Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Tamerlane Doby ČÍnu

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Krásne a veľmi silné dievča z dvadsiateho prvého storočia spadne do čias impéria Tamerlánov a zachráni veľkého veliteľa Timura pred chorobou. V dôsledku toho Tamerlán začína kampaň proti Číne. Bitiek sa zúčastňuje celá výsadková sila nájomných vrahov a výsledkom je, že Nebeská ríša utrpí ťažkú porážku. A beh svetových dejín sa mení.

  TAMERLANE DOBY ČÍNU
  ANOTÁCIA
  Krásne a veľmi silné dievča z dvadsiateho prvého storočia spadne do čias impéria Tamerlánov a zachráni veľkého veliteľa Timura pred chorobou. V dôsledku toho Tamerlán začína kampaň proti Číne. Bitiek sa zúčastňuje celá výsadková sila nájomných vrahov a výsledkom je, že Nebeská ríša utrpí ťažkú porážku. A beh svetových dejín sa mení.
  . KAPITOLA 1
  Vladlen sa stretol vo februári 1405 s Tamerlánom, ktorý ochorel na horúčku. Zasiahnutá dievčina si so sebou vzala celú sadu antibiotík a po niekoľkých injekciách dokázala postaviť veľkého veliteľa stredoveku na nohy.
  Tamerlán bol stále v celkom dobrej kondícii a ako vždy energický a vytrvalý. Štúdie múmie Tamerlána ukázali, že bol stále dosť silný na to, aby mohol naďalej veliť armádam a vykonávať kampane.
  Najťažšie pre Vladlenu bolo stretnúť sa s týmto veliteľom a prejsť cez stráže. Nádherná blondínka s vyšportovanou postavou sa ale predstavila ako lekárka. A skvelý a slávny lekár.
  Na ženu dvadsiateho prvého storočia je vysoká a veľká. A na stredovek už vôbec obryňa.
  A keď jedným ťahom holou, mocnou nohou knokautovala dvoch bojovníkov, určite jej uverili a nechali ju prejsť až k vládcovi významnej časti sveta.
  Navyše, postavenie Tamerlána už uznávali významní lekári ako beznádejné.
  A prečo neveriť žene-hrdinke a navyše blondínke? Hlavne statočne chodiť naboso po snehu? Nie každá žena je toho schopná a dokonca má silné, úľavové svaly.
  V každom prípade všetko pôsobí veľmi teatrálne a mimoriadne presvedčivo.
  Dievčatám treba povedať jednoducho - super!
  Presnejšie, nie dievčatá, ale jedno veľmi cool dievča. A stala sa mimoriadne vražednou. Ale zároveň, samozrejme, a schopný liečiť. A všetkých uzdraviť a ochromiť.
  Tamerlán ožil a priviedol k sebe Vladlenu. A obrovská armáda prevažne oddaných moslimov a hinduistov sa presunula na východ, aby sa zmocnila Číny.
  Táto nebeská ríša sa už oslobodila spod moci Mongolov. A Tamerlán chcel obnoviť bývalú obrovskú ríšu a prekonať svojho predka Džingischána.
  A tu je jeho armáda na pochode. Pochodovalo proti Číne a pohybuje sa ako oceľový valec. Čo sa nedá zastaviť. Hoci Nebeská ríša zhromaždila obrovskú armádu.
  Čína má veľmi veľkú populáciu. A boli pripravení. Oddiely prišli zo všetkých provincií Nebeskej ríše.
  A zrazu sa ukázalo, že čínskych vojakov je trikrát viac, ako sa zhromaždila obrovská Tamerlánova armáda z celej ríše.
  A strhla sa krutá bitka.
  Samozrejme, vo Vladleninom sne prišli na pomoc chlapec a päť dievčat z budúcnosti. A tak ešte zaujímavejšie.
  Bojovníci z dvadsiateho prvého storočia sa opäť stretli s Číňanmi z pätnásteho.
  V Nebeskej ríši je príliš veľa vojakov. Plynú ako nekonečná rieka.
  Oleg Rybačenko, ktorý sťal Číňanov mečmi, zareval:
  - Nikdy sa nevzdávaj!
  A z chlapcovej bosej nohy vyletel ostrý kotúč!
  Margarita, drviaca protivníkov, zavrčala:
  - Na svete je miesto pre výkon!
  A jedovaté ihly sa rozsypali z bosej nohy dievčaťa a zasiahli Číňanov.
  Natasha tiež hodila obnažené prsty, vražedne a zavýjala:
  Nikdy nezabudneme a nikdy neodpustíme.
  A jej meče prešli mlynom na Číňanov.
  Zoya, ktorá sekla nepriateľov, zaškrípala:
  - Na novú objednávku!
  A nové ihličie sa rozsypalo z jej bosých nôh. A čo je v očiach, to v hrdle čínskych vojakov.
  Áno, bolo jasné, že bojovníci boli nadšení a zúrili.
  Augustín prerezal žltých vojakov a zaškrípal:
  - Naša železná vôľa!
  A z jej bosej nohy vyletí nový, smrtiaci dar. A žltí bojovníci padajú.
  Svetlana seká na mlynára, jej meče sú ako blesk.
  Číňania padajú ako snopy.
  Dievča hádže ihly bosými nohami a škrípe:
  - Pre matku Rusko vyhrá!
  Vladlena tiež pomocou motýlej techniky nakrájala Číňanov, nakrájala ich na kúsky. Potom holými prstami hodila jedovaté ihly, zasiahla nepriateľov a zaškrípala:
  - Pre nových mladých vodcov Ruska!
  Oleg Rybačenko postupuje proti Číňanom. Chlapec z terminátora seká žlté jednotky.
  A zároveň prsty na holých nohách chlapca vyhadzujú ihly s jedom.
  Chlapec reve:
  - Sláva budúcemu Rusku!
  A v pohybe každému reže hlavu a papuľu.
  Margarita tiež drví protivníkov.
  Jej bosé nohy mávajú. Číňania umierajú vo veľkom počte. Bojovník kričí:
  - Za nové hranice!
  A potom dievča vezme a rozreže ...
  Množstvo mŕtvol čínskych vojakov.
  Ale Natasha je v ofenzíve. Strihá si vlastnú čínštinu a spieva:
  - Rusko je veľké a žiarivé,
  Som veľmi zvláštne dievča!
  A z jej bosých nôh lietajú disky. Kto podrezal hrdlá Číňanom. Áno, toto je dievča.
  Zoya je v ofenzíve. Reže žltých vojakov oboma rukami. Pľuvanie z trubice. A hádže smrtiace ihly holými prstami.
  A zároveň si spieva:
  - Och, palica, poďme,
  Ach, môj obľúbený pôjde!
  Augustín, ktorý rúca Číňanov a ničí žltých vojakov, kričí:
  - Celý huňatý a v koži zvieraťa,
  S palicou sa ponáhľal na poriadkovú políciu!
  A s holými prstami, ako sa pustiť do nepriateľa, niečo, čo zabije slona.
  A potom zakričte:
  - Vlci!
  Svetlana v ofenzíve. Rezy, sekanie Číňanov. Bosými nohami na nich spúšťa darčeky smrti.
  Prevádzkuje mlyn s mečmi.
  Rozdrvila veľa bojovníkov a kvílila:
  - Prichádza veľké víťazstvo!
  A dievča je opäť v divokom pohybe.
  A jej bosé nohy spúšťajú smrtiace ihly.
  Vladlen znovu sekol, jej meče sa predĺžili. A potom si dievča strhlo podprsenku a ako blesk zo šarlátovej bradavky zavrčalo:
  - Za jednotu ľudstva!
  Oleg Rybačenko vyskočil. Chlapec sa zvrtol v kotrmelci. Rozsekal veľa Číňanov v skoku.
  Hádzal ihly holými prstami a zachrapčal:
  - Buď slávny pre moju krásnu odvahu!
  A chlapec je opäť v boji.
  Margarita ide do útoku. Skartuje všetkých nepriateľov v rade. Jej meče sú tvrdšie ako čepele veterných mlynov. A odhalené prsty hádžu darčeky smrti.
  Dievča je v ofenzíve. Vyhladzuje žltých bojovníkov bez obradu.
  A každú chvíľu skáče a krúti sa!
  A lietajú z nej dary ničenia.
  A samotní Číňania padajú mŕtvi. A hromadia sa celé kopy mŕtvol.
  Margarita kričí:
  - Som americký kovboj!
  A opäť jej bosé nohy hodili ihlu.
  A potom ešte tucet ihiel!
  Natasha v ofenzíve je tiež veľmi cool.
  A hádže bosými nohami a pľuje zo slamky.
  A kričí z plných pľúc:
  - Som iskrivá smrť! Všetko, čo musíte urobiť, je zomrieť!
  A opäť krása v pohybe.
  Zoya zaútočí na blokádu čínskych tiel. A z jej bosých nôh lietajú aj bumerangy skazy.
  A žltí bojovníci stále padajú a padajú.
  Zoya kričí:
  - Bosé dievča, vyhráš!
  A z obnaženej päty dievčaťa lieta tucet ihiel. Ktoré priamo do hrdla Číňania kopú.
  Padnú mŕtvi.
  Alebo skôr úplne mŕtvy.
  Augustína v ofenzíve. Rozdrví žlté jednotky. Jej meče sa držia v dvoch rukách. A ona je taká veľká bojovníčka.
  Čínskymi jednotkami sa prehnalo tornádo.
  Dievča s červenými vlasmi reve:
  - Budúcnosť je skrytá! Ale bude to víťazné!
  A v ofenzíve kráska s ohnivými vlasmi.
  Augustín reve v divokej extáze:
  - Bohovia vojny roztrhajú všetko!
  A bojovník v ofenzíve.
  A jej bosé nohy hádžu veľa ostrých, jedovatých ihiel.
  Svetlana v boji A tak iskrivá a bojovná. Jej odhalené nohy vyvrhujú toľko smrteľných vecí. Nie muž, ale smrť s blond vlasmi.
  Ale ak sa to zlomí, nemôžete to zastaviť.
  Svetlana spieva:
  - Život nebude med,
  Ten skok v okrúhlom tanci!
  Nech sa splní sen -
  Krása premení človeka na otroka!
  A v pohybe dievčaťa stále viac a viac zúrivosti.
  Vladlen urobila osmičku svojimi mečmi. Odťala hlavy bojovníkom Nebeskej ríše.
  Potom nahou pätou zasiahla balík výbušnín, ktorý trhal Číňanov, a zavrčala:
  - Pre ruského ducha a bohov!
  Oleg v ofenzíve všetko zrýchľuje. Chlapec bije Číňanov.
  Jeho bosé nohy hádžu ostré ihly.
  Mladý bojovník škrípe:
  - Šialená ríša všetkých roztrhá!
  A chlapec je opäť v pohybe.
  Margarita je vo svojej činnosti búrlivé dievča. A mláti nepriateľov.
  Tu spustila s holou nohou, hráškom s výbušninami. Vybuchne a okamžite vyhodí sto Číňanov.
  Dievča kričí:
  - Víťazstvo k nám príde aj tak!
  A riadte mlyn mečmi.
  Natasha zrýchlila pohyby. Dievča rúbe žltých bojovníkov. A zatiaľ čo kričí:
  - Víťazstvo čaká na Ruskú ríšu.
  A vyhubme Číňanov zrýchleným tempom.
  Natasha je terminátorka.
  Nemyslí na to, že sa zastaví a spomalí.
  Zoya je v ofenzíve. Zdá sa, že jej meče krájajú mäsový šalát. Dievča z plných pľúc kričí:
  - Naša spása je v platnosti!
  A holé prsty hádžu aj také ihly.
  A masa ľudí s prepichnutými hrdlami, povaľujúcich sa v kopách mŕtvol.
  Augustine je bláznivé dievča. A všetkých to rozdrví, ako keby to bol robot z hyperplazmy.
  Rozbila už stovky Číňanov. Všetko však naberá tempo. A bojovník stále reve.
  - Som neporaziteľný! Najlepšie na svete!
  A opäť kráska v útoku.
  A z jej obnažených prstov vyletí hrášok. A tristo Číňanov roztrhal silný výbuch.
  Augustín spieval:
  - Neodvážite sa zmocniť sa našej zeme!
  V ofenzíve je aj Svetlana. A nedáva ani gram oddychu. Divoké terminátorské dievča.
  A podreže nepriateľov a vyhladí Číňanov. A masa žltých bojovníkov už padla do priekopy a popri cestách.
  Šestica zúrila. Zviedol divoký boj. Presnejšie, dokonca aj sedem veľkých bojovníkov.
  Vladlena ako rev. A z rubínovej bradavky vybuchne smrtiacim bleskom a spáli celý prápor.
  Potom zamrmle:
  - Za Rusko a víťazstvo až do konca!
  Oleg Rybačenko je späť v akcii. A postupuje mávajúc oboma mečmi. A chlapec terminátor riadi mlyn. Mŕtvi Číňania padajú.
  Masa mŕtvol. Celé hory krvavých tiel.
  Chlapec si pamätá divokú stratégiu. Kde sa tiež miešali kone a ľudia.
  Oleg Rybačenko kričí:
  - Beda z mysle!
  A peňazí bude dosť!
  A terminátor chlapec v novom hnutí. A jeho bosé nohy niečo zoberú a hodia.
  Chlapecký génius zareval:
  - Majstrovská trieda a firma "Adidas"!
  Ukázalo sa naozaj cool a cool výkon. A koľko zabil Číňanov. A najväčší počet z najväčších zabil žltých bojovníkov.
  Margarita je tiež v boji. Drtí žlté armády a reve:
  - Veľký šokový pluk! Všetci ideme do rakvy!
  A jej meče sekajú do Číňanov. Masa žltých bojovníkov sa už zrútila.
  Dievča zavrčalo:
  - Som ešte chladnejší ako panteri! Dokážte, že každý je najlepší!
  A z holej päty dievčaťa vyletí ako hrach so silnými výbušninami.
  A zaútočiť na nepriateľa.
  A zoberie a rozbije niektorých súperov.
  A Natasha má autoritu. A porazí súperov a ona sama nikomu nedá zostup.
  Koľko Číňanov už prerušilo.
  A jej zuby sú také ostré. A oči sú zafírové. Toto je dievča - hlavný kat. Hoci má všetkých svojich partnerov - katov!
  Natasha kričí:
  - Som šialený! Budete mať pokutu!
  A opäť dievča poseká mečmi veľa Číňanov.
  Zoya je v pohybe a strihá veľa žltých bojovníkov.
  A bosé nohy hádžu ihly. Každá ihla zabije niekoľko Číňanov. Tieto dievčatá sú naozaj krásne.
  Augustín napreduje a drví protivníkov. A zároveň nezabudne kričať:
  - Nemôžete uniknúť z rakvy!
  A dievča si vezme zuby a odhalí zuby!
  A ryšavka je taká... Vlasy vlajúce vo vetre ako proletárska zástava.
  A všetko doslova vychádza z hnevu.
  Svetlana v pohybe Tu rozrezala veľa lebiek. Bojovníčka, ktorá vyceňuje zuby.
  Ukazuje jazyk. A potom pľuje zo slamky. Potom zavýja:
  - Budete mŕtvi!
  A z jej bosých nôh opäť lietajú smrtiace ihly.
  Vladlen si vtipne všimol sekanie Číňanov mečmi a hádzanie hrachu na ničenie holými prstami:
  - Za vlasť môj svätý Rod sláva!
  Oleg Rybachenko skáče a skáče.
  Bosý chlapec vydáva zväzok ihiel a spieva:
  - Poďme kempovať, otvorte si veľký účet!
  Mladý bojovník je na tom najlepšie.
  Je dosť starý, ale vyzerá ako dieťa. Len veľmi silný a svalnatý.
  Oleg Rybachenko spieval:
  - Nech hra nie je podľa pravidiel - prelomíme fraeru!
  A opäť z jeho bosých nôh odletovali smrtiace a rozbíjajúce ihly.
  Margarita s radosťou spievala:
  - Nič nie je nemožné! Verím, že sloboda svitne!
  Dievča opäť hodilo smrtiacu kaskádu ihiel na Číňanov a pokračovalo:
  - Temnota zmizne! Nech kvitnú ruže!
  A len čo bojovníčka holými prstami hodí hrášok, tisíc Číňanov okamžite vyletí do vzduchu. Áno, armáda Nebeskej ríše sa topí priamo pred našimi očami.
  Natasha v boji. Skáče ako kobra. Exploduje nepriateľov. A tak veľa Číňanov zomiera.
  Ich dievča a meče, zrná na uhlí a oštepy. A ihly.
  Zároveň hučí:
  - Verím, že víťazstvo príde!
  A slávu Rusov nájde!
  Holé prsty hádžu nové ihly a udierajú protivníkov.
  Zoya v divokom pohybe. Útočí na Číňanov. Rozbije ich na malé kúsky.
  Žena bojovníčka hádže ihly holými prstami. Prerazí protivníkov a ako revať:
  Naše úplné víťazstvo je na dosah!
  A vedie divoký mlyn s mečmi. Toto je naozaj dievča ako dievča!
  Ale Augustínova kobra prešla do ofenzívy. Táto žena je nočnou morou pre všetky nočné mory.
  A ak to sekne, znamená to, že to sekne.
  Potom si ryšavka vezme a zaspieva:
  - Otvorím všetky lebky! Som veľký sen!
  A teraz jej meče v akcii a rezať mäso.
  Do útoku ide aj Svetlana. Toto dievča nemá brzdy. Ako nasekať, tak je hmota mŕtvol posypaná.
  Blond terminátor reve:
  - Aké to bude dobré! Aké to bude dobré - ja to viem!
  A teraz z nej letí zabijak hrach.
  Vladlen predviedol sépiovú techniku s mečmi.
  A z jahodovej bradavky vzala a nasadila lúč magických laserov, rozrezala masu bojovníkov nebeskej ríše a zaškrípala:
  - Pre budúce víťazstvá!
  Oleg opäť sto Číňanov, nesúcich meteor, odrezaných. A zoberie bombu a hodí ju.
  Malé rozmery, ale smrtiace...
  Ako rozbiť na malé kúsky.
  Chlapec terminátor zavýjal:
  - Búrlivá mladosť strašných strojov!
  Margarita to urobí znova v boji.
  A zoťať veľa žltých bojovníkov. A reže veľké medzery.
  Dievča kričí:
  - Lambada je náš tanec na piesku!
  A udrel s obnovenou silou.
  Natasha v ofenzíve zúri ešte viac. Takže mláti Číňanov. Nie je pre nich veľmi dobré odolávať takýmto dievčatám.
  Natasha to vzala a zaspievala:
  - Beh na mieste je bežným zmierovateľom!
  A bojovníčka vtrhla do protivníkov takouto kaskádou úderov.
  A bude hádzať kotúče bosými nohami.
  Tu riadila mlyn. Množstvo hláv žltej armády sa odvalilo späť.
  Je to bojovná kráska. Porazte si takú žltú armádu.
  Zoya je v pohybe a drví všetkých bez výnimky. A jej meče sú ako nožnice smrti.
  Dievča je jednoducho milé. A jej bosé nohy hádžu veľmi jedovaté ihly.
  Poraziť súperov. Prepichujú im hrdlá a vyrábajú rakvy.
  Zoya to vzala a zaškrípala:
  - Ak v kohútiku nie je voda...
  Natasha s potešením vykríkla:
  Takže je to vaša chyba!
  A holými prstami hádže niečo, čo dôkladne zabíja. Toto je skutočne dievča dievčat.
  A z jej holých nôh, ako bude lietať čepeľ. A zasiahol veľa bojovníkov.
  Augustín v pohybe. Rýchly a jedinečný vo svojej kráse.
  Aké má svetlé vlasy. Ako vlajúci proletársky transparent. Toto dievča je naozajstná liška.
  A seká protivníkov - ako keby sa narodila s mečmi v rukách.
  Ryšavka, prekliaty bastard!
  Augustín to vzal a zasyčal:
  - Býčia hlava bude - nezbláznite sa bojovníci!
  A tu opäť rozdrvila množstvo bojovníkov.
  Vladlen tiež sekol bekhendom, akoby jej meče boli čepeľou helikoptér. Odrežte veľa čínskych bojovníkov.
  Potom jej obnažená okrúhla päta vyvrhla smrtiace dary úplného zničenia a zaštebotala:
  - Som najmocnejšia bohyňa na svete!
  Oleg Rybačenko reptal:
  - Čo potrebuješ! Tu je dievča!
  Margarita, ktorá hádzala dýku bosou nohou, potvrdila:
  - Veľké a cool dievča!
  Aurora s tým ochotne súhlasila:
  - Som bojovník, ktorý každého pohryzie!
  A opäť s holými prstami spustí vražednú.
  Svetlana v boji nie je nižšia ako súperi. Nie dievča, ale plameňový koniec.
  A kričí:
  - Aká modrá obloha!
  Augustína pustila čepeľ bosou nohou a potvrdila:
  - Nie sme zástancami lúpeží!
  Svetlana rúcajúc nepriateľov štebotala:
  - Hlupák nepotrebuje nôž ....
  Zoya škrípala a hádzala ihly holými, opálenými nohami:
  - Budeš mu klamať z troch škatúľ!
  Natasha, ktorá obmedzila Číňanov, dodala:
  - A urobte s ním za groš!
  A bojovníci zoberú a skočia. Sú také krvavé a chladné. Vo všeobecnosti majú veľa vzrušenia.
  Vladlena z karmínových bradaviek zasiahla prúdy antičastíc, spálila veľa Číňanov a zaškrípala:
  - Pre nový ruský poriadok!
  Oleg Rybachenko vyzerá v boji veľmi štýlovo.
  Margarita spievala:
  - Úder je silný a ten chlap má záujem ...
  Geniálny chlapec spustil nohou niečo, čo vyzeralo ako vrtuľa helikoptéry. Odrezal Číňanom niekoľko stoviek hláv a zakričal:
  - Celkom športovo!
  A obaja - chlapec a dievča v plnom prelamovaní.
  Oleg rúbal žltých vojakov a zachrapčal:
  - A bude to pre nás veľké víťazstvo!
  Margarita v reakcii zasyčala:
  - Zabíjame všetkých - bosými nohami!
  Dievča je skutočne taký aktívny terminátor.
  Natasha spievala v ofenzíve:
  - Svätá vojna!
  A bojovník spustil ostrý disk-bumerang. Letel oblúkom, zoťal veľa Číňanov.
  Zoya dodala a pokračovala vo vyhladzovaní:
  - Bude to naše víťazstvo!
  A z jej bosých nôh vyleteli nové ihličie. A zasiahli veľa bojovníkov.
  Blondínka povedala:
  - Mat súperovi!
  A ukázala jazyk.
  Augustína, mávala nohami a hádzala ostrohranné hákové kríže, hrklo6
  - Cisárska vlajka vpred!
  Svetlana pohotovo potvrdila:
  - Sláva padlým hrdinom!
  A dievčatá jednohlasne kričali a drvili Číňanov:
  - Nikto nás nezastaví!
  A teraz z bosých nôh bojovníkov letí disk. Mäso je roztrhané.
  A znova zavýjať:
  - Nikto nás nemôže poraziť!
  Natasha vyletela do vzduchu. Roztrhla súperov a vydala:
  - Sme vlčatá, smažte nepriateľa!
  A z jej holých prstov vyletí veľmi smrtiaci disk.
  Dievča sa dokonca v extáze skrúca.
  A potom zamrmle:
  - Naše päty milujú oheň!
  Áno, dievčatá sú naozaj sexi.
  Vladlena predviedla s mečmi techniku pávieho chvosta. Odrežte veľa čínskych vojakov.
  A potom vystrelila blesk z pupka a zaštebotala:
  - Pre nový iPhone!
  Oleg Rybachenko o grganí:
  - Oh, skoro, dáva istotu!
  A žmurkol na bojovníkov. V odpovedi sa smejú a vyceňujú zuby.
  Natasha rozsekala Číňanov a zaškrípala:
  -V našom svete niet radosti bez boja!
  Chlapec odpovedal:
  "Niekedy nie je zábava ani bojovať!"
  Natasha súhlasila:
  - Ak nie je žiadna sila, potom áno ...
  Ale my bojovníci sme vždy zdraví!
  Dievča hodilo obnažené prsty na súperove ihly a spievalo:
  - Vojak je vždy zdravý,
  A pripravený na akciu!
  Potom Natasha opäť porazila nepriateľov.
  Zoya je veľmi rýchla baba. Tu je celý sud v čínskom vypustení. A vytrhol niekoľko tisíc z jedného výbuchu.
  Potom zakričala:
  - Neprestávaj, naše päty sa lesknú!
  A dievča v bojovej čipke!
  Augustín v boji tiež nie je slabý. Takže mláti Číňanov. Akoby zo zväzku reťazí vypadol.
  A z rubínových bradaviek, magickej plazmy, vyletujú škvrny.
  A sekanie protivníkov - spieva:
  - Pozor, bude to užitočné
  Na jeseň bude koláč!
  Červenovlasý čert v boji naozaj orie ako čert v tabatierke.
  A takto Svetlana bojuje. A Číňania to od nej dostávajú.
  A ak udrie, udrie.
  Z nej vyletujú krvavé špliechadlá.
  Svetlana si drsne všimla, keď z jej bosej nohy vyleteli kovové črepiny a roztopili lebky:
  - Sláva Rusku, veľmi sláva!
  Tanky sa ponáhľajú vpred...
  Divízia v červených košeliach -
  Zdravím ruský ľud!
  Tu sa dievčatá utkali s Číňanmi. Takže sú rezané a strúhané. Nie bojovníci, ale naozaj panteri, ktorí zlomili reťaz.
  Vladlen reve z plných pľúc, holými prstami hádže bumerang s ostrými hranami a odrezáva hlavy bojovníkom Nebeskej ríše:
  - Za veľké víťazstvá s nami!
  Oleg je v boji a útočí na Číňanov. Porazí ich bez súcitu a škrípania:
  Sme ako býci!
  Margarita, ktorá rozdrvila žltú armádu, zdvihla:
  Sme ako býci!
  Natasha to vzala a zavýjala, pričom porazila žltých bojovníkov:
  - Klamstvo sa vymyká spod kontroly!
  Zoya roztrhla Číňana a zaškrípala:
  - Nie, nie z ruky!
  A tiež to vezme a hviezdu pustí bosou nohou.
  Natasha to vzala a zaškrípala:
  - Náš televízor je zapnutý!
  A z jej holej nohy letí zabijácky zväzok ihiel.
  Zoya, ktorá tiež rozdrvila Číňanov, zaškrípala:
  - Naše priateľstvo je monolit!
  A opäť taký hod, že sa kruhy rozmazávajú na všetky strany. Toto je dievča - čisté vyhladzovanie protivníkov.
  Dievča s holými prstami vezme a spustí tri bumerangy. A mŕtvol z toho bolo ešte viac.
  Potom kráska vydá:
  - Nepriateľovi nedáme milosť! Bude tam mŕtvola!
  A opäť smrteľná vec odletí z holej päty.
  Augustín tiež celkom logicky poznamenal:
  - Len nie jedna mŕtvola, ale veľa!
  Potom to dievča vzalo a kráčalo bosé cez krvavé mláky. A zabil veľa Číňanov.
  A ako to hučí:
  - Masová vražda!
  A potom si búcha hlavu o čínskeho generála. Rozbi mu lebku a vydaj:
  - Banzai! Pôjdeš do neba!
  Svetlana, veľmi rozzúrená v útoku, zaškrípe:
  - Nebudeš ušetrený!
  A tucet ihiel odletuje z jej holých prstov. Ako všetkých porazí. A dokonca aj bojovník sa snaží rozdrviť a zabiť.
  A Vladlen v reakcii kluje pomocou šarlátových bradaviek na hrudi a chrlí prúdy ohnivého víru:
  - Za víťazstvo nad drakom!
  Oleg Rybačenko kričí:
  - Slávne kladivo!
  A chlapec hádže bosou nohou aj takú cool hviezdu v podobe hákového kríža. Zložitý hybrid.
  A masa Číňanov sa zrútila.
  Oleg zareval:
  - Banzai!
  A chlapec je opäť v divokom útoku. Nie, to len kypí silou a sopky hučia!
  Margaret v pohybe. Každému roztrhne brucho.
  Dievča s nohou vyhodí päťdesiat ihiel naraz. A masu zabíjajú všelijakí nepriatelia.
  Margarita veselo spievala:
  - Raz dva! Smútok nie je problém!
  Nikdy by ste sa nemali nechať odradiť!
  Držte nos a chvost vyššie pomocou fajky.
  Vedzte, že skutočný priateľ je vždy s vami!
  Toto je taká agresívna spoločnosť. Dievča sa bije a kričí:
  "Z Dračieho prezidenta sa stane mŕtvola!"
  Natasha v boji je len nejaký terminátor. A reve o grganí:
  - Banzai! Získajte to rýchlo!
  A z jej bosej nohy odletel granát. A Číňania sú ako pribití. A rozbiť.
  Tu je bojovník! Všetkým bojovníkom - bojovník!
  V ofenzíve je aj Zoja. Taká zúrivá sviňa.
  A vzala to a zachrapčala:
  - Náš otec je sám Biely Boh!
  A Číňanom seká trojitý mlyn!
  A Augustín zareval:
  - A môj Boh je čierny!
  Ryšavka je skutočne stelesnením klamstva a podlosti. Pre nepriateľov, samozrejme. A pre priateľov je miláčikom.
  A ako s holými prstami bude brať a hádzať. A veľa hromady bojovníkov nebeskej ríše.
  Červenovláska kričala:
  - Rusko a čierny Boh sú za nami!
  Bojovník s veľmi vysokým bojovým potenciálom. Nie, do tohto je lepšie sa nemiešať.
  Augustín zasyčal:
  - Rozdrvíme všetkých zradcov na prach!
  A žmurkne na svoje partnerky. Áno, toto ohnivé dievča nie je práve niečo, čo dokáže dať pokoj. Pokiaľ mier nie je smrteľný!
  Svetlana, ktorá rozdrvila nepriateľov, vydala:
  - Zametáme vás v rade!
  Augustín potvrdil:
  - Zabijeme všetkých!
  A z jej bosých nôh opäť letí dar totálnej záhuby!
  Vladlen držal trik - Conanov kruh, a rozsekal veľa nepriateľských vojakov, na krvavý kompót.
  Potom si udrela z pupka tvrdým pulzarom a vykríkla:
  - Pre novú generáciu politikov!
  Oleg v odpovedi spieval:
  - Bude kompletný banzai!
  Augustína, ktorá trhala Číňanov holými rukami, sekala ich mečmi a hádzala ihly holými prstami, vydala:
  - Krátko povedané! Stručne povedané!
  Natasha, ktorá zničila žltých bojovníkov, zakričala:
  - Skrátka - banzai!
  A seknime protivníkov s divokou horkosťou.
  Oleg Rybachenko, ktorý obmedzuje súperov, vydal:
  - Tento gambit nie je čínsky,
  A debut, verte mi, je thajský!
  A opäť odletel z chlapcovej bosej nohy ostrý kotúč na kov.
  Margarita, ktorá rúcala bojovníkov Nebeskej ríše, spievala:
  - A koho nájdeme v boji?
  A koho nájdeme v boji...
  Nerobme si z toho srandu...
  Poďme to roztrhať!
  Poďme to roztrhať!
  Potom odviedli dobrú prácu s Číňanmi... A ríša Tamerlána porazila ríšu pod nebom.
  
  . STALKER HRA BEZ PRAVIDIEL
  ANOTÁCIA
  Stalker, celkom obyčajný muž, sa stretáva s dievčatami, ktoré sú veľmi výnimočné. A majú superschopnosti a také skvelé vrtochy. Tieto dievčatá sú jednoducho super a hyper.
  . KAPITOLA 1
  Muselo to byť asi tridsať sekúnd, kým mi prestalo hučať v ušiach. Veľmi silno fúkalo. Odhodilo ho niekoľko metrov dozadu, bližšie k okraju močiara, kde cítil, ako mu do pľúc začína prenikať odporný smrad.
  Zdvihol ruku, dotkol sa hlavy a skontroloval, či v nej nie je niečo nepekné v podobe diery po guľke alebo zaseknutého úlomku. Ale všetko bolo v poriadku, ak sa to vôbec týkalo stavu, keď nemôžete vstať a akýkoľvek pohyb spôsobuje takú bolesť, že môžete nedobrovoľne zomrieť na šok z bolesti.
  Pred očami mi plávali kruhy, zvieralo ma v hrudi a ruka hneď siahla po vrecku, kde bola lekárnička s injekčnou striekačkou. Sotva dosť síl mohlo stačiť na viac, no v tej chvíli to bolo aspoň niečo.
  Keď stalker našiel potrebnú drogu, zapichol ihlu z posledných síl a vytlačil všetok obsah, pričom cítil, ako sa tekutina a sila šíria cez žily, čistí myseľ a napĺňa svaly energiou.
  Čoskoro už normálne videl, bolesť na hrudi postupne ustupovala a nakoniec sa mu podarilo vstať a vidieť, že celý ten čas ležal uprostred trstiny, smradu a špiny. Zbraň bola výbuchom odmrštená o kúsok ďalej. Na tele neboli žiadne viditeľné rany a všetky jeho pokusy nájsť aspoň niečo potvrdzujúce bolesť, ktorú cítil pred injekciou, boli neúspešné. Bol neporušený, aj keď trochu preliačený.
  Vzduch bol presýtený smrťou. Bolo to cítiť s každým nádychom a dávkou vzduchu, ktorá mu vnikla do pľúc, keď sa plazil k zbrani a cez stenu sivých rastlín a močiarnej trávy videl niekoľko tiel stalkerov ležiacich priamo pred jeho očami. Neďaleko bolo počuť zavýjanie pseudopsov a niektorých iných tvorov, vrčanie, ktoré bolo veľmi blízko k tomuto miestu. Zacítili krv a čerstvé mäso a mali sa tu objaviť.
  Muž horúčkovito kontroloval zásobník - nábojov malo byť na pár minút dosť, ale ak by sa naňho tie tvory nevrhli hromadne, mal by to ťažké.
  "Granát" - prebleslo mu hlavou. Toto bol posledný argument v sporoch s mutantmi, ale nanešťastie teraz nič také nemal.
  "Možno skontrolovať telá? Jeden z nich musel mať aspoň jedno."
  Postavil sa na nohy, odstránil automatickú poistku a opatrne, akoby prechádzal mínovým poľom, sa začal posúvať vpred, čím ďalej tým viac sa približoval k miestu, kde zahrmela explózia a kde boli zabití jeho druhovia.
  Tu. takmer pri kráteri, kde bola zreteľne položená mína, mi do nosa udrel smrad spáleného mäsa. Chvíľu počkal, potlačil pocit na vracanie, potom urobil jeden krok, klesol na jedno koleno a obrátil rozbité telo stalkera na chrbát.
  Smola, pomyslel si a hľadal vo vreckách granáty.
  Potom išiel do druhého, tretieho. Musel som odstrániť niekoľko náhradných zásobníkov a sám som sa pohol smerom k starej chatrči, ktorá tu zostala od prvého vymrštenia a zabarikádovania, pričom som nechal len jeden východ, odkiaľ bolo možné strieľať na mutantov, ak to vycítili a ušliapali rovno do domu.
  "Sakra," povedal nakoniec z hrude.
  Muž vytiahol vysielačku, priložil si ju k uchu a začal rozprávať dlho naučené slová v nádeji, že ho bude počuť skôr, ako mu mutanti dohryzú posledný kúsok mäsa.
  - Základňa, toto je Falcon, prepadli nás, len ja som prežil.
  Toto zopakoval ešte niekoľkokrát a počúval prázdnotu éteru. Potom to urobil ešte raz v nádeji, že za to môže nedávne uvoľnenie a toto rušilo rádiovú komunikáciu, ale keď jeho volanie o pomoc nebolo zodpovedané, vypol rádio a pritlačil si guľomet na hruď.
  V kasárňach bolo vtedy teplo. Okolo deviatej hodiny večer, keď sa prieskumné čaty a lovci artefaktov vrátili na svoje obvyklé miesta nocľahu, bola miestnosť preplnená. Sála sa zaplnila ľuďmi, otrávili sa humbuky, rozprávky a anekdoty.Tí, ktorým sa z kampane podarilo vyniesť niečo drahšie ako roztrhané nohavice, išli okamžite k obchodníkovi, ktorého chlievik sa nachádzal na druhom poschodí hneď za Borovou kanceláriou.
  Starý pán nebol ochotný nadviazať kontakt. Vo všeobecnosti to bol tichý človek. Zvyčajne sa im vyhýbajú, považujú sa za bláznov alebo nie z tohto sveta. No keďže dedko (tak ho pre jeho vek a skúsenosti s úctou volali všetci miestni stalkeri) bol šéfom sanatória, potreba aspoň občas sa k nemu obrátiť o pomoc prinútila stalkerov, aby sa mu poklonili.
  Nemôžem uveriť, že sme opäť na nule.
  Victor unavene vošiel do sály a obzeral sa po preplnenej miestnosti, kde to ako obvykle páchlo pot, cigarety, alkohol a smradľavé historky. Potom podišiel trochu dopredu, kde v úplnom rohu zbadal malý stolík a pripojil sa k ďalším dvom stalkerom, ktorí po výlete dopíjali pivo.
  -No, ako? S čím si sa vrátil, Vitya? Súdiac podľa tváre, je to zmätok.
  Dlhá a nebezpečná cesta ho naozaj vyčerpala. Bažiny Polissya nikdy neboli priateľské k cudzincom, najmä ak sa ponáhľali do jej majetku pre artefakty. Od čias, keď sa Zóna presunula na sever a pokryla časť oblastí Brest a Gomel, mnohí stalkeri si tieto miesta pochvaľovali a vyniesli odtiaľ nespočetné množstvo swagov a vzácnych artefaktov. Celé karavány išli do močiarov, až kým zdroj nezačal vysychať. Od tých čias pretieklo pod mostom veľa vody. Khabar sa stal oveľa menším a riziko sa mnohonásobne zvýšilo. Niekomu sa podarilo nájsť pár vzácnych exemplárov, pre ktoré boli vedci pripravení roztrhať si hrdlo, no raz sa tak nestalo a na jeden úspešný výlet bol tucet úplne nula. A je dobré, ak neboli straty. Koniec koncov, boli prípady, keď sa polovica oddielu vrátila z úplne obyčajnej razie a rozprávala, ako pseudopsi roztrhali zvyšok na ceste do miest alebo ešte horšie. O týchto miestach bolo veľa príbehov, ale to stále nezastavilo stalkerov. Smäd po zisku je taká vec. Je ťažké udržať sa pred veľkým rizikom, keď kush môže poskytnúť pohodlný život až do staroby.
  "Všetko je zlé," povedal Victor a vybral z batohu poslednú konzervu guláša, ktorá zostala z kampane. Rýchlo ho otvoril, špičkou noža prešiel po vrchnáku, po čom v okamihu zjedol celý obsah, väčšinu z neho prehltol takmer bez žuvania - stalker mal taký silný pocit hladu.
  Prešli sme až k samotnému kráteru.
  - Bol si tam? - spýtal sa jeden zo stalkerov stojacich neďaleko.
  Potichu sa zasmial.
  Možno mi neveríte, ja vás k ničomu nezaväzujem.
  -A aké to tam je? Počul som, že bandos si vybrali tieto časti. Je vhodné chytiť žltoústy - miesta sú hluché. Nemá zmysel hľadať niekoho, kto zmizne, a tak sa tam húfne vyhýbajú.
  Obaja stalkeri sa na seba pozreli. Victor si uvedomil, že to vedia z prvej ruky.
  -Je tam veľa všelijakého odpadu a banditi sú tým menším zlom, s ktorým som sa tam stretol.
  Po dojedení zvyškov svojho skromného stalkerského jedla zdvihol batoh na plecia, poďakoval sedliakom za spoločnosť a odišiel k obchodníkovi. Na druhom poschodí bolo o niečo menej ľudí, ale vzhľadom na malú plochu miestnosti a nedostatok okien a dobré vetranie to tu páchlo, akoby tu práve zabili a vypitvali pseudoobra, ktorého teraz mu páchne priamo pod nohami. Dobili Victorov čuch a cigarety tlejúce na stole u obchodníka. Nefajčil už niekoľko rokov a na rozdiel od svojich fajčiarskych kolegov pociťoval odpornosť tabaku pri každom nádychu.
  Bol tam rad. Niekoľko vojakov zo služby, ktorí zrejme prechádzali týmito miestami na svoju základňu a zastavili sa, aby doplnili muníciu a proviant, sústredene skúmali tovar vyložený na stole. zbraň. Strelivo. Výstroj a uniformy. To všetko bolo vo viac-menej slušnom stave, čo niekedy spôsobovalo nemenej prekvapenie ako burer v okolitých oblastiach, pretože komplex sanatória a k nemu priľahlé obytné a hospodárske budovy boli veľmi ďaleko od pevniny a ukázalo sa, že je veľmi ťažké to získať. Ale Vitold bol na to hlupák, pretože vedel nájsť akýkoľvek produkt, a ak sa k tomu pridali dobré peniaze, človek sa o výsledok nemôže báť - všetko bude dodané včas a včas. A teraz, keď skupina dlžníkov, ktorí konečne nakúpili a naplnili Vitoldovu peňaženku bankovkami, ustúpila nabok, na tvári mu zavládol úsmev.
  - Nie je zbytočný deň, keď klient odchádza spokojný a ja mám zisk.
  - Som rád, že je u vás všetko v poriadku, - povedal Victor a pristúpil k pultu.
  - No, monsieur, na čo ste sa sťažovali? Dlho si tam nebol. Celú hodinu som si myslel, že ste všetci mŕtvi, takpovediac, zóna vás vzala a zmenila vás na jedného z tých čudákov na horáku.
  Ale som tu a môj mozog je v poriadku.
  - A to ma teší, znamená to, že máte dobrý produkt.
  Victor mlčal. Úprimne povedané, Vitoldovi nemal čo ponúknuť a nechcel si to priznať. Z posledného nájazdu vyšiel stalker prázdny a bez síl, ledva sa dostal do sanatória. Napriek tomu niečo mal, niečo cenné, čo sa nedalo ohmatať ani vizuálne posúdiť, niečo, o čom sníval aj Borov.
  - Mám informácie, Witold. Viem, kam sa podela obrovská chiméra. Môžem ukázať.
  Obchodník sa podozrievavo pozrel na svojho klienta, potom sa pozrel na ostatných stalkerov za sebou, ktorí čakali, kým na nich príde rad, načo sa trochu predklonil a telo zavesil nad školskú lavicu, ktorá slúžila ako Vitoldova lavica.
  - Toho hrdzavého tvora radšej nespomínaj. Naposledy zabila dvanásť ľudí v RUES. Odvtedy ju nikto nevidel a bolo by lepšie, keby spadla rovno do pekla, ako vystrašiť svojou prítomnosťou mojich klientov.
  Mnoho ľudí ju skutočne nazývalo hrdzavou kvôli farbe hrubej vlny, ktorá pripomínala hrdzavý ostnatý drôt navinutý na tej istej drsnej a odolnej koži. Viac ako všetci ostatní jedinci tohto typu sa vrhla na stalkerov do neuveriteľnej veľkosti, a preto miestne skupiny dokonca pozastavili nepriateľstvo, aby ju zjednotili a zabili. Ale po nájazde na RUES tvor bez stopy zmizol a odvtedy ho nikto nevidel.
  -Takže nie si pripravený za to zaplatiť?
  Witold sa vrátil do svojej predchádzajúcej polohy, oprel sa v kresle a chrumkal pod váhou svojho majiteľa. Luskal prstami a šúchal si široké čelo a celým svojím zjavom ukázal, ako v ňom bojovala chamtivosť a zvedavosť.
  "Sakra," povedal a udrel dlaňami o stôl. - Už dávno ma takéto návrhy nezarazili.
  -Otázkou je teda cena?
  "Nielen," na chvíľu sa odmlčal. -Čo ak klameš? Čo ak dostaneš peniaze a nepovieš nič rozumné. Potom hľadajte vietor na poli. Zóna je veľká, čert vie, kam vás zavedie.
  - Klamal som ti niekedy?
  Nie, ale všetko je prvýkrát.
  "V zásade chápem vašu opatrnosť," povedal Victor a prehodil si batoh cez plece.
  - Som veľmi rád, že sme našli vzájomné porozumenie. Choďte radšej do Borova. Práve je tam. Starý pán je bystrý, hneď rozlišuje lož, ak ho presvedčíte, pomôžem vám s niečím pri love, ale inak - prepáčte. Tu každý druhý buď videl duchov, alebo komunikoval s Bohom, alebo videl podivných mutantov v lesoch za splnu. A každý potrebuje peniaze, zbrane a výstroj.
  Victor odišiel, stále počul kupcovo staré reptanie. Zastavil sa pri dverách - niekto otvoril niekoľko podkrovných okien, kde sa z bezpečnostných dôvodov nachádza bližšie k noci ostreľovačský pár a do sanatória začal prenikať čerstvý vzduch tlačený zvýšeným vetrom.
  Victor sa zhlboka nadýchol. Príjemne sa mu dýchalo, ak nie dokonale čistý, ale čerstvý vzduch, ktorý riedil cukrovú zmes smradu, ktorá celý ten čas visela na druhom poschodí. Krok za krokom dýchal častejšie, akoby tento vzduch obsiahol celý jeho život a nemohol ním nasýtiť svoje telo skôr, ako sa stretol s nevyhnutným.
  Zaklopal na dvere staromódnym spôsobom: tri krátke razy, pamätajúc na dedovu zdržanlivosť, odrážajúc sa takmer vo všetkom. Zvyčajná odpoveď na zaklopanie nebola nasledovaná, ale Victor si z nejakého dôvodu myslel, že už môže vojsť, potom mierne otvoril ťažké drevené dvere a vstúpil do dobre osvetlenej kancelárie.
  Borov sedel pri veľkom stole a pozeral na niečo na obrazovke monitora. Osoba, ktorá vstúpila, ho vôbec nezaujímala, iba raz zdvihol zrak, aby sa pozrel na hosťa, potom sa opäť utopil v riadkoch textového dokumentu, ktorý stekal nadol.
  Victor podišiel bližšie k stolu, sadol si na neďalekú stoličku a čakal. Stalo sa to starému mužovi, keď ignoroval, čo sa okolo neho dialo, a potom sa opäť vrátil do nášho sveta, akoby sa nič nestalo. A teraz musel Victor čakať pätnásť minút, kým Borov zdvihol zrak od počítača a konečne obrátil svoju pozornosť na stalkera.
  "Hovor," zahrmel dedko basovým hlasom.
  - Mám informácie o chimére, ktorá nám pred šiestimi mesiacmi výrazne trhala nervy. Videl som ju na hranici Brestskej oblasti v Zhadinskej oblasti. Miestni povedali, že stvorenie visí ďalej: Stolin, Rechitsa, Ravens. Ľudia miznú čoraz viac. Zdá sa, že sa udomácňuje vo svojich nových loviskách.
  Borov nepovedal nič. Bez toho, aby vstal zo stoličky, otočil sa k mape visiacej na stene a pozeral na miesto, o ktorom Victor hovoril.
  - Dostal som sa ďaleko.
  - Stretol som ju na ceste ku kráteru. Spala v nížine, priamo v tŕstí a čakala na poludňajšie horúčavy. Vo všeobecnosti som mal šťastie, keby som ju chytil o niečo neskôr, keď by sa ochladilo, ktovie, ako by to všetko skončilo.
  Starý muž mlčal. Zdalo sa, že zvažuje všetky pre a proti, podobne ako Vitold, sužovaný pochybnosťami o informáciách, s rozhodnutím sa neponáhľal, čo výrazne otestovalo Victorovu trpezlivosť. Chystal sa otočiť a odísť, napľuť na všetky pravidlá, naverbovať ľudí a samostatne vyriešiť podivné stvorenie a vydať sa za legendárneho lovca, keď zrazu starec ožil. Vrátil sa z krajiny úvah, v ktorej bol celý ten čas. Otočil sa tvárou k stalkerovi a lakonicky povedal to isté.
  -Čo chceš?
  - Potrebujem správnu zbraň. Práve som sa dnes vrátil z razie a som nahý ako sokol. Nemám financie na to, aby som si kúpil všetko, čo potrebujem, ale ak mi pomôžete s týmto obchodom a podarí sa mi naplniť to stvorenie, potom sa sem budú húfne hrnúť stalkeri a bude tu veľa swagov.
  Dedko chvíľu mlčal.
  -A ak nie?
  Tu Victor nenašiel čo povedať. Po pravde, celý lov na Rustyho bol čistým šialenstvom a samovraždou. Zabila ťažko ozbrojených ľudí na RUES, že by mala urobiť to isté s malou skupinou stalkerov a dokonca aj na svojom vlastnom území.
  -Pokúsim sa, aby to vyšlo.
  Nakoniec vytlačil Victor. Borov si však stál za svojím. Dedko zopakoval svoju otázku.
  -Čo ak to nedokážeš?
  Keď Victor nechal otázku nezodpovedanú, starý otec sa ticho otočil k počítaču a pokračoval v čítaní. To znamenalo, že rozhovor sa skončil. Starec prijal rozhodnutie a o žiadnej zbrani nemohla byť ani reč.
  Vyšiel na chodbu, kde to stále páchlo ako smeti, prešiel okolo ďalších dvoch stalkerov, ktorí čakali na audienciu v Borovpe, a potom zišiel na prvé poschodie. Všetci ľudia tam boli. V istom momente ich bolo toľko, že nebolo možné urobiť krok, aby niekoho neudrel ramenom.
  Napriek tomu sa mu podarilo pretlačiť k východu a dostať sa von, kde sa Victor mohol zhlboka nadýchnuť. Tabakový dym mu už nestláčal pľúca - dýchanie sa oveľa uľahčilo a zahmlievajúca zmes potu a alkoholu zostala za ním. Zhrdzavené, ale stále silné dvere sa za ním zabuchli a pred jeho očami sa otvorila zóna.
  Keď sa sem prvýkrát dostal, bolo tu málo, čo bolo obývané ľuďmi a všetko vo štvrti pripomínalo tichý, mŕtvy chaos, ktorý nastane, keď na obzore vyrastie jadrová huba a nárazová vlna vás odhodí do pekla. Niečo podobné sa stalo aj tu. Avšak istá sila: Pán alebo príroda, ako to koho zaujíma, začali obnovovať poriadok a čoskoro sa tieto miesta zaplnili živými tvormi, akosi prispôsobenými žiareniu, a keď tento útok začal miznúť, odniesli neznáme sily ďalej. sever, začali sa objavovať aj ľudia. Mutanti prišli za nimi. Lovec a obeť (podľa toho, na ktorú stranu sa pozerať) sa zrazu ocitli pred sebou, čo prinútilo každú zo skupín striktne načrtnúť svoj majetok. Ľudia sa usadili v budove sanatria. Komplex z čias neskorého ZSSR je sakramentsky dobre zachovaný aj po všetkých kataklizmách a desiatkach erupcií a stáva sa bezpečným prístavom pre stovky tulákov a tulákov, ktorí v Zóne hľadali svoje šťastie. Malý priestor okolo troch areálov sanatória bol tiež strážený ľuďmi, no všetko za tým bola divočina, všetko to patrilo mutantom. Boli iné zákony. Primitívne, zvieratá, keď sa inštinkty driemajúce vo vnútri stalkerov prebudili a zmenili sa na tých istých predátorov, zabudli na svoju ľudskú existenciu.
  A teraz, pri pohľade pred seba, do ďalekej diaľky, kde sa pozostatky kedysi veľkej ríše topili vo vysokých húštinách tŕstia, kde sa viacposchodové budovy zmenili na ohniská mutantov a tvorov, ktoré veda nepoznajú, Victor cítil celé svoje telo. podopretý a jeho ruky sa automaticky načiahli po zbraniach.
  Svet sa naozaj zmenil. Nie tak rýchlo, ako sa mnohým zdalo, ale dramaticky, pričom sa nezmení ani tak krajina celého územia, ako skôr duše ľudí, ktorí sa rozhodli zasvätiť svoj život Zóne. Absorbovala ľudí, vlastnila myseľ tak, ako to nedokázala žiadna droga. Ľudia posadnutí zázrakmi, ktoré sa na tomto mieste dejú, hnaní snami o zbohatnutí alebo jednoducho spoznaním iného života, prúdili do týchto miest v todpa, bez ohľadu na akékoľvek nebezpečenstvo.
  Victor kráčal po dlhej ulici, natiahnutej ako boa constrictor v húštine, medzi kedysi obytnými výškovými budovami. Zomreli. Už veľmi dávno ľudia opustili svoje domovy a nechali tehlových obrov žiť svoj život v novom svete.
  Pod nohami cinkal kov - električkové koľaje práve na tomto mieste viedli. Je pravda, že teraz boli hrdzavé a pripomínali opuchnuté žily, dlho bez krvi, ale nemenej hrozné.
  prázdnota.
  Victor zrazu uvidel nejaké zvláštne stopy. Boli ako králiky, ale dosť veľké. Čo tu pazúry tiger a veľmi ostré. Dokonca aj kov koľajnice bol poškriabaný.
  Victor sa zamračil. Nestačilo naraziť na zmutovaného králika. Toto zviera, veľké ako dobrý lev, dokázalo pľuvať jed na diaľku. A nie je ľahké prestať
  aj výbušnú guľku. Je jasné, že stretnutie s takýmto králikom a zároveň jedovatým tigrom neveštilo nič dobré. Je to naozaj monštrum.
  Victor zabočil do uličky a mimovoľne sa prikrčil. Nevyhľadával zbytočné dobrodružstvá.
  Z opaska vytiahol pištoľ. Počúval som. Takáto veľká šelma sa nemôže nepozorovane priplížiť. Zrazu stalker z jeho boku uvidel kostru. Bol taký...
  Strašne zmrzačené a ohlodané. A na kostiach viseli úlomky formy a očividne ich nedávno zabili a rozhryzli - tečúca krv nestihla zamrznúť.
  Victor preklial:
  - Toto je japonský policajt!
  A stuhol... Znova počúval. Všetko sa zdalo byť tiché. No intuícia napovedala, že najlepšie bude vrátiť sa do spoločnosti iných stalkerov, prípadne si vybrať dom
  spoľahlivejší. Victor sa prikrčil... A krátkymi pomlčkami.
  A potom bolo naozaj počuť tlmené vrčanie a škrabanie niečích mocných labiek. Victor zrýchlil a ponáhľal sa k dverám. V tom istom momente za ním vzbĺkli plamene.
  A oheň zasiahol špinavý oblek. Victor sa obzrel. Sledovalo ho monštrum. Veľkosť býka bola zmesou králika s ušami a leva so silnými labkami.
  A predsa toto zviera plápolalo ohňom.
  Victor počul, že zmutované králiky dokážu pľuvať jed, ale nemyslel si, že táto schopnosť sa vzťahuje aj na dýchanie ohňa.
  Muž takmer zomrel od strachu. A šelma rapídne zmenšila vzdialenosť. Teraz už predbehol Victora a labou trafil stalkera. Náraz muža zrazil z nôh.
  Zdochlina zhora stúpila na Victora a rozdrvila ho. Potom cvakli mäsožravé ústa.
  Ešte chvíľu a je koniec. Vtom zažiaril lúč a nejaká neznáma sila zmutovaného králika odhodila. Akoby ho zasiahol blesk.
  Monštrum sa znova pokúsilo trhnúť, ale znova bolo zasiahnuté k smrti. A obrovská mršina zuhoľnatela, utíchla.
  Victor bol vo veľkom šoku. Toto nikdy nečakal. A aby v pásme bola taká silná zbraň, že by strieľala lúčmi.
  Zároveň muža zachvátil strach. A zrazu bude zabitý aj on sám. Kto ho potrebuje - ďalší početný stalker ...
  Polovica Bieloruska je už pokrytá anomálnou zónou a dobrodruhovia z celého sveta sem prichádzajú v honbe za artefaktmi. A niekto konkrétne hľadá čo
  môže byť okradnutý. V domoch ešte stále nájdete množstvo cenných vecí. A mafia má v zóne aj svoje záujmy.
  Victor sa pokúsil odplaziť. A potom sa zrazu pred ním objavila postava. Victor zažmurkal očami. Zdalo sa, že blúdi.
  Vpredu bolo dievča rozprávkovej krásy. Mala na sebe priliehavý overal, ktorý neskrýval jej postavu s otvorenou hlavou a bolo vidieť, ako jej zlatý,
  bujné vlasy. A tvár je odvážna a zároveň krásna.
  Victor sa pokúsil vstať, keď ho dievča zrazu vzalo a chytilo ho za nos holými prstami. Naozaj bolo čo ísť na strechu.
  Rozprávkovo krásne dievča chodí po zóne bosé. A tak som sa toho chytil.
  Victor cítil silnú bolesť. Nozdry mal zovreté ako kliešte. A toto krásne dievča malo také silné prsty. A potom cítil, ako ho niečo chytilo
  ním a za hrivou.
  Victor počul hlas iného dievčaťa, bolo to veľmi príjemné a zároveň zlovestné:
  - No, chytila Gerda to dieťa?
  Blondínka so smiechom odpovedala:
  Ako vidíš Charlotte? Skutočný malý a nie príliš pekný muž!
  Victor bol zmätený. V skutočnosti, aký je: trojdňové strnisko, dlho neumyté, spotené, zapáchajúce. Áno, a nežiari krásou, a to už má viac ako tridsať rokov.
  Victor je vo všeobecnosti taký človek... Najobyčajnejší. Výška je priemerná, v posteli tiež nič zvláštne. Niekoľko zubov už chýba a nie je čo vložiť.
  Najjednoduchší človek, nie nejaký hollywoodsky hrdina. A tu sú dievčatá. Pred ním sa objavilo druhé dievča. Bola ohnivo červená. A tiež v tesnom
  overal, ktorý neskryje postavu. Navyše bolo jasné, že dievčatá sú veľmi svalnaté a majú brušné svaly s dlaždicami. Obaja sú veľmi krásni, s odvážnymi tvárami,
  a vysoký. Majú aspoň meter osemdesiatpäť a je to naboso. na vysokých opätkoch by dievčatá boli vôbec vysoké.
  Ryšavka bola vyzbrojená nejakým parádnym guľometom a na opasku mala zavesený čert vie čo ešte. Áno, a blondínka s plným arzenálom.
  Victor si myslel, že je zvláštne, že dievčatá sú bosé. Koniec koncov, v zóne je toľko infekcií a samotná pôda je otrávená a plná rôznych jedovatých plesní, húb, žihľavy a
  rôzne druhy hmyzu.
  V skutočnosti tieto dievčatá veľa riskovali s holými podrážkami, ktoré sú, napodiv, ružové a čisté, nedrží sa v nich špina ani prach.
  Vo všeobecnosti sú tieto dievčatá také nezvyčajné.
  V oblasti je oveľa menej žien ako mužov. A je ľahké v ňom získať neplodnosť a narodenie zmutovaného dieťaťa. Hoci existujú vzácni dobrodruhovia - banditky,
  a prostitútky. Aj keď, samozrejme, úplne degradované ženy chodia k prostitútkam, z ktorých mnohé sú hrozné a opité. Vo všeobecnosti je v zóne obľúbený alkohol.
  Verí, že aspoň čiastočne neutralizuje žiarenie a mnohé jedy. Ale z opitosti ženy rýchlo starnú a strácajú svoj predajný vzhľad. To je smutné.
  A tieto dievčatá, také mladé, svieže, opálené a zdravé - proste pastva pre oči.
  zamrmlal Victor, rukami chytil Gerdu za bosú nohu, ktorá ho ďalej držala za nos:
  - Nechaj to tak, lebo to bolí!
  Dievča sa zasmialo a povedalo:
  - Áno, bolí to... Ale čo povieš patsuk. Zachránil som ťa!
  Victor odpovedal s povzdychom:
  - Mohol by som ti zaplatiť, ale nemám skoro nič!
  Gerda sa zachichotala a poznamenala:
  - A čo si vziať od takého chudáka, ako si ty!
  Červená Charlotte povedala:
  - Možno nás bude olizovať?
  Gerda si pohŕdavo odfrkla:
  - Smrdí!
  A odkopol Victora preč. Muž sa potiahol na chrbát... Dievčatá sa jednohlasne zasmiali. Boli také sexi, že sa Victor mimovoľne vzrušil.
  Charlotte sa medzitým priblížila k zdochlinu zmutovaného králika a pleskla mu srsťou, pričom poznamenala:
  - Vznešený človek! Ale cenný je len jeho chvost!
  Gerda prikývla a spýtala sa Victora:
  - Ak nechcete, aby sme vám odsekli hlavu, povedzte nám, kde je kameň šťastia!
  Victor zmätene zamrmlal:
  - Áno, ja... Bol by som taký, keby som mal kameň šťastia!
  Charlotte odrezala zajačiemu leva huňatý chvost. Dala si ho do tašky a zavrčala:
  - On klame! Starec mu povedal, kde je kameň! Odrežeme mu hlavu?
  Victor zmätene zamrmlal:
  Prečo by to povedal? Kto som pre neho? Navyše by ste od neho sami vedeli...
  Gerda zavrčala:
  - To nepôjde... Ale mám pocit, že to nie je také jednoduché, ako sa zdá. Možno ho vezmeme do pivnice a budeme ho mučiť podľa pravidiel!
  Charlotte súhlasne prikývla.
  - Určite by sa to malo urobiť! Vezmite ho do suterénu a skúste to tam!
  Gerda chcela niečo povedať, keď počula nadávky a špinavé obscénnosti.
  Dievčatá sa otočili. Na ceste sa objavil tucet špinavých a dotrhaných mužov. Pohybovali sa smerom k dievčatám. A pri tom nadávali, a poriadne špinaví.
  Charlotte sa zachichotala.
  - Toto je banda pästí... Aký je svet plný kritínov!
  A vytiahla zbraň.
  Gerda súhlasne prikývla.
  - Poďme ich zabiť! V zóne je príliš veľa nečistôt!
  A obe dievčatá vzali a odhalili svoje tváre. Victor sa triasol od strachu. V očiach týchto výnimočných dievčat sa zdalo toľko hnevu. Zaujímalo by ma, kto sú?
  A akú majú fenomenálnu silu! Čo jednoducho nemôžu.
  Z pištolí Charlotty a Gerdy vyleteli lúče. Zasiahli mužov, ktorí sa pohybovali ich smerom, zjavne chceli krásky znásilniť.
  A potom pekelné horúčavy a... Lúče porezali naraz niekoľko ľudí. S kvílením sa zrútili. Ostatní zdvihli guľomety a odpílené brokovnice.
  Obe dievčatá: ryšavka aj blondínka sa prevalili. A hneď budú brať a sadiť. Boli to cely smrti. A tu opäť padajú, dovnútra
  hmotnosť človeka. Dosť odporný dav...
  Gerda vystrelila späť a zaškrípala:
  - Fa bábika!
  Charlotte poznamenala:
  - Rýchlo sme s nimi!
  Dvanásť mužov z gangu kulakov bolo zabitých. Zbili ich nejakou nezvyčajnou lúčovou zbraňou. Dvaja z nich sa stále zvíjali a trhali.
  Gerda kričala:
  - Čierny havran tvárou v tvár smrti,
  Obeť čaká na polnoc...
  Charlotte potvrdila:
  - Pre bojovníkov bude nesmrteľnosť,
  Ak trafíte smelo do očí!
  . KAPITOLA 2
  Dievčatá usilovne prehrabávali mŕtvoly. Zobrali im všetky peniaze z vreciek a opaskov, zobrali pár malých kamienkov-artefaktov.
  Ďalej zoberte zbrane. A potom Victor neveril vlastným očiam. Všetky tieto nože, pištole, samopaly, odpílené brokovnice sa dostali do kabeliek
  bojovníci a doslova tam zmizli ...
  Victor sa prekvapene spýtal:
  - Ako to robíš?
  Gerda sa zachichotala a odpovedala:
  Ty tomu nerozumieš človeče!
  Charlotte logicky povedala:
  No, to je príliš dlhé na vysvetľovanie! Vstaň a nasleduj nás! Stále sa vám bude hodiť, ak nechcete byť ukrátení
  hlavu!
  Gerda sa zachichotala a poznamenala:
  - Áno, a hneď!
  A chytil Victora za zátylok. Ľahko ho odtrhol zo zeme a odniesol.
  Muž sa vznášal a bezmocne mlátil vzduchom. Charlotte zdvihla Victorovu zbraň holými prstami a hodila ju po ňom.
  Automaticky schmatol zbraň.
  Červenovláska súhlasne prikývla.
  - Nie je to zlá reakcia!
  Victor odpovedal s povzdychom:
  -Inak neprežiješ!
  Gerda ho postavila na nohy a prikývla.
  - Poďte s nami! A neopováž sa utiecť. Pohybujeme sa rýchlejšie ako najrýchlejší človek na svete.
  A postrčila Victora samopalom.
  Sklonil sa a kráčal spolu s dievčatami. Vyzeral ako zbitý pes.
  Dievča plesklo nohami a v prachu zanechávalo holé, elegantné stopy. Charlotte si navyše namočila nohy do krvi.
  Zdá sa, že obaja ukradli nikoho, aby sa bál. A sú také sexi - len vyzývavo.
  Victor sa spýtal dievčat:
  - Kto si?
  Červenovlasý bojovník odpovedal s úsmevom:
  - Co si myslis?
  Muž rozhodil rukami.
  - Neviem! Ale ty si taký výnimočný!
  Gerda prikývla a odhalila zuby.
  - My sme tí, ktorí ťa môžu zabiť... Ale v takom prípade sme schopní dať odmenu. to už záleží na vás!
  Viktor sa skepticky zachichotal.
  - Ako môžem byť užitočný pre také skvelé ženy, ako ste vy?
  V reakcii na to Gerda zdvihla nohu a opäť chytila Victorov nos holými prstami a stlačila ho oveľa silnejšie. A zakričala:
  Nie sme vaše ženy! Ženy predávajú semená na trhu!
  Charlotte prikývla.
  - Správny! Ale viete veľa! Napríklad taký artefakt ako kameň omladenia!
  Victor sa striasol a poznamenal:
  - Toto je veľmi vzácny kameň. A má vedľajšie účinky. Dokonca sa z vás môže stať malý chlapec, ak ho budete dlho držať v rukách.
  Navyše, mimo zóny tí, ktorí dostali takú mládež, jednoducho zomrú. A vo vnútri zóny, meniac sa na deti, strácajú aj dospelí
  silné stránky a zručnosti a často aj pamäť dospelých.
  Gerda súhlasne prikývla.
  - Áno, počuli sme, že kameň mladosti má vedľajšie a nie veľmi príjemné vlastnosti. Keď sa však spojí so šťastným kameňom,
  a pomocou niektorých ďalších artefaktov dokáže z človeka mimo zóny urobiť nesmrteľného a navždy mladého supermana. Takže to...
  Charlotte pohotovo potvrdila:
  - Ak chceš žiť, pomôž nám!
  Victor sa zachvel a spýtal sa:
  -Kto vlastne si?
  Gerda s úsmevom poznamenala:
  - Extra znalosti vám len skrátia život!
  Charlotte potvrdila:
  Máme len viac dôvodov, prečo ťa zabiť!
  Victor sa odmlčal... Prešli okolo pálivej skládky. Nejaký tulák, keď uvidel dievčatá, pribehol k nim a začal prosiť:
  - Daj sirote... kôrku chleba!
  Charlotte zdvihla holými prstami na nohe črep skla a hodila ho. Vandrák, ktorý skočil príliš blízko, dostal bod priamo do oka. A kúsok skla
  prepichol stonku a dostal sa do mozgu. Nezbedník sa zrútil.
  Viktor zapískal.
  - Lovno! Veľmi šikovný!
  Gerda poznamenala:
  - To nemôžeme!
  zavrčala Charlotte.
  - Áno, namočil som mikrób!
  Victor poznamenal:
  - Toto je tiež muž a zabíjanie je také kruté!
  Charlotte sa zasmiala a poznamenala:
  - Alebo možno naopak. Ako tu vegetovať na druhom svete bude oveľa lepšie pre bezdomovcov!
  Gerda s úsmevom poznamenala:
  - Správny! Prečo by mal žiť eštebák... Pre ľudstvo je to malá strata!
  Červená pridaná:
  - A možno aj zisk!
  Victor nič nepovedal, myslel si, že pre ľudstvo nie je taký významný exemplár a že by ho krásky mohli dokončiť. A chodia a ich bosí, okrúhli,
  ružové podpätky blikajú.
  Victor si pomyslel, prečo sa neboja chodiť naboso. Koniec koncov, existuje toľko rôznych druhov infekcií a fragmentov a iných nečistôt.
  Muž zaváhal a spýtal sa:
  - A prečo si ... bez topánok!
  Gerda sa zachichotala a odpovedala:
  - Je ľahšie žiť naboso a...
  Charlotte dodala:
  - Sám si videl, ako šikovne som pribil tohto vandrovca!
  Viktor prikývol.
  - oveľa praktickejšie. Prečo si však nezašpinia nohy?
  Gerda tvrdo povedala:
  Nič neskracuje život tak, ako dlhý jazyk. Tak radšej mlč!
  Charlotte odpovedala vážnym tónom:
  - Pretože naše nohy nevnímajú nečistoty ...
  Tak sa dostali do opusteného domu. Aj tam bola spoločnosť troch pijanov. Dievčatá nimi neplytvali lúčmi. Charlotte skočila a letela
  chytila sa za pazúry bičov, ktoré spadli holými prstami na nohách a ako ich udrela. Úder bol silný a lebky praskli. Vytiekla krv.
  Gerda posunula tretí subjekt holou, okrúhlou pätou k brade. klesla mu čeľusť. A mŕtvy sa zrútil a stíchol.
  Teraz sa dievčatá cítia ako kráľovné.
  Červenovláska bosou nohou schmatla fľaštičku s atramentom a hodila ju o stenu, čím ju rozbila. Potom zavrčala:
  - Som najsilnejší na svete!
  Blonďatý terminátor vyhodil z okna občerstvenie a zaškrípal:
  - Bezdomovci namočení na záchode!
  A dievčatá sa nahlas smiali. A bojovníci boli teraz len dievčatá - super.
  Victor cúvol k východu. Ale Gerda ho opäť chytila za trpezlivý nos a potiahla:
  -Ukľudni sa, koza! Teraz vás budeme vypočúvať!
  Viktor zamrmlal:
  - Ja nič neviem!
  Charlotte smaragdové oči zažiarili.
  - Potom zomrieš!
  Muž sa triasol... Blondínka k nemu podišla a chytila ho za rameno. Zaťala prsty a zakričala:
  - Povedz, čo si povedal o artefaktoch Borov7
  Victor zamrmlal:
  - Nič konkrétne! Aj on ide po nich...
  Gerda prikývla.
  - Môžete ho vypočuť. A ty my...
  Charlotte navrhla:
  Možno ho ešte nezabijeme. Existuje jedna myšlienka.
  Blond terminátor prikývol.
  Vždy môžeme zabiť švába. A máme iné nápady!
  Červenovlasý bojovník navrhol:
  - Tak skúsme kameň, ktorý na ňom odráža guľky. A...
  Gerda odpovedala:
  - Už sme to skúšali, ale proti lúčom to nefunguje. Aké ďalšie nápady existujú?
  Charlotte s úsmevom navrhla:
  - Môžeme mu povedať o našich skutkoch?
  Blondínka odpovedala:
  - Nehádžte perly pred ošípané. Nedávajte psom pravdu!
  Charlotte na to odpovedala:
  "Možno si potom niečo zapamätá!" Je zbytočné sa pýtať. A potrebujeme kameň šťastia. Potom to môže dopadnúť super v kombinácii s inými kameňmi.
  Gerda súhlasne prikývla.
  "Tak mu to poviem!" Nechajte ho sedieť a počúvať.
  A blonďavý terminátor začal splietať príbeh;
  Z ničoho nič sa plaziaca anomália obklopila dievčatá zo všetkých strán. Kameň pulzoval a pulzoval s frekvenciou na rukách. Dokonca aj vzduch naokolo akoby zamrzol a stal sa mŕtvym. Dievčatá zároveň pocítili zvýšenie radiácie.
  Prerazila vzduch a spôsobila fúziu jadier dusíka a kyslíka. Z ktorého bolo všetko nasýtené mimoriadnou sviežosťou, ktorá trápila nos.
  - Musíme sa odtiaľto dostať! povedala Gerda.
  Charlotte súhlasila:
  - Vezmime si hyperfity a skúsme preraziť!
  Dievčatá si okamžite vpichli tekutinu, ktorá znižuje ožiarenie. Cítili ste sa, akoby vás tisíce rádioaktívnych včiel štípali do kože.
  Gerda zakričala:
  - Poďme ďalej!
  Charlotte súhlasila:
  - Áno! Nechcel som túto superanomáliu znova obchádzať. Zrazu má zdanie predátorského pudu a obklopí nás.
  Blond terminátor poznamenal:
  - Takéto polia spravidla nie sú súvislé a nájdeme trhlinu.
  Ryšavá líška pripomenula:
  - Hlavné je správne vymedziť hranice.
  To posledné nie je také ľahké urobiť. Niektorí sa pokúšali napodobňovať spisovateľov, ktorí nemali žiadne praktické zručnosti, jednoducho hádzať skrutky a matice.
  Nie je spoľahlivý, železo môže preletieť bez spomalenia a spadnúť, ale rozbije organickú hmotu.
  Tu potrebujete jemnejší prístup, z obyčajného olova nasypete jemný hobľovaný prach, hodíte ho a potom nasledujete najmenšie vychýlenie lúča lampáša.
  Tam, kde je lúč rovný, je medzi anomálnymi poľami medzera. Vedcami overená veda.
  Vo všeobecnosti, prečo sa obyčajná černobyľská zóna zrazu stala tak strmou - porušujúc zákony prírody.
  Vedci na to nedali jasnú odpoveď. A spory a dizertačné práce boli napísané v stovkách zväzkov. Je dobré, že dievčatá vedia čítať rýchlosťou počítača, inak by nad knihami zožltli.
  Pre autorov sci-fi sa zóna stala aj dojnou kravou, no stále píšu akosi monotónne: pasce, farteri, artefakty, mutanti, banditi!
  Niekto niekoho zabíja! Ale čistá nepoškvrnená láska a ženy ani nevoňajú! Ale vojna je ženská!
  Dievčatá sa pomaly vydali na cestu, siahajúc cez vibrujúci vzduch. Potom sa im zrazu dostalo teplo do tváre, ako keby niekto zariadil kúrenie.
  Mladí skauti mali špeciálne malé zariadenie a olovo alebo železo v zóne je ražňa, ktorú treba nájsť.
  V reflektore baterky sa mihne tenká vrstva prachu. Prvých desať metrov bola anomália solídna.
  Potom, ako dievčatá postupovali, sa na poli začali objavovať trhliny. Skauti pozorne sledovali osnovu.
  - Existuje! Charlotte si to všimla.
  - Môžete ísť.
  - Poďme to skúsiť! Gerda ju podporila.
  Dievčatá kráčali po špičkách pozdĺž čiary. Vpredu bolo zdanie bažiny a ja som musel citeľne pridať krok, aby som sa nevtiahol.
  Zrazu vzduch vzdychol a skautov poliali potoky blata.
  - Zdá sa, že cíti náš prienik. Gerda si to všimla.
  zavrčala Charlotte.
  - Možno! Hovorte tichšie.
  Dievčatá pokračovali v pohybe. Zrazu sa rozdrvený kov rozvíril vo víchrici. Potom sa tak zadýchal, len vďaka gymnastickej šikovnosti dievčatá nespadli.
  Na boku stojaca mreža krovu bola roztrhnutá a úlomky boli poskladané do efektnej čipky. Cesta vpred sa však trochu rozšírila.
  Tráva je vyschnutá, zem vyzerá ako po seizmickej kataklizme. Pred priechodom zrazu cestu prehradil betónový plot.
  Preliezť, to nebolo možné, zhora nad anomálnou zónou dýchala smrť.
  Charlotte povedala s úsmevom:
  - Nemá zmysel sa vracať. Zašli sme príliš ďaleko a nie je známe, či nájdeme ďalšiu medzeru. Navrhujem vyhodiť do vzduchu granátom.
  - Prečo, ak môžete rozdrviť úderom Ross-karate. povedala Gerda.
  Charlotte sa zamračila.
  - Si si istý, že ten plot je dosť hrubý.
  Blond terminátor poznamenal:
  - V betóne sú špeciálne energetické body, ktoré umožňujú prerazenie celej konštrukcie. Áno, a tréning nôh neublíži.
  Červenovlasý bojovník tvrdo poznamenal:
  - Potom som s tebou.
  Aby sa nepoškodili topánky, dievčatá si vyzuli čižmy a ladnými nohami ako sochy dávnych majstrov začali biť do betónu.
  Zvláštne je, že ich opálené bosé nohy mali tak dobre vycvičené, že to vyzeralo, akoby ich bili oceľové páčidlá.
  Dievčatá odmalička dostávali bojový výcvik, a to pre nich dvadsaťpäť centimetrov betónu.
  Stena bola pokrytá prasklinami, po niekoľkých sekundách sa zrútila.
  Nohy síce od otrasov mierne hučali, krv v nich pulzovala, no skauti sa potešili.
  Charlotte vykríkla:
  - Prerazili sme s vami!
  Gerda potvrdila:
  - V rovnakom čase a zahriate! -
  Pre mladé krásky sa to stalo zábavou, len ich tváre svrbeli od Dushmanových fúzov a maskovania.
  Ďalšia cesta bola jednoduchšia, dievčatá sa už naučili rozlišovať hranice anomálie len podľa lomu svetla.
  Stačilo zapnúť baterku a všetko bolo vidieť. Pravda, musel som ísť asi pol kilometra, ohýbať sa a riskovať prechod cez nebezpečnú čiaru: priechod sa opäť zúžil.
  - Pil si niekedy Gerd? spýtala sa Charlotte.
  Blondínka odpovedala:
  - Nie! Pravdaže, vstrekli mi alkohol, aby skontrolovali reakciu tela na alkohol.
  Ryšavka prižmúrila oči.
  - A ako?
  Gerda úprimne odpovedala:
  - Hlava bolí, črevá sa ukážu. Dávali maličké minikapsulky veľkosti prosa. Zvyšovali odolnosť organizmu voči alkoholu.
  Hoci je opilstvo hriech, v inteligencii sa bez neho nezaobídete.
  Charlotte sa zachichotala.
  - Ďalší hriech! Tak predsa kňazi pijú! A vôbec, ak sa dostaneme do anomálie, zažijeme kocovinu, len tisíckrát horšiu.
  Hrot útočnej pušky AKM sa náhodou dostal do anomálie a mierne sa ohol. Musel som to dať do poriadku. Dážď sa lial zhora, s veľkými kvapkami, celkom teplý.
  Vo vnútri anomálie jednoducho zasyčali a vyparili sa. Okolo bolo nahromadené šrotovisko: prevrátené, rozbité nákladné autá, traktory, úlomky ťažkej poľnohospodárskej techniky, hrdzavé sudy.
  Pred skladom, ignorujúc smrteľné pozadie, sedel plaz, červená krištáľová korytnačka so žraločou hlavou. Bez problémov zhltla kov a jej labky sú niečo medzi pazúrmi kraba, pazúrmi tigra.
  - Rifulik! zašepkala Charlotte.
  Gerda potvrdila:
  - Neproteínová životná zmes kremeňa a lítia.
  Červenovlasý bojovník zamrmlal:
  - Proti nemu sú naše zbrane pravdepodobne bezmocné.
  Blondínka pokrčila plecami.
  - Neviem! Tí, ktorí strieľali na takéto stvorenie, spravidla neprežili. Pravda, prečo potrebuje naše bielkovinové mäso, skôr si pochutnáva na samopale.
  Charlotte varovala:
  - Nezrýchľujte pohyb, vyprovokuje to rifulika.
  Dievčatá sú stále plynulé, ale pohybujú sa rýchlejšie a rýchlejšie. Pravda, čoskoro narazili na ostnatý drôt. Musela byť rezaná.
  Dievčatá sa s tým dokonale vyrovnali, profesionálne sa vyhýbali vŕzganiu.
  Po niekoľkých krokoch Charlotte zašepkala Gerde do ucha: - Pozri, moja drahá, tu je naša prvá cena.
  Ukázala na kameň citrónovej farby.
  Blond terminátor odpovedal:
  - Nič zvláštne, toto je najbežnejší "kulesh" artefakt. Viac ako tisíc dolárov, nemôžete si pomôcť.
  Ryšavka prikývla.
  Možno ešte menej, ale ani to nie je zlé.
  Anomália okolo dievčat začala ožívať, vylúštila zvláštny piskľavý zvuk, ktorý trhal ušný bubienok.
  Bol mimo vnímania ľudského ucha, ale dievčatá ho počuli.
  - Čert má starosti! Charlotte si to všimla.
  Gerda potvrdila:
  - Hoci tu na okraji priepasti, nehovorte o nečistom.
  Červenovlasý bojovník zaškrípal:
  - Poď!
  Syčanie a teplo sa citeľne zvýšili, kvapky dažďa sa vyparili skôr, než sa dostali na zem, tráva začala meniť farby a na hranici sa objavila luminiscencia.
  Vo všeobecnosti je to predstavenie krásne aj hrozné. Dievčatá sa obzreli na reefulika, bol už dosť ďaleko, no vyzeralo to, že jedol, "grgnutie" sa im nedostalo do citlivých uší.
  Skauti sa upokojili, pretože tento opar musí nakoniec skončiť.
  Gerda logicky poznamenala:
  "Nemôžeš sem priviesť veľkú silu!" Zničíme ľudí aj vybavenie, pozri.
  Na oblohe sa skutočne objavil vrtuľník MI-8, ktorý si všimol zónu, začal stúpať, ale už bolo neskoro. Rozmazané chápadlá vyrazili smerom k nemu a omotali sa okolo auta.
  "Veterník" sa zadúšal a začal padať. Vrtuľa sa prestala točiť, no stroj sa pomaly ponáral, akoby do vody. Cestou sa premenila na akúsi harmoniku.
  Dievčatá však túto podívanú ani tak neobdivovali, ako skôr sa snažili dostať von z nebezpečnej zóny. Horúci vzduch im fúkal do tvárí, dvíhal steblá trávy, prach, kamienky vo víchrici.
  Oči dievčat, prirodzene zafírové v Gerde, ale maľované pod hnedou, a smaragdové v Charlotte, boli slzavé. Potom zemou prešiel výboj, zasiahol elektrický šok.
  Dievčatá zalapali po dychu. Trochu sme sa rozbehli. Potom to bolo úplne zlé, zemina zrazu ako po masle a zlepené čižmy.
  Potom sa zhora zakolísalo smrteľné, zóna rozdrvila dievčatá na zem.
  "Vyzerá to, že nás čaká veľký kildyk," povedala Charlotte.
  Blondínka zakričala:
  - Čiňte pokánie, kým nebude neskoro!
  Ryšavka zdvihla:
  - Nie, Gerda, nechcem zomrieť duchovne zotročený. Okrem toho, prečo si myslíš, že nás čaká smrť.
  Blondínka súhlasila.
  - Dúfam, že nie! Je ťažké zomrieť tak mladý. Nemal som čas urobiť nič pre vlasť.
  Charlotte si pohŕdavo odfrkla.
  - Ani ju nezabila! Mám na účte, je tam aspoň ostreľovač.
  Gerda bola prekvapená:
  - A nezúčastnili ste sa vojenských operácií.
  Ryšavka pohotovo potvrdila:
  - Nie! O dôležitejšie záležitosti bolo postarané rovnako ako o vás. V celej krajine sme len dvaja.
  Blond terminátor prikývol.
  - Tak potrebujem jednu, aby som od neho porodila deti.
  Červenovlasý bojovník sa zachichotal:
  - Neviem naisto! Otehotnieť od jednoduchého človeka je asi nemožné.
  Vrtuľníky k nim napokon zostúpili, pribehli k nim dva reefuliky. Keď videli čerstvé železo, pristúpili k svojmu dravému jedlu.
  - Akú strašnú silu potrebuješ na roztrhnutie takého silného železa. Gerda si to všimla.
  - Majú odlišný metabolizmus s ultrarádioaktívnymi inklúziami. Povedala Charlotte.
  Blondínka štebotala:
  - Akoby však nehltali naše zbrane. Milióny dolárov sa zdráhajú vyhodiť.
  Dievčatá nožom sondovali obličku, nožík sa párkrát zasekol, no odtrhol sa mu hrot. Potom hádzaním plastovej gule zistili, že pôda sa ďalej stáva normálnou.
  - Dobre, že máme na nohách jednoduché maskovanie, nie je na škodu strihať. Povedala Charlotte.
  Gerda to vzala a zaškrípala:
  - Budem sa musieť naozaj potápať ako ryba, ale skočiť.
  Červenovláska aktívne pozorovala:
  - Boli sme naučení skákať z akejkoľvek pozície, zvládneme to.
  Blondínka agresívne poznamenala:
  - Vo vojne je dobrá príprava ako vzduch pre pľúca, zlá zmes plynov ochromuje a zabíja!
  Dievčatá si rozrezali čižmy, trochu zaváhali a prudko poskočili. Gerda sa opäť skoro zasekla a poškrabala si nohu.
  Teraz sa priechod značne rozšíril a dievčatá sa z neho mohli dostať. Skauti sa pomaly pohybovali, až sa anomália konečne prestala kývať.
  Charlotte povedala s potešeným pohľadom:
  - Živá sestra! A ja som si myslel, že všetci sú nasraní.
  Gerda logicky poznamenala:
  - Teraz musíme nájsť čižmy, inak sú naše nohy príliš krásne pre bradatých mudžahedínov.
  Červenovláska s tým súhlasila:
  - Zariadime prepadnutie a niekoho udrieme.
  Blondínka mávla zadkom.
  - Ak to nájdeme!
  Dievčatá sa napriek záťaži rozhodli ísť si zabehať, nijako sa neponáhľali, aby nebol hluk. Ich bystrý sluch zachytil streľbu sprava.
  - To je niečo! Vyzerá to na lov alebo demontáž. Charlotte si to všimla.
  Dievčatá urobili krok, prešli kopcom, odtiaľ sa otvoril výhľad, cesta. Ozval sa hluk charakteristický pre Jaguar.
  Toto silné osemmiestne auto vyskočilo spoza zákruty zarastenej lesom. V nej sedelo tucet typov v koženej bunde a brnení.
  Drzé tváre a vyholené hlavy prezrádzali banditov, niektorí mali na rukách tetovania. A najväčší mal na tvári tetovanie. Vyzeral ako komixový darebák.
  - Keď si človek umelo dáva impozantný vzhľad, je to neklamný znak duchovnej slabosti. Charlotte si to všimla.
  - Pravdepodobne je vlk v ovčom rúchu taký hrozný, a nie ovca vo vlčej koži! Gerda pokračovala.
  Banditi boli vyzbrojení PKU - vylepšeným guľometom Kalašnikov. Jeho 14,7 mm guľky by mohli preraziť dievčenské kombinézy.
  Podľa obyčajnej bundy však mali dievčatá ľahké, no veľmi pevné brnenie z vodíkového titánu, trikrát pevnejšie ako prírodný titán a dvaapolkrát ľahšie.
  Je pravda, že takáto reťazová pošta stála ako celý tank T-90. Ale zasiahol ich takou veľkou guľkou, že ani silné kosti dievčat neodolali.
  Ale "kalašnikov" alebo "Abakan" nie je strašný zo žiadnej vzdialenosti. Vodca ako vždy nadával.
  - Potom nám kukučka povedala, že sa plazia dvaja farári. Musíte ich žuť.
  Divoké vytie v reakcii:
  - Nie je to v tom bastardovom šéfovi, ale má to zmysel. Len niečo prišlo a nezískalo swag.
  Také vrčanie zmiešané s obscénnosťami:
  - Toto sú Arabi, čo znamená, že majú pravdepodobne "zelenú" a drogu.
  Charlotte sa rozhodla vyhodiť AKM. Hlavnou nevýhodou stroja je pomerne veľký rozptyl striel najmä na veľké vzdialenosti. Je pravda, že ak nepoužívate kaliber 7,62, ale 5,45, presnosť sa zvýši.
  Brutálne hlavy banditov sú otvorené. Charlotte spustila paľbu a Mária sa ako vždy začala modliť. Štyria banditi boli okamžite zabití. Jeden z nich kričal:
  -... izdets!
  Banditi sa vyznačujú inštinktívnou reakciou. Nie je jasné, odkiaľ strieľajú, je lepšie spomaliť a ľahnúť si, ale vedúci bez váhania schmatol granát FU-12, tiež s dostrelom až dvesto metrov, ale s inklúziami uránu. dosky a silnejšie výbušniny.
  A kde to vyhrabal, veď tieto slúžia len ruským špeciálnym jednotkám. Gerda vystrelila, jej strela trafila presný stred granátu.
  Strašne fúkalo, FU-12 nie je F-1. Banditi boli prešpikovaní a Jaguar, ktorý stratil kontrolu, postupne znižoval rýchlosť. Vodič v smrteľných kŕčoch dupol na brzdy.
  Mocná značková beštia sa zastavila. Dievčatá pri každej rýchlosti sa k nej rozbehli. Spolu s vodičom bolo jedenásť mŕtvol. Vyzerali strašne zbití.
  Charlotte začala kontrolovať tašky. Zaujímali ju predovšetkým artefakty. Pozorne si ich prezrela. Okrem "kuleshu" je najbežnejším artefaktom, ktorý má schopnosť svietiť v tme a dobíjať malú batériu.
  Navyše tento kameň stratil svoje vlastnosti len rok po opustení zóny. Medzi inými cennosťami bola dvojica "Cutterov" schopných prerezať legovanú oceľ.
  Musia byť pokryté vlnou, inak sa kov auta spáli. Nachádzal sa tu ružový kameň "Láska", ktorý výrazne zvyšuje mužskú potenciu a veľmi cenný v zóne "Štít", ktorý neutralizuje účinky bežného žiarenia.
  - Toto všetko banditi nezozbierali? pýtala sa sama seba Gerda.
  Charlotte odpovedala:
  - Nie, s najväčšou pravdepodobnosťou to zobrali od farárov.
  Blondínka sa naivne spýtala:
  - A čo s nimi urobili?
  Červenovláska zakričala:
  - Zabitý! Čo ešte! A je dobré, ak sa to predtým nezaobišlo bez mučenia. Niektorí farteri majú úkryty, ktoré čakajú na zvýšenie cien swagu.
  Navyše, vedci predsa len nesedia nečinne. Hľadajú spôsoby, ako zlepšiť vlastnosti artefaktov a najmä predĺžiť ich trvanlivosť mimo zóny.
  - Viem to! Gerdine oči sa naplnili slzami. "Ale niečo sa mi stalo. Sám som sa stal vrahom, pri mojom výstrele zomrelo sedem ľudí.
  Toto si nikdy neodpustím. Akoby sa mi v duši pretrhla struna.
  Charlotte sa uškrnula.
  - No, prečo si taký hlúpy.
  Blondínka zakričala:
  - Cirkev proti násiliu.
  Vševediaca ryšavka odpovedala:
  - Je to tak? Zabiť darebáka nie je hriech. Doslovný preklad z hebrejčiny prikázania šiesteho prikázania Nezabiješ: znie: nepáchaj zlé vraždy!
  To znamená, že nie je dobré zabíjať len dobrých ľudí a zlo treba potrestať.
  Gerda nesmelo poznamenala:
  Ale sám Ježiš sa tým neriadil.
  Charlotte odpovedala:
  - No nie! Vtelený Boh nebol pacifista. V Starom zákone bol Kristus prirovnávaný ku kráľovi Dávidovi a bol to veľký bojovník.
  Sám Ježiš hovorí - nepriniesol som na zem pokoj, ale meč. Zlým zdrojom je krv chlípnikov. Áno, okrem toho, pred svojou telesnou inkarnáciou, keď bol Ježiš tvárou Jehovu, vyniesol rozsudky smrti, nariadil vyhladenie všetkých Amialikanov, spálil Sodomu a Gomoru.
  To znamená, že spravodlivosť vyžaduje potrestanie zla. Kto sú miestni banditi? Hrdinovia od eštebákov, utečenci z väzníc, maniaci, ktorí sú na medzinárodnom zozname hľadaných, proste teroristi, ktorých chytíme.
  To znamená, že je zlý a pre dobro by mal byť zničený. Zlým zdrojom je krv márnotratníkov, povedal Ježiš.
  Gerde vyschli slzy v očiach. Spýtala sa prekvapene:
  - Ako vieš tak dobre písmo?
  Charlotte úprimne odpovedala:
  - No, ako žiť vo formálne pravoslávnej krajine a nepoznať katechizmus. Poznatky sa však musia používať múdro, aby sme sa neznížili k jaskynnému pacifizmu Jehovových svedkov.
  Blondínka prikývla.
  - Poznám túto sektu! Neuznávajú Krista ako Boha. Rozprávanie o heretikoch však nie je zaujímavé pre mňa, nie pre vás.
  Červený súhlasil.
  Najprv opravíme auto.
  Auto bolo mierne poškodené, po jeho okrajoch boli plechy a guľomet, ktorý nestihol vystreliť, bol nabitý čerstvou páskou.
  - Najprv som zabil guľometníka. pochválila sa Charlotte.
  - Logicky! Teraz skúsme začať. - Nájdite tie správne topánky. Gerda bola znechutená skúšať si topánky po zapáchajúcich banditských nohách.
  Bola jednoducho pohŕdavá, rovnako ako Charlotte. Dievčatá išli k potoku a opláchli si čižmy. Boli trochu priveľké, ale po krátkom premýšľaní si natiahli rúška.
  Nie je to príliš pohodlné, ale pri vykonávaní modlitieb ich kúzlo nebude priťahovať príliš veľa pozornosti. Teraz dievčatá, ktoré zhodili mŕtvoly do priekopy, mohli jazdiť na kolesách.
  Strieľajte však, upútajte pozornosť iných tvorov: potkanov-králikov. Bola to zlovestná mutácia, zmes bežných hlodavcov a zajacov. Ako sa tieto druhy podarilo skrížiť, je záhadou, no ukázalo sa, že ide o veľmi zlovestnú zmes s jedovatými zubami.
  Zajace potkany vybehli na cestu. Bolo ich najmenej päťdesiat, veľkých vo veľkosti psa. Vycenili zuby tenké ako ihly.
  Často sa lámali, no po pár dňoch narástli nové. Samotné telo je ošúchané, len zadoček a bujný, takmer líščí chvost. Mimo zóny bola takáto kožušina cenená.
  Najmä dámy. Ale samotné zvieratá boli veľmi šikovné a húževnaté, nepohrdli ani zdochlinami. Okrem toho po potkanoch zdedili istý rýchly dôvtip.
  Napríklad mŕtve telo nemusí byť také chutné, ale je bezpečné, ale v zóne mŕtvych...
  - No, čo s nimi robiť! spýtala sa Gerda.
  Charlotte odpovedala rozhodne:
  - Poďme strieľať a odrezať chvosty! Bude čo predávať.
  Blondínka pochybovala:
  Prečo potrebujeme peniaze. FSB nám dala hotovosť a vo vreckách banditov sa našlo tridsaťtisíc zelených bankoviek.
  Ryšavka sa zasmiala.
  - Áno! Všimol som si, že teroristi a mafia uprednostňujú dolár pred eurom aj napriek rozdielu v kurze.
  Sly dolár po srdciach banditov
  Tí, ktorí chcú zničiť Rusko!
  Bankovka je odporná, platidlo parazitov
  Žoldnier môže zabíjať!
  
  Priťahuje k sebe krv a ohavnosť
  Nie nadarmo zelená farba očí problémov!
  Nech je v srdci láskavosť a úprimnosť
  Splňte si svoje sny!
  . KAPITOLA #3
  Číta Charlotte.
  - Koho básne? - spýtala sa Gerda
  - Napísal som to sám! - odpovedalo ryšavé dievča.
  Blondínka sa zasmiala.
  - Dobrý nápad. A čo je najdôležitejšie, je to skutočné a pravdivé. Ale máte pravdu, predaj extra swagu nám umožní nadviazať ziskové známosti medzi predajcami.
  Dievčatá vzali zajacov so zbraňou v ruke a vystrelili salvu. Musíte strieľať iba do hlavy, pretože telo sa ľahko obnovuje, dokonca ani lepkavá zelená krv takmer nevyteká.
  Výstrel prerazil lebky desiatich príšer. Zrútili sa, ďalší začali utekať.
  - Wow, a oni okamžite ocenili našu bojovú silu.
  - Toto nie sú pseudopsi, ktorí stúpajú dopredu. Už ich však toľko postrieľali, aj chvosty si odrezali len o niečo horšie ako králičie. Gerda si to všimla.
  - Najviac sa cenia chvosty potkaních líšok. Zaplatia trikrát viac ako za sobolia. - Burknual Charlotte.
  Blondínka prikývla.
  - Hovorí sa, že ich srsť môže zmeniť farbu.
  Dievčatá zastrelili ďalších desať potkanov-králikov. Potom zišli dole. Bujné chvosty boli odrezané sebavedomými pohybmi.
  - Dávajte si pozor na zuby, v zásade existuje protijed na ich jed, ale stojí tisíc osemsto dolárov za ampulku. varovala Charlotte.
  Gerda poznamenala:
  - Nedostal som nič horšie ako vy. Navyše, ak sa zuby odlomia a zostanú v tele, dôjde k vážnemu zápalovému procesu.
  "Veľmi bolestivé, hoci naše telá sú silné a nie je také ľahké ich infikovať. - dodala blondínka.
  Dievčatá už smerovali k autu, keď sa objavili pseudopsi. Nie veľa, asi pätnásť. Tiež zrejme lákala streľba.
  - Je škoda na nich plytvať guľkou? Charlotte si to všimla.
  Gerda potvrdila:
  - Hoci nie sú jedovaté, hryzú a môžu sa nakaziť besnotou. Šupnime ich pištoľami, aby sa darmo neprenášali automatické nábojnice.
  -Len presviedčanie, kto nestihne, dostane trhlinu, do čela! navrhla Charlotte.
  Blondínka sa zachichotala.
  - A máte veľa detstva.
  Dievčatá strieľali z vylepšeného TT-100. Rozmery, spätný ráz a kaliber sú menšie ako u tradičného TT a smrteľná sila a rýchlosť streľby sú vyššie vďaka špeciálnej konštrukcii hlavne.
  A zásoba dvadsiatich nábojov na barel. Nie streľba, ale zábava. Dievčatá bez toho, aby minuli jedinú guľku navyše, rozbili hlavy pseudopsom.
  Pravda, neskôr bolo počuť blížiace sa ďalšie stádo.
  - Vieš! navrhla Charlotte. Neplytvajme na nich muníciou.
  Gerda potvrdila:
  - Podľa mňa máme dosť zbojníckych zbraní. Áno, a TT-100, môžete strčiť takmer akúkoľvek kazetu.
  Charlotte vravela:
  - Napriek tomu to pre nás nie je zaujímavé. Risknime svoje zadky a stretnime sa s nimi len s nožmi.
  Blondínka štebotala a vyceňovala zuby:
  - Znie to lákavo, ale máme právo na prázdne riziko.
  Červenovláska odpovedala:
  - Keď sme trénovali v škole FSB, nehrozila nám smrť ani vážne zranenie. A tu je dobrá príležitosť otestovať sa.
  Gerda sa usmiala:
  - Mimochodom, hryzenie do zadku je obľúbenou technikou pseudopsíkov. O tom sa píše aj v spomienkach prvých stalkerov, ako sa spočiatku nazývali.
  Charlotte prikývla.
  - Farter znie krajšie a zlodeji! Teraz poďme k nožom.
  Dievčatá stáli chrbtom k sebe, pseudopsíkov bolo najmenej tridsať. Súboj nemal byť jednoduchý.
  Zrazu Charlotte hodila dýku na najbližšieho psa a zasiahla ho priamo do krku. A potom zostala neozbrojená. Skok smerom k psom, silný úder do hlavy psa.
  Šokované zviera skolabovalo. Potom výpad, ako palec do oka, úder do čeľuste. Dievča udrie ako kladivo, zuby sa jej drolia ako suchý hrášok.
  Gerda sa rúti za ňou, rozbíjajúce sa nohy dievčaťa zhadzujú samcov. Psy padajú, prevracajú sa. Úder dýkou sa dotýka hrdla.
  - Pri silnom údere potrebujete darček! povedala Charlotte.
  - Kto nebije, prehrá! dodala Charlotte.
  Dievčatá sa rozišli. Charlotte vyskočila vysoko, urobila veterník, preletela nad hlavami, skokom zrazila troch psov. Jednu sekla cez krk a odrezala jej hlavu.
  Gerda zopakovala manéver, položila štyri a zakončila úderom do srdca. Je pravda, že pes ju dokázal trochu poškriabať.
  Blondínka zakričala:
  - Špinavá sviňa.
  Opravená červená:
  - Musím povedať sviňa.
  - Nie je civilizované takto volať čo i len psa.
  Charlotte zakričala:
  - Ale šialené.
  Psy veľmi chceli pohrýzť dievčatá po zadku. Farteri a banditi majú zvyčajne pancierové bundy a nemôžete ich len tak prehrýzť. A nohavice budú tenšie.
  Gerda ho bodla do oka a Charlotte si jednou rukou bodla prsty a druhou použila dýku.
  Blondínka zakričala:
  - To je všetko, čo teraz?
  Červenovláska poznamenala:
  - Hádzali sme nože na hlavu, tak možno je to lepšie do hrude.
  Dievčatá manéver zopakovali, hlúpe pseudopsy boli úplne zbavené prefíkanosti a pudu sebazáchovy. Kráčali vpred, ponáhľali sa, ich skoky boli predvídateľné.
  A všetci dali Charlotte trochu škrabance svojimi pazúrmi.
  Červená poznamenala:
  - Nie, v našej príprave sú medzery. A zrazu by to boli tvory s prudko jedovatými pazúrmi.
  Blondínka zakričala:
  - Ako sa majú potkany?
  - Nech sa páči! Mimochodom, ich ihly sú pevnejšie ako oceľ. Veľmi odporné stvorenia.
  - Vo všeobecnosti niečo z mnohých rôznych derivátov z potkanov.
  Charlotte pri chôdzi odrezala ďalšiu hlavu a zlomila psovi chrbát. Gerda nebola v žiadnom prípade nižšia ako ona.
  Blondínka s úsmevom poznamenala:
  - Všetko preto, že žiarenie potkany nezabíja, ale robí ich ešte silnejšími a životaschopnejšími. Je to ako dystopia. Možno jadrová vojna povedie k vzniku akejsi krysej civilizácie.
  - Myslíte si, že potkany budú môcť ísť do vesmíru? - Ak splynú s primátmi, tak to nie je vylúčené. - Hovorí sa, že takíto ľudia sa už v zóne objavili.
  Gerda prudkým trhnutím zlomila psovi krk. Charlotte dokončila posledné stvorenie.
  - Museli sme skočiť.
  Blondínka zakričala:
  - Toto nie sú všetci geekovia, sú aj horší.
  Červená poznamenala:
  "Viem, ale boj s monštrami nie je oblasťou našej odbornosti.
  Dievčatá, ktoré položili tri desiatky tvorov, opatrne odrezali chvosty. Teraz mali čo predávať. Potom sa stalo neočakávané, jeden zo smrteľne zranených banditov začal stúpať.
  Charlotte sa zachichotala.
  - Wow, pozri, zdá sa, že jeden z nich nebol dokončený!
  Gerda so smiechom povedala:
  Alebo sa možno mení na zombie.
  Červenovláska poznamenala:
  - Počul som o tom, ale aby ste sa stali zombie, musíte zomrieť na anomáliu.
  Blondínka zakričala:
  - Alebo z ruky veľmi hriešneho človeka.
  Charlotte zaškrípala:
  - Tak nežartujte!
  Bandita vstal a ponáhľal sa utiecť. Jeho rýchlosť nebola nižšia ako u majstra sveta v šprinte.
  Charlotte zaškrípala:
  - Oh, choď za ním.
  Gerda so smiechom poznamenala:
  - Možno má dobré bežecké schopnosti na Jaguare.
  Ryšavka vyhŕkla:
  -Pozrime sa!
  Oživený mŕtvy muž sa po ceste naozaj uháňal. Preto bolo možné ísť za ním aj autom. Dievčatá sa rozbehli, nijak zvlášť nezrýchľovali.
  Boli zvedaví, kam ten bandita beží.
  Gerda poznamenala:
  - Je to zaujímavá hra, ale je pravdepodobný prepad?
  Charlotte zaškrípala:
  - A uvidíme ju, pre vernosť navrhujem nosiť zázračné šošovky.
  Špeciálne kontaktné šošovky sú ďalším z drahých zázrakov ruskej vedy. Umožnili vám vidieť v infračervenej a ultrafialovej oblasti, v úplnej tme a pod vodou.
  Okrem toho umožnili zväčšiť obraz bežných predmetov a použiť šošovky ako mikroskop.
  Je pravda, že vynález je stále nedokonalý, nemôžete ho používať dlho: vyhorí.
  Dievčatá si ich obliekli a boli takmer okamžite prekvapené:
  - Beží a nielenže sa nezohrieva, ale aj chladí. Rozdiel medzi ním a prostredím nie je väčší ako päť stupňov. povedala Gerda.
  zavrčala Charlotte.
  Áno, je to zombie! Možno ho nejaký artefakt urobil tak cool.
  Beh pokračoval, bandita sa otočil na stranu, boli nútení triasť sa. Nárazy, výmoly, výtlky hrozili prevrátením auta.
  - Môže si rozdeliť hlavu? navrhla Charlotte.
  Mária múdro poznamenala:
  - Pozrime sa, či nás zavedie do svojho brlohu.
  Červenovláska vtipne poznamenala:
  - Chceš bojovať?
  Blondínka sa zachichotala.
  - Ty nie?
  Charlotte sa zasmiala.
  - Samozrejme, ale srdce ti pukne od súcitu.
  Gerda logicky poznamenala:
  - V ich brlohu môžu byť rukojemníci! ty to nevieš?
  Red pochyboval:
  - Neuveriteľné! Prečo potrebujú rukojemníkov?
  Blondínka logicky poznamenala:
  - Získajte výkupné! Alebo ich nechajte pracovať za vás.
  Charlotte zaváhala.
  - No, za cudzinca môžu ešte niečo dať, ale za Rusa, nech sa zastrelia akokoľvek.
  Gerda celkom úprimne poznamenala:
  - Je prekvapujúce, že s takýmto prístupom k vedcom sme boli tak dobre zásobení.
  Červenovláska skepticky poznamenala:
  - Vojenský výskum je slušne financovaný, USA kupujú vedcov a my od nich len odpisujeme. Charlotte sa zachichotala.
  - Presnejšie, kradneme?
  - Zhromažďujeme informácie, spracovávame a vydávame svoje vlastné! Vo všeobecnosti všetko toto utajovanie bráni pokroku. Neboli by špióni, boli sme oveľa zaostalejší, myslím celý svet.
  Gerda si povzdychla.
  - A kedy sa ľudstvo stane jedným? -
  Charlotte s úškrnom poznamenala:
  Neviem! Ale na rozšírenie priestoru musíte spojiť úsilie.
  Blondínka si povzdychla:
  - Ale zatiaľ sa deje opak. Ak na začiatku dvadsiateho storočia bolo len tridsaťsedem štátov, teraz je ich dvestoštyridsať. Kam smeruje náš svet, ľudstvo potrebuje skvelého vodcu.
  - A kde to nájsť! Charlotte si to všimla. - Skôr narastá chaos. - Bola feudálna fragmentácia a teraz kapitalistická. Ale skôr či neskôr to skončí.
  Verím, že ešte bude existovať univerzálne šťastie a svet bez zla.
  Gerdo zakričal:
  - Kedy príde Kristus?
  Charlotte dôrazne povedala:
  - Keď sa človek fyzicky a duchovne stane bohom.
  Rozhovor bol prerušený, pred nimi sa objavila veža. Sedeli na ňom dva typy so samopalom a fajčili.
  - Zlozvyk! - Dievčatá vystrelili a odstránili banditov. Pancierové čelo "jaguára" prerazilo plot a krásky vtrhli na dvor. Dve desiatky banditov tam popíjali nápoje a jedli kebab.
  Guľomet vystrelil, silno pľul olovo. V šikovných rukách je PKU príliš strašná zbraň, ktorá premenila telá na mŕtvoly za dve sekundy a vyrazila fontány krvi.
  Potom guľky prerazili verandu a prerazili drevené steny. Sklo sa rozbilo, z polená lietali črepiny. Všetko sa drvilo v rade, dosky drvili, padali krvavé hobliny.
  Málokedy sa bitka tak podobá bitúnku. Ale kto by odolal, keď za minútu vybuchne šesťtisíc guliek.
  Za sekundu asi stovka, výbušnina kalibru 14,7, za päťstovku. Zabiť dvadsaťpäť banditov hodujúcich sa na dvore trvalo päť sekúnd, keďže počasie bolo suché a ďalších pätnásť na verande.
  Gerda si ani nestihla prečítať Otče náš, keď bolo po všetkom.
  - Boj bol krátky! "Aj keď v samotnej budove sa plazia ďalší dvaja.
  Dievčatá paľbu opätovali a celkom presne tri guľky zasiahli Charlotte v nepriestrelnej veste, no výstrel z granátometu ukončil ostreľovanie.
  - Wow, zízal som, moje myšlienky boli rozptýlené hlbokými nezrovnalosťami, bojuješ a modlíš sa zároveň.
  - Každý hriech musí byť odčinený! povedala Gerda.
  Charlotte logicky povedala:
  - Sú svätí, ktorí sponzorujú bojovníkov. Napríklad Juraj Víťazný, Archanjel Michael a mnohí ďalší!
  Blondínka so smiechom poznamenala:
  - Správny! Ale aj tak je to hnus! Teraz poďme skontrolovať dom.
  Ryšavka sa zasmiala.
  - A nezabili sme ešte jedného priateľa.
  Zombie bandita skočila na skautku Julianu, no zasiahla ho čižmou do Adamovho jablka. Odletel a dievčatá do neho hodili Kalash. Zombie sa však hneď nezastavila.
  Nejaký čas vrčal a reval, na oplátku z PKU sa úplne nerozpadol.
  - Úplná droga pre vás! No, živý tvor! Gerda bola prekvapená. - Okamžite môžete vidieť produkt diabla.
  Charlotte so smiechom poznamenala:
  - Počul som, že zombíci dokážu urobiť každého živého človeka. To, čo vidíme, je ďalší zónový bozk.
  Blondínka bola skeptická.
  - Viete, v našom konaní nie je nič hrdinské. Pomocou guľometu sme pokosili nepriateľov, ale nikoho lepším neurobili.
  Ryšavka sa zachichotala.
  - Si idealistka Gerda. Chcete opraviť celý svet bez toho, aby ste vedeli, ktorým smerom.
  Blondínka sa vyjadrila:
  - Myslím si, že v prvom rade je potrebné sledovať záujmy vlasti.
  Charlotte šťastne povedala:
  - Zabitím päťdesiatich banditov sme už prekázali slušnú službu krajine. Väznice sú už preplnené a smrť je zrejme humánnejšia.
  Gerda vtipne dodala:
  - Ako to povedať, živí môžu vždy činiť pokánie, najmä tí, ktorí sú odsúdení na doživotie. V špeciálnom väzení je skutočne oveľa menej pokušení a podnetov na hriech.
  Ryšavka zmenila tému.
  - Preskúmame priestory, možno budeme mať šťastie na rukojemníkov a zároveň si pozrieme trofeje.
  Dievčatá prehľadali vrecká mŕtvych banditov. V hotovosti, dolároch a eurách sa dali vytiahnuť slušné sumy.
  Rovnako ako niekoľko artefaktov, medzi nimi aj cenný tyrkys, ktorý dokáže zvýšiť pevnosť kovu.
  Je pravda, že ich majiteľ, pomerne veľký hrbolček, súdiac podľa veľkého množstva bankoviek, nepomohol. Guľka roztrhla nekrytý žalúdok a prerazila hrudník.
  Dievčatá v miernom strachu z mín a strií prezreli dom. Ako sa ukázalo, ich obavy neboli neopodstatnené. Bolo potrebné vyčistiť tri míny a dva granáty.
  Zamínované dvere však zrejme v obave, aby sa vrstvy nerozfúkali od opitých očí, označili krížikom.
  - Aká idiotská pasca! Gerda bola prekvapená.
  Charlotte zaškrípala:
  "Nebijú sa tak vždy?"
  Blondínka povedala:
  - Myslím si, že tieto míny sú nebezpečnejšie pre samotných banditov. Pozrite, a tu boli výbuchy, všetko bolo rozbité.
  Steny sú skutočne porezané úlomkami, je viditeľná postriekaná krv. Čistia sa tu na dohľad nie často.
  - Špinaví, títo gangstri, toľko plechoviek a fliaš sa hromadí, treba hrabať. Charlotte strčila do pohára nohou.
  Gerda stroho odpovedala:
  - Majú také morálne zásady. Budeme hľadať kešku, kešky a zindan.
  Dievčatá prehľadali dom, skenovali podlahové dosky a potom zišli do pivnice. Ako sa dalo očakávať, prvá skrýša s artefaktmi, peniazmi a ukradnutými cennosťami sa ukázala byť pod mramorovou doskou v špeciálnom výklenku.
  Bola tam aj celá zbierka zlatých zubov, náušníc, pravdepodobne odtrhnutých spolu s ušami, prsteňmi a inými šperkami.
  Boli tam aj kamene, vrátane tých, ktorých mená dievčatá nepoznali a ich vlastnosti boli záhadné.
  Charlotte si jeden z nich odrela, vznietil sa a začal jej páliť ruky.
  - Wow, toto je zrejme "Bill", hovoria, že je schopný zničiť akýkoľvek počítač na dosť veľkú vzdialenosť. Okrem toho deaktivuje videokamery.
  Gerda bola prekvapená:
  - Cenný artefakt?
  Červenovlasý našpúlený hrozivo odpovedal:
  - Oveľa cennejšie len mimo zóny sily stráca za dva-tri týždne. Navyše účinnosť dopadu okamžite klesá, oplatí sa bohvie kým opustiť túto infikovanú oblasť.
  Blondínka sa zamračila.
  - A kde je kameň "Brnenie"? Hovorí sa, že dáva guľky do klopy.
  Charlotte agresívne zdôraznila:
  Áno, je to slávny artefakt. Zakrivuje trajektóriu nielen striel, ale aj úlomkov granátov. Je obzvlášť silný, ak kombinujete niekoľko kameňov.
  Často sa popisuje v memoároch a mimo zóny platí dva až tri mesiace.
  Gerda pochybovala:
  - Na vodcovi niečo nie je vidieť!
  Červenovláska s úsmevom poznamenala:
  - Museli byť predané! Pre žoldniera je tento kameň cenný, pravdepodobne ho zvádza cena.
  Gerda so smiechom povedala:
  - Alebo to nenašli, potrebuješ prďasa! Existuje veľa "Kulesh", nie je také ľahké predať tento kamienok.
  Charlotte nastražila uši.
  - Počujem niekoho mrmlať v pivnici, stále sú tu väzni.
  Blondínka potvrdila:
  - Áno, zdá sa, že aj ja, toto je arabská reč.
  Červenovlasý bojovník poznamenal:
  - Pamätajte si, čo nás učili, najmä v plastickom pohybe. Arabi sa vyznačujú ostrými gestami, muži by vo všeobecnosti mali byť drzejší.
  Gerda prikývla.
  - Viem, ako napodobňovať Arabov. V budúcnosti môže dôjsť k vojnám medzi Ruskom a islamským svetom.
  - Najmä ak budú Američania vyhnaní z Perzského zálivu a Afganistanu. Zapriali sme Yankeeov do vozíka a prinútili sme ich pokryť naše hranice! Charlotte sa zasmiala.
  Blondínka mala obavy.
  - Ale zdá sa, že čierny sultán má zášť voči Rusku. Navyše, územie Spojených štátov je ďaleko od islamského sveta a náš je blízko. V prvom rade sa expanzia uskutoční na ruskom území. Gerda prikývla. -
  Takáto vec je znepokojujúca.
  Charlotte poznamenala:
  - Kým budú zlí Američania zavýjať s Arabmi, my stihneme vytvoriť takú mocnú a technologicky vyspelú armádu, že vojna s južnými hordami nebude strašná.
  Hlavná vec je vyhrať niekoľko rokov. - zakončil šeptom ryšavý bojovník.
  Dievčatá išli do "zindanu", chodba viedla na stranu, kde boli za murivom umiestnené pancierové dvere.
  Bolo to, ako ponorka, bezpečne namontované a uzavreté kódom.
  - Poďme to skúsiť! povedala Gerda.
  Pomocou miniatúrnej podobizne dievčenského stetoskopu si vypočuli trezor. Malý rozdiel vo zvukoch umožnil vypočítať kód a otvoriť hrubé dvere.
  - A ak vodca zabudne? - A on si to zapísal! Charlotte vytiahla kus papiera.
  Gerda sa urazila:
  - A prečo si bol ticho?
  Červenovláska odvážne odpovedala:
  - Chcel som otestovať tvoje schopnosti ako zlodej.
  - Dievčatá hovorili arabsky pre každý prípad. Dokonca poznali špecifický orientálny žargón.
  Gerda dorozprávala a odhalila tvár:
  - Dobre? Teraz si pamätám, kde je kameň šťastia?
  Victor odpovedal s povzdychom:
  -Toto ja... no, hovoria, že pustí jedného z žoldnierov čierneho sultána. A ak je niekde nablízku v močiaroch. Ale nájdi...
  Charlotte stroho odpovedala:
  - Nemáme dôvod túlať sa po močiaroch! Si pre nás zbytočný...
  Viktor sa od strachu skrčil.
  Gerda chytila muža za ucho holými prstami na nohe a zatriasla ním.
  Vtom sa z megafónu ozval divoký rev:
  - Vzdajte sa kurvy! Ste obkľúčení!
  Charlotte sa zachichotala.
  - No, tu sú naši priaznivci v akcii!
  Gerda prikývla Victorovi:
  - Pôjdeš s nami! Ak nie zabitý počas prelomu!
  Dievčatá kládli kamene. A Charlotte hodila Victorovi okolo krku vodítko. Počul som hluk, nad strechou sa zjavne vznášal vrtuľník.
  Gerda so smiechom povedala:
  - Nie je nič jednoduchšie ako zostreliť helikoptéry!
  Charlotte vzala hrášok do holých prstov a prikývla.
  - Teraz tu nebude!
  Výbuch veľkého kalibru zasiahol okno. Sklo spadlo. Ryšavá dievčina hodila hrach holým, opáleným chodidlom.
  Vonku došlo k výbuchu. A veľká mŕtvola vrtuľníka sa zrútila bez obradu.
  Gerda tiež hodila hrach bosou nohou a spievala:
  - Nech hra nie je podľa pravidiel - prelomíme fraeru!
  A z prostredia sa vyrútili dve krásne dievčatá: ryšavka a blondínka. Victora ťahali na lane. Bol nútený bežať za nimi zo všetkých síl.
  Gerda aala vybuchla zo samopalu. Niekoľko banditov sa s revom zrútilo.
  Charlotte mlátila laserom. A zakričala:
  - Nepriateľov poriadne rozsekáme!
  Gerda hodila hrach s výbušninou holými prstami. Mohutný tank, ktorý bol kvôli maskovaniu pokrytý konármi, sa s rachotom prevrátil.
  Odtrhli sa od neho valčeky a lietali po poli, točili sa a poskakovali. Jeden z nich udrel banditu do hlavy a rozdrvil lebku. Darebáci to skúšali náhodne
  oheň. Ale bojovníci boli nezraniteľní. Ako odpoveď strieľali z guľometov a laserov. Victor za nimi ťažko dýchal.
  Zdalo sa, že slučka, ktorá ho zakrývala, sa ho chystala zadusiť.
  Gerda sa zachichotala a poznamenala:
  - Čoskoro nepriateľ ochorie!
  Charlotte poznamenala:
  Momentálne sa nebaví! Alebo sa možno budete modliť Gerdu?
  Blondínka sa zachichotala a poznamenala:
  - Bol som sklamaný z Boha a verím iba v silu!
  Dievčatá naďalej strieľali a hádzali hrach so smrtiacimi výbušninami.
  Tu je ďalší tank z mocnej medzery prevrátený a postavil sa na vrchol húseníc. Bolo to naozaj pôsobivé. gerdla pohla gangstra tmavej pleti v brade a
  dostal do čeľuste letel hore nohami. A zostrelil ďalšie tri útočiace typy.
  Charlotte spievala agresívne:
  - Čierny havran tvárou v tvár smrti,
  Obeť čaká o polnoci...
  Gerda, ktorá strieľala na banditov, zdvihla:
  - Veríme, že budeme najlepší zo všetkých
  Stretneme sa pri hrobe!
  Toto sú bojovní bojovníci. Gang, ktorý sa ich rozhodol obkľúčiť, evidentne nepočítal so svojou silou. Tri silné guľomety triedy Dragon strážili prístupy k vodcovmu brlohu.
  Ale dievčatá spolu s Victorom náhle zmizli a potom sa objavili za silnou a smrtiacou zbraňou. Tu sa Gerda predrala k lídrovi. Chytila ho holými prstami na nohách
  za nos a trhnutím ho prudko prehodil cez ňu. Letel a zasiahol vlastné guľomety. Olovené prúdy ho prepichovali ako baranidlo baranidlami.
  Charlotte spievala:
  -Jeden dva tri! Zlomte banditu!
  A ona sama schmatne guľomet a nechá ich rozdrviť nepriateľov. Gerda vykročila vpred. Pri truhle a Victorovi sa nečakane objavil banditov samopal.
  Muž chytil spúšť. A ako to bije... Spustil sa olovnatý dážď. Nejaká násilná sila zachytila banditov a rozdrvila ich za behu. Victor už
  musel zabiť. Ale toľko naraz. Cítil v sebe bojový tranz. A poďme mlátiť protivníkov, ktorí sa hemžia ako šváby. A bolo to vidieť
  ako guľky veľkého kalibru prenikajú cez telá a striekajú fontány krvi.
  Gerda pozrela na Victora a zaškrípala:
  - Terminátor!
  Charlotte, čmárajúc na banditov, spievala:
  - V našich srdciach nám spieva hymna vlasti,
  Sme tie najštýlovejšie dievčatá...
  Stlačte silnejší rytiersky guľomet,
  Pretože dievčatá čakajú na skvelé veci!
  Pokúsil som sa na dievčatá zavesiť tank Ambrams, dosť elegantné auto pre gang. A zavlažoval priestor zo šiestich guľometov namontovaných na streche.
  Gerda hodila holým dlátom ďalší hrniec. Vletela do húsenice tanku. Nasledoval výbuch... Auto najprv na boku a potom Charlotte
  prihodil ďalší hrášok. Mastodont sa prevalil a jeho guľomety zasiahli banditov. A začali ich kosiť po desiatkach. Je vidieť, že to urobilo dojem na preživších militantov.
  A začali sa rozhadzovať so zbabelým výkrikom a špinavými rohožami!
  Devonki ich potom zmlátila.
  Charlotte dokonca spievala:
  Nešetríte ich
  Zabite všetkých bastardov...
  Ako rozdrviť ploštice domácej -
  Zasiahnite ako šváby!
  Gerda, ktorá strieľala po ňom, spievala:
  - Žiadna milosť, žiadna milosť, žiadna milosť pre nepriateľa!
  Dievčatá z pekla, dievčatá z pekla, zrazím všetky kozy!
  Victor strieľal aj zo zotrvačnosti, bol veľmi trefný.
  Charlotte poznamenala:
  - Wow! A nie je to také jednoduché, ako sa zdá!
  Gerda súhlasne prikývla.
  - Nie je to vôbec ľahké! Nemôžeme ho zabiť?
  Charlotte poznamenala:
  - Čas trpí!
  A dievčatá zdvihli Victora a ťahali ho so sebou. Muž odhodil samopal a ledva sa ho stihol dotknúť nohami. Dievčatá v pohybe pokračovali v streľbe zo samopalu "Drak".
  Snažili sa skoncovať so všetkými banditmi a nenechať nikoho ujsť. Krásni bojovníci a nemilosrdní. Ich tlak je jednoducho šialený.
  Victor už s nimi nevládal držať krok a spadol. Okolo krku mu bola uviazaná slučka. Ako to bolelo. A Gerda a Charlotte spolu s holými prstami spustili triesky
  sklo narážajúce na tečúci boj v zadnej časti hlavy a krku.
  Gerda a Charlotte spolu spievali:
  - Láska a smrť, dobro a zlo,
  Čo je sväté, čo je hriešne, sme predurčení pochopiť!
  A potom sa nad nimi vznášal ďalší vrtuľník. Cez hmlu zavinutých očí Victor nejasne videl, ako Charlotte otočila prúd guľometu nahor a Gerda si narazila na holú pätu.
  militantom v žalúdku, z ktorého mu z úst vytekala krv. Vrtuľník vybuchol... A úlomky sa rozleteli po oblohe. A Gerda vystrašila z líca prúžok šarlátovej krvi.
  Victor toto všetko zrazu prestal vidieť. Príliš veľa slučky mu stlačilo krk. Pred očami vízie z detstva, také vzdialené a
  šťasný. Rovnako ako mnoho rôznych druhov výkonu. Tu je škola. A s niekým sa poháda. Dostane dvojku. A zaznie posledné volanie. A niekto sa smeje.
  A potom sa všetko zrazu zastavilo a na chvíľu zhaslo svetlo.
  . KAPITOLA #4
  Victor sa zobudil. Krk bol veľmi boľavý odretý povrazom. Vo všeobecnosti sa cítil zle. Kosti sa zlomili. A chcel som jesť a piť.
  Ležal na niečom mäkkom. Nasledoval Charlottin drsný hlas:
  - No, slaboch sa spamätal?
  Victor zasyčal:
  skoro si ma udusil...
  Ryšavá líška sa zachichotala:
  - Takmer sa nepočíta!
  Jemnejším a láskavejším tónom Gerda povedala:
  Muž sa prebudil! Možno ho nakŕmiť!
  Ryšavá líška nahnevane štekala:
  - Dajte mu trofejné konzervy! nech si to užijú!
  Blondínka otvorila pohár medvedieho mäsa s hráškom a odpovedala:
  - Môžete skúsiť... a vypiť trochu mlieka!
  Vsunula fľašu a Viktorovi sa do hrdla vlial teplý prúd. Bolo to pre neho oveľa jednoduchšie.
  Gerda s úsmevom poznamenala:
  - Veľmi dobre ste strieľali. Možno bol v špeciálnych jednotkách!
  Victor pokrútil hlavou.
  - Nie! Len keď sa veľmi trápim, všetko mi zázračne začne vychádzať!
  Charlotte s úsmevom potvrdila:
  - cenná zručnosť! Ale bežíš príliš pomaly!
  Victor pokrčil plecami.
  - Som jednoduchý človek a ty si super!
  Červenovláska sa zasmiala a odpovedala:
  - Áno, jednoduché! Ale môžeme vás zlepšiť. Poďme si uvariť elixír, ktorý omladí telo a vy budete môcť oveľa rýchlejšie behať a naberať silu!
  Viktor bol prekvapený:
  - Môžeš to urobiť?
  Gerda potvrdila:
  - Sme v zóne! A potom sú tu mutantné rastliny, ktoré v kombinácii s artefaktmi a špeciálnou kombináciou dokážu telo omladiť a urobiť ho silnejším a rýchlejším.
  Viktor zapískal.
  - Kolosálny! Prečo to neurobíte pre všetkých?
  Charlotte odpovedala s úsmevom:
  - Ľudia? Sú to v podstate dobytok, aby pre nich niečo urobili!
  Gerda súhlasne prikývla.
  A v skutočnosti nie sme ľudia!
  Victor sa zvedavo spýtal:
  -Kto si?
  Charlotte sa zachichotala a poznamenala:
  -Lektvar na dlhú dobu na prípravu Gerda! Povedzte mu náš príbeh od úplného začiatku!
  Gerda pokrčila plecami.
  - Od úplného začiatku?
  Červená potvrdila:
  - No, od začiatku úlohy! A potom si mu to najskôr začal hovoriť nie tak celkom!
  Gerda prikývla.
  - Áno, trochu som nekalkuloval. No počúvaj, človek, ktorý nie je taký prázdny!
  Väzeň prikývol.
  - Môžete ma volať Vitya!
  Blond terminátor prikývol.
  - No, počúvaj ma Vitya!
  A utkala svoj najzaujímavejší príbeh.
  Nesmelé zimné slnko mierne pozlátilo svieže snehy a poskytlo krátke okamihy svetla, ktoré je na ďalekom severe také zriedkavé.
  Zavládol silný päťdesiatpäťstupňový mráz, keď sa pľuvanec po dosiahnutí zeme zmenil na ľad.
  O to nečakanejšie je vidieť, ako takmer nahé opálené dievča v bikinách behá svižne ako sob po závejoch.
  Jej bosé, začervenané chodidlá sa veľmi rýchlo mihajú a nezanechávajú takmer žiadne stopy a jej zlaté vlasy vyzerajú ako jasný plameň.
  Bezchybná, možno až príliš svalnatá postava s ideálnymi proporciami, skutočná bohyňa, stelesnenie sily a erotiky.
  Drsné svaly sa vlnia ako vlnky. Ak sa pozriete pozorne, môžete na jej tele vidieť drobné senzory.
  Keď urobila kruh a skokom spôsobila borovicám niekoľko úderov, z ktorých sa otriasli, spadnutá kôra spadla a dievča sa vráti do terénneho vozidla, obrovského ako KAMAZ, natretého bielou farbou.
  Z bočných dverí sa vykláňa muž v prilbe. Jeho inteligentná a inteligentná tvár sa rozjasní:
  Skvelé, Gerda. Vaše telo si dokonale poradí s chladom a vaša rýchlosť je úžasná: môžete ľahko prekonať všetky svetové rekordy v behu!
  - Nielen v behu, ale aj v plávaní a dokonca aj v činke! - odpovedalo dievča.
  - Chvála Všemohúcemu, že ma obdaril takým darom. - Dabavila sa blondínka dupajúc bosou nohou.
  Nasledovala potešujúca odpoveď:
  - Nie veru, genetikovia na vás pracovali a používali invazívne technológie vrátane špeciálneho tréningu.
  Gerda s nadšením povedala:
  - Poznám program "Dokonalosť" s cieľom vytvoriť muža budúcnosti! Kvôli nej som stratil detstvo!
  - Ale teraz môžete slúžiť Veľkej Rusku oveľa efektívnejšie!
  Dievča sa uklonilo, urobilo trojité salto, občerstvilo sa v mrazivom vzduchu a s pátosom povedalo:
  - Vlasť je to najcennejšie, čo človek má, bez nej život nemá zmysel! Človek bez vlasti je ako telo, bez duše!
  Dôstojník prikývol.
  - Dobré slová Gerd! Dúfam, že máte príležitosť slúžiť krajine!
  Ich slová prerušil objavenie sa veľkého vrtuľníka na oblohe. Bol to najnovší model so sklopnými vrtuľami a prúdovými motormi.
  To umožnilo spojiť všetky pozitívne vlastnosti vysokorýchlostného bojovníka a čierneho žraloka.
  Stroj sa nazýval "Vepr" - 2, prvý vrtuľník na svete s nadzvukovou rýchlosťou.
  Vrtuľník sa vznášal, dve vrtule sa otáčali a spúšťali autá na pogumované prísavky. Vrtuľník bol aerodynamický: pripomínal veľrybu.
  Vyskočilo z nej niekoľko výsadkárov, zoradili sa do polkruhu. Potom dôstojník s epoletami generálporučíka FSB vyšiel slušne. Zamával dievčaťu.
  Keď prišiel bližšie, povedal:
  Nemáme čas na rozhadzovanie! Takže rovno k veci. Počuli ste už o bezprecedentnom teroristickom útoku v Moskve?
  Polonahá Gerda odpovedala:
  - Áno! Je to hrozné!
  Generál ohlušujúco zareval:
  - Prezident zúri, dokonca sa bojíme o jeho zdravie. Vyhlásený desaťdňový smútok. Prekliaty terorista "Čierny sultán" vyzval skvelú krajinu!
  Ešte nikdy sa nestalo, aby vláda ako celok zahynula a tento bastard mal dokonca tú drzosť predložiť ultimátum.
  Gerda prikývla.
  - Dal pätnásť dní!
  Generál potvrdil:
  - Je to tak, a už je to osemnásť hodín. Musíme sa teda ponáhľať.
  Blondínka sa znepokojene spýtala:
  - A čo opatrenia na posilnenie ochrany prezidenta?!
  Generál s povzdychom odpovedal:
  - Bezprecedentne prijaté, ale ak súper používa diabolské artefakty zóny, bude príliš ťažké ho zastaviť.
  Je predseda vlády - naozaj skvelý človek zle strážený. Teroristi, najmä čečenskí, po ňom dlho poľovali, no nedokázali sa k nemu ani priblížiť.
  Teraz je celá krajina ohrozená, nie zlomená a zastrašená: úradujúci premiér už bol vymenovaný a vytvára sa nový kabinet.
  - Takého skvelého človeka ako premiéra nemá kto nahradiť. Gerda si to všimla.
  - Mal najvyššie hodnotenie v celej histórii Ruska, ľudia nikoho tak veľmi nemilovali.
  Generál sa zamračil.
  - A čo si urobil?
  Dievča so smutným úsmevom odpovedalo:
  - Modlil sa za jeho dušu! Dúfam, že cirkev zaradí muža, ktorý zachránil Rusko, za svätého?
  Generál pokrútil hlavou.
  - Som ateista! A pre mňa je hlavné to zachovať, hoci premiér je oveľa viac hodný kanonizácie ako Mikuláš II. Teraz o podnikaní!
  Odvezú vás do Moskvy a odtiaľ sa presunú do zóny zázrakov.
  Úprimne povedané, musíte sa ponoriť do zdania podsvetia, ale Black Sultan musí byť zničený.
  Ak ho však chytíte živého, dostanete odmenu vo výške päťdesiat miliónov eur navyše.
  Gerda zapískala.
  - Wow! Aká je celková suma?
  Generál zavrčal:
  - Dvesto miliónov eur za mŕtvych a dvestopäťdesiat za živých!
  Blondínka sa usmievala:
  - Pôsobivé! Aj keď som sa osobne zaoberal "Čiernym sultánom" zadarmo, len aby som pomstil Svyatoslava Vladimiroviča!
  Generál energicky žmurkol.
  - Dobre! Budete mať partnera! Tiež vylepšený model človeka ako ste vy!
  Gerda povedala s úsmevom:
  Tušil som, že nie som jediný. Ale chcela by som byť v páre s mužom.
  Generál s povzdychom odpovedal:
  - Nie sú žiadni muži ako ty! Všetci chlapci na našu veľkú ľútosť zomreli. Veda je stále taká nedokonalá.
  Tu sa napríklad prechádzate po okraji priepasti, ani nevieme, ako dlho takí ľudia žijú. Možno nestarneš, alebo možno o rok zomrieš.
  Gerda sebavedomo povedala:
  - Príliš ma to nevydesí. Koniec koncov, som rovnaký človek ako všetci ostatní ľudia, čo znamená, že mám nesmrteľnú dušu.
  - Náboženstvo je útechou slabých - akékoľvek nešťastia sa zdajú bezvýznamné, ak sú dočasné! Generál poznamenal.
  - A ty, dievča, musíš byť silná, nechajme však rozhovory, nestrácame ani minútu.
  O päť sekúnd si dievča oblieklo kamufláž a skočilo do vrtuľníka.
  Auto sa ľahko otočilo, preukázalo vynikajúcu manévrovateľnosť, a potom prudko stúpalo nahor.
  Vo všeobecnosti sa myšlienka vybaviť vrtuľníky prúdovými motormi objavila už v päťdesiatych rokoch, ale nedala sa realizovať.
  Teraz auto okamžite prekonalo rýchlosť zvuku, bolo takmer také dobré ako dokonca Migu-35.
  Generál sa pochválil:
  - Naša elektronika je domáca, vo všeobecnosti máme vynikajúci vývoj, len problémy niekedy vznikajú pri implementácii.
  "Ak je technika strážny anjel, potom bojový duch je bohom vojny!" Gerda si to všimla.
  Generál odpovedal s ľútosťou v hlase:
  - Žiaľ, väčšina brancov je v zlom zdravotnom stave a zdá sa mi, že by sa tomu malo venovať viac pozornosti.
  A potom dodal:
  - Musíme veľa zmeniť v ľudskej povahe a práve na tom pracujeme. Veríš, že Boh stvoril človeka na svoj obraz a podobu.
  Gerda zakričala:
  - Tak učí Biblia!
  Generál sa celkom logicky opýtal:
  "Ale nie je naozaj Všemohúci Boh taký slabý a krehký ako ľudská bytosť?"
  Blondínka tvrdo vydala:
  - Toto sú následky hriechu!
  Generál nesúhlasil.
  - Titán nehrdzavie a Boží obraz neotupí! Ak, pravdaže, človek nie je naozaj imidž.
  Gerda dôrazne povedala:
  - Vieš, je ľahšie naberať oceán polievkovou lyžicou, ako sa hádať s ateistom! Preto o tom nechcem hovoriť!
  Generál roztiahol ruky.
  - A čo ešte robiť máme pred sebou celú hodinu letu.
  - Milujem prírodu! Tu si môžete zapnúť vynikajúcu kybernetickú video recenziu.- povedala Gerda.
  Naozaj zaujímavé sledovať virtuálny svet. Počítač vylepšuje obraz: zobrazuje farebne maľované rieky, jazerá, lesy, hory.
  Všetko tak nezvyčajné je možné zväčšiť a zmenšiť.
  Gerda sa tu a tam pozrela a zmenila uhol obrazu. Takto vyzeralo všetko v elektronickom dosahu blikajúc, takže svet vyzeral ako hra.
  Nakoniec sa vpredu objavila Moskva. Obrovská metropola, môžete vidieť najnovšie mrakodrapy, banky áut, umelecké pamiatky.
  Celkovo vzaté, pôsobivé, najmä pre dievča, ktoré svoj krátky život strávilo na strelnici, kde sa trénovalo v umení zabíjania.
  Gerda však rozumela elektronike lepšie ako akadémia vied.
  - Vaša antivírusová ochrana je nespoľahlivá. - Všimla si. Vo všeobecnosti je antivírus Kaspersky zastaraný a proti červom alebo sépiám je úplne bezmocný.
  Generál prikývol.
  - Áno, programovanie je trochu pozadu! Príliš veľa talentovaných mladých ľudí podniká a starší ľudia robia vedu.
  A vy sami poznáte počítač ako dievča - miluje mladých a tvrdohlavých!
  Gerda kričala:
  - Môžem sledovať program.
  Generál vyštekol:
  - Neskôr! Náš rozvrh je vypočítaný v sekundách.
  Pristáli na podzemnom letisku a potom na špeciálne pretekárskom obrnenom aute dievča previezli do podzemnej miestnosti.
  Tam na ňu čakal nový riaditeľ FSB, generálplukovník Apollonov. Doslova im na stopu vošlo ďalšie dievča v maskáčoch.
  Tiež vysoká, mohutná, skvele stavaná, no jej vlasy sú na rozdiel od svetlozlatej Gerdy ohnivo červené, podobné červenému praporu.
  S novým partnerom si pevne potriasla rukou, predstavila sa:
  - Charlotte!
  Blondínka odpovedala:
  - Gerda!
  Ryšavka sa zachichotala.
  - Poďme sa zoznámiť!
  Generálplukovník bol stručný.
  - Momentálne visí nad vlasťou smrteľná hrozba. Preto sa vy mladé dievčatá musíte poponáhľať! Tikhomirov vám poskytne podrobné pokyny.
  Napichol prsty na generálporučíka. - Kým vám nepoviem nasledovné. Väčšina zóny sa nachádza v zahraničí na území, teda v krajine, s ktorou už máme napäté vzťahy, respektíve v dvoch krajinách.
  Okrem toho je špecifickosť zóny divov taká, že je ťažké na ňu nasadiť veľké sily. Okrem vás tam teda budú pôsobiť len špeciálne jednotky.
  Samozrejme, v zóne máme vlastnú prieskumnú sieť, no v poslednom čase zaznamenávame zlyhania.
  Tikhomirov dal slovo:
  - Naši skauti začali zabíjať. Aj tie najtajnejšie. Existuje dokonca verzia, že teroristi sa naučili čítať myšlienky.
  Gerda potvrdila:
  - To je všetko! Niektoré artefakty zlepšujú telepatické schopnosti. To, čo robili Wolf Messing a ďalší, sa stalo dostupným aj pre obyčajných teroristov.
  - Nie celkom jednoduché! - Skrátka tí, ktorí ostanú, vám poskytnú podporu.
  Charlotte poznamenala: - Stepafany bol s najväčšou pravdepodobnosťou zabitý.
  - Ako viete, že? - Riaditeľ FSB bol v pozore.
  - Niekedy cítim, niekedy nie! - všimol si dievča.
  Gerda trochu hlúpo dodala: - Nehnevajte sa! Nie sú za vami žiadne vážne prehrešky a so sekretárkou nespia len leniví.
  Riaditeľ FSB vzplanul:
  Takže môžete čítať myšlienky!
  Blond terminátor prikývol.
  - Nie vždy a už vôbec nie! Ale ak nemali superschopnosti, tak prečo nás zavolali.
  Šéf tajnej polície prikývol.
  - Rešpektujem! Bude škoda, ak sa nevrátite späť!
  - Smrť sa líši od milovanej v tom, že sa vždy snažia odložiť stretnutie s ňou! - Všimol si ryšavú Charlotte.
  - Smrť sa líši od milovanej tým, že vždy prichádza v nesprávny čas, ale nikto jej nevyčíta, že mešká! Gerda pokračovala.
  Šéf tajnej polície prikývol.
  - Vy dievčatá máte vysoké IQ, ale vaše telo je z rovnakého proteínu ako moje. Takže guľka do hlavy a koniec.
  Dobre, mám veľa vecí na práci. Zabiť Čierneho sultána nebude také ťažké, ako nájsť. Po jeho stopách spustíme množstvo bloodhoundov. Vedzte, že vlasť je s vami.
  Dievčatá sa zdvorilo uklonili, sprevádzali, Tikhomirova išla k východu. Z Moskvy do zóny asi tisíc kilometrov.
  Charlotte väčšinu rozprávania počas cesty:
  - Nemecké samopaly štyridsiateho piateho kalibru UMP s odnímateľnými tlmičmi som osobne rozobral a vyrobil výbornú pušku.
  Malé zmeny v dizajne umožnili spojiť výhody viacerých systémov naraz.
  - Sám som pracoval na puške Armalight AR 10, americkom analógu rezača skrutiek, ako aj na M-16. Miernou zmenou parametrov sa mi podarilo ešte zvýšiť úsťovú rýchlosť strely a jej mierenie.
  A čo je najdôležitejšie, zvýšiť spoľahlivosť samotnej pušky. Koniec koncov, je známe, že M-16 je lepší ako Kalašnikov v počiatočnej rýchlosti strely takmer 300 metrov za sekundu a v presnosti streľby dvakrát. Ale je to ošemetná vec.
  Keby to Američania vedeli, dali by mi veľkú cenu! Vo všeobecnosti ma prekvapuje hlúposť ich dizajnérov.
  Tikhomirov odpovedal: - To preto, že výrobu zbraní majú v súkromných rukách. Nespoľahlivá puška sa často rozbije, čo znamená, že sa dá predať viac, nehovoriac o opravárenskom priemysle.
  Vo všeobecnosti pre USA pracujú najlepší vedci z celého sveta, no keďže kapitalisti myslia len na zisky, návratnosť ich práce je oveľa nižšia ako u nás.
  Charlotte poznamenala:
  - Myslím si, že kapitalizmus zničí ľudstvo!
  Vošli do priestrannej kancelárie, kde ich už čakali inštruktori. Otázka sa týkala jednotlivých detailov.
  - Máš príliš príťažlivý vzhľad. poznamenal Tichomirov. - Okamžite upútajte pozornosť. Myslím, že by bolo lepšie, keby ste sa obliekali ako starší muži.
  V tomto prípade bude váš prienik do zóny celkom prirodzený.
  Gerda bola prekvapená:
  - Ako?
  - Pass za obyčajných stalkerov. Je to také jednoduché, v zóne sú ich tisíce.
  Možno, ale nie je to najlepší nápad. Teraz, ak prídeme ako bystré dievčatá, potom to jednoducho prejde. povedala Charlotte.
  Generál vyliahol Zenki:
  - Vážne!
  Ryšavá líška prikývla.
  - Celkom! Môžeme pracovať ako prostitútky. V zóne je ich dosť a o posteli sa dá veľa zistiť.
  Gerda pokrútila hlavou.
  - Spať s mužmi je hriech.
  Charlotte agresívne poznamenala:
  Nie je hriech zabíjať? Vo všeobecnosti ste mníška alebo bojovníčka. Prečo jej práve dali do ruky Bibliu.
  Blondínka nesmelo povedala:
  - Vtedy kňaz požehnal projekt, opustil ho.
  - Veľká chyba, musíte si vybrať medzi Kristom a Vlasťou! povedala Charlotte.
  - Správny! Tichomirov súhlasil. - Nemôžete slúžiť krajine iba v bielych rukaviciach.
  Gerda zaváhala a potom vytlačila:
  - Vyberám si vlasť!
  Generál sa spokojne zachichotal.
  - To je nádherné! Samozrejme, v zóne budete musieť použiť svoje ženské pôvaby, bez toho je misia bezvýznamná, no prenikáte ako obyčajní mužskí stalkeri.
  Faktom je, že ak prídete do zóny okamžite v celej svojej kráse, budete musieť strieľať späť od lepkavých mužov.
  A žena, ktorá ovláda zbrane, je okamžite jasná ako agentka FSB.
  Charlotte prikývla hlavou.
  - Súhlasím! Snáď netreba príliš svietiť.
  Generál potvrdil:
  - Áno a ešte viac! Nebudete Rus, ale západná Ukrajina. Môžete kopírovať prízvuk?
  Červená potvrdila:
  - Určite! Nie sme si cudzí, ale prečo nie moslimky.
  Generál sa zachichotal.
  - S vaším výrazným slovanským zjavom.
  - Nemôžeš to zmeniť, hlavne keď máme čokoládovú kožu. povedala Gerda.
  Generál pokrčil plecami.
  - Na to som ani nepomyslel! Všetko sa robí príliš unáhlene. Len tu si na moslimky príliš svalnatý.
  Blondínka poznamenala:
  - Nosiť cez hory granátomety, napumpovať svaly nie je hriech. A hovoríme plynule čečenským jazykom.
  Generál rozhodol:
  - Nie, je pre vás lepšie byť arabskými žoldniermi. Urobíme fúzy, hruď sa dá vtlačiť a ak sa budú pýtať na sex, poviete, že Korán zakazuje milovať mimo manželstva.
  - Poďme to urobiť! Povedali dievčatá jednohlasne.
  Generál potvrdil:
  - Len s toaletou budú problémy, ale my vás to naučíme.
  - Falus a môžete pripojiť! Gerda si to všimla.
  Generál zavrčal:
  - Dobre! Máte už skúsenosti?
  Charlotte sa zachichotala.
  - Učili nás, ako zmeniť imidž, a vieme arabsky.
  Generál dôrazne povedal:
  - Rozprávajte sa lepšie po rusky s prízvukom, v medzinárodnej zóne je tento jazyk medzinárodný.
  Dievčatá jednohlasne kričali:
  - Skvelé, máme to!
  Boli dodané do zóny na vysokorýchlostnej stíhačke, nevzbudzuje to podozrenie. Potom na Vážke -5 preleteli cez ukrajinskú hranicu.
  Ide o ľahký jednoplošník so špeciálnym náterom na nerozoznanie od najmodernejších radarov.
  Jeho krídla navyše menia farbu podľa farby terénu, vďaka čomu je prakticky neviditeľný.
  Pred odchodom inštruktorka odovzdala dievčatám špeciálne tašky. Ukrývali sa v nich najmä dve autá podobné detským hračkám.
  Vysvetlil dievčatám inštruktor FSB plukovník Ruslan Ibragimov.
  - Toto sú robotickí skauti. Mimochodom, každý z nich stojí desať a pol milióna dolárov. Využívajú najnovšie nanotechnológie.
  Najmä počítačové maskovanie, odrážajú terén a prenášajú odraz na vonkajší obrys, vďaka čomu je auto neviditeľné.
  Je schopná lietať na krátke vzdialenosti, skákať do výšky piatich metrov, stlačiť sa, aby prenikla do medzery s priemerom až tri centimetre.
  Akékoľvek informácie sa navyše prenášajú cez okuliare. Špeciálne pre rádium sú aj batérie. Môžu fungovať veľmi dlho, dlhšie, ako zostanete v zóne.
  Dievčatá sa pozerali na autá. - Charlotte poznamenala: - Videl som podobné vzory. Najmä prieskumný robot v podobe hada.
  - To tiež nie je zlé, ale stráca na rýchlosti. povedal Ibragimov. - Postaraj sa o nich! Pre celú FSB je ich len sedem. Áno, a dostali ste špeciálne stroje.
  Gerda sa pozrela na zbraň. Navonok to bol jednoduchý "Abakan", len s optikou a pripojenou krabicou.
  Inštruktor si všimol ich pohľad:
  - Tento stroj má elektromagnetické zrýchlenie a počiatočná rýchlosť jeho strely je päťtisíc metrov za sekundu.
  - Wow! Gerda bola prekvapená. - A návrat?
  - Zmäkčuje ju špeciálny pánt. Kaliber nábojov je navyše nezvyčajný, len 3,15 milimetra.
  - Z takého malého ani blchu nezabiješ! Dámsky revolver má ešte viac. povedala Charlotte.
  Inštruktor vysvetlil:
  - Toto nie sú obyčajné guľky! Používajú superťažký urán 435. Je úplne bezpečný a nerádioaktívny, ale dvaapolkrát hustejší ako obyčajný urán a osemkrát volfrám s oveľa väčšou tvrdosťou.
  Guľky sú navyše vybavené výbušninami desaťkrát silnejšími ako TNT. Sú stále strašne drahé, ani nechcem menovať koľko, inak sa vám nebude chcieť strieľať.
  - Kto šetrí na bezpečnosti - na pohrebe choďte na mizinu! povedala Gerda.
  Plukovník prikývol.
  - Pravdepodobne máte pravdu, ale jedna malá guľka za takmer tisíc dolárov je niečo!
  Charlotte povedala:
  - Wow, vidím, že si nás vážia!
  Inštruktor prikývol.
  "Je príliš dôležité zajať Čierneho sultána." Budete mať dvetisícpäťsto týchto kaziet. Okrem toho majú guľomety osem režimov streľby. Od tisícdvesto striel za minútu až po jednotlivé, ako aj stredné režimy.
  Gerda zakričala:
  - Pôsobivé! Takáto zbraň vo všetkých našich špeciálnych jednotkách?
  Inštruktor odpovedal:
  - Nie! Takýchto strojov nie je viac ako dvadsať. Venujte pozornosť miniatúrnemu počítaču. Hlasom mu môžete zadávať príkazy a on odpovedá, možno vám dokonca zapne hudbu.
  Tento drobec vás navyše iba poslúchne.
  Charlotte logicky poznamenala:
  Nie je to vôbec zlé, ale nie je to príliš nápadné. Verzia, že my sme jednoducho, Arabi nebudú fungovať.
  Plukovník súhlasil.
  - Správne, skladací stroj: je lepšie ho schovať do ruksaku a použiť ho, keď je to nevyhnutne potrebné.
  Existujú ďalšie dve desiatky obzvlášť silných granátov s jedovatými ihlami, ale to je nebezpečné, môžete to získať sami.
  Všeobecne platí, že generál odporučil, aby ste vás príliš nepreťažovali technickým know-how. Tu sú hlavné triky a vynaliezavosť!
  - Je pravda, že prirodzená myseľ môže nahradiť počítač, ale žiadny počítač nemôže nahradiť prirodzenú myseľ! Povedala Charlotte.
  Inštruktor prikývol.
  - A teraz počúvaj svoj stroj, ako spieva Dima Bilan. Bola tam hudba a známa pesnička.
  - Všetko nemožné je možné, viem určite... - Iná melódia! - prerušila ju Gerda.
  Nad automatom sa objavila malá trojrozmerná svetelná projekcia:
  - Aké melódie chcete počúvať! Máme tri tisícky pesničiek, domácich aj zahraničných!
  Gerda rozhodila rukami.
  - Chcem organ s Bachom!
  - Ja áno!
  Hudba bola krásna, ale Charlotte ju prerušila.
  - Máte nejaké hry?
  Hologram zapískal:
  - Určite! Odporúčam tridsaťdeväť rôznych modifikácií "Stalker" a osemdesiatpäť "Farter", najmä najnovší model "Dawn of the Zone".
  - Môžete sa zblázniť! Bol tam samopal, hráč sa stal strelcom. Tam prišla technológia. Charlotte bola prekvapená.
  Ibragimov sa uškrnul cez kaukazské fúzy:
  - Má tiež školiace kurzy, školenia pred odvodom a oveľa viac. Toto je zbraň budúcnosti, samotný stroj vysvetlí kadetom, čo má robiť.
  Samotná zbraň vás naučí, ako s ňou zaobchádzať.
  - Úžasné! povedala Gerda.
  Inštruktor potvrdil:
  Škoda, že také niečo bude treba skrývať. Mimochodom, ako sa volá tento stroj?
  - "Striking" - 1, čoskoro sa objaví ešte dokonalejší model. A časom sa takéto stroje dostanú do služby ruskej armády.
  Blondínka prikývla.
  - Jasný!
  Inštruktor dodal:
  - Áno, a optika je tiež počítačová, dáva také zvýšenie, ako chcete, dosah mierenia je dvanásť kilometrov.
  Nechýba ani nastaviteľný červený bod, taktická baterka, laserové značkovače, útočné gripy v kombinácii s kompaktnou dvojnožkou.
  Vo všeobecnosti však tento stroj stojí jeden a pol milióna dolárov.
  - Niekedy sa mi zdá, že najbohatším človekom na svete je riaditeľ FSB. - odsekla Charlotte.
  Plukovník sa usmial.
  - Viete, prečo som podľa národnosti Čečenec a tak oddane slúžim Rusku?
  Červenovláska sa spýtala:
  - Prečo?
  Plukovník pohotovo odpovedal:
  - Toto je jediná krajina na svete, kde sa peniaze uvoľňujú armáde bez zbytočností. Verte, budúcnosť patrí našej krajine, dobre živená armáda je zárukou blahobytu!
  - Ak sa blázon alebo bastard nedostane k moci. Charlotte súhlasila. A potom boli také typy ako Gorbačov a Jeľcin, tí takmer zničili krajinu.
  - Nemôžem dávať záruky, ale ľudia sa stali oveľa múdrejšími, aj keď zabijú prezidenta, znovuzvolenia zmenia len málo.
  - Našou úlohou je nájsť čierneho sultána. - Tak nechajme rozhovor na zavrčanej Charlotte.
  Inštruktor varoval:
  - Hlavná vec je vziať tieto kamene, detektor anomálií, budú vás varovať pred nebezpečenstvom.
  Gerda sa zamračila a spýtala sa:
  - A zvyšok, napríklad kameň Diffa, ktorý odráža guľky v ľudovom jazyku "brnenie"?
  Ibragimov odpovedal smutným pohľadom:
  - Bohužiaľ, takmer všetky artefakty mimo zóny strácajú svoju silu, dokonca sme prekvapení, ako ich teroristi dokázali využiť.
  Je možné, že zistenie je ešte dôležitejšie ako len zabitie Čierneho sultána.
  Charlotte prikývla.
  Zostaneme v kontakte a pokúsime sa odhaliť tajomstvo.
  Inštruktor prikývol na rozlúčku.
  - Zbohom, skúste nájsť Aliho Maskhadova. Bude mať pre vás niečo zaujímavé.
  Dievčatá, ktoré nadobudli podobu mudžahedínov, sa priblížili k okraju zóny.
  - Sú tam míny! poznamenala Charlotte.
  Gerda potvrdila:
  - Poďme opatrne!
  Zhodili vojenské topánky dievčaťa a bežali po zasneženom svahu, ich bosé nohy nezanechali takmer žiadne stopy. Skokom na hranicu sa ponorili do priesvitnej gule.
  Tvár mi udrel silný zápach ozónu, potom ľahký. Dievčatá sa presťahovali, obuli si čižmy pre prípad, že by narazili na náhodný dozor.
  Hoci vo vnútri zóny v zime vládlo jesenné počasie, okolo desať stupňov a bez snehu.
  Skauti pozorne nahliadli do zóny, tak tajomnej známej z príbehov a hier.
  Raz sa dokonca pokúšali natočiť videofilmy, ale celý obraz bol vymazaný, nedalo sa ani fotografovať.
  V zóne bolo veľa úžasných vecí, ale bolo to aj smrteľné. Bolo v nej tak veľa. Dokonca aj stromy sú zvláštne, lístie je fialové a ružové, plné tŕňov.
  Tráva tiež vyzerá zlovestne, akoby bola pokrytá krvavými škvrnami. Poskakujú po nej dvanásťnohé oranžovo-strakaté kobylky.
  Pohybujúc fúzmi sa snažia sadnúť si na dievčatá. Charlotte ich energicky odháňa a Gerda ich chytá prstami.
  Nechty na rukách má ostrihané a mejkap špeciálnymi gumenými rukavicami jej zhrubne a zhrubne prsty.
  Blondínka ich láskyplne hladí a rozpráva.
  Sú živé a potrebujú náklonnosť.
  Medzi kobylkami sú exempláre veľkosti holubice. Pri pohladení mrnčali, skákali dozadu. Aké čeľuste kobyliek hryzú, môžu byť nebezpečné.
  Áno, sú jedovaté! Charlotte si to všimla.
  - Veľa riskuješ.
  - Možno sú naše sliny pre niekoho jedovaté. Tu v zóne sa agresivita stonásobne vracia. Gerda si to všimla.
  - A pacifizmus .... - Charlotte nenašla vhodnú definíciu. Kamienok sa mihol a varoval pred anomáliou.
  Vpredu, priamo v ich smere, vzduch vibroval. Ako nad kozubom, len namiesto tepla naopak fúkal ľadový chlad.
  Charlotte poznamenala: "Možno môžeme urobiť experiment, môžeme ísť do anomálie."
  Gerda bola prekvapená:
  - Chceš riskovať hlavu?
  Červenovláska nesúhlasila:
  - Niekedy anomálie poskytujú ďalšie schopnosti. Nečítal si sci-fi?
  - Ale väčšinou z anomálií vyšli len mŕtvoly. Pozrite sa sem. Blondínka ukázala prstom na kostru.
  - Mŕtvola patrila mužovi, vo všeobecnosti väčšina "prdiarov" sú muži. Tu sa mnohé ženy boja, dostanete ožiarenie a nebudete môcť rodiť deti. Charlotte si to všimla.
  - Farter, to je zaujímavý výraz. - Kedysi sa pokúšali zaviesť pojem "stalker", no zlodeji ho prerobili na farter, zo slova prd, chytanie šťastia.
  Takže farter je ako pozemný pirát. Pirát tiež doslova znamená - lovec šťastia. - pokračovala blondínka.
  Skauti prešli popri tejto takmer neviditeľnej pasci, no okamžite takmer narazili na druhú! Vo vzduchu visela kostra a oddelené mäso a črevá.
  Nežnej Gerde prišlo nevoľno a do stretnutia vstúpil jej drzejší partner.
  - Nič zvláštne! Je to len mŕtvola. - Všimla si. Neďaleko ležal zrútený a zhrdzavený stožiar vysokého napätia páchnuci ropou a hnilobou.
  Pach rozkladu bol taký kyslý, že ma z neho bolela čeľusť.
  - Niečo je v tom zvláštne! Cítim sa ohrozený! povedala Gerda. Zrazu na nich kostra skočila. Dievčatá reflexívne vystrelili z "Kalash".
  Guľky rozbili črep a zrazili ghúla z nôh. Okamžite však vstal a pokúsil sa na krásky zaútočiť. Je ťažké loviť niekoho, kto je už mŕtvy.
  Dievčatám sa podlomili kolená dobre mierenými strelami kolien. Kostený prst však poškriabal Charlotte na líci, poškodil masku a prepichol pokožku.
  Zareagovala tak, že ho sekla pažbou a zlomila mu niekoľko rebier. Kostra spadla a po niekoľkých ďalších dobre mierených výstreloch do končatín sa upokojila.
  - Skončili sme! - Kričala Gerda - Zdá sa, že si zranený. Sklonila sa a utrela Charlotte krv.
  - Maličkosť, sám vieš, ako rýchlo sa nám hoja škrabance.
  Gerda poznamenala:
  - Kamufláž je poškodená!
  - Nie je problém to zlepiť. - ryšavé dievča siahlo do ruksaku.
  Hyperclay odstránil rez a pred nimi sa znova objavila škaredá arabská tvár.
  "Prečo je táto hlúposť brada, starne muža a zraňuje ženu!" povedala Charlotte.
  Gerda stručne odpovedala:
  - Tak rozhodol Boh.
  Ryšavá líška poznamenala:
  Prečo to potrebuje! Ak existuje vyššia myseľ, potom by neobdarovala ľudí zbytočnými vlastnosťami.
  Samotná prítomnosť brady a celková slabosť ľudského tela spochybňuje existenciu tvorcu.
  Blond Terminátor poznamenal:
  - Poznáš Charlotte! Tu sme smrteľní a možno sa už nevrátime zo zóny, ktorá nás v tomto prípade čaká.
  Charlotte múdro poznamenala:
  - Čítam sci-fi, existuje teória matematiky. Duša, pozostáva z informačných symbolov. Takže nemôže zmiznúť v nekonečnom vesmíre.
  Jednoducho zmení svoje kvalitatívne vlastnosti. Alebo zmeňte poplatok.
  Gerda sa zasmiala.
  - Takže v duši, veríš, ale niet Boha, ktorý ju stvoril!
  Červenovlasý bojovník so zápalom poznamenal:
  - V ortodoxnej alebo biblickej verzii nie je Boh, ale v Supermysli, prečo tomu neveriť. A čo sa týka duše, lietame vo sne.
  Toto nie je spomienka na náš duchovný stav, keď sme kedysi pozostávali zo špeciálnej informačnej substancie schopnej myslieť a cítiť bez tela.
  Blondínka sa zamračila.
  "Možno ti to bráni veriť v Bibliu.
  Charlotte odpovedala úprimne:
  - Veľa! Najmä krutosť, zvláštna pre vyššiu myseľ, najmä v Starom zákone.
  Tiež, ak je Boh láska, prečo potom nie je celé jeho stvorenie absolútne šťastné!
  Gerda kričala:
  - Možno o tom, čo nie je hodné!
  Ryšavka celkom logicky poznamenala:
  - Sme deti Všemohúceho a treba nás vychovávať, aby sme boli toho hodní! Kde je výchova? Ako sa správajú k rodičom, ktorí nechajú svoje deti odísť?
  Blondínka potvrdila:
  - Zbavujú sa volebného práva! Ale Boha nemôžete merať ľudskými štandardmi.
  Charlotte celkom racionálne poznamenala:
  - Prečo, ak sme obrazom a jeho podobou, potom je naša morálka podobná. A koncept toho, čo je dobré a čo zlé, je rovnaký pre rôzne národy.
  Môže byť dobré nedopriať deťom svetlo a vedomosti o sebe? spýtala sa Charlotte. Gerda chcela odpovedať, keď zrazu na nich niečo vyskočilo a dievča ledva stihlo uskočiť nabok.
  Bola to medúza dijj lesná, žila na stromoch a lovila, útočila zhora. Keďže jej telo je takmer priehľadné, je ťažké si to všimnúť.
  Dievčatá však ešte pred odoslaním študovali materiály na zóne. Mnoho farterov, vrátane predstaviteľov spravodajských agentúr a vedcov, opísalo povahu zóny a mutantných tvorov, väčšinou dravých a nebezpečných.
  Kto by ju určite zabil, treba pazúrmi trafiť modrú bodku v strede rôsolovitého tela. Ale stvorenie je mobilné, nie každý farár je toho schopný.
  Dievčatá strieľajú na vskidku a nemieria. Zasiahnuté lesné medúzy explodujú a vyžarujú fontány krvi a žieraviny, ako kyslá kvapalina.
  Tráva pri kontakte s ňou začala vädnúť.
  - Je to ako vo filme "Mimozemšťan" - povedala Gerda. - Nie vodná kyselina.
  - Na tejto zóne zázrakov sa objavil zvláštny druh sub-hyperradiácie. Vyžaruje izotopy rýchlosťou dvestokrát vyššou ako svetlo a prenikavá sila je jednoducho úžasná.
  Charlotte sa potešila, keď zastrelila štyri kyslé medúzy.
  - Je dobré, že to neovplyvňuje oči.
  Ďalšie stvorenie sa pokúsilo zavŕtať do zeme, ale od Gerdy dostalo svoje.
  Dievča sa však nehanbilo:
  - Koľko ľudí zomrelo na tú ohavnosť.
  Charlotte prikývla.
  - Nepočítajte, ale celkový počet zabitých v zóne ide do desiatok tisíc.
  Blondínka navrhla:
  - Potom musíte ísť rýchlejšie, možno aj bežať. Maskovanie armády NATO je pohodlné, čižmy pri behu takmer neprekážajú, aj keď je veľké pokušenie zhodiť.
  Mraky sa však začali rozplývať, jasnejšie ešte viac. Naľavo okolo dievčat premával starý výťah zo sovietskych čias.
  Po černobyľskej katastrofe bol opustený. Na vrchole však bol ostreľovač. Bez váhania spustil paľbu.
  Dievčatá to v sekunde vyzliekli a cik-cak preč od guľky.
  Charlotte a potom som našiel niečo, na čo sa sťažovať:
  Prečo si nevystrelil?
  Gerda odpovedala s úsmevom:
  - Toto je muž, ale súdiac podľa jeho tváre, Slovan.
  Červenovláska agresívne namietala:
  - Bol sám a nestihol vyslať signál o našom prístupe. Je hlúpe žiariť, no ešte hlúpejšie je správanie hneď strieľať.
  Rozbehli sa k mŕtvole. Hlava pod prilbou je vyholená, na rukách zlodejské "prstene", typický brat.
  - Možno je to Rus, ale nie z nášho tímu.
  Gerda zdesene povedala:
  - Napriek tomu aj zločinec má právo na pokánie.
  Charlotte si vykrútila prst na spánku: - Takého nikoho nezabiješ!?
  Blondínka s pátosom odpovedala:
  - Ak to vyžadujú záujmy vlasti: prekročím svoje svedomie.
  Červenovláska agresívne zdôraznila:
  - Viete, že Biblia je kniha, ktorá by mala byť v prvom rade zakázaná.
  - Z čoho?
  Charlotte tvrdo povedala:
  - Podporuje pacifizmus. Vo všeobecnosti sa už nebavme o náboženstve.
  Gerda nahnevane zavrčala:
  - Súhlasím! Nehádžte perly pred svine.
  Ryšavka našpúlila:
  - Urážaš ma?
  Blondínka hovorila o niečo jemnejšie.
  - Nie! Toto je obrazné vyjadrenie.
  Charlotte sa upokojila.
  - Pochopil som to! Dobre, poďme, budeme musieť s niekým nadviazať kontakt.
  Dievčatá pomaly pokračovali, obišli podporu elektrického vedenia. Obloha sa konečne vyjasnila a vtedy si to Gerda všimla.
  - To nie je možné!
  Nad nimi sa skutočne diala neuveriteľná vec, svietili tri slnká: žlté, zelené, červené. Je pravda, že posledné dve boli malé a takmer nedávali teplo.
  Charlotte odpovedala:
  - Toto je efekt aberácie, v skutočnosti je len jedno Slnko.
  Gerda zakričala:
  - A dôvod tohto javu nie je vyriešený?
  Ryšavka horlivo prikývla.
  - Ešte nie! Ovplyvňuje však klímu vo vnútri zóny.
  Rýchlo preletela veľká osa. Charlotte sekla vo vzduchu dýkou.
  - Toto je tiež mutant a dosť nebezpečný.
  - "Zhalik" spoznal som ho! povedala Gerda. - Jed prežil mutáciu a môže spôsobiť silné alergie.
  Ryšavka prikývla.
  - Takže tu, čo nie je jedovaté, je trápne.
  Cestou niekoľkokrát narazili na vypitvané mŕtvoly. A na zakrivenom stĺpe elektrického vedenia, zarastenom do premočenej hliny s výrastkami drôtov, visel obesenec.
  - Páni, toto je čin ľudí! Gerda si to všimla.
  -Človek je najnebezpečnejšie zviera na svete. Charlotte súhlasila.
  Blondínka zakričala:
  - Počuj, helikoptéra robí hluk, poďme pristáť.
  Červenovláska sa zamračila:
  - Možno je to naše?
  Blondínka zamrmlala.
  - Navyše, podľa legendy sme ich nepriatelia.
  Dievčatá si ľahli a zapli miniatúrny vysokofrekvenčný rádiový skener. Boli tam dva vrtuľníky, typické, možno zastarané MI-8.
  Ruské špeciálne jednotky už na takých nelietajú. Vo vzduchu zaznie mate a súbor kaukazských a ruských slov. Dievčatá sa vedeli prezliecť, no lákalo na streľbu?
  - Hej ty, fraer! Nie je tu nič cenné! Naozaj krúžime.
  Reč v reakcii:
  - Môžu tam byť artefakty!
  Hnusné zavýjanie:
  - Nebuď naivný, v tejto oblasti sa už dávno vyberajú farári.
  - Môže sa znova objaviť. a hrajte skvelú hudbu.
  Bolo veľké pokušenie zostreliť ich miniatúrne granátomety, ale to znamenalo rozsvietiť sa. Gerda sa modlila a Charlotte sa ponorila do spomienok. Ako objímala a bozkávala chlapa.
  Potom išli. Pocity sú ostré, veľmi príjemné, jej hlúpa kamarátka je zrejme ešte panna, nepozná lásku. Najmä ak ide o rôznych mužov, spravidla mladých a zdravých špeciálnych jednotiek.
  Gramofóny, otočky, vystrelili z voleja a opustili sektor. Zjavne sa nemali čoho chytiť.
  - Poďme hrať na kordón, kým sa rozptýlime! - Potom odpovedal opitý a úplne nechápavý mat.
  Kým helikoptéry krúžili, Gerda rozoznala nielen pach petroleja, ale aj dlho neumyté telá pasažierov. Cíti sa, akoby to voňalo ako zóna.
  -A odkiaľ to tí banditi vzali! Helikoptéru si predsa len tak nekúpite.
  - Možno Ukrajinci predali! Majú príliš veľa škaredosti. Veľa zariadení však máme aj na odpis. Charlotte si to všimla.
  Dievčatá sa pohli ďalej a priateľovi sa stal zriedkavý jav prezývaný "kolaps". Tí, ktorí do nej spadli, mali šancu na prežitie jedna ku sto!
  Gerda sa tu zastavila a s úškrnom odpovedala:
  - A čo sa stalo potom, už som vám povedal.
  Viktor sa nesmelo opýtal:
  - Zistili ste podrobnosti o tom vysoko postavenom teroristickom útoku?
  Charlotte prikývla.
  - Áno, niečo sa podarilo zistiť! Stručne povedané, poviem vám o tom!
  A tentoraz to bola rusovlasá líška, ktorá začala hovoriť;
  Nebo vzlykalo a chrlilo na zem prúdy dažďa zmiešané s nepríjemnými omrvinkami snehu.
  Obrovské hlavné mesto Ruska Moskva sa v predvečer zdalo sivé a nudné, napriek mnohým svetlám a nespočetným reťazcom drahých áut.
  Zulfiya Maduyeva v podzemnom byte prenajatom prostredníctvom kandidátov dokončila rituál.
  Priamo vo vzduchu horela ohnivá žiara v podobe nezvyčajne škaredej lebky.
  Samovražedný atentátnik v škvrnitom maskovaní s tvárou zakrytou zeleným závojom čítal zdanie modlitby. Pred nimi ležalo niekoľko trblietavých kamienkov rôznych tvarov.
  Žena v maskáčoch si ich začala obliekať na Zulfiyine prísne šaty.
  - Už sa rozvidnieva a mráz silnie. To by vám malo pomôcť dokončiť najťažšiu a najzodpovednejšiu úlohu!
  - zaškrípal veľmi potichu, akoby vychádzal z hlasu hlbokého tunela.
  - Som pripravený slúžiť veci džihádu! - Ako vojak na prehliadkovom móle, seklo dievča a mávlo tenkou rukou.
  Hrozný, bublavý hlas pokračoval:
  - Hoci si niektorí ľudia myslia, že ženy nemajú dušu, ja s tým nesúhlasím. Ktokoľvek vykoná čin v mene Alaha, získa nesmrteľnosť a nespočetný oceán pokladov!
  Samovražedné dievča (jej hlas bol taký čistý a nevinný) v zúfalstve povedalo:
  - Som pripravený ani nie tak kvôli nesmrteľnosti, ale kvôli odplate! To, čo urobili mne a mojim blízkym, si vyžaduje pomstu!
  Ohnivá žiara sa zmenila z červenej na zelenú a stala sa ešte jasnejšou. Oči ženy v maskáčoch sčerneli ako čierne diery.
  Zdalo sa, že sa v nich môže utopiť celý vesmír:
  - Nemám rád pompézne reči, sú pred kúzlom veriacich!
  Prst čarodejnice v maskovaní sa obludne predlžoval a vybíjal z neho, bublala, jedovatá žltá fontána.
  Zulfiya sa naňho pozrela ako králik na boa constrictor, neschopná odtrhnúť oči.
  Konečne sa rozvidnievalo, udrel "mráz", obloha sa začala vyjasňovať.
  - Tu je naše znamenie zhora!
  Teraz získajú artefakty vyťažené v zóne ničivú silu. Hlas čarodejnice sa stal hromovým, ako keby nehovorila len jedna žena, ale celý zbor mužov s hlbokým hlasom.
  Teroristi dokončili rituál, Zulfiya s pomocou svojho partnera nasadila všetky kamene a jeden z nich utiahol veľký šesťhranný na opasok s výbušninami.
  Čierne vlasy mala posiate šedinami a na tvári, keď sa vetrom naviaty závoj trochu pootvoril, bola viditeľná roztrhaná čiernofialová jazva.
  - Teraz ste pripravení! Choď k svojmu cieľu!
  - Hlas zrazu zoslabol.
  Teroristka urobila pár krokov a zrazu zmizla, len mierny pohyb ukázal, že je nablízku.
  - Kamenný mule, opracovaný, teraz si neviditeľný a takmer nepočuteľný, ani ten najvyberavejší krvavý pes vám neprejde.
  - Čarodejnica v maskáčoch je o hlavu vyššia a krátke vlasy sa jej predĺžili.
  - Viem to! - Krátko hodil samovražedného atentátnika.
  - Teraz choď! A nech svetlo Alaha osvetlí vaše srdce.
  - Čarodejnica-zabijaka sa zapálila ako tucet plynových fakieľ a jej vlasy sa zmenili na množinu hrôzostrašných a zároveň nezvyčajne ohavných hadov.
  Zulfiya si takéto zmeny zrejme nevšimla. Samovražedný atentátnik vyšiel, jej chôdza bola ľahká, dokonca sa pohybovala oveľa rýchlejšie.
  Blížila sa dopravná špička, objavili sa dopravné zápchy, tradičné pre Moskvu.
  Výfukové plyny, vôňa benzínu, neustály hluk veľkomesta, týranie uší, to všetko je už pre rodáka zo strmých hôr Zulfiya známe, no nenávistné.
  Chôdza bola teda oveľa pohodlnejšie, ako sa dusiť v preplnenej verejnej doprave.
  Je pravda, že akonáhle sníval, terorista zrazil okoloidúceho. Keď padol, preklial, potom vstal a tresol päsťou do prázdna.
  - Taká je výchova neverníkov! - všimla si Zulfiya a úprimne sa tešila, že sa jej názor opäť potvrdil.
  - Zabiť ich je najvyšší cieľ, aký si na Zemi môžete predstaviť.
  A tu je požadovaný cieľ: vládny dom v Moskve, ktorý sa tiež nazýva biely. Dnes sa uskutoční dôležité rokovanie za účasti premiéra.
  Čo je to za osud! Tu môžete vidieť auto, zvýšenú bezpečnosť, vysoký plot s najnovším poplašným systémom obklopujúcim Biely dom.
  Dievča práve podišlo k bráne s ministrom financií. Ležérne skĺzol prihrávku a prešiel okolo bdelých strážcov.
  Psy elitného plemena (zmes viacerých druhov, napumpované steroidmi, vyrastajúce z ročného teľaťa a hrude trupu tanku) zrejme stále počuli takmer nerozoznateľný šuchot mäkkých topánok teroristu, vrčali.
  Dvojmetroví strážcovia blýskali očami, psy napriek jemnej vôni nerozoznali ani najmenší pach a upokojili sa (Navyše, hodnostári pochodujú postrapkané - štekajte a dostanete paralyzér).
  Zulfiya cítila, ako jej búši srdce, zdalo sa, že bije tak hlasno, že to počuli.
  Prekonali štyri kruhy ochrany na poslednej hranici: dokonca aj oni boli osvietení zdanie röntgenových lúčov.
  Pred najnovšou skenovacou radiáciou bol samovražedný atentátnik chránený kameňom Efa, súborom vzácnej zbierky artefaktov.
  Pohyb po poschodiach a chodbách sa zdá nekonečný, výťah je našťastie priestranný, no Zulfiya sa musí niekoľkokrát otočiť, aby nenarazila na ministerské abstrakty.
  Nakoniec sa presunú do centrálnej haly. Schôdza je uzavretá, nie sú tam žiadni novinári. Minister vošiel do sály, na kapote už stáli členovia vlády.
  A tu je samotný premiér. Muž nízkej postavy so živými očami. Ako vždy sa správa, zdvorilo podáva ruku, no vidno, že ministri majú z neho hrôzu.
  Stretnutie sa otvorilo a predseda vlády veľmoci povedal tichým, jemným hlasom:
  - Dnes si rozoberieme situáciu v takzvanej zóne zázrakov. Problémom je, že zóna, aj keď pomaly, rastie.
  Rovnako ako to, že sa tam uchýlilo množstvo teroristov. Najmä Čierny sultán.
  Kto sa pod týmto menom skrýva, nie je známe, nemáme ani jednu fotografiu jeho fyziognómie. Len neforemná mikina a maska.
  V poslednom čase jeho zverenci spáchali šesť teroristických útokov. Navyše spravidla proti vysokým vládnym predstaviteľom, ktorí nešetria ani civilistov.
  Dokonca mi poslali čiernu známku!
  Slova sa ujal riaditeľ FSB. Celý sa potil od námahy, jeho dobre živená tvár sčervenela, hlas sa mu triasol:
  - Navrhujem určiť pre hlavu čierneho sultána odmenu desať miliónov eur. A tiež poslať do zóny špeciálnej skupiny "Alpha" a "Vympel".
  Nech dostanú sultána živého alebo mŕtveho...
  Premiér to opravil netrpezlivým gestom dlaňou:
  - Lepšie nažive! Keďže nevieme, kto to je, teroristi ho môžu vždy vyhlásiť za vzkrieseného.
  Šéf FSB pre divadlo (treba prejaviť usilovnosť) zvýšil hlas:
  - Nech je to tak! Teraz zvážte údaje o ekonomických trestných činoch.
  Zulfiya už nemala záujem. Naposledy odrecitovala modlitbu, obrátila sa k Alahovi, potom s chvejúcimi sa rukami otočila šesťhranný kameň Titra.
  Jeho vlastnosťou bolo tisícnásobné zvýšenie sily náboja.
  Superjasný záblesk ako z atómového výbuchu zachvátil celú budovu a o chvíľu sa na mieste vládnej budovy objavil strašný jadrový hríb.
  V tom istom čase zazvonil v Kremli zvon. Otravný, nemotorný hlas povedal:
  - Pozdravte prezidenta od čierneho sultána. Dávam vám presne pätnásť dní na to, aby ste úplne stiahli všetky jednotky zo severného Kaukazu a prestali podporovať Američanov v Afganistane.
  Ak do pätnástich dní nebudú splnené naše požiadavky, prezident pôjde za premiérom.
  O pol hodiny neskôr sa táto správa rozšírila po celom svete a vyvolala rôzne pocity od sympatií až po pochlebovanie.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  otroci lásky
  Učiteľka, ktorá sa vrátila z dovolenky, objaví v jej byte mŕtvolu nahého dievčaťa a ráno samotnú učiteľku nájdu mŕtvu pod oknami jej domu. Tajomný cudzinec je identifikovaný ako americká pornografická herečka. Ukázalo sa, že posledná streľba zosnulých bola v Rusku s dievčaťom, ktoré bolo prichytené s nožom v rukách na mieste vraždy ich režiséra. Na noži sa však našli odtlačky prstov a nepolapiteľný maniak z Tuly.
  
  Slávne prekrútená detektívka je poprepletaná s úchvatnými príbehmi o šoku a zakázanej láske hrdiniek. Učiteľka randiaca so študentkou, otrokyňa BDSM, ktorá sa snaží potešiť svojho pána, priateľka sériového vraha, pripravená vziať na seba jeho vinu kvôli svojmu milovanému.
  
  Pozor! Presne +18! Milostné príbehy sú opísané veľmi úprimne, sú tam sexuálne scény.
  
  Pokúsim sa zverejniť produkt každý deň a knihu dokončiť koncom novembra. Ak chcete zostať v obraze, pridajte si knihu medzi obľúbené.
  
  
  Pred nechcenými kapitolami a epizódami upozorníme tých, ktorí chcú sledovať detektívku, no nemajú radi netradičný sex a tvrdé scény
  
  , špeciálne zvýrazníme nechcené kapitoly a epizódy. Kapitoly budú rozdelené takto: Poľsko (-tá kapitola, v plnom znení, neodporúča sa). Epizódy ako toto: .HP (kapitola -I, neodporúča sa epizóda).
  
  Pozor čitatelia LN! Predaj bude zverejnený hneď, ako bude pripravený. Budem sa snažiť každý deň. plánované raz týždenne
  
  Ak chcete držať krok so všetkými zmenami, pridajte si knihu medzi obľúbené, odporúčame kliknúť na "sledovať autora"
  
  
  Viete o šoku a zakázanej láske a jej následkoch? O tom, ako vie slávna pornoherečka milovať, na čo myslí učiteľka, keď stretne svojho študenta, čo je pripravená urobiť priateľka sériového vraha pre svojho milovaného.
  
  neštandardné milostné príbehy so závislosťou, psychologické a sexuálne otroctvo s nakrúcaním hrdiniek v tvrdom BDSM, opisy takých sexuálnych scén, o ktorých mnohí nevedia, plus zaujímavá detektívka by mala čitateľov zaujať svojou originalitou.
  
  
  Bolo odstrániť
  Učiteľka, ktorá sa vrátila z dovolenky, objaví v jej byte mŕtvolu nahého dievčaťa a ráno samotnú učiteľku nájdu mŕtvu pod oknami domu. Podozrivý je jej mladý milenec, no všetko sa ukáže byť oveľa komplikovanejšie! Tajomný cudzinec je identifikovaný ako americká pornoherečka. Ukáže sa, že posledná streľba zosnulého bola v Rusku s dievčaťom, ktoré bolo prichytené na mieste vraždy ich režiséra s nožom, na ktorom našli odtlačky prstov nepolapiteľný maniak z Tuly.
  
  
  
  Pozor! Prísne +. Text obsahuje explicitné scény vrátane tvrdého sexu a nekonvenčnej lásky. Niektorí hrdinovia majú svoje skutočné prototypy.
  
  Pre tých, ktorí chcú sledovať dej, no nemajú radi netradičný sex, upozorním na nechcené kapitoly a epizódy.
  
  
  Pozor! Prísne +! Neodporúča sa ľuďom so slabou mysľou. Text obsahuje explicitné scény vrátane tvrdého sexu a nekonvenčnej lásky. Mnoho hrdinov má svoje skutočné prototypy.
  
  Pre tých, ktorí chcú sledovať detektívku, no nemajú radi netradičný sex a tvrdé scény, špeciálne vyzdvihneme nechcené kapitoly a epizódy. Kapitoly budú rozdelené takto: Poľsko (-tá kapitola, v plnom znení, neodporúča sa). Epizódy ako toto: .HP (kapitola -I, neodporúča sa epizóda).
  
  Pozor čitatelia LN! Predaj je plánovaný raz týždenne. Pri slabom čitateľskom záujme však už text na stránke nebude zverejnený. Aby ste mali prehľad o všetkých zmenách, odporúčame kliknúť na "sledovať autora". Neplánujeme úplne nahrať román na iné zdroje!
  
  
  Učiteľka, ktorá sa vrátila z dovolenky, objaví v jej byte mŕtvolu nahého dievčaťa a ráno samotnú učiteľku nájdu mŕtvu pod oknami domu. Podozrivý je jej mladý milenec, no všetko sa ukáže byť oveľa komplikovanejšie!
  Tajomný cudzinec je identifikovaný ako americká pornografická herečka. Len vďaka intuícii a postrehom talentovaného detektíva Vasilija Krasina je možné záhadnú spleť rozmotať.
  
  Pozor! Prísne +! Text bude obsahovať niekoľko srdcervúcich milostných príbehov, no nájdu sa aj explicitné scény.
  
  
  M
  Ana Cherie
  https://litnet.com/ru/ana-cherie
  
  OTROCI LÁSKY
  (2. kniha zo série SHOCK LOVE. Prvú knihu, DEATH CONCERNED, si môžete prečítať na stránke Phantom Worlds)
  
  Kapitola 1.
  Učiteľka fyziky Mária Noviková sa po výlete k moru vrátila domov. V očakávaní oddychu po prebdenej ťažkej noci vyliezla po schodoch, vybrala kľúče. Teraz bude možné sa osprchovať, určite spať z cesty. A potom zavolá Pavlušovi. Čaká ich dlho očakávané stretnutie: ľahká večera, tlmená hudba, mäkká posteľ ...
  Dvere do bytu sa hneď neotvorili. Najprv sa kľúč zasekol, akoby zámok nefungoval správne. To Máriu znepokojilo, ale zlé myšlienky zahnala a vošla do chodby.
  Zrazu sa jej zmocnil náhly strach. Učiteľ položil veci na zem a zaváhal. Čo je zle? Dvere na izbe sú pootvorené! A akýsi slabý cudzí zápach, sotva postrehnuteľný, zároveň niečo povedomé. Ale vôňa nie je jej byt!
  Mária vo veľkom rozrušení pozrela do miestnosti. Veci, ako miestami, nie sú žiadne známky lúpeže. Ale prehoz na posteli... Visí až po zem! Nenechala ho tak! Možno prišiel Pavlusha? Áno, pravdepodobne je.
  Žena pristúpila k posteli, odhrnula prikrývku a... vykríkla zdesene, keď uvidela bosé ženské nohy! Maria si inštinktívne zakryla ústa rukou, aby stlmila krik, náhle cúvla a oprela sa o stenu. Zvalila sa po stene a sadla si na zem. Pohľadom preletela po jej odhalených nohách, pod posteľou jasne videla nahé ženské telo bez života.
  Sotva zadržala nutkanie na vracanie, Maria vyskočila na nohy a ponáhľala sa do záchodovej miestnosti. Sklonila sa nad záchodom a niekoľkokrát zvracala. Hrdlo jej zvierali kŕče a v hlave jej vŕtala jediná myšlienka: v byte mala mŕtvolu!
  Učiteľka schmatla mobil, vyskočila na schody a sadla si na schodík. Ťažko dýchala, cítila zúrivý rytmus svojho srdca. Prsty sa jej triasli, Maria len ťažko napísala dve číslice "02".
  Policajti dlho nedvíhali telefón, akoby čakali, že si to volajúci rozmyslí a nechá ich na pokoji. Nakoniec na druhom konci drôtu nepriateľsky odpovedali:
  - Dvadsiate piate policajné oddelenie. Povinnosť Neelov. Počúvam.
  Maria neisto, trasúcim sa hlasom, mierne koktajúcim od vzrušenia, povedala:
  "Mám... t-zdá sa... t-mŕtvolu!"
  Odpoveď bola chladná:
  Si opitá pani? Aká mŕtvola? Hovorte normálne a zreteľne.
  Mária zastonala:
  Nie, nie, nie som opitý! Mám v byte mŕtvu ženu!
  "Prečo je mŕtva?" spýtal sa policajt.
  - Neviem! Úprimne, neviem! Vrátil som sa z dovolenky a ona je mŕtva pod posteľou! A nahá!!!
  "Aj nahý?" spýtal sa znova zvedavý Neelov. Ako sa dostala pod tvoju posteľ?
  - Ako viem? - opäť kričala nadšená Mária, - príď čoskoro!
  - Povedz adresu...
  Mária sa neodvážila vstúpiť do svojho bytu. Sedela na schodoch a snažila sa pochopiť, čo je to za ženu pod posteľou, prečo je mŕtva a ako sa dostala do svojho domu. Učiteľka bola zúfalá: na tieto otázky nepoznala odpovede. Nemohol som to ani tušiť.
  Nečakane sa objavila polícia. Nejaký dôstojník a s ním dvaja ľudia v civile. Vošli sme do bytu. Dôstojník a bacuľatý zamestnanec okamžite vošli do miestnosti a mladý muž navrhol, aby Mária počkala v kuchyni, a potom sa sám pripojil k svojim kolegom.
  Žena nevedela, čo sa deje v izbe jej jednoizbového bytu. S najväčšou pravdepodobnosťou zosnulých fotografovali, odoberali odtlačky prstov, hľadali stopy. Všetko je v súlade so zákonom. Učiteľ to videl v detektívnych filmoch. Teraz je to jej domov...
  Čoskoro prišiel mladý zamestnanec spýtať sa Márie. Najprv položil formálne otázky o Máriinom priezvisku, jej veku a opýtal sa, ako bola mŕtvola objavená. Učiteľ odpovedal stručne, niekedy vzlykal.
  "Práve som priletela z mora," vysvetlila Mária, ktorá sedela na stoličke pri kuchynskom stole a trasúcimi sa rukami si nervózne pohrávala s vlasmi. "Neviem si predstaviť, ako mohla mŕtvola skončiť v byte.
  Muž sa spýtal:
  - Môže niekto potvrdiť, že ste neboli v meste?
  Učiteľ okamžite prikývol a sebavedomo povedal:
  - To môže potvrdiť veľa ľudí, je medzi nimi aj moja kamarátka, s ňou sme prileteli lietadlom len ráno, jej mama mala mozgovú príhodu. Kvôli tomu sme sa z juhu vrátili skôr.
  Kto ešte mal kľúče od vášho bytu?
  Mária sa otriasla, odpovedala nie okamžite a nejasne:
  "Vidíš, som osamelá žena, nikoho k sebe nepozývam, kľúče nerozdávam.
  Policajt sa podozrievavo pozrel na učiteľa a povedal:
  - Áno?! Nikto nemal kľúče alebo sa vám nechce rozprávať? Nechceš - ale musíš!
  "Dúfam, že ma nepodozrievaš?" Mária bola vystrašená.
  Muž pokrčil plecami.
  - Byt je váš. Skončime teraz, poďte s nami...
  - Prečo? bol prekvapený učiteľ.
  - Porozprávajte sa s vyšetrovateľom, ktorý bude viesť váš prípad.
  - Moja vec? Kto si?
  - Som vyšetrovateľ. Neboj sa, myslím, že ťa dlho nezadržia, vypočujú ťa a nechajú ťa ísť.
  Objavil sa statný muž v civile.
  - Čo môžem povedať, Andryusha? obrátil sa na vyšetrovateľa. "Mŕtvola je celkom čerstvá, ešte nie je úplne vychladnutá. S najväčšou pravdepodobnosťou smrť prišla dnes okolo piatej ráno. Na krku nie je žiadna škrtiaca brázda, iné známky násilnej smrti som nevidel. Ale na tele sú modriny rôzneho veku. Čerstvé modriny na ohanbí a hrudníku, staré na stehnách. Zaneprázdnená dáma. Štíhla, asi stoosemdesiatka vysoká, tetovanie na ohanbí v podobe ruže, veľké asi sedem centimetrov. Pravdepodobne prostitútka. Pošlite nás na úrad, pitva ukáže čo a ako.
  "No, budeme musieť ísť okolo susedov," povedal Andryusha zamyslene. Potom sa obrátil na učiteľa:
  - Keď budú všetci hotoví, prezriete si byt, možno sa nájdu nejaké veci nebožtíka.
  Nie, Mária doma nenašla žiadne veci, nič cudzie. Mŕtvolu cudzieho muža odviezli na špeciálnom aute, učiteľ si musel zobrať doklady a odviezť sa s policajtom. V tom čase už dôstojníci v civile odišli.
  Policajt v aute mlčal, pomyslela si Mária nervózne. Koho tak naštvala? Prečo na ňu nasadili mŕtvolu dievčaťa? A kto? Najviac zo všetkého ženu znepokojovala otázka vyšetrovateľa na kľúče od jej bytu. Boli s Pavlíkom. Ale je taký mladý! Splní sa len šestnásť v septembri.
  Keby bol Pavlusha starší, bolo by možné podpísať, porodiť z neho dieťa. Mária chcela mať deti. Nedávno sa veľmi chcela vydať, trápila ju ženská samota. A bola rada, že sa v jej živote objavil Pavlík. Kto dobre pozná dušu ženy, neodsúdi ju z lásky. Je to zložitá, nepredvídateľná, niekedy zakázaná vec. Nevieš kedy to príde, s kým budeš mať šťastie...
  Mária si spomenula na prvé objatia s Pavlušom, na ich nesmelé bozky. Ako jej vtedy srdce bije vášňou! Hoci je dvakrát taká stará ako chlapec. A aké bolestivé je pre ženu milovať, keď nad ňou visí článok trestného zákona. Svoju lásku musíte skryť pred všetkými zvedavými očami, nemôžete ju dokonca zdieľať so svojím najlepším priateľom. Čo presne robí zle? Túto intimitu chcel aj samotný Pavlík! Mala by byť žena uväznená za lásku, ktorú dáva tínedžerke? Pre vzájomnú svetelnú lásku. je to spravodlivé? Mary si myslela, že nie...
  
  
  KAPITOLA 2
  Maria Aleksandrovna Novikova sedela na chodbe vyšetrovacieho výboru a občas pozerala von oknom: vysoký plot a ostnatý drôt len umocňovali jej strach. Učiteľka bola nervózna, povedali jej, aby počkala, no prešlo viac ako pol hodiny a na ženu sa akoby zabudlo.
  Zrazu sa otvorili dvere, vyšetrovateľ kývol Márii a vyzval ju, aby prišla do kancelárie.
  "Vasily Krasin," predstavil sa muž, "daj mi svoj pas, prosím."
  Pri stole v rohu miestnosti sedel ďalší muž v rovnakom tmavom obleku ako mal Vasilij.
  Krasin pozrel na pas, odložil ho a povedal:
  - No, povedz mi, kto je tá žena a ako sa tá mŕtvola dostala do tvojho bytu.
  - Neviem! Úprimne, neviem! prosil učiteľ. Vyšetrovateľ sa už pýtal.
  "Spýtal som sa... Je to úplná záhada," povedal Krasin skepticky a pozorne sa zahľadel žene do očí. Vidím, že klameš.
  "Daj ju do opičieho domu!" - ozval sa zrazu hlas druhého zamestnanca. - Pár dní si posedí, všetko si hneď zapamätá.
  - Ak budete mlčať, budeme vás musieť vziať do väzby! Krasin potvrdil.
  Mária však intuitívne cítila, že ju jednoducho zastrašujú. A nemá sa čoho báť! Má všetky dôkazy o svojej nevine. Učiteľ pokojne odpovedal monotónnym hlasom:
  "Niekedy byť vo väzení je dobré. Dáva múdrosť. Ale naozaj ti nemám čo povedať. Lístok teda mám, práve som prišiel ráno.
  Krasin sa obrátil na kolegu:
  Dala niečo anketa susedov?
  "Ako obyčajne, nič sme nevideli, nič sme nepočuli. Len suseda na odpočívadle povedala, že videla, ako toto dievčatko odišlo z bytu v objatí s mladým chlapcom. A tento chlap nedávno prišiel do jej domu v jej neprítomnosti a otvoril dvere kľúčom.
  - No, čo povieš? spýtal sa Krasin a znova pozrel na Máriu.
  "Takže táto suseda je klebeta, nemôžete jej veriť," začala sa žena ospravedlňovať a obrátila sa na asistenta vyšetrovateľa:
  - Babička Marfa vytrhla, však?
  Asistentka neodpovedala, ale Krasin sa spýtal:
  - Ako sa volá ten chlapec?
  - Toto je môj študent. Vytiahnem ho na fyziku.
  - Letná dovolenka? Krasin neveril. - Povedzte svoje meno, priezvisko a adresu.
  - Tak sa volá Pavlik Rybačenko, - musela sa priznať Mária. - Žije so svojimi rodičmi na ulici Savushkina.
  Krasin si zapísal do poznámkového bloku a znova sa spýtal:
  - Pavel - kto to je?
  Mária sa energicky usmiala.
  - Je to ešte dieťa. Som jeho učiteľ v škole! Nebudete chlapca podozrievať zo zločinu, však?
  Vyšetrovateľ odpovedal na otázku otázkou:
  "Takže má kľúče od tvojho bytu?"
  Mária roztiahla ruky.
  - No a čo? Nemyslíš si, že to bol on, kto zasadil mŕtvolu...
  - Ako vedieť, ako vedieť! Tínedžeri sú niekedy takí krutí!" povedal Krasin zamyslene.
  "Pavel je úžasný chlapec, športovec, neublíži ani muche!" Mária začala obhajovať svojho študenta.
  - Kedy si ho naposledy videl? spýtal sa Krasin.
  - Začiatkom augusta. Pavlík ma sprevádzal do vlaku. Bolo to... siedmeho. Len mi pomáhal nosiť veci.
  Krasin položil ešte niekoľko otázok. Pýtal sa, s kým sa Pavel kamaráti, či je v jeho správaní niečo podozrivé, či prejavuje týranie zvierat. Mária odpovedala, že nikdy nevidela Pavlíka týrať zvieratá. Ale chlapec sa vedel postaviť za seba, venoval sa bojovým umeniam a hokeju.
  Zrazu Vasilij Krasin položil nečakanú otázku:
  Mala si s ním sex?
  Mária sa zachvela a nesmelo, neisto odpovedala:
  - S Pavlíkom? Nie... Je to ešte dieťa...
  Krasin pozorne sledoval reakciu ženy. Mária pri takejto otázke dokonca zbledla, sklopila oči, vrtela sa v kresle, zovrela ruky v zámku.
  - Áno? spýtal sa vyšetrovateľ. - Nemôžem tomu uveriť! Buď ku mne úprimný. Chápeš, že za vzťah s maloletým môžeš dostať slušný trest?!
  Mária zdvihla oči k mužovi a s povzdychom odpovedala chvejúcim sa hlasom:
  "Nemusím dávať čas...
  Vasily sa zasmial a povedal:
  - A vypočúvame chlapca! Všetko nám povie.
  Mária sa opäť otriasla a s bolesťou odpovedala:
  "Chlapci tak radi skladajú a zveličujú. Ale som si istý, že ti nepovie nič, čo by ma diskreditovalo.
  Vyšetrovateľ sa usmial a stroho povedal:
  "Môžeme vás zadržať a poslať na súd, aby schválil zatknutie na dva mesiace. Takže nepokúšajte osud. Povedzte svoje telefónne číslo.
  - Koho? môj?
  - Poďme obaja: tvoj a Rybačenko.
  A Pavlík? No, neviem...
  Neviete, či povedať alebo nie? Možno sa môžem pozrieť na váš smartphone?
  "Poviem ti to," prikývla Maria a diktovala telefóny.
  Vyšetrovateľ vybral zo zložky fotografiu zosnulej dievčiny, položil ju pred Máriu a povedal:
  Pozri sa ešte raz pozorne, možno si ju už niekde videl.
  Pre Máriu bolo ťažké pozerať sa na telo toho, ktorý sa ukázal byť mŕtvy v jej byte. Ale muselo sa to urobiť, učiteľka sa prinútila pozrieť sa na fotku. Krásna tvár, ale znetvorená smrťou. Nie, nič o nej nevie, dievča najprv uvidela pod posteľou.
  Krasin sa pozrel na hodinky a povedal:
  - Ale! Je čas skončiť. Všetko, čo musíte urobiť, je zobrať odtlačky prstov a zaregistrovať sa. Dobre, zatiaľ ťa pustíme domov na kauciu.
  Čoskoro Mária opustila budovu vyšetrovacieho výboru, vytiahla papier, ktorý jej bol vydaný, pozrela sa na pečať a uvidela podpis zástupcu mestského prokurátora. Papier schovala do vrecka, ťažko si povzdychla a začala myslieť na Pavlíka. Tak chcela potešiť svojho milovaného skorým nečakaným príchodom. Mal veľké obavy, že sa bude musieť rozchádzať na celé tri týždne. Prišla skôr, potešila chlapa ...
  Priviedol Pavluša v jej neprítomnosti prostitútku? Kde sú dievčenské šaty? Vzal si to so sebou? Ahoj Pavlik. Páv...
  Sakra, musím mu zavolať! Ako ste to neuhádli hneď?
  Maria stlačila na svojom smartfóne tlačidlo s menom svojho milovaného. Niečí hlas povedal: "Telefón je odpojený alebo mimo dosahu siete."
  
  
  Kapitola 3
  Gorynych otvoril dvere bytu, vpustil dievča a jej spoločníka, vošiel dnu, rozsvietil svetlo a povedal:
  - Skromne tu máme pre takých milých hostí.
  "To je v poriadku, nejako vydržíme do rána," povedal vysoký, asi tridsaťročný muž so širokými ramenami, "poďme si niečo zahryznúť po ceste a do spálne." Chýbalo mi Lucyino telo. Ukážme ti pravú lásku!
  Dievča sa usmialo a s láskou pozrelo do očí svojho spoločníka. Vošli do kuchyne, Gorynych položil kanvicu a začal pripravovať sendviče, kradmo hľadiac na dievča. Mal ju rád! Štíhla, modrooká, prsnatá blondínka takmer celú tvrdú cestu z juhu na žiguliskom aute mlčala, nežiadala zastaviť auto ani jej niečo kúpiť, neprejavila žiadnu nevôľu, nevyčítala jej nepríjemnosti. Gorynych nemal rád zhovorčivé a rozmarné ženy.
  "Utrish a ja sme odišli práve včas," povedal a otvoril fľašu piva. - Teraz je tu shmon. Nadia bola odvezená. Prečo bodla režiséra nožom?
  - Hlúpe! Bolelo to, nemôžeš to vydržať, povedal by som Achintsevovi, streľba by bola zastavená.
  - Tak ho po streľbe bodla.
  - vydržal som. A potom dal priechod emóciám. Na vine je samotný Achintsev - nemôžete sa takto posmievať dievčatám! Pozri, vymyslel som mučenie. Odvliekli ich do mraveniska, vložili priehľadné hadice do vagín a natáčali zábery zblízka, ako tam mravce...
  "Áno, Saša, je to ťažké," súhlasil Gorynych.
  "Moja je v poriadku, trpezlivá, ale Nadya je blázon," povedal Sasha a otočil sa k svojmu spoločníkovi:
  - Ako sa máš vnútri - bolí ťa to?
  "To je v poriadku, zlatko," odpovedalo dievča s miernym úsmevom.
  - Dobre, uvidíme.
  Najedli sa a išli do spálne.
  - Nevadí ti, že sa Lucy vyzlieka? spýtal sa Saša Gorynycha. Páči sa mi, keď tancuje nahá. Je to také erotické! - Chodíme tam u nás doma úplne bez oblečenia.
  - Milujem striptíz! Jediná škoda, že tam nie je hudba, - odpovedal Gorynych. - Áno, a už je neskoro, počujú susedia.
  - Nič, potichu zapnem hudbu z telefónu, - povedal Alexander.
  Zachytil nejakú plesovú melódiu, dievča si uvoľnilo vlasy, ktoré jej padali tesne pod ramená, niekoľkokrát energicky potriasla hlavou a začala sa pomaly, zohýbať a tancovať, zbaviť šiat. Na Luce nebola žiadna podprsenka. Pomaly si vyzliekla šaty, zvrtla sa v tanci, teraz vystrčila svoje krásne prsia, potom sa zohla a ukázala zadok.
  Potom si striptérka sadla na rozchody, no potom energicky vyskočila na nohy, stiahla si nohavičky, trochu ich pokrútila v rukách a hodila smerom ku Gorynychovi, ktorý sedel v kresle. Uvidel tetovanie na ohanbí dievčaťa a ešte viac sa vzrušil.
  Lucy, ktorá zostala nahá, si potľapkala po zadku, rukami ich rozdelila a po špičkách kráčala k dverám. Tam si kľakla, predklonila sa tak, že jej zadok bol zreteľne vyššie ako jej hlava, otočila sa a pružnými pohybmi, mierne ohýbajúc a uvoľňujúc ruky v lakťoch, sa plazila k Alexandrovi, zapichla pery do šírky jeho džínsov a potom sa zasekla. vyplazila jazyk, potriasla ním as úsmevom si raz oblízla Sashe nohavice. Rozopnul mušku, uvoľnil mierne vztýčeného vtáka.
  Dievča sa opäť usmialo končekmi pier, vzalo do úst dôstojnosť svojho partnera a začalo sa maznať, snažiac sa ho priviesť do želaného stavu. Potom úplne prehltla už tak vzrušený, pôsobivý mužský penis, na pár sekúnd sa oprela tvárou o partnerkine ohanbie a stuhla. Potom cúvla, ale nepustila člena z úst, ale zľahka sala jeho hlavu, urobila niekoľko fajčení, opäť vzala mužovho vtáka do úst a na desať sekúnd stuhla, chytila dych a pokračovala vo svojich charakteristických pohyboch.
  "Neponáhľaj sa," prikázala Saša.
  Dievča sa k nemu otočilo nabok, aby Gorynych videl, ako na Lucyinej pere spočinul člen kamaráta.
  Alexander zľahka potľapkal svoju priateľku po líci, no potom sa od dievčaťa odtiahol, pustil vtáka a mávol jej rukou.
  Lucy sa otočila, odplazila sa o pár krokov späť, znova sa zohla, takže jej pohlavné orgány boli jasne viditeľné, a začala trhať zadkom.
  - Skvelé! zašepkal Gorynych.
  - To nemôžeme! povedal Alexander. - Videl si Strakea na penise?
  Gorynych ani nevedel, čo to je.
  A dievča urobilo kruh na všetkých štyroch okolo miestnosti, lákavo vrtilo korisťou, potom kleslo na lakte a priplazilo sa k svojmu milencovi.
  Tentoraz mu rozopla pracky na sandáloch a zubami začala opatrne sťahovať Alexandrovi ponožky.
  - Dobré dievča! pochválil sa.
  - Ľúbim ťa! - keď som skončila s ponožkami, odpovedala Lucy. Pobozkala najprv jednu, potom druhú nohu svojho priateľa a jazykom začala hladiť jeho prsty na nohách, olizovala ich a pchala si vlhký jazyk medzi prsty.
  - Sať! prikázal Saša.
  Dievča si vzalo do úst štyri prsty svojho milenca.
  "Hlbšie," povedal Alexander.
  Lucy si sadla na zadok, prstom si potiahla líce, vtisla partnerovi palec na nohe do úst, snažila sa chytiť chodidlo čo najhlbšie.
  "Dobré dievča," pochválil sa Alexander. - Narovnaj sa, dovoľ mi ťa pohladiť.
  Dievčatko bez toho, aby si pustilo nohu z úst, vstalo a vyklonilo sa smerom k svojmu milencovi. Voľnou nohou ju začal hladiť po kundičke a ohanbí.
  - Postel je nizka, - povedal Sasha, - je nepohodln natiahnu sa.
  Dievča sa naklonilo dopredu a širšie roztiahlo nohy. Alexander prstami hladil svoju priateľku po bruchu, potom tlačil na jeden prsník, druhý pomaly ťahal od bodu medzi prsiami cez pupok až po samý spodok brucha.
  Lucy stále jednou rukou držala Alexandrovu pravú nohu v ústach, druhou vzala prsty jeho ľavej nohy a vložila si ju do vagíny.
  "Výborne," pochválil Sasha znova. - Vieš, ako veľmi to milujem.
  Dievča urobilo energický pohyb panvou a snažilo sa zapichnúť prsty svojho milenca hlbšie do tela. Ale skríkla a odtiahla sa. Na jej tvári sa objavila grimasa bolesti.
  - Deje sa niečo po Achintsevovom mučení? spýtal sa Alexander. - Bolí to veľmi?
  "Tolerovateľné, drahá," odpovedalo dievča.
  "Nebudeš len tak kričať," povedal Sasha a zrazu sa obrátil na Gorynycha:
  Chcete vidieť, čo je v nej?
  - Aké to je? Gorynych položil hlúpu otázku.
  - Ah-ah-ah! Mám zariadenie. Zároveň vykonáme vyšetrenie genitálií. Lyusenka, priveď ma tam, v mojom kufríku, vieš čo.
  Nahé dievča sa vyšmyklo na chodbu a čoskoro sa objavilo s baterkou, akousi trubicou a priehľadným okrúhlym sklom v rukách. Gorynych však videl, že pohár je bez dna.
  Alexander uvoľnil posteľ. Dievča sa posadilo na jeho miesto, otočilo sa smerom na Gorynych a široko roztiahlo nohy pokrčené v kolenách. Saša klesol vedľa nej, aby Gorynych všetko videl, energicky poklepal dlaňou na oholenú lonovú kosť svojej priateľky, potom prešiel prstami po jej kundičke, jemne masíroval klitoris dievčaťa, potiahol pery a roztvoril ich, čím ukázal kráskinmu lonu. . Potom vstal, dal dievčaťu olizovať a cmúľať prsty svojej ruky.
  Gorynych pozoroval milencov v zmyselnom očakávaní pokračovania. A nasledovala! Alexander vložil pár prstov do Lucyinej vagíny a začal robiť intenzívne trhavé pohyby.
  Dievča potichu zastonalo.
  "Pozri, nerob mu posteľ," usmial sa Alexander, vytiahol prsty a opäť ich dal svojej priateľke, aby ich olizovala a cmúľala.
  Potom vzal pohár, jeho okraj bez dna namazal gélom z tuby a začal ho opatrne zavádzať do tela dievčaťa.
  - Ai! Lucy znova potichu zakričala.
  - Bolí? spýtala sa Saša. "Možno potrebuješ liek proti bolesti?"
  - Nie, zlatko, to je v poriadku. Znesiteľné.
  Sasha vložil pohár takmer úplne do dievčiny vagíny, prikázal mu, aby ho držal prstami, posvietil dovnútra baterkou, pozorne si ho prezrel a povedal:
  - Všetko je v poriadku! Takmer žiadny zápal. Len tu, na úplnom začiatku, zostala stopa uhryznutia. Dáme si dnes sex? Nebude to bolieť?
  - Budem trpezlivý, drahý! Lucy pokorne odpovedala.
  "Miluje súložiť, najmä so mnou," povedal Sasha Gorynychovi. Poď sem, ukážem ti niečo zaujímavé. A daj mi pero.
  Gorynych priskočil k dievčaťu a uprel oči na štrbinu maternicového hltana vyčnievajúcu v pohári.
  - Dobre? čo čumíš? spýtal sa radšej Alexander. - Toto ste ešte nevideli?
  "Nie som gynekológ," zamrmlal Gorynych.
  "Ja tiež nie," povedal Alexander. Ale milujem svoju priateľku...
  Nechal Lucy, aby mu olízla ukazovák a vložil svoj malý vankúšik cez sklo do štrbiny dievčenského hrdla. Trochu ho pokrútil, vytiahol a znova ho olízal. Potom zobral od Gorynycha pero a zapichol ho do dutiny maternice takmer až po montážnu konzolu.
  "Počkaj," prikázal Lucy a znova vyzval svojho priateľa, aby obdivoval obrázok.
  Roztrasený Gorynych s trasúcimi sa rukami vytiahol smartfón a urobil pár záberov.
  - Máte v dome klystír? spýtal sa Alexander.
  - Prečo potrebujete klystír? spýtal sa Gorynych.
  "Vidíš, milujem análne hry." Aby ste sa nezašpinili, je lepšie to urobiť po klystíre.
  "Ach," povedal Gorynych žiadostivo. Nepoužívame klystíry.
  - Dobre, daj mi fľašu piva. Všetko urobí pre seba. Choď, Lucy, priprav sa. Ukážme mužovi skutočný sex!
  
  
  Kapitola 4
  - Skvelá kurva! povedal Gorynych nadšene, keď dievča zmizlo v kúpeľni. - Toto by som chcel!
  - A potom! - povedal Alexander potešene.
  - Kde si ju našiel? spýtal sa Gorynych.
  - Vzal to od svojho priateľa, jedného z vodcov ich komunity. Lucy bola vychovaná tak, že tú najvyššiu cnosť jej vháňala do hlavy túžba potešiť muža.
  - Aká je sexy! Na tieto som ešte nenarazil.
  Chodila do Charm School v Ohiu. Tam ich učili poslušnosti a všetkým možným erotickým trikom.
  - Čo je to škola?
  - Tajomstvo. Dievčatá sú trénované pre zábavu elity a natáčanie v porne. Luska tam bola pripevnená pozdĺž línie Mesiaca.
  Hrá často v porne? spýtal sa znova Gorynych.
  - Predtým často. Lucy je krásna žena, bol dopyt.
  - Bolo by zaujímavé vidieť scény s jej účasťou!
  Povedal si, že nepozeráš porno!
  - S potešením by som sa pozrel na Lucy.
  "Vidím, že som bol vzrušený, keď som nás sledoval," usmial sa Sasha. - Vyzliekol by som si nohavice, videli sme veľa vzpriamených členov.
  - Nežiarlite, keď sledujete porno s jej účasťou, ako je to s inými mužmi ...
  - Nie... Prečo na niečo žiarliť?
  "Chápem, že nežiarli na prácu," povedal Gorynych zmierlivo.
  - A občas doma cvičíme swing. Môj priateľ je Scott. Má kuriatko - jednu z najznámejších pornohviezd. Volá sa Roxy Ray. Nepočuli ste? Ach, áno, nepozeráš sa... Tak sa občas stretávame. Len by som vedel, čo robíme s jalovicami! Organizujeme všelijaké súťaže, kto z nich vyhodí loptičku ďalej z mačičky, kto lepšie skáče na robertkovi alebo si napchá do tela viac tenisových loptičiek. A na Vianoce vystrojili priateľky chladnejšie ako vianočné stromčeky. Na bradavkách a medzi nohami boli pripevnené retiazky so závažím, telá boli bohato zdobené prísavkami a štipcami s vianočnými guľami. A potom ich v tejto podobe postupne použili. Veľa lôpt bolo odbitých, ale bola to zábava.
  "Bavíš sa dobre," povedal Gorynych zasnene.
  - Máte štipce? spýtal sa Alexander.
  "Musím vidieť mamu v kúpeľni." Za čo?
  "Vidíš, milujem súložiť, keď štipce visia na Lyuskiných bradavkách, to ma vzrušuje," povedal Sasha, znova sa pozrel na Gorynychove vypuklé nohavice a spýtal sa:
  - Cvičíš MZHM?
  - Aké to je?
  - No, keď dievča s dvoma mužmi.
  - Nie, čo si! Môžem len jeden na jedného a bez svedkov.
  - No márne. Potom sa najprv s Lyuskou vyložím a zaspím a potom sa s ňou môžete porozprávať.
  Môžeme v tej miestnosti! - potešil sa Gorynych. - Mám tam posteľ!
  "Dobre, pôjdem si umyť ruky a ponáhľam sa s Luskou," povedal Alexander a odišiel.
  Čoskoro zobral svoju priateľku z kúpeľne. Z krásnych pŕs dievčaťa trčali štipce pripevnené na bradavkách. Dievčina vrtiac chôdzou, zvodne kývala bokmi, pomaly prešla okolo Gorynycha, ktorý ju hltal očami, posadila sa na posteľ, opäť doširoka roztiahla nohy, no tentoraz ich nepokrčila v kolenách, ale natiahla. natiahla ich ako baletka a zdvihla ich vysoko nad hlavu.
  Alexander k nej pristúpil, stiahol si rifle a šortky. Dievčina zároveň vyzývavo potriasla nohami a vytiahla si ponožky. Sasha sa však okamžite nezačal maznať. Zrazu si vytiahol opasok z džínsov a svoju priateľku poriadne udrel do genitálií.
  Lucy jemne zakričala a povedala:
  - Senkyu, pane! Ľúbim ťa!
  - Rozpravat Rusky! Sme v Rusku, - povedal Alexander a znova udrel dievča opaskom.
  - Čo si? spýtal sa vzrušený Gorynych.
  - Toto je na zahriatie, - odpovedal Alexander. - Je na to zvyknutá. Doma jej občas dám pumpu.
  Alexander natiahol ruku k dievčaťu. Bez toho, aby spustila vystreté nohy, opäť olízla prsty svojho milenca a vzala si ruku do úst.
  O minútu mu Sasha vytiahol ruku z úst, priviedol ju k vagíne priateľky, strčil tam jeden prst, potom druhý, no nemasturboval. Pomaly začal zasúvať svoju dlaň do Lucyinho lona. Neprotestovala, len trochu zastonala.
  - Nebolí to? spýtal sa Alexander.
  "Tolerovateľné, drahá," odpovedalo dievča a zatvorilo oči.
  Sasha sa snažil a celá jeho dlaň bola v Lucyinom tele. Znovu potichu zakričala. Sasha na pár sekúnd stuhol, potom posunul ruku trochu viac do tela svojej priateľky a začal ňou jemne otáčať.
  V tej chvíli Gorynych, ktorý sledoval všetky manipulácie, cítil, že končí: jeho semienko samovoľne vystreklo a zašpinilo mu spodky.
  A noc sa práve začala!
  
  
  Kapitola 5
  V kancelárii vyšetrovateľa bola Mária veľmi nervózna, no ani na ulici ju vzrušenie neprešlo. Až teraz sa žena viac nestarala o to, ako sa mŕtvola dostala do bytu, ale o situáciu s Pavlusha. Povie chlapec o ich hriešnom spojení? Prečo mu neodpovedá telefón?
  Cesta domov trvala pár zastávok metrom. Koľko strážcov sa stalo v metre! Teraz to začalo Mary rozčuľovať. Zdalo sa jej, že ju chcú zastaviť, spútať a odviesť do väzenia. Potom budú súdení za zvádzanie maloletého.
  Dozorcovia však Márii nevenovali žiadnu pozornosť. Učiteľ vyšiel z metra a pocítil úľavu. Teraz malá prechádzka, bude to jej dom. A tak sa tu ráno prechádzala s vecami, myslela na Pavlíka, spomínala na pláž, horúce kamienky pod bosými nohami, teplé more s vlnami hladiacimi ako dotyk milovanej osoby.
  Jej láska k Pavlušovi nevychladla ani po pár týždňoch južných prázdnin. Ten chlap o nej v noci sníval, učiteľ si spomenul na jeho reliéfne telo, odvážnu tvár, svetlé vlasy ostrihané pod polovičnou krabicou, modré, veľmi výrazné oči. Vynikajúci, pekný chlapec. Vie urobiť úžasného filmového herca, predviedol by sa na plagáte.
  Mária túžila čo najskôr vidieť Pavlušu, objať ho a držať blízko seba, vdychovať vôňu jeho silného mladého tela, sprchovať mu bozky na tvár, krk a hladké, ružovkasté líca. Znovu a znovu vytáčala jeho telefónne číslo, ktoré stále neodpovedalo.
  Učiteľka sa upokojila: teraz bolo leto, chlapci boli na dovolenke, Pavlusha niekam odišiel, nevzal si so sebou telefón alebo ho jednoducho vypol. Ale prečo to vypínať? A o možnej ceste jej milenec nič nepovedal, keď mu pred dvoma dňami volala zo Soči. A potom sa tento hrozný príbeh stal s matkou priateľa, rýchlymi poplatkami, predčasným odchodom ...
  Možno boli Pavlušovi rodičia náhle odvlečení do zahraničia? Chcel ísť do Francúzska.
  Samotná Mária od mladosti snívala o svadobnej ceste do Európy. Navštívte Prahu, Varšavu, Berlín, Paríž. Chcela som ísť najmä do Paríža, mesta snov a romantickej lásky. O svojej túžbe povedala Pavlíkovi. Odpovedal, že by rád odišiel do Francúzska, pretože Francúzi zo všetkých európskych národov sú povahovo aj mentalitou najviac podobní Rusom. Mária sa nehádala, hoci si vtedy myslela, že naše národy nie sú príliš podobné. Mala chuť sa o pár rokov, keď bude dospelý, vydať za Pavlíka a ísť s ním na výlet.
  Teraz si učiteľka nechcela ani myslieť, že ju Pavel podvádza, že jej do bytu priviedol ďalšie dievča. Nezaslúžila si Mary svoje ženské šťastie? Predtým si vo svojich snoch nakreslila solídneho a bohatého manžela, no zamilovala sa do chlapca, ktorý bol od nej o pätnásť rokov mladší. Zamiloval som sa tak veľmi, že som prišiel o rozum.
  Učiteľ vyzeral celkom príťažlivo. Postava je štíhla, pás je tenký, krásne dlhé nohy, pokožka je čistá, tvár svieža, bez vrások, vlasy sú veľmi bujné, vlasy sú mierne kučeravé, po plecia svetlo blond. Nedávno pravidelne držala diétu, rozmazanú krémami. Takéto ženy majú radi mužov. Na pohľad jej nedali viac ako dvadsaťpäť, hoci učiteľka nedávno prekročila tridsať.
  Ale Mária bola napriek svojej kráse a dobrej fyzickej kondícii osamelá. V mladosti jej snúbenec, ktorého milovala každým kúskom svojej duše, skončil v Čečensku a tam aj zomrel. V dôsledku toho dievčenské srdce na niekoľko rokov stvrdlo a zamrzlo.
  Učiteľka reagovala na všetky pokusy mužov o dvorenie s takým chladom, že prípadní nápadníci okamžite zmizli. Mária sa dlhé roky nezaľúbila, mužským smerom sa ani nepozrela. Cítila to veľmi hlboko, svet sa jej po tragickej smrti prvého priateľa zdal čiernobiely.
  A len nedávno sa učiteľka začala postupne topiť, stále viac premýšľať o svadbe a narodení dieťaťa. Ale Mária bola bojazlivá voči mužom, nenavštevovala tance a iné miesta, kde je ľahšie sa spoznať.
  Ženu napadlo inzerovať známosť za účelom sobáša v novinách alebo na vhodnej internetovej stránke. Potom sa však v jej živote objavil Pavlik. A svet začal hrať novými farbami.
  Tento fešák medzi všetkými študentmi vynikal svojím vzhľadom a spoločenskosťou, pekný chlapec sa stal učiteľovou srdcovou vášňou, Mária mu prepadla. Aj keď som chápal, že je to nesprávne, ba až nebezpečné z pohľadu existujúcich zákonov.
  Učiteľka videla Pavlíka prvýkrát takmer pred rokom vo svojej triede na novej škole, kde sa zamestnala, keď sa presťahovala do okresu Primorsky. Takmer okamžite ju rozmrazil, túžiac po láske sa srdce chvel. Pavlusha prebudil v žene najskôr nejasné sny a potom dosť silné pocity.
  Mária sa rozhodla hľadať k tomuto chlapcovi prístup, no bála sa, že ju chlapec odmietne. Ucitelka sa zacala o seba starat opatrnejsie, nasadila dieta. Snažila sa vyzerať dobre a vzbudzovať Pavlíkovu povahu, preceňovala jeho známky. Dlho však nepodnikla žiadne kroky k tomu, aby sa lepšie spoznala.
  V apríli bolo krásne slnečné počasie, Mária sa obliekla primerane jari a na hodinu zavolala Rybačenko, aby odpovedala.
  K tabuli sa postavil prvý krásavec z triedy Pavel. Mária ho hltala očami a on so záujmom hľadel na svojho učiteľa, ktorý bol v ten deň v dosť krátkej sukni, s krásnym make-upom a elegantným účesom.
  Paul s úsmevom povedal:
  - Kirkorovov zákon hovorí ...
  V triede sa ozval smiech. Pavlík bol mierne v rozpakoch a mierne sa začervenal. Učiteľ zdvorilo opravil:
  - Kirchoff... Tak o čom je tento zákon?
  Maria počula, že Rybachenko nabádalo dievča v prvej lavici, ale tvárila sa, že si nič nevšimla.
  Jej maznáčik pri pohľade do učiteľkiných očí odpovedal:
  - Súčet prúdov v obvode na vstupe sa rovná súčtu prúdov v obvode na výstupe ...
  Mary prikývla a povedala:
  - Sadni si, Pavel, päť!
  Študenti pískali. Chlapec sa posadil a začal úprimne skúmať učiteľa.
  Potom sa Pavlík Márii priznal, že práve v ten deň v ňom začali vrieť city. Máriu mal rád aj predtým, ale ako učiteľku. A potom študoval túto dospelú ženu, jej krásnu aristokratickú tvár, blond kučeravé vlasy, zvodné nohy. Pozeral a cítil, ako sa jeho mužnosť zradne nafukuje, je horúca a dokonca pulzuje.
  Dievčatám sa páčil, rozprávali sa s nimi a krásnu Veru dokonca párkrát pobozkali. S nikým ale ešte nemal, proces videl len na videu, ktoré našiel na internete. Z takéhoto videa bol nadšený rovnako ako teraz z obyčajného pohľadu na učiteľku, jej nezaslúženú päťku.
  Pavlík sa zrazu chcel milovať s telesným. Ako na videu. Ale pochopil, že to nie je možné, aspoň nie v blízkej budúcnosti. Bolestivý stav si však vyžadoval cestu von. Pavlík pocítil silné zachvenie, pred očami mu skákali hviezdy. Teplo v slabinách školáka sa stalo neznesiteľným. Chlapec zdvihol ruku a začervenal sa:
  - Môžem ísť na toaletu?
  Mária blahosklonne dovolila:
  - Choď!
  Pavlík bežal zo všetkých síl. Až na záchode dokázal uvoľniť napätie a upokojiť svoju stále vyčnievajúcu dôstojnosť.
  Potom so smiechom povedal Márii o svojom náhlom vzrušení. A potom sa vrátil do triedy práve včas na zvonenie. Musel som ísť na ďalšiu hodinu.
  Ale pred očami mi stál obraz učiteľa fyziky. Dokázala v chlapcovi zapáliť oheň silných citov. Chcel znova vidieť Máriu Alexandrovnu.
  Pavlík ledva presedel na hodinách. Samotné nohy ho viedli do fyzikálnej miestnosti.
  Pavlík s rýchlo bijúcim srdcom zastal vo dverách a nabral odvahu. Nevedel, čo povie, ako sa zachová k učiteľke, no napriek tomu otvoril dvere.
  Učiteľ niečo vysvetľoval chlapom zo staršej triedy, hodina sa skončila, no ešte všetci neodišli. Mária sa obrátila k Pavlovi, ktorý stál vo dverách, v očakávaní, že vysvetlí dôvod svojej návštevy. Dobrotivo sa usmiala, ale ani tento priateľský úprimný úsmev nedokázal odstrániť Pavlíkove rozpaky, zdalo sa, že stratil slovnú zásobu a len nechápavo hľadel na učiteľa. A Maria Alexandrovna sa pozrela na svojho milovaného študenta priamo do očí.
  Pauza sa predlžovala a Mária sa láskyplne spýtala:
  Si tu, Pavel? Žiadne problémy?
  Pavlov hlas konečne prerazil:
  - Ja... chcem napísať esej o fyzike. Tieto zákony... ako to je? Vo všeobecnosti súčasná...
  "Počkaj chvíľu, teraz skončím s chalanmi a všetko s tebou preberieme," povedal učiteľ a znova sa usmial.
  A Pavlík cítil, že z jej vzhľadu, dobrotivého úsmevu sa mu v nohaviciach opäť mimovoľne miešala jeho mužnosť.
  Vyšiel na chodbu, snažil sa odvrátiť pozornosť od zmyselných myšlienok a upokojiť sa.
  Samozrejme, bolo by pre neho jednoduchšie komunikovať s rovesníkom, ale teraz bol chlapec touto dospelou ženou veľmi vzrušený. Jej príťažlivosť v intuitívnej rovine sa zrejme preniesla na Pavla a on to nevydržal, podľahol obojstrannej vášni, hoci nevedel, ako sa má k učiteľke správať.
  Pavlík cítil, že jeho dôstojnosť opäť veľmi vzrástla a nohavice sa mu citeľne vyduli. Bolo to prvýkrát, čo sa chlapec stretol s takou vášňou. Bolo to niečo nové a iné. Ešte nikdy nebol mladý Pavlík taký vytočený. Zrazu chcel vidieť učiteľku nahú, dotknúť sa jej štíhlych nôh, jej odhalenej hrude.
  A Mária? Bola rada, že Pavel vošiel, snažil sa zvyšok chalanov čo najskôr poslať preč a zavolať jej milovaného chlapca. Snívala o komunikácii s týmto krásnym chlapcom a pozerala sa do jeho nežných výrazných očí. Maria pochopila, že je to len tínedžer. A podľa toho sa s ním bude musieť zaobchádzať. Nemala v pláne študenta zviesť, len sa s ním chcela porozprávať. Takže o živote, o štúdiu.
  A on vošiel a hľadel na jej nohy. Ten chlap nedokázal zastaviť svoju príťažlivosť. Jeho nohavice... Boli vyduté!
  Mária si to všimla, naladená na žartovnú náladu, veselo sa usmiala a spýtala sa:
  Páčia sa ti moje nohy?
  Pavlík s námahou vytlačil:
  "Veľmi... prepáč..."
  Mária neodolala a hneď položila druhú otázku:
  chodíš s dievčatami?
  Ten chlap okamžite neodpovedal a učiteľ objasnil:
  Stretávaš sa so svojimi rovesníkmi?
  Nie... sú hlúpi. A ty... taká múdra... a krásna. Mám ťa rád.
  Mária sa znova usmiala a tichým hlasom povedala:
  "Si pekný chlapec, ale nemám dovolené stretávať sa so študentmi, pokiaľ to nie je školská záležitosť.
  Pavlík si ťažko povzdychol a zašepkal:
  "Prekliate konvencie!
  Mária pokrčila plecami.
  - Chlap s takým výzorom ako ty nemôže byť zbavený ženskej pozornosti. Nájdete si dievča, ktoré je vhodnejšie pre váš vek.
  Páv zamrmlal:
  "Nechcem... Priťahuje ma to."
  Maria sa usmiala.
  - To prejde!
  Ešte pár minút sa rozprávali o školskom živote a spolužiakoch, potom Pavlík opatrne cúvol k východu, súrne potreboval na záchod. Ponáhľal sa uľaviť si, zbaviť sa bolestivého svrbenia a nadľudského napätia.
  Fyzicky silný chlap ešte nedokázal ovládať svoje túžby a zmierniť erekciu. Podvedomá túžba po láske a sexe so zrelou dámou doslova prevalcovala vytrénované telo mladého športovca.
  Školák ušiel, Mária naňho nečakala, odišla zo školy. A Pavlík išiel domov. Rodičia si všimli, že ich syn je mimoriadne zachmúrený a takmer neje.
  Mama sa spýtala svojho syna:
  - Pavlík, dostal si dvojku?
  Študent mávol rukou.
  - Aký nezmysel!
  Otec sa usmial.
  - Zrejme sa zamiloval, neobťažujte sa otázkami, inak vybuchne.
  Pavel sa zamkol vo svojej izbe. Aby som sa rozptyľoval a vybil, dostal som sa na internet a zapol porno.
  V noci chlapec nespal dobre, celý čas si pamätal učiteľa, ich posledný rozhovor, bol v rozpakoch z jeho správania a sníval.
  Študenti sa často zamilujú do svojich učiteľov, aj keď sú oveľa starší ako oni sami. Milujú ich pre ich múdrosť a autoritu. Učitelia niekedy oplácajú: majú radi mladosť a krásu. Stáva sa, že samotní učitelia sa snažia, aby si ich žiaci zamilovali. Mary uspela. Odišla zo školy, ale potom ľutovala, že na toho chlapa nepočkala a v ten deň s ním ďalej nekomunikovala.
  
  
  Kapitola 6
  Na druhý deň ráno bol Pavel namosúrený a stiahnutý. Bol hrubý k rodičom, v škole sa s rovesníkmi vôbec nerozprával, učiteľom odpovedal nevhodne. S napätím čakal na poslednú hodinu - fyziku.
  Pred hodinou nebolo možné hovoriť s učiteľkou: pustila deti do triedy iba so zvončekom a okamžite začala vysvetľovať látku.
  Paul zachytil jej pohľad. Maria Alexandrovna sa tiež niekedy pozrela na svojho milovaného študenta. Všimla si, že chlapec je bledý a prišlo jej ho ľúto.
  Keď hodina skončila, chlapci začali opúšťať triedu a Pavel nabral odvahu, prišiel a povedal učiteľovi:
  - Včera som sa o abstrakte nedozvedel.
  Mária sa spýtala:
  - Prečo si utiekol?
  "Potreboval som... ísť na toaletu."
  "Môžeš prísť ku mne po škole," dovolil učiteľ.
  Peacock sa cítil inšpirovaný! Tešil sa na koniec vyučovania. A hneď sa ponáhľal do fyzikálnej miestnosti. Mária Alexandrovna bola sama.
  "Niečo, čo dnes nevyzeráš veľmi dobre," povedal učiteľ prvý. - Neochoreli ste?
  "Nie," odpovedal Pavel, "len som sa nevyspal.
  - To sa stáva. Naozaj chcete napísať abstrakt? spýtala sa Mária.
  Pavel prikývol, hoci obaja vedeli, že je to len výhovorka. Učiteľ začal vysvetľovať, ako sa píšu eseje. A Pavlík zrazu povedal:
  "Možno by sme mohli prediskutovať podrobnosti tejto práce inde?" Je tu príliš plno... Máme dačo v Alexandrovskej. Nikto nás tam nezastaví.
  V noci študent premýšľal o tom, čo povie učiteľovi na stretnutí, a vydal pripravenú frázu.
  Mária sa usmiala, položila ruku študentovi na krk a povedala:
  - A ty si výnimočný, nie ako ostatní chlapci...
  Pavlík pri jej dotyku trhol. Opäť pocítil zradný pohyb v nohaviciach. Tentoraz však nikam neutiekol, ale opäť povedal o dači:
  - Môžete ísť kedykoľvek. Kľúče mám, rodičia teraz do Alexandrovskej nechodia.
  Mária stiahla ruku a odpovedala:
  "Samozrejme, že nikam nepôjdem. Ale môžeš prísť ku mne domov.
  - Kedy môžem prísť?
  Mary pokrčila plecami a odpovedala:
  - Áno, aj dnes.
  - Skvelé! tešil sa Páv. - Teraz musím ísť do hokejovej sekcie a potom môžem prísť k vám.
  "Tak si zapíšme moje telefónne číslo," navrhol učiteľ, "zavoláš, keď budeš mať voľno, poviem ti, kam máš ísť."
  Chlapec rozkvitol šťastím:
  - Veľmi dobre! Si proste super!
  "Len prosím, prosím, nikomu nehovor, že ideš do môjho domu."
  Pavlík prikývol, dalo mu veľa námahy odtrhnúť oči od ženskej hrude. Na vatovaných nohách školák odišiel. V neďalekom kiosku si chlapec kúpil balíček čipsov a fľašu koly. Nenásytne prehltol, čo si kúpil, upokojil nervóznu triašku a cítil sa istejšie.
  Na tréningu bol Pavel aktívny, hral drsne. Ako prvý vyskočil z ihriska, ponáhľal sa do šatne a zavolal učiteľku. Maria Alexandrovna pomenovala ulicu, číslo domu a byt.
  
  Učiteľ otvoril dvere, usmial sa a povedal:
  - Som rád, že si prišiel. Nehanbite sa, cíťte sa ako doma.
  Mala na sebe krásne modré šaty po kolená, papuče, rozpustené vlasy a ľahký make-up. Mária čakala na chlapca, jej priateľský úsmev pomohol Pavlovi zbaviť sa zbytočného vzrušenia, ale aj tak položil dosť hlúpu otázku:
  - A sme tu sami, nebudeme prekážať... vašim mužom?
  "Bohužiaľ, stále som sama," roztiahla učiteľka ruky. - Poď.
  Pavel si vyzul topánky, Mária ho chytila za ruku a spolu vošli do izby. Bol tam už prestretý stôl. Mária sa pripravila na stretnutie so svojím milovaným študentom. Kúpil som si koláč, urobil chlebíčky a dokonca som otvoril fľašu suchého vína. Na stole bol aj pohár so sviečkami.
  "O eseji vám poviem neskôr," povedal učiteľ. "Najskôr sa občerstvíme...pri sviečkach."
  Mária zhasla svetlo a zapálila sviečky.
  Pavlík s nadšením povedal:
  - Tak romantické! Vo svetle však vyzeráte ešte lepšie.
  - A chcem romantiku, som tak osamelý ...
  "Máte nás, svojich študentov," oponoval Pavlík.
  - Ale neexistuje žiadny srdcový gavalier ...
  Takže sa ním môžem stať! povedal chlapec nadšene. Teraz bol menej nervózny ako v škole, keď si dohodol stretnutie s učiteľkou.
  Mária sa znova usmiala a pozvala Pavlíka, aby si sadol na pohovku k stolu. Sadla si vedľa nej a zašepkala:
  - Ja vypijem víno a ty zješ koláč. Je to s orechmi. Neviem, či máš rád sladké.
  "Milujem ťa," odpovedal Paul.
  - To je dobré.
  Pavlík vzal lyžicou kúsok koláča a bez nadšenia prehltol. Chlapec občas doma jedol koláč. Viac mu však chutila čokoláda.
  Mária si odpila vína a položila pohár späť. Zdalo sa mi neslušné piť sám. A ešte viac pre tínedžera. Obdivovala študenta v plameni sviečok, Pavlíkovi povedala, že má fotogenickú a výraznú tvár a postavu ako grécku sochu.
  Chlapec pri takýchto komplimentoch otvoril ústa a učiteľka vzala Pavlíkovu ruku do ruky, položila jej ju na nohu a zašepkala:
  - Môžete to vyžehliť.
  Chlapec sa začervenal, dlaň sa mu triasla a okamžite sa spotil. Pavlík ho jemne pohladil po nohe. Mária sa usmiala: dotyk fešáka je pre ženské telo príjemný. Učiteľka položila ruku na Pavlikovu svalnatú hruď a začala ju masírovať. Chlapec často dýchal, Mária cítila, ako silno bije teenagerovo srdce. Ten chlap bol v plameňoch od vzrušenia. Rukami hiesol žene koleno, zrazu jej chcel vyzliecť šaty a strhnúť si šaty sám. Intuitívna, silná túžba...
  Mária si však v kútiku vedomia uvedomila, že by sa mala zastaviť, aby nad sebou nestratila kontrolu. Strhla Pavlovi ruku z kolena, pobozkala chlapca na čelo a povedala:
  - Dobre, to stačí! Vráťme sa k abstraktu.
  Páv zašepkal:
  - Prosím... Abstrakt neskôr. Je mi horúco. Môžem si vyzliecť košeľu?
  Mária chcela pokračovať v intímnom rande, snívala o tom, že uvidí nahé torzo mladého pekného muža, žena sa nedokázala udržať, natiahla ruky a odpovedala:
  - Poď, pomôžem ti.
  A stiahol chlapcovi tričko.
  Úľava, ladná kresba chlapcových svalov ešte viac rozohriala horkosť v žalúdku ženy, ktorá hrozila, že sa stane neznesiteľnou. Pavlík bol ale nesmierne vzrušený, jeho dokonalosť stúpala, telo sa mu začalo lesknúť od potu. Chlapec chvejúcim sa hlasom povedal:
  - Môžete a ja vám pomôžem ... vyzliecť si šaty ...
  Mária blahosklonne prikývla.
  - Určite!
  Pavlík sa zohol a trasúcimi sa prstami rozopínal spony...
  Mária zostala v tenkých nohavičkách a podprsenke. Pavel napokon uvidel telo učiteľky takmer bez oblečenia. Pôvabná, dojímavá, veľmi milá a erotická.
  Pavlik celkom úprimne povedal:
  - S vašou milosťou sa môžeš stať modelkou.
  "Radšej pracujem ako učiteľka," odpovedala Maria Alexandrovna.
  Chlapec prešiel rukou po chrbte svojej milovanej učiteľky. Mária sa zhlboka nadýchla. Chlapcov dotyk ju vzrušil. Chcel som odhodiť všetky konvencie a splynúť s mladým fešákom v extáze. A Pavlík sa triasol od veľkého vzrušenia. Bolo to prvýkrát, čo sa mu to stalo. Chlapec bol presýtený emóciami, jeho myseľ ovládli inštinkty.
  Mária išla za chlapcom. Objímali sa a bozkávali sa...
  Pavlík sa prvýkrát ocitol na lôžku lásky, bol prehnane vzrušený a ku koncu stretnutia aj vyčerpaný. Až potom sa Mária pozrela na hodinky a vystrašene vykríkla:
  - Wow! Už je jedenásť hodín! Vaši rodičia budú mať obavy. Poď, rýchlo im zavolaj a obleč sa.
  Unavený Pavlík sa pomaly pohol. Pod výraznými modrými očami sa mu objavili tmavé kruhy. Vzrušenie opadlo, ale chlapec sa cítil prázdny. Mary ho uistila:
  "Vždy je to takto po prvýkrát," pobozkala žena Pavlíka na pery. - Si úžasný chlap! Cítil som sa s tebou dobre, ale naša vášeň je trestná. Bude mi hroziť väzenie, ak zistia, že sme prekročili hranicu.
  Páv zašepkal:
  Prisahám, že to nikomu nepoviem. Dávam svoje čestné slovo.
  Mária sa usmiala a spýtala sa:
  "A ty sa nebudeš chváliť kamarátom?"
  Pavlík sa pre presvedčivosť dokonca prekrížil:
  - Nie! Tu je tvoj kríž!
  Nie je nám zo zákona dovolené milovať sa. Nechceš, aby tvoja láska išla do väzenia, však?
  Páv sebavedomo odpovedal:
  - Nie, nechcem!
  Mária prikývla a zašepkala:
  "Mohli by ma súdiť za to, že som zviedol maloletú."
  Pavlík energicky pokrútil hlavou.
  - Nie! Nezvádzaš ma, chcem ťa sám.
  Mária odpovedala:
  - Nezáleží na tom. Obvinený zo zvádzania staršieho.
  - Nespravodlivé zákony!
  "Zákon je dobrý alebo zlý, ale je to zákon, musíte s ním počítať," povedala Mária. - A pôjdeš domov rýchlejšie. Čo hovoríš na svojich rodičov?
  Peacock povedal:
  - Poviem, že som zostal s kamarátom, hrali sme počítačové hry.
  Čo ak sa opýtajú na meno priateľa? spýtal sa učiteľ.
  Páv sebavedomo odpovedal:
  - Moji priatelia sú spoľahliví, povedia mi to.
  Mária sa znova spýtala:
  "Prosím, nikomu to nehovorte.
  Pavlík sa opäť prekrížil:
  "Prisahám na svoju matku, nikomu to nepoviem!"
  Učiteľ a študent sa pobozkali na rozlúčku.
  Doma sa chlapec rýchlo vysvetlil rodičom, zvalil sa na posteľ a okamžite zaspal.
  Na druhý deň v Rybačenkovej triede neboli žiadne hodiny fyziky. Zotavil sa z romantického rande, opäť chcel vidieť svoju milovanú ženu, cez prestávku odišiel do Márie Alexandrovny.
  Aby nevzbudzovali ďalšie podozrievavosti a klebety, učiteľka Pavla poprosila, aby už nechodil do jej kabinetu, keď nie je hodina fyziky, ale dovolila mu vrátiť sa k nej domov.
  A opäť bola romantická večera pri sviečkach. Len namiesto vína si Mária otvorila fľašu Coca-Coly. A potom učiteľ dal žiakovi masáž. Pavlík sa cítil pokojnejšie a istejšie ako predtým, bol pripravený pokračovať v učení vedy o láske.
  Rozišli sa nežnými bozkami.
  Tentoraz prišiel chlapec domov šťastný a veselý. Matka, ktorá videla jeho šťastné oči, sa spýtala:
  - Už si si našiel priateľku?
  Pavel sa striasol a začervenal sa, no neodpovedal.
  Mama sa spýtala:
  Už si sa bozkával?
  "Nie," klamal Paul.
  - Pozor, nebuď nezbedný. Pretože si taký mladý...
  Chlapík nechcel počúvať pokyny, vyzliekol sa, išiel spať. Predstavil si, že Mária leží vedľa neho, a ponoril sa do sladkého spánku.
  Učiteľ a študent sa začali tajne stretávať. Chlapec išiel formálne za učiteľom písať eseje. Ale to bola len zásterka pre ich romantickú lásku, ktorá sa harmonicky rozvíjala. Zaľúbenci plánovali časom legálne manželstvo. Mária sa snažila nemyslieť na to, že ich tajný vzťah by mohol byť odhalený, kým Pavlík nedovŕši plnoletosť a ona bude obvinená zo zvádzania študenta. Dnes sa však táto vízia stala skutočnosťou.
  No a prečo nejakého maniaka napadlo zasadiť do jej bytu mŕtvolu dievčaťa? Mária nechcela uveriť, že by Pavlík niečo také dokázal. Ale telefón milovanej osoby bol tichý.
  Učiteľka doma vliezla do kúpeľne a ďalej premýšľala o opustenej mŕtvole a jej vzťahu s Pavlom. Nie, nemali zlý vzťah, ale skutočnú lásku! Bez špinavých myšlienok a zlých úmyslov. prečo to bolo? Možno to nie je až také zlé. Možno ju Pavlík nepodviedol, v jej neprítomnosti nikoho do bytu nepriviedol. Ale kto potom hodil telo? Záhada...
  Mária pripravila teplú vodu v nádeji, že sa upokojí. Žena sa obtrela žinkou a opäť rozmýšľala, čo Pavlík povie policajtom.
  Zrazu zazvonil zvonček.
  "Pavluša?! pomyslel si učiteľ. - Konečne! Ale prečo tak neskoro a bez varovania?
  Obliekla si župan a ponáhľala sa na chodbu.
  
  
  Kapitola 7
  Ráno sa Krasin neďaleko kancelárie stretol so svojím asistentom Andrejom Kovalevom.
  "Vasya, máme ďalšiu mŕtvolu," povedal Kovalev.
  "No, aspoň nie sú dvaja," odpovedal automaticky Krasin.
  - A viete kto? Včerajšia pani, ktorej mŕtvolu hodili do bytu.
  - Čo? spýtal sa Krasin.
  - No ten, čo bol večer vypočúvaný.
  - Takže z hodiny na hodinu to už nebude jednoduchšie!
  "Našli ju mŕtvu pod oknami domu, vypadla z okna," vysvetlil Kovalev.
  - Vypadlo to? spýtal sa Krasin. - S niečiou pomocou?
  - Možno. Túto mŕtvolu zavesia aj na nás.
  "Bude to musieť byť spojené do jednej veci," povzdychol si Krasin.
  Policajti vošli do kancelárie.
  - Opäť bude potrebný prieskum susedov, - povedal Kovalev.
  "A totožnosť toho, koho hodili do bytu Novikovej, treba čo najskôr zistiť," pripomenul Krasin.
  "Rovnaké problémy," Kovalev mávol rukou. Susedia tvrdili, že ju nikdy predtým nevideli.
  - Na ohanbí je tetovanie nálezca, je v našom okolí špecialista na tetovanie? Treba to zistiť, možno povie, kto vyrobil túto ružu. Tieto sú zriedkavé.
  - Najprv by bolo potrebné vypočuť ho, ako jeho, Rybačenko. Asi niečo vie. Alebo zapojený.
  "Správne, začni s ním," povedal Krasin.
  Dajte mi telefón, zavolám mu.
  Pavlov telefón mlčal.
  - Zvláštne, - povedal Kovalev, - telefón je mimo zóny siete.
  - Tak choď na adresu, a tam budeš na mieste vypočúvať, - prikázal Krasin.
  Kovalev odišiel, zatiaľ čo hlavný vyšetrovateľ Vasilij Krasin, keď čakal na údaje z pitvy, premýšľal. Aj jemu, vyšetrovateľovi s desaťročnou praxou, sa prípad zdal veľmi zložitý a neprehľadný. O dievčati, ktoré skončilo v učiteľkinom byte, nebolo nič známe. Pekná, nevyzerá viac ako na tridsať, s originálnym tetovaním na intímnom mieste. Tiež modriny na pápežovi a hrudníku. Nevyzerá to tak, že by ju neplnoletý chlap takto "maznal".
  Výsledky vyšetrenia budú čoskoro. Prečo cudzinec zomrel? Veľmi podobné uduseniu.
  Samozrejme, je pochybné, že by chlapec priviedol túto dámu do bytu svojho učiteľa, ale v našom svete je možné všetko.
  Krasin zavolal do detskej izby políciu. Na Pavla Rybachenka nemali žiadne materiály. Nebol zapojený, nebol prihlásený v detskej izbe. Chlapec je však zjavne svižný. Raz som stretol učiteľku, mal som dokonca kľúče od jej bytu.
  Vasilij Krasin nemal rád mladistvých delikventov. Sú najviac arogantní, krutí a cynickí. Verí v ich beztrestnosť. Mnohí nemajú nič sväté. Osobne mu neplnoletí pankáči pokazili auto, prepichli pneumatiky. Deti sú dnes gramotné, vedia, že do štrnástich rokov nebudú mať takmer nič. A po štrnástich musíte spáchať veľmi závažný zločin, aby vás poslali do špeciálnej školy alebo navyše do kolónie. A termíny sú krátke a samotné zóny sú podobné detským táborom. Na exkurzie vodia odsúdených chlapcov, je tu počítačová učebňa a bazén.
  Nie, súčasná mládežnícka zóna vôbec nie je ťažkou prácou. Chlapci švihnú a nepracujú. Odchádzajú po zóne vyškolenej v špecializácii. Humanizmus vo vzťahu k mladistvým eštebákom bol vyšľachtený a používajú ho. Ničoho sa neboja.
  Ak by tínedžer spáchal vraždu a potom možno zlikvidoval aj učiteľa, mohol by byť odsúdený na desať rokov. Aspoň na chvíľu zachránime spoločnosť pred takýmto monštrom. Má však Pavol niečo spoločné s týmito zločinmi?
  Profesionálna intuícia hovorila Krasinovi, že Rybačenko nespáchal vraždy. Chlapca však bolo potrebné vypočuť.
  V každom prípade sa Vasilij Krasin rozhodol dať Pavlovi poriadne zabrať. Zaujímalo by ma, aký mal vzťah so zosnulou učiteľkou?
  Pekná žena. Prečo osamelý? Bez manžela, bez detí. Hoci jej vzhľad je veľmi atraktívny. Takáto dáma dokáže otočiť hlavu každému sexuálne nadržanému tínedžerovi. Ak chce.
  Spája ich láska, možno aj sex? Učiteľ sa včera zľakol, keď naznačili, že za zvádzanie neplnoletého môžeme dať neplnoletú osobu do väzenia. Je škoda tlačiť a zatknúť krásnu ženu. Vydané na predplatné, ale je to tak, ako sa stalo. Existuje dokonca pocit viny. Kovaleva mali poslať k Pavlovi včera večer. Alebo choď sám. Za spracovanie sa nám síce nepripláca. Možno by už nebola druhá mŕtvola...
  
  
  Kapitola 8
  Kovalev rýchlo našiel Rybačenkov byt. Otvorila Pavlova mama. Andrei sa predstavil a povedal, že chce chlapovi položiť niekoľko otázok.
  - Napísal Vadim vyhlásenie? spýtala sa žena. "Prosím ťa, nedotýkaj sa toho chlapca!" Je v ťažkej depresii.
  "Povedz mi, čo sa ti stalo a aké vyhlásenie napísal Vadim," spýtal sa Kovalev.
  - Áno, učiteľovi. Nechceš sa na ňu spýtať Pavlíka? bola prekvapená žena.
  - Potrebujem získať informácie o učiteľovi.
  "Ešte neruš svojho syna, prosím!" prosila Pavlova matka. - Vzďaľuje sa od ... Vidíš, Pavlík si chcel dať ruky na seba, už si urobil slučku. No Vadim videl... Teraz sa Pavlík trochu upokojil, nechce s nikým komunikovať. Poviem ti všetko, čo viem, poďme do kuchyne.
  - Tak čo sa ti stalo? spýtal sa Kovalev a sadol si za kuchynský stôl.
  - Pavlík sa veľmi pohádal s otcom. Práve kvôli tomuto učiteľovi. Môžem za to ja. Bundu si nechal na chodbe. Zdvihol som ho a vypadli z neho nejaké kľúče, nie naše, aj synov telefón. Neodolal som, pozrel som sa, s kým sa Pavlík rozprával. A našla som milostný list...
  - S učiteľom? hádal Kovalev.
  - S ňou. Videl som túto pani v škole. Je dvakrát staršia ako jej syn. Pavlík je ešte dieťa. A je to tu... Bola som v šoku, ukázala som manželovi. Vadim sa nahneval, zobral Pavlíkovi kľúče a telefón, sľúbil, že sa porozpráva s tetou. Chlapec je hysterický...
  - A kde bol Vadim tú noc? Kovalev sa ďalej pýtal.
  - V práci. Pracuje ako ochrankár na základni. O tri dni neskôr.
  - Kedy si odišiel z domu?
  "Včera večer bol o ôsmej."
  - A predtým, predminulú noc, bol tvoj manžel doma? spýtal sa Kovalev.
  Áno, bol som doma. S Pavlíkom som sa pohádal, celý večer sme sa pozerali, aby si Pavluša nič neurobil. Teraz je Pavlík v depresii, nedotýkaj sa ho, prosím ťa.
  - Dobre, rozumiem, nechám program, len čo sa syn trochu vzdiali, nech príde k nášmu vyšetrovaciemu výboru. A to isté sa bude musieť opýtať Vadima.
  - Dobre, pošlem to ďalej.
  - Povedz mi, kde sú kľúče, ktoré vzal Vadim? Kovalev položil dôležitú otázku.
  "Takže má," žena pokrčila plecami, "pravdepodobne to nosí so sebou.
  - Jasný. Povedz mi, prosím, a v noci po hádke s Pavlom Vadim určite nevyšiel z domu?
  - Myslím, že nie. Išiel som spať, on ostal strážiť Pavlíka.
  - Jasný! Tak to nevieš naisto. Na akom základe Vadim pracuje?
  - Na našej zeleninovej základni v pobrežnom regióne. Musím prísť večer domov, poviem ti, že si prišiel.
  Kovalev odišiel z bytu a okamžite zavolal vyšetrovací výbor do Krasina:
  - Vasya! Existuje podozrivý! Naliehavo treba ísť na zatknutie.
  Koho ideme zadržať? spýtal sa Krasin. - Tento školák?
  So študentom sa budeme zaoberať neskôr. Jeho otec! Podniká a má kľúče od učiteľského bytu, "vysvetlil Kovalev.
  
  Vadima Rybačenka predviedli pred vyšetrovací výbor priamo z jeho pracoviska. Spoločne ho vypočúvali Kovaľov a Krasin. Kovaľov prevzal iniciatívu.
  "No, povedz mi, čo si robil v učiteľskom byte," prikázal Kovalev.
  - Ktorý učiteľ? spýtal sa Vadim, nespokojný s tým, že ho predviedli pred vyšetrovací výbor.
  "Ten, ktorý sa zľutoval nad tvojím synom," objasnil Kovalev. - Vieme všetko!
  - Oh, hovoríš o tej suke. Nikdy som v jej byte nebol.
  Kovalev udrel päsťou do stola:
  - Neklam! Dostanete doživotie za dvojnásobnú vraždu! Jediný spôsob, ako zmierniť vinu, je povedať nám celú pravdu.
  Podozrivý prevrátil očami.
  - Dvojitá vražda? Kto bol zabitý? Čo si? Ja nič neviem!
  "Moja chata je na okraji, nič neviem," povedal Kovalev skepticky. - A kto vzal kľúče od syna od učiteľského bytu a sľúbil, že sa s touto dámou vysporiada?
  "Ja... nebol som u nej," povedal Vadim vzrušene, "nepriblížil som sa k nej.
  - Klameš! Susedia ťa videli! - Kovalev klamal. - Chcete sa stretnúť zoči-voči?
  - Nebol som tam! Úprimne! Pavel povedal, že odišla na dovolenku. Chcel som sa s ňou len porozprávať. Neskôr, keď sa vráti.
  - No, ako ste sa rozprávali? spýtal sa Kovalev nahnevane. Vyhodil si to z okna? Ak nám nepoviete pravdu, začneme uplatňovať fyzické opatrenia!
  Muž úplne klesol, ruky sa mu triasli a znova povedal:
  - Pravda, chlapci, nebol som tam ...
  Krasin podal podozrivému fotografiu zosnulého cudzinca a dosť zdvorilo povedal:
  - Pozrite sa prosím na fotografiu. Čo viete o tejto žene?
  Vadim vzal fotografiu do rúk a odpovedal:
  - Nič nie je známe. Nie sme oboznámení.
  - A ak myslíš dobre? spýtal sa Kovalev. - Pozrieť sa na to bližšie.
  "Nepoznám ju určite! trval na tom Vadim. - Vidím to prvýkrát.
  - Čo si robil v noci 21. augusta? spýtal sa Krasin.
  - Predvčerom? Bol celú noc doma. So synom sme sa pohádali, nikam som nešiel.
  - A kam si išiel včera večer z práce? spýtal sa Kovalev.
  - Nikam som nešiel! Bol celý čas v práci. Kolegovia môžu potvrdiť. Z čoho ma podozrievaš?
  "Vidíte," povedal Krasin, "v učiteľskom byte sa našla mŕtvola ženy a v tú noc bola samotná učiteľka vyhodená z okna. Mali ste kľúče od jej bytu a vaším motívom bolo vysporiadať sa s milenkou vášho syna.
  Ale ja som tam nebol! Prisahám!
  "Pošleme ho na súd, aby schválil zatknutie na dva mesiace." Nechajte ho sedieť, premýšľať, možno si spomenie, čo nám povie, - pokračoval v strašení podozrivého Kovaleva.
  Krasin však cítil, že ten muž v tom nešťastnom byte naozaj nebol. Vadim Rybačenko bol prepustený na kauciu.
  Ale situácia sa nevyjasnila. Vniesť svetlo do takéhoto záhadného zločinu by mohlo zistiť identitu vyhodeného dievčaťa. Musel som poprosiť prostitútky, ktoré v okolí pracujú, ešte raz vyspovedať susedov, preštudovať si správu o nezvestných. Najprv však Krasin poslal Kovaleva k špecialistovi na tetovanie.
  Andrej sa vrátil so záhadným úsmevom.
  "Vasya, spadneš," povedal Kovalev. - Tetovanie na tele nášho cudzinca je znakom sexuálnej otrokyne sekty Rádu iluminátorov.
  - Čo? spýtal sa prekvapený Krasin. - Nemali sme dostatok sexuálnych otrokýň ...
  "Takéto jemné ruže na zápästí a ohanbí sa vyrábajú v sekte pre dievčatá, ktoré sa používajú na sexuálne radovánky," potvrdil Kovalev.
  - Zistili ste, kto presne robí takéto tetovania? spýtal sa Krasin.
  - Špecialista neuviedol mená. Kto sa v našom meste venuje takýmto kresbám, nevie.
  - Aký druh sekty?
  - Veľmi veľký. V USA má svoje sídlo a pobočky máme v niekoľkých mestách.
  Nie je to tá istá sekta, ktorú Brown opísal vo svojom senzačnom románe? spýtal sa Krasin. - Čítal?
  - Nie, nečítal som to a nepozeral som film podľa knihy, ale špecialista na tetovanie mi už povedal o Brownovom románe. Iluminátory sú postavené na podobnom princípe, ale majú väčšiu sektu, u nás sú pobočky v Moskve a niekde inde. Zdá sa, že v Petrohrade nie je žiadna pobočka.
  "V skutočnosti si žena mohla urobiť ružu podľa vzoru bez toho, aby zachádzala do detailov, čo by také tetovanie mohlo znamenať," navrhol Krasin.
  "Môže byť," súhlasil Kovalev. - Môjmu zosnulému otcovi odstránili zvyšky tetovania na ruke. Pochádzal z armády a niekde na pláži videl mužské tetovanie v podobe slnka s lúčmi na chrbte ruky. Chcel som to isté. A jeho kamarát tetovanie dobre porazil. Svojho otca urobil podľa popisu. Potom si môj otec všimol, že muži, ktorí vyzerali ako skúsení trestanci, sa k nemu začali približovať so slovami: "Ahoj, brácho!" Keď sa viezol v električke, sadol si k nemu potetovaný urka a spýtal sa: "V ktorej zóne si sedel? Otec nikdy nesedel a lekcia sa mu nepáčila. Tak som mu povedal, že nie je odsúdený. "A prečo si si dal potom tetovanie?" Ukázalo sa, že jej názov v kriminálnom prostredí znamená: "Ahoj zlodejom." V zóne to robia odsúdení za veľké krádeže. Otec sa rozhodol dať si urobiť tetovanie. A už ich nerobil.
  "Stáva sa," usmial sa Krasin. - A predsa je potrebné dôkladne skontrolovať verziu nášho cudzinca, ktorý patrí k sekte.
  "Dobre, budem zaneprázdnený, budem surfovať po internete," povedal Kovalev.
  
  
  Kapitola 9
  Vyšetrenie ukázalo, že cudzinec bol udusený stlačením krčnej tepny. Podľa očakávania Krasin. Zostáva zistiť totožnosť zosnulého.
  Kovalev sa opäť objavil so záhadným úsmevom.
  - Počúvaj, môj priateľ Vasya! Zistil som, zdá sa. náš cudzinec. Nikdy neuhádnete, kto to je.
  - No, kto to je? spýtal sa zaujatý Krasin.
  - Dovoľte mi povedať vám všetko v poriadku. Začal som pátrať po materiáloch o sekte a jej pobočkách u nás. Narazil som na správu, že v Anape bola nedávno zatknutá žena za vraždu riaditeľa BDSM...
  - BDSM - to je zvrátené porno s prvkami násilia? - objasnil Krasin.
  - Je to to isté, tvrdý sex s nátlakom, bolesťou, ponižovaním, - potvrdil Kovalev. - Takže aj žena zatknutá v Anape patrí k sekte Iluminátorov, respektíve je z ich pobočky v meste Soči. V Anape sa zúčastnila natáčania a potom bodla svojho režiséra nožom.
  - Naša pani, ktorú zabili v Petrohrade, čo má spoločné s vraždou Anapy? spýtal sa Krasin.
  "Možno nie," odpovedal Kovalev. "Práve ma začalo zaujímať, čo nakrútil zosnulý režisér. Jeho priezvisko Achintsev ...
  - Chceš povedať, že naša dáma s ním hrala? navrhol Krasin.
  - Nevidel som zosnulého v Achintsevových filmoch. Ale pri ďalšom podobnom natáčaní amerického štúdia King, špecializovaného na BDSM, Vasya, som ju spoznal! Vzhľad, tetovanie... Naša zosnulá dáma je americká pornografická herečka.
  - Nič si nepletieš? Krasin bol prekvapený. Ako mohla byť Američanka úplne nahá v obyčajnom petrohradskom byte?
  - Musíme to zistiť. Ale meno zosnulej herečky, pod ktorou hrala, Lucy Starr.
  "To je aspoň niečo," povedal Krasin. - Napriek tomu musíte zistiť, ako skončila v Petrohrade.
  "S najväčšou pravdepodobnosťou priletela, aby sa zúčastnila natáčania," navrhol Kovalev.
  "Dosť možno," súhlasil Krasin. - Zistite, kto sa v Petrohrade špecializuje na BDSM, kde a kedy Lucy naposledy nakrúcala.
  Kovaľov stál pred neľahkou úlohou. Opäť som sa musel prehrabávať na internete, komunikovať s najznámejšou postavou pornobiznisu v meste, hľadať informácie o Lucy a jej sekte. Informácie o tom, čo robila zosnulá Lucy Starr v Petrohrade, sa nepodarilo nájsť. Porno díler však povedal Andrey, že podľa klebiet bola Lucy skutočne natočená v Rusku porno režisérom Vladimirom Achincevom, ktorý bol pred pár dňami zabitý v Anape.
  Kovalev kontaktoval Anapu, vyžiadal si informácie o vražde Achintseva a opäť sa ponoril do džungle internetu.
  Na druhý deň hlásil Krasinovi:
  - Bolo možné zistiť skutočné meno dievčaťa - Lyudmila Starková. Ako som už povedal, hrala v porne pod menom Lucy Starr. Ako dieťa ju zobrali z Ukrajiny, spolu s rodičmi bola členkou sekty Iluminátorov. Existuje predpoklad, že dievča z detstva bolo podrobené ťažkej psychologickej liečbe, bola nútená venovať sa pornu a potom sa stala sexuálnou otrokyňou.
  - A aké je vlastne sexuálne otroctvo v Amerike rozšírené? spýtal sa Krasin.
  - Áno, je to bežné. A je tu pedofília. Toto všetko je utajované, pretože to využíva a zakrýva americká vládnuca elita, ktorá je nejakým spôsobom spojená s Iluminátormi. Materiál, ktorý som našiel aj pre mňa bol šok. Od malička nátlak, špinavý sex...
  - A čo náš prípad? spýtal sa Krasin.
  - Musíme si preštudovať poslednú streľbu Achintseva. Možno existuje stopa. Je možné, že zosnulý hral s ním a potom sa presťahoval do Petrohradu.
  "Vyžiadajte si materiál o vražde riaditeľa, kontaktujte Anapu," prikázal Krasin.
  - Už som požiadal. Hneď ako sa stane niečo zaujímavé, dám vám vedieť.
  
  
  Kapitola 10
  Ukázalo sa, že vyšetrovací výbor Anapa má poslednú streľbu na zosnulého Achintseva. Kovaľov si prezrel odoslanú kópiu spisu a materiál o vražde. O niekoľko minút sa podelil o informácie s kolegom:
  - Naša zosnulá Lyusya Starkova nakrúcala tesne pred vraždou režiséra u neho v Anape spolu s ďalšou herečkou, tou istou, ktorá je teraz zadržiavaná za vraždu ich režiséra.
  "Och, dúfam, že Lucy aspoň nie je zapojená do tejto vraždy," povedal Krasin.
  - Ako vedieť, ako vedieť, - odpovedal Kovalev.
  "Stále sme nemali dosť na to, aby sme sa vysporiadali s režisérom porna," povzdychol si Krasin.
  - Budete prisahať, ale v prípade nie je len porno režisér, ale aj maniak.
  "Poď, povedz mi viac," požiadal Krasin.
  - Poviem vám, čo som zistil. Ukáže sa, že posledná streľba našej záhadnej nájdenej Lucy bola práve v deň vraždy režiséra. Natočené strašné svinstvo so sadizmom dievčat v prírode. Po natáčaní druhá herečka, niečo ako, bodla režiséra nožom. Chytili ju na mieste činu.
  - Chytený pri čine? povedal Krasin.
  Áno, s nožom. Bývalý prokurátor tam bol na dovolenke. Všetko zorganizoval, podozrivého nenechal odísť, pošliapal stopy na riaditeľovom parkovisku a odtiahol mu veci. Bola privolaná polícia, podozrivá bola odvezená, teraz je vo vyšetrovacej komisii Anapa. Dievča mlčí, nechce povedať vôbec nič. Najneočakávanejšou vecou však bola odbornosť. Práve hlásené: okrem prstov podozrivej herečky sa na noži našli aj odtlačky prstov maniaka z Tuly, ktorý má na svedomí päť vrážd neďaleko Tuly a niekoľko vrážd v meste Soči. Totožnosť sériového vraha sa však zatiaľ nepodarilo zistiť.
  - A podľa nášho vyšetrenia sa prsty hľadaného maniaka v byte učiteľky nenašli, však? - spresnil opäť Krasin.
  Áno, nenašli. Ale bolo by pekné to znova skontrolovať.
  "Prineste informácie odborníkovi," prikázal Krasin. "Aj keď si nemyslím, že odtlačky sa po opätovnej kontrole nájdu."
  Kovalev odišiel a Krasin sa stratil v myšlienkach. Vyšetrovateľ neveril, že učiteľka sama z vlastnej vôle vyskočila z okna. Rozprával sa s touto ženou. Nie sú schopní samovraždy!
  V jej byte sa nenašli žiadne stopy po Vadimovi Rybachenko alebo maniakovi Tula. Je nepravdepodobné, že by sa podieľali na smrti herečky a potom učiteľa.
  Zvláštne, ale Krasinove myšlienky sa zrazu zamerali na maniaka z Tuly. Niekde v hĺbke duše intuitívne cítil, že na tohto maniaka, ktorého meno úrady nepoznali, príde. Vasily sa rozhodol preštudovať všetky informácie, ktoré boli v databáze o sériovom vrahovi. Malo to svoj dôvod: maniak sa skrížil so zosnulou herečkou na Utrish, nebola vylúčená jeho účasť v prípade, ktorý vyšetroval Krasin.
  Intuícia. Vasily to používal v škole. Intuitívne našiel odpovede na otázky, ktoré ho znepokojovali, niekedy predpovedal nečakané výsledky futbalových zápasov. Nevedel, ako to funguje. Stačilo sa zamyslieť, "nahnať" dostupné informácie v mozgu a rozhodnutie prišlo samo, ako vhľad. A v práci, z veľkej časti aj vďaka svojej profesionálnej intuícii, sa Krasinovi podarilo vyriešiť už niekoľko veľmi komplikovaných prípadov. Vo vyšetrovacej komisii mal dobré postavenie.
  A teraz si Krasin pozorne preštudoval prijatý materiál a pocítil intuitívny signál-osvietenie: nezvestný chlapec je maniak z Tuly!
  Potom pri Tule boli v priebehu niekoľkých dní naraz zabití štyria ľudia. A zmizol školák, ktorého telo sa nenašlo. Táto strata bola pripísaná neznámemu vrahovi. Z nejakého dôvodu však mladíka v tom čase nikto nezačal riadne preverovať, či je zapojený do vrážd. Potom sa prsty vraha, ktorý zdedil v regióne Tula, vynorili v Soči a nedávno aj v Utrishi pri Anape.
  Ale v kartotéke nie sú žiadne odtlačky prstov nezvestného Borisa Solntseva. Je dosť možné, že chlapec je rovnaký Tula maniak.
  Bol to však len predpoklad na testovanie. A takto dopadol nahý Američan v petrohradskom panelovom dome, Krasinova intuícia stále mlčala. Znova a znova sa sústredil, no odpoveď neprichádzala. Panovalo len presvedčenie, že tulský maniak nebol zapojený do vrážd v Petrohrade.
  Krasin sa rozhodol nájsť fotografiu nezvestného školáka. Bolo tiež potrebné zabezpečiť služobnú cestu do Anapy, aby bolo možné vypočuť tam zadržané dievča, aby sa zoznámili s herečkou, ktorá zomrela v Petrohrade. S najväčšou pravdepodobnosťou obžalovaný pozná aj maniaka z Tuly, keďže odtlačky prstov oboch sú na tom istom noži.
  Krasin požiadal Kovaleva, aby kontaktoval Tulu a naliehavo požiadal o fotografiu tínedžera, ktorý tam chýba, hocijaký, dokonca aj školský, ak by bol ten chlap dobre rozpoznateľný. Samotný vyšetrovateľ sa začal pripravovať na cestu na územie Krasnodar. Chcel so sebou vziať Kovaleva, no prepustili len Krasina, Andrey sľúbil, že to do konca týždňa dokončí, vezme si krátku dovolenku a pridá sa k šéfovi. Zároveň zostaňte pri mori niekoľko dní: na samom konci augusta je na juhu dobré, voda je teplá, nie je toľko dovolenkárov.
  Kovalev zavolal Anapu a varoval pred nadchádzajúcou návštevou Krasina.
  "Vasya, súhlasil som so všetkým," povedal vyšetrovateľovi. - Lietadlo je v noci, zajtra ráno budete v Anape. Od desiatej vás očakávajú vo vyšetrovacej komisii. Nemôžete si prenajať hotel, sľúbili vám, že vám pomôžu s bývaním. Prípad má na starosti kapitán Bergman. A skúsim prísť v sobotu.
  
  
  Kapitola 11
  Noc bola bezsenná, no očakávanie stretnutia s morom, ako aj túžba rozmotať spleť zložitej záležitosti naplnili Vasilijovu dušu očakávaním niečoho radostného a zmysluplného. Z letiska sa okamžite odviezol na autobusovú stanicu, hodil veci do úschovne a ponáhľal sa na najbližšiu pláž. Našťastie som vedel, že pláž sa nachádza v blízkosti vlakovej stanice, len pár minút chôdze. Ako dieťa Vasya a jeho rodičia odpočívali v Anape. Koľko mal vtedy rokov? Roky dvanásť. Zastavili sa v Džemete, v súkromnom sektore, neďaleko železničnej stanice. Vasya kráčal po brehu do centra mesta s rodičmi a raz sám sa kúpal aj na pláži pri autobusovej stanici. Krasina sa zmocnila živá túžba opäť vidieť známe miesta. Navyše do desiatej bolo času dosť.
  Vasily si stále pamätal tú detskú dovolenku. A súkromný sektor s dreveným záchodom na ulici a zvedavá asi sedemdesiatročná babička-pani, ktorá sa chlapca rada vypytovala na Petrohrad, jeho školské záležitosti. Zaujímalo by ma, či stará pani ešte žije? Koľko má teraz rokov? Asi deväťdesiat rokov, nie menej. Ale na juhu žijú dlhšie. Bude možné nejako navštíviť, či sa zachoval jej dom, ktorý tam teraz býva.
  Vasilij miloval more a páčilo sa mu v Anape. Škoda, že sa mi sem aspoň raz nepodarilo prísť. S rodičmi bol vtedy na Kryme, v študentských rokoch išiel do Adleru do športového kempu z univerzity. A potom práca, aj chorá matka sa musela starať o otca, ktorý po smrti matky úplne prešiel. Nebolo to na juh.
  A je tu nové dlho očakávané stretnutie. Samotná pláž sa zmenila len málo. Všetko ten istý piesok, všetko tá istá krajina. Len pri vchode bolo viac stánkov a bolo cítiť silnejšie blato.
  Ľahký svieži morský vánok poháňal vlny. Niektorí rekreanti, väčšinou chlapci, plávali. Vasilij chcel tiež plávať. Plavky si ale nechal v úschovni. Ešte sa stihne okúpať, teraz si môžeš len namočiť nohy do vody a ísť na vec, onedlho desať, budú naňho čakať. A potom sa rozhodne o bývaní ...
  Krasin na autobusovej stanici ešte raz upresnil adresu vyšetrovacieho výboru a meno vyšetrovateľa, potom nastúpil do mestského autobusu.
  Prípad vraždy na Utrishe viedol istý Bergman. I. E. jeho iniciály. V škole mal Krasin učiteľa fyziky Bergmana Efima Borisoviča. Nie je to príbuzný? A je tu aj veľmi slávny režisér s takým priezviskom ...
  V autobuse bolo veľa ľudí, Krasin stál neďaleko zadných dverí. Na autobusovej zastávke vošlo do salónu dievča. A Vasilij pohľad sa okamžite zameral na ňu. Vysoká štíhla blondínka v prísnom biznis kostýme vynikla svojou krásou v dave dovolenkárov a miestnych obyvateľov, ktorí dnes ráno zaplnili autobus.
  Vasily sa rád pozeral na krásne ženy. Niekedy, keď o niečom premýšľal, zdalo sa, že sa jeho oči upierali na nejakú peknú tvár. A teraz myslel na nadchádzajúci rozhovor s Bergmanom a ako v meditácii hľadel na dievča. Pozrela sa na muža, ktorý sa na ňu pozeral. Tento pohľad výrečne povedal: "Na čo tak čumíš? Nepribližuj sa ku mne, pozeraj sa inam! Ja sa s tebou nestretnem!"
  Ale Krasinovi ani nenapadlo zoznámiť sa, začať rozhovor. Vôbec sa nevedel zoznámiť s dievčatami, nebol zamilovaný a plachý s opačným pohlavím. Možno aj preto si v tridsiatich piatich rokoch nezaložil rodinu. V študentských rokoch mal priateľku, ktorá ho mala rada. Vec sa ale na matričný úrad nedostala. Dievča sa ocitlo v nejakom podnikateľovi, ale Vasily za ňu nebojovala. Potom došlo k útlej afére so susedom vo vchodových dverách, ktorá postupne vyprchala. Krasin bol slobodný, jeho srdce a myseľ nezamestnávali milostné zážitky.
  Výrazný pohľad neznámeho Vasilija zmiatol. Vyšiel zo svojej minimeditácie a pozrel sa von oknom. Krasin bol trochu nervózny: nevedel, ako sa s ním kolegovia stretnú a ako sa budú vyvíjať vyšetrovacie akcie.
  Na jeho autobusovej zastávke pred ním vystúpilo dievča v obleku. Krasin ju nasledoval, pár krokov za ňou: musel ísť rovnakým smerom.
  Zrazu sa neznámy otočil a zastal. V jej pohľade bolo opäť vidieť nespokojnosť, ba dokonca hnev: "K čomu si sa pripútal, človeče?! Okamžite vypadni!" Krasin sa dokonca bál, že mu pani povie niečo neslušné. Dievča však nič nepovedalo, otočilo sa a zrýchlilo krok.
  Vasily odišiel do novinového stánku a počkal, kým nespokojná mladá dáma nezmizne z dohľadu.
  Vo vyšetrovacej komisii sa Krasin obrátil na strážcu:
  - Ja Bergmanovi.
  Muž odpovedal:
  - Teraz vyjdite po schodoch na druhé poschodie, potom choďte doľava chodbou až na koniec. Izba dvestodvanásť.
  Blízko pracovne sa Vasilij nerozhodne zastavil a snažil sa upokojiť svoje vzrušenie. Je to vyšetrovateľ so solídnou povesťou, no z nejakého dôvodu má stále obavy. Ako dieťa som sa obával, keď som musel navštíviť cudzích ľudí. Ešte nespal...
  Vasilij chcel zaklopať, keď sa mu zrazu otvorili dvere pred nosom. To isté dievča z autobusu sa pozrelo von z kancelárie! Vo veľkom vzrušení kričala na Vasilija:
  - Ty?! Čo si to dovoľuješ?! Kto ťa sem pustil?
  - Ja... potrebujem vidieť vyšetrovateľa Bergmana...
  No, ja som Bergman. A kto si ty?
  - Som vyšetrovateľ z Petrohradu. Tu mám so sebou vysvedčenie, - vytiahol si vysvedčenie Krasin. Mali ste byť upozornení na môj príchod.
  Dievča bolo prekvapené:
  - Takže ste z Petrohradu?
  Basil potvrdil:
  - Áno, som z Petrohradu. Vyšetrovateľ vyšetrovacieho výboru. Krasin je moje priezvisko. Neboli ste varovaní?
  - Petrov povedal ... Prepáčte, ale náčelník povedal, že príde búrka petrohradského detektíva, fanatika do práce, treba mu pripraviť všetky materiály vyšetrovania vraždy riaditeľa na Utriši. . Takže to znamená teba?
  - Nie som búrlivák ani fanatik, ale naozaj ma zaujíma vražda riaditeľa, - odpovedal Krasin. "Potrebujem vypočuť vášho obžalovaného. Jej priateľ bol zabitý v našom meste.
  "Myslel som si, že budeš vyzerať inak," usmial sa Bergman. - A v autobuse sme sa zrazu zrazili. Ponáhľal som sa do práce, šéf ma podviedol. Jeden z vás sa volá Petrov...
  - volal Kovalev, neviem, čo o mne povedal. A nepovedal mi, že si žena. Myslel som si, že ten muž vedie prípad.
  "Volám sa Inna, poznáš moje priezvisko," predstavilo sa dievča. - Choďte do kancelárie. Kedy chcete obžalovaného vypočuť?
  "Najlepšie dnes," odpovedal Krasin. "Stále sa však potrebujem na pár dní niekde usadiť. Tašku s vecami som nechal v úschovni na autobusovej stanici.
  - Áno, Petrov sa ma pýtal na bývanie. Máme voľno, pozývam ťa na návštevu, s mamou bývame pri mori v súkromnom dome. V lete prenajímame pár izieb dovolenkárom, teraz sa už ľudia odsťahovali. Ak vám to vyhovuje, ste vítaní. Nebudem od vás brať peniaze.
  Krasin si spomenul na svojho zamestnanca a povedal:
  - Pozajtra by mal priletieť aj môj pomocník Kovalev, ten, čo volal Petrov.
  "A máme pre neho dosť miesta," odpovedala pohostinná Inna. - Ako ti môžem zavolať?
  - Môžete len podľa mena. Volám sa Vasilij.
  - A podľa mena?
  "Lepšie bez patrónstva," povedal Krasin a dodal:
  - Naším učiteľom v škole bol Bergman Efim Borisovich. Keď som tadiaľ jazdil, myslel som si, že či si jeho príbuzný. Možno aj syna. A ukázalo sa, že ste dievča.
  - Nie, Efim Borisovič nie je náš príbuzný. Môj otec sa volal Eugene. Áno, bolo to trochu vtipné. Myslel som, že si sukničkár, budeš ma prenasledovať.
  - Prepáč, ale nechcel som nikoho prenasledovať, nasledoval som ťa na mojej zastávke. A vôbec som nebola sukničkárka, len som sa dnes dosť nevyspala, nemyslela som to dobre.
  Potom, na zastávke, Inna zrazu pocítila nepohodlie, náhle zastala a rozhliadla sa. Ten vyšportovaný chlapík v bielej košeli a tmavomodrej bunde, ktorý na ňu drzo pozeral v autobuse, ju teraz nasledoval. Inna sa ponáhľala do práce, s gaunermi sa jej vôbec nechcelo komunikovať. Neslušným spôsobom mohla poslať stalkera, no chlapík sa rýchlo odvrátil a zaostal. Teraz sa pred ňu skromne postavil on, celkom pekný mladý vyšetrovateľ, a Inna bola trochu v rozpakoch.
  "Vidím, že nie si sukničkár," povedalo dievča zmierlivo. - Môžete nás navštíviť práve teraz. Oddýchnite si od cesty na pár hodín. Zavolám mame. Bude rada. Napíšte adresu...
  - A kedy bude možné s vyšetrovanou osobou pracovať?
  Poďme dnes o tretej. Bude vám to vyhovovať?
  - Úplne.
  - Dobre. Všetko pripravím. Nádej bude doručená sem.
  "Tiež by som chcel osláviť služobnú cestu," povedal Krasin.
  - Je to kedykoľvek v kancelárii na prvom poschodí.
  
  
  Kapitola 12
  Vasily išiel na autobusovú stanicu po tašku a potom našiel adresu, ktorú uviedla Inna. Petrohradský vyšetrovateľ sa stretol s Inninou priateľskou matkou, nasťahoval sa do navrhovanej izby, trochu sa vyspal a išiel vypočúvať dievča podozrivé z vraždy.
  Volala sa Hope. Na otázky prakticky nereagovala. Obžalovaná so skleneným, ľahostajným pohľadom upretým na stenu akoby nepočula, na čo sa jej pýtali.
  Takže keď sa ho Krasin opýtal, či pozná Lucy Starrovú alebo Ľudmilu Starkovú, dievča ani neotvorilo ústa, ani nezdvihlo obočie.
  "Vždy to robí," povedala Inna, ktorá bola prítomná v kancelárii. Ticho, nič nehovorí. Pozerať sa na jeden bod na stenu, dokonca pred ňou tancovať - zbytočné.
  "No, to je jej právo," odpovedal Krasin láskavo. - Nechce povedať, môžeme sa zaobísť bez jej svedectva. A mám pre toto dievča prekvapenie.
  Vyšetrovateľ pred vyšetrovanú osobu položil školskú fotografiu Borisa, ktorá bola zaslaná z regiónu Tula. Ale Nadežda ďalej tupo hľadela na stenu.
  "V každom prípade, pozrite sa, prosím," povedal Krasin láskyplne. Váš priateľ sa možno zmenil, ale musíte ho spoznať.
  Vasily priniesol fotografiu do tváre dievčaťa. Zároveň pozorne sledoval jej reakciu.
  Hope sa neochotne pozrela na fotografiu. A hneď sa striasol! Určite sa striasla, Krasin to chytil dobre. Bledé líca dievčaťa sa začali červenať pred očami od narastajúceho vzrušenia.
  Vyšetrovateľ triumfoval: Reakciu tela neukryjete! Jeho odhad sa ukázal ako správny: Nadežda maniaka veľmi dobre pozná.
  "Musíme to vyžmýkať," pomyslel si Krasin a spýtal sa:
  - Povedz mi, prečo Boris zabil režiséra.
  - On... kvôli mne, - preťal napokon hlas obžalovaného.
  "Myslel som si to," povedal Krasin.
  Nie, nezabil! Hope si spomenula. - To som ja.
  "Ale viem, že s tým nemáte nič spoločné," povedal Krasin. Borisove odtlačky prstov na noži. Prečo to zakrývaš?
  Dievča neodpovedalo.
  "Dobre, teraz sa nebavme o Borisovi," jemne povedal Krasin. - Poďme sa rozprávať o Ludmile Starkovej, ktorá s vami hrala v Achintsev. Poznali ste ju dobre?
  Mária opäť neodpovedala. Opäť sa zatvorila.
  - Viete, že Ľudmila bola zabitá v Petrohrade? spýtal sa Krasin.
  Dievča sa striaslo na Krasina, no potom mlčky presunulo pohľad na stenu.
  "Bola udusená," vysvetlil Krasin. - A snažím sa pochopiť kto a prečo.
  Nadežda na tieto slová vyšetrovateľa nijako nereagovala. Pokračovať vo výsluchu bolo zbytočné.
  Vyšetrovanú ženu odviedli a Krasin Inne vysvetlil:
  - Myslím, že režiséra zabil tulský maniak, jeho odtlačky sú na noži.
  - To je možné, premýšľala som o tom, - povedala Inna. - Dievča mohlo vytiahnuť nôž z Achintsevovho tela práve vo chvíli, keď sa objavili dovolenkári.
  - Priezvisko sériového vraha Solntseva. Je to celkom mladý chalan.
  - Ako sa ti, Vasily, podarilo prísť na tohto záhadného maniaka? spýtala sa Inna.
  "Poď," navrhol Krasin. - Porovnal som fakty na základe intuície. Máme školskú fotografiu Solntseva, zostáva ho len zadržať a vypočuť. Hoci ten chlap je považovaný za nezvestného.
  "Si si istý, že je to naozaj on?"
  - Nemyslím si, že sa mýlim. Po výsluchu Nadeždy som potvrdil svoju domnienku, že to bol on, kto zabil vášho riaditeľa. Zatiaľ neviem, či Boris Solncev súvisí s vraždami v Petrohrade. Ale v Soči tento maniak zdedil. Vyzerá to ako rituálne vraždy s viacnásobným bodnutím a odrezaním uší.
  - Zosnulý Vladimír Achincev pochádza zo Soči. Je to pomerne známy fotograf a porno režisér," pripomenula Inna.
  "Áno, viem," potvrdil Krasin. - Možno, že fotograf niekomu prekážal, a Boris sa ho rozhodol odstrániť. V Brownovom románe je opísaný bežný zabijak sekty. Je možné, že tulský maniak vykonáva podobné funkcie.
  "Poďme na to," odpovedala Inna. - Ale prečo zabil riaditeľa nie v Soči, ale tu na Utriši?
  - Tu to bolo pohodlnejšie. Viac ma zaujíma, prečo Nadia chráni toho chlapa.
  "Pravdepodobne láska," navrhla Inna. - Takéto dámy vedia veľmi milovať! A kvôli milovanej osobe sa obetovať.
  "Neviem, neviem," povedal Krasin skepticky. "Neverím v obetavú lásku.
  Je pre vás ťažké pochopiť. Väčšina mužov sa dokáže zamilovať do jedného alebo druhého dievčaťa. Toto je mužská povaha.
  "Milenci sa nájdu aj medzi mužmi," namietal Krasin.
  - Ešte som sa nestretol. Človek je racionálna bytosť. Myslí si: čo je zvláštne na tej či onej žene považovať ju za jedinú? Hoci každý človek je svojím spôsobom jedinečný... Ale žena sa môže zamilovať ako z filmu: naozaj, až za hrob, zblázniť sa z človeka, v noci nespať, považovať ho za len jedna, aby bola pripravená dať život za svojho milého, nasleduj ho až na kraj sveta.
  Stáva sa to však málokedy...
  "Nie také zriedkavé, ako si myslíš," trvala na svojom Inna. - Je dosť možné, že Nadežda je jednou z týchto žien. Je tiež sektárka.
  "Mozgy sektárov nie sú v poriadku," súhlasil Krasin.
  Ale Inna namietala:
  Prečo nie? V náboženských sektách sú niekedy vzdelaní a inteligentní ľudia. Radi sú v úzkom, priateľskom kolektíve, kde sa káže láska. Melancholici často chodia do sekt, ľudia urazení životom, osamelí. Radujú sa zo spoločenstva v bratstve. Niektoré sekty majú navonok celkom logické učenia, ktoré dokážu prilákať veľa ľudí.
  "Nadežda mi nepripadala inteligentná alebo vzdelaná," povedal Krasin. Tá je však zatvorená. S týmto sa ťažko pracuje. Chápem, prečo s ňou máš problémy.
  - Čo myslíš, ako ďalej? spýtala sa Inna.
  - Bolo by potrebné predstaviť nášho malého človiečika medzi nich. Bola odvezená do Utrisha? Čo je to za miesto?
  - Na okraji mesta za obcou Sukko. Známy pre nudistické pláže a divoké kempingy. Zhromažďujú sa tam všetky druhy chátra. Hippies, rôzni pankáči, alkoholici, milovníci hukotu ďaleko od očí normálnych občanov. Občas prídu aj naši klienti, zločinci a hľadaní. Sektári sa niekedy zhromažďujú.
  "Áno, musíme tam uviesť zamestnanca, ktorý bude zbierať informácie," potvrdil svoj návrh Krasin. - Ak chcete hovoriť s miestnymi domorodcami, zistite, čo a ako to naozaj je ...
  - Implementovať? Dobrý nápad! Keby si len ty, - povedala Inna a vysvetlila:
  Anapa je malé mesto. Nemáme veľa zamestnancov. Každý z nás môže byť rozpoznaný. Publikum z Utriša je častými hosťami policajného oddelenia. Polícia a štátna protidrogová kontrola tam začali robiť pravidelné razie. Podozrivých ľudí privážajú do mesta na objasnenie. Do Utriša chodia aj miestni. Najmä cez víkendy. Ak sa implementuje, potom nie náš zamestnanec. Možno ste sa zmestili, pokiaľ ste neboli osvetlení.
  - Vidíš, Inna, stále som červík kresla. Analytik, vyšetrovateľ. Operatívna práca nie je moja. Ale mám návrh. Mal by tam byť vyslaný môj asistent Andryukha Kovaľov. Vtipkár, ktorý ti volal. Hneď som si to chcel vziať so sebou. Jeho nadriadení cestu neschválili. V sobotu sa sem ale sám chystá priletieť.
  
  
  Kapitola 13
  Andrej Čerkasov sa nemýlil. Teraz poznal meno maniaka z Tuly. Zatiaľ len meno chlapca zmrzačeného životom.
  Boris bol odmalička vyvrheľ. V škole rovesníci ignorovali tichého, utláčaného chlapca. Bol zatvorený, sedel sám pri poslednom stole, nezúčastňoval sa všeobecných hier. No len škola by bola fajn, nemilovala a nepohŕdala ním jeho vlastná matka, ktorá Boriho otca nenávidela a podvedome sa pomstila synovi za zradu bývalého manžela a jej nevydarený život.
  Chlapík bol pod prísnou kontrolou a diktátom svojej matky. A po ďalšej hádke s ňou úplne ušiel z domu do lesa, kde chcel do zúfalstva spáchať samovraždu. No takého zúfalého kroku nebol schopný. Tínedžer, prenasledovaný hladom a zimou, odchádza do dediny kradnúť jedlo, zaskočený však v návale hnevu spácha smiešnu vraždu. Zdá sa, že táto náhodná vražda spôsobí revolúciu v jeho mysli. Z tichého, zastrašeného chlapca sa stáva sériový vrah.***
  
  *** Príbeh o Borisovi si môžete prečítať v knihe môjho spoluautora Alexeja Bolšakova "Vyvrheľ".
  
  No ak bola prvá vražda spontánna, tak Borka dostane chuť a začne vedome zabíjať. Život urobil zo školáka maniaka.
  A ten chlap mal sen - vidieť more. V dome starenky, ktorú zabil, našla Borka veľkú sumu peňazí. Prišiel do Soči a opäť sa vydal na lov.
  Maniak sa cítil ako hladný vlk, ktorý hľadá korisť. Opäť chcel vidieť, ako sa telo ženy trasie od strachu, vraziť doň nôž, aby tiekla šťavnatá krv. Keď Borka zabíjal, cítil svoju nadradenosť, cítil sa silný a chladný. Maniak pripravil o život inú osobu a vychrlil zo seba aj zmes zúrivej nenávisti a odporu, ktorá je vlastná jeho duši voči celému tomuto krutému svetu. Zabíjaním dokázal svoju schopnosť ničiť, prezentoval sa ako rozhodca osudu ľudí. Boris sa pomstil spoločnosti za svoje odmietnutie, pričom prvým dvom obetiam, staršej žene a mužovi, zobral jedlo, potom starenku zabil, aby sa zmocnil jej úspor. Potom sa vybral na lov mladého ženského tela.
  A našiel si novú obeť - pekné dievča, podobné tej, do ktorej bol beznádejne zamilovaný, a tá Borisa hrubo odmietla. Bezpochyby zabil cudzinca. Maniak nemal žiadne výčitky svedomia, žiadnu silnú ľútosť nad tým, že pripravil o život nevinného človeka. Boris netrpel nespavosťou, obeť za ním neprišla ani vo sne. Chlapík viac ľutoval, že s krásnou ženou nemôže mať pohlavný styk a stále nepozná telesnú lásku.
  V Soči si Borka prenajal izbu v súkromnom sektore. Smäd po krvi však mladého muža neopúšťal. Schmatol nôž a šiel znova zabíjať.
  Maniak si sadol na lavičku na čistinke pri ceste vedúcej k moru a začal čakať. Nemal jasný plán, rozhodol sa konať spontánne, podľa situácie a zatiaľ len sedel a pozeral.
  Hneď začiatkom apríla je stále málo ľudí, vzácni okoloidúci si osamelého chlapca nevšímali. A čakal, dosť dlho. A videl som vhodnú obeť! Nohavá blondínka v krátkych šatách. Jej bujné vlasy po ramená zakrýval veniec upletený zo skorých jarných kvetov.
  Vo vysokom peknom dievčati si Borka už od začiatku všimla zvláštnosti. Pomaly kráčala bosá po ceste, často sa zastavovala a prstami sa dotýkala konárov a kmeňov stromov. Kráska zároveň potichu niečo zamrmlala.
  Šialené, pomyslel si Boris. Srdce maniaka zrazu prerazila vlna ľútosti, no spolu s ňou neustúpila ani túžba zabíjať. Vznikla myšlienka: morálne jednoduchšie by bolo zabiť toho šialenca. Prečo takto trpieť? Hoci je krásna! Jej odhalené bosé nohy Borisa vzrušovali: cítil sexuálnu túžbu. 333
  Mladý maniak nedávno dovŕšil sedemnásť rokov. Nikdy predtým nemal sex, nikdy sa ani nebozkal s dievčatami. Boris trochu zaostával v sexuálnom vývoji od svojich rovesníkov, no ako dospieval, vstúpil do obvyklého vrcholu pre tínedžerov. Ten chlap chcel znásilniť svoju poslednú obeť. Nič sa nepodarilo. Ale teraz chcel nielen zabiť, ale najprv ovládnuť krásu dievčaťa.
  Boris si pripravil nôž a mlčky pozrel na dievča. Venovala osamelému cudzincovi zamyslený pohľad a pomaly prešla okolo.
  Maniak sa rozhliadol: okrem nich v okolí nikto nebol. Plán vyzrel okamžite: priložiť nôž na hrdlo, dotknúť sa jej krku a potom s hrozbou vziať dievča hlbšie do lesa, kde sa naplniť na zemi a zmocniť sa. Boris bol vysoký a dosť silný, aspoň na to, aby zvládol dievča.
  Borka sa snažila pohnúť sa potichu a začala krásku dobiehať, no z nejakého dôvodu zaváhala: mladému maniakovi búšilo srdce, akoby mu malo vyraziť z hrude.
  A neznámy sa zrazu otočil a venoval Borisovi prenikavý pohľad. Pohľady dvoch nešťastníkov sa stretli. Dievča čítalo v chlapcových očiach nesmiernu túžbu a ... túžbu. Zrazila sa s pohľadom vyvrheľa, chlapca vyvrhnutého spoločnosťou, no v tomto pohľade zachytila niečo blízke, milé. Samotné dievča bolo vyvrheľom z detstva. Samozrejme, nikoho nezabila, práve naopak, snažila sa nikomu neublížiť. Bola milá, no uzavretá, trpela násilím svojho nevlastného otca a nepochopením zo strany vlastnej matky.
  A Borka ostala v nemom úžase, zasiahnutá pohľadom cudzinca. Tento pohľad ho zasiahol do srdca. K Borisovi cítil nezvyčajnú láskavosť a spolu s ňou aj také utrpenie a osamelosť, ktoré sú mu známe ...
  Oči dievčaťa, ktoré sa Borisovi spočiatku zdalo bláznivé, nadobudli zmysluplný výraz. A maniaka napadol tetanus, túžba uskutočniť svoj plán sa vyparila, len stál a mlčal.
  Dievča sa spýtalo:
  Prečo potrebujete nôž? Možno ma chceš zabiť?
  Boris si vložil nôž do tašky a ďalej mlčky hľadel na neznámeho. Chvíľu čakala, kým jej chlap odpovie, ale bez čakania sa znova opýtala:
  "Povedz mi, prečo si ma sledoval s nožom?"
  Boris s námahou vyžmýkal nesmelé slová:
  - Len tak.
  "A ja som si myslela, že ma chceš zabiť," povedalo dievča, zložilo si veniec a pokrútilo hlavou. Na jej krásnom krku sa mihali amulety.
  Boris v sebe naďalej pociťoval vzrušujúci strach, aký bežne prežívajú neistí mladí muži pred krásnymi dievčatami. Tento strach sťažoval rozprávanie, Boris opäť neodpovedal. A dievča povedalo:
  - Vieš, kedysi som chcel na seba položiť ruky, ale zabránili mi.
  "Aj ja som to chcela, keď ma mama vyhodila z domu," preťal Borkin hlas.
  - A ja sám som opustil svojho nevlastného otca a matku ...
  Dievča sa na chvíľu odmlčalo a predstavilo sa:
  Volám sa Nadežda, ako sa máš?
  Mladý muž odpovedal:
  - A ja som Borka. Boris...
  Opäť nastala ťažká pauza. Maniak, ktorý zabil niekoľko ľudí, sa naďalej hanbil pred skromným dievčaťom, ktoré si pred pár minútami vybral za obeť.
  Hope si opäť povedala:
  "Vieš, spáchať samovraždu je veľký hriech. Ale pomôcť dostať sa zo života... môže byť dobrá cesta von.
  - Prečo je to tak? spýtal sa Boris a nabral odvahu.
  "Vidíte, sme tu na zemi a odpykávame si trest vo väzení. Každému je daný určitý počet rokov. Nemôžete rezať, čo musíte. Samovražda je ako útek z väzenia. Trestá sa tam, v nebi. V ďalšej inkarnácii bude nový, tvrdší termín, bolestivejšia existencia. S fyzickými zraneniami, vo veľmi dysfunkčnej rodine. Aj tu na zemi sa samovraždami pohŕda. Ortodoxní ich nepochovávajú. Pochovávali sa mimo cintorínov. A ak smrť nebola vaša chyba, potom iný prístup.
  - Kto ti to povedal? spýtal sa Boris.
  Teraz žijem v bratstve. Tam máme abatišu blízko Boha. Učí nás hlupákov.
  "Ale každý lipne na živote," namietal Boris. Chcel som odísť, nemohol som. Aj keď som veľa trpel...
  Naším osudom je trpieť. Čím viac budeme trpieť, tým rýchlejšie prídeme do Nirvány. Alebo bude ďalšia inkarnácia úspešnejšia.
  Boris ešte nikdy nehovoril dievčatám o živote. Jeho komunikácia sa obmedzovala na všeobecné frázy. Teraz však rád rozprával, nervové napätie pomaly slablo, s Nadeždou sa cítil pohodlne, všetka túžba ublížiť jej vyschla. Boris sa chcel s týmto dievčaťom viac rozprávať, bál sa, že odíde, a aby pokračoval v rozhovore, spýtal sa jej:
  Ako ste sa dostali do bratstva?
  - Keď som odišiel z domu, prišiel som sem na zastávku. Neboli peniaze, samé známosti. Tu ku mne prišli dve ženy, povedali mi o bratstve, išiel som s nimi. Prijali ma dobre, tak som zostal bývať u nich.
  "Prečo si utiekol z domu?" spýtal sa Boris.
  "Môj nevlastný otec ma znásilnil," odpovedala úprimne Nadežda. - Matka, do neho zaľúbená, nechcela o ničom vedieť. Keď som jej to povedal, neverila mi, kričala na mňa, ako keby som sa skladal, aby som očiernil jej manžela.
  "A mám zlú matku," povedal Boris, "vôbec ma nemiluje.
  Chlapcovo srdce stále búšilo. To však už nebola predzvesť agresivity. Áno, a inštinktívne bolestivé kňučanie strachu, charakteristické pre Borisa pri komunikácii s cudzími ľuďmi, postupne ustupovalo. Nadeždine žiarivé modré oči jemne kĺzali po tínedžerovej tvári. Neponáhľala sa odísť a spýtala sa:
  - Odkiaľ si?
  Boris neodpovedal hneď. Napadlo ho povedať miestny. Rodnú dedinu som nechcel menovať, všetko, čo s ňou súviselo, ostalo v minulosti. Ale ten chlap nemohol klamať tomuto dievčaťu. Vôbec nevedel skladať. A pomenoval mesto najbližšie k jeho dedine:
  - Som z Tuly.
  Hope sa usmiala.
  "Tak veľmi si pokrčil čelo, že som si myslel, že si to nepamätáš. Aké dobré mesto. Neďaleko Moskvy. Môj otec a ja sme vás prišli navštíviť na prehliadku. Ona sama je rodená Moskovčanka. Alebo skôr bola. a ako si sa sem dostal?
  "Prišiel som sa pozrieť na more," odpovedal Boris úprimne.
  - Tiež milujem more. Na kúpanie je ešte zima. Ale leto príde čoskoro. Zastavili ste sa?
  - Aké to je? spýtal sa Boris.
  - Na prechádzajúce autá zadarmo.
  Nie, kúpil som si lístok na vlak. Mám peniaze.
  - A kde si ostal? spýtala sa Hope.
  Prenajal som si izbu od starej mamy. Tu je to blízko.
  Boris sa zrazu odvážil a navrhol:
  - Chceš ma prísť navštíviť.
  pomyslela si Hope. Keď videla chlapove pery, ako sa netrpezlivo krútili, spýtala sa:
  - Máš priateľku?
  "Nie," odpovedal Boris.
  - Myslel som si. A nemám stáleho priateľa. A si ku mne milý.
  Nadeždine oči sa pri týchto slovách pozerali priamo do Borisovej tváre a do mladíka doslova vŕtali. Naozaj chcel, aby dievča išlo s ním. Nie, Borka už nemala chuť zabíjať, len do jeho utrápeného srdca už prenikla vnútorná iskra lásky a vyžiadala si rozhodný čin. Strach takmer prešiel, vystriedala zvedavosť a prirodzená inštinktívna mužská túžba byť blízko krásnej žene, zviesť ju. Boris zahanbene začal tichým hlasom presviedčať:
  - Bývam tu veľmi blízko. Poď, ukážem ti to. Ak sa ti nepáči, môžeš hneď odísť.
  "No, môžeš ísť," súhlasilo dievča. "Práve som dostal hlad. Chcel by som niečo zahryznúť.
  "Tak si hneď kúpim jedlo!" vyhŕkol Boris. - Zobral som peniaze. Je tam obchod s potravinami, poďme dnu a kúpime si, čo chcete.
  Vošli do predajne. Boris kúpil varenú klobásu, pár koláčov, bochník bieleho chleba, plechovku kondenzovaného mlieka, pár tavených syrov a dva balíčky džúsu. Hope schválil nákup:
  - Poďme sa dobre najesť. Klobásu som už dlho nejedol. V našej obci nie je zvykom jesť mäso. Spoločný stôl, pripravený pre každého. Cestoviny, cereálie, občas zeleninový guláš.
  Posadili sa na lavičku.
  "Môžem kúpiť viac potravín," povedal Boris.
  Naozaj chcel potešiť Nadeždu. A pochválila ho:
  Vidím, že nie si lakomý. Ďakujem!
  Pri týchto slovách dievča mierne naklonilo mladého muža k sebe a pobozkalo chlapca na líce.
  Borka sa už od prekvapenia striasla. Prvýkrát tam bolo dievča, ktoré ho nepohrdlo pobozkať! Nádherné dievča. Chlapík sa tešil. V krvi začali aktívnejšie hrať hormóny lásky, ktoré ako dokonalá strela tĺkli na mozog, dožadovali sa nových bozkov a intímneho rande. A to zatienilo všetky ostatné myšlienky a emócie vyvrheľov.
  
  
  Kapitola 14
  Chalani si zahryzli a išli do Borisovej izby. Tam dievča prevzalo iniciatívu do vlastných rúk. Sadla si na chlapcove kolená, rozopla mu gombíky na košeli a opatrne si ju vyzliekla. Potom začala telo omámeného nahého chlapíka zasypávať ľahkými bozkami. A potom si vyzliekla šaty! A skončila bez spodnej bielizne, čo Borisa vyburcovalo ešte viac. Ako očarený hľadel na nahé prsia tej krásky.
  "Páčiš sa mi?" spýtala sa Nadia.
  - Oh, veľmi! vydýchol vyvrheľ.
  Dievča kleslo na pohovku vedľa Borisa a vášnivo, ako upír, ho pobozkalo na pery a Borka sa z toho opila. Chudák mladík sa celý triasol, podľahol inštinktom a nevadilo mu to, vychutnával si opojný bozk. Aké sladké pery má dievča!
  Ale Nadežda sa odtiahla a naklonila sa nad mladíkov bok. Jej šikovné ruky mu už rozopínali nohavice. Borisova dosť veľká vzrušená dôstojnosť vybuchla.
  Dievča bez opýtania vzalo do ruky jadeitový prút, pobozkalo ho a začalo nezištne pracovať jazykom. Mužská dokonalosť vyvrheľky po prvý raz pocítila dotyk drsných dievčenských pier a jazyka. Šarlátové pery Nadezhdy nenásytne pohladili chlapa, jej silný a horúci jazyk pracoval čoraz energickejšie, dievča začalo ťažšie dýchať, čím preukázalo skúsenosti a umenie v tejto veci a snažilo sa poskytnúť čo najväčšie potešenie svojmu partnerovi.
  Borka bola v siedmom nebi, no rýchlo pocítila blížiaci sa orgazmus. So zúfalým úsilím vôle sa snažil ovládnuť, predĺžiť proces, ale chtíč a nehanebnosť situácie boli také veľké, že vybuchol do mocnej sopky. Dievča neprejavilo zmätok nad zrýchleným orgazmom, naopak, chutne zlízlo biely prúd Borkinho tajomstva.
  Boris sa cítil úžasne dobre, ba priam blažene. Pocit trápnosti je preč. Cítil sa ako skutočný macho.
  A dievča prehltlo všetky kvapky, olízlo si pery, usmialo sa a povedalo:
  - Chutné...
  Boris sa pochybovačne spýtal:
  - Páči sa ti to?
  Hope prikývla.
  - Kde si sa to naučil? spýtal sa Boris a hneď bol zahanbený svojou netaktnosťou.
  Dievča sa však vôbec nehnevalo, úprimne povedala:
  "Stvoril ma môj nevlastný otec.
  - Tu je ten bastard! Boris bol pobúrený.
  Ani netušíš, koľko ponížení som od neho vytrpela.
  "Prečo si mi to urobil?" spýtal sa Boris.
  - Aby som ťa potešil. Sám som bol spokojný. Nie ako s otčimom. Je veľký rozdiel, keď to robíte sami, a keď to robíte pod nátlakom.
  Boris pochybovačne odpovedal:
  - Pre chlapa to môže byť pekné, ale pre dievča...
  Hope sa usmiala.
  - Je potešením dať potešenie sladkému partnerovi. Páčilo sa ti to?
  Boris úprimne odpovedal:
  - Bože... Bola to najvyššia trieda!
  - Tu vidíš! - dievča si narovnalo vlasy, hodilo si ich za chrbát a povedalo:
  - Ako vidím, nemáte skúsenosti s milostnými záležitosťami. Nič, ja ťa to naučím!
  Boris sa zamyslel, chcel na niečo odpovedať, no pocítil Nadeždine ruky na jeho dokonalosti: Začala chlapovi masírovať penis. A bol opäť vzrušený, jeho dôstojnosť začala rapídne naberať na obrátkach.
  Boris už necítil strach a rozpaky. A Nadežda sa predklonila bokmi a silou a hlavňou sa navliekla na už vyčnievajúci člen. Bláznivé dievča si úprimne osedlalo neskúseného chlapca a začalo na ňom jazdiť. Pohybovala sa nezištne, s veľkým nadšením a prinášala svojmu partnerovi veľa potešenia.
  Mladá panna nevydržala napätie a po niekoľkých pohyboch opäť skončil, jeho semienko opäť uniklo zo žliaz. To však diablovi neprekážalo. Začala pracovať ešte energickejšie, takže prebudený chlapec udržal erekciu. Nadežda stonala čoraz hlasnejšie, zaliala ju vlna orgazmu...
  Potom to bolo šialené, bolestivé a zmyselné. Chlapovi sa zatočila hlava, dievča svietilo ďalej. Šľachovité telá milencov sa preplietli, prežili niekoľko orgazmov. Borisovi najskôr došiel dych a omdlel.
  Keď prišiel k nemu, Nadežda sedela vedľa neho vo svojich jednoduchých šatách. Usmiala sa a povedala:
  - Cítil som sa s tebou dobre. Ale teraz musíte ísť. Ak chceš, poď so mnou, predstavím ti naše bratstvo.
  Po tom všetkom, čo sa stalo, bol Boris pripravený ísť s týmto dievčaťom aj na kraj sveta. Za pár hodín ho zmenila, chlapovi dodala sebavedomie, z krvilačného vyvrheľa túžiaceho zabíjať a pomstiť sa spoločnosti sa stal úplne normálny mladý muž. Páčila sa mu Nadiina láskavosť, jej otvorenosť a sexualita. Naozaj chcel byť s ňou, hoci sa stále hanbil, že je dotieravý.
  Boris sa zdvorilo, bez dychu opýtal:
  "Mám ísť k tebe?" Ruším tam niekoho?
  Naozaj chcel, aby Nadežda rozptýlila jeho pochybnosti, a ona opäť splnila jeho očakávania:
  Máme dobrých ľudí. Budú radi, že vás uvidia. Predstavím vám svojich priateľov.
  Boris sa nechcel s nikým stretnúť. V tomto svete ho teraz zaujímala len jedna osoba - Nadežda. Mal by dostatok kontaktu iba s ňou. Ale dievča sa chystalo odísť, Boris sa rýchlo obliekol a nasledoval Naďu.
  
  
  Kapitola 15
  Kráčali a živo sa rozprávali, Nadežda hovorila o Moskve a o sebe. Rovnako ako Borka sa pohoršovala od rovesníkov. Vyštudovala ale strednú školu a až potom utiekla z domu. S mamou nekomunikuje, o nevlastnom otcovi nechce nič počuť. Toto všetko bolo Borisovi blízke a pochopiteľné. Ach, ako miloval toto dievča! Iskierka lásky, ktorá prerazila v srdci vyvrheľa, vzplanula stále viac.
  Fascinovaní rozhovorom zaľúbenci prišli na miesto na okraji mesta, oplotené vysokým, tri metre vysokým plotom.
  Nadežda stlačila tlačidlo a po krátkom čakaní sa pod videokamerou ozvalo cvaknutie otváracieho zámku. Dievča otvorilo dvere a odviedlo Borisa na územie bratstva. Na pozemku s rozlohou takmer pol hektára stál trojposchodový kaštieľ, asi tucet dreveníc, nejaký ten hangár, ale aj plošina s lavičkami pod baldachýnom. Ľudia chodili po okolí. Niektorí z nich mávli rukou nad Nadeždou a Borisom a pozdravili novo prichádzajúci pár. Zdá sa, že Nadia mala medzi adeptmi autoritu.
  "Musíme vám predstaviť našu abatišu," povedala Nadežda Borisovi.
  Svojej priateľke nič nenamietal, hoci sa opäť cítil pred cudzími ľuďmi hanblivý.
  Chlapci sa priblížili ku kaštieľu. Nadežda stlačila tlačidlo interkomu. O pár minút k nim vyšla kyprá ryšavá dáma, asi štyridsaťročná, s nádhernými prsiami a luxusnými bokmi. Oči ženy boli prefíkané, študovali-vŕtali. Pani sa však prívetivo usmiala a odhalila rad snehobielych zubov.
  Hope povedala:
  "Rozhodol som sa priviesť tohto chlapca k nám. Len dnes som ho stretol. Odišiel z domu.
  Odišli ste z otcovho domu úplne? spýtala sa abatyša.
  Borka v odpovedi od silného vzrušenia niečo nezreteľne zavrčala.
  Je ten chlap normálny? spýtala sa znova matka predstavená.
  "Správne," povedala Nadežda. Je dobrý, ale veľmi hanblivý.
  - Dá sa to odpustiť. Aké je jeho meno?
  - Borya.
  Takže áno, Boris. Dobré meno. A ja som Albina. K nám, Borya, rozhodol sa ísť? Správne rozhodnutie. Ale kam ťa zaradiť?
  "Mám v izbe voľnú posteľ," pripomenula mu Nadežda.
  - Takže okamžite daj chlapca do svojej izby? Albína bola prekvapená.
  "Dobre ho poznáme, je mi ako brat," vysvetlila Nadežda. - Budeme spolu vychádzať skvele.
  "Dobre, nevadí mi to," pripustila abatyša. "Nechaj ho zatiaľ zastaviť u teba a potom uvidíme." Príďte na kázeň o dvadsať minút, obaja.
  - Áno, samozrejme. Pamätám si kázeň.
  Abatyša sa schovala za masívne oceľové dvere a Nadežda bez výčitiek povedala:
  Mala jej aspoň pobozkať ruku. Albina je tu hlavná. Všetko ale dobre dopadlo. Dokonca ti dovolila zostať so mnou. Býval som s priateľom. Ale nedávno nás opustila... Poď, ukážem ti moju izbu.
  Nádej priviedla Borisa do jednej z dreveníc. Mal úzku chodbu a tri izby. Dvere neboli zamknuté, aspoň Nadežda nemala ani zámok. Otvorila dvere a zaviedla Borisa do izby, kde boli dve pružinové postele, jednu očividne vyrobila Nadežda a druhú bez bielizne. Malé nočné stolíky stáli blízko postelí a malý stolík sa medzi postele ledva zmestil. Strop bol nízky, dalo sa po ňom ľahko prejsť rukou, také nízke stropy Boris ešte nevidel: dvojmetrový človek tu v plnej výške stáť nemohol. Nechýbal ani luster, alebo aspoň žiarovka na strope.
  Boris neodolal a spýtal sa:
  - Máte svetlo?
  - V nočnom stolíku mám lampu. Vo všeobecnosti tu väčšinou iba spíme. Všetky podujatia sa konajú na mieste. Rozprávame sa a varíme. Máme spoločný kotol, spoločný stôl. Na obed už meškáme, ale teraz bude poobedná kázeň. Vy sami všetko uvidíte a budete počuť.
  Vyšli na nádvorie a priblížili sa k priestoru pri malom javisku. Boli tam lavičky. Nadežda a Boris si sadli do prvého radu. Pomaly sa zhromažďovali aj ďalší ľudia, ktorí sa usmievali a zdravili sa výkrikmi "Veľa zdravia!"
  Nejaký mladý muž sa spýtal Nadia a ukázal na Borisa a prikývol:
  - Kto je to?
  "Môj nový priateľ," odpovedala Nadežda s úsmevom, "Albina mu dovolila pripojiť sa k nášmu bratstvu.
  Boris stále mlčal a s napätím pozoroval.
  Čoskoro sa na pódiu objavila veľkolepá ryšavá Albina. Za potlesku publika začala svoj prejav:
  "Všetci musíme byť pripravení na blížiaci sa koniec sveta. Len tí, ktorí vedú spravodlivý spôsob života a veria v nášho boha Višnua, budú zachránení a zostanú žiť na Zemi. Všetkých ich čaká osvietenie a následný vstup do nirvány. Zvyšok bude trpieť...
  Boris kázeň nepočúval. Silne ho bolela hlava, ale snažil sa pochopiť, čo sa stalo, spomenul si na svoje búrlivé rande s Nadiou.
  Kázeň netrvala dlho. Čoskoro začala hrať hudba. Jednoduchá melódia, ktorá sa opakuje každých pár minút. Ale pod touto melódiou ľudia chodili tancovať. Vyliezli priamo na pódium a zvíjali sa jeden pred druhým v rytme hudby. V strede pódia Albina všetkých vytočila. Očividne ju bavilo tancovať a byť líderkou v tejto komunite.
  Nadežda vytiahla Borisa na pódium a začala tancovať v kruhu adeptov vedľa Boreyho. Len stál a obdivoval dievča. Zrazu Albína zakričala: "Teraz sa napime z pohára súhlasu!"
  Bradatý muž vytiahol statný roh s nejakým nápojom. Klaksón sa preniesol dookola, každý si z neho za súhlasných výkrikov ostatných pár dúškov a podal ho vedľa stojacej osobe. Zdalo sa, že sa všetkým darí. Teraz je na rade Hope. S úsmevom si odpila z nápoja a podala roh Borisovi. Chlapec trochu zaváhal, takže ho jeho priateľka dokonca uponáhľala: "Rýchlo sa napi a podajte klaksón susedovi!"
  Potom, čo sladkokyslá tekutina stekala Borisovi do hrdla, pocítil v sebe duchovný vzostup. Jeho strach úplne zmizol, svet sa už nezdal pochmúrny a nepriateľský. Ľudia okolo teda vôbec nie sú zvieratá, ale celkom normálni a dokonca zábavní. Veľa roztomilých dievčat. A jeho Nadia je najlepšia! Boris na svoju milovanú dokonca žmurkol.
  Hudba stále hrala, no Albina a niektorí sektári začali opúšťať pódium a niekam odchádzať. Boris sa spýtal Nadeždy:
  - Kde idú?
  Dievča odpovedalo s trvalým úsmevom:
  "Je tu pre nich práca. Vidíte, adepti musia niekedy pracovať a mať prospech z bratstva.
  Boris s tým súhlasil:
  - Správny! Tak to má byť.
  "Ak nepracuješ, tak sa zblázni," povedala Nadežda. Ale dnes nie som zaneprázdnený. Poďme k nám, stihneme sa pred večerou porozprávať.
  A šli. A znova sa miloval! Priamo na podlahe miestnosti! Nadiina vŕzgajúca úzka posteľ nebola veľmi vhodná na milovanie.
  Pre nedávnu pannu a vyvrheľku dopadol v tento pre neho významný deň skutočný sexmaratón. Je super Nadežda sa zapálila a Borisa doslova udrela. Vášne zúrili, svet bol v plameňoch, orgazmy sa prehnali ako hurikán. Zdalo sa, že vybuchli stovky sopiek, bola dusná horúčava.
  Aby nevzbudzovali pozornosť, museli Boris a Nadežda obmedzovať svoje výkriky od orgazmov, ktoré sa na nich valili. Borko zabudol na bolesť hlavy a svoje komplexy. Nikto do nich nezasahoval, len čas sa neúprosne namáhal na večeru a zaľúbenci začali byť postupne unavení.
  Nakoniec sa úplne unavili. Nadežda si obliekla šaty a povedala:
  - Si šikovný! Ľúbim ťa!
  - A ja teba! - odpovedal stisol Boris.
  - Koľko máš rokov? spýtala sa zrazu Nadežda.
  - V marci už dovŕšil sedemnásť rokov! Borka odpovedala úprimne.
  - Wow! Myslel som si, že si starší, myslel som, že si plnoletý. A v júni budem mať dvadsaťtri. Ten starý je pre vás. Máme šesťročný vekový rozdiel...
  Nie, nie, nie si starý! Boris takmer skríkol. - Veľmi, veľmi ťa milujem!
  A potom bola skromná sektárska večera. Ale Borisovi chutilo spoločné vegetariánske jedlo. Už sa necítil ako vyvrheľ. Ten chlap bol šťastný ako nikdy v živote.
  Po večeri Boris zo sekty odišiel, ale len preto, aby sa vyspal, nabral sily po tak vyčerpávajúcom jasnom dni, zaplatil hostiteľke nájomné a opäť sa vrátil k svojej milovanej Nadyi.
  
  
  Kapitola 16
  Samozrejme, existuje láska na prvý pohľad. A pre ľudí odmietnutých spoločnosťou to môže byť najmarkantnejšie, všetko pohlcujúce. Ako sa môžu milovať dve samoty, dvaja bývalí vydedenci? Jemne, oddane, nezištne. Svet sa pre nich zmenil, naplnil novými farbami, život našiel svoj zmysel. A tento význam bol vo vzájomnej starostlivosti jeden o druhého. Pre Borisa a Nadeždu nebolo na svete nič dôležitejšie ako ich láska. Pocit blízkeho, drahého človeka bol inšpiratívny. Našli sa. A boli šťastní.
  Tým všetkým sa Borisova milovaná vyznačovala veľkou extravaganciou. Milovala chodiť bosá, navštevovala nudapláž. Krásna Nadia! Telo je pružné, sexi. Borisa naučila opaľovať sa a plávať nahú.
  A to dievča nosilo aj české sklenené šperky, nechýbali na sektárske kázne a kázala aj samotnému Borisovi.
  Keď bola na pláži, opäť začala poučovať svojho milovaného:
  - Musíme žiť spravodlivo, usilovať sa o osvietenie, ctiť si Albinu a ostatných našich vodcov. Prostredníctvom nich sa stávame bližšie k Bohu. Koniec koncov, iba Boh nás môže priviesť do Nirvány a po smrti nás nechať v najlepších svetoch, kde si môžeme užívať mnohé zakázané rozkoše.
  Boris odpovedal:
  - O pravoslávnom náboženstve mám predstavu, dokonca som na škole prečítal niekoľko kníh na túto tému. Sväté písmo učí, že na druhom svete nebudú žiadne zakázané rozkoše. My, v prípade spravodlivého života, budeme prebývať v raji v podobe bezpohlavných anjelov.
  - Nie! Albina hovorí správne veci! Naša viera je lepšia. Raj je pre kresťanov príliš nudný.
  - A prečo je to tak? spýtal sa Boris.
  Dievča pohotovo odpovedalo:
  - Nechcem byť bezpohlavným anjelom, oni ani nemajú sex. A náš Boh Višnu vôbec neodsudzuje sexuálne vzťahy.
  Boris sa pozrel na opálené krásne nohy svojej priateľky, usmial sa a povedal:
  "Áno, a nechcel by som byť s tebou ako anjeli v nebi. Je dobré, že v našej komunite Boh povzbudzuje sex je uctievaný.
  -Človek musí veriť v Boha! Povedala nádeje. "Višnu je pravý Boh.
  Boris sa rozhodol s priateľkou nehádať. Pochopil aj to, že bez viery sa ťažko žije. Keďže bol medzi svojimi rovesníkmi vyvrheľom, chlapíka v škole to ťahalo k náboženstvu a snažil sa v ňom nájsť útechu. Čítal cirkevné knihy a dospel k záveru, že Kristus bol pacifista, ktorý sa modlil za svojich katov. Boris trpezlivo znášal všetky ponižovania a urážky, svoje správanie ospravedlňoval tým, že konal podľa Krista: udreli ťa po pravom líci, otoč sa doľava. Bolo pre neho ľahšie znášať poníženie, akoby to robil z viery. Chlapec sa snažil nájsť útechu v Bohu, ktorý je všemohúci a spravodlivý. Viera mu mohla dať nielen pokoru, ale aj možnosť zmeniť svoje správanie, svoj život. Boris však nemal to šťastie, že stretol duchovného mentora, kazateľa slova Božieho. Neuveril v Ježiša a stal sa vrahom. A pri zabíjaní maniak pocítil svoju silu a dospel k záveru, že pravoslávie je dobré učenie pre slabých ľudí.
  A predsa je prirodzené, že Nadežda aj on sám po nej skončili v sekte. Tu sa necítili ako vyhnanci. Sektári našli svoje stratené duše v tomto krutom svete a urobili z nich prívržencov svojej viery.
  Nadežda vysvetlila Borisovi:
  "Myslím, že čoskoro pochopíš, že náš Višnu je Najvyšší Boh. Je Stvoriteľom vesmíru, ktorý nás všetkých inšpiruje a dáva svojho ducha, aby vysvetľoval krédo, ktoré môže zmieriť ľudstvo. Je to náš milujúci Otec, ktorý nechce, aby sme sa my, jeho deti, večne hrali na pieskovisku. A chce, aby deti vyrástli, získali nezávislosť a uspeli. Musíme žiť podľa jeho prikázaní. Najposlušnejší a najúspešnejší z nás otvoria cestu k Nirváne. Tí, ktorí nedozreli alebo sa previnili pred Bohom, budú poslaní na Zem na nápravu v nových inkarnáciách.
  Boh si však nekladie za cieľ jednoducho skoncovať s hriechom, ako to predstavujú pravoslávni kňazi všetkých vrstiev. Cieľom Všemohúceho je vychovávať a vzdelávať svoje deti tak, aby dozreli a stali sa osvietenými, podobne ako sám Boh. Sexuálne vzťahy zároveň nie sú vôbec zakázané. Nepovažuje sa to za hriech, ale skôr za cnosť.
  Boris sa usmial a povedal:
  "Ale Ježiš tiež povedal: "Ploďte a množte sa." A naši vodcovia veria, že na rast intelektuálnych schopností potrebujete sex. Očividne preto naši bratia medzi sebou praktizujú promiskuitu a konajú v porne.
  Mladý muž si samozrejme robil srandu. Promiskuitný sex podľa jeho názoru vôbec neprispieva k spravodlivému životu a osvieteniu, ku ktorému ich vodcovia sekty viedli. Boris si ale svoj názor nechal pre seba. On sám zostal verný Nadezhde, jeho milovaná tiež nehľadala súvislosti na strane, len ona bola povinná zúčastňovať sa kolektívnych orgií, ktoré natáčal fotograf blízky sekte.
  Boris nemal rád povinnosť svojej milovanej, žiarlil, no musel sa s tým zmieriť, presvedčil sa, že natáčanie porna je len práca, povinnosť, ktorú má každý v bratstve, ktorá pomáha zarobiť prívržencom na jedlo. a udržiavanie komunity. Samotnému Borisovi rýchlo došli osobné peniaze, veľa utrácal za Nadezhdu, kúpil jej niekoľko odevov a šperkov.
  Samotný bývalý vyvrheľ sa na orgiách zúčastňovať nechcel, to od neho zatiaľ nevyžadovali, hoci sa z neho stal fešák. Jeho jedinou úlohou bolo chytať ryby. Spolu s niekoľkými ďalšími mladými chlapmi sa z času na čas vybral na rybačku na člne patriacom sekte.
  Borisovi takýto život v zásade vyhovoval. Bol sýty, zdravý, žil s priateľkou, nikto ho neponižoval a nevyčítal. Už je to viac ako rok, čo spoznal Nadiu a usadil sa v sekte. Celý ten čas sa Boris vyžíval vo vášni, ktorá zachytila celú jeho bytosť.
  Aj keď v zime sa trochu nudil. V sekte nebola televízia, počítačové hry, knihy, okrem špeciálnej sektárskej literatúry. Predtým, keď bol v škole, Boris rád čítal. Sektárske brožúry sa rýchlo stali nudnými, jedinou zábavou bol sex s Nadeždou, rituálne modlitby a prednášky, na ktoré bývalý maniak na rozdiel od Nadeždy nie vždy chodil. Prechádzky v meste s priateľkou v zime boli vzácne a Borka mala v určitom momente chuť ísť opäť na lov a niekoho zabiť. On sa však uskromnil, dokázal v sebe uhasiť túto beštiálnu démonickú príťažlivosť.
  Konečne prišlo dlho očakávané leto. Všetka nuda je preč. Teraz Boris chodil na more častejšie a počas voľných dní navštívil pláž s Nadeždou.
  Teraz jeho priateľka začala hovoriť o Višnuovi a sexuálnych vzťahoch. No Boris ju veľmi pozorne nepočúval. Albína sa s ním ráno stretla a povedala mu, aby za ňou prišiel večer na dôležitý rozhovor. Ten chlap sa čudoval, čo to môže byť. Rozhodol sa, že s najväčšou pravdepodobnosťou bude teraz musieť hrať v porne.
  Sektári vyznávali zdravý životný štýl. Strava, najmä ryža, zelenina a morské plody, ako aj pravidelný fyzický tréning, ktorý bratstvo praktizovalo, spôsobili, že Borisovo telo bolo veľmi vyrysované ako socha Apolla. Mladík vyzeral veľkolepo, už sa nepodobal na bývalého, kostnatého a štvaného tínedžera, ktorý sa skrýval pred spoločnosťou. Boris by na obrazovke vyzeral dobre. Nechcel sa však zúčastňovať na sektárskych orgiách, dokonca ani len preto, aby súložil s nikým iným ako s Nadeždou. A s ňou - iba sám.
  
  
  Kapitola 17
  Albina ma privítala s úsmevom, pozvala ma do obývačky svojho kaštieľa a hneď sa pustila do práce:
  - Borya! Musíte priniesť obetu nášmu Bohu Višnuovi. Aby ste to dosiahli, musíte sa zúčastniť rituálnej vraždy. Višnu si ťa vybral za vykonávateľa svojej vôle.
  Borisove nohy boli okamžite vatované. Nikdy neočakával takýto vývoj udalostí. Zdalo sa, že Albina cítila chlapcovo zmätok a povedala:
  "Vidím, že už máš na sebe nevinnú krv, ale nepotrebujem od teba pokánie. Višnu ti odpustil tvoje minulé hriechy. Všetko, čo sa týka vášho minulého života, nás nezaujíma. Ale teraz musíte vykonať príkazy Višnua, ktoré odovzdá cezo mňa. Náš Boh od vás vyžaduje, aby ste sa obetovali!
  Boris sa naozaj bál. Táto panovačná žena sa odniekiaľ dozvedela, že už zabil, hoci sa o svoje strašné tajomstvo nepodelil s nikým okrem Nadie. Ten chlap premýšľal, ako odmietnuť, aby zostal pozadu s takými požiadavkami, ale Albina akoby čítala jeho myšlienky. Dôrazne varovala:
  - Neopováž sa odmietnuť! Inak ťa Višnu potrestá! Tvojím osudom je stať sa vykonávateľom vôle Višnua, odstrániť tých bezcenných ľudí, ktorí poškodzujú naše bratstvo.
  Boris bol ticho. Albina, keď videla, že ten chlap je v rozpakoch, pokračovala v psychologickom spracovaní:
  "Pozri, sme jedna rodina. Náš Boh presne vie, čo každý z nás potrebuje. A všetci sme povinní plniť jeho vôľu. Len tak bude v našom bratstve mier a mier a ľudia získajú osvietenie.
  Boris nevedel, čo povedať, a Albina sa pýtala:
  - Vezmite nôž zo stola! Teraz pôjdeš so mnou a prinesieš posvätnú obeť.
  Borka ako v hypnóze poslúchla. Zišli dolu do suterénu. K stene bol pripútaný mladý muž. Boris spoznal Andreja, ktorý býval v dome vedľa neho. Zmizol pred tromi dňami. A ešte predtým svojim priateľom povedal, že chce z bratstva odísť.
  "Tento bastard sa rozhodol od nás utiecť," povedala Albina nahlas. - Rutin, hovorí, je unavený, prestal veriť v osvietenie. Ale nemôžeš odo mňa len tak odísť!
  Pravda bola taká, že Andrej zo sekty naozaj odišiel, no z mesta odísť nemohol. Dvaja chlapíci, ktorí pod Albinou hrali úlohu jej strážcov, utečenca rýchlo objavili a priviedli ho k vodcovi sekty. A rozhodla sa adepta zbaviť a zároveň Borisa krvou zviazať. S Borkou mala svoje plány.
  "Trestáme utečencov," pokračovala Albina vo svojom prejave. Toto vyžaduje náš boh Višnu.
  - Nepravda! Neexistuje žiadny Višnu. Všetkých nás klameš! - odpľul chlapík nahnevane smerom na Albínu.
  Šéf totalitnej sekty pristúpil k väzňovi a tvrdo ho udrel päsťou do brucha. Andrew sa zvíjal od bolesti. Ale to bol len začiatok trestu smrti.
  Albina schmatla bič a začala ním mlátiť mládenca. Áno, tak silno, že to rozrezalo kožu až do krvi. Andrew zastonal od bolesti.
  Po niekoľkých desiatkach úderov podala Albina bič Borisovi a tvrdo prikázala:
  - Teraz ty!
  Borka opäť poslúchla. Bol ako omráčený, takmer v šoku a proti Albine nemohol nič namietať. Niekdajší vyvrheľ bičoval polonahému so zvyškami roztrhaného oblečenia telo svojho známeho. A robil to rád! Je vidieť, že démon, ktorý sa usadil v Borke, opäť ožil.
  "Teraz vezmi poker pri krbe a udri ho ním!" prikázala Albína.
  - Sme to tiež? Boris sa rozhodol opýtať. "Toto je predsa náš priateľ!
  Vodca sekty si pohŕdavo odfrkol:
  - Bývalý! Ako hovorí náš Boh Višnu: krutosť, krutosť a ešte viac krutosti.
  Boris sa prekvapene spýtal:
  Sú to Višnove slová?
  Albina odpovedala tónom, ktorý nepriniesol žiadne námietky:
  - Presne tak! Krutosť upevňuje bratstvo. Urob, čo hovorím, inak budeš na jeho mieste!
  Boris poslušne vzal poker do rúk a udrel mladíka. Chlapík zastonal, hoci Boris vôbec nezasiahol. Napriek tomu ľutoval suseda.
  - Musíš to trafiť správne! - Albina bola rozhorčená a znova nariadila:
  "Teraz polož poker do krbu a udri ho znova!"
  Boris na pár sekúnd vložil poker do krbu, potom ním švihol, no... popravný nástroj spadol na zem. Ruky sa mu triasli, myslel si mladík zle.
  - Slabý! - pohŕdavo hodila Albína.
  Zdvihla poker a udrela chlapíka pripútaného k stene rozžeraveným produktom. Andrew vydal srdcervúci plač. Ani to však čertovi nestačilo, opäť vložila poker do krbu a začala ho strkať do holých miest tela svojej obete. Sadistu nezastavil ani rev, Andrejove stony a pach pripáleného mäsa, ktorý sa šíril pivnicou. Chlapík sa zvíjal v divokej bolesti a sadista si to evidentne užíval.
  Vybuchla do smiechu a opäť prikázala Borke:
  - Teraz ty! Strčte poker do ohňa a poriadne ho rozpáľte!
  - Možno by sme nemali? spýtal sa Boris pochybovačne.
  - Nevyhnutné! Urob to! Alebo to urobíme my.
  Boris poslúchol. A opäť, úder nebol silný. Sériovému vrahovi sa triasli ruky, srdce mu divo bilo, z očí mu padali iskry.
  Albina vytrhla Borisovi poker z rúk, znova udrela Andrei, potom začala šmýkať svojou obľúbenou zbraňou pod pazuchami a po tele obete a vychutnávala si silnú bolesť chlapíka, ktorý bol v jej plnej moci.
  Keď sa Albina dostatočne zosmiešnila Andrei, prikázala Borisovi:
  "Teraz mu odrežte uši, nechajte ho vykrvácať!"
  
  
  "Ja... nemôžem... odrezať uši... živému človeku," bľabotal Boris šokovaný tým, čo sa deje.
  "Dobre, tak ho najprv ukonči." Dobre! Alebo teraz zavolám ochranku a ty budeš na jeho mieste!
  Boris zobral zo stola nôž. A zamrzol.
  - Zátoka! dožadovala sa Albína. - Potrestajte ho za zradu! Bay, hovoria ti!
  A Borka opäť poslúchla. Tentoraz udrel tvrdo. Nôž Andrei prepichol hruď, prepichol hruď. Chlapec znova vykríkol a čoskoro stíchol. Krv obete výdatne kvapkala na podlahu. A Albína požadovala od Borisa, aby z tela vytiahol nôž a odrezal uši mŕtvoly. Borka, ktorá bola naďalej v šoku, tento rozkaz aj vykonala.
  Pred prepustením chlapíka zviazaného krvou mu sadista prikázal, aby o vražde nikomu nehovoril. Dokonca aj jeho milovaná Nadia. Za prezradenie tajomstva sa Albina vyhrážala odvetou.
  Boris nechal zloducha na mieste činu pri mŕtvole a on sám vyskočil z kaštieľa na ulicu a ponáhľal sa do svojho domu, kde sa zvalil na posteľ.
  Našťastie, Hope bola preč. Borko nemal čas na vysvetľovanie, chcel na seba zabudnúť vo sne. Ale spánok neprichádzal. Ten chlap sa cítil ako vrah odsúdený na smrť. Bál sa, že krvilačná Albina by k nemu mohla kedykoľvek poslať svojich strážcov a tí by ho zlikvidovali ako zbytočného svedka a spolupáchateľa, alebo ho odviedli k sadistovi namiesto Andreja ako ďalšej obete...
  Prečo Albina potrebovala takú sadistickú vraždu? Boris tomu nerozumel. Aký zmysel má takáto krutosť? Prečo to urobili Andrewovi? Len preto, že sa rozhodol opustiť bratstvo? To je zbytočné a nemilosrdné!
  Tak si to myslel sériový vrah, ktorý sám pripravil o život štyroch nevinných ľudí. Rozmýšľal, či sa pokúsiť zo sekty utiecť alebo nie. Boris si však teraz nevedel predstaviť svoj život bez Nadie. Možno povedať všetko svojej milovanej a presvedčiť ju, aby opustila bratstvo? Ale kam môžu utiecť? Áno, a Albina pravdepodobne nedovolí ich útek, rovnako ako nedovolila Andrei utiecť. Prebleskla myšlienka: nebolo by lepšie zabiť Albinu samotnú? No a čo ďalej?
  Otázok bolo viac ako odpovedí, Borka sa rozhodla zatiaľ nič nerobiť. Zostal v sekte, nikomu nepovedal, ako Andrei zomrel, dokonca ani nezdieľal svoju bolesť s Nadezhdou, hoci predtým nemal žiadne tajomstvá pred svojou milovanou.
  
  
  Kapitola 18
  Po tomto incidente sa Borisov život vôbec nezmenil. Na ďalšej kázni Albina ako obvykle hovorila o Višnuovi a o tom, ako sa správať, aby nezaťažovala karmu. Zdalo sa, že ona sama nemá výčitky svedomia a žiadne obavy, že by zabíjanie mohlo podkopať jej vlastnú karmu. Možno to nebola prvá vražda, na ktorej bol priamo zapletený šéf ich sekty. Nejaký čas od Borisa nič nevyžadovala.
  Rutina každodenného života sa vliekla. Sektárske modlitby, rybolov, práca v posteliach, povinnosť v spoločnej kuchyni, občas prechádzka na pláž s ďalšími sektármi pod dohľadom jedného z Albinových strážcov. Leto sa rýchlo skončilo. A jesenné mesiace leteli. Aby prívržencov zamestnala, priniesla Albína celú škatuľu kníh o Bohu Višnuovi, o prichádzajúcom konci sveta a šťastnom živote v nebi. Šéf sekty nariadil zapamätať si literatúru a pohrozil, že zariadi skúšky. Adepti pozorne čítali brožúry, keďže voľného času bolo dosť. Aj Borka občas čítala. Aj keď som tomu napísanému veľmi neveril.
  
  
  V decembri Albina povedala Borisovi, aby navštívil jej kaštieľ kvôli dôležitej veci.
  Zákerná žena okamžite vyhlásila:
  "Náš Boh Višnu je nespokojný s tým, že sme mu včas nepriniesli ďalšiu obeť. Z tohto dôvodu sme mali veľa problémov. Višnu žiada pomstu a pomsta si vyžaduje obeť!
  Boris pochopil, že je to všetko nezmysel, ale nenamietal a Albina pokračovala:
  - Aby ste za každú cenu odohnali zlých duchov od Boha Višnua, ktorí jeho i nás všetkých doháňajú k šialenstvu, musíte obetovať úctyhodného muža. Ukážem ti jeho fotku, poviem ti, ako ho nájsť.
  "Ale nemôžem zabiť človeka z fotografie!" prosil Boris.
  Albina sa na chvíľu zamyslela a povedala:
  - Dobre. Pôjdem s vami poukázať na obeť a dohliadnuť na popravu.
  - Ten kto? Boris položil zbytočnú otázku.
  - Do toho vás nič! - Albina nahnevane odpovedala, ale okamžite sa stala láskavejšou a vysvetlila:
  "Je to zlý človek, ktorý za všetko môže. Je univerzálnym zlom, je našou kliatbou. Zabijeme ním zlo a potešíme nášho Boha Višnua.
  A opäť musel ísť Boris na lov. Teraz nie na výzvu vlastného démona, ale na príkaz krvavého diabla, ktorý viedol jeho sektu. Ten chlap nasledoval Albinu a pocítil zbabelý chlad. Nevedel presne, koho idú zabiť, nechcel sa už na zabíjaní podieľať, no neodolal vôli tejto ženy.
  Prišli do parku a sadli si na lavičku pri vchode. Hrala hudba - neďaleko bola osvetlená reštaurácia. Stmievalo sa, na mesto padal súmrak.
  Albina povedala:
  Musí ísť domov cez park. Keby len jeden bol.
  
  
  Diabol pozoroval ľudí odchádzajúcich z reštaurácie. Čakala. A čakala: čoskoro z ústavu vyšiel vysoký muž s diplomatom. Bolo vidieť, že je opitý. Boris cítil, ako je Albina napätá, chytila chlapíka za ruku a ťahala ho do tmavého kúta parku. Muž sa mierne zakýval a vykročil smerom k nim.
  Diabol vytiahol z tašky nôž, podal ho Borisovi a zašepkal:
  - Choď! On je tvoj!
  Boris zaváhal. Muž sa už blížil ku kríkom, za ktorými sa skrývala Albína a jej sektári. Čert do Borka jemne štuchol. Mladík pevnejšie zovrel nabrúsený obetný nôž a vyskočil na cestu.
  Muž je opitý, ale mohutný, vysoký asi dva metre. A váži oveľa viac ako jeho vrah. Boris cítil strach: bolo riskantné čeliť takejto tvári. Borka potreboval udrieť, kým ho sedliak nevidel, zabijak sa k obeti prikradol po špičkách, pozbieral sily a pokúsil sa investovať do úderu, udrel ho do krku. Ale tentoraz sa ruka triasla, čepeľ prešla po dotyčnici, len prerezala kožu, ale nespôsobila žiadnu hmatateľnú škodu.
  Muž prekvapene vykríkol a otočil sa. Boris ho zúfalo štuchol nožom do brucha, no zároveň ho dostal päsťou do ucha. Úder mladíkom otriasol, pred očami mu tancovalo veľa iskier. Muž je mohutný a dávka alkoholu, ktorú si dal, bola ešte ďaleko od tej, pri ktorej padajú na zem z mierneho strkania.
  Borka našiel silu uskočiť nabok, do tmy, ustúpil, muž odhodil diplomata a hystericky zamával vzduchom svojimi ťažkými päsťami.
  Bolo počuť tichý, ale náročný hlas Albiny:
  - Zbiť ho! Alebo ťa zabijem!
  Hrozba dodala Borisovi odhodlanie. K nepriateľovi sa blížil na plošine relatívne osvetlenej slabým svetlom vzdialených lámp. Bolo jasné, že muž je celý od krvi. Krv zrazu Borku vzrušila. Pribehol k násilníkovi a nožom bodol muža do pästi. Zareval od bolesti, no Boris mu okamžite vrazil nôž do brucha. A potom dostal päsťou do rebier. Silné kosti chlapíka prežili, ale bolo to veľmi bolestivé, vyrazil dych.
  Boris ledva stál na nohách. Muž však nedokázal využiť vrahovu stopu. Paralyzovaný šokom z bolesti a stratou krvi začal klesať k zemi s nožom v žalúdku.
  
  
  Tento zvrat udalostí dodal Borke silu a hnev. Len čo sa vrahovi trochu spamätal dych, prirútil sa k nepriateľovi, vytiahol nôž a znova ho udrel. A potom znova a znova. Boris sa nakrútil a zúrivo udrel do tela, ktoré sa už zmietalo v agónii. Vrah svoju obeť doslova rozsekal.
  - Dosť! Bolo počuť Albinin autoritatívny hlas.
  Borka opustila telo nepriateľa, urobila pár krokov po ceste smerom k diabolke. Vyšla zo svojho úkrytu, podišla k mŕtvole, uistila sa, že muž je mŕtvy, vzala jeho kufrík a povedala unavenému komplicovi:
  - Všetko prebehlo dobre. Ticho, žiadni okoloidúci.
  Boris neodpovedal. A Albina nariadila odrezať uši mŕtvoly.
  - Prečo? Borka bola prekvapená.
  "Potrebujeme to na rituál," odpovedal diabol. "Ponáhľaj sa, kým tam nikto nie je, odrež si obe uši a vypadni odtiaľto."
  Boris opäť napriek znechuteniu poslúchol. Bol vydaný na milosť tejto žene a plnil jej príkazy ako v hypnóze.
  Potom smrťonosný pár opustil opustený park. Cestou Albína poučovala zle zmýšľajúceho chlapíka. Prikázala, aby to nikomu nepovedala. Ak sa Nadežda pýta, odpovedzte, že išiel zabiť barana k Albininým priateľom, kde sa zašpinil krvou zvieraťa. Diabol mi povedal, aby som sa okamžite prezliekol a priniesol jej oblečenie na vypranie.
  Doma som sa so spolubývajúcim dlho nemusel rozprávať. povedal Boris, ako Albina prikázala. Nadežda mu verila, alebo sa tvárila, že mu verí. Nemala vo zvyku sa pýtať, najmä ak videla, že jej milenec nechce prezrádzať detaily.
  Boris povedal priateľke, že ho silno bolí hlava, ľahol si na posteľ a začal premýšľať. Z morálneho hľadiska je ľahšie naplniť opitého muža ako dievča, ktoré zabil neďaleko Tuly. Pijan je spotrebný predmet, ktorý nevyvoláva sympatie. Zároveň je veľký rozdiel: keď si obeť vyberáš sám a keď konáš na príkaz. Tentoraz ho Albina prinútila zabiť. Ako v prípade Ondreja.
  Ale prečo vôbec zabíja? Boris s ľútosťou spomínal na svoje predchádzajúce vraždy. Zo všetkého najviac mu bolo ľúto dievčaťa. Prečo ju podrezal? No prvýkrát zabil svojho suseda - samozrejme, že ho chytili pri násilnej krádeži, konal spontánne, vo vášni. Babičku neskôr zabili, pretože veľmi potreboval peniaze. Okrem toho starenke v žiadnom prípade veľa nezostalo a svojím spôsobom ju ušetril od telesných múk pomalého doznievania. Starší muž zomrel, pretože sám vyliezol ...
  Ale prečo zabil dievča? Áno, dokonca krásny... Aký podlý sadizmus mal v duši a v hlave? Ako sa opovažuje zvrhnúť nádherné stvorenie? Zároveň musel Boris na svoju hanbu priznať, že z takejto hnusnej nezmyselnej vraždy potom pociťoval rozkoš, ba až sexuálne vzrušenie. Aj keď takáto radosť je neprirodzená.
  Potom sa tu v Soči opäť vybral na lov. Našťastie svoju prácu nesplnil. Avšak dnes, keď brutálne zabil opilca, cítil zadosťučinenie. Nie, nejako sa potrebuješ úplne zbaviť démona vo svojej duši.
  Vtedy si Boris spomenul, že nôž nechali na mieste činu. Prečo ho Albina neodviezla s diplomatom? Nechceli ste sa zašpiniť do krvi? Ale takýto dôkaz by ich mohol podpáliť.
  Jedna vec je, keď sa stratil Andrej, ktorého nebudú hľadať. Teraz však bude mŕtvola objavená, otvorí sa na nej trestné konanie a rozbehne sa pátranie po vrahoch. Zabíjal však ešte skôr, ako sa dostal do komunity. A nikto ho nenašiel.
  Zároveň sa Boris opäť vážne bál o svoj vlastný život. A čo ak tentoraz príde s nápadom odstrániť ho Albina? Pošlite bodyguardov. A to ... Je zvláštne, že na vraždu Andreja a potom roľníka využila ona jeho a nie svojich chlapov.
  
  
  Utiecť niekam ďaleko, ďaleko, opustiť sektu spolu s Nadenkou. Povedala, že chce navštíviť Paríž, romantické hlavné mesto Francúzska s legendárnym Versailles. Ale ako sa tam dostať bez peňazí a dokladov?
  Boris pochopil, že nie je schopný odolať vplyvu Albiny. Až ráno sa mladý muž ponoril do ťažkého spánku. Našťastie nemal nočné mory. Spal takmer do poludnia a budil sa viac-menej čulý.
  
  
  Kapitola 19
  Život v sekte pokračoval. Borisove obavy, že by mohol byť zlikvidovaný ako nepotrebný účastník vrážd, sa našťastie nenaplnili. Nikdy sa nedozvedel, prečo bolo potrebné zabiť práve toho bacuľatého muža a čo bolo v jeho diplomatovi, ktorého si Albina vzala so sebou. Chlapovi to však bolo úplne jedno. Bál sa, že bude opäť nútený zabíjať.
  A nemýlil sa, Albina si opäť vyžiadala obete. Na pravoslávne Vianoce si diabol zavolal Borisa a povedal, že budú musieť Bohu Višnuovi priniesť ďalšiu posvätnú obetu.
  Mladý muž prosil Albinu, aby ho do toho nenútila. Ale vodca sekty bol neoblomný. Ona sama sa ukázala ako sériová vrahyňa. Rada zabíjala a sledovala, ako na jej príkaz berú životy mužov. Pre diabla nebolo hriechom zabiť človeka.
  Dvojica maniakov, vyšportovaná žena a pohľadný mladík s poriadnou svalovou úľavou sa opäť vydala na smrteľnú poľovačku.
  Netrvalo dlho a našli obeť. V pustatine za mestom videla Albina dvoch mužov, ktorí pili mesačný svit z dvojlitrovej fľaše. Na druhej strane z hrdla. Zároveň nadávajú na matku. Albína dala príkaz: "Oni!"
  Boris prekvapene pozrel na diabla: "Sú dvaja!" Albina však potvrdila: "Poďme!"
  Spoločne sa priblížili k opilcom. Boris zozadu mlčky vyskočil a najbližšieho k nemu bodol pod lopatku. Muž sa otočil a vzápätí dostal úder do lôpt od Albiny, ktorá zároveň zakričala:
  - Na slávu nášho Boha Višnua!
  Úder sa ukázal byť taký silný, že muž chrlil krv a potom začal klesať k zemi. Boris pri pohľade na karmínovú tekutinu opäť vyletel z bŕzd. Zaútočil na druhú osobu. Kričal: "Čo to robíš?!" - a pokúsil sa chytiť vetvu na ochranu, ale nemal čas. Mladý maniak ho už bodol nožom. A bil, kým muž nejavil známky života.
  Aj Albína sa rozzúrila, vzbĺklo v nej diabolské vzrušenie. Zasnúbila sa s prvým nešťastníkom, ktorý spadol na zem. Chcel vstať, ale dostal úder od diabla holeňou masívnej ženskej čižmy do hlavy. Potom zúrivosť kopala sedliaka do všetkých častí tela. Potom schmatla fľašu a udrela ňou svoju obeť po hlave.
  Muž stíchol a Albina prikázala Borke:
  "A dokončite to nožom!"
  Boris vrazil nôž do hrdla nešťastníka a vypustil z neho fontánu šarlátovej krvi. A víťazoslávne povedal:
  - Pripravený! Neumrie to!
  "Naši bohovia hľadajú krv!" odpovedala Albína. - Poďme sa umyť!
  Boris bol rád, že odišiel z miesta vraždy. Cestou domov však položil diablovi nepríjemnú otázku:
  - Prečo ich máme?
  "Vidíš," odpovedala Albina pokojne, "naši bohovia sú bohmi vojny!" Vyžadujú si obetu. Teraz môžem konečne oznámiť vyšším silám: odviedli sme serióznu prácu. A týmto spôsobom sme dosiahli veľa.
  Boris neodpovedal, myslel si, že tej šelme jednoducho chýba adrenalín, má smäd zabíjať, trhať, trýzniť, aby sa cítila ako nadčlovek.
  Doma chlap opäť dlho nemohol zaspať. Opäť chcel utiecť zo sekty, aby už nevidel a nepočul psychopatov Albiny, neplnil jej príkazy.
  
  
  Kapitola 20
  O niekoľko týždňov neskôr Albina zavolala Borisovi a povedala:
  "Teraz si ty sám musíš vybrať svoju obeť a pripraviť človeka o život. nepôjdem s tebou. Vyberte si muža a na dôkaz vykonanej práce mi prineste jeho odrezané uši.
  - Koho si vybrať? zaznela otázka od nemého sériového vraha.
  "Musíte nájsť obeť, ktorej karma je skazená a ktorá musí byť v dôsledku toho potrestaná podľa svojich púští," vysvetlila Albina neurčito. "Nájdi obeť ešte dnes v noci!" Bohovia potrebujú našu obeť.
  - Ale prečo ja? Máš aj iných ľudí...
  "Nebojíš sa krvi, na rozdiel od ostatných. Už ste zabíjali, už ste si zvykli! Preto vám zverujem takú delikátnu záležitosť. Tentoraz musíte konať sami.
  Boris váhavo povedal:
  - Všetky tieto vraždy... je to hriech! Sú také ťažké pre dušu a kazia moju karmu.
  Oči diabla sa rozžiarili šialeným leskom. Nešťastne odpovedala:
  - O tom, čo je hriech a čo nie je, rozhodujem ja! Musíte ma poslúchať, pretože konám vôľu nášho Boha Višnua.
  "Ale prečo musí Višnu zabíjať?" Boris tomu nerozumel.
  "Dokonca aj Biblia hovorí, že bez preliatia krvi niet odpustenia. Nevinná krv čistí vesmír a zachraňuje mnoho životov. Keď spáchame posvätnú vraždu jedného, zachránime tisíce ďalších. Bohovia potrebujú obete, bez obetí sa ľudstvo zničí v jadrovej vojne, - znel diablov hlas stále hrozivejšie. "Iba naša organizácia môže zabrániť jadrovej vojne a zachrániť ľudstvo. Bez obetí to však nejde. Nebojte sa: mŕtvy človek čaká na novú inkarnáciu alebo Nirvánu v nebi. Obeť vám bude vďačná len za to, že ste ho vytrhli z tohto tvrdého bezcenného života a poslali rovno do neba.
  
  
  Boris si spomenul, že niečo podobné o vďačnosti vrahovi povedala Nadežda už pri ich prvom stretnutí. Chlapovi sa točila hlava, cítil, že už nie je schopný odolávať vôli Albiny. Ale aj tak sa spýtal:
  "Možno nepotrebujeme odrezať uši?"
  Diabol nahnevane povedal:
  - Nevyhnutné! Prikazujem vám, aby ste už viac neodkladali! Vezmite nôž a choďte!
  Boris bezmocne roztiahol ruky.
  pokúsim sa zabiť...
  Albina opäť pripomenula:
  "A bez uší sa nevracaj!"
  Boris si nemohol pomôcť. Albinov príkaz pre neho je ako zákon, ktorý treba prísne dodržiavať. Žiadne odchýlky, žiadne výtržnosti a námietky!
  A vydal sa na takmer tradičnú "poľovačku". Nasadili mu masku kata, cudzia vôľa ho hnala. Túlal sa vo vilovej štvrti na okraji spiaceho mesta ako šialený vlk samotár. Borisa hrýzla myšlienka, že bude musieť znova zabiť muža alebo predstúpiť pred Albinu bez toho, aby splnil jej rozkaz.
  Prvá jarná noc sa začala. Na začiatok marca prekvapivo teplo. Aké skvelé je kráčať pod jasnou hviezdnou oblohou, aké krásne je teraz všetko v prírode, ožíva po zimnom spánku. A musí znášať bolesť a smrť. Dokedy! A ako s tým žiť, ako dlho klamať Nadeždu?
  Boris teraz ľutoval, že nefajčí. Bolo by pekné potiahnuť cigaretu. To by pomohlo odbúrať psychický stres, inak sa mu trasie každá bunka tela. A bolí ma duša.
  Sám si musel zvoliť rituálnu obeť a ani netušil akú. Vzácni okoloidúci sa ponáhľali domov. Boris sa na nich pozrel a pomyslel si: toto si zaslúži smrť? Neprišla žiadna odpoveď. Chcel sa stretnúť s opilcom alebo bezdomovcom, no z nejakého dôvodu na takých ľudí nenatrafil. Čoskoro bola oblasť úplne prázdna.
  
  
  Boris sa takmer celú noc bezcieľne prechádzal. Začalo sa trochu rozjasňovať, no obloha bola zatiahnutá mrakmi. Sériový vrah už myslel na návrat a napäto čakal na Albinu reakciu na nesplnenú objednávku. Potom však mladík začul z lesného pásu prenikavý ženský plač. A bežal zo všetkých síl do plaču!
  Ponáhľal sa na pomoc a videl, že polonahý bacuľatý muž tlačí nahé dievčenské telo k stromu. Násilník sa takmer zmocnil dievčaťa. Zúfalo sa bránila, ale sily neboli rovnaké.
  - Opusti ju! skríkol Boris a bez váhania sa vrhol k násilníkovi.
  Pomerne výkonný typ v strednom veku nečakal, že mu budú prekážať. Otočil sa k bežiacemu chlapcovi. Muž bol citeľne ťažší ako mladík. Ale Borka bol celý ako družina svalov, vyskočil a prudko ho kopol do brucha. Muž tušil o bitke, no nestihol úplne zablokovať úder, ktorý čiastočne zmiernil oneskorený blok. Násilník sa zapotácal, no postavil sa na nohy a podišiel k Borisovi.
  
  +
  Mladík ho stretol so silným nečakaným kopnutím do slabín. Nepriateľ zakričal a začal padať tvárou dopredu. Boris si požičal úder do lôpt od Albiny. Z toho sa hneď nedostaneš.
  Dievča si v tej chvíli naťahovalo šaty.
  - Rýchlo odtiaľto preč! Boris na ňu kričal, nechcel zabíjať pred svedkom. - A zabudnite na všetko!
  Muž sa v tej chvíli pokúsil vstať, no od Borky dostal silný úder do hlavy. Cudzinec, pekné asi dvadsaťročné dievča, sa z nejakého dôvodu s odchodom neponáhľal.
  "Rýchlo odtiaľto preč," prikázal znova Boris. "Ale nechoď na políciu a nikomu o mne nehovor!"
  - Dobre! Ďakujem! - odpovedalo dievča a rýchlo kráčalo a potom bežalo smerom k najbližšiemu domu.
  Boris vytiahol z tašky nôž, priskočil k sedliakovi a švihom vrazil vražednú zbraň násilníkovi do hrdla. Zasyčal a začal sa dusiť krvou. Zomrel v telesných kŕčoch.
  "Skutok je hotový, to nie je škoda," pomyslel si Boris, no spomenul si, že násilník si ešte musí odrezať uši. Sériový vrah v sebe zrazu pocítil nával démonickej zúrivosti, vytiahol si nôž z hrdla, ešte niekoľkokrát ho zbesilou silou udrel na telo už mŕtveho človeka, potom odrezal jedno ucho, potom druhé.
  Až potom sa vrah trochu spamätal a všimol si, že je celý od krvi. Teplé kvapôčky sa dokonca dostali na tvár maniaka, ktorý zachránil dievča.
  Borisovi prišlo zle, ťažko dýchal. Ale štipľavá nevoľnosť a studený dážď, ktorý zasiahol Soči, mu pomohli upokojiť sa.
  Bolo naliehavé dostať sa z miesta vraždy. Boris sa však nikam neponáhľal, zachvátila ho ľahostajnosť. Maniak sa zrazu prichytil, že si myslí, že Albina je monštrum, čistejšie ako on. Musí to byť psychopat. Prečo potrebuje uši zavraždeného človeka?
  Chlapík mal slzy v očiach, ochladilo sa, dážď zosilnel a hrozilo, že sa zmení na lejak.
  
  -
  Borka nemala rada studené dažde. Náladu mu pokazil dážď. V zime tu často pršalo. Sneh by bol lepší, Boris je ešte zvyknutý, že v zime je sneh, čo vytvára pocit čistoty a pokoja. A tu sneh v zime napadol len párkrát a v ten istý deň sa roztopil.
  Sériový vrah odišiel domov a potichu plakal. Opäť šiel na lov a zabil, opäť ukázal slabosť charakteru, pokračoval o Albine. Hrozné, samozrejme, ale v hlave sekty je akási diabolská sila, ktorej Boris nedokáže odolať. Predpokladajme, že tentoraz zachránil dievča, ale odrezal uši mŕtvoly, teraz ich nesie ako dôkaz svojho zverstva a nemôže odhodiť túto ohavnosť.
  Maniak si opäť spomenul na ľudí, ktorých zničil. A opäť z bývalých obetí Boris najviac ľutoval mladé dievča, ktoré zabil pri Tule. Bola plná energie, mohla rodiť deti, robiť radosť svojmu milému.
  Na druhej strane však nie je zlé, že prší. Aspoň zmyje nejaké stopy po zločine. Boris nechcel niesť zodpovednosť za to, čo urobil. Veľmi skoro, jeho väčšina, po ktorej by ste už nemali počítať so zľavou pred zákonom. A fakt, že ho ešte nechytili a neposlali do väzenia, nepridal pohon novým zločinom.
  Napriek tomu bol Boris svojou povahou milý chlap. A táto láskavosť v ňom prebudila svedomie a poznámky svedomia. Teraz sa obával, že sa stal vrahom, že pred útekom z domu udrel vlastnú matku. Možno si za to môže sám, že s ním zle zaobchádzali. Tínedžeri majú tendenciu šikanovať tichých, skromných chlapcov. Snažia sa ich ponižovať a urážať. Predsa len, človek mal byť už od detstva spoločenskejší, dokazovať svoju hodnotu päsťami. A správal sa ako pštros. Sťažnosti sa postupne hromadili v duši a nakoniec prerástli do vrážd. Dá sa pochopiť, ale Albina je ako stelesnenie démonických síl, bez hanby a svedomia...
  Borka však nedokázala dobiť čerta ani ujsť zo sekty. Bol zvyknutý na sektu, cítil sa tu ako vo vlastnej rodine, žil v mieri a harmónii s milovanou dievčinou a so všetkými ostatnými prívržencami, bol si rovný medzi rovnými a nad všetkými sa týčila iba Albína. A Boris pochopil, že proti vodcovi sekty nezdvihne ruku. Najnovšie vraždy však Borke čiastočne pomohli uzrieť svetlo sveta. Okamžite šiel k Albine, hodil jej odrezané uši a rezolútne vyhlásil:
  "Neposielaj ma nikam inam!" Nemôžem hrať rolu kata. To nie je moje! Budem spať sám a budem spať teba.
  Albina neodpovedala. Povedala mi len, aby som si vyzliekol zakrvavené šaty a išiel domov.
  Keď Boris vošiel do jeho izby, Nadežda sa nespýtala, kde strávil noc. Z toho, že netreba nič vymýšľať a vysvetľovať, Borisovi hneď bolo lepšie na srdci.
  Nadenka ho veľmi milovala a ako sa zdá, nežiarlila. Dôverovala milému, povedala, že žiarlivosť je pocit ľudí, ktorí sú menejcenní, slabí v mysli. Boris bol oslobodený od záväzkov a podozrení, mohol milovať, koho chcel. A chcel len ju, svoju Nádej. A vážila si jeho lásku, nehľadala súvislosti na strane. Bola však natočená v porne. Ale to sa nepovažuje za podvádzanie, pretože nemala žiadnu duchovnú intimitu s partnermi. Nadežda pochopila, že sám Boris povie, kde je, ak sa bude chcieť podeliť a požiadať o radu.
  Teraz bol mladý muž ticho, nechcel nič vysvetľovať, len pobozkal svoju milovanú a ona na jeho bozk odpovedala. Sexovali ľahko a prirodzene. Pomerne rýchlo Boris pocítil silné chvenie, prišiel orgazmus, nezvyčajne silný, taký silný, ako keď sa prvýkrát stretli s Nadeždou. Pravdepodobne vytryskol adrenalín nahromadený v tele počas vraždy.
  A potom išli na spoločné raňajky do hangáru. Sektári vykonali rituálnu modlitbu a začali jesť. Napriek tomu sa tu varí lahodný vegetariánsky pilaf!
  Zrazu sa objavila diabolská Albína. Zapla rytmickú hudbu a začala predvádzať rituálny, energický tanec, trochu podobný brušnému tancu. Albína na spoločnom jedle zvyčajne nebola. Boris si myslel, že jej vzhľad má s najväčšou pravdepodobnosťou niečo spoločné s ušami, ktoré priniesol.
  Tanec vodcu postupne nabrali najedení sektári, stala sa zábavou. No Boris a Nadežda išli k nim, aby sa opäť milovali. Jedlo prebudilo moje libido. Prečo opäť nešantiť, ak máte silu a túžbu? Napriek tomu vraždy, keď si obeť vybral sám, vzbudili v Borisovi silnú sexuálnu energiu. Pokiaľ ide o Nadezhdu, takáto energia nebola agresívna, láskavá, s túžbou potešiť svojho partnera, potešiť ju. Borka nechápal, prečo sa to deje, ale po tých zverstvách bol obzvlášť zdvorilý a súcitný, akoby to mohlo napraviť jeho krvavé zločiny.
  Napriek prebdenej noci sa Boris ukázal ako silný macho. Telami milencov každú chvíľu prebehli výboje, ktoré spôsobovali tú najsilnejšiu rozkoš. Zasiahla ich smršť orgazmu, svaly sa im stiahli. Borisovi sa točila hlava a jeho telo spievalo a triaslo sa. Nádej zastonala od radosti.
  Boris prestal, až keď sa cítil úplne vyčerpaný. Svoju milovanú opustil po pár hodinách sexu celkom spokojný.
  
  
  Kapitola 21
  Nadia vyrastala ako uzavreté, nekomunikatívne dieťa. Od malička uprednostňovala samotu pred hrami s rovesníkmi. Rada sedela niekde na okraji, čítala rozprávku alebo si len tak prezerala obrázky v knihe. Rodičom to bolo úplne jedno. Dievča bolo poslušné, ľahko reagovalo na požiadavky umyť riad, ísť do obchodu alebo sedieť so svojím mladším bratom.
  Dievča sa ešte viac utiahlo, keď jej otec náhle zomrel. Nadyusha, ako ju otec volal, mala vtedy len jedenásť rokov. Otec bol pre ňu najbližší. O svojich školských problémoch a zážitkoch vedela rozprávať len otcovi, kým mama viac milovala syna, vlastnej dcére nerozumela, vedela na ňu z akéhokoľvek dôvodu kričať, niekedy ju ponižovať, urážať.
  To je čiastočne dôvod, prečo Nadia vyrástla notoricky známa a neistá. Nemala priateľov, nerozvíjala vzťahy so spolužiakmi. Dievčatá sa na ňu pozerali zhora a chlapci tomu nevenovali pozornosť, považovali nespoločenskú zamyslenú školáčku za bláznivú. Ale v štrnástich rokoch sa prvýkrát zamilovala do chlapca Sasha z desiatej triedy. Ten chlap bol o dva roky starší ako ona, zachytil nadšené pohľady "blázna" a jedného dňa prišiel na prestávku a ponúkol sa, že sa po škole pôjde prejsť. Saša zobral trasúcu sa od strachu, no poslušnú Nadyu do akejsi opustenej stodoly, kde si stiahol nohavičky a pripravil o panenstvo.
  To bol koniec všetkej lásky medzi nimi. Nadežda dostala ďalšiu psychickú traumu, dokonca chcela na seba položiť ruky. Matka však pokus včas zastavila, nenechala dcéru prehltnúť tabletky.
  
  +
  Po tomto incidente jej nevlastný otec začal prejavovať úprimné známky pozornosti voči nevlastnej dcére.
  Nadiina matka Valentina pochovala svojho manžela, niekoľko rokov smútila, potom sa rozhodla zariadiť svoj osobný život a priviedla Antona do domu. Bol známy ako sukničkár a hrable, bol o päť rokov mladší ako Valentina. Ale rozhodla sa za každú cenu vydať sa za tohto muža, ako keby to bola jej posledná šanca. Valentina bola svojimi priateľmi odhováraná, ale Nadiina matka odpovedala na všetky námietky: "Milujem ho!"
  Podpísali sa, nevlastný otec sa usadil v matkinej izbe. Nerád pracoval. Z času na čas sa zamestnal ako strážnik alebo ochrankár, no dlho na jednom mieste nevydržal.
  Anton sa bál zapliesť s pannou, ale Valentinina hlúpa fráza, že Nadya bola rozmaznaná, rozviazala ruky jej nevlastnému otcovi.
  
  
  Matka cez deň pracovala, Anton sa ničnerobiac túlal po byte, a keď sa Nadia vrátila zo školy, snažil sa byť pred ňou. Najprv akoby náhodou narazil na chodbu alebo v kuchyni do dievčaťa, pričom sa jej mohol dotknúť vlasov, povedať, aká je krásna, niekedy ju nečakane pritisol k stene a pobozkal na líce alebo jemne fackoval. jej zadok jeho dlaňou. Anton si postupne začal dovoľovať ešte viac. Mohol ju chytiť za prsia, dať jej ruku do nohavičiek jej nevlastnej dcéry.
  Hope sa nezvykne sťažovať. Áno, a nemala priateľky a dôverný vzťah s jej matkou nefungoval. Valentina prišla domov unavená, jej dcéru čoraz viac využívali ako prostriedok na vybitie zlosti.
  Jedného dňa Anton vtrhol do Nadinej izby, rozopol si pred ňou muchu a vytiahol svoj vztýčený penis.
  "Miluješ cmúľať cukríky," povedal nevlastný otec nemej nevlastnej dcére, "pozri, aký som cool." Treba ho olizovať, olizovať a znova olizovať a perlovými zubami zľahka hrýzť hlavu.
  Nadia milovala lízanky, no odmietla cmúľať mužovho vtáka.
  "Je úžasné cítiť, ako ti jadeitový prút pulzuje v ústach, aká sladká je jeho hlava, ako keby to bola lízanka. Teraz ucítiš nevýslovný bzukot, - s týmito slovami otčim chytil Nadiu jednou rukou za hlavu, druhou vzal svojho vtáka a začal ho ťahať po dievčenských zovretých perách.
  Nadia sa bránila: jej nevlastný otec sa pokúsil otvoriť jej pery a vytlačiť cez ne svoje bohatstvo. Neudržal sa a dal dieťaťu facku. A so šikanou skončil až po tom, čo mala Naďa dávivý reflex.
  "To je v poriadku, naučím ťa fajčiť," povedal Anton a odišiel.
  Na druhý deň opäť prišiel učiť svoju nevlastnú dcéru orálny sex, jeho obťažovanie bolo neustále. A po niekoľkých týždňoch sa nevlastný otec zmocnil dievčaťa ako ženy v plnej miere. A Nadežda sa opäť neodvážila sťažovať sa svojej matke.
  Okrem toho sa jej nevlastný otec vyhrážal násilím, ak niekomu prezradí "ich tajomstvo". Antonovým zvykom sa stalo, že za tínedžerom prichádzal v neprítomnosti jeho manželky.
  Naďa vydržala, sotva dokončila školu a hneď utiekla z domu. Po niekoľkých týždňoch putovania sa dostala do Soči, kde sa pripojila k sekte. Najprv bola obklopená starostlivosťou a láskou, potom ju začali zapájať do práce v záhrade a fotiť ako modelku na erotické fotky. Miestnemu fotografovi Vladimirovi Achintsevovi prišlo dievča fotogenické, urobil s ňou veľa relácií. Potom fotograf prešiel na natáčanie porna, kde využil aj Nadeždu a ďalších prívržencov sekty. Albina obchodovala s pornografiou.
  Ako šiel čas. Ľahké voľné sexuálne vzťahy s členmi sekty a sex počas natáčania nepriniesli Nadezhde uspokojenie. Chcela pravú lásku, zmyselnú, všetko pohlcujúcu.
  V ten jarný deň nemala Nadia žiadne povinnosti v komunite, mohla ísť k moru. Milovala more, upokojovalo, zmierňovalo duševné bolesti, dávalo pocit slobody. Nadya mohla hodiny sledovať morskú krajinu, sledovať vlny narážajúce do kamenných útesov, šíriace sa pozdĺž pobrežia a vracajúce sa späť do nekonečných morských hlbín. V mori bolo cítiť veľkú silu prírody, ktorá uhasila zúrivé ľudské vášne.
  
  +
  Nadia išla na najbližšiu pláž do komunity. Tu sa chcela utopiť, keď prišla z Moskvy po týraní svojho nevlastného otca a hádke s matkou, stretla tu dve ženy, ktoré ju odhovárali a zlákali do bratstva.
  Z komunity sa k moru dostanete pešo za dvadsať minút. Hope sa však nikam neponáhľala. Cestou si upletla veniec z jarných kvetov rastúcich na čistinke, potom si vyzula sandále a rozhodla sa chodiť bosá: rada cítila zem chodidlami.
  V lese pri pláži sa dievča občas zastavilo a pozdravilo stromy, ktoré považovala za svojich starých priateľov. Často to robila aj predtým, keď išla sama k moru.
  Zrazu Nadia na lavičke uvidela mladého muža, ktorý vyzeral asi na osemnásť rokov. Vysoký chudý chlap sa jej hneď zdal pekný, pozrel na ňu. Nadia odvrátila pohľad, pomaly prešla okolo neznámeho, bez toho, aby sa otočila, ale obrátila sluch jeho smerom. A cítila, ako ten chlap vstal a nasledoval ju.
  Hope sa otočila. Ich pohľady sa stretli a dievča zrazu zahalila teplá vlna. Niečo blízke, drahá, zachytila v cudzine. Prebleskla myšlienka, že by s týmto fešákom mohol vzniknúť hlboký vzťah. Hope nebolo ani zahanbené, že okolo išiel chlap s nožom. Spýtala sa skôr pre formu, prečo potrebuje nôž a uspokojila sa s nie príliš zrozumiteľnou odpoveďou. Dievča niečo samo povedalo, prvé, čo ho napadlo, niečo o vražde a samovražde, pričom si vážne nemyslela, že ten chlapec môže byť naozaj vrah. Potom, keď sa z nich stali blízki ľudia, Borisovi predsa len uniklo, že má na konte niekoľko vrážd. Nadežda sa snažila opýtať podrobnejšie, no Borka sa na túto tému baviť nechcel, povedal len, že bol prinútený zabíjať, keďže nemal inú možnosť. Nadežda, ktorá bola zamilovaná do chlapa, sa už viac netrápila otázkami.
  A v ten pamätný deň si Nadia okamžite uvedomila, že ten chlap nemá skúsenosti so ženami, a preto bol veľmi trápny a znepokojený. Ale páčilo sa jej to. Sama bývala veľmi hanblivá. Hope sa rozhodla stretnúť a porozprávať sa s chlapom. Cudzinec však mlčal, pauza sa vliekla. Nadia tiež nevedela, kde začať rozhovor. Napriek tomu je to dievča, prvé zoznámenie sa s chlapom nie je príliš pohodlné. No Nadia sa rozhodla začať rozhovor, z ktorého si uvedomila, že chlapec v živote trpel, možno nie menej ako ona, že je tiež vyvrheľ.
  Iskra, ktorá na prvý pohľad prebodla srdce, už pomaly zapaľovala oheň práve tej lásky, o ktorej dievča snívalo. A rozhodla sa nepremeškať svoju šancu, zaujať chlapca, zviesť. V skutočnosti chcela jednoduché ženské šťastie: milovať samú seba a byť milovaná. V komunite sa od nej vyžadoval iba sex, v sexuálnych vzťahoch bola dosť skúsená. Niekedy sa však cítila ako prostitútka, kopulujúca na pokyn režiséra. A nemala stáleho kavaliera. V obci sa praktizovali slobodné vzťahy, roľníci si hrubo urobili svoju prácu a odišli. A s týmto chlapcom chcela rozkrútiť poriadnu romantiku.
  Hope nechala svoj veniec kvetov spolu s plánmi dostať sa na slnko. A išla za Borisom hneď, ako sa ponúkol. Zostali sami. Dievča sa snažilo byť sexi a čoskoro videlo, že mladík je vzrušený, z šortiek mu začína vytŕčať dôstojnosť. To potešilo Nadeždu: ten chlap ju chce! Je príťažlivá a zvodná.
  Dievča sa rozhodlo konať, pretože pochopilo, že Boris je mladší ako ona a vôbec nemá skúsenosti s milostnými záležitosťami. Bola aktívnou stranou, sama sa zbavila šiat a vyslobodila mladíka. Hope chcela dať chlapovi maximálne potešenie. A vedela ako na to. Majú úžasný sex!
  A potom zavolala mladého muža so sebou. A Boris išiel! Začali spolu žiť v spoločenstve a vyžívali sa vo svojej láske. Ich srdcia boli naplnené šťastím, zdalo sa, že to bude trvať navždy.
  Nadeždu nezaujímala Borisova minulosť, otázkami sa netrápila ani vtedy, keď jej milovaný prišiel v šatách zašpinených krvou. Verila, chcela veriť, že jej Borka len pomáha pri zabíjaní zvierat. Nikdy sa nehádali, takmer nikdy sa medzi sebou nehádali. Zvyk vzdať sa a neusilovať sa o vodcovstvo hral v spoločnom živote dobrú službu.
  
  
  Kapitola 22
  Boris žil v sekte, hoci sa mu v hlave neraz vynorila myšlienka - utiecť. Presvedčte Nadeždu a choďte s ňou niekam, aby v ich živote nebola Albina, vraždy, natáčanie v porne. Prekážkou bol nedostatok peňazí a dokladov. Nadežda nedostala zaplatené ani za nakrúcanie. Albina ju mohla formou stimulu oslobodiť od inej povinnej práce v kuchyni alebo na pozemku, ale "na zmrzlinu" v rukách nevydala viac ako sto rubľov. A Borka za vraždy nedostala nič. Je dobré, že po násilníkovi Albina od neho nepožadovala nové obete.
  Borisovi sa nepáčilo, že jej milovaný bol natočený v porne. Asi raz za mesiac prišiel režisér a účastníci nakrúcania sa zhromaždili v hangári.
  Boris chcel vedieť, ako prebieha natáčanie, a jedného dňa mu dovolili sa ich zúčastniť. Stál bokom a sledoval proces, najmä pre svoju milovanú. Pristúpil k nej nahý, opálený chlap, asi dvadsaťročný. Boris ho poznal z komunity, pracoval s ním v záhrade. Ten mladý muž sa volal Kolja. Pomohol Nadezhde vyzliecť sa, vzal ju na pohovku pod reflektormi.
  Boris žiarlil, mal túžbu dobehnúť a odviesť svoju priateľku, no nedokázal sa prinútiť pokaziť streľbu. Nechutný vnútorný hlas ho upokojoval: veď je to len práca, predsa nebudeš žiarliť na svoju prácu, však?! Nerobte škandál, buďte inteligentný človek. Nechajte dievča relaxovať a užívať si.
  
  
  Nadia a Kolja boli stále viac vzrušení. Proces natáčania sa začal. Telá mláďat sa prepletali do seba. Naďa zastonala a Borisova dôstojnosť bolestivo narástla. Zvláštne, žiarlivosť zrazu zmizla. Sakra, jeho milovaná šuká s chlapom priamo pred jeho očami, no vyvoláva to vzrušenie, Nadiine stony hladia ucho.
  Nikolay energicky cválal na svoju partnerku a blažene sa usmieval. Ďalší účastníci nakrúcania, ďalšie tri páry, to isté sa začalo páriť. Adepti stonali a usmievali sa v predstieranej zmyselnosti.
  
  +
  Riaditeľ potom mávol rukou Borisovi: vyzlečte sa a pridajte sa k nim. Ako, ty budeš druhý s Naďou. Borka ale vyskočila zo sály, kde sa celá táto neslušnosť odohrávala.
  A potom počul, ako sa Albina sťažuje režisérovi, že predaj videí klesol, a povedal, že teraz je žiadané natáčanie v štýle tvrdého BDSM. Boris nevedel, čo to je. Spýtaj sa, samozrejme, zahanbený. A Nadežda mu to nevedela vysvetliť.
  A v lete boli sektári odvedení do Utriša, tichého odľahlého miesta s riedko osídlenými plážami a malebnými lesmi, ktoré sa blížili v lagúnach takmer k samotnej vode. Boli tu naplánované osvetové stretnutia nielen pre členov odbočnej sekty vedenej Albinom, ale aj pre adeptov z Moskvy.
  Prišiel aj Vladimir Achintsev, ten istý holohlavý fotograf a porno režisér, ktorý pracoval v Soči.
  Boris si uvedomil, že sa očakáva streľba v prírode. Nemýlil sa. Čoskoro Nadezhdu a niekoľkých chlapcov odviedli do lesa. Boris sa vkradol za filmový štáb.
  To, čo videl, Borka šokovalo. Jeho milovaná slúžila spoločnosti piatich mužov naraz! Takýto gangbang pripomínal "psiu svadbu" počas ruje u sučky, keď sa striedavo šplhajú na jednu. Navyše, muži potom začali konať v rovnakom čase! Nadiine očarujúce ústa, jej pôvabné diery boli plné vzrušených jadeitových prútov chlapov.
  To, čo urobila Nadežda, bolo vulgárne a nechutné. No Boris opäť nenašiel silu zasiahnuť. Žiarlil a zároveň ľutoval svoju milovanú. Po streľbe sa vážne porozprávali.
  
  
  Nadia sa ospravedlnila a uistila sa: podľa scenára to bolo nevyhnutné, Borya by nemala byť žiarlivá a rozhorčená, miluje iba jeho samotného. Boris to vedel. A svoju Nadenku miloval, a preto jej všetko odpustil. Zmierili sa. To však neprestalo natáčať Nadiu. O pár dní neskôr ju a ďalšiu Borisovu neznámu ženu odviedli do lesa.
  V ten osudný deň sa Boris a Nadežda zobudili, keď už slnko vyšlo spoza hôr a vyhrialo nudapláž, kde sa schádzali nahí ľudia, aby si zaplávali v pokojnom rannom mori. Boris sa pár minút pozeral na nudistov, no na pláž nešiel. Po spánku pocítil v sebe túžbu, vrátil sa k Nadežde, ktorá ležala v stane, a pritiahol ju k sebe. Dievča sa široko usmialo a bozk opätovalo. Mladí ľudia sa milovali. Ich telá horeli vášňou.
  Boris sa tentoraz správal hrubo, svojej milovanej ešte celkom neodpustil jej neslušnosť pri poslednej streľbe a Nadežda bola prítulná a nápomocná. Milenci frflali a obmedzovali svoje stony, aby nepritiahli pozornosť zvedavcov.
  Keď Boris skončil, vytiahol Nadeždu zo stanu do vody. More bolo teplé, rovnako ako vzduch, ktorý sa zohrial takmer na tridsať stupňov. Skutočné južné leto!
  Vo vode sa takmer nahá Nadežda zdala obzvlášť krásna, jej zlaté vlasy sa leskli na slnku.
  Zaľúbenci sa ešte dlho špliechali. Keď sa dostali na breh, Boris išiel k prameňu po vodu a Nadeždu v jeho neprítomnosti vzali na streľbu. Vracajúca sa Borka nevedela kam: Utrišský les je rozľahlý. Čakal na svoju milovanú a nadával riaditeľovi.
  A potom sa objavila Nadya, priviedol ju Achintsevov asistent, dievča sotva stálo na nohách a nemohlo sa pohybovať bez vonkajšej pomoci. Ohanbí a stehná mala celé od krvi.
  - Čo sa stalo, zlatko? spýtal sa Boris napäto.
  Hope odpovedala so slzami:
  "Sú to len nejakí zvrhlíci...
  - Hneď, ukážem mu, za všetko sa zodpovie! - povedal Boris, schmatol kuchynský nôž ležiaci na stole a ponáhľal sa hľadať riaditeľa.
  Hope zakričala: "Nie!" - a nasledoval Borka. Predtucha, že jej milovaný spôsobí problémy, dala dievčaťu silu.
  Vladimir Achintsev sa už po streľbe vrátil na svoje parkovisko. Počul Borisove kroky a otočil sa jeho smerom:
  - Čo potrebuješ?
  Borka neodpovedala. Dvoma skokmi sa dostal k darebákovi, šťouchl ho nožom do brucha a až potom povedal jediné slovo: "Svinstvo!
  Muž sa nedokázal zakryť. Nôž zasiahol hlboko do tela. Šokovaný režisér nekričal, neprejavil najmenší odpor, len sa zmätene opýtal:
  - Prečo?
  Boris opäť neodpovedal. Vytrhol si nôž z brucha a znova ho bodol. Tentoraz v režisérskej kľúčnej kosti. Krv tiekla a Borka v zúrivosti znovu a znovu bodala do sedliaka.
  Nadežda sa priblížila a ponáhľala sa k mladému mužovi so slovami:
  - Nie! Prestaň!
  Dievča vytrhlo Borisovi nôž z rúk. Riaditeľ sa zvalil na zem a Borka zacítila blížiacu sa osobu. Mladý muž, zbavený prirodzenej odvahy, sa inštinktívne rozbehol do lesa. Nádej po sadistickom nakrúcaní nemohla bežať. Urobila pár krokov za svojím milovaným, no zastavila sa s nožom v rukách. Dievča bolo zmätené, šokované.
  Objavil sa muž, ktorý Nadeždi zablokoval cestu. Potom prišlo viac ľudí. Niekto zavolal políciu. No Nadia sa to nedotklo, zvedaví občania len hľadeli na mŕtvolu riaditeľa a dievčaťa zafarbenú krvou.
  A Boris zmizol v lese. Šťastie mladého vraha neopúšťalo a tentoraz mu nikto nezavadzal, nikto mu nevenoval pozornosť.
  Borka zašla hlboko do hôr. Cítil sa zle: jeho milovaná zostala na mieste činu, mohla byť zadržaná a vypočúvaná. Ale duševná slabosť mu nedovolila vrátiť sa a vzdať sa.
  Napriek tomu v noci Borka zišla k moru. Sektári odišli, ich tábory boli prázdne. Neexistovala žiadna nádej, ale stan, v ktorom bývali, zostal na mieste. Boris uhádol, že jeho milovaného vzali na výsluch do Anapy.
  
  +
  Kapitola 23
  Nádej vzali vyšetrovateľovi. Ukázalo sa, že je to žena. Nadiu však bolo jedno, kto ju vypočúva. Po kontrolných otázkach: priezvisko, meno, priezvisko sa vyšetrovateľ pustil do práce.
  - Tvoja situácia, Nadežda Petrovna, sa mi zdá takáto: vyliezol k tebe sedliak, ty si sa bránil, schmatol nôž a udrel ho. Mám pravdu?
  Hope prikývla.
  - Pochopte, v zásade môžete. Ale nemôžete odpustiť, budete sa musieť zodpovedať za vraždu.
  Hope si smutne povzdychla a potvrdila:
  - Som pripravený...
  Vyšetrovateľ si dievča pozorne prezrel. Oči mala červené od sĺz, stále bola v šoku.
  "Áno, existuje výraz pre vraždu, ale chcem vám pomôcť," prehodil na vás vyšetrovateľ.
  Nadežda pozrela na dámu, ktorá ju vypočúvala. Mladá žena s prenikavými, prefíkanými, prenikavými očami. Nadežda ju nemala rada. To asi nepomôže!
  A člen vyšetrovacieho výboru pokračoval:
  - Vystavíme vám priznanie, tým sa zmierni vaše postavenie. Ak priznáte, že vražda bola spáchaná v stave vášne, môžete dostať najviac štyri roky. Je možné, že je to podmienené. Všetko závisí od vás. Povedz mi podrobne, ako si zabil, ja to zapíšem a zariadim. Samozrejme, vykonáme vyšetrenia na potvrdenie vašich slov.
  Nadežda vzlykala a často žmurkala svojimi začervenanými očami. Dievča nevedelo, čo povedať. Vraždu nespáchala, no Borisa zradiť nechcela a nôž, priamy dôkaz, mala v rukách. Budem musieť niečo napísať. Napäté boli aj slová vyšetrovateľa o vyšetreniach. Chcel som dať všetko do poriadku.
  Hope sa neisto spýtala:
  - Môžeš si myslieť?
  Vyšetrovateľ odpovedal:
  - Dobre, mysli! Ale keď zostanete v ústave pre predbežné zadržanie, je dobré myslieť tam.
  Vyšetrovanú ženu odviedli dlhými chodbami do pivnice. Tam ju stretol muž s epoletami majora a dve mladé ženy v bielych plášťoch. Jeden je vysoký, druhý podpriemerný. Major prikázal dámam:
  - Odpovedzte občanovi do miestnosti, odoberte výtlačky, dôkladne preskúmajte a hľadajte.
  Vysoká žena prikývla.
  - Poďme na to!
  Major nahnevane zopakoval:
  - Upozorňujeme, že vyhľadávanie by malo byť čo najdôkladnejšie! Je to nebezpečný zabijak.
  Nízka žena s jasne namaľovaným úzkym obočím zrasteným pri koreňoch nosa odpovedala:
  "Jasné, urobíme čokoľvek!
  Nadeždu odviedli do miestnosti s bielymi stenami, reflektormi a veľkým zrkadlom. Vysoká žena zapla prídavné svetlo, ktoré Nadeždu štípalo do očí. Dostala dosku a povedala, aby stála rovno. Kliknutie v profile, celá tvár. Potom si natreli ruky farbou a odobrali odtlačky prstov. Nadežda jemne zatlačila na papier, každý prst zvlášť, potom dlaň.
  Potom bol obžalovaný prevezený do boxu na vyšetrenie pod jasnými lampami, ktoré svietili zo všetkých strán a nedávali tieň. V krabici bol lekársky stolík s potrebnými potrebami, v rohu gynekologické kreslo priskrutkované k podlahe.
  - Vyzliecť! prikázala vysoká dáma. Vyzlečte si všetko oblečenie a vylezte na stoličku.
  Hope bola zmätená. Uvedomila si, že jej telo bude prehľadať možno tak, že si strčí prsty do intímnych miest. A po nakrúcaní sa jej vagína zapálila a svrbela. Snažila sa psychicky upokojiť: to je v poriadku, ber to ako bežné lekárske vyšetrenie.
  Zabrzdená Nadežda si pomaly vyzliekla šaty, podprsenku, pančuchy a sandále. Vysoká žena si vzala šaty a cítila každý šev, každý záhyb. Nízka dozorkyňa zložila oblečenie na hromadu a ironicky pozrela na obžalovaného. Obe ženy boli relatívne mladé a pekné. To Nadeždu trochu upokojilo. A predsa jej bolo nepríjemné vyzliecť si nohavičky.
  Ten vysoký však nahlas povedal:
  Vyzlečte si aj nohavičky!
  Nízka žena dodala:
  - Ponáhľaj sa! V opačnom prípade vám pomôžeme. A vyliezť do kresla, cítiť sa ako na návšteve u gynekológa.
  Ale ženy začali s prehliadkou od hlavy, česali Nadeždine dlhé husté vlasy a vypitvali každý prameň.
  "Tvoja hriva je nádherná," povedal vysoký. - Len sa osprchujte. Buď ticho, alebo sa oholíme!
  Dozorcovia sa zadržanému pozreli do uší a dokonca použili lupu. Pozreli sa aj do nozdier, opatrne ich rozšírili pinzetou. Ženy nespôsobovali takmer žiadnu bolesť, no Nadežda sa cítila ako pokusný králik. Bolo to ponižujúce, najmä keď mu do úst vstúpila ruka v rukavici, začala mu chrčať za perami, dotkla sa neba, jemne stiahla jazyk.
  Hope bolo choré, jeho ústa chutili ako guma. Nechápala, prečo je potrebné také dôkladné vyšetrenie.
  A dozorcovia jej rozdrvili prsia, nahmatali pod pazuchami. Potom jeden z nich spôsobil prvú poriadnu bolesť tlačením na pupok. Hope zalapala po dychu a trhla sa.
  "Toto sú stále kvety," povedala vysoká dáma. - Teraz ťa budeme hľadať na intímnych miestach. Prosím, roztiahnite nohy, opravíme ich. A relaxovať. Tento postup nie je príliš príjemný, ale je potrebný na úplnú kontrolu. Pokúsim sa spôsobiť čo najmenej nepríjemností.
  Nadežda si ťažko povzdychla, roztiahla nohy a čoskoro pocítila pohyb ženy, ktorá vkladala svoj dlhý ukazovák do lona Venuše.
  skríkla Nadia. Veľmi to bolelo! Bolesť spôsobená drsnou rukou v lekárskej rukavici sa prekrývala so spiacou bolesťou získanou počas natáčania.
  Tvrdý ako kus dreva prst zapichol Nadeždu hlboko do vagíny, čo spôsobilo neznesiteľnú túžbu močiť.
  Nadia s ťažkosťami potláčala svoje nutkanie a dáma, ktorá ju vyšetrovala, povedala:
  "Ach, tu je problém!" Zápal. Mal by som sa natrieť masťou.
  "To nás nezaujíma," odpovedala nízka predstavená. Povedzte lekárovi, aby to skontroloval neskôr.
  Vysoká zasunula druhý prst, tak tvrdo a hlboko, že Nadežda pocítila kŕče. Bolelo ju to a šteklilo ju to a mala neznesiteľnú chuť písať. Dievča to nevydržalo, vyvalil sa pramienok moču.
  - Je to infekcia! - prisahala vysoko, ale nevytiahla prsty z vagíny. - Namočil som si župan.
  "Nech sa zobudí," odpovedal malý so smiechom. - Je tu veľa suchých rúch.
  
  
  Vysoká predstavená sa odmlčala, potom si siahla prstami až k maternici a začala ich tam krútiť. Nadia zastonala od bolesti a hanby, začala sa triasť. A predstavená sa usmiala a ďalej krútila prstami. Neponáhľala sa, nerobila to všetko bez potešenia. Zdalo sa, že ju baví spôsobovať bolesť na najintímnejšom mieste ženy. Žena zároveň prstami voľnej ruky roztiahla Nadeždine pysky ohanbia a zatlačila na klitoris. Obžalovaný zastonal, pátranie sa zmenilo na výsmech. Vysoký strážca skúmal vagínu oveľa dlhšie a starostlivejšie, ako sa malo robiť pri prehliadke. Bolo to urobené zámerne s cieľom ponížiť a zraniť väzňa.
  Nízke žene to nevadilo, povedala Nadezhde:
  "Lež pokojne, kráska!" Keď vzdorujete, bolí to viac.
  Napokon si vysoká dáma vytiahla ruku z intímneho miesta, no Nadeždu nepustili. Matróna vymenila rukavicu, kvapla si trochu vazelíny na prst a náhle vstúpila dievčaťu do konečníka. Tvár obžalovaného od hanby ešte viac očervenela. Ale predstavená predstavila druhý prst.
  Nadežda upevnená na stoličke rozhorčene zastonala a vysoká dáma sa len uškrnula, pridala tretí prst a zaborila sa hlboko do konečníka. Aké je to hnusné a ponižujúce, keď vám kopú do konečníka!
  Nádej sa triasla bolesťou a impotenciou. Nízka predstavená ju ubezpečila:
  - Musíme sa pozrieť. Neboj sa, teraz je po všetkom.
  Nadine slzy stekali po jej lícach a vysoká žena prenikala hlbšie a hlbšie do konečníka, akoby ho chcela zlomiť.
  Nízke opraty priateľky:
  - Nelám to...
  "Je skúsená, má vyvinutý zmysel," povedal vrchný dozorca, ale uvoľnila tlak, trochu pokrútila prstami v konečníku a povedala:
  "Mali by sme tam dať sondu."
  Low odpovedal:
  - Stará sonda bola roztrhnutá, ale nová nebola prinesená ... A vo všeobecnosti sa jej prestaňte posmievať. Dosť sme jej ublížili.
  Vysoká predstavená namietala:
  - Major nariadil, aby pátranie bolo čo najdôkladnejšie!
  Low vysvetlil:
  - Nariaďuje to vo vzťahu ku všetkým podozrivým z vrážd, aby porušil vôľu vyšetrovaných.
  Vysoká predstavená si sňala ruku z konečníka a povedala:
  "A vyzerá to tu čisto."
  Potom sa obrátila k Hope:
  - No, ži!
  Potom si strhla rukavice a hodila ich do likvidácie. Nadežda si vydýchla: pátranie sa konečne skončilo. Ale dozorca vytiahol ďalší pár gumených rukavíc a znova si ich nasadil. Obžalovaný sa opäť otriasol: exekúcia pokračuje?
  Nízky ju uistil:
  - Neboj sa! Teraz vám skontroluje nohy a je to!
  Vysoký dozorca cítil svaly Nadeždiných vycvičených nôh, jej kolená, tlačili jej lýtka. Zišla až k chodidlám, cítila každú nohu. Dokonca roztiahla prsty na nohách. Zdá sa, že to nič nebolí. Ale aj tak, nechutné, zahanbené, strašidelné. Načo to všetko je?
  Nakoniec malá dáma oznámila:
  - Hľadanie sa skončilo. Teraz sa musíte umyť v sprche a v cele.
  Nadežda dostala uterák, kúsok mydla a odviedli ju chodbou do sprchy. Nálada bola hnusná, vagína veľmi bolela, hlava sa točila. Prečo bola tak šikanovaná? Prečo taká krutosť? A strážcovia sa na ňu pozerali s opovrhnutím.
  Hope sa rozhodla: bude ticho! V každom prípade buďte ticho. O Borisovi nepovie ani slovo. Vôbec nepovie ani slovo! Nebudú žiadne úprimné priznania, žiadne informácie vyšetrovateľovi. Nič!
  Bude sa správať ako hluchonemý a odmietne podpísať akýkoľvek protokol.
  
  
  Kapitola 24
  Kovalev prišiel v sobotu ráno. Usadil sa v izbe s Vasilijom. Bolo rozhodnuté poslať ho do Utrisha hneď na druhý deň. Inna sľúbila, že dá bratovi stan, zoberie hipisácke oblečenie a večer zamestnanca ostrihá, privedie ho do vhodného vzhľadu, aby sa nelíšil od stálych obyvateľov Utrishe a nevzbudzoval ich nedôveru.
  Úloha pred nami potešila Kovaleva. Bol veselý, posypaný vtipmi, dával Inne komplimenty.
  Vasilij Krasin mal túto ženu rád. No pre svoju prirodzenú skromnosť, pre políciu zvyčajne nepríznačnú, nepodnikol žiadne kroky k bližšiemu zblíženiu. Inna a jej matka boli k hosťovi zdvorilé. Večerali spolu, ale s Innou Vasily diskutovali najmä o pracovných záležitostiach.
  Kovalev sa k dievčaťu okamžite správal bez zábran. Rozprával vtipné príbehy a anekdoty a večer úplne odišiel do Inninej izby.
  Vasily žiarlil: spoza steny bolo počuť smiech a animované hlasy, ale Krasin sa neodvážil pripojiť k veselému páru, hoci sa obával: mal plány s Innou. Ale je tu, hneď s Kovalevom... On je sukničkár, nemyslí to vážne, myslí len na sex.
  Vo vedľajšej izbe bolo všetko ticho. "Išli spať," pomyslel si Krasin. "Farivolná žena a chcel som sa s ňou spriateliť."
  Kovaľov bol dlho preč, objavil sa neskoro v noci.
  - Ako sa má Inna v posteli? - spýtal sa Vasily nahnevane, ktorý nemohol zaspať.
  Nemali sme nič! odpovedal Kovalev. Ani sme sa nebozkávali.
  - Zaujímalo by ma, čo potom robili pol noci? Krasin neveril.
  - Upravili mi vlasy a potom som si prečítal knihu o Utrishi a jeho obyvateľoch. Aby ste pochopili, čo sa tam deje.
  - Bolo potrebné, aby čítala, nie?
  - Takže tam sa kniha dala čítať len z počítača. Pokiaľ ide o Utrish, Inna mala iba "Formula of Freedom" *, stiahnutú ako súbor na internete. Čítal som a ona išla spať. Pozri sa lepšie, ako mi vyrobili erokez?
  
  *Prejav o knihe Alexeja Bolšakova "Formula slobody. Utrish"
  
  Zamestnanec vyšetrovacieho výboru Andrei Kovalev vyzeral s novým účesom veľmi vtipne. Ale Krasin sa ani neusmial, povedal:
  - Dobre! Vyzeral ako kohút.
  Kovalev sa neurazil, zaspal v očakávaní nadchádzajúcej práce.
  Nasledujúci deň odišiel zamestnanec do Utrishe, aby zhromaždil informácie o zosnulej herečke a jej sprievode.
  Od autobusovej zastávky k tretej lagúne, kde došlo k vražde, musíte prejsť štyri kilometre po pobreží. Dalo sa tam dostať aj loďou, ktorá vozila dovolenkárov za peniaze, no Kovalev sa rozhodol ísť pešo, ako to robili miestni domorodci.
  Pred sebou videl dievča v krátkych šatách s ruksakom a celtou cez plece. Kovalev tajne skúmal cudzinca. Trochu útla, stredne vysoká, ale dlhonohá, štíhla, Andrei sa hneď zdala pekná: Dlhé vlasy mala zvinuté do vrkočov vytŕčajúcich rôznymi smermi, čo prezrádzalo jej príslušnosť k neformálnostiam.
  Kovalev sa rozhodol konať. Dohonil cudzinca a povedal:
  - Hej! Som tu prvýkrát, priatelia mi povedali o Utrish. Hovorí sa, že najlepšie je zastaviť sa pri tretej lagúne.
  "Dobré ráno," odpovedalo dievča s úsmevom, hoci deň už prekročil rovník. - Áno, je to skvelé miesto. Ja sám tam stojím, na štvrtej lagúne.
  Vysoký hrudník, oválna sladká tvár, príjemný úsmev. Chcel som to lepšie spoznať. Kovalev povedal:
  Poďme spolu, keďže sme na ceste.
  "Spolu to zvládneme," súhlasilo dievča. - Máte pitnú vodu?
  Kovalev si dal v Anape kúpiť nejakú minerálku. Dostal pokyn, že vodu možno nabrať z prameňa a neurobil si zásoby, aby mohol menej niesť.
  
  
  
  - Ešte kúsok, - povedal Andrew. "Teraz to dostanem, dám ti pol pohára z mojej skromnej zásoby." Povedali mi, že v štrbine za treťou lagúnou je voda. Chcem si to dnes vyzdvihnúť.
  - Môžete si to vziať pri vodopáde. Bude na ceste.
  - Môžete piť vodu z vodopádu? spýtal sa Andrey.
  - Ten dole treba uvariť, ale nad vodopád sa dá vystúpiť, tam, v horách, vychádza prameň. Voda je čistá, chcem tam ísť, aby som neodišla hneď z lagúny, - povedala dievča so sladkým úsmevom.
  "A išiel by som, aby som netrpel smädom," povedal Kovalev nadšene.
  - Tak poďme, ukážem ti zdroj, odpovedalo dievča. - Ako sa voláš?
  - Andrej. A čo ty?
  - Ja som Nymph.
  Je to naozaj nymfa? Kovalev bol prekvapený.
  - Je to tu. Tu prijali prezývky. A v minulom živote som sa volala Lena.
  "Volajú ma Kal." Ale uprednostňujem meno.
  Andrei vytiahol fľašu vody, hrnček, nalial dievčaťu.
  Zložila si aj ruksak, zhodila šaty, nechala si len malé nohavičky, vložila šaty do ruksaku a spýtala sa:
  - Fajčíš?
  Nie, Andrew nefajčil.
  - Budeme musieť strieľať. A nájsť fľaše na vodu. Pred vodopádom by mal byť odpadkový kôš. tam uvidime.
  Sedeli pár minút na brehu a Lena sa ponúkla, že si zapláva v mori. Zhodila mininohavičky a smelo sa vrhla do prichádzajúcej vlny. Kovalev nasledoval príklad. Prvýkrát sa kúpal bez plaviek, no hneď sa mu to zapáčilo! K bežným vnemom sa pridal pocit neobmedzenej slobody, kvôli ktorej sa nudisti v skutočnosti vyzliekajú.
  Kovalev a Nymfa plávali ďaleko, Andrej ešte nikdy tak ďaleko neplával, no v prítomnosti peknej spolucestujúcej sa vôbec nebál. Nemyslel ani na to, že by si okoloidúci mohli chytiť svoje veci.
  Keď sa chlapci trochu oschli, vzali si batohy a pomaly kráčali k vodopádu. Andrei naozaj rád chodil s nahým dievčaťom a rozprával sa s ňou. Kovaľov si za pochodu vymýšľal, že je umelec, ale dočasne pracuje ako školník v Petrohrade. Dievča mu povedalo, že miluje stopovanie a takto precestovalo už pol krajiny. Rozprávala, ako sa sem dostala z Altaja, ako čakala na silnú búrku na diaľnici pri Voroneži. Kovalev sa spýtal, či sa bojí cestovať sama, či ju roľníci otravujú.
  - Za čo? - prekvapilo sa dievča. - Na diaľnici vždy nájdete prostitútku.
  Mala však prípad s kamionistom, ktorý sa začal chytať za nohy, otravoval, dokonca zastavil auto a začal zakrývať okná. Lena mu ponúkla stopäťdesiat rubľov za to, že ju odvezie a chcela vystúpiť z auta. "Nepotrebujem peniaze, chcem sex," povedal znepokojený muž. Lenu ale našli, povedala, že nie je pripravená na sex, lebo dostala menštruáciu. "Aspoň si vyfajčite," spýtal sa kamionista. "Dobre! povedala Lena. "Len naozaj potrebujem ísť von a vycikať sa." Vodič otvoril dvere, dievča schmatlo svoje veci a vyskočilo z auta.
  "Takže ten muž zostal bez peňazí a bez sexu a ja som sa vybrala na ďalšiu jazdu," povedala Lena-Nymph veselo a dodala, že skutočne verí v predurčenie osudu a svojho anjela strážneho, ktorý ju zachráni v ťažkých časoch.
  Andrey sa spýtal, ako dlho bude Lena stáť na Utrish, odpovedala, že nemá žiadne konkrétne plány, ale ak stretne priateľov, zostane dlhšie.
  Kovalev sa pozrel na dievčenské štíhle nohy, krásne prsia a pomyslel si, že jeho priateľka v Petrohrade by sa mala o seba starať. Navštíviť telocvičňu alebo niečo také.
  Kovaľov zároveň na prípad nezabudol. Opatrne povedal, že počul, že tento rok bol na Utrishi zabitý režisér, ktorý natáčal porno.
  Lena o vražde nič nevedela. Takmer celé leto strávila na Altaji.
  Pri vodopáde si spolucestujúci opäť zaplávali, potom sa sušili na brehu, sledovali sprchujúcich sa ľudí, našli pár prázdnych fliaš a vyšplhali sa po chodníku. Lena ukázala cestu k prameňu, ktorý napája vodopád. Andrei odvážne nasledoval dievča a počúval jej príbeh o tom, ako minulý rok on a jeho priatelia preliezli celý Utrish.
  Na spiatočnej ceste sa nahá Lena, ľutujúca, že si nevzala mydlo, smelo postavila pod vodopád studenej sladkej vody padajúcej zo skaly na pláž. Andrej sa nesprchoval. Obdivoval dievča. Páčila sa mu stále viac. Jej spontánnosť, ľahká komunikácia, túžba porozprávať sa s ním o akejkoľvek téme podplatila zamestnanca vyšetrovacieho výboru. Išli teda do lagúny a rozprávali sa ako starí dobrí priatelia, ktorí majú vždy námety na príjemnú diskusiu.
  V tretej lagúne Andrey okamžite našiel dobrý tábor na brehu. Lena chcela ísť ďalej, ale Kovalev navrhol, aby sa dievča dočasne zastavilo pri ňom a jedlo, kým sa neztmie. Lena okamžite súhlasila: Operatívny pracovník pomohol dievčaťu postaviť stan a spolu išli do lesa po drevo.
  V lese ani tak nezbierali dreviny, ako skôr obdivovali krásu miestnej prírody, majestátne stáročné duby a ešte dávnejšie borievky. Dievča si vybralo jeden z najmocnejších dubov a pokúsilo sa zmerať jeho šírku a sotva sa zmestilo do troch obvodov.
  "Áno," povedala Lena obdivne, "tento dub tu stál dávno predtým, ako sme sa narodili, v stredoveku, a s najväčšou pravdepodobnosťou bude stáť po nás, aby potešil naše deti a vnúčatá.
  Andrey, fascinovaný dievčaťom, nedokázal od nej odtrhnúť svoj obdivný pohľad. Vrátili sa na parkovisko, postavili oheň a urobili pohánkovú kašu. Kovalev ho chcel naplniť gulášom, ale Lena odmietla jesť jeho konzervy s odvolaním sa na skutočnosť, že je vegetariánka. No a vegetariánska večera v prítomnosti pekného dievčaťa dopadla veľmi chutne.
  Lena povedala, že je tu zvláštna energia divokej prírody. Preto najjednoduchšie jedlo varené na ohni, dokonca aj obyčajná kaša bez mlieka, má príjemnú chuť, zasýti telo a absorbuje sa lepšie ako mestské pochúťky.
  Kovalev pozorne počúval Lenochku, úplne zabudol na svoju úlohu.
  Po obdivovaní západu slnka Lena prosila únavu a išla spať, zatiaľ čo Andrei dlho sedel pri mori, premýšľal o dievčati a premýšľal o živote.
  Tu sa cítil dobre a pokojne. Napriek tomu je toto miesto úrodné - rezervácia Utrishsky. Kúsok kaukazskej idyly. Úplná absencia áut a civilizácie, čistý čerstvý vzduch, jemné more. Sadni si, bastard od rozkoše, nadýchni sa morského vzduchu plnými prsiami, obdivuj okolitú krásu. Zvláštna milosť týchto miest dáva pokoj a mier, dotýka sa niektorých dobrých strún v duši, ktoré začínajú spievať a potom sem znova priťahujú. Pocity pokoja a mieru, istoty, pomalosti a láskavosti spôsobujú nával pozitívnych emócií, pocit šťastia, harmónie s vonkajším svetom, túžbu konať dobro, robiť život lepším a radostnejším.
  Andrej predtým ani nevedel, aké príjemné je obdivovať mesačnú dráhu a jasnú žiaru hviezd, sledovať satelity pohybujúce sa po oblohe, majestátne orať nekonečné priestranstvá alebo padajúce hviezdy a meteority rýchlo sa rútiace do priepasti.
  V takých chvíľach nie je čas na prácu, chcem myslieť len na večné. Škoda, že Lenochka išla do svojho stanu. Bolo by pekné sedieť s ňou pod hviezdnou oblohou, rozprávať sa o živote a láske, plávať po mesačnom chodníku bez oblečenia. No, ešte je čas.
  
  
  Kapitola 25
  Nasledujúce ráno sa Andrej zobudil s pevným úmyslom urobiť pre Lenochku niečo pekné. Bol priťahovaný k tomuto dievčaťu, prísne srdce opery bolo naplnené sladkým vzrušením v očakávaní komunikácie s drahým malým mužom.
  Slnko práve vyšlo, Utrish ešte spal. Po brehu, na samom okraji vody, išiel sám tenký, strapatý, vysoký, trochu zhrbený mladík v špinavej jesennej bunde a džínsoch, čo bolo pre Utrisha nezvyčajné.
  "Aký zvláštny mladý muž," pomyslel si Kovalev. "Je teplo a on je takto oblečený."
  Ich oči sa stretli. Andrew zamrzol. Zdalo sa, že ostal v nemom úžase: po celom tele opery mu naskočila husia koža. V tomto mladom mužovi bolo niečo živočíšne, hrozné. Kovalev videl veľa zločincov, ale možno sa ešte nestretol s takým zlovestným pohľadom.
  Už vedel, aký hurikán sa niekedy skrýva v očiach zločinca. Náhodou bolo vidieť, ako sa leskli kovovým leskom. Pohľad jednoduchého človeka nepodliehajúceho vášňam je úplne iný, pokojný, dobrotivý.
  Oper chvíľu sedel ako omámená. A neznámy sa zdalo, že sa niečoho bojí. Na najbližšom chodníku zabočil do lesa a začal sa rýchlo vzďaľovať. Kovalev sa spamätal, spomenul si, prečo je tu, a ponáhľal sa za chlapom. Jeho stopa sa však rozplynula.
  Andrej sa vrátil a sadol si na parkovisko. V myšlienkach si ani nevšimol, ako sa Lena dostala zo stanu.
  - Dobré ráno! - šťastne sa usmievalo, povedalo dievča.
  "Dobré ráno," Kovalev s námahou vyžmýkal úsmev.
  - Ideš plávať? spýtala sa Lena.
  Pred pár minútami by bol Andrew šťastný. Teraz bol však naštvaný, že mu chýbal cudzinec.
  "Prídem neskôr," povedal Kovalev. - Niečo, čo ešte nechcem.
  "Dobre, čo chceš," odpovedala Lena, zišla k moru, vyzliekla si šaty a plávala pozdĺž pobrežia, jemne tlačila na vlny a vzácne medúzy, ktoré jej prišli do cesty.
  Z dievčenskej tváre nezmizol šťastný úsmev. Andrei ju opäť obdivoval, jeho myšlienky začali prichádzať do poriadku.
  Andrey sa rozhodol dať Lenochke uterák, len čo dievča vyjde z vody. Na pláži sa však objavil vysoký, takmer dvojmetrový bradáč, asi tridsaťročný, v dierkovom tričku. Namiesto nohavíc bol zviazaný uterákom. Muž Lenu okamžite spoznal.
  - Oh, objavila sa nymfa! povedal nahlas. - Akí ľudia a bez ochrany!
  - Dobrynya, si to ty? - dievča sa potešilo, vyskočilo z vody a ľahkým poklusom bežalo k sedliakovi.
  Dobrynya široko roztiahol ruky. Nahá Lena mu visela okolo krku a dvíhala nohy nad zem. Dobrynya ju objal, niekoľko sekúnd ju držal v náručí a potom ju jemne položil na zem.
  Čo je tento rok neskoro? Dobrynya sa spýtala nahlas: Zdá sa, že mal vo zvyku takto hovoriť.
  - Bol som na Altaji.
  - No, nechal si sa uniesť. Máme niečo lepšie. Je teplo, more blízko, partia v pohode.
  - Sú tam aj zaujímaví chalani. Pamätáte si Yurka Shaggy? Stál som pri ňom. Ale tu máš pravdu, je to lepšie. Preto to sem ťahá...
  - Dostal si sa tam pešo? spýtala sa Dobrynya. - Na dlhú dobu?
  - Štyri dni. Po Novosibirsku veľmi úspešne. Do Moskvy s jednou zmenou. Tam som chytil osobné auto do Voronežu. Vo Voroneži som sa dostal do lejaku, no do Anapy som sa dostal bez prestupov. A najprv si predstavte, jedna koza ma skoro znásilnila. Strašné, staré, všetko v kriminálnych tetovaniach. V Irkutsku ho zastavila. "Do Moskvy," hovorí, "idem." Potešil som sa, trochu som sa povozil, pokecal o tom a tom. Zrazu zišiel z hlavnej cesty a zastavil. Zatiahol závesy na kamióne. "Chcem sex," hovorí. Eli ustúpil. Koza! skúšala som aj bez kondomu...
  S kým si vstával? spýtala sa Dobrynya a pozrela na Andreyho.
  - Jeden. Vidíš, môj žltý stan, - odpovedala Lena a dodala, stíšiac hlas:
  - Včera som stretol toho chlapa. Andrey je umelec, je tu prvýkrát.
  Kovalev mal vynikajúce ucho. Pozorne sledoval rozhovor.
  - A čo ste zastavili na priechode? spýtala sa znova Dobrynya. - Poďme k helikoptére.
  Dá sa tam dobre zaparkovať?
  - Áno, včera sa chlapci z Krasnodaru odsťahovali. Miesto sa uvoľnilo. Zostal iba Rostov, päť ľudí, a Rada s priateľkou.
  "Pamätám si Rada z minulého roka," povedala Lena. - Je smiešna. Naučila nás čarovať.
  - Áno! Je to skutočná čarodejnica! Ako fajčí trávu, komunikuje s diablami, - žartoval Dobrynya.
  "A s anjelmi tiež," usmiala sa Lena. - Včera si ťa nevidel.
  - A celý večer sme v lese hľadali Danka, syna Anky. Predstavte si, v júni zmizlo dievča a včera zmizla aj Danka. Ráno sa Krasnodarčania vysťahovali, Anka bola ošetrená. Opitá zaspala, a keď sa zobudila, syna nikde. Niekto ho videl ísť do lesa. Hľadali sme to všade a nenašli sme to. Dnes ideme znova.
  "Pamätám si Danku," povedala Lena. - Prirodzený terorista!
  - Tu, tu, tento rok Mamai takmer vymrel zo sveta! Dobrynya sa usmiala. - Najprv som sa s ním pobil, snažil som sa mužovi strčiť nôž do zadku. Mama išla k nemu. Anka teda rozbila čajník o hlavu blázna. Jediná dobrá kanvica bola na parkovisku. Predstavte si, že s kanvicou vriacej vody je Mamai na hlave!
  "Je tu s tebou zábava," usmiala sa Lena.
  - No áno! A potom to bola ešte väčšia zábava. Anka so synom vyšli z Mamaiinho parkoviska a zastavili neďaleko nás. A Mamai sa s vášňou bojí mačiek ...
  - strachy? Mačky?" spýtalo sa dievča. - Prečo?
  - Pred pár rokmi mal lišajník. Hovorí, že to tu zdvihol, veľmi ťažko s tým zaobchádzal. Hrozilo veľa peňazí. Teraz, keď vidí mačku, okamžite ju prenasleduje, hádže do nej kamene. A miluje ženy. Stretol som sa tu na pláži Mamai s dámou z Anapy. Matrac, celý prezlečený, vymaľovaný. Blondínka s africkými vrkočmi do pása. Začalo to horieť, čo znamená, že Mamai je na tejto žene. Pili a rozprávali sa. Skrátka, vtiahol ju do stanu. A Danka videla, schmatla mačku na pláži, priplazila sa k Mamaiovmu stanu, zrazu otvorila zips na stane, hodila tam mačku a hneď zazipsovala stan.
  Dobrynya sa zasmiala nepríjemným, hrubým smiechom. Helen sa zasmiala spolu s ním.
  - Predstavte si, že v stane je proces v plnom prúde a potom vystrašená mačka letí priamo na Naked Mamai. Chytá to strachom. Potom zahákol africké vrkôčiky a stiahol ich tete. Pred očami Mamai sa z dlhovlasej blondínky stala krátkovlasá brunetka.
  Dobrynya sa znova zasmiala. Trochu sa zasmial a pokračoval:
  - Dáma je v šoku, Mamai je na tom rovnako. Celá nočná mora spočíva v tom, že Mamai nemôže v žiadnom prípade vytiahnuť svoje bohatstvo: pani je vystrašená, nevedia sa odopnúť, nemôžu sa otočiť, nemôžu chytiť mačku, nemôžu otvorte stan. Ha ha ha!!!
  Lena sa nahlas zasmiala.
  "Skrátka, mačka tam niečo podnikala," pokračovala Dobrynya so smiechom. "Roztrhol som mamu celý chrbát a poškrabal dámu na tvári. Vtipné však je, že Mamai zo stresu vypustili plyny a s nimi vyskočilo prekvapenie. Taký dobrý cudzinec! Sám sa špinil, kým sa nedali odopnúť, zašpinil pani, stan. Ha ha ha!!! A mačka z prekvapenia sa ešte viac zbrutálnila. Ha ha ha!!!
  "Tu treba plakať, nie sa smiať," pomyslel si Kovalev a pozoroval smejúci sa pár.
  - Ach, choroba! Alena sa zasmiala. "S Mamai sa vždy niečo deje...
  "To nie je všetko," pokračoval Dobrynya vo svojom príbehu. - Nejako sa dostali na slobodu, mačku vypustili. Úbohá pani sa išla umyť. A Mamai bežal na toaletu - bol veľmi netrpezlivý. Čoskoro počujeme volanie na celý les: "Pusti môj penis, infekcia!". Ha ha ha! Predstav si, Mamai, ako bol v kondóme, bežal s ním do jamy. Posadil sa, aby sa vyrovnal s veľkou potrebou, cíti: niekto chytil jeho penis a vtiahol ho do jamy za penis. Haha! Sakra, alebo čo, sníval v jame, čo ťahá. Predstavte si, aké to je písať s dobre natiahnutým kondómom.
  "Och, je mi ľúto úbohej Mamai," zasmiala sa Lena.
  - Pár dní po čajníku sa hodil domov do Petrohradu. Len v deň vraždy. Predstavte si, máme tu zabitého muža. Fotograf zo Soči.
  - Wow! Lena rozhodila rukami.
  Keď Kovalev počul, že hovoria o vražde, pristúpil k Dobrynya s Lenou a predstavil sa:
  Moje meno je Andriukha. Prezývka - Kal.
  "A ja som Dobrynya," podal muž ruku.
  "Počul som váš príbeh," povedal Kovalev, "tiež mi povedali, že muž, ktorého tu zabili, natáčal porno. Za to bol zbitý.
  - Kto ti to povedal? spýtala sa Dobrynya.
  "Známa, ktorá tu bola v deň vraždy.
  - Áno, shmon bol vtedy zdravý. Prišli policajti, dievča odviedli.
  "Zabila ho?" spýtal sa Kovalev. Možno mala asistenta?
  "Áno," odkývala ho Dobrynya. "Má to svoju históriu, ale nie je to naša vec. Nechcem o tom nič vedieť. Nech si to policajti vymyslia sami.
  Môžete mi pomôcť presunúť môj stan? spýtala sa Lena Dobrynya.
  "Samozrejme, pomôžem," sľúbil Dobrynya a spýtal sa Kovaleva:
  - Odkiaľ si?
  "Som z Petrohradu," odpovedal Kovalev.
  - Takže to bol Mamai, kto ti povedal o vražde? spýtala sa Dobrynya.
  "Nie, nepoznám ho," odpovedal Kovalev. - Kde býva v Petrohrade?
  - Ako viem! Povedala Dobrynya nespokojne. - Nikdy nebol.
  "Je tu veľa ľudí z Petrohradu," povedala Lena.
  "Áno, samotná Káťa Ogonyok niečo stojí," odpovedala Dobrynya.
  - Je tu teraz Katya? spýtala sa Lena.
  - Áno! Nie je to od nás ďaleko.
  "A sťahujeme sa na iné miesto," povedala Lena Andreymu. - Neďaleko Lotusu je v lese dobré parkovisko. Volá sa helikoptéra. pôjdeš s nami?
  Prijmú ma tam dobre? spýtal sa Kovalev.
  Dobrynya sa hodnotovo pozrela na Andreja a povedala:
  - Ak sa budete správať dobre. Dostatok priestoru pre každého. Ak sa vám nepáči, môžete kedykoľvek odísť. Ľudia odchádzajú, sú voľné parkoviská. budeš fajčiť?
  "Nie, nefajčím," ospravedlnil sa Kovalev.
  "To je v poriadku, budeš stáť pri nás, naučíš sa," povedala Dobrynya. "Dobre, priprav sa, ak pôjdeš s nami.
  
  
  Kapitola 26
  Kovaľov odišiel, strastiplné hodiny čakania sa vliekli, Vasilijovi Krasinovi spestrila nedeľná prechádzka s Innou po Anape.
  Krasin ťažko vychádzal s dievčatami, v komunikácii bol nesmelý. Hanbil sa zoznámiť sa a prvýkrát po stretnutí sa cítil trápne. V mnohom sa teda nevyvíjal s opačným pohlavím. Neustále ho dusili komplexy, dievčatá si ho nevšímali. Ale Inna si Vasilija nejako okamžite obľúbila, bolo mu s ňou príjemne. Iskierka sympatií, ktorá vzplanula ku krásnej žene, postupne zapálila v Krasinovom prísnom srdci oheň lásky.
  Na kolegovi sa mu páčilo všetko. A vzhľad, výrazné oči a postava. A vedela zaujímavo rozprávať aj o svojej práci, o sebe. A Krasin, bojazlivý voči ženám, tentoraz ochotne komunikoval s Innou.
  V ten láskavý, teplý a tichý večer sa nevedeli dostatočne porozprávať. Na pláži Inna, majsterka športu v plávaní, hovorila o svojom stretnutí s kŕdľom delfínov na otvorenom mori:
  - Plával som nejako zvlášť ďaleko do mora. Pozerám, medzi mnou a brehom sa objavil kŕdeľ delfínov. Niekedy sa približujú k brehu. Pravdepodobne je pre nich zaujímavé pozrieť sa na dvojnohé záhadné stvorenia, ktorých je v pobrežných oblastiach toľko. Medzi ľuďmi a týmito morskými živočíchmi existuje nejaké prastaré mystické spojenie.
  Delfíny plávali pomaly, lenivo sa rozprávali svojim charakteristickým piskotom, ktorý bolo vo vode jasne počuť.
  Zastavil som, takmer zastavil všetok pohyb, len som sa mierne pohupoval na vlnách a sledoval pohybujúci sa kŕdeľ. Počúval som ich rozhovor, ktorý bol z nejakého dôvodu čoraz aktívnejší. Delfíny diskutovali o niečom svojom. Zaujímalo by ma čo!
  A zrazu sa kŕdeľ otočil ku mne. Rozdelili sa na dve skupiny. Okolo mňa začali krúžiť piati. Ale tri išli priamo na mňa! Zamrzol som, keď som ich zmätene sledoval, ako sa približujú. ...
  - Ach, koľko ľudí by chcelo stretnúť delfíny v mori! - Vasily vložil svoju frázu do rozhovoru.
  - Ale všetky pokusy dovolenkárov priplávať k nim končia neúspešne. A tieto delfíny samotné priplávali ku mne! Videl som, ako dýchajú, so zvukom vypúšťajú vzduch, videl som ich malé oči, približujúce sa plutvy. Spomenul som si na príbehy o priateľstve medzi delfínmi a ľuďmi. A chcel som sa s týmito kráskami spriateliť, pohladiť ich najbližších. Navyše, plutva troch najlepších delfínov bola veľmi blízko, doslova tri metre odo mňa!
  "Si odvážne dievča," povedal Vasily.
  Urobil som jemný pohyb smerom k nim. Ale kŕdeľ okamžite šiel pod vodu ...
  - Strach? spýtal sa Krasin.
  "Vyzerá to tak," odpovedala Inna a pokračovala vo svojom príbehu:
  "Plával som späť na breh v nádeji, že uvidím, kde sa delfíny vynoria." Veľmi dlho ich nebolo vidieť. Potom sa sotva postrehnuteľne objavili v diaľke a opäť sa ponorili pod vodu. A premohla ma mrzutosť, zmiešaná so zvedavosťou. Čo to bolo? Prečo ku mne priplávali delfíny?
  "Hovorí sa, že delfíny pomáhajú ľuďom, ktorí sa ocitnú v mori ďaleko od pobrežia," navrhol Vasily.
  Áno, počul som príbehy o delfínoch, ktorí zachraňujú topiacich sa ľudí.
  "A niekedy sú z nejakého dôvodu hodené na zem," povedal Vasily.
  - Hovoria, že strácajú orientáciu, ale mne sa zdá, že sa plavia zomrieť.
  Majú samovraždu? spýtal sa Vasilij.
  - Vyzerá to tak. Možno sú k tomu príbuzní donútení. Vidíte, delfíny, rovnako ako ľudia, dýchajú vzduch a sú náchylné na vírusové ochorenia. To znamená, že sa môžu navzájom nakaziť. Keď jeden človek ochorie, aby nenakazil celé stádo a svojou mŕtvolou neznečistil more, je nútený vrhnúť sa na breh.
  "Logická verzia," súhlasil Krasin.
  - Raz som videl, ako delfín prišiel zomrieť. Bola hlboká jeseň. Na pláži nikto nie je, dovolenkári všetci odišli a ja som sa rozhodol ísť na skaly. Milujem tam chodiť.
  Na brehu vidím ležať delfína. Nažive! Jeho pľúca hlučne vypustili vzduch. Delfín ťažko dýcha, oči má zatvorené. Chvost a spodná časť brucha sú vo vode, ale väčšina tela je na brehu. Delfín je veľký. Pristúpil som k nemu a pozorne si ho prezrel. Nenašla sa žiadna krv ani zranenia. Opatrne pleskám obyvateľa morskej hlbiny dlaňou po chrbte. Delfín v reakcii slabo pohybuje plutvami. Cíti môj dotyk! Ale nemôže alebo nechce sa pohnúť.
  Snažím sa dostať do vody. Ale delfín je ťažký. Nemôžem s ním pohnúť. Ale on sám nechce ísť na more. Vidno to z jeho sotva pohyblivých plutiev. Delfín ich vesluje, aby pristáli! Neviem, čo mám robiť, neviem mu pomôcť. Ja len hladím chudáka po hlave.
  A potom delfín otvorí oči a pozrie sa na mňa smutným pohľadom. Ukazujem rukou: plávaj, hovoria, do mora. V reakcii na to delfín len slabo pohybuje plutvami. Snažím sa ho tlačiť do vody. Neužitočné! Zrazu vidím, ako z oka delfína vytečie veľká slza. Nie je priehľadné ako u človeka, skôr zakalené, farby silne zriedeného mlieka. Prvá slza sa pomaly kotúľa po druhej, potom tretej... Delfín plače. Má tragédiu.
  Blíži sa k nám žena. Spoločne ešte raz skúmame delfína. Nie, nie je zranený.
  Žena hovorí: "Pôjdem do rekreačného strediska, nahlásim delfína," a odchádza.
  A zostávam. Sedím vedľa umierajúcej mŕtvoly. Plačem s ním...
  A potom prišli záchranári a úbohé zviera odvliekli do mora. Snažil som sa vysvetliť, že delfín je chorý a potrebuje lekársku pomoc, no nepočúvali ma. Bol som vtedy na strednej škole, bol som tínedžer...
  
  
  Kapitola 27
  Innin príbeh Krasina dojal a príjemný večer strávený s dievčaťom priviedol Vasilija k úplnému potešeniu. Na druhý deň myslel viac na Innu ako na prácu. Obžalovaného sa však ešte raz pokúsil vypočuť. Ale bezvýsledne.
  Nadeždu mali nechať ísť a postaviť ju vonku za ňu. Tá mala viesť k maniakovi. Len takto ísť za dievčaťom v lese? Zostávalo čakať na informácie od Kovaleva.
  V utorok večer sa objavil nadšený.
  "Počúvaj, Vašek, toľko som trpel! Jedna strašná kurva ma tam skoro znásilnila.
  "Mali ste sa uvoľniť a užiť si to," vtipkoval Krasin.
  "Hovorím ti, že z toho nebudeš mať radosť." Keby len pohlavné choroby...
  "Prejdite rovno k veci," spýtal sa Krasin.
  - Počkaj, neponáhľaj sa. Musíme vám povedať všetko v poriadku, - Kovalev sa horlivo podelil o svoje dojmy. - Prišiel som teda do Utrisha. K lagúne, kde zabili režiséra, sú to ešte štyri kilometre. Pozrel som sa okolo, vidím: dievča kráča samo a vlečie veci. Wow taká roztomilá, aj keď s dredmi a tetovaním na nohe, ale atraktívna. Rozhodol som sa s ňou zoznámiť, povedal som, že prvýkrát v Utriši chcem ísť do tretej lagúny, pretože o nej viem od priateľov. Dievča sa pomenovalo Nymph, no v skutočnosti sa volá Lena. Povedala, že sem ide už piaty raz, že mi povie, čo je čo. Išli sme spolu...
  "Práve som povedal, že jalovica je hrozná," vtrhol do príbehu Krasin.
  - Tak o nej nehovorím! Počúvajte, neprerušujte.
  "Vaše sexuálne dobrodružstvá ma príliš neznepokojujú," povedal Krasin. - Viac k veci.
  "Tu hovorím o prípade. Vo všeobecnosti ma k nej priviedla Nymfa. Pridal som sa k nim na parkovisku. Nápadník sa okamžite pripútal k Nymfe, známej z predchádzajúcich rokov. Volal sa Dobrynya, vyzeral asi na dvadsaťpäť rokov. Muž s chabým intelektom. V tábore hippies bol hlavnou autoritou. Pre seba som ho nazval šmejdom. Chýba mu niekoľko prstov na rukách a to isté na nohách. Každému povedal, že bojoval v Čečensku. A v rukách mu údajne explodoval v rukách granát. Odhadujem, že na tele nie je jediná jazva, chýbajú len prsty. Aby došlo k takémuto poškodeniu, bolo potrebné držať granát súčasne rukami a bosými nohami a zároveň nosiť prilbu a silné nepriestrelné brnenie. Jeho spoločníci mu však verili. Odtiaľto tu bolo potrebné zistiť informácie. Pýtam sa ho na sektárov a on mi hovorí, ako sa naučil plávať v škôlke. S mamou pricestovali do Soči, mama ho zobrala k inštruktorovi plávania. Dali jemu a ďalším deťom nafukovacie matrace a povedali im, ako majú pohybovať rukami, aby mohli plávať. No plával. Až tak, že ho zastavili len desať kilometrov od Turecka...
  "Prečo mi o ňom hovoríš všetky tie kecy?" spýtal sa Krasin.
  - Vedel teda o všetkom, čo sa dialo na lagúnach. Musel som s ním komunikovať a potom sme sa takmer pohádali ...
  Na chodbe bolo počuť kroky. Kovalev pribehol k dverám a na trhlinu ich otvoril.
  - A tu prišla Innochka! Andrey sa potešil. - Poď k nám!
  - Hej! Pozdravila sa Inna. - Nejaké zaujímavé informácie?
  - Len hovorím Vasilijovi, čím som si prešiel. A to všetko pre príčinu. Takže ten svinstvo mi povedal, že náš maniak je teraz na Utrishi. Má brloh niekde v horách. Kde presne, nikto nevie. Ale niekedy ide dole k moru.
  Viete, zdá sa, že som tohto maniaka videl prvé ráno v lagúne. Kráčal popri brehu a potom zabočil do lesa. Ponáhľal som sa za ním, no zdalo sa, že sa vyparil. Existuje veľa lesných ciest.
  Neskôr som sa na tohto chlapa pýtal svojich nových známych. Je zvláštny: nekomunikoval s nikým okrem svojej priateľky. Chlapci potvrdili, že to bol on, kto bol priateľom s Nadezhdou, a zdá sa, že teraz na ňu čaká. Hippies veria, že zabil režiséra a vinu vzala jeho priateľka.
  "Aj my si to myslíme," povedal Vasily. - Zaujímalo by ma, čo ten maniak jedáva? Kradne snáď jedlo z parkovísk, kým dovolenkári spia?
  O krádeži jedla som nič nepočul. Možno má zásoby, možno niečo nájde v lese.
  "Presne ako som si myslel: ten maniak čaká na svoju priateľku," povedal Krasin. - Zistili ste niečo o našej pornoherečke?
  - Prišla do Utrisha so svojím priateľom. V deň vraždy sa s ním, istým Mamaiom a Gorynychom, odviezli na Mamaiovom aute do Petrohradu.
  - Báli ste sa? Ale čo? spýtala sa Inna.
  - Mamai sa aj tak chystala v ten deň odísť. Tento rok mu to nevyšlo. Herečka a chlap boli jeho susedmi na parkovisku. A potom je tu vražda. Mamai sa ponúkla, že pôjde s ním. Rýchlo sa zhromaždili a pred príchodom polície sa vyvalili cez Malý Utrish. U Mamaiho tam auto zaparkovalo v stanovom mestečku divochov pod dohľadom známych.
  - Aké dievča? spýtal sa Krasin.
  - Je naša herečka mŕtva? - povedal Kovalev. "A je divná, nie spoločenská. Tam sa ju Dobrynya pokúsila zraziť. Už som o ňom povedal Vasyovi. Preto zdvorilo odbila: "Prepáčte, nie som voľná. Môj manžel mi nedovolí komunikovať s inými mužmi bez jeho vedomia." Zdá sa, že do Utrishe dorazili zo štátov. Ale hovorili plynule rusky. Obaja.
  Ako sa volá herečkin priateľ? spýtal sa Krasin.
  - odpovedal som Sašovi. Nič viac sa o ňom nepodarilo zistiť.
  - Prečo prišli k nám do Anapy? spýtala sa Inna.
  - Hovorí sa, že Sasha má vo vedení sekty buď známeho alebo príbuzného. A sektári na Utrishi mali zbierku.
  - O Mamai a Gorynychovi bude potrebné dozvedieť sa viac podrobne, - povedal Krasin. "Ich skutočné mená, adresy...
  Spýtal som sa ich priateľov. Nedalo sa povedať nič konkrétne.
  "Musíme ešte raz skontrolovať zoznam obyvateľov v predných dverách, kde bola herečka zabitá. Čo ak sa niečo objaví, - povedal Krasin Kovalev.
  - Ako navrhuješ urobiť s Nadeždou? spýtala sa Inna.
  "Musíme to pustiť," odpovedal Krasin. - A nainštalujte jej dobrú vonkajšiu scénu, dievča by malo viesť k maniakovi.
  "Bude ťažké sledovať ju v lese," povedala Inna. - Nebudete môcť uzavrieť všetky chodníky.
  Andryukha pomôže. Na lagúne je skoro ako doma, - povedal Krasin.
  Zase ma posielaš roztrhať hippies? spýtal sa Kovalev. "Sotva som sa od nich mohol dostať preč. Najprv ma Katya Ogonyok obťažovala, nútila ma chodiť nahú a potom ma chytila za mačičku. Hovorím: "Nie som pripravený na sex a nemám kondóm." "Nič," odpovedá, "mám plastovú tašku, môžete ju použiť namiesto kondómu." Strašné, páchnuce kuriatko - hrôza. S veľkými ťažkosťami vystúpil. Ona sama je z Petrohradu. Povedala mi o svojich krajanoch Mamai a Gorynych. Mamai hľadala spolucestujúcich, aby bolo veselšie ísť domov a hodila trochu peňazí na benzín. Káťa sa ponúkla, ale rozhodla sa stáť na Utrish až do neskorej jesene. A Gorynych súhlasil. A naša herečka a jej priateľ sa k nim pridali ...
  - Kde žijú Mamai a Gorynych Katya, nevie s istotou? spýtal sa Krasin.
  - Hovorím vám: Neviem, ako skutočné mená týchto roľníkov. Hippies rýchlo pochopili, že medzi nich nepatrím. Dobrynya začala otravovať: čo sa tu snažíš dostať. Takmer sa so mnou pohádal. Musel som povedať, že idem do Anapy k mojej žene na chlast. Sľúbil, že sa o pár dní vráti, ale musel opustiť stan.
  "Nič," povedal Vasily s úsmevom. - Pôjdem s tebou. A vezmeme stan a nájdeme maniakov brloh. Šanca vziať si ho je dobrá, nemôžete si ju nechať ujsť.
  "Prebudil sa vo vás inštinkt lovca," odpovedal Kovalev. - Mali by sme rozlúštiť náš prípad.
  "Rozpletieme sa," uistil Krasin. Myslím, že odpoveď je blízko.
  
  
  Kapitola 28
  Hope bola prepustená po niekoľkých dňoch. Inna v nemom úžase povedala, že sa jej podarilo zadržať skutočného vraha a teraz, po formálnom podpísaní potrebných papierov, môže byť na slobode.
  Ako vyšetrovatelia očakávali, dievča okamžite odišlo do Utriša.
  Na tretej lagúne ju čakali Kovaľov, Krasin a niekoľko ďalších poriadkových policajtov v civile. Navzdory očakávaniam Nadeždu dlho stopovať nemusela. Boris akoby predvídal návrat svojej milovanej a sám zišiel do mora.
  Nadia ho videla na ceste vedúcej k pláži
  - Boris! Nie si zatknutý?! - vykríkla natešená dievčina a skočila na svojho milého ako mačka. Objala, objala ruky, nohy, začala sa bozkávať.
  Ale o minútu neskôr sa na rukách maniaka zacvakli putá.
  Hope bola hysterická. Boris, naopak, pôsobil navonok pokojne.
  - Miláčik, odpusť mi! zakričalo dievča. - Nechcel som! Nepovedal som im o tebe! Počkám na teba!
  "Prinajlepšom počká dvadsaťpäť rokov," povedal Krasin Kovalevovi. "Potom mu dajú doživotie."
  - Keby som si vybral ženu pre seba, vybral by som si takú ako Nadia, - odpovedal Kovalev. - Oddaný, láskavý. Odísť zo služby a ráno sa zobudiť v nežnom objatí niekoho, ako je ona, akoby ste boli v nirváne. Je škoda, že dievča je oddané svojmu maniakovi. A potom by som ju lepšie spoznal.
  - Áno, aj taká dobrá manželka môže dopadnúť, - súhlasil Krasin - Ale nie sme v nirváne. Musíte ísť do Petrohradu, vysporiadať sa s vraždami.
  - Získané informácie nie sú také horúce, - pripomenul Kovalev. - Zistilo sa iba meno priateľa herečky a dokonca aj prezývky ich spolucestujúcich. Ako nájsť osobu podľa mena v obrovskom meste? Ak sú zapletení do zločinov, s najväčšou pravdepodobnosťou ich vyhodili z Petrohradu.
  "A mám predtuchu, že tento prípad rýchlo vyriešime," odpovedal Krasin.
  Po vybavení všetkých potrebných papierov si detektívi objednali letenku do Petrohradu a odišli domov za Innou.
  "Zajtra ráno odlietame," povedal Vasily pani domu. Už máme rezervované lístky na jedenástu hodinu.
  - A zajtra musím pracovať, - povedala Inna. "Dokážem vás odprevadiť na autobusovú zastávku práve včas."
  Nasledujúce ráno bolo slnečné, teplé a tiché. Deň sľuboval, že bude horúci.
  "More by bolo práve teraz," povedal Kovalev zasnene pri bráne. Dajte si týždeň pauzu.
  "Zamatová sezóna je skvelý čas na oddych," súhlasila Inna.
  "Odpočíval si niekoľko dní pri mori na Utrishi," pripomenul mu Krasin. - Ale je škoda rozlúčiť sa s Innou.
  - Tak poďte znova k nám, - odpovedala Inna. "Mama a ja budeme šťastní.
  "Teraz, ak mi dajú dovolenku, určite prídem," sľúbil Krasin.
  Cestou sa Andrei zastavil v kvetinovom stánku, kúpil kyticu karafiátov a dal ju Inne.
  - Ďakujem! Veľmi milé a krásne! - Inna sa potešila a zaborila tvár do kvetov a s potešením vdychovala ich vôňu. - Vonia dobre!
  Dievča sa priblížilo ku Krasinovi a zašepkalo mu do ucha:
  - Počkám na teba.
  Vasily sa šťastne usmial a povedal:
  - Určite ti zavolám z Petrohradu.
  "Počkám," zopakovala Inna.
  
  
  Kapitola 29
  V Petrohrade si Krasin najskôr vyžiadal informácie od pasového úradu o obyvateľoch vchodových dverí, v ktorých žila Mária Noviková.
  - Pozri, Andryukha, v byte oproti zosnulej Márii Novikovej je zaregistrovaná istá Gorynycheva Tatyana Alexandrovna. Pýtali sa jej? spýtal sa Krasin.
  "V noc vraždy bola v nemocnici," odpovedal Kovalev.
  "Pýtal si sa na jej príbuzných?"
  - Myslíš... Gorynych... Ten istý z Utriša? Veľmi dobre to môže byť!
  "Áno, zosnulá herečka odišla s Gorynychom," povedal Krasin. - Naliehavo potrebujeme rozhovor s Tatyanou Alexandrovnou a Gorynychom, ak tam žije.
  "Rozumiem," súhlasil Kovalev. V deň vraždy sme ho nevideli. Ale možno bol zapletený Gorynych ... Ale ako sa dostal do učiteľského bytu?
  "To je všetko, čo potrebujeme zistiť."
  - Dobre! povedal Kovalev. - Pôjdem za Tatyanou Alexandrovnou.
  
  Už večer Gorynych sedel v Krasinovej kancelárii. Kovalev ho predviedol na výsluch. Vasilij Krasin okamžite položil záludnú otázku.
  - Prečo si, Vyacheslav Anatolyevich, zabil Lucy Starr?
  Gorynych to oproti očakávaniam nepoprel.
  - Nie je to moja vina! Ona sama! podozrivý takmer skríkol. "Pozri, nechcel som jej ublížiť. Lucy sa mi veľmi páčila. Tak sa aj stalo. Náhodou. Odstránil som vankúš, pozerám: udusila sa. Už nedýcha. Skúsili sme to so Sašou vypumpovať. Nevyšlo to.
  "Chceš povedať, že tá žena sa udusila vankúšom?" Bez tvojej pomoci? spýtal sa Krasin. - Ako je to možné?
  - Mal som s ňou sex. Pre ostrosť jej zakryl tvár vankúšom. Tak to urobil Sasha predo mnou. Nevadilo jej to. A dostal som sa do extázy, skončil som, a keď som zložil vankúš, pozerám sa: Lucy už nedýcha.
  - Čo je to za zábavu, škrtiť dievča počas pohlavného styku?! spýtal sa Kovalev hrubo.
  Tak toto je druh sexu. Hovorím vám, že jej to nevadilo.
  "Nevadilo by ti, keby si ju uškrtil?" naliehal Kovalev.
  - A čo Sasha? aké má priezvisko? spýtal sa Krasin.
  pomyslel si Gorynych.
  Na otázku odpovedzte! povedal Kovalev.
  - Nepamätám si...nepoznám jeho priezvisko. Úprimne! Povedal niečo o sebe, ale nezdalo sa, že by uviedol svoje priezvisko.
  - Nebol Sasha proti tomu, že ste mali zvrátený sex s jeho priateľkou? Kovalev neveril.
  - On sám pozval mňa a Lucy, aby sme sa zabavili, kým on spal. Nevadilo jej to.
  - Takže ti budem veriť, čo navrhol. Nie je pre vás ľahké klamať," povedal Kovalev.
  - Neklamem, úprimne! Sasha bol pokojný, keď bola jeho priateľka s inými mužmi ... Lucy bola pornohviezda ...
  - Povedzme, že dievča sa udusilo náhodou, ale prečo si hodil jej mŕtvolu susedovi? spýtal sa Krasin.
  "Chceli sme sa schovať až do večera. Sasha, keď sa všetko stalo, ma zbil, potom povedal, že nemá zmysel ho biť, požiadal, aby vzal Lucy von a pochoval ma. Zavolal som Mamaiovi, mohol ísť až večer. A vziať si mŕtvolu taxíkom, rozumiete ...
  - Znova zopakujem Vasiliovu otázku: prečo si nasadil mŕtvolu Lucy susedovi? - Kovalev opäť zasiahol do výsluchu.
  - V našom byte nebolo možné nechať mŕtvolu. V ten deň bola moja matka prepustená z nemocnice. Ona a jej sestra museli ísť autom.
  -Ako si sa dostal do susedovho bytu? spýtal sa Krasin.
  - Takže moja matka mala kľúče od svojho bytu ...
  Prečo nám to nepovedali? Krasin bol prekvapený. "Ani moja matka, ani môj učiteľ.
  "Učiteľ možno ani nevie o kľúčoch," odpovedal Gorynych.
  - Ako to? spýtal sa Kovalev.
  - Vidíš, v byte býval pred ňou starý dedko, mama mu pomáhala s domácimi prácami. Veril svojej matke, pre každý prípad dal kľúče. A potom dedko zomrel a čoskoro sa k nemu prisťahoval učiteľ. Je to jeho neter, alebo čo. A zabudli sme na kľúče. A s učiteľom priateľské vzťahy nefungovali.
  Ako dlho býva vo vašom dome? spýtal sa Kovalev. Alebo skôr žila.
  - Tri roky. Nie, ani nie štyri. Krátko po smrti môjho starého otca mi dali štyri roky na drogy. Práve ma podmienečne prepustili. Na Utrishi som strávil leto, bol som tam ešte pred prepustením. A moja matka ma prepustila, nemohol som nechať Lucyinu mŕtvolu v našom byte. Mama by mi nerozumela a hneď by ma vyhodila.
  Ako si vedel, že učiteľ nie je doma? spýtal sa Krasin.
  - Keď som začal premýšľať, ako sa zbaviť mŕtvoly, vyskočil som na ulicu. Rozprával sa tam s kamarátom. Bola to kamarátka učiteľky. Medzi rečou povedala, že Mária bola na dovolenke v Soči. A spomenul som si na kľúče. Boli dvaja. Pred prepustením som ich hodil na stôl. Vstal som a pozrel: kľúče boli zachované.
  - A čo matka? spýtal sa Kovalev. Pýtali ste sa na kľúče?
  - Opýtala sa. Dávno, pred mojím prepustením. Povedal som, že som ich vyhodil. Potom zabudla na kľúče, ale ukázalo sa, že zostali zachované v mojom koši.
  - Chcete povedať, že učiteľ sa po celé tie roky neobťažoval vymeniť oba zámky po smrti príbuzného a prišli kľúče? spýtal sa Krasin.
  - Áno! presne tak. Skúsil som, dvere sa otvorili. No, Sasha a ja sme vzali Lyusyu do učiteľského bytu.
  Prečo bolo telo napchaté pod posteľou? spýtal sa Kovalev. - Mohli by to položiť na posteľ alebo nechať na chodbe.
  - Neviem. Nemysleli sme si. Priniesli to do izby a tam sa to stalo.
  "Chápem," povedal Krasin. "Ale nepodarilo sa vyzdvihnúť mŕtvolu. Učiteľ sa vrátil skoro. A vy ste sa ju rozhodli vyhodiť z okna ako nepotrebného svedka.
  - Nie takto. Týmto spôsobom určite nie. Prišli sme a ona sa začala vyhrážať, že zavolá políciu. Urazil nás. Saša sa teda rozhorela, pomohla jej z okna.
  Kde je teraz Sasha?
  - Odletel na svoje miesto v USA.
  - To je isté? spýtal sa Krasin. Kto môže potvrdiť?
  - Mamai. Odviezol ho na letisko.
  - Ako sa volá Mamaia, kde býva?
  - Niekde na ulici Kamyshovaya, úprimne, neviem presné číslo domu! Nebol som s ním, len sme si telefonovali.
  "Dajte nám jeho telefónne číslo," prikázal Krasin. Skontrolujte, čo ste povedali. A to isté platí aj o byte.
  Vasily odpísal telefón, podal papier Kovalevovi a povedal:
  - Zostáva vypočuť Mamai, zistiť, v ktorý deň a ktorým letom Alexander letel, potom podľa zoznamu cestujúcich vypočítať pasové údaje nášho klienta. A budeme mať ďalšiu osobu zapletenú do vraždy učiteľa.
  "Rozumiem," odpovedal Kovalev. - Postarám sa o to.
  
  
  Kapitola 30
  Fjodor Semjonovič Orlov sa zobudil veselý, prekvapivo veselý na starého muža zaťaženého početnými vredmi. Chrbát ako obvykle nebolel, netrápila ani pečeň, ani nohy. Bez prútika podišiel k oknu a odhrnul závesy. Miestnosť bola plná radostného svetla! Aká radosť opäť vidieť slnko, modrú oblohu, ľahké nadýchané oblaky. Osud mu doprial ešte jeden deň!
  Prišla dlho očakávaná jar, vonku bolo pekné počasie, Fjodor Semenovič bol zapálený túžbou. Sníval o dlhých zimných večeroch ísť do svojej rodnej dediny, navštíviť bolestne známe miesta. Modlil sa k nebu za takúto príležitosť. Možno dnes, možno teraz?
  Každý človek má miesta, ku ktorým je najviac pripútaný. Pre Fedora Semenoviča bola takýmto miestom divoká pláž v jeho rodnej dedine Lisy Nos. prečo? Nevedel si to vysvetliť. Pravdepodobne spomienky na detstvo, no práve o tejto pláži sa mu občas v noci snívalo.
  Starec mal silné bolesti v nohách, neustále sa mu točila hlava. Takmer celú zimu Fjodor Semjonovič neopustil dom. Aspoň ho občas navštívila Lidochka zo Sociálnej poisťovne a neter Mashenka. Teraz sa však dôchodkyňa cítila výborne! Rozhodol sa ísť a triasol sa od očakávania.
  Fjodor Semjonovič vzal palicu a dlho klesal z tretieho poschodia svojho Chruščova. Keď sa za ním zabuchli vchodové dvere, starký sa zhlboka nadýchol čerstvého jarného vzduchu. Vtáky štebotali, púčiky napučiavali na stromoch. Fjodor Semjonovič sa na chvíľu cítil opäť mladý, plný sily. Deti sa hrali na dvore, susedia sedeli na lavičke a o niečom sa rozprávali. Aké je to potešenie vdychovať vôňu jari, zdravý, bezstarostný život. Aká radosť byť medzi ľuďmi, pozerať sa na nich!
  V malej záhradke za domom si Orlov našiel voľnú lavičku na slnku a sadol si, aby si oddýchol pred tvrdou cestou. Vrabce, sýkorky, holuby, vrany si tu robili svoje, občas si vymenili radostné výkriky. Mačka vedľa vyliezla na strom a vyhrievala sa na slnku. Psy sa prechádzali so svojimi majiteľmi, jeden z nich pribehol k Fjodorovi Semyonovičovi, čuchal, vrtel chvostom, ale majiteľ ju zavolal a priateľský pes ušiel.
  "Koľko vtákov dnes, koľko zvierat a ľudí! pomyslel si Fjodor Semjonovič. A všetci sa tešia z jari. Aké požehnanie!
  Ale Fedor Semenovič mal zvláštnu náladu, chcel si urobiť výlet a sadnúť si na breh Fínskeho zálivu.
  Dôchodca išiel na autobusovú zastávku. Trasa do Zelenogorska vedie len cez Lisy Nos. Jazdite maximálne pol hodiny.
  Sotva sme museli čakať na autobus. Fjodor Semenovič vliezol do kabíny bez vonkajšej pomoci. Ľudia boli v pohode. Všetky miesta boli obsadené. Fjodor Semjonovič sa oprel o zábradlie, ale mladý muž na neďalekom sedadle mu povedal:
  - Sadni si, ocko! a ustúpil.
  "Máme dobrú mládež," pomyslel si Fedor Semenovich s vďačnosťou. Potešilo ho oslovenie - "ocko". Zdvorilý, jednoduchý.
  Orlov nemal dostatok komunikácie, chcel sa porozprávať s jedným z pasažierov, no neodvážil sa. Každodenný boj o život zbystril všetky zmysly. Ale teraz bol Fjodor Semjonovič šťastný. Pozrel sa von oknom a pozoroval ľudí, ktorí nastupujú a vystupujú z autobusu. To je život! Varenie a bublanie. A tieto jednoduché pozorovania zrýchlili jeho slabé srdce.
  V Lisiy Nos Fjodor Semjonovič vystúpil na najbližšej zastávke a pomaly kráčal po ceste k divokej pláži. Aký bol šťastný! Akoby sa po dlhšej neprítomnosti vrátil do vlasti. Vzácny cestovateľ v týchto chvíľach zažíva také živé pocity ako Orlov.
  Ale postupne starého muža zasypala vlna spomienok. Žil svoj život skromne, snažil sa nevyčnievať, byť ďaleko od publicity, očí nadriadených, svokry a hlúpych susedov. Pracoval ako mechanik vo vojenskej továrni. Mal rovnakú, ako on, skromnú manželku. A jeho syn Voloďa bol jednoduchý sovietsky chlapec.
  Vo svojich klesajúcich rokoch zostal Fedor Semenovič sám. Volodya zomrel v Afganistane, potom jeho manželka ochorela a nemohla sa z choroby dostať. Fedor Semenovič často ľutoval, že on a jeho manželka nemohli porodiť svojho syna brata alebo sestru. Bývali v malom domčeku na druhej strane dediny. Piati z nás v dvoch izbách s jeho rodičmi. A pomyslel som si: "Kde je ďalšie dieťa? A tak syn spí v kúte na prsníku, lebo postieľku nie je kam dať.
  Potom bol Fjodorovi Semenovičovi pridelený byt prostredníctvom servisnej linky. Manželka sa však rozhodla, že jej vek a zdravotný stav už nie sú rovnaké na pôrod a výchovu detí: "Každý má jedno dieťa a my máme jedno. A potom prišla správa o smrti jeho syna...
  Fedor Semenovich kráčal po lesnej ceste, bolestivo známej z detstva. Tu ho ešte pred vojnou matka vzala na breh zálivu. Ženy nosili bielizeň na opláchnutie a deti sa špliechali neďaleko na divokej pláži. Každý takýto letný výlet do zálivu vyvolal vo Fedyinej duši pocit osláv. A teraz si Fedor Semenovič spomenul na tie vzdialené časy a cítil, ako sa mu v hrdle zdvihla hrča.
  Ako dieťa sa zdalo: celý obrovský život pred nami. Koľko toho dokážeš, koľko dokážeš!
  Fedya sa nestal ani astronautom, ani pilotom. A život nie je taký veľký...
  Kedysi ich sused, strýko Fedya, ktorý nemal ani sedemdesiat rokov, pôsobil ako prastarý starec. Deti ho dráždili: "Strýko Fedya zjedol medveďa!"
  A teraz sám Fedor Semenovič už prekročil osemdesiatpäť rokov. Ale nedráždite ho chlapci. A takmer nikto z mestských chlapcov nepozná meno starého pána. Ich dom v Lisyy Nos bol zbúraný už dávno. Na jej mieste bola postavená materská škola a vedľa nej domy zo Severného závodu. Teraz tam nie je žiadna záhrada. Pozemok bol predaný súkromnému vlastníkovi. Bolo to ťažké, vždy ma bolelo srdce, keď Fjodor Semjonovič prišiel do domu svojho otca. Dnes tam nepôjde, dnes si užije prírodu.
  Dobre v jarnom lese! Snežienky lahodia oku. Tam za rohom by mal byť dubový háj. Áno, to je správne. Sú tam duby! Stoja už od Petrových čias.
  V tomto lese našla Fedya obrovský hríb. V hladnom štyridsiatom šiestom roku. Bolo to ako dar zhora! Fedor Semenovič bol dobrý hubár. Pokiaľ mu to zdravie dovoľovalo, každé leto chodieval na pokojnú poľovačku do svojej milovanej Lisy Nos, niekedy na Levašovskú diaľnicu. Orlov však už nikdy nenašiel také obrovské huby! Dva kilogramy sa ukázali ako obrie. Červivé, naozaj. Matka však doma uvarila červy a bola chutná večera: huby so zemiakmi pestované na jej vlastnom pozemku.
  Fjodor Semjonovič vyšiel na breh a sadol si na lavičku. V blízkosti nie je nikto. Je všedný deň a ľudia sem prestali chodiť. Ženy sa v zátoke už dávno neumývajú a pláž je po vybudovaní priehrady celá zarastená trstinou. Teraz je to prírodná rezervácia, chránená oblasť.
  Fedor Semenovič je zvyknutý byť sám. Manželka už dávno zomrela. Predtým jeho rodičia. Otec sa vrátil z vojny invalid, bez oboch nôh. Matka ho kojila ako dieťa. Odchádzali jeden po druhom pár rokov po tom, čo sa rodina presťahovala do mesta.
  Pri spomienke na rodičov Orlovovi vyhŕkli slzy do očí. V poslednej dobe často plače. Vďaka tomu bolo moje srdce ľahšie. Ale na verejnosti sa starec snažil nedávať najavo svoje slzy.
  Fjodorovi Semjonovičovi zrazu prišlo ľúto. Čo dobré videl v tomto živote? Žil potichu, pracoval ako každý iný. Nikomu neprekážal, nikoho o nič nežiadal, snažil sa byť k ľuďom láskavý, no jeho láskavosť si zrejme nikto nevšimol. Žil správne? Koniec koncov, pravdepodobne by mohol nejako dostať svojho syna preč z Afganistanu? No Boh s ním.
  Jeho myšlienky prerušil zvuk pneumatík bicykla. Fjodor Semjonovič si rýchlo utrel slzy. Muž však prešiel okolo bez toho, aby venoval pozornosť starcovi.
  A Orlov si spomenul, ako tu plával ako chlapec. Na rukách sa pohyboval po dne, nad vodou mu trčala iba hlava. Skutočne Fedor Semenovich sa nikdy nenaučil plávať. A nikdy som nebol pri mori...
  Raz sa tu skoro utopil. So svojím priateľom Olegom postavili plť a vyplávali z čistinky, ktorá sa priblížila k vode. Najprv sa presunuli pozdĺž pobrežia. Potom sme hlboko do zálivu prenasledovali kŕdeľ čajok. V kŕdli bolo jedno mláďa, ktoré sa vo vode potácalo a nemohlo vzlietnuť. V návale detského vzrušenia plávali ďaleko. Ale kuriatko bolo predbehnuté a vzaté na palubu. A potom celé kŕdeľ, dvadsať vtákov, nie menej, začalo útočiť na chlapcov. Čajky krúžili nad ich hlavami, kričali, srali, niektoré vtáky sa doslova pokúšali trhať si vlasy labkami. Plť sa rozkývala a prevrátila, kamaráti boli vo vode.
  Oh, a potom sa Fedya zľakla! Vtedy sa mohol utopiť, však! Dal si dúšok vody, no kamarát ho vytiahol, pomaly chlapci priplávali k brehu. Prešlo takmer sedemdesiatpäť rokov, no pamätám si to, ako keby to bolo minulý týždeň.
  Ach, ľudský život je krátky! Boli ste dlho mladí? Bol zaneprázdnený synom, miloval svoju ženu. Všetko je preč. Čoskoro odíde. Úplne, neodvolateľne, do večnosti. A stáročné duby zostanú a táto pláž. Opäť každý rok jar poteší ľudí teplom a novými nádejami. Len teraz už neuvidí nádheru jari, nebude si užívať prírodu ...
  Bolo by zaujímavé nazrieť do toho, čo je po smrti. Existuje iný život? Možno to nebude zlé, možno je to naozaj raj?
  Prečo teda v podstate žil? Prečo vtáky žijú? Očividne kvôli potomstvu, kvôli plodeniu. Ukazuje sa teda, že svoj život prežil márne? Nie, nie nadarmo! Žil skromne, ale dôstojne. Neuhýbal, neponižoval. Na takýchto ľuďoch spočíva zem. Nie každý môže byť politikom a umelcom.
  Áno, veľa zlyhal, veľa by urobil inak, keby začal život od začiatku. Ale jeho existencia mala zmysel! Pre manželku a syna, pre rodičov, rodnú krajinu. Nie, môže zomrieť s čistým svedomím!
  Ľahký vánok zo zálivu lenivo šuchotal rákosím a niesol príjemný chládok Baltu. Fjodor Semjonovič nahliadol na cestu, vinúcu sa a zachádzajúcu hlboko do lesa, do stromov, ktoré ju obklopovali, snažil sa rozoznať obrysy druhého brehu, počúval štebot kobyliek a iné zvuky lesa. Zdalo sa, že starý muž sa snaží rozpamätať, zafixovať si to všetko vo svojej stále dosť silnej pamäti. A zrazu začal znova plakať. Tentoraz z dojatia, pretože sa mu podarilo prísť, splniť si svoj sen.
  Orlov s potešením vdychoval čistý morský vzduch. Cítil jednotu so svojou milovanou prírodou. A bol šťastný.
  Fedor Semenovič dlho sedel na lavičke a vyhrieval sa v lúčoch jarného slnka. Ale postupne sa svetlo začalo skrývať za stromami a Orlov sa vydal na spiatočnú cestu. Cítil som sa unavený. Ale bola celkom príjemná. Nohy však opäť začali bolieť. Starý pán pomaly došiel na zastávku, prekvapený, že cestou nikoho nestretol. A zastávka bola prázdna.
  Autobus sa rýchlo priblížil, dôchodca sa uvoľnil v kabínke a opäť začal dychtivo pokukovať z okna na okoloidúcu krajinu. Ľudia sa zastavili. Väčšinou mládež. Milí, pokojní ľudia. Majú celý život pred sebou, môžete si užívať jar, robiť plány do budúcnosti.
  Na jednej zo zastávok nastúpila do autobusu staršia pani. Presvedčená, že tam nie sú žiadne voľné miesta, zastala vedľa Orlova, ktorý sedel pri dverách. Bolo vidieť, že je pre ňu ťažké stáť. Fedor Semenovič jej ponúkol svoje miesto.
  "Nie, čo si, čo si," odmietol cudzinec.
  "Sadnite si, aj tak idem von," trval na svojom starec.
  - Mnohokrat dakujem!
  Orlov neklamal, naozaj potreboval vystúpiť na ďalšej zastávke. Pozrel na ženu a na jej tvári videl úľavu a vďačnosť.
  Fjodor Semjonovič zabudol na svoje choré nohy, bol na seba hrdý. Takže je to stále muž! Ako prvý ho napadlo ustúpiť unavenej žene.
  Keď sa dvere autobusu otvorili, Orlov s ťažkosťami zišiel na chodník a nakoniec zakričal na vodiča a cestujúcich:
  - Šťastnú cestu!
  A pomyslel som si:
  "Nič, ja budem žiť! A v osemdesiatich piatich život ide ďalej. Zajtra príde Lidochka a v sobotu by mala prísť Mashenka. Dobre!"
  Starý muž sa pomaly zatúlal do svojho bytu. Bol osudu za tento deň vďačný a úprimne zaželal celému svetu všetko dobré.
  
  
  Ale staroba si vyberá svoju daň. Celé leto bol Fedor Semyonovič chorý a na jeseň konečne ochorel. O starca sa starala neter Mária. Na posledných pár mesiacov jeho života sa učiteľ presťahoval do jeho bytu a po smrti jeho starého otca v ňom zostala žiť.
  Fedor Semenovich povedal svojej neteri veľa o sebe, o pláži, ktorú tak miloval od raného detstva. Bol hrdý, že si v takom pokročilom veku mohol splniť svoj sen - vidieť miesta jeho srdcu drahé, rozlúčiť sa s rodnými dubmi, plážou, bolestne známou lesnou cestou. Dedko zomrel ticho v spánku. S úsmevom na tvári...
  
  
  Kapitola 31
  Podávanie správ úradom o vykonanej práci je skôr formalita ako naliehavá potreba. Prípad je v skutočnosti vyriešený, čo ešte povedať šéfovi vyšetrovacieho výboru? Debrífing je však zabezpečený úradnými povinnosťami.
  Krasin sa prihlásil Vladimírovi Čerkasovovi.
  - Podarilo sa vyriešiť nielen naše vraždy, ale po ceste bola s našou pomocou zadržaná aj vražda riaditeľa v Anape, ako aj tulského maniaka.
  Aký maniak? spýtal sa Čerkasov.
  Volám sa Boris Solntsev. Mladý chalan z regiónu Tula. Teraz sa priznáva. Po najmenej štyroch vraždách vo svojej domovine, kde nechal prsty, chlap uteká do Soči, kde stretne sektárske dievča a pridá sa k sekte. S touto sektou bolo príbuzné aj dievča, ktoré sme uškrtili.
  - Aký druh sekty?
  - ruská pobočka sekty Iluminátorov.
  "Identitu uškrteného dievčaťa ste nezistili okamžite," pripomenul Čerkasov.
  - Nemá žiadne biele doklady ani oblečenie. Vôbec nič! Potom podľa tetovania zistili, že ide o herečku tvrdého amerického BDSM. Dievča sa volalo Lyudmila Starkova, hrala v porne pod menom Lucy Starr. Prelomili informácie o nej, vyšlo najavo, že ju ako dieťa odviezli z Ukrajiny do Spojených štátov amerických, kde skončila s rodičmi v sekte Iluminátor. Do Utrisha prišla so svojím priateľom. Tam bola natočená v porne s priateľkou Borisa, maniaka, ktorého sme chytili. Boris zanechal v Soči odkaz, bol to on, kto spáchal aj nedávnu vraždu na Utrishi.
  "Má táto vražda niečo spoločné s nami?" spýtal sa Čerkasov.
  - Sprostredkované. Náš zosnulý si zahral s kamarátom maniaka.
  - Oznámte, ako ste prišli na toho maniaka.
  - Na Utrish boli veľmi tvrdé, sadistické streľby. Maniak, ktorý videl, ako sa jeho milovanej vysmievajú, v návale zúrivosti chytí nôž, zabije riaditeľa a utečie do lesa. Jeho priateľka so zakrvaveným nožom je prichytená na mieste činu, odovzdaná polícii a uväznená. Je podozrivá zo zabitia režiséra. Dievča však mlčí a na noži sa nájdu odtlačky prstov tulského maniaka. Jeho identita nebola zistená, sú tam len prsty. Vyžiadal som si fotografiu nezvestného Borisa, ktorý bol sám považovaný za obeť maniaka a vraždy s ním nesúviseli. A v Anape predložil svoju fotografiu vyšetrovanému dievčaťu.
  - Vedel si? Čerkasov uhádol.
  - Áno! O Starkove nám však nič nepovedala. Na všetko som musel prísť sám.
  - Maniaka zadržali bez problémov? spýtal sa Čerkasov.
  - Áno, pokojne! Nebolo treba behať lesom. Fotené na pláži. Rekreantom nehrozilo žiadne nebezpečenstvo. Nesnažil sa klásť žiadny odpor. Borisova priateľka bola prepustená z vyšetrovacej väzby, bola inštalovaná vonku. A Kovalev a ja sme čakali na lagúne. Samotný maniak sa vybral na pláž, akoby vedel, kedy príde jeho priateľka.
  "Vráťme sa k našim vraždám," povedal Čerkasov. - Ako sa mŕtvola dostala k učiteľovi a kto ju vyhodil z okna?
  "K vražde Lucy Starkovovej došlo náhodou, počas sexu. A náš obžalovaný Gorynychev mal kľúč od učiteľkinho bytu, on a jeho komplic Alexander, Lucyin priateľ, sa rozhodli nechať mŕtvolu do večera v cudzom byte, aby ju vyniesli a zakopali v lese. Gorynychev nemohol odísť. Ale učiteľ sa vrátil z prázdnin predčasne.
  "Rozumiem," povedal Čerkasov. - A učiteľ bol odstránený ako nepotrebný svedok.
  - Áno. Gorynychev tvrdí, že Alexander pomohol učiteľke z okna. Ale Alexander nemohol byť vypočúvaný. Je to náš bývalý krajan, dnes americký občan, po vražde učiteľa odletel do USA.
  "Chápem," povedal Čerkasov. - Ako ste sa dostali do Gorynycheva?
  - Vďaka informáciám, ktoré dostal Kovalev o Utriši.
  "Mali by ste byť pokarhaní za to, že ste poriadne nevypočúvali svojich susedov a nevyriešili vraždy v horlivom prenasledovaní. Ale zajatie maniaka z Tuly kompenzuje vašu medzeru. Musíte sa poďakovať.
  - Vladimír Nikolajevič, radšej si teraz vezmem dovolenku. Naozaj chcem načerpať sily pred náročnou zimou, trochu si oddýchnuť na mori. Sametová sezóna ešte nekončí...
  - Nestačila služobná cesta do Anapy?
  - Tak som tam neúnavne pracoval. Nebolo to k moru.
  - Dobre, napíš vyhlásenie, podpíšem sa. Stačí si dovolenku rozdeliť aspoň na dve časti. Zvyšok sa urobí neskôr, keď bude menej práce.
  - Dobre! Bolo by potrebné nejako povzbudiť môjho asistenta Kovaleva. Vďaka nemu sa tieto zločiny podarilo vyriešiť. V brlohu neformálnych, získavajúcich informácie, podstúpil veľké riziko.
  - Od Vadima Rybačenka bola doručená sťažnosť na Kovaleva. Nevinnému sa vyhrážal doživotným väzením, nútil ho k sebaobvineniu. Zatiaľ čo si chladil v Anape, ja osobne som musel komunikovať s Vadimom a ospravedlniť sa. Sľúbil potrestať Kovaleva.
  "Je to veľmi cenný zamestnanec," povedal Krasin.
  - Dobre, choď napísať vyhlásenie, kým budem láskavý ...
  
  
  Epilóg.
  Večer toho istého dňa si Vasily objednal letenku a okamžite zavolal Inne a povedal, že dostal dovolenku.
  - Skvelé! odpovedala Inna. Prídeš k nám, ako si sľúbil?
  Už mám lístok! Zajtra poobede odlietam.
  - Úžasné! Čakám na teba. Máme skvelé počasie, cez víkend ideme na pláž a kúpať sa.
  - Prečo náš maniak podáva dôkazy? spýtal sa Krasin.
  Áno, hovorí o všetkom podrobne. Je ľahké s ním pracovať. Prišla za mnou jeho priateľka, prosila ma, aby som dala rande. Sľúbila, že na frajera bude čakať celý život, chce sa podpísať s Borisom a porodiť mu dieťa.
  "Ale môže dostať doživotie."
  - Nie, je nepravdepodobné, že dostane doživotný trest. V Tule zabíjal ako neplnoletý, v Soči spáchal na objednávku rituálne vraždy a v stave silného nervózneho vzrušenia bodol režiséra, keď zistil, ako sa jeho milovanej vysmievajú. Navyše spolupracuje pri vyšetrovaní, robí pokánie. Má ťažký osud, veľa poľahčujúcich okolností.
  - Napriek tomu veľa dajú, - povedal Krasin.
  - Verím, že Nadežda naňho počká.
  "Nerozumiem takej ženskej oddanosti...
  - Keďže dievča miluje, existuje dôvod ...
  "Dobre, prídem a porozprávam sa o tejto téme," povedal Krasin.
  Sám Vasilij bol v stave lásky. Pochopil, čo sa Inne páči, a chystal sa jej navrhnúť ...
  
  
  
  
  
  OLIVER TWIST - SKUTOČNÝ PRÍBEH
  ANOTÁCIA
  Príbeh Olivera Twista je skutočnejší a vierohodnejší ako príbeh Charlesa Dickensa a určite aj dramatickejší. Tu je všetko tak, ako má byť v skutočnosti, bez prikrášľovania.
  . KAPITOLA 1
  Oliver Twist v reálnej histórii nemal také šťastie ako Charles Dickens. A vo všeobecnosti sa zdalo, že Charles Dickens má o anglických súdoch málo vedomostí. V skutočnosti sudca už udrel paličkou a vyriekol rozsudok: tri mesiace tvrdej práce pre chlapca. A to je na pomery anglickej justície stále dosť mierne.
  Preto pedantský súd milému strýkovi, ktorý o to žiadal ako svedka na obhajobu, oznámil, že proti už vynesenému rozsudku sa treba odvolať zákonom stanoveným spôsobom. Oliver má byť medzitým prevezený do nápravného zariadenia pre mladistvých. A odvolanie sa bude posudzovať až budúci týždeň ... A potom, ak príde rad!
  A ak sa ten pán objaví, zatknú ho za pohŕdanie súdom!
  Čo je logické... A zdá sa, že je to pravda... Len s jedným rozdielom: tri mesiace driny na spoluprácu so zlodejmi akosi nestačia. A sudca prilepil Olivera na štyri roky. A tiež je dobré, že už nie je stredovek, inak ich mohli obesiť, aj keby ste boli trikrát dieťa.
  Oliver dostal facku po lícach a chlapec sa spamätal. Čo je nažive. A odviezli ich na miesto výkonu trestov. Oliver chodil so sklonenou hlavou a veľmi sa hanbil. Bol by ho pripútal ako šteniatko k policajtovi.
  A putá mu zacinkali na rukách...
  Oliver sa cítil ako zločinec, väzeň a hotový muž, či dieťa. Bol však už v chudobinci a snažil sa utešiť, že väzenie sa príliš nelíši od sirotinca.
  Dopadlo to však zle - fantázia maľovala zarytých zločincov oháňajúcich sa dýkami.
  Olivera však previezli do väzenia pre chlapcov, do časti, kde boli deti do štrnástich rokov. Je to pre neho dobré a bezpečnejšie...
  Napríklad Olivera prinútili tri tety stráže vyzliecť a poliali ho najprv studenou a potom horúcou vodou z pumpy. Potom si oholili hlavy. Vlasy si ani nenamydlili, no po horúcej vode žiletka v ruke väzenského dozorcu ľahko skĺzla a nedorezala chlapcovi ani hlavu. Potom Oliver dostal pruhované pyžamo s číslom. A keďže letný čas bol ponechaný naboso, sľúbil, že topánky vydáme iba v chladnom počasí.
  Potom Olivera zľahka zbičovali ako propisku a odviedli do cely. Väzenie bolo ponuré s mrežami a zlými policajtmi. V cele boli tvrdé postele a holé dosky s prikrývkami. Ako v útulku. A Oliver dostal lôžko na druhom poschodí a dostal ovsenú kašu s tým, že zajtra pôjde do práce.
  Oliver si ľahol na drevenú posteľ bez vankúša, ako to bolo v pracovni, a prikryl sa hrubou prikrývkou. Len hlava je nepríjemná byť nahá. Občas sa však stalo, že deti v pracovni oholili do pleša, takže to pre Olivera nebola žiadna novinka. Ibaže na oknách neboli žiadne mreže. A chodili bosí až do mrazov, boli obutí len preto, aby deti pred smrťou neprechladli.
  Oliver mal pocit, akoby sa vrátil medzi pôvodné múry chudobinca. A upokojil sa...
  A zaspal tvrdšie a vo sne sa mu snívalo o matke, ktorú nikdy nevidel, a bujných rohlíkoch a kúskoch mäsa.
  Deti sú späť z práce. Boli unavení, poliali ich studenou vodou a dali im jesť ovsené vločky a chlieb. Zobudili sa a dali Oliverovi jedlo. Vo všeobecnosti je všetko ako v dielni, až na to, že jedlo v detskom väzení nie je také lepšie, ale dávajú viac jedla. A chlapi nie sú takí vychudnutí ako v detskom domove. Ale aj viac pracujú a popri tom ich stále učia v škole.
  S Oliverom sa striedmo pozdravili a spýtali sa, na čo je. Oliver odpovedal:
  - Nikdy!
  A vyvolalo to priateľský smiech.
  A slová, že všetci sú na nič!
  Chlapi boli unavení, na signál stráží sa rýchlo pomodlili, vyzliekli si pyžamá a ľahli si pod šaty. Nepríjemné spať na holých doskách, ale vo zvyku a Oliver zaspali.
  Ráno ich zobudili, znova ich prinútili modliť sa, umyť si ruky a vzali ich na raňajky. Potom pár hodín štúdia a dvanásť hodín práce. Deti tvrdo pracovali na strojoch. Oliver musel tlačiť plátno bosými nohami. Deti tu boli ešte malé a ešte ich neposlali do bane. Po štrnástej však môžete skončiť v baniach. Stále ich však môžu poslať do bane pre poruchu. Alebo napríklad v kolónii, na plantáži.
  Keď sa Oliver spýtal, kde to bolo horšie: deti jednoznačne povedali, že míny. Strašný smrad je z tých, čo si robia potrebu priamo v trhline, a z fakieľ. A nie slnko s toxickými výparmi. A na plantáži aspoň čerstvý vzduch a teplo. A v Indii a trópoch je večné leto príjemné. Hoci veľa bijú, na plantážach sú obdobia, keď sa takmer nepracuje. Ale baňa, nikde to nie je ťažšie.
  Oliver bol prvý deň taký unavený, že sa odplazila na lôžko. Musel som sa pohybovať nohami, tlačiť vreteno rukami. A nohy boli poriadne upchaté a podrážky svrbeli, keď zrazili netopiera.
  Deti sa však striedali. Na druhý deň sa už pracovalo, sedelo a ruky mi stŕpli, no nohy sa mi trochu pohli.
  Dvanásťhodinová práca bola veľmi vyčerpávajúca. Ale boli kŕmené trikrát denne a lepšie ako prístrešok, a v nedeľu bolo mäso a ryby trikrát denne. Prvé dni telo veľmi bolelo, no potom sa do toho vložil Oliver a bolesť otupila.
  Mladé telo si na záťaž zvyklo. V nedeľu bolo ďalšie štúdium a modlitby a takmer žiadna práca.
  V detskom väzení Britského kráľovstva je to ťažké, ale žiť sa dá. A z práce sa telo stáva silnejším a svaly sú silnejšie. Jednoduché, ale zdravé jedlo zlepšuje telo.
  Oliver si na tento život postupne zvykal... Dokonca sa snažil niečo si pri práci v duchu predstaviť, aby to nebola taká nuda.
  Samozrejme, sudca odvolanie celý čas pod rôznymi zámienkami odkladal, prípad Olivera Twista nepreveroval. Nakoniec si dobrý pán odpľul a rozhodol sa, že mu na neznámom chlapcovi nezáleží. Navyše, v detskom väzení je znesiteľne stravovanie, vyučovanie, strecha nad hlavou. A je to lepšie, ako sa túlať ulicami.
  A pre vás je drahšie vziať si ošúchaný ...
  Ale ak už dobrý pán nad Oliverom mávol rukou, tak na neho Dodger nezabudol.
  Najprv sa všetci báli, že ich chlapec prezradí. Ale čas plynul a obavy sa rozplynuli. A nezaujíma ich ani Oliver. Len tu je Dodger, chcel vrátiť do gangu svojho žltoústeho kamaráta.
  Ale hoci je väzenie pre deti, nedá sa z neho len tak ujsť. A mreže a steny sú vysoké a bezpečné, všetko je ako dospelí zločinci. Pokiaľ medzi dozorcami nie je na rozdiel od starších väzňov veľa žien.
  Jeden z nich bol známy Dodgera. A rozhodol sa, že sa pokúsi zariadiť Oliverovi útek.
  A tak sa zlodejský chlapec rozhodol priblížiť sa k nej. Matróna sa spýtala Dodgera:
  - Ako ho dostanem von?
  Zlodejský chlapec poznamenal:
  - Veľmi jednoduché! Poviete si, že v susednej dielni na súkromnú výrobu potrebovali chlapca na prácu a vytiahnete ho z brány!
  Strážcovia namietali:
  - Za toto sa naštvem! Nepôjdem!
  Pluto navrhol:
  - Tak mu dajte odkaz odo mňa!
  Matróna prikývla.
  - Za toto od teba zlatá guinea!
  Zlodejský chlapec odpovedal:
  - Bude stačiť šiling!
  Matróna zavrčala:
  - Je zakázané!
  Plut logicky poznamenal:
  - Nikto sa to nedozvie! Taká malá poznámka. A celý strieborný šiling! Za túto mincu donedávna vešali zlodejov!
  Žena pokrčila plecami a povedala:
  - Dva šilingy!
  Neplatič pokrčil plecami a poznamenal:
  - Oliver mi nie je taký drahý, aby som dal dva šilingy za jednu notu!
  Matróna sa poškrabala na čele a poznamenala:
  - A prečo to vôbec potrebuješ!
  Zlodejský chlapec logicky odpovedal:
  - Aký je pre teba rozdiel? Chcete šiling, takmer za nič!
  Žena súhlasila:
  - Áno, pošlem správu! To nie je nič!
  Nezbedník načrtol niekoľko riadkov na papier a podal ho predstavenej. Odniesla to tým, že sa schovala v podprsenke.
  Všetko je jednoduché...
  Neplatič jej podal šiling a hneď to oľutoval. V skutočnosti, kto je pre neho tento Oliver. A nie je jasné, či to pomôže.
  Samotnému Plutovi každú chvíľu hrozilo zatknutie. Peniaze boli získané s rizikom slobody. A občas sa stane aj to, že chlapcov obesia za krádež alebo pošlú do baní. A v baniach takmer nikto nevydržal dlhšie ako päť rokov a často ešte predtým, ako ich ohli.
  Možno by bolo pre Olivera lepšie stráviť štyri roky v detskom väzení, získať vzdelanie a povolanie a potom viesť čestný život. Všetci zlodeji totiž skôr či neskôr skončia v slučke, alebo ešte horšie. Málokedy sa niektorý zo zločincov dožil vysokého veku a neexistovalo, že by ho nechytili. Skôr či neskôr sa každý chytí.
  Tu ich majiteľ nekradne sám seba, ale iba komanduje maloletých zlodejov. Ale skôr či neskôr to niekto vzdá.
  Tulák si ťažko povzdychol a snažil sa nemyslieť na to, čo sa stane po jeho zajatí. A ako sa má Oliver - ako často ho bičujú?
  Oliver bol tichší ako voda a nižší ako tráva. V cele boli deti vo veku desať alebo jedenásť rokov, väčšinou sedeli na maličkostiach a celkom pokojné. Život vo väzení bol teda nudný, odmeraný a skôr tichý. Na žarty nebol čas ani energia. V tomto oddelení neboli žiadni rebeli. V noci mal službu policajt, ktorý obzeral spoza mreží a popíjal kávu, alebo dozorca. Takže deti boli nútené mlčať a spať. A sú neustále pod dohľadom.
  Je to samozrejme nudné, ale na druhej strane vás nikto z chalanov neterorizuje. Všetko ide podľa charty, ako v armáde bez šikanovania. Pokiaľ nie je veľa práce ... A nie je dosť času na spánok, ale aj na to si zvyknete. Ale po fyzickej aktivite zaspíte bez ťažkostí. Ako stromy padáme na lôžko, nepoznajúc nespavosť vodcov.
  Oliver za dva a pol mesiaca neustálou tvrdou prácou fyzicky zosilnel a takmer netrpel. Do konca volebného obdobia je ešte veľmi ďaleko a je priskoro počítať dni. Našťastie aspoň strechu nad hlavou, a dostatočné množstvo jedla - pracovňa je súkromný ústav, kde šetria na deťoch. A tu je jedlo vo vlastníctve štátu, a kým v Británii nie je hlad a neúroda v klietke, kŕmia sa podľa normy, aby lepšie fungovali. Mladí zlodeji nevyzerajú vyčerpane. Niekedy tvrdo pracujú na čerstvom vzduchu, zametajú dvor, otáčajú mlynské kamene, čerpajú čerpadlá.
  Ak sa v dielni nepracuje - sklad je už plný, tak sú deti nútené jednoducho prenášať kamene z miesta na miesto, prípadne mlieť múku ručnými mlynskými kameňmi. Občas, aj keď majú strážcovia dobrú náladu, zahrajú si futbal.
  V každom prípade Oliverovi väzenie prospelo. Stal sa zdravším, silnejším, pokojnejším a častejšie sa usmieval.
  Matróna ho odviedla do kúta, keď prebiehal rozhovor, podala mu lístok a zašepkala:
  - To je od Dodgera!
  Oliver mal zmiešané pocity. Je dobré, že sa na neho nezabúda, no na druhej strane je už zvyknutý na také pokojné a relatívne uspokojivé miesto, akým je detská väznica. A opäť som sa nechcel vrátiť do sveta zlodejov.
  Oliver od detstva nepoznal materinskú vrúcnosť a rodinu a cela s mrežami pre neho nebola peklom, ale niečím známym od narodenia. A postele sú dosť suché a za dobré správanie mu dali vankúš zo slamy. A prikryť sa dekou a spať. Chlapci takmer nechrápu a vy máte jednoduché, ale príjemné sny. Čítať môžete aj v nedeľu vo väzenskej knižnici. A z práce, ak je sklad plný, vás niekedy pustia skôr.
  Nie, detská väznica ešte nie je na dne. Na narodeniny kráľovnej dokonca sľúbili dať čokoládové torty. A tí, ktorí sa na Vianoce dobre zachovali, dostanú darčeky.
  Oliver preto váhal. Dodger mu poradil, aby pri práci omdlel a triasol sa ako v horúčke. Dieťa bude odoslané na detskú ošetrovňu. Je to pre tých najmenších mimo väznice, keďže ich ľutujú a ošetrujú najlepší lekári. Vo väzenskej ošetrovni sú totiž lekári najhorší a nie sú tam žiadne lieky. A od detí, dokonca aj od zločincov, sa stále očakáva náprava a zaobchádza sa s nimi lepšie ako s dospelými.
  A z nemocnice zadarmo, môžete utiecť cez okno, takže tam nie sú žiadne mreže. Aj keď je v službe policajt.
  Oliver to pochopil, ale zaváhal. Stať sa opäť zlodejom? Iná možnosť mu ako odsúdenému na úteku nezostáva. Ale potom ich v prípade zajatia za recidívu určite pošlú do baní alebo obesia. V najlepšom prípade čakajú plantáže. Navyše za útek pridajú.
  Ale čo ešte? Môže, ako mladík, ktorý má v čase zatknutia iba deväť rokov, a hneď pri prvom výlete si odsedieť rok väzenia. Odíde v dvanástich rokoch a dajú mu prácu - polícia ho zaviaže, už bude vyučený remeselník. A život tam možno nie je taký zaujímavý, ale bezpečnejší. Británia je na vzostupe, robotníci si už nežijú tak zle. Mzdy rastú, pracovné dni sa s napredovaním technológií skracujú. Filmy budú čoskoro...
  Mal by byť zlodejom?
  Ale diabol hovorí Oliverovi - utekaj - sloboda je nebo! A čo neurobíte pre slobodu!
  Áno, niekedy aj dospelí väzni utekajú týždeň pred prepustením. A tu je dieťa!
  A Oliver sa rozhodol utiecť!
  Nezdieľal som túto myšlienku s ostatnými deťmi ...
  Útek sa rozhodol urobiť nasledujúci deň. Chlapec mal v noci nočné mory. Vrátane toho, ako ho chytili a najprv zbičovali. A potom ho viedli na popravisko... Oliver sa zobudil v studenom pote. Hlavou mi prebleslo, že v cele pod prikrývkou je dosť teplo. Všade naokolo čumia krátkovlasí, no skôr pokojní chlapci. A že ho čakajú raňajky s rybou a normálnym chlebom. A že zajtra budú predčasne prepustení z práce a bude sa dať čítať vo väzenskej knižnici blahoslaveného Augustína alebo Robinsona Crusoa.
  Čo teda dostane?
  Oliver sa prevrátil na druhý bok a ako to už v mladom veku býva, bez problémov zaspal.
  Na druhý deň sa jeho odhodlanie utiecť zatvrdilo. Aspoň trochu romantiky. Kradnúť je také zaujímavé... A dostať sa do cudzieho domu s pokladmi.
  Po raňajkách mali deti krátke štúdium. Bolo potrebné napísať diktát husacími brkami. A potom matematika a Boží zákon. A potom práca.
  Deti chodili ... Už bola pohoda a o mesiac mali vydať zimné oblečenie a obuv. Oliver pri práci opäť tlačil výsuvnú časť stroja, to nie je malá záťaž, najmä ak to robíte dvanásť hodín v kuse. A čo je dôležitejšie, je to nudné.
  Oliverovo odhodlanie rástlo a potom, čo sotva čakal ďalšie štyri hodiny, aby to vyzeralo vierohodnejšie, omdlel a zmietal sa v záchvate.
  Výpočet bol plne opodstatnený. Olivera zdvihli, zabalili a preniesli na detské oddelenie mestskej nemocnice. Chlapca previezli na oddelenie, kde boli už len dvaja ďalší chlapci. Izby pre štyroch, pomerne priestranné s vysokými stropmi. A okná bez mreží, s oknom v hornej časti. Pre chlapca, ktorý ešte nemá desať, nie je problém dostať sa von. Oliver je celkom šikovný a zocelený tvrdou prácou.
  Dvaja chlapci na oddelení, nie zlodeji, ale lež. Jeden mal zlomenú nohu a bol v sadre, druhý mal zrejme silnú nádchu a bol v delírii. Oliver vyliezol na parapet a vytiahol sa na ruky, ocitol sa v otvore.
  Chlapec v obsadení sa spýtal:
  - Kam ideš!
  Oliver odpovedal:
  - K tvojej matke! Nebojte sa, o hodinu som späť, len to nehovorte lekárom!
  Chlapec poznamenal:
  - Vyskočte vysoko!
  Bolo to naozaj vysoké. Oliver spustil telo v náručí. Potom sa zachytil bosými nohami o rímsu a potom skočil. Šikovne pristál, hoci v pätách cítil bolesť a trasenie.
  Ale nič... V nemocnici Olivera pred vložením umyli a dostali žlté pyžamo a papuče. Chlapec si samozrejme nechal papuče a zostal v pyžame. Je v nemocnici, ale aspoň nie vo väzení. A možno sa všetko podarí.
  Pre každý prípad sa Oliver ponoril do špinavej jesennej mláky. A stal sa skôr obyčajným mladým tulákom. A nie až také podozrivé....
  Nezbedník mu zrazu vyskočil v ústrety a zaškrípal:
  - Rýchlo sa učíš, nasleduj ma!
  Oliverove drsné detské opätky rýchlo zaprášené v špine sa preháňali za oveľa bohatšie oblečeným chlapcom v slušných, takmer nových topánkach.
  Vyzerali dosť kontrastne, lesklé topánky a bosé, špinavé nohy chlapca, ktorý ušiel z detskej väznice, či skôr z nemocnice, no vlastne z väzby.
  Za jeden útek mohli dať Oliverovi facku aj desať rokov. V Británii sú súdy pre deti veľmi prísne, niekedy dokonca prísnejšie ako pre dospelých. Sú drsní v dvadsiatom prvom storočí, ale potom ...
  Oliver na to samozrejme nemyslí. Užíva si pocit slobody a inšpiruje. A behať naboso aj napriek jesennému chladu je fajn. Navyše, keď beháte, nie je vám vôbec zima. A dokonca naopak, chlapcove obnažené mozoľnaté podrážky sú šteklivé.
  Dokonca sa cítite hrdí, že ste boli za mrežami. A vy ste boli schopní ujsť a spáliť to všetko ohňom. Nedostane nás.
  Po čistote detskej väznice v brlohu starčeka Feigina sa Oliver zdal trochu špinavý. Ale dali mu praženicu. Chlapca privítali ako hrdinu. Nikoho nezradil a z väzenia ušiel. A toto je výkon. Zatiaľ neexistuje taký pevný pasový systém, takže sa môžete dlho skrývať, najmä pre chlapca. A nezobrali odtlačky prstov. Čo je skvelé. Oliver bol považovaný za príliš malého zločinca a znamenia neboli prepísané a možno sa ani nebude príliš hľadať. A ani vtedy nefotili zločincov, takže fotoaparáty sú stále také vzácne a nedokonalé.
  Pre Olivera je teda jednoduchšie stratiť sa vo veľkom meste, akým je Londýn.
  A chlapec sa dal znova do práce. Dostal slušné oblečenie a nové topánky.
  Napriek tomu v Anglicku ani pre deti nie je celkom slušné chodiť bosé a hovorí sa o extrémnej chudobe. Aj keď sú chlapcove nohy trochu nepríjemné, je v nich oveľa viac hrdosti a sebaúcty.
  Oliver a Plut kradli vreckovky. Chlapec konal obratne a ticho. Bol to už druhý výjazd. A Oliver našiel pokoj a vyrovnanosť.
  Ale skutočná vec ležala pred ním.
  Bill Sykes, vrah a lupič, sa rozhodol, že si chlapca vezme ako služobného pomocníka. A toto je vážny test. Bill sám vyzeral ako lupič s červenou bradou a dosť škaredou tvárou.
  Oliver, samozrejme, nebol príliš nadšený. Navyše sa kvôli tomu musel prezliecť do handry a ísť bosý. A v noci je obzvlášť chladno.
  Bill uviedol, že oblek by mal byť jednoduchý a pohodlný. A chlapec bude chodiť naboso ticho, čo je v dome dôležité. Oliverovi však bolo nepríjemné chodiť na holých podrážkach po studenej, mrazom pokrytej dlažbe a občas zrýchlil, aby sa zahrial.
  V noci v Londýne horeli plynové lampy s farebnými sklami a bohaté mesto vyzerá celkom krásne, najmä v centrálnych štvrtiach.
  Oliver sa pozrie na toto bohatstvo a klope očami.
  Všetko by bolo v poriadku, ale v handrách je zima a holé, detské nohy sú opálené.
  Do cieľa však už dorazili a Olivera vystrčia von oknom. Musí preliezť oknom a otvoriť okno väčšiemu a dospelejšiemu lupičovi.
  Chlapec sa vytiahne na ruky a opatrne vlezie dovnútra. Vnútri je oveľa teplejšie a keď sa Oliverove bosé nohy dotkli froté koberca, pocítili blaženosť. Chlapec začal opatrne otvárať okenice na oknách. Srdce mu bilo ako bubon od vzrušenia. A tu, naozaj, keď sa cez ňu plazí tento ryšavý náhubok Billa, je to také strašidelné.
  A teraz je lupič v izbe a škrípe čižmami. Oliver sa cítil mrzutý, že zostal bosý, no nedalo sa nič robiť. Lov sa začal a Bill sa ponáhľal ku skrinke s peniazmi. Očividne tam bol tip, jeden zo sluhov a lupič vedeli, čo hľadá.
  Aj Oliver sa cítil vzrušený a zmietol zo stola nejaké lesklé predmety. A vložte ich do vrecka. Vrátane pozláteného psíka. A Bill sa pohrával s pancierovou skrinkou a pracoval na zámku. Oliver vošiel bosý do vedľajšej izby. Tam našiel aj pár drobných drobností a našich a na stole striebornú vidličku.
  Krádež sa ukázala byť nečakane ľahká a zaujímavá. Oliver sa usmial a bol veľmi potešený. Ale, bohužiaľ, nemôžete uniknúť osudu. Až tentoraz guľka našla Billa. Je oveľa hlučnejší a majiteľ zavolal políciu. Vrah bol zranený a nemal čas uniknúť s korisťou. A ľahší a menší Oliver sa len tak tak stihol vyšmyknúť, hoci naňho tiež vystrelili. Chlapec bol ale obratný a podarilo sa mu dostať preč z palebnej línie primitívnej pištole.
  A so zábleskom holých opätkov vyskočil z okna s vrecom koristi. Tak ako to teoreticky je a malo to byť v Dickensovi. Ozaj, prečo zasiahli dieťa a nie väčšieho a nemotornejšieho banditu?
  Pobyt vo väzení a trocha zlodejských skúseností Oliverovi prospeli, jeho talent sa zhoršil a tak ľahko sa do neho nedostanete. A polícia ako vždy meškala a chlapcovi sa podarilo odísť a dokonca aj s korisťou.
  Oliverova autorita medzi zlodejmi sa ešte zvýšila. A on sám začal liezť do domov a aktívnejšie sa zapájať do krádeží.
  Chlapec mal desať rokov. Počas zimy stihol spraviť niekoľko nájazdov na domy a ukradnúť množstvo vreckoviek, či párkrát ťažšie kabelky. A krádež ďalšej peňaženky s diamantmi sa ukázala ako skutočné majstrovské dielo.
  Jeden z dospelých banditov dokonca dokázal preplatiť účet, ktorý chlapec ukradol.
  Prišla jar... Oliver opäť vliezol do jedného z domov. Chlapec bol príliš sebavedomý. Možno by teraz mohol odísť. Ale Bill Cysk sa vzdialil od rany a zradil svojho mladého partnera s tým, že tiež utiekol z väzenia. A povedal mi, kde ho zohnať.
  Polícia pripravila prepadnutie. A Olivera pri návrate chytili pri samom brlohu.
  A celý gang mladistvých zlodejov bol krytý. A to bol úspech polície.
  Oliver je ešte chlapec, len dieťa, ale už zatvrdnutý recidivista a trestanec na úteku. Po dolapení ho previezli do väznice pre obzvlášť nebezpečných ľudí a poslali na samotku. Tentokrát bol Oliver vyzlečený a dôkladne prehľadaný, pričom sa mu pozeral do úst aj konečníka. Merané, vážené. Prepísal z nahých všetky znaky v denníku. Oholili im hlavy, umyli ich a zavreli ich do samostatnej cely. Oliver bol späť vo väzenskom pyžame, ostrihaný a bosý a úplne sám.
  A byť sám je oveľa desivejšie a nepríjemnejšie. Áno a v cele na jar je ešte pohoda, na rozdiel od detskej väznice. Áno, a kŕmia horšie, jedna prázdna ovsená kaša. Oliver je teraz súdený ako dospelý a na krku má reťaz.
  Je to špinavé a nudné, len tak sa bijú obuškami.
  Policajti skutočne udreli desaťročného chlapca palicami po pätách a toto je len začiatok.
  V cele vŕzgajú potkany a vy spíte na kameňoch, kde je oveľa chladnejšie ako na drevených doskách.
  A kŕmia len raz denne a veľmi malú porciu, ak len nezomriete od hladu. Tu ste ako samovražedný atentátnik.
  Oliver bol však tiež nútený pracovať: otáčať mlynské kamene, čo je veľmi ťažké, keď sa odbíjajú holé päty. A ty si stále hladný a bičujú ťa údermi.
  V Británii mučenie ešte nebolo zrušené a Olivera možno vypočúvať s predsudkami. Je pravda, že to vyžaduje rozhodnutie súdu.
  Oliver krívajúc a cinkajúci ťažkými okovami vstúpil na kurt. S čiernym okom, vyholenou plešinou, vychudnutý na pár týždňov vo väzení, desaťročný chlapec vyzeral pateticky. Keďže na ňom už viselo množstvo krádeží a vlámaní, očakávalo sa, že súdny proces bude dlhší a o Oliverovi sa už písalo v novinách. Chlapcovi naozaj hrozila šibenica.
  To však nebolo všetko. Oliver už stihol poskladať kapitál a ukryť kešku.
  Sudca položil Oliverovi otázku:
  - Kde ste schovali peniaze?
  Chlapec začal krútiť hlavou.
  - Nič som neskryl, nemám to!
  Sudca sa pozrel a oznámil:
  - Dávam povolenie na mučenie, len bez spôsobenia zranenia, musí vydať, kde ukryl skrýšu.
  Oliver sa striasol a povedal:
  - Nič som neukradol!
  Chlapca odviedli do mučiarne. Horeli tam opekačky a skúsení kati opekali nástroje. Keďže Oliver je ešte dieťa, týrala ho ryšavá mučiteľka Margaret, špecialistka na týranie detí, ktorej klienti ešte nezomreli.
  Olivera mučili nahého... Margaret položila ruku na chlapcovu hruď, počúvala pulz a vydala:
  - Zdravé a húževnaté dieťa!
  Potom bol chlapec umiestnený do stroja a jeho ruky a nohy boli pripevnené svorkami. A začali sa veľmi pomaly krútiť. Pod velením ryšavky to zvládli tínedžeri. Deti zvyčajne týral ryšavka s dedičnými katmi, ktorí študovali. Navyše sa otočili a spôsobili strašnú bolesť, ale nie ochromujúcu.
  Oliver Twist zastonal, ale tvrdohlavo stál na svojom. Hoci jeho ruky boli tak skrútené v neprirodzených uhloch, že ho bolelo hovoriť. Chlapec bol v stroji nakrivo, ťažko dýchal a stekal z neho pot.
  Potom sa ryšavka rozhodla vyskúšať gril. Popravčí chlapec jej priniesol fľašu olivového oleja. A Margaret namastila Oliverove hrubé, detské podrážky, aby sa nespálili.
  Chlapec sa spýtal:
  - Upáliš ma?
  Margaret prikývla.
  Áno, ak nič nepovieš!
  Oliver zastonal.
  - Nemám nič!
  Ohnisko bežalo na plyn a zapálilo sa najprv malým plameňom. Margaret veľmi rada opekala chlapcom opätky. Mučenie mohlo trvať až pol hodiny a spôsobiť silnú bolesť. A zároveň chodidlá chlapcov pokrývali len malé pľuzgieriky, ktoré po pár dňoch zmizli a tortúru bolo možné zopakovať po novom.
  Oliver mal veľké bolesti, ťažko dýchal a nariekal, ale skrýšu nevydal. Bolo tam značné množstvo, vrátane tých diamantov, ktoré chlapec nechcel predať.
  Okrem toho sú chlapci často tvrdohlaví a niekedy vo výdrži prevyšujú dospelých. Oliver vo zvyku trpieť so závojom vydržal. A snažil sa psychicky odvrátiť pozornosť od bolesti.
  Tu je vodcom detskej kampane križiakov. Už vtrhli do krajín Saracénov. A je zajatý. Horúci galilejský piesok spaľuje bosé nohy detí. A dosť to bolí, keď chlapom pečie podrážky. A sú vedení do otroctva a biče pískajú ...
  Oheň zosilnie. Margaret dáva pozor, aby jej plamene nespálili celú kožu na nohách. Malo by to byť bolestivé, ale nie ochromiť chlapca. Nech má ešte silu pracovať v baniach alebo na plantážach. Olivový olej zmäkčuje hrubé chodidlá mladého väzňa, čím sú citlivejšie a menej spálené. Oliver si predstavuje, že ho mučia Saracéni ako Ivanhoe... Potom ako román, ktorý čítal v detskom väzení, vedie bosú Rebeccu na popravu. A dievča búcha nežnými nohami o kamene.
  A tiež oheň. A tu je Oliver, ktorý jazdí na koni s kopijou a zráža nepriateľa ako snop sena. A on padá...
  Prešla polhodina a presýpacie hodiny vypršali. Nakoniec Olivera zbičovali, čo tiež bolelo, ale chlapec si už zvykol. A posypané rany slanou vodou. Oliver od strašnej bolesti dokonca omdlel a na niekoľko minút stratil vedomie.
  Margaret si povzdychla.
  - Dosť! Nechajte ho odpočívať!
  Olivera odniesli späť do cely. Len tentoraz položili na kamene dosky a rozdali deky, aby chlapec nedostal smrteľnú nádchu.
  Olivera čakali ďalšie dve mučenia. Takže zvyk si žiadal pýtať sa trikrát. A potom ďalší rozsudok a trest smrti.
  Vyčerpaný chlapec zaspal a snívalo sa mu niečo hrozné a bolestivé.
  . KAPITOLA 2
  Na druhý deň dostal Oliver o niečo viac jedla ako pri predchádzajúcich príležitostiach, vrátane rýb. Je vidieť, že chlapec si rýchlejšie oddýchol a zotavil sa na ďalšie mučenie. Oliver bol vyslovene deprimovaný, no ani sa mu nechcelo plakať. Chcel som žiť a pohybovať sa.
  Bola predstava, čo bude po poprave? Nebo, peklo alebo vôbec nič? To posledné ma vystrašilo najviac. Nekonečná tma, keď nie sú ani myšlienky. Je to strašidelné... Aj keď tam nie je ani bolesť, ani strach... Alebo možno stále existuje duša.
  Vo sne lietate, niekedy sa vznášate nad strechami ... Možno je to spomienka na to, ako ste boli duchom? A tiež stúpal na zemský povrch. A niekde na oblohe sú hviezdy, medzi nimi ďalšie svety obývané ľuďmi, prípadne inými inteligentnými bytosťami.
  Možno po smrti vaša duša odletí na inú planétu a tam už nájdete inú podstatu? Ako je to možné.
  Čo ak ešte pred inkarnáciou do tela bola a žila vaša duša v niekom z iného sveta?
  A to je tiež veľmi zábavné... Čo keby ste boli v minulom živote kráľom alebo chánom? Alebo možno veľký bojovník alebo slávny vedec? Môžeš byť ktokoľvek.
  Oliver Twist spieval:
  - Pravdepodobne v budúcom živote,
  Stanem sa cisárom celej zeme...
  A budem slúžiť slávnej vlasti,
  Sme ľudia z jednej rodiny!
  Áno, je naozaj skvelé stať sa v budúcom živote cisárom, alebo chánom. Vyzerá to ako Džingischán, ktorý si podriadil polovicu sveta a predtým bol obyčajným otrokom.
  Príbeh Džingischána je niečo ako rozprávka. Ale taký človek v skutočnosti bol a dokázal toho veľa. Jeho impérium však upadlo do zabudnutia. Práve teraz je Británia na vzostupe a jej slnko vychádza. Do impéria je zaradených stále viac kolónií, ktoré sa môžu stať najväčšími v impériu Zeme. A toto je vážne. A niekde v Európe bol Napoleon, veľký veliteľ a vládca. Kto mohol dobyť celý svet, ale zničil šesťstotisícovú armádu v Rusku. A potom došlo k bitke pri Waterloo. A ten súboj bol špeciálny. Napoleon mohol vyhrať, ale zabránilo mu v tom niekoľko nehôd naraz.
  Najmä fit počas útoku na britské jednotky. Vtedy mohli Francúzi vyhrať, keby zaútočili s pechotou. Maršálovi Neyovi to však ušlo.
  Oliver hodil a otočil sa. Ľahnúť si na chrbát dieťaťa, ktorý bol posekaný bičom, je nepríjemné. Bolia aj vytočené ramená, kľúčne kosti, ruky a nohy. Boľavé pľuzgiere na chodidlách. Rany po mučení sa už začali hojiť a svrbieť. Chcel som ich poškriabať, ale je to nebezpečné.
  Oliver sa snažil odvrátiť pozornosť od svrbenia a bolesti myšlienkami. Najmä otázka, ktorú si kládol pri čítaní kníh. A väzenská knižnica je pomerne bohatá - je tam množstvo literatúry zabavenej zločincom. A zločinci nie sú len lupiči s dýkami, sú medzi nimi aj vedci, politici, kňazi a mnohí ďalší.
  Takže Oliver, ktorý rýchlo čítal, stihol v detskom väzení prečítať veľa historickej literatúry. Navyše navštívil knižnice vo voľnej prírode a tiež stihol veľa čítať a zapamätať si.
  Najmä história Ríma: o dvoch bratoch kŕmených vlčicou a ktorí založili mesto. Skvelé mesto!
  Rímska ríša existovala dlho a najviac sa preslávila v staroveku. Písalo sa o ňom najviac a zostalo mnoho historických dokumentov. Ale keď dosiahla svoj vrchol, ríša bola v úpadku. A potom sa to úplne rozpadlo a zmizlo. A zostal len v historických knihách. Bolo v nej veľa cisárov. Medzi nimi sú Nero a Caligula - krutí kati a veľkí generáli. Julius Caesar a Troyan, mnohí ďalší. Vrátane Pompeyho.
  Ten sa síce nestal cisárom... Ale ešte zaujímavejšie je Spartakovo povstanie. Keď jednoduchý gladiátor otriasol ríšou a porazil konzulov. Bolo to ako v rozprávke.
  O Spartakovi bolo napísaných niekoľko kníh. V jednom z nich sa ako deväťročný dostal do kameňolomov. A tam pracoval so všetkými otrokmi. Tu je tento svalnatý chlapec, ktorý vlečie ťažký kôš kameňov, ktoré vážia viac ako on sám. A dokonca aj bruško dieťaťa skolabuje od napätia. A z chlapcovho šľachovitého tela stekajúce krúpy potu, tmavé od spálenia od slnka a špiny.
  A dozorca ho stále poháňa úderom biča. A chlapcove bosé nohy vŕzgajú od mozoľov. Potom dieťa-otrok na konci dňa mechanicky zje dusenú kašu, možno s trochou pridanej ryby a chleba, a potom padne na kamene a zaspí v objatí s ostatnými chlapcami, napriek tvrdosti postele. V zime je v lome zima a mladí otroci sú úplne nahí a bosí. A v noci je v najlepšom prípade pokrytá útržkami látky a oni stláčajú svoje telá k sebe, aby sa udržali v teple.
  A v lete spaľujúce horúčavy juhu Talianska, vyčerpávajúca práca. Práca v kameňolomoch podľa princípu: otrok buď tvrdo pracuje, alebo spí. Samozrejme, veľa chlapcov zomrelo, ale Spartak, od prírody veľmi silný, vyrástol a zosilnel. A mal šťastie, že dostal šancu na slobodu a bol predaný do školy gladiátorov.
  Tam začala jeho kariéra, slávna a hrdinská. Gladiátor, ktorý prežil sto zápasov, podľa zvyku starovekého Ríma dostal slobodu a už bojoval za peniaze. Spartakus mohol žiť relatívne dobre, ale zorganizoval povstanie. Na oboch stranách zomreli desaťtisíce ľudí a prípad sa skončil ukrižovaním zajatých otrokov.
  V jednom románe bol Spartakus rozsekaný na smrť. V inom ho otroci nevydali, ale zomrel na kríži. V treťom diele bol Spartakus pokrytý mŕtvolami, ale podarilo sa mu dostať von a odišiel a rozhodol sa vzdať boja. Oženil sa a vychoval vlastné deti.
  Spartak urobil na Olivera dojem, ale ukázal sa ako neúspešný. Hoci jeho meno zostalo v storočiach a dokonca tisícročiach. Spartakus je, samozrejme, symbol a boli o ňom napísané rôzne beletristické knihy. Časový predpis a nejednotnosť historických informácií dáva priestor fantázii.
  V jednej knihe je Spartakus synom šľachtica, ale dlhuje veľa peňazí Crassovi, patricijovi. A teraz je celá rodina zatknutá a predaná do otroctva za dlhy. Spartak je ešte celkom chlapec, ale hrdý. Spolu s matkou a sestrou je vedený k obchodu s otrokmi. Matke zobrali drahé oblečenie, topánky a je len v jednej roztrhanej tunike, nie nahá a bosá. Jej nohy sú dobité do krvi a spálené na kameňoch a jej koža je spálená na slnku. A veľmi trpí, nútená tancovať pred zákazníkmi.
  Spartakus, bronzový od úpalu, zbavený aj bohatých šiat, bosý a nahý, stále vyzerá ako mladé zviera.
  A keď sa mu kupujúci snaží dostať do úst, hryzie si prsty. Za čo dostáva bič. Potom jeden majiteľ kúpi chlapca a matku a sestra sa rozíde ... Spartakova mama je krásna a vzdelaná, dostane prácu slúžky v dome. Ale chlapec, príliš pyšný, je za trest nútený dva-tri dni obracať mlynský kameň. Napriek tomu, že je chlapec pripútaný, stále prerušuje žehličku a uniká.
  Ale je chytený a označený. Potom ho majiteľ pošle do lomov. Ale aj tam sa drzý chlapec a syn patricijskej a šľachtickej rodiny vyznamenal. Hoci by mal byť ukrižovaný, mladý bojovník v zúfalstve uteká z kríža. A toto vidí hlavný manažér gladiátorov. Ten bojový sa mu veľmi páči, aj keď je už roky mladý chlapec a kupuje si ho. A opäť kariéra gladiátora.
  Spartakus, hoci neskôr vznešení Rimania, je vo vojne s ríšou. A dokonca zostáva nažive a má spoločné deti v otrokovi z Trácie. Ďalej sa vnuk Spartaka stal rímskym cisárom. Čo je už fantázia autora.
  Tieto knihy nedosiahli dvadsiate prvé storočie, ale Oliver ich zhltol a teraz si na ne spomenul. Odpočinok a obnovenie síl po mučení. To umožnilo zabudnúť na boľavú pokožku a rany, ktoré silne svrbeli od slanej vody, ktorú mladí kati kropili.
  Oliver urobil pár krívajúcich krokov okolo cely - retiazka na krku mu prekážala. A pomyslel som si, že je dobre, že ho ešte neblokovali. Aj keď ešte môžu prísť veľké muky.
  Okrem banálnej slučky, aj keď boli zriedka popravení kolesom, a to je veľmi bolestivé. Doslova vás trhajú na kusy a laná vám ťahajú ruky a nohy rôznymi smermi.
  Oliver pískal a spieval pre radosť:
  Ak dážď - hej-ho, ale dáždnik nie,
  Ak vietor - hej-ho - za tebou hvízda, Ak je zima - hej-ho - až do špiku kostí, A z domu nie sú dobré správy - Nedávaj. hore,nevzdávaj sa,nevzdávaj sa!čokoľvek to je,neplač a nehanbi sa!Usmievaj sa,usmej sa,usmej sa!Si na ceste,tak bude všetko ok!
  
  Ak ďalej - hej-ho - nemôžeš ísť, A zbojník - hej-ho - stojí v ceste, Ak ti havran - hej-ho - nad uchom kričí, Ak ti srdce bije strachom - Nedaj. hore, nevzdávaj sa, nevzdávaj sa! Neplač, nehanbi sa! Usmievaj sa, usmievaj sa, usmievaj sa! Si na ceste, tak bude všetko ok!
  
  Nevzdávaj sa, nevzdávaj sa, nevzdávaj sa! Čokoľvek sa stane, neplač a nehanbi sa! Usmievaj sa, usmievaj sa, usmievaj sa! Si na ceste, takže všetko bude ok !
  Potom bol Oliver Twist veselší... Opäť mu priniesli jedlo a chlapec si ľahol na bok, zastrčil prikrývku a znova zaspal. A sníval...
  Vo sne mal chlapec rozdvojenú osobnosť. Keď si tento a on akoby spomína na minulosť a nie tak celkom, pozerá sa na seba zboku. Napríklad meno je James Morgan. Mimochodom, najznámejší pirát. A zároveň chlapec.
  Aj keď posledné vyhlásenie by mohlo pokaziť náladu, vo sne sa boja vedieť, že je to len sen, je hlúposť. Sen je naozaj reálny, napríklad nadrozmerné čižmy im odierali nohy a bolesť po zásahu do slabín opitého bola jasnejšia. Možno Olivera zachytilo, že sa bál, aby mu vzácne topánky neodleteli a spomalil. A pera, zlomená počas zadržania, sa opäť pripomenula. Zuby sú našťastie neporušené, ale hrčka na čele od úderu sa vytvorila značná a tak nechutne svrbí.
  James Morgan povedal vo sne niečo vtipné: potom ma rozosmial. A tak sa ďalšie tri hodiny rozprávali o rôznych veciach a... Morgan, samozrejme, začal skladať a rozprávať o svojich vlastných skutkoch. Ak chcete argumentovať v termínoch - hovoria, že to nemôžete urobiť: potrebujete myseľ.
  Kradnúť je umenie. Aj keď, samozrejme, Morgan James prerozprával detektívky. Hoci musel niečo niesť. Najmä, keď sa dal na útek a potom hľadal spôsob, ako zostať pri nejakej partizánskej jednotke.
  V tomto prípade sa mu nedarilo o nič lepšie ako Oliverovi. Pokiaľ ukrajinské leto neprinesie teplé noci a vy sa môžete napríklad osviežiť bobuľovým ovocím alebo ľudia ešte nie sú natoľko otužilí, aby hladnému chlapcovi zabránili v jedení.
  Ale tu je pár krádeží
  spáchal... Kradnúť nebolo jedlo. Ale to je úplne iný príbeh.
  Keď James-Oliver konečne oznámil, že sa má obrátiť na súd, nepohol sa. Veľmi dobre vedel, ako sa to celé skončilo, a dokonca aj vo všetkých filmových spracovaniach (nejaká falošná spomienka vo sne, o zázrakoch ďalekej budúcnosti!) mal Twist svoje opodstatnenie. Aj keď, samozrejme, nedobrovoľne pozerám film, naozaj chcem, aby bol zaujímavejší, čo znamená, že nie ako v knihe, ale nepredvídateľne.
  Súd bol dosť nemotorný a samozrejme bolo potrebné stáť v rade. A jeho nohy už boli unavené, takže v špinavej a zapľutej cele sa James tvrdohlavo nechcel posadiť.
  Aby to bolo jednoduchšie, dieťa sa oprelo o stenu a znova premýšľalo o abstrakte. Presnejšie, spomenul som si na to, čo Oliver zažil.
  V prvý deň chlapec prešiel vyše dvadsať kilometrov, čo je na dieťa dosť veľa. Najnepriaznivejšie na tom je, že hrubé topánky s drevenou podrážkou im poriadne odierali nohy. Áno, jedla je málo. Hoci penalizácia stačila za bochník chleba a vodu v Anglicku nie je problém zohnať: čaj nie je Sahara.
  Nedalo sa poriadne vyspať, keďže jar je ešte studená. Preťažené lýtka ráno boleli a na nohách opuchli pľuzgiere. Chlapec sa rozhodol pokračovať v chôdzi naboso. Nezdalo sa mu to strašidelné, a tak ich v ranom detstve nosili naboso až do mrazov. Jedna vec je však pásť husi, starať sa o kravy alebo robiť nejaké práce na farme a druhá šliapať desiatky kilometrov po kamenistej ceste. Toto nie je mäkká tráva na lúke, kde spolu s ďalším dieťaťom bez domova vyháňate kačice a iné živé tvory (starší chlapi pasú dobytok!).
  Oliver najprv pocítil len nepríjemné mravčenie a občas zišiel z cesty na kraj cesty a snažil sa stúpiť na trávu. Potom však prišli kríky a chlapec opäť vyšiel na cestu. Niekoľko hodín sa to ešte viac-menej dalo vydržať, no keď vyčerpaný konečne zastal, rozbité podrážky mu doslova horeli. Musel som hľadať potok a ponoriť ich do vody.
  Potom chlapec Oliver urobil jednoduchý, no nie celkom správny záver - vyhýbať sa cestám, ísť po trávnikoch a... No, ani v tom čase nebolo v južnom Anglicku toľko lesov, ale čo bolo skôr hájov, často vysadené v obdĺžniku.
  Ale stratiť sa je stále skutočné... Takže cesta do Londýna trvala oveľa dlhšie a vyvolala dobrý strach. Pre Olivera, ktorému detská fantázia prikreslila vlkov, sovy, ba aj tajomné tigre s pekelnými levmi. Lebo najstrašnejší anjel a takmer všemohúci Boží nepriateľ, Satan, chodí ako revúci lev. A ak pod poškriabanou pätou zaškrípala vetvička, potom ...
  Cesta do Londýna sa ukázala byť dlhšia a ľudia, ktorí sa tam stretli, boli o niečo lepší, ako ich Dickens vykresľoval. Vychudnuté, s rozbitými nohami, svetlovlasé dieťa sa mohlo spoľahnúť na kôrku chleba a teplý kútik. A raz Oliver naozaj takmer zostal - šanca na adopciu bola reálna, no akási sila ho viedla ďalej.
  Mimochodom, a partner, o ktorom Dickens nepísal, ale toto
  chlapec tmavej pleti, ukázal, ako lezú do cudzích záhrad a sekvestračných záhrad dávno predtým, ako stretli "The Dodgera".
  Všetci až príliš chceli urobiť z Olivera kladného hrdinu, neuvedomujúc si, že chlapec by mal byť chlapcom. Presnejšie, že v živote je všetko trochu inak ako v detskej tvorbe.
  Prvý výstup do zeleninovej záhrady bol pomerne prozaický a Oliver si s tým vo všeobecnosti nerobil veľké starosti. Chcel som jesť - trochu si vzal. Majitelia nebudú chudobnejší! Je to dobré? Prázdny žalúdok hovoril, že on osobne z toho mal dobrý pocit.
  S partnerom, zrejme rómom, sa rýchlo rozišli. Muž tmavej pleti zrejme nenašiel v Oliverovi zaujímavého konverzátora, s ktorým by sa dlho stretával.
  Potom samotného Twista pri ďalšom pokuse o "nájazdy" takmer zmrzačil pes. Mladý cigán zrejme vedel lepšie, kam má liezť, aby si neskôr nesedel. A Oliver ešte nie je skúsený...
  Zároveň zasial svoje hrubé topánky. No, už bol zvyknutý na to, že sa bez nich zaobíde, ale výhľad sa, samozrejme, stal žobráckym, no deťom sa strašne klepali nohy. Mimochodom, Dodger nevyzeral ako v knihe, ale oveľa slušnejšie. No, je jasné, že zlodej s väčšou pravdepodobnosťou rozbije penu, ak sa na neho nepozerajú ako na žobráka. Stereotypy sú húževnaté - a ak zlodeji tak dlho nenaleteli, je to práve preto, že navonok vyzerali celkom slušne a nie chudobne.
  Prečo vzali Olivera so sebou? Možno kvôli Twistovej anjelskej tvári, dúfajúc, že bude najmenej podozrivý. Alebo to možno Dodger naozaj ľutoval, pretože Oliverov pohľad: vychudnutý, doškriabaný, so zlomenými a špinavými nohami vzbudzoval živý súcit. A aj zlodeji sú ľudia, najmä keď sú mladí a nestihli si zatvrdiť dušu.
  V každom prípade Twist dostal strechu nad hlavou a v noci nemrzol, vo všeobecnosti boli dobre živené, najmä v porovnaní s pracovňou.
  Keď išli do práce chlapca, dali oblek do poriadku a podobali sa úctyhodnému sluhovi.
  A ak by Oliver nebol taký hlúpy, že by kričal, ale konal by múdrejšie - alebo by si zlodeja nechal sám alebo len stál a vyzeral, akoby obdivoval von oknom, kto by si o ňom pomyslel?
  Možno preto ho tak rýchlo ospravedlnili, ale ten pán
  jeho tvár sa okamžite zapáčila. Hoci sa zdá, že je to jeho príbuzný?
  James si odpľul cez zuby a nahnevane poznamenal:
  - Prečo je tento sudca ako hlúpa ospalá korytnačka?!
  Policajt sa zbláznil od drzosti a nechápavo hľadel na chlapca a chlapci nahlas vzdychali. Je smiešne, že mladý zlodej sa nebojí úradov.
  Drzosť je zrejme skutočne druhým šťastím a policajt sa stal oveľa zdvorilejším. Možno prebleskla myšlienka - čo ak je to syn veľmi vplyvnej osoby alebo ...
  James Morgan dostal na znak dôvery šnupavý tabak od jedného z viac-menej čistých vagabundov. Chcel som si zapáliť cigaretu, ale v poslednej chvíli som si uvedomil, že hrubý tabak by vás rozkašľal a potom by sa všetok jeho okázalý lesk zlúpol ako hadia koža.
  Sudca Fang zjavne nemá náladu - žltý s červenými škvrnami na tvári, zdanlivo nahnevaný... A pohľad na chlapca, ktorý sa aj v drevenej ohrade cítil ako kráľ na tróne.
  Pohľad je drzý až pohŕdavý, ruky vyzývavo schované vo vreckách a nafúknutý hrudník. Sakra, ani najmenší strach a taký pohľad, že ...
  James si v sne o alternatívnom vnímaní pamätal knihu naspamäť, no v tomto prípade sa postarší pán ukázal ako nie úplne dobromyseľný. Áno, bolo tam prekrytie s filmotékou. Úlohu dobrého čarovného prútika mal pravdepodobne zohrať iný svedok. Ten, kto videl Plut a Kolju kradnúť...
  Chlapec nie je veľmi, potom si vypočul, čo povedal pán vo fraku sudcovi. Ale sudca sa k nemu nakoniec obrátil:
  
  - Ako sa voláš, ty skostnatený darebák? spýtal sa pán Fang s jedom v hlase.
  James Oliver odvážne odpovedal:
  - Kto je zloduch, tak si to ty! Neopováž sa ma nazývať skostnateným starcom!
  Sudca sa dokonca zadúšal prekvapením. Ani otužilí zbojníci si nedovolili byť takí drzí a drzí vo vzťahu k človeku, ktorý by mohol byť poslaný na popravisko. Aj keď v skutočnosti nie tak celkom - pre rozsudok smrti väčšinou zasadá súd inej, vyššej inštancie za účasti ustanoveného obhajcu. Aj keď taký obranca je zbytočný, ako drevená stolička. Ale samozrejme, v Anglicku nemôžu odsúdiť na smrť bez zdania zákonnosti. V každom prípade už na dvore nie je stredovek.
  Ak sa ale vreckovým krádežiam venuje a dokonca sa ich dopustí chlapec, vystačíte si aj s právnikom.
  Tesák, prekypujúci hnevom, vrhol na chlapca hrozivý pohľad a zachytil... Pohŕdanie, ako keby to nebol človek, ktorý mal moc, ale hnoj. Vydržať takto je tolerovateľné! (Hračka!)
  Sudca krátko, alebo skôr rýchlo hodil:
  - Za spáchanie vreckových krádeží po predchádzajúcej dohode je chlapec odsúdený na tri roky ťažkých prác a ďalšie dva za vzdorovitý prístup k súdu!
  James-Oliver opovržlivo odpľul do zobáka.
  - Áno, išiel si! Vo všeobecnosti je to zlodej v zákone ... Presnejšie povedané, som zlodej, akého svet nevidel!
  Pán sa pokúsil zasiahnuť:
  - Chlapec je zjavne chorý, pán sudca. Ušetrite dieťa!
  Fang udrel kladivom o stôl.
  - Vezmi toho bastarda preč! Päť rokov tvrdej práce je maximum, čo môžem dať, ale vyšší sudca mu prispájkuje šibenicu.
  Oliver udrel policajta...Aj do slabín - je nepravdepodobné, že by mu netrénované telo umožnilo dosiahnuť na bradu vysokého subjektu. Je pravda, že nepriateľ bol triezvy a dostatočne skúsený na to, aby sa mierne posunul, a úder z toho bol bolestivý, ale vôbec nie šokujúci. Ale sám policajt v reakcii posunul obušok. Oleg zjemnil útok, no napriek tomu mu v ušiach zvonilo a trochu sa zakalilo. A druhý úder dosiahol cieľ ...
  Chlapcova duša vyletela z tela z otrasu mozgu... Dobre, že je obušok elastický a skúsený strážca správne vypočítal silu... Inak by Olivera určite zabili... Inak prešlo päť minút a studená osviežujúca sprcha ...
  Teraz sa starý chlapec vrátil a veci dopadli neporovnateľne horšie ako v knihe. Samozrejme, svedok obhajoby meškal a nikto ho nechcel počúvať. Sudca sucho poznamenal:
  - Všetok rozsudok je vynesený, ale ak chcete nové pojednávanie, kontaktujte prokurátora a požiadajte o preskúmanie prípadu vzhľadom na novozistené okolnosti! Potom nechajte toto stvorenie visieť!
  James Morgan, ktorého duch sa vznášal neďaleko, si zrazu pomyslel - a vlastne po vynesení rozsudku mohol sudca prinútiť svedka, aby napísal prokurátorovi... Podľa zákona je to tak. Už vynesený rozsudok možno zrušiť len spôsobom ustanoveným v osobitnom konaní.
  Tak tu mal Oliver Twist veľké šťastie... Alebo skôr v knihe... Mimochodom, čomu sa v nejakom filme neverilo, sudca by po vynesení rozsudku obesiť chlapca tak rýchlo ustúpil, lebo nie zvlášť hodnoverného svedka. Áno, a sám svedok by sa mohol sudcu báť... Čo by bolo reálnejšie.
  Ale tu už publikum nesympatizovalo s drzým Oliverom a pánom, ktorý opustil aplikáciu ...
  James Oliver, ktorý sa neskoro spamätal, sa pokúsil vrátiť späť do predtým opusteného tela, ale... Prekĺzol ním ako prázdnotou alebo stĺpcom dymu... Zdá sa, že nevstúpia dvakrát do tej istej rieky. Teraz je tam Oliver znova a ... nové dobrodružstvá.
  James Morgan sa stále dokázal vcítiť a čítať myšlienky. U chlapca sú po otrase mozgu mimoriadne chaotické. Putá boli pevne pripevnené - v Anglicku sú deti často zatknuté a správna veľkosť je pripravená vopred. Drzému chlapcovi treba dať lekciu. Úplne oborzel - šakal!
  Malý Oliver cítil bolesť v rukách, zvädol a z očí mu tiekli slzy.
  Väzenie pre tvrdú prácu pripomínalo starobylú pevnosť s vežami a strieľňami. Pochmúrne stráže, zuby na stenách a strážne buldogy.
  Oliver stále usilovne premýšľal a dozorca dokonca chlapca zbičoval bičom, aby sa pohol rýchlejšie. Chlapec zalapal po dychu a povedal:
  - Ako si želáte, pane!
  Chlapci a dievčatá nie starší ako štrnásť rokov boli držaní v osobitnej časti väznice. Oliver sa už spamätal a zvedavo sa poobzeral po väznici. Najmä za hrubými mrežami som videl väzenský dvor, kde dospelí trestanci v montérkach a drevákoch rúbali a ťahali polená, niečo hobľovali. Policajti a dozorcovia na nich surovo kričali.
  Polovica detí bola umiestnená oddelene a odlišovala sa tromi, že pozdĺž hrubých vlhkých stien bola nakreslená modrá čiara.
  Samotný dvor bol tiež takmer prázdny, len oni pochodovali v diaľke... Oliver si pri pohľade na ich obnažené hlavy myslel, že sú to chlapci, ale... Chlapci nechodia v sivých šatách, ktoré vyzerajú ako sutany mníšok. . Len sutany boli krátke, takmer úplne odhaľovali dievčatám obnažené, v teplom počasí zbavené, chudé a zrazené nohy.
  Niektorí z nich boli dokonca mladší ako Oliver, a hoci vzdialenosť sťažovala podrobné preskúmanie ich útlych tvárí a zachytenie hrozného smútku v ich očiach, chlapec z nich cítil hrozný prúd utrpenia a smútku!
  On je Oliver vo väzení! Je jasné, že je to zločinec: v očiach všetkých vrah a zlodej! Slovo zabijak nie je úplne jasné, no tvrdohlavo mi znie v hlave a bije rolničkami na spánkoch!
  A jeho hrubé, popraskané a plesnivé steny sa zdajú byť v jeho väzení živé a cez malé diery sa zdalo, že je počuť chrapľavý a ťažký dych väzňa.
  Ťažké kované dvere sa so škrípaním otvorili a policajt odovzdal papier, ktorý pripravil sekretár rozhodcu. Meno Olivera Twista nebolo uvedené, ale namiesto neho bolo pripojené číslo. Áno, ak je to nejaký drzý zlodej alebo posledný prešľap, na mene nezáleží. Stačí číslo - nech je to bez tváre a poslušné... Ale nie, takých väzenský systém nezlomil!
  Pár strážcov pozrelo na Olivera s mäsožravým úškrnom. Chlapec už vyzeral vystrašene a strašne bledý. Zaplavil ho strach, silný strach, ktorý nezažil ani po vypýtaní si ďalšej kaše, zbičovaný strážcami v chudobinci...
  To je už iný svet - miesto celkom porovnateľné s podsvetím a nie nadarmo sa všetci tak veľmi túžia za každú cenu vyhnúť otroctvu... Oliverovi sa podlomili nohy a spadol dopredu... Skúsený žalárnik sa obratne chytil chlapca za vlasy a udrel odsúdeného po ružovo-bielych lícach:
  - Takéto triky tu nemáme! Budete hrať ako všetci ostatní alebo...
  A veľký muž si výrečne prešiel hranou ruky po krku.
  Oliver Twist sa zobudil. Do cely vstúpili traja strážcovia a so škrípaním otvorili zámok. Nasadili si kožené rukavice a začali chlapca ohmatávať a pozerať sa na jeho rany, či neobsahujú ploštice alebo nejakú špinu. Potom sa začali potierať alkoholom.
  Oliver zaťal zuby nad pálivou bolesťou zaschnutých rán. Ale na druhej strane zub skoro prešiel a prestalo ho svrbieť. Chlapec dostal vývar, kúsok krídla s chlebom.
  Jeden zo strážcov poznamenal:
  - Napodiv, ale mnohí ťa ľutujú, nepopravuj!
  Oliver sa s nádejou spýtal:
  - A možno nebude žiadne mučenie?
  Matróna pokrútila hlavou.
  - Bude mučenie! Vyžiadajte si až trikrát vlastné objednávky!
  Oliver si ťažko povzdychol a rozhodol sa, že to vydrží... A mal bláznivý sen...
  Hoci čítal aj knihu o Jamesovi Morganovi. Okrem toho, áno, James bol chlapec, ktorý bol otrávený pri ťažkých prácach na Jamajke. Tam tvrdo pracoval na plantážach cukrovej trstiny. Potom sa počas nájazdu pridal k pirátom a pre začiatok sa stal chatárom. A potom sa vyznamenal ako asistent kapitána a potom samotný kapitán. James Morgan veľa raboval a nakoniec sa stal guvernérom Jamajky.
  Toto je celý príbeh. Najprv žobrák-zlodej, potom mladý trestanec, ktorý sa v nákladnom priestore takmer udusil. Ďalej otrok, ktorý pod bičom dozorcu pracuje nahý na plantážach.
  Oliver si myslel, že plantáže možno čakajú aj na neho. Zrejme nebudú popravení. V južných kolóniách telo nemá ani zimu: to je plus. Ale môžete sa nakaziť. Na jedle nezáleží, ale žiť sa dá. Práce je veľa, niekedy sú relatívne voľné dni. Otroci sú často bití. Niekedy sa odsúdenci dostanú na slobodu a sami sa stanú plantážnikmi.
  Chlapec si vzdychol a pomyslel si, že by bolo dobré, keby sa stal ako Morgan pirátom a potom guvernérom.
  Pravda nie sú tie časy. Pirátstvo nezmizlo, ale bolo výrazne potlačené. A na Jamajke to už nie je také masívne. Ako aj na iných miestach. Hoci v Afrike sú piráti stále aktívni aj v Tichom oceáne.
  Oliver si predstavil útok galeóny. Koľko chlapcov skáče po španielskych vojakoch a blýskajú sa holými okrúhlymi opätkami. A sekajte nepriateľov šabľami.
  A choď Oliver. Jej je celkom chlapec, ale šlachovitý a silný. Kto vedie mlyn dvoma mečmi a kričí;
  - Naša najsilnejšia posádka,
  Ideme nastúpiť na šíp!
  A padnú námorníci a vojaci Kastílskej ríše. A je to tak cool a zábavné.
  Oliver otvára truhlice s pokladmi a namáča si krvou pokryté ruky do zlata.
  A pirátski chlapci spievajú, plieskajúc svoje dieťa, holé, opálené nohy na palubu;
  Trasíme sa od zlosti a hnevu
  Ale naše zverstvá sa okamžite, okamžite zastavia Ak nás len zlato najvyššieho štandardu Osud odvalí toľko, koľko chceme.
  
  Eh - áno, na oceáne, eh - áno, pod plachtami, Ach, áno, lietame za rozprávkovým bohatstvom, Škoda, nikto to nevie a ani my sami nevieme Koľko zlata potrebujeme, ach, koľko chceme.
  
  Všetkých okrádame, ale my za to nemôžeme.A treba uživiť naše rodiny, potrebujeme aj príbuzných.Veď nikoho nenapadne zaplatiť nám výplatu A žijeme bez sviatkov a bez dní voľna.
  
  Eh - áno, na oceáne, eh - áno, pod plachtami, Ach, áno, lietame za rozprávkovým bohatstvom, Škoda, nikto to nevie a ani my sami nevieme Koľko zlata potrebujeme, ach, koľko chceme.
  
  Eh - áno, na oceáne, eh - áno, pod plachtami, Ach, áno, lietame za rozprávkovým bohatstvom, Škoda, nikto to nevie a ani my sami nevieme Koľko zlata potrebujeme, ach, koľko chceme.
  . KAPITOLA #3
  Chlapec sa opäť pokúšal nejaký čas chodiť po cele. Ale nebol v tom veľmi dobrý. Je pravda, že pľuzgiere z chodidiel už boli trochu preč a chodiť nebolo také bolestivé. Oliver Twist si cez nosné dierky zapískal pieseň. A kvôli tomu bol nejakým nemým, že bol vo väzení. Oliver ešte nečítal o grófovi Montecristo. Román bude napísaný o niečo neskôr. V pamäti mu však utkvelo niečo nie až tak známe.
  Chlapec napríklad ukradol jablko večnej mladosti a skončil v Bastile. Ľudovít XIV chcel najskôr dieťa popraviť. Ale potom som sa rozhodol nechať dieťa navždy sedieť v tajnej cele Bastily. A dieťa, ktoré získalo večnú mladosť, skončilo v osamelej, podzemnej cele ... A strávilo sedemdesiat rokov na samotke. Kým ho neprepustili, jednoducho neverili, že chlapec, ktorý vyzerá asi na dvanásť rokov, by mal byť v tajnej cele Bastily ako obzvlášť nebezpečný zločinec.
  Večné dieťa bolo dôkladne zbičované a prepustené zo všetkých štyroch strán. Potom, čo sa chlapec túlal po európskych cestách, zažil dobrodružstvo. V armáde Napoleona Bonaparta sa stala synom pluku.
  Bol to celkom zaujímavý román. Sedemdesiat rokov, ale slúžiť - je v pohode súhlasiť! A strašidelné! A to je takmer v úplnej tme, pripútané okolo krku. Mimochodom, on je Oliver. Chudák chlapec... A ako sa ešte nezbláznil. Sny boli jeho jedinou útechou. Boli dlhé a veľmi zaujímavé.
  Napríklad vo sne sa chlapec túla po horských chodníkoch a narazí na poklad alebo niečo zábavnejšie. A bosé nohy sa stanú hromadou zlatých mincí ...
  Oliver si predstavuje žlté, kovové kruhy a vyzerá to tak cool. A vy ich triedite a trepete v päsť. A sú také lákavé trblietky. A také zlato je tu krásne, dáva červený odtieň.
  Oliver dokonca v duchu ochutnal žltú guľu na zube. A šťastne sa usmial. Pre zlato je lahodný - a veľmi príjemný, vydáva vôňu medu ... A teraz sa vám zdá, že v komôrke bzučia včely a leto prichádza s jemnými lúčmi.
  Chlapec sa usmial. A znova sa začal prechádzať po cele... Bosý, nôžky dieťaťa sa rýchlo hoja a ja sa chcem hýbať. Bude obesený? Nechcem uviaznuť v slučke.
  Oliver si predstavoval, ako mu budú visieť obnažené, detské podpätky, keď sa slučka utiahne okolo tenkého krku. A potom holú podrážku spália rozžeraveným železom, aby sa uistili, že chlapec je mŕtvy. A spália jeho mŕtvolu v peci - čo je veľmi nepríjemné ...
  Oliver s horkosťou zaspieval, aby sa rozveselil pirátskou romancou:
  Márne boháči búchali dverami,
  Veď cesta je prikázaná k prahu pre chudobných!
  Tam, v klietke pod zámkom, sa peri nudí,
  Chce, aby jej rytier pomohol!
  
  A chodil som ako chlapec k pirátom,
  Pokloniť sa hodnostárovi nebiť!
  Teraz je čas na odplatu za všetky žiadostivé,
  Lovec sa v hre zmenil na jedlo!
  
  A moji silní chlapci sú veľkí,
  Keď som sa v rukách meča začal krútiť!
  Pošlem zlých nepriateľov, aby sa nudili v hroboch,
  Mesiac na oblohe svieti jasnou meďou!
  
  Odvaha zúrivo vrie v srdci,
  Zelený palubný chlapec je pripravený nastúpiť!
  Skrížil som sa s dôstojníkom na mečoch,
  Vstup do bitky v divokom, násilnom hneve!
  
  Súper je vysoký ako býk z maštale,
  Chce rozdrviť divokú masu!
  Ale mladý muž bojuje dôstojne,
  Čepeľ tká neviditeľnú niť!
  
  Tu je výpad - prepichli brucho,
  Zlodej zavýjal, pustil meč!
  Žil v rozľahlosti a nepoznal bolesť,
  Teraz stratil svoje konské schopnosti!
  
  Môj prvý nástup bol taký úspešný
  Hrsť zlata sa naleje do vrecka!
  A my piráti spievame piesne
  Rozdelenie v boji duvan získal na počesť!
  
  Samozrejme zajtra môže byť horšie
  Fregaty a krížnikové delá sa naježili!
  Pošli ma skákať naboso cez mláky,
  Za krv, ktorú prelial nepriateľský darebák!
  
  Celkom chlapec, nie sú tam žiadne antény,
  Ale v bitke o zhovievavosť nie je žiadny chatár!
  Kohlovi je súdené zomrieť vo farbe rokov,
  Je to dobrovoľné rozhodnutie!
  Potom sa Oliver cítil o niečo veselší a dokonca začal trieť reťaz. Jeden kovový článok proti druhému. Aj keď je nepravdepodobné, že bude mať čas, ale aspoň je šanca.
  Chlapec pôsobil energicky a zúrivo spieval;
  Sedenie za mriežka v žalár surový .
  Mladý orol odchovaný v zajatí,
  Môj smutný súdruh, máva krídlom,
  Krvavé škrípanie jedla pod oknom,
  Pecks, hádže a pozerá z okna,
  Akoby si myslel to isté so mnou;
  Volá ma očami a plačom
  A chce povedať: "Poďme preč!
  Sme slobodné vtáky; je čas, brat, je čas!
  Tam, kde sa hora za oblakom zbelie,
  Tam, kde sa okraje mora zmodrajú,
  Tam, kde chodíme len vietor ... áno, ja! .."
  A chlapec kopol bosou nohou do palandy. A potom to vzal a znova zaspal. A tiež sníval o niečom inšpirovanom predtým prečítanými románmi. Najmä o Juliánovi odpadlíkovi. Čo by sa stalo, keby Julian žil dlhšie!
  A tento sen je zaujímavý;
  Chlapec vo sne videl niečo nezvyčajné...
  Tu bol vedľa Juliána odpadlíka. Slávny rímsky cisár sa v boji s Partmi dostal do ťažkej situácie. Ale Caesarovi dediči odvážne bojovali a zahnali Partov späť. Ale samotného cisára obkľúčil malý oddiel, ktorý sa zúfalo snažil preraziť k svojmu.
  Oliver Twist vyskočil na horúci piesok. Terminátorský chlapec si hneď uvedomil, že to nie je tak celkom sen, najmä preto, že ho boleli ešte nie úplne zahojené pľuzgiere na chodidlách. Ale nie je čas hádať sa - cisára treba zachrániť!
  Chlapec-ranger zostrelil päť Partov, ktorí už obliehali cisára, jednou ranou vo výskoku. Potom Oliver Twist veľmi obratne zdvihol oba meče a začal nadávať. Prví štyria perzskí bojovníci padli s odrezanými hlavami. Potom chlapec hodil dýku holými prstami, tá sa uprostred letu skrútila a podrezala hrdlá trom lukostrelcom.
  Oliver Twist šťastne zvolal:
  - Je to mužský boj!
  Potom prešiel na rozhodujúcu ofenzívu. Jeho švihy mečom boli ako kosačka na trávu. Všetkých v rade podrezali a Peržanom rozrezali končatiny. Tu je hlavná hlava Partov, ktorá sa snaží prinútiť samotného cisára, aby prišiel o ruku. A potom hlava.
  Oliver Twist zhodil nohami z točne naraz päť dýk a pokosil celý rad lukostrelcov. Potom zakričal:
  - Hodina šťastia! Je čas hrať!
  A jeho meče ostrihali partskú armádu. Vodca armády, perzský kráľ Indemon, vyliahol zenki. Polonahý, svalnatý chlapec podrezal všetkých v rade a všetky prístupy k Julianovi zasypal mŕtvolami. Nikdy predtým vládca Parthie nevidel takého urputného bojovníka. A skutočnosť, že je to len bezbradý mladík, vyvolala vážny strach.
  Zrazu sa skutočne pohanskí Bohovia rozhodli pomôcť Starovekému Rímu a Julian namiesto ústupu vrátil náboženstvo svojich predkov na Zem! A teraz je to buď Herkules, alebo Herkulov syn, ktorý bojuje s partskou armádou.
  A Oliver Twist dostával čoraz viac do varu. Hádzal ťažké a ostré predmety. Bodal a rozbíjal nepriateľov starovekého Ríma a jeho meče vyzerali ako neodolateľný blesk. Terminátorský chlapec inšpiroval zvyšok Rimanov. Kričí: Herkules! Herkules s nami! Vyrútili sa na Partov a zdvojnásobili svoju silu. Bojoval sám cisár.
  Julian bol len mierne nadpriemerný, ale dobre stavaný a pekný. V čase smrti mal len tridsaťdva rokov a nevedno, čo by Rímsku ríšu čakalo, keby odpadlík žil ešte viac. Ale teraz sa zdá, že sa Parthovia pohli späť a začali cúvať.
  A zvyšok rímskej armády pridal teplo. Kráľ Indemon sa pokúsil zvrátiť priebeh bitky a s tisíckou vybraných nesmrteľných sa pohol do boja. Ale toto bola jeho osudová chyba.
  Oliver Twist upriamil pozornosť na veľmi veľkého muža - vyššieho ako Valuev, s korunou a ramenami ako skriňa zo zlatej reťaze. A chlapec, keď videl, ako počúvajú príkazy tohto vládcu, pochopil: je čas konať. A zdvihol luk, ktorý spustil Peržan. Rýchlo ho potiahol nohou, takže tetiva luku takmer praskla. A potom vypustil šíp, ktorý mentálne sprevádzal jej let.
  A ponáhľal sa, pichľavý bodnutie prebodlo kráľa Parthie do krku a zlomilo krčnú tepnu. A obrovská váha jeden a pol alebo dokonca dva centy, pravítko sa zrútilo z ťažného slona.
  Smrť kráľa, samozrejme, zdrvujúca rana pre armádu. Najmä, keď sa mladší dedič pokúsil prevziať velenie, ako napríklad Oliver Twist, ktorý naňho vyslal šíp. V dôsledku toho sa tento súper ukázal ako prepichnutý škorpión. Rimania, keď videli cisára rútiaceho sa do boja, teraz kričali: Apollo, Apollo je s nami!
  A Oliver Twist porazil Parthov rukami a nohami.
  A táto barbarská armáda sa zmenila na veľkoobchodný útek. Teraz Rimania prenasledovali Parthiu a v tejto rase vlkov nebola reč o odpustení a milosrdenstve. Beda tým, ktorí utekajú, a beda tým, ktorí utekajú pred Rimanmi, dvojnásobne.
  Východná armáda sa roztápala pred našimi očami a latinské pluky, légie a kohorty boli neúprosné. Železné a silné, všetko lámu a drvia a zabíjajú šľachticov...
  Chlapec sa na druhej strane blýskal holými, ružovými opätkami a poháňal mlyn s mečmi, pričom sťal päť protivníkov naraz.
  Úplné víťazstvo. Preživší Parthovia padajú na kolená a prosia o milosť.
  Oliver Twist prišiel na cisárovu výzvu. Láskavo naňho pozrel. V dávnych dobách boli ľudia o niečo nižší ako v neskorších storočiach a chlapec si vo sne predstavuje, že je starší. Oliver teda vyzerá na štrnásť, pätnásť rokov podľa rímskych pomerov. To znamená, že to už možno považovať za muža, aj keď bez brady. Julian sa pozrel na svoje škrabance a modriny a so širokým úsmevom sa opýtal:
  - Ty si boh?
  Oliver Twist úprimne a spravodlivo odpovedal:
  - Som človek!
  Julian si ťažko povzdychol a tiež úprimne odpovedal:
  - Škoda... Veľmi prepáč!
  To chlapca terminátora nahnevalo a tvrdo odpovedal:
  - Nie je čo ľutovať! Človeče, to znie hrdo!
  Julian súhlasne prikývol a potľapkal chlapca po pleci:
  - Dobre povedané! Tento muž znie hrdo a musí byť hrdý, a nie hlina v rukách hrnčiara!
  Armáda súhlasne zamrmlala. Pochodujúci kňaz začal pri príležitosti víťazstva pripravovať pohanskú modlitbu. Julian sa rozhodol oživiť staré kulty. Jedným z nich je uctievanie Jupitera, Marsu a Mithry. Aj keď je jasné, že pohanskú vieru treba modernizovať. Boli tu navrhnuté rôzne nápady. Koniec koncov, už existuje učenie o Champs Elysees - raji pre bojovníkov a hrdinských ľudí, učencov. Tak prečo z toho neurobiť oficiálnu doktrínu. Poddáš sa cisárovi, budeš sa vedieť odlíšiť v službe a dostaneš sa do háremu na druhom svete a budeš tam sláviť vznešené sviatky, večne mladý a silný! Tak prečo elita potom doktrína Krista?
  Oliver Twist, ktorý tiež nemal veľmi v láske tradičné kresťanstvo, dvojsrdné a kruté, poznamenal:
  -Človek sám je kováčom svojho šťastia a je strojcom svojho úspechu!
  Julian natiahol ruku k chlapcovi, vrúcne ňou potriasol a so všetkou úprimnosťou navrhol:
  - Buď mojím synom a dedičom! Si múdry nad svoje roky a máš nadľudskú silu!
  Potom cisár stiahol z opaska prsteň Caesarov. Tento prsteň zvyčajne nosí cisár tomu, koho si vyberie za svojho nástupcu, a zvyčajne je znakom adopcie.
  Oliver Twist si nasadil prsteň na ukazovák a s nadšením povedal:
  "Dúfam, že budem hodný stať sa cisárovým synom..."
  Julian porazil parthskú armádu a znovu obliehal ich dobre opevnené hlavné mesto. Vystúpenie Olivera Twista privítali s radosťou. Rímsky cisár pobozkal chlapca a zdvihol ho silnými rukami nad seba a povedal:
  - Vďaka Bohu! Už som si myslel, že si mŕtvy!
  Oliver, ktorý si uvedomil, že pravda sa nedá tak ľahko vysvetliť, odpovedal:
  - Aby som bol úprimný, Vaše Veličenstvo je môj skutočný otec, toto je Apollo a občas ma vezme na Olymp a do iných svetov, aby som si príliš nezvykol na ľudí!
  Cisár, v reálnej histórii prezývaný ako odpadlík, bol prekvapený:
  - Videli ste Olympus?
  Oliver Twist, rovnako ako všetci intelektuálne vyspelí chlapci, rád komponoval, a preto ochotne potvrdil:
  - Áno!
  Julian zvolal na obdiv:
  - A videl som Jupitera!
  Chlapec-rytier, široko sa usmievajúci perlovými zubami, odpovedal:
  - Pozdravuje ťa môj starý otec Jupiter! A prajem vám úspech!
  Cisár z plných pľúc zvolal:
  - Vďaka bohom! Nech prinesú víťazstvo!
  Chlapec, ktorý je dedičom, okamžite navrhol neodkladať útok, pretože okolie bolo zdevastované a pre rímske jednotky bolo príliš ťažké získať jedlo a pitie.
  Oliver vyzbrojený tým najlepším rímskym lukom, ktorý aj zdokonalil, sa vybral na lov. Je lepšie premýšľať o pláne útoku, vidieť samotnú pevnosť a súčasne zabíjať nepriateľov.
  Oliver Twist z diaľky vystrelil na bojovníka so šarlátovým perím na prilbe. V reakcii na chlapca vyleteli oblaky šípov. Mladý bojovník im však nevenoval ani najmenšiu pozornosť: stále nedosiahli a chladne vyradili protivníkov a on sám rýchlym krokom každú chvíľu, bežal, obišiel stenu.
  Mesto bolo skutočne veľké, nebolo oveľa menšie ako Rím a bolo obklopené vysokými hradbami. Traianus Veľký a mnohí ďalší dobyvatelia si ho nemohli vziať medzi seba. Ale tu je vlastne hlavná sila Parthie. Dobite ju a vaše nadvlády Ríma sa môžu rozprestierať až po Indiu.
  Oliver si všimol, že hradby mesta sú takmer všade veľké, hrubé a zubaté. Aby ste sa dostali do takého mesta, potrebujete veľa dlhých schodov a nie je isté, že ich nájdete. Ochrana je o niečo slabšia, tam, kde mesto obmýva rieka, je rozbúrený potok. Rieku je možné odkloniť, ale bude to trvať minimálne dva mesiace tvrdej práce. Aké sú teda ďalšie spôsoby?
  Napríklad vyhodiť do vzduchu stenu a prelomiť prielom! Najjednoduchší spôsob, ale potrebujete výbušniny. Ale neďaleko mesta sa nachádza impozantný les. A s určitou zručnosťou môžu byť výbušniny vyrobené z ... pilín, pričom sa k nim pridávajú najjednoduchšie minerály a soli. A s holými pätami chlapec cítil, že v pôde sú také minerály a soli.
  Najlepšie je podkopať najvyššiu časť múru, kde sa nahromadilo najväčšie množstvo nepriateľských vojakov. Teraz budú Partovia ľutovať, že sa vôbec odvážili ísť proti Rímu.
  Oliver Twist, ktorý vystrelil štyri tulce, sa vrátil späť do tábora a šťastne informoval Juliana:
  - Bohovia mi povedali, ako dobyť pevnosť! Ale nechajte svojich bojovníkov slúžiť nášmu rituálu!
  Rímsky cisár prísne nariadil:
  - Poslúchaj môjho syna ako mňa!
  A armáda, ktorá videla Olivera Twista v akcii, na oplátku štekala pozdrav. A chlapec, Tsesarevič, aktívne rozdával rozkazy. Potrebujete zmiešať veľa pilín s minerálmi a potom získate silnú bombu dávnych čias. Mal by fungovať oveľa efektívnejšie ako pušný prach a nie horšie ako nitroglycerín. Toto je naozaj ten terminátor, ktorý splodil chlapec. Navyše Oliver osobne vyrúbal les a polená rozdrvil na štíty a piliny.
  Veriac vo vôľu bohov pôsobila rímska armáda veľmi priateľsky, harmonicky a energicky. Piliny a silné drevené štíty boli rýchlo postavené. Pravda, Parthovia sa pokúsili o výpad.
  Oliver Twist šťastne mávol dvoma mečmi a kavaléria vyrazila zo zálohy. Obkľúčené bolo niekoľko tisíc Peržanov. Chlapec-rytier šuká ich vodcu s nohou v čeľusti, núti ho prísť o veľa zubov. A potom jeho pár mečov fungoval ako britva. A Parthovia boli vo vreci a obklopení najudatnejšou armádou na svete.
  Áno, veľa barbarov teraz bojovalo v rímskej armáde, ale to ju posilnilo, absorbovalo čerstvú krv a nové bojové techniky.
  Oliver Twist v tomto výrube exceloval viac ako ostatní. A schválne sa dieťa vrhlo do veľkých kaluží krvi, aby postriekalo rímskych vojakov. A páčilo sa im to, ukázalo sa, že dostávajú božskú milosť, silu a šťastie od samotného syna Apolla.
  Tak ako sa mnohí v Ríme radovali z návratu starých pohanských kultov. A s veľkým potešením sa modlili k Fortune. Kresťanstvo sa na druhej strane zdalo príliš nepriateľské k radostiam života, a preto neatraktívne. Navyše, bude ešte ten raj? A videl niekto z tých, ktorí žijú vo štvrtom storočí, vzkrieseného Krista?
  A ich bohovia sú jednoduchí, zrozumiteľní, ľudskí... A nikto nekládol vážny odpor oživeným kultom!
  A teraz ryžoví bojovníci, aj keď polovica z nich nie sú Latinoameričania, ale barbari s nadšením plnia rozkazy cisára a jeho Syna a Syna Apollóna.
  V noci je už pripravených dostatok pilín a minerálov. Oliver Twist nečakal do úsvitu, ale prikázal okamžite presunúť vozík do centrálneho bodu nepriateľskej obrany.
  A trofejné partské kone sa ponáhľali spolu so smrtiacim nákladom do veže kráľov. Hnali ich ďalej, pálili vreteník a nohy zapálenými fakľami a údermi dlhých bičov. A hoci Peržania spustili nevyberanú paľbu do tmy noci, už bolo neskoro.
  Oliver Twist, aby zosilnil svoj hlas, zakričal cez obrovský mosadzný roh:
  - Nech sa naplní meno bohov! Nech pomáha Jupiter!
  Vybuchla tak, že aj niekoľko kilometrov od hláv Rimanov zhodilo z hlavy prilby. Ale Parti trpeli tisíckrát viac. Hlavný úkryt pred tlakovou vlnou bol vyhodený vyššie a steny sa nadvihli. Mnoho stoviek perzských vojakov bolo zabitých na mieste a ešte viac zmrzačených ...
  Oliver Twist, ktorého výbuch tiež zatlačil, padol na kolená, no okamžite vyskočil. Chlapec-rytier znova zaštekal:
  - A teraz priatelia útočia! Na slávu nášho Boha Apolla!
  A prirútil sa prvý, blýskajúc sa bosý, s prachom nalepeným na krvi chlapčenských opätkov. A za ním sa hnala celá rímska armáda, v každom prípade nespočetná, v nočnej more.
  Oliver ako prvý dosiahol partské pozície a svižne vliezol pod zrútenú stenu. Chlapec terminátora bol veľmi vzrušený. Všetkých v rade sekol, hoci už bolo jasné, že Partovia stratili schopnosť skutočne vzdorovať. Ich morálka klesla a všetka túžba postaviť sa Rimanom sa vyparila. Vyhladzovanie však napriek tomu pokračovalo a nastal skutočný masaker.
  Oliver Twist, oháňajúc sa mečmi a prerezávajúc sa cez ďalšiu čistinku, spieval celú baladu:
  Som rímsky rytier a meč...
  Pán ma povolal do boja!
  Svet má okamžite kata,
  A radšej chváľte Svaroga!
  
  Rozhodol sa oživiť veľký sen
  Ten muž sa stal silným ako Boh!
  A zamiloval sa, múdrosť, krásu,
  V ktorom je stelesnený nával sŕdc do kovu!
  
  Nie, nebol to pohan, Caesar bol,
  Nepoznal seberovných v rati ...
  A Rím so žiarivou slávou,
  Vzoprite sa strachu - Satan!
  
  Všetko sa zmení na prach
  Ale len duch je nesmrteľný!
  Nájdite silu v slovách
  Ktoré nám nehovorte nahlas!
  
  Ver mi, človek nie je mŕtvola,
  Je to najlepšie, vždy žije...
  Lúč slávy nezhasol...
  Hviezda v srdciach lásky!
  
  A čo je krv
  Ona nám dáva život...
  Z bolesti je láska
  A drž sa jej!
  
  Ver, že nie si slabý
  A bol silný duchom!
  Nech otrok zahynie v tele,
  My si poradíme s uzdou!
  
  Keď porazíte zbabelosť
  A divoká hrôza zanikne ...
  Potom sa vznesieš nad strechy,
  Bohovia počítajúci tváre!
  
  Olympus príde, zapáli oheň,
  A bude svetlo...
  Ale nedotýkajte sa slabého hrdinu,
  Klient oftalmológa...
  
  Kto šliape malého červíka,
  On sám je v srdci bezcenný!
  A moja veľká vášeň
  Pod chvostom dva kúsky korenia!
  
  Stručne povedané, prišiel Belobog,
  Stanem sa Apollom...
  Perom prečiarkneme nuly,
  Máme za sebou milióny!
  Hlavné mesto Parthie padlo a teraz nad ním viala rímska vlajka. Oliver Twist vzal do svojich silných rúk kľúč od Ázie a priblížil sa k cisárovi Julianovi. Poďakoval dedičovi a vrátil mu ho so slovami: "Sláva Apollovi."
  Julian buduje nové hlavné mesto. Oliver tiež začal snívať... Tu sa opäť stretol s cisárom Juliánom. Partské kráľovstvo, z ktorého mali Rimania toľko problémov porazených, a Julián, ktorý sa už nazýval Veľký, sa rozhodli obnoviť Babylon.
  Vzhľad Olivera Twista, menovaného syna cisára a ktorý bol považovaný za syna Apolla, Rimania vnímali ako znamenie bohov.
  Vestálky pred chlapcom posypali lupeňmi ruží. Oliver po nich dupal bosými nohami a hrdo naťahoval hruď a pochodoval ako víťaz. Okvetné lístky jej príjemne šteklili holé päty a z toho stúpala nálada. Julian podal ruku chlapcovi, mozoľnému z vojenských prác, a povedal:
  - Ach syn môj! Prikázal som z pokladov ukoristených od Parthov, aby som vám odlial zlatú sochu a namiesto očí som vložil smaragdy! Keďže si synom Apolla, potom si ako samotný Boh krásy a vojenského umenia!
  Oliver Twist odpovedal skromne a prekrížil si ruky na svalnatej hrudi silného tínedžera:
  - Som ako boh, byť mužom!
  Julian prikývol chlapcovi a oznámil:
  - Z vašej strany a na počesť začiatku oživenia Babylonu usporiadame zápasy gladiátorov!
  Oliver úprimne povedal:
  - Menej krvi! Naši bohovia nevyžadujú obete, ale odvahu a statočnosť!
  Julian súhlasil s týmto:
  - Nech je to tak! Ale tí Parti, ktorí nerezignovali, musia zomrieť v gladiátorských bitkách, aby Rímu nespôsobili nové problémy!
  Oliver Twist Jr na to odpovedal:
  Nech o ich osude rozhodnú bohovia! Len nech sa na nich nezúčastňujú ženy a deti!
  Julian odpovedal nejednoznačne:
  - Tí, ktorí nám nie sú nebezpeční, sa nezúčastnia tanca smrti!
  Socha odliata Oliverovi Twistovi bola dokonca vyššia ako životná veľkosť a smaragdové oči horeli. V rukách držal chlapec-božstvo dva meče s oceľovými čepeľami a rukoväte ozdobené rubínmi. Reliéfne svaly boli celkom v súlade s originálom.
  Potom sa konala bohatá hostina a už počas sviatku sa konal prvý zápas gladiátorov. Bojovali dvaja starostlivo umytí a naolejovaní Parthovia. Útočili na seba mečmi. Väčší minul niekoľko rán mečom do hrude a žalúdka, zvalil sa na piesok. Boj sa ukázal byť prchavý a takmer všetci Rimania, nespokojní s takýmto výsledkom, naklonili prsty nadol - dokončite ho! Oliver sa zdržal. Nechcel pôsobiť kruto ani milosrdne.
  Parth bez štipky svedomia bodol svojho krajana. Týmto sa v skutočnosti gladiátorské vystúpenia skončili. Až ku koncu sviatku, keď Julián, podobne ako Nero, zaspieval pieseň, boli vojaci opäť povolaní na štadión. Tentoraz to boli dvaja dorastenci.
  Bojovali dosť dlho, pričom si navzájom spôsobili veľa rán. A nakoniec, úplne vyčerpaní, si navzájom prepichli hruď mečmi a zamrzli.
  Oliver Twist dupal bosou nohou a nespokojne poznamenal:
  -Ty otec sľúbil, že v gladiátorskom súboji nebudú žiadne deti!
  Julian rozhodne odpovedal a udrel päsťou do stola:
  - A to nie sú deti! Už majú štrnásť!
  Tento výsledok spôsobil u Rimanov isté sklamanie a mŕtvych bojovníkov vypískali.
  Oliver nenamietal. On sám o štrnásťročných deťoch neuvažoval. Ak už môže byť chlapec so ženou, tak nie je dieťa!
  Zápasy gladiátorov sa začali nasledujúci deň.
  Parthovia medzi sebou bojovali. Boli zúrivé, hádzali sa a bodali. Prelialo sa veľa krvi a potu.
  Už v prvej bitke bojovalo na každej strane dvadsať ľudí. Tí, ktorí vyšli ako prví so zelenými bedrovými rúškami, a druhí so žltými. Bitka pokračovala s rôznym úspechom. Vyhrali zelení, z ktorých zostali na nohách len traja a aj tí sa vážne zranili.
  Druhý duel dopadol o niečo menej krvavo ako ten prvý.
  Tentoraz bolo na každej strane pätnásť mužov. Niektorí v oranžových obväzoch, iní v modrých. Ťažké topánky klepajú o piesok. Samotní gladiátori sú polonahí, mnohí sú chlpatí, takže predstavenie je dosť barbarské a napäté. Orange sa zdal byť silnejší, aj keď vo všeobecnosti sa súboj ukázal ako konkurencieschopný. Nastala tvrdohlavá výmena úderov, kvapkala krv.
  Obe strany sa hojdali ako vlnový vánok.
  Oranžová sa ukázala byť silnejšia, z toho päť bojovníkov sa postavilo na nohy. A tých modrých, ktorých boli kopy, ale boli zabití, im Rimania neodpustili.
  Boje boli v plnom prúde. Tu napríklad tri levy a päť Partov s tupými mečmi. Kúpeľný dom sa ukázal byť krvavý... Tentoraz sa šťastie usmialo na levy, okrem zvierat tiež, a meče dostali zajatci krátke, hrdzavé a dlho nenabrúsené.
  Potom do ringu vstúpili tínedžeri, ozbrojení iba dýkami. Bolo tam toľko kriku, kriku, hryzenia. Prepletali sa v objatí a bodali do seba hrotmi, kopali, kopali. Chlapci boli takí nahnevaní, že sa ani nepozreli, kto je v ktorom tíme. Jednoducho sa zabili, zmrzačili a na mieste skončili.
  Jeden z nich dokonca vytrhol dokonalosť toho druhého a prinútil toho druhého zomrieť na silný bolestivý šok.
  Aké je to ťažké a nechutné, no zároveň krvavo vzrušujúce. Keď zažijete zmes vzrušenia, rozkoše a zároveň hnusu, keď sa nahí, spotení, krvaví a dorezaní tínedžeri navzájom mučia a hryzia zbraňami.
  A v dávnych dobách sa rodí veľa detí a veľké množstvo chlapcov sa zúčastňuje zápasov gladiátorov. Sú menej hodnotným tovarom a nie sú také úbohé. Mladí otroci často bojujú úplne nahí a vždy bosí.
  Gladiátorky sú tiež takmer vždy bosé, s výnimkou tých najznámejších z nich. Takéto dievčatá si dávajú elegantné sandále, aby zdôraznili svoje vyššie postavenie.
  Otroci sa do dospelosti nemajú obúvať, len v chladnom počasí dostávajú hrubé drevené topánky, aby sa cenný dobytok neohol od chladu. A ak je dieťa prirodzene silné a znesie sneh, radšej ho nechajú bez tuniky. Deti slobodných Rimanov a najmä patricijov nosia v chladnom počasí sandále alebo papuče a čižmy, aby boli menej ako otroci.
  Oliver Twist je, samozrejme, ako syn boha Apolóna nad podobnými predsudkami. Ale niektorí parthskí zajatci, ktorí sa pozerali na chlapca v šortkách, ktorý sedel vedľa cisára, si ho zrejme pomýlili s čestným kozhnikom a zašepkali.
  A Oliver má veľmi ostrý sluch a je to nepríjemné, keď na teba tak myslím. Dvaja polonahí otroci pristúpili k princovi a začali chlapcovi robiť príjemné masáže pre bosé nohy. Je také dobré, že sa vás dotýkajú ázijské dievčatá. Zrejme aj zajatých otrokov v dobytej Partii.
  Na nohách zostal iba jeden z tínedžerov, ktorý sa však pre početné rany tiež nedokázal postaviť vzpriamene a postavil sa na štyri.
  Ďalší súboj bol trochu exotickejší. Štyria krokodíly proti dvom desiatkam Parthov s palicami. A len jeden mal v rukách sekeru. Aligátori sa vrhli na väzňov a oni ako odpoveď bili palicami. Niektorí Parthovia utiekli. Krokodíl je veľmi strašidelné zviera. Ako cvakajú ústa, tak uhryznutý Parth zomrel v takýchto zuboch.
  A druhý bojovník už prišiel o nohy a druhú ruku. A krokodíly gladiátori jedia veľmi s chuťou.
  Vysoký Peržan so sekerou sťal aligátora sekerou. Ani nereagoval: ukázala sa taká silná koža. A všetko bije v rade a ponáhľa sa zožrať každého, kto padol pod tesáky.
  Objavil sa krvavý neporiadok. A začalo sa šíriť po piesku a štrku.
  Oliver Twist začal flirtovať s otrokyňami... A prebudil sa!
  . KAPITOLA #4
  Oliver Twist sa po spánku znova nakŕmi a oznámi:
  - No, teraz ťa čaká druhé mučenie, chlapče.
  Najprv do cely vošli dozorcovia a s ňou aj lekárka v bielom plášti. Prikázala Oliverovi, aby si vyzliekol župan, a po jeho preskúmaní prikývla.
  - Ako rýchlo sa to na psovi hojí! Je čas na druhý výsluch s vášňou!
  Chlapec zachrapčal:
  - Som ešte dieťa, možno nie?
  Žena v bielom plášti prikývla.
  - Neboj sa, nezraníš sa. A potom bude len jedno mučenie. Zákon zakazuje mrzačenie detí mladších ako štrnásť rokov mučením!
  Oliver si ťažko vzdychol.
  Umyli ho teplou vodou, nešetrili ani štátnym mydlom. A chlapec bol čistý a pripravený na mučenie.
  Vstúpili ďalší strážcovia. Odopli chlapcovi golier z krku a nasadili mu okovy. A viedli ho cinkajúc reťazami na mučiareň.
  Oliver bol nervózny, nohy sa mu chveli, jeho obnažené chodidlá cítili studenú vlhkosť kameňa. Je to ešte dieťa a bude kruto mučený, čo vyvolalo otras.
  V mučiarni ho už čakal ženský kat s ryšavými vlasmi. Usmiala sa, veľké perleťové zuby.
  - No, prišlo to roztomilé kura? Teraz ťa štipneme!
  Oliverovi strhli pruhované pyžamo a vyviedli ho nahého. Červenovláske pomohli kati tínedžeri. Bol to špeciálny tím na týranie detí.
  Olivera umiestnili do špeciálneho krepu s hrotmi, ktoré ho začali bolestivo pichať do kože chrbta a zadku.
  Potom sa jeho ruky a nohy začali ohýbať do neprirodzených uhlov. Oliver zastonal od bolesti. Väzy boli natiahnuté a ruky a nohy doslova vytiahnuté z ramien a bokov.
  Ryšavka sa usmiala.
  - No, čo bolí? Môžete mi povedať, kde ste schovali skrýšu?
  Oliver negatívne pokrútil hlavou.
  Tínedžeri kati otočili pákami a chlapcovi sa ešte viac vykrútili ruky a nohy. Oliver zastonal, ale zaťal zuby, aby sa umlčal.
  Ryšavka prikývla.
  - Namažte mu päty! Už sú nažive!
  Mladí kati sa s nadšením pustili do práce. Chlapcovi rozmazali prachom umyté chodidlá, stále dosť tvrdé, dokonca aj detské prsty na nohách. Červenovláska pozrela na dieťa a oblízla si pery. Užívala si týranie malých chlapcov.
  Nakoniec je podošva namazaná a kotol je upevnený prívodom plynu. Výška plameňa je nastaviteľná a olizuje detskú pätu mäsožravým jazykom. Kati zároveň naďalej vykrúcajú chlapcove ruky a nohy, pričom ho doslova vyklenú do oblúka.
  Bolesť bola strašná a Oliver zastonal a vykríkol. Zúfalo sa snažil odvrátiť pozornosť, ale toto sa mu nepodarilo. A ako keby sopky vybuchovali po celom tele a láva tiekla.
  Prebleskla myšlienka: než znášať takú bolesť, možno by bolo lepšie povedať. Navyše je nepravdepodobné, že bude možné využiť skryté bohatstvo. Ale tvrdohlavý čertík v jeho hlave si žiadal odpor voči násiliu. A Oliver mlčal ako mladý priekopník, ktorého vypočúvali nacisti. Hoci sa z času na čas z pier vydral ston a dokonca aj výkriky.
  Ohnisko upieklo chlapcovi päty, tie sčervenali, no vďaka olivovému oleju neprihoreli ani nezuhoľnateli. A pľuzgiere vychádzali pomaly, bolo to dlhé mučenie. A zároveň sa ukázali väzy ruky a nohy a lopatky Olivera Twista, takže do prestávky troška zostala.
  Ryšavka sa chichotala a žiarila šťastím. Oliver bol pekný, svalnatý chlapec a pre líšku bolo veľkým potešením mučiť ho. Ale nepriznal sa. Úradník dohliadajúci na mučenie prevrátil presýpacie hodiny. Zo zákona je týranie detí mladších ako štrnásť rokov časovo obmedzené. A on len stoná a kričí a pisári nemajú čo zapisovať.
  Potom ryšavka zobrala dlhú ihlu, ktorej špička bola rozpálená v krbe, a podišla k Oliverovi.
  Nahého svalnatého chlapca začala pichať do nervových zakončení. Oliver kričal divokou bolesťou ... Červenovláska pomaly pichala a spievala:
  Aká bolesť, aká bolesť!
  Bratstvá porážajú Španielsko! Päť je nula!
  A smeje sa a vyceňuje perleťové zuby. A opäť injekcie, ktoré chlapcovi ešte viac utrpia.
  Oliver sa snaží odvrátiť pozornosť od bolesti... Pozerá na ryšavku a nezdá sa mu strašidelná. Vyzerá nie viac ako na tridsať, pekné, ale zlé smaragdové oči. Oliver sa dopočul, že existuje žena kat, ktorá zvyčajne mučí malých zlodejov. A len málokto dokázal odolať mučeniu. Oliver si spomenul aj na román o Robinovi Hoodovi.
  Malý Joe, asi štrnásťročný chlapec, bol nejakým spôsobom zajatý. A mučili ho na stojane ohňom a bičom. Malý Joe bol vyčerpaný, ale neprezradil, kde je brloh lupičov. Potom bol kat unesený a na jeho mieste sa objavil samotný Robin Hood. A malý Joe spal. Hoci ho obnažené päty obhoreli rozžeraveným železom, chlapca vyliečili a opäť bežal.
  Takže žiadny veľký problém. Len to bolí, ale nestane sa invalidom a dokonca sa pomstí ...
  Červenovláska urobila tucet injekcií do rôznych častí tela a spustila studenú ihlu.
  Vzala do rúk bič a začala Olivera biť do hrude a brucha. Údery dopadali tvrdo a padali rovnomerne. Chlapec, ktorého hlava už bola poriadne zamotaná od strašnej bolesti, omdlel...
  Tínedžerskí kati ho poliali ľadovou vodou. Oliver sa spamätal.
  Ryšavka vzala z krbu kus rozžeraveného železa a priniesla ho chlapcovi na hruď.
  Tu zasiahol úradník:
  - Môžete si poškodiť prsný sval! Deti nie sú mrzačené!
  Ryšavka agresívne štekala:
  -Tak soľ!
  A vložila labku do pohárov a celú hrsť vyliala na Oliverovu ranu. Chlapec zakričal a trhol sebou.
  Anglický predstaviteľ prikývol.
  - Všetok čas vypršal! Zákon zakazuje ďalšie mučenie!
  Ryšavka zakliala a zavrčala:
  - Dočerta! Je to tvrdý oriešok! Možno pokračovať?
  Úradník pokrútil hlavou.
  - Nie! Zákon je zákon! Chlapci v jeho veku by už nemali byť mučení! Je tu ešte jedno mučenie! A vymyslite niečo sofistikovanejšie!
  Dospievajúci kat navrhol:
  Zlom mu prsty na nohách!
  Úradník to odmával.
  - Nemôžeš ochromiť!
  Červenovláska otrávene prikývla.
  - Nechajte ho odpočívať! Do tretice mu pripravím niečo sofistikovanejšie a efektívnejšie!
  Olivera vyslobodili zo svoriek a kôz. Lekárka nahmatala chlapcovi pulz a spokojne povedala:
  - Je veľmi húževnatý! A to môže trvať veľa!
  Úradník poznamenal:
  - Do jeho baní! Nech to funguje! Sú také malé, ale silné, ako treba!
  Ryšavka sa zachichotala.
  - Tým lepšie! Možno mi padne do rúk viackrát!
  Olivera umyli ľadovou vodou a odniesli do cely. Mučenie skončilo a chlapec si vydýchol.
  Ubehli dve tretiny cesty a zostáva veľmi málo a nočná mora sa skončí.
  Pravda, potom ho zrejme pre jeho nízky vek nepopravia, ale pošlú do baní. A to je to najhoršie! Je tam strašný smrad a polotma a práca, ktorá netrvá dlho.
  Lepšie na plantážach Jamajky alebo Indie, prípadne ostrovov. Je teplo a slnečno a príjemný, čerstvý vzduch. Vonia ako tropické rastliny.
  A chlapcom bosé nohy šteklí príjemná tráva a práca je ešte zábavnejšia.
  Oliver, vyčerpaný mučením, ležal na menej zranenom chrbte, len pomliaždený od tupých ihiel kresla, a snažil sa zaspať. Bolo by pekné zabudnúť v liečivom sne.
  Obojok na krku dieťaťa takmer neprekážal a neštípal .... Ale došlo k morálnemu poníženiu ako tento pes na reťazi. No oľutovali a nohy do bloku nevložili.
  Tu je Malý Joe, po mučení ho držali v okovách a nemohol sa ani otočiť. A Oliver Twist už vedel, čo je bolesť. V chudobinci ho však neraz zbičovali. A bič už nie je taký strašidelný.
  Oheň a everzia kĺbov sú bolestivejšie. A ihly v nervových zakončeniach. Telo bolí, najmä podvrtnuté väzy.
  Dvere cely sa otvorili... Dozorca vošiel, priniesol džbán mlieka a mäkký chlieb a povedal:
  - Pi a naber sily!
  Oliver sa tichým hlasom spýtal:
  - Nebudem popravený?
  Matróna poznamenala:
  - Mnohí ťa ľutujú, buď silný!
  Oliver pil mlieko, jedol biele pečivo. Jeho žalúdok bol ťažký. A keď stráže odišli, chlapec si ľahol na chrbát a takmer okamžite zaspal.
  A sníval...
  V tele dospelého muža jazdil Oliver Twist na čiernom koni. Práve opustil svojich spoločníkov a ocitol sa úplne sám. Nálada sa zhoršila, v hlave sa mi vyrojila hmla, ako to všetko urobiť, aby to bolo čo najefektívnejšie. Toto zaujímavé slovo vymysleli Gréci - efektívne! Vy sám ste prinajmenšom siedmy syn v rodine, ale už vznešený človek, blízky cisárovi. Tu však stačí mierniť svoj status a stať sa nenápadnejším. Infiltrujte sa do radov sprisahancov, ktorí chcú do tla vypáliť najväčšie mesto na svete.
  Je potrebné rozmotať zložitú spleť.
  Oliver Twist zastavil svojho koňa. Má príliš dobrého a čistokrvného koňa. Hneď je jasné, že to bude šľachetný človek a sektárov nebude možné odkrútiť.
  Oliver Twist zišiel zo žrebca a rozmýšľal, kam ho pripevniť. Len priviazať k stromu? Vezmú ho preč, ale nechcem stratiť takého ušľachtilého koňa. Prenajať do najbližšej vily? Akože, nebudú riskovať, že oklamú pravú ruku prefekta cisárskej gardy?
  Oliverovi Twistovi sa táto možnosť veľmi nepáčila, no zdá sa, že iné východisko nebolo. Ale čo tak vrátiť sa späť? A potom chodiť? Tiež to nevyzeralo veľmi atraktívne. Možno vziať a získať skromnejšieho koňa alebo dokonca preložiť na somára?
  Posledná možnosť predsa len vyzerala trochu logickejšie a nie taká únavná ako plazenie sa pešo.
  Musel som však znova nasadnúť na žrebca a pohybovať sa po kamenistej ceste. Okolo rástli chudé palmy a výhľad nie je práve najbohatší. A toto je v kvitnúcom Taliansku. Niektoré miesta tu. Tu je však rozkonárený a zlomený dub. V diaľke poháňa kozy opálený polonahý pastier.
  Oliver Twist nabehol na koňa, aby sa rozveselil, a zrýchlil krok.
  Tu pocítil v sebe nával sily a zaspieval;
  Niekto seje, niekto ore
  No, niekto povie len, bol som unavený z drásania, chcem trochu dráždiť šťastie Eh, vezmem si koňa do zástavy a šťastie ma čaká!
  
  Šmýkalo sa Eh, šmýkalo sa to niekde Šmýkalo sa mi to Šmýklo sa to Eh, šmýkalo sa to niekam Zase sa to šmýkalo
  
  ja!
  
  Šmýkalo saEh, šmýkalo sa to niekde Šmýkalo sa mi Šmýkalo sa mi Eh, šmýkalo sa niekde Zasa šmýkalo sa Éé, šmýkalo sa niekde Šmklo sa mi Šmýkalo sa mi šmýkalo sa, zas sa šmýkalo!
  
  Šmýkalo sa Eh šmýkalo sa niekde Šmýkalo sa mi Šmýkalo sa ach šmýkalo sa niekam Opäť sa šmýkalo!
  Tu Oliver Twist zrazu stíchol a vystrašene zažmurkal. Pred ním sa objavilo dievča nebývalej krásy. Bola takmer nahá, len jej nádherné prsia boli pokryté šnúrami korálikov vyrobených z kameňov žiariacich všetkými farbami dúhy a jej boky boli obalené girlandami z perál, veľkých diamantov a smaragdov. Postava je zároveň veľkolepá, vysoké dievča, husté vlasy padajúce vo vlnách farby zlatého lístia a tri sponky do vlasov: jedna rubínová v tvare motýľa, zafírová v tvare ryby a smaragdový v tvare tigrice.
  Zároveň, napriek bohatosti oblečenia, bolo dievča bosé, iba na členkoch mala náramky z drahých kvetov. A jej postava je veľmi svalnatá a dýcha zvieracou silou, krásou a erotizmom. Dlaždice lisu, klbká svalov váľajúce sa pod čokoládovou kožou.
  Oliver Twist cítil, ako sa jeho mužská dokonalosť odrazu rozpína, v telách mu vrie krv a srdce mu bije ako bubon.
  Nikdy nevidel také krásne, rozkošné a vzrušujúce dievča.
  Oliver Twist nemal niekoľko dní vo svojej falošnej snovej pamäti žiadne ženy, točila sa mu hlava a prebúdzali sa zvieracie inštinkty. Je to osoba, ktorej dôveruje aj samotný cisár a vo vrecku má papier zapečatený pečaťou a podpisom Caesara. A v novinách sa píše: - Čo nespravil nositeľ tohto listu, urobil pre dobro Ríma a na môj príkaz! Takže keby niečo, aj keby bola kráľovnou barbarov, Oliver bude mať svoje opodstatnenie.
  Keď pravá ruka prefekta zoskočila z koňa, nečakane sa ukázalo, že dievča je vyššie ako Riman vzrušený zvieracou túžbou. Oliver Twist sa nenechal zahanbiť a vyrútil sa na ňu. Ale nahá, opálená, svalnatá noha dievčaťa sa mihla a obnažené prsty ju pevne chytili za nos. Bolesť zasiahla lebku ako kladivo a Oliver Twist zakričal:
  - Ah ah ah ah! Zabíjaš ma!
  Dievča s drahokamami sa zasmialo, zdvihlo zo zeme stotníka strážcu a hodilo ho ako mačiatko.
  Prevrátil sa na chrbát a zastonal. Dievča s kráľovským článkom pokojne povedalo:
  - Vaša macho reakcia je pre mňa pochopiteľná a dokonca lichotivá! Ale keď máte do činenia s bohyňou, nemôžete sa ponáhľať ako kanec v ruji. - Kráskin hlas sa sprísnil. Postavte sa na všetky štyri a plazte sa. Potom pobozkaj moje stopy v piesku. Nezaslúžiš si dotýkať sa svojho tela.
  Oliver Twist sa po vyradení cítil ako boxer. V hlave mu pulzovalo, v nose mu pulzovala ukrutná bolesť. Strážny stotník sa nejako postavil na všetky štyri a plazil sa k vysokému, rozprávkovo krásnemu dievčaťu.
  Vzrušenie napriek bolesti neprešlo. A Oliver Twist vášnivo štuchol do bosých, pôvabných stôp úchvatnej krásky.
  Pocítil piesok na perách a zasmial sa. V tom istom momente sa mu na krku objavila otlačená obnažená päta.
  Oliver Twist vyprskol:
  - Maj zľutovanie!
  Kráska odpovedala šibalským škrípaním zubov:
  - Zaslúžiť si to!
  Oliver Twist so zastonaním odpovedal:
  - Žiadajte, ach skvelé, urobím všetko!
  Dievča sa zasmialo a odpovedalo:
  - Dobre. Si hrdý Riman a pravá ruka cisára. Staň sa teraz dievčaťom, buď ňou, kým nezmením názor!
  Centurion Oliver Twist sa chystal niečo povedať, keď mal pocit, že je ponorený do rozpusteného masla. Zachvátila ho divoká horúčka a potom uvrhol do chladu. Blýskalo sa, bolo počuť zdrvujúce hromy a všetko sa točilo pred očami muža. A po chvíli bolo všetko ticho. Oliver Twist už necítil bolesť v nose, no telo bolo veselé. Vyskočil a pozrel sa na seba. Pred ním sa hojdala plná dievčenská hruď, ledva zakrytá pásom látky. Ďalej bolo vidieť opálené ženské telo, luxusné boky, ledva zakryté nohavičkami, silné stehná, vyrazené holene, bosé ladné chodidlá. Vlasy sa predĺžili a keď ich Oliver chytil prstami, pocítil hebkosť hodvábu a rozhodol sa, že sa na ne pozrie. Pred očami bývalého stotníka a zlodeja sa objavili kučeravé modré pramene.
  Nevidíš svoju vlastnú tvár, ale tvoje telo je zdravé, mladé, v poriadku, len bez ozdôb, sivé od spálenia od slnka, takmer nahé, otlačené kachličkami a skvelého tvaru.
  Oliver Twist sa cítil ešte silnejší a veselší ako predtým. A zapískajúc poznamenal:
  - Smiešne! Čo som, dievča?
  Krásna bojovníčka s drahokamami prikývla.
  - Áno, teraz si žena a musíš mi slúžiť!
  Oliver Twist s povzdychom odpovedal:
  "Mojou povinnosťou je osobne slúžiť cisárovi a každému nadriadenému, ktorého nado mnou postaví.
  Dievča nahnevane duplo bosou nohou a hovorí:
  - Som vyšší ako cisár. Som bohyňa bohýň! A ty ma musíš poslúchať, inak z teba namiesto dievčaťa urobím švába!
  Dievčatko Oliver sa striaslo, kľaklo si a pokorne povedalo:
  - Tvoja vôľa, ó najväčší z najväčších. Ale cisár mi dal úlohu a ja som povinný ju splniť.
  Bohyňa agresívne poznamenala:
  - Bez mojej vôle nie, že Rím nebude vypálený, ale nepreletí ani jedna mucha. Tak sa neboj.
  Oliver Twist v odpovedi horlivo spieval:
  - Ako veľmi byť zbabelcom, nerozumiem,
  Zrodil sa silný bojovník do boja...
  Strach je slabosť, a preto
  Tí, ktorí sa boja, sú už porazení!
  Bohyňa zúrivo dupala nohou a spievala:
  - Maľovaný stôl a podlaha
  Cisár je stále koza!
  A potom žmurkla na Olivera a povedala mu vďačným tónom:
  - Mladý, buď mladé dievča,
  A neponáhľajte sa dospieť.
  Vyhrajte hlučným tlakom,
  A bojujte proti fašistom!
  Nikdy nepoznaj mier
  Plakať a smiať sa nemiestne
  Ja sám som bol
  Pred miliardami rokov!
  Oliver Twist zapískal.
  - Gosha! Pred miliardami rokov. A kto sú fašisti?
  Bohyňa žmurkla a ticho povedala:
  - Uč sa viac. Bude sa musieť stretnúť.
  Oliver Twist prebehol holou, dievčenskou nohou po štrkovej ceste. Na elastickej podrážke pocítila žieravosť a logicky poznamenala:
  - Zaujímavé, ale kto som? On alebo ona?
  Bohyňa odpovedala s úsmevom:
  - Si dušou na sto percent muž, telom na sto percent silné a krásne dievča. Nebuď smutný, naučím ťa mágiu a budeš mi slúžiť ešte vernejšie a verne ako cisár.
  Kráska s drahokamami arogantne povedala:
  - Nechal som ťa pobozkať moje chodidlá.
  Oliver Twist chcel namietať, no pohľad Bohyne ho dopálil. A bývalá pravá ruka náčelníka pretoriánov mu padla na tvár. A poslušne bozkával bosé nohy tej najväčšej krásky na zemi. Pery boli sladké, ako medová pokožka a veľmi príjemné, ako zmes tisícich kvetov raja, vôňa z pôvabných, vyrezávaných, sexi nôh bohyne.
  Navyše stále nie je známe, či je odmenou bozkávanie takého kúzla, alebo pokus o poníženie.
  Bohyňa zhovievavo povedala:
  - Priateľky čoskoro prídu k vám, pretože jeden muž nie je bojovník v poli!
  Oliver Twist ešte raz nenásytne bozkával bohyni bosé, vytesané, sladké ako ambrózia, ktorú pijú rímski bohovia, a chcel pokračovať v sprchovaní bozkov ďalej. Ale dostal holú pätu do nosa, z ktorého vytekal čo i len tenký pramienok šarlátovej krvi, ktorý sa šíril po opálenej koži.
  Bohyňa povedala prísnym tónom:
  - Vstaň a choď! Ak sa chcete dozvedieť niečo o nadchádzajúcom požiari v Ríme, potom s takýmto vzhľadom je to najjednoduchšie. Pohľad na vašu hruď, boky, nohy muža sa zblázni!
  Oliver Twist bol zmätený:
  - Ako to? Budem pre nich pokušením?
  Bohyňa sa zachichotala a poznamenala:
  - Ver mi, žena zažije oveľa viac potešenia z lásky ako muž a ty sa už ani nechceš stať mužom!
  Oliver Twist zamrmlal:
  - Je to hrozné!
  Bohyňa odpovedala:
  - Práve naopak, je to skvelé! Takáto citlivá pokožka u žien spôsobuje jeden dotyk potešenie.
  Dievča žmurklo na Olivera Twista a dodalo:
  - A aby si si nemyslel, že som ťa nechal v nádhernej izolácii a ty si jediný muž v ženskom tele, prenesiem tvojho priateľa k tebe.
  Bohyňa vyskočila, roztočila veterník a z obnaženej päty vypustila blesk. A pred, opäť ohromeným Oliverom Twistom, sa objavilo takmer nahé, tiež veľmi svalnaté a krásne dievča červenej farby.
  Stála a zmätene žmurkala.
  Bohyňa s výrazom veľkého víťaza odpovedala:
  - Toto je stotník Cicero. Nebol veľmi mladý a pekný muž a teraz vidíte, aká ohnivá kráska sa z nej stala!
  Oliver Twist pískal, dievča je naozaj milé. Len možno príliš svalnatý, ako on. Zvyčajne majú takéto svaly gladiátorky alebo tie, ktoré pracovali v kameňolomoch.
  Vysoké prsia a luxusné boky však zároveň krásky vôbec nepripravili o ženskosť.
  Dievča Cicero sa zmätene rozhliadlo. Potom sa uklonila bohyni Demiurga a zamrmlala:
  - Ó veľký, urob zo mňa opäť muža!
  Bohyňa zvolala a potriasla luxusnými bokmi:
  - Nie! Si v ženskom tele, potrebujem viac. Teraz si obaja kľaknite na kolená a pobozkajte moje holé päty.
  Dievča Cicero a dievča Oliver Twist si kľakli. Poslušne bozkávali nohy bohyne. Potom sa však mihol tieň a objavil sa chlapec v krátkych nohaviciach. Dievča demiurg prikývlo.
  - A chlapec tiež, mal by si pobozkať holé chodidlá.
  Chlapec bol svetlovlasý a pekný, vyzeral asi na dvanásť rokov. A bozkávať jeho nohy bolo ponižujúce. Nejaký hulvát, a tu sú dvaja Rimania, ani zďaleka nie poslední občania.
  Dievčatko Oliver dôrazne povedalo:
  - Nebudem bozkávať nohy chrapúňovi!
  V reakcii na to chlapec udrel krásnu blondínku s modrastými vlasmi holeňou do tváre a zavrčal:
  - Premeniť ťa na červy?
  Dievča Cicero s povzdychom navrhlo:
  - Toto je tiež Boh! Nielen chlapca. A Boh nie je taký ponižujúci.
  A dievča pobozkalo chlapca demiurga na pätu.
  Chlapec-tvorca prikývol a povedal:
  - Aj ja som Boh! A Oliver veľkú poctu odmietol. Ja mu však odpúšťam. Ale ak chcete žiť, potom budete musieť bojovať proti tým, ktorým nariaďujeme Demiurgovcov. Inak príde na Rím nevyčísliteľná katastrofa.
  Bohyňa zažiarila hrozivými očami a vyhlásila:
  - Chlapci, či sa vám to páči alebo nie, vy dievčatá budete musieť bojovať proti Rímu a pomôcť poraziť Spartaka.
  Oliver a Cicero, tie dievčatá so srdcom skutočných mužov, z plných pľúc zvolali:
  - Nikdy! Nikdy sa neobrátime proti Rímu!
  Bohyňa hrozivo dupla ladnou bosou nohou. Blondínka s modrastými vlasmi a ohnivo ryšavé dievča boli na stojane. Objavilo sa niekoľko nahých, opálených dievčat s tvárami pokrytými červenými maskami.
  Začali týrať stotníčky. Najprv sa bosé nohy krások upli do pažieb a začali z nich vešať bremená. Je to veľmi bolestivé, väzy sú natiahnuté a skrútené.
  Oliver Girl škrípal zubami a kňučal.
  - Napriek tomu nepôjdem proti Rímu!
  Dievča Cicero zasyčalo:
  - Nebuďte zradcom rímskeho stotníka!
  Rímske dievčatá boli naďalej mučené. Zavesili bremená a vytiahli kĺby z ramien. Potom kati-dievčatá, nahé, no v maskách, s ryšavými vlasmi, začali biť bičmi po chrbtoch natiahnutých krások. Údery boli najskôr zasiahnuté miernou silou.
  Bohyňa prikázala a nahnevane dupala svojou pôvabnou bosou nohou:
  - Udri silnejšie!
  A potom išli železné biče, ktoré roztrhali žene kožu. Oliver a Cicero škrípali zubami, ale údery otriasajúce ich vymknutými telami spôsobili, že im z hrdla vychádzali dusené stonanie.
  Tu sa na príkaz bohyne rozhoreli pod bosými nohami týraných dievčat ohniská. Požiar katov bol regulovaný prívodom plynu. Najprv to bolo malé, ale potom sa to zintenzívnilo. Aby sa koža okamžite nespálila, mučitelia namazali holé chodidlá dievčat rastlinným olejom.
  A bola to taká strašná bolesť, že Oliver a Cicero, tie dievčatá, kričali. Potom však zaťali zuby, že aj kútiky úst krvácali.
  Koľko nadľudského úsilia to však stálo. Katka štuchla Olivera Twista pod pazuchu rozžeravenou tyčou. Zalapal po dychu a znova zakričal. Teraz začali obe stotníčky biť oceľovými prútmi rozžeravenými v krbe, ktorý sa hneď objavil. A bolesť bola ešte hroznejšia a príšernejšia.
  A kati zobrali kliešte s rozžeravenými zubami a začali trhať hruď. Čo je mimoriadne bolestivé. Ako blesk ťa prebodne od päty až po zátylok. Oliver si pomyslel: - Možno to stačí? Prečo znášať také utrpenie, povedzte: voľba je jasná, súhlasím so všetkým! Ale pomôcť zanietenému nepriateľovi Ríma Spartakovi a zradiť svoju vlasť - nie! Riman musí byť tvrdší ako diamant.
  Keď Cicero dievča zakričalo:
  - Ach mami! Netreba, všetko ti poviem!
  Dievča Oliver zakričalo:
  - Zmlkni! Nezrádza svoju vlasť!
  A v tej chvíli sa mu odtrhla šarlátová bradavka na hrudi. A bolesť ma zadusila.
  To však ešte nebol limit. Tu sa objavilo, po tom, čo bohyňa-demiurg dupla bosou nohou, dynamo s drôtmi. Mučitelia začali vkladať elektródy do dievčat na stojane v lone Venuše, piatom bode, ústach a medzi prsty na rukách a nohách. Toto je naozaj mimoriadne kruté.
  Tu je nahé dievča v červenej maske, ktorá točí kolesom dynama. A cez telá mučených centurionských bojovníkov prechádzali ničivé výboje prúdu.
  Bolesť presahovala všetky možné hranice. Oliver a Cicero nestratili vedomie šokom z bolesti len preto, že ich posilnila mágia bohyne Demiurga. Úbohé stotníčky prežívali jednoducho nepochopiteľné utrpenie, zdalo sa, že každá bunka tela bola zaplavená rozžeraveným kovom a po nervových zakončeniach cválali stáda ťažných koní s oceľovými kopytami.
  Dievča Oliver a dievča Cicero sa triasli neuveriteľnou bolesťou. Bolesť bola všade, nebola tam žiadna krv, žiadna žila, žiadna bunka v tele nedotknutá bolesťou. A bolo to ako ponoriť sa do najdivokejšieho kruhu pekla.
  Obe stotníčky boli tak paralyzované, že nedokázali ani kričať. Udusili sa ako ryby vyplavené na suchom brehu.
  Oliver dostával hodnosť za hodnosťou, rovnako ako jeho partnerka. Druhé katovské dievča a tretie teda začali otáčať kolesami dynamostroja.
  Medzitým začali ďalší mučitelia lámať prsty na bosých nohách stotníkov, ktorí viseli na stojane.
  Hoci už bolo toľko bolesti, že sa to nedalo rozumom stráviť a nevnímať.
  Chlapec demiurg prikázal, odhaľujúc svoje perleťové, veľké zuby presahujúce jeho roky:
  - Pre ich vlasy!
  Vzápätí dvaja mučitelia chytili týrané dievčatá a ťahali ich za vlasy, pričom sa im vyhrážali, že si odtrhnú skalpy. A viac bolesti.
  Tu sa brušká dievčat dotýkali široké pásy rozžeraveného železa. Vôňa pripáleného mäsa sa stala oveľa citlivejšou. Slová upiekli celé stádo oviec.
  Bohyňa Demiurga sa s pekelným úsmevom spýtala:
  - Súhlasíš, že mi budeš slúžiť a bojovať s Rímom?
  Napriek najpríšernejšej bolesti, napriek neuveriteľnému utrpeniu obe stotníčky zborovo revali:
  - Nie! Našu vlasť nezradíme!
  Bohyňa sa rozžiarila bleskom a mávla čarovným prútikom, ktorý sa zrazu objavil v jej rukách. A cez ne, týrané stotníčky, prechádzali také silné výboje elektriny, že koža najskôr dymila a potom obe týrané dievčatá vzplanuli ako fakle.
  Oliver a Cicero sa doslova zadúšali od bolesti. A miera utrpenia presahovala všetko ďalej a ich vedomie upadlo do temnoty neexistencie.
  Chlapec demiurg so strašným úsmevom poznamenal:
  - Sú skvelé, dobre udržiavané!
  Bohyňa-demiurg nahnevane poznamenal:
  - Na splnenie niekoľkých misií mi stačí Oliver a Cicero. Sú to predsa tí vyvolení! Môžem robiť všetko, dokonca aj stvoriť vesmír, ale ľudská vôľa nie je podriadená najmocnejším Bohom.
  Chlapec Demiurg poznamenal:
  - Môžeme zmeniť vzhľad človeka, telo, ale nedokážeme zmeniť jeho osobnosť a "ja", čo je naša slabosť!
  . KAPITOLA #5
  Oliver Twist sa zobudil... Triasol sa od strachu z toho, čo ho čoskoro čaká. Rany z predchádzajúceho mučenia sa však zatiaľ nezahojili, čo znamená, že ho čakalo oneskorenie v treste...
  Chlapec začal trieť články reťaze jeden o druhý. Bolo to nejako rušivé a je nepríjemné sedieť na vodítku, ako keby ste boli pes. Oliver šúchal článok o oceľový článok. A pohmkával si... Čas plynul... Priniesli mu jedlo. Okrem bežných väzenských prídelov je tu aj mlieko. Aby sa chlapec rýchlo vzdialil od mučenia, ženy pracujúce vo väznici sa stali štedrými. Škoda, keď desaťročného chlapca mučia anglickí kati. A prežil už dve tortúry, zostalo posledné - tretie.
  Aj samotná väznica je však zdrvujúca. Aj keď pohľad na tyče je už celkom známy.
  A podrážky spálené na ohnisku bolestivo svrbia a naozaj bolia a napuchli na nich pľuzgiere. Ale už to začalo ustupovať. A už to nebolí. Chlapcove holé päty budú pravdepodobne stále vyprážané, pretože nemôžete ochromiť a podošva sa dokonale hojí, najmä ak je natretá olivovým olejom.
  Oliver sa cítil vzrušený a dopil veľký hrnček mlieka. Má len desať rokov a už ho mučia a snažia sa prezradiť tajomstvo. A pri mučení lekár dbá na to, aby nezmrzačili, a špeciálny úradník meria ešte neštrnásťročnému dieťaťu čas mučenia, určený anglickými zákonmi.
  Chlapec sa najedol a od monotónnej nudy si dal a zadriemal.
  A sníval...
  Ako príboj rieky, ktorá sa vyvalila z brehov povodne, sa k čerstvo vyrúbanej pevnosti rútila obrovská horda barbarov. Na samostatnej veži, ktorá sa vôbec nebála šípov, stál vysoký muž v ľahkom, bronzovom brnení a s mečom v silnej, svalnatej ruke. Kučeravé vlasy na veľkej hlave, už dosť prešedivené a stiahnuté striebornou obrúčkou. Pohľad je navonok pokojný, iba zužujúce sa a potom rozširujúce sa zreničky vydávajú silné vzrušenie! Neobyčajne vysoký muž so širokými ramenami, stojaci po pravej ruke, zahrmel v mohutných basoch:
  - Sme pod útokom, veľký! Z celej Galie sa zhromaždili nepriateľské kmene. V stávke je veľkosť Ríma!
  Muž pokojne odpovedal a hral sa s dýkou so vzácnou rukoväťou:
  - A myslel si si, že sa Antony rozhodol, že sme sem prišli zbierať huby a nie kruto bojovať?
  Mark Antony zmätene povedal:
  - Ale aký zmysel mal Július, že dovolil barbarským Galom zhromaždiť všetky sily, stovky ich kmeňov, namiesto toho, aby použil jednoduchú a spoľahlivú taktiku: biť, biť po častiach!
  Caesar odpovedal s úškrnom:
  - Alexander Veľký dal Dáriovi dva roky na to, aby zhromaždil obrovskú armádu z celej svojej obrovskej ríše a porazil ho v otvorenom boji. Sme vo vojne už osem rokov. Ak budeme pokračovať v kampani rovnakými metódami, potom nám na to nebude stačiť celý život!
  Rímski lukostrelci strieľali presne kvôli zubom umiestneným na stene, no Galov bolo toľko a utekali v takom hustom dave, že bolo neporovnateľne ťažšie ich minúť ako zasiahnuť. Tí barbari, ktorí padli, prebodnutí šípmi, boli nemilosrdne pošliapaní svojimi spoluobčanmi. Konské kopytá a hrubé čižmy s drevenou podrážkou sa škaredo rúcali, zmes blata a krvi. Caesar neodolal a sám vystrelil šíp, ktorý mieril na mladého muža vzpínajúceho sa na bielom koni. Medzi Galmi je zvykom, že vodcovia klanov jazdia na koni snehovo bieleho obleku, ktorý symbolizuje čistotu a patronát svetlých duchov.
  Caesar bol vynikajúci strelec, lukostreľbu ho učil už ako malý chlapec. Prísna učiteľka na každú miss naordinovala päť rán lianou na chrbát dieťaťa. Malého Júliusa však nielen bičovali, ale ho naučili aj koncentrácii, pravidlu dýchať, potláčaniu únavy. Práve teraz sa Caesar snaží upraviť svoje dýchanie ovládaním pulzovej frekvencie.
  A barbari už útočia na hradby. Galovia nie sú takí hustí barbari, z mnohých dlhých stromov urobili stovky rôznych schodov, niekedy takých širokých, že by po nich mohol jazdiť aj voz.
  Galovia revú ako medvede, ktoré celú zimu nejedli. Zároveň bijú meče proti mečom a pískajú. Rímski lukostrelci strieľajú takmer naprázdno, bojovníci s pomocou prakov tlačia schody dole. Ale je ich veľa a Galovia sa plazia ako húsenice a nedávajú pozor na straty. Už na diaľku cítiť, že barbari páchnu alkoholom, zdá sa, že predstavitelia Kolína nad Rýnom si na hruď zobrali poriadnu dávku starodávneho mesačného svitu.
  Na vrchole ich stretávajú silné údery obojstranných rímskych sekier a krátkych mečov. Tu sú prvé straty medzi Rimanmi, stotník prebodnutý rohom padá, nahnevaní Galovia trhajú jeho telo na kusy, dvaja rímski vojaci padli naraz.
  Caesar krátko povedal:
  - Nalejte decht na barbarov!
  Varné kotly sú inštalované na špeciálnych zariadeniach. Zdvíha ich primitívny žeriav, prevracajú sa a sypú na hlavy Galov. Vriaca láva páli barbarov, doslova šalejú od bolesti. Nahor stúpa dusivý zápach horiaceho mäsa. Oslepení a popálení Galovia sa naklonili dozadu, no oštepy a sekery veľkej armády postupujúcej vzadu im nedovolili ustúpiť. Už teraz tečie veľa krvi, ale keď sa zmieša so živicou, je to také strašidelné ...
  Mark Antony kričí:
  - Zapáľte to!
  Pochodne lietajú dole, živica vzplanie. Galovia horia a ponáhľajú sa späť. Sú pošliapané zadnými radmi, schody sa prehýbajú. A znova a znova padajú barbari. Útok však napriek strašným stratám nemieni zastaviť.
  Obrovské rohy Galov, v ktorých nefúkajú pery, ale ťažkí bojovníci šliapu pod nohami špeciálne mechy vyrobené z byvolej kože. Z toho, že rachot je nezvyčajný, viskózny, pôsobí zvláštnym spôsobom na psychiku Galov, ako zvuky temných bohov volajúcich po úspechoch.
  Caesar je stále pokojný a s úsmevom hovorí:
  - Barbari, pre nich sú zvuky dôležitejšie ako duša!
  Antony odpovedal:
  Kňaz Claudius priniesol Jupiterovi a Marsovi veľkorysú obeť a bohovia povedali, schvaľujeme vaše záväzky a dáme vám víťazstvo!
  Caesar odpovedal vo veršovanom štýle:
  Olympijskí bohovia sú silní
  Ale nepomáhajú slabším!
  Ak sme verní Jupiterovi,
  Vybudujme svetovú veľmoc!
  Na víťazstvo potrebujeme vojakov,
  Z ocele, ruky a veľa vynaliezavosti!
  Po údere sa zlá horda rozpadne,
  A potom nás čaká veľká cesta!
  Anthony schválil:
  - Nech je oslávená žiara Jupitera!
  Napriek tisíckam mŕtvych sa lavína Galov opäť dala do pohybu, podobala sa zranenému kancovi, ktorý ešte nestihol vykrvácať a ako predtým sa na lovca rútila prudko a nebezpečne. Okrem toho začali Galovia hádzať do múrov šípky a kamene. Ich barbarské kmene ešte nezvládli luk, šípy sú príliš ťažké na to, aby mohli efektívne strieľať z veľkej časti bojovníkov, ale v prípade výpadu môžu stále hrať svoju úlohu.
  Barbarskí Galovia kráčajú cez mŕtvoly, ignorujúc vatry planúce pod ich nohami. V tom istom čase lietajú oštepy nahor a jeden z barbarov hodil sekeru tak obratne, že legionárovi odstrelila hlavu.
  Hoci sú rímske straty stále pomerne malé, Galovia si udržiavajú drvivú početnú prevahu a z lesa vybiehajú nové vytie davy.
  Mark Antony je ešte veľmi mladý, hoci má široké ramená, dokáže na sebe uniesť celý tucet vysokých legionárov, či dokonca s nimi behať. Ešte ako bezbradý mladík stihol pri požiari z verejného domu vyniesť šesť polonahých hetairov a potom ich aj potešiť. Mark bol známy nielen ako veľký bojovník, ktorý sa nebál bojovať s gladiátorskými šampiónmi, ale aj ako zručný milenec. V armáde Caesara je prvým z prvých mečov, pripravený ísť tam, kam veľký rozkáže.
  Galovia opäť lezú po hradbách a Rimanom došla živica a musia sa stretnúť s nepriateľom s mečmi, ale aj sekerami a kopijami. Už v jednom z Galov na čele s Jeanne Neohrozenou už osedlali jednu z veží. Samotná Jeanne je napriek svojmu obrovskému rastu veľmi rýchla a obratná. Ramená sú široké a pás úzky. Bojuje nahý do pása, pričom máva dva meče. A má svaly, ktoré by mu Herkules závidel.
  Mark Antony si tiež netrpezlivo prehadzuje svoje meče z ruky do ruky:
  - Nechaj ma trafiť toho veľkého!
  Caesar bez spěchu pokojne vložil šíp do luku, prefíkane zavrel oči a odpovedal:
  Rozkaz veliteľa počas vojny,
  Keď okolo zvonia šípky!
  Naplnené láskou a skvelou cenou,
  Posvätné, pre rímskych vojakov!
  Napriek tomu, že Jeanne sa rýchlo pohybuje, Caesar predvída jeho pohyby, presnú strelu a šíp prerezávajúci sa vzduchom, prenikajúci do svalnatej hrude, priamo pod srdce. Neohrozené pády, krv tryskajúca z tlamy plnej veľkých konských zubov. Barbar sa dusí, rýchlo zomiera.
  Caesar zašepkal:
  - V našej armáde je škoda, zveril by som mu kohortu!
  Mark si vydýchol.
  - Si ako vždy múdry veľký Caesar!
  Caesar zdvihol hlavu.
  -Vládca, ktorý miluje sladkú pomstu, má inteligenciu muchy! Možno, keby Jeanne poznala prefíkané triky našej armády, bola by schopná dobyť pevnosť. Dovtedy sledujte boj.
  Rímsky generál, tentoraz opäť oveľa rýchlejší, nabil luk a vystrelil, potom vystrelil znova a vybral si vodcov Galov.
  Našťastie pre Rimanov väčšina schodov Galov zhorela a nemohli hneď vrhnúť všetky sily na Rimanov, no zišlo sa ich tu viac ako dvestopäťdesiattisíc. Nikdy predtým Rím nečelil toľkým vojakom na jednom mieste. Caesar má v pevnosti len dve légie, dvanásťtisíc legionárov. Pomer síl, viac ako dvadsať Galov, na jedného Rimana.
  Caesar je tiež znepokojený, ale jeho tvár si zachováva nepreniknuteľnosť masky. Pamätám si, že v mladosti ho zajali piráti. Požiadali o veľmi veľké výkupné vo výške dvadsiatich zlatých talentov za stále bezbradého mladíka. A talent je kúsok zlata, o niečo menší ako slepačie vajce. Hoci Caesar a synovec Márie (legenda o jedinom patriciovi, ktorý dokázal byť zvolený za konzula starovekého Ríma sedemkrát), zdá sa, že pre mladého muža, ktorý sotva vstúpil do veku čiastočnej spôsobilosti a získal právo oženiť sa . (Pre chlapcov nad 14 rokov) je to obrovská suma a nikto ju nechce zaplatiť. A to znamená smrť alebo otroctvo.
  Caesar sa v odpovedi pirátom vysmial do tváre. Povedal, že bol hodnotený príliš nízko, ale myslí si o sebe oveľa lepšie a určil za seba výkupné - 50 talentov. Zarastení, páchnuci piráti sú potešení a kričia. Jeden z nich mu dokonca rozpáral brucho na sekere morského brata. Caesar pokračoval:
  - Ale keď dostanem slobodu, budem ťa prenasledovať, kým ťa nechytia a nevisia na dvoroch! Vodca je ukrižovaný.
  Piráti boli ohromení takou drzosťou a ataman morských lupičov sa so zlomyseľným úsmevom spýtal:
  - Nebojíš sa, drzý chlapče, že ťa ukrižujeme! Koniec koncov, ste zviazaní a v našich rukách!
  Na to mladý Caesar odpovedal:
  -Život nie je taká veľká hodnota, aby sme sa kvôli nemu vzdali cti a zradili dôstojnosť! Česť a dôstojnosť sú dve krídla, bez ktorých môže byť vták života držaný iba v zajatí!
  Dokonca aj otužilý vodca morských bratov bol prekvapený:
  - Si odvážny nepriateľ a my ušetríme tvoj život. Navyše sme nikdy nemuseli vidieť 50 talentov naraz.
  Caesar si posmešne odfrkol.
  - Ak ma rozviažeš, potom tvoje ukrižovanie nahradím menej bolestivým spôsobom rozlúčky so životom: slučkou!
  Ataman sa trochu nútene zasmial, no napriek tomu prikázal rozviazať ho. Caesarovi sa nepáčilo, že vodcove ústa boli odštiepené a jeho zuby boli zle upravené. Mladý muž hovoril s veľkým opovrhnutím.
  -Komu jazyk ide do radovánok, ten vždy zostane pri nose! Nuž, špinavé ústa sú útočiskom rozviazaného jazyka!
  Vodca bol zmätený, no Caesar sa odmlčal a zdalo sa, že piráti na hrozbu rýchlo zabudli.
  Chlapcovi priatelia rýchlo vyzbierali požadované výkupné a poslali 50 talentov. Caesar dodržal slovo v jednej veci a druhú vec v žiadnom prípade neodkladal na dlhý čas. Hoci úloha pred ním bola ťažká, nájsť a chytiť pirátsku galéru nie je také ľahké, najmä medzi mnohými ostrovmi, zátokami a zátokami Stredozemného mora. Áno, je tu veľa pirátov a rímske lode sú proti nim stále bezmocné. Ale Caesar, ešte v tínedžerskom veku, sa vyznačoval veľkou vynaliezavosťou.
  Kým bol na pirátskej lodi, stihol sa spriateliť s palubným chlapcom. Caesar mu sľúbil postavenie v rímskej armáde a možnosť získať svoje peculium s otrokmi. Chlapcovi nechal list, v ktorom stálo, že zo Sicílie smeruje galéra plná striebra. A keďže v Ríme začali nepokoje, ochrana galeje je čisto symbolická. Chatár musel vyloviť samotný list, akoby náhodou, v mori, na to ho dokonca trocha pokazila morská voda. Plán nebol ťažký, chamtiví a úzkoprsí piráti sa nedokázali ubrániť pádu do pasce.
  Počas naloďovania sa paluba náhle zdvihla a rímski vojaci padli na pirátov. A zozadu sa, našťastie v noci, blížili dva člny s vojakmi. Ohromení piráti len ťažko odolávali. Žiadali len, aby ich nevešali, ale len predali do otroctva. A vodca, aby vykúpil svoj život, povedal, kde ukrývajú svoje poklady, vrátane tých, ktorým sa ešte nepodarilo ísť do priepasti, päťdesiat talentov.
  Ale Caesar odpovedal:
  "Môžeš si kúpiť život, ale nemôžeš si kúpiť česť!" Zložiť!
  Tak sa chýrovalo o Caesarovi, hoci mal vtedy sotva pätnásť rokov, a o rok neskôr sa oženil, a nežná Aqualeria. Ale to je už iný príbeh!
  Caesar nariadil Antonyovi, aby sa zapojil do bitky so silnou rezervou. Rimania používali konštrukciu typu falanga. Na úzkej stene to bolo veľmi efektné. Vlna rútiacich sa Galov sa zadusila. Niektoré z nich boli prebodnuté dvoma alebo tromi kopijami naraz.
  Július Caesar poznamenal:
  - Macedónska falanga môže byť veľmi efektívna technika. Nie nadarmo dobyli celú Áziu, alebo skôr takmer celú! Keď skončíme s Galiou, pôjdem do perzských krajín a tam do Indie. Kleopatra pre mňa zhromaždí nové légie, vrátane arabskej jazdy.
  Za Caesara zostal len mladý panoš Oliver Twist. Povrávalo sa, že chlapec bol jeho syn. A to bola pravda, s jedinou výhradou, že Oliverova matka bola obyčajná otrokyňa z nemeckých krajín. Krásna, ale drzá blondínka zo slovanských krajín sa nechcela stať konkubínou a hetero, a preto ju poslali tvrdo pracovať na konopné a ľanové plantáže. Ale aj tam sa osmelila, kvôli čomu skončila v kameňolomoch. Podarilo sa jej tam však prežiť a posilniť sa. Dokonca ju vzali ku gladiátorom, kde ňou bol Caesar v aréne uchvátený. Potom sa stiahli do dôchodku, zamilovala sa do neho aj Erastella, ako volali vysokého slovanského otroka.
  Poznali radosť v objatí. Potom gladiátorka otehotnela. A narodil sa im chlapec Brutus. Čoskoro Erastella zvýšila počet svojich víťazstiev v ringu na sto a v súlade so zvykom dostala slobodu. Caesar si ju však nemohol vziať, hoci bol vdova. Mal inú vášeň, dcéru najvplyvnejšieho rímskeho bojovníka, prvého generála Pompeia. Oženil sa s ňou a Erastella odišla bojovať do východných krajín. Caesar bol nejaký čas s ňou a potláčal snahu Egypťanov odtrhnúť sa od Ríma. Tam sa zoznámil s Kleopatrou, ktorú dosadil na antický trón.
  Čoskoro táto láska nahradila tú prvú a Caesar nie je stály. Kleopatra mala syna, ale Pompeiova dcéra čoskoro zomrela pri pôrode, po ktorom Caesar nenávidel aj Kleopatru, čím severozápadne od Talianska rozpútal vojnu od svojich bývalých mileniek. Je pravda, že Oliver, ktorý nepoznal svojho syna, odišiel s ním. Chlapec bol veľký a vyspelý nad svoje roky, po svojej slovanskej matke zdedil blond vlasy, vysoký vzrast a mimoriadnu fyzickú silu. Bol trochu ako jeho otec, ale bol oveľa krajší, silnejší a viac ako Julius Caesar v jeho veku. Chlapec síce ešte nemá celých deväť rokov, no už pôsobí ako tínedžer a bez problémov vystrieda dvoch dospelých elitných legionárov. Tieto meče sú asi jeden a pol krát dlhšie ako štandardné.
  Oliver Twist sa nesmelo pýta:
  - Dovoľte mi veľký (Caesar ho nikdy nenazval synom a chlapcovi prirodzene zakázal, aby sa tak volal), ponáhľajte sa do boja, chcem piť svoju čepeľ krvou!
  Július s úsmevom odpovedá:
  - V tomto prípade zostanem sám a kto potom bude strážiť ich Caesara?
  Chlapec sa úprimne usmial.
  - Najlepšia obrana je útok, pretože hrana je vždy silnejšia ako koža!
  Caesar potľapkal chlapca po jeho silnom pleci.
  - Výborne! No do toho, sekni sa mečom! Nech je to vaše otužovanie.
  Oceľ sa kalí vo vode, oceľoví chlapi v krvi!
  Chlapec Oliver bol nadšený a blýskajúc sa obnaženými opätkami (napriek chladnému jesennému počasiu Caesar, temperujúci svojho syna, mu nechal zo šiat len šortky). Svaly mládeže: syn rímskej legendy a gladiátor-otrok sa hojdali ako vlnky na vode.
  Chlpatého barbara teda sťal mečom po hlave. Spadol a prevrátil sa hore nohami.
  Caesar poznamenal:
  - Ak staroba nie vždy vie, ale mladosť vždy vie! Eh, ak mám byť úprimný, trochu žiarlim na tohto chlapca.
  Caesar má už po štyridsiatke a najmä v chladnej, galskej jeseni tak bolestivo bolia staré jazvy, bolestivejšie a častejšie sú záchvaty zákernej epilepsie. Dokonca mal strach, že trasľavú chorobu zdedí jeho syn Oliver a Kleopatrin syn Alexander. O tom druhom už dlho nemal žiadne správy a Twist je prirodzene veľmi zdravý, nikdy nekýchal, hoci behá po snehu nahý a v zime pláva v diere. Zdá sa, že v ňom zvíťazila krv slovanskej matky, ustavičné súrodenecké vojny a tuhé zimy Rusov!
  A keď vymeníte svoje piate desaťročie, je čas zamyslieť sa nad zmyslom života. Caesar to mal jednoduché, ešte v mladosti dospel k záveru, že republikánska forma vlády s nekonečnými debatami, plebiscitmi pre potešenie davu, rôznymi tajnými intrigami, podplácaním voličov nie je dostatočne účinná a už nemôže slúžiť vzdialený cieľ: vzostup Rímskej ríše!
  Republika - prečo je Rím takmer jedinou krajinou na svete s republikou a všade okolo susedov sú pevné monarchie. Aj v Ríme je potrebné schváliť principát s mocou cisára, prenesenou nie voľbou, ale dedením, alebo vo výnimočných prípadoch osobitnou ústavou cisára. Ten môže byť potrebný, ak dedič, mierne povedané, nie je génius. Samozrejme, slabý kráľ môže prevziať trón, ale v každom prípade bude mať moc a schopnosť robiť nezávislé rozhodnutia.
  A realizácia dlhodobého programu bude oveľa jednoduchšia, na rozdiel od konzulov, ktorí sú volení len na jeden rok a spoločne! A ak medzi nimi dôjde k hádke.
  Nie, Rím potrebuje monarchiu a z niekoľkých synov si Caesar vždy bude môcť vybrať hodného. Pravda, a na tejto dlhej ceste musí robiť kompromisy. Najmä tým, že sa z neho stal spojenec a dokonca aj starší partner Pompeia. Tu si ho Caesar naozaj nevážil. Ako pravá ruka diktátora Sullu sa Pompeius po smrti tohto starčeka z kvapavky mohol stať suverénnym vládcom Ríma. Pompeius mal v rukách armádu, vrátane elitnej légie, ktorá strážila Senát. Ale zostal verný republike, vrátil staré poriadky. On je Caesar na mieste Pompeia by si nenechal ujsť
  Vaše šance. Vo všeobecnosti sa zdá, že Pompeius bude hlavným nepriateľom Caesara, ktorý sníva o tróne. Bol tam aj Crassus, no ten zomrel v Partskej vojne. Mimochodom, ako Caesar, prešiel celou Parthiou a padol do pasce, keď bol s vyčerpanou armádou zavretý v pevnosti. Ďalšia vec je, že Caesar zámerne dovolil, aby sa proti nemu zhromaždili hordy barbarov. Galovia sú fatalisti a keď stratili poslednú nádej, že ich zachráni jednota, nakoniec a navždy sa podvolia Rímu.
  Mimochodom, Oliver je dobrý chlapík, je vlastne ešte dieťa, no vlastní obličkovú zbraň, ako sám Herkules. Môže z neho vyrásť bojovník silnejší ako Mark Antony. Možno bude dôstojným kráľom a nástupcom Caesara. Ale .... dúfam, že to nie je veľmi skoro, pretože veľký muž má pred sebou veľa práce.
  Postupne tlak Galov slabol, tisíce boli zabitých a zohavených, pod hradbami celé kopy mŕtvol. Rimania tiež chradli, bol z neho neľudské napätie. Potom Caesar, ktorý už vyložil celý tulec, vytiahol druhý meč a všimol si:
  - Veliteľ vstupujúci do bitky je ako slama, ktorá láme chrbát ťave. Ťava, ktorej chrbát zlomí slamka, je ako vojenský vodca, ktorý sa vyhol boju!
  Veľa rímskych vojakov bolo zranených, okolo ležali mŕtvoly a medzi padlými bola aj kvestorka Stefa, známa tým, že zrazila z koňa aj samotného Grannika. A kde je mimochodom samotný Grannik, Caesar by ho bol odstránil tvrdeným šípom. Áno, čo sa týka šermu, He Caesar nie je zlý, ale zďaleka nie najsilnejší v rímskej armáde, no jeden z najlepších v lukostreľbe. Navyše pomocou špeciálneho háku, ktorý nosí na brnení, potiahne šnúru a narovná si pravú ruku. Môžete tak natiahnuť oveľa pevnejšiu tetivu ako bežným spôsobom a zasiahnuť na väčšiu vzdialenosť!
  Ale potrebujete aj meč! - Caesar zoťal najbližšiu Galiu.
  Radostné výkriky:
  - Ava! Caesar je s nami!
  - Sláva Caesarovi! Vyhráme všetkých!
  Rimania sa viditeľne rozveselili. Prítomnosť Caesara - tento talizman víťazstva inšpiroval bojovníkov. Silný úder a Galovia zaváhali a začali ustupovať. Zúrivá búrka začala utíchať, vlny ustupovali. Galovia však ustúpili pomerne organizovaným spôsobom bez toho, aby utiekli. Ich vojenské nadšenie zrejme ešte úplne nevyhaslo. Július Caesar, ktorý tušil pascu a uvedomil si, že na otvorenom poli budú Rimania rozdrvení prevahou, prikázal:
  - Všetci stojte! Uvoľnite sa!
  Vyčerpaní, spotení bojovníci Ríma začali zbierať ranených. Niekoľko liečiteľov a kňazov mazalo rany elixírmi a obväzovalo končatiny. Ďalší vojaci začali zakladať ohne a pripravovať jedlo.
  Syn Oliver Twist sa veľmi potešil, hoci jeho svalnatý, dvakrát preložený hrudník prerezal dlhý škrabanec od galskej sekery. Chlapec zvolal:
  - Tak sme im dali tvrdo! A náš Caesar je najlepší! Sláva veľkému Caesarovi!
  Vojaci sa tiež, aj keď zdržanlivejšie, tešili:
  - Sláva veľkému Caesarovi!
  Oliver Twist mávajúc svojimi mečmi vyhlásil:
  - Keď sa Galovia opäť objavia, nakrájam ich na horké jablká! Pretože syn Veľkého Ríma!
  Caesar zavolal chlapca a láskyplne povedal:
  - Ukázal si sa ako skvelý bojovník! Teraz ťa robím mojím čestným panošom a z vďačnosti ti dávam toto...
  Slávny veliteľ si z prsta sňal prsteň so smaragdom, veľký ako tvár holubice.
  Chlapec Oliver bol v rozpakoch:
  - Áno, nie som hoden nosiť taký šperk!
  Caesar sa usmial.
  - Nenoste to! Niekam ho schovaj, alebo nie, nech je tento prsteň považovaný za tvoj, ale zatiaľ mi zostane. A ty, chlapče, bojuj, a keď dosiahneš štrnásť, dostaneš svoju peckúliu. Medzitým sa pustite do šermu s Markom Antonym.
  Obrovský asistent Caesara, hoci bol oveľa väčší ako slávny veliteľ, sa priblížil k svojmu šéfovi, mimovoľne sa zhrbil a snažil sa zohnúť. Samotný Caesar bol len mierne nadpriemerný, zavalitý, s orlím nosom. Mark sa zachmúrene spýtal:
  "Prečo sme neprenasledovali Galov?"
  Caesar ešte raz zopakoval aforizmus:
  -Generál, ktorý ide do boja, je ako slamka, ktorá zlomí ťave chrbát. Ťava, ktorej chrbát zlomí slamka, je ako vojenský vodca, ktorý sa vyhol boju! To je pravda, ale čas na víťazstvo ešte neprišiel. Grannik je náš úhlavný nepriateľ, nekorunovaný kráľ vzpurnej Galie ešte vyložil všetky svoje tromfy. A ani sa neukázal! Počkajme na nepriateľa, ešte raz, okrem toho mám ďalšie nápady!
  Mark Antony sa vybavil:
  - A zaujímalo by ma, aké sú tieto nápady? - A hneď som bol zmätený. - Celý som v pozornosti veľkých.
  Caesar blahosklonne začal vysvetľovať:
  - V pevnosti je pre kone pripravenej veľa suchej slamy. Nebudeme však sedieť v zálohe príliš dlho, ale jednoducho namočením slamy do oleja sa decht a tuk rozsypú na prístupy.
  Anthony zavrčal:
  - Za čo?
  Caesar sa zasmial.
  - A potom budeme čakať! V najkritickejšom momente útoku. Druhýkrát Galovia vrhnú do boja všetky svoje zálohy, navyše sa stane niečo iné!
  Asistent sa pokúsil uhádnuť:
  - Prídu nové, silné posily?
  Caesar šibalsky prižmúril oči a prikývol:
  - To je všetko! Nové silné posily! Je však potrebné, aby zasiahli práve vo chvíli, keď budú do útoku vrhnuté všetky sily Galie:
  Anthony roztiahol ruky.
  - Nemôžeme posielať správy o veľkom. Boli sme obkľúčení zo všetkých strán!
  . KAPITOLA #6
  Chlapec sa prebudil... Začal sa cítiť veselšie... Oliver Twist už má popáleniny na holých chodidlách. A stopy po mihalniciach zjazvujú ... Ale je tu nádej, že dnes nebude vypočúvaný s predsudkami.
  Ďalšie mučenie je však posledné a časovo obmedzené.
  Chlapcovi priniesli jedlo. Jedol ovsené vločky s pohárom mlieka. A uvoľnený. Cítil som sa nudný.
  Oliver robil svoje cvičenia, ako ho naučil Dodger. Taký špeciálny pre fotoaparát. Trochu prekážal obojok a vodítko na retiazke. Ale stále cvičenie. A natiahnuté žily už toľko nefňukajú.
  Najmä malý chlapec robí kútik aj pre novinárov. Po nabití začal Oliver trieť jeden článok reťaze o druhý. Aby sa udržal zaneprázdnený, alebo naozaj stále dúfal, že unikne.
  Bosé nohy boli trochu studené a chlapec ich zahrabal do slamy. pomyslel si Ter.
  Skutočnosť, že väzni vo väzení trpia. A oveľa lepšie by bolo v cele s ostatnými chlapcami. Spoločnosť je oveľa zábavnejšia. Tu v chudobinci a v detskom väzení zabávali väzni ...
  Oliver si šúchal a šúchal reťaz a nevšimol si, ako opäť zaspal.
  Snívalo sa mu, že sa stal mocným a silným, dospelým mužom a pravou rukou veľkého veliteľa.
  Caesar blahosklonne potľapkal hrdinu po ramene:
  -Tam, kde lev neprejde, tam sa myš pošmykne. Aj keď, samozrejme, úlohu komunikácie s Catonnesom, ktorý mi prichádza na pomoc, nehrajú myši, ale holuby.
  Oliver Twist zvolal s nepredstieraným obdivom:
  - Je to geniálne skvelé!
  Caesar nečakane úprimne odpovedal:
  - Erastella ma to naučila. Slovania oddávna používali balíky pre holuby. A ty si o tom nevedel.
  Oliver Twist zmätene zamrmlal:
  - Vždy som bol prekvapený, ako vaši generáli: vždy držia krok tak obratne a včas, ale nemyslel som si, že ide o holuby. Myslel som si, že si syn neba pod zvláštnou ochranou Jupitera!
  Caesar poznamenal:
  - Záštita bohov nie je spoľahlivá vec, nenahradí ani odvahu, ani vynaliezavosť.
  Verte jednému vynálezu: lepšie ako tisíc modlitieb!
  Oliver sa uklonil.
  - Múdre slovo Caesara stojí za tisíc bleskov!
  Veliteľ sa rozhodol byť skromný:
  - Nepreháňaj moje schopnosti! Keby pod mojím velením neboli takí udatní bojovníci a rímski vojaci sú najlepší bojovníci na svete, sotva by som uspel čo i len desatinu toho, čo som dokázal. Tak choďte do toho a urobte, čo vám bolo povedané. A mimochodom, nezabudnite slamu zmiešať s opadanými listami, aby to nebolo také nápadné!
  Oliver Twist sa uklonil ešte nižšie.
  - Poslúcham svojho pána!
  Caesar pokrútil hlavou.
  Zatiaľ nie, bohužiaľ! A nenazývaj ma tak často skvelým, neurobil som toľko, aby ma takto chválili na každom kroku. Mimochodom, keď skončíte so slamou, nechoďte spať, ale trochu šermujte s Brutusom. Ešte pár rokov a tento chlapec dokáže položiť aj takého násilníka, ako ste vy!
  Oliver sa ponáhľal s odpoveďou:
  - Bezpochyby veľký Caesar!
  Potom odišiel do dôchodku, jeho pohyby napriek veľkej svalovej hmote neboli dostupné, čo je pre mnohých obrov typické, obmedzené, no Oliver, ktorý sa stal dospelým hrdinom, nebol taký rýchly ako Brutus.
  Caesar prikývol a spýtal sa:
  - Uvarte mi medovú tinktúru! A teraz podávajte víno s bravčovým mäsom!
  V reakcii na to priniesol bosý otrok v obnosenej tunike podnos. Je to jedna z mála žien v tábore, pekná svetlovlasá žena. Samotný Caesar, hoci bol brunet, miloval viac blondínky, hoci Kleopatra bola v tomto smere výnimkou, ohnivá ryšavá mrcha! Áno, nádherné dievča a podľa povestí jej otec vôbec nie je faraón, ale jeden z rímskych legionárov z tých, ktorí rozbili armádu Epifana piateho.
  Otrokyňa odložila podnos a začala čistiť Caesarove čižmy. Július si všimol, že opálená pokožka otrokyne je pokrytá pupienkami, pôvabné prsty jej bosých nôh zmodreli. Slnko už bolo takmer pod horizontom a bolo citeľne chladnejšie. Otroci v samotnom Ríme chodia zvyčajne polonahí, aj keď niekedy dostanú handry na zimu. Ale v slnečnom Taliansku napadne v zime sneh raz za desať rokov a tu bývajú zimy niekedy poriadne. No nech si dnes táto kráska zohreje posteľ a možno jej dovolia teplejšie sa obliecť.
  Svetlé kučeravé vlasy otrokyne, ako aj mladá nežná tvár pripomínajú Caesarovi jeho prvú manželku a druhú lásku (prvá bola jednou z pekných otrokýň, hoci po otehotnení bola vášňou budúceho veliteľa zmizla.A jeho vlastná dcéra, teraz vydatá za jedného, z množstva priateľov Julius!) Akvaleriyu. A kvôli tomuto dievčaťu sa odvážil odmietnuť samotného diktátora Sullu!
  Čo možno povedať o tomto vládcovi Ríma? Caesar najprv obdivoval Sullu. Zaujalo ho, že tento veliteľ začal nastolovať poriadok a bojovať proti korupcii, lúpežiam, snažil sa, aby si bohatí vážili chudobných a delili sa s nimi o svoje príjmy. Boli dokonca bezplatné nemocnice, zvyšoval sa počet zábavných predstavení. Povrávalo sa, že Sulla pripravuje veľkú kampaň na východ. Ale tento žiadostivý vládca chytil zlú chorobu a ani nie od ženy, ale od černošského chlapca. V dôsledku toho začal diktátor hniť zaživa a na pozadí fyzického utrpenia sa u neho vyvinula mánia podozrievania a prenasledovania. Začali sa masové represie, zákazy mučenia a vrážd. Sulla najprv nariadil zabiť všetkých černochov, ale po nejakom čase, naopak, prikázal priviesť veľkú skupinu otrokov z Afriky a vytvoriť čiernu stráž. Medzi ním a Mary vypukla vojna. V dôsledku toho bolo ukrižovaných mnoho tisíc Rimanov.
  Tu zavolali Sullu a Júliusa Caesara. Potom bol ešte mladý, na brade mu práve prerážala čierna brada. Nedávno prestavaný palác Sulla žiaril luxusom, bol plný sôch, obrazov a takých ešte relatívne nových dekorácií, akými sú fontány.
  Niektoré sochy znázorňovali orgie, nechutné svojou úprimnosťou, a činy kopulácie. Mladý Caesar bol znechutený, keď sa na to pozrel, najmä ak sa muž páril s mužom. Hoci v starom Ríme sa považovalo za celkom normálne používať mužského otroka ako ženu, ale ... Caesarovi sa to zdalo nesprávne a odporné. No o to nedôstojnejšie, že toto zachytávajú v sochách najlepší rímski sochári a dokonca aj olympskí bohovia.
  Samotný Sulla vyzeral hnusne, pokrytý abscesmi, vredmi, bradavicami, so ošúchanou hlavou pôsobil odpudzujúcim dojmom. Skutočne bisexuálny diktátor zhnil zaživa. Aby mu uľahčili utrpenie, štyria otroci: dvaja krásni chlapci a dve krásne nahé dievčatá votreli do monštra ružový olej. Okrem toho, na radu kňazov, Sulla pil trikrát denne veľkú misku pekelnej zmesi: krv práve zabitých detí a materské mlieko. Raz za tri dni sa Sulla vykúpal z čistej krvi detí a panien. Choroba tohto monštra, ktoré stratilo svoj ľudský vzhľad, však pokračovala v postupe a celý rímsky ľud sa modlil, aby si podsvetie čo najskôr vzalo svojich potomkov.
  Caesar premáhajúc znechutenie sa uklonil a mierne sklonil hlavu:
  - Som rád, že môžem privítať diktátora Sullu.
  Monštrum chrapľavo zavrčalo:
  - A ako sa mi klaniaš darebák! Ak je Júlia príliš lenivá na to, aby si ohýbala chrbát, prikážem vám, aby ste ho postavili na kôl, aby sa už nikdy nemohol narovnať!
  Caesar jednoducho odpovedal:
  - Uši sa skláňajú nízko pred vetrom, ale napriek tomu je to len vzduch, čo nič neznamená! Nízke úklony nebudú vyvyšovať vládcu, ak nemá veľké činy!
  Sulla zrazu zmäkol a spýtal sa:
  - Mám veľké skutky?
  Caesar odpovedal bez prefíkanosti:
  - Ak je zlo veľké, tak áno!
  Diktátor po krátkej odmlke pohladil plavovlasého chlapca po líci a zavrčal:
  - Si úprimný a páči sa mi to! Viete, kedykoľvek vám môžem nariadiť, aby ste boli hodení do klietky s levmi alebo ukrižovaní na kríži. Máte však šancu zostať nažive a dokonca sa stať mojím priateľom!
  Caesar sa prinútil k úsmevu a odpovedal:
  - A za akú cenu si môžem kúpiť priateľstvo samotného Sullu?
  Diktátor odpovedal:
  - Máš ženu Aqualeriu?!
  Mladý muž Július odpovedal:
  - Áno, diktátor!
  Sulla opatrne, akoby sa bál popáliť, pohladil otrokyňu po nahých prsiach a ešte nezrozumiteľnejšie zamrmlal:
  - Tak sa s ňou rozved!
  Caesar prekonal hanblivosť a spýtal sa:
  - Nerozumiem vám celkom!
  Sulla zrazu ostro vyštekol, udrel chlapca po perách, potom zastonal, keď odskočil:
  - Nepredstieraj, že si hlupák! Počul si! Prikazujem ti, nechaj svoju ženu Aqualeriu!
  Mladík Július sklonil hlavu. Cítil, že odmietnuť Sullu je to isté ako chodiť nahý do klietky s hladnými levmi, ale zradiť Aqualeriu kvôli tomuto hnijúcemu monštru - nie, nikdy!
  Caesar, snažiac sa, aby jeho hlas bol pevný, odpovedal:
  - Nemôžem to urobiť, diktátor!
  V Sullovom hlase zaznelo prekvapenie:
  - A toto je dôvod! Musíte vykonať Herkulov čin alebo len povedať áno najväčšiemu z ľudí na Zemi!
  Caesar odpovedal:
  - Niekedy najvyšší prejav dobra, jednoduché slovo nie je zlé, najmä ak ide o ohrozenie života!
  Sullova fyziognómia natiahnutá vredmi:
  - Takže mi hovoríš nie?
  Caesar premohol úplne prirodzený strach a odpovedal:
  - Áno, diktátor! Bohužiaľ nie! A opäť nie!
  Sulla odpovedal pokojným hlasom
  Ale podpísal si si rozsudok smrti! Nedá sa predsa povedať nie hlásateľovi a zostať nažive!
  Caesar sa zhlboka nadýchol.
  - Čo je, som pripravený ísť na tatarák! Hoci ktovie, možno ma bohovia budú považovať za hodného Champs Elysees!
  Sulla zdvihol zvesené obočie.
  - Aby si nezomrel! Budete mučení a nielen vy, ale aj vaša milovaná manželka Aqualeria. Myslím, že bude pre vás veľmi príjemné sledovať, ako kat rozžeraveným železom rozpáli nežné päty dievčaťa, potom jej kliešte začnú trhať obnažené prsia.
  Caesar sa pohol smerom k Sulle, keď zrazu zo závesu vyskočilo šesť vysokých čiernych bojovníkov. Okrem nich sa objavila ďalšia osoba. Na pohľad nemal viac ako dvadsaťpäť a on sám bol skutočným obrom. Caesar okamžite spoznal už legendárneho Pompeia, pravú vojenskú ruku Sullu. Je pravda, že sa hovorilo, že Pompey, ktorý bol v detstve veľmi krásnym chlapcom, sa zamiloval do Sully a zdalo sa, že ho dokonca zviedol, z čoho sa stali priateľmi. Pompeius však veľmi rýchlo získal autoritu a ukázal sa ako veľmi schopný vojenský vodca a statočný, veľmi fyzicky silný vojak. Najmä v tomto bode sa mu podarilo vykonať veľmi významný čin, a to zabiť kráľa Parthie. Caesar vždy žiarlil na Pompeia, hoci kvôli tomu, že on sám sotva siahal po plece tohto vysokého muža. To však nebol jediný dôvod.
  Pompeius vytasil meč:
  - Poslúcham a poslúcham svojho pána!
  Sulla odpovedal:
  - Čo povieš, synak, toto je cica, čo sa opovážil hulákať na živého boha, teda na mňa!
  Pompeius nečakane odpovedal:
  - Je úprimný a je to dobré!
  Sulla malátne, lenivo zachrapčal v hlase:
  - No, skontrolujme jeho úprimnosť! Povedz Juliusovi, ak by sa naskytla príležitosť zabiť ma, urobil by si to?
  Caesar, dusiac sa vzrušením, sa spýtal:
  - Úprimne odpovedať?
  Sulla zareval:
  - Áno!
  Caesar si vzdychol.
  - Zabitý! Zabil by som hneď!
  Diktátor bol zaskočený, už dlho nevidel takú drzosť:
  - Páči sa ti to! Zabitý! Neviem, čo s ním Pompeius robiť a aký trest smrti pre neho a jeho dievčatá vymyslieť.
  Pompeius odpovedal pevným hlasom:
  - Kto je čestný a hovorí, čo si myslí, nie je nebezpečný. Skutoční zradcovia a nepriatelia prefíkane lichotia!
  Sulla sa zamračil.
  - Rovnako ako ty mi lichotíš! A? Cítim, že chceš zaujať moje miesto a nevieš sa dočkať mojej smrti! Na čo sa pozeráš!
  Pompeius pozrel Sullovi priamo do očí.
  "Preukázal som ti svoju oddanosť viac ako raz!" Chceš ma...
  Diktátor prerušil:
  - Netreba šteniatko! Počúvajte môj rozkaz, vezmite tohto spratka do žalára aj jeho manželku. Dajte ich do tej istej cely a potom pre nich sám vymyslím trest smrti! Bude to niečo sofistikované a bolestivé.
  Pompeius sa hlboko uklonil.
  - Poslúcham a poslúcham najväčšieho!
  Diktátor dodal:
  - Veď ku kazemate sám! Ak utečú, sám budeš visieť na kríži.
  Pompeius sa uklonil ešte nižšie.
  - Nikdy som ťa nesklamal najväčšieho z najväčších!
  Caesara odviedli. Mladý muž si, samozrejme, márne myslel, že je k Sulle taký úprimný. Fyzickej bolesti sa Caesar nebál, no myšlienka na cestu do pochmúrnej ríše Pluta nepotešila. Okrem toho bude mučená jeho milovaná manželka. To druhé je úplne zlé, stále môžete znášať svoju vlastnú bolesť, ale nemôžete zmierniť bolesť niekoho iného.
  Sulla sa po návrate spýtal Pompeia:
  - Možno mi sám poviete, aký druh popravy podrobiť toto drzé šteňa? Možno ho utopiť v sračkách? Ako to poníži pyšných!
  Pompeius odpovedal:
  - Je to statočný a silný bojovník. Rím potrebuje takýchto ľudí! Ak vám nechce slúžiť, neveztete ho do zajatia, ale pustite vtáka na slobodu!
  Diktátor zakašľal:
  - Mariy je v porovnaní so svojím synovcom dieťa! Tento chlapec má leva aj líšku, len tá ešte nedorástla! A preto prikazujem, upáľte tohto rebela na hranici! Spáľ, kým nezostane nič len popol!
  Pompeius súhlasne prikývol hlavou.
  - Ak je toto tvoja vôľa, tak splním veľkého pána!
  - A hneď! Prinesieš mi tú hrsť popola, že z nich zostane!
  Pompeius si cvakol na opätkoch čižiem a vydal sa splniť rozkaz.
  K malátnemu Caesarovi priviedli jeho manželku Aqualeriu. Dievčenská tvár bola zafarbená slzami a bolo na nej vidieť pár pôsobivých modrín. Väzliari zobrali vznešenému patricijovi všetky šperky a strhli jej aj vrchný odev a sandále zdobené drahokamami. A teraz predstaviteľka šľachtickej rodiny zostala len v jednej bielej tunike. V Ríme skorá jar práve naberala na obrátkach, v noci bolo chladno, najmä v kamennej kazemate. Holé a bezbranné nohy dievčaťa mrazia, Aqualeria sa ich chladne dotýka. Caesar si vyzul tuniku a topánky a požiadal:
  - Dať to na!
  Aqualeria hrdo odpovedala:
  - Nie! Nechcem, aby si zmrazil moju lásku!
  Caesar zamračený odpovedal:
  - Ale ja som muž! A muž musí znášať ťažkosti, kvôli dáme!
  Aquaria si ťažko povzdychol.
  - Moji otrockí sluhovia, s výnimkou mojich najbližších, chodia celý rok v rovnakej tunike a bosí. Teraz vidím, alebo skôr cítim, aké to pre nich bolo bolestivé. A vo všeobecnosti budeme čoskoro popravení a možno, keď som zažil chlad v žalári, nebudem tak vystrašený ľadovou temnotou Háda!
  Július pohladil svoju manželku po nohe, začal si trieť studené prsty a snažil sa utešiť:
  - Pre nevinné duše a hrdinov sú tu špeciálne Champs Elysees. Sú nádherné, plné rozprávkových stromov a farebných kvetov. Vládne tam večné leto a všetko ovocie je zrelé a sladké, okolo ľudí sa neustále valí dážď a na aký štipľavý hmyz a bodavé hady tam žijúci už dávno zabudli. Takéto nešťastia ako staroba, zhrbená kostra či zhnité zuby obyvatelia tohto šťastného sveta nepoznajú! Je to raj!
  Aqualeria, hladiac čiernu, kučeravú hlavu Caesara, odpovedala:
  - Sú tam nejaké banány?
  Mladý muž Július odpovedal:
  - Samozrejme, sú tu ananásy a banány.
  Aquaria si povzdychol.
  - Ako rád by som jedol čerstvé, zrelé banány. Žiaľ, zatiaľ som skúšala len sušené, ale veľmi sa mi páčili!
  Caesar sebavedomo, ako keby tam nedávno bol, vyhlásil:
  - Na Champs-Elysées je ovocie, ktoré nemá meno. K tomu veľa dobrého chutného jedla a zábavy.
  Oživené akvárium:
  - Je v nebi sex?
  Caesar sa usmial a prikývol.
  - Jasné! Herkules sa predsa miloval so svojou prvou manželkou žijúcou na Champs Elysees.
  Aqualeria sa šťastne usmiala.
  - Budeme mať deti?
  Caesar rozhodne búšil päsťou po kameňoch:
  - Bude ich veľa! Toto ti sľubujem! Vychováme slávnych bojovníkov!
  Mladý muž a dievča sa najskôr vášnivo pobozkali a potom sa začali maznať. Veď ktovie, čo čaká človeka tam za bariérou, za týmto desivým okrajom. A stále je pred nami kruté mučenie, ktoré vymyslela zvrátená myseľ Sulla. A my ich musíme vydržať, nabrať sily, vydržať až do konca.
  Ale Aqualeria bude stále mučená, ako sľúbil diktátor: rozžeravené železo spáli nežné dievčenské opätky, potom sa nežné prsia vytrhnú z ušľachtilého patricija ...
  Nie, je to nad jeho sily. Prebleskla myšlienka, čo ak ukážeš odvahu a zachrániš dievča pred mučením. Napríklad škrtiť opaskom... Ale zabiť svoju pravú a všetko pohlcujúcu lásku je nad jeho sily. Je to ako škrtiť vlastné dieťa, najmä keď hadí pokušiteľ šepká: ktovie, možno si to rozmarný diktátor rozmyslí a zachráni mu život, aspoň Aqualeriu?
  Caesar bozkáva svoju milovanú manželku s ešte väčšou vrúcnosťou, jej pery sú sladšie ako med a zvolá:
  -Vieš, sedíme v žalári, no zároveň nás voľnejšie v celom šírom svete nenájdeme!
  Aqualeria sa prekvapene spýtala:
  - A prečo?
  Caesar sebavedomo odpovedal:
  - Pretože duchom silný - kráľ vo väzení, slabý duchom - otrok na tróne! Dôležité je zachovať si odvahu a nerozplakať sa ani na stojane. Vydržte mučenie, ticho s úsmevom na perách!
  Dievča si ťažko povzdychlo a dlaňami si pohladilo stuhnuté chodidlá. Je potomkom z rodu kráľov, zrazu sa cítila ako mizerná otrokyňa. Živá fantázia vykreslila obraz, ako bola úplne nahá s pokrútenými kĺbmi visiacimi na stojane a bič smradľavého kata ju bil po holom chrbte. A ďalší mučiteľ si láme prsty rozžeravenými kliešťami.... Dievčatko dokonca pocítilo pálenie v malíčku, ktorý mu mučiteľ začal odlamovať.
  Aqualeria horko plakala. Perlové kvapky sĺz stekali po jej ružovom líci a detsky hebkej pokožke. V reakcii na to Caesar začal bozkávať svoju milovanú na líca, olizovať slané slzy a utešovať:
  - Si Rimanka, dcéra mesta, ktoré je predurčené vládnuť svetu! Neplačte, ale aby ste to mali ľahšie, myslite na niečo príjemné.
  Valeria so zastonaním odpovedala:
  - A nemôžem myslieť na nič iné, okrem hrozného mučenia, ktoré ma čaká! A beznádejná priepasť zubného kameňa!
  Caesar na to filozoficky odpovedal:
  - Niet väčšieho trápenia ako predstavivosť slabomyseľného človeka! Najstrašnejšie peklo, z pohľadu zbabelca, pred testom!
  Dievča sa urazilo, slzy sa jej zastavili na tvári:
  - Nie som zbabelec! Neponižuj ma! A vôbec, ak ma miluješ, tak prečo to hovoríš?
  Caesar odpovedal s núteným úsmevom:
  - Láska, na rozdiel od mrakov, síce roní slzy, ale slnko naozaj nezatemňuje! Neboj sa kráska!
  Akvaleriya namietal:
  -Keď láska ako oblak roní slzy, stúpajú výhonky nudy a sklamania!
  Caesar chcel na to niečo odpovedať, ale bolo počuť vŕzganie dverí a obaja milenci vyskočili. Železné dvere s hrotmi sa otvorili a cez ne vošiel Pompeius v sprievode dvoch legionárov. Caesar našiel silu usmiať sa:
  - Nie každý sa môže pochváliť, že ho takýto sprievod odprevadí na poslednú cestu!
  Pompeius triasol vrecom za chrbtom a zachmúrene povedal:
  - Neprišiel som zabíjať, ale zachraňovať!
  Caesar bol prekvapený:
  "A ty si sa obrátil proti Sulle?"
  Pompeius pokrútil hlavou, keď vytiahol brnenie z tašky.
  - Náš osobný vzťah s diktátorom sa nikoho netýka! Radšej sa oblečte za rímskych legionárov. Mám pri sebe dvoch svojich verných kamarátov: Guya a Leksina, pomôžu vám dostať sa z mesta. Vedz, Caesar, zachraňujem ti život, ale nesmieš sa vrátiť do Ríma, kým v ňom vládne diktátor!
  Július, ktorý pomáhal svojej manželke prezliecť sa, sa s narastajúcim prekvapením spýtal mocného Pompeia:
  Prečo mi pomáhaš! Pomôžte riskovať svoj život!
  Pompeius odpovedal bez váhania:
  - Pretože ukázal neotrasiteľnú odvahu a odmietol diktátora! Svoju milovanú manželku nezradil! A ja som svojho času súhlasil, že sa zrieknem svojho milovaného kvôli tyranovi! Takže vedz, že odteraz som pre teba ako brat!
  Caesar, ktorý upravoval brnenie na Aqualerii (prirodzene sa ukázalo, že sú pre ňu skvelé), sa však spýtal:
  - Môžem ti dôverovať? Možno je to len ďalší trik starej líšky?
  Pompey vyštekol:
  - Nedostatok dôvery nemôže zničiť skutočné priateľstvo, pretože v tomto prípade skutočné priateľstvo nikdy neexistovalo!
  Caesar natiahol ruku k Pompeiovi.
  - Verím ti, ale pamätaj: Priateľa možno zradiť iba raz, keď sa znova vzdáte nepriateľa!
  A mať Caesara za nepriateľa je nezávideniahodný údel aj pre diktátora. Mimochodom, čo sa stane, ak bude Sulla požadovať ukázať naše mŕtvoly?
  Pompey s úsmevom na to odpovedal:
  - Z toho bude dosť a popol! Kremácia zrovnoprávňuje všetkých, bez ohľadu na to, či bola vykonaná na živých alebo mŕtvych!
  Dvaja narodení bojovníci si opäť pevne podali ruky. Potom Caesar so svojou milovanou manželkou odišiel v sprievode dvoch oddaných bojovníkov z väzenia.
  Keď už jazdili na základni, Aqualeria zrazu zastavila koňa a ukázala na tučného, holohlavého muža s degeneratívnou tvárou, ktorý sa potácal z nadmerného výlevu:
  - Bol to on, spolu so svojimi komplicmi, kto odo mňa vzal moje oblečenie, ohmatal moju hruď a sľúbil, že mi usmaží päty.
  Caesar pochmúrne prikývol.
  - Rozumiem!
  Mladý Július, ktorý prekonal vzdialenosť sám na čiernom koni, dal všetku svoju silu do úderu a sekol mečom po holú hlavu s nízkym čelom ako gorila.
  Caesar bol vyrušený zo svojich spomienok, chcel náklonnosť ženy. Zavolal k sebe blond krásku:
  - No, priprav posteľ, dostali ste tú česť slúžiť Caesarovi.
  Dievča sa uklonilo a rímsky veliteľ jej jediným pohybom strhol tuniku. Potom jeho ruky objali plné prsia Galovej dcéry. Otrok úprimne mrnčal od rozkoše, Caesarove maznavé pohyby boli zručné, vedel zatočiť s každou ženou, od vznešených matrón až po bezvýznamné otrokyne. A toto dievča, súdiac podľa stôp biča na opálenom chrbte, malo čas naučiť sa milovať toho, kto bol nariadený! Jahodové bradavky otrokyne stvrdli, začala sa krútiť, pokrývajúc pery a hruď veľkého veliteľa bozkami a zároveň ho zbavila tógy. Postupne bola ľúbostná hra čoraz búrlivejšia, bolo počuť čoraz hlasnejšie vzdychy a stony.
  . KAPITOLA 7
  Chlapec-väzeň sa po spánku zobudil svieži a nabitý energiou. Samotka je čistá, nie príliš studená. Aj keď po spánku to neprekáža pri cvičení.
  Oliver začal robiť cvičenia, ktoré ho naučil Dodger. Vrátane robenia rohu, drepu, ťahania sa na bradlách, klikov. A to mi pomohlo trochu zdvihnúť náladu.
  Potom chlapcovi priniesli raňajky: ovsené vločky a veľký hrnček čerstvého mlieka, ktoré mu naliali súcitné strážkyne. Bolo pre nich bolestivé ľutovať desaťročného chlapca, najmä preto, že Olivera čakala buď baňa, alebo míny.
  Mladý väzeň opäť jedol a cvičil. Začali trieť jeden článok reťaze o druhý... A zároveň sa snažil spomenúť si, čo čítal v knihách. Geta ako chlapec bojoval po pravej ruke Spartaka a sťal Rimanov.
  Tentoraz sám už nemohol uniknúť mučeniu.
  Vstúpila nepriateľská žena v sprievode stráží a Oliverovi vyzliekli pyžamo. A skúmala chlapca a prekvapene povedala:
  - Všetko je takmer zahojené. Aký živý chlapec!
  A žmurkla na neho a odpovedala:
  - Už zostalo posledné mučenie! Buďte trpezliví o niečo viac ako hodinu a až do súdneho procesu vás už nebudú mučiť!
  Oliver si vzdychol... Doktor odišiel a na čas chlapca zostal sám. Oliver zamrmlal:
  - Trochu viac, trochu viac,
  posledný boj, ten je najťažší...
  Mám voľno, chcem ísť domov
  Nikdy som nevidel svoju matku!
  Opäť prišli strážcovia a pani doktorka. S úsmevom sa opýtala:
  Si pripravená baby?
  Chlapec prikývol a zaspieval:
  Chlapec je vždy zdravý
  Chlapec je vždy pripravený!
  Odpojili ho z obojku a previezli do mučiarne. Bolo horúco z plápolajúceho krbu a na stenách viselo množstvo mučivých vecí. Katka, táto ryšavá líška, má nohavičky a na hrudi má pruh úzkej látky. Má za asistentku štrnásť, pätnásťročných tínedžerov, no na svoj vek sú mohutní a svalnatí. Táto žena je špecialistka na mučenie detí. Vie, ako vyvolať maximálny boj bez zabíjania alebo mrzačenia.
  Neďaleko je lekárka, ktorá sleduje zdravotný stav - klientka katov. A posudzujúci úradník, ktorý sa riadi pravidlami.
  Rovnako ako zákonníci a kňaz zaznamenávajú všetky svedectvá vyslovené počas mučenia.
  Oliverovi sa strhne väzenské pyžamo a zostane nahý. Takto je mučená obeť.
  Červenovláska s úsmevom prikývla.
  - Tentoraz skúsime horizontálny stojan!
  Oliver zviazal obe ruky aj nohy a vodorovne zavesený sa začal v stroji naťahovať. Veľmi to bolí, hlavne v ramenách. A povrazy sa vám zarývajú do zápästí a hrozí, že deťom odtrhnú členky.
  Chlapec zastonal od bolesti, bol natiahnutý a dlhší. A doslova vyťahuje žily.
  Ryšavý kat sa spýtal:
  - Budeš hovoriť?
  Oliver v reakcii len zamrmlal:
  - Nie!
  Katka nariadila:
  - Namažte mu hruď, brucho a päty! Tentoraz poriadne orestujeme!
  Oliver sa triasol... A tínedžerskí kati začali chlapcovi potierať hruď, brucho a holé chodidlá olivovým olejom. Pracovali, usmievali sa a chichotali a štípali, a to dosť bolestivo, obeť.
  Oliver sa cítil znechutený, keď ruky svalnatých tínedžerov tápali a rozmazávali jeho stvrdnuté telo silne zapáchajúcim olejom.
  Ale odvrátilo to od silnej bolesti natiahnutých svalov a väzov.
  Potom priniesli hadičky s plynom, Oliver sa triasol od strachu. A vyhodili...
  Oheň horel na diaľku, aby nespálil kožu, ale spôsobil maximálnu bolesť. Plameň bol obzvlášť silný pod holými pätami dieťaťa. Keďže chodidlá majú hrubú kožu a rýchlejšie sa hoja a viac sa spália.
  Ryšavá líška s agresívnym úsmevom povedala:
  - Budeš hovoriť? opýtam sa ťa?
  Oliver zastonal v ukrutnej bolesti a pokrútil hlavou. Plameň sa trochu zvýši a horí horúcejšie.
  Chlapec trhne od divokého utrpenia a stáva sa ešte bolestivejším. Toto je intenzívne mučenie. Oliver cíti, že je pripravený priznať sa. Ale tvrdohlavosť ho núti len stonať a plakať, ale mlčať.
  Ryšavka vytiahne bič a oblizuje si pery. Zo všetkých síl začne chlapca biť. Má zjavné potešenie z mučenia dieťaťa.
  Naopak, lekárka sa zamračí ... a povie:
  - Nezabíjaj to! Musí byť nažive!
  Ryšavá líška mierne znižuje intenzitu bitia. No napriek tomu jej údery prerezali kožu. Mláti sa a vrčí.
  Tínedžerskí kati sa usmievajú. Tiež sa bavia.
  Ryšavka udrie. Oliver Twist je natiahnutý a vyprážaný a je to také bolestivé a mučivé.
  Chlapec chce skutočne stratiť vedomie, ale nezmizne a hlava zostáva čistá a telo jasne reaguje na utrpenie. Divoká pekelná bolesť, každá bunka detského tela preplnená múkou. A tak sa chcem priznať, a tak to chcem zastaviť.
  Potom si Oliver zrazu spomenul na knihu, ktorú čítal v detskej väzenskej knižnici o Indiánoch. Pri mučení teda triviálne spievali. Presne tak, na stojane alebo pribití na strome predvádzali kuplety. A potom sa zlepšili.
  Keď spievate, bolesť sa znáša oveľa ľahšie.
  A Oliver Twist spieval, komponoval za pochodu;
  Narodil som sa ako sirota v robotníckom dome
  Mama, otec od detstva nevedel ...
  Ale márne sa teraz dieťa pochováva,
  Ideálom je pre neho Kristus!
  
  Oliver pracoval veľmi tvrdo
  A chudák jedol na raňajky malú kašu ...
  Výchova bola veľmi prísna.
  Skutočný, úplný chaos!
  
  Chlapec požiadal o trochu viac
  A za to veľkoryso dostal bič ...
  Na obed dali deťom trávu,
  A tak im chýbali sily!
  
  Oliver bol tvrdo odsúdený
  A chceli popraviť bosého chlapca ...
  Chlapec v oprátke bol takmer popravený,
  Život je tenký, ako niť hodvábu!
  
  Ale šťastie sa kyslo usmialo,
  Chlapec bol poslaný slúžiť...
  Hlava pištole zablikala,
  Takmer sa zmenil na hru!
  
  Ale aj tam život nešiel cukrom,
  A chlapec utiekol pred utrpením ...
  Bosý v jednej jednoduchej košeli,
  Ponáhľal sa do hlavného mesta Anglicka!
  
  Chlapec si zrazil bosé nohy,
  Ale aj tak sa dostal do Londýna...
  Neposudzujte dieťa prísne,
  V hlavnom meste ale prilákal zlodejský brloh!
  
  Stal sa tiež prefíkaným zlodejom,
  Preliezol som si vrecká a ťahal tašky ...
  Niekedy chlapec plnil šišky,
  Ukázalo sa, že bol dieťaťom hriechu!
  
  Nakoniec ho však chytili
  To znamená veľmi zlé kradnúť...
  Podpätky boli spálené ohňom,
  Pretože neplnoletý zlodej!
  
  Nastal prísny a krutý výsluch,
  Chudobný chlapec pod bičmi katov...
  Na stojane visí bosý,
  Rozžeravené plné kliešťov!
  
  Bili ho, tak kruto mučili,
  A hneď zlomia chlapcovi kosti ...
  Len prúd nestačí,
  Aby ste dieťa dokončili až do konca!
  
  Prečo by malo dieťa trpieť,
  Áno, stalo sa, že kradol hladný ...
  Ale bratia a sestry pre to žili,
  Oliver nikoho nezabil!
  
  Tak ušetri toho bastardského chlapca
  Prestaň týrať chudáka...
  Kati, nehneváte Boha,
  Ako veľmi môžete mučiť dieťa!
  
  Narodil sa v extrémnej chudobe,
  Jeho matka zomrela pri pôrode...
  Na zemi tak sirotsky hriešnej,
  Áno, Británia je drsná krajina!
  
  Chcete chlapca obesiť
  Alebo ešte horšie, dokonca nasadiť kolík...
  Ale musíte starostlivo zvážiť
  Pretože náš život je úplný blázinec!
  
  Oliver veľmi trpí
  Jeho päty horia planúcim ohňom...
  A chlapec je štýlovo bičovaný,
  Z opáleného mäsa sa ozýva smrad!
  
  Oliver sa však nezlomil,
  Nepovedal tajomstvo katom ...
  A keď chlapec statočne bojoval
  Stúpajúc nad strmými útesmi!
  
  Nie, toto dieťa nebude čisté,
  Visieť na slučke ako špinavý zlodej...
  Stane sa spisovateľom, umelcom,
  Bude tam silný chlap ako medveď!
  
  Nenechá nepriateľov tancovať o šťastí,
  On sám bude pohybovať katam pozdĺž rohov ...
  Mraky a zlé počasie sa rozptýlia,
  Ak je chlapcov život vzácny!
  
  Viem, že čoskoro príde zlá pomsta,
  Ježiš veľký Boh príde...
  A svetlo príde,
  Priniesol ľuďom spásu!
  
  A dieťa, ktoré je zavesené v slučke,
  Padne do krásneho Kristovho raja ....
  Nič, čo by boli hriešne skutky,
  Koniec koncov, Twistova duša je taká čistá!
  
  Katov čaká strašné peklo,
  Obsahuje kliatbu, plač a divoké stonanie...
  Ježiš zjavuje spasenie
  Prichádza strhujúci Armagedon!
  A potom príde spravodlivosť
  Miera sa stane radosťou súdu,
  A Všemohúci prejaví milosrdenstvo všetkým,
  V sláve Syna, Pána Krista!
  Oliver spieval pod mihalnicami, pod paľbou a naťahoval sa vodorovne na stojane.
  Ryšavá katova žena stuhla a s úsmevom povedala:
  - To je odvaha!
  Úradník ukázal na presýpacie hodiny.
  - Končíme! Keďže mladý zločinec ešte nemá štrnásť, čas týrania je obmedzený zákonom!
  Červenovláska sa usmiala a nadšene poznamenala:
  - Výborne chlapče! Spieval na stojane! Aký dôstojný zločinec!
  Oheň a plynové potrubia boli odstránené... Potom Olivera vybrali zo stojana a vyliali teplú vodu. Potom rany a popáleniny chlapca utreli alkoholom. Obliekli si nové väzenské pyžamá.
  Chlapec sa trochu rozveselil ... Aj keď to strašne bolí, keď alkohol páli rany.
  A chlapca vzali späť do cely. Teraz ho až do procesu nikto nebude rušiť.
  Chlapec dostal opäť ovsené vločky, ale tentoraz s kúskom mäsa a mliekom. Mladý väzeň jedol a cítil ťažkosť a túžbu spať.
  Oliver s ťažkosťami na slamke akosi ležal na boku. Hrudník a brucho boli pokryté pľuzgiermi od ohňa a chrbát a zadok boli porezané bičom.
  Chlapec bol ešte mladý a zdravý a pomerne rýchlo zaspal. A opäť sníval...
  Inšpirované aj tým, čo sa čítalo v knihe v bohatej knižnici detskej londýnskej väznice o udalostiach v ďalekom Rusku.
  Emeljan Pugačev, ešte pomerne mladý a silný kozák, schopný a zapálený, sa rozhodol pre najväčšie dobrodružstvo svojho života. Konkrétne zorganizoval kozácku vzburu. A okrem toho sa roľník vyhlásil za cisára Petra Tretieho. Krajina zničená dlhotrvajúcou vojnou s Osmanskou ríšou podvodníka s radosťou prijala. Emelyanovi sa podarilo zhromaždiť nespokojných kozákov Yaik a vydať sa na pochod do Orenburgu. K podvodníkovi sa pridali iletskí kozáci, Kalmykovia, Baškirci, Tatári, Kirgizovia, miestni nevoľníci a dokonca aj niektorí vojaci a dôstojníci. Spočiatku k úspechu prispeli Pugačeviti, ich armáda rástla.
  Ale zdĺhavé obliehanie Orenburgu umožnilo cárskej vláde vybudovať sily a presunúť jednotky z hraníc. Pod Tatiščevom dal Pugačev generálovi Golitsynovi tvrdý boj. Po urputnom boji bola 10-tisícová armáda Pugačevitov porazená a vodca povstania utiekol. Pokus o odrazenie vládnych jednotiek pod pevnosťou Belozerskaja sa skončil porážkou a zajatím mnohých spolupracovníkov samozvaného kráľa.
  Potom nasledoval útek a dlhé prenasledovanie Jemeljanu vládnymi jednotkami. Vážne nezhody, ku ktorým došlo po smrti hlavného generála Bibikova medzi cárskymi veliteľmi, umožnili Emeljanovi Pugačevovi znovu zhromaždiť svoje sily a dobyť niekoľko tovární a pevností.
  Potom to však Dekolong opäť zlomil. Emelyan sa však nevzdal. Po niekoľkých potýčkach s Michelsonom sa mu podarilo odtrhnúť od cárskych vojsk a pohnúť sa smerom na Kazaň. Takmer celé mesto zobrali na mušku, iba Kremľu sa podarilo udržať Potemkinovho bratranca z druhého kolena.
  A prečo došlo k nešťastnej bitke s Michelsonom. Iba tisícdvesto, hoci vybraných a dobre vycvičených vojakov, dokázalo rozohnať dav viac ako dvadsaťtisíc ľudí.
  Pravda, väčšina jemeljanských jednotiek bola novopričlenená, nevycvičená vo vojenských záležitostiach a nie príliš odvážni roľníci. Emelyan Pugachev ešte dvakrát skúšal Michelsona o silu. Ale cárskemu podplukovníkovi pomáhala aj šľachtická milícia a posádka z Kremľa. Porazený Emeljan Pugačev sa najskôr presunul do Nižného Novgorodu. Ale bitky ukázali, že nevycvičení roľníci boli zbytoční bojovníci a Kalmykovia s Baškirmi: Pugačevova kavaléria - sa odtrhli od podvodníka a nemohol počítať s doplnením bojových jednotiek.
  Bol tu nápad hľadať vojenské sily na Done. Navyše to boli donskí kozáci, ktorí tvorili najviac bojaschopnú časť armády Stenky Razinovej. A Emelyan Pugachev bol Stenkin bratranec pravnuk.
  Po sérii porážok sa zdalo, že slnko šťastia sa na podvodníka opäť usmialo. Niekoľko miest bolo zabratých takmer bez straty, vrátane takých veľkých ako Saransk, Penza, Saratov, Kamyshin. Pravda, podarilo sa im ich udržať veľmi krátko. Mikhelson bol v pätách a nebyť početných roľníckych nepokojov a davov, ktoré sa tu a tam vynárajú, možno by Pugačova už dávno predbehli.
  Armáda podvodníka rástla... Väčšina povolžských kozákov mu zložila prísahu vernosti a so cťou sa stretla s Pugačevom. Len menšina, najbohatší kozáci, odmietla prisahať vernosť sedliackemu cárovi a utiekla k Caricynovi. Tam sa priblížila aj tisícka vybraných donských kozákov. Ďalšie tri kozácke pluky, ktoré sa vrátili z tureckej vojny, zaujali vyčkávaciu pozíciu: hovorí sa, že kto vyhrá, ten sa postaví na druhú stranu.
  Pugačev, ktorý mal vzadu Michelsona, sa neodvážil zaútočiť na dobre opevnený Caricyn a pohol sa ďalej po Volge. Pridali sa k nemu Kalmykovia a Volžskí kozáci, ktorí sa usadili v Čiernom Yare.
  Emelyanova armáda sa rozrástla na pätnásť až sedemnásťtisíc bojovníkov a mala päťdesiat kanónov. Plukovník Dietz, ktorý vyšiel, aby zachytil podvodníka, bol zabitý a brigáda bola čiastočne zajatá, čiastočne rozptýlená Pugačevitmi. Možno je Pugačev teraz silnejší ako kedykoľvek predtým. Pri Kazani mal formálne viac vojakov, ale s dubmi. A teraz je veľa Kalmykov, Volžských kozákov a niekoľko stoviek tých, ktorí zbehli z Donu. Zo zajatých posádok je tiež odvlečených veľa vojakov. Delostrelectvo bolo tiež doplnené na úkor zajatých miest a Pugačevova pokladnica bola tiež značná.
  Je ťažké tomu uveriť, ale bitka pri Salt Bande bude poslednou veľkou bitkou a ukončí povstanie. Teraz má Emelyan viac ako kedykoľvek predtým veľa síl a zbraní a veľké množstvo jednotiek pripravených na boj. V Pugačevovej armáde však už dozrela zrada a možno práve to bol dôvod tak rýchlej a relatívne ľahkej porážky vládnych jednotiek.
  Oliver Twist čítal veľkú knihu o povstaní a roľníckej vojne Emeljana Ivanoviča, a preto chcel ovplyvniť jej priebeh. Koniec koncov, je to anglický priekopnícky zlodej, čo znamená, že bol vychovaný tak, aby sympatizoval s rebelmi. Pomôžte teda skôr, než bude neskoro.
  Koniec augusta je v oblasti dolného Povolžia horúci. Po kamennom vreci londýnskeho väzenia je príjemné chodiť naboso, s detskými nohami, po ostrej tráve. Vo sne sa Oliver cíti dobre. Ako kúzlom sa zahojili všetky rany a popáleniny, zahojili sa vredy rozleptané soľou a alkoholom. A na chrbte, po ktorom bili rozžeraveným drôtom, nebolo ani stopy po prepálených rezoch. A len čo chlapec stihol ísť nielen na popravu za krádež, ale aj spievať?
  Áno, nie je to zlé, keď na vás fúka teplý letný vánok a neďaleko strieka Volga. Môžete sa ponoriť do jeho jemných vôd, aby ste sa prehrabali pod sebou. Chlapec dobre plával - ponoril sa hlboko a otvoril oči a šiel pod vodu.
  Oliver sa stal prvotriednym zlodejom v detskom gangu a dokázal toho naozaj veľa. Mal výbornú pamäť a hovoril plynule nemecky a anglicky. Vyznačoval sa vytrvalosťou a trpezlivosťou, za celý život nikdy neochorel, hoci bol od detstva bosý a často sa ponáhľal cez sneh.
  Chlapcovi sa cesta zlodejov páčila, hoci prinášala veľký smútok. Ale úprimne povedané, Oliver Twist prakticky nepoznal pokojný život. Skôr zábava. Od raného detstva práca, bitie, biedne jedlo. A je to desivé, no zároveň vzrušujúce.
  Chlapec trochu plával. Je blažené ležať alebo špliechať sa v teplej kolíske, ale... Povinnosťou mladého zlodeja je pomôcť Emelyanovi Pugačevovi. Ako mohol Oliver vedieť, že toto je správne miesto a čas?
  Akoby niekto zostúpil z neba a nadiktoval to zlodejskému chlapcovi. A keďže povinnosť káže, potom je potrebné pomôcť sedliackemu cárovi!
  Oliver Twist vystúpil na breh, mäkké, zamatové blato príjemne šteklilo chlapcove mozoľnaté podrážky. Chlapec s radosťou vystúpil na kamene a vybral si, kde bol ostrejší. A potom sa ponáhľal a skákal ako šialený zajac. To je skvelé! Je voľný! Beží k Emelyanovi Pugachevovi - vodcovi všetkých utláčaných!
  Chlapec celou silou kopol nohou do kameňa, úderom vyhodil dlažobnú kocku a ... spomalil. Je takmer nahý, má len čierne nohavičky, skôr plavky. A v tejto podobe prísť ku kráľovi?
  Potrebujem si zohnať nejaké oblečenie. A chlapec začal hľadať nástroj, ako získať aspoň nejaké slušné šaty.
  Tu si môžete vyrobiť fajku z obyčajnej trstiny a vypáliť z nej. Oliver Twist si rýchlo postavil akýsi luk. Zbraň sa síce ukázala ako primitívna, ale priekopnícky zlodej má skúsenosti so streľbou z takýchto zbraní. Tu chlapec uvidel dvoch jazdcov v bohatých šatách. S najväčšou pravdepodobnosťou ide o prieskumnú hliadku Michelsonových jednotiek, ktorá sa presúva za Emelyanom Pugačevom.
  Ale chlapec sa rozhodol počúvať. Ľahol si na brucho na tŕnistý trávnik a nastražil uši. Pre skauta je mimoriadne dôležité mať bystré ucho. Oliver Twist má od prírody psie ucho, no pomocou špeciálnych cvikov sa vycvičil aj na to, aby lepšie počul a rozlišoval tie najmenšie zvuky.
  Obaja jazdci si potichu šepkali. Dôstojník v modrom obleku prehovoril k červenému:
  - Curds a Chuguev nám sľúbili pomoc. Žiadna z päťdesiatich pugačevitských zbraní nevystrelí. Kalmykovia odídu a povolžských kozákov odvedie plukovník Timofey.
  Dôstojník v červenom poznamenal:
  - Naozaj nie, odporučil by som dôverovať týmto Pugačevitom. Čo ak nás zavedú do pasce?
  Dôstojník v modrom prikývol a vytiahol z vrecka balíček.
  - Tu sú všetky dokumenty: Curds, Chuguev, Fedorov, Timofey a hlavný kat Jemeljan Koryavy podpíšu! Je pravda, že Ovčinnikov a Perfilyev sú lojálni k podvodníkovi, ale pomôžu nám ich ukončiť na samom začiatku bitky!
  Dôstojník v červenom zapískal.
  - Wow! Perfilyev by bol špeciálne poslaný z Petrohradu, aby rozložil armádu podvodníka, ale naopak sa ukázal byť pravdivejší ako ten správny?
  Modrú uniformu, natiahol si fajku a potvrdil:
  - No... To sa niekedy stáva! Ale na druhej strane vodca iletských kozákov Tvorogov je náš! Tu dali všetky čmáranice!
  Oliver Twist zalapal po dychu vzrušením. Okrem toho ho tŕne pichali do obnaženého brucha. Tu je šanca odovzdať všetkých zradcov cárovi-otcovi naraz. A tam rozdrviť a Michelson.
  Dôstojník v červenej uniforme poznamenal:
  - Máme jeden a pol tisíca kozákov, z toho tisíc najbohatších z Donu, tisícdvesto vybraných granátnikov a ďalších tritisíc pešiakov odobratých Caricynovi? Neporazíme podvodníka?
  Dôstojník v modrom súhlasne prikývol.
  - Určite! Catherine nariaďuje, aby sa ponáhľali k Suvorovovi, aby porazil Pugačeva. Aby si Sasha o sebe príliš nemyslel!
  Red sa chystal povedať niečo iné, keď Oliver Twist vystrelil. Mladý zlodej nechcel čakať, kým sa títo dvaja s dôležitými informáciami dostanú k Michelsonovi.
  Ako tetivu používa chlapec bodliak, pričom luk ťahá zvláštnym spôsobom. Šnúru máš v zuboch a narovnáš pravú ruku. Vďaka tomu je záber tesný a hustý.
  Šíp vyrobený z ostrej mušle sa zapichol priamo do oka Catherinho galantného dôstojníka. Bojovník v modrom vytiahol pištoľ, ale Oliver Twist sa zvyčajným pohybom vzdialil z palebnej línie. Guľka preletela okolo. Zlodej sa vyrútil na svojho páchateľa.
  Vo sne bol Oliver Twist o niečo vyšší a väčší ako priemerný chlapec na svoj vek a jeho svaly boli dobre vyvinuté z tvrdej práce a cvičenia. Takže dieťa nebolo vôbec slabé. Okrem toho sa mu podarilo zoznámiť sa s jedným z rodovarianských zlodejov a dal chlapcovi niekoľko lekcií angličtiny, národného zápasu.
  Oliver sa to rozhodol využiť. Keď dôstojník vytiahol dlhú šabľu so zlatou rukoväťou a pokúsil sa chlapca svojou váhou porezať, zlodej sa trochu pohol, šikovne potiahol vojaka za ruku a mierne ho potiahol za čižmu.
  Dôstojník v modrom spadol z koňa. Chlapec si z celej sily strčil koleno do brady. Oliver často cvičil podobný skokový kop a dobre ho aplikoval v karate. Samozrejme tvrdo, rozdrvil čeľusť a zneškodnil súpera. Nohy v chrómových čižmách niekoľkokrát trhli a kráľovská osoba stíchla.
  Oliver Twist k sebe najskôr privolal svojho koňa. Pre pracujúceho chlapca a zarytého zlodeja to nie je veľmi zložitá veda. Potom, nie bez ťažkostí, zdvihol dobre živeného dôstojníka na plece a posadil ho koňovi na kríže. Čo teraz má niečo prísť Emelyan Pugachev. Zajatý jazyk, dva krásne kone a ďalšie vrecia zlata, kráľovskí cisári.
  V taške našiel chlapec aj mapu a náhradné nohavice. Oliver Twist si bez rozmýšľania postavil šortky. Jednoducho si odstrihol galoše a zaviazal sa opaskom. Počasie je horúce a on je ešte chlapec a môže si dovoliť bojovať naboso a s odhalenou hruďou. Jeho telo je svalnaté, suché s reliéfnym lisom a s letným opálením, ktoré počas väznenia ešte nestihlo zhasnúť.
  Vyzerá ako Tarzan. Alebo Mauglí!
  Hlavná vec je mať čas varovať Emelyan Pugachev.
  Medzitým sedliacky cár, ako keby si Stenka Razin sadol na kopec, stal sa zamysleným. Po troch porážkach od podplukovníka (teraz plukovníka!) Mikhelsona mal kozácky panovník jasnú sériu. Takmer bez odporu padli pod kopytá mesta, armáda rástla, povstanie sa šírilo.
  Teraz sa však stalo to najdôležitejšie: vojna s Tureckom sa skončila a vláda si rozviazala ruky. Proti Pugačevovi totiž okrem Mikhelsona postupujú aj ďalšie sily. Celkovo cisárovná pridelila dvadsať plukov a sedem brigád pod velením Papina. Takáto armáda a iná moc by boli hrozné. Pravda, zatiaľ čo tieto police sú rozptýlené a existuje strašidelná šanca rozbiť ich na časti.
  Ale skúste to urobiť, keď nemôžete poraziť Michelsona sám. Napadlo nás odísť do Saratova a tam bojovať s týmto nemeckým plukovníkom. Ale nevyšlo to. Do istej miery nebolo dosť bojovnosti. Teraz v tejto bitke sa musí rozhodnúť, koho bude Don nasledovať. Ak bude cárska armáda porazená, potom tri donské pluky prisahajú vernosť cárovi a s nimi aj početní kozáci. A to sú desaťtisíce dobre vycvičených, vycvičených bojovníkov z detstva. Nie nejaký druh človeka.
  Niet divu, že Emelyan si vybral juh namiesto severu a Čerkasy namiesto Moskvy! Tam môžete získať veľkú silu a jednotky schopné bojovať s kráľovnou na rovnakej úrovni!
  Hlavná vec je, že ľudia veria vo víťazstvo. Je jasné, že jeho spoločníci sú unavení. Početné prehry zlomili ich morálku. Ako to už pri každom povstaní býva: kto vyhrá, za ním je pravda!
  Víťazstvo Michelsona pomôže vybudovať sebavedomie. Ani raz ho nedokázal poraziť Pugačev a Mikhelson porazil podvodníka a dokonca zajal grófa Chernysheva - Chika.
  Ale ako presne to urobiť? Teraz má nemecký plukovník stále kozákov a vojakov z posádky Tsaritsyno. Možno je lepšie ponáhľať sa do Astrachanu? Alebo je to stále riskantné a takticky vymyslené? Napriek tomu má oveľa viac vojakov ako Michel. A veľa kavalérie. Aj roľníkov brali do armády spravidla kvalitných.
  Neexistuje spôsob, ako sa vyhnúť ďalším bojom. Je len na výber, či zaútočiť na samotného Michelsona, alebo na neho počkať v Black Yar, sediac v opevnení. Možno sa ambiciózny plukovník pustí do útoku a vyčerpá svoje sily. Je ale tiež možné, že sa Mikhelson pokúsi obkľúčiť Cherny Yar a počká na príchod posíl. V tomto prípade môže byť Pugachev uväznený.
  Pravdaže, na pomoc sa ponáhľa Suvorov, ktorý by mal prevziať velenie nad Michelsonovou armádou. Bude chcieť plukovník odovzdať všetky vavríny konečného víťazstva nad samozvaným cárom generálporučíkovi už tak slávneho Suvorova? To znamená, že za stenami Black Yar sa skrýva určitá ostrosť.
  Emelyan Pugachev zhromaždil malú radu náčelníkov. Chuguev, Fedorov, Tvorogov, Timofey sa už dohodli s cárskymi úradmi a, samozrejme, odporučili poraziť Michelsona v poli. Ovchinnikov - veliteľ armády Yaik, po dlhú dobu skutočný šéf celej povstaleckej armády a teraz pravá ruka Pugačeva hovorila takto:
  - Je nebezpečné sedieť za stenami, môžu sa uložiť. Je to tiež desivé na ihrisku, môžu to zlomiť. Avšak v poli, aj keď sme bití, vždy môžeme ísť do stepi na koni. A ak v Black Yar zavedú všetky pravidlá, potom neuniknete!
  Gorbatov, bývalý kapitán cárskej armády, povýšený Pugačevom na generálov, jeden z tých, ktorí aj v reálnej histórii porazili brigádu plukovníka Dietza, spolu s Ovčinnikovom, ktorý zahynul v bitke pri Saltyho gangu, poznamenal:
  - Ak Michelson prejde do útoku, môžeme počítať s protiútokom!
  Perfiliev, známy tým, že v skutočnej histórii bol popravený spolu s Pugačevom, skromne navrhol:
  - Môj názor je malý. Tu, ako rada rozhodne, tak bude!
  Kalmycký princ Kizya, hoci nebol medzi zradcami, tiež lámanou ruštinou vyhlásil:
  - Pre Kalmyka sú polia najlepším miestom na boj. Sedieť v pevnosti a odrážať útoky je pre nás nezvyčajné!
  Emelyan už chcel súhlasiť s názorom úzkej vojenskej rady a stiahnuť svoju značnú armádu z opevneného Černojského Jaru, ktorý kráľa-otca prijal so cťou. Ale v tom okamihu vletel do hornej miestnosti posol a zadychčaný povedal:
  Mladý muž prišiel. Hovorí, že je tu naliehavá záležitosť pre cára-otca!
  Kozácky cisár nariadil:
  - Vstúpte!
  Oliver Twist, plieskajúc bosými nohami a držiac v rukách ťažké vrecia zlata, rýchlo vbehol do hornej miestnosti. Naozaj chcel na vlastné oči vidieť vodcu roľníckej vojny, študoval v škole, spieval v básňach. Peter vošiel do hornej miestnosti a uvidel tucet ľudí pri dlhom dubovom stole. Takmer všetci sú bohato oblečení a majú povýšenecký vzhľad. Jeden je celkom mladý, ale v generálskej uniforme s rozkazmi. Pravdepodobne je to Gorbatov. Prebehlík z Orenburgu, zručný a výkonný dôstojník, ktorý urobil veľa pre posilnenie Pugačevovej armády. Gorbatova, napriek svojmu vznešenému pôvodu, milovali kozáci a roľníci, preto sa zachoval dôrazne jednoduchý, bol prívetivý a zdvorilý. Modré veselé oči a blond vlasy mu dodávali veľmi mladistvý vzhľad, neladiaci s uniformou generálporučíka.
  Oliver Twist nepoznal iných z videnia a história zanechala len málo opisov. Navyše aj samotný Pugačov je opísaný inak. Existuje však skutočný portrét Emelyan, skopírovaný zo života. Zobrazuje impozantného chlapíka s panovačným orlím zrakom, o ktorom sa hovorí: narodil sa, aby rozkazoval!
  A teraz, medzi šikovnými atamanmi v skromnom, kozáckom zipune, sedí muž s ostrým, do očí bijúcim pohľadom ako žihadlo kobry. Hoci iba stuha Rádu Alexandra Nevského hovorila, že ide o kráľovskú osobu, Oliver Twist cítil, ako sa mu podlomili nohy a chlapec dokonca vstal na jedno koleno.
  Emelyan Pugachev sa tiež pozrel na študujúceho chlapca. Samozrejme, na konci 18. storočia boli ľudia o niečo menší ako v polovici 20. storočia. Áno a vo sne je Oliver na svoj vek vysoký a širokých ramien, jeho otec, ktorého nepoznal, mal takmer dva metre. No stále je jasné, že tento mladík je ešte dieťa. Ostrihaný ježko s bielymi vlasmi, vyvrátený chlapčenský nos, chudá tvár v dôsledku vojenskej podvýživy. Chlapec je však zároveň viac šľachovitý ako vychudnutý. A čo uchováva vo veľkých vreciach, každá s hmotnosťou najmenej dve libry? je to zlato?
  Oliver Twist intonoval:
  - Jeho cisárskemu veličenstvu prinášam pätnásťtisíc rubľov v zlate ako dar a odovzdávam aj list.
  Dokonca aj pre také silné dieťa, ako je on, nie je ľahké držať v rukách zlaté peňaženky. A postavila ich pred Yemelyan. Potom chlapec vytiahol z opaska list, opatrne stúpil na prsty a podal ho hlavnému kráľovi-atamanovi.
  Yemelyan prijal list a podozrievavo pozrel na pečať. Cár otec síce nevedel veľmi dobre písať a jeho rukopis bol taký hrozný, že pred Petrom radšej neukázal ruku vôbec, ale čítal dobre. A vo všeobecnosti mal značné znalosti vo vojenských záležitostiach. Inak by povstanie sotva trvalo celý rok a proti podvodníkovi bola vyslaná celá armáda.
  Pugačev si pozorne prečítal list a zamračil sa. Vedel ovládať svoje emócie a pocity. Ukázalo sa, že piati vysokopostavení náčelníci jeho jednotiek boli zradcovia. Pugačev si už dávno všimol, že Chuguev a Fedorov naňho úkosom pozerali, dokonca ho neochotne pozdravili a postavili sa, akoby robili láskavosť. Pohádali sa s Chuguevom, keď v bitke s Mikhelsonom stratil všetky zbrane. Potom sa Pugačev vyhrážal päsťou Chuguevovi do krku. Na toto odpovedal:
  - Nezdvihol som krk pre päste!
  Sedliacky kráľ odpovedal:
  - Tak na škrtenie alebo čo?
  . KAPITOLA #8
  Oliver sa dobre vyspal a opäť cvičil. Jeho rany a popáleniny sa začali hojiť. Vydržal mučenie. A dobre, že všetko skončilo a nevydal svoju skrýšu. Teraz sa chlapcove rany zahoja a je opäť pripravený na činy.
  Oliver bol nakŕmený. Potom ho nepriateľka skúmala. Namazal si popáleniny a rany, aby sa hojili rýchlejšie a povedal:
  - Až do procesu už nebude žiadne mučenie! A ľudia ťa ľutujú, možno ťa nepopravia!
  Oliver sa poďakoval...
  Potom, keď zostal fotoaparát, začal trieť články reťaze. Krk jeho bábätka stále držal za golier. A ak sa utrhnete z reťaze, možno sa vám podarí ujsť?
  Chlapec šúchal reťaz niekoľko hodín po sebe. Ale oceľ bola vytvrdená a nepoddávala sa veľmi dobre. Potom mladému väzňovi opäť priniesli jedlo a mlieko.
  Po zjedení a vypití tučnej kravskej polievky si Oliver nevšimol, ako opäť zaspal. A opäť o Pugačevovej rebélii.
  Aj Fedorov bol na kozáckeho panovníka zjavne naštvaný. Je pravda, že Curds sa navonok správal podriadene a pôsobil celkom spoľahlivo. Svojho času priviedol Iletských kozákov do Pugačeva, čím rozšíril povstanie nad rámec čisto jajského povstania. Je pravda, že Emelyan Ivanovič sa raz pozrel na Tvorogovovu manželku Stepshu. Pravdepodobne žiarlivý manžel neodpustil mladému a peknému dievčaťu zradu. Napokon, Pugačev má len tridsaťdva rokov, jeho krv je ešte mladá a je z neho pekný Don Juan. A tiež bisexuálne. Jeho manželka Sophia, ktorá nestihla stratiť všetku krásu, a štyri deti: tri dcéry a syn. A druhý mladý kozák Ustinya.
  A koľko mileniek už mala Emelka... Rovnako ako jeho príbuzná Stenka Razin, aj Pugačev bol k žene žiadostivý. A je dobré, že stopercentne prírodné.
  Plukovník Timothy sa nedávno pridal k rebelom. Je spomedzi volžských kozákov. Toli bol pôvodne skaut, plsti boli z nejakého dôvodu urazení kňazom. Ale zdá sa, že hlavný kat počul, ako členovia jeho rodiny nechali ujsť, že Emelyan je s nimi príbuzný.
  Zvlášť zlé to bolo, keď sa Emelyan Pugachev chcel vzdať kráľovských regálií a otvoriť sa ľuďom. Potom zaváhali aj ostatní atamani. A teraz, ak sa stane neúspech, prekrútia podvodníka zlodeja Emelka a budú si to pamätať, ako vedeli. Preto sedliacky kráľ cíti sprisahanie vo vnútri prostredia. A teraz boli prijaté dôkazy.
  Zaujímalo by ma, kto je tento chlapec. Nevyzerá na viac ako na pätnásť či štrnásť, ale v rukách má silu - hrdinský chlapec. Pozri, aký si nesebecký. Kráľovi priniesol pätnásťtisíc zlatých. Suma, za ktorú si môžete kúpiť celú nehnuteľnosť. Nie každý človek je schopný takejto nezištnosti. Pravda, toto je ešte dieťa, tu je ryšavá tvár ako dievča, dokonca ani zbraň. Dieťa nepozná hodnotu peňazí, a preto je štedré.
  No nič, tieto peniaze budú Emelyanovi užitočné. Hoci v pokladnici sa v mestách nahromadilo značné množstvo a aj tento konvoj sa ťažko prenáša. Sám Pugačev ukryl truhlicu so zlatom a kamienkami na jednom mieste, ktoré pozná len on. Šesť libier zlata a drahokamy: rubíny, smaragdy, topaz, zafír, diamanty v tejto truhlici. Ak niečo, Emelyan bude mať dosť na pohodlný život.
  Ogolets by mal byť štedro odmenený a nemal by sa uraziť.
  Emelyan sa usmiala a oznámila, ukazujúc na Olivera Twista:
  - Uprednostňujem ťa, chlapče, s titulom kapitána a vezmem ťa do svojho sprievodu!
  Okolo stola sa rozliehal tichý súhlas. Chuguev nešťastne zamrmlal:
  -Je malý ešte pred kapitánom!
  Kozák cár prerušil:
  - Ale myseľ je skvelá! Pozri, akú ušľachtilú korisť priniesol, peniaze a počujem vzdychanie koní. Will, tento chlapec bude mojím pobočníkom!
  A Pugačev pre presvedčivosť pohol päsťou po stole.
  Teraz je čas potrestať darebákov. Musí sa to však robiť opatrne, aby nedošlo k občianskym sporom. Okamžite rozkaz na zatknutie, potom schmatnú šable. Kozáci však musia poslúchnuť svojho kráľa. A ešte oddanejší sú sedliaci, pre ktorých je Peter Tretí Bohom a cárom!
  V nich sa zmocnia zradcov, bolo by pekné, keby v mučiarni boli ako hodinky a ešte by tam zapálili iskru. Odhalte všetkých komplicov a vyčistite prostredie od zrady!
  Emelyan Ivanovič z plných pľúc oznámil:
  - Urobíme prehliadku jednotiek!
  Zatiaľ, čo je záver, Oliver Twist sa rozhodol predstaviť svoj plán Sovereignovi. Išiel vedľa mňa a zašepkal mi do ucha. Pugačev sa usmial veľkými bielymi zubami a súhlasne prikývol:
  - Poriadne garno! A šikovný!
  Koncom leta slnko pálilo rákos na mnoho kilometrov. A to nemohlo nevzniknúť v hlave mladého podzemného robotníka a priekopníka zákerného a účinného plánu.
  Medzitým spolu s kozáckym cárom skúmali armádu. Emelyanova armáda sa zvýšila na sedemnásťtisíc a neustále pribúdali noví a noví ľudia. Vrátane Dona. Ale Don bude Pugačeva úplne nasledovať, ak ukáže svoju silu! Veľa mužov. Bastardi bradatí muži, s vidlami, hrozivo vyzerajúcimi narovnanými vrkočmi, rohmi, palicami, vidlami. Dospievajúci chlapci behali bosí a je ich tiež veľa. A neustále pribúdajú ďalšie a ďalšie. Muži túžia vstúpiť do armády ku kráľovi. Navyše, čas utrpenia by mal čoskoro uplynúť a počet prichádzajúcich bojovníkov sa výrazne zvýši.
  Pugačev zároveň pozval kata. Je, samozrejme, škoda rozlúčiť sa s takým potrebným typom, ale zrada by mala byť stiahnutá.
  Sedliacky cár dlho nevydržal a nariadil:
  - No, ľudia... Spleťte zradcov čo najskôr!
  Muži vo svojom nadšení zviazali aj nadbytočné. Napríklad Ovchinnikova. On sa však nebránil. Kráľ prikázal rozviazať sa a súhlasne potľapkal zahanbeného náčelníka po pleci. Ovčinnikovove fúzy viseli ako lýko a vyzeral zmätene a v nemom úžase. A Timofey, Chuguev a Fedorov boli spútaní. Zhodili ma na zem a kopali do mňa.
  Ale stále sú to kvety. Na piatich sprisahancov čakal stojan a rozžeravené kliešte!
  A Oliver Twist cválal do Michelsonovho tábora. Volžskí kozáci privítali kráľovského vyslanca. Aby chlapec vyzeral pevnejšie, musel si obliecť elegantný zvitok a kožené čižmy. Čo v tomto teple nie je veľmi príjemné.
  Emelyanov tábor je veľký a ľudia prichádzajú každú hodinu. Je vidieť, ako sa po ceste naťahovali skupinky ľudí, ktorí siahali ku kráľovi ľudu. Ľudia naozaj chcú veriť, že lepší osud je možný a že úrady môžu byť naozaj starostlivé a nie sebecké.
  Rovnako tak ľudí zaujal Grishka Otrepyev, ktorému sa dokonca podarilo chvíľu kraľovať v Rusku. Zlá asociácia. No pre priekopníka Peťu nie je Emeljan Pugačev podvodníckym dobrodruhom, ale ľudovým vodcom povstania, s ktorým sa spájajú nemalé nádeje na vybudovanie socializmu v jedinej krajine.
  Plukovník Michelson je tiež stále mladý a ambiciózny. Až donedávna bola vojna s rebelmi považovaná za malú prestíž, ale teraz naňho zaliala láskavosť od cisárovnej. Ako nemôžeš byť hrdý.
  Teraz Michelson zhromaždil sedemtisíc vojakov. Okrem troch tisíc vojakov cárskej posádky sa priblížilo ďalších tisícdvesto vojakov z Mielinu. Tiež Nemec v službách ruskej cisárovnej, ktorý dlho nasledoval Pugačeva, ale do bitky s ním sa neodvážil.
  Na porazenie podvodníka bude dosť síl aj bez kozáckej zrady. Jedným z nich je strach, že vojna bude mať čas odísť. Obavy má aj Alexander Suvorov, ktorému je Mikhelson povinný odovzdať svoje jednotky pod kontrolu. Je to nepríjemné, samozrejme. Toľko mesiacov prenasledoval statočný Nemec Pugačeva a vavríny víťaza chcú preniesť na ruského generálporučíka.
  Suvorov je už oslávený a zajatie podvodníka preňho nie je len Boh, aký čin. A pre Michelsona je to pas pre generálov a príležitosť pokračovať v kariére.
  Posol od zradcov nemal nemeckého plukovníka príliš rád: blonďavý, chudý, ale silný chlapec. Príliš mladý vyslanec a hovorí akosi nie celkom bežne. Aj keď čo čakať od týchto maloruských kozákov.
  Pravda je taká, že chlapec sebavedomo hovorí, nepobehuje s modrými očami. Plukovník Michelson sa mierne roztopil. Oliver Twist cítil trochu strachu. Každú chvíľu však môže dostať príkaz, aby bol zbičovaný a obesený. Po anglickom zajatí sa bičovanie zdalo ako detská hra, ale umieranie v oprátke... Tak ponižujúce.
  Nepríjemné je to aj nohám v čižmách, hoci sú voľné a chlapec väčšinu cesty absolvoval na koni, odierajú si nohy. A zaparkovať v nich. Telo ešte nezabudlo na zimný chlad a sám Oliver Twist behal takmer celý rok bosý, mráz si nevšímal. Takže práve teraz sa hrdina zlodej cítil príliš rozmaznaný a nepohodlný.
  Mikhelson sa spýtal, koľko vojakov má Pugačev. Oliver Twist, ktorý vedel, že nemecký plukovník si bol približne vedomý príbehu, úprimne nič neskrýval, ale zároveň uviedol, že kozáci nechcú bojovať a Emelyan sa rozhodol presunúť po Volge do Astrachanu a Kubanu. Zdalo sa to celkom logické. Podvodník, vystrašený veľkým počtom vojsk postupujúcich z porazenej Osmanskej ríše, plánoval útek buď do Turecka alebo Iránu. Neďaleko Kubanu do Iránu.
  Oliver Twist sa v mene zradcovských kozákov ponúkol, že prevedie Michelsonovu armádu skrytou cestou, aby odrezal podvodníkove únikové cesty a náhle zaútočil na tábor z juhu.
  Nemeckému plukovníkovi sa tento nápad páčil. Žoldnier sa prísne pozrel na zlodejského chlapca a spýtal sa:
  - Ak neklameš!
  Oliver, hoci bol takmer ateista, sa rýchlo prekrížil:
  - Prisahám pri Kristu Bohu!
  Michelson sľúbil:
  - Ak to vyjde, dostaneš sto rubľov! A ak klameš, tak ťa nielen obesím, ale prikážem ti rozštvrtiť!
  Posledný sľub sa zdal anglickému zlodejovi viac smiešny ako strašný a zvolal:
  - Sláva našej najpokojnejšej cisárovnej Kataríne!
  A šikovne cvakol opätkami svojich šikovných čižiem. Hoci boli nepríjemné, Oliver Twist bol hrdý na to, že mal na sebe drahé generálske topánky vyleštené čerstvým voskom a nie bosý ragamuffin. Má teda vzhľad kniežacieho syna, čo spôsobuje oveľa väčšiu dôveru.
  Mikhelson nariadil okamžite začať, najmä preto, že už bol večer a museli by prejsť za tmy. V regióne Dolného Volhy je v auguste horúco. V uniforme a čižmách nad kolená je to ťažké. Ale márnivý Michelson je vždy v uniforme a s vyznamenaniami. Za víťazstvo na Čikoy dostal Rád svätého Juraja tretieho stupňa a nad Pugačevom druhý. Catherine zmenila svoj postoj k vzbure a štedro odmeňuje tých, ktorí sa vyznamenali v potlačovaní vzbury. Dokonca aj Reidskop, nešikovný guvernér, dostal od Catherine pätnásťtisíc rubľov a hodnosť generála.
  Teraz sa blíži chvíľa definitívnej porážky rebelov a predstavenia generálskych nárameníkov. Keď uchvátil Emelyan, Michelson utrie spánok Suvorovovi. Okrem toho, jedna vec je bojovať proti Turkom, druhá vec je bojovať proti vlastným odbojným ľuďom. To posledné je oveľa ťažšie. Takže Rusi sú oveľa nepredvídateľnejší ako Turci. Tu je tá istá Emelka, ktorá víťazne prešla po Volge. Ľudí privítali s otvorenou náručou.
  je to takto? Pologramotný kozák, ktorý nevie ani podpisovať svoje dekréty. A ľud sa k nemu ponáhľa, ako keby bol natretý medom. A ani pištole, ani guľky, ani šibenice, ani rozžeravené kliešte katov nestrašia ľudí.
  Michelson mal šancu bojovať v Prusku. Akosi nie je pre Nemca príliš príjemné bojovať s tými istými Nemcami, ako je on sám. Potom bol ešte mladý, zúfalo bojoval. A náhodou sa stretol s mladým mužom Pugačevom. Pili spolu a Mikhelsona prekvapila spomienka na kozáka, ktorému sa práve začali predierať fúzy - vynikajúce. Emelyan, keďže bola negramotná, už vedela veľa nemeckých slov a vedela komunikovať so zajatcami bez tlmočníkov.
  Nepriateľ bol silný. Niekoľkokrát život samotného Michelsona visel na vlásku a jeho armáda bola na pokraji porážky. Samozvaný kráľ bol porazený a vstal ako vták Fénix. A k sedliackemu panovníkovi pribudli nové, nové tisíce ľudí.
  Mikhelson si myslel, že ak potom vloží nôž do Emelyanu, priebeh dejín bude úplne iný. Je pravda, že v tom čase nemal také myšlienky. Mladý kornet a mladý kozák spolu dobre vychádzali, až kým ich sedemročná vojna nerozptýlila na rôzne strany.
  Pugachev mohol urobiť vojenskú kariéru, už dostal za Benderyho, dostal hodnosť zboru - to je ako poručík. Yemelyan sa však nechal uniesť lúpežnou romantikou a potom sa chcel stať autokratickým panovníkom. Presnejšie povedané, lupič sa chcel najskôr okradnúť o veľký kapitál a potom ísť do kríkov a vziať ukradnutý tovar. No Emelkine ambície rástli, keď sa rebelom darilo. A potom sám naplánoval cestu do Moskvy.
  Kazan prakticky padol a iba malý oddiel Michelsona zablokoval cestu stále rastúcej hordy.
  Sedemtisíc Michelsonových vojakov, z toho dvetisíc jazdcov sa pohybuje podľa klasického vzoru. Pred jazdou, potom pechotou a za delostrelectvom štyridsať zbraní a konvoj. Silná armáda. Kozáci z Donu sú najbohatším a najluxusnejším odevom. Ďalej Davydovov oddiel, vznešená husárska kavaléria. Najselektívnejšie letky Kataríny II.
  Pechota Michelsona a Mielina je granátnická a vybraná. Uniforma je elegantná, kožené čižmy sa lesknú, bojovníci jasne, akoby namotaní, razili krok. Tritisíc vojakov cárskej posádky je na tom horšie. A uniformy nie sú také svieže a behúň nie je taký prenasledovaný.
  Michelsonove zbrane nie sú zlé. Zbrane, ktoré sú horšie, zostali v Caricyn a ďalších mestách. Prijaté najpohodlnejšie na prenášanie. Existuje aj tucet jednorožcov. Takže kráľ chudobných dostane svoje. A to aj vtedy, ak sa jeho počet ľudí blíži k dvadsiatim tisícom. Pri Kazani bolo viac zlodejov a porazili ho s menším počtom.
  Michelson má dobrú náladu, s Mielinom sa rozpráva po nemecky, nevie, že citlivé ucho zlodejského chlapca Olivera Twista rozlišuje každé jeho slovo...
  Dieťa je pripravené na boj a prieskum.
  Myelin sebavedomo tvrdí:
  - Catherine je prefíkané zviera. Vie, že Turci ešte uvidia vnútornú slabosť Ruska, môžu porušiť mierovú zmluvu. Osmanský paša už naznačil, že nie je jasné, aká moc je teraz v Rusku!
  Michelson odpovedal veľmi sebavedomo:
  - Chyťme Pugačeva a dajme do vety všetky interpunkčné znamienka. Nikto sa potom neodváži pochybovať o tom, že sme silní a Rusko má iba jednu cisárovnú!
  Generálmajor Mielin, hoci je Michelson svojou hodnosťou hrozný, je mu dočasne podriadený. To však nespôsobuje napätie v rozhovore. Obaja velitelia sú Nemci. Mielin sa ale opatrne vyhýbal útokom na Michelsona.
  Teraz sa však podelil so správou:
  - Jekaterina sa obáva stiahnutia jednotiek z tureckého operačného priestoru. Francúzsky kráľ sľúbi Osmanom pomoc a tí sa snažia vyjednať ďalšie ústupky v prímerí a odmietajú zaplatiť odškodné!
  Michelson nahnevane poznamenal:
  - Položme Emelkinu odseknutú hlavu na kôl, nech sa celá Európa razom zmieri!
  Myelin čiastočne súhlasil s týmto:
  - Áno, toto môže ochladiť najhorúcejšie hlavy, ale budú nás naďalej skúšať na silu!
  Michelson potriasol päsťou a zasyčal:
  - Nech to len skúsia... - A stíšil hlas, spýtal sa. - Ale čo tie reči, že proti Pugačevovi je desať generálov a každý so zborom?
  Myelin odpovedal s úškrnom.
  - Toto je vojenský trik, ktorý má prinútiť roľníkov a kozákov zaostať za Pugačevom. Inšpirovať myšlienku, že veľké sily idú proti podvodníkovi. V skutočnosti postupuje desať generálov len s malými oddielmi. Emelka sa teda berie predviesť!
  Michelson sa zachichotal a okamžite vážne poznamenal:
  - O dôvod viac potlačiť vzburu čo najskôr!
  Ďalej v rozhovore nebolo nič podstatné. Oliver Twist teraz musí signalizovať provizórnym raketometom, že armáda už vstúpila do hustého, suchého tŕstia. V pláne je v správnom momente podpáliť krajinu a vietor, ktorý na ne fúka, rozptýli plameň a spáli sedemtisícovú armádu.
  Niečo podobné už urobil Emelyan Pugachev počas útoku na pevnosť Tatishchev. Potom sa povstalcom podarilo dosiahnuť veľký úspech a otvoriť si cestu do Orenburgu. Tentoraz zaviedol priekopník Peťa Michelsonove jednotky do suchých húštin ako fašisti. V tomto prípade sa zachoval ako skutočný Ivan Susanin. Ale skutočným osudom Susanina je zomrieť spolu so svojimi nepriateľmi.
  A zlodejský hrdina Oliver Twist chce žiť. A chlapec prišiel na trik. Pripevni na vozík podomácky vyrobený raketomet a schovaj sa tam včas, v tme. Je pravda, že je potrebné, aby si nepriatelia nevšimli jeho zmiznutie. A je to ťažké...
  Petya sa našla. Chlapec skočil na koňa k Michelsonovi a povedal:
  - Pôjdem dopredu a poviem Chuguevovi a Tvorogovovi, že sme na ceste!
  Michelson schválil a prikývol dlhým ukazovákom:
  - Len rýchlejšie! A vráť sa!
  Myelin rozložil pergamen a pri pohľade na mapu poznamenal:
  Môžeme si nájsť vlastnú cestu!
  Oliver Twist zamrmlal:
  - Cez rákos oveľa rýchlejšie!
  A bez straty času podľahol plnokrvnému žrebcovi s podpätkami. Eh, ponáhľaj sa, aby si sa dostal do bezpečnej vzdialenosti. Alebo skôr platforma. Také sucho v auguste, čo je prekvapujúce, že tieto húštiny nevyhoreli skôr?
  Oliver utekal na koľaje, kopal ho nohami a sploštil sa na chrbát, aby znížil prichádzajúci odpor vzduchu. Samotný Mikhelson nebol vysoký, obratný a s krátkymi fúzmi vyzeral ako Hitler. Na hlave nemeckého plukovníka je natiahnutý klobúk v štýle Napoleona!
  Ale veliteľ je silný. Raz sa podarilo poraziť presilu povstalcov viac ako raz.
  Oliver Twist už vo falošnej spomienke zo sna naviedol nacistov do partizánskeho prepadu a z úspechu sa tešil. Pravda, už tu nie je len boj proti cudzím útočníkom, ale občianska vojna. A zdvihne ruku, aby zobral brata a krstného otca na dohadzovača.
  . KAPITOLA #9
  Chlapec sa zobudil a trochu ožil. Naložil som si a najedol som sa. Pridajte rybu do ovsených vločiek. A plus mlieko. Docela dobré na väzenie. K Oliverovi opäť prišla ženská lekárka. Chlapcovi som vytieral rany liehom a masťami. Dokonca mi dala tabletku.
  Potom Oliver opäť začal trieť reťaze. V cele bol oholený a nemohol používať vlasy. Takže odkaz na odkaz. A tvrdo pracoval. Trochu ocele podľahlo. Briti síce robili väzňom reťaze do svedomia.
  Oliver veril, že utečie... Pracoval niekoľko hodín...
  Potom mu opäť priniesli jedlo. Chlapec jedol, tvrdo pracoval a zaspal ako spravodlivý muž. A opäť sníval o veľkolepom dobrodružstve.
  No, teraz už trstina dochádza... A petardy praskajú na oblohe.
  Kozáci hádžu hrnce so žeravým uhlím a podpaľujú živicu a síru rozliatu po rákosí. Všetko je pripravené na vyprážanie kráľovninej armády.
  Bradatý kapitán Padurov víta Olivera Twista. Chlapec vyskočí a v prvom rade zhodí nenávidené čižmy. A tak si šúchal nohy. Toto je mučenie, horšie ako ohnisko, keď vám Angličania najprv natrie stvrdnuté chodidlá olejom a potom na diaľku zapália oheň. Aby plameň trochu nedosahoval na holé päty.
  Ale pri trení v čižmách je pocit hnusnejší ako z anglického svetla.
  Oliver Twist pri tejto spomienke hrdo nafúkol líca: veď pri mučení nikoho nezradil, ba ani sa nerozplakal. Tu si treba brať príklad zo Stenky Razinovej, ktorá počas mučenia ani len nezastonala.
  Teraz však chce bojovať, ale k boju nedošlo. Vietor fúka z juhu na sever a k Michelsonovmu veľkému oddeleniu sa rúti ohnivá lavína. Akoby démon utiekol z podsvetia a oháňajúc sa ohnivými šavľami sa vrhli na nepriateľa, početného a vybaveného vybranými jednotkami.
  Vietor je silný a oheň v trstinovej stepi sa rýchlo šíri. Duše najznámejších hriešnikov ako prebudené odhodili veká z rakvy a za nimi sa z Gehenny tiahne búrlivý, ako červený chvost líšky. A tieto ohnivo sfarbené príšery padajú predovšetkým na kozákov.
  Nebezpečenstvo vycítili ako prvé kone, no jazdci ich tvrdohlavo mlátili ostrohami a snažili sa ich udržať na mieste.
  Michelson zúfalo kričal:
  - Neustupujte a nevzdávajte sa!
  Ale v tomto prípade takáto odvaha nie je nič iné ako šialenstvo, hrdinstvo je podobné hrdinom Cervantesa. A teraz vyprážanie prebehlo takto. Keď oheň dopadol na jazdcov a zapáchal spáleninou, už bolo počuť ohlušujúci rachot a vystrašená kavalkáda sa rozbehla k vlastnej pechote.
  Mikhelson sa snažil zachovať chladnú hlavu, ale nedarilo sa mu to. Navyše, čo dokáže odvaha so zúriacim ohňom? Áno, prakticky nič. Generál Mielin, pragmatickejší a zbabelejší, popohnal koňa a pokúsil sa dostať preč, dostať sa pred plameňmi, ktoré sa za ním rútili, zachrániť si kožu.
  Na druhej strane Michelson bez ústupu prijal prúd ohňa, hoci snehobiely kôň chcel čo najskôr zložiť opraty a ponáhľať sa z tohto pekla preč. Nemecký plukovník nevydržal prúd horúceho vzduchu a divoko kričal. Na jeho uhladenej tvári sa začali objavovať popáleniny ako lepra. Potom plamene olizovali nohy koňa najatého dôstojníka. Kôň už takú bolesť nevydržal. Keď dala všetky štyri kopytá, odhodila posadnutého jazdca. Michelson zaútočil a potom skončil v ohnivom jazere.
  Ako kričal nešťastný veliteľ. Ako ho zaživa začali požierať plamene, počnúc oblečením a končiac kosťami. Vybrané kráľovské vojsko umieralo. A táto smrť bola naozaj hrozná. Plamene sa rýchlo blížili, na pechotu padala vlna cunami. Vojaci a dôstojníci horeli ako mravce v ohni a pohľad na to bol bolestivý a desivý. A keď sa oheň dostal k zbraniam, potom začal praskať detonujúci pušný prach a bomby.
  Plamene sa rozleteli po oblohe a obrovský chochol oblizujúci oblohu červenými jazykmi sa trepotal. A keď išli v kaskádach výbuchov, zdalo sa, že vlny prechádzajú guľou a ukazujú akýsi film. Alebo ak je to surf so žlto-červenými vlnami. A všetko je zaplavené a doslova trblietavé, vychádzajúce z oslnivého rozsahu.
  A pach spáleniny sa už dostáva aj ku kozáckej armáde.
  Emelyan Pugachev bol na kopci, z ktorého Stenka Razin sledovala pohyb eskadry štyridsiatich pluhov princa Ľvova. Stenka Razin dokázala poraziť Tsaritsyna aj Astrachana a mala tiež nejaké šance na víťazstvo. Osud sa však na kozáckeho atamana neusmial. Cítila sa Emelyan ako podvodník?
  Ale veď blafoval aj strýko jeho pradeda Stepan. V Astrachane postavil najmä dva pluhy: jeden patriarchálny a druhý kráľovský a šíril klebety, že princ s nimi bojuje. A skutočne, roľníci a lukostrelci bili bojarov, skrývajúc sa za kráľovským menom, ako keby sám Alexej Michajlovič nariadil zbaviť sa moci vlastníkov pôdy.
  Ľudia boli vyčerpaní pod ťažkým jarmom krutých autorít a potrebovali len výhovorku. A autorita patriarchu Nikona a kráľovské meno zohrali úlohu. Ak Stenka Razin nebola smrteľne zranená na hlave pri Simbirsku, pozeráte sa a kozácky urad vládol v celom Rusku.
  Emelyan Pugachev videl budúcnosť ako zmes republiky monarchie. Narodnyj zostal autokratickým panovníkom, ale mal vládnuť na základe názoru ľudovo zvoleného kozáckeho kruhu. V mestách a obciach už vládne volebná moc. Ľudia na vidieku si vyberajú svojich starších a on dohliada na poriadok a v meste si volia voleného purkmajstra a malý kozácky kruh.
  Tak sa ruší nevoľníctvo a všetci sa stávajú rovnými kozákmi. A tam sú rôzni kozáci. Sú tu orné, sú továrne, sú tam panovníci. A neexistuje triedna nerovnosť.
  Pravda, pri realizácii takejto cesty sa prelialo veľa krvi a ešte sa preleje.
  Ale vyrúbali les - triesky lietajú! A ženy stále rodia!
  Tisíce ľudí sú upálené zaživa. Navyše väčšina z nich nie sú nejakí nemeckí nájomníci ako Michelson a Mielin, ale Rusi. Oliver Twist sa snaží na to nemyslieť. Chlapec vyskočí a postaví sa na hlavu. Takýto šikovný plán vyšiel. Najzákernejší nepriateľ Michelson padol do prefíkanej pasce.
  Baškiri, Kalmykovia a Tatári tiež vyskakujú a bijú tamburíny. Majú radosť, nakoniec bude posadnutý Michelson porazený a spí. A Salavat, ktorý ich vychoval k boju, stále žije a zvoláva nomádov na zástavu.
  Horí a exploduje aj konvoj so zásobami ... Zdá sa, že Pugačevova armáda môže triumfovať ...
  ................................................. ................................................. .. .............................
  Po vytrhnutí bolestivej triesky Michelsona sa Pugačev opäť pohol smerom k Caricynovi. Bolo potrebné dobyť kľúčové mesto na obranu a obrátiť sa na Don. Ako sa ukázalo, hlavné kráľovské jednotky sú stále dostatočne ďaleko a je tu šanca ich po častiach rozbiť.
  Tri donské pluky vyslali svojich poslov k samozvanému cárovi so sľubom, že prídu dopredu a zložia prísahu.
  Neďaleko Caricyna sa stretlo viac ako dvadsaťtisícové Pugačevovo vojsko so štyri a pol tisíc kozákmi.
  Emelyan Pugachev sa obliekol do luxusných, kniežacích rúch a vydal rôzne bohaté objednávky, aby bol zajatý ako trofeje v rôznych mestách a panstvách. A rozvinul zástavu holštajnského pluku, ktorý za sebou niesol Peťa Komsomolov, povýšený na plukovníka.
  Pugačev bol nadpriemerne vysoký, so širokými ramenami, s veľmi výraznou, výraznou tvárou a vyzeral veľmi pôsobivo.
  Don zložil prísahu a prisahal vernosť kráľovi. Emelyan Pugachev predniesol prejav. Vodca rebelov vedel rozprávať jednoducho a krásne.
  - Záujmy našej vlasti, záujmy našej svätej vlasti Ruska. Požadujú zbaviť sa mäsožravého pavúka v podobe veľkostatkárov a poddanskej šľachty sajúcich krv zo svojho ľudu. A táto krv, ktorú s chuťou nasávajú, bude prelievať s pálivými slzami tučných gazdov! Našou úlohou je otvárať oči podvedeným, narovnať ramená hrbatých, skoncovať s nenávidenou tyraniou a zhubným režimom!
  Nech v Rusku vládne sloboda, rovnosť a bratstvo!
  Pugačev hovoril silou a temperamentom, kozáci boli potešení. Emelyanova armáda bola doplnená novou kavalériou a dobre vycvičenými bojovníkmi.
  Vo chvíli zloženia prísahy Oliver Twist náhle obrátil svoju pozornosť na jednu, krátku, s pichľavým mužským pohľadom. Niekde už videl toto vypuklé, plešaté čelo a modré výrazné oči.
  Sám muž mal na sebe obyčajný sedliacky kabát a v rukách držal oštep, no na prvý pohľad bolo cítiť, kto to vôbec nie je sedliak. Hoci odev je biedny a roh sa v rukách drží sebavedomo.
  Oliver, ktorý zlepšil moment, podišiel k nemu, natiahol sa dopredu a zakričal:
  - Vaša Excelencia, plukovník Oliver Twist k vašim službám!
  Muž rýchlo odpovedal:
  - Ja vôbec nie som excelencia, ale obyčajný vojak Poluškin!
  Oliver Twist tvrdo zapletal obočie a stroho odpovedal:
  - Nie, pán Alexander Vasilievič! Váš hrdinský vzhľad je príliš jasný na to, aby bol skrytý pod kabátom!
  Suvorov sa poverčivo prekrižoval a usmial sa:
  - Zmiluj sa nad Bohom... Zistili to! Čo teraz!
  Mladý zlodej ponúkol svoju vlastnú verziu:
  - Poďme sa porozprávať s kráľom-otcom a potom sa uvidí!
  Emelyan Pugachev bol vo výbornej nálade. Jeho armáda je silná a zajtra dôjde k útoku na Tsaritsyna. Potom bude možné po rozdrvení Donu prejsť smerom k Moskve. Až kým kráľovná opäť nenabrala silu proti nemu.
  Suverén privítal zajatého Suvorova srdečne. Aj on zvedavo pozrel na Pugačeva. Vysoké čelo a výrazné obočie hovorili o intelekte vodcu povstania a jeho sebavedomý hromový hlas prezrádzal zvyk rozkazovať. Alexander Suvorov necítil strach a položil Emelyanovi niekoľko otázok z vojenskej sféry, a keď dostal odpoveď, bol potešený:
  "A vy, Vaše Veličenstvo, vôbec nie ste hlúpy človek!"
  Pugačev sa prísne spýtal Suvorova:
  - Čo si myslíš že som?
  Generálporučík odpovedal s úsmevom:
  - Bože chráň, ako by som to vedel...
  Yemelyan sa spýtal drsným tónom:
  Budeš mi slúžiť alebo...
  Sedliacky kráľ si prešiel hranou ruky po hrdle. Suvorov mlčal. Bol príliš rozvinutým a nezávislým človekom na to, aby bol verný prísahe, len preto, že je to prísaha. A legitimita Kataríny II., ktorá zabila svojho manžela, je viac než pochybná. Celkovo by mal teraz vládnuť dedič Pavel. A Káťa je v každom prípade samovražda!
  Otázka tu neznie, či je skutočným kráľom alebo nie. Emelyan vôbec nevyzerá ako Peter Tretí. Peter Tretí je vo všeobecnosti staršie dieťa, a to je silný, silný kozák, rodený bojovník a vládca. A Alexander Vasilievich nikdy nekládol šľachtu rodiny na zásluhy a nepovažoval to za žiadnu výhodu.
  Yemelyan, ktorý bol stále plný energie, vstal od stola a začal chodiť. Kozák cár nie je príliš vysoký, ale o hlavu vyšší ako Suvorov, muž podpriemernej výšky a chudý. Pugachev má široké ramená a má nezdravú silu. Prstami ohýba nikláky, za pochodu strihá hodvábnu stuhu. Emelyan sa osobne porezal šabľou a ukázal sa ako silný bojovník. A Suvorov to vie. Má rád kozáckeho náčelníka. Na jednej strane jednoduchý, na druhej s jasnou mimoriadnou mysľou.
  Suvorov sa spýtal po nemecky:
  - Komu je dobré slúžiť v Rusku?
  Emelyan Pugachev tiež odpovedal v nemčine:
  - Je dobré slúžiť svojmu cárovi, mecenášovi a ľudu... - Emelyan, ktorý si podopieral boky päsťami, považoval za potrebné pridať. - A v prvom rade svojim ľuďom!
  Suvorovovi sa páčila vynaliezavosť a štátnické schopnosti Pugačeva a odpovedal:
  - Rozhodol som sa slúžiť svojej vlasti a ľudu!
  Potom generálporučík podal Emelyanovi svoju navonok chudú, ale silnú a húževnatú ruku!
  Srdečne si podali ruky a Yemelyan oznámil:
  - Vítam vás s grófskym titulom a hodnosťou poľného maršala! Ty budeš veliteľom mojich jednotiek! Pripravte ich na útok na Caricyn!
  - Poslúcham vaše veličenstvo! - oznámil Alexander Vasilievič Suvorov a poklonil sa kozáckemu cárovi.
  Tak sa začalo veľké priateľstvo medzi Emeljanom Pugačevom a Alexandrom Vasilievičom Suvorovom.
  Najbrilantnejší ruský veliteľ všetkých čias prisahal vernosť obyčajnému ľudu. Sám Suvorov pochopil: sú potrebné zmeny a je veľmi zlé, že väčšina ruského ľudu je v hanebnom nevoľníctve. Môže byť vo veľkej krajine taká chudoba na jednej strane a nadmerný luxus na druhej strane? Nie, Suvorov, ako pokrokový a vyspelý človek, pochopil nielen vo vojenskej vede: zmeny sú zrelé!
  Poznať pulzovanie srdca a žíl,
  Slzy našich detí, matiek!
  Hovoria, že chceme zmenu
  Zhoďte jarmo ťažkých reťazí!
  Mesto Tsaritsyn sa v dvadsiatom prvom storočí stalo známym celému svetu ako Stalingrad. A teraz je to len pomerne veľké a dobre opevnené mesto. Pod ním Stenka Razin rozbil Lopatinovi hlavu a sami mešťania vyrazili zámok z brány. Teraz prichádza útok. Alexander Suvorov energicky vydával rozkazy. Geniálny veliteľ videl slabé miesta obrany a sám si zvolil smer úderu.
  Tsaritsynská posádka mala viac ako štyritisíc vojakov, nerátajúc šľachtické milície. Keďže boli v mocných obranných pozíciách, mohli klásť vážny odpor a čakať na príchod nových vládnych síl.
  Ale morálka obrancov je nízka. Volžskí kozáci opustili pevnosť po porážke Michelsona. A toto číslo je viac ako dvetisíc ľudí a úplne doplnili armádu Emelyan Pugachev.
  Bojovníci zároveň nie sú roľníci, ale celkom bojaschopní kozáci, ktorí sú od detstva trénovaní na boj. Možno sú lepší ako zvyčajná pechota regrutovaná z roľníkov a nie sú podradní husárskej kavalérii.
  Útok začal okamžite. Nebol čas odkladať obliehanie. Áno, a Suvorov preferoval taktiku: prišiel, videl, vyhral. Pod rúškom dymových závesov: zapálili surové hrnčeky, Yemelyanova armáda pokračovala v útoku. Vojaci, najmä keď sa dozvedeli, že sám Suvorov vyšiel na stranu rebelov, a vystrašení veľkým počtom jednotiek na podvodníka, bojovali mimoriadne neochotne. Mnohí z nich, vyhýbajúc sa výkrikom dôstojníkov, vystrelili, no mierili do vzduchu.
  Niektorí dôstojníci sami odhodili svoje meče a vzdali sa na milosť víťazovi. Odpor mal ohniskový charakter. Tu sa stredoškoláci snažili vzdorovať. Ale skúsení kozáci ich jednoducho prerezali dámou a vojaci padli na kolená.
  K útoku sa vyšplhali aj Kalmykovia a zasypali obrancov šípmi.
  Prvé štyri batérie sa takmer okamžite dostali pod kontrolu rebelov. Časť kavalérie, rozsievajúca paniku, už bola vzadu. Len vznešená milícia sa Pugačevitom akosi postavila na odpor. Do boja teda skočí aj samotný Yemelyan. Jeho šabľa padla na hlavu obchodníka s tučným bruchom, ktorý velil oddielu bohatých.
  Úderom ťažkej šable Pugačev rozrezal lebku až po krk. Iní obchodníci sa rozutekali a hrôzou revali: sám otec-kráľ udelil!
  Oliver Twist bojuje po Yemelyanovej pravej ruke. Chlapec zlodej má záujem. Ako bude bojovať? A zdá sa, že šabľa nezvykne byť taká ťažká a dlhá. Tu sa chlapec potýkal so šľachticom. Je veľmi šikovný a chlapca, nie až tak skúseného v narábaní so zbraňami, zachránila len fenomenálna reakcia.
  Fúzatý šľachtic postúpil, vyceril zuby v zlom úškrnu a oháňal sa šabľou. Tu Oliver predviedol techniku, ktorú ho naučil rodený veriaci. Búchané holou pätou pod kolenom. A keď sa šľachtic v žltej uniforme trocha odpútal od bolesti, zaťal šabľou do krku.
  Nepriateľ s polorezanou hlavou padol na zem. Oliver Twist kopnutím do brady stretol druhého nepriateľa. Tu nie sú zvyknutí bojovať nohami a bosý chlapec veľmi obratne udrel nepriateľa nezvyčajnou technikou.
  Ale odpor protivníka je slabý a teraz kráľovský monogram Emeljana Pugačeva kraľoval nad palácom guvernéra.
  Oliver Twist zrazil sluhu a vrútil sa dovnútra. Holá podrážka sa dostala do kontaktu s bujnými kopami koberca. Chlapec si myslel, že starosta Tsaritsynu sa pravdepodobne pokúsi skryť z paláca a zároveň vezme mestskú pokladnicu. Preto ho treba predbehnúť.
  Skutočne sa ukázalo, že zlodej mal viac ako kedykoľvek predtým pravdu. Barón Miguel skutočne vybral z trezoru kúsky zlata a kopu drahokamov. Bohatstva bolo toľko, že sa nedalo odniesť. Ale chamtivý hodnostár sa zohol pod tou váhou a skutočne ho ťahal plaziac sa. Podzemná chodba bola za zrkadlom a možno by Miguel nebol taký chamtivý.
  Ale ťahajúc vrece za sebou, zanechal na koberci stopy, ktoré bystré oči mladého skauta okamžite rozoznali. Oliver Twist výstrelom z primitívnej pištole rozbil zrkadlo a vrútil sa do chodby vedúcej do žalára.
  Purkmajster tiež vytiahol pištoľ a podarilo sa mu vystreliť, ale chlapec, ktorý sa triasol trupom, sa vzdialil od ohňa. Potom Oliver Twist z celej sily vrazil purkmistrovi do slabín... A ukázalo sa, že je majiteľom veľkých pokladov.
  Pravdepodobne by sa mnohí na mieste mladého zlodeja pokúsili skryť rozprávkové bohatstvo. Alebo aspoň časť z nich. Ale istým spôsobom mladý, dokonca aj leninista Oliver Twist je krištáľovo čestný. A okrem toho, keď máte jedenásť rokov, nemáte tú dospelú opatrnosť, sebectvo a túžbu po peniazoch. Stále ste čisté a nevinné jahniatko alebo levíča. Samozrejme, byť levom je lepšie ako byť ovcou.
  Oliver Twist vytiahol koženú tašku...
  Tsaritsyn bol zajatý dostatočne rýchlo. Štyri tisícky vojakov sa vzdali. Arzenál povstaleckej armády bol doplnený o ďalších šesťdesiatpäť zbraní a veľkú zásobu munície. Víťazstvo je kompletné s minimálnymi stratami. A teraz Emelyan Pugachev pevne stál na Volge.
  Vzbúrenci si však tým, že zajali Caricyn, vytvorili problém. Kam by ste teraz mali poslať svoje jednotky? Na Don, po doplnení jednotiek na úkor kozáckych slobodných ľudí, alebo na juh, aby ste využili rozptýlenie cárskych jednotiek, pokúsiť sa ich rozbiť a zajať po častiach? Obrat k Donovi by mohol viesť k strate drahocenného času av tomto prípade mohol mať poľný maršál Panin čas zhromaždiť svoje roztrúsené pluky do päste.
  Je jasné, že čas pracuje proti Pugačevitom. Ale na Done môžete nájsť silnú vojenskú zásobu. Samotný Pugačev bol naklonený ísť do Donu a Čerkaska zbierať kozácke rati. Zaváhal aj Suvorov. V skutočnosti nechcel bojovať proti ruskému ľudu, hoci teraz, po zajatí Caricyna, už nemá cesty späť. Astrachán je navyše stále v tyle rebelov. Bolo by pekné mať ju tiež. Ale opäť strácate čas.
  Pugačev sa rozhodol. Pretože zvyšok kráľovských síl je stále relatívne ďaleko a početné roľnícke davy roztrúsené po regióne Volga im bránia v postupe. Potom by sa mali rozdeliť armády, poslať Suvorova, aby vzal Astrachana a ísť k samotnému Donovi. A až potom sa pohybujte po Volge. Napriek tomu bude pre rebelov ľahšie bojovať v chladnom počasí. Roľníci budú žať a v zime nebudú mať čo robiť a doplnia roľnícke vojsko.
  Dokonca bude možné zaviesť aj špeciálnu vojenskú službu. A s najväčšou pravdepodobnosťou Catherine zatiaľ ponechá hlavné sily v Turecku. Osmani nie sú úplne zničení a stále majú šancu.
  A rozdelila sa na dve časti armády vzbúreného Emelyanu: jedna na západ, druhá do Astrachanu.
  Pugačev mal dobrú náladu. Hneď v prvej kozáckej dedine sa mu dostalo veľkej pocty a kozáci sa hrnuli do už aj tak značnej armády po tisíckach. Oliver Twist, ktorý má štatút hlavného kráľovského adjutanta, trávil väčšinu času s panovníkom.
  Jeho Veličenstvo sa vyznačovalo bystrosťou mysle a znalosťami v mnohých otázkach. Tu sa ona a Oliver rozprávali po nemecky. Chlapec bol opatrný, keď prišlo na zlodejskú minulosť, ale kúsok po kúsku kráľovi naznačil, že príde inokedy. Jediná škoda je, že nie je ľahké vyrobiť napríklad guľomet.
  Ale chlapci povedali cisárovi, ako vyrobiť dynamit, aby podkopal pevnosti a nitroglycerín. Sám mladý zlodej, ktorý bol vo sne stále antifašistickým sabotérom, dobre ovládal rôzne druhy výbušných zmesí. A mohol to povedať Pugačevitom. Ale ukuť automatický stroj na konci osemnásteho storočia v kovárni je pre rebelov možno nesplniteľná úloha. Ale na druhej strane je možné vykonať zmeny v dizajne existujúcich zbraní, zlepšiť bajonet a systém velenia a riadenia. A cvičte roľníkov efektívnejšie.
  Tisíc vojakov pluku svätého Juraja sa po krátkom boji vzdalo Emeljanovi Pugačevovi. Armáda kozáckeho kráľa rástla ako snehová guľa. Niekoľko bohatých kozákov sa neodvážilo vyzvať podvodníka, inak ich chytili a obesili.
  Don je bohatý, krajina je tučná ako masť a mäkká ako páperie. Dá sa na ňom veľa orať a zasiať.
  Čerkask, hlavné mesto kozáckej armády, stretol Pugačeva s vyzváňaním zvonov. Miestna posádka na čele s generálom Budermanom sa pokúsila vzdorovať samozvanému cárovi.
  V samotnom Čerkasku vypuklo povstanie. Kozáci nechceli poznať kráľovnú a vrhli sa k Petrovi Tretiemu, ako keby ho medom natreli. Tisíce bojovníkov zápasili v smrteľnom boji a Emelyan Ivany viedol svoju armádu do búrky.
  Začal sa krutý boj. Oliver Twist bol medzi prvými, ktorí vyliezli na múr kozáckeho mesta. Chlapec šikovne sekol domáckeho kozáka do nôh. Tučná mršina prepadla cez stenu a zrútila sa do priekopy.
  Priekopník zaútočil na desiatnika, vyhol sa bajonetu a koleno posunul na solar plexus. Ak budete kopať nohami, potom súper určite nestihne úder.
  Chlapec si zrazu spomenul na niečo, čo v ňom vyvolalo divoký záchvat zúrivosti. Nie, tentoraz nie mučenie v anglickom žalári. A ďalší. Niečo, čo sa z nejakého dôvodu objavilo ako alternatívna spomienka vo sne. Keď Červená armáda v januári vykonala operáciu Visla-Oder a ocitla sa hodinu od Berlína, mnohí verili, že Veľká vlastenecká vojna sa skončila. To, že ide o najťažšiu druhú svetovú vojnu, prežíva svoje posledné týždne. Zdá sa, že trochu viac.
  Ale nie nadarmo sa spieva: posledná bitka, tá je najťažšia. V marci sa stal zázrak a nacisti dokázali prevrátiť čas. V dôsledku toho sa hordy Hitlera a potom nový Fuhrer Mainstein opäť ponáhľali na východ. A včerajší spojenci sa ukázali ako odporní zradcovia. A teraz už nacisti opäť dobyli Ukrajinu, prerazili do Moskvy a dosiahli to, čo sa im predtým nepodarilo: kontrolu nad Kaukazom. A teraz sa blížia ku Kujbyševovi. A ktovie, možno zatiaľ čo on ako priekopník Peťa pomáha Emeljanovi Pugačevovi, Fritz už zaútočí na Moskvu?
  Chlapec v sebe cíti zúrivý hnev a zúfalo sa rúti na svojich nepriateľov. Zúri v ňom ten najprirodzenejší, neuhasiteľný oheň. A nech sa deje čokoľvek, ale on sa postaví za moc robotníkov a roľníkov, za svojho nového Lenina - Emeljana Pugačeva.
  Takže plukovník Scottovalik, anglický žoldnier, dostane kopanec pod koleno a potom do holene v krku.
  Hradby sú dobyté a bitka je prenesená do mesta. Chlapec pomocou prstov na rukách a nohách vylezie na stenu sídla vojenského atamana, ktorý zostal verný Catherine, a ostro zbije kapitána kráľovninej armády. Kopanec z rozhovoru je neodolateľný. A kapitán letí a zostrelí ďalšieho zo strelcov.
  Chlapec zareval a naložil poručíkovi hlavou do brady. Iní Pugačeviti nasledujú priekopníka, sídlo je dobyté búrkou...
  Veliteľ armády a niekoľko starších boli zajatí živí. Odmietli uznať Pugačova ako legitímneho panovníka a teraz ich čakal kráľovský dvor a slučka. A kozácky kruh musel zvoliť nových náčelníkov.
  Hlavné mesto na Done sa teraz stalo Pugačevovým. Najpočetnejší kozáci v Rusku uznávali cára Petra Tretieho. Teraz zostávalo nabrať sily a ísť do Moskvy.
  Zo strany Azova však stále existovala hrozba pre kozácke krajiny.
  Suvorov sa medzitým priblížil k Astrachanu. Volga a na pomoc vyslaný pluk maloruských kozákov prešli na stranu rebelov. Časť dôstojníkov tiež prešla na stranu kráľa. Nočný Suvorov útok sa ukázal byť prchavý. Len niekoľko rôt sa postavilo na odpor a hlavné sily posádky boli zlomené ešte pred začiatkom útoku.
  A tak provincia Astrachán prisahala vernosť podvodníkovi. Sám guvernér sa nestihol otvoriť a kozáci ho stihli ešte pred procesom obesiť. Do radov suvorovskej armády vstúpilo viac ako desaťtisíc vojakov, z ktorých značnú časť tvorili zelení regrúti či invalidi.
  Emelyan Pugachev, ktorý obsadil Čerkask, opäť čelil dileme: ísť do Azova alebo nechať túto nedobytnú pevnosť v jeho tyle. V prípade neúspešného obliehania a útoku rebeli riskovali stratu množstva ľudí a času. Na druhej strane by vládne jednotky vracajúce sa z tureckej vojny mohli zaútočiť na kozácku metropolu Čerkask.
  Pugačev mal teda pochybnosti. Okrem toho otázka číslo jedna: ktorou cestou ísť do Moskvy? Stenka Razin si v podobnej situácii vybrala Volhu a narazila na Simbirsk. Cesta pozdĺž Volhy je dlhá a vyžaduje si útoky na mnohé mestá. Ďalšou možnosťou je ísť na Don a cez Tulu. Tam je cesta kratšia a vládnych jednotiek je menej. Je pravda, že cárski guvernéri by v tomto prípade mohli zaútočiť na Tsaritsyna a pokúsiť sa odrezať časti Emeljana Ivanoviča.
  Azov nie je Cherkask - prvotriedna pevnosť so silnou posádkou a nebude také ľahké ju vziať, najmä preto, že neexistujú takmer žiadni kozáci, ktorí by mohli pomôcť, a či posádka bude súhlasiť s prísahou vernosti roľníckemu kráľovi je v otázke.
  Mladý zlodej Oliver Twist však prišiel s vlastným plánom a pošepol ho Pugačevovi do ucha.
  Kozák cár schválil túto myšlienku potľapkaním chlapca po ramene:
  - Poriadne garno! Ak môžeš byť generál!
  Bolo zajatých veľa uniforiem cárskej armády, pre pechotu aj pre husárov, do ktorých sa dá prezliecť niekoľko tisíc ľudí. Potom pod rúškom príchodu čerstvých posíl vstúpte do pevnosti a zaskočte početnú posádku s dvesto delami. A keď držíte Azov, už sa nemôžete báť o svoj zadok a okrem toho je tu hlavný zbrojný arzenál cárskych jednotiek bojujúcich proti Osmanskej ríši.
  Takže... s Bohom deti!
  Oliver Twist pochoduje spolu s klamnou armádou, do bubnovania, rytmu a rozvinutých farieb. Pri tom mladý zlodej spieva;
  Moja vlasť je veľká krajina,
  Milované krásne Rusko...
  Všetko je nám dané žiarivými bohmi,
  Baviť sa nad modrou oblohou!
  
  Pán urobil takú ruku,
  Na smiech dospelým aj deťom...
  Tu je náš čistý cherubín -
  Nie je lepšie miesto na planéte!
  
  Krajina je však vo veľkých problémoch.
  Strmí oligarchovia škrtia Rusko!
  Je otroctvo večné?
  A úradník požiera úplatky...
  
  Vybudujte taký kapitalizmus
  Zlé a nezabudnuteľne kruté...
  Od neho vzišiel nacizmus,
  Meria peklo nešťastné podmienky!
  
  Oligarcha si vezme svoje
  Zároveň vezme niekoho iného ...
  Otvorí chamtivý účet
  Má skvelú prítomnosť!
  
  Chce veľa jesť
  Zlomil nás bandita cez koleno,
  Skutočný tučný zlodej
  Ako úsmev strýka Sama s tesákmi!
  
  Kde dostane syr, kde ho zje,
  Chce nás dostať na kolená
  A bojová loď ťa nesie vpred,
  A na "Aurore" statočný dedko Lenin!
  
  Takže spoznajte puzel-buržoázu,
  Nemôžete uniknúť - meč priekopníka!
  Porazte proletára a rebela,
  Poraziť, vtipný milionár!
  
  Ako rodák Iľjič odkázal,
  Rýchlo rozdelíme cesty na Mars,
  A prenesme protivníka do lycha,
  Ďalší prídu na šestnásť erbov!
  
  Môžeme obnoviť krajinu
  Budujme socializmus na celej Zemi!
  A Varyag nepôjde ku dnu,
  Pionieri pochodujú jednotne!
  
  Keď vstúpime, smejúc sa v Berlíne,
  Tam nás proletár určite stretne!
  Postavíme sa a vyhráme
  Deti sa bavia v univerzálnom šťastí!
  . KAPITOLA #10
  Mladý väzeň sa opäť prebudil. Väzenie je nudné. Si sám a steny sú hrubé, nedostanú sa k tebe ani zvuky. Oliver cvičil podľa tradície a potom mu nosili jedlo. Tentoraz dostal okrem ovsených vločiek a mlieka aj dva mäsové pirohy.
  Potom prišla lekárka. Skúmal známky Oliverovho mučenia. Potom sa pozrela do úst a počúvala svoju hruď. Vo všeobecnosti bol chlapec celkom zdravý a dobre znášal mučenie.
  Koniec koncov, potreli ho alkoholom ... A už to tak nebolí, ale stále to štípe.
  Potom Oliver dostal vankúš, ktorý mu odovzdali nejaké súcitné ženy, a požiadali ho, aby si obúval topánky.
  Chlapci to odmietli s tým, že kým je vonku teplo a oni v jeho cele nemrznú, tak je zvyknutý a šikovnejší.
  Potom, keď zostal sám, mladý väzeň opäť začal šúchať odkazy... Robil to rázne, až po niekoľkých hodinách jeho ruky začali štrajkovať.
  Olivera opäť priviedli, čo bol dôvod na väzenie s jedlom. A chlapec, ktorý jedol, opäť upadol do sna.
  Taká veselá pesnička, ktorá naozaj rozkvitne v srdci nezábudky. A inšpiruje ľudí k veľkým činom.
  Pri samotnom Azove sa to skoro zlomilo, kozáci sa pohádali, no Yesaulovia dali veci do poriadku nohami. A do mohutnej pevnosti vstúpilo pár prezlečených kozáckych plukov. Ako mnísi Stenky Razin v Yaitsku.
  Emelyan osobne zápasil s veliteľom na šable. Bol to skúsený bojovník, ale Pugačev je silnejší a odvážnejší. Šable sa zaleskli a pri dopade vyvrhli ochabnutý zväzok iskier. Tu sa od mocného úderu sedliackeho kráľa zlomila generálova šabľa. Nepriateľ sa rútil päsťami na Yemelyan. Tu kozácky ataman vzal a vyhodil generála z okna trónnej sály. A v samotnom pevnostnom meste sa začalo smetisko. Vojaci posádky však bojovali neochotne. Bolestne sa medzi ľuďmi posilnila viera v cára-kňaza. A kto je vojak? Ten istý roľník, aj keď s náhubkom vŕtačkou.
  A roľník chce konečne spravodlivosť a koniec nevoľníctva. A to nielen pre seba, ale aj pre svoju rodinu.
  Sú bohatšími dôstojníkmi, no sú aj iní a zďaleka nie všetci sú spokojní so stavom v autokratickej ríši.
  Oliver Twist zápasil s jednou papuľou. Dokonca dostal škrabanec čepeľou, no potom sa chlapec veľmi obratne otočil a udrel si pätou do nosa. Derzhimorda si zlomil ňufák a spadol a ďalší úder chlapca ho ukončil.
  Oliver Twist si dokonca pomyslel, prečo Emeljan Pugačev stratil pol roka obliehaním Orenburgu? Veď obyčajní ľudia a vojaci sú na ich strane a mohli by sa rezolútne chopiť. Možno, že cár muzhik sa dostal do Moskvy ľahko.
  Oliver Twist bojoval s dôstojníkmi. Tu presunul nohu rovno na pečeň. Ten dôstojník to vzal a vyhodil z kopýtka. No zároveň zlodejský chlapec, ktorému sa predtým ťažká činka zdala ľahká, pokračoval vo svojich úvahách.
  Napríklad Emelyan, keď sa výpad orenburgskej posádky skončil neúspechom a s veľkými stratami posádky sa mohol rozhodnúť zaútočiť. Najprv bolo možné použiť na klamanie trofejné uniformy. Recepcia, mimochodom, nie je nová. Aj počas obliehania Narvy to využil Peter Veľký. A podarilo sa mu vylákať časť posádky do poľa. Čo ďalej uľahčilo útok na dobre opevnenú citadelu.
  V každom prípade, v januári už Pugačev nahromadil až tridsaťtisíc bojovníkov a bolo možné začať s útokom. Hoci napríklad presný počet rebelov nie je známy. Tu sa odhady líšia. Ak mal Pugačev pri Orenburgu, ako sa odhaduje, tridsať alebo štyridsaťtisíc ľudí, prečo potom sedem alebo deväťtisíc bojovalo pri Tatiščeve? Možno mysleli Pugačevove jednotky roztrúsené po rôznych posádkach? V každom prípade sú teraz Pugačeviti silnejší ako kedykoľvek predtým a početní kozáci Yaik sú na ich strane.
  A úžasný vodca Pugačev. Len čo zašteká svojim hrdinským barytónom, stovky, tisíce vojakov prestanú bojovať a padnú na kolená a prosia kňaza o odpustenie. A bránami už prelietavajú nové jazdecké kozácke posily Pugačevitov. To znamená, že koniec nepriateľa a úspech povstaleckej armády sú blízko.
  Oliver Twist sa popasoval s kozáckym kapitánom. Veľmi silný súper, ktorý chlapca aktívne napádal. Chlapec ustúpil a predstieral, že sa bojí. Nepriateľ sa nechal uniesť a sekol šabľou. Mladý zlodej odišiel a úder dopadol na kameň. Šabľa sa zlomila a teraz Oliver Twist prešiel do útoku.
  Napriek všetkým skúsenostiam kapitánovi chýbal kop pod koleno. Je veľmi ťažké nemať schopnosti odraziť takýto úder. Pätou ho krátko udriete a končatina je odbitá. A potom ťa dobijú šabľami. Vážny boj nie je čo povedať.
  Ale hlava kapitána bola oddelená od tela. Dokonca prepáčte za drahý bobrí klobúk. Taká dobrá maličkosť, ale taká špinavá. Už to vyzerá na banditizmus. Z jeho zlodejskej strany.
  Ale teraz už nepriateľ slabne, ako cencúľ hodený na púšti. A je stále menej a menej ľudí, ktorí chcú napadnúť armádu Emeljana Pugačeva. Dokonca jeden samotný plukovník posádky nariadil svojmu pluku, aby sa vzdal, a prisahal vernosť samozvanému, ale vrúcne milovanému cárovi.
  Po víťazstve kozáci tradične slávili hody. Po pravej ruke Emeljana sedel pravnuk Stenky Razin a Pugačevov príbuzný Ivan Razin. Náčelníci boli veselí a štedro hodovali. Bola tam aj drahá stolová služba zajatá od Turkov Petrom Veľkým. V tomto prípade zlaté a strieborné lyžice a vidličky, veľmi jemné spracovanie, ako aj nádoby posiate drahokamami. Navyše, vzor bol vyrobený osmanskými majstrami, nezvyčajne tenký.
  Je načase takúto službu uložiť do múzea, než ju prasknúť. Jedlo je tu veľmi drahé. A samotné jedlá pripravené francúzskym šéfkuchárom sú skvostné. Na žiadosť Emelyan Pugachev pripravil kulinársky čarodejník rovnakého vypchatého zajaca, ktorý bol na svadbe kozáckeho cára a Ustinya. Dobrý je zajac a jeho plnka, najmä plnené oriešky.
  Pugačev si spomenul na svoju druhú manželku a v srdci pocítil smútok. Čo je v tom? Možno je Ustinya nemilosrdne bičovaný a mučený na stojane, alebo ho už popravili? Pravda, je nepravdepodobné, že úbohé dievča nemá na svedomí samozvaného kráľa. Nájdite ju a osloboďte ju z okov. Kde je teraz?
  Yemelyan bol na seba naštvaný. V blízkosti Tatiščeva sa malo zhromaždiť viac ľudí. V Byrde bolo ešte deväť, desaťtisíc bojovníkov. Navyše dvetisíc celkom bojaschopných vojakov a zvyšok sú roľníci. Pugačev nechcel zrušiť obkľúčenie a ponechať v Berde značné sily, hoci by bolo racionálnejšie jeho jednotky nerozdeliť.
  Nejednoznačne sa vyvíjala aj bitka v pevnosti. Pugačevovi sa podarilo chytiť nepriateľa do pasce a zhodiť na nepriateľa bomby počas formácie zo zálohy. Nepriateľ utrpel straty, no nie také veľké, aby to rozhodujúcim spôsobom ovplyvnilo priebeh bitky.
  Ďalej možno bolo potrebné zachovať obranu v samotnej pevnosti. Samotné ľadové valy boli vážnou prekážkou a cárske vojsko by sa pod hradbami Tatiščeva dlho zdržiavalo. A do tejto doby by prišli ďalšie posily.
  V každom prípade, práve táto porážka sa stala prvou bitkou, ktorú Pugačev prehral. Prvý, ale bohužiaľ nie posledný. Po tom, čo sa v ich armáde objavil tento bosý, plavovlasý chlapec, sa však priebeh sedliackej vojny radikálne zmenil. A teraz cárska armáda vyhráva jedno víťazstvo za druhým.
  Emelyan pila striedmo, aby nestratila jasnosť myšlienok. Oslávte víťazstvo, ako skoro. Pred nami je ešte veľa miest a nepriateľských plukov. A Katarína Druhá proti nemu stále len zbiera hlavné sily. Ale ľudia sú odhodlaní podporovať samozvaného suveréna.
  Svojho času sa medzi ľuďmi tešil veľkej obľube aj Grishka Otrepyev. Ukázalo sa však, že nový cár je nežiaduci pre ruský ľud, pretože je príliš prozápadný, aj pre Západ ako prílišného vlastenca. Falošný Dmitrij nedal Smolensk Poliakom a začal pripravovať vojnu s Tureckom, ktoré bolo v tom čase ešte veľmi silné, hoci v Osmanskej ríši začalo obdobie úpadku.
  Pugačev, ktorý prekonal počiatočné neúspechy, ide do kopca!
  Dievčatá, sotva zakryté priehľadným oblečením, predvádzajú pred hosťami tance. Tu je jeden z nich, ktorý tancuje priamo pred kozáckym panovníkom. Nosí len nohavičky a úzky pásik látky cez hruď a vlasy jej zdobí perleťová čelenka. Odhalené, dievčenské nohy tancujú energický tanec, pás sa kýve. Orientálna tanečnica s blond vlasmi pôsobí mimoriadne zvodne.
  Oliver Twist pri pohľade na ňu tiež pocítil silné emócie. Bol ešte príliš malý, aby pochopil svoje pocity, ale v jej pohyboch bolo niečo celkom nezvyčajné, odtiene opálenej pokožky v pohyboch jemného, čistého tela. Tanečník chlapca vzrušil a on sám chcel vyskočiť a začať tancovať.
  A Oliver Twist si nevšimol, ako ho nohy nesú, a začal skákať spolu s dievčatami. Milujúci Emelyan Pugachev sa už o dievča postaral a vtiahol ju do svojej spálne. Ani ostatní atamani neboli eunuchmi. Navyše Ivan Razin prišiel so zábavou. Hoď kosti na dievčatá a tá, ktorá zasiahla kosť, je odhalená.
  Kozákom sa tento nápad veľmi páčil a dievčatá a ženy lietali kúsky. Všetci sa bavili, všetci sa opili.
  Dokonca aj Oliver si nemohol pomôcť a neodpil si z hrnčeka sladkého vína. Samozrejme, nie priekopníckym spôsobom, ale zavládla zvedavosť. A chlapec sa cítil ako skutočný somár. Stalo sa to ešte zábavnejšie, všetci ľudia sa teraz zdali byť namaľovaní ako žiarivými čínskymi fixami. A radosť v mojom srdci.
  Oliver Twist bol dosť múdry na to, aby na sebe viac nepridával a na druhý deň sa zobudil svieži a plný energie. Ale kozácki náčelníci dreli s bolesťou hlavy.
  Najprv ho vzal Emelyan Pugachev do kúpeľov a smrekovou metlou vyklepal chmeľ. Potom prikázal zatrúbiť v zberni a pochodovať. Ako povedal vodca svetového proletariátu Veľký Lenin: prokrastinácia je ako smrť!
  Rebeli sa mali dobre. Ale generál Mufel sa priblížil k Caricynovi s päťtisíc pešími a jazdeckými jednotkami. Neodvážil sa zaútočiť na dobre opevnené mesto Mufel a poslal posla so žiadosťou o posily.
  Poľný maršal Papin práve dorazil do Penzy. Veľké úspechy podvodníka ho veľmi znepokojili. Don prešiel na stranu Petra Tretieho a povstanie na Volge vzplanulo s novou silou. A zrada už legendárneho Suvorova nemohla spôsobiť pocit mrzutosti. Teraz sa vojna s nástrojmi zmenila na niečo naozaj ťažké a nebezpečné.
  Emelyan Pugachev ukázal svoje tesáky práve vo chvíli, keď sa zdalo, že pasca sa blíži ku koncu.
  Catherine Druhá, keď sa dozvedela, že Mikhelson zomrel pri požiari blízko gangu Salty, horko povedala:
  Koniec konca sa zmenil na začiatok stredu. A prečo sa Pán tak rozhodol potrestať ma podvodníkmi!
  Cisárovná však nateraz neprijala ďalšie opatrenia a rozhodla sa počkať na informácie z frontov. A prišli, ako inak, neskoro.
  Plukovník Bibikov sa priblížil k Mufelovi s tromi tisíckami vojakov. To už bola silná armáda. Suvorov však náhle zaútočil na osemtisícovú armádu. Útok sa ukázal byť veľkým úspechom. Zvíťazil génius Alexandra Vasilieviča. Viac ako šesťtisíc vojakov bolo zajatých.
  Takýto útok nikto nečakal. Predpokladalo sa, že hlavné sily rebelov boli ešte ďaleko. No Suvorovovi sa podarilo vstúpiť aj zo severu, kde sa nepredpokladalo vôbec žiadne ohrozenie.
  Generálovi Mufelemu sa však podarilo ujsť. A princ Golitsyn postupoval smerom k Caricynovi. V pevnosti Tatiščevo už musel poraziť Pugačeva. A teraz to bol opäť tvrdý boj. Golitsyn má asi desaťtisíc vojakov, nie slabých a už skúsených v boji proti rebelom.
  Suvorov mal spolu s jednotkami blížiacimi sa z Astrachanu osemnásťtisíc. Bez toho, aby čakal na prístup hlavných síl Emelyan Pugachev, Alexander Vasilyevich statočne zaútočil na nepriateľa. Roľníci plnili úlohu rozptýlenia a najpripravenejšie jednotky roľníckej armády presúvali Golitsyna zozadu.
  Bitka sa skončila úplnou porážkou cárskej armády a zajatím väčšiny princovho tímu.
  Samotný Golitsyn bol zajatý a panovník bude musieť rozhodnúť o jeho osude.
  Emelyan Pugachev sa rozhodol ísť do Moskvy pozdĺž Volhy. Táto cesta sa zdala byť najspoľahlivejšia a presne takto išla Stenka Razin.
  Pugačev má už viac ako päťdesiattisíc pestrých, ale celkom bojaschopných jednotiek s veľkým počtom zbraní a mohol očakávať, že jednotky svojej "manželky" rozbije po častiach.
  Kamyšin rovnako ako minule prijal Jemeljanove jednotky s radosťou a otvorenou náručou. Generál Benedorff sa pokúsil zviesť bitku s Pugačevom pri Saratove. Ale povstalci obkľúčili jeho dvanásťtisícový zbor. Mnohí vojaci Katarínskej armády nechceli bojovať. Boj sa ukázal byť krátkodobý.
  Oliverovi Twistovi sa podarilo zoťať len troch husárov, keď sa zvyšok vzdal. Okrem toho bola ovplyvnená autorita Suvorova. Nie každý chcel zomrieť v boji proti legitímnemu panovníkovi.
  A viera v Emelyan Pugachev bola čoraz silnejšia. Saratov znovu otvoril brány bojovníkovi a privítal Emeljana kostolnými zvonmi a chlebom a soľou.
  Nemám po ruke významné sily, poľný maršal Panin opustil Penzu. Oneskorenie vojsk v Turecku viedlo k tomu, že proti Pugačevovi sa postavilo pomerne málo síl. Povstalci bez boja obsadili Samaru a Penzu. Malé vládne jednotky boli jednoducho rozdrvené.
  Pri Saransku sa gróf Panin pokúsil bojovať s 15 000. zborom cárskych vojsk. Ale prevahu Pugačevitov už nebolo možné zastaviť. Sypali poriadnu, nezdolnú lavínu. Peťa bojoval pred všetkými. Suvorov opäť obratne odišiel dozadu a prerušil komunikáciu. Gróf Papin musel utiecť. Ale kozáci poľného maršala pevne prenasledovali.
  Pioniersky zlodej Oliver sa osobne zúčastnil prenasledovania. Chlapec mal vynikajúceho donského žrebca a sám vážil menej ako dospelí a podarilo sa mu odtrhnúť od zvyšku kozákov a predbehnúť grófa Panina s jeho strážou desiatich ľudí.
  Prví dvaja bodyguardi sa s krikom a žmurkaním vrhli k priekopníkovi. Oliver Twist veľmi obratne jednu z nich zrazil ponorením pod šťuku. A druhý chlapec skokom zrazil. Pätka dieťaťa veľmi presne a pevne zasiahla čelo a vyrazila mohutnú mrenu.
  Z desiatich strážcov zostalo len osem. Tu sa však obaja opäť oddelili a ponáhľali sa k Oliverovi. Chlapec sa obratne vyhol výstrelu z pištole a zasiahol nepriateľa hlavou do brady. A druhý veľmi šikovne odrezal štetec spolu s čiernou koženou rukavicou.
  Prekonali tak ďalších dvoch hráčov. Oliver Twist povedal:
  -Schopnosť prevyšuje číslo, ale bohužiaľ nie vo voľbách!
  Aké je to v počítacej riekanke: a zostalo ich šesť. Ale preto Panin radšej hodí len dvoch jazdcov.
  Pioniersky zlodej Oliver Twist hádže dýku na nepriateľa bosou nohou. Dokonca je hriech minúť z takej blízkosti. A potom hrot prepichol nepriateľa do žalúdka. Ale ďalší protivník sa vymrštil príliš vysoko a dostal pätu presne do Adamovho jablka na krku. Oliver tweetoval:
  - Najčastejšie dvíhajú zobáky bezkrídlové!
  Tým istým zostali ešte štyria bojovníci. A toto začína byť naozaj zaujímavé. Tu sa podľa tradície vynímala ďalšia dvojica. Ponáhľa sa na chlapca. No a čo Oliver Twist v plnej pohotovosti. Obaja vystrelili z pištole. Chlapec sa rozvalil na koňoch a guľky sa takmer dotkli jeho obnaženého, opáleného chrbta. Tu však Oliver Twist odpovedá, zasadí zdrvujúci úder lakťom do krčnej tepny. A ostrá šabľa chlapca zasiahne ďalšieho protivníka do ľavého oka.
  Pioneer zlodej vtipne zvolá:
  -Človek bez mysle je ako bez očí, len slepota je oveľa beznádejnejšia!
  Nuž, grófovi Paninovi ostali už len dvaja strážcovia. Ale tie veľmi silné majú dva metre. Vyrútia sa na chlapca a v každej ruke surovo mávajú šabľou.
  Oliver Twist chladne hádže holými prstami na nohách malú, ľahkú dýku. Hrot padne do topánky osobného strážcu poľného maršala. Kričí a padá šabľou. Virtuózny chlapec, veľmi obratne trčí svojou najostrejšou čepeľou, násilník na boku.
  A opäť priekopnícky zlodej hovorí:
  - Veľká výška nie vždy ide ruka v ruke s veľkým talentom, no veľký talent vždy vedie k veľkému kariérnemu rastu!
  Posledný bodyguard začne pred nepolapiteľným chlapcom cúvať. Peťa to využije a zaútočí na tangentu. Nepriateľ odrazí útok a dostane pätu pod lakeť ruky. A bolí to, násilník od šoku hodí šabľu.
  Pionier-zlodej to naleje, nožkou zdvihne čepeľ. Ťahá holými prstami... Špička vstupuje priamo do solar plexu. A to je už taká bolesť, že kardinálne vyraďuje vedomie.
  Takže posledný, desiaty bodyguard je porazený. A Oliver Twist zostal sám s grófom Paninom. Podarilo sa mu mierne zväčšiť vzdialenosť, pričom sa odtrhol počas boja so strážami.
  Ale statočný priekopník-zlodej sa čo najviac roztiahol, aby znížil odpor vzduchu, a dokonca aj ohýbanie lisu, ktoré pomáhalo pri pohyboch jeho svalnatého koňa, začalo zmenšovať vzdialenosť.
  Poľný maršal Panin ostrohami roztrhal boky koňa, krv kvapkala, no vzdialenosť sa stále zmenšovala.
  Oliver Twist dokonca zavtipkoval:
  - Ak chceš žiť dlhšie, utekaj, ak chceš čo najskôr zomrieť - utekaj pred nepriateľom!
  Gróf Panin sa prosebne opýtal chlapca:
  - Chceš tisíc rubľov?
  Priekopnícky zlodej sa v odpovedi zasmial:
  - Držal som v rukách stotisíc, ktoré som si mohol bez pardonu privlastniť a odmietol som ich! Česť priekopníckeho zlodeja je dôležitejšia ako zlato a diamanty!
  Poľný maršál bol prekvapený:
  - Takže ste ideologický? Čo povedal priekopník?
  Chlapec energicky prikývol.
  - Áno, priekopník! Všetci chlapci ako príklad!
  Panin sa opäť pokúsil podplatiť Olivera Twista:
  -No, ak chceš, urobil som z teba šľachtica!
  Chlapec tvrdo odpovedal:
  -Pioniersky zlodej je šľachetnejší ako šľachtic!
  Poľný maršál sa nevzdal:
  - Potom počítaj!
  Oliver Twist vážnym tónom poznamenal:
  - No, len Jekaterina mi môže dať grófsky titul. Nemáte na to oprávnenie!
  Papin sa zastavil. Sám si uvedomil, že zašiel priďaleko. A v skutočnosti, ak chlapec neklame, potom mu môže skutočne ponúknuť? Ak ani stotisíc rubľov nebol chlapec zvedený? A podvodník štedro poďakuje dieťaťu za zajatie poľného maršala!
  Panin urobil posledný pokus:
  Chceš, aby som z teba urobil svojho syna?
  Oliver Twist sa zachichotal a vrúcne odpovedal:
  - Prečo potrebujem otca grófa, ak mojou vlasťou je celý ruský ľud!
  Chlapec predbehol poľného maršala a Panin sa pokúsil chlapca zasiahnuť mečom. Ale mimoriadne obratne posunul grófovu holeň k spánku, čím ho zrazil na zem.
  Potom bolo možné po umiestnení trofeje na záď koňa vziať veliteľa Pugačeva.
  Emelyan sa po triumfe stretol v Saransku a presťahoval sa do Nižného Novgorodu. Mesto je dobre opevnené a je v ňom veľa vojakov, no roľníci a kozáci sú zocelení v bitkách a získali slávu, že sú neporaziteľní. Suvorov navyše podnikol svižný nájazd na Kazaň. Podarilo sa mu razom dobyť Kremeľ a oslobodiť: Čiku, Belobrodova, Padurova a mnohých ďalších rebelov, ktorí ešte neboli popravení.
  A toto je ušľachtilé doplnenie jemelskej armády. Potemkinovho bratranca z druhého kolena tiež zajal Suvorov. Za krutý postoj k väzňom bol Potemkin popravený bez zbytočných obradov.
  Ale gróf Panin mal pred sebou prísny rozhovor.
  Emelyan Pugachev sa hrozivo zamračil a spýtal sa poľného maršala:
  - Čo si myslíš že som?
  Panin so strachom štrngal čeľusťou a s viditeľnou odvahou odpovedal:
  - Zložil som prísahu Catherine. A ty, strýko, si zlodej a podvodník!
  Pugačev potlačil svoj hnev obvyklým úsilím vôle a vďačne sa spýtal:
  - A Catherine, ktorá hanebne zvrhla a zabila svojho manžela, je legálne na ruskom tróne?
  Gróf Panin si ťažko vzdychol. Bola to bolestivá téma. Veď v skutočnosti je legitimita nemeckej cisárovnej na tróne viac než pochybná. Celkovo mala byť Káťa riadne zbičovaná a zavesená na šibenicu za vraždu, než byť takto korunovaná.
  Slúžka postavila pred grófa striebornú nádobu s vínom. Sám Pugačev nalial červenú tekutinu do krištáľového pohára pred poľným maršalom.
  Panin vypil polovicu, starostlivo položil umelecké diela na dubový stôl. A ticho poznamenal:
  Rusko potrebuje schopného cára...
  Pugačev vtipne odpovedal:
  Všetci sme sa postupne, niečo a nejako naučili.
  Panin trochu zmäkol a poznamenal:
  - Vidím, že nie si hlúpy človek. Prečo Emelyan Ivanovič začal niečo také?
  Pugačev vstal od stola. Urobil som pár krokov a odpovedal:
  - Nie kvôli vlastnej márnivosti a ambíciám som s tým začal. A kvôli davu, kvôli ich pravoslávnym ľuďom.
  Emelyan Pugachev hovoril s vášňou a presvedčivosťou.
  - V Rusku som videl veľa smútku. Aké kruté sú holé k ľuďom, ako znásilňujú dievčatá a mučia chlapcov. Ako ľudia pracujú a ich práca je zožieraná. Obyvatelia Ruska sú skvelí a zároveň ponížení. Akoby boli krídla priviazané k orlovi a tiger bol uvrhnutý do žalára. A tento strašný ston je pravoslávny na celej zemi. Deti padajú ako muchy, aj vznešené dámy si potrpia na konzum, ľudia sú nútení sa k sebe túliť. Hoci sám Pán Boh prikázal: Ploďte sa a množte sa. A mám otázku: keď Adam oral a Eva priadla, kde bolo vtedy poznanie?
  Je však možné predať živého človeka, stvoreného na obraz a podobu Boha, do otroctva? Je to ako nejaké zviera!
  Panin mlčal. Sám, samozrejme, veľmi dobre vedel, aký druh roľníctva v Rusku. A to nevoľníctvo je kruté a že neexistuje spravodlivosť. A kto je bohatší, ten aj súd. Áno, a sám Panin myslel na reformy, vrátane obmedzenia moci vlastníka pôdy nad roľníkom. A to isté ponúkol aj Catherine. Ale kráľovná reagovala veľmi chladne na myšlienky zmierniť osud roľníkov.
  Bol to prílišný konzervativizmus, arogancia, pohŕdanie obyčajným ľudom. Vraj chudobných, na ľudí vôbec nebrala ohľad. Pravda sa niekedy hrala na liberála a obdarovávala siroty. Ale zase nikto z cárov nerozdelil toľko štátnych roľníkov do držby barov. A nikto nezotročil toľko chudobných ľudí.
  Doba Kataríny: rozkvet nevoľníctva a vrchol vykorisťovania ruského obyvateľstva.
  Ale na druhej strane zverte trón sedliakovi. No ako môže jeho urodzené plemeno niečo také vydržať.
  Panin chcel kričať, niečo ako: "Poznaj svoje miesto, nevoľník!" No lákavo nevyzerala ani možnosť zoznámiť sa so slučkou. Hlas zdravého rozumu vyzval: "oklamte Emelyan, predstierajte, že ste jeho priateľ, a potom sa roztrhnite"!
  Ale aj toto východisko bolo v rozpore so vznešenou dušou grófa Panina. Všeobecne prekvapivo bohatý, obrátil koniec 18. storočia na najbystrejších a najtalentovanejších ľudí v Rusku. Ostatné časy boli vynechané. Najmä za vlády Mikuláša II. Čiastočne za to však mohol sám panovník, ktorý príliš dlho zastával post veliteľa vojenského neschopného generála Kuropatkina.
  Jekaterina mala šťastie na strely. Aj keď nie vždy. Napríklad po Bibikove sa ukázalo, že princ Shcherbatov nie je vôbec veľká hlava.
  A to Emelyanovi umožnilo nahromadiť silu pre seba. Musíme vzdať hold príťažlivosti Pugačeva, keď ho ľudia rúcali po tisíckach, desaťtisícoch, napriek všetkým jeho porážkam. Napriek tomu, že hneď od začiatku vyzerali šance rebelov viac než pochybne.
  Na strane Pugačeva banda zarytých hláv a na strane cisárovnej viac ako tristotisíc vojakov.
  Teraz však Emelyanove šance vzrástli. Pugačev má pred Nižným Novgorodom veľkú a neustále rastúcu armádu. A gróf Panin môže skúsiť loviť v nepokojných vodách.
  Čo ak sa podvodníkovi podarí? V tomto prípade má Panin šancu stať sa reformátorom pod vedením nového, ľudového cára.
  Oh, bolo, nebolo!
  Poľný maršál rozumne povedal:
  - Ku každému obchodu treba pristupovať múdro. Vrátane oslobodenia roľníka.
  Emelyan Pugachev s tým súhlasil:
  - Áno, hlavnou vecou nie je rozbiť ďalšie palivové drevo!
  Gróf jemne povedal:
  - Nebolo zlé dať sedliakom slobodu, ale ... Vypaľujú panské majetky a samotní šľachtici sú zabití a obesení. Toto je spôsob, ako urobiť poriadok v Rusku?!
  Sedliacky kráľ sa zamračil. Sám pochopil, že roľníci, vypaľovanie panských statkov a vešanie zemepánov, vytvárajú strašné bezprávie. A stále sa nám to môže v budúcnosti vrátiť. Búrlivý sedliacky živel, vráti sa do starých koľají? Budú roľníci platiť dane budúcemu cárovi?
  Pravda, potom už nebudú roľníkmi, ale zemskými kozákmi a budú mať nad sebou zvoleného prednostu. A od starších sa zhromaždiť, aby vyriešili najdôležitejšie problémy, zakrúžkujte. Koniec koncov, Emelyan Pugachev opäť oživil kolégium a impulzívny Suvorov oslobodil niektorých bývalých náčelníkov. A teraz bude potrebné držať slobodníkov na spravodlivej uzde.
  A sedliacky kráľ sa zamračil a povedal:
  - Budeme mať diktatúru ľudu! Ľudia si musia sami uvedomiť, kedy potrebujú bič a kedy disciplínu.
  Papin, trochu vráskavý, odpovedal:
  - No, ak hovoríme o dobre pre ľudí ... Peter Fedorovič by mal byť opatrnejší. Treba poznamenať, že Emelyan Pugachev prišiel na prefíkanú hru skúseného dvorana. Ale poľného maršala Panina v súčasnosti rebeli oveľa viac potrebujú, dokonca ako nespoľahlivého spojenca, než otvoreného nepriateľa.
  Sedliacky kráľ natiahol labu a povedal:
  - Budeš pre mňa ako pravá pravá ruka! Tu je moja cisárska ruka!
  A obaja prefíkaní ľudia si podali ruky.
  Nižný Novgorod mal veľkú posádku a posilňovali ho novo prichádzajúce jednotky. Medzi obrancami však nepanuje jednota. Mnoho vojakov, predovšetkým dôstojníkov, prichádza v neporiadku. Medzi ľuďmi sa už posilnila viera v cára-otca a víťazstvá vyšperkované ľudovou fantáziou výrazne pridali Pugačevovi na popularite.
  Takže v tomto prípade sa dav už ponáhľa a Emelyan ho podopiera.
  Viac ako stotisícová armáda sa priblížila k obchodnému mestu. Na stretnutie prišla jedenapoltisícová brigáda na čele s plukovníkom Scorellim. Boj trval krátko. Väčšina brigády bola zajatá a plukovníkovi odsekli hlavu kozáckou šabľou.
  Zlodejský priekopník Oliver Twist mal trochu času zamávať šabľou. A podarilo sa mu horlivého majora podrezať. Nepriateľ sa konkrétne dusil a padol pod obrovskú armádu.
  Krátko pred útokom navštívil Emelyan Pugachev dom obchodníkov prvého cechu Rasomakhins. Vo veľkom trojposchodovom dome samozvaný kráľ popíjal drahé storočné víno. Diskutovalo sa s obchodníkmi o podstate a veci. Slávnostne sľúbili, že miestna milícia nebude bojovať s povstalcami. A tá časť dôstojníkov je pripravená uznať otca-panovníka.
  Pugačovci sa zaviazali zaútočiť na Nižný Novgorod, keď bola ešte tma. Blížila sa zima a my sme sa museli ponáhľať. Oliver Twist plieskajúc bosými nohami cez kaluže spolu s ďalšími roľníckymi chlapcami sa ponáhľali k útoku.
  Obrancovia boli nepriateľskí, nejaký druh pomalej paľby. Sedliacki chlapci sa vrhli zo všetkých síl a nevenovali pozornosť výstrelom. A neboli medzi nimi prakticky žiadne straty.
  Oliver Twist, ktorý sa ponáhľal na pozície, bol jedným z prvých, ktorí vstúpili na kopcovitý hlinený val. Holá podrážka priekopníckeho zlodeja cítila príjemné, šteklené mäso zeme. A samotné nohy vyleteli až na vrchol kopca. Fúzatý desiatnik padol pod ostrú šabľu chlapca a jeho sivovlasá hlava sa stočila dolu.
  Oliver Twist z plných pľúc zvolal:
  - Naši sa tvojim nepodvolia!
  A jeho šabľa rozrezala žalúdok seržanta. Sedliacki chlapci zúfalo bojovali, používali sekery, vidly a oceľový dvor. Jeden trinásťročný chlapec veľmi obratne hodil lasom. A vytiahol dobre živeného kapitána. Pokúsil sa odolať, ale ďalší dvaja chlapci sa prichytili lana a dôstojníkova tvár zmodrela od škrtenia.
  Obchodníci dodržali slovo a milície vítali útočníkov výkrikmi:
  - Sláva otcovi-kráľovi!
  - Vivat Peter Fedorovič!
  Nebojácni sedliacki chlapci už zajali dve palubné batérie. Oliver Twist ako generál velil celému zboru zloženému z mladistvých bojovníkov. Chlapi nepoznali strach, statočne porazili dospelých, väčších vojakov ako boli oni sami.
  Oliver Twist kopnutím knokautoval ryšavého majora a ten odletel z parapetu.
  Chlapec kričí:
  - Pre vlasť! Pre vnuka Petra Veľkého!
  Mnohí rebeli sa sebavedome chopili. Samostatné pluky, ktoré videli beznádejnosť svojej situácie, sa vzdali vojskám podvodníka. Veľké, tretie najväčšie ruské mesto s mnohými predmestiami a množstvom obchodníkov. A Emelyan Ivanovič uprednostňoval obchodníkov. A nie sú takí horliví v obrane oddanosti Kataríne ako vlastníci pôdy. Mnohí už tajne prisahali vernosť novému panovníkovi.
  Generál Benedorff sa snaží zavedením silnej zálohy do boja prejsť do protiútoku na Pugačevitov. Začína byť horúco. Samotný Emelyan Ivanovič je strihaný ako epický hrdina. S každým jeho úderom určite niekto padne. Tak sa dali dokopy s Benedorffom. Nemecký generál máva široko šabľou a dostane ranu do krku širokým mečom. Takže vodca nepriateľa bol zabitý - samotným kráľom-otcom.
  A dav sa raduje a kričí:
  - Sláva rytierovi-kráľovi!
  Bitka je v plameňoch. Vojaci sa ponáhľajú so zbraňami, väčšina dôstojníkov tiež. Rozšírila sa fáma, že sám poľný maršal Panin uznal Pyotra Fedoroviča za vzkrieseného. A ako sa nemožno pokloniť vnukovi Petra Veľkého. A pri pohľade na to, ako je Emelyan Pugachev strihaný, je možné okamžite vidieť, že ide o kráľovské, silné plemeno Romanovovcov.
  A Nižný Novgorod padol po Kazani. A Simbirsk otvoril brány rebelom. Zvážte väčšinu Volhy už pod vládou kozáckeho cisára. A armáda pod velením Fedota Katorzhnyho sa už priblížila k Yaikovi. A znovu sa vzbúrili kozáci Yaik a Iletsk. Aj keď sa rovnako ako plukovník Semenov a generál Mamsurov rozhodli bojovať a stáť až do konca.
  Pri Fedote sa cestou zhromaždilo až pätnásťtisíc vojakov. Prišli aj Kalmykovia a Baškirovia. Prefíkaný donský ataman obišiel mesto Yaik, kde ho čakal generál Mamsurov s dvoma tisíckami, a bez boja obsadil pevnosť Soročinsk. Generál Mamsurov nechal plukovníka Semjonova v meste Yaik a ponáhľal sa vystrihnúť podvodníkov. Fedotská armáda však bola posilnená na úkor Kalmykov, Baškirov, Tatárov, a čo je najdôležitejšie, kozáci boli stále až do konca, neboli upokojení, zabití a prevážení.
  Dvadsaťtisícový Pugačevov dav prekryl tisícdvesto Mamsurovových vojakov. Bitka bola brutálna. Vojaci generála Mamsurova, ktorí už mali skúsenosti s bojom proti rebelom, bojovali zúfalo. Vedeli, že nebudú ušetrení. Ale kozácky plukovník Fedot už mal skúsenosti s vojnou s Turkami. Správne využil početnú prevahu, pohyblivosť baškirských a tatárskych jazdeckých jednotiek. Ten nálet, potom nájazd, potom ústup. A potom, keď boli sily generála Mamsurova vyčerpané, uvalil na svoje oddelenie tvrdý boj.
  V boji zblízka, keď sa formácia premieša a vojaci bojujú v boji proti sebe, už nie je muž so sekerou a kopijou zlým bojovníkom, ale prakticky rovnocenným protivníkom. Alebo možno bude lepšia sekera, či vidly s rohom a bajonetom. A roľník je lepší v používaní sekery ako vojak, ktorý už stratil návyk na roľnícku prácu.
  Bitka sa zmenila na nemilosrdný masaker. A len niekoľko vojakov generála Mamsurova našlo spásu tým, že sa vzdalo. Veľa sa prelialo neďaleko Sorochinského ako krvavej pevnosti.
  Samotného generála Mamsurova chytilo tatárske laso. Posrali veliteľa. Fedot Katorzhny, prvý bandita na Done, však položil správnu otázku:
  - Uznávate Petra Fedoroviča ako cisára celého Ruska?
  Generál odvážne odpovedal:
  -Neuznávam zlodejov!
  Fedot prikázal svojim komplicom:
  - Do jeho slučky! A tí dôstojníci, ktorí odmietli zložiť prísahu!
  Po zničení Mamsurovovho oddelenia je cesta do Orenburgu a mesta Yaitsky otvorená. Fedor rozdelil svoje sily, racionálne veril, že na to, aby si tieto mestá udržal, má dostatok sily a zvládne to aj masa ľudí. Pevnosti odolávali slabo. Tatishchev opustil posádku a utiekol do Orenburgu. A zbabelý guvernér išiel radšej do hluchej obrany. Tak sa začalo druhé obliehanie Orenburgu.
  A jedlo sa ukázalo byť varené v meste nie viac ako počas prvého. V meste Yaitsk sa po krátkej šarvátke plukovník Semjonov stiahol do pevnosti a rozhodol sa, ako naposledy, ponechať obliehanie. Pravda, jeho šance na pomoc boli teraz oveľa menšie. Front povstania sa čoraz viac posúval smerom k Moskve.
  Chlopuška a Beloborodov, prepustení z kazaňského väzenia, sa so značnou armádou presunuli na východ do Ufy. Títo zruční velitelia už mali skúsenosti s dobývaním uralských tovární. A Emelyan Pugachev premýšľal o dobytí Uralu a celej Sibíri. Polovica tovární na Urale už bola blízko Emelky, a ak by došlo k hrubým nesprávnym výpočtom a neúspešnému obliehaniu Orenburgu, ešte skôr by sa dalo uspieť a ísť do Kazane s veľkou viaczbraňovou armádou.
  . KAPITOLA #11
  Mladý väzeň sa zobudil, oveľa veselší a zdravší. Teraz sa rany a zranenia spôsobené brutálnym mučením takmer úplne zahojili. A môžete cvičiť a jesť.
  Potom ho lekárka krátko vyšetrila a krátko oznámila:
  - Rozsudok bude čoskoro! Si silný a modlíme sa, aby si nebol popravený a vyhnaný do baní.
  Oliver smutne odpovedal:
  - Všetko je v Božích rukách. A dúfa, že sa nad dieťaťom zľutuje!
  Chlapec opäť šúcha články reťaze. Ale je jasné, že to nefunguje. A drhne sa divokou zúrivosťou. Až sa nakoniec opotrebuje.
  Byť sám je nuda.
  A keď ste konečne zahalení do spánku, cítite slobodu a zbavenie sa rutiny v nových, bezprecedentných dobrodružstvách.
  Pevnosť Osa sa stala prvou prekážkou v ceste armády Khlopushka a Beloborodova. Po ceste sa ich armáda rozrástla z dvoch na desaťtisíc bojovníkov, ktorí dopĺňali svoj arzenál na malých pevnostiach. Emelyan Pugachev svojho času presvedčil posádku pevnosti, aby sa vzdala bez boja. Ale tentoraz s tým nebolo potrebné počítať, a tak bol veliteľom pevnosti vymenovaný podnikavý zástupca Michelsona, podplukovník Bragugunter. Aj z radov najatých Nemcov. A polovicu posádky tvoria zahraniční žoldnieri. Takže v každom prípade bolo treba pevnosť zabrať.
  Beloborodov si myslel, že ani Emelyan nemal vždy pravdu. Keď obsadili trojičnú pevnosť, urobili hostinu s horou. Ale už zhromaždili viac ako desaťtisíc ľudí, z toho veľký počet roľníkov z továrne, dobre vycvičených v boji s ručnými zbraňami, baškirské, kalmycké kone, plus nástroje prevzaté z uralských tovární. Nenechajte sa prekvapiť Dekolongom, mohli by konkurovať jeho trojtisícovému zboru.
  Potom bolo zabitých a zranených viac ako štyri tisíc rebelov a viac ako štyri tisíc bolo zajatých.
  Po takejto porážke Emelyan Ivanovič na chvíľu upadol do depresie. Ale ľudia stále chodili k Pugačevitom a ani strach z prísneho trestu ich nemohol odradiť od snahy pripojiť sa k drahému otcovi-kráľovi.
  Táto rebélia je ako hojdačka, hore-dole. Buď porážka, potom víťazstvo za porážkou. Teraz sú Beloborodov a Khlopushka v žľazách a ťažko pracujú, potom sú opäť uprednostňovaní cárom a povýšení na generálmajora. Takto sa otáča koleso šťastia. A Čika je zase gróf Černyšev. A niektorí členovia vojenskej rady sa vrátili na svoje miesta. Najmä plukovník Padurov.
  Ale niektorí boli zabití a nemôžete ich priviesť späť. Tu zomrel napríklad smrťou statočný ataman Gryznov a pravá ruka Pugačeva. Dôstojník Minakov však nemal čas visieť a je opäť v radoch rebelov.
  Čika sa nechcela vrátiť do blízkosti Ufy a teraz sa presúva spolu s kňazom do Moskvy.
  Kozáci a roľníci z Beloborodoga, ktorí nahromadili celú horu zhnitej slamy a usporiadali dymovú oponu, sa prikradli k stene a ponáhľali sa k útoku. Rezervácia bola brutálna. A veľa mužov zomrelo. Ale vtrhli do pevnosti a zabili zúfalo bojujúcich žoldnierov. Zajali tridsaťpäť kanónov a veľkú zásobu pušného prachu a nábojov. Potom je cesta do Ufy otvorená.
  A opäť tisíce ľudí idú k Pugačevitom, ľudová armáda rastie. A v samotnej Ufe nie je jednota. Časť bývalej milície, ktorá počula o úspechoch Pugačeva, verila, že toto bol skutočný otec-cár. Navyše slávny Suvorov a ešte slávnejší a slávnejší poľný maršal Panin prešli na stranu Pugačeva.
  Takže možno je naozaj kráľom. Ak sa k nemu ľudia tak ponáhľajú a mestá ležia jedno za druhým?
  Vznikol spor a občianske spory ... Ufa bola rozdelená na dve časti: priaznivci Petra Tretieho a Katarínu. A došlo medzi nimi k streľbe.
  Armáda Beloborodova a Khlopushky, ktorá sa rozrástla na dvadsaťtisíc, s podporou strany Pugačev zaútočila na mesto. Boje boli kruté, ale Pugačevci získali množstvo a podporu väčšiny obyvateľov mesta. Ufa, pod ktorou už dlho sedela Čika, bola doslova zarazená naraz. A spolu s jej zajatím mnohí bohatí Bashkir, Kalmyk, Tatar starší, tí, ktorí stále váhali, prisahali vernosť Petrovi Fedorovičovi.
  Dobytie kľúčového mesta Ufa umožnilo rebelom prerušiť komunikácie a cesty na Sibír a otvoriť tento región dobytiu Pugačevitov.
  Khlopushka a Beloborodov išli do uralských tovární a zasadili tam ľudskú silu.
  Pugačev s armádou, ktorá sa rozrástla na stopäťdesiattisíc bojovníkov, sa priblížil k Riazanu. Tam ho stretol tridsaťpäťtisícový zbor grófa Černyševa. Jedinou vážnou prekážkou na ceste do Moskvy sú kedysi iné mestá a dediny, ktoré sa vzdávajú bez boja.
  Napriek veľkej početnej prevahe Jemeljana sa mu v tureckej vojne postavili skúsení a ostrieľaní vojaci. A cár-kňaz, viac ako polovica vojakov sú nevycvičení roľníci s kolíkmi a vidlami a mnohí bývalí vojaci nie sú celkom spoľahliví, pestrý tím s kozákmi a rôznymi tatárskymi národmi.
  Černyšev mal teda šancu, keby len .... Nebyť génia Alexandra Vasilieviča Suvorova. Veľký veliteľ tak obratne zaútočil s početnou Pugačevovou hordou, že prinútil Černyševa, hrdinu, ktorý dobyl Berlín, bojovať podľa vlastných pravidiel. Kočovná kavaléria sa z diaľky zasypala jedovatými šípmi ako pri nájazde na ústup. A sedliak s rohom sa naopak zblížil v boji zblízka v boji proti sebe.
  Bitka s krátkymi prestávkami trvala takmer dva dni a skončila zdrvujúcim víťazstvom Pugačevitov. Len zajatých bolo viac ako dvadsaťtisíc väzňov a samotný Ryazan otvoril brány.
  Bývalý obľúbenec Kataríny, gróf Grigorij Orlov, bol narýchlo vymenovaný za veliteľa moskovskej posádky.
  Toto je najsilnejší a najstarší z piatich bratov, ktorí takmer strhli Catherine II uličkou. V tomto prípade by sa ako prvý objavil cár Gregor. Teraz je však najslávnejší gróf v hanbe. Súčasným favoritom Kataríny je Vasilčikov a v budúcnosti Potemkin. Pokiaľ, samozrejme, kráľovná nemá takúto budúcnosť. Že hlavné úspechy Pugačevitov boli spochybnené.
  Ale Grigorij Orlov je statočný a zručný bojovník a komu zveriť upokojenie vzbury, nech je akýkoľvek. Najmä ak sa zmenil poľný maršal Panin. A Orlovci budú Catherine oddaní až do konca.
  Ale je tu ešte jedna otázka: ako brány v Moskve? V prvom hlavnom meste je stále pomerne málo vojakov, nie všetci sa vrátili do Turecka a podvodník je už na prahu.
  Grigorij sa rozhodol stiahnuť posádku, ako aj Semenovský gardový pluk do Kremľa. A tam udržať obranu, až do priblíženia pomoci. Zarubin Čika bez boja vstúpil do Tuly, kde zbrojári a miestna posádka Pugačevitov s radosťou prijali. A Emelyan Pugachev do Moskvy. Celé mesto, okrem Kremľa, vyšlo Jemeljanovi v ústrety a kňazi a kňazi chválili Pjotra Fedoroviča. Ku kráľovi prebehlo aj niekoľko tisíc vojakov z posádky. Pugačevova armáda rástla.
  Alexander Vasilievič Suvorov s pohľadom na Kremeľ povedal:
  - Jedzme toto ovocie! Pripravme útok!
  Emelyan Pugachev logicky poznamenal:
  - Moskva je srdce ... Ale hlavou je stále Petrohrad. Potrebujeme to! Aj keď už nasnežilo.
  Oliver Twist a zvyšok bosých chlapcov veselo pádluje v prvom snehu. Dokonca to vypadlo o niečo neskôr ako zvyčajne pre Moskvu. Vraj, keď sa chalani dostanú k Petrovi, už budú poriadne mrazy.
  Kto by si myslel, že iba jedna bitka, ktorú vyhral Emelyan Pugachev v gangu Salty, môže tak dramaticky zmeniť chod dejín. Krátko pred porážkou a teraz v Materskej stolici nebol dobytý iba jeden Kremeľ. Ale ani on nikam nejde.
  Ale nemôžete otáľať. Musíme ísť rýchlo za Petrom. A 200 000. armáda Pugačeva pochodovala na sever.
  Na východe dosiahli Pugačovci nové úspechy. Čeľabinsk sa vzdal takmer bez odporu. Decolong ustúpil a stúpal ďalej na Sibír. Mnohé továrne sa tiež podrobili bez boja a stretli sa s oddielmi otca kráľa. Kungur sa odmietol vzdať. Bol však vzatý do silného obkľúčenia. Pod podvodníka prešlo mnoho menších miest a poddaných. Hral úlohu a zvýšenú autoritu Emelyan Pugachev. Jednotlivé továrne však stále kládli Pugačevitom tvrdohlavý odpor. Stále to však bola menšina.
  Do Tobolska sa presunuli aj oddiely Pugačevitov, aby boli na Sibíri silnejší. Miestne obyvateľstvo podporovalo kráľa takmer všade. Dokonca aj mnohé posádky prisahali vernosť jeho cisárskemu majestátu. A čím viac víťazstiev má Emelyan, tým slabší je odpor.
  Decolongovo telo sa roztápalo. Vojaci dezertovali každý deň a utekali k Pugačevitom. Dokonca aj kláštor, ktorý predtým preukázal hrdinskú silu proti rebelom, spoznal nového kráľa-otca. Mnísi zrejme včas vycítili, čí baret a že nemajú za čo zomrieť.
  A Emeljan Pugačev sa takmer bez odporu blížil k Petrovi. Samostatné pluky, ktoré si vymenili pár výstrelov s rebelmi, sa vzdali alebo prešli na ich stranu.
  K Smolensku sa blížil veľký dav pod velením Padurova. V meste vypukla potýčka medzi Pugačevovými prívržencami a miestnou posádkou. Niektorí z dôstojníkov sa tiež ponáhľali prejsť na stranu Petra Fedoroviča. Paduritom sa otvorili brány a Pugačovci zápasili so zvyškami posádky, ktorá zostala verná Kataríne. Sila láme silu a nad západnými bránami Ruska sa už vztýčila červená zástava vodcu povstania Jemeljana Ivanoviča. A vzbura zachvátila aj poľské krajiny. Vidly tam zobrali aj sedliaci, ktorí bili bar a pánov.
  Miestna rebélia sa teda začala meniť na medzinárodnú. Hlavný veliteľ ruských jednotiek v Turecku gróf a poľný maršal Rumjancev zatiaľ zaujal vyčkávaciu pozíciu a nariadil povstalcom nezapájať sa do boja. Napriek tomu nie je dobré zabíjať členov vlastných ľudí. A Rumjancev rešpektoval Suvorova, ktorý prešiel na stranu Emeljana Pugačeva. Catherine teda nemal kto zachrániť.
  Kancelár Voroncov povedal kráľovnej zlú správu:
  - Na Petra idú zlodeji! Nič ich nezastaví a armáda podvodníka neustále rastie a rastie ako snehová guľa!
  Catherine zúrivo zdvihla obočie a zasyčala:
  - A čo je náš gróf Rumjancev?
  Kancelár Rumjancev si ťažko povzdychol a zavrčal:
  - Náš gróf Rumyantsev je pomalý ...
  Catherine v hneve zvolala:
  - Zradca! Do jeho slučky!
  Rumjancev zmätene roztiahol ruky a zamrmlal:
  - Je obklopený voskami, ktoré sú mu osobne oddané, a neexistuje spôsob, ako to získať!
  Catherine zrazu zbledla a znova sa opýtala kancelára:
  - Sú zlodeji ďaleko od Petrohradu?
  Kancelár úprimne odpovedal:
  - Áno, dvesto míľ alebo ešte menej, teraz budú hlásiť najnovšie správy z frontov!
  Pribehol posol, bol bledý ako plachta a vystrašene reval:
  - Novgorod otvoril brány podvodníkovi!
  Catherine si ťažko povzdychla a zamrmlala:
  - A Novgorod s markízom.
  Jej tón pripomínal vrstvu Juliusa Caesara: "A ty si Brutus."
  Kancelár sa poslušne natiahol dopredu a povedal:
  - Loď je pripravená, vaše veličenstvo, dnes môžete odísť na hranicu!
  Cisárovná nahnevane zasyčala:
  - A stratiť silu?
  Kancelár odpovedal s úsmevom:
  - Ale zachraňuj životy. Zlodeji vládu aj tak nezvládnu a vy sa triumfálne vrátite!
  Catherine naštvane zasyčala:
  - Gróf Panin je s nimi a pomôže zlodejom vyrovnať sa s nimi!
  Kancelár položil objasňujúcu otázku:
  "Takže zostávate, Vaše Veličenstvo?"
  Catherine namiesto odpovede prikázala:
  - Zhromaždite ďalších štyroch bratov Orlovovcov a stráže a vytiahnite všetky sily z Vyborgu a iných krajín. Stále môžeme bojovať!
  Orenburg, ktorý na šesť mesiacov pripútal vojská podvodníka, sa tiež nechcel vzdať. Prepustený zo zajatia Myasnikov, jeden z piatich kozákov, ktorí ako prví spoznali Pugačeva, ponúkol, že bude kopať pod pevnosťou. Ale trvalo to dlho. A vzdialenosť na kopanie sľubovala, že bude spravodlivá.
  Mesto Yaitsky s malou posádkou sa tiež rozhodlo bojovať až do konca. Ataman Ovčinnikov podnikol nájazd na Guryeva. Miestna posádka sa podobne ako minule vzdala bez boja. Pugačeviti teda pevne stáli na Yaiku. Ovčinnikov, ktorý nazbieral silu a poháňal zbrane od Caricyna, bombardoval pevnosť Yaik. Plukovník Semjonov vykonal výpad, stratil sedemdesiat zabitých ľudí a vrátil sa so slaným dúškom.
  Ale zatiaľ čo Yaitsk sa držal. Ale hordy rebelov vstúpili do Tobolska. Guvernér Sibíri Chicherin utiekol na východ a hlavné mesto zložilo prísahu kráľovi otca. Zároveň boli podrobené posledné, tvrdohlavé továrne.
  Fedot Katorzhny sa neponáhľal zaútočiť na Orenburg, ale doplnil svoj arzenál nástrojmi a zásobami prichádzajúcimi z Uralu.
  Kozáci, vojaci a obchodníci utekali zo samotného mesta. Hovorilo sa, že cár-otec dobyl Moskvu a blížil sa k Petrohradu. Alebo že je už sám v Petrohrade.
  Hlavný kat medzitým nakrúcal výsluch zajatej mladej ženy Domky a dvoch skautských chlapcov. Na výsluchu bol prítomný aj samotný Alexej Orlov.
  Domka vyzerala na dvadsaťpäť, svetlovlasá a vysoká, sedliacka žena.
  Alexej Orlov povedal drzým tónom:
  - Budeš hovoriť?
  Dom hrdo mlčal. Gróf Alexej bol prekvapený. Prečo má obyčajná sedliacka žena toľko ambícií. Nie, ruský ľud bol hrdý na Emelku Pugačevovú. Smeráci sa začali považovať za rovných s barmi. Ale nevadí, vymláti to!
  - Odtrhni jej ornát!
  Kati hádžu dievčaťu. Už má na sebe len jedny jednoduché sedliacke šaty a nohy má v lykových topánkach. Zúfalo sa bráni. Mučitelia, trhali jej šaty, odhaľovali jej červené prsia. Dobrá sedliacka, krasokorčuliarka. Alexej Orlov sa na ňu pozerá s veľkým záujmom. Príkaz nasleduje:
  - Teraz ju trápim.
  Ruky dievčaťa sú zviazané za chrbtom a je zahnutý hák. Potom ho zdvihnú, krútia sedliackym kĺbom. Dievča zastoná a zistí, že je zavesené, bosé nohy nad zemou. Kat ich ihneď vloží do bloku a zaistí. Teraz môžete buď zapáliť oheň, opekať okrúhle dievčenské opätky, alebo bičovať bičom.
  Alexey Orlov arogantne hovorí:
  - No povedz, zlodej, kto je náš kráľ?
  Domka odvážne hovorí:
  -Pyotr Fedorovič je náš vládca nádeje!
  Alexej Orlov sa uškrnie a prikáže katovi:
  - Desať rán bičom s úsporou.
  Skúsený mučiteľ zasiahne silný, svalnatý z neustálej fyzickej práce, dievčenský chrbát s polovičnou silou. Aby brázdy napuchli, ale koža nepraskla. Aj to bolí. Dom bol viackrát zbičovaný a sú na ňom viditeľné dobre zahojené stopy po biči. Údery vydržal, ticho, bez stonania a kriku.
  Alexej sa opäť hrozivo spýtal:
  - Tak kto je náš suverén!
  Domka automaticky hovorí:
  -Pyotr Fedorovič Tretí, naša nádej!
  Alexej nahnevane prikáže katovi:
  - Päť zásahov pri plnom výkone!
  Trýzniteľ veľkej postavy sa oháňa a investuje do úderu zo všetkých síl. Sedliackej žene praská pevná koža a strieka krv. Kati bijú tak, aby sa stopy biča nepretínali a boli rovnomerne rozmiestnené po chrbte.
  Dievča sebou trhne, no potláča výkriky. Zdá sa, že chce ukázať svoju odvahu.
  Alexey Orlov znovu opakuje otázku:
  - Kto je náš kráľ?
  Domka smelo hovorí:
  -Pyotr Fedorovič, a ty si bastard, čoskoro sa houpeš v slučke!
  Gróf Alexej sa rozzúril, vyskočil a švihol päsťou po zviazanej nahej žene. Potom si to však rozmyslel a zlovestne povedal:
  - Namažte jej päty katovým olejom. A zrolujte ohnisko ... Ale len opatrne ho spadlo, aby ste ho nezmrzačili.
  Kat si vzal pod priezor:
  - Sme s koncepciou vašej výsosti!
  Gróf našpúlil ústa. Výsosť je dobrý kompliment, ale majestátnosť je oveľa lepšia. Krásne nohy sedliackej ženy. Podošva je síce zhrubnutá, ale nevidno žiadne mozole, prsty sú rovné ako u dieťaťa, možno len dlhšie, nechty sú starostlivo ostrihané. Pravdepodobne ako všetky sedliacke ženy chodila až do mrazov bosá a len celkom nedávno, keď nasnežilo a Neva zamrzla, si obula lykové topánky.
  Alexey miloval ženské nohy a také mučenie ako gril. Podošva je namazaná olejom, aby sa nespálila, a oheň je umiestnený v špeciálnej vypočítanej vzdialenosti. Môžete takto mučiť desať minút alebo aj viac. Len malé pľuzgiere vystrašia. A potom mučenie opakujte niekoľko dní. Veľmi účinná metóda mučenia a bolesti.
  Domka sa silno zamračí, trhne sa, hryzie si pery a snaží sa potlačiť výkriky. Nedarí sa jej to a nakoniec začne nariekať.
  Alexey Orlov sa znova pýta:
  "No, spoznáte teraz cisárovnú Katarínu?"
  Domka cez slzy a plač kričala:
  - Náš cár Peter Fedorovič a iný cár neexistuje!
  Alexej netrpezlivo vykríkol:
  - Smažte, ako sa patrí, a pomaly, a teraz budeme vypočúvať holohlavých mužov!
  Chlapci boli bosí, mali na sebe len krátke nohavice. Boli už pripravení na mučenie. Jazdili po snehu, nohy zčervenali a boli ako husacie labky. Kati sa okamžite pustili do práce. Bolo potrebné zistiť, kto ich poslal, kde ešte boli skauti v Petrohrade a aké sú plány Emeljana Pugačeva.
  Pískajú biče, bijú sa chlapci a referentka dumy kladie otázky, ktoré sú zaznamenané v protokole. Aj chlapci, ako roľnícke deti, boli bičovaní viac ako raz a nemôžete ich vziať obyčajným bičom. Negatívne krútiť hlavami a nadávať. Potom kat vytrhol z krbu rozžeravené páčidlo a začal ho prikladať na telá.
  Bolí to viac ako bičovanie, keď ťa rozpália. Chlapci zavýjajú od bolesti a začnú niečo nesúvisle bľabotať. Na jednej strane sa chcú zbaviť neľudského mučenia a krutého mučenia. Na druhej strane nezrádzajte svojich súdruhov. Chlapci teda rozprávajú nezmysly a rozplačú sa. A rozžeravené železo sa buď zapichne do hrude, alebo sa priloží na holú pätu. Do kurzu chodia aj rozžeravené kliešte. Kat hľadá najcitlivejšie miesta na podrážke, čím vytvára zúrivé vypočúvanie.
  Alexej Orlov sa smeje, keď sleduje, ako sa liečia skauti. Potom upúta pozornosť, že na holých podrážkach Domky pľuzgiere napuchli a začali praskať. A to znamená, že koža na nohách sa chystá spáliť a stratí citlivosť!
  "Nechaj ju na pokoji, ty bastard!" - prikázal gróf. - Nechaj to trochu ísť.
  Dom ženy sa ukázal ako silný, hrdina. Vydržala mučenie bez straty vedomia a bez toho, aby sa vzdala svojho kráľovského otca.
  Chlapcov kruto mučili, niekoľkokrát stratili vedomie. To, že sú stále bez brady, mučiteľov príliš neznepokojuje - hlavné je získať informácie. A tínedžeri sú pri mučení často oveľa tvrdohlavejší a vytrvalejší ako dospelí.
  Samozrejme, že niečo povedali, ale v ich svedectve je veľa hlúpostí a nejasností. Jedno je však jasné: Emelyan Pugachev sa blíži k mestu a jeho armáda je obrovská.
  Ale Catherineina sila je značná. Vrátane pätnásťtisíc gardistov, pätnásťtisíc vojakov z iných posádok a ďalších tridsaťtisíc bojovníkov šľachtických milícií. Šesťdesiattisíc vojakov, čo na dobre opevnené mesto nie je zlé. Plus Baltská flotila a Kronštadt. A udržať obliehanie pri Petrohrade, v zime a v močiaroch, je mimoriadne ťažké. Aby sa Emelka dala ešte spočítať.
  Ale na strane Pugačeva samotný Alexander Vasilievič Suvorov. A teraz sa roľnícke hordy pripravujú na útok. Suvorov si dal mesiac na ovládnutie severnej Palmýry. Pugačevove jednotky po prekrytí krupobitím sa pripravujú.
  Ataman Čika sa medzitým priblížil k Narve. Mesto bolo dobyté dostatočne rýchlo, takže väčšina posádky prešla na stranu rebelov. Odolali len nemeckí žoldnieri.
  Vzdal sa bez boja, prijal cára Petra Fedoroviča Rigu a mnohé ďalšie mestá. Len Revel musel byť obliehaný. Karela a ďalšie severné mestá tiež otvorili brány Pugačevitom. Petersburg sa tak ocitol v čoraz väčšej izolácii. Bol zablokovaný. Existuje tiež rozdelenie vo flotile. Námorníci sa vzbúrili a Pugačovci zvíťazili na troch štvrtinách baltskej eskadry: vyvesili červené kráľovské vlajky.
  A Suvorov pripravoval rozhodujúci útok na Petrohrad. Postavil múry a vycvičil roľníkov. Učil nepriateľa možným útokom raketami, pripravoval delostrelectvo.
  Oliver Twist tiež usilovne trénoval svoju mladú ostrohu. Chlapec behal bosý po zasneženom poli a takmer necítil chlad, ako mnohí iní neplodní ľudia z jeho pionierskeho zboru.
  Chlapci sa naučili strieľať z lukov a pľuvancov. Vo všeobecnosti, vzhľadom na to, aká ťažká a nepresná je moderná zbraň, je luk celkom efektívna zbraň, najmä ak urobíte hrot viacvrstvový, zdvojnásobíte alebo strojnásobíte tetivu a dokonca ju ponoríte do jedu.
  A potom budú deti bojovať!
  Útok je naplánovaný na noc a noci v Petrohrade sú dlhé a tmavé. Takže to uľahčilo veci.
  Nepriateľ vykonal malý výpad, poslal do útoku Preobraženský gardový pluk, ale okamžite sa dostal pod paľbu početného pugačevského delostrelectva a po veľkých škodách odišiel domov. Z opačnej strany vyskočil husársky jazdecký pluk, ktorého čakali vojaci pionierskeho zboru Olivera Twista.
  Chlapci použili novú zbraň: vylepšené praky s trieštivými granátmi ako náplň a zasypali nepriateľa oblakom šípov. Oliver dokonca sám osedlal koňa a viedol boj. Dvaja-traja jazdci napriek tomu prerazili oheň a zlodejský chlapec prvého obratne podrezal, zasadil diverzný úder šabľou sprava a potom pridal čepeľou zľava. Potom chlapec veľmi obratne zavesil ďalšieho husára, ktorý preletel a prepichol svojho partnera šťukou. Potom prišiel zakončovací úder čepeľou zhora.
  Oliver Twist zvolal:
  - Sila a obratnosť, ako manžel a manželka: spolu - úspech, oddelene - smiech!
  Niekoľko ďalších jazdcov, ktorí sa predrali, ukončili výstrely z prakov.
  Oliver Twist zredukoval ďalší major a poznamenal:
  - Kto má len titul a kto má povolanie!
  Stratili polovicu kompozície a husári sa obrátili späť. Chlapi sa zasmiali a zapískali za ním.
  Termín prepadnutia sa blížil... No Oliver Twist sa od prebehlíkov dozvedel, že v Petropavlskej pevnosti týrali skautku Domku a niekoľkých skautských chlapcov. A chcel ich oslobodiť. Ako to však urobiť, ak má táto pevnosť dvadsať metrov hrubé múry a je nedobytná? Tu skúsiť, zariadiť útek?
  Chlapcov skutočne kruto mučia - pália ich rozžeraveným železom, bičujú bičmi. Zdvihnú ho a zatrasú. Petya sa rozhodla dostať do pevnosti za každú cenu a zorganizovať útek. A prišiel s úplne hollywoodskym nápadom - byť vo väzení ako väzeň.
  A treba povedať, že nápad je mimoriadne dobrodružný a riskantný. Hneď po zajatí Olivera Twista sa v horúcom prenasledovaní rozhodli s vášňou vypočúvať. Chlapec z priekopníka dúfal, že sa bude môcť stretnúť so svojimi spoluväzňami a porozprávať sa o vyhliadkach na útek.
  Alexej Orlov bol opäť prítomný pri mučení. Olivera Twista z videnia nepoznal. Pre neho to bol len tínedžer s bielou hlavou, s výraznými svalmi. A mal byť vypočutý a zistiť, kde je ukrytá zrada. Jazvy a stopy po mučení Olivera Twista sa zahojili bez stopy, a tak si Orlov myslel, že toto dieťa sa ešte nemuselo vysporiadať s katom, čo znamená, že pomerne ľahko praskne.
  Chlapca vytiahli na stojan. Oliver cítil, ako jeho ruky zviazané za ním ťahajú nahor. Jeho pohyblivé kĺby to nebolí. Ale ani vy sa nemusíte hrať na hrdinu. Inak vás môžu mučiť natoľko, že nebudete mať silu utiecť. Oliver Twist teda falošne zastonal.
  Hlavný kat bol však mimoriadne skúsený. Okamžite videl, aké silné má chlapec žily a na nohy mu položili ťažký blok, ktorý zapadol na miesto ako putá.
  Oliverovi Twistovi sa stiahli ramenné svaly, v žilách mu brnelo. Začali ho dvíhať k stropu. Toto je druh mučenia. Aleksey Orlov, ktorý sa hneval na tvrdohlavosť chlapcov, nariadil, aby ho okamžite mučil, počnúc silnými prostriedkami. Tu je gróf. Vysoký vzrast, široký v pleciach, napriek tomu, že už mal mladé roky s ťažkým bruchom. Luxusne oblečená, so všetkými objednávkami.
  Oliver Twist je mučený, ako inak, úplne nahý a chlapec sa hanbí visieť nahý v prítomnosti pánov, lekára, kata a jeho pomocníkov, pisárov a čestnej stráže. Ale priekopnícky zlodej by sa hanbil ešte viac, keby vedel, že ho sledujú dve dámy: samotná kráľovná Katarína a tiež družička Trubetskaja.
  Ekaterina sa pozerá spoza pohodlnej obrazovky a cez ďalekohľad. Pekný chlapec na stojane. A čím bola kráľovná staršia, tým viac sa jej páčili mladé. Najmä ak sú mučení.
  Catherine dlho nevidela takú úľavu, symetricky umiestnené svaly, ako má tento chlapec. Skutočný tínedžerský Apollo. Musíme požiadať, aby z neho bola vyrobená socha a hodená v oleji na plátno. Krásny chlapec, ktorého pekná tvár je teraz zdeformovaná utrpením a z modrých očí stekajú slzy.
  Kat sa zdvihol k rozumu, pustil bubon a Oliver Twist sa rútil dole. A blízko podlahy sa natiahlo hrubé konské lano. A po ramenách a rukách, ba dokonca aj po chrbte chlapca, akoby tiekla rieka roztaveného olova. Oliver Twist nevykríkol len preto, že mu šok z bolesti vyrazil dych a vyrazil vzduch.
  A kat zamával chlpatou labkou a k bloku boli pripevnené závažia. Po opálenom tele chlapca stekal studený pot a ťažko dýchal. Oliver zúfalo obmedzoval svoj plačlivý plač, snažil sa byť neoblomným a hrdým sovietskym priekopníkom.
  Hlavný kat položil otázku v službe:
  - Za akým účelom bol zlodej poslaný do Petrohradu!
  Oliver Twist nahnevane odpovedal:
  - Zabi idiota!
  Alexey Orlov nariadil:
  - Zátoka!
  Na chlapca padali biče. V porovnaní s bolesťou na stojane, ktorú som práve vydržal, mihalnice vyzerali byť niečo márnomyseľné a nie nebezpečné. Oliver Twist mlčal. Rozhodol sa, nech sa deje čokoľvek, ale nevzdá sa.
  Zo zlomeného chrbta tiekla krv. Ale keď Orlov videl, že chlapec neodpovedá, prikázal:
  - Oheň!
  Kat podpálil chlapcovi oheň pod bosými nohami. Plamene olizovali Oliverove holé päty. Bolesť z nervových zakončení je neznesiteľná. Chlapec si však predstavoval, že beží po piesku arabskej púšte a ženie hordu Tamerlána. Myšlienka na bitku odvádza pozornosť od ohňa. A nie je to pre neho strašidelné.
  Kat hrabal teplo pod stojan. Ďalší mučiteľ s rozžeravenými kliešťami prehryzol Olivera Twista svalnatú hruď. Tretí nahrial drôt a začal šľahať po chrbte. Oliver Twist s rozvinutou predstavivosťou bol odpojený od utrpenia. Cítil dotyk rozžeraveného železa, no akosi tlmene, akoby na vás kvapkal horúci čaj a nie rozžeravená oceľ.
  Catherine to sledovala so zmyselným slintaním. Aké je to očarujúce, takého pekného chlapca mučia. Len škoda, že nekričí, je taký trpezlivý. No, správne Prometheus, nie ohybný hrdina.
  Oliver v zápale boja predstaví seba a vlastne aj Titanov. Nepriateľské čepele ho zasiahli, krv kvapká, jazvy zostávajú. Ale ruky a nohy sú v pohybe, sekajú, drvia nepriateľov.
  Kat vybral z krbu veľký kus železa, a keď sa ho chystal priložiť chlapcovi k tvári, ozval sa Catherinin hlas:
  - Nie! Takúto tvár by ste nemali zohaviť, je to čistý cherubín!
  Alexej Orlov sa otočil k obrazovke a prekvapene sa spýtal:
  - Páči sa ti tento chlapec podľa tvojich predstáv, matka?
  Kráľovná prikývla hlavou.
  - Áno! Vyhoďte ho zo stojana! Umyte sa a pripravte sa do postele!
  Alexey Orlov poslušne prikývol:
  - Poslúcham vaše veličenstvo!
  Keď odstránili blok v kostiach a väzoch, neznesiteľne prestrelili bolesťou. Oliver Twist si zrazu uvedomil, že ho nepošlú do cely so svojimi súdruhmi, a zmätene sa princa opýtal:
  - Kam mám ísť?
  Alexej Orlov si pohŕdavo odfrkol:
  - Máš šťastie, mladý žrebec. Sama matka Ekaterina na vás pozrela. V zlate budeš žiť ako sedliacky syn, na zlate spať!
  Oliver rozhorčene odpovedal:
  - Som z rodiny donských kozákov a nie obyčajný roľník!
  Rany a popáleniny chlapcov potierali alkoholom. Boli hrozné. Ale Peťo sa cítil, aj keď v bolestiach, ale veselo. Bolo nešťastné, že nemohli zachrániť svojich priateľov. Osud, jeho...
  Zaujímalo by ma, čo s ním matka chce robiť? Oliver už počul dosť o tom, čo medzi sebou muži a ženy zvyčajne robia, no on sám to skúšať nemusel. Je to však už generál, takže môžeme predpokladať, že je dospelý.
  Pri obliekaní Oliver Twist nie. Mramorová podlaha Zimného paláca bola príjemne chladná, bosé nohy s pľuzgiermi. Krokovanie bolo bolestivé, ale táto bolesť, ktorá iba dráždi, ale nie je schopná zlomiť.
  Chlapca zaviedli do svetlej miestnosti s množstvom obrazov a závesných plátien. Muž s dvoma dievčatami pobehoval po miestnosti a držal štetce. Umelec sa obrátil na Olivera Twista a zdvorilo povedal:
  - Môžete sa oprieť o mramorový stĺp, mladý muž, a stáť, kým budeme skicovať.
  Opäť pózovať nahá? Je to nepríjemné, ale na druhej strane vám nakreslia portrét ako od nejakého vznešeného človeka. A zdá sa, že sa z handry dvíhaš k bohatstvu.
  Dievčatá rozotreli farbu a začali robiť mastné náčrty na plátno. Oliver Twist vstal, a aby sa odpútal od neznesiteľnej bolesti po stojane a krutého mučenia, kože roztrhanej a spálenej od krku po päty, začal premýšľať o tom, čo sa deje teraz na frontoch druhej svetovej vojny. Áno, vo sne sa niekedy vyskytujú dočasné zrážky a chlapec devätnásteho storočia môže vidieť dvadsiate storočie.
  A zrazu to chlapec videl a to, čo videl, ho vôbec nepotešilo. Nemecké jednotky okamžite zajali Kuibyshev a vstúpili do Uralska, obsadili Guryev ... Hrozilo preniknutie Mainsteinových hord do Strednej Ázie. Ale najväčšie nebezpečenstvo sa vyvinulo v Moskve. Nacisti koncom decembra 1946, presnejšie 25. decembra na Vianoce, začali svoj ďalší útok na sovietsku metropolu.
  Oliver Twist videl pohyb tanku, keď pavúčie dievčatá v ňom otáčali vežou. A padol na všetko, čo sa hýbe a nehýbe.
  Frida, Gerda, Charlotte - veselý triumvirát ľudí s transplantovanou hmyzou DNA. A čo poviete, krásne dievčatá sú jednoducho najvyššia trieda. V jedných bikinách predvádzajú svoje pôvaby.
  A nádrž, v ktorej dievčatá jazdia v špeciálnom, pyramídovom tvare, s malými valčekmi pokrývajúcimi celé dno.
  Gerda strieľala na sovietsky tank IS-3. Narazila na samotnú spojnicu medzi vežou a trupom, vrčala z ľudovej piesne horalov:
  - A v hviezdnych výšinách a horskom tichu ... Morské vlny a zúrivý oheň! A v zúrivom a v zúrivom ohni!
  Bojovnice sa pohli a vystrelili. A T-34-85 prešli do útoku. Tento tank stále zostal najmasívnejší a najsériovejší. Práce na T-54 sa zjavne citeľne spomalili. Leningrad je v silnej blokáde a na východe mráz trochu ochladil horlivosť samurajov.
  Nemecký tank je vyzbrojený 88 mm, ale 100 EL kanónom. Zrejme je to spôsobené tým, že dievčatá chcú mať veľkú bojovú súpravu. A tak si urobili chmýří veľkého kalibru.
  Nemci však nevedia, že Stalin má proti nim zásobenú zbraň: kamikadze klzák. Ľahký klzák s hmotnosťou osemsto kilogramov obsahuje dva centy výbušnín. A chlapec-pilot so zbraňou v ruke.
  Je priekopníkom Vitya, povie modlitbu a ide ku klzáku. Aby sa ušetrilo oblečenie, dieťa vstúpi do kabíny v rovnakých plavkách. Na mraze vyčisteného letiska sú bosé stopy. Úlohou chlapca je vzniesť sa do vzduchu a nasmerovať auto na vzdušný alebo pozemný cieľ.
  Bezohľadný diktátor sa s pomocou takejto taktiky rozhodol čeliť drvivej kvalitatívnej prevahe nemeckého letectva. A chlapcov ako kamikadze používajú čisto na pragmatický účel - a vážia menej a bojovníci sú menej hodnotní ako dospelí.
  Chlapec vlezie do stiesnenej chatky. Potom sa pozrie na vzorku Panny, prekríži sa a stlačí pedál holou pätou. Kamikadze klzák s ťažkosťami vzlietne do neba. Taktika je stále nová a nie je jasné, nakoľko je účinná. Sovietsky ľud je však pripravený na čokoľvek v záujme vlastnej armády a krajiny.
  Vitya musí naraziť do najnovšieho pyramídového tanku, nepreniknuteľného pre sovietske protitankové delá zo všetkých uhlov: čelný sklonený pancier 300 mm, zadný 250 mm. Hmotnosť auta je 68 ton a výkon motora je 1200 koní. Samozrejme, jeden klzák a jeden priekopník môžu byť obetovaní, aby zvrhli také monštrum.
  Vitya sa rúti na nepriateľa, potápa sa ... Keby vo vnútri neboli hmyzie dievčatá, obyčajnejšie pilotky, čakala by ich smrť. Ale protilietadlový guľomet čmárá a planéta exploduje sto metrov od nemeckého stroja. Pyramídový tank "Bojová loď" sa trasie, ale nič strašné sa mu nestane. Mainsteinovo auto sa opäť rúti cez sovietske priestranstvá.
  A sovietske tanky sa neúspešne pokúšajú o protiútok.
  Gerda zakričala:
  - Som super!
  A vystrelila projektil takým spôsobom, že sa ukázalo, že naraz vyradili tri červené tanky. Presnejšie, tieto tanky sa triviálne zrazili.
  A Charlotte prekonala svojho partnera a naraz zostrelila štyri tanky naraz. cvakol:
  - Som vlčica a tigrica, jem ruštinu!
  V duši mŕtveho chlapca letí Viti do neba. Tam ho čaká len nebo, lebo je priekopnícky hrdina.
  Oliver Twist sa na to pozerá znechutene a odvádza ho pozornosť od predstavenia ničenia tankov.
  Chlapec je v plnej uniforme. Rany a vredy už začali vysychať a hojiť sa. Naozaj som chcel jesť. A stále sa maľuje.
  Oliver Twist sa s úsmevom spýtal:
  - A že opatrovateľky nemajú byť kŕmené?
  Umelec sa spýtavo pozrel na sluhu. Tlieskal rukami. Akoby takýto príkaz vopred očakávali, do miestnosti priniesli ozdobenú pečenú hus, krájaný chlieb a víno v striebornej nádobe.
  Oliver sa hltavo vrhol na jedlo. Zdala sa mu nezvyčajne chutná hus s jablkami a vypečenou kôrkou. Chrápali len kosti. Víno bolo sladké a nie suverénne, no po dvoch veľkých pohároch bolo Oliverovi v hlave hlučno. Chlapec zjedol hus celú, zostali mu len kosti a prejavil svoju vlastnú obžerstvo. Potom Oliver Twist dlho nerozmýšľal, ale vzal to a zaspal. A tak zaváhal. Chlapca opatrne zobrali a odniesli do luxusnej spálne cisárovnej.
  Toto je Zimný palác, všetko je na dosah ruky a blízko.
  A Oliver Twist sníval o fazmogorickom a nezvyčajnom.
  . KAPITOLA #12
  Po spánku Oliver Twist cvičil a cítil, ako sa cíti lepšie. A jeho rany a pľuzgiere sú takmer preč. Energia sa vrátila do svalov. Mladé väzy sa rýchlo zotavili bez pocitu bolesti z vyvrtnutia.
  Napriek tomu je dobré byť chlapcom - všetko sa tak rýchlo a ľahko zahojí. Tu sa starý muž vo všeobecnosti nemohol zotaviť z mučenia na stojane. A telo je mladé a svieže.
  O to viac chcel Oliver slobodu. Jedol kašu s mliekom a mäsom a pár sušených banánov. Potom zjedol jablko.
  Nasleduje tradičné vyšetrenie u lekára. Ani to nenatrela alkoholom.
  A lyžicu sirupu na posilnenie imunity. A je to sladké a chutné.
  Potom lekár odišiel. Rozsudok sa očakával čoskoro. Teoreticky bude Oliverovi pridelený právnik, ale môže to byť len na ukážku.
  Existuje však veľa ľudí, ktorí s chlapcom súcitia, takže desaťročné dieťa s najväčšou pravdepodobnosťou nebude popravené. Aj keby neprezradil, kde je poklad ukrytý. Pravdepodobnejší trest je tvrdá práca. Buď bane, alebo plantáže v južných kolóniách. Plantáže sú, samozrejme, lepšie, ale aj tam je úmrtnosť na choroby medzi bielymi trestancami veľmi vysoká, hoci podnebie je teplé. Ale deti majú ešte menšiu pravdepodobnosť úmrtia na epidémie ako dospelí. A o desať rokov je šanca dostať podmienečné prepustenie a prenajať si pozemok. A niektorí z bohatých boli sami odsúdení.
  Horšie sú bane... Tiež vysoká úmrtnosť. Tam sú v úzkych chodbách a štôlňach potrební robotníci malého vzrastu. To znamená, že deti sem posielajú dobrovoľne. A úmrtnosť je vysoká. Navyše deti často pracujú nahé, bosé a až do úplného vyčerpania. A výpary sú jedovaté. V baniach vo všeobecnosti do konca funkčného obdobia prežilo len málo ľudí.
  Oliver pochopil, že plantáže sú vo všetkých smeroch lepšie ako bane. Na plantážach sú chvíle, keď sa takmer nepracuje, dokonca sa zabávajú odsúdené deti alebo hrajú futbal.
  Stále je tu nádej na útek.
  A Oliver trie jeden článok reťaze o druhý... A číta modlitby...
  A keď ho konečne prepadne sen, vidí v ňom niečo také...
  Katarína Druhá bola cez deň a časť noci taká unavená, že mala silu len párkrát pobozkať spiaceho chlapca na okrúhlom, umytom, mozolnom, nedávno zmučenom podpätku a potom si oprieť hlavu o hruď. pioniersky zlodej a pokojne čuchaj. Premena dieťaťa na muža sa nekonala. Kráľovná a chlapec spali až do poludnia. Potom priniesli bohaté jedlo. Ekaterina si všimla, že chlapcove rany sa už zahojili, akoby po niekoľkých týždňoch dobrej starostlivosti, a pľuzgiere úplne zmizli.
  Kráľovná sa spýtala Olivera Twista:
  - Si čarodejník?
  Chlapec, ktorý s chuťou hltal jedlo, poznamenal:
  -Na mladom sa to lieči lepšie ako na psovi!
  Catherine sa zachichotala a poznamenala:
  - Ale tak rýchlo sa zotavuje z mučenia chlapcov, ešte som nevidel.
  Oliver si spomenul, prečo vôbec vošiel do mesta a podsúvavo sa spýtal:
  - Ak ste taký láskavý... Prepustite mojich kamarátov!
  Catherine sa celá začervenala a nahnevane zasyčala:
  - Nie! Sú to zločinci a mali by byť popravení! Popravím ťa, keď ťa budem unavený!
  Oliver sa nahneval a silno štuchol kráľovnú ukazovákom do krku. Ochabla. A zlodejský hrdina zasyčal:
  - Nečakaj suka! Koľko ľudí si mučil - staré svinstvo!
  Sluhovia pribehli, ale Oliver Twist vytiahol spoza Catherininho korzetu ostrú dýku, priložil jej nôž na hrdlo a zavrčal:
  - Ešte krok a zabijem uzurpátora!
  Sluhovia boli zmätení a celým palácom sa ozval poplach. Stráže začali utekať. Objavil sa aj veliteľ ruských vojsk v Petrohrade gróf Alexej Orlov.
  Silný Oliver Twist držal dýku na hrdle cisárovnej a zareval:
  - Nariaďujem prepustiť všetkých väzňov z väzníc, inak nebude žiť!
  Alexej sa pokúsil pohroziť:
  - Ak ju zabiješ, vieš, čo ti urobíme?
  Hrdina zlodeja smelo odpovedal:
  "Ešte stále nedostaneš lišku z hrobu a mučenie ma nedesí!" Sami ste to včera videli!
  Ekaterina, ktorá sa spamätala, prikývla:
  - Urob, ako hovorí tento titán... Každopádne, pár stoviek väzňov, pomer síl to neovplyvní!
  Oh, Katya chcela žiť. A ja som chcel vládnuť. Teraz by s radosťou odišla z Petrohradu na loď, len v mori je odbojná eskadra ovládaná Pugačevom. Vo všeobecnosti Catherine pochopila, že vojna už bola stratená. A musíte sa postarať o zachovanie vlastnej kože. A trón... Potom je už priveľa trápenia so zvládaním tohto nepoddajného a večne nespokojného ľudu. Na hraniciach má obrovské účty, ktoré platili pre prípad prevratu.
  Naďalej môže kráľovsky žiť niekde v Paríži. Mimochodom, klíma Paríža je oveľa miernejšia a príjemnejšia ako v Petrohrade. Možno v skutočnosti ísť do sveta s Emelyanom Pugachevom? Nechať tohto modronohého kozáka pokúsiť sa vyrovnať s impériom? Napravila sa a má dosť sily až po hrdlo!
  Oliver Twist išiel s Catherine do koča, aby osobne dohliadol na vyslobodzovanie väzňov z krížov a Petropavlskej pevnosti. Mladý bojovník bol teraz na bielom koni. Napadlo ho, ale nemal by využiť túto chvíľu a vziať cisárovnú-matku do tábora Emeljana Pugačeva? To znamenalo koniec občianskej vojny a konečný úspech povstania. A v skutočnosti nástup novej dynastie, hoci formálne zostali pri moci Romanovci.
  Hoci tu bol ešte dedič Paul a celá kopa príbuzných. Áno, Emelka sa zasekla, nič nepovieš.
  Väzňov vyviedli z žalárov, dali im šaty, nakŕmili. Cisárovná zostala pod hrozbou smrti zo strany zúfalého priekopníka.
  Tenký mladý muž Ivan Orlov, najmladší z bratov Orlovcov, požiadal Alexeja o ruku.
  - Áno, do čerta s Káťou. Paulovho dediča vyhlásime za cisára a spolu s ňou zabijeme chlapca!
  Alexej zúfalo pokrútil hlavou.
  Si šialený brat? Áno, Paul nás nenávidí viac ako Emelyan. Chcete, aby sme boli šití na vraždu?
  Tučný Stepan Orlov navrhol:
  -Predstierajme, že rezignujeme, a potom využime tú chvíľu a dajme tomu chlapcovi facku.
  Alexej súhlasne prikývol.
  - Tak to urob, ale ... Aby Kaťuša neuletela ani o vlások!
  Špicatý Eduard Orlová pragmaticky poznamenal:
  -Čo by sme mali urobiť? Čoskoro Alexander Suvorov povedie jednotky do búrky a naša armáda sa topí. Všetci dezertujú z vojakov, a čo je ešte horšie, dôstojníkov a dokonca aj šľachticov.
  Ivan Orlov odvážne navrhol:
  - Môže preraziť na sever. Smerom na Vyborg a tam je Švédsko neďaleko.
  Alexej si ťažko povzdychol a pripomenul:
  -Vyborg už otvoril brány podvodníkovi. Tak či onak, hrozí nám smrť.
  Ivan vášnivo odpovedal:
  - Ale vypadneme aspoň na priestranstvo, inak nás buchnú ako kurčatá v klietke.
  Alexey o tom premýšľal. Naozaj, pokúsiť sa preraziť v noci sa zdalo ako najlepšia cesta von. Len ťažko je možné udržať obrovské mesto s rednúcou posádkou. V tomto prípade, ak sa vydáte na veľký prielom, časť armády sa stratí, ale je tu šanca ísť von na vlastnú päsť a pokračovať v boji zo zahraničia. A čo možno ponúknuť ako alternatívu. Ústup do Petropavlovskej pevnosti.
  Je na ostrove, nie je ľahké zaútočiť. Problém je ale v tom, že vymaniť sa z Petropavlovska s poriadnym obliehaním je takmer nemožné. Takže tam budete trpieť, kým nedokončíte všetky zásoby. A potom zomriete od hladu. čo ešte robiť? Vydať Káťu podvodníkovi a pokúsiť sa mu takto zachrániť kožu?
  Cesta vyzerala veľmi zvodne. Zachráni však Emelyan životy tak nebezpečným jedincom, akými sú bratia Orlovci? Veď zvrhli Petra Tretieho a Grigorij dokonca uškrtil svoje niekdajšie veličenstvo šatkou.
  Takže myšlienka dať všetko do prelomu sa zdala vhodnejšia ako ktorákoľvek iná.
  Vystúpilo aj zopár skautských chlapcov. Kráčali zakolísane, dvaja boli dokonca podopretí rukami, aby nespadli. Chlapcov brutálne mučili, ale správali sa slušne. Vitya našiel silu kráčať sám, hoci mu spálili päty rozžeraveným železom. Keď sa jeho asistent priblížil k Oliverovi Twistovi, chrapľavo povedal:
  - Bol mučený... Spálený rozžeravenými kliešťami. Mal som päťsto rán bičom a tri potrasenia. Všetky kosti boli vyrazené z miesta, ale nič som im nepovedal!
  Oliver Twist povzbudil Vityu:
  -Neviem nič o liečivých bylinkách! Všetko sa zahojí lepšie ako na psovi... Hlavné je, že nie si zlomený!
  Medzi prepustenými bola aj Domka. Napriek mučeniu zostalo dievča krásne. Bosé v ľahkých šatách vysoké dievča akoby necítilo chlad. Jej tvár mala detský výraz. Pristúpila k Oliverovi Twistovi, uklonila sa luxusne oblečenej Catherine a povedala:
  "Opekali mi päty štyrikrát... Ale to je v poriadku, vidíš, kráčam!"
  Chlapec-generál utešoval dievča:
  - Nebuď smutná, Domka. Testuje iba temperament. Alexey Orlov bude stále vyť na stojane. Zaplatiť za ich zločiny.
  Domka zažiarila očami a spýtala sa:
  - Daj mi príležitosť potrápiť samotnú kata.
  Pioniersky zlodej Oliver Twist mal skvelú náladu. Prepustených väzňov naložili na sane. Petrohrad je príliš veľké mesto na to, aby ste prešli na jeho okraj nohami a dokonca aj naboso.
  Catherine zašepkala Oliverovi Twistovi:
  - Chceš, aby som ťa urobil princom?
  Pioneer zlodej sa uškrnul a posmešne sa spýtal:
  Prečo nie vojvoda?
  Kráľovná sa silou mocou usmiala a spýtala sa:
  - Chceš sa stať vojvodom?
  Oliver Twist sa zachichotal a spýtal sa vážnym tónom:
  - Len neviem, v ktorom kráľovstve mi získate vojvodstvo. V Rusku máte krajanov, diabol ostali dvaja!
  Catherine si uvedomila, že nemá čo sľubovať. A Vitya, ktorý sedel na saniach vedľa nich, poznamenal:
  - Oliver Twist je štedro obdarený kráľom-otcom. Generálny adjutant Jeho Veličenstva.
  Katya sa obrátila na Vitu:
  - Chceš, aby som z teba urobil poľného maršala?
  Chlapec v reakcii potiahol Catherine za vlasy a vyhrážal sa:
  - Nerozmaznávajte!
  Alexey Orlov videl, že k východu smeruje séria saní a saní. A Catherine je s nimi. Hlavná vec je, že sa s tým nedá nič robiť. Nerušte kráľovský poriadok. Nemôžu stratiť Catherine. Ale ak sa stále ponáhľa do tábora podvodníka, potom bude koniec. Celkom inak sa môže stať za cisára Pavla.
  Orlov zaváhal... Musíme urobiť rozhodný krok, ale Grigorij nie je vedľa neho. Je tiež zlé, že aj strážcovia sú zmätení. Naliehavo si musíme zachrániť vlastnú kožu.
  A potom sa Alexej Orlov rozhodol: zajatá Catherine napokon rozptýli armádu podvodníka a medzitým sa im so strážami a milíciami podarí vykĺznuť z mesta. Suvorov teda márne cvičil jednotky na útok. Vytrhnú sa a bratov Orlovcov nechajú na poli, močiaroch, bližšie k Švédsku.
  Alexej prikázal zvestovateľom:
  - Zavolajte bratov a rozdúchajte zhromaždenie! Pozbierajme všetky sily, ktoré môžeme!
  A Oliver Twist, prešťastný, že jeho priatelia sú voľní, a kráľovná bola uchvátená, spieval. Chlapci, Domka a ostatní oslobodení väzni to zdvihli;
  Ó moje silné reťaze otroctva,
  Prečo bol chlapec bosý, hladný spútaný...
  Trochu zamrzneš,
  A vo svojich myšlienkach budete môcť zdolať všetky vzdialenosti!
  
  Náš svet je také smutné väzenie
  Vládne v ňom smrť, všade vládne utrpenie...
  Nemôžeme priniesť svetlo do mysle
  Pán posiela skúšky!
  
  V lomoch na chlapcovom pozemku,
  Otrok, ktorý nosí kôš veľkých kameňov...
  Hoci bez brady, ale vlasy zošediveli,
  Veď život je ešte horší ako chovateľská stanica!
  
  Ale verím, že vyjde slobodné slnko
  Cherubín rozpráši zástup šaitanov...
  A Všemohúci nám dá skúšku,
  Voľné budú topánky, kaftany!
  
  Ale stále trpím a som v reťaziach,
  Žalúdok je prázdny a bič na rebrách ...
  Na tróne je chlapec iba v snoch,
  Kráča po tŕnistej, strašne temnej ceste!
  
  Ale viem, že Boh neopustí blížnych,
  Okamžite zdvihneme vidly zlých pánov!
  Budeme hodní zástavy otcov,
  Oslavujme Panovníka v sláve mena!
  
  Je krásne žiť, ale zomrieť,
  Vždy budeme hodní rytiera...
  Nechajte nahnevaného medveďa revať
  Intrigu prekrúti dravec s podvodníkom!
  
  Ale slobodný duch sa zmocnil ľudí,
  Povstanú, aby bojovali s protivníkom!
  Bohatí budú naopak chudobní,
  Koho princ dostal len zipun s platom!
  
  Dokážeme vytvoriť spravodlivý svet
  Taký, do ktorého sú zapojení všetci!
  Koniec koncov, Kristus je pre mňa svätá modla,
  Ktoré sa dobytku podarilo ukrižovať!
  
  Vzkries mŕtvych, verím, že každý je daný,
  A vybudovať žiarivý nový svet...
  Aby sa všetky filmy stali skutočnosťou
  Aby sedliak nevstal s stonaním!
  
  Potom dobyjeme vesmír,
  Položme cesty k okrajom všetkých galaxií...
  A budem mať múdreho syna,
  Ako stelesnenie ducha astronautov!
  Dobrá pieseň a skvelý výkon zboru. Všetci spievajú úprimne, aj tí, ktorí nemajú hudobný sluch, vydávajú slušné a melodické zvuky. Brány sa otvárajú a z Petrohradu odchádza veľký sprievod. Víťazi opúšťajú mesto s hudbou a piesňami. A sú veľmi šťastní!
  No kým sprievod odchádzal, kým sa s nimi Pugačovci stretávali, na opačnej strane Petrohradu sa strhla krvavá bitka. Armáda Emeljana Pugačeva nie je nejaká chátra, ale spájaná Suvorovovou disciplínou. A stráže varovali pred prielomom. Strážcovia sa stretli s výstrelmi z pušiek a streľbou.
  Alexander Suvorov predvídal, že ak bude chcieť petrohradská posádka preraziť, urobí to severným smerom, bližšie k švédskym hraniciam. Tam bude pravdepodobnejšie, že odídu. A brilantný veliteľ pripravil na nepriateľa niekoľko pascí. A teraz sú napríklad pre kavalériu pripravené vlčie jamy. Husári sa pod paľbou z pušiek pokúšali prekonať reduty a ich kone hromadne padali do starostlivo navrhnutých a dobre maskovaných pascí.
  Ale tu sú kavaleristi neúspešní a iní po nich skáču. Padajú aj do zamaskovaných roklín alebo zákopov, ktoré vykopali roľníci.
  Alexej Orlov, ktorý viedol kavalériu do útoku, sám spadol do hlbokej priekopy a ostrý kôl prerazil grófovi bok. A ďalšie mŕtvoly koní padali zhora a rozdrvili grófa.
  Je to veľmi milé, keď máte na sebe takú váhu a máte zlomené rebrá. A nemôžete dýchať ani sa otočiť. A je tiež zima a vaše ruky, tvár a celé telo sú studené.
  Alexej sa zúfalo snaží pohnúť, no každý pohyb mu vráža rebrá do pľúc a núti ho pľuť krv. Mäsožravý dravec spadol do vlčej jamy a udusí sa v nej, čo je mimoriadne symbolické.
  Ivanovi Orlovovi sa podarilo preskočiť rokliny, ale guľka vystrelená z reduty ho zasiahla do brucha. Suvorov, podobne ako Peter Veľký, postavil najlepších vojakov do chránených pevností v Poltave a strieľal smrtiacou paľbou.
  A donská a kalmycká kavaléria už bola v zálohe a nové pluky sa ponáhľali na záchranu.
  Z brán Petrohradu vyšli stráže. Vybrané pluky vrátane osobnej ochrany cisárovnej. Bitka sa rozhorela. Tu sú najlepšie jednotky ríše, vojaci vysokí najmenej deväťdesiat metrov. Idú, ako keby boli použité, pričom nevenujú pozornosť ani streľbe zo zbraní, ani strelcom zo zálohy.
  Ale aj pre nich si Alexander Suvorov pripravil prekvapenie. Horľavá zmes a živica sa rozlejú vopred. Kalmykovská paľba zapálila šípy a priestor sa okamžite rozhorel. Vybrané strážne jednotky, ktoré dostali strašné uhryznutie a chytili sa pod červenými a oranžovými plameňmi, sa nepostavia a začnú sa rozptýliť. A tí najodvážnejší z nich jednoducho zhoria zaživa.
  Prielom, do ktorého sa vkladalo toľko nádejí, zapadol. Vojaci obyčajných jednotiek, ale aj niektorí gardisti odkladajú zbrane a prosia o milosť. Aj milície sa rozutekali a petrohradský dav postavil hlavu. V hlavnom meste ríše vládne nepokoje, tisíce, desaťtisíce ľudí vybehnú do ulíc a kričia:
  - Sláva kráľovi-otcovi! Vivat Petra Fedoroviča! Nech je oslávený vnuk Petra Veľkého!
  Stepan Orlov sa ako najopatrnejší z bratov ukryl v jednej z múrov vo výškovej veži. Eduard Orlov, zúfalo kričiaci, sa snažil prinútiť vojakov bojovať s Pugačevovou armádou. Ale to už nebol jeho deň a čas. Do útoku sa vydal samotný Pugačev a jeho pobočník Oliver Twist. A Alexander Suvorov a poľný maršal Papin vyzvali preživších gardistov, aby sa čo najskôr vzdali.
  Oliver Twist išiel prvý k Edwardovi. Špicatý Orlov sa zúfalo pokúsil zaútočiť na chlapca. Hrdina zlodeja švihol telom a z celej sily udrel grófa do zadnej časti hlavy. Lebka sa rozpadla a Edwardova mŕtvola spadla do záveja. Po jeho smrti poslední strážcovia odhodili zbrane.
  A Pugačevove jednotky už vstupovali do odbojného mesta.
  Stepan Orlov s malým oddielom kavalérie sa ponáhľal k pevnosti Petra a Pavla. Iba tam, a dokonca aj v Kronštadte, bola šanca nejakým spôsobom predĺžiť odpor. Alebo skôr dokonca agónia.
  Ale Oliver Twist so svojou bandou sa vyrútil na päty a predbehol Stepanovu jednotku. Rozpútal sa krátkodobý, aj keď krvavý boj. Oliver zápasil so Stepanom. Zrezal jedného bodyguarda, druhého. A potom odrežte dobre kŕmeného zástupcu štetca Orlovovcov. Ťažko zranený Stepan zoskočil z bieleho koňa. Padol na kolená a kričal o milosť.
  A Oliver prikázal zviazať ho a pokračoval v rýchlom pohybe smerom k Petropavlovskej pevnosti. A ľudia zdravili a kričali, stretávali sa s osloboditeľmi z otroctva.
  .................................
  Oliver Twist sa zobudil a znova cvičil a jedol... Potom si natrel golier a pracoval až do zotmenia.
  A potom znova zaspal a videl pokračovanie sna.
  Kronštadt a Petropavlovská pevnosť sa vzdali bez boja. Petrohrad sa dostal pod kontrolu Pugačevitov. Moskovský Kremeľ zostal doteraz neobsadený silnou posádkou a gardovým plukom Semenov, pod celkovým velením Grigorija Orlova.
  A zatiaľ sa Orenburg a mesto Yaitsky stále držali. Takmer všetky ostatné mestá a dediny prijali moc ruského cára. Na druhý deň však priniesli správu, že v Orenburgu vypuklo povstanie a mesto sa zmocnila armáda pod velením Fedota Katoržného.
  Celé to priniesla holubica, a preto letela len pár hodín. Takže zatiaľ zostalo nedotknuté iba mesto Yaitsky a niektoré vzdialené sibírske dediny.
  A Emelyan Pugachev mal vážny rozhovor s Catherine.
  - Prehrala si, matka, a musíš to uznať... - Sedliacky kráľ urobil divadelnú pauzu a trochu si odpil zo zlatého pohára storočného vína posiateho diamantmi a pokračoval. - A teraz, ak chceš žiť, verejne uznaj vo mne svojho zákonného manžela Petra Fedoroviča a choď na všetky štyri strany!
  Catherine len ťažko skrývala radosť z takéhoto návrhu. Bývalá cisárovná vedela, ako sa ovládať, zamračila sa a zamrmlala:
  - Aby som išiel na taký smrteľný hriech verejne klamať?!
  Yemelyan hrozivo zdvihol obočie a zareval:
  - Nepotrebujem to! Potrebujete to, aby som mal dôvod omilostiť takú tvrdohlavú a nebezpečnú sučku! Ak si to nechceš priznať, tak to nepriznaj! Popravíme ťa, ale ešte predtým rozžeravenými kliešťami vypočúvame, kde schováš svoje dobro!
  Catherine zbledla a zamrmlala:
  "Neopováž sa mučiť svoju kráľovnú!"
  Pugačev sa zamračil a zavrčal:
  - Trúfli by ste si ma mučiť? Na očiach vidím, že by som si trúfol! Preto odo mňa nečakajte milosrdenstvo!
  Emelyan vytiahol z opaska dýku a zaspieval:
  - Takže sa budeš kajať? Uznaj ma ako svojho zákonného manžela a kráľa....
  Ekaterina sa s námahou vytlačila:
  - Budem...
  Pugačev hrozivo zaštekal:
  -Nepočujem!
  Bývalá kráľovná zastonala a hlasnejšie zvolala:
  - Budem!
  Emelyan opravil falošnú manželku jemným hlasom:
  - Nie takto! Budem potrebovať vaše veličenstvo!
  - Budem vaším veličenstvom! - vyhŕkla Jekaterina a rozplakala sa. Nikdy predtým nebola taká ponížená.
  V prítomnosti státisícov ľudí sa cisárovná kajala a uznala Yemeljana za svojho manžela a kráľa. Za to bola nahá a verejne zbitá bičom, po čom Pugačev poctivo prepustil kráľovnú zo všetkých štyroch strán. Ekaterina vrčala a plakala, kričala, že nedošlo k dohode na účte biča. A pustili Jekaterinu bosú v jednej košeli a do snehu. A samozrejme žiadna pomoc nablízku. Je bolestivé zomrieť polonahý v mraze a s chrbtom premeneným na krvavú kašu.
  Ale Emelyan Pugachev je múdry cár, ktorý sa postaral o posilnenie svojho trónu. Takže dediča Pavla akosi náhodne dobodali na smrť počas útoku. Aj keď Chika dostal podobnú časť - cigánsky kozák pripravený na akúkoľvek podlosť kvôli svojmu náčelníkovi.
  Celé Rusko sa zmenilo na kozákov, zaviedla sa voliteľnosť a odstránila sa triedna nerovnosť. Krajina zostala autokratickou monarchiou, ale cár sa spoliehal na zákonodarný orgán veľkého kozáckeho kruhu. Pôda sa rozdelila roľníkom, továrne robotníkom, ktorí si vyberali hlavy, armáda vznikla na dobrovoľnom základe. A dobrovoľníkov bolo vždy dosť. Povstania zasiahli celé územie Poľska a na podporu roľníkov vyšla ruská armáda na čele so Suvorovom.
  Tí privítali novú vládu ako osloboditeľov. Potom Rakúsko a Prusko vstúpili do vojny s kozáckym Ruskom.
  Ruská armáda pod vedením Suvorova zaútočila pri Koenigsbergu na jednotky Fridricha II. a porazila ich. Koenigsberg sa vzdal bez boja. A Suvorov urobil rýchly prechod do Berlína.
  Poľný maršal Rumjancev zasa porazil Rakúšanov. Povstanie sa prehnalo Rakúskom, po oslobodení od triednej nerovnosti a pričlenení Emeljana Pugačeva k Červenej ríši túžil aj obyčajný ľud. Pri Berlíne dal Fridrich Veľký Suvorovovi poslednú bitku, v dôsledku ktorej boli Nemci nakoniec porazení a samotný pruský kráľ bol zajatý. Po druhýkrát prišli ruské jednotky do Berlína a zostali tam.
  A poľný maršal Rumjancev dobyl Viedeň a zajal rakúskeho cisára. Petya sa zúčastnila bitiek pod velením Suvorova. Jeho pioniersky zbor si počínal ako vždy efektívne a utrpel minimálne straty. Chlapci vstúpili do Berlína v usporiadaných kolónach. Podľa tradície chlapci-bojovníci pochodovali bosí, v krátkych šortkách, bez ohľadu na počasie.
  Oliver Twist bol rád, že sa konečne môže prejsť po Berlíne. Aké potešenie hrabať berlínsky prach holými opätkami. Hoci je obdarený titulom Najpokojnejší princ, najradšej sa oblieka ľahko. Aj keď ešte chlapec. Navyše Oliver Twist s prekvapením zistil, že prestal rásť. Napriek tomu nie je jeho čas. Aj keď bojoval s Pugačevom, pridal si pár centimetrov, no teraz sa pre chlapca zastavil čas a dokonca mu prestali rásť aj nechty na nohách a rukách. A je to úžasné.
  Na druhej strane, v hlave večného pioniera prebleskla myšlienka, že snáď nestarne? Ten posledný by bol skvelý! Pre starobu brutálne znetvoruje ľudí. Premení ich na nešťastné smrže. A keď si mladý, tvoja tvár nie je znetvorená strapatou bradou a hladká, ako panna. A nemusíte sa holiť!
  Princ Oliver Twist ako hlavný generál a Jeho pokojná výsosť už nesníval, ako mnohí chlapci v jeho veku, vyrásť a obrátiť sa. Už vyrástol a rozvinul sa. A dosiahol veľa. Veď titul Najpokojnejší princ, oveľa vyšší ako len kniežací, je už prinajmenšom vojvoda.
  Menshikov vlastnil takýto titul... Emelyan Pugachev uprednostňuje chlapca a môžeme povedať, že Oliver Twist je jeho favoritom. Oliver Twist sa už cíti úplne dospelý. Poznal som dokonca aj ženskú lásku, najmä preto, že tí, ktorí sa chcú vyspať s tým najslávnejším princom a pekným, dosť vysokým chlapcom so širokými ramenami, sú minimálne tucet.
  Oliver Twist by sa cítil celkom šťastný, ale... Pri prechádzke Berlínom si chlapec spomenul, taká falošná spomienka na sen, že v jeho svete sú Nemci, už takmer porazení, na okraji Moskvy, dobyli Kaukaz, vstúpili Stredná Ázia a zdá sa, že zaútočila aj na Moskvu. V Rusku je odbúrané nevoľníctvo, ľudia sú stále spokojní a dokonca ochotne platia dane do obecnej pokladnice. Pôrodnosť sa zvýšila, úmrtnosť klesá, otvárajú sa školy a univerzity, stavajú sa nemocnice.
  Ale cirkevný majetok bol obmedzený a všetky pozemky kláštorov a chrámov boli skonfiškované. Sám Emelyan viac inklinoval k islamu, ako lacnejšiemu jednoduchému a zrozumiteľnému náboženstvu, no prirodzene bez zbytočných zaťažujúcich obmedzení: na víno a bravčové mäso, ako aj na modlitbu a ramadán.
  Prečo by si kráľ nemohol vytvoriť vlastné náboženstvo? A polygamia sa nezavádza? Je kráľom alebo nie?
  Po dobytí Nemecka a Rakúska začali povstania v krajinách Západného Nemecka, Francúzska, Španielska a Portugalska. Emelyan Pugachev vydal rozkaz pomôcť všetkým utláčaným. Skutočne druhý Trockij. Alebo Lenin. Ale viesť vojnu na Západe je oveľa jednoduchšie: Európa je rozdelená a ruská armáda je najsilnejšia a najpokročilejšia a velia jej brilantní velitelia Rumjancev a Suvorov.
  Samozrejme, vojna s Tureckom by sa skončila oveľa rýchlejšie, keby títo veľkí velitelia, kráľovnini dvorania, neboli zadržaní. Navyše armáda Osmanskej ríše bola z hľadiska zbraní a organizačného hľadiska veľmi zaostalá a Rusko nebolo súperom.
  Aj Elizaveta Petrovna, bojujúca s Fridrichom, dokázala, že ruská armáda a ruský systém sú silnejšie a efektívnejšie ako pruské.
  Relatívne pokoj v Európe bol len v Holandsku. Táto krajina má republikánsku formu vlády a ľudia sú so svojou mocou viac-menej spokojní. Ale Belgicko je pod kontrolou Rakúšanov a tam vypukla vzbura vôbec nie komická.
  Práve tam sú Pugačevove pluky. Jedno nemecké kniežatstvo za druhým sa oslobodzuje. Teraz sa však Suvorovove jednotky trochu rozpŕchli a francúzsky kráľ očakáva, že ich rozbije kúsok po kúsku. Stopäťdesiattisícová armáda, proti šesťdesiattisíc ruským vojakom, z ktorých tretinu tvorí pioniersky zbor Olivera Twista.
  Chlapci sú sčasti pešo, sčasti na malých koníkoch typu pony, skáču a skákajú. Suvorov sa rozhodne zaútočiť na Francúzov. Aj keď nepriateľ má takmer trikrát toľko vojakov a Francúzi, samozrejme, nie sú v boji Osmani.
  Oliver Twist a jeho vojaci popravia skrytú Minervu, urobia odvážny prechod a vynútia si niekoľko riečnych prekážok. Jeho chlapčenská armáda smelo špliecha na jesennú vodu. Priekopníci sa totiž neboja chladu ani chorôb. Bojujú s podomácky vyrobenými prakmi, ktoré sú rovnako účinné ako granátomety a používajú praky.
  Noc na jeseň je dlhá. Oliver Twist je jedným z prvých a strieľa strážcov streľbou z praku. Prak nie je jednoduchý, ale so šípom napusteným kyanidom draselným. A keď zasiahne priamo krk, nepriateľ zomrie bez zvuku a stonania.
  A potom pionierske špeciálne jednotky statočne vyrezávajú stany so spiacimi francúzskymi vojakmi. Oliver Twist začal rezať s plukovníkom v modrej bohatej uniforme. Podrezal mu hrdlo nožom a zakryl si ústa. Efektívne a rýchlo. A ďalší chalani prišli včas, všetko robili s úžasnou rýchlosťou a súdržnosťou.
  Poplach bol spustený neskoro a už nahnevaných chlapcov nemožno zastaviť. Oliver Twist strihal to najlepšie a spieval zároveň;
  Ó, vlasť Veľké Rusko,
  Dvojhlavý orol je silnejší ako všetky zvieratá!
  Náš kráľ je mocná jasná misia,
  Čo urobí národy krajšími a láskavejšími!
  
  Prišli sme oslobodiť cudziu zem,
  Ľudia v Paríži tiež silno stonajú...
  Vybudujme nádherný raj na planéte,
  Netreba rozmazávať rozliate sople!
  
  Urobíme komunizmus takýto pre všetkých,
  Čo bude žiariť na planéte ...
  A zlý fašizmus bude zničený,
  Vlastníkom pôdy je Fuhrer, aké je to zvláštne!
  
  Vo vlasti jasnejšie ako slnečná kupola,
  Kostoly sa lesknú, zlatí pravoslávni!
  Sme za Stalina s pozdravom,
  Nech je veľká cesta tá najslávnejšia!
  
  Obnovme veľkosť kostolov,
  Kristov brat, mladší brilantný Lenin...
  V zástave dcér a synov,
  Na slávu všetkých minulých generácií!
  
  Suvorov nariadil priekopníkom -
  Bojujte za kozácku vlasť...
  Udrieme nie do obočia, ale do očí,
  V batohu máme mocný granátomet!
  
  Verím, že vyhrá sovietsky vojak
  Celosvetová cesta k nesmrteľnosti komunizmu!
  Zdvihni priekopnícky silný štít,
  Na veľkom kapitalizme bude ležať!
  
  Drahý Pán povedie na Mars,
  Pšeničné polia budú na Venuši...
  A všetko sa stane len v najvyššej triede,
  Aj keď sme to všetci nestihli!
  
  Tu celému vesmíru vládne komunizmus,
  Vzkriesený vedou: kto padol a zomrel!
  Za tohto rytiera statočne bojuj,
  Potomkami budú páni a sudcovia!
  Po porážke a vyrezaní celého francúzskeho zboru sa chlapci ponáhľali ďalej vyhladzovať nepriateľa. Navyše Suvorovites podnaperli z druhej strany. A Francúzi začali panikáriť. Hlavné batérie odvážne zajali priekopníci, ktorí ukázali najvyššiu triedu používania prakových granátometov. A chalani ukázali, že budú chladnejší ako dospelí.
  Oliver Twist ako spievať, aj keď nie svoj, ale ten, ktorý spievali oni, ako priekopníci druhej svetovej vojny;
  Suvorov naučil pozerať sa dopredu ..
  A ak vstaneš, postav sa na smrť!
  Aj Vitya bude spievať z plných pľúc;
  Bratia Suvorovci, príklad pre nás!
  V ťažkej hodine sa nestratil!
  A všetky deti, ktoré drvia Francúzov, keď sa rozdávajú:
  - Suvorov učil v prudkých bitkách,
  Udržujte ruskú vlajku v sláve!
  Tu chlapi hádzali nitroglycerín z praku na francúzsku kavalériu. Tisíce jazdcov boli zmiešané a zlomené a koľko koní bolo ohnutých. A deti spievajú;
  Otec a brat Suvorov boli,
  Rusko sa o posledné podelil s bojovníkom!
  A tak som zablikal piatimi batériami a pokračoval znova;
  - Suvorov v sláve krajiny je osud,
  Sfalšované víťazstvo, rozdrvil nepriateľa!
  A bosá, priekopnícka armáda Francúzov odišla. Bez oddychu sa ponáhľali do samotného Paríža. A Francúzsko si slobodne povzdychlo. Francúzi sa zjednotili v jednej rodine s ruským ľudom a v dôsledku toho sa rodina rozšírila.
  V Španielsku nebola ani armáda schopná poskytnúť Rusom dôstojný odpor. Červená vlajka nad Madridom, Lisabon spustil aj kozácke pluky. A po Európe sa šíria nové demokratické hurikány. Kozáci začali zhromažďovať svoje kruhy a vyberať si atamanov pod všeobecnou prísahou ruského cára Petra Tretieho. Tu sú povstania vo Švédsku.
  Ruské pluky sa presunuli na pomoc, aby nenechali ľudí preliať krv. A Švédsko sa stalo ruským, slobodným, kozáckym volostom. Európa zhodila okovy otroctva a stala sa slobodnou. Aby zavládla harmónia a pokoj, vytvoril sa jediný štát. V Európe neexistujú žiadne hranice, žiadne samostatné armády, žiadne colnice. Všetky ich problémy sa riešia spoločne a robia spoločnú vec. A v Rusku tiež - existuje miestna samospráva a jediné impérium a ľudovo volený parlament. Školy sa stavajú.
  Ako rád hovorieval Emelyan Pugachev: kto rok premýšľa, sadí raž. Kto je desaťročný strom. A kto po stáročia - zasadil školy!
  Kto nemá svetlo poznania,
  Poškodený a duchovne slabý!
  Démon nočnej mory vlastní-
  Nie človek, ale nešťastný otrok!
  
  Ale zapálime pochodeň poznania,
  Nechajte vedcov premýšľať!
  Ľudská rasa nebude v smútku,
  Náš muž sa usilovať nahor!
  Európa sa zjednotila, ale to nestačí. Ruské jednotky idú do Afriky. Ďalšia vojna s Tureckom. Kozácka armáda je obrovská, dobre vyzbrojená a vedená Suvorovom. Veľmi úspešne bojuje s Osmanmi. Istanbul padol v priebehu niekoľkých mesiacov. To však stále nestačí. Ruské jednotky postupujú ďalej na juh.
  Vitya a Oliver kráčajú spolu. Púštny piesok pod bosými nohami nebojácnych chlapcov. A zrazu Vitya úprimne priznáva:
  - Prepáč Oliver Twist, ale... som tiež hitom druhej svetovej vojny!
  Oliver súhlasne prikývol.
  "Aj mňa to napadlo!?"
  Vitya nebola prekvapená a dokonca hádzala piesok na jaštericu:
  - A niet prekvapení! Aj ty si ešte chlapec!
  Oliver Twist smutne prikývol.
  - Áno, už päť rokov zostávam na jednom mieste, ako aj v iných veciach. Vy a ja sme sa stali ako konzervované múmie v alkohole. Žiadna choroba, žiadne jazvy, všetko je po starom...
  Vitya odpovedala:
  - Moje rany sa hoja o niečo pomalšie ako tvoje, ale naozaj po nich nezostali žiadne stopy. Vo vzhľade sme ... Asi štrnásť! Museli ste byť v rovnakom veku, keď ste sem spadli?
  Oliver Twist úprimne priznal;
  - Nie! Mal som len jedenásť! Ale vyrástol som trochu viac a potom som zostal na mieste ... Ale je to zvláštne, vlasy na mojej hlave, aj keď nie rýchlo, stále rastú a moje nechty sa úplne zastavili.
  Victor s hrdým úsmevom poznamenal:
  -Ale mám, ale narástol mi vyrazený zub. A teraz nie som vôbec čipovaný!
  Oliver Twist hodil na škorpióna kamienok holými prstami. Beštia bola zasiahnutá a rozrezaná na polovicu. Chlapec poznamenal:
  Môžeme byť dokonca nesmrteľní!
  Vitya povedala s nesmelou nádejou:
  - Tak to je úžasné. Poďme do iných svetov! No, čo je nám život, bez boja a úletov.
  Horúci piesok sa nebojí večných chlapcov. Horšia je však nuda.
  Ale bol tam len boj. Mudžahedíni vyhlásili džihád, boj sa rozvinul s obnovenou silou. Kozáci však lovili banditov a postupne posilňovali svoj poriadok. Ale partizánska vojna spomalila pohyb do Afriky. Postupne sa rozvrstvenie v Emelyanovej ríši rozrastalo. Obchodníci zbohatli, objavili sa chudobní. Cár Pugačev sa proti tomu snažil bojovať zavedením vysokých progresívnych daní.
  Zároveň sa nabral kurz na vonkajšiu expanziu. Kozáci zajali Irán počas krátkej vojny a vstúpili do Indie. Ďalej sa v novo zajatých krajinách posilnil demokratický a zároveň panovnícky poriadok. Nechýbali ani partizánske útoky. Zároveň sa rozvíjala veda. Bola postavená prvá železnica z Petrohradu do Krasnoje Selo. A začala sa budovať odbočka medzi Moskvou a Petrohradom.
  Ríša silnela a s ňou rástol aj despotizmus cára Petra Tretieho. Pravda, nehovorilo sa o obnovení nevoľníctva, kapitalizmus sa aktívne rozvíjal. Vypukla vojna aj s Čínou... Suvorov porazil aj čínske hordy... Ale zatiaľ anektoval len Tibet a Mongolsko. Krajina bola zaneprázdnená vnútornými transformáciami a trávením novo anektovaných krajín. A už nebola na expanziu.
  Od presťahovania uplynulo pätnásť rokov. Vitya a Oliver Twist zostali navonok tínedžermi, ktorí vyzerali ako štrnásťroční, no mentálne sú už celkom dospelí, titulovaní ľudia. A naozaj sa chcú vrátiť...
  Chlapci už skôr začali zabúdať na svoj bývalý vojenský svet, ale zrazu vo sne videli v celom svojom jase pokračovanie druhého svetového masakru.
  . KAPITOLA #13
  Chlapecký väzeň sa prebudil. A znova som videl, že okolo sú múry väznice a osamelá cela. Ale tento deň bol výnimočný. Najprv Olivera odviedli do samostatnej miestnosti, kde ho dôkladne umyli. Potom si oholili malú kefu odrastených blond vlasov.
  Opätovne ho vyšetrili žena a muž a dospeli k záveru, že chlapec je úplne zdravý.
  A nakoniec dali nejaké hrubé, dve veľkosti veľké topánky. Vraj ani chlapec neprestal chodiť na súd bosý. Aby neodleteli, musel som dať papier.
  Počasie bolo teplé a Oliver, ktorý bol zvyknutý chodiť naboso, bol nepríjemný.
  Nasadili mu putá a odviedli pred súd. Oliverovi sa počas väzenia dokonca trochu polepšilo. Vďaka starostlivosti súcitných žien ho dobre živili. A naozaj tam nebeháte, hoci Oliver cvičil každý deň.
  Twistova detská tvár bola zaoblená, jeho hlava vyholená na nulu. A pruhované pyžamo, hrubé topánky a okovy na ruky.
  Chlapec sa nezdal byť nebezpečný, ale nevyvolával ani pocit ľútosti. Oliver vyzeral pokojne a silne.
  Sudca sa naňho pozrel... Na jednej strane prokurátor a na druhej právnička. Zvyčajne sa zúčastňovala na súde pre mladistvých. Tlačený na ľútosť, ale súd sa nenaťahoval.
  Oliverovi sa nepáčilo, ako vyzeral sudca. Nehneval sa, no bol v ňom mráz. A v každom prípade to, že obžalovaný je dieťa, ho zrejme neobmäkčí.
  Prokurátor mal však nos draka a nahnevane sa tváril. Naopak, právnička vyzerala mladšie ako na svoje roky a vyzerala ako anjel s blond, mierne žltkastými vlasmi. Jej tvár bola nevinná. Ale nie príliš chytrý.
  Súd sa snažili nenaťahovať kvôli chlapcovi. Najprv prokurátor prečítal dlhé obvinenie. Vypísal Oliverove hriechy. A dokonca aj to, že mal v chudobinci málo jedla, a útek pred pohrebníkom a spôsob, akým spolupracoval so zlodejmi a podvodom ušiel z detskej väznice. Tiež sú uvedené jeho početné krádeže v krátkom čase a nájazdy na domy. Pripomenul, že mladistvý páchateľ sa vôbec nekajal a nevydával sa, kde sa skrýva dobro ukradnuté ctihodným občanom. A že aj napriek svojmu mladému veku je chlapec beznádejne rozmaznaný a je na odchode zo života, určite spácha vraždu alebo niečo ešte horšie.
  Prokurátor skrátka žiadal trest smrti.
  Potom prehovorila právnička. Pomerne výrečne a názorne vykreslila utrpenie nešťastnej siroty Olivera Twista. A pripomenula mu, že ešte nemá ani jedenásť a že chlapec v detskom väzení veľa číta a vrúcne sa modlí. A jeho túžbou bolo len prežiť a konať dobro.
  Sudca ľahostajne počúval obe strany.
  Potom odovzdal slovo Oliverovi.
  Chlapec s povzdychom povedal, že uznáva svoje zločiny a úprimne sa kajá a žiada súd o zhovievavosť.
  Sudca odpovedal:
  - Mohli by ste uviesť presné miesto, kde ste ukryli skrýšu?
  Oliver sa zachvel a s povzdychom odpovedal:
  - Za toto som nevydržal tri mučenia!
  Sudca pochmúrne odpovedal:
  - To je to, čo stojí za to jeho pokánie! Je to nenapraviteľný zločinec!
  A slávnostne oznámil:
  - Napriek nízkemu veku obžalovaného nenachádzam poľahčujúcu okolnosť a odsudzujem ho za početné vlámania na smrť obesením! Okrem úteku z detského väzenia dostane ďalší trest: tri bičovanie, až kým stratí rozum bičom. A buďte podľa tohto!
  Oliver sa triasol, zbledol, no dokázal zadržať slzy. Vyviedli ho zo sály a odviedli späť.
  Tentoraz v cele smrti. Tam chlapcovi nasadili okovy na ruky aj na nohy a pripútali ho reťazou okolo krku. Namiesto postele tam bola len kopa slamy, už aj tak pekne hnilá. A jedlo Oliver dostával len zatuchnutý chlieb a vaničku s vodou.
  Chlapec mal zastrčené bosé nohy, zobrali mu topánky a skrčený zaspal. Pred nami bol len výprask... A slučka.
  Stalo sa však niečo zaujímavé...
  Každý pirát to má niekedy ťažké. Tu a u slávneho Jamesa Cooka sa slnko šťastia schovalo za mraky. Nedávny nálet na španielsku flotilu sa skončil stratou jednej lode a druhá bola natoľko poškodená, že ju kapitán musel nechať na opravu v dokoch. Ďalším problémom bola hrozba zo strany pirátskeho lorda Dukakisa. Tento odporný chlapík prisahal, že Jamesovi podreže hrdlo. A teraz sa jeho šance na to výrazne zvýšili. Väčšina posádky potopenej lode a námorníci z poškodenej lode sa presunuli do šalupy.
  Ukázalo sa, že toto malé koryto bolo preplnené korzármi. Z dlhých neumytých tiel bol cítiť ťažký zápach, veľa pirátov spalo priamo na palube. Obzvlášť odporní boli štvorrucí poddaní s medvedími hlavami. Pravdaže, bojovali dobre, ale páchli tak silno, že ich smrad upchal nosné dierky.
  James vydal rozkaz dôkladne vyčistiť loď a okúpať sa v zálive. Potom sa okamžite ľahšie dýchalo a šalupa vyplávala z pobrežia. Ponad loď lietali čajky, špliechala spenená voda. Trojité slnko ožiarilo cestu a. James Cook bol síce bývalý, ale šľachtic a patologicky neznášal špinu. Tento chlapík bol však krutý darebák a darebák. Oblečený v čiernej košieľke, v rovnakej čiernej parochni s kaderami po plecia vyzeral ako zlovestný havran. Čipkovaná strieborná pena nafúknutých manžiet a volán s veľkým diamantom dodali jeho postave aristokratický lesk. Jeho snedá, dohladka oholená tvár so špicatým nosom bola prísna. Jeho modré oči žiarili oceľovým leskom, jeho pohľad sa nudil. Báli sa ho početní piráti, poslušne plnili rozkazy a motali sa po relatívne malej šalupe.
  - poručík Barsaro. - zakričal vodca zbojníkov. - Čo je na obzore?
  Barsaro - obrovský, chlpatý, ozrutný, v hrubej košeli a kožených nohaviciach - nafúknutý. Spadla mu kvetinová vreckovka a odhalila krátku orezanú hlavu.
  - To je v poriadku, kapitán.
  Ako odpoveď nasledoval divoký rev:
  - A hovoríš to tak pokojne. Prisahám pri hromoch a bleskoch, ak do konca dňa nedostaneme žiadnu korisť, niekoho zavesím na jarmo. Podľa žrebu.
  Kapitán mal už predtým záchvaty hypochondrie, takže korzári znervózneli. Vypuknutie ich aktivity však bolo krátke.
  Tri jasné kotúče ma uviedli do polospánku. Po nejakom čase väčšina pirátov driemala na palube.
  James Cook nervózne prechádzal po pevných dubových doskách a nohami odkopol rozhľadených alebo príliš ospalých námorníkov. Mužstvo len mrmlalo. Nie bezdôvodne sa kapitán obával nepokojov. Koniec koncov, hladný pirát je ako vlk. Aj dobre živený zbojník je nespoľahlivý a s prázdnym žalúdkom je úplne pripravený odhryznúť si ruku. Poručík Barsaro ho nasledoval a civel naňho. Väčšina pirátov boli ľudia, iné galaxie sa zhromaždili v samostatných gangoch a spravidla sa vyznačovali nadmernou krutosťou.
  Jeho myšlienky prerušil hlasný hlas.
  "Mám pocit, že dnes to bude slávna bitka."
  Kapitán ten hlas spoznal a otočil sa. Tieto slová prehovoril svetlovlasý fešák v strapcovom strakatom obleku. James okamžite rozmrzol. Spomenul si, ako tento palubný chlapec nedávno prišiel na palubu.
  Bolo to v prístave, kde pristáli s poškodenou loďou. Piráti sa, ako bolo na brehu zvykom, opili a strhli do vzbury. Vtedy k nemu pristúpil tento čudný chlapec a smelo si vypýtal chatára do pirátskeho tímu. Možno by za iných okolností James šteňa jednoducho prepichol mečom. Keď však chlapec vstúpil do dverí, veľký korzár sa ho pokúsil chytiť, a keď dostal nohu do krku, upadol do knokautu. Urobilo to dojem.
  - Chceš byť chatár? - povedal kapitán. My piráti nepotrebujeme chatára. Môžem ťa brať ako jednoduchého námorníka, ale na to musíš prejsť testom.
  Chlapec Oliver Twist dupol bosou nohou a sebavedomo odpovedal:
  - Som pripravený na akúkoľvek výzvu.
  - Potom zabite Dlhého medveďa. James ukázal na štvorrukého poručíka Makuhota. Kapitánovi sa nepáčil tento čudák, ktorý mu chcel jednoznačne ukradnúť moc. Dlhý medveď, špinavé nadávky, pripravený bojovať. V každej z jeho rúk je meč. Potom chlapec vytiahol čepeľ, trblietajúcu sa vo svetle sviečky. Kapitán zatlieskal rukami.
  - Začalo!
  Chlapec, ako očakával, bol veľmi šikovný. Mečom odrazil štyri údery naraz a dve čepele nepriateľa zoťali. Prepichol Makuhotovi chlpatú hruď. Krv vystriekala, korzár sa rozzúril a znova zaútočil s divokým revom. Chlapec sa mu skrčil pod ruku a odrezal mu hlavu, zviera sa zrútilo na palubu.
  Kapitán od radosti zapískal.
  - Toto je bojovník. Najlepší z mojich chlapov. - Nováčik sa ukázal ako mimoriadne obratný a pohotový. A jeho meč sa zdal byť zázrakom bojových umení. Najprv mu napadlo, či k nemu z podsvetia neprišiel holý muž. Potom však túto myšlienku zahodil. Sú obyvatelia podsvetia schopní vlastniť zbrane na blízko?
  Kapitán sa s úsmevom spýtal:
  - Ako sa voláš, zlatko?
  - Oliver Twist. A to nie som dieťa. Chlapcove oči sa hrdo zaleskli. Hoci mal Oliver Twist len desať rokov, v spánku vyzeral na štrnásť a mal dosť široké ramená. Vodca pirátov v ňom cítil detskú silu.
  Chlapec zakričal:
  - Takže bude bitka?
  Áno, a veľmi horúce.
  Možno má ten bastard pravdu. V každom prípade sa to zhoduje s jeho túžbami. Chcem krv a zlato.
  - Jung, vylez na vyhliadkovú plošinu, budeš nás informovať o nebezpečenstve.
  Oliver Twist prikývol a rýchlosťou mačky vyliezol hore po lanách. O necelých päť minút chlapec zakričal:
  - Napravo od tabule v smere na juhovýchod sa pohybuje veľká loď!
  Piráti vyskočili zo sedadiel, James Cook vytiahol ďalekohľad. V mieste, kam nahý muž ukazoval, boli skutočne viditeľné stožiare impozantnej lode. Podľa všetkého to bola bojová loď vládnych síl. Na tejto obrovskej lodi si ich všimli aj oni, a tak zmenili kurz, išli na zblíženie.
  Pohyb impozantnej štvorsťažňovej lode bol desivý. Kapitán filibuster vydal rozkaz pridať plachty a vrátiť sa späť. Proti stogunovému obrovi nemal najmenšiu šancu obstáť. Hoci piráti napli všetky plachty, nebolo možné odísť. Rýchlosť nepriateľa bola oveľa vyššia. Zdá sa, že gigant mal vynikajúce vlastnosti.
  James Cook spanikáril, jeho nervozita sa preniesla na Olivera Twista.
  - Ten prekliaty chatár predpovedal, že dôjde k horúcemu súboju. A teraz sa schyľuje k bitke, ktorá je pre nás neúspešná. Zložte ho zo stožiara a zaveste. Ale nie, pre začiatok nalejte mihalnice.
  Piráti sa veselo šplhali plniť pokyny "šéfa". Chlapec sa zúfalo bránil a dokonca sa mu podarilo hodiť dvoch cez palubu, no napriek tomu ho vytiahli na palubu. Čakal tam kat na plný úväzok s ťažkým sedemchvostým bičom v rukách. Keď mu strhli košeľu, priviazali chlapca Olivera k lavičke, kde zvyčajne bičovali námorníkov. James chcel, bolo nariadiť mučiteľovi, aby z chlapca vymlátil ducha, ale zmenil názor.
  - Čoskoro nás čaká boj nie na život, ale na smrť. Meč navyše nezaškodí.
  Jeho slová prerušil dunivý výstrel. Vystrelilo jedno z lukov bojovej lode. Jadro preletelo nad loďou. Piráti nadávali špinaví. Ďalší výstrel, už z inej pištole, bol presnejší - jadro zasiahlo stranu a prerazilo dieru.
  Na bojovej lodi signalizovali - kapitulácia. James Cook chcel odpovedať rozhodným odmietnutím - piráti zomierajú, ale nevzdávajú sa, keď mu hlavou preblesla myšlienka. A keď?!
  Obrátil sa k tímu a zakričal:
  - Odhoďte bielu vlajku, kapitulujeme!
  V tomto momente bojová loď znova vystrelila a šalupa sa triasla od úderov do provy a kormy a jej zlomený čelen visel na spleti náčinia cez provu.
  "Ponáhľaj sa, inak budeme zničení!"
  Nad šalupou sa vztýčil biely transparent. Mocná nepriateľská loď vystrelila ďalší výstrel. Ťažké jadro prerazilo nadstavbu a otočilo provu lode. Len vzhľad bielej vlajky zachránil šalupu pred zničením. Jamesov riskantný výpočet bol založený na skutočnosti, že anglická loď, ktorá nepoznala veľkosť nepriateľa, by sa k nemu priblížila na pristátie a prekvapená bola mu vydaná na milosť. Zdá sa, že v tento deň bolo vrtošivé šťastie na strane filibusterov. Stalo sa tak, ako očakávali - k boku šalupy sa priblížila obrovská loď. Strany sa spojili takmer chrbtom k sebe. James Cook stuhol ako modla, potom sa jeho pravá ruka zdvihla.
  - Vpred, synovia mora!
  Skúsení piráti konali rýchlosťou blesku.
  Ozval sa ťažký úder, rachot zamotanej takeláže, hukot padajúcich stožiarov a zvuk nastupovacích mačiek, ktoré sa zarývali do kože bojovej lode. Po pevnom uchopení sa obe lode spojili do jednej a piráti na príkaz poručíka Barsara vystrelili salvu z muškiet a ako mravce padli na palubu bojovej lode. Bolo ich asi dvestopäťdesiat - brutálnych banditov v širokých kožených nohaviciach. Niekoľkí mali na sebe košele, no väčšina radšej bojovala nahá do pása a vďaka odhalenej opálenej pokožke, pod ktorou sa vyvaľovali svaly, vyzerali ešte hrôzostrašnejšie. Proti sa postavilo vyše päťsto ľudí. Pravda, námorníci bojovej lode boli väčšinou zelení regrúti a korzári boli všetci ako výber - silní bojovníci zocelení bojom. Zastihli ich nepriateľské výstrely z muškiet a začala sa vzdušná prestrelka. Trubači zahrali útok a na palubu nepriateľskej lode sa ponáhľal aj samotný James. Filibusteri sa vrhli na Angličanov so zúrivosťou hladných psov.
  Boj bol dlhý a zúrivý. Začínajúc na prove lode sa rýchlo rozšíril do pása. Angličania sa tvrdohlavo bránia, povzbudzujúc sa, že prevyšujú počet pirátov. Pochopili, že žiadne zľutovanie nebude. Flibusters neomilostia. Ale napriek zúfalej zdatnosti Britov ich piráti naďalej tlačili. Mladý Oliver Twist zúrivo mával obojstrannou šabľou, drvil protivníkov a rozdával údery doprava a doľava. Krv sa rozstrekla po celej palube, James niekoľkokrát takmer sám narazil na meč. Korzári bojovali so šialenou odvahou mužov, ktorí vedeli, že nemajú kam ustúpiť a musia buď vyhrať, alebo zomrieť. James si vybral svoju obeť - anglického admirála, ktorý mávajúc šabľou povzbudzoval svojich vojakov. No zastrelí ho pištoľou.
  Skôr ako mohol James zacieliť, vyskočil zúfalý Oliver Twist a podrezal admirálovi nohy. Admirál spadol a ďalší úder mu odsekol hlavu. Z radov vojakov bolo počuť hrôzostrašný výkrik. Smrť veliteľa však vôľu bojovníkov nezlomila. Pokračovali v boji so zúrivosťou odsúdených. Preživších obrancov bojovej lode vyhnali na štvrťpalubu. Naďalej kládli slabý odpor. Polonahý Oliver už dostal niekoľko ľahkých škrabancov, ktoré chlapca len rozzúrili a ten sa s čoraz väčšou urputnosťou rútil do boja. Jeho obnažené okrúhle päty sa blýskali. V bitke to dostal aj James. Keď poslední vojaci, ktorí to nemohli vydržať, odhodili zbrane, okamžite ich zabili. Okrem dvoch. Nariadili ich vypočúvať s predsudkami.
  Oliver Twist sa pozrel späť na vodcu pirátov - James vyzeral vystrašene. Jeho prilba bola zrazená nabok, predná časť kyrysu bola ohnutá, biedne roztrhané rukávy mu zakrývali holú pravú ruku, postriekanú krvou. Na Oliverovi však bolo dosť krvi - jeho vlastnej aj cudzej. Jeho trup sa leskol karmínovým potom. Odvážne sa pozrel do kapitánovej tváre. Spod rozstrapatených vlasov vodcu pirátov vytekal šarlátový prúd - krv z rany zmenila jeho čiernu vyčerpanú tvár na akúsi strašnú masku.
  Modré oči žiarili, zdalo sa, že horia studeným plameňom.
  - Sme vyhrali. Táto loď je moja!
  O niečo viac ako polovica pirátskej posádky bola zabitá pri tejto porážke. Korzári vyhrali vysokou cenou. Ale na druhej strane dostal James Cook kontrolu nad najsilnejšou anglickou loďou. Teraz sa z neho stával možno najmocnejší pirátsky barón. Rozmarné šťastie, ktoré ho predtým nezvýhodňovalo cenami, sa zrejme rozhodlo obrátiť proti kapitánovi.
  A keď boli zajatí vojaci vypočúvaní, Jamesova radosť bola úplne prehnaná. V podpalubí lode boli uložené poklady vrátane truhlice s diamantmi. Práve to sa rozhodli pred tímom skryť. Hoci podľa zákonov pobrežného bratstva dostáva najväčší podiel kapitán, väčšina koristi je rozdelená medzi pirátov. A kto sa chce podeliť s týmto riffom? Nie, zoberie si so sebou to najcennejšie. Kto mu však pomôže ukryť poklady? Samozrejme, lojálny poručík Barsaro. A do tretice si vezme chatára Olivera Twista.
  Tento chlapec ešte nie je skazený pirátskymi zvykmi a je príliš mladý na to, aby pochopil skutočnú hodnotu pokladu. Kapitán si bude môcť zavesiť rezance na uši. Najlepšie je pristáť na ostrove na noc a všetko urobiť rýchlo. Neďaleko sa nachádza malý ostrov s jaskyňami. Vidíš, tam zamotá ten prípad. Pod rúškom noci.
  Keď sa zotmelo, kapitán zavolal Barsara a Olivera a prikázal im, aby ho nasledovali. Pôsobivá truhlica bola čoskoro odstránená z nákladného priestoru. Krabica bola veľmi ťažká a všetci traja ju len ťažko mohli vytiahnuť. Okrem šperkov sa v truhlici nachádzalo aj množstvo zlata. S ťažkosťami, keď poklad naložili do člna, prešli z boku lode na breh. Počasie bolo priaznivé.
  Bolo zamračené, mesiace sa schovali za karmínové oblaky. James teda oklamal svojich kamarátov.
  "Váš podiel bude náš," zamrmlal vodca.
  Debnu postavili na kolieska a odvalili sa po skalnatom hrebeni. Nebolo to veľmi pohodlné, ale stále lepšie ako nosiť ho v náručí. Stromy pôsobili zlovestne a vrhali dravé tiene. Poklad teda odvliekli do jaskyne. Pod bosé nohy Olivera Twista vliezli ostré tŕne, deťom dopichali nohy do krvi. Mladý pirát vydržal, a predsa bolo od neho hlúpe, že si neobul nepreniknuteľné čižmy s rebrovanou podrážkou. V takých horúčavách im to však bolo veľmi nepríjemné a modernejšie, s tepelnou reguláciou a umelým chladením, mali topánky lastovičník zakázané. Zákaz nosiť nové technológie sa týkal aj oblečenia. Chlapec tak musel znášať silné bolesti, na cestách mu vytrhávať tŕne z holých pätiek a tiež pociťovať svrbenie od žihľavy. Barsaro nafúkol a tlačil vozík.
  Nakoniec sa objavila jaskyňa. Korzári si vydýchli. Ozval sa rev - trojhlavý lev. Bolo to veľké zviera veľkosti býka a rútilo sa na ľudí s divokou zúrivosťou. Jamesovi Cookovi sa podarilo vytiahnuť pištoľ a zastreliť monštrum do hlavy. Jatočnému telu leva sa však podarilo piráta zraziť. Barsaro vystrelil z muškety a trafil ho do brucha a Oliver, ktorý vyskočil, odrezal druhú hlavu leva. Netvor, ktorý sa krútil, udrel labou do Barsarovej hrude a posledná, tretia hlava, blysla tesákmi nad jej hlavou. Oliver švihol svojim grav-titánovým kovaným mečom a zaťal pekelnú rasu cez krk. Fialová krv sa rozstrekla, šelma vydala smrteľné zachrapčanie a okamžite buchla chvostom. Chlapec vykríkol od bolesti, chvost upletený z oceľového drôtu prerezal kožu. Keby bol na jeho mieste slabší človek, mohol by z neho pokojne vyletieť duch. Mladý pirát vstal. Barsaro zastonal neďaleko. Tričko mal roztrhané, krv kvapkala, ale nič strašné sa nestalo. Oliver priskočil ku kapitánovi. Už bol hore. Bol mierne otrasený, ale vydržal.
  - Na čo čumíš? Myslíte si, že je táto mačka schopná zraziť vodcu korzárov? Vstávaj, Barsaro, poklad sme ešte neskryli.
  Pirát vyskočil a potácajúc sa posadil sa na hruď.
  - Čo sedelo, ťahalo ďalej.
  Oliver prikývol a potiahli truhlu ďalej. V jaskyni nepomohli kolesá, musel som to ťahať na seba. Piráti zalapali po dychu od napätia. Cestou narazili na priesvitného aligátora, ktorý sa v tme slabo trblietal. Našťastie pre plaza nezaútočila, ale ukryla sa v hlbinách jaskyne. Len červené oči žiarili v tme dravo.
  Oliver Twist potriasol päsťou.
  S veľkými ťažkosťami filibustri zdvihli kameň a vtlačili do jamy železom tepanú truhlicu. Potom umiestnili kameň na miesto.
  - Nemusíš to ani pochovávať. Teraz je to sakra dvojka, kto to nájde.
  Barsaro sa usmial so zubatými ústami a povedal:
  "Teraz vieme o poklade len my traja. Rozdeľme si to teda na tri.
  James sa škodoradostne usmial.
  - Povedal si tri. Kde je ten tretí?
  - Toto šteniatko. Barsaro natiahol ruku.
  Zaznel výstrel, piráta vyhodili, potom sa tučný korzár ťažko potopil. Číhajúci plaz zrazu zozadu zaútočil na mŕtvolu a začal ju trhať pazúrmi a takmer polmetrovými zubami. Bolo vidieť, ako sa jeho priesvitné brucho naplnilo krvavou kašou zo zvyškov ľudského tela. Oliverovi pri tom vražednom pohľade prišlo zle.
  - To je strašné! Prečo si ho zabil? - zamrmlal chlapec.
  - Vedel príliš veľa. Okrem toho to nedáva veľký zmysel. Okrem fyzickej sily nemal Barsaro žiadne cnosti.
  "Aj ty ma zabiješ?" Oliver Twist sa napjal, pripravený každú chvíľu uskočiť a seknúť svojho nepriateľa mečom.
  Kapitán úprimne odpovedal:
  - Nie, nezabijem ťa. Už nie som mladý a tak sa stalo, že nemôžem mať deti. Staneš sa mojím synom. Dlho som chcel stretnúť chlapca ako si ty. Chytrý, statočný, schopný pokračovať v mojej práci.
  Oliver Twist zasnene zdvihol zrak.
  - Alebo možno - stať sa cisárom celej pologule noci?
  James Cook sa napjal a oči mu nevľúdne blikali.
  "Ste náhodou z podsvetia?"
  Chlapec dupol bosou nohou a odpovedal:
  - Nie! Narodil som sa v jednej z anglických kolónií.
  - Áno? A kde si zohnal taký dobrý meč?
  Oliver zakričal:
  - V boji je to moja trofej.
  Kapitán sa zamračil.
  - V akej bitke?
  Chlapec odpovedal s úsmevom:
  - Neďaleko Sargasovej brány, kde sme bojovali s Drakeovskou eskadrou.
  - Oh, pamätám si niečo také. Takže nie som váš prvý kapitán. Kto si bol predtým chatárom?
  Oliva zaškrípala:
  - V Klivesare.
  Vodca vyštekol:
  A prečo ťa vyhodil?
  Chlapec, ktorý odhodil tŕň holou pätou, vydal:
  - Rozbil som mu fajku, za čo ma prikázal zbičovať a vylúčiť z bratstva.
  James Cook predstieral, že verí.
  - No, teraz mi budeš slúžiť, a len mne. Zveril som ti moje tajomstvo, zlato. A dúfam, že ty budeš môj syn.
  - Páči sa mi byť pirátom, je to také romantické. Oliver si potriasol rukou s Jamesom Cookom. Spoza rohu vyletel tieň, obrovský krokodíl sa vrhol na kapitána, ktorý vystrelil a pristál medzi oči. Plaz ani nespomalil. Potom Oliver švihol mečom a sekol ho rovno cez ústa. Úder bol silný, aligátor sa zastavil, z priehľadných kapilár netvora sa vyliala biela krv.
  Ďalším Oliverovým krokom bolo vraziť mu meč do oka. Tvor bažinatého pekla zakričal a dal sa na útek. Špliechanie zasiahlo jeho tvár, krv monštra pálila a svrbela. Oliver padol na kolená, nabral do dlane trochu vody a prešiel si ňou po tvári. Stalo sa to ľahšie, svrbenie ustúpilo. James Cook zamrmlal:
  - Je čas ísť von. Tieto jaskyne sú plné odporných stvorení. Mesiace čoskoro vyjdú - naši chlapi sa zobudia a začnú zavýjať. Sú ako deti. Bez kapitána nič nestojí.
  Spiatočná cesta bola oveľa jednoduchšia. Chlapec, ktorý sa dostal k moru takmer pri behu, ponoril svoje boľavé nohy do slanej vody. Bolo to pre neho oveľa jednoduchšie. Kapitán mu podal fľašu rumu a Oliver sa napil štipľavej tekutiny. Teraz bol veselý, telom mu prúdilo príjemné teplo, chcelo sa mu spievať. Len strach zo zobudenia pirátov zadržiaval impulz. Keď sa dostali na palubu, palubný chlapec chcel ísť spať, keďže v novej lodi bolo dosť miesta, ale kapitán ho gestom zastavil.
  - Chcem ti povedať pár slov, chalanisko. Poďme do kabíny.
  Keď zavreli, James Cook si nalial pohár rumu a ponúkol chlapcovi drink. Oliver to však odmietol.
  - Z opilca sa nikdy nestane veľký bojovník.
  Pirát sa zasmial.
  - Môže to tak byť. Koľko mojich priateľov zničilo rum. Ale nevolal som ťa, aby som diskutoval o takom večnom probléme, akým je opilstvo. Mám nepriateľa. Nepriateľ je zákerný, krvavý a starý. Má vlastnú súkromnú flotilu a len pred dňom bol oveľa silnejší ako ja. Teraz sa úlohy vymenili, sila je na mojej strane.
  Chlapec dupol bosou nohou a zaškrípal:
  - Aké je jeho meno?
  Vedúci šťastne povedal:
  - Dukakis a prezývka je Cutting Death. To som chcel nalákať do pasce. A vy mi v tejto veci pomôžete.
  Oliver pevne zaťal päste.
  - Som rád, že môžem pomôcť môjmu kapitánovi.
  James Cook stíšil hlas.
  - Dobre. Takže pozorne počúvajte. Na môj rozkaz vás zbičujú - je to nevyhnutné, pretože na mojej lodi sú určite Dukakisovi špióni. Potom odo mňa utečieš na jeho loď a povieš mi, že vieš, kde som ukryl poklady z lode, ktorú som zajal. Dukakis je veľmi chamtivý po peniazoch a myslím, že vám uverí. Zavediete ho do Cobra Bay, kde jeho lode nebudú mať ako manévrovať. A moja sto-delová loď, pomenujem ju na počesť mojej prvej lásky "Azatart", dokončí prepad. Zablokujem východ zo zálivu, potopíme všetky jeho lode a obesíme ho na šibenici.
  Oliver prikývol.
  "Možno sa zaobídeme bez výprasku?"
  Kapitán zavrčal:
  - Nie, nebudeme. Dukakis je veľmi podozrievavý typ, môže vás obesiť alebo mučiť. Nie, výprask je povinný.
  Chlapec pokrčil svalnatými plecami a spýtal sa:
  "Potom povedz námorníkom, aby ich opatrne zbili.
  Cook nahnevane zavrčal:
  - A nie je to tak, na zadnej strane by mali zostať stopy. Mimochodom, hlupák. Zdá sa, že nie si poriadne zbitý. Pirát musí znášať bitie a mučenie. Bude to pre vás ďalšie otužovanie, akási škola odvahy.
  Chlapec prehltol sliny.
  Pred očami sa mi mihali spomienky inšpirované knihami, ktoré som čítala, a falošná spomienka na sen. Láskavá tvár Angeliky. "Musí na nás žiarliť." Jeho rovesníci sa veľmi chceli stať pirátmi, no na takú vážnu cestu sa odvážil vydať sa len málokto. Na takýto výnimočný a riskantný čin sa odvážil iba on a jeho brat Alex. Aby to urobili, museli oklamať policajtov, pretože deti majú vstup na nočnú pologuľu prísne zakázaný. A špeciálne služby nespia - chytajú tínedžerov, ako sa presúvajú k bráne. Dospelí môžu, na to je špeciálna dohoda s lastovičníkmi ... Tajomné "motýle" však prepúšťajú aj deti. Tým lepšie - žiadna škola, žiadne lekcie, solídne dobrodružstvá.
  . KAPITOLA #14
  Mladého väzňa však po spánku čakalo prvé bičovanie. Oliver Twist, ktorý chcel naozaj žiť, sa z takého odkladu trestu smrti dokonca trochu tešil.
  Odopli mu obojok a doslova ho vyniesli na rukách, štyria strážcovia naraz. Samotný Oliver bol pevne spútaný. A ťažko sa mu hýbalo.
  A priniesli ho na špeciálne miesto.
  Sňali chlapcovi okovy a vyžmýkajúc mu ruky ho vyviedli na nádvorie. Tam ho položili na kozy, pričom predtým strhol väzenskú uniformu.
  Do väznice boli pozvaní špeciálni ľudia, aby sledovali, ako bol trestaný malý, ale veľmi nebezpečný a nekajúcny zločinec.
  Oliver sa veľmi hanbil, že je pred nimi nahý. A v hľadisku nechýbali ani ženy.
  Ale nič, čo by som musel akceptovať. Chlapec bol pevne pripevnený, takže sa nevytrhnete.
  Oliver sa rozhodol, že sa skúsi správať slušne.
  Mocný kat vytiahol z koša prút, ťažký a hryzúci. Potom začal zo všetkých síl udierať do Oliverovho obnaženého chrbta.
  Chlapec zo všetkých síl zaťal zuby a snažil sa nekričať. Ale napriek tomu sa z jeho hrdla ozývali tiché stony.
  Kat bol na chrbte, zadok, trocha sa mu dotkol ramien a nôh... Krv už tiekla... Stonajúci Oliver chcel čo najrýchlejšie omdlieť. Ale vedomie tvrdohlavo nechcelo zhasnúť. Tu bol jeden bič rozstrapkaný a kat zdvihol ďalší. A začal byť. Na Oliverovom chrbte už nebolo miesto na život a kat mlátil chlapcovi bosými nohami.
  Oliver zastonal, hoci ho bolesť prepichovala od päty až po zátylok. Napokon kat odhodil druhý bič a zobral tretí. Udrel chlapca po prerezanom chrbte, potom po ramenách a opäť spadol na zadok a nohy.
  Oliver mal v ústach krv a zahryzol si do pery. Je pravda, že bolesť začala byť tupá a chlapec dokonca prestal stonať.
  A tretí bič sa rozstrapkal. Podľa zvyku to znamenalo, že poprava by mala byť zastavená, aj keď obeť nestratila vedomie.
  Na Olivera striekala slaná voda. Chlapec zavýjal pekelnou bolesťou a potom sa odviazal od kôz. A odvezený späť do cely smrti.
  Tak mu dali chlieb a čistú vodu...
  Vyčerpaný a hladný Oliver prehltol jedlo... A upadol do sna, nevenoval pozornosť prerezanému chrbtu.
  Pred žalárom bola cesta lemovaná bielymi tehlami. Krvavé stopy bosých nôh boli na ňom výrazne otlačené. Stredoveké väzenie bolo obohnané hlbokou priekopou s padacím mostom. Večer, ako sľúbil Marc de Sade, sa konala hostina. Na slávnosti prišli všetci vojvodovi priatelia. Ústredným jedlom bol orgován hrošík zarámovaný štyrmi krokodílmi, ktoré prinieslo naraz päťdesiat sluhov. Krokodíly boli plnené divinou a klobásami, exotickým ovocím a zeleninou. Obrovský hroch bol tiež natesno. Čoskoro dorazili sudy vína. Ignorujúc lyžice a vidličky, bojovníci ponorili obe ruky do mäsa. Príkladom bol sám vojvoda, jeho hrubé špinavé ruky chytili kusy mäsa a napchali si ich do úst. Vega a Anzhelika sedeli vedľa seba, úhľadne jedli a snažili sa zachovať zdanie kultúry na pozadí dorkov. Peter nesmel k stolu, stále ho bral za sluhu. Angelica však nedostala ani kúsok do hrdla. Neustále predstavovala Olivera Twista, jeho trápenie. A čo druhý brat, Dodger? Srdce cíti, že to pre neho nie je sladké. Marc de Sade veľa jedol a ešte viac pil. Rýchlo sa opil a vyjadroval sa stále viac a viac zaviazane.
  A súčasne s revom:
  - Tesné víťazstvo nad rebelmi. Pravá ruka Vali Chervonny Maar Ace je zajatá. Čoskoro sa dostaneme do brlohu samotného Chervonnyho. A potom tohto rebela stiahnem z kože zaživa.
  Rytieri prepukli v potlesk. A opäť vzdal hold jedlu. Tváre nablýskané od tuku, šťavy, rozliateho vína. Niektorí z hostí si utierali ruky priamo do oblečenia. Vojvoda medzitým vydal rozkaz:
  - Teraz nariadim usporiadať gladiátorský súboj.
  Šľachtici lichotivo prikývli. Vyhliadka na miešanie vína s krvou sa im páčila. Uprostred hodovej sály bola impozantná aréna. Na signál k nej priviedli dva tucty gladiátorov. Boli to väčšinou otroci, ktorí bojovali za právo na život. Výzbroj stredovekých bojovníkov bola svojrázna. Polovica v modrých košeliach nosí krátke meče a štíty. Súperiaci tím v červenom má trojzubce a reťaz s ostrým klincom na konci. Zoradení oproti sebe sa gladiátori na signál rohu vrhli do boja.
  Vega a Angelica boj intenzívne sledovali. Spočiatku bola výhoda na strane červených, ich dlhé reťaze občas dostali modrých, čo im ochromilo nohy. Potom sa modrí preskupili a hladko a jasne zaútočili na protiútok. Ich prudké a presné útoky kosili porazených. V radoch červených boli dvaja inogalaktovia. Skákali, rútili sa ako hurikán a mávali štyrmi rukami. Nad hlavami svišťali reťaze, divo sa krútili trojzubce. Zdalo sa nemožné priblížiť sa k týmto príšerám. Skúsený bojovník, veliteľ modrej, predstieral ústup.
  Útočiaci gibon spustil víťazný výkrik a sekol mečom z celej sily, čím sa mu otočila chlpatá zelená hruď. Z nárazu vytryskla krv, monštrum sebou trhlo, jeho trojzubec skĺzol cez prilbu a stíchol, pričom sa uvoľnili bubliny jedovatej zelenej krvi. Druhý inogalakt ustúpil. Bolo jasné, že je vážne zranený. Zrazu modrí bojovníci prelomili líniu, prebodli preživších "mokhnachov" svojimi mečmi a ďalších dvoch trojzubcami. Rytieri a baróni rozveselili bojovníkov všemožne. Nevadilo im ani bojovať. Po úvodnom úspechu išla hviezda červených dole - modrí ich tlačili. Najprv padol jeden, potom druhý a čoskoro aj tretí bojovník.
  Pri páde sa mu však podarilo vraziť súperovi do žalúdka trojzubec, čím sa mu uvoľnili vnútornosti. Nakoniec zostali dvaja červení bojovníci. Boli ťažko ranení a potácali sa od úderov. Keďže nemohli vydržať napätie v boji, padli na kolená a prosili o milosť. Vojvoda a ďalší šľachtici položili prst. Iba Angelica a Vega, zdvihnuté prsty, sa odvážili požiadať o milosť. Sedem víťazov chladnokrvne zabilo porazených.
  Vojvoda udrel perami.
  - Úžasné. Teraz sa o ne postarám sám. Hej lukostrelci, zabite ich. Barón War von Kur, sediaci oproti, energicky protestoval a potriasol dvojitou bradou:
  - Nie, vráť mi ich. Sedem vyrúbem sám.
  Vojvoda sa skepticky pozrel na obrovského, ale nemotorného baróna.
  - Nie, zabijú ťa. Nech je to lepšie o siedmej. Naši najlepší rytieri proti otrokárskym gladiátorom.
  Do boja sa dobrovoľne prihlásilo viac ľudí, ako bolo potrebné, a vojvoda zmenil názor.
  Ohlušujúco zareval:
  - Dovoľujem všetkým bojovať.
  Skupina rytierov s celou svojou masou padla na gladiátorov. Naplnili ich davom, sekali, bodali, prebíjali sa. Najskúsenejšiemu členovi sedmičky sa podarilo podrezať hrdlo jednému z utýraných šakalov. Takmer všetci bojovníci boli v brnení, ktoré im umožňovalo chrániť sa pred údermi obratnejších gladiátorov. Opití rytieri brali podľa počtu, nie podľa zručnosti. Keď sa vysporiadali s otrokmi, držali sa jeden druhého. Vojvoda štekal z plných pľúc. Prileteli sluhovia a odtiahli bojovníkov s hákmi. Boj sa skončil. Štyria rytieri boli rozsekaní na smrť, tucet ďalších utrpelo vážne rany, ale celkovo všetci vyviazli lacno.
  Marc de Sade dokončil pohár. Muž v čiernom s krížom na krku sa prikradol k hodnostárovi a niečo mu pošepkal do ucha.
  Vojvodova tvár sa zmenila na fialovú. Zakričal:
  - Odchádzam na hodinu. Nezabávajte sa bezo mňa, späť k dezertu.
  Vládca takmer utiekol a nechal dosť pestrú spoločnosť na klebetenie v samote. Nikto sa však nenudil.
  Vega zatlačila Angelicu do lakťa.
  - Musíme vystopovať, kam išiel ten tučný.
  Blondínka súhlasila.
  - Je to rozumné.
  Dievčatá však nesmeli nasledovať vojvodu. Vidiac, že majiteľ odišiel, žiadostivé hrbolčeky hľadeli na krásky.
  Nasledoval divoký rev:
  - Teraz si náš.
  Rytieri sa zamiešali. Ako korytnačky liezli celou svojou hmotou na dievčatá. Bolo ich veľa.
  Vega vytasila dva meče a začala sa otáčať nad hlavou, Angelica nasledovala jej príklad. Obe dievčatá vyzerali ako čistokrvné tigrice vyžmýkané vlkmi.
  Vojvoda sa medzitým presunul do mechanického koča poháňaného ručným navijakom a vrútil sa do väzenskej kobky. Tam profesionálny kat Kara Maara vypočúval Olivera Twistu.
  Chlapca, nahého, svalnatého a bosého, previezli do špeciálnej miestnosti s mnohými mučiacimi zariadeniami. Boli tam nože, vŕtačky, háky, ostnatý drôt, klince. Rovnako ako skrutky, kliešte, nožnice na drôt a ďalšie.
  Suterén patriaci vojvodovi bol pozoruhodný svojou rozmanitosťou zariadení spôsobujúcich bolesť. Bolo horúco - naraz horeli tri kozuby, kati ohrievali nástroje v plameni. Pred mučením bol Oliver Twist dôkladne umytý a utretý alkoholom, aby sa zabránilo otrave krvi. Vedľa Olivera Twista bol na stojane natiahnutý ďalší statný pätnásťročný chlapec. Katov pomocník zavesil svalnaté dieťa za ruky a nohy. Keď fajčil z fajky, lenivo si bičom bičoval nahý trup. Chlapec ticho zastonal a zašepkal modlitbu. Na koži boli krvavé pruhy.
  Katka Kara sa na Olivera usmiala.
  Monštrum jedovatým tónom povedalo:
  - Oh, môj dobrý, aké krásne dieťa. Ako nás bude mrzieť, že zlúpeme kožu z vašich jemných ramien. Tento, ktorý visí vedľa vás, je rodený syn Maar Tuz, volá sa Mir Tuzok. Teraz mu robia ľahkú masáž a potom ho kat zoberie vážnejšie.
  Majte teda na pamäti: čím skôr poviete, kde sa skrýva Vali Chervovy, tým skôr sa vaše trápenie skončí.
  "Nič ti nepoviem," zamrmlal zúrivý Oliver Twist a zlomyseľne blysol očami.
  Mučiteľ zakričal:
  - Všetci to hovoria. Rameno, začnite.
  Dvaja statní pomocníci zdvihli spútané dieťa a sebavedome ho sňali a snažili sa ho zavesiť na stojan. Presne toto nemali robiť. Dieťa sa vyhlo a udrelo holou krupkou, ako palicou, s nohou jedného kata v slabinách, druhého - pod kolenom. Oliver Twist vyskočil a pokúsil sa zaútočiť na Karu, ale najvyšší mučiteľ mal fenomenálnu reakciu. Presným úderom udrel chlapca palicou do hlavy.
  Ten surovec zareval:
  - Šikovný skřet. Musíte ho nosiť v špeciálnom kresle, aby nerobil problémy. A vy, chudáci kočovníci, prečo ste smutní?
  Katov pomocník mal prasknuté koleno a jeho partnerka od šoku bolesti stratila vedomie.
  - No nič, asistentov mám dosť. Hlavný kat zatlieskal rukami. Vstúpili zlovestné entity. Holohlavého muža v bezvedomí upevnili na stojan. Potom mu do tváre udrel prúd ľadovej vody. Chlapec sa spamätal, oči mu začervenali.
  Starší kat sa potešil:
  - No, si tvrdohlavý. Teraz sú vaše ruky a nohy upnuté do pažieb, môžete pristúpiť k aktívnemu vypočúvaniu.
  Mučiteľ zdvihol bič a udrel dieťa niekoľkokrát do chrbta a rebier. Oliver Twist zadržal dych a potlačil výkrik, na tele sa mu objavili jazvy. Kat sa spokojne zachichotal.
  Basované chrapľavým tónom:
  - Silný chlap, ale mladé svalnaté telo je dosť citlivé na bolesť. Dúfam, že s vami rýchlo nájdeme spoločnú reč. Teraz je čas spáliť si päty, aby ste nebehali príliš rýchlo.
  Mučiteľ vytiahol z pece rozžeravenú tyč. Bez okolkov chytil do rukavíc bosú nohu Olivera Twista a zlomil mu palec na nohe. Potom sa rozžeravené železo dostalo do tesného kontaktu s bosou nohou dvanásť či štrnásťročného dieťaťa. Vlnil sa hustý dym, koža bola spálená.
  Oliver Twist s námahou vôle, takmer si zahryzol do jazyka, obmedzil unikajúci krik. Chlapec ťažko dýchal, po tele mu stekal pot. Kara Maara pokračovala v drvení kusom železa, vôňa vyprážaného mäsa. Vôňa príjemne pošteklila nosové dierky. Nakoniec kat odniesol kov. Pri pohľade na mučené dieťa povedal:
  - Nie je zlý! Silný chlapec. Kým sa prizná, strávime spolu veľa hodín. A čo povie tento mladík na dotyk rozžeravenej ocele?
  Sadistický kat s radosťou pobozkal nohu iného holohlavého muža červeným železom. Koža na chlapcovej päte sa vznietila. Chlapec hlasno kričal, kričal s dobrou obscénnosťou. Keď mučiteľ odstránil prút, len zasyčal, bledý a spotený tínedžer:
  Už nie, všetko ti poviem.
  Kat sa spokojne zachichotal.
  Sladkým tónom povedal:
  - Samozrejme, že budeš. Kde je brloh Valya Chervovy?
  - Nehovorte mu to! - zakričal Oliver Twist a neúspešne sa pokúšal zlomiť putá, z čoho sa chlapcovi svaly napínali a zdalo sa, že prasknú. Nerob hanbu svojmu otcovi.
  Svet Tuzok všetko pochopil a s neobyčajným úsilím vôle potlačil slabosť. Modré pery chlapca šepkali:
  "Neviem, a aj keby som to vedel, aj tak by som nič nepovedal.
  Kara Maara udrela Olivera Twista päsťou do úst. Potom vyliezol kliešťami do žalúdka:
  - Bastard, budem ťa mučiť dlho. Na rany ti posypem soľ, od pekelnej bolesti zaspievaš ako kohút.
  Barbar vytiahol a posypal chlapcovo zranené rameno štipkou soli. Vtom sa ozval hluk a vojvoda sa zhlboka nadýchol a vyliezol von.
  Zasyčal:
  - Ako vidím, začal si výsluch bezo mňa.
  Kat zmätene pokrčil širokými plecami.
  - Vinný, vojvoda. Prikázali ste rýchlo vyradiť informácie a chlapci sú veľmi tvrdohlaví!
  V odpovedi hodnostár zakričal:
  - Nie pre vašu myseľ. Urobte krok späť a naučte sa, ako rozhýbať tieto obete.
  Vojvoda schmatol horúce oceľové kliešte. Nahí, spotení, opálení a veľmi svalnatí chlapci vyzerali veľmi chutne.
  No, ako také krásy, ale nemôžete sa mučiť osobne.
  Vojvoda urobil ľahké kroky smerom k Oliverovi Twistovi. Chlapec zapáchal z úst. V hlave mi víria náhodné myšlienky. Vyvolanie spomienok. Aj keď sú falošné z kybernetického sna, keď sa mi v hlave vynorí niečo z fantastických čias. Možno ľudia naozaj vedia, ako cestovať v čase vo sne? Toto je pohyb duší priestormi a epochami. Keď vidíš školu budúcnosti.
  Tu je to futuristická škola, skvie sa úhľadná kybernetická tabuľa. Na ňom musíte držať prst v zložitom poradí - a dostanete správnu odpoveď. A nepoučil sa. Celý deň šermoval elektrickými mečmi a potom šiel k rieke. A tu stojí pri tabuli a hanbí sa. Priateľ Dodgera pomáha, pomocou miniatúrneho gadgetu prenáša správu, ktorá sa ozýva v mikrofóne ukrytom v jeho uchu. Pravdaže, učiteľ je na stráži. Nahráva ich rádiový prenos na gravioscanner. Chrapľavý, počítačový hlas hovorí:
  -Klut a Oliver. Obaja zostávate v triede. Ako dlho môžete sedieť a chodiť na tipy?
  Potom bude nasledovať dlhé a únavné čítanie morálky. Doteraz nám pred očami stoja skenovacie hologramy. Preto opustil hemisféru sveta, aby sa zbavil dotieravých učiteľov a nudných hodín. A ako to celé skončilo? Teraz mu tá tučná, škaredá ropucha ubližuje. Musíme pamätať na lekcie jogy a Ruscate. Ako je tam lokalizovaná bolesť?
  Sadistický hodnostár sa zlomyseľne uškrnul a jemne si priložil kliešte na rebrá.
  Pri dotyku žeravého železa sa ozvalo zasyčanie a vôňa mladého pripáleného mäsa silnela.
  - Čo, jahniatko, máš rád pečené? - zakričal inkvizítor. Potom vojvoda jemne pokrútil kliešťami, zahákol kožu a skrútil rebrá.
  Napriek všetkému úsiliu vôle chlapčekovi z očí mimovoľne tiekli slzy. Bolo to veľmi bolestivé. Možno bolestivejšie, ako keď boli päty poleptané. Na chodidle je veľa nervových zakončení, no Oliver Twist ho má stvrdnuté a vypchaté, behal aj po uhlíkoch. Naozaj, veľmi rýchlo. Rebrá nie sú tak zvyknuté na ohnivé procedúry, z hrdla sa láme krik. Oliver Twista zaťal zuby. Snažil som sa rozptýliť premýšľaním o príjemných veciach.
  Svoju pozornosť obrátil na svojich katov. Mučiteľ je významný muž; je vysoký, ruky má hrubé a mäsité, plášť má podšitý krvou a on sám je celý v červenom. Je to pochopiteľné - je to hroznejšie a krv na oblečení je menej viditeľná. Ťažké čižmy so striebornou podkovičkou. A tu je samotný vojvoda - v korune si ju nevyzlieka, dokonca plánuje robiť špinavé obchody. Fanatik. Na hrudi visí rozkaz. Nepochopiteľné znamenie, ako hákový kríž, len päťcípe a rohaté, vyrobené z čistého zlata orámované diamantmi.
  - No, čo potrebuješ? - Napriek divokej bolesti na seba Oliver Twist nahodil hrozivý pohľad, zapletal obočie.
  A šklbal bosou nohou, ktorú nedávno rozžeravené železo pohladilo na okrúhlom detskom opätku.
  Vojvoda oproti očakávaniam nestratil nervy. Stále si chladnokrvne vykrúcal rebrá. Rebro sa chystalo prasknúť, keď sa do sály vplazil zbabelý sluha. Triasol sa ako králik.
  A jeho hlas sa prerušil:
  "Vaša výsosť, sála je v plnom prúde. Vaše dve dievčatá a zástup rytierov sa pohádali.
  - To je ako. Vojvoda odhodil kliešte. "Nebudem tolerovať takéto zaobchádzanie s mojou láskou.
  Potriasol päsťou zajatcom a dodal:
  - Vrátim sa. A vyzeráš, bezo mňa vážne nemuč. Učia sa hlavné muky z mojej ruky.
  - Počúvaj, môj pane. - zahrmel kat polohlasne, prizvukovali mu pomocnici.
  Vojvoda opustil priestory. Mučiteľ pristúpil k spoločníkovi Olivera Twista.
  Kočka sladkým hlasom zavrčala:
  - Teraz môžete vyprážať druhú pätu. A ty," prikývol Oliverovi Twistovi, "pozri. To isté sa stane aj vám.
  Kat nahrieval železo. V miestnosti sa ťažko dýchalo. Zapískal bič, údery biča sa dostali do pošvy nahého trupu Olivera Twista. Chlapec sa triasol od úderov, ale tvrdohlavo mlčal. Hlavou mi opäť prebleskli nie veľmi príjemné školské spomienky.
  A na holú pätu mučiteľ priložil široký pás železa, červený od horúčavy.
  A Oliver Twist strhol strašnou bolesťou. Ale dokázal sa držať späť. Chlapcovo svalnaté telo sa síce lesklo potom a krvou. A zakalená tekutina kvapkala do ohňa a spôsobovala syčanie.
  Chlapec vydržal a dokonca spieval:
  V deň stvorenia sveta je Boh slávny týmto zázrakom:
  A nebo nad Zemou sa zrazu zamodralo A nebo, nebo nad Zemou zmodralo,
  
  nepozná reťaz!"
  
  A bude šťastie pre ľudí teraz a navždy, Keď okovy, tyrani a nepriateľstvo padnú, keď putá a nepriateľstvo padnú naveky.Všetka sila tyranov sa rozpadne ako prach, A anjel bude spievať Slobodu v nebi.
  
  
  Tu zažiari Sláva, Might and Labor! A žiadne sily to všetko nevymažú.
  
  A Boh dá tvojmu ľudu múdrosť Prekonaj protivenstvá, spory a nepriateľstvo A nech prekonajú všetko - zmätok a nepriateľstvo Bude sloboda, súhlas, láska a svetlo pravdy ožiari duše.
  
  Nech je na tej zemi vždy hojnosť Dediny, dediny, mestá zbohatnú A dediny, mestá budú prekvitať V tamojších zálivoch bude kotviť veľa lodí A hostia začnú obchodovať pre svoj vlastný prospech.
  
  Tá úžasná krajina bude naplnená krásou A Múzy budú spievať Slobodu po stáročia.
  ...Dve dievčatá, Vega a Angelica, sa zarezávajú do davu rytierov. Stáť na mieste smrti je ako. Inštinktívne si zvolili pre seba najvhodnejšiu bojovú taktiku. Golden Vega mávnutím oboma mečmi zoťala pána stojaceho pred ňou. Jej super ostrý meč preťal brnenie a odťal hlavu. Angelica tiež uštedrila smrteľné údery - zarazila si meč do hrude a zasiahla baróna, ktorý sa švihol kyjakom. Jej bleskové útoky rozdrvili mäso. Pri ďalšom údere si dievča odťalo ruku, železná rukavica s rachotom dopadla na podlahu a nepriateľ zareval.
  Angelica držala "mlyn" - jeden meč odvracia úder, druhý seká. Rytieri boli opití, pomalí v brnení a hypertitánové meče ľahko prerezali mäso. Vega sa otočila, udrela nohu útočníkovi do tváre a potom mu vrazila čepeľ do brucha. Obratné uhýbanie. Silueta mocného rytiera sa vo svetle sviec matne leskla. A potom - presná strela do krku.
  Vytryskla krv. Vega nie je cudzie zabíjanie. Ale Angelica len druhýkrát v živote prináša smrť, no toto dievča je v takom hneve, že sa nedá tak ľahko zastaviť a zlomiť. Ďalší úder prepichne rameno. Rytier reve, Angelica otáča čepeľou. Súper je ticho. Otočenie "motýľa" - a opäť hlava padá na mramor. Podlaha sa stáva šmykľavou od krvi. Dievča sa ponára a kope nohami, traja rytieri padajú naraz, ako keby ich podrezali. Potom sa vynorí a udrie ho päsťou do tváre. Vega medzitým udrie takou silou, že rozseká meč aj prilbu.
  - Úžasné! Angelica kričí. - Si len terminátor.
  - Som hviezdny strážca. - Smeje sa, odpovedá Vega. - Áno, a nie ste o nič horší!
  Nový bojovník je šikovne navlečený na hrane. Dievča je potešené. Rytieri sa hemžia a prekážajú si len navzájom.
  Vega sa smeje - rada seká. Výskok - udrie oboma nohami naraz, potom presný výpad. Dvaja bojovníci sa dusia krvou. Nasleduje technika "rebríka" a tučný barón cúva s odrezaným ramenom.
  Obe dámy boli také zúrivé, že by snáď zabili všetkých, viac ako jeden a pol sto rytierov, no do siene vošli strelci z kuše. Nekryté brnením to mali polonahé dievčatá ťažké. Obaja boli takmer okamžite zranení - lukostrelci napokon strieľali dobre a zasiahli najmä nohy a ruky. Dievčatá boli napádané húfne. Napriek preliatej krvi sa šľachtici neponáhľali, aby ich zabili. Naopak, potrebovali ich živé. Vega a Angelica boli zajatí. Zjavne sa chystali byť znásilnení. Nastala malá šarvátka o to, kto začne prvý. Bitku vyhral barón Sylph de Ramses. Naklonil sa dopredu, strhol Angelikine šaty, vzal si svoju dôstojnosť a silou do nej vnikol. V tejto chvíli divokú orgiu prerušil hrozný výkrik:
  - Aký druh zábavy bez môjho vedomia?
  Rytieri boli zmätení. Hrozivý rev vojvodu mohol poblázniť každého.
  - Chceli sme, Vaša Výsosť, naučiť dievčatá slušnému správaniu. zavrčal barón Sylph.
  "Tu máš a nauč sa, ignorant." Najprv si zapnite nohavice.
  Barón bol zmätený.
  Vojvoda ďalej plakal.
  - Toto sú hostia a sú pod mojou ochranou. A chceli ste sa s nimi zabávať. Mám prikázať svojim sluhom, aby vás na mieste prehádzali šípmi? Ako sa opovažuješ vyzvať ma?
  Rytieri cúvali, bolo počuť slabé mrmlanie.
  - Nechcem nič počuť, hostina je pokazená. Odstráňte mŕtvoly a choďte domov. Inak spoznáte plnosť môjho hnevu.
  Rytieri sa začali rozchádzať. Dievčatá vytrhávali šípy, ktoré im trčali z rúk a nôh.
  "Takto ťa mám radšej," povedal Marcus de Sade. - Teraz pôjdeme do spálne, kde si so mnou a miluješ sa.
  Za šľachticom vyrástli dve desiatky bojovníkov s mušketami.
  "Títo bojovníci sa postarajú o to, aby si ma počas sladkých objatí neuškrtil. To je všetko! Vidím, že ste veľmi nebezpečné sučky, celá moja podlaha bola pokrytá krvou a pokrytá mŕtvolami.
  V sprievode sprievodu pokračovali do spálne. Jeho steny zdobili najrôznejšie lovecké trofeje - najpôsobivejšie boli rohy turndukai.
  V strede spálne sa týčila masívna zlatá posteľ s množstvom matracov a vankúšov.
  - Ja prosím. Urobte si pohodlie.
  Bojovníci s mušketami fajčili zápalnice, pripravení vystreliť každú chvíľu.
  - Dnes večer budem mať zábavnú noc.
  Vojvoda zhodil šaty a brnenie a padol na vankúše.
  . KAPITOLA #15
  Mladý väzeň sa zobudil... Vo veži je trochu hlad, dieťaťu je obzvlášť zima na bosé nohy.
  Oliver, aby sa zahrial a stále dúfal, že ujde, začal trieť jeden oceľový článok reťaze o druhý. A sú tu husté, ale aspoň trochu teplé.
  Navyše som bol hladný... Vo veži samovražedných atentátnikov dostávali chlapca len raz za deň najesť: zatuchnutý chlieb a vodu. A to bolo pre rastúci organizmus málo.
  A potkany v tme škrípu. Bosý hladný chlapec si šúchal reťaze a snažil sa neplakať.
  Hoci pred ním boli dva výprasky a slučka na krku.
  Oliver potichu spieval;
  Ako sa to stalo mne, sokola mám jasno, ale je čas:
  Letel som, mladý jasný sokol, na oblohe,
  bijem-bijem husi-labute,
  Bil a bil aj malého vtáčika,
  Ako to bývalo, pre malého vtáčika neexistuje úlet.
  Ale mne nonecha, ja rozumiem sokola, nie je čas:
  Sedím, mladý jasný sokol, v poimane,
  Som v tej v zlatej klietke,
  V klietke, na plechovom pásiku;
  Sokolie nohy sú zapletené,
  Hodvábne prívesy na nohách:
  Perlové závesy na oči!
  Ako sa to stalo mne, dobrý človek, ale trochu času:
  Chodil som a kráčal, dobrý chlapík, pozdĺž modrého mora.
  Už som porazil-rozbil lode-lode,
  Som Tatar, arménsky Busurman;
  Stále rozbité ľahké člny;
  Ako to bývalo, nie je tu priechod pre ľahké člny.
  Ale mne, dobrý človek, nie je čas:
  Sedím, dobrý chlapík, v poimane,
  Som v hlinenom väzení toho darebáka.
  Nohy dobrého človeka sú kované,
  Na nohách sú nemecké strapce,
  Na rukách mladého muža sú väzenské zámky,
  A na krku mladého muža sú železné praky.
  Taká ľudová pieseň, z jednej z kníh...
  Oliver si nevšimol, ako sa opäť zabudol vo sne.
  Neďaleko, na tej istej pologuli vysnívaného vesmíru, prežíval ťažké chvíle aj chlapec Oliver Twist, ktorý bol na pozore. Po horúcom bičovaní, z ktorého praskla koža, ho vypustili na breh. Mal pred sebou dlhú cestu, kým sa dostal k pirátskemu lordovi Dukakisovi. A musíte sa tam dostať čo najskôr. Takmer bežal po kamenistej ceste, takže jeho krok bol taký rýchly.
  Za dve hodiny prekonal Oliver Twist takmer dvadsať míľ a priblížil sa k dedine Yehu.
  Bolo to pomerne veľké mesto s domami neskorostredovekej európskej architektúry, bez nejakého extra rozruchu a špiny. Nad hnedočervenými strechami sa týčila veža kostola. Zelené more špliechalo, vstup do širokého zálivu zakrývala impozantná pevnosť, z ktorej strieľní trčali na všetky strany hlavne kanónov. Väčšina zbraní však zhrdzavela. Na miernom svahu kopca rástli dlhé, až stometrové palmy. Úplne skryli biele kamenné priečelie miestodržiteľského paláca. Vzduch bol svieži, bosé deti ako Oliver Twist pobehovali okolo. Chlapec ukryl svoju jedinú zbraň, hypertitánový meč, v plátennej taške, ktorú nosil na chrbte. Oliver Twist navonok vyzeral ako obyčajný žobrák, len strapačky boli nezvyčajné - bodkované, kaki farby. Nosenie zbrane bolo nepohodlné, neustále narážala na zjazvený chrbát.
  Chlapec sa rozhodol odpočívať, najmä preto, že bol naplánovaný veľmi zaujímavý pohľad. Ďalšia várka tovaru bola privezená na trh s otrokmi. Na širokom násype sa zoradil ozbrojený oddiel polície, vyslaný chrániť odsúdených. Zišiel sa tu zástup zvedavcov. Okrem ľudí sa mihli aj čumáky inogalaktov. Niektorí vyzerali ako kačky a vyzerali celkom neškodne. Bolo tam veľa detí, smiali sa a ukazovali prstom.
  A tu je samotný guvernér Sam de Richard. Vysoká, chudá osoba v červenej parochni, oblečená v košieľke z tenkého hodvábu, bohato vyšívanej zlatými vrkočmi. Mierne kríval, opieral sa o ebenovú palicu. Za guvernérom, ktorý tlačil okoloidúcich, sa pohol statný muž v generálskej uniforme. Na širokej hrudi mu cinkali šperky a na hlave sa mu honosil natiahnutý klobúk.
  Keď väzňov vykladali z lode, muž pohŕdavo skrútil ústa a vytiahol fajku.
  Odsúdení vyzerali zle: neumytí, zarastení, mnohí z nich nevyzerali ako ľudia. Našli sa však aj dobré exempláre - zrejme spomedzi zajatých pirátov. Oliver Twist zbadal niekoľko šesťramenných Inogalaktov s lesklými kabátmi. Začalo sa vyjednávanie. Guvernér, ktorý mal prenikavý hlas, povedal:
  - Generál Cagliostro, máte právo vybrať si za cenu, ktorú si sami určíte. A všetko ostatné predáme v aukcii.
  Cagliostro súhlasne prikývol.
  - Vaša Excelencia je veľmi láskavá. Ale, prisahám na svoju česť, toto nie je partia robotníkov, ale úbohé stádo mrzákov. Je nepravdepodobné, že budú mať nejaké využitie na plantážach.
  Pohŕdavo poškriabal svoje malé oči a znova sa pozrel na dav spútaných otrokov a výraz zlomyseľnosti na jeho tvári zosilnel.
  Kapitán prečítal celý zoznam otrokov - väčšina z nich boli piráti, ktorí zázračne unikli zo šibenice. Nechýbali ani rebeli vyslaní z metropoly.
  - Aký produkt. Iba trestanci a zlodeji.
  Generál odstránil zoznam. Priblížil sa mladý svalnatý chlap. Pocítil bicepsy na rukách, prikázal si otvoriť ústa, prezrel si zuby. Zamrmlal:
  - Za toto desať zlatých.
  Kapitán sa kyslo zatváril.
  - Desať zlatých? To je polovica skutočnej ceny.
  Generál sa uškrnul.
  - Tento otrok už nestojí za to. Čoskoro zomrie od ťažkej práce. Radšej si kúpim šesťramenný, sú oveľa tvrdší ako ľudia.
  Kapitán začal chváliť väzňovo zdravie, mladosť a vytrvalosť. Akoby nešlo o človeka, ale o zver. Mladý muž sa začervenal. Tento obchod mu bol zrejme nepríjemný.
  "V poriadku," zamrmlal generál. - Pätnásť zlatých a už žiadne frflanie.
  Kapitán podľa tónu vedel, že toto je konečná cena. Vzdychol a súhlasil.
  Ďalší, koho generál oslovil, bol muž v strednom veku s mohutnou postavou. Bol to slávny pirát Wiscin. Jednooký a desivý sa zamračene pozrel na kupca.
  Obchodovanie bolo obnovené. Obr odišiel za tridsať zlatých.
  Oliver Twist stál a vyhrieval sa v oslepujúcich lúčoch troch sĺnk a zhlboka vdychoval cudzí vzduch. Bola plná vône klinčekov, silného čierneho korenia a obrovského, sladko voňajúceho cédra. Zároveň počúval, čo sa deje, vyberal si tašku z ubolených ramien.
  Ďalší kupci pristupovali k odsúdeným, skúmali ich, pýtali sa na cenu. Generál pokračoval vo vyjednávaní. Kúpil niekoľko ďalších šesťrukých divochov. Bolo evidentné, že je pripravený z aukcie odísť. A potom mu zrak padol na pekného a silného Olivera Twista.
  - Dobrý chlapec. A tiež pravdepodobne niekoho otroka.
  Oliver sa strhol. Z tohto muža dýchal strašný chlad.
  Chlapec zakričal:
  - Nie, som na to sám.
  - Áno! Generál sa tešil. - Samo sebou - znamená tulák. A podľa zákona je tuláctvo zakázané a musíte sa stať otrokom. Hej, stráže, prineste obojok. Dlho som chcela mať takého chlapca pri sebe.
  Oliver Twist zdvihol tašku a ponáhľal sa utiecť. Mohutný štvorruký dozorca stojaci vpravo mu však podrezal nohy bičom. Slučka praskla, chlapec spadol. Trhol sebou a pokúsil sa pretrhnúť slučku, no tá sa mu ešte silnejšie zaryla do členka. Potom vytasil meč a jednou ranou odťal bič.
  Generál zakričal.
  - Vezmi ho.
  Dozorcovia a policajti sa ponáhľali k Oliverovi Twistovi. Švihol mečom a prepichol policajtovi hruď. Zvyšok stráží sa naklonil dozadu a vytasil šable. Pokúsili sa chlapca obkľúčiť.
  Oliver Twist, ktorý si uvedomil, že nemá šancu, vyskočil, bodol najbližšieho policajta do hlavy a uháňal preč, odrážajúc sa ako žaba. Chlapec bežal veľmi dobre, ale policajti mali kone. Chlapca rýchlo predbehli a okolo krku mu hodil laso. Po prerezaní lana sa Oliver otočil tvárou k svojim nepriateľom, pripravený draho predať svoj život.
  Bol obkolesený zo všetkých strán. Za nimi sa objavili mušketieri, vytiahli sudy a naložili ich za pochodu. Bolo jasné, že sa chystajú začať strieľať.
  - Vezmi ho živého! Generál zavelil.
  Arcana ruža. Policajti boli vycvičení na chytanie utečencov. Pár dobrých hodov - a Oliver Twist bol zviazaný. Dobre mierená strela mušketiera mu vyrazila meč z rúk. V tom istom momente vyhodili sieť.
  Mám to, uvedomil si Oliver. Teraz ho spútajú ťažkými okovami a nikdy neuvidí slobodu.
  Cagliostro sa radoval.
  - Udri ho, udri ho.
  Otočil sa k štvorruký, aby vydal rozkaz.
  Vtom sa ozval ostrý, valivý zvuk, ktorý otriasol vzduchom. Generál prekvapene vyskočil. Skočili s ním obaja jeho ochrankári. Stráže sa triasli, niekto pustil mušketu. Všetci sa ako na zavolanie otočili tvárou k moru.
  Dole, v zálive, vo vzdialenosti dvesto krokov od pevnosti, bola veľká loď. Víril biely dym. Nádherné plavidlo úplne skryl a nechal viditeľné iba vrcholy stožiarov. Zo skalnatých brehov sa zdvihol kŕdeľ pterodaktylov, ktorý s prenikavým výkrikom víril oblohu.
  Generál nechápal, čo sa deje. Prečo loď strieľa zo všetkých zbraní?
  - Prisahám na meno anglického kráľa. On mi na to odpovie.
  Nastala panika.
  Loď medzitým stiahla anglickú vlajku. Zmizol v obláčiku dymu. Nahradil ho banner hviezd a pruhov Kiramovej ríše. Zlaté hviezdy sa krásne trblietali na fialovom pozadí. Generál prevrátil očami.
  - Kapary! zašepkal s námahou. - Kiramovi súkromníci!
  V jeho hlase sa miešal strach a nedôvera. V očiach sa mu zračil hnev. Bodyguardi zmätene hľadeli do diaľky, gúľali žltými očami a odhaľovali krivé zuby.
  Obrovská loď, ktorá tak ľahko oklamala ostražitosť stráží, bola súkromnou loďou. Na rozdiel od obyčajných pirátov mal štátny patent a právo obchodovať s lúpežami, zachytávajúcimi lode nepriateľských krajín. A Kiramova ríša je už dlho v nepriateľstve s Britániou. Teraz je čas vyrovnať sa. Do mesta Yehu nedávno dorazila veľká zásielka zlata vyťaženého z kontinentálnych baní. Po obdržaní týchto informácií sa admirál Pisar don Freebie rozhodol zaútočiť na anglickú kolóniu. Bol to akt osobnej pomsty. Pred desiatimi rokmi porazil miestny župan vtedy mladého kapitána prvého radu Pisara dona Halavu.
  Teraz sa presvedčivo pomstí. Jeho jednoduchý vynález sa ukázal byť taký úspešný, že bez vzbudenia podozrenia s istotou vstúpil do zálivu a pozdravil pevnosť širokou salvou. Tridsať zbraní vystrelilo a strielne sa razom zmenili na trosky a popol.
  Prešlo len pár minút. Početní diváci si všimli, že loď v oblakoch dymu postupuje opatrne. Súkromník zdvihol hlavnú plachtu, aby zvýšil rýchlosť, pohyboval sa v silnom vetre a ľahko namieril delá na ľavej strane na pevnosť nepripravenú na obranu.
  Zdalo sa, že svet je roztrhaný na kusy. Druhá salva bola ešte ničivejšia. Generál bol hysterický.
  - Prečo potrebujem taký trest!
  Dole v meste bubnovali, trúby trúbili, akoby ešte potrebovali varovať pred nebezpečenstvom. Dozorcovia neprepadli panike, pokúsili sa paľbu opätovať. Pevnosť sa otriasla výbuchmi.
  Tisivé horúčavy a značná hmotnosť bránili generálovi v pohybe. Štvorruké monštrá zobrali Cagliostra a odniesli ho do mesta.
  Oliver Twist, ktorý využil všeobecný zmätok, vykĺzol zo siete, zdvihol meč a vydal sa na päty. Nikto chlapca nesledoval.
  Pevnosť odpovedala občasnými výstrelmi. Pokryl ho tretí volej.
  Otroci, bolo ich viac ako päťdesiat, väčšinou rebeli a piráti, sa dali na útek. Mighty Wiscin, skúsený pirát, ich poslal rovno do zeleného domu. Vybehlo odtiaľ niekoľko milicionárov s mušketami.
  "Nájdeme tam zbrane," povedal Wiscin.
  Pribehol k nim Oliver Twist.
  - Kým sú všetci zaneprázdnení, môžeme bojovať s nepriateľom.
  Chlapec bol pred všetkými. Pri prahu stál strážca s mušketou. Než stihol zdvihnúť zbraň, odrezali mu hlavu.
  Otroci vstúpili do domu. Bol tam malý arzenál: muškety, šable, háky.
  - Vyzbrojte sa! nariadil Wiscin. - Teraz pôjdeme von a rozsvietime prasiatka Kiram.
  Oliver Twist zachoval chladnú hlavu.
  - A prečo by sme sa mali ponáhľať ku Kiramitom? Nechajte ich lepšie dobyť mesto - sú tam naši nepriatelia.
  "Áno," povedal obr. - Budem len rád, ak uvoľnia útroby guvernéra alebo tohto generála.
  Ozbrojení otroci sa ukryli.
  Polícia, stráže, milície sa vrhli do boja so zúfalou odvahou ľudí, ktorí chápu, že v prípade porážky nebudú ušetrení. Kiramanovci boli nemilosrdní, boli povestní svojimi zverstvami.
  Vodca útočníkov sa vyznal vo svojej veci. Na rozdiel od Yahoo.
  Veliteľ Kirama urobil správnu vec - porazil pevnosť, prevzal kontrolu nad centrom mesta. Jeho delá vystrelili cez otvorenú plochu za mólom a premenili ľudí, ktorým Cagliostro velil, na krvavú kašu. Kiramiti šikovne pôsobili na dvoch frontoch - svojou paľbou priniesli paniku do radov obrancu a zároveň kryli vylodenie vyloďovacích skupín.
  Pod žeravými lúčmi troch sĺnk boj pokračoval až do poludnia. Keď sa praskanie muškiet a cinkot kovu priblížili, bolo jasné, že Kiramiti tlačia na obrancov mesta.
  - Nenakláňaj sa. Oliver Twist sa pozrel von. - Najprv nech sa zotmie.
  Napodiv, Wiscin poslúchol chlapcovu radu. Možno sa mu páčil spôsob, akým ragamuffin bojoval.
  Na konci dňa sa päťsto súkromníkov stalo absolútnymi majstrami Yehu. Západ slnka bol nádherný, chlapec ho s potešením obdivoval. Mesto bolo nepokojné. Obrancov odzbrojili a Pisar don Freeva sediaci v guvernérskom paláci s rafinovanosťou veľmi podobnou výsmechu určil výšku výkupného za guvernéra a generála.
  - Mali ste byť obesený. - Popíjal fajku, povedal Don Freebie. - Ale budem milosrdný a namiesto toho vezmem stotisíc zlatých a dvesto kusov dobytka. A, samozrejme, nepremením toto mesto na hromadu popola.
  V reakcii na to skeptický rev:
  - A čo zlato, ktoré ste ukoristili v pivniciach paláca? Je ich niekoľko miliónov.
  A zavýjajte ako odpoveď:
  - Toto je moja právoplatná korisť.
  Generál Cagliostro klesol do kresla...
  S príchodom súmraku Oliver Twist požiadal o prieskum.
  - Zistím, čo sa deje v meste - a okamžite späť.
  Mesto bolo v plameňoch.
  Kiramiti okrádali, obesili nepoddajné a brutálne znásilňovali ženy. Oliver Twist videl niekoľko detských mŕtvol, vrátane dievčatka s otvoreným žalúdkom.
  Boli tam aj ženy s odrezanými prsiami, zlomenými nohami - zjavne vystavené zneužívaniu. Chlapec zbledol a ponáhľal sa dostať von z tohto pekla. Na úzkej ulici stretol dievča s blond rozpustenými vlasmi. Prenasledovali ju štyria Kiramiti, opitá a mala obuté ťažké topánky. Oliver Twist sa bez rozmýšľania prirútil. Švihol mečom na najbližšieho súkromníka.
  Úder bol taký silný, že prilba praskla spolu s lebkou. Potom bos, blýskajúc holými pätami, vyskočil. Jedného Kiramiana zrazil kolenom do čeľuste a druhému roztrhol žalúdok. Na nohách zostal iba jeden.
  - anglické šteniatko. zavrčal. A okamžite bol napadnutý. Po vykonaní kombinácie "roztrhnutý ventilátor" chlapec odrezal hlavu nepriateľa.
  - Choďte k svojim predkom.
  Beztvará hmota sa zrútila k zemi.
  Pribehol k plačúcemu dievčaťu a chytil ju za ruku. Vystrašene sa pozrela do očí spasiteľa.
  "Nasleduj ma, zlatko," povedal Oliver Twist.
  Blond vlasy a modré oči zrejme vzbudzovali sebavedomie. Rozbehli sa uličkou, bolo za nimi počuť ťažké kroky. Cestou som stretol ďalšieho opitého Kiramese, nespôsobilo to žiadne ťažkosti. Vyliezli na kopec prázdnymi ulicami a dostali sa na predmestie Yehu. Oliver Twist priviedol dievča do domu so skrytými otrokmi.
  Wiscin ho stretol so sadistickým úškrnom.
  - Akú krádež si nám priniesol. Čerstvé a mladé.
  Nedotýkaj sa jej, inak ju zabijem. - Krvavá čepeľ vyzerala veľmi presvedčivo.
  - Vidím, že sa ti podarilo zabojovať, chválim. Čo teraz robiť?
  Oliverovi Twistovi zažiarili oči.
  - Potrebujeme zajať nepriateľskú loď. Stvorenia sa už určite vypili a sú v meste a dostaneme vynikajúcu loď.
  Skvelý nápad, poďme na to! Pirátski otroci nahlas vyjadrili svoj súhlas.
  Plán zajať loď bol jednoduchý, dôraz sa kládol na prekvapenie. A predsa sa Oliver Twist obával, že pri štyroch mesiacoch Kiramanovci zbadajú člny a spustia poplach.
  "Toto navrhujem," povedal Oliver. - Doplávam k lodi. Nastúpim na palubu a dám signál.
  - Zvládneš stráže sám? - začal Wiscin, ale pirát Oro ho prerušil: - Chlapec hovorí svoj názor. Ak nás zbadajú, strelci začnú strieľať. A potom bolo všetko preč.
  Na troch člnoch sa otroci priblížili do bezpečnej vzdialenosti od nepriateľskej lode. Oliver si vzal meč, slučku a malú dýku a priplával k lodi. Štyri mesiace svietili tak, že sa dalo čítať. Na palube bolo dvadsať stráží. Zároveň sa so svojou funkciou vyrovnali zle. Kým na brehu ohuroval takmer celý tím, kanonier so svojimi pomocníkmi odzátkoval ďalší sud rumu. Strážcovia - dvaja na prove a na korme - držali stráž. Olivera Twista si nevšimli.
  Chlapec odplával nabok a opatrne vyliezol po hrubých doskách. Jeho šikovné ruky a obnažené prsty sa držali každého zárezu. Potichu sa vydal k nosu. Hodil strážcovi dýku do zadnej časti hlavy a čepeľ meča odťala hlavu ďalšiemu Kirametsovi. Takže prví strážcovia boli zlikvidovaní. Potom, obchádzajúc opilecké kričiace piesne strelcov, holohlavý muž dosiahol kormu. Strážcovia pozorne nazerali do vody cez palubu. Preto si nevšimli, ako sa kĺzal takmer netelesný tieň a podrezával im hrdlá.
  Úloha sa stala jednoduchšou.
  Strelci boli takí opití, že nedávali pozor na zapálenú pochodeň. Oliver zhodil povrazový rebrík svojim spoločníkom. Otroci ticho vyliezli na palubu. Jeden Kiramese, ktorý vyšiel na malú potrebu, si všimol ich pohyb, no zrejme si ich pomýlil so svojimi.
  - Čo, pekne vykradnuté? spýtal sa v kiramskom dialekte.
  - Tak dobre ako sa len dá. povedal Wiscin. Čepeľ sa zablysla. Dýka sa príliš zapichla do krku zvedavého bojovníka.
  - Piaty. komentoval Oliver. "Teraz poďme na zvyšok."
  Na korme sa natiahli bývalí otroci. Prešiel ďalší strážnik. Odniesol ho ďalší presný hod. Ticho, ako tiene, sa otroci predierali po pás. Boli dobre vyzbrojení. Od pása sa otvoril pohľad na celú loď, od kormy až po provu. Asi tucet ľudí sa chladilo na palube, ostatní popíjali rum a tequilu dole. Mnohí piráti boli dobrí v hádzaní - nielen dýkami, ale aj sekáčmi a šabľami. Bez výstrelu zmasakrovali opitých Kiramitov. K tým, čo pili dole, sa správali ľudskejšie. Zaútočili a ponúkli, že sa vzdajú.
  "Poďme spútať a držať," prikázal Oliver Twist.
  Potom sa piráti bez rozmýšľania pustili do luxusného jedla. Ich nadšenie bolo nadmieru. Niet sa čomu čudovať - v smradľavom podpalubí kŕmili otrokov len zvyškami jedla.
  "Teraz postavme hliadky," prikázal chlapec, "keď sa rozvidnieva, nepriateľ sa pokúsi vrátiť na loď. Prekvapme ho.
  S týmto súhlasili všetci.
  Oliver Twist zostal na svojom mieste a tešil sa na úsvit. Čas plynul bolestne pomaly. Konečne sa na obzore objavilo dlho očakávané modré slnko. Ani potom sa však posádka lode s návratom neponáhľala. Popoludní sa objavili veľké člny naplnené sudmi zlata. Pisár don Halava ich osobne sprevádzal. Novo vyrazení piráti sa prezliekli do brnenia a oblečenia Kiram. Na lodi vládol príkladný poriadok, a preto Don Freebie nič netušil. Navyše mu praskala hlava od silnej kocoviny a s radosťou do seba nalial pár pohárov silného vína. Sudy boli narýchlo naložené na palubu. Bývalí otroci sa len ťažko ovládli, aby nespustili smrtiacu paľbu. Nakoniec bol do nákladného priestoru umiestnený posledný sud a truhlice s výkupným. Potom Wiscinus prikázal:
  - Poraziť ich!
  Na Kiramitov dopadli salvy z muškiet a potom boli použité nože a sekáče. Naraz bolo zabitých približne päťdesiat vojakov a Pisár don Halava bol zviazaný. Ústa mu zapchali nevkusným roubíkom z parochne a odviedli ho do nákladného priestoru.
  Ďalšie Kiramove člny sa k sebe tlačili.
  Silná námorná salva s tridsiatimi delami potopila tucet veľkých člnov a poškodila asi polovicu zvyšných. Keď sa zmätení Kiramanovci horúčkovito dohadovali, loď sa dokázala otočiť na pravobok. Ďalšia smrteľná salva rozbila člny, ktoré prežili, na kusy. Streľba prebiehala hromadne z malej vzdialenosti, takže straty boli veľké. Kusy dreva rozbité, voda spenená, zafarbená krvou. Inogalakt s krokodílou hlavou priplával k lodi. Filibustri ho zastrelili mušketami. Prežili len tri člny, otočili sa na breh. Zbrane pomaly nabíjali a podarilo sa im ujsť. Prežilo menej ako sto súkromníkov. Tí, ktorí utiekli, boli úplne demoralizovaní.
  Bolo to víťazstvo.
  Oliver Twist sa snažil zdvihnúť jeden zo železných sudov. Otvorené. Keď praskol naolejovaný vrch, pršali zlaté mince.
  Piráti sa pozreli na ušľachtilú korisť.
  Ako prvý sa ujal slova Wiscin.
  - Zajali sme bezprecedentné poklady, no zároveň sme zostali vyvrheľmi. Nezostáva nám nič iné, len zhodiť čiernu vlajku a urobiť to, na čo sme mnohí z nás už dávno zvyknutí. Totiž námorná lúpež.
  Korzári rázne vyjadrili svoj súhlas. Nevadil ani Oliver Twist. Práve naopak - preto sem utiekol z civilizovanej, no veľmi nudnej dennej pologule.
  - Pobrežné bratstvo má svoj prístav. Toto je ostrov Monako, kde sa nachádzajú všetky filibustery.
  - Dobre! - povedal Oliver - Ak budeme mať základňu, nestratíme sa. Zostáva vyriešiť len jednu otázku.
  Wiscin to dokonale pochopil.
  - Chceš byť naším kapitánom? Nebudem pracovať. Si ešte príliš mladý.
  Už mám na sebe krv. Oliver zdvihol meč.
  Ten surovec zavrčal:
  - Viac o mne. Pred vami je skúsený korzár. kolko mas rokov vsak?
  - Jedenásť. "Oliver Twist ani nepovažoval za vhodné pridávať si roky.
  Piráti sa zasmiali.
  Boli počuť výkriky:
  - Chlapec je príliš mladý, treba skúseného vedúceho. Wiscina za kapitána.
  Obrovský korzár sa uškrnul.
  - Vidíš, Oliver Twist, oni ti neveria. Kto chce, aby som bol kapitán?
  Všetci piráti zdvihli zbrane.
  - Páči sa ti to. Ale nebuď smutný. Odteraz si moja pravá ruka. Napriek nízkemu veku Olivera ho menujem za svojho asistenta. A poriadny vietor do chrbta!
  Búrlivé výkriky všeobecného súhlasu. Oliver zakrútil mečom.
  - Súhlasím! A čestne prijímam menovanie.
  Znovu sa ozýva ovácia. Wiscin príkazy:
  - A teraz - všetko na stožiaroch. Je potrebné zachytiť prichádzajúci smer.
  Oliver Twist začal spievať, piráti začali jednotne spievať silnými hlasmi:
  
  Smaragdová striekajúca vlna cez palubu,
  Hviezdy na oblohe nad nami svietia!
  Potešenie korzára s voňavým vínom,
  Čo bude zajtra - len Pán vie!
  
  Dôjde k nástupu alebo vystrelia delá,
  Polož hlavu do zlej priepasti!
  Takýto je osud filibustra Pallasa,
  Plavba po moriach v impozantnom živle!
  
  A šťastie príde - jasný pruh,
  Ak sú ruky silné, nabrúsený meč je silný!
  Nehanbite sa, odvážne do boja - porazte strach z hrdinu,
  Ukážte svoj charakter, podarí sa vám zapáliť vášeň!
  Po korme plávala melódia a život plynul ďalej ako zvyčajne.
  . KAPITOLA #16
  Mladého väzňa opäť kruto zbičovali. Tvrdo ho zbili a dokonca aj Oliverove päty boli spálené ohňom z fakle.
  Chlapec, vyčerpaný krutým mučením, zabudol na seba v hlbokom spánku. A sníval o tom...
  Svet Tuzok bol prakticky v bezvedomí a kat sa sklonil nad Oliverom Twistom a jemne mu potieral rany alkoholom. Na jeho prekvapenie rýchlo vyschli.
  - Tento chlapík sa lieči lepšie ako pes, akú radosť mi urobí, dá sa mučiť celé mesiace.
  Chlapec v reakcii zakričal:
  - Nečakajte, moji priatelia čoskoro prídu a natiahnu vás na stojan.
  - Za toto ešte pár rán. - Kara Maara zo všetkých síl šľahol ostnatým a ihličkovým bičom na chrbát a potom hodil červenú papriku a soľ. Chlapcova tvár sa skrútila a skrútila ako červ, len nadľudské úsilie umožnilo zadržať krik.
  - No, kde sú tvoji priatelia? Hrádza pre symetriu Spálim ti druhú pätu, je možné, že dnes supervojvoda nepríde.
  Rozžeravené železo sa dotklo nohy dieťaťa, potom Kara stlačila silnejšie a chvíľu čakala, kým spálila chlapcovu stvrdnutú nohu.
  - Ako milujem vôňu pálenej jahňaciny. - Povedal kat so šťavnatou kresbou v nozdrách, nasýtený pachom horiaceho vzduchu. Môže si odrezať kúsok stehna a zjesť ho: vyzerá to veľmi chutne.
  Napcháme ti žeravé uhlie do úst. Vega kričala z plných pľúc. Dievča vyskočilo vpred ako panter, oči sa jej leskli a vlasy jej padali na plecia ako slnečné lúče.
  Štyria pomocní kati sa na ňu vrhli, no boli odrezaní technikou zametania "delfínových krídel". Potom Vega presným pohybom podrezal ďalšieho mučiteľa, zlomil mu ruku a oddelil hlavu od tela. Angelica sa zrútila za seba a na svojich pleciach ťahala znehybneného supervojvodu. Oči jej padli na Olivera Twista. Dieťa bolo pokryté odreninami, reznými ranami a popáleninami. Áno, a vôňa pripomínajúca grilovačku nenechala nikoho na pochybách, čo tu robí profesionálny sadista.
  Angelica k nemu pribehla a pohladila ho po ranách.
  - Môj drahý chlapče, ako ťa protivníci zneužívali.
  Oliver odpovedal s úsmevom:
  - Neboj sa, matka, vieš aká húževnatá, nepotrvá ani deň, kým rany zmiznú.
  - Je to preto, že ste boli vylepšený vedením špeciálnych zariadení, ktoré aktivujú kmeňové bunky tela.
  - Ste jeho matka a povedali ste nám, že sú to vaši bratia. - Vegu naraz zoťalo päť bojovníkov, štyria asistenti a pomerne zručný bojovník Kara Maara. Odrazila útok a okamžite prepichla jedného z nich do žalúdka.
  - Bohužiaľ, chcel som vyzerať mladšie, najmä v očiach tvojho priateľa, pretože je to len chlapec.
  -Mýliš sa, už má tridsať rokov, len to vyzerá ako frajer. Ale neotvárajte na neho ústa. Je môj, už viac ako rok bojujeme ruka v ruke a pevne som sa rozhodla mať s ním spoločné deti.
  - Čo je chvályhodné. Ale môj manžel zomrel a on sa vybral na lov na túto nočnú pologuľu. Tam ho ukončili.
  - Je to hrozné! Ale všetci sme smrteľní. Prajem ti, aby si našla dobrého muža. - Povedal Vega a dokončil tak ďalšieho bastarda. Sama Angelica si uvedomila, že jej partner potrebuje pomoc. Navyše do miestnosti vbehli ďalšie dve desiatky bojovníkov.
  Sekla mečom, oslobodila Olivera a vrútila sa do kormidlovne. Meče dievčat boli ostrejšie a dokonalejšie, dokázali prerezať oceľ. Iba Kara Maar mal hromadiča o nič horšie a dokonca sa mu podarilo poškrabať Vegu na ramene. Po páde sa Oliver Twist rýchlo rozmotal, oslobodil sa z povrazov, opatrne sa postavil na prsty - jeho päty boli spálené ohňom a zdvihol dva spadnuté meče a ponáhľal sa do boja. Chlapec kypel ohňom, len keby bol mučený príliš kruto. V pohybe hádzal po vojvodových bojovníkoch kliešte, reťaze, klince. Tu je jeden z nich, v dôsledku dobre miereného hodu, pristál priamo v hlase Kary.
  Kat schmatol jeho vydlabané pulzujúce oko, Vega využil túto chvíľu a odťal mu ruku v lakti, čím vyrazil meč. Chlapec, ktorý vydal víťazné cvaknutie, ho zdvihol a porazil dvoch bojovníkov naraz a prikradol sa ku Kare. Bránil sa jediným mečom, dobre vycvičený chalan v šerme okamžite pochopil, ako ho použiť. Vyrobil jednoduchú, ale efektívnu techniku dvojitého veterného mlyna. Jednou ranou mu odobral čepeľ a ďalšou mu odrezal ruku až po rameno. Kara Maara sa zrútila na dno, v bezvedomí od šoku bolesti.
  - Teraz ty bezruký bandita dostal v plnej výške. Pomstil som sa, ale iní vám predložia účet.
  Najnebezpečnejší bojovník bol porazený, Oliver schmatol kľúče a vbehol do vedľajšej chodby. Na ceste pred ním sa naraz objavili traja štvorrucí bojovníci s mečmi. Na Olivera zaútočili, jeden cvak ho dokonca poškrabal na hrudi a z tlačenice si chlapec sadol na spálené päty. Chlapec so škrípaním, ignorujúc bolesť, udrel jedného z nich do slabín. Potom neskutočným skokom odsekol hlavu tomu, kto ju dal. Uhýbal sa mečom, druhý udrel do hrebeňa prilby, čo bolo ohromujúce, a potom zakončil ľavým hákom. Posledný bojovník ledva stačil odraziť útoky rýchlejšieho dieťaťa, ktoré mu po pár sekundách vrazilo meč do srdca.
  - Hudba dlho nehrala, fraer dlho netancoval! - Smeje sa, povedal chlapec. Bežal po špičkách a štrngal kľúčmi.
  Dievčatá pokračovali v zarezávaní s prevahou. Napriek tomu pribúdalo okolo nich mŕtvol a bosé nohy pôvabných Amazoniek sa kúpali v krvi. Napriek tomu k gardistom prichádzali ďalšie a ďalšie posily a dievčatá sa začali hemžiť. Angelica a Vega použili obe ruky a tiež kopali z celej sily, no početné rany im bránili v pohybe. Bojovníci ustupovali a bojovníkov okolo nich bolo stále viac a viac. Dievčatá v zápale boja úplne zabudli na supervojvodu, ktorý ležal v bezvedomí, inak sa ho snažili použiť ako štít.
  Vega sa pokúsila využiť techniku ťažby dreva. Pomohlo to zvrhnúť niekoľko ďalších ľudí. V ich prospech však hrala skutočnosť, že meče dokázali rezať oceľ. Vďaka tejto technológii. Zabili útočiacich bojovníkov v takom veľkom počte. Počas boja sa však Vega pošmykla v hlbokej kaluži krvi a takmer spadla. Jeden z vojvodových mocných dvojmetrových vojakov využil túto chvíľu a zasadil silný úder mečom do hlavy.
  Ak Vega nemala takú silnú lebku s prímesou culicistatu, bola jednoducho odrezaná. Ale napriek tomu sa vyliala krv a spadol odrezaný prameň vlasov a samotné dievča takmer stratilo vedomie. Reflexne reprodukujúc výpad prerazila súperovi hrdlo. Z otrasu mozgu ju však silno bolela hlava a jej reakcia sa zhoršila a minula ďalšie údery.
  Angelica to nemala príliš jednoduché, už bola niekoľkokrát zakliesnená a nedávno získané zranenia bolia a boleli. Dievčatá boli vyčerpané, tiekli z nich krôčiky potu a krvi, krásne tiekli po bronzovej koži.
  Vega čoskoro dostala ranu do ruky, prerezali jej biceps, mladá Amazonka vpravo bola zraniteľná, jej ruka stratila silu a rýchlosť.
  - Vyzerá to tak, že sme uviazli Angelicu, vyliezli sme do boja bez toho, aby sme vypočítali svoju silu.
  Samotná Angelica bola bodnutá mečom do boku a len ťažko dokázala potlačiť svoje stony.
  - Veľmi ako skutočnosť, že musíte zomrieť smrťou statočných. Ak veríte v bohov, modlite sa k nim.
  Dievčatá kričali:
  - Verím len vo vyššiu myseľ, ktorá patrí človeku. A tiež v tom, že po dosiahnutí neobmedzenej moci budú ľudia sami schopní vzkriesiť všetkých mŕtvych.
  Do miestnosti vbehlo tucet mušketierov, samotná mušketa bola ešte príliš objemná a drahá zbraň, hlavná bola ešte studená. Po zapálení zápalnice ich nasmerovali na dievčatá a vydali halu.
  Hoci Vega a Angelica uskočili nabok, Vega bola prepichnutá v nohe a Angelica bola vyrazená z hrudnej kosti.
  - Oh! Ako to horí! vykríkla. - Zdá sa, že nám neostáva nič iné, len dúfať v budúce vzkriesenie. Osobne som síce veril vo Všemohúceho a nebo, ale nie príliš.
  - Všetky viery a náboženstvá sú podvod, spôsob, ako získať peniaze. skríkla Vega. - Som statočný dôstojník anglickej armády a čaká ma nový život, ale ty si preč.
  Muškety sa nabíjali pomaly, no stále bolo jasné, že koniec sa blíži. Pribehli noví strelci a už z dvadsiatich kmeňov odpálili salvu. Je pravda, že štyria z vojvodových vojakov boli zabití omylom, ale Vega a Angelica dostali nové rany. Ich sily boli natoľko oslabené, že sa len ťažko bránili. Nakoniec ich nešťastné hlavy klesli, pohyby krvácajúcich dievčat sa stali pomalými a bolo zrejmé, že ďalšia salva bude osudná. Mušketieri sa dokonca priblížili.
  A v tejto kritickej chvíli, po ktorej nasledovala priateľská salva úklonov, znejúce bolestne povedomé, zaspieval aspoň Angelicin hlas.
  Zhoď reťaze zlého otroctva,
  Vezmite meč a nabrúste čepeľ silnejšie!
  Nech sú vaši nepriatelia plní klamstva,
  Ale stane sa slobodným, ľad pekla sa roztopí
  Urobíme radosť aj tomuto malému svetu!
  Väčšina mušketierov bola zabitá, zvyšok bojovníkov pomiešaný, zasypaný šípmi. Bitka začala vrieť s novým elánom, vojvodoví vojaci boli natlačení.
  - A váš syn urobil dobre, oslobodil väzňov a prišiel nám na pomoc. Povedala Vega.
  - A presne v to som do poslednej sekundy dufala, lebo nie nadarmo moje dieta niekam odbehlo s klucami.
  Bitka sa však ešte neskončila, supervojvoda mal ešte veľa bojovníkov, bitka zaplnila všetky chodby. Dievčatá napriek extrémnemu vyčerpaniu a zraneniam bojovali ďalej. Vtom im v ústrety vybehol vysoký mladík, oba jeho meče sa leskli krvou.
  - To ste vy, krásky, ako ste boli zranené.
  Čo si robil, spal?
  - Nie, ale vzali ma za tvojho sluhu a nepustili ma do paláca a ja sám som nechcel preliať veľa krvi. A keď začala skládka, uvedomil som si, že sa bez mňa nezaobídem. Neboj sa, šermu ma učili od malička.
  - Viem to! Ste jedným z tisíc vyvolených. Vega prehovorila.
  Aká je vyvolená tisícka? - spýtala sa Angelica.
  - No, je to niečo ako elita v Zlatom El Dorade. - Dobre, nenechajte sa rozptyľovať, musíte rezať silnejšie.
  Čerstvý Dodger, ktorý v spánku zostarol, sa samozrejme pohyboval oveľa rýchlejšie ako vyčerpané dievčatá. Jeho meče preťali protivníkov napoly a prerezali čepele. Vojaci vojvodu postupne ustupovali a hoci väčšinu väzňov väzenie trápilo a vyčerpávalo, ich silu zradila nenávisť. V samotnom meste navyše vypukla spontánna vzbura. Mnoho ľudí bolo hladných, vyčerpaných despotizmom a vysokými daňami, no obzvlášť ťažko trpeli otroci, ktorí boli hlavnou výbušnou masou povstania.
  - Vidíte, ľudia nás podporujú. - zakričal Dodger.
  Z úzkych chodieb sa vzbura rozliala na povrch. Impozantný chlapec Oliver Twist bojoval lepšie ako ktorýkoľvek dospelý, po každom jeho údere niekto spadol. Nezbedník zas pôsobil ako skutočný stroj na smrť, no vychudnuté dievčatá začali zaostávať.
  - Možno si dáme pauzu. navrhla Vega.
  - Nie, čo si! Bez nás sa môže povstanie zadusiť vlastnou krvou. Fortify Golden. Angelica kričala.
  - V tej krvavej bitke sme sa pokúšali seknúť! Padli, ale vstali! - rozveselil sa Vega a podrezal ďalšieho vojaka. dodala Angelica a pozrela sa na ňu. Dievčatá mávali čoraz intenzívnejšie, zdalo sa, že sa otvoril druhý vietor. Ten darebák bol ďaleko vpredu, nad hlavou mal skrížené dva meče a zdalo sa, že vyrazil dúhu. Vtedy si Angelica spomenula na supervojvodu.
  - A kde je hlavné monštrum?
  Vega otočila svoju krvavú a potom tvár.
  - S najväčšou pravdepodobnosťou je mŕtvy, dal som mu krčnú tepnu!
  - Keďže sa nie je čoho obávať, zdá sa, že boj sa bude naťahovať a budeme ich musieť všetkých zabiť.
  Ľudia prichádzali zo všetkých strán, utekali, mávajúc sekerami, vidlami, kosami, s divokým šialenstvom rútiacim sa na nenávidených satrapov. Jeden muž, zdravý ako býk, zdvihol na hojdačke dubovú palubu a zvalil ju na dvoch jazdcov, ktorí sa ponáhľali preťať. Odleteli zo svojich šesťnohých koní, železné brnenie narazilo na dlažobné kocky a spoza úst im tiekla krv.
  Ďalšieho jazdca odstránili kosou, pričom hlavu oddelili od tela.
  Oliver Twist sa úplne zmenil na diabla, trofejné katovské meče boli nádherné, sekanie s nimi je také jednoduché ako kosenie trávy. Ale palác supervojvodu, v jeho izbách vypukli požiare, cez vysoké zubaté veže sa valil dym. Nezbedník si to všimol ako prvý a zavelil.
  - Je naliehavé zastaviť požiar, inak sa bohatstvo, ktoré sa nahromadilo po stáročia, zmení na popol.
  Niektorí rebeli ešte nie sú tak otupení, aby nepočuli hlas rozumu. Prekážali im však preživší rytieri a početné stráže. Bitka bola chaotická, Dodger niekde v dyme uvidel kováča s rukami hrubými ako polená, oháňajúceho sa kladivom, z jeho úderov padali statní bojovníci. Začali sa masívne lúpeže. Maara Ace sa práve spamätal, a hoci mohol rozkazovať, jeho autorita nebola bezpodmienečná. Oslobodení väzni už poslali vtáky do Valya Chervonny, iba on mohol obnoviť revolučný poriadok.
  Zrazu sa pred Dodgerom objavil známy plukovník Gustav. Na Dodgera nasmeroval štvorkrídlového orla. Jeho obrnený zobák sa otvoril a odhalil ostré zuby.
  Neplatič sa prikrčil, vyhýbajúc sa úderu. Keď sup minul, poškrabal pazúrmi dlažobné kocky, potom opäť nabral nadmorskú výšku a plukovník zaútočil na ruského zveda ostrou kopijou.
  - Ty si koniec plebejcov!
  Nezbedník sa vyhol a mečom sekol koňovi predné nohy. Šesťnohý kôň zvalil jazdca a ten letel ako pingpongová loptička. Rohatá prilba narazila na chodník a dočasne omráčila plukovníka. Darebák sa vznešene rozhodol nechať ho zotaviť sa, zatiaľ čo sa sústredil na orla.
  Obrovský vták naňho opäť zaútočil, no nie nadarmo bol Dodger jedným z tisícky vyvolených, presná rana mečom priamo do oka a orol sa zmlátil v smrteľnom záchvate. Prudkým hodom kapitán ruskej armády prehodil cez neho supa zafarbeného fialovou krvou.
  - No, zviera. Pochopil som, čo znamená vysporiadať sa s veľkoruským bojovníkom.
  Plukovník pomaly vstal a v rukách sa mu blýskalo mečom.
  "Som najlepší šermiar v supervojvodovej armáde." Plebejci bojuj so mnou a tvoja hlava bude oddelená od tela.
  - Čím silnejší je nepriateľ, tým zaujímavejšie je víťazstvo! - Nezbedník nechal nepriateľa konečne sa zotaviť a potom ho napadol. Plukovník sa ukázal byť skutočne veľmi sofistikovaným protivníkom, ktorý vie veľa trikov, ale v rýchlosti a fyzickej sile je nižší ako Dodger. Icy, snažiaci sa čo najrýchlejšie vyhrať, pôsobil príliš priamočiaro, za čo bol potrestaný, Gustav si stihol rozrezať líce. Potom Dodger predviedol zložitú kombináciu "Mad Squid" a vážne zranil svojho kolegu.
  - Zaplatíte obyčajnému občanovi. zastonal plukovník.
  Po niekoľkých útokoch Gustav tak zoslabol, že si Peter ľahko odrezal ruku a potom narazil na hrebeň prilby.
  - Nie je to zlé pre sluhu. - Povedal a padol mŕtvy.
  - Rád poslúžim! Servírovanie je nudné! - Ten darebák zviazal Gustova a odniesol ho pod strom, potom sa znova vrútil do lesa. Do podniku vstúpil celý pluk rytierskych stráží a náhodne ozbrojení rebeli to mali ťažké. V uliciach vyrastali spontánne postavené barikády, pechota a jazda sa bili a ich boj sa stal mimoriadne ostrým.
  Z diaľky v tme sa za olovenými mrakmi skrývali aj obyčajne iskrivé štyri mesiace. Palác supervojvodu už nevyzeral ako torta, ale starobylá budova Pentagonu, zdobená dvanástimi kupolami a vojenskými sochami, najmä veľa rytierov a drakov pretekajúcich na koňoch. Medzi nimi už prerážal plameň, rozhorela sa prístavba, niekde neďaleko strieľali delá, ostreľovali mesto, ničili prevažne kamenné domy.
  Plut sa snažil nasmerovať povstanie zmysluplnejším a menej spontánnym smerom, no nikto ho nechcel počúvať. A pechota sa už prebila do paláca a zinscenovala masaker. Maara Tuz okolo seba zhromaždil skupinu priaznivcov, mučili ho s úsporami a rozrezali mu len kožu na chrbte.
  - Wali Chervonny, kde si? - zakričal z plných pľúc. Dozorcovia ho obkľúčili zo všetkých strán a snažili sa ho dostať do zajatia. Tu je obratný hod lasom a statný muž je porazený, slučka je uzavretá na hrdle.
  - Ešte jedna zdochlinka sa berie v plnej výške. Čoskoro zabijeme všetkých rebelov. Kde sú tie bláznivé ženy?
  Maara ťahali ako obyčajný dobytok, no keď ho už hľadali, hodil ho koňovi na zadok, šíp zaškrípal a jazdcovi prepichol hlavu. Po niekoľkých sekundách preletel ďalší a položil ďalšieho bojovníka. Eso spadlo a začalo sa kotúľať preč, potom schmatlo dýku, ktorú niekto zhodil, a prerezalo lano. Teraz bojoval s novým elánom, naozaj chcel vidieť, kto ho zachránil.
  Keď trochu odbehol, uvidel polonahého chlapca pokrytého krvavými kundičkami. Okamžite ho však spoznal.
  - To si ty World Tuzok. Že tvoj syn bol kvôli tebe dosť týraný.
  Svet sa ukolísal s akým neuveriteľným úsilím sa mu podarilo dostať von z paláca po tom, čo ho stiahli zo stojana. Bolestivé bolo najmä stúpanie na popálené chodidlá, pravá noha bola vážne zranená. Stále ich namáčal do vody, fontána bola zničená a veľké pľuzgiere mierne ustúpili a zdalo sa, že vás potkany obhrýzajú zaživa. Vzal luk zabitého vojvodského bojovníka a prišiel včas, aby pomohol svojmu otcovi.
  - Nič ocko! Jazvy zdobia len muža. Hlavná vec je, že som im nič nepovedal.
  Zdalo sa, že chlapec je hrdý na to, že vydržal mučenie. Potom si pravda spomenula, ako kričal a takmer mu rozviazal jazyk. Ďakujem Oliverovi Twistovi za morálnu podporu v ťažkých časoch.
  - Si už celkom dospelý svet a musíš znášať tie najkrutejšie muky.
  - Áno, ocko, ale bijú a najmä pália päty, je ťažké udržať sa, aby nezakričali.
  - Ak chceš, dobre ti poradím. Keď ste úplne neznesiteľní, spievajte. Veľmi to pomáha, často ma v živote bičovali. Len škoda, že ste sa vopred neštípali bičom, potom by akýkoľvek stojan nebol nič pre vás.
  - Ja osobne radšej cvičím s lukom ako znášať výprasky. - Svet si predstavoval, ako ho otec bije svojou ťažkou rukou. Brr!
  - Dobre, keďže si ma dnes zachránil, neporazím ťa, ale v budúcnosti bude treba tvoju pokožku opáliť.
  Objavili sa noví bojovníci, priblížilo sa celé oddelenie, rebeli to mali mimoriadne ťažké. Vtom sa objavil vták podobný kolibríkovi so šiestimi krídlami a zahnutým zobákom, ktorý prerezával vzduch. Posadila sa, otvorila ústa a zaštebotala.
  - Vali Chervonny, priblížil sa k mestu, pridali sa k nemu roľníci z okolitých dedín. Požiada o otvorenie brány zo strany Cédrového lesa.
  - Tak sa k nim treba prebiť, kde sú tie prekliate ženy, pomohli by so svojimi pokladníkmi. pokarhala Mara.
  - Bežím za nimi. Povedal Mir.
  - So spálenými podrážkami ďaleko neutečieš. - Ataman odložil svojho syna - nech sa Zvan lepšie ponáhľa.
  Eso zapískalo na sekajúceho chlapca, ktorý bol ešte čerstvý, úspešne sa vyhol mučeniu.
  - Utekajte a nájdite tie dve ženy, ktoré začali toto povstanie. Spoznáte ich ľahko, sú nádherné a zanechávajú za sebou kopu mŕtvol. Povedzte im, aby zaútočili na Cedar Gate.
  Chlapec s obnaženými opätkami išiel splniť úlohu. Zvan bol jedným z najlepších bežcov a skautov v oddelení rebelov a Maara dúfala, že chlapec nič nepopletie.
  Chlapec si okamžite uvedomil, že dievčatá sú tam, kde to bolo najhorúcejšie, skutočne, v hustej bitke bolo jasné, ako sa mihali meče Angeliky a Vegy. Šabľou, keďže dvojsečný meč bol pre detinské ruky príliš ťažký, sa mu podarilo zoťať bojovníka a preraziť až k Amazonkám.
  - Vážení bojovníci. - Povedal s problémami odraziť údery. - Prichádzajú k nám posily a na ich vpustenie do mesta je potrebné uvoľniť prístupy k Cédrovým bránam a spustiť most.
  - Kde sú? spýtali sa dievčatá jednohlasne.
  - Ukážem ti, nasleduj ma. - povedal chlapec. Namočil si nohy do krvi a rozbehol sa a zanechal po sebe stopy bosých nôh. - Sledujte stopy.
  Dievčatá sa ako skúsené športovkyne zotavovali za pochodu. Potom, čo zoťali niekoľko ďalších rytierov, začali utekať a pomerne rýchlo chlapca predbehli.
  - A kam ste chceli, aby sme išli.
  - Prinesiem vám, tu vidia trojuholníkovú vežu, skúste ich otvoriť.
  Okolo brány bolo málo stráží, hlavné sily bojovali v meste. Dievčatá, ktoré zabili štyroch bojovníkov jedným ťahom, prekĺzli cez bránu. Rýchlo stúpajúc po točitom schodisku prerazili k mechanizmu, ktorý spúšťal most. Tucet strážcov v tom čase hral karty. Pri pohľade na dve bosé, zakrvavené a zároveň krásne ženy v strapačkách vydávali chrochtavé zvuky.
  - Čo zlatíčka, pridajte sa, dohodneme vám pohodový skupinový sex a nalejeme víno.
  - Poďme ich zabiť! - Povedala Vega a dvojitým úderom kosákom položila naraz štyroch opilcov.
  Ostatní siahli po mečoch, ale už bolo neskoro, dievčatá ich rúbali ako kapustu.
  - Banzai! - skríkla Vega napoly žartom a odrezala si poslednú hlavu z pliec.
  Potom obaja s ťažkosťami otočili kľučkou, obrovské brány začali klesať a blokovali priekopu. Hrozné stvorenia sa vynorili z vody a zúrivo luskali ústami.
  - Nemajú šancu, pozri, už sa ponáhľajú pomôcť.
  Do mesta vtrhla veľká horda sedliakov s vidlami a kosami a za nimi podľa škvrnitých šiat otužilý partizánsky oddiel. Bojovníci boli namaľovaní tak, aby ladili s farbou lesa.
  - Konečne prišiel Vali Chervonny, že? - Vega ukázala prstom na bojovníka v brnení cválajúceho na atramentovo čiernom šesťnohom koni.
  - Nie, toto je jeho asistent Discord. odpovedal Zvan.
  - Kde je váš vodca?
  - Tu to je. - Chlapec ukázal na obrovského muža v lykových topánkach a s dvoma širokými mečmi v rukách.
  Prečo vyzerá takto?
  - Aby nepriatelia počas bitky nespoznali, a ak mal kráľovské šaty, dávno ho zastrelili.
  - To je jasné, aj my teraz vyzeráme ako žobráci. Angelica si povzdychla.
  - Hlavná vec nie je to, čo je vonku, ale to, čo je vnútri. Vega praskla. "Teraz sa poriadne rozpálime."
  Hoci sa dievčatám už od únavy plietli nohy, prinútili sa dostať z hlavy.
  Chervonny rúbal ako démon a Vega naňho zavolala.
  - Obr, buď opatrný a mávaj svojim.
  - Kto si?
  - Bohyňa, ktorá urobila celý ten neporiadok.
  - Od žien všetky nepokoje a vy dvaja.
  - Ale strihať vieme, nie horšie ako muži. Vega zdvihla zakrvavené meče.
  - Pozrime sa, možno si len chvastúň. povedala Vali.
  Nástup čerstvých síl začal nakláňať misky váh v prospech povstalcov, ale boj trval veľmi dlho. Vega aj Aplita boli zranení viac ako raz, veľmi často sa pozerali smrti do tváre, ale ani na sekundu nespomalili svoj tanec záhuby. Samotný Chervonny utrpel niekoľko rán, najmä citlivých, keď jeho kolónu začali strieľať z muškiet. A potom boli dievčatá v tom najlepšom, ako prvé sekli do radov a umlčali zlých predátorov. Svalnaté ženské ruky boli dlho necitlivé, Vega a Angelica sa držali hrdosti, ktorá im nedovolila potopiť sa. Povstalci, ktorí si husto zasypali cestu rúrami, sa opäť prebili do paláca. Sily supervojvodu boli vyčerpané a jeho jednotky ustupovali, samotný palác horel ako veľký požiar.
  - Naliehavo uhaste obydlie tohto kanca. Musíme zachrániť to, čo zostalo. prikázala Vali. - Tiež chyťte zbrane.
  Perth sa so skupinou ľudí fascinovaných jeho záletmi prebil k múru, kde bolo niekoľko batérií s ťažkými zbraňami. Držali celé mesto so zbraňou v ruke a ničili ho žeravými delovými guľami.
  - Poďte za mnou, súdruhovia, do búrky, do šrotu!
  V blízkosti zbraní bola vážna skládka, jeden roľník nasadil delostrelca na vidly. Ďalší chlapík, stále vyzerajúci ako tínedžer, hodil horlivo kričiacemu dôstojníkovi dýku na hrdlo. Spadol a dusil sa krvou. Dokonca aj ženy bojovali s násilným šialenstvom, pričom používali buď ľahké šable zajaté od nepriateľa, alebo sekery, kuchynské nože a dokonca aj zubné kefky. Jedna z nich napríklad poriadne šikovne rozrezala brucho nožom, ktorý zaútočil na jej bojovníka. Ďalšia panna sa ukázala byť taká zvodná, že rozptyľovala bojovníkov tým, že predvádzala svoje vysoké, honosné prsia. Samotný Dodger už dávno nerátal, koľko sa mu podarilo zabiť v krvavej kaši. A predsa, zabíjanie ľudí nie je ako dagy alebo iné galaxie, vtedy cítite len opojenie mocou a potom. Zničil však už toľko konfederátov, že krv navyše je pre neho ako voda.
  - No tak, chlapci tlačte viac. - Nezbedník kopne nepriateľa vo výskoku, jeho topánky sú kované z hypertitanu, to nie je v horúčave príliš pohodlné, ale je to účinné, z takého šoku praskajú lebky. Potom cvála ako pravý karatista, dvojitý úder a švih mečmi, hneď sú štyria mŕtvi.
  Takmer všetci strážcovia pri zbraniach boli zabití, niekoľko preživších vojakov sa schovalo pod lafety a kolesá. Vytiahnu ich a chcú ich zabiť, no Peter zastaví tých najhorlivejších.
  - Zviažte ich a potom sa spýtame, či chcú prejsť na našu stranu.
  Niekdajší nepriatelia sú zviazaní, ale hnev vzbúrených ľudí je pochopiteľný, delostrelectvo zničilo mnoho domov, niektorí boli zmrzačení.
  Posledným vážnym bodom obrany v meste boli detinety. Tam sa stiahli zbití rytieri, ako aj zvyšky plukov. Hladké vysoké steny, ako aj pancierové dvere zabraňujú útoku.
  Darebák vydal rozkaz.
  - Prineste delostrelectvo, vyrazte bránu.
  Keďže väčšina rebelov nevie strieľať, Dodger osobne vedie zbrane. Tu je jeden z nich, najväčšie jadro ťažko vlečie niekoľko ľudí. Ruský dôstojník vezme sprepitné a vystrelí na dvere. Prvý mierne minul, liatinová guľa zasiahla vežu. Nedostatok akýchkoľvek zbraní ťažkého kalibru, nízka rýchlosť streľby. Jeden Peter nie je bezdôvodne elita, rozhodne sa pridať pušný prach, jeden z rebelov, ktorý kedysi slúžil u delostrelectva, sa snaží namietať.
  - Príliš veľa náboja. Pištoľ sa môže zlomiť.
  - Nelámať! Plut zamával. - Pozri, aký hrubý je záver, hneď vidíš, ako majstri tvrdo pracovali.
  Sebavedome zaspával s bielym práškom a pomáhal ľuďom nakladať ťažšiu delovú guľu.
  - No, teraz to bude zábava.
  Z takej vzdialenosti je ťažké trafiť sa priamo do dverí a obrovský kaliber neprispieva k presnosti, no ak sa to podarí, efekt sa dostaví. Prirodzene, musíte sa spoľahnúť na intuíciu. Nezbedník zavrel oči a požiadal prozreteľnosť, ktorá spravidla robila dobre veľkému Rusku, aby pomohla aj v tejto veci.
  - No, deti s Bohom.
  - Nech nám pomáha svätá Matka Božia. - Povedali rebeli.
  Delo s kvílením vystrelilo stĺp ohnivého plameňa, guľa vážiaca dvadsať libier vo veľkej rýchlosti vrazila do dverí.
  Železo, ktorým bol kovaný, prasklo, no samotný základ prežil.
  "Do pekla, z čoho je to vyrobené, budem musieť znova strieľať." Zvýšime poplatok.
  - Nestojí to za to. - zvýšil hlas strelec. "Riziko je príliš veľké, lepšie, pane, ak máte ten správny hlas na to, aby ste dali ešte pár výstrelov, ani jedny dvere nevydržia toľko úderov.
  - Dobre! Ale ani ti neznížim dávku.
  Po vrazení delovej gule do dela Dodger znova vystrelil, ale šťastie sa od neho zrejme odvrátilo, úder pokračoval do veže, bolo jasné, ako vyrazené zuby leteli.
  Dieťa malo aj delá a tie vrčali ohňom. Pravda, strieľali väčšinou zbytočne a naslepo.
  - Máš príliš napäté nervy. - Povedal starý gunár. - Relaxujte a myslite na niečo príjemné.
  - O čom to je? - spýtal sa podráždený Dodger.
  - Napríklad o tom, že ste moja zložka a váš syn. - provokatívne odpovedal chlapec s nosom, šabľu v rukách mal krvavú a dobre bojoval.
  - A čo nie je zlý nápad! Chcel by som mať päť, nie desať synov, ktorí by bojovali za svoju vlasť.
  - Nie, možno si ešte príliš mladý na môjho otca, je pre teba lepšie byť mojím starším bratom.
  Dodger sa dotkol jeho hladkej brady bez brady a zachichotal sa. Potom, pamätajúc na starodávny ruský zvyk, sa prekrížil. Záver zbrane je vyhrievaný.
  - Horúce! Ale nič, ale chladiť hlavu.
  Ďalšie jadro bolo odoslané s dokonalou presnosťou. Masívne dvere sa zrútili a rebeli, predovšetkým Angelica a Vega, sa vrhli do prielomu.
  Dievčatá sa vždy snažili dominovať, a keďže vynikali svojou veľkou zručnosťou v boji, iní muži sa nedobrovoľne vytiahli na ich úroveň.
  Vega skočila na zničenú časť parapetu a mečom urobila vrtuľu. Lietali kusy krvavého mäsa.
  - Angelica, možno máš nejakú drogu, necítim si ruky.
  - Tiež nechladím, buď trpezlivé dievča - budeš ataman.
  - Detské žarty sa sem nehodia, už idem odhodiť meč.
  "Tak potom padne hlava."
  Mlynček na mäso pokračoval, oheň horel a Vega niekoľkokrát bosý vkročil do ohňa, no nevenoval tomu pozornosť. Odtlačili stráže a vtrhli na nádvorie.
  Bojoval tu samotný generál Monnac, vrchný veliteľ supervojvodových vojsk. Bol veľmi vysoký, vyšší ako samotná Valya Chervonny a nezvyčajne široké ramená. Tu sa stretávajú dvaja veľkí rytieri, ktorí si ako zbrane vyberajú dvojsečné meče. Vali bol silný ako medveď, ale jeho protivník nebol podradný, okrem toho Monnaca trénovali najlepší šermiari v kráľovstve a Vali sa správal po starom. O minútu neskôr generál, ktorý urobil obratný klamlivý pohyb, prepichol súperovi ruku. Vali si posunul meč do ľavej ruky, jeho pohyby sa spomalili. A potom sekanie bekhendom prerážanie hrudníka. Chervonny sa zapotácal, no potom mu prišla na pomoc Vega. Dievča odrazilo generálov útok a ona sama urobila značku na jeho čele ďalším mečom.
  - To je kurva! Ojebem ťa vo všetkých dierach. zakričal Monnac.
  - Lusk sa odlomí. - Vega vyplazila jazyk.
  Údery generála boli ťažké, ale nie dostatočne rýchle v porovnaní s pohybmi ruského spravodajského dôstojníka. Keď minul niekoľko útokov, zastonal, z prepichnutej škrupiny tiekla krv, bolo jasné, že veľký kanec slabne.
  Márne nepriateľ verí
  Že sa mu podarilo rozbiť Rusov!
  Kto sa odváži, útočí v boji,
  Nepriatelia budú zúrivo bití!
  Vega vyslovil starodávne, nie príliš naivné verše a pokračoval v ofenzíve. Nakoniec sa generál, ktorý stratil sily, potkol a dievča mu čepeľou prebodlo hrdlo.
  - Myslím, že som sa ponáhľal: mal som ťa vziať do zajatia a znásilniť.
  Posledný súboj z nej však vyžmýkal všetky sily. Dievča sa zapotácalo a odhodilo meče. Potom na ňu zaútočil brutálny dav, dievča utrpelo dve rany do brucha a ďalšia čepeľ ju porezala na líci.
  - Tu sú bastardi! - Vega sa triasli ruky, nohy sa jej tiež zamotali a triasli, bolo jasné, že je na posledných nohách. Angelica sa tiež vyčerpala a s ťažkosťami porazila piatich bojovníkov.
  - Je hlúpe zomrieť tri kroky od víťazstva! zamrmlala Vega.
  - Budete žiť! - zakričal Oliver Twist a ako malé tigríča vkĺzol medzi lopatky. Pár útokov a rozbité hlavy leteli dole.
  - Bravo baby, chcela by som mať takého syna.
  - A už to mám! - povedala Angelica, s námahou sa krútila a udrel ďalšieho bojovníka.
  Vega spadla, zaborila si tvár do krvi a potom si odpila. To ju zvláštne rozveselilo a vstala.
  - Chlapče, odpisovať mi je priskoro, ešte môžem bojovať.
  Dievča zdvihlo spadnuté meče, otočilo sa a pokračovalo vo uvoľňovaní vnútorností.
  Strážcovia boli zjavne vyčerpaní, niektorí vojaci, ktorí stratili odvahu, padli na kolená a požiadali o odpustenie, iní, naopak, uprednostnili smrť pred hanbou za zajatie. Ale ich sila vyschla, úderov bolo čoraz menej.
  - Vzdať sa! A ušetríme vaše životy. - zakričala Vali Chervonny. - Odhoďte zbrane, kým nebude príliš neskoro!
  Viac ako polovica tých, ktorí bojovali v zúfalstve, opustila svoje čepele, ktoré sa stali zbytočnými. Len malá časť vojakov sa vyjadrovala s pátosom.
  Strážcovia sa nevzdávajú!
  "Potom ťa budú musieť zabiť!" Vpred mojich drakov, zostáva posledné úsilie.
  V hlave Vegy a Angeliky zahrmelo, že mučený chlapec nevyzeral o nič lepšie, no napriek tomu padli na nepriateľa a dobili posledné zvyšky odporu.
  Keď konečne padol posledný bojovník prebodnutý Alexom, nastalo mŕtve ticho.
  Vega, vyčerpaná, si sadla na kopec niekoľkých mŕtvol. Aplite prehovoril.
  - Ave Maria! Sme vyhrali.
  Vali podišla k sudu s vínom, zdvihla ho, odlomila okraj a začala hltavo piť. Potom sa obrátil k zvyšku rebelov.
  - A akú máš hodnotu. Pripime si na víťazstvo.
  Až teraz Vega a Angelica pocítili, že chcú jesť, dokonca im zvieralo brucho a v hrdle vyschlo od smädu.
  - Po slávnej bitke, prečo si neodpiť.
  Povstalci začali lúpež, ale Vali Chervonny ich zastavila.
  - Nie, všetko bohatstvo treba zaúčtovať a zrekvirovať. Teraz budeme namiesto vojvodu vládnuť my a každá mocnosť potrebuje financie aj zásoby jedla. - povedal šéf rebelov.
  - A vy, dievčatá, poďte sem! Ste takí bystrí a silní bojovníci, ale nepoznám vás! Odkiaľ si prišiel.
  Vega sa rozhodla nehovoriť pravdu. Je lepšie veľa vedieť a málo objavovať.
  - Sme z ďalekých krajín, oveľa ďalej ako sú obrovské majetky Kiramu a Anglicka a dlho sme žili v militarizovanom kláštore, kde boli cvičené bojovníčky.
  - Takto, ale nevedel som, že existujú takí ľudia, a je váš kláštor veľký?
  - Malý a strašne tajný.
  - A môžete ma osobne ukázať na mape.
  - A neexistuje žiadna mapa, jej umiestnenie je také posvätné tajomstvo, že ak ju prezradíme, budeme vystavení hroznej kliatbe.
  - No, dobre, moje tajné vojnové nymfy, nechám vás udržať toto tajomstvo. A tento chlapec, ktorý tak dobre bojuje, nie je náhodou tvoj príbuzný?
  - Je to môj syn!
  - Gratulujem! Toto je skutočný orol a myslím si, že z chlapca časom vyrastie vynikajúci bojovník, aj keď aj teraz bojuje vynikajúco.
  - Sám som ho trénoval.
  - Ako sa volá váš partner?
  - Ja som Vega, Dodger je stále s nami, nie je sluha, ale rovnocenný partner.
  - Naučím sa to! Pozývam vás, aby ste sa stali mojimi asistentmi, každému z vás dám pluk.
  "Veľmi vďační, ale nemienime sa na tomto svete príliš dlho zdržiavať, a hneď ako sa naša misia skončí, opustíme ho.
  V diaľke sa mihol tieň, nenápadný mužíček nasadol na koňa a cválal k bráne. Jeho pery prefíkane zašepkali.
  - Zdá sa, že to sú tí, o ktorých hovorí proroctvo.
  . KAPITOLA 17
  Zbičovaný mladý väzeň sa zúfalo snažil prerezať reťaze. Zostávalo mu málo času.
  Čoskoro tretie bičovanie a potom poprava. V slučke umieranie nie je také bolestivé, ako ponižujúce. A tu samovrahov kŕmia veľmi zle. Chlieb a voda a potom trochu. A v hrubých kamenných múroch je zima. A lekár ani nepríde - bol odsúdený, tak načo liečiť.
  Keď vyčerpaný Oliver Twist upadol do sna, sníval ...
  Po vznešenej hostine a oslave víťazstva sa zišla rada rebelov. Zúčastnili sa ho velitelia oddielov, ako aj Vega, Angelica, Plut a celkom prekvapivo aj mladý Oliver Twist, ktorý bol poverený velením oddielu pozostávajúceho z detí a tínedžerov mladších ako šestnásť rokov.
  Diskutovali o aktuálnom stave a o ďalšom postupe. Po prvé, bolo potrebné obnoviť legitímnu moc v samotnom meste, zastaviť lúpeže a násilie.
  - Postavil som už dvadsať šibeníc, kde vešajú tých, ktorí sa nechceli podriadiť moci ľudu.
  - To je pravda, ale ešte lepšie je nabodnúť zlodejov! zakričal mladý Oliver Twist.
  Viacerí velitelia spomedzi povstalcov vyjadrili svoj jednomyseľný súhlas.
  - Môžete okamžite vidieť, že skutočný vodca ľudí rastie!
  - Budú stávky! - Odrežte Vali Chervonny.
  Vega sa ujal slova.
  - Verím, že nám nedá pokojný spánok, je možné, že doslova o pár dní sem bude vyslaná obrovská armáda, ktorá oblieha mesto.
  - Nie tak skoro! - Odrežte Vali Chervonny. - Armáda musí byť zostavená a vybavená. Okrem toho má Naporedon konflikt s Agikanom, ak na nás vrhne priveľa sily, riskuje stratu všetkých kolónií. Nie, ešte to nie je také strašné.
  "Ale aj tak je lepšie vydržať, ako predvídať, je lepšie vyhrať, ako sa v strachu stiahnuť. Musíme pochodovať sami, po ceste doplníme našu armádu na úkor odbojného ľudu a potom dobyjeme hlavné mesto ríše ako jej vlastné.
  - Matarra je hlavné mesto našej krajiny. Takže chcete zvrhnúť kráľa.
  - Núti nás k tomu nutnosť.
  Kto bude potom panovníkom?
  - Áno, aj tebe je to jedno.
  - Vivat Vali cisár. Velitelia to dostali.
  - Čo je veľmi lichotivé, možno môžem súhlasiť s jej návrhom. Ako si povedal, je lepšie vyhrať, ako ustúpiť v strachu.
  - Treba pozbierať všetky sily a zmobilizovať v prvom rade chlapcov od siedmich rokov. - Vložil Oliver Twist.
  - A ako budeme naberať dobrovoľníkov alebo zavedieme brannú povinnosť?
  - Samozrejme povinnosť. - Tu boli atamani zjednotení. - Ľudia sú už na to zvyknutí a naša armáda sa zväčší.
  - A buďte pri tom.
  - Navyše. Angelica vstúpila do rozhovoru. - Musíme oslobodiť všetkých otrokov a vziať ich do našej armády.
  Nebudeme mať otroctvo! - Odrežte Chervonnyho. Vodca rebelov zdvihol veľký zlatý pohár v kameňoch a vypil ho jedným dúškom - Odteraz bude nevoľníctvo zrušené všetkými slobodnými bratmi jeden k jednému.
  - A korisť by sa mala rozdeliť medzi všetkých rovnako. Oliver Twist opäť zasiahol. - Bez ohľadu na tituly.
  Vali zaváhal, ale zachytil napäté pohľady svojich spolubojovníkov a povedal rozhodne.
  - Nech je to tak! hlasujeme.
  Všetci zdvihli päste.
  - Jednohlasne!
  Zašepkal Dodger Vege do ucha.
  - Samozrejme, sloboda je úžasná, ale nezostávajme príliš dlho. Pred nami je predsa úloha našej vlastnej krajiny - Veľkej Británie.
  - Zabudli ste, že sme sľúbili vrátiť Angelice jej synov. Jeden je vrátený, akonáhle nájdeme druhý a vezmeme Matarru, okamžite sa premeníme na pologuľu svetla.
  - Môže to trvať príliš dlho. - Peter vzbĺkol hnevom.
  O čom si šepkáš. spýtala sa Vali podozrievavo.
  - O osobných záležitostiach. - S úsmevom, odpovedal Vega.
  - To je vaša vec. No, tu sú hlavné rozhodnutia, ktoré sme urobili, zostáva prediskutovať detaily.
  - Diabol je v detailoch. Povedala Vega.
  - Nechcem znieť vtieravo, ale tvoj príchod pripomína bežnú legendu o dvoch bosých bojovníkoch s mečmi, ktorí sa objavia pred koncom sveta.
  Môžete si o nás myslieť čokoľvek, no legendy sa niekedy naplnia. Povedala Vega.
  - A neverím, že ste stelesnením Panny Márie a Azazela, ale ľudia tomu môžu veriť. Tak ho radšej nesklam.
  - Prečo? - spýtala sa Angelica.
  - Pretože v tomto prípade sa k nám pridá veľa jednoduchých a náboženských bojovníkov. Koniec koncov, ľudia nie sú stáli vo svojom hneve, ale oveľa dôslednejší v kultovom uctievaní.
  Dievča si nalialo pol pohára slabého vína, navlhčilo si hrdlo.
  - No, v záujme spravodlivého dôvodu som na to pripravený. Ale vieš čo Vali. Angelica zaváhala.
  - Neváhajte hovoriť.
  -Aký máš vzťah k vede?
  - Ja sám nie som veľmi gramotný, ale myslím si, že ak je to v prospech krajiny a pracujúceho ľudu, tak vedu treba podporovať.
  - Mali by ste sa učiť aj sami, aby ste neboli slepí.
  - V mladosti som bol sám otrokom a nebol som na gramotnosti, a potom som len robil to, čo som bojoval, skrýval sa pred prenasledovaním, priniesol spravodlivosť. A ak sa stanem kráľom, nie je známe, či budem mať aspoň zrnko voľného času.
  - V dávnych dobách na našej materskej planéte bol veľký vládca Džingischán. Tiež nevedel čítať ani písať, no dosiahol rozsiahle výdobytky a vytvoril celkom solídne impérium. Povedala Vega.
  - Aký skvelý príklad. Pokiaľ som pochopil, prileteli ste sem zo vzdialených hviezd.
  - Áno, pochopili ste správne a naša ríša zahŕňa milióny svetov podobných a nie podobných vám.
  - S takýmito údajmi sa o to viac hodíte do roly mesiášov. Pomôžte mi získať trón a urobím všetko, o čo požiadate.
  - Máme pre vás jednu požiadavku, aby ste rozvíjali vedu, ničili otroctvo, vládli spravodlivo!
  - Hovoríš jednu vec, ale predlož tri naraz! Chervony sa zasmial. - Dobre, naplníme poháre a pripijeme si na úspech.
  Atamani pili, vrátane Olivera Twista. Chlapec bol trochu opitý a hovoril s pátosom.
  - Chcem byť princ.
  - O čom to hovoríš, adoptujem si ťa. povedala Vali potichu.
  - Nie, mal by si študovať na normálnej škole, hneď ako nájdem tvojho brata, vrátime sa.
  - Je to tvoj syn? Angelica prikývla. - Potom by ste mali počúvať svoju matku. A teraz si dáme ďalší drink a rozídeme sa medzi vojská.
  - Len mu to nedávajte.
  - Samozrejme, stačí, deti by mali dodržiavať striedmosť v jedení a pití.
  Po poslednom prípitku Chervonny ukončil schôdzu. Už v chodbe Dodger vytiahol Vegu.
  - Takže pre vás úloha daná vašou vlasťou nič neznamená?
  - Viete, už ma nebaví byť submisívnou bábkou, chcem aspoň raz v živote zohrať rozhodujúcu úlohu, riskovať všetko, ale oslobodiť planétu od stredovekej nadvlády.
  - A skutočnosť, že osud vlasti závisí od našej misie, je pre vás to isté?
  - Nie, ale začatá práca musí byť dokončená. Nemôžeme týchto ľudí opustiť v kritickom momente histórie. Predstavte si, čo ich čaká bez nás - mučenie a poprava.
  - A čo Angelica, dúfam, že to zvládne aj sama.
  "Ale nemá také rozsiahle vojenské zručnosti a znalosti ako my. A čo sa týka šťastia miliónov ľudí, môže zahynúť.
  "Ste si istý, že násilná vzbura môže viesť k univerzálnemu raju?" Prípad sa môže skončiť len prebytočnou krvou.
  - Preto je potrebná naša kontrola, aby namiesto krvi rástli nezábudky.
  - Dobre, dám vám ešte tri dni, a ak nebudete súhlasiť s tým, že ich opustíte, ja sám opustím povstalecký tábor a odletím na planétu Samson.
  - Vieš, že nemôžem. Nuž, pozrime sa na okolnosti.
  Velitelia sa po častiach rozišli a začali armádu trieštiť na pluky. Vali Chervonny menoval ľudí skúšaných a zocelených v partizánskom boji do veľkých formácií, ľudia si sami vyberali menšie. Zároveň bola vykonaná revízia paláca, hoci horné priestory trpeli požiarom, samotné múry požiar prežili, a čo je najdôležitejšie, prežil obrovský suterén, kde boli uložené obrovské poklady supervojvodu. Tucet rebelov však zomrel v momente, keď sa pokúsili dostať do pokladnice. Nainštalované simulátory a pasce so šípkami doslova prešpikovali zúfalých chlapíkov. Vali Chervonny sa však potešila.
  - Tak to je potrebné pre zlodejov. Odteraz sú všetky peniaze na dobro ľudí.
  Pomocou sudov s pušným prachom sa pasce vyhodili do vzduchu a pred zrakmi rebelov sa objavili úhľadne poukladané tehličky zlata, strieborné tehličky, sudy a truhlice naplnené mincami. Na oddelenom mieste ležali drahé kamene, diamanty, niektoré vo veľkosti vlašského orecha, krištáľovo čisté rubíny, smaragdy, niektoré boli vo forme šperkov alebo kvetov, achát, topás, zafíry, jednotlivé perly veľkosti slepačieho vajca.
  "Títo vojvodcovia hromadili bohatstvo po stáročia. Je čas podeliť sa s ľuďmi.
  Všadeprítomná Vega a potom vložil jazyk.
  - V mojom impériu nie sú diamanty veľmi cenené, vyrábajú sa v priemyselných závodoch. Rovnako je to aj s rubínmi, tie sa používali v laseroch, kým neboli vynájdené megaplazmové stroje, ale smaragdy niečo stoja.
  - V tomto prípade vám ich dávam, možno za náušnice?
  - Nerád zaťažujem uši. Stačí obyčajný prsteň!
  Zásoby potravín na hrade, ale aj v mestských skladoch boli značné, takže hlad nehrozil revolúciou. Vo všeobecnosti úrodná klíma - tri slnká naraz a nezvyčajne bujné rastliny umožnili zber štyrikrát do roka. Zima samozrejme nebola, klíma pripomínala tú rovníkovú.
  A napodiv, dokonca aj na tejto mäkkej, páperovej zemi, ktorá vytekala z tuku, kde stačilo pichnúť palicou, aby rozkvitla, ľudia hladovali. Krutá moc oligarchie, premrštené dane a tribút viedli k tomu, že väčšina ľudí žila v chudobe.
  Preto sa povstanie rozšírilo, rozpŕchlo sa po mestách a dedinách. A keď sa armáda rebelov vydá na ťaženie, je to pôsobivý pohľad. Z brány vyšli početní rebeli a pohli sa po širokej ceste. Nezbedník sa však ako profesionálny vojak zamračil, bolo evidentné, že dobrovoľníci boli slabo vycvičení, boli mimo, hoci sa ich velitelia snažili postaviť. Medzi zbraňami je najmä veľa narovnaných kosákov, ktoré vyzerajú hrozivo, veľa oštepov, dokonca sú tu ľudia ozbrojení rohmi a palicami.
  Muškiet je málo, dokonca aj primitívnych. V tomto type sily nie je úroveň výzbroje vyššia ako za čias Ivana Hrozného, hlavné sú chladné zbrane, čo dáva rebelom nejaké šance. Ale ak budú čeliť veľkej a dobre vybavenej armáde, budú zmietnutí. Delostrelectva je málo, väčšina ukoristených kanónov ukoristených pri prepadnutí mesta je príliš ťažká, je ťažké ich ťahať. To znamená, že kampaň o korunu nie je nič iné ako hazard, ktorý sa môže skončiť veľkou krvou.
  Tu prichádzajú ženy miestnych Amazoniek, väčšina z nich svalnaté a veľké, napumpované svaly pri tvrdej práci. Spravidla sprevádzajú svojich manželov, ale sú tu aj veľmi mladé slobodné ženy. Z nich Vega tvorí svoju vlastnú stráž.
  Tu je tucet ďalších dievčat obklopených ňou a Angelicou.
  - Ste svätí! - Kričali. - Predchodca Márie a Azazela.
  Vega je na svoju rolu celkom zvyknutá. Hoci táto démonka neverí v Boha, predstiera, že je ponorená do náboženskej extázy.
  - Ver vo Všemohúceho, na tvoj svet prišiel trest. - Vega sa podarilo dozvedieť sa o legende všeobecne. - Prišiel som sem, aby som z chudobných urobil bohatých a bohatých chudobných!
  To spôsobilo výbuch nadšenia medzi chudobnými. Boli hluční, mávali kosami.
  - Máme aj rovnosť žien, musíme bojovať. Ako prvý vám ukážem príklad! Vega zdvihla meč nad hlavu.
  Mnoho dievčat a dospelých matrón podporovalo tento impulz - hoci v tejto svetovej vojne sa považovalo za mužské povolanie.
  Prišiel k nim sám Vali Chervonny. Tentoraz sa vyšplhal na stiphina, vtipné zviera, ktoré je zmesou slona a kaktusu. Na vrchole, kde sa nachádzalo sedlo a lukostrelec s vozom, bolo všetko úhľadne upravené, ale tri kmene vyzerali veselo.
  Oliver Twist videl také zviera prvýkrát a zvedavo potiahol tŕne, potom sa pokúsil hrať, zazvonili a dostali niečo, čo vzdialene pripomínalo harfu.
  Chlapcovi sa podarilo reprodukovať melódiu galantského armádneho pochodu.
  - Nehrajte sa, hoci nie, pokračujte v hraní svojich zjavných hudobných schopností.
  - Máš rád hudbu? - prekvapený Oliver Twist.
  Samozrejme, že nie som divoch. - Vali sa dokonca urazila. - Ak som z jednoduchej rodiny, čo si potom myslíš; neschopný vnímať krásu?
  - Toto je vojenská hymna, s ktorou idú vojaci zomrieť. Ale ak chcete, zahrám vám Beethovenovu hrdinskú symfóniu venovanú Napoleonovi Bonapartovi.
  - Kto sú oni?
  - Starovekí hrdinovia vzdialených hviezd.
  - Hraj to.
  Chlapec začal ladiť "struny", každá slonia ihla mala svoj rozsah. Nakoniec sa mu podarilo nájsť správny rytmus a začal hrať. Dômyselná melódia v pôvodnom prevedení bola pôsobivá. Čoskoro ich obklopilo niekoľko tisíc divákov a jednomyseľne požadovali pokračovanie.
  Chervonny prerušil sústredenie.
  - Naším cieľom je útok na hlavné mesto, nesmieme stáť na mieste. Patrizh zostal pozadu a po víťazstve budeme počúvať hudbu.
  Oliver Twist, povzbudený náladou davu, zatvrdil.
  - Dovoľte mi zahrať im Čajkovského, to je tiež veľmi silný hrdina staroveku.
  - Nie! Otáčame sa a pochodujeme.
  Tu do rozhovoru vstúpil Vega.
  - Nechajte ho hrať! Chcem tiež počúvať Čajkovského, najmä preto, že je skladateľom nášho štátu predkov!
  Vali Chervonny zaváhala, nechcel sa hádať s novou svätou, jej autorita a schopnosti by sa hodili, ale jeho autorita by mala byť zachovaná.
  Čo povie Angelica?
  - Nechajte ho hrať, ale toto bude jeho posledná pieseň. - povedala kráska.
  Oliver Twist si potiahol a potom začal spievať. Jeho hlas sa ešte nezačal lámať, a preto bol hovor nezvyčajne jasný.
  "A má slušné hlasové schopnosti" - pomyslel si Dodger. - "Keď som aj spieval, škoda po väznici, úplne som prišiel o infúziu."
  Ale zdalo sa, že samotný kaktusový slon má iný názor. Nejaký čas pokojne stál a potom ako sa pustiť. Oliver odletel z tŕňov a opraty ťahal skúsený jazdec sediaci s Valyou Chervonny. Nič však nepomáhalo, zviera sebou cuklo stále viac, zdalo sa, že sa slon zbláznil. Hrubá koža sčervenala, čo bolo pre tento druh zvierat hrozivé znamenie. Tu sám Vali neodolal a vyletel zozadu, asi by si zlomil krk, ale Dodger bol v strehu a zdvihol hlavu povstania. Jazdec mal ale oveľa menej šťastia, z prudkého strkanice vyletel ako strela a narazil do palmy.
  - Hrôza sa prebudila! Otrhaného speváka ste mu priniesli práve vy! - zakričal Chervonny.
  V tejto chvíli Angelica vyskočila dopredu, obrie kly obrovského slona sa nad ňou vznášali, dokonca aj odvážna Vega kričala. Ale dievča bez cúvnutia položilo ruku na jeho kmeň. Zdalo sa, že z nej vyšiel prúd energie, šialený slon sebou trhol a stuhol, jeho koža sa zmenila z červenej na modrú. Potom jeho krvou podliate oči nadobudli zmysluplný výraz a netvor s tromi chobotmi si kľakol.
  Všetci stuhli, neverili vlastným očiam, nastalo mŕtve ticho a potom to s niečím krikom vybuchlo.
  - Svätá pani slonov.
  Zosilneli výkriky, dav skandoval.
  - Vtelenie Márie skrotí každé zviera! Sláva svätým!
  Slon sa uklonil a Vali Chervonny si naňho opäť sadla. Vodca rebelov sa potešil a tvrdohlavý chlapec to dostal, zatiaľ čo Angelicina autorita sa ešte viac posilnila, čo je objektívne v jeho prospech.
  Než si sadol, zašepkal Angelice do ucha.
  - Keď sa stanem kráľom, ponúknem ti, aby si sa stal mojou ženou.
  Dievča odpovedalo.
  - Aby ste sa mohli oženiť, potrebujete lásku.
  Vali si vydýchla.
  - Veľmi ťa milujem.
  - Ešte ťa nemám.
  - To slovo stále vzbudzuje nádej.
  Vali sa potom žiarlivo pozrel na Dodgera, nie je tento mladík jeho konkurentom?
  Ale potom, keď zachytil Vegin pohľad, si uvedomil, že s ňou sú skôr pár. Takto sa naňho pozerá táto tigrica, pohľad plný žiarlivosti a obdivu. Je pravda, že skutočne cíti rastúce čaro Angeliky, presne takúto ženu chcel vidieť ako svoju manželku, silnú, inteligentnú, odvážnu, schopnú niesť bremeno vodcu a v budúcnosti, ak Boh pomôže, a kráľ. Jej syn, samozrejme, nie je cukor, aj keď silný chlap, odvážne sa správal pri mučení, vynikajúci bojovník, ale stále nejaký cudzinec. Na druhej strane, ak by bol z jeho krvi, potom by sa Vali považoval za šťastného otca.
  Oliver Twisty si medzitým budoval svojich mladistvých strážcov. Tých rovesníkov, ktorí spomalili a nepočúvali dobre príkazy, učil päsťou. Stopy mučenia na jeho tele úplne zmizli a aj deti naňho pozerali ako na zázrak a zo všetkých síl sa snažili poslúchnuť. Svet Tuzoka stále neprešiel z mučenia, jednu nohu mal popálenú a obviazanú, v dôsledku čoho tínedžer kríval, ale biče nie sú také strašidelné. A predsa, aby nespomalil, chlapca posadili na voz.
  Oliver Twist sa okolo nej prehnal ako diabol, kývol priateľovi a potom sa vrátil k svojej skupine. Bude potrebné zistiť, v čom je tajomstvo a prečo sa tak rýchlo zotavil. Ľudia z hviezd majú zrejme zvláštnu mágiu alebo nezvyčajné umenie liečiť. Medzitým ho bude v kampani pozorne sledovať. Hlavné nebezpečenstvo však pochádza z Rádu levej tlamy, je to veľká a zákerná sila. Dokážu aj otráviť, takže keby mal Aplita sprisahanie proti jedom, potom by bol pokojný. Ak sa nad tým zamyslíte, potom by v prvom rade mali odstrániť tieto dievčatá, vrhajú bolestivo ostrú výzvu orgánom Veľkého brata.
  A ak budú úspešní, potom sa príkaz môže obrátiť na neho Chervonny o pomoc.
  - Menej ako kráľovská koruna, nesúhlasím. hovorí Vali nahlas.
  Angelica ho počuje, okamžite skočí na slona a preruší ho.
  - Začali sme rebéliu kvôli korune? Naším cieľom je sloboda a spravodlivosť.
  - Samozrejme, ale aby sa krajina neuvrhla do anarchie, musí byť niekto kráľom.
  - Ten, kto sa ním stane, musí mať všetky vlastnosti panovníka.
  "Ale ty si sa už rozhodol, že sa stanem panovníkom.
  "Ale pod mojou kontrolou ťa sám zavediem do Matarry."
  - Ďakujem, dieťa podsvetia. - povedala Vali napoly žartom.
  - Zabudol si, že teraz som svätý. A ak áno, potom ma musíte poslúchnuť, pretože Mária je staršia ako ktorýkoľvek pozemský kráľ.
  - V tomto prípade máš opäť pravdu, že môžem byť obyčajný smrteľník. Poďme si radšej prediskutovať plán ďalšej vojny, rozhodol som sa poslať svoje pluky do mesta Loistrog, toto je kľúčový bod, kde sa zbiehajú všetky cesty. Odtiaľ môžeme otvoriť priamu cestu do Matarre.
  - Je tu veľmi silná posádka a veľa zbraní. Najprv by som vám poradil, aby ste sa prešli po Facetovej línii, je tam veľa vojenských tovární, citeľne by sme doplnili arzenál.
  - Fabriky sú dobre opevnené, stratíme tam príliš veľa ľudí a času.
  - Myslím si, že samotní robotníci vstanú a otvoria nám brány.
  - Medzi tými, ktorí pracujú v zadných miestnostiach a v baniach, je skutočne veľa otrokov, ale najatí ťažkoodenci sa v skutočnosti nechceli pridať k môjmu gangu.
  - Je to preto, lebo na rozdiel od otrokov na úteku, ktorí nemajú čo stratiť, iba reťaze, majú rodiny a len tí najzúfalejší ich môžu dostať pod sekeru.
  - Možno máte pravdu, pred odchodom do hlavného mesta sa nezaobídeme bez zbraní. Vali sa otočila. - A tu otočíme vidličkou, kde ste radili.
  Obrovská vyrezávaná žulová značka ukazovala smer. Hlavné mesto Matarre bolo vzdialené ešte vyše päťsto míľ. A pozdĺž okrajov ležali bohaté, husto osídlené krajiny.
  Vojaci sa obrátili na továrne, bolo potrebné doplniť zásoby zbraní a muškiet. Peter sa čoraz viac mračil - povstanie sa zjavne naťahovalo. Pozdĺž cesty ležala Fort Sinhor, veľmi veľká, starobylá, ale dobre opevnená silnou posádkou a diaľkovými delami. Obísť ho bolo veľmi ťažké. Aby nestrácali veľa času, Angelica a Vega šli na trik. Obaja so sebou vzali sud s pušným prachom a vydali sa k bráne.
  Priekopa bola hlboká, most zdvihnutý, vyzeralo to, ako keby miestnych vojakov varovali pred povstaním. Vyšší dôstojník major Fonol skúmal okolie cez ďalekohľad. Predchádzajúca noc bola ťažká, keďže bol v značnej opitosti, najal si dve prostitútky v nádeji na kráľovský odpočinok. A niečo mu podsunuli, major "omdlel" a ráno sa zobudil bez peňazí s boľavou hlavou. A keďže vždy išiel bez groša vo vrecku všetko, znižoval to v krčmách a herniach, opil sa, to sa mu podarilo, len na cudzí účet v pôžičkách. Do tohto momentu sa vínne dvojice úplne rozplynuli, prišiel "odpad". Teraz chcel zo všetkého najviac piť a ochutnať ženské pohladenie. V hrdle mal vyschnuté, slabiny ho neznesiteľne boleli, spánky boleli, ako keby do nich naliali roztavené olovo.
  - Chlapci, dajte mi aspoň pohár vína.
  Kapitán, odsekol Kvas.
  - Týždeň neprišla dodávka, je to kliatba Červený sklad s vínom je rozbitý, my sami umierame od smädu.
  - Osobne by som Chervonnymu odrezal uši. Kde sa dá zohnať alkohol?
  - Za peniaze, žiadny problém.
  - Peniaze! Páni, čert, prečo si prišiel s takou ohavnosťou, akou je hotovosť.
  - Takto to vidí Boh, že je to zariadené, keď je človek zle s druhým.
  - Prečo je mi zle?
  - Robíš veľa chýb.
  Vyšli spoza bujného lesa a blížili sa k nim dve očarujúce dievčatá.
  - Už mám chyby. Zdá sa, že krásky z lesa sú.
  - Dovoľ mi pozrieť sa. - Kapitán namieril ďalekohľad.
  - Wow, nikdy som nevidel takých krásnych ľudí. Nie ženy jarné kvety.
  - Je to zázrak, ale čo so sebou prinášajú.
  - Sud, a dosť veľký.
  "Musí v tom byť božský nápoj a samotné panny sú skutočne bohyne. - Povedal major a držal sa potrubia.
  Dievčatá sa priblížili k priekope a postavili sa pred bránu so zvučným hlasom, ktorý kričali.
  - Stráže, prosím, otvorte ženám dvere.
  Major ich tri dni doslova hltal očami ako nenažraný kohút.
  - Samozrejme, otvorte ich, prikazujem spustiť most.
  - A čo hrozba zo strany rebelov?
  - Tu máme dve silné batérie s ťažkými delami a každý kúsok zeme bol vystrieľaný a vo všeobecnosti budeme mať vždy čas odstrániť most. Nechcete vraziť kôl medzi ich štíhle nohy, však?
  Naozaj opálené, akoby odliate do bronzu, nohy dievčat boli odhalené takmer po boky. Koľko by mohli urobiť potešenie človeku unavenému z abstinencie. Skromné oblečenie prakticky neskrývalo svoje postavy, podobalo sa sochám, ale nie chladným, ale živým, chvejúcim sa, schopným poskytnúť najsilnejšie šialené potešenie.
  Fonolovi tiekli sliny a osobne pribehol k strážnikom, naliehal na nich, potom si vyhrnul rukávy a vlastnými rukami otočil volantom.
  Nakoniec, báječné dievčatá, tľapkajúc po bosých vyrezávaných nohách, prešli cez most, očividne boli veľmi silné, ak bez väčšej námahy ťahali na kolesách dosť veľký sud.
  Kapitán a major pribehli ako prví a Fonol, ktorý nedokázal odolať, položil ruku na stehno Vega. Dievča sa usmievalo a opatrne sňalo ruku.
  - Príde čas na hodinu lásky s tebou, ale medzitým chceš uhasiť svoj smäd.
  - Samozrejme, v krku je sucho.
  Vega opatrne odskrutkoval kohútik a majorovi nalial plný hrnček. V sude s pušným prachom pre každý prípad zostala nádoba s vínom a zrazu skontrolujú.
  Kapitán ho nasledoval. Angelica zasiahla.
  - Chceli by sme, aby víno ochutnali všetci strelci pevnostnej batérie. A potom sa chúďatkovia vymakali bez alkoholu.
  - Čo je spravodlivé.
  "Okrem toho sme tento sud ťahali príliš dlho, a preto nemienime nikoho liečiť zadarmo.
  - Samozrejme, budete štedro zaplatení.
  Dievčatá vliekli svoj smrtiaci náklad do batérií. Celý ich plán bol založený na skutočnosti, že by vyradili z činnosti množstvo zbraní, ktoré držali ploché údolie namierené.
  Cestou ich stretli veselí bojovníci, smiali sa a vyzývali dievčatá, aby sa s nimi prechádzali, niektorí najodvážnejší sa pokúšali dotýkať a dotýkať najmä ich pŕs. Na hanbu Vega pocítila túžbu, nafúkli sa jej prsia. Napriek tomu je pre ženu veľkým potešením cítiť mužské pohladenie.
  - Chlapci, len nie všetci naraz, postavte sa do radu. - Povedala. - Áno, a pripravte si aspoň trochu zlata.
  - Pre takých, ako ste vy a dva zlaté nie je škoda.
  - Napriek svojej mladosti som už skúsený a dokážem obslúžiť aj dvadsať ľudí naraz. - Povedala Vega a medzitým aj ona a pozorne sa pozrela, kde boli sudy s pušným prachom bližšie.
  - Vyberte si ma, som najsilnejší.
  - Som považovaný za najkrajšieho v pluku, takže by som mal byť prvý.
  - A pozri sa na moju hruď až tri krížiky.
  - Áno, si starý, mladí by mali najskôr dostať svoj podiel.
  Angelica bola tiež ohmataná, no na rozdiel od Vegy to nebolo príjemné, pretože mala oveľa prísnejšiu výchovu. A chcela sa týchto žiadostivých tvárí čo najrýchlejšie zbaviť. Sfúknite ich do pekla a zabudnite. Kde sú tie prekliate sudy, možno je sklad na úplne inom mieste a nie vedľa zbraní?
  A tu sú, koľko ich je, potešila sa Angelica. Domorodci stále nežiaria inteligenciou alebo sú prehnane sebavedomí. Je pravda, že štrbiny sú úzke, samotné zbrane sú dobre chránené pred ostreľovaním, dokonca sú tu kované štíty. Takže pravdepodobnosť porážky od náhodného jadra je malá. Ale skladovanie toľkého strelného prachu na jednom mieste nie je také opatrné, bude potrebné s tým počítať v budúcej vojne.
  - Milí dobrí, skôr ako začnete hody, poviem vám príbeh z vlastnej skúsenosti. Chceš vedieť, ako som mal rád chlapcov. skríkla Vega.
  - Samozrejme, že áno! - V reakcii na to bojovníci jednohlasne štekali.
  Angelica priložila hlaveň bližšie k ostatným, ak vybuchne, vybuchnú naraz, kyselina vo vnútri poistky by mala fungovať presne na minútu, nie nadarmo je pripevnená k hodinovému stroju.
  Vegine oči žiarili v očakávaní teroristického útoku. Angelica bola tiež nervózna a aby zhodila napätie, naliala si vína a potom ho vypila jedným dúškom. Jej svalnaté fantastické telo bolo pokryté kvapkami potu a pokožka nôh začala pripomínať posypané perly.
  Posledné kliknutie a je čas, aby sa valili.
  Vega medzitým začala rozprávať jasne vymyslený príbeh o tom, ako pracovala vo verejnom dome. Bolo evidentné, že jej príbeh bol úspešný, vojaci sa triasli a boli nadšení.
  - Boli štyria naraz, išiel z nich pach silného potu, bol som už dávno mokrý a jazykom som chcel cítiť ich horúce prednosti.
  V tej chvíli bolo Vege ľúto týchto chalanov, z ktorých mnohí boli mladí a pekní. O minútu už nie, zomrú, ich životná cesta bude prerušená tým najstrašnejším spôsobom. A na vine budú ona a Angelica. Teraz, koľko ľudí rôznymi spôsobmi prerušila, aj keď jej to bolo ľúto, potom sa na všetko veľmi rýchlo zabudlo. Teraz však zaútočila taká škoda, že vyšli aj slzy. Treba sa pripútať, aby som sa neprezradil, no Vega cítila, že už toho veľa nie je a praskli by na tri prúdy.
  - Bože, prečo ľudia potrebujú vojny. zašepkala.
  - No, prečo ste prerušili, pokračovali, bolo počuť hlasy. Naozaj sa nám páči, čo sa stalo potom?!
  - Prepáčte, statoční bojovníci. Ale veľa som vypil a potrebujem cikať. Povedala Vega. Angelica k nej pribehla.
  - Aj môj močový mechúr je plný, počkajte nás chvíľu, bežíme.
  - Upokojte sa tu. - zakričal plukovník so sivými fúzami.
  - Nie, ako môžete, sme kultivované dámy.
  Dievčatá bežali tak, že sa im mierne zaprášené päty leskli, pred túrou si Vega a Angelica poriadne umyli nohy. Teraz ide hlavne o to, aby sme stihli odísť, a zároveň nenechať zdvihnúť most.
  Tu je to veža, kde funguje zdvíhací mechanizmus. Dievčatá do toho vbehnú a vtom sa ozve obrovský výbuch. Steny sa okamžite rozchádzajú s mnohými trhlinami a tlaková vlna zdvihne mladé amazonky a vrhne vodnú priekopu.
  Rútia sa na nich strašné stvorenia podobné krokodílom s dvoma hlavami a tromi radmi, zubami, jedovatými pirane, s potkaními ústami a nosmi ostrými ako skladačka.
  Hovorí sa, že strach prebúdza ďalšie sily, človek v tomto prípade využíva svaly na sto percent. Tak sa to stalo aj v tomto prípade, dievčatá si zúfalo zarábali rukami a nohami, iba im klepali zuby, mierne škrabali nohy. Potom zo všetkých síl vyskočili a držali sa okraja priekopy. Pomocou štyroch končatín naraz sa plazili po nerovnej stene a pripomínali pavúčích mužov.
  Kamenistý povrch bol síce šmykľavý, nohy znova a znova odpadávali, no dievčatá nejakým zázrakom zostali na slizkom povrchu. Ako prvá liezla skúsenejšia Vega, veľa hodín tréningu na tréningu nebolo márne. Ale Angelica sa na poslednú chvíľu zlomila s divokým plačom. Vega ju sotva stihla chytiť za vlasy.
  - Bolí ťa. - Orala Angelica.
  - Aký je najlepší spôsob, ako ťa nechať ísť? - ironický Vega.
  Vytiahla ho a položila na kamenný povrch. Angelica sa reflexívne dotkla hlavy, ako normálne, všetky vlasy sú neporušené.
  - Skvelé, ďakujem, že si ma zachránil, a teraz poďme do boja.
  Most sa už začal dvíhať a rebeli sa k nemu ponáhľali zo všetkých síl.
  Dve neozbrojené dievčatá sa vrhli na strážcu stojaceho pri vchode. Dozorcov bolo asi desať, no nerátali s tým, že ich napadnú všetky dve nahnevané ženy. V dôsledku výbuchu sa navyše Angelici odkryl hrudník. Traja vojaci, ktorí odhodili zbrane, sa na ňu vrhli a snažili sa ju znásilniť.
  Dievča vyskočilo a naraz udrelo oboch zvrhlíkov do slabín dvoma nohami. A tretie prsty v očiach. Z činnosti tak boli vyradení naraz tri stíhačky. Vega sa jej nepoddala, zrýchlila, udrela holými nohami, dve do čeľuste a ďalšie dlaňou do hrdla. Šesť z desiatich teda bolo stiahnutých do jednej sekundy. Potom Angelica a Vega zdvihli spadnuté meče a padli na zvyšné štyri.
  Dievčatá sa pohybovali tak rýchlo, že skúsení vojaci nestíhali držať krok s ich pohybmi. Po vykonaní techniky "Drunk Butterfly" Vega zabila jedného bojovníka a potom, keď urobila skrutku, zabila druhého. Aplita zasa majstrovsky predviedla techniku "Mad Fan", v dôsledku čoho boli odrezané dve hlavy.
  - Toto je prvá stávka, ktorú sme porazili brilantne. - Povedal Vega.
  Dievčatá schmatli dva meče a vbehli dovnútra. Tam prerezávajú telá vojakov, akoby cez podivuhodný sčasti oceľový, sčasti živý les. Ich bosé nohy prešli kalužami krvi a zanechávali viditeľné stopy. Samotná veža bola prasknutá, zdvíhací mechanizmus sa zasekol a s námahou sa dvíhali. Pri simultánnom vykonávaní techniky "Triple Whirlwind" vtrhli do miestnosti Vega a Aplita, ktorí položili sedem bojovníkov naraz. Major Fonola sa najprv usmial a potom, keď videl zakrvavené meče, zbledol a kľakol si.
  Urobím, čo chceš, len ma nezabíjaj.
  - Najprv musíte spustiť most.
  Vega odstrčila majora a silou mocou sa vrhla na volant. Angelica zabila ďalších dvoch neposlušných bojovníkov s Ragged Stone.
  . KAPITOLA 18
  Olivera poriadne zbičovali. Pri treťom reze sa na ranu bičom nasypala nielen soľ, ale na holé chodidlá dieťaťa sa priložili rozžeravené pásy železa. A takmer zmrzačený. Naozaj to bolí, keď horia päty, a trochu viac a holá hruď.
  V studenej, tmavej cele plnej potkanov a pavúkov našiel Oliver útechu iba v spánku.
  A bolo sa na čo pozerať.
  Most pomaly klesal, koleso bolo tesné, slabo namazané. Medzitým už rebeli vyskočili na čistinku a dobehli k železnej doske. Prvý, kto v tom istom čase skočil na most a prerazil svojho súpera, bol Dodger, pretekal na koni, po ňom zvyšok. Angelica a Vega medzitým museli bojovať s presilami. Leteli na nich bojovníci, chodili veľmi tesne, dievčatá im sekali telá, akoby nakladali uhorky, udierali ich skrz naskrz. Najnebezpečnejší boli lukostrelci, ktorí sa však nesmeli otáčať, bolo tam príliš plno. Pri takom veľkom počte nepriateľov však bolo príliš ťažké ich zadržať. Čakajúc, kým sa most úplne zníži, Vega hodila fakľu na koleso, to sa rozhorelo a zapálilo červený plameň.
  - Drž ich ešte minútu, Angelica, a potom môžeme odísť. vykríkla.
  Vega bola zranená do ramena a mierne sa poškriabala na hrudi, Angelica bola zasiahnutá reťazou na holých nohách, dievča na pár sekúnd krívalo, potom chytilo svoju vôľu do päste a pokračovalo v boji.
  Po výpade zrazila dva naraz a Vega udrela nohou do krku vo výskoku.
  - Režte rukami aj nohami. Skočte častejšie.
  - Som profesionál v karate, zdá sa, že toto umenie je pre nich novinkou, takže budeme biť viac.
  Bosé, veľmi štíhle, svalnaté nohy dievčat blikali, rozdávali údery a zrážali nepriateľov. Ako si Vega čoskoro uvedomila, najefektívnejšie bolo buchnúť do slabín krátkym švihom. To zvyčajne spôsobilo trvalý šok. A je to pre vás bezpečnejšie, inak počas točnice Vega bolestivo zasiahla meč nohou, vyliala sa krv, koža bola rozrezaná. Dievča v reakcii zasiahlo bojovníka rukoväťou meča v chráme a potom prebodlo čepeľou ďalšieho protivníka.
  Keď Angelica videla, že koleso je už v plameňoch a lano takmer vyhorelo, sekla doň a začala ustupovať. Keď si to Vega všimla, tiež sa zdvihla. Obe dievčatá po niekoľkých ďalších škrabancoch prešli k ďalším dverám a začali stúpať po schodoch.
  Tu to mali ich nepriatelia ťažšie, keďže nedokázali využiť početnú prevahu a otočiť sa. Vega a Angelica sa úspešne držali. Medzitým sa povstalci už zmocňovali chodieb a pretínali nezhodné rady nepriateľov.
  Jedným z prvých, ktorí prenikli do pevnosti, bol Oliver, zúrivo sa rútil na nepriateľské zavýjanie. Chlapec bol skutočný diabol, ktorý používal dva meče naraz. Len v krátkych šortkách, pružných ako kobra, sekal a štípal pomocou naučených trikov. Narazil teda na dosť silného rytiera, baróna Phobeka. Keďže bol barón skúseným šermiarom, veril, že sa s chlapcom dokáže vyrovnať bez väčších ťažkostí. No v skutočnosti sa Oliver Twist ukázal byť šikovnejší a Phobeka pri prvom útoku zachránila pred smrťou len šikovne vytvorená reťazová pošta.
  Chlapec šikovne odišiel, uhýbal sa a poskakoval, niekoľkokrát udrel nepriateľa do rebier, potom po vykonaní techniky "Dámsky fanúšik" sekol do krku. Ale krk býka pokrytý vrstvou kovu prežil. Navyše, panoš, ktorý vstúpil do bitky, hodil dýku, Oliver Twist sa vyhol, ale koža bola mierne porezaná.
  - Choďte na to najzákernejšie. - A potápajúc sa, odsekol panošovi hlavu prudkým úderom.
  Barón bol zaskočený a príliš horlivo mával mečom, bolo jasné, že sa hnevá.
  - Nakrájam ťa na kúsky, šteniatko, a dám kožu na bubon. Chlapec vyskočil, vyhýbal sa čepeli, udrel bosou nohou do slabín, ale narazil na pancierový plát. Úder bol však taký silný, že podľahla a bolestivo stlačila barónove gule.
  - Vezmi ho! - Objednané s vytím Phobek.
  Ale Oliver Twist vykonal trojitý mlyn s dvoma mečmi, naplnil prvé dva, potom techniku Torn Butterfly a zakončil ďalšie tri záverečným úderom.
  - No, zobrali veľa. - Chlapec urobil nos. Opäť sa stretli s barónmi jeden na jedného. Tu sa chlapec rozhodol uchýliť sa k technike "Mad Brush", pričom jasne vykonal sériu pohybov a trafil Phobeka priamo do oka. Úder bol taký silný a presný, že čepeľ vyskočila cez zadnú časť hlavy.
  - O jedného chuligána je menej. - Oliver, utrel čepeľ o lístie, pokračoval vo svojom prudkom útoku.
  Darebák tiež bojoval vynikajúco, z každého jeho úderu určite niekto padol a udrel rovnako ako Oliver dvoma mečmi naraz.
  Keďže bol však ťažší a skúsenejší ako on, zabil oveľa viac. Najbližšie veže boli vyčistené pomerne rýchlo, ale v pevnosti bolo horúco. Posádka bola silná a mnohí rebeli boli ozbrojení náhodne. Obzvlášť ťažké to bolo, keď mušketieri vystrelili z voleja. Viac ako dvesto ľudí skolabovalo so stonaním a krikom. Ale Dodger nestratil hlavu, vliekol so sebou aj rebelov a kým sa vojaci stihli znova nabiť, zbehol ku dnu balík. Začala sa šarvátka a za týchto podmienok boli sekery, vidly, brlohy dobrými zbraňami, v boji proti sebe neboli miestni mušketieri na rozdiel od Dumasových hrdinov vôbec silní. Nebezpečnejší boli rytieri a obrnená pechota. Bojovali šikovnejšie a čoskoro bolo celé okolie posiate mŕtvolami.
  Nezbedník, ktorý medzi ostatnými vynikal svojou udatnosťou, bol prvou obeťou, ktorú sa chystali položiť na oltár. Bol obkľúčený zo všetkých strán, snažili sa šliapať kone. Darebák skákal hore a dole, sekal koňom do nôh a jeho najostrejšie meče nikomu nedali nič. Tu naňho naraz skočilo osem jazdcov, dvaja boli zabití mečmi a ďalší dvaja boli zrazení kopancami a piaty Dodger mu vrazil do hlavy. Silný úder z čela do nosa je schopný zvrhnúť kohokoľvek. A ďalšie tri zavŕšili následné údery. Medzi prvými bojoval aj Vali Chervonny, samozrejme, nebol taký rýchly ako Dodger, ale bol skvelej postavy a vďaka hmotnosti mohol zasiahnuť súperov. Jeho veľká obojručná sekera dorezala rytierov nie zriedkavo až k podlahe a štít nevydržal taký silný úder. V jednom momente však bola Valya Chervonny zo všetkých strán obkľúčená a dokonca vážne zranená. Obr sa zapotácal a okolo krku sa mu hodilo laso, ktoré brutálne ťahalo za povraz. Vodca rebelov takmer stratil vedomie, padol na kolená. Sedem ľudí sa hneď chytilo lasa, lano bolo veľmi silné a Chervonnyho ťahali ako vrch.
  Kam ťa vezú obri? - zakričal mu zrazu cez ucho. - Si dobytok.
  Dve očarujúce dievčatá skočili s rozbehnutým štartom a narazili na jazdcov. Dievčatá boli polonahé, krátke šaty Angelice roztrhané a rozrezané a Vega ich úplne zhodila a zostala v nohavičkách. Mnohí rytieri, ktorí zabudli na bitku, hltali krásy očami, za čo okamžite zaplatili a dostali brutálne údery, ktoré odrezali hlavy a končatiny.
  - Poďme, chlapci, nepriateľ dlho neodišiel. - Vega zrýchlil tempo.
  Pokúšali sa na nich strieľať zo striech, no povstalci ich sami zrazili, plazili sa hore a udierali protivníkov päsťami. Peter ako dvojročný vytiahol svoj prvý šíp, a preto, keď nápor nepriateľa mierne zoslabol, začal strieľať šípy jeden za druhým.
  Mir Tuzok sedel vedľa neho, chlapec ešte trochu kríval, no mladé telo sa rýchlo zotavovalo. Dorastenec už nebol zle sekaný, no strieľal ešte lepšie. Bolo vidieť, ako sa nepriateľskí vojaci, ktorí dostali bod do žalúdka, hrudníka alebo stehna, hladko usadili. Niektorí z nich zúrili a trhli sa, ak šíp okamžite nezasiahol životne dôležitý orgán. Dokonca aj Dodger bol prekvapený.
  - Nechýba ti?
  Chlapec prikývol.
  - Toto mám od najútlejších rokov, ešte ako malý chlapec som prakticky nerozmazával ani tie najmenšie terče.
  - Je to tvoj genetický talent.
  - Prepáč, čo?
  Bývalý zlodej vysvetlil:
  - Nuž, bola to príroda, ktorá vám od narodenia dala schopnosť dokonale, dokonca fenomenálne strieľať!
  - Ešte som veľa trénoval, veľa chlapcov z nášho pluku už strieľa dobre, len nie každý vie natiahnuť tesnú tetivu, ale ja áno.
  Mir Tuzok ukázal vyrazené bicepsy.
  - Dobre, strieľaj a nebudem veľa strihať.
  Rad rytierov a stráží sa rýchlo preriedil a nakoniec sa Dodgerovi ako prvému podarilo presekať až k zástave. Okolo neho boli husté rady kopijníkov a viedol ich známy hrdina gróf Cavazza.
  Táto masívna entita sa so smiechom stretla s nie príliš veľkým, pripomínajúcim bezbradého tínedžera Dodgera.
  - Kam ideš cucák - unavený zo života. - Si ešte taký malý.
  - Si veľká, hlasno padajúca skriňa. - zakričal Dodger. - No, skúsme mi strčiť nos.
  - Dám si to na ruku a druhú facku. zavrčal takmer osem stôp vysoký chlapík.
  - Známy príbeh. Od koho som to počul? Ach, zo sedemhlavého monštra.
  - Neexistujú žiadni draci, všetko sú to rozprávky. Rytier ďalej reval. - A tu som a moja päsť je ako tvoja hlava.
  Uvidíme, čo sa s ním stane, keď ho odrežem. Môže sa zmenšiť. - Nezbedník, ktorý sa ponoril a celkom obratne, sekol pod kolenom.
  Pred zohavením zachránila rytiera čapica, ktorá nebola odliata zo železa, ale z veľmi drahého zeleného bronzu. Preto ho len mierne porezali, vyšla krv.
  Zdochlina, vážiaca dobrých dvadsať kíl, sa zasmiala.
  - Áno, si len komár, no, stihol si ma poštípať, ale čo už.
  "Si veľký, ale nemotorný a zvládne ťa aj dieťa. Nezbedník sa rýchlo vzdialil od dvojmetrového meča, vyskočil do vzduchu a narazil do prilby. Z tvrdého tykania sa ozvalo zvonenie, ale obr sa ani nepotácal.
  Nezbedník zas ledva odišiel, vyrútil sa na neho obrovský reťazový pes. Jeho veľké tesáky ako tigrovi sa mu takmer zavreli v hrdle. Nezbedník udrel prsty do očí netvora a potom ho sekol po krku. Na psovi nebolo žiadne brnenie a hlava odletela a zasiahla Cavazzu do hrnčeka.
  To vyvolalo účinok na obra podobný tomu, ako sa činidlo naleje do kyseliny. Vzplanul a švihol mečom tak zúfalo, že zabil troch vlastných vojakov.
  - Dobre, že ste mi pomohli. - Poknutý Dodger.
  Potom ho napadol, anglický kapitán zlodejov s ťažkosťami odrazil meč a vrazil čepeľ súperovi do tváre. Zavýjal, oči mu zakryla karmínová rana a gróf v zúrivosti zapichol zbraň do zeme až po rukoväť.
  Nezbedník sa zasmial, keď videl, ako jeho protivník tlačí a snaží sa vytiahnuť meč.
  Potom bez náhlenia podišiel k nepriateľovi a strčil bradu do brady.
  - Vzdať sa alebo zomrieť.
  Vtom mu presná strela z muškety rozbila ruku a jeden z Cavazzových sluhov sa vrhol Tricksterovi k nohám. Skôr ako sa ruský kapitán stihol spamätať, zistil, že je pritlačený k zemi a nad ním sa vznášala mohutná mršina.
  Či sa vzdáš alebo nie, aj tak zomrieš. - zamrmlal chrapľavý páchnuci ňufák.
  Potom si gróf priložil dýku na tvár a začal mu rezať ucho. Bolo to veľmi bolestivé a zúfalejšie dodalo Rusku novú moc. Peter zastonal, z celej sily napínal telo, mierne odtrhol nepriateľa a preživšou dlaňou zapichol prsty do Adamovho jablka technikou "oceľovej dlane". Cavazza klesol, presná rana ho zasiahla priamo do krčnej tepny. Dodger sa ešte raz pridal do chrámu rukoväťou meča a odhodil mŕtvolu. Jedna ruka mu nefungovala, ale druhá bola v plnej sile. S ním sekal preriedené police. Vega a Angelica bojovali bok po boku ruka v ruke.
  Bolo evidentné, ako hojne boli dievčatá postriekané krvou, no napriek tomu Vega triasla nahým poprsím, a nebola zahanbená a zahanbená mnohými stovkami mužov. Kým však na ňu útočili nepriatelia, dalo sa to zniesť, no keď ju mladý muž, ktorý bojoval v radoch rebelov, chytil za bradavku a ona udrela poriadnu facku do tváre, zrazu sa veľmi zahanbila a odišla. bojisko na pár chvíľ hodiť na hrubú pytlovinu .
  Angelica neodolala vtipu.
  - Bojíš sa prechladnutia na hrudi?
  "Nechcem vzdávať svojim nepriateľom viac cti, ako si zaslúžia." - Odrež Vegu.
  Bitka sa z námestia postupne presunula do skupiny krídel a pevnostných reštaurácií. Skladovali sa tam veľké zásoby vína, a preto o ne rytieri a žoldnieri bojovali obzvlášť zúrivo. Bolo vidieť, ako vysoké veže stúpali do neba a pokrčené hospodárske budovy sa otáčali. Z kanónov padlo niekoľko výstrelov, ale pištole zasiahli naslepo, navyše vo výslednej hádke bolo ľahké zraniť aj svoje. Samotná pevnosť v lúčoch troch svietidiel predviedla agresívne tragickú podívanú, z výšky sa zdalo, že ľudia sú ako mravce, ktorí hryzú kvôli mŕtvej muche.
  Nezbedník sa tu predral a jednou rukou pokračoval v strúhaní mäsa. Chlapec Oliver Twist prišiel úplne z iného smeru, vážne zranenia sa mu zatiaľ darilo vyhýbať. Hoci bol unavený, stále skákal vysoko a ukazoval divy a obratnosť mangusty. Súperovi tak stlačili prsteň na hrdlo. Veliteľ posádky, štíhly generál Purdaro, nebol nijako zvlášť vysoký, nemal práve bojovný vzhľad a k tomu pivné brucho.
  Radšej sa skrýval za chrbtom svojich vojakov a vyhýbal sa boju. Generál cítil, že páchne horko, schmatol niekoľko vriec diamantov, stále neuniesol celú pokladnicu pevnosti a hľadal len chvíľu na útek. Tak potichu sa vybral k bráne. Na jeho smolu, aj keď Oliver Twist pokračoval v obhliadke bojiska a videl, ako sa muž v zlatom vyšívanej uniforme opatrne prediera za chrbtom bojovníkov - okamžite si uvedomil, že táto líška sa ponáhľa skryť svoj chvost. v diere.
  - Nie, to neurobí.
  Chlapec, ktorý poslal kop na knokaut iného súpera a sekal mečmi, takže nadhadzovači lietali, sa chlapec rútil za ním ako blesk so vzrušením psa, ktorý prenasleduje novú korisť.
  Keď na ceste narazil na bojovníka s mečom alebo lukom, chlapec ich rozbil. Pri samom vchode do brány ho stretli dvaja ochrankári generála. Zúrivo zaútočili na podlého plebejca, ako sa im chlapec zdal. Oliver Twist, keď videl, že šikovní bojovníci v nádhernom brnení sekali do stĺpov mečmi, strecha sa na násilníkov zrútila a oni odhodili svoje meče. Skôr ako sa dostali na slobodu, Chlapec Terminátor im odsekol hlavy.
  Potom Oliver Twist, ktorý odrezal závoru na bráne, vkĺzol dovnútra. Zrazu sa jeho bosé nohy potkli o klince, chlapec zavýjal a pridal krok. Bolo jasné, že niekto nastražil pasce. Tu zapíska šíp a potom spadne poleno. Chlapec ledva stihne zareagovať, vyletená dýka ho poriadne poškrabala na líci.
  Ale teraz bezpečne prešiel poslednou pascou, s hadmi sa vrhli na Olivera, ale boli sťatí čepeľami. A tu je sám generál, beží, ako sa len dá, dusí sa, ale pred dokonale fyzicky vyvinutým chlapcom nemôže uniknúť.
  - Je to oveľa zaujímavejšie ako študovať v škole, sedieť v stiesnenom a nepohodlnom stole a potom sú tu dobrodružstvá na celý život. zakričal Oliver Twist.
  Keď generál videl, že jeho prenasledovateľom je len polonahý chlapec, vytiahol hrsť diamantov a hodil mu ich pod nohy v nádeji, že sa očividne chudobný chlapec ponáhľa po ich.
  Oliver Twist pohŕdavo odhodil kamienok holým prstom nabok a preskočil k Purdarovi.
  - To je zlodej, chytili ťa.
  Generál sa pokúsil brániť mečom, no čepeľ mu vyrazila z rúk. Potom ho Oliver Twist zdvihol za golier. Purdaro sa triasol, koľko sily je v tomto chlapcovi, ktorý vyzeral ako štrnásťročný.
  - Dobre ti zaplatím. - Začal si vyberať vrecká a ukazoval vrecká. - Môžete si kúpiť čižmy, drahú košieľku a dokonca aj majetok s otrokmi. Vezmi kamene, ja ti ich dám a nechaj ma ísť. Sám generál vám bude vďačný.
  Oliver Twist sa smial.
  - Dáš mi niečo, čo si aj tak môžem vziať násilím, kým ťa zabijem. Nie, radšej vezmem šperky, potom sa o ne podelím so svojimi súdruhmi a zviažem generála.
  - Dobre, ale mám niečo lepšie, magický talizman, ktorý má neznámu silu.
  - Klameš, ukáž mi to. spýtal sa Oliver Twist.
  - Pozri na to! Generál natiahol ruku s tabatierkou. Len čo chlapec naklonil tvár, niečo udrelo, do tváre ho zasiahla horiaca zmes. Oči mu vyskočili z čela a prevrátili sa dozadu, chlapec stratil vedomie.
  - Tak tá malá voš, to sa stáva tým, ktorí príliš veria dospelým. - Povedal Purdaro. - A teraz ťa zabijem.
  A generál chladne vrazil dýku do opálenej, svalnatej chlapcovej hrude, mieriac rovno na srdce.
  Potom, keď videl, že chlapec nedýcha, napľul naňho a pomaly sa pohol k východu, už nemal síl utiecť.
  Medzitým armáda, ktorá stratila svojho veliteľa, pomaly umierala. Vojaci z radov brancov, ale aj mladší žoldnieri, ktorí nestihli preliať veľa pracovnej krvi, odhodili zbrane a požiadali o milosť. Zvyšok skončil, Dodger dobil posledného súpera vikomta de Morassiho jednoducho tým, že ho bodol vlastnou kopijou.
  Hoci tento žoldnier mal štyri ruky a v každej držal meč.
  Potom boli väzni zoradení pred armádou, mnohí z nich boli zranení, bolo rozhodnuté o ich obviazaní na mieste.
  Vali Chervonny bola milá a oznámená.
  - Tí, ktorí chcú vstúpiť do našej armády, budú omilostení a tí, ktorí odmietnu byť s ľuďmi, budú obesení.
  Prirodzene, tvárou v tvár takejto alternatíve takmer všetci súhlasili so zložením prísahy. Okrem toho zložil prísahu vernosti a na kríži uznal Vegu a Angeliku za svätých predchodcov. Niektorí dokonca bozkávali holé, vyrezávané, no zaprášené nohy dievčat. Niekoľko ľudí vrátane baróna Fokkera odmietlo zložiť prísahu. Ozval sa hluk, hrozivo prehovorila Vali Chervonnyová.
  - Heretici čakajú na smrť! Kto nespozná mesiášske dievčatá, musí byť prísne potrestaný!
  Potom boli okamžite obesení a barón sa ukázal byť taký ťažký, že sa lano pretrhlo. Rebeli sa zasmiali.
  -Tak sa ten kanec nažral na ľudové dobro!
  - Satan nechce prijať svoju zlatú!
  - Keď čerti smažia Jeho Excelenciu v pekle, vytečie veľa tuku.
  - Áno, sto sudov!
  - Mali by sme piecť palacinky.
  -Z bravčového tuku, to by bolo chutné!
  Na žarty a húkanie ho bodali kopijami.
  Zvyšok sa slušne priblížil, spolu s nimi bol aj kňaz, miestny biskup Vannish. Radšej rozpoznal dievčatá ako mesiášky, než aby zomrel dýkou Vali Chervonny.
  Kľačiac si pošepkali prísahu, večnú vernosť, inak ich čaká trest - Najvyšší Boh a nekonečné muky v Pekle. Mnohí sa krížili a ronili slzy. Potom prepustení väzni zložili prísahu, väčšina sa potácala a niektorých niesli na nosidlách. Aký krutý bol hlad a mučenie väzňov.
  Keď sa rituál konečne skončil, Vali si všimol neprítomnosť jedného z jeho veliteľov.
  - Kde je Oliver Twist?
  Angelica k nemu otočila tvár, napriek opáleniu bledú.
  - Sám neviem, stratil som nohy pri hľadaní toho chlapca.
  - Potom vydajte môj naliehavý rozkaz, aby som prehľadal všetky zákutia, pivnice a tajné chodby, ak nejaké existujú, a našiel chlapca za každú cenu.
  Tisíce rebelov naraz bežali, všetkých zaujalo pátranie po nezvestnom veliteľovi, snažili sa najmä deti. Chlapci a nie veľa dievčat boli pripravení prevrátiť každé zrnko piesku.
  - Dávajte rýchlo, kto nájde Olivera Twista, dostane sto mincí. povedala Vali.
  Pátranie sa naťahovalo a až keď jeden z bývalých vojnových zajatcov ukázal podzemnú chodbu, rebeli, ktorí sa ňou opatrne predierali, objavili statočného chlapca.
  Oliver Twist bol v bezvedomí, ale ešte nie stuhnutý, čo zanechalo nádej na jeho oživenie.
  Angelica opatrne vytiahla dýku, vystriekala šarlátovú krv a potom ranu prelepila leukoplastom.
  - A čo on? Vega prehovorila. - Vyzerá to ako veľmi nebezpečná rana.
  Dievča zakričalo:
  "Vyzerá to, že toho chlapca strelili do srdca."
  Vega nariekala:
  - Hrôza. Ešte trochu a čepeľ by prerazila aortu.
  Angelica tweetovala:
  - Nie trochu, ale v skutočnosti prepichol.
  Dievča bolo prekvapené:
  - Ale počujem, že aspoň ticho, ale dýcha.
  Oliverova mama potvrdila:
  - To preto, že má dve srdcia, pravé a ľavé.
  povedala Vega šťastne
  - A viem, že mnohí naši vojaci majú dve srdcia, veľmi pomáha vyrovnať sa s nákladom a je ťažšie zabiť. Mimochodom, Dodger má tiež dve srdcia, druhé je implantované, ale nebije o nič horšie ako to skutočné.
  - Môjmu chlapcovi tiež implantovali, chcel som z neho urobiť vynikajúceho športovca, ale jedno srdce na to nestačí.
  - No, to je úžasné, ale čo tak tri naraz?
  - Toto je jasné prehnané. Môžete dostať mozgový infarkt.
  - Napriek tomu je to zaujímavé.
  Oliver Twist otvoril oči a zašepkal.
  - Ako sa bitka skončila?
  - Sme vyhrali! - radostne odpovedala Angelica.
  - Kde je generál?
  - Ktoré?
  "Ten, ktorý mi posypal nejaké odpadky do tváre a utiekol.
  - Ale toto nevieme. Angelica si povzdychla.
  - S najväčšou pravdepodobnosťou ho zranil, musíme nájsť toho bastarda. - Zlo povedal Vega.
  - Určite to nájdeme, ale zatiaľ je lepšie zavrieť moju kvetinu. Máte zlomené pľúca a srdce, preto si musíte oddýchnuť.
  - Lepší spánok, zaspievam ti uspávanku. Vega zasiahla.
  - Opäť tam bude niečo militantné, nestojí to za to, nech sa chlapec upokojí. Spomeňte si na autogénny spánkový tréning Olivera Twista.
  - Dobre, skúsim zaspať.
  Chlapec zavrel oči a ponoril sa do nirvány.
  Vega odišiel do dôchodku a začal dávať povstaleckú armádu do poriadku.
  
  . KAPITOLA #19
  Oliverovi Twistovi dôverne povedali, že zajtra bude verejne obesený. Môže si tak užiť spánok naposledy na planéte Zem. Chlapec pred smrťou dostal puding a pohár červeného vína.
  Po jedle a pití upadol Oliver Twist do sna.
  Zatiaľ čo jedna z inkarnácií sna ležala v kóme, druhá časť Olivera Twista videla, že je ako statočný filibuster, ktorý famózne krútil cvočky na pirátskej lodi.
  Loď sa plavila cez strieborno-oranžové more. Šesťdesiat nedávno odliatych, stále úplne nových kanónov žiarilo v lúčoch úžasného západu slnka. Oliver Twist ho obdivoval, v ich takzvanej hemisfére svetla tento proces nie je taký farebný.
  - Musí to byť tak, že pokrok nezmrzačil prírodu až tak veľmi. - S úsmevom, povedal.
  Chlapec bol úplne šťastný. Nenávidená škola s domácimi úlohami, diktátmi a testami zostala pozadu a vyzerala ako niečo nereálne, ako nočná mora. No je to vo falošnej pamäti. V skutočnom živote však väzenie s reťazami a potkanmi neexistuje. Zábavné dobrodružstvá už boli za sebou, ešte budú pribúdať, ale o návrate ani pomysli na to.
  Aj keď pôjdem do pekla
  ale do školy sa už nevrátim.
  Teraz som zatracený pirát
  A nebojím sa búrok!
  Chlapec mal miernu improvizáciu.
  Wiscin mal zase obavy, pochopil, že život filibustra je plný nebezpečenstiev a musí lúpiť, aby mohol žiť. Musíme nájsť domov, ale kde? V krajinách Kiram ich čakala šibenica alebo kríž. Angličtina? Je to prefíkaný národ a povzbudzuje pirátov, no faktom je, že sú to trestanci na úteku, niektorí sa dokonca vzbúrili proti kráľovi.
  Fatácia je iná vec a ona je v nepriateľských vzťahoch s Kiramom a Anglickom, spolu s jedinou Singerovou republikou na tomto svete založili kolóniu obývanú pirátmi napoly súkromníkmi. Tam sa nachádzajú v námornom prístave a meste More, na ostrove Monako. Angličania majú podobný prístav, mesto Kalil. Pokiaľ ide o Kirama, jeho kolónie sú najbohatšie a najrozsiahlejšie a sú takým veľkým pokušením pre pirátov, že pokus o vytvorenie jednej v meste Minisota viedol k tomu, že korzári začali okrádať svojich patrónov. Kiramiti zhromaždili veľkú flotilu a po tvrdohlavom boji porazili hniezdo sršne.
  - Naším prirodzeným domovom je mesto More. povedal Wiscin. - Tam si rozdelíme našu obrovskú korisť a odpočívame v krčmách. Korzári súhlasne prikývli. Ostrieľaný pirát bol svojím spôsobom veľmi úprimný, nikdy mu nenapadlo skrývať ich svätý podiel pred spolubojovníkmi.
  Oliver zišiel z lodnej kuchyne, svitanie skončilo a chlapec sa nudil. Veľmi mu chýbal comp náramok a jeho obľúbené počítačové hry, najmä sága "Cosmos filibuster". Pokojné plávanie sa už stalo nudným a chcel som sa poriadne pobiť.
  - To sú skvelí chlapci, ako dlho bude trvať plavba do Monaka?
  - Nie je toho veľa. povedal Wiscin.
  - Preštudoval som mapu a navrhol som, aby ste predtým, ako tam pôjdete a usporiadate ďalšie vyčíňanie, zaútočili na pobrežné mesto Zweig. Tam môžeme zachytiť veľmi bohatú korisť a zároveň natiahnuť kosti.
  Piráti jednotne povzbudzovali, mnohí z nich nezdieľali rovnaké nadšenie. Veľký, zjazvený kolega Fokker, ktorý zastával funkciu navigátora, rázne namietal.
  - Si ešte príliš mladý a tvoja krv vrie ako čerstvé pivo. Sme starí bojovníci a kým sa zapojíme do boja, trikrát si rozmyslíme. Mesto Zweig je skutočnou pevnosťou a skôr ako vstúpime do prístavu, budeme potopení.
  - Už som nad tým rozmýšľal, naša loď je tvarom podobná tej Kiramovej, zopakujeme manéver nepriateľov, pôjdeme pod ich vlajkou do prístavu a prístav zničíme jednou salvou.
  - Myšlienka je to zaujímavá, ale máme príliš málo ľudí, aby sme bojovali s celou ich posádkou, okrem toho, ich pevnosť je príliš silná a nedá sa zničiť jednou salvou. A spätný výstrel zblízka potopí našu loď.
  "Budú v panike a skôr ako zareagujú, otočíme sa na druhú stranu a znova havarujeme."
  Wiscin otočil tvár.
  - A aj keby sa nám v panike nejakým zázrakom podarilo rozbiť pevnosť, tak čo potom s posádkou.
  - A tak na našej strane bude prekvapenie. Vtedy bude posádka bezradná, navyše sa časť našich korzárov prezlečie do kiramových uniforiem.
  - Bezpečnejšie by bolo nábor nových ľudí v meste More. Potom s čerstvými silami vykonajte podobnú operáciu.
  - Potom to môže byť zložitejšie, Kiramiania ešte nevedia, že Pisar don Freebie je zničený a vezmú mu našu loď, hlavne že poznajú takmer všetky ich lode. A postupom času zistia, že ich loď zajali a budú si dávať väčší pozor, potom takýto jednoduchý podvod nebude fungovať.
  Wiscin si pomyslel, že piráti sa pokúsili zaútočiť na Zweiga viac ako raz a zakaždým sa udusili krvou. Poraziť toto nepochybne bohaté mesto znamená zvýšiť svoju prestíž v pobrežnom bratstve na nezvyčajne vysokú úroveň. Najdôležitejšie bolo, že nechcel byť považovaný za zbabelca.
  - Dobre, súhlasím, ale stále nestihneme prísť do mesta pred zotmením. Preto zakotvíme na noc v blízkom okolí a pôjdete na obhliadku. Wiscin rozhodol.
  - To prichádza! Najmä preto, že nepoznáte brod, nechoďte do vody. - zopakoval chlapec starodávne príslovie.
  Wiscin potľapkal svojho pobočníka po pleci a takmer láskyplne hovoril.
  - Len sa nepúšťaj do boja vopred. Buďte zdržanlivejší.
  Chlapec dupol nahou, opálenou nohou, sebavedomo odpovedal:
  Neboj sa, budem sa brániť.
  Zafúkal čerstvý vánok, plachty sa natiahli a veľkolepá loď zrýchlila.
  Vlny sa tak hrali, občas v diaľke šantili, prevaľovali sa po vlnách, trikaty, zvieratká pripomínajúce delfíny so šiestimi nohami.
  Po ceste narazili len na jednu možnú pirátsku loď. Keď si pozorne prezrel rozmery lode a počet zbraní, radšej definitívne vyrazil na cestu. Bolo vidieť, ako sa silueta mihla a zmizla za čiarou horizontu.
  - Možno to dobehneme. navrhol Oliver.
  - Prečo by sme mali topiť svojho brata, najmä keď mu nie je čo vziať. - namietal Wiscin. - Títo korzári sedia niekedy hladní aj mesiace, nie každý má to šťastie naraziť na viac či menej chutnú korisť.
  Ale majú to, čo nám chýba.
  - Čo majú?
  - Ľudia! povedal Oliver Twist nahlas. Piráti sa naňho pozreli. Wiscinus sa poškrabal na hlave s vreckovkou.
  - V tomto prípade máme šancu ho dobehnúť. Pridajte plachty.
  Napriek svojej pôsobivej veľkosti sa loď pohybovala pomerne rýchlo. Takže zrýchlenie
  predbehol svoj náprotivok. Pirátska fregata sa otočila a pripravila sa draho obetovať svoj život.
  - Zdvihnite veselého rogera a pozdravte pozdrav. nariadil Wiscin.
  Fregata automaticky opätovala pozdrav.
  - A teraz dávam signál - posielam čln.
  Ako prímerie poslal bývalého právnika, pomerne obratnú beštiu Starka a navyše dvoch inteligentnejších pirátov spolu s Oliverom Twistom. Z nejakého dôvodu sa rozhodol, že ak sa tento chlapec zúčastní, všetko bude v poriadku.
  Stark bol prijatý, srdečne pozvaný k stolu. Kolega má predsa trikrát viac zbraní, ako ho tu nerešpektovať.
  Rozhovor bol opatrne dovedený k záveru, že by nebolo zlé podniknúť spoločný útok
  mesto Zweig.
  Kapitán fregaty Monique de Munch sa tohto návrhu chopil s nadšením, šťastie ho v poslednej dobe nekazilo. Ťažkosti spôsobovalo len delenie koristi. Monique, ktorá mala takmer dvestopäťdesiat ľudí, trvala na rovnomernom rozdelení tímov podľa počtu gólov. Stark sa zasa ponúkol rozdeliť medzi loďou podľa pohlavia, pričom na to dostal jasné pokyny od Wiscina, ktorý mal len päťdesiat ľudí a nechcel sa nechať oklamať. Monique naliehala na argument, že majú viac zbraní, odpovedal.
  - A v tíme máme oveľa lepších silnejších bojovníkov. Správne chlapci?
  Dôstojníci potvrdili.
  - Ako to môžeš dokázať? - vyzývavo sa spýtal Oliver Twist, ktorý bol predtým chatárom; skromne prinesené fľaše, poháre, občerstvenie.
  Monique pozrela prísne a ukázala na vysokého šesťrukého bodyguarda.
  - Vidíš ho? Máte nejaký, ktorý by to zvládol?
  - Budem s ním bojovať! Oliver Twist vykročil vpred.
  V reakcii na to, neveriaci rev:
  - Ty cucák, chceš zomrieť, lebo to bude boj na život a na smrť.
  S mečom v ruke sa nebojím zomrieť,
  Keď je zranená česť priateľov!
  Zvyknutý na brutálny boj proti sebe,
  Nech sa moji nepriatelia nepočítajú!
  zarýmoval Oliver Twist a v očiach sa mu blýskalo. - Som pripravený s ním bojovať.
  "Vy Stark potvrdzujete výzvu tohto dieťaťa."
  Áno, je to dobrý bojovník.
  - Potom takto: môj Sidurr vyhráva - akceptujete naše podmienky: delíme sa úmerne počtu posádok, ak áno, sme vaši.
  - Súhlasím.
  - Potom na rukách. Monique stisla Starkovi jeho medvediu labu ruku.
  Mocný mimozemšťan vytiahol šesť mečov naraz a nabil každú ruku. Oliver Twist mal len dve, no chlapec pôsobil viac než sebavedomo, hoci na pozadí tohto obra vyzeral ako buzerant. V istom momente mu prebleskla hlavou myšlienka, že by to tu mohol urobiť, no hneď to zahnal.
  Na signál od atamana sa začal boj. S nečakanou mrštnosťou vyskočil Sidurr a vo vzduchu sa mihlo šesť mečov naraz. Oliver Twist sa tesne vyhol, postupne skočil a kopol ho do čeľuste. Úder bičom prišiel o niečo vyššie a mierne ho zmiernil pohyb hlavy. A útoky s mečmi násilník síce s ťažkosťami, ale odrazený.
  - A vyzeráte len strašidelne, ale v skutočnosti je kvas kvass. povedal Twist Olive. Potom chlapec vykonal zložitú techniku "krivých klieští", presným krútením sa mu podarilo odrezať súperovu ruku. Ruslan nikdy nepočul taký strašný krik, zdalo sa, že samotné železo stonalo.
  - Čo sa ti nepáči!
  - Malí Rusi, pustím vás cez mlynský kameň. zakričal Sidurr.
  Neverím, že si príliš nemotorný.
  Nasledovali úplne divoké ťahy, chlapec odišiel, potom raz a odrezal druhú kefu. Všetko by bolo v poriadku, no v rozhodujúcej chvíli sa pošmykol a takmer spadol. Potom naňho vyletela čepeľ a zľahka mu porezala hruď. Rana nie je nebezpečná, skôr nepríjemná.
  - Mám dieťa. skríkol Sidurr.
  - Jazvy človeka iba zdobia, no smrti sa nevyhneš.
  Keď chlapec odišiel z ďalšieho výpadu, vykonal techniku "nafúknutej ropuchy" a odrezal tretiu ruku.
  Potom sa zdalo, že Sidurr stratil ducha, začal ustupovať, čoraz častejšie hľadel na svojho náčelníka a čakal, kým preruší boj. Monique však vyzerala s vyvalenými očami, zjavne fascinovaná nečakaným divadlom. Oliver Twist sa vydal na rozhodnú ofenzívu, opäť vrazil nohu do spánku a potom sekol nepriateľa čepeľou do žalúdka. Pretieklo veľa žieravej jedovatej žltej krvi. Potom, keď vykonal kombináciu, zachránil nepriateľa zo štvrtej kefy štyrmi prstami. Sidurr napokon stratil odvahu a vzdialil sa od zavýjania k stene.
  - Chlapče, prepáč za tie hlúpe slová. Priznávam svoju porážku a prosím o milosť. - Z troch očí porazeného netvora sa skotúľali slzy a on si kľakol.
  Oliverovi Twistovi ho prišlo ľúto a prestal.
  - Už je porazený, pustiť ho?
  skríkla Monique.
  Zabite ho, nezaslúži si žiť.
  - Prečo ti ho nie je ľúto? V ďalšej bitke by sa mohol vykúpiť.
  - Nepotrebujem mrzáka. Dobre, poďme s ním skončiť, alebo to urobím sám.
  "Neváhaj, je to len divoký mimozemšťan." Neušetril by ťa. dodal Stark.
  Oliver Twist, bez toho, aby si to sám uvedomoval, sa stal tvrdohlavým.
  "Nemôžem zabiť živú bytosť, ktorá kľačí predo mnou."
  - Ale ja môžem. - povedala Monique a vytrhla pirátovi mušketu nabitú tlejúcim knôtom a strelila mu do hlavy.
  Jedno oko sa zmenilo na krvavú kašu a zviera skolabovalo. Piráti k nemu okamžite pribehli a ťahali ho, v zhone, aby ho hodili cez palubu. Niekoľko ďalších ľudí, vrátane miestneho chatára, začalo zúrivo drhnúť palubu. Napriek prehre vyzerala Monika spokojne.
  - Si veľký bojovník. - otočil sa na Olivera Twista. - Len ty nemáš dosť húževnatosti a odvahy. Dojali vás slzy a poníženie netvora a čo sa stane, ak sa pred vami rozplače žena alebo dieťa.
  "Nikdy sa neznížim, aby som zabil ženy a deti.
  - To je tvoja slabosť v láskavosti, môžeš prelievať krv na bojisku, ale nemáš odvahu dať deťom nôž na krk a otočiť sa. Ale je to potrebné, pirát nemôže byť rytierom.
  Chlapec potil svoj holý, okrúhly opätok na podlahe a poznamenal:
  - Prečo, prečítal som veľa kníh a pozrel som si film, kde boli filibustri skutoční gentlemani a dokonca pomáhali chudobným, najmä hladným ženám a deťom.
  "Neviem, že by sa o nás už písali knihy. čo sú filmy?
  Potom si Oliver Twist uvedomil, že povedal príliš veľa. Každý by nemal vysvetľovať, že pochádza z toho miesta, ktoré sa nazýva podsvetie.
  - Je to ako rozprávková legenda.
  - A je jasné, že si ešte príliš mladý a mýliš si realitu so snom. Dobre, nesklamem ťa. Ale váš ataman, keď je to potrebné, pôjde do akejkoľvek podlosti. Medzitým vysvetlite, aký je váš plán. Zweig je predsa skutočná pevnosť a na prerazenie vám nestačia ani vaše choboty.
  Stark načrtol plán.
  "Takže väčšina mojej posádky by mala byť ubytovaná na vašej lodi, oblečená v kiramských uniformách?"
  - To je všetko!
  - Vyhovuje nám to. Útok zajtra ráno?
  - Áno, pokiaľ samozrejme nenastanú nepredvídané okolnosti. Ale náš chlapec. Ukázal na Olivera Twista. - To ťa nesklame.
  - Verím, že vás nesklame, ale v prípade, že sa nevráti z rekognície, máte plán.
  Bolo počuť rev:
  - Myslím si, že aj keď ho chytia, chlapec tortúru vydrží a nič nepovie, takže to riskneme s vykonaním predchádzajúceho programu.
  - Aj na očiach vidím, že všetko vydrží, ale opatrnosť nezaškodí a čo napokon urobiť, rozhodneme neskôr.
  Tak sa rozhodli. Lode sa teraz plavili spolu a už z diaľky bolo jasné, o koľko je fregata s názvom "Tiger" menšia ako krížnik, no bez mena. Upozornil na to Oliver Twist.
  - Nie, nám voľným filibustrom vyhovuje nosiť staré meno kiram. Možno to nazveme drak.
  - Nie je to zlé, ale zaváňa to neskutočnosťou. Nikto nikdy nevidel drakov.
  - A v iných svetoch.
  - Čo?
  - Tie medzi hviezdami.
  Medzi hviezdami nič nie je, sú to len anjeli.
  Chlapec dupol nohou a rozdrvil hmyz holou pätou a namietal:
  - Alebo možno existuje, pretože si k nim nepriletel, ako to vieš.
  - A chcete vedieť veľa, najmä zakázané cirkvou.
  - Vedomosti sú víťazstvo! Povedal Oliver Twist.
  Už sa stmievalo a už z diaľky bolo vidieť maják, ktorý osvetľoval prístupy k prístavu Zweig. Bol dosť vysoký.
  - No, ako sa teraz budete plaviť na lodi?
  - Nie, je bezpečnejšie plávať. Povedal Oliver Twist. - Loď je vidieť, ale plavec nie.
  - A ak narazíte na žraloky tigrované?
  - Budem mať pri sebe meč, odbijem ho.
  - Nechystáte sa s ním utopiť?
  - Je z ľahkého kovu a nebude mi prekážať.
  - Dobre, plávaj. Wiscin láskyplne pleskol chlapca po jeho holom chrbte. - Najprv si však zafarbite vlasy na čierno, aby hlava nebola zvlášť nápadná.
  Farbu už mám pripravenú. - A chlapec si husto rozmazal vlasy. Oliver Twist spadol do vody, bol výborný plavec a takmer ho nebolo vidieť. Aby si ho všimli, zdvihol nad hlavu meč, žiariaci v štyroch mesiačikoch, videli ho a pískali pozdravy, po pár minútach konečne zmizol v tme vĺn.
  - No, hrdina, takého syna by som chcel mať. - Povedal kapitán pirátov.
  Oliver Twist z času na čas prerezal vlny a z času na čas zmenil štýl. Voda bola teplá, jemná a veľmi príjemne sa na nej kúpalo, dokonca aj soľ pôsobila zvláštne, nehorkala ani nepálila, ale pripomínala kyslý citrón. Chlapec špliechal a štuchol, zrazu sa spoza vlny mihol tieň. Hrozný žralok s tromi rohmi, ktorý nie je viditeľný pod vodou, sa k nemu prikradol a otvoril veľkú tlamu a pokúsil sa zaútočiť.
  Oliver Twist švihol mečom do bekhendového seku. Žraločie ústa boli rozrezané a vytryskla z neho čerešňová krv. Predátor mlátil, snažil sa uhnúť, keď jej Oliver Twist vrazil čepeľ do oka. Žralok mal zrejme poškodený mozog a trhnutím odpadol. Z tmy sa vyrútilo niekoľko siluet, ktoré dopadli na partnerku a začali ju trhať a obhrýzať.
  - To je tvoj inštinkt. Chytiť krv. A teraz zrýchlime.
  Chlapec zrýchlil krok, búšil rukami a nohami. Žraloky unesené hostinou si ho nevšímali. Prístav sa postupne blížil, bolo vidieť siluety niekoľkých lodí. Jedna z nich bola taká veľká, že Oliver Twist bol nepríjemne v pozore. Rozhodol sa najprv k nemu priplávať.
  Vtom zacítil pohyb a veľké ústa vylomili zuby vedľa neho, takmer mu odhryzli pätu. Chlapec sa v reakcii ponoril, ponáhľal sa pod vodu a špičkou bodol žraloka do žalúdka. Ako očakával, krv z nej husto tiekla a ústa sa jej otvárali a zatvárali so šiestimi radmi zubov. Iné žraloky do nej vrazili rohmi, potom ju schmatli a začali z nej odhryzávať obrovské kusy. Čoskoro z nej nezostal ani kostlivec, Oliver Twist sa od nich medzitým nápadne odtrhol. Teraz bolo vidieť mohutnú pevnosť, bolo tam naozaj veľa kanónov, mesto bolo prakticky nedobytné z mora. Pri pohľade naňho chlapec pocítil triašku, nebolo by ľahké zničiť taký kolos, aj keby trafil takmer naprázdno.
  - Dobre, aj tak to trafíme.
  Oveľa väčšiu úzkosť spôsobila obrovská bojová loď. Oliver Twist priplával bližšie a spočítal počet zbraní, nerátajúc ani zadné a nové, bolo ich stodvadsať. Bola to skutočná vlajková loď a s hrubými bokmi pod korkovým stromom.
  - Toto je kolos, len jedna vec je príliš veľká a nemotorná. Chlapec si vzdychol. Pôvodný plán útoku bol ohrozený. Bolo jasné, že taký hromotĺk ich jednoducho potopí. Čo robiť. Pôvodne si Oliver Twist myslel, že by sa mohli pokúsiť nastúpiť na loď. Stále by sa zmocnil takého obrovského plavidla. Chlapec opatrne priplával k doske, v tej chvíli sa za oblaky schovali tri mesiačiky. Opieral sa o ruky a bosé nohy a vyliezol na palubu ako pavúčí muž a pomocou štyroch končatín hľadal najmenšiu štrbinu. Drevo bolo drsné, čo uľahčilo zdvihnutie malého tela. Na palube boli stráže, ale loď bola dlhá a bolo možné opatrne prejsť a ľahnúť si do lodnej kuchyne a potom sa schovať za záchranný čln. Potom Oliver Twist zbadal troch ľudí, dvoch v drahých šatách vyšívaných zlatom, a ďalší, súdiac podľa obrovských rozmerov a mečov v ôsmich rukách naraz (takíto mimozemšťania boli vzácni), bol osobný strážca.
  - Už sme naložili lode, náklad zlata, diamantov, smaragdov, mestská pokladnica a priadka priadky morušovej bude zajtra pripravený na plavbu.
  - Je to dobré, len škoda, že naše mesto bude prázdne.
  - Čoskoro dôjde k veľkej vojne a materská krajina bude potrebovať obrovské finančné prostriedky, a to aj na nábor žoldnierov. Vaše mesto je navyše príliš blízko ostrova Monako a slúži ako návnada pre pirátov. A ak vytiahnete svoje bohatstvo, okamžite stratí svoju atraktivitu.
  - Keby dali, aj tak by sa nahrnuli ako muchy na med. Podľa mňa ani jedna taká výkonná ako vaša loď nestačí na odprevadenie preťaženého karavanu.
  - No prečo, po prvé, na mori sa k nám pridajú ďalší traja a po druhé, máme tisíc členov posádky a už sú na palube. S takým výkonom sa nebojíme žiadneho nastupovania.
  Oliverovi Twistovi vírili v hlave myšlienky, celý ich plán útoku strácal zmysel, museli niečo vymyslieť.
  Mladému väzňovi nebolo dopriate vidieť sen... Dvere cely sa otvorili a vošli dozorcovia.
  Hlavný policajný dôstojník oznámil:
  - Dnes je vaša poprava na centrálnom námestí Londýna. Ako to už býva, vypite posledný pohár vína v živote a budete dodaný na telo.
  Pohár bol malý, víno veľmi slabé - čistá šťava. Možno sa báli, že väzeň počas popravy zaspí.
  A Olivera vyzliekli z väzenského oblečenia a zostali mu len čierne nohavičky. Mladý väzeň mal byť popravený takmer nahý. Bol odstránený aj golier.
  Potom Olivera v špeciálnych, ľahších putách na ruky a nohy vyviedli z cely.
  Chlapcove bosé nohy popálené rozžeraveným železom sa ešte úplne nezahojili a šliapať na ne bolo bolestivé. Ale Oliver zaťal zuby a snažil sa zostať rovný. A kráčal a štrngal reťazami po chodbách. Malý, holohlavý chlapec, vychudnutý vo väzení.
  Okolo viedli bradatého chlapíka a ten sa chichotal chlapcovi v šortkách.
  Oliver výrazne schudol na chlebe a vode, bolo na ňom vidieť každú kosť.
  Chlapec kríval na obe nohy a ťahal reťaze. Nebolo pre neho ľahké dostať sa touto cestou na väzenský dvor.
  Nemali ho obesiť samého. V tele už bolo dievča. Tiež chudá, s modrinami na tvári. Bola bosá, no mala na sebe biely plášť. Pozrela na chlapca so súcitom. Ruky mala spútané a na bosých nohách reťaz.
  Chlapec nastúpil do vozíka. A ona, zapriahnutá do kobylky, sa pohla. Možno bol kôň špeciálne zapriahnutý, aby šiel pomaly a každý mohol dvojicu obdivovať. Bolo tam dievča, takmer dieťa s blond dlhými vlasmi a dieťa s vyholenou hlavou.
  Oliver cítil, ako mu čerstvý vietor fúka cez jeho nahé, dlho trpiace telo a cítil sa tak dobre. Chlapec sa zhlboka nadýchol. Vzduch sa zdal byť naplnený medom. A slnko po súmraku žalára dokonca oslepilo.
  A bledé svetlovlasé dievča ťažko dýchalo.
  Oliver pozrel na jej elegantné, bosé nohy. Bolo evidentné, že to bolo z nahého, dievčenské chodidlá ešte neboli pokryté pľuzgiermi. Takže mala vyprážané päty. Úbohé dievča, pomyslel si Oliver.
  Jazdia pomaly. Dav okolo je hlučný. Kto sa smeje a kto súcití. V každom prípade tento pár navonok vyzerá tak nevinne a dojemne, že sa budete nevyhnutne cítiť hlboko.
  Oliver sa hrdo vzpriamil. Jeho telo so stopami po bičoch, ktoré sa do konca nezahojili, je chudé a chudé. Chlapec mal práve jedenásť rokov. Je bledý a na tvári nemá krv. Takmer nahý, v čiernych nohavičkách, ako otrok, len bledý. Možno by Oliver v dvadsiatom storočí vyzeral ako väzeň z Osvienčimu.
  A to dievča, to je skoro ako Esmeralda, len vlasy má biele, vďaka čomu vyzerá ešte anjelskejšie a nevinnejšie. Našťastie už nepália na hranici a čaká slučka, ktorá nie je taká bolestivá.
  Oliver si pomyslel, čo ho čaká po smrti? Nebo alebo peklo? Ak by Oliver zomrel skôr, v nebi by nepochyboval o nevinnom dieťati. Ale teraz mal chyby. A protestanti popierajú očistec. Je to teda naozaj peklo? Alebo je v nebi stále milšie ako na Zemi a nevinné dieťa bude ušetrené? Možno predsa katolíci, a je ich viac ako protestantov, majú stále pravdu a je tu očistec. A potom pekelné trápenie nie je navždy?
  Oliver si ťažko povzdychol... Čítal aj o ateizme. Čo ešte boli v starovekom Grécku filozofi, ktorí tvrdili, že žiadni bohovia neexistujú. A tento pohľad si získal popularitu.
  Pravdepodobne, ak by Konštantín neprijal kresťanstvo, vyhral by ateizmus. Nie je to naozaj božia rozprávka? Napokon, ak by existoval dokonalý Všemohúci, dovolil by ľuďom trpieť? Samozrejme, že nie! Koniec koncov, Všemohúca dokonalosť nemôže znášať problémy a utrpenie!
  Oliver spieval:
  Krehký farebný okvetný lístok,
  Ak bola zbúraná...
  Aj keď svet okolo je krutý
  Chcem konať dobro!
  Alebo možno, ako u Indiánov, sa vaša duša presťahuje do iného tela. A možno sa stanete synom padišáha alebo vznešeného rádža ...
  Ži svoj normálny život
  Je dôvod na zábavu...
  Možno v hlavnom -
  Vaša duša sa môže nasťahovať!
  Potom konečne ich vozík vyšiel na lešenie s dvoma pripravenými šibenicami. Dievča vyšlo ako prvé a cinkalo reťazami. Bola chudá, bledá, svetlovlasá, s veľkými modrými očami, pôsobila ako pubertiačka. A publikum súcitne bzučalo. Najmä keď kráča bosá, ladná, nohy, ktoré sa po mučení ešte nestihli zahojiť, po schodoch lešenia.
  Potom vyšiel Oliver Twist. Chlapec chcel zastaviť a dokonca si oddýchnuť. Aké strmé, zle hobľované drevené schody sa zdajú.
  Ale okolo je veľa strážcov a policajtov, najmenej päťdesiat. Áno, a ľudia nie sú vôbec naklonení bojovať za pár, ktorý ide na popravu. Hoci chlapec a dievča vyvolávajú sympatie.
  Oliverove bosé nohy sú trochu šteklivé, keď kráča na strom. A chlapec sa usmial, jeho srdce bolo veselšie. Len trochu viac jedla by nezaškodilo. Nechcete zomrieť s prázdnym žalúdkom.
  Vyšiel von a postavil sa vedľa dievčaťa. Dvaja mohutní kvíliaci v červených montérkach a šiltovkách kontrolovali pánty. Olivera a dievča priviedli k pántom. Nasadili ho na poklopy, ktoré sa mali naraz otvoriť a potom sa vám lano pevne utiahne okolo krku a vy sa vypnete a pôjdete na druhý svet. A môže byť... Oliver si zasnene predstavoval, že jeho duša je stelesnená vo vtákovi, a on sa trepotal vo vzduchu.
  Vznáša sa nad strechy domov a dáva celé rozpätie krídel.
  Medzitým úradník monotónne vymenúva zločiny dvojice. Oliver je opäť obvinený z vymáhania jedla v chudobinci. A tak ďalej. A tiež v neprítomnosti pokánia a toho, čo nevydal, kde bolo ukradnuté ukryté. A oveľa viac...
  Oliver sa hanbí stáť takmer nahý v prítomnosti tisícok ľudí. Dokonca chcem, aby sa mu slučka okolo krku utiahla rýchlejšie.
  Dievča je o niečo zaujímavejšie. Ukáže sa, že je grófka, vydatá za staršieho seigneura a je obvinená z otravy. Dievča si vinu nepriznalo, a preto ju obesili. V opačnom prípade existovala šanca, že sa otrávia na plantážach v južných kolóniách Britského impéria.
  Oliver si myslel, že by to mohlo byť lepšie ako smrť. Čo ak naozaj existuje ohnivé jazero alebo neexistujúce. A neexistencia je desivá, žiadne svetlo, žiadny zvuk, žiadna pamäť, dokonca ani myšlienky ... A ako napísal niekto z múdrych: Myslím - teda existujem!
  A konečne je koniec jednotvárnemu čítaniu. Odsúdeným je daná posledná minúta na modlitbu. Bosá blondínka v bielych handrách šepká niečo po latinsky. Oliver sa rozhodol prečítať si Otčenáš, aj keď priznáva, že má v hlave úplný chaos. A je takmer ateista, alebo aspoň agnostik.
  Ale modlí sa a snaží sa neponáhľať. Posledná minúta je bolestivo pomalá, no aj tak nevyhnutne vyprší.
  Teraz dvíhajú palice bubeníci. Zaznie signál... Kotúče bubnov začnú biť a ozve sa hukot niekoľkých medených rúrok. Posledná vec, ktorú Oliver Twist počuje v tomto živote. A nedajbože, aspoň niečo iné počuť v budúcnosti.
  A z prielezov pod ich bosými nohami sa odhalí chlapec a dievča. Telá padajú. A slučka sa utiahne na krk dieťaťa a dievčaťa.
  Oliver spočiatku cíti silné zovretie a dusenie. Akoby ho zahalila oceľová obruč. A potom sa mi pred očami mihali také živé vízie. Všetko je také krásne a zároveň hrozné a Oliver Twist má teraz pocit, že jeho detská duša je oddelená od tela.
  V momente, keď sa zdalo, že sa všetky vnútornosti varia a pľúca doslova vyhoreli, vťahovali do živého plameňa, keď fúkali horúce prúdy prehriateho vzduchu, piekli každú čiastočku vyčerpaného tela, paralyzovali kŕčovité pohyby nadmerne namáhané svaly. Pocit pripomínajúci nájdenie zmesi lávy a vriacej vody vo veľkých hĺbkach v oblasti sopečnej erupcie. Potom to bolo zrazu jednoduchšie. Bolesť začala miznúť, bola tam úžasná ľahkosť. Áno, presne toto cítil Oliver Twist, keď jeho duch začal opúšťať jeho obhorené telo...
  ... Tu sa odtrhne od povrchu a začne kontemplovať udalosti akoby zvonku. Pozostatky rozbitej, roztavenej hviezdnej lode sú viditeľné. Obrovské rôzne druhy príšer sa hemžia nespočetnými kŕdľami. Vo svetle kolosálnej fialovo-smaragdovej hviezdy sú tak zvláštne jasné so žiarivým prelivom. Vôbec nie strašidelné, práve naopak, vo svojich farbách rozprávkovo krásne. Poslúchajúc nepochopiteľne neodolateľnú silu, duša ďalej stúpala nahor. Farebné príšery na povrchu sa rýchlo zmenšovali. Duch vstupuje do stratosféry. Tu môžete vidieť celú planétu, ružovo-žltú, najprv obrovskú, potom rýchlo ubúdajúcu. Tu je to veľkosť okrúhleho stola, tu je to veľkosť kolesa pendofónu, tu je to veľkosť futbalovej lopty, potom veľkosť tenisovej loptičky a potom - menej ako zrnko maku. Blíži sa stále viac nových galaxií, nepredstaviteľné zhluky hviezdnych úlomkov a miest. Duša je vtiahnutá do tunela a letí, svetlé sedemfarebné pruhy blikajú pozdĺž chodby na čiernom pozadí.
  "Kam idem? - pomyslel si chlapec zmätene. - Hádanka... pravdepodobne do iného vesmíru, do nového sveta."
  Pred tunelom sa objavovala stále väčšia intenzita najjasnejšieho svetla. Podľa štátno-imperiálneho jednotného a neotrasiteľného náboženstva Británie, ako ho niektorí interpretujú, sa človek po smrti dostane pred súd, kde v súlade so skutkami alebo vojenskou zdatnosťou skončí v prvom nebi alebo skôr v ďalšom vesmíre. .
  No, toto je jeden kňaz, ktorý to povedal od protestantov, hoci je jasné, že je to nezmysel!
  "Kam pôjdem?" pomyslel si Oliver Twist znepokojene.
  Ako človek a zločinec musí v ďalšom živote zostať otrokom, a to je prinajlepšom. Ak ho nechcú mať ako hovoriaci nástroj, tak mu hrozí ohnivá jama a miesto večného mučenia pre menejcenné bytosti.
  Zimomriavky ovládnu pokožku, hoci pokožka je už preč. Darwin však povedal, že králi a obyčajní ľudia pochádzajú zo spoločného predka, ktorý splodil hlučné, strapaté opice. Bol tam aj veľký Guru, ktorého mohlo vidieť len pár vyvolených. Hovorí sa, že objavil tajomstvo nesmrteľnosti a veľkej sily. Prečo potom, keď je taký všemohúci, nemôže vyhnať týchto krvilačných pijačov z planéty?
  Na konci tunela Oliver Twist vyplával na jasne osvetlené predmestie. Neďaleko bol kolosálny palác, zrejme chrám nebeskej spravodlivosti. Dvaja násilníci s oslnivo trblietavými krídlami, zrejme anjeli, mu skrútili ruky za chrbtom a odviedli ho do súdnej siene.
  Hala bola obrovská, strop sa strácal v oblakoch. Ohromujúci hlas sudcu, obrovský ako Mount Everest a trblietavý ako mnohé slnká, zahrmelo tisíc hromov.
  - Nie si vojak! Nie ste bojovník! Nie si spravodlivý! Si zločinec, odporný tvor, odporná paródia na veľkú rasu. Ste odporný rebel, ktorý nenávidí svojich právoplatných pánov a chce ich všetkých zničiť. Nebudeš otrokom, dokonca ťa nechcú mať ani za otroka. Choďte do pekla a horte tam navždy v hroznej agónii spolu so všetkými nepriateľmi Britského impéria. Bojovníci najväčšieho národa vo všetkých nekonečných hypervesmíroch, bojovníci ideálnej rasy, ktorú si vybral Všemohúci, dobyjú nekonečný vesmír!
  Pod nohami sa objavili plamene. Chlapcovi strašne bolestivo popálili bosé nohy.
  -Naozaj, znova oheň! Už to nedokážem!
  Oliver Twist sa otriasol. Bol pripravený padnúť na kolená a plakať ako dieťa. A to je vlastne asi jedenásťročné dieťa!
  V tej chvíli obraz sudcu zmizol...
  KONIEC PRVEJ ČASTI - POKRAČOVANIE
  
  NOVÝ ŽIVOT PETRA II
  
  V nej nedostal kiahne Peter II. a vládol pre Rusko rekordne dlho. Mladý muž bol smädný po zábave a v roku 1730 začal svoju prvú vojnu podľa vzoru svojho starého otca so Švédskom. Ruská armáda bola silnejšia a kvalitou prevyšovala Švédsko. Iba hrozba vstupu európskych mocností do vojny proti Rusku, predovšetkým Británii, samozrejme, prinútila Petra II. dočasne upustiť od úplného zajatia Švédska, ale Fínsko anektoval.
  Potom bola vojna s Tureckom. Už bolo viac pochopenia pre európske veľmoci. Vojna sa začala v roku 1736 ťažením pod osobným velením Petra II. do Azova a jeho energetickým zajatím. Bitka s Turkami bola vo všeobecnosti v prospech Ruska. Tím Petra Veľkého bol stále silný a jeho vnuk, ktorý zdedil hrdinskú silu po svojom starom otcovi, a vynikajúcu myseľ, konal rozhodne.
  Rusko bolo silné a Turecko už chátralo... Počas vojen Peter II. dobyl Krym, Očakov a Azov s ďalšími krajinami.
  Potom cárske Rusko pripojilo Kazachstan k sebe. A začali stavať pevnosti na Aljaške.
  Práce pokračovali rázne. Potom nová vojna s Tureckom v roku 1741 a opäť výboje... Rusko viedlo vojny s veľkým nadšením. Peter II osobne velil armáde na kampaniach. Na Balkáne získali ruské jednotky množstvo víťazstiev. A potom bola vojna s Iránom. Skončilo to víťazstvom aj dobytím Azerbajdžanu.
  V roku 1753 došlo k novej vojne s Tureckom. A Peter II nezasahoval do európskych záležitostí. Opäť víťazstvá a dobytie Istanbulu... A veľký úspech. Navyše Európu trápil Fridrich II. Tento dobyvateľ bojoval s Francúzmi aj Rakúšanmi. A potom do vojny vstúpila aj Británia, znepokojená posilnením Pruska... Peter II., po rozpade Osmanskej ríše, bojoval na juhu. No v roku 1772 sa predsa len uskutočnilo prvé rozdelenie Poľska medzi posilnené Prusko a mocnú, v tom čase najväčšiu krajinu sveta Rusko. A ríša sa pridala na západe. A Rusi dosiahli Egypt na juhu a Perzský záliv ...
  V roku 1780 bol dobytý aj Egypt ... Ruské vojská sa presúvali cez Afriku.
  A v roku 1782 bolo Poľsko definitívne rozdelené s Prusmi ... Bielorusko, Ukrajina a Litva sa stali súčasťou Ruska. Fridrich Druhý nebojoval s Ruskom... V roku 1786 sa Rusi dostali do Maroka a dobyli celý sever Afriky, Saudskú Arábiu a v roku 1788 bol konečne dobytý Irán. A o niečo skôr predtým a celá Stredná Ázia. V roku 1790 zomrel Peter II., ktorý sa stal najväčším z ruských cárov. A jeho vláda bola jednou z najdlhších vo svetovej histórii, najdlhšia v Rusku a možno aj najslávnejšia.
  Peter Veľký sa volal Veľký. A Peter II - najväčší z kráľov.
  A na trón nastúpil jeho vnuk Peter Tretí. No, králi Petry sú slávni králi.
  Ďalším krokom Petra Veľkého bola vojna s Pruskom. Nemci po Fridrichovi II. túžili po nových vykorisťovaniach. A v roku 1796 zaútočili na Rusko. Po počiatočných úspechoch ruská armáda porazila Nemecko. A podmanila si najprv ju a potom Francúzsko, pohltené revolúciou. Peter Tretí žiarlil na slávu svojho starého otca. Bol mladý, horúci a chcel využiť.
  A tu opäť víťazstvá a porážky Španielska a Portugalska... Dobytie Európy. A vojna s Britániou...
  Pani morí bola porazená. A toto je nový triumf Ushakova. A potom padol Londýn. Začala sa koloniálna vojna a dobývanie provincií. Rusko už nemalo rovnocenných súperov. A vyhrával jednu krajinu za druhou.
  V roku 1830 zomrel Peter III. A na trón nastúpil jeho syn Pavol. Rusko viedlo v roku 1841 poslednú vážnu vojnu s Čínou. A samozrejme ho po troch rokoch vojny suverénne porazila.
  A potom boli koloniálne vojny. A jedno dobytie nasledovalo druhé. A bolo to fajn.
  A do konca devätnásteho storočia sa celá planéta stala ruskou. A prišiel čas na expanziu do vesmíru. Kozmonautské dievčatá už vyliezli do boja. Prvý človek sa dostal do vesmíru v roku 1900, čo znamená začiatok dvadsiateho storočia ako vesmírneho veku. A v roku 1910 sa uskutočnil prvý let človeka na Mesiac.
  A 1925 a na Mars! A je to jednoducho skvelé. Počas desiatich rokov sa astronautom podarilo navštíviť všetky planéty slnečnej sústavy. A potom sa začala výstavba na iných planétach.
  Ruská ríša bola absolútnou monarchiou, mala však ľudovú radu volenú občanmi celého sveta ako poradný orgán cára.
  Ľudia žili dobre a ekonomika rýchlo rástla. Bol to kapitalizmus s prvkami plánovania. Koncom dvadsiateho storočia bola slnečná sústava viac-menej zvládnutá.
  V roku 2010 sa začal prvý let na jednu z planét hviezdy Sirius. A bola to celá medzihviezdna výprava. Bol použitý fotónový motor schopný zrýchliť na rýchlosť svetla a ešte o niečo vyššiu.
  Let prebehol v dvoch etapách. Najprv zrýchľovanie a potom spomaľovanie rakiet... Kvôli nedokonalosti hviezdnych lodí bolo možné lietať až za viac ako dvadsaťpäť rokov.
  Posádky sa preto vyberali z tínedžerov, aby neboli príliš staré. Okrem toho už na planéte Zem prebehli experimenty s omladzovaním. Najmä aktivácia kmeňových buniek a rôzne iné nápady. Starnutie už môžete spomaliť. Zavedenie teplokrvných zvierat do pozastavenej animácie je stále príliš riskantné. Môžete sa premeniť na zeleninu.
  Existuje však aj umelý spánok. To je, keď spíte, no zároveň sa vaše telo hýbe.
  Počítačová technológia vám umožňuje reprodukovať akúkoľvek ilúziu. Počas spánku sa navyše spomaľujú fyziologické procesy a ľudia starnú päť až šesťkrát pomalšie. A ľudia nepotrebujú hľadať zábavu. Nachádzajú si ich sami.
  Na druhej strane tínedžeri, ktorí v spánku dostávali pohyb aj umelú výživu, museli vyrásť na dospelých letom na planétu Sirius.
  A všetko ostatné za nich za letu robili automaty a počítače s mnohými duplicitnými obvodmi.
  Teda dopadlo to celkom dobre...
  Vybrané deti mali dvanásť a trinásť rokov. Boli tam chlapci a dievčatá.
  Takže tri hviezdne lode sa ponáhľali do letu.
  Na Siriusovi nie je žiadny inteligentný život. Ale na jednej z planét je klíma celkom vhodná na kolonizáciu. A zdá sa, že existuje niekoľko jednoduchých foriem života.
  Takže mladí bojovníci sú pripravení na expanziu. Ruské vesmírne impérium má svojho Hyperemperátora. A pred odchodom dal slová na rozlúčku.
  Všetko vo všeobecnosti je pre ľudstvo lepšie ako v skutočných dejinách. Kriminalita je nízka, nie je tu žiadny hlad a prakticky neexistujú žiadni chudobní. Plánované prvky v globálnej ekonomike pomohli vyhnúť sa bankrotom v nezamestnanosti. Rozvoj technológií umožnil skrátiť pracovný deň na štyri hodiny a urobiť si tri dni voľna naraz.
  Ceny sa zmenili len smerom nadol. Plat rástol. Národy planéty Zem sa spojili...
  Dokonca sa vytvorilo jediné náboženstvo. Zjednotila kresťanstvo, islam, budhizmus a judaizmus. Trojica bola zrušená a bol zavedený koncept - Jeden Boh v mnohých tvárach!
  A samozrejme odstránili nadbytočné: pôst, modlitby, ramadán a zákaz jedla. Ale urobili bohoslužbu ešte veľkolepejšou a slávnostnejšou. A kňazi sa prezliekli do bieleho a oholili si fúzy. A ikon je ešte viac. A pridali sa aj svätí. Vrátane Suvorova, Kutuzova a ďalších veliteľov. A ateizmus sa stal celkom módnym. Samozrejme, ľudia začali žiť lepšie, stabilnejšie, všetko je pevné, veda sa rozvinula.
  A mnohí silne pochybovali o zázračnej sile ikon a účinku sviečok.
  Ale život sa vyvinul...
  Expedícia začala do hviezdneho systému Sirius. A v roku 2013 išiel ďalší o niečo ďalej. Existujú aj planéty vhodné pre život.
  A v roku 2020 sa umelému objektu po prvýkrát podarilo prekonať rýchlosť svetla. To znamená, že môžete lietať rýchlejšie. A v roku 2025 bola vytvorená antigravitácia a v krátkom čase bolo možné urýchliť lode nadsvetelnou rýchlosťou.
  Šťastné ľudstvo... A cár svojim dekrétom udelil vo štvrtok štvrtý deň voľna... Teraz mali ľudia týždeň veľa oddychu a zábavný priemysel sa kolosálne rozvinul.
  Cár-kňaz prešiel omladením a stal sa oveľa krajším... A v roku 2030 bola konečne mimo slnečnej sústavy založená prvá osada pre planétu vhodnú pre život.
  Na planéte Zem sa to stalo veľmi dobrým. A aj na iných systémoch.
  A otázka je, ako dobre, keď rodina Romanovcov nie je vyrušená.
  Ďalšie nové nápady... Termokvarkový pohon je budúcnosťou technológie. Výkon je miliónkrát väčší ako termonukleárny. A nové príležitosti na prieskum vesmíru.
  A objav hyperplazmy. A možnosti sú obrovské. Veda sa rozvíjala rýchlejšie ako skutočná história. Všetci vedci sú v rovnakej ríši a údaje nie sú navzájom klasifikované.
  Nie je však žiadnym tajomstvom, že v reálnej histórii existujú špióni svojich konkurentov a poriadne svinia.
  A tak všeobecný vzostup a vynikajúce výsledky pre vedu.
  V roku 2040 sa cár a hypercisár rozhodli predložiť ústavu na referendum, čím dobrovoľne obmedzili svoju moc. Verilo sa, že na planéte Zem s jej povinným vysokoškolským vzdelaním ľudia dozreli k obmedzenej a kontrolovanej demokracii. A že v kultúre budú veľké úspechy.
  Zároveň došlo k novým reformám v náboženstve... Biblia a Korán boli konečne uznané ako kultúrne dedičstvo, ale nie slovo Božie. V tom istom čase sa usilovne pracovalo na vzkriesení dávno mŕtvych ľudí.
  Úlohou bolo urobiť vzkriesenie pre vedu realitou.
  A vedci pracovali, skúšali. A stále viac a viac ovládali tajomstvá vesmíru.
  Nesmrteľnosť sa tak stávala čoraz reálnejšou. A musím povedať, ako lepšie to bolo na planéte Zem, len preto, že Peter II žil oveľa dlhšie ako v skutočnej histórii.
  
  PEKELNÁ KARIÉRA NEMECKÉHO ESA HANSA MARSELA
  Marcel nezomrel pri nehode, ale prežil a pokračoval vo svojej očarujúcej kariére. To malo malý vplyv na priebeh vojny. Napriek tomu Briti vykonali operáciu Torch a porazili Rommelove jednotky. Jeden pilot ani takej fenomenálnej úrovne nemôže výrazne zmeniť priebeh vojny. Pokiaľ sa sami nestanete legendou. Do konca roku 1942 Marseille prekročilo počet zostrelených lietadiel a bolo mu opäť udelené Rytiersky kríž Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi. A do konca marca 1943 Marseille prekročilo päťsto zostrelených lietadiel, za čo dostal Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  V apríli a máji zažil Marseille kruté boje v Stredozemnom mori, čím sa vytvoril rekord štrnástich lietadiel zostrelených pri jednom stretnutí a dvadsiatich za deň. Briti sa ho báli a boli týmto fenoménom a esom jednoducho ohromení.
  Ale napriek tomuto hrdinstvu bol Rommel stále porazený. Marseille šokovalo len Američanov a Angličanov.
  Ale v júni bol prevelený na východný front. A táto legenda sa zrazí so sovietskymi pilotmi. Marseille dobre bojuje a skúša ME-309 od nultej série.
  Za sedemstopäťdesiat zostrelených lietadiel dostáva Rytiersky kríž Železného kríža a platinové dubové listy s mečmi a diamantmi.
  A na Kursk Bulge žiari Marseille. Jeden bojuje s celým kŕdľom lietadiel. A je to naozaj hrozný bojovník. Ale nacisti stále prehrávajú bitku pri Kursku. Aj keď Marseille stále ovplyvnilo chod dejín. Nemecké jednotky v Afrike kapitulovali o päť dní neskôr. A pristátie na Sicílii sa oneskorilo o desať dní. Sovietske jednotky postupovali o niečo pomalšie. Aj keď rozdiel bol len pár dní.
  Keď Marseille zostrelil tisíc lietadiel, dostal Veľký kríž Železného kríža, vyznamenanie, ktoré mal v Tretej ríši iba Hermann Goering. A vojna pokračovala.
  Nemci prehrávali, no Červená armáda a spojenci zaostávali len pár dní za skutočným príbehom.
  Marseille bojovala ako lev... Teraz však uplynul štyridsiaty tretí rok a Nemci utrpeli mnoho porážok. Marseille však napriek tomu vyvolala v nacistoch určité nádeje. Najmä ešte nie je všetko stratené. A v Tretej ríši sa objavilo samohybné delo E-10. Jednoduchá výroba, lacná a veľmi obratná. A silueta je stále nízka, len 1,3 metra. Bol vyvinutý namiesto práce na myši, ktorá sa v zásade nemohla ospravedlniť.
  Vojna sa trochu natiahla... E-10 sa ukázala ako úspešné samohybné delo a hlavne sa dala ľahko vyrobiť a bola lacná. Marseille zostrelilo dvetisíc lietadiel a bude ocenené Hviezdou rytierskeho kríža Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  A potom zostrelil tri tisícky lietadiel a dostal Hviezdu Rytierskeho kríža Železného kríža a zlaté dubové listy, meče a diamanty.
  Na konci štyridsiateho štvrtého roku stáli Nemci o niečo lepšie ako v reálnej histórii. Dokázali sa vyhnúť takejto rýchlej porážke v Bielorusku a na juhu. A mohli sa vyhnúť strate Rumunska a Balkánu.
  A čo je najdôležitejšie, spojenci vo Francúzsku boli hodení do mora. A toto je vážnejšie.
  V Británii a Spojených štátoch už existujú nálady na uzavretie prímeria s Fritzom. Na frontoch sa objavili aj samohybné delá E-25. Tiež s nízkou siluetou, jednoduchou výrobou, ale silnejšie vyzbrojenou a s hrubším pancierom. Až stodvadsať milimetrov čela pod uhlom, osemdesiatdva milimetrov zboku a pištoľ 88 milimetrov 71 EL a výšku jeden a pol metra. A proti takémuto kolosu nemožno odolať. Zvážte samohybné delo porovnateľné s "Tigrom" -2, pokiaľ ide o pancierovanie a výzbroj, a váži len tridsať ton. A skúste to prekonať.
  Nemci dokázali sovietske jednotky trochu spomaliť. To isté zaútočilo na Nemcov v Pobaltí. Ale veľký pokrok sa nedosiahol. Silná hĺbková obrana zastavila Červenú armádu. Vo vzduchu sa objavili prúdové stíhacie lietadlá XE-162, ktoré boli nenáročné na výrobu a lacné, no zároveň ľahké a ľahko ovládateľné.
  Takže pre spojenca bolo ťažšie bombardovať a straty sa zvýšili.
  Boje ukázali silu Nemcov vo všetkých ohľadoch.
  Väčšinu pobaltských štátov, polovicu Bieloruska, časť Ukrajiny a Moldavsko s Odesou ešte na začiatku štyridsiateho piateho roku držali nacisti. A vo Francúzsku boli spojenci úplne porazení. V decembri sa nacistom podarilo vyradiť spojencov zo Sicílie a posilniť ich pozície.
  V januári sa sovietske jednotky pokúsili postúpiť okolo Minska, ale beznádejne uviazli v krutých bojoch.
  Nemci, ktorí mali najlepšie tanky, rozsekali sovietske jednotky a vytvorili pár kotlov. Vo všeobecnosti zabrali nemecké tanky. T-44 nešiel do série a T-34-85 a IS-2 sú oproti sérii E dosť slabé.
  A prúdové nemecké letectvo nemá obdobu. Spojenci a Japonsko majú problémy. Vylodenie na Filipínach bolo zmarené a vyloďovacie plavidlá zachytili japonské bojové lode. V USA, samozrejme, panika. A potom Roosevelt zomrel...
  Truman, vzhľadom na to, že Spojené štáty sú veľmi unavené z nemeckých ponoriek, najmä s peroxidom vodíka, ponúkne Tretej ríši prímerie. Hitler súhlasil, ale pod podmienkou výmeny vojnových zajatcov, a to nielen nemeckých, ale aj talianskych. Churchill a Truman súhlasili.
  V dôsledku toho sa zvýšil počet nemeckých pilotov na oblohe. A XE-162 sa zmocnil vzdušnej nadvlády.
  Po tom, čo koncom mája v centre odrazili ďalšiu sovietsku ofenzívu, začali nacisti postupovať na Ukrajine. Do bojov sa zapojili aj úplne prvé tanky E-100. Nové auto malo usporiadanie motora a prevodovky spolu a naprieč, čo umožnilo znížiť hmotnosť a so silnejším motorom s výkonom 1500 koní poskytovalo uspokojivé jazdné výkony.
  A pancier bol úplne nepreniknuteľný pre sovietske zbrane zo všetkých uhlov. 250 - šikmé čelo a 210 mm boky a tiež so sklonmi.
  Tento tank v prielomu sa ukázal ako monštrum. Marseille do mája 1945 zostrelili štyri tisícky lietadiel a získali hviezdu Rytierskeho kríža Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi. Veľmi prestížne ocenenie. A druhé miesto obsadil Huffman, ktorý veľmi dobre získaval skóre, predtým ako mal inú taktiku z Marseille. Čo je optimálne vhodné pre XE-162. Do júna 1945 dosiahol Huffman päťsto zostrelených lietadiel a získal Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Vo všeobecnosti vojna pre Nemcov, ktorí sa rozpútali na Západe, dopadla dobre. Prúdové bombardéry Arado sa ukázali ako veľmi účinné. Nacisti dokonca obmedzili raketový program FAA v prospech nových lietadiel, ktoré je takmer nemožné zostreliť a sovietske stíhačky ich nedokázali dobehnúť.
  Nemci úplne ovládli vzduch. ZSSR zase prešiel do defenzívy na frontovej línii. Bolo vybudovaných veľa opevnení a nacisti postupovali pomaly.
  Na rozdiel od skutočnej histórie, SU-100, ktorý nebol v tejto vojne masívny, si zrazu získal popularitu. A tentoraz v ZSSR sa výroba tohto samohybného dela začala zvyšovať zrýchleným tempom. Výroba je ešte jednoduchšia a lacnejšia ako tridsaťštyri. A vyzbrojený tak, aby mohol Nemcov pohrýzť. SU-100 sa v druhej polovici štyridsiateho piateho roku stal hlavným strojom a vyrábalo sa ho sto kusov denne.
  T-34-85 bol tiež v sériovej výrobe, rovnako ako IS-2. Na jednej strane sa ukázalo, že tank IS-3 je v čele lepšie chránený. Ale na druhej strane je to drahšie a prácnejšie a vyrobilo sa a prestalo vyrábať len tisíc kusov. Vo všeobecnosti IS-4, po ktorom bol prepustený iba v malých dávkach. Takže ZSSR vlastne opustil ťažké tanky. A v sérii zostali iba SU-100 a T-34-85.
  Nemcom sa koncom roku 1945 podarilo dostať k Dnepru a dobyť Kyjev. A tiež úplne zachytiť pobaltské štáty a takmer celé Bielorusko. Ale v zime musel fašista prestať. Na oblohe stále dominovali.
  Marseille za päťtisíc zostrelených lietadiel, získajte Veľkú hviezdu rytierskeho kríža a strieborné dubové listy, meče a diamanty. Ako vidíte, názov ceny bol dosť dlhý. A platinový pohár Luftwaffe v diamantoch.
  Na jar 1946 sa nacisti po vytiahnutí pokročilejších tankov série E-50 pokúsili postúpiť v strede.
  Obrana Červenej armády bola hĺbková a technicky vysoko rozvinutá. A to jej umožnilo organizovať nie slabý odpor. A Nemci, ktorí prelomili jednu obrannú líniu, nevstúpili do operačného priestoru, ale boli nútení preraziť ďalšiu. Tretia ríša bola vynikajúco vyzbrojená, ale jej jednotky boli neustále menšie. V pechote už bojovali chlapci štrnásť-trinásťroční, čoraz častejšie narážali na ženy. V letectve boli skúsenosti pilotiek vo všeobecnosti úspešné. Napríklad Albina a Alvina začali bodovať tak famózne, až sa roľníci čudovali. A za rýchle zrútenie stovky lietadiel za pár mesiacov dostal Rytiersky kríž Železného kríža.
  Dievčatá sa ukázali byť mimoriadne bojovné a vyšportované.
  Marseille zostrelilo do zimy štyridsaťsedem viac ako osemtisíc lietadiel.
  Rozdrvil ich 30 mm kanónmi. V ZSSR zostal Yak-9 hlavným bojovníkom, ktorý bol zjavne zastaraný, ale jeho výroba bola jednoduchá.
  Yak-3 požadoval kvalitný dural a nešiel do sériovej výroby. V malom množstve sa vyrábal aj LA-7.
  Ale Yak-9 sa stal najmasívnejším lietadlom pred IL-2 a IL-10.
  Červená armáda sa triasla pod údermi. Nemci dosiahli Smolensk, no obkľúčili ho len z polovice bez toho, aby ho dobyli.
  V zime ako odpoveď zaútočili sovietske jednotky. Ale len mierne tlačil na nacistov.
  Vojna sa stala zdĺhavou a pozične oslabenou. Pochopil to aj Hitler.
  V štyridsiatom siedmom roku Nemci viedli vojnu opatrne. V ofenzíve využívali cudzie jednotky, snažili sa veľa bombardovať. Predná línia sa za rok príliš nezmenila...
  T-54 sa objavil v ZSSR, ale nebol masívny. T-34-85 sa stále vyrába... A najviac sa vyrába SU-100.
  Tryskové letectvo je horšie ako v skutočnej histórii. Po prvé, z dôvodu ťažkostí vojnových čias je k dispozícii menej finančných prostriedkov, ako mali Nemci a ako tomu bolo v skutočnej histórii. Po druhé, musíte pracovať sami bez použitia trofejných vedcov z Nemecka.
  A nacisti mali pokročilejšie X-262 a ME-363 s rýchlosťou až 1200 kilometrov za hodinu a zametenými krídlami. A ME-1100 s krídlami, ktoré zmenili záber. TA-283 s dlhým trupom a bezchvostovými stíhačkami Gotha. Hrozné Yu-287. A TA-500 s prúdovými motormi, ktorých je až šesť.
  Plus bezchvostové bombardéry.
  Na oblohe rástla výhoda nacistov. Ale na súši to bolo o niečo jednoduchšie. A sovietske vojská sa zamaskovali, zahrabali do zeme a držali.
  V roku 1948 Marseille zvýšil svoj účet na desaťtisíc lietadiel a získal Veľkú hviezdu Rytierskeho kríža Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Nemcom sa tento rok konečne podarilo obkľúčiť a dobyť Smolensk, ale ich úspechy sa obmedzili iba na toto... IS-7 sa objavil v ZSSR, ale vyrobilo sa len niekoľko áut kvôli zložitému dizajnu. Vojna sa vliekla... T-54 sa stále vyrábal v malých sériách. T-34-85 sa stále vyrába, rovnako ako SU-100.
  V roku 1949 už Nemci na jar neútočili a Červená armáda sa pokúšala preraziť. Ale sovietske jednotky tiež nedostali nič iné ako straty ...
  V ZSSR sa objavila prvá prúdová stíhačka MIG-15, ktorá však bola ešte nedokončená a nebola sériová. Zatiaľ najmasívnejším lietadlom je Jak-9.
  T-54 sa stále sériovo nevyrába, ale výroba T-34-85 klesá... SU-100 v sérii.
  V roku 1950 sa opäť bojovalo... ZSSR mal nové samohybné delo SU-130 s kanónom z neúspešného tanku IS-7. Tento stroj bol efektívnejší.
  Pre Nemcov sa E-50 stal ťažším až na sedemdesiat ton s motorom s plynovou turbínou a hrubým pancierom - 250 mm čelo a 170 mm strany a na boj proti nemu je potrebná vážnejšia samohybná zbraň.
  Predná línia sa veľmi nezmenila...
  V roku 1951 dostal ZSSR MIG-15 v pokročilejšej modifikácii, ale Jak-9 ešte nebol stiahnutý zo série ... T-54 je konečne povýšený a T-34-85 je definitívne odstránený z výroby. Nevyrábajú sa takmer žiadne ťažké tanky, okrem samohybných kanónov SU-130, ktoré nahrádzajú SU-100. Ale váži päťdesiat ton a má dobrú ochranu len čela.
  Nemci sa tlačia na oblohu a stále dominujú vo vzduchu. Marseille zostrelilo pätnásťtisíc lietadiel a vyslúžilo si Veľkú hviezdu Rytierskeho kríža Železného kríža s mečmi z platinových dubových listov a diamantmi.
  Prichádza rok 1952... Obe armády boli dôkladne uviaznuté a bitky boli krvavé, ale frontové línie boli takmer nehybné. Na juhu pozdĺž Dnepra. V centre Nemci napriek tomu obsadili a držali Smolensk a Pskov a ďalej Narvu ... Leningrad s nimi nie je ... Fínsko je stále vo vojne. Všetko sa to vlieklo. T-54 je sériovo vyrábaný, SU-100 bol ukončený a nahradil ho SU-130. Ťažké tanky ešte nie sú v sérii. Nemci o niečo zlepšili kvalitu svojich áut.
  Amerika a Británia sú stále vo vojne s Japonskom. Zbombardujú to, ale samotné ostrovy nedokážu dobyť.
  Američanom sa však nepodarilo vytvoriť atómovú bombu. Takže samuraji sa ešte držia.
  Potom však prišiel rok 1953 ... Stalin zomrel v marci. Pravda, tentoraz zanechal generalissimo písomnú závet, čím sa Berija stal jeho nástupcom. A výpočet Nemcov o chaose a zmätku Červenej armády sa nenaplnil.
  Ofenzíva Wehrmachtu rýchlo zhasla.
  ZSSR však nedokázal zvrátiť priebeh vojny a počas operácie tiež uviazol a zasekol.
  Koncom roku 1953 Marseille prekročilo dvadsaťtisíc zostrelených lietadiel. Za to dostal špeciálne pre neho schválené ocenenie: Veľkú hviezdu Veľkého kríža Rytierskeho kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Prišiel rok 1954... Berija ponúkol Hitlerovi mier za podmienok, že kto vyhrá čo, tým zostáva. A potom, v skutočnosti, ako veľmi sa môžete navzájom zničiť? Hitler však túto ponuku tvrdohlavo odmietol. ZSSR mal IS-10, ale tento tank nebol celkom účinný. Hlavný stroj T-54 v sérii ...
  Predná línia sa v sibírskom mraze chytila ako mastnota.
  Už je rok 1955... Amerika stále bojuje s Britániou a drví Japonsko. A ZSSR tlačí s Treťou ríšou. A pobijú sa navzájom.
  Predná línia je neaktívna. Oblohe dominujú nacisti. MIG-15 v sérii a zadržiavanie nepriateľa.
  Marseille za dvadsaťpäťtisíc zostrelených lietadiel dostane: Veľkú hviezdu veľkého kríža, Rytiersky kríž, so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi!
  Prichádza rok 1956 ... Nemci spúšťajú pyramídový tank do série. Vkladajú sa do neho nádeje a konečne majú disky, ktoré sú vhodné na bojové použitie. Predná línia je ale zatiaľ nečinná a Červená armáda zadržiava nepriateľa.
  Už je 20. apríla 1957, Hitler podniká nový zúfalý útok na Moskvu... A opäť všetko uviazne v krutých pozičných bojoch... Do konca roku 1957 Marseille zostrelí tridsaťtisíc lietadiel a dostane ich. Veľká hviezda rytierskeho kríža Veľký kríž s plánovanými dubovými listovými mečmi a diamantmi.
  Vojna trvá príliš dlho. Prišiel rok 1958... Lavrentij Palych Berija, Stalinov nástupca a predseda Štátneho obranného výboru, povedal:
  - Krajina je extrémne vyčerpaná! A ľudia sú unavení z vojny. Potrebujeme mier!
  Žukov poznamenal:
  Kým bude Hitler nažive, nebude mier!
  Šelepin, minister vnútra súhlasil:
  - Áno, kým tento fanatický Führer Nemecka, nacisti budú s nami viesť vojnu až do úplného vzájomného zničenia!
  Berija udrel päsťou do stola a zareval:
  - Zlom chrbty! Čo povie Molotov?
  Minister zahraničných vecí odpovedal s povzdychom:
  - Zatiaľ sú vyhliadky pre svet veľmi vágne. Tretia ríša je tiež extrémne vyčerpaná. Celú Európu má ale stále na dosah ruky. A ak bude vojna pokračovať ďalších desať rokov, budeme prví, koho to strhne!
  Predseda GKO prikývol.
  - Správny! Pôjdeme dole ako prví! A tak je potrebné nájsť spôsob, ako Adolfa Hitlera fyzicky zlikvidovať!
  Shelepin poznamenal:
  - Najlepšie je eliminovať Hansa Marcela. Toto je skutočný diabol v tele! A ak bude zlikvidovaný, potom bude vôľa Nemcov po vojne úplne narušená!
  Beria súhlasil s týmto:
  - Áno, bude to podkopané!
  Shelepin navrhol:
  - Možno dať odmenu na Marcelovu mŕtvolu?
  Predseda GKO namietal:
  - Nie! Len pre živých!
  Minister vnútra poznamenal:
  - Je ľahšie zabiť ako chytiť!
  Beria prikývol a poznamenal:
  - Nabádajte k vražde k čomukoľvek! A aj tak vyhráme. Čo na to povedia dizajnéri?
  Jakovlev s povzdychom povedal:
  - Zatiaľ čo my zaostávame za Nemcami. A to je náš problém!
  Beria agresívne zareval:
  - Ale naše víťazstvo je nevyhnutné!
  Iľjušin potvrdil:
  - Naozaj súdruh predseda!
  Shelepin poznamenal:
  - Dve dievčatá sú veľmi nepríjemné: Albina a Alvina. Predbehli Huffmana a my sa neustále trápime. A tu a tam spôsobujú problémy.
  Predseda GKO zdôraznil:
  Zavesíme ich!
  Ako odpoveď sa ozvali smiechy. Každopádne to vyzeralo smiešne.
  Január 1958... A vojna sa zdá byť takmer nekonečná. A koniec je v nedohľadne.
  A nacisti na okupovaných územiach sú suroví. Chytili priekopníkov: Mišku, Kolju a Svetlanu. Chlapci a dievča majú štrnásť rokov. Čoskoro by mali vstúpiť do Komsomolu. Najprv ich vypočúvali s predsudkami. Chlapcov a dievča bili bičmi. Potom mlátili drôtom. Kolju ako najstaršieho zdola stále kontroloval prúd. Cez telo tínedžera boli výtoky odpustené. Kolja zastonal od bolesti, ktorú znášal.
  Potom boli deti vyvedené do snehu bosé a odvezené na zastrelenie. A boli chudí, bosí, s pomliaždenými tvárami a dorezanými chrbtom, prechádzali dedinou.
  A na krkoch viseli dosky - "sme partizáni."
  Dvaja chlapci a dievča kráčali po snehu. Kolja, ktorého mučili elektrickým prúdom, mal modrú tvár od utrpenia. Medveď je trochu živší, bol len zbičovaný. Dievča Svetlana sa zamračilo. Aj ona bola bičovaná, bola chudá, pretože žila toľko rokov v okupácii. Matróna ju hľadala a trhala jej prsty panenskú blánu. A to je pre priekopníka také ponižujúce a zahanbujúce. Dievča si stále hryzie pery.
  Deťom je v snehu naboso nepríjemné. Ale stále sú to kvety, ak sú zastrelené alebo obesené. Ale zatiaľ sú len poháňaní. Mučenie sa ešte neskončilo a nacisti potrebujú získať informácie.
  Bosé nohy pionierov sú červené a v mraze mierne opuchnuté. Obyvatelia sa so súcitom pozerajú na zajaté deti. A teraz ich konečne privedú do chatrče.
  Posadili ma na chrbát a začali mi mlátiť gumenými paličkami do holých pätiek.
  Deti kričia od bolesti a trhajú sa... Koljove obnažené päty sú spálené ľahším plameňom. A potom bola okrúhla päta dievčaťa Svetlany spálená rozpáleným pokrom. A ako priekopníčka z toho kričala z plných pľúc.
  Výsluch prebiehal s predsudkami, no deti mlčali. A opäť boli bití drôtom a ich holé chodidlá boli spálené rozžeraveným železom.
  Priekopníci však neposkytli informácie. Držali pevne. Kolju dokonca priložili rozžhavený poker na chlapcovu holú hruď. Chlapec ťažko dýchal, no zaťal zuby a potláčal výkriky.
  Takže nacisti nič nedosiahli ...
  Ale vojna sa vliekla... Prišiel aj február... Nemci strieľali na Leningrad z diskových lietadiel. A zaútočili na Moskvu zo vzduchu. Súboje sú ťažké.
  Albina a Alvina bojujú vo vzduchu. Dievčatá len v bikinách a naboso.
  A zostreľovať ruské lietadlá. Devils už získali mnoho ocenení vrátane Veľkej hviezdy rytierskeho kríža s mečmi zo zlatých dubových listov a diamantmi.
  Tieto dve dievčatá sú jednoducho super. A ich akrobacia a ničenie hmoty a živého tkaniva.
  Tu Albina zasiahla sovietske lietadlá, naraz zostrelila šesť kusov naraz a zaškrípala:
  - Za Tretiu ríšu!
  Aj Alvina poslala výbuchy klincov do ruských áut a odrezala sedem a vyaknula:
  - Pre Führera!
  A obe dievčatá sa smejú...
  Aj keď úprimne povedané, táto vojna ich strašne unavuje. V skutočnosti to vedie tvrdohlavý Fuhrer, ale front zamrzol a všetko sa zastavilo. A všetko ide v kruhu. A len mŕtvoly oboch strán a zrazené autá. A rozbité tanky a ľudské utrpenie.
  Albina odrezala ďalších osem lietadiel a spievala:
  - Nasledujúce storočie je naše!
  Alvina s tým sebavedomo súhlasila:
  - Aj všetky budúce veky!
  A dievčatá s divokou zúrivosťou zostrelili ruské lietadlá.
  A potom, samozrejme, mučenie...Pionierov je príjemné mučiť. Hlavne chlapcom opečte bosé nohy, a rozžeravenými kliešťami lámajte rebrá. Násilné dievčatá...
  Vojna robí ľudí divokými. Marseille sám bol tiež už unavený z boja. Bojuje už dlho. V roku 1940 bojoval o vzdušnú nadvládu nad Britániou. Spočiatku nemal veľmi úspešnú kariéru. Nemysleli si, že sa stane fenoménom a získa rekordný počet ocenení pre Tretiu ríšu. A zostrelí lietadlá pre celú leteckú armádu.
  Hans Marcel sa čoraz viac nudil. Vojna ho nudila. Chcel som ženské telo, drahé vína a luxusné hostiny a iné zábavy. Koľko už môže byť - osemnásť rokov v radoch. Nikdy nebol vážne zranený a bol zostrelený až na samom začiatku svojej kariéry. Vyššie sily sa postarali o Marseille. Stal sa leteckým poľným maršálom, ale bojoval ako vojak. A veľmi si mi chýbal.
  Iskra v jeho očiach začala miznúť. Vojna so ZSSR sa dostala do patovej situácie. A nič na tom nezmenila ani Stalinova smrť. Hitler stále žije, nevyzerá síce dobre, no stále je pomerne energický. Plešatina na jeho hlave sa už prediera a führerovi šedivejú vlasy.
  Ale kým ešte riadi impérium, tvrdohlavo chce skoncovať so ZSSR. Spojené štáty a Británia okupovali Japonsko, ale uviazli v partizánskej vojne. Navyše, Američania a Briti sa snažia udržať Indiu a africké kolónie so svojimi jednotkami.
  Takže spojenci do tejto vojny nezasahujú. Nie sú na nej. A dokonca sú radi, že sa dve totalitné ríše navzájom vyhladzujú.
  Marcel si ťažko povzdychne a jeho ME-462 sa ľahko zdvihne z dráhy. Dvojmotorový stroj je silne vyzbrojený a Hans uprednostňuje zásah z diaľky, čím drží nepriateľa od seba. Naopak, Huffman na XE-362 sa rýchlo blíži.
  Nemecké letectvo si zatiaľ udržuje kvalitatívnu prevahu nad nepriateľom. Ale už to nie je také ohromujúce. Fuhrer však verí v zázračnú zbraň ...
  Lietajúce taniere, to je niečo... Ale stále sú príliš drahé a tepelné lúče sú stále nedokonalé. Jedným z argumentov sporu sú aj pyramídové tanky.
  Ale ani to nedáva Nemcom rozhodujúcu iniciatívu. Okrem toho je pyramídový tvar dobrý proti kinetickým projektilom, ale nie tak účinný proti HEAT.
  Marseille vystrelil a zostrelil dva tucty ruských lietadiel a hovorí:
  - Pre Tretiu ríšu...
  Potom si mladý muž povzdychne. A opäť zrazí ďalších tridsať sovietskych áut naraz.
  Áno, vojna sa vliekla... A táto cesta nemá konca kraja.
  Hans spieval:
  - Šmyk, šmýkal som sa! Dostalo ma, dostalo!
  A opäť zostreluje ruské stíhačky.
  Áno, Hitler ich poslal na zabitie... Alebo zabiť iných, čo tiež nie je cukor.
  Marcel si spomenul na dievča.... Volalo sa Ilsa. Taká krásna blondínka a jeho manželka.
  Tu je, krutá. Skúsil som Komsomol. A biť ju bičom zo všetkých strán.
  Zbúchaný ako jablčná koza. Potom si na bosé nohy priniesla fakľu. Opečené jej obnažené chodidlá. A opäť na bič. A ako tento komsomolec reval od bolesti. A keď si Ilsa posypala rany soľou. To bolo naozaj brutálne.
  Ilsa tiež rada mučila chlapcov. Vyzliekla jedného štrnásťročného chlapca a pribila mu ruky k stĺpu. Potom ho v mraze začala oblievať ľadovou vodou. A potom vzala do rúk fakľu a opiekla svalnaté telo tínedžera. Potom znova naliala ľadovú vodu. A na záver chlapca obarila vriacou vodou. A bolo to zverstvo.
  Ilsa milovala takúto zábavu a pre svoju žiadostivosť ničím nepohrdla.
  Ale čas plynul... A mala najprv syna a potom dcéru. A Ilsa už začala učiť svoje a Marcelove deti mučiť.
  Tu je hrozná žena z SS.
  Marcel mal aj ďalšiu manželku: Helgu. Je tiež pilotkou. Hans sa s ňou stretol v roku 1945. Lietala na TA-152, jednom z najlepších a možno aj najlepším vrtuľovým lietadlom Luftwaffe.
  Helga bola pilotka, nie kat. A tak otehotnela a aj porodila - hneď dvojičky.
  A treba poznamenať, skvelé. A potom sa podarilo porodiť ešte dvom synom a dcére. A keď má päť detí, už nebojovala ...
  Áno, má šťastie. V Tretej ríši Hitler najprv dovolil držiteľom Železného kríža prvej triedy a vyššie mať za odmenu druhú zákonnú manželku.
  No, pápež trochu reptal, ale aj tak to schválil. Potom Fuhrer prinútil pravidlo mať až štyri manželky. Zišla sa tu Ekumenická rada, ktorá bola schválená so zbraňou v ruke.
  Nedostatok mužov v Tretej ríši je obrovský. A toto rozhodnutie bolo samozrejme vynútené.
  Nemecké pracovné zdroje nevyčerpali len európske pracovné sily a zahraničné divízie.
  Hitler pozastavil vyvražďovanie Židov a teraz bola ľudská sila v rovnováhe. Vojna vyčerpala ríšu.
  Aj ZSSR sa vyľudnil... V armáde bojovalo veľa žien, aj detí. Najproduktívnejším esom sa stala Anastasia Vedmaková. Bojovala takmer od samého začiatku vojny. Najprv na kukuričnom poli U-2. Potom však presedlala na stíhačky.
  Mnoho sovietskych es zomrelo ... Pokryshkin, ktorý sa stal štvornásobným hrdinom ZSSR, však našiel svoju vlastnú smrť. Kozhedub, ktorý sa stal päťnásobným hrdinom, tiež havaroval v boji. Sovietske lietadlá dlho nemali katapultovací systém a percento mŕtvych pilotov bolo veľmi vysoké.
  Anastasia Vedmakova prežila. A mala nahromadené zlaté hviezdy, ktoré sa jej nezmestili na hruď. Podľa pravidiel dvadsaťpäť zostrelených nepriateľských lietadiel dostalo zlatú hviezdu. Keď počet hviezd dosiahol desať, Beria jej odovzdal veľkú diamantovú hviezdu hrdinu ZSSR. Anastasia bola najviac titulovaným esom. Okrem zostrelených lietadiel mala zničené aj tanky, mosty, nákladné autá a dokonca aj pár lodí. Táto žena navyše zachránila pilotov a dokonca aj obkľúčeného generála.
  A bola známa tým, že palivom podpálila niekoľko vlakov a podobne.
  Anastasia sa stala veľkou legendou sovietskeho letectva. A samozrejme aj ona bola unavená z vojny. Počas tehotenstva dokonca bojovala a lietala. A potom porodila syna.
  Objavil sa pekný chlapec, ryšavý ako jeho matka. Anastasia bojovala spravidla v bikinách a naboso. A to jej dalo určité výhody. Čo nie každý ocení. Ale aj jej mladá partnerka Akulina Orlová bojuje naboso a v bikinách, a to jej veľmi pomáha.
  Obe dievčatá lietajú a strieľajú na nemecké vozidlá. Anastasia Vedmakova uskutočnila svoj prvý výpad späť v Španielsku. V noci na U-2 bombardovala pozície Francovej armády. Takú, akú má skúsenosti cez strechu. A Akulina Orlová je mladé dievča a stále plné energie a vzrušenia.
  Zrážajú Nemci spievajú...
  - Piloti-piloti, bombové lietadlá,
  V bitke porazíme všetkých fašistov...
  Naše hviezdne lode budú vyššie ako slnko,
  A cherubín roztiahne krídla!
  Musím povedať, že dievčatá sú skvelé remeselníčky.
  Už je 23. február 1958... Deň sovietskej armády. A treba to oslavovať vo veľkom. Ale zatiaľ čo všetko je skromné ...
  Berija nie je príliš veselý... Počas vojny boli všetci poriadne unavení.
  Maršál Vasilevskij navrhol:
  - Urobme tanky z dreva!
  Najvyšší prikývol.
  - To je dobrý nápad!
  Maršal Žukov namietal:
  - Malý rozum! Toto sú živé rakvy!
  Vasilevskij logicky poznamenal:
  - Sú ľahšie a rýchlejšie. A Nemci prerážajú naše tanky!
  Berija súhlasne prikývol.
  Vasilevskij hovorí svoj názor!
  Malenkov potvrdil:
  - Urobíme všetko správne!
  Berijov tím bol unavený... Iné nápady neboli. Pokiaľ sa nepokúsite vyrobiť plast lacnejšie a pevnejšie.
  Tak predsa konečne vytvorte dlhotrvajúcu atómovú bombu.
  Niečo na jej práci v Spojených štátoch sa zastavilo a tiež na celom svete.
  A musíte stimulovať. Možno potom vojna konečne skončí.
  Ale vojna stále pokračuje a čas plynie ako kvapky.
  Tu bola zajatá Mirabela. A nacistickí vojaci z nej strhli šaty. A potom roztiahli nohy a začali dievča znásilňovať. Mirabela zastonala v zmesi bolesti a rozkoše. A skončil niekoľkokrát.
  Potom ho začali mučiť. Dievčine spálili päty rozžeravenými pásikmi železa. A najprv ho zbili bičom. A potom ju červeným drôtom z tepla bičovali po chrbte, po bokoch, po hrudi ...
  Potom začali kliešťami lámať prsty na nohách. Potom strčili dievčaťu do zadku rozžeravenú tyč.
  Mučenie sa skrátka pamätalo na svoju krutosť. A extrémna arogancia.
  Marec už prišiel ... Nemci sa snažia viac tlačiť do vzduchu, nemajú veľa síl na útok. Pyramídový tank, ak by sa objavil skôr, by pomohol Wehrmachtu dobyť svet. Je pravda, že kumulatívna strela má dynamickú ochranu. A obe strany sa navzájom zasypávajú údermi.
  8. marec 1958 je Deň žien. A podľa zvyku došlo k výmene väzňov. Nemci prepustili umučenú, no zlomenú Mirabelu a na oplátku Rusi prepustili Adala. Dostala to aj Nemka, vrátane znásilnenia.
  Anastasia Vedmaková natrela Mirabelu elixírom z bylín a mastí a nechala ju spať, aby sa zotavila, aby o pár dní opäť bojovala v nebi s nacistami.
  Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová sú späť na oblohe na svojich MIG-15. Akulina poznamenala:
  - Stále ste bojovali v španielčine - koľko máte rokov?
  Vedmáková sa zachichotala a odpovedala:
  - Nie je zvykom pýtať sa dámy na jej vek!
  Akulina sa zachichotala a poznamenala:
  - Vyzeráš na dvadsať, maximálne na dvadsaťpäť!
  Anastasia prikývla a poznamenala:
  - Bojoval som v občianskej vojne... Boli so mnou traja chlapci. Je skvelé, že sme dali rohy bielym. A prvého človeka som zabil, keď Nemci v roku 1915 zaútočili na Ľvov... Takže si viete zhruba predstaviť, koľko mám rokov!
  Blondínka zapískala.
  -Úžasný! Akoby ste si to predstavovali!
  Ryšavá kráska sa uškrnula s ústami plnými konských zubov a poznamenala:
  - A čo? Toto je kúzlo ruských bohov! Naučím ťa a ani ty nezostarneš!
  Akulina bosými nohami zostrelila nemecké lietadlo a štebotala:
  Mladosť je úžasná!
  Vojna pokračuje a jej koniec je v nedohľadne, ale stále je to hrdinstvo a víťazstvo!
  Prišiel apríl 1958. Na juhu sa uchytilo viac-menej znesiteľné počasie a nacisti sa snažili postúpiť. Hlavným problémom je samozrejme rieka Dneper. A na ľavom pobreží sovietske jednotky zaujali obranné pozície.
  Nemci však mali alternatívny pád. Útok cez Turecko. Táto krajina dlho dodržiavala neutralitu. Ale zmenila sa vláda. A prišli ďalšie pronemecké sily. A Hitler súhlasil s tým, že Osmanom sľúbi hory zlata, aby ich dotlačil do vojny. Počet obyvateľov Turecka rýchlo rástol, armáda silnela. A niektoré zbrane predala Tretia ríša na úver. A stala sa osmanská armáda, silne nasadzujúca plne mobilizovaných moslimských vojakov na hraniciach ZSSR.
  A 20. apríla 1958 Turecko bez vyhlásenia vojny zaútočilo na sovietske jednotky v Zakaukazsku... Tak sa pridal druhý front pre Červenú armádu. Napriek tomu boli nacisti schopní prekonať sovietske špeciálne služby. Situáciu zhoršila konfrontácia medzi Žukovom a Beriom. Čo ovplyvnilo aj situáciu na fronte.
  Turci nezaútočili sami, ale spolu s Nemcami. A to im dalo ďalšie príležitosti.
  Boje sa rozvinuli pri Jerevane a Batumi bolo napadnuté.
  Marseille bojuje vo vzduchu. Tentoraz je jeho nálada väčšia a bojovnejšia. V skutočnosti konečne existovala plachá nádej, že sa podarí vyhrať túto vojnu, ktorá sa ťahala nekonečne dlho.
  Hneď prvý deň Nemci a Turci prelomili obranu ruských vojsk a začali sa presúvať do vnútrozemia.
  Nacistom sa podarilo dosiahnuť taktické prekvapenie. A ich jednotky sa pohybovali dostatočne rýchlo. A čiastočne sa ukázalo, že Červená armáda nebola celkom pripravená brániť Zakaukazsko.
  A tu by hrdinstvo Červenej armády malo kompenzovať nesprávne výpočty vedenia.
  Boje sa rozvinuli o Jerevan. A potom pionieri statočne bojovali. Odolávajú zlým nacistom a osmanským jednotkám.
  A na okraji Jerevanu pionieri kopú zákopy. Sú tam chalani rôznych národností. Najmä veľa jasných hláv sa mihne. Existujú červené, čierne a blond deti.
  Jedno ich spája: viera v triumf komunizmu a bosé nohy. Je jasné, že nie každý má počas vojny topánky, a preto sa všetky deti na znak spolupatričnosti chvália holými okrúhlymi opätkami. Jar v Zakaukazsku je pomerne teplá a pri pohybe a práci s lopatami je chlapom dokonca horúco. A v zime tu zima nie je taká strašná.
  Chlapci a dievčatá sú opálení, chudí, no šľachovití, pripravení na urputný boj.
  Deti pracujú s nadšením a spievajú:
  Rozdúchajte ohne, modré noci,
  Sme priekopníci - deti robotníkov ...
  Blíži sa éra svetelných rokov,
  Výzva priekopníkov - buďte vždy pripravení!
  Výzva priekopníkov - buďte vždy pripravení!
  A tu opäť prichádza alarm. Chlapci a dievčatá skáču na dno zákopu. A granáty už začínajú praskať zhora: nepriateľské delostrelectvo pracuje.
  Pashka sa spýtal bosého dievčaťa Mashy:
  - No, myslíš, že to prežijeme?
  Dievča, chudé a svetlovlasé, sebavedomo odpovedalo:
  - Odoláme aspoň raz, v najťažšej hodine!
  Priekopník Sasha logicky poznamenal:
  Naše hrdinstvo je neotrasiteľné.
  Chlapec klopkal holou podrážkou o kamene. Je vidieť, že chlapec sa napchal pevnými mozoľmi.
  Dievča Tamara poznamenalo:
  Budeme bojovať bez strachu
  Nebudeme prerezaní ani o krok späť...
  Nechajte košeľu nasiaknutú krvou -
  Viac nepriateľov, otočte rytiera do pekla!
  Chlapec Ruslan, priekopník s čiernymi vlasmi, poznamenal:
  Prechádzajú storočia, príde éra,
  V ktorej nebude žiadne utrpenie a lži ...
  Bojuj za to až do posledného dychu -
  Slúžte svojej vlasti, vy zo srdca!
  Chlapec Oleg, tenký a svetlovlasý, štebotal, verše:
  Nie, bdelý nezmizne,
  Pohľad sokola, orla...
  Hlas ľudu je zvučný -
  Šepot rozdrví hada!
  
  Stalin žije v mojom srdci
  Aby sme nepoznali smútok,
  Otvoril dvere do vesmíru
  Hviezdy nad nami žiarili!
  
  Verím, že sa celý svet zobudí
  Bude koniec fašizmu...
  A bude svietiť slnko
  Osvetlenie cesty komunizmu!
  Chlapci a dievčatá zborovo tlieskali.
  Teraz však už lietajú prúdové útočné lietadlá a zhadzujú bomby. A toto je agresívny vstup.
  Oleg a Sasha zdvihli prak a spustili dar smrti. A hlaveň zasiahlo Hitlerove útočné lietadlo, hoci patrilo Turecku.
  Dievča Natasha spievalo:
  - Komsomol nie je len vek,
  Komsomol je môj osud!
  Dobývam vesmír, verím
  Poďme žiť večne!
  Ahmed, priekopník z Azerbajdžanu, odpovedal s úsmevom:
  - Ešte nie ste členom Komsomolu, Natasha!
  Dievča nahnevane duplo bosou nohou a odpovedalo melodickým hlasom;
  Vedľa otcov s veselou piesňou,
  Stojíme za Komsomolcom...
  Blíži sa éra svetelných rokov,
  Výkrik priekopníkov - buď vždy pripravený!
  Výkrik priekopníkov - buď vždy pripravený!
  Oleg tiež dupol holou, detskou nohou a zareval:
  Silnejšie kladivo stlačí proletára,
  Z titánového ručného drvenia jarma...
  Budeme spievať tisíc árií našej vlasti,
  A svetlo pre potomkov, dobre!
  Deti sú potešené. A v skutočnosti Nemci a Turci bombardovali a iba jedno dievča zasiahlo úlomok do holej okrúhlej ružovej päty.
  Pioneer skríkla, no potom si zahryzla do pery.
  A tak sa pripravili na odrazenie útoku. A už sú tam tanky s fašistami a osmanskými jednotkami. Ohromné E-100, ktoré kúpilo Turecko na úver, sa pohybujú. Také silné a nebezpečné stroje.
  Majú takú ochranu. Cez ktorý sa nemôžete dostať zo žiadneho uhla. Nedá sa trafiť len z jedného uhla. Jediná šanca je prelomiť stopy.
  Deti sú pripravené bojovať a mávajú bosými nohami. Tu sú na drôte a tlačia balíky s podomácky vyrobenými výbušninami po stopách nacistov a Turkov. Funguje a ničí valce tankov armády Rommela a La Erdogana.
  A vyzerá to hrozne.
  Sasha kričí:
  -Sláva komunizmu!
  Chlapec Pashka strieľa s Olegom z praku a kričí:
  - Sláva priekopníkom!
  Chlapec Ruslan spolu s dievčaťom Sufirom vlečú drôtom mínu pod Nemcom a Turkom a kričia:
  - Sláva ZSSR!
  Bojujú deti z Azerbajdžanu a ruskí chlapi. Opálení, chudí, bosí sú priekopníkmi proti kolosálnej armáde tankov.
  Dievča Tamara dupne svojou pôvabnou, malou, bosou nohou a hovorí:
  - Sláva Rusku!
  Priekopník Ahmet pri streľbe na nepriateľa potvrdzuje:
  - Sme spolu priateľská rodina!
  Chlapec Ramzan, ryšavý Azerbajdžan, potvrdzuje a vyráža auto:
  - Od slova sme stotisíc I!
  Deti sú priateľské... Tu je arménske dievča Azatuhi, ktoré tiež pomocou drôtu šikovne prenesie výbušný balík pod fašistickú húsenicu a zaškrípe:
  - ZSSR je rodina národov!
  Ďalšie arménske dievča Aghas hovorí:
  - Neprikláňajte sa k fašizmu:
  A dievča ťahalo drôt holými prstami na nohách. Veľa azerbajdžanských a arménskych detí má blond vlasy a sú na nerozoznanie od slovanských detí, ktorých je tiež veľa. Tí, ktorí sa dostali preč od Nemcov, ďalšie ruské rodiny sa usadili v Azerbajdžane a Arménsku ešte za cárov.
  Na Kaukaze je veľa Slovanov. Veľa zmiešaných párov. Áno, a deti majú zvyčajne svetlejšie vlasy ako ich rodičia. A slovanskí chlapi sa opálili tak, že ich nerozoznáte od miestnych. Okrem toho sú deti zvyčajne podobnejšie ako dospelí.
  Takže medzinárodný sovietsky prápor chlapcov a dievčat bojuje a všetci sú jednotní a veľmi podobní. Ich obnažené päty pri pohybe blikajú.
  A sny deti posielajú dary smrti. Šamil a Serjožka, obaja priekopníci, ťahajú za drôt. A tu je Nemec, ale s tureckou posádkou, E-50 zastavuje so zlomenou húsenicou.
  Chlapci spievajú jednohlasne:
  Únia nezničiteľné, slobodné republiky,
  Nebola to hrubá sila, čo sa zhromaždilo, nie strach...
  A dobrá vôľa osvietených ľudí,
  A priateľstvo a rozum a odvaha v snoch!
  A deti sa tešia. Usmievajú sa bielymi, rovnomernými zubami. A sú šťastní, hoci im hrozí smrť.
  A Nemci sú nanič. Zničené tanky strieľajú z kanónov a čmárajú guľomety.
  Niektoré nemecké a turecké vozidlá sú vybavené granátometmi a sú veľmi nebezpečné.
  Chlapec Maksimka a dievča Zara z Azerbajdžanu a oni, opretí o bosé nohy, vytiahli mínu pod nepriateľa a vyradili fašistického mastodonta, aj keď ho predali do Turecka.
  A z plných pľúc zakričali:
  - Za ZSSR!
  Deti sú také zábavné.
  Priekopníci Abbas a Vladimir tiež používajú zbrane. V tomto prípade katapultujte a rozbite húsenicu E-75 nacistom. Potom chlapci spievali:
  - Za veľkosť planéty pod rúškom komunizmu!
  Oleg a Abdula sú tiež priekopníkmi rôznych národov, no s jediným srdcom odpaľujú aj výbušniny. Narazí na E-100 a spievajú...
  Otvorili sme planétu národom,
  Cesta do vesmíru, do neviditeľných svetov...
  spievajú sa hrdinské činy -
  Aby som navždy vymazal jazvu smrti!
  
  Pod svätou zástavou Ruska,
  V mieri, priateľstve, šťastí a láske...
  Ľudia na celej zemi budú šťastnejší,
  Pekelná tma sa rozplynie v diaľke!
  Bojujú sa tu deti...
  Abdurrahman a Svetlana - azerbajdžanský chlapec a dievča z Bieloruska spolu stiahli drôt a vyradili fašistický tank. A spievali:
  - Veľké meno posvätného Ruska,
  Svieti po celom svete - ako slnečný lúč ...
  Verím, že v jednote budeme šťastnejší,
  Ukážme ľuďom správnu cestu!
  Deti sú veľmi odvážne. Nacisti aj ich spojenci, Turci, sú jednoducho šokovaní takým tvrdohlavým a zúrivým odporom.
  Abudurrahman je priekopník, dostal úlomok do holej podrážky. Prepichol mozoľnatý povrch detskej nohy.
  Chlapec zasyčal:
  - A bolí ma to!
  Svetlana tiež dostala úder do okrúhleho podpätku a poškrabala sa na ramene. Ale dievča zasyčalo:
  - Nezlomte priekopníkov!
  Azim a Kolka tiež vrazili do nemeckého auta.
  Chlapci ukazovali drôtom a spievali:
  Zradný nepriateľ prešiel do útoku,
  Ale verím, že to nebude váhat, sovietsky ľud ...
  Nepriateľ čaká na porážku a zabudnutie,
  A sláva Ruska bude prekvitať silnejšie!
  Nepriateľ čaká: porážka a zabudnutie,
  A sláva Ruska bude prekvitať silnejšie!
  Deti sú odvážne a neohýbajú sa. A chcú vyhrať. A spievajú a bojujú.
  Nemci utrpeli veľké straty. Pravda, väčšinou majú rozbité koľaje a valce. A nie je to smrteľné.
  Horšie pre priekopníkov, ktorí boli zajatí.
  Chlapca Abdulhamida, keď ho zajali, nacisti položili na stojan. Do bloku vložili bosé nohy pioniera a na háky začali vešať závažia. A potom zapálil oheň. A chlapcove obnažené päty olizoval oheň. A na chrbát mu padol bič. Dlho ma bili. A potom začali nacisti lámať rebrá rozžeravenými kliešťami.
  Chlapec zomierajúci mučením, keď ho železo jeho rebier, červené od horúčavy, rozdrvilo, spieval:
  Berlín je takmer pod našou vládou,
  Ďalekohľadom vidíme ten prekliaty Reichstag...
  Dúfam, že čoskoro bude mier a šťastie;
  Ktoré opíšem vo svojich básňach!
  
  Rusko otvorilo komunizmus svetom,
  Stala sa rodinou pre každého.
  Ale Wehrmacht nám prilepil prasací rypák,
  A teraz krv strieka zo žíl ako fontána!
  
  Na čo u nás Fuhrer náhodou zabudol,
  Chcel som získať pôdu a otrokov!
  Fašizmus išiel s veľmi dlhou kampaňou -
  A tu je skutočná nočná mora, pekelné sny!
  
  Jednoduchý chlapec, bosý chlapec,
  Nedávno zviazaná červená kravata.
  Sám chcel vybudovať svet bez Boha,
  Ale zrazu z neba vytryskol napalm!
  
  Musel som utiecť dopredu, boli sme bezradní,
  Takýchto mladíkov si nikto nechce brať!
  Ale chlapec-bojovník v puške to dokázal,
  Cesta otcov sa ukázala ako hodná!
  
  Bojovalo sa tam, kde prefíkanosti aj sily,
  A slabosť je tiež horká, bohužiaľ ...
  Súdruhovia museli kopať hroby
  Hobľovanie borovicových truhiel v mraze!
  
  Teraz som priekopník zvyknutý na utrpenie,
  Na obhliadku išiel bosý, snehová závej chrumkala.
  Možno trest za neveru,
  Že som nechcel poznať Ježiša!
  
  Aké sú však tri hodiny Golgoty?
  Prešli viac ako tri roky vojny!
  V každej dedine vdovy horko plačú,
  Ako synovia zahynuli na cintoríne krajiny!
  
  Prežil som, bol som šokovaný, ranený guľkou,
  Našťastie však zostal stáť na nohách!
  Poctivo sme vrátili dlh Nemecku,
  Ten fašizmus sme rozdupali na prach!
  
  Dospel som, ale stále som chlapec,
  Fúzy neprerazili, ale už titán!
  Áno, dospelý, a možno až príliš,
  Veď srdce sa stalo tvrdým ako kov!
  
  Najvyššie ocenenie Hero Star -
  Sám Stalin, verte mi, odovzdal!
  Povedal: treba si brať príklad z ľudí ako si ty,
  Bojovníci kujú kľúče od dverí do Edenu!
  
  Ale teraz odlož tú statočnú pušku,
  Vezmite si, kliešte, kladivo a pracujte!
  Postav si plachetnicu a čln z dreva
  A vytvorte lietadlo, aby vtáčik vyletel!
  Áno, s takýmito deťmi ani spolu s Turkami nacisti ZSSR neprekonajú. Už 1. mája sovietski vojaci oslavujú, ale Jerevan sa drží. To znamená, že fašistický blitzkrieg na Kaukaze bol zmarený. A okrem toho bojujú statoční komsomolci.
  Elizaveta a jej posádka na SU-130 posielajú náboje do nacistických tankov.
  Dievčatá zároveň používajú holé prsty na nohách a spievajú:
  A v horských výšinách a hviezdnom tichu,
  A morská vlna a zúrivý oheň!
  A v zúrivom a zúrivom ohni
  A nahá päta dievčaťa stlačila tlačidlo. A ďalší AG-75 bol rozbitý kumulatívnym projektilom.
  A dievčatá sa bavia.
  A Akulina Orlová zostrelila sté nacistické lietadlo a 3. mája 1958 dostala štvrtú hviezdu hrdinu ZSSR.
  Naše slávne pilotky... Áno, vojna stále pokračuje a jej výsledok nie je jasný, ale nikto nepokľakne a nehodlá sa vzdať. Existuje teda viera v lepšiu budúcnosť a v to, že ZSSR skôr či neskôr porazí Tretiu ríšu. A Adolf Hitler, ktorý dostal moc a šťastie dračieho prezidenta, zomrie!
  
  FRANCOV SÚHLAS JE DÔLEŽITÝ PRE OSUD ĽUDSTVA
  Franco súhlasil s prechodom nemeckých jednotiek na Gibraltár. Nacisti sa bez ďalších okolkov presťahovali do tejto pevnosti a okamžite ju dobyli. Potom sa jednotky Wehrmachtu začali presúvať na najkratšiu vzdialenosť do Afriky.
  A Hitler zmenil názor na boj proti ZSSR. Navyše, Fuhrerova intuícia mu hovorila, a on ju mal vysoko vyvinutú, že toto územie tak ľahko nezoberie. A Červená armáda vôbec nie je slabá. Stalin konkrétne prepustil informácie o tankoch KV a T-34 nemeckej rozviedke. A nacisti začali vyvíjať svoje vlastné ťažké tanky.
  Nacisti postupovali v Afrike. Rommel dostal viac vojakov a dosiahol veľké zisky. Zajatá bola aj Juhoslávia a Grécko. Takže víťazstvá nasledovali víťazstvá.
  Lenže čierny kontinent pohlcoval nemecké sily... A o ťažení na Východ sa už nehovorilo. Nacisti v pohybe dobyli Egypt a vstúpili na Blízky východ. Zajali Irak, Kuvajt a ďalšie krajiny. Potom cez Irán začala kampaň proti Indii. V decembri 1941 Japonsko zaútočilo na USA v prístave Peru a Hitler vyhlásil Amerike vojnu.
  Potom sa vojna konečne presunula na Západ. A ZSSR si vydýchol.
  V druhej polovici štyridsiateho druhého roku Nemci dokončili dobytie celého čierneho kontinentu, ako aj Ázie, až po Indiu, ktorú zajali aj so slabým odporom Angličanov. A bola tu obrovská nemecká koloniálna ríša. A Británia začala byť silne bombardovaná. Do boja vyrazili nové bombardéry Ju-188 a Focke-Wulf, ako aj stále väčší počet ponoriek. Vrátane rýchlejších a dokonalejších.
  Letecký útok na Britániu pokračoval s čoraz väčšou intenzitou. A v júni 1943 sa uskutočnilo pristátie. Nové nemecké tanky sa zúčastnili bitiek: "Panthers", "Tiger" -2, "Lev", ktoré ukázali svoju výhodu nad Britmi. Londýn padol do dvoch týždňov od pristátia. A po páde Británie Írsko odolávalo ďalší týždeň.
  A zajali ho nacisti... Teraz majú Spojené štáty na výber: buď viesť beznádejnú vojnu proti Nemecku, ktoré naberá na sile, alebo uzavrieť mier skôr, než bude neskoro.
  Tretia ríša už mala v prevádzke také silné stíhačky ako ME-309, ktoré vyvinuli rýchlosť 740 kilometrov za hodinu, čo bolo v tom čase veľmi veľa, a mali sedem palebných bodov: tri vzduchové delá kalibru 30 milimetrov, jeden z ktorý bol s dlhou hlavňou a štyri ťažké guľomety.
  A esá Nemcov sú fenomenálne: jedna Marseille niečo stojí! Táto stíhačka bola skutočným objavom a prekonala všetky fenomény... Za stopäťdesiat zostrelených lietadiel dostala Marseille Rytiersky kríž Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi. A za tristo lietadiel sa stal prvým v histórii Nemcov, ktorý tento kríž opäť dostal. A na odlíšenie Marseille bolo na jeho počesť vynájdené nové ocenenie: Železný rytiersky kríž so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi, ktorý dostal za päťsto zostrelených lietadiel.
  Amerika cítila, že vojna s Treťou ríšou a Japonskom, ktoré vyhralo bitku pri Midway a dobylo Havajské súostrovie, sa neskončí dobre.
  A bude to pre nich naozaj vážna skúška. Pre Nemcov je určite ťažké dostať sa do Ameriky kvôli oddeleniu oceánom. Ale v zásade vzdialenosť nie je prekážkou. A nacisti by sa skôr či neskôr mohli dostať do Spojených štátov, plávať a lietať. Navyše, Tretia ríša už mala prúdové stíhačky a impozantný bombardér TA-400, ktorý mohol bombardovať Ameriku. Silnejšie Yu-288 už stihli zbombardovať Britániu a na ceste bol štvormotorový Yu-488, ktorý dosahoval rýchlosť až sedemsto kilometrov za hodinu - čo je na vrtuľový bombardér jednoducho super!
  Wehrmacht je teda silný. A impozantné ponorky poháňané peroxidom vodíka dosahovali rýchlosť až 36 uzlov za hodinu a Američania boli úplne vystrašení.
  Roosevelt bol vážne chorý a k tomu všetkému mohol vypuknúť vážny boj o moc. A republikáni sú veľmi nespokojní s demokratmi. Sám Hitler sa s obavami pozeral na ZSSR, ktorý zvyšoval svoju moc.
  Stalinistický ZSSR oficiálne preplnil tretí päťročný plán zdvojnásobením priemyselnej výroby. Aj keď vezmeme do úvahy skutočnosť, že so štatistikami trochu podvádzali a ide o nafúknuté údaje, stále to bolo pôsobivé. Výstup technológie sa zvýšil. V štyridsiatom prvom roku ZSSR vyrobil asi päťtisíc tankov a tri tisícky z nich boli najnovšie T-34 a KV. Objavil sa v sérii a KV-3 a KV-5. A to sú silné stroje. Vyrobili ešte viac lietadiel, čím sa ich počet zvýšil na tridsaťtisíc.
  V štyridsiatych sekundách tankov sa ich vyrobilo viac ako šesť a pol tisíc. Vrátane toho najnovšieho. KV-4 sa objavil v najťažšej modifikácii s hmotnosťou stosedem ton. A tiež ľahký tank T-50 je najnovší. T-34 sa naďalej vyrábal.
  V štyridsiatom treťom roku bolo vyrobených sedem a pol tisíc tankov. A lietadiel je toľko, že pilotov je akútny nedostatok. Celkovo mal ZSSR stodvadsať tankových divízií. A počet lietadiel dosiahol päťdesiat tisíc.
  Prvý rok štvrtej päťročnice bol dokonca podľa oficiálnych údajov preplnený a Hitlera to znepokojovalo.
  Kam teda obrátiť agresiu - Fuhrer sa v roku 1944 rozhodol zaútočiť na ZSSR. A Spojené štáty podpísali mier. Američania súhlasili s uznaním všetkých výdobytkov Tretej ríše a zaplatením obrovských reparácií nacistom. A tiež odmietol akúkoľvek prácu na jadrových zbraniach. Amerika tiež preniesla svoje námorníctvo a takmer všetko vybavenie a veľa áut na nacistov.
  22. júna 1944, po uvoľnení veľkého počtu Pantherov, Pantherov -2, Tigrov -2, Leva, Mausa, Ferdinanda -2 a ďalšieho vybavenia, nacisti zaútočili na ZSSR.
  Tento Stalin priviedol jednotky do stavu bojovej pohotovosti. Okrem toho bola dokončená Molotovova línia na novej hranici v ZSSR a obnovená a vyzbrojená Stalinova línia. Nový tank T-34-85 s väčšou vežou a výkonnejšími zbraňami sa začal vyrábať v ZSSR. Pravda, v ťažkých tankoch to bolo horšie. Séria KV dosiahla KV-13 a niektoré modely vážili dvestodvadsať ton. Vrátane reakcie na "Myš".
  Vojna prebiehala najskôr pod diktátom Tretej ríše. Na oblohe nemecké skúsené esá, no v kvalitnejších lietadlách porazili sovietskych pilotov. Lietadlo ME-262 už bolo v sérii, ale ZSSR takéto lietadlo ešte nemal. A ME-309 sa ukázal ako impozantný a rýchly stroj. A evolúcia TA-152 Focke-Wulfa je veľmi smrtiaci stroj.
  Najdôležitejšie je, že Tretia ríša má vďaka koloniálnym jednotkám veľkú prevahu v pracovnej sile. A dokonalosť v mobilite. Panther-2 sa ukázal ako veľmi dobrý tank, ktorý sa v roku 1944 stal hlavným nemeckým mastodontom. Toto vozidlo vyzbrojené výkonným 88mm kanónom s dĺžkou hlavne 71EL je schopné preniknúť aj do superťažkých KV tankov. A dobrý čelný pancier, najmä čelo. Stopäťdesiat milimetrov čela veže a sto milimetrov čela trupu pod veľkými sklonmi plechov. Zároveň má celok štyridsaťsedem ton a motor má deväťsto koní. To znamená, že stroj je agilný a má vynikajúcu ergonómiu. Jediný negatívny bočný pancier je pod svahmi hrubý iba šesťdesiat milimetrov. Ale aj toto stačí na to, aby ho na palubu nezobrali štyridsaťpäťky a protitankové pušky.
  "Panther" -2 je oveľa silnejší ako jednoduchý "Panther" a T-34-85. Takže Nemci mali hlavný tank úspešný. Ostatné autá sú na tom horšie. Panther je príliš slabý s iba štyridsaťmilimetrovým bočným pancierom a je zraniteľný voči sovietskym ľahkým delám a protitankovým puškam. "Tiger" -2 je o niečo lepší ako v reálnej histórii vďaka motoru s výkonom tisíc koní. Ale stále príliš ťažký na šesťdesiatosem ton. A veža je veľká a otáča sa pomalšie. Tank je o dvadsaťjeden ton ťažší ako Panther-2 a má rovnakú výzbroj a takmer žiadnu výhodu v pancierovaní. Takže, rovnako ako "Tiger", "Tiger" -2 bol čoskoro odstránený z prevádzky.
  A Leo je na tom ešte horšie. V porovnaní s Pantherom -2 nemá žiadne významné výhody pri rezervácii a váži deväťdesiat ton. Čo pri motore o sile tisíc koní auto dosť slabo jazdí. A 105-milimetrový kanón v 70EL, hoci lepšie preniká, je menej rýchlopalný. A v praxi to nie je potrebné.
  A Maus je aj s hmotnosťou 188 ton len stroj na hemoroidy a pre armádu je skôr príťažou ako silným tankom. Aj keď chránený bokom a zlý. Ale jazdný výkon je hrozný a v praxi sa príliš často láme.
  Nemci tiež odstránili Maus zo série ... Namiesto toho bol E-100 dlho vyvíjaný s hustejším usporiadaním, ale podobným vo výzbroji.
  V ZSSR sa celá séria KV ukázala ako na nízkej bojovej úrovni. A hlavne často sa autá kazili a mali slabé jazdné vlastnosti. A z panciera bez sklonu ho ľahko prenikli nemecké delá.
  Len tridsaťštyri boli viac-menej úspešné tanky. Ale ZSSR mal plus - silnejšiu a dokončenú obranu. Ale aj mínus - jednotky neboli naučené brániť sa. A malo to efekt.
  Tri roky šancí sa samozrejme pridali k výzbroji ZSSR v jednotkách. Ťažké tanky KV však boli neúspešné a vývoj konštrukcie tankov v prospech zvýšenia hmotnosti sa neospravedlňoval. A ťažké sovietske autá sa ukázali byť, úprimne povedané, odpadky. Ani v letectve veľmi nie. PE-2 sa ťažko ovládal, IL-2 bol zraniteľný, MIG-3 mal slabú manévrovateľnosť.
  A ďalšie sovietske lietadlá mali nižšiu kvalitu ako nemecké. A nemeckí piloti sú takí skúsení. Marseille je ako zázrak. Za sedemstopäťdesiat lietadiel, ktoré majstrovsky zostrelil, bol vyznamenaný Rytierskym krížom Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi. A to je ojedinelý prípad, keď kvôli jednému človeku zaviedli šiesty stupeň jedného ocenenia, hoci tradične sa vyžaduje päť stupňov.
  Vojna bola v prúde trochu odlišná od skutočného príbehu. Ak v štyridsiatom prvom roku Nemci napredovali rýchlo a ľahko, vyhrali, brali mesto za mestom a potom sa ich pohyb spomalil. Teraz je to naopak.
  Sovietske jednotky sústredené a rozmiestnené v blízkosti hraníc plne zmobilizované a stojace v silnej obrane na dokončených líniách. A tak najsilnejší odpor proti nacistom bol na samom začiatku vojny.
  Navyše zohral aj faktor, že ZSSR začal vojnu po všeobecnej mobilizácii, keď zhromaždil pätnásť miliónov vojakov a dôstojníkov. Ale Hitler, ktorý využíval koloniálne majetky iba v prvej vrstve, hodil tridsať miliónov. Navyše Japonsko vyhodilo dvadsať miliónov z východu spolu so zahraničnými divíziami. Tentoraz Stalin nemohol zachrániť Moskvu.
  Okrem toho sa na strane Tretej ríše zúčastnili satelity: Turecko, Fínsko, Maďarsko, Rumunsko, Chorvátsko, Slovinsko, Bulharsko, Španielsko, Portugalsko, Švédsko. A samozrejme aj Taliansko so svojimi kolóniami. Celé stádo...
  Takže ZSSR spočiatku, spoliehajúc sa na línie Molotova a Stalina, zadržiaval nepriateľa. Ale keď boli tieto línie prelomené, celá kolosálna strata a nacisti a Japonci sa prevalili, potom už nebolo čo zadržať. A dopadlo to presne naopak: na začiatku silnejší odpor a ďalej slabší. Nacisti teda takmer okamžite obsadili Moskvu. Stalin utiekol do Kujbyševa a potom do Sverdlovska.
  Z podrobností bojov vo všeobecnosti vyplynulo, že ZSSR sa nikdy nenaučil brániť sa... Navyše negatívnu úlohu zohrala aj druhá vlna čistiek v armáde. Už za Beriu Stalin nariadil znova prejsť armádou. No, Berija to dokázal.
  Bez krvi na tesákoch sa Stalin zrejme len ťažko zaobišiel. Nacisti spolu s Turkami zasiahli aj negatívnu úlohu zo Zakaukazska a Strednej Ázie. A to sa tiež ukázalo ako významný faktor. Navyše v Strednej Ázii neexistovala seriózna obrana.
  Áno, jeho moslimovia sa vzbúrili.
  Nemci využili tri roky produktívnejšie. Z armády sa stal skúsenejším a silnejším. A ZSSR pridal menej. Navyše v týchto troch rokoch nemal Stalin ani jednu vojnu. Neutralita s Japonskom. Stalin sľúbil Hitlerovi, že sa nedotkne Fínska. Ale Nemci aj tak získali značné bojové skúsenosti. Najmä piloti.
  Marseille za tisíc zostrelených lietadiel dostalo Veľký kríž Železného kríža, platinovú a diamantovú kocku Luftwaffe a generálske epolety.
  Takže všetko sa ukázalo byť oveľa zábavnejšie a úžasnejšie - pre služobníkov Lucifera ...
  ZSSR vydržal do januára 1945 a padol... Potom začalo obdobie mieru... Nie však nadlho. 20. apríla 1950 Tretia ríša a Japonsko zaútočili na USA. Napriek tomu ich znepokojili spravodajské údaje, že Američania tajne pracovali na atómovej bombe.
  Vojna trvala len tri mesiace a skončila sa okupáciou Ameriky.
  A 20. apríla 1955 Hitler zaútočil na Japonsko s jeho kolóniami. Vojna trvala niečo vyše roka a skončila sa skvelým víťazstvom Tretej ríše.
  Potom sa 20. apríla 1959 konalo referendum a objavilo sa svetové monarchistické impérium Tretej ríše s dedičnou mocou.
  A keď Hitler v marci 1961 zomrel, na trón nastúpil jeho syn získaný umelým oplodnením.
  Svet pod vedením železného poriadku ovládol planéty slnečnej sústavy .... Ľudstvo bolo zjednotené a spojené železnou disciplínou, pokúsilo sa vybudovať nové Kráľovstvo raja na planéte Zem av budúcnosti zahrnúť všetky obývané svety vesmíru!
  
  
  
  TOTO JE OSOBNÝ KONTAKT DVOCH DIKTÁTOROV
  Hitler a Stalin sa osobne stretli v novembri 1940 a dokázali urovnať spory. Osobné stretnutie sa skončilo strategickou vojenskou alianciou medzi dvoma diktátormi proti Británii.
  Stalin súhlasil, že si nebude nárokovať Hitlerovu európsku sféru vplyvu. Hitler zasa postúpil Indiu, Pakistan a väčšinu Iránu Stalinovi, no Blízky východ a Afriku získal pre seba. Okrem toho si Čínu a časť Indočíny rozdelilo Japonsko a ZSSR.
  Vo všeobecnosti osobné stretnutie umožnilo obom diktátorom dohodnúť sa a zabrániť vojne. ZSSR začal ofenzívu proti Iránu a Indii. Hitler posielal vojakov do Afriky. Po uzavretí vojenskej aliancie s Ruskom Franco, ktorý si uvedomil, že Británia nemôže odolať takej sile ako ZSSR, Taliansko, Tretia ríša a Japonsko naraz, súhlasil s útokom na Gibraltár.
  Nemci zabrali pevnosť, ktorá nebola celkom pripravená na obranu. Základňa Britov na Malte bola tiež porazená a vylodili sa vyloďovacie jednotky. Taliansko sa vyhlo porážke v Grécku vďaka úderu nemeckých a tureckých vojsk.
  Ale Briti boli porazení ...
  Potom Nemci, ktorí preniesli významné sily, zajali Egypt. Hitler, ktorý mal na vojnu so ZSSR stopäťdesiat divízií, ich poslal zmocniť sa Blízkeho východu a Afriky. Briti boli slabí a koloniálne jednotky v skutočnosti nechceli bojovať.
  Fuhrer v štyridsiatom prvom roku dobyl Blízky východ a väčšinu Afriky. Stalin obsadil Indiu a takmer celý Irán a Pakistan a časť Barmy s Bangladéšom.
  Japonsko zaútočilo na Ameriku v prístave Peru. A vojna sa rozšírila... Hitler vyhlásil vojnu Spojeným štátom. Stalin nasledujúci rok tiež vstúpil do vojny s Amerikou.
  Na jar 1942 Nemci dokončili zajatie Afriky. Nebrzdili ich ani tak britské jednotky, ktoré boli počtom a kvalitou nižšie ako Wehrmacht, ale úsek komunikácií a nedostatok vhodných ciest na čiernom kontinente.
  Británia utrpela čoraz väčšie straty od nemeckej a potom sovietskej ponorkovej flotily. Vstup Ameriky do vojny tomu veľmi nepomohol.
  Japonsko porazilo aj Američanov...
  Britské námorníctvo sa roztápalo...
  V septembri 1942 sa v Anglicku začalo obojživelné pristátie. Boli to väčšinou nemeckí, ale zapojili sa aj sovietske jednotky. Briti zúfalo bojovali. Do bojov sa zapojili najnovšie sovietske tanky KV-3, KV-5 a najnovšie KV-4, tiež T-34, KV-2 a početné plávajúce vozidlá. A Nemci z najnovších tankov zvládli iba T-6 alebo "Tiger". A potom už len pár áut narýchlo vyrobených v továrňach.
  Hitler bol nepríjemne prekvapený silou sovietskych tankov. Je jednoznačne slabší.
  Nemecký bombardér Yu-188 nebol zlý a DO-217, ktorý sa ukázal uspokojivo, a ME-109 a Focke-Wulf. Ale je to tak-tak. PE-8 sa tiež ukázal ako veľmi dobrý. Vo všeobecnosti sú sovietske tanky silné a ťažké.
  V Tretej ríši sa séria stále vyvíja: "Panther", "Tiger" -2, "Lev" a "Maus".
  Británia vydržala iba pätnásť dní. Potom londýnska posádka kapitulovala. V Škótsku stále prebiehalo ďalších šesť dní bojov. A potom štyri dni Briti vzdorovali v Írsku.
  Anglicko padlo. A ďalšie bitky sa rozvinuli proti Spojeným štátom. Ameriku však stále treba dosiahnuť. Na čo potrebujete množstvo prepravných lodí a kontrolu nad morom. Hitler vybudoval svoje sily a prvýkrát obsadil Island v novembri 1942.
  Ďalej cez Grónsko sa jeho jednotky presunuli do Kanady. A Japonci pristáli v Paname. A Nemci preniesli sily aj cez Argentínu a Brazíliu, ktoré uzavreli spojenectvo s Treťou ríšou.
  Stalin sa rozhodol zaútočiť cez Aljašku. Bitky v Británii ukázali, že superťažké tanky neboli dostatočne účinné. A sovietski dizajnéri začali namiesto KV vyvíjať kompaktnejšiu sériu IS. Sovietske jednotky spustili ofenzívu na Aljašku cez Čukotku v máji 1943 a bola relatívne dobrá.
  Je pravda, že ZSSR má veľa tankov a sú oveľa silnejšie ako americké Shermany a Granty. Nemecký Panther tiež nebol zlý, čo sa armáde vo všeobecnosti páčilo, až na to, že sa často kazil, ale bol dobre chránený v čele a dobre vyzbrojený.
  Nemci si ľahko vytvorili oporu v Kanade a rozšírili ju. Na oblohe sa objavili ME-309 a výkonnejšie bombardéry Yu-288. A nastal prudký rozvoj prúdových lietadiel.
  A nemecký pilot Marseille sa stal nedosiahnuteľným fenoménom, ktorý zostrelil stovky britských a amerických lietadiel. Za stopäťdesiat lietadiel dostalo Marseille Rytiersky kríž Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Za tristo Rád nemeckého orla s diamantmi. Za štyri Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami s mečmi a diamantmi a za päťsto Veľký kríž Železného kríža.
  A týchto Američanov rozdrvil a stal sa neprístupným fenoménom. Keď dosiahol číslo sedemstopäťdesiat lietadiel, dostal nové ocenenie: Rytiersky kríž Železného kríža s platinovými listovými mečmi a diamantmi.
  V Amerike sa Marseille stalo skutočnou legendou a narýchlo sa o ňom natáčali filmy.
  Pre ťažkosti s presunom vojsk a problémy so zásobovaním sa vojna so Spojenými štátmi naťahovala.
  Američania o Kanadu a Aljašku nebojovali veľmi razantne a nemecké, sovietske a iné jednotky ju bez väčších ťažkostí obsadili.
  Samotná invázia do Ameriky sa však začala až v júni 1944. ZSSR nasadil nové, výkonnejšie stredné tanky T-34-85, ktoré boli lepšie pri prenikaní americkými tankami, boli účinnejšie a neboli také ťažké ako séria KV, IS-2. Posledný tank bol dobrým prielomovým vozidlom vďaka silnému kanónu a štyrom guľometom a pomerne dobrej bočnej ochrane.
  V Spojených štátoch len málokto vylepšil Sherman inštaláciou výkonnejšieho 76-milimetrového dela, viac-menej schopného preniknúť cez nepriateľské stredné tanky. Práce na Pershingu sa oneskorili... Je pravda, že Shermanov bolo veľa.
  Nemci tiež nezostali stáť. Panther-2 sa ukázal byť o niečo pokročilejší, a to vďaka zapožičaniu usporiadania motora a prevodovky od Rusov v jednom bloku, čo umožnilo znížiť výšku tanku.
  A veža sa stala užšou a menšou a motor je silnejší. V dôsledku toho mal nemecký tank pancierovanie prednej veže 150 mm so sklonom, čelo trupu 120 mm so sklonom 45 stupňov a šesťdesiat strán. A kanón ráže 88 mm v 71 EL, schopný preniknúť do Shermanov z tri a pol kilometra. Navyše hmotnosť tanku je len štyridsaťsedem ton s motorom o sile 900 koní.
  Okrem dosť slabého bočného pancierovania, ale stále postačujúceho na uchytenie amerických pancierových striel, sa Panther-2 stal svojimi charakteristikami najlepším tankom druhej svetovej vojny, prekonal sovietsky KV a IS-2 stále nie je dokonalý. dosť.
  Tiger-2 sa vyrábal v malých sériách, pretože nemal takmer žiadne výhody pri rezervácii a bol výrazne horší v jazdných výkonoch a bolo ťažké ho prepravovať.
  Zvyčajný "Tiger" bol tiež prerušený ... A "Panther" -2 sa stal hlavným tankom Wehrmachtu. A už v ZSSR sa začali opatrne pozerať na technológiu Nemecka.
  Na oblohe sa ME-262 dostal do série, ale jeho spoľahlivosť bola nedostatočná a jeho bojové vlastnosti tiež neboli úplne odhalené. A zatiaľ čo Nemci sa spoliehali na ME-309 a TA-152. Posledný skrutkový stíhací bombardér sa ukázal ako veľmi úspešný a efektívny. ME-309 mal napriek vysokej rýchlosti a výkonnej výzbroji problémy s horizontálnou manévrovateľnosťou.
  XE-162 sa ukázal ako jednoduchšia a lacnejšia prúdová stíhačka, ale ťažko lietateľná, prístupná len pilotom vysokej triedy.
  Preto sa toho neuvoľnilo toľko, koľko mohli.
  Takéto lietadlo sa však veľmi hodilo k štýlu Huffmana, ktorý sa stal druhým pilotom veľvyslanca v Marseille a získal Rytiersky kríž Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi ako druhý pilot, ktorý prekonal tristo zostrelených. lietadla.
  Sovietski piloti si tiež pripísali účty, ale skromnejšie ako nemeckí. Pokryškin vyčnieval.
  Vojna začala v lete 1944 pre Ameriku nezáleží. Tretia ríša a útočná puška sa ukázali byť lepšie a rozdrvili yankeeské jednotky. A Červená armáda pokračovala. Američania prehrávali. Philadelphia padla v auguste. V novembri 1844 sa sovietske a nemecké jednotky už priblížili k Washingtonu a New Yorku zo severu. Prvýkrát sa vpredu objavili americké pershingy a svetlušky. Prekonali sovietske T-34-85 a boli nebezpečné pre IS-2, no aj tak prehrali s Pantherom-2, ktorý sa stal najlepším tankom druhej svetovej vojny.
  Neďaleko Washingtonu Američania hrdinsky bojovali. Sovietsko-nemecké jednotky však do konca decembra dokončili obkľúčenie hlavného mesta USA a pätnásteho januára padli Washington aj New York.
  Amerika nejaký čas odolávala... Bojovalo sa aj v Mexiku, kde postupovali Nemci a Japonci.
  9. mája 1845 kapitulovali zvyšky amerických síl. Vojna sa mohla skončiť aj skôr, no medzi Japoncami a Nemcami vznikli vážne nezhody. A to pretiahlo konflikt.
  Po kapitulácii Spojených štátov nastala pauza... Ale nová vojna bola nevyhnutná. Japonsko chcelo pre seba príliš veľa. Polovica Ameriky, ktorá má oveľa skromnejší príspevok k víťazstvu, a celá Latinská Amerika. Stalin tiež narazil na Japoncov, ktorí požadovali návrat južného Sachalinu, ktorý samuraji dostali nelegálne.
  Skrátka, 20. apríla 1947 vypukla nová vojna. Medzi Japonskom a jeho kolóniami na jednej strane a proti Tretej ríši a spojencom a ZSSR na strane druhej. A toto je vážne.
  Samozrejme, ZSSR a Tretia ríša sú technicky silnejšie ako Japonci. ZSSR mal tanky T-54 a IS-7, Nemci mali sériu E, dokonca prvý pyramídový vývoj. Vo vzduchu bola silnejšia aj koalícia bielych socialistov. Obzvlášť silné boli lietajúce taniere Tretej ríše, absolútne nezraniteľné pre ručné zbrane.
  Vojna trvala len štyri a pol mesiaca a skončila sa porážkou a kapituláciou Japonska 3. septembra 1947.
  ZSSR dostal južný Sachalin, hrebeň Kuril, tretinu samotného Japonska, polovicu Číny a Kórey, Havajské súostrovie a ešte niečo. Zvyšné majetky obsadila Tretia ríša.
  Potom sa Stalin a Hitler znova stretli a znova potvrdili svoje priateľstvo.
  A nakoniec dokončili svet ... Stalin zomrel 5. marca 1953, ale stihol zanechať písomnú závet o odovzdaní moci Lavrentymu Berijovi. Stal sa vodcom po Stalinovi a udržiaval rovnováhu síl.
  Hitler robil umiernenejšiu politiku, nedochádzalo ani k masovému vyvražďovaniu Židov, ale posilňoval svoju moc. Potomkovia Hitlera boli získaní umelo. 20. apríla 1959 sa konalo referendum o vytvorení svetového impéria a vzniku monarchie. A bolo určené poradie nástupníctva.
  Preto, keď Hitler zomrel v marci 1963 v rovnaký deň ako Stalin, ale o desať rokov neskôr, nespôsobilo to veľký zmätok a boj o moc. A svet mal len dve ríše, sovietsku a nemeckú. A mali jadrové zbrane, takže pozornosť sa presunula na expanziu vesmíru. Už v roku 1959 začali Nemci lietať na Mars. A na Mesiac leteli ešte skôr.
  A ZSSR v roku 1961 poslal človeka na Mars. Takto išli dejiny... Koncom dvadsiateho storočia na planétach slnečnej sústavy vznikali ľudské sídla.
  A v roku 2020 sa začal prvý let ľudstva k hviezde Sirius, okolo ktorej sa točili planéty vhodné na rozvoj ľudstva. Po smrti Beria uspel jeho syn Sergo. A v Tretej ríši sa už robili odvážne experimenty na omladenie tela. Hitlerov syn Wolf teda najprv vyzeral asi na tridsať rokov a mohol vládnuť veľmi dlho.
  Takto dopadol nový svet... A koronavírus bol rozdrvený v zárodku, čím sa zabránilo šíreniu infekcie.
  
  AK NEBOLO O SUMELÚ NÁRAZ VLAKU S ALEXANDROM III
  Vlak spolu s cárom Alexandrom III. unikol zrážke pri Charkove a ruský cisár neutrpel smrteľné zranenia vnútorných orgánov. V dôsledku toho život Alexandra III pokračoval a nezomrel v štyridsiatich deviatich rokoch. Po miernom zväčšení územia ríše na juhu v Strednej Ázii cisár obrátil svoj pohľad na Ďaleký východ. Stavala sa Transsibírska magistrála a Rusi prenikli do Mandžuska, čím zrýchleným tempom budovali Port Arthur.
  Začali posilňovať svoj vplyv v Kórei. A to viedlo k prvej veľkej vojne za vlády Alexandra III s Japonskom. Cárske Rusko bolo na to o niečo lepšie pripravené. V Pobaltí sa lode stavali o rok skôr, medzi nimi aj bojová loď Slava, pričom Čína peniaze od Ruska nedostala. A nemohol ich zradiť Japoncom. A japonská flotila bola o šesť lodí slabšia.
  Napriek tomu samuraj stále začal vojnu. Rusko rýchlo ekonomicky rástlo a zisk sa neodkladal.
  Chcel som vojnu a Alexandra Tretieho. Počet obyvateľov Ruska sa rýchlo zvýšil. Pôrodnosť zostala vysoká a úmrtnosť sa vďaka tvrdým opatreniam silného kráľa znížila. Prídely pôdy roľníkov sa zmenšovali. Boli potrebné nové pozemky. Áno, kráľ chcel vojenskú slávu. Je dobré byť mierotvorcom, ale je lepšie byť dobyvateľom. Alexander Tretí sa chcel zapísať do dejín ako veľký muž.
  Ale vojna v Európe je príliš riskantná, ale prečo nezískať slávu v bitke s Japonskom. Navyše, ruskí generáli sú najlepší na svete a ešte viac vojaci.
  Začiatok vojny pre Rusko nebol veľmi úspešný. Poškodené boli tri bojové lode, krížnik "Varyag" a delový čln "Koreets" sa po hrdinskom boji potopili.
  Ale potom sa veci zlepšili. Admirál Makarov nezomrel, a tak dostal od cisára veľkú moc a nemohol Cyrila Romanova jednoducho vpustiť do Port Arthuru. A nebol na bojovej lodi Petropavlovsk.
  Ďalej, hoci Kuropatkin ustúpil, cár ho okamžite odstránil. Obliehanie Port Arthur malo krátke trvanie a Brusilov ho prepustil.
  Ruská flotila pôsobila úspešnejšie ako v skutočnej histórii. Áno, a Roždestvenského letka opustila Pobaltie skôr a dorazila skôr a v silnejšom zložení. Takže Japonci boli porazení na mori. Aj na súši...
  A nepriateľstvo sa prenieslo aj do samotnej metropoly.
  Iba zásah Anglicka a Ameriky zachránil Japonsko pred okupáciou. Ale Japonci boli nútení dať Rusku Taiwan, celý reťazec Kuril a zaplatiť odškodné vo výške miliardy zlatých rubľov. Rusko sa opevnilo v Kórei, Mandžusku a Mongolsku.
  Zheltorossia vznikla z čínskych regiónov, ktoré sa dobrovoľne pripojili k Rusku. Nebola žiadna revolúcia, žiadna Štátna duma. Cárska ríša prosperovala a v ekonomike dosiahla väčšie úspechy ako v reálnej histórii. Objavili sa aj prvé ľahké ruské tanky a ťažké štvormotorové bombardéry na svete. A počet obyvateľov Ruska, a to aj na úkor Číny, sa zväčšil.
  Napriek tomu prvá svetová vojna začala, tak ako v skutočnej histórii, 1. augusta 1914. A toto bol krutý boj.
  Cárska armáda bola početnejšia ako v reálnej histórii a lepšie technicky vybavená. A ekonomika Ruska je silnejšia a vojensko-priemyselný komplex a financie a autorita cára sú vyššie.
  A Alexander Tretí prijal Rusko s pluhom, ale teraz mala lietadlá so štyrmi motormi, tanky a dokonca aj rakety. Boli tam projekty a ťažké tanky, najmä Mendelejev, a lietadlá so šiestimi motormi. A oveľa viac.
  Už od začiatku bol priebeh prvej svetovej vojny iný. Ruské jednotky zvíťazili vo východnom Prusku a Przemysl úplne dobyli. Porazili Nemcov a dosiahli veľké víťazstvá na všetkých frontoch. Vojna sa ukázala byť kratšia ako v skutočnej histórii a prebehla takmer jednou vranou. O šesť mesiacov neskôr, 23. februára 1915, Nemecko kapitulovalo. A Rakúsko-Uhorsko ešte skôr.
  Turecko sa vzdalo o dva týždne neskôr. A bolo to v pohode.
  Cár Alexander Tretí dosiahol ohromujúce víťazstvá a stal sa veľkým kráľom.
  Rusko a spojenci si rozdelili trofeje. Rakúsko-Uhorsko a Osmanská ríša zmizli z politickej mapy sveta. Väčšina Osmanskej ríše vrátane Istanbulu sa stala súčasťou Ruska. Juh Iraku dostala Británia, rovnako ako juh Palestíny a často Saudská Arábia. Sýria a Malá Ázia, Istanbul, úžiny, sever a stred Iraku, sever Palestíny sa stali ruskými provinciami.
  Rusko dostalo aj Halič a Krakov. Rovnako ako české a slovenské kráľovstvo a Uhorské. Samostatnosť si zachovalo iba Rakúsko. Sedmohradsko odišlo do Rumunska. Juhoslávia vznikla ako kráľovstvo v rámci Ruska, zahrnuté dobrovoľne.
  Nemecko tiež stratilo časť územia vrátane Klaipedy, Poznane a Danzigu. Východné Prusko si síce udržalo. Nemecké kolónie v Tichom oceáne boli zajaté Ruskom. A Británia v Afrike. Francúzsko a Dánsko vrátili to, čo zajali Nemci pod vedením Bismarcka. Plus jej obrovské reparácie. Takže všetci boli spokojní.
  Ale aj potom ešte nejaký čas pokračovalo prerozdeľovanie sveta. Rusko a Británia si rozdelili Saudskú Arábiu a Irán. A potom Afganistan a Rusko, čím sa dokončí takmer celé rozdelenie sveta. Len v Číne boli vojny a expanzia z rôznych strán.
  Alexander Tretí žil osemdesiat rokov a zomrel až v roku 1925 a zanechal tak bohatú a prosperujúcu ríšu svojmu synovi Mikulášovi II. Alexander Tretí sa stal najúspešnejším ruským cárom a jeho vláda bola druhá najdlhšia po Ivanovi Hroznom a veľmi slávna. A sám Alexander Tretí sa stal najdlhšie žijúcim z vládcov v histórii Ruska.
  História tohto panovníka bola teda úspešná. Nicholas II pokračoval v expanzii v Číne. A vyhral vojnu s Japonskom počas Veľkej hospodárskej krízy a úplne ho obsadil a začlenil do Ruska. Nicholas II zomrel v roku 1938. A na jeho trón zasadol dedič Alexej II. Tentoraz bol zdravý, a tak Alexander vybral pre svojho syna Nikolaja vhodnejšiu manželku.
  Hitler sa dostal k moci v Nemecku, ale nebolo mu dovolené oživiť moc Wehrmachtu. A len Mussolini trochu bojoval a dobyl poslednú nezávislú krajinu v Afrike - Etiópiu.
  Hitlerovi sa podarilo len s povolením Ruska spojiť sa s Rakúskom a pozdvihnúť nemeckú ekonomiku. Ale jeho vláda bola bez vojny. Až kým Fuhrer nezomrel v roku 1958. Potom sa v Nemecku začala postupná demokratizácia a vrátil sa systém viacerých strán.
  V Taliansku po smrti Mussoliniho uspel jeho syn, no čiastočne sa podarilo obnoviť aj demokraciu a systém viacerých strán.
  A postupne bolo v Rusku viac slobody. Najdôležitejšia vec je však rozšírenie priestoru. Lety do vesmíru, na Mesiac a do iných systémov.
  Svet sa stal stabilnejším a bohatším. A ruský rubeľ nahradil britskú libru a stal sa hlavnou svetovou menou.
  Koloniálny systém sa nerozpadol, ale posilnil. Afrika aj Ázia mali viac poriadku a menej hladu a vojen.
  Islam sa stal pokojnejším, stratil svoj radikalizmus. V dvadsiatom storočí ľudia navštívili všetky planéty slnečnej sústavy. A v roku 2021 sa začala prvá spoločná výprava s rusko-americkou výpravou na hviezdu Sirius. A tak ľudia dostali niečo pokojnejšie, stabilnejšie, trvácnejšie.
  
  
  Führerov NOS CÍTIL Päsť
  Stalingradská operácia sa začala 19. novembra 1942. Ale nacistom sa podarilo preskupiť jednotky a posilniť boky. Intuícia tentoraz Hitlera nesklamala a stihol zareagovať včas. A nacisti sa tentoraz mohli, podobne ako počas druhej operácie Ržev-Sychov, spoľahnúť na opevnenie pri odrazení sovietskej ofenzívy.
  Obranu nacistov navyše uľahčilo neletové počasie, kvôli ktorému nebolo možné použiť útočné lietadlá a delostrelecká príprava nebola taká efektívna. A nacisti, spoliehajúci sa na pevnú obranu a zahrabaní sa do zeme, a takmer bez straty v počte, odolali. Áno, počas operácie Ržev-Sychov bolo viac sovietskych jednotiek a potom bola odrazená ofenzíva Červenej armády, o to väčší úspech sa dosiahol z obrany. Navyše poveternostné podmienky a odolnosť Nemcov v bitkách.
  Rovnako ako prevaha nacistických jednotiek v skúsenostiach.
  Front sa skrátka nezrútil a nacisti sa tak ako v štyridsiatom prvom roku mohli vyhnúť zimnému kolapsu.
  V Afrike spočiatku spojenci víťazili. Hitler však previedol o niekoľko divízií viac, pretože nemusel zhromažďovať jednotky pre Mainstein. A Rommel dostal naraz veľké schopnosti a využil Montgomeryho pomalosť. A zasadil americkým jednotkám úder strašnej sily a efektivity.
  Americká armáda v Alžíri bola úplne porazená a len tak stratila viac ako stotisíc väzňov. Áno, nový nemecký tank "Tiger" sa ukázal byť šokom pre Yankees. Svoju úlohu zohral aj fakt, že Fuhrer poslal koncom septembra do Stalingradu najlepšieho nemeckého pilota Marseille. A Marseille v dôsledku toho unikla havárii a bojovala so sovietskymi jednotkami. A keď bitka pri Stalingrade utíchla, opäť sa vrátil do Stredozemného mora a tam horlivo mlátil Britov a Američanov a stal sa pre nich skutočnou nočnou morou.
  Porážka USA v Alžírsku bola pre Američanov šokom. Treba si uvedomiť, že v bitke pri Midway v tomto svete sa Yankeeom darilo menej ako v reálnej histórii a doteraz v Pacifiku prebiehala vojna na rovnakej úrovni. Japonci nedokázali dobyť Havajské súostrovie, no Američania ešte nemohli prejsť do ofenzívy.
  A šok spôsobený porážkou v Alžírsku mal taký vplyv na Spojené štáty, že sa rozhodli zmraziť vojnu na východnej pologuli, stiahnuť tých, ktorí prežili, z Maroka, a to aj so zanechaním vybavenia. A čo je najdôležitejšie, zastaviť bombardovanie.
  Vzhľadom na to, že sa rozrástla aj ponorková flotila Tretej ríše, je jasné, že Británia značne oslabila a tiež obmedzila nepriateľské akcie.
  Áno, a Marseille dostáva veľa...
  Stalin po tom, čo Nemci odrazili ofenzívu na juhu a v strede, začal byť opatrný. Operácia Iskra bola odložená. A keď to začalo, Nemci sa dokázali posilniť a aj tu dokázali podržať obranu.
  Stalin nariadil postupovať vo Voronežskej oblasti. Spočiatku boli sovietske jednotky úspešné, ale potom Mainstein podnikol silný protiútok z juhu a odrezal sovietske jednotky a vytvoril kotol. Nemci obnovili svoje pozície a straty Červenej armády boli veľké.
  Potom boje na východnom fronte zamrzli. Hitler sa rozhodol prijať alternatívny vojnový plán - posilniť Rommela a postúpiť do Egypta, na Blízky východ a ďalej do Iránu a Indie. A tiež dobyť Afriku. A na východe brániť.
  Stalin, ktorý utrpel obrovské straty, sa rozhodol doplniť jednotky a dodržiavať vyčkávaciu taktiku. Nemci sa rozhodnú nechať to tak a budú vyčerpaní a vyradí ich tanky v obrane. Hitler však nechcel útočiť na východnom fronte, ale spoliehal sa na africké a blízkovýchodné operačné sály.
  Rommel dostal nové tanky Tiger a Panther, ako aj samohybné delá Ferdinand, ktoré svojou kvalitou prevyšovali britské vozidlá. A na oblohe Focke-Wulf so silnými zbraňami tlačil na Britov. A Marseille sa stalo takou nočnou morou, že po päťsto zostrelených lietadlách bol po Hermannovi Goeringovi druhým, kto dostal Veľký kríž Železného kríža. A ešte predtým Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Pre nepriateľov Tretej ríše nastali temné dni. Rommelov úder rozdrvil Montgomeryho jednotky.
  Situáciu zhoršila skutočnosť, že Nemci obsadili Gibraltár a dobyli Maltu.
  Franco súhlasil s útokom na túto pevnosť kvôli Hitlerovmu ultimátu. A pri útoku na Maltu Nemci použili divízie odstránené z východného frontu.
  V Tretej ríši navyše prebiehala totálna mobilizácia a výroba zbraní prudko vzrástla.
  V máji a júni dobyl Rommel Líbyu a Egypt. A v auguste som už bol v Iraku a Kuvajte. Angličania sa dovalili. V septembri nemecké a turecké jednotky vtrhli do Iránu a rýchlo ho dobyli... V novembri už boli v Indii. A v decembri zajali túto krajinu a spojili sa s Japoncami. Potom v zime pokračovala nemecká ofenzíva v Afrike.
  A Stalin stále čakal a zmrazil vojnu. A Nemci išli do Afriky. Mali prúdové lietadlá v sériovej výrobe, predovšetkým stíhačky, a Briti mali veľmi zlé časy. Keďže nemali rovnaké lietadlá. A už neboli žiadne esá. A nemeckí piloti ich poriadne rozdrvili.
  A dobyli Afriku...
  Stalin počítal s novými tankami T-34-85 a IS-2, no ukázalo sa, že to nebol najlepší nápad. Do leta 1944 Nemci dobyli aj Afriku. Objavili sa v sériovej výrobe "Panther" -2 a "Tiger" -2, výkonnejšie motory v reálnej histórii, čo znamená, že samotné stroje sú mobilnejšie a efektívnejšie, aj keď ťažké. "Panther" -2 vážil päťdesiattri ton a "Tiger" -2 šesťdesiatosem ton. A obe vozidlá sú vyzbrojené 88-milimetrovým kanónom ráže 71 EL. Ktorý preráža sovietske vozidlá z veľkej vzdialenosti, pomerne rýchlo strieľajúci a presný.
  Zároveň má Tiger-2 motor s výkonom 1000 koní a tento tank na tom nie je zle ani v jazdných výkonoch. A Panther-2 má motor s výkonom 900 koní.
  Do leta sa Stalinovi nepodarilo získať kvalitatívnu prevahu v tankoch. A v letectve nacisti prudko pokračovali.
  Majú aj plnohodnotný prúdový bombardér. A silný štvormotorový Yu-488 a šesťmotorový TA-400. Nebol zlý ani viacúčelový vývoj Focke-Wulfa TA-152, ME-309 a ďalších strojov.
  22. júna 1944 začal Stalin veľkú ofenzívu v centre. Ale nacisti boli na to pripravení. Okrem toho sa Führerovi podarilo dostať sa pred Stalina a 6. júna 1944 začal pristávať v Británii. A Londýn padol za dvanásť dní.
  O niekoľko dní Británia kapitulovala.
  Červená armáda, ktorá mala prevahu a počet, a najnovšie tanky, dokázala prelomiť obranu. Potom však Nemci podnikli protiútok. Boje ukázali, že Tiger-2 je lepší v tankových bojoch ako IS-2, a to ako v čelnom pancierovaní, najmä na čele veže, tak aj vo výzbroji. O čo lepší je Panther -2 a tiež v jazdných vlastnostiach. A T-34-85 nie je dostatočne výkonný obranný stroj.
  A Nemci získali späť svoje pozície.
  Potom Hitler nariadil obnovenie ofenzívy na východe. Hlavnou ranou je Kaukaz a ropa.
  A potom Turecko otvorilo druhý front proti Rusku v Zakaukazsku. A opäť víťazstvo Wehrmachtu. Nemci sú predsa silnejší počtom aj kvalitou. A používajú aj európske a arabské delenie. Nacisti sú silní najmä vo vzduchu, kde majú kvalitatívnu prevahu najmä vo výzbroji a rýchlosti.
  Navyše Fritz má veľa koloniálnej pechoty. Na Kaukaze sú dosť teplé na boj. A nemecká útočná puška MP-44 je lepšia ako sovietske modely. Všetci nacisti sa zdajú byť lepší. Iba v delostrelectve ZSSR má paritu. Ale Nemci vo vzduchu získali prevahu. Vždy boli silnejší v kvalite, ale ťahali dopredu v počte. A prúdové lietadlá nemajú obdobu.
  Treba povedať, že predbehnúť nacistov v pracovnej sile je ťažké. Majú satelity a európske, africké a dokonca aj indické a arabské divízie. A čím dlhšie vojna trvá, tým viac sa pomer síl mení v neprospech ZSSR.
  Navyše, Kaukaz nemožno ochrániť pred dvojitým úderom. Navyše Japonsko zákerným úderom otvorilo aj tretí front.
  Samurajom sa darilo lepšie a Američania nedokázali prevziať iniciatívu. Japonci svoju prevahu v počte vykompenzovali veľkými skúsenosťami a zručnosťou. Okrem toho, ak by Spojené štáty v letectve stále dokázali rýchlo raziť lietadlá, potom nemôžete vybudovať flotilu takým zrýchleným tempom. A to samozrejme spomalilo zachytenie iniciatívy.
  A Japonci, ktorí sa spojili s Nemcami, dokázali uvoľniť časť síl a po mobilizácii pechoty zaútočili na ZSSR a Mongolsko.
  Pridané problémy. Počas jesene a zimy nacisti dobyli celý Kaukaz, ako aj rieku Uralsk a Astrachaň.
  Stalo sa to dosť znepokojivé. A veľmi nebezpečné. Čo by mal v tejto situácii robiť Stalin?
  Hitlerovi ponúkol mier za akýchkoľvek podmienok. Ale do amerického Führera v tej chvíli nezasahovali a povedal: čo ak sa dá ZSSR skoncovať. Nemci v marci spustili veľkú ofenzívu proti Saratovu.
  A v sérii mali tank E a dokonca aj prvé diskety, ktoré sovietske protilietadlové delá nedokázali zostreliť.
  A vo všeobecnosti laminárne prúdenie spôsobilo, že diskotéky Tretej ríše boli nezraniteľné pre ručné zbrane.
  Ale v apríli, po zajatí Saratova, Kujbyševa, Penzy a severne od Archangeľska, Hitler zmenil názor a ponúkol Stalinovi mier za veľmi ťažkých podmienok. A okrem toho by ZSSR musel bojovať aj so Spojenými štátmi. Navyše bojovať takmer o nič. Hitler sľúbil dať len čisto symbolický kúsok Aljašky.
  Fuhrera zrejme znepokojili klebety o jadrových zbraniach, ktoré vyvíjajú Američania.
  Stalin súhlasil s tvrdými podmienkami Tretej ríše, vrátane platenia reparácií na sto rokov.
  Podarilo sa mu však zachrániť Moskvu pred útokom. Aj tak ďakujem.
  A nacisti sa spolu s Japonskom presťahovali do Ameriky. Chceli rozhodujúce víťazstvo.
  Ale nie všetky mačacie Masopusty. Aj keď je pozemná armáda Wehrmachtu silnejšia, je potrebné prekonať veľkú vzdialenosť do Spojených štátov a tak poriadne zakopať a osedlať nepriateľa.
  Ale Fritz sa pomaly, ale isto rozbieha. Cez Island, Grónsko, Kanadu zo severu a cez Argentínu a Brazíliu a ďalej do Venezuely a Mexika z juhu.
  A samozrejme, USA nemôžu odolať. Okrem toho sa objavil MP-64, pokročilejší a ľahší nemecký guľomet. A samozrejme vyspelejšie a typy lietadiel nemeckej armády. A najnebezpečnejšia vec sú, samozrejme, dievčatá z nemeckej triedy - super na najlepších tankoch na svete.
  Boje sa presunuli na juh Mexika. Slávna štvorica dievčat zmenila tank na najnovšiu úpravu E-50. Auto je naozaj ultramoderné, ovládané joystickmi, relatívne ľahké na 65 ton s motorom o sile 1550 koní.
  Predný pancier má 250 mm, bočný pancier 170 mm, a to aj pri výraznom sklone. Ale kvôli tomu sú dievčatá v nádrži trochu stiesnené. Nie je to tu až také pohodlné ako v "Tigrovi" -2, takže auto zhustlo a hlavne rozloženie. Teraz však tank nemôžu preniknúť americké tanky, a to ani pri streľbe do boku na blízko. Takáto ochrana je schopná odolať výstrelu IS-2.
  Dievčatá sú spokojné a auto ide celkom rýchlo. Gerda stláčaním tlačidiel joysticku hovorí:
  - Toto je stroj! Naozaj majstrovské dielo!
  Charlotte odpovedá:
  - Strany sú veľmi šikmé a poklop je úzky, nie je takmer žiadny vrch. Takýmto strojom nemôžete preraziť, ale nie je to pohodlné!
  Gerda nadšene poznamenala:
  - Ale efektívne! A úplne nepreniknuteľný!
  Magda odpovedala s úsmevom:
  - Ako vidíme, Boh sponzoruje Nemecko!
  Christina sa zachichotala a odpovedala:
  - Sami vyhrávame víťazstvá! A to je podstata našej stratégie!
  Gerda nadšene poznamenala:
  - Až donedávna sa nám tank "Lev" zdal hranicou dokonalosti. A teraz je auto o dvadsaťpäť ton ľahšie, "Leva" prekonáva ako vo výzbroji, tak aj v pancierovaní a najmä v jazdných výkonoch. Takže Amerika nás nemôže zlomiť!
  Charlotte sa zasmiala a povedala:
  - Nelám to! Rozbijeme ich všetky!
  Tu sa pred Magdou objavil "Sherman". Dievča vyslalo projektil priamo na cieľ. Rozbil auto.
  Napriek tomu treba priznať, že Američania v stavbe tankov výrazne zaostávajú. "Sherman" v bitkách zjavne neťahá a "Pershing" je len o niečo lepší. Navyše, Pershingy sa v sérii objavili až začiatkom štyridsiateho piateho roku a svojimi parametrami sú podobné skorému modelu Panther. E-50 udiera do Američanov na vzdialenosť viac ako päť kilometrov.
  Dievčatá sú veľmi hrdé na takú prevahu svojich zbraní. A pískajú piesne.
  Magda znova vystrelí, prerazí, tentoraz chránený Sherman, a zacvrliká:
  - Rozptýlil loptu a rozbehol sa cvalom!
  Ani obrazovky "Sherman" nepomohli. Nemecký tank jazdí sám. Drví pešiakov húsenicami. Dievčatá pískajú piesne na harmonike. Striekanie krvi pod valcami. Tank sa pohybuje dostatočne rýchlo a jeho dráhy sú vyspelejšie a priechodnejšie, pričom sú relatívne ľahké.
  Dievčatá pískajú... Gerda poznamenáva:
  - Mexiko je poslednou krajinou na ceste do USA. Už sme získali toľko rôznych hlavných miest. A toľko krajín dobylo! Prvé dobývanie sme začali z Rakúska a teraz sa presúvame do Mexico City! Naša vojenská spoločnosť je slávna spoločnosť!
  Christina logicky odpovedala:
  - V prvom rade sme nad súpermi organizačne. Malá krajina je Nemecko. Nemci sú najdisciplinovanejší a najorganizovanejší ľudia na svete. Plus totalitný národnosocialistický režim. Čo nám pridalo aj na sile a organizovanosti. - Dievča prešlo bosou nohou po zliatinovom bočnom pancieri trupu a pokračovalo. - Potom skvelý talent našich generálov a predovšetkým Hitlera. Súperov sme zlomili kúsok po kúsku. A potom dostali najlepšiu technológiu na svete. Takže teraz máme pred sebou triumf! A Tretia ríša otvára svoje krídla nad svetom!
  Charlotte racionálne poznamenala:
  - Najhoršia bola zima v štyridsiatich dvoch rokoch. Boli sme porazení v Afrike a pri Moskve. Opustili Tichvin a Rostov na Done. A dokonca aj Charkov bol zajatý Sovietmi. A Spojené štáty vstúpili do vojny proti nám. Vtedy sa zdalo: že misky váh sa nenaklonili v náš prospech a pred nami sa črtala priepasť. Jar nám však priniesla nové víťazstvá. A odvtedy ide všetko v náš prospech!
  Magda vystrelila. Zostrelil americkú zbraň a zakričal:
  - Ale predsa, bez zásahu vyšších síl by naša armáda nemohla dosiahnuť taký úspech! Porazte nadradených nepriateľov! Toto je ruka Božia!
  Gerda sa zasmiala a odpovedala:
  - Súhlasím, že Božie! Ale nie Boh: Abrahám, Izák a Jákob! A zrejme árijský, jediný a všemohúci Boh! Ten, ktorý stvoril vesmír a zvolil si Nemcov za svoj ľud!
  Charlotte prikývla a potvrdila:
  - Určite! Boh Izáka nie je náš Boh! A keby boli Židia skutočne Božím ľudom, neboli by sme vyhrali! A ak áno, potom je vaša Biblia Magda lož! A je čas, aby ste opustili kresťanstvo v prospech árijského monoteizmu!
  Slová Charlotte zneli ako streľba z guľometu.
  Christina dodala:
  - A vyzerá to ako zrada, byť kresťanom. Koniec koncov, ukázalo sa, že ste za pacifizmus - udreli vás po pravom líci, otočte sa doľava!
  Gerda považovala za vhodné dodať:
  -A vy si myslíte, že spása je od Židov! A to je vo všeobecnosti - podobné zrade!
  Magda nesmelo namietala:
  - To si nemyslím! Môj názor Boh je jeden! A nie židovský a nie árijský!
  zakričala Charlotte späť.
  -Ako to, že to nie je árijské! Iba árijský a nič menej!
  Gerda zmierlivo dodala:
  A tiež technológie! kde sme začali? V septembri 1939 mali iba šesť tankových divízií. A takmer všetky tanky sú ľahké, menej ako dvadsať ton. Teraz sám neviem, koľko máme divízií, ale jazdíme na najlepšom tanku na svete. Naše vozidlo nemá obdobu vo výzbroji, pancierovaní, jazdných výkonoch a zároveň neohúri ani hmotnosťou.
  Pamätám si testy prvého "Tigra", vtedy na Hitlerove narodeniny 20. apríla 1042.
  Dievča sa odmlčalo a s nádychom pokračovalo.
  - Potom už bol "Tiger" najlepším tankom na svete. Jeho jazdné výkony ale nemožno považovať za uspokojivé. Ale na druhej strane, zbraň dobre bojovala a brnenie sa na tú chvíľu celkom hodilo. A samotný tank sa dobre otáčal, čo kompenzovalo nízku rýchlosť otáčania veže!
  A v štyridsiatom roku sme boli ako tanky a ich počet horší ako Francúzsko a Británia. Ale vyhrali! V štyridsiatom prvom roku mal ZSSR lepšie tanky T-34 a KV ako naše a niekoľkonásobne viac vozidiel! Ale aj tak sme vyhrali! A morálka je technológia a rozum! A na duchu záleží!
  Christina poznamenala a trela si holú pätu o pedál:
  - Ak sme vyhrali s najhoršími tankami, vyhráme teraz! Samozrejme, spočiatku nás bolo menej ako nepriateľov. Teraz sme zhromaždili hordu! Čo nám môže zabrániť vyhrať?
  Gerda odpovedala s úsmevom:
  - Myslím, že hlavné ťažkosti sú za nami! Dokonca už máme aj čísla
  Nadváha. Nemyslím si, že sa spoločnosť proti USA dostane do problémov.
  Charlotte logicky poznamenala:
  - Neverím, že Amerika má niečo proti nám! Jej Sherman je len potrava pre delá a jej Pershing je len o niečo lepší. Zatiaľ čo proti nášmu tanku, nemajú žiadne zbrane!
  Gerda považovala za vhodné dodať:
  - A v prúdových lietadlách nemajú čím kryť našich sokolov. Navyše, keď máme toľko otrokov, nie sme v počte nižší ako Yankees!
  Christina s tým súhlasila:
  - Máme techniku - celá Európa a časť ZSSR. A robotníci - polovica sveta! Naše továrne sme previedli na trojzmennú prevádzku a staviame nové továrne! Američania nám kvôli číslu nebudú vedieť dať asymetrickú odpoveď. Toľko rúk triviálne nemajú!
  Charlotte sa zachichotala, posunula si koleno do kresla a zavrčala:
  Nebudú symetrické! - Dievča vystrelilo na "Grant" a dodalo. - A ak sa začne vyrábať vybavenie, potom iba na zbieranie bojových skóre u nás!
  Magda nesmelo poznamenala:
  - Ale keď život ... To znamená, že život učí, že nie je potrebné relaxovať v rozhodujúcej chvíli!
  Gerda s tým súhlasila a otáčajúc pákou holými prstami zamrmlala:
  "A zostávame ostražití až do konca!"
  Charlotte si natiahla brušné svaly a pripomenula:
  - Prešli sme dlhú cestu... Od skromného T-1 k obriemu E-200. A to sú, samozrejme, míľniky hrdinskej kampane! Tak isto náš tank nikdy nepôjde na kov!
  Nakoniec dievčatá narazili na tucet amerických tankov. Osem Shermanov, dvoch Grantov a dvoch Pershingov. Posledné auto malo nižšiu siluetu a nie je také nápadné. Dostať sa do vysokej nádrže je jednoduchšie. Dievčatá sa v streľbe striedali. Všetky sú ostré a majú skvelú odozvu. Otužovaný a vytrénovaný. Prešiel významnou časťou druhej svetovej vojny a navštívil rôzne krajiny sveta. Sú to skutočne špičkové dievčatá.
  A prvé vybuchli Shermany. A vzdialenosť je viac ako päť kilometrov. Američania stále nemôžu získať svoje auto.
  Streľba, Gerda poznamenala:
  - Máme najlepšiu zbraň! Prepichne všetko z diaľky skutočnej bitky a pomerne veľkú zásobu nábojov. Tu 128 mm bude horšie.
  Magda s tým súhlasila. Po vystrelení a rozbití Shermana dievča povedalo:
  - Zásoba nábojov pre tento kaliber je nižšia. Ale v zásade nie sú 88 mm zbrane v zásade zlé!
  Charlotte vystrelila a zasiahla:
  - Pozerám na čo!
  Gerda tvrdo štekala:
  - A tento "Sherman" a "Panther" zaberú. Myslím, že 75 mm pištoľ s dlhým kmeňom ich mohla preriediť!
  Christina vystrelila bosou nohou a zavrčala:
  - Áno, a zásoba mušlí by bola vyššia!
  Magda tiež vystrelila a holými prstami stlačila joystick. Posledný somár "Sherman". Ďalší úder sa preniesol na Grands. Tento tank je už tak zastaralý a ešte horšie pancierovaný ako Sherman. Amerika však mala spočiatku oveľa horšie tanky ako Nemecko. V štyridsiatom roku mali Spojené štáty len 502 tankov a už vtedy boli mnohé zastarané. Ale už v štyridsiatom prvom roku Američania vyrobili viac ako tri tisícky tankov. A potom tu bol Sherman. Čo sa dá povedať o tomto aute? Pokiaľ ide o čelné pancierovanie, dokonca mierne prekonal T-34-76 a bol o niečo horší v deštruktívnej sile zbrane. Áno, a v jazdnom výkone. Ale na druhej strane optika a viditeľnosť sú oveľa lepšie ako tie sovietske.
  Potom sa už v štyridsiatom štvrtom roku objavil Sherman M 4. Tank je pancierovaním a výzbrojou porovnateľný s T-34-85 a o niečo horší ako jednoduchý Panther a dosť výrazne ako Panther -2. Ešte neskôr sa objavila svetluška "Sherman" s 17-librovou zbraňou s dlhšou hlavňou. Tento tank bol lepší ako sovietsky T-34-85 vo výzbroji, ale nebol príliš masívny.
  Existovala aj tieniaca úprava Sherman s horšími jazdnými vlastnosťami, ťažší, ale s pancierom 152 mm. Ale tiež nie najmasívnejší. Nemci zatiaľ narazili len na štandardné M4.
  Teraz sú však "Grands" hotové a teraz relatívne nový tank Pershing.
  Gerda navrhla:
  - Poďme trochu bližšie. Toto monštrum môže mať hrubšie brnenie!
  Charlotte sa pohŕdavo zaškerila.
  - Neboj sa! Má len 102 milimetrov. Auto váži štyridsaťdva ton, ale Shermanovi zostalo silné!
  Gerda sa zachichotala a navrhla:
  - Tak poďme strieľať!
  Magda natiahla vytesanú bosú nohu. Koľko rôznych ostrých, ostrých kameňov, horúceho piesku púští, tŕňov džungle, snehu Ruska poznalo jej holé, elastické, elegantné podrážky. Dlhé hladké prsty s perleťovými nechtami stlačila na tlačidlo joysticku.
  A vystrelil pancierový projektil s uránovým jadrom. A s úsmevom zaštebotala:
  - Nech ti je svetlo!
  105 mm kanón má obrovský ničivý účinok. A "Pershing" prišiel o polovicu veže.
  Gerda potriasla vysokými, pevnými prsiami a poznamenala:
  - Bohužiaľ, "Tiger" to nemohol urobiť! Chýbala mu úderná sila! Ale stále je to lepšie ako Sherman.
  Magda skepticky poznamenala:
  - Pozerám čo. Ak sú obrazovky zavesené na "Firefly", potom to nebude horšie ako "Tiger", ešte lepšie chránené v čele!
  Gerda nahnevane pokrútila hlavou. Výstrel na nádrž. A na záver posledného "Pershinga" dodal:
  - Náš "Tiger" je stále drahší, všetky tieto západné exotiky a ruské zvrátenosti. Verím v naše víťazstvo aj s tankami T-4, nech sa tak stane!
  Dvanásť áut, dievčatá cvakali ako semená. Ani sa do nich nestrieľalo. Bolestne veľká vzdialenosť pre americké zbrane.
  Dievčatá idú a smejú sa. Dobré pre nich.
  Charlotte opäť začína známe hurdisky:
  - Nie, Magda! Mali by ste sa raz a navždy vzdať kresťanstva. V opačnom prípade budete potenciálnym zradcom!
  Zlatovlasé dievča odpovedalo:
  - Nie! Som oddaný Tretej ríši, ale nezrieknem sa ani Ježiša Krista!
  Gerda si nahou podrážkou udrela krásnu, svalnatú nohu o pancier a poznamenala:
  "Ale Krista nemožno zaprieť!" Len musíme uznať, že to bol Nemec v tele, a nie Žid, a všetko bude v poriadku!
  Magda odpovedala s úsmevom:
  - Nemčina... Ale čo svedectvo Biblie?
  Gerda tvrdo povedala:
  - Tak ty Biblia! Ak existuje hlavná kaviareň!
  Magda pokrútila hlavou.
  - Mein Kaf nie je Božie zjavenie. A práca jedného človeka, dokonca vynikajúceho! Verím v to, čo pochádza od Boha!
  Potom všetci bojovníci zborovo zakričali:
  - Náš Boh je Adolf Hitler!
  Magda odvážne odpovedala:
  - Ale nebol to Hitler, kto dobyl a vytvoril vesmír!
  Gerda nahnevane udrela okrúhlou pätou do brnenia a vyhlásila:
  - A o tom sa u nás už nehovorí! Kto stvoril vesmír, ukáže čas!
  Charlotte navrhla:
  - Dievčatá si radšej položme otázku - čo budeme robiť po vojne?
  Christina sa uškrnula a navrhla:
  -Poďme na vec! Toto je to najlepšie, čo môžeme urobiť!
  Gerda súhlasne prikývla so svojou snehobielou hlavou:
  - Samozrejme, v biznise! Alebo možno budeme hrať vo filmoch?
  Magda sa usmiala a navrhla:
  - A čo? Toto je dobré pokračovanie kariéry! Koniec koncov, filmy sú skvelé!
  Gerda sa uškrnula, prešla rukou po svojom reliéfnom lise a poznamenala:
  - A koho by ste hrali? Anjel čo?
  Magda s malátnym pohľadom povedala:
  - Prečo nie? Pretože mám správny pohľad. Rozprával by som o Ježišovi Kristovi všetkým veriacim! To by bol záchranca!
  Gerda negatívne pokrútila hlavou a vysvetlila:
  - V novom árijskom náboženstve neexistuje nič také ako spása. V skutočnosti je podstatou príkazu pre Árijcov slúžiť Ríši. A zvyšok - poslúchnite Árijcov! Takže sa nezachraňujeme, ale vládneme!
  Christina je dievča s meďou, ale s prímesou žltých vlasov, potvrdila:
  - Áno, vládneme a víťazíme! V tomto svete sme v jednotkách Tretej ríše. V tom, že budeme mať vlastnú armádu. A dobyjeme ďalšie vesmíry. Všetko na tomto svete je relatívne... Myslím, že bude vojna, hostiny a majetky! Kombinácia užívania si sveta a vzrušujúcej vojnovej hry!
  Charlotte je dievča s medenočervenými vlasmi, súhlasne prikývlo.
  - Určite! Lebo skutočne pokojný život je nudný... Sme tak zvyknutí bojovať, že sa nám to stalo chlebom!
  Gerda opravila svojho partnera:
  - Skôr dokonca vzduch! Alebo voda zmiešaná so sladkým vínom!
  Magda smutne povedala:
  - Škoda... Občas ma prepadne vlna ľútosti. Zabíjanie iných je predsa zlé. Spôsobujeme bolesť a utrpenie! Čo, deti bez otca!
  Gerda pokrútila hlavou a poznamenala:
  Všetci sme ohrození! Ale potešte sa! Človek je stále smrteľný! A ak sa nad tým zamyslíte, je to skutočne významných tridsať alebo štyridsať rokov v mierke večnosti? A večný život!
  Magda s povzdychom odpovedala:
  - No, keď sa pozriete filozoficky, tak je to tak... Ale veru, toto to malým deťom vôbec neuľahčuje!
  Charlotte pohodila medenočervenými vlasmi a zasyčala:
  - Predstavte si, že sú podľudia! Len zvieratá a budete sa cítiť lepšie!
  Magda, ktorá si striasla slzu z mihalníc, odpovedala:
  - Ale po všetkých zvieratách je to škoda! Ach... v akom svete to žijeme! Všetko je jednoducho nemilosrdné! A smrť vládne!
  Charlotte energicky prehovorila a za pochodu skladala:
  Nechajte rieky krvi
  tečie po zemi,
  Nechajte ich stonať od bolesti -
  Požiare všade!
  A nech zlo zomrie
  Zúrivá lopta vládne,
  Všetci zomriete
  Satan ťa volá na zodpovednosť!
  Nechajte víchricu pohltiť
  Tok ľudských tiel...
  Planéta trpí
  Vládne chaos!
  Gerda prerušila jeho partnera a zakryla si šarlátové ústa holou nohou. Blond terminátor zvolal:
  - No, prečo taký pesimistický! Tu sa vojna skončí a planéta rozkvitne ako záhrada. Myslím, že ich ešte zopár zostalo. Amerika je ďalších šesť mesiacov, no, najväčší rok. Potom pridáme Rusko a zostane len Japonsko. Ale toto je pre nás krátkodobé. Nanajvýš o tri roky prestanú všetky vojny... A ľudia sa už nikdy nezabijú!
  Christina upresnila:
  - V každom prípade, vo vojne ... Myslím, že príde čas a veľmi skoro, keď na svete zostane iba jedna ríša. A potom v každom prípade nebudú žiadne vojny. A myslím si, že vďaka rozvoju poľnohospodárstva a ideálnej nemeckej organizácii o pár rokov zmizne aj hlad. Potom sa postavia bývanie pre všetkých. - S nadšením hovorilo dievča s medenožltými vlasmi a svalnatou, štíhlou postavou perfektných proporcií. "Potom sa vyvinie medicína a choroba sa odstráni." Poletíme do vesmíru, usadíme sa v rôznych svetoch. Prekonajme starobu. Všetci ľudia budú mladí a krásni, ako rozprávkoví elfovia. Alebo nás možno čakajú nové vojny vo vesmíre. Taký hviezdny s trojrukými mimozemšťanmi. A za myšlienky fašizmu budeme smelo bojovať v celom vesmíre!
  Charlotte so žiarivým úsmevom na perách spievala:
  - Budeme bojovať za svetlé zajtrajšky... Poďme sa pobozkať!
  Magda sa už vyjadrila optimistickejšie:
  - Ale takto je to lepšie! Nie večné vojny, ale pokojné tvorenie!
  Vtom auto prešlo mínu. Tank sa triasol. Valec praskol a auto trochu spomalilo. Gerda zavolala rádiom opravárenský tím. Poškodenie nepripravilo tank o jazdný výkon, ale o niečo znížilo jeho rýchlosť. Preto musí byť valec rýchlo vymenený. Tu je umiestnenie zavesenia iné - vhodnejšie na opravu ako rozložené poradie charakteristické pre "tigrov" a "panterov".
  Dievčatá sa navyše s radosťou vyhrievali v džungli. Prečo si nezaplávať v rieke. Nádrž, samozrejme, miesto je horúce, dokonca ani klimatizácia sa nedokáže vyrovnať. Je tu ešte juh Mexika - trópy a v marci je dosť horúco. Ale vo všeobecnosti je počasie nebeské.
  Neďaleko bola rieka a dievčatá sa do nej ponorili. Krokodílov sa báť nemusíte. Prebieha tu vojna a všetky živé tvory už dávno utiekli. Voda je teplá a príjemná na plávanie. Dievčatá plávali a Gerda obdivovala brehy džungle a všimla si:
  -Napriek tomu náš svet nie je zbavený šarmu! Asi by bolo dobré stať sa nesmrteľným ako horolezec a všetci spolu žiť s ľudstvom a sledovať jeho vývoj. A letieť vesmírom!
  Cristina prikývla a vážne povedala:
  - Nebo bez hriechu, extrémne nudné... V kasíne nie je šťastie prehrať, ale ešte lepšie vyhrať, nie loviť. Áno, vojna je návyková...
  Charlotte navrhla:
  - Myslím, že čoskoro vymyslia hry, ktoré sa dajú zobraziť na obrazovke - taká je armáda!
  Magda s úsmevom poznamenala:
  - Mali by ste všetko zničiť!
  Christina to vzala a zaspievala:
  - Deštrukcia je vášeň... Bez ohľadu na to, aký druh sily!
  Gerda, sikajúc a smrkajúca, spievala:
  - Chcem pred sebou vidieť prázdnotu! V ňom postavím svoj hrad, môj sen!
  Charlotte sa zachichotala a navrhla:
  - Nie, určite je skvelé bojovať! Ale ešte lepšie je vyhrať!
  Christina z plných pľúc zvolala:
  - Samotná pravá ruka neba pomáha Nemecku. Naša árijská viera, náš jedinečný monoteizmus! A čo nás nezabije, to nás posilní!
  Gerda špliechala vodu a odpovedala:
  - Áno, stali sme sa silnejšími! Škoda, že sme práve narazili na protitankovú mínu.
  Christina zamyslene povedala:
  - A ako chrániť húsenice?
  Gerda pokrčila svalnatými plecami.
  - Neviem...
  Charlotte racionálne poznamenala:
  - Sú chránené pred granátmi so štítmi a pred mínami ... Ak nie sú vyrobené z hrubšieho, aby nepraskli!
  Gerda pokrútila hlavou.
  - Potom jazdný výkon poklesne v dôsledku zvýšenia hmotnosti. To by tank lietal!
  Magda potvrdila:
  - To je všetko! Aby sa tank vzniesol vo vzduchu a nespadol! A vyvinutá rýchlosť päťsto míľ za hodinu!
  Charlotte, prskajúca, oznámila informáciu:
  - Počul som, že naša flotila má špeciálne lode, ktoré trochu lietajú bez toho, aby sa dotkli vody! A rozvíjajú rýchlosť skrutkového stíhača a môžu prepravovať jednotky, ako aj získať nadvládu na mori! Takéto letectvo na mori nás urobí neporaziteľnými!
  Gerda opravila svojho partnera:
  - A už sme neporaziteľní! To nás urobí - super neporaziteľnými!
  Charlotte sa otočila na chrbát, kopla holými nohami do vzduchu a zavrčala:
  - Keď sme jednotní, sme neporaziteľní! Sme árijské dievčatá, zabijaci v našich srdciach!
  A kráska sa ponorila hlbšie do vody. Išiel trochu hlbšie. Vyhodila svojich priateľov na holé päty a vynorila sa. Spustila fontánu vody a vrkala:
  - Aká dobrá jar v trópoch! Voda je ako naparené mlieko!
  Gerda vtipne spievala:
  - Afrika je hrozná áno, áno, áno .... Afrika je nebezpečná, áno, áno, áno! Nechoďte dievčatá do Afriky na prechádzku!
  Krásky sa zasmiali. Klzisko sa už zmenilo - opravárske tímy sú na tom najlepšie. A dievčatá zo všetkých strán skákali do nádrže. Silueta E-50 je dosť nízka a auto samotné nie je príliš nápadné. Bojovníčky zapli motor s plynovou turbínou a za pár sekúnd nabrali rýchlosť.
  Charlotte, skúsená tankistka, poznamenala:
  - Napriek tomu je motor s plynovou turbínou oveľa lepší ako naftový. Je kompaktnejší a rýchlejšie zrýchľuje nádrž. Naše auto má úžasnú manévrovateľnosť!
  Gerda vtipne spievala:
  - Bol nedbalý a naivný, dievčatá mali holý mladý vzhľad... Všetko naokolo sa zdalo úžasné - pred tristo rokmi!
  Christina nadšene poznamenala:
  - Nie! Náš veliteľ zasahuje so zmyslom pre humor... Aj keď sa naozaj zdá, že od začiatku vojny ubehli storočia... - Dievča si prešlo rukou po vysokom elastickom hrudníku a pokračovalo. - Pritom sa niekedy pristihnete, že máte pocit, akoby to bolo včera! Ach, veď životy ľudí sú krátke a akosi prechádzajú bez povšimnutia!
  Gerda zúrivo poznamenala:
  Ale nie sme starí, však? Sme plní sily a energie! A naša cesta od víťazstva k
  Víťazstvo!
  Magda obložila guľometnú vežu, zbúrala americkú celu a zavrčala:
  - Áno, verím v naše víťazstvo... Najmä teraz, keď máme všetky tromfy. Ale nestavme voz pred koňa!
  Gerda si s povzdychom spomenula:
  - Albert... Chýba mi tento chlapec... Je zvláštne zamilovať sa do spratka, aj keď je vysoký, s postavou Apolla!
  Charlotte logicky poznamenala:
  Albert sa mi tiež páčil. Má zvláštnu krásu. A vo všeobecnosti, dospievajúci, keď ich fyziognómia ešte nie je pokrytá bradou a ich črty tváre ešte nedokončili svoju formáciu, sa vyznačujú zvláštnym šarmom. A čo je najdôležitejšie, ešte nie sú takí obchodníci, milujú vás, nie vaše peniaze!
  Christina racionálne poznamenala:
  - Všetky štyri sme také krásne, že muži milujú predovšetkým naše telá. A koľko máme, je už náš príjem!
  Gerda logicky povedala:
  - Byť ženou je jednoduchšie! Zavolajte psa a on skočí do postele. Aspoň kým si mladý. Nikdy nebudeš bez muža. Je ľahké ich prilákať. Ale aby muž uložil ženu do postele, mal by skúsiť ....
  Charlotte odpovedala sarkasticky:
  - Ty nie... Nie sme príliš prieberčiví!
  Gerda negatívne pokrútila hlavou.
  - Takýmto spôsobom určite nie! Milujem mladých, pekných, štíhlych mužov. A nechodím s nikým do postele. Spravidla volím športovo stavané. Niektorí s bruškom, ani generál ma neláka. A môžeme si vybrať!
  Charlotte sa zachichotala a poznamenala:
  - Tu je na paneli prostitútka, nemusíte si vyberať. A brucho bude slúžiť, a plešatý, a starý ... To je samozrejme mínus jej profesie!
  Gerda vážne odpovedala:
  - Môžete ísť do verejného domu vojaka... Potom budú všetci vaši klienti mladí a štíhli. A rozmanitosť a viac či menej príťažlivá ... Napríklad nikdy neodmietnem pekného muža!
  Christina sa zachichotala a zavrčala:
  - Áno... Rozmanitosť sa zapína! Sex si vyžaduje rôzne jedlá a koreniny. Sme mladé ženy a milujeme mladých... Chceme športových partnerov so svalnatými telami. A niekto musí mať čo do činenia s nie práve peknými mužmi. S týmito ženami môžete len súcitiť!
  Charlotte spievala s úzkosťou:
  - Krása robí z človeka otroka ... A po smrti, ver, že nenájdem pokoj, dám svoju dušu diablovi na noc s tebou!
  Magda vystrelila na americkú samohybnú zbraň "Witch" a zaštebotala:
  - Je to hriech, aký sex je ten náš mimo manželstva ... Je lepšie zanechať žiadostivé myšlienky!
  Charlotte nahnevane odpovedala:
  - A ty si stonal z orgazmov o nič horšie ako my... Takže by si nemal pestovať pokryteckú zdravotnú sestru.
  
  Hitlerove vojská vzali Ameriku do obehu veľmi silno. A stlačil ho svorkou na oboch stranách.
  Vojnová mašinéria Wehrmachtu postupovala cez Mexiko. Urputné súboje, veľa krvi a rozbitého kovu. Mnoho strát utrpeli aj zahraničné jednotky Tretej ríše. Nacisti sa snažili Árijcov čo najviac chrániť. Afričania, Arabi, Indovia, Číňania boli uvrhnutí do boja. Japonci používali aj farebnejšiu armádu. To trochu spomalilo tempo napredovania. Samotní Nemci sedeli v ťažkých tankoch. Fuhrer nariadil, aby všetky tanky ľahšie ako päťdesiat ton boli vyradené z výroby a prešiel na najnovší model E-50. A tiež využívať v bojoch s Američanmi výlučne ťažké obrnené vozidlá.
  To trochu spomalilo postup Nemcov v Mexiku. Fritz nasadil najnovší tank, strieľal a používal prúdové útočné lietadlá s vylepšeným pancierovaním. Američania sa vrátili späť. Marec bol rušný.
  Pilot a superas Friedrich bodovali. Chlapec bojoval na najnovšej modifikácii ME-262 "X" a veľmi sebavedome zlepšoval svoje skóre. Zároveň vyraďuje vzdušné aj pozemné ciele. Helga utekala vedľa neho po pravej ruke. Tiež nádejný bojovník. Friedrich sa už stal skutočnou legendou, ako fantastický superman.
  A teraz chlapec vystrelí dávku piatich vzduchoviek. Vzápätí vybuchne päťdesiat amerických lietadiel. Nesú sa z jedného vzduchového projektilu. Ostatné autá boli zamrznuté v strnulosti. Nikdy nič také nevideli. A Fridrich opäť strieľa. A ďalších päťdesiat amerických supov je vyhodených do vzduchu. Toto je naozaj zázrak. Helga vystrelí, zostrelí štyri lietadlá a zašepká esíčkovi:
  - Ste superman najvyššej úrovne!
  Americké lietadlá sa snažia utiecť, no tretia zákruta zlízne ďalšiu pol stovku. Friedrichova presnosť je neuveriteľná. Je to skutočne superman aj dieťa. A stopäťdesiat amerických lietadiel je zničených. Helge sa podarilo zostreliť päť áut, zvyšok nemeckých stíhačiek ešte menej.
  Chlapec hovorí:
  - Sliepka kluje zrnko po zrnku a priberá viac ako prasa, ktoré prehĺta veľké kusy.
  A teraz Friedrich zaujal pozemné ciele. Gertrúda, ktorá tlačí bosé nohy do pedálov, ledva drží krok s chlapcom. Friedrich strieľa na kolónu tankov. Jedna dávka z vertikálneho ponoru zničí: sedemnásť tankov Sherman, osem Grandov, štyri Pershingy, deväť samohybných zbraní Witch, tri Big Tomy a osemnásť transportérov. Všetky tieto autá sú zasiahnuté a horia. V ich vnútri sa začne trhať bojová súprava. A nasleduje zničenie celej kolóny doslova za pár sekúnd.
  Helga, táto krásna blondínka napláca bosými nohami, zvolá:
  - Friedrich je u nás najlepšie eso, ide len o najvyššiu triedu!
  Chlapec ukáže jej nos a zachichotá sa... Otočí ME-262 a znova hľadá korisť. Má rozvinutú intuíciu. Tu sa v oblakoch mihlo sedem "Mustangov". A potom ich zostrelili. Potom chlapec zaútočil na kolóny. Začal sa všetkým mstiť, rozbíjal motorky aj transportéry. A nikto nenamieta! Američanov práve vyhladzujú.
  Niečo sa podarí chytiť a Helgu.
  Dievča bojuje v jedných bikinách. To je jej krédo, tak ako mnohé pilotky. A prečo je poznamenané, že pre ženy, keď smrť k nim nepríde s minimom oblečenia. Akosi viac šťastia a nezraniteľnosti dievčat, ktoré bojujú bosé. A tento jav núti pilotky vyzliecť sa, ako sa len dá.
  A v horúčave je nahom príjemnejšie. Je koniec marca a nad Mexikom je veľmi horúco a v samotnom lietadle pridáva teplo aj motor.
  Helga obdivuje chlapcove obraty. Tu zničí jedným zavolaním ďalších dvadsaťštyri Shermanov, z ktorých šesť je štítených.
  Chlapec vyzerá ako najobyčajnejšie dieťa vo veku trinásť alebo štrnásť rokov, no má takú fenomenálnu presnosť a silu. A ženy sa blonďavého chlapca držia ako ihly na magnet. Navyše, Friedrich je už generálplukovník letectva.
  A bol ocenený mnohými oceneniami. Vrátane rádov ako Rytiersky kríž Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi. Tiež Rytiersky kríž Železného kríža s listovými mečmi z platinového dubu a čiernymi diamantmi. Hviezda rytierskeho kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi. Desať obyčajných rytierskych krížov Železného kríža s mečmi a diamantmi. Rovnako ako Veľký kríž Železného kríža. Pohár Luftwaffe v zlate a diamantoch. Torpédoborec tankov Diamond Star, delostrelecký torpédoborec Diamond Star a ďalšie.
  Len čo Frederick nebol ocenený. Jeho konto zničených lietadiel sa blíži k desiatim tisíckam. Po dosiahnutí desaťtisíc je už pripravené nové ocenenie: Hviezda rytierskeho kríža Železného kríža s platinovými listami, mečmi a diamantmi. Rovnako ako platinový pohár Luftwaffe vsadený do diamantov.
  Práve teraz Friedrich ničí ďalšiu kolónu tankov. Potom neopatrným pohybom holou, chlapčenskou nohou zostrelí devätnásť amerických lietadiel vrátane dvoch B-29. Áno, je to naozaj neuveriteľne cool chlapec.
  Friedrich vyslovuje nespornú frázu:
  - Schopní chlapci robia viac objavov ako brilantní starci!
  A v skutočnosti je tínedžer ten najlepší bojovník na svete! A začal bojovať, keď ešte nemal jedenásť rokov! Ale čas plynie a chlapec vyrastie. Je najväčším fenoménom. A niečo v ňom je, najmä na úrovni génov, hoci je na svoj vek úplne normálnej výšky, len veľmi svalnatý.
  Tu urobí ďalší výbuch... Zostrelí osem Airacobry a šesť P-51. Chlapče, nič nehovor. Potom vybije niekoľko batérií a zničí viac ako sedemdesiat zbraní. No je čas vrátiť sa, doplniť palivo v nádržiach a bojovú súpravu!
  Helga tiež vyrazila dve delá a zdá sa, že je spokojná. Friedrich sa vracia s kolosálnou akvizíciou. Taký šťastný chlapec. Napriek tomu by si citeľne vylepšil účty. Takmer okamžite sa mladé eso presunie do inej prúdovej stíhačky bez toho, aby čakal na dotankovanie jeho auta. A Gertrúda už letí s ním. Tiež nádherná blondínka v bikinách.
  Friedrich jej zamáva a zdvihne svoje vysokorýchlostné auto. Tento ME-262 je schopný zrýchliť na 1200 kilometrov za hodinu.
  Pre tieto stroje je charakteristická šialená rýchlosť a zároveň silná manévrovateľnosť. Friedrich strieľa z diaľky na Mustangy - zrazí osem kusov a pridá rýchlosť.
  Gertrúda sa smeje:
  No ty si rytier! Som pre teba!
  Friedrich sa smeje, vyplazuje jazyk a zareve:
  -A pán Superstar! A hory ma poslúchajú!
  A znova strieľa, zrazí tucet áut. A znova sa zachichotá... Gertrúda s smiechom poznamená:
  - Ty, niečo, čoho sa boja aj Rusi!
  Friedrich žmurkol na dievča, hoci ho sotva jasne videla:
  - Myslím, že najlepší sú Američania!
  Gertrúda v odpovedi zavýja:
  - Si macho! Si macho!
  Chlapec sa zachichotal a štebotal:
  - Som super macho!
  Gertrúda zasyčala s nádychom strieborných zvončekov v hlase:
  - Hrdina, si superhrdina všetkých komiksov a všetkých období!
  Na rad dal Friedrich. Zostrelil asi tridsať lietadiel vrátane piatich bombardérov. Autá sa rozsypali vo vzduchu ako rozpálené konfety. Chlapec sa usmial a povedal:
  - Ale kvet lásky nerastie, bez slávy a úspechu!
  Gertrúda stlačila páku bosou nohou a zaštebotala:
  - Láska s vojnovými pánmi, chytil som sa do siete! Vojna si predstav nezmysel nie je láska na svete!
  Dievča zostrelilo lietadlo amerického letectva stlačením spúšte holými prstami a pokračovalo.
  "Niekedy asistentka vo všetkom, niekedy šikovne škodí ... A vojnu nazývame svätou a nazývame ju odpornou!"
  Gertrúda štebotala a zostrelila ďalšie lietadlo. A chlapec terminátor má naraz pätnásť!
  Friedrich spieval s nadšením:
  Prisaháme veľkému Fuhrerovi
  Česť udržať a bojovať až do konca...
  Pretože jeho sila je ako slnko,
  Lebo krajina brúsi meč!
  Dievča odhodilo obnažené nohy a potom si vytiahlo kolená k plnej hrudi. Potom spievala:
  - Milujem sex a hrdinov ... Fuhrer je vzkriesený - zabije všetkých!
  Fridrich opäť z diaľky priklincoval. Priateľskou salvou vzduchových zbraní zostrelil štyridsať lietadiel.
  Chlapec zaštebotal:
  - A ja som Zeus a Poseidon v jednej fľaši!
  Gertrúda zostrelila lietadlo, ktoré jej nechala superace a spievala:
  - A teraz sa na nás Ares a Mars s potešením pozerajú ... A podľa svojich predstáv vidia, čo sa vo všeobecnosti deje!
  Mladý superman zakričal, keď zostrelil ďalší tucet amerických lietadiel:
  - Jazdím, ale jazdím inak, cez kamene, cez kaluže, cez rosu ...
  Gertrúda vrazila do amerického búrliváka bosou, elegantnou nohou a zasyčala:
  - Toto je láska! Samozrejme láska!
  Dievča natriasalo vysokými, veľmi zvodnými prsiami. Nie všetko kráske vyšlo, no útočné lietadlo začalo horieť a začalo sa rozpadávať.
  Gertrúda sladko štebotala:
  - V mojich zreničkách - nočná mora... Jeden skok - jeden zásah!
  Ale na oblohe sú opäť lietadlá. Svetlovlasý fešák Friedrich posiela rad. Zničí pár desiatok áut a pípne:
  - Môj úder! Rozbijeme všetkých nepriateľov a roztrháme ich na kusy!
  Gertrúda zostrelila stíhačku, ktorá jej zostala ako cena útechy, a štebotala:
  - Nohy boli odrezané, mŕtvola rozštvrtená, podlý Yankeeovia zabili vojaka!
  Friedrich sa zachichotal, spomenul si na silné, pôvabné telo Gertrúdy, dievča nemalo ani kvapku tuku.
  Aké potešenie maznať sa. Chlapec zavrčal:
  - Môj boj, toto je môj boj!
  A tak mladý bojovník prešiel na pozemné ciele. Tanky sa pohybujú. Samohybná tyč. Chlapec z diaľky otvára oheň a spieva:
  - Vyzeráme ako sokoly, vznášame sa ako orly ... Neutopíme sa v ohni, nespálime sa vo vode!
  Aj keď možno posledná veta mala byť spievaná práve naopak. Ale aj v ohni sa v zásade môžete utopiť a voda môže horieť.
  Friedrich si spomenul na moriaka na raňajky. Tento je pečený v zlatej fólii. A nohy pripomínajú ženské. V Luftwaffe je veľa pilotiek. Prežívajú viac ako muži a dobre strieľajú. A nohy žien sú trénované, silné, mäsité. Chcú hladkať, cítiť, štípať.
  On Friedrich je už generálplukovník. Bojovník, ktorý urobil neuveriteľnú, rozprávkovú kariéru. Fenomén a genetický mutant. Skrátka nadľudské!
  Sám Fridrich si uvedomoval svoju dôležitosť. Vstal v takom mladom veku, aby raz a navždy dokázal, že neexistuje moc, ktorá by nepodliehala árijskému géniovi.
  Teraz chlapec spálil celý stĺp. A letel ďalej. Je to skutočný orol.
  Gertrúda si pošúchala hladké, ružovkasté líce. Predstavila si Fridricha, ako jej bozkáva prsia. A šarlátová bradavka okamžite stvrdla. Eh, toto je bojovník číslo jedna Tretej ríše. Bojuje ako celá armáda. A nestratí ani jeden vzduchový projektil. To už dokonca vyzerá nadprirodzene. Hoci prečo to len vyzerá - je to nadprirodzené!
  Chlapec najskôr zostrelil dve desiatky krycích stíhačiek, potom zaútočil na ďalšiu kolónu tankov a samohybných diel. Jeden z amerických tankov nevyzeral celkom štandardne. Musíte si pamätať, aké auto. Potom prišli nákladné autá s vojakmi Yankee. No dostanú to.
  Friedrich spieval:
  - Rozsievam smrť... Môžeš sa na to pozerať len so strachom... A zomrieť!
  Gertrúda hladila pedál bosou nohou. Naozaj chcela behať bosá po tráve-mravcovi. A potom padnúť do náručia chlapov. A byť bozkávaný a pohladený.
  Zaujímavé... Gertrúda bola ideologická fašistka. Bojovať začala len pred šiestimi mesiacmi a predtým bola v nacistickej mládežníckej organizácii a dokázala si privyrobiť ako dozorkyňa vo vojenskej továrni. Zahraničných robotníkov bolo treba sledovať a zároveň popoháňať bičom.
  Dievča malo radosť z bitia. Obzvlášť rada mlátila dospievajúcich chlapcov na bosých nohách.
  A teraz si predstavovala, a aké by to bolo príjemné a vtipné, usmažiť Fridrichovi holé, okrúhle päty. Áčko je predsa veľmi pekný a nohy má vždy také čisté, len opálené ako bronz. Ale nešpinia sa, ani na špine, ani na tráve. Je zaujímavé cítiť Fridricha. Vykríkol by superhrdina od bolesti alebo predstieral, že ide o maličkosť?
  Gertrúda rada mučila chlapcov otrokov. Rada sa tiež posmievala väzňom. V leteckej škole neboli dievčatá na vzťahy príliš prieberčivé. Ale Gertrúda sa ukázala ako veľmi schopná pilotka. Za pol roka sa zapísala do konta za rytiersky kríž železného kríža s dubovými listami a získala právo lietať s generálom Friedrichom.
  Chlapec je ešte príliš malý na to, aby velil, a toto je taký čisto formálny generál. Ale na druhej strane bojuje ako tuctový oddiel z vybraných es.
  Gertrúda sa na pozadí Fridricha cítila trápne. Eh, smažiť tomuto chlapcovi päty! A prineste pochodeň na bosé nohy pekného mladého muža. Na zahriatie klieští a prasknutie prstov, počnúc malým prstom.
  Gertrúda sa rada zabávala hádzaním uhlia pod nohy otrokárskych chlapcov. V dielni je teplo a mladí otroci vždy pracovali bosí.
  A ako oni, horiac sa, smiešne vyskakovali alebo kričali. Bolo to tak skvelé. A vtipné...
  A s vetvičkou mlátiť po zhrubnutých podrážkach otrokárskych chlapcov. Je to úžasná dozorkyňa, krutá, so sadistickými sklonmi. Svoj roztomilý idol chcela potrápiť aj ona. Navyše jej nič nenechá ako blonďavý terminátor.
  Gertrúda to vzala a zakričala:
  - Už ma tak nebaví ťa biť, komára do siete nechytíš!
  Friedrich skoncoval s nákladnými autami. Prepol paľbu na eskortné lietadlá a útočné lietadlá R-51. Posledné auto je dosť impozantné, má až osem guľometov a rakiet. Ale samozrejme to nie je porovnateľné s prúdovým ME-262. Alebo dokonca XE-162, alebo dokonca XE-262.
  Chlapec vystrelil v stave tranzu.
  Zmietol viac ako osemdesiat lietadiel a nechal pár, aby sa Gertrúda rozviedla. Dievča miluje oheň svojimi zvodnými, opálenými a svalnatými nohami. Sú pre ňu špeciálne - ladný tvar, ľahká čokoláda.
  Dievčatá sú vo všeobecnosti vášňou. Najmä v armáde, kde majú atletickú gráciu a šarm sily. Sú to dievčatá, samozrejme, vizuálne príjemné na pohľad, a keď sa ich dotknete svojou elastickou pokožkou, cítite len blaženosť.
  Friedrich opäť presunul paľbu na opevnené obranné línie USA. Musíme rýchlo skoncovať s Yankees a konečne stlačiť ZSSR. Je jasné, že odolnosť Rusov je rádovo vyššia ako u Američanov. Navyše, v štyridsiatom prvom roku mali najlepšie tanky rady. Zvláštne, ale Rusko pod kontrolou boľševikov nedegradovalo a nebolo vrátené späť v stredoveku.
  Skôr Rusi urobili výrazný skok dopredu. A keby Nemci nemali takú silnú a dokonalú organizáciu, sotva by bolo možné uspieť.
  Samotný Friedrich bol skutočne produktom nacistických genetických experimentov. Chlapec však podrobnosti nepozná. Je len jasné, že Himmlerovo oddelenie ešte pred nástupom nacistov k moci vykonávalo tajné experimenty zahŕňajúce okultné sily. A niečo sa, súdiac podľa fenoménu Friedricha, podarilo.
  Chlapec strieľajúci ďalšiu batériu spieval:
  - Nie som diabol, ale pre mňa, ale pre mňa sa cieľ stal svätým! Som anjel, ale Satan mi otvoril cestu - k pozemskej sláve!
  Potom sa jeho lietadlo otočilo. Vzduchové náboje skončili a bolo potrebné doplniť palivo. Friedrich sa nebál prenasledovania, keďže jeho lietadlo bolo minimálne o päťsto kilometrov za hodinu lepšie ako americké autá.
  A že sa im Yankees budú vedieť postaviť na odpor.
  Gertrúda vyradila pár nákladiakov a kanón, ako aj palivovú nádrž. Červený plameň krásne horí. Dievča sa rozveselilo. Predstavovala si, ako oheň oblizuje chlapcovu okrúhlu ružovú pätu, šíri sa vôňa pripáleného mäsa.
  Je to zvodné. Dokonca aj samotná bojovníčka chcela jesť. Gertrúda zaštebotala:
  - Raz, dva - chceme jesť! Otvorte dvere širšie, inak zjeme kuchára! - Chladný bojovník nadšene spieval detskú pieseň. "Zahryzneme sa ako kuchári a vypijeme ako obsluhujúci, zničíme celú jedáleň a zabijeme riad!"
  Gertrúda z toho je veľmi vtipná. Tu pristáli ich prúdové stíhačky.
  Friedrich beží z jedného lietadla do druhého. A Gertrúdu nahrádza Helga.
  Chlapec opäť letí do boja. V čom sú Helga a Gertrúda iné? Obe bojovníčky sú prirodzené blondínky. Obaja sú atletickí, silní a zakrivení. Ale Helgine črty pôsobia jemnejšie a ženskejšie. Ale toto dievča tiež rád strieľa nohami.
  Friedrich spieval povznesene:
  - Moje dievčatá sú krásne, prečo máš rád nuly? Som dosť produktívny a v mnohých ohľadoch všemocný cherubín!
  zakričala Helga späť.
  - Nie, nie si nula! Si nekonečno!
  Chlapec zostrelí tucet a pol amerických lietadiel a zavrčí:
  Taká bolesť, taká bolesť! Nemecko proti Amerike pätnásť nula!
  Helga nechala amerického Mustanga prísť bližšie, vystrelila, vyrazila a olízla si pery a povedala:
  - Dva kusy klobásy, čo som mal na stole!
  Fridrich z veľkej diaľky zmlátil, zdvihol jedenásť lietadiel a štebotal:
  - Rozprávky ste rozprávali, ako sám Faust v pekle Satanovi!
  Helga vyzerala byť urazená.
  - A nič si mi nenechal! Dievčina šibalsky vykríkla. - Všetko som zjedol!
  Friedrich odpovedal s úškrnom:
  - To sme všetci muži!
  Dievča kvílivým tónom povedalo:
  Ale ty si ešte chlapec!
  Eso chlapec sa zachichotal.
  - Generálplukovník nemôže byť chlapec!
  Helga to vzala a zaspievala:
  - Ach, aký si človek - generál a plukovník!
  Friedrich pokračoval v streľbe na vzdušné ciele. Áno, takéto eso by v boji o vzdušnú prevahu v Anglicku mohlo priniesť veľa. Teraz však nie je štyridsiaty rok, ale štyridsiaty piaty. A Británia je už zázračne porazená. Ako sa to stalo?
  Prečo, lev nemohol vzdorovať nemeckému vlkovi. Aké sily sa prebudili v tomto svete? Trochu viac šťastia Japoncom a Nemcom zmenilo priebeh vojny. A to, že Wehrmacht mal veľmi silnú organizáciu. A Hitler sa nečakane ukázal ako vynikajúci organizátor a stratég. Čo sa dá proti tomu?
  Teraz v roku 1945 je nádejou Ameriky jej ekonomika a pomerne veľká populácia.
  Friedrich si zaspomínal aj na svoju boxerskú kariéru. Ako som sa od detstva naučil ťažkému umeniu prežiť. A musel vyrastať v kasárňach. Spočiatku bol podceňovaný. Ale chlapec sa stal silným a čo je najdôležitejšie, veľmi inteligentným boxerom. Áno, a štúdium bolo pre neho ľahké - všetko uchopil doslova za pochodu!
  Chlapec sa naučil niekoľko jazykov vrátane ruštiny. A hoci Friedrich bojoval s Červenou armádou a dokonca preukázal fenomenálne schopnosti, rešpektoval Rusov. Boli statoční a vytrvalí, zruční bojovníci a hrdinsky znášali mučenie.
  Samotný Friedrich bol viac ako raz ohromený odvahou sovietskych vojakov. Svoju povinnosť si však splnil až príliš dobre. Z chlapca sa stal akýsi stroj na ničenie. A pre neho je to ako vzrušujúca hra. Len niekedy srdce začalo bolieť od neznesiteľnej úzkosti. A táto melanchólia v určitých momentoch terminátorského chlapca doslova zožierala, no potom ustúpila. Fridrich sám niekedy nevedel, čo chce. Jeho krv nie je práve bezchybná a mal v sebe ruské gény. To chlapca zmiatlo. Ale na druhej strane je to slávne eso Nemecka a víťaz! A môže to zájsť veľmi ďaleko!
  A už išiel do hviezdnych výšin.
  Teraz Friedrich opäť spustí paľbu. Zostrelí tridsaťpäť lietadiel a s nadšením hovorí:
  - Rád sa čvachtám v teplom mori, ako chlapec sedím na plote! Hoci v mojom vrecku nie je ani rubeľ - moja neoceniteľná mladosť!
  Helga s nadšením odpovedala:
  - Ale zároveň je vaša skúsenosť jedinečná!
  Dievča dokončilo lietadlo amerického letectva, ktoré jej láskavo poskytlo, a štebotalo:
  - Toto je boj... Čoskoro bude sto nula!
  Friedrich odpovedal so žiarivým úsmevom:
  Áno, toto je skutočný boj. A čoskoro ich bude tisíc - nula!
  Helga krútila holými nohami. Chcela sa stať delfínom alebo kosatkou. Bojovník zavrčal:
  - Som za zvrat a nové príležitosti! A chcem sa stať bohyňou!
  Friedrich, ktorý zostrelil štyri lietadlá z veľkej vzdialenosti a pridal rýchlosť, sa opýtal:
  - Prečo bohyňa? Možno aj kráľovná?
  Helga sa zachichotala a vážne odpovedala:
  "Bohyňa si môže robiť, čo chce, a kráľovná má veľa obmedzení. Napríklad naboso a v bikinách nemôžete lietať v lietadle!
  Friedrich pripomenul:
  Aj princ chcel behať bosý. Ale britská zima je studená. A ako nechytil angínu!
  odpovedala Helga s úsmevom.
  - Ale králi neochorejú... A ešte aj vyzeráš ako chlapec-kráľ!
  Friedrich nadšene povedal:
  - Som kráľ na prvom mieste neba, a nielen Británia!
  Helga spievala:
  - Náš kráľ je vyvolený nebeský, náš kráľ vstal z popola! Náš kráľ je poslom osudu, naším kráľom si len ty!
  Skrátka, USA nemali proti takýmto chlapcom a dievčatám žiadnu šancu a ich kapitulácia sa blížila.
  
  
  
  Voznesensky predseda ZSSR
  ANOTÁCIA
  V dôsledku toho, že Stalin zomrel o štyri roky skôr, sa k moci dostal akademik a génius Voznesensky. ZSSR predbehol americkú ekonomiku a posilnil sa. Vytvorila sa radiácia, ktorá znefunkčnila jadrové zbrane. A vypukla tretia svetová vojna, v dôsledku ktorej sa stal celý svet komunistickým!
  . KAPITOLA 1
  Stalin zomrel v marci 1949, predtým ako dosiahol sedemdesiat rokov. A jeho nástupcom bol Nikolaj Voznesensky. Štyridsaťpäťročný mladý akademik je najtalentovanejší v Stalinovom okolí. Navyše, osobne vodca všetkých čias a národov o ňom zanechal závet, v ktorom ho vymenoval za svojho nástupcu.
  A začala sa nová éra. Nikolaj Voznesensky starostlivo vykonal amnestiu a znížil počet politických väzňov. Nikita Chruščov sa však vyhýbal extrémom. Nepustili nacionalisti, špióni a všelijakí policajti a skutoční zločinci. A dvadsiaty kongres s kolapsom kultu osobnosti sa nekonal. Vlastne načo podkopávať vieru ľudí v stranu a komunizmus. A Stalin bol príliš veľký na to, aby ho niekto pošliapal. Spolu so Stalinom sa dá pošliapať viera v červené idey.
  Navyše, nech sa hovorí čokoľvek, veľký vládca musí byť krutý! Môžete si spomenúť na Džingischána, Tamerlána a Selima a mnohých ďalších dobyvateľov a vládcov.
  Voznesensky viedol vyvážený kurz a zároveň pokračoval v budovaní ekonomiky a budovaní komunizmu.
  Pre parazitizmus a meškanie do práce boli uväznení ako za Stalina, čo stimulovalo vyššiu mieru priemyselného rastu. Stúplo aj poľnohospodárstvo, ktoré za Stalina trochu zaostávalo. Vyrábali sa aj hnojivá, traktory a rôzne zariadenia. So zručným riadením môžu dokonca aj kolektívne farmy priniesť efekt. A to, samozrejme, dávalo priestor vynálezom. Za Voznesenského bola veda financovaná aktívnejšie a štedrejšie ako za Stalina a Chruščova, mladí vedci boli povzbudzovaní.
  Vďaka väčšej tuhosti a šikovnejšiemu riadeniu, ako aj rozvoju vedy vypustil ZSSR satelit o dva roky skôr. A leteli do vesmíru ešte v roku 1958, 18. novembra, v deň narodenín Voznesenského. A stal sa dňom kozmonautiky.
  ZSSR sa rozvíjal rýchlejším tempom. Disciplína bola na rozdiel od čias liberálneho Chruščova a stagnujúceho Brežneva stalinistická. Plánovanie je zručnejšie, vedecký vývoj sa realizuje rýchlejšie. Sám Voznesensky je, samozrejme, oveľa talentovanejší a výkonnejší človek ako Nikita Chruščov a Leonid Brežnev. A jeho tím bol mladší a efektívnejší. A let na Mesiac sa uskutočnil v ZSSR v roku 1967. Sovietske impérium si navyše zachovalo kontrolu nad Čínou. Voznesensky je šikovný a chápe, že nič nespája národy tak ako spoločný nepriateľ!
  Kórejská vojna sa začala 25. júna 1950. To chcel aj Stalin. Aj Voznesensky išiel touto cestou a tlačil USA proti Číne. Vojna sa vliekla. Prirodzene, brilantný Voznesensky nechcel mier. Bolo pre neho výhodné, že NATO a Čína sa navzájom vyhladzovali a melú vojská. V máji 1953 sa začala veľká ofenzíva vojsk Nebeskej ríše. Boje sa stali prudkými. Číňania v novembri, za cenu obrovských strát, ešte dokázali dobyť Soul. V zime boli boje veľmi prudké. Čína vrhala do boja stále viac síl. Našťastie existuje veľa ľudí. Americkí spojenci bojovali neochotne. Oplatí sa dostať zinkové rakvy kvôli nejakej Kórei? A postupne opustil Kóreu. Ale Spojené štáty tvrdohlavo vydržali a tiež zvýšili svoj kontingent. Ale jadrové zbrane neboli použité ... Boje trvali až do roku 1963.
  Keď sa Kennedy konečne rozhodol ukončiť vojnu, ktorá stála Ameriku viac obetí ako druhá svetová vojna.
  Amerika stratila viac ako milión mŕtvych a opustila Kóreu. Čína stratila päťkrát toľko obetí. Ale pri jeho počte obyvateľov to nie je veľa. Zahynulo aj viac ako stopäťdesiattisíc amerických spojencov, nerátajúc zranených. Plus mŕtvi Kórejci.
  V Amerike zosilneli protivojnové a pacifistické nálady. Čína sa stala závislejšou od ZSSR.
  Stalin bol naďalej kultom a ležal v mauzóleu s Leninom.
  Pre samotného Voznesenskyho sa rozhodli postaviť samostatné mauzóleum a možno v Leningrade.
  Okrem toho bola Kazaň pomenovaná po Stalinovi po jeho smrti. Rozhodli sa, že sa Moskvy zatiaľ nedotknú. Možno Voznesensky dúfal, že prekoná Stalina a že Moskva bude na jeho počesť premenovaná na Nikolaja Voznesenskyho.
  Socialistický tábor sa navyše naďalej rozširoval.
  Fidel Castro vyhral na Kube. A čoskoro Kuba vstúpila do Varšavskej zmluvy. Tito sa nehádal so ZSSR. Juhoslávia a Albánsko vstúpili do Varšavskej zmluvy. Socialistický svet bol jednotný a trvalý. Vo Vietname bola vojna, no tá bola kratšia.
  V Spojených štátoch boli protivojnové protesty a vážny tlak zo strany ľudí príliš masívne. A černosi sa ukázali. A vznikol Kórejský syndróm. Amerika v tom stratila viac. Čínski dobrovoľníci sa navyše zúčastnili vojny a urýchlili porážku americkej armády. Vojna sa teda ukázala byť kratšia, no Američania stratili oveľa viac ako v reálnej histórii.
  Koncom šesťdesiatych rokov ZSSR, ktorý sa rozvíjal rýchlejším tempom, predbehol Spojené štáty z hľadiska národného dôchodku.
  Amerika naopak stratila viac v Kórei a vo Vietname sa rozvíjal pomalšie.
  Voznesensky nikdy nelegalizoval potraty a v ZSSR prakticky neexistovali žiadne antikoncepčné prostriedky. Preto bola pôrodnosť aj rast populácie vyšší ako v reálnej histórii. Národná politika bola tiež rigidnejšia. Všade, kde sa nevyhnutne učili po rusky, dochádzalo k rusifikácii periférií. V roku 1971 bola prijatá nová ústava, ktorá urobila zo ZSSR oveľa jednotnejšiu krajinu tým, že zakázala výstup republík z impéria. Okrem toho bol zriadený post predsedu ZSSR, volený ľudom.
  18. novembra 1971 sa konali referendá o novej ústave a voľbe predsedu ZSSR na päť rokov. A to bolo posilnenie autoritárstva v ZSSR, hoci čisto legálne. V skutočnosti bol už generálny tajomník a predseda Rady ministrov diktátorom.
  Voznesensky legalizoval svoju diktatúru, ako aj autoritatívnu formu vlády. A zaviedol aj post podpredsedu, starajúceho sa o oficiálneho nástupcu, aby sa v prípade vyššej moci vyhol boju o moc vo svojom okolí. A to, samozrejme, hovorilo o väčšej múdrosti ako Nikita Chruščov.
  ZSSR prenikol do Afriky a do Latinskej Ameriky. Mal ešte viac úspechov ako za Brežneva. Najmä v Latinskej Amerike. Kde boli Kubánci aktívnejší. A v Čile boli predstavené sovietske a kubánske jednotky, ktoré rozdrvili Pinocheta.
  18. novembra 1973 oslávil sedemdesiate výročie predsedu ZSSR Nikolaja Voznesenského. Do tejto doby sa ZSSR stal ekonomicky najrozvinutejšou krajinou sveta a vo vojenskej oblasti bol dlhodobo najvyspelejší. A dokonca začali stavať superraketu na let na Mars. Počet obyvateľov ZSSR bol väčší ako v reálnej histórii a naďalej rýchlo pribúdal.
  Voznesensky podporoval vedu a rôzne druhy výskumu. A 25. novembra 1974 bolo objavené žiarenie, ktoré znefunkčnilo jadrové zbrane na celej planéte Zem.
  ZSSR stratil aj schopnosť jadrových úderov, no na druhej strane sa nemohol obávať odplaty od Američanov. A populácia ZSSR je väčšia ako v Amerike a ekonomika je silnejšia a armáda je lepšia v počte aj kvalite. Takže môžete bezpečne bojovať.
  A 9. mája 1975 sa začala tretia svetová vojna. Varšavská zmluva proti NATO. A pokus komunizmu nastoliť svetovládu. V Číne stále vládol zostarnutý Mao a podporoval ZSSR proti USA. A začala sa veľká vojna, bez jadrových zbraní. Medzi sovietskym a kapitalistickým táborom. A vyliala sa krv.
  Sovietske jednotky začali ofenzívu proti NATO s určitými strategickými výhodami. Po prvé, v Grécku sa dostali k moci komunisti a to vstúpilo do Varšavskej zmluvy. Rakúsko sa stalo aj sovietskou krajinou.
  Ofenzíva teda prebehla dobre. Úder tankov Červenej armády je zdrvujúca sila.
  T-80, najnovšie nádrže s plynovými turbínami, sa pohybovali po NSR a nič im v tom nebránilo. 125-milimetrové delo prerazilo nemecké leopardy zo vzdialenosti piatich kilometrov. A samotné nemecké autá nedokázali preniknúť sovietskym dizajnom do čela ani na blízko. Sovietske tanky sa teda pohybovali ako hodinky.
  Elizabeth, Elena, Catherine jazdili v tanku. Posádka je len trojčlenná. A strieľali na nepriateľa.
  Dievčatá stláčali tlačidlá joysticku holými prstami. A trafili správne. A rozdrvil veľa nemeckých a amerických tankov. Takáto sila sa nedá zastaviť. Bojovníci, musím povedať, sú veľmi bojovní.
  Udreli "Leoparda" a spievali:
  -Vo víťazstve nesmrteľných ideí komunizmu!
  A bojovníci vzali a ukázali svoje jazyky!
  Elena vystrelila holými prstami a zaškrípala:
  - Za veľkosť planéty v červenej farbe!
  Ekaterina mlátila holými prstami a kričala:
  - Za veľké Rusko!
  Elizabeth s energiou poznamenala aj pomocou bosých nôh:
  - Za víťazstvo nad nepriateľom!
  Potom dievčatá, rozdrvujúce jednotky NATO, spievali celú romantickú báseň a skladali za pochodu;
  NATO zúri v zúrivosti,
  Nepriateľ pluku sa vrhol vpred ...
  Ale kati-protivníci,
  Rusi sa stretnú s nepriateľstvom!
  
  Strčiť do kože prasaťa,
  Nepriateľ bude rozdrvený na prach...
  Rusi zúrivo bojujú
  Silná päsť vojaka!
  
  Dievčatá temnota Komsomolu,
  Horlivo útočí...
  Pohľad bojovníkov je ostrý,
  Tak poznaj NATO kaput!
  
  Najsilnejší na svete
  Dievčatá behajú bosé...
  Namočte všetkých nepriateľov do záchoda,
  OMON sa nebude môcť držať späť!
  
  Vojna je hrozné slovo
  To zvoní oceľ...
  Všetci sa voláme orly,
  A ruská viera je štít!
  
  Vo vesmíre nie sú krajšie Rusky,
  Krásne svalovky...
  Vo vesmíre sú nebezpečnejší
  Chlapcov sen sa splní!
  Môžeme zrodiť vesmír,
  Moskva je tretia je Rím,
  A dielom lásky je stvorenie,
  Urobme neuveriteľnú hostinu!
  
  V Rusku bude všetko v poriadku,
  Ktorý sa stal veľkým Edenom...
  A dievčatá sa pýtali Boha
  Už žiadne problémy!
  
  Máme veľmi silné tanky,
  Dostatok paliva pre celú nádrž...
  Utiahnite sa, škubnete,
  Od päty dievčaťa po nikel!
  
  Mušle lietajú a rakety
  A máme skvelé bomby...
  Nohy bojovníkov sú spievané,
  Tvrdo udrie do očí!
  
  Ako hviezda komunizmu
  Nad nami sa trblieta kvazar...
  Zničíme hordy fašizmu,
  Máme ruský Boží dar!
  
  Všetci ľudia sa nám stanú bratmi,
  Máme aj červenú krv...
  A preklínajte zlých fašistov,
  A Lada láska k chlapom!
  
  Každý v našej krajine je obr,
  Všetci ľudia sú ako prsty rovnaké...
  Spolu so Svarogom sme jedno,
  Nech sú na nás naši otcovia hrdí!
  
  Moje Rusko je bojujúca krajina,
  V ňom vesmír našiel svoju dcéru ...
  Dievča behá bosé
  Vyžeňme fašistov!
  
  V NATO nebude žiadne Rusko,
  Zavládne v ňom komunizmus...
  Musíme bojovať za našu krajinu
  Takže len dopredu, nie dole!
  
  Staviame domy a cesty
  Stvorili sme svet na veky...
  Dievčatá krásne nohy
  Sen každého chlapca!
  
  Urobíme svet tým najlepším
  A všade najbohatší...
  A budú tu Turkméni a Čukčovia,
  Žiť v najkrajšej krajine!
  
  Potom porazíme zviera, viete
  A urobíme zo sveta úžasný raj ...
  Kresba je krásna na stole,
  Za tento boj a odvážte sa!
  Dievčatá bojovali a spievali plnými hlasmi. Americké a nemecké tanky vyradené. Tu prerazili aj Challenger, rozdelili jeho stranu z veľkej diaľky.
  ZSSR je silná krajina. Ale aj kruté. Napríklad Elena bola zatknutá. Nasadili jej putá a previezli do vyšetrovacej väzby MGB.
  Tam ju odviedli do špeciálneho boxu a prikázali jej vyzliecť sa. Elena sa pomaly vyzliekla. Objavila sa žena v bielom plášti a natiahla si na ruky tenké lekárske rukavice.
  Usmiala sa na Elenu a prikývla.
  - Musím sa ťa dotknúť!
  A začala ju skúmať z vlasov. Potom sa pozrela do uší, nozdier, vliezla do úst. Ale najponižujúcejšie je, keď sa prst v gumenej rukavici zaborí hlboko do lona. Elena pocítila neúprosné nutkanie na močenie. Potom jej matróna v bielom plášti začala krútiť prstom v lone. A bolo to také milé... Dievča zmyselne zastonalo. Matróna sa ďalej krútila vo vagíne. Kým neprišla Elena, čo i len mierne krívala.
  Potom strčili prst do rukavice a chytili aj jej zadok.
  Potom ju odfotili, odobrali jej odtlačky prstov na rukách a nohách. A zobrali ma do väzenskej sprchy.
  Po umytí Elene dali rúcho. A išiel na poschodovú posteľ. V cele bolo viac ako tridsať žien. Elena si však rýchlo zvykla na tesnosť a tvrdo spala. A ďalší väzni sa báli jej fyzicky silných a bojových umení.
  Strávila tri mesiace vo vyšetrovacej väzbe a bola prepustená. Časy však nie sú stalinistické.
  A mučenie bolo mierne, často ju vyzliekali a hľadali. Matróna Máša urobila maximum. Neustále privádzala svoju Elenu k orgazmu, strkala prsty do lona Venuše a šikovne sa tam krútila. A to bolo také pekné!
  A zároveň je to bolestne trápne. Elena si na to s otrasom spomenula a medzi nohami jej to zvlhlo.
  A teraz holými prstami stlačí tlačidlá joysticku a narazí do iného auta.
  Sovietske jednotky postupujú celkom úspešne a takmer podľa plánu. Dievčatá bojujú na oblohe Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová.
  Bojujú s Yankee lietadlami. A zostreľujú lietadlá.
  Súčasne sa používajú aj rakety, ktoré dopadajú na veľkú vzdialenosť. Obe dievčatá sú krásne a vyzerajú tak mlado. Zároveň však bojovali aj počas Veľkej vlasteneckej vojny a Anastasii Vedmakovej sa podarilo odbaviť Španielov.
  Toto sú dievčatá s obrovským rozsahom a skvelými skokmi!
  Anastasia stlačila spúšť holými prstami na nohách. Narazila do amerického auta a zaškrípala:
  - Som terminátor!
  Akulina sa tiež trepala holou pätou a kričala:
  - Som vesmírne monštrum.
  Vojna už nie je taká zaujímavá ako počas druhej svetovej vojny. Rakety fungujú na veľkú vzdialenosť a samy sú namierené na cieľ. A tu sa nedá ukázať zručnosť a zručnosť.
  A to bolo vtedy, keď tak agresívne bojovali s Nemcami.
  Potom to už bolo ťažšie.
  Skúsená, no večne mladá Akulina začala vyslovovať okrídlené aforizmy, čmárať ako zo samopalu a sama zostreľuje Američanov a iných z dela;
  Politik, to je vlk, ktorý láka voličov zajaca nie na ovčiu kožu, ale na zelenú bankovku!
  Politik, to je vlk vo zvyku, ktorý však miluje zeleň!
  Politik-líška chytá voličov ako zajace na sľuby "kapusty"!
  Politik, ktorý sa príliš kríži, keď sa dostal k moci, sa stane krížom pre voličov!
  Politik sľubuje hory falošného zlata, no to pravé zhodí do rokliny medzi skaly!
  Veľké duby hlasno padajú, voliči politikov pri páde drvia pne!
  Boh má každý deň nový deň, ale politici majú k tomu večný piatok a pondelok!
  Politik chce dobro, len do vlastného vrecka!
  Klaun predstiera, že je hlupák, aby vás rozosmial, politik je šikovný na to, aby ste od mrzutosti revali!
  Šašci hovoria kráľom pravdu, politici klamú sami seba!
  V politike sú len zvieratá: potkany, vlci, líšky, šakaly, ale levom sa môžete stať iba človekom!
  Politik je ako ghúl - chce piť krv a za groš si kúpi lisy na lásku!
  Aj hlupák môže veriť v Boha, len génius je schopný nestratiť vieru v človeka!
  Talent, to je diamant, treba brúsiť usilovnosťou a rezať výchovou!
  Pohrebník neskrachuje, kým sa muž sám vojde do rakvy!
  Vodka je jed, ktorý otravuje štát, ovládaný politikmi s opitými mozgami!
  Niet väčšieho nešťastia pre človeka ako politika, len smútok nevie, kto sa s človekom zahráva!
  Med z úst politikov je opojný, len bolestivá kocovina a nikdy nezmizne!
  Zlato je mäkký kov, ale prelomí ochranu akejkoľvek hrúbky, okrem prípadu, keď je svedomím kryštál!
  Politik vždy vyjde z úst s verbálnou hnačkou, no volič si to občas vezme za vôňu ruží!
  Politik, to je taká líška, že vranu zvádza častejšie nie chvastaním sa jej zásluhami, ale nadávaním na cudzie nedostatky!
  Ak chceš odniesť syr od vrany - dobre šuhaj na slávika!
  Politik má bezodné vrecká, hoci v morálke má pevné dno!
  Politici s plameňmi na perách za sebou nechávajú buď spálenú púšť, alebo prehnité močiare!
  Ohnivý reproduktor zanechá len popol!
  Ak je hlava z liatiny, potom je to najkrehkejšia časť tela!
  Ak ste plnokrvný ako pes, neznamená to, že zo seba nenesiete psa arogancie!
  Stať sa jazdcom - orať ako kôň!
  Začiatok je vždy ťažký v športe a politike, ale cieľová čiara je príliš ľahká na to, aby ste leteli z kopca!
  Brzdenie je zlé, nemať brzdy je horšie ako kedykoľvek predtým!
  Politik, to je taká líška, že krúti chvostom, aby sa dostal dopredu, a je prefíkaný, aby mu vytrhol peňaženku!
  Na jazyk politika, ktorý sa dostane do kabelky, sa mince dobre lepia!
  Vo vodke je veľa horkosti a v rečiach politiky je sladkosť, ale skôr to ženie do rakvy!
  Politička je, samozrejme, prostitútka, ale pracuje výlučne s jazykom!
  Kto sa objavil pred Bohom Stvoriteľom - samozrejme politici, tí dali vzniknúť temnote a chaosu!
  Aký je rozdiel medzi politikom a vojakom? Vojak bojuje bajonetom, päsťou, politik iba vypľuje jazyk!
  Ak je politik populista, tak stiahne voliča!
  Politik okupujúci cent voličov, nie stred, ale hráč, ktorého politika pôjde bokom!
  Armáda je sila, ak jej vlasť nezrodila bezmocnosť!
  Armáda je bezmocná, keď generáli majú mozgy vzadu a proviantníci majú ruky v sračkách!
  Žena pre znechutenie odmieta sex pre peniaze a politik si bez hanby ľahne za manu!
  Žena chce sex od pekného muža a politik dostane zadosťučinenie od soka!
  Politik sa predáva za veľa peňazí, ale on sám nestojí ani cent a nie je blázon!
  Ak politikovi chýba inteligencia, kompenzuje to prebytkom podlosti!
  Politik rád veľa štekal, no psí vernosť si drží len zlaté teľa!
  Prečo politik sľubuje hory zlata? Hrable v horúčave mincí nesprávnymi rukami do vrecka!
  Prečo je politik lepší ako prostitútka? Tí, ktorí sa nakazia AIDS len obrazne, ale smrteľnejšie!
  Krásne obnažené ženské nohy, len politici si obúvali topánky hnusne!
  Prečo je líška nebezpečnejšia ako lev? Pretože jazyk je smrteľnejší ako tesáky!
  Hlupák nezaspí, na rozdiel od opilca, politik neprestane klamať, na rozdiel od lúzera!
  Prostitútka používa voňavý parfém na prilákanie klientov, politik páchne verbálnou hnačkou - na prilákanie voličov!
  Prečo sú politici ako tučné mačky? Pretože ich pasca na myši je dlhý jazyk a uchopenie čeľustí podvodu!
  V čom je žena nadradená politike? Muža zaujme príjemnou vôňou a smrad politik neskryje žiadnou kolínskou!
  Kat je najčestnejší človek, klient sa nikdy nebude sťažovať, že urobí objednávku neskoro!
  Aj smrť je dobrodružstvo, s neznámym pokračovaním, len človek by sa takejto zábavke najradšej vyhol!
  Tento kat je robotník, ktorého klient nenalieha!
  Lekár je niekedy aj kat, len klient si pod ním ľahne dobrovoľne!
  Mladík bez brady môže byť aj koza!
  Politik, to je potkan, ktorý hryzie jazykom!
  V srdci nie je Boh, ale kňaz je v pečeni!
  Nikdy nevie, kedy sa svet skončí, no nočná mora života sa zdá nekonečná!
  Nepozvaný hosť je horší ako koronavírus!
  Najsmrteľnejším vírusom sú politici šíriaci infekciu mnohoslovnosti!
  Boh stvoril svetlo, tma sa objavila, keď boli ľudia oslepení politikmi!
  Kedy sa objavil prvý politik? Keď Eva podviedla Adama a vedci zistili, že človek sa vyvinul z opice!
  To, či človek pochádza z opice, je sporné, no niet pochýb o tom, že ľudia napodobňujú nehodné idoly!
  Vojna je kladivo, ktoré rozbíja zrkadlo ľudských ilúzií!
  Politik sľubuje mier, ale on sám sa dokáže kamarátiť len s vlastnou peňaženkou!
  Politik, to je diabol, ale svoje chvosty tak šikovne neschováva!
  Politik je ako anjel svetla v prejavoch a Satan je v realizácii!
  Ak sa zrazu cítite sladko z prejavov politika, skontrolujte, či vaša inteligencia nepadla na dno!
  V čom je politik viac-menej úprimný slovami: iní nie sú o nič lepší!
  Politik, rád vylieva striebro z prejavov, ale z nejakého dôvodu len mlčanie v čase dostane zlato!
  Ani diamant nie je taký tvrdý, aby ho neomráčila tvrdohlavá túžba politika sľubovať!
  Tu už bojovníci vymenili svoje bojové súpravy a vrátili sa na základňu. Áno, ofenzíva armády ZSSR je veľmi silná.
  Boj a ostatní bojovníci. Napríklad Mirabela s veľkou účinnosťou vyraďuje pozemné ciele.
  Jej prúdové útočné lietadlá útočili na rôzne ciele, väčšinou na súši.
  Dievča stláčalo gombíky holými prstami a spievalo s potešením;
  Zničíme celý svet násilia,
  Až na dno a potom...
  Vybudujeme nový, nový svet -
  Kto nebol nikto, stane sa všetkým!
  Sovietske jednotky sa už blížili k Bonnu. Generáli Červenej armády sa veľmi potešili. Suverénne vyhrali. Ale v bitke môžu nastať rôzne výsledky. Červená armáda prevzala množstvo tankov a húfnic a iných druhov zbraní. Bitky ukázali, že americké tanky M-60 neboli rivalmi pre sovietske T-72 a T-80. Avšak aj skoršie T-64 sú ešte silnejšie ako americké.
  Takže front sovietskych vojsk špecificky rozdrvil nepriateľa. Maršali ZSSR nakreslili schémy útočných operácií. A pokročilé tanky vstúpili do rieky Rýn. A prevalcoval ho húsenicami. A bol to pôsobivý pohľad.
  Potom sa celý prápor dievčat, zhadzujúcich podprsenky, špliechal do rieky. A bolo to také krásne.
  Sovietske vojská vstúpili do Belgicka... Bol ešte máj 1975, teplo a vzduch plný jari.
  Miestne obyvateľstvo pred bojovníkmi padlo na kolená a bozkávalo ich bosé, vytesané nohy.
  Bojovníci vyhrali...
  Alenka napríklad so svojím tímom ako prvá vbehla do Bruselu. Anyuta hodila granát holými prstami a zavrčala:
  -Za červený komunizmus!
  Alla, čmáral z dvoch guľometov naraz, poznamenal:
  - A zelený komunizmus nie je zlý!
  Maria hodila granát holými prstami, roztrhala vojaka NATO a zaškrípala:
  - A najjasnejšia farba je farba víťazstva!
  Marusya vystrelila z bazuky, rozbila nepriateľský tank a štebotala:
  - Vyhráme!
  A potriasla si odhalenými šarlátovými bradavkami na prsiach. Tu je dievča...
  Bojujú tu aj BMP, so zbraňami a guľometmi. A aktívne mlátia aj armádu NATO.
  Dievča, ako vždy, je plné agresie a vzrušenia. A ich oči sa lesknú. Sú to takí úžasní bojovníci.
  Olympias, strieľajúc z bojového vozidla pechoty, spieva:
  Veľkosť Ruska sa nedá pochopiť
  Je taká mocná a svätá...
  Armáda vlasti je neporaziteľná,
  Pre slávu nezlomného vojaka!
  A dievča vezme a vystrelí z raketometu. A položí veľa nepriateľov.
  Áno, dievčatá sú tu veselé...
  A teraz prešli Brusel a sovietske tanky už vchádzajú do Paríža. A robia to s veľkou vervou.
  Dievčatá Margarita a Oksana nastavili červenú vlajku na Eiffelovej veži. A hýbe sa vetrom.
  Dievčatá sa pozrú a vidia pod sebou celý Paríž. Nádherné a veľmi krásne mesto. A oheň žiari v tme.
  Margarita spievala:
  Majster a Margarita,
  Vieš, že je vojna...
  Majster a Margarita,
  Aký je hrdina Satan?
  Oksana sebavedomo vyhlásila:
  - Bulgakov neukázal toho sovietskeho človeka, na ktorého by mal byť hrdý!
  Margarita s tým súhlasila:
  - Hádzať do papierov, to je škaredé!
  Oksana mávla rukou na pilotov a poznamenala:
  - Ale ženy, ktoré snívali o módnych šatách, sa dajú pochopiť!
  Margarita sa zasmiala a zavrčala:
  - Nemôžete žiť bez žien, nie,
  V nich májové slnko, ako povedal básnik!
  Oksana logicky vydala:
  Bez ohľadu na to, koľko slov dáte
  Zamiluj sa do nás znova...
  Takže zakaždým, aspoň na hodinu!
  
  Červená armáda zvíťazila. Davy ľudí vítali sovietskych vojakov ako osloboditeľov. A taký veľký počet sa zišiel pod červenými vlajkami.
  A hudba hrala, orchester znel ...
  Alenka, ktorá bežala po kamenistej ceste Paríža, štebotala:
  Snívam ten istý sen
  Opäť som v Paríži, opäť som zamilovaný.
  Slnko spoza striech nás stretlo v Paríži.
  Zrazu sa pozriem - stojíš pri kaviarni.
  Ako dieťa som študoval francúzštinu
  A rozhodol som sa, ako začať rozhovor.
  Zdvorilo "Bonjup", poviem vám...
  Alla prerušila Alenku:
  - Túto pieseň by mal spievať muž! Sme lesbičky?
  Alenka s úsmevom súhlasila:
  - Áno, je lepšie spievať mladému chlapovi! Vysockého typu!
  A dievčatá sa smiali.
  Po dobytí Paríža sa sovietske jednotky presunuli ďalej k Porte de Calais, aby odtiaľ zaútočili na Britániu. A toto je ich aktívny krok pre Červenú armádu.
  Sovietske námorníctvo tiež postupovalo a tlačilo. Najmä ponorky boli početné a záludné.
  Vykopané zo sovietskych pechotných vozidiel ...
  Nataša napríklad vstúpila do Ríma. V Ríme bolo tak krásne. Toto mesto nebolo bezdôvodne nazývané večným. A je v ňom toľko krásnych vecí, vrátane Kolosea. A rôzne druhy sôch pre cisárov a cisárov ...
  Natasha pleskla bosou nohou o kamene a zaškrípala:
  - Sláva ríši ZSSR!
  Potom dievča vyskočilo a skrútilo sa vo vzduchu. A jej obnažené opätky tak blikali.
  Zoya agresívne zdôraznila:
  - Áno, ZSSR je veľmi slávny!
  Augustín so smiechom poznamenal:
  - A na dvore bude éra komunizmu!
  Potom dievča žmurklo na svojich partnerov. A očividne sa stala veselšou. A bola pripravená tancovať.
  Svetlana sa blysla obnaženými ružovými opätkami a poznamenala:
  - Komunizmus je krásny! Ale nie na dvore, ale v hlave!
  A dievčatá vybuchli smiechom a vycerili zuby.
  Rím sa podriadil sovietskemu impériu, rovnako ako Taliansko. A v rovnakom čase sa začalo pristátie v Británii. A Červená armáda zaútočila aj na USA cez Aljašku. A toto je tiež taký odvážny záznam.
  Dievčatá Alice a Angelica prerazili Aljašku a konali mimoriadne efektívne. Ak je slovo extrém vhodné pre efektívnosť.
  Alice strieľala na nepriateľa a vyceňovala zuby a prehovorila:
  - Verím v komunizmus!
  Angelica nahnevane zavrčala a hodila granát holými prstami:
  - Nestarajte sa o to, čomu veríte - poznanie je sila!
  Dievčatá odrazili nápor nepriateľa všetkými dostupnými prostriedkami. Alice raz hrala šach s Botvinnikom a hádala sa s prvým sovietskym majstrom sveta:
  - Je pravda, že v zlej pozícii sú všetky pohyby zlé?
  Michail Moiseevič odpovedal s úsmevom:
  - Dobrý šachista nevedie k zlej situácii!
  Alice skepticky pokrútila hlavou.
  Ale aj ty si prehral!
  Botvinnik prikývol, ale poznamenal:
  - Stratený, ale znovu vstal!
  V tomto svete však boli určité nuansy. Michail Moiseevič Botvinnik, nebol zbavený práva na odvetu a porazil aj Petrosjana v odvetnom zápase. Potom s ním odohral ďalší zápas. A prehral so Spasským. Potom sa Botvinnik konečne rozhodol vzdať pomstu. Aj keď som ešte pár rokov hral na voľných turnajoch. Spasského porazil Bobby Fischer. Potom sa Fischer pomstil ešte presvedčivejšie. A keď je stále majstrom sveta v šachu. Karpov s ním nehral. A Fischer je pripravený bojovať.
  Alice však hrá šach veľmi dobre. A Botvinnik čelil jeho sile. Na jeho majstra sveta dosť naliehala.
  Teraz Alice strieľa zo svojej ostreľovacej pušky a spieva:
  - Sláva Komsomolcom, kravata na krku ti rozkvitla!
  Angelica zavrčala:
  - Alicu chápeš ako priemernú!
  Dievča si v odpovedi odfrklo. A dal ďalší obrat zo samopalu.
  Dievčatá odrazili nápor nepriateľa a začali sa posúvať ďalej. Angelica rada hrala Go. A vyhrať tam série s rôznymi partnermi.
  Teraz to však bol prudký požiar. A vystrelila a zrazila yankeeských vojakov.
  A zatiaľ čo dievča spievalo:
  Som ruský rytier na kolenách divochov,
  Nepriatelia Ruska zmetiem z povrchu zemského!
  A ako žmurká na svoju partnerku. A s holými prstami zase hodí granát.
  Opora Červenej armády na Aljaške sa rýchlo rozširovala. A sovietske jednotky sa pohybovali ako kvapky ortuti na povrchu. Do boja vstúpili najmä tanky ľahkej jazdy.
  A bitiek sa zúčastnili autá pre jednu osobu, kde dievča ležalo, a veľmi nízka silueta - kompaktná. A pozície USA dostali takéto autá. A teraz Margarita jazdí v takom aute a strieľa na Američanov a spieva si.
  - Tra, ta, ta! Tra, ta, ta! Zabil som mačku!
  A z pištole s krátkou hlavňou ako buchot. Bojovné dievčatá, ktorým väzni bozkávajú obnažené okrúhle päty.
  Títo bojovníci nikomu nedávajú milosť. Tu je dievča Domino, tiež na pojazdnom tanku, lieta na jednomiestnom sedadle a drví svojich protivníkov.
  A kde môžu Američania konkurovať takýmto ľuďom?
  Domino čmárá zo samopalov, chrlí smrtiace nálože a píska:
  - Za Rusko, našu krajinu komunizmu!
  Domino je cool dievča a muži pred ňou padajú na kolená...
  Už je jún a na okraji Londýna sa bojuje. Briti neočakávali, že ich hlavné mesto bude tak rýchlo napadnuté. A v Európe sovietske jednotky, ktoré prekonali Pyreneje, už v Španielsku. A prišli do Madridu.
  Alžbety na tanku T-80. Dievčatá získali mnoho slávnych víťazstiev a teraz vstupujú do hlavného mesta Španielska. Franco je stále nažive a už v strachu utiekol. A ľud víta Červenú armádu ako osloboditeľov.
  Diktatúra padla a pod húsenice sovietskeho tanku sa hádžu kvety.
  Elizabeth povedala:
  - Zvrhli sme nacistov!
  Elena s pomocou holých prstov vystrelila nohy, zlomila americkú tanketu a zavrčala:
  - Urobil som, čo som musel, pred štyridsiatimi rokmi!
  Catherine agresívne zasyčala:
  - Áno, v Španielsku nepotlačili fašizmus a on prišiel do našej krajiny!
  Elizabeth odpovedala s úsmevom:
  - No nič! Ale teraz rozdrvíme všetkých nedokončených náckov v zárodku! Vznikne celosvetové bratstvo komunizmu! A ľudia sa už nikdy nebudú navzájom zabíjať!
  Dievčatá jednohlasne štebotali:
  - Ľudia sa nikdy nezabijú! Sláva Rusku!
  Madrid padol. Sovietske tanky vstúpili aj do Lisabonu. Zvrhnutý bol aj diktátor Salazar, ktorý už dlho sedel na tróne, známy svojimi sympatiami k Hitlerovi a takmer vyhlásil vojnu ZSSR.
  Dievčatá Alenka a jej tím prinútili väzňov bozkávať ich bosé nohy... Potom sa kolóna sovietskych tankov pohla ďalej.
  Gibraltár je poslednou baštou NATO v Európe. Svojho času sa nepodriadila ani Napoleonovi, ani Hitlerovi. Teraz naň však zaútočí Červená armáda.
  Elizabeth strieľa z tanku na britské batérie.
  Dievča sa veľa usmieva a strieľa presne. Zasiahne cieľ a zaškrípe:
  - Komunizmu nekladú žiadne prekážky!
  Elena tiež trefne vystrelila, použila holé prsty na nohách a zavrčala:
  - Dievča, vezmi si stroj čo najskôr!
  Ekaterina tiež mlátila nepriateľa. Udrela ho presne a vykríkla, vycenila zuby:
  - A podhlavňový granátomet sa bude hodiť!
  Povedzme, že dievčatá bojovým spôsobom strieľajú na pozície Británie.
  Elizave sa aj pri natáčaní cítila inšpirovaná a zložila niekoľko desiatok aforizmov;
  Lev je kráľom zvierat, ale zvieratám zvyčajne vládnu líšky!
  Vlk si oblečie baranie, politik si obuje topánky s bielymi rukavicami!
  Politika je špinavý biznis a biele rukavice sa v nej hodia ako biele plášte v bani!
  Kráľom nie je ten, kto reve ako lev, ale ten, kto je prefíkaný ako líška!
  Diktátor rád učí demokraciu ako vrana slávika spievať!
  Ľudia, toto nie je dobytok a vládca nie je panvica!
  Človek je Božím synom, pretože ho ukrižujú naplno!
  Politik je niekedy vlk v ovčom rúchu, ale častejšie baran v levom!
  Politik má najväčšie umenie, draho sa predáva, čo nestojí ani cent!
  Politik, to je diktátor fliaš - jeho prejav spôsobuje kocovinu!
  V politike nie sú slušní ľudia takí vzácni ako vegetariáni medzi vlkmi!
  Poriadok je v tichosti, neporiadok vedie k mnohoslovnosti!
  Politik je trpaslík s dlhým jazykom a gigantickými ambíciami!
  V rieke nie sú žiadne suché kamene, ani politici s čistými rukami!
  Boh nenechá ľudstvo zahynúť, ak nezostúpi na úroveň pekelných zvierat!
  Je lepšie byť bezbradým mladíkom ako kozou, ktorá zmenila mladosť!
  Politik vyžaruje smrad cez sladkú vôňu medových prejavov!
  Politik má jeden cieľ - moc a všetky spôsoby jeho dosiahnutia sú čistou špinou!
  Politik, to nie je vždy pevná ruka, ale vždy dlhý jazyk!
  Dlhý jazyk politika skracuje život voliča!
  Za diktatúry je to ako v autobuse - polovica sedí, druhá polovica sa trasie a kontrolór tyrana je sám zbabelý zajac!
  Politik je matematik, ktorý sa nechce s nikým deliť, ale rád uberá!
  V politike nie sú žiadni bratia, ale plno chalanov, žiadni čarodejníci, ale plno nočných víl!
  Politik chce voličovi ukázať, že je kúzelník, no v skutočnosti je len nočnou vílou!
  Politik bez guľôčok z ocele riskuje, že si oblečie nohavice!
  Politik, to je šašo, ale namiesto smiechu vás núti zvracať!
  Politik je klaun, ale nie koberec, ale koberec!
  Politik je šašo, ale zvony mu zvonia bronzom planých rečí!
  Politika, to všetko je špina pri výstupe na vrchol!
  Politik, kradne, robí čo najväčší hluk, ale kradne nielen peniaze!
  Politik zbiera hlasy voličov, aby si zavrel hubu!
  Politik, toto je Boh len naopak, Všemohúci vytvára poriadok z chaosu a politik mení poriadok na chaos!
  Politik je srdcom zbabelý zajac a navyše miluje zeleň!
  Vodka je to, čo vás zabaví na hodinu, politik vás prinúti roniť slzy sklamania na celé storočie!
  V jednom pohári vodky sa myseľ neutopí, ale na utopenie krajiny stačí aj kvapka sladkej reči politika!
  Vlk je ošetrovateľ v lese, politik s vlčím chvatom ochromuje ľudí aj zvieratá!
  Diktátor je líška, ale oveľa nenásytnejšia a schopná pohltiť všetkých ľudí hroznom!
  Politika je reč, ako kladivo odrádza od myslenia, hoci nemá váhu!
  Politik je páčidlo, ktoré bije mozgy, len mäkšie ako vosk, pokiaľ ide o princípy!
  Politika je taká oblasť, v ktorej sú všetci klamaní a všetci sa mýlia, ale víťaz je ten, kto skresľuje vierohodnosť!
  Bosá žena neriskuje prechladnutie mužskej ľahostajnosti!
  Muži nemajú ženskú fantáziu na outfity, ženy nemajú mužský realizmus na topánky!
  Žena miluje, keď je muž poslušný a ľahostajný k alkoholu, ale muž, ktorý si ju dokáže podmaniť, omámi!
  Dievčatá sú skrátka všestranné remeselníčky a obsadili Gibraltár. Padol aj Londýn. Sovietske lode už pristáli v Írsku. A áno, Aljaška bola zajatá a Červená armáda vstúpila do Kanady.
  Dievčatá sú divoké a skáču ...
  Alice so smiechom poznamenala:
  Sme tvrdí bojovníci!
  A holými prstami hodila granát.
  Angelica poznamenala:
  - Strmosť nie je vždy znakom inteligencie!
  A s holým opätkom podľahla magnetickej míne. A položil veľa bojovníkov.
  Dievčatá behajú po Kanade a spievajú;
  Komsomolky sú najlepšie zo všetkých,
  Bojujú proti fašizmu ako orli...
  Nech je naša vlasť úspešná,
  Bojovníci ako s teplom vtáka!
  
  Horia nekonečnou krásou,
  V nich celá planéta ohrieva plameň jasnejšie ...
  Nech je výsledok neobmedzený
  Vlasť zomelie aj hory!
  
  Na slávu našej vlasti, svätý,
  Budeme bojovať s fanatikmi...
  Dievča behá bosé v snehu,
  Nosí granáty v tesnom batohu!
  
  Hodí darček do veľmi výkonného tanku,
  Rozbite to pre slávu...
  Dievča strieľa zo samopalu,
  Ale je tu rytier udatného štátu!
  
  Všetko môže byť dievča, veríš
  Dokáže bojovať aj vo vesmíre...
  A reťaze fašizmu budú zviera,
  Hitler je predsa len tieň mizerného klauna!
  
  Dosiahneme, že vo vesmíre bude raj,
  A dievča prenesie hory pätou ...
  Preto bojuješ a odvažuješ sa
  Na slávu našej vlasti Ruska!
  
  Fuhrer bude čakať na slučku pre seba,
  A má pri sebe guľomet s granátom ...
  Nezlomíš hlúpo,
  Wehrmacht pochováme lopatou!
  
  A bude to vo vesmíre tak Eden,
  Veľký ako priestor a veľmi kvitnúci...
  Vzdal si sa Nemcom ako hlúpy Sam,
  A Ježiš vždy žije v duši!
  
  Byť členom Komsomolu je veľmi dobré,
  Nosené pod krásnou červenou vlajkou...
  Aj keď je to pre mňa niekedy ťažké
  Ale výhody krásy nie sú márne!
  
  Bosý som vbehol do chladu,
  Záveje šteklia holú pätu...
  Dievčenský zápal skutočne vzrástol,
  Vybudujeme nový svet komunizmu!
  
  Koniec koncov, vlasť je naša vlastná matka,
  Máme čo do činenia s pulzujúcim komunizmom...
  Ver nám, že nepošliapeme vlasť,
  Skoncujme s odporným netvorom-fašizmom!
  
  Vždy som krásne dievča
  Aj keď som zvyknutý byť bosý v záveji...
  Splnený veľký sen
  Aké zlaté vrkoče mám!
  
  Fašizmus prerazil až do Moskvy,
  Je to skoro ako keby strieľali v Kremli...
  A my dievčatá sme bosé v snehu ...
  Január stojí, ale nám sa zdá v máji!
  
  Urobíme, pre vlasť, vedieť všetko
  Vo vesmíre nie je žiadna krajina, ktorá by nám bola drahšia...
  Nech je tu veľmi krikľavý život,
  Netreba len odpočívať na posteli!
  
  Vybudujme žiarivý komunizmus,
  Kde je palác s rozvetvenou záhradou pre všetkých ...
  A fašizmus zahynie v podsvetí,
  Za matičku Rus je potrebné tvrdo bojovať!
  
  Takže vo vesmíre bude dobre,
  Keď rýchlo zabijeme nepriateľov...
  Ale teraz je boj veľmi ťažký,
  Dievčatá chodia bosé!
  
  Sme dievčatá, bojovníci-hrdinovia,
  Hoďme divoký fašizmus do pekla...
  A vyzeráš ako bosá kráska
  Aby to zástava komunizmu dokázala!
  Pesničky možno nie sú úplne na sezónu, ale od srdca a z celého srdca ....
  V júli 1972 vstúpila Červená armáda do kontinentálnych Spojených štátov. A vyhrala s presvedčivosťou, napriek rozšírenej komunikácii. A úspechy Červenej armády boli kolosálne.
  A prevaha v zbraniach tiež.
  Najmä ako tanky a tiež letectvo. A porazili Američanov.
  Teraz Elizabeth bojuje na území samotných Spojených štátov. Bojuje a vyhráva a nezabudne spievať:
  - Jeden dva tri! Zlomte fašistu!
  Elena vystrelí holými prstami a zaškrípe:
  My dobyjeme Ameriku!
  Ekaterina stlačila svoju šarlátovú bradavku na joysticku a vydala:
  - Najkrajšie víťazstvo bude naše!
  Zároveň si niektoré dobre zamerané dievčatá a aforizmy pripomínajú:
  Politik, ktorý sľubuje koláč do neba, púšťa majetok národa do vetra!
  Prostitútka dostane peniaze jazykom, politik dostane hlasy, no ten druhý je oveľa skorumpovanejší!
  Politik je somár, ktorý chce z voličov urobiť somárov!
  Politik má jeden zlodejský oblek - vydieranie hlasov!
  Politik je koza, ktorú dojí slovné hnačky!
  Prostitútka je oveľa čestnejšia ako politika, sex výmenou za peniaze, lepšia ako pornografia za hlas!
  Politik je daný ako posledná kurva, ale nakazí všetkých klientov naraz!
  Prezervatív chráni prostitútku pred infekciou, proti politickej infekcii pomôžu len štuple do uší!
  Politik je rýchly na jazyku, pomalý na plnenie sľúbených, no len gepard v ospravedlnení!
  Politik je majstrom lži, veľmajstrom klamstva, zástancom vyhýbania sa, ale nepozná základné pravidlá slušnosti!
  Politik nemeria sedemkrát, ale odreže tri kože!
  Politik je voš, ktorá sedí na býkovom voličovi, no napriek malým rozmerom veľmi zaťažuje!
  Čo chce žena, to chce Boh a čo chce politik, nechce ani Satan!
  Politik je boxer so skorumpovaným rozhodovaním a nezákonnými údermi!
  Politik je umelec, ktorý uprednostňuje svetlé kresby pred tmavými farbami!
  Nie je nič klzkejšie ako cesta politika na vrchol, len dole tlačí voličov!
  Neverte, že politik je váš priateľ a záchranné lano, je to váš nepriateľ a ťahá vás do rokliny!
  Svedomie je drahý tovar, ale nepredáva sa na váhu a nekupuje sa spolu!
  Každý politik má v skrini kostlivcov, ale voličom hovoria, že sú to mäso v chladničke!
  Tento politik je kocúr, ktorý má pre voličov pripravenú pascu na myši, len návnadou nie je syr, ale slovný záchod!
  Volič pije vodku a politik trhá hrdlo!
  Radšej piť celú noc, ako voliť politika s opitými očami!
  Politik spieva, tvári sa, že je svoj, ale podľa nôt niekoho iného!
  V láske neexistujú falošné poznámky a politika je úplná lož!
  Politik, ktorý rozšíri prejav s pruhom, zabezpečí voličovi kockovanú oblohu!
  V politike je často na prvom mieste - posledná zver!
  Hoci je politik a slon v porcelánke, prelezie každú škáru!
  Bosá žena zvádza mužov, obúva bohatých a pod pätu si pchá holú pätu!
  Nahé ženské prsia nechajú muža bez nohavíc!
  Prostitútka sa pred klientom vyzlieka, politik si pred voličmi oblečie baranček!
  Ak vás obúvajú bezhlaví politici, tak ste posledný klobúk!
  Ak nemáte v hlave kráľa, potom ste klobúk a v núdzi!
  Koruna nie je pre toho, kto má klobúk!
  Najdrahšia reč je zlaté ticho!
  Diamantový muž so silnou vôľou a oceľovými nervami!
  Skromnosť človeka zdobí, ale politik sa rád vyvyšuje až do škaredosti!
  Takmer žiadni poctiví politici, ale plno sklamaných ufňukaných!
  Dosť bolo rečí, je čas začať!
  Vo verbálnej hnačke politikov sa topia činy, ale objavujú sa prázdne slová!
  Politika a more sú po kolená, no on je až po uši zasypaný verbálnymi hnačkami!
  Z medu z úst politikov sa dá zaspať navždy!
  Dievčatá dobre skladali a vynikajúco bojovali. Philadelphia padla a Američania sa hrnuli.
  Sovietske a čínske jednotky postupovali cez USA vo víťazných pochodoch.
  V Amerike prevládala panika a lámanie si hlavy a zdalo sa, že nie je šanca na záchranu.
  Červená armáda brala mesto za mestom. A už sa koncom augusta priblížil k New Yorku a Washingtonu.
  Na hlavné mesto USA začal zaútočiť celý prápor dievčat.
  Bojovali v dave, bosí a v bikinách. A hádzali granáty holými prstami.
  A ponáhľal sa okolo Washingtonu. A strieľali protivníkov zo samopalov a hádzali granáty.
  A revali:
  - Lenin je s nami v októbri,
  S obrovskou dvojkou v denníku!
  A ako jazyky ukazujú. A dávať strieľať nepriateľov. A ako mlátia sovietske tanky.
  A zasiahnite húfnice a raketomety.
  Takto sa mláti "Smerch" a všetko naraz sfúkne. A celé štvrte vybuchnú a zrútia sa.
  A ukázalo sa, že ide o krutú inscenáciu zdrvujúcich úderov. A rakety vybuchnú...
  Biely dom je zničený a americký kongres utiekol. Takto dopadla vojna. A dievčatá revú a strieľajú.
  Potom položili väzňov na kolená a prinútili ich pobozkať ich bosé nohy. A robia to chvejúc sa od strachu.
  Mária, ktorú čierny vojak pobozkal na pätu, zavrčala:
  - Sláva CPSU!
  A cvakol holými prstami na nose.
  Augustín zakričal:
  -Za červený komunizmus!
  A bojovníci naplnili vojakov a doslova na nich skočili. A toto bol agresívny tlak sovietskych kobýl.
  
  Ale ani to sa neobmedzovalo na toto... Dievčatá trochu podpálili aj mužov.
  Washington však skrátka padol. A New York tiež... Američania ustúpili, či skôr utiekli na juh.
  Prenasledovala ich však Červená armáda. A jazdil a jazdil až do Mexika.
  3. septembra 1975 Spojené štáty americké kapitulovali. Vojna je takmer u konca. Ale bolo tiež potrebné zachytiť Latinskú Ameriku proamerickými diktatúrami. Nie sú súpermi v sile a ľudia v týchto krajinách sú za ZSSR a komunistov.
  Ale treba ísť ďalej a ísť ďalej. A prekonávať vzdialenosti.
  Vojna stále prebiehala a dievčatá bojovali.
  Natasha, aby si skrátila čas, letela so svojím tímom v lietadle.
  Dievčatá hrali špeciálny druh šachu pre štyroch a diskutovali o pomere síl.
  Zoya povedala s úsmevom:
  - Teraz budeme mať všestranný komunizmus!
  Augustín poznamenal:
  - Vznikne bratstvo komunistických štátov a národov. A potom už nebudú žiadne vojny, žiadne problémy. Poletíme nielen na Mars, ale aj ku hviezdam. A tam bude staroba porazená a všetci budeme nahí, zdraví a šťastní!
  Svetlana sa zasmiala a odpovedala:
  - Navždy mladý! Navždy naboso!
  Natasha sa zasmiala a poznamenala:
  - Je to skvelé!
  Boje v Latinskej Amerike boli nejednotné. Národy boli na strane Červenej armády, vojaci a dôstojníci naozaj nechceli zomrieť za svojich nelegitímnych diktátorov. Jednotliví fanatici však bojovali, no dali sa ľahko potlačiť. A jednotky postupovali, drvili a porazili nepriateľov.
  ZSSR vyhral s veľkou ľahkosťou ...
  Ale vojna sa ešte neskončila. Hoci v novembri Santiago vzal a zvrhol Pinocheta. A celá Latinská Amerika bola pod kontrolou.
  Stále však potrebujeme oslobodiť černochov v Južnej Afrike a prevziať kontrolu nad Blízkym východom a islamskými krajinami.
  ZSSR nastolil svetovú hegemóniu. A chcel mať všetko pod kontrolou. Prišiel rok 1976... Sovietske a čínske vojská, ako aj spojenci, obsadili za mesiac a pol celý Blízky východ a Pakistan a Irán. Do bojov o Pakistan sa zapojili aj Indovia. O mesiac neskôr ovládli severnú Afriku. Odpor bol slabý, hoci sovietske a čínske jednotky zabíjali veľa. Ostatné krajiny Afriky neodolali. A dobyli ich celkom ľahko a takmer dobrovoľne.
  Južná Afrika tiež odolávala len dva týždne. Čierny, samozrejme, podporoval ZSSR a Čínu. A víťazstvo bolo úplné. A tam bol let na Mars a všetko bolo veľmi jemné. Červená armáda obsadila aj Austráliu a Nový Zéland.
  Potom bolo rozhodnuté vziať a vytvoriť jedinú ríšu. Mao Ce-tung práve zomrel. A v Číne sa k moci dostali úplne prosovietske sily.
  A 18. novembra 1976 sa konalo svetové referendum o vzniku ZSSR na celej planéte Zem. Tak skončilo zhromažďovanie sovietskeho impéria. ZSSR sa stal jednou krajinou na celom svete.
  A Nikolaj Voznesensky je predsedom celej planéty Zem. Onedlho sa konala voľba predsedu na päť rokov. Vznikla silná svetová veľmoc. A ľudia lietali na planéty slnečnej sústavy.
  Bohužiaľ, Nikolaj Voznesensky nie je nesmrteľný. A nepodarilo sa im objaviť nesmrteľnosť. A zomrel v roku 1980, keď už vesmírne lode dorazili k Merkúru.
  Mal však podpredsedníčku, ženu Margaritu Koršunovú, ktorá začala vládnuť po Voznesenskym.
  A život plynul dobre a veselo.
  Ľudia ovládali planéty slnečnej sústavy. Začali stavať mestá na Mesiaci, Marse, Venuši, Merkúre.
  A v roku 2020 sa začal prvý let človeka mimo slnečnej sústavy k planétam, ktoré sa točili okolo hviezdy Sirius. A bolo to veľmi zaujímavé a svojím spôsobom krásne.
  Na planéte Zem už boli materiálne problémy vyriešené a chudoba tam nebola. Bola vyvinutá vakcína proti rakovine a mnohé choroby boli eradikované. Začali sa experimenty s omladzovaním. Urobilo sa oveľa viac.
  Všetci už mali autá v osobnom vlastníctve. Mnoho tovarov sa stalo zadarmo, najmä potraviny. Ostatné boli veľmi lacné. Navyše ceny neustále klesali a platy rástli.
  Nebola nezamestnanosť. Pravda, prudký rozvoj vedy vytvoril nedostatok pracovných miest. To sa ale vyriešilo skrátením dĺžky pracovného dňa. Najprv bol zavedený päťdňový pracovný týždeň. Potom štyri dni. A potom sa pracovný deň zmenil na šesť hodín. A potom zredukované na štyri.
  To znamená, že práca v roku 2020 sa stala štyrmi hodinami denne a tromi dňami voľna v týždni! A to je skvelé. A veľa produktov je zadarmo a je ich veľa. Existovala skutočná kontrola pôrodnosti, aby sa zabránilo preľudneniu, ale taká mierna. Tri deti je možné mať bez problémov.
  Vzťahy medzi rasami a národnosťami, aspoň navonok, boli celkom prosperujúce a priateľské. Ľudia žili ako jedna rodina národov. Sovietsky ľud začal dominovať a všetko sa zdá byť v poriadku.
  Náboženstvom bol komunizmus, materializmus a ateizmus. Hlavná vec je viera v ľudskú myseľ. Samozrejme, ľudia musia byť ľuďmi.
  Nuž, nádej na nesmrteľnosť mocou komunistickej vedy. Hovorí sa, že príde čas a veda bude taká všemocná, že vzkriesi aj mŕtvych.
  A Stalin, Lenin a Voznesensky!
  A verte, že veda vzkriesi všetkých ľudí na Zemi. Niektorí na večný život, iní na prevýchovu.
  A to je lepšie ako biblický príbeh o raji. A ľudia verili v komunizmus a nesmrteľnosť. A že čoskoro bude vo vesmíre šťastie.
  A náboženstvá postupne mizli a strácali význam. A islam už nebol taký aktívny. A tiež boli zatvorené mešity a kostoly, ako aj chrámy. A ľudia verili v bohov ako v rozprávkové postavy.
  Kriminalita takmer zmizla, život bol veľmi dobrý, okrem toho je tu veľa kamier a odhalenie je takmer okamžité. A život sa stal zábavou.
  Sloboda bola aj v erotike a dokonca aj móda pre nahé telá. Nechýbal ani kult zdravého tela a telesná výchova.
  Ľudia smerovali k absolútnemu šťastiu a víťazstvu nad smrťou! Jednotlivé orgány už boli naklonované a zmrzačení a postihnutí zmizli.
  A ľudstvo, vďaka tomu, že Stalin zomrel o štyri roky skôr, bolo do budúcnosti optimistické!
  
  
  PUTINOVO ŠŤASTIE S HITLEROM
  Hitler získal šťastie ruského prezidenta Putina pomocou magického rituálu. A to dramaticky zmenilo chod dejín. Najprv bola letecká bitka o Britániu vyhraná. Pravda, Hitler sa neodvážil pristáť, ale na oblohe si Luftwaffe vybojovala prevahu. Franco za týchto podmienok súhlasil s útokom na Gibraltár. Nemci dobyli túto pevnosť za dva dni. A poslali vojakov do Afriky.
  Vojna so ZSSR bola odložená. Nacistom to ale len prospelo, a tak bol dobytý čierny kontinent.
  Početná prevaha nacistov a lepšia organizácia im umožnili za rok dobyť Afriku, Blízky východ a Indiu.
  A v novembri 1942 sa nacisti náhle vylodili a za jedenásť dní dobyli Britániu.
  Potom sa začali prípravy na vojnu proti ZSSR. Nemci nasadili nové tanky: "Pantery", "Tigre", "Levy", pripravené na boj. A 22. júna 1943 sa začala invázia.
  Samozrejme, ZSSR sa na túto dobu za dva roky stihol dobre pripraviť. Počet tankov vzrástol na tridsaťosemtisíc a stodvadsať divízií, počet lietadiel dosiahol päťdesiattisíc. Zvýšil sa aj počet zbraní a iných druhov zbraní. Wehrmacht však veľa pridal. Počet tankov v Tretej ríši vzrástol za dva roky zo šesťtisíc na dvadsaťtisíc. A ich kvalita sa výrazne zlepšila.
  Letectvo v Tretej ríši tiež vzrástlo. Nový ME-309 bol veľmi silnou zbraňou a vstúpil do série. Focke-Wulf a Yu-288 a Yu-188 boli silnejšie. A bolo to vážne. Fritz mal tiež plynové odpaľovacie zariadenia a oveľa viac. Vrátane silnejšej útočnej pušky MP-44.
  Najdôležitejšie je, že Nemci mali veľký počet pešiakov. Mohli použiť koloniálne jednotky a vojakov z Európy.
  Ale boli tu aj iné nuansy. Červená armáda nebola pripravená na obranu. Áno, nenaučili ju brániť sa. A hoci sa im podarilo dokončiť opevnenia na Molotovovej línii, boli príliš blízko hraníc a neboli dostatočne hlboké.
  Okrem toho mohli Nemci zaútočiť z Turecka a Iránu a Indie. Navyše Japonsko nasadilo vojakov do ofenzívy.
  Áno, tvrdo tlačili.
  A o tri mesiace bol ZSSR porazený a Moskva padla. O dva mesiace neskôr bolo Rusko úplne okupované.
  Potom sa Hitler rozhodol zaútočiť na Ameriku. A tu Nemcom pomohlo šťastie.
  Americké tanky boli slabé, lietadlá zaostávali. A Nemci mali úspešné prúdové lietadlá a lietajúce taniere sa javili ako úplne nezraniteľné pre ručné zbrane a ponorky neboli peroxid vodíka. A tanky radu E. USA rozdrvili síce ťažko, ale skôr pre vzdialenosť 30.1.1946. Kapitulovali len zvyšky americkej armády.
  A 20. apríla 1951 Hitler v obave, že samuraji vytvorili atómovú bombu, zaútočil aj na Japonsko... Vojna trvala jedným smerom. Nacisti mali vyspelejšie pyramídové tanky, výkonné lietajúce taniere s lasermi a ultrazvukové zbrane. Pokročilejšie raketové systémy s viacerými odpaľovacími systémami a oveľa viac.
  To znamená, že Japonsko netrvalo dlhšie ako šesť mesiacov. A vojna sa skončila ďalším víťazstvom Wehrmachtu.
  Putinovo šťastie pomohlo Hitlerovi dobyť poslednú veľkú ríšu na zemi.
  A 20. apríla 1959 sa konalo svetové referendum, ktoré ustanovilo imperiálnu formu vlády svetovej veľmoci na čele s Adolfom Hitlerom.
  Už v roku 1949 prileteli Nemci na Mesiac. A 20. apríla 1957 sa uskutočnil let na Mars.
  Nacisti ovládli slnečnú sústavu. A po celom svete bol teraz železný, nemecký poriadok. Ako sedemdesiatročný sa Adolf Hitler vďaka šťastiu Vladimíra Putina stal svetovým cisárom. To je fenomenálny úspech.
  Potom zostáva preskúmať iné svety a ľudstvo je zjednotené. Avšak, samozrejme, veľa stavieb, rôzneho druhu po celom svete. Vrátane podzemného tunela z Čukotky na Aljašku. Ale 1. mája 1959 Adolf Hitler havaroval so svojím lietadlom. A fantastické kraľovanie hlásateľa sa skončilo. Putinovi zrejme pri jeho fenomenálnom šťastí nebolo súdené žiť viac ako sedemdesiat rokov.
  Ale Hitler už mal dediča. Z detí získaných umelým oplodnením. Takže dynastia Adolfa pokračovala. A ľudstvo pokračovalo vo výstavbe na rôznych úrovniach.
  Dokonca aj v Afrike boli postavené cesty, železnice a automobily, ako aj mnohé mestá. A černosi tu pracovali a pozdvihli ekonomiku čierneho kontinentu.
  Ľudstvo sa vyvíjalo a stúpalo. Budoval sa komunizmus a životy ľudí boli stále lepšie a lepšie.
  Po Hitlerovi vládol cisárovi jeho syn Wolf Prvý. Bol mladý, ale múdry a pozdvihol ľudstvo do výšin. Jedným z nápadov bolo zvýšiť počet žien a experimentovať s génmi. Predovšetkým bolo rozhodnuté zvýšiť počet samíc tak, aby ich bolo päťkrát viac ako samcov.
  V tom istom čase, v roku 1961, astronauti impéria leteli na Venušu a o rok neskôr na Merkúr. O pár rokov neskôr sme navštívili satelity Jupitera. Navštívili iné planéty. Až kým v roku 1980 nebola navštívená najvzdialenejšia planéta slnečnej sústavy, Pluto. A bolo to super.
  A v roku 2000 sa začala prvá expedícia bez hviezd. Zločin na planéte Zem takmer zmizol, choroby a epidémie boli preč, ľudia zabudli na hlad a nedostatok komodít. Život bol lepší a lepší.
  A bol vybudovaný skutočný raj. A ľudia medzi sebou nebojovali. Veda sa rýchlo rozvíjala. A prinášať ľuďom šťastie. Vyvinula sa aj technológia. Majstrovským dielom je, samozrejme, disketa. Boli už schopní lietať medzi planétami. A Fritz boli nezastaviteľní.
  V Rusku partizánske boje rýchlo utíchli. Ľudia sa rozhodli, že nie je šanca zhodiť nacistov a že musia žiť. A život bol lepší a lepší. Impérium kráčalo ku komunizmu. Ale po roku 2000 sa mnohé tovary stali úplne zadarmo. Neboli žiadni bezdomovci, každý mal prácu. A boli postavené veľmi krásne domy. A každý mal autá a každý mal internet zadarmo a ešte oveľa viac.
  Život išiel hore. Bolo to dobré pre ľudí. A všetci si postupne zvykli, že sú jedným impériom. A došlo k asimilácii.
  Rusi a ostatní Slovania dostali rovnaké práva ako Nemci. Áno, a iné národy žili dobre pod kontrolou nacistov.
  Kto nebojoval, nepartizán, žil dôstojne. Nemci bezdôvodne nevykonávali trestné akcie.
  A naozaj, len čo sme sa zbavili partizánov, represie razom prestali.
  Bola vybudovaná flexibilná okupačná politika. Bola tam samospráva a využitie miestneho personálu. A v roku 2020 všetci ľudia na planéte Zem dostali občianstvo a konečne bola nastolená právna rovnosť.
  V tom čase sa veda natoľko rozvinula, že staroba bola porazená a každý sa stal večne mladým a krásnym.
  A na iných planétach slnečnej sústavy sa objavili osady Tretej ríše. A tak sa to stalo na svete veľkým.
  Chlapci a dievčatá v tomto svete sa začali rozširovať po celej galaxii. V matici Hypernet sa už objavila virtuálna realita a veľa všetkého úžasného, mladého a krásneho. Reprodukovať sa dalo čokoľvek.
  Impérium Tretej ríše sa stalo ríšou veľkých príležitostí a dobylo vesmír.
  A žien v ňom bolo päťkrát viac ako mužov. A všetky sú krásne, mladé dievčatá a muži sú mladí muži, ktorí si nemusia holiť fúzy. V skutočnosti je brada iba primitívnym, zvieracím atavizmom.
  A teraz virtuálna realita takéto zaujímavé hry zúri a horí.
  Jeden z takýchto všemocných Stvoriteľov vesmírov, Friedrich Sfero, práve zariadil tú najúžasnejšiu "zábavu".
  Totiž vesmírna bitka. Na jednej strane jeho vojská, reprezentujúce Hrdé Nemecko, na druhej strane hviezdna armáda ktorejkoľvek priateľky, toho istého všemocného tvorcu vesmírov Harlequinade - Hrozné Nemecko. Takže, keďže bojujú všemocní ľudia, bude to zábavná pohoda, až nemožné.
  Zverák armády Hrozného Nemecka bol neúprosne stlačený. Hyperplazmatické objatia sa snažili silnejšie vyžmýkať mocného nepriateľa z Hrdého Nemecka. Milióny a milióny hviezdnych lodí tu našli svoju záhubu. Často hrdinské a niekedy smiešne. Zomreli s úsmevom na perách v nádeji, že časom vzkriesia. Hoci to vyzeralo veľmi strašidelne... Aerodynamický kvapkovitý tvar kolosu horí špeciálnym plameňom, ktorý žuje polia vesmíru a vákua. Plamene sa rútia cez chodby a ventilačné šachty kozmickej lode. Milióny živých vojakov, ľudí aj predstaviteľov iných rás s miliardami robotov na palube, sa snažia dostať preč zo všeobžierajúcej horúčavy. Takmer všetci bojovní ľudia sú najkrajšie dievčatá, namaľované prepracovanými účesmi v avantgardnom štýle, ako keby sa zhromaždili nie na divokú bitku, ale na cisársky ples - maškarádu. Jedno z dievčat sa jej zapálilo vo vlasoch v podobe veterného mlyna s čepeľami v tvare pávích krídel a srdcervúco kričala. Bolesť je nepredstaviteľne strašná a pokožka hlavy sa doslova láme. Lopatky veterného mlyna sa odtrhnú a potom sa roztočia vo víre deviatich rádov kinespriestorového zakrivenia.
  Ale orkovia a elfovia hučia obzvlášť hrozivo, pre nich je naozaj nočná mora nevymyslieť, plameň má tú či onú podobu. Buď ide o uškŕňajúcu sa fyziognómiu hriešneho ducha privolaného nekrofilným čarodejníkom z najnižších hlbín podsvetia, alebo o svetlo tancujúce po chatkách a krútiace hlavne zbraňami v podobe strašného, mimoriadne zúrivého predátora. A môže byť desivejšie ako neskutočné v kresbe ničivej a horiacej látky.
  A to všetko je na úrovni hviezdnej lode, ktorá svojou veľkosťou nie je nižšia ako Merkúr... Podľa štandardov tvorcu vesmíru ich však nie je až tak veľa. Ten istý tvorca takejto úplne materiálnej reality sa rozhodol úplne odtrhnúť.
  Sfero Friedrich Katastrofov zažil vzrušenie a zároveň zadosťučinenie: jedna nula v jeho prospech. Mladý tvorca-terminátor sa otočil, vzdialil sa od lúča magoplazmy a za zvuku praskania gravionukleárnych lúčov, kolísajúceho vákuum, ho vrazil do zadnej časti ďalšieho magoleta. Nie je ľahké dostať sa dnu, bojové vozidlá cválajú ako kopytá koní nasadených v cvale a dokonca ich riadi šaitan, ktorý zhromaždil všetku silu podsvetia. A žiadne zákony fyziky a kozmológie, ktoré poznajú zaostalí ľudia z minulosti. Koncept zotrvačnosti je len na žiadosť tvorcu.
  Teraz (pozostáva z Hyper-princeps-mago-plazmy takého pre ľudské vnímanie nepochopiteľného typu hmoty, potom môžete prijať akúkoľvek formu a modifikáciu existujúcej, meniť veľkosť od jadra fotónu, keď voľne umiestnite celý vesmír v biliónoch parsekov v priemere vo vašej dlani!) Sfero sa rozhodol inkarnovať telo biologicky upraveného chlapca, ktorý bol vycvičený v mocnej a technicky vyspelej ríši Hrdého Ruska, ešte keď dozrieval ako embryo v maternici inkubátora-počítača.
  Od okamihu počatia prebiehal vo sne, prerušovaný bolestivými impulzmi, tréning zvláštnej, kozmickej vojny. A stále dochádzalo k chybám, pretože trajektória Mogulov zbavených zotrvačnosti bola úplne nepredvídateľná. Ale Sfero v tomto nie je komplexný. Zámerne obmedzoval, aby boli jeho schopnosti zaujímavejšie. Koniec koncov, hrdé Nemecko, rozprestierajúce sa v miliardách galaxií a kvadriliónoch obývaných svetov, tento výtvor je, samozrejme, virtuálnou matricou. A hra vesmírnej vojny sa musí riadiť pravidlami. Aby vôbec nevznikol chaos. Chlapec tvorca. zostrelil ďalších troch, dvakrát nezvestný. Magické impulzy zbraňových systémov, báječného dizajnu, prerušili vákuum a dokonca ho odlúpli, plátky medového syra, už na inej úrovni vesmíru. Tu sa Sfero opäť ponoril do diery vo vesmíre a vstúpil do režimu útoku. Zároveň si Creator-Boy vybral moment, aby to kybernetické sledovacie systémy nedokázali opraviť, čím poskytol úplný prehľad o priestore okolo magoletov rôznych modifikácií.
  - Magomatrix absorbuje kinezfotónom! - Filozoficky, zraziť ďalšieho bojovníka a vyhnúť sa rozbíjajúcim chápadlám plazmy princeps, povedal chlapec Stvoriteľ.
  Armáda Júliusa Caesara, ktorému Sfero Frederick zveril celkové velenie, pokračovala v tlaku, využila početnú prevahu a nezanechala žiadne neúspešné pokusy obkľúčiť ju z bokov. Poskok Harlequinade Hannibal rozprašoval stále viac a viac vojakov a pokúšal sa natiahnuť niekoľko parsekov (parsek je vzdialenosť, ktorú prejde lúč svetla za dva a pol roka) pod jeho velením obrovskú armádu. Znížila sa hustota formovania jednotiek a zvýšila sa úloha individuálnych zručností. Tu sa obe strany ukázali ako hodné, predviedli akrobaciu a umenie manévrovania. Ale straty boli obrovské, viac ako milión hviezdnych lodí zhorelo v chamtivej pochodni anihilácie.
  Sfero zrazu zmenil miesto súboja a ocitol sa po boku toho najúžasnejšieho dievčaťa. Chlapec Stvoriteľ a Valentina si chytili ruky, ostatní chlapci a oveľa početnejšie dievčatá si vymenili žmurkanie. Priniesli batérie a otvorili hurikánové hyperplazmatické tornádo na člny, jednomiestne maglety, stíhačky, brigantíny, torpédoborce, torpédoborce a iné malé lode. Spherove oči víťazne zažiarili.
  Všeobecná úroveň výcviku bojovníkov, ktorí boli vycvičení na vojnu, aj keď plávali ako plody v akomsi živnom médiu, bola veľmi vysoká. Ale nie vždy vypadli z mnohých trhlín a vákuových kolapsov. V reakcii na to nepriateľ vystrelil aj svoju nemilosrdnú paľbu a vlastnil dokonca aj osobnú matricu. Prúd hyperplazmy prepálil oslabenú obranu matrice a polopriestorové pole preniklo do brnenia. Je to tu, magický priestor to nevydržal, praskol, na odpaľovaciu dvojicu dopadol rôznofarebný prúd ultraoheň. Sphero okamžite zhorel (to je proste super úžasný pocit, keď je mäso anihilované!), partner dievčaťa vyparil ruku po plece, nohu po koleno, trup po rebrá. Kráska kričala a cúvla. prikázala Valentina.
  - Povoliť kybernetickú regeneráciu.
  Telo dievčaťa (ako aj iných ľudí) už dávno nie je bielkovinové. Ide o špeciálne mäso s hyperplazmatickými inklúziami, zatiaľ čo samotní ľudia sa živia superenergiou. Takže mäso po zranení začalo pomaly rásť. Relatívne pomaly je samotný proces viditeľný voľným okom, rýchlosť rastu tkaniva je 0,9 centimetra za sekundu. Najzúrivejšia bitka je ale veľmi prchavá, brnenie bolo spálené ešte na niekoľkých miestach. Dve pištole sa vyparili, šesť vojakov zomrelo, jeden mladý muž zhorel na polovicu, dievča dočasne prišlo o pokožku hlavy a prsty. Sphero sa so smiechom vrátil a povedal, koľko ste dosiahli tým, že ste porazili nositeľa tvorcu vesmíru? Zázrakom sa podarilo vyhnúť detonácii nábojov. Ale škody sú obrovské, vzduchové sifóny sa vymrštia do vákua. Chalani však adekvátne reagujú. Sfero sám vykonal filigránsky výstrel a zneškodnil trojité útočné lietadlo. Valentina s predĺženým jazykom oblizla chlapíka na perách.
  - Megakvasar!
  - Poďme hyper-anihilačný (super-zničujúci) výbuch plazmy! - vyštekol mladý Stvoriteľ vesmírov.
  Dva magolety boli zostrelené inými zbraňami, tri palebné veže boli zostrelené na torpédoborec. Ale práve v tom momente na nich namieril raketový krížnik. Chlapec-tvorca, nie bez potešenia, s ostrými pocitmi, cítil dych smrti vo svojej tvári. Hrozila zlá gigantická stará žena s kosou a kapitán Sfero vydal rozkaz.
  - Flexibilný ústup! Pohybujte sa ako had, cez ježka!
  Batéria sa vrátila, ale trochu neskoro. Zdalo sa, že vákuum bolelo bolesťou, prehnala sa okolo neho hyperplazmatická smršť. Hrozný úder gravioplazmy zachytil batériu. Okamžite sa ukázalo, že päť zbraní a dvanásť ľudí z tímu sa úplne vyparili. Sfero a ostatné dievčatá odhodila gravitačná vlna. The Creator Boy preletel a narazil hlavou do brucha atletickej, no mimoriadne pôvabnej Valentiny. A to je ťažké, keď mäso, do ktorého ste museli vraziť, nie je proteín:
  - Páni, ty diera zrútenia pulzaru! zamrmlal Sphero. A uškrnul sa, keď ním prestrelila hyperelektrina.
  V pancieri boli veľké trhliny. Ako rokliny sa zarezávajú do fialového povrchu kovu viac ako miliónkrát pevnejšieho ako titán. Aká kolosálna sila je ukrytá v hyperplazme alebo jej ešte dokonalejšej palete princeps-plazmy schopnej pohybovať hviezdami a uhasiť kvazary. Ale len šiesty, siedmy a tak ďalej, stav hmoty. Z akejkoľvek molekuly možno získať celý oceán hyperplazmy. Teoreticky (kým to nebude ľuďom dostupné) bude jedna elementárna častica reprodukovať celý vesmír. Alebo zničiť! Takéto sú kvázi božské možnosti hyperplazmy.
  Batéria kĺže pružným kolapsom vibrujúcim v kinesspace, vojak je stlačený oslabenou silou zotrvačnosti. Potom sa pružina vysunie a batéria opäť spustí streľbu iba v inom bode v priestore.
  Friedrich Sfero prikazuje:
  - Zasiahnite úzkym lúčom, prepnite zbrane do režimu sústredeného nabijaka.
  Keďže počítače sú vypnuté, je potrebné to urobiť ručne. Regulujte tok hyperplazmy pomocou bubna. Urobiť to však nie je ani jednoduché, šetrí to fakt, že s touto vyššou mocou sa počíta aj v školiacom programe. Chlapci a dievčatá sa s týmto problémom vyrovnávajú v automatickom režime. Sfero Friedrich chytá raketový čln na dohľad, strela s miernym náskokom. Ozve sa najtenšie škrípanie zničeného vákua, čln je roztrhaný na kusy. Súdiac podľa sily výbuchu, dochádza k výbuchu munície. Svetelný bod ožiari auto. Magolet je tiež zničený, dievča reprodukovalo presný záber.
  Krídla odlietajú oddelene a zároveň sa točia vo vákuu horiacich chvostov.
  Nepriateľská brigantina utrpí ďalšie poškodenie, ale odpovedá hromadnými salvami. Cez štrbinu vchádza potok, odhodí dievča preč, odhaľuje zlaté prsia s rumelkovými svetielkovými bradavkami.
  Sphero kričí od radosti:
  - Vidíš, aké skvelé! Černodyrno!
  Valentina udrela všemocného chlapca po kolene s magoplastickou kožou.
  - Princeps-kvasar! Zapulsar elipsa! Zdvihni rytierov palcát vyššie!
  Brigantína v tvare slzy sa naježila v salvách. Po celom bojovom priestore sa rozprášili špicaté kvapky hyperplazmy.
  Friedrich Sfero zapískal:
  - Dajte fotón, do kolapsu priepasti!
  Zboku vyskočila fregata a súčasne trhla susedná batéria. Vyzerá to tak, že chalani mali smolu, narazili na ťažkú raketu alebo Vibro-field vymazávajúci najodolnejší kov na prášok.
  Chlapec sa pokúsil roztočiť plošinu, aby prežil takýto nápor. Ale napokon, súpermi sú špičkoví profesionáli, ktorí vyštudovali takmer rovnakú školu. Tvorca Harlequinade tiež nie je podvodník v Stvorení civilizácií!
  Tempropreonové delo sa zrútilo. Bol rozbitý na hromadu trblietavých častí. Dievča a Stvoriteľ-chlapec obsluhujúci zbraň boli odhodení ako úder pálkou. Narazili do brnenia s obrovským zrýchlením, mierne ho pretlačili a oni sami boli silne sploštení a triasli sa od šoku svojimi veľmi pružnými a silnými telami. Potom začali odlupovať odolný povlak, čím dali normálny tvar ich krásnym postavám, vyrazeným ako sochy starých bohov.
  Sphero pocítil chlad v podbrušku. Hustota erupcie plazmy nepriateľa sa zintenzívnila, zdá sa, že do bitky boli vtiahnuté čerstvé sily. Napríklad samotná ultrabojová loď má veľkosť slušného asteroidu a tvar mohutnej dýky posiatej žiaričmi vyžaroval celú bohatú ozdobu hyperplazmatických výtryskov. Zakrivený, skrútený kríženec matriošky a akordeónu, látka padla na krížnik Hrdé Nemecko. Ďalšie ničivé prúdy rozdrvili štyri delostrelecké plošiny v tvare slzy.
  Spherova pravá noha po kolená sa vyparila a bez toho, aby čakal, kým narastie prirodzeným spôsobom, okamžite zväčšil svoju končatinu.
  Julius Caesar napriek všetkému talentu prehrával bitku, početná prevaha s približnou rovnosťou technológií bola na strane nepriateľa. Jediné, čo bolo v takejto ťažkej situácii urobiť, bolo ustúpiť a vyhnúť sa obkľúčenia. Sphero bez výčitiek svedomia počúval princepsovu komunikáciu, príkazy, ktoré dávali robotom. Znel neobmedzený optimizmus, smäd po skorom víťazstve. Fregata Juliusa Caesara utrpela nejaké poškodenie a spomalila. Sphero cítil zúrivosť, zdá sa, že sila, ktorú vytvoril, stráca, musíte zničiť čo najviac nepriateľov. To znamená, že má na výber buď vyhrať, alebo zomrieť. Aj keď je zrejmé, že zničenie niekoľkých muklov; nezmení takmer nič, ale toto je takmer bezprecedentné hrdinstvo jednotlivých jedincov, ktoré sa formuje do prúdu, ktorý rozdrví akúkoľvek prekážku. Chlapec, využívajúc pamäť nosiča, ale v skutočnosti svoj vlastný výtvor (Ako sa mu darí raziť osobnosti a veci tak zložité v štruktúre, je samostatná otázka!) si rýchlo spomenul na to, v čom bol na mnohých tréningoch vedený. Je potrebné, aby ste si vás nevšimli, zostaňte vo všeobecných radoch robotov. Je teda oveľa ťažšie sa tam dostať, no pravdepodobnosť vystavenia je oveľa nižšia. Ale na druhej strane, má právo v tejto kritickej chvíli sedieť? Vojak sa predsa musí: starať o záchranu životov, bod dva: vyhladiť čo najviac nepriateľov. V prípade rozporu - to je tradícia, rozhodnúť sa v prospech druhého riešenia. Toto sú Američania starých čias: myslia viac na zachovanie vlastnej kože. Preto Yankees prehrali, navyše ich propaganda je slabá. Chýbala jej totalita a inkluzívnosť. Ak si pripomenieme dávnu históriu Zeme: v tých časoch, keď bolo ľudstvo pripútané k jednej planéte. Hrozný, rozdelený svet, bolo potrebné zhromaždiť všetky národy a národy do jednej päste. Nárokovalo si to niekoľko impérií. V prvom rade USA, Čína, Islamská spoločnosť. Svet sa stal multipolárnym a bol doslova roztrhaný, počet samostatných štátov rástol, separatizmus malých národov sa zmenil na posadnutosť. Spoločný domov Zem horela, ľudstvo doslova padalo do priepasti! Za starých čias existovali mocní vládcovia, ktorí chceli zjednotiť ľudstvo. Toto je prvý Alexander Veľký, jeden z najvýznamnejších veliteľov všetkých čias a národov. Bol neporaziteľný, ale prozreteľnosť mu s potešením dala príliš krátky život. A tak mal nemalé šance, vybudoval medzinárodné impérium, priniesol do Ázie vysokú helénsku kultúru. Dokonca aj Kartágo a staroveký Rím vzdávali veľkú poctu Macedónčanovi, najvýznamnejšiemu Slovanovi staroveku! Pred Alexandrom dosiahla Veľká Perzia pod vedením niekoľkých kráľov (najmä Kýra) vážne výboje, od Indie po Egypt, ale doktrína: existuje jeden vládca pre celý svet, bol to on, kto prvý predložil! V Ríme sa Július Caesar ujal úlohy svetovládcu, no ani jeho život nebol dostatočne dlhý. Po Caesarovi medzi cisármi: nebolo dosť silných veliteľov. Božský Augustín bol chorľavý a fyzicky slabý, charizmatický Nero je vo všeobecnosti hrozný. Najslávnejší panovníci, Diolektan a Konštantín, viac bojovali o udržanie status quo bez toho, aby mysleli na veľké výboje. Po páde Ríma boli ďalší velitelia. Z nich najvýraznejšie osobnosti: Džingischán, Tamerlán, Napoleon, Adolf Hitler, Stalin. Džingischán bol veľmi úspešný. Dobil takmer celú Čínu, Afganistan, Khorezm, pokročilé oddiely dosiahli staroveké Rusko. Mal vynikajúce šance na víťazstvo, nikto nedokázal odolať neustále rastúcim jednotkám tohto prefíkaného a šikovného veliteľa. Ale ani jeho pomerne dlhý život na štandardy stredoveku nestačil na zachytenie sveta. Džingischán založil dynastiu, ale už neexistovala taká veľká ako on, schopná zhromaždiť všetkých nomádov. Presne ako Tamerlán. Víťazstvo za víťazstvom, obrovská ríša a rozdelenie, zničenie Timuratu, spory medzi synmi a vnúčatami. A nebolo žiadneho dôstojného nástupcu. Napoleon a Hitler, ktorí dobyli Európu, si zlomili chrbát proti Rusku. Bohužiaľ, samotnému Rusku sa nepodarilo dosiahnuť svetovládu. Skutočne veľkým vládcom bol Stalin, ktorý zmenil negramotnú krajinu, ktorá chodila v lykových topánkach, na mocnú priemyselnú veľmoc.
  A potom, už v dvadsiatom prvom storočí, moc od začiatku nad Nemeckom a potom nad svetom dostal tajomný pár, ktorý vlastní neuveriteľnú hyperintelektuálnu silu.
  Vytvorili najnovšie magické zbrane princeps a ľudstvo sa postupne vyvinulo do stavu virtuálnej všemohúcnosti.
  Ale vojna je vojna, najmä vesmírna vojna, tu sú nesprávne výpočty a obete nevyhnutné. Bojovník Friedrich Sfero, ktorý sa rozhodol riskovať, mal zatiaľ šťastie, podarilo sa mu zlikvidovať štyri bojové vozidlá bez toho, aby na seba upútal pozornosť.
  - Pre malých ľudí bude brezová kaša! Skôr princeps-plazma!
  Áno, takéto zaujímavé hry hrajú občania impéria Tretej ríše, ktorí dobývajú vesmír.
  A ako to všetko skončí a do akých výšin všemohúcnosti môže ľudstvo, dokonca aj bezmocná fantázia, dospieť.
  
  
  COG A SHPUNTIK A TRETIA RÍŠA
  Do druhej svetovej vojny zasiahli popadany. V tomto prípade krátkych konštruktérov Vintik a Shpuntik. Pri sťahovaní skončili v Berlíne. No keďže o politike a planéte Zem nevedeli nič, prešli do služieb Nemcov. A technici sú špičkoví. A podieľali sa na vývoji Panthera. Dômyselní dizajnéri urobili vežu úzku a malú, lepšie chránenú, ale ľahšiu. Motor a prevodovka boli umiestnené v jednom bloku a prevodovka na samotnom motore. Vyrobil sa aj jednoduchší a ľahší podvozok ako v skutočnej histórii. A výška "Pantera" bola iba 1,8 metra. V dôsledku toho bol pancier čela trupu 80 mm inštalovaný vo veľkých uhloch racionálneho sklonu a stal sa takmer nepreniknuteľným. Čelo veže malo so sklonmi 120 milimetrov a strany boli naklonené šesťdesiat milimetrov. Slabým miestom boli boky trupu - iba 40 mm. Ale telo bolo veľmi kompaktné a horná časť bola pod veľkým uhlom sklonu a na spodnej strane boli umiestnené 30 mm štíty zakrývajúce valce. A celý tento šarm vážil iba 26 ton, s motorom o sile 650 koní. A pištoľ mala 75 mm 70 EL dĺžku hlavne, strieľala 15 rán za minútu.
  Navyše dobrá viditeľnosť a optika.
  Tento tank išiel rýchlosťou 70 kilometrov za hodinu, bol nepreniknuteľný do strany pre ľahké delá, predovšetkým štyridsaťpäť, a protitankové pušky, z dvoch kilometrov na čele zabral tridsaťštyri a prakticky sa nerozbil. A takmer všetky protitankové zbrane ZSSR do nej neprenikli do čela.
  A nový "Panther" v bitke pri Kursku urobil rozruch. Zároveň bol jednoduchší na výrobu a potreboval takmer dvakrát menej kovu ako Panther v skutočnej histórii.
  V dôsledku použitia tohto tanku nacisti prelomili obranu sovietskych vojsk a uzavreli kotol a obišli Kursk. A tak sa chopil iniciatívy. A rozvíjajúc úspech, vzali Voronež.
  Potom Hitler nariadil jednotkám, aby sa otočili na juh. A armáda vojsk sa presunula do Stalingradu.
  Nemecké tanky sú na vzostupe. A tím dievčat bojuje na Pantherovi a preráža sovietske zbrane a vozidlá.
  Nemci sa prebili až k Stalingradu ... Ale to nie je všetko. V Afrike získal Rommelov zbor na nových tankoch sériu víťazstiev. Situáciu pre spojencov zhoršila skutočnosť, že Vintik a Shpuntik vynašli aj prúdovú stíhačku. Navyše je veľmi ľahký, ľahko vyrobiteľný, manévrovateľný a elementárne ovládateľný.
  A nové lietadlo VSh-162 sa stalo najlepším lietadlom vo vzduchu a vážne poškodilo spojenecké lietadlá.
  Nacisti teda začali postupovať v Afrike do Egypta. Hitler odmietol dobyť Stalingrad útokom a zastavil svoje jednotky. Ale Fritz začal hlavný ofenzívny obchvat prielomom ku Kaspickému moru. A situácia sa vyhrotila.
  A na severe nasledovali nové prevádzky. Nacisti zaútočili na Švédsko. A o pár dní ju prinútili kapitulovať. A ukázalo sa, že je to v pohode.
  Gerda a Charlotte na "Pantherovi" cestovali po celom Švédsku a prinútili zajatých vojakov, aby im bozkávali bosé nohy, čím ukázali svoju kolosálnu triedu. Tieto dievčatá sú tu naozaj skvelé.
  Mnohí z bojových mužov sa im vzdali. A bozkával holé podrážky.
  Teraz však boli vo Švédsku, kde už snežilo a bola zima.
  A Nemci na čele s Rommelom porazili Britov v Egypte. A teraz prerazili na Blízky východ a majú úspech za úspechom.
  Pri tomto sa ťaženie krásnych bojovníkov nezastavilo ... Gerda vášnivo povedala a trela si bosú nohu o kov:
  - Samozrejme, "Tiger", tank, ktorý dáva majstrovské diela a kolosálny stroj z hľadiska výkonu. Napriek tomu jednoduché!
  Charlotte lenivo poznamenala:
  - Osobne mám radšej Lea. Keďže takýmto autom nie je čo preraziť! A má perfektnú formu!
  Magda si spomenula, ako im predvádzali parádu 7. novembra a zaštebotala:
  - A páčila sa mi Myška, je taká veľká! A s dvoma zbraňami naraz!
  Christina sa zachichotala a prevrátila sa v transporte:
  - Dve zbrane v jednom aute - to je skvelé!
  Gerda vykrútila nohy vo vzduchu a poznamenala:
  - Je dobré takto lietať? Dostaneme sa čoskoro do Austrálie?
  Charlotte pokrútila hlavou.
  - Nie! Nie skoro! Letieť tam zo Švédska - takmer cez celý svet!
  Lietadlo skutočne pristálo na doplnenie paliva. Dievčatá vybehli von. Skončili v horúcej Medine, kde lietadlo núdzovo pristálo. Napriek koncu novembra tu bola teplota okolo tridsať stupňov. A vo Švédsku, práve keď odchádzali, prišiel studený cyklón a teplota klesla na mínus tridsať.
  Dievčatá bežali čo najrýchlejšie, aby dopravnej pracovníčke neprimrzli a dievča štípal mráz na obnažené päty. Nie je jednoduché zásadne nenosiť topánky, najmä pri chôdzi.
  Teraz však dievčatá bežali po horúcom piesku Mediny. Arabi sa zľakli pri pohľade na polonahé dievčatá, no báli sa urobiť čokoľvek. Napriek tomu majú Nemci veľmi impozantnú povesť. Skutočne sú vnímaní ako národ nadľudí, a preto si drobné žarty odpúšťajú. Ako keď sa krásky nosia len v jedných bikinách.
  Po chladnom počasí, kedy nohy neustále chladnú, je veľmi príjemné behať po horúcom piesku. Dievčatám sa to páčilo a zabávali sa tým, že po sebe hádzali piesok.
  Gerda, ktorá takto skákala po púšti, si myslela, že je stále úžasné žiť v krajine, v ktorej je neustále leto. A aké je to dobré...
  Na tvár fúka slnečný a čistý, čerstvý vzduch. Alebo nie príliš čerstvý, ale horúci púštny vzduch.
  Charlotte s úsmevom poznamenala:
  - Teraz tieto krajiny patria Tretej ríši. Nikdy predtým nebolo ľudstvo tak jednotné. Skôr blízko k jednote, aká je teraz. A to všetko vďaka v mnohých ohľadoch géniovi Fuhrera.
  Magda logicky poznamenala:
  - Čiastočne aj preto, že Hitler má obrovské šťastie. Napríklad Angličania padali ako hrach. A rozloha Afriky sa neukázala byť prekážkou. Áno, všetko bolo na našej strane. Aj keď niekedy sa vyskytli chyby!
  Christina odpovedala:
  - Pokiaľ ide o šťastie, naozaj nie! Nemali sme šťastie napríklad na zimu v štyridsiatom prvom. A tak by vtedy zobrali Moskvu. A vojna na východe by sa skončila. A tak stále musíte vytiahnuť stalinský tŕň.
  Gerda s povzdychom súhlasila:
  - Asi musí! Je to škoda! Toľko dobrých chlapcov a dievčat zomrie!
  Magda sa mimovoľne rozplakala a povedala:
  - Smrť... Aký si nespravodlivý! A niekedy prídete v nesprávny čas!
  Gerda sa ponáhľala namietať:
  -Nie niekedy! A vždy v nesprávny čas! Viete, ako chcete žiť a ako neradi zomriete!
  Christina logicky poznamenala:
  Chceme to, pretože sme silní a zdraví. A babička, ktorá má sto rokov a v ktorej všetko bolí, má k smrti zrejme úplne iný postoj!
  Charlotte pokrútila hlavou a so strachom povedala:
  - Bože chráň! Bože chráň, aby si niekedy zostarol!
  Gerda to mávla a kopla bosou nohou do piesku:
  - Nehovorme o tom! Ak si začnete myslieť, čo je to staroba, zbláznite sa alebo si zničíte život!
  Magda sa snažila blondínku utešiť:
  - Keď Ježiš príde, všetci mŕtvi vstanú a táto večná mladosť bude večná!
  Gerda sa usmiala a láskavo povedala:
  - Boh žehnaj!
  Christina nahnevane odpovedala:
  A to som zásadný ateista. A ja v Boha neverím a neradím ti!
  Gerda pokrčila svojimi silnými, opálenými ramenami.
  - Nenazvem sa silne veriacim, ale ... Je veľa vecí, ktoré materialisti a ateisti nevedia vysvetliť. Vrátane pôvodu vesmíru!
  Charlotte, ktorá sa ponorila do horúceho piesku, odpovedala:
  - Ale viac sa mi páči myšlienka - veľa bohov. Že títo bohovia demiurgovia spoločne vytvorili vesmír a Zem. Potom sa medzi nimi odohral boj, ktorý spôsobil kataklizmy a prírodné katastrofy. Preto sa diali všelijaké nešťastia. Boj bohov a vedie k vojnám medzi ľuďmi!
  Gerda sebavedomo odpovedala:
  - Ale nemecký Boh vždy vyhrá!
  Charlotte pokrútila hlavou.
  - To sa v prvej svetovej vojne nestalo. Aj keď sme boli blízko víťazstva!
  Christina energicky prikývla.
  - To je všetko! Bolo potrebné dočasne obetovať Východné Prusko, ale nie stiahnuť vojská zo západného frontu. Potom by obkľúčili a dobyli Paríž. Francúzsko kapituluje... Je predsa porazená. A ďalej... Myslím si, že ak by Británia preukázala tvrdohlavosť, mohli by sme na to padnúť spolu s Talianskom, Tureckom a Japonskom. A rozdrvili by ich ponorkami a jedinou akciou flotíl!
  Magda poznamenala:
  - Zabudol si na Rusko!
  Christina sa zotavila.
  - Na nič som nezabudol! Rusko by bolo po kapitulácii Francúzska porazené. Navyše, cár Mikuláš II. nie je Stalin. Ruský panovník by po porážke uzavrel s nami unáhlený mier. A my by sme... Rusko cárskych čias je skrátka ešte slabšie ako to komunistické!
  Charlotte sa zachichotala.
  - To je ako! Potom sme však, samozrejme, premárnili šancu. Adolf Hitler bol múdrejší. So Stalinom uzavrel pakt o neútočení a svojich nepriateľov rozbíjal kúsok po kúsku. O tom je politická múdrosť!
  Christina poznamenala:
  - Ešte logickejšie by bolo zrušiť Britániu a až potom zaútočiť na Sovietsky zväz!
  Charlotte povedala s úsmevom:
  - S týmto súhlasím!
  Gerda, naopak, namietala:
  - Keby sme v štyridsiatom prvom roku nezaútočili na ZSSR a neporazili jednotky Červenej armády, ktoré neboli pripravené na obrannú vojnu, mohli na nás padnúť, keď by sme zaútočili na Britániu. Takže sme nemali inú možnosť!
  Magda pokrčila plecami.
  -Stalin je opatrný politik! Takéto dobrodružstvo by možno neriskoval!
  Gerda racionálne poznamenala:
  - Skôr zo strany Stalina je veľkým dobrodružstvom dať nám príležitosť rozvinúť Britániu. V tomto prípade by na neho dopadli nadradené sily. A pochovali by sme to. A tak zatiaľ čo Británia vzdoruje, Rusko má proti nám stále šancu. Inak musíme priznať, že naši nepriatelia nemajú šancu!
  Charlotte tiež našla niečo proti:
  - Kým nebudú porazené také monštrá ako ZSSR a USA, je mimoriadne predčasné tvrdiť, že nepriateľ nemá šancu. Urobili sme veľa a prešli dlhú cestu, ale... Máme pred sebou ešte veľa problémov. Teraz Austrália. Ďalšia hranica pre nemeckú armádu!
  Gerda sebavedomo odpovedala:
  - Poďme to tiež rozbiť! Vo Švajčiarsku a Švédsku už boli dve prechádzky a v Austrálii je aspoň oveľa teplejšie.
  Charlotte sa zachichotala a sebavedomo povedala:
  - Verím v naše víťazstvo! Inak to jednoducho nejde!
  Dievčatá sa museli prestať vyhrievať v púšti a presunúť sa späť do transportu. Tankovanie bolo úspešné. A k dievčatám sa pridali aj ich staré kamarátky z práporu "Tigrica".
  Dievčatá z tohto ženského oddielu lovili prázdnych mudžahedínov. Ktorých však bolo málo. A teraz sa šťastne pustili do dobytia Austrálie. Ďalší kontinent tak žiadaný pre Wehrmacht.
  Nemecko zbieralo sily na zoskok a pripravovalo pristátie.
  Margaret sa so svojimi starými známymi Christinou a Gerdou stretla s rešpektom. Napriek tomu nie každý môže získať diamanty za rytiersky kríž! Po tejto spoločnosti mali byť dievčatá poslané na insemináciu a do špeciálneho tábora na rodenie potomkov. Takže v ruskej spoločnosti by sa možno nestihli zúčastniť.
  Krásky však pôsobili veselo a bojovne. Už sa mi nechcelo spať a dievčatá, ktoré sa zamkli v samostatnej chatke, štebotali.
  Magda sediaca v koženom kresle poznamenala:
  - Pohanstvo so všetkou svojou vonkajšou logikou tiež nevie odpovedať na mnohé otázky. Odkiaľ sa napríklad vzali početní bohovia demiurgov?
  Charlotte sa zachichotala a protestovala:
  - Rovnako ako monoteizmus nedokáže odpovedať na otázku, odkiaľ sa vzal jediný Boh, ktorý stvoril vesmír?
  Magda pokrčila plecami.
  - Je otázka, ako to povedať... My vierou berieme ako axiómu, že všemohúci Boh vždy existoval. A to je axióma, ktorá nevyžaduje dôkaz.
  Cristina poznamenala a pokrútila hlavou:
  - Nie je možné si predstaviť večne existujúce, nekonečne silné a nekonečne múdre. To je proti logike. Ako vidíme na Zemi, z jednoduchého vzniká zložité a pozorujeme vývoj. A potom od zložitejšieho prešlo to jednoduché. Čo odporuje pozorovanej realite.
  Napríklad ľudstvo sa stáva zložitejším, nie zjednodušeným! A vôbec nedegradujeme, ale stávame sa dokonalejšími!
  Charlotte sa zachichotala a poznamenala:
  - Logicky! Evolúcia bohov vedie k vytvoreniu všemohúceho Boha Demiurga!
  Magda tvrdo poznamenala:
  - Takáto filozofia môže zničiť dušu!
  Charlotte prižmúrila oči a vyhŕkla:
  - Otázkou však je, aký starý je vesmír?
  Magda pokrčila silnými, vypracovanými ramenami.
  - Neznámy! A prečo taká otázka?
  Charlotte racionálne odpovedala:
  - Súvisí to so Satanovou vzburou. Satan je jedným z prvých anjelov, ak nie prvým. Ako ho volajú - Syn úsvitu! A ak sa vzbúril, tak od jeho stvorenia a rebélie zrejme neuplynulo príliš veľa času. A ukázalo sa, že toľké miliardy rokov sa správal pokojne a zrazu oblboval.
  Magda sa zamračila a zavrčala:
  - A čo?
  Smart Charlotte poznamenala:
  - A vedci tvrdia, že náš vesmír je starý miliardy rokov! Toľko času trvá, kým svetlo hviezd dosiahne planétu Zem! A podľa Biblie to nemôžu byť miliardy!
  Magda sa na chvíľu zamyslela a odpovedala:
  - Boh stvoril svetlo hviezd, ktoré k nám už zostúpilo. Adam a Eva boli dospelí, nie bábätká. Slnko, mesiac a hviezdy už na nich svietili. To znamená, že Pán stvoril svet vo vývoji. Takže všetky tvoje sľuby nič nedokazujú.
  Charlotte tvrdohlavo poznamenala:
  - Alebo možno dokazujú, že existuje veľa bohov? Tí bohovia, ktorí stvorili vesmír!
  Magda s miernym zaváhaním odpovedala:
  - Náš vesmír je viac-menej jednotný a štruktúrovaný, so všetkými jeho nepravidelnosťami. A prítomnosť mnohých bohov vedie k tomu, že vesmír by sa rozdelil na kúsky.
  Charlotte tiež celkom logicky namietala:
  - Bojová loď postaví veľké množstvo ľudí! Napriek tomu je bojová loď jednodielny stroj. Áno, a vesmír je vybudovaný mnohými bohmi-demiurgmi, ale vesmír sa tým nestáva menej integrálnym!
  Magda natiahla tvár a zavrčala:
  - A to znie - logicky! Ale to je čisto ľudská logika. Nemá to nič spoločné s Božskou silou, čo je nepochopiteľné!
  Charlotte sa zachichotala.
  - Najjednoduchší argument - myšlienky Pána sú nepochopiteľné! A to sa dá odvolávať a prinášať pri všetkých príležitostiach!
  Magda zašepkala:
  A v každom ryse tejto vetvy Pána,
  V snoch vidím túžbu stelesniť ideál...
  Ale napodiv, naši ľudia trpia takmer v podsvetí,
  A despota financií nám kruto spútala krídla!
  Charlotte sa zachichotala.
  - Dobre najesť! Prečo sa nepokloníš pňa?
  Magda potriasla päsťou.
  - No ty!
  Dievčatá sa začali očividne nudiť... Rozhovor o náboženstve nedopadol dobre. O čom ešte môžete hovoriť? Myšlienky bojovníkov práporu SS boli obmedzené.
  Gerda sa v rozhovore dotkla tankov:
  - Tu je náš "Lev" len stelesnenie nemeckého ducha! Taký veľký a so zbraňou!
  Magda si to všimla a rukami si masírovala svrbiace chodidlá:
  - A "Myš" ešte viac - znamená silnejšie! A jeho brnenie je hrubšie! A dve pištole naraz!
  Charlotte s potešením zvolala:
  - Očarujúca malá myš! Všetkých rozdrvíme na prášok!
  Magda to vzala a zaspievala:
  - Prekliaty a starodávny, nepriateľ znova prisahá! Rozdrvte ma, rozdrvte ma na prášok! Ale anjel nespí a všetko bude fungovať ... A všetko skončí dobre! A všetko sa dobre skončí!
  Charlotte múdro poznamenala:
  - Kto ráta s pomocou anjelov, padá priamo do pekla!
  Magda odpovedala:
  - Kto je sakra v hlave, v budúcnosti jedno peklo!
  Gerda zrazu poznamenala:
  - Mal som blízky známy T-34 s Charlottes, keď testovali! A viete, toto nie je najhorší tank na Zemi!
  Červenovláska jedovato poznamenala:
  - Nie najlepšie, ale... Jeho viditeľnosť je dosť slabá. V praxi je mimoriadne ťažké dostať sa z takéhoto tanku do nepriateľa! Musíme si to priznať!
  Gerda logicky poznamenala:
  - Dobre tvarované brnenie a veža. Hoci "Tiger" -2 a "Lev" - ochrana strán bude lepšia.
  Christina si tento ryšavý nezbedník všimol:
  - "Lev" má stále dobrú vežu, čo sa týka sklonu čela. Ale čelo "Tiger" -2 takmer nie je naklonené.
  Gerda odpovedala:
  - Ale hrúbka panciera je 180 mm. Tým sa kompenzuje menší uhol sklonu plechu. Čo sa týka veže, Lev dopadol lepšie ako Tiger, ale to, samozrejme, nie je limit. Viem, že naši dizajnéri určite vytvoria niečo dokonalejšie.
  A krásna dievčina narazila bosou nohou do oceľového plechu tak, že sa prehnal hudobný tril.
  Bojovníci sa nudia. Chceli zaspať. Možno tam bude niečo zaujímavé...
  Medzitým na Kaukaze prebieha vojna. Nemci okrem "Pantera" používali aj "Tigra" -2. Tiež tvarovo podobný tanku, ale o niečo väčší, ťažší s 88 mm kanónom a hrubším pancierom. Samozrejme, s hmotnosťou tridsaťpäť ton, viac, ale stále nie kritickou, sa dá bojovať so starým motorom s výkonom 700 koní. Vintik a Shpuntik však už vyrobili motor s výkonom 1000 koní. A "Tiger" -2 tiež začal doslova lietať. Objavil sa "lev" s ešte hrubším, najmä bočným pancierom a 105-milimetrovými delami.
  A s hmotnosťou štyridsaťpäť ton sa stal pre sovietske jednotky obrovským problémom.
  V zime štyridsaťtri až štyridsaťštyri rokov obsadili Kaukaz nemecké jednotky. Vojna začala prebiehať nie podľa stalinského scenára.
  Nacisti obsadili Indiu v marci a začali sa pohybovať smerom k Austrálii. A zároveň rozhrabaná Afrika.
  Stalin im ponúkol mier za akýchkoľvek podmienok. Na jar roku 1944, po dokončení dobytia Afriky, Hitler prijal Stalinovu ponuku mieru.
  Podmienky boli náročné, vrátane platenia reparácií, dodávok surovín a iných vecí do Tretej ríše.
  V lete 1944 sa uskutočnilo pristátie v Británii a Londýn padol za týždeň. Potom sa začala veľká ofenzíva na Ameriku. Vintik a Shpuntik vyrobili nové ponorky, ktoré sa plavili rýchlejšie ako člny a namierili torpéda na radar. A bolo vynájdených mnoho ďalších vecí.
  Laserová inštalácia na diskety sa stala obzvlášť silnou. A bolo to jednoducho skvelé.
  Amerika vydržala až do júla 1945 a kapitulovala. Nastalo obdobie pokoja. Dočasná pravda...
  Hitler bol nespokojný s tým, že Japonsko zabralo príliš veľa územia. A on jednoducho túžil po pomste a obsadení pôdy.
  A 20. apríla 1953 sa začala vojna s Japonskom. Stalinov nástupca Berija ponúkol Hitlerovi pomoc.
  Fuhrer súhlasil za určitých podmienok. Totiž ZSSR bojuje v plnej sile, no späť sa dostáva len južný Sachalin a hrebeň Kuril.
  Berija, ktorý naďalej vzdával Hitlerovi kolosálny hold, súhlasil aj s týmito podmienkami.
  Od samého začiatku bola vojna pre Japoncov neúspešná. Vadili im najmä ich lietajúce taniere, ktoré boli vyzbrojené laserovými zbraňami a tepelnými lúčmi. A všetko bolo doslova spálené na popol a roztavené na kovové hobliny.
  Na druhej strane ZSSR hodil do boja tanky T-54 a IS-7, ktoré boli tiež silnejšie ako japonské, a prúdové lietadlá.
  Vojna trvala päť mesiacov a skončila sa víťazstvom a okupáciou Japonska. Bolo to suverénne víťazstvo...
  A v bitkách sa vyznamenala posádka tanku Alenka na IS-7. Auto fungovalo dobre a rozbilo mnoho japonských mastodontov.
  A dievčatá strieľali holými prstami na nohách a celkom presne.
  Ale toto sú detaily...
  ZSSR získal späť juh Sachalinu a hrebeň Kuril. A tak si zabezpečil autoritu a nové krajiny...
  Hitler, niektorí pod ním zhrabli zvyšok sveta. Ale ZSSR mu neustále liezol na oči. Fuhrer chcel nové dobytie a hrdinstvo Wehrmachtu.
  A 20. apríla 1958 sa útokom na Moskvu začala nová veľká vojna.
  Nemecké dievčatá bojujú na oblohe. Albína a Alvína.
  Zostreľujú sovietske lietadlá. Dievčatá sú takmer nahé, v jedných bikinách a bosé. Letecké zbrane sú namierené na nepriateľa.
  Albina zrazí sovietske auto a zaškrípe:
  - Podľa nás je to šok!
  Alvina tiež odreže sovietsky Jak a dodáva:
  Pre slávu našej ríše!
  A bojovníci svojho času tiež bojovali a bojovali s nepriateľom. A radi mučia ľudí.
  Tu bol člen Komsomolu mučený. Vyzlečené a nahé dievča bolo zbité bičom. Potom boli bosé nohy člena Komsomolu spálené rozžeravenou tyčou. A musím povedať, že sa im to páčilo.
  Potom dievčaťu zlomili prsty na nohách. A čo je najchic z mučenia, podpáliť lono Venuše fakľou. A dievča stratilo vedomie z bolestivého šoku.
  Albína sa však ani v tomto neupokojila. Priniesla fakľu na nahú hruď dievčaťa. A vyprážal to. Potom odrezala a zjedla jemné mäso a zvolala:
  - Aké chutné!
  Alvina vyprážala druhú bradavku plameňom a poznamenala:
  - Áno, je to skvelé!
  A nemeckým dievčatám sa to veľmi páčilo.
  Ale nie všetky stvorenia sú také. Tu Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová bojujú na oblohe proti nemeckým supom.
  A ukazujú svoju zručnosť a múdrosť.
  Dievčatá, samozrejme, bojujú naboso a v bikinách. A priniesť dary smrti nepriateľovi.
  A spievať sami sebe;
  - Sláva krajine komunizmu,
  Lenin nás inšpiroval k boju...
  Zlomený hrebeň pozná fašizmus
  Poďme vybudovať nový svet!
  Anastasia vystrelila na nepriateľa holými prstami, zostrelila nemecké lietadlo a zakričala:
  -Za červený komunizmus!
  Akulina Orlová šikovne zasiahla nepriateľa holými nohami, odrezala ho a zaštekala:
  - Za víťazstvo ruského ducha!
  A dievčatá zborovo zavrčali:
  - Za vlasť a Stalina!
  Toto je taký ťažký boj, ktorý prebieha na celom fronte.
  Nemci sú určite silní. A pohybujú sa, aj keď pomaly, s veľkými škodami.
  Dievčatá bojujú v pechote ...
  Komsomolky samé v nohavičkách.
  Tu Alenka vystrelí zo samopalu, odreže nacistov a vyradí celý rad bojovníkov.
  Potom hovorí:
  - Sláva Rusku!
  Anyuta strieľa aj na nepriateľa. Robí to veľmi dobre a jasne. A rúbať nacistov. Potom holými prstami hodí granát, rozbije tank nacistov a zaškrípe:
  - Za sväté Rusko!
  Alah strieľa aj na nepriateľov. Robí to veľmi prehľadne. S holým opätkom hodí darček smrti, robí to majstrovsky. Ryšavý Fritz sa klepe a zakričí:
  -Za éru komunizmu!
  Mária strieľa aj na nepriateľa. Kosí nacistov, vďaka čomu je extrémne agresívny a škrípe:
  - Pre Rusko, naša matka!
  A holými prstami zase hodí granát. Nemecký tank, ktorý je poškodený, sa prevráti ... A bojová súprava je roztrhnutá.
  Marusya, drvenie nacistov. A holými opätkami hodila celú hromadu granátov a vydala:
  - Za veľkú vlasť!
  Takéto dievčatá sú tu, len kolosálne bojovníčky. Takže všetci sú vyhladení v rade.
  Tu je bojová päťka. A koľko fašistov pref. A čierni bojovníci sa zúčastňujú ofenzívy. Musím povedať, že sú to mimoriadne bojovní chlapci.
  Ale ich ruské dievčatá kosia bez obradu.
  Krásny prápor, keď sú bojovníci takmer nahí. A taká opálená, čokoládová.
  A na oblohe môžete vidieť výkonné nemecké autá Yu-888. Zhodili bomby na sovietske pozície a rozdrvili nepriateľa. A konajú s veľkým nasadením.
  Eva, zhadzovanie bômb, stláčanie nahej, okrúhlej päty na pedál. Hádzanie darčekov do sovietskych miest, rev:
  - Tretia ríša je neporaziteľná!
  Agáta s tým súhlasila a chrlila dary ničenia:
  - Už sme zlomili všetkých našich nepriateľov!
  A nacisti už prúdia po Moskve z rôznych strán.
  Potom Oleg a dievčatá opäť vstúpili do bitky a pomohli Rusku alebo skôr ZSSR.
  Potom sa k nim pridalo bosé dievča Margarita. Aj dospelá spisovateľka sa výmenou za nesmrteľnosť stala asi dvanásťročným dievčaťom a plní poslanie.
  Bojovníci z 21. storočia sa opäť potýkali s nacistami 20. storočia.
  Vo fašistickej hnedej ríši je príliš veľa vojakov. Plynú ako nekonečná rieka.
  Oleg Rybachenko, ktorý porazil nacistov mečmi, zareval pechotu aj tanky:
  - Nikdy sa nevzdávaj!
  A z chlapcovej bosej nohy vyletel ostrý kotúč!
  Margarita, ktorá drvila protivníkov, vyceňovala zuby, zavrčala:
  - Na svete je miesto pre výkon!
  A jedovaté ihly sa rozsypali z bosej nohy dievčaťa a zasiahli nacistov a ich lietadlá a tanky.
  Natasha tiež hodila obnažené prsty, vražedne a zavýjala:
  Nikdy nezabudneme a nikdy neodpustíme.
  A jej meče prešli cez fašistov v mlyne.
  Zoya, ktorá sekla nepriateľov, zaškrípala:
  - Na novú objednávku!
  A nové ihličie sa rozsypalo z jej bosých nôh. A čo je v oku, čo je v hrdle nacistických vojakov a lietadiel.
  Áno, bolo jasné, že bojovníci boli nadšení a zúrili.
  Augustín rúcajúc bielych vojakov a tanky zaškrípal:
  - Naša železná vôľa!
  A z jej bosej nohy vyletí nový, smrtiaci dar. A padni takni a bieli bojovníci.
  Svetlana seká na mlynára, jej meče sú ako blesk.
  Nacisti padajú ako snopy.
  Dievča hádže ihly bosými nohami a škrípe:
  - Pre matku Rusko vyhrá!
  Oleg Rybačenko postupuje proti nacistom. Terminátor chlapec seká hnedé jednotky.
  A pri tom prsty na holých nohách chlapca vyhadzujú ihly s jedom, trhajú kmene a zostreľujú lietadlá.
  Chlapec reve:
  - Sláva budúcemu Rusku!
  A v pohybe každému reže hlavu a papuľu.
  Margarita tiež drví protivníkov.
  Jej bosé nohy mávajú. Nacisti umierajú vo veľkých počtoch. Bojovník kričí:
  - Za nové hranice!
  A potom dievča vezme a rozreže ...
  Masa mŕtvol fašistických vojakov.
  Ale Natasha je v ofenzíve. Poráža nacistov spolu s tankami a spieva:
  - Rusko je veľké a žiarivé,
  Som veľmi zvláštne dievča!
  A z jej bosých nôh lietajú disky. Kto videl hrdlá nacistov. Áno, toto je dievča.
  Zoya je v ofenzíve. Sekanie hnedých vojakov oboma rukami. Pľuvanie z trubice. A hádže smrtiace ihly holými prstami - zostreľujte tanky a lietadlá.
  A zároveň si spieva:
  - Och, palica, poďme,
  Ach, môj obľúbený pôjde!
  Augustina, rúcajúc nacistov a vyhladzujúci hnedých vojakov, kričí:
  - Celý huňatý a v koži zvieraťa,
  S palicou sa ponáhľal na poriadkovú políciu!
  A holými prstami sa pustí na nepriateľa, niečo, čo zabije slona a ešte viac tank.
  A potom zakričte:
  - Vlci!
  Svetlana v ofenzíve. Rezy, sekanie nacistov. Bosými nohami na nich spúšťa darčeky smrti.
  Prevádzkuje mlyn s mečmi.
  Rozdrvila veľa bojovníkov a kvílila:
  - Prichádza veľké víťazstvo!
  A dievča je opäť v divokom pohybe.
  A jej bosé nohy vystreľujú smrtiace ihly, ničia tanky a lietadlá.
  Oleg Rybačenko vyskočil. Chlapec sa zvrtol v kotrmelci. Rozsekal veľa nacistov v skoku.
  Hádzal ihly holými prstami a zachrapčal:
  - Buď slávny pre moju krásnu odvahu!
  A chlapec je opäť v boji.
  Margarita ide do útoku. Skartuje všetkých nepriateľov v rade. Jej meče sú tvrdšie ako čepele veterných mlynov. A odhalené prsty na nohách hádžu dary smrti, horia tanky a lietadlá.
  Dievča je v ofenzíve. Vyhubí hnedých bojovníkov bez obradu.
  A každú chvíľu skáče a krúti sa!
  A lietajú z nej dary ničenia.
  A samotní nacisti padajú mŕtvi. A hromadia sa celé kopy mŕtvol.
  Margarita kričí:
  - Som americký kovboj!
  A opäť jej bosé nohy hodili ihlu.
  A potom ešte tucet ihiel!
  Natasha v ofenzíve je tiež veľmi cool.
  A hádže bosými nohami a pľuje zo slamky.
  A kričí z plných pľúc:
  - Som iskrivá smrť! Všetko, čo musíte urobiť, je zomrieť!
  A opäť krása v pohybe.
  Zoya zaútočí na blokádu nacistických tiel. A z jej bosých nôh lietajú aj bumerangy skazy.
  A hnedí bojovníci stále padajú a padajú.
  Zoya kričí:
  - Bosé dievča, vyhráš!
  A z obnaženej päty dievčaťa lieta tucet ihiel. Ktoré kopú priamo do hrdla nacistov.
  Padnú mŕtvi.
  Alebo skôr úplne mŕtvy.
  Augustína v ofenzíve. Rozdrví hnedé jednotky. Jej meče sa držia v dvoch rukách. A ona je taká veľká bojovníčka.
  Fašistickými jednotkami sa prehnalo tornádo.
  Dievča s červenými vlasmi reve:
  - Budúcnosť je skrytá! Ale bude to víťazné!
  A v ofenzíve kráska s ohnivými vlasmi.
  Augustín reve v divokej extáze:
  - Bohovia vojny všetko roztrhajú!
  A bojovník v ofenzíve.
  A jej bosé nohy hádžu veľa ostrých, jedovatých ihiel.
  Svetlana v boji A tak iskrivá a bojovná. Jej odhalené nohy vyvrhujú toľko smrteľných vecí. Nie muž, ale smrť s blond vlasmi.
  Ale ak sa to zlomí, nemôžete to zastaviť.
  Svetlana spieva:
  - Život nebude med,
  Ten skok v okrúhlom tanci!
  Nech sa splní sen -
  Krása premení človeka na otroka!
  A v pohybe bosého dievčaťa je čoraz viac hnevu.
  Oleg v ofenzíve všetko zrýchľuje. Chlapec bije nacistov.
  Jeho bosé nohy hádžu ostré ihly - trhajú tanky a lietadlá.
  Mladý bojovník škrípe:
  - Šialená ríša všetkých roztrhá!
  A chlapec je opäť v pohybe.
  Margarita je vo svojej činnosti búrlivé dievča. A mláti nepriateľov.
  Tu spustila s holou nohou, hráškom s výbušninami. Vybuchne a naraz vyhodí sto nacistov a desať tankov.
  Dievča kričí:
  - Víťazstvo k nám príde aj tak!
  A bude riadiť mlyn s mečmi - sudy tankov lietajú rôznymi smermi.
  Natasha zrýchlila pohyby. Dievča rúbe hnedých bojovníkov. A zatiaľ čo kričí:
  - Ruskú ríšu čaká víťazstvo.
  A vyhubme nacistov zrýchleným tempom.
  Natasha je terminátorka.
  Nemyslí na to, aby zastavil a spomalil, a tanky a lietadlá zablúdia.
  Zoya je v ofenzíve. Zdá sa, že jej meče sekajú mäso a kovový šalát. Dievča kričí z plných pľúc:
  - Naša spása je v platnosti!
  A obnažené prsty hádžu aj také ihly.
  A masa ľudí s prerazenými hrdlami, povaľujúcich sa v kopách mŕtvol, ako aj rozbitých tankov a zostrelených lietadiel.
  Augustine je bláznivé dievča. A všetkých to rozdrví, ako keby to bol robot z hyperplazmy.
  Už rozbilo nie sto nacistov. Všetko však naberá tempo. A bojovník stále reve.
  - Som neporaziteľný! Najlepšie na svete!
  A opäť kráska v útoku.
  A z jej obnažených prstov vyletí hrášok. A tristo nacistov a tucet tankov roztrhal silný výbuch.
  Augustín spieval:
  - Neodvážite sa zmocniť sa našej zeme!
  V ofenzíve je aj Svetlana. A nedáva ani gram oddychu. Divoké terminátorské dievča.
  A podreže nepriateľov a vyhladí nacistov. A masa hnedých bojovníkov už padla do priekopy a popri cestách.
  Šestici zúrili. Zviedol divoký boj.
  Oleg Rybačenko je späť v akcii. A postupuje, mávajúc oboma mečmi. A chlapec terminátor riadi mlyn. Mŕtvi nacisti padajú.
  Masa mŕtvol. Celé hory krvavých tiel.
  Chlapcovi spisovateľovi pripomína divokú stratégiu. Kde sa tiež miešali kone a ľudia.
  Oleg Rybačenko kričí:
  - Beda z mysle!
  A peňazí bude dosť!
  A terminátor chlapec v novom hnutí. A jeho bosé nohy niečo zoberú a hodia.
  Chlapecký génius zareval:
  - Majstrovská trieda a firma "Adidas"!
  Naozaj skvelá show sa ukázala ako skvelá. A koľkí zabili nacistov. A najväčší počet najväčších zabil hnedých bojovníkov.
  Margarita je tiež v boji. Drtí škoricové a oceľové armády a reve:
  - Veľký šokový pluk! Všetci ideme do rakvy!
  A jej meče sú sekané na nacistov. Masa hnedých bojovníkov sa už zrútila.
  Dievča zavrčalo:
  - Som ešte chladnejší ako panteri! Dokážte, že každý je najlepší!
  A z holej päty dievčaťa vyletí ako hrach so silnými výbušninami.
  A zaútočiť na nepriateľa.
  A vezme a rozbije niektorých protivníkov a tanky a dokonca aj lietadlá.
  A Natasha má autoritu. A porazí súperov a ona sama nikomu nedá zostup.
  Koľko nacistov už prerušilo.
  A jej zuby sú také ostré. A oči sú zafírové. Toto je dievča - hlavný kat. Hoci má všetkých svojich partnerov - katov!
  Natasha kričí:
  - Som šialený! Budete mať pokutu!
  A opäť dievča poseká mečmi veľa nacistov.
  Zoya je v pohybe a strihla veľa hnedých bojovníkov.
  A bosé nohy hádžu ihly. Každá ihla zabije niekoľko nacistov. Tieto dievčatá sú naozaj krásne.
  Augustín napreduje a drví protivníkov. A zároveň nezabudne kričať:
  - Nemôžete uniknúť z rakvy!
  A dievča si vezme zuby a odhalí zuby!
  A ryšavka je taká... Vlasy vlajúce vo vetre ako proletárska zástava.
  A všetko doslova vychádza z hnevu.
  Svetlana v pohybe Tu rozrezala množstvo lebiek a tankových veží. Bojovníčka, ktorá vyceňuje zuby.
  Ukazuje jazyk. A potom pľuje zo slamky. Potom zavýja:
  - Budete mŕtvi!
  A opäť z jej bosých nôh lietajú smrtiace ihly, ktoré zasahujú pechotu a lietadlá.
  Oleg Rybachenko skáče a skáče.
  Bosý chlapec vydáva hromadu ihiel, zráža tanky a spieva:
  - Poďme kempovať, otvorte si veľký účet!
  Mladý bojovník je na tom najlepšie.
  Je dosť starý, ale vyzerá ako dieťa. Len veľmi silný a svalnatý.
  Oleg Rybachenko spieval:
  - Nech hra nie je podľa pravidiel - prelomíme fraeru!
  A opäť z jeho bosých nôh odletovali smrtiace a rozbíjajúce ihly.
  Margarita s radosťou spievala:
  - Nič nie je nemožné! Verím, že sloboda svitne!
  Dievča opäť hodilo smrtiacu kaskádu ihiel na nacistov a ich tanky, pokračovalo:
  - Temnota zmizne! Nech kvitnú ruže!
  A len čo bojovníčka hodí hrach holými prstami, tisícka náckov okamžite vyletí do vzduchu. Áno, armáda hnedej, pekelnej ríše sa topí priamo pred našimi očami.
  Nataša v boji. Skáče ako kobra. Exploduje nepriateľov. A tak umiera veľa nacistov a padajú lietadlá.
  Ich dievča a meče, zrná na uhlí a oštepy. A ihly.
  Zároveň hučí:
  - Verím, že víťazstvo príde!
  A slávu Rusov nájde!
  Holé prsty hádžu nové ihly a udierajú protivníkov.
  Zoya v divokom pohybe. Útočí na nacistov. Rozbije ich na malé kúsky.
  Žena bojovníčka hádže ihly holými prstami. Prerazí protivníkov a ako revať:
  Naše úplné víťazstvo je na dosah!
  A vykonáva divoký mlyn s mečmi a vymetá tanky. Toto je naozaj dievča ako dievča!
  Ale Augustínova kobra prešla do ofenzívy. Táto žena je nočnou morou pre všetky nočné mory.
  A ak to sekne, znamená to, že to sekne.
  Potom si ryšavka vezme a zaspieva:
  - Otvorím všetky lebky! Som veľký sen!
  A teraz sú jej meče v akcii a prerezávajú mäso a kov.
  Do útoku ide aj Svetlana. Toto dievča nemá brzdy. Len čo sekajú, masa mŕtvol je posypaná odpadkami a lietadlá a tanky padajú.
  Blond terminátor reve:
  - Aké to bude dobré! Aké to bude dobré - ja to viem!
  A teraz z nej letí zabijak hrach.
  Oleg opäť stovka nacistov, nesúcich meteor, odrezaná. A zoberie bombu a hodí ju.
  Malé rozmery, ale smrtiace...
  Ako rozbiť na malé kúsky.
  Chlapec terminátor zavýjal:
  - Búrlivá mladosť strašných strojov!
  Margarita to urobí znova v boji.
  A zrezať veľa hnedých bojovníkov. A reže veľké medzery.
  Dievča kričí:
  - Lambada je náš tanec na piesku!
  A udrel s obnovenou silou.
  Natasha v ofenzíve zúri ešte viac. Takže mlátenie nacistov. Nie je pre nich veľmi dobré odolávať takýmto dievčatám.
  Natasha to vzala a zaspievala:
  - Beh na mieste je bežným zmierovateľom!
  A bojovníčka vtrhla do protivníkov takouto kaskádou úderov.
  A bude hádzať disky bosými nohami.
  Tu riadila mlyn. Masa hláv hnedej armády sa odvalila a tanky horeli.
  Je to bojovná kráska. Porazte si takú žltú armádu.
  Zoya je v pohybe a drví všetkých bez výnimky. A jej meče sú ako nožnice smrti.
  Dievča je jednoducho milé. A jej bosé nohy hádžu veľmi jedovaté ihly.
  Poraziť súperov. Prepichujú im hrdlá a vyrábajú rakvy, nechávajú explodovať tanky a lietadlá.
  Zoya to vzala a zaškrípala:
  - Ak v kohútiku nie je voda...
  Natasha s potešením vykríkla:
  Takže je to vaša chyba!
  A holými prstami hádže niečo, čo dôkladne zabíja. Toto je skutočne dievča dievčat.
  A z jej holých nôh, ako bude lietať čepeľ. A zasiahne veľa bojovníkov a odreže veže od tankov.
  Augustín v pohybe. Rýchly a jedinečný vo svojej kráse.
  Aké má svetlé vlasy. Ako vlajúci proletársky transparent. Toto dievča je naozajstná liška.
  A seká protivníkov - ako keby sa narodila s mečmi v rukách.
  Ryšavka, prekliaty bastard!
  Augustín to vzal a zasyčal:
  - Bude býčia hlava - bojovníci sa nezbláznia!
  A tu opäť rozdrvila množstvo bojovníkov.
  Oleg Rybačenko reptal:
  - Čo potrebuješ! Tu je dievča!
  Margarita, ktorá hádzala dýku bosou nohou a odlomila vežu tanku, potvrdila:
  - Veľké a cool dievča!
  Augustín s tým ochotne súhlasil:
  - Som bojovník, ktorý každého pohryzie!
  A opäť s holými prstami spustí vražednú.
  Svetlana v boji nie je nižšia ako súperi. Nie dievča, ale skončiť s takou čarodejnicou v plameňoch.
  A kričí:
  - Aká modrá obloha!
  Augustína, ktorá pustila čepeľ bosou nohou a odrezala vežu tanku, potvrdila:
  - Nie sme zástancami lúpeží!
  Svetlana sekala nepriateľov a zostreľovala lietadlá a štebotala:
  - Hlupák nepotrebuje nôž ....
  Zoya škrípala a hádzala ihly holými, opálenými nohami:
  - Budeš mu klamať z troch škatúľ!
  Natasha, ktorá porazila nacistov, dodala:
  - A urobte s ním za groš!
  A bojovníci zoberú a skočia. Sú také krvavé a chladné. Vo všeobecnosti majú veľa vzrušenia.
  Oleg Rybachenko vyzerá v boji veľmi štýlovo.
  Margarita spievala:
  - Úder je silný a ten chlap má záujem ...
  Geniálny chlapec spustil nohou niečo, čo vyzeralo ako vrtuľa helikoptéry. Odrezal pár stoviek hláv nacistom a tankom a zakričal:
  - Celkom športovo!
  A obaja - chlapec a dievča v plnom prelamovaní.
  Oleg sekal hnedých vojakov a zachrapčal:
  - A bude to pre nás veľké víťazstvo!
  Margarita v reakcii zasyčala:
  - Zabíjame všetkých - bosými nohami!
  Dievča je skutočne taký aktívny terminátor.
  Natasha spievala v ofenzíve:
  - Svätá vojna!
  A bojovník spustil ostrý disk-bumerang. Letel oblúkom, vyrúbal veľa nacistov a tankových veží.
  Zoya dodala a pokračovala vo vyhladzovaní:
  - Bude to naše víťazstvo!
  A z jej bosých nôh vyleteli nové ihličie. A zasiahli veľa stíhačiek a lietadiel.
  Blondínka povedala:
  - Mat súperovi!
  A ukázala jazyk.
  Augustína mávala nohami a hádzala hákové kríže s ostrými hranami a zachrapčala:
  - Cisárska vlajka vpred!
  Svetlana pohotovo potvrdila:
  - Sláva padlým hrdinom!
  A dievčatá jednohlasne kričali a drvili nacistov:
  - Nikto nás nezastaví!
  A teraz z bosých nôh bojovníkov letí disk. Trhá sa mäso a búrajú sa tankové veže.
  A znova zavýjať:
  - Nikto nás nemôže poraziť!
  Natasha vyletela do vzduchu. Roztrhal protivníkov a okrídlené supy a vydal:
  - Sme vlčatá, smažte nepriateľa!
  A z jej holých prstov vyletí veľmi smrtiaci disk.
  Dievča sa dokonca v extáze skrúca.
  A potom zamrmle:
  - Naše päty milujú oheň!
  Áno, dievčatá sú naozaj sexi.
  Oleg Rybačenko zachrapčal:
  - Oh, skoro, dáva istotu!
  A žmurkol na bojovníkov. V odpovedi sa smejú a vyceňujú zuby.
  Natasha sťala nacistov a zakričala:
  -V našom svete niet radosti bez boja!
  Chlapec odpovedal:
  "Niekedy nie je zábava ani bojovať!"
  Natasha súhlasila:
  - Ak nie je žiadna sila, potom áno ...
  Ale my bojovníci sme vždy zdraví!
  Dievča hádzalo ihly na nepriateľa holými prstami, vyhodilo do vzduchu množstvo tankov a spievalo:
  - Vojak je vždy zdravý,
  A pripravený na akciu!
  Potom Natasha opäť porazila nepriateľov a zničila veže tankov.
  Zoya je veľmi rýchla baba. Tu spustila na nacistov celý sud. A vytrhol niekoľko tisíc z jedného výbuchu.
  Potom zakričala:
  - Neprestávaj, naše päty sa lesknú!
  A dievča v bojovej čipke!
  Augustín v boji tiež nie je slabý. Takže mlátenie nacistov. Akoby zo zväzku reťazí vypadol.
  A sekanie súperov - spieva:
  - Pozor, bude to užitočné
  Na jeseň bude koláč!
  Červenovlasý čert v boji naozaj orie ako čert v tabatierke.
  A takto Svetlana bojuje. A nacisti to od nej dostávajú.
  A ak udrie, udrie.
  Z nej vyletujú krvavé špliechadlá.
  Svetlana si drsne všimla, keď z jej bosej nohy vyleteli kovové črepy, ktoré roztopili lebky a veže tankov:
  - Sláva Rusku, veľmi sláva!
  Tanky sa ponáhľajú vpred...
  Divízie v červených košeliach -
  Zdravím ruský ľud!
  Tu sa dievčatá chopili nacistov. Takže sú rezané a strúhané. Nie bojovníci, ale naozaj panteri, ktorí zlomili reťaz.
  Oleg je v boji a útočí na nacistov. Bez súcitu ich bije, prerezáva tanky a kričí:
  Sme ako býci!
  Margarita, ktorá rozdrvila hnedú armádu a prerezala sa cez tanky, zdvihla:
  Sme ako býci!
  Natasha to vzala a zavýjala, pričom porezala hnedé stíhačky spolu s tankami:
  - Klamstvo sa vymyká spod kontroly!
  Zoya roztrhala nacistov na kusy a zaškrípala:
  - Nie, nie z ruky!
  A aj on si vezme a pustí bosou nohou hviezdičku a skoncuje s množstvom fašistov.
  Natasha to vzala a zaškrípala:
  - Náš televízor je zapnutý!
  A z jej holej nohy letí zabijácky zväzok ihiel.
  Zoya, ktorá tiež ničila nacistov a ich tanky, zaškrípala:
  - Naše priateľstvo je monolit!
  A opäť taký hod, že sa kruhy rozmazávajú na všetky strany. Toto je dievča - čisté vyhladzovanie protivníkov.
  Dievča s holými prstami vezme a spustí tri bumerangy. A mŕtvol z toho bolo ešte viac.
  Potom kráska vydá:
  - Nepriateľovi nedáme milosť! Bude tam mŕtvola!
  A opäť z holé päty odletí smrtiace.
  Augustín tiež celkom logicky poznamenal:
  - Len nie jedna mŕtvola, ale veľa!
  Potom to dievča vzalo a kráčalo bosé cez krvavé mláky. A zabila veľa nacistov.
  A ako to hučí:
  - Masová vražda!
  A teraz si bude búchať hlavu o nacistického generála. Rozbi mu lebku a vydaj:
  - Banzai! Pôjdeš do neba!
  Svetlana je v ofenzíve veľmi zúrivá, najmä zráža tanky, škrípe:
  - Nebudeš ušetrený!
  A tucet ihiel odletuje z jej holých prstov. Keď prerazí každého, lietadlá sa zrútia. A dokonca aj bojovník sa snaží rozdrviť a zabiť.
  Oleg Rybačenko kričí:
  - Slávne kladivo!
  A chlapec hádže bosou nohou aj takú cool hviezdu v podobe hákového kríža. Zložitý hybrid.
  A masa nacistov sa zrútila.
  Oleg zareval:
  - Banzai!
  A chlapec je opäť v divokom útoku. Nie, to len kypí silou a sopky hučia!
  Margaret v pohybe. Každému roztrhne brucho.
  Dievča s nohou vyhodí päťdesiat ihiel naraz. A masu zabili najrôznejší nepriatelia, vyradili tanky aj lietadlá.
  Margarita veselo spievala:
  - Raz dva! Smútok nie je problém!
  Nikdy by ste sa nemali nechať odradiť!
  Držte nos a chvost vyššie pomocou fajky.
  Vedzte, že skutočný priateľ je vždy s vami!
  Toto je taká agresívna spoločnosť. Dievča sa bije a kričí:
  "Z Dračieho prezidenta sa stane mŕtvola!"
  Natasha v boji je len nejaký terminátor. A hrkotal rev:
  - Banzai! Získajte to rýchlo!
  A z jej bosej nohy odletel granát. A nacisti sú ako pribití. A rozbije veľa mastodontov a okrídlených, pekelných strojov.
  Tu je bojovník! Všetkým bojovníkom - bojovník!
  V ofenzíve je aj Zoja. Taká zúrivá sviňa.
  A vzala to a zachrapčala:
  - Náš otec je sám Biely Boh!
  A na nacistov seká trojitý mlyn!
  A Augustín zareval:
  - A môj Boh je čierny!
  Ryšavka je skutočne stelesnením klamstva a podlosti. Pre nepriateľov, samozrejme. A pre priateľov je miláčikom.
  A ako s holými prstami bude brať a hádzať. A veľa hromady bojovníkov hnedej ríše, ako aj ich tanky a lietadlá.
  Červenovláska kričala:
  - Rusko a čierny Boh sú za nami!
  Bojovník s veľmi vysokým bojovým potenciálom. Nie, do tohto je lepšie sa nemiešať. Ako sú odtrhnuté veže tankov a krídla fašistických lietadiel.
  Augustín zasyčal:
  - Rozdrvíme všetkých zradcov na prach!
  A žmurkne na svoje partnerky. Áno, toto ohnivé dievča nie je práve niečo, čo dokáže dať pokoj. Pokiaľ mier nie je smrteľný!
  Svetlana, ktorá rozdrvila nepriateľov, vydala:
  - Zametáme vás v rade!
  Augustín potvrdil:
  - Zabijeme všetkých!
  A z jej bosých nôh opäť letí dar totálnej záhuby! A toľko tankov a lietadiel naraz explodovalo na malé úlomky.
  Oleg v odpovedi spieval:
  - Bude kompletný banzai!
  Augustína, ktorá trhala nacistov holými rukami, sekala ich mečmi a hádzala ihly holými prstami, ničiac naraz tanky a lietadlá, vydala:
  - Krátko povedané! Stručne povedané!
  Natasha, ktorá zničila hnedých bojovníkov, zakričala:
  - Skrátka - banzai!
  A seknime protivníkov s divokou horkosťou.
  Oleg Rybachenko, ktorý obmedzuje súperov, vydal:
  - Tento gambit nie je čínsky,
  A debut, verte mi, je thajský!
  A opäť odletel z chlapcovej bosej nohy ostrý kotúč na kov. Odrezal veže tankov aj chvosty lietadla.
  Margarita, ktorá rúcala bojovníkov hnedej ríše a brnenie tankov, spievala:
  - A koho nájdeme v boji,
  A koho nájdeme v boji...
  Nerobme si z toho srandu...
  Poďme to roztrhať!
  Poďme to roztrhať!
  S nacistami odviedli dobrú prácu... A Sovietske Rusko porazilo hnedé impérium počas útoku na Moskvu.
  Vojna sa ešte neskončila, ale ZSSR už mal šancu poraziť samotných nacistov. Šestica tak opäť musela prerušiť vykonávanie svojej super a cool misie.
  
  JEDEN ZSSR MEDZI VLKAMI
  K výpadku došlo v dôsledku slnečnej erupcie, v dôsledku ktorej boli 22. júna 1941 Spojené štáty americké, Británia a ich kolónie vypnuté. To spočiatku priebeh vojny nijako zvlášť neovplyvnilo. Nemci postupovali v podstate rovnakým spôsobom ako v skutočných dejinách. Fuhrer sa tiež otočil na juh a Japonsko zaujalo vyčkávaciu pozíciu... A opäť mrazivá zima zachránila Červenú armádu pred úplnou porážkou a umožnila jej prejsť do protiofenzívy neďaleko Moskvy. A Japonsko sa medzitým zmocnilo majetku v Tichom oceáne, ktorý predtým patril Británii a Spojeným štátom, a do ktorého sa teraz ďalšie sily nemohli dostať.
  Na východnom fronte na jar a začiatkom leta Nemci získali sériu víťazstiev a opäť začali ofenzívu proti Stalingradu. Tu však začal odklon od reality. Absencia druhého frontu umožnila Nemcom presunúť viac jednotiek z Európy a z Líbye, pričom tam zostali len talianske posádky.
  A ofenzíva sa začala nielen na Stalingrad, ale aj na Tikhvin. A teraz im velil Rommel, ktorého Fuhrer vysoko ocenil za porážku Britov v Líbyi a zajatie Tolbuku.
  Do bojov sa zapojili aj prvé tanky Tiger. Rommel v noci spustil ofenzívu a podarilo sa mu prekvapiť sovietske jednotky. Situáciu sťažoval fakt, že Nemci mali v letectve výhodu, a tak neplytvali silami na boj so spojencami.
  Pilot Marseille rýchlo získaval účty na východnom fronte. Ešte v júni 1942 prekonal počet zostrelených lietadiel o stopäťdesiat a získal Rytiersky kríž Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Ale to bol len začiatok kariéry.
  Na oblohe to v skutočnosti mala Červená armáda ťažšie. A Nemci boli schopní vziať Tikhvin a potom niekoľko ďalších miest a odrezať Leningrad dvojitým prstencom, čím toto mesto opäť zablokovali.
  Sovietske velenie sa pokúsilo preraziť do Leningradu a postúpiť v strede. Na dosiahnutie úspechu v týchto oblastiach však nebolo dosť síl.
  Jedinou útechou bolo, že nacisti uviazli v Stalingrade, čo im dalo šancu nazbierať nové rezervy.
  Leningrad však zostal zablokovaný. Turecko a Japonsko zatiaľ do vojny nevstúpili a ZSSR mal šancu zvrátiť vývoj bojov. V novembri 1942 začali sovietske vojská ofenzívu pri Rževe a Stalingrade.
  Za Rževa sa úspech nedosiahol. Ale pri Stalingrade bol kruh uzavretý. Ale ako sa časom ukázalo. Tretia ríša mala oveľa viac záloh a Rommel zahájil ofenzívu smerom na Stalingrad zo severu a Mainstein z juhu.
  Situáciu zhoršil nečakaný vstup Japonska do vojny. Samuraj, napriek tomu, že bol obmedzený bitkou v Číne, zaútočil na Vladivostok.
  Pravdepodobne sa Hirohito obával, že Tretia ríša prehrá a vstúpil do vojny.
  Okrem toho malo Japonsko dostatok zdrojov a pechoty na útoky v plnom rozsahu.
  Červená armáda bola uväznená a Rommelovi sa podarilo preraziť zo severu do Stalingradu. Mainstein bol dočasne zastavený, ale keď dostal ďalšie posily a podporu od Paulusa, spojil sa s už odblokovanými jednotkami.
  Tak vznikol ďalší prsteň, v ktorom sa ocitli sovietske vojská.
  Po tvrdohlavých bojoch bola väčšina z nich zničená a zajatá. Potom Nemci dokončili dobytie Stalingradu. A v marci 1943 vstúpilo do vojny aj Turecko. Situácia sa ešte viac skomplikovala. Vo vzduchu si Nemci udržali prevahu. Marseille prekonalo tristo zostrelených lietadiel a stalo sa prvým Nemcom, ktorý získal druhý Rytiersky kríž Železného kríža s dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  V máji Nemci spustili novú ofenzívu, pričom masívne používali nové tanky - "Tiger", "Panther" a "Lev". A úspešne postupovali, hoci Červená armáda zaujala silnú obranu. Ale sily už boli nerovnaké, pretože sovietske jednotky bojovali na troch frontoch naraz - proti Tretej ríši, jej satelitom, Japonsku a jeho kolóniám a Turecku. Situáciu zhoršila totálna vojna vyhlásená nacistami, ktorá pri absencii bombardovania spojencami viedla k niekoľkonásobnému zvýšeniu výroby zbraní. Takže šance ZSSR rýchlo klesli!
  Pravda, Fritz postupoval pomaly, keďže pred nimi bola hĺbková obrana. A sovietske jednotky, ktoré mali skúsenosti, bojovali veľmi statočne. Ale aj tak prehrali.
  Bojovali však s veľkou odvahou a niektorí bojovníci vykazovali najvyššiu triedu. Tu s nacistami bojuje napríklad posádka tanku Elizabeth na najobyčajnejšom T-34-76.
  A Nemci postupujú pomaly k sovietskym jednotkám, zoradení v kline, alebo prasa. Pred nami je najťažší a najlepšie chránený tank "Lev". Podobá sa na Panthera, len je oveľa väčší a váži deväťdesiat ton. Predný pancier trupu je 150 mm a sklonený ako T-34 a boky sú 82 mm so sklonmi. Čelo veže je vo všeobecnosti veľmi dobre chránené: 240 mm so sklonmi a boky sú tiež slabšie ako 82 mm, ako trup. A výkonná zbraň 105 mm s veľkou dĺžkou hlavne 70 EL. Toto je tank schopný zasiahnuť z diaľky.
  Elizabeth bosou nohou preradí prevodovku nahor.
  A tridsaťštvorka naberá rýchlosť. Na "Leva" je zbytočné strieľať z diaľky a treba sa priblížiť. Silný nemecký stroj vyšle projektil smrtiacej sily. Ponáhľa sa okolo. Dievčatá v tanku sa veselo smejú a hýbu bosými nohami.
  Na severnom Kaukaze je koncom mája horúco a krásky v bikinách majú o zábavu postarané.
  Elena poznamená píšťalkou:
  - Teraz sa fašista dostane skvele do rohov!
  Ekaterina, ktorá trasie holou, opálenou nohou, súhlasí:
  - Určite ho udrieme!
  T-34-76 naďalej zrýchľuje, ale rýchlosť v teréne je obmedzená. "Lev" sa takmer vôbec neplazí a agilnejší "Panteri" a "Tigre" spomaľujú, aby neťahali dopredu.
  Ale tieto stroje sú nebezpečné, najmä Panther, schopný vystreliť pätnásť nábojov za minútu. Od toho môžete očakávať prekvapenie.
  Eufrázia, stláčajúc holú pätu na plyn, zakričí:
  - Poďme bojovať virtuóznym spôsobom!
  Pištoľ tanku "Lion" má významnú nevýhodu, strieľa iba päť nábojov za minútu. Vo všeobecnosti nie je najúspešnejší model. Prepichovanie brnenia je nadmerné a nie je potrebné zasiahnuť z príliš veľkej vzdialenosti. "Tigre" a "Panteri" sa predierajú z dvoch kilometrov, z väčšej vzdialenosti je takmer nemožné dostať sa do pojazdnej a malej tridsaťštvorky. Stálo teda za to vybaviť Leva takou výkonnou zbraňou? Ostatné sovietske tanky sú ešte ľahšie, okrem KV-1S, ale tento tank tiež nemá žiadne výhody v obrane a jazdné vlastnosti sú len horšie.
  Elizabeth otáča telo a kričí:
  - Dýcham hruďou, vzduch je široká vlna,
  Jasne sa leskne, hviezdny koberec je nekonečný ...
  Pocity hrajú, bosé dievčatá žijú,
  Hraj sa na oblohe, navždy chcem letieť k slnku!
  Nie je ľahké preraziť tank Lev ani do boku. Boky veže, podobne ako u Panthera, sú šikmé a horná časť bokov trupu tiež. V týchto nádržiach sa už osvojil typický "mačkovitý" tvar, ktorý poskytuje lepšiu ochranu vďaka svahom. Nie ako "Tiger", takmer štvorcový. Ale "Tiger" bol vyvinutý pred vojnou a vyzeral ako uniforma KV. Ale "Tiger" -2, neskorší vývoj, je tiež vo forme "mačky" a čoskoro sa tento tank dostane do série. "Lev" preniknúť do dosky je tiež takmer nemožné. Len spodná časť trupu nemá pancierový sklon, ale je pokrytá valčekmi. To znamená, že musíte preraziť blízko a dostať sa presne medzi klziská.
  Dievčatá majú teda ťažkú úlohu. Navyše, tridsiatka v pohybe sa tak trasie, že strieľať presne je takmer nemožné.
  Elizabeth sa spýtala svojich priateľov:
  Dokážeme poraziť nepriateľa?
  Elena sebavedomo odpovedala:
  - Keď dievčatá nemajú topánky, bosými nohami nadobudnú takú citlivosť, že určite zasiahnu nepriateľa.
  Elizabeth súhlasila s týmto:
  - Áno, obnažené opätky dievčat sú zárukou víťazstva!
  A teraz, vyhýbajúc sa porážke, tridsaťštyri skĺzne na palubovku. Hlavná vec je vyhnúť sa delám Panther a Tiger. Sú rýchle a presné. A cez tieto nádrže nemôžete preraziť ani čelo.
  Elena strieľa na Nemca holými prstami. Ale dostať sa cez klzisko v pohybe je takmer nemožné. Ale nepriateľské klzisko je rozbité a "lev" sa zastaví.
  Znova okolo neho prejde tridsaťštyri. A vyšle smrtiaci projektil do spodnej časti boku.
  Catherine poznamenáva:
  - Naše delo je zastarané - "Lev" sa naozaj nedá vziať!
  Ale ako pri mrzutosti, Elena zasiahla nepriateľovu bočnú časť a "lev" začal horieť.
  Dievčatá nespomaľujú, opäť tyč vpred. Teraz majú slabší cieľ: "Pantera". Stačí ju udrieť priamo zboku.
  Elizabeth poznamenáva:
  - Praktická mačka!
  Catherine so smiechom poznamenala:
  - Ale sotva sa plazí, aby sa nedostal z krytu "Leva".
  A Elena z diaľky vystrelila na Pantera, ktorý sa ukázal byť ďaleko nabok a otvoril bok. Tá má tenučký - 40 milimetrov a nevadí, že je naklonený.
  Nemecký tank s ranou exploduje. Áno, krásky boli ostro jebnuté.
  Sú so svojou podmanivou milosťou bojových krás.
  Ale náboje pískajú, keď prechádzajú, takmer sa dotýkajú brnenia.
  Tridsaťštyri je veľmi nebezpečná a podobá sa na človeka, ktorý skáče medzi pramienkami.
  Elizabeth opäť vystrelila bosou nohou a zaspievala:
  - Môžem všetko, zasiahneme Wehrmacht s kapituláciou!
  Samozrejme, s takýmito dievčatami nie je samotný diabol strašný. Aj keď nacistická ofenzíva je agresívna a majú veľa tankov ....
  Sily sú nerovnaké. Hoci je počet áut približne rovnaký, nemecké sú ťažšie. Mnoho sovietskych tankov je ľahkých a nie celkom pripravených na boj proti nacistickým monštrám.
  Posádka Elizabeth však robí zázraky a natáča ďalšieho "Pantera" v pohybe.
  Členovia Komsomolu bojujú so zbraňami. Strieľajú presne. Bežia, blikajú naboso, majú okrúhle opätky. A zasiahnuť nepriateľa priamo na cieľ.
  Alenka vášnivo prikazuje:
  - Nevzdávajte sa dievčatá!
  A teraz delo vypľuje projektil, presne na T-4, prepichujúci tento tank. Ale tu, samozrejme, "Lev", to nie je také ľahké vziať. A tu musíte vyskúšať.
  Anyuta ukazuje na auto pomocou holých prstov na nohách a strieľa presne od konca ku koncu a hovorí:
  -Sláva komunizmu!
  Alla tiež strieľa veľmi presne a dodáva:
  - Sláva hrdinstvu!
  Tu nemôžete povedať nič o bojovných dievčatách - najvyššej triede a akrobacii!
  Maria, vkladajúc projektil do pištole, spievala:
  - Vyššie a vyššie a vyššie
  Hľadajte let našich vtákov...
  A dýcha každou vrtuľou,
  Pokoj našich hraníc!
  Marusya dodala a strieľala na Fritza:
  - Určite áno....
  Masové hrdinstvo Rusov a nielen ruských ľudí sa prejavilo vo všetkom ...
  Odmerané, tlmené zvuky kukučky, ako bicie hodiny, sa prehnali cez zákopy. Vzácne stromy, s hustou zelenou korunou v poryvoch vetra, ako pionieri v pozdrave, vítajú unavených vojakov. Niekomu sa to môže zdať dokonca ako varovanie - vraj pôjdeš na druhý svet!
  Prápor pod velením Vladimíra Michajlovského, brutálne zbitý v predchádzajúcich bitkách, najmä v májovej bitke, je teraz narýchlo dopĺňaný novými regrútmi, ktorí sa pripravujú na pokrytie jednej z najnebezpečnejších oblastí. Tri kilometre na východ sa vody Donu rútia pozdĺž plameňov vojny.
  Väčšina rákosia bola spálená od zápalných bômb, voda sčernela od sadzí. Ako obrovské zápalky v smútočnej hanbe stoja hromady mosta zbúraného tlakovou vlnou osamotene a fungujú ako podpery.
  Miestni priekopníci prevážajú na člnoch dary z polí, ako aj škatule s muníciou pre hrdinských sovietskych vojakov, pripravených pustiť sa do smrteľného boja s rozzúrenými nacistickými hordami.
  Štyria z nich teda odtiahli dlhú škatuľu ku kríku pokrytému vlčími plodmi. Tam číhalo ako mohawk v zálohe starostlivo zamaskované protitankové delo. Traja vojaci a strelec Alesya s ostrými očami operujú pri zbrani. Dievča, veľmi štíhle, no ruky má šľachovité od vyčerpávajúcej práce. S chlapmi sa tiež snaží pripraviť pascu pre prípad, že by sa tank alebo "obrnené vozidlo" nacistického kŕdľa pokúsilo obísť prírodný kopec.
  Vojaci sú z väčšej časti stále úplne bez brady a nestrieľaní, mladí muži, ktorí absolvovali skrátený kurz pre regrútov - za mesiac a pol, plus, samozrejme, v ZSSR dobre etablovaný predregistračný výcvik. .
  Niektorí bojovníci už majú skúsenosti. Od mladých zvierat sa líšia štetinami, ostrosťou pohybov, niektoré sú previnuté. Najmä jednooký Ivan, ktorý vyzeral ako skutočný pirát, pustil fúzy. Titul práporčíka a už niekoľko rozkazov prijatých v rôznych bitkách, alebo skôr prvý pri Moskve. Keď sa zdalo, urobili nemožné: zastavili Fritza a dokonca odviezli protivníkov niekoľko stoviek kilometrov ako psíčkarov.
  Koľko opustených zariadení mal Fritz. Možno nie až tak veľa a často tam boli tanky, ale obrnené transportéry s kanónmi a guľometmi, ktoré tak bolestne trápili sovietsku pechotu v lete a na jeseň 1941 - najmenej desaťcent!
  Ale keď mráz presiahol tridsať stupňov, všetky tieto germánske príšery stratili schopnosť jednoducho sa pohybovať... Benzín zamrzol a tuk zamrzol.
  Bohužiaľ sa im nepodarilo dotiahnuť nacistov do konca. Čiastočne vinou velenia, ktoré žiadalo, aby veľké sily zaútočili na mestá, kde sa tiesnili nemecké jednotky. Áno, a topenie prišlo - je to zlé ...
  Na jar si Ivan vyslúžil aj druhú zákazku - mal šťastie, že kvôli prepadu zabil generála a niekoľkých dôstojníkov. Bitka však bola úspešná len čiastočne. Počas prenasledovania zatúlaný úlomok zasiahol Ivana Krasnova do tváre a pripravil ho o oko. Bohužiaľ, toto je vojna, nie film pre deti, kde hlavný hrdina každého mláti a ani sto guľometov ho nezasiahne.
  A teraz musia robiť fyzicky ťažkú prácu: kopať zákopy, cely a pasce.
  Priekopníci im pomáhajú, zatiaľ čo polia sú pokojné a samotní chlapci a dievčatá prosili o pomoc svojim starším bratom. Dokonca pracujú príliš horlivo, snažia sa urobiť viac a nepočítajú so silou. Takto napuchli a vyskočili žily na opálených mozoľnatých rukách a holých, pomliaždených nohách detí. Pri tom ešte stíhajú spievať;
  Sme priekopníkmi detí komunizmu -
  Oheň, stan a zvoniaca polnica!
  Invázia prekliateho fašizmu -
  Kto čaká zúrivý útek!
  
  Čo sme v týchto bojoch stratili?
  A potom v bojoch s nepriateľom získané?
  Kedysi sme boli len deti sveta -
  A teraz bojovníci rodnej zeme!
  
  Ale Hitler urobil krok smerom k nášmu hlavnému mestu,
  Zhodili bomby bez počítania vodopádu!
  A pre mňa je vlasť ešte krajšia ako obloha -
  Teraz prišiel krvavý západ slnka!
  
  Na agresiu odpovieme tvrdo -
  Aj keď sú sami vysokí, áno, bohužiaľ, sú malí!
  Ale meč v rukách krehkého tínedžera -
  Silnejší ako légie Satana!
  
  Nech sa tanky rútia lavínou za lavínou,
  A rozdeľujeme pušku na tri!
  Nech polícia mieri do chrbta,
  Ale Svätý Boh ich kruto potrestá!
  
  Čo sme sa rozhodli? robiť dielo pokoja
  A na to som, bohužiaľ, musel strieľať!
  Kľud je už hnusný.
  Existuje aj násilie!
  
  S dievčaťom bežíme spolu naboso -
  Aj keď snežilo, závej horí ako uhoľ!
  Ale neboj sa, poznaj deti -
  Fašistu smelo zaženie do rakvy guľka!
  
  Sem umiestnili odpornú spoločnosť Fritz,
  A zvyšok zbabelcov je na úteku!
  V boji rozdrvíme pechotu ako kosa -
  Nie sme prekážkou pre mladé leto!
  
  Víťazný úspech bude v máji,
  Teraz je fujavica pichľavý, tvrdý sneh!
  Chlapec je bosý, jeho sestra je bosá,
  V handrách sa deti stretli s rozkvetom!
  
  Odkiaľ pochádzajú tieto sily?
  Znášať bolesť a chlad, tú potrebu!
  Keď priateľ meral dno hrobu,
  Keď priateľ stoná - zomriem!
  
  Kristus požehnal nás priekopníkov,
  Povedal, že vlasť je vám daná Bohom!
  Toto je prvá viera zo všetkých,
  Sovietska, posvätná krajina!
  Ozýva sa vzdialený rachot približujúcich sa tankov a na oblohe bzučia lietadlá. A mohutné obliehacie zbrane už dunia. Od zásahov vysoko výbušných nábojov sa vysoko do neba vrhajú hrudy zeme a roztaveného trávnika. Tu číta bitku. Major Vladimir Michajlovskij drží v rukách trofejný ďalekohľad a sleduje približovanie sa oceľovej fašistickej lavíny. Snažia sa zahnať priekopníkov do úzadia, ale nechcú odísť a žiadajú do boja pušky v rukách.
  Zbraní nie je pre každého dosť, hoci miestne deti priniesli poľovnícke pušky a dokonca aj športové luky. Každý chce statočne bojovať a vyhrať. A nebude fungovať zomrieť s poslednou myšlienkou na vlasť.
  Major Michajlovský vydáva rozkaz:
  - Bez príkazu nespúšťajte paľbu!
  V skutočnosti majú len dve "štyridsaťpäťky" na celý prápor, čo znamená, že je šanca pustiť Fritza bližšie.
  Vpredu, ako je medzi nacistami zvykom, najchránenejšie autá; tanky T-4 a samohybné delá "Hunter". Mali by uvoľniť miesto ľahším vozidlám a mierne zaostávajúcej pechote.
  Autá a motocykle nacistov tu a tam spomaľujú zo strachu, že by sa predrali....
  No priekopník Július Petrov dokazuje, že tu nezostali nadarmo. Medzi pňami, priamo pod húsenicou T-4, sa pohybuje vzácna protitanková mína potretá domácim lepidlom a na povrchu trávnika, ktorý ju robí neviditeľnou pomocou drôtu.
  Oceľové pláty húsenice ležia na smrtiacom darčeku. Výbuch sa nezdá byť príliš silný, ale húsenica sa odtrhne a z nacistického tanku sa začne dymiť a krúži okolo veže.
  Iní chlapci používajú podobné zariadenia. Keďže nemecká pechota je zbabelá a tanky a samohybné delá sú vpredu bezbranné, budú za to potrestaní.
  Slávny "Hunter" s nízkou siluetou a silným pancierom vyzerá ako sploštená korytnačka. Tieto samohybné delá sa objavili pomerne nedávno na sovietsko-nemeckom fronte. Vďaka dobrým jazdným výkonom, kanónu, ktoré dokáže preniknúť na slušnú vzdialenosť a schopnosti prežiť v boji, sa Hunter okamžite stal podobenstvom v jazykoch.
  Jeho stopy sú však stále obyčajné, aj keď široké... Ešte lepšie je však podkopať spodok auta a prinútiť ho vypľuť svoje vnútro náhradnými dielmi.
  Tu je stroskotaný "Hunter", ako pirátska fregata so zlomeným kormidlom, skĺzne na stranu a tlačí ju proti T-4. A obe oceľové rakvy na húseniciach začnú žiariť a po chvíli explodujú od detonujúcej munície.
  Už tucet stredne ťažkých vozidiel zastavilo rozbité a bezvládne.
  Ale za nimi zvyšok prúta, najmä početné obrnené. Tu samohybné delo "Hunter" pridáva rýchlosť a ... Spadne do maskovanej jamy. Zhora trčia len húsenice a bezmocne sa pohybujú.
  Pionieri sa tešia. Niekde vo vykopaných jamách domáce výbušniny. Je vyrobený remeselným spôsobom. Samozrejme slabší ako dynamit, ale na vyradenie podvozku to stačí.
  Fritz utrpí ťažké straty, obrnené transportéry zlyhávajú, niektoré prechádzajú nebezpečnými zónami, no stretávajú sa s hádzaním granátov a výbušnín.
  Tu si dokonca aj pohotoví mladí bojovníci postavili malé katapulty. Vyhadzujú špeciálne vrecko destilovaného drevného liehu zmiešaného s prvkami pušného prachu.
  Pri zásahu tenšie brnenie nacistických transportérov povolí, čo spôsobí, že posádky horia modrými plameňmi. Fritz, šialený od bolesti, srdcervúco kričí a rozpŕchne sa s tvárami skrútenými hrôzou.
  Niektorí z nich dokonca opúšťajú svoje vybavenie...
  Jediná škoda je, že nepriateľov je veľa, k zákopom sa blížia nejaké vozidlá, zaplavujúce všetko guľometnou paľbou.
  A narazia na ježkov ... Alesya medzitým riadi štyridsaťpäť. Samozrejme, že T-4 a "Hunter" nezoberiete zoči-voči, ale môžete vyskúšať strany. O obrnených transportéroch nie je čo povedať. Všetci prerazia a urobia podlahy rozžeraveným kovom, ktorý vypľuje krv!
  Zbraň malého kalibru má mnoho výhod oproti veľkej - rýchlosť streľby, ľahké maskovanie. A vedia si vybrať ciele.
  Nacisti vrčia, surovo ako hyeny. A medzi sovietskymi chlapmi sú mŕtvi a ranení. Obzvlášť tragické je, keď zomierajú mladí bojovníci, ktorí práve začali žiť. Tu je veľmi mladá priekopníčka, ktorá sotva zdvihla výbušný balík, a ponáhľa sa s ním pod pásy stredného tanku T-3. Škaredá krabica s dlhým, no zdanlivo tenkým kmeňom vyskočí a odtrhne z nej hranatú vežu.
  A bojovníci opäť hádžu granáty a guľomety začali pribíjať plaziace sa motorky. A hlavy nacistických vojakov praskali ako zrelé čerešne zvalené krupobitím.
  A plynové nádrže veľkých motocyklov explodujú a vyvrhnú prúdy prudkého ohňa. Zdá sa, že prebieha vzbura pekelných džinov. Tu sú niektoré obrnené transportéry, ktoré sa tiež pripájajú k svojim nešťastným kolegom.
  Alesya ukazujúca na "Hunter" mieri na spodnú časť trupu. Je ťažké sa tam dostať, ale toto je jediná šanca, ako preraziť neľútostné samohybné delo. Plynulým pohybom prsta a potom otočte.
  Pištoľ vydáva jemný spätný ráz a fašistický stroj sa rozdelí na polovicu. A vlajka s hákovým krížom padá do krvavého blata.
  Alesya šepká:
  -Spravodlivosť si vyžaduje obete, charita vyžaduje dary a úspech spravodlivej veci si vyžaduje obete!
  Otočka, strelkyňa odpočíva nahá, aby lepšie pocítila biorytmy Zeme a dych trávy s podrážkami a výstrelmi, čím zasiahne zákernú T-3 do kĺbu.
  Je vidieť, že takmer všetky stredné tanky nacistickej armády sú už vyradené z prevádzky. Tu posledný zničil jeden priekopnícky chlapec, napriek zraneniu vytlačil sud, so zmesou výbušného karbidu, uhoľného prachu, pilín s malým množstvom fosforu. Hrdinské dieťa po prestrelenej rane už nemalo silu tlačiť hlaveň a jeho súdruh Andrey, ktorý sa na úteku skrížil, strčil pod kolesá štyridsaťtonovú samohybnú pištoľ Shmel. Úctivé delo kalibru 150 milimetrov vystrelilo hore a zostalo zdvihnuté. A duše pionierov, trepotajúce sa zo svojich roztrhaných tiel, sa ponáhľali do šťastného nebeského kráľovstva, kde nikdy nie je násilie a bolesť.
  Fašistické transportéry, ktoré prežili, stratili podporu svojich ťažších kolegov a začali sa vracať... Hukot Wagnerovej hudby utíchol a začal všeobecný let.
  Vladimir Michajlovský, ktorý si utieral krv z čela, povedal:
  - Ruský bojovník môže zomrieť stojaci, ale nikdy nebude žiť na kolenách! Rusko môže krvácať, ale žiadna krv nevykrváca našu odvahu a lojalitu k vlasti!
  A preživší pionieri to potvrdzujú... Hoci mnohí z nich už boli popálení a zranení.
  A Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová bojujú na oblohe, sú pripravené konkurovať vychvaľovanej Marseille, ktorá má na konte už viac ako štyristo zostrelených lietadiel, za čo dostal piaty stupeň Rytierskeho kríža Železného kríža so zlatým dubové listy, meče a diamanty.
  Dievčatá sú však očividne odhodlané bojovať vážne. Tu sú v rovnakých bikinách a bojujú naboso. A prepichnúť lietadlá Luftwaffe.
  Anastasia pomocou holých prstov namieri zbraň na cieľ, zrazí fašistu a hovorí:
  Naša viera je veľká
  Vydrží navždy!
  A žmurká na svoju partnerku. Akulina tiež zrazí fašistu, udrie ho, veľmi presne pomocou holých nôh a kričí:
  - Za veľkosť myšlienok komunizmu!
  A odhalí svoje perleťové zuby. Takéto dievča je bojovné a vzdelané.
  A leskne sa zubami.
  Anastasia, ktorá na svojom Jak-9 zostrelila ďalšie nemecké lietadlo, agresívne zaškrípe:
  - ruský orol nad planétou,
  Roztiahnutie krídel vzlietne...
  Nepriateľ bude braný na zodpovednosť
  Bude porazený, zlomený!
  Akulina to ochotne potvrdzuje zrážaním súperov:
  - Bude zlomený!
  Aj keď, samozrejme, medzi Nemcami sa objavili aj krásne esá. Albina a Alvina bojujú na najnovšom ME-309. Takíto bojovní bojovníci kradli.
  A s úžasnou obratnosťou zrážajú sovietske lietadlá. ME-309 je veľmi výkonné lietadlo vyzbrojené tromi 30 mm vzduchovými kanónmi a štyrmi guľometmi. Proti takémuto monštru ruské autá nedokážu odolať.
  Ak zostrelia, zostrelia bez zľutovania.
  Albína za pomoci odhalených prstov na nohe zaspievala letecké delo na cieľ. Zasiahnite nepriateľa a zakričal:
  - Za víťazstvo Tretej ríše!
  A ukázala jazyk.
  Alvina tiež zmlátila nepriateľa. Odrezala sovietske Jak-9 a zavrčala:
  - Za veľké hranice našej armády!
  A žmurkla na svojich priateľov.
  Bojuje, získava účty a Huffman. Zatiaľ nepatrí medzi veľké esá, no rýchlo napreduje. A môžete tiež povedať monštrum pekla.
  Nemci, aj keď pomaly a s veľkými stratami, postupujú pozdĺž pobrežia Volhy a približujú sa ku Kaspickému moru.
  . KAPITOLA 2
  Sily boli zjavne nevyrovnané. Nepríjemné bolo najmä fašistické letectvo. Focke-Wulf vstúpil na front vo veľkom počte a jeho silné zbrane a rýchlosť sa stali pre Červenú armádu problémom. Navyše, toto auto bolo príliš ťažké dať dole. Je odolná a silne obrnená.
  ME-309 sa tiež ukázal byť nepríjemným prekvapením pre sovietskych pilotov tak rýchlosťou, ako aj zbraňami. A pekne skartoval sovietske jednotky.
  Bombardované sovietske pozície a nový bombardér Yu-288, veľmi výkonný stroj. Pri bežnom náklade niesol štyri tony bômb a šesť ton v prebíjacej verzii. A dostal sovietske jednotky spravodlivo.
  Rommel tiež ukázal svoju triedu ako veliteľ, však ako Mainstein.
  Nemci sa čoraz viac blížili k Astrachanu. A neočakávane pre sovietske velenie Fritz pokračoval v ofenzíve pozdĺž Volhy v smere na Kamyshin. Bol to odvážny, ale silný krok. A aj keď bolo ťažké ich zastaviť.
  Ale obrana Červenej armády je stále silná... Za týždeň nacisti postúpili o päťdesiat kilometrov a boli zastavení.
  Stretli sa s protiútokmi sovietskych jednotiek ....
  Japonci sa zároveň snažili rozvinúť ofenzívu proti Alma-Ate. A potom už boli prudké boje v plnom prúde.
  Dievčatá bojovali na rovnakej úrovni ako muži a možno ešte lepšie ako oni.
  Margarita Magnitnaya a Tatyana Bulatnaya - krásne dievčatá, strieľané zo samopalov.
  Zostrelili samurajov a spievali:
  - Nerozlúčme sa so snom
  Prvým krokom v živote je...
  Znova vidíš nad Zemou,
  Víchrice zúrivých útokov!
  Margarita hodila vražedný granát holými prstami, trhala Japoncov a spievala:
  - Nikto nás nezastaví
  Nikto nás neporazí...
  Wehrmacht pochováme do zeme,
  Naše priateľstvo je monolit!
  Tatyana, ktorá strieľala na nepriateľa, súhlasila:
  - Naozaj monolit!
  Japonci postupujú na Alma-Atu. Majú veľa vojakov a rôzne druhy záloh. Toto sú bojovní chlapci. Dievčatá ich však kosia. Zúfalo bojujú.
  Tatyana Bulatnaya hodila ďalší granát, roztrhala samuraja a spievala:
  - Za môj veľký úspech!
  A žmurknuté oči, farba zafíru. Veselé dievča, nič nehovor.
  A Margarita s holou pätou vezme a hodí darček smrti, pričom roztrhá japonských vojakov na kusy.
  A spievaj:
  - Všetko je zmiešané, prepletené, vo víre utrpenia!
  A opäť hádže svoje obnažené prsty, citrón po Japoncoch ...
  Do pol pása nahá a bosá bojovníčka Oksana sa k nim priplazí, pretlačí sa cez škatuľu s granátmi a zašepká:
  - Bude to skvelé dievčatá!
  A všetci traja bojovníci spievali:
  - Samuraj letel na zem, pod tlakom ocele a ohňa!
  A krásky bojujú s veľkou zúrivosťou. Nie nadarmo prešli ohňom, vodou a medenými rúrami.
  Tu Oksana hodí granát bosou nohou a zasiahne japonský ľahký tank Chikha. No, to je skvelý cieľ.
  Margarita strieľajúca na nepriateľa spievala:
  - Môžete veriť v neprítomnosť viery! Môžete urobiť neprítomnosť prípadu!
  Tatyana logicky poznamenala:
  - To, čo hovoríš, je paradox!
  Margarita hodila granát holými prstami a logicky poznamenala:
  "Nie je génius priateľom paradoxov?"
  Tatyana sa otočila, pokosila samuraja a súhlasila:
  - Samozrejme, priateľ!
  A bojovníci to vzali a vybuchli smiechom ... Bojujú dievčatá a hovoria, čo ešte ... Nie nadarmo si Rusko pamätá, ako dievčatá bojovali!
  Oksana samozrejme bojuje na najvyššej úrovni. A strieľa z rôznych bodov a dievča sa točí ako vrchol.
  To sú krásavci, nikomu nič nevydajú. A zožrať zradu spolu so samurajmi.
  Vedie oheň a Angela. Dievča je tiež agresívne a ryšavé. Bojovníci radšej bojujú naboso a predvádzajú činy kolosálnych rozmerov.
  Angela ide na rad a so smiechom hovorí:
  - Odvážne pôjdeme do boja,
  Za moc Sovietov!
  A holými prstami hádže vražedný citrón.
  Boje pokračujú a teraz končí nápor Japoncov ....
  Už je koniec júla štyridsaťtri. Nacisti sa priblížili k samotnej delte Volhy a rozpútali sa na nej boje.
  Elizabeth a jej posádka zúfalo bojujú. Na front začali prichádzať aj prvé tanky Tiger-2. Sú podobné ako "Panther" a "Lion", ale niečo medzi tým. Aj s uhlami racionálneho sklonu panciera a dlhou hlavňou 88 mm kalibru 71 EL. Váži šesťdesiatosem ton a je blízko tanku "Lev", pokiaľ ide o pancierovanie, ale o niečo menšie.
  Veľké tanky, nič nepovieš.
  Alžbeta a dievčatá lovia Nemcov. Prelomia T-4 a zakričia:
  - Sláva myšlienkam jasných rokov,
  Výkrik priekopníkov buď vždy pripravený!
  Povedzme, že bojovníci sú prvotriedni. A nielen slávne bojujú, ale aj spievajú;
  Únia je nezničiteľná, národy slobodných,
  Nebola to hrubá sila a strach, čo sa zhromaždilo...
  A dobrá vôľa osvietených ľudí,
  A priateľstvo, svetlo, rozum a odvaha v snoch!
  
  Sláva našej slobodnej vlasti,
  Sila tvorenia je oporou navždy!
  Zákonná sila, vôľa ľudu,
  Koniec koncov, pre jednotu - jednoduchý človek!
  
  Cez búrky nám svietilo slnko pokroku,
  Cez búrky a búrky sme sa ponáhľali vpred ...
  Prenášame hory, akoby bez váhy,
  Celý svet, žiariaci smerom ku komunizmu, prichádza!
  
  Sláva našej slobodnej vlasti,
  Sila tvorenia je oporou navždy!
  Zákonná sila, vôľa ľudu,
  Koniec koncov, pre jednotu - jednoduchý človek!
  
  Národy planéty sú zjednotené ako bratia,
  Budhisti, moslimskí priatelia navždy!
  Nech sláva rozumu, veľké meno,
  Všetky národy sveta sú rodina!
  
  Sláva našej slobodnej vlasti,
  Sila tvorenia je oporou navždy!
  Zákonná sila, vôľa ľudu,
  Koniec koncov, pre jednotu - jednoduchý človek!
  Dievčatá dobre spievajú a ešte lepšie bojujú a predvádzajú také výkony. Hoci dejiny píšu víťazi a nie je známe, či si ich zapamätajú, ak sa vojna prehrá?
  Alenka s batériami a tímom dievčat sa snaží zadržať nepriateľov v delte Volhy. A ukazuje, čoho sú krásky v zásade schopné.
  A dokážu toho naozaj veľa.
  Anyuta strieľa bosými nohami a reve:
  - Sláva časom komunizmu!
  A tak to vzala celá batéria a spievala jednohlasne, plnými hlasmi;
  Bojujeme za lepší osud
  Aby sme ľuďom uľahčili život...
  A rozdrviť tú prekliatu hordu
  Aby bolo menej zlých protivníkov!
  
  Nad nami je zlatý cherubín,
  Na slávu našej matke Ruska...
  Obyvatelia Ruska veria, že sú neporaziteľní,
  A urobte každého na Zemi krajším!
  
  Je nám dané bojovať za vlasť,
  Ochrana veľkosti vlasti ...
  A niekedy je život len film
  Hoci by to malo byť odrazom raja!
  
  Všetci ľudia potrebujú dosiahnuť sen,
  Rozumne verte komunizmu...
  Aby bolo na Zemi viac šťastia,
  A požiare revanšizmu neprišli!
  
  Náš cár, veľký génius Pugachev,
  Pozdvihol roľníkov k svätému boju ...
  Akékoľvek podnikanie bude na pleciach,
  A milujte dievča bosého chlapca!
  
  Staneme sa ešte silnejšími ako diabol
  Keď posunieme obzory vedy...
  Sploštený pod kopytami darebáka,
  Aj keď z roztrhnutej aorty tiekla krv!
  
  Áno, sú to naši praví priatelia,
  Môžeme urobiť vlasť šťastnejšou...
  Ľudia veria, že celá jedna rodina,
  Veľké žiarivé Rusko!
  
  Pozeraj ľudí statočne do horizontu,
  Nedovoľ, aby zlé mraky zakryli oblohu...
  Dáme nepriateľovi víťazné skóre,
  A ty budeš šťastný hrdina v boji!
  
  Nepoznám slovo zbabelec
  My Rusi nie sme vôbec menejcenní ...
  My Svarog máme bieleho Ježiša,
  A navždy si bude užívať máj!
  
  Dievčatá a chlapci v okrúhlom tanci,
  My bosé dievčatá vchádzame...
  Koniec koncov, všemohúci Boh Rod,
  Nebuď bezmozgový papagáj!
  
  A Lenin nás inšpiroval k boju,
  Múdry Stalin tento čin požehnal...
  Mocný cherubín roztiahne krídla,
  A naše svaly sú jednoducho vyrobené z ocele!
  
  Majestát vlasti bude in
  Že sme takí bojovníci s Bohom...
  Tu potvrdíme slávu oceľovým mečom,
  Ktorý štít bol ukutý na Svarogovi!
  
  Stručne povedané, buďte verní Pánovi,
  Na slávu najžiarivejšieho Ruska...
  Len poznáme rytierov orlov,
  Za nami je Biely Boh Kristus Mesiáš!
  Tu sa pri presnom zásahu z pištole rozsvieti "lev". Áno, nacisti to majú vyslovene na rohoch.
  Kým prebiehajú bitky, deti nestrácajú čas.
  Dáša a Vaska sa potulujú po tyle nemeckých jednotiek. Sledujú, ako sa technika pohybuje v kolónach. Motorky sa ponáhľajú, samohybné delá sa plazia. Sú tu početné jednotky vrátane SS a ďalších jednotiek.
  Vaska si všimol pohyb "Ferdinanda", silného nemeckého samohybného dela, ničiaceho tanky.
  Chlapec zašepkal dievčaťu:
  - Vyzerá to tak, že Fritz presúvajú ďalšie sily severne od Stalingradu.
  Dáša s úsmevom poznamenala:
  - Naši ich aj tak zomelia!
  Nemcev z kamiónu nahnevane kričí na chlapov. Deti vzlietnu a bežia, blikajúce, sivé od prachu, holé, okrúhle päty. Môžu na ne dať aj rad.
  Chlapec a dievča vybehli do kríkov a skočili dnu. Dáša s nadšením poznamenala:
  - Partizáni môžu všetko!
  Vaska s tymto suhlasila:
  - Samozrejme... Určite vyhráme!
  Dáša spievala s nadšením:
  - Čakanie na víťazstvo! Čakanie na víťazstvo! Tí, ktorí túžia prelomiť okovy! Čakám na víťazstvo, čakám na víťazstvo! Budeme schopní poraziť fašizmus!
  Vaska s tým ochotne súhlasil a húsenicu rozdrvil prstami na bosých detských nohách:
  - Môžeme! Narodili sme sa, aby sme uskutočnili rozprávku!
  Dáša žmurkla a poznamenala:
  - A čo? Myslím, že rozprávku splníme a z Wehrmachtu sa stane prach!
  A deti spievali zborovo z plných pľúc;
  V mene našej spravodlivej krajiny,
  Čo komunizmus dá vesmíru...
  Budeme verní našej vlasti,
  Vydláždime cestu k úspechu, kreativite!
  
  Putin vládol Rusku ako hrdina
  Ale orol ju nechal na úteku ...
  Veľký Fuhrer, samozrejme, hemoroidy,
  Ale Stalin znamená aj meno!
  
  Verím, že vyhráme Tretiu ríšu
  Niet divu, že sa Putin presťahoval do Stalina ...
  Nad svetom je zlatý cherubín,
  A Satan-Adolf je teraz šialený!
  
  Nemci majú celú Európu na dosah ruky,
  A Afrika, Ázia a štáty...
  A Adolf si myslí, že je v pohode
  Ale Fuhrer bude potrestaný!
  
  Pre Hitlera je Rusko ako stodola,
  Chce si vytvoriť vlastný...
  Ale bude, verím, že komunizmus je raj,
  Jahody vyklíčia, siatie záhonov!
  
  Neverte, naši ľudia nie sú vôbec slabí,
  Ale príliš veľa Fritza zajatých...
  A Slovan vôbec nepoznáš otroka,
  V mene našej matky Ruska!
  
  A Lenin nás inšpiroval k výkonu,
  Ukázal mi, ako robiť veci...
  Keďže Boh je v skutočnosti jeden,
  Ale v komunizmus musíme smelo veriť!
  
  Nie, nepodľahnite ruskému nepriateľovi,
  Koniec koncov, Biely Boh je s nami - Stvoriteľ vesmíru ...
  Pomôžem tým vlasti v boji,
  Byť v úspechu života nezmenený!
  
  Ako ďaleko môžete zabiť svojich blízkych?
  Bohužiaľ, vojna nekončí...
  Tak preriedená v bitkách našej armády,
  Urobte niečo, za čo sa nebudete hanbiť!
  Toto je dobrá pieseň mladých bojovníkov. Zaspievali si ju a znova sa pohli, holými, mozoľnatými podpätkami hrabali prach po ceste.
  Deti boli veselé a navonok spokojné so životom. Hoci je chudá, jej tváre sú opálené ako čokoláda a vlasy, naopak, svetlé. Skvelí chalani.
  Jeden z Nemcov na motorke im láskavo zavolal. A ponúkol čokoládu. Hladná Dáša natiahla ruky, ale Vaska ju potiahla za rukáv:
  - Neponižujte sa!
  Našlo sa šikovné dievča
  - Poďme radšej zjednotiť nacistov!
  Vaskovi, ktorý je sám kosť a koža, sa tento nápad zapáčil. A tiež si vypýtal čokoládu.
  Hitlerovec prikývol a nafúkol lámanou ruštinou:
  - Spievaj chlapče!
  Vaska s veľkou inšpiráciou prikývla a spievala;
  Strana zhromaždila celé Rusko,
  Chráni nekonečné polia...
  Koniec koncov, ľudia veria takejto sile
  Sláva sovietskej zemi!
  
  Stalin je najvyššie vyznamenanie,
  Stalin je let múdrosti...
  Treba o neho statočne bojovať.
  Všetci ľudia idú za Stalinom!
  
  Dostali sme radostné krídla,
  Máme veľkú vôľu...
  Stalin je radosť z hojnosti,
  Sláva, skvelá krajina!
  
  Stalin je najväčší vo vesmíre,
  Stalin zlatý cherubín,
  Naši ľudia s nemenným šťastím,
  Verte, navždy neporaziteľný!
  
  Stalin dal ľuďom spásu,
  Najväčší orol na svete...
  Za našu vlasť a slobodu,
  Roztiahol svoje krídla nad zemou!
  
  Nie je nič vyššie ako žiarivý Stalin,
  Je veľký ako jednoducho biely Boh...
  Boj s penou a víťazstvo,
  Fuhrer bude čoskoro zahnaný do rakvy!
  
  Vzdávame česť našej vlasti,
  Spoznaj ju krajšiu, aby si ju nenašiel...
  Čoskoro budeme žiť v komunizme,
  A nemáme inú cestu!
  
  Stalin je pýchou celej planéty,
  Stalinov bezhraničný komunizmus...
  Jeho skutky budú spievané
  Fašista je úplne zničený!
  
  Stalin preslávil Rusko,
  Stalin ju vyzdvihol nad hviezdy ...
  Pozdvihol ríšu až po okraj,
  Stalin je proste ideál!
  
  Stalin dobyl vesmír
  Má veľkú hviezdnu flotilu...
  Skúšky budú zamerané na vzdelávanie
  Stalin povedie ku komunizmu!
  
  Pre Rusko je Stalin slnko,
  V tme to divoko svieti...
  Dievčenský hlas je hlasný
  Na svete niet krajšieho vodcu!
  
  Stalin je stelesnením Svaroga,
  Stalin vytvoril moc Ruska...
  V srdci nájde Roda -
  Najväčší majster!
  
  Niet krajšieho vodcu na celej Zemi,
  Stalin je najväčší z ľudí...
  Vytvorme šťastie v našom vesmíre,
  Besný darebák bol zničený!
  
  Moji synovia a členovia Komsomolu,
  Za vlasť, buďte spolu vo formácii...
  Koniec koncov, vy dievčatá ste silnejšie ako tigre,
  Drahý génius Stalin je s nami!
  
  Úspechy sa nedajú počítať,
  Letíme ako šíp...
  Naše žiarivé Rusko,
  vlasť smeruje ku komunizmu!
  Dáša spievala spolu s Vaskou a deti dostali všetko také zvučné a krásne.
  A ešte tancovali, dupali svoje opálené deti bez topánok a už v marci dupali po snehu bosými nohami.
  Nemcovi, ktorý veľmi nerozumel po rusky, sa pesnička páčila, vytiahol z tašky bravčovú konzervu a podal ju deťom.
  A súhlasne prikývol.
  - Zer Gut!
  Chlapec a dievča sa uklonili a išli ďalej. Majú len jedenásť rokov, ale sú bystré a majú silnú pamäť. Zbierajte presné informácie. A raz svetlovlasá Daria aj v košíku priniesla Nemcom mínu. Je to šikovné dievča a dobre pozná ich jazyk. Ani si nemysleli, že také pekné dieťa s bielymi vlasmi a modrými očami môže priniesť smrť.
  A toto fungovalo...
  Opäť sú tu a vychutnávajú si nemecké čokolády a ich nálada je veselá ...
  Daria s úsmevom poznamenala:
  - Ak porazíme nacistov, postavím si trojposchodový dom z mramoru a s fontánou!
  Vaska sa zachichotala.
  - Staneš sa buržoázou?
  Dievča odpovedalo:
  -Nie! Budem mať svoj vlastný komunizmus!
  Vaska sa zasmiala a znova spievala;
  Keď buržoázia išla do mojej zeme,
  Domy boli vypálené, dievčatá boli vyrúbané...
  Zdalo sa, že sa počítajú nuly,
  Chlapci si nechali oholiť vlasy na nulu!
  
  Odvážny Kibalchish vzal pušku,
  A vstúpil do ľudovej armády...
  Ale rozdal plány všetkým Malchish-Bad Boy,
  Kto sa vzdal suda pre lekvár!
  
  A tu visím na stojane, chlapče,
  Mučia ma bičom a ihlami ...
  V odpovedi sa smejem do tváre, som kat -
  A verím, že vlasť sa stane rajom!
  
  Zvieratá mi opekali päty ohňom,
  Dieťa bolo silne zbité prúdom ...
  Ale verte mi, múka nie je nič,
  Aby červený buržoázia vyhral!
  
  Lámajú kosti, zlý kov sa zaryl,
  Na stojane ma kati potácajú ...
  Ale tomu verím, sníval chlapec
  Behať v máji po Berlíne!
  
  Verím, že súdruh Lenin bude viesť
  Zadarmo, Varšava, Praha, Londýn!
  Víťazné skóre zverejníme čoskoro
  A nad Berlínom hrdo červený transparent!
  
  Teraz päty dieťaťa stále horia,
  Podošva, ktorá je takmer vždy naboso ...
  A bič tvrdo udrel do chrbta,
  Pravdepodobne si už sivovlasá mama!
  
  Ale týmto katom sa nevzdám,
  Nebudem žiadať o vieru, poznaj milosrdenstvo ...
  Nechajte kat bičovať strmo od ramena,
  Viem, že Lenin dá, verte odmene!
  
  Kibalchish sa smial pri mučení,
  Neprezradil tajomstvá, hrdo zomiera...
  V pekle navždy tak kričí Bad Boy,
  Démoni mu lejú živicu do hrdla!
  
  Lenin je s nami, môžeš vidieť navždy,
  A v mojom srdci horí plameň...
  Splnený veľký sen
  Nad celou planétou bude červený prapor!
  Daria zapískala a dupla bosou nohou:
  - Skvelé! Skladal si ho sám?
  Vaska prikývla.
  - Áno! Jeho príbeh na mňa urobil obrovský dojem!
  Daria prikývla a poznamenala:
  - Pamätáš si, ako nás a teba policajti chytili a vozili nás bosých v mraze cez sneh, a potom nás bičovali a na päty nám priložili tenké vetvičky.
  Vaska ochotne potvrdila:
  - Bolo to tak.... Keď visíte na stojane, bolia vás päty a ramená. Ale neboli proti nám žiadne dôkazy a...
  Daria s povzdychom poznamenala:
  - Áno, ale policajti chceli, aby sme umrzli. Ale keď ma udreli fľašou po hlave, chytil som úlomok bosou nohou. A potom to preniesla do svojich rúk. Potom som prerezal lano pre seba a pre teba.
  Vaska prikývla.
  - Áno, to bolo... Strašne však. Ale viete, v mraze pľuzgiere spálených chodidiel nebolí! A keď sme sa neskôr dostali von, všetko sa na nás hojilo ako na psoch!
  Daria pohotovo potvrdila:
  - Áno, dobre sa nám lieči! Napchal som také hrubé podrážky, že sa nebojím chodiť po uhlíkoch!
  Vaska sa nafúkla a povedala:
  - Ja tiež! Sme priekopníci, deti komunizmu!
  Daria potvrdila:
  A určite vyhráme!
  Chlapec a dievča spievali:
  Vo víťazstve nesmrteľných ideí komunizmu
  vidíme budúcnosť našej krajiny...
  A červený prapor, naša vlasť,
  Vždy budeme nezištne verní!
  . KAPITOLA #3
  Začiatkom augusta 1943 Nemci napriek tomu vyšli a prekonali tvrdohlavý odpor sovietskych vojsk ku Kaspickému moru. Pre Fritza je to skutočne veľký úspech. Ktorý dosiahol najväčšie dividendy. Teraz bol Kaukaz odrezaný pevninou od hlavného kontinentu.
  Úspech dosiahli aj Turci, ktorí po tvrdohlavých bojoch napokon obsadili Batumi a dokončili obkľúčenie Jerevanu. Po dôkladnom stlačení sovietskych vojsk v Zakaukazsku.
  Postavenie ZSSR sa stalo veľmi ťažkým. A Stalin nariadil začať ofenzívu na severe s cieľom preraziť koridor k hladnému, umierajúcemu, ale ešte nevzdanému Leningradu.
  Začal sa útok na Tikhvin. Boli tam hodené značné sily, hoci veliteľstvo nemalo dostatok záloh. Situáciu skomplikoval príchod švédskych, údajne dobrovoľníckych oddielov na front, ktoré posilnili svoje pozície.
  Áno, a Nemci vážne posilnili ...
  Boje sa odvíjali od desiateho augusta, sovietske jednotky za prvé tri dni bitky postúpili o desať kilometrov. Tu štrnásteho augusta prvýkrát vstúpil do boja nemecký tank Maus. Nie príliš vydarený vývoj vážiaci stoosemdesiatosem ton. Je pravda, že auto riadila seriózna posádka, veľmi bojovné nacistické dievčatá.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Afrodita - päť krások Tretej ríše s písmenom "A". A ako bojujú na Maus a strieľajú z dvoch zbraní naraz.
  Vysoko výbušné fragmentačné granáty sú vystreľované zo 75 mm kanónu s krátkou hlavňou a ťažšie zo 128 mm, čo demonštruje údernú silu.
  Agnes páli holými prstami a vytesanými nohami. Narazí do sovietskeho auta, doslova odtrhne jeho vežu a zakričí:
  - Som vesmírne dievča!
  Adala vystrelí nášľapnou mínou a zaškrípe:
  - A ja som letecký akrobacia, roztrhajte celú posádku!
  A tiež dievča používa holé prsty na nohách. Sovietskych tridsaťštyri nábojov zasiahlo Maus, ale odrazilo sa ako hrach. Auto je dobre chránené. A nemôžete ju ľahko trafiť. Mušle z nej lietajú ako tenisové loptičky a ani s veľkým kalibrom takého monštra nemôžete preraziť.
  A dievča je zastrelené z protilietadlovej zbrane a nepustí nepriateľa bližšie.
  Agáta vystrelila aj s pomocou holých prstov na nohách a zavrčala:
  - Nech môj meč udrie, nepriateľov bičujeme!
  Adala agresívne potvrdila, strieľala veľmi presne:
  Sme bojovníci svetla a zeme!
  Angelina mlátila holými prstami, rozbila sovietsky tank T-34-76 a kričala:
  - Pre veľké výhry!
  Afrodita tiež zasiahla projektilom, ktorý bol ťažký ako kopa, rozdrvil sovietsky T-60 a zaškrípal:
  - Svätá vojna bude naším víťazstvom!
  Agnes sa vrhla na holú pätu, zlomila čelný pancier nepriateľa a vydala:
  - Cisárska vlajka vpred - sláva padlým hrdinom!
  Tieto dievčatá sú dosť škaredé a vražedné. A nie nadarmo ich nemôžete obísť. Vďaka bosým nohám a telovým bikinách strieľajú bez míňania. Čo znamená, že ich nemožno len tak ľahko poraziť.
  Strašná "myška", mlátená smrtiacou zbraňou a nedala nikomu šancu.
  Vrátane série KV.
  Ale ak existujú nemecké ženy, ktoré bojujú tak tvrdohlavo a úspešne, potom existujú dievčatá na sovietskej úrovni - hrdinky.
  Tu napríklad Natasha so svojimi partnermi. Majú len skromné samohybné delo-85, ktoré práve dorazilo na front. A dievčatá už na tom bijú náckov mocou a hlavne.
  Samozrejme, krásky sú naboso a v bikinách. A nacistov poriadne rozdrvia, ako kladivo naráža na kusy skla.
  A to je veľmi nezabudnuteľné, keď takéto dievčatá predvádzajú najvyššiu úroveň letu orla.
  Natasha strieľa holými prstami a rozbíja Pantera, načo kričí:
  - Za veľkú vlasť!
  A ukáže jazyk!
  Zoya tiež mláti nepriateľa. Udrel ho veľmi tvrdo. Zlomí brnenie a kričí:
  -Na slávu komunizmu!
  Augustína tiež tvrdo bojuje a ak tlačí na nepriateľa, robí to veľmi dôkladne. Prestávky a rev:
  - Sláva komunistickému svetu!
  Dolbanet a Svetlana. A tiež veľmi výstižne. S holými prstami. Rozdrvte brnenie nepriateľa a zaškrípajte:
  - Za veľkosť komunistického sveta!
  A ukáž jazyk...
  Tu dievčatá, cítiac sa inšpirovať, spievali a skladali priamo na cestách;
  Krásky útočia naboso
  Takéto pekné dievčatá behajú...
  Ak je potrebné udrieť Fritza päsťou,
  Alebo ho rozsekajte guľometom!
  
  Dievčatá nepochybujú
  Nacistov pochovajú mŕtvych...
  A silno ho zbijú od nôh,
  A niekde vyjú mäsožravé vlky!
  
  Rusko je slovo pre vojakov
  Keď veríš, že to nebude lepšie...
  Aj keď niekedy pochmúrne zarovnanie,
  Kde víťazí zlý čierny Kain!
  
  Neverte, členovia Komsomolu nekandidujú,
  A ak utekajú, potom iba pri útoku ...
  A všetci nacisti budú zabití naraz,
  A Fuhrer zdvihne všetko na sekací blok!
  
  Rusko je moja vlasť
  Je žiarivá, jednoducho krásna...
  Kto je zbabelec, nestojí ani za rubeľ,
  A hádať sa s bojovníkom je nebezpečné!
  
  Ale vedzte, že porazíme nacistov,
  Na tróne nebude vládnuť žiadne zlo...
  Nad nami je zlatý cherubín,
  A Boh Svarog s veľkosťou v korune!
  
  Kto je zbabelec, ver mi, slabý otrok,
  Jeho osud je jediný - znášať urážky ...
  Dnes zámočník, zajtra majster,
  A vy sami môžete poraziť iných ľudí po chrbte!
  
  Dievčatá majú silu, len sopka,
  Niekedy a mocne ničí hory ...
  Vojna zúri zlý hurikán,
  A smrť ľudskej rasy, úprimne povedané, kosí!
  
  Poviem vám teda úprimne rytieri,
  Sme silní, keď sme my Rusi jednotní...
  Potrebujete občerstvenie na vidličku a nôž
  Sme rytieri v bitkách neporaziteľní!
  
  Aká je naša viera v Pána Krista,
  Hoci Lada je tiež uctievaná ...
  Súdruh Stalin je pre nás ako otec,
  A miestom komunizmu bude raj!
  
  Ten, ktorý bol, keď zomrel, vstane,
  A budeme krajší a múdrejší ...
  A ten muž je samozrejme veľmi hrdý,
  Hoci niekedy nesie nezmysly!
  
  V láske je naša vlasť ako hviezda,
  Ver mi, nikdy nevyjde von...
  Splnený veľký sen
  V celom vesmíre bude mier a šťastie!
  
  Milujem Máriu, posvätne si vážim Ladu,
  Svarog je krásny a Perun je skvelý ....
  Milujem Ježiša a Stalina
  Sväté tváre ikon sú mi drahé!
  
  Kedy bude skutočný raj
  Splní sa to, verte mi, všetky nádeje ...
  Svoje srdce dávaš vlasti,
  Všetko bude v poriadku, silnejšie ako predtým!
  Dievčatá dobre bojovali a dobre skladali. Čo s takýmito bojovníkmi, žiadny Hitler nie je pre Rusko strašný.
  Napriek tomu sovietske jednotky po desiatich dňoch tvrdohlavých bojov predsa len prerazili k Tichvinu.
  Boje sa rozpútali o samotné mesto. Sily sú samozrejme veľmi nerovnomerné.
  Nemci sa zmocnili vzdušnej nadvlády a bez prestania bombardujú. Situáciu sťažujú zahraničné divízie, ktoré bojujú na strane Wehrmachtu. Najmä veľa talianskych častí.
  Snažia sa odtlačiť Červenú armádu od Tikhvinu. Ale ruské jednotky tvrdo bojujú. Toto je ich jediná skutočná šanca zachrániť obkľúčený Leningrad, umierajúci od hladu. Jedlo sa tam dá zhadzovať iba letecky, ale Nemci majú silné bojové lietadlá a je to veľmi ťažké.
  A v druhej polovici augusta nacisti zaútočili na Astrachaň. A v tomto meste sovietske dievčatá bojovali s veľkým hrdinstvom a odvahou.
  Toto hrdinské mesto pokrýva prápor bosých dievčat.
  Alenka hodí granát bosou nohou, potom vystrelí dávku, kosí náckov a vyhlási:
  -Ak je žena žiadostivá ako mačka, tak jej manžel má v hlave myši!
  Anyuta, ktorá strieľala na Fritza a tiež hodila granát bosou nohou, zaštebotala:
  - Najžiarivejšie nápady sú pochmúrne z tieňovej politiky, keď sa realizujú!
  Alla strieľala na Fritza, hodila granát a holými prstami vyrazila tank a zavrčala:
  -Žena je prefíkaná ako líška a vládne aj levovi, ak má muž rozum kohúta!
  Mária strieľajúca z pištole a zrážajúca Fritza zavrčala:
  - Boh môže všetko, len v žiadostiach prevýšiť ženu, je bezmocný!
  Matryona, ktorá strieľala na nepriateľa a hodila vražedný darček smrti holými prstami na nohách, poznamenala:
  -Žena, aby ju muž nezhltol ako boa constrictor, musí mať žihadlo od kobry!
  Alenka, ktorá pokračovala v streľbe na nacistov, vtipne poznamenala:
  -Človek môže byť vo všetkom ako Stvoriteľ, len napodobňovanie ako opica ho neurobí krásnym!
  Anyuta vystrelil na nepriateľa, potom dobre miereným hodom granátu vyrazil tank a povedal:
  -Človek môže prevýšiť Všemohúceho Boha iba v domýšľavosti, a to aj vtedy, ak je intelektuálne stvorený Pithecantropom!
  Alla, ktorá naďalej veľmi presne strieľala na Fritza, vydala:
  - Žena nechce byť kura, ale jej ideálny muž je kohút!
  Maria, ktorá strieľala na nacistov a presným hodom bosou nohou zasiahla Pantera, poznamenala:
  - Líška má skutočne vlčí zovretie samcov bobrov!
  Marusya, ktorá tiež zaútočila na nacistov a dala výbušný balík s holou pätou, vydala:
  -V politike je to ako v lese, ak zožerieš dub prasa, ak zajac zožerie líšku, ak osla, zlejú sa tri kože!
  Alenka pokračovala v zbesilej streľbe a zasypávala pechotu rozbitými citrónmi, vyaknula:
  - Čím je žena jasnejšia, tým viac je líška!
  Anyuta tiež vystrelila na nacistov, pokosila ich, holými prstami na nohách hodila granát a zakričala:
  - Šedým ľuďom chýba sivá hmota v mozgu, svetlé osobnosti, sivá v hlave vo veľkom množstve!
  Alla, ktorá strieľala na nepriateľa, dávala výbušný balík holou pätou, vtipne vydala:
  -Sivý muž je osamelý ako vlk a ako zajac nemá pokoja!
  Mária, ktorá kosí Fritza, vtipne poznamenala:
  - Ak je politik veľká líška, potom je mu poskytnutý leví podiel!
  Marusya vystrelila z granátometu a holými prstami hodila citrón a zaškrípala:
  -Líška-politik berie voličovi-vrane možnosť jazdiť ako syr na masle!
  Alenka, ktorá pokračovala v streľbe zo zbrane a s odhalenou pätou podľahla výbušnému balíku, vykríkla:
  - Na nebi je menej hviezd ako výkladov Svätého písma!
  Anyuta, strieľajúci na nacistov, vydal:
  - Kat v červenom rúchu, spravodlivejší, politik s výrečnosťou!
  Alla, ktorá pokračovala v streľbe, logicky poznamenala:
  - Kat má nabrúsenú sekeru, politik má ostré slovo, prvý fúka hlavou, druhý kvapká na mozog!
  Maria, ktorá pokračovala v presnom porážaní Fritza a holými prstami hodila ďalší dar smrti, poznamenala:
  - Sekanie hláv je niekedy humánnejšie ako kvapkanie na mozgy!
  Matrena, ktorá odrezala nacistov a hodila granát holou pätou, vydala:
  -Keď si necháš politikov kvapkať na mozog, budeš si od mrzutosti trhať vlasy!
  Alenka, ktorá strieľala na nemeckého generála a prelomila ho, hrozivo povedala:
  -Prejavy politikov sú ako voda na vymývanie mozgov!
  Anyuta, ktorá viedla dobre mierenú streľbu na nepriateľa a vystrelila citrón holými prstami, vydala:
  - Aký je najväčší Boh v politike, čo vytvára bezprávie!
  Alla, ktorá strieľala na nacistov a hodila výbušný balík holou pätou, vydala:
  -Politik vždy pozerá na voliča ako somárik s líščím pohľadom orať!
  Maria strieľajúc na nepriateľa a holými prstami, hodiac granát smrtiacej sily, vyhŕkla:
  - Žena rada odhaľuje svoje chudé telo, aby sa mohla bohatšie obliecť!
  Marusya vystrelila dlhú dávku, prerušila Fritzovu líniu a mrnčala:
  - Bosá žena si rýchlejšie obuje muža, aj keď nie je tak celkom čižmou!
  Alenka, ktorá vedie presnú paľbu na nacistov, poznamenala:
  - S holým ženským opätkom ľahšie roztočíte muža na módnych čižmách!
  Anyuta vystrelil z granátometu a vydal:
  - Aby žena dostala módne topánky, musí muža poriadne "obuť"!
  Alla, ktorá mlátila nacistov dávkami a hodila si granát na holé prsty, odpovedala:
  - Žena, ktorá nebude vedieť včas obnažiť nohu, zostane navždy "obutá"!
  Maria, strieľajúc na nepriateľa a hádzajúc výbušný balík okrúhlou pätou, vydala:
  - Pri pohľade na obnažené ženské nohy sa muž príliš často vystavuje riziku, že sa "obuje" do stavu tuláka!
  Marusya, strieľajúc presne na nepriateľa a dávajúc granát holým kolenom, odpovedala:
  - Aby ste nezostali navždy bosí, musíte si vedieť včas zhodiť topánky!
  Alenka, pokračujúc v streľbe na nacistov a vyrážajúc z nich dych, vtipne vydala:
  - Holá noha dievčaťa je lepšia ako plachta votrelca!
  Anyuta, pokračujúc v streľbe s neuhasiteľnou presnosťou, poznamenal:
  - Najsilnejšie brnenie neodolá, pred jemnou pokožkou, očarujúce dievčenské podrážky!
  Alla, strieľajúci na nemeckých útočníkov, vydal:
  - Ženy veľmi šikovne lezú mužovi do peňaženky bosými nohami!
  Maria strieľala na nacistov s veľkou presnosťou a udierala ich do hláv, poznamenala:
  - Najlepšia časť ženského tela pre zlaté mince, bosé nohy a odhalené prsia!
  Marusya, ktorá pokračovala v streľbe, bez súcitu s nacistami, vydala:
  - Žena si občas potrebuje vyzuť topánky, aby si pred potrebou nepokľakla!
  Alenka, ktorá trefne čmárala o náckoch a ukladala ich na kôpky, logicky poznamenala:
  -Ľahšie je položiť muža na kolená s bosou nohou!
  Anyuta strieľal na nepriateľa a agresívne poznamenal:
  - Naboso včas, nikdy nie naboso!
  Alla, dlabajúc nepriateľov a odrezávanie protivníkov, zavrčal:
  - Pre ženu je ľahšie vyliezť na zlatý vrchol bosými nohami!
  Maria tiež mlátila nacistov a prala:
  - Si muž v čižmách, ak sa ti nepáčia ženské nohy!
  Marusya, ktorá strieľala na nacistov a holými prstami hádzala podomácky vyrobený balík s výbušninami, z ktorých sa Tiger prevrátil, zavrčala:
  - Žena so štíhlymi nohami prinúti muža skloniť sa v úcte!
  Alenka mlátila nacistov, kosila ich a vydávala:
  - Holé prsty na nohách sú šikovnejšie ako ruky, keď žena vyberie mince z vrecka "obutého" muža!
  Anyuta prerušila Fritza a zaškrípala:
  -Najšikovnejšia je žena, ktorá tlačí muža pod pätu bosou nohou!
  Alla strieľala do súperov a hádzala citrón holou pätou a vydala:
  - Cestu k srdcu muža si kráska ľahšie vyšliape bosými nohami!
  Maria rozbila nemecký tank, hodila granát, zaškrípala:
  - Bosé nohy dievčat, húževnatejšie pri výstupe na Everest mužského srdca!
  Matryona tiež smrteľne vystrelila a vydala:
  - Po vyzutí topánok je pre ženu ľahšie prejsť púšťou mužskej ľahostajnosti!
  Alenka rozbila nepriateľa ukoristenou bazukou a zaškrípala:
  -Budeš tupý ako čižma, tresneš pätu aj bosému!
  Anyuta sa tiež otočila, zaškrípala a vycenila zuby:
  - Holá ženská noha prinúti muža upadnúť do bosého detstva!
  Červenovlasá Alla, ktorá pokosila nacistov, zaštebotala:
  -Najčastejšie obuté čižmy spadajú do bosého detstva!
  Mária dala facku nacistom a zakričala:
  -Ak má dievča krásne nohy, potom nie je v živote tulákom!
  Matryona, ktorá strieľala na nepriateľa a odrezávala nacistov ako snopy obilia, štekala:
  - Bosé dievča je lepšie ako obutá starenka, mladá mačka, zábavnejšia ako starý lev!
  Alenka strieľajúca do nacistov a hádzajúca smrtiace dary smrti, vydala:
  - Najlepšie zo všetkého je, že žena dostane ocenenie s odhalenými prsiami a módnymi topánkami s bosými nohami!
  Anyuta tiež bil nacistov, kosil ich a bosými nohami hádzal granáty a škrípal:
  - Pred ostňami mužskej ľahostajnosti je najlepší spôsob, ako ochrániť ženu holá päta!
  Alla, ktorá strieľala na protivníkov a odrezávala ich automatickými dávkami, poznamenala:
  - Najodolnejšia päta pre muža z holej ženskej nohy!
  Maria, zasiahla protivníkov a zasiahla z granátometu, vydala:
  - Bosá ženská päta, najviac spálená topánka obutá drobami!
  Matryona, ktorá zrazila nacistov, povedala vtipne:
  - Nestihneš si včas zhodiť topánky - staneš sa bosom!
  Alenka, píšuca o nacistoch, poznamenala:
  -Ak si rozumom palice, tak sa vieš dobre zohriať, len sám seba!
  Anyuta logicky poznamenala, mlátila nepriateľa a bosou nohou hodila balíček s výbušninami:
  - Je dobré mať klub, je zlé byť klubom!
  Alla, ktorá mlátila nacistov a dávala granát holou pätou, zakričala:
  - Liatinové päste vám môžu pomôcť prežiť, ale dubová hlava povedie k smrti!
  Maria celkom logicky poznamenala, kosiac nacistov:
  - Keď vládca nemá v hlave kráľa, vládne v krajine anarchia a márne sa predávajú!
  Matryona, ktorá racionálne porazila nacistov, poznamenala:
  - Koruna nie je na hlavu, že klobúk!
  Alenka, ktorá drvila Fritza, logicky poznamenala:
  - Na hlave duba a koruna sedí neisto!
  Anyuta, strieľajúci veľmi presne na nacistov, vydal:
  - Bez ohľadu na to, aký silný je dub, ale materiál na hlavu z neho je najkrehkejší!
  Alla, svižne strieľajúca na nepriateľa, logicky usúdila:
  -Kto je hlava palice, ten sa paličkou po hlave!
  Maria posratí oponenti, vydala:
  - Politik drží v rukách kabelku a obušok, len peniaze má drevené a obušok papierový!
  Marusya logicky poznamenala a hodila citrón bosou nohou:
  - Svetlá hlava, prinajmenšom odkazuje na šedivé vlasy!
  Matrona, ktorá rozdrvila nacistov, poznamenala:
  - Možno nie si blondínka, ale je krásne byť jasnou dušou, dievčatá môžu poraziť tie zlé, aby ostatní mohli žiť šťastne!
  Alenka strieľajúca na nacistov zaškrípala:
  - Silnú obranu z dubov len na pňoch nevybudujete!
  Anyuta, strieľanie, logicky poznamenal:
  -Ak politik nie je ďateľ, tak odstráni triesky nielen z voličského pňa!
  Alla agresívne vyhlásila a zrazila Nemcov:
  - Politik síce nie je orol, ale voličov považuje za vrany a ďatle!
  Maria, ktorá porazila nepriateľov, poznamenala:
  -Ak dovolíte politikom odstraňovať z vás hobliny, tak ste určite ďateľ!
  Matrena, kosiaca nacistov, sa vyjadrila:
  -Politik s voličmi je líška, ale sám so sebou, škrečok je škrečok!
  Marusya hodila granát bosou nohou a zaškrípala:
  -Inteligentný politik je ako líška v kurníku a hlúpy je ako slon v porceláne!
  Alenka, ktorá rozdrvila Fritza, vydala:
  - Poriadok je v tichosti, politik robí neporiadok rozprávaním!
  Anyuta, ktorá rozprášila nacistov granátom, zakričala:
  - Politik veľa rozpráva, najmä keď chce zavrieť ústa!
  Alla agresívne poznamenala a mlátila nacistov:
  - Hádať sa s politikom, že búšenie vody v mažiari, pokiaľ si nezlomíte sval na jazyku, je zisk!
  Maria, ktorá rozdrvila nepriateľov a hodila granát bosou nohou, poznamenala:
  - Politik je zmes líšky a vlka, ale veľa prasí!
  Matrena strieľajúca na nacistov zavrčala:
  - Čím viac politik líška, tým viac prasiat!
  Marusya, kosiaca Fritz, vydala:
  -V politike je nepretržitý zverinec, vlci, zajace, sliepky, kohút a ďatle, za kráľa je vždy zvolená len líška!
  Alenka, ktorá drvila nacistov, zavrčala:
  - Diktátor, ktorý sa vydáva za leva, je riadna sviňa!
  Anyuta agresívne poznamenal a zrazil nepriateľov výstrelmi:
  - Politik sa pasuje za leva, len ak je volič dokonalý somár!
  Alla, ktorá vyradila nacistov ako prach z kobercov, vydala:
  - Politik si oblečie ovčiu kožu, ale len krvilačnosť ho spája s vlkom a solídneho barana s vynaliezavosťou!
  Mária, hodiac granát bosou nohou, štebotala:
  - Je lepšie, keď je vládcom vlk v ovčom rúchu, ako baran v maske leva!
  Matryona, strieľajúca na nepriateľa, s presnosťou Robina Hooda, vydala:
  - Politik bľačí o mieri ako ovca, ale vlčie tesáky chrastia vojnou!
  Marusya strieľajúca na nepriateľa zakričala:
  - Politik získať hlas voličov sype ako slávik, ale drží ich za ďatle!
  Alenka strieľajúca do nacistov vydala:
  -Ak sa vám prejav politika zdá ako slávičí trik, nebuďte v tomto prípade vranou!
  Anyuta vtipne poznamenal a zrazil nacistov:
  -Ak politik spieva ako slávik, tak vás považuje za vhodnú hru!
  Alla, znižovanie nacistov, poznamenal:
  - Poľovačka na voličov sa od lesnej poľovačky líši tým, že poľovník robí čo najväčší hluk!
  Mária strieľala na nepriateľa a kričala:
  - Politik, na rozdiel od vreckového zlodeja, robí pri krádeži veľký hluk, pri lúpeži berie lichôtky!
  Matryona strieľala na nepriateľa a zabublala:
  - Politik je v istom zmysle aj boh, ale radšej v neho neveriť!
  Mária potvrdila:
  - Politik rád ako volič sľubuje Mesiac, len zabudne dodať, že okrem piesku tam nie je život!
  Alenka, ktorá odsekla súperov, zavrčala:
  - Beda nie z rozumu, ale z nedostatku praktickej vynaliezavosti!
  Anyuta strieľal na nepriateľa a zaškrípal:
  - Všetky problémy sveta nie sú z peňazí, ale z ich absencie v správnom množstve!
  Alla, strieľajúca na nepriateľa, vydala:
  - Jazyk je daný politikovi, aby skryl svoje myšlienky, ale nie s akou výrečnosťou dokáže politik skryť svoju šedú špinavosť!
  Maria energicky poznamenala, keď vystrelila na Fritza:
  - Ak pôjde železo na reťaze, nezostane na meče, ak sa striebro rozleje v rečiach, nebude z čoho platiť mzdy!
  Matryona strieľajúca na nepriateľa zavrčala:
  - Má politik dar plniť sľuby? Má, ale nie nadarmo!
  Marusya, strieľajúca na nacistov, poznamenala:
  -Slon uvalí veľkú kopu sračiek a politik-líška ešte väčšiu horu slovných hnačiek!
  Alenka vtipne poznamenala a rozdrvila nacistov:
  - Politik nalieva výdatne sladký med rečí, utápa voličov v verbálnych hnačkách!
  Anyuta, strieľajúci na súperov, vydal:
  -Sladká reč politika je ako potok medu, len ty popri ňom vplávaš do koša!
  Alla, ktorá strieľa na nacistov, poznamenala:
  - Politik môže splniť sľub, len aby volič uveril v nemožné!
  Mária, vedúca veľmi presnú paľbu, vydala:
  - Vo voľbách je veľa politikov, ale nie je koho voliť, kto je pahýľ, kto paluba, kto je líška, kto prasa, kto je medveď - z mrzutosti zostáva len jedno - do rev!
  Matryona vystrelila na nacistov a poznamenala:
  -Politika, ktorý často trhá hrdlo, by ste si mali poriadne nakopať uši!
  Marusya porezala nacistov, povedala:
  - Politik, na rozdiel od slávika, nikdy nespieva pre nič za nič a má líšku!
  Alyonka štebotala a vyceňovala zuby:
  - Politik sa chce stať orlom, ale volič vždy nemá žiadne vtáčie práva!
  Anyuta zavrčal a strieľal na Nemcov ostreľovačom:
  - Prečo ste na vtáčie práva, pretože myseľ ďatľa!
  Alla zasyčala agresivitou pytóna:
  - Politik má veľa rôznych piesní, ale všetky s jediným motívom: vyberte si ma!
  Mária, ktorá prerušila nacistov, zavrčala:
  -Volič ako žemľa odíde od zajaca, vlka, medveďa, no politická líška ho aj tak zožerie!
  Matrena poznamenala, že zrazila nacistov:
  - Politik bude rátať so sladkými rečami o intelekte muchy, trilku slávika, o ohľaduplnosti ďatľa, no jeho prasaciu podstatu vidno jastrabie oko!
  Marusya, bojujúca proti nacistom, dodáva s úškrnom:
  - Žena je aj dobrá politička a dáva aspoň šancu, že splní sľub vernosti a poteší!
  Takže dievčatá hrdinsky chránia mesto a dávajú veľkú nádej.
  . KAPITOLA #4
  Koncom septembra a začiatkom októbra stále prebiehali boje o Astrachán a nacisti postupovali na juh pozdĺž pobrežia Kaspického mora. Nastal neúprosný postup nacistov... Na juhu dobyli nacisti mesto Ordzhonikidze a pokračovali v búrke Grozného.
  V tomto meste hrdinsky bojovali aj sovietske vojny.
  Prápor dievčat na čele s Tamarou ukázal zúfalé odhodlanie a odvahu.
  Tamara vystrelila dávku zo samopalu a holými prstami hádzala granáty a hovorila:
  - Sláva našej vlasti ZSSR!
  Anna, ktorá presne strieľala na nacistov a tiež hodila výbušný balík holou pätou, vykríkla:
  - Sláva hrdinstvu!
  Akulina strieľajúca na nepriateľa zakričala:
  - Za vlasť a česť!
  Victoria, ktorá strieľala na Fritza a holými prstami na nohách hodila smrteľnou silou granát, zavrčala:
  - Rozdrvte Wehrmacht hrdinstvom!
  Olympias, zdravá dievčina, zaútočila na nepriateľov, vyradila Fritza a odpustila:
  - Vo svätej vojne bude naše víťazstvo!
  Tamara, ktorá strieľala na nacistov a opäť hodila granát bosou nohou, poznamenala:
  - Vojak musí mať silu ako dub, ale nie dubovú hlavu!
  Dievčatá vystrelili. Okolo masy ruín sa z ruín dymí. Nasleduje výbuch za výbuchom. Do neba stúpa dym. Všetko okolo je v plameňoch.
  Ničenie v masívnom meradle.
  Krásna, bosá blondínka Anna, keď hádže granát, trhá náckov, bľabotá takto:
  -V každom dube je priehlbina, v každej hlave duba je diera, z ktorej vytekajú mozgy!
  Akulina, strieľajúc na nepriateľa a hodiac granát svojou pôvabnou, opálenou, bosou nohou, zaškrípala:
  - Ak si šikovný ako dub, tak sa zohneš ako osika!
  Viktória, toto ryšavé dievča, tiež s holými, opálenými, vyrezávanými nohami, štebotalo:
  - Ak nemáte líščí prefíkanosť, tak z vás spadnú tri kože!
  Olimpiada, zdravá, vysoká, veľká, svalnatá blondínka, otočila, hodila granát bosou nohou a zaškrípala:
  - Ak si tupý ako dub, odtrhnú ťa ako lepkavú!
  Okolo nich sa plazil chlapec. Blýskal sa čiernymi opätkami a hodil po nacistoch výbušný balík. Potom zakričal:
  - Mladý vojak, lepší ako zúbožený generál!
  Tamara sa opäť otočila. Holou nohou hodila smrteľnou silou granát a zakričala:
  -Za každý svoj nový oblek stiahne politik z voličov tri kože!
  Akulina strieľajúca na nepriateľov a agresívne sa škeriac zavrčala:
  -Budeš bystrý ako dub, odtrhnú ti ho ako lepkavé a zajace!
  Anna strieľajúca na nepriateľa a hádzanie granátov bosou nohou podkopávajúc tanky, cvrlikala:
  - Prefíkaná líška stiahne z leva aj tri kože, ak je to baran s rozumom!
  Victoria, ktorá strieľala na nacistov a holým opätkom zhodila vražedný darček, vydala:
  -Ak sa nechceš stať líškou, budeš kňučať ako hladný pes!
  Olympiáda pokosila Fritza. Potom hodila granát bosou nohou a štebotala:
  - Politik je líška, potom na dennom svetle vykuchá voličom-kurčatám!
  Hukot kanonády silnie. Impozantní "Sturmtigeri" idú do boja. Odpaľujú bomby s raketovým pohonom. A ničia celé budovy a rozdrvujú domy naraz. A na oblohe krúžia stormtrooperi. Odpaľujú rakety na sovietske pozície. Zhadzujú bomby. Už je viditeľný Panther-2, stroj pokročilejší ako Panther, s výkonným 88 mm kanónom.
  Nemecké vozidlo má užšiu a menšiu vežu, ako aj skrčený trup. Taká potvora, keď mláti, tak mláti. A hlavne nie príliš ťažký, so silnejším motorom s výkonom 900 koní.
  Tamara hodila granát na Panther-2 bosou nohou a zavrčala:
  -Budeš hlúpy ako peň, odtrhnú ti ho ako lepkavé, nielen prefíkané líšky, ale aj zbabelé zajace!
  Anna, ktorá strieľala na nacistov a kosila protivníkov a hádzala citróny bosými nohami, usúdila:
  - Aj orol, prefíkaná líška, môže odhaliť mokré kura!
  Akulina odrezala nepriateľov a prerazila ich presnými výstrelmi a vydala:
  - Z muža, ktorý sníva o úlohe leva, sa často stáva somár oraný líškou!
  Victoria, ktorá v dávkach rúcala súperov a hádzala niečo smrtiace bosými nohami, vykríkla:
  -Človek má ambície ako lev, oslia tvrdohlavosť, nemotornosť medveďa, ladnosť slona, ale jeho líška ho vždy dokáže zlákať!
  Olympiáda priniesla obrat k nepriateľovi. Pokosila to ako kosačka na trávu a zavrčala:
  - Líška červenej farby, politik krvavého obleku!
  Intenzita bitky stále rástla. Mesto bolo vymlátené nacistami z plynových kanónov, ktoré mali moc nad Kaťušou. A odolať nacistom bolo veľmi ťažké. Ale prápor bosých, polonahých dievčat bojoval s kolosálnym nadšením. A dievčatá takmer nezomreli, muži dostali viac.
  Tamara, ktorá strieľala na nacistov a hádzala granáty holými prstami, vykríkla:
  - Žena poráža silných mužov, hrá na ich slabosti, politik presviedča slabých voličov, očividne preháňa!
  Anna, ktorá odrezala nepriateľov a pokosila ich guľkami a zároveň vydala výbušný balík s holou pätou, vydala:
  - Žena je najprefíkanejšia politička, na líšku sa nemusí učiť, ale musí sa vedieť obuť a zostať bosá!
  Akulina, odsekávajúc protivníkov presnými dávkami a pomocou holých prstov štekala:
  - Žena tiež miluje mladosť, ale zeleň dolára je jej drahšia ako zelená vek patróna!
  Victoria, tá ryšavá sučka, smrteľne vybuchla, vyrazila šnúru a zaškrípala:
  - Zeleň dievčenskej mladosti priťahuje zelené bankovky mužov, ktorí vyrástli z peňazí!
  Olympias, strieľajúc na nepriateľov a hádzajúc ďalší darček bosou nohou, vykríkla:
  - Nenaháňajte zelený dolár, problém má tiež zelené oči a škrupina je chrumkavá!
  Boj je čoraz ostrejší. Smrtonosné projektily sa rútia. Rozbili a rozdrvili sovietske pozície a prevrátili zbrane batérií. A nové lietadlá sa ponáhľajú a útočné zbrane dunia. Na oblohu stúpajú oblaky prachu.
  Tamara, ktorá nemilosrdne strieľala na nacistov, vzala a vydala perlu, pred ktorou bosou nohou hodila granát:
  - Veriac v Boha, nepoklesni na úroveň zvieraťa: človek nie je poddajná ovca, ani smradľavá koza!
  Anna, ktorá bojovala s nepriateľom a hádzala dary smrti bosými nohami, poznamenala:
  - Zarábať na vieru ľudí je to isté ako sypať hnoj na zlato, vyklíči nedôvera!
  Akulina, ktorá zničila Pantera, agresívne vybuchla:
  - Verte v nedeľu, nedostaňte sa do siedmich piatkov v týždni!
  Victoria, ktorá veľmi presne strieľala na nacistov a agresívne ich kosila, poznamenala:
  - Viera vo večný pekelný plameň varí mlieko povery, z ktorého sa odstraňuje pena, darebáci z náboženstva!
  Olympias, ženská hrdinka, ktorá rúcala nacistov a hádzala granáty kolosálnej ničivej sily bosými nohami, poznamenala:
  - Len pne a duby veria v pekelný oheň večného plameňa, ktorý sa nechá ošúpať ako lepkavý!
  Tamara vystrelila z ukoristenej bazuky, blýskla holými opätkami a štebotala:
  - Ako žiari plameň večného pekelného ohňa? Lesk zlatých mincí vo vreckách podvodníkov z náboženstva!
  Anna, ktorá strieľala na nepriateľa a rúcala nacistov s kolosálnou presnosťou, vydala:
  - Darebáci používajú Boha na naplnenie vreciek a sú oklamaní nielen prázdnou hlavou!
  Akulina sa obrátila na nepriateľa. Holými prstami hodila granát a zaškrípala:
  - Náboženskí darebáci strhávajú z oviec tri kože, kozám lámu rohy, iba zisk je im drahý a veru je na hackovanie!
  Victoria hodila holou pätou pilinovú bombu, vyhodila do vzduchu nepriateľa a zaškrípala:
  -Poctivý kňaz je ako vlk vegetarián, iba viera je vždy čestná a jej používanie je sebecké!
  Olympias odpálil nepriateľa z guľometu. Nepriateľa pokosila a holou pätou dala kopu granátov, ktoré prevrátili tank Lev. Potom zakričala:
  - Akékoľvek náboženstvo je rozprávka, iba zisky z tejto fantázie sú skutočne rozprávkové!
  Takto statočne bojujú dievčatá v meste Groznyj. A ukazujú sa z najvyššieho hľadiska odvahy.
  A ostatné dievčatá bránia Astrachan so všetkou svojou odvahou. A tiež predvádzajú najvyššiu akrobaciu a statočnosť.
  Dievčatá bojujú veľmi dobre.
  Alenka hodila bosou nohou granát, roztrhala náckov a vycenila zuby:
  - Kto vám dovolí zavesiť rezance na uši, bude navždy hladný!
  Anyuta, ktorý týmto kosil nacistov, súhlasil:
  - Nebudeš mať plný rezancov na ušiach!
  Alla vystrelila na nacistov, hodila smrtiaci granát bosou nohou a zakričala:
  - Rezance na ušiach sú jedlo na poslednú chvíľu, ktoré vyvoláva nevoľnosť!
  Maria vtipne poznamenala, odhalila zuby a holými prstami hodila výbušný balíček:
  - Či je to Boh, nikto nevie, ale neustále ukrižujú človeka, akoby bol Kristovou podobou!
  Marusya, kurva Fritza, to vzala a vykríkla, agresívne sa uškrnula:
  - Človek sa usiluje ovládnuť Božiu moc, ale zatiaľ dostáva len ukrižovanie nie podľa Boha!
  Matryona sa otočila, pokosila nacistov a zradila, agresívne žmurkla na svojich priateľov:
  -Srdce človeka sa usiluje o dobro, jeho myseľ o zisk a jeho žalúdok o obžerstvo a nakoniec vtiahne nohy do jamy!
  A v Astrachane dunia kruté boje. Mesto na Volge je kľúčovým bodom sovietskej obrany. A tu takéto bitky zúrivo vrie. Akoby kanvica bublala.
  A rútia sa ťažké, smrtiace lietadlá. Yu-288 je veľmi výkonný stroj. A zhadzuje bomby s kolosálnou húževnatosťou.
  Alenka kričí, dáva obrat na nacistov a hodí granát bosou nohou:
  -Ak má človek inteligenciu gorily, bude orať ako kôň a jesť ako pes!
  Anyuta spustila vražedný dar smrti bosou nohou, rozbila nacistov a zakričala:
  -Človek si nechá nasadiť obojok, ale aby mohol orať, treba ho biť donucovacím bičom!
  Alla vypustila citrón holou pätou a zavrčala:
  - Politik má veľké vrecko, ale je to len bezvýznamný vreckový zlodej!
  Maria strieľajúc do súperov zasyčala:
  - Politik, ktorý sľubuje voličom mesiac z neba, keď sa dostane k moci, opustí mesačnú krajinu a kňučí od hladu na hviezdu!
  Matryona sa ohlušujúco zasmiala a poznamenala:
  - Diabol v každej politike nabáda, aby zaujal miesto všemohúceho Boha, len politik má veľmi malý talent!
  Marusya, ktorá strieľala na nepriateľov a s istotou ich kosila, poznamenala:
  -Človek sa usiluje stať sa všemohúcim, ale jeho morálny pokrok to nezlepšuje!
  Dievčatá sú očividne vtipné v najvyššej miere.
  A vojna ide po vrúbkovanej koľaji. Prúdové lietadlá sa testujú v Tretej ríši. A to je aj dosť vážny argument v spore so ZSSR.
  Hitlera to, samozrejme, veľmi nepoteší. Vojna sa vlečie a Rusko tvrdohlavo odoláva, hoci tiež ustupuje. Boje vrú, akoby v ústach sopky.
  Koniec októbra. Kalmykia je úplne zajatá a nacisti postupujú cez Dagestan.
  Úspechy nacistov síce skromné, ale neustále. Čiernomorská flotila je na pokraji zničenia.
  Tu je celý tím na torpédoborci pozostávajúci z dievčat. Pekná posádka prinajmenšom. Dievča je vo vestách a behá bosé, mihotajúc sa okrúhlymi podpätkami.
  Alice, veliteľka torpédoborca, sebavedomo prikazuje zaútočiť na fašistický krížnik. Vypustí torpédo a poznamená:
  - Vo vojne, ako v dobrom divadle, je najbližšia akcia nepredvídateľná, slzy určite vyhŕknu!
  Andriana je jej partnerkou, ktorá velí celému množstvu dievčat. Behali mihotavo nahí, s okrúhlymi opätkami a škrípali. Nastavili mínové zariadenie.
  Andriana zakričala:
  Verím, že sa celý svet zobudí
  Bude koniec fašizmu...
  A bude svietiť slnko
  Osvetlenie cesty komunizmu!
  Veronika, ktorá vystrelila na nacistov z dela, prala:
  - Vo vojne, ako vo filme: akcia uchvacuje, nikdy nenudí, len, bohužiaľ, naozaj zabíja!
  Ničiteľ s holými nohami, opálenými, štíhlymi, veľmi krásnymi dievčatami skáče zo strany na stranu. Je hodený ako pierko.
  Alica dupala vytesanými bosými nohami a vykríkla:
  - Ak nie si pohodový, zem bude odpočívať v pokoji vo vojne!
  Andriana, strieľajúca presne z dela, poznamenala:
  - Dievča, ktoré vie bojovať, je rytier!
  Alice sa opravila, keď vystrelila:
  - Nie, ona je hrdinka!
  A bojovníci vybuchli smiechom. A ukázal jazyky. A nohy krások, také pôvabné, a na palube zostali stopy krvi. Silné dievčatá.
  A nahí, ich päty sú také okrúhle a elegantné.
  Alice si spomenula, ako sa dostala do zajatia, a nacisti ju pohladili po chodidlách tenkým rozžeraveným bičom. Tu ste takmer nahý visiaci na stojane. Bosé nohy máte zastrčené v pažbe. A šteklia vás rozpálenými prútmi. Tu a na šarlátovú bradavku je kauterizované červené železo.
  Alicu niekoľko dní mučili a mučili. Dievčaťu sa však podarilo ujsť.
  Strážnikovi povedala, že pozná miesto na mori, kam hodili kontajner so zlatom, ktorý bol evakuovaný zo Sevastopolu. Fašista tomu prepadol.
  Alica si napriek všetkému mučeniu zachovala odvahu. Odpútali ju a so zviazanými rukami ju posadili do člna. A s bosými nohami, mierne popálenými na stojane, dokázala zobrať pištoľ a zastreliť dvoch fašistov. Potom rozviazala laná a odplávala preč. Chytro si to overila. A získal si rešpekt dievčat.
  Zo špeciálneho oddelenia sa k nej snažili priľnúť, ale Alice sa špeciálnym dôstojníkom vyhrážala, že zariadia nehodu a obesia ju aj na sučku. Dostali strach.
  Alice je veľmi bojovné dievča...
  Dokonca vtipne vydedukovala:
  - Kat miluje sekeru zo zbrane, ale v boji má nemotornú zručnosť!
  Andriana s tým súhlasila a poplácala svoje vytesané nohy:
  - Zo sekery sa ešte dá uvariť polievka, ale čo sa píše hrdinským perom, to sa nedá zoťať katovou sekerou!
  Yuliana je veľmi krásne dievča. Na hrudi má len tenkú pásikavú látku a nohavičky. Ale je taká úžasná a krásna. Nohy všetkých dievčat na torpédoborci sú holé a veľmi zvodné.
  Keď sú Nemci zajatí, sú nútení bozkávať dievčatá na okrúhlych, holých pätách. A väzni to poslušne robia. A olizujú päty dievčat a bozkávajú sa s veľkým potešením.
  Juliana spievala:
  - Nie sme zlí lupiči,
  Nechceme zabíjať...
  Ale holé päty bolia,
  Chcem všetkých udrieť do tváre!
  Dievčatá, samozrejme, môžu vychutnať akýkoľvek úspech.
  Andriana, dujúc na obnažené päty, vydala:
  - Ach, nové hranice, nerozosmievaj ma!
  Alice súhlasila:
  - Neobmedzené možnosti pre tých, ktorí si nekladú hranice!
  Veronika sa pleskla bosými nohami, cinkala holými opätkami a s vyceňovaním zubov poznamenala:
  - Najsilnejší človek nebude ťahať neznesiteľné ambície!
  Andriana vtipne poznamenala, odhalila zuby a vystrelila z dela:
  -Človek je ďaleko od Boha, pretože vo svojom napodobňovaní prírody nezašiel ďaleko od makaka!
  Veronika, ktorá presnými strelami rozdrvila prúdy postupujúcich nacistov, zavrčala:
  - Politik v ambíciách je boh, v metódach svojej tváre a vo využívaní výsledkov je vyslovená sviňa!
  Sovietske dievčatá dobre bojujú. Ale sú tu, samozrejme, nemecké a tiež krásky v bikinách a naboso.
  Napríklad Gerda je vzácna bojovníčka.
  So svojimi parťákmi si sadli na najnovší tank "Panther" -2.
  Dievčatá strieľajú na sovietske jednotky a revú.
  Sme zlí vlci, ustupujeme, žiadne dobro!
  A žmurkajú očami...
  Gerda s pomocou holých prstov na nohách mlátila do ruských vojakov a pišťala od rozkoše:
  - Kto v živote nie je vlkom, spustia sa z neho tri kože, kto nie je v duchu líška, ten je vypitvaný ako kura!
  Charlotte tiež zasiahla presným projektilom, prerazila sovietsky tank, rozdrvila pancier a zakričala:
  -Vlk je vždy hladný, človek je vždy nespokojný a politik nevie povedať ani slovo!
  Christina, ktorá veľmi presne strieľala na nepriateľa a zasiahla ruské tanky smrteľným projektilom, poznamenala:
  - Líška má cennú kožušinu, ale líščie uistenia politikov nestoja za nič!
  Magda vzala a namierila pištoľ na nepriateľa, holými prstami na nohách, mlátila a chrčala:
  - Od kozy je viac mlieka ako politika, ktorý je baran s rozumom!
  Gerda, ktorá pokračovala v presnej streľbe na sovietske vozidlá, poznamenala:
  -Vo voľbách sú politici ako medzi morom a cholerou, hoci politici sú vo svojej schizofrénii oveľa nákazlivejší!
  Charlotte zasiahla tridsaťštyri a roztrhla vežu a povedala:
  -Politik má na zisk vlčí nos, ale sám je hotová sviňa na vypitvanie!
  Christina šikovne vystrelila projektil pomocou holých prstov na nohách a vydala:
  -Politik je baran, ktorý sa ponáhľa k trónu leva, a keď sa dostane na vrchol, zmení sa na líšku, ktorá vypitvá kura voličov!
  Magda agresívne poznamenala a poslala sovietskej samohybnej pištoli dar smrti holými prstami:
  - Politikom neveria, ale volia, hudbe nerozumejú, ale ochotne počúvajú, nejedia rezance, ale ochotne sa lepia na uši!
  A ich "Panther" -2 je veľmi aktívny. A projektil posiela veľmi presne.
  Nemecký stroj veľmi suverénne rozdrví všetky sovietske tanky.
  Gerda strieľa a spieva:
  - Raz, dva, tri - porušte radu!
  Charlotte strieľa veľmi presne, zasiahne protivníkov a zapíska:
  - Sme najsilnejší na svete!
  Christina, ktorá strieľala pomocou holých prstov, prerazila tridsaťštyri, dodala:
  - Všetci nepriatelia máčajú v záchode!
  Magda zaútočila na nepriateľa a vyhŕkla:
  - Vlasť neverí v slzy!
  Gerda zakričala:
  - A dáme zlým oligarchom v mozgu!
  Charlotte vtipne poznamenala a zasiahla granátom sovietsku húfnicu:
  - Zlato len krásne vyzerá, v skutočnosti tento kov, ľudstvo vždy trpelo, stalo sa arogantným!
  Christina, ktorá strieľala na nepriateľa, sa vtipne vyjadrila:
  - Po odhalení hrudníka je pre ženu ľahšie odtrhnúť z muža tri kože!
  Magda strieľajúca do súperov pôvodne poznamenala:
  - Bosé nohy dievčat, chlapov navlečte do galusiek!
  Samozrejme, dievčatá na nádrži sú elegantné. A piloti sú najlepší spomedzi Fritzov.
  Albina a Alvina sú najimpozantnejšie esá vo vesmíre. Tu už dosiahli počet päťsto zostrelených lietadiel. Pred nimi je už len Marseille. Bol vyznamenaný Veľkým krížom Železného kríža za 500. lietadlo sovietskej flotily. Ale Albina a Alvina začali bojovať oveľa neskôr, a preto čoskoro predbehnú Marseille.
  Albína a Alvina za 500. lietadlo dostali Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  A teraz bojujú s červenými pilotmi.
  Albina stlačí gombíky holými prstami, zostrelí päť sovietskych lietadiel naraz a zakričí:
  - Ak má muž šikovné čižmy, vždy seďte v galoše!
  Alvina, ktorá strieľala na ruské lietadlá a zrážala ich holými prstami na nohách, poznamenala:
  - Obnažená ženská noha časom dá do galoše akúkoľvek čižmu!
  Albina, ktorá viedla veľmi dobre mierenú paľbu na sovietske vozidlá, vtipne odpovedala a vycenila zuby:
  -Človek, ktorý sa často pozerá na holé, ženské nohy, sadni si do galoše!
  A obe dievčatá, zrazili ešte pár Jakov, zaškrípali:
  - Holá ženská noha, dobre jazdí pod pätou a perfektne sedí v galuske!
  Bojovníkov tu možno vidieť vo veľkej výške.
  Ale ak existujú veľkolepí nemeckí piloti, potom sú tu aj krásne sovietske dievčatá-členky Komsomolu.
  ktorí bojujú s veľkou vervou. A úspešne zostreľujú aj hordy Tretej ríše.
  Anastasia Vedmakova, vzala to a pomocou svojich holých prstov zrazila Nemca a zakričala:
  - Muž je pripravený obrátiť sa naruby, aby mohol roztrhnúť dievčaťu topánky!
  Akulina Orlová, strieľajúca na nacistov, vtipne poznamenala:
  - S holým ženským podpätkom môžete obrátiť akúkoľvek čižmu naruby!
  Anastasia tiež udrela do Fritza a zaškrípala:
  - Bosá noha ženy prevráti každého muža naruby, aj keby to bola posledná čižma!
  Akulina Orlová, vyrazila Focke-Wulf a zasyčala, odhalila svoje krásne zuby;
  - Ak chcete muža obrátiť naruby - vyzujte si topánky, ak ho chcete obliecť do galoše, odhaľte pätu!
  A dievčatá jednohlasne spievali:
  Vo vesmíre zúri vojna,
  rozdrviť a zabiť bez dôvodu...
  Satan sa uvoľnil
  A s ním prišla aj smrť!
  
  A kto zastaví tok
  Krvavé a šialené rieky...
  Laserový lúč bude smerovať do chrámu,
  A blesk zmizol, človeče!
  
  A taký chaos
  Zaplavila vesmír...
  Smutný osud ľudstva
  Znášať bolesť, utrpenie!
  Dievčatá môžu mať čiastočne pravdu. Vojna nie je šťastie. Ale zároveň aj zábava.
  Dve nemecké pilotky-nováčik, Eva a Gertrude, bojujú na útočných modifikáciách Focke-Wulf. Útočia na pozemné sovietske ciele zo vzduchu.
  Eva, strieľajúca a vystreľujúca raketu, poznamenáva:
  -Načo je detstvo bosé, veď kvôli odhalenej ženskej nohe strácajú muži hlavu, ako keby boli chlapci!
  Gertrúda vystrelila raketou, stlačila pedál holou pätou a rozbila bunker sovietskej armády a zaškrípala:
  - Túžba vidieť nahú ženu núti muža obrátiť sa naruby!
  Eva zasiahla znova, zasiahla tridsaťštyri, rozbila veže a vtipne poznamenala:
  - Aby ste mohli vyzliecť ženu, musíte si ju najskôr obuť!
  Gertrúda mlátila svojho protivníka holou, okrúhlou pätou svojej elegantnej nohy a poznamenala:
  - Keď sa obchodná žena vyzlečie v správnom čase, strhne z muža tri kože!
  Eva vystrelila raketu na sovietske bunkre a vykríkla:
  - Žena, ktorá sa včas vyzlečie, sa nestane bosou a dôkladne obutím muža!
  Gertrúda po zabití sovietskych vojsk potvrdila:
  - Bosá žena dá mužovi čižmu, dá ho do galoše, obráti ho naruby a urobí z neho posledného bosého!
  Tu, samozrejme, logika dievčat je taká, že proti nej nemôžete argumentovať. A dievčatá bojujú bosé a v bikinách.
  A milujú krásnych mladých mužov a vôbec takých, že sú proste super.
  A ak budú spievať, potom bude zabitých sto mužov!
  Tu sú dievčatá na oboch stranách, hodné a veľmi krásne, takže v skutočnosti sa muži obracajú naruby!
  . KAPITOLA #5
  Mesto Groznyj, úplne obkľúčené nacistickými jednotkami, padlo začiatkom novembra 1943. Prápor s dievčatami sa vytrhol z kotla a stiahol sa do Šali.
  Už tam boli hory, nerovný terén a stalo sa pohodlnejšie udržať obranu. Nemecké tanky vážili pomerne veľa, najmä Maus, a bojovať s nimi v horách bolo dosť nepohodlné. Tank T-3 bol už vyradený z výroby, no modernizovaná verzia T-4 sa stále vyrábala. Aj keď morálne zastaralé. Ale stále mohol bojovať proti T-34-76. A dobre bojovať. Jeho delo bolo ešte výkonnejšie a malo vyššiu úsťovú rýchlosť ako tridsaťštyri.
  Tamara a dievčatá bojovali v Šali. Dievčatá sa snažili zachovať túto veľmi veľkú horskú dedinu - skutočné mesto.
  Krásky bojovali veľmi odvážne.
  Tamara hodila granát bosou nohou, vystrelila dávku a zavrčala:
  - Za vlasť ZSSR!
  Anna spustila paľbu na nacistov. Ľahší T-4 sa pokúsil vyliezť na svah. Dievča hodilo granát bosou nohou, vyrazilo nacistický stroj a zakričalo:
  - Za našu materskú vlasť!
  Akulina strieľajúca na Fritza a s holou pätou podávajúc smrtiacim zabaleným vo fólii, vyaknula:
  - Vlasť je vždy svätá!
  Veronika strieľala na nepriateľa a hádzala citróny holými prstami na nohách a vydala:
  - Pre ruských gigantov!
  Olympias, táto obria žena, tiež hodila granát na nacistov holými prstami a zaškrípala:
  -Za komunizmus!
  Tamara, ktorá viedla na nacistov dobre mierenú paľbu a odrezávala ich ako hobliny zo stromu, vydala:
  - Čím viac dubov v armáde, tým silnejšia je naša obrana!
  Anna vycenila zuby a s kolosálnou presnosťou a zúrivosťou strieľala na nacistov:
  - Všetkých vás zničím.
  Tank "Lev", veľké vozidlo s dlhou hlavňou. Tu má najnovšiu zbraň 105 mm, dĺžka hlavne 100 EL. A ukázalo sa, že je to veľmi dlhá zbraň. A tento kmeň vyčnieva smrteľnou silou.
  Akulina strieľa z bazuky na nacistov a kričí:
  - Sláva ére komunizmu!
  Victoria tiež páli a reve:
  - Sláva hrdinom Ruska!
  Olimpiada streľbou na nacistov a hodením granátu holými prstami potvrdzuje:
  - Najväčšia sláva!
  Treba poznamenať, že dievčatá sú fenomenálne a veľmi milé. A ich chlad je kolosálny.
  Tamara strieľajúca na nepriateľa a vyceňujúca zuby hovorí:
  - Za Rusko a slobodu až do konca!
  Anna, ktorá strieľa na nepriateľa, hovorí agresívne a hodí granát holými prstami:
  Poďme, aby naše srdcia bili jednotne!
  A žmurkne na svoje partnerky.
  Aj Akulina sa otočí, ako bude kosiť protivníkov a bude revať:
  - Za moje víťazstvá cez strechu!
  Akulina Petrovskaya nie je jednoduché dievča. Musela toho veľa prežiť. Najmä bola prichytená pri krádeži a bola zatknutá. Prešla aj detskou kolóniou-mládež. No nič, prežila. Cez snehové záveje sa prechádzala bosá, no bola len zdravšia a silnejšia.
  Victoria bojuje s frenetickou zúrivosťou. Obrátil sa na nepriateľa. Fritz spadol na zem. Potom holými prstami hodila granát. Motorka sa prevrátila.
  Dievča zavrčalo:
  - Za mocné hranice!
  Olympias bojuje s veľmi divokým pocitom zúrivosti. Jej údery sú silné a zdrvujúce. Je to skutočne monštrum dievča. A tak mláti protivníkov. Takže nacisti aktívne vyhladzujú. Nedáva im najmenšiu šancu.
  Olympias reve z plných pľúc:
  - Sláva tomuto vesmírnemu komunizmu!
  Tamara, strieľajúca na nacistov, reve:
  -Sláva Leninovmu komunizmu!
  Anna strieľa do súperov a škrípe:
  - Za ZSSR!
  Akulina kosí nepriateľov, vrčí a kričí:
  - Pre najvyššiu akrobaciu!
  Victoria, ktorá strieľala na nacistov, vyhŕkla:
  - Pre najúžasnejšie víťazstvá!
  Olympias, ktorá drvila nacistický tank, zavrčala:
  -Za komunizmus ZSSR!
  Tamara tiež strieľa. Strieľa veľmi presne, protivníkov pokrýva presnými dávkami. Kosí ako kosa a škrípe:
  - Sláva časom komunizmu!
  Anna, ktorá strieľa na nacistov a strihá ich presnými údermi kosy, zvolá:
  - Veľká sláva hrdinom!
  A hádže granáty holými prstami. Tu je babička.
  Akulina prerušuje Fritza a agresívne reve:
  -Za komunizmus!
  A trhne sa svalnatým telom.
  Victoria bije aj nacistov. A holými prstami na nohách hádže vražedné darčeky na svojich protivníkov a piští:
  - Pre veľkosť sveta!
  Olympias strieľa aj do nepriateľov. Vyrazí ich ako obušok a zareve:
  - Sláva veľkému komunizmu!
  A holými prstami na nohách vrhá smrteľnou silou granát, čím roztrháva nepriateľov na kusy.
  Takto sa tí piati chopili nepriateľov, pokosme ich, vyhubme ich a pomeľme.
  Nemcov zastavili a dôkladne uviazli. Tu to bolo ťažké a oni sa hádali.
  Tu sú vrhače plynu a konajú agresívne. A zničiť sovietske pozície.
  Beats a "Sturmtigr" z diaľky, na nepriateľa - Červenú armádu.
  Nemecké dievčatá mieria a samohybné delá "Medveď" a ako s nimi zasiahnu nepriateľa. A sú poriadne a poriadne posratí. A náboj vážiaci jeden a pol centa rozbíja sovietske zákopy a bunkre.
  Bojovníčka Frida reve:
  - Pre našu najväčšiu Tretiu ríšu!
  A žmurkne na svoje partnerky. Potom budú fašistické dievčatá s bosými nohami opäť strieľať.
  A muchy revúce a ničivé. A ako to fúka, potom sa vytvorí celý lievik so zemou vriacou z tepla.
  Áno, Nemci dôkladne získavajú sovietske jednotky. Jedno z prvých lietadiel TA-152 lieta na oblohe. Viacúčelový stroj ako Focke-Wulf, ale pokročilejší, rýchly, manévrovateľný so silnými zbraňami a brnením. Dá sa použiť ako stíhačka aj ako útočné lietadlo.
  Pre sovietskych vojakov sa auto, úprimne povedané, môže stať veľkým problémom.
  Helga lieta na TA-152 a zaútočí na pár sovietskych tankov, ktoré sa snažia dostať blízko k Shali. Dievča dobre strieľa. Rozbije strechu veže prvej tridsiatky a zareve:
  - Som bojovná kráska!
  A potom zaútočí na druhé auto, ktoré sa snaží zrýchliť. Radenie prevodových stupňov však nie je také jednoduché.
  TA-152 prepichne túto obeť 37 mm kanónom.
  Helga odpovedala a spievala:
  - Šmyk, šmýkal ma niekde, šmýkal ma!
  A žmurkla na seba... Tu sa pokúša zaútočiť na Jak-9. Nemecké dievča ho ľahko zrazí na zem stlačením spúšte bosou nohou a sebavedomo žmurká a hovorí:
  - Som naozaj skvelý!
  Zdá sa, že Helga je dievča s veľkou sebadôverou. A vykonáva krvavé experimenty s nepriateľmi.
  A ak fúka, nikomu sa to nebude zdať málo.
  Helga strieľa na sovietske vozidlá a škrípe:
  - Nuž, veď podľa rozumu sa žiť nedá!
  A s holými opätkami ako trafiť kormidlo. Toto je dievča - všetkým dievčatám, dievča.
  A ak to reve....
  Albina a Alvina na oblohe sú tiež veľmi aktívne a bojujúce bojovníčky.
  A dievčatá, lietadlá Ruska, myslia a ničia, že život je dobrý a že život je dobrý.
  A holými prstami nasmerujú letecké delá na ciele. Sovietske autá neprežijú. A dievčatá ich takto bili. Nedávajú vám najmenšiu šancu.
  Áno, boli tam bojujúce dievčatá,
  Áno, hovoria, čo ešte...
  Odvážne zaútočili na Rusko,
  Doslova Satan!
  Albina je bojovníčka v bojovej formácii a reve si z plných pľúc:
  - Budem super, zmením sa! Super šampión!
  A to holou pätou, ako aj udieraním do klávesnice a trhaním protivníkov na malé kúsky.
  Alvina, strieľajúca do súperov, reve z plných pľúc:
  - A koho nájdeme v lese,
  A koho nájdeme v lese...
  s tým žartovať,
  roztrháme to!
  Poďme to roztrhať!
  A s holým opätkom, ako pridá nepriateľa do smrteľného objatia. Toto je dievča - všetky dievčatá sú to najlepšie dievča!
  Bojovník najbojovnejšieho hacku. A tak militantný a agresívny ako panter.
  A veľké nemecké mačky sú v útoku. Búrlivý Astrachaň. A ničiť vo veľkých množstvách domy sovietskych vojakov.
  A zomierajú, ale nevzdávajú sa. Takéto boje zúria.
  Gerda je samozrejme na hrote útoku a pripravená bojovať. Takže strieľa, veľmi podobne ako Robin Hood v bikinách. A to všetko je skvelá žena.
  A ak ešte dá chlapovi do úst šarlátovú bradavku.
  Jej "Panther"-2 diela. Mimochodom, trochu inú úpravu tanku osedlali dievčatá so 75 mm kanónom 100 EL. Je úderný a rýchlejší. Áno, a zásoba nábojov je väčšia ako v 88 mm kanóne.
  Gerda strieľa holými prstami a kričí:
  - Raz, dva, tri... Roztrhaj napalmom!
  Aj Charlotte za ňou vystrelila a skríkla:
  - Štyri, osem, päť - poďme hrať rýchlo!
  Kristina mlátila, prerazila sovietsky tank a štebotala:
  - Odvážne pôjdeme do boja za moc nacistov ...
  Magda vystrelila bosými nohami a agresívne štebotala:
  - A všetkých ich zabijeme - všetkých komunistov!
  Dievčatá sa správajú extrémne a šialene agresívne. A ich "Panther" -2 presnou strelou prevracia sovietsku húfnicu.
  Dievčatá sa smejú a spievajú:
  - Sláva nášmu svetu...
  A Alžbeta na tridsiatke štyri zasa vedie divoký útok. A s holou pätou stláča spúšť. A zrazí nepriateľa a kričí:
  - Nech je komunizmus!
  Catherine holými prstami vyšle smrtiacu silu, prebodne nepriateľa a zaškrípe z plných pľúc:
  - Za veľké Rusko!
  Elena strieľala na nacistov. Výstrel zasiahol Pantherovo čelo a odrazil sa.
  Dievča šteklo:
  - Komunizmus bude s nami!
  Euphrasia tiež mlátila nepriateľa holými prstami na nohách. Prepichla T-4 a zakričala:
  -Sláva komunizmu!
  Toto sú bojovníčky. A ako strieľajú, škrupiny veľmi krásne lietajú a samotná tridsiatka štvorka je v pohybe. A skúste sa z takého auta dostať do pohybu. To je mimoriadne ťažké.
  Ale dievčatá sa dostanú dovnútra a bojujú v bikinách a používajú bosé nohy. Bojovníci sú úžasní a úžasní.
  A ak sa poserú, nikomu sa to nebude zdať málo. A posielajú mušle s divokou zúrivosťou.
  Elizabeth s pomocou holých prstov strieľala na nepriateľa a zrážala nepriateľov a štebotala:
  - Sláva myšlienkam komunizmu! Sláva našej vlasti!
  Ekaterina tiež vystrelila pomocou holých prstov, zasiahla Fritza a zakričala:
  - Za vlasť a víťazstvo až do konca!
  Elena, ktorá strieľala do súperov, odpovedala agresívne, odhalila perlové zuby a žmurkla so zafírovými očami:
  - Náš vesmírny komunizmus je slávny!
  Eufrázia, strieľajúca na nepriateľa, zasiahla ho s kolosálnou, fenomenálnou presnosťou, vydala:
  - Za vlasť a Stalina - na zdravie!
  Dievčatá sú zjavne temperamentné a každý môže ...
  December 1943 už prišiel.
  Alenka a jej tím bojujú aj v Astrachane a stále tam vydržia. Hrdinka bojuje.
  Alenka sa otočí, pokosí líniu nacistov, potom hodí dar smrti holými prstami na nohách a zareve:
  -Človek je podobný gibonovi, len, žiaľ, častejšie intelektom ako potenciou!
  Anyuta strieľala na nepriateľa a odrezala nepriateľov, dala výbušný balíček holou pätou a zaštebotala:
  -Ten človek má somársku tvrdohlavosť, ctižiadostivosť leva, ale v skutočnosti je to koza!
  Alla, ktorá presne strieľala na Fritza, zaškrípala:
  -Muž pre ženu je ako uliata pre kravu, bez toho sa nezaobídete, ale je hnusné sa priblížiť!
  Mária strieľajúca do nacistov vtipne odpovedala:
  - Čo je bežné medzi mužom a záchodom v ženskej izbe - to, že ženy na mužov iba bľačia!
  Marusya, odrezala nacistov a hádzala granáty holými prstami, vyaknula:
  - Žena je prefíkaná líška, ktorá dokáže zožrať každého leva ako králik!
  Matryona, ktorá kosila nacistov a holými prstami vyhadzovala žoldnierov, zamrmlala:
  - Žena potrebuje muža ako bičujúceho chlapca, ak nezbije muža, nebude život!
  Alenka strieľajúca na Fritza skríkla:
  - Žena potrebuje mužov ako prasacie rohy, len kožuch darovaný mužmi je drahý!
  A bosý tím dievčat, ako sa smiať, vyceňovať zuby a hádzať granáty holými prstami.
  Bojovnice temperamentné. Ich živel na boj, ich živel na boj!
  Zdá sa, že Astracháni sa nevzdajú. Čo sa týka dievčat tu, naozaj bojujú.
  Vojenské sily Tretej ríše sú kolosálne. Nové tankové divízie sú tu také silné. Výroba tankov sa zvyšuje. Neexistujú žiadne bombové útoky, je možné dodať pracovnú silu z talianskych, francúzskych, belgických a holandských majetkov v Afrike.
  A tiež z Afriky ťažiť ropu, volfrám, veľa prvkov vrátane uránu.
  To znamená, že nové tanky sú vyrazené. Najmä vzhľad "Panthera" -2, lepšie chráneného a silnejšie vyzbrojeného, s výkonnejším motorom, má značný vplyv na priebeh vojny.
  Tankov a lietadiel je stále viac. Práce na Yu-488 sa už dokončujú. Prvé sériové lietadlo Tretej ríše so štyrmi motormi. Veľmi výkonný a rýchly. Jeho vrcholom je relatívne malá plocha krídel, a preto môže bombardér letieť rýchlosťou 700 kilometrov za hodinu. To znamená, že sovietske stíhačky ho určite nedobehnú.
  ZSSR má teda nový problém. Sily Červenej armády sú v skutočnosti vyčerpané. Školákov prisadia k strojom. Tínedžeri od štrnástich rokov už bojujú, takmer oficiálne. Chlapci sú, samozrejme, šikovní a celkovo dobrí bojovníci. V mladom veku je ešte jednoduchšie skryť sa a vyliezť na strom. A vojenské zručnosti sa zvládajú rýchlejšie. Tínedžeri bojujú rovnako ako dospelí, je ťažšie ich zasiahnuť. Áno, a psychologicky je ťažšie strieľať na deti.
  Nemci majú dosť ostreľovačiek a príliš mladé bojovníčky sú pre každú ženu nepohodlné strieľať, hanbia sa ...
  Áno, do ZSSR začali volať od štrnástich rokov. A tiež dať do podpazušia a dôchodcov. V armáde bolo stále viac žien. Zvlášť ochotne prijalo nežné pohlavie v tankových a leteckých jednotkách a v ostreľovačoch. Ženy sú dobré ostreľovačky. A keďže sú zvyčajne menšie ako muži, je pre nich pohodlnejšie bojovať v tankoch a tiež letectvo. Často v tankoch bojovali aj tínedžeri. Treba poznamenať, že chlapci a ženy sú citlivejší na svoju pokožku a ich lietadlá a tanky sú menej náchylné na vyradenie ako dospelí muži. Nie zlí tínedžeri a v úlohe ostreľovača. Chlapec môže vliezť do užšej medzery, prezliecť sa alebo vyliezť na strom. V armáde sa často začali stretávať bojovníci mladší ako štrnásť rokov.
  Vojna požiera ľudské zdroje. A územie je čoraz menej pod kontrolou ZSSR. A stále musíte bojovať proti početnej pechote Japonska. Áno, a existujú dobré samurajské tanky a najmä samohybné delá. Objavili sa aj v sérii so stredným tankom, silou porovnateľnou s T-34 a ešte silnejším v čelnom pancierovaní.
  Japonsko je teda nebezpečné podceňovať. A na vojnu s tým sú potrební vojaci.
  Stalin je nervózny a čoraz častejšie prepadá zúrivosti. 25. decembra 1943 bol vydaný rozkaz, že rodinní príslušníci tých, ktorí sa vzdali, budú zastrelení, vrátane detí od dvanástich rokov, a mladší budú poslaní do pracovných kolónií.
  Čoraz častejšie sa využívali barážové oddiely. A strieľali aktívnejšie a používali mučenie.
  Stalin sa stal jednoducho neznesiteľným. Berija sa ako prvý pokúsil vyjednať separátny mier s nacistami. Hitler však mier nechcel. Chcel úplne dobyť ZSSR. Najmä keď sú spojenci mimo jeho kontroly a dosahu.
  Prúdové lietadlá boli vyvinuté v Tretej ríši. V prvom rade ME-262, ale táto stíhačka potrebovala spoľahlivejšie motory, aby príliš často nepadala.
  Bombardér Arado aj projekt Yu-287 vyzerali sľubne.
  Najnovší TA-152 sa v praxi dobre ukázal ako viacúčelový stroj a veľmi rýchly. Vo všeobecnosti bola nemecká armáda vo vzduchu stále silnejšia. Okrem toho sa sovietske Jaky a Laggies, vzhľadom na nedostatok hliníka, ukázali byť ťažšie a menej manévrovateľné ako referenčné stroje. Kvalita sovietskeho letectva tak klesla na kritickú úroveň. ME-309 so svojou mohutnou výzbrojou, aj s prihliadnutím na problémy s manévrovateľnosťou, si dobre poradil so sovietskymi vozidlami a vytlačil ME-109. A TA-152 mal nahradiť Focke-Wulf.
  Takže Nemci sú viac-menej hokej... Ale práca na technike bola vykonaná.
  Napríklad Lev-2 sľúbil, že bude prvým tankom s novou schémou usporiadania. Umiestnením prevodovky a motora do jedného bloku pred nádrž a posunutím veže dozadu Nemci ušetrili na podvozku a znížili výšku vozidla. V dôsledku toho sa "Lev" -2 ukázal byť oveľa ľahší, a preto rýchlejší.
  Vzhľadom na ťažkosti vojny sa výroba ťažkých tankov v ZSSR takmer zastavila, v sérii bolo takmer všetko zjednotené podľa T-34-76. Takže nacisti v projekte vytvorenia nového hlavného tanku už nechceli robiť bočný pancier príliš hrubý. A "Lev" sa zmestil do päťdesiatpäť ton, s motorom s výkonom 1200 koní. Hmotnosť tanku Lev-2 však mohla byť ďalej znížená znížením kalibru dela. Prvý sa stal jednoznačne nadbytočným. Tridsaťštyri mali navyše nekvalitné pancierovanie a dokonca do nich už začal prenikať 37-mm zastaraný nemecký kanón.
  Stalin sa očividne zbláznil ... A hádzal hromy a blesky ... Ale nemohol nič urobiť ...
  Na Silvestra spustili Nemci útok na stále neobsadenú časť Astrachanu, deltu Volhy. Prítomnosť mnohých riečnych bariér, ťažký terén, blízkosť Kaspického mora umožnili Červenej armáde sprísniť obranu Astrachanu a udržať ju ešte lepšie ako Stalingrad. Navyše sovietske dievčatá preukázali bezkonkurenčné hrdinstvo.
  A na Kaukaze, najmä v zime, je pohyb cez hory veľmi ťažký. Je pravda, že Nemci sa pohybovali pozdĺž pohodlnejšieho pobrežia Kaspického mora. Machačkala sa stala hranicou, kde sa sovietske jednotky po zhromaždení všetkých síl do päste pokúsili zastaviť nacistov.
  Ale munícia, ktorá sa dodávala iba po mori, nestačila ...
  Tamara zúfalo bojovala so svojím bosým práporom dievčat.
  Bojovníčky tvrdohlavo bojovali a preukázali neporovnateľné hrdinstvo a veľkú odvahu.
  A takmer nahí bojovali v zime a mraze.
  Tamara hodila granát bosou nohou a vybuchla, kosila protivníkov a zakričala:
  - Za ZSSR!
  Anna tiež hodila granát holými prstami a štebotala:
  -Za komunizmus!
  Akulina dala dobre mierenú dávku, vyrazila nepriateľov a zakričala:
  - Za veľkosť Ruska!
  Victoria búchala do nepriateľa, začala kosiť nepriateľa, odrezala mu fúzy ako žiletka a zamrmlala:
  - ZSSR bude stáť!
  Olympias, strieľajúc na nepriateľa a hádzajúc výbušný balík holými prstami, vyaknula:
  - Za vlasť a víťazstvo až do konca!
  Takto bojujú dievčatá. Konajú zúfalo a s kolosálnym odhodlaním.
  Tamara, streľba, poznamenala:
  - Čert ich nevezme a potom si ich vezmeme my!
  Boje sú tu brutálne a zároveň konštruktívne ....
  Anastasia Vedmakova bojuje na oblohe ... Jej tvár sa dokonca krúti od zúrivosti a kričí:
  - Pozdravte éru komunizmu!
  A holými prstami namieri letecký kanón na cieľ a zrazí nepriateľské lietadlá, načo zakričí:
  - Za pracovné úspechy!
  Akulina Orlová, ktorá zráža súperov, sebavedomo reve a vyceňuje zuby:
  - Za taký veľký komunizmus, na celej planéte!
  Pilot kričí:
  Aj deti nás poznajú!
  A holými prstami nasmeruje lietadlo na cieľ, rozbije nepriateľa a zaškrípe:
  -V mene éry komunizmu!
  Priznajme si to, dievča je terminátor a horiaci plameň. Žiadna sopka sa s tým nemôže porovnávať.
  Akulina Orlová spievala:
  - Už sa mi, aký deň, viera v Boha sníva, ja som taký lenivý, nechce sa mi modliť!
  A agresívne žmurkané krásky.
  Tu sú súboje...
  A lietadlá dievčat sú zastarané. A to je ich solídne mínus. A tiež ťažké a málo manévrovateľné ...
  Jeden z chlapcov, ktorí bojovali, bol zostrelený a nestihol vyskočiť s padákom. A to je, samozrejme, jeho kolosálny výkon.
  Dievčatá bojujú vo vzduchu a bavia sa...
  Albina a Alvina bojujú na dobrých stíhačkách ME-309 a samozrejme aktívne získavajú skóre.
  Dievčatá sú veľmi hrdé na svoj úspech...
  Albina zostrelila sovietske lietadlo pomocou elegantnej bosej nohy a zaškrípala:
  - Pre naše orly!
  Alvina naraz pokosila tri ruské autá a zakričala:
  - Pre našich sokolov!
  Dievčatá sa dostali k veci famózne ... Ale radi mučia aj ruských vojakov.
  Tu bol zajatý štrnásťročný chlapec-pilot. A smažili sa mu krásy detských guľatých opätkov. A potom začali nahých oblievať ľadovou vodou .... Potom vriacou vodou a opäť ľadovou vodou.
  Také sú bojovné krásky....
  Albina spievala:
  -Na naše tesáky, pazúry, zuby, päste!
  Alvina z plných pľúc zakričala:
  - Takže chcú dobrý boj!
  A dievčatá naďalej robili zázraky s holými prstami a zostreľovali sovietske lietadlá.
  Odpovedali im však aj ruskí piloti. Alice a Angela práve prestúpili na Yak-9. A mláťme Nemcov a stále pri tom spievajme;
  Ste stelesnením statočnej krajiny,
  Súdruh Lenin a súdruh Stalin...
  V ZSSR sú si všetci ľudia skutočne rovní,
  A päste sú vyrobené zo železa a ocele!
  
  Pre Lenina sa zviera Adolf nebojí,
  Teraz je vodcom Vladimír súdruh Stalin...
  Udreli sme Fritza do očí, nie do obočia,
  Všetci nacisti boli naraz roztrhaní!
  
  Rusko je moja vlasť
  Veľká, bezhraničná vlasť...
  Všetky národy sú jedna rodina,
  Čoskoro budeme žiť v komunizme!
  
  Urobme našu krajinu silnejšou
  Nechajte Rusko rýchlo zozelenať ...
  Udrieme fašistu do čela, skôr
  A verte mi, naša sila sa nekamení!
  
  A Ježiš ako vodca je dosť veľký,
  On je náš Pán a Biely Boh vesmíru...
  A Fuhrer bude bitý veľmi tvrdo,
  Koniec koncov, naša zdatnosť sa nezmenila!
  
  Áno, v záujme našej vlasti, svätý,
  Budeme tvrdo bojovať s Fritzom ...
  Dievča behá bosé v snehu
  Chce bojovať v zúrivosti!
  
  Áno, Stalin sa stal sovietskym vodcom,
  Taký skvelý, odvážny a šikovný...
  Nedotýkajte sa Ruska komunizmu,
  Hoci sila Lucifera je s vami!
  
  Môžeme dostať Hitlera, verte mi
  Hoci je obdarený démonickou silou...
  Jeden Hitler je dravé zviera,
  Hoci treba priznať, že Fritz nie sú hlupáci!
  
  Stručne povedané, vstúpime do berlínskych bojovníkov,
  Tam bude s nami Lenin, známy ako Stalin...
  Fašisti ako šteniatka sa ľahko trhajú,
  A verte, že naše sily neubúdajú!
  . KAPITOLA #6
  Prišiel nový rok 1944... Napriek veľmi ťažkej situácii na frontoch sa v ZSSR pracovalo na vytvorení novej techniky. Veľké nádeje sa spájali najmä s tankom IS-2 a jeho silnými zbraňami. 122-milimetrové delo by sa mohlo stať silným argumentom vo vojne proti nacistom. Nádeje sa vkladali aj do T-34-85 s výkonnejším kanónom, veľkou vežou, ale rovnakým trupom a podvozkom.
  Horšia situácia bola s lietadlami. Yak-3 nemohol byť uvedený do výroby pre nedostatok kvalitného duralu a LAGG-7 kvôli novému motoru nemohol byť uvedený na trh bez poklesu výroby.
  Stalin sa teda rozhodol, že v súčasnosti sú hlavnými sovietskymi stíhačmi Jak-9 a LAGG-5 a útočné lietadlo IL-2 sa ľahko vyrába a je húževnaté. A v tankoch postupný prechod na T-34-85 a IS-2.
  Aj keď, aby nedošlo k poklesu výroby ...
  A front praskal vo švíkoch, Nemci zajali Kaukaz. Machačkala padla a už sa blížili k hraniciam Azerbajdžanu!
  Tu Tamara bojovala so svojím ženským práporom. Dievčatá v handrách z tuník a bosé opäť bojovali s prevahou nepriateľských síl.
  Tamara vystrelila líniu na nacistov, čím porazila niektorých nepriateľov. A potom holými prstami na nohách hodila granát smrtiacej sily a štebotala:
  - Sláva ZSSR!
  Anna strieľala na nacistov veľmi presne. A holými prstami na nohách hádzala granáty smrtiacej sily a trhala protivníkov na kusy.
  Potom zakričala:
  -Sláva komunizmu!
  Akulina, ktorá strieľala na nepriateľa, odrezala fašistickú pechotu. Porezala Fritza, hodila granát bosými nohami a zaškrípala:
  - Pre Rusko, našu veľkú matku!
  Victoria, ktorá strieľala na nepriateľa a hádzala na neho granáty bosou nohou, poznamenala:
  - Za veľkú vlasť!
  Olympias, ktorá tiež strieľala zo samopalu, zakričala:
  - Sláva časom veľkého komunizmu!
  Bojovnice sú úžasné...
  Bojujú, ako sa patrí pre krásky...
  Bojujúca Tamara si spomenula na začiatok vojny. Ako musela utiecť pred nemeckými jednotkami. Potom počula dunivý úder zbraní. Dievča opustilo kanonádu. Jej kamarátku Taťánu chytili Nemci a zobrali jej nové topánky, strhli šperky a náušnice. A odviezli ju bosú do zajatia ... Tatyana bola dcérou tajomníka regionálneho výboru a nemusela často chodiť bez topánok. To je poníženie pýchy, chodiť naboso ako obyčajný človek a bolí to pre jemné podrážky. Dievčatko si zrážalo nohy do krvi a stonalo pri každom kroku.
  Aj Tamara mala obuté nové čižmy, ktoré dostala, a odrela si päty z dlhej prechádzky. A vyzula si topánky, išla bosá. Je to dievča z dediny, ktoré si splnilo svoju povinnosť na Ukrajine. Jej nohy v detstve kráčali po horských strmých svahoch. A to sa rozhodne nedá porovnávať s cestami na rovine. Je pravda, že jej mozoly sa už stiahli z podrážky a chodiť nie je také pohodlné. Nohy však opäť rýchlo stvrdli. A takmer netrpela.
  No Tatyana si čoskoro tak zrazila nohy, že už nevládala chodiť. Nemci by ju zastrelili, no nad krásou sa zľutovali. Posadili ma na káru, no na oplátku ma prinútili spievať. Tatyana mala príjemný hlas a zaspievala im niekoľko politicky neutrálnych piesní.
  Čo sa s ňou stalo ďalej, Tamara nevedela. Sama sa prechádzala lesom, bosými nohami ohmatávala hrbolčeky, hrbolčeky, vetvičky a dokonca ju to potešilo. Vtedy idete po ostrých kameňoch hôr, potom aj mozoľnatých podrážkach, ak idete dlho, je to ostré a bolestivé. A ešte nepríjemnejšie chodiť po tŕňoch. Keď sa tieto lepia do chodidiel, stáva sa to oveľa bolestivejšie, dokonca aj pre hrubé chodidlá dievčaťa.
  Tamaru na kampani premohla únava a hlad. Dievča zjedlo bobule, a to nestačilo. A Nemci rýchlo napredovali. V ukrajinských lesoch sa Tamara, zvyknutá na život v horách, veľmi nevedela. Stratil som sa a skončil som vzadu.
  A teraz, ako lovená mačka v lese. Potom dievča chytilo Nemcov na motorke. Zastavili auto s kočíkom, aby nabrali vodu. A Tamara sa prikradla ku guľometu a ako z neho seká na nepriateľa. A rezať neisto, ale presne. A nacisti padajú a zvíjajú sa v agónii. Tamara ich dokončí. Posunula jeden holý podpätok k brade, on spadol. A dievča ho dostalo.
  Potom kráska vyliezla na motorku a stlačila pedál bosou nohou a odtiahla sa.
  Pohyb je teda oveľa zábavnejší ako chôdza a naboso.
  Tamara po ceste spievala:
  - Je to pekné, bratia, je to pekné, je to pekné, bratia žiť! S naším atamanom nemusíte smútiť!
  Takto vzniklo bojisko.
  A teraz bojuje s nacistami ako komsomolský terminátor. Ale sily sú nerovnaké a prápor dievčat je nútený stiahnuť sa. Boje tu vrú ako voda v gigantickej kanvici nad sopkou.
  Anna, ktorá strieľala a hádzala granát smrteľnou silou holými prstami, poznamenala:
  -Vo vojne sú všetky prostriedky dobré, okrem samovražedných!
  Akulina, ktorá strieľala na nepriateľa a zrážala nacistov, poznamenala:
  - Vo všetkom budeme prví!
  A holá päta dievčaťa dala dar skazy.
  Victoria, ktorá strieľala na nacistov a rúcala nepriateľov automatickými dávkami, vykríkla:
  - Pre nepriateľov nebude žiadne zľutovanie!
  A žmurkla na svojich spoločníkov.
  Olympias hodila nahé, vytesané nohy, ťažký zväzok granátov a zaškrípala:
  - Za veľkosť najhumánnejšieho súdu na svete a komunizmu!
  Bojovníci sú tu naozaj slávni a majú radi vesmírny vek.
  Bojujú s veľkou dravosťou.
  Ale nacisti na Kaukaze stále postupujú. Vo februári 1944 sa Nemci a Turci spojili a rozdelili sovietske jednotky na dve nerovnaké časti.
  Fuhrer požadoval ukončiť ZSSR. Astrachan stále vydržal. Nacisti sú ako vždy v bojových uniformách... Vo vzduchu bojujú prvé ME-262. Treba poznamenať, že nevyvolávali senzácie. Pri vysokej rýchlosti nie je veľmi vhodné zasiahnuť z 30 mm leteckých zbraní. Áno, toto treba brať vážne. ME-262 má tiež určité problémy kvôli vysokej hmotnosti. Najmä s manévrovateľnosťou.
  Úspešnejší bol pri používaní TA-152, ktorý si piloti zamilovali a stal sa z neho ťažný kôň. V skutočnosti auto a frontový bombardér a stíhačka a útočné lietadlo. Objavili sa dokonca myšlienky úplne previesť nemecké letectvo na toto lietadlo. Medzi jeho výhody patrí schopnosť prežiť a rýchlosť a výkonné zbrane, vhodné pre útočné lietadlá aj stíhačky.
  Čoraz aktívnejšie sa využíva aj modernizovaný ME-309. Stále je v prevádzke ME-109, ktorý sa neodstraňuje z dôvodu neznižovania výroby. Objavila sa dokonca aj nová modifikácia ME-109 "K" s výkonnejším motorom, vyzbrojeným piatimi vzduchovými zbraňami naraz. Takýto stroj len tak ľahko neporazíte.
  ME-309 tiež dostal výkonnejší motor a šikmé krídla. Veľmi nebezpečné auto. Sovietski piloti stále lietajú na starých lietadlách a ich kvalita už len klesá. Zatiaľ však Yak-9 nie je taký zlý, je celkom dobre manévrovateľný a nepotrebuje prehnanú rýchlosť.
  Nemecké jednotky sú silné ... O tanku T-34-85 boli spory. Oplatí sa urobiť pancier veže hrubší? Koniec koncov, v tomto prípade sa hmotnosť zvýši. A treba poznamenať, že kvalita sovietskeho brnenia klesla. Legujúcich prvkov je nedostatok a kvalita zvárania alebo odlievania klesla na kritickú úroveň.
  Ale dievčatá bojujú ako hrdinky...
  Potom je Elizabethin tank rozbitý a dievčatá odchádzajú. Bosí a v bikinách bežia po snehu a zanechávajú pôvabné stopy.
  Catherine poznamenala zlým pohľadom:
  - Sme dôkladne udusení!
  Elena s hnevom poznamenala:
  Ale aj tak vyhráme!
  Elizabeth vystrelila z pištole, zasiahla nemeckého motocyklistu a zamrmlala:
  - Trafil som Nemca! Ako sa odo mňa dostane!
  Eufrázia energicky poznamenala:
  - Tam končia svoj život a neutečú späť!
  Catherine bola agresívne dievča a spievala:
  - Vo svojej zúrivosti spievame hymny impéria!
  Dievčatá behajú samy za seba a blýskajú sa im obnažené okrúhle opätky.
  Keď chlapec videl dievčatá, vystrašene sa ich opýtal:
  - A odkiaľ si prišiel bosý?
  Elizabeth odpovedala:
  - Urobme taktický manéver!
  Chlapec zaštebotal:
  - Raz, dva - smútok nie je problém,
  Nikdy by ste nemali ustupovať!
  Držte nos a chvost vyššie pomocou fajky,
  Vedzte, že skutočný priateľ je vždy s vami!
  Catherine cvrlikala a vycenila zuby:
  - Vedzte, že skutočný priateľ je vždy s vami!
  Elena kričala:
  - Neboj sa! Budeme späť....
  A všetky štyri dievčatá zborovo kričali;
  Verím, že sa celý svet zobudí
  Bude koniec fašizmu...
  A bude svietiť slnko
  Cesta, osvetľovanie komunizmu!
  Bojovníci sú pripravení roztrhať každého Nemca ... A bosí v snehu sú tak sexi a krásni. Aké krásne sú tieto dievčatá, ako kvitnúce a nevädnúce ruže.
  No Hitler nežartuje a okolo našej vlasti sa točia mraky. Zatína zuby do samotného srdca a pije jej krv!
  A dievčatá za sebou zanechávajú veľmi krásne stopy. Nemci idú po týchto stopách, búchajú na kolená a hltavo hľadia. Toto sú divokí bojovníci. A Nemci bozkávajú stopy dievčat.
  A Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová bojujú na oblohe. Dve úžasné dievčatá.
  Anastasia, ktorá zostrelila nacistov a otočila svoje lietadlo holými prstami na nohách, spievala:
  Budeme bojovať za svetlejšie zajtrajšky!
  Akulina, ktorá odrezala nacistom chvosty, holými prstami na nohách zaštebotala:
  - Poďme sa bozkať!
  A dievčatá opäť mlátia Nemcov bez akejkoľvek ľútosti a obradu. Takí sú múdri.
  Anastasia opäť otočila svoj Jak-9 a so škrípaním vyaknula:
  - Tak sa volá komunizmus!
  Akulina s tým súhlasila:
  Verím, že sa celý svet zobudí...
  Anastasia, ktorá zrazila Nemcov, zavrčala:
  - Vlasť je naše slnko!
  A také sú tu bojujúce dievčatá, najvyššia sovietska trieda.
  A Nemci to chápu, veľmi ťažko. A vojenské operácie sa rozvíjajú ...
  V marci začali nacisti zaútočiť na Baku. Dochádza k útoku na veľké mesto plné ropy. Boje sú kruté.
  Nemci ostreľujú Baku pomocou ťažkého delostrelectva.
  A zbombardované stormtroopermi. Bomby však zhadzujú aj prvé, najnovšie Yu-488, ktoré sa vyznačujú kolosálnou silou. Tieto stroje sú len zvery.
  Na jednej z nich Gertrúda, Eva a Frida. Krásne dievčatá s vynikajúcim výhľadom zhadzujú bomby na sovietske pozície. A zabíjajú vojakov Červenej armády a civilistov.
  Baku horí... V stĺpoch stúpa dym. Horia ropné vrty, všetko horí.
  Gertrúda hovorí s úškrnom:
  - Boh miluje Nemecko!
  Eva, ktorá stlačí holú pätu na páku a zhodí bomby, súhlasí:
  - Samozrejme! My sme vyvolená rasa!
  Frida spievala agresívne:
  - Naši ľudia sú vyvolení neba!
  A žmurkla na svojich spoločníkov. Toto sú dievčatá a bojujúce, len stelesnenie agresivity. A bojovú silu.
  Gertrúda vystrelila zo vzduchových zbraní a zaštebotala:
  - Pre veľkosť našej vlasti!
  Eva, ktorá strieľala do súperov, potvrdila:
  - Pre kolosálnu veľkosť!
  Je vidieť, že dievčatá rýchlo zvládli lietadlá. Toto sú bojujúce priateľky.
  A nemôžete ich vyhrať len v kartách. A mlátia nepriateľov divokým šialenstvom.
  Frida poznamenala:
  - Som žena veľkých snov a krásy!
  Potom opäť strieľala z leteckých zbraní a zostrelila sovietske stíhačky, ktoré sa pokúšali zaútočiť na nemecké monštrum.
  Áno, proti nacistom je cítiť, že nedokážu odolať.
  Baku je pod útokom.
  Tamara a jej prápor bojujú o toto mesto. Dievčatá zúfalo bojujú a ukazujú hrdinstvo, ktoré nemá obdoby.
  Tamara sa otočila, hodila granát holými prstami, rozprášila Nemcov a ich žoldnierov a zaškrípala:
  - Za moju bezhraničnú vlasť!
  A žmurkla na svojich spoločníkov. Je to bojovníčka najvyššej úrovne, ktorá nemá páru.
  Aj keď, samozrejme, iné dievčatá nie sú zlé. Povedzme, že bojujú veľmi dobre.
  Anna napríklad vzala, položila nacistov, akoby ranou kosáka.
  A štebotal:
  - Za ZSSR!
  A svojou holou pätou dala vražedný darček smrti.
  Akulina strieľajúca na nepriateľa zaškrípala:
  - Za moju vlasť!
  A s holými prstami, ako spustiť anihilačné prezentácie, ktoré vyhladia všetkých v rade.
  Victoria bojuje s nepriateľmi, konajúc zúfalo a rozhodne. Knokautuje súperov v dávkach. Potom holými prstami na nohách hádže granáty so smrtiacou silou. A kvíli:
  - Za myšlienky komunizmu!
  Aj olympiáda bojuje. A toto hrdinské dievča hodí holými, svalnatými nohami celú krabicu výbušnín. A tank "Lev" sa prevráti.
  Bojovník zvolá:
  - Ale Pasaran!
  Bojovné dievčatá a veľmi krásne. Nikdy sa nevzdávaj a nikdy sa nevzdávaj. Majú silu terminátorov.
  A sily sú veľmi nerovnaké... Baku je zachvátené požiarmi. Sovietske jednotky nemajú dostatok munície. A toto je hlavný problém.
  Mnohí sa v zúfalstve vzdávajú.
  Gerda a jej tím nútia mužských otrokov, aby im bozkávali holé chodidlá. Tí to poslušne robia a olizujú si päty.
  Potom dievčatá opäť vlezú do Panthera-2 a strieľajú. Vyraďovanie sovietskych zbraní...
  Zachytený je už takmer celý Kaukaz. Jerevan sa však stále drží. Hrdinsky bojuje mesto Poti - posledný prístav, v ktorom sa ešte držia zvyšky Čiernomorskej flotily.
  A tam bojujú dievčatá rôznych národností. A oddiel bosých Gulnazi bojuje. Krásna Gruzínka a má tím pre dievča.
  Gulnazi bosou nohou hádže balíček s výbušninami, trhá náckov a škrípe:
  - Sláva veľkosti svetového komunizmu!
  Tamila, jej partnerka, tiež hádže bosou nohou smrtiaci granát, trhá Turkov a kričí:
  - Za vlasť!
  Máša je dievča z Ruska, otočí sa a vrhne výbušnú silu holými prstami na nohách, zlomí nacistov a kričí:
  - Sláva časom svetového komunizmu!
  Margarita tiež dáva dobre mierený obrat. Kosila nacistov a poslala dar vražednej smrti holou pätou, drvila protivníkov a kričala:
  - Za naše víťazstvo!
  Takto hrdinsky bojujú dievčatá. A naozaj ich nemožno zastaviť a nemožno ich vrátiť späť. Sú to jednoducho bojovníčky a super. A ak bojujú, potom ako hrdinovia a supermani!
  Ale, bohužiaľ, je ťažké odolať nacistom a ich nadradeným silám. Na oblohe získavajú Albina a Alvina sebavedomé kontá. A toľko lietadiel je zrazených, že je zjavne nemožné ich zastaviť.
  Albina, ktorá zostrelila ďalšie sovietske lietadlo holými prstami na nohách, spievala:
  - Nemôžeme byť porazení, lovec sa zmení na hru!
  Alvina odrezala svojich protivníkov a energicky krútila hlavou na mocnom krku a zaštebotala:
  - Sláva dobe nového árijského poriadku!
  A tiež dáva holú pätu ...
  Dievčatá už zostrelili viac ako päťsto lietadiel a získali Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Sú to proste neskutočné krásky. A ak sú už nepriatelia Tretej ríše bití, tak týchto diablov nemožno zastaviť. Viac ako 500 zostrelených lietadiel len pri Marseille. Tento fenomén má, samozrejme, navrch. Hitler sa dokonca rozhodol schváliť šiesty stupeň rytierskeho kríža Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Dostane ho ten, kto ako prvý prekročí tisícku zostrelených lietadiel. A výsledok bude jednoducho fenomenálny.
  Albina naraz odrezala päť sovietskych lietadiel jednou dávkou 30 mm kanónov z lietadiel a stlačením spúšte holými prstami na nohách zajačala:
  - Sláva našej sile!
  Alvina kosila sovietske autá a rúbala nepriateľov pomocou holých prstov na nohách, vyaknula:
  - Veľká sláva hrdinstvu!
  A bojovníci na seba žmurkli!
  Bojujú ako vždy v bikinách a naboso a v tom je ich sila. Dievčatá sú proste supermuži-ženy. Aj keď slúžia zlej veci. A radi iskrou vyprážajú päty zajatým priekopníkom. Tu sú dievčatá. Brutálne, ale milé.
  Albina raz povedala:
  - Na svete nie je láskavosť, je len slabosť!
  A s holým opätkom zhodila na sovietske pozície niekoľko bômb, pričom vyrazila tri delá.
  Toto sú bojovníci, ktorí nikomu nedávajú absolútne žiadne zľutovanie! Ale ich údery sú jednoducho zdrvujúce.
  Alvina s úsmevom poznamenala:
  - Nie je miesto pre slabých, pod slnkom!
  A žmurkla na svojho partnera.
  Bojovníci, ktorí neprejavujú žiadnu slabosť a nikdy sa nevzdávajú. Sú skutočnými šampiónmi šampiónov. Aj keď so znamienkom mínus, keďže slúžia zlej sile.
  Ale zároveň vtipné a očarujúce.
  Albina vycenila zuby a vyslala na svojich protivníkov smrtiace vzduchové granáty a zaštebotala:
  - Nacistické slovo je sväté - navždy zničíme!
  Alvina si to agresívne všimla a zrazila súperov:
  - Sme naozaj piráti!
  Albina, ktorá odrezala nepriateľov, potvrdila:
  - Všetko ostatné je sen!
  A bojovníci začali byť takí drviví a zrážali všetkých, ako keby strieľali puky palicami.
  Alvina štebotala, keď drvila ruské lietadlá:
  - Bojujeme s Hitlerovými orlami!
  A žmurkla na svojich spoločníkov.
  Bojovníci tu v skutočnosti púšťajú útroby nepriateľov. Červená armáda od nich dostáva kapitál.
  Bojové dievčatá tak horlivo vyraďujú ruské jednotky.
  Ale Helga na TA-152 ničí sovietske pozemné sily. Vyradí SAU-85 a zakričí:
  - Za veľkosť Nemecka a jej synov a dcér!
  Ale boje o Astrachaň stále pokračujú.
  Dievčatá z posledných síl vydržať.
  Alenka bosou nohou hodí bombu s výbušninami. Láme nacistov a kričí:
  - Za posvätný komunizmus!
  Anyuta, strieľajúca na nacistov a tiež hádzajúca granát holými prstami, kričí:
  - A spása pre krajinu!
  Alla, ktorá zrážala protivníkov a kosila ich bez zbytočných ceremónií a hodila granát holou pätou, zaškrípala:
  - Tak znie naša sláva!
  Mária, ktorá ničí nepriateľov, hádže darčeky smrti holými prstami na nohách, reve:
  - Sme veľkí v našej sláve!
  Marusya, ktorá kosí postupujúcich arabských žoldnierov v radoch a hodí granát bosou nohou, zavýja:
  - Na zmeny, aby ceny naraz klesli!
  Matrona, ktorá hasila nacistov zo samopalu, vzala ho a zakričala:
  - Naša vlasť ZSSR! Bude zdrvený, pane!
  Bojovníci tu konajú s veľkou agresivitou. A ich bojový tlak je kolosálny.
  Vo všeobecnosti ukazujú svoju kolosálnu akrobaciu. A skutočne nezastaviteľný tlak.
  Bojovníci bosí, ale šťastní...
  V apríli napokon nacisti zajali Baku. Nedostatok munície si vyžiadal svoju daň. V rovnakom čase takmer súčasne padol aj Poti. Obstál iba Jerevan, ktorý sa nachádza na horských svahoch. Ale bol tiež odsúdený na zánik. Tam končila aj munícia a potraviny. Ide len o to, že Turci ešte nezaútočili na toto mesto a zbierajú prach, aby vyhladovali.
  Dievčatá z Tamariho práporu čiastočne zmizli v podzemí a časť sa spolu s veliteľom presunula po tyle dopredu... Chceli preraziť do svojich.
  Kaukaz je už takmer celý dobytý, ale vojna pokračuje. Aj keď ZSSR v tom čase stratil svoje najväčšie ropné pole. Ale Červená armáda nie je zlomená v duchu. A stále je ropa v regióne Volga, na Sibíri a na mnohých ďalších miestach.
  Hitler nariadil skoncovať s Rusmi v Astrachane do 20. apríla. A boje sa rozvinuli v kolosálnych rozmeroch. A bombardovanie prudko zosilnelo.
  ZSSR bol pod silným tlakom. Boje pokračovali o Alma-Atu, ktorú prepadli Japonci. Mesto bolo takmer celé obkľúčené.
  Samuraji, len čo sa trochu oteplilo, sa pokúsili rozvinúť ofenzívu a to smerom na Magadan.
  Veronika bojovala v Alma-Ate a so svojím práporom dievčat odbila nápor samurajov.
  A je ich veľa. Bojujú aj Číňania naverbovaní metódami kolapsu.
  Japonci vrhajú žltých vojakov do boja ... Postupujú a svojimi mŕtvolami doslova hádžu sovietske pozície.
  Veronika horí. A kosí Číňanov a samurajov v radoch. Hádže granáty holými prstami a škrípe:
  - Sláva ruskému duchu!
  Marfa tiež strieľa, odsekáva protivníkov a škrípe:
  - Za našu vlasť!
  Natasha, strieľajúca na japonských a čínskych vojakov naverbovaných do úlohy potravného pre delá, kričí:
  - Za veľký komunizmus!
  Alina, ktorá strieľala na samurajov a čínskych bojovníkov, kosila ich s veľkou vášňou a dávala dar smrti holou pätou, zaškrípala:
  - Za nové hranice komunizmu!
  Veronica strieľa na nepriateľa s veľkou presnosťou a preráža hlavy Číňanov a zároveň kričí:
  - Sláva sovietskej zemi!
  A svojou holou nohou vyšle kolosálnu silu granátov, ktorá roztrhá všetkých nepriateľov.
  Marfa, ktorá seká nepriateľa a hádže dar smrti holými prstami, kričí:
  - Ovládnite éru komunizmu!
  Natashka roztrhla, hodila výbušný balík bosou nohou, masa Číňanov, vyaknula:
  - Za nový sovietsky poriadok!
  Alina, strieľajúca veľmi presne na nepriateľa, zaškrípala:
  - Za nové hranice komunizmu budeme bojovať!
  A jej odhalená päta podľahla bombe skazy.
  Bojovné dievčatá, akoby im z očí sršali iskry.
  Nie, Japonci si takých ľudí nedokážu podmaniť ani spolu s čínskymi silami. A samurajský prút do útoku.
  A opäť hádžu mŕtvoly na všetky prístupy. Ale je ich priveľa a prápor bosých krások musí ustúpiť.
  A tam sú japonské ninja dievčatá. A bojovať proti nim je veľmi ťažké.
  Sú také trblietavé, bojovné a krásne. A hádžu nohy holými prstami, dary veľkej ničivej sily.
  Ninja dievča s modrými vlasmi kosí sovietskych vojakov mečmi a kričí:
  - Za éru vlády cisára!
  Ninja dievča so žltými vlasmi riadi veterný mlyn, drví ruskú armádu a škrípe:
  - Sláva banzai ére!
  Ninja dievča s červenými vlasmi použilo helikoptérovú techniku, odrezalo sovietskeho dôstojníka a zakričalo:
  - Vždy vyhráme!
  Ninja dievča s bielymi vlasmi použilo motýliu techniku, zoťalo troch ruských vojakov a holými prstami na nohách hodilo hrášok. Vybuchla a prevrátila tridsaťštyri.
  Bojovník zakričal:
  - Pre novú japonskú objednávku!
  Takéto dievčatá sú tu úžasné a naozaj skvelé... A Červená armáda na Ďalekom východe sa stretla s vážnym nepriateľom.
  Ale tu v strede sovietske jednotky zasadili náhly úder v smere na Ržev.
  Tu posádka Elizabeth prvýkrát bojuje na novom tanku IS-2. Stroj, s ktorým sa spájajú nejaké nádeje. Zvyčajne je v nej päť členov posádky, ale tu si bojovníci poradia so štyrmi.
  Elizabeth strieľa zo 122 mm pištole. Ničivý projektil letí s vražednou silou. Opisuje oblúk a zásahy z veľkej vzdialenosti T-4.
  Elizabeth zvolá:
  - Toto som urobil dobre!
  Ekaterina v odpovedi obviňuje, používa svoje odhalené prsty na nohách a otrávene poznamená:
  - A pištoľ nie je príliš rýchla!
  Elizabeth súhlasila s týmto:
  - Vôbec to nie je dokonalý stíhač tankov!
  Elena, ktorá pomáhala bosými nohami nabiť zbraň, poznamenala:
  - Ale vrah!
  A potom Catherine vystrelila. A náboj zasiahol Panthera na palube z veľkej vzdialenosti. Áno, vražedná zbraň...
  Catherine poznamenala:
  - Máme veľa energie a vzrušenia!
  Elena súhlasila s týmto:
  - Veľa! Sláva Rusku!
  Euphrasia tiež poznamenala:
  - Viditeľnosť tohto auta sú slabé dievčatá. Ako to strieľate?
  Elena logicky poznamenala:
  - A toto je naše vycvičené oko! Ak porazíme, potom porazíme!
  A bojovníci spievali v zbore:
  - Nebudeme sa báť a vždy budeme bojovať!
  . KAPITOLA 7
  21. apríla bol Astrachaň stále čiastočne pod sovietskou kontrolou. Nemca to úplne nezaujalo.
  Terén tu umožňoval dobre sa brániť. A Nemci sa rozhodli zmeniť taktiku. Namiesto útokov prešli na bombardovanie a ostreľovanie.
  Alenka a jej tím sa ukryli v bunkri a čakali na masívne ostreľovanie.
  Dievčatá bolo len šesť a hrali karty. Paluby držali holými prstami a diskutovali.
  Anyuta nahnevane povedala:
  - Na Kaukaze nezobrali iba Jerevan. Toto je len náš posledný ostrov v tomto regióne. Čo bude ďalej?
  Alenka logicky navrhla:
  - S najväčšou pravdepodobnosťou pôjdu do Moskvy. Toto je ich krédo!
  Alah s povzdychom poznamenal:
  - Sily sú veľmi nerovnaké... Naozaj prehrávame vojnu a nemáme dosť vojakov!
  Mária logicky poznamenala:
  - A nacisti prehrávajú! Nemôžu nám odolať!
  Matrena vyjadrila svoj názor a hodila mapu holými prstami:
  - Narodili sme sa, aby sme víťazili, a určite vyhráme, viem to!
  Marusya súhlasila a porazila svojho súpera holými prstami:
  - Samozrejme, niet pochýb!
  Alenka by nebola taká optimistická, hodila pohľadnicu holou, opálenou nohou:
  "My dievčatá možno budeme musieť žiť pod okupáciou, ale verím, že určite vyhráme!"
  Anyuta dôrazne povedala:
  - Môžete bojovať partizánskymi metódami a bude to veľmi krásne, keď budete bojovať s takými skvelými!
  Alah agresívne poznamenal:
  - Mali by ste bojovať aktívnejšie!
  Dievčatá utíšili rozhovor. Potom prešli na inú tému.
  Marusya naštvane poznamenala:
  - Počet veriacich rastie. Proti všetkej logike!
  Anna na to odpovedala:
  Nikto ešte nedokázal, že Boh neexistuje. A nemôže dokázať opak. Takže tu môžete argumentovať donekonečna.
  Elena potvrdila:
  - A hádať sa tu je hlúpe a zbytočné!
  Alah s tým súhlasil:
  - Áno, tento rozhovor je zbytočný. Navyše, ak existuje Boh, potom je taký, že je pre neho lepšie nebyť!
  Matryona sa zachichotala a poznamenala:
  - Pre takého Boha je lepšie nejestvovať! Dovtedy si spievajme!
  A dievčatá spievali zborovo;
  Sme dievčatá, pripájame sa ku Komsomolu,
  Vierou zložili prísahu, že budú vlasťou...
  Aby nacistov čakala zúrivá porážka,
  Nuž a Rusko žiť za komunizmu!
  
  Koniec koncov, Lenin je s nami ako z kovu,
  Z bronzu, ktorý je silnejší ako akákoľvek oceľ...
  Sníval som o tom, že zmením svety
  Ako odkázal veľký génius Stalin!
  
  Otčenáš urobíme chladnejším
  A pozdvihneme vlasť nad hviezdy ...
  Nech je úspech s členmi Komsomolu,
  Aj keď máme bosé nohy!
  
  Fašista zaútočil na moju vlasť,
  Z východu drzo stúpať na samurajov ...
  Milujem Ježiša a Stalina
  A verím, že protivníka roztrháme na kusy!
  
  Koniec koncov, slávny Boh Svarog je s nami,
  Ktorý komunizmus, vtipne, vybuduje...
  Slávny Rod je silnejší ako všetko vo vesmíre,
  Pridá na vedomí a vôli!
  
  Veríme, že sa nikdy nevzdáme
  Neklaď vlasť na kolená...
  Súdruh Stalin je jasná hviezda,
  A naším učiteľom je múdry génius Lenin!
  
  Urobíme našu vlasť,
  Krajšie a žiarivejšie na planéte...
  A bude to, poznaj smrtiacu zbraň,
  Nechajte dospelých a deti baviť sa!
  
  Spáľ Svaroga, nehoľ vo svojom srdci,
  Ste patrónom všetkých mečov Ruska ...
  Čoskoro postavíme, verím, silný raj,
  Ježiš príde svätá misia!
  
  Neverte priateľom Hitlerovho gangu
  Že vyhrá ľahko a hrozivo ...
  Všetko, čo potrebujete, je jedna rodina -
  A verte, že ešte nie je neskoro milovať vlasť!
  
  Všemohúci Pane ochraňuj nás všetkých,
  Zdvihnite trojfarebnú vlajku nad zemou...
  A zlý predátor sa zmení na hru,
  So Satanom sa dokážeme vyrovnať!
  
  Milujem Veľkú vlasť
  V celom vesmíre nie si krajšia
  Rusko nepredáme za rubeľ,
  Budujme mier a šťastie vo vesmíre!
  
  V mene našej vlasti, sna,
  Veľké Rusko povstane...
  Všetko ostatné je len márnosť
  A nový mesiáš bude s nami!
  
  Ó, moja všemohúca Lada,
  Dáš lásku a mier Rusom ...
  Obraciam sa na teba a modlím sa,
  A ak treba, zasiahnite bleskom!
  
  Mária Matka Božia neba,
  Vesmír dal Ježišovi...
  Pre vás veľký Boh vstal,
  Ľudia nestratili pravú chuť!
  
  Všimnite si členov Komsomolu
  Bohovia Ruska sú vysoko rešpektovaní ...
  Sme veľkí synovia vlasti,
  Rusi vždy vyhrajú!
  
  Priatelia sa musia modliť k vlasti,
  Perun, Yarilo a Svarog sú mocní...
  Budeme veľmi silní manželia
  A dokonca rozfúkame mraky na oblohe!
  
  Teraz už bol nepriateľ vyhodený späť z Moskvy,
  Veľmi ste ublížili fašistom...
  Sme verní Ježišovi a Stalinovi,
  Bude dosť tankov so zbraňami!
  
  Nie, nepriateľ nebude môcť obmedziť Rusov,
  Keďže naši bojovníci sú všemocní...
  Skúšky, odovzdávanie, len za päť,
  Aby bol každý chlapec veľmi silný!
  
  Ver mi, Stalingrad bude slávny,
  A my ho ochránime pred útokom ...
  Príde víťazné zoradenie rytierov,
  Aj keď krv tečie neobmedzene!
  
  Bosé dievčatá v mraze
  Bežia, blikajú pätami ...
  A zasiahnu fašistov päsťou,
  Nespoločenský Kain bude sploštený!
  
  Všetko bude, ľudia dobre vedia
  Sme vo vesmíre, otvoríme súhvezdia ...
  Koniec koncov, je hriechom pochybovať o odvahe,
  A na Božom tróne bude muž!
  
  Veda čoskoro vzkriesi mŕtvych,
  Budeme sa môcť stať mladšími a krajšími ...
  Nad nami je zlatý cherubín,
  Mojej krásnej matke Rusku!
  Dievčatá dobre zaspievali celú báseň a naďalej hrali karty s bosými nohami ...
  22. apríla boli Leninove narodeniny. Dievčatá pili alkohol zriedený vodou a kávou a mrnčali si popod nos...
  Červená armáda uskutočnila v centre ďalšiu operáciu Ržev-Sychevsk. Nemci boli v defenzíve a bránili sa. Bojovali nové sovietske tanky T-34-85 a IS-2. Posledné auto často uviazlo v blate. Áno, a brnenie "Tiger" -2 a ťažšie "mačky" nevzali na čelo. Aj "Panther" -2 sa dal prepichnúť len tesne.
  Najviac nemecké auto prerazilo to sovietske z väčšej diaľky.
  Hitler bol celkovo spokojný s "Pantherom" -2, ktorý je uspokojivo chránený a dobrými jazdnými vlastnosťami a zbraňami. Požadoval však vytvoriť nádrž, ktorá by bola lepšie chránená a zároveň by jazdila prijateľne ...
  "Myš" sa v tomto prípade ukázala ako neefektívny stroj. E-100 bol aktívne vyvinutý ako súčasť série E. Umiestnenie motora a prevodovky sa malo robiť spoločne a veža bola užšia a viac naklonená ako trup. Hrúbka pancierovania zostala porovnateľná s Mausom, rovnako ako výzbroj, no hmotnosť musela byť kvôli výške znížená na 130 ton. Naopak, motor mal byť silnejší na 1500 koní a tank mal uspokojivú pohyblivosť.
  Vo všeobecnosti mala byť séria "E" novou generáciou tankov. S nižšími siluetami, s veľkými uhlami racionálneho sklonu, výkonnými zbraňami a motormi, hustým usporiadaním.
  Kým však Nemci už mali dobré autá. "Panther" -2 nahradil predchádzajúci model. Bol tu aj nový "Tiger" -2 s výkonnejším motorom, úzkou vežou. Lepšie chránené a ľahšie.
  Takže nacisti nesedeli.
  24. apríla 1944 zaútočil na Moskvu prvý nemecký prúdový bombardér Arado s darom smrti. Z veľkej výšky zhodil bombu a ľahko predbehol sovietske stíhačky.
  Hitler povedal, že teraz ZSSR nemá šancu a koniec Červenej armády bude čoskoro.
  25. apríla začal nový útok na Astrachán. Bitky sa zúčastnil aj prvý zemný stroj: podzemný tank.
  Bojovali na ňom dve nemecké dievčatá: Mercedes a Dora. Bojovníci si vyskúšali podzemný model, ktorý sa pohyboval v zemi.
  Kým celkom ľahký, tak s krátkohlavňovým 75-milimetrovým kanónom a štyrmi guľometmi.
  Dievčatá ťahajú autá po zemi. Vrtáky sa točia a prerezávajú skalu. Pohyb je pomerne pomalý sedem kilometrov za hodinu, pre vozidlá, v podzemí to nie je zlé.
  Mercedes stlačí obnažené prsty na prvom joysticku v nemeckej armáde. Je veľmi pohodlné ovládať a vyslovovať:
  - Tu je naša nemecká veda ako úspešná!
  Dora s tým súhlasila:
  - Áno, už vieme veľa! Naša sila je veľmi veľká!
  Ovláda sa aj pomocou joysticku. Dievčatá testujú špeciálny stroj s radarom.
  Tu je pred vami sovietska batéria a môžete sa pod ňu ponoriť.
  Mercedes, vyceňujúci zuby, poznamenáva:
  - Vytvoríme nový poriadok!
  A teraz sa objavuje mašinéria nacistov. Vysoko výbušný fragmentačný projektil zasiahne sovietske delá. A zasiahne vojakov Červenej armády.
  Dora hovorí so smiechom:
  - Sláva veľkému revanšizmu!
  A s holými prstami robí presné strely. Udrie na nepriateľa a zaškrípe:
  - Sláva novému snu!
  Mercedes čmárá zo samopalov a zavýjanie hovorí:
  - Za éru veľkých snov!
  Dievčatá sa smejú a tlieskajú si. Sú to agresívni a veľmi obratní bojovníci.
  Dona agresívne poznamenáva:
  -Na svete je veľa dobrých vecí!
  A holými prstami stláča gombíky a znova strieľa na sovietskych strelcov.
  Mercedes s úsmevom potvrdzuje:
  - A bude to ešte krajšie!
  A strieľa aj holými prstami na nohách. Takto tieto bojujúce dievčatá strieľajú.
  Aké je ďalšie zariadenie na vojnu ...
  Nápor nacistov na Astrachán rastie...
  Všetky prístupy boli prerušené... A sovietske jednotky boli nútené 1. mája 1944 ustúpiť, keď dokončili dlhú, hrdinskú obranu mesta. Aj táto pevnosť padla.
  Nacisti oslávili pád Astrachanu ohňostrojom. Obrana však nebola márna. A Fritzovi nejaký čas trvalo, kým doplnil jednotky a vytiahol zálohy...
  Fuhrer plánoval postupovať v smere na Saratov a ďalej pozdĺž Volhy s hlbokým obchvatom Moskvy.
  Kým však Nemci preskupovali svoje sily, sťahovali zálohy. A bitky boli vo vzduchu.
  Nemecké letectvo sa snažilo upevniť svoju prevahu. Bojové testy ME-262 odhalili nedostatočnú spoľahlivosť tohto stroja a jeho časté havárie, ako aj problémy s manévrovateľnosťou. Zatiaľ teda neexistovali žiadne predstavy o úplnom nahradení nemeckých jednotiek týmto lietadlom. Naopak, TA-152 sa ukázal ako skvelý stroj na svoju dobu a bol čoraz viac predstavovaný. ME-309 a ME-109 zostali v prevádzke.
  Raketový pohon ME-163 sa ukázal ako dobrý bojovník na boj, ale príliš krátky čas letu takmer znemožňoval jeho použitie v boji.
  Úspešnejším sa ukázal prúdový bombardér Arado, ktorý bolo pre jeho vysokú rýchlosť takmer nemožné zostreliť protilietadlovými delami a sovietske stíhačky ho nestíhali. Reaktívni skauti boli celkom dobrí. Nemci vyvíjali aj ďalšie stroje. Napríklad XE-162, ľahšia stíhačka ako ME-262, jednoduchá na výrobu, lacná a ovládateľná, aby bola vyrobená prevažne z dreva. A ďalší bojovníci. A ME-1010 a TA-183 ... A pokročilejšia a spoľahlivejšia modifikácia ME-262 X. A bezchvostové stíhačky Gotha a oveľa viac.
  Nemecké stíhačky poháňané vrtuľou však boli doteraz oveľa silnejšie ako sovietske stroje. Ktoré klesli na kvalite a boli dosť slabé v motoroch aj zbraniach. Okrem toho bol Jak-9 ďalej zjednodušený a teraz bol naň umiestnený iba jeden 20 mm letecký kanón, ktorý opustil guľomet. To znížilo náklady a zjednodušilo výrobu a umožnilo znížiť hmotnosť.
  Napriek tomu je guľomet proti nemeckým lietadlám dosť slabý. ZSSR si doteraz nemohol dovoliť vyrábať vyspelejšie modely áut a prihrávok v rýchlosti a zbraní pred nacistami. Vyššia hmotnosť strojov robila aj problémy s manévrovateľnosťou.
  A nedostatok paliva znížil letecký výcvik okrídleného personálu.
  Alvina a Albina, ktorí zvládli silné zbrane ME-309 slušnou rýchlosťou, nechceli pristáť na ME-262, ktorá sa príliš často zrútila. A v rýchlosti sú už silnejší ako Rusi.
  Alvina, ktorá prerušila sovietske auto, poznamenala:
  - Boj na oblohe je zaujímavý!
  Albina s pomocou bosých nôh, nasmerovala bojovníka na cieľ a rozdrvila ho, súhlasila:
  - Áno, sme v podstate najsilnejší na svete!
  A dievčatá sa smiali ako šialené.
  Máj dopadol relatívne pokojne. Červená armáda sa stále pokúšala odrezať výbežok Ržev.
  Elizaveta strieľala z IS-2 na svojich protivníkov... Sovietske auto malo dobrú ochranu len v hornej časti čela korby. Čelo veže nie je dostatočne chránené. A je prerazený aj z blízka delami T-4. Posledný tank bol však nakoniec prerušený v máji, rovnako ako Panther a bežný Lion a Maus. Teraz v sérii "Patera" -2 a "Tiger" -2 sú maximálne jednotné a s podobnými zbraňami.
  Tieto stroje sú dobre chránené na čele, skôr slabé na bokoch a líšia sa skôr hmotnosťou. Ich jazdné výkony s novými motormi sú pre armádu prijateľné. Ale tieto tanky sú tiež dočasné... Pripravujú sa Panther-3 a Tiger-3 zo série E, ktoré ich nahradia. S hustejším usporiadaním, s umiestnením motora a prevodovky v jednom bloku a naprieč, s ľahkým, zjednodušeným, a zároveň prejazdným a ľahko opraviteľným podvozkom.
  Nové stroje by mali byť lepšie chránené, no bez výraznejšieho nárastu hmotnosti.
  Na úkor zbraní tu nie je jednota. Pancier sovietskych tankov nie je príliš hrubý a nekvalitný. A nemá zmysel dávať veľký kaliber zbraní. Vojenský 88mm kanón je v poriadku. Zo štyroch kilometrov berie tridsaťštyri a z trochu bližšieho IS -2. Takže vývoj prebieha...
  V ZSSR treba na niečo odpovedať. Ale tu je to, čo ešte nie je jasné ... Existujú plány na vytvorenie SU-100. Táto samohybná pištoľ je jednoducho účinná a má prenikavú akciu. S ňou sú spojené nejaké nádeje na boj proti rastúcim ťažkým tankom Tretej ríše. Stále je to však potrebné urobiť, ako napríklad náboje pre takéto monštrum, a mala by sa zaviesť hromadná výroba zbrane, čo vo vojnových podmienkach nie je príliš veľa, je to skutočné.
  Ale posádka tanku Elizabeth bojuje na T-34-85. A dievčatá v bosých nohách a v bikinách bojujú statočne.
  Elizabeth strieľa holými prstami na nacistov a prepichne Pantera do boku a hovorí:
  -Za veľký komunizmus!
  A ich tridsaťštyri vyskočí a rýchlo sa otočí a vystrelí.
  Ekaterina tiež strieľa veľmi presne na nepriateľa. Zastaraný tank T-4 ho rozbije do boku a zakričí:
  - Sláva rytierom ZSSR!
  A znova žmurká na svojich priateľov. Ukázalo sa také militantné dievča.
  Elena strieľa aj na nepriateľa. Prepichne ho veľmi presne, v tomto prípade rozbije klzisko Tiger-2 a zareve z plných pľúc:
  - Za sväté Rusko!
  Euphrasia presne strieľa na nepriateľa. Urobí presnú strelu do boku nepriateľa, prerazí kov a zakričí:
  -Za svätý komunizmus!
  A dievčatá nasadzujú svoj tank sebavedomo a odchyľujú sa od škrupín. Nie je ľahké poraziť dievčatá.
  Tu sa proti nim objavil najnovší a impozantný "Lev" -2. Skúste preraziť taký tank a on sa pokúsi trafiť tridsaťštyri.
  A strieľa z diaľky.
  Elizabeth odpovedala tweetom:
  - Nevezmeš to!
  A posiela projektil do tanku "Lev" -2 z veľkej vzdialenosti. Udrie ho do čela.
  Hitlerovec pukne.
  Potom Catherine znova strieľa holými prstami na nepriateľa a tentoraz projektil, ktorý opísal oblúk, zasiahol fašistu do dlhej hlavne dela.
  Catherine vravela:
  - Bystrý zrak, šikmé ruky, tu nejde o nás!
  Nemec, ktorý stratil kufor, sa začal rýchlo otáčať a odísť. "Lion" -2 je prvý nemecký tank, v ktorom sú prevodovka a motor umiestnené vpredu v jednom bloku a prevodovka je na samotnom motore.
  To mu umožnilo znížiť výšku a hmotnosť, čím sa výrazne zvýšila jeho rýchlosť. A tak "Lev" -2 odišiel a mal šancu prekonať vzdialenosť ...
  Elena holými prstami namierila zbraň, vzala ju a vystrelila na nepriateľa. Guľa zasiahla kormu trupu leva, ale odrazila sa....
  Elena zavrčala:
  - Sakra, tá vzdialenosť je veľká. Nedostaneme ho!
  Ekaterina zavrčala a vycenila zuby:
  - "Lev", dievčatá, toto je "lev", ako sa neurážame! Čoskoro budete vedieť, priatelia, budete sa veľmi hanbiť!
  A ich tank zasiahol T-3, tento tank sa len otočil nabok a môže byť zasiahnutý z veľkej vzdialenosti.
  A dievča vystrelilo holými prstami a zavrčalo:
  - Sláva ére komunizmu na zemi!
  Euphrasia s mrzutosťou poznamenala, že strieľala na nepriateľa a používala holé päty:
  - Naša vlasť je silná, chráni svet!
  Elizabeth štebotala, vyceňovala zuby a spievala, pričom zložila celú báseň:
  Satan nás nepremôže
  Moja vlasť je najkrajšia na svete,
  Sláva krásnej krajine....
  Potešia sa v ňom dospelí aj deti!
  
  Nech v ňom kvitnú konvalinky,
  A cherubíni hrajú slušnú hymnu...
  Fuhrer príde kaput
  Rusi sú v bitkách neporaziteľní!
  
  Členovia Komsomolu bežia bosí,
  Nahými opätkami dupali po snehu...
  Hitler, vyzeráš dobre
  Presťahujem ťa v tanku!
  
  Dokážeme poraziť nacistov
  Ako vždy sme bosé dievčatá...
  Najimpozantnejším rytierom je náš medveď,
  Každého zabije samopalom!
  
  Nie, my dievčatá sme už veľmi cool,
  Doslova roztrháme všetkých nepriateľov ...
  Naše pazúry, zuby, päste...
  Postavíme miesto v nádhernom raji!
  
  Verím, že bude cool komunizmus,
  Krajina v nej kvitne, verte radám ...
  A žalostný nacizmus zmizne,
  Veru, budú sa spievať!
  
  Bude kvitnúť, verím, že okraj je búrlivý,
  Od víťazstva opäť ideme k víťazstvu...
  Porazte japonského Nicholasa
  Samuraj sa bude zodpovedať za podlosť!
  
  Nenecháme sa nakloniť,
  Rozdrvte našich nepriateľov jednou ranou...
  Nech sa lovec premení na zver
  Wehrmacht sme rozdrvili z dobrého dôvodu!
  
  
  Ver nám, že sa nevzdávame z ruky,
  Rusi vždy vedeli bojovať...
  Nabrúsili sme naše bajonety z ocele,
  Fuhrer sa stane obrazom bifľoša!
  
  Toto je moja vlasť
  Hrá v ňom ruský akordeón...
  Všetky národy sú priateľská rodina,
  Ábel triumfuje, nie Kain!
  
  Čoskoro to bude v sláve ZSSR,
  Aj keď je náš nepriateľ krutý, zradný ...
  Dáme príklad odvahy,
  Ruský duch bude oslávený v bitkách!
  . KAPITOLA #8
  Máj 1944 prešiel rýchlo... Albina a Alvina zbierali účty v lietadlách.
  Sú to dievčatá, ktoré sa ako na krídlach cherubínov ponáhľajú.
  Albina zostrelí ruské lietadlo holými prstami na nohách a zakričí:
  - Za Tretiu ríšu!
  Alvina je tiež bosá a v bikinách zrazí sovietske lietadlo, rozdelí ho na kusy a zakričí:
  -Za árijský komunizmus!
  Potom dievčatá pomocou 37 mm kanónu začali strieľať na sovietske tanky.
  Vyradia tridsaťštyri a zakričia:
  - Sme tak cool!
  Albina stlačí pedál holou, okrúhlou pätou a zacvrliká:
  - Nech je komunizmus slávny!
  A prerazí sovietske auto.
  Alvina tiež presne strieľa na nepriateľa, zráža ho a kričí a vyceňuje zuby:
  - Naša pravda je v pästi!
  Také vtipné dievčatá... A ničia sovietske pluky... Napríklad dostali IS-2. Tak na neho zaútočili zo vzduchu a ako to pribili z leteckej pištole. Prerazili kov a spôsobili, že nádrž zhorela. A odpáliť bojové súpravy.
  Albina štebotala z plných pľúc:
  - Dievča miluje zabíjanie! Tu je dievča!
  Alvina zasyčala a odhalila perleťové zuby:
  - Sláva našej vlasti! Za komunizmu!
  Dievčatá sa už chopili totalitného vyhladzovania odporcov.
  A Červená armáda bola s istotou rozbitá.
  A Gerda bojovala s posádkou svojho "Pantera" -2 a bola zapojená do úplného zničenia.
  Dievča namierilo delo holými prstami. Zrazila tridsiatku a zarevala:
  - Za veľkosť komunizmu na árijský spôsob!
  Charlotte tiež vystrelila holými prstami na sovietsky tank, rozbila pancier a zakričala:
  - Pre veľký úspech vo svete!
  Fucked bez veľkého obradu a Christina. Áno, urobila to tak trefne, prerazila sovietsku tridsiatku štvorku holou pätou a zakričala:
  - Za veľké hranice!
  Magda tiež vystrelila projektil a zavrčala:
  - Pre nový árijský poriadok!
  Potom to dievčatá vzali a spievali jednohlasne:
  - Všetci sme skinheadskými fanúšikmi slobody, bojujeme za nový poriadok! Čoskoro sa národy stanú árijskými, budeme bojovať ohňom a mečom!
  Bojovníci, musím povedať, sa ukázali ako veľmi bojovní. A ak zostrelia nepriateľa, tak až do konca.
  Sovietsky zväz je pod útokom nadradených síl. Japonsko sa tlačí z východu.
  Dvaja japonskí piloti Toshiba a Toyota útočia zo vzduchu na sovietske pozície.
  Obe Japonky sú veľmi krásne, bosé a v bikinách.
  Toshiba priletí vzduchom, prerazí strechu sovietskeho tanku a zareve:
  - Som monštrum z japonského pekla!
  Toyota stláčajúc prsty bosej nohy na pedál a rúcajúc nepriateľa, kričí:
  - Pre veľkosť myšlienok Japonska!
  Tieto dievčatá sú úžasné. A veľmi aktívne drvia nepriateľov.
  A ZSSR skutočne prehráva so samurajmi. A je pochopiteľné prečo. Kde odolať takému fanatizmu a technike.
  Japonské dievčatá tu na ľahkých, ale svižných tankoch prerazia a Červená armáda je špeciálne mlátená.
  Tankové jednotky nie sú vtip.
  Toshiba zhodila bomby na sovietske pozície zo vzduchu a pár zbraní vyletelo a zacvrlikalo:
  -Za veľký komunizmus!
  Potom sa to bude smiať...
  Toyota za letu poznamenala:
  - Ruskí bohovia sú zvláštni. Uctievajú človeka ukrižovaného na kríži a považujú ho za Boha. Dokonca sa to nejako stáva vtipným!
  Toshiba sa v reakcii zachichotala a poznamenala:
  - A my sami sa čoskoro staneme bohmi a budeme pokračovať vo vývoji nášho Božstva!
  A dievčatá sa veľmi ochotne smejú.
  Toyota sa zasmiala:
  - Naša sila je v jednote!
  Toshiba agresívne potvrdila toto:
  - Naša sila, naša päsť!
  A opäť, z neba, znesú na nepriateľa prúd leteckých granátov a prelomia tridsaťštyri.
  Sú to bojovné dievčatá a hovoria, čo ešte. Japonsko zožerie a spáli každého.
  A keď je priekopník mučený, ukáže sa, že je mimoriadne agresívny.
  Najmä ak má chlapec vyprážané päty. Toto je najviac, že ani jedno nie je super akcia...
  A dievčatá kričia z plných pľúc...
  A sovietske dievčatá tiež odvážne bojujú a zostreľujú protivníkov. A konajú v predstihu a v predstihu.
  Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová sú veľmi aktívne krásky na oblohe.
  A zostrelujú nacistov, aj keď tie lietadlá sú silnejšie.
  Anastasia stlačí spúšť holými prstami a spieva:
  - Nie je zlé byť silný, to určite!
  Akulina stlačí spúšť holou pätou a potvrdí:
  - Veľmi tvrdo porazíme nacistov!
  A obe dievčatá spievali:
  - Silný, silný, veľmi ťažké ho poraziť! Silné, silné, veľmi ťažké poraziť!
  Potom začali bojovníci čítať okrídlené aforizmy, ktoré cválali ako kone, alebo skôr mladé žrebce;
  Politik často šikanuje, aby dal voličom jarmo!
  Kohút politik drví voličov ako sliepky!
  Politik sníva o jazde na bielom koni, aby uvalil jarmo na voliča!
  Líška je malá s tesákmi a keď ich chce prehltnúť, zvyčajne ich skrýva!
  Politik, ktorý veľa hovorí o ľudskosti, je typický kanibal!
  A medveď sa dá uspávať medovo sladkými rečami!
  Pre alkoholika je horká vodka sladšia ako med!
  Krajčír bude klamať a nebude sa červenať, politik sa bude "červenať" a klamať!
  Žena, ktorá si zhodila topánky, si oblečie muža na úroveň tuláka!
  Ak sa chceš priblížiť k Bohu, skráťte svoju chamtivosť!
  Aj v zdanlivej ľahostajnosti Všemohúceho sa skrýva láska - veď deti sa chcú predovšetkým vymaniť spod starostlivosti svojich rodičov!
  Boh odkladá trest zla, aby dal šancu hriešnikovi!
  Talent a pracovitosť ako manželia rodia úspech len vo dvojici!
  Aj med je horký - ak sa v ňom utopíte!
  Klamanie je ako víno a odporné a sladké a je ťažké ho zastaviť!
  Láska je ako roztrieštený projektil - láme srdce, otriasa mozgom, vyvracia vrecká, ide bokom!
  Človek je istým spôsobom rovný Bohu - Všemohúci stvoril vesmír a človek zrodil hlúposť: oboje je nekonečné!
  Úspech, ktorý stavia na krvi - čaká na osud bodnutého prasaťa. Zožerú svojich spolubojovníkov - výsledok hnevu je smutný!
  Niekedy je najlepším spôsobom, ako si udržať povesť, slučka na krku! Každopádne, nenechajte to spadnúť!
  Nemôžete dlho ležať pod medveďom - rozdrví vás!
  Niekedy je manželka ako mamut namiesto deky!
  Spisovateľ, ktorý sa snaží žať bankovky - nebude zasievať dobré, večné!
  Krajina bez zákona je ako telo bez kostry! Len aby neskostnateli - treba voľby!
  Ak chcete vytvoriť majstrovské dielo - zabudnite na poplatok!
  Najšikovnejší podvod je, keď neklameš, ale nikto ti neverí!
  Samozrejme, porážka sľubuje veľké problémy, ale to je len odraz budúceho víťazstva!
  V boji prináša víťazstvo - odvahu a dobrú inteligenciu.
  Ak chcete poraziť, musíte najprv vidieť, kde!
  Skaut je kováč víťazstva!
  Každý blázon môže ochromiť - nie každý inteligentný dokáže liečiť!
  Veľa hrubých katov - málo lekárov!
  Komu sú lekári a komu kati!
  Bez bolesti nie je odvaha - bez odvahy nie je víťazstvo!
  Myšlienky komunizmu sú hranicou idiocie: ak sa horúce hlavy a studené srdcia zaviažu ich realizovať!
  Komunizmus je ľahký, ale príliš mastný je spálený!
  Ak nemáte trpezlivosť, spev pomáha!
  Ľudia sú ako železo - kým nevychladne, dajte mu požadovaný tvar!
  Ak sa chcete stať populárnym - používajte silu častejšie!
  Hodnotenie je ako pekelná tráva - rastie, keď ju zalievate slzami a krvou!
  Ľudia sú ako burina - čím viac šliapete, tým vyššie sa to tiahne!
  Jednota je kľúčom k víťazstvu!
  Disciplína je nástroj na víťazstvo! Myseľ na to hrá!
  Jednota, odvaha, nezištnosť - kľúče k víťazstvu, slobode, šťastiu! Bez disciplíny niet armády a bez armády nemožno nájsť slobodu!
  Práca nás urobila silnejšími, znásobená mysľou dá slobodu a spolu so šťastím prinesie šťastie!
  Veliteľ je ako vrchol pyramídy - musí byť len jeden, inak sa aj taká pevná konštrukcia zrúti!
  Šľachta rodu má rovnaký vzťah k odvahe, ako dĺžka vlasov k mysli!
  Žiadna udatnosť predkov zbabelcovi nepomôže!
  Čepeľ z najpevnejšej ocele hrdzavie v rukách rečníka a zbabelca!
  Najstrašnejšou zbraňou je Biblia v rukách darebáka!
  Hlavné bohatstvo človeka: potencia, to je aj hlavná príčina skazy!
  Najlepšia profesia je prostitúcia, spojíte podnikanie s potešením a zakaždým nový partner - žiadna rutina!
  Rodokmeň hrdinu - môžete sa pochváliť storočím, ale dostal sa na bojisko - zbabele sa ponáhľa do úzadia!
  Fľaša vodky je ako granát - zrazí ťa, odbije mozog, rozdrví vnútro!
  Keď je srdce naplnené milosrdenstvom, z nejakého dôvodu je peňaženka prázdna!
  Skutočne slobodný človek sa podriaďuje trom veciam - rozumu, láske, Bohu!
  Láska je ako ruža - nekvitne dlho, ale bolí!
  Otrok vo svojej duši je poddaný - vášňam, žiadostivosti, Božím služobníkom!
  Šťastie je nestále ako piesok - len usilovnosť ho spojí cementom!
  Hrnček vína je ako oceán - ak sa necháte uniesť, strácate pôdu pod nohami!
  Ženy milujú mužskú silu, ale nie v prípade, keď ju zažijú na vlastnej koži!
  Láska je ako loď, ak veslováte príliš rýchlo, prevráti sa a potopí sa!
  V pravý čas uvádza článok - zvádzanie dospelých mladíkmi!
  Láske nemôžete nasadiť putá!
  Čo je prirodzené, nie je trestné!
  Láska je nežný cit, ale tie najhrubšie putá nedržia!
  Ak by všetky zákony fungovali, krajina by sa zmenila na väzenie, kde sa dozorcovia verbujú zo zahraničia!
  Princíp nevyhnutnosti trestu nefunguje, pretože sa nemôžete zatknúť!
  Lekári nesmú prejsť cez prekážkovú dráhu. Potom sa vám budú triasť ruky, jazyk sa bude krútiť a pohár vodky, na rozdiel od kocoviny, nepomôže!
  Nie je nič únavnejšie - dlhá nečinnosť!
  Vedecký objav: koncipovaný progresívne - stelesnený agresívne!
  Nie je to miesto na zamyslenie, ale miesto hádok a šialenstva!
  Všetky problémy ľudstva pochádzajú zo sebectva, prosperita je možná len spoločným úsilím!
  Človek bez tímu je ako žeravý uhlík, bez ohňa - dáva málo svetla a rýchlo zhasne!
  Vlasť hreje - lepšie ako oheň!
  A zviera je lepšie v stáde!
  Logika by nemala slúžiť inštinktom - mysli žiadostivosti!
  Bude vojna - bude výkon!
  Svaly bez mozgu, to je hrsť mäsa - na ktorej plače panvica!
  Z dvoch duelantov je jeden hlupák, druhý eštebák!
  Čím vyššie človek lieta, tým viac je nespokojný so svojou pozíciou!
  Keď zostane pes sám, minie palicu majiteľa!
  Len on má krídla - ktorého myseľ nie je zvyknutá plaziť sa!
  Je zlé, keď si sám ako snob!
  Si sám a nepriateľov je légia!
  Aj slona môže ploštica zožrať!
  Ak chrobákov nie je milión!
  Vodca krajiny by mal byť ľuďom bratom, nie bratom!
  . Je ľahšie nájsť suchú skalu v oceáne ako vynález, ktorý nebol použitý na vojenské účely!
  Víťazstvo ako žena - priťahuje brilantnosťou, ale odstrašuje cenou!
  Ohnivý boh vojny a ako iní bohovia vyžaduje pozornosť a obete!
  Jeden meč ako kvapka dažďa padne a rozsype sa, a keď ich bude veľa, zrodí sa víťazstvo!
  Len nespievaj - pre mier!
  Moje srdce je smutné - môj žalúdok je prázdny!
  Najprv misa, potom myšlienky!
  Víťazstvo stojí za česť!
  Česť je relatívny pojem a mal by byť aplikovaný predovšetkým na vašich vojakov!
  Kto pije pred bojom - kocovina v podsvetí!
  Rúry sú tiché, pretože čepele spievajú - oceľ je silnejšia a hlasnejšia ako meď!
  Armáda bez veliteľov je ako stádo oviec bez pastiera, ak jeden vlk neje, bude strašiť!
  Útek je väčšia hlúposť ako zbabelosť! Koniec koncov, väčšina vojakov nezomrie v boji, ale počas prenasledovania!
  Vojna je ako hra domino, už sa nedajú zbierať len zlomené kosti - zem drží!
  Prenasledovanie mení bojovníka na kata, zbabelca na statočného muža, pokorného človeka na drzého!
  Fantázia je súťaž absurdity a absurdity! Zároveň neexistuje vedeckejší a logickejší žáner!
  Vo vojne ako v opere - každý si spieva svoje, špiónom môže byť len promptník!
  Moderné ženy odpustia mužovi všetko - okrem chudoby!
  Viete aký je rozdiel medzi špiónmi a skautmi?
  Viem! Máme len skautov - cudzinci majú solídnych špiónov!
  Čo je lepšie s prázdnou hlavou alebo prázdnou peňaženkou? Samozrejme s prázdnou hlavou - nie tak nápadnou!
  Myseľ je najlepší zberateľ bohatstva!
  Myseľ a šťastie: zamilovaný pár - zrod úspech, bohatstvo, postavenie, ale rýchlo sa rozíďte!
  Pre hrdých mužov je ľahšie počúvať rady, keď ich dáva žena - pokiaľ to nie je manželka!
  Múdra manželka stojí za majetok! A podnikavá manželka ho môže zažalovať!
  Kto oceňuje osobnosť človeka a kto oceňuje hotovosť!
  Ľudstvo môžu zničiť dve veci - počítače a informatici. Prvý z nich atrofuje myseľ, druhý to nebude môcť využiť!
  Súdruh vo vojne a granát!
  Všeobecne platí, že rozprávanie vtipov z granátového jablka je ako vajce Faberge používané na lámanie orechov!
  Talent je ako duša: nemožno ho vziať, ale možno ho zničiť!
  Pomsta nestojí za česť - odplata slušnosti!
  Závisť je zárodkom zločinu, vlastný záujem je zalievanie, nečinnosť je kŕmenie!
  Lenivosť je najhorší zo všetkých zločinov!
  Je lepšie zomrieť s mečom dôstojne - ako žiť vôl zahnaný bičom do maštale!
  Vo vojne môže odvaha poraziť prefíkanosť, ale prefíkanosť nikdy neporazí odvahu!
  Vojna robí život hrozným a smrť hodnou a krásnou!
  Skromnosť je pre veliteľa vzácnou vlastnosťou, no o to je cennejšia!
  - Šakal je v súlade so slovom výkaly!
  Lev má oproti šakalovi len jednu výhodu - schopnosť dôstojne zomrieť!
  Technika je katom odvahy!
  - Ale to nie je pravda! V skutočnosti, čím vyššia úroveň technológie, tým viac inteligencie a vynaliezavosti sa vyžaduje na bojisku!
  Tam, kde začínajú záujmy vlasti, končí osobné blaho!
  Sloboda musí byť spojená s disciplínou. Anarchia je opakom slobody!
  Silná pamäť je najlepší mentor! Vo všeobecnosti platí, že sloboda sa dá vyhrať mečom, ale len s pomocou rozumu sa dá udržať!
  - Keď silný bojovník zachráni iného, nie je na to potrebná žiadna zvláštna česť!
  Koniec koncov, keď vo vašom srdci horí odvaha, zdvihnete svoj štít na obranu otrokov!
  Podlosť bastarda nie je ospravedlnením pre čestného človeka, pretože prítomnosť špiny neospravedlňuje špinu!
  Láska nie je nikdy lacná - najmä ak neplatíte peňaženkou, ale dušou!
  Jediná vec, ktorá môže ospravedlniť rozliatu krv, je, ak v dôsledku toho prestanú tiecť slzy!
  Tí, ktorí slúžia pre peniaze, sa v boji nikdy nevyrovnajú tým, ktorých poháňa statočné srdce a túžba po slobode!
  Slza dieťaťa je nebezpečná, pretože sa mení na rozbúrený prúd, ktorý obmýva civilizácie!
  Pozícia veliteľa nie je extra spájkovanie, ale dodatočná zodpovednosť a ťažké bremeno!
  Nevie sa, čo je dôležitejšie - nakŕmiť všetkých hladných alebo utrieť slzu jednému dieťaťu!
  Zlato je mäkšie ako oceľ, no skôr zasiahne srdce!
  Nie je to zbraň, ktorá robí vojaka silným, ale zbraň vojaka!
  Dievčatá sa zdajú byť vtipné s aforizmami majstrov. A ak začnú ničiť nepriateľa, potom ho pred nimi nemožno zachrániť.
  Koncom mája 1944 začala nacistická ofenzíva v smere na Saratov.
  Bitiek sa zúčastnil Shturmlev, stroj na podvozku bývalého leva, s ešte výkonnejším odpaľovačom bômb s kalibrom 450 mm, ktorý doslova rozdrví a ničí všetko, trhá a preráža kolosálnu silu lievika. .
  A taká raketa okamžite zoberie celý blok a zrazí ho.
  "Shturmlev" pod kontrolou tímu nemeckých dievčat strieľa na sovietske pozície.
  Jane žmurká na svojich priateľov, dupe bosými nohami a hovorí:
  - Dôkladne pozametáme nepriateľov a premeníme ich na typické rakvy!
  Gringeta ako odpoveď žmurkla, stlačila páku bosou nohou a zakričala:
  - Budeme hrať a poraziť nepriateľov!
  Malania poznamenal:
  - Proti stroju Shturmlev sú akékoľvek sovietske opevnenia bezmocné!
  Monica, ktorá si narazila na holú pätu, potvrdila:
  - Naozaj sme sa narodili, aby sme vyhrávali!
  Jane priniesla:
  - Vojna nemá ženskú tvár, ale fyziognómiu, ktorá priťahuje milovníkov vzrušenia!
  Gringeta, strieľajúci z guľometu na sovietske jednotky, vydal:
  -Žena je holubica, ktorá sa zahryzne do ďatľa ako šarkan!
  Monica, ktorá strieľala na ruských vojakov, poznamenala:
  -Žena má vždy sedem piatkov v týždni a bez nedeľného daru z manželského dlhu má vždy voľný deň!
  Malanya s chichotom odpovedala:
  - Boh nie je všemocný vo všetkom, je bezmocný pohádať sa so ženou!
  Jane s tým súhlasila a strieľala holými prstami:
  - Aj keď je Boh všemohúci, nie je schopný zavrieť žene ústa a zastaviť politiku!
  Gringeta logicky poznamenala, vystrelila holou pätou a stlačila:
  - Politik nemá svedomie, žena má zmysel pre proporcie a žena politička má všetky city bez miery!
  Monica, ktorá strieľala na sovietske jednotky a zabíjala ich na smrť, poznamenala:
  - Žena je kvet, pichľavý ako ruža, ale jej sladká vôňa priťahuje kozy a trúdy!
  Malanya, ktorá mlátila sovietskych vojakov a ničila bunkre, zaškrípala:
  - Volič upadá do detstva, hlasuje za nenávistné staré duby s dutinami!
  Dievčatá ukázali svoj dôvtip a išli ďalej.
  A zhora sa ponárali aj útočné lietadlá. A tak sovietske vojská mlátili bez problémov.
  Nemci sa stali tak cool. A zlepšila sa ich operačná zdatnosť.
  A tak systémy "Šachového koňa", teletanky ovládané rádiom, pokračovali ďalej.
  A to bol pre sovietskych vojakov problém. A nacisti porazili Červenú armádu.
  Ale sovietske dievčatá tiež bojovali veľmi odvážne.
  Boje sa rozvinuli o Kamyshin. Alenka je tu opäť v boji.
  A jej zbitý, no neodovzdaný prápor.
  Alenka s úsmevom povedala:
  -V každej vojne je život vojaka cenný!
  A ako hádže granát holými prstami na nohách.
  Toto sú bojovníci - najvyššia trieda ...
  Anyuta, strieľajúci na nacistov, poznamenal:
  -Ruského vojaka možno prinútiť zrútiť sa ako skosené poleno, ale nepoložiť ho na kolená a prinútiť ho triasť sa ako osika!
  Alla, ktorá strieľala a holým opätkom podávala výbušný balík, zaškrípala:
  - Ak nechcete dodržiavať vojenskú disciplínu, prehnete chrbát ako väzeň!
  Mária, strieľajúca protivníkov, vypúšťajúca vražedný bumerang holými prstami na nohách, vydala:
  - V našom svete je veľa špiny, v ňom sú len vzácni princovia!
  Matryona, ktorá strieľala na protivníkov, odsekávala ich v dávkach a potom hodila granát bosou nohou, poznamenala:
  - Politik má dlhý jazyk, ale vykonať to, čo vymlátil - má krátke ruky!
  Marusya, strieľajúca na nepriateľa a kosenie radov nemeckých a zahraničných vojakov, vyaknula:
  - Politik rýchlo sľubuje, pomaly plní, žiada o almužnu a odpustenie za klamstvo!
  Dievčatá sú dobré a bojujú. Ale sily sú veľmi nerovnomerné. Veľa ničenia.
  Nemecký tank "Maus", aj keď nie celkom sériový, stále naráža na frontoch. A jeho delá hučia a strieľajú. A zvýšiť skazu v zákopoch neuveriteľné.
  Dievčatá však strieľajú z kanónov proti myšiam. Hoci škrupiny poskakujú ako hrach. Ale Nemci stále tlačia a tlačia.
  A strieľajú veľmi presne.
  Komsomolky pobehujú, blýskajú holými opätkami a pisknú:
  - Na slávu vlasti svätej!
  Viola strieľajúca na nemeckú pechotu zaškrípala:
  -Keď žena nemá dostatok topánok, postaví muža na bosé nohy!
  A dievča sa bude smiať a ukáže jazyk.
  O bojovníkoch treba povedať, že sú vtipní. A ak ich zbijú, zbijú ich smrteľne.
  Viola a Margarita, takmer nahé len v nohavičkách, sa bijú, prinášajú projektily a presne strieľajú. A nedajú sa len tak zastaviť.
  Margarita, pískajúca, hovorí:
  - Sláva ére komunizmu!
  Viola agresívne potvrdzuje:
  - Veľká sláva ére zmien!
  Treba poznamenať, že bojovníci sa ukázali ako mimoriadne agresívne dievčatá.
  Veronika tiež prináša mušle, blýska sa holými, okrúhlymi podpätkami a kričí:
  -Sláva komunizmu!
  Toto je ich bojový pohľad. A ako urputne a zúrivo bojujú.
  A holé, opálené kolená sa mihajú.
  Tamara tiež bojuje. Dostala sa z Kaukazu zajatého nacistami a opäť v radoch. Bojuje s mäsožravým pocitom krvi. Bojuje s kolosálnou agresivitou.
  Tamara hodí granát holými prstami, trhá náckov a škrípe:
  - Komunizmus bude s nami!
  A vydá dobre mierenú dávku zo stroja ...
  Dievčatá možno vidieť robiť kolosálne zázraky. A majú oheň, ktorý hrozí, že spáli vesmír.
  Veronica, streľba, spieva:
  Bude to zaujímavé, nepochybne
  Všetko na svete poskytne rozvrh!
  A žmurká svojimi zafírovými očami.
  Tamara, streľba, rev:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Heroes of Russia zbierajú poplach!
  A otočil sa od guľometu. Prerušila Fritza a zaškrípala:
  - Žena je predovšetkým líška, ktorá chce lasom lasovať leva, ale zvyčajne jej do lasa padnú somári!
  Victoria strieľala a holými prstami hodila ďalší darček smrti a vydala:
  - Žena je sliepka, ktorá miluje zlaté vajcia a prináša svojmu nositeľovi iba stratu!
  A dievčatá vybuchli smiechom. Bojujú tak obdivuhodne s kolosálnym tlakom.
  Tamara pri streľbe na zahraničné divízie poznamenala:
  - Žena je sliepka, len ona môže tomu mužovi priniesť zlaté vajcia, čo je skutočná líška!
  Veronica, strieľajúca a vyceňujúca zuby, dodala:
  - Skutočná líška a kohút vás prinútia zniesť zlaté vajcia!
  Margarita, ktorá strieľala a hádzala granáty bosými nohami, poznamenala:
  - Pazúry líšky nie sú levie, ale ona strhne z kráľa zvierat tri kože!
  Viola agresívne vycenila zuby a poznamenala:
  - Kto nie je rozumom líška, nie je ani lev!
  Bojovníci sú videní s veľkými ambíciami bojovníka. A ak začnú.
  Olympias vystrelil a vzal silné nohy, zdvihol celú krabicu výbušnín a spustil ju. Masa nacistov je roztrhaná na kusy a krásne dievča reve:
  - Vládnite ZSSR a spievajte pieseň Luciferovi! Vyhráme všetkých!
  Olympias však nezabudla a po výstrele prehovorila:
  - Líška dokáže presvedčiť každého muža, že je lev, ktorý sa chová ako obyčajný somár!
  Margarita, ktorá strieľala, súhlasila s týmto:
  -Levica, ktorá má len líščí rozum a vlčí zovretie!
  Seraphim poznamenal, že kosí protivníkov:
  -Lev nie je ten, kto reve, ale ten, kto trhá veľa zelene!
  Viola, ktorá viedla dobre mierenú paľbu na nepriateľa a kosila ho, si všimla:
  -Keď politik nie je líška, tak z neho strhnú tri kože a dajú mu golier!
  Victoria, ktorá odhalila zuby a žmurkla, a potom so smrteľnou silou hodila dar smrti bosou nohou, vydala:
  - Politik má široký zadok na to, aby sedel na dvoch stoličkách, ale má šírku duše len v slovách!
  Olympias, ktorá podľahla sudu s holými, svalnatými nohami a explodovala nádrž Lion, zavrčala:
  - Nádrž je prerazená projektilom s uránovým jadrom, politik prerazí bez srdca, ale so zlatou kabelkou!
  . KAPITOLA #9
  Kamyshin bol opustený. A začiatkom júna 1944 sa začali boje o Saratov.
  Tu sú bitky také aktívne. A tiež dievčatá, ako vždy, v bitkách. A takí roztomilí bojovníci.
  Alenka bojuje a kosí protivníkov automatickými dávkami, aj celé rady.
  Dievča hádže granát holými prstami a kričí:
  - Moje víťazstvo sa blíži!
  A opäť strieľa na nepriateľa.
  Anyuta strieľa aj na nepriateľa. Robí to presne a presne. Jej guľomety sú také úžasné. A holé prsty vrhajú výbušné balíčky kolosálnej sily. Roztrhajú nacistov a dievča škrípe z plných pľúc.
  -Za komunizmus!
  Alla, ktorá strieľa na nepriateľa s kolosálnou presnosťou a kosí nepriateľov, škrípe:
  - Za bezhraničnú vlasť!
  A s holými prstami dievča opäť hodí granát. Treba povedať bojový boj.
  A samotná ryšavka a v rovnakých šortkách. A strieľa tak presne a presne a Fritz si ľahne.
  Mária tiež strieľa veľmi presne. A je to také krásne dievča a holými prstami na nohách hádže výbušný balík a trhá svojich protivníkov na kusy.
  Potom reve:
  - Vládnite ríši ZSSR!
  Marusya tiež strieľa presne, zasiahne nepriateľov a reve:
  - Od tajgy po britské moria je naša armáda najsilnejšia zo všetkých!
  A strieľa aj bosou nohou.
  Ďalej Matryona vystrelí smrtiaci projektil na nepriateľa. A trafiť ho s presnosťou na sto percent. Prirodzene odhalená päta.
  Sú to sovietske dievčatá, ktoré pracujú, no ani tie nemecké nezaostávajú.
  Christina, Magda, Margaret a Schella bojujú v Pantherovi. Stroj, aj keď nie ideálny, ale s rýchlopalným, ďalekonosným kanónom, stredne obratným a dobrým čelným pancierovaním.
  Nemecké dievčatá sú aj napriek letným horúčavám, či skôr vďaka nim bosé a v bikinách... A zvádzajú manévrovateľný boj.
  Tu Christina vystrelí... Guľa zasiahne vežu T-34-76 a prerazí ju. Sovietske tankové zastávky vyradené.
  Dievčatá kričia z plných pľúc:
  - Náš odber!
  Potom Magda strieľa. Kráska so zlatými vlasmi tiež mlátila.
  Áno, takže veža bola odtrhnutá na tridsiatich štyroch.
  Tigrované dievčatá sa striedajú v streľbe. A veľmi výstižne. Tu zasiahli ďalší sovietsky tank.
  Nasledovala Margaret. A zasiahli samohybné delá SU-76. Šikovne posratý. A spievala:
  - Naše pekelné Nemecko je silné, chráni svet!
  A ako ukáže jazyk!
  Potom vystrelila z dela Shell. Zasiahol sovietsky tank KV-1S. Dievča tiež odviedlo dobrú prácu.
  Áno, štyri bojovníčky v bikinách bojujú a neboja sa zimy. Keď sa ženy začali biť, pre Tretiu ríšu to išlo oveľa lepšie.
  Tu sú piloti Albina a Alvina na oblohe. Obe krásky v bikinách aj naboso. Na Focke-Wulfoch bojujú sami za seba. A toto auto je veľmi vážne.
  Albina, strieľajúca zo vzduchových kanónov, hovorí:
  - Aktívny kroket! Neľutujte to slovo!
  A ako sa blýska oslnivým úsmevom! A zostrelí dve sovietske lietadlá naraz.
  Alvina tiež zoťala troch vzduchovými delami a zachichotala:
  - Môj záznam bude smrteľný a nudný!
  Potom dievča odhalilo zuby a ukázalo svoje zuby! Je šarmom sama o sebe a je plná fenomenálneho šarmu.
  Albina odreže ďalšie lietadlo Jak-9 a zaškrípe:
  - Prečo potrebujeme sovietskych pilotov?
  Alvina zostrelí LAGG-5 a sebavedomo hovorí:
  - Aby sme my Nemci spísali účty!
  Nádherný pár dievčat. Ako sa pustili do zbierania ocenení pre seba. Proti takým kráskam sa naozaj nedá namietať. Zostreľujú lietadlá a vyceňujú zuby.
  A hlavné tajomstvo je v chlade, dievčatá musia byť bosé a v bikinách. Potom prídu účty.
  A nikdy sa neobliekaj. A potraste si nahou hruďou, a vždy bude vo veľkej úcte!
  Albina odrezala ďalšie lietadlo Červenej armády a spievala:
  - Vo veľkých výškach a hviezdnej čistote!
  A žmurkla, vyskočila, trhla bosými nohami a revala:
  - V morskej vlne a zúrivom ohni! A v zúrivom a zúrivom ohni!
  A opäť dievča zostrelí lietadlo energickým prístupom.
  A potom Alvina zaútočí na nepriateľa. Urobí to obratom, vycerí zuby a zaškrípe:
  - Budem super majster sveta!
  A opäť spadne auto, ktoré zrazilo dievča. Áno, Červená armáda je na tom dosť zle.
  A Albina reve divokou extázou:
  - Teraz som kat, nie pilot!
  Zostrelí ďalšie sovietske lietadlo a zasyčí:
  - Skláňam sa nad zameriavačom a rakety sa rútia na cieľ, pred nami je ďalší beh!
  Bojovník je mimoriadne agresívny.
  Tu sú obe dievčatá útočiace na pozemné ciele. Albina udrie tridsaťštyri a zakričí:
  - Toto bude koniec!
  Alvina narazí na SU-76 a zašepká:
  - Do úplného zničenia!
  A ako trasie bosou nohou!
  Bojovnice sú tu a zo strany ZSSR bojujú aj dievčatá a snažia sa ochrániť Guryeva, kam sa tlačia aj nacistické vojská, ako veľký škorpión.
  Alenka bojovala za Guryeva, ktorého prepadli nacisti. Zúfalá kráska hodila holými prstami na nohe granát a štebotala:
  - Sláva Rusku a rodnej strane!
  Potom Natashka vystrelila holými prstami na nohách granát a zasyčala:
  - Chránime dievča bosé!
  Potom, čo Anyuta tiež s prstami na holých nohách poslala dar smrti a zatrúbila:
  - Bude to úžasná rana!
  Červenovlasá Augustína vzala a poslala dar anihilácie nahou dolnou končatinou a zaškrípala:
  - Nasmerujte radar na oblohu!
  A potom zlatovlasá Mária holými nohami dala smrť nacistom.
  A spievala:
  - Na Madagaskare, v púšti a na Sahare! Všade bolo, videl som biele svetlo!
  A teraz Marusya s holými chodidlami hodí celú partiu a spieva:
  - Vo Fínsku, Grécku a v Austrálii vo Švédsku vám povedia, že niet krajších dievčat!
  Áno, šesť dievčat bojovalo veľmi dobre. Ale Fritz aj tak vzal Kursk ...
  Nie, nevzdorovať takým presile. Fašisti sa držia seba a prútu.
  A čo ovplyvňuje prípravu príšer.
  Adolf Hitler bol jednoducho blázon: cítil sa ako skutočný despota, ktorého všetci poslúchajú a trasú sa. Áno, ak chcete stalinistické úspechy, musíte byť ako Stalin, bez zľutovania a náročných na ostatných a seba (presne takto v tejto sekvencii uvažoval Iosif Vissarionovič!). Teraz je šelest decentný a auto sa dá do pohybu. Vo všeobecnosti má Nemecko s prihliadnutím na satelity obrovskú výhodu oproti ZSSR v množstve priemyselných zariadení, v kvalifikovanej pracovnej sile a v počte inžinierov na všetkých úrovniach. To je fakt, ale výroba zbraní stále nie je na úrovni! Nemecko zaostávalo za ZSSR počas celej vojny, napriek všetkému ničeniu v Rusku. a z čoho? Samozrejme kvôli určitému neporiadku, ktorý vládol v rôznych rezortoch a najmä vo vojenskom priemysle. Negatívnu rolu navyše zohral nedostatok surovín, ako aj podcenenie potenciálu nepriateľa. Najmä v roku 1940 bola výroba zbraní v Nemecku nižšia ako v roku 1939 (ak počítame šachtu, berúc do úvahy strelivo), a to aj napriek tomu, že vojna už prebiehala a Tretia ríša ovládla veľké územia s obrovskými rezervami výrobnej kapacity. Čo môžeme povedať o organizačných schopnostiach Hitlera? Nie príliš, potom sa blysol v oblasti vojenského priemyslu.
  Führer v dlhom prejave vyhlásil:
  - Vo veci dozoru nad letectvom sú Sauerovi zverené núdzové právomoci. Bude pozorne sledovať množstvo vyrobených zariadení a nemenej dôležité aj kvalitu. Navyše, mnohí z vašich priateľov Goering, hoci boli kedysi dobrými esami, nie sú schopní viesť prácu. Nie každý dobrý vojak je aj vynikajúci generál, a tak namiesto obeseného Erica povedie technickú sféru človek z radov profesionálnych podnikateľov, ktorý dokáže zreformovať a prezbrojiť letectvo. Británia predsa nespí, zvyšuje kvantitu aj kvalitu svojich ozbrojených síl a najmä letectva. Musíme byť pred nepriateľom o dve hlavy, o tucet krokov, inak úplne stratíme prevahu nad nepriateľom. A preto sú potrebné kvalitné kroky.
  Goering nesmelo namietal:
  - Moji priatelia, osvedčení ľudia, ktorí preukázali svoju bojovú účinnosť a profesionalitu.
  Démonský diktátor sa rozzúril:
  - Alebo som možno podľa vás zabudol, kto prehral bitku o Britániu? Alebo kto nezvládol štvorročný plán rozvoja národného hospodárstva. Alebo sa aj vy chcete bičovať a ešte k tomu na verejnosti. Tak zavri hubu a buď ticho, kým ťa nenapichnú na kôl!
  Goering sa dokonca v strachu posadil. Žiaľ, s Fuhrerom si netreba zahrávať. Potom bolo počuť hluk znova, k oblohe vzlietlo ďalšie prúdové lietadlo ME-262. Auto bolo masívne a malo až dva motory. Krídla sú mierne pozametané, samotná stíhačka vyzerá dosť hrozivo. Jeho rýchlostné charakteristiky pre rok 1941 sú vo všeobecnosti slušné a dokonca rekordné podľa svetových štandardov. Je pravda, že samotný stroj ešte nie je úplne spoľahlivý a vyžaduje ladenie. Fašistický diktátor však už dal vlastnosti nových, vyspelejších stíhačiek... ME-262 váži viac ako šesť ton, čo je nejaké preťaženie. Stíhačka by mala byť malá, lacná a svižná. V tomto ohľade by ME-163 mohol byť celkom dobrý, ale jeho raketový motor je príliš nútený a funguje len šesť minút (alebo skôr bude fungovať!), čo znamená, že dolet je len v okruhu sto kilometrov. . Ako bleskový bombardér alebo ako krycí bojovník pri útokoch armády na Anglicko to, samozrejme, nie je dobré.
  Ale ME-262 môže niesť tonu bômb, teda toľko ako sovietske frontové lietadlá Pe-2. To znamená, že je to vynikajúce riešenie pre stíhačky aj pre podporu jednotiek. Prečo však nevytvoriť stíhačku v štýle ME-163 Comet, ale bez raketového motora, ale s prúdovým motorom? Snažili sa vylepšiť Kométu a zdalo sa, že čas letu stiahli na 15 minút (to je dolet až 300 kilometrov), čo je pre bitku o Britániu všeobecne prijateľné. Z Normandie sa ešte dá dostať do Londýna... Hoci nie je všetko také samozrejmé, treba aj bombardovať a vrátiť sa späť a pätnásť minút nebolo v takom nútenom režime. V budúcnosti boli raketové a prúdové stíhačky uznané ako slepá ulička v letectve. Ale dizajn "Comet" je veľmi zaujímavý pre svoje malé rozmery a ľahkosť, čo znamená lacnosť a manévrovateľnosť.
  Okrem toho stále existujú veľmi perspektívne stíhačky s celkovou hmotnosťou 800 kilogramov, také vetrone, ktoré sa dajú použiť vo vzdušných súbojoch. Je pravda, že kvôli krátkemu doletu sa na nich dá bojovať iba v obranných bitkách, alebo sa môžu dopraviť do Londýna na ... Transporty a potom sa vrátiť späť k pilotom. Toto je miesto, kde musíte premýšľať. V reálnej histórii vetrone nemali čas bojovať a z nejakého dôvodu sa sovietski generáli letectva neodvážili vyskúšať tento nápad v Kórei. Vo všeobecnosti to nie je smutné, ale počas kórejskej vojny bol americký pilot prvým, kto otvoril účet víťazstiev. Yankees teda netreba podceňovať.
  Po skončení letu mladé svetlovlasé dievča vyskočilo z kokpitu a plnou rýchlosťou sa rozbehlo k Fuhrerovi.
  Posadnutý nacista číslo jeden jej podal ruku na bozk. Čo je pekné, keď vás dievčatá milujú a zdá sa, že Führera celkom úprimne zbožňujú všetci Nemci, alebo skôr takmer všetci okrem niekoľkých väzňov koncentračných táborov. Pilot s nadšením povedal:
  - Je to nádherné lietadlo, má takú rýchlosť a silu. Roztrhnime všetky mláďatá ako vyhrievaciu podložku od náhrady!
  Fuhrer schválil impulz dievčaťa:
  - Samozrejme, že to rozbijeme, ale ... Ladenie stroja by sa malo vykonávať rýchlejším tempom, a to platí najmä pre motory. Tu budú, samozrejme, potrebné radikálne opatrenia na ich zlepšenie, ale ak pomôže vedúci dizajnér!
  Všetci zborovo štekali:
  - Sláva veľkému Fuhrerovi! Nech nám Prozreteľnosť pomáha!
  Začala hrať hymna Tretej ríše a kolóna mladých bojovníkov z Hitlerjugend sa pohla ďalej. Chlapci od štrnásť do sedemnásť rokov išli pod bubon v špeciálnej zostave. A potom tu bola najzaujímavejšia vec: pochodovali dospievajúce dievčatá zo zväzu žien Nemecka. Boli v krátkych sukniach, obnažené bosé nohy krások priťahovali pohľady mužov. Dievčatá sa pokúsili zdvihnúť nohy vyššie, ale zároveň potiahli palec, opatrne položili pätu. Zábavná podívaná na krásky s dokonalými postavami... Pravda, tváre boli rôzne a niektoré mladé fašistky boli akési drzé, takmer mužné, ba dokonca ich prekrúcali. Najmä, keď spojili svoje obočie.
  Esthete Adolf poznamenal:
  - Je potrebné, aby chlapci a dievčatá masívnejšie dostávali telesnú prípravu. A viem, že pri tejto príležitosti sa robí veľa, najmä v Jungvolku, ale čo je potrebné, je inkluzívnosť a prijatie sparťanských metód. Samozrejme, okrem nabádania ku krádežiam ... Z našich mladých mužov a žien by mali vyrastať slušní a zároveň bezohľadní ľudia.
  Najvyšší veliteľ sa odmlčal. Generáli mlčali, pravdepodobne sa báli namietať, ale nechceli potvrdiť zjavné. Fuhrer pokračoval:
  - Vojna nie je vtip, ale bezohľadnosť voči nepriateľom musí byť spojená so vzájomnou pomocou a zmyslom pre bratstvo voči súdruhom. Toto musíme vštepovať každému... Nový nadčlovek je nemilosrdný k ostatným, no v ešte väčšej miere musí byť nemilosrdný k sebe. Lebo menejcennosť musí byť najprv vykorenená vo vašej duši a potom povstane slabé, ľudské telo!
  Ďalšia pauza... Generáli a konštruktéri si zrazu uvedomili a začali energicky tlieskať. Zdalo sa, že Fuhrer bol spokojný:
  - Už je to lepšie, ale teraz by som rád videl imitáciu vzdušného boja. Taká impozantná a všetko ničiaca...
  Heinkel sa nesmelo opýtal:
  - S ostrou muníciou alebo nábojmi, môj führer?
  Nacistický číslo jeden prikývol.
  - Samozrejme s bojom. Okrem toho by som rád zvážil fungovanie vyhadzovacieho zariadenia. Koniec koncov, pracujete na tom ... - Fuhrer potriasol päsťami. - Keď to konečne bude hotové a uvedené do sériovej výroby. Skúsený pilot je predsa skúsený pilot, ktorého treba chrániť pre budúce boje!
  Fuhrer-terminátor sa napriek tomu rozhodol ukázať konštruktérom modernejšiu schému vyhadzovacieho zariadenia. Tento systém by mal byť menej ťažkopádny, jednoduchší a ľahší. To, že lacná a už ovládaná nemeckým priemyslom squib je na tento účel celkom vhodná.
  Musel som kresliť diagram za pochodu, ale Hitler bol naozaj dobrý umelec a kreslil jasne, rýchlo, čiary diagramov a zákruty boli rovnomerné a jasné bez akýchkoľvek pravítok a kružidla. Zasiahnutý terminátor si myslel, že je, samozrejme, zvláštne, že Nemci, ktorí majú vo všeobecnosti takú silnú a do istej miery vyspelú ideológiu ako národný socializmus a totalitný systém, prezradili vojnu Rusom. Možno je to spôsobené tým, že ruskí vojaci boli silnejší a vytrvalejší ako nemeckí a naučili sa bojovať rýchlejšie.
  Vo všeobecnosti, ak sa pozriete na priebeh vojny ako celok, tak áno, Rusi, alebo skôr sovietska armáda, sa naučili bojovať a Nemci akoby zabudli, ako ... Ich velenie rozhodovalo o úroveň prvákov a možno ešte nižšia, ak má prvák skúsenosti s vedením vojenských operácií v stratégiách v reálnom čase . A že niekedy už šesťročné deti tak obratne vedú virtuálne armády, potom nie je hriech, aby sa oni a Žukov a Mainstein učili. Niektorí vedci však považujú Žukova aj Mainsteina za priemerných. Existujú tiež rozpory týkajúce sa počtu zariadení, najmä zajatých, francúzskych. Hitlerova pamäť (dobrá pamäť, najmä keď bol ešte zdravý!), naznačovala, že bolo 3600 zajatých tankov od Francúzov, čo je veľmi pôsobivé číslo... Niektoré modely, ako napríklad SiS -35, boli lepšie ako T- 34 v pancieri, aj keď len v čelnom pancieri. Takže tento tank je možné vyrábať aj vo francúzskych továrňach, s výnimkou výmeny 47-milimetrovej zbrane za 75-milimetrovú hlaveň. V skutočnosti to nemusí stačiť. Británia a Spojené štáty vo všeobecnosti vždy najviac oceňovali pancier na svojich tankoch. Tu mal napríklad štyridsaťtonový Churchill rezervu 152 - milimetrov verzus 120 - pre ťažký tank IS-2.
  Fuhrer povedal dizajnérom niečo iné:
  - Aerodynamických tunelov máme pomerne dosť, takže hľadajte optimálnejší model lietadla a vytvorte efektívne formy bez toho, aby ste ho museli priviesť na drahé testy, kde zahynú aj naše najlepšie esá. Napríklad model lietadla s lietajúcim krídlom je veľmi efektívny, najmä ak je možné meniť hrúbku a uhol sklonu. Už som ti dal nákres, takže bezchvost by mal byť hotový. Jeho odhadovaná rýchlosť bude aj s motorom Yumo až 1100 kilometrov za hodinu. Tak do toho, ale nechoď!
  Nasledoval obed pod holým nebom, služobníctvo pripravilo stoly a stoličky. Krásne... Ale aké reformy v národnom socializme urobiť? Ako minimalizovať počet nepriateľov a získať priateľov. Tu napríklad nevyvyšujte nemeckú rasu na každom kroku a dokonca môžete prestať rozdeľovať národy do tried. Formálne však delenie národov na menejcenné a árijské ešte nebolo uzákonené. Tým sa veci zjednodušujú.
  Krásne dievča zo služobníctva sa posadilo k Fuhrerovi a položilo mu ruku na holé koleno. Cooed:
  - Myslíš na niečo, môj Fuhrer?
  Nacistický diktátor a zároveň virtuálny hráč sa rozbehol. Všimol si, že nedojedol zeleninovú polievku a ovocný šalát. Fuhrer pobozkal dievča na pery, pričom zacítil jej mladistvú, sladkú vôňu a vyhlásil:
  - Budeš jazdiť so mnou v aute. A všetci sa pustite do práce, čas na jedenie sa skončil.
  A opäť sa začali točiť ozubené kolesá štátu, nie však celkom dobre naolejovaný mechanizmus. Na spiatočnej ceste sa Fuhrer s kráskou miloval a dokonca sa čudoval, odkiaľ berie toľko energie a sily. Koniec koncov, povedali, že Fuhrer bol impotentný a vo všeobecnosti údajne invalidný, ktorý bol chorý na syfilis (lož) a kastrovaný (vo všeobecnosti fikcia!).
  Nie všetko však ide hladko už 22. júna 1944, vojna so ZSSR trvá už tri roky. Víťazstvo však nie je vidieť a Saratov sa stále drží. Stalin nariadil brániť toto mesto za každú cenu.
  Napriek všetkým stratám je výroba vojenskej techniky pomerne vysoká. Nové tanky IS-2 sa ukázali ako celkom účinné. Aj bez toho, aby prerazili jednotlivé nemecké vozidlá v čele, vyradili ich z činnosti na dosť veľkú vzdialenosť.
  Nacisti to teda mali dosť ťažké. Mali však veľkú výhodu. Prúdové lietadlá ME-262 už bojovali na oblohe veľa. A je to vážny súper.
  TA-152 sa však vo všeobecnosti ukázal ako skvelý typ zbrane.
  Stalin medzitým na tretie výročie začatia vojny uskutočnil aj styčné stretnutie a začal sa vojenských vodcov pýtať, čo si myslia a ako zlepšiť situáciu na frontoch.
  Žukov navrhol vodcovi:
  - Ak sa budeme len brániť a brániť sa hrozbám, tak nepochybne prehráme. Musíme napredovať!
  Stalin energicky prikývol.
  - Súhlasím! Ale kde!
  Maršál Žukov navrhol:
  - Kým sa Leningrad nevzdá, mal by byť prepustený!
  Maršál Vasilevskij súhlasil:
  - Áno, myslím, že to bude najlepšia z možností!
  Stalin pokrčil plecami a povedal:
  - Ak znova zasiahneme Tikhvina, počkajú tam na nás a my uviazneme alebo padneme do pasce!
  Maršal Žukov súhlasne prikývol:
  - Presne tak, súdruh Stalin! Navrhujem však, aby boli zasiahnuté fínske jednotky v Petrozavodsku. Nie sú také silné a nepriateľa môžeme zaskočiť!
  Stalin odpovedal s úsmevom:
  - Logicky súdruh Žukov. Tak vykročte na Petrozavodsk. A prines nám víťazstvo!
  Po týchto slovách vošlo niekoľko dievčat v krátkych bielych sukniach a bosých nohách. Priniesli fľaše červeného vína a poháre sendvičov a čierny kaviár. Stalin vzal taký sendvič a umyl sa, povedal:
  - Poďme teda piť, aby sme sa uistili, že naše schopnosti sa vždy zhodujú s našimi potrebami.
  Voznesensky poznamenal:
  - Kvalita pancierovania našich tankov je dosť nízka. A navrhujem urobiť IS-2 a T-34-85 ľahšími, rýchlejšími a lepšie ovládateľnými znížením pancierovania. To nám ušetrí kovy a tieto stroje budú praktickejšie.
  Stalin pokrčil plecami a povedal:
  - Možno... Ale nie som zástancom výroby tankov z preglejky!
  Voznesensky poznamenal s vážnym pohľadom:
  - Ale možno je dobrý nápad vyrobiť niektoré nádrže takmer celé z dreva. Môžete si overiť, ako to bude vyzerať v praxi!
  Žukov súhlasne prikývol a dal sa do reči:
  - Tridsaťštyri sa dá urobiť ľahšími, stále sú príliš krehké a zvýšenie rýchlosti a manévrovateľnosti by mohlo prispieť k ich schopnosti prežiť. Okrem toho sa zlepšila prevodovka a to kompenzuje pokles ergonómie z nárastu hmotnosti. Nízka kvalita ocele, 90 milimetrov proti silným nemeckým delám, sa však zmení na nič. Nemci navyše sťahujú z výroby jednoduchý Panther a T-4 a v Tretej ríši sa okrem prieskumných tankov stane sériovým iba Panther-2 s 88 mm kanónom. A naše tanky proti nej neťahajú z veľkej vzdialenosti. A o to viac je potrebné zvýšiť ich rýchlosť!
  Stalin prikývol.
  - Uvoľnite časť T-34-85 a IS-2 iba s nepriestrelnou ochranou a potom skontrolujte a sledujte, ako to ovplyvní ich bojovú účinnosť. A práce na SU-100 by sa mali urýchliť. Možno opustíme tridsiatku a IS-2 v prospech výlučne tohto samohybného dela.
  Maršál Vasilevskij poznamenal:
  - Zaujímavý nápad. Ale SU-100 môže zasiahnuť nepriateľov na palube iba úplným otočením ...
  Stalin zavrčal:
  - Skrátiť, aby sa mohlo rýchlejšie hádzať a otáčať ... A najlepšie nižšiu siluetu. Ale potrebujeme túto samohybnú zbraň ako vzduch!
  Žukov sa spýtal:
  - Vaša excelencia.... Saratov sa stále drží, ale čoskoro padne. Bolo by potrebné vypracovať plán na evakuáciu z Kuibysheva toho, čo bolo odvezené z Moskvy. čo si ty osobne myslíš?
  Stalin tvrdo odpovedal:
  - Vo Sverdlovsku sa zrejme budete musieť evakuovať. Ale stále je možné pracovať v Moskve. Máme tu celé podzemné mesto. Sme vážne schopní to udržať.
  Vasilevskij zavrčal:
  - Moskvu treba udržať za každú cenu, rovnako ako Saratov!
  Stalin nariadil:
  - Protiútok na Nemcov v medzere medzi Donom a Volgou. Musíme odviesť sily. Saratov držať za každú cenu, do poslednej kvapky krvi. Použite všetky prostriedky, dokonca aj kamikadze.
  Žukov potvrdil:
  - Nech sa páči, skvelé!
  Stalin sa obrátil na Jakovleva:
  - Návrhár, nejaké nápady?
  Zástupca komisára s povzdychom odpovedal:
  - Bolo by potrebné vytvoriť prúdové letectvo, ale to zatiaľ nie je reálne. A Yak-3 vyžaduje kvalitný dural, ktorý my nemáme!
  Stalin prikývol.
  - Viem! Yak-9 by mal byť v našich radoch. A malo by sa toho uvoľniť čo najviac! A zvýšiť produkciu stíhačiek.
  Jakovlev poznamenal:
  - Nemecký TA-152 je útočné lietadlo, frontový bombardér a stíhačka. Bolo by pekné, keby sme vytvorili podobný viacúčelový stroj na úrovni!
  Stalin podporil dizajnéra:
  - To je dobrý nápad, súdruh Jakovlev! Napríklad LAGG-7, ak sa trochu vylepší, môže byť premenený na zmes útočného lietadla a frontovej stíhačky!
  Jakovlev pohotovo potvrdil:
  - Súdruh Stalin je možný... Ale chce to čas. Áno, a lietadlo môže byť drahé.
  Najvyšší veliteľ nahnevane udrel päsťou do stola a zavrčal:
  - Urobte to lacnejšie! A vo všeobecnosti, koľko môžete na túto tému špekulovať. Potrebujeme univerzálne lietadlo na jeho výrobu. A to by mohla byť cesta von.
  Jakovlev poznamenal:
  - IL-2 je pomerne jednoduchý na výrobu a jeho schéma bola vypracovaná. Pokiaľ ho nezložíš. Je to pomerne húževnaté lietadlo, aj keď momentálne sú jeho letové vlastnosti zastarané. Ale niet zla bez dobra. Sme dobrí v bombardovaní nepriateľských vozidiel.
  Ždanov nahnevane poznamenal:
  - Naše letectvo by malo byť prinajmenšom najsilnejšie!
  Jakovlev prikývol.
  -Malo by sa! Ale zatiaľ sú naše pilotky najlepšie na svete: Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová!
  Stalin súhlasne prikývol.
  - Tieto dievčatá nemajú páru a za ďalších dvadsaťpäť zostrelených nepriateľských lietadiel im prideľujem ďalšiu hviezdu hrdinu ZSSR!
  Žukov nadšene navrhol:
  - Na toto by ste mali piť!
  Beria s radosťou spieval:
  - My, keď si pamätáme všetko, história posúdi,
  Na jej súd príde rad...
  Ako od pluhu po atómové zbrane,
  Viedol krajinu sebavedomo vpred!
  Kým sa členovia vojenskej rady radili, dievčatá bojovali.
  A s pomocou holých prstov zrážajú nacistov a predvádzajú výkony, tieto bosé krásky.
  A spievajú:
  Veríme, že sa celý svet prebudí
  Bude koniec fašizmu...
  A bude svietiť slnko
  Cesta, osvetľovanie komunizmu!
  . KAPITOLA #10
  Do konca júna Nemci odrezali Saratov a 1. júla 1944 bol prvýkrát použitý impozantný Sturmmaus. Tento stroj so 650-milimetrovou raketou poháňanou bombou odpálil smrtiacu silu rakiet, ktoré rozdelili celé štvrte.
  Dievčatá, ktoré riadili toto auto, nemali na sebe nič iné ako nohavičky a vypúšťali dary mimoriadne deštruktívnej smrti.
  Holonohé dievčatá mali nohavičky v červenej, čiernej a bielej farbe. A priniesli smrtiace dary smrti.
  Faina, ktorá im velila, potriasla šarlátovými bradavkami na svojich prsiach a spievala:
  - Sláva dobe krížových rytierov!
  Dostaneme sa na koniec vesmíru!
  A bojovníci kričali a skákali.
  Jedna z nich, Margaret, poznamenala:
  - Všemohúci Boh je s nami!
  Faina s tým súhlasila:
  - Samozrejme! A Tretia ríša určite vyhrá!
  Dievča duplo bosou nohou a spievalo:
  -Keď sme jednotní, sme neporaziteľní! Keď sme jednotní, sme neporaziteľní!
  Takže bojovníci strieľali, dupali a cválali bosými nohami. Bojovníci najvyššej triedy.
  Irma sem cez automatický pohon vystrelí aj projektil a zareve:
  - Čaká nás veľké víťazstvo!
  Dievčatá, samozrejme, patria medzi tie, ktoré sa nikdy nevzdajú. A drvia sovietske pozície s obrovským nadšením.
  Albina a Alvina sú ako vždy na vrchole a predvádzajú svoje agresívne zvončeky a píšťalky. Sú to dievčatá, povedzme: super!
  Albina, ktorá zrazila sovietske auto holými prstami, hovorí:
  - Mám super dievča!
  Alvina, ktorá holou pätou zrazí ďalší terč, vyskočí a pohráva sa s brušnými svalmi a zvolá:
  - Som taký bojovník, že som všetko pevne zabil!
  Tak sa cesty bojovníkov rozišli.
  Gerda sa spolu s Charlotte rozhodla otestovať ďalšiu nemeckú novinku.
  Zatiaľ sa môžu objaviť iba samohybné delá E-25 v dostatočne veľkom počte - výroba je pomerne jednoduchá a lacná. Aj keď tento model je jedným z prvých. Tu v ňom ležia dve dievčatá v bikinách. Auto je o necelého jeden a pol metra nižšie a vďaka tomu je tak dobre chránené a vyzbrojené relatívne malou hmotnosťou.
  Dve ležiace dievčatá Charlotte a Gerda strieľali zo sovietskych zbraní. Pred nimi sa pohybovali rozpadnuté autá, riadené rádiom, a čistili mínové polia.
  Červená Charlotte vystrelila z dela. Premohla sovietsku zbraň a potriasla hrudníkom, sotva pokrytým tenkým pásikom látky. A zakričala:
  - Hyperplazma besného ohňa!
  A potom jej dá aj Gerda facku, pričom použije holé prsty na nohách. A cvrliká:
  - Som veľmi cool dievča a nie zlé...
  Samohybná zbraň sa pohybuje sama. A z času na čas sa zastaví. Jej predný pancier je silne naklonený, čo poskytuje dobrú ochranu. V sovietskych zbraniach sú náboje citlivé na odrazy. A takejto samohybnej pištoli v čele nič nehrozí. Tu môžu ešte preraziť stranu. Dievčatá sa však nikam neponáhľajú. Účinné samohybné delo v prerážaní panciera predčí stále vyvíjaný SU-100, je tiež lepšie chránené, mobilnejšie a zároveň ľahšie.
  A to má Červená armáda málo sušičiek, presnejšie, stále je len v štádiu projektovania. V podstate tank T-34-85, ktorý nie je dostatočne výkonný s pištoľou a pancierovanie je dosť slabé. A nemecká samohybná zbraň E-25 je mimochodom ľahšia, oveľa silnejšia v pancierovaní a zbraniach.
  Dievčatá bojujú... Veľmi krásne a mladé. A ich samohybné delá bombardujú a hádžu...
  Júl je horúci a telá dievčat v rozpálenom aute sa lesknú od potu. Nevedia sa vzdať a ustúpiť.
  Gerda poznamenáva:
  - Bohovia Wehrmachtu sú zjavne silní,
  Ale nepomáhajú slabším...
  Ak je príčina Adolfa pravdivá -
  Vytvorte svetovú veľmoc!
  Charlotte nadšene spievala:
  - Áno, mágia potrebuje "Pantera" a "Tigra",
  Preliať viac krvi napriek všetkému osudu...
  A nie je núdza o pochybnosti a bláznivé hry,
  Nech celá rasa na Zemi padne na kolená!
  Ale toto sú nemecké dievčatá a na druhej strane bojujú sovietske dievčatá.
  Boj bude teda najvážnejší. Natasha a Anyuta strieľajú zo silnej lodnej pištole a škrípu:
  - Nad Berlínom bude naša vlajka!
  A odhalili svoje biele perleťové zuby. A nezastavujte dievčatá mínami.
  Dve strely zasiahli predný pancier hornej časti trupu... Odrazia sa. Nie, IS-2 je vážne auto a nie je také ľahké ho vziať.
  Zdá sa však, že IS-1, ktorý sa pohybuje napravo od dievčat, dostal z vysokotlakovej pištole, zasiahol a zastavil sa. Poškodil krásu.
  Alenka hrajúca sa s brušnými svalmi spieva:
  - Všetko nemožné je v našom svete možné, Newton zistil, že dvakrát dva sú štyri!
  Boje stále pokračujú v nezmenšenej miere. Sovietsky kanón zasiahne Nemcov. Veľká Marusya vkladá mušle do záveru. Taký je život a osud dievčat. A spievajú:
  Nikto nás nezastaví, nikto nás neporazí! Ruskí vlci rozdrvia nepriateľa, ruskí vlci pozdravujú hrdinov!
  Augustín čmárajúci zo samopalov hovorí:
  - Svätá vojna! Tam bude naše víťazstvo! Vlajka Ruska vpred, sláva padlým hrdinom!
  A smrtiace delo znova zarachotí a znie:
  Nikto nás nezastaví, nikto nás neporazí! Ruskí vlci drvia nepriateľa, viete, že majú chladnú ruku!
  Maria, toto dievča so zlatými vlasmi riadi tank a škrípe:
  - Rozdrvme fašistov!
  Nemci to majú ťažké, boje sú v plnom prúde aj na oblohe. Zatiaľ je však Yak-9 v rýchlosti a výzbroji príliš horší ako nemecké značky. Bitka je pre básnika nerovná.
  Marseille, toto úžasné pilotné eso urobilo počas vojnových rokov dobrú kariéru. Skôr úžasné a fantastické. Po dosiahnutí stopäťdesiatich lietadiel dostalo rytiersky kríž Železný kríž so striebornými dubovými listovými mečmi a diamantmi. Po dosiahnutí štyroch stoviek zostrelených lietadiel dostal Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi. Za päťsto lietadiel dostal Rád nemeckého orla s diamantmi a po sedemstopäťdesiatich Rytiersky kríž Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi. A keď dosiahol tisíc lietadiel, dostal Veľký kríž Rytierskeho kríža.
  Jedinečný pilot dokázal dosiahnuť veľa vzdušných víťazstiev. A kým ešte žil. Marseille bol nedávno povýšený do hodnosti generála. Ale stále lietal ako obyčajný pilot.
  Ako sa hovorí, nehorí v ohni a nepotápa sa vo vode. Počas mnohých rokov vojny Marseille získalo inštinkt lovca. Stal sa super legendárnym pilotom a veľmi populárnym.
  . Mal však aj silného konkurenta - Agava a Albina a Alvina, ktorí tiež prekročili po tisícke zrazených áut. A Agáve veľmi rýchlo dobehla Marseille. Ale je ešte veľmi mladá a ešte nestratila ani jedného bojovníka.
  Dievča stlačilo pedály holými, dlátovými nohami a vystrelilo zo vzduchovky. A teraz boli zostrelené štyri sovietske vozidlá IL-2.
  Agáve sa smeje a hovorí:
  Do istej miery sme všetci mrchy! Ale ja mám nervy z ocele!
  A dievča sa opäť otočí. V jednej dávke zostrelí sedem sovietskych lietadiel - šesť PE-2 a jeden TU-3 a zaškrípe:
  - Vo všeobecnosti, ak nie super, tak hyper!
  Agáve je samozrejme sviňa. Pilot od Lucifera. Veľmi krásna medová blond.
  Tu dal ďalšiu dávku a zostrelil osem sovietskych lietadiel Jak-9 naraz a zaškrípal:
  - Som najkreatívnejší a najreaktívnejší!
  Dievča naozaj nie je hlúpe. Všetko je možné a všetko je možné. Nenazývaj ju súkromnou.
  A nohy sú tak opálené, také elegantné ...
  Ale Mirabela proti nej bojuje ... Pokryškin bol dlho najlepším sovietskym esom. Zozbieral päť zlatých hviezd hrdinu ZSSR a zostrelil sto dvadsaťsedem lietadiel. Potom však zomrel. Potom už nikto nedokázal prekonať jeho rekord. Okrem Anastasie Vedmakovej a Akuliny Orlovej. A len nedávno Mirabela prekonala aj Yak-9 T na ošúchanom, prekonala Kozhedub. A po zostrelení viac ako sto osemdesiatich lietadiel sa stala sedemnásobnou hrdinkou ZSSR.
  Toto je dievča z terminátora! Ako napríklad zastaví cválajúceho koňa a vojde do horiacej chatrče.
  A ešte tvrdšie.
  Mirabela mala ťažký osud. Skončil som v detskej, pracovnej kolónii. Bosá a v sivom rúchu rúbala drevo a pílila kmene. Bola taká silná a zdravá. Vo veľkých mrazoch chodila bosá a vo väzenskom pyžame. A aspoň raz by kýchol.
  Samozrejme, takýto jav bol zaznamenaný aj na frontoch. Mirabela dlho bojovala v pechote a potom sa stala pilotkou. Mirabela prijala svoj prvý krst ohňom v bitke pri Moskve, kam išla hneď po kolónii. A tam sa ukázal v pohode.
  Bojovala bosá a takmer nahá v treskúcom mraze, ktorý doslova paralyzoval Wehrmacht. Bolo to také prekliate a neporaziteľné dievča. A podarilo sa jej to masívne.
  Mirabela verila v skoré víťazstvo ZSSR. Ale čas plynie. Obetí je stále viac, no víťazstvo neprichádza. A začína to byť naozaj desivé.
  Mirabela sníva o víťazstvách a úspechoch. Má sedem hviezd ZSSR - to je viac ako ktokoľvek iný! A sakra, zaslúži si svoje ocenenia! A ponesie zbrojný kríž a ešte ďalej. Aj keby bol Stalin neskôr zabitý, jeho vec žije ďalej!
  Dievča vojde a zamrzne... Zrazí najnovšiu nemeckú XE-162 a zaškrípe:
  - Letecká akrobacia! A prekliato nová posádka!
  Naozaj, je to skvelé dievča. Skutočná kobra je tiež schopná veľa.
  Mirabela je nová hviezda....
  Boje pokračujú niekoľko dní, kým príde nový týždeň a 8. júla 1944 ... Sovietsky IS-2 dostal poškodenie valcov a pásov - opravuje sa. Áno, taká krutá a nemilosrdná vojna. A ako dlho to vydrží?
  A teraz Gerda obišla Kniesela a Wittmanna v počte zničených tankov.
  Ako sa tomu môžu vyhnúť? Bojujú naboso a v bikinách. Dievčatá urobili ďalšiu pauzu a opäť potrápili sovietske deti. A teraz sa blížili k číslu 300 zničených tankov. A mohli rátať s nevídanou odmenou: hviezdou Rytierskeho kríža Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Tu sú dievčatá!
  Gerda strieľa na sovietske auto. Odtrhne vežu a kričí:
  - Som prekliata vec!
  A znova strieľa. Preniká T-34-85. A škrípe:
  - Vlasť Nemecko!
  Dievča sebou trhne. A je veľmi aktívna... Áno, má takú strategickú sériu. Už je polovica júla 1944... Vojna pokračuje a pokračuje... Nechce sa zastaviť. Červená armáda sa snaží postupovať na rôznych miestach. Ale radšej opatrne, keďže zostáva málo ľudských zdrojov.
  A Rusko krváca.
  Napríklad Hans Feuer. Najmladší nositeľ Rádu Železného kríža I. triedy. A potom sa stal najmladším oceneným za zajatie sovietskeho generála Radom rytierskeho kríža Železného kríža.
  Áno, toto je vlastne celkom fajn.
  A chlapci sa ukazujú mimoriadne cool.
  Hans Feuer je zúfalý bojovník. Chlapec bojuje ako obr, v chladnom aj horúcom počasí, v lete aj v zime, len v šortkách.
  S holými prstami dieťa hádže granáty a stalo sa legendárnym.
  Toto je naozaj skvelé!
  Hans sa stal slávnym po stáročia! Aj ako antihrdina!
  A vo všeobecnosti tu prebieha taká neuveriteľná a napätá vojna ... Akákoľvek AI sa vytratí.
  Agáve je späť na oblohe a zostreľuje sovietske autá. Je to lovec a dravec. Udrie na nepriateľa.
  Autá, do ktorých narazila, padajú. A potom dievča strieľa na pozemné sily. Zničí IS-2. A on chce:
  - Som najlepší! Som dievča, ktoré zabíja nepriateľov!
  A opäť sa prenáša na vzdušné ciele. Toto je stíhač tankov a všetky stroje, ktoré lietajú a strieľajú.
  Ale tu je malý tank E-5. Stroj vážiaci sedem ton. Absolvovanie bojových testov. A hlodá a hlodá nepriateľa.
  A je čas spievať - nikto nás nezastaví a nikto nevyhrá!
  E-5 sa ponáhľa k sebe a strieľa v pohybe. A nezastavujte taký tank. A mušle sa odrážajú.
  A vo vnútri stroja sedí desaťročný chlapec Friedrich a škrípe:
  - A budem skutočný super bojovník!
  A ešte raz, ako strieľal... A trafil samý stred veže. A jeho smrteľná sila, hoci malého kalibru, je kolosálna.
  A na oblohe bojuje Helga. Bosé dievča v bikinách vytáča účty. A raduje sa zo svojich fantastických úspechov.
  Holými prstami na nohách ukáže na sovietske auto, špeciálne ho zapáli a nechá vybuchnúť celý bojový set s nábojmi.
  Toto je cool a šialené.
  A Agáve ťahá dopredu ... A tiež bojuje.
  Už je august 1944... Červenej armáde sa nikde nepodarilo dosiahnuť úspech. Ale ani Nemci nemôžu výrazne napredovať. Do boja idú impozantné podzemné tanky. Ale sú čisto taktické.
  Dievčatá sa prehnali pod zemou, zabili batériu sovietskych zbraní a vrátili sa späť.
  Zároveň zajali pár priekopníkov. Dievčatá, ktoré chlapcov chytili, boli vyzlečené a mučené. Pionierov mlátili drôtom a potom im opiekli holé päty na ohni. Potom si začali lámať prsty na nohách rozžeravenými kliešťami. Chlapci zavýjali v ukrutnej bolesti. Dievčatá si nakoniec rozžeraveným železom vypálili hviezdy na hrudi a čižmami rozdrvili mužské dokonalosti. Poslední priekopníci skončili a boli zohnutí od bolestivého šoku.
  Dievčatá skrátka ukázali extratriedu. Nemci však opäť nič výrazné nedosiahli.
  Výkonné samohybné delá: "Sturmmaus", strieľali na sovietske pozície. Bolo tam veľa ničenia a ničenia. Sovietske útočné lietadlo však vyradilo jedno z vozidiel a Fritz sa vrátil.
  Saratov sa ešte v auguste 1944 držal. Je pravda, že Nemci dokázali dobyť mesto Uralsk v Kazachstane a presťahovali sa do Orenburgu.
  Albina a Alvina sú opäť vo vzduchu, ale raz na experimentálnom lietajúcom tanieri. Ukazujú pomocou holých prstov, stláčaním tlačidiel joysticku a robia to mimoriadne obratne.
  Dievčatá, samozrejme, predvádzajú najvyššiu akrobaciu. Tu vytiahli svoju disketu a zostrelili tucet sovietskych lietajúcich strojov.
  Albina cvrliká:
  - Zúrivý stavebný tím! Bude hviezdopád!
  A opäť otočí svoje auto. A dievčatá drvia Červenú armádu. Navyše, hlavný...
  Alvina tiež zrazila tucet sovietskych lietadiel a zaškrípala:
  - Šialené dievčatá a už vôbec nie panny!
  Správne o tom poslednom. Ich pár sa vybral s mužmi na prechádzku. A čo práve nevstal. Dievčatá milovali mužov - je to pre nich pekné! A hlavne, ak pracujete s jazykom.
  Dievča najvyššieho postavenia... Tu mučili priekopníka... Najprv ho vyzliekli a naliali mu do hrdla pár vedier vody. Potom sa na opuchnutý žalúdok prinieslo horúce železo. A ako horeli! Priekopník kričal od divokej bolesti... Páchlo to pálenie.
  Alvina ho trafil do boku rozžeraveným drôtom. A ako sa chcete smiať ... Je to veľmi zábavné.
  Potom spievala:
  - Už ma nebaví drásať zadok - chcem si dráždiť šťastie!
  A ako sa smeje! A odhalil svoje perleťové zuby! Dievča miluje zabíjanie, to je dievča!
  A dievčenské nohy sú celé holé a elegantné. Veľmi rada chodí bosá po uhlíkoch. A voziť zajatých priekopníkov. Toľko piští, keď sú ich päty vyprážané. Dokonca aj Alvina je veľmi zábavná. A Albina je tiež dievča, úprimne povedané - super! Ako presunúť nepriateľa lakťom k brade. A škrípať:
  - Som dievča z najvyššej triedy!
  A odhalil svoje perleťové zuby. Ktoré sa lesknú ako ubité. Bojovník je úžasný! Môže to byť niečo, čo sa nedá povedať v rozprávke, ani opísať perom!
  Obaja sovietski bojovníci Jakovia, Laggi, Pešiaci, Ilys sú zrazení na oblohu. Krásky sú aktívne. Niet v nich najmenších pochýb. A taká divoká a frenetická krása.
  Bojovníčky ovládajú joystick holými prstami a útočia na ruské autá. Keď sa rozdrvia, rozdrvia aj bojovníkov, ako palica na krištáli. Dievčatá sú nemilosrdné a nemilosrdné. Majú silu hnevu a plameň vášne. A sebavedomie vyhrať. Aj keď vojna už štvrtý rok trvá len so ZSSR. Ale nechce skončiť. Albina a Alvina sú na vrchole svojej popularity. A nechcú sa ani na chvíľu stiahnuť alebo zastaviť. A presunú sa k sebe a nabijú nepriateľa.
  Albina, ktorá zráža sovietske lietadlá, kričí:
  - Už ma nebaví dievča plakať, radšej by som utopil lykové topánky!
  A ako sa usmieva a žiari perlovými zubami. A teraz chce muža. Miluje znásilňovanie mužov. Toto je pre ňu veľmi príjemné. Tu bude brať a znásilňovať.
  Albina reve:
  Sexuálne dievča je sex
  Pre veľký spevácky pokrok!
  A bojovník vybuchne od smiechu... A poďme znova zabiť všetkých našich nepriateľov. Má veľa energie. A plná svalová sila.
  A Alvina ako revať:
  - Rozbime nepriateľa na kopy!
  A bojovník sa začne aktívne smiať! A predstavovala si, ako jej chlapi labkujú. Ale je to prinajmenšom pekné.
  September je za rohom... Slnko svieti čoraz menej. V prvý jesenný deň behajú ruskí chlapci bosí po snehu, ktorý práve napadol v severných oblastiach Ruska. Smejú sa sami sebe, odhaľujú tváre a ukazujú Nemcom figy.
  Priekopníčky s červenými kravatami, s krátkymi strihmi, niektoré dokonca až na nulu. Bežia skákať. Ich bosým nohám nie je takmer nikdy zima. Veľmi drzý. Dievčatá tiež behajú, tiež bez topánok. Z ružových sa na slnku lesknú okrúhle podpätky. Úžasné sovietske dievčatá. Štíhly, vyšportovaný, zvyknutý robiť malé veci.
  A všetci sa škeria a ceria zubami ... Prvý jesenný deň je skutočná radosť a smäd po svetle a stvorení!
  A na oblohe letecká bitka. Mirabela, toto je sovietsky pilot číslo jeden, ktorý zostrelil ďalšie nemecké lietadlo. A ako vždy v jedných bikinách. Navždy mladý a nikdy neblednúci. Taká je sila jej duše.
  Mirabela však miluje aj dotyky mužov. Toto sa jej naozaj páči. Preto je pilotkou... Keď mužské ruky zvrásnia obnažené svalnaté telo dievčaťa - to je skutočný pôžitok. A skvelá zábava!
  Mirabela zrazí ďalšie nacistické auto a zasyčí:
  - Som obrnená sviňa!
  Dievča dokonca udrie do ovládacieho panela holými, okrúhlymi podpätkami. Je nádherná. A nenapodobiteľné.
  Mirabella je skrútená. A Agáve letí smerom k nej. Tu sa konečne stretli dve takmer najproduktívnejšie bojovníčky-pilotky. Strieľajú po sebe zozadu. Snažia sa to získať na diaľku. Ale príliš to nefunguje. Obe krásky vyletia z palebnej čiary. A agresívne odhaľujú zuby. Nuž, ženy sú mrchy. Tvrdo si hľadia do očí. Presnejšie hlava na hlave a znova strieľať. Nemecký ME-262 X je stále lepšie vyzbrojený ako Jak-9 T a sovietske vozidlo bolo zostrelené ...
  Mirabele sa však podarí katapultovať a po prvý raz vo svojej leteckej kariére lietadlo stratí. Najnepriaznivejšie na tom je, že skončila na nepriateľskom území. A to je zle. Áno, také sú jedinečné zvraty osudu. A 1. septembra 1944, už piaty rok druhej svetovej vojny, sa svet mení, ale vláda Fuhrera v alternatívnej historickej hre zostáva.
  Saratov napokon sovietske vojská opúšťajú a ku Kujbyševovi sa blíži armáda Wehrmachtu.
  Urputné boje prebiehajú aj o Orenburg.
  Bosá Tamara tam bojuje, hádže výbušné balíčky na nepriateľov, tlačí ich holými pätami a kričí:
  - Sláva krajine komunizmu!
  Veronika strieľa do súperov. Holými prstami na nohách hodí výbušný balík a kričí:
  - Za myšlienky komunizmu!
  Victoria, ktorá strieľa do protivníkov a robí to ako Robin Hood v bikinách, cvrliká, hádže bomby na nepriateľa holými prstami a zavýja:
  - Sláva časom komunizmu!
  Olya strieľala na nepriateľa a kosila ho kosákom, vzala ho a štebotala:
  - Za veľkosť sovietskeho štátu a veľkú slávu!
  A holými prstami na nohách opäť hodí výbušný balík kolosálnej, ničivej sily.
  Larisa strieľajúca na nacistov zaškrípala:
  - Moja krajina je Rusko, ty si navždy daný Bohom pod modrou oblohou!
  A žmurkne na svojich partnerov...
  Agafya, strieľajúci na nacistov, pradol:
  - Orenburg sa nikdy nevzdá! Budeme proti nepriateľom vlasti!
  Dievčatá sú pevné a majú v úmysle bojovať naozaj do poslednej kvapky krvi.
  Orenburg sa stále drží. Ale 3. septembra 1944 sa začal útok na Kuibyshev. A ZSSR, samozrejme, nie je dobrý.
  Alenka strieľa do náckov a kričí:
  - Za komunizmus krajiny Sovietov!
  A opäť bosou nohou spustí granát ničivej sily.
  Anyuta strieľa na svojich protivníkov a kričí:
  - Obráňme Kujbyševa!
  A holými prstami na nohách hodí výbušný balík s veľkou smrtiacou silou.
  A roztrhať veľa nepriateľov.
  Alla strieľa na Fritza, cvrliká a trasie hruďou:
  - Pre kozmické výšiny Polissya!
  A s holým opätkom podľahne granát skaze a totálnej smrti všetkých Fritzových agresorov.
  Maria, strieľajúc na nacistov a vrhajúc silu paralyzujúc Fritza bosou nohou, zaškrípala:
  - Na palubu!
  A dievča sa bude smiať z plných pľúc!
  Marusya, strieľajúc na fašistické reťaze a hodiac ničivý granát holými prstami, štebotala:
  - Sláva komunizmu a víťazstvám!
  Matrena s úsmevom poznamenala, vyslala ďalší smrteľný výbuch a pokosila Fritza:
  - Vlasť je posvätná!
  Dievčatá bojujú ako hrdinovia.
  Test lietajúceho taniera bol úspešný len na začiatku a potom zlyhal.
  Takže Albina a Alvina teraz opäť bojovali v ME-309, veľmi pohodlnom vozidle pre ich štýl.
  Dievčatá strieľali na sovietske lietadlá a kričali:
  - Vynikajúci park a elektronické špagety!
  Albina vystrelila na nepriateľa dobre mierenú dávku, zrazila sovietske auto, ukázala bosou nohou a zaškrípala:
  - Môj prvý krok bude pre nepriateľa osudný!
  Alvina strieľal aj na nepriateľa. Dôkladne ho porezala a vycenenie zubov prezrádzalo:
  - Komunizmus je môj osud!
  A holými prstami zasiahla ďalší cieľ.
  Dievčatá sa stále bijú na starom aute. Skrutkovacie stíhačky ešte neboli vyradené z výroby. Navyše si stále musíte na prúdové stroje zvyknúť a nasadiť pre ne celú infraštruktúru. A to nie je také jednoduché.
  Albina, strieľajúca na sovietske vozidlá, logicky poznamenala:
  - Vytvorím éru komunizmu a povediem ríšu ku hviezdam!
  A holou pätou tlačí do pedálov.
  Alvina strieľala na ruské vozidlá, predierala ich päsťami a zaškrípala:
  - Naším cieľom je árijský komunizmus!
  A opäť, bojovníčka použila holé prsty na nohách. A konala veľmi rýchlo.
  Keď sa obe dievčatá vrátili, keď spotrebovali celú bojovú súpravu, nechali svoje telá umyť vo vani. Fešáci ich mlátili metlami. Albina, ktorá sa zahrievala, poznamenala:
  Stále potrebujeme mužov!
  Alvin s tým súhlasil:
  - Určite treba! Hoci tu sme ženy oveľa krajšie!
  Albina vybuchla smiechom a zaštebotala:
  -Načo potrebuje žena muža, aby mala koho biť!
  Dievčatá s tým, samozrejme, súhlasia.
  Helga z TA-152 vystrelila na sovietske tanky a prerazila ich s úsmevom:
  - Sláva cisárskemu komunizmu!
  A dievča sa zasmialo.
  Agáve je na oblohe, aby hľadala sovietske lietadlá. Čoraz častejšie je na oblohe vidieť Yak-9, ktorý je najjednoduchší na výrobu. Tento stroj však nie je taký slabý. V modifikácii T je vyzbrojená 37 mm kanónom a môže Fritza bolestivo bodnúť.
  Agáve zasiahne z diaľky na svojom ME-262 a spieva cez nos:
  -Som najmúdrejší na svete, nepriateľov zabíjam na záchode!
  A žmurká na oblohu svojim anjelom.
  Ale tu je opäť Mirabela vo vzduchu. Toto dievča napriek všetkým stratám nestráca odvahu.
  A dokonca začne spievať, skladať na cestách;
  Vstúpil som do Komsomolu a hral
  krásne dievča snov...
  Myslel som, že svet bude večný máj,
  Každý deň je zrodenie jari!
  
  Ale z nejakého dôvodu to nevyšlo.
  Nejako sa neviem zamilovať...
  Povedzte chlapom na milosť,
  Život je veľmi odolné pádlo!
  
  Zrazu vojna náhle zahrmela,
  A hurikán sa ponáhľal k smrti ...
  A moje dievčatá silné telo
  Môžete dostať úder hneď!
  
  Nechcem, ver mi, vzdávam sa,
  Bojujte za vlasť až do konca...
  Nosíme granáty v silnej taške,
  Stalin nahradil svojho otca v srdciach!
  
  Bojovníci sú v Rusku skvelí.
  Dokážeme ochrániť svetový poriadok...
  Hviezdy na oblohe zavlažovali zamat,
  A lovec sa zmenil na hru!
  
  Som bojujúce bosé dievča
  Plné zvádzania a lásky...
  Will, poznám miesto v tomto raji,
  Na krvi sa šťastie stavať nedá!
  
  Bojovníci veľkej vlasti,
  Budeme pevne bojovať pri Moskve ...
  A potom ten sen za komunizmu
  Proti peklu so Satanom!
  
  Odvážni ruskí chlapci,
  Že bojujú čestne až do konca...
  Bili zo samopalu,
  V prípade potreby aj so zlatou korunou!
  
  Ani guľka nás nezastaví
  Ježiš veľký Boh vstal z mŕtvych...
  Dni dravého draka pominuli,
  Z neba bolo ešte jasnejšie!
  
  Ľúbim ťa drahá Lada,
  Najvyšší Boh Svarog bude v sláve ...
  Musíme bojovať za Rusko
  Najlepší Biely Boh je s nami!
  
  Neklaďte Rusov na kolená
  Verte nám, naše telo sa nedá obmedziť...
  Stalin a veľký Lenin sú s nami,
  Aj túto skúšku je potrebné absolvovať!
  
  Bolesť vlasti je aj v našom srdci,
  Veríme v jej veľkosť...
  Prudko otvárame dvere do vesmíru,
  Bude to veľmi sladký život!
  
  Bosé sme krásne dievčatá,
  Svižne bežíme cez snehové záveje ...
  Nepotrebujeme túto horkú vodku,
  Cherubín rozprestiera krídla!
  
  Za vlasť sa my dievčatá postavíme,
  A odpovieme Fritzovi, žiadne zlo,
  Pekelný Kain bude zničený,
  A pozdravujte Krista Spasiteľa!
  
  Bude éra - nezlepší sa to,
  Mŕtvi vstanú navždy...
  Vesmír sa stane živým rajom,
  Splnený sen všetkých ľudí!
  . KAPITOLA #11
  September 1944 prešiel krutými bojmi... Fritzovi sa podarilo obkľúčiť Kuibyshev a Orenburg a preto boli tieto mestá odsúdené na zánik, no napriek všetkým ťažkostiam s nimi bojovali.
  Dievčatá preukázali mimoriadnu húževnatosť... Začiatkom októbra nacisti Kujbyševa ešte nevzali a zaútočili na Penzu. A o toto mesto začali vrieť boje.
  Bojovala tam Natasha a jej tím.
  Dievča hodilo granát holým, pôvabným chodidlom a zavrčalo:
  - Pre ruského ducha.
  Potom Zoya vystrelila z bazuky. A vyradil nemecký tank "Lev" -2.
  Nemci trochu spomalili pohyb... Panthery a T-4 boli vyradené zo služby. Ale kým sú tieto stroje stále v prevádzke. Panther je skutočne dobrý stíhač tankov a je celkom znesiteľne chránený na čele. Ale dosky sú jej problém. "Panther" -2 je však chránený bokmi, nie veľmi dobre. Ale väčšina zbraní je zachovaná.
  Vývoj série E prebieha ... Tank E-75 sľubuje, že sa stane vozidlom novej generácie s dokonale krytými bokmi. Nemci na tom zarábajú. Úlohou je získať tank, ktorý nie je príliš ťažký, rýchly a dobre chránený. Prvým pokusom tohto druhu bola myš, ale prax ukázala nadmernú hmotnosť tohto tanku. Namiesto toho sa už pracovalo na E-100. Tento tank mal užšie usporiadanie a nižšiu siluetu. Vo všeobecnosti sa jeho hmotnosť v porovnaní s myšou znížila na sto tridsať - sto štyridsať ton. Strany boli inštalované v racionálnych uhloch. Hrúbka bokov spolu so zástenami dosiahla 210 mm. Výzbroj je rovnaká ako u Mausa, 128-milimetrové a 75-milimetrové delo s krátkou hlavňou. Nemci nainštalovali silnejší motor s výkonom 1500 koní a tank sa po diaľnici pohyboval rýchlosťou štyridsať kilometrov za hodinu.
  Čo je vo všeobecnosti uspokojivé. E-100 je aj tak stále príliš ťažký tank. Ale s vynikajúcimi zbraňami a ochranou.
  Jeho bojové vlastnosti nemohli byť zlé, ale preprava tanku a jeho preprava zostali problematické. Reálne skúsenosti ukázali, že tank mohol pri relatívne rozumnom presune po cestách a mostoch vážiť najviac osemdesiat ton.
  Hitler teda dal E-75 limit na splnenie tejto hmotnosti, ale na vytvorenie spoľahlivého stroja z hľadiska ochrany. Prečo sa rozhodlo opustiť 75-milimetrový kanón. A urobte rozloženie čo najtesnejšie: v jednom bloku, motor a prevodovka naprieč a prevodovka na motore. Potom možno dostane tank, chránený zo všetkých strán a nie príliš ťažký.
  Hitler vo všeobecnosti nebol úplne spokojný s nemeckými strojmi. Aj keď bol Lev-2 pravdepodobne pokročilejší, jeho 105 mm kanón bol pre boj so sovietskymi tankami nadbytočný a nepostačujúci na streľbu na neozbrojené ciele. "Panther" -2 by vo všeobecnosti mohol vyhovovať armáde so zbraňami a čelnou ochranou, ale bočné stále nestačilo, ale jazdné výkony sú uspokojivé.
  Fuhrer požadoval vytvoriť tank, ktorý by vyhovoval armáde vo všetkých ohľadoch.
  Ale to nie je také ľahké dosiahnuť. Či je možné dispozíciu maximálne zhutniť a odľahčiť podvozok pomocou špeciálnych podvozkov a pružín a vyviesť niečo z karosérie. A posádka usporiadať skutočné náchylné.
  Takýto vývoj by mohol byť celkom sľubný. Prvý tank E-75, zjednotený s E-50, nemohol vážiť viac ako sedemdesiat ton, a toto je impozantný stroj.
  Na druhej strane Elizabeth bojovala na tanku T-34-85 a nebola celkom spokojná s jeho ochranou. Krehký kvôli nedostatku legujúcich prvkov, pancier tank príliš nechránil.
  Elizabeth vystrelila pomocou holých prstov na nohách a zarevala, vycenila zuby:
  - Som vesmírna liška.
  Ekaterina mlátila nepriateľa, udrela nepriateľa nabok a zasyčala, pričom vycenila zuby:
  -Za komunizmus v ZSSR!
  Elena tiež veľmi aktívne strieľala a mierila na nepriateľa a zasiahla ho smrteľnou silou a vzhľadom na skutočnosť, že jej nohy boli holé, zakričala:
  - Za ústavu víťazstva!
  Euphrasia vystrelila na nepriateľa, pričom presne použila holé prsty na nohách a kričala:
  - Sme lojálni k Svarogovi a Stalinovi za veľkosť krajiny!
  Takéto sú tu bojovné dievčatá. Majú najúžasnejší tím.
  Niektoré tanky T-34-85 sa objavili s ochranou proti guľkám, čo výrazne znížilo ich hmotnosť. Zvýšila sa rýchlosť a manévrovateľnosť stroja. Teraz to však mohla zobrať protitanková puška, veľkokalibrový guľomet a mnoho druhov granátov. A vzduchovky sú úplne prepichnuté. Pravda, takáto nádrž je ešte jednoduchšia na výrobu, lacnejšia a pridáva na rýchlosti pohybu.
  Teraz, ak dievčatá riadia toto auto, žiadnym spôsobom im nedovolia nastúpiť.
  Elizabeth, rýchle dievča kolosálneho deštruktívneho živlu, logicky poznamenala:
  - Udatnosť nemôžeš nahradiť brnením!
  Catherine súhlasila s týmto:
  - Áno, je to tak, takže si nezapálite!
  A ako sa smeješ...
  Dievčatá s veľkým šarmom. A ak sú nepriatelia mlátení, potom to robia agresívne a dôkladne.
  Elena, keď ich tank spotreboval bojovú súpravu a odišla, aby doplnila zásoby, spýtala sa svojich priateľov:
  - To si myslia dievčatá, máme šancu poraziť Tretiu ríšu?
  Catherine sebavedomo odpovedala:
  - Ako povedal Vasilij Terkin ... Prišli sme biť, nie počítať!
  Elizabeth opravila:
  - To povedal Suvorov!
  A dievča s holými prstami vzalo a skrútilo kus novín do cigarety. Je jej to smiešne.
  Euphrasia spievala a kolísala telom:
  - Som vesmírne dievča-terminátor,
  Pre Fritza - kultivujúceho to bude veľmi bolestivé!
  A ako sa bude smiať bojovník!
  Dievčatá sa rozhodli hrať karty. Je to zábavné. A porazení robia kliky a drepy.
  Elena si počas hry všimla:
  - Ale vážne, nemáme žiadnu reálnu šancu vyhrať! Kaukaz padol a my prehrávame!
  Catherine hodila kartu bosou nohou, porazila nepriateľa a zaškrípala:
  - Ale máme tajnú zbraň!
  Bojovníčka vybuchla smiechom a hodila kartu aj s holými prstami.
  Elizabeth s povzdychom poznamenala:
  - Na novú tajnú zbraň nám zostáva naozaj len jedna nádej!
  Euphrasia kňučala a hodila kartu holými prstami na pôvabných nohách:
  - Áno, bez tajnej zbrane sa nezaobídeme!
  A dievčatá jednohlasne spievali:
  - Náš meč horí ohňom, nepriateľov podrežeme! Sme vojaci ZSSR!
  Bojovníci sú vyladení a skutočne bojujú.
  Ale sily sú príliš nerovnaké ... V polovici októbra Kuibyshev napriek tomu padol ...
  Nemcom sa podarilo dobyť dôležitý obranný objekt. Ale pršalo... Nádej na prestávku v dôsledku jesene.
  Boje však na oblohe pokračovali.
  Traja sovietski piloti: Mirabela, Anastasia, Akulina bojovali s divokým nadšením.
  Mirabela, ktorá zrazila nacistu počas letu na svojom zastaralom, ale impozantnom Jaku-9 T, spievala:
  - Bude éra, éra komunizmu!
  Anastasia stlačila bosé prsty na spúšti, potvrdila a odhalila zuby:
  - Poletím do neba s piesňou!
  A žmurkla na svojich priateľov.
  Akulina, ktorá rozdrvila ďalšieho Nemca stlačením holou, okrúhlou pätou na pedál, vydala:
  - Na slávu ZSSR!
  O dievčatách treba povedať, že konkrétne bojujú.
  Mirabela zostrelila fašistický ME-262 z 37-milimetrového dela, napísal na Twitteri:
  -Sláva komunizmu!
  Anastasia, ktorá odrezala nacistu dobre miereným prístupom a videla nepriateľa, vyhŕkla:
  - Sláva červenému vesmíru!
  Akulina je veľmi bojovné dievča, vyrazilo nemecké auto a pískajúc zavrčalo:
  - Za komunizmus krajiny Sovietov!
  Bojovníci by mali byť známi svojou kolosálnou húževnatosťou.
  Albina, Alvina, Agave naopak získavajú svoje kontá. A dievčatá bojujú aj naboso a v bikinách.
  Aké je to zábavné, keď sú dievčatá takmer nahé a v lietadlách.
  Albina holými prstami zrazila výbuch, niekoľko sovietskych áut naraz a zaškrípala:
  -Za árijské bratstvo!
  Alvina tiež bojuje proti Červenej armáde a robí to odvážne. A holými prstami na nohe nasmeruje vzduchové delá a rozseká sovietske autá a kričí:
  - Pre bystré nápady!
  Agáve tiež zostreľuje sovietske stíhačky a útočné lietadlá, doslova ich drví a reve:
  - Za víťazstvo Tretej ríše!
  A dievčatám to nevadí a podrobia nepriateľa tvrdému mučeniu. Najmä krásni chlapci.
  Albina, ktorá vyprážala päty priekopníka na hranici, raz poznamenala:
  - Chlapci vo vyprážanej forme a s korením sú tak chutné!
  A ako sa smeje. A ukáž jazyk!
  Alvina si to všimla a odhalila zuby:
  - Chlapec je vyprážaný v rúre, veľmi chutný s cesnakom!
  Agáve pomocou holých prstov zrazila pár sovietskych bojovníkov a zakričala:
  - Sme vesmírni škriatkovia!
  A žmurkla na svojich priateľov. Je to dievča vzácnej, bojovnej povahy.
  Albina, ktorá zostrelila lietadlá holými, pôvabnými vyrezávanými nohami, poznamenala:
  - Rusko rozumom nepochopíš, ako si môžeš vybrať vládcov ako Stalin!
  Alvina agresívne poznamenala, odhalila zuby a strieľala holými prstami:
  - A náš Hitler nie je o nič lepší!
  Agáve sa zachichotala, zrazila sovietske autá holými prstami a poznamenala:
  - Adolf, samozrejme, posadnutý! Ale zároveň sa nemeria, koľko sa už podarilo vyhrať!
  Dievčatá sú mimoriadne bojovné a agresívne.
  A potom nejako upiekli dvoch chlapcov na hranici zaživa. Len tak ich napichli na oceľový kolík a začali sa smažiť, kričali a zvíjali sa. Potom, keď sa chlapci ešte neutíchli, všetky dievčatá z letky začali pribiehať k vyprážaným pionierom, odkrajovali z nich kusy mäsa a jedli.
  A bolo to veľmi chutné, najmä ak ešte žijúcich chlapcov počas vyprážania paprikovali.
  Agáve napríklad s veľkou chuťou zjedla chlapcovo stehno. Dievčatá vtedy odviedli skvelú prácu. A z oboch chlapcov zostali len kosti a droby. Chutná bola najmä mladá pečeň. Jej dievčatá jedli s veľkým potešením.
  A teraz bojujú na oblohe ...
  Orenburg padol koncom októbra...
  Nemci sa priblížili k Ufe. Už je dosť chladno a sneží.
  Tamara a jej tím na okraji Ufy bojujú s nacistami. Nemecká pechota útočí z čiernych vojakov, ktorých naverbovali vo francúzskych a belgických kolóniách.
  Doslova hádžu mŕtvoly na všetky prístupy.
  Tamara sa otočí, hodí granát bosou nohou a zaškrípe:
  - Éra komunizmu bude slávna storočia, verím, že Stalin bude našou pevnou rukou.
  Veronika strieľajúca hovorí:
  - Nerozbíjajte ZSSR!
  A holým opätkom vyhodí výbušný balík.
  Anfisa, strieľajúca na nacistov a hádzanie ďalšieho posolstva smrti holými prstami na nohách, poznamenáva:
  - Veľkosť komunizmu je s nami!
  Victoria, ktorá strieľa na nepriateľa a kosí nacistov, hádže granát bosými nohami, škrípe:
  - Nech je oslávená veľká vlasť!
  Olympiáda je v plameňoch. A potom toto dievča-hrdinka hodí na nacistov celú krabicu výbušnín a zareve:
  - Sláva našej vesmírnej vlasti!
  A všetky dievčatá jednohlasne kričia.
  - Za ZSSR! Bude priekopník!
  Bojovníci Červenej armády bojujúci kradnú. A keď nasnežilo, stále bojujú naboso a v bikinách.
  Začiatkom novembra spustili nacisti útok na Uljanovsk. Mesto, v ktorom sa narodil Lenin a v ktorom bola ťažko zranená Stenka Razin. Toto je hlavná hranica ruských miest.
  Alenka bojuje proti nacistom. A spieva si a hádže granáty na nacistov bosými nohami:
  - Sláva Rusku, sláva ...
  Tanky sa ponáhľajú vpred...
  divízia v červených košeliach,
  Zdravím ruský ľud!
  Anyuta, ktorá strieľala na nepriateľov, kosila ich a potom holými prstami spúšťala výbušné balíky pilín, vykríkla:
  -Za stalinského komunizmu!
  A obrátila sa na celý rad čiernych bojovníkov, pokosených.
  Alla strieľala na protivníkov a používala holé prsty na nohách, hodila smrtiaci granát a zaškrípala:
  - Za rodné Rusko!
  Maria, ktorá strieľala na nacistov a používala holé prsty na nohách, pričom hádzala dary smrti na nepriateľa, odsekla a poznamenala:
  -Za vesmírny komunizmus!
  Matryona, ktorá strieľala na nacistov a kosila nepriateľa, vydala:
  - Pre zmeny v bitke!
  Marusya vydlabala Fritza a ubila ich na smrť, vzala ho a agresívne kričala a vymazala ho na prášok:
  - Za víťazstvo na najvyššej úrovni!
  A bosou nohou hodila smrtiaci granát.
  Tieto dievčatá sú tu cool a veselé.
  Alenka, ktorá strieľala a kosila nepriateľov a hádzala granáty holými prstami, zaškrípala:
  - Veľkosť komunizmu buď s nami!
  A dievča to vzalo a s veľkou sebadôverou vyradilo nemecký tank.
  A je tu ďalšia úprava tanku Lev-2 s 88-milimetrovým kanónom. Veža je užšia a nádrž je menšia a váži päťdesiatpäť ton a motor má po posilňovaní 1200 koní. Rýchle nemecké auto.
  Ten však bojovníka neobťažuje.
  Alla hodila granát bosou nohou a zaškrípala:
  -Za komunizmus!
  Anyuta hodila vražedný darček smrti holými prstami na nohách a zavrčala:
  - Za nové hranice!
  A dievča bude pískať. A nemecký tank "Lev" -2 vezme a prevráti sa a valce doslova lietali.
  Mária strieľajúca na nacistov spievala:
  A boj opäť pokračuje
  A srdce je nervózne v hrudi ...
  A Lenin je taký mladý -
  A mladý október je pred nami!
  Matryona, ktorá strieľala na nepriateľa a znižovala rady, hodila granát bosou nohou a štebotala:
  - Prvý krok v živote je dôležitý!
  Marusya, ktorá vyradila nacistov, zakričala:
  - Znovu vidíš nad Zemou víry zúrivých útokov!
  A takí sú bojovníci nepružní.
  Ale stále sú sily nerovnaké. Penza už padla. A nacisti zaútočili na Saransk.
  Teraz do mesta Gorkij toho už toľko nezostáva.
  7. novembra 1944 usporiadal Stalin v Moskve ďalšiu prehliadku. Aj keď to nie je víťazstvo.
  Fritz však prvýkrát vystrelil na Moskvu balistickými raketami V-2. A v tom istom čase bolo mesto bombardované prúdovými lietadlami vrátane bombardérov Arado. Táto akcia všetkých veľmi šokovala. Rakety V-2 leteli po vysokej trajektórii a náhle spadli, ani radary ich poriadne nevideli.
  Došlo k mnohým skazám a nešťastiam. Počas prehliadky zahynuli sovietski vojaci.
  Naliehavú schôdzu mal Stalin v podzemnom bunkri, ktorý odolal aj priamemu zásahu atómovou bombou.
  Náčelník generálneho štábu Vasilevskij so znepokojením poznamenal:
  - Nemci majú novú zbraň s veľkou ničivou silou. A naše radary ho nevideli ...
  Stalin zareval a nahnevane dupol pätami:
  - Tu ste blázni! Také prekvapenie sa len tak nevidí!
  Maršál Vasilevskij poznamenal:
  - Niečo bol súdruh Stalin ....
  Beria okamžite povedal:
  - Toto sú rakety triedy A-5. Neboj sa súdruh Stalin. Nesú len osemsto kilogramov aminolónu a stoja ako dobrý prúdový bombardér. Nemci vypálili niekoľko desiatok rakiet, ale tento dizajn nevstúpil do série, pretože bombardovanie prúdovými lietadlami je lacnejšie a praktickejšie.
  Stalin, keď sa upokojil, poznamenal:
  - Takže to nie je účinná zbraň? Veľmi dobre!
  Beria s povzdychom poznamenal:
  - Ale prúdové bombardéry, to je vážny problém. S tým musí bojovať súdruh Stalin!
  Maršál Žukov navrhol:
  - Možno to vezmeme a rakety si vyrobíme sami. Myslím zem-vzduch. Čo, ovládať ich rádiom, aby zostrelili lietadlá!
  Voznesensky poznamenal:
  - Vytvorenie takýchto rakiet si vyžaduje čas! Je oveľa jednoduchšie vyrobiť veľmi lacné lietadlá z dreva, naplniť ich výbušninami a naraziť do nepriateľa. To by bol štýl kamikadze!
  Stalin súhlasne prikývol.
  - Áno, mali by sa použiť lietadlá kamikadze. Toto je naša šanca, hoci v skutočnosti to len predlžuje agóniu našej Červenej armády.
  Mali by ste nájsť niečo efektívnejšie!
  Jakovlev odpovedal s povzdychom:
  - Súdruh Stalin pracuje na novom lietadle. Zatiaľ sa ale sústredíme na dodržanie maximálneho výkonu áut. Využívajú sa všetky rezervy a k strojom dávame deti od desiatich rokov. Úplná mobilizácia, totálna aj supertotálna.
  Stalin zareval:
  - Je potrebné urobiť oveľa viac! To, čo robíte, je príliš málo!
  Molotov s povzdychom povedal:
  - Kontakt so spojencami nie je možný. Vyzerá to tak, že sme sami. Snažili sa vyjednávať s Japoncami... Požadujú územie až po Ural, čo je neprijateľné.
  Stalin zavrčal:
  - V zime treba zaútočiť na Japonsko, ale čo Leningrad?
  Žukov vycenil zuby:
  - Útok na Petrozavodsk nebol taký úspešný, ako sa očakávalo. Švédsko vstúpilo do vojny na strane Tretej ríše a my sme sa museli vysporiadať s veľkými silami. Nebolo teda možné okamžite rozvinúť ofenzívu a nepriateľ, ktorý ťahal časti Wehrmachtu, odrazil náš nápor. Mesto Leningrad je v úplnom kruhu blokády a je dôkladne uväznené. Myslím, že do jari kvôli totálnemu hladomoru vymrie celá populácia. A pád Leningradu bude nevyhnutný.
  Dodávať ho vzduchom je prakticky nemožné. Nepriateľ úplne ovláda oblohu. Nemci aj teraz dávajú rytiersky kríž, len za sto zostrelených lietadiel.
  Stalin nahnevane zavrčal:
  - Neúspešný útok!
  Žukov prikývol.
  - Veľa železníc je rozbitých a sústredili sme príliš málo síl. A musíme vzdať hold Fínom a Švédom, v obrane sú vytrvalí. To však nie je všetko. Nemci obišli aj Murmansk. Teraz je toto mesto obklopené. Nevieme, čo máme robiť!
  Stalin zavrčal:
  - Odblokovať!
  Žukov odpovedal:
  - Na to nie je sila! A nepriateľ môže dobyť celý Karelský polostrov!
  Stalin nariadil:
  - Vytiahnite sily a uvoľnite! V zime nie sú Nemci takí silní. Bude možné ich kapitálne stlačiť!
  Vasilevskij poznamenal:
  - Je potrebné zabrániť hlbokým prielomom a tam naša sila vezme nepriateľov!
  Stalin zareval:
  Budeme bojovať za komunizmus!
  Voznesensky priniesol veselšie správy:
  - SU-100 je už stelesnený z kovu a pripravený na sériovú výrobu. Podvozok založený na T-34. Pomerne ľahké na výrobu. Projektil je takmer pripravený na novú zbraň. Na frontoch sa teda už objaví SU-100. Zajtra prvý stroj pôjde dopredu!
  Stalin súhlasne prikývol.
  - Aspoň ma to potešilo! Ale T-34-85 ešte nebol odstránený z výroby. Nielen to, urobiť brnenie tenšie a znížiť hmotnosť na dvadsať ton. Bitky ukázali, že horšie to už byť nemôže!
  Voznesensky poznamenal:
  - Môžete si vyrobiť brnenie z dreva! Denne vyrábame stovky takýchto tankov, dokonca viac ako nacisti. Naše vozidlá však Fritza ľahko zostrelia aj s ľahkými protitankovými delami.
  Žukov poznamenal:
  - Tu je Gerda. Toto je skvelá dáma! Vyradila veľa našich tankov a zbraní.
  Stalin prikývol.
  - Musíme ju chytiť a usmažiť jej obnažené päty. Bolestne cool dievča!
  Žukov súhlasil:
  - Musíš to chytiť! A zničíme nacistov!
  Beria prikývol a zavrčal:
  Urobme špeciálnu operáciu!
  Stalin s povzdychom poznamenal:
  - To je skvelý nápad, ale... Ešte musíme niečo dokončiť!
  Beria zareval:
  - Poďme ich všetkých chytiť!
  Stalin pokrútil hlavou.
  - Nie... Zabíjanie hrdinov nie je dobré! Chcem, aby mi priviedli Gerdu! Toto je naliehavé!
  Beria poznamenal:
  - Naživo?
  Stalin pohotovo potvrdil:
  - Samozrejme, žijem!
  Beria zavrčal a nafúkol líca:
  - Všetko nemožné, možno to viem s istotou!
  Niekoľko dievčat sa objavilo v krátkych sukniach a s odhalenými nohami. Nosili poháre vína a žmurkali na členov GKO.
  Ždanov poznamenal:
  - Potrebujeme viac dievčat v armáde! Tam to opravia!
  Stalin uviedol:
  - Anastasii, Mirabele, Akulinu udeľujem "Hviezdu Rádu slávy" s diamantmi! Sláva ZSSR!
  Všetci jednohlasne kričali:
  - Sláva hrdinom!
  A tlieskali rukami.
  Jedno z dievčat sa uklonilo, pokľaklo a pobozkalo Stalinove čižmy.
  Najvyšší veliteľ ju polial vínom a zareval:
  - Našou silou je naša päsť!
  Beria zaštebotal:
  Hitler je hlupák!
  Stalin namietal:
  - Nie hlupák, ale stelesnenie klamstva!
  A opäť všetci tlieskali.
  . KAPITOLA #12
  Mesto Ulyanovsk bolo úplne obkľúčené, ale doteraz sa držalo .... Už je koniec novembra a sneží s mrazom. Nemci nemajú veľkú chuť útočiť a zatiaľ strieľajú.
  Vo vzduchu počasie nie je veľmi uletené. Dievčatá však stále bojujú a ukazujú zázraky odvahy.
  Gerda so svojou posádkou na Panther-2. Čoskoro by sa ale mal objaviť tank Panther-3 a bojovník na ňom chce naozaj bojovať.
  Tá medzitým strieľa na sovietske pozície.
  Bosou nohou namierila delo na cieľ a vystrelila. Rozbila sovietsku tridsiatku a zaštebotala:
  - Za sväté Prusko!
  Charlotte tiež vystrelila z dela, prebodla sovietsku húfnicu a zaškrípala:
  - Naše šťastie na veky!
  Christina tiež vystrelila, zasiahla nepriateľa bosými nohami a zakričala:
  - Pre takých chlapov, ktorí sú nás hodní!
  Magda tiež vystrelila veľmi presne a štebotala:
  - Za veľkosť impéria!
  A na najnovšom SU-100 bojujú štyria Elizabeth.
  Dievčatá zvládli novú samohybnú zbraň a strieľali.
  Alžbeta vystrelila holými prstami a spievala;
  Fašistický kat si trhá ramená,
  Tu je stojan, kliešte, vŕtačky po ruke!
  Chce ochromiť telo duše,
  Bezvýznamné monštrum, ale vyzerá cool!
  
  Sľubuje peniaze, lode na mori,
  Čo môže dať aj titul!
  Naozaj ťa daj na linku,
  Koniec koncov, pre neho ste len mŕtvola a hra!
  
  Chce vedieť o našom podnikaní,
  Čo je nové v reťazi chudobných na spútanie!
  Preto budem jazdiť veľkoryso, aby som sa dohodol,
  Aby zabudol na otca a dokonca aj na matku!
  
  Ale budeme pevne slúžiť vlasti,
  Nedá nás zlomiť krutosť kata!
  Vetva sa ohne od poryvu vetra,
  A nahé deti plačú!
  
  Áno, prehral som prvé ťažké kolo,
  Ale Všemohúci dá šancu získať späť!
  A potom ja sám pošlem nepriateľa do knockoutu,
  Moja päsť pevne zahryzne do plaza!
  
  Vlasť mi dáva takú silu
  Že je možné prekonať bolesť všetkého mučenia!
  A vypadni z tohto bezodného hrobu,
  Aby ho nezožrali, nahnevaný medveď!
  
  Ešte trochu a spása je blízko -
  Dosiahneme víťazstvo nad nepriateľom!
  Žiť pod rúškom svetla komunizmu,
  Aby slnko zalialo dom zlatom!
  A dievčatá spievali a strieľali z nového, smrteľného dela. Sú to mimoriadne impozantní bojovníci.
  Elena so smiechom poznamenala:
  - Komunizmus bude vybudovaný, veríme mu!
  Catherine súhlasila s týmto tvrdením:
  - Vybudujme komunizmus a bude triumf!
  Euphrasia to vzala a zachrapčala, vystrelila pomocou holých prstov na nohách a zasiahla Pantera.
  Potom bojovník zakričal:
  - Ach, komunizmus, komunizmus! Sofizmus bude silne rozdrvený!
  A "Panther", udrel do čela a z diaľky.
  Toto sú dievčatá, ktoré len tak ľahko nezlomíte.
  Teraz prichádza december... Japonci v podmienkach chladného počasia takmer prestali bojovať.
  No na oblohe aj napriek zimnému počasiu stále prebiehajú boje.
  Tu sú Toshiba a Toyota, dvaja japonskí piloti bojujúci ako zúfalí zlodeji.
  Toshiba zráža sovietske lietadlá holými prstami na nohách a z plných pľúc zvolá:
  - Mám super dievča!
  Toyota, ktorá vyradila ruskú stíhačku a odhalila svoje perleťové zuby, sebaisto potvrdzuje:
  - A je tu hyperaktívna žena!
  Japonky sú, samozrejme, bojovníčky s kolosálnou štartovacou silou. Cti samuraja nemožno odolať.
  Ale v každom prípade je obloha stále v plnom prúde.
  A na súši štyri ninja dievčatá začali vyhladzovať sovietskych vojakov.
  Modré ninja dievča usporiadalo recepciu, prerušilo niekoľko ruských bojovníkov a holými prstami spustilo hrášok výbušnín s kolosálnou ničivou silou.
  Roztrhla to a napísala na Twitter:
  - Ahoj Japonsko!
  Žltá nindža zaspievala aj motýliu techniku s mečmi. Prerušila množstvo súperov a zakričala:
  -Na komunistickú pomstu!
  A s holými prstami na nohách, ako spustiť ničivý dar anihilácie.
  Potom zamrmle:
  - Pre veľkosť Japonska!
  Červené ninja dievča usporiadalo recepciu s vrtuľníkom s mečmi. S holými prstami hodila smrtiaci dar smrti a zakričala:
  - Pre moju lásku!
  A potom poznamenala:
  - A kde sa mstí komunista?
  Žlté ninja dievča, ktoré rozsekalo ruských vojakov a opäť hodilo granát holou pätou, vydalo:
  - A napriek tomu, že bude polievka s mačkou!
  Biele ninja dievča, ktoré sekalo svojich súperov a hádzalo dar smrti holými prstami, vydalo:
  - Vyhráme pre myšlienky komunizmu!
  A všetci štyria bojovníci sa zborovo zasmejú a ukážu svoje perlové zuby.
  December ubehol rýchlo... Po obkľúčení Nemci zabrali Ufu aj Saransk. Ale Uljanovsk stále vydržal v úplnej blokáde.
  Stalin nariadil Nový rok držať za každú cenu mesto, kde sa narodil Lenin.
  Nemci sa však napriek mrazom už blížili ku Kazani. Takže ZSSR bol na pokraji úplného kolapsu.
  Čo robiť v ZSSR ešte nebolo jasné a nápady.
  Stalin oslavoval Nový rok v Moskve a v bunkri. Jeho pohľad bol zachmúrený, no chuť bojovať neochabovala.
  Hitler sa medzitým rozhodol usporiadať si frašku v Líbyi, kde je teplo.
  A tam si užil predstavenie bojujúcich gladiátoriek.
  Na Silvestra sa okrem bombardovania Moskvy nič moc nestalo.
  A vydanie prvej série "Panther" -3. Tento tank mal hrúbku pancierovania "Tiger" -2, ale s veľkými sklonmi a vážil iba štyridsaťpäť ton. A jeho výška sa znížila o necelé dva metre. Výkonný motor s výkonom 1200 koní je umiestnený v jednom bloku a naprieč prevodovkou. Samotné auto sa ukázalo byť dokonale vyzbrojené a s vynikajúcou optikou a hydraulickým stabilizátorom. A v úzkej veži bol kanón 88 mm v 100 EL, veľmi presný a priebojný.
  Gerda a jej tím odišli na tomto aute. Perfektná a ľahšia bežecká výbava, perfektne bežala po snehu. Táto nádrž je celkovo perfektná. A jeho pancier s veľkými sklonmi dokonale chráni čelo auta. Horná časť 150-milimetrového puzdra je obzvlášť silne chránená pod uhlom 40 stupňov od horizontály. A to je asi 330 milimetrov panciera pod uhlom deväťdesiatich stupňov. Vrchom trupu Panther-3 neprenikne ani jeden sovietsky kanón. Dno zaberá tretinu plochy čela tela pri 120 mm a pod rovnakým uhlom a tiež takmer nepreniknuteľné.
  Čelo veže je hrubé 185 milimetrov a pod uhlom 50 stupňov je tiež nepriechodné pre sovietske delá.
  Ale tu sú strany slabšie na 82 mm so sklonmi a dajú sa zabrať. Najmä SU-100, nové sovietske samohybné delo, si rýchlo získalo obľubu medzi vojakmi vďaka ľahkej výrobe a priebojnému kanónu.
  Gerda vystrelila prvý výstrel na sovietske jednotky. Prerazila tank IS-2 a vyjadrila sa:
  - Toto je dobrý bojovník!
  Charlotte si všimla, vystrelila na nepriateľa a prerazila sovietsky stroj stlačením tlačidla holou pätou:
  - Táto technika je takmer bezchybná!
  Kristina, mieriaca rýchlo strieľajúcim automatickým nemeckým kanónom holými prstami, poznamenala:
  - Palubné pancierovanie je dosť slabé! Mali by sme výkonnejšie auto!
  Magda tiež vystrelila bosou nohou, v zúrivosti ju vzala a zakričala:
  - Bola by len trojka, ale trojka šantila!
  A dievčatá sa jednohlasne smiali... Tank je naozaj dobrý, hlavne jeho jazdné vlastnosti.
  Prešiel bojovými skúškami aj auto E-100. Je však ťažká. Ale dobre chránená. A jej zbrane sa nedajú tak ľahko vziať.
  A v ňom sedia aj nemecké dievčatá. A to aj napriek chladu naboso a v bikinách.
  Adala, ktorá strieľala do protivníkov a zasiahla nepriateľa, sa logicky vyjadrila:
  Budeme žiť v komunizme!
  A s holým opätkom, ako tlačiť ....
  Agáta, strieľajúca na sovietske pozície, udierajúca protivníkov holými prstami na nohách, zaškrípala:
  - A veľkosť nášho víťazstva bude po stáročia!
  Agnes vystrelila črepiny aj na sovietsku pechotu, samozrejme bosou nohou, a zakričala:
  - Nie, nepoddáme sa Fuhrerovi!
  Dievča na tanku, Athena, udrela nepriateľa holými prstami a zakričala:
  - Pre Fuhrera, nie pre Fuhrera!
  Agnes sa zasmiala a poznamenala:
  Sme kmeň supermanov!
  Andriana, ktorá strieľala na sovietsku batériu a ničila nepriateľské pozície, ukázala jazyk a vydala:
  - Veľkosť Nemcov pozná planétu!
  A s holým kolenom, ako keby vyvíjal tlak na nepriateľa.
  Agáta, ktorá viedla oheň, poznamenala:
  - Roztrháme draka na kusy ...
  Tank E-75 ešte nebol pripravený. Führer požadoval, aby hmotnosť bola šesťdesiatpäť ton a motor 1500 konských síl pre vysokú mobilitu, s bočným pancierom aspoň 170 mm na vysokých svahoch. A chcelo to čas.
  Ale kým nacisti aj tak vyhrávajú... V januári Uljanovsk konečne padol. Fritz začal zaútočiť na Gorky a Kazaň.
  Zatiaľ vyliezli za Moskvu.
  Stalin zúril, ale nedalo sa nič robiť. V skutočnosti, čo tu robíte, úplné zlyhanie ...
  Ale dievčatá bojujú na oblohe a na zemi ...
  Nataškino SU-100 teda leteckým úderom rozbilo nemecké útočné lietadlo. Dopadlo to celkom v pohode. Aj keď nie celkom chytrý a vynaliezavý. Natasha však vôbec nie je prváčka a ako sa bude gýčovať.
  . Teraz bolo dievča v už známom tanku T-34. Len malý kamarát. Veža je väčšia a kanón má 85 mm namiesto 76. Podvozok je rovnaký.
  Dievčatá sa otočili. Sú rovnaké ako predtým, v rovnakých bikinách. A tu je auto sovietskej výroby. Na mieste sú aj mušle.
  Superman-Natasha sa spokojne uškrnul:
  - Kde sú nacisti?
  V nádrži sa objavil obraz mladého posla. Malý chlapec štebotal:
  - Toto je tank, ktorý sa objavil na frontoch druhej svetovej vojny v štyridsiatom štvrtom roku a stále slúži Červenej armáde. Oproti nemu E-25. Samohybné delo s 88 mm kanónom a 120 mm čelným pancierom. Je pekné bojovať!
  Naozaj, v diaľke, s veľkými ťažkosťami, môžete vidieť nemecké samohybné delo. Squat, s dlhým trupom. Neznáma pre dievčatá, ktoré tak skoro opustili fronty Veľkej vlasteneckej vojny. Ale Superman-Natasha okamžite poznamenal:
  Môže nás dostať. Má dĺžku 71 EL.
  Zoya okamžite navrhla:
  - Mali by ste sa pohybovať, aby ste nedostali zásah!
  Futuristka Angelica naštvane poznamenala:
  - Dočerta! Okamžite šmykli auto, ktoré bolo nad nami!
  Ich mladý kurátor-dôstojník nahnevane vyhlásil:
  - A to je ešte maličkosť! E-75 by bolo ešte horšie! Zo žiadneho uhla by ste ho neprerazili. A len tak ďalej!
  Superman-Natasha sa prekrížila a zasyčala:
  - Ako správny komunista vám hovorím - do čerta!
  Futuristická Angelica vyštekla a dupla bosou nohou:
  - Poďme hrať!
  Sovietske auto sa rozbehlo trochu pomaly a zabzučalo. Je nereálne prepichnúť Nemca do čela a Fritz mal ísť na palubu. Ale skúsiť to? Vystrelí zo svojho dela s dlhou hlavňou... Zostáva len spoliehať sa na rýchlosť.
  Superman-Natasha sa hnevá. Obyčajné nemecké samohybné delo, a dokonca ľahšie ako tridsaťštvorka, je výkonovo oveľa lepšie. Tu sa nedobrovoľne zbláznite.
  Sovietske auto sa blíži. Našťastie je prevodovka lepšia ako predtým.
  Svetlana si opiera obnažené päty a cvrliká:
  - Fuhrer, rýchlo sa otočíme!
  Futuristka Angelica to potvrdzuje:
  Zničíme Hitlera!
  Zlatovlasá Zoya zakričala:
  - Dajte mu rýchly úder!
  Vtom zasiahla ťažká strela nacistického dela priamo na päte veže. Dievčatá boli zdvihnuté a nesené v roztrhanom kove.
  A o sekundu neskôr boli všetci štyria takmer úplne nahí v nohavičkách a viseli na stojane. Pod bosými nohami krások plápolal oheň. Plamene olizovali holé, pôvabné podrážky dievčat.
  Superman-Natasha sa snažila trhnúť, no nohy mala pevne zovreté v pažbách a natiahnuté žily veľmi boleli. Bol to klasický stojan s tradičným opekaním na päte. A dievčenské nohy sú veľmi sexi a oheň olizujúci podrážky ich robí ešte príťažlivejšími.
  Ale to bolí krásky. Snažia sa dostať na slobodu. Ale podložky sú veľmi silné. A závažia naňho vešajú aj dievčatá z Valkýry.
  Tiež bojovníci v krátkych sukniach, s bosými nohami, holými rukami, no telá sú pokryté striebornou retiazkou. Hrabami hrabú oheň a hádžu uhlíky, aby sa päty ešte viac opražili.
  Tu stojan krúti kĺby a oheň smaží zospodu. A potom sa objavil princ z dynastie kráľa Wilhelma. V rukách vznešeného chlapca, princa-demiurga, ktorý vymenil druhý milión dolárov za miesto v SS, bič z ostnatého drôtu. A tiež sa jej valkýry zahrievajú plameňometom.
  Princ-božstvo žmurklo a ako by udrel Supermana-Natašku do svalnatého chrbta. Dievčatko je síce odvážne, no od päty až po zátylok ju zasiahla taká bolesť, že kráska divo kričala.
  Chlapec-princ zasadil na Zoyu ďalšiu ranu. Hoci pevne zaťala zuby, neubránila sa kriku. A na chrbte sa objavili krvavé pruhy a popáleniny.
  Barbarossa Jr. povedal s úškrnom:
  - Stále sa musíte učiť!
  Ďalšia rana padla na Futurist-Angelica. A toto dievča sa neubránilo výkriku. Chlapec vložil bosú nohu svojho dieťaťa do ohňa. Šikovnými prstami vytiahol kúsok uhlia a hodil červenému zvieraťu do tváre. Kričala ešte hlasnejšie, bolelo to!
  Barbarossa ml. povedal so spokojným pohľadom:
  - Ale ty si chcel ísť s Nemcami!
  Potom porazil aj Svetlanu. Keďže nezaťala čeľusť, kričala aj ona. Bič rozžeraveného ostnatého drôtu bol však ešte bolestivejší ako plamene pod bosými nohami. Navyše, dievčatá sú už roky zvyknuté chodiť bez topánok a ich chodidlá sú veľmi elastické a odolné.
  Ale aj tie oheň spaľuje. Valkýry už držia v rukách a bičujú z rozžeraveného drôtu.
  Superman Natasha z plných pľúc zakričala:
  - Áno, čo je?
  Barbarossa Jr. hovorí:
  - Výsluch nepoddajných dám! Ste v zajatí a budete zodpovedať za všetko!
  Natasha poznamenala:
  Nechceme takto zomrieť! Poď, nechaj nás ísť a budeme pokračovať v boji!
  Barbarossa Jr zavrčal:
  - Prečo ťa nechať ísť?
  Angelica odpovedala:
  - Sme čarodejnice a mužovi, ktorý nás zachráni, môžeme dať ten najcennejší dar zo všetkých možných!
  Barbarossa Bock bol prekvapený:
  - Áno, a čo mi dáš?
  Natasha sebavedomo povedala:
  - Urobíme z teba večnú mladosť a nikdy nezostarneš!
  Malý chlapec prikývol.
  - Áno, môžem ťa nechať ísť! Ale ako to môžeš dokázať!
  Natasha uviedla:
  "Daj ruku do ohňa a nezraníš sa!" Uvidíte, že dokážeme čarovať!
  Barbarossa Jr. opatrne vložil ruku do ohňa, roloval a s úsmevom odpovedal:
  - Áno môžeš! No, aká je vaša sloboda výmenou za moju nesmrteľnosť!
  A dievčatá majú novú šancu. A vojna stále pokračuje ... V januári boli zajatí Gorkij a Kazaň.
  Začiatkom februára Nemci, Fíni a Švédi dobyli Karéliu a postupovali do útoku na Archangeľsk. Situácia sa dramaticky zhoršila.
  Alžbety bol prevelený na SU-100 do tohto mesta.
  Bojovala tam. Február a mráz. Dievčatá však stále bojujú bosé.
  SU-100 s nepriestrelnou ochranou váži len osemnásť ton. Je zraniteľná, ale mobilná. A ona nemá stáť v zálohe, musí sa pohybovať, aby nedostala zásah.
  Pri pohybe sa nádrž zahrieva a dievčatám v bosých nohách a v bikinách nie je taká zima.
  Elizabeth strieľajúca na nacistov spievala:
  - Ale to sú podmienky! A je tu streda! Chlad je však zdraviu prospešný! Chladné počasie je dobré pre naše zdravie!
  A s holými prstami, ako dobiť nacistov. A T-4 tento malý tank je rozbitý.
  Bojovníci by mali byť bojovníkmi kolosálnej triedy.
  Ekaterina tiež strieľa bosými nohami a kričí:
  - Komunizmus má byť!
  Elena, ktorá tiež strieľala na nepriateľa a prebíjala ho päsťou, sa ohlušujúco zasmiala:
  - Čaká nás šialené víťazstvo!
  Ephrasia predierajúca sa cez tanky Wehrmachtu s holými nohami, modrými od zimy, sebavedomo odpovedala:
  - Nič nás nezastaví!
  Títo bojovníci sú jednoducho super!
  Ale, žiaľ, ich hrdinstvo je extrémne malé... Padol aj Archangeľsk... Očividne je málo munície....
  Nemci postupujú smerom k Moskve zozadu. V marci sa začali boje o Ryazan. Hitlerove hordy prúdia z východu...
  Sú potrebné niektoré naliehavé kroky.
  Moskva sa stále drží a Stalin zostavil bezpečnostnú radu. Diskusia bola nervózna. Neboli žiadne nové nápady.
  Iba Beria navrhol:
  "Možno by sme naozaj mali ponúknuť mier Tretej ríši za akýchkoľvek podmienok, pokiaľ sa nás nedotknú!"
  Stalin nahnevane odpovedal:
  - To nie je konštruktívny prístup súdruh Berija! Potrebujeme silné ťahy!
  Maršál Vasilevskij úprimne odpovedal:
  - Vaša Excelencia nemá žiadne rezervy! Takmer všetky zomleli v nerovných bojoch. Okrem SU-100 nie sú v sérii žiadne ďalšie typy nových zbraní. Je pravda, že IS-3 bude čoskoro hotový, ale tento tank je náročný na výrobu a v súčasných podmienkach bude ťažké ho uviesť do série.
  Maršál Žukov nahnevane poznamenal:
  - Ak nemôžete vyhrať, potom zostáva len jedna vec - zomrieť dôstojne!
  Stalin chcel niečo povedať, ale objavilo sa bosé dievča v krátkej sukni. Blýskajúc holými opätkami priniesla správu.
  Stalin po ňom prešiel očami a nahnevane zareval:
  - Leningrad, neschopný odolať hladu a mnohomesačnej blokáde padol! Teraz naše druhé mesto dobyli Fritz!
  Maršal Žukov roztiahol ruky a poznamenal:
  - Ach, veľký Stalin... To je strašné!
  Beria navrhol:
  - Možno na počesť tohto strieľať tisíc ľudí?
  Najvyšší veliteľ zakričal:
  -Drž hubu ty holohlavý idiot! Je potrebné niečo urobiť!
  Molotov navrhol, koktal a nervózne hladkal dievčatá po odhalených kolenách:
  - Ponúknime Nemcom dočasné prímerie a až potom začnime mierové rokovania o akýchkoľvek podmienkach.
  Stalin zakričal:
  - Skúste! Ale nebude tam žiadna kapitulácia. Moskva padne, povedieme partizánsku vojnu!
  Beria poznamenal s lichotivým úškrnom:
  - Ale to len zvýši rozsah utrpenia ľudí, súdruh Stalin. Možno...
  Stalin rozhodne udrel päsťou do stola:
  - Nie! Nech Molotov navrhne rokovania! A nič iné, sračky až do konca!
  Nemci obkľúčili Rjazaň v polovici marca. Sovietske jednotky, ktoré mali nedostatok munície, prerazili z mesta.
  Alenka a jej tím bežia, bosí sa mihajú na jarnom roztopenom snehu.
  Dievča strieľa na nacistov a spieva:
  - Sláva nášmu duchu, sláva veľkej krajine!
  A bosou nohou hodí vražedný darček smrti. A rozprášiť nacistov na všetky strany.
  Anyuta, strieľajúci na súperov, vydal:
  - A naša rana, posvätný dar a honorár!
  Alla tiež beží, strieľa na nacistov, bosou nohou hodí výbušný balík uhlia a syčí:
  -Nikdy sa nevzdáme!
  A teraz trblietavá Mary, strieľajúca na nacistov, dôkladne ich kosiaca a vrčiaca so škrípaním zubov, kričí:
  - Nikto nás nezastaví!
  A jej holá päta vyslala ničivý balík smrti a drvenia.
  Marusya, strieľajúca na nacistov, celkom logicky poznamenáva:
  - Komunizmus nikdy nezmizne!
  Matryona, ktorá strieľa na nepriateľa a znižuje rady, celkom logicky a racionálne poznamenáva:
  - A viera v stranu zostane po stáročia!
  A holé prsty prinesú dar zničenia.
  Dievčatá utiekli z ringu. Ale situácia je stále napätá.
  A nemajú kam ísť.
  Jarné topenie trochu oddialilo postup Nemcov. Okrem toho sa nacisti spojili s Japonskom a pristúpili k okupácii Strednej Ázie.
  Aj to ich rozptýlilo a apríl prebehol relatívne pokojne. A v máji bol konečne prepustený prvý sovietsky tank IS-3. A mohol byť doručený do prvomájového sprievodu.
  Zostarnutý a zoslabnutý Stalin sa na to pozrel zhrbený. Jeho výraz bol smrteľne unavený.
  IS-3 sa vzhľadom na pracnosť výroby stále nemohol stať sériovým.
  Jeho podstatným rozdielom od týchto dvoch bol iba tvar veže. Bola ako lietajúci tanier a jej čelo bolo ako zobák žeriava. Samozrejme, zvýšený uhol sklonu chránil prednú časť dobre, no skomplikoval výrobu. Navyše spodná časť čela bola zraniteľná a ak tam zasiahol projektil, tak sa už neodrazil.
  Stalin mávol rukou a zmizol v bunkri, začala ďalšia nacistická razia. Leteckých úderov sa zúčastnili TA-400 a Yu-287 s reverzne zameteným krídlom.
  A opäť vysielali balistické strely navádzané krídlami.
  Kremeľ utrpel značné škody.
  Stalin vážne uvažoval o úteku ich Moskvy.
  V polovici mája, po dokončení prerozdelenia Strednej Ázie, nacisti začali ofenzívu proti Moskve z východu a západu. Nasledoval ďalší krutý boj.
  Sovietske jednotky bojovali hrdinsky. Ale sily sú príliš nerovnaké. V bojoch sa objavili aj tanky E-75 Tiger-3. A masívne "Panther" -3. Takéto súboje sú, povedzme, mimoriadne.
  Do konca mája začiatkom júna nacisti dokončili prakticky úplné obkľúčenie Moskvy.
  Stalin slávnostne oznámil, že zostane v hlavnom meste a bude tam stáť až do smrti.
  Moskva bola ostreľovaná a bombardovaná. Bola obklopená veľmi silnými obrannými líniami, ktoré nie je také ľahké prekonať. V hlavnom meste boli sústredené obrovské zásoby munície a potravín.
  A Stalin v podzemnom meste bol relatívne bezpečný.
  Hitler 22. júna 1945, keď uplynuli presne štyri roky od začiatku Veľkej vlasteneckej vojny, nariadil zastaviť útok na hlavné mesto a namiesto toho ho systematicky ničiť delostrelectvom a lietadlami. A pokračujte v sebavedomom bombardovaní.
  Založená ofenzíva sa presunula na Sibír. Bolo treba zabrať Sverdlovsk a Čeľabinsk, kým tieto mestá nezasypali snehom... Koncom júna začiatkom júla obe kľúčové mestá dobyli po tvrdohlavých bojoch... Nemci sa presúvali cez Sibír. Sovietske dediny padali jedna po druhej.
  Tu sa nacisti v septembri 1945 priblížili k Novosibirsku. Aj o túto osadu sa rozpútali boje.
  Červená armáda bojovala po boku miestnych milícií. Tamara tu bojovala ako hrdinka.
  Je koniec septembra, sneží a mrzne. A prápor dievčat bojuje bosý a ukazuje úžasné hrdinstvo.
  A bojovníci bojujú ako panteri.
  Tamara sa otočila, bosou nohou hodila výbušný balík uhlia a zaškrípala:
  - Nikto nás nezastaví! Nikto nás nemôže poraziť!
  Ostatné dievčatá zúfalo reve:
  - Zomrieme, ale nevzdáme sa!
  A boj pokračuje...
  Novosibirsk padol až začiatkom novembra... Vojna pokračovala. Sovietsky zväz stále nekapituloval. Moskva bola zablokovaná a pod paľbou.
  V podzemnom meste bola uskladnená strategická zásoba potravín a munície, takže sa tam dalo vydržať dosť dlho.
  Nemci mesto neustále bombardovali a ostreľovali.
  Nechýbal ani nový ťažký tank "Rat". Tento stroj vážil dvetisíc ton a bol vyzbrojený niekoľkými delami.
  Ako prielomový tank bolo použité vozidlo so 400 mm pancierovaním... Prešlo bojovou skúškou....
  Ale uviazla na ježkoch a zničil ju pilot kamikadze, ktorý do nej vrazil.
  Napriek tomu sa nový tank "Rat" -2 objavil ešte väčší a ťažší ...
  Stalin oslavoval Nový rok 1946 v Moskve, ktorý ešte nebol vzatý. Veľký vodca ZSSR počítal so zázrakom. Moskva sa stala skutočným pevnostným mestom.
  Zásoby potravín by mohli vydržať ešte niekoľko rokov a vzhľadom na pokles populácie v dôsledku bombardovania a ostreľovania aj dlhšie. Ale munícia závisela od rýchlosti a intenzity útokov.
  Beria však poznamenal:
  - Možno sa súdruh Stalin dohodne s Hitlerom na našej slobode?
  Najvyšší vrchný veliteľ rezolútne vyhlásil a udrel päsťou do stola:
  - Nerozprávam sa s kanibalmi Lavrenty! Rozumieš!
  Beria s povzdychom poznamenal:
  Dúfajme v zázrak!
  Stalin s kvákaním poznamenal:
  -Trpezlivosť a trochu snahy!
  . EPILOG
  Nový 1946 sa odohral v miestnych bojoch. Nemci a Japonci postupne dobyli všetky väčšie mestá. Ako posledný padol v auguste Verchojansk. Nemci mali nové tanky AG-50 vo forme pyramídy.
  Tamara a jej tím zúfalo bojovali vo Verchojansku.
  Dievčatá boli ako vždy bosé a v bikinách.
  Stáli na smrť. A holými prstami hádzali výbušné balíčky smrtiacej sily.
  A potom, keď sa minula munícia, mohli prejsť cez pivnice a tunely do tajgy.
  Boli pripravení chopiť sa zbraní a opäť viesť vojnu, aj keby išlo o partizánsku vojnu.
  V ZSSR vznikli partizánske zóny a rozpútala sa podzemná vojna.
  Hlavné mesto sa stále zdržiavalo, takže Hitler ho chcel vyhladovať a zachrániť svojich vojakov, ktorých už zomrelo príliš veľa.
  A dievčatá medzitým rôznymi spôsobmi a metódami vyhladzovali nacistov a Japoncov.
  Najmä Natasha a jej tím.
  A skončili späť v T-34-85. Auto určite nie je nové. A do konca štyridsiateho šiesteho roku zastarané.
  A tu je AG-50. Pripomína nízku pyramídu s veľmi dlhým kmeňom. Celý stroj má šesťdesiatpäť ton. Hrúbka panciera zo všetkých uhlov je 250 mm pod uhlom. Pre granáty je T-34 absolútne nepreniknuteľný.
  Superman-Natasha naštvane zasyčal:
  - Je to ako práca! Zdvihnite horu!
  Futuristická Angelica sa obzrela. Teraz boli vo svojich tradičných bikinách. A napadlo ma niečo krásne.
  A Svetlana holými pätami stlačila páky a riadila tank. Zasyčala:
  - Manéver! Len manéver!
  AG-50 je vybavený výkonným 105 mm kanónom s dĺžkou hlavne 100 EL. Je schopný zasiahnuť na veľkú vzdialenosť. Navyše na tej tridsiatke štyri s kvalitou brnenia nezáleží. Jeden zásah a je koniec.
  Svetlana začne kývať sovietskym tankom. Nepriateľ strieľa. Strela sa dokonca mierne dotkne panciera. Ale našťastie to šmýka. Ale sila je kolosálna - uránové jadro.
  Superman-Natashka zašepkala svojimi šarlátovými perami:
  - Na ikonách so smutnými tvárami - ríša sa znovu zrodí!
  Futuristka Angelica vystrelila holými prstami na nohách. Strela zasiahla stacionárnu pyramídovú nádrž. A skĺzol z brnenia do odrazu. Je veľmi šikmá a stmelená.
  Nemecký tank je samozrejme nepreniknuteľný, zo všetkých uhlov, dokonca aj pre IS-7. A kde je pred ním T-34-85?
  Opäť Nemci strieľajú... Svetlana stlačila holú pätu na brzdu. A dokázala uniknúť tanku pred porážkou. Hoci smrteľná súčasnosť skĺzla veľmi blízko.
  Superman-Natasha v zúrivosti povedala:
  - Áno, zasekli sme sa!
  Futuristická Angelica sa zachichotala. Chladne si strhla podprsenku. Odhalené vysoké prsia s jahodovými bradavkami. Vycenila perleťové zuby. A štebotal:
  - Zbabelec nehrá hokej!
  A stlačila svoju šarlátovú bradavku na spúšť. Taká je odvážna a iskrivá diabolka. Alebo možno láskavý, ruský vtelený anjel.
  Projektil vyletel z nie príliš dlhej tlamy. Zmietlo to ... A pristálo priamo v kufri nemeckého AG auta. Odrazil ho ako suchár.
  A všetky štyri dievčatá v zbore štekali:
  - Raz, dva - mám to! Fritz dal rohy tak!
  A ako trasú bosými nohami. Tu sú dievčatá! A keď pri streľbe použijú holú hruď, je to stokrát efektívnejšie.
  Superman-Natasha s úsmevom poznamenal:
  - Tento tank je teraz pre nás bezpečný. Ale ako ho zničiť?
  Zoya s úsmevom navrhla:
  - A v bojovom kovbojskom štýle to zametieme!
  Svetlana zrýchlila pohyb svojho tanku. Ale nepriateľ sa zrazu otočil a pribehol mu na päty. Zrýchlil prekvapivo rýchlo: predsa len motor s plynovou turbínou. A bol jednoznačne rýchlejší ako T-34-85.
  Ako keď slon uteká pred Moskou. Všetko by bolo v poriadku. Ale slony sa dokonca dokážu veľmi rýchlo pohybovať.
  Superman-Natasha nahnevane dupala na brnenie bosou nohou a revala:
  - Tu! No ako sme zaostali za nacistami!
  Zoya so smútkom v hlase spievala:
  - Všetko nemožné je v našom svete možné!
  A potriasla si vlasmi, farby lístkového zlata.
  Futurist-Angelica spievala s potešením a vystrelila ďalší projektil. Narazil do pancierovej kormy a zlomil sa.
  - Do bezprecedentné sny ísť ... Sú oneskorené vence tkanie ... Gerasim bol raz nemý! Teraz nadáva!
  Svetlana stroho poznamenala:
  - Nadávať sprostosti je vulgárne!
  Superman-Natasha chcel povedať niečo vtipné. Potom sa však objavil ďalší fašistický tank. Tentoraz E-75. Tiež dobre chránené v čele, ale oveľa horšie zo strán. Pravdaže, tridsiatka štvorka to stále nedokáže preraziť.
  Tentoraz si Zoe vyzliekla podprsenku. A odhalil šarlátovú bradavku.
  Vzala ho a hruďou stlačila spúšť. Zbraň fungovala...
  Guľa opäť zasiahla priamo do hlavne masívnej pištole. A stopäťmilimetrové delo bolo nefunkčné.
  A tento Nemec sa mu vyrútil na päty. Dobrým spôsobom, ako znefunkčniť najviac chránené vozidlá, je naraziť do kufrov.
  Superman-Natasha šťastne vyhlásil:
  - Tu vidíš! Vyhrali sme!
  A tu je tretí tank. Tentoraz "Kráľovský lev". Má zbraň, 450 mm bombu. Ak je taká vec v prdeli, nebude sa to zdať vôbec málo.
  Superman-Natasha sa tentokrát rozhodla zastreliť sa. Vyzliekla si podprsenku. Aký vysoký a pevný hrudník má stále. Svieža ako dievča. A bojovník to vezme a stlačí rubínovou bradavkou.
  Škrupina vyletela ... A "kráľovský lev" sa dostal priamo do suda. A ako to obrovské auto vybuchne. Že pár tankov stojacich na okrajoch odletelo niekoľko stoviek metrov.
  Áno, a tridsaťštyri sa triaslo. Auto sa takmer prevrátilo a zdvihlo ho zo zeme.
  Futuristka-Angelica si pri pristátí dokonca udrela čelo a kričala:
  - Ako kone somáre!
  A pohrozila Fritzovi päsťou.
  Superman-Natasha bola potešená a odhalila svoje perleťové, veľmi veľké zuby:
  - Tu sme dali nepriateľovi! Ako sa patrí!
  Zoya s radosťou spievala:
  - Láska a smrť! Dobrý a zlý! Čo je sväté, čo je hriešne... Ale mne je to jedno!
  A dievča hýbalo bosou nohou po kove.
  Ďalším nepriateľom je E-100. Auto je nebezpečné. S odpaľovačom bômb a 75 mm kanónom s veľmi dlhou hlavňou. Takáto útočná modifikácia je schopná plniť úlohu stíhača tankov. A na sovietsky tank by stačilo aj sedemdesiatpäťmilimetrové delo.
  A hlaveň bombardéra je pokrytá uzáverom.
  Superman-Natasha sa prekrížila s bosou nohou a štebotala:
  - No, porazíme ho?
  Zoya vycenila zuby a súhlasila:
  - Samozrejme, že budeme!
  Futuristka Angelica stlačila spúšť šarlátovou bradavkou. Zbraň fungovala. Vypľulo to vražedné obvinenie. A zlomila pomerne tenkú, no dlhú hlaveň nemeckého dela.
  Svetlana nadšene tweetovala:
  - Dobre! Teraz ma nechajte strieľať!
  A bojovníčka obnažila aj jej trup. Celé štyri hrudníky sú navrchu. A dokonca veľmi krásna, sexi, zvodná. Tak s takými dievčatami sa chceš milovať. No, čo môže byť lepšie ako oni? Pravdepodobne len iné dievčatá!
  A potom dievča zachytilo okamih, keď sa uzáver začal otvárať. A pomocou jeho šarlátovej bradavky vystreliť projektil na nemecký bombardér.
  A Fritz nestihol ani len žmurknúť... Len čo to vezme a vybuchne... Dymiaci kov sa rozprášil na všetky strany.
  Svetlana si pretrela silné ruky a zaškrípala:
  - Som skutočné dračie dievča!
  A ako sa smeje! A on to vezme a ukáže jazyk!
  Superman-Natasha to vzal a nadšene spieval:
  - Patriot! Sovietsky vlastenec! Koľko Fritza ste zabili!
  Zoya zachytila pieseň, triasla nahou hruďou a pokračovala:
  - Patriot! Červený patriot! A dievčatá všetky vaše sny!
  A tiež bojovník ako sa to vezme a vybuchne smiechom! A jazyk ukáže! A vycenil zuby-tesáky!
  A hýbte pákou bosými nohami...
  Dievčatá sú tu jednoznačne najlepšie, aj keď majú zastaranú nádrž. A pokračujú v partizánstve.
  Ale 20. apríla 1947 sa začal nový útok na Moskvu. Zúčastnili sa ho Japonci, Turci a celá zahraničná armáda.
  Hitlerovi nakoniec došla trpezlivosť a rozhodol sa ukončiť ZSSR. A osobne so Stalinom, spájajúc s ním partizánsku vojnu, ktorá stále horí na území Ruska.
  Ako keby Moskva padla, vojna sa nepochybne skončí.
  A začal sa rozhodný, všeobecný útok.
  Do útoku prešli aj superťažké tanky "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 a ďalšie.
  Po prvé, mesto bolo ostreľované balistickými raketami.
  A použili sa aj bojové, nezraniteľné diskety Tretej ríše. Taká je armáda.
  Alenka a jej tím sa statočne stretli s Nemcami a dali im do boja.
  Alyonka hodila granát holými prstami, vystrelila dávku a zarevala:
  - Pre ruského ducha!
  Anyuta strieľala do protivníkov a kosila rady nepriateľov, štebotala holou pätou a podľahla balíku smrti:
  - Za veľkosť komunizmu!
  Alla, ktorá strieľala na nepriateľov ZSSR a hádzala bombu holými prstami, vykríkla:
  - Za matku Rus v komunizme!
  Maria, ktorá vedie dobre mierenú paľbu na nepriateľa a s istotou ho kosí, poznamenala a odhalila zuby:
  - Rusko potrebuje nového vodcu!
  Matrena poznamenala, strieľala a s istotou ničila protivníkov a holými prstami na nohách dala ďalší dar smrti:
  - Samozrejme, je to potrebné!
  A z jej hodu, ktorý spadol do klziska, sa zrazili dva nemecké tanky.
  Marusya, strieľajúca na nacistov, energicky poznamenala:
  - Všetko bolo v ZSSR, ale nepriateľ vzal číslo!
  A s holou pätou, ako spustí vražedné a neúprosné!
  Alenka povzbudila svojich priateľov:
  - Neponáhľajte sa pochovať Rusko! Aj my máme čo robiť!
  A prstami na bosej nohe hodí ničivý dar záhuby.
  Anyuta, strieľajúci na nacistov, súhlasil s týmto:
  - Urputne porazíme nepriateľov, rieka vlasti nevyschne!
  A s holým, okrúhlym podpätkom dievča energicky vezme a podľahne nepriateľovi.
  Alla, ktorá strieľala na nacistov, vypustila z praku kus výbušniny, pričom holými prstami potiahla šnúrku, vydala:
  - Bude to len nadčlovek - kto nahradí Stalina!
  Maria strieľajúca s úžasnou presnosťou a hádzanie granátov holými prstami prehovorila:
  - Všetko, čo sa nemení, všetko je k lepšiemu!
  Matryona, zrazila Fritza dobre mierenými strelami. A potom, keď poškodila nádrž bosou nohou, poznamenala:
  - My svojou nemennou a hrdinskou vôľou!
  Marusya hodila bosými nohami celý zväzok granátov. Takže samohybná zbraň nacistov sa otočila a zaškrípala:
  -Budem najsilnejší!
  Alla, ktorá vyradila transportér od nacistov hodom, granáty s holou pätou, si všimla a opravila:
  - Nie ja, ale my! Všetko je silnejšie!
  Alyonka spievala na zvýšenie svojej bojovnej nálady a skladala za pochodu. A ostatné dievčatá, ktoré strieľali do nacistov, zdvihli;
  Sme dievčatá z krajiny ZSSR,
  Čo je pochodňou pre celý svet...
  Ukážme, poznajme veľkosť príkladu,
  Tu sú spievané hrdinské činy!
  
  Dievčatá sa narodili pod červenou vlajkou,
  A bosí sa ponáhľajú cez mráz ...
  Dcéry a synovia bojujú za Rusko,
  Niekedy nevesta daruje chlapovi ružu!
  
  Nad vesmírom bude červená vlajka,
  Svietiť tak jasne ako plameň fakle...
  Koniec koncov, máme hrdinský švih,
  A náš banner sa leskne ako červená taška!
  
  Neverte, ten prekliaty fašista neprejde,
  A ruský duch nikdy nezmizne...
  Víťazstvo otvorí nekonečný účet,
  Pozdravme všetkých!
  
  Rusko je úžasná krajina
  Dali ste komunizmus národom...
  Navždy štedro darované Bohom,
  Za vlasť, za šťastie a slobodu!
  
  Nepriateľ nebude môcť poraziť vlasť,
  A bez ohľadu na to, aký krutý bol prefíkaný ...
  Náš neporaziteľný ruský medveď,
  Ruský vojak je tak známy svojím víťazstvom!
  
  Krásna sovietska krajina
  Dievčatá v ňom sú hrdé na to, že sú krásne...
  Je nám daná navždy narodením,
  A buďme féroví komsomolci!
  
  Bojujeme na okraji Moskvy,
  Víchrica snehových závejov a dievčatá sú bosé ...
  Nedajme vlasť Satanovi,
  dokonca strieľame presne kosami!
  
  Takže v zúrivosti dievčatá túžia bojovať,
  A vrhajú holý výbuchový balík s pätou ...
  Je to len fašista, pretože vyzerá cool,
  V skutočnosti len zlý Kain!
  
  Nepriatelia nemôžu poraziť dievčatá,
  Narodili sa pod takou hviezdou...
  Nepremožiteľné monštrum je náš medveď,
  Kto urobil z vlasti manželku!
  
  My ruské dievčatá sme dobré
  Nebojíme sa mučenia a mrazu ...
  A odraziť, veriť útoku zlej hordy,
  Nepriateľ sa z dávky naštve!
  
  Nepriateľ sa dokázal odtlačiť od Moskvy,
  Aj keď má veľkú moc...
  My dievčatá sme na seba také hrdé
  Protivníci miznú všetci do hrobov!
  
  Neverte, Rusko nemôže byť porazené nepriateľmi,
  Keďže každý rytier z plienok ...
  Lovec sa zmenil na korisť,
  A protivník je ešte dieťa!
  
  Ale ruský duch, verte veľkému duchu,
  Viete, v ňom sú skryté také sily ...
  Bude rozdrvený na nepriateľa v páperí,
  Veď rytieri sú v bitkách neporaziteľní!
  
  Dievčatá zahoďte pochybnosti
  Sme najodvážnejší na svete...
  Zvrhnime hordy Satana do pekla,
  Namočme protivníkov všetkých do záchoda!
  
  Svätá vojna sa skončí
  Na planéte bude pokoj a ráno...
  Ona je navždy so slnkom, ktoré je známe,
  Aby navždy žiarilo leto!
  
  A komunizmus večný v sláve,
  A Lenin a veľký Stalin sú s nami ...
  V krvavom filme je len teraz fašizmus,
  A naša vôľa je silnejšia ako oceľ!
  
  Moje Rusko vládne po stáročia
  A dal šťastie celému vesmíru ....
  Potrebujete silu oceľovej päste
  A udatnosť, ale rozumný výsyp!
  
  
  
  ČAROdejnice VYTVÁRAJÚCE DIVOČNÉ ZBRANE
  Gerda, Charlotte, Magda a Christina, ktoré v tom čase testovali Tiger, tiež vyvíjali sľubný model: Panthers -2. Dievčatá umiestnili motor a prevodovku do jedného bloku - naprieč a vežu urobili úzku a menšiu. A prevodovka bola nainštalovaná na samotnom motore. V dôsledku toho sa "Panther" -2 ukázal ako silueta pod dva metre a počet členov posádky sa znížil na tri osoby. Hrúbka pancierovania čela trupu sa pri veľkých sklonoch zvýšila na 120 mm a pod svahmi na 82 mm. A veže majú až 150 mm čelo a 82 mm boky, pod svahmi. Zároveň sa celé vozidlo znížilo na 35 ton, čo umožnilo vystačiť si s motorom s výkonom 700 koní a zvýšila rýchlosť a manévrovateľnosť tanku. Zároveň sa zlepšila aj priechodnosť auta a podvozok sa stal ľahším a oveľa jednoduchším na opravu a údržbu. Celkovo je tu šesť valčekov, čo je praktické a pohodlné. Hitler mal rád "Panther" -2 a vstúpil do série od 43. septembra. Auto je vydarené, s dobrou, priebojnou a rýchlopalnou zbraňou. Pracovala a pohybovala sa rýchlo, s vynikajúcou ergonómiou.
  A čo je najdôležitejšie, bolo to jednoduchšie na výrobu a vyžadovalo menej kovu. A zároveň sa vyznačovala schopnosťou prežiť kapitál. Nie je také ľahké preraziť takéto auto s veľkými sklonmi pancierovania.
  Sovietske jednotky mali vážny problém. Navyše Nemci namiesto programu Fau investovali do vývoja populárnej stíhačky a vytvorili XE-162, jednoduchý a lacný na výrobu, veľmi ľahký a ovládateľný.
  Ukázalo sa, že tento stroj bol vyvinutý v priaznivejších podmienkach a relatívne ľahko ovládateľný. A nie je pre ňu také ľahké to zvládnuť.
  Uvalil som na sovietske a spojenecké jednotky kruté letecké bitky. Stíhačka vážila v prázdnom stave iba jeden a pol tony a pozostávala takmer výlučne z dreva. Stroj sa teda ukázal ako mimoriadne efektívny.
  Situáciu zhoršila skutočnosť, že nemecké dievčatá začali aktívne vstupovať do leteckých jednotiek.
  Albina a Alvina začali aktívne skórovať, bojovali spravidla naboso a v jedných bikinách. A tieto dievčatá sa nedali zraziť. A oni sami tak aktívne odrezali nepriateľa. A aké krásne boli tieto blondínky: len pravé Árijky!
  Albina pôvabnou nohou stlačí spúšť, zostrelí pár sovietskych lietadiel a zakričí:
  - Sláva Tretej ríši!
  Alvina stlačí spúšť šarlátovou bradavkou, zasiahne tri sovietske autá a zareve:
  - Sláva našej vlasti!
  Bojové dievčatá - nemôžete povedať, že sú slabé. Nie, sú veľmi agresívne a dokážu každého roztrhať na kusy.
  Skvelá ako celok, táto armáda. A v zime sa frontová línia stabilizovala. Mainstein podnikol protiútok a podarilo sa mu poraziť sovietske jednotky cez Dneper, čím vytvoril pár veľkých kotlov. Nemcom sa podarilo odraziť aj ofenzívu pri Leningrade. Tu sa spoliehali na silnú líniu obrany. Plus po porážke na Ukrajine Stalin z tohto smeru odstránil niekoľko divízií a umožnil Nemcom odrážať útoky. Front vydržal a Nemci dokázali vydržať v zime po celom obvode útoku.
  Gerda osobne bojovala na "Panther" -2 spolu s dievčatami. A napriek zime krásky bojovali bosé a len v jedných bikinách.
  Gerda stlačila tlačidlá joysticku holými prstami, zasiahla nepriateľa a zaškrípala:
  - Sláva našej ríši!
  Charlotte tiež stlačila páku holými prstami, zbúrala tridsaťštyri vežu a s agresivitou potvrdila:
  - Sláva hrdinom!
  Kristina sa zmlátila stlačením tlačidla šarlátovou bradavkou a narazila do sovietskeho stroja a zaškrípala:
  - A sláva nám!
  Magda vypálila dávku štyroch guľometov, odrezala sovietsku pechotu pomocou holých prstov na nohách a vydala:
  - Večná, víťazná sláva!
  Dievčatá sú teda nezbedné a nahé, ich okrúhle podpätky sa lesknú.
  A pri priblížení "Tiger" -2 tento tank s hmotnosťou päťdesiatpäť ton sľubuje, že bude mať ochranu 250 milimetrov čela a strany 170 milimetrov.
  To s 88 mm kanónom v 71 EL, veľmi slušné auto.
  A na jar Nemci už postupujú v Taliansku a suverénne drvia spojencov.
  Obsadia Neapol a vtrhnú na Sicíliu.
  A státisíce spojeneckých vojakov sa vzdávajú. A poriadne ich rozdrviť. Nemeckí Panthers sú nezastaviteľní.
  A dievčatá prinútia Angličanov padnúť na kolená a bozkávať ich obnažené, vyryté nohy a jazykom olizovať krásky okrúhle päty.
  V júni sa spojenci pokúsia postúpiť vylodením jednotiek v Normandii. Tam však utrpia zdrvujúcu porážku. Opäť státisíce väzňov a množstvo ukoristenej techniky.
  Roosevelt dostane infarkt a stane sa neschopným. Spojené štáty americké sa snažia obmedziť takúto náročnú vojnu. Británia zvažuje možnosti zmierenia s Fritzom. Situáciu zhoršuje silnejšie bombardovanie anglických miest pomocou prúdových lietadiel. A britské stíhačky takéto lietadlá nedokážu dobehnúť.
  Churchill teda začne prosiť o mier. Ale Fuhrer je neoblomný. Prekypuje vedomím vlastnej sily.
  Ale Briti stále súhlasia s mierom. A to znepokojuje Stalina, ktorý ponúka Führerovi prímerie. Hitler súhlasí so zastavením nepriateľských akcií na tri roky za predpokladu, že nedôjde k partizánskej sabotáži a strany zostanú na svojich hraniciach a ZSSR bude predávať ropu a chlieb Nemcom.
  Stalin s tým súhlasil... A Fritz im rozviazal ruky.
  Prvým úderom je, samozrejme, Gibraltár. Po zajatí tejto pevnosti môžete presunúť jednotky do Afriky na najkratšiu vzdialenosť. Pri útoku na pevnosť Nemci použili najnovšie útočné pušky MP-44, dievčatá ich tiež vylepšili: urobili ich oveľa jednoduchšími a spoľahlivejšími.
  A Albina a Alvina bojovali na oblohe, dievčatá, vďaka ktorým boli nemecké lietadlá oveľa praktickejšie a rýchlejšie.
  A rozdrvili spojencov sprava aj zľava. Gibraltár by sa dal do pohybu. Franco bol nútený súhlasiť s Hitlerovým ultimátom. Nenechajte nacistov okupovať vašu krajinu.
  Nemci zrýchlili na tankoch a prenikli do polohy nepriateľa.
  Po páde Gibraltáru Fritz vstúpil do Maroka. A pohybovali sa, zaberali územia. Tanky Fritz sa pohybovali najmä v Alžírsku. "Panther" -2 rýchlo kĺže po piesku. Bol vylepšený o výkonnejší motor a pretekal. Panther-2 úplne uspokojil armádu svojou ochranou čela a Tiger-2 bol vo všeobecnosti úžasný tank. Spojenci padli ako zrazení.
  Nemecké dievčatá bojovali v púšti, zvyčajne bosé a v bikinách. Kožu len namazali špeciálnym ochranným krémom, aby sa nespálila.
  Potom si krásky zajatých Angličanov kľaknú na kolená a dievčine sa ligocú päty. A páči sa im to, najmä Afričania, ktorí to robia s nadšením.
  Štyridsiaty piaty rok bol pre Nemcov veľmi úspešný, zajali väčšinu Afriky, Blízky východ. A v prvej polovici štyridsiateho šiesteho roku dobyli aj Indiu, Barmu a zvyšok Afriky. A bolo viac problémov so zásobovaním vojsk, naťahovaním komunikácií, terénom ako s odporom britských a amerických jednotiek. Navyše, koloniálne jednotky neboli veľmi ochotné bojovať. V technike majú Nemci v kvalite drvivú výhodu. Napríklad ME-262 X má rýchlosť až 1200 kilometrov za hodinu a je vyzbrojený piatimi kanónmi. A Spojené štáty a Británia, hoci sú viac-menej vhodné na bojové použitie, nemajú prúdové stíhačky a ešte viac bombardéry.
  Navyše Nemci mali diskotéky, rozvíjali sa rýchlosťou rádovo štyri zvuky. Boli úplne nezraniteľní pre ručné zbrane, vďaka laminárnemu prúdu, ktorý prúdil okolo áut. Ale kvôli tomu sami nemohli strieľať. Ale na druhej strane bolo možné zhodiť bombu z výšky a použiť ju na prieskum, a čo je najdôležitejšie, naraziť do nepriateľských vozidiel tak, že ich zrazíte tryskami.
  Lietajúce taniere sú účinné zbrane s dlhým dosahom a sú schopné lietať z Európy do Spojených štátov. A tie občas viedli veľmi krásne dievčatá, ktoré radšej bojovali naboso a v bikinách.
  Tu sú Gertrúda a Eva v lete. Toto sú dve úžasné zlatíčka. Chytili sa napríklad čierneho Američana. Priviazaný k polene. A tak na jeho mužskej dokonalosti jazdili dlho, až väzeň stratil vedomie, prepracoval sa.
  A teraz Gertrúda s holými prstami vzala a namierila disketu na cieľ, čím zostrelila americké lietadlá. Tu je bojujúce dievča.
  A Eva tiež s pomocou svojich odhalených prstov nasmeruje auto na nepriateľa smrtiacou silou.
  A zúrivo naráža na nepriateľa a autá Anglicka a USA padajú.
  Vylodenie Nemcov plánované na koniec novembra. Po prvé, v tejto chvíli nikto nečaká. V skutočnosti počasie nie je veľmi dobré a je riskantné prežiť. Ale v pokojných dňoch môžete preplávať Lamanšský prieliv a pristáť. Okrem toho existujú výhody pri nočnom pristávaní, pretože je oveľa ťažšie brániť sa v noci.
  Nemci v tom čase veľmi zabili anglickú a americkú flotilu.
  Takže pristátie bolo očakávané bez problémov. Silnou údernou silou sa mali stať špeciálne prápory dievčat, ktoré aj v mrazoch konca novembra chodili bosé len v jedných bikinách.
  Vylodenie sa začalo 26. novembra 1946. Na výročie volieb do Reichstagu, po ktorých Hitler dostal post ríšskeho kancelára.
  Nenašiel sa nikto, kto by zastavil pristátie. A v ofenzíve sa zúčastnili veľké masy pechoty a dokonca aj najnovšie pyramídové tanky. Do ktorej sa nedá preniknúť zo žiadneho uhla.
  Dievčatá v nich samozrejme bojujú a konajú statočne.
  A niektorí bojovníci už bosí lámu ľadovú hranu na kalužiach zamrznutých v noci. A bojujú veľmi tvrdo. A robia úžasné zázraky. A keď hádžu granáty holými prstami a roztrhajú Britov na kusy, stane sa to mimoriadne cool...
  Gerda zas bojuje na pyramídovom tanku Tiger-4 s kanónom a bombometom a to veľmi statočne. Posiela projektil za projektilom a trhá nepriateľov na kusy.
  Nie tak, že sa umýva, ale gúľaním, stláčaním tlačidiel joysticku holými prstami na nohách, dievča reve:
  - Aktívne obnažujeme zuby, vyhladzujeme veľmi silno!
  Charlotte používa pri streľbe šarlátovú bradavku, stlačí ju na pákovom ovládači a zasiahne nepriateľa, štebotala:
  - Náš univerzálny stavebný tím!
  Lupanula s raketometom a Christina s holými prstami. Rozbila veľa protivníkov a zavrčala:
  - Za veľkosť Tretej ríše!
  zahučala za ňou Magda. Tentoraz s jahodovou bradavkou. Roztrhol nepriateľa a zareval:
  -Za árijský komunizmus!
  Tu sú dievčatá na super úrovni! A ako pechota dievčat behá s bosými nohami a hádže granáty za pochodu. A aké je to skvelé a smrtiace.
  Dievčatá sú také bojovné a krásne.
  A drvia britskú pravicu a ľavicu. Nie je prekvapujúce, že s takouto ofenzívou a vylodením Francúzska a Nórska Anglicko vydržalo iba desať dní. Toto je skvelé!
  Metropola padla. A ďalšou etapou je cesta do Ameriky. Vo februári Nemci napriek zime vykonali vylodenie na Islande: operácia Icarus a dobyli toto dôležité územie.
  A opäť sa bitiek zúčastnili bosé dievčatá z rôznych práporov SS.
  A podarilo sa im to blýskať holými pätami cez sneh.
  Stalin v marci 1947 navrhol Hitlerovi spoločnú vojnu proti Spojeným štátom. Fuhrer s tým súhlasil, ale pod podmienkou, že ZSSR získa späť iba Aljašku, nejakým spôsobom zákonné územie. A nebude žiadať viac.
  Stalin s tým súhlasil... A invázia sovietskych vojsk cez Aljašku začala. Tak rýchlo a brutálne.
  Nové sovietske tanky sa pohybovali.
  Posádka Elizabeth bojovala na úplne prvom, experimentálnom a nie celkom dokončenom tanku T-54. apríla 1947. Na Aljaške je stále sneh, no ruské dievčatá bojujú bosé a v bikinách. A také pekné dievčatá.
  Elizabeth strieľa holými prstami na nepriateľa. Americký Sherman zasiahne. A bojovníčka vycenila zuby:
  - Sláva myšlienkam veľkého komunizmu!
  Ekaterina strieľa aj holými prstami na vytesaných nohách a kričí:
  - Sláva víťazným výsledkom našej armády!
  Elena tiež vystrelila, tentoraz použila šarlátovú bradavku na hrudi, zasiahla nepriateľa veľmi dobrými známkami a zavrčala:
  - Sláva novým rozhodujúcim víťazstvám!
  Euphrasia zaútočila na oponentov, použila jahodovú bradavku a udierala "Pershing" zaštekal:
  - A vyhráme!
  Bojovníci sa zrejme rozpŕchli ako škriatkovia. A tak sú Američania mlátení.
  Tu projektil zasiahne čelo tanku, ale okamžite sa odrazí. Elizabeth reve a skáče:
  - Sláva myšlienkam komunizmu!
  A ako odpoveď vyšle aj projektil, s pomocou holých prstov na nohách. Toto je dievča, ktoré je na skutočnej misii.
  Takéto sú krásy bojov.
  Sovietske jednotky sa zdržiavali na Aljaške. A v máji prišiel úplne prvý IS-7 stelesnený v kovu.
  A na ňom je posádka tanku Alenka.
  Tu je taká bojovná dievčina. Keď strieľal na nepriateľa, zasiahol ho mimoriadne presne.
  A pištoľ, aká silná: 130 mm. Udiera do nepriateľa z veľkej diaľky. Pre Američanov je hlavným tankom stále Sherman, čo je dobré len na bodovanie nemeckých a sovietskych tankových es. Existuje o niečo lepší Pershing s výkonnejšou zbraňou ako 90 mm kaliber. A veľmi malý "Supershing", ktorého kanón má kalibr 90 mm a má dĺžku hlavne 73 EL, je schopný spôsobiť nebezpečnú ranu sovietskemu stroju IS-7 na palube a blízko. Americké delá vôbec neberú pyramídové nemecké tanky zo všetkých uhlov pohľadu. IS-7 je vyrazený do boku. T-54 - "Supershing", môže byť blízko čela a na palube na diaľku. Ale zatiaľ má ZSSR hlavný tank T-34-85, ktorý ešte nebol vyradený z výroby a bojuje s Američanmi. Je približne rovnaký ako Sherman a slabší ako Pershing.
  Sovietski vojaci to teda majú ťažké. A so závisťou sa pozerajú na jediný, úplne prvý experimentálny tank IS-7.
  Toto auto je hrdé a cool.
  Bojujú aj IS-2 a IS-3. Posledné auto v čele nie je preniknuté okrem "Supershingu". No a IS-3 sa dá prepichnúť aj do spodnej časti trupu.
  IS-2 je trochu slabý v prednom pancieri veže.
  Dievčatá Natashka a jej tím bojujú na tomto tanku. Bojové krásky. A oni z IS-2 dodávajú zdrvujúce údery so smrtiacimi projektilmi.
  Natashka stlačila nohy holými prstami a vyhodila vraha, prerazila Američana a vyaknula:
  - Sláva myšlienkam dobrého komunizmu!
  Zoya pritlačila svoju šarlátovú bradavku k páke zabijaka a skríkla:
  - Za árijský pokoj a poriadok!
  Augustína tiež vystrelila nahou pätou, zasiahla nepriateľa a zaštekala:
  - Za rozhodujúce víťazstvá!
  A nakoniec Svetlana vyhodí nohy pomocou holých prstov, podreže nepriateľa a zaškrípe:
  - Pre veľkú silu!
  Bojovníci Červenej armády postupovali cez Aljašku. Prišlo leto a bolo teplo a dievčatám v bikinách a bosým na tielkách prialo. Nemci, ktorí prekonali Grónsko, pristáli v Kanade. A z juhu sa začali sťahovať z Argentíny. V Brazílii došlo k rozdeleniu na pronemecké a proamerické frakcie. Nemci silným úderom svojich bojaschopnejších divízií rozhodli vec vo svoj prospech.
  Nacisti mali výkonnejšiu a účinnejšiu útočnú karabínu, ktorá strieľala z veľkej vzdialenosti a veľmi rýchlo. Yankees trpeli porážkou za porážkou.
  Z juhu postupoval nový tím anglických dievčat pod vedením Jane Armstrongovej... Bojovník bojoval v lete v Brazílii... Proamerické sily vzdorovali len pomaly.
  Ale vo Venezuele boli bojovníčky konfrontované americkými jednotkami. Bojovali na zastaranom "Pantherovi" -2, ktorý už bol prakticky ukončený v prospech pyramídových modelov vybavenia.
  Ale Briti, dokonca aj na tomto tanku, boli silnejší ako Američania. Strieľali z pištole na Shermany, ktoré už boli beznádejne zastarané, mohli bojovať len za rovnakých podmienok so sovietskymi tridsiatimi štyrmi.
  Jane vystrelila holými prstami na nohe z diaľky. Zasiahnite nepriateľa a zaštebotali:
  - Toto je veľkosť Británie - nezmizne!
  Gringeta holými prstami narazila do nepriateľa svojimi dlátami. Rozbila Shermana a zaškrípala:
  - Naše kráľovstvo bude cool!
  A ukázala jazyk!
  Potom Monica vystrelila, zasiahla nepriateľa priamo na cieľ bosými nohami a zavrčala:
  - Za spásu duše!
  A po nich lupanula a Malanya. Presne zasiahli nebezpečnejšieho Pershinga a rozbili jeho trup.
  Samozrejme, s holými prstami na nohách zavrčala:
  - Sláva myšlienkam kráľovských síl!
  Dievčatá bojovali veľmi agresívne a konštruktívne.
  A v Kanade sa pohybovali vybrané nemecké jednotky. Gerda na tanku "Tiger" -4 pyramidálne rozdrvila Ameriku a jej panstvá. A zlomili sa pod drvivými údermi nepriateľa.
  Gerda vystrelila pomocou holých prstov, zasiahla nepriateľa a zakričala:
  -Za árijský komunizmus!
  Charlotte tiež udrela, tentoraz šarlátovou bradavkou na hrudi, prebodla americké auto a zachrapčala:
  - Za veľkosť Nemecka!
  Christina zasiahla aj nepriateľa. Rozdrvila jeho brnenie pomocou holých prstov vyrezávaných nôh ako škrupinu vajca a zachrapčala:
  - Za naše fenomenálne úspechy!
  Magda tiež hromžila, drvila nepriateľa ako hlinu a revala:
  - Za také prostriedky, ktoré sa v rozprávke nedajú povedať, perom nepopísať!
  Treba poznamenať, že dievčatá sú mimoriadne bojovné a veľmi mobilné. Aj s nimi je naozaj zábava.
  A potom padli hlavné mestá Kanady: Quebec a Toronto. A život sa stal lepším, Fritz a zábavnejším ...
  Hitler vyhlásil, že Amerika skončí!
  S vývojom atómovej bomby sa to USA nepodarilo. Je vidieť, že šťastie sa v tomto prípade odklonilo od Ameriky v prospech Wehrmachtu. No a čo? Existujú aj iné základy víťazstva a úspechu. Takže je priskoro na zúfalstvo.
  Ale Fritz so svojimi zahraničnými plukmi sú ako jednotky oveľa lepšie ako Spojené štáty. A sú schopní veľa pri ničení nepriateľa.
  Tu Gerda napríklad chytila čierneho bojovníka. A tak ho trápili, nútili ho milovať sa, až spustil z kopýtka. A vlastne je to celkom fajn.
  Na jeseň štyridsiateho siedmeho vstúpil Fritz na územie samotných Spojených štátov amerických. Sovietske jednotky stále bojovali v Kanade.
  Alenka na IS-7 bojovala s celou brigádou Shermanov a Pershingov. Shermany tu boli triedy Firefly s dlhohlavňovým 76mm kanónom, ktorý je pre IS-7 nebezpečný pri streľbe do boku. Dievčatá boli teda vo vážnej situácii. IS-7 má pre všetky svoje prednosti delo s obmedzenou muníciou a nie príliš rýchlo strieľajúcou.
  Tu Alenka vystrelila pomocou holých prstov, zasiahla Američana a zaškrípala:
  - Na mojej vojnovej ceste!
  Anyuta striedavo mlátila s pomocou šarlátovej bradavky, trafila Shermana a zakričala:
  - Za víťazstvo ZSSR!
  Alla tiež búchala pomocou holých prstov. Prerazilo to americké auto a zakričalo:
  - Za myšlienky komunizmu!
  Maria tiež udrela päsťou pomocou jahodovej bradavky, rozbila súpera na kusy a zasyčala:
  - Za veľké Leninove rukopisy!
  A Matrena sa poddala holou pätou, rozdrvila Shermanovo brnenie a zaškrípala z plných pľúc:
  - Pre mojich rytierov svetla!
  Toto je päť, toto sú dievčatá - nemôžete nájsť chladnejšie! A všetky sú také mladé a svieže. A dievčatá voňajú ako med. Niet divu, že vojaci s takým potešením olizujú lono Venuše jazykom. A stále sa oblizujú.
  Áno, IS-7 podľahol späť, aby ho neroztrhali na kusy. Preto je toto tank, všetky tanky sú tank.
  Možno okrem pyramídovej nemčiny...
  Ale väčšina Shermanov bola zabitá a zvyšok ustupuje.
  Tak striehli sovietske dievčatá.
  A na oblohe Anastasia Vedmakova a Alenka Sokolovskaya mlátia Fritza. Pokryškin sa týmto dievčatám nevyrovná. A krásky bojujú naboso a v bikinách. A šarlátové bradavky prsníkov sa používajú pri streľbe, čo zvyšuje bojovú účinnosť streľby.
  Ale lepšie si rozumie s Albinou a Alvinom. Dievčatám sa podarilo získať šesť stupňov Rytierskeho kríža. Najvyšší Rytiersky kríž šiestej triedy Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi im bol udelený po zostrelení viac ako tisíc lietadiel.
  Tu sú dievčatá - dievčatá všetkým dievčatám ...
  Anastasia Vedmakova a Alenka Sokolovskaya však zhromaždili viac ako dvesto lietadiel. A už mali osem hviezd hrdinu ZSSR.
  Anastasia stlačila holými prstami spúšť leteckej pištole a so škrípaním zrazila americké auto:
  - Mám super dievča!
  Alenka Sokolovskaya sekla na nepriateľa pomocou šarlátovej bradavky na hrudi, zrazila tri lietadlá a štekala:
  - A som ešte chladnejší!
  Toto sú dievčatá, také dievčatá!
  A zničiť Ameriku.
  No, samozrejme, Alvina a Albina to robia ešte zábavnejším a cool.
  Alvina používa pri streľbe šarlátové bradavky ...
  A Albina jahoda...
  A obe dievčatá veľmi radi pracujú s jazykom s nefritovými, pulzujúcimi tyčami. Majú takú vášeň a krédo agresie!
  Albina stlačila holé prsty na nohách a zaštebotala:
  - A idú na more, temperamentné dievčatá!
  Alvina, streľba, potvrdil:
  - Cool element, zabíjajúci element!
  A teraz sa Nemci a Sovieti a Japonci vklinili hlbšie do amerického územia.
  Japonci majú svojich bojovníkov: ninja dievčatá. Veľmi odvážny a bojovný.
  Tu je modré ninja dievča, ako holými prstami uvoľňuje žiletku a odsekáva hlavy Američanom a blázonom:
  - Neprejdú!
  A sekne mlyn mečmi.
  A žlté ninja dievča bude držať skutočného ventilátora s mečmi. A potom, s holými prstami, bude hádzať jedovaté ihly a spúšťať ich so zabíjaním yankeeských jednotiek a udierať oponentov.
  A zavýja z plných pľúc:
  - V celej japonskej sláve!
  A dievča s ryšavými vlasmi, ako šikmý mlyn udrží, a podreže nepriateľov.
  A potom to vezme holými prstami a buchne po nich a rozhádže Yankees rôznymi smermi. Toto je krása boja.
  A rev:
  - Sme ninjovia!
  A potom dievča s bielymi vlasmi ninja usporiada recepciu helikoptérou s mečmi. Rozsekajte protivníkov, rozdrvte ich. A zo šarlátovej bradavky šľahá bleskami a hučí:
  - Za víťazstvo Japonska!
  No takýmto zlodejom nikto neodolá! Tu sú dievčatá, všetky dievčatá, dievčatá ...
  A sú takí agresívni.
  Ale tu bitky dunia s kolosálnou intenzitou. Sily osi sa presúvajú zo severu a juhu a doslova stláčajú Ameriku gigantickými kliešťami.
  Tu je klip z kedysi slávnej krajiny, ktorý ohromuje fantáziu.
  Na konci jesene sa Fritz už takmer vklinil na územie Spojených štátov.
  Tu Gerda bojuje v tanku Tiger-4 a cestou si spomína na svojho bývalého,
  Tiež veľmi slávne výkony.
  Gerda bola trochu od krvi, ale potešila sa. Náladu však pokazil strašný smrad vychádzajúci z rozrezaného brucha ghúla a strach, že pribehne ďalších sto, ak nie viac, tých istých tvorov.
  Charlotte medzitým chytila svojho húževnatého protivníka za hlavu a predviedla smrtiacu techniku "dvojitého Nelsona", keď stvoreniu vykrútila krk. Ohnivý bojovník sa tu ukázal byť v úlohe akejsi matky Terezy - v zmysle milosrdenstva k brutálne zbitému ghúlovi. Vyjadrený:
  - Som láskavý, láskavý a moja matka je láskavá - ako múdra sova!
  Gerda sa obávala:
  - Nerozumieš?
  Charlotte bola prekvapená.
  - Čomu mám rozumieť?
  "Nepočujú dinosaury alebo kríženci potkanov a švábov?" Gerda našpúlila pery.
  Charlotte sa zachichotala.
  "Nečakal som, že budeš taký hlupák!" Áno, zabijeme ich najmenej tisíc!
  - Udreli ťa palicou po hlave!
  - Nie. Ver mi, megagnóm nás počuje. - Potom dievča koktalo. "Ak ho sultán trpaslíkov nezobral, to znamená, nezavolal ho do služby, potom nemohol ísť príliš ďaleko od nás.
  Gerda sa s veľmi slabou dôverou spýtala:
  "A ostatní trpaslíci, elfovia, anihobiti?"
  Charlotte rýchlo s mužskou bezohľadnosťou uhasila svoju poslednú nádej:
  - Iní možno počujú, ale čo ich to zaujíma? Pozná iba megagnóma Kiy-Dar.
  Gerda si začala utierať zakrvavenú nohu o obrovský bujný list. List len navonok vyzeral mäkký, no v skutočnosti bol pichľavý. Bosá blondínka povedala morálku:
  - Nie je všetko zlato, čo sa blyští, ale všetko, čo páchne, sa vždy ukáže ako hovno! Na svete je toľko špiny, že v čistotu stvoriteľa nemožno uveriť ani po niekoľkých krokoch na zemi!
  V reakcii na to Ohnivý diabol opäť zasyčal vzduchom vo svojej plastovej rúrke. Potom dievčatá dlho počúvali noc. Ale megagnóm Kiy-Dar nepočul, ba ani nemohol počuť. A očividne tu nebol žiadny iný trpaslík.
  Gerda spievala:
  - Ak sa zrazu ukázalo, že priateľ nie je ani priateľ, ani nepriateľ, ale škriatok ... To znamená, že čakáme na blázinec!
  Charlotte prerušila svojho priateľa:
  - No, chceš, aby nás prekryla légia ghúlov? Poď nohami a rýchlo!
  Opäť pokračovali vo svojom vyčerpávajúcom behu, hoci obaja bojovníci už boli chorí únavou. Niekedy Gerda zaspávala za pochodu, v sladkých krátkych chvíľach sa zdalo, že leží, odpočíva (akýsi druh spánku vo sne - to je jednoducho neuveriteľná pohoda!). No vízie sa rozpadli ako hruda hliny, ktorá spadla na zem - ľahko a bez námahy, len telo sa nervózne triaslo. A potom sa všetko začalo odznova, akoby sa kývalo neviditeľné kyvadlo. Okolo bola akási polorealita a polorealita, musel som si vypúliť viečka, aby sa mi, ťažké, nezavreli. Bosé nohy dievčat boli surovo prepichnuté, no práve táto hrozná bolesť im nedovolila úplne zabudnúť a stratiť zmysel pre realitu. A krajina sa postupne menila.... Vysoké steny jasne ukazovali cez tmu naokolo, unavený blonďavý bojovník bol ako v čiernej kamennej chodbe. Boli tam zvuky, ťažká ozvena jeho behu. A pred nami bolo ešte niečo hrozné a nehybné. Na dievčatá čakalo niečo živé, hoci neviditeľné, a rozbehli sa tam. Samozrejme, nechceli spadnúť do pekla, no aj tak bežali ako ovce prenasledované tigrom. Nie je ani jasné, prečo začali snívať o takom odpade, možno kvôli extrémnej fyzickej námahe posledných týždňov vojny v púšti Afriky a v horách Ázie ...
  Gerda zašepkala:
  -A aj nebo môže byť peklom, že do pekla nemusíš dlho plávať!
  Niečo chytilo dievča za ruku. Vedomie sa vrátilo späť k bojovníkovi. Zrazu zistila, že stojí na mieste. Zem sa vpredu jemne zvažovala. A ozvalo sa slabé špliechanie vody. Do vyčerpanej tváre dievčaťa dýchala sviežosť a vlhkosť.
  Gerda zvolala:
  - Wow, môžeš dokonca utiecť do neba!
  - Viry! Charlotte si precítene povzdychla. - Miesto blaženosti padlých veľkonemeckých vojakov. - Jej zvučný bojovnícky hlas bol plný skutočnej radosti.
  Gerda nezdieľala tento optimizmus:
  "Skôr ako predpolie Virius."
  Charlotte nadšene povedala:
  - Kde je pole, tam je pole!
  Gerda si spomenula na legendu, spomenula si, ako na ceste do Reich-Saray prekročili malú striebornú rieku. Z výšky kráľovského koňa sa prechod zdal jednoduchý a rýchla zábava. Blonďatá bojovníčka sa dokonca cítila ako sultán, alebo sultánka, čo je mimochodom ešte lepšie! Ale jedna vec je sedieť na obrovskom elitnom koni a druhá vec je cestovať na vlastných nohách bohyne. Zaujímalo by ma, aká hlboká a zradná je táto rieka?
  Gerda prefíkane, ale obrazne poznamenala:
  - A predpolie je moje!
  - Vieš plávať? Ryšavé dievča sa k nej otočilo.
  Gerda pokrčila plecami.
  - Aká hlúpa otázka. Kde ste videli zástupcu elitného práporu SS, ktorý nevedel plávať.
  Charlotte rozhodne potriasla svojimi horiacimi kaderami.
  - Zabudnite na elitu SS. Existuje úplne iný svet alebo dokonca nekonečný vesmír s nespočetnými svetmi. Nie je všetko ako u nás!
  "Môžem?" opýtala sa sama seba Gerda a znova sa pozrela do prázdna, ktoré bolo vo vnútri bojovníka.
  Charlotte zamrmlala:
  -No, porodte rýchlo! Čas beží!
  "Samozrejme, že by som mal vedieť plávať!" povedala veselo plavovlasá bojovníčka, keď videla pochybnosti v nežnej a zároveň impozantnej tvári svojho priateľa.
  Motýľ veľkosti albatrosa s modro-žltými škvrnitými krídlami mával tykadlami na znak potvrdenia, že blondínka s odhalenými nohami hovorí pravdu.
  "To je to, čo predpokladám tiež, alebo takmer áno," odpovedala Charlotte neisto. - Hoci poznáte príslovie: moriak sa zamyslel a dostal sa do polievky, vrana sa nenazdala a skončila v hrkálke! V každom prípade je lepšie, keď vieš ako, pretože ťa nemôžem dostať von. A máme len jednu cestu - na druhú stranu.
  Gerda pevne zaťala päste.
  -Samozrejme, ten v pohode plával!
  Charlotte varovala:
  "Mohli by sme mať problémy s mečom!"
  Očarujúci bojovníci sa priblížili k samotnému okraju pobrežia a vstúpili do čiernej nočnej vody. Gerda cítila tlak vody - riava mala mierny prúd. Bosá blondínka si kľakla a chtivo sa napila, načo si ním posypala unavenú zaprášenú tvár. Ospalosť okamžite zmizla. Voda bola chladná a jemná, chcel som si do nej ľahnúť a uvoľniť boľavé svaly ženského tela ...
  Gerda s nadšením povedala:
  - A míny v popredí sú neviditeľné!
  - Počkaj minútu! zašepkala Charlotte.
  Gerda bola prekvapená:
  - A aké sú tu zase pasce?
  Ohnivý bojovník ubezpečil:
  - Nie, ale ... myslím, že ešte máme šancu!
  Ohnivá bojovníčka jej špongiami opäť pobozkala biely plast. Počúvala a pozorne sa obzerala.
  Gerda sa zase uvoľnila a zdalo sa, že sa živí božskou energiou z vody. Charlotte sa jej spýtala:
  - A vidíte, je pre mňa ťažké sústrediť sa na tomto mieste.
  Obzrela sa aj odhalená blondínka. Zdalo sa mi, že sa čoskoro rozsvieti. Tma prestala byť čiernočierna, keďže nedávno sa v jej nepreniknuteľnosti objavili nestále medzery - zdalo sa, že ešte trochu viac a rúška noci padne. Prenasledovanie sa teda začne veľmi skoro. Dobre, že sa dostali k rieke. Gerda nadvihla obočie a pozorne sa pozrela: na jej nohách bola jasne viditeľná voda, ktorá privádzala mužov do šialenstva, nejasne - uprostred prúdu. Druhá strana sa takmer utopila v tme.
  Snehobiely bojovník poznamenal:
  - Kiež by teraz mužské ruky hladili naše vyčerpané telá, z ktorých napätím presvitali žily. Ako by sme si to užili? Ó trpiace telo nevinných dievčat. Moje lono bohyne Venuše, tak chce lásku a šťastie, po čom túži každá žena!
  Charlotte si opäť vzala fajku. Tentoraz sa Gerdovi zdalo, že vo vzduchu alebo na zemi sa niečo chvelo. A na holom opätku blonďatej bojovníčky sa čosi šúchalo s hrotmi a zároveň také nežné. Uviedla:
  - Tu je rozkošou hroznýše.
  - Počul si? Mladý ohnivý diabol ju vzrušene chytil za ruku. - Kroky megagnóma! Voňala snehobiela žena? odpovedal Kiy-Dar. Charlotte pobozkala svojho priateľa na ucho. - Ver mi, naše víťazstvo je blízko, On je niekde tu!
  Gerda poznamenala:
  - Áno, blízko... Ako Mesiac pre bubáka!
  Charlotte začala silnejšie fúkať do píšťalky vyrobenej z magického plastu vytvoreného elfmi (aj keď techno-mágia!), potom pritlačila ucho k zemi. Tentoraz bolo vzájomné otriasanie pôdy oveľa citeľnejšie.
  Gerda filozoficky poznamenala:
  - Existuje také znamenie, že čím dlhšie budete mať smolu na začiatku, tým úspešnejší bude koniec!
  - Áno ... - Smaragdové oči najkrajšieho dievčaťa veselo prižmúrili, - prišiel na zavolanie! Key-Dar!
  Gerda si priložila prst na pery:
  - Áno, buď opatrný. Možno to vôbec nie je ten megagnóm, alebo stvorenie úplne iného poriadku!
  Zamrzli a počúvali. Chvenie zeme bolo rovnomernejšie, ťažšie. Niekde neďaleko, medzi "ostrovmi" kríkov, si razil cestu obrovská postava. Bol ako gigantický džin, ktorý poslušne hľadal pána, aj keby to bol posledný bezbradý mladík...
  Charlotte uviedla:
  - Asi si ani nevieš predstaviť všetku silu megagnómov. Sú to také mocné stvorenia, že pred nimi ustupuje aj pekelný oheň!
  Gerda okamžite namietala:
  - Nie, prečo si neviem predstaviť ... Ak je škriatok silné stvorenie, potom by mal byť megagnóm rádovo silnejší. Veď už samé slová mega, to je miliónkrát viac!
  Charlotte ochotne, ako dievča na rande s popovou hviezdou, súhlasila:
  Áno, máš pravdu priateľ môj! Presne v milióne je to celá neporaziteľná armáda!
  Gerda bola prekvapená:
  "Prečo si mu nezavolal skôr a nenechal našich priateľov zomrieť?"
  Namiesto odpovede ju mladá a ryšavá diabolka opäť pobozkala na píšťalku a vzduch ušiel s jemným syčaním zo zakrivenej trysky. A zrazu Charlotte na pol nádychu zamrzla a smaragdové oči mala zaguľatené. Ohnivý vlk si sadol do vody a dotkol sa Gerdinej ruky. Chcel som tak veľa, mal som jej odpovedať, keď zrazu...
  Bosé nohy dievčaťa zrazu zapálili takou ostrou bolesťou, že odrazu vyskočili a ... konečne sa prebudili. Madeleine držala palicu s pripojeným elektrickým drôtom. Na ružovom sa objavil pľuzgier elektrického výboja, dokonca mierne zrohovatený od behu po horúcom piesku a ostrých horských kameňoch.
  Kapitán SS zavrčal:
  - Vstaň a priprav sa obliecť si uniformu! Pred poľným maršálom sa nemôžete chváliť v jedných bikinách! Pozri, zlatko, dostaneš odmenu, ale ak vyhodíš hlúposť, tak nechám Conanovo koleso točiť jeden deň a zároveň dám elektrický šok. - Madeleine sa tu hrozne zatvárila. - Aj keď nie, nie deň, ale celý týždeň, bez jedinej minúty oddychu. Ešte máme čas.
  Dievčatá sa rýchlo začali zhromažďovať .... A na inom kontinente sa tiež konali zaujímavé akcie a podobne.
  Áno, a teraz je bitka späť a bojovníčka Gerda pomocou holých prstov na nohách vyšle smrtiacu silu. Stroskotaný Pershing sa zastavil.
  Vkráda sa sem niečo väčšie a nemotornejšie. Najnovší americký vývoj, samohybné delo s kalibrom dela s dĺžkou 155 mm a hrúbkou panciera 305 mm. Váži stodvadsať ton a je veľmi pomalý. Sotva sa plazí...
  Gerda dobre mierenou strelou rozbila Shermana a poznamenala:
  - Ide do našej duše!
  Charlotte vystrelila holými prstami, rozbila nepriateľa na roztrhané kusy kovu a zaškrípala:
  - Za česť a vlasť!
  Christina zdesene poznamenala:
  - Môžete ho vložiť do bombardéra?
  Magda sebavedomo vyhlásila:
  - Nechajte to na mňa!
  A dievča namierilo delo na nepriateľa svojimi húževnatými prstami a mlátilo.
  A americké monštrum sa zastavilo a vybuchlo.
  Toto sú dievčatá z Tretej ríše - výborne!
  Prišla zima a IS-7 sa pohybuje po snehu. V Amerike prebiehajú boje. Krásky zo ZSSR zúrivo bojujú.
  Alenka vystrelila na Pershing holými prstami a rozbila protivníka.
  A zakričala:
  - Sláva ruskému komunizmu!
  Anyuta tiež zasiahla granátom. Techniku aplikovala s pomocou holých prstov na nohe a vravela:
  - Poviem Superman dievča!
  Alla tiež vzala a vystrelila a zasiahla ďalší tank Patton. A tak v pohode.
  Aký druh zeleniny je tento najnovší tank Patton? Je to "nadváha", len so silnejším motorom s výkonom 810 koní a šikmejším pancierom.
  Aký pôsobivý stroj, ktorý sa môže stať problémom pre T-34-85. Ale IS-7 ju bije ako z diaľky. A sovietsky tank, ktorý dostal projektil do čelného panciera, ho poslal do odrazu. Tu je bojové vozidlo. A v reakcii na to jedným švihom sfúkne Američana.
  Potom Maria vystrelí, presne zasiahne nepriateľa. Prebodne ho a zakričí:
  - Naša armáda je silná, chráni svet!
  A používa aj odhalené prsty na nohách.
  A potom bude Marusya v prdeli. A rozdrvte nepriateľské brnenie na žetóny. S pomocou v tomto prípade holou pätou.
  A rev:
  - Za nové Stalinove reformy!
  Je to taká bojovná kráska a chce sa páčiť každému.
  Takto funguje tím na IS-7, ktorý je na čert.
  Ale tu prichádzajú dievčatá.
  Elizaveta bojuje na T-54. A koná zúfalo. Taká agresívna sviňa.
  A dievčatá majú veľmi dobré auto. A strieľajú z nej mimoriadne presne.
  Napríklad vzali a stlačili "Supershing" a kričali:
  - Náš svätý komunizmus!
  Elizabeth namierila pištoľ holými prstami na nohách. Lupanula pri cieli a zaškrípala:
  - Moje víťazstvo bude skvelé!
  A žmurkla na svojich spoločníkov.
  Ekaterina mlátila pomocou šarlátovej bradavky a kričala:
  - Za naše veľké víťazstvá!
  A ako sa z plných pľúc smeje.
  A Elena s pomocou holých prstov narazí do nepriateľa. Zlomila silné brnenie, rozštiepila kov a zaškrípala:
  - Mocný náš národ!
  A rev z plných pľúc...
  - Hurá!
  A Euphrasia tiež mláti nepriateľa, tentoraz jahodovou vsuvkou. Rozdrvte nepriateľa a blábolte:
  - Za veľkosť komunizmu na všetkých planétach galaxie!
  Toto sú najlepšie dievčatá na svete. A nič ich nemôže zastaviť ani obmedziť.
  Ekaterina kričí a trasie hruďou:
  - Mám super dievča!
  A jej bradavky sú obliate rubínmi... Raz nimi strčila do tváre černocha a prinútila ho lízať. Potom jazykom olizovala jeho mužskú dokonalosť. Aká príjemná chuť.
  Aké je to pre dievča pekné - neopísať väčšiu rozkoš na svete.
  Dievčatá takto drvia nepriateľa. A tešia sa zo svojich slávnych víťazstiev a kolosálnych úspechov.
  A Anastasia Vedmakova a Alenka Sokolovskaya sú vo všeobecnosti úžasné dievčatá. Vlny vášne a tsunami žiadostivosti v nich len kypí.
  Anastasia vystrelí svoju šarlátovú bradavku na nepriateľa, zasiahne lietadlo Yankee a zakričí z plných pľúc:
  - Som krásny superman!
  Alenka Sokolovskaya, ktorá pokračuje v rozdrvení nepriateľa pomocou jahodových bradaviek a revu:
  - A ja som vyšší ako dievča všetkých na svete!
  Takéto sú bojovníčky a musím povedať, že ešte nejaké ukradli! Nikto im nemôže odolať.
  Dokonca aj Amerika ... a každá už získala desať zlatých hviezd hrdinu ZSSR ...
  Za taký fenomenálny úspech dostali špeciálne ocenenie: diamantovú hviezdu hrdinu ZSSR. To je samo o sebe veľmi čestné a cool.
  Bavte sa krásky!
  To najlepšie, samozrejme, ešte len príde!
  Oleg Rybačenko vykonal ďalší zákrok v Saudskej Arábii.
  Cárska armáda Mikuláša II. rozšírila ruské územie. Spolu s Olegom teraz bojovalo dievča Margarita Korshunova. Tiež mutant - bojovník, ktorý dostal nesmrteľnosť.
  No, večné deti priviedli k poslušnosti všetky tieto gangy mudžahedínov. A porazili ich - prinútili ich zložiť prísahu ruskému cárovi.
  Oleg Rybachenko sa zároveň nebráni napísať krásne a trochu iné pokračovanie dobrodružstiev dievčat;
  Po novom roku Nemci a koalícia výrazne postúpili naprieč USA. Američania, ktorí sa vysporiadali s technologicky vyspelejším nepriateľom, prehrávali.
  Koncom marca sa Wehrmacht priblížil k Washingtonu a začal zaútočiť na hlavné mesto USA.
  Súboje boli nerovné a bolo vidno, že dievčatá tu vyhrávajú... Hlavne pyramídový tank, Gerda je dobrá, ako jej kompozície.
  Gerda počas ostreľovania Bieleho domu, keď jej tank zasiahla priama paľba, zaspala a snívala takto ...
  Videla partizánku Laru Mikheyko, ktorú chytili nacisti. Štrnásťročné dievča zastrelili pred nacistami. Dvaja z jej spoločníkov boli zabití. A ona sama sa ukryla v chatrči.
  Babička ju chcela vydať za svoju vnučku, no nacisti jej neverili. A zobrali ma... Pátranie sa čoskoro začne.
  A potom Lara schmatla granát, nacisti padli. Dievča sa v duchu rozlúčilo s týmto svetlom a odhodilo ho ... Granát však nevybuchol.
  Nebolo možné hrdinsky utiecť.
  Laru zrazili, párkrát ju udreli a pod oko jej urobili modrinu. Ale neudreli tvrdo, zrejme sa báli ochromiť!
  Keď ju priviedli do chatrče na výsluch, Lara sa správala drzo.
  Odvážne sa pozrela do očí plukovníka SS a povedala:
  - Fritz ťa čoskoro zničí! Počuť rinčanie zbraní, smrť prichádza z Červenej armády!
  Plukovník odpovedal:
  - Odvážne dievča, zoznámiš sa s bičom!
  Lara odvážne vykríkla:
  Bolesť ma nedesí!
  Plukovník nariadil:
  - Vezmite tohto bastarda von s plagátom: partizán a ukážte celú dedinu!
  Policajt rýchlo povedal:
  - Na ulici snežilo a je mráz... Nemalo by sa dievča vytiahnuť bosé, aby si ochladilo zápal!
  Plukovník SS súhlasne prikývol.
  - Správny! Nech je ako naboso v mraze, možno sa spamätajte!
  Lara mala roztrhaný kabát, aj sveter. Zostali len v jedných bavlnených šatách. Vyzuli si hrubé topánky a čierne pančuchy. Dievča zostalo bosé v jedných, ľahkých šatách.
  Na krk jej zavesili plaketu s nápisom: "Som partizán." A keď mu zozadu zviazali ruky, vyviedli ho na verandu. Bosé nohy dievčaťa boli chladné a zasnežené.
  Lara sa usmiala. Bola naozaj v rozpakoch z tej modriny na tvári, z toho, ako vyzerala. A v snehu môžete chodiť naboso. Jej chodidlá sa počas leta veľmi zdrsnili v dôsledku mnohých prechodov naboso. Nedávno sa obula a nie je to prvýkrát, čo musí znášať zimu a hlad.
  Lara odišla a ďalej sa usmievala. Fúkal vietor, rozfúkal jej medenočervené vlasy a pod bosými nohami vŕzgal sneh.
  Dievča kráčalo s takým pohľadom, ako princezná na tróne. A zanechal po sebe elegantné, malé stopy, takmer detské chodidlá.
  Ľudia na ňu hľadeli so súcitom.
  Jedna z babiek v kožuchu zamrmlala:
  - Hrôza! Vedú dievča bosé!
  Počasie bolo slnečné a Larine stvrdnuté, mozoľnaté podrážky ledva trpeli chladom. Prešla k sebe a vycenila zuby.
  Tu ju popálila rana biča. Dievča skríklo a zahryzlo si do pery.
  Ešte párkrát ju zasiahli silou. Lara ledva stála na nohách a s námahou svoj plač potláčala.
  Tvrdohlavé dievča poslali do špeciálnej chatrče, kde boli zariadenia na mučenie.
  Tu ju položili na stojan a začali jej páliť päty rozžeraveným železom ...
  A dvaja kati bičovali Laru bičmi. Dievča najprv s obrovským úsilím zadržiavalo svoj výkrik, ale keď sa na holé chodidlá dieťaťa priložili široké pásy železa, červené od tepla, vykríklo a stratilo vedomie. Bola privezená...
  horor...
  Gerda sa zobudila.... Sakra, o tom musíte snívať, keď sú v predvečer víťazstva, ich tank ostreľuje Biely dom.
  A potom prídu také škaredé veci...
  Gerda vystrelila na "Supershinga", ktorý odchádzal z domu, prepichol ho a zavrčal:
  - Mier, práca a láska!
  Potom vyplazila jazyk.
  Charlotte tiež udrela nepriateľa holými prstami na nohách a vykríkla:
  - Som super dievča!
  Christina tiež zasiahla, zasyčala hadom a stlačila tlačidlo joysticku šarlátovou bradavkou, čím prerazila nepriateľa:
  - Sme supermani!
  A Magda dá nepriateľovi facku, rozdrví tank, vybuchne bojovú súpravu a vydá:
  - Daj akrobaciu!
  Potom žmurkne na svoje partnerky. Tu je dievča - považujte za strelca najvyššej triedy.
  Bojovníčky ničia Yankees a získavajú skóre... Albina a Alvina už získali po dvetisíc zostrelených áut. Za to dostali nové ocenenie: Diamantovú hviezdu Rytierskeho kríža Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Takto sa dievčatá vyznamenali tým, že sa stali esami supertriedy. A nikto ich nedokázal zastaviť a poraziť.
  Anastasia Vedmakova a Akulina Sokolovskaya a Orlova dostali každá nové ocenenie: Rád slávy najvyššieho stupňa s diamantmi, z čoho mali veľkú radosť. Sú to skvelé dievčatá.
  A vojna sa blíži ku koncu... Američania 20. apríla 1948 kapitulujú. A ďalší príbeh druhej svetovej vojny sa obrátil hore nohami.
  Tentoraz to vyzerá, že nastalo obdobie dlhého pokoja. ZSSR získal späť Aljašku a všetci boli spokojní. A krajiny amerického kontinentu si rozdelilo Japonsko a Tretia ríša. Tak skončilo dočasné prerozdelenie sveta.
  Nemci sú unavení z vojny.
  Hitler povolil v Tretej ríši polygamiu - každá až štyri manželky a zaviedol drakonické dane pre páry bez detí alebo menej ako tri. Bol to silný krok na podporu populačnej politiky.
  Navyše, sám Hitler nechal veľa detí získať umelým oplodnením. A medzi nimi bolo potrebné vybrať následníka trónu.
  Žiaden smútok nebol, Tretia ríša trávila dobyté spolu s Japonskom.
  Ale 5. marca 1953 Stalin zomrel. A Berija sa dostal k moci. Prečo práve Beria? V reálnej histórii mal dobré šance aj na trón, ale zabránila mu v tom nehoda: vzbura v NDR, pri potlačení ktorej dozrel protisprisahanie proti Berijovi. A tu NDR, samozrejme, nie je.
  Navyše Hitler chcel, aby po Stalinovi vládol aj dobre predvídateľný a známy Berija, ktorý bol germanofil. A Stalin, keď sa jeho zdravotný stav zhoršil, urobil závet v prospech Beriju.
  Všetko sa teda rozhodlo v prospech šéfa tajnej a nielen tajnej polície.
  Beria pozval Hitlera, aby sa vysporiadal s Japonskom, kým nezíska jadrové zbrane.
  Nikdy neviete, čo si samuraj môže vymyslieť.
  Berija a Hitler sa dohodli na spoločnej vojne s Japonskom a rozdelení jeho územia.
  20. apríla 1954 sa začala spoločná vojna proti obrovskej koloniálnej ríši samurajov.
  Aká nová stránka sa obracia v histórii. Sovietske jednotky postupujú na Japonsko.
  A Nemci tiež... Tu opäť bojujú Gerda a Charlotte v pyramídovom tanku. Majú dvojmiestne auto s hmotnosťou päťdesiat ton a kompaktný motor s plynovou turbínou s výkonom 2500 koní. Viete si predstaviť, aké rýchle nemecké auto. A brnenie je špeciálne, s prímesou plastu. A veľmi silný nepreniknuteľný zo všetkých uhlov. Zbraň malého kalibru 75 mm, ale s veľmi vysokou úsťovou rýchlosťou projektilov vo vysokotlakovej pištoli. Má zvýšenú prieraznosť brnenia. A zásoby nábojov a rýchlosť streľby sú skvelé. Vodivosť je vysoká.
  Tank sám o sebe je proste super... Takže Gerda vie, na čom bojovať.
  Sovietske autá sú slabšie. Hlavný tank je stále T-54, auto nie je zlé, relatívne lacné, ale vo všetkom oveľa horšie ako Nemec. IS-7 sa stále nestal masívnym. Všimol si ho IS-10, ktorý dostal 122 mm kanón, no s dlhšou hlavňou a dobrým pancierom čela, so slabšími bokmi. To všetko sa ale zmestilo do hmotnosti päťdesiattri ton, čo nie je zlé.
  Gerda strieľa zo svojho tanku Panther-6 na Japoncov pomocou holých prstov na nohách a stláčania tlačidiel joysticku, pričom reve:
  - Sláva myšlienkam árijského bratstva!
  Charlotte stlačí tlačidlá joysticku šarlátovou bradavkou, radom siedmich guľometov a zakričí:
  - Naše šťastie je v komunizme árijského sna!
  A dievča sa opäť smeje...
  Christina a Magda bojujú na ďalšom pyramídovom "Panterovi"-6.
  Christina holými prstami stlačí tlačidlá joysticku, zasiahne nepriateľa z Japonska a zareve:
  - Sláva môjmu priateľovi!
  Magda tiež spustí paľbu a ohlušujúco sa zasmeje a rubínovou bradavkou stlačí tlačidlo joysticku:
  - Sláva našim mladým mužom!
  A ako sa smejú z plných pľúc. Také sú, úprimne povedané, úžasné dievčatá v vzrušení z vojny.
  Áno, zdá sa, že pre Japonsko nastal súdny deň. Všetko však ide podľa plánu.
  Elizabeth a jej posádka bojujú na trochu modernizovanom tanku T-54. Rozdiel je však malý. Pištoľ sa trochu zrýchlila a projektil je priebojnejší. Toto je rozdiel.
  A motor je ten istý naftový motor s výkonom 520 koní ... Japonci používajú tanky vlastnej konštrukcie a licenčné nemecké. Vo všeobecnosti sú autá tiež dobré. Najmä stroj Hirohito-3, vážiaci päťdesiatosem ton, so 105 mm kanónom s dĺžkou hlavne 70 EL, lepší ako T-54 vo výzbroji a nie horší v pancierovaní a jazdných výkonoch, s výnimkou rezervy výkonu.
  Tento japonský tank je problémom ZSSR. Existujú však aj ľahšie autá Krajiny vychádzajúceho slnka.
  Je ľahšie sa s nimi vysporiadať.
  Elizabeth strieľa holými prstami a zasiahne samurajské tanky. Robí to veľmi šikovne a kričí:
  - Sláva našej slobodnej vlasti!
  Ekaterina opäť vystrelí, použije šarlátovú bradavku, rozbije japonské auto a zakričí:
  - Za Bohom dané Rusko!
  Elena tiež mláti nepriateľa, rozbíja nepriateľský tank pomocou holej päty a reve:
  - Za veľkosť myšlienok komunizmu!
  Euphrasia tiež strieľa a robí to pomocou jahodovej bradavky svojho elastického hrudníka a kričí:
  - Sláva víťazstvám vyššieho komunizmu!
  A tak obratne premiestnia svoj tank a vyhnú sa porážke. Tank Hirohito-3 možno tiež klasifikovať ako ťažký, ale je dosť masívny. Je ťažké poraziť takýto stroj.
  A tu ide k dievčatám. Pištoľ je väčšieho kalibru a je vyššia ako úsťová rýchlosť strely. Pancier čela japonskej veže je dokonca hrubší ako sovietskych 240 mm a čelo trupu je tiež hrubšie v hornej časti 150 mm a 120 mm v spodnej časti. A rýchlosť Japoncov je ešte vyššia, motor s plynovou turbínou má 1500 koní. Áno, tento tank je najlepší v Japonsku. Nežartujte s ním.
  Ale Elizabeth pomocou šarlátovej bradavky vyšle projektil priamo na zadok a japonský tank exploduje, pričom nezasiahne sovietske auto.
  Ekaterina štebotala a bozkávala svojho priateľa na holom opätku:
  Si šikovná Lisa!
  Alžbeta nesúhlasila.
  - Som len génius!
  A ako sa z plných pľúc smeje. Tu je dievča.
  A veľa kvília... Ekaterina si napríklad pamätá štyridsaťjeden rokov, ako potom odtiekla. Topánky sa po pár dňoch zlomili a ja som musel dupať naboso. A zo zvyku pre mestskú dievčinu to bolí, každý hrbolček, každá vetvička, každý hrbolček je cítiť. A zrazila si nohy do krvi, keď každý krok exploduje od bolesti.
  Nikdy si nemyslela, že chôdza naboso môže byť taká bolestivá. Niet divu, že Hugo sympatizoval s bosým dievčaťom Closet. Keď aj v lete také dievčenské nohy, tak aká zima.
  Catherine si však rýchlo zvykla, mladé telo sa rýchlo adaptuje, ranená podrážka je obrastená mozoľmi a zhrubnutá. A bolo príjemné chodiť naboso. Jekaterina sa ani neobula, kým neudreli mrazy. Potom sa však ich štvorica vytvorila a Euphrasinia ich naučila čarodejníckemu umeniu. A čarodejnice často behajú bosé po snehu, aby si predĺžili mladosť. A skrátka, dievčatá ovládali tajné vedomosti a vyzerali na dvadsať rokov a bosé a v bikinách nemrzli v mraze. Tu sú krásky. A nie sú tam žiadni chladnejší, samozrejme okrem Alenky. Bojovala na IS-10 v modifikácii s predĺženou hlavňou. Tank sa objavil v seriáli pomerne nedávno. A stále vzácne. IS-7 nikdy nebol zaradený do veľkej série. Zrejme kvôli vysokým nákladom a ťažkostiam pri výrobe.
  Posádka Alenky teda ničí týchto Japoncov a spieva si piesne.
  Lietajte ako plamene modré noci
  Sme priekopnícke deti robotníkov...
  Blíži sa éra svetelných rokov,
  Výkrik priekopníkov buď vždy pripravený!
  Keď sa dievčatá pustia do práce, nemôžete im odolať. Toto je vlastne dokonalé stvorenie vojny.
  Súboje sa vyvíjajú dobre a Japonsko prehráva.
  Tu sovietske jednotky v máji dobyli južný Sachalin. A konali mimoriadne opatrne.
  Ale prápory sovietskych dievčat ukazujú úžasnú triedu boja.
  Z ich typov zbraní sa samozrejme začali používať AK. Horšie ako nemčina, ale jednoduché a spoľahlivé. A kosí protivníkov, hoci mierenie na diaľku je nižšie ako u nemeckej útočnej karabíny.
  Sovietske dievčatá japonských väzňov bozkávajú ich bosé, zaprášené nohy, oblizujú holé päty. Toto je ich taktika.
  Bojovníci, najvyššia trieda.
  V lete 1954 Nemci z veľkej časti vyčistili Ameriku od japonských jednotiek.
  Zvlášť krásne bojoval prápor bosých dievčat na čele s Margaret. Dievča rozprášili samuraji a zajatého mladíka prinútili pobozkať mu päty a olizovať lono Venuše.
  Gerda a jej tím na Panthers-6 odviedli dobrú prácu a poslali veľa Japoncov do pekla a niektorých do neba.
  Štyri ninja dievčatá bojovali so sovietskymi jednotkami, ktoré postupovali v Mandžusku.
  Ninja dievča s modrými vlasmi sekalo mečmi a riadilo veterný mlyn a sekalo sovietskych vojakov. Potom prstami na nohách hodila hrach s výbušninou, prevrátila sovietsky tank T-54 a zaštekala:
  - Najúžasnejšia krajina je Japonsko!
  Ninja dievča so žltými vlasmi tiež seká na nepriateľa čepeľami a dáva bumerang holou pätou a kričí:
  - Za naše víťazstvá samurajov!
  Ryšavá ninja dievča bez problémov prevedie agresívnu točňu s mečmi a poseká sovietskych vojakov. Potom jej odhalené prsty vypustia bombu. Tank ZSSR sa roztrhne a bojovník zaškrípe:
  - V mene myšlienok komunizmu!
  Bielovlasá nindža vzala a sekla oponentov, ako keby bežala s ventilátorom po poli, znovu odrezala ruských vojakov a holými prstami, akoby spustila smrtiaci, ktorý by roztrhal dva celé sovietske tanky na kusy.
  A rev:
  - Pre veľkosť krajiny!
  Dievčatá milujú zabíjanie a ešte radšej znásilňujú väzňov. Áno, takže muži stratili vedomie prepätím. A takto sa to ninja dievčatám páči. Skákať po zviazaných mužoch a zároveň ich bičovať bičmi.
  Ale napriek hrdinstvu Japoncov prehrávajú s lepšou a vyspelejšou technológiou.
  Najmä na supertriednom nebi esá Anastasia Vedmakova a Akulina Sokolovskaya, ktoré drvia Japoncov ako veterné mlyny.
  Anastasia pomocou svojich holých prstov naraz odreže naraz šesť japonských lietadiel a zaškrípe:
  - Sláva myšlienkam komunizmu v Rusku!
  Akulina stlačením tlačidla šarlátovou bradavkou prerušila naraz sedem japonských lietadiel a zarevala:
  - Sláva hrdinom Ruska!
  Bojovníci sa pomstia Japonsku za svoje predchádzajúce krivdy. A najmä za porážku vo vojne z čias cára Mikuláša II. Nie, nikdy nezabudnú a generácie neodpustia.
  Anastasia stlačila rubínovú bradavku, znova vybuchla, zostrelila japonské lietadlá a zarevala:
  - Sláva ére komunizmu Berija!
  Akulina si stlačila nohy holými prstami, zrazila samurajské lietadlá a zavrčala:
  - Za veľké víťazstvá!
  A Albina a Alvina získavajú rekordné kontá. Za tri tisícky zostrelených lietadiel im bol udelený rád: Diamantová hviezda Rytierskeho kríža Železného kríža a zlaté dubové listy, meče a diamanty.
  Albina sa s pomocou šarlátovej bradavky otočila. Odrezala tucet japonských lietadiel naraz a zavrčala:
  - Pre moju hruď!
  A predstavila si samu seba v náručí čierneho bojovníka.
  Alvina kopala pomocou holých prstov, zrazila tucet japonských lietadiel a zaškrípala:
  - Za veľké víťazstvá!
  Nemecké dievčatá sú veľmi bojovné a krásne. Čierni muži majú veľmi radi a ich jazyky sú vždy pripravené leštiť ebenovú dokonalosť mužov.
  Albina pomocou holých prstov opäť zasiahla samurajov a zostrelila ich lietadlá.
  A zakričala:
  - Ja som Superman!
  Alvina stlačila bradavku, pokosila množstvo japonských lietadiel a zaškrípala:
  - Som vesmírna liška!
  Dievča je veľmi bojovné a aktívne vo svojej hypersexualite.
  Praví Árijci - jednoducho super! A vo všeobecnosti také krásy najvyššej triedy!
  Nemecké a sovietske jednotky, ktoré porážajú nepriateľa, postupujú cez Čínu.
  Počas útoku na Singapur sa vyznamenali bojovníci výsadkovej divízie a bosá dievčenská jednotka "Barracuda". Dievčatá, plieskajúc obnaženými pätami cez mláky liajúceho sa tropického dažďa, vtrhli do opevnených pozícií Japoncov a prepichli ich bajonetmi.
  Také sú bojovné krásky.
  Japonsko sa triaslo z drvivých úderov takého agresívneho tímu.
  Na jeseň roku 1954 väčšinu Číny ovládli mocnosti Osi. A situácia sa pre Krajinu vychádzajúceho slnka značne skomplikovala.
  Hitler poznamenal:
  - Dva vtáky v jednom brlohu sa nevedia zladiť!
  A bojovníci Albina a Alvina zostrelili štvrtú tisícku lietadiel. Japonsko vyrábalo lacné, ale nekvalitné lietadlá vo veľmi veľkých množstvách, takže bolo veľmi výhodné vyberať účty.
  Albina holými prstami odrezala ďalšieho samuraja a zaškrípala:
  - Toto je náš krásny svet!
  Alvina pomocou šarlátovej bradavky zrazila tucet japonských áut a tweetovala:
  - Sláva ére komunizmu v celom vesmíre!
  Albina, ktorá tiež použila jahodovú bradavku a zrazila samuraja, bola prekvapená a vykríkla:
  Hovoríš o komunizme?
  Alvina, ktorá použila holé prsty na nohách a odrezala tucet japonských lietadiel, hlásila:
  - Novým árijským poriadkom je komunizmus!
  Dievčatá sa smiali... Za štvrtú tisícku lietadiel dostali Diamantovú hviezdu Rytierskeho kríža Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi. Že aj veľmi vysoké ocenenie je pre krásky rekord.
  Toto sú dievčatá, na ktoré sa treba pozerať....
  Anastasia Vedmakova a Akulina Sokolovskaya však nie sú horšie a prekonali skóre päťsto zostrelených lietadiel.
  A dostali nové ocenenia, ktoré boli veľmi vysoké, a nazbierali pre seba celú zbierku hviezd.
  Anastasia mieri zbraňou bosými nohami a zrazí nepriateľa, sekne nepriateľa a zaškrípe:
  - Za komunizmus na celej planéte!
  Akulina, ktorá seká nepriateľa stlačením šarlátovej bradavky, agresívne kričí:
  Aj deti nás poznajú!
  Japonsko v zime prišlo takmer o všetky svoje kolónie a boje sa presunuli do samotnej metropoly.
  Prišiel rok 1955, keď sú bitky búrlivé a nevidia konca ani okraja.
  Japonsko sa pomaly, ale isto vzdáva. A postupne prehráva vojnu.
  Ale samuraji zúfalo a tvrdo bojujú.
  Alyonka a jej posádka sa presunuli do experimentálneho tanku IS-11. Tento stroj je vybavený 130 mm kanónom a má pevné pásy na dne.
  Alenka vystrelí holými prstami, prebodne nepriateľa a zareve:
  - Sláva komunizmu s holými opätkami dievčat!
  Anyuta vystrelil aj pomocou šarlátovej bradavky, stlačil deväť z nich na spúšte guľometov a zakričal:
  - My dievčatá sme veľmi cool!
  Alla tiež udrela holými prstami, rozdrvila nepriateľa a zarevala:
  - No predsa od skrutky!
  Mária súložila s pomocou holej päty. Nepriateľa prebodla skrz naskrz a vykríkla, vycenila zuby:
  - Pre nové úspechy!
  Marusya udierala pomocou jahodovej bradavky, ubíjala nepriateľov smrtiacim zovretím a cvrlikala:
  -Za veľký komunizmus!
  Alenka opäť vystrelila a zarevala:
  - Aby prezident JZD a cigánsky diktátor Sashka zomrel!
  A búchať bosou nohou o brnenie.
  Takto sa dievčatá rozišli, proste super. Vo všeobecnosti sú to úžasní bojovníci.
  Tu spievajú jednohlasne:
  Nie, bdelý nezmizne,
  Pohľad sokola, orla...
  Hlas ľudu je zvučný -
  Šepot rozdrví hada!
  
  Stalin žije v mojom srdci
  Aby sme nepoznali smútok...
  Otvoril dvere do vesmíru
  Hviezdy nad nami žiarili!
  
  Verím, že sa celý svet zobudí
  Bude koniec fašizmu...
  A bude svietiť slnko
  Cesta, osvetľovanie komunizmu!
  Elizaveta bojuje aj so svojim tankom T-54, taká bojovná dievčina-čarodejnica.
  A krásky zrážajú japonské autá bosými nohami.
  Elizabeth stlačila šarlátovou bradavkou tlačidlo na joysticku a štebotala:
  - Sláva myšlienkam sovietskeho komunizmu!
  A ako sa táto kráska bude smiať! A trblietať sa perleťovými zubami.
  Ekaterina to vzala a tiež vystrelila holými prstami na nohách a štebotala:
  - Vo víťazstve nesmrteľných ideí komunizmu,
  Vidíme budúcnosť našej krajiny...
  Elena udrela svojho protivníka rubínovou bradavkou, odhalila zuby a zakričala:
  - A červený prapor našej vlasti,
  Vždy budeme nezištne verní!
  Ephrasia prirazila holou pätou a zasyčala:
  - Sláva vlasti, naša slobodná,
  Priateľstvo národov, podpora navždy!
  A všetky dievčatá s holými prstami na nohách spievali jednotne:
  - Moc zákona, vôľa ľudu,
  No predsa za jednotu jednoduchého človeka!
  Musím povedať, že bojovníci majú neuveriteľnú bojovú agresivitu.
  A tu bojuje Gerda...
  Jej "Panther"-6 je ako supertank, ktorý ničí pozície samurajov.
  Gerda vystrelí šarlátovou bradavkou, stlačí tlačidlo joysticku a zareve:
  - Pre árijský svet!
  Šarlota dá tiež facku, pomocou holých prstov na nohách roztrhá masu Japoncov a blábolov:
  - Za veľké hranice!
  Bojujú aj Christina a Magda. Dievčatá sú mimoriadne bojovné a veľmi krásne, takmer nahé v bikinách.
  Christina vystrelila rubínovou bradavkou, rozbila japonský tank Hirohito-4 a zakňučala:
  - Sláva mojej krajine!
  Magda tiež kopla holými prstami, rozbila samurajskú húfnicu a zakričala:
  - Sláva veľkým úspechom!
  Tieto dievčatá sú top!
  Tokio padlo na konci marca. A 20. apríla 1955 Japonsko kapitulovalo a tak ukončilo veľkú vojnu.
  Dievčatko Albina a Alvina prekročili päťtisíc zostrelených lietadiel. A za to dostali špeciálne ocenenie: Veľká diamantová hviezda rytierskeho kríža Železného kríža so striebornými dubovými listami, diamantové meče.
  Vojna sa ešte neskončila. Chvíľu sa len skrývala. Ale Hitler dobyl takmer celý svet.
  Beria dostal späť južný Sachalin, hrebeň Kuril a Mandžusko spolu s Port Arthurom.
  ZSSR sa stal silnou krajinou, ktorá si lízala rany. Nacistické Nemecko si istý čas podmanilo iné krajiny a potlačilo ich bezvýznamný odpor.
  Vojna trvala na zničenie a ovládnutie sveta. Ale schyľovalo sa k ďalšej globálnej konfrontácii.
  Medzitým sa nad ZSSR sťahovali mraky. A v roku 1959, v deň svojich sedemdesiatych narodenín, sa Adolf Hitler rozhodol zaútočiť na Sovietske Rusko, kde vládol Berija. Na strane Fuhrera bol takmer celý svet.
  ZSSR sa však stal silnou priemyselnou veľmocou. Tak som našiel kosu na kameni.
  Obe krajiny vlastnili jadrové zbrane, ale Gerda a Albina dokázali vytvoriť generátor, v ktorom žiarenie pokrývalo celú planétu Zem, čo znemožňovalo použitie tohto typu ničenia.
  A Hitler sa rozhodol zmocniť sa poslednej suverénnej moci na svete. Hranica na západe viedla pozdĺž Dnepra a potom Bieloruska a pobaltských štátov pod Nemcami. Nacisti dokázali udržať Krym za sebou. Pokiaľ si ZSSR neprenajal základňu pre Čiernomorskú flotilu v Sevastopole.
  Okrem zvyšku územia bolo Rusko súčasťou Číny - Mandžuska. Takže počet obyvateľov ZSSR, kde sa robila veľmi aktívna politika podpory pôrodnosti a komunistickým ateistickým režimom legalizovala polygamia, už aj napriek územným stratám prekročil predvojnové čísla z roku 1941 a každým rokom sa zvyšoval. o tri percentá.
  Berija zakázal potraty aj antikoncepciu. A zaviedol divoké dane pre rodiny s menej ako štyrmi deťmi.
  Podľa plánu a metód palice sa ZSSR rýchlo rozvíjal a jeho vojenská sila sa zvýšila.
  Hitler, ktorý sa cítil ako potenciálna hrozba, sa po zhromaždení sveta do jedinej Tretej ríše rozhodol začať svoju poslednú vojnu na tejto planéte.
  Aká je posledná vojna? Na Zemi už nie je čo dobyť. Pred rokom Nemci leteli na Mesiac a éra expanzie vesmíru je otvorená. Dožije sa však Hitler obdobia Hviezdnych vojen a dobývania galaxií? Napriek zdravému životnému štýlu, vegetariánskej strave, pravidelnému cvičeniu a meranej fyzickej aktivite bolo jasné, že Fuhrer starne. Na hlave sa čoraz viac prediera plešina, vlasy šedivejú, pohľad je unavený. Aj keď sa Fuhrer snaží rozveseliť.
  Nech je to akokoľvek, mali by ste dokončiť svoju poslednú misiu a dobyť ZSSR. A tak, aj keď Fuhrer zomrie, potom má asi tisíc synov získaných prirodzenou insemináciou. A jeden z nich bude uznaný ako najlepší, najschopnejší a zasadne na trón najväčšieho diktátora v histórii planéty Zem.
  V každom prípade je oneskorenie príliš riskantné a zatiaľ čo jadrové zbrane nefungujú, Hitler hodil na ZSSR len v prvom slede viac ako päťdesiat miliónov vojakov. Obrovské množstvo tankov, lietadiel a lietajúcich diskov. A toto je kolosálna sila.
  ZSSR pokračoval v modernizácii zbraní. Objavil sa tank T-64, ťažší a so silným 125 mm kanónom, schopným preniknúť perovými granátmi a pyramídovými nemeckými vozidlami. Je pravda, že T-64 sa práve začal vyrábať. Hlavným tankom bol stále T-54, ktorý nebol dostatočne silný proti nemeckým modelom. Aj to je jeden z dôvodov, prečo sa Hitler ponáhľal s agresiou proti Rusku.
  IS-11 sa neujal... IS-12 bol vytvorený strojom s kanónom ráže 203 mm, ale ukázal sa byť príliš drahý, ťažký a veľký. IS-15 bol kompromisom v 152 mm kanóne s dlhou hlavňou. Tento stroj pripomínal zväčšený T-64 a tiež sa práve začal vyrábať.
  Nemecký hlavný tank, Panther-6, mal pyramídový tvar a bol mierne vylepšený na Panther-7, čím sa zväčšil kaliber dela na 88 mm, aby spôsobil väčšie ničenie. A motor, ktorý má nainštalovaný výkonnejší 3000 konských síl, poskytuje obrovskú rýchlosť a manévrovateľnosť pri zachovaní hmotnosti päťdesiat ton a zlepšuje kvalitu pancierovania.
  Dokonca aj najnovší sovietsky T-64 bol v jazdnom výkone a ochrane bokov a čela výrazne horší ako nemecký. Ale T-64 mohol aspoň preniknúť do Nemca, aj keď z malej vzdialenosti.
  Na oblohe boli Nemci tiež silnejší a kvantita a kvalita strojov. A v ZSSR sa im nepodarilo vytvoriť si vlastné diskotéky. A Nemci nainštalovali tepelné lúče na disky Belontsi - ako napríklad lasery, a mohli vykonávať efektívnejšie ostreľovanie.
  A medzi nacistami lietali diskotéky rýchlosťou desať zvukov. A vlastne je obrovský. Takáto armáda Tretej ríše je silná.
  A majú podzemné nádrže. A veľa iných skvelých vecí. Berija skrátka prakticky nemá šancu.
  Ale sovietske jednotky majú kolosálnu obrannú silu. A invázia začala leteckou ofenzívou. Sily sú nerovnaké a Nemci drvia sovietske mestá. Desaťtisíc sa presunie cez Rusko a dobyje Smolensk.
  Natasha sa rozhodla:
  - Je potrebné prinútiť Hitlera a jeho gang, aby odstránili jednotky zo ZSSR a prepustili zajaté deti!
  Hravá Zoya s tým súhlasila:
  - Samozrejme, že musíte! A zachráňte svojich predkov pred fašizmom!
  Augustín poznamenal a dupol bosými nohami:
  Urobíme to bez akýchkoľvek pochybností!
  Svetlana pohotovo potvrdila:
  - Máme na to všetky prostriedky!
  Len čo sa povie, tak urobí, a štyri bojovníčky útočia na fašistické hordy.
  Bojovníci z božieho ruského storočia a zmutované čarodejnice sa opäť potýkali s nacistami dvadsiateho.
  Vo fašistickej hnedej ríši je príliš veľa vojakov. Plynú ako nekonečná rieka.
  Samozrejme, štyri dievčatá zobrali ničenie tankov a lietadiel Wehrmachtu veľmi famózne. Od samého začiatku ich drvili rukami a nohami, pričom ich pokrývalo silové pole. Ale...
  Akoby pod zemou sa objavili Oleg Rybachenko a Natašina najmladšia dcéra Margarita Korshunova.
  Chytili svetelné meče a nabili nanoboty. Vydali sa zničiť nenávidených fašistov. Štvorka sa teda zmenila na šestku.
  Natasha Korshunova luskla nahými, vytesanými nohami a poznamenala:
  - To je ako? Aký je náš osud, inak ho nezvíťazíme!
  Agresívna zlatovlasá Zoya, ktorá naďalej drví Nemcov, logicky poznamenala:
  - Poďme na to rýchlejšie! Zachráňme ZSSR!
  Oleg Rybačenko, bosý chlapec nie starší ako dvanásť rokov, zareval na nacistov mečmi, pešiakmi aj tankami:
  - Nikdy sa nevzdávaj!
  A z chlapcovej bosej nohy vyletel ostrý kotúč, ktorý odrezal tri fašistické lietadlá naraz!
  Margarita Korshunova, trblietajúca sa na holých pätách, drviaca protivníkov, tanky aj pechotu, vycenila zuby a zavrčala:
  - Na svete je miesto pre výkon!
  A jedovaté ihly sa rozsypali z bosej nohy dievčaťa a zasiahli nacistov a ich lietadlá a tanky.
  Natasha Korshunova tiež vražedne vyhodila obnažené prsty na nohách a zavýjala:
  Nikdy nezabudneme a nikdy neodpustíme.
  A jej svetelné meče prešli mlynom na nacistov. Potom blastery sekli na tanky a odrezali údery. Dostali to aj lietadlá.
  Červenovlasý Augustín, ktorý prerezával nepriateľov, zakričal:
  - Na novú objednávku!
  A nové ihličie sa rozsypalo z jej bosých nôh. A čo je v oku, čo je v hrdle nacistických vojakov a lietadiel.
  Áno, bolo jasné, že bojovníci boli nadšení a zúrili.
  Cool Zoya, ktorá sťala bielych, hnedých vojakov a tanky lietadlami, zaškrípala:
  - Naša železná vôľa!
  A z jej bosej nohy vyletí nový, smrtiaci dar. A tanky a biele stíhačky padajú a z lietadiel horia chvosty.
  Svetlana Snehulienka seká mlynára, jej meče sú ako blesk.
  Nacisti padajú ako snopy.
  Dievča hádže ihly bosými nohami, zostreľuje nepriateľské lietadlá a škrípe:
  - Pre matku Rusko bude ľudské vesmírne impérium, vyhrajte!
  Oleg Rybačenko postupuje proti nacistom. Terminátor chlapec seká hnedé jednotky.
  A pri tom prsty na holých nohách chlapca vyhadzujú ihly s jedom, trhajú kmene a zostreľujú lietadlá.
  Chlapec reve:
  - Sláva budúcemu Rusku!
  A v pohybe každému seká hlavy a náhubky a zároveň tankové veže.
  Terminátorka Margarita tiež ničí protivníkov a lietadlá a tanky.
  Jej bosé nohy mávajú. Nacisti umierajú vo veľkých počtoch. Bojovník kričí:
  - Za nové hranice!
  A potom dievča vezme a rozreže ...
  Masa mŕtvol fašistických vojakov.
  A tu je Natasha Korshunova v ofenzíve. Zráža nacistov pre seba spolu s tankami, lietadlami a spieva:
  - Rusko je skvelé a žiarivé,
  Som veľmi zvláštne dievča!
  A z jej bosých nôh lietajú disky. Kto videl hrdlá nacistov. Áno, toto je dievča demolujúce tanky.
  Zoya Angelskaya v ofenzíve. Sekanie hnedých vojakov oboma rukami. Pľuvanie z trubice. A holými prstami na nohách hádže smrtiace ihly - zostreľuje tanky a lietadlá.
  A zároveň si spieva:
  - Och, palica, poďme,
  Ach, môj obľúbený pôjde!
  Augustín, ktorý rúca nacistov laserovými mečmi a vyhladzuje hnedých vojakov spolu s tankami, kričí:
  - Celý huňatý a v koži zvieraťa,
  S palicou sa ponáhľal na poriadkovú políciu!
  A s holými prstami, ako sa pustiť do nepriateľa, niečo, čo zabije slona a ešte viac tank.
  A potom zakričte:
  - Vlci! Dvadsiate druhé storočie!
  Svetlana Snehulienka v ofenzíve. Rezy, sekanie nacistov. Bosými nohami na nich spúšťa darčeky smrti.
  Prevádzkuje mlyn s mečmi.
  Rozdrvila veľa stíhačiek spolu s tankami a lietadlami a kričala:
  - Prichádza veľké víťazstvo!
  A dievča je opäť v divokom pohybe.
  A jej bosé nohy vystreľujú smrtiace ihly, ničia tanky a lietadlá.
  Oleg Rybačenko vyskočil. Chlapec sa zvrtol v kotrmelci. Rozsekal veľa nacistov v skoku.
  Hádzal ihly holými prstami, zhadzoval tanky a lietadlá, hrkal:
  - Buď slávny pre moju krásnu odvahu!
  A chlapec je opäť v boji.
  Tvrdá dievčina Margarita Korshunova ide do ofenzívy. Skartuje všetkých nepriateľov v rade. Jej meče sú tvrdšie ako čepele veterných mlynov. A odhalené prsty na nohách hádžu dary smrti, horia tanky a lietadlá.
  Dievča je v ofenzíve. Vyhubí hnedých bojovníkov bez obradu.
  A každú chvíľu skáče a krúti sa!
  A lietajú z nej dary ničenia.
  A samotní nacisti padajú mŕtvi. A hromadia sa celé kopy mŕtvol.
  Margarita agresívne zaškrípe:
  - Som americký kovboj!
  A opäť jej bosé nohy hodili ihlu.
  A potom ešte tucet ihiel!
  Natasha Korshunova je tiež veľmi cool v ofenzíve.
  A hádže bosými nohami a pľuje zo slamky, zráža tanky a lietadlá.
  A kričí z plných pľúc:
  - Som iskrivá smrť! Všetko, čo musíte urobiť, je zomrieť!
  A opäť krása v pohybe.
  Zoya Angelskaya zaútočí na blokádu nacistických tiel. A z jej bosých nôh lietajú aj bumerangy skazy.
  A hnedí bojovníci padajú a padajú spolu s tankami a lietadlami.
  Dievča Zoya kričí:
  - Bosé dievča, vyhráš!
  A z obnaženej päty dievčaťa lieta tucet ihiel. Ktoré kopú priamo do hrdla nacistov.
  Padnú mŕtvi.
  Alebo skôr úplne mŕtve, miesto s tankami a lietadlami.
  Augustína v ofenzíve. Rozdrví hnedé jednotky. Jej meče sa držia v dvoch rukách. A ona je taká veľká bojovníčka.
  Fašistickými jednotkami sa preháňa tornádo - padajú lietadlá a tanky.
  Dievča s červenými vlasmi reve:
  - Budúcnosť je skrytá! Ale bude to víťazné!
  A v ofenzíve kráska s ohnivými vlasmi.
  Augustín v divokej extáze snov vysiela pulzar s holým opätkom a reve:
  - Bohovia vojny všetko roztrhajú!
  A bojovník v ofenzíve.
  A jej bosé nohy vrhajú množstvo ostrých, jedovatých ihiel, ktoré zostreľujú lietadlá a prepichujú pancier tankov.
  Svetlana Snehulienka v boji. A tak iskrivá a bojovná. Jej odhalené nohy vyvrhujú toľko smrteľných vecí. Nie muž, ale smrť s blond vlasmi.
  Ale ak sa to zlomí, nemôžete to zastaviť.
  Svetlana Snehulienka spieva:
  - Život nebude med,
  Ten skok v okrúhlom tanci!
  Nech sa splní sen -
  Krása premení človeka na otroka!
  A v pohybe bosého dievčaťa je čoraz viac hnevu. A všetky ďalšie zničené tanky a lietadlá.
  Oleg Rybačenko v ofenzíve, všetko sa zrýchľuje. Chlapec bije nacistov.
  Jeho bosé nohy hádžu ostré ihly - trhajú tanky a lietadlá.
  Mladý bojovník škrípe:
  - Šialená ríša všetkých roztrhá!
  A chlapec je opäť v pohybe.
  Margarita je búrlivá školáčka a vo svojej činnosti totálne zastavuje. A mláti nepriateľov.
  Tu spustila s holou nohou, hráškom s výbušninami. Vybuchne a naraz vyhodí sto nacistov a desať tankov.
  Dievča kričí:
  - Víťazstvo k nám príde aj tak!
  A bude riadiť mlyn s mečmi - sudy tankov lietajú rôznymi smermi.
  Tu Natasha Korshunova zrýchlila pohyby. Dievča rúbe hnedých bojovníkov. A zatiaľ čo kričí:
  - Ruskú ríšu čaká víťazstvo.
  A vyhubme nacistov zrýchleným tempom spolu s tankami a lietadlami.
  Natasha Korshunova je terminátorka.
  Nemyslí na to, aby zastavil a spomalil, a tanky a lietadlá zablúdia.
  Zoya Angelskaya v ofenzíve. Zdá sa, že jej meče sekajú mäso a kovový šalát. Dievča kričí z plných pľúc:
  - Naša spása je v platnosti!
  A obnažené prsty hádžu aj také ihly.
  A masa ľudí s prerazenými hrdlami, povaľujúcich sa v kopách mŕtvol, ako aj rozbitých tankov a zostrelených lietadiel.
  Augustine je bláznivé dievča. A všetkých to rozdrví, ako keby to bol robot z hyperplazmy.
  Už rozbilo nie jednu stovku nacistov a množstvo tankov s lietadlami. Všetko však naberá tempo. A bojovník stále reve.
  - Som neporaziteľný! Najlepšie na svete!
  A opäť kráska v útoku.
  A z jej obnažených prstov vyletí hrášok. A tristo nacistov a tucet tankov roztrhal silný výbuch.
  Augustína, hrajúca sa so svalmi tlače a chvejúca si hruď šarlátovými bradavkami, spievala:
  - Neodvážite sa zmocniť sa našej zeme!
  V ofenzíve je aj Svetlana Snehulienka. A nedáva ani gram oddychu. Divoké terminátorské dievča.
  A podreže nepriateľov a vyhladí nacistov. A do priekopy a pozdĺž ciest už spadla masa hnedých stíhačiek spolu s rozbitými tankami a lietadlami.
  Šestici zúrili. Zviedol divoký boj.
  Karate chlapec Oleg Rybachenko je späť v akcii. A postupuje, mávajúc oboma mečmi. A chlapec terminátor riadi mlyn. Mŕtvi nacisti padajú.
  Masa mŕtvol. Celé hory krvavých tiel, kopa rozbitých áut s lietadlami.
  Chlapec vynálezca si pamätá divokú stratégiu. Kde sa tiež miešali kone a ľudia.
  Vrah detí Oleg Rybachenko kričí:
  - Beda z mysle!
  A peňazí bude dosť!
  A terminátor chlapec v novom hnutí. A jeho bosé nohy niečo zoberú a hodia.
  Chlapecký génius zareval:
  - Majstrovská trieda a firma "Adidas"!
  Naozaj skvelá show sa ukázala ako skvelá. A koľkí zabili nacistov. A najväčší počet tých najväčších zabil hnedých bojovníkov spolu s tankami a lietadlami.
  V boji je aj bosé dievča Margarita. Drtí škoricové a oceľové armády a reve:
  - Veľký šokový pluk! Všetci ideme do rakvy!
  A jej meče sú sekané na nacistov. Masa hnedých bojovníkov sa už zrútila. A s nimi tanky a lietadlá.
  Dievča zavrčalo:
  - Som ešte chladnejší ako panteri! Dokážte, že každý je najlepší!
  A z holej päty dievčaťa vyletí ako hrach so silnými výbušninami.
  A zaútočiť na nepriateľa.
  A vezme a rozbije niektorých protivníkov a tanky a dokonca aj lietadlá.
  A Natasha Korshunova má autoritu. A porazí súperov a ona sama nikomu nedá zostup.
  Koľko nacistov už bolo zabitých spolu s tankami a lietadlami.
  A jej zuby sú také ostré. A oči sú zafírové. Toto je dievča - hlavný kat. Hoci má všetkých svojich partnerov - katov!
  Natasha Korshunova kričí:
  - Som šialený! Budete mať pokutu! Neberte si ani rubeľ!
  A opäť dievča poseká mečmi veľa nacistov.
  Zoya Angelskaya je v pohybe a strihá veľa hnedých bojovníkov.
  A bosé nohy hádžu ihly. Každá ihla zabije niekoľko nacistov alebo zostrelí lietadlo tankom. Tieto dievčatá sú naozaj krásne.
  Augustín napreduje a drví protivníkov. A zároveň nezabudne kričať:
  - Nemôžete uniknúť z rakvy!
  A dievča si vezme zuby a odhalí zuby!
  A ryšavka je taká... Vlasy vlajúce vo vetre ako proletárska zástava.
  A všetko doslova vychádza z hnevu.
  Svetlana Snehulienka v pohybe. Tu rozrezala množstvo lebiek a tankových veží. Bojovníčka, ktorá vyceňuje zuby.
  Ukazuje jazyk. A potom pľuje zo slamky - zráža lietadlá. Potom zavýja:
  - Budete mŕtvi!
  A opäť z jej bosých nôh lietajú smrtiace ihly, ktoré zasahujú pechotu a lietadlá.
  Oleg Rybachenko skáče a skáče.
  Bosý chlapec vydáva hromadu ihiel, zráža tanky a spieva:
  - Poďme kempovať, otvorte si veľký účet!
  Mladý bojovník je na tom najlepšie.
  Má už pekných pár rokov, všetci prežívajú dobrodružstvá s Natašou a spoločnosťou, no vyzerá ako dieťa. Len veľmi silný a svalnatý.
  Oleg Rybachenko spieval:
  - Nech hra nie je podľa pravidiel - prelomíme fraeru!
  A opäť z jeho bosých nôh odletovali smrtiace a rozbíjajúce ihly. Aj lietadlá, aj tanky.
  Margarita Korshunova s holými okrúhlymi podpätkami spievala s potešením:
  - Nič nie je nemožné! Verím, že sloboda svitne!
  Dievča opäť hodilo smrtiacu kaskádu ihiel na nacistov a ich tanky a lietadlá, pokračovalo:
  - Temnota zmizne! Nech kvitnú ruže!
  A len čo bojovníčka hodí hrach holými prstami, tisícka náckov okamžite vyletí do vzduchu. Áno, armáda hnedej, pekelnej ríše sa topí priamo pred našimi očami.
  Natasha Korshunova v boji. Skáče ako kobra. Exploduje nepriateľov. A tak veľa nacistov umiera a lietadlá padajú.
  Ich dievča a meče, zrná na uhlí a oštepy. A ihly.
  Zároveň hučí:
  - Verím, že víťazstvo príde!
  A slávu Rusov nájde!
  Holé prsty hádžu nové ihly a udierajú protivníkov.
  Zoya Angelskaya v divokom pohybe. Útočí na nacistov. Rozbije ich na malé kúsky.
  Žena bojovníčka hádže ihly holými prstami. Prerazí protivníkov spolu s tankami a lietadlami ako rev:
  Naše úplné víťazstvo je na dosah!
  A vykonáva divoký mlyn s mečmi a vymetá tanky. Toto je naozaj dievča ako dievča!
  Ale Augustínova kobra prešla do ofenzívy. Táto žena je nočnou morou pre všetky nočné mory.
  A ak to sekne, znamená to, že to sekne.
  Potom si ryšavka vezme a zaspieva:
  - Otvorím všetky lebky! Som veľký sen!
  A teraz sú jej meče v akcii a sekajú mäso a kovy pomocou leteckého duralu.
  Do ofenzívy ide aj Svetlana Snehulienka. Toto dievča nemá brzdy. Len čo sekajú, masa mŕtvol je posypaná odpadkami a lietadlá a tanky padajú.
  Blond terminátor reve:
  - Aké to bude dobré! Aké to bude dobré - ja to viem!
  A teraz z nej letí zabijak hrach.
  Bosý fešák, svalnatý chlapec Oleg zas stovku nacistov, nesúcich meteor, famózne odrezal. A zoberie bombu a hodí ju.
  Malé rozmery, ale smrtiace...
  Ako rozbiť na malé kúsky masu lietadiel na oblohe.
  Chlapec terminátor zavýjal:
  - Búrlivá mladosť strašných strojov!
  Bosé dievča Margarita to v boji urobí znova.
  A zrezať veľa hnedých bojovníkov. A prerezáva sa cez veľké čistinky, medzi tankami a lietadlami.
  Dievča kričí:
  - Lambada je náš tanec na piesku!
  A udrel s obnovenou silou.
  Natasha Korshunova zúri ešte viac v ofenzíve. Takže mlátenie nacistov. Nie je pre nich veľmi dobré odolávať takýmto dievčatám.
  Natasha Korshunova to vzala a zaspievala:
  - Môj kop oslepuje bosou nohou!
  Beh na mieste je obyčajný zmierlivý!
  A bojovníčka vtrhla do protivníkov takouto kaskádou úderov.
  A bude hádzať kotúče bosými nohami.
  Tu riadila mlyn. Masa hláv hnedej armády sa odvalila a tanky horeli, lietadlá horeli.
  Je to bojovná kráska. Mláti si takú hnedú armadu.
  Zoya Angelskaya je v pohybe a drví všetkých bez výnimky. A jej meče sú ako nožnice smrti.
  Dievča je jednoducho milé. A jej bosé nohy hádžu veľmi jedovaté ihly.
  Poraziť súperov. Prepichujú im hrdlá a vyrábajú rakvy, nechávajú explodovať tanky a lietadlá.
  Zoya Angelskaya to vzala, potriasla šarlátovými bradavkami svojich plných pŕs a zaškrípala:
  - Ak v kohútiku nie je voda...
  Natasha Korshunova s potešením vykríkla:
  Takže je to vaša chyba!
  A holými prstami hádže niečo, čo dôkladne zabíja. Toto je skutočne dievča dievčat.
  A z jej holých nôh, ako bude lietať čepeľ. A zasiahne veľa bojovníkov a odreže veže od tankov.
  Bosý Augustín v pohybe. Rýchly a jedinečný vo svojej kráse.
  Aké má svetlé vlasy. Ako vlajúci proletársky transparent. Toto dievča je naozajstná liška.
  A seká protivníkov - ako keby sa narodila s mečmi v rukách.
  Ryšavka, prekliaty bastard! S ňou sa pustila do boja s prirodzeným svetlom, bez farby.
  Augustín to vzal a zasyčal:
  - Bude býčia hlava - bojovníci sa nezbláznia!
  A tu opäť rozdrvila množstvo bojovníkov.
  Terminátor Oleg Rybachenko zavrčal:
  - Čo potrebuješ! Tu je dievča!
  Margarita Korshunova, ktorá hádzala dýku bosou nohou a odlomila vežu tanku, potvrdila:
  - Veľké a cool dievča!
  Augustín s tým ochotne súhlasil:
  - Som bojovník, ktorý každého pohryzie!
  A opäť s holými prstami spustí smrtiace, zrážajúce lietadlá.
  Natasha Korshunova v boji nie je nižšia ako jej súperi. Nie dievča, ale skončiť s takou čarodejnicou v plameňoch. A nacisti to majú ťažké: lietadlá a tanky padajú.
  A kričí:
  - Aká modrá obloha!
  Augustína, ktorá pustila čepeľ bosou nohou a odrezala vežu tanku, potvrdila:
  - Nie sme zástancami lúpeží!
  Svetlana Snehulienka, rúcajúc nepriateľov a zostreľujúca lietadlá, štebotala:
  - Hlupák nepotrebuje nôž ....
  Zoya Angelskaya škrípala, hádzala ihly bosými nohami a zrážala tanky a lietadlá opálenými nohami:
  - Budeš mu klamať z troch škatúľ!
  Natasha Korshunova, ktorá znižovala nacistov, dodala:
  - A urobte s ním za groš!
  A bojovníci zoberú a skočia. Sú také krvavé a chladné. Vo všeobecnosti majú veľa vzrušenia.
  Oleg Rybachenko, takmer nahý, pekný, svalnatý chlapec sám v šortkách, vyzerá v boji veľmi štýlovo.
  Pekné dievča Margarita s holými prstami hodila nohami, kus antihmoty a spievala:
  - Úder je silný a ten chlap má záujem ...
  Geniálny chlapec spustil nohou niečo, čo vyzeralo ako vrtuľa helikoptéry. Odrezal pár stoviek hláv nacistom a tankom a zakričal:
  - Celkom športovo!
  A obaja - chlapec a dievča v plnom prelamovaní.
  Terminátor Oleg, ktorý sekal hnedých vojakov, zachrapčal:
  - A bude to pre nás veľké víťazstvo!
  Margarita v reakcii zasyčala:
  - Zabíjame všetkých - bosými nohami!
  Dievča je skutočne taký aktívny terminátor.
  Natasha Korshunova spievala v ofenzíve:
  - Svätá vojna!
  A bojovník spustil ostrý disk-bumerang. Letel oblúkom, vyrúbal veľa nacistov a tankových veží.
  Zoya Angelskaya dodala a pokračovala vo vyhladzovaní:
  - Bude to naše víťazstvo!
  A z jej bosých nôh vyleteli nové ihličie. A zasiahli veľa stíhačiek a lietadiel.
  Blondínka povedala:
  - Mat súperovi!
  A ukázala jazyk.
  Bosá a ohnivá Augustína, mávala nohami a hádzala hákové kríže s ostrými hranami, hrklo:
  - Cisárska vlajka vpred!
  Svetlana Snehulienka s holým opätkom odhodila guľu hyperplazmy, ochotne potvrdila:
  - Sláva padlým hrdinom!
  A dievčatá jednohlasne kričali a drvili nacistov:
  - Nikto nás nezastaví!
  A teraz z bosých nôh bojovníkov letí disk. Mäso je roztrhané a veže tankov a chvosty lietadiel sú zdemolované.
  A znova zavýjať:
  - Nikto nás nemôže poraziť!
  Natasha Korshunova vyletela do vzduchu. Roztrhal protivníkov a okrídlené supy a vydal:
  - Sme vlčatá, smažte nepriateľa!
  A z jej holých prstov vyletí veľmi smrtiaci disk.
  Dievča sa dokonca v extáze skrúca.
  A potom zamrmle:
  - Naše päty milujú oheň!
  Áno, dievčatá sú naozaj sexi.
  Oleg Rybačenko, pekný, svalnatý chlapec v šortkách, zachrapčal:
  - Oh, skoro, chráni rohy!
  A žmurkol na bojovníkov. V odpovedi sa smejú a vyceňujú zuby.
  Natasha Korshunova porazila nacistov a zakričala:
  -V našom svete niet radosti bez boja!
  Terminátor chlapec s nahým, okrúhlym, detským opätkom, ktorý sa vzdal pulzaru a ničil nacistov, namietal:
  "Niekedy nie je zábava ani bojovať!"
  Natasha Korshunova súhlasila:
  - Ak nie je žiadna sila, potom áno ...
  Ale my bojovníci sme vždy zdraví!
  Dievča hádzalo ihly na nepriateľa holými prstami, vyhodilo do vzduchu množstvo tankov lietadlami a spievalo:
  - Vojak je vždy zdravý,
  A pripravený na akciu!
  Potom Svetlana Snehulienka opäť rozsekala nepriateľov, zničila veže tankov a chvosty lietadiel.
  Zoya Angelskaya je veľmi rýchla baba. Tu spustila na nacistov celý sud. A vytrhol niekoľko tisíc z jedného výbuchu.
  Potom zakričala:
  - Neprestávaj, naše päty sa lesknú!
  A dievča v bojovej čipke!
  Augustín v boji tiež nie je slabý. Takže mlátenie nacistov. Akoby zo zväzku reťazí vypadol.
  A sekanie súperov - spieva:
  - Pozor, bude to dobré.
  Na jeseň bude koláč!
  Červenovlasý čert v boji naozaj orie ako čert v tabatierke. A ako horia tanky a horia lietadlá.
  Ale bosé dievča v tunike, Margarita Korshunova, ako bojuje. A nacisti to od nej dostávajú.
  A ak udrie, udrie.
  Z nej vyletujú krvavé špliechadlá.
  Natasha Korshunova ostro poznamenala, keď z jej bosej nohy vyleteli kovové črepy, ktoré roztopili lebky a veže tankov:
  - Sláva Rusku, veľmi sláva!
  Tanky sa ponáhľajú vpred...
  Divízie v červených košeliach -
  Zdravím ruský ľud!
  Tu sa dievčatá chopili nacistov. Takže sú rezané a strúhané. Nie bojovníci, ale naozaj panteri, ktorí zlomili reťaz.
  Pohodový chlapec Oleg Rybachenko v bitke a útokoch na nacistov. Bez súcitu ich bije, prerezáva tanky a kričí:
  Sme ako býci!
  Margarita Korshunova, ktorá rozdrvila hnedú armádu a prerezala chvosty tankov a lietadiel, zachytila:
  Sme ako býci!
  Natasha Korshunova to vzala a zavýjala, pričom porezala hnedé stíhačky spolu s tankami:
  - Klamstvo sa vymyká spod kontroly!
  Zoya Angelskaya roztrhala nacistov a zakričala:
  - Nie, nie z ruky!
  A aj on si vezme a pustí bosou nohou hviezdičku a skoncuje s množstvom fašistov.
  Natasha Korshunova to vzala a vypustila, šokovala blesk z šarlátovej bradavky a zaškrípala:
  - Náš televízor je zapnutý!
  A z jej holej nohy letí zabijácky zväzok ihiel.
  Zoya Angelskaya, ktorá tiež ničila nacistov a ich tanky lietadlami, zakričala:
  - Naše priateľstvo je monolit!
  A opäť taký hod, že sa kruhy rozmazávajú na všetky strany. Toto je dievča - čisté vyhladzovanie protivníkov.
  Dievča s holými prstami vezme a spustí tri bumerangy. A mŕtvol z toho bolo ešte viac.
  Potom kráska vydá:
  - Nepriateľovi nedáme milosť! Bude tam mŕtvola!
  A opäť smrteľná vec odletí z holej päty.
  Aj ryšavý Augustín celkom logicky poznamenal:
  - Len nie jedna mŕtvola, ale veľa!
  Potom to dievča vzalo a kráčalo bosé cez krvavé mláky. A zabila veľa nacistov.
  A ako to hučí:
  - Masová vražda!
  A teraz si bude búchať hlavu o nacistického generála. Rozbi mu lebku a vydaj:
  - Banzai! Pôjdeš do neba!
  Svetlana Snehulienka je v ofenzíve veľmi zúrivá, najmä zráža tanky a lietadlá, škrípe:
  - Nebudeš ušetrený!
  A tucet ihiel odletuje z jej holých prstov. Keď prerazí každého, lietadlá sa zrútia. A dokonca aj bojovník sa snaží rozdrviť a zabiť.
  Svalnatý, vyrazený chlapec v šortkách Oleg Rybachenko, ktorý píšťalkou zráža vrany, škrípe:
  - Slávne kladivo!
  A chlapec hádže bosou nohou aj takú cool hviezdu v podobe hákového kríža. Zložitý hybrid.
  A masa nacistov sa zrútila.
  Oleg Rybačenko zareval:
  - Banzai!
  A chlapec je opäť v divokom útoku. Nie, to len kypí silou a sopky hučia!
  Nádherná Margarita v pohybe. Každému roztrhne brucho.
  Dievča s nohou vyhodí päťdesiat ihiel naraz. A masu zabili najrôznejší nepriatelia, vyradili tanky aj lietadlá.
  Margarita Korshunova žiariaca s holými podpätkami spievala veselo:
  - Raz dva! Smútok nie je problém!
  Nikdy by ste sa nemali nechať odradiť!
  Držte nos a chvost vyššie pomocou fajky.
  Vedzte, že skutočný priateľ je vždy s vami!
  Toto je taká agresívna spoločnosť. Dievča sa bije a kričí:
  "Z Dračieho prezidenta sa stane mŕtvola!"
  Natasha Korshunova v boji je len nejaký druh terminátora. A burácanie bublalo:
  - Banzai! Získajte to rýchlo! A koniec diktátora!
  A z jej bosej nohy odletel granát. A nacisti sú ako pribití. A rozbije veľa mastodontov a okrídlených, pekelných strojov.
  Tu je bojovník! Všetkým bojovníkom - bojovník!
  V ofenzíve je aj Zoja Angelskaja. Taká zúrivá sviňa.
  A vzala to a zachrapčala:
  - Náš otec je sám Biely Boh!
  A na nacistov seká trojitý mlyn!
  A ryšavka, trblietajúca sa holými podpätkami a rubínovými bradavkami na Augustínových prsiach, zarevala ako odpoveď:
  - A môj Boh je čierny!
  Ryšavka je skutočne stelesnením klamstva a podlosti. Pre nepriateľov, samozrejme. A pre priateľov je miláčikom.
  A ako s holými prstami bude brať a hádzať. A veľa hromady bojovníkov hnedej ríše, ako aj ich tanky a lietadlá.
  Červenovláska kričala:
  - Rusko a čierny Boh sú za nami!
  Bojovník s veľmi vysokým bojovým potenciálom. Nie, do tohto je lepšie sa nemiešať. Ako sú odtrhnuté veže tankov a krídla fašistických lietadiel.
  Augustín, drviac protivníkov, zasyčal:
  - Rozdrvíme všetkých zradcov na prach!
  A žmurkne na svoje partnerky. Áno, toto ohnivé dievča nie je práve niečo, čo dokáže dať pokoj. Pokiaľ mier nie je smrteľný!
  Svetlana Snehulienka, ktorá rozdrvila nepriateľov, vydala:
  - Zametáme vás v rade!
  Červenovláska Augustine potvrdila:
  - Zabijeme všetkých!
  A z jej obnažených, vytesaných nôh opäť letí súčasnosť totálneho zničenia! A toľko tankov a lietadiel naraz explodovalo na malé úlomky.
  A potom dievča, ako zo šarlátovej bradavky, udrie bleskom.
  Oleg Rybachenko posielal dary smrti holými opätkami a ako odpoveď zaspieval:
  - Bude kompletný banzai!
  Augustína, ktorá trhala nacistov holými rukami, sekala ich mečmi a hádzala ihly holými prstami, ničiac naraz tanky a lietadlá, vydala:
  - Krátko povedané! Stručne povedané!
  Natasha Korshunova, ktorá zničila hnedých bojovníkov spolu s tankami a lietadlami, zakričala:
  - Skrátka - banzai!
  A seknime protivníkov s divokou horkosťou.
  Bosý, pekný, chlapec v šortkách Oleg Rybachenko, sekajúci súperov, vydal:
  - Tento gambit nie je čínsky,
  A debut, verte mi, je thajský!
  A opäť odletel z chlapcovej bosej nohy ostrý kotúč na kov. Odrezal veže tankov aj chvosty lietadla.
  Margarita, bojová dievčina drviaca kov, spievala bojovníkov hnedej ríše a brnenia tankov a rúbala:
  - A koho nájdeme v boji,
  A koho nájdeme v boji...
  Nerobme si z toho srandu...
  Poďme to roztrhať!
  Poďme to roztrhať!
  Potom odviedli dobrú prácu s nacistami ...
  Tu Hitler a jeho tím padli na kolená pred dievčatami a deťmi.
  Natasha Korshunova v prvom rade prinútila nacistickú jedničku pobozkať jej bosé nohy.
  Potom Hitler a celý jeho sprievod pobozkal holé chodidlá a päty aj iných dievčat. A jazykom si oblizovali päty. A veľmi pekného blonďavého chlapca Olega Rybačenka bozkávali bosé nohy dievčaťa.
  Potom, čo bola Natashka veľmi spokojná s ponižovaním mužských parazitov, nariadila:
  - Teraz, keď sme vás všetkých nezabili, podpíšte príkaz na úplné a bezpodmienečné odovzdanie Tretej ríše Sovietskemu zväzu!
  Všetko je v poriadku a končí dobre. Tretia ríša kapitulovala a mocný Wehrmacht bol odzbrojený. Hitler a jeho tím išli do žalárov Beria.
  Súd bol rýchly, ale spravodlivý. 22. júna 1959 Hitlera obesili priamo na Červenom námestí!
  
  
  
  
  FUHREROV DIBLOV SEN MENÍ HISTÓRIU
  Hitler v štyridsiatom prvom roku zmenil svoj názor na pribratie hlavného mesta Moskvy do ZSSR. Jedným z dôvodov bolo, že Fuhrer mal sen o úplnej porážke Wehrmachtu. A 20. novembra 1941 Hitler ponúkol mier Stalinovi. Vodca ZSSR, traumatizovaný predchádzajúcimi porážkami, súhlasil. Nemci dostali všetko, čo sa im podarilo zachytiť. Takmer celá Ukrajina a mesto Rostov na Done a Bielorusko, pobaltské štáty, časť Ruska.
  Na Stalinov návrh Hitler s výmenou súhlasil. Rusko súhlasilo, že sa vzdá celého Donbasu a časti územia bohatých na černozem na Donu výmenou za koridor do Leningradu a za posunutie hraníc od Moskvy. Hitler súhlasil s posunutím hraníc do Smolenskej oblasti, no na oplátku ZSSR odovzdal tú časť Donbasu, ktorú Nemci nestihli obsadiť, a Don s bohatou černozemou, ktorú si Nemci najviac želali. Takmer celý Krym, okrem Sevastopolu, bol nemecký. V Karélii bola hranica nakreslená pozdĺž frontovej línie, čo Fínom vyhovovalo. Murmansk zostal so ZSSR. Na juhu sa hranica ťahala pozdĺž Donu a Nemci si konečne mohli zabezpečiť potravinovú bezpečnosť. Mali aj uhlie a oceľ z Donbasu. A bohaté ložiská legujúcich prvkov. Wehrmachtu naďalej chýbali zásoby ropy, čo však bolo dočasné, keďže Hitler plánoval dobyť aj Blízky východ. Viac-menej konsolidované.
  Nemci skutočne verili, že Hitler sa ponáhľal so svetom. Ale Fuhrer vedel lepšie. Navyše je možné pokračovať vo vojne na Západe. Najprv sa Fuhrer stretol s Francom. Povedal som mu, že ste sami videli, že ZSSR bol porazený. Tretia ríša je silnejšia ako kedykoľvek predtým a Británia je odsúdená na zánik. Nemcov teda na Gibraltár nepustíte, a tak budete zdieľať osud Francúzska. A tak sa Gibraltár stane Španielom a dokonca si môžete uplatniť nárok na niektoré krajiny anglických kolónií. A na dlho presviedčať Franca nie je čas, Wehrmachtu sú rozviazané ruky a celá Afrika a väčšina Ázie vrátane Indie dostane úplnú kontrolu.
  Generalissimus súhlasil. A teraz, v decembri, Nemci jediným náhlym úderom dobyli Gibraltár a zablokovali vstup do Stredozemného mora z východu. A v rovnakom čase nacisti rozbili britskú základňu na Malte a dobyli ju pristátím.
  Rommelov zbor dostal posily a dobyl Tolbuk a potom porazil Britov v Egypte. Padali ako hrach. Egypt bol dobytý a Suezský prieplav bol uzavretý. Potom sa Nemci presunuli do Iraku a Kuvajtu. Porazili Angličanov ako nasekanú hrušku. A rozdrvili ich dobytím Blízkeho východu. Na jar 1942 bol obsadený celý sever Afriky, Blízky východ a francúzske majetky. A musím povedať, že to bolo veľké víťazstvo.
  Nemci však tvrdili viac. A zajali celú Afriku. A Japonci zničili Spojené štáty na mori. A víťazstvá nasledovali jedno za druhým. A teraz, v lete 1942, Nemci zajali Irán aj Indiu. A na jeseň bola konečne dokončená okupácia Afriky. Nacisti sa tak zmocnili významných území a zdrojov a spojili sa s Japonskom.
  Británia prišla o svoje kolónie v Afrike a Ázii a ocitla sa vo veľmi ťažkej situácii. A na jar 1943 sa Nemci spolu s Japoncami vylodili v Austrálii. A samotná Británia bola vystavená masívnemu bombardovaniu.
  Hitler v lete požadoval koniec Levej ríše. A bola tu aktívna ponorková vojna. Nemci dostali ponorky poháňané peroxidom vodíka. A to sú veľmi vážne sily.
  V júli 1943 sa pristátie konečne uskutočnilo. Tanky sa zúčastnili bitiek: "Panther", "Tiger" a "Lev" a "Ferdinands". A tie isté stíhačky ME-309 a bombardéry Yu-288. A dopadlo to na anglické jednotky strašnou silou. Bitka na súši trvala iba jedenásť dní a skončila sa presvedčivým víťazstvom Wehrmachtu.
  A to je hlavný úspech nemeckej vojenskej mašinérie.
  Potom vojna prešla na stranu Spojených štátov. A Island bol zajatý. Amerika potom nemohla bombardovať Európu. Roosevelt citeľne cúvol a ponúkol Hitlerovi mier za akýchkoľvek podmienok.
  Ale nacisti sa rozhodli ukončiť Spojené štáty a pokračovali v ofenzíve. V štyridsiatom štvrtom roku sa vypúšťanie prúdových lietadiel stalo masívnym a Yankees ho doslova zasekli. A Marseille, ktorá prekročila tisícku zostrelených lietadiel, získala Veľký kríž Železného kríža ako korunu hrdinstva a efektívnosti letovej triedy.
  Führer nariadil zovrieť Ameriku pomocou spojencov v Argentíne, ako aj v Brazílii. A presuňte sa z juhu s Japoncami a zo severu cez Kanadu. A bolo to ako dvojitý kliešť. Hitler sa cítil na bielom koni.
  Existovala aj séria prvých samohybných E, ľahších a dokonalejších. TA-400 a Yu-488 ukázali ohromujúcu silu. A začali ničiť nepriateľov. A doslova ich pozametať metličkou.
  A nacisti rozdrvia spojencov. A robia to tak efektívne, že USA sa rozpadajú. Američanom nedávajú šancu. Nemecké útočné pušky sú najlepšie na svete a nemajú obdobu. Objaviť sa do konca roka a prvé diskety, ktoré sa kvôli laminárnemu prúdeniu nepodarilo zložiť. A zničili Ameriku.
  Ľahké samohybné delá zo série E ukázali svoju úplnú totálnu prevahu nad tankami Yankee. Doslova obišli a všetko rozbili a premenili na kotletu a srovnali na popol. Amerika nemala proti USA šancu.
  V štyridsiatom piatom roku už USA horeli. New York a Washington padli v marci.
  A v apríli došlo ku kapitulácii. Tak došlo k rozdeleniu ríše. Nacisti a Japonci po víťazstve dočasne zmrazili vojnu. Nastalo obdobie pokoja. 20. apríla 1950 sa uskutočnil prvý let astronautov na Mesiac.
  A 20. apríla 1953 vypukla veľká vojna medzi Treťou ríšou a Japonskom. Nový Stalinov nástupca Berija ponúkol Hitlerovi spoločnú vojnu s Krajinou vychádzajúceho slnka. Hitler povedal Berijovi, že ZSSR by mal bojovať v plnej sile, ale dostane len južný Sachalin a hrebeň Kuril. A ak, tak Tretia ríša vezme a vymaže ZSSR na prach.
  Hitlerove vojská sú technologicky silnejšie ako japonské. Pyramídové tanky sú obzvlášť impozantné medzi Nemcami. A nedajú sa zlomiť zo žiadneho uhla. A prúdové letectvo nemá obdobu. A diskety dosahujú rýchlosti desiatich zvukových výkyvov. Nie, Japonsko nemôže odolať takejto sile.
  Niečo má aj ZSSR. Tank T-54 v zásade nie je zlý. Ale sú tu aj iné autá. Napríklad IS-7, veľmi slabý brzdný výkon. Alenka riadi tento tank a ničí Japoncov.
  Dievča kričí a píska, pieseň reve:
  - A vletel do rakvy samuraja,
  Pod tlakom ocele a ohňa!
  Teraz majú Beriju namiesto Stalina a krajina Sovietov bude musieť dobyť nové hranice.
  Japonsko má tanky série E, ale sú zastarané a nedokonalé, skoré modifikácie. Tu je taká parádička na IS-7 v tomto prípade, E-90. Auto váži sto osem ton, teda o štyridsať viac ako sovietske auto. A brnenie má hrubšie, hlavne čelo. Čelo veže je 285 mm oproti 210 pre IS-7 a čelo korby je 250 mm proti 150 pre sovietsky stroj. Ale sklon brnenia bude menší. A strany sú rovnaké 150 mm. Je pravda, že japonský posuv bude hrubší o 150 mm oproti 94. Delá sú približne blízke 128 mm pre Japoncov a pre sovietske 130 mm s krátkou dĺžkou. Ale ten sovietsky je možno o niečo lepší. A tu sa približujú.
  Japonec je stále lepšie chránený v čele, ale jazdný prejav je horší, hoci samuraj má motor s výkonom 1500 koní.
  Anyuta pleskne po Isinom brnení holými prstami a zavrčí:
  - Na dvore bude éra komunizmu!
  Alla, tento ryšavý diabol súhlasí:
  - Samozrejme, že bude!
  Mária sa smeje a vstáva:
  - Naša strana je večné víťazstvo!
  Olympijské burácanie:
  - Za vlasť za Stalina!
  A teraz sovietsky tank zasiahne nepriateľa. A on sa rozsvieti a poďme sa roztrhať na kusy. A doslova ničí brnenie.
  Alenka sa zachichotala a poznamenala:
  - So ženou je to lepšie!
  Japonský mastodont bol zničený. A zvyšok samurajských tankov nie je tak dobre chránený. A je ľahšie ich poraziť. A naozaj ich ničíš, fakt super.
  Anyuta spievala a stlačila spúšť holou pätou:
  - Neznášajte ponižovanie Slovanov,
  Zdvihli by sme sa na horu pre Rusko ...
  Neberme si ďalšie urážky
  Poďme rozdrviť nepriateľa oceľovou rukou!
  A projektil opäť zničil licenčný tank E-50. Tiež to nie je najlepšie auto. Pomerne ťažký, ale bok je dosť slabo chránený a dá sa preniknúť z veľkej vzdialenosti.
  Elizabeth bojovala na T-54 a bolo to pre ňu oveľa ťažšie. Dievča však ukázalo obrovskú odolnosť. A s pomocou holých prstov, ako vyšle projektil a prepichne E-75, a to je veľmi cool. A masívne ničenie.
  Elena tiež, zastrelená, s obrovským tlakom. A zabuchol smrtiacou silou.
  A tu Japonci zhoria a zrútia sa. A doslova ju ničí.
  Catherine tweetovala:
  Vzalo ma to, vzalo ma to
  Budem sedieť, budem sedieť, na koni!
  A žmurknú na svojich partnerov. A dievčatá sú tu také krásne a len v jedných bikinách. A samozrejme naboso, veľmi krásne.
  Elizaveta, bojovná žena a vyraďujúca E-50 z Japonska, zasyčala:
  - Za tento veľký komunizmus!
  Ephrasia, ktorá drvila Japoncov, zaškrípala:
  - Cez moje hranice!
  Japonsko vydržalo niečo vyše roka a bolo porazené. A Tretia ríša sa stala svetovou ríšou.
  20. apríla 1957 sa začal let astronauta na Mars. A bol to úžasný krok.
  20. apríla 1959 sa konalo referendum, ktoré legalizovalo monarchiu a imperiálnu formu vlády v Tretej ríši.
  Ale Hitler by nikdy nebol Hitlerom, keby nechcel vyriešiť problém ZSSR. A samozrejme, jeho túžba podmaniť si celú zemeguľu.
  20. apríla 1961 Tretia ríša napadla ZSSR. Agresia je nemilosrdná a s obrovskými silami. Čo je veľmi nerovnomerné.
  A hordy Tretieho už dva týždne po začiatku bojov začali prúdiť okolo Moskvy.
  Oleg v ofenzíve všetko zrýchľuje. Chlapec bije nacistov.
  Jeho bosé nohy hádžu ostré ihly - trhajú tanky a lietadlá.
  Mladý bojovník škrípe:
  - Šialená ríša všetkých roztrhá!
  A chlapec je opäť v pohybe.
  Margarita je vo svojej činnosti búrlivé dievča. A mláti nepriateľov.
  Tu spustila s holou nohou, hráškom s výbušninami. Vybuchne a naraz vyhodí sto nacistov a desať tankov.
  Dievča kričí:
  - Víťazstvo k nám príde aj tak!
  A bude riadiť mlyn s mečmi - sudy tankov lietajú rôznymi smermi.
  Natasha zrýchlila pohyby. Dievča striehne hnedých bojovníkov. A zatiaľ čo kričí:
  - Víťazstvo čaká na Ruskú ríšu.
  A vyhubme nacistov zrýchleným tempom.
  Natasha je terminátorka.
  Nemyslí na to, aby zastavil a spomalil, a tanky a lietadlá zablúdia.
  Zoya je v ofenzíve. Zdá sa, že jej meče sekajú mäso a kovový šalát. Dievča kričí z plných pľúc:
  - Naša spása je v platnosti!
  A obnažené prsty hádžu aj také ihly.
  A masa ľudí s prerazenými hrdlami, povaľujúcich sa v kopách mŕtvol, ako aj rozbitých tankov a zostrelených lietadiel.
  Augustine je bláznivé dievča. A všetkých to rozdrví, ako keby to bol robot z hyperplazmy.
  Už rozbilo nie sto nacistov. Všetko však naberá tempo. A bojovník stále reve.
  - Som neporaziteľný! Najlepšie na svete!
  A opäť kráska v útoku.
  A z jej obnažených prstov vyletí hrášok. A tristo nacistov a tucet tankov roztrhal silný výbuch.
  Augustín spieval:
  - Neodvážite sa zmocniť sa našej zeme!
  V ofenzíve je aj Svetlana. A nedáva ani gram oddychu. Divoké terminátorské dievča.
  A podreže nepriateľov a vyhladí nacistov. A masa hnedých bojovníkov už padla do priekopy a popri cestách.
  Šestici zúrili. Zviedol divoký boj.
  Oleg Rybačenko je späť v akcii. A postupuje, mávajúc oboma mečmi. A chlapec terminátor riadi mlyn. Mŕtvi nacisti padajú.
  Masa mŕtvol. Celé hory krvavých tiel.
  Chlapcovi spisovateľovi pripomína divokú stratégiu. Kde sa tiež miešali kone a ľudia.
  Oleg Rybačenko kričí:
  - Beda z mysle!
  A peňazí bude dosť!
  A terminátor chlapec v novom hnutí. A jeho bosé nohy niečo zoberú a hodia.
  Chlapecký génius zareval:
  - Majstrovská trieda a firma "Adidas"!
  Naozaj skvelá show sa ukázala ako skvelá. A koľkí zabili nacistov. A najväčší počet najväčších zabil hnedých bojovníkov.
  Margarita je tiež v boji. Drtí škoricové a oceľové armády a reve:
  - Veľký šokový pluk! Všetci ideme do rakvy!
  A jej meče sú sekané na nacistov. Masa hnedých bojovníkov sa už zrútila.
  Dievča zavrčalo:
  - Som ešte chladnejší ako panteri! Dokážte, že každý je najlepší!
  A z holej päty dievčaťa vyletí ako hrach so silnými výbušninami.
  A zaútočiť na nepriateľa.
  A vezme a rozbije niektorých protivníkov a tanky a dokonca aj lietadlá.
  A Natasha má autoritu. A porazí súperov a ona sama nikomu nedá zostup.
  Koľko nacistov už prerušilo.
  A jej zuby sú také ostré. A oči sú zafírové. Toto je dievča - hlavný kat. Hoci má všetkých svojich partnerov - katov!
  Natasha kričí:
  - Som šialený! Budete mať pokutu!
  A opäť dievča poseká mečmi veľa nacistov.
  Zoya je v pohybe a strihla veľa hnedých bojovníkov.
  A bosé nohy hádžu ihly. Každá ihla zabije niekoľko nacistov. Tieto dievčatá sú naozaj krásne.
  Augustín napreduje a drví protivníkov. A zároveň nezabudne kričať:
  - Nemôžete uniknúť z rakvy!
  A dievča si vezme zuby a odhalí zuby!
  A ryšavka je taká... Vlasy vlajúce vo vetre ako proletárska zástava.
  A všetko doslova vychádza z hnevu.
  Svetlana v pohybe Tu rozrezala množstvo lebiek a tankových veží. Bojovníčka, ktorá vyceňuje zuby.
  Ukazuje jazyk. A potom pľuje zo slamky. Potom zavýja:
  - Budete mŕtvi!
  A opäť z jej bosých nôh lietajú smrtiace ihly, ktoré zasahujú pechotu a lietadlá.
  Oleg Rybachenko skáče a skáče.
  Bosý chlapec vydáva hromadu ihiel, zráža tanky a spieva:
  - Poďme kempovať, otvorte si veľký účet!
  Mladý bojovník je na tom najlepšie.
  Je dosť starý, ale vyzerá ako dieťa. Len veľmi silný a svalnatý.
  Oleg Rybachenko spieval:
  - Nech hra nie je podľa pravidiel - prelomíme fraeru!
  A opäť z jeho bosých nôh odletovali smrtiace a rozbíjajúce ihly.
  Margarita s radosťou spievala:
  - Nič nie je nemožné! Verím, že sloboda svitne!
  Dievča opäť hodilo smrtiacu kaskádu ihiel na nacistov a ich tanky, pokračovalo:
  - Temnota zmizne! Nech kvitnú ruže!
  A len čo bojovníčka hodí hrach holými prstami, tisícka náckov okamžite vyletí do vzduchu. Áno, armáda hnedej, pekelnej ríše sa topí priamo pred našimi očami.
  Natasha v boji. Skáče ako kobra. Exploduje nepriateľov. A tak umiera veľa nacistov a padajú lietadlá.
  Ich dievča a meče, zrná na uhlí a oštepy. A ihly.
  Zároveň hučí:
  - Verím, že víťazstvo príde!
  A slávu Rusov nájde!
  Holé prsty hádžu nové ihly a udierajú protivníkov.
  Zoya v divokom pohybe. Útočí na nacistov. Rozbije ich na malé kúsky.
  Žena bojovníčka hádže ihly holými prstami. Prerazí protivníkov a ako revať:
  Naše úplné víťazstvo je na dosah!
  A vykonáva divoký mlyn s mečmi a vymetá tanky. Toto je naozaj dievča ako dievča!
  Ale Augustínova kobra prešla do ofenzívy. Táto žena je nočnou morou pre všetky nočné mory.
  A ak to sekne, znamená to, že to sekne.
  Potom si ryšavka vezme a zaspieva:
  - Otvorím všetky lebky! Som veľký sen!
  A teraz sú jej meče v akcii a prerezávajú mäso a kov.
  Do útoku ide aj Svetlana. Toto dievča nemá brzdy. Len čo sekajú, masa mŕtvol je posypaná odpadkami a lietadlá a tanky padajú.
  Blond terminátor reve:
  - Aké to bude dobré! Aké to bude dobré - ja to viem!
  A teraz z nej letí zabijak hrach.
  Oleg opäť stovka nacistov, nesúcich meteor, odrezaná. A zoberie bombu a hodí ju.
  Malé rozmery, ale smrtiace...
  Ako rozbiť na malé kúsky.
  Chlapec terminátor zavýjal:
  - Búrlivá mladosť strašných strojov!
  Margarita to urobí znova v boji.
  A zrezať veľa hnedých bojovníkov. A reže veľké medzery.
  Dievča kričí:
  - Lambada je náš tanec na piesku!
  A udrel s obnovenou silou.
  Natasha v ofenzíve zúri ešte viac. Takže mlátenie nacistov. Nie je pre nich veľmi dobré odolávať takýmto dievčatám.
  Natasha to vzala a zaspievala:
  - Beh na mieste je bežným zmierovateľom!
  A bojovníčka vtrhla do protivníkov takouto kaskádou úderov.
  A bude hádzať kotúče bosými nohami.
  Tu riadila mlyn. Masa hláv hnedej armády sa odvalila a tanky horeli.
  Je to bojovná kráska. Porazte si takú žltú armádu.
  Zoya je v pohybe a drví všetkých bez výnimky. A jej meče sú ako nožnice smrti.
  Dievča je jednoducho milé. A jej bosé nohy hádžu veľmi jedovaté ihly.
  Poraziť súperov. Prepichujú im hrdlá a vyrábajú rakvy, nechávajú explodovať tanky a lietadlá.
  Zoya to vzala a zaškrípala:
  - Ak v kohútiku nie je voda...
  Natasha s potešením vykríkla:
  Takže je to vaša chyba!
  A holými prstami hádže niečo, čo dôkladne zabíja. Toto je skutočne dievča dievčat.
  A z jej holých nôh, ako bude lietať čepeľ. A zasiahne veľa bojovníkov a odreže veže od tankov.
  Augustín v pohybe. Rýchly a jedinečný vo svojej kráse.
  Aké má svetlé vlasy. Ako vlajúci proletársky transparent. Toto dievča je naozajstná liška.
  A seká protivníkov - ako keby sa narodila s mečmi v rukách.
  Ryšavka, prekliaty bastard!
  Augustín to vzal a zasyčal:
  - Bude býčia hlava - bojovníci sa nezbláznia!
  A tu opäť rozdrvila množstvo bojovníkov.
  Skrátka sa hovorí, že s takýmto tímom Hitler neprežije. A 9. mája 1961 chytili dievčatá Adolfa Hitlera s holými prstami za ruky a nohy a Margaritu za nos a roztrhali a 9. mája 1961 Hitlera vzali a zomrel! A ZSSR dobyl celý svet!
  
  BABA YAGA SI MÝLA A ŠKODÍ ZSSR!
  Baba Yaga, poháňaná nenávisťou k ľuďom, zasiahla do chodu dejín. Vzala to a v mínometoch spolu so Zmeyom Gorynychom zaútočila na americké lietadlá, ktoré chceli bombardovať japonské lietadlové lode. A had Gorynych, ako to vezme, a udrie na Američanov veľkým prúdom plameňa z troch hláv. A spáliť viac ako sto lietadiel naraz. A Yankees spanikári. A potom je tu Baba Yaga, ktorá hádže trávu do mora a americké lietadlové lode a iné lode pokryté vlnou. V dôsledku toho bola Amerika v bitke pri Midway úplne porazená.
  Japonci potom zajali v pohybe a Havajské súostrovie prevzalo plnú kontrolu nad Tichým oceánom. A ich pozemné sily napadli Indiu a pochodovali na Dillí.
  Briti, aby si udržali Indiu, presunuli časť jednotiek z Egypta a opustili operáciu Torch. Amerika sa tiež nevylodila v Casablance a Nemci mohli zmraziť vojnu v Afrike.
  To nezachránilo nacistov pred porážkou pri Stalingrade. Mainsteinov protiúder však zvíťazil v sile. Vzhľadom na to, že jednotky neboli presunuté do Afriky, mal Mainstein niekoľko ďalších divízií vrátane tridsiatich Tigrov, ktoré v skutočnom príbehu zmizli v pieskoch Sahary bez úžitku. Okrem toho bolo letectvo nacistov silnejšie. Napokon nevynaložili prostriedky na zásobovanie Afriky a intenzita náletov na Tretiu ríšu niekoľkonásobne klesla.
  Dorazil na východný front a do marca 1943 legendárne eso Marseille zvýšilo počet zostrelených lietadiel na západnom fronte na tristo a stalo sa skutočnou legendou všetkých čias. A na východe ho sovietski piloti tvrdo zasiahli. Marcel sa nevyhol najhorúcejším súbojom a bol skutočným fenoménom. Jeden muž mal hodnotu pre celý letecký zbor.
  Sovietske jednotky utrpeli viac strát ako v reálnej histórii. Menej z nich uniklo z obkľúčenia. A Nemci dobyli späť nielen Charkov a Belgorod, ale aj Kursk a opäť obsadili aj Krasnodon a Vorošilovgrad.
  Sovietske jednotky boli šokované... Počas topenia sa čiastočne spamätali. Na oblohe prebiehali letecké bitky. Iniciatívy sa chopili Nemci. Japonci medzitým minuli americkú tepnu v Paname a dobyli úžinu. V Spojených štátoch sa rozhodlo zmraziť celý európsky smer. Nemecká ponorková flotila však pracovala príliš efektívne a trápila Britov a Američanov. A Churchill, neriskujúc oficiálny mier alebo prímerie, navrhol, aby Nemci zabrzdili vojnu. To znamená, neuzatvárať mier, ale naozaj neviesť vojnu.
  Hitler v reakcii požadoval zastavenie akejkoľvek pomoci ZSSR. Británia a Spojené štáty odmietli lend-lease, ale povedali, že by mohli niečo predať Rusku za zlato.
  Okrem toho Angličania a Američania uviedli, že ak Hitler zastaví ničenie Židov, môžu predávať ropné produkty a ďalšie suroviny potrebné pre Nemcov na úver. Fuhrer, ktorý sa rozhodol, že Židia nikam nepôjdu, súhlasil.
  V prvom rade musíme zrušiť ZSSR. Pravda, medzi Fritzmi nebola jednota. Niektorí generáli povedali, že by mali zaútočiť na Moskvu. Iní, že je dobrý nápad dobyť Kaukaz späť.
  Fuhrer sa rozhodol postúpiť na Voronež. A potom sa otočte späť do Stalingradu. Sám Hitler sa chcel za porážku pri tomto meste naozaj pomstiť. Sovietska rozviedka správne odhadla, kde nepriateľ zasiahne hlavný úder a pripravila silnú obranu. Ale bohužiaľ, Nemci boli silní. Ich tanky "Panther", "Tiger" a najmä "Lev" však nie sú dostatočne dokonalé.
  Používajú sa aj Ferdinandy, skutočné zvieratá sú aj stroje. A tak šokujúca päsť nacistov prešla 5. júla 1943 do ofenzívy. Nacisti sa snažia postúpiť, no v ceste im stojí silná obrana. Navyše delostrelectvo zasadilo nepriateľovi preventívny, aj keď nie veľmi účinný delostrelecký úder.
  Potom nacisti prešli do útoku a dokázali sa nápadne vkliniť do pozícií sovietskych vojsk. Nacisti majú viac síl a ovládajú vzduch. Marseille, ktorá zostrelila viac ako päťsto lietadiel, získala Veľký kríž Železného kríža. A ešte predtým Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Nemci postupovali a postupovali cez sovietsku obranu. Ako baranidlo sa pohyboval tank "Lev", najsilnejší nepriateľský mastodont z hľadiska brnenia a zbraní, vážiaci deväťdesiat ton. A s Ferdinandmi si rozumie, pôsobili tu s hrôzostrašnou silou.
  Ale obrana Červenej armády bola silná a nechcela sa vzdať. Nacisti postupovali pomaly a utrpeli veľké straty. Ale vo vzduchu mali iniciatívu. A Focke-Wulf je efektívny stroj, keď sa používa správne. A húževnatý a so silnými zbraňami. Postupne sa nacisti blížili k Voronežu. Trvalo im to však dva mesiace. Konečne zadýchaný a smrteľne unavený Fritz zastavil, keď sa priblížili k rieke Don. Mali veľké straty na vybavení, najmä medzi Panthermi a T-4 a T-3. O niečo menej utrpeli "tigre" a "levy". Ale veľa tankov Lev sa triviálne pokazilo.
  Nastala pauza a nacisti nahradili škody. Stalin dúfal, že v zime prevezme iniciatívu. ME-309 sa objavil vo vzduchu v sérii, ktorá sa vďaka vysokej rýchlosti a výkonným zbraniam stala pre sovietske letectvo kardinálnym problémom. Ako Yu-288. Prišla neskorá jeseň a začal padať sneh. Červená armáda začala protiofenzívu smerom na Voronež a v strede, ako aj na polostrove Taman.
  V zime sa dalo veľa vyhrať. Japonsko však nečakane vstúpilo do vojny proti ZSSR. Jej pozemná armáda bola veľmi početná. Po mnohých víťazstvách samuraj túžil po pomste Khalkhin Golovi.
  A rozpútala sa bitka kolosálnych rozmerov. Útok na Vladivostok, ofenzíva v Prímorsku a Mongolsku.
  Stalin prerušil ofenzívu v smere Taman a v strede a pokúsil sa preraziť iba vo Voroneži. Nacisti sa tam však húževnato držali. Mali veľa síl.
  Na oblohe majú stále navrch. Okrem toho Japonsko odklonilo časť letectva. K víťazstvu teda nedošlo.
  Samurajom sa podarilo zablokovať Vladivostok a dobyť časť Mongolska. Ale tam sa ich úspech skončil. Ale na druhej strane Nemci dokázali prežiť zimu a vyhnúť sa porážke, ako to bolo v štyridsiatom prvom a štyridsiatom druhom roku. A to je veľký úspech.
  V máji nacisti doplnili svoje sily. V sérii mali prúdovú stíhačku ME-262, ktorá nemala obdobu. A Marseille zostrelilo tisíc lietadiel. Za sedemstopäťdesiat lietadiel mu bol udelený Rytiersky kríž Železného kríža s mečmi z platinových dubových listov a diamantmi. A za tisíc hviezdy rytierskeho kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi. Marseille sa tak stalo super esom všetkých čias a národov.
  Ale ZSSR to nijako neuľahčuje. Koncom mája Nemci obnovili ofenzívu. Ich jednotky však postupovali veľmi pomaly. ZSSR používal nové tanky T-34-85 a IS-2, čo spôsobilo nacistom určité problémy. Hlavnou silou sa stali Nemci "Tigre" -2 a "Panther" -2. "Lev" a "Maus" boli prerušené. Namiesto Mausu sa začal vyvíjať E-100, tank novej generácie. So zhutneným usporiadaním, nízkou siluetou, veľkými uhlami sklonu panciera, dokonalejším a ľahším podvozkom. So strojmi radu "E" sa spájala nemalá nádej. A veľmi kolosálna sila. Súboje sú veľmi brutálne. Nemcom sa podarilo za tri mesiace zatlačiť sovietske jednotky za Don. Nič viac však nedosiahli.
  Japonsko bolo vo vojne s Amerikou a v lete sa obmedzilo len na útok na Vladivostok a Chabarovsk. Samuraj obsadil Chabarovsk, ale nie Vladivostok. A v Mongolsku dosiahli samuraji malý pokrok.
  V zime 1945 Američania ešte dokázali poraziť Japonsko a vyhnať ho z Panamy. A priebeh vojny prebiehal inak.
  V zime 1945 Červená armáda postupovala v strede, no nedokázala prekonať nacistickú obranu. V marci už Nemci postupovali na juhu, no postupovali len málo.
  V máji sa nacisti pokúsili postúpiť na Moskvu, ale nedosiahli výrazný úspech a za dva mesiace tvrdohlavých bojov postúpili o tridsať alebo štyridsať kilometrov.
  Do bojov sa zapojili samohybné delá radu E. Boli ľahké a stále nedokonalé. Tank E-50 so sériovou výrobou meškal. Prúdové lietadlá, najmä bombardéry, sa stali problémom ZSSR. Na oblohe sa posilnila prevaha nacistov. Marseille zostrelilo dvetisíc lietadiel a dostalo Hviezdu rytierskeho kríža, železný kríž so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi. V lete sa sovietske jednotky pokúsili opäť niečo urobiť. Ale nevyšlo to ... Do konca roka bola predná línia neaktívna.
  Prišiel rok 1946 .... Nemci mali diskotéky, ale boli drahé, náročné na výrobu a aj napriek nezraniteľnosti kvôli prúdiacemu laminárnemu prúdeniu sami nevedeli strieľať. Neposkytlo teda rozhodujúcu výhodu. Ale v sérii ME-262 X je to veľmi silná stíhačka so šikmými krídlami. A ME-1100 s variabilnými zametacími krídlami. A TA-283 s predĺženým trupom. Yu-287 aj TA-500 sú šesťmotorové prúdové lietadlá. A množstvo ďalšej techniky.
  ZSSR v tomto smere stále zaostáva a v nebi majú nacisti úplnú iniciatívu.
  Tank E-50 sa konečne dostal do série a E-75. Stroje dostali tesné usporiadanie a ukázali sa ako ľahšie. E-50 vážila len päťdesiat ton s motorom s výkonom 1200 koní a silnejším pancierom. E-75 vážil 75 ton, s oveľa hrubším a šikmým pancierom ako Tiger-2, silnou výzbrojou a motorom s výkonom 1 500 koní.
  Nemci koncom mája začali ofenzívu proti Moskve. Tentoraz sa im podarilo dostať až k obrannej línii Mozhaisk a tam narazili na zovretú a zúfalú obranu.
  Situáciu skomplikovala ofenzíva Japonska na Sibíri. Ale nebolo to veľmi úspešné. Vojna je veľmi krutá vec. A tak sovietske vojská stále držali Moskvu.
  Zima prešla v bitkách. Prišiel rok 1947 ... Nemci sa na jar opäť pokúsili o postup. Ich tanky série E boli slušné. ZSSR prešiel na série IS-4 a IS-7. Ale stále v malých porciách. A objavil sa tank T-54, ale opäť v malom množstve. A to ešte nebolo žiadne prúdové lietadlo.
  Nacisti postupovali na juh. Hlavný úder zasadili v smere na Kaukaz. A dokázali uspieť. Prerazili front... Situáciu zhoršil vstup Turecka do vojny. Osmani napokon zaváhanie prekonali. Navyše, spojenci s Treťou ríšou už dlho neviedli vojnu.
  Ale Japonsko jasne začalo strácať ... Ale napriek tomu samuraj začal v lete na Sibíri ofenzívu. A ako výsledok, nacisti boli schopní dobyť Kaukaz späť. Do konca roku 1947 ho odrezali po zemi. A na jar 1948 ho konečne zajali.
  V tejto situácii Stalin ponúkol Hitlerovi prímerie za akýchkoľvek podmienok.
  Po prijatí kaukazskej ropy a obilia Ukrajiny, uhlia z Donbasu sa Hitler rozhodol prijať Stalinovu ponuku, ale za veľmi ťažkých podmienok.
  ZSSR vrátil zajatcov, preniesol vybavenie do Tretej ríše a zaviazal sa zaplatiť ťažkú a obrovskú daň v surovinách a zlate.
  Veľké boli aj územné straty. Okrem toho, že Nemci už zajali, museli sa vzdať Leningradu a Murmanska a Karelského polostrova a Archangeľska.
  Stalin so zaťatým srdcom s tým súhlasil. A bola podpísaná mierová zmluva.
  Tretia ríša sa vyhlásila za víťaza a obrátila sa na Západ.
  Už na jeseň 1948 sa nacistické hordy presúvali cez Afriku a Blízky východ. A počas zimy bola zajatá väčšina čierneho kontinentu a celý Blízky východ.
  A na jar 1949 bola dobytá aj južná časť Afriky. Nemecké ponorky s peroxidom vodíka sa stali najvýkonnejšími na svete a ich lietadlá a diskety nemali vôbec obdobu. Navyše v roku 1949 mali nacisti pyramídové tanky, ktorými spojenecké delá nedokázali preniknúť zo žiadneho uhla.
  A tak sa v lete 1949 uskutočnilo pristátie v Británii. Marseille za zostrelené päťtisíce lietadlo dostalo Veľkú hviezdu rytierskeho kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Teraz sú USA samé... Truman ponúkol Hitlerovi mier za akýchkoľvek podmienok. Führer to odmietol. V roku 1950 Nemci prešli Islandom a Kanadou a zo severu sa priblížili k USA.
  V roku 1951 sa začali boje v samotnej Amerike. Nemci prerazili spolu s Japoncami z Mexika aj Kanady. Spojené štáty americké nemali správnu technológiu, aby odolali nacistom. Pyramídové tanky Tretej ríše nemali obdobu a prelomili akúkoľvek obranu.
  A padalo jedno americké mesto za druhým... 30. januára 1052 Spojené štáty americké kapitulovali proti Tretej ríši. A situácia sa ešte vyostrila.
  Stalin zomrel 5. marca 1953. A 20. apríla 1953 sa uskutočnil prvý let človeka na Mesiac. Samozrejme, Nemci leteli. A je to celkom fajn. A let bol skvelý.
  Ale nastal čas pokoja a trávenia výdobytkov. A tak sa začala kolonizácia ďalších krajín a formovanie Hitlerovej ríše. V roku 1959, 20. apríla, sa konalo referendum o premene Tretej ríše na monarchiu a impérium s cisárom Adolfom Hitlerom. A v ZSSR vládol Beria. Dostal moc, lebo bola potrebná pevná ruka a hlavne potrebovali poriadok v zúboženom a vojnou a reparáciami zdevastovanom ZSSR.
  A 20. apríla 1960 sa začal let prvého človeka na Mars. A bolo to celkom fajn. Ale Hitler zomrel v marci 1961. A jeho miesto zaujal syn získaný umelou reprodukciou Wolf. Tiež cisár a veľmi mladý.
  A Wolf sa bez ďalších okolkov rozhodol začať vojnu s Japonskom. Hovorí sa, že na planéte Zem nemôžu byť dve veľké ríše, ale iba jedna.
  Berija sa postavil na stranu Tretej ríše. V skutočnosti hovoria, ako dlho môžete sedieť pri vedre. Japonsko dobylo časť Ďalekého východu a Primorye z Ruska. A to je vo všeobecnosti nepríjemné a divoké.
  Wolf ako prvý vyhlásil, že ZSSR môže získať späť Primorye, časť Sibíri, a Sachalin, ako aj hrebeň Kuril, ale nie viac. Beria bol s tým v pohode. A ZSSR začal vojnu.
  Mal hlavné tanky T-54 a T-55 a IS-10 a IS-12. Nemci majú oveľa pokročilejšie: pyramídové. A to je, samozrejme, vážny nárok na víťazstvo.
  Japonsko na druhej strane zaostávalo za ZSSR v technike. Na japonskom tróne je ten istý neodvolateľný cisár Hirohito. A samozrejme chce aj moc nad svetom. Ale nacisti sú slabší.
  Vojna sa začala 20. apríla 1961. Hitler sa pripravoval na vojnu s Japoncami, chcel aj úplnú moc nad svetom. Ale Wolf bol pred ním. Presnejšie, Adolf Prvý a Veľký nemal čas. A začala sa veľká a krutá vojna.
  Váhy vibrovali veľkou silou.
  Nemci od samého začiatku, ktorí mali pokročilejšiu technológiu, sa chopili iniciatívy. Ale Japonci bojovali veľmi hrdinsky. Ale v prvých troch mesiacoch sa Nemci a armáda ZSSR dokázali výrazne posunúť hlboko do Japonskej ríše a veľa zachytiť.
  Boje pokračovali s rôznym úspechom, no skôr v prospech nacistov. A Nemci postupovali stále ďalej. A toto bol ich kolosálny a nenapodobiteľný úspech. Ich pyramídové nádrže boli vyrobené zo špeciálneho druhu plastu a rozbili akúkoľvek obranu. A pre Japonsko nebolo žiadne zľutovanie.
  IS-12 bol tank vážiaci päťdesiat ton a dobre chránený v čele, so 122-milimetrovým kanónom, no dlhým 60EL. A strašne zmlátila nepriateľa.
  Japonská armáda je zastaraná a stráca. Po niekoľkých mesiacoch bojov bola zajatá tretina samurajskej ríše.
  A do konca roku 1961 stratila Krajina vychádzajúceho slnka takmer polovicu svojho územia.
  Prišiel rok 1962... Nemci a ZSSR pokračujú v ofenzíve... Berija je na vzostupe. Opäť boje a víťazstvá. O rok neskôr, 20. apríla 1962, už boli dobyté viac ako dve tretiny japonskej koloniálnej ríše. A vojna pokračuje.
  Armáda ZSSR bojuje hrdinsky ....
  Teraz pristáli na akútnej Hokkaido... A 3. septembra 1962 Japonsko kapitulovalo. A táto vojna sa skončila.
  Wolf prvý sa stal veľkým a svetovým cisárom. A opäť je čas stráviť zajatý koloniálny majetok.
  Nemecké lety na rôzne planéty. V roku 1965 na Venuši. V roku 1967 do Merkúru. A v roku 1968 k satelitom Jupitera.
  To však Wolfovi prvému nestačí.V roku 1971 boli navštívené aj satelity Saturnu. A v roku 1971, 20. apríla, Wolf Prvý zaútočil na ZSSR. Rozhodol sa zachytiť poslednú moc na planéte Zem, ktorá mu ešte nebola podriadená.
  Berija stále vládol ZSSR. Mal sedemdesiatdva alebo ani nie.
  A vojská Tretej ríše dobyli územie. Hlavný úder bol zasiahnutý v smere na Moskvu, ktorý sa Hitlerovi nikdy nepodarilo zaujať.
  Ale zatiaľ, samozrejme, všetko išlo v prospech Tretej ríše. Ktorá má viac síl a tankov.
  Ale smola, prišli sovietske vojská a poďme mlátiť nacistov strašnou silou.
  Oleg Rybačenko je späť v akcii. A postupuje, mávajúc oboma mečmi. A chlapec terminátor riadi mlyn. Mŕtvi nacisti padajú.
  Masa mŕtvol. Celé hory krvavých tiel.
  Chlapcovi spisovateľovi pripomína divokú stratégiu. Kde sa tiež miešali kone a ľudia.
  Oleg Rybačenko kričí:
  - Beda z mysle!
  A peňazí bude dosť!
  A terminátor chlapec v novom hnutí. A jeho bosé nohy niečo zoberú a hodia.
  Chlapecký génius zareval:
  - Majstrovská trieda a firma "Adidas"!
  Naozaj skvelá show sa ukázala ako skvelá. A koľkí zabili nacistov. A najväčší počet najväčších zabil hnedých bojovníkov.
  Margarita je tiež v boji. Drtí škoricové a oceľové armády a reve:
  - Veľký šokový pluk! Všetci ideme do rakvy!
  A jej meče sú sekané na nacistov. Masa hnedých bojovníkov sa už zrútila.
  Dievča zavrčalo:
  - Som ešte chladnejší ako panteri! Dokážte, že každý je najlepší!
  A z holej päty dievčaťa vyletí ako hrach so silnými výbušninami.
  A zaútočiť na nepriateľa.
  A vezme a rozbije niektorých protivníkov a tanky a dokonca aj lietadlá.
  A Natasha má autoritu. A porazí súperov a ona sama nikomu nedá zostup.
  Koľko nacistov už prerušilo.
  A jej zuby sú také ostré. A oči sú zafírové. Toto je dievča - hlavný kat. Hoci má všetkých svojich partnerov - katov!
  Natasha kričí:
  - Som šialený! Budete mať pokutu!
  A opäť dievča poseká mečmi veľa nacistov.
  Zoya je v pohybe a strihla veľa hnedých bojovníkov.
  A bosé nohy hádžu ihly. Každá ihla zabije niekoľko nacistov. Tieto dievčatá sú naozaj krásne.
  Augustín napreduje a drví protivníkov. A zároveň nezabudne kričať:
  - Nemôžete uniknúť z rakvy!
  A dievča si vezme zuby a odhalí zuby!
  A ryšavka je taká... Vlasy vlajúce vo vetre ako proletárska zástava.
  A všetko doslova vychádza z hnevu.
  Svetlana v pohybe Tu rozrezala množstvo lebiek a tankových veží. Bojovníčka, ktorá vyceňuje zuby.
  Ukazuje jazyk. A potom pľuje zo slamky. Potom zavýja:
  - Budete mŕtvi!
  A opäť z jej bosých nôh lietajú smrtiace ihly, ktoré zasahujú pechotu a lietadlá.
  Je jasné, že takýto tím nacistov zničí, aj keby Tretia ríša dobyla takmer celý svet a začala sa usadzovať na iných planétach!
  
  OLEG RYBACHENKO ZACHRAŇTE RÍŠU
  ANOTÁCIA
  Oleg Rybačenko dostal nesmrteľnosť ako dar, ale musí si to odpracovať, keďže v ruskej armáde slúžil už sto rokov. Ale na druhej strane pomáha Rusku vyhrať vojnu s Japonskom, zachraňuje admirála Makarova a predvádza množstvo rozprávkových výkonov!
  . KAPITOLA 1
  Oleg Rybačenko bol z vôle ruských bohov demiurgov premenený na chlapca, nie však jednoduchého, ale nesmrteľného. A bol poslaný vykonať misiu v Port Arthur - chrániť tam Rusko. A zmenilo sa na dieťa, ktoré vyzeralo asi ako desaťročné, ale extrémne rýchle - rýchlejšie ako gepard a nezraniteľné všetkými druhmi zbraní. Ako desaťročný chlapec bude sto rokov slúžiť cárskemu Rusku a potom dorastie do šestnástich rokov a zachová si nesmrteľnosť, aby bol pánom svojho osudu, no z času na čas vykonáva misie na príkaz ruských bohov- demiurgovia.
  A jeho inkarnácia mala okamžite vplyv na chod dejín.
  Desať rokov sa Oleg Rybachenko podľa štandardov začiatku dvadsiateho storočia nezdal taký malý a okamžite bol prijatý do armády. Okrem toho sa chlapec dal ľahko ohnúť a narovnať prstami, najprv rukami a potom bosými nohami, medeným grošom. Čo urobilo dojem.
  Najprv sa chlapcovi podarilo zachrániť admirála Makarova pred smrťou. Chlapec to urobil veľmi jednoducho, v deň osudného odchodu do mora vstúpil do Petropavlovska. A triviálne skočil ku kormidlu a tlačil námorníka, roztočil loď.
  To však nebolo docenené. A v páse bolo štyridsať rán bičom za takú drzosť.
  Ale našťastie admirál nezomrel.
  Ale aj tak sa začalo obliehanie Port Arthur. Japonci mali na mori stále prevahu a generál Partridge bol príliš nerozhodný.
  Veliteľ Port Arthuru však zomrel, v reálnej histórii bol skutočne zranený do hlavy, ale niekoľko milimetrov úlomku prešlo bližšie k mozgu. A Oleg Rybachenko, ktorý ten príbeh poznal, len nepozorovane udrel dlaňou do generálovho spánku a fragment zasiahol mozog a zabil ho. Stručne povedané, zradca, ktorý sa vzdal citadely, zomrel a jeho miesto zaujal Kondratenko, hrdina obrany Port Arthuru.
  Nový veliteľ, aby posilnil obranu pevnosti, odpísal všetkých námorníkov a lodné delostrelectvo na breh a odzbrojil eskadru, ale opevnil Port Arthur.
  Admirál Makarov s ním bol v tomto plne solidárny. Navyše, ruská flotila nedokázala v tomto príbehu prevziať iniciatívu na mori.
  V dôsledku toho bola citadela dôkladne chránená, plus šikovné akcie veliteľa Kondratenka. Obrana obstála dobre. Kondratenko včas posilnil obranu pevnosti Vysoky a Japonci to nezvládli.
  Navyše, Oleg Rybachenko, tento nesmrteľný, bosý chlapec bojoval ako titán v každom mraze. A všetkých ohromil svojou fenomenálnou presnosťou.
  Chlapec priskočil ku guľometu, oprel si holé, okrúhle, detské päty a namieril zbraň. A začal čmárať. A ani jedna guľka nevyšla nazmar. Samuraji boli sťatí doslova v radoch.
  Oleg, tento večný kocúrik, sa od nadšenia mlátil a agresívne bzučel, skladajúc za pochodu;
  Som chlapec narodený v novembri
  Vo vesmírnom veku, búrlivom veku...
  Rozkvitnite cárske Rusko na zemi,
  Verte mi, my kadeti nie sme mrzáci!
  
  Veľký Boh Svarog ma poslal,
  Slúžte vlasti srdcom a dušou...
  Koniec koncov, Všemohúci Biely Boh -
  My si poradíme, verte satanovi!
  
  Rusko je naša vlasť, verte
  Ktorý je jediný na svete...
  Hoci zaútočila veľmi aktívna šelma,
  Pre nás Rusov je na planéte miesto!
  
  Mocná krajina bez hraníc
  Ktorý vládne najmúdrejší kráľ...
  Navždy nám ju dal Kin -
  Nech zvíťazí Ábel, nech Kain zahynie!
  
  Statočne bránim Port Arthur,
  Bojuj chlapče a bosý v mraze,
  Verte mi, Japonci sa neohli,
  Dievčatá si roztiahli vrkoče!
  
  Chlapca okamžite odrezali guľometom,
  Pokosený oddiel zúrivých samurajov...
  A zasiahne žltú priamo do očí
  Sme priekopníkmi zla roztrhajú na kusy!
  
  Dosiahneme komunizmus navždy
  Ruskí cári majú pred sebou slávnu cestu.
  Splní sa veľký sen
  Na slávu legendárneho Svaroga!
  
  Veríme, že ubránime vlasť,
  Bojujem na veľkej, vysokej hore...
  Nad nami je zlatý cherubín,
  A samotný lord Perun má jasné oči!
  
  Som za našu vlasť až do konca,
  Ver mi, budem bojovať veľmi statočne ...
  Cár Mikuláš nahradil môjho otca,
  Judáša zavesíme na osiku!
  
  Rusko je proste ideál
  Krajina svätých a múdrych ľudí sveta...
  Sníval som o tom, že v tom nájdem slávu, chlapče,
  A urobil z Marsu a Krista modlu!
  
  Verím Lada matke bohov,
  Ktorá láska k vesmíru dáva...
  Potrebujeme ďalšie slová na modlitbu,
  Mária naveky chváľ pannu!
  
  Cár Mikuláš pomôžeme vám,
  Poraziť Japoncov veria krutým...
  Svarogove vnúčatá, sme synovia pôrodu,
  A v rati veríme, že cool doky!
  
  A tu obrovský chlapec bojuje,
  Ktoré guľomety rati kosia ...
  Pán je vždy jedno s nami,
  Kristova rana skutočne rozfúka mraky!
  
  No a čo si Japonci priťažili?
  Port Arthur nedokážeš dobyť...
  Založíme ruský svet všade,
  A bude tam postavička Lada so zlatom!
  
  Lebo kráľ bude navždy verný,
  Zachránime jeho a Svätú vlasť ...
  V tieni dvojhlavého erbu,
  Urobíme Victoriu cool!
  
  V Rusku je každý chlapec hrdina,
  Odfúkne mečom a hrá polovicu planéty...
  Nekradnite dievčatá do svojho yasyr,
  Nech sú chválené naše skutky!
  
  Áno, Rusko má priekopníkov,
  Že červená kravata bola pevne zviazaná ...
  Zachovávame spravodlivosť, svedomie, česť,
  A vidíme komunizmus, slnko dalo!
  
  A teraz sme odrazili hordu,
  A bránili pevnosť Port Arthur ...
  Svarog povedal: Prijmem mŕtvych,
  V raji dievčatá čakajú, kým sa stanú postavou!
  Chlapec spievajúc hodil granát bosou nohou a roztrhal samuraja na kusy.
  Mimochodom, granát bol vyrobený z pilín a mal veľkú ničivú silu. Japonci tomu teda nedokážu odolať.
  Oleg Rybachenko napísal a spieval:
  A samuraj letel na zem,
  Pod tlakom ocele a ohňa!
  A jeho prínos k obrane bol cenný. A admirál Makarov ukázal svoje umenie na súši.
  Navyše, Rusi mali vďaka zručnosti legendárneho generála viac zásob a zásob.
  A to, že ruská eskadra Toga bola pobitá oveľa výraznejšie.
  Do konca decembra boli samuraji pri útokoch vyčerpaní. V januári nastal útlm spôsobený Kuropatkinovým pokusom o uvoľnenie blokády, no nie veľmi úspešný.
  Vo februári bol útok opäť a opäť odrazený s veľkými stratami pre Japoncov.
  Pri obrane sa chlapec Oleg Rybachenko správal hrdinsky. V čase začiatku obliehania mal tento chatár na pohľad iba desať rokov. Dieťa bojovalo na rovnakej úrovni ako dospelí a išlo na prieskum.
  Ukázal sa ako veľmi odvážny a bojovný. A obrana vydržala.
  A chlapec, ktorý odrazil ďalší útok, zabil stovky samurajov z guľometu a nedovolil im dobyť Mount High. Zároveň chlapec opäť spieval s veľkým nadšením;
  Cár Mikuláš je teraz veľkým panovníkom,
  Ty Lenin nedostaneš šancu na moc...
  Zastavíme hordy divokých Japoncov,
  Natrhnite agresora Rusku na ústa!
  
  Nech Rusko navždy vládne vo vesmíre,
  V ňom mocný, impozantný cár Nikolaj ...
  Môžeme zasiahnuť nepriateľa mečom,
  Za to bojujte a odvážte sa!
  
  Veľkosť Ruska vo vesmíre,
  Rusov nikto neprekoná...
  So svojou nezmenenou silou v bitkách,
  Vyženieme nepriateľov z vlasti!
  
  V mene našej posvätnej vlasti,
  Rusko vyhrá bitky...
  A sláva Rusov bude neúplatná,
  Zloženie skúšok len za päť!
  
  Nikdy nebudeme kľačať
  Nad nami je zlatý cherubín...
  Prejde ešte veľa generácií
  A vo vesmíre bude večný mier!
  
  Svarog príde spolu s Ježišom,
  Vzkriesia všetkých mŕtvych naraz...
  Koniec koncov, liečenie je najvyššie umenie,
  Otcovia mocných októbrových budú rodiť!
  
  A Lenin, Stalin, Nikolaj a Peter,
  Všetky ruky sa spoja a pochopia...
  Aká je vlajka Ruska v hrdom vesmíre,
  Nepriatelia vlasti zomrú a zomrú!
  
  Boh žehnaj službe Rusku,
  Zdvihnúť na najvyšší podstavec...
  Svarog, veľký impozantný mesiáš,
  Verte mi, neprestal som milovať vojakov!
  
  Veríme, že čoskoro budeme silnejší
  Vztýčiť ruskú vlajku nad planétou...
  Kto dá podnet na skvelý nápad,
  Spievame v próze a poézii!
  
  Aké je dobré, keď hviezda Ruska
  Nad svetom bude svietiť ako diamant...
  Koniec koncov, nebeská hviezda zamatová poliala,
  A udrieť protivníka do očí!
  
  Neverte tomu, kto hovorí, že sú slabí,
  Že ruskí titáni sa nevyrovnajú...
  V mene tohto pravoslávneho štátu
  Dostaňte tohto chlapca na koňa!
  
  A ponáhľame sa do boja za slávu sveta,
  Statočne vyhrať vo vlasti ...
  Nedá sa to opísať Shakespearovi
  Koľko bude naša armáda v sláve!
  
  Naša vlasť dosiahne ocenenie,
  Zo všetkých bohov vo vesmíre najlepší zo všetkých...
  Hostia sú v našej vlasti vždy vítaní,
  Ak prídeš s dobrotou, nie si darebák!
  
  Miluj kráľa a Boha Ježiša
  A uctievajte Ladu z lásky ...
  Nebuď zbabelec v boji,
  Na krvi sa šťastie stavať nedá!
  
  Život bude večný, búrlivý a krásny,
  Pre každého je miesto, kde môže byť odvážny...
  Hádať sa s ruským rytierom je nebezpečné,
  Nepočítajte potom problémy!
  
  Ale čoskoro bude vo vesmíre mier,
  A dobro zvíťazí vo veľkosti...
  Budeme v šťastí, raj nezmenený,
  Pán poskytne silné krídlo!
  S takouto piesňou samozrejme ruskí vojaci nemohli prehrať. A terminátor chlapec neobišiel. A ďalší bojovníci strieľali na Japoncov, ktorí zaútočili na horu Vysokaya s úžasnou presnosťou.
  Marec už prišiel... Japonci opäť ustúpili. Krvavá nedeľa sa v Rusku nestala, keďže cár Mikuláš, keďže sa držal Port Arthur, bol v dobrej nálade a vyšiel medzi ľudí. Aj ľud kráľa vítal sviatočnou náladou a búrlivo jasal. A všetko dobre dopadlo.
  Ruská armáda bola doplnená a bolo jej stále viac. Koncom marca sa Japonci pokúsili postúpiť, ale Kuropatkinove sily mali priveľkú početnú prevahu a odrazili všetky útoky.
  A najlepšie časti samurajov generála Nogu boli zachytené pri obliehaní Port Arthur. Po ťažkých stratách Japonci ustúpili. Ale Kuropatkin opäť zaváhal.
  Koncom apríla nasledovalo nové napadnutie, ktoré však bolo tiež odrazené.
  A Oleg Rybačenko, tento statočný chlapec, dokonca zajal japonského plukovníka, samozrejme s pomocou pasce.
  Začiatkom mája došlo len k menším potýčkam a 25. Roždestvenského eskadra konečne vstúpila do Port Arthuru. Slávny admirál previezol päťdesiatjeden lodí naraz cez tri oceány!
  Potom obrana získala posily. A začiatkom júna nasledoval posledný útok na Port Arthur. Útok je zúfalý a prudký. A opäť bol odrazený s obrovskými stratami pre Japoncov. Cár nakoniec Kuropatkina odstránil a vymenoval Lineviča. V polovici júla 1905 boli Japonci definitívne porazení. A hrdinská obrana Port Arthuru, ktorá trvala viac ako rok, sa skončila.
  Kondratenkovi bol udelený Rád svätého Ondreja I. A získal hodnosť poľného maršala. Potom eskadra Roždestvenského spolu s Port Arthurom vedená admirálom Makarovom porazila Japoncov na mori. Navyše v boji zomrel aj samotný admirál Togo.
  Oleg Rybachenko, tento večný chlapec, sa opäť vyznamenal a osobne zajal bojovú loď Japoncov. Bojovalo s ním aj niekoľko krásnych, bosých dievčat.
  Bojujúca Natashka sa ukázala obzvlášť jasne - skutočná sopka v boji a neporaziteľná.
  A keď dievča hodí granát holými prstami, potom je to kolosálny trapas a skaza. Uhoľný granát a taký deštruktívny.
  Pioniersky chlapec útočí na Japoncov a zároveň spieva;
  Náš bude Tichý oceán, verte
  Rusko Rodového kráľovstva s Nicholasom ...
  A šelma bude zničená
  My, rytieri nepriateľov, každého roztrháme na kusy!
  
  Moja krajina, ver predovšetkým,
  Nech hviezdy komunizmu jasne žiaria...
  Úspech sprevádza rytierov,
  Sme stelesnením spravodlivého altruizmu!
  
  Som priekopník, ktorý vtrhol do vojny,
  Len bosý chlapec...
  Ale protivníka rozdrvím na prach,
  A odlomím tých, ktorí sú proti rohom!
  
  Japonsko prečo išlo k nám
  Odvážil si sa vyzvať Rusko...
  A dostal sa priamo do oka pätou,
  Svarog, veľké Pánovo poslanie!
  
  Láska Lada Matka Bohovia,
  Porodila veľa, jasných a skvelých ...
  Na slávu udatných synov rodu,
  Zastavíme nápor divokých nepriateľov!
  
  Neporazte japonskú žltú Rus,
  Náš hrdina v bitkách je neporaziteľný...
  Bojujte za vlasť a nebojte sa,
  Keď sa ľudia a kráľovský systém zjednotia!
  
  Ó, Nikolai, dáme ti
  Pre Sväté Rusko sme rodným srdcom ...
  Nad nami je zlatý cherubín,
  Otvára svoje dvere do vesmíru!
  
  Na slávu Boha ruského Krista,
  Spievame hymny pre naše Rusko...
  Máriina láska, taká čistá
  Čo nahradí kašu deťom na obed!
  
  K tebe Mária obrátim svoje oči,
  Spolu s Ladou dávate lásku všetkým ...
  Hoci na nás diabol naostril sekeru,
  Bohyňa bude s nami vo večnom svetle!
  
  Nie, slnko nikdy nevyjde
  Bezhraničné najvyššie Rusko...
  Splnený veľký sen
  Všetko to počúva pod modrou oblohou!
  
  Spievame ti Matka Božia,
  Žalmy a piesne, každú chvíľu...
  Ak potrebujeme ísť do boja s jednou zbraňou,
  Veď Stalin a Veľký Lenin sú s nami!
  
  Za vlasť, za Boha, za krajinu,
  My chlapci bojujeme s protivníkom...
  Vedz, že nie si prekliate jarmo,
  Keď sa nabrúsi bajonet ruského vojaka!
  
  Za našu zem, priekopník v bitkách,
  Svarogovi sa podarilo osláviť tvár milujúcej ...
  V našich jasných snoch niečo vidíme
  Kde budeme navždy chváliť Boha druhu!
  
  Stručne povedané, Japonci sú už Khan,
  A Port Arthur sa v bitkách nevzdal ...
  Preto je nám Bohom daná vlasť,
  Aby ste za Rusko statočne bojovali!
  . KAPITOLA 2
  Japonsko bolo donútené uzavrieť mier s Ruskom sprostredkovaný Spojenými štátmi.
  Musel som sa vzdať Kurilských ostrovov a Taiwanu. Rusko si zabezpečilo protektorát nad Kóreou, Mandžusko, kontrolu nad Port Arthurom. Okrem toho Japonsko cárskemu Rusku vyplatilo obrovské odškodné vo výške miliardy zlatých jenov.
  Víťazstvo upevnilo pozíciu cára Mikuláša II. Rusko rozširovalo svoje územia a Želtorossija sa začala formovať na úkor dobrovoľného pripojenia sa k čínskym regiónom. Žiadna Štátna duma - Rusko zostalo absolútnou monarchiou bez parlamentu.
  Samozrejme, vďaka víťazstvu a politickej stabilite sa ekonomický rast začal skôr ako v reálnej histórii a bol silnejší.
  Prvá svetová vojna začala ako v skutočných dejinách. Pre Rusko to však pokračovalo úspešnejšie. V ktorej bola armáda väčšia a lepšia, a to aj vďaka reformám poľného maršala Kondratenka, a ekonomika je silnejšia a autorita cára je vyššia.
  Zúfalo a veľmi statočne bojoval aj Oleg Rybačenko. Chlapec bežal ako meteorit. Čmáral z podomácky vyrobeného samopalu na Nemcov. A potom bežal rýchlejšie ako vozík so samopalom. A tiež nadšene rozdrvil armádu cisára.
  Vyzeral ako asi desaťročný chlapec a jeho bosé, detské nohy hádzali provizórne, smrtiace pilinové granáty.
  Chlapec viedol dobre mierenú paľbu a sebavedomo bzučal;
  Naša vlasť je svätá krajina,
  Sláva našej bezhraničnej vlasti...
  Protivníka Satana nerozdrví,
  Vidíme, sme vzdialené prístupy!
  
  Moja vlasť bude prekvitať
  Cár Mikuláš vystúpi nad planétu...
  Neporaziteľná ruská armáda,
  Poďme sa priblížiť k Všemohúcemu!
  
  Som jednoduchý priekopnícky chlapec,
  Ale obdarený bezprecedentnou silou ....
  A všetkým ukážem mocný príklad,
  Aby nebola známa ako ošúchaná šestka!
  
  Verím s tebou, Pane Ježišu,
  Si najsilnejší v celom vesmíre,
  A modlím sa k vám spolu s Ladou,
  Riadiť kanál stvorenia!
  
  Ver mi, čoskoro budeme na Marse
  Naša krajina bude vládnuť planéte...
  A pekelné cisárovo zviera je rozdrvené,
  Úklady rytierov sa spievajú v piesňach!
  
  Chlapec beží priekopníka bosý,
  Holé opätky okolo dievčat pobehujú...
  Udrie Kaisera päsťou,
  Koniec koncov, naši rytieri hovoria s bohmi!
  
  Sláva Rusku, veľká krajina,
  Vedzte, že kráľ bude stáť za svätým komunizmom...
  Neporaz nás, ver Satanovi,
  Fašizmus padol do Boudinovho popola!
  
  Naša vlasť nie je vo svete silnejšia,
  Vo vesmíre nie je krajšie Rusko ...
  Som orol, nie zlý vrabec,
  Všetkým ľuďom prinesiem radosť a šťastie!
  
  Odvážne ideme do pekla nepriateľa,
  Ľahko rozdrvíme protivníkov nacistov ...
  Čoskoro zrežeme cisárove rohy,
  Bude éra svetla komunistov!
  A dievčatá drvia aj Nemcov, a tak famózne. Vyraďujú ich pomocou bosých nôh so smrtiacimi výbušnými balíkmi. A zároveň bodajú bajonetmi.
  Roztrhávajú bruchá protivníkov bez veľkého obradu.
  Natasha spieva;
  Čakám na víťazstvo, čakám na víťazstvo! Za cára Mikuláša hora!
  Zoya, ktorá strieľa a hádže granáty holými prstami, potvrdzuje:
  - Víťazstvo čaká, víťazstvo čaká! Protivník, ste priateľská nálada!
  A ryšavý Augustín, ktorého vlasy vlajú vo vetre ako proletárska zástava, reve:
  - Boh ochraňuj kráľa!
  Svetlana, ktorá vyradila vojakov cisára a hádzala granáty holými prstami na nohách, kričí:
  - Lada je s nami!
  Toto sú dievčatá bojujúce a krásne. A ich svaly sa váľajú pod opálenou pokožkou.
  Vojna trvala niečo vyše roka a skončila sa rozpadom Rakúsko-Uhorska a kapituláciou Osmanskej ríše a Nemecka. A Bulharsko, keď videlo, ako to vonia, sa postavilo na stranu Srbska a Ruska, ako, mimochodom, Taliansko a Japonsko.
  Poľný maršal Kondratenko dostal najvyššiu hodnosť - Generalissimo. A stal sa držiteľom takmer všetkých rádov, ako Suvorov. Brusilov sa stal poľným maršálom. Admirál Kolčak urobil kariéru a Kornilov Denikin. Cárske Rusko k sebe pripojilo: Halič, Bukovinu, Krakovské vojvodstvo, Poznaňskú oblasť, Klajpedu. Súčasťou Ruskej ríše sa stalo aj Československo. A Malá Ázia s Konštantínopolom. A severný Irak.
  Celkovo to dopadlo dobre. Japonci si rozdelili nemecké kolónie s Ruskom v Tichom oceáne.
  Potom bola Saudská Arábia rozdelená medzi Rusko, Francúzsko a Britániu. Ďalej, po krátkej vojne si Rusko a Británia rozdelili Irán.
  Oleg Rybachenko sa zúčastnil tejto vojny. Chlapec opäť bojoval, bežal rýchlejšie ako gepard s guľometom a hádzal granáty kolosálnej vražednej sily bosými detskými nohami. A zničiť všetkých nepriateľov.
  A bosorky s ním bojovali. Veľmi krásne a veselo spievali, keď drvili Peržanov.
  Sme deti rodiny, dcéry bohov,
  A zároveň bosí členovia Komsomolu ...
  Na potrebu míňať navyše poznať sny
  Úder bajonetu dievčat je veľmi prudký!
  
  Budeme schopní poraziť všetkých nacistov,
  Paláce na stavbu - zástava komunizmu ...
  Náš neporaziteľný ruský medveď,
  Vyvracanie dogiem darvinizmu!
  
  Sme krásne dievčatá, verte mi
  A holou pätou udrieme nos ...
  Otvorme dvere komunizmu čoskoro,
  Odhalíme temného ignoranta!
  
  Tu bežíme naboso do útoku,
  Uchvátení krásou ich dievčaťa...
  Nad nami je zlatý cherubín,
  A dievčatá majú taký zvučný hlas!
  
  Nech je ruská zem slávna,
  To sa narodilo v mene generácií...
  Národy sveta sú priateľská rodina,
  Veľký Lenin nám pomôže!
  
  Ale teraz vládne slávny Nikolai,
  A obri za neho bojujú,
  Všetci sa tam dostaneme, len veríme v nebo,
  Keď sa ľud a ruský cár spoja!
  
  Správne, budeme oddaní kráľovi,
  Slúžiť Mu celým srdcom a celou dušou...
  Milujem Ježiša a Ladoyu,
  Navždy budem Svarog s tebou!
  
  Naši ruskí bohovia sú pre nás dôležití,
  Milujeme ich dušou sovietskeho ľudu...
  A sú to len Satanove machinácie,
  Keď bude Perún s Ladou, odmietneš!
  
  Milujem kráľa, je to náš vlastný otec,
  Slúžte Mu verne a s láskou...
  Nech je koniec nepriateľovi Rusov,
  Aj keď niekedy sa dáva do krvi!
  
  Rusko bude vo vesmíre pre každého,
  Trblietať sa kvazarom jasným a silným...
  Vlasť nebude mať problémy,
  Hoci protivník pritiahol zlé mraky!
  
  Nech je s nami všemohúci Rod,
  Kto je vládcom celého vesmíru ....
  Za nami je najväčší Biely Boh,
  Kto vo svojej láskavosti vládne!
  
  Nech je stvorenie na zemi,
  Vyhráme, to viem určite...
  Čakanie na splnenie tohto jasného sna,
  Vo svetlom raji bude miesto pre ľudí!
  
  Ó, moje sväté múdre Rusko,
  V mene prosperity komunizmu...
  Bohovia-demiurgovia poznajú mojich príbuzných,
  A pokusy o revanšizmus neprejdú!
  
  Veríme, že protivníci budú vymazaní do prachu,
  Vztýčime ruskú vlajku nad celým vesmírom ...
  Porazíme fašistov a dushmanov,
  A navždy budeme oslavovať Meno rodiny!
  A, samozrejme, dievčatá strieľajú a hádžu smrtiace granáty svojimi vytesanými, holými, opálenými nohami.
  A ľuďom ako sú oni nemôžete odolať.
  Potom zajatý mudžahedín pobozkal nahé, mozolnaté dievčatá. Zaprášené, no veľmi zvodné nohy.
  A potom Afganistan. Pravda, bola tam malá vojna. A Briti spočiatku príliš šťastie nemali.
  Oleg Rybachenko tam však ukázal svoju skvelú úroveň bojovníka svetla.
  Spolu s dievčatami v bikinách s veľkou ľahkosťou rozdrvil nepriateľa a premenil mudžahedínov na sito. A dievčatá s holými prstami na nohách hádzali bomby smrtiacej sily a roztrhali celé oddiely afganských militantov.
  A bojoval, chlapec spieval, skladal za pochodu;
  Som priekopník, musím bojovať v Afganistane,
  Čakajú nás hrozné bitky...
  Ale Rusi vždy vedia bojovať,
  Nepriateľ bude počítať iba nuly!
  
  Nech je obdobie komunizmu v sláve,
  Keď príde veľký Boh Svarog...
  Rozptýliť hordy hrozivého fašizmu,
  Wins otvoril nekonečný účet!
  
  Obloha je v Afganistane modrá
  Bosý chlapec behá po horách...
  Jeho povolanie je skvelá vec,
  Veď ruská viera je pevný monolit!
  
  Dushmany stúpajú v agresívnom oblaku,
  Ale sú zrazení odvážnym priekopníkom,
  Bojovník z Ruska mocný,
  Aj dospelým ukáže príklad!
  
  Všetci veríme vo víťazstvo komunizmu,
  A ak musíte bojovať za kráľa...
  Rozptýlime stádo revanšizmu na popol,
  Pre nás a hory, teplé moria!
  
  Rusko bude vládnuť nad vesmírom
  Tak odkázal Najvyšší múdry prút...
  So svojou silou v boji nezmenenou,
  Zaháňame nepriateľov vlasti do rakvy!
  
  Rusi nás nemôžu zraziť na kolená,
  Pre nás Svarog a Biely Boh lásky ...
  Odmietneme hojnosť tejto lenivosti,
  Ak potrebujeme oceán, prelejme krv!
  
  Na slávu našej vlasti Ruska,
  Rytier sa odváži zachrániť moju Rus...
  Naša rodina je Najvyšší a Kristus je poslaním,
  Schopný sprostredkovať svetlo stvorenia!
  
  Milujem Rusko, ktoré je zo všetkých najdrahšie,
  Aké krásne kvety...
  Pohneme Fuhrera tvrdo do tváre,
  A trpké prehry sa nepočítajú!
  
  Za nami je Lada, matka veľkých bohov,
  Za nami je Perun, Yarilo, sila ....
  Rozdrvíme tlak kŕdľov všetkých divých,
  Pomôžme slabým ľuďom!
  
  Áno, nech vlasť prekvitá v sláve,
  Vesmír sa povznesie nad všetky...
  Ábel povstane a Kain zahynie,
  V pekle bude besný zloduch!
  
  Keď Rusko zdvihne svoj impozantný meč,
  A daj nám silu Rusov, biely Bože ...
  Všetci zlí duchovia v podsvetí čoskoro zahynú,
  Čo pomohlo vytvoriť Najvyššie svetlo!
  
  Verte teda v Boha Ježiš česť,
  Verte v slávu nášho Krista...
  Nehnevaj svojich rodičov
  Udržujte vieru v Rod až do konca!
  
  Potom príde veľká odmena,
  A podriaďte Rusom celý svet ...
  Je potrebné statočne bojovať za vlasť,
  Svarog veľký Boh a modla!
  
  Všetci mŕtvi budú vzkriesení v šťastí,
  Veky, ako vietor, kvitnú v radosti ...
  Nebo aj zem sú vo svojej impozantnej sile,
  Národy celej planéty si ctia rodinu!
  Takto bojoval Oleg Rybachenko v Afganistane s dievčatami. A jedno jeho sebavedomé a jednoznačné víťazstvo za druhým.
  Toto je chlapec terminátor! A dievča s holými podpätkami sa ukázalo byť také impozantné a iskrivé!
  Svet našiel stabilitu a prosperitu. Až do Veľkej hospodárskej krízy v roku 1929. Do krízy sa po rýchlom raste dostalo aj Rusko.
  V roku 1931 Japonsko zaútočilo na Rusko v snahe pomstiť sa za minulé porážky.
  Samozrejme, cárska ríša bola pripravená na vojnu.
  Tentoraz to však bola samovražda. Cárske vojská porazili Japoncov.
  Oleg Rybačenko opäť bojoval s odvážnym, no technicky ďaleko za Ruskom, samurajom.
  Chlapec vystrelil z vysokovýkonného guľometu a odrezal tak útočiace pozície ruských samurajských jednotiek o stovky a tisíce. Vyrúbanie a kosenie celých práporov Japoncov naraz.
  Jej guľomet sa zdal neúnavný. A všetko rozdrvil a protivníkov vymazal doslova na krvavý prášok.
  A večné dieťa, ktoré vyzeralo stále asi na desať rokov, no malo väčšiu silu ako slon, hádzalo holými prstami na nohách výbušné balíky kolosálnej sily. A nepriatelia sa doslova roztrhali na tie najmenšie časti.
  A dievčatá spolu s ním rozdrvili a kosili Japoncov. Ostrihajte ich ako chĺpky žiletkou.
  A ukázali svoje jazyky a smiali sa.
  A zároveň dievčatá spievali s veľkým nadšením a nadšením. S radosťou písať doslova na cestách;
  Rusko je najväčšia z krajín
  S kráľom v ňom vybudujeme komunizmus,
  Je nám daná večná zmluva s rodinou,
  Že každý človek sa rodí ako hrdina!
  
  Japonsko porazíme zo žartu
  Márne ste napadli Rusko ...
  Pri útoku dievča krúti širokým mečom,
  Bojovníci žltej roztrhli!
  
  Sme veční bojovníci Komsomolu,
  Keď bojujeme, slnko svieti jasnejšie...
  Otcovia sú hrdí na bosé nohy,
  My rytieri už nie sme deti!
  
  Verte, že nás nikto nezastaví
  V mene večného komunizmu...
  Rýchlo vyženieme nepriateľov Ruska,
  Kto zaútočil so zlým cynizmom!
  
  Boh Svarog bude vládnuť vo vlasti,
  Je patrónom veľkých bojovníkov...
  Nepriatelia nebudú vpustení ani na prah,
  Všemohúci druh Stvoriteľa tisícich tvárí!
  
  Pre náš slávny osud vlasti,
  Porazte všetkých, žartovne znižujte nepriateľov ...
  Chcel som venovať pieseň Rodovi,
  Čo sa stalo miestom vo vesmíre, rajom!
  
  Tu bežia bosé komsomolky,
  Ich päty blikajú ako zrkadlo...
  Je jasné, že samuraji čakajú na kaput,
  Bojovníci sa rýchlo roztrhajú!
  
  Neverte tým, ktorí sú jednoducho slabí v duchu,
  Sme rytieri v bitkách neporaziteľní...
  Si len nešťastný otrok
  A Lada a Kristus sú v duši jedno!
  
  Máme červený transparent,
  Je ako svieža ruža červená...
  Kto je zlý, udrieme priamo do očí,
  Nechajte myšlienku zaútočiť na Rusko!
  
  Tu bežia bosé komsomolky,
  Sú krásne a majú krásnu tvár...
  Kto nekričí zlomyseľný kaput,
  Správajme sa k tebe správne!
  
  Pre našu svetlú vlasť sen,
  Všetci žijú v sláve, veľkej kráse...
  Všetko ostatné je len márnosť
  Hoci tváre svätých často tmavnú!
  
  No, bojujeme v boji ako orly,
  A my sa ponáhľame naboso cez mráz ...
  Sme silní a hrdí členovia Komsomolu,
  A nad vlasťou slnko prudko vychádza!
  
  Tu je sláva našej svätej vlasti,
  Spievame žalmy a skladáme piesne...
  Som priekopnícky chlapec úplne bosý,
  Mráz potrápi moje obnažené päty!
  
  Ale vedz, že neustúpim z cieľa,
  Keďže ruský duch núdze je silnejší...
  Milujem Boha rodiny, milujem všetkých srdcom,
  Odradiť od smiešnej myšlienky!
  
  Oslavujme Ladu - posla bohov,
  Kto vytvoril svety v láske...
  Potrebujeme ďalšie slová, chlapci,
  Pre nás, Perun, Svarog, z ohňa Yarilo!
  
  Japonsko sa pokúsilo prevziať moc
  Náš Port Arthur a krajiny našich predkov,
  Ale tu sa lovec zmenil na hru,
  Strieľame veľmi presne!
  
  Pokosili sme veľa samurajov,
  Nepriatelia už neexistujú...
  Sme akési dcéry, drahí synovia,
  Nad nami je Matka bohov Svätá Lada!
  
  Žiadny protivník nedá,
  Nie, Rusov nebude vidieť na kolenách ...
  Boží cherubín sa leskne zlatom,
  A oslávte Ježiša menom rodiny!
  
  Nikde nie je Rusko krajšie,
  Je krásna, večná Ruska...
  Všetci nevyzerajú viac ako dvadsať,
  Sme členmi komsomolského bosého mesiáša!
  
  Áno, viezli sme samurajov,
  Najvyšší Rod nám pomohol v tejto bitke ...
  Ako mocné sa stali orly
  A najdokonalejší Biely Boh!
  
  Aj dievčatám sa stalo, že sa pobili,
  S fašizmom na roztrhanie vtipne "panterov".
  A vyhrali s divokou armádou,
  Aj keď urobili drastické opatrenia!
  
  A Hitler dostal majora
  Roztrhali sme ho na kusy v zúrivosti ...
  Ako sa ukázalo, Fuhrer je ako blázon,
  A v diaľke uvidíme komunizmus!
  
  Moskva bojovala proti nacizmu ako hora,
  A my sme s ťažkosťami, ale statočne odolávali ...
  Krásna ruská krajina
  Keď sme Fritza poriadne potrápili!
  
  Beh naboso v mraze
  Sme temperamentné komsomolské dievčatá ....
  Násilím odvliekli nepriateľov Ruska do zajatia,
  A ukázali veľmi obratnú povahu!
  
  Neďaleko Stalingradu tvrdo zasiahli do očí,
  A Tiger neustále odlomil svoj kmeň ...
  Aj keď to bola určite ťažká hodina,
  Bosí členovia Komsomolu sú ale všemocní!
  
  A tak sme hrdo vstúpili do Berlína,
  Viete, že sa ukázala taká chladnosť ...
  Čo rešpektuje celý ruský svet,
  
  Roztrhali sme Adolfa!
  
  No, toto víťazstvo je dobré,
  Vyhráme všetko v boji bez zlyhania,
  Ruská hviezda horí nad nami,
  A naša viera z Rodiny je nezmenená!
  
  Stručne povedané, naša kampaň sa skončí,
  Celá planéta sa stane súčasťou Ruska...
  Všetci budeme mať veľký príjem,
  Diamanty zavlažovali naše háje!
  . KAPITOLA #3
  Oleg Rybachenko už bol dôstojníkom a mal veľa ocenení. A bol rešpektovaný, napriek jeho detskému vzhľadu. A dokonca sa stihol aj oženiť. Kariéra teda s večným chlapcom išla dobre.
  Admirál Kolčak ešte nie je vôbec starý, ukázal svoju genialitu, porovnateľnú s Ušakovom a admirálom Makarovom. Krajina vychádzajúceho slnka bola úplne rozbitá do mora a potom obsadená.
  Kampaň proti Tokiu bola slávna a víťazná. A Oleg Rybačenko sa dokázal odlíšiť tým, že sám zachytil mikádo. A za to dostal prvý kríž svätého Juraja v histórii Ruska so zlatou mašľou a diamantmi.
  Hoci sa neodvážili vychovávať ho v hodnosti: chlapec vyzerá príliš detinsky. Hoci má na seba desať rokov, to znamená, že tentoraz môžete dať trinásť rokov. Ale stále usmrkané dieťa.
  V každom prípade vyhralo Rusko.
  Nasledovalo referendum, v ktorom väčšina Japoncov hlasovala za pripojenie k Rusku.
  A tak cár Mikuláš II posilnil svoju moc v Tichom oceáne. Rusko pokračovalo v pohybe cez Čínu. Británia, Francúzsko a Spojené štáty, oslabené krízou, nezasahovali do prevzatia kontroly nad Nebeskou ríšou.
  V roku 1933 sa v Nemecku dostal k moci Hitler. Začal obnovovať bývalú moc bývalej ríše. A samozrejme sa snažil nehádať sa s Ruskom.
  Mussolini v Taliansku mal priateľstvo s Ruskom. A úskočne dobyli Etiópiu a rozšírili svoje kolónie. Hovorilo sa o vytvorení Triple Alliance.
  Cárske Rusko chcelo anektovať všetky kolónie slabnúceho Anglicka a Francúzska. No, Nemci a Taliani sú tiež pochopiteľné. USA mali svoje vlastné plány.
  V roku 1937 sa Nemecko spojilo s Rakúskom, čím vznikol anšlus. A v novembri 1937 lietadlo havarovalo s Nikolaevom ako druhé. Kráľovstvo skončilo veľmi úspešne. Nicholas II dosiahol kolosálne dobytie v štyridsiatich troch rokoch svojej vlády.
  Volali ho Mikuláš Veľký! A dokonca aj Najväčší, stali sa vyššími ako Peter Veľký.
  Za Mikuláša II. sa pracovný deň skrátil na desať hodín, sedem rokov vzdelávania sa stalo povinným a bezplatným. Priemerný plat v krajine dosiahol 75 rubľov mesačne s nulovou infláciou a zlatom krytím rubľa. Kráľovská mena bola najtvrdšia a najkonvertibilnejšia na svete.
  Rusko malo najväčšiu pozemnú armádu na svete a veľkosťou flotily predbehlo Britániu aj Spojené štáty.
  Ruské tanky boli najlepšie na svete, rovnako ako lietadlá. A vrtuľníky boli v tom čase prakticky jediné na planéte Zem. Najpočetnejšia a najkvalitnejšia ponorková flotila. Najlepšie delostrelectvo. Pokročilé technológie v televízii a videu. V cárskom Rusku sa začal nakrúcať aj prvý farebný film na svete. Vrátane vďaka vášni cára Mikuláša II pre fotografovanie.
  Po pripojení k Číne sa Rusko dostalo na prvé miesto vo svete z hľadiska počtu obyvateľov a predbehlo Britániu so všetkými svojimi kolóniami.
  Cár Mikuláš II. reformoval pravoslávie a uzákonil mnohoženstvo. Tento múdry suverén dokázal veľa vecí. A nezomrel bez pľuvania, neprenasledovaný, nestratil Rusko, ale veľký. A práve niekoľkomilimetrový posun fragmentov ovplyvnil dejiny Ruska takýmto spôsobom.
  Navyše, presun do minulosti takého krásneho a silného a rýchleho chlapca ako Oleg Rybachenko. A hovorí sa, že v histórii nie sú žiadne nehody! Stále takí, akí sú. Ukázal to Mikuláš II. aj fenomén Generalissimo Kondratenko.
  No po smrti cára Mikuláša nastal dočasný skok. Najprv zomrel panovník Alexej II. skôr, ako mohol byť korunovaný. Potom zomrel aj ďalší dedič Kirill Vladimirovič Romanov. A Vladimír Tretí nastúpil na trón v roku 1938. Kráľ je mladý, ale vo všeobecnosti nie hlúpy a dosť silný a ambiciózny.
  No, pustil sa do práce! Rusko, Taliansko, Nemecko, Británia, Francúzsko a v budúcnosti aj Spojené štáty. Tu je, samozrejme, Triple Alliance oveľa silnejšia.
  V máji 1940 Nemecko zaútočilo na Francúzsko, Belgicko, Holandsko a Britániu. Rusko zaútočilo na francúzske, anglické a holandské kolónie. Začalo sa bezradné zaberanie území.
  Briti a Francúzi nedokázali odolať ruskej armáde. A Nemci porazili a prinútili kapitulovať Francúzsko, Belgicko a Holandsko za mesiac a pol.
  Potom Fuhrer obsadil Španielsko aj Portugalsko a zajal Dánsko a Nórsko. Rusko obsadilo Švédsko.
  Vojna bola takmer v jednej bráne. S podporou miestneho obyvateľstva Rusko dobylo Indiu, Indočínu, južný Afganistan, južný Irán, Blízky východ a vstúpilo do Egypta.
  Oleg Rybachenko bojoval ako vždy úspešne a s obrovským nadšením. Chlapec pracoval s dvoma guľometmi naraz a kosil britské a francúzske koloniálne jednotky. A to je jeho nádherné povolanie a boj v jednej bráne.
  A bosé nohy dieťaťa hádžu smrtiace granáty. A štyri dievčatá s ním bojujú, a to veľmi úspešne.
  Oleg Rybačenko zároveň nezabudne spievať pri vyhladzovaní nepriateľov Ruska;
  Narodiť sa vo veku kyborgov je dané,
  Keď je počítač, hráč je po ruke...
  A svet je v podstate len film
  Nevedel som, že čas je teraz iný!
  
  Nie je potrebné hlúpo zabíjať príbuzných,
  Stratégia chlapca pod dlaňou ...
  Notebook sa stal nepotrebným v cele,
  Sme neznáme deti storočia s bolesťou!
  
  Ale z vôle zúrivých bohov,
  Chlapec sa presťahoval do nového sveta...
  Tu je málo pästí na víťazstvo,
  Zdalo sa, že diabol sa zbláznil!
  
  Vojna a rev, temnota ničenia,
  Plný vrážd a hladu prichádza...
  Poznaj osudy ľudí,
  Keď je v srdci smútok a chlad!
  
  Netreba premýšľať, Rusov nemožno zlomiť,
  Nech veľké Rusko rozkvitne...
  Skutočne zlý zlodej bude porazený,
  Svarog príde - skvelá misia!
  
  Tu odišiel cár Veľký Mikuláš,
  Teraz je Vladimír jednoducho pri moci ...
  Aj o ňom sa dá povedať, že je orol,
  A rozprestrie svoje krídla po celom svete!
  
  V mene Boha ruského Krista,
  Robte dobrých ľudí s radosťou...
  Máriina láska, taká čistá
  Čo ťa otravuje tvojou hlúposťou!
  
  V Rusku viete, že všetko bude v poriadku,
  Vztýči vlajku nad vesmírom...
  Hoci nepriateľ klope na dláto,
  Budeme oslávení iba stvorením!
  
  Verím, že ruský Boh bude vládnuť
  Kto vytvoril temnotu týchto vesmírov...
  Hoci je Satan taký mocný roh,
  Budeme synmi blahoslavených!
  
  Tu v Rusku je nový čas,
  Cisár má Vladimíra pri moci...
  Romanovci z kráľovského dvora,
  Orol má nad celým svetom dvojhlavé krídla!
  
  Veľkosť vlasti po stáročia,
  Alebo možno aj Rusko zostane navždy ...
  Ruská rieka tečie bez hraníc,
  A ľudia budú v srdci ľudia!
  
  Potom som bosý priekopník,
  To sa ponáhľa s holým opätkom v mraze.
  Ale z toho, čo Sir útočí,
  Dám mu tvrdú tvár krvou!
  
  Nemôžeš poraziť chlapca
  Je to veľmi silný a veľký bojovník...
  A premení aj tigra na hru,
  Pretože od prírody víťaz!
  
  A komsomolky bežia bosé,
  Ich päty sú od zimy ružové...
  A čoskoro bude kaput všetkým nepriateľom,
  Nechajte zbytočný nápad!
  
  Tu sme už vzali Britov do džungle,
  Nepriatelia Ruska boli zabití spoločne ...
  Kráčali sme po okraji šikovných opíc,
  A nazbierali veľa chrtích kilometrov!
  Stručne povedané, chlapec veľmi dospel,
  A stal sa celkom inteligentným dôstojníkom ...
  Fúzy neprerazili, ale už titán,
  A slúži ako ďalší príklad pre rytierov!
  Chlapec bojuje a drví nepriateľov. A potom zajatí černosi a žltobieli bojovníci padajú na kolená a bozkávajú dievčatám nohy. A je to tak skvelé.
  Natasha po bozku na pätu zavrčala:
  - Milujem mužov!
  Zoya s tým súhlasila:
  - Točenie na palici je veľkým potešením!
  A ako zajatého vojaka cvaká holou pätou po nose.
  Augustína holými prstami chytila Araba za nos a prinútila ho kľaknúť si.
  Dievča zakričalo:
  - Som agresívna čarodejnica!
  Veľmi aktívne bojovala aj Svetlana. A tak veľa rôznych druhov vojakov prerušilo. A dievča ho prinútilo pobozkať jej päty a zavrčalo:
  - Nemôžete odolať!
  Samozrejme, koloniálne jednotky nedokázali odolať cárskej armáde a vlastne ani nechceli. Zachytenie Afriky sa trochu oneskorilo kvôli nedostatku ciest a zdĺhavej komunikácii. Nemci postupovali cez Afriku cez Gibraltár a Maroko, Rusi cez Egypt a ďalej Sudán.
  Viac ako odpor britských či francúzskych jednotiek však prekážal terén. Bolo ich málo a sú slabo vyzbrojení a väčšinou pochádzajú z miestnych domorodcov. Kto nevedel ako a nechcel bojovať.
  V roku 1940 sa Hitler neodvážil pristáť v Británii. Zahájil vzdušnú ofenzívu, spočiatku nie veľmi úspešnú. Ale na jar 1941 vstúpili do bitky ruské lietadlá a Británia začala byť utláčaná k smrti.
  A v auguste nasledovalo vylodenie spoločných nemecko-ruských jednotiek a po dvoch týždňoch tvrdohlavých bojov dobytie Londýna.
  Oleg Rybachenko a dievčatá aktívne zaútočili na hlavné mesto Anglicka. Chlapec bol opäť bosý a hádzal detinskými, vytesanými nohami ničivými granátmi zo stromovej kôry, ktoré prevrátili všetky, dokonca aj tie najsilnejšie tanky v Británii. Vrátane päťdesiattonových a dokonca osemdesiattonových "Tortilly" dôkladne zhoreli a rozbili sa v krutom boji.
  Chlapec počas bitky spieval, skladal za pochodu;
  My Rusi sme prišli do Británie,
  Dobyť napadnutých cudzincov...
  že Sasovia uviazli,
  Ale my si vážime neveriacich!
  
  Rusko je najväčšia z krajín
  Ktorá buduje vesmír...
  Táto zlovestná hmla sa rozplynie,
  A naším biznisom bude tvorba!
  
  Milujem ortodoxného Krista
  Nech je v nás sila rodiny...
  Bohyňa Lada je čistá ako krištáľ,
  Sväté počasie je v Rusku vždy dobré!
  
  Veríme, že vesmír zvíťazí
  Dajme šťastie ruskému vesmíru...
  Nad nami je zlatý cherubín,
  Tvojou nemennou mocou Božou!
  
  Bojovníci môjho svätého Ruska,
  Nenechajú nás pokľaknúť...
  Povedz Bohu, Ježišu, odpusť mi
  Ak Lenin dovolí, aby niečo zašlo príliš ďaleko!
  
  Nech naša vlasť kvitne,
  Môžeme v ňom ľahko vybudovať svätý komunizmus ...
  pozametám anglickú armádu,
  A navždy zostanem hrdinom!
  
  Vyzdvihneme naše Rusko do neba,
  A v boji dobyjeme hrdý Londýn ...
  Niet divu, že svätý Ježiš bol vzkriesený,
  A Rusko ustúpi zlomyseľne!
  
  Vlasť si moja vlastná matka,
  Bezpochyby ťa milujem ako slnko...
  Nepriatelia sa budú môcť jednoducho roztrhať,
  Na slávu všetkých budúcich generácií!
  
  Áno, naše bezhraničné Rusko kvitne,
  Zrno rastie ako zlaté klasy...
  Victory otvorili neobmedzený účet,
  Takéto tváre z pravoslávnych ikon!
  
  V Rusku je teraz nový slávny cár,
  Volá sa Vladimír, syn Kirilla...
  Hospodin ho ustanovil - panuj múdro,
  A Rusko bude obrie kladivo!
  
  No, moja veľká vlasť,
  Koho sa nikto neodváži zradiť...
  Rozplynie sa ako havranov súmrak,
  Zábavný ruský nápad!
  
  Leva určite porazíme
  A dobyť tento nedobytný Londýn...
  Ani Satan nás nemôže poraziť
  Tak smelo útočíme na hordy!
  
  V Rusku nie je miesto pre slabochov,
  Porazíme všetkých nepriateľov naraz...
  Vyjadrujeme lásku k vlasti vo veršoch,
  Nepriateľ ľahko skamenie!
  
  Teraz sám kráľ padol na kolená,
  A poklonil sa vojakom Ruska ...
  Koniec koncov, naša viera je silnejšia ako kov,
  A lev sa od strachu schoval pod posteľ!
  
  No, narodil si sa ako vojak, aby si vyhral,
  Krásne, efektívne a zábavné...
  Verím, že armáda bude porazená,
  A sila sa nám dobrovoľne vráti!
  
  Verím, že čoskoro zvíťazíme
  Venuša, Mars a zlomyseľný Jupiter...
  Aký bezhraničný bude svet
  Nezničíš Všemohúceho!
  
  Keď sme však narazili na čiaru,
  K víťazstvu nám ostáva už len kúsok...
  Potom dostaneme sladký kulesh,
  V sláve budú naši dedovia v rati!
  
  Never tomu, kto je slabý v srdci v strachu,
  Zloduch nikdy nezvíťazí...
  A samozrejme nie si otrok,
  Naši svätí budú sudcami v boji!
  
  A tak padol Londýn a krajina je naša,
  Stala sa slobodnou a tak žiarivou...
  Všetko na planéte bude len trieda,
  Pod zástavou ruského komunizmu!
  Aj dievčatá bojovali s divokým šialenstvom hladných tigrice.
  Natasha, ktorá prerezávala koloniálnych vojakov a hodila granát holými prstami, zavrčala:
  - Vládnite svetu Rusko!
  Zoya, ktorá rozdrvila hordy Angličanov, ktorí pokrývali Vežu, a holými prstami na nohách hádzala balíčky s uhoľnými výbušninami, zakričala a vycerila zuby od perál:
  - Všetkých lámem!
  A ako sa táto terminátorka bude smiať.
  Augustína bojuje aj s divokou hystériou. A rubín Angličanov, už v samotnom kráľovskom paláci.
  Presekáva nepriateľov mečmi a hádže nohy granátov holými prstami a reve:
  -Za cársky komunizmus!
  Ale v bitke a Svetlana. Ako agresívne bojuje. A toľko bojovníkov - už nasekaných celý kopec.
  A s holou pätou sa poddá balíku pilín s výbušninami. A prevrátiť nádrž.
  Potom zareve:
  - Pre ruského neporaziteľného ducha!
  Všetci sa teda pokúsili a zajali aj kráľa spolu s Churchillom.
  A britský premiér si kľakol a pobozkal dievčatá zo zaprášených, krvavých chodidiel ich bosých nôh.
  A potom bol úplne nútený lízať jaskyňu Venuše. Čo tak veselo rozosmialo bojovníkov.
  Potom sa celá východná pologuľa vrátane Austrálie a Nového Zélandu stala ruskou, nemeckou a talianskou.
  Ale stále tu boli USA.
  Cár Vladimír urobil autokratické rozhodnutie zaútočiť na Ameriku. Hitler a Mussolini ho v tomto rozhodnutí podporili. Tretia ríša presunula jednotky na Island a ďalej do Grónska a Kanady a cárske Rusko sa presunulo na Aljašku. Sily sú, samozrejme, nerovnaké. Spojené štáty americké majú pomerne slabú tankovú flotilu a oveľa menšiu populáciu ako Rusko, spolu so všetkými jeho kolóniami. Hoci je ekonomika rozvinutá. Ale takémuto monštru sa nedá odolať.
  Po začatí ofenzívy v roku 1943 ruská armáda v dvoch zimných mesiacoch rýchlo obsadila Aljašku. A na jar spolu s Nemcami dobyla takmer celú Kanadu.
  Oleg Rybačenko tu, samozrejme, tiež bojoval a výrazne sa vyznamenal prejavom neústupného hrdinstva, kolosálnej techniky a intelektuálnej sily.
  Chlapec stále vyzeral ako dieťa, len veľmi svalnatý a mimoriadne silný, presnejšie silnejší ako veľký slon a rýchlejší ako gepard.
  Počas útoku na Američanov chlapec spieval a napísal celú báseň priamo na cestách;
  Rusko je najväčšia z krajín,
  Kto vládne svetu...
  Večnú zmluvu nám dal Kin,
  Aby sa Lada stala modlou po stáročia!
  
  Spojené štáty odvážne zaútočili
  Útočíme - obsadili Aljašku ...
  Pripomenieme si víťazstvo,
  A premeňte celý vesmír na rozprávku!
  
  Bojovníci najkrajšieho Ruska,
  Jednou ranou náš chlapec vyrúbe dub ...
  A ty dievča ani nebuď smutná
  Koschey the Deathless vás nezničí!
  
  V Rusku je veľa divokých bojovníkov,
  Dievčatá a chlapci sa ponáhľajú do boja ...
  V mene našich starých otcov a otcov,
  Bojujú zúfalí bojovníci!
  
  Dievča zotne Fritza na úteku,
  Holý ľad v rieke prerazí tvojou nohou...
  Hoci nepriateľ volá do boja Satana,
  Jeho hrdé dievča sa zlomí!
  
  Máme nejakého obra bojovníka,
  Zamiesť nepriateľa jednou ranou...
  Naša veľká rodina je jedna po stáročia,
  Všetci Rusichi vyhrávajú z dobrého dôvodu!
  
  Moje Rusko kvitne ako veniec,
  Je to krásna sivokrídla...
  Víťazstvá otvorili nekonečný účet,
  Chlapec Ruska je neporaziteľný bojovník!
  
  Vo všetkom je moja vlasť krásna,
  Hoci samuraj bezostyšne stúpa do boja ...
  Národy sveta sú všetci jedna rodina,
  Ale kruto trápime protivníka!
  
  A čo potrebujeme Hitler - len slaboch,
  Vedzte, že nie je ťažké zlomiť jeho rohy ...
  Aj keď zúrivý smrž útočí,
  Aj keď sa to niekedy ukázalo ako nudné!
  
  Ruská zem krásne kvitne,
  Prichádza s medom a láskou...
  Nie nadarmo porazíme nepriateľa,
  Donútime ho pľuť krv!
  
  Aké dobré bude s nami bratmi,
  Keď zaniknú všetky vojny v podsvetí...
  A vzlietni spoznaj hordu,
  Bohovia neopustia našu vlasť!
  
  Rusko je rodiskom slonov,
  V Egypte sme postavili pyramídy...
  Vozili sme karavany somárov,
  A s nami a sisadimou je to lepšie!
  
  Nikdy nebudeme ticho
  A ak to bude potrebné, budeme statočne bojovať ...
  Veky plynú, hrozné roky,
  Ale my sa vrátime a zostaneme navždy!
  
  Krvavý zlodej nás nepremôže,
  Mamai je porazený a my sme porazili Batu ...
  Nepriatelia sa budú môcť horlivo zlomiť,
  Dievčatá behajú a bosé v mraze!
  
  Vojna je krvavá, obsahuje sen storočí,
  Bude krásne vedieť na celej planéte...
  Nie je potrebné ďalších ľudí, ktorí poznajú slová
  Nechajte deti baviť sa!
  Keď je nám ťažko, Boh nám pomôže,
  Svarog sám ukoval meče a hrá za nás ...
  Dá bezhraničnú silu Rodu,
  Každý dostane svoje miesto v nebi!
  
  Je dobré, keď zem kvitne
  Wehrmacht nás nezrazí na kolená...
  A porážky sa nepočítajú,
  Stalin, brilantný Lenin, je za nami!
  
  Po celom Rusku, bojovníci,
  Chlapcom neustúpia ani dievčatá...
  Vzdaš sa koncov,
  Pretože sme najväčší sudcovia!
  
  Stalingrad nedáme nacistom,
  Ani Moskvu Fritzovi nevydáme...
  Rus sa vždy rád pobije
  Nadávame na rozum - nikdy nie hlúpy!
  
  Tu sú dievčatá bosé na záveji,
  Hrdý vykročil v jednej línii ...
  Zahnali protivníka priamo do rakvy,
  A Hitler bol pekne zbitý!
  
  Teraz ideme odvážne do New Yorku,
  Pripravený roztrhať nepriateľov, ktorí hrajú...
  Sme takí chlapi, všetci orli,
  Víťazstvo príde čoskoro vo veľkolepom máji!
  
  Vojna zúri ako sopka
  Láva tečie v zúrivosti a chrlí ...
  Zasiahneme USA strmým úderom,
  Aj keď je komsomolka bosá v snehu!
  
  Neverte, že tento Hitler je gigant,
  Neverte, že Roosevelt tiež nie je mrzák ...
  Boh Slovanov, Najvyšší Rod je jeden,
  A bude vládnuť od veku k veku!
  
  Máme také ostré meče
  A verte, že štít nemôže byť prepichnutý projektilom ...
  Tak zbabelec drž hubu
  Nech svedomie mučí veľmi tvrdým pohľadom!
  
  Náš mocný tank je len superman,
  Schopný prelomiť príkazy ...
  A príde čas búrlivých zmien,
  Smelo vysadíme záhony, verím!
  
  Bosé dievča beží
  Sneh jej na holom opätku neprekáža...
  Verím, že nepriateľ bude tvrdo porazený,
  A verte, že Roosevelt sa nesmeje!
  
  Čo si myslela žartovne dráždiť Moskvu,
  A získajte obrovské darčeky...
  Rozbijeme sa na kusy, ver horde,
  Pokusy obmedziť vlasť sú márne!
  
  Ale naše Rusko kvitne vo veľkoleposti,
  Vesmírne plemeno obrov...
  Prináša pokrok do komunizmu,
  Keď sú ľudia a armáda jednotní!
  
  Vládne nám kráľ - statočný panovník,
  Kto vyzval podsvetie...
  Rozdrvili sme nepriateľa na prach
  Aj keď niekedy treba vyhrať krvou!
  
  Nebudeme ticho rytieri veru
  Víťazstvo je dané odvážnym a múdrym...
  Len dravé zviera bude roztrhané na kusy,
  A Slnko jasne vychádza nad Vlasťou!
  
  Kat nebude môcť priniesť sekeru,
  A meč Ruska neotupí bodnutie ...
  Pán rozprestrel svoje krytie nad Ruskom,
  Aj keď sa nám niekedy zdá, že je to málo!
  
  Vo vojne nie je miesto pre tých, ktorí sú vrabcami,
  Orly na ňom bojujú s divokým plačom ...
  Zabite nepriateľa vlasti v hneve,
  Takže svätý pokrčil plecami s brilantnou tvárou!
  Svarog a Lada a Fighter-Perun,
  Pomôžu nám v bitkách Rusi ...
  Ty chlapec-hrdina ohol podkovu,
  Nikto ťa nebude súdiť!
  
  Ale teraz prišlo víťazstvo Rusov,
  Bojovníci newyorských šašov oslobodili...
  Koniec koncov, náš život je najostrejšou ihlou,
  Dokončime cestu v porazenom Berlíne!
  . KAPITOLA #4
  Brazília, Venezuela, Mexiko a ďalšie krajiny vyhlásili vojnu Spojeným štátom.
  Začal sa pohyb ruských vojsk v severných štátoch Ameriky. Sily sú, samozrejme, nerovnaké. Rusko a Nemecko sú lepšie v kvalite aj kvantite.
  Dievčatá Natasha, Zoya, Aurora a Svetlana bojujú na najlepšom tanku sveta "Kondratenko"-3, pojazdnom vozidle s dlhou hlavňou a rýchlopalným delom. Veľmi obratný, s nízkou siluetou.
  Hmotnosť tanku Kondratenko-3 je asi štyridsať ton a je dobre chránená. A zbraň, napriek malému kalibru 76 mm, s veľkou úsťovou rýchlosťou.
  Shermani, tento tank sa nedá preniknúť zo žiadneho uhla. Takže to...
  Dievčatá, bojujúce bosé a v bikinách, len vyhladiť Američanov a veľa sa smejú.
  Najmä Natasha ... A holými prstami stlačí joystick a hovorí:
  - Sláva môjmu Rusku!
  Zoya strieľa tiež. Robí to holými prstami, stláčaním tlačidiel joysticku a kričiacim:
  - A celá naša rodná zem!
  Aurora páli ďalej. Zaútočí na nepriateľa a vycerí zuby:
  - A vyššie sily sú za nami!
  A tiež dievča veľmi ohnivo žmurká! Holými prstami na nohách stláča ako tlačidlá na joysticku.
  A potom Svetlana vystrelí. Také múdre a odvážne dievča. Vyžaruje z úst slnečné lúče. A tiež spieva:
  - Som svetová hviezda! Bežím rýchlejšie ako Satan!
  S takýmito dievčatami nie je sám diabol strašný. Mlátia Američanov, tesne obklopujú Chicago.
  A nikoho odtiaľ nepustiť. Hromia, povedzme, triviálne. Toto sú dievčatá.
  A teraz chicagská posádka kapituluje. Poznaj naše!
  A ruské tanky sa už blížia k New Yorku. Cár Vladimír si spokojne mädlí ruky. Zašli niekedy Rusi tak ďaleko?
  Dievčatá a vo vzduchu bojujú statočne. Napríklad roztomilý pár: Mária a Mirabela.
  Dostávajú svoje účty, bosé a bikini krásky. Doslova nemajú čo oponovať. Takéto dievčatá sú tu krásne a oslnivo agresívne a dobre mierené.
  Maria vystrelila, zostrelila tucet lietadiel v jednej dávke a spievala:
  - Sláva ti, naša rodná zem! V mene Ruska!
  Mirabela tiež vystrelila a revala:
  - Ale je tu vodca s veľkou silou,
  Povolá Slovanov do boja ...
  Neviem si poradiť s Ruskom
  Keď je Vladimír kráľom!
  
  Od pevného, silného, so železnou vôľou,
  Vzhľad ako pri rezaní kovu...
  Rusi nepotrebujú lepší podiel -
  O takom niečom snívali len ľudia!
  
  Nepriatelia vlasti pochodujú do Gehenny,
  Nepriatelia Rusko nezastavia...
  Podmaníme si priestor vesmíru,
  Čižmy sa lesknú v pochode!
  Áno, tieto dievčatá bojujú a spievajú majstri ...
  Mimochodom, uprostred útoku na New York prvý ruský kozmonaut letel do vesmíru, preletel okolo planéty Zem. A to je ďalší úspech cárskeho Ruska z dynastie Romanovcov.
  A potom newyorská posádka kapitulovala a Washington čoskoro padol.
  Oleg Rybachenko sa počas útoku vyznamenal. Tento nesmrteľný chlapec bojoval ako skutočný terminátor. A jeho bosé, detské nohy hádzali hrach s výbušninami s veľkou ničivou silou.
  Chlapec zaútočil na nepriateľov a zároveň spieval a skladal na cestách;
  Som ruský pioniersky sokol,
  Čo slúži kráľovskej moci...
  Ukážem všetko v bitkách na príklade,
  Vlasť bude vo večnej sláve!
  
  Sme vnúčatá Roda a synovia,
  Svätá, skvelá mama Lada...
  A rytieri veria orlom,
  Zaslúžene prichádza k oceneniu!
  Milujem ťa sväté Rusko,
  Krajina, ktorú svet v korune súdi...
  Bojuj za okraj a neboj sa,
  Aj keď niekedy nás démon zničí!
  
  Porazíme Wehrmacht
  Nezrážajte nás na kolená
  Počas hrania sme dokázali vziať New York,
  Máme cára Vladimíra - nie Lenina!
  
  V krajine kvitnú záhrady ako roj,
  A vôňa medu...
  A čoskoro bude Roosevelt kaput,
  A vieme, že svet postaví nový!
  
  Neverte slabým duchom,
  Koniec koncov, muž v bitkách je všemocný ...
  Je to kráľ, nie úbohý otrok v boji,
  Narodený chlapec silno zavýja!
  
  Som priekopník slúžiaci kráľovi
  Som zvyknutý bojovať vo všetkých smeroch...
  Milujem Krista a Stalina
  A rytier nie je s dušou bifľoša!
  
  Vznikne kráľovstvo ľudí
  Kde navždy vládne Biely Boh...
  Nemysliteľný darebák je zlomený,
  Zlý Kain horí v pekle!
  
  Koruna vojaka po stáročia
  Budovať mocný komunizmus...
  Verte splneným snom
  Zabime nepriateľov vlasti!
  
  Meče sú ostrejšie ako scimitar
  A rezali ako laser žiletkou ...
  Udrieme takto
  Čo bude Roosevelt biť tvrdo!
  
  A my zasiahneme Hitlera
  Ak vylezie do Ruska ako had ...
  A na planéte bude raj,
  Aj keď niekedy rozbije strechu!
  
  Keď príde Veľká rodina,
  Budeme mu sväto slúžiť...
  Bezhraničné skóre víťazstva,
  Na slávu ruského vojaka!
  
  Rusko je skvelé vo všetkom,
  V nej sláva a vo veľkosti šťastie...
  Rieka je hlboká
  A zlé počasie sa občas sype z neba!
  
  Nie priesečník medzi dvoma riekami,
  Zrodila sa civilizácia...
  V Rusku prvá osoba
  Máme všetkých ľudí!
  
  Rusko je krajina
  kto postavil pyramídy...
  Satan prišiel na zem
  Ale cherubíni chráňte!
  
  Nie, nikdy nebudeme pokrivení
  Slovania sa nestanú otrokmi...
  Ruský pluh orie zem,
  Neprestávajte slávne čižmy!
  
  Všade Rusko na koni,
  Sedieť s veľkým kráľom...
  Vo februári sme nezanevreli
  Bez spustenia Mamaia v Rusku!
  
  Preto krajina kvitne
  Všetci vyhrávame na svete...
  Roosevelt dostane vašu kalkuláciu,
  Od okraja ruštiny k okraju!
  
  No čo si dáš fašista
  Od nás palicou v tvári ....
  Poznaj toľko síl vo vlasti,
  A vlajka Ruska je taká hrdá!
  Celý svet sa k nám prihlási,
  A možno aj vesmír...
  Svarog si náš najvyšší idol,
  A naše podnikanie je tvorba!
  A 3. septembra 1943 Spojené štáty americké úplne kapitulovali. Tak sa skončila druhá svetová vojna, ktorá sa začala 15. mája 1940. Vojna je pre Rusko slávna a víťazná.
  Samozrejme, Hitler aj Mussolini touto vojnou veľa získali. Obaja diktátori dostali majetky v Afrike, niektorí v Európe a USA. Európa bola nakoniec rozdelená medzi krajiny. A Bulharsko sa po referende stalo Bulharským kráľovstvom ako súčasťou Ruska.
  Zdalo by sa, že svet sa opäť prerozdelil a kolónie sa dajú stráviť. Ale Hitler by, samozrejme, nebol Hitler, keby nechcel viac. Najmä poraziť Rusko. A prevziať jeho územia.
  A samozrejme Nemci silne rátali s novými, výkonnejšími zbraňami. Tanky radu "E" a balistické rakety a špeciálne pre lietajúce taniere.
  Cárske Rusko však výrazne predbehlo Tretiu ríšu v balistických raketách a dokonca 12. apríla 1951 letelo na Mesiac.
  A tanky série "E" nemali kvalitatívnu prevahu nad ruskými.
  A iba lietajúce taniere boli záhadou. Vďaka laminárnemu prúdu sa ukázalo, že sú úplne nezraniteľné pre akýkoľvek typ ručných zbraní. Ale zároveň oni sami nemohli strieľať.
  Mussolini zomrel a na trón nastúpil jeho syn. Hitler naňho vyvíjal nátlak a mladík súhlasil, že bude bojovať s Ruskom. 20. apríla 1955 sa začala nová, tretia svetová vojna. Na strane Hitlera boli: Taliansko, Brazília, Argentína, Čile, Mexiko, skrátka celá Latinská Amerika, okrem Kuby, ktorá podporovala Rusko. A na svete už nebolo iných krajín! Tretia svetová vojna sa začala 20. apríla 1955. A cár Vladimír stál pred najväčšou výzvou svojej vlády.
  Jediná vec, ktorá ho môže utešiť, je, že táto vojna bude poslednou v histórii vojen na planéte Zem. Keďže sa ho zúčastňujú všetky krajiny sveta!
  Nuž, keď už vojna začala, treba ju viesť! Hitlerov útok nebol zvláštnym prekvapením. Maďarsko, Juhoslávia, časť Ruska s obmedzenou autonómiou, ich cár Vladimír Tretí. Albánsko je okupované Talianskom. Všetko poradie po objednávke. Nemci sa snažia postupovať z východného Pruska, Rakúska, Talianska z juhu. A boje prebiehajú v Afrike. Koalícia latinských krajín v Spojených štátoch. Ale nie sú tam veľmi aktívni. Práve vyhlásil vojnu.
  A Hitler medzitým presunul hlavné sily v Európe.
  A vypukla pekelná vojna. Posledná veľká vojna v dejinách ľudstva.
  Nemci zasadili hlavný úder v Maďarsku smerom na Budapešť. Bojoval tam Oleg Rybachenko. Stále vyzeral ako asi desaťročný chlapec. Je pravda, že je veľmi fyzicky silný, svalnatý, rýchly a hlavne ako nesmrteľný horolezec. Áno, spisovateľ a básnik Oleg Rybačenko dostal nesmrteľnosť, ale pod podmienkou, že sa stane chlapcom vo veku asi desať rokov a bude slúžiť Rusku v detskom, ale veľmi silnom a rýchlom tele. A od 1. januára 1904 je dieťaťom. Keď sa usadil v Port Arthure ako chatár. No on a chlapec nie sú najmenší, ale od začiatku silní a rýchli a zobrali ho na loď.
  Navyše, keď pochybovali, či nie je príliš malý, Oleg Rybachenko ohol medený groš prstami na odvážke. Potom ho bez rozhovoru odviedli na loď.
  Chlapec získal množstvo ocenení a zúčastnil sa všetkých vojen. Stal sa dôstojníkom. Ale vyzeral ako dieťa. Preto, hoci dostal ocenenia za početné výkony, večného chlapca nad kapitánom si neprivlastnili. A teraz je Oleg Rybachenko v armáde viac ako pol storočia. Dôstojnícky dôchodok som si už dávno zaslúžil, ale ak máte železné zdravie, tak načo odchádzať zo služby.
  Navyše bez počítačov, herných konzol je televízia akosi nudná. A v armáde ste kapitán, ktorý aspoň vozí vojakov. Áno, čas stále plynie.
  Generalissimus Kondratenko zomrel. Zomrel aj veľkoadmirál Kolčak, ktorý prekonal Ušakova. Mnohí, s ktorými Oleg Rybachenko začínal, tam už nie sú.
  Presnejšie, od obliehania Port Arthur takmer všetci veteráni zomreli. Zostal len Vovka. Aj on bol vtedy chatár a teraz je z neho už sivovlasý dedko. Pravda stále funguje. A je prekvapený, že Oleg zostáva tým istým chlapcom, ktorý nemá na tele jedinú jazvu. Taký je fenomén známy v celej ruskej, cárskej armáde. Pravda bojuje veľmi cool.
  Chlapec Oleg je bosý, takže je príjemnejší a šikovnejší. Mieri zbraň za zbraňou a strieľa na nemecké tanky série "E". Stroje nacistov sú jednoducho obrovské. A zdá sa, že im v tom nič nebráni.
  Ale večný chlapec udrie tak dobre, že to prerazí kov. Maľuje Fritza, búra veže a spieva.
  - Cár Vladimír, ruský cár ...
  Ortodoxný suverén!
  Čoskoro dobyjeme svet,
  veď nad nami je cherubín!
  Hitler skončí
  A kto počúval - dobre!
  A chlapec, ako keby hádzal granát, bosý, s detskou nohou. Sivý bradatý dedko Vovka len krúti hlavou.
  Spisovateľ a básnik Oleg Rybachenko prežil v 20. storočí viac ako päťdesiat rokov detstva. A musím priznať, že som toho videl veľa. Keďže bol nesmrteľný, už dávno stratil pocit strachu. A vojna mu pripomenula počítačovú stratégiu.
  Bolo ľahké a zábavné hrať. A tiež bolo pekné bojovať. Je dobré, keď je ranná rosa pod tvojimi bosými nohami, a ty si večný chlapec, ktorý sa kúpe, a nefunkčne oblečený v šortkách!
  Oleg Rybachenko môže behať v šortkách a naboso. V Port Arthure ma to dieťa naučilo chodiť bez topánok, dokonca aj v mraze. Nesmrteľné telo predsa nemôže prechladnúť ani ochorieť, no rýchlo si zvyknete na chlad, ktorý neškodí. Presne ako Peter Pan. A behať naboso po snehu je takmer príjemné. V pohybe chlad prakticky necítiť, len keď pokojne sedíte, bosé nohy mierne opálené! Ale pre chlapca je to maličkosť.
  Ale sú tu aj čarodejnice Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! Zúčastňujú sa aj vojny. Ale nie stále, ale epizódy. Pomohol udržať Mount High, keď to bolo najťažšie. Bojovali tam bosé krásky a v bikinách. Hádzali nohami holými prstami, ostro vybrúsenými kotúčmi.
  A sekať mečmi. A Oleg Rybačenko potom vypichol guľomet - starší súdruhovia boli zabití. A ako výsledok, útok samurajov uviaznul a Mount High sa ukázal byť neotrasiteľný!
  A dievčatá ukázali svoju najvyššiu triedu a akrobaciu Valkýr.
  A teraz sú Nemci v defenzíve. Cárska armáda je pripravená na vojnu. Führerovi sa nepodarilo dosiahnuť taktické prekvapenie.
  A ruské jednotky odvážne bojujú. Zdá sa, že Hitler si za rozpútanie takejto vojny bude neraz nadávať. Navyše, napriek tomu, že Fuhrer má v zbrani dve tretiny Európy a tretinu Afriky, ale stále
  nie je súperom Ruska.
  A tiež počet vojakov. A talianske jednotky sú slabé. Krajiny Latinskej Ameriky sa zúčastňujú vojny len pomaly. A ich armády nie sú technicky a organizačne veľmi dobré.
  Rusko teda stále drží nepriateľa v obrane do hĺbky.
  Tank "Kondratenko"-6 je celkom dobrý spôsob, ako bojovať s touto sériou. Áno, a "Nikolay" -4 je ťažší, ukazuje sa ako veľmi silný stroj.
  Rusi dokážu bojovať s ťažšími nemeckými monštrami.
  Najmä na "Nikolay"-4, kde je posádka Alenka, dievčatá veľmi krásne a v bikinách.
  Pištoľ v kalibri 130 mm. Ako zasiahnuť fašistov. Márne Hitler narážal na cárske Rusko. Tu to pre neho nie je ľahká prechádzka, ale výprask.
  Anyuta stlačila tlačidlo joysticku holými prstami a spievala:
  - Za Rusko a slobodu až do konca!
  A ako sa bude kráska smiať!
  A potom Augustín vystrelí na nepriateľa projektil. Rozbite kov a spievajte:
  Poďme, aby naše srdcia bili jednotne!
  A tlačidlá joysticku stláča aj holými prstami. Toto je naozaj skvelé dievča!
  A tu je Mária ako lupanet. A rozdelili fašistov. A zničiť nepriateľa.
  Pri používaní holých prstov na nohách. A tiež spievať:
  - V mene našej vlasti, svätý! Nech je bojovník jednoducho cool!
  A vybuchol do smiechu a ukázal zuby!
  A potom olympiáda s ťažkým projektilom lupanet. Koniec koncov, ona je presne to, čo potrebujete - najšťavnatejší jablkový džús!
  A opäť dievčatá prerazili E-50, vyrazili vežu a smejú sa.
  Alenka vyslala projektil, ktorý rozdrvil E-100, prerazil ho skrz naskrz. A pomocou holých prstov na nohách. Prečo dievča spievalo:
  - Zlomte nepriateľa!
  A Anyuta sa búcha, používa bosé nohy a škrípe:
  - Fritz kaput!
  A potom udrel Augustína. Tiež veľmi vhodne a s použitím holých prstov na nohách, vŕzganie:
  - Koniec Hitlera!
  A potom Mária veľmi agresívne pridá. Rozdrvte fašistov a pisknite::
  - A kto počúval, dobre!
  A ukáž jazyk!
  A potom Olympias vyšle projektil, ktorý zabije protivníkov.
  A tiež bosé nohy pri púšťaní a spievaní:
  - Celkom vypredané!
  A dievča opäť vezme jazyk a ukáže ho.
  Tak rezali...
  Nemci po mesiaci bojov od začiatku ofenzívy postúpili z päťdesiatich na sto kilometrov a utrpeli ťažké, ba obrovské straty. A Taliani v Afrike skončili v kotli a obkľúčení. Ich jednotky sú triviálne porazené.
  Adolf Hitler tu 21. mája nariadil povolať armádu, všetci schopní nosiť zbrane od pätnásť do šesťdesiatpäť. Cárska armáda sťahovala zálohy.
  Ako sa ukázalo, nemecké disky nie sú v praxi také hrozné. Pravda, ruské lietadlá môžu útočiť baranidlom. Ale z toho sa dá ujsť, vďaka vysokej manévrovateľnosti strojov cárskej armády.
  A Hitlerov výpočet pre nezraniteľnú zázračnú zbraň sa vôbec nenaplnil.
  Cárska armáda bola stále v defenzíve. Silné obranné línie vykopané vopred, silná obrana. Nechajte Hitlera dýchať. Ale v Afrike môžete vyvíjať tlak na slabšieho, talianskeho spojenca.
  Ak by sa Fuhrer nerozhodol ísť do vojny s cárskym Ruskom, nepochybne by sa zapísal do dejín ako veľký a dokonca najväčší vodca Nemecka. A tak chcel démon ovládnuť svet a čo z toho vzišlo?
  Ruské dievčatá sú predsa tie najlepšie na svete.
  Oleg Rybachenko je ako vždy na čele bitky. Neberie ho guľka ani úlomky. Je to zúfalý a cool chlap.
  Chlapec v krátkych nohaviciach a bosý, proti nacistom. A hádže po nich granáty a beží v olovenom daždi.
  Áno, škoda, že tu nie je geniálny Kondratenko, ale sú tu mladí a schopní velitelia. Najmä poľný maršál Vasilevskij, ktorý vynikal už počas prvej svetovej vojny. A velí energicky a zručne.
  A Fritz, ktorý naráža na tvrdú obranu, beznádejne uviazne. Ale stále sa snažia preraziť.
  Oleg Rybačenko, tento večný chlapec sa smeje, vyceňuje zuby a spieva:
  - Moja vlasť! Moja svätá vlasť!
  A tiež ako hádže bosými nohami granát.
  A tu je Natasha, Zoya, Aurora a Svetlana vstúpili do bitky. Sú to večné dievčatá-čarodejnice služobníka posvätného Boha Roda. Nie vždy nebojujú, inak by Rusko dobylo celý svet. Ale vždy je to efektné a úderné.
  Dievčatá milujú zabíjanie: toto sú dievčatá!
  A ako budú chodiť po nacistoch a ako sa začlenia ...
  A holými prstami budú hádzať disky, čím zabíjajú Fritza.
  Nacisti sú uviaznutí a trpia čoraz väčšími stratami. Veľký stratég Vasilevskij navrhuje rozdrviť nacistov a Talianov v Afrike. Sú tu teda obratnejšie a s lepšou manévrovateľnosťou budú mať ruské tanky výhodu. A v Európe nechaj náckov šantiť. Aby svoje zdroje úplne vyčerpali.
  Cár Vladimír prijal takýto plán. A nové sily boli presunuté do Afriky.
  Elizabeth a jej posádka bojovali v Líbyi a odrezali talianske jednotky. Je tam horúco a dievča je dobré v bikinách. Majú najnovší tank "Kondratenko"-6, na ktorom bojovníci obchádzajú pozície Talianov a Fritza a sebavedomo ich rozbíjajú.
  Elizabeth strieľa na tank z impéria Mussolini Jr. a hovorí:
  - Na moriach, na vlnách, kožuch a prechádzka kaftanom!
  A používa, samozrejme, holé prsty na nohách.
  Ekaterina strieľa ďalšia. Udiera do nemeckého auta a reve:
  -V Rusku je cár Vladimír hrdina!
  Elena ju udrie, udrie do samohybnej pištole Fritza a zacvrliká:
  - Za vlasť zabijete Hitlera!
  A nakoniec olympiáda vypustí projektil. Rozdrviť Fritza, rozdrviť ich a škrípať:
  - Výsledok bude vynikajúci!
  A používa aj obnažené prsty detských nôh.
  V Afrike koncom mája a začiatkom júna dosiahli ruské jednotky významný úspech. Boje sa presunuli na územie Líbye a Etiópie. 12. júna padol Tripolis. A 15. júna bolo hlavné mesto Etiópie vzaté do pohybu. Vojaci Mussoliniho mladšieho teda padli. Bohužiaľ, nedokázal podporovať svojho otca.
  A jeho sláva ako dobyvateľa tiež. Ale Mussolini, ktorý prevzal časť anglických a francúzskych kolónií, sa považoval za Caesara. Ale prekonať Caesara, to sa zdá byť nad jeho sily.
  Oleg Rybačenko bojoval vo vedení batérie. A to tak udatne, že Nemci z jeho paľby denne prichádzali o desiatky tankov. Jeho chlapca dokonca ocenili ďalším zlatým krížom. A napokon im bola udelená dlho zaslúžená hodnosť majora.
  Predtým to nebolo privlastnené, pretože vyzerá ako dieťa. Ale chlapec ukázal vynikajúce hrdinstvo. A schopnosť bojovať.
  22. júna 1955 ruské jednotky v Afrike konečne dobyli talianske Somálsko. A 25. júna 1955 kapitulovali zvyšky talianskych jednotiek v Etiópii.
  Cisárska armáda suverénne zvíťazila. Mainstein, ktorý bol považovaný za najlepšieho veliteľa Tretej ríše, si do denníka napísal:
  - Zobudili sme pekelného medveďa! Teraz nás trhajú!
  Do konca júna utrpeli Nemci také veľké straty, že boli nútení prerušiť ofenzívu v Európe.
  Cár Vladimír nariadil zvýšiť tlak v Afrike. Najprv čierny kontinent, potom všetko ostatné - povedal vynikajúci panovník! 1. júla 1955 sa Nemci pokúsili o postup v Škandinávii. A ponáhľali sa do Štokholmu, ale narazili na veľmi hustú obranu. A utrpeli obrovské škody.
  Začiatkom júla 1955 vstúpili ruské jednotky do nemeckého Alžírska.
  Líbya už bola pod kontrolou cárskeho Ruska. Nechýbala ofenzíva a kľučky Nigeru.
  Posádka tanku Elizabeth bojuje proti nacistom. Je veľmi teplo a dievčatá si dokonca vyzliekli podprsenku a teraz majú na sebe len nohavičky v tanku Kondratenko-6. Presne strieľajú na nacistov.
  A chcú veľké veci.
  Cárske Rusko je stále autokratická krajina. A to ešte nemá parlament. A že sa revolúcia nestala a Duma nebola založená. Samotní králi sa nechcú obmedzovať v moci. A Fuhrer a Duce sú diktátori. To znamená, že existuje vojna dvoch systémov s autoritárskymi režimami.
  Ale pre cárske Rusko je to prirodzenejšie. A je tu tvrdohlavý a neúprosný boj.
  Elizabeth holými prstami na nohách stlačí tlačidlo joysticku a vystrelí projektil. Pradie pre seba:
  Rozbime fašistov na kusy!
  Ekaterina tiež stlačila tlačidlo joysticku holými prstami a vypustila vraha, mrnčala:
  Zničme Hitlera!
  A Elena tiež bije, vyraďuje náckov a piští:
  - Roztrhám to!
  A tiež ako sa usmievať! A holými nohami bude stláčať tlačidlá joysticku.
  A potom olympiáda ako to dopadne, a ako lupaen. Všetkých to rozdrví a zabúcha:
  - Pekelná pasáž a posádka!
  Nezabudnite stlačiť tlačidlá joysticku holými prstami. A zasiahnuť nepriateľa.
  Bojovníci sú skutočne veľmi odvážni a majú iskrivý charakter.
  Oleg Rybachenko medzitým odrazil ďalší útok Fritza a spieval:
  - Za vlasť a Vladimíra cára - hurá!
  Áno, v reálnej histórii bol taký samozvaný cisár Ruska Vladimír Tretí, hlava dynastie Romanovcov. A skutočne začal formálne vládnuť v roku 1938. A potom sa ukázal Vladimír - skutočný kráľ a dokonca veľký! Vladimir Kirillovič Romanov je cár, ktorý má všetky šance stať sa cisárom celej Zeme!
  Oleg Rybachenko si po víťazstve, respektíve odraze útoku, vymenil karty so svojimi podriadenými. Chlapec v šortkách, blond, veľmi svalnatý a vyrysovaný, sa hral so sivovlasými bojovníkmi. Dokonca prekvapivo je Oleg starší ako oni všetci. Ale tento chlapec sa poreže.
  Spomienka na Port Arthur, hrdinskú obranu, z ktorej pochádzala sláva Ruska. Veľká sláva zároveň...
  Nesmrteľný chlapec poznamenal:
  - Takto riešime všetky naše problémy! Čoskoro príde chvíľa, keď sa ľudia nikdy nezabijú!
  Vojaci a dôstojníci sa zhodli:
  - Samozrejme, major! Nezabijú!
  Oleg sa pozrel na stuhu so svojimi mnohými medailami. Áno, už teraz je toľko príkazov, málo generálov. A bolo by pekné získať titul pre seba. Princ, gróf, vojvoda!
  Vojvoda Rybachenko - to znie nádherne!
  A chlapec vyskočil vyššie a točil sa v točni.
  Nemci sa pokúsili zaútočiť, ale boli opäť odrazení a utrpeli kolosálne nenapraviteľné škody.
  V júli dosiahla ruská armáda v Afrike nové, veľké úspechy. Kým krutosť útoku cárskej armády bola tam. Alžírsko má veľa najlepších ruských zbraní. A do konca mesiaca sú Nemci obkľúčení a zničení v kotli.
  V auguste ruské jednotky prerazili aj Maroko. Zúfalo bojovali, dievčatá na tanku "Kondratenko" -6, prerazili do hlúbu.
  Z času na čas sa objavili správy o vzdávajúcich sa Nemcoch o dobytých mestách.
  V Nigérii a na rôznych miestach došlo k bojom. Rusi brali ako do počtu, tak aj mobilnejších technikov a s podporou miestneho obyvateľstva, ktoré si rasistickí fašisti proti sebe postavili.
  Afrika sa skutočne ukázala ako slabý článok v stratégii Hitlera a Mussoliniho ml.
  Rusko tam zvíťazilo... A v septembri sa sily pomaly sťahovali do Nórska. Nacisti utrpeli obrovské straty. A Alenka so svojou posádkou jazdila na tanku. Najnovší tank "Nikolay" -5 ťažký, sa ukázal byť pokročilejší ako séria E.
  Aj taký výkonný tank ako E-200 si prerazil cestu kanónmi cárskeho stroja.
  Alyonka, stláčajúc tlačidlá joysticku holými prstami, si spokojne šúchala ruky:
  - Som niečo, čo môže zlomiť Wehrmacht!
  Anyuta tiež stlačila tlačidlo holými prstami, prerazila nemecké auto a potvrdila:
  - Wehrmacht utrieme na prach! Za moc cárizmu!
  Cool Augustine vystrelil a zakričal:
  - A budeme žiť za komunizmu!
  Mária s tým ochotne súhlasila:
  -Áno, za cárskeho komunizmu!
  A holými prstami stláčala tlačidlá joysticku. A zároveň ako lupanet a rozdrviť nepriateľa.
  A tu Marusya zaškrípe:
  - Na plný stupeň!
  A tiež holými prstami na nohách stlačí tlačidlo joysticku.
  . KAPITOLA #5
  Ruské jednotky už Oslo obkľúčili. Boje sa vedú o každý krík a dom.
  V strede cárska armáda opäť odráža nemeckú ofenzívu. Oleg Rybachenko je ako vždy v popredí a suverénne bojuje. Ruské delostrelectvo funguje ako hodinový strojček.
  Všetko presné a správne...
  V októbri ruskí vojaci konečne odrezali Afriku od zásobovania pevninou, čím oslobodili Maroko. Nacisti sa ocitli v akomsi kotli.
  Aj na čiernom kontinente. Hitler sa triasol od zlosti, no nemohol nič zjesť.
  Áno, strčil sa do Ruska ... Zima sa blížila. Oleg Rybachenko, napriek tomu, že začalo snežiť, stále behá naboso a v šortkách. No chlapče - čo si vezmeš! A celkom nebojácny chlapec.
  A hádže granáty holými prstami.
  A spieva:
  - Nechajte bežať nemotorne,
  Obrnené tanky v mlákach...
  A na streche je guľomet -
  kanonier Cheburashka,
  Strelec krokodílov!
  Shakoklyak je v útoku!
  Chlapec terminátor hodil granát holými prstami, trhal nacistov a spieval:
  - A hrám sa s dynamitom,
  Pred očami okoloidúcich!
  Ako sa Fritzove kúsky budú vyhýbať!
  Všetci klamú a ja idem!
  A ten chlapec je naozaj vtipný! Ale už v armáde viac ako päťdesiat rokov. A len diabol! Dokonca aj blond!
  Oleg Rybachenko opäť hádže bosou nohou granát a reve:
  - Sláva cárovi a Mikulášovi a Vladimírovi tretiemu!
  A ja som si myslel, že nech si nemýlia Vladimíra Kirilloviča Romanova s Vladimírom Putinom! Romanovskí veľkí cári sú úžasná rodina! Tí, ktorí urobili z Ruska najväčšie impérium!
  A nie tak rozmaznaný šťastím ako Putin!
  Teraz však ruské jednotky odrážajú ďalší útok.
  Prichádza november. Nacisti si vydýchli. Do boja sa však vrhajú nové zálohy. V Afrike ich už dokončujú. Pre fašistov je to ťažké.
  A tak si vybíjajú hnev na väzňoch. Tu dostali krásnu Nicolettu. Vyzliekli ju až do nohavičiek a viedli čerstvým novembrovým snehom.
  Dievčatko so zviazanými rukami, takmer nahé, kráča po závejoch a zanecháva holé, pôvabné stopy. Je taká krásna. A za ňou idú Nemci, bičujúc ju bičmi. A bijú sa krásavci, bijú sa. Z rozrezaného chrbta mu kvapká krv.
  Nicoletta len zaťala zuby. A hrdo dvíha hlavu. A jej medenočervené vlasy vlajú ako proletárska zástava.
  A jej bosé nohy sa tiež zmenili na šarlátovú, ale dievča ani nedvihne obočie.
  Akú má fenomenálnu odvahu.
  Hoci ho už nacisti vzali a vložili si ho s pochodňou do holej hrude. Ale aj tak sa dievča len triaslo, ale nekričalo.
  Má takú veľkú vieru...
  Dievča je vytiahnuté na stojane, má skrútené kĺby. Potom sa pod bosými nohami zapáli oheň. Olizuje kráske bosé nohy. A rozžeravenými reťazami bičujú obnažené telo krásky.
  Nicoletta ako odpoveď zaspievala;
  Som Černobog, zlá Božia dcéra,
  Vytváram chaos, sejem deštrukciu...
  Moja veľkosť sa nedá prekonať,
  Len zúrivá pomsta horí v duši!
  
  Ako dieťa som chcel dobré dievča,
  Písala poéziu a kŕmila mačky...
  Vstal skoro ráno
  Nad tým sa trepotali krídla cherubínov!
  
  Ale teraz už viem, čo je zlo
  Čo robí tento svet nešťastným...
  A čo hovoríš dobre?
  Tu je deštrukcia vášnivo milovaná!
  
  A ukázala svoju dievčenskú horlivosť,
  Akou trblietavou Božou dcérou sa stala...
  Dobijeme priestory vesmíru,
  Ukážme silu, veľmi mocnú!
  
  Veľký otec tento Černobog,
  Prináša do vesmíru chaos, vojny...
  Modlíš sa k Svarogovi, aby ti pomohol,
  V skutočnosti dostanete odmenu!
  
  Tak som povedal, zachráň Pána,
  Nechajte v srdci vrieť hnev...
  Vybudujeme šťastie, verím v krv,
  Nech je lono naplnené až po okraj!
  
  Milujem prefíkanosť, podlosť a podvod,
  Ako oklamať tyrana Stalina...
  Nedá sa zahanbiť
  A koľko hmly je na svete!
  
  Tu som navrhol urobiť rázny krok,
  Jedna rana na zničenie zla...
  Ale veľmi čierny Boh sa zamiloval,
  Vo všetkých veciach, v týchto aj v posmrtnom živote!
  
  Ako sa ukázalo, že som zvyknutý na zlo,
  A v srdci hnevu, zúrivo živený ...
  Zmizla túžba po radosti, dobrote,
  Len čo hnev prenikol z piedestálu!
  
  A čo Stalin - je tiež zlý,
  O Hitlerovi, takže niet pochýb...
  Džingischán bol taký cool bandita
  A koľko duší sa mu podarilo ochromiť!
  
  Tak hovorím, prečo sa zachovať dobre,
  Ak v tom nie je najmenší záujem ...
  Keď si ďateľ - tvoja myseľ je sekáč,
  A zmizol, keď hlúpe myšlienky!
  
  Tak hovorím sebe a ostatným,
  Podávajte silu ako čierny atrament...
  Potom dobyjeme vesmír,
  Vlny prerazia vesmír!
  
  Urobíme zlo takým silným
  Dá hnevu nesmrteľnosť,
  Tí, ktorí sú slabí v duchu, už boli odfúknutí,
  A my sme najsilnejší ľudia, ktorí tomu veria!
  
  Skrátka, všade sa staneme silnejšími,
  Zdvihnite meč krvi nad vesmír...
  A náš hnev bude s ňou tiež,
  Dostaneme povolanie plné osudu!
  
  Stručne povedané, som verný Černobogu,
  Slúžim tejto temnej sile celým svojím srdcom...
  Moja duša je ako krídla orla
  Tí, ktorí sú s Černobohom, sú neporaziteľní!
  Vojna medzi Ruskom a Hitlerovou koalíciou pokračovala. V decembri ruské jednotky konečne dobili Talianov, prinútili ich kapitulovať v Afrike a takmer tam dobili Nemcov. Bolo vyčistené od Fritzu a Nórska.
  Teraz cárska armáda prešla 25. decembra do ofenzívy. Rozpútali sa tvrdé boje. V zime boli ruské tanky jednoznačne silnejšie. A prebodnutý cez obranu nepriateľa.
  Oleg Rybačenko, tento večný chlapec, behal bosý a v šortkách po snehu a spieval:
  - Toto je naša posledná a rozhodujúca bitka! Zomrime za vlasť - vojaci sú za mnou!
  Ruské tanky sú na motoroch s plynovou turbínou veľmi obratné. A nacisti ich tak ľahko nedokážu zastaviť.
  Tu dopredu sa ponáhľa "Nikolay" -5. Má päť dievčat, ktoré horlivo spievajú:
  - Nikto nás nezastaví, ruský svet nemožno poraziť!
  A z dela, ako sa rúti! V skutočnosti to dopadne jednoducho skvele! Dievčatá napriek chladu, v bikinách a naboso. A oni sa zastrelia a nemyslia na to, aby prestali.
  Sú to len divoké, frenetické sily.
  Alyonushka miluje nielen strieľať, hoci stlačila tlačidlo joysticku holými prstami a zasiahla Nemca, ale aj skladá príbehy.
  Napríklad napísala, ako dievča odišlo do vzdialených krajín, aby zachránilo mačiatko. Tridsaťtri dní som kráčal bosý po kamenistej ceste a zrážal som si jemné nohy do krvi.
  A predsa sa mi podarilo nájsť to zviera. Za to víla splnila svoje želanie a dievča sa vydala za princa.
  Alyonushka si však pomyslela, prečo potrebuje manžela pre dôstojníka ruskej armády? Je lepšie mať veľa milencov. A viac peňazí a viac zábavy. Muži sú predsa tak odlišní. A s nimi, samozrejme, zažívate rozkoš rôznymi spôsobmi. A čo manžel? Rýchlo sa s ním omrzíte a omrzíte!
  Oveľa zaujímavejší je však mladík, ktorý len začína objavovať svet dospelých.
  A Alenka opäť strieľa a zasiahne nemeckú E-100.
  A pohybuje svojimi veľmi krásnymi nohami ako starogrécka bohyňa.
  A potom Anyuta strieľa. Tiež odhalené prsty na nohách. A rozbije nemecké delo.
  Potom dievča hovorí:
  - V Rusku je veľa šikovných ľudí, ale cár Vladimír je najlepší z kráľov!
  Augustín poznamenal:
  - A Nicholas II nebol zlý! Ach, nevedeli sme oceniť kráľov!
  Mária spievala, strieľala na nacistov pomocou holých prstov na nohách a usmievala sa:
  - Rusov treba poslúchať, s čistým srdcom a múdrejšie! A na slávu Mikuláša je to veľký kráľ kráľov!
  A Marusya niečo spievala ... A tiež sa hrá s bosými nohami ...
  Ruské jednotky postupujú. Bojuje aj Oleg Rybačenko. Je to stále desaťročný chlapec. Taká je cena nesmrteľnosti. Áno, ale ako dobre a veselo sa cíti! Má toľko energie a kypiaci tok sily.
  Chlapec hodí granát bosou nohou a zaškrípe:
  - Som tiger, nie mačka, teraz žije vo mne, nie Leopold, ale Leopard!
  Chlapec major, ako vždy, je v iskrivom údere. Nezastavujte nacistov.
  Tu už ruské jednotky 1. januára úplne vyčistili svoje územie od vojsk Nemecka a Talianska a vstúpili do držby Tretej ríše.
  V rovnakom čase ruské jednotky vstúpili do Mexika. Prišiel nový rok 1956.
  Pre Rusov to začalo novými víťazstvami. 7. januára sa vzdali zvyšky nemeckých jednotiek v Afrike. A celý čierny kontinent sa stal ruským.
  Teraz si démonom posadnutý Fuhrer uvedomil, že bol úplne pokažený. A ponúkol Rusku rokovania.
  Na čo cár Vladimír odpovedal:
  - Budeme hovoriť len o bezpodmienečnej kapitulácii Tretej ríše a Talianska!
  Aké múdre slová! A vojna pokračuje. Na hrote útoku je samozrejme Oleg Rybačenko. Ruské jednotky vstúpili do Východného Pruska. Obranné línie sú tu silné. Musíte sa prebiť bitkami a nenapredujete rýchlo.
  Jedným z prostriedkov prelomu boli samohybné delá s bombardérom Alexander-4. Veľmi silný a smrtiaci.
  A tiež krásne dievčatá, ako sa tu oslavuje. Vystreľujú projektily pomocou holých prstov na nohách stlačením tlačidiel joysticku. A zničte škatuľky a škatuľky nepriateľa.
  Dievčatá smelo behajú po snehu - na to sú ruské ženy. A do boja ho vrhajú Indovia a Číňania. Títo už svojimi mŕtvolami doslova zapĺňajú prístupy k zákopom. Ale napriek tomu sa im to podarí.
  Ruská armáda sa sťahuje.
  Stratég Vasilevskij však prenáša hlavný úder na Taliansko - ktoré je oveľa slabšie. A teraz ruskí vojaci vyhrávajú jedno víťazstvo za druhým.
  Január bol veľmi úspešný. Ruské jednotky prevrátili Talianov a osedlali Alpy. A vo februári obsadili Benátky. A vstúpili do Lorbandinie. Vzali aj Poznaň. Nemci ustúpili. 2. marca padla Klajpeda. Ruské jednotky postupovali cez Východné Prusko v pomalej, príliš hustej obrane. Cesto som musel doslova vypáliť mušľami.
  Ale v Taliansku sa zrútil front cestovín. A ruské jednotky sa ponáhľali do Ríma. 30. marca 1956 začal útok na hlavné mesto Talianska. Ľudia teda doplatili na ambície Mussoliniovcov.
  Rím, hlavné mesto Talianska, je pod útokom. Boje sú kruté. Aj keď Taliani sa čoraz viac vzdávajú. Tu dievčatá bojujú veľmi krásne, v bikinách a naboso. Bojovníci hádžu granáty nohami a vyraďujú Mussoliniho bojovníkov.
  Sú tu krásne dievčatá a samozrejme veľmi sexy. A so svalmi titánov. A to, ako hádžu granáty bosými nohami, je jednoducho úžasné.
  Natashka ide dopredu a strieľa, zatiaľ čo vrčí:
  - Pre vlasť krásnu v srdci, môj žiarivý oheň horí!
  Zoya, strieľa, spieva:
  - Otvorme dvere k úspechom! Naša viera a kráľ je monolit!
  A potom je tu Aurora, ako holé prsty, ryšavá sučka vypustí kotúče. A orezaní Taliani padajú.
  A potom Svetlana agresívne spieva a vyceňuje zuby:
  - Zabijeme všetkých! Rozdrvíme všetkých!
  Hádžu kotúče bosými nohami a melú fašistov. Mussolini sa teda dostal pod rozoberanie dievčat. Aprílový útok v roku 1956 bol prudký a veľmi nápaditý.
  A tu jazdia tanky, z ich kmeňov vychádzajú pekelné stĺpy ohňa.
  Dievčatá postupujú a hádžu granáty bosými nohami. A ako vypľúvajú niečo krvavé.
  A smejú sa...
  Natasha vrúcne spievala:
  -Cár Vladimír, dajte Hitlerovi do očí!
  A žmurkol svojimi zafírovými očami. Také úžasné dievča.
  Dievčatá sa ponáhľajú s divokou zúrivosťou. Strieľajú zo samopalov. Nepriateľa kosili, nacistov rozprášili. A potom je tu olympiáda. A v rukách mocnej ženy-hrdinky drží plameňomet. A on to vezme a udrie, ale ako to bude mlátiť.
  Čipy lietajú od nacistov na všetky strany. A bojovníci tiež, ako sa chcú smiať.
  Potom bude spievať:
  - Mussolini bude bitý! Naše priateľstvo je monolit!
  A opäť so zafírovými očami žmurká! A zasiahol nacistov.
  a čo si chcel? Rím bol svojho času dobytý Slovanmi pod vedením Attilu. A teraz to preberajú Rusi.
  Olympias, smažiaci protivníkov zaživa vrhačom lúčov, spieval:
  - Jasné slnko nádeje
  Opäť stúpa nad krajinou..
  Rusko vyhráva ako predtým -
  Bojovníci Wehrmachtu bije!
  
  Ruský orol nad planétou
  Krídla, rozprestreté, vzlietnuť...
  Nepriateľ bude braný na zodpovednosť -
  Bude porazený - zlomený!
  Po páde Ríma sa talianske jednotky začali hromadne vzdávať. Mussoliniho ríša, tento mladší vojenský partner Tretej ríše, vyhorela.
  Ruské jednotky obsadili Neapol takmer bez odporu a vylodili sa na Sicílii. Aj tam sa takmer nekládol odpor. A Hitler bol hysterický.
  Koncom mája bolo Taliansko hotové. Boli vedené státisíce väzňov.
  Ruské dievčatá ich položili na kolená a prinútili sa bozkávať ich bosé nohy. Poslušne sa zachichotali. Niektorí, najmä mladí muži, to robili s nadšením.
  Dievčatá pekne stonali.
  Večný chlapec Oleg Rybačenko nútil zajatcov bozkávať ich bosé, detské nohy.
  Urobili to dostatočne ochotne. Chlapci boli veľmi pekní, svalnatí a blond. Je pravda, že bol ešte príliš malý a nechcel s dámami robiť niečo vážnejšie. Ale keď hrubé päty šteklia jazyk - je to pekné!
  Oleg Rybachenko zajal generála a dostal ďalší rozkaz. Na čo bol veľmi hrdý.
  Mussoliniho mladšieho zradilo jeho vlastné okolie a cárske Rusko sa dočkalo ďalšieho víťazstva. A Benedito Mussolini starší sa svojej hanby a kolapsu fašizmu v Taliansku nedožil. Rovnaký osud však čakal aj nacistov v Nemecku. Ruské jednotky sa presunuli začiatkom júna 1956 do ofenzívy. Hlavným cieľom bolo Rakúsko.
  Elizaveta a jej posádka na "Nikolay" -5 sa pohli proti Nemcom. Ruské jednotky sa snažili obkľúčiť Viedeň.
  Fuhrer sa, samozrejme, ocitol v ťažkej situácii. Majetok Nemcov v Afrike, Škandinávii a väčšine USA je stratený. A teraz sa boje už odohrávajú výlučne na území Tretej ríše. Čo je, samozrejme, pre Nemcov červenšie nepríjemné. Ruské jednotky vstúpili aj do Mexika. Lady Grey de Monca velí posádke tanku v tejto krajine.
  A Elizabeth vedie "Nikolay" -5 po Viedni. Jeho hlavným protivníkom je E-50, ktorý cársky stroj prepichne ako pijavica.
  Elizabeth vystrelila holými prstami na nohách a stlačila tlačidlá na joysticku.
  Zasiahli nemecký tank a zaštebotali:
  - Dáme svoje srdcia za svätého Mikuláša Rusko!
  Ekaterina vystrelila aj holými prstami a napravila svojho partnera:
  - Pravdepodobne je však správnejšie povedať Vladimír!
  Elizabeth opäť vystrelila holými prstami na nohách a štebotala:
  - Ale stále to bol cisár Nicholas, ktorý nám dal obyvateľstvo Číny a urobil Rusko neporaziteľným!
  Skutočne, v pechote, ktorá bola vyslaná na útok na nemecké pozície, boli Číňania úplne vpredu. Doslova hádzali mŕtvoly. Ale prerazili.
  Zvyčajne Rusi bojovali v lietadlách a tankoch. Pechota od Číňanov, Indov, Ázijcov. Číňanov je veľa. Okrem toho, svetlá hlava Nicholas II zaviedol pri reforme pravoslávia mnohoženstvo a do boja sú vyslaní ďalší Číňania. A Rusi si berú za manželky vdovy a nevydaté Číňanky.
  Prefíkaná stratégia.
  A Číňania vyliezli na útok, zomreli a prelomili obranu Nemcov.
  Elena holými prstami stlačí tlačidlá joysticku a znova udrie do Fritza.
  A spieva:
  - Za Svätú Rus budeme bojovať statočne!
  Potom to dievča vezme a žmurkne. A odhalil svoje biele zuby! A je taká agresívna.
  A takto dopadne olympiáda. A tiež mláti holými prstami a drví.
  Potom bude kričať:
  - Som smrteľná kobra!
  Treba si uvedomiť, že tank E-50 môže byť nebezpečný. Jeho 88 mm kanón s 100 EL hlavňou je rýchlo strieľajúci, dvanásť rán za minútu a veľmi presný. Často zasiahne brnenie a môže spôsobiť poškodenie.
  Preto sa dievčatá snažia udržať hlavný nemecký tank mimo cesty. Najmä blízko, jeho penetračná schopnosť sa dramaticky zvyšuje. A Nemci majú jadro v plášti buď z uránu alebo volfrámu. Pravda, po strate Afriky a uránových ložísk v Kongu začala sila nemeckých jednotiek vysychať.
  A dievčatá sú také krásne, bosé a v pohode.
  Tu si s nadšením spievajú:
  - Svieti ako hviezda nad celým svetom,
  Cez temnú tmu...
  Veľký hrdina cár Vladimír,
  Nepozná bolesť, žiadny strach!
  
  Nepriatelia pred vami ustúpia
  Dav jasá...
  Rusko ťa prijíma -
  Mocná ruka vládne!
  Bojujúce dievčatá, proti nim nemôžete nič povedať. A ich nohy sú také holé a vytesané. Keď ich zajatí Nemci bozkávajú, je jasné, že sa to páči dievčatám aj mužom. A bojovníci dosť piští.
  A odhalili svoje perleťové zuby.
  Sú to skvelé dievčatá. A s holými prstami je ďalší fašista knokautovaný Elizabeth.
  Potom, ako sa hovorí:
  - Sláva veľkej vlasti!
  A tak bude Catherine strieľať. Narazí do nepriateľského tanku, namočí Fritza a zaškrípe:
  - Smrť nepriateľom!
  A tam sa Elena tiež bije, používa holé prsty na nohách a stláča ich na tlačidlách joysticku. A cvrliká:
  - Za vlasť vo veľkosti!
  A potom sa spustí projektil a vynikajúca olympiáda - tiež blondínka. A ako cvrliká:
  - Za veľké Rusko!
  A dievčatá sú plné nadšenia.
  Tu prichádza tank E-75. Jeho delo je silnejšie: 128 mm a môže spôsobiť väčšie poškodenie. Okrem toho má tento tank lepšiu ochranu a hrubšie pancierovanie.
  Ale Elizabeth je ako blázon. A vypustí niečo smrteľné, prenikajúce z diaľky. A z Nemca ostali len kusy roztrhaného kovu.
  A dievča bude spievať:
  - Svätá krása a veľký sen!
  Potom ukáže jazyk.
  Nemecké tanky E-75 sú v poslednej dobe masívnejšie. Majú dlhšiu zbraň, ktorá vám umožní vysporiadať sa s ruskými tankami, najmä s tými, ktoré sú jednoduchšie. A to robí Fritz nebezpečnejším.
  Sovietske dievčatá sa tým však nehanbia. A rozdrvia Fritza.
  A samotné bojovníčky sú ešte viac v horúčave v bikinách a naboso. A bojujú veľmi sebavedomo.
  Vyhrávajú v drvivej väčšine.
  Catherine strieľala na nacistov a spievala:
  - Ale aby som bol úprimný! Rozdrvím všetkých Fritzov bez výnimky!
  Elena tiež vystrelila holými prstami na nohách a štebotala:
  - Vyhráme všetkých a, samozrejme!
  Olympiáda porazila aj nacistov bez zľutovania. Je to taká neporaziteľná sviňa.
  A to aj pomocou odhalených prstov na nohách.
  Natasha a jej tím bojujú na tanku Kondratenko-6. Toto auto je o niečo ľahšie, ale mobilnejšie ako Nikolai. Samozrejme, s menšou hmotnosťou je kaliber menší a pancier je trochu tenší. A to znamená, že riziko úmrtia je oveľa väčšie.
  Ale musím povedať, že dievčatá sa vôbec nehanbia. A bojujú ako obri v boji.
  Natasha spieva, aktívne strieľa:
  - Bude to naše víťazstvo!
  A stláča tlačidlá joysticku holými prstami.
  Zoya tiež strieľa pomocou holých nôh a vŕzga:
  - Cár Vladimír vpred!
  A všetky dievčatá zborovo štekali:
  - Sláva padlým hrdinom!
  Potom Aurora vystrelila, obrátila nemecký tank a vydala:
  - Nikto nás nezastaví! Nikto nás neporazí!
  Potriasla aj bosými nohami.
  A potom sa Svetlana vzdala, s použitím holých prstov na nohách a zavrčala z plných pľúc:
  - Rusi zúrivo bojujú!
  A všetky dievčatá zborovo zvolali:
  - Silná päsť vojaka!
  A opäť sa krásky ponáhľajú do boja. Strieľajte presne a presne!
  Prichádzajú Janine posádky a zasahujú Mexičanov. Je to tiež veľmi múdra a krásna žena.
  A dievčatá v jej koči - bosé a v bikinách. Bojujú so sebou divokou a pokojnou zúrivosťou.
  Potom Gertrúda vystrelila holými prstami na nohách a štebotala:
  - Som dievča, ktoré zničí každého v zlomku sekundy!
  A tu je Malanya ako lupanet. A rozbite latinský tank na diaľku.
  A tam ju Matilda s pomocou holých prstov udrie.
  A smej sa:
  - Mám super dievča!
  A bojovníci najvyššieho a zúrivého rádu. Necítia sa slabí ani nahnevaní.
  Ako súložia, súložia.
  A veľmi suverénne bojuje aj Alyonka.
  Do konca júna je Viedeň obkľúčená. Nemecko a jeho prestíž utrpeli zdrvujúci úder. Ruské jednotky zároveň postupujú smerom k Odre. Do boja hádžu Číňanov, Indov, Arabov. A prelomte obranu Fritza.
  Hitler je už, samozrejme, v panike. Ako ho dievčatá na tankoch a lietadlách tlačili.
  Tu sú Albina a Alvina, dvaja ruskí piloti. Tiež bosí a v bikinách zrážajú náckov ako hrušky palicou z konára. A vo dvojici robia takéto zázraky doslova.
  Albina zostrelila päť lietadiel jednou dávkou zo svojej stíhačky "Peter Veľký" a spievala:
  - Sme medvede z neba!
  Alvina zostrelila šesť lietadiel jedným výstrelom zo svojho vojnového orla a štebotala:
  - A všetkých rozdrvíme!
  Na oblohe bol tento pár už legendárny!
  . KAPITOLA #6
  Dievčatám bolo udelených sedem stupňov svätojurského kríža: strieborný kríž, strieborný kríž s mašľou, zlatý kríž, zlatý kríž s brvnom. Rovnako ako zlatý kríž s diamantmi a zlatý kríž s diamantmi a mašľou. A najvyšším stupňom je zlatá krížová hviezda s lukom z diamantov. Nedávno bolo zriadené vyššie ocenenie - veľká hviezda zlatého kríža s diamantmi a mašľou.
  Dievčatá tak mohli byť právom hrdé na svoje úspechy. A vždy, aj v mrazoch, bojovali len v bikinách a výlučne naboso.
  Také úžasné dievčatá.
  Albina vystrelila a zaspievala:
  - Pre naše najlepšie víťazstvá!
  Alvin pokračoval:
  Nech sú na nás naši vnúčatá a starí otcovia hrdí!
  Bojovníci a v skutočnosti - dievčatá kolosálnej triedy!
  Bijú nacistov na oblohe a spievajú:
  - Sláva Rusku, sláva! Náš cár Vladimír je hrdina! Na úsvite bude sila! Pochovajte Hitlera do zeme!
  Samozrejme, Vladimír Kirillovič Romanov môže byť so svojimi bojovníkmi veľmi spokojný.
  Ak bojujú, potom takým spôsobom, že proti nim nemôžete zdvihnúť oštep!
  Vladimir Kirillovič Romanov je cár, ktorý má všetky šance raz a navždy ukončiť vojny!
  A fašisti sa trasú pod údermi cárskej armády ...
  Obkľúčená Viedeň rýchlo padla. Do polovice júla vyšli vojská cárskej ríše na široký front k Odre. A Koenigsberg bol úplne zablokovaný.
  A Nemci sa stiahli za Odru. A snažili sa tam vytvoriť obrannú líniu. Kapitálne brániť. No v druhej polovici júla začali ruské jednotky ofenzívu proti Hamburgu... Nacisti sa pomaly, ale isto vzdávali.
  Boje boli veľmi kruté. Niektoré obce niekoľkokrát zmenili majiteľa. Do bojov sa zapojili aj nové nemecké tanky pokročilejšej série AG, pyramídové. Vyznačovali sa dobrou ochranou zo všetkých uhlov. Cárska armáda ich však prevýšila.
  A veľké množstvo ázijských pešiakov zomrelo na frontoch. Ale nechajú vás pohybovať sa.
  Nemci boli na druhej strane aj ochudobnení o ľudské zdroje. Do konca augusta bol obkľúčený Hamburg a zablokovaný Mníchov.
  Nemci prišli o významné územie. A nemali čo držať svoje pozície.
  Oleg Rybachenko bojoval v popredí na území samotného Nemecka. A večný chlapec sa neustále usmieval a vyceňoval svoje perleťové zuby.
  A tam hádzal granáty s holými, detskými nohami. Je dobré byť dieťaťom - aké prirodzené je byť v teple len v šortkách. A keďže ste nesmrteľný, môžete byť aj v zime polonahý bez rizika prechladnutia.
  Chlapec teda spieval:
  - Naboso, len naboso,
  Pod júlovým hromom a pod zvukom príboja!
  Naboso, len naboso
  Pre chlapca je ľahké byť skvelým kovbojom!
  A dieťa-major týchto fašistov sa naďalej ničí. A zúfalo vyrážajú do protiútoku.
  Už je september... Začína pršať... Cárske jednotky, napĺňajúce mŕtvoly Číňanov, dobyli Mníchov a Hamburg a postupujú smerom k Porúrie. Najdôležitejšie v nemeckom priemysle.
  A Nemci sa zúfalo bránia.
  Natasha bojuje na svojom tanku a vrčí:
  - Fašisti budú mimoriadne utiahnutí!
  A s holými prstami, keď stláča tlačidlá joysticku. A bude strieľať granáty na nacistov.
  A potom je tu Zoya, aká facka. A to aj pomocou odhalených prstov na nohách.
  A tiež spievať:
  - Rusko je to, čo je proti Hitlerovi!
  A potom je tu Aurora, urobí agresívne správanie. A tiež pomocou holých prstov:
  - Na ruský spôsob!
  A za nimi je Svetlana, ktorá vypustí aj smrtiaci projektil. Prepichnite nemecký tank a zapišťajte:
  - Za cára Vladimíra Kirilloviča!
  A ukáže aj jazyk.
  Dievčatá sa tu vybláznili.
  Alenka na ťažkom tanku drví aj nacistov. A bije ich na diaľku.
  Bojovník spieval:
  - Prsiami som si podrobil polovicu sveta!
  A Alenkine prsia so šarlátovými bradavkami.
  A potom je Anyuta ako výbuch s holými prstami na nohách. Narazí do fašistického tanku a bude kričať:
  - Som dievča superstar! V rozprávkových knihách!
  A usmievaj sa...
  A potom Augustín vypustí vražedný projektil. Rozdrvte nacistov a zasmejte sa:
  - Nech je naša armáda najsilnejšia!
  A tiež hýbe nohami ...
  A po nich Mária zoberie a vypichne nacistov. Twist sám, agresívne ochabnutý:
  - Sme veľké agresívne dievčatá!
  A potom Marusya vydá svoju extrémne smrtiacu, ničivú zbraň proti nacistom. A to pomocou holých, dievčenských nôh.
  A potom spievaj:
  - Sme totálna porážka nepriateľov!
  September prešiel veľmi krutými bojmi. Nemci sa zúrivo bránili. Ale v októbri, keď dažde liali silnejšie, cárska armáda opäť získala výhodu. A začala sa pohybovať smerom k Ruru. Po prudkom útoku Koenigsberg padol. Nacisti dostali ďalšiu facku.
  A na juhu Francúzska kráľovské jednotky obkľúčili Toulon. Takže nacisti mali mimoriadne zlé časy.
  Hitler zúril, ale kým bol v Berlíne. Jeho pozícia bola slabá.
  Je jasné, že nikto nechcel počúvať rokovania. Ale nacisti sa zasekli ako muchy.
  Vojská cárskej armády v novembri bitkami obsadili väčšinu Porúria, čím pripravili Nemecko o hlavnú výrobnú základňu.
  A v decembri cárska armáda obsadila celý juh Francúzska a vstúpila do Španielska. A na nemeckom fronte sa napokon zmocnila Porúria. Okrem toho boli zajaté aj ďalšie krajiny Nemecka. A cárska armáda sa vylodila aj v Dánsku.
  Hitler zúril ako čert v klietke, no nemohol si pomôcť.
  Na katolícke Vianoce sa cárske vojská pohli smerom k Parížu. Napriek snehu a mrazu bola Natašina posádka bosá a v bikinách.
  Nemci sa vzdávali čoraz častejšie. A Francúzi vôbec nechceli bojovať s Rusmi.
  Po rozbití nemeckej batérie Natashka poznamenala:
  - Tak s čím vlastne posadnutý Adolf počítal, keď s nami začal vojnu?
  Zlatovlasá Zoya logicky poznamenala:
  - Pravdepodobne skutočnosť, že keď sme padli pod tlakom, vypadneme ako mince z dierovaného vrecka!
  Aurora rozdrvila orech holými prstami. Potom si ho vložila do úst a racionálne poznamenala:
  - História učí, že nič nenaučí!
  Svetlana stlačila bosé prsty na pákovom ovládači. Vyradila ďalšie nemecké delo a odpovedala:
  Buďme veľkí bojovníci!
  Zdá sa, že bojovníčky sú v skutočnosti odhodlané bojovať a vyhrať.
  Oleg Rybachenko je bosý chlapec, ktorý preteká v šortkách a s nahým, svalnatým trupom. Dokonca sa kýve a reve:
  - Poďme poraziť Fritza! Poďme poraziť Fritza! A poraziť vedrá!
  A ten chlapec má také biele, perleťové zuby! Len mladý a nepružný terminátor.
  Oleg Rybachenko strieľa v úniku. Zabíja fašistov a spieva:
  - Ruský duch je sila kráľov, zlomte Fritza!
  Chlapec hodil granát bosou nohou a spieval:
  - Ruský valčík, úsvit vstáva - v sláve kráľa!
  Chlapec sa skutočne ukázal ako veľmi bojovný. A vydrbte nacistov hneď na prvom čísle.
  A dievčatá tvrdo bojujú. Tu je Mirabela... Tiež pilot najvyššej triedy. Nikto ju nemôže zastaviť. Zrazí Fritza a spieva, vyceňujúc zuby:
  - Šialené dievča! Tu je jej štítok!
  A vezme a odpáli raketu!
  Áno, sú tu ženy! Keď ruské dievčatá bojujú, žiadna sila im nemôže odolať.
  Mirabela zostrelila sedem nemeckých lietadiel jednou dávkou z piatich vzduchových kanónov a štebotala:
  - Cár Vladimír Kirillovič je náš Boh!
  A dievča búcha bosými nohami o sklo.
  A tiež Albina a Alvina bojujú na oblohe.
  Sú to také úžasné krádeže. Pribúdajú ďalšie a ďalšie účty. A keď spievajú:
  - Na oblohe sme dokonalosť! Esá sme dokonalosť! Od úsmevu po gesto - nad chválu!
  Albina zostrelila štyri nemecké lietadlá jedným výbuchom a zakričala:
  - Ach, aká blaženosť! Čo je dokonalosť v boji!
  Alvina prerušila päť nemeckých lietadiel a pokračovala:
  - Poznať dokonalosť v boji! A super ideál!
  Bojovníci zborovo spievali a rúcali nacistov:
  - Dievčatá! Ťažšie dievčatá! Dievčatá! Ťažšie dievčatá!
  Ukázali svoju agresívnu poistku. Netlačili na zostup v skutočnosti na žiadne z nacistických es.
  Ale nacisti, samozrejme, pod divokým tlakom.
  Hitler je v bunkri v Berlíne a bombardujú ho ako švába. čo chcel? Hotový fašista číslo jeden! Odišiel do cárskeho Ruska a teraz je sám drvený ako šváb.
  Cár Vladimír Kirillovič momentálne odpočíva od zimy na brehoch Indického oceánu. Pred ním tancujú krásne dievčatá rôznych rás a národností.
  Kráľovi však neprekáža sledovať zápasy gladiátorov. Tu napríklad dve dievčatá proti dvom kráskam.
  Bojujú plastovými mečmi, aby sa navzájom nezmrzačili. Zúfalo však bojujú.
  Toto sú bojovníci. Nastáva zúrivá výmena úderov. Dve blondínky a dve červenovlásky...
  Cár Vladimír sa opýtal poľného maršala Vasilevského:
  - Čo je najťažšie na vojne s Nemcami?
  Poľný maršál úprimne odpovedal:
  - Získajte sebavedomie! Len na samom začiatku, keď nepriateľ začal postupovať, som sa cítil nepríjemne. A teraz sme začali vyhrávať a v nepriateľoch je všetko jasné! - Poľný maršál Vasilevič, tento hlavný stratég, pil víno.
  Vladimir Kirillovič logicky poznamenal:
  - Je mimoriadne ťažké neustále vyhrávať! Ale ukázali sme, že dokážeme veľa! A teraz bude čas a celý svet bude pokojný!
  Poľný maršal Vasilevskij potvrdil:
  - Verím, že!
  Dievčatá si napchávali nahé telá modrinami a vyzerali mimoriadne nervózne.
  Bojovali, samozrejme, nie ako za čias starovekého Ríma - snažili sa nespôsobiť si veľa škody. Ale boli aktívni.
  Boje medzitým pokračovali. V januári cárske jednotky dobyli Paríž v pohybe. Obsadené bolo aj hlavné mesto Dánska Kodaň. Nemecké jednotky slabli. Rusi pokračovali v postupe cez samotné Nemecko. Fritz zúfalo bojoval, ale ich sila bola zlomená.
  Oleg Rybachenko, tento nesmrteľný chlapec, skákal bosý do snehu a rútil sa pred všetkými do útoku, úplne bez strachu z ohňa. A pri pískaní:
  - Kto je zvyknutý bojovať o víťazstvo,
  Jednoznačne poraziť nepriateľa...
  Veselo sa smeje a veľa dosiahne,
  A Hitler bude tvrdo bitý!
  A bosou nohou chlapca hodí granát! A odhalil svoje perleťové, veľké zuby presahujúce jeho roky. Áno, už má tlamu ako vlk. Prehryzie každé hrdlo.
  A dievčatá v tankoch sa presúvajú z juhu na sever Nemecka. Tu vychádzajú na more. A Fritzovi zostanú len krajiny pri Berlíne a Pomoransku.
  Natashka, ktorá vyradila fašistické tanky, poznamenala:
  - A vo vojne je to svojim spôsobom zábava!
  Zoya, ktorá narážala na nacistov, súhlasila:
  - Tak dobre ako sa len dá! Hlavne keď vyhráme!
  Aurora, ktorá strieľala holými prstami, povedala:
  - Všetko nemožné je vo vesmíre možné, aj keď len trochu...
  A ryšavé dievča sa smeje!
  Bojovníčky sebou trhajú šialenou radosťou a hnevom. A rozdrvia Nemcov.
  V tom istom čase cárske vojská postupujú cez Španielsko a už sa blížia k Seville.
  Oľga v obrnenom transportéri strieľa na Nemcov a policajné jednotky.
  Miestni Španieli len ťažko odolávajú. Pod sekerou Ruska padá ďalšia krajina.
  Oleg vystrelil a zaspieval:
  - Letecká akrobacia, bude šmrnc!
  A jej partnerka Alice štebotala:
  - Planéta uznala veľkosť Rusov,
  Fašizmus bol rozdrvený úderom meča...
  Sme milovaní a oceňovaní všetkými národmi sveta,
  Stojme veľké posvätné cárstvo!
  A dievčatá budú fackovať a stláčať joystick holými prstami.
  Vojna medzi cárskym impériom Vladimíra Kirilloviča Romanova a nacistickým Nemeckom pokračuje.
  Ruské jednotky takmer úplne oslobodili Francúzsko od nacistických hord. Február 1957... Cárska armáda oslobodzuje Portugalsko.
  23. februára sa spojili ruské jednotky z Dánska a Nemecka.
  Oleg Rybačenko, tento večný chlapec, plieska bosými nohami cez blato. Hlavné dieťa kričí z plného hrdla:
  - Sláva ruskému cárovi Vladimírovi Tretiemu! Budem rúbať Hitlera, merať bičom!
  A chlapec bude znova kričať a holými prstami bude hádzať ostro nabrúsený kotúč. A udrel fašistu do krku. A potom s holou, detskou nohou hodí bumerang a hneď podreže hrdlo piatim Fritzom.
  Áno, Hitlerov zlý nápad zaútočiť na takúto ríšu.
  Natasha a jej tím dobiehajú v Portugalsku posledné Nemky. Ich tank je neúprosný v ničení.
  A tiež stláčajú tlačidlá joysticku holými prstami, čím spôsobujú zúrivé ničenie.
  Zoja vystrelila, rozbila nemecké delo a zaspievala:
  - Za Rusko a slobodu až do konca!
  Aurora s pomocou holých prstov kopala do nacistu a sebavedomo štebotala:
  - Boh ochraňuj kráľa!
  Svetlana tiež kopla, stláčala tlačidlá joysticku prstami nahých nôh a škrípala:
  - Silný suverén!
  Dievčatá zlomili nacistov. Potom sa však objavil nový nacistický tank "Maus" -4. Veľmi výkonný model - hmotnosť tristo ton a 310-milimetrová zbraň. Dokáže preniknúť na veľkú vzdialenosť a sám má taký hrubý pancier, že ho tank Kondratenko-6 nezoberie zo žiadneho uhla.
  Natasha prikazuje:
  - Dievčatá, musíme sa priblížiť a tlačiť do spodnej časti strany, medzi klziská - toto je naša jediná šanca!
  Zoya búchala do nemeckého dela holými prstami a spievala:
  - Osud ti dáva poslednú šancu, ale ponáhľaj sa! V daždi, krupobití a snehu!
  Augustín tiež mlátil a štebotal:
  - Posledná šanca, osud ti dáva! Nech žije chôdza a každodenný beh!
  A tiež s holými prstami, ale ako sa bude krútiť. A zničte fašistov.
  Svetlana revala:
  - Pre nové hranice a brilantné víťazstvá!
  Ruský tank vzlietol a nabral rýchlosť. A dievčatá to vezmú a spievajú:
  - Silný panovník, najslávnejší vo veku, pravoslávny cár, kraľujte na slávu, na slávu nám!
  A opäť zrýchlili, vzdialili sa od ťažkého projektilu vyslaného z pištole, ktorú mal nemecký Maus-4. Dievčatá kričali:
  - Neohýbajte sa do baraneho rohu! Takže ty Hitler - zomrieš!
  A ich nádrž zrýchľuje. Ako keď malý boxer útočí na veľkého. Ale šance sú, samozrejme, fifty-fifty.
  Natasha, ktorá sledovala pohyb tanku, si spomenula, ako boxovala s mužom v ringu. Chýbali jej údery a bola bitá, ale držala sa. A potom sebavedomo praskol. A zachytila pohyb nepriateľa a do brady. Knokautovaný!
  Dostal tisíc zlatých rubľov. Toto je bojové dievča. Ak to urobí, tak to urobí!
  Natasha potriasla holou nohou a spievala:
  - Toto nie je posledný boj, ale je tu rozhodujúci! Na slávu vlasti, za vlasť a česť!
  A teraz ich tank prekĺzne popri boku a vystrelí projektil... Zoya tiež používala holé prsty na nohách, také zlatovlasé dievča, agilné ako opica. A Maus-4 začal praskať. Očividne mal odpálené náboje. A ako potom odtrhne veže a vyletí vysoko do vzduchu!
  Dievčatá jednohlasne kričia:
  - Víťazstvo! Skvelá výhra!
  A ďalší tank na ich zozname!
  1. marca 1957 začali ruské jednotky prekračovať Labe. Vyzerá to tak, že Hitlerovi šliapli do krku.
  Chlapec Oleg Rybačenko hodil granát holou, detskou nohou, potopil fašistický tank a kričal:
  - Za nové, nepružné hranice!
  Posádka tanku Alenka sa stáča na východ. Západné Nemecko a Francúzsko už boli oslobodené. Pod kontrolou nacistov zostali len územia medzi Odrou a Labe. No aj Británia a Írsko. Tam sú posledné sily nacistov.
  Alenka strieľajúca do fašistických batérií hovorí:
  - Tsesarevich Nicholas,
  Ak musíte vládnuť...
  Nikdy nezabudnúť -
  Slávne armáda bojuje!
  A tu bol opäť vyslaný ďalší projektil s bosými nohami. A zasiahnite pištoľ Fritza.
  Strieľa s holými prstami a Anyuta. Zasiahne fašistu a zareve z plných pľúc:
  - Ja som také dievča - že Hitler zvracia!
  Ďalej ohnivé Augustínske nechty. Tiež dobre mierený diabol a reve:
  - K bráne pekla!
  A používa bosé nohy.
  Mária strieľa za ňou. Rovnakým spôsobom berie, udiera a kričí:
  -Mne nikto nezastaví tigrice, nikto nikde nezastaví bosé dievča a bude bitý!
  A ako potom sekne olympiáda. A vyradí nemecký tank a strhne z neho vežu ako hubovú čiapku.
  A chichotá sa:
  - Pre nové, strmé hranice!
  A opäť ukáže svoje jazyky!
  Dievčatá sú na seba také tvrdé a zúfalo útočia. A nacisti sa pod ich údermi topia.
  2. marca 1957 sa posledné nacistické sily v Portugalsku vzdali. Bolo jasné, že nastáva úsvit fašizmu. Presnejšie, úsvit? Nočná mora západ slnka!
  A ruské jednotky postupujú. Nemci čoraz viac zhadzujú zbrane a vzdávajú sa.
  Padajú na kolená. A ruské a čínske dievčatá si bozkávajú bosé nohy.
  Vyzerá to tak cool a skvelé. A nacisti sú skartovaní a skartovaní.
  Natašina posádka je už vo vlaku, ktorý ide bojovať na sever s Fritzom.
  Dievčatá sedia vo svojom kupé. Hrajú karty s holými prstami.
  Natasha poznamenala:
  - To je zaujímavé, keď si vezmeme Berlín, čo bude ďalej?
  Zoya sebavedomo odpovedala:
  - Ďalší bude Londýn!
  Ohnivá Aurora sa zachichotala a znova sa spýtala:
  - A potom?
  Zoya dôrazne povedala:
  - Latinská Amerika bude naša! Nebudeme stáť na ceremónii s nacistami!
  Svetlana s tým súhlasila:
  - Samozrejme, že nebudeme! Dobyjme celý svet!
  Natasha nadšene potvrdila:
  - A potom bude mier na celom svete!
  Dievčatá spievali jednohlasne, skladali za pochodu;
  Sláva veľkému Rusku cárstva,
  Kde Vladimír sedí na tróne ...
  Rozdrvíme hordy zlého fašizmu -
  Sláva armáde a sme monolit!
  
  Vo viere veľkých sŕdc sa zmiernili,
  Naša vlasť z celého srdca...
  Sme synovia cára Mikuláša
  A nezomreli pre neho nadarmo!
  
  Naša vlasť si vzácnejšia ako čokoľvek iné,
  Pozdvihnime okrídlený nebeský pozdrav ...
  Bojujete aj proti vlasti,
  Nuž, nech všetci nacisti vymrú!
  
  Hitler chcel získať naše krajiny,
  A zlý pes sa pokúsil na kráľa ...
  Ale my sa rútime, neprijmeme to,
  Takže fašizmus sa na nás rútil márne!
  
  Kráľ je láskavý a múdry vládca,
  Letí ako horský orol nad planétou...
  Vladimír bude pánom hordy,
  Naše priateľstvo je ako oceľový monolit!
  
  Fritzovi zrazíme oporu z nôh,
  necháme Hitlera udusiť sa v slučke ...
  Zradíme popravy krutým, na hanbu,
  Kto sa na Zemi správa ako zlo!
  
  Kráľovská moc a kráľovská múdrosť,
  Budú fašisti, rozdrviť bez miery ...
  Hitler ver mi, urobil skvelú hlúposť,
  A teraz je jeho život ako niť!
  
  Takže rešpektujte veľkých kráľov
  Na Zemi nie je chladnejší ako Romanovci ...
  V bitke nacistov zasiahnite srdcia,
  Otvoriť cestu k úspechom, snom!
  
  
  Peter Veľký nás vzal k moru,
  Alexander dobyl Paríž...
  Áno, niekedy sa stal smútok,
  Ale Rusko podržal cherubín!
  
  U nás je všetko krásne
  A dievčatá a chlapci veria...
  Kráľ vládne, vieš správne
  Hoci na prahu reve zlá beštia!
  
  Neexistuje žiadny limit, verte v dokonalosť
  Komunizmus bude mať čoskoro kráľov...
  Otvoríme dvere blaženosti,
  Prekliaty fašizmus je zničený!
  
  Pre Rusko nebola stanovená hranica,
  Verte nám, porazíme nepriateľa ...
  Bosé dievčatá ako v Sparte,
  No náš cár Vladimír je jeden!
  
  Veríme v Roda - Veľkého Boha,
  Čo vytvorilo dokonalých Slovanov...
  Bojujeme za česť a slobodu
  Zaútočme na nacizmus!
  
  Ste najväčšia rodina Romanovcov,
  Bude vládnuť Rusku navždy...
  Veľký kráľ, najvyšší let,
  Satan orla nezlomí!
  
  Pre veľkú lásku k Rusku,
  Posielame bojovníkov do boja...
  Svätí z ikon oslavujú tváre,
  Každý bojovník je predsa aj kráľ!
  
  Naše srdce horí pre vlasť,
  Sme skvelé dievčatá v boji...
  Otvoríme sa trochu do vesmíru, poznáme dvere,
  Zabijem Adolfa ako sviňu!
  
  Už len kúsok do Berlína,
  Vstúpime nesúc slávu kráľov...
  Staroba nás dievčatá neohrozuje,
  My, verte mi, vodu nerozlievame!
  
  Poďme pochovať, kto je zlý a podlý,
  Drak bude famózne porazený...
  A máme zlaté ikony,
  Rodnovectvo je večný zákon!
  Dievčatá veľmi famózne mlátili nacistov, prečo im Fritz podľahol. jar 1957. Bosé nohy dievčat špliechajú cez mláky. A je to také milé a veľmi krásne. A keď prsty nahých opálených nôh hádžu hrášok s antihmotou schopnou preraziť akýkoľvek, aj ten najmocnejší fašistický tank.
  Hitlera v Berlíne, kde sú najsilnejšie obranné kruhy medzi Labe a Odrou. A tam by to malo byť konkrétne rozdrvené.
  A čo v polovici marca a zem bola taká vlhká a mokrá. Ale to nezastaví dievčatá a Olega Rybachenka.
  . KAPITOLA 7
  Boje pokračovali... Jednotky cárskeho Ruska sa zastavili, aby preskupili svoje sily. V rovnakom čase sa 1. apríla začalo vyloďovanie v Británii. Počasie je stále chladné a búrlivé. Ale tento deň sa ukázal byť pokojný a ruské jednotky začali pristávať.
  Alenka bojovala spolu s ďalšími dievčatami. Napriek tomu, že sneh sa ešte všade neroztopil, dievčatá zaútočili na nepriateľa samy bosé a oblečené len v bikinách.
  Alenka hodila holými prstami smrtiacou silou granát a zavrčala:
  - Za kráľovské víťazstvá!
  Anyuta, ktorá tiež vystrelila, a jej odhalené nohy spustili výbušný balík pilín, zakričala:
  Naším cieľom je vyhrať!
  Alla odrezala nepriateľov, vydala sa a odhalila zuby:
  - Verím, že víťazstvo príde.
  A holými prstami na nohách hodila aj bombu. A roztrhal hromadu Fritza.
  Mary ju nasledovala. Pri tom stlačila šarlátovú bradavku na spúšti bazuky a rozbila nacistický tank.
  Dievča spievalo:
  - Sláva ére komunizmu!
  Zúfalo sa bojovalo aj na olympiáde. Bila nacistov, drvila ich a spievala:
  - Zdravas svätý komunizmus! Nacizmus bude porazený!
  A držiac sud s výbušninami na holých podrážkach, keď ho spúšťa. A zničí veľa protivníkov.
  Aj keď je možno o komunizme spievať, keď je pri moci cárska vláda, nie je úplne vhodné.
  Nacisti sa snažia nejako brániť. Niektorí Briti tiež odolávajú ruským jednotkám. To je čiastočne pochopiteľné: bývalí nepriatelia, večná konkurencia.
  Ale stále si musíte vziať tento kontinent. A potom príde úplné a konečné víťazstvo. Ako nacistická obrana medzi Labe a Odrou.
  Aj keď utrpenie je tu mimoriadne. Nacisti sú bombardovaní zo vzduchu a tlačení. Na oblohe bojujú lietadlá. A stále nevyriešené disky Tretej ríše.
  Posledná zbraň je impozantná, ale našťastie kvôli vysokej cene a zložitosti výroby strojov nie je príliš masívna. A sprísňuje odpor.
  Eva a Gertrúda na lietajúcom tanieri lovia sovietske stroje. A pokračujú v love.
  Bojovníčky ovládajú diskety holými prstami na nohách a robia to presne a presne.
  Eva so smiechom spievala:
  Hitler bude s nami navždy!
  Gertrúda sa zasmiala a vycenila zuby:
  - A sme s ním!
  A ako stlačí palec bosej nohy na tlačidlo joysticku a vrazí do ďalšieho ruského bojovníka. A samotný lietajúci tanier je nezraniteľný.
  Možno preto sa Hitler rozhodol pre takú vojnu, s mocným Ruskom, že mal diskety.
  To však na víťazstvo nestačí.
  Najlepšie nemecké esá na prúdových stíhačkách Albin a Alvin. Sú to odvážne dievčatá a bojujú takmer nahé.
  Albina si stlačila obnažené prsty na nohách. Vyrazené ruské auto smutne poznamenalo:
  - Vojna sa blíži ku koncu!
  Alvina, ktorá prerušila ďalšie ruské lietadlo, súhlasila:
  - K našej porážke je vojna!
  Albina nadšene poznamenala:
  Ale splníme si svoju povinnosť.
  Alvina pomocou holých prstov zostrelila ďalšie lietadlo a štebotala:
  - Samozrejme, že to dokončíme!
  Dievčatá sú určite odvážne, aj keď kruté. Mučili štrnásťročného chlapca. Najprv bol tínedžer vytiahnutý na stojan. Chlapec zaváhal.
  Potom mu na nohy zavesili kváder a pevne ho zovreli. Potom začali vešať závažia, naťahovali mu žily a vyklenovali kĺby. Bolo to veľmi bolestivé a chlapec zastonal.
  Potom Albina začala chlapca biť bičom po chrbte a zadku. A Alvina vzala do rúk rozžeravenú palicu a začala chlapcovi páliť holé okrúhle päty. Z ktorého to tak príjemne a chutne voňalo po praženici. Je to ako keby sa vyprážali špízy a je to tak príjemné cítiť.
  Nakoniec Albína odložila bič a zdvihla červené kliešte z tepla. A chlapcovi zobrala mužskú dokonalosť. Prebral ho šok z divokej bolesti a oprel sa dozadu.
  Presnejšie, chlapec zomrel mučený.
  Alvina plakala a poznamenala:
  - Prepáčte mu! Čo budeme robiť?
  Albina odpovedala so smiechom:
  - Kožu na tienidlo a mäso, ktoré kŕmime ošípané, aby boli tučnejšie!
  Alvin navrhol:
  - Alebo možno je lepšie dať to na mydlo?
  Albina, blondínka, namietala:
  - Nie! Nie je v ňom dostatok tuku - bude to nerentabilné!
  Tu sú to očarujúce blonďavé bojovníčky. Krásna na tvári - zúrivá vo vnútri!
  A ruské pilotky, najmä Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová sú v boji skvelé! A samozrejme bojujú naboso.
  Anastasia spievala:
  - Všetko nemožné je na tomto svete možné!
  A holými prstami odrezala nemecké lietadlo.
  Akulina, ktorá zrazila ďalšieho nepriateľa, vydala:
  - Všetci nepriatelia máčajú v záchode!
  Anastasia bojovala veľmi bojovným spôsobom, používala holé prsty na nohách, nádherné dievča.
  A veľmi krásni, milujúci mladí vojaci. Anastasia je na svete už dlho, no vyzerá skvele. Pás je ako u mladého dievčaťa a jej zuby sú perleťové a je svieža, nemá ani jednu vrásku. Takáto kráska je len čarodejnica a priťahuje mužov. Nečudo, že jej priezvisko je Vedmáková.
  Anastasia bojuje s divokou zúrivosťou a chladnokrvnosťou zároveň. Lietadlá sa hromadne rúcajú.
  A má veľa kráľovských ocenení. Vrátane kríža svätého Juraja vyrobeného z platiny s lukom mečov a diamantov.
  Toto je dievča: jednoducho super!
  Anastasia je pripravená statočne bojovať a vyhrať. Má medenočervené vlasy, také štipľavé, husté, kučeravé. Úžasné dievča.
  Mirabela je medová blondínka a vo všeobecnosti super dievča a veľmi militantná pilotka. S veľkým zmyslom pre aerodynamiku.
  A tiež pomocou holých prstov na nohách ľahko zostreľuje nacistické lietadlá.
  A spieva:
  - Je ťažké predvídať, samozrejme.
  Čo je nové v tomto svete...
  Poletíme do neba
  Sedieť v hviezdnom lietadle!
  A prereže ďalší nacistický stroj, tentoraz stlačením šarlátovej bradavky, poznamenala;
  - Stane sa, že vojakovi mlieko na perách nezaschlo, ale guľky do mlieka neposiela a svojou zelenou mladosťou ženie starých ľudí do červeného!
  Oleg Rybačenko, ktorý sa stal skutočnou legendou v ruskej armáde, drviacej nacistov zúfalo sa snažiacich zhodiť sovietske vojská z predmostia za Labe, zložil aj celý zošit okrídlených aforizmov.
  Dobré aforizmy, rútili sa ako okrídlené kone v hlave večného chlapca, keď vyhladil nacistov;
  Ak sa nechcete stať otrepaným oslíkom, buďte aspoň trochu nešikovná líška!
  Neverte politikom, pre voličov sú len brúsnym papierom, ktorý trhá triesky z dubákov!
  Kto nie je guľatý blázon, ten groš sa premení na ťažký groš!
  V politike nie sú žiadni príbuzní, ale sú takí, ktorí sa o tú vašu chcú podeliť ako brat!
  V živote je veľa škaredých vecí, ale najhoršia vec je, keď sa život končí!
  Ak sa chceš priblížiť k Bohu, pribi opicu vo svojej duši na kríž!
  Človek vznikol, ak nie z opice, tak aspoň prestal byť opicou!
  Ak ste opica s mysľou, potom vás líška prehltne ako dravý boa constrictor!
  Nič nie je nekonečné, okrem času, ktorý politici potrebujú na splnenie sľubu!
  Ak budete veľa štekať, budete kňučať ako zbitý pes!
  Neverte tomu, kto hovorí červenou farbou, a červený oheň môže horieť!
  Ani Boh sa nemôže hádať so ženou a vychovať opicu na úroveň ľudskej kultúry!
  Bez lásky niet úsmevu, pokiaľ to nie je dravý úškrn politika!
  Príliš dlho v oblakoch, politika bez krídel letí do komína!
  Malá dušička má vždy ambície obra!
  Malá duša má obrovskú domýšľavosť!
  Politik je zlodej, ktorý si píše zákony pre seba a krajinu považuje za územie zóny!
  Politik má sedem piatkov v týždni, ale keď potrebujete splniť sľub, prichádza židovský sabat!
  Jednota je dobrá, pokiaľ sa nepára s politikom!
  Politik je taká kreatúra, že chce z vás spraviť ovečku svinskými metódami!
  Svinské metódy politikov menia voličov na kotletu!
  Pod prasačím vládcom život nikdy nie je tučný!
  Robiť z prasaťa prezidenta je príliš tučné!
  Ak sa chcete stať prezidentom, zachyťte chvíle šťastia!
  Vládca, ktorý považuje voličov za ovce, je typická sviňa!
  Boh nie je len všemohúcnosť, ale aj ochota ísť na kríž kvôli druhým!
  Vládca, ktorý dlho sedí na tróne, spôsobuje úpadok štátu!
  Mladý vodca je ako čerstvý kôň, starý je ako kobyla s rozbitými kopytami!
  Pri dosahovaní božských výšin je politikom samotný Satan!
  Politik Boh je len v jednej veci, vo vymýšľaní výhovoriek, prečo jeho predvolebné sľuby tak diabolsky zlyhali!
  Politik je ako pivo, dobré len studené a na stole!
  Politik je sladký na reči, no trpká pachuť z nich vôbec nie je pivo!
  Politik dostane pravdu z úst až vtedy, keď o sebe klame!
  Politik ukrižuje voliča naplno, aby získal trochu Božstva!
  Ani medvedia sila vás nezachráni, ak ste šikovný deck!
  Líška je taká šelma, že z leva stiahne tri kože!
  Politik je vtedy najsilnejší, jeho voliči sú slabí v myslení!
  Politik teda postupuje s medom, aby volič vôbec nepľul!
  Silne získaj obušok, ten, čo má v hlave piliny!
  Dub je kráľ stromov, dubová hlava premení každý peň na predmet!
  Dub je odolný voči hnilobe, dubová hlava je plná prachu!
  Ak ste paholok, tak máte aspoň kôl na hlave!
  Neznáme je strašidelné, ale z toho známeho máte niekedy strach!
  Vedomosti vyvolávajú dôveru, aj keď je to ťažké, nevedomosť vyvoláva zmätok, aj keď je to ľahké!
  Zbabelec nie je ten, kto sa bojí, ale ten, kto je lenivý pestovať v sebe odvahu!
  Strach je slabosť, odvaha je sila, ale pozor na hlupáka v sebe!
  Kto sa nechá vodiť za nos, riskuje, že sa stratí medzi tromi borovicami!
  Robí z chôdze v kruhoch nekonečnú hlúposť s nulovou vynaliezavosťou!
  Nevadí, ak mlieko na perách nezaschlo, horšie je, ak je v srdciach bezcitnosť!
  Zatuchnutý žobrák, horká soľ pokánia!
  Med z úst politika, láka tých, ktorí nemajú zaschnuté mlieko na perách!
  Politik nie je zlodej v zákone, je to zlodej, ktorý tvorí zákony!
  Politik sľubuje sladký život, vylieva med z úst, no labky má lepkavé ako mucha!
  Výrečný politik, do peňaženky voliča sa zahryzne pijavica!
  Prečo je ticho zlaté, lebo sa zaň platí!
  Čo je najväčšia vec na svete? Kopec sľubov vydaných politikom!
  Politik chce peniaze a moc, je pripravený roztrhať kohokoľvek!
  Politik je v prvom rade líška, nie vždy bystrá na pohľad, ale vždy vrtiaca chvostom!
  Politik vám rád naplní peňaženku iba prázdnymi sľubmi!
  Politik je úprimný len v jednom, keď povie - my, tak už nemá svoje ja!
  Čo je viac ako atómy vo vesmíre? Masky a masky politikov!
  Čo robí politik najochotnejšie - čistí vrecká voličov!
  Nie vždy sa ním stal politik, no jeho sľuby vždy zaváňajú hnilými vecami!
  Politik má sedem piatkov v týždni, ale počúvať voličov je vždy voľný deň!
  kto bol prvý? Politici, lebo vytvorili chaos!
  Neverte v tvrdosť politikov kohúta, vždy spievajú z cudzieho hlasu líšky!
  Ak politik sype ako slávik, znamená to, že mu líška urobila soundtrack!
  Radšej zapíska rakovina na hore, ako politik bez červenania splní sľub!
  Politik je ako nočná víla, len cez deň bežne okráda zákazníkov!
  Aký je politik ako pes, keď veľa rozpráva, tak je určite krotký a má majiteľa!
  Tí, ktorých volia srdcom, často končia s voličmi v pečeni!
  Politik je ako vodka, volič pocíti pečeňou, že je ospievaná!
  Politik krúti mozog ako vodka, len v kontraste s ním je plný zákalu!
  Politik rád vypĺňa hmlu, s transparentným cieľom zbohatnúť!
  Politik má veľa sľubov, no ešte viac výhovoriek, ak sa nesplnia!
  Politik je líška, ale častejšie sivá!
  Politik odstraňuje hobliny z dubov a zráža žalude ako prasa!
  Ak je politik zhovorčivý ako píla, tak z voliča určite urobí paholka!
  Politik rád hovorí o Bohu, pretože on sám je Satan!
  Politik je prefíkaný ako diabol, ale anjel v rozdávaní sľubov!
  Politik sa rád nechá pokrstiť, no ruky mu vždy siahajú po peňaženke!
  Keď ste volili výrečného politika, riskujete, že neskôr budete pľuvať krv!
  Ľudia si zvyčajne vyberajú medzi mačkami v žite, vlkmi v ovčom rúchu a líškou s hnilým syrom!
  Ak politik dodržal sľub, pozri sa na horu, či na nej píska rakovina!
  Je jednoduchšie kolobok zvesiť, ako prinútiť politika, aby splnil svoj sľub!
  Politik je dôsledný len v jednom - v hľadaní zisku do vlastného vrecka!
  Politik mení spolubojovníkov ako rukavice, len ruky má od toho ešte špinavšie!
  Politik je také zviera, že z voliča robí jeleňa!
  Politik, ak nie vlk v ovčom rúchu, tak typický baran!
  Politik, ktorý nie je líška, potom baran alebo jeleň!
  Politik môže nasľubovať hory, ale po ňom hrabete len trosky!
  Neponáhľajte sa voliť kohúta, bude vás klovať drobami!
  Diktátor, toto je líška, na tróne leva, obklopená baranmi!
  Ak nechcete byť jeleňom, buďte sami malou líškou!
  Voľby vyhráva ten, kto vrany nepovažuje za dar!
  Môžete hlasovať srdcom, ale bez rozumu víťaz odbije mozog!
  
  Politik je líška, ktorá uprednostňuje zelený syr ako farbu dolárovej farby, od tých, ktorí považujú havrana!
  Manželka nie je palčiak, len čo si vymeníte rukavice, určite sa zastavíte v šmejdovi, od dusných dobrodružstiev!
  Geniálni chlapci robia oveľa viac objavov ako priemerní starci s návodmi!
  V mladosti je oheň v srdci, objavy v hlave a výsledkom je víťazstvo!
  Cesta k úspechu nie je vždy rovná, no netoleruje chrbát ohnutý v pokore!
  Politik sa predkloní, aby zdvihol nos vyššie!
  Politik sa ukloní, potom ohne voliča!
  Politik je pripravený ryť nosom zem, aby pochoval svoju zodpovednosť voči voličom!
  Všetko nemožné je v našom svete možné a verte mi, je veľmi ťažké žiť ako na strelnici!
  Somár s mešcom zlata prerazí hradbu pevnosti lepšie ako mamut s oceľovým baranidlom!
  Politik so zlatými ústami robí z voličov somárov so zlatými vrecami s ponukami!
  Kto je najsilnejšia šelma? Samozrejme zadok naložený vrecom zlata! Líška spáli žltú farbu zrady a zlaté mince obetí!
  Politici často mávajú červenými vlajkami za žltú farbu mincí, ktoré vyberajú z vreciek voličov bez červenania!
  Červené reči milých politikov ronia trpké slzy matiek, ktorých synovia zahynuli v krvavom boji!
  Kto sľubuje hory zlata, nestojí ani za rozbitý medený groš!
  Politik sa vinie ako zajac, vrtí sa ako líška, no občas sa voličovi prehryzie cez hrdlo ako vlk!
  Politik rád počíta peniaze v cudzom vrecku, ale zvyčajne ich vypláca len za úplatky!
  Politik je s voličom prefíkaný ako líška s kolobokom, žerie len za potlesku!
  Politik odkrajuje od voliča hobliny zlatým krájačom striebristých rečí, voňaví kati!
  Dub v ohni dlho horí, no z politikovho plamenného prejavu sa rýchlo zlomí!
  Niekedy najväčší problém krajiny, malá myseľ vládcu!
  Bezvýznamnosť na tróne, obrovský problém pre štát!
  Politik je často papierový tiger a tesák líška, je zrodený pre odporné hry a je dobrý na triky!
  Politik nie je vždy plná peňaženka, ktorú všetci milujú, ale vždy vrecková peňaženka, ktorá ničí svedomie!
  Muž miluje zeleň vo vrecku a sníva na gauči, len peniaze sú v hmle, ak žijete v nirváne!
  Politik ochotne býčí, ale ochotne orie, hoci sa usiluje orať voliča so všetkou vášňou ráznej kravy!
  Politik, ktorý sa hrá na nenávisť voči homosexuálom, sa nebude červenať, keď nasaje voliča do zadku!
  Politici pod červenými vlajkami sa nečervenajú od hanby, prelievajú šarlátovú krv!
  Vo svete ste buď sivý vlk, alebo biela ovca, alebo dobre živená líška alebo zjedený zajac a v politike z nejakého dôvodu tyran prináša lesk demokracii!
  Politik má vlčie zvyky, líšky, no v hĺbke duše je to stále čokoládový zajac, len pre voličov úplne nejedlý!
  Čím vrúcnejšie politik sľubuje, tým skôr volič zamrzne v očakávaní!
  Politik je ako prostitútka, veľa pracuje s jazykom, ale dokáže uspokojiť len intelektuálneho impotenta!
  Aký je rozdiel medzi politikom a prostitútkou? Pre prostitútku má vždy pravdu klient, pre politika sa vždy dostane do problémov volič!
  Politik s kohútím krikom, orlím ctižiadostivosťou, šarkaním, havranou chamtivosťou, no stále bez krídel!
  Politik je často chytrý ako čižma, ale voliča obúva do šialenstva!
  Obuť si topánky môže každý politik, ale potom je volič v živote trampom!
  Politik vám strčí ruku do kabelky, keď sa násilne prekríži, a podrazí ho na kolenách!
  Prečo sa veriaci nazývajú ovcami, strihajú ich darebáci, ktorým nie je nič sväté!
  Ak si ovca, budeš chodiť bosý celé storočie, ak si koza, zostaneš somárom! Ak ste muž so svojou mysľou, budete navždy šťastní!
  Poriadna líška v politike dokáže nielen zoškrabať ovcu, ale aj stiahnuť tri kože z leva!
  Muž je povinný nechať ženu prejsť, ale kde sa ona nedostane do situácie, kedy si nevyžaduje ženskú trpezlivosť a mužskú odvahu!
  Najnepotopiteľnejší je ten, kto nie je nemotorne zručný vo vojenských záležitostiach, a už vôbec nie logom rozumu!
  Ak je žena žiadostivá ako mačka, jej manžel má v hlave myši!
  Najžiarivejšie nápady sú pochmúrne z tieňovej politiky, keď sa realizujú!
  Žena je prefíkaná ako líška a dokonca vládne levom, ak má muž myseľ kohúta!
  Boh môže urobiť čokoľvek, len v žiadostiach prevýšiť ženu, je bezmocný!
  Žena, aby ju muž nezhltol ako boa constrictor, musí mať žihadlo kobry!
  Človek môže byť vo všetkom podobný Stvoriteľovi, len napodobňovanie ako opica ho nezafarbí!
  Človek môže predčiť Všemohúceho Boha iba domýšľavosťou, a to aj vtedy, ak je intelektuálne stvorený Pithecantropom!
  Žena nechce byť kura, ale jej ideálny muž je kohút!
  Líška má skutočne vlčiu priľnavosť k bobrím mužom!
  V politike je to ako v lese, ak zješ dubák prasa, ak zajac zožerie líšku, ak somára - tri kože sa zlejú!
  Čím je žena jasnejšia, tým viac je líška!
  Šedým ľuďom chýba sivá hmota v mozgu, svetlé osobnosti, sivá v hlave vo veľkom množstve!
  Sivý muž je osamelý ako vlk a ako zajac nemá pokoja!
  Ak je politik veľká líška, tak leví podiel má zaručený!
  Líška-politik oberá voliča-vrana o možnosť jazdiť ako syr na masle!
  Na oblohe je menej hviezd ako výkladov Svätého písma!
  Kat v červenom rúchu, spravodlivejší, politik s výrečnosťou!
  Kat má ostrú sekeru, politik ostré slovo, prvý fúka hlavou, druhý kvapká na mozog!
  Sekanie hláv je niekedy humánnejšie ako kvapkanie na mozgy!
  Ak si necháte politikov kvapkať na mozog, budete si trhať vlasy od frustrácie!
  Prejavy politika sú ako voda na vymývanie mozgov!
  Aký je najväčší Boh v politike, čo vytvára bezprávie!
  Politik vždy pozerá na voliča ako somárik s líščím pohľadom orať!
  Žena rada odhaľuje svoje chudé telo, aby sa mohla bohatšie obliecť!
  Bosá žena si muža rýchlejšie obuje, aj keď nie je tak celkom čižmička!
  S holým ženským opätkom ľahšie roztočíte muža na módnych čižmách!
  Aby žena získala módne topánky pre seba, musí muža správne "obuť"!
  Žena, ktorá nebude vedieť včas obnažiť nohu, zostane "obutá" navždy!
  Pri pohľade na obnažené ženské nohy až príliš často muž riskuje, že sa "obuje" do stavu tuláka!
  Aby ste nezostali navždy bosí, musíte sa vedieť včas zhodiť!
  Holá noha dievčaťa je lepšia ako plachta votrelca!
  Najpevnejšie brnenie neodolá, pred jemnou pokožkou očarujúce dievčenské podrážky!
  Ženy veľmi šikovne lezú mužovi do peňaženky bosými nohami!
  Najlepkavejšia časť ženského tela pre zlaté mince, bosé nohy a odhalené prsia!
  Žena sa potrebuje občas vyzuť, aby si v núdzi nepokľakla!
  S bosou nohou je ľahšie položiť muža na kolená!
  Naboso včas, nikdy nie naboso!
  Pre bosú ženu je ľahšie vystúpiť na zlatý vrchol!
  Si muž v čižmách, ak nemiluješ ženské nohy!
  Žena so štíhlymi nohami prinúti muža skloniť sa k úcte!
  Holé prsty sú šikovnejšie ako ruky, keď žena vyberie mince z vrecka "obutého" muža!
  Najšikovnejšie je, ak žena podtlačí chlapovi pod pätu bosými nohami!
  Cesta k srdcu muža ide kráske ľahšie prešľapať bosými nohami!
  Bosé nohy dievčat, húževnatejšie pri výstupe na Everest mužského srdca!
  Po vyzutí topánok je pre ženu ľahšie prejsť púšťou mužskej ľahostajnosti!
  Budeš tupý ako čižma, na päte sa udrieš aj bosý!
  Oleg Rybachenko krásne komponuje. A bojuje plný entuziazmu a bojovných vlastností.
  Tu je impozantný tank E-90. Má čelný pancier veže 285 mm čelo a 210 mm boky. Čelo trupu je 250 mm pri sklone štyridsaťpäť stupňov a boky sú 210 mm. A 120 mm kanón so 100 EL. Hmotnosť auta je pomerne veľká - 110 ton, ale motor s plynovou turbínou má výkon 2000 koní. Takýto stroj nie je tak ľahké prekonať.
  Chlapec zapískal. A s vypätím všetkých síl hodil do vnútra hrášok s domácou antihmotou.
  A výbušniny vybuchnú. Že sa naraz vyhodí do vzduchu a prevráti sa desať tankov E-90. Toto je zničujúci úder.
  Chlapec to vzal a znova spieval od radosti;
  Hymna mojej krásnej vlasti,
  Celý svet inšpiruje k výkonu...
  Boj s ruským bojovníkom je nebezpečný,
  Je to skutočný gigant!
  
  Sme schopní chytiť koňa rukami,
  A rozbiť nádrž zúrivým granátom ...
  Dievča kope bosou nohou
  Neporaziteľná armáda vlasti!
  
  Sme pripravení bojovať proti nacistom,
  Koniec koncov, naša viera je silnejšia ako kov ...
  Veď Rusi vždy vedeli bojovať,
  Staň sa synom Marsu, sníval som o dieťati!
  
  Chcem s chlapcom rýchlo letieť do vesmíru,
  Už je čas, aby sme zaútočili na Berlín...
  Na mladosť nie je nikdy neskoro
  Nad nami je zlatý cherubín!
  
  Miluj ľudí ty Kriste so Svarogom,
  Máme jedného, bohovia vedia všetko...
  Hoci Satan zúrivo mieri rohom,
  Na Zemi nie je krajšia krajina!
  
  Na slávu našich materiálov Rusko,
  Pripravený verne slúžiť rodine...
  O niečom, čo ženy hlúpo nariekali,
  Ale život nebude prerušený, poznaj vlákno!
  
  Vo všetkom, čo ľudia čítate, Lada,
  Porodila veľa bohov...
  Sme silnejší ako Rusi a Číňania,
  Pozrime sa na stelesnenie všetkých snov!
  
  Áno, Hitler sa ponáhľa do vlasti s hordou,
  Má veľkú moc, satanské peklo...
  Rusko sa stalo vyvolenou krajinou
  Vedzte zle, či sme rozdelení!
  
  Pre Rhodu sú všetky národy len deti,
  Dušou milujú ľudskosť...
  A nehnevajte bohyňu Ladu,
  Nech je chlapec v tejto bitke tvrdý!
  
  Sme sokoly lietajúce ako orly
  Meče sú ostré a silné štíty...
  Dievčatá behajú s bosými nohami
  Mocné dcéry, statoční synovia!
  
  Vyhráme a toto je naša pravda
  Rusku sa bude dariť...
  V boji je veľmi horúco.
  Protivník a zlodej budú porazení!
  Fašista narazil do našej silnej päste,
  A Hitler dostal tvrdo do tváre ...
  Takýto projektil je ukrytý v taške,
  Že aj ty si Pán démonov!
  
  Víťazstvo bude čoskoro, sme v Paríži,
  Kvitne ako ruža ruská zem ...
  Povznesieme sa nad nebeské hviezdy,
  Národy sveta sú priateľská rodina!
  . KAPITOLA #8
  15. apríla 1957 sa začala veľká ofenzíva ruských vojsk na sedemnásobnom nacistickom obrannom okruhu okolo Berlína. Boje sa ukázali byť veľmi kruté a na pozície nacistov padala zúrivá paľba. Delostrelecká príprava bola veľmi ostrá.
  Na oslepenie nepriateľa použili aj reflektory. A začala sa ofenzíva armády cárskych vojsk Vladimíra Tretieho.
  Bolo tam veľa tankov. Z nich sa Alexander-7 stal dobrým autom. Sedemdesiat ton vážiaci stroj mal dobrú rýchlosť a výkonnú ochranu s výkonným 130 mm kanónom. A nie je také ľahké zastaviť alebo vyradiť.
  Predný pancier tohto vozidla obsahoval takmer všetky protitankové delá Wehrmachtu.
  Posádka iba štyroch ľudí. Auto je vysoké necelé dva metre. A nesie sa.
  Elizabeth vystrelila na nepriateľa pomocou holých prstov na nohách a štebotala:
  - V mene myšlienok svätého cárstva!
  Ekaterina tiež vystrelila a poznamenala:
  - Žena vo vojne je ako perla v mušli - je to možno nepríjemné, ale atraktivita dozrieva naplno!
  Elena strieľala aj s pomocou holých prstov na nohách a vtipne poznamenala:
  - Opilec má červený nos, nie červený život a sčernenú povesť!
  Elizabeth vážne odpovedala:
  -Toto u nás neplatí, nepijeme!
  Eufrázia poznamenala:
  - Vodka je silný nápoj, ktorý premení človeka na flákača!
  Elizabeth, ktorá vystrelila na nepriateľa, súhlasila:
  -Pre politika-rôsol je charakteristická verbálna hnačka!
  Ekaterina, strieľajúca a celkom trefne s pomocou holých prstov na nohách, poznamenala:
  - Politik je málokedy dobrý pastier, ale vždy sa usiluje ostrihať voliča ako baránok!
  Elena, ktorá strieľala na nacistov, súhlasila:
  - Politik je najsladší med z rečí, mení sa na verbálnu hnačku!
  Euphrasia s tým ochotne súhlasila:
  -Ak Boh premenil vodu na víno, tak politik premení vo vrecku slovnú hnačku na zlatý dážď!
  Dievčatá odviedli skvelú prácu na svojom tanku a otočili batériu. Bitka sa stupňovala.
  Po prekonaní prvého hrebeňa Seelow Heights cez noc sa sovietske jednotky pokúsili nadviazať na svoj úspech počas dňa. Ale veľké množstvo rádiom riadených mínových polí, ako aj hustá paľba z guľometov a rýchlopalných zbraní opäť zahnali pechotu do zeme. A príliš veľa tankov bolo vyhodených do vzduchu.
  Opravárenské posádky však neboli o nič horší ako bojové jednotky a značná časť vozidiel sa do konca dňa vrátila do prevádzky.
  Alice a Angelica nikdy nezavreli oči. Bojovali, strieľali, niečo kričali...
  Nacisti neboli hlupáci, najmä veľa ich zbraní sa veľmi úspešne usadilo v hlbinách a potom ich zdvihli zdvihákom. Potom mlátili...
  Najbežnejším typom pištole je samozrejme 88-milimetrové protilietadlové delo. Univerzálny kanón na streľbu na lietadlá, tanky a pechotu. Stačí vymeniť náboje... Pravda je trochu ťažkopádna, ale koniec koncov sa používajú špeciálne zdviháky, ktoré sú určené pre tanky a samohybné delá.
  Medzi obrancami je veľa dorasteniek a žien. Ľudské zdroje Tretej ríše sú vyčerpané, takže musíte hrabať každého v rade. Ani desaťroční chlapci-bojovníci nie sú ničím výnimočným. Veď aj oni môžu hodiť fľašu s horľavou zmesou a vložiť ju do pešiaka zo zálohy.
  Obranná línia na Seelachu je veľmi mohutná, začali sa budovať ešte pred začiatkom prvej svetovej vojny, pre prípad, že by cárska armáda bola hodená na Berlín. Áno, už v osemnástom storočí, za Alžbety, ktorej len predčasná smrť zabránila, aby sa volala Veľká, obsadili Rusi Berlín!
  Takže výšiny majú veľa podzemných komunikácií, labyrintov zákopov a úkrytov pre ostreľovačov. Dá sa povedať, že je to akési mesto.
  Napriek tomu, že Adolfovi Hitlerovi sa zvyčajne pripisuje schizofrenický optimizmus, vážne práce na opevnení Berlína sa začali na jar 1943, ešte pred vypuknutím vojny s cárskym Ruskom. A na rozdiel od západného, Atlantického valu, ho bolo možné dokončiť až do konca.
  Všetky mŕtve sektory boli vyťažené alebo pripravené v napalmovom liatí...
  Alice a Angelica si už raz spálili holé, elegantné nohy, keď sa zo zeme vyliala zlovestná zmes syntetického benzínu, síry a fosforu...
  A dievčine boli večer vážne spálené päty, boli pokryté veľkými pľuzgiermi, stalo sa to mučením.
  Dievčatá sa vzdali a teraz strieľali, ležali v zálohe, najmä preto, že ruské jednotky počas dňa takmer nepokročili. To by však mali robiť ostreľovači a keď bude bitka v plnom prúde, určite sa nájde nejaký cieľ... A vy môžete pokračovať v dopĺňaní účtu.
  Alice, škrabajúc si spálené nohy o kov, zavrčala:
  - Áno, Angelica a ja sme veľmi chorí a zranení. Ale verte, že spomienky na zaživa upálených vojakov ruskej cárskej armády mi spôsobujú veľa utrpenia.
  Červenovlasá bojovníčka nervózne štrngala perlovými zubami:
  - A verte mi, vidieť ich je ešte horšie, najmä tých, ktorí nezomreli hneď, ale boli uhoľení... Vojna sa líši od pekla len tým, že v nej nie je rutinné mučenie!
  Alice, ktorá zostrelila fašistického strelca, ktorý neúmyselne vyzrel spoza krytu dobre mierenou strelou, poznamenala:
  - Keby boli všetci naši bojovníci, ako my? Aj keď vtip je, samozrejme, jednoduchší ako strieľať!
  Angelica nesúhlasila.
  - To je pre niekoho ako! Osobne sú pre mňa obaja ťažké... Mimochodom, prečo ťa nazvali Alice?
  Zlatovlasý bojovník odpovedal jednoducho ako na priznanie:
  - Vieš, moja mama čítala ako dieťa podobnú rozprávku... Krásna rozprávka, ale veľmi hlúpa. Potom sa rozhodla, že jej dcéra by mala rovnako ako Alice objaviť nový svet, no nie na zemi, ale vo vesmíre. Rozumieš...
  Angelica vystrelila a minula, rozčúlene narazila bradou na pažbu:
  - No áno! Samozrejme chápem. Viete, sami ste snívali o tom, že sa dostanete na planétu, kde aj na póloch je večné leto a ľudia nepoznajú choroby a starobu. Na Zemi nie je žiadny raj a v tej istej stále zelenej Indii je teplo, vysoká vlhkosť a mraky toho najhnusnejšieho hmyzu!
  Alice sa zachichotala.
  - Ale je tu Mauglí... - Potom zmenila tón na vážnejší. - Myslím si, že India sa čoskoro stane sovietskou.
  Angelica celkom oprávnene pochybovala:
  - Tento Nehru je len slaboch. Je pacifista a nie komunista. Ľudia ako on narobia viac škody ako úžitku. Potrebujeme spojencov silnejších a oddaných červenej myšlienke priniesť komunizmus a jeho svetlo do sveta!
  Alice vystrelila ešte pár rán, videl, že nacisti postupne slabnú. Na oblohe sa opäť objavili Alekseyho stormtrooperi... Vzlietli skoro a po nich rýchlejší "pešiaci".
  Alice vtipkovala o týchto malých bombardéroch:
  - Ani pešiaci nie sú cvok - budúce kráľovné, ty fašista utekaj!
  Angelica zachmúrene povedala:
  - So slabými spojencami budú aj silné vozidlá nečinné!
  Alice celkom rozumne upozornila na nuansy:
  - Ale tu napríklad rumunský kráľ Micheáš. Panovník a celkovo len rozmaznaný mladý muž. Napriek tomu mu bol udelený najvyšší rád cárskej ríše Vladimíra - "Víťazstvo".
  Angelica sa kyslo uškrnula.
  - Žiaľ, zákazky ma obchádzajú. Hoci pre "Jagdtiger" spravidla dávajú "Veľkú cársku vojnu" nie nižšiu ako druhý stupeň. Alebo aspoň "kráľovský transparent".
  Alice stroho odpovedala:
  - Hrdinovia sú hodní, aby boli obesení rozkazom, tí, ktorí im velia, aby boli jednoducho obesení! Lebo dobrý veliteľ začína bitku až vtedy, keď jednoducho nie je miesto na hrdinský čin, kvôli predurčeniu víťazstva!
  Angelica potvrdila:
  - Áno, ste zlatovlasý majster paradoxov ... Ale potom Vladimíra Kirilloviča treba obesiť!
  Alice sa zachichotala.
  - Samozrejme! Toľko našich dobrých ľudí zomrelo kvôli nemu. Vojská sa na začiatku vojny nachádzali úplne nevhodným spôsobom na obranu. A výsledkom je porážka hneď na začiatku!
  Angelica si vložila prst do šarlátových pier:
  - Vyzeráš .... Buďte opatrní s trhom. Špeciálne oddelenia cárskej tajnej polície totiž ešte nikto nerozpustil.
  Alice sa pobavila:
  - Oh oh oh! Našiel som niečo na vystrašenie - ježka s krupicou! Ver mi, sme silnejší ako všetci kráľovi špióni dokopy. Hlavne duch!
  Angelica opäť, ako keby ju bili pod pažou, minula... Bola však už tma a nebolo vidno, a ciele boli také malé a nejasné, ba dokonca mobilné. No čo sa dá proti nim robiť?
  Ani Alice často nestrieľala. Na to, že sa za posledný rok ani raz nerozmazala, si zvykla a smutnú štatistiku nechcela prezradiť. A potom toto jednoducho nestrieľalo naslepo. Okrem toho sa medzi bojmi príliš často objavovali "nafúkané" stíhačky. Bola to škoda ich najmilšej duši Alice.
  Aj keď sa napríklad zdá, že Hitler povedal: milosrdenstvo vo vojne by nemalo presiahnuť hranice ekonomickej výhodnosti! Ekonomická realizovateľnosť by nemala prevyšovať asketické potreby!
  Avšak, posledný, ako slogan; pištole namiesto masla, nebolo rešpektované tým najlepším spôsobom! Za šťastie ZSSR a smrť Tretej ríše!
  Padla noc zo šestnásteho na sedemnásteho apríla a začal sa masívny útok. Do hry prišli nové rezervy, vrátane tankových.
  Najmä najnovší "Nikolai" -7. Tento tank bol o tridsať centimetrov nižší ako Nikolai-6 a mal silnejší čelný pancier veže aj trupu. S týmto autom bolo spojených veľa nádejí, ale ...
  Niektoré z tankov sa po ceste zastavili a zlyhala ich prevodovka... Konštruktéri a priemyselníci sa zrejme nevedeli prispôsobiť jej priečnemu usporiadaniu a prevodovka jednoducho zlyhala pri pokuse o preradenie (Táto detská choroba bola charakteristická a pre skoré úpravy tank Nikolay).
  Iba tri z dvadsiatich piatich najnovších tankov boli schopné vyliezť na Seelow Heights. Pohybovali sa však pomaly, motory silno hučali a z výfukov sa valil čierny zapáchajúci dym.
  A noví pešiaci behali vzadu a kričali hurá ...
  Dievčatá ešte nejaký čas strieľali, ale po tom, čo nevenovali pozornosť vážnemu poškodeniu, súdruhom, ktorí neustále padali pod výbuchy guľometov, sovietski vojaci vyliezli na ďalší hrebeň a bojovníci sa za nimi ponáhľali.
  Nacisti však boli stále silní. Hrozné Non-162, Me-109 "K" a Fokken-Wulfovia sa ponáhľali k útočnému lietadlu a pešiakom.
  Medzi nimi sú obzvlášť nebezpeční mäsiari Focken-Wulf v útočnej modifikácii. Štyri kanóny kalibru 37 milimetrov naraz strieľajú na pechotu aj tanky.
  Jeden zo sovietskych Aleksejev išiel dokonca naraziť do ťažšieho a vyzbrojenejšieho nepriateľského vozidla... Zrazili sa a.... Nemec mal viac šťastia, podarilo sa mu katapultovať a v Alexejovi také zariadenie vôbec nie je.
  Alica nahnevane položila nemeckého pilota skôr, ako otvoril svoj padák, a výrečne vyjadrila:
  - Som milý! Dobro v dome je to, čo si cenia, dobré pre dušu, ktorá je zahnaná!
  Dievčatá preniesli oheň na lietadlá ... Ale Focken-Wulf útočnej modifikácie nezíska zo zeme s puškou. Veľmi dobre chránené a plynové nádrže sú umiestnené pod pancierom okolo kokpitu. Nebezpečná vec...
  Non-162 je v tomto smere najľahšou korisťou... Na Me-109 "K" musíte urobiť špeciálnu zastávku. Najnovšia hromadná modifikácia Messerschmit... Modifikácia s výlučne kanónovou výzbrojou, tromi 30 mm kanónmi a dvomi 15 mm vzduchovými delami. Výkonný stroj, zvláštny na Peter-2 a dokonca aj na ten najlepší Peter-3, samozrejme v prevádzke. Vyskytli sa len problémy s manévrovateľnosťou, aj keď je motor najsilnejší ...
  Alice a potom sa rozhodla vyjadriť svoj názor:
  - Nemci venujú príliš veľkú pozornosť takým ukazovateľom, ako je pancierovanie a výzbroj lietadiel. Napríklad v Messerschmite nárast palebnej sily pohltil všetok zvýšený výkon motora. A ako sa zhoršila manévrovateľnosť.
  Angelica vyštekla:
  - A znížiš túto oslabenú manévrovateľnosť. Najjednoduchšie je hovoriť jazykom, naozaj bojovať ...
  Alice ju prerušila s odporom v hlase:
  - Ja nebojujem! Ale naozaj, zamyslite sa nad tým, koľko stojí Me-109 s piatimi vzduchovými zbraňami? To je len "Salamander" je optimálna kombinácia nákladov na vozidlo, vyrobiteľnosti, hmotnosti, manévrovateľnosti, rýchlosti a tiež zbraní. Aj keď v tomto smere je na tom samozrejme horšie ako Messerschmitt alebo najmä Focken-Wulf.
  Angelica pochmúrne poznamenala:
  - Hovoríš tak, pretože tento vták je jediná vec, ktorú dokážeme zraziť. Inak...
  Alice zavrčala:
  - Nebuď taký hlúpy!
  Sovietsky "Alexej" a "Petra" sa však celkom úspešne vyrovnávajú s mocnejšími nacistickými jastrabmi ... Prinútia holubice vzplanúť, aj keď sa ...
  A nepomôže ani päť zbraní Messerschmitt a šesť zbraní Focken-Wulf, nacisti musia zaboriť nos do zeme.
  Sovietske esá však utrpeli straty. A straty sú slušné, tak si príďte tiež zmierniť tlak. A baranov pribúda.
  Alice sa k tomu vyjadrila:
  - Barani, samozrejme, znak odvahy, ale znak mysle vyhrať bez straty!
  Angelica nesúhlasila.
  - Znak inteligencie .... Dokonca je znakom génia vyhrať bez prehry. Ale toto už nie je vojna.
  Alice v reakcii zavrčala:
  - Načo je do pekla vojna?
  Angelica tu bola veľmi šikovná:
  - Ale ako inak môžeme rozlíšiť, kde sú skutoční muži a kde muži na ženy ani nedočiahnu!
  Alice potom upozornila na nový kŕdeľ lietadiel:
  - Pozrite sa na uši... Čo to má spoločné s emblémami nočných čarodejníc... Natasha je tam pravdepodobne. Teraz taký nacista odolá klebetnici!
  Angelica súhlasila.
  - Určite spokojný! Len aby sme sa nepopálili!
  Nočné bombardéry Ekatriina-2, ako ich láskavo nazývajú Katerinki, a ešte slávnejšia a dosť urážlivá prezývka kukurice.
  Bojujú na nich dievčatá pilotky. Lietadlo je ľahké lietať a ľahko lietať. Vo vzdušnom boji to nie je také horúce, takže sa používa hlavne na údery v noci.
  Tam ovplyvňuje jeho nízka hlučnosť, ľahkosť a manévrovateľnosť. Je pravda, že existujú nedostatky, je možné zhodiť protilietadlový guľomet ... Lietadlo je samovražedný atentátnik.
  Ale tu sa obloha už vyčistila od supov komárov, aby sa dal do činnosti zraniteľnejší stroj.
  Alice šepká modlitbu:
  - Pane, zachráň život Natashe a ostatným dievčatám... Sú tak dobré a veľmi ťa milujú. Nedovoľte, aby najväčšie a najspravodlivejšie triumfovalo univerzálne zlo a smútok!
  Angelica jej sekla z ramena;
  - Prosiť Boha o niečo je smiešne. Všetko v našom svete je predsa predurčené ním, tak aký zmysel má očakávať, že niečo zmení!
  Alice dôvodne namietala:
  - A prečo si myslíš, že On vôbec existuje... A ak áno, tak ako v Biblii alebo Koráne?
  Angelica pokrútila hlavou.
  - Vôbec si to nemyslím... Tu asi argumentujete inak. Pamätám si, že snehobiely si mi raz povedal teóriu, nový pohľad na teológiu, ale nejako sa mi to podarilo zabudnúť?
  Alice sa s radosťou ponáhľala, aby pripomenula:
  - Určite si čítal o Vernadského slávnej teórii noosféry, však? O jeho učení, že každá z myšlienok, ktorá príde na myseľ, je materiálna a nielenže zostáva vo forme pamäte v určitých častiach mozgu, ale zaznamenáva sa aj v podhmotnom priestore ako na kazete?
  Angelica okamžite potvrdila:
  - Áno, poznám také učenie. Vo všeobecnosti je to logické. Ak sa dá slovo nahrať na pásku, prečo by sa myšlienka, čin alebo emócia nedala vtlačiť podobným spôsobom.
  Alice takmer dostala olovrant do truhly a bola nútená skočiť doľava. Tak odpovedz, tvrdohlavý guľometčík. Odmlčal sa a zlatovlasá bojovníčka pokračovala vo svojej prednáške:
  - Presne tak... Ale slovo alebo dokonca fráza, ktorá bola predtým vyslovená a potom nahraná na pásku, a keď je prehrávaná nahlas, môže ohlušiť alebo podnietiť k akcii. Rovnako ako obraz človeka, reprodukovaný v pohybe vo filme, môže oslniť, vystrašiť alebo zmeniť charakter ... Vo všeobecnosti môže obrátiť dušu a dokonca liečiť chorobu ...
  Angelica súhlasne reptala:
  - Áno, môže!
  Alice dodala:
  - Takže... Existuje špeciálna univerzálna hypernoosféra. Má množstvo podstatných rozdielov od kazety, ale je v nej vtlačená aj viera, nádej, modlitby ľudí ako miliardy miliárd políčok filmu. Ak v niečo verili miliardy ľudí, potom to nezmizne bez stopy, ich viera je materiálna a akumuluje obrovské množstvo energie. A táto energia môže tiež vystreknúť a ovplyvniť materiálny svet. To znamená, že požiadaj a bude ti dané nie je prázdna fráza. Je dosť možné, že za určitých podmienok modlitba spôsobí silnú rezonanciu v Hypernoosfére a jej sila pomôže vyriešiť problém na Zemi... Boh teda existuje a je hmotný, skutočný a aktívny, ale len on nie je ten Stvoriteľ vesmíru, ale skôr stvorený ľudstvom a jeho vierou v Neho!
  Angelica okamžite opravila:
  - Ale v tomto prípade nie je potrebné modliť sa. Môžete sa len opýtať ... Mimochodom, prečo musí Boh. Komunizmus v kráľovskej verzii je zároveň najsilnejšou vierou. Ak teda o niečo požiadate ľudskú vôľu boľševizmu alebo Stalina, tak sa to splní?
  Alice povedala s úplnou dôverou:
  - Áno! Môže dobre! A to sa splní a vyhrá!
  Angelica párkrát vystrelila z ruky... Druhý hrebeň Zeelských výšin už bol zabratý. Ale ešte tu bola tretia, najopevnenejšia, kde stáli zálohy a päste z tankov a samohybných diel. Nebolo ľahké tu vstúpiť do prielomu ...
  Kruté bitky vyčerpané sovietske vojská sa ráno zastavili... Zahynulo priveľa pešiakov, stroskotané tanky potrebovali opravu... Za pochodu sa k nim privarili plechy a opäť sa vrhli do boja. Všetko sa dialo naraz v nútenom režime, opravári len pobehovali, ako keby niekto zrýchlil film. Na druhej strane, na starých páskach sa rámy pohybovali dvakrát rýchlejšie ako tie skutočné.
  Samotné Alice a Angelica dostali ďalšiu nepríjemnú ranu a boli nútené ľahnúť si, aby si ľahli. Dievčatá boli vyčerpané a chceli si aspoň na pár hodín pospať, no ohlušujúci rev im to nedovolil.
  A sovietska tanková a pechotná masa sa ako vlna zrútila na príboj a pomaly sa usadila... Bolo treba nabrať sily a opäť rozhýbať nemeckú obranu. Ako ostatné vlny nasledujú jednu vlnu. Oči dievčat boli prilepené k sebe, no prísny rozkaz maršala Žukova ich a mnohých ďalších chlapov naďalej hnal do útoku.
  A bojovníci už nemali silu a triviálne sa plazili ako slimáky, len o niečo rýchlejšie....
  A potom sa Alice rozhodla spievať pre radosť:
  Pri krištáľovom zrkadle jazera;
  Korčuľujem ako lastovička!
  Nezamrazilo mi srdce -
  Slávne Rusko ti dalo!
  
  A na jar sú stromy zelené;
  A mladá jar vrie životom!
  Tam výhonky rastú obnovené,
  Tam šumia smaragdové listy!
  
  Aké krásne ste hlboké vody;
  Slnečné svetlo sa odráža!
  Zrná na poli boli plné šťavy,
  Dawn ich zafarbil na rubíny!
  
  Archanjeli vyžadujú, aby boli nevinní;
  Pred svadbou udržujte všetkých v čistote!
  A pracuj, stláčaj nohy do chlebových časov,
  Spriadajte tú najjemnejšiu niť z hodvábu!
  
  Ale necítim sa povolaný
  V mojom srdci horda diablov!
  Ako viesť takýto život, smutný;
  Je lepšie ísť do vojny - zabíjajte tam zlo!
  
  Tu sú pred nami rozlohy zámoria;
  Pod kopytami cukrových púští!
  Niet chladu, že nemŕtvi pod borovicami,
  Pozrite sa, čo ten ghúl prehltne!
  
  Vo vojne som poznal utrpenie
  Vynášanie vašich mŕtvych!
  A aké sú vzlyky
  Plač bosých sirôt!
  
  Ale na druhej strane dobrodružstva,
  Veľa rizika, žijete život!
  Udeľuje Všemohúci odpustenie?
  Áno, nepotrebujeme raj - kde si voš!
  
  Človek je taký tvor
  Čo ho mrzí tichý pokoj!
  Potom buduje svoj vesmír,
  Vymáhanie príkazu je skvelé!
  
  A vlasť je Veľká Matka;
  Ste Rusko, svätá krajina!
  Ako zamat tvoje kamienky, kamienky,
  Na ktorej behali bosí!
  
  Ale prišiel čas, podstata je zákerná,
  Láska sa prikradla zo zálohy!
  Bol som v pokušení, našiel som si chlapa,
  Tu je také skazené telo!
  
  Samozrejme, je oddaný vlasti:
  Nebolo by zlého nešťastia!
  Ale taký je osud ľudstva,
  Že sme ľudia, vlastne dobytok!
  
  Ukázalo sa, že je to špión, nemilosrdný,
  Bez cti odovzdal naše plány!
  Ale to nie sú detinské žarty,
  Ak ťa protivník zradil!
  
  Veci sa zhoršili
  Tu je naša divízia v kotli!
  A nacisti chytení za vrkoče,
  Tak som sa dostal do otroctva!
  
  Pracujem nahá vo dne aj v noci
  Posielam a drvenú rudu!
  A v zime av lete som bosý,
  A ja bežím za fúrikom!
  
  Bič ma mučí a nemá zľutovanie,
  A poznal som násilie naplno!
  Oh, akým odpadom sme sa stali,
  Darebák Satan vycerí zuby!
  
  Nikdy neradíš potomkom,
  Nechoďte zradiť krajinu!
  Nenahrádzaj srdce mincou,
  Naša vlasť; Bože, svedomie, matka!
  Dievčatá sa tu pobili a Oleg Rybačenko sa prebil do Berlína od Labe. Večný desaťročný chlapec (presnejšie o niečo väčší, pretože Oleg bol oveľa vyšší ako priemerná výška muža!) Bojoval ako titán.
  Krásny chlapec s veľmi výraznými svalmi hádzal holými detskými nohami granáty, trhal ich na kusy nepriateľom a reval:
  - Na slávu kráľa nevymažeme nepriateľov nadarmo!
  Potom chlapec vzal a za pochodu začal skladať nádhernú pieseň;
  Veľká, krásna, ruská krajina,
  Cár Vladimír v ňom vládne veľmi múdro ...
  Je navždy daná Bohom, ktorý stvoril svet...
  Sme ruskí bojovníci!
  
  Budeme môcť prekonať zlobu pekla pri hraní,
  Hoci Wehrmacht útočí veľmi horlivo ...
  Neporaziteľný ruský chlap je náš medveď,
  Je jasné, že človek nie je opica!
  
  Verím, že určite porazíme nacistov,
  Dievča hodí bombu holým opätkom...
  Tu roztiahol svoje krídla, nad nami je mocný cherubín,
  Krásne kosy bojovníci!
  
  Som bosý priekopník,
  Kto sa nebojí snehu v mraze ...
  Ukáž všetkým bojovníkom príklad,
  Svätí tu žiaria z ikon tváre!
  
  Chlapec čmárá zo samopalu,
  Pokosené rady v hneve fašistov ...
  Dvíham štít našej vlasti,
  Nedovoliť revanšizmus spodiny!
  
  Chlapec bojovník hodený na nepriateľa,
  S bosou nohou z pilín bomba ...
  Zlomí diablovho nepriateľa,
  Adolf sa pohne z hojdačky!
  
  Chlapec bojuje - zúrivý titán,
  Vybuchne mínometná paľba...
  Hurikán sa prehnal podsvetím,
  Nech je zničený zlý Kain!
  
  Opäť letí silný granát,
  Nepriatelia vlasti sa horlivo trhajú ...
  Koniec koncov, naše priateľstvo je pevný monolit,
  Prídeme aj pod pokrievku raja!
  
  Nech je naša vlasť svätá,
  A nech cherubín stúpa na oblohu ...
  S bosým zlatovlasým dievčaťom,
  Vediem rozhovor a strieľam na hordu!
  
  Roky plynú, Ježiš príde,
  A bude matkou bohov, kráľovná Lada ...
  Victory otvorili neobmedzený účet,
  A na každého bude čakať nekonečná odmena!
  . KAPITOLA #9
  Akulina Orlová a Anastasia Vedmakova zničili nemecké lietadlá nad Berlínom.
  ME-462 je veľmi impozantný stroj bojovaný s ruskou silou. Prevaha cárskeho letectva v počte bola kolosálna. A Nemci hrali.
  Ale bojovali hrdinsky.
  Albina a Alvina bojovali na oblohe a veľmi hrdinsky ukazovali svoju triedu.
  Albina holými prstami zrazila ruské auto a zarevala:
  - Som dcéra Diabla v tele!
  Alvina tiež pomocou ladných prstov dolných končatín zdemolovala lietadlo cárskej armády a zaškrípala:
  - Za naše skvelé víťazstvá!
  A zrazí ďalšie ruské auto.
  No napokon sa zišli dve najlepšie esá Tretej ríše a dve najlepšie esá cárskeho Ruska.
  Jeden pár dievčat proti druhému skvelému páru. Dievčatá z Tretej ríše sú obe očarujúce blondínky. A proti nim Rusi - blondínka a ryšavka.
  Oba páry väčšinou bojujú naboso a oblečené len v bikinách.
  Albina a Anastasia na seba začali z diaľky strieľať.
  Albina si vykrútila bosú nohu a prestrelila krídla ruského pilota.
  Odvďačila sa tým, že súperovi zranila chvost. Ruské aj nemecké lietadlá začali dymiť.
  Anastasia spievala:
  - Zdravas cárizmus!
  A holým opätkom poslala nepriateľovi darček smrti.
  Albina tiež dala facku nepriateľovi a vydala:
  - Za vlasť, za Führera!
  Obe lietadlá už vážne horeli a žiarili modrým svetlom. A dievčatá sa začali vyrovnávať a pokúšali sa ich postaviť na ihrisko nižšie. Aby sa stroje úplne nezrútili.
  Akulina a Alvina na seba vystrelili a manévrovali. Taktiež sily dievčat boli vyrovnané. Obe sú také krásne, bosé blondínky. A také úžasné krásky. A radi mučia a dokonca znásilňujú mužov. Najmä mladé devy.
  Bojovníci sa navzájom oblievajú mušľami.
  Akulina s holými prstami na nohe napriek tomu namierila lietadlo a nepriateľa zostrelila.
  Ale Alvina dokázala preraziť aj s použitím holých prstov na nohách, bruchom súperovho bojovníka.
  Obe lietadlá sa začali lámať v plameňoch. A nezostávalo nič iné, len sa vysunúť.
  Dievčatá padali, mávali holými, opálenými, vyrezávanými nohami a spievali:
  - Všetkých roztrháme a všetkých nepriateľov udusíme,
  Bez boja sa svojej duše nevzdáme!
  A niekde na vrchole stále prebiehajú tvrdé boje. Protilietadlové delá strieľajú a rakety lietajú.
  Oleg Rybačenko, hodil ďalší granát holými, detskými nohami, trhajúc nacistov, prehovoril;
  Spisovateľ je podobný Bohu vo fantázii, vytvára majstrovské diela, ale vyznačuje sa súcitom so stvorením!
  Z človeka padnú hriechy ako jesenné javorové listy, len neľútostný záhradník Boh spáli samotný strom!
  Aby strom ľudského pokolenia nezhodil listy hriechov, treba sa udusiť mysľou!
  Musím povedať, že chlapec bol veľmi šikovný.
  A bolo mu sľúbené, že konečne dostane dlho sľubovanú a zaslúženú hodnosť generála. Nech vyzerá ako dieťa.
  Oleg Rybachenko sa rozhodol, že na to je potrebné zajať Fuhrera. A bude to naozaj super.
  Ruské jednotky išli k poslednej, najviac opevnenej línii Seelow Heights. Depresívne, obrovské straty, kopce sú také husté, ako klavír s rozbitými klávesmi, pokrytý mŕtvolami. Tanky, dokonca aj zo série Nikolay, sa šmýkajú do krvi a nechcú ísť hore. A škrupiny neustále vybuchujú a vybuchujú, ako keby sa sopky naklonili a otvorili svoje prieduchy.
  Láva je zmes plameňa a olova, bomby naplnené všetkými druhmi výbušnín, hodené smerom k ruským lietajúcim salamandrom. A zrážky, už nacisti nepohrdnú ani baranidlom. Taká horkosť, bitky vznikli.
  Samotné bojovníčky sa rozbehnú do útoku, vidia, ako ťažké guľomety nacistov ako červy vyliezajú z dier a smrteľne pľujú. A keď zasiahne taký ťažký a výbušný pľuvanec, vojaci roztrhaní na kusy a s kosťami rozbitými na kusy letia späť.
  Tanky sa zastavili bližšie k vrcholu a vojaci mojimi rukami tlačili obrnené transportéry. Zároveň sa ozýva rev, výkriky na zdravie a trasúci sa kamarát. Dvojica obrnených transportérov, ktorá narazila na míny, exploduje a kusy tiel odletia na všetky strany.
  Bojovníci však tlačia ďalej, už niekoľko polorozbitých škatúľ je obsadených ruskou cárskou armádou.
  Dievčatá veľa strieľajú, opäť boli zranené, ale opustiť svoje miesto nie je nič pre nich. Len zalepili ranu celofánom a padli na to, že pohyb.
  Bola už tma, a keď sa viditeľnosť zhorší, je ťažšie sa brániť. Aj keď niektoré nepriateľské tanky a samohybné delá zakopané v zemi majú zariadenia na nočné videnie.
  Ale na ústup nie je ani pomyslenie...
  Alice štuchla partnera po ramene.
  - Pozri, čo robí Jagdtiger.
  - Kope si vlastný hrob! odsekla Angelica.
  Najsilnejší z hľadiska priebojnej sily a ochrany, stíhač tankov Yagdtigr-3, strieľal pomerne presne na uviaznuté sovietske tanky Nikolaj a Alexander. Jeho takmer tridsaťkilogramový priebojný projektil jednoducho odtrhol telo veže bez toho, aby posádkam nechal šancu na prežitie. Je mimoriadne ťažké zničiť takýto kolos a dokonca aj zakopaný v zemi, posypaný vrecami s pieskom.
  Alice šepkala svojej kamarátke:
  - Skúsim rozbiť jeho optický zrak a prístroj nočného videnia.
  Angelica sa veselo zachichotala.
  - Poraziť oči... Je to smiešne! Zvyčajne ženy strieľajú očami, nie očami. Objavili ste niečo nové!
  Alica si položila pažbu na plecia a oprela si nohy po kolená o zem zoranú granátmi, zaútočila na nepriateľa a zašepkala:
  - Ak je blízko vrabec, podpálime delo! Ak mucha - zasiahnite muchu a šíp do psychiatrickej liečebne!
  Angelica po odstránení Fritza ďalším dobre miereným výstrelom odpovedala:
  - Tak sa vytráca cool talent cirkusovej herečky. Len teraz, bežne u nás, ich posielajú do tábora, nie do psychiatrickej liečebne!
  Alica strieľajúca pomocou holých prstov, lámajúca sa presným zásahom, pohľad na Jagdtigera hravo spieval:
  - Na ruinách Berlína Taras Bulba zmáča svojho syna! A prečo by sme mali brať Berlín - celý svet je hneď lepší!
  Angelica so smiechom minula a ďalší "fašista" sa vyšmykol. Dievča sa udrelo päsťou do brady.
  - Nie vpredu, všetko je zle, nie je tam taká zábava! Fajčíte nalačno, pijete s kocovinou!
  Alice žmurkla späť.
  - Ale ja nepijem a nikto mi to nenaleje do krku. Je oveľa viac radosti ako chmeľ, ako napríklad vedieť sa pohybovať, spievať a tancovať!
  Angelica opäť minula, jej intuícia strieľať na zabíjanie nebola tak komplexne vyvinutá ako u Alice a jej smiech bol krajne nevhodný, keď bolo okolo toľko mŕtvych, že sa človek musel snažiť nešliapať na mŕtvoly. A niekedy som musel prejsť cez zvyšky tiel ...
  Červenovlasý sibírsky bojovník povedal:
  - Chápem teda, že vojna má neženskú tvár, ale ženskú netrpezlivosť v túžbe po kanibalizme!
  Alice tiež rozbila prístroj nočného videnia a nahnevane povedala:
  - Nerád porušujem dobré veci!
  Angelica si pohŕdavo odfrkla.
  Čo je dobré na tomto zariadení? Nejako som sa pozrel do trofeje ... Všetko sa rozmazáva, ako keby si zdravý človek nasadil okuliare, a so zelenkastým nádychom.
  Alice rozumne odpovedala:
  - Kvalita je známa v porovnaní. Ani to nemáme!
  Angelica sebavedomo povedala:
  - Nie, bude! A ešte lepšie ako Fritz... Ale nacistickému Nemecku nezostane nič, len niečo vyše štyridsať kilometrov do Berlína. A my ich prejdeme, nech je to pre nás čokoľvek, a nepriateľ nemusí!
  Alice potvrdila:
  - No, samozrejme, poďme! Týmto som si absolútne istý! Zatiaľ by nám však neuškodilo zmeniť miesto nasadenia...
  Dievčatá sa rozbehli, plieskali do prilby ladnými nohami pokrytými pľuzgiermi a odreninami, takmer po kolená, no stále krásne. Bojovníci si dokonca do určitej miery užívali túto bolesť, vystavujúc sa odvahe nedostupnej dokonca aj mnohým mužom.
  Alice múdro poznamenala:
  -Muž má nielen bradu na tvári a oceľové gule v nohaviciach, ale aj zlaté srdce v hrudi!
  Angelica súhlasila s týmto:
  - Aj koza má bradu, ale len skutočný chlap má srdce zo zlata!
  Tretí hrebeň bol ešte neobsadený. Útočné lietadlá utrpeli straty, najmä od Focken-Wulf - monster lietadla. Výzbrojou a pancierom najvýkonnejšia jednomiestna stíhačka, tento ťažný kôň druhej svetovej vojny, bol pre Alekseeva veľmi nepríjemný. Určitá slabosť v manévrovateľnosti v boji, tiež s nie príliš manévrovateľnými útočnými lietadlami, nijak zvlášť neovplyvnila, ale silu zbraní ...
  A Peter a Ivan zaostali ...
  Alice, ktorá si uvedomila, že Fokken-Wulf nemožno zostreliť ostreľovačom, vyradila buď Salamanderov alebo Me-462. Boli šance...
  Angelica naopak strieľala na pozemné ciele. S rôznym úspechom však ostreľovači vôbec nechýbajú, iba vo filmoch. Alebo v akčných filmoch s nízkym profilom. Alice, aj keď minula, bolo to nepostrehnuteľné. Nechcela prísť o svoju povesť terminátorskej bojovníčky!
  Angelica sa ale rozmazávala čoraz častejšie. Tu však nielen jej vina, noc, dym, výpary, dokonca aj vzduch sa chveje od tepla. Ale sibírska bojovníčka bola naštvaná a spievala:
  - Alisa Selezneva, ber ma za slovo! Strieľa ako krava, nacistický blázinec!
  Zlatovlasý bojovník ignoroval hlúpy vtip. Aj keď šikanovala.
  Alice si len pomyslela
  - Vtip ukazuje niekedy tuposť mysle, ako rovné zrkadlo krivú tvár!
  Mloky naopak prilietali a odlietali. Využili svoju prevahu v rýchlosti a manévrovateľnosti, preto sa pokúsili vyvinúť tlak na ruské esá, čím vytvorili lokálnu prevahu v silách na jednom alebo druhom sektore frontu.
  Non-262, vlajúce ako motýle, strakaté zelené a modré khaki. Urobili barel, tucet a pol týchto krásnych áut naraz, potom sa pošmykli na krídlach ako korčuliari.
  Alice klikla jazykom:
  - Ba! Je to jednoducho úžasné! Ale korčuliari, to vás nezachráni!
  Motýle sa skutočne dostanú do pochodne a padnú!
  Medzitým Vladimír Tretí z noci zo 17. na 18. vydáva rozkaz:
  - Žukovskij má ťažké časy! Preto nariaďujem šokovým jednotkám prvého ukrajinského frontu, aby sa otočili na sever a zaútočili na Berlín z juhu!
  Velitelia vydávajú rozkazy a radoví vojaci bez rozmýšľania bojujú.
  Alica horiaca ďalšieho "Salamandra" (Zaujímalo by ma, prečo Nemci tak nazvali svoju najlepšiu prúdovú stíhačku. Možno analogicky so slávnym románom; Karl Čapek - vojna s mlokmi. Mnohí znalci a historici sa domnievajú, že Čapek v tomto slávnom práca medzi mutantnými salamandrami a fašistickými nacistami!), povedal:
  - Z nejakého dôvodu je také ľahké zostreliť niekoho, kto lieta!
  Angelica výrečne namietala:
  - Niekto, kto bol zostrelený jednoduchým dlažobným kameňom, mal krídla rozdrvené kameňmi už počas letu!
  Alice sa zachichotala.
  - Áno, tu ide o dialektiku! Dialektika vývoja a filozofia... Ako hovoria Francúzi...
  Angelica prerušila svojho partnera:
  - Bol tam Kutuzov - porazil Francúzov! Teraz je Vladimír Bohom celého sveta!
  Dievčatá sa po takýchto slovách opäť zachichotali, pleskli sa podrážkou. Alice strieľala čoraz rýchlejšie, dokonca aj jej automatická puška sa prehriala a popálila si prsty. Tu mala napríklad dokonca schopnosť zraziť počas zákruty takmer nepreniknuteľného Fockena-Wulfa. Angelica chválila:
  - Tvoje oko je diamant! Keď je oko diamant, na rozdiel od prírodného kameňa je vždy po ruke a netreba ho vykopávať!
  Alice vtipne poznamenala ďalší aforizmus:
  - Aj krava potrebuje nohavice, ak sú na rozvetvení pastviny a napájadla! Žena oceňuje oblečenie na sebe, muž jej neprítomnosť a daňovník množstvo záplat, ktoré sa dajú odstrihnúť z cudzích šiat zaplátaním štátneho rozpočtu!
  Na oblohe nastal dočasný pokoj, ale potom zrazu v strede pozícií boli postupujúce ruské jednotky ako výbuch, ako keby meteorit narazil do Zeme. Stovky pešiakov boli roztrhané, spálené a odhodené rôznymi smermi. Rozutekali sa, zdá sa, že to nie sú ľudia, ale zo živých, dotrhaných a mŕtvych tiel sa zdvihla celá vlna cunami.
  Angelica cez hluk zvolala:
  - Wow! Tu je úder! Ani "Andrjuša" tak netrafí!
  Alice navrhla:
  - Toto je Strumtigr s jeho bombardérom. Najsilnejšia pásová útočná zbraň!
  Angelica rozhodila rukami.
  - Áno, tohto durra som ešte nevidel! Pravdepodobne potrebujete samohybné zbrane!
  - Musíme vidieť tieto samohybné delá a zneškodniť ich! povedala Alice. - Inak budeme mať v kúpeli var!
  Angelica žartovala nemiestne:
  - Budeme vo vani: takže kúpeľ pre Rusa je šťastím!
  Na bojisku zavládol taký chaos, že Alici sa podarilo napraviť, odkiaľ prichádza výstrel, až druhou salvou. Navyše, obaja, "Sturmtiger", boli naraz zbití. Takže tieto bomby duneli, toľko obetí...
  Angelica, podobne ako Spinoza a Cicero zrolované do jedného, povedala:
  - Pre umenie sa účinkujúci dobrovoľne obetujú, pre vojenské umenie sú poslucháči nútení obetovať! Verejnosť si vždy želá prídavok s majstrovským umeleckým dielom, z verejnosti nezostal nikto, kto by chcel reprízu s majstrovským dielom vojenského umenia! Koncerty majstra umenia, za lístky sa platia veľké peniaze a ešte viac peňazí sa platí, aby sa predišlo koncertom maestra bojového umenia!
  Alice prerušila svojho priateľa:
  - No tak, na môj účet, poďme strieľať priamo do kanála širokého ústia dela, potom vybuchnú bomby v náloži!
  Angelica si pokrútila prstom na spánku:
  - Najprv musíte zmeniť polohu, aby bol uhol rovnejší a dupnúť nohami!
  Bojovníci bežali so všetkou svojou obratnosťou, ale opäť nemali čas. Zdá sa, že Stormtigery dostali ďalšiu automatiku pri prebíjaní a ich rýchlosť streľby sa zvýšila. Navyše nielen pešiaci, ale aj tanky trpeli salvou, trhali veže a v kotli čertovskej čarodejnice sa miešala oceľ s plameňmi.
  Dievčatá, naštvané na ich pomalosť, zámerne vkročili bosými ženskými nohami do ohňa, aby sa potrestali bolesťou!
  Angelica poznamenala:
  - Zaslúžime si to!
  Alice, grimasa v agónii a bosá tancujúca na ohni, dodala:
  - A nepriatelia si zaslúžia ešte horšie!
  Angelica odpovedala:
  -Je lepšie zabiť jedného darebáka, ako odhaliť sto, poslední darebáci to robia sami!
  Alice rozhodne ako bojovníčka z Lucifera vyhlásila:
  - A presne toto urobíme!
  Dievčatá sa zamerali, tancovali z malých plameňov, bolesti a popálenín, čo im umožnilo sústrediť sa. Veď toto je ich vlasť, ich bratia sú ruskí vojaci, musia vyhrať a urobiť posledné kroky do Berlína. Keď zvíťazí komunizmus, človek nikdy nezomrie rukou iného človeka!
  Mäkký štart, špeciálne guľky so zvýšenou prieraznosťou brnenia vyleteli z kufrov. Tu hlavným problémom nebolo len dostať sa do vetracieho otvoru. Nacisti tiež nie sú hlupáci a otvor suda chránili uzáverom ako vrchnákom od čajníka. Preto bolo potrebné stihnúť ju zasadiť v tom krátkom momente, keď sa čiapka v momente zdvihla od záberu. Potom ako guľky prepichnú zmes niekoľkých agresívnych kvapalín...
  Vybuchlo to monštruózne, najskôr dva výbuchy súčasne, potom niekoľko ďalších od výbuchu tuctu ďalších muničných bômb. Niekoľko blízkych škatúľ Fritz bolo zničených alebo vážne poškodených, boli v nich vytvorené pôsobivé medzery.
  Tlaková vlna bola taká silná, že oboch bojovníkov takmer zrazila na chrbát. Dievčatá od radosti kričali:
  - Existuje! Je to len trieda!
  Alice dodala:
  - Ostré oko ostreľovača je schopné preraziť hrubé brnenie najhrubšieho obočia, najhlúpejšieho bojovníka!
  Zozadu sa ozval spokojný hlas.
  - Videl som to! Dievčatá, zvážte Rád slávy prvého stupňa vo vrecku... Muž v uniforme majora cárskej tajnej polície sa uzdravil. - Presnejšie na hrudi! Výborne dievčatá! To však nie sú všetky vaše skutky!
  Alice našpúlila:
  - Toto je len začiatok!
  Angelica vyskočila.
  - A hlavne dobrý začiatok!
  Major dodal:
  - Toto je začiatok a koniec v Berlíne! Nečudoval by som sa, keby ste aj Hitlera chytili za gule. Ste predsa dievčatá na úrovni supermana!
  Bojovníci skromne odpovedali:
  - Nie, sme len sovietske ženy!
  Smrť Sturmtigerov a šok z porážky akoby zlomili sily Fritza, tretí hrebeň bol už osemnásteho ráno prekonaný. Vojská, najmä tanky, sa plazili na rovnomernejší terén. Takéto ťažké stroje museli dievčatá dokonca tlačiť!
  Angelica poznamenala:
  - Vojna je najhazardnejšia hra, len v nej štát na rozdiel od pokru prehráva ten, kto sa nedokáže podriadiť vzrušeniu!
  Alice vážne dodala:
  - Útok vo vojne je ako dostihy, len hipodróm má oveľa viac prekážok a skorumpovaných džokejov!
  Angelica odpovedala:
  - Tento aforizmus nie je presný! Na dostihoch môžete podplatiť džokejov, počas útoku si bežec uvedomí, že život nie je na predaj!
  Bojovníci utekali ešte ďalej... A zároveň odhalili svoje perleťové zuby. Alice dokonca spievala:
  -Krása, krása, berieme mačku, sisinku, psíka, tyrana Peťku, opicu, pol električky do blázinca! Tu je spoločnosť!
  Angelica bežala vpred do zákopov a dodala:
  - Spoločnosť, ktorá sa nedá predať pod kladivom!
  Alice prikývla.
  - Áno! CPSU nás zožerie!
  Angelica bola prekvapená:
  - A čo je CPSU? Tento pojem nepoznám!
  Alica to spracovala zvláštnym spôsobom:
  - To sa dá preložiť ako Komunistická strana Sovietskeho zväzu!
  Angelica pokrčila pomliaždenými ramenami.
  Ale taký názov zatiaľ neexistuje...
  Alice zvracala pravou päsťou:
  - Ver mi, bude! Nevyhnutne bude!
  Angelica hodila:
  - Byť zdravý!
  Alice podporila vážny vtip:
  - Určite budem!
  Na rovine bol odpor slabší, ale stále tvrdohlavý. Obzvlášť otravné boli Ferdinandy, tieto bojové samohybné delá ako obrovské čmeliaky vtrhli nábojmi do sovietskej techniky. Zničiť Ferdinand nie je jednoduché, nie nadarmo je toto samohybné delo najmasívnejšie z tých ťažkých a je druhé v počte za Panzer-4.
  Angelica videla v kríkoch prepadnutý Panzer... Auto váži len dvadsaťdva a pol tony, ale má kanón Panther. Nízka silueta umožňuje ľahké maskovanie a útoky zo zálohy. Alice sa tiež začala plaziť smerom k Panzeru ... Úspešné auto, ale jeho plný potenciál nebol využitý naplno, kvôli hlúposti nemeckého velenia. Vo všeobecnosti ide o zvláštny fenomén druhej svetovej vojny. Ruské vojenské velenie v priebehu nepriateľských akcií sa výrazne zlepšilo v umení vojny, najmä na taktickej úrovni. A Nemci, naopak, začali jednotky riadiť oveľa horšie ako na začiatku vojny. Preto ani zvýšené množstvo techniky (v roku 1956 sa za mesiac vyrobilo viac tankov a samohybných diel ako za celý rok 1954!), im nepomohlo odolávať ruským úderom cárskej armády. Napríklad, ak si zoberieme výrobu zbraní, tak v päťdesiatom piatom a päťdesiatom šiestom roku boli pomery v pomere výroby techniky u Nemcov lepšie ako v päťdesiatom prvom a päťdesiatom druhom roku. Ale priebeh nepriateľských akcií sa pre Tretiu ríšu nestal priaznivejším, skôr naopak!
  Dievčatá, neobmedzili sa na ničenie optiky Panzer-4, auto vyhodili do vzduchu aj ukoristenými kumulatívnymi granátmi. Najprv jeden Panzer a potom ďalší ...
  Angelica sa zasmiala.
  - Takto mlátime tieto zmije!
  Alice s odhalením zubov dýky súhlasila:
  - Mlátime toľko, že ani korytnačí pancier nezachráni Panzer-4!
  V zákopoch bolo veľa tínedžerov, ktorých povolali celkom nedávno. Boli dokonca takí vyfúkaní chlapci, že neťahali ani tínedžerov, asi deväť-desaťročných. Vyzerali zmätene a vystrašene.
  Chlapčenské zbrane, bezzáklzový kaliber 20 mm. Ľahké a v ich blízkosti môžete usmažiť pechotu alebo zabiť húsenicu tanku. Tu je jeden malý, svetlovlasý, zahrabaný v zálohe, len obnažené päty mu trčia. Veľa chlapcov je bosých, chýbali čižmy vhodnej veľkosti a v Nemecku je v polovici apríla počasie ako v Rusku v teplom máji. Chlapci z Tretej ríše sa však zo strachu nerozpŕchnu, ako napríklad postarší nemeckí milíci pri prvej príležitosti zdvihnú laby nahor alebo utekajú do Berlína.
  Iba chlapci si zatvárajú uši, aby ohluchli od výbuchov mušlí a kvílenia horiacich darov "Andryush" a "Katyusha". A tak bojujú až do konca. Niektorí sa dokonca uchýlia k podvodu, vpustia dovnútra vojakov Červenej armády, nadvihnú biele handry a potom sa spolu s nimi vyhodia do vzduchu. Odvážne deti omámené propagandou a oveľa kritickejší dospelí, najmä tí, ktorí si dobre pamätajú časy pred Hitlerom a nenechali si úplne vymyť mozog.
  Preto čím bližšie k Berlínu, tým menej dospelých utekajúcich do úzadia a tým častejšie bojujú bezfúzi, ale statoční malí chlapci.
  Ale medzi bojovníkmi sa nemecké dievčatá začali pohybovať oveľa častejšie. Hitler, ku cti, považoval za povinnosť vládcu chrániť ženy a nepustiť ich na front ako potravu pre delá. Navyše nedostatok mužov z demografického hľadiska nie je až taký hrozný, jeden samec dokáže oplodniť stovky samíc. Žena však potrebuje deväť mesiacov na to, aby porodila dieťa, a ďalšie dva roky na zotavenie.
  Alice, ktorá videla, že Angelica strieľa na chlapcov, udrel papuľu a zvolal:
  - Nezabíjajte deti! Rozumeli ste žene alebo vlkovi?
  Angelica prudko vyštekla ako panter:
  - Môžu nás zabiť?
  Alice poznamenala:
  - To sú deti, nerozumejú... Okrem toho existujú rôzne úrovne morálky. Fašistická morálka je základ, morálka komunizmu je vznešená. Na základe toho musíte pochopiť, že nemôžeme, nemali by sme byť takí zlí ako náš súper. Inak, aký zmysel má, že si nárokujeme úlohu dobra v boji proti zlu.
  Angelica chcela odpovedať aforizmom, ale jej hlava bola prázdna, ako kabelka od nadšencov. A nič neprišlo, vtipné a žieravé.
  Alice potľapkala kamarátku po ramene.
  - To je všetko! Stalin síce povedal, že na úder nepriateľa odpovieme trojitým úderom, no vôbec tým nemyslel, že na podlosť treba odpovedať trojitou podlosťou. A na krutosti trojitá krutosť! V tomto prípade princíp oko za oko nie je našou zásadou!
  Angelica sa otrávene zamračila a celkom rozumne poznamenala:
  - Starý pán, rozsyp, oni majú oveľa silnejší pud prežitia za každú cenu. Tak toto je veľmi kontroverzný nápad... Totiž, chcel som povedať, že už čoskoro nebudeme mať po kom strieľať, okrem nafúkaných prísavníkov... Čo sa teda môžeme vrátiť?
  Alice ukázala na Angeliku ukazovákom na Západ:
  - Vidíte, "pantery" sa plazia, verte, že tu budeme mať stále s kým bojovať a koho rozbíjať! Nie je to jasné!
  Angelica sa spýtala svojho priateľa:
  - Že sa mi ruky trasú únavou a nohy tiež... Možno mi zaspievaš niečo veselé?
  Alice odpovedala:
  - Áno, aj ja som už piaty deň nezažmúril oči! Spievať, je pre teba niečo veselé... Od starého?
  Angelica nahnevane trhla hlavou ako kobyla.
  - Nie! Sakra to je staré! Poďme spievať lepšie, nové, zábavné, sovietske!
  Alice zvraštila tvár.
  -Bude to zábava, ale posúďte sami, aké sovietske!
  Zmeškaná Angelica si nahnevane udrela pažbu pušky do líca a zamrmlala:
  Nepotrebujeme žiadny extra humbuk! Potrebujeme, úprimne, krásne a poeticky ...
  Alice spievala svojim nádherným nenapodobiteľným hlasom:
  Ruský duch v boji nepadne,
  Ó červené slnko, jarné lúče!
  Aj keď bol Fuhrer obklopený kamenným plotom,
  Naše kladivo bije ako bubon v tme!
  
  V zadnej časti hlbokých našich hájov -
  A zlaté zrnká medu rodných polí!
  Nechajte spláchnuť červenú vlajku nad armádou,
  A lietadlá majú krídla na oblohe žeriavov!
  
  Nech je cesta vlasti vyššia;
  Pozdvihneme komunizmus nad planétu!
  Počujeme hlas stotisíc silných národov,
  Všetko je povýšené a rytier nezostúpi!
  
  Verte, jeseň v krajine nepríde,
  A nezmrzneme pod snehom!
  Je lepšie prestať makať dievčatá -
  Vráti sa, spoznaj našu armádu so slávnym víťazstvom!
  
  Berlín padne, uvidíme čoskoro
  A už vôbec sa nebojíme "panterov", "tigrov"!
  Budú vety pre Fritza,
  No, získajte ceny, synovia Ruska!
  
  A naša zdatnosť je ako plameň,
  Fašizmus sa rozsype na smradľavý popol!
  A tvrdosť vôle je ako kameň,
  Projektil rachotí, drví - prásk!
  
  Nedbajte na modlitby Satana,
  Pán sa rozhodol nechať to byť jedinou cestou!
  Očistime Zem od nacizmu,
  Koniec koncov, planéta vôbec nie je krčmou pre Fritza!
  
  Samozrejme sme zaplatili veľa
  Naše spravodlivé moria zanikli!
  Teraz je Rusko v červenej moci,
  A už sa žiadna diablova lesť nevráti!
  
  Koniec koncov, príčina komunizmu je svätá,
  Je v ňom absolútna, bezhraničná dobrota!
  A podľa zákonov veľmi pravého dualizmu,
  Kapitalizmus nie je predurčený na rozkvet!
  
  Aby hlad netrápil národy,
  Kolektívne farmy musia byť vysadené všade!
  Trvá to len štyri roky
  Všemohúci dá pevnú päťku na stavbu!
  
  A potom priestor - nádvorie vesmíru,
  Dobre to pozametajte, silnou metlou!
  Táto sláva je silná, nehynúca -
  V ktorej je každý človek veľkým hrdinom!
  
  Neplač vdovy pre vojakov,
  Koniec koncov, pre vedu neexistujú nemožné ciele!
  Sú odmenení vzkriesením,
  A my vám od nás pošleme kyticu, zo šarlátových ruží!
  . EPILOG.
  Hitler oslávil 20. apríla 1957 šesťdesiat osemdesiat rokov. Toto je takmer výročie, sviatok je vlastne v stratenej pozícii. Teraz má Fuhrer na výber: buď zomrieť so cťou. Alebo utekajte a schovajte sa pod zem.
  Ani ten, ani ďalší Hitler nie sú príliš spokojní. Takže situácia pre Tretiu ríšu je veľmi vážna.
  Hitler sa pozerá na zápas gladiátorov. Chlapci bojujú v rovnakých plavkách.
  Chlapci vo veku desať rokov mávajú malými šabľami a kryjú sa štítmi. Ich nahé, opálené, chudé telá sa lesknú od potu.
  Chlapci sa už poškriabali. Jeden z nich vynechal úder a spadol. Maur mu spálil holú pätu fakľou.
  Chlapec vyskočil. A opäť minul. A padol zaliaty krvou.
  Hitler z plných pľúc zakričal:
  - Skonči to!
  A poklepal suchými rukami. Zdá sa, že vojna sa blíži ku koncu a Fuhrerova nálada nie je veľmi dobrá.
  Je čas, aby kopal. A to, ako sa hovorí, je naliehavá potreba.
  Odvážni bojovníci sa už dostali na okraj Berlína, ktorý prepadla Červená armáda. Jedna zo starobylých pevností, posilnená moderným opevnením, stále tvrdo bojovala, ruské jednotky sa pokúšali preniknúť hlbšie do mesta citadely.
  A zdalo sa, že dym je čoraz zúrivejší...
  Alica sa trochu spamätala z rán, ale nebežala veľmi rýchlo, stále mala slabosť v nohách. Iba, že rozhlas hlásil, že sa stretli ruské cárske jednotky a americko-ruské a tiež cárske sily, čím sa uzavrel kruh okolo Berlína. Medzi vojakmi došlo k brataniu.
  Vojna, krutá, mrazivá, bola už v samom cieli. Ale tesný, veľmi tesný koniec dodal elán, zrodil silu.
  Dievčatá vyliezli na rozbitú strechu a odtiaľ začali hľadať pevnosť.
  Steny boli monštruózne, vyrobené so všetkou precíznosťou charakteristickou pre stredovekých staviteľov.
  Bolo tam veľa protilietadlových zbraní, guľometov a mínometov. Dokonca akosi narazil na "Jagdtigrov" pokrytých na tenšie pancierovaných stranách a korme železobetónovými doskami.
  Nie je ľahké sa priblížiť, hoci na oblohe sa objavil tvrdohlavý Aleksei. Zrejme sa snažili získať silne pancierované bunkre.
  Alice poznamenala:
  - Táto pevnosť je zamurovaná, ty bastard!
  Angelica dráždila:
  - Správne, je to zaseknuté! Ale u nás je to oveľa horšie.
  Alice navrhla:
  - Možno bližšie k centru. Tam nájdeme oveľa viac cieľov.
  Angelica si veľmi obratne poškrabala obnažené nohy za uchom ladnými zrazenými prstami:
  "Najskôr rozbite optické prístroje Jagdtigerov a potom sa presunieme do stredu a bude veľký lov!"
  Kedysi snehobiela holubica od horenia sčernela a vyzerala ako havran. A na oblohe sa cez sadze nesmelo objavovali žeravé uhlíky hviezd. Tu je svet, bez toho najlepšieho... Hoci čo je najlepšie?
  Alice poznamenala:
  -Najlepšia vec na svete je, že nikdy nemôžete povedať - horšie to už byť nemôže!
  Angelica v rade z Arbakanu vložila:
  - Čo je zlé na svete, práve vo vojne, a po víťazstve sa to nezlepší!
  Chlapec Oleg Rybachenko, ktorý k nim priskočil, zakričal:
  - O čom to rozprávaš. Nepriateľ už sekne naše tanky!
  Skutočne, z prieduchov dlhej a hrubej papule padali nahromadené mušle. Boli tam štyria "Yagdtigr" -3, traja minuli z veľkej diaľky a štvrtý trafil zrýchľujúci sa "Nikolai" -3 priamo do ľavej húsenice. Od drvivého úderu tridsaťkilogramového projektilu sa odtrhli valčeky a pásy a samotné auto sa takmer prevrátilo.
  Angelica nahlas zapískala.
  - To je pľuvanec. No, môžeš im šťuknúť do optiky?
  Alice si nebola celkom istá.
  - Slabosť v prstoch, chvejúce sa ruky... Nie som si istý.
  Angelica si pohŕdavo odfrkla.
  - Ale ty si stále Rus! Viete, čoho sú Rusi schopní?
  Alice sa otrávene udrela po brade.
  Všetko okrem hlúposti!
  Snehobiela bojovníčka prižmúrila pravé oko a začala mieriť. "Jagdtigers" -3 mali hrozivý vzhľad - najmä čelný pancier, maska pištole, čo mu dávalo podobnosť s prasacím ňufákom. Ale trochu vyšší diaľkomer a periskopová trubica. Tam to musíte zasadiť!
  Alice sa snaží sústrediť... Predstavte si guľku ako niečo ako dcéru vhodnú na manželstvo. A jej snúbenec na takmer kilometrovú vzdialenosť je optický pohľad. A treba ho priklincovať...
  "Jagdtigers" -3 opäť pľuvajú, jedno z áut "Nikolai" sfúkne vežu presným zásahom ... A trup s podvozkom sa zotrvačnosťou pohne dopredu. Phasmogoria!
  Alice šepká:
  - Nuž, Matka Božia a Juraj, pomôžte vám napiť živicu z Gehenny! - Dievča jemne stlačí spúšť.
  Angelica hrubo posadí svoju kamarátku a potiahne ju za rameno:
  - O čom to rozprávaš. Chcete piť Pannu Máriu živicou?
  Alica odhodí svoju mozoľnatú, silnú ruku ako ruka kováča a vyhlási:
  - Takto si pamätám tehotné ženy s rozrezaným bruchom a bábätkami zavesenými za pupočnú šnúru, potom chcem všetkých svätých... Zamyslite sa sami, ak dovolia taký chaos, akí sú potom svätí!
  Angelica sa poškrabala zadkom po koreň nosa a odfrkla si - "zlé znamenie":
  - Áno, to viem už dávno. Už v škole nám vysvetľovali, prečo Boh neexistuje - ak Boh dopustí taký pekelný svet, tak aký je potom Boh?
  Alice sa v odpovedi zachichotala, ukazovák na pravej ruke ju zradne bolel. Dievča stuhlo a snažilo sa dať dokopy svoje konské myšlienky. Sústreďte sa na streľbu. Ale myšlienky šli niekam na stranu a dokonca aj dole ...
  Alice múdro poznamenala:
  - A aký je náš voľný čas bez vojny? Skutočne nudné! Považujete ľudí za robotov? A my sme hravé a veselé deti Všemohúceho ...
  - A nie zlé! - Angelica. - Tak prečo nestrieľaš?
  Alice hlúpo zažmurkala.
  - Prst štrajkuje ... môžem minúť ...
  Angelica spieva tu:
  - Prvýkrát som zmeškal, druhýkrát som to oľutoval a tretíkrát som to premeškal, že ujo spieval!
  Alice pokračovala v piesni:
  - Hudba hrá, bubny bijú - strážnika Fritza berú na cintorín!
  Pľuvanie "Jagdtigers" -3 malo premenlivú účinnosť, ale pri zásahu zdemolovalo všetko za sebou. "Nikolai" -3 vystrelil a zasiahol v pohybe, bez toho, aby premýšľal o terčoch. Však skúste, vyskúšajte takýto kolos. Jedno slovo - nacistické fakyu!
  Už "Alexander" -4 dostal svoj "hotel", veža bola skrútená ...
  Alice sa snaží stlačiť spúšť, ale prst sa nechce ohnúť. Navyše je opuchnutý a dievča je také hlúpe.
  Ale tu Oleg Rybachenko, ako vždy chcel podporiť svoju priateľku v ťažkých časoch, začal veľmi nahlas spievať:
  Rozprávkový svet môže byť zlý
  Veď aj mágia je dvojtvárna!
  Všetko sa zdá byť dobré, mladé
  Chcem pravdu; žiť v úcte slávne!
  
  Ale niekde troll utká sieť,
  Zlý ghúl kladie pasce!
  Ideme na dlhú túru
  Čakajú na nás, kým budú testované, nie na hračky!
  
  Možno je ten mach strašne pichľavý,
  No lekno namiesto pasce!
  Krv vzlykajúca slzy z oblakov,
  Namiesto mesiaca čepelí žiari korzár!
  
  Ale môj priateľ je ľahký elf,
  Kučery kamarátky žiaria zlatom!
  Víla povedala - chlapec neunášaj sa,
  A natiahol nežné ruky!
  
  Dal elf kamarát lekcia meča,
  Výpad, odraz, variabilné pózy!
  Aby sa kmeň života v zlom nezmenšil,
  Dáš čarodejnici dve ruže!
  
  Trpasličí kováč ukoval šabľu,
  Hovorí mi, usmievajúc sa s úškrnom;
  Chceš slávny koniec bitky,
  S telesnou kultúrou sa treba horlivo kamarátiť!
  
  Zlúčených štyridsať streamov v tréningu,
  A nakoniec sa mi stala poslušnou damašková oceľ!
  Najprv odrežeš zo stromu uzlov,
  Nuž, potom sa stanete ušľachtilým bojovníkom!
  
  Tu prichádza bitka; s elfami
  Trollovia a vlkodlaci revú s nimi!
  Ale pre mňa je armáda rodina,
  A v boji nie je žiadna túžba vyhýbať sa!
  
  Pamätám si pohyby, výpad čepele,
  Zlý ghúl sa dusil karmínovou!
  Dali sme tvorom silnú čepeľ,
  Vybudujeme svet, čistý a nový!
  Chlapec zaspieval a Alice zmenila taktiku a prilepila prostredný, dlhý prst na holú nohu k psovi ostreľovacej pušky... Tým sa otvorila najnovšia metóda streľby.
  "Jagdtigers" -3 rýchlo oslepli a potom sa otvoril jeden z poklopov, vyčnievala z neho vyholená hlava s čiernou škvrnou na pravom oku.
  Angelica mechanicky strčila kamarátov do nohy, aby jej zabránila v streľbe, a vystrelila... Ale hnev sa ukázal ako úbohý pomocník, guľka preskočila hrubý kryt mohutných samohybných zbraní. Nacista chladnokrvne zavelil a pištoľ znova vystrelila a... Ďalších tridsaťštyri stratilo svoju vežu, hrdo trčiacu nad trupom.
  Alica sa neúspešne ako panter so spáleným chvostom pokúsila kopnutím kopnúť svojho odporného kamaráta. Svoj útok teda odbila jasne nastaveným blokom:
  - Prečo si biely?
  - Čo robíš? Alice vystrelila zo zafírových očí blesk. - Bojujeme za spoločnú vec, za spásu a šťastie celého pokrokového ľudstva a ohnivý diabol žiarli na jej kamarátku, že viac vyhladzuje nacistov a tlačí.
  Angelica sa hanbila a okamžite zistila:
  - A zrazil som ti z nôh komára. Už si stratil priveľa krvi a on stále saje toho bastarda!
  Alice opravila svojho priateľa zle skrytým výsmechom:
  - Komár nie je bastard, je to ignorant článkonožcov!
  Angelica ako odpoveď ukázala svoj jazyk svojmu snehobielemu anjelovi - spievala:
  - Dávam vedomosti v nádeji... Že magisterský titul môže byť udelený ignorantovi!
  Oleg Rybačenko prerušil svojich priateľov a dokonca dal červenú facku, od chlapca vraj nečakala takú drzosť, že jej odpustila:
  - Áno, strieľate a žartujete ako ženy na trhu!
  Angelica sa pokúsila odpovedať, ale aj mladý skautský plukovník mal reakciu lapača hadov a odskočil. Ohnivý diabol ale očividne nechcel odpustiť a hneď sa za ním vyrútil. Chlapec preskakoval hrbole, opálený, s nohavicami po kolená, bosý. Angelica je za ním.
  Alice prešla na strelnicu. No, ak jej bojovník potrebuje ako nástroj použiť prsty jej obnažených pôvabných nôh. Koniec koncov, sú také šikovné a flexibilné, že to nezvládnu horšie ako jej ruky.
  Fašistova vyholená hlava bola rozrezaná z presnej guľky medzi oči... Ľudia samozrejme nemôžu mieriť nohami ako zvyčajne. Tu je to skôr intuícia a spojenie so zemou, čo dáva energiu hojiacej sa rane.
  Alicu vtedy napadlo, že možno o sto rokov, keď budú dobre živení potomkovia čítať o ich dobrodružstvách, si mnohí z nich pomyslia: "bosí blázni". Ponáhľajú sa bosí, cez tŕne, triesky, rozbité tehly, kamene a ohne... Možno si povedia aj masochistickí zvrhlíci.
  A to ešte nevedia, že zem, aj nemecká cez holú podrážku, im dáva skutočne magické sily, z ktorých sa prekvapivo rýchlo hoja rany, prúdi rozprávková energia a hlavne úplne iné vnímanie hmotného sveta. Totiž vnímanie, ktoré z nej urobilo nadľudského ostreľovača. Mimochodom, rovnako ako Angelica, aj tu, hoci nie bez problémov, chytila chlapca a drží ho na dĺžku paže. Hoci Oleg Rybachenko už nie je taký malý a veľmi svalnatý a šľachovitý, prirodzená pevnosť spolu s vitálnym otužovaním.
  Chlapec prakticky nepozná ani topánky, hoci v silnom dvadsaťstupňovom mraze s Alicou ešte viac ako jeden a pol, maximálne dve hodiny nevydržia stáť v barefoot režime. A potom sa treba hýbať a v zálohe, v mraze, vám rýchlo a veľmi bolestivo stuhnú nohy .... No Angelica sa prenocuje bezhlavo zahrabávajúc sa do snehu a zároveň v jedných plavkách, resp. len v nohavičkách. A nič, ani pokožka nezmodrie, ako keby bola Snehová kráľovná.
  Alice dúfala, že sa jej nakoniec podarí dosiahnuť podobný stupeň otužovania. Pred vojnou žila v rodine, ktorá nebola chudobná, jej otec bol šéfom okresného výkonného výboru, mama bola inžinierka-ekonómka.
  Nestihli sa evakuovať a zdalo sa, že rodičia zmizli... Nákladné auto, na ktorom Alice išla, sa takmer prevrátilo od tlakovej vlny a kolesá boli porezané šrapnelom.
  Takže spolu boli chlapci, potom bola ešte len priekopníčka, ktorá sa sama presťahovala smerom na východ.
  Potom ich však sklamali chlapci, ktorí sa rozhodli bojovať bez dospelých... No dievčatá sú za nimi.
  A tak skončili v okupačnej zóne ...
  Život dievčat bol ťažký. Alica, ktorá zostala sama, musela pracovať ako robotníčka... A toto je peklo, aj keď... Našťastie rodičia dievča príliš nerozmaznali, mala skúsenosti s fyzickou prácou, ale nie až tak vyčerpávajúcu.
  A robotníci tvrdo pracovali dve tretiny dňa... Samozrejme, na jar, v lete a na jeseň sa Alice naučila chodiť v bavlnených šatách a bosá, ako vlastne takmer všetky deti v zamestnaní. Aj rodiny policajtov a starších sa snažili byť čo najskromnejšie.
  Alica však ako vedomá od začiatku hľadala súvislosti s undergroundom a snažila sa splniť to či ono zadanie.
  Ako dievča so snehobielymi vlasmi a anjelskou tvárou sa ideálne hodila na rolu posla či skautky. Má výbornú pamäť, vie po nemecky a anglicky, čo sa jej odráža aj od zubov, a vidíte tak, že nikoho nenapadne, že dievča prináša Fritzovi smrť.
  Alica dupala svoje maličké, otužilé dlhým chodením po desiatkach ciest a všetko si všímala... No nezastavila sa tam. Týchto bastardov chcela zabiť, najmä potom, čo bola dôkladne zbičovaná, pričom si pomýlila so zlodejom.
  Prečo si teda nepriniesť do košíka nejaké výbušniny?
  Raz sa jej ako skautke podarilo skopírovať "kráľovského tigra", ktorý do Poľska dorazil v decembri 1955... Vtedy dievča poriadne zamrzlo, takže v krutých mrazoch bolo len s lykovými topánkami na holých nohách. trestacky psi ošklbaní do ošúchaného baranca, ale .. Každopádne ani nekýchla, hoci sa triasla, po decembrovej noci to bolo silné.
  A kariéra ostreľovačky mala skvelý štart... Za krátky čas sa stala lídrom medzi bojovníkmi. A nebola to len fenomenálna presnosť, ale aj lovecký pud.
  Je pravda, že Alice kategoricky odmietla zabíjať tínedžerov a ženy ... Možno preto sa neponáhľali, aby z nej urobili hrdinku!
  Ale teraz každý, kto sa snažil vystrčiť hlavu z poklopu, aby ukázal na oko, bol starý a ostrieľaný fašista. A neľutujte ich...
  Ale Angelicino bohatstvo sa rozhodlo pomstiť jej závisť a vybuchol trieštivý projektil. Oleg Rybachenko nebol ani poškriabaný, ale ohnivý bojovník, ktorý zrazil na zem, bol slušne porezaný. Niekoľko úlomkov mu prepichlo hruď, zasiahlo ruky, nohy a dokonca aj mierny rez do spánku.
  Na hrudi a ramenách to vážne bolelo, no Angelica aj tak vstala a snažila sa zostať rovno. Zároveň a nadávajúc:
  - Tu sú diabli! Hitlerovci, ktorí nepoznajú zmysel pre proporcie! Alebo základná hanba!
  Oleg Rybachenko, ktorý nebol zranený, okrem modrín pri páde z tlakovej vlny, sarkasticky poznamenal:
  - A na úkor hanby, to je pravda - kry sa!
  Chlapec posmešne žmurkol. Angelica bola v skutočnosti takmer nahá, uniformu mala strhnutú a porezanú a tiekla z nej krv. Telo bolo vidieť v celej svojej kráse. Veľmi svalnaté, no zároveň aj ženské, svaly sú ako drôt, žily a šľachy pôsobia veľmi ostro a zdá sa, že ide o oceľovú sochu Amazonky. Animovaný v rovnakom čase bohom vojny Aresom.
  Alice zapískala.
  - Wow! Dobre, máš to!
  Angelica sa zhovievavo usmiala.
  - Mám veľmi silné telo! Čo je smrť pre Nemca, je skvelé pre Rusa! Tak sa neboj "Snehulienka", len ma naserie, ale nezrazí!
  Alice poznamenala:
  - Naša pechota a oceľová, tanková jazda už vtrhla do pevnosti. Teraz, čo, lovíme tu alebo v meste?
  Angelica sa zrazu otočila k chlapcovi:
  - A čo povie Maksimka?
  Mladý skaut, potriasajúc si blond ofinou a stískajúc opálenú päsť s výraznými kĺbmi, rezolútne povedal:
  - Samozrejme, do Berlína, inak Hitlera chytia bez nás! Rybár hľadá miesta, ktoré nie sú najdostupnejšie, no najvýnosnejšie!
  Alice zložila ďalšieho Fritza vyčnievajúceho z veže, ktorý prežil ostreľovanie a odieral porezanú, ale už takmer uzavretú podrážku, vyhlásila:
  - A čo? Nemá zmysel liahnuť vajcia blízko ľadovca... Musíte si nájsť teplejšie miesto!
  Oleg Rybachenko vrúcne spieval:
  Duša vlasti, venuj srdce -
  Spáliť celé telo v boji bez stopy!
  Dôstojnosť a česť, zachovanie, smrť;
  Svet pred nami - teraz zúri boj!
  Angelica mozoľnatou rukou potľapkala chlapca po holom ramene. Oleg Rybachenko napínal lis a predvádzal dlaždice. Bolo zrejmé, že po pribratí na váhe sa z chlapca čoskoro stane silný a pekný mladý muž. Presnejšie, nie tak skoro, kým dospeje, zostáva viac ako štyridsaťpäť rokov mladému mužovi.
  Alice navrhla:
  - Ty Oleg Rybačenko nie si ostreľovač, možno sa od nás trochu vzdiališ... Keďže si skaut, rob prieskum!
  Chlapec sa urazil:
  - Myslíte si, že som abecedná záťaž?
  Angelica prerušila hádku:
  - Olezhka pobeží pred nami. A ideme za ním takto, ako husi v čiarkach.
  Chlapec okamžite súhlasil.
  - To prichádza! Bežiaci pochod...
  V samotnom meste boli boje tvrdohlavé. Niektoré ulice boli široké. Po nich sa pohybovali "Nikolai", "Alexander" a samohybné delá všetkého druhu. Najmä SU-100. Toto samohybné delo vyzerá ako tank pomenovaný po Nicholasovi II., ale má výkonnejšiu pištoľ. Bol považovaný za najlepší stíhač tankov, objavil sa až pomerne neskoro, keď už vojna dohorela, a nestihol výrazne ovplyvniť priebeh bojov.
  No zo strany nacistov sa objavil tank, ktorý, ak by bol včas zaradený do vojenskej výroby, by nepochybne oddialil porážku Tretej ríše na dlhý čas.
  Ktokoľvek z vás si však pri pohľade na žalostný pohľad, ktorým je súčasná demokratická Európa, zrejme pomyslí, no za nacistov by gayom a "černochom" voľnú ruku nedali!
  A tu je tank AG-25, malý, sploštený ako korytnačka s dlhým panterom. Z tejto pištole strieľa na "Nikolaja" a preráža trup zo vzdialenosti 2 kilometrov. Jasne demonštruje výhodu vysokej počiatočnej rýchlosti podkalibrového projektilu a umiestnenie prevodovky priamo na motore a posádku v polohe na chrbte ...
  Mušle "Nikolaev" slúžili v čelnom pancieri s hrúbkou 150 milimetrov pod veľkým uhlom racionálneho sklonu a ... ricochet.
  Na tridsať ton hmotnosti je nádrž slušne chránená a nemôžete ju drzo vziať.
  Alice, ktorá vyliezla na strechu zničeného domu, sleduje, ako dve AG-25 vstúpili do boja s kolónou ruských Nikolaev-3. Autá Nemcov boli obratné, manévrovateľné a rýchlo vyskakovali. Predný pancier je skutočne nepreniknuteľný... Áno, boky sú stále dobrých 100 - milimetrov a pod uhlom štyridsať stupňov od horizontály. "Panther" s takýmito údajmi v roku 1955 by bol neporaziteľný. A pri Varšave by cárske jednotky museli ustúpiť ...
  Ale AG-25 sa, našťastie, nemusel stať najlepším tankom druhej, či skôr tretej svetovej vojny. A dve autá, nie také silné, aby zastavili päťdesiat.
  SU-100 sa pokúšajú zamerať na obrnené autá Fritz, ale nacisti kývajú svojimi vozidlami zo strany na stranu. Speed Thugs: 700 koní na 30 ton hmotnosti, dáva slušnú rýchlosť, najmä na diaľnici. V skrinke namontovanej priamo na motore je dvanásť prevodov, nepočítajúc spiatočku, čo umožňuje autu v prípade ohrozenia odísť.
  Sú tam tiež len štyri SU-100, strieľajú, jeden zásah... Ale odraz, tmelený pancier má veľmi veľký uhol a hrúbka je slušná... Autá Fritz reagujú streľbou, ale aj to dostanú. .
  Alica, ktorej pravý ukazovák sa už vzdialil, opäť rozbije optiku. Snehobiela panna vycerí zuby a pohrozí päsťou:
  - Tu to bude pre vás!
  Angelica bdie nad bojiskom. Šesť "Nikolajev" -3 bolo vyradených v trupe, ale existuje šanca, že sa autá vrátia do prevádzky. Strela kalibru je malá, s hrubými stenami a nie je taká deštruktívna. Je pravda, že v jednom z áut došlo k výbuchu a začalo zvracať.
  SAU-122 tiež dostal svoju porciu, bol prepichnutý a horí ...
  Alice trafila aj toho druhého a zlomyseľne sa uškrnula...
  - Tak sú teraz slepí!
  Červenovlasá diabolka pochybovala:
  - Oh, je to tak? Veríte v ich slepotu!
  - Nechýba mi! praskla Snehulienka.
  Áno, a zdá sa, že sú tiež! Angelica vystrčila prsty smerom k autám.
  Skutočne, AG-25 pokračovali v streľbe každých päť sekúnd a vyhodili projektil z ich poloautomatických kanónov.
  Zároveň to len zriedka rozmazali, oni sami to dostali, ale držali úder ... Zjavne bolo brnenie vysokej kvality. Takže SU-100 sa dostal do zboru ... Prehnutý ...
  Alice nebola ani v najmenšom prekvapená:
  - Naozaj mi chýbalo... To je nemotorné, alebo tak na mňa pôsobia rany.
  Snehulienka opäť vystrelila a ostrými očami sa pozrela na výsledky streľby. Angelica im tiež vystrelila do očí... Ale nie, nezabralo.
  Alice zašepkala modlitbu:
  - Guľka, guľka buď presná, sme pre Vec, pre Krista!
  Nie, nechýba, len je optika chránená príliš hrubým a kvalitným pancierovým sklom. Snehulienka si to čoskoro uvedomila... A stopy nemeckých zázračných tankov vyhodili do vzduchu granáty. Pánty sa teda rozpadli po celom asfalte. Dalo by sa dokonca povedať - absurdné! Tanky sú znehybnené a teoreticky by bolo potrebné obísť, ale vyhrievané sovietske vozidlá jazdia ďalej a zasypávajú ich nábojmi ...
  Keď je veľa zásahov, je to veľa ľahkých úderov v rukaviciach do hlavy. Od prvého okamihu sa nezníži, ale potom sa postupne hromadí a existuje niečo ako technický knockout.
  Rovnako aj pancier, ktorý sa zo série zásahov rozdelí a rozpadne... Preto trend superťažkých vozidiel vo svetovom stavaní tankov nezvíťazil. Aj keď sa zdá, že dokážete vyrobiť ochranu najvyššej triedy.
  Británia však v tanku Churchill išla cestou zosilnenia pancierovania aj na úkor výzbroje. Iba Challenger bol harmonický stroj v pomere (manéver paľba-brnenie). Ale v tomto ohľade boli tanky vždy inovatívne. Hoci z hľadiska zloženia zostal AG-25 počas tretej svetovej vojny neprekonaný.
  Ale to už je "pochované". Alice a Angelica zmenili ciele a pustili sa do práce na pechote, delách a faustnikoch.
  Teraz bojovníci bojovali priamo v samotnom Berlíne. Bolo tam veľa, veľa chlapčenských bojovníkov. A že dospelí boli vyradení už v predchádzajúcich bitkách a teraz boli mobilizovaní všetci samci, od desiatich rokov alebo ešte mladší.
  Aj dievčatá bojovali, aj keď nie masovo. Napriek tomu Hitler, aké monštrum to bol, nebol zástancom posielania žien na front, keďže vojnu považoval za čisto mužskú záležitosť. Pokiaľ však ide o obranu hlavného mesta, môžu existovať výnimky z pravidiel.
  Alica sa zo zásady vyhýbala strieľaniu chlapcov do šestnásť rokov. Aj keď niektorí z vyfúknutých Fritzov boli celkom obratne ovládajúci faustpatróny.
  Medzi sovietskymi tankami bolo veľa strát a veľa pešiakov. Ostatné domy boli takmer zavalené mŕtvolami. V Berlíne je veľa guľometov a efektívne fungujú aj útočné pušky MP-74. Sudy a bezzáklzu bijú.
  Viesť účinnú paľbu a ruské jednotky. Tu opäť útok Elis. Valiace sa útočné lietadlá a silná paľba z protilietadlových zbraní a guľometov.
  Ruské jednotky sa bez prestávky pokúšajú prekonať opevnenie jedným hodom. Obrana je však postavená pevne. Tu je budova vzatá, nad ňou hrdo veje trojfarebná vlajka ... A zrazu, keď vybuchne, steny sa rozpadnú a rozdrvia rôznych bojovníkov.
  Alice sa ťažko zamračí.
  - Nášľapné míny sú riadené rádiom. Existujú aj mínové polia, ktoré sapéri nevidia.
  Angelica, ktorá často a nervózne strieľala, škerila sa od bolesti vo svojich početných ranách a nahnevane chrčala, súhlasila:
  - Áno, Fritz spôsobil problémy. Najmä tankové kolóny ... Tu zrejme budú musieť byť ulice silne poliate olovom a krvou!
  Alice zdvihla nejakého starého muža. Odhodil faustpatrona, zbraň letela dole a pri náraze vybuchla a zdvihla hromadu prachu. Za ním havaroval, triasol nohami v lykových topánkach (!) a sám dedko. Jeho kariéra sa skončila. A súdiac podľa železných krížov, kariéra bola slávna, dokonca bol aj rytiersky kríž železného kríža. Je dokonca zvláštne, že takýto kavalier si ako zbraň zvolil Faustpatrona, ktorým sú silní chlapci najčastejšie ozbrojení.
  Angelica nezažila žiadne zvláštne predsudky a mladého Faustistu, odhaleného spoza múru, mu strelila do bosej nohy. Chlapec spadol, mal zlomenú kosť a hlasno zastonal. Červenovlasý diabol skončil v zadnej časti hlavy a všimol si:
  - Milosrdenstvo vo vojne, na rozdiel od verejného dievčaťa, stojí viac, ale nemôže poskytnúť zadosťučinenie!
  Alice odpovedala:
  - Len človek so skutočne vznešeným duchom neváha prejaviť milosrdenstvo padlým!
  Angelica si pohŕdavo odfrkla.
  - Tu si opäť Snehulienka mávajúca jazykom. Nevieš povedať niečo múdrejšie?
  Alice povedala prísne:
  - Je naozaj odvaha zabiť nešťastné dieťa?
  Angelica si odfrkla s ešte väčším opovrhnutím.
  "Nebol si sám vražedným dieťaťom?" A teraz si ešte neplnoleté dievča, nepobozkané mužom. Tak nezačínajte gajdy, ale radšej strieľajte! Často a dobre. A neľutujte fúkačov, oni vás ani našich vojakov ani v najmenšom neľutujú!
  Alice namiesto odpovede zmenila pozíciu... Vo veľkom, aj keď dosť zničenom meste má ostreľovač priestor, veľa cieľov, veľa obetí.
  A je tu veľa bosých chlapcov, ktorých zachvátil vlastenecký impulz chrániť Berlín. A niekedy nie sú veľmi dobre vyzbrojení, pištole, faustovia, Molotovove koktaily, ale zúfalo bojujú. Už sú však viditeľné húfy chlapcov - zviazaných ruskými vojakmi.
  Ale tu je jeden z chlapcov v roztrhanej tunike, zdvihol ruky a akoby sa išiel vzdať. Jeho bledá, vychudnutá tvár s krvavými pisugi a prepadnutými lícami bola prísna a plná zúfalstva.
  Ruskí vojaci k nemu natiahli ruky... Chlapec niečo potiahol a odrazu s revom vybuchol! Úlomky lietali ďaleko a kusy krvavého mäsa.
  Alice si v duchu pomyslela, čo to nemecké decko nakoniec pošepkalo? Modlitba k matke, Bohu alebo pekelnému monštru Adolfovi Hitlerovi? O čom sníval v posledných sekundách? čo si si zapamätal?
  Angelica zachmúrene povedala:
  - To nás odnaučí od zlozvyku odchytávať mladé zvieratá. Pozrite sa, ako rozumejú náklonnosti! Musíme vyhubiť celý nemecký národ!
  Alice dôrazne namietala:
  - Nie! Nie je to správne! Nemci sú veľký a veľmi talentovaný národ. A ak sú medzi nimi degeneráti... - Snehulienka, keď videl, že jej partner berie dievča s puškou na mušku, šťuchol ju do boku. Neopováž sa zabiť dieťa! Je dobrá.
  Angelica surovo, ako hladný a zranený (a naozaj je zranená!) panter praskol. Jej pohľad začal páliť nenávisťou.
  - Nevidíš, je to dieťa strieľajúce na našich vojakov!
  Alice rezolútne namietala a strčila hlaveň pištole medzi okrúhle a plné dievčenské prsia:
  "Tak ma zastreľ!" Pretože ja by som na jej mieste konal úplne rovnako, bránil by som hlavné mesto svojej vlasti!
  Angelica prekliala.
  - Teľacia nežnosť! Ale preto si sa nezľutoval nad starcom, s rytierskym krížom, ako mnohí iní?
  Alice bez váhania odpovedala:
  Pretože toto je vojna! - A pred Angelikou, dodala. -A vo vojne platia pravidlá - rytieri nezabíjajú deti! Toto pravidlo sa posvätne dodržiava vo všetkých romantických dielach!
  Ohnivý diabol zareagoval:
  - Neopravuj ťa! Strieľajte lepšie na starých ľudí. Nemáš rád senilitu!
  Alice dychtivo prikývla hlavou.
  -Nikto nepovažuje záhradníka, ktorý odseká staré, zúbožené výhonky, za monštrum. Ale zničiť mladé výhonky je zapadlo!
  Na obrázku bitky nastali zmeny, na oblohe sa objavili "Mloci" ako komáre na ohni. So všetkou zúrivosťou zaútočili na ruských Aleksejov, strieľali z 30-milimetrových kanónov. Do boja sa zapojili sovietski piloti.
  Alice zmenila priority a prehodila streľbu na lietajúce stroje. Všeobecne platí, že lietadlo, aj keď je monoblok ako HE-162, je drahé auto a jeho zničenie je cennejšie ako pešiak alebo dokonca dôstojník SS.
  Je pravda, že tu bolo jasné, že úroveň výcviku nemeckých pilotov nie je dôležitá. Pravdepodobne bojujú začiatočníci, ktorí naozaj nevedia, ako riadiť a strieľať. Neskúsený personál však preriedili viaceré skúsené esá, ktoré narobili veľké problémy.
  Najmä pri streľbe na ťažko manévrovateľné Aleksey. A krytie stíhačky bolo veľmi neskoro. Ibaže by tam boli aj PE-2, ktoré sa snažili použiť na taktickej úrovni.
  Alice, ktorá zrazila pár nováčikov, sústredila svoju paľbu na ostrieľané esá. Dôležité bolo: vyradiť čo najviac supov, nenechať im osirotiť ruské deti.
  Snehobiely anjel zároveň zažil také silné duchovné pozdvihnutie, že spievala z plných pľúc;
  Čo je to služba vlasti?
  Táto práca - to nám dáva radosť!
  Čerpáme radosť - inšpiráciu,
  Deviata vlna búrok nás nezaujíma!
  
  Pre vlasť srdce bije prudko,
  Každý o ňu musí bojovať!
  A potom príde nádherná rozprávka,
  Kde v láske je len jeden zajac - lev!
  
  Ale ani lev sa zrazu nestal zbabelým zajacom,
  Len vychoval odvahu šikmo!
  Nemusíme trpieť, trpieť,
  Mraky preč - zažiarte zlatým lúčom!
  
  My dievčatá sme odvážne bojovníčky,
  Budeme bojovať, pozdravujeme vlasť!
  Koniec koncov, máme takého ducha a silu,
  Aké žalmy spievajú archanjeli!
  
  Táto pieseň je o odvahe o cti,
  O posvätnej láske, nie o telesnej!
  S Bohom budeme navždy spolu,
  Démon preč s beznádejnou túžbou!
  
  Pre mňa, Kristus Veľký bojovník,
  Je za spravodlivosť, láskavosť!
  Áno, preliali sme veľa krvi
  Je mi ľúto tých padlých na život, nebudem to čítať znova!
  
  Ale nemusíme počítať straty,
  Všemohúci Pán vzkriesi každého!
  Dá štedrú, svoju odmenu,
  Posilnite našu silu, meč a štít!
  
  Odvážny je vlastne nesmrteľný,
  Obsahuje jadro tohto života!
  Veľa šťastia k nám príde, verte v to,
  Zlomte protivníka zúrivosťou!
  
  Svet je niekedy ako peklo,
  Žiadny poriadok, svedomie, láska!
  Horké, zvädnuté čerešne,
  Celá bilancia - temnota mínusov, núl!
  
  Ale šťastie príde na Zem čoskoro,
  Človek je tvorcom svojho osudu!
  Bude život a smrť v mocnej sile,
  Urobme to, čo predkovia nedokázali!
  Alice sa bez akéhokoľvek preháňania zapísala do histórie, ako látanie na šijacom stroji strelami vyradila stopy najsilnejších stíhačiek Luftwaffe a zvyšok nemeckých pilotov, ktorí stratili zvyšky bojového ducha, v strachu ustúpil.
  Dievčatá v tejto chvíli samé zaútočili znova. Dvaja vysokí esesáci a pár silných chlapcov z Hitlerjugend sa k nim prikradli a ... Namiesto toho, aby využili prílišné nadšenie bojovníkov zo streľby na vzdušné ciele na ostreľovanie ostreľovačov zo zálohy, rozhodli sa ich zobrať živých. . Alebo možno báječná krása, ktorá sa stala ešte erotickejšou kvôli zraneniam a únave dievčat, podnietila ich túžbu použiť zajatcov na svoje vlastné účely.
  V každom prípade úder zadkom do zátylku zneškodnil Alicu, ktorá bola v skutočnom stave tranzu, na dlhý čas, potom sa Fritz vyrútil na vysokú Angelicu.
  Ohnivý diabol, aj keď bol ťažko zranený, však zostal najnebezpečnejším súperom. S úderom bičom do slabín sa reflexívne stretla s obrovským esesákom. Škyhol, ústa dokorán, sliny sa vyliali a táto mršina vyletela zo strechy. Áno, ako to naráža na tehly ...
  Angelica, ktorá sa vyhýbala výstrelu iného fašistu, ho zasiahla lakťom do pravého dolného bodu brady pod uhlom k stredu. Keď tak udriete, aj mierny úder môže vyradiť bojovníka s veľkou textúrou. A Angelica zasiahla profesionálne, s krútením tela a krútením ramena.
  Čeľusť praskla, nacista upadol do hlbokého, takmer smrteľného knockoutu. Dvaja chlapci z Hitlerjugend so záplatami z dubových žaluďov otvorili ústa a vydýchli:
  - Oh, Rush-hrdina!
  Potom sa na ňu vrhli a mávali sapérskymi lopatami. Po dvoch obroch sa tínedžeri, ktorí nevyzerali staršie ako štrnásť či pätnásť rokov, nezdali strašidelne. Je pravda, že dubové žalude na golieroch hovorili, že ide o elitný alebo veliteľský štáb. Keby bola Angelica obyčajným vojakom, títo chlapci by boli hrozbou. Ale pre sibírsku ženu zocelenú rozžeraveným železom a olovom sú to semená.
  Angelica urobila ľstivý pohyb a priateľ, ktorý otočil holeň ako vejár a zahákol chlapca, letel hore nohami a blýskal sa športovými topánkami na hrotoch z legovanej ocele. Očividne nie sú miestni bosí. No ďalší chlapec sa ju pokúsil udrieť, no očividne neúspešne, keďže sám odletel a bolestivo si narazil do chrbta. Angelica zhrnula:
  - Toto je technika Rush-hero!
  A Oleg Rybačenko medzitým zajal Adolfa Hitlera. Fuhrer sa pokúsil dostať preč na lietajúcom tanieri, ale jeho hrdinské dieťa zostrelilo zo špeciálneho praku s kúskom antihmoty. A podarilo sa mu preraziť laminárny prúd.
  Keď sa Führer a niekoľko jeho strážcov pokúsili odísť, hrdinské dieťa ich dostihlo. Jedným výbuchom pokosil terminátorský chlapec Führerových strážcov.
  A samotného Hitlera prichytil s holými prstami detskej nohy za nos. A zhodil ho dole.
  Dňa 30. apríla 1957 sa vojna s Treťou ríšou takmer skončila.
  Oleg Rybačenko dostal najvyššie vyznamenanie Ruska: "Ježiš Kristus" sa napokon stal generálom. Ešte ako chlapec.
  Rusko anektovalo všetky krajiny sveta. A vytvorili svetové impérium.
  Uskutočnili sa lety na iné planéty slnečnej sústavy.
  Medicína trochu zaostávala a Vladimír Tretí náhle zomrel v roku 1992, keď upravil päťdesiatštyri rokov, čo prekonalo trvanie vlády Ivana Hrozného.
  Kráľov jedenásťročný vnuk George Prvý vystúpil na presto. A jeho matka Mária sa stala regentkou. Až do svojich osemnástich rokov.
  Oleg Rybačenko slúžil sto rokov, ale neodstúpil. Po roku 2004 začal chlapec rásť. A v roku 2010 sa z neho stal šestnásťročný, veľmi pekný, bezbradý, ale mimoriadne svalnatý mladík. A tak zostal v tomto nádhernom veku šestnástich rokov. Keď ťa ženy milujú, ale brod si nemusíš holiť.
  V roku 2021 sa začal prvý let človeka mimo slnečnej sústavy.
  Zatiaľ to muselo trvať veľmi dlho.
  Oleg Rybačenko sa ako nesmrteľný stal veliteľom prvej medzihviezdnej výpravy. Večná mládež ochotne súhlasila. Čas mu bežal rýchlejšie ako iným ľuďom a staroby sa nebál.
  Terminátor chlapec pred začiatkom spieval celú báseň a skladal priamo za pochodu;
  Som priekopníkom krajiny Sovietov,
  A zároveň cársky generál ...
  Môžem volať na zodpovednosť nepriateľov Ruska,
  Wehrmacht sa roztrhol!
  
  Bosý chlapec rozbil nacistov,
  Nepriatelia Ruska chladne vyhladení ...
  Nie, neposudzujte dieťa prísne,
  Do boja si ho vybral sám Svätý Rod!
  
  A kde jednoducho nemal jasné oči,
  V akých bitkách sa chlapec nezúčastnil...
  Snehová závej spaľuje bosé nohy dieťaťa,
  Je istým spôsobom dokonca Božím ideálom!
  
  V bitkách zakolísali reduty,
  Chlapci bojovali s týmto hnevom a ocenili...
  Ruskí vojaci bojovali veľmi statočne,
  Otvorený účet, už existuje trest!
  
  Bol som priekopníkom v krutých bojoch,
  Hádzanie granátov naboso...
  A pobozkal dievča priamo na pery,
  Pretože je jasné, že som skvelé dieťa!
  
  Ale Nemci sú len fanatici,
  Určite sú to úžasní bojovníci....
  V boji sa chlapec už stal dôstojníkom,
  Starí otcovia a otcovia sú na chlapca hrdí!
  
  Nedovolím, aby nacisti porazili vlasť,
  Dám Fritzovi Rusovi, aby to prekonal...
  Verím, že budeme žiť v komunizme,
  Neporaziteľný ruský hrdina-medveď!
  
  Ako chlapec som bojoval s Japonskom,
  Nevyrastám, pretože pre storočného chlapca ...
  Chytil toho, ktorý bol mocnou hroudou,
  Veď človek je vyšší ako opice!
  
  Dievčatá tiež bojujú bosé,
  Koniec koncov, je to pohodlnejšie a topánky sú tesné ...
  Niekedy sú hviezdy ako tanieriky
  Mikádo bude statočný kaput!
  
  Fašista ti dá granát,
  Rozbije sa smrtiacou silou...
  Budem spievať serenádu pre dievča,
  A poletíme ku hviezdam!
  
  Rusko je slávna veľmoc,
  Je krásna a tá farba na jar...
  Čaká nás Rusko a Božia sláva,
  Hoci som dieťa, večné a bosé!
  
  Bojovali s Wilhelmom a čarodejnice so mnou,
  O porážke cisárskych plukov...
  Teraz je nepriateľ bledý,
  Medveď odhalil svoje ostré tesáky!
  
  Naši členovia Komsomolu nie sú menejcenní,
  Sú to krásky, budú udierať päsťou ...
  Išli na front sami,
  No z nepriateľa sa stane kretén!
  
  A kde sme nebojovali,
  Ochladili sme sa mečom nepriateľa ...
  A tak konkrétne sme dali Hitlerovi,
  Aká obrovská fujavica!
  
  Rusko je vlasť Svaroga,
  Vstala priamo z ruín...
  V Bohu je všetko silnejšie ako druh,
  Vznáša sa nad nami ruský cherubín!
  
  Dievčatá milujú bojovať naboso
  A sú silnejší, nevedia nájsť...
  Mám granáty v silnej taške,
  Budeme môcť vstúpiť do Berlína s tankom!
  
  Že my chlapci sme boli v tých bitkách,
  Zachránili sme väzňov zo slučky...
  Čoskoro uvidíme komunizmus daný,
  Krajiny už kráľovská statočná rodina!
  
  Vlasť bude vyššia ako krásne hviezdy,
  V ňom naše dievčatá žiaria ako kvazar ...
  Je nebezpečné bojovať s mojím dievčaťom
  Zasiahne tvrdý úder!
  
  No, čo nacisti mali ťažké,
  Od nás si Fritz hneď utiekol....
  Točenie zúrivých kilometrov
  Udreli sme vás nie do obočia, ale do očí!
  
  Ctíme Roda a modlíme sa k Svarogovi,
  Milujeme Ladu - matku veľkých bohov ...
  Keď ide na ťažkú cestu,
  Netreba plytvať slovami!
  
  Bohatstvo Rusov sa jednoducho nedá merať,
  Nepozná konca...
  Musíme pevne veriť v lásku od Boha,
  Nie sme predsa tieňom nejakých mravcov!
  
  
  Povedzte bratom, že budú spolu s Ruskom,
  Porazíme všetkých a ochránime slabých...
  Aj keď niekedy so smútkom spomíname,
  Ale padlých určite vzkriesime!
  
  Moje Rusko, si svätá krajina,
  Na svete nebudeš krajšia...
  Dievča beží bosé po snehu,
  Nevyzerá na viac ako na dvadsať!
  
  Verím v nekonečné víťazstvo
  Že Rusko bude navždy prekvitať...
  Že na večeru bude chutné mäso,
  Čo nepríde na našu zem zlodej!
  
  V Rusku všetko kvitne, ver mi,
  A poďme zo žartu letieť na Mars...
  Sami sme začali veriť sudcom,
  A všetko vo vlasti bude najvyššia trieda!
  
  AMERIKA BOLA V BOJI PRVÁ
  20. apríla 1941 Spojené štáty vyhlásili vojnu nacistickému Nemecku. V tomto príbehu to Rooseveltove nervy nevydržali a pod vplyvom verejnej mienky sa rozhodol pripojiť k masakru. Spojené štáty boli neustále obviňované z dlhodobého odkladania vstupu do vojny a vo všeobecnosti neotvorili druhý front.
  Aj keď ani v štyridsiatom štvrtom roku neboli spojenci šťastím hodení do mora. A potom sa Spojené štáty dostali do vojny nepripravené. Fuhrer sa rozhodol odložiť plán Barbarossa. Navyše mal pocit, že ZSSR je oveľa tvrdší oriešok, ako sa dá usúdiť z fínskej firmy.
  A najprv nacisti obsadili Juhosláviu a Grécko. A potom ostrov Kréta.
  Ale rozhodujúci úder zasadila 22. júna 1941 Malte. Zúčastnilo sa tu veľké množstvo lietadiel, vrátane bombardovacích lietadiel. A potom prišlo pristátie. Tentoraz organizovanejšie a úspešnejšie.
  Malta padla a Nemci opäť postupujú. Tentoraz v Líbyi. Kde boli rozmiestnené ďalšie štyri tankové divízie. A Rommelova päsť rozdrví britské pozície. Pal Tolbuk. A potom v auguste a začiatkom septembra bol Egypt dobytý.
  Bojov sa zúčastnil prápor krásnych dievčat z SS "Wolves". Bojovali naboso a v jedných bikinách. A ich holé chodidlá spálili piesky Sahary. Ale dievčatá z tohto bojovali len efektívnejšie.
  Egypt padol... Časť nemeckých jednotiek sa presunula do Sudánu a časť išla do Palestíny a Iraku.
  V rovnakom čase nacisti obsadili Gibraltár a začali presúvať svoje jednotky do Maroka a dobývať Afriku.
  Treba poznamenať, že Hitler a Stalin mali osobné stretnutie v Štokholme. A tam Stalin uistil o svojej priateľskej neutralite a povedal, že ZSSR nepotrebuje príliš veľa. Odmietol však vstúpiť do vojny.
  Fuhrer sa rozhodol využiť šancu a podmaniť si Afriku. To by poskytlo suroviny aj otrokov pre priemysel. A do Indie môžete ísť cez Irán.
  Nemci dobyli Irak a Kuvajt a v zime obsadili celý Blízky východ.
  Vlčie dievčatá tam pádlovali bosými nohami. A na jar sa začala kampaň cez Irán do Indie.
  Wehrmacht, podobne ako hordy Džingischána, prešiel Perziou a odletel do Indie. Japonsko rozdrvilo Ameriku a Britániu na iných frontoch. Neďaleko Midway boli Američania poriadne porazení. A havajské súostrovie zajali samuraji.
  K úspechu Japonska v bitke o Midway prispeli štyri ninja dievčatá, ktoré zostrelili všetky lietadlá Američanov, ktorí sa pokúsili zaútočiť na lode krajiny vychádzajúceho slnka.
  Japonsko suverénne zvíťazilo. Dievčatá bojovali aj naboso a len v bikinách, a preto boli ich telá také citlivé. A to najmä vibráciám lietadiel.
  A rozdrvili Američanov veľmi zúrivo... Počas leta a jesene štyridsiateho druhého roku Wehrmacht dobyl celú Afriku a zem až po Barmu, spojil sa s Japoncami.
  Obrovské zdroje boli pod kontrolou Nemecka. Talentovaný Speer sa navyše stal cisárskym ministrom zbrojenia a munície.
  Na zvýšenie tlaku vzduchu na Britániu v januári 1943 Reichstag vyhlásil "totálnu vojnu".
  Výroba lietadiel rapídne vzrástla. Pokročilejšie bombardéry Yu-188 a stíhací bombardér Focke-Wulf, ako aj výkonnejší DO-277, išli masívne do série.
  Nemci tlačili na Britániu. Na jar 1943 sa objavil ME-309, ktorý nemal obdobu vo výzbroji a letových vlastnostiach. Rovnako ako ešte výkonnejší Yu-288, a špeciálne pristávacie klzáky schopné premiestňovať obe planéty a šesťmotorové dopravné lietadlá.
  Nacisti doslova zrovnali Britániu so zemou a ich podmorská flotila aktívne utopila každý čip, ktorý priplával do metropoly. A v auguste 1943 sa v Británii uskutočnilo obojživelné pristátie. V bitkách boli testované Tigre, Lions, Panthers a dokonca aj Tigre -2 a Myš boli zrelé.
  Británia padla... Japonci na mori porazili Spojené štáty a dokonca odovzdali Američanom tepnu v Paname.
  Amerika, ktorá bola sama, požiadala o milosť. Roosevelt bol poriadne naštvaný.
  Hitler nesúhlasil s mierom a jeho jednotky vyliezli do Kanady. Operácia na dobytie Islandu prebehla takmer bez strát. A potom sa Nemci presunuli cez Grónsko.
  Štyridsiaty štvrtý rok prebehol v krutých bojoch na Západe. Tretia ríša mala prúdové lietadlá. Vrátane bombardéra. Hrozné štyri bombardéry Yu-488 a prúdové "Arado", útočné úpravy vozidiel.
  Najlepšie boli aj vrtuľové lietadlá, najmä TA-152. Táto evolúcia Focke-Wulfa bola veľmi úspešná a zničila americké autá.
  Dokonalejší bol nemecký samopal MP-44 a ponorky s peroxidom vodíka. Panther-2 sa stal hlavným tankom a bol hlavou a ramenami nad americkými Shermanmi. Nemci ako celok predčili USA v oblasti techniky a ich zdroje umožňovali brať kvantitatívne.
  Medzi nemeckými esami bolo Marseille skutočným fenoménom. Zabodoval tak rýchlo, že ako prvý z troch lietadiel získal dvakrát Rytiersky kríž Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi. A potom za štyristo lietadiel s Rytierskym krížom Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi. A za päťsto Veľký kríž Železného kríža.
  Za sedemstopäťdesiat lietadiel mu udelili špeciálne ocenenie: Rytiersky kríž Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Okrem toho Marseille dostalo aj vojenský záslužný kríž s diamantmi. A za tisíc lietadiel dostal Hviezdu Rytierskeho kríža Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Pre USA to bol len horor.
  Nemecké jednotky ľahko prešli Kanadu a nacisti a Japonci prešli cez Mexiko a zaútočili na Spojené štáty.
  Bolo to ako žiť v kliešťoch. Nemci tlačili. TA-400 bombardovala americké mestá a továrne, čím priniesla doslova totálnu hrôzu. A Yankees podľahli zdrvujúcim úderom.
  Nemci postupovali a Američania drvili najmä posádku tanku Gerda.
  Dievča stlačilo tlačidlá joysticku holými prstami a rozdrvilo Američanov.
  Rozbila Shermanov a prerazila ich veže.
  A zavýjala z plných pľúc:
  - Gerda miluje zabíjanie! Tu je Gerda!
  A Charlotte, ako holá päta, stlačí a pošle smrtiaci výboj. Rozdrví nepriateľa.
  A smejte sa a vyceňujte zuby:
  - Som vesmírne dievča!
  Kristina tu mláti a tiež používa holé prsty na nohách, pričom láme pancier tanku.
  A rev:
  - Za árijskými hranicami!
  Magda páli tiež s kolosálnou presnosťou a so svojimi vytesanými bosými nohami.
  A vŕzganie:
  - Za víťazstvo kolosálnych síl!
  Američania to mali veľmi ťažké... Štyridsiaty štvrtý rok bol pre USA časom porážok a katastrof na všetkých frontoch.
  V bitkách sa objavili pokročilejšie nemecké samohybné delá série E, najmä E-10 a E-25. A oni svetlo a rýchlo dali Yankees v rohoch. V čase, keď sa USA 30. januára 1945 vzdali, dorazili na front prvé E-50. Tento stroj bol stále nedokonalý s hmotnosťou viac ako šesťdesiat ton, mal čelný pancier 150 mm trupu a 185 mm čela veže. A strany sú 82 mm pod svahmi. Čo je zhruba porovnateľné s "Tigrom" -2. Pravda, motor s dúchadlom a kompresorom dával výkon až 1200 koní. A zbraň bola 88 mm 100 EL a veľmi presná a priebojná.
  A tak nepriateľ zúfalo mlátil.
  A nakoniec sa objavil lietajúci tanier. Vynikli dve dievčatá s odhalenými nohami a v bikinách Eva a Gertrúda. A ukázalo sa to celkom v pohode s drvivými písomkami.
  A tak boli demolované americké lietadlá.
  Ale tu je víťazstvo. A Nemci sa spolu s Japoncami chystajú ukončiť ZSSR.
  Invázia je naplánovaná na 22. júna 1946. V tom čase Nemci vytlačili veľké množstvo tankov série E. Najmä E-50 bol vylepšený a motor a prevodovka boli jeden blok, naprieč a prevodovka bola na motore. Odľahčil sa aj podvozok a niektoré prvky boli presunuté z trupu. Výška stroja sa znížila a hmotnosť klesla na štyridsaťpäť ton. E-75 sa tiež stal ľahším na sedemdesiat ton a znížil svoju hmotnosť. A motor sa stal silnejším s výkonom 1500 koní a plynovou turbínou. Zároveň je hrúbka panciera čela veže 252 mm a strany sú 160 mm pod svahmi. A čelo tela: 200 mm horná časť s veľkým sklonom a 160 mm spodná časť s veľkým sklonom. Strany 120 mm a plus štíty 50 mm.
  Z E-75 sa tak stal viac-menej jazdiaci tank a zároveň bol dokonale chránený zo všetkých uhlov. A mal dva typy zbraní: 105 mm s dĺžkou hlavne 100 EL a 128 mm s dĺžkou hlavne 55 EL.
  Pre boj s tankami je prvý typ pištole oveľa lepší.
  ZSSR v tom čase, samozrejme, nestál. Oproti skutočnej histórii mal päťročný náskok. Priemyselná produkcia sa v tomto období podľa oficiálnych údajov takmer zdvojnásobila. Aj keď v skutočnosti to bolo asi o tretinu nadhodnotené. Bolo vyrobených veľa tankov a lietadiel. Ak 1. júna 1941 mal ZSSR 22 600 tankov a ďalších tri tisíc tankiet a jeden a pol tisíc samohybných zbraní. Potom do 1. júna 1946 pribudlo ďalších tridsaťtisíc tankov. Samozrejme áut sa vyrobilo viac, ale ten prirodzený úbytok. ZSSR má teda v prevádzke päťdesiattri tisíc tankov. Z nich najmasívnejší T-34-76. Existujú však aj ľahké autá. A zastarané BT a T-26 a ďalšie tanky, ktoré sú stále pripravené na vyradenie. A dosť veľa ťažkých. A nie všetky sa ukázali ako vhodné. KV-3 sa objavil v auguste 1941. Hmotnosť je 68 ton, zbraň je 107 milimetrov a úsťová rýchlosť strely je 800 metrov za sekundu. A v septembri KV-5, tiež 107 mm a 76 mm kanón. A sto ton. A od marca 1942 vstúpil do série KV-4 s hmotnosťou 108 ton a rovnaké zbrane ako KV-5, len čelný pancier nebol 170 mm, ale 180 mm. Veľa, ale bez racionálnych uhlov sklonu. Tieto tanky E-50 dokonale prerazili z diaľky boja. Toto auto má predný pancier s veľkými uhlami a je takmer nemožné preraziť nádrž vpredu. Toto nie je "Tiger" -2, pokročilejšie najnovšie stroje majú oveľa väčšie uhly sklonu.
  ZSSR neviedol vojny, po Fínsku, a Stalin nevytŕčal. A technika v ZSSR nešla podľa najmodernejších zbraní. Aj séria KV sa posunula smerom k ťažším modelom. Vo februári 1943 sa objavil KV-6 s hrúbkou čelného panciera 200 mm, výzbrojou so 152 mm kanónom a 76 mm kanónom a hmotnosťou sto päťdesiat ton. A v máji 1943 a KV-7 s hmotnosťou 200 ton a tri delá naraz: 152 mm a dve 76 mm.
  T-34-76 nenáročný na výrobu a všestranný tank bol až v roku 1944 modernizovaný o 85 mm kanóny a väčšiu vežu.
  Objavil sa T-34-85. A stala sa hlavným strojom. Vyrábané v malom množstve a ľahké obojživelné tanky BT - kolesové pásové. V roku 1944 sa objavil KV-8 s hmotnosťou dvestopäťdesiat ton a delá 152 mm a dve 85 mm. Ale superťažké monštrá sa neospravedlnili. Len Stalin bol unesený gigantomániou.
  Ale Nemci opustili superťažké myši. Hlavnými tankami boli stredný E-50 U a ťažký E-75. V malom množstve aj E-100. Rovnako ako samohybné delá E-10 a E-25. Sú malé, ale také mobilné a efektívne.
  V ZSSR pred začiatkom vojny nestačili samohybné delá ... V tomto smere sovietske Rusko zaostávalo. A to zatiaľ asi z dvoch tisícok a väčšina z nich je v kalibri 76 a 85 milimetrov. SU-100 sa neobjavil... Keďže praktické skúsenosti z vojny nestačili. V ZSSR sa po KV-8 v tejto sérii už hmotnosť nezvyšovala. KV-9 bol vyzbrojený 107 mm kanónmi a dvoma 76 mm kanónmi. KV-10 s kanónmi ráže 107 mm a dvoma 85 mm. Okrem T-34-85 ZSSR nemal úspešné tanky. Kolesové pásy pre vojnu na území Ruska sa nehodili. T-54, pokročilejší, sa stále vyvíjal. KV-11 sa objavil doslova v predvečer vojny. Na boj proti nemeckým tankom so 122 mm kanónom a dvoma 76 a KV-12 so 122 mm a 85 mm kanónom.
  Vojna neskôr ukázala zhubnosť série KV... Posledný tank KV-13 sa objavil už počas vojny s jedným, no na druhej strane 203 mm kanónom. To bolo aspoň niečo schopné bojovať proti nacistom.
  V letectve ZSSR tiež zaostáva: neexistujú žiadne prúdové lietadlá. Objavili sa skutočné skrutky MIG-7 a MIG-11 a Yak-9, Yak-11 a LA-5 a LA-7. Ale samozrejme, sovietske lietadlá sa nemeckým lietadlám nevyrovnajú. A plus, nacisti majú aj diskotéky. Ktoré sa nedajú zostreliť z ručných zbraní.
  A celý rad rôznych druhov áut. A stíhačky vrátane bezchvostého "Gotha" a všelijaké iné stroje. A ME-262 X, ktorý má rýchlosť 1200 kilometrov za hodinu, a päť vzduchových zbraní. A ešte výkonnejší so siedmimi vzduchovými zbraňami ME-362. A kde konkurovať takému ZSSR. A XE-262 je pokročilejšia a hlavne lacná prúdová stíhačka. A ME-1100 s krídlami, ktoré menia záber.
  A TA-283 s dlhým trupom. A mnoho ďalších veľmi silných a perkusívnych vecí.
  A TA-400, a najmä prúdový TA-500, ktorý každého namaká a každého vtipne rozdrví.
  A to sú, povedzme, príšery.
  A nezastavujte nemecké autá ... Ako bijú ...
  Nemecké letectvo o 2:30 moskovského času už vzlietlo. Okrídlené príšery sa pripravovali na pád na sovietsku pôdu.
  Nemeckí piloti Gertrúda a Adala, plieskajúc bosými nohami, vyliezli do dvojmiestneho XE-328, do prúdového stroja - to je monštrum s desiatimi vzduchovými delami.
  Dážď práve prešiel a dievčatá zanechali pôvabné, veľmi zreteľné stopy svojich holých nôh.
  Boli také zvodné, že tínedžeri slúžiaci na letisku hltavo hltali obnažené stopy očami a dokonca aj chlapci začali bobtnať dokonalosť. Vo všeobecnosti bolo veľa pilotov - boje ukázali, že ženy majú za rovnakých podmienok dvojnásobnú mieru prežitia ako muži. A to znamená, že sú účinné. A Hitler, samozrejme, nie je taký človek, aby niekoho ľutoval.
  V samotnej Tretej ríši bola oficiálne zavedená polygamia - právo na štyri manželky. To je veľmi praktické. Ale nie príliš zapadajúce do kresťanských tradícií. Nečudo, že fašizmus hľadá novú formu náboženstva. Hitler trvá na tom, že ide o monoteizmus, ale taký zvláštny - s panteónom pohanských, starogermánskych bohov. Samozrejme, samotný Hitler je v tomto panteóne postavený predovšetkým ako posol a posol Najvyššieho Boha.
  Takže Fuhrer sa, samozrejme, veľmi rád kultivuje.
  Gertrúda a Adala vypúšťajú do neba svoje viacúčelové útočné lietadlo, ktoré môže hrať aj úlohu stíhačky.
  Bojovníci sú veľmi sebavedomí. Rusi nemajú prúdové lietadlá a je nepravdepodobné, že by odolali náporu nebeských tigrov.
  Gertrúda zavrčala:
  - Som rytier horiaceho potoka ...
  Adala nadšene potvrdila a odhalila zuby:
  - A dám všetkým mat!
  Dievčatá sa zasmiali. Stlačili holé päty do pedálov a roztočili prúdové útočné lietadlo.
  Bola ešte tma, no na východe sa už ukazoval pruh svetla. Dievčatá zapískali... Pod nimi sa už vznášali priestranstvá Ruska. Bojovníčky sa chichotali a žmurkali na seba. Sú také extravagantné a krásne.
  Tu k nim štartujú sovietske autá. Skrutka Yak-9 je možno najmasovejšie vyrábaným strojom spomedzi najnovších verzií. Nie prehnane vyzbrojené, ale relatívne lacné a s malým brnením. MIG-5, rýchlejší, s guľometmi. MIG-3 je starší model. LAGG-7 je pravdepodobne najrýchlejší a najvyzbrojenejší vták. V najnovšej modifikácii sú až tri 20 mm kanóny.
  Všetko sú to ale stroje poháňané vrtuľou - prúdové lietadlá nevznikli. A Nemci sa cítia veľmi sebavedomo.
  Gertrúda strieľa z desiatich vzduchových kanónov. Zasiahli 30 mm a dve 37 mm delá. Rútia sa ako ohnivá smršť cez sovietske lietadlá. Červení piloti sa však snažia uhnúť a ísť do chvosta.
  Adala v tejto chvíli manévruje. Nemecké auto nemôžete vziať čelne, ale dostať sa na chvost je náročné. Pre ZSSR nie je útok neočakávaný. Protilietadlové delá už boli spustené. Vybuchnuté náboje žiaria v tme.
  Nemci prežívajú určitú nervozitu. Zdalo sa, že už videli toľko, že vás nič neprekvapí, ale ... Sovietski piloti sú odvážni a neboja sa strát. Nič, čo by ich vystrašilo. Skúsenosti však nestačia. Nemecké lietadlo sa ľahko dostane zo strmhlavého letu a zostrelí sovietske auto. Ďalší rozbije na kusy.
  Sila nemeckých zbraní je veľmi veľká. Toto je komponent, v ktorom majú Fritz obrovskú výhodu oproti Rusku. Ale rýchlosť nacistov je kolosálna.
  Adala zrýchľuje a vyráža dopredu. A Gertrúda vystreľuje rakety na nepriateľa. Rady sú prijímané zubami. Niektoré strelivo je zamerané na teplo alebo zvuk.
  Adala šepká:
  Nezabijú nás!
  Dievčatá točia svoje auto... Snažia sa byť v pohode. A potom sovietska stíhačka narazí na neďaleké nemecké prúdové útočné lietadlo. A ako sa to začne trhať a štiepiť. Obloha aj vzduch.
  Gertrúda zašepkala:
  - Šialená smrť!
  Bojovníci boli očividne zmätení a dá sa do nich takto vraziť.
  Tanky sa pohybujú smerom k hraniciam. Legendárna posádka Gerda, Charlotte, Christina a Magda.
  Štyrom bojovníkom sa podarilo zakryť slávou bojom proti Britom aj Američanom. Počas nepriateľstva s Amerikou krásy zvládli tank Panther-2. Nie je to zlé auto, lepšie ako Shermany vo výzbroji aj v čelnom pancierovaní. Neskorší "Pershing" prakticky nestihol viesť vojnu. Áno, a nie je súperom pre "Pantera" -2.
  Potom štyri dievčatá získali legendárnu slávu. Hoci vo všeobecnosti sa ich slávna cesta začala v štyridsiatom prvom roku. Himmler presvedčil Fuhrera, aby v bitkách vyskúšal ženské prápory od špeciálne vycvičených Árijcov.
  Boje ukázali, že ženy vôbec nie sú slabým článkom a vedia sa dobre biť. A zároveň znášať menej strát ako muži. Bojovníci bojovali aj v pechote a búchali bosými nohami do horúceho piesku saharskej púšte. A ovládal tanky. Po testovaní "Tigra" v bitkách s Britániou.
  Osud tanku Panther sa ukázal byť zaujímavý. V reálnej histórii zohral tento najlepší a druhý najväčší tank Tretej ríše hlavnú úlohu v Pantsvale. V alternatíve "Panteri" takmer nebojovali. Sotva stihli útok na britskú metropolu. Pokročilejší a výkonnejší "Panteri" -2 išli do série pre bitky proti USA.
  A teraz štvorka dostala ešte výkonnejšie a dokonalejšie "E" -50, vyznačujúce sa silnými zbraňami a ochranou.
  Bojovníci sa cítili veľmi sebavedomo. Ovládanie tanku je najmodernejšie pomocou joystickov. Najnovšie auto. Dokonca aj motor s plynovou turbínou. Ale je tu aj dosť "panterov" -2. Tridsaťštyri nie je súperom takého stroja.
  Gerda ležala v kresle. Bola v bikinách. Dievčatá sú už zvyknuté bojovať polonahé. Horúci piesok púšte im pálil bosé nohy, kamienky hôr im pichali holé chodidlá. Ale bojovníci sa vôbec nelámali a nezotierali na prášky.
  Veliteľ posádky, ocenený mnohými oceneniami, zasyčal:
  - A teraz je Rusko proti nám! Čakajú na vás nové dobrodružstvá a víťazstvá!
  Potriasla hlavou bielou ako sneh. Prirodzená blond, veľmi krásna a opálená.
  Charlotte sa uškrnula.
  Toto dievča malo medenočervené vlasy, ktoré horeli ako plameň. Tiež krásavica, s bronzovým opálením. V bikinách, opálený, svalnatý. Bosými nohami, dupaním po horúcom piesku a ostrými kameňmi.
  Ohnivý diabol poznamenal:
  - Rusi sú snáď naši najfanatickejší súperi!
  Christina zvýšila hlas. Jej vlasy sú medenožlté, tiež horia ako plameň, ale majú zlatistý odtieň. A rovnaké opálenie, svaly a krása. Výrazná a zároveň nežná tvár. A bikiny. Nohy, ktoré ušliapali kilometre na tvrdom a horiacom povrchu, no nestratili svoju gráciu a hladké línie. Holé prsty sú úhľadne upravené a veľmi obratné.
  Ryšavé dievča sa spýtalo:
  - Prečo si to myslíš?
  Magda odpovedala za ňu. Toto dievča má bielo-zlaté vlasy, medovo blond. Veľmi krásna, svalnatá, s výraznou tvárou a zafírovo-smaragdovými očami. Nohy sú tiež tvrdené, s okrúhlymi podpätkami a rovnými prstami. Azda Magda má napriek odvážnej brade najnežnejšiu tvár, takmer krotkú. Napríklad Gerda vyzerá tvrdšie. Trochu jemnejšia ako Christina a trochu zvrátene ako čarodejnica Charlotte.
  Magda poznamenala:
  - Majú totalitný systém ako my. Preto sú tvrdšie!
  Gerda sa usmiala a odpovedala:
  - Sovietske tanky sú kopa šrotu. Nemali by sme sa ich báť!
  Magda jemne odpovedala:
  - V sérii KV je to plné mastodontov. Najmä KV-14.
  Dievčatá sa zachichotali. Posledný tank sa skutočne ukázal ako "majstrovské dielo" - najťažší stroj s tromi delami: dvoma 152 mm a jedným 122 s hmotnosťou tristo ton a čelným pancierom 200 mm. Jeden z najneúspešnejších modelov pri stavbe tankov. Takýto tank nebolo možné vôbec previezť. A auto sú jednoducho vyhodené peniaze! Do série vstúpil aj KV-10(B) - stroj s tromi 107 mm delami a hmotnosťou dvesto ton, akýsi stíhač tankov.
  Nie je najlepší nápad dať na tank dve pištole. A dokonca viac ako tri. Tu Stalin, samozrejme, ukázal tyraniu. A značne zasahoval do krajiny. Vyvinutý bol však aj tank zo série Isov. Ale aj obrovský a ťažký. Jediný rozdiel od série KV je pokus nastaviť pancier na racionálny sklon. Ale Červená armáda neviedla vojnu, a preto sa technika príliš nezlepšila. A neexistovala žiadna bojová prax používania strojov.
  Vo všeobecnosti Nemci využili štvorročné meškanie v porovnaní so skutočnou históriou plodnejšie.
  Ryšavá Charlotte stlačila holé prsty na joysticku. Vystrelili na hraničný bunker. 105 mm náboj zasiahol sovietske delo a prevrátil ho. Bojová súprava sa začala trhať a náboje vybuchli.
  Červená čarodejnica zasyčala:
  - Som hrozný rytier - na kolenách divosi! Zmietnem nepriateľov vlasti z povrchu zemského!
  A úškrn perlových zubov a iskra smaragdových očí. Dievčatá sú naozaj top.
  Christina sa zachichotala a odpovedala:
  Teraz budem strieľať!
  A tiež strieľal na nepriateľa. Strieľal sovietsky 76mm kanón. Strela zasiahla šikmé čelo E-50 U ťažšou zbraňou. A odrazil sa. Dievčatám to len znelo v ušiach.
  Gerda sa pleskla bosými nohami a štebotala:
  - Aký priechod!
  A ona sama vystrelila ďalší výstrel... Nemecké tanky strieľali na sovietske opevnené územie. E-100 tiež fungovala. Tento stroj sa tiež ukázal byť derivátom myši. Nie je to veľmi dobrý nápad na tank s dvoma delami. E-100 už bola ukončená.
  Namiesto toho do série vstupujú útočné modifikácie série "E". Ale tento stále funguje. A strieľa projektily.
  Charlotte sa prenikavo zachichotá a potrasie bosou nohou.
  - Vojna je hrozný stav, ale uchvacuje ako hra!
  A dievča vystrelilo, a to veľmi trefne.
  Christina odhalila svoje perleťové zuby. Je to mäsožravý, dravý panter.
  Sovietske delá strieľajú a pred nimi sú mínové polia. Nemecké teletanky sa pohybujú. A útočné bombardéry pracujú s divokým revom.
  Okolo sa valia hraničné stĺpiky. Hitlerove hordy prekročili hranicu.
  Magda nie príliš vtipne poznamenala a klopkala bosou nohou po brnení:
  - Zametáme silnú obranu, ale oceľové panicle!
  A tak začala vojna so ZSSR. Čo ide od samého začiatku pre sovietske Rusko tak neúspešne.
  . DRUHÁ ČASŤ
  Bojovníci na seba žmurkli. Sovietska obrana bola dosť silná. Hlavne veľa min. A to Nemcov zdržalo. Ale aj tak sa im podarilo napredovať.
  Na sovietskych pozíciách pôsobili bombardéry a zhora prichádzali aj útočné lietadlá. Rúti sa do hlbín obrany Červenej armády a TA-400 a TA-500, jednej z najimpozantnejších modifikácií bombardérov. Až šesť motorov vrátane prúdových. A bombardujú a ničia sovietske mestá.
  Gerda, strieľajúca, s úškrnom poznamenala:
  -V boji sme zvieratá, ale s mysľou človeka!
  A opäť vystrelil. Zničil sovietsky kanón. Vo všeobecnosti je to dievča najvyššieho stupňa. A je to super.
  E-50 strieľal na sovietske pozície, sám prakticky bez poškodenia. Šikmé pancierovanie auta s cementovanou oceľou poskytovalo vynikajúce odrazy. Sovietske náboje nedokázali Nemcov ani poriadne poškriabať.
  Christina si spomenula na testy "Tigra". Vtedy to bol prvý sériovo vyrábaný nemecký tank. Žiadna zo škrupín nemohla spôsobiť poškodenie Tigra. Briti padli pod jeho údermi. Ale tu je sedemnásťstopé delo, prebodnuté v čele. Potom dievčatá takmer zomreli. A toto si bojovník pamätal. Ako blízko boli ku kostnatej starenke s kosou, cítiac jej ľadový dych.
  Dievča si obtrelo holú podrážku o roh. Naozaj chcela vyskočiť z nádrže a utiecť. Je to taká priama bojovníčka.
  Christina spievala s hrdosťou:
  - Modrá hmla a všade klamstvo!
  Bojovníci sa chichotali... Ich video bolo veľmi sexi a erotické.
  A zbraň fungovala a strieľala. Na zastavenie ani nepomyslela. Všetci posielali šupku za šupkou. Rozbitie sovietskych pozícií na úlomky a úlomky.
  Zo zadných reproduktorov zaznela pieseň;
  Vojak je vždy zdravý
  Vojak je pripravený na všetko...
  A prach ako z kobercov,
  Odchádzame z cesty!
  A neprestávaj
  A nemeňte nohy -
  Naše tváre žiaria
  Lesklé čižmy!
  cez spálenú pláň,
  Za metrovým metrom
  Idú na Ukrajinu
  Centrum skupiny vojakov!
  A opäť padá sila prúdového bombardéra na sovietske pozície. A opäť sa vrhá deštrukcia a celé opevnené oblasti. A zbrane odlietajú všetkými možnými smermi.
  Niekoľko desiatok nemeckých tankov súčasne strieľa a všetko ničí.
  Gerda sa cíti ako Bagheera na love. Tu už bola zničená prvá línia sovietskej obrany. Ale vojaci Červenej armády sa stále hemžia a strieľajú na Nemcov.
  Medzi bojovníkmi sú aj priekopníci. Mladí leninisti dobrovoľne vstúpili do Červenej armády. Väčšina chlapcov je naboso a v šortkách. Nosia sa, rozruch.
  A priekopníci umierajú...
  Charlotte, ktorá viedla oheň, zavrčala:
  - A pionieri, to je tá vec, celá krajina sa pozerala!
  Vystrelila na Rusov a Christinu jedovato zasyčala:
  - Vyzeráme ako sokoly, vznášame sa ako orly!
  A opäť nasadila ohnivý úsmev. Nádherné dievčatá...
  Niekoľko nemeckých tankov sa presunulo do podzemia. A objavili sa v tyle sovietskych vojsk, vyvolali paniku a čmárali guľomety. Nacisti sa ukázali ako komáre z nočnej mory.
  E-50 videl pohyb tridsiatich štyroch cez optiku. Gerda vycenila zuby a začala ukazovať hlaveň. Sovietsky stroj s malou vežou T-34-76 a veľmi mobilný. Vyskúšajte tento a získajte ho. Dievča je už dosť skúsené, ale sovietske auto je stále na rozdiel od amerického Shermana.
  A vzdialenosť k Rusovi je takmer päť kilometrov.
  Dievča si poškriabe holú pätu, Charlotte ju pošteklí medzi prstami. Dievčatá sa chichotajú.
  Potom Gerda strieľa na ruské auto. Škrupina sa rúti veľmi blízko, takmer poškriaba brnenie... Ale stále minula. Gerda otrávene buchne do kovu päsťou.
  Magda hovorí svojmu partnerovi:
  - Zasiahli ste zbor! Bude ľahšie sa tam dostať!
  Gerda podáva joystick Magde a zašepká:
  - Tak to urob sám!
  Magda nadšene spievala:
  - Zem je v okienku, Zem je v okienku... - Dievča vzalo holými prstami joystick, stlačilo tlačidlo a pokračovalo v spievaní. - Zem je viditeľná v okienku!
  A jej projektil práve zasiahol základňu sovietskeho tanku. Auto prasklo a rozdelilo sa. Začalo to horieť ... Sovietske granáty praskli v lone.
  Magda potriasla holými prstami a zakričala:
  - Pozri, ako som na to prišiel! A ty hovoríš...
  Charlotte zasyčala a odhalila tesáky.
  - Hovoríme znova, v rôznych jazykoch!
  Objavili sa nové sovietske autá. Prvých išlo tridsaťštyri. Pohyblivé a početné autá. Potom sme prešli zo série BT. Toto je zastaraný typ húsenice s kolesami. Postupovali aj predpotopné T-26, ktoré nie sú schopné inak ako poškriabať nemecké pancierovanie. Výkonnejšie a ťažšie HF postúpili až na úplný koniec. A veľa pešiakov.
  Christina sa zachichotala a zavrčala:
  No, my im to ukážeme!
  Nemecké vozidlá spustili paľbu z veľkej vzdialenosti a snažili sa pritlačiť sovietsku pechotu k zemi. Ničili aj tanky a iné živé tvory.
  Na oblohe sa objavili aj sovietske útočné lietadlá: slávny Ilys. Zaútočili na nemeckú formáciu. Hitlerove stíhačky sa k nim rútili. Bolo to skutočné smetisko. Nemecké stíhačky XE-262, veľmi svižné a obratné s manévrovateľnosťou. Útočia na sovietsku techniku, tlačia ako železo.
  Charlotte opäť vystrelila. Dostal sa do sovietskeho BT a zavrčal:
  - Tento text nie je rozprávka... Rozprávka bude pred nami!
  E-50 zastavila a odrazila sovietsky protiútok. Nie veľmi skúsené velenie hodilo tankovú zálohu vlastne na porážku. A ruské autá dostali zásah - ako kurčatá v šupe. A poriadne s nimi bojovali.
  Gerda vystrelila, rozbila čelo tridsiatky a zasyčala:
  - Čo je Stvoriteľ - zranené peklo!
  Charlotte tiež vystrelila, keď našla cieľ, sovietske autá sa pohybovali v priamej línii a dievčatám sa podarilo vystreliť. A vôbec, tento štyri z fenoménov.
  Červená harpya spievala:
  - Náš jed zabije všetkých!
  A bojovníci pokračovali v streľbe, odhaľujúc zuby také silné a veľké ako kone.
  Christina tweetovala sebavedomo:
  - Náš jed zabije všetkých!
  Magda, ktorá trafila tridsaťštyri, zaštekala:
  - Toto je náš výsledok!
  Veronica, Oksana a Natasha spolu s ďalšími dievčatami opustili obkľúčenie. Prápor dievčat dostal rozkaz ustúpiť do tyla, pretože bojovníci nemali prakticky žiadne protitankové zbrane. Stalenida Pavlovna mala skúsenosti z vojny, slúžila ako dobrovoľníčka v Španielsku. A pochopil som, že pohraničné jednotky nedokázali odolať tankom série "E". Dievčatá však vyradili niekoľko transportérov, no samé utrpeli straty.
  Teraz sa prápor rozptýlil a ustúpil.
  Veronica, Oksana a Natasha, ktoré si zhodili topánky, odchádzali bosé a v ľahkých blúzkach. Sovietske jednotky nie sú pripravené na odrazenie kolón ťažkých tankov. A tankom E-50 jednoducho nie je čo preraziť. Jediná šanca je poškodiť koľaje. Ale v tomto stroji sú valce umiestnené na samostatných vozíkoch a je veľmi ťažké ich deaktivovať.
  Dievčatá sa pohybovali na východ cez les a v malých skupinách. Vyzerali veľmi dojemne. Vyhrnuli si nohavice a mali len svetlé košele. Dlhé, blond, mierne kučeravé vlasy splývali dole. Bosé nohy príjemne šteklí tráva a občas sa objavia hrbolčeky. Všetko vyzerá mimoriadne eroticky. Cez tenké košele presvitajú prsia.
  Veronika, ktorá hrabala trávu bosou nohou, otrávene hovorí:
  - Sakra, vojna sa práve začala a ty už musíš ustúpiť!
  Oksana, ktorej blond vlasy boli mierne ryšavé a cerila zuby, odpovedá:
  - A nemal som žiadne zvláštne ilúzie! Hitler dobyl takmer celý svet... Skúste s takým davom, zvládnete to!
  Natasha si potriasla snehobielymi vlasmi a povedala:
  - Každý sa chce páčiť... Ťažko sa s nimi vysporiadať! Byť verný nie je ľahké!
  Veronika prikývla. Jej vlasy sú také zlaté a krásne. Ona je skvelá.
  Victoria ich však dobehla. Červenovlasé dievča. Vlasy sú ako oheň. A taký dojemný. Zafúkal vietor a zdá sa, že vlaje proletárska zástava, také plamenné vlasy.
  Victoria si vyzliekla košeľu a odhalila trup. Prsia mala plné, bradavky šarlátové ako mak. Krásna bojovníčka. A jej silné, trénované telo je odhalené.
  Natasha sa zachichotala a tiež odhalila svoj trup, pričom si všimla:
  - A naše telá sú krásne... Sme len Amazonky!
  Veronika pokrútila hlavou.
  - Nie je to príliš radikálne - odhaliť hrudník! Musíte dodržiavať pravidlá slušnosti!
  Victoria pokrútila hlavou a pokrútila červenými kučerami.
  - V komunistickej spoločnosti - pravidlá morálky, pojem je relatívny. - Dievčina potriasla obnaženými prsiami, jej šarlátové bradavky sa veľmi zvodne leskli. - Byť nahý nie je hriech. Presnejšie povedané, pojem hriech je kňazský, ale naším krédom je oslobodenie od buržoáznej morálky!
  Natasha potvrdila a potriasla bujným a elastickým poprsím:
  - Bližšie k prírode! Bližšie k prírode! A prirodzená nahota!
  Oksana sa tiež usmiala a odhalila svoj trup. Vlastne, v letných horúčavách, aké príjemné je, keď sú prsia odhalené. A vietor ich fúka. Krásne dievča a nahota prichádza. Všetky dievčatá sú vyšportované, s postavami, obnažené telá bojovníkov vyzerajú veľmi harmonicky.
  Po ceste kráčajú krásne dievčatá. Sú tak rozkošné a veľmi príťažlivé.
  Veronica štebotala a krútila hlavou.
  Ale to vôbec nie je estetické!
  Victoria negatívne pokrútila hlavou.
  - Nie! Máme skvelé telá! A vyzeráme nahí jednoducho skvele!
  Natasha prikývla, vyskočila a povedala:
  - Bolo dobré byť nahý... Tu prišiel Iľjič so zbraňou!
  Oksana ju pohladila po hrudi a zaškrípala:
  - V skutočnosti je moje poprsie super!
  Victoria nadšene spievala:
  - Ach, dievčatá, a my sme nájazdníci! Peňaženky, peňaženky a ešte peňaženky! Videli sme doláre - hory zlata!
  Natasha triasla nahými prsiami a s úsmevom spievala:
  - Kedysi boli nahí, bosí, zlí!
  A všetci štyria vybuchli smiechom. Dievčatá bili bosými nohami, dvíhali obnažené opätky. Krásne bojovníčky. Za nimi sú batohy a útočné pušky PPSh. Roztomilí bojovníci, veľmi skvelí.
  Veronika potichu povedala:
  - Pred Bohom sme si všetci rovní... A budeme sa musieť zodpovedať za zhýralosť!
  Natasha sa zachichotala a odhodlane odpovedala:
  - Boh neexistuje! Toto je rozprávka!
  Victoria triasla nahými, opálenými prsiami a nadšene zvolala:
  - Boha vymysleli mocní tohto sveta, aby udržal ľudí v podriadenosti!
  Veronika negatívne pokrútila zlatou hlavou.
  Kto potom stvoril vesmír?
  Victoria sa zachichotala a odpovedala:
  - Vesmíry samotné rastú ako listy na strome. Vyrastajú z ničoho. Keď v ďalekom nekonečne strom vo vesmíre začal rásť od nuly a odvtedy sa objavilo mnoho vesmírov.
  Natasha sa zachichotala, vyplazila jazyk a poznamenala:
  - Je horúco! Môžeme si vyzliecť nohavice?
  Victoria podporila myšlienku:
  - Je to skvelý nápad!
  A všetky tri dievčatá sa jednomyseľne zbavili nohavíc a zostali v nohavičkách. A aké majú silné a svalnaté telá. Jednoducho úžasné a akrobacia.
  Oksana spievala s radosťou:
  - Šváb má tykadlá, dievča má nahé nohavičky!
  Len Veronica zostala s vyhrnutými nohavicami a košeľou. Vyčítavo odpovedala:
  - Nie je dobré byť takto nahý! Čo ak nás uvidia!
  Natasha sa zachichotala a odpovedala:
  - A nech aj vidia! Milujem vzrušovať mužov!
  Victoria sa zachichotala, potriasla takmer holými stehnami a odpovedala:
  - Muži sú odpadky - len svinstvo!
  A bosou nohou zasiahla čerstvú hubu, dodala:
  - Aké pekné je vziať žrebca a jazdiť na ňom!
  Oksana s úsmevom poznamenala:
  - Keď ťa hladia, je to milé... Hlavne, ak sú muži mladí, pekní...
  Natasha pripomenula dievčatám:
  - Pamätaj, chytili sme toho chlapca. Úžasné dieťa a určite má veľkú dokonalosť za svoje roky!
  Victoria si olízla pery a so žiadosťou v hlase povedala:
  - Bolo by skvelé to skontrolovať!
  Veronika urazene vyštekla:
  - Aké škaredé veci hovoríš! Nemôžete si takto robiť srandu z pocitov ľudí! Hlavne keď ide o nemčinu, ale chlapca!
  Oksana sa zachichotala a odpovedala:
  - Prepáčte, ale moje srdce je také zlé ...
  Natasha pohotovo potvrdila:
  - Nemci postupujú a ja chcem snívať o niečom dobrom! Napríklad o chlapcoch!
  Ryšavá Victoria so smiechom navrhla:
  - A čo ak naozaj chytíte mužov? Bolo to tak skvelé!
  Veronika stroho odpovedala:
  - Ženy zdobí skromnosť, nie arogantné obťažovanie!
  Victoria negatívne pokrútila ohnivou hlavou. Plieskala bosými nohami a štekala:
  - Nie! Nie je väčšie potešenie, vybrať si muža sama a vtiahnuť ju do postele. Ryšavá diabolka potriasla medenočervenými kaderami a pokračovala. - To je to, aby ste sa uložili do kríkov pre potešenie a nešli uličkou.
  Veronica stroho povedala:
  -Sex bez dôvodu je znakom blázna! - A dodal. - To je v rozpore s normami komunistickej morálky!
  Victoria nesúhlasila:
  - Lenin sám povedal - manželky by mali byť bežné!
  Natasha sa zachichotala a poznamenala:
  - No, nemôžem povedať, že som sa takto vrhol na mužov, ale je pekné hrať aktívnu úlohu! Ak si sami radi vyberáte, pre koho udriete! Ale z našej strany k tomu nedochádza.
  Victoria súhlasne prikývla.
  - Áno, máme len dievčatá ... Ale môžete sa dostať cez plot! - štebotalo dievča s veľkým potešením. - Sedliaci, mužíci... Naši muži horlivo lezú po bruchu!
  Veronika negatívne pokrútila hlavou.
  - Nie, to Lenin nikdy nepovedal!
  Natasha na protest zvolala:
  - Nie, presne to povedal Vladimír Iľjič! Za komunizmu bude všetko spoločné, vrátane manželiek!
  Victoria sa zachichotala a zamrmlala:
  - Ženy sú dobré... Muži sú ešte lepší! Eh, byť zajatý, byť tam znásilnený celou spoločnosťou.
  Dievčatá sa jednohlasne zasmiali. A Victoria s úsmevom dodala:
  - A potom ho zbili pažbami pušiek! A podpätky by boli podpálené jemným plameňom a posypané korbitom!
  Natasha kopla bosou nohou do hrbolčeka a zavrčala:
  - Opätky sú potešené, keď sú bité bambusom! Tu v Číne boli dievčatá a chlapci bití palicami po holých podrážkach. A milovali to!
  Victoria spievala s chuťou:
  - Aké mučenie v Hollywoode! Iba mačky, nie ľudia!
  Veronika múdro poznamenala:
  - Tu pôjdeš do pekla ... Budete mučení a päty vám spália nielen bambus, ale aj rozžeravené železo!
  Natasha spievala a pevne zatínala päste:
  - Čierny havran pri ďalšej bráne!
  Victoria, natriasajúc nahými prsiami so šarlátovými bradavkami, pokračovala:
  - Kolíska, putá, roztrhané ústa!
  Oksana, ktorej prsia sú tiež nahé a trasúca sa bokmi, odpovedala:
  - Koľkokrát po boji moja hlava!
  Veronica podporila impulz a dupala bosými nohami:
  - Z preplneného bloku na sekanie som letel tam, kde ....
  Natasha zúrivo zarevala a triasla nahými prsiami:
  - Kde je vlasť! Nechajte ich škaredo kričať!
  Viktória výpraskala a kričala, krútiac bokmi, sotva zakrytými priehľadnými nohavičkami:
  - A máme ju radi, aj keď nie je krásna!
  Oksana zasyčala a trhla holými opálenými kolenami:
  - Dôverujúci bastardi!
  Veronika s povzdychom povedala:
  - Sme sovietski pohraničníci. A rozprávame sa ako ohradové dievky. Je to možné...
  Victoria v odpovedi zaspievala:
  - Ďakujem, Stalin-vodca! Pre hlúpe, prázdne oči! Za to, že sme ako voš, nemôžete žiť!
  Natasha pohrozila červenému diablovi päsťou:
  - Nu, ty teda nie si chrt! Budete v špeciálnej sekcii!
  Victoria sebavedomo povedala:
  - Čoskoro prídu Nemci do Moskvy ... A Stalin už bude vzatý do klietky!
  Oksana sa zachichotala a namietala:
  Myslíte si, že výsledok vojny je vopred rozhodnutý?
  Victoria odpovedala celkom vážne:
  - Ako inak? Hitler má okupovanú viac ako polovicu sveta plus Japonsko a jeho kolónie. - Dievčina nahnevane dupala ladnou, bosou nohou. - A to nemáme ani poriadne tanky! Séria KV je paródiou na autá. T-34 je zjavne príliš malý. Ale normálny tank nevznikol! A pancierové granáty budú horšie ako nemecké!
  Natasha si ťažko povzdychla a zachrapčala:
  - S týmto musíme súhlasiť! Bohužiaľ, naše tanky sú stále také nedokonalé. A čo KV? Áno, zlomia sa...
  Dievčatá stíchli a ich hravosť opadla.
  V skutočnosti už prvé hodiny vojny ukázali, že T-34-76 nemá úplne spoľahlivú prevodovku a ešte viac séria KV. A čo je faul, čím je tank ťažší, tým je slabší na pohyb. A 200 mm čelné pancierovanie nestačí na to, aby udržalo náboje dokonca aj 88 mm kanónu Panther-2, a nie kanónu E-50.
  Ako sa nečakane ukázalo, nemecké autá sú rádovo silnejšie v čelnom pancierovaní a schopnosti zasiahnuť. A sovietska technika zjavne zlyháva.
  V reálnej histórii však Nemci vyhrali hneď v prvých hodinách a dňoch. Nemali však taký počet tankov a lietadiel a impozantné prúdové lietadlá. A neboli tam autá ťažšie ako dvadsaťdva ton. Vo všeobecnosti sa Nemci v štyridsiatom prvom roku ukázali ako prekvapivo slabí. A zároveň zvláštne bolo poraziť silnejšieho súpera. A teraz? Všetky tromfy nacistov: bojové skúsenosti, lepšia mobilita jednotiek, schopnosť preniknúť do obrany - sa zintenzívnili. A Fuhrer nie je tri a pol tisíc ľahkých a welterových tankov, ale desaťtisíce ťažkých. A prúdové lietadlo, ktoré v zásade nie je súperom vrtule.
  A Červená armáda je stále lepšie vycvičená na útok ako na obranu. A naučili vojakov poraziť nepriateľa na jeho vlastnom území a nie brániť svoje vlastné. Samozrejme, niektoré veci sa zlepšili. Molotovova línia bola dokončená. Toto je už plus. Obranná línia po technickej stránke je oveľa silnejšia ako v štyridsiatom prvom roku.
  Vojaci sú navyše stále lepšie mobilizované ako v reálnej histórii. A pripravený odraziť úder. Ale stále tréning v obrane nie je veľmi dobrý. Duch nie je príliš urážlivý. Letectvo úprimne prechádza. A úroveň výcviku pilotov sa s nemčinou nedá porovnávať. Ale Fritz má taký kolosálny zážitok.
  Pomer síl je oveľa horší ako v štyridsiatom prvom roku. Vtedy mal ZSSR štyrikrát viac tankov a lietadiel a aj tak padol. A teraz? Teraz majú Nemci výhodu v kvalite aj kvantite. Navyše v tankoch je kvalita oh, aká nápadná na strane nacistov. Áno, a tiež letectvo.
  Možno aj preto sú štyri dievčatá také pesimistické.
  Bojovníci vôbec nezačínajú.
  Natasha, ktorá stúpila na korene stromov a pocítila mravčenie v bosých nohách, si všimla:
  - Ukázali sme nepriateľom chrbát! Alebo možno by bolo lepšie vstať a zomrieť dôstojne!
  Victoria pokrútila červenou hlavou.
  Čo zmení naša smrť? Len nacisti sa budú chváliť novým víťazstvom!
  Veronika súhlasila:
  - Správny! Naša smrť len pridá fašistické vavríny! A mali by ste získať najnovšie zbrane a bojovať proti nacistom.
  Oksana skepticky poznamenala:
  - Ale ako? Proti E-50 žiadne zbrane!
  Dievčatá sa odmlčali ... A naozaj, aký druh tanku je E-50? Stroj s hustým rozložením, pod dva metre a veľkými uhlami sklonu pancierovania. Akási dokonalosť v stavbe tankov.
  Nová generácia strojov s hydraulickým stabilizátorom pištole. A brnenie je naklonené a boky, a čelo a korma. Typ drepu. V zásade je slabým miestom spodok trupu, ak sa dostanete medzi valce. Ale aj toto treba vedieť. Okrem toho Nemci visia na húseniciach a obrazovkách - poskytujú dvojitú ochranu.
  Fritz tak dostal optimálny tank, ktorý SU-100, stále vzácne samohybné delo, nemohol prijať.
  Pri ostreľovaní sovietskych pozícií boli použité plynové delá a bombardéry.
  Teraz však nad dievčatami preletelo útočné lietadlo. Jednoznačne hrozili, že krásky pochovajú.
  Keby ich len videli, samozrejme.
  Natasha odhalila tvár a povedala:
  - Všetky sme sviňa - Fuhrer nie je cool!
  A opäť vyslala úsmev smerom k nacistom.
  Victoria logicky a vtipne poznamenala:
  - Nie je to prvý bojovník, dokonca ani druhý!
  Oksana vážne poznamenala:
  - "Panther" -2 na palube je celkom možné vziať. Má len 82 mm panciera pod miernym sklonom. Pre nás to nebude problém!
  Veronica sa zachichotala a navrhla:
  - Možno by sme mohli vyrobiť taký tank ...
  Dievčatá kráčali niekoľko hodín bez zastavenia. Čas uplynul okolo poludnia. Môžete zastaviť a jesť. Ľuďom v ZSSR sa nežilo príliš ľahko, no situácia v hospodárstve sa zlepšila. Časť tovaru sa predávala za veľmi nízke prídelové ceny, časť za vysoké obchodné ceny.
  Tretia päťročnica z rokov 1938-1942 bola formálne dokonca preplnená. Dosiahlo sa to však predĺžením pracovného dňa a drakonickými trestami za absenciu. O to formálnejšie sú prvé dve päťročnice preplnené, no v skutočnosti to tak nie je. Vysoká miera inflácie umožnila manipulovať so štatistikami.
  Krajina sa však rozvíjala pomerne rýchlo. Možno nie tak rýchlo ako podľa oficiálnych štatistík, ale... Čísla rástli. Stavali sa továrne, rástla výroba najmä v strojárstve. Zvýšený hriadeľ a zbrane.
  Stalinovi sa podarilo vytvoriť silný priemysel, ale Fuhrer vyhral príliš veľa a nebolo možné sa s ním vyrovnať. Ukázalo sa, že zdroje sú úplne neporovnateľné.
  Ale dobrý guláš sa vyrábal už v ZSSR. A dievčatá to s radosťou zjedli spolu s cibuľou a chlebom.
  Natasha nahnevane poznamenala a prežúvala mäso:
  - No, prečo Fuhrer ešte nešiel do Japonska! A príďte k nám!
  Viktória, ktorá tvrdo udrela bosou nohou o háčik, odpovedala:
  - Hlúposť nepreniknuteľná!
  Oksana navrhla:
  - Myslím, že Fritz nás podceňuje! Ale v skutočnosti musíme celý tento Hitlerov balík roztrhať na kusy!
  Veronika s povzdychom povedala:
  - Nemali sme šťastie... Hoci vojna mohla začať v štyridsiatom prvom. To boli vtedy fámy!
  Victoria súhlasne prikývla, potriasla obnaženou hruďou a zasyčala:
  - Asi áno! Ale očividne Juhoslávia a úspechy Británie proti Taliansku zmiatli Hitlerove plány. Ale v skutočnosti to Fritzovi dokonca prospelo.
  Natasha rozdrvila mravca holými prstami na pôvabných nohách a súhlasne prikývla:
  - Určite! V štyridsiatom prvom roku by bola Tretia ríša bez ťažkých tankov a raketového delostrelectva pre nás úplne bezpečná. Trúfli by sme si naňho... A tak Fritz zvýšil latku.
  Dievča si ťažko povzdychlo.
  Victoria pozrela na Natashu. Na jej nahé, elastické prsia a pomyslela si: "no, aká krása," aké skvelé by bolo pohladiť ju. Ale nepovedala to nahlas - je to naozaj neslušné.
  Veronika logicky poznamenala:
  - História nemá konjunktívnu náladu... V skutočnosti by bolo lepšie udrieť v štyridsiatom roku, keď nacisti postupovali na Francúzsko. Potom sa moment - pohodlnejšie nestane!
  Victoria si pohŕdavo odfrkla.
  - A porušiť pakt? Stalin s tým nebude súhlasiť! Dal svoje čestné slovo neútočiť!
  Natasha sa zasmiala a poznamenala:
  - Ach, akí sme vznešení!
  Dievčatá dojedli chlieb, guláš a cibuľu. Pili kyslé mlieko z baniek. Pohli sme sa ďalej.
  Ich obnažené päty sa blýskali, zošediveli od prachu.
  Niekde bolo počuť hučanie motorov. Nemecké tanky sa pohybovali. Medzi nimi je najväčší E-100. Speerovi sa podarilo odmietnuť masívnejšie exempláre. Ale naozaj, prečo tank potrebuje dva sudy? Je lepšie urobiť dva tanky ľahšie s rôznymi hlavňami ako jeden s dvoma, ale ťažkými.
  E-100 je tiež mimo výroby, ale stále sa dá nájsť v sérii. Okrem toho Hitler tiež miluje mastodontov a nariadil ponechať celú sériu od E-5 po E-100.
  Pomerne masívny stroj E-75 so 128 mm a hmotnosťou osemdesiat ton. Zjednotené s E-50 v brnení. Je to sotva najlepší model, prakticky to bude ešte horšie. "Kráľovský lev" s 210 mm kanónom a vážiacim sto ton.
  Dievčatá vyliezli na vysokú borovicu a sledovali tanky. "Kráľovský lev" vďaka motoru s výkonom 1800 koní, celkom silný mastodont a svižný. E-100 je tiež vybavený výkonným motorom. Pohybuje sa aj Shturmlev s výkonným 500-milimetrovým raketometom. Je to jeden z najefektívnejších prelomových strojov.
  Osud samotného tanku Lev bol nejednoznačný. Objavil sa pred "Pantherom" a podarilo sa mu bojovať vo Švédsku, Švajčiarsku a počas pristátia v samotnej Británii.
  Hitler dobyl Švajčiarsko aj Švédsko, uvalil na Španielsko a Portugalsko dohody o zotročovaní. Títo boli nútení opustiť svoju národnú menu a prijať marku. Teda pod vplyvom nemeckého kapitálu.
  Tank "Lev" mal byť použitý proti Amerike. Ale príliš ťažké auto s nedostatočne rýchlo strieľajúcou zbraňou armáde nevyhovovalo. Prednosť dostal pokročilejší "Panther" -2. Toto vozidlo uspokojilo armádu svojimi zbraňami a jazdné výkony a najmä čelné pancierovanie sú viac než hodné. "Panther" -2 sa stal víťazným tankom vo vojne so Spojenými štátmi. A "Lev" sa používal veľmi zriedkavo. "Tiger" tiež nebol veľmi produktívnym tankom, ktorý sa sotva mohol rozsvietiť v bitkách na konci štyridsiateho druhého roku. A "Tiger" -2 je zastaraný a sotva má čas sa objaviť. Modernizovaný "Panther" -2 s hmotnosťou päťdesiat ton nebol v ochrane a výzbroji horší ako "Tigr" -2 a bol lepší v jazdných výkonoch s hmotnosťou o osemnásť ton nižšou.
  Bojová prax ukázala, že "Panther" -2 je výrazne lepší ako "Sherman" v bojových vlastnostiach, pričom toto vozidlo udiera z veľkej vzdialenosti, až tri a pol kilometra, a je prakticky nepreniknuteľný do čela a iba na blízko. rozsah je náchylný na stranu. A to zďaleka neplatí pre všetky modely Sherman.
  Amerika prehrala s nemeckými prúdovými lietadlami a Panthermi, ako aj so skorším E-25 - unikátnym samohybným delo, vysokým iba jeden a pol metra.
  USA kapitulovali...
  TRETIA ČASŤ
  Natasha si pohladila vlastnú jahodovú bradavku. A so žiarivým úsmevom povedala:
  - Ja, ty! On, ona - spolu celá krajina!
  Victoria podporované:
  - Spolu priateľská rodina! Jedným slovom sme stotisíc I!
  Oksana sa zachichotala a ukázala na mastodontov a poznamenala:
  - Tank "E" je veľmi krátky a podrepný. Získať ho bude ťažké.
  Veronika smutne zasyčala:
  - Boh žehnaj nám!
  Natasha sa zachichotala a štebotala:
  - V Amerike pre celú krajinu, v Amerike pre celú krajinu, v Amerike pre celú krajinu - príležitosti sú rovnaké!
  Ohnivá Victoria sa chichotá a reve:
  - Príležitosti sú rovnaké pre rôzne vrstvy spoločnosti!
  A ako chceš. A jej zuby sú nádherné, ako ukazujú.
  Oksana komentovala:
  - Keď sa Nemci odtrhnú, bude to s nimi z ich zásobovacích základní veľmi zlé!
  Veronica sa zachichotala a navrhla:
  Tak sa pomodlime!
  Natasha si pohŕdavo odfrkla a pokrútila hlavou.
  - Nie! Sme členmi Komsomolu, čo znamená, že sme ateisti!
  Victoria agresívne varovala:
  - A ja som vo všeobecnosti militantný ateista! A Boh neexistuje - to je medicínsky fakt!
  Veronika opatrne poznamenala:
  Ale nemôžete to dokázať!
  Victoria ako odpoveď agresívne zablikala svojimi smaragdovými očami. A zasyčal s úškrnom:
  - Môžem! Ak existuje Boh, musí byť zodpovedný. Znamená to starať sa o ľudí. - Rusovlasé dievča agresívne udrelo bosou nohou do kmeňa borovice. - Je možné si predstaviť fenomenálnu kozmickú myseľ, ktorá by sa nestarala o svoje stvorenie!
  Natasha pohotovo potvrdila:
  - To je všetko! Sme predsa Bohu ako deti Otcovi a on sa o nás nestará!
  Veronika opatrne poznamenala:
  Ale aj starostlivý otec trestá svoje deti...
  Natasha sa v odpovedi zachichotala.
  - Ale neznetvorte ich!
  Victoria nahnevane poznamenala:
  - Vo vašom Bohu naozaj existujú zvláštne spôsoby výchovy! Napríklad vzal a utopil celé ľudstvo a dokonca aj nevinné zvieratá. Vynára sa otázka, aké fašistické metódy?
  Oksana s úsmevom dodala:
  - A vôbec, večné trápenie v pekle... To je tiež očividná prehnanosť, pretože žiadne metódy spravodlivosti nemôžu ospravedlniť mučenie!
  Veronika zmätene roztiahla ruky a s povzdychom povedala:
  - Tiež si myslím, že Noemova potopa je prehnaná. Ale Zem bola pred Božími očami plná hriechu...
  Victoria sa zasmiala:
  - Áno, deti začali hrať žarty. Otec zobral guľomet a zastrelil tých, ktorí bľabotali, pričom nechal pod trávou len tých, ktorí sedeli tichšie ako voda. Ryšavka odhalila svoje veľké zuby. - Takto sa získa analógia!
  Veronika pokrčila plecami a potichu povedala:
  - Nie som kňaz, aby som dával odpovede na takéto otázky. Ale myslím si, že Boh mal na to dôvody.
  Victoria sa zachichotala a poznamenala:
  - Áno ... Z nejakého dôvodu bezdôvodne padli, len videli všetkých, ako keby zmizli!
  Natasha navrhla:
  - Možno je Biblia len židovská rozprávka. Prečo by sme tomu mali veriť?
  Oksana vyjadrila svoj názor:
  - V každom prípade si musíte zachovať česť. A s posmrtným rajom príliš nerátajte!
  Victoria sa zachichotala a poznamenala:
  - Áno... Kňazi radi rozprávajú príbehy! A nie veľmi atraktívne!
  Veronika potichu poznamenala:
  - Ale Ježiš Kristus je celkom príťažlivý obraz!
  Victoria sa zachichotala a pokrútila hlavou.
  - Takého pacifistu by som si nevzal!
  Natasha sa zachichotala a poznamenala:
  - Áno, človek si musí stáť za svojím... A čo učí Biblia? Udreli ťa po pravom líci - otoč ľavé!
  Veronica chcela povedať, ale bola zjavne v rozpakoch. A potom to Victoria vložila:
  - Naozaj zvláštna morálka. Buď nás Boh učí milovať nepriateľov, alebo potopí celé ľudstvo naraz. A ako sa to dá vysvetliť?
  Natasha si sama odpovedala:
  - Myslím si, že Bibliu napísali talentovaní vizionári!
  Veronica sa voči tomu lenivo ohradila:
  - Kto sa na to pozrie... Ale inak ako existenciou Boha nemožno vysvetliť vzhľad Vesmíru. - Potom sa dievča rozveselilo. Prešla holou, dlátovou nohou po kôre a pokračovala. - Čokoľvek by sa dalo povedať, ale je nemožné nájsť alebo vymyslieť presvedčivejšiu verziu pôvodu vesmíru, okrem toho, ako ho Boh stvoril!
  Natasha pokrčila plecami a spýtala sa:
  - A hlavná príčina zjavenia sa Boha?
  Veronica si povzdychla a odpovedala, strácajúc sebavedomie:
  - To je už axióma... Treba prijať vierou, že Boh existuje. A že existuje navždy a nemá žiadnu prvú príčinu.
  Natasha negatívne pokrútila hlavou.
  - Vierou prijať predvečnosť Boha? Ale môžem ponúknuť, že vierou prijmem večnosť vesmíru, ale bez Všemohúceho...
  Veronika logicky poznamenala:
  - Vyzerá to ako alogizmus. Ako je táto večná hmota a odkiaľ pochádza?
  Victoria okamžite odpovedala:
  - A čo je logické - Boh je večný... A odkiaľ sa vzal!? O to bezprostrednejšie všemocný a vševediaci?
  Veronika zúfalo odpovedala:
  - Vždy to existovalo... Prijímame to vierou! A ako je to možné - nepochopiteľné!
  Natasha poznamenala:
  "Skutočne, sme tu na rovnakej úrovni. Hmota musela nejako vzniknúť. A stane sa nemysliteľné. - Dievča sa uškrnulo a sebavedomo poznamenalo. - Ale stále zostáva otvorená otázka, prečo je na zemi toľko zla.
  Vojna pokračovala a nacisti vstupovali do sovietskych krajín hlbšie a hlbšie. A mali veľký úspech. A vyspelejšie a výkonnejšie vybavenie ako Červená armáda.
  A z východu zasiahli Červenú armádu zdrvujúce údery. Japonsko by nemalo byť zľavnené.
  Strašná rana dopadla na pokojný Vladivostok (na Ďalekom východe nebolo zavedené stanné právo). Väčšina lodí tichomorskej flotily bola odzbrojená v prístavoch, veľa námorníkov bolo presunutých aj na západný front. Na jednej strane boli útoky Krajiny vychádzajúceho slnka očakávané, no v praxi sa ukázalo, že neboli očakávané. Generál Yamamoto stavil na simultánny úder so všetkými silami, ktoré bolo možné použiť. Amerika, ktorá bola pomerne rýchlo porazená, nestihla potopiť veľkú väčšinu japonského námorníctva, bojové lode predstavovali obzvlášť impozantnú silu.
  Kapitán prvej hodnosti Vasilčikov práve v túto predvečernú hodinu hral karty s ostatnými dôstojníkmi flotily. Chlapi boli ešte dosť mladí, nechali ich tu, aby sa uistili, že lode úplne nezhnijú. Vasilčikov ako jediný z nich zacítil pušný prach, z Leningradu ho previezli kvôli potrebe liečiť sa na ťažký zápal pľúc, chytený vo veľmi zamračenom meste. Kapitán prvej hodnosti, alebo ak bol preložený k pozemným silám, plukovník, si užíval ticho Vladivostoku, jeho prekvitajúcich ulíc. Zima prešla, apríl prešiel s radosťou, bolo nádherne, teplo, jún nebol v strede, ale v tropickom pásme. Dôstojníci trochu popíjali, dobrá vodka v námornom obchode je na dnešné pomery (predvojnová inflácia znehodnotila rubeľ) takmer lacnejšia ako mlieko.
  Náladu nám však pokazila správa, že ďalší karavan s americkým gulášom nepríde, v dôsledku čoho občerstvenie zdraželo a namiesto jemného texaského teľacieho mäsa sme museli zjesť už aj tak nudnú rybu s kyslou uhorkou. . Dôstojníci sa niekoľkokrát pokúsili preložiť rozhovor na tému vojny a požiadali o rozhovor o určitých bitkách, ale Vasilchikov zostal ticho a odklonil rozhovor na stranu. Nakoniec, keď ho konečne dostali, zaštekal:
  - Pošlú vás na front, tak spoznáte Kuz'kinovu matku. Pochopte, že pušný prach nevonia po parfume, ale po mŕtvolách!
  Veľmi mladý námorný poručík (práve dostal epolety, po polročnom výcviku, do ktorého nastúpil hneď zo školy) skočil:
  - To je ten, kto nám chýba! Ženy! Krásna žena! Prečo sedíme sami, veď mesto je plné osamelých dievčat.
  Chlapci jasali:
  - Samozrejme, poďme hľadať dievčatá.
  Dôstojník spieval romancu:
  - Aké je dobré ľahnúť si do trávy a čo je chutné jesť! Zariaďte prestavbu v kúpeľnom dome a zavolajte mladé dievčatá!
  Vasiľčikov kričal na rozzúrenú mládež:
  - Vonku je zákaz vychádzania a dievčatá po tvrdej práci spia! Nie každý má to šťastie, že dostane také zlodejské miesto, blažené, keď sa okolo leje pot a krv.
  Dôstojník škádlil:
  - Pušný prach páchne nie po liehovinách, ale po mŕtvolách, len pre radových vojakov, velitelia majú plynové masky s filtrom!
  Vasiľčikov sa zamračil.
  - Filozof! Typický Spinoza, zostáva len naučiť sa stlačiť spúšť jazykom! A bude to: pa! Slabiny! Slabiny!
  Policajti sa smiali, dokonca sa začali triasť aj okná. Vasilchikov dodal:
  - Tvoj jazyk je skvelý, keď je myseľ súpera malá!
  Mladší dôstojník zamrmlal:
  "Dosť bolo, poďme sa napiť!"
  Ostatní bojovníci zarevali:
  - Správne, nalejte! Do svitania si, samozrejme, vystačíme s vodkou, ale bude aj dosť občerstvenia do pekla!
  A ohnivá voda naliata do pohárov! Áno, tak to začalo vrieť a peniť, zneli obscénne, obscénne pesničky.
  Dvere sa náhle otvorili a miestnosť sa zdala byť zasiahnutá hurikánom. Vysoké ohnivé dievča priskočilo k dôstojníkom a z celej sily rozbilo tehlovú stenu nedopitou fľašou vodky. Dievča zakričalo:
  - Alkoholici a borci! Celá krajina pracuje, alebo bojuje, ste blažení ako prasatá. Zabudol na svedomie a česť! Niet divu, že Lenin povedal: opitosť je najhoršia zo všetkých nerestí, jej mimoriadna deštruktívnosť vo verejnej sfére!
  Mladší dôstojník bol už dosť opitý, prižmúril oči a zakričal späť a schmatol prázdnu fľašu:
  - Ty sviňa, vypadni odtiaľto! Teraz budem!
  Dievča si krátko udrelo špičku topánok pod koleno. Úder sa zdal ľahký, bez dosahu, ale mladík zavýjal a potopil sa. Fľaša spadla a rozbila sa. Všetci zalapali po dychu, Vasilčikov zvolal:
  - Áno, to sú znaky Anny Vedmakovej, pilotného esa v Španielsku a Fínsku. Má legendárne vlasy, farby ohňa! Vitajte, veliteľ letky...
  Zaklínač prikývol.
  - Stále som v hodnosti majora a prvé eso pilota získalo hviezdu hrdinu ZSSR. Práve dorazila na svojej stíhačke MIG-5. Zatiaľ čo zvyšok eskadry je na východnom fronte. Bol som poučený... No, nie je to vaša vec, že som bol poučený. V každom prípade potrebujem, aby váš torpédoborec okamžite zdvihol americkú vlajku a odišiel na more.
  Vasilčikov bol prekvapený:
  - Prečo náš?
  Zaklínačovi zažiarili zelené oči.
  - Pretože toto auto je vyrobené v USA. Bol vám doručený v rámci Lend-Lease a potom postupujte len podľa mojich príkazov.
  Vasilčikov sa uškrnul:
  - Plukovník poslúchne majora a dokonca aj z iného oddelenia. Máte autoritu.
  Vedmaková podala dokument s pečiatkou NKVD a podpisom podpredsedu veliteľstva a predsedu Rady ľudových komisárov, šéfa tajnej polície - maršala Beriu.
  - Pochopil! A bez ďalších okolkov ma budeš len poslúchať! Čo bude inak, nepoviem: nemáš päť rokov!
  Vasilčikov sa uklonil:
  - Dobre! Torpédoborec je v pohybe, treba len zdvihnúť námorníkov z kasární a o dve hodiny vyplávať.
  Vedmáková chytila mladého dôstojníka za vlasy, bola od neho o hlavu vyššia a jednoznačne silnejšia:
  - Aký borec a pijan! Prečo máte taký rozpadnutý tím! Tento chlap vyzerá skôr ako palubný chlapec než ako dôstojník. Možno na začiatok dobre rozfúkať, aby vyšiel všetok chmeľ.
  Vasilčikov bol v rozpakoch:
  - Toto je paša Kolobkov. Do kurzov ho posielali priamo zo Suvorovovej školy podľa skráteného programu. Je to ešte celkom chlapec, o dva mesiace má narodeniny šestnásť rokov.
  Witcher sa uškrnul:
  - Wow! V pätnástich a už dôstojníkom! To je to, čo robí zrýchlenie! A nevedel som, že mlieka už dostávajú tituly.
  Vasiľčikov pokrčil plecami.
  -Na komunistickom fronte deti vyrastajú skoro! Navyše sa mu stal príbeh, ako napísal najlepší príbeh o fantastickej obrane Moskvy, a Žukov si to všimol a poradil mu, aby preložil chlapca z kadetov na dôstojníkov.
  Zaklínač sa zlepšil:
  - Dobre! Nie je to zlé, že nie je hlupák, ale už nepije! Cítim to a môj nos je ako pes, okamžite pod tribunálom! V skutočnosti za to zaplatíte. Už muž v strednom veku, ale sám sebou.
  Vasilčikov zakašľal:
  - V skutočnosti mám tridsaťdva rokov, ale už som bol šesťkrát zranený v Španielsku a Fínsku, takže vyzerám starý ...
  Vedmáková chcela niečo povedať ako odpoveď, keď zrazu predúsvitové ticho prerušil obludný rev. Akoby z neba padali ťažké balvany, okenné sklo odrazu prasklo. Črepiny krúp búšili po stole a dokonca dopadali do rúk a tvárí opitých dôstojníkov. Zaklínač zakričal:
  - Všetci okamžite von.
  Vasiľkov v odpovedi zakričal tak, že si takmer roztrhol hlasivky:
  - Toto sú dvanásťpalcové náboje! Zdá sa, že japonské bojové lode sú na love, to znamená.
  Vedmáková nahnevane udrela čižmou o stenu:
  - Začalo, ale nie tak, ako sme plánovali! Vôbec nie! Sakra, musíme okamžite vziať letku k moru a potopiť flotilu krajiny opíc s prižmúrenými očami.
  Vasilčikov zamrmlal:
  - Zbrane sú len na mojom torpédoborci a na niekoľkých malých korytách. Ani nemáme odpoveď.
  Vedmáková ukázala päsť:
  - No, mali by ste mať pobrežné delostrelectvo! Veď nie všetci boli poslaní na západný front, rovnako ako letectvo. Veď o tom, že Japonsko môže kedykoľvek vstúpiť do vojny, sa hovorí už roky.
  Vasiľkov chcel niečo povedať, ale opäť to zahučalo, pršali úlomky. Siréna kvílila a varovala pred príletom lietadiel. Vasilčikov vstal a zakričal cez rev Zaklínač:
  - Máme letectvo a pobrežné batérie, aj keď nie v kompletnej súprave, sú k dispozícii. Poďme si odpovedať!
  Pilot zavrčal, keď bežala ulicami:
  - Len by som bežal k svojej stíhačke a zasadil by som týchto Japoncov, nebude sa mi to zdať dosť. Stále budú platiť za Tsushimu a Muden.
  Vasilčikov súhlasil:
  - Áno, zaplatia! Áno, aj s percentami!
  Ozvali sa výbuchy a oneskorené cvrlikanie protilietadlových zbraní. Vo všeobecnosti bola väčšina protivzdušnej obrany Vladivostoku stiahnutá v štyridsiatom prvom roku, aby sa posilnila obrana Moskvy (Očakávalo sa, že Hitler zaútočí, ale potom to prešlo!), Takže niekoľko bodov komára -dom krajiny vychádzajúceho slnka akoby nevenoval takémuto "hluku" veľkú pozornosť. Japonské strmhlavé bombardéry zhadzovali jarné "darčeky" s prenikavým škrípaním. Úder zasadil mestu aj flotile. Japonské lietadlá nie sú príliš veľké, ale svižné, ale bojové lode sú naopak mohutné. Američanom sa zatiaľ podarilo potopiť len dve takéto krásky a tí, čo prežili, spolu s krížnikmi ničili pobrežie. Silne to pripomínalo darebný útok Krajiny vychádzajúceho slnka 27. januára 1904. Len vtedy nebolo letectvo.
  Vasiľčikov mal pocit, že sa dusí od behu. Nie je to superman, ale jednoduchý človek s chorými pľúcami, zachytený v ťažkej situácii. A vo Vedmakovej ho o veľa nepredbehla. Zaujímalo by ma, koľko má rokov, sotva viac ako tridsať, jej prsia sú veľké a ramená široké ako mužské.
  Vedmáková sa zrazu otočila a mávla rukou:
  - Neutekaj starec, nasleduj ma! - skríkla takou silou, že jej zvuková vlna udrela až do uší. - Dostaňte torpédoborec čo najskôr na more.
  Neďaleko duneli výbuchy, pršali trosky, jeden z nich dopadol priamo na Vedmákovu a tá ho mechanicky zachytila rukami. Pilotka sa cítila ako brankárka, ktorá úspešne vyhrala penaltu, úlomok bol guľatý, teplý a vyzeral ako lopta. Anna zrazu pocítila, ako jej po rukách steká niečo tekuté. Dievča sa pozrelo na úlomok a potom aj jej železnému bojovníkovi, zocelenému troma rokmi vojny (Spolu so Španielmi), sa zdvíhala nevoľnosť. V rukách mala detskú hlavu. Chudák dievča (to vidno z krátkych vrkočov s vydlabanými očami. Vedmáková opatrne položila hlavu na popraskaný asfalt a prekrížila sa:
  - Nemal si čas hrešiť, nie žiť! Niet však väčšieho hriešnika ako Boh, preto niet väčšieho hriechu ako ľahostajnosť voči utrpeniu detí.
  Opäť rev a úlomky, jeden zasiahol dievča do topánok a poškrabal kožu. Vedmáková sa už chcela otočiť a ponáhľať sa čo najrýchlejšie na dráhu, kde jej MIG trpezlivo čakal na agresívnu hostiteľku, no...
  Ostrý ako čepeľ dýky, pohľad bojovníka rozoznal neznesiteľnú grimasu bolesti na tvári kapitána prvého stupňa Vasilčikova, keď jeho horná časť odtrhnutého tela vyletela vyvrhnutá tlakovou vlnou. Samotné dievča sa úlomku ledva vyhlo. Už si svojho času akosi zahákla po líci, dokonca aj počas leteckej bitky v Španielsku. V dôsledku toho zostala hlboká jazva, ktorá na dlhú dobu kazila jej vzhľad. Pravda, na Sibíri ju zoznámili s jedným veľmi silným čarodejníkom, ktorému sa pomocou mastí a vzývaním duchov podarilo vyliečiť, ako keby nikdy nebol, túto ranu a ešte pár ďalších. Vedmáková mu za to dala svoju nevinnosť, poznajúc radosti žien. Potom dievča chytilo najmenšiu príležitosť uhryznúť šťastie lásky s mužom, čo bolo v svätých sovietskych časoch veľmi ťažké, dokonca aj s jej satanskou krásou a schopnosťou pokúšať. Zmyslom samozrejme nie je ani tak presvedčiť muža, ale zabezpečiť, aby sa o tom organizátor párty nedozvedel. A podvodníkov všetkých druhov je toľko, že ich šmejd, šmejd a šmejd, ženie ďalej. Takže naozaj nezrýchlite, ak je vám vaša kariéra drahá. Ale asi pred štyrmi mesiacmi, keď bola ocenená hviezdou hrdinu, za dvadsiate piate zostrelené fašistické lietadlo v rade: stretla sa v Berii. A v celej sovietskej elite nebolo väčšieho sukničkára ako šéf tajnej a otvorenej polície.
  Vedmáková bežala ako dráha. Navyše, čo sa jej stáva málokedy, zamiešala ulicu v neznámom meste, v dôsledku čoho len zväčšila vzdialenosť.
  Pilot utiekol a spomenul si: Beria bola vynaliezavá v posteli, ale nie jej vkus, plešatá, brucho, nie Apollo. Nikdy sa teda nestal jej milencom. Vo všeobecnosti sú reči o tom, že Beria znásilňoval ženy, jasnou nadsádzkou. Ak mu bolo povedané rázne nie, druhý muž Červenej ríše sa spravidla neuchýlil k nátlaku. Hoci kto si z dievčat trúfne povedať nie takému monštru? Kat Ruska číslo jeden!
  Tu sa však stala dôverníčkou Lavrenty Palychovej. Vo všeobecnosti sa stala jednou z prvých dobrovoľníčok, ktoré bojovali v Španielsku. V skutočnosti sa tejto občianskej vojny zúčastnilo len málo sovietskych pilotov. Zdá sa, že samotný Stalin si víťazstvo socialistov nijako zvlášť nepraje. A čo je logické, vo Francúzsku zvíťazili socialisti, zdanlivo ľavičiari a vzťahy so ZSSR sa len zhoršili. Ale zároveň, vzhľadom na to, že Franco je fašista a buržoáz a ľudová vláda Španielska sa zdá byť ľavicová, nebolo možné úplne ignorovať žiadosti o pomoc. Áno, sovietski piloti potrebovali získať skúsenosti, vyskúšať nové vybavenie. Spočiatku vojna pokračovala s rôznym úspechom, ale potom sa Francovej armáde s podporou talianskych a nemeckých jednotiek podarilo dobyť Katalánsko. Bitka vo vzduchu bola spočiatku vyrovnaná, no potom sa objavil slávny Messerschmitt. Hneď v prvej leteckej bitke Vedmakova pocítila silu tohto lietadla v porovnaní s IL-16. Najmä rýchlosť, rozdiel sto kilometrov za hodinu, umožňovala fašistickým letcom, aby si sami vybrali, kde, ako a kedy sa zapojiť do boja. Po druhé, výzbroj 20 mm vzduchového kanónu mohla zostreliť preglejku IL-16 na veľkú vzdialenosť, zatiaľ čo ME-109 s nepriestrelným čelným pancierovaním zadržal výstrely z 9,6 mm guľometu sovietskej stíhačky. Preto na zničenie Messera bolo potrebné buď zaútočiť zozadu, alebo ak ste mali veľké šťastie dostať sa do motora, alebo priezoru. Treba si uvedomiť, že aj Nemci mali oveľa lepšiu komunikáciu a pôsobili harmonickejšie. Vedmáková bola dvakrát zostrelená a na tretíkrát bola vážne zranená a zajatá. Časy boli vtedy kruté, ale keďže vojna už bola prehratá, Madrid padol, Hitler na znak dobrej vôle a plánovania spojenectva so Stalinom nariadil návrat sovietskych zajatcov do vlasti. Vedmáková strávila v zajatí len mesiac, bola umiestnená v nemocnici pre dôstojníkov, dobre živená a postaraná. Nikto nebil ani neznásilňoval, možno sa nacisti a Frankov režim snažili ukázať celému svetu ako humanisti na rozdiel od krvavého tyrana: Stalina! Po návrate do vlasti však zo všetkých bývalých vojnových zajatcov zostala na slobode iba jedna Vedmáková.
  Pravda, rozkaz vydaný pre jedinú zostrelenú taliansku stíhačku bol zbavený. Ale zostala v armáde a dokonca sa zúčastnila vojny s Fínskom. Krajina Suomi mala vo svojej leteckej flotile iba 118 zastaraných preglejok. Dievča sa takmer nezúčastňovalo leteckých bitiek, viac sa venovalo prieskumu, dostala rozkaz, zdá sa, že jeden jednoplošník, napriek tomu zostrelila, ale nezapočítalo sa to.
  Witcher zrazu strčil do ohňa. Zbombardovaná mestská nemocnica bola v plameňoch. Obraz je skutočne apokalyptický a ženy, deti a starí ľudia horia zaživa. Tu dieťa padlo rovno do ohňa a všade naokolo sa ozýval strašný rev a stonanie.
  Vedmáková zacítila v hlave trúby archanjelov a vrhla sa do plameňov. Ohnivé jazyky olizovali dievčaťu holé ruky a otvorenú tvár, ale pilot sa pohyboval tak rýchlo, že sa jej podarilo dieťa chytiť a vytiahnuť ho z objatia skazy.
  Dievčatko vyskočilo a na koži pocítilo len jemné svrbenie a vrhlo pohľad na dieťa. Žiaľ, už bolo neskoro, chlapec sa udusil, plamene mu vtrhli do pľúc, na okrúhlej tvári sa mu popálili popáleniny. Takéto roztrhané pľuzgiere na koži sú jemnejšie ako púčiky sedmokrásky. Zaklínač zakričal:
  - Tu je ľudský chaos!
  Čižmou narazila do kopy odpadu, potom sa ponáhľala pomôcť, koho ešte možno zachrániť. Bolo to ako kobra tancovať medzi plynovými horákmi, dievča sa veľmi bizarne vykrúcalo a tancovalo. Popálila sa, čižmy sa jej roztopili, tunika zuhoľnatená, no ona ďalej tvrdohlavo bojovala za každú slzu dieťaťa, za každý úder malého srdca, za každý krehký život, no pre krajinu taký potrebný! Čižmy sa rozpadli a teraz dievča tancovalo vo víroch plameňov s holými, očarujúcimi nohami. Bola mučeníčkou, ale nielen mníškou, ktorá sa mučila pôstmi a bičom, čo neprospieva ani Bohu, ani ľuďom, mučeníčka-bojovníčka zachraňujúca konkrétne životy. Nohy pilotky boli pokryté vrstvou malých pľuzgierov, no od bolesti sa pohybovali ešte rýchlejšie a presnejšie.
  Kapitán lekárskej služby vytiahol z tašky veľké topánky a zakričal na ňu:
  - Vezmi si ich, rýchlo si ich obleč! Staneš sa tak zmrzačeným.
  Pilot okamžite odpovedal:
  - Je lepšie stať sa fyzicky mrzákom, ako byť morálne čudák! Ani sekundu pre seba, všetko pre čelo, všetko pre víťazstvo!
  Kapitán lekárskej služby odpovedal:
  - Toto je skutočný sovietsky muž!
  Čarodejnica zakliala:
  - A čo stojí za to zachraňovať ľudí!
  Kapitán si vzdychol.
  - Mám protézy, namiesto nôh!
  Vedmáková, ktorá vytiahla ďalšie dievča s polopopálenou tvárou a v bezvedomí, kričala:
  Aký krutý je Boh!
  Kapitán pokrčil plecami.
  Nie je to vina Boha, ale ľudí!
  Vedmaková namietala:
  - To je to isté, ako keby ste povedali - nie rodičia za to môžu, ale deti!
  Kapitán chcel niečo povedať, ale oblaky dymu sa mu dostali do hrdla a nahnevane zakašľal.
  Bosé dievča zakričalo:
  - Som čarodejnica a niet krajšieho povolania!
  A s odhaleným opätkom pokračovala:
  - Adolf nech je v zlej truhle pozdrav a kytica!
  Bikini bojovníci pokračovali v napredovaní. Nacisti obišli Brestskú pevnosť a zapchali kotol. Tank E-50, pohybujúci sa východným smerom.
  Gerda nadšene spievala:
  - Som také skvelé dievča! Všetkých nepriateľov lámem ako cencúle ... A v mraze, bosý, smelo, že aj iskry lejú spod nôh!
  Charlotte sa zachichotala, vrazila si tridsiatku do tela a nadšene zvolala:
  - Nie je dôvod pochybovať o vlasti! Bojovníci sú tvrdší ako muži!
  Christina tiež stlačila gombík bosou nohou a zúrivo prezradila, pričom vyrazila sovietske delo. Takže aj kufor vypadol:
  - Príjmy sú vysoké ako vrcholky hôr!
  Magda vypálila svoje delo po jednom. Bol 105 mm a v najnovšej modifikácii smrteľný, bol dosť rýchlopalný, strieľal desať rán za minútu.
  Dievča stlačilo holé prsty a zašepkalo:
  - Percento v línii budúcnosti danej ...
  Gerda buchla do sovietskeho tanku, rozdrvila pancier a zakričala:
  - Uvidíte sami!
  Udrela a Charlotte, pomocou holých prstov, s divokým, šialeným revom:
  - Vlasť je nám teraz bližšie!
  Christina tiež vystrelila prstami svojich holých, opálených nôh a vydala:
  - Pozdravte slnko s nami!
  Magda tiež zabuchla a stlačila si holú pätu. Rozbila sovietske delo na plávajúce úlomky a spievala:
  - Vlasť je najsilnejšia!
  A bojovníci budú revať ako byvoly na bitúnku. Four má veľmi rád mužov. Naozaj im to pristane. Prečo nie? Sú také krásne a agresívne. A milujúci. A ten človek je pes, stačí zavolať. A budete mať všetko, vrátane peňazí. A tieto ženy sú fyzicky veľmi silné. A mužskú dokonalosť trávia šialeným temperamentom. A neustále potešenie.
  Na muža netreba čakať celý rok - a predsa si vás orgazmus nájde!
  Gerda to vzala a zarevala, strieľala na sovietsku tridsiatku a strhla vežu:
  - Som skutočný rytier záhuby!
  Christina vyplazila jazyk a hrozivo zakričala:
  - A môj úsmev je ako u pantera!
  Charlotte hovorila agresívne, triasla päsťou a stláčala joystick holými prstami.
  A čakajú nás veľké zmeny!
  Magda štebotala a kričala:
  - Sme stelesnením hetaery!
  Gerda sa zachichotala a odpovedala:
  - Aké je to dobré, keď vás hladia ruky pekných mladých mužov!
  A dievča si predstavilo, ako jej dlane hrabali po jahodových bradavkách. Je to naozaj úžasné. A šteklivý a vzrušujúci. A veľmi pekné.
  Gerda strieľala na sovietsky SU-85. Havarovala s autom, štebotala a búchala bosými nohami do brnenia:
  - Ach, dubové dámy, dubové dámy!
  Charlotte agresívne potvrdila, nafúkla líca a natriasala plné prsia.
  - Duba! Dub! Duba dámy!
  A ako to vezme a bude sa smiať ... Akoby zvony zvonili. A jeho hlas je taký žiarivý.
  A jej obeťou bola 76-milimetrová ruská zbraň. Zbrane sú dosť archaické.
  Christina sa zachichotala a zakričala:
  -Budem revať a lámať sa!
  A holými prstami nasmerovala aj projektil na nepriateľské auto.
  Aká je krásna. Zlato a meď sú skvelé!
  Magda je úplne zlatá, keď s nadšením spieva:
  -Peštec stále plače ...
  Potom sa otočila okolo sovietskej tridsaťštvorky a smutne spievala ďalej.
  - Je cudzinkou v Berlíne!
  Gerda odpovedala. Holými prstami na nohách stlačila tlačidlo joysticku a zostrelila sovietsku húfnicu.
  - Berlín je hlavné mesto sveta!
  Charlotte v odpovedi sebavedomo zamrmlala:
  - A Londýn je hlavné mesto Paríža!
  A klince na sovietsky T-26. Stroj, aj keď nie je veľký, sa považuje aj za tank.
  Christina ho vzala a dala preč, roztočila bicykel bosými nohami:
  - A Paríž je hlavné mesto Ríma!
  Potom, len čo sa zasmeje... A so smaragdovými očami sa prevŕta všetkými bojovníkmi v rade. A zároveň sa usmievať a žiariť zubami. Ale vôbec, ako bude brať a narážať na sovietske tanky. Na tridsiatke zbúra polovicu veže.
  A po nej to vezme Magda a zapáli granátom. Teda projektil. Podľa SU-76. Už jasne zastarané auto, ale stále uvedené.
  A štebotal:
  - A Rím je hlavné mesto Miami!
  Je to naozaj smiešne. Dievčatá sa však nechali príliš uniesť. Nevšimli si, ako sa k nim priplazila dvojica vojakov sovietskej armády so zväzkami protitankových granátov a vyhodili koľaje do vzduchu. A ako to zaberie a vybuchne. Valce praskli a E-50 stratila svoju pohyblivosť.
  Musel som si dať opraviť auto.
  ČASŤ ŠTVRTÁ
  Bombardovanie utíchlo, no ostreľovanie pokračovalo. Lodné delá majú slušnú zásobu nábojov, paľba však teraz smerovala skôr na odzbrojené sovietske plavidlá. Yamamoto pochopil, že dominancia na mori prenesie iniciatívu v tejto vojne na Japonsko na dlhý čas. A stavať lode je tento proces drahý a dlhý, hoci napríklad ponorky sa možno ľahšie pečiatkujú. S tým treba, samozrejme, tiež počítať, no dôležité je rozbiť štruktúru. Admirál Jamamoto, najmocnejší muž Japonska po cisárovi Hirohitovi, sa cítil ako boh. Skutočný boh, tak náboženstvo krajiny vychádzajúceho slnka učilo, že najlepším spôsobom zbožštenia je vojenská zdatnosť! A teraz mohol veľký veliteľ svojvoľne mučiť a rúcať priestor okolo seba.
  Nad Vladivostokom sú dlhé kilometre husté čierne oblaky dymu, horia tu sklady ropy a palivové sklady. Stovky, tisíce ľudí sú spálené, do pekla, no, potom, ako sa nemôžete cítiť ako boh, ktorý sa pomstil Rusom za stáročia ponižovania, veľký ľud je nútený schúliť sa v sérii ostrovov tak malých v porovnaní s rozlohy Ruska. Teraz sa ruská flotila potápa a na rozdiel od peruánskeho prístavu neopustia jediné plavidlo.
  Počas bitky o Khalkhin Gol navrhol Jamamoto zasadiť podobný úder Vladivostoku, pre ktorý bol vypracovaný podrobný plán. Hitler však nečakane uzavrel mier so Stalinom. Vo všeobecnosti, idiot Hitler, začal masaker Židov a tým proti sebe postavil Poľsko aj krajiny Západu. A prečo to potreboval? Chceli ste získať židovské bohatstvo? Ale bolo lepšie stať sa najprv svetovou veľmocou, poraziť ZSSR a možno až potom ďalšie krajiny. Západ sa ľahšie získava vďaka tomu, že jeho mentalitu oveľa menej charakterizuje fanatizmus a sklon k sebaobetovaniu. Je známy aspoň jeden prípad narážania amerických pilotov? Je pravda, že došlo k niekoľkým kolíziám, ale s najväčšou pravdepodobnosťou ide o nehodu.
  Rusi sú fanatickí, čo je zvláštne, pretože pravoslávna viera neschvaľuje samovraždu a už vôbec neberie do úvahy, že cestu do raja si človek môže zarobiť zbraňami. Vo všeobecnosti je Kristovo učenie podľa jeho názoru mimoriadne hlúpe a nepraktické. On Yamamoto čítal Bibliu a žasol nad hlúposťou ľudí, ktorí považovali za takého pacifistického Boha. Napríklad učí: udrú ťa po pravom líci - otoč sa doľava, pýtajú si jednu košeľu - daj dve, miluj svojho nepriateľa! Len duševne chorý človek môže považovať Krista za Boha. Takéto náboženstvo je dobré len pre otrokov, spútaných vazalov. A musela tomu veriť celá Európa a polovica sveta.
  Je pravda, že Ježišovo učenie, napriek tomu, že odmieta zásadu Starého zákona, oko za oko, a učí vás milovať svojich nepriateľov, nezabránilo Britom dobyť tretinu celej planéty a vytvoriť tzv. najrozsiahlejšie impérium v dejinách ľudstva. A to aj napriek religiozite Británie, kde sa Boh spomína dokonca aj v štátnej hymne. Je zvláštne, že americkí prezidenti prisahajú na Bibliu, no napriek tomu bombardovali japonské mestá napalmovými bombami a zaživa upálili tisíce žien a detí. Navyše, civilisti boli zabití nie náhodou, ale úmyselne, bola to taktika terorizovania civilného obyvateľstva: podkopávanie ľudských a ekonomických zdrojov.
  Japonci ale USA najprv nebombardovali, pred nemeckou inváziou sa počas celej vojny prebil iba jeden bombardér a zabil len šesť civilistov. A samurajom pripisujú aj zvláštnu krutosť. Koniec koncov, on Yamamoto, ak by chcel, mohol preraziť s bombardérmi do amerických miest, najmä po porážke yankeeskej flotily pri peruánskom prístave. Áno, Európania sú morálni bastardi. Majú zvrátené chápanie, vieru, učenie a nerobenie!
  Nie tak v Japonsku! To, čo nás učia, to robíme. Neexistuje nič také, ako by Boh povedal, otoč druhé líce, no jeho služobníci úmyselne zabíjali malé deti. Áno, vo všeobecnosti viera, že Boh je jeden a Všemohúci, nemôže byť pravdivá. Ak by bol sám, potom by sa samozrejme postaral o to, aby ho ľudia uctievali správne, vo viere a pravde a mali jednotnú náuku. A tak sa každý modlí ako chce, čo chce. A svet je príliš škaredý a nesprávny na to, aby ho stvoril jediný Všemohúci Boh. Koniec koncov, každý zodpovedný vládca sa v prvom rade usiluje o poriadok a spravodlivosť. Chce, aby na prvom mieste boli silní, múdri, šľachetní, čestní a ostatní sa buď opravili, telesne a duchovne rástli, alebo... Ak je však Boh všemohúci a Stvoriteľ vesmíru, potom by sa vytvárať telesné a duševné šialenosti.
  Napokon, prečo je cisár niekedy nútený znášať slabosti ľudí ako samozrejmosť? Pretože niet iného východiska, nedokáže bez mihnutia oka zmeniť čudákov na pekných mužov a zo zbabelcov odvážnych. Ale keby som mohol, okamžite by som to urobil! Bohužiaľ, musím prijať to, čo je, a zaoberať sa ľudským materiálom, ktorý som dostal ako daný. Od koho ho však dostal, je iná otázka. Áno, a samotný cisár má slabiny: je to len človek - starne, je chorý, chátra. Zvláštne je, že božský cisár často žije menej ako obyčajný sluha, má menej zbraňových schopností ako väčšina generálov a mnoho vojakov. No, čo je v ňom od Všemohúceho Boha. Ale biela nie je o nič lepšia! V celej histórii Európy nebolo hroznejšieho a úspešnejšieho dobyvateľa ako Hitler. Áno, je skutočne symbolom vojenskej zdatnosti bielych ľudí! A napriek tomu, najväčší veliteľ všetkých čias a národov, nemohol ani dokončiť gymnázium, získať stredoškolské vzdelanie, ktoré je v Japonsku povinné!
  Navyše Hitler nebol prijatý do armády, zo zdravotných dôvodov. Zvláštne je, že tento nadšenec kultu sily, lev vojny, sa ukázal byť natoľko fyzicky slabý, že ani v Nemecku, kde je na každom stanovisku vojenské stanovište, ho nepovolali ako radového. Aká je Európa zdegradovaná.
  Stalin, ďalší z najvýraznejších politikov našej doby, však tiež nemal stredoškolské vzdelanie, bol pecka. A zaujímavé je, že tiež nebol povolaný do armády, zo zdravotných dôvodov. Zaujímavé, zhodou okolností dvaja zlomyseľní nepriatelia nemali stredoškolské vzdelanie, neboli povolaní na vojenskú službu zo zdravotných dôvodov, mali otcov opilcov a aj Hitlerov otec pracoval najskôr ako obuvník!
  Tu je taká náhoda, zvláštna, zlovestná. Göring, oficiálny Hitlerov nástupca, taký nie je. Pochádza zo šľachtickej rodiny, Göringov predok bol zástupcom súčasného vládcu Nemecka Bismarcka. Preto Churchill: aristokrat zo šľachtickej rodiny a americkí plutokrati (prezident Roosevelt nie je nič iné ako pešiak, rýchlo s ním našli spoločnú reč.
  Chceli nimi nahradiť Hitlera, no nevyšlo to. Hitler ich všetkých podmanil! Göring je obchodník, oligarcha, aristokrat a pragmatik. Je lepší ako Hitler, ktorý je schopný spojiť všetky protiboľševické a protiruské sily celého sveta. Amerika a Británia chcú skoncovať s Ruskom, bez ohľadu na vládnuci režim, ale komunisti, ktorí popierajú samotný koncept súkromného vlastníctva, chcú skončiť tak zle. Je fanatické, že dokonca privierajú oči pred prílišným posilňovaním Nemecka a že sami sú nútení vstúpiť do Tretej ríše.
  Nemecko je však geopolitický konkurent, ale konkurent v rámci kapitalistických a aristokratických pravidiel hry a boľševické Rusko je absolútne cudzie a nepriateľské. Je dokonca prekvapujúce, že sám Churchill ponúkol Stalinovi pomoc, napriek všetkému jeho antikomunizmu, tradičnej, anglickej nenávisti k Rusku.
  Ešte v roku 1941 som chcel postaviť Stalinovo Rusko proti hitlerovskému Nemecku. Nemci ho bolestne stískali. Nemecko pod červenými je predsa vojnový kôň zapriahnutý do sovietskeho voza a ZSSR pod hnedými je večná partizánska zóna. Fanatickí boľševici sa predsa nezmieria a rozpútajú zdĺhavú partizánsku vojnu, ktorá tak vyčerpá Tretiu ríšu, že všetky sny o ďalšej expanzii zmiznú ako dúha po búrke! Rusko pod Nemeckom, lepšie ako Nemecko pod Ruskom! Keď to pochopíme, je jasné, prečo sa Churchill a Spojené štáty po vojenskej porážke a kapitulácii tak rýchlo zblížili s Treťou ríšou.
  Jamamoto je pragmatik, bol proti vojne s USA a Britániou. Ale tieto dve ríše samotné vyprovokovali Japonsko uvalením embarga na dodávky ropných produktov. Krajina vychádzajúceho slnka totiž nemá vlastné studne a mnoho iných surovín. Japonci vyjednávali, Američania naťahovali čoraz ponižujúcejšie požiadavky.
  A zároveň sa Yankees, vyvolávajúci vojnu, vôbec nestarali o uvedenie armády a námorníctva do bojovej pohotovosti. Pokušenie sa ukázalo byť príliš veľké, o to viac svitla nádej, že Moskva je na spadnutie a Nemecko a jeho spojenci prídu na pomoc. Okrem toho existovala nádej, že Spojené štáty, keďže sú stále relatívne demokratickou krajinou, veľmi závislou od verejnej mienky, ak sa vojna bude naťahovať, nebudú chcieť liať krv na ostrovy iných ľudí. Veď načo by obyčajný Američan na ulici dostával so svojimi príbuznými zinkové rakvy, ak nehovoríme o ochrane územia samotných Spojených štátov, a ešte platíme poriadne veľké vojenské dane! Možno aj preto prehralo cárske Rusko, ktoré malo viac vojakov, no ruský ľud nepovažoval Mandžusko za svoje územie a za abstraktné záujmy nechcel platiť krvou a potom. Bohužiaľ, Hitler nešiel do Moskvy, jednak pre nepripravenosť na krutú zimu a jednak pre fanatizmus charakteristický pre boľševikov.
  Sám som to nechcel zažiť.
  Avšak nielen boľševici, ruský ľud má sklony k sebaobetovaniu pre veľké ciele. Veď prvé vzduchové baranidlo vyrobil Rus Messer. Je dokonca prekvapujúce, že to neurobil kvôli hodinám raja, ale kvôli vlasti. Aj keď... Messer je sčasti hlupák, predsa len je majstrom leteckej akrobacie, vynálezcom, konštruktérom a, samozrejme, živým by vlasti priniesol oveľa väčší úžitok. Možno sa Yankeeovia až tak nemýli, opakujúc princíp: hlavná vec v boji je prežiť! Mŕtvi už predsa nemôžu zabíjať!
  Niekoľko polonahých dievčat s odhalenými prsiami sa súhlasne uklonilo.
  Admirál Naumo poznamenal:
  - Už sme spotrebovali viac ako dve tretiny munície. Zbrane sú veľmi horúce, sú naliate vedrami vody!
  Jamamoto skrížil prstom vo vzduchu a povedal tichým, mierne chrapľavým hlasom:
  - Myslím, že zbrane vydržia poslednú tretinu nábojov. Hoci nie, knokaut až deväťdesiatpäť percent.
  Admirál Naumo pokrčil plecami a utrel si pot z čela.
  - Stojí to za to dať v prvý deň všetko najlepšie?
  Jamamoto zaťal päste.
  - Náklady! Samozrejme, že to stojí za to! Zaskočili sme Rusov, ako to bolo v roku 1904, Nemcov v roku 1940, ale Stalin velenie tvrdo potrestá a to sa už nebude opakovať. Treba teda využiť to, že dračí chvost zaspal. Vlastne Stalinovi rozumiem, vojna s Nemeckom pohltila jeho pozornosť natoľko, že sa prestal starať o Ďaleký východ. A jeho okolie bez vodcu sa bojí prevziať iniciatívu. Tu sme premeškali náš úder. Rovnako ako Američania. Všetkým bolo zrejmé, že záležitosť sa pripravuje, mraky sa zhromažďujú, čoskoro udrie hrom, ale ...
  Bežali, blýskajúc sa bosí, okrúhle päty dievčaťa. Boli na dôležitej misii.
  Naumo sa dotkol rukoväte samurajského meča visiaceho na jeho opasku, alebo ako sa to bežne nazýva katana:
  - Rusi vždy konajú neskoro! Vojna nebude príliš dlhá a dostaneme sa až k Uralu.
  Jamamoto zdvihol oči k nebu.
  "Nech nám v tom pomáhajú bohovia, ale ja si to nemyslím!" Učia sa rýchlo, Khalkhin Gol ukázal, že úroveň Rusov je vyššia ako počas vojny v rokoch 1904-1905. Okrem toho vám prezradím tajomstvo. Náš tajný agent vo Vladivostoku trochu pomohol, že dosť silné pobrežné delostrelectvo nemalo náboje a lietadlo nedokázalo včas vzlietnuť. Toto je tajná vojna.
  Naumo bol prekvapený:
  - A kde sa pozreli SMERSH a NKVD?
  Yamamoto sa zachichotal a potriasol prstami.
  "Najhoršie kádre Ruska slúžia tu na Ďalekom východe, tí, ktorí sa boja zomrieť na sovietsko-nemeckom fronte, sa usilujú o Vladivostok. Preto je tu oveľa jednoduchšie nájsť zradcu alebo hlupáka na vrchole, ako aj samoúčelného človeka. A NKVD je tak zvyknutá na odhaľovanie vymyslených sprisahaní, že skutočných zradcov si už nevšíma. Takže je celkom možné pracovať. Mimochodom, ak niekoľko generálov prešlo na stranu Nemcov, napriek tomu, že ich rodinám, príbuzným a priateľom za to hrozí poprava, je celkom možné podplatiť niekoho zhora. Alebo ho použite v tme, čo je ešte lepšie.
  Takže sme urobili veľa práce. My Japonci sa vo všeobecnosti vyznačujeme dôkladnosťou v premýšľaní nad vojenskými operáciami a zohľadňovaním všetkých maličkostí.
  Naumo si pošúchal rukoväť katany.
  - Správny! Ale hanba Khalkhin Gol vyvoláva pocit horkosti a silnej mrzutosti! Ako by sme mohli...
  Yamamoto utešoval:
  - Bolo viac Mandžuov ako Japoncov a vo všeobecnosti je nemožné neustále vyhrávať. Musím poznamenať, že na našej strane však nebojovali najlepšie jednotky a Rusi mali veľkú výhodu v letectve a tankoch.
  Naumo napoly vytiahol katanu.
  - Nie sme ospravedlnení! Samuraj nikdy nebude označovať tupú čepeľ a unaveného koňa, veľa nepriateľov a slabú zbraň!
  Yamamoto opravené:
  - Samuraj, samozrejme, že nie, ale muž, žiaľ, áno! Ľudia majú tendenciu robiť chyby!
  Yamamoto bol rozptýlený a niečo zakričal do potrubia a potom pokračoval:
  - A viete, už v máji 1942 som ponúkol, že zaútočím na Rusko. To by mohlo zabrániť postupu prvého Fritza.
  Naumo prikývol.
  - Naozaj! Ale bojovali sme s USA a britským levom.
  Jamamoto poklepal prstom na kormidlovňu.
  - Áno! Pravda, ale USA dostali po zuboch, Británia prišla o svoje kolónie a Nemecko bolo relatívne tesné. Chceli sme načerpať čo najviac síl zo západu Ruska, aby sme uľahčili Wehrmachtu ofenzívu proti Británii bez strachu, že by ho Stalin bodol do chrbta. - Admirál vypil saké, ktoré ponúklo bosé dievča v krátkej sukni a pokračoval. - Úder bol naplánovaný na máj, v čase, keď cesty vysychali, ale Američania zabránili.
  Naumo vytiahol katanu a sekol ju do vzduchu:
  - Smrť USA! Vždy zasahujú do Japonska.
  Yamamoto sa šibalsky uškrnul.
  - Samozrejme, nie vždy, napríklad keď sme prvýkrát bojovali s Ruskom, Yankees nám veľmi pomohli s pôžičkami, ako aj dodávkami zbraní. Viac ako polovica našej flotily bola vyrobená z peňazí Spojených štátov a Británie a v ich vlastných lodeniciach. Amerika teda nie je vždy zlá, ale nie v tomto prípade.
  Naumo sa prekvapene spýtal:
  - A prečo?
  Znova prebehli okolo japonských admirálov a blýskali obnaženými pätami slúžky.
  Yamamoto blahosklonne vysvetlil:
  - Kŕdeľ diaľkových bombardérov prerazil do Tokia a zasadil zákernú ranu hlavnému mestu pomocou napalmových bômb. Zhoreli stovky drevených domov a cisár nariadil za každú cenu presunúť zónu kontroly preč od hlavného mesta. A v prvom rade dobyť bojový komplex amerických základní na súostroví Medei, najbližšie k japonským kostrám. Žiaľ, nepodarilo sa nám to, a tak sme začali prehrávať boj o Tichý oceán. Je dobré, že sme zároveň mali múdrosť rýchlo uzavrieť spojenectvo s Treťou ríšou a vystúpiť v malom. Inak by z našich miest nezostali ani ruiny.
  Holonohé dievčatá dokonca vyskočili a natriasali si čierne a červené vrkoče.
  Nauma zamával mečom vo vzduchu:
  Aj tak by sme vyhrali! Je teda naozaj potrebné dať Hitlerovi po vojne Filipíny? Táto perla japonskej koruny, nedobytný Singapur, kvitnúci Hongkong, Indonézia, ropné vrty zajatých anglických kolónií a Francúzska Guinea, Indočína, Barma, Thajsko. A ešte oveľa viac, o čom sa rozprávať, jazyk nevytáča. Veď stojíme na hranici s Indiou, na prahu ktorej sa zmocnil Fuhrer - Austrália. A vzdaj to všetko bez boja ako zbabelec...
  Jamamoto prerušil:
  -Aj medzi bielymi sú chytrí! Niet divu, že cisár vo svojej kancelárii dal Napoleonovu bustu. Ale bol tu ešte jeden Caesar, povedal: je ťažšie udržať porazených ako vyhrať. V tomto prípade to platí v prvom rade pre nás. V tejto fáze sme nemali na výber. Rozhodli sme sa časť si ponechať, aby sme neprišli o všetko vrátane suverenity.
  Nauma reprodukoval osmičku s mečom:
  Rozumiem rozumom, ale srdcom!
  Jamamoto vstal a potľapkal kolegu po ramene.
  - Áno, nebuďte naštvaní, v tomto prípade, ak odídeme, potom sa vrátiť. Porazíme ZSSR a opäť sa ponáhľame do Tretej ríše proti USA a Angličanom, ale už ich porazíme spolu s Nemcami a cestovinami. A potom všetko vrátime, plus dobyjeme aj Indiu, Austráliu, Aljašku a až ... Tam sa to uvidí, veď budeme mať zdroje ruskej Sibíri a Amerika zase upadne do depresie. Toto treba pochopiť!
  Holonohé dievčatá opäť na znak najväčšieho súhlasu prikývli. Sú také krásne, opálené, niektoré dievčatá mali dokonca blond vlasy a svalnaté.
  Admirál Nauma takmer nepostrehnuteľným pohybom schoval katanu do puzdra a zašepkajúc zašepkal:
  -Budúcnosť je dobrá, ale prítomnosť je lepšia! Počuť na lietadlových lodiach, celá zásoba bômb bola vyčerpaná a na ...
  Yamamoto krátko objednal:
  - Poď na palubu a rozhliadni sa, o pol hodiny sa otočíme a odídeme na našu najbližšiu základňu.
  Nauma mu zapískal cez nos:
  - Počúvajte veliteľa!
  Admirál vyskočil a držal dvere, aby nezabuchli. Kým jeho kroky utíchli, z dverí vykĺzol tieň, kráčala po špičkách a zhodila prikrývku. Yamamoto sa zasmial.
  - Lady Armstrongová, ste taká náhla ako vždy!
  Na stvorenie dopadol prúd svetla a ukázal ho v celej svojej kráse. Bola plavovlasej postavy nymfy, perfektných proporcií, no s tvárou zrelej tridsiatničky. O niečo vyšší ako Yamamoto, v kožených topánkach vyšívaných smaragdmi a zafírmi, aby ladili s farbou vlny, s mäkkou podrážkou. Keď zhodila prikrývku, bola v plavkách a pohybovala sa ako indická tanečnica.
  Jamamoto zastavil ženu:
  - Tancujte neskôr! Zatiaľ ma pozorne počúvajte, ako reagoval bábkový prezident Spojených štátov amerických ako súčasti Tretej ríše Henry Truman na náš návrh dať všetkým oslobodeným územiam štatút formálne nezávislých štátov?
  Armstrong odpovedal jej jemným hlasom:
  - Povedal, že on a Churchill boli proti. Všetky kolónie budú naďalej kolóniami a Čína zostane rozdelená. Mimochodom, Truman povedal, že ak Japonsko pomôže režimu Chai Kang Shi, môže ho zachrániť - osobne sa opýta Hitlera, že to tak bolo. V Mandžusku máte skrátka svoje základne, aj režim a dokonca niečo dostanete aj v pevninskej Číne. Najmä ústupky a prístup k surovinám.
  Yamamoto sa usmial.
  - To je dobrá správa! Vie bábková vláda USA, že sme zasiahli ZSSR? Alebo ešte nie?
  Armstrong urobila prstom kruh.
  - Už to vie! Zatiaľ neprišla žiadna oficiálna reakcia, ale Truman už stihol zvolať: výborne, Japonci!
  Yamamoto sa zamračil a nahnevane pokrútil obočím.
  - Nie sme pre neho Japonci, ale Japonci, národ bojovníkov a múdrych mužov a nie pastierov a trestancov ako Američania. Aj keď je to, samozrejme, dobré, znamená to, že pre ofenzívu hlboko na Sibír nebudú žiadne prekážky.
  Žena hravo pohybovala nohami na podlahe:
  - Sibír je dobrá - je veľká, bohatá! A zároveň je Sibír zlá - je tam sneh a zima!
  Yamamoto stisol pery.
  - Japonský vojak sa nebojí mrazu. Toto je podstata kódexu Bushido: nehľadajte pre seba ľahký život, ale prekonajte ťažkosti. Niet divu, že symbolom samuraja je karas! Táto ryba vždy pláva proti prúdu.
  Armstrong bol prekvapený:
  - Kapor? Taká neškodná ryba. Sú impozantní, skutoční démoni samurajov z apokalypsy v porovnaní so sebou samými s mieňom, ktorý sa vypráža na panvici, a nie s tigrom alebo levom?
  Yamamoto roztiahol ruky.
  - V Japonsku nie sú žiadne levy! A tiger je príliš nežná mačka, chýba jej odvaha. Viete, jedna z hlavných skúšok samuraja, vo veku desiatich rokov, ho zavedú do klietky s tigrom a musí zo šelmy zobrať kúsok čerstvého mäsa. Ten Zenki sa vyliahol, neveríš?
  Armstrong pokrútila hlavou.
  "Neverím, že desaťročný chlapec zvládne tigra, aj keby mal v rukách ten najostrejší meč.
  Yamamoto jemne položil ruku na chrbát dievčaťa a pohladil ju po holú, zamatovú pokožku.
  - Zle ste to pochopili. Syn samuraja vstúpi do klietky s tigrom bez meča alebo akejkoľvek zbrane. Musí použiť svoju silnú myseľ a vôľu, aby presvedčil tigra, aby mu dal svoje jedlo!
  Armstrong zvolal:
  - Áno, je to neuveriteľné! Samuraj je skutočný diabol! Boli ste aj vy v tej cele?
  Yamamoto sklopil oči.
  - Bohužiaľ nie! Toto je zvyk v staroveku! Ale ak chceš, hodíme ťa do klietky? Povedzte, že sa chcete dostať do klietky s tigrom?
  Armstrong zamračila, jej opálené, elegantné grécke ruky sa obmotali okolo admirálovho krku. Pysky sa lákavo otvorili:
  - Ak si ten tiger ty, tak som pripravený aj na peklo! Aj keď je raj bez teba horší ako peklo, ó môj milovaný samuraj.
  Jamamoto zrazu odstrčil ženu a zakričal:
  - Teraz musím zhrnúť výsledky náletu na ZSSR s ostatnými admirálmi, ako aj zistiť, ako sa veci majú na súši. Nie je čas oddávať sa dámskym radovánkam. Rozumiete: nie je čas! Zavolám vám až večer. Mimochodom, úzky rez očí a žltá pokožka mi neprekážajú.
  Armstrongová prevrátila boky.
  - Nie! Prave naopak! Takže ešte romantickejšie a nezvyčajnejšie! Vy ste Japonec, ja som Američan: žltá a biela rasa, anjel a démon! Ten kontrast je šialený! Väčšina žien miluje originál a ostatné sa im nepáči.
  Yamamoto si nalial pol pohára saké zmiešaného s "Ginnom" a prehltol na jeden záťah a uvoľnil sa:
  - Vlastne som si myslel, že ženy sú konzervatívnejšie ako muži. Urobili ženy veľa vedeckých objavov?
  Armstrong pohodila hlavou a potriasla blond vlasmi a povedala:
  - Najdôležitejším objavom pre ženu je objavenie nového muža, len pod podmienkou, že je to kniha, nie rádio! A samuraji nie sú rečníci!
  Ozval sa hysterický trik zvonu, zablikalo zelené svetlo. Admirál si nalial ešte pol pohára, odfrkol si po rusky a zjedol citrón natretý medom. Olízol si pery a ukázal rukoväť samurajského meča:
  - Osobne som zabil viac ako sto ľudí, z toho najmenej dvadsať mladých žien! Budete najkrajšia zo všetkých obetí.
  Armstrong sa vyhrážal a vystrčil Yamamotov karmínový jazyk:
  - Mám troch synov a pomstia sa vám a vašej rodine, admirál!
  Yamamoto nevyzeral vôbec urazene.
  - Porodila tri deti ...
  - Päť! opravil sa Amstrong.
  Najmä päť! A udržal si pás dievčaťa?
  Pani si prehodila nohu cez krk:
  - Som Američan a to hovorí za všetko!
  Yamamoto prikývol a zasyčal:
  - Teraz k vám príde chlapec, je to veľmi silná ninja bojovníčka. Podávajte mu ten najvyšší štandard. Rozumel?!
  Armstrong súhlasne prikývol.
  - Milujem mladých ľudí... Dúfam, že je pekný?
  Japonci sebavedomo odpovedali:
  - Ešte viac! Bude sa ti to páčiť!
  A rezolútne opustil kabínu. Namiesto toho sa takmer okamžite objavil chlapec. Vyzerá asi na trinásť alebo štrnásť rokov, je veľmi svalnatý, bosý a v šortkách. Naozaj pekný, s blond vlasmi.
  Armstrong bol rád... Že sa nebude musieť zaoberať nejakým starým čudákom.
  Chlapec sa však nahnevane pozrel a stručne zamrmlal po anglicky:
  - Vyzliecť!
  Žena sa usmiala a povedala:
  - Možno trochu romantickejšie!
  Chlapec odpovedal fackou po tvári. Pani horelo líce. Špiónka si ťažko povzdychla a začala si vyzliekať šaty. Bohužiaľ, nie veľmi sľubný začiatok.
  Chlapec odhalil zuby, zhodil šortky a odhalil vážnu mužskú dokonalosť.
  Syčal s úsmevom:
  - Ľahnúť si!
  Lady Armstrong si s povzdychom ľahla na chrbát a roztiahla nohy. Chlapec do nej s nátlakom a veľmi hrubo vstúpil a začal biť ako guľomet. Žiadne pohladenia, žiadne slová...
  Špiónka už bola skúsená kurva a nič jej nebolo. Naopak, prudké otrasy sú takmer príjemné. Tak ju vzrušili a jaskyňa Venuše sa začala napĺňať vlhkosťou. Potom sa to úplne rozbehlo a bolo počuť zmyselné stonanie.
  Dámy sú brané drsne, ale aj toto poteší. A tu vás zahalí vlna orgazmu.
  Chlapec zrazu prestane búšiť, silou mocou chytí lady Armstrongovú za vlasy a nahý sa zohne do svojej dokonalosti. Špiónka otvorí ústa a prúd zasiahne jej jazyk. Tiež to nie je prvýkrát. A biela kaša od chlapca je sladká a veľmi príjemná na chuť. Armstrong si olizuje pery so skutočným potešením.
  Potom sa sám mladý ninja tvárou nakloní k jej prsiam a začne nezištne pracovať. Armstrong sa otrasie ďalšou vlnou extázy a reve ako byvol na bitúnku. Dokonalosť musí chytiť šarlátovými ústami. A pracovať s ružovým jazykom. Kým opäť nevytryskne fontána bielej a sladkej.
  Toľko zábavy. A mladý, svalnatý a blond ninja je jednoducho neúnavný. Jeho energia je nesmierna a ohromujúca. Tento slávny bojovník a posteľový gigant. A blond vlasy ... Proste všetko super a najvyššej triedy.
  Opravená E-50 išla do boja. Rusi napriek tomu do značnej miery postavili opevnenia a Nemci museli prekonať obranu do hĺbky. Bojovníci metodicky ničili batériu.
  Gerda vystrelila, rozbila sovietske delo a potom s úškrnom v hlase povedala:
  - Porazíme ľudí a porazíme vedrá!
  Charlotte spievala svoje medeno-červené kučery:
  - Sme, ach, zbojníci! Zbojníci!
  A stlačením tlačidla joysticku holým prstom vyslala projektil, ktorý rozbil sovietsky bunker.
  A potom Christina ohlušujúco zavrčala:
  - Bang Bang! A ty si mŕtvy! Mŕtvy! Mŕtvy!
  A tiež stlačí elegantnú nohu holým prstom a pošle nepriateľa do knockoutu.
  A potom tu bola Magda. Tu je dievča. Prstami bosej nohy stláča aj joystick a ako mláti.
  - Ach, kto nás uvidí, hneď zalapá po dychu!
  Pôvabná Gerda, natriasajúc svoje plné prsia, buchla po tridsiatke a zakričala:
  - A niekomu to bude voňať smažením!
  Charlotte stlačila holými prstami tlačidlá na joysticku a zaštebotala ako vrabec:
  - A niečo si nechávame v lone!
  Kristina roztrhla sovietsku pištoľ s nábojom a zašušťala a udrela si šarlátové pery:
  Nepribližuj sa k nám...
  Magda stlačila gombík aj holým prstom. Sfúkla tridsaťštyri a skríkla:
  - Nepribližujte sa k nám!
  A Gerda, táto agresívna beštia s blond vlasmi, zatĺka aj projektilom a tridsiatka štvorka praskne ako nos boxera pod päsťou päsťou. A bojovník bude kňučať:
  - Zabijeme to!
  A opäť sa dievčatá rozplačú a vystrelia, bez ľútosti a prestávky.
  Charlotte nadšene húkala:
  - Som veľký lupič...
  A tiež ako zasiahne sovietsku húfnicu. Iba časti leteli rôznymi smermi.
  Christina vrčí. Keď stlačí holý prst na tlačidlo joysticku a zacvrliká:
  - A dcéra démonov je mŕtva!
  Magda tiež priklincuje stlačením bosých nôh na úderný predmet, rozbije sovietsky tank a vydá:
  - A nie skromný!
  Gerda vycerila zuby, v zuboch sa jej blýskalo. Predstavila si pekného mladého muža. Taký svalnatý, vyšportovaný, s vyrysovanými svalmi a veľkou mužskou dokonalosťou. A ako sa nakláňa a ovinie svojimi šarlátovými perami okolo jeho pulzujúceho jadeitového jadra. Aké je to chutné, ako čokoládová zmrzlina. A tú čokoládovú zmrzlinu, ktorú zlízate jazykom. A je to také pekné, také vzrušujúce.
  Ach, aké milé, ak sa k nej zozadu pripojí ďalší mladý muž. A pulzujúca jadeitová tyčinka vstúpi do vlhkej jaskyne Venuše. A aké je to skvelé.
  Gerda sa dokonca triasla malátnosťou. Aké dojemné a rozkošné sa jej to zdalo.
  Dievča vystrelilo na sovietsku zbraň. A obdivne štebotala a dupala bosou nohou:
  Chlapi, je to na vás...
  Charlotte tiež mlátila a rozbíjala ruský tank, keď bľabotala a triasla si celé poprsie:
  - Zachráňte zem pred ohňom!
  Christina si potriasla medenožltými vlasmi. Nasadila ohnivý úsmev a štebotala:
  - Sme za mier, za priateľstvo, za úsmevy sveta....
  Magda poslala kliknutie na joystick holým prstom. Rozbila sovietsky tank a zavrčala:
  - Na srdečné stretnutia!
  Bojovníci vyzerali mimoriadne veselo. A ako vycerili zuby. A žmurkajú a piští.
  Aj Charlotte si predstavuje chlapa. Mladý, ale s bradou. Ako ju hladí po prsiach. Ako brada šteklí na hrudi, kučeravé vlasy prechádzajú po zrelých jahodách bradaviek. A on ju šteklí a bozkáva na prsia. Jazykom zakrúžkujte sladkú medovú bradavku. Taká je idylka. A ak ten chlap stále strčí jazyk do jaskyne Venuše. Aká chuť!
  Charlotte strieľa a kričí:
  - A meč bude ostrý!
  Samozrejme, dievčatá, hoci sú krásky, urobia špinavý skutok - zabijú sovietskych vojakov. Ale boli tak naučení od raného detstva. Sú to nemilosrdní vlci.
  
  
  LUCKY FUHRER LÍSTOK
  Hitler dostal báječný lístok: šťastie ruského prezidenta Vladimira Putina. A pre Führera sa stalo báječným viesť. Pravda, nie celý Hitlerov karneval. Zastavil jednotky neďaleko Dukera. Evakuácia však prebehla pre Britov a Francúzov s veľkými stratami a s oveľa väčším počtom väzňov. A v boji o vzdušnú nadvládu Británia trpela oveľa viac a Nemci zostrelili viac lietadiel ako v skutočnej histórii, pričom oni sami stratili menej. A Fuhrer sa napriek tomu rozhodol pristáť. A celkom sa jej darilo. Londýn padol za jedenásť dní. A britské jednotky kapitulovali.
  Väčšina koloniálnych jednotiek a panstiev uznala nového a navyše legitímneho kráľa Británie s pronemeckou orientáciou a Mosleyho vládu. Takže Fuhrer v krátkom čase vyhral drvivé víťazstvo.
  Nestihol sa však obrátiť na východ. Japonsko zaútočilo na USA v prístave Peru. Hitler usúdil, že je potrebné dobyť Ameriku skôr, ako bude jej mocná ekonomika prebudovaná na vojnový základ. A ZSSR, ako ukázala spravodajská služba, je už celkom pripravený na vojnu a nie je také ľahké ju prijať. A zimy v Rusku sú ťažké.
  Po dobytí Londýna sa navyše Stalin osobne stretol s Hitlerom a obaja diktátori boli navzájom veľmi spokojní. Fuhrer sa rozhodol, že najprv dokončí Ameriku a potom ZSSR.
  Stalin súhlasil s tým, že vojny sa môže zúčastniť aj ZSSR. Hitler dal súhlas na pripojenie k Rusku, legálnu Aljašku. Fínska sa však odmietol vzdať. Aj keď Stalin považoval aj toto územie za prvotné, ruské.
  Ale rozhodol som sa nehádať. A Aljaška nie je zlá... Začala sa veľká vojna medzi ZSSR, Japonskom, Talianskom, Treťou ríšou proti USA. Navyše bojovali aj Francúzsko a Británia. Fašistické vojská si podmanili všetky kolónie okupovaných krajín.
  A vojna so Spojenými štátmi prebiehala od samého začiatku pre Tretiu ríšu úspešne. Japonsko na tom bolo o niečo horšie. Ale v štyridsiatom druhom roku si Nemci už na jeseň podrobili takmer celú Kanadu. A na jar 1943 sa začala ofenzíva proti Spojeným štátom. Do bojov sa už zapojili aj nemeckí "tigre", "panteri", "levy". A sú to impozantné stroje. Američania tvrdo bojovali, no postupne prehrávali. Bojovala aj Červená armáda. Po dobytí Aljašky Stalin napriek tomu poslal jednotky proti Spojeným štátom, aby dobyl aj kontinent a tiež aby nebol supom.
  V bitkách "Panther" a "Tiger" a sovietske vozidlá mali konkurenciu s americkou armádou. Boje ukázali, že T-34-76 nebol dostatočne vyzbrojený. A Stalin nariadil nasledujúci rok, aby na tento tank umiestnil väčšiu zbraň a vežu. Nemeňte podvozok. Séria KV sa však ukázala dosť slabá.
  Tank KV-3 vstúpil do série v auguste 1941 a KV-5 v septembri tohto roku. V štyridsiatom druhom roku sa do série dostal aj KV-4 a Stalin si vybral najťažšiu, ale lepšie chránenú modifikáciu s hmotnosťou 108 ton. Koncom roka sa objavil KV-6 s tromi delami s hmotnosťou stopäťdesiat ton. A v štyridsiatom treťom roku a KV-7 s hmotnosťou dvesto ton.
  Ako sa ukázalo, všetky sovietske tanky série KV majú slabé jazdné vlastnosti, nespoľahlivú prevodovku a vo všeobecnosti sa často zasekávajú a pokazia. A nádrž s hmotnosťou dvesto ton je vo všeobecnosti takmer nemožné preložiť.
  Ale nie je zlé bez dobra. A séria KV bola vypnutá a namiesto nej sa objavila séria IS ... Navyše Stalin dokonca zakázal vývoj tankov ťažších ako štyridsaťsedem ton. Ale T-34 sa ukázal byť taký úspešný, že Stalin nariadil urobiť tento tank najdôležitejším, základným a masívnym.
  Amerika bola pod útokom a Nemci a červení a Japonci. Bol rozdrvený z juhu aj zo severu.
  Američania sa rýchlo zlomili... Aj keď blitzkrieg neprešiel, v decembri obsadili New York a Washington. A Američania 30. januára 1944 kapitulovali.
  Nastala dočasná pauza... Tretia ríša a Japonsko trávili svoj majetok. A ZSSR sa nikam neponáhľal. Stalin a Hitler sa stali blízkymi priateľmi. Nemci a Japonci dobyli Latinskú Ameriku, bojovali v Číne, pohltili ďalšie krajiny.
  ZSSR dokončil tretí päťročný plán. A potom štvrtá... Tretia ríša pripravovala nové zbrane... A v roku 1952, 20. apríla, začala nová vojna medzi Japonskom a Treťou ríšou. Stalin sa samozrejme postavil na stranu Tretej ríše.
  ZSSR sa stal mocnou krajinou s vysoko rozvinutou ekonomikou. Hlavný tank T-54 a IS-7 sa Stalinovi zapáčil posledný stroj a sérii dal zelenú. V Tretej ríši bola séria "E", veľmi dobrých tankov novej generácie. Potom sa však objavili pyramídové zo série AG. Okrem toho mali nacisti jedinečnú zbraň - diskety a oveľa viac. Z technického hľadiska je Tretia ríša silnejšia ako Japonsko a kým samuraji nevytvoria jadrové zbrane, musia byť dobyté.
  Stalin, zostarnutý a zoslabnutý, chcel slávu. Hitler však povedal, že dovolil vziať späť len hrebeň Kuril a Južný Sachalin.
  Stalin bol s tým spokojný s určitými výhradami. Pravda, ZSSR sa tentoraz vojny až tak aktívne nezúčastnil. Boj bol krutý.
  Posádka tanku Alenka bojovala na IS-7.
  Sovietsky tank je dobrý, ale nemecké pyramídové sú stále lepšie a viac chránené bokom.
  Alenka stlačila bosé prsty na joysticku. Výstrel vražedným projektilom.
  Proti tomu bojovala japonská E-50, licenčne skopírovaná od zastaranej značky. Tento stroj mal 88 mm kanón s dĺžkou hlavne 100 EL. Nebezpečný pri uhryznutí do boku a teoreticky schopný udrieť do čela. Veľmi vysoká priebojnosť brnenia. A počiatočná rýchlosť strely je kolosálna.
  Horná časť trupu je celkom dobre chránená veľkým sklonom, horšie je na tom však čelo veže.
  Dievča Anyuta namierila zbraň holými prstami a zasiahla samurajský tank. Od prvej chvíle zasiahnutý a nútený držať hubu.
  Japonec je celkom svižný, no váži takmer toľko ako IS-7 so slabšou, najmä palubnou ochranou.
  Tu je ďalšia E-50, ktorú dievčatá zasiahli na palubu z veľkej vzdialenosti, hoci to vyžaduje fenomenálnu presnosť.
  No predsa len, ryšavá Alla mlátila holými prstami na nohách a to aspoň niečo znamená.
  Japonský E-75 je však v pohybe. Nie je taký rýchly ako E-50 a je ťažší. Ale jeho čelo je silne chránené. Veža je pomerne hrubá s predným pancierom, o 252 mm hrubšia ako IS-2. Čelo tela je tenšie, ale s veľkým sklonom. Najslabšia strana trupu má len 120 mm, bez sklonov. A v nich je najlepšie trafiť z veľkej vzdialenosti.
  E-75 je trochu zastaraný stroj s hmotnosťou vyše deväťdesiat ton. Je jednoznačne nedostatočná. Aj keď 128 mm kanón je stále dosť výkonný. A T-54 dobre preráža tento stroj.
  Mária vystrelila holými prstami. Prepichla bok trupu a poznamenala:
  - Nie je to najlepší dizajn!
  Olympias vystrelila zo samopalov a súhlasila:
  - Určite nie najlepší!
  A odhalené prsty, keď stláča gombíky.
  Japonci prehrávajú novú vojnu, no zúfalo bojujú a nevzdávajú sa. Aj keď ich jednotky sú technologicky pozadu.
  Sovietske MIG-15 budú silnejšie ako japonské autá. A nemecký ME-462 je úplne mimo konkurencie.
  Porazili Japoncov na oblohe. A vôbec neexistuje protijed proti diskovým rovinám.
  Hoci diskotéky zrazia takmer všetko, čo sa hýbe.
  Eva a Gertrúda sa ukázali v plnej kráse zrážaním áut Krajiny vychádzajúceho slnka.
  Eva vystrela holými prstami a zavrčala:
  - Pre môjho priateľa!
  Gertrúda potvrdila, že zrazila súperov:
  - Aby všetci muži zomreli!
  A tiež holými prstami na nohách stlačí tlačidlá joysticku a zostrelí niekoľko lietadiel.
  Japonci boli bití a tlačení vo všetkých ohľadoch. Hitler požadoval čo najskôr skoncovať s nepriateľmi.
  Gerda a Charlotte spolu bojovali v nádrži v tvare pyramídy. Hmotnosť auta je iba štyridsaťpäť ton a pancier je 250 mm s veľkými sklonmi vo všetkých uhloch. A motor je 1800 konských síl, plynová turbína.
  A vysokotlaková pištoľ, ktorá každého mláti ako perlík. Nech je kaliber len 88 mm, ale aká vysoká rýchlosť strely.
  Nemeckým tankom sa nedá odolať.
  Gerda holými prstami opálených nôh stlačila tlačidlá joysticku, rozbila japonský tank a zaštekala:
  - Za veľkosť komunizmu v árijskej krajine!
  A dievča vyplazilo jazyk. Je mobilný a ružový.
  Charlotte tiež vystrelila holými prstami, zasiahla nepriateľa a zaškrípala:
  - Za sväté Rusko!
  A žmurkla na svojho priateľa.
  A porazili Japoncov dôkladne a svižne.
  Albina a Alvina tiež dobre bojujú na oblohe, bijú Japoncov a rozbíjajú ich na kusy.
  Albina veľmi aktívne zrazila pomocou holých prstov na nohách a rozdrvila samuraja na oblohe ...
  A reval:
  - Sláva Tretej ríši!
  Alvina zrazila japonské auto a zaškrípala:
  - Sláva hrdinom Pruska!
  A tiež pomocou holých prstov na nohách.
  Dievčatá sú veľmi bojovné a zdolávajú akékoľvek prekážky. Keď samurajské lietadlo zhorí ako fakľa a spadne. A za ním je päť bojovníkov z Krajiny vychádzajúceho slnka.
  Dievčatá sú tu teda úžasne zladené.
  Elizaveta je so svojou posádkou na tanku T-54 a ničí japonské tanky.
  Nie je ľahké bojovať. Hlavný japonský tank skopírovaný z ranej modifikácie E-50 je veľmi vážne vozidlo. A nie je horší ako sovietsky tank v čelnom pancierovaní a výzbroji. A čo i len trochu je jej pištoľ priebojnejšia a lepšia ochrana čela trupu, najmä vrchnej časti.
  Je pravda, že Japonec je ťažší ako sovietske auto, ale výkonnejší motor to kompenzuje.
  Elizabeth strieľa z diaľky a manévruje.
  Presnejšie, Euphrasia šoféruje. A nenechá sa nachytať.
  Ekaterina, členka posádky, buchla holými prstami a zaškrípala:
  -Za komunizmus!
  Potom Elena ako výbuch rozbije cieľ do boku. A rev:
  - Sme najpresnejší na svete.
  Tank T-54 môžu Japonci preraziť v čele a ešte viac v boku. A v boji nemá náskok. Takže je ťažké bojovať so samurajmi.
  A tu prichádza E-100. Veľmi škaredé auto. Jej pancier je silný zo všetkých uhlov a zbraň je veľmi silná na 150 mm. Sovietske auto to rozbije na kusy. A cez Japoncov je ťažké preraziť. 210 mm s doskovým štítom.
  A čelo má 250 milimetrov.Takže cez taký kolos neprerazíš.
  Tank T-54 sa blíži. Neprepichujte Japonca do čela. Stlačím, aby som bodol na boku a potom jednoducho zostrelili.
  Pištoľ je výkonná, ale jej rýchlosť streľby je nižšia. A presnosť znižuje aj kaliber.
  Takže od Eurázie sa vyžaduje virtuózne manévrovanie. Aby sa, nedajbože, netrafili.
  Dievča spievalo:
  - Rusko je naša veľmoc,
  Rusko je naša veľká krajina...
  Mocná vôľa, spoľahlivá sláva,
  Navždy tvoj!
  Elena dala facku japonskému E-50 a poznamenala:
  - Žijeme v ZSSR, nie v Rusku1
  Eurázia s tým súhlasila:
  Áno, ale pointa je tá istá!
  A tak sa vyhýbali výstrelom a skĺzli k samotnému tanku. A rovno do boku, v časti, kde nie je spodný sklon a do štítov, prepichnete z podhlavňového kalibru.
  A E-100 začne explodovať a explodovať. A ako to celé dopadne.
  Rusko pod Stalinom je silné a letectvo, tanky a čiastočne aj flotila.
  Zatiaľ však ZSSR nemá príliš veľké lode, no postavili slušne malé.
  A na torpédoborci celú posádku tvoria samé dievčatá. A Japoncov poriadne vymlátia.
  A ich lode sa bez ďalších okolkov rozpadnú.
  Dievčatá pobehujú a holými prstami na nohách posielajú delové náboje.
  A ako sa blýskajú ich obnažené ružové opätky.
  Stalinida, veliteľ posádky, to vzal a zaspieval:
  - Sláva našej svätej vlasti!
  A znova, sovietske zbrane bušia na Japoncov. A teraz exploduje celý krížnik samurajov. A žltí vojaci sa topia.
  Opäť prichádza boj...
  V prvých šiestich mesiacoch sa územie ovládané Krajinou vychádzajúceho slnka zmenšilo na polovicu.
  A víťazstvá boli na všetkých frontoch.
  Červená armáda dobyla južný Sachalin a presunula sa na Kurilské ostrovy. Zaútočili aj na Mandžusko. A bojoval o Port Arthur.
  A útok na toto mesto bol veľmi prudký.
  Alenka bojovala s Japoncami a vrčala a vyceňovala zuby:
  - Vyhráme!
  A holými prstami na nohách stlačila tlačidlá joysticku a vyhodila do vzduchu samurajskú húfnicu.
  Anyuta tiež vystrelil. Rozbil nepriateľa a zakričal:
  - Za ZSSR!
  A Alla bušila divokou zúrivosťou a škrípala:
  - Za nové hranice!
  A ešte k tomu s holými prstami na nohách, ako keby bili kladivom.
  Mária štebotala a zavrčala:
  - Za Stalina!
  A udreli zo všetkých síl...
  Olympias tiež bojovala s holými prstami, ako rozrezať nepriateľa a rozpadnúť sa.
  Port Arthur padol... A toto je jednoznačné víťazstvo.
  Ďalšie tri mesiace sa bojovalo na iných miestach ... Prišiel rok 1953 ... Boje v ňom sú veľmi kruté.
  Sovietske jednotky sa pokúsili vylodiť v Japonsku, no jednotky sebaobrany ich zostrelili.
  Aj na mori boje ešte neutíchli...
  Dievčatá bojovali ako skutoční rytieri.
  A samozrejme boli bosí a veľmi krásni, opálení. A ako mlátili Japoncov bombami.
  A ostatné dievčatá bojujú. Napríklad Anastasia Vedmakova. Je to také bojovné dievča a na MIG-5 robí také zázraky.
  A zostrelí ďalšie lietadlo, tentoraz japonské, pomocou 37 mm kanónu.
  Pilot bojuje v jedných plavkách a je to mimoriadne agresívne dievča. A zasiahne nepriateľa mimoriadne presne.
  A každá jej rana zasiahla cieľ.
  Anastasia štebotala a spievala:
  - Hymna vlasti spieva v našich srdciach,
  V celom vesmíre niet krajšej ženy...
  Stlačte silnejší rytiersky guľomet,
  Zomri za Rusko dané Bohom!
  Akulina Orlová, ktorá s vyceňovaním zubov bojuje s Japoncami, namieta:
  - Nie! Radšej nechajte nepriateľa zomrieť a my budeme žiť!
  A spomenula si, ako napríklad partizánku Laru mučili Japonci. A toto dievča bolo hnané cez sneh bosé. A katom sa len vysmiala do očí. Dokonca aj keď jej na holé, mrazom zmrznuté podrážky priložili široké pásy rozžeraveného železa, dokázala zadržať výkrik bolesti. Aj keď dohryzená pera krvácala.
  Toto bolo partizánske dievča Lara.
  A mala veľké srdce. A vydržala, keď ju bili ostnatým drôtom, telom jej prechádzal prúd.
  Takže nič nepovedala. Nezastrelili ju, ale poslali do tábora smrti v kameňolome.
  Ani tam sa Lara nezlomila a pokračovala vo svojej ceste plná odvahy a hrdinstva.
  Akulina Orlová zostrelila ďalšie japonské lietadlo a spievala:
  - Budeme bojovať s nepriateľom až do konca,
  Výčiny vojakov nepočítajú do počtu ...
  Rusi boli vždy schopní bojovať -
  Satan bude zničený!
  Ale teraz už prišiel marec ... Stalin je mŕtvy. Slávna éra vlády diktátora a dobyvateľa sa skončila. Nástupcom sa stal Berija. Stalin dokonca zanechal svedectvo, že Lavrenty Palych by mal byť predsedom Výboru pre obranu štátu a vodcom.
  A 2. mája obsadili Nemci a sovietske vojská hlavné mesto Japonska Tokio. A 9. mája 1953 nasledovala kapitulácia Krajiny vychádzajúceho slnka a vojna skončila víťazstvom. A všetko sa zdalo byť dobré a príjemné.
  20. apríla 1955 sa uskutočnila prvá pilotovaná misia na Mesiac. Pred ľudstvom sa zdal celý bezhraničný vesmír.
  Ale 20. apríla 1957 išiel Hitler do vojny so ZSSR. Všetko už ovládal a v ceste mu zostávala jediná sila.
  Kto zastaví Hitlera?
  Lavrentij Berija sa stal silnejším. Je Gruzínec a viac-menej sa ľuďom hodil tieň Stalina.
  A prichádza vojna...
  Nemci sú silní a majú jednotky z celého sveta. ZSSR je tiež silný, ale v technike podradený Wehrmachtu.
  Tank IS-10 sa objavil ... IS-11 a IS-12, ale tieto stroje sú relatívne ľahké na päťdesiat ton, len kanón je výkonnejší a s dlhou hlavňou pre IS-11 na 122 mm, pre IS- 12 - 130 mm. A iba IS-15 bol vyrobený silnejší tank ako IS-7. Mal 152-milimetrové a zároveň dlhohlavňové delo s hmotnosťou okolo sto ton.
  Objavil sa aj T-55. S výkonnejšími zbraňami v kalibri 105 mm a lepšie chránenými.
  Spočiatku Nemci postupovali úspešne. Ich tanky sú vyspelejšie, rovnako ako ostatné vozidlá. A čo je najdôležitejšie, oveľa viac sily.
  Počas troch mesiacov tvrdohlavých a krutých bojov sa nacisti dostali do Moskvy. A zima je ešte ďaleko...
  Lady Armstrongová pokračovala v boji spolu so svojimi spoločníkmi.
  Štyri dievčatá bojovali na tanku Goering-5. Sú to Angličanky v službách Wehrmachtu. A nie je to pre nich vôbec jednoduché. Musíme bojovať s boľševikmi, ktorí bojujú fanaticky aj obratne. Nedávajte Británii zostup.
  Jane presnou strelou poškodila ruské delo a zakňučala:
  -Život je okamih, medzi minulosťou a budúcnosťou!
  Gringeta, tento bosý strelec, natiahol zbraň, vystrelil a nadšene zasyčal:
  - Sme orlie dievča!
  A jej projektil zasiahne priamo do sovietskej húfnice. Áno, dievča je naozaj super. A zničí všetkých v rade.
  Malanya tiež kopla, pričom použila holé prsty na nohách. Zničil ruskú zbraň. Spôsobil detonáciu bojových súprav. Tu je to, čo je temperamentné dievča. A štebotal:
  - Budúcnosť bude svetlá... Vojna sa skončí, verím v ňu!
  Matilda pochybovačne povedala:
  - Mám pocit, že na seba narážame už viac ako jedno storočie. Všetky bitky, bitky a bitky!
  Krásna Jane vybuchla do smiechu a vtipne poznamenala:
  - Lepšie súboje ako nuly!
  A opäť zasiahol sovietsku zbraň presnou strelou. Naozaj je tu dievča. A hranica bezpečnosti bráni Rusom.
  Pred súbojom si dievčatá trochu oddýchli v krčme. Pili sme bavorské pivo, jedli mastné bravčové a jahňacie mäso. Potom pozvali tucet mladších mužov a šantili s nimi. A je to vtipné a veľmi príjemné.
  Pre dievčatá je to každopádne dobré. A také potešenie pre silné a pomerne mladé telá.
  Okamžite sa zvyšuje energetický náboj pred bitkou. A ťahá za tie najskutočnejšie výkony! A potom bojovníci stláčajú tlačidlá bosými nohami a dosahujú kolosálne výsledky.
  Teraz zaútočili na Moskvu. A mesto nechce ustúpiť. Rusi sú tak tvrdohlaví. Skutočne sa zdalo, že je najvyšší čas uvedomiť si, že ich postavenie je beznádejné a odovzdať sa na milosť víťaza. Takže nie. Pretrvávajú. Ukážte neochvejné hrdinstvo. A vydržte, tam, kde sa zdalo, že nie sú žiadne šance, nie sú žiadne prestoje.
  Napríklad Angličania v bitke o Londýn neboli takí tvrdohlaví. Rýchlo to vzdali. A teraz bojujú v jednom tíme s nacistami!
  A čo? Urobte si vlastnú kariéru!
  Jane sa cíti na bielom koni a celkom sebavedomo. Chcem sa dievčaťu ukázať z najvyššieho hľadiska. A poriadne zatraste Rusmi. Aby sa sama stala skutočnou kráľovnou.
  Bojovník znova vystrelí. Zasiahne ruské delo a vášnivo hovorí:
  - Čoskoro bude na planéte raj!
  Aké veľmi krásne dievča v tele, ale robí temné skutky.
  Gringethov kanonier tiež nie je miss. Kladivom rozbila 152 mm húfnicu ako kocku ľadu. To je aké šikovné a iskrivé dievča. Krajšiu asi nenájdete. Hoci... Svalnaté dievča s trochu rustikálnymi a jednoduchými črtami. Červený, zdá sa hustý, ale v tele nie je ani kvapka tuku. Je to také sýte.
  Veľmi miluje sex a nikdy nespí sama. Má rada, keď jej silné telo zvrásnia mužské ruky. Gringeta je veľmi pekné dievča. Ale čo to robí. Opäť zasiahla sovietsku batériu. Tu je ten bastard...
  Gringeta so smiechom spievala:
  - Na hostine nebolo víno, ale Satan urobil vodku!
  A ukázala jazyk.
  A opäť tank "Goering" -5 vedie cielenú paľbu. A bojovníci v ňom sú veľmi zvodní. Raz minuli a trikrát trafili. Potom sa navzájom fackovali holými podrážkami! A vycenili zuby.
  Radosť dcér okupovanej Británie však mala krátke trvanie. Tu je jedna z bosých dievčat, ktorá dokázala zatlačiť mínu pod húsenicu. A tento dar ničenia sa vydaril tak úspešne, že hneď niekoľko klzisk prasklo. A obrovský sedemdesiattonový tank okamžite stratil svoju pohyblivosť.
  Musel som dať auto na opravu. Výmenu vykonal na mieste špeciálny tím.
  Áno, "Goering" -5 sa nedá porovnávať s pyramídovou rodinou AG. Ale také, najhoršie zbrane, dostali anglické dievčatá.
  Ale tu bojujú sovietske dievčatá.
  Už v auguste 1957. Moskva je úplne obkľúčená a jej postavenie sa zdá byť beznádejné.
  Alyonka bojuje na IS-15. Silný vývoj sovietskych dizajnérov. Predný pancier má sklon 500 mm. Neprerazte sa cez Nemcov. A váži len niečo vyše sto ton. A motor s plynovou turbínou s výkonom 3200 koní. A kanón schopný na diaľku preniknúť do nemeckých pyramídových tankov.
  Alyonka mlátila do nemeckého auta holými prstami a škrípala:
  - Za veľké Rusko!
  A kráska štebotala.
  Anyuta tiež, ako poraziť nepriateľa. A tiež používa holé prsty na nohách, prepichne nádrž z veľkej diaľky a zakričí:
  - Pre vlasť!
  Zbraň má dĺžku hlavne 120 EL, čo je pôsobivé. A projektil s uránovým jadrom. Tento tank má tiež dvanásť guľometov, ktoré sú veľmi výkonné.
  Alla tiež narážala na nacistov a kričala:
  - Za náš ZSSR!
  Mária to tiež vzala a porezala nacistov a tentoraz stlačila tlačidlo joysticku šarlátovou bradavkou a štebotala:
  - Pre matku Rusko!
  Aj olympiáda je ako rez na nepriateľa. A odtrhne vežu nemeckého tanku a zaškrípe:
  - Za vlasť a slobodu až do konca!
  Sovietsky tank sa ukázal ako veľmi bojový ...
  Ale bohužiaľ, sily sú nerovnaké ...
  Veľmi nerovnomerné...
  Ale dievčatá sediace v zálohe zachytia svoju chvíľu.
  Elizabeth si hladila brušné svaly. Potom s pomocou holej päty vyslala na nepriateľa presný projektil.
  A zasiahnuť nepriateľa priamo na cieľ.
  A zakričala:
  - Silnejší bojovník, stlačte guľomet,
  Dostaví sa zaujímavý výsledok!
  Elena poslala na cieľ vraha a poznamenala:
  - márne na nás vystrčil hlavu Hitler. Bez ohľadu na to, ako ďaleko ustúpime, nevzdáme sa!
  Ekaterina tiež vystrelila, prerazila cieľ a poznamenala:
  - Klince nezatĺkame, ale treba urobiť niečo podstatnejšie!
  Evrasiya vystrelil zo samopalov a vydal:
  - Rusko sa pod jarmom neohne, naša armáda sa nevzdáva!
  Elizabeth súhlasila s týmto:
  - Nie! Červená armáda sa nevzdáva!
  A na cieľ vyslala projektil aj holou pätou. A dopadlo to dobre a presne.
  Musíme vydržať za každú cenu. Tu nacisti mučili priekopníka.
  Vzali chlapca vyzlečeného. A potom ho začali biť rozžeraveným drôtom. Silno ma bili, až som stratil vedomie. A potom zaliate slanou vodou. Ako chlapec kričal v agónii. A už sa zase pražilo fakľami. A potom to vzali a zapichli rozžeravenú tyč do konečníka.
  Takí krutí boli Fritz. Ďalšou zábavou, ktorú majú, je vyprážanie päty. Jedno komsomolské dievča bolo potreté olejom na podrážke a pod ňou bol zapálený gril. A dievča kričí strašnou bolesťou. A nacisti sa smažia a spievajú si pieseň.
  A čo ešte neurobili. A dievčatám polámali prsty na bosých nohách a chlapcov rozpustili v kyseline a zaživa im strhli kožu.
  Elizabeth opäť vystrelila. Zasiahlo cieľ a zakričalo:
  - Nikdy sa nevzdáme!
  A Elena s tým súhlasila:
  - Nikdy sa nevzdávaj!
  A za pomoci holých prstov na nohách vyslala do cieľa projektil.
  Vzali ďalší tank a vzplanul ako fakľa...
  Catherine agresívne poznamenala:
  - Budeme majstri sveta!
  A holou pätou vyslala do cieľa ďalší projektil.
  Ale bohužiaľ, napriek všetkému hrdinstvu v septembri Moskva padla. A v októbri už Nemci dosiahli Ural. A zajali Strednú Áziu z juhu. A do decembra 1957 úplne obsadili celé územie ZSSR.
  Tak skončilo dobývanie sveta.
  20. apríla 1959 sa konalo referendum o založení monarchie a svetového impéria Tretej ríše. Toto sa zhodovalo s prvým letom astronauta na Mars a novými úspechmi Tretej ríše. A Hitler dostane titul supercisára.
  Zdalo sa, že všetky ciele boli splnené.
  Ale v máji 1961 Hitler havaroval v lietadle a jeho skvelá a dlhá vláda bola prerušená.
  Ale jeho najstarší syn sa už stal dospelým a Fuhrerova dynastia sa stala stabilnou a silnou. A teraz Tretia ríša dobýva vesmír.
  Všetky národy dostali rovnaké práva a občianstvo novej ríše.
  A ľudstvo smeruje k svetlejšej budúcnosti!
  
  VÍŤAZSTVO NAPOLEONU POD VODOU
  Napoleon vyhral bitku pri Waterloo. V čase bitky nemal záchvat a Briti boli porazení. A potom boli porazení aj Nemci na čele s Blucherom. Potom Francúzi prevzali Holandsko.
  Opäť porazili Prusov a Rakúšanov. Rusko nechcelo vstúpiť do vojny. Cár Alexander bol prvý, koho boj omrzel a nechcel prelievať krv.
  Aj Napoleon Bonaparte bol naklonený tomu, aby sa vojna nepreťahovala. Po tom, čo spojencom opäť spôsobil niekoľko porážok, uzavrel s nimi mier. Francúzsko dostalo časť Talianska a Holandska a niektoré krajiny v Nemecku a upokojilo sa.
  Na chvíľu, samozrejme... Napoleon v dvadsiatych rokoch zaútočil na Alžírsko a dobyl ho. A potom prevzal Maroko. Začala sa africká éra expanzie cisára. Napoleon bojoval v Afrike a jeho jednotky sa opäť dostali do Egypta a Sudánu.
  Napoleon zakotvil v Afrike... Ale do Európy ešte nevyliezol. Cisár žil v tých časoch pomerne dlho. A zomrel v roku 1840 vo veku sedemdesiat rokov, keď strávil tridsaťšesť rokov ako cisár a celkovo viedol Francúzsko štyridsať rokov! Toto je veľmi dlhá a slávna vláda. Francúzsko za neho zažilo víťazstvá aj okupáciu. Väčšina Afriky vrátane Sudánu a Nigérie sa stala francúzskymi kolóniami. Navyše, napoleonskí maršali dobyli aj Indočínu.
  Posilnila sa dynastia Bonaparte. Napoleon II mal tiež deti a nastúpil na trón v pomerne zrelom veku. A jeho dynastia pokračovala vo svojom slávnom vzostupe. V roku 1848 Francúzsko využilo revolúciu v Rakúsku a odobralo Taliansko Habsburskej ríši. Potom nasledovala vojna s Ruskom spolu s Britániou.
  Francúzi spolu s Rakúšanmi porazili Rusov. A zabrali veľa pôdy. Vrátane Ukrajiny. Napoleon II založil Commonwealth a dosadil svojho brata na trón. Rusko bolo zaradené do kategórie menších mocností. Napoleon II pokračoval vo svojich výbojoch a dobyl ďalšie Prusko a Rakúsko. A tam tiež umiestňujú svojich príbuzných a získavajú oporu v Európe. Británia sa pokúsila namietať, ale bola porazená...
  Keď v Amerike vypukla občianska vojna, na strane južanov zasiahol Napoleon II. A vyhral... Francúzsko tiež pokračovalo v dobývaní Afriky a prevzalo kontrolu nad Indiou. Na mori boli Francúzi s prevahou v zdrojoch proti Britom ako slon proti Moske. A dokonca dobyli samotnú Britániu pristátím na kontinente v roku 1873.
  Francúzsko ovládlo Austráliu aj Kanadu a stalo sa superveľmocou. V roku 1881 zomrel aj Napoleon II. A na trón nastúpil Napoleon III. Pod jeho vedením Francúzsko pokračovalo v presune svojich jednotiek po celom svete. Predovšetkým došlo ku kampani proti Moskve a Rusko aj Spojené štáty sa napokon podriadili. A v Číne bola vojna. V roku 1904, po smrti Napoleona III., nastúpil na trón Napoleon IV. Nasledujúci rok dobyla Japonsko a o niekoľko rokov neskôr dokončila dobytie Číny. Potom sa začala invázia do Latinskej Ameriky. Napoleon Piaty, ktorý vládol v roku 1933, dokončil dobytie všetkých krajín sveta a vytvorenie svetového impéria. V roku 1937 sa uskutočnil prvý pilotovaný let do vesmíru. V roku 1945 ľudia leteli na Mesiac. A v roku 1957 na Mars a ďalší rok na Venušu.
  Bolo to dobytie vesmíru. Koncom dvadsiateho storočia už astronauti navštívili všetky planéty slnečnej sústavy a dokonca na niektorých miestach - na Mesiaci, Marse, Venuši, boli založené osady.
  A v roku 2021 sa začal let prvej medzihviezdnej expedície. Francúzske impérium, mnohonárodné a obrovské, ovládlo celý svet a slnečnú sústavu. A jej sny sú mocou nad vesmírom!
  
  
  NOVÉ DOBRODRUŽSTVÁ PÁDOV VO SVETE AVENGO
  Hoci Rebeccu zachránil pred popravou statočný Ivanhoe, jej príbeh sa neskončil. Rovnako ako dobrodružstvo. Isaac určite urobil maximum. A začal žiadať späť šperky a drahé orientálne oblečenie, ktoré vzal Rebecce. Ale samozrejme bol odmietnutý.
  Čo už je majetkom rádu, potom je a Židia nie sú povinní hlásiť.
  A tak Rebecca strávila nejaký čas v chladnom počasí bosá a len vo vrecovom rúchu. Áno, pred popravou bola bosá, vyzlečená a zavretá v kláštornej cele. Bola zima a vlhko a boli tam potkany. Tu bola Rebecca taká vyčerpaná a bledá.
  Zostať naboso v žalári a na ulici v chladnom počasí viedlo k tomu, že dievča prechladlo a ochorelo. A Izák musel naliehavo najať lekárov. Bol teda dobre vynaložený, vrátane zaplatenia výkupného lupičom.
  A hľadal som spôsob, ako niekde nájsť a zarobiť peniaze. Richard levie srdce navyše oznámil, že v súvislosti s jeho korunováciou sa bude konať grandiózny rytiersky turnaj. A víťaz dostane veľkú odmenu.
  V tom momente, keď Isaac zrazu uvidel chlapca v krátkych nohaviciach, bosého, do pása nahého, ale veľmi svalnatého. Jeho svaly boli veľmi krásne a hlboko definované pod opálenou pokožkou. Podľa štandardov stredoveku nebol chlapec vôbec malý, ale mal detskú okrúhlu tvár. Je jasné, že ide ešte o dieťa, ktoré ak vyrastie, stane sa z neho muž veľmi mohutnej postavy.
  Isaac sa s úsmevom spýtal chlapca:
  Čo chce mladý muž?
  Chlapec dupol bosou nohou a povedal:
  - Chcem sa zúčastniť rytierskeho turnaja! Zároveň pomôžte svojej chorej dcére!
  Bohatý Žid bol prekvapený:
  - Ste doktor?
  Chlapec odpovedal s úsmevom:
  "Napriek svojmu mladistvému vzhľadu už mám veľa skúseností so zabíjaním. A aj v medicíne! A úplne zadarmo!
  Isaac nadšene odpovedal:
  - Úžasné! Dobre teda. Máte pevné svaly, no budú stačiť na účasť na turnaji?
  Chlapec s úsmevom povedal:
  - Prines mi podkovu!
  Bohatý Žid sa zamračil.
  - Prečo!
  Chlapec sebavedomo povedal:
  - Rozbijem to!
  Isaac zavrčal:
  - Dobre, verím! Máš veľmi krásne svaly, na východe by ťa s radosťou predali do sultánovho háremu!
  Chlapec v reakcii vyskočil, niekoľkokrát sa otočil vo vzduchu a zareval:
  - Nevzdám sa!
  Žid prekvapene zapískal:
  - Aký si rýchly a obratný! Dobre, dám ti koňa a brnenie s kopijou a mečom na turnaj. Len ty mi toto všetko vrátiš v trojiciach!
  Chlapec prikývol.
  - Nuž, pretože kôň, zbrane a brnenie patrí víťazovi. V tomto ohľade môžete bojovať.
  
  Veľmi rád, Isaac povedal:
  - Skvelý mladý muž... Ako sa voláš?
  Chlapec skromne odpovedal:
  - Oleg Rybačenko! Som bojovník, ktorý pomáha slabším a zvyčajne slúži Rusku. Ale v tomto prípade som prišiel zachrániť tvoju dcéru. Keďže bronchitída je podľa štandardov stredoveku veľmi nebezpečná choroba. A je len málo šikovných lekárov, ktorí dokážu dievčatko zachrániť!
  Izák odpovedal s úsmevom:
  - Vyzeráš oveľa staršie ako vyzeráš?
  Chlapec prikývol.
  - Áno, už veľa rokov! Je ťažké čo i len spočítať, koľko, keďže cestujem a žijem v rôznych svetoch. Ale mal som toľko udalostí a dojmov.
  Žid poznamenal:
  - Dobre! Choď a uzdrav moju dcéru! Zatiaľ pošlem po koňa a brnenie. Áno, a teraz meriate rast. Zdá sa, že si len chlapec, ale dosť veľký a so širokými ramenami. Vysoký ako Ivanhoe a možno budeš širší v ramenách!
  Oleg prikývol a povedal:
  - Na liečbu vašej dcéry potrebujem alkohol, tuk, tucet malých šálok. - Keď chlapec videl, ako sa Isaacova tvár skrútila, ponáhľal sa pridať. - Poháre sú len na chvíľu. A tiež by bolo pekné nájsť jazvečí tuk. Chlapec žmurkol. A vaša dcéra bude ako nová!
  Isaac súhlasne prikývol.
  - Áno, len malý kúzelník! Všetko bude pripravené, choď a zachráň moju dcéru.
  Chlapec sa blysol bosými, okrúhlymi, ružovými a úplne bezprašnými opätkami.
  Začala sa motať okolo Rebeccy. Dievča bolo bledé a kašľalo. Skutočne, na rozdiel od nesmrteľného chlapca, nebola zvyknutá na chlad. Dcéra z južnej krajiny na jeseň v Británii strávila noc bosá a v jednom rúchu vo vlhkej a studenej cele a pár dní na čerstvom vzduchu. Tu a odpustiť nie dlho.
  A teraz na ňu musíte dať banky - najúčinnejší ľudový liek, ktorý veľa pomáha.
  Rebekina pokožka je skôr bledá a nie opálená. Pred pohľadným svalnatým chlapcom sa hanbila nahá.
  Oleg Rybačenko povedal a priložil si ukazovák na pery:
  - Som lekár! Nehanbi sa ma!
  A dievča mu úsmev opätovalo.
  Chlapec, ktorý už mal skúsenosti, jej dal konzervy. Dievča sebou trhlo.
  Ale Oleg ju nežne hladil, zrazil poškriabané chodidlá. Nezvyknuté dievča kráčalo po cestičke a bosé nohy jej prepichovali kamienky. A cesta k poprave sa ukázala ako veľmi bolestivá pre bohaté dievča, ktoré nebolo zvyknuté robiť bez topánok.
  Chlapec, ktorý celý čas behal bosý, poznamenal:
  - Nežné, také nežné!
  A dal na ňu konzervy, od ktorých boli stopy na chrbte dievčaťa. Ale banky vytiahli chorobu. A tak si Rebecca dala mlieko s medom a zaspala.
  Potom Oleg zanechal slúžke príkaz, aby naďalej dával mlieko s medom a malikom, ako aj jazvečí tuk.
  A ponáhľal sa na turnaj. Je potrebné vypracovať koňa aj brnenie a zbrane.
  Žid, hoci je chamtivý, nie je hlúpy. A kôň bol dobrý a brnenie so zbraňami nebolo zlé. Oleg vliezol do brnenia a cítil sa v nich trápne. Nahý boj by bol oveľa obratnejší. Existujú však pravidlá turnaja: každý musí byť v brnení a na koni. Tu bojujte nahý s mečmi, potom Oleg Rybachenko vyhladil celé armády mečmi.
  Chlapec pretekal na bielom koni a tešil sa na bitku.
  Turnaj sa konal v Londýne. Ivanhoe sa už zotavil zo svojich zranení a bol považovaný za jedného z favoritov turnaja. Sám Richard Levie srdce sa pripravoval na bitku. Očakával sa aj príchod vojakov z iných krajín. Najmä vojvoda z Alby: mocný bojovník zo Španielska. Francúzsky vojvoda z Guise, baróni z Nemecka. Veľa bojovníkov. Aj z ďalekého Ruska pricestoval princ Ruslan. Presnejšie, nie z Ruska, ale z Kyjevskej Rusi.
  Takže zastúpenie tu dopadlo solídne. A bol to nevídaný turnaj s cenami.
  Víťaz mal získať celú truhlicu zlata, ktoré si Richard levie srdce priviezol z Palestíny. A táto truhlica vážila najmenej tonu.
  Takže tí, ktorí chcú bojovať - zjavne neviditeľne.
  Turnaj sa vzhľadom na veľký počet účastníkov hral pohárovým systémom.
  Oleg Rybachenko prišiel do špeciálneho tábora pre rytierov. Brnenie a kôň, to je pas, ale nikto nevyžaduje doklady.
  Chlapec strávil noc v tábore. Večer k nemu prišla žena ľahkej cnosti. Keď videla, že pred ňou je ešte celkom dieťa a veľmi krásne, prikývla:
  - Obslúžim ťa chlapče zadarmo!
  Oleg súhlasne prikývol a poznamenal:
  - Nebudeš ľutovať, ja som veľmi skúsený!
  Prostitútka po rokoch zrejme prvýkrát zažila niekoľko skutočných orgazmov a dokonca vyzerala mladšie. Odchádzala spokojná. Čoskoro sa objavili ďalšie dievčatá. Oleg poznamenal:
  - Za sex musíte zaplatiť! A pre skvelý sex dvojnásobne! Zlatá minca za každý orgazmus!
  Prostitútky ochotne súhlasili... Oleg zarobil slušné peniaze, no cez noc zavrel oči. Prišli jeho dievčatá a žena. Zvyčajne sú mladé a krásne, ale môžete chytiť infekciu. Pravda, Oleg je nesmrteľné dieťa a infekcia ho neberie.
  Ale pred zápasom som sa trochu vyčerpal ...
  A potom zaznie trúbka a ráno začína turnaj. Tu sa rytieri rozchádzajú po poli. Chce to veľa bojov. Výber tupých alebo ostrých hrotov. O všetkom ostatnom rozhoduje žreb.
  Oleg padol do boja v prvej bitke s nemeckým barónom. Bol väčší a ťažší ako chlapec a celkom autoritatívny bojovník.
  Ale terminátor chlapec je skúsený a technický. A aby vás kopija nezrazila, štít mierne posuniete nabok a zjemníte úder. A zasadíte sa otáčaním tela.
  Oleg je veľmi silný a nepriateľ bol zostrelený spolu s jeho koňom. A chlapec zapískal. Prešiel už mnohými bitkami v rôznych vesmíroch. A bojoval s Treťou ríšou v paralelnom vesmíre, v ktorom nacisti najskôr zajali celý svet a až potom zaútočili na ZSSR. A bol to z ich strany silný ťah.
  A chlapec potom bojoval spolu s Margaritou, nesmrteľným dievčaťom, ktoré bolo tiež kedysi dospelé. A s nimi štyri krásne a tiež takmer nesmrteľné dievčatá. Šesť supermanov bojovalo s armádou, ktorá ovládla takmer celý svet. A ukázal kolosálne hrdinstvo.
  A teraz turnaj. Nie je to také ťažké. A pre super chlapca nie je prekážkou ani prebdená noc s prostitútkami.
  Chlapec dostal svoju prvú cenu: koňa, zbrane a brnenie. Zvyčajne ich rytieri vykupovali za peniaze. Ak si teda dobrý bojovník, tak účasť na turnaji je pre teba výhodná.
  Potom ďalšia bitka... Tentoraz los priviedol Olega k mocnému španielskemu vojvodovi z Alby. Bol považovaný za najlepšieho bojovníka Španielska. Bolo by zaujímavejšie bojovať s ním až do konca, ale veľa je veľa.
  Nepriateľ bol obr a vážil trikrát viac ako Oleg. V boji oštepom je váha výrazným handicapom. A kôň pri Albe je ťažný. Možno by bola taká mršina triviálna, aby ťa rozdrvila.
  Oleg nemal veľa skúseností s turnajmi. Väčšinou bojoval trochu inak. Ale celkový bojový zážitok chlapca terminátora je kolosálny.
  A tak odišiel. Oštepy sú ostré a nabrúsené.
  Alba sa naňho rútila veľkou rýchlosťou. Jeho kôň, hoci je ťažný, je veľmi obratný. Oleg je však oveľa rýchlejší ako samotný gigant Alba. A keď sa chlapec priblížil, nechal oštep a udrel nepriateľa do priezoru. Úder je zdrvujúci a pod golierom trupu. Alba vyletel zo svojho silného koňa a havaroval. Dokonca aj pár zubov vypadlo.
  Oleg vyhral a s úsmevom povedal:
  - Cenný darček na svadbu!
  Víťazstvo urobilo chlapca viditeľným. Sám kráľ Levie srdce si s ním potriasol rukou a poznamenal:
  - Si silný bojovník! Odkiaľ si?
  Oleg odpovedal s úsmevom:
  - Dovoľte, kým vaše veličenstvo mlčí!
  Tu je tretia bitka rytierov. Nuž, tri bitky za deň sú veľa, časom možno aj štyri.
  Oleg teraz bojoval s anglickým bojovníkom. Miestny rytier nie je taký veľký ako Alba a vyzeral byť ostražitý.
  Ale môžete vidieť skúseného a silného bojovníka.
  Oleg zo zvyku rozohnal koňa a udrel, vložil a otočil telo a samozrejme sa sám vzďaľoval od oštepu.
  Opäť zrazil nepriateľa bez námahy. Nie je to ťažké a získate sebadôveru.
  Takže tretí rytier je porazený.
  Dočasná pauza a sviatok víťazov. Počet účastníkov sa znížil. A veľa jedli.
  Oleg si zložil prilbu. Mnohí boli prekvapení, že je taký mladý, dokonca mu nenarástli ani fúzy.
  Chlapec dosť veľa zjedol a trochu oťažel.
  Jeho ďalším súperom bol najlepší bojovník Francúzska - vojvoda z Guise.
  Nuž, prečo sa nebáť vlkov v lese.
  Vojvoda z Guise bol veľmi obratný, technický, veľký, vysoký, so širokými ramenami.
  Podľa všetkého je to šikovný bojovník.
  Oleg Rybačenko sa rozhodol, že ho porazí jednoduchým spôsobom.
  Keď sa jazdci rozišli a potom sa začali zbiehať. De Guise predstieral kopijou a pokúsil sa zasiahnuť chlapca do tela cez štít. Ale Oleg, ktorý mal absolútnu reakciu, dokázal odísť a sám naložil oštep do hrude, takže sa zlomil. Samozrejme pridal telo.
  A de Guise letel a havaroval tak silno, že mu z úst tiekla krv. Tu je úder.
  Chlapec sa zasmial a poznamenal:
  -Netyranizujte!
  Toto bol posledný zápas dňa. Na ďalší ostali štyri ďalšie.
  Oleg sa potešil.
  Na oddych však nemal čas. Opäť si prišli po náklonnosť, aby zachytili orgazmy kurvy. Navyše mu poslali výkupné za brnenie a kone. A de Guiseho brnenie bolo napríklad s kamienkami a sumy boli značné.
  Samozrejme, že dlh musel splatiť aj Isaac. Zdalo sa, že Žid je so sebou nespokojný. Že prikázal vrátiť dlh len trikrát, ale mohlo to byť päť, alebo aj desaťkrát. Keď však Oleg videl, že lakomý Žid trpí, dal mu do daru od dievčaťa ďalších dvadsať zlatých v prospech Rebeky.
  A potom opäť slúžil prostitútkam. A zvýšil cenu na dve zlaté mince. Stále však bolo veľa tých, ktorí chceli. A prišlo aj pár šľachtických manželiek. Chceli tiež dosiahnuť rozprávkový orgazmus alebo dokonca otehotnieť od takého slávneho rytiera.
  Oleg Rybachenko opäť celú noc nespal a pracoval. Ale to je vo všeobecnosti dobré. Taký mladý gigolo zarobil koľko peňazí.
  A pred získaním pohára ešte štyri súboje.
  A prvým súperom je bojovník z Afriky. Veľmi veľký. No proste obrie, osem stôp vysoký. A váha kíl je minimálne dvadsať. Vďaka váhe vyhral. Nebojoval ani na koni, ale na obrovskej ťave. A zdrvil všetkých.
  Čo sa dá bojovať s černochom. Olega Rybačenka dokonca potešilo, že jeho súper je taký gigant. Bolo to zaujímavé a pútavé.
  Navyše sa stávky delili a dalo sa staviť na seba a v prípade víťazstva si aspoň niečo zarobiť.
  Oleg spieval:
  - Som rytier viery na kolenách divochov,
  Nepriatelia Ruska, zmetiem z povrchu zemského!
  A tak to chlapec vzal a trochu sa pripravil na bitku, namazal štít olejom.
  Napadol ho obrovský čierny bojovník... Oleg sa k nemu rútil. Nepriateľ je na ťave a dvíha sa ako skala. Je pravda, že takého bojovníka nie je také ľahké zraziť.
  Oleg opustil nepriateľov obrovský drok a zasiahol nepriateľa do brnenia.
  Chlapcova kopija sa zlomila, ale nepriateľ, potácajúc sa, odolal. Oleg pískal, tradičné pod golierom zboru nepomohlo.
  Chlapec terminátor dostal ďalšiu kopiju a znova sa rozišli.
  Oleg sa rozhodol, že tentoraz bude lepšie zasiahnuť nepriateľa do priezoru. To dáva efekt, aj keď bude ťažšie zasiahnuť.
  Bojovník z Afriky bol prefíkaný a tentoraz namieril kopiju na hruď koňa. Ale Oleg, ktorý predvídal takúto príležitosť, dokázal posunúť koňa na stranu. Aj keď trochu a poškrabal koňa. Oleg ho v divokom hneve udrel oštepom tak, že na priezore, ktorý prerazil cez mreže, sa hrot dostal do mozgu. Úder bol smrteľný. Nebolo to proti pravidlám. Určité percento rytierov na turnajoch, najmä tých s ostrými kopijami, zomrelo.
  Ukázalo sa to však nečakane. A nepriateľská mŕtvola sa zrútila z ťavy.
  Slávne víťazstvo. Ľahko sa zranil len kôň. A Oleg namazal dlhý škrabanec liečivým balzamom. A to samozrejme koňovi na zdraví nepridalo.
  A ďalší súper je z Ruska. Tentoraz princ Ruslan. Tiež väčšia a veľmi obratná stíhačka. Oleg sa po troch bezsenných nociach necítil veľmi veselo.
  Aj jeho súper však bol po piatich súbojoch citeľne unavený.
  Oleg zaspal presne na hodinu. Jeho spánok bol hlboký a snívalo sa mu niečo z minulých dobrodružstiev.
  Áno, šesť vojakov sa chopilo nacistov z čias Stalina a Führera a dôkladne ich zničili spolu s tankami.
  Oleg Rybačenko sa poklonil šabľami a zoťal fašistických vojakov. A potom s holou, chlapčenskou nohou bude hádzať ostré a ostré ihly a zabíjať protivníkov a tanky.
  A potom zas ako slávik zbojník píska. A na nacistické jednotky budú padať celé vločky omráčených vrán.
  Chlapec terminátor zaškrípal:
  - Malý chlapec našiel plameňomet,
  Áno, vy fašisti, bohužiaľ, žiadne šťastie!
  Margarita tiež zúfalo sťala nacistov. No zároveň bosými nohami hádzala tenké kotúče. Odrezali hlavy vojakom krajiny Hitlerovho pekelného slnka a kufre tankov.
  Dievča súčasne pískalo a kričalo:
  - Za sväté Rusko!
  A vrany padali, mlátili nacistov ako krupobitie a masa tankov zhorela.
  Bojovali nielen večné deti a štyri čarodejnice. Ruský pluk Červenej armády proti tridsiatim nacistickým divíziám preukázal neochvejnú výdrž.
  Nataša medzitým vzala, rozsekala mlyn mečmi. Rozdrvení nepriateľskí bojovníci. A potom s bosými nohami spustila ďalší bumerang. Podrezala hrdlá nacistom a kmene tankov.
  A zo šarlátovej bradavky zažiaril pulzar a spieval:
  - Sláva najväčšiemu Rusku!
  Zoja tiež nedala súperom šancu. Každú chvíľu sekala, predlžovala meče, vojakov a tanky. A potom holými prstami hádzala jedovaté ihly. A po jej karmínových bradavkách chrlili celé kaskády bleskov, ktoré roztopili nemecké mastodonty.
  Bojovník spieval:
  - Rusko je naša krajina!
  Vždy jej budem verný!
  A ako dievčaťu z pupka vystrelí pulzar. Áno, rozdrviť nacistov na roztrhané kúsky kože. A potom sa chopí tankov.
  Augustína tiež nedáva fašistom šancu. Medenočervené vlasy terminátorky vlajú vo vetre ako proletárska zástava.
  A obnažené, vytesané nohy vrhajú veľmi smrtiace dary smrti. Čo nedávajú šancu ani vojakom, ani tankom Wehrmachtu.
  Zároveň bojovník vyhodí z rubínových bradaviek horiace kúsky magického kovu taviaceho sa plazmou. A nezabudnite revať:
  - Sláva vlasti - žiť za komunizmu!
  A potom z jeho okrúhleho pupka, ako blesk.
  Svetlana je tiež v bitke. Je to mimoriadne cool dievča. A tiež mláti nacistov mečmi. A holé, ladné nohy hádžu celé dýky smrti. Že odsekli hlavy nacistom a odrezali veže ťažkých a stredných vozidiel.
  A z jahodových bradaviek bude ešte vydávať korónový výboj. A to je najmä pre tanky a lietadlá naozaj viac než smrteľné.
  A bojovník aj od pupku podľahne daru záhuby.
  A spievaj:
  - Sláva veľkému Rusku! Boh nás môže zachrániť!
  A ruskí vojaci strieľajú na nacistov zo známej pušky Mosin. Funguje aj pár guľometov. Zbrane strieľajú. V prevádzke je aj jeden z prvých ruských prúdových mínometov so zvýšeným výkonom "Andryusha".
  Vojaci sovietskej armády boli dobre pripravení. Trafajú presne a sú veľmi disciplinovaní.
  Oleg Rybačenko, ktorý rúbal nacistov, pechotu, tanky a dokonca aj lietadlá, si pomyslel: ako sa našim ľuďom podarilo prehrať s nacistami v tejto alternatívnej realite?
  Je to úplne hanebné! Ale Rusi sú lepší. Slovanskí vojaci takto prepichujú malých, bielych a čiernych vojakov bajonetmi a vyhadzujú do vzduchu tanky granátmi. K víťazstvu zostáva už len málo. A kráľovská armáda je veľmi hrdinská. Tu je jeden Rus s holým bruchom, dievča z guľometu, ktoré strieľa na nemecké jednotky. Toto dievča je v krátkej sukni a naboso, no vhodne posiela guľky.
  A Oleg Rybačenko seká mečmi. A potom tiež hodí bumerang s holými detskými nohami, odreže nepriateľa a tanky. A keď chlapec píska...
  A opäť, ako budú padať vrany na nacistov. Nacisti už potom nemajú šancu. A tiež útočné lietadlá.
  Oleg Rybachenko, tento večný chlapec zaškrípal:
  - Sláva mojej kozmickej vlasti!
  Margarita, toto večné dievča je tiež horúce v boji. A seká šabľami, veľmi famózne. A ako to píska, že húf vrán zasiahne zhora a prerazí hlavy nacistov a cez poklopy veží fašistických tankov. A holými, detskými nohami hádže bumerangy, aby bojovníci krajiny pekelného fašistického slnka padali po desiatkach.
  Marguerite kukla:
  - Moje drahé Rusko - priateľská rodina národov!
  Nataša sekla nacistov mečmi. Holými prstami vypichla celý zväzok ihiel. Vzali a prešpikovali nacistov a vyhodili do vzduchu tucet tankov. Dievčatko však nezabudlo spustiť korónový výboj zo šarlátových bradaviek.
  A ako budú blesky vymrštené z pupka so smrteľným výsledkom, najmä pre tanky a lietadlá.
  Dievča zakričalo:
  - Budem taký super!
  V divokej bitke bojuje aj Zoya. A jej meče sa lesknú ako zúrivá búrka, prúdy ohnivých iskier sa lejú a rozrežú nádrže ako maslo horúcim nožom. A bosé nohy terminátorky hádžu ihly, ktoré bodajú nacistov ako ježko.
  A z karmínových bradaviek vyletujú smrtiace pulzary zániku a zhoria z nich lietadlá a tanky. Bojovník je veľmi bojovný vzhľadom aj skutkami.
  Krása striehne na nacistov, lietadlá a samohybné delá, nedáva im milosť.
  A bojujúce dievča kričí:
  - Sláva vlasti!
  Augustín v boji nepozná mier a kypí ňou prudký hnev. A nepriateľov seká šabľami ako kapustu. A jej oči horia ako smaragdy. A bosé nohy, ako listy vrtule, vyžarujú správy o zničení, ktoré roztrhajú tankové lietadlá.
  A rubínovo sfarbené bradavky posielajú nacistom také prúdy magickej plazmy, že jej nič neodolá.
  Keď však Augustínovi z pupka vyletí prúd čarovných bleskov. A rozbije celú masu nepriateľov spolu s tankami.
  Dievča kričalo z plných pľúc.
  - Sláva všemohúcemu Bohu Rodovi!
  Svetlana bojuje s divokým davom. A dievča, ako udrieť motýľom. A s bosými nohami, ako vypustiť nový bumerang, ktorý odrezal veže áut. Hyper class bojovník a prirodzená blondínka.
  A ako sa cunami škvŕn mágie uvoľní z jahodovej bradavky. A vzala to a rozbila nepriateľa, akoby sa ľad pod údermi meča rozbil. A z pupka ju odpálil korónový výboj. Masa tankov sa roztopila, mnoho lietadiel zhorelo.
  Svetlana tweetovala:
  - Dievča miluje zabíjanie,
  Tu je dievča!
  Oleg Rybachenko bojuje ako skutočný titán. Terminátor chlapec je taký zúfalý bojovník. A bosými detskými nohami vypustí niekoľko kotúčov, ktoré rozsekajú nepriateľov, kov tankov je ako rozžeravená ihla ľadu.
  A ako karatista riadi veterný mlyn.
  A ak to vezme a zapíska si na plné hrdlo. Že celá masa vrán vezme a spadne. A vraziť hlavy nacistických bojovníkov.
  A potom to vypľuje z rúry... A strhlo to mužskú dokonalosť celej stovky fašistov a tankov s lietadlami. Tí z bolesti šok vzal a okochurilas.
  Malý spisovateľ zakričal:
  -Za komunizmus v Rusku!
  Margarita v divokej zúrivosti pľuje na nacistov a z úst jej vyletovali prúdy magickej plazmy. A nacistov zožrali až do samotných kostlivcov. A tanky sa roztopili a lietadlá sa zamotali do ohnivej siete.
  The Warrior je dievča so zlatými vlasmi.
  A jej bosé nohy hádžu pichľavé a smrtiace veci, takže od nacistov odlietajú len kusy roztrhaného mäsa a kufre z tankov.
  A dievčatá sa tiež vážne rozišli ...
  Dokonca si vyzliekli aj nohavičky. Potom išlo ničenie nacistov oveľa efektívnejšie.
  Natasha vykonala kaskádu úderov na bielych a čiernych vojakov. A teraz jej bosé nohy vyhodia niekoľko granátov a roztrhajú celý prápor nacistov a veľkú masu tankov. A potom zo šarlátových bradaviek vypustí vlnu, ktorá prinesie skazu nacistom ako kaskádu jednotiek cunami, a to pechote aj tankom s lietadlami.
  A z pupka by vyletel smrtiaci blesk ako let a spálil nacistickú kohortu a zostali z nich len zuhoľnatené mŕtvoly a s nimi tri desiatky tankov.
  A nakoniec ako z lona Venuše, krásneho dievčaťa, vyletí vražedný pulzar, ktorý ho zväčšil, prevalil sa a spálil celý pluk nacistov a stovku tankov vrátane niekoľkých Myši naraz.
  Bojovník zareval:
  -Za veľký komunizmus!
  Zoya vzala a vykonala kombináciu, prudko sa predĺžila mečmi a odrezala veže tankov. A navonok mladý bojovník to vzal a spustil s diskami zmiešanými s hráškovou bombou. A roztrhne veľa Japoncov. A potom sa z malinových bradaviek vezme a vypustí nový prúd bleskov. A rozbiť nepriateľov na žetóny s malými žetónmi. A z tankov nezostalo nič.
  A potom z pupka, ako keby ho zasiahli laserové lúče. A masy nacistov budú odrezané. A tanky vo všeobecnosti strácajú veže, odlietajú z nich rozbité valce.
  A na záver, ako z jaskyne Venuše, bojovník s vlasmi farby plátkového zlata vyvrhne zbesilý prúd energie. A zmetie nacistické stráže a veľké množstvo tankov, lietadiel a samohybných zbraní. Sú to tvrdí bojovníci.
  Bojovníčka z plných pľúc zakričala:
  - Sláva komunizmu Stalina a cára Alexandra III.
  Oleg Rybačenko sa prebudil a je pripravený na nový súboj. Jeho súper Ruslan vyskočil na koňa.
  No bojujú dvaja ruskí rytieri. Hoci Ruslan vyzerá väčší, jeho súper je rýchlejší a silnejší.
  A tak sa vrhli k sebe.
  Oleg Rybachenko dostal úder oštepom na štít a posunul sa nabok. A zasiahnite nepriateľa obratom s obklopujúcim telom. A jeho kopija sa tiež zlomila, ale nepriateľ spadol spolu s jeho koňom.
  Jazdec sedel pevne, ale kôň prešiel. Oleg opäť vyhral a získal trofej.
  A na predchádzajúci boj mal peniaze.
  Oleg sa po tomto víťazstve už pripravoval na semifinále. A jeho rivalom by mal byť samotný Richard Levie srdce. Aké veľké očakávanie.
  Ale skalní štyria rytieri stolovali spolu.
  Obsluhovali ich krásne dievčatá. Napriek prísnym zvykom v stredoveku boli dievčatá holé, krátke sukne a bosé.
  Do blond vlasov dievčat sú vpletené farebné stuhy.
  Ponúkali jedlo a víno.
  Richard levie srdce poznamenal:
  Si veľmi mladý. Nemáš ani fúzy. Ale taký silný a nezvyčajný bojovník. Ak chceš, urobím z teba hlavu svojho strážcu!
  Oleg Rybachenko úprimne odpovedal:
  - Nevadilo by mi to, ale čoskoro budem musieť opustiť Britániu. A budem nútený bojovať v inom svete s inými jednotkami. Takže, bohužiaľ, už ti nemôžem slúžiť!
  Ivanhoe sebavedomo povedal:
  - Môžem to urobiť!
  Oleg sa naňho pozrel. Hoci Rybačenko bol v tele asi dvanásťročného chlapca, Ivanhoe bol rovnako vysoký ako on. A v ramenách sa aj svalnatý chlapec zdal širší. No tento krehký mladík nejako vyhral. Richard levie srdce je o Ivanhoeovu hlavu vyšší a oveľa širší v ramenách. A štvrtý rytier je o hlavu vyšší ako samotný Richard. A čo... Pravdepodobné dve hlavy a najmenej trikrát hrubšie, ale Ivanhoe je považovaný za favorita.
  Možno sa stretnú vo finále. Je zaujímavé, ako Ivanhoe poráža tých, ktorí sú väčší a ťažší ako on. A kto ho naučil takú filigránsku techniku turnajového zápasu.
  Oleg jedol mäso a pil víno... Kreslo je pohodlné a môžete spať ešte pár hodín.
  Najmä preto, že Richard spal. Terminátorský chlapec mal sen o jednej zo svojich minulých misií;
  Samozrejme, Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova, štyri čarodejnice a to je mimoriadne vážne. Okrem nich však budú samozrejme aj ďalšie hity.
  Oleg Rybachenko strieľa z guľometov s pevnými nábojmi. Vyzerá ako veľmi svalnatý chlapec, asi dvanásťročný, má na sebe len krátke nohavice a odhalenú hruď. Keď bol dospelý, stal sa večným dieťaťom, ktoré dostalo nesmrteľnosť. A teraz na tom pracuje v rôznych misiách. A bývalý spisovateľ sci-fi to miluje.
  Margarita tiež vyzerá ako asi dvanásťročné dievča, ale bola to dospelá spisovateľka, ktorá si tiež kúpila nesmrteľnosť výmenou za splnenie rôznych misií. Dievča bojuje a bije zo samopalov.
  Okrem toho Oleg Rybachenko seká aj mečmi, ktoré sa predlžujú na mnoho desiatok metrov. Chlapec hádže granáty aj holými prstami na nohách. A nezabudne z pupka chrliť, že Číňania sú vyprážaní ako grilovačky.
  Veľmi účinné je ale aj pískanie. Potom kŕdle vrany omdlievajú a Číňanov vymlátia a Číňanom nepomáhajú ani prilby.
  Chlapec kričí:
  - Sláva ZSSR!
  Táto misia je celkom príjemná, no nie sú až také ružové. Tu v jednom vesmíre nemecké čarodejnice: Gerda, Charlotte, Christina, Magda vyvinuli jedinečný tank - "Panther" -2. Toto auto sa ukázalo s nízkou siluetou, umiestnením prevodovky a motora spolu a cez nádrž. Predný pancier korby bol 120 mm pri veľkom sklone, boky boli 82 mm pri sklone, veža bola 150 mm pri veľkom sklone. A 88 mm kanón s vylepšenou balistikou a rýchlosťou streľby.
  Toto auto bolo ešte lepšie chránené ako Tiger-2 a veslo vážilo iba štyridsať ton.
  To umožnilo jeho spustenie do sériovej výroby na jeseň 1943 so starým motorom s výkonom 700 koní.
  "Panther" -2 sa okamžite stal najlepším tankom druhej svetovej vojny a Nemci začali vyhrávať.
  A dokonca sa priblížili k Moskve a výsadková skupina nájomných vrahov ich rozsekala a vyhodila do vzduchu.
  Zabíjanie Nemcov je však pre bielu rasu nepríjemné a žltých bojovníkov samozrejme nie je škoda.
  Najmä teraz, keď Čína rozšírila infekciu po celom svete!
  Vrátane Ruska. Tak pomeľme týchto nebešťanov!
  Margarita tiež seká Číňanov mečmi, ktoré sa predlžujú. A strieľa sa zo samopalov - každá guľka je presne na cieľ. A holými pôvabnými prstami hádže smrtiace granáty.
  A ako blesky uvoľnia z pupka nepriateľov, dôkladne ničia a pália a roztápajú nádrže.
  A ak dievča píska, potom sa ukáže, že ide o zablokovanie.
  A vrany padajú na vrcholy Číny a zrážajú lietadlá.
  Dievča reve:
  -Sláva komunizmu!
  Takto sa proti Číňanom postavili nesmrteľné deti, kedysi dospelí. Ale ďalšie štyri dievčatá-čarodejnice, večne mladé stvorenia, poriadne vymlátia nebeskú ríšu.
  Natasha vystrelí guľomety s opakovane použiteľnými nábojmi. A potom vytiahne svojimi mečmi mlyn v rozsahu sto metrov!
  A s holými prstami hodí granát z pilín a namočený v elixíre. Vybuchne ako vákuová bomba. Nafúknutí Číňania a ich primitívne tanky vyletia hore. A potom dievča vrhá blesky zo svojich šarlátových bradaviek, upaľuje čínskych vojakov zaživa. A pulzary ničenia sú vyhodené z pupka.
  Drvia lietadlá ako motýle pália čínske lietadlá v pochodni.
  Ale korunný trik, keď z lona Venuše vyletia agresívne magické cunami, spália Číňanov ako pekelný plameň.
  Natasha štebotala:
  - Sláva vlasti ZSSR!
  V ofenzíve je aj Zoja. Vo všeobecnosti je to dievča z triedy super. A seká mečmi a strieľa zo samopalov. A nábojov je tu neúrekom a nepriateľov poriadne rozsekajú. A keď bosé nohy dievčaťa hádžu granáty, trhajú čínskych vojakov na kusy. A potom z malinových bradaviek bijú ohnivé pulzary - odtrhávajú veže tankov.
  Dievčatku so zlatými vlasmi vyleteli z pupka blesky. A stovky bojovníkov Nebeskej ríše boli upečené na smrť.
  A tu je jaskyňa Venuše vyžarovaná vražedným tornádom. Prešlo to s kosou smrti na čínske jednotky.
  Zoya tweetovala:
  - Za vlasť a Stalina!
  Augustína sa zachichotala, vycenila zuby a vyžarovala slnečné lúče, ktoré pálili Číňanov, poznamenala:
  - Stalin už nie je!
  A vystrelila zo samopalov a sekla podlhovastými mečmi. A potom holé prsty hádzali granáty. Roztrhali mnohých Číňanov. A z rubínových bradaviek krásy vyleteli blesky skazy a skazy. Spálili veľa bojovníkov z Nebeskej ríše. A obrovské množstvo Číňanov roztrhali pulzary letiace z pupka spolu s tankami. Sú také horúce a dýchajú oheň.
  Ale lono Venuše vzalo a pracovalo. A tak mnohí odporcovia brali a pálili.
  Augustín zavrčal:
  - Za veľkosť ZSSR!
  Svetlana v bitke je najchladnejšia a krutá. A potom vystrelila z guľometov a rozrezala protivníkov z Číny na kusy podlhovastými mečmi.
  Ale z jahodových bradaviek vyletel blesk, ktorý bez ľútosti popálil protivníkov a nebeská ríša je v plameňoch a veže sú strhávané z jej tankov.
  Holé prsty dievčenských nôh hodili bombu a zabili veľa Číňanov. A ako holá päta bude stále vrhať pulzar deštrukcie a trhať protivníkov.
  A z pupku usmažil blesk tisíc čínskych vojakov.
  No a keď zafungovalo lono Venuše, stalo sa ešte agresívnejším.
  A potom Svetlana zarevala:
  - Za komunizmus v celom vesmíre!
  Šestka fungovala veľmi efektívne. A konala s divokou, agresívnou sebadôverou.
  Potom sa k nim však pridal tím dievčat z Tretej ríše. Vzali so sebou ešte výkonnejšiu AG-800 s ôsmimi kanónmi a dvadsiatimi guľometmi. A to všetko dievčatá ovládali pomocou joystickov.
  Gerda stlačila gombíky holými prstami, vyslala výbušný projektil a zamrmlala:
  - Sláva árijskému priateľstvu!
  Charlotte tiež stlačila bosé nohy na tlačidlá joysticku, vypľula dar smrti a zavrčala:
  -Sláva komunizmu!
  Christina ho vzala, stlačila holými prstami gombíky a zavrčala:
  -Árijský komunizmus!
  Magda, ktorá strieľala a tiež používala bosé nohy, poznamenala:
  -Samý árijský komunizmus!
  Dievčatá z Tretej ríše ochotne strihajú Číňanov. Musíme pomôcť našim árijským bratom a sestrám vo vojne s Čínou. A táto krajina považuje celý svet za znečistený koronavírusom.
  Gerda opäť stlačila holými prstami, vyhodila projektil a poznamenala:
  - Nenecháme oživiť žltú ríšu! Nedovolíme, aby ste šírili vírusy po celom svete!
  Charlotte tiež stlačila gombíky holými prstami a vykríkla:
  - Samozrejme, že nebudeme!
  Christina pomocou svojich šarlátových bradaviek strieľala aj na žltých bojovníkov Nebeskej ríše a vydala:
  - Pre árijskú budúcnosť!
  Magda, ktorá ničila krásne nohy čínskych vojakov holými prstami, zavrčala:
  - Za najvyššie árijské úspechy!
  A potom sa na oblohe objavilo diskové lietadlo Tretej ríše. A toto je z iného sveta. Tam sa Führerovi podarilo vziať Moskvu späť v štyridsiatom prvom roku. Ako sa to stalo? Japonsko zaútočilo už v júli 1941 a zablokovalo sovietske sily na Ďalekom východe. V dôsledku toho nebolo dostatok síl na obranu Moskvy a hlavné mesto sa v októbri 1941 vrátilo späť ... A potom bola administratíva Červenej armády úplne rozrušená a Stalin dostal infarkt. Rýchle víťazstvo nad ZSSR sa potom zmenilo na dlhotrvajúcu vojnu s Britániou a USA. V jeho priebehu vznikli diskotéky, ktoré obletela laminárna tryska a boli neohrozené.
  A po víťazstve nad Amerikou už lietajúce taniere stihli navštíviť Mars a získali lasery čerpané vodíkom.
  Albina a Alvina prileteli z paralelného sveta na diskete s bojovými lúčmi na pomoc ZSSR.
  A tu sú aj oni, bosí a v bikinách. Tieto čarodejnice kedysi začali bojovať v Španielsku a prešli všetkými hlavnými bitkami druhej svetovej vojny. A teraz na bojovom vozidle v boji.
  Albina holými prstami vyrezávaných zvodných nôh stlačila tlačidlá na joysticku, vystrelila lúč, ktorý prerušil čínske lietadlá, a zakričala:
  - Toto sú zázraky našej technológie!
  Alvina tiež holými prstami na pôvabných nohách vyžarovala lúč na tanky Nebeskej ríše, preťala ich a štebotala:
  - Veľkosť vlasti je s nami!
  A dievčatá z Terminátora vybuchli unisono do smiechu. Sú to také bojovné a noblesné krásky.
  Albina už stlačila tlačidlo joysticku šarlátovou bradavkou, spálila Číňana lúčmi a zaškrípala:
  - Za árijský poriadok vo vesmíre!
  Alvina vzala a stlačila tlačidlo joysticku rubínovou bradavkou a odrezala masu vojakov Nebeskej ríše s revom:
  - Za triumf bielych ľudí!
  A obe bojovníčky udreli svojimi holými, sexu chtivými mužskými nohami o kovový povlak lietajúceho taniera.
  Disketa je mimoriadne impozantná zbraň. Zohralo dôležitú úlohu pri dobytí Spojených štátov Treťou ríšou. A Čína musí zažiť silu hnevu árijských krajín.
  No do boja proti bojovníkom Nebeskej ríše vstúpili aj japonskí bojovníci.
  Štyri krásne, takmer úplne nahé ninja dievčatá s oceľovými svalmi sú zapojené do bitky. Japonsko je tradičným nepriateľom Číny a je pripravené pomôcť ZSSR v tomto súboji. Okrem toho dievčatá milujú zabíjanie.
  Tu je prvé ninja dievča s modrými vlasmi, ktoré seká dvoma mečmi a prerezáva čínskych vojakov. Potom holými prstami na nohách hádzala hrach s výbušninami.
  Ďalej zo šarlátových bradaviek ninja dievčat vybuchli blesky.
  Bojovník kričal:
  - Sláva Japonsku!
  Ninja dievča so žltými vlasmi tiež seklo mečmi a riadilo veterný mlyn. Porezala masu čínskych vojakov. Jej bosé nohy vrhali jedovaté ihly a zabíjali žltých bojovníkov. A z karmínových bradaviek vyleteli ohnivé pulzary.
  Bojovník zareval:
  Rozbime Čínu!
  Ninja dievča s ryšavými vlasmi roztočilo motýliu techniku s mečmi. Zrežte tiež veľa čínskych bojovníkov. Potom jej obnažené prsty vrhli disky v tvare svastiky a prerazili masu bojovníkov nebeskej ríše. A z rubínových bradaviek pršali smrtiace blesky. Spálili Číňanov a veľké množstvo ich tankov a lietadiel.
  Bojovník kričal:
  - Naši ruskí bratia!
  Ninja dievča s bielymi vlasmi, tiež s mečmi, vykonalo zložitú kombináciu a porazilo vojakov čínskej ríše. Potom jej obnažené prsty vrhli podomácky vyrobenú bombu a roztrhali obrovské množstvo žltých vojakov.
  A potom jahodové bradavky vyžarovali magické lúče, ktoré prerezávali mäso bojovníkov Nebeskej ríše a zároveň odrezávali veže aj chvosty lietadla.
  A bojovník vyhŕkol:
  - Pre japonský sen!
  Bojovníci z Japonska bojovali dobre. A ich bosé nohy sú tak smrteľnými darmi smrti a hádzania.
  A ninjovia proti Číne. Ale prispela aj Červená armáda.
  Dievčatá sa objavili na IS-25. Najnovší sovietsky tank so štyrmi delami a dvadsiatimi ôsmimi guľometmi.
  Všetko je v ňom automatizované a komsomolské čarodejnice ovládajú pomocou joystickov.
  Alyonka to vzala a holými prstami na nohách stláčala tlačidlá joysticku. Zaznel výstrel a pozemná mína rozmetala Číňanov a ich vozidlá.
  IS-25 je impozantný tank. Má motor s výkonom tri a pol tisíc koní - diesel. A brnenie je schopné udržať veľmi silné údery. Tu je také bojovné dievča. A jej prsné bradavky sú také, že sa v nich trblietajú rubíny.
  Anyuta tiež stlačila tlačidlá joysticku holými prstami a sekla do čínskych bojovníkov. Roztrhala ich na malé kúsky, roztrhala tanky Nebeskej ríše na malé úlomky a spálila lietadlá.
  A zakričala:
  - Sláva Svätej vlasti Stalina!
  Aurora tiež vystrelila, stlačila bosé nohy na tlačidlá joysticku, roztrhala čínske stíhačky, valce nepriateľských tankov sa skotúľali a dievča zaškrípalo:
  - Za víťazstvo ZSSR!
  Maria, ktorá tiež použila holé prsty na nohách, nahnala veľa Číňanov a ich tanky do rakiev a zavrčala:
  -Za veľký komunizmus!
  Olympias tiež stlačila obnažené prsty na joysticku a ďalšia nášľapná mína zasiahla armádu Nebeského impéria - roztrhala celý prápor na kusy.
  Bojovník zakričal:
  - Lenin žije v našom srdci!
  A všetkých päť bosých, takmer nahých dievčat s reliéfnym lisom spievalo jednotne:
  Nie, bdelý nezmizne,
  Pozri, sokol, orol...
  Hlas ľudu je silný
  Šepot rozdrví hada!
  
  Stalin žije v našom srdci,
  Aby sme nepoznali smútok...
  Otvoril dvere do vesmíru
  Hviezdy nad nami žiarili!
  
  Verím, že sa celý svet zobudí
  Bude koniec fašizmu...
  A bude svietiť slnko
  Cesta, osvetľovanie komunizmu!
  
  Sláva bude večná
  V mnohých generáciách...
  Ruská moc porastie,
  Veľký Lenin je s nami!
  Dievčatá Číňanov efektívne rozdrvili. Angličania však tiež fungovali dobre. Jane Armstrong a jej tím sa postavili aj proti Číne. Keďže v Nebeskej ríši je mnoho miliónov vojakov, na záchranu ZSSR dorazilo veľké množstvo nájomných vrahov.
  A samozrejme, že sa postavili nepriateľovi.
  Bojovníci bojujú na tanku "Victoria" -400. Strieľajte Britov z kanónov a guľometov.
  Jane stlačila holými prstami tlačidlo joysticku, rozbila ďalší čínsky tank a zaškrípala:
  - Za veľkú ríšu!
  Malanya tiež bez rozmýšľania stlačila holými prstami tlačidlo joysticku, rozbila čínsku samohybnú zbraň a zaškrípala:
  Nikdy nebudeme otrokmi!
  Gertrúda vystrelila aj na Číňanov pomocou holých prstov, podrezala ďalšie auto a zaškrípala:
  Sme slobodné impérium!
  Monika tiež nedala milosť, Nebeská ríša. A tiež bosou nohou smeroval prúd skazy. Koľko Číňanov a ich tankov bolo zabitých.
  Dievča potriasalo prsiami s jahodovými bradavkami a ohlušujúco štebotalo:
  - Sláva vlasti!
  Angličania sú tiež v pohybe a ničia Čínu.
  Alenka medzitým trochu zmenila taktiku. Zhodila podprsenku a pomocou šarlátovej bradavky už stlačila tlačidlo joysticku.
  Vyslala projektil a zaškrípala:
  - Za chladný komunizmus!
  Anyuta tiež zhodila podprsenku as karmínovou bradavkou stlačila tlačidlo joysticku, čím poslala ďalší darček smrti.
  Potom spievala:
  - Planéta poznala veľkosť Rusov,
  Fašizmus bol rozdrvený úderom meča...
  Sme milovaní a oceňovaní všetkými národmi sveta,
  Ľudia z celej krajiny kráčajú ku komunizmu!
  Aurora sa zbavila aj podprsenky. Odhalila si hruď a zasiahla Číňana výbojom. Veľa z nich zabila a spálila, pričom stlačila tlačidlo rubínovou bradavkou.
  A zakričal:
  - Rusi, Rusi,
  Nie šťastný osud...
  Ale prečo byť silnejší,
  Potrebujeme problémy!
  Mária bez rozmýšľania oslobodila hruď od hmoty. A bradavkou vo farbe jahôd stlačila tlačidlo joysticku. Letel smrtiaci a nemilosrdný projektil. Roztrhal naraz dvesto bojovníkov Nebeskej ríše. A dievča zakričalo:
  - Sláva statočnej vlasti,
  Žite večne za komunizmu!
  Olympiáda, najväčšia z nich, odhalila aj veľké poprsie. A z jahodových bradaviek spustila veľmi silný výboj deštrukcie stlačením tlačidiel joysticku. A vražedná nášľapná mína rozbila masu čínskych vojakov.
  Bojovník zareval:
  - Komunizmus bude večný,
  Rastieme len hore, nie dole!
  Áno, ak ruská žena začne používať bradavky svojich pŕs, potom je to skutočne veľmi vážne. A Číňania sú mimoriadne zranení. A naozaj sú na roztrhanie. A bojovníci nebeskej ríše umierajú po tisícoch každú sekundu. Tak sa ich ujali dievčatá a nesmrteľný chlapec.
  Oleg Rybačenko vystrelil z guľometov a sekol Číňanov mečmi. A potom s holými prstami detských nôh spustil ďalší dar ničenia. Toľko nebeských bojovníkov zomrelo.
  Najmä, keď to chlapec terminátor vzal a znova zapískal, čím zrazil vrany na ich vyholené čínske topy.
  Mladý bojovník poznamenal:
  - Všetko je na svete dobré, keď si mladý a zdravý!
  Áno, je pekné zničiť rasu, z ktorej sa infekcia dostala do sveta. Čína je skutočne nákazlivá. Skutočný kat ľudstva, ktorý zrodil nový mor. Čo je mimochodom oveľa nákazlivejšie ako AIDS. Koronavírus prišiel z podsvetia a Čína vedome či nevedome vypustila džina z fľaše. Nech teda zaplatí za svoje hriechy krvou!
  A terminátor chlapec zasiahol žltých bojovníkov bleskom z pupka.
  Margarita Korshunova, ktorá sa v úctyhodnom veku opäť stala dievčaťom, súhlasila:
  - Áno, mladosť je úžasná! Aj vojna prináša radosť, keď je telo zdravé, plné mladosti a sily!
  A dievča, bosé, s detskou nohou, hodilo ďalší granát. A bude tiež pískať, zrážať vrany na čínske jednotky.
  Natasha v ofenzíve. Bosými nohami hádže jeden smrtiaci granát za druhým. A seká mečmi a strieľa zo samopalov. A potom to zo šarlátových bradaviek buchne na čínske tanky. Toto je skvelé. Veže tankov sa rozpadnú a odletia ďaleko.
  A ako budú lietať blesky z pupka. Ale samotný tok energie ničenia z lona Venuše. A to je v skutočnosti veľmi vážne.
  Natasha spievala:
  - Nesmrteľná sláva čaká komunizmus!
  Zoja, bojovníčka od ruských bohov, vzala a sekala mečmi, čím ich predĺžila o sto metrov. A potom vystrelila zo svojich zbraní. Jej pôvabné, bosé nohy vrhli veľmi smrtiaci granát, ktorý ohnivou smršťou roztrhal tri čínske tanky naraz. Potom bojovník a zo šarlátovej bradavky vypustili veľmi smrtiaci blesk. A z druhej truhlice na lietadlách.
  A tak pulzary z pupka išli a hromadne upaľovali nepriateľa.
  Jaskyňa Venuše konkrétne zvrhla jeho dar na nepriateľa a spálila ho.
  Zoya zamrmlala:
  - Vesmírny komunizmus!
  Augustína v divokom, kobrom skokovom pohybe. A jej rubínové bradavky hádžu kúsky ničivej hmoty, trhajú a pália tanky a pechotu.
  A keď bosé dievčenské nohy hádžu darčeky smrti. A zabíjajú nepriateľov bez toho, aby dali najmenšiu milosť.
  Ale meče ryšavej krásky, ktorej medenočervené vlasy vlajú vzduchom ako proletárska zástava, bičujú tisíce čínskych vojakov.
  A z pupku vyleteli blesky a nepriatelia boli spálení na popol.
  A potom sa hodil hrášok s holými prstami, ktorý zostrelil tucet lietadiel naraz a explodoval s kúskom antihmoty.
  Augustín reve:
  - Náš víťazný komunizmus!
  A z lona Venuše letí, čo prináša, nemilosrdné a bez akýchkoľvek konvencií, skazu.
  Samotná Svetlana je v divokej bitke najlepšia. A teraz odrezali od guľometov nenávidených žltých bojovníkov impéria, ktoré zaútočilo na ZSSR. A teraz sa jej meče predĺžili a preťali rady a vojakov nebeskej ríše. Potom holé, pôvabné nohy blonďavého dievčaťa vrhli niečo skutočne smrtiace a roztrhali čínske tanky. A potom jahodové vsuvky uvoľnili deštrukciu a totalitnú deštrukciu, s uhoľovaním mŕtvol Číňanov.
  A keď sa z pupákov sypali blesky, nastalo úplné zablokovanie.
  Najsmrteľnejší darček smrti poslalo lono Venuše Svetlany. Smrť je absolútna.
  Dievča štebotalo a spievalo:
  - Chrbtica Wehrmachtu bola zlomená v bitkách,
  Bonaparte zamrazil všetky uši ...
  NATO bolo roztrhané na kusy
  A Čína bola stlačená medzi borovicami!
  Šesť bojovníkov, chlapec a päť dievčat, pôsobilo efektívne a prakticky. A bosými nohami hádzali mimoriadne smrtiace a agresívne granáty.
  Gerda a jej posádka tanku sa tiež vážne rozišli. Dievčatá sú tu veľmi sexi a zhodili podprsenky.
  Gerda stlačila tlačidlo joysticku pomocou šarlátovej bradavky a v dôsledku toho vyletel smrtiaci náboj.
  Bojovník zareval:
  - Za árijské úspechy!
  Charlotte tiež vzala a stlačila tlačidlo joysticku pomocou karmínovej bradavky a zasiahla čínsky tank.
  Potom zarevala:
  - Sláva vlasti!
  Christina tiež nezostala v dlhoch a stlačila rubínovú bradavku na inom gombíku a rozbila veľa čínskych vojakov.
  Dievča zakričalo:
  - Za veľkú vlasť!
  Magda nezostala bez premenenia výhody. Tiež vzala a odpálila výbojom smrtiacej sily pomocou jahodovej bradavky. A skontrolovala sa:
  - Pre najlepších víťazov!
  Dievčatá sa rozišli kvôli veľkému vtipu. Dievčatá sú tu na kolosálnej úrovni bojových schopností. Sama Gerda si toho prežila veľa, rovnako ako jej priatelia. Kedysi behali bosí po Sahare, bojovali v horách a bojovali pri Moskve. Vzali hlavné mesto ZSSR. Dievčatá si toho veľa prežili. A vedeli, aké to je bojovať v jedných bikinách v ruskom mraze.
  A čo je horúci piesok púšte pod holou panenskou podrážkou.
  Museli znásilniť sovietskych zajatých vojakov a sami boli znásilnení - čo je skvelé!
  Gerda kričala, strieľala a zabíjala Číňanov:
  Svet je založený na násilí
  Sopka zúrivosti bičuje vo veľkom...
  Vyššie napätie,
  Vybuchne bolesťou a strachom...
  Len strach nám dá priateľov,
  Len bolesť vás motivuje k práci!
  Pretože chcem stále viac
  Vtrhnúť do nepriateľov zo samopalu!
  Šesť bojovníkov bolo tak nespútaných, že vojaci nebeskej ríše zomierali po mnohých stovkách.
  Dievčatá sú veľmi odvážne. A ich bosé nohy hádžu agresívnou silou. A bradavky sú šarlátové ako maky, ktoré vyhadzujú ničivé pulzary.
  Oleg Rybačenko opäť píska a zráža vrany. Chlapec je plný sily a agresivity.
  A vrany padajú ako krúpy. A čínske hlavy prerážajú. A vrany zostreľujú aj lietadlá. Letectvo v Číne je primitívne, ale je ho veľa, takže by ste mali tvrdo pracovať. A bitky sa vyvíjali mimoriadne hrozné.
  Margarita hodila bosou nohou granát na bojovníkov Nebeskej ríše a zaškrípala:
  - Sláva ZSSR!
  A dievča s odhalenou pätou podľahlo daru smrti a záhuby. A do takej miery rozptýlené, to je proste strašné.
  Tieto večné deti sú také chrty a agresívne.
  Disketa zhora tiež začala vystreľovať ešte silnejšie a silnejšie lasery.
  Albina pomocou šarlátovej bradavky stlačila tlačidlo joysticku a spustila smrtiaci laser.
  Cez Číňanov prešiel lúč a usmažil množstvo bojovníkov.
  Krásna nemecká blondínka zaškrípala:
  - Sláva našej ríši!
  Alvina pokračuje v streľbe. Tiež stlačila svoje rubínové bradavky na tlačidlá joysticku a zaškrípala:
  - Sláva vlasti komunizmu!
  Dievčenské lúče rozdrvili tieto čínske stíhačky. A tanky rezali Albina svojimi šarlátovými bradavkami a lietadlá rezali Alvina svojimi rubínovými bradavkami. Dievčatá nepohrdli ani rozdrviť Fritza holými prstami na pôvabných nohách.
  Albina spievala:
  Sláva veľkému Rusku,
  Boh nás môže zachrániť!
  Alvin opravil:
  - Sme Nemci, nie Rusi!
  Albina revala:
  - Ale my máme árijského, ruského ducha!
  Ďalšie dve nemecké dievčatá z lietadiel bijú Číňanky. Helga a Margaret sa tak chopili bojovníkov Nebeskej ríše. Hlavná vec je bojovať takmer nahá, potom budú Číňania bezmocní. A biť, biť a lámať.
  Helga stlačila páku holými prstami a zaškrípala:
  - Sláva vlasti Ríše!
  Margaret, ktorá tiež použila holé prsty na nohách, vyslala na Číňanov raketu, roztrhala protivníkov a zaškrípala:
  - Sláva viere v árijský komunizmus!
  Také bojovné obe árijské krásky.
  A tu je Anastasia Vedmakova, toto dievča, ktoré sa stalo legendou v rôznych vojnách. Ponáhľa sa do boja na najnovšej stíhačke MIG-25. A poďme zostreliť Číňanov. Také večné dievča, ktoré bojovalo obrovské množstvo času.
  A bojuje v bikinách a naboso. Tiež veľmi bojovný. Nedať nepriateľovi ani najmenšiu milosť.
  Anastasia stlačí spúšť holými prstami na nohách. Zostrelí tucet čínskych lietadiel v jednej dávke a agresívne zaškrípe:
  - Ruský bojovník sa nebojí smrti,
  Smrti na bojisku sa nebojíme!
  Za svätú vlasť bude bojovať...
  A dokonca aj smrť zvíťazí!
  A Vedmakova bude odfuknuta .... A raketa vyhodi do vzduchu tucet cinskych lietadiel.
  Áno, sovietske dievčatá sú na vrchole ... Tu sa dievčatá z rôznych vesmírov zhromažďujú a mlátia armádu nebeskej ríše.
  Tu je Anna Vinogradová v boji. Tiež pilot a v boji používa holé, elegantné nohy.
  Ale obaja piloti Anna a Anastasia ešte nepoužili všetky svoje rezervy v boji. Zhodili teda podprsenky a začali nepriateľa mlátiť pomocou šarlátových bradaviek.
  Tu nimi stláčajú tlačidlá a spúšťajú sa výboje. A Číňania sú doslova spálení.
  Dievčatá jednohlasne kričia:
  Užívajme si svet bez zla,
  Aj keď je to niekedy ťažké uveriť...
  Deti sa budú hrať a smiať
  A dosiahneme nesmrteľnosť - možno!
  Dievča bojovalo ako skutočné orly a tigrice. Tu sú všetky bojovníčky.
  Iba jeden muž Oleg Rybachenko. Je ako chlapec, ale veľmi svalnatý a pekný. Niet divu, že ho ženy milujú. V skutočnosti je skvelé byť dospelou mysľou, ale mladým telom.
  Oleg vedie mlyn s mečmi, rúbe veľa Číňanov a spieval:
  - Chlapec odpovedal a zvraštil obočie:
  Chcem slúžiť Svätému Rusku...
  Nech sa preleje veľa krvi
  Ale Boh nás môže zachrániť!
  Natasha, ktorá vypustila blesk zo svojej šarlátovej bradavky, poznamenala:
  -Ruskí bohovia sú skutočne silní,
  Ale nepomáhajú slabším...
  Ak si verný Bohu Rod -
  Vytvorte svetovú veľmoc!
  A dievča s odhalenou pätou podľahlo granátu so smrteľnou silou. A roztrhal masu a celú horu Číňanov.
  Augustína vycenila zuby a poznamenala:
  Sme skutoční šampióni!
  A z rubínových bradaviek je to ako búchanie do Číňanov. Ukázalo sa veľmi efektívne a bojovné dievča.
  A všetky krásky zborovo kričali:
  - Za najväčšieho z komunizmu!
  A odoberú dodatočný tok energie z piateho bodu. A hneď milión Číňanov vyhodilo svoje kopytá.
  Gerda poslala pomocou šarlátovej bradavky pozemnú mínu a poznamenala:
  Máme za sebou pekný lov!
  Ninja dievčatá, ktoré rozdrvili Číňanov, zakričali:
  Sme najsilnejší na svete
  Namáčanie všetkých nepriateľov na záchode!
  Neveríme v ninja slzy,
  A my dáme zlým čínskym mozgom!
  A obnažené päty dievčat zase akoby hádzali hrach smrti, trhajúc kožu žltých vojakov na kúsky.
  Oleg Rybačenko znova zapískal a keď videl, ako vrany udierajú Číňanov, spieval:
  Čierny havran, tvárou v tvár smrti, čaká na obeť o polnoci!
  Margarita hodila bombu bosou nohou a zaškrípala:
  - Ale Pasaran!
  Z pupku vyšle blesk...
  Deti spievali a dievčatá všetkých farieb a národov vyhladzujúcich Číňanov, ktorí zaútočili na ZSSR, zdvihli;
  Vo svete je smútok aj šťastie,
  Rock s osudom hádzať seinu!
  Niekedy je Pallas ako kôň,
  Smutné a nudné roky!
  
  Meria opitú spodnú časť pohárov,
  Chce vyplniť bolesť duše!
  Myslí na horúce delírium hmiel,
  Možno pozlátiť peňaženku!
  
  Stále som zelený chlapec
  Život je priehľadný ako morská hladina!
  Hlboko zamilovaný do vlasti,
  Spomeňte si na Rusko v piesni!
  
  Život je ako kone cválajúce v kolotoči,
  Každý okamih je ako voda!
  Nechajte protivníkov otupieť
  Aby vojak práce triumfoval!
  
  Buď spolu robotníkom a roľníkom,
  Vzal kladivo do rúk, aby sám pracoval!
  Je to ťažké a slnko strašne stúpa,
  Pioneer je vyčerpaný - unavený!
  
  Ale nepracujem len pre niekoho,
  Zvykol som si na červený tím!
  Všetku špinu hodíme do močiara,
  Jedným slovom, náš ruský jazyk je silný!
  
  Ruky sa z práce rýchlo posilňujú,
  Už nie si chlapec - priekopník!
  Aby krajina kvitla pod jasnou oblohou,
  Choďte príkladom!
  
  Tu bol poslaný na front ako dobrovoľník,
  A prešiel celou vojnou až do konca!
  Yunak sa stal víťazstvom Komsomolu,
  Pán inšpiroval bitku srdca!
  
  A potom nevesta, svadba, radosť,
  Domom sa ozýva detský smiech!
  Veda zvíťazí, verím, že staroba
  Sláva a úspech budú večné!
  Po prebudení Oleg Rybachenko poznamenal, že spal o niečo viac ako normálne.
  Ivanhoe už stihol zraziť súpera z koňa a terminátor to nevidel.
  Ale Richard sa neprebudil a bol pripravený. Lionheart ponúkol tupý oštep a Oleg Rybačenko súhlasil.
  Cesty oboch rytierov sa rozišli. Kráľ bol vyšší a ťažší. Oleg poznamenal, že Jeho Veličenstvo sa zjavne chcelo vo finále stretnúť so samotným Ivanhoeom.
  No čo sa stane.
  Cesty oboch rytierov sa rozišli. Rebecca pobozkala Olega na rozlúčku. A dievča to urobilo vášnivo.
  Oleg poznamenal:
  - Ďakujem! Môžem z teba urobiť dieťa!
  Rebecca namietala:
  - Nemanželský syn je hanba!
  Chlapec terminátor odpovedal:
  - Tým lepšie! Bude z neho skutočný bojovník! No, musím ísť!
  Obaja bojovníci sa priblížili.
  Oleg videl, že Richard je skúsený bojovník, veľmi obratný, rýchly a dosť technický. Tu urobil klamný pohyb oštepom. Ale Oleg je ťažké zmiasť a pohybuje sa rýchlejšie. A udrel chlapca pohybom tela v náklone. Oštep sa zlomil na trieštenie. Richard zmeškal.
  Ale nejakým zázrakom Levie srdce prežilo. A oba kone sa rozišli. Oleg vymenil oštep. Kráľ sedel v sedle nezvyčajne pevne. A nie je také ľahké ho presadiť.
  Opäť sa začali zbližovať. Oleg, ktorý využil túto chvíľu, prudko skrútil svoje telo a zároveň opustil koňa. Úder bol taký silný, že Richarda zrazili spolu s jeho koňom. Ale Oleg dostal taký tlak, že spadol aj jeho kôň.
  Potom bola opäť remíza.
  Oba kone vstali... Oleg videl, že kráľ naozaj sedí v sedle ako v rukavici.
  A že sa to dá zraziť len koňom. Ale kôň Richarda Levie srdce bude väčší a ťažší.
  Potom sa Oleg rozhodol prestúpiť na ťavu, ktorá sa stala jeho trofejou po porážke afrického bojovníka. Bol to zaujímavý nápad, ktorý dokázal zvýšiť údernú silu chlapca.
  Zviera začalo najskôr kopať. Ale Oleg povedal:
  - Ty a ja sme jednej krvi - ty a ja!
  A ťava poslúchla. Nebol čas cestovať ďalej.
  A tu sa rytieri opäť rozišli rôznymi smermi. A poďme s veľkou rýchlosťou.
  Oleg Rybachenko spieval:
  - Tsok, tsok, tsok - prúd sa valí ... Šikovná kavaléria poháňa bielych!
  A tak sa dali dokopy. Oleg Rybačenko sa vzdialil od oštepu Richarda Levieho srdca a trafil do stredu štítu. A úder bol zdrvujúci a zrazil kráľa Británie spolu s jeho koňom. Obrovská ťava však prežila.
  A tu je slávne víťazstvo.
  Teraz prišlo finále. Obaja rytieri sa pripravovali na boj so šialenstvom a zúrivosťou.
  Ivanhoe navonok vyzeral pokojne. Zrejme pochopil, že nepriateľ je veľmi silný, no na skúšku bol pripravený.
  Sebavedome sa cítil aj Oleg Rybachenko. Mal veľa skúseností z rôznych súbojov. Aj keď turnajov je menej. A pochopil, že Ivanhoe pri všetkej svojej fenomenálnej technike nie je jeho súperom.
  Nepodceňujte však nepriateľa. Ivanhoe s takou skromnou veľkosťou porazil súperov oveľa väčších ako on sám. Znamená to, že niečo urobil.
  Oleg Rybačenko sa rozhodol, že je lepšie pokračovať v útoku na ťavu. A toto je vážne.
  Obaja rytieri opäť utekali proti sebe. Ivanhoe sedel nehybne. Bolo však jasné, že je celkom pripravený. Keď sa Oleg zvyčajne vzdialil od súperovho oštepu a udrel do samotného stredu štítu, jeho protivník posunul štít doľava a zmiernil úder. Obaja rytieri sa rozišli a zrazili sa z koní.
  Oleg Rybachenko poznamenal:
  - Moja technika!
  A opäť sa rozišli a ich kone sa poháňali v ústrety. Ivanhoe nateraz urobil klamný pohyb kopijou a trafil štít, ale Oleg vzal obranu doprava a skrútením trafil späť. Ivanhoe sa však podarilo dostať preč. Opäť sa rozišli nerozhodne. A začali sa približovať tretíkrát.
  Oleg si myslel, že jeho súper bol jednoducho neuveriteľne rýchly. Na človeka je príliš chytrý. A je to náhodou nájomný vrah? No čím silnejší nepriateľ, tým zaujímavejšia vojna.
  Oleg urobil klamlivý pohyb oštepom a súper sa snažil oklamať aj svojho náprotivku.
  Ale Oleg sa stále pohyboval rýchlejšie a ako ho udrel kopijou do žalúdka a obišiel štít. Pravidlá vyžadovali udrieť oštepom a bez ohľadu na to, kde. Iba v cudzom koni bol považovaný za hanbu. Tentokrát dostal Ivanhoe silný úder a spadol spolu s koňom. Navyše, brnenie bolo stále opotrebované a mladý muž bol vážne zranený.
  Horn vyhlásil za víťaza Olega Rybačenka. A dostal zlatý pohár s kamienkami a samozrejme truhlicu s pokladom.
  Na počesť víťazky medzinárodného turnaja bola zároveň vyhlásená hostina za účasti krásnych a sexi dievčat.
  Oleg Rybachenko veľa jedol a pil. Dievčatá tancovali, postupne zhadzovali šaty a zostávali ledva zakryté tenkými pásikmi látky. Oleg, vyčerpaný a vypil veľa drahého a silného vína, zaspal.
  Sníval o svojich vlastných dobrodružstvách v iných svetoch.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova teraz bojovali na pobreží a útočili na samurajov.
  Chlapec a dievča sa rozbehli k svojim nepriateľom a mávali mečmi. A spolu s nimi boli v útoku aj dievčatá.
  Hore krúžili vrtuľníky.
  Pobrežie Japonska boli piesočnaté, pláže. A kopali zákopy a mnohé reduty.
  Drôt je natiahnutý a sú tam guľometné veže. Ruské jednotky spustili paľbu.
  Ale deti sú nesmrteľné a dievčatá sú čarodejnice s ochrannou mágiou a nezasiahnu ich guľky ani náboje.
  Rozdrvia vojakov žltej ríše.
  Oleg Rybachenko reže samurajov, vedie tradičný mlyn. Potom holými prstami na nohách hodí granát. Rozptyľuje Japoncov rôznymi smermi.
  Chlapec si spomenul na film: "Empire of the Sun". Hlavným hrdinom bolo aj jedno dieťa. Angličan, tmavovlasý. Mimochodom, v priebehu filmu sa zmenil natoľko, že by ste si mohli myslieť, že toho istého chlapca hrajú rôzni herci. Dokonca aj jej vlasy sú svetlejšie. Oleg Rybachenko pozeral tento film najskôr bez prekladu a myslel si, že chlapec si zrejme pýtal od Japoncov topánky, keď bol na kolenách. Potom, keď dostal topánky, plazil sa bosý cez drôt.
  Tu je zaujímavý postreh bez prekladu. Potom sa zdalo, že chlapec zrejme kradol zeleninu alebo dostával jedlo. Keď si pozriete film s prekladom, všetko je inak. A kniha je trochu iná.
  Áno, bosému chlapcovi, najmä v teplom podnebí južnej Číny, je asi lepšie ako v topánkach. Aj keď pre Angličana je to úvaha o prestíži.
  Tu si Oleg Rybachenko obúva topánky iba na prehliadke alebo na stretnutí s cárom. Oveľa obratnejší v boji bez generálových topánok. Okrem toho sa nesmrteľné telo nebojí prechladnutia, infekcií alebo zranení. Takže ani v zime nepotrebuje topánky a nie je strašidelné behať cez snehové záveje.
  To je výhoda, keď vyzeráš ako dvanásťročná? Je možné sa zaobísť bez topánok a mihotať sa s holými, okrúhlymi, detskými opätkami, a to je normálne. A dokonca krásna.
  A dospelý by bol znechutený. A tak vždy vyzeráte ako decko a je to skvelé. Navyše, jeho mladistvý vzhľad mu nezabránil stať sa armádnym generálom, vojvodom a získať oveľa viac titulov.
  A buďte najbohatším mužom v Rusku.
  Práve teraz Oleg hodil bosou nohou bombu s pilinami a roztrhal masu Japoncov.
  Potom, keď zapíska, a hromady vrán sú ohlušené, dostanú infarkty a padnú na jednotky Ríše vychádzajúceho slnka. A prepichnite lebky vojakov.
  Margarita tiež obmedzuje Japoncov. A holými prstami detských nôh hádže bumerangy smrti. Pripomína Olega Gerdu. Len to môže byť naopak. Dospela teda príliš rýchlo. A táto bola dospelá, dokonca staršia žena, ale stalo sa dievčaťom. A tiež naboso. A bez topánok je oveľa šikovnejšia.
  Čižmy aj topánky a čižmy vám skutočne bránia v pohybe a behu.
  A keďže nesmrteľné deti majú väčšiu rýchlosť pohybu ako gepard a akékoľvek iné suchozemské zviera, rýchlo sa im zlomia topánky na nohách. Oleg teda radšej bojuje len v šortkách.
  S jeho krásnym a svalnatým telom je to ešte lepšie. Tu mal Bruce Lee reliéfny trup a radšej pôsobil nahý do pása.
  Oleg má naopak čistú, hladkú, detskú, no veľmi pevnú pokožku, na ktorej nie sú žiadne jazvy a popáleniny a dokonca by bol krásny takmer nahý.
  A krátke šortky také sú - pre slušnosť.
  A v kolónii Makarenko boli mladí väzni v šortkách a majákoch, a keď bolo horúco, bez tričiek. A tak išli v dosť chladnom období. Čo nie je pre bežné telá veľmi príjemné.
  Ale momentálne je stále horúco. Leto práve minulo temeno hlavy, koniec júla. A to je Japonsko, kde je v tomto období stále také teplo a príjemne. Nech je to sever.
  Mimochodom, na juhu Japonska sú zimy dosť mierne. A na severe je zima dosť chladná. Aj keď je krajina rozlohou pomerne malá. Ale studený prúd tečie okolo severu a teplý prúd tečie okolo juhu. Mimochodom, v Port Arthure sú zimy oveľa miernejšie ako vo Vladivostoku. Tiež posun v prospech teplejších morí a prúdov.
  Oleg Rybachenko bojuje v tejto nádhernej a prekvitajúcej krajine. Naozaj nechcem zabíjať Japoncov. Nejde o koronavírusy, ale o živých ľudí.
  Najmä medzi nimi je veľa bojujúcich tínedžerov. Mladí japonskí chlapci sú celkom pekní. Majú jemnejšie črty ako dospelí a nie sú také žlté, a preto sa viac podobajú Európanom. A japonské dievčatá sú tiež veľmi krásne.
  Najmä v Japonsku si mnohé ženy zosvetľujú pokožku a vyzerajú viac ako Európanky.
  Áno, ich zabíjanie nie je veľmi príjemné. Už vás akosi unavuje tento druh krviprelievania.
  Ale na druhej strane vo vás bublá vojnové vzrušenie. A začnete mlátiť samurajov násilnou, násilnou silou.
  Oleg Rybachenko zase držal točňu s mečmi. Odrezali veľa Japoncov a revali:
  - Sláva dobe cára Mikuláša.
  Margarita tiež hodila vražedný darček smrti holými prstami na nohách. Roztrhala veľa Japoncov a štebotala s vyceňovaním zubov:
  - Sláva dobe veľkých kráľov!
  Potom budú nesmrteľné deti pískať. A dary skazy dopadnú na pozície Japoncov. Prelomiť ich lebky.
  A v mori bojuje dievča so žltou hordou. Posádka torpédoborcov zložená z krások v bikinách zúfalo bojuje so samurajmi. A dievčatá ukazujú najvyššiu a bojovnú triedu.
  Marina so svojimi bosými kamarátmi mieri zbraňou na Japoncov. Presne strieľa a vyslovuje.
  - Raz, dva, tri... Zlomte Japoncov! Štyri, osem, päť! Rozbiť loď!
  A dievčatá ju podporujú a kričia:
  - Rozbiť loď!
  A blýskajú sa holé, okrúhle, ružové podpätky. Máša, tiež takmer nahá, len v šortkách, mieri hlaveň a reve:
  - Sláva dobe cárskeho komunizmu!
  A tiež ako oheň. A banské zariadenie je spustené. A narazí priamo do boku japonského krížnika.
  Masha nadšene zakričala:
  - Som terminátorský bojovník!
  A jej obnažené okrúhle opätky sú také zvodné. A posádku tvoria výlučne dievčatá. Čo môžem povedať, je to celkom fajn.
  Marina, ktorá sa pokúšala potopiť svojich protivníkov, zavrčala:
  - Sláva sovietskej vlasti! Budeme žiť v komunizme!
  A ďalší nepriateľský krížnik sa potápa.
  Je fajn, keď tím tvoria samé dievčatá. A dievčatá radšej behajú v teple v šortkách. A veľmi sa im to páči, do čerta.
  Tu to vzalo dievča Melonica a holými prstami na nohách spustilo bumerang. A pár odrezaných Japoncov sa zrútilo do mora.
  Melonica to vzala a zaspievala:
  - Moja viera, viera v komunizmus!
  A opäť spustí vražedný bumerang.
  Máša priniesla nepriateľovi ďalší dar smrti. A teraz sa krížnik japonskej letky opäť rozdeľuje. Je jasné, že s ruskými ženami je zlé bojovať. Uhryznú tigra zubami.
  Natasha pri útoku rozrezala japonského dôstojníka na polovicu. A agresívne vyhlásila a odhalila zuby:
  - Najsilnejší ruský duch na svete!
  A opäť kráska v agresívnom útoku.
  Zoya s holým opätkom vyhodila uhoľnú bombu. Roztrhal celú masu Japoncov. A odtrhla veľa samurajských rúk a hláv. Potom kráska spievala:
  - Verím vo veľký komunizmus!
  A z jej jahodovej bradavky vyletia blesky.
  Augustín na útoku ako kobra. Tu je malý japonský tank doslova roztrhaný ním hodeným granátom. A ohnivá kráska ju hádzala, samozrejme, za pomoci odhalených prstov na nohách.
  Po speve:
  - Prisahajte vernosť cárovi Mikulášovi! Prajem mu, aby vyhrali deti!
  Svetlana je tiež skutočná šelma v boji. Slzy týchto Japoncov, ako keby to boli nejaké bábiky.
  A bojovníčka zarevala z plných pľúc, keď jej z jahodovej bradavky vyletel blesk:
  - Za cárskeho obdobia! Nicholas II je skutočný orol!
  A s holým opätkom dievča hodí ďalší smrtiaci výbušný balík.
  Ale v útoku aj posádka tanku Gerda. Dievča bojuje v ruskom aute.
  A tu sa ukazuje z tej najlepšej stránky.
  Gerda s bosými nohami mieri zbraňou a strieľa na nepriateľa. Škrupina zničí japonské auto.
  Blondínka v bikinách reve:
  - Sláva našej krajine -
  Satan nás nepremôže!
  Ryšavá líška v útoku, ktorá drví samurajskú zbraň, reve:
  - Za veľkosť árijských myšlienok!
  Bosé nohy ukazujúce na záver pištole.
  Potom zarevala:
  - Za novú Tretiu ríšu!
  Christina, strieľajúca na samuraja, poznamenala:
  - Budúcnosť Nemecka je pred nami! My medzitým bojujeme za cárske Rusko!
  A pedál stláča aj holou pätou.
  Magda strieľajúca na nepriateľov agresívne vystúpila a odhalila tesáky:
  - Budeme znovuzrodení a budeme chladnejší ako Rusko!
  A zažiarila perleťovými zubami. Áno, sú to štyria veľmi bojovní chalani. Presnejšie dievčatá, ktoré sú takmer nahé, no veľmi krásne a bojujúce.
  Gerda strieľajúca na Japoncov zašepkala:
  - Všetko je zmiešané, prepletené,
  Zvony noty zvonia...
  Falošná pravda, pravá lož
  Dievčatá s odhalenými členkami!
  Charlotte, ktorá čmárala na samuraja samopalom, zarevala:
  Tieň, tieň, tieň, tieň...
  Petrelov tieň...
  A stisnutím spúšte holou pätou ryšavá dievčina zachrapčala.
  Christina, ktorá rozdrvila nepriateľa, potvrdila:
  Opäť stúpa nad krajinou!
  A s jahodovou bradavkou, ako stlačí psa, a delo vystrelí projektil. A pôjde rovno do muničného skladu. A celá batéria naraz vezme a vybuchne.
  Magda, ktorá holými prstami mlátila do pôvabných dievčenských nôh nepriateľa, sa zachichotala:
  Tieň, tieň, tieň, tieň...
  Petrelov tieň!
  Gerda stlačila tlačidlo šarlátovou bradavkou na hrudi a vyslala na nepriateľa projektil:
  - Je čas odplaty!
  Charlotte, strieľajúca pomocou holých prstov, vykríkla a vyplazila jazyk:
  - Tieň, tieň, tieň, tieň,
  Petrelov tieň!
  Christina, ktorá strieľala rubínovou bradavkou na japonských vojakov, vydala:
  - Vo víchrici utrpenia a problémov!
  Magda s pomocou holých prstov zmlátila nepriateľa a zaškrípala:
  - Nemôžete nás zlákať na revolúciu!
  Gerda preslávila facku Japoncom na okrúhlom, holom, dievčenskom opätku a poznamenala:
  - Len králi majú veľa problémov!
  Dievčatá sú v skutočnosti, samozrejme, Árijci najvyššej úrovne. Nemecko je teraz nepokojná krajina v kríze. Hitler prehral prezidentské voľby a jeho šance na získanie moci už vyzerajú sporne. A v Reichstagu má len relatívnu väčšinu.
  Oleg Rybačenko, ktorý bojoval s Japoncami, si spomenul, že niečo podobné sa stalo v Rusku.
  Keď Žirinovskij, ktorý bol porovnávaný s Hitlerom, získal prvé miesto vo voľbách do Štátnej dumy, ale mohol nielen dosiahnuť úspech, ale dokonca si udržať svoje pozície.
  Chlapec hodil pár hviezd holými prstami na nohách. Tuctu Japoncov rozpárali žalúdok. Potom sa chlapec znova zamyslel.
  Ten Žirinovský je zbabelec a má dušu zajaca. Čo cítil a nevolil mu volič v prezidentských voľbách v Rusku.
  Chlapec terminátor zapískal a na Japoncov začali padať vrany, z ktorých, keď boli omráčení, sa stal baranidlo. A prepichnutý cez hlavy samurajov.
  Potom sa chlapec znova zamyslel. Tu ľudia často rozmýšľajú nelogicky. V skutočnosti ich svojho času zviedol Jeľcin. Aj keď bolo jasné, že Boris intelektom nežiari. A že manažér od neho je priemerný. Najdôležitejšie je, že Jeľcin je tvrdohlavý, s patologickou túžbou zmeniť tím, teda zariadiť personálny skok. V tomto ohľade je mu podobný Lukašenko, ktorý tiež rád premieša palubu personálu a vymení Shilov za Mylova. Aj keď príliš časté striedanie personálu škodí.
  Nakrútený je napríklad už ôsmy premiér Rumos. A postaviť na jeho miesto ešte horšieho. Lukašenko sa v priebehu rokov vo všeobecnosti začal zblázniť. A dokonca aj jeho vlastné okolie začalo chápať, že diktátor je úplne neadekvátny. Nečudo, že na predsedníctvo chodilo veľa manažérov. Vo vládnucej elite došlo k rozkolu.
  A ako sa zachoval Lukašenko s koronavírusom? Jeho správanie je jednoducho šialené! V malom Bielorusku by však karanténne opatrenia a zatvorenie hraníc mohli mať silný vplyv. Navyše došlo k časovému náskoku.
  Lukašenko sa však správal bez ohľadu na zdravie ľudí. A Bielorusko v počte nakazených predbehlo Taliansko a Čínu.
  Potom väčšina Bielorusov diktátora nenávidela. A len masívne volebné podvody, využívanie administratívnych zdrojov, divoký tlak na voličov dávali šancu vyhrať šieste prezidentské voľby v Bielorusku.
  Oleg Rybachenko predviedol techniku šialeného motýľa s mečmi, sťal tucet samurajov a spieval:
  - Sľubujeme bez problémov, je to pravda, áno! Ale potom, s akými ťažkosťami padáme do priepasti neskôr!
  A chlapcova holá päta spustila vražedný balík ich pilín.
  Áno, liečba koronavírusu je veľmi nákladná a narúša zdravie. Takže diktátor Lukašenko tým, že odmietol prijať naliehavé opatrenia, nič nezachránil. A čo je koronavírus, to ešte musí zažiť na vlastnej koži. Ruskí bohovia a vyššie mocnosti trestajú diktátorov za ľahkomyseľnosť. Vo všeobecnosti len zločinecké vlády šetria na zdraví ľudí.
  Oleg Rybachenko hodil podomácky vyrobenú bombu holými prstami na nohách. Teraz je z neho nesmrteľný chlapec. A zareval z plných pľúc:
  - Sláva krajine Rusko, kde sú ľudia ako orli!
  Margarita privítala fanúšikov, rozdrvila nepriateľov a zakričala:
  - Toto je naša zem! Rusko sme my!
  A holá päta dievčaťa poslala nepriateľom dar skazy.
  Margarita znova zapíska a vrany padajú na hlavy japonských vojakov.
  A nič to nemôže zachrániť.
  Dievča je veľmi bojovné a dosť cool na to, aby rozbilo akúkoľvek silu nepriateľa.
  Natasha je v ofenzíve... Poráža nepriateľov.
  A tu na oblohe Alenka so svojou posádkou.
  Päť dievčat v obrovskom mlynčeku na mäso s tromi čepeľami.
  Alenka strieľa z leteckého dela, ničí Japoncov a škrípe:
  - Na slávu otca-kráľa!
  Anyuta zasiahne samuraja samopalmi a kričí:
  - Nevyhráme nadarmo!
  Alla hodí bombu na japonské pozície a zvolá:
  - A hory a moria!
  Mária strieľala aj z leteckej pištole. Roztrhla samuraja a zaškrípala z plných pľúc:
  - Vďaka bohom!
  Marusya odpálila mínu z útrob helikoptéry. Vyskočila a vyradila japonských vojakov.
  A hrdinské dievča šteklo:
  - Celá naša zem!
  Pätica sa samurajov ujala dôkladne. A helikoptéra prináša Japoncom súčasnosť za druhou.
  Je ťažké zastaviť cársku armádu. Najmä ak sú v ňom takí piloti a Anastasia a Akulina.
  Anastasia Vedmakova bojuje v šortkách. A posiela nepriateľovi vražedný dar skazy.
  Potom spievala:
  - Najlepší cár Mikuláš na svete!
  A opäť s pomocou holých prstov na nohe mieri leteckou zbraňou. A zráža ďalšie japonské eso.
  Statočne bojuje aj Akulina Orlová. A poriadne rozbije Japoncov. A používa holé prsty na nohách. A opäť zostrelí ďalšia rovina krajiny vychádzajúceho slnka. Potom to zareve a celkom agresívne:
  - Som bojovník, povedzme, jednoducho super!
  A žmurknite na súperov. Ako, stále nemáte najmenšiu šancu na samuraja. A dievčatá vás určite roztrhajú.
  Anastasia Vedmaková opäť zráža japonské auto. Presnejšie, primitívne lietadlo cvrliká:
  - Dáme svoje duše za našu vlasť,
  A my sa postavíme a opäť vyhráme!
  Akulina Orlová, ktorá pomocou holých prstov zrazila ďalšie auto, zaškrípala:
  - Sláva kráľovskej vlasti! Sláva cárovi Mikulášovi II.
  A bojovník urobil ďalší pôsobivý obrat. A zrazili sa dve japonské lietadlá. A preglejka a trosky padali rôznymi smermi.
  Japonsko je zatiaľ ako lietadlá zásadne horšie ako Rusko. Navyše ešte nemá šancu dlho vydržať. Rusi sú veľmi silní.
  Takže tanky dokonca pristávajú.
  Posádka Elizabeth na "Alexander Tretí" sa rúti do boja. Napriek svojim impozantným rozmerom ruský tank ľahko vyliezol na pobrežie a neuviazol v piesku.
  Ruská armáda sa teda pohybuje aj pomocou silných tankov, ktoré sú schopné rozdrviť akúkoľvek silu.
  Elizabeth vystrelí z dela holými prstami na nohách a povie silou:
  - Našou vlasťou je Rusko,
  Staňte sa vo svete šťastnejším!
  Elena strieľa zo samopalov. Samuraji padajú ako vyrúbané stromy z olovených darčekov, ktoré dievčatá posielajú.
  Elena so smiechom hovorí:
  - Naša vlasť bude krajšia,
  Podávajte dievčatá z Ruska!
  Ekaterina si stlačila holú pätu. Vyslala projektil kolosálnej smrtiacej sily. Roztrhal masu Japoncov a zaškrípal:
  - Za kráľovské víťazstvá!
  Euphrasia, ktorá rozdrvila Japoncov húsenicami, poznamenala:
  - Nielen kráľovský, ale aj náš!
  Elena znova vystrelila holými prstami na nohách. Roztrhala samuraja na roztrhané kúsky a zaškrípala:
  - Áno, za naše veľké víťazstvá!
  Alžbeta strieľala z guľometov. No má drvivú nádrž. Takže mláti Japoncov.
  Dievča spievalo a odrezávalo samurajov v masách:
  - Nie je krajšia vlasť - Rusko,
  Bojuj o ňu a neboj sa...
  Neexistuje žiadna krajina, verte, že Rusko je krajšie,
  S nami Ukrajina, Bielorusko!
  Ekaterina, ktorá strieľala na nepriateľa, odhalila zuby, stlačila holú pätu na spúšť a zakričala:
  - Pre Rusko, ktoré je najkrajšie zo všetkých!
  Euphrasia, sekajúca v šialenstve samurajov a sekajúca žltých vojakov, agresívne vyhlásila:
  - Rusko stálo a bude stáť ako skala!
  A tank "Alexander Tretí" zrýchlil. Je to škoda, ale škoda, že v štyridsiatich deviatich zomrel cár Alexander III. Keby žil dlhšie, možno prvú vojnu s Japonskom vyhralo Rusko. A potom by bola autokracia neotrasiteľná a neporaziteľná. A v prvej svetovej vojne sa februárový prevrat stal už vtedy, keď bolo Rusko na pokraji konečného víťazstva.
  Ale keby nebolo porážky vo vojne s Japoncami, nebolo by ani myslenia. A to znamená ohnisko nepokojov a všemožných konšpirácií. Navyše, v zásade, zdravý ako býk, Alexander Tretí mohol žiť dlhšie. A mohol by sa mu aj osobne podariť vyhrať prvú svetovú vojnu? A čo? Rakúsky cisár, ktorý sa dostal do boja s Ruskom Franz, žil osemdesiatšesť rokov a opravil šesťdesiatosem. A zomrel v roku 1916! A že Alexander Tretí nemohol žiť tak dlho alebo ešte viac?
  V každom prípade Rusku teraz vládne Mikuláš II. A jeho vláda je dlhá.
  Trvaním je už pred Katarínou II. A tak môže zablokovať aj Petra Veľkého. Alebo možno Ivan Hrozný. Pravda, istý čas vládol čisto nominálne.
  Elizabeth opäť strieľa. Rozbil japonské auto a vycenil zuby:
  - Verím v éru komunizmu!
  A žmurká na svoje partnerky!
  Elena pokosila samuraja výbuchom guľometov a vycenila biele zuby:
  - Bude nová éra a východ slnka!
  A opäť, s pomocou odhalených prstov, dievča vystrelí.
  Ekaterina, ktorá strieľala na svojich protivníkov, agresívne vydala:
  - Éra cára Mikuláša II. bude veľmi slávna!
  A dievča bude žmurkať na svojich partnerov. No robia to radi.
  A tank rozdrví Japoncov. A vykuchá vojakov.
  Na oblohe bojujú dve Nemky: Albina a Alvina. Dostali už všetky prvé štyri stupne svätojurského kríža. A prvý kríž vyrobený zo striebra. Druhá je strieborná s mašľou. Tretí krížik je zlatý. Ďalej zlatá s mašľou. A piaty, ktorý chcú dievčatá naozaj získať, je zlatý s malými diamantmi. Šiesty stupeň kríža je zlatý s mašľou a diamantmi. A je tu aj siedmy stupeň - platinový kríž s diamantmi a ôsmy: platinový kríž s diamantmi a mašľou. Posledné krížiky sú väčšie ako zlaté a je na nich viac diamantov. A luk bol tiež posiaty diamantmi.
  Až osem stupňov, a čím vyšší stupeň. O to viac peňazí sa za to platí každý mesiac doživotne. Navyše, držitelia titulu s diamantmi dostávajú peniaze nielen za samotné ocenenia, ale aj za dedičov. So zlatými krížmi s diamantmi - päťdesiat rokov a platinovými krížmi s diamantmi - sto rokov!
  Ocenenia s diamantmi sú zriedkavé, ale dokážu na dlhú dobu poskytnúť nielen samotného hrdinu, ale aj potomstvo.
  A dievčatá z Nemecka sa ich veľmi snažia zarobiť.
  Albina zostrelila japonské lietadlo holými prstami na nohách a cvrlikala:
  - Ale veľká Ríša ....
  Alvina odrezala ďalšie auto z krajiny vychádzajúceho slnka a pokračovala silou:
  - Bolo nám povedané, aby sme nedriftovali!
  Albina otočila lietadlo a vystrelila dávku. Japonci zažiarili ako sviečka.
  Blondínka zavrčala:
  - Za veľkosť árijského komunizmu na celom svete!
  Alvina narazila do samurajského auta a zavrčala:
  - Pre náš veľký úspech!
  A pomocou holých prstov na nohách opäť poslala vražedný dar smrti.
  Nemecké dievčatá boli mimoriadne silné zlodejky. A teraz zabíjajú nepriateľov Ruska. Ale rovnako dobre môžu zabíjať ruských vojakov. Sú to žoldnieri.
  Lermontov písal o takýchto ľuďoch;
  Ale aký zázrak z diaľky
  Ako stovky utečencov...
  Zjavil sa nám z vôle osudu,
  Aby ste získali slávu a hodnosť!
  Albina agresívne poznamenala, keď s veľkým sebavedomím zrazila nového Japonca:
  - Som najlepší na svete!
  Alvina skolila ďalšieho japonského pilota, tiež zakričala namietajúc a ukázala jazyk:
  - Nie! Som najlepší na svete!
  Albina zmierlivo spievala a zostreľovala japonské lietadlá:
  - Sme najlepší na svete
  Namočíme všetkých nepriateľov do záchoda ...
  Vlasť neverí v slzy -
  Dáme zlým oligarchom v mozgu!
  No medzi ostatnými bojovníkmi cudzineckej légie bojuje aj Jane Armstrongová. Krásne britské dievča. A s ňou v tíme aj výlučne nežné pohlavie.
  Bojovníci samozrejme naboso a v bikinách.
  Gertrúda nabila zbraň holými prstami. A Malanya ukázal a vystrelil.
  Japonský kanón sa prevrátil.
  Monica štebotala a prikývla hlavou.
  - Sláva Veľkej Británii!
  Jane Armstrongová spievala, keď strieľala zo samopalu:
  - Ovládnite Britannia nebeské moria,
  Nikdy nebudeme otrokmi!
  Sláva našej anglickej zemi!
  Nuž, Rusko má cára!
  A opäť to bojovník vezme a strieľa veľmi presne. A japonský tank bol rozdelený na kusy.
  Gertrúda, ktorá viedla oheň, ho vzala a spievala:
  - Jasné slnko nádeje
  Opäť stúpa nad krajinou...
  Vyhrávame ako predtým
  A vydali sa na turistiku!
  A Angličanky v plnom prúde a bojovom tranze.
  Oleg Rybačenko bojuje s Japoncami. Je veľmi podobný chlapcovi z karikatúry Conan. Len ešte rýchlejšie. A tak sú títo samuraji mlátení. Je jasné, že Japonsko proti takémuto tímu nemá šancu.
  Terminátor vzal a hodil granát bosou nohou a agresívne spieval:
  - Vstaň obrovská krajina,
  Vstaň do boja na život a na smrť!
  S veľmi temnou armádou,
  A žltá horda!
  Margarita tiež vzala a rozsekala svojimi mečmi trojitý mlyn. Potom
  Holou pätou zasiahla hromadu granátov, ktoré jej hodil posol.
  Roztrhal masu Japoncov a spieval;
  Máj vznešený hnev
  Trhať ako vlna...
  Je tu ľudová vojna -
  Svätá vojna!
  Áno, toto je pár nesmrteľných detí, ktoré sú veľmi aktívne v ničení a sekaní nepriateľov. Od takýchto kocúrikov nepochádza samurajské milosrdenstvo. Ale v každom prípade tu celá cárska armáda pozostáva z hrdinov a tých najskutočnejších víťazov.
  Oleg Rybachenko, sekajúci protivníkov, poznamenal:
  - Žiadna milosť, žiadna milosť, žiadna milosť nepriateľovi!
  Ja som hocikto, ja som hocikto, vojsko roztrhám mečom!
  A chlapec bude opäť pískať v špeciálnom rozsahu. A havrany omdlia, prepichnúc na smrť zobákom lebky vojakov krajiny vychádzajúceho slnka.
  
  PEKLO NEMECKÉHO PANTERA úškrn
  ANOTÁCIA
  Nemecké dievčatá dokázali vyrobiť takého "Pantera", ktorý je hlavou a ramenami pevnejší ako sovietske tanky. V dôsledku toho Wehrmacht otočil vývoj vojny a začal vyhrávať. Keď dievčatá bojujú bosé, nemožno ich zastaviť.
  . KAPITOLA 1
  Ak bol sovietsky tank T-34 pre Nemcov šokom, nacisti na to odpovedali ešte impozantnejším a efektívnejším Pantherom-2. Gerda a Charlotte vyvinuli zásadne nový tank. S úzkou a malou vežou. Počet členov posádky sa znížil na štyroch. Motor a prevodovka boli umiestnené spolu a naprieč a prevodovka na samotnom motore. Hmotnosť tanku sa znížila na tridsaťšesť ton. Zároveň sa bočné pancierovanie stalo podobným pancierovaniu "Tiger" -2 na 82 mm pod svahmi. A čelo trupu je 120 mm pod veľkými sklonmi a čelo veže je 150 mm, boky sú 82 mm a tiež so sklonmi. S motorom s výkonom 700 koní bol takýto tank mobilný a manévrovateľný. Jeho podvozok sa tiež stal ľahším a ľahšie opraviteľným a priechodnejším. Niektoré prvky boli vybraté z trupu. Výška nádrže je len 1,80 metra.
  Jeho vzhľad bol pre sovietske jednotky šokom. Auto sa do Kursk Bulge naozaj nedostalo. Do série sa začala vydávať až v septembri štyridsiateho tretieho roku.
  Ale počas protiútoku Mainstein bol tento tank prvýkrát masovo použitý.
  A samotná Gerda so svojím tímom sa zúčastnila bitky.
  Napriek mrazom boli dievčatá v bikinách a bosé, také odvážne zlodejky.
  Doteraz mal tank staré 75 mm dlhohlavňové delo, čo stačilo na porazenie nepriateľa.
  Gerda vystrelila z dela holými prstami a zasiahla sovietske vozidlo do čela.
  Potom bojovník zaštebotal:
  - Sláva myšlienkam árijského bratstva!
  Toto dievča vyjadrilo tridsaťštyri veľmi výstižne.
  Potom Charlotte ako facka z rýchlopalného dela. A zasiahnite tank priamo do stredu veže. A rev:
  - Za veľké víťazstvá!
  A potom Christina vzala a vystrelila. Dievčatá sa striedali v streľbe a dokonca aj naboso.
  Bojovník spieval:
  - Čaká ma moje víťazstvo!
  Zasiahla aj Magda. Dievča tiež použilo holé prsty na nohách a narazilo do iného sovietskeho auta a vrčalo:
  - V mene Ježiša!
  Štyri nemecké dievčatá pracujú dôkladne. A veľmi efektívne.
  A vypadne ďalší tank. Bojovníci pracovali ako stíhací prápor.
  V jednej bitke vyradili štyridsať sovietskych tankov, sami dostali niekoľko zásahov, ktoré sa odrazili.
  Mainsteinov protiútok zvíťazil na sile a Nemci dokázali poraziť sovietske jednotky a hodiť ich cez Dneper.
  Bolo to prvé veľké víťazstvo za posledné mesiace. A nacisti sa mohli držať Dnepra.
  Ale v januári Červená armáda opäť postupovala, tentoraz blízko Leningradu, a dokázala uspieť. Je pravda, že pokus o opätovné prinútenie Dnepra na juhu zlyhal, ale blok z Leningradu bol odstránený. Na tomto pozadí sa Nemci držali v strede a hlavne na prelome Dnepra. Urputné boje v zime nepriniesli Červenej armáde v tomto sektore výhodu.
  Samozrejme, svoju úlohu zohral nový tank "Panther" -2. Ukázalo sa, že je úspešný. Rýchle a dobre chránené. Takmer dvakrát ľahší ako "Tiger" -2 a prakticky nie je horší ako toto auto pri rezervácii. Mimochodom, "Tiger" -2 nešiel do série. Namiesto toho sa neobjavila výkonnejšia modifikácia Panthera-2, len o tonu ťažšia.
  A Hitler nariadil, aby bol Tiger-2 prerobený tak, aby bol pancier na túto hmotnosť oveľa hrubší. Na úkor pištole došlo k sporom - zvýšiť kaliber pištole alebo nie. Stále viac kalibrov nižšia rýchlosť streľby, presnosť a zásoba nábojov.
  Tu je stará zbraň Panthera, dobre zvláda svoju úlohu. A dokonca aj IS-2, údery do čela.
  Oplatí sa teda meniť? Strela je síce malá a príliš neničí.
  "Panther" -2 B s 88 mm kanónom ako celkom bol stroj, ktorý viac-menej vyhovoval armáde.
  Na jar prešli Nemci do ofenzívy na talianskom fronte, pričom využili dočasný útlm na východe.
  A podarilo sa im poraziť spojenecké jednotky v tomto sektore frontu. K úspechu prispel aj vzhľad ME-262. Nová prúdová stíhačka bola šokom. Objavil sa skôr ako skutočná história, vďaka čomu odborníci presvedčili Hitlera, aby nerobil blitzblomera, ako neúčinný model. Okrem toho namiesto raketového programu Fau dostal prednosť vývoj prúdových lietadiel. A to ovplyvnilo priebeh vojny. A Charlotte a Gerd o tom presvedčili Hitlera.
  Hovorí sa, že rakety sú skutočne neúčinné kvôli ich nízkej presnosti a vysokej cene. Ale prúdové lietadlá sú budúcnosť. Okrem toho sa ME-262 celkom ľahko ovláda a vďaka tomu je dostupný pre esá. A je ťažké ho zraziť. Väčšia letová hmotnosť vozidla umožnila zavesiť naň pancier a dva prúdové motory a vertikálna manévrovateľnosť je pôsobivá. A silné zbrane umožnili zraziť auto na jeden záťah. Dve dievčatá, ktoré sa stali esami vo svojej prvej bitke, sa ukázali ako obzvlášť dobré: Albina a Alvina.
  Spravidla bojovali takmer nahí, len v krátkych nohaviciach a tenkom páse látky na hrudi. A robili zázraky.
  Albina predviedla obrat. Bosou nohou stlačila pedál. Zostrelil americké lietadlo a spieval:
  - Za silu árijského komunizmu!
  Alvina zrazila auto spojencov a pokračovala v streľbe holými prstami na nohách. A zakričala:
  - Pre našich chlapov!
  Dievčatá sú temperamentné a mimoriadne bojovné a bojovné. Veľmi slávne ničia spojencov na oblohe.
  A tak zúrivo získavanie účtov.
  Nacisti už vyradili spojencov z Talianska, pričom zajali mnoho väzňov a trofejí. Ale na ostrove Sicília ich kryje mocné námorníctvo spojencov.
  V lete spojenci pripravujú vylodenie vo Francúzsku. Ale sú v nepokojnej nálade. Nemci sa stali silnejšími a majú najlepšie tanky na svete. A prúdové stíhačky sú tiež najlepšie na svete, len ich je zatiaľ asi tisíc, nie až tak veľa.
  Ale sú veľmi smrtiace.
  V lete a Stalin pripravuje ofenzívu. Úloha je však ťažšia ako v skutočnej histórii. V Polissyi nie je balkón a Dneper je stále vážnou prekážkou. A nemecká obrana je silná.
  Ale nemecké tanky sú zatiaľ asi lepšie. A tiež lietadlá. Tu sa objavil TA-152, evolúcia Focke-Wulfa, a takýto stroj je veľmi seriózne lietadlo. A zároveň viacúčelové. A je schopný bez pochýb zostreliť protivníkov. Výkonné zbrane a brnenia. A najlepší letový výkon a rýchlosť.
  Nemci vo vzduchu aj na zemi dostali lepšie vybavenie. Ale ešte toho nemajú dosť. A kumulovali sily a boli v aktívnej obrane.
  Červená armáda s použitím nových tankov IS-2 a T-34-85 prešla do ofenzívy. Hlavný úder bol zasadený do centra. Časť síl však narazila aj na Dneper. Nemci boli pripravení odraziť úder. Hoci o niečo skôr, vylodenie spojencov v Normandii začalo.
  Spočiatku to bolo úspešné. Potom však tanky podnikli zdrvujúci protiútok. Samohybné delo E-10, veľmi ľahké a malé samohybné delo s dvoma členmi posádky umiestnenými na bruchu, sa tiež zúčastnilo bojov, ktoré jednoducho rozdrvilo spojencov. Veľmi nízka silueta 1,2 metra, hmotnosť desať ton a motor s výkonom 400 koní poskytovali skvelú mobilitu. Zároveň predný pancier 80 mm pri veľkom sklone spôsobil, že auto bolo takmer nepreniknuteľné pre čelo spojencov. A skôr malý, záludný. A svojich spojencov bodne ako včela. A Nemci rozdrvili spojencov. Albina a Alvina zostrelili viac ako tristo lietadiel a každé dostalo Rytiersky kríž Železného kríža so striebornými dubovými listovými mečmi a diamantmi. Tieto dievčatá boli jednoducho úžasné.
  A všetkých bez problémov rozdrvili vo svojej účinnosti.
  Albina pomocou holých prstov nasmerovala bojovníka na nepriateľa a začala ho zrážať svojou divokou zúrivosťou. A potom padli tri stíhačky a spojenecký bombardér.
  Bojovník mrnčal:
  - Za Prusko!
  Alvina pokračovala v drvení spojencov sily a doslova ich spaľovala. A zakričala:
  - Za Tretiu ríšu!
  A opäť s holými prstami namierila letecké delá na cieľ. A dopadlo to výborne.
  Alvina tweetovala:
  - Sme veľké tigre, stelesnenie kráľovnej!
  Albina odrezala ďalšie anglické lietadlo, prinútila ho dymiť a zavrčať:
  -Ak je žena tigrica, tak muža roztrhá na kusy, aj keď nie je úplný somár!
  A stlačte pedál holou pätou.
  Alvina, ktorá strieľala na protivníkov a kosila ich, poznamenala:
  - Bosé nohy dievčaťa, každý muž bude nútený vliezť pod pätu!
  Albina, ktorá zostrelila ďalšie lietadlo spojeneckých síl, súhlasila:
  - Muž sa pri pohľade na obnaženú ženskú pätu stáva plstenou topánkou!
  Alvina holými prstami odrezala ďalšie britské auto, vycenila zuby a vydala:
  - Bosé dievča si oblečie plného muža, aj keď je zvyknutý robiť iným topánky!
  Albina, ktorá zrazila Američana, poznamenala:
  -Človek by mal byť silný ako dub a nedovoliť, aby sa z neho odstraňovali triesky ako z pňa!
  Alvina s tým ochotne súhlasila:
  - Bosá žena opätok, muž bude vyzlečený do cieľa a obutý až po uši!
  Albina trochu zmenila tému a prerušila ďalšieho Američana:
  -Vojak je pazúrik, ak myseľ nie je dlažobná kocka!
  Alvina vyrazila nepriateľa holými prstami a skala medzi zubami poznamenala:
  -Človek je skutočný diamant, keď má srdce zo zlata a železné nervy!
  
  Albina, ktorá zostrelila ďalšie spojenecké lietadlo, zavrčala:
  -Človek musí byť silný ako oceľ, ale tesný ako peň!
  Alvina agresívne poznamenala, keď sekla americké lietadlo:
  -Človek by mal mať orlí zrak a sluch by nemal byť ako vrana!
  Albina, ktorá zrazila nepriateľa, zakričala:
  -Človek má odvahu len orla, no v skutočnosti je tou postavou najčastejšie typické kura!
  Alvina agresívne poznamenala a odrezala Američana bojovým skokom:
  , existuje len hnusná mužská impotencia!
  Dievčatá sú skrátka super. A do júla každý zostrel prekročil päťsto lietadiel a získal Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Vylodenie spojencov v Normandii sa skončilo úplnou porážkou. Len Nemci zajali viac ako sedemstotisíc väzňov. A to je skvelý a kolosálny úspech!
  Na východe sa Červenej armáde podarilo Nemcov zatlačiť len mierne. Nacisti boli dobre opevnení a bojovali ako diabli. A používali opevnenia postavené vopred za účasti miestneho obyvateľstva. A samozrejme im to pomohlo. Nacisti zúfalo bojovali a odrazili takmer všetky útoky.
  Bitky ukázali, že "Panther"-2 s veľkým sklonom čelných pancierových plátov a nízkou siluetou je stále nezraniteľný pre sovietske tanky v čele. A dobre si poradí so strojmi Červenej armády. A má veľkú zásobu mušlí.
  Takže všetky útoky sovietskych vojsk padli do pevného bloku. Áno, a fašistická pechota mala útočnú pušku MP-44, ktorá nemala obdobu a doslova vyradila sovietsku pechotu. S fašistami sa teda nedalo nijakým spôsobom jednať.
  A Fritz odrazil útok. Až kým sa neponáhľali do protiútoku. Bolo potrebné uvoľniť nový tank "Tiger" -3, ťažší, s výkonnejším motorom a lepšie chránený.
  Áno, a vyvíjať prúdové lietadlá. Najmä XE-162 - prúdová stíhačka oveľa lacnejšia, ľahšia a jednoduchšia na výrobu ako bombardéry ME-262 a Arado.
  Zlý nebol ani nový nemecký štvormotorový Yu-488, ktorý vďaka menšej ploche krídla vyvinul na vrtuľový bombardér kolosálnu rýchlosť sedemsto kilometrov za hodinu.
  Kým Fritz nazbieral silu. A viedli ponorkovú vojnu... Porážky spojencov v Taliansku a Francúzsku oslabili Rooseveltovu pozíciu. A tu boli porazení aj Američania, keď sa pokúsili pristáť na Filipínach. Japonské bojové lode boli schopné odhaliť a zničiť americké vyloďovacie sily.
  Roosevelt prehral voľby s mladým republikánom Josephom Bidenom. A to je prezident, ktorý otvorene vyhlásil, že ZSSR nepotrebuje pomoc. Že Stalin je horší ako Hitler a že všetko úsilie sa musí sústrediť na Japonsko.
  Problémy mal aj Churchill.
  Preto, kým Hitler čakal, Nemci sedeli v pevnej obrane. Iba na Sicílii vykonali operáciu a získali ju späť od spojencov. Britská flotila sa navyše preriedila v dôsledku činnosti nacistických ponoriek.
  Na jeseň sa Červená armáda pokúsila postúpiť na juh. A tiež proti Fínsku.
  Letná ofenzíva na Karelskej šiji sa potom skončila neúspešne. Fíni a nemecká rozviedka to odhalili a pripravili. A ZSSR vyčlenil na túto operáciu málo síl.
  Na jeseň boli vyhodené ďalšie jednotky, ale aj tie uviazli a Nemci boli pripravení. Nacisti pri prieskume používali prúdové lietadlá, ktoré sovietske stíhačky a dokonalá optika nestíhali. Rovnako ako unikátne fotoaparáty. A to veľmi pomohlo.
  Takže sa v podstate naučili, ako odhaľovať dezinformácie a sledovať pohyby vojsk.
  Takže teraz nemohol Stalin tak ľahko náhle zasiahnuť. A nacisti sa chopili obrany.
  V zime sa sovietske jednotky opäť pokúšali postúpiť v strede. Úder bol zasiahnutý medzi Dneprom a Západnou Dvinou. A bol to odvážny krok. Ale je to celkom zrejmé a Nemci sa tam poriadne posilnili. A vytiahli najnovšie tanky a samohybné delá E-25 s 88 mm kanónom. Tento stroj vážiaci dvadsaťšesť ton mal motor s výkonom 700 koní a predný pancier 120 mm pod svahmi a boky 82 mm, s výškou 1,4 metra. Samohybná pištoľ je nepreniknuteľná v čele kvôli veľkým uhlom sklonu panciera. A na palube to ešte pokrývali valčeky. A tiež ste mohli zavesiť paravány.
  Červená armáda teda čelila veľmi vážnemu nepriateľovi. Čo nie je také ľahké prekonať. A nacisti opäť odrazili januárovú ofenzívu Červenej armády.
  V bitkách sa opäť ujal osud Gerdy a Charlotte. Obe dievčatá bojovali na samohybných delách E-25 v ľahu. A z nepriateľa doslova vyrazili ducha.
  Gerda mlátila holými prstami a štebotala:
  - Sláva našej armáde!
  Charlotte vystrelila, tentoraz pritlačila svoju šarlátovú bradavku k tlačidlu joysticku a štebotala:
  - Sláva veľkým víťazstvám!
  Gerda veľmi agresívne poznamenala a strieľala na nepriateľa:
  - Pre veľkosť planéty!
  A s holým opätkom, ako keby stlačil gombík.
  Charlotte si znova udrela rubínovú bradavku a cvrlikala cez sovietske auto:
  - Za dobyté vrcholy!
  A ako sa smeje. Boj proti fašistom.
  A v marci 1945 prešli nacisti do ofenzívy. A urobil prvú injekciu. Prelomili obranu v oblasti Západnej Dviny.
  Do tejto doby Spojené štáty skutočne obmedzili nepriateľské akcie proti Tretej ríši a Británii.
  A teraz sa nacisti sústredili na východe. Hitler chcel vážne všetko spáliť. A všetko je veľmi dôkladné, keď sa rozhorí.
  Obrana sovietskych vojsk je však veľmi vytrvalá a tentoraz v niekoľkých vrstvách. A Nemci ho prelomili po prejdení päťdesiatich troch kilometrov línií, no zastavili ich až pri štvrtom. Navyše nastalo topenie a boje boli dočasne spomalené.
  Koncom apríla sa Stalin opäť pokúsil zaútočiť. A jeho jednotky boli masívne použité počas prelomu svetlometu. Ale aj toto dosiahlo málo. Prelomili obranu a postúpili, no potom ich hodili späť na pôvodné pozície.
  "Tiger" -3 mal predný pancier 250 mm a bočný pancier 170 mm a motor s výkonom 1200 koní s hmotnosťou šesťdesiatpäť ton. Takže tento tank jednoducho potrápil sovietske pozície. Zbraň mala 88 mm a 100 EL dlhú hlaveň.
  V máji dostal ZSSR nový tank IS-3. Auto bolo o tri tony ťažšie ako IS-2 a bolo náročnejšie na výrobu, no s oveľa lepšie chránenou vežou, najmä v oblasti čela. Napriek tomu zbraň Tiger-3 neprenikla do čela. A samotný tank má ešte horší jazdný výkon ako IS-2.
  V prúdovom letectve si Nemci zachovali výhodu a dokonca aj úsilie. Od júna sa objavili v sériovej výrobe ME-262 X so šikmými krídlami a dvoma pokročilejšími motormi. Toto lietadlo vyvinulo rýchlosť až 1200 kilometrov za hodinu a všetkých rozdrvilo.
  Ešte vážnejším strojom bol TA-400 s prúdovými motormi a šiestimi motormi. Tento stroj bombardoval sovietske podniky na Urale a za Uralom. Potom a tak ďalej. Silná armáda. A prúdové lietadlo Yu-287 sa stalo problémom pre sovietske lietadlá.
  Najnepríjemnejším prekvapením pre Červenú armádu sú ale diskotéky, ktoré dosahujú rýchlosť zvuku až štyri a kvôli laminárnemu prúdu obtekajúcom auto sú prakticky nezraniteľné.
  A potom Nemci tiež dostali nepriateľské ME-263 na raketových prúdových motoroch a veľmi malé, rýchle a schopné lietať štyridsaťpäť minút a dajú sa použiť efektívnejšie ako predtým ME-163.
  Fritz uviedol do prevádzky aj stíhačky Gotha, tiež bezpilotné a účinné. A v bitkách sa začali používať aj klzáky.
  Na mori pokračovali nacisti v mučení Britov pomocou ponorkovej flotily. Vrátane miniatúrnych ponoriek pre jednu osobu. A je to veľmi efektívne.
  Sovietska baltická flotila utrpela obrovské straty. A z letectva a ponorkového boja.
  Albina a Alvina, obe dievčatá, ktoré behajú bosé a v bikinách za každého počasia, či dokonca samé v nohavičkách, sa stali legendárnymi pilotkami. Za tisíc zostrelených lietadiel boli ocenení novým vyznamenaním Rytiersky kríž Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Dievčatá boli mimoriadne odvážne zlodejky. A takéto fantastické účty pribúdajú.
  Hitler ich zbožňoval. A dokonca aj Fuhrer osobne pobozkal ich bosé nohy.
  V júni sa Nemci pokúsili o postup okolo Dnepra. Sovietske jednotky boli v defenzíve. Ale pod náporom postupne ustupovali. Pomoc v rámci Lend-Lease sa vlastne zastavila. A ZSSR to mal ťažké. Bombardovanie stále rástlo.
  Sovietsky tank T-34-85 bol pomerne slabým kanónom proti nemeckým vozidlám. A nebolo možné vyrobiť silnejší T-54. A potom bola hlavná stávka uzavretá na samohybné delo SU-100. Toto auto sa v reálnej histórii nestalo príliš masovým, no v alternatíve sa jeho produkcia čoraz viac zvyšovala.
  Vtedy sa Nemcom podarilo postúpiť v strede a priblížiť sa k Smolensku, rozpútali sa tam boje s masívnym využitím SU-100. Vrchol bol dosiahnutý v auguste.
  Posádka tanku Elizabeth urobila s týmto samohybným delom zázraky. Najmä, keď dievčatá bojovali takmer nahé a bosé.
  Elizabeth dokonca stlačila tlačidlo dela svojou šarlátovou bradavkou a narazila do nacistického tanku a zavrčala:
  - Za veľké Rusko!
  Ekaterina si pritlačila karmínovú bradavku na hruď. Nabúrala nemecké auto a zaškrípala:
  - Za ZSSR!
  Elena tiež odpálila s veľkou presnosťou. Zasiahla fašistický tank pomocou rubínovej bradavky a zaškrípala:
  - Pre vlasť!
  Euphrasia striedavo strieľala zo samohybného dela na nepriateľa. A použila jahodovú bradavku a zakričala:
  - Za vlasť!
  Toto boli bojovné dievčatá.
  Nemci sú všetci palica a palica. Sovietska zbraň neberie Tiger-3 do čela. Áno, a "Panther" -3 je nepreniknuteľný. Nemci v ňom urobili brnenie hrubšie a aby nestratili mobilitu, nainštalovali motor s výkonom 900 koní. Takže tyč ich auta nehanebne.
  Elizabeth strieľa holými prstami. Sovietsky projektil sa odrazí.
  Dievča štebotalo:
  Budeme bojovať za komunizmus!
  Ekaterina tiež mlátila holými prstami na nohách a s vyceňovaním zubov poznamenala:
  - Nie! Nie, že!
  Elena, ktorá tiež použila bosú nohu, vystrelila na nacistov a spievala:
  - Odvážne pôjdeme do boja!
  Eufrázia, agresívne poznamenala a odhalila zuby:
  - Za moc Sovietov!
  A tiež ako oheň, pomocou holých prstov na nohách. Toto je agresívne dievča.
  Červená armáda trochu ustúpila v strede, ale udržala Smolensk ... Na jeseň Nemci zastavili svoje útoky, ale začali, využívajúc vzdušnú prevahu, zintenzívňovať bombardovanie. A tento tlak rastie. A bomby padali na ZSSR v nezmenšenej miere.
  Krajina Sovietov doteraz nemala žiadne letectvo a nepriateľskú činnosť jednoducho nebolo čím zakryť.
  A nepriateľ je naliehavý. A stále aktívnejšie a brutálnejšie bombardovanie Ruska.
  Huffman tiež v decembri 1945 prekročil 1000 zostrelených lietadiel a získal Rytiersky kríž Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  A dievčatá priniesli svoje dvetisícové skóre a každá dostala špeciálnu cenu. Hviezda rytierskeho kríža Železného kríža a strieborné dubové listy, meče a diamanty.
  Áno, Albina a Alvina sú skvelé a veľmi krásne dievčatá, ktoré bojujú takmer nahé a bosé a porazia všetky hordy naraz - sú to smrteľné dievčatá.
  V zime sa Červená armáda pokúšala o postup. Bojov sa zúčastnili tanky IS-3. Ale tento stroj je dosť pracný vo výrobe a so slabými schopnosťami cross-country, napriek dobrej ochrane čela, sa armáde veľmi nepáčil. A požadovali výmenu nádrže. IS-4 však narazil na problém. Stalin zakázal vývoj tankov ťažších ako štyridsaťsedem ton. A keď bol tento tank v limbu. Rovnako ako pokusy o vytvorenie ďalších strojov z rodiny Isovcov.
  Fritz mal doteraz výhodu v kvalite techniky. A rástol na oblohe.
  V reakcii na to sa zvýšila výroba stredných tankov T-34-85 a SU-100. Na tomto bola doteraz postavená doktrína ZSSR.
  Zimná ofenzíva bola neúspešná. Nebolo možné vážne postúpiť a straty boli veľké.
  Nemci robili zásoby tankov. Prišiel rok 1946... Fritzove sily sa hromadili a plánovali útok v máji.
  Doteraz ZSSR nedokázal vytvoriť prúdovú stíhačku a beznádejne prehral v bitke vo vzduchu.
  Dve dievčatá Albina a Alvina dosiahli do marca 1946 tri tisícky zostrelených lietadiel. A dostali nové ocenenie - Hviezdu rytierskeho kríža Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  A to je veľmi kolosálny ukazovateľ úspechu.
  A v apríli diskotéky Tretej ríše okrem barana odobrali a aplikovali ultrazvuk. A toto bolo prvé, ktoré prekonalo laminárny prúd a veľmi úspešné.
  ZSSR čakali ťažké časy.
  . KAPITOLA 2
  V máji 1943 sa začala nová veľká ofenzíva nacistických hord. Po vykopaní tankov a po zhromaždení množstva "tigrov" -3, ktoré sa stali hlavným tankom, ako najchránenejším a najsilnejšie vyzbrojeným, začali nacisti narážať. A podarilo sa im prelomiť obranu a začať sa pohybovať okolo Dnepra zo severu.
  Na oblohe dominovali nacisti. Situáciu zhoršil vstup Turecka do vojny.
  Osmani bojovali s Ruskom trinásťkrát vo svojej histórii. A rátalo sa so štrnástym, stále výhra. Navyše je s nimi Tretia ríša a Západ do toho nezasahuje. V Británii padol Churchillov režim a nová vláda súhlasila s prímerím s Treťou ríšou. A Spojené štáty oficiálne vyhlásili prímerie. Navyše vojna s Japonskom neprebiehala veľmi dobre a straty Ameriky v bitke so samurajmi boli veľké.
  Takže tu sa úplne rozpútala Tretia ríša. A podarilo sa mu presvedčiť Turecko, aby otvorilo druhý front v Zakaukazsku.
  Osmanská armáda sa dlho pripravovala na vojnu a proti ZSSR vrhla miliónovú armádu s veľkým množstvom techniky. Takže teraz sa to ukázalo a pre Rusko to vôbec nie je skvelé. A ďalším problémom sú prúdové bombardéry TA-500, ktoré by mohli prakticky beztrestne rozbíjať sovietske továrne. A prúdový bezchvostový B-28, ktorý mohol dosiahnuť ktorýkoľvek bod v ZSSR a doslova ho zničiť. Takže teraz je Rusko dôkladne natlačené. Horšie to bolo aj so zásobovaním Červenej armády, najmä výbušninami a muníciou. A nebolo dosť paliva. Nemci bombardovali studne v Baku a Povolží.
  Takže teraz mali nacisti šancu a uvedomili si to. V prvom rade chceli dobyť Donbas. Tam sa obrana ukázala slabšia ako smerom na Moskvu a podarilo sa.
  O Charkov sa odohrali urputné boje. A bolo to tam veľmi krvavé.
  Gerda a jej posádka bojovali na "Tiger" -4, tento tank bol vybavený výkonnejším motorom s plynovou turbínou s výkonom 1500 konských síl a mal výkonnejší kanón 105 mm v 100 EL dlhej hlavni, ale s rovnakou hmotnosťou.
  Áno, a zbraň Nemcov je automatické nabíjanie a rýchle paľba.
  A hmotnosť tanku je rovnaká a silueta je ešte nižšia a sklon brnenia sa ešte zväčšil.
  "Tiger" -4 je nepochybne pokročilejší tank a jeho bojovníci ho testovali ako prví.
  Gerda vystrelila, stlačila šarlátovú bradavku na joysticku a zavrčala:
  - Naše víťazstvo nie je ďaleko.
  A rozbil sovietske auto IS-3.
  Charlotte tiež rozbila sovietske vozidlá a prerazila pancier, prepálila ho a zavrčala:
  - Za naše víťazstvá!
  A ako sa smeje.
  A Christina zoberie a dá facku. A sovietsky SU-100 bude fúkať. A potom cvrliká:
  - Za komunizmu.
  Dievča samozrejme použilo rubínovú bradavku.
  Magda vystrelila aj holými prstami. Zasiahla nepriateľa a zavrčala:
  - Pre nové úspechy!
  A dievčatá sa smejú. Doteraz to všetko robili ako na špičkovej úrovni.
  Nacisti obišli Charkov a potom ho obsadili. Potom postupovali na Kranodon a Vorošilovgrad. Fell and Eagle ... A to je vážna rana pre Červenú armádu.
  Stalin nariadil ponechať si Orla za každú cenu, ale nacisti ... sa ukázali ako silní. Rovnako ako ich silné útočné samohybné delá. Najmä Sturmtigr a jej silnejší Sturmlev. Posledné samohybné delo bolo vybavené ešte lepšou a výkonnejšou prúdovou bombou.
  A dôkladne vymlátil budovy. A v blízkosti bombardéra sa motali dievčatá. Posádka Agatha a Adala fungovala pre Shturmleva dobre. A dievčatá si opreli holými nohami o železo.
  Agáta vystrelila, stlačila holými prstami tlačidlá na joysticku a zarevala:
  - Zničíme celý svet násilia!
  Adala zaútočila guľometmi a odrezala pešiakov a poznamenala:
  - A pochovať kapitalizmus.
  A holý, ružový opätok sa bude trblietať.
  Ak sa však pozriete, otázka znie, čo je v Tretej ríši? Možno aj kapitalizmus?
  Agáta, ktorá mlátila do svojich protivníkov, zavrčala:
  - Za budúci svetový mier!
  A odpaľovač bômb opäť zafungoval a naraz zdemoloval celú budovu. A treba poznamenať veľmi efektívny ťah.
  Adala, ktorá strieľala s pomocou holých prstov, potvrdila:
  - Sláva našej armáde navždy!
  Bojujúce dievčatá tu v Tretej ríši, ale nie horšie v ZSSR. Vedia aj bojovať.
  O Kursk sa už rozpútali boje a bojujú tam ruské dievčatá.
  Nataša hodila na nacistov bosou nohou granát a spievala:
  - To je správne...
  Zoya spustila dar smrti s holým opätkom a dodala:
  - Nepriateľ...
  Augustín podľahol niečomu ničivému a zaškrípal:
  - Myslí si...
  Svetlana hodila granát holými prstami a zaškrípala:
  - Čo...
  Natasha hodila bosými nohami pár citrónov a zakričala:
  - ruský...
  Zoya tiež podľahla niečomu energickému a smrtiacemu a škrípala:
  - Organizovaný...
  Augustín spustil smrtiacu zbraň a zamrmlal:
  - Nepriateľ....
  Svetlana opäť podľahla ničivému a vyaknula:
  - Prestávka!
  Natasha sa otočila a zaškrípala:
  - SZO...
  Zoya vystrelila aj na čiernych cudzincov, ktorých nacisti naverbovali a škrípali:
  - Odvážte sa!
  Augustín hovoril silou a zúrivosťou:
  - To...
  Svetlana podľahla s úsmevom pantera:
  - V...
  Natasha hodila granát bosou nohou a skríkla:
  - Boj...
  Zoya hodila darček smrti holými prstami a zamrmlala:
  - Útoky!
  Augustín sa pripojil a zamrmlal:
  - Nepriatelia...
  Svetlana dala holými podrážkami hromadu granátov a ako z plných pľúc kričí:
  - Budeme...
  Natasha zabila dávku a zasyčala:
  - Zúrivý...
  Zoya prerušila nacistov a zakričala:
  - Poraziť!
  Augustín znova vystrelil a zakričal:
  - Zúrivý...
  Svetlana pri streľbe štebotala:
  - Poraziť!
  Natasha opäť hodila granát ladnou, bosou nohou a cvrlikala:
  - Zničíme nacistov!
  Zoya to vzala a zaštebotala:
  - Budúca cesta ku komunizmu!
  A holými prstami hodila citrón.
  Augustín vzal a rozptýlil línie a jej holé nohy lietali zničene pozdĺž Fritza:
  - Rozdelíme súperov!
  Svetlana ho vzala, hodila ho holou pätou, hromadu granátov, a zaškrípala:
  Rozdrvme fašistov!
  A štyria pokračovali v streľbe a hádzaní granátov. Nemecká E-75 sa pohybovala. Stroj so 128 mm kanónom. A zastrelí sa.
  A dievčatá hádzali granáty. Podkopali nacistov. A vystrelili späť. Stúpali dopredu. Tanky opäť jazdia. Pohybuje najnovší nemecký "Leopard" -1. Veľmi mobilné auto.
  Ale jeho dievčatá sa prebrali a knokautovali ho. Roztrhali na kusy pojazdný stroj s motorom s plynovou turbínou. A rozbili ju na kusy.
  Natasha so smiechom poznamenala:
  Bojujeme skvele!
  Zoya s tým súhlasila:
  - Úžasné!
  Augustín múdro poznamenal:
  - Vyhráme!
  A bosou nohou spustila protitankový granát. Silné dievča. A má toľko dôvtipu.
  Svetlana tiež vypustila darček smrti prstami na bosej nohe a zasiahla nepriateľa. Veľmi agresívne dievča s očami farby chrpy. Má taký dôvtip a silu!
  Natasha sa otočila a uškrnula sa:
  - Za sväté Rusko!
  Zoya vystrelila veľmi aktívne a uškrnula sa a ukázala perlové zuby:
  - Som bojovník tej úrovne, ktorá nezmizne!
  Augustín tiež vystrelil. Kosili nacistov a hrkotali:
  "Som bojovník s veľkými ambíciami!"
  A odhalila svoje perleťové zuby!
  Svetlana potvrdila:
  - Veľmi veľké ambície!
  Natasha hodila citrón bosou nohou a spievala:
  - Z neba...
  Zoya tiež hodila granát holými prstami a povedala:
  - hviezdička...
  Augustína spustila dar smrti bosou nohou a spievala:
  - Svetlé...
  Svetlana tiež hodila granát s pomocou bosej nohy a vydala:
  - Kryštalický!
  Natasha sa otočila a zasyčala:
  - ja tebe...
  Zoya spustila dar smrti holými prstami a zasyčala:
  - Pieseň...
  Augustína podľahla s holým opätkom, čo prináša smrť a zaškrípala:
  - Budem spievať...
  Natashka pokračovala a agresívne spievala:
  - O....
  Zoya hodila výbušný balíček bosou nohou, rozprášila nacistov a zaškrípala:
  - Rodák...
  Augustína dala holým opätkom zväzok granátov a vydala:
  - Stalin!
  Ale napriek tomu sa bojovníci a Kursk nezdržali. Nepriateľ prelomil sovietsku obranu a postupoval smerom na Voronež. Leto a teplo... Je tu už šiesty rok Veľkej vlasteneckej vojny a všetci sú veľmi horúco a veselo. Aj keď straty na oboch stranách sú kolosálne.
  Gerda je späť v akcii a samozrejme vyskúša najnovší tank.
  Gerda, Charlotte, Kristina a Magda jazdia na tanku triedy U E-100. Toto vozidlo je kompaktnejšie, pre štyroch členov posádky. A jeho zbraňami sú prúdový bombardér a univerzálny 88-milimetrový kanón 100 EL - stíhač tankov.
  Bojovníci idú a pískajú si sami.
  Gerda strieľa z dlhého dela. Udiera do boku z diaľky IS-3 a pípne:
  - Dáme svoje srdcia za vlasť,
  A my usmažíme Stalina a zjeme ho!
  Charlotte vystrelila zo svojho raketometu. Zakryla sovietsky bunker a zaškrípala:
  - Sme neporaziteľní!
  Christina to vzala, zavrčala a stlačila spúšť holou pätou:
  - Dostaneme to do oboch!
  Dolbanula a trefne a Magda. Zničené sovietske samohybné delá SU-152. A zakričala:
  - Bude čas, víťazstvo príde!
  Gerda vykríkla, keď vystrelila:
  - Nikto nás nemôže zastaviť!
  Charlotte potvrdila:
  - Ale Pasaran!
  Ryšavá šelma prešla s Gerdou celou prvou svetovou vojnou, počnúc Poľskom a končiac touto veľkou ofenzívou, ktorá sa začala v máji. Červenovlasý diabol videl veľa vecí.
  A pripravený bojovať až do konca!
  Christina tiež strieľa a vycenila zuby. Jej vlasy sú zlatočervené. Vo vojne dievčatá nestarnú a možno aj omladnú! Sú takí draví a milujúci. Odhalili zuby.
  A ani jedna diera v zuboch.
  Magda má vlasy farby plátkového zlata. A tiež sa aktívne usmievať. Super dievča. Má takú agresívnu gráciu a energiu tisíc koní.
  Gerda, dievča s bielymi vlasmi, strieľa a s úsmevom poznamená:
  - Na svete je veľa dobrého a škaredého ... Ale dočerta, ako dlho sa táto vojna vliekla!
  Charlotte s tým súhlasila:
  - A v skutočnosti druhá svetová vojna trvá príliš dlho. Všetky bitky a bitky... Je to naozaj vyčerpávajúce!
  Christina sa pohybovala bosou nohou po brnení a skríkla:
  - Ale Británia stále nie je porazená!
  Magda vystrelila na Rusov a zavrčala:
  - A musí byť porazený! Toto je naše krédo!
  Gerda zasyčala, strieľala na Rusov a odhalila slonovinové zuby:
  - Potrebujeme vyhrať!
  Fucked a Charlotte, zakričala:
  - Jeden za všetkých, nebudeme stáť za cenu!
  Ryšavá a zlatá šelma Christina zakričala:
  - Nie! Nestojme!
  Magda pleskla šarlátovými perami a štebotala:
  - Pre cenu nejdeme do obchodu!
  A zlatovlasá harpya vystrelila.
  Gerda zasiahla aj ruské tanky. Narazil do auta a zakričal:
  - Sme najsilnejší na svete!
  Charlotte dodala a zaspievala:
  - Všetci nepriatelia máčajú v záchode!
  Christina podporila impulz piesne:
  - Vlasť neverí v slzy!
  Magda pokračovala speváckym hlasom:
  - A všetkým komunistom dáme do mozgu!
  A dievčatá na seba žmurkli. Vo všeobecnosti majú dobrú nádrž. Len z diaľky je ťažké čelne preraziť ťažký päťdesiattonový IS-3. Ale veď Nemci majú ťažký projektil, ale s uránovým jadrom. A v armáde je veľa černochov. Ktorí bojujú so šialenou zúrivosťou. A nie každý im môže konkurovať.
  Dievčatá sú zvyknuté bojovať naboso. Aj v Poľsku boli len v jedných bikinách, a to naboso.
  Keď sa holá podrážka dostane do kontaktu so zemou, omladzuje. Možno preto dievčatá nestarnú! Hoci čas sa kráti! Bojovníci, povedzme veľmi hrdinskí.
  Urobili toľko výkonov, ale bojujú ako obyčajní vojaci. A vždy len v bikinách, a naboso. V zime je pre nich dokonca príjemné výprask bosými nohami na závejoch.
  Gerda strieľa a spieva:
  Prejdeme cez oheň a vodu!
  Charlotte vystrelila na Rusov svojím bombardérom a povedala:
  - Sláva pruskému ľudu!
  Christina tiež vystrelila a zaškrípala:
  Budeme vládnuť planéte!
  Magda zaklincovala a potvrdila:
  - Určite budeme!
  Gerda opäť zasiahla projektil a zaškrípala:
  "Ani napalm nás nezastaví!"
  Charlotte s tým súhlasila:
  - A dokonca aj atómovú bombu, ktorej sa nebojíme!
  Christina sa odmlčala a odpovedala:
  - Američanom sa nepodarilo vytvoriť atómovú bombu! Je to bluf!
  Magda z plných pľúc zvolala:
  - Svet nemôže uniknúť novému nemeckému poriadku!
  Nemci v máji postupovali okolo Smolenska zo severu. Ich tankové kolóny sú silné a v Afrike a arabských krajinách je naverbovaných veľa pešiakov. Fritz je braný podľa čísla.
  Okrem toho bolo Nemecko vyzbrojené disketami nezraniteľnými pre ručné zbrane.
  Dve dievčatá Albina a Alvina letia k sebe na takom lietajúcom tanieri. Vďaka silnému laminárnemu prúdu sú nezraniteľné. Sami od seba však strieľať nevedia. Ale vďaka kolosálnej rýchlosti dokážu predbehnúť a naraziť sovietske lietadlá.
  Albina, ohýbajúc sa disketou, poznamenala:
  - Technológia železa, určite potrebná a veľmi užitočná!
  Alvina sa zachichotala, vycenila zuby a zasyčala:
  - Ale o všetkom rozhoduje duch!
  Albina povedala:
  - Najviac, že ani jeden nie je práve bojový duch!
  Obe dievčatá sú blond a v bikinách. Veľmi krásna a bosá. Keď je bojovníčka bez topánok, má šťastie. Teraz sú dievčatá také farebné a nádherné.
  A pred bojom budú krásky určite pracovať s jazykom s mužskou dokonalosťou. Je to také pekné a energizujúce. Bojovníčky milujú piť z magickej nádoby. Toto je pre nich skutočný sviatok mäsa.
  Takto sú dievčatá dobré.
  Alvina zostrelila dva sovietske Jak-11 a napísala na Twitteri:
  - Sláva nášmu lovu!
  Albina potvrdila vrážanie a vydala:
  A nikdy nebude posledný!
  Alvina zrazila ďalšie tri sovietske útočné lietadlá IL-10 a zaškrípala:
  - Takto si myslíš, že Boh miluje Nemecko?
  Albina pochybovačne pokrútila hlavou.
  - Zrejme nie až tak veľmi!
  Alvina sa zachichotala a znova sa spýtala:
  - Prečo si to myslíš?
  Albina vrazila do dvoch sovietskych áut a zaškrípala:
  Vojna trvá príliš dlho!
  Alvina logicky poznamenala:
  - Ale ideme!
  Albina sa uškrnula a zakričala:
  - Takže víťazstvo príde!
  Alvina zostrelila naraz štyri sovietske lietadlá odvážnym manévrom a zaškrípala:
  - Určite to príde!
  Albina považovala za potrebné pripomenúť:
  - Po Stalingrade vojna neprebiehala podľa pravidiel ...
  Alvin s tým súhlasil:
  - Určite je to proti pravidlám!
  Albina otrávene zaškrípala:
  - Začali sme prehrávať!
  Alvina naštvane zaškrípala:
  - Určite áno!
  Albina vrazila do niekoľkých ďalších sovietskych vozidiel a zaškrípala:
  - Nie je to pre nás problém?
  Alvina zostrelila pár ruských stíhačiek a vyhŕkla:
  Mysleli sme si, že situácia je beznádejná!
  Albina sa mäsožrave uškrnula a zasyčala:
  - Čo vidíme teraz?
  Alvina tweetovala sebavedomo:
  - Niečo neotrasiteľné a jedinečné!
  Albina zablikala perleťovými zubami a odpovedala:
  - Skutočnosť, že Tretia ríša víťazí!
  Alvina zrazila ešte niekoľko sovietskych útočných lietadiel a vyniesla:
  - Naozaj treba vyhrať!
  Dievčatá sa zaškerili. Istý čas pracovali a oficiálne vo vojakom bordeli. Veľa mužov prešlo samých sebou a nielen biela rasa. A veľmi sa im to páčilo. No aké je to príjemné pre telá. Potom sa však dievky dostali pod sovietsky útok. Dostali sa do zajatia. No, fešáci si mysleli, že ich znásilnia. A tu je diabol dva!
  Nechali dievky kopať zákopy a zákopy. A to sa bývalým nočným vílam veľmi nepáčilo. Všetkým sa teda podarilo ujsť. Zvádzali strážcov.
  A prisahali Rusom pomstu.
  A bojovali proti Rusku. Toto sú sakra...
  Albina vyhodila niekoľko ďalších ruských áut a zamrmlala:
  - Stále sa dá žiť s mužmi!
  Alvina s tým ochotne súhlasila:
  -To sa ani nedá, ale je to potrebné!
  Albina vycenila zuby a odpovedala:
  - Ale aj tak... Je sladké zabíjať.
  A dievčatá pohybom diskety zostrelili ešte päť sovietskych áut.
  Alvina sa zachichotala a povedala:
  - A kedy je to trpké?
  Albina zrazila ďalších šesť áut a odpovedala:
  - Po víťazstve sa vydám! A porodiť desať detí!
  A obe dievčatá vybuchli smiechom.
  A spievali;
  Sme rytieri viery fašizmu,
  Utrime bojovníkov komunizmu na prach!
  A ako sa smejú, kývajú svojimi bielymi vrchmi.
  Áno, sú to fašistické mrchy a veľmi agresívne a strašne kruté.
  Nacisti dokázali obísť Smolensk a obsadili Pskov. Hrozilo aj Leningradu. Situácia je vo všeobecnosti kritická. Aj keď nie katastrofálne. Ale ZSSR nezostalo príliš veľa rezerv. A nie je známe, ako dlho Rusko ešte vydrží. Áno, a Nemci sú vykrvácaní a vyčerpaní.
  Ale Krautovci majú štyri dievčatá a také chrty.
  Gerda vystrelila z dela a zasiahla T-54 do spodnej časti trupu a štebotala a žmurkla zafírovými očami:
  - Nie, predsa Boh miluje Nemecko! Určite vyhráme!
  Charlotte s tým ochotne súhlasila:
  - Nemôžeme prehrať! Čoskoro vyjdeme do Kalinina a Moskva bude čo by kameňom dohodil!
  Christina odhalila perleťové štipce a skríkla:
  - Poďme tam, do Vladivostoku bude čas!
  Magda s ľútosťou poznamenala:
  - A Japonci už boli porazení. Je to veľmi vážne, stratili sme dôležitého spojenca.
  Gerda vyradila nový sovietsky tank a zaškrípala:
  - My sa bez nich zaobídeme!
  Charlotte sa zachichotala a poznamenala:
  - Ak sa dieťa usmeje, možno všetko vyjde!
  Christina vydala v rýme:
  - Hroch vybuchol od úsmevu!
  Magda ju podporila:
  - Dievča má veľmi chamtivé ústa!
  A bojovníci to vzali a vybuchli do smiechu. Dalo by sa povedať, že majú iskrivú energiu a je v nich dostatok!
  Gerda znova vystrelila na sovietske vozidlá a zakričala:
  - Budúce storočie bude naše!
  Charlotte sa tiež prihlásila a potvrdila:
  - Budú lety do vesmíru!
  Christina to pohotovo potvrdila:
  - Poďme letieť do vesmíru!
  Magda vystrelila z odpaľovača a vydala:
  - Sedím v hviezdnom lietadle!
  Gerda vyplazila jazyk a zaškrípala:
  - V novom storočí bude vládnuť ríša Tretej ríše!
  Charlotte s agresívnym úsmevom potvrdila:
  - A štvrtý tiež.
  Potom kráska opäť otočila sovietsky tank.
  Christina, táto diabolská bojovníčka, trblietajúca sa perleťovými zubami, zaškrípala:
  - Áno, nech je nový poriadok! A sláva Veľkej ríši!
  Magda so šialeným hnevom potvrdila:
  - Sláva Impériu!
  Gerda znova vystrelila a povedala:
  - Sláva aj nám!
  A očividne to dievča dostalo.
  Gvozdanula a Charlotte. A veľmi trefné. Prepichol som sovietsky tank rovno do boku. Potom zaštebotala:
  - Bojujeme za nový poriadok!
  Magda, strieľajúca a zasahujúca súperky, potvrdila:
  - A bez akýchkoľvek pochybností to dosiahneme!
  Gerda opäť priklincovala a veľmi trefne a vydala:
  - Dosiahneme s veľkou rezervou!
  A trblietala sa zafírom a veľmi žiarivými očami.
  Charlotte tiež vystrelila, zasiahla ruské auto a zakričala, toto je diabolka s oranžovými vlasmi:
  - Všetko bude len akrobacia!
  Magda tiež vystrelila so šialenou zúrivosťou. Rozbila T-54 a zaškrípala:
  - A budúca posádka!
  Tu však mali dievčatá problémy. Objavil sa IS-14. Auto je veľmi veľké. A má 152-milimetrovú zbraň s dlhou hlavňou. Možno Nemec, aby prerazil.
  Gerda prižmúrila oči a spýtala sa Charlotte:
  - Môžete to zakryť bombardérom?
  Červenovláska odpovedala:
  - Samozrejme, že existuje šanca ... Ale presnosť bombardéra je nedostatočná!
  Christina vášnivo navrhla:
  - Dovoľte mi vyskúšať môj 88 milimetrový papier?
  Gerda skepticky poznamenala:
  - Tento IS-14 má 400 mm predný pancier vo veľkom sklone. Nemôžeš si ho vziať!
  Charlotte sa uškrnula a poznamenala:
  -Dočerta! A to som si myslel, že taký tank Rusi nemajú! Iba fámy!
  Magda povedala:
  Tiež som si myslel, že je to chyba! Ale vidíme, že to tak nie je! A hlaveň ruského je taká dlhá!
  Gerda spievala a klopkala holou pätou o pancierovú podlahu:
  Budeme bojovať bez strachu!
  Charlotte potvrdila postoj svojho partnera:
  - Nebudeme prerezaní ani o krok späť!
  Christina navrhla:
  - A čo keď vyradíte sovietsky tank presným zásahom náboja do hlavne?
  Gerda pochybovala:
  - Môžete to urobiť z veľkej diaľky?
  Christina potvrdila:
  - Ak mi privedieš plameň zapaľovača na holé chodidlá, potom som celkom schopný veľmi dobre zasiahnuť!
  Gerda namiesto odpovede klikla na zapaľovač. Christina si vykrútila bosú nohu a jej obnažená, trochu stvrdnutá päta sa leskla vo svetle plameňov.
  Gerda priniesla oheň do podrážky dievčaťa. Bolo cítiť horiaci zápach. Veľmi príjemná vôňa, ako grilovaný ražniči.
  Christina zašepkala:
  -A do druhého opätku!
  Potom Magda zapálila oheň. Oba jazyky plameňa teraz olizovali holé chodidlá veľmi krásneho a ryšavého dievčaťa.
  Potom Charlotte vykríkla a odhalila si prsia. Bez akéhokoľvek obradu to vzala a šarlátovou bradavkou stlačila tlačidlo joysticku. Pištoľ vystrelila automaticky.
  Škrupina letela sama a dopadla priamo do hlavne impozantného sovietskeho stroja.
  Ako obrovský slon odrezal dlhý chobot. Po drvivej rane sovietsky tank zastavil pohyb. Akoby mu meč vyrazil z rúk.
  Tie šťastné kurvy!
  Charlotte spievala a šťastne sa usmievala:
  - Len strach nám dá priateľov! Len bolesť vás motivuje k práci!
  Gerda nadšene dodala:
  - Chcem stále viac rozdrviť tvoje hlúpe tváre!
  Zdalo sa, že bojovníci Tretej ríše boli veľmi spokojní!
  . KAPITOLA #3
  Vojna pokračovala, ale keď Nemci dosiahli Voronež, dali si prestávku. Váha bojov bola vynesená do vzduchu. Všetko sa tam dialo s divokou sebaistotou Veľkej vojny
  Zatiaľ nikto nevyhral. Pokiaľ na oblohe nie sú nacisti oveľa silnejší v kvalite letectva.
  A skórovať ich esá. V bitkách vyskúšali aj Tiger-4, čo bolo úprimne dobré auto. A ani IS-3 mu nie je súperom.
  Fuhrer, trochu unavený, navrhol, aby Británia bojovala so ZSSR spoločne. Briti to však odmietli. Na toto by to bolo priveľa. Hitler je teda nútený bojovať zatiaľ sám.
  Nemecku chýbali ľudské zdroje. Do armády boli povolaní starci a tínedžeri od štrnástich rokov. Používali sa aj zahraničné divízie. A hivi a iné sily.
  Ale vojna pokračovala a pokračovala... Nacisti sa odmlčali.
  Albina a Alvina zaútočili na sovietske lietadlá.
  Zostrelili už štyri tisícky lietadiel. A dostali Hviezdu rytierskeho kríža Železného kríža s listovými mečmi z platinového duba a diamantmi.
  Teraz sa vyšplhal na piatu tisícku.
  Albina vystrelila, zostrelila tucet sovietskych lietadiel holými prstami na nohách a vrčala:
  - Za špeciálne ocenenia!
  Alvina tiež mlátila holými prstami na nohách, odsekávala sovietske lietadlá a kričala:
  - Pre nový svet!
  Nemci uviazli v bojoch o Smolensk, ale dokázali mesto úplne obkľúčiť. A strieľali na neho pomocou samohybných zbraní "Shturmlev" a "Sturmmaus". Sila nacistov je veľká.
  Proti nacistom však bojovali aj malé deti. Chlapci a dievčatá hádzali improvizované výbušné balíčky na nemecké tanky, samohybné delá a pechotu.
  Pionieri bojovali veľmi odvážne. Vedeli, čo znamená fašistické zajatie.
  Do pazúrov nacistov sa dostalo napríklad dievča Marinka. Naolejovali jej bosé nohy a umiestnili ju blízko ohniska. Jazyky plameňa takmer olizovali dievčaťu holé, stvrdnuté päty z dlhej chôdze naboso. Mučenie pokračovalo asi pätnásť minút, kým chodidlá nepokryli pľuzgiere. Potom boli bosé nohy dievčaťa rozviazané. A opäť kládli otázky. Bili ma gumenými hadicami po nahom tele.
  Potom prešli prúdom... Marinku pri výsluchu umučili až do straty vedomia. A potom ju nechali odpočívať. Keď sa bosé nohy trochu zaškriabali, znova ich natreli olejom a opekaciu panvu opäť zdvihli. Takéto mučenie sa môže opakovať mnohokrát. A mučiť prúdom a bičovať gumenými hadicami.
  Marinku mučili šesť mesiacov. Až kým neoslepla a nezosivela od mučenia. Potom ju zaživa pochovali do zeme. Nepremárnil ani guľku.
  Priekopník Vasya, nacisti bičovaný rozžeraveným drôtom na jeho nahom tele.
  Potom boli obnažené päty spálené rozžeravenými pásmi železa. Chlapec nemohol vydržať kričať, ale stále nezradil svojich kamarátov.
  Nacisti ho zaživa rozpustili v kyseline chlorovodíkovej. A toto je strašná bolesť.
  Títo Fritzovia sú také monštrá... Komsomolčana mučili železom. Potom ho zavesili na stojan, zdvihli a zhodili. Potom začali horieť rozžeraveným páčidlom. Prsia boli vytrhnuté kliešťami. Potom bol nos doslova odtrhnutý rozžeravenými kliešťami.
  Dievča umučili na smrť... Zlomili jej všetky prsty a nohu. Ďalšia členka Komsomolu, Anna, bola napichnutá na kôl. A keď zomrela, zhoreli fakľami.
  Nacisti sa skrátka vysmievali, ako mohli a ako chceli. Všetkých mučili a mučili.
  Natasha a jej tím stále bojovali v obkľúčení. Dievčatá používali v boji obnažené ladné nohy a hádzali granáty. Bojovali s presilami Fritza. Držali sa veľmi odvážne a nechystali sa ustúpiť.
  Nataša, ktorá viedla bitku, si pomyslela, čo ak Boh? V Biblii, ktorej sa tak verí, je skutočne veľa chýb a protirečení.
  Tu je niekoľko príkladov;
  Zvieratá boli stvorené skôr ako človek
  Áno. (1 Moj 1,20-27)
  nie (1 Moj 2:7, 18-20)
  Na čo však slúži? No v skutočnosti, Lenin už dávno povedal: náboženstvo je ópium ľudí!
  A o čom sa dá diskutovať?
  Zoya tiež bojuje sebavedomo a holými prstami na nohách hádže smrteľnou silou granát. A rozbije masu vojakov Tretej ríše.
  Ona spievala:
  - Vo víťazstve nesmrteľných ideí komunizmu,
  Vidíme budúcnosť našej krajiny...
  Vymažeme popol síry, sme hordy fašizmu,
  A budú tam veľké orlie dievčatá!
  A Zoya sa smeje!
  Augustína tiež urputne a sebavedomo kosí svojich nepriateľov a reve:
  - Sláva komunistom!
  Svetlana strieľajúca na nepriateľa zavrčala:
  - Pre vlasť!
  A holými prstami bude hádzať granát.
  Dievčatá po týchto slovách vybuchli do smiechu. A vyzliekli si podprsenky. Začala si navzájom zasypávať prsia bozkami. Pretože je to také pekné a úžasné. Sú to skutoční bojovníci.
  Natasha rozhodne povedala:
  Biblia je rozhodne rozprávka!
  Augustín logicky poznamenal:
  - Nie je potrebné dávať zjavenia Bohu prostredníctvom židovskej rozprávky! Môj osobný Boh je Všemohúci Rod! Za slávu Najvyššej rodiny budeme bojovať!
  A všetky štyri dievčatá zvolali a zdvihli bosé nohy:
  - Sláva veľkému Rusku!
  Odkedy sa blokáda Smolenska predĺžila, štyri dievčatá trpeli zimou a hladom ako zvyšky sovietskej posádky. Preto nie je nič prekvapujúce na tom, že dievčatá dostali príkaz opustiť obkľúčenie.
  Od nich nie sú v ničom inom, len v krátkych nohaviciach, opálení, bosí, idú na prielom.
  Bežia k sebe a robia jednotlivé výstrely, pretože nábojnice by sa mali šetriť.
  A nacisti na nich strhli doslova celú šachtu ohňa. Dievčatá však nie sú bezdôvodne len v tenkých nohavičkách. Guľky ich teda neberte. A ponáhľajú sa, sú absolútne nezraniteľní. A bosé nohy tiež dokonale chránia dievčatá v boji.
  Natasha vystrelila, zrazila fašistu a zarevala:
  Stalin je s nami!
  Zoya tiež vystrelila a bosou nohou hodila úlomok fľaše. Vyhodila dvoch Fritzov a skríkla:
  - Stalin žije v mojom srdci!
  Augustina tiež vystrelil a dodal s nadhľadom:
  - V mene Ruska!
  A ukázala jazyk. A odhodila fašistu.
  Svetlana priklincovala, udrela nacistu a štebotala:
  -V mene komunizmu!
  Po pozíciách nacistov sa prehnali štyria bosí, len v tenkých nohavičkách dievčat. Bojovníci nemali takmer žiadne oblečenie. Len nohavičky rôznych farieb: čierna, biela, červená, modrá.
  A to je tiež mágia, odvádzajúca náboje a úlomky. Vyskúšajte tieto dievčatá holými rukami! Sú to jednoducho krásky najvyššej triedy!
  A aké prsia. Vsuvky sú ako jahody. A veľmi zvodná. Vo všeobecnosti sú dievčatá také krásne a takmer nahé.
  Natashka, strieľajúca, sa predstavila na aukcii otrokov. Ako sa z nej odstraňuje závoj za závojom. Odhaľujú silné, svalnaté, dievčenské telo. A stojí pred sebou, hrdo narovnáva ramená, dvíha hlavu a dáva najavo, že sa vôbec nehanbí. Je to dievča z najvyššej triedy. Na úsvite sily a nie starnutia.
  Keď žena chodí bosá, mladne a zostáva navždy mladá. Hlavná vec je minimum oblečenia a neustály sex s mužom. Presnejšie s mužmi odlišnými a najlepšie mladými. Stať sa mladším.
  Natasha si predstavila samu nahú na trhu s otrokmi a cítila sa vzrušená. Akoby to kupujúci cítili a liezli rukami na najcitlivejšie miesta. Aké úžasné musí byť byť otrokom. Ale hárem nie je žiadna sranda. Nie sú žiadni muži, iba eunuchovia. A chcem veľa a s rôznymi.
  Ach, úbohé ženy z háremu. Akú smolu máš na mužov. Ako veľmi môžete trpieť abstinenciou! Ale Natashka nechcela obmedziť žraločie inštinkty.
  Dievča strieľalo na fašistu a kričalo:
  - Som terminátor!
  Zoya tiež vystrelila a štebotala:
  - A ja som supertriedny bojovník!
  Augustín vzal a zrazil troch fašistov a štebotal:
  - Bol s nami Stalin!
  Svetlana sa posrala. Porazila štyroch fašistov a zaškrípala:
  - Stalin je s nami!
  Natasha zostrelila niekoľko žoldnierov z Tretej ríše, hodila kameň bosou nohou a zakričala:
  - Stalin bude vždy medzi nami!
  Zoya sa uškrnula, vyplazila jazyk a zaškrípala:
  - Za veľkosť Ruska!
  Augustína hodila holými prstami črep z okenného skla, rozrezala fašistovi hrdlo a zaškrípala:
  - Pre náš nový slovanský Rod!
  A smial sa...
  Svetlana vystrelila na nacistov, odrezala niekoľko bojovníkov a vydala:
  - Za sväté Rusko!
  Natasha zabila nacistov. Holou pätou dala granát, ktorý na ňu nacisti vystrelili. Rozhádzal presný zásah Fritza a vyaknula:
  - Pre Svaroga!
  Potom odhalila svoju tvár, v ktorej je toľko milosti a zúrivosti pantera.
  Zoya to vzala a holými prstami na nohách prešla hrdzavým klincom. Vypichla oči nacistickému dôstojníkovi a štebotala:
  - Pre Bieleho Boha!
  Augustína vzala a podľahla jej odhaleným pätám s výbušným balíkom. Rozhádzala Fritza ako úlomky skla a zaškrípala:
  - Za nový ruský poriadok!
  Svetlana ho vzala a hodila ho holými prstami, smrteľne, prebodla Fritza a zaštekala:
  - Pre ruský dom!
  Štyri dievčatá bojovali zúfalo a bojovali veľmi agresívne. Nemci a ich žoldnieri ustúpili. Cúval pred dievčatami. Kde sú nacisti proti Červenej armáde.
  Spomeňte si na Fritza Stalingradu. Ako ich tam dievčatá zbili. Bojovali aj naboso a v bikinách. Toto je najefektívnejšie oblečenie. Dievčatám nikto nezabráni, keď sú polonahé. A bosými nohami hádžu dary skazy.
  Natashka hodila holými prstami kus keramiky. Rozbila lebku nemeckého generála a spievala:
  - V mene Matky Rusi!
  Zoja vzala a hodila úlomok holými prstami, prerazila fašistu a zakričala:
  - Áno, pre môj dom!
  Augustín spustil pohon bosou nohou. Odrezala šiestich nacistov a zakričala:
  - Za Stalina!
  Svetlana sa tiež vzdala novej pasáže, zrazila Fritza a zaškrípala:
  - Pre nový svet!
  Teraz Gerdina posádka postupovala smerom k Vjazme. Desať kilometrov do mesta. Ale odpor Červenej armády rastie. Do boja idú nové sovietske tanky IS-4 s výkonnejšími 125-milimetrovými delami a hrubším pancierom. Pravda, takýchto strojov je stále málo.
  Charlotte, ktorá bosou nohou stlačila tlačidlo joysticku, prerazila pancier sovietskeho tanku priamo na križovatke. Presne zasiahol auto Červenej armády, napriek jeho lepšej ochrane v porovnaní s IS-3.
  Červený diabol sa zachichotal a poznamenal:
  - Máme najsilnejšiu armádu!
  Christina s úškrnom poznamenala:
  - A budeme silnejší ako všetci!
  A ešte aj holými prstami stláčala nohy na tlačidlá joysticku. Zasiahnite sovietske auto. Je to veľmi šikovné dievča. Christina si spomenula, ako predvádzala výkony. Ako som sa miloval s iránskym šachom. Áno, to je celkom fajn!
  A bojovník zamrmlal:
  - Za skvelé Nemecko!
  Magda, táto blondínka so zlatými vlasmi, vystrelila na sovietske jednotky a prehovorila:
  - Za posvätné víťazstvo!
  Strieľajúce dievča si otrávene pomyslelo. Nemci prepásli svoju šancu počas prvej svetovej vojny. A prečo zmarili plán útoku na Paríž a presunuli tri zbory do Východného Pruska? Bolo možné dočasne obetovať územie na východe, ale vziať Paríž a vyriešiť problém Francúzska tým najradikálnejším spôsobom.
  Toto sa však neurobilo. A vo všeobecnosti nestálo za to vyhlásiť vojnu Rusku. Nicholas II by sa určite neodvážil ísť do vojny s takým silným nepriateľom, akým je Nemecko. A prečo bolo potrebné bojovať na dvoch frontoch? Bolo to možné, bolo možné udrieť na Rusko, ignorujúc Francúzsko a Belgicko.
  A vôbec, pomyslela si Magda, bolo potrebné zaútočiť na Rusko, keď bolo spútané vojnou s Japonskom. V tomto prípade mohol Nicholas II skončiť bez podpory Británie a Francúzska. Tlačili by naňho Rakúšania, Turci, Taliani, Nemecko a Japonsko.
  Jednoducho by rozdrvili Rusko. A neurobila by nič.
  Namiesto toho Nemecko dostalo vojnu na dvoch frontoch proti silnejším mocnostiam. Vrátane Japonska, USA a Talianska.
  Wilhelm sa teda prepočítal. Hitler sa ukázal ako prezieravejší, uzavrel mier so ZSSR a porazil Francúzsko.
  Ale Nemci boli počas prvej svetovej vojny chytení medzi skalou a tvrdým miestom. Cár Mikuláš II je vo všeobecnosti prepadák. Ale jeho ríša bola veľká, trikrát väčšia ako populácia Nemcov. A ukázalo sa, že je mimoriadne ťažké odolať Rusom.
  Cárske Rusko, ktoré malo viac síl, predstavovalo takmer polovicu pozemných síl Dohody. A bolo jej súdené vyhrať. Nebyť vojenského prevratu, ktorý sa odohral v Petrohrade, je nepravdepodobné, že by Nemecko mohlo prežiť. Pre Rusov sa však stala strašná vec - padla monarchia. Boží pomazaný je preč. A bolo to naozaj zlé!
  A pre Nemcov úľavu však Nemecko stále stratilo.
  Spojené štáty americké vstúpili do vojny a ukázali sa ako veľmi silné. A hlavne tanky. Svojou oceľovou masou Nemcov doslova rozdrvili.
  Zahanbujúca porážka. A nech sa dá povedať čokoľvek, možno bola kapitulácia tou najlepšou cestou von. Nemecko prišlo o všetkých spojencov, tlačili ho tanky. Reálna šanca na výhru nebola.
  Áno, a boľševické Rusko by pokojne mohlo otvoriť druhý front na východe.
  V každom prípade rozhodnutie kapitulovať bolo ťažké, no vynútené.
  Magda si spomenula, ako ju zbičovali za krádež kúska chleba v jedálni. Dievča sa potom priznalo a dostalo o niečo menej bičov. A trest dokázala v tichosti zniesť. Neplakala ani nestonala. Aj keď pri náraze na holý chrbát to bolí.
  Gerda vystrelila, prebodla sovietsky tank a zavrčala:
  - Narodil sa neporaziteľný!
  Charlotte s tým súhlasila:
  -Nikto nás nezastaví!
  Christina vyštekla a zakričala:
  -Nikdy na svete!
  Magda ohlušujúco zaškrípala:
  - A v ďalšom svete - tiež!
  Štyria bojovníci opustili obkľúčenie. Trochu blúdila po močiaroch a veselo spievala;
  Mesiac sa zmenil na karmínový,
  Kde vlny narážali na skaly.
  "Poďme, kráska, jazdi,
  Čakám na teba už dlho."
  
  "Ochotne idem s tebou,
  Milujem morské vlny.
  Odviažte plachtu
  Ja sám preveziem volant."
  
  "Vládneš otvorenému moru,
  Kde nezvládame búrku.
  V takom bláznivom počasí
  Nemôžete veriť vlnám."
  
  "Nemožné? Prečo, moja drahá?"
  A v minulosti, minulý osud,
  Pamätáš si, zradný zradca,
  Ako som ti veril?"
  
  Mesiac sa zmenil na karmínový,
  Kde vlny narážali na skaly.
  "Poďme, kráska, jazdi,
  Čakám na teba už dlho."
  Dievčatá samy spievali a tlieskali. Augustín poznamenal a uškrnul sa kútikom úst:
  - Áno, dali sme nacistom veľa. Súboj bol nádherný a pre mnohých posledný!
  Natasha sa zachichotala.
  - Si ako Mauglí!
  Augustín sa uškrnul a súhlasil:
  Mauglí bol skvelý!
  Zoya so škrípaním zubov poznamenala:
  - Musíme prísť na spôsob, ako poraziť presilu Wehrmachtu!
  Svetlana navrhla:
  - Nejaký supervýkonný plyn!
  Augustína spievala, plieskajúc bosými nohami v mlákach:
  Plyny, plyny, plyny, plyny! Dokončíme všetkých nepriateľov naraz!
  Natasha navrhla:
  Poďme spievať niečo iné!
  A dievčatá jednohlasne spievali;
  Mesiac sa zmenil na karmínový,
  Kde vlny narážali na skaly.
  "Poďme, kráska, jazdi,
  Čakám na teba už dlho."
  
  "Ochotne idem s tebou,
  Milujem morské vlny.
  Odviažte plachtu
  Ja sám preveziem volant."
  
  "Vládneš otvorenému moru,
  Kde nezvládame búrku.
  V takom bláznivom počasí
  Nemôžete veriť vlnám."
  
  "Nemožné? Prečo, moja drahá?"
  A v minulosti, minulý osud,
  Pamätáš si, zradný zradca,
  Ako som ti veril?"
  
  Mesiac sa zmenil na karmínový,
  Kde vlny narážali na skaly.
  "Poďme, kráska, jazdi,
  Čakám na teba už dlho."
  Dievčatá dokončili pieseň a premenili sa na kotrmelce. Majú predsa omšu v jasných hlavách. Tri blondínky a ryšavka. Skvelé dievčatá.
  Augustína si pri behu spomenula, ako hrala biliard. Peniaze určite nie. A keďže v tom čase nič nemala, dievča si za päť rubľov vyfajčilo. A vyhral prvý zápas. Navyše som hral naboso, čo mi veľmi pomohlo. Potom si so slávnym zlodejom zahrala ďalšiu hru.
  A opäť vyhral. Potom ďalšia hra so zdvojnásobením stávok. Dievča bolo veľmi múdre. A opitý bol aj orgán činný v trestnom konaní. Nakoniec vytiahol zbraň a začal strieľať. Augustína si vzala peniaze, ktoré vyhrala, a zmizla, blýskajúc holými opätkami. Áno, títo muži sú tak nervózni. Možno naozaj nie hrať sa s nimi, ale zarábať peniaze milovaním?
  Augustín mohol v Moskve dobre žiť, ale dievča po kolónii túžilo ísť na front. Chcela bojovať. Okrem toho ju lákali zálety. Byť hrdinkou je skvelé!
  Musíte tiež vedieť hrať karty o peniaze. Augustína nejako podviedli gauneri a museli sa lízať. Viete si predstaviť, že toto je med a vy sami chcete, aby to nebolo také hnusné. Ale pracovať na hybnosti, tak to je vo všeobecnosti potešenie pre temperamentnú ryšavú diablicu. S akýmkoľvek mužom dosiahla orgazmus. V Moskve si teda ľahko a príjemne zarobila na seba.
  Je to škoda, ale vojna urobila svoje vlastné úpravy. Augustín dokonca používal jej kúzlo pri prieskume. A zviedol všetkých mužov v rade. A rada ich dráždila. Najmä tí mladší. Diablovi sa to páčilo. Napriek mnohým oceneniam však dievčatá stále šli za kapitánmi a iba Natasha sa stala majorkou.
  Nacisti po páde Smolenska prekryli Vjazmu. Mesto sa tvrdohlavo držalo. Na severe sa nacistom podarilo dobyť Novgorod a priblížili sa k Leningradu. Situáciu zhoršil vstup Švédska do vojny. Táto krajina tiež chcela územné akvizície z Ruska. A spomínali na predchádzajúce vojny, najmä na Karola Dvanásteho. Tiež významné udalosti staroveku. A švédske divízie sa objavili na fronte a zo severu sa presunuli do Petrazavodska a Leningradu. Prut fínsko-švédske a nemecké jednotky s cudzincami. A zdá sa im neprestať.
  Krásne švédske dievčatá lietajú v lietadlách. Gringeta a Gertrúda, dve G, bojujú vo dvojiciach. Sú to veľmi odvážne dievčatá. A nádherný. Lietajú pre seba na ME-362, prúdových stíhačkách kúpených od Nemcov. Ako inak u dievčat v jedných bikinách a naboso.
  Nemecké stroje sú veľmi výkonné zbrane. Má sedem vzduchových zbraní. Jeden 37 mm a šesť 30 mm. Sovietske stíhačky MIG-15 sa ponáhľajú proti. O niečo slabšie zbrane: 37 mm vzduchovka a dve 23 mm vzduchovky. To znamená, že sily sú veľmi nerovnomerné.
  Gringeta strieľa zo vzduchových kanónov. Zasiahne sovietsku stíhačku a zaškrípe:
  - Toto je naša akrobacia!
  Gertrúda tiež zrazí auto z prvej jazdy a zaškrípe:
  - Pre Karola dvanásteho!
  Blonďatý diabol je skutočne mimoriadne nepríjemný, že Švédsko prehralo vojnu s Ruskom. Za Ivana Hrozného dokázali Švédi dobyť Narvu a niekoľko ruských miest na pobreží. Ale potom Rusko, pod vedením Fedota prvého, získalo späť svoje územia stratené v Livónskej vojne. Je pravda, že to bolo uľahčené skutočnosťou, že Poľsko bojovalo na strane Ruska.
  Ale potom Švédi za vlády Shuisky dokázali dobyť ruské mestá. Potom vezmite Novgorod. Obliehaný Pskov. Ale bez úspechu.
  Potom bola vojna medzi Ruskom a Poľskom. Švédi chytro zajali väčšinu pobaltských štátov a Rigu. Predtým boli dobyté územia v Európe.
  Švédsko sa stalo svetovou veľmocou. Dosiahol svoje maximum.
  Ale v Rusku sa Peter Veľký dostal k moci a začal budovať veľkú ríšu. Proti Švédsku stálo Poľsko, Sasko, Dánsko a samozrejme Rusko. Sily sú nerovnaké.
  Ale Karol Dvanásty, vo veku šestnástich rokov, dokázal poraziť Dánsko v pohybe a potom neďaleko Narvy zaútočil na prevahu Ruska a získal pozoruhodné víťazstvo.
  Ale Petra Veľkého nezlomilo zlyhanie. Zhromaždil nové sily a vydal sa do útoku, pričom využil skutočnosť, že Karol Dvanásty bojoval s Poľskom.
  Ale Švédi dobyli Poľsko. A nepomohol ani prístup ruských vojsk. Peter Veľký bol dokonca pripravený na mier a Rusmi dobyté mestá a Narvu vrátil Švédom.
  Ale Karol Dvanásty bol odhodlaný. Petrovi Veľkému sa však podarilo zvrátiť vývoj vojny. Svoju úlohu zohralo, že obyvatelia Poľska a Ukrajiny nepodporili Karola Dvanásteho. Pri Poltave utrpeli Švédi definitívnu porážku. Ako sa to stalo? Rusi dokázali opotrebovať Švédov tým, že sa opevnili za redutami. A potom o všetkom rozhodol smrtiaci protiútok.
  Negatívnu úlohu zohrala aj rana Karola XII. pred bitkou.
  Po Narve Rusko úplne prevzalo iniciatívu. A dokázala poraziť Švédov aj na mori. Čo je veľmi, veľmi nepríjemné.
  Karol Dvanásty zomrel počas obliehania nórskej pevnosti. A vojna sa čoskoro skončila skutočnou porážkou Švédov. Pravda, Peter Veľký súhlasil, pod tlakom európskych krajín, formalizovať svoje územné akvizície ako kúpu. Švédsko stratilo veľa územia, a to aj v Európe. A už za Alexandra prvého si Fínsko podmanili aj Rusi.
  Samozrejme, Švédsko je urazené a chce sa pomstiť. Situácia sa vyhrotila najmä po víťazstve nacistov v parlamentných voľbách. A vojna je teraz pre Švédov s historickými paralelami.
  Gertrúda útočí na sovietsky stroj a spieva:
  - Žil Anton štvrtý...
  Gringeta rozseká stíhačku MIG-15 a reve:
  Bol to slávny kráľ...
  Gertrúda zrazila Rusa a spievala:
  - Miloval víno až do pekla ....
  Gringeta sa pokúša vojsť do sovietskeho auta a zavýja:
  - Aká trhlina sa niekedy stala!
  Gertrúda spievala:
  - Tili bom! Tili bom!
  A dievča vyplazilo ružový jazyk.
  Dievčatá sa ukázali byť veselé... Bojovali s veľkým nadšením. Bojovali ako orly. A nikdy neustúpili.
  Gringeta behala bosá po snehu. A bolo to také úžasné dievča. A spomenula si na svoje činy. Ako boli bosí a v bikinách lovili ľadového medveďa. Čo bolo veľmi zábavné.
  Polonahé dievčatá strieľali z luku na divú zver. Udreli a prinútili zviera rev.
  Potom utiekli, dievčenské opätky sa mihali na červeno od zimy. Dievčatá boli krásne. Takmer nahá, ale veľmi odvážna. A lovili sami seba, pretože neboli nebojácni.
  Keď potom zranený medveď zomrel, dievčatá mu opiekli mäso a urobili hostinu. Bolo to tak skvelé. Dievčatá plávali v diere a navzájom sa posypali snehom. Potom mokrí behali cez záveje. Je to všetko také skvelé a cool.
  Gertrúda a Gringeta teraz hľadali sovietskych pilotov. Pamätali si hlavné pravidlo: je potrebné bojovať takmer nahé a bosé a potom dievča nebude zostrelené. Dáva takú silu bojovníkom, keď sú takmer bez oblečenia. Preto si v stredoveku nikto nepodmanil celý svet?
  Pretože podcenili silu holých, ženských nôh. A bosé dievčatá sú veľmi cool a silné! Keď dievča nemá topánky, jej holá podrážka prijíma energiu zeme.
  Toto je obrovská sila bojovníkov.
  Gertrúda zostrelila sovietske lietadlo a napísala na Twitter:
  - Bosé dievčatá sú chladnejšie!
  Gringeta tiež búchala po rusky a škrípala:
  Dievčatá nepotrebujú topánky!
  A sledoval, ako horiaca ruská stíhačka padá.
  Myslel som na to, aké skvelé je behať naboso, cez záveje a cez púšť. Podrážka dievčenských nôh sa stáva veľmi elastickou a odolnou a zároveň nepraská. Takže sa nebojte problémov. V Rusku sú zimy vo všeobecnosti kruté a bude príjemné behať v snehu. Je to dievča z najvyššej pasáže.
  A aká pôvabná a jedinečne krásna bosá, dievčenská noha na záveji? A prsty a chodidlá a toto všetko spolu? Aké je to úžasné, keď vyrezávané nohy stúpia na bielu plochu a samy sú opálené. A dievčatá majú blond vlasy, sú to také cool blondínky.
  A milujú, keď ich muži bozkávajú na odhalených pätách.
  Gringeta zostrelila ďalšie sovietske auto a tweetovala:
  - Sláva vlasti, sláva!
  Gertrúda zostrelila ruskú stíhačku a vydala:
  - Charlemagne je s nami!
  Dievčatá sú jednoducho úžasné a majú toľko jedinečnej krásy. S týmito dievčatami sa môžete naozaj vyblázniť. A ich telo, také svalnaté a príjemné.
  Gringeta mala veľmi rada, keď ju muži hladkali. Bolo to pre ňu také príjemné. A jej pokožka je hladká, elastická, akoby vyleštená. Tu je dievča.
  A milujem masáž.
  Teraz zostrelila ruské lietadlo a zarevala:
  - Som ako medveď!
  A ukázala jazyk!
  Gertrúda znova vystrelila a štebotala:
  Sme tigre!
  A dievčatá v súzvuku robili slepé slučky. Vo všeobecnosti sú to takí cool bojovníci. Sú plné vášne a víťazstva vôle. A pokožka je tak opálená, ako bronzová.
  Bojovníkom sa podarilo bojovať v Afrike aj s pechotou. Čo je veľmi dobré pre blondínky. A stali sa takými krásnymi a hnedými.
  Gertrúda spievala:
  - Prirodzená blondínka! Svalnatý chrbát!
  Gringeta potvrdila:
  - Vyhrávam všetky prieskumy!
  Sovietski bojovníci bojujú o Vjazmu, ktorú nacisti obkľúčili takmer zo všetkých strán. A bojujte hrdinsky.
  Nataška však hodila granát bosou nohou a zaškrípala:
  - Víťazstvu sa netreba vyhýbať!
  Otočila sa aj Zoja. Bosou nohou vystrelila granát. Zostrelil nacistov a zakričal:
  - Dve úmrtia nemôžu byť!
  Dal obrat a Augustín. Červenovlasá čertice hodila granát bosou nohou a štebotala:
  - Budúce storočie bude naše!
  Svetlana tiež vystrelila dávku. Položila hromadu Fritza a zachrapčala:
  - Narodili sme sa s novým vekom!
  A ukázala jazyk!
  Dievčatá sú veľmi impozantné. Sú veľmi krásne a opálené, tri blondínky a ryšavka, so suchými a uvoľnenými svalmi.
  Aké dobré dievčatá...
  Nataša si pri streľbe pomyslela, keďže Biblia nie je slovom Božím, potom Rusi potrebujú iné, dokonalejšie náboženstvo. Aby ste rástli v duchu a pravde!
  A čo môže byť lepšie ako viera v Najvyššiu rodinu!
  . KAPITOLA #4
  Nacisti postupovali pozdĺž rieky Don. Ale potom prišla zima a nový rok 1947 ...
  Vojna stále trvá a ZSSR sa nehodlá vzdať. Hoci mnohí veria, že tento konflikt čoskoro skončí. Zima a trochu pokoja. Aj keď miestami stále prebiehajú boje.
  Najmä v strede a na severe. Kde je prút významným nepriateľským silám a kolosálnou silou.
  Ďalej Natasha, keď videla, ako na nich tlačia zahraniční rati, a najmä mnohí černosi a Arabi, ponúkla sa, že bude spievať:
  - Poďme dievčatá pieseň!
  Svetlana súhlasila:
  - Ľudová pesnička!
  A všetci štyria bojovníci spievali zborovo;
  Ruská krajina je slávna,
  Komunizmus vládne svetu...
  Polia posiate zlatom
  Poďme rovno hore, nie dole!
  
  Naše srdcia horia pre vlasť,
  Sme dievčatá - neexistuje krajší vesmír ...
  Budeme bojovať s našimi nepriateľmi až do konca
  Naša viera povstane v Rodnoveri!
  
  Silnejšie ako všetky červené na svete, Rusko,
  Svieti ako slnko vo vesmíre...
  Bojuj za ňu a neboj sa,
  Nech sú dospelí a deti v sláve!
  
  Rusko je najväčšia z krajín
  Keď vlasti vládne Stalin ...
  Takýto osud je daný sovietskemu ľudu,
  Takže títo rytieri boli z ocele!
  
  Vo vlasti je teraz každý hrdina,
  Schopný urobiť vlasť krajšou ...
  V mene našej svätej matky,
  Bezhraničná ruská strana Ruska!
  
  Urobíme z každého, kto je tyran,
  V krajine nebude diktatúra...
  Nech sa podriadia milióny krajín
  A Führerov rohatý uroy!
  
  Nech vládne zúrivý drak
  Myslí si, že dokáže podpáliť Rusko...
  Ale nacisti čakajú na zúrivú porážku,
  Keďže rytier vie, je celkom všemocný!
  
  Nikdy sa nepoddáme Fritzovi,
  Rusi a Číňania neprekonajú ...
  Nad nami svieti jasná hviezda
  Na Veľkú noc maľujeme veľkonočné koláče a vajíčka!
  
  Môžete dosiahnuť veľa bojovníkov,
  Je to taká vec, ktorá sa už nezlepší...
  Naši hrdí otcovia sú na nás hrdí,
  Pretože budujeme miesto v raji!
  
  Bosé dievčatá behajú po snehu
  Nepoznajú strach a výčitky...
  Som bosý člen Komsomolu,
  Pretože neexistujú žiadne prekážky ani konečný termín!
  
  Nikdy sa teda nevzdávajme dievčat
  Neskláňajme hlavu pod osy...
  Keď prídu problémy do vlasti,
  Vyšliapujme to bosými nohami!
  
  Milujte sestry starého otca Ilyicha,
  A cti Stalina ako Ježiša...
  Nie je potrebné strihať bojovníkov z pliec,
  Ak potrebujete len behať naboso!
  
  
  My dievčatá sme veľká horda,
  Radi bojujeme a neustupujeme...
  Hoci chôdza je niekedy odporná fáma,
  Víťazstvo bude v žiarivom máji!
  
  A ver, že komunizmus príde so snom,
  A na Zemi nebude moc peňazí...
  Dávame osudu hrubý účet,
  Bez akéhokoľvek násilia a lenivosti!
  
  Skrátka, čoskoro poletíme ku hviezdam,
  A zdvihneme ruskú vlajku nad vesmírom ...
  Roztiahni svoje krídla, červený cherubín,
  V mene rodiny - Pána Ruska!
  Dievčatá zo slávnej štvorky vyšli z Vyazmy. Robili to v noci, nenápadne a bojovne.
  Natasha, ktorá sa plazila po bruchu, si všimla:
  - Ech, teraz si pomyslíš, stálo to za toľko času bojovať a potom prehrať!
  Zoya tvrdohlavo povedala:
  - Samozrejme, porážka sľubuje veľké problémy! Ale to je len odraz budúceho víťazstva!
  Augustín svojvoľne povedal:
  -Tak nám ruskí bohovia príliš nepomáhajú! Ale naozaj chcete vyhrať a dosiahnuť najvyššie výšky!
  Natasha sa zachichotala.
  - Je to ako do neba?
  Augustín sa zachichotal a žmurkol.
  - Možno do neba!
  Červenovlasá diabolka začala vysvetľovať:
  - V mliečnej ceste sú rôzne svety. Keď človek, alebo skôr jeho telo zomrie, duša opustí telo. Prenesie sa však do iného sveta. Ten, kto slúži Rusku, sa stáva kráľom. Kto bol nepriateľom Ruska, bude otrokom alebo mrzákom. Všetko poradie po objednávke!
  Svetlana zvolala:
  - Sláva Rusku!
  Natasha sa zachichotala a priložila si prst na šarlátové pery:
  - Ticho! A to môže byť problém!
  Zoya tweetovala:
  - Bojovníci nemajú problém! Poznáme nacistov! A trasú sa!
  Potom dievča spustilo kus skla holými prstami. Fašista padol s podrezaným hrdlom.
  Zlatovlasá kráska zaškrípala:
  - Nikto nás nemôže obmedziť!
  Natasha súhlasila.
  - Je pravda, že nikto!
  A ukázala jazyk!
  Augustína tiež spustila ďalší črep holými prstami a zaškrípala:
  - V budúcom storočí prídeme s rozvinutými transparentmi!
  A nacisti jednoducho zomreli úderom skla.
  Vo všeobecnosti môžete okamžite vidieť - dievčatá sú agresívne, sexi. Tri blondínky a ryšavka. A samozrejme takmer nahá a v bikinách. A také úžasné dievčatá.
  Tiež radi spievajú! Ale zatiaľ nie je miesto a čas.
  Svetlana to vzala a zavrčala:
  - Sláva Veľkému Rusku vo vojne s Wehrmachtom!
  Natasha sa zachichotala a vyplazila jazyk. Spustila čepeľ disku, ktorý prešiel cez hrdlo nacistov. Prinútil ich krvácať a kopať si z kopýtka.
  Blonďatá terminátorka to povedala:
  - Za nový poriadok vo svete!
  Zlatovlasá Zoya objasnila:
  - Za nový sovietsky poriadok!
  A žmurkla na svojich priateľov. Hovoria tak a tak... Porazíme Fritza a ich žoldnierov. A nech ich poháňajú ich tanky radu E. Ani plynové turbíny Červenej armády nie sú strašné.
  Augustín to vzal a zaštebotal:
  - Láska zachráni srdce!
  Svetlana dodala a tiež zakončila fašistu hodom bosou nohou:
  - A vtáčik šťastia opäť poletí!
  Natasha sa zachichotala a odpovedala:
  "Takže fašisti sa nebudú mať príliš dobre!" Som si istý!
  Dievča si spomenulo, ako priekopníci bojovali s nacistami. Strieľali z pušiek na pechotu, ponáhľali sa pod tanky. Vo všeobecnosti bojovali ako skutoční hrdinovia. A zanechal po sebe kopy mŕtvol. Nacisti s tým nemohli nič urobiť.
  Tu je jeden chlapec s hromadou granátov, ktorý zastavil impozantné monštrum E-100, obetujúc svoj vlastný život v záujme sovietskej vlasti.
  Z dieťaťa zostali len bosé nohy. Prepáč chlapče. Samotná Natasha aj napriek ochrane bikín dostala úlomok do päty. Čo je veľmi nepríjemné. Dievča sa však rýchlo zotavilo. A nezostala ani jazva. Aj keď, samozrejme, bolo nepríjemné behať. Vo všeobecnosti sú to také otužilé mrchy. V bikinách bojujú v mrazoch a nevzdávajú sa! Dievčatá na najvyššej úrovni!
  Natashka opäť hodila žiletku holými prstami a otvorila nemeckému dôstojníkovi hrdlo.
  A zakričal:
  - Za Rusko a ZSSR!
  Bojovníci pochopili, čo sľúbili svojej vlasti. A ako bojovali za Rusko.
  Zoya povedala:
  - Ruský medveď má veľmi pazúrovité labky!
  Augustín celkom autoritatívne povedal:
  - A roztrhá všetkých nepriateľov vlasti!
  Svetlana to vzala a zakričala:
  -Nerozbíjajte ZSSR!
  Natasha to potvrdila hádzaním ostrého črepu holými prstami na nohách. Udrela fašistu a zakričala:
  - Rusko nemožno zraziť na kolená!
  Zoya vystrelila tiež. Vyhodila nacistu a štebotala:
  - Bude plná sebadôvera!
  Červenovlasý čert Augustín vzal a hodil holou pätou granát, rozprášil nacistov a zaškrípal:
  - Dajte novú objednávku!
  Svetlana hodila bosými nohami kus bajonetu. Zaseklo sa to, bod v hrdle fašistu. Sklonil sa. Vypustil fontánu krvi.
  Blond terminátor zaškrípal:
  - Budú zmeny k lepšiemu! Vytlačme fašistov z Moskvy!
  Zoya z plných pľúc zvolala:
  Nech žije Stalin! Kto zomrel, ale jeho dielo žije ďalej!
  Svetlana štebotala a bosou nohou vystrelila granát:
  - Stalin žije v našom srdci!
  A smejte sa!
  Natasha tiež otočila ... Pokosila nacistov a zaškrípala:
  - Lenin je živší ako všetci živí!
  A tiež začal strieľať, aby zabil. Nacistický tank sa prevrátil. Klzisko odletelo a rozdrvilo krky troch nacistov.
  Dievčatá sa usmievajú a ukazujú jazyk. Vo všeobecnosti sa o nich dá povedať, že sú veľkolepé, na všetkých dvesto percent!
  Natasha to vzala a zaštekala:
  - Sláva večnému komunizmu!
  Zoya rázne potvrdila:
  - Lenin zostáva v našich srdciach!
  Svetlana vyhŕkla:
  - Navždy!
  Vojna dočasne utíchla. Nemci obkľúčili Leningrad, pričom pozície zaujali na jeseň štyridsiateho prvého roku. A skoro zobrali Kalinina. Pal a Eagle. Ale Hitler sa z nejakého dôvodu rozhodol, že je dôležitejšie ísť na juh. A nacisti vykonali preskupenie síl.
  Dievčatá si trochu oddýchli, zahrali si karty.
  Turci sa predierajú z juhu. Podarilo sa im dobyť Batumi a obkľúčiť Jerevan. Hlavné mesto Arménska sa ale nevzdáva. A aj tu sú bitky kolosálne.
  Turci prichádzajú.
  A dievčatá na čele s Tamarou sa zúfalo bránia. A dosahujú výsledky.
  Tamara sa postavila bosými nohami a vystrelila ako z bazuky. A rozbiť hmotu tanku Osmanskej ríše.
  A rev:
  -Za svätý komunizmus!
  A ďalšie dievčatá bojujú s bosými nohami a šarlátovými prsnými bradavkami.
  V Kalinine sa odohrali miestne bitky. Približne desať percent mesta bolo stále pod kontrolou Červenej armády.
  Nacisti sa pokúsili vyradiť Rusov. Snažili sa bombardovať a strieľať. Na juhu sa boje o Voronež vliekli.
  Bojovali tam aj dievčatá. Najmä krásna Anna a Alice. Obe dievčatá strieľali z pušiek a spievali.
  Anna vystrelila, zrazila Nemca a štebotala:
  - V mene vlasti, svätého!
  Alice zaštebotala:
  - Si len modrý Hitler!
  Dievčatá bojovali a bojovníci majú nosiť iba čierne, tenké šortky a bosí. To im umožnilo neustále zasahovať a neminúť.
  Sú to bojovníci, ktorí nikdy nesklonia hlavu, nezložia krídla a nezalezú do ulity.
  Anna podrezala Fritza a štebotala:
  - Mladý Lenin!
  Alica odrezala fašistu. Bosou nohou hodila granát a zaškrípala:
  - A najlepšie!
  Obe dievčatá sú krivé, silné, blond. S tvárami odvážnymi a krásnymi. A samozrejme milujú mužov. Aj keď sa zdá, ako môžete milovať takého čudáka ako muža?
  Dievčatá sú však stále obvinené.
  Anna strieľa a zasnene poznamenala:
  - Škoda, že kráľa zvrhli!
  Alice zostrelila fašistu a spýtala sa:
  - Prečo Prepáč?
  Anna znova vystrelila a vysvetlila:
  - Potom by skončili s Nemeckom a Hitler by sa neodvážil vystrčiť hlavu!
  Alice vyľakala Fritza a zaškrípala:
  - Áno, možno, ale...
  Dievča zastrelilo ďalšieho čierneho vojaka spomedzi afrických divízií Wehrmachtu a poznamenalo:
  - Môže to byť horšie! Keby Hitler išiel proti cárskemu Rusku.
  Anna zapískala a zavrčala:
  Veríme, že vyhráme!
  Dievčatá si však ešte neboli celkom isté. Fašisti sú príliš silní. Ako ich zastaviť?
  Nepriateľ doslova hádže mŕtvoly. Má však veľa ľudských zdrojov. Aj Arabi, aj Afričania. Skúste sa s takýmto nešťastím vysporiadať. Ale bojovníci sú si istí, že Wehrmacht sa skôr či neskôr vyčerpá.
  Alice vystrelila, zrazila fašistu a zaškrípala:
  - V žiadnom prípade sa nevzdáme ani centimetra zeme!
  Anna súhlasila s týmto:
  - Zomrieme, ale nevzdáme sa!
  A opäť vyčíňala na nacistov. Bojovala statočne a so šialeným hnevom.
  Alice priklincovala a zaškrípala:
  - Komunizmus bude žiť večne!
  A hodila dar smrti bosou nohou!
  Anna šikovne zavesila fašistu a zachrapčala:
  Budeme dominovať všetkému!
  A opäť údery. A jej bosá noha vystrelí granát. Ako dostať fašistov až do samotných mandlí. A oni, nacisti, majú toľko rôznych rakiev a úmrtí.
  Alice so škrípajúcimi zubami vzala a spustila ďalší citrón. Rozptýlil nacistov a zaškrípal:
  -Sloboda alebo smrť!
  Anna sa chichotala, mlátila, odrezávala nacistov a škrípala:
  - Vo všetkom budeme prví!
  A opäť holé prsty hodia smrtiaci granát.
  Alice strieľa na nepriateľa. Zostrelí nacistov a cvrliká, ukazuje perlové zuby:
  - Som dievča, ktoré, úprimne povedané, je super!
  A ešte raz letí bosou nohou hodený granát.
  Anna presnou strelou zostrelila nacistov. A opäť vystrelil granát. Aj holými prstami. Tu je dievča, dievča pre všetky dievčatá.
  Jednoducho super a hyper!
  Bojovníci tu žiaria krásou. Alice si spomenula, ako sa jej bosých nôh dotýkali traja mladíci naraz. Je to super. Šesť šikovných rúk hladí vaše chodidlá, holene, kolená a členky. A potom idú hore. Na dievčenské stehná a boky. Samozrejme, je to potešenie. Dievča je určite temperamentné.
  Alice vystrelila na nacistov a zakričala:
  Nech je duch s nami!
  A holým opätkom dala na smrť citrón.
  Anna sa tiež posrala. Presne zrazil nepriateľa. A škrípal nadšením:
  -V mene Ruska a bratov Slovanov!
  A opäť letí dar hodený bosou nohou, drví nacistov.
  Alice úhľadne položila plukovníka nemeckej armády a zaštekala:
  - Moje srdce bolí pre vlasť!
  A ukázala jazyk. A opäť bosá, vysekaná noha v práci.
  Dievča si spomenulo, ako bosé bežalo po snehu, aby doručilo list na veliteľstvo. Asi dvadsať kilometrov sa dievča uháňalo po bielej, pichľavej, horiacej kôre. Je tiež dobré, že jej nohy neboli také jemné, po celý čas od mrazu do mrazu bosé. Inak by zostala invalidná.
  No napriek tomu doručila list s dôležitým písmom.
  A ako sneh páli päty. Sú také šarlátové, mozoľnaté, poškriabané. Potom Alice behala tam a späť bosá. Ponúkli jej, aby si obula plstené čižmy, ale dievča povedalo, že je takto šikovnejšie. A vôbec, pamätala si Gerdu zo Snehovej kráľovnej. Takže to dievča sa stále ukázalo ako nie celkom odvážne. Požiadala o pár topánok, aby hľadala svojho brata Kaia. Ale Alice tvrdohlavo vyhlásila, že si poradí. Nikdy neochorela, nekašľala ani nedostala nádchu. A ak áno, tak za hodinu behu sa jej nič nestane. Vo všeobecnosti môžete chodiť naboso po celý rok.
  Skrátka, Alice sa odvtedy úplne rozišla s topánkami a nikdy nekýchla.
  To isté platí pre Annu.
  A teraz dievčatá napriek zime bojujú v rovnakých nohavičkách a že sa citeľne ochladilo. A vyhrávajú zabíjaním nacistov.
  Keď bol Kalinin úplne zničený, Červená armáda ho opustila.
  Natasha a jej tím sa trochu nudili. Po rozbitej železnici boli dievčatá prevezené do Voronežu, ktorý sa stal niečo ako Stalingrad štyridsiateho druhého roku. Ale píše sa rok tisíc deväťsto štyridsaťsedem.
  Súboje sú tiché...
  Nemci však zúria ďalej. Chytili sa napríklad dvaja pionierski skauti.
  Chlapcov chytila zima. A začali sa vyzliekať. Potrhali sa kožuchy, plstené čižmy, svetre, košele a tričká. A tiež tepláky. Pionierske deti nenechali len v čiernych trenírkach. Potom im zviazali ruky a vystrčili ich von do krutého mrazu. Leshka a Sasha, priekopníci zo ZSSR, chlapci asi trinásťroční, bosí a takmer úplne nahí, sa brázdili v snehu. Nohy im začali červenať a obnažené chodidlá im horeli. A bili chlapcov po chrbtoch bičmi.
  Chlapci prechádzali závejom, zatínali zuby. Chudobné deti v nohavičkách a celkom vychudnuté za nemeckej okupácie. Pravda, nevyzerali vychudnuto a pod opálenou pokožkou sa im hralo svaly. Ale v pohybe ich bili a na holých chrbtoch zanechávali stopy a červené pruhy.
  Nohy chlapcov sa tiež začervenali, ako nohy husí. A bolo jasné, že každý krok priekopníkov mladých skautov explodoval od bolesti. Ale idú a snažia sa zostať rovní a nestonať.
  Deti-skauti boli polhodinu prevedení mrazom, potom boli odvedení do vykúrenej chaty. A ako to bolí, hlavne v bosých nohách, z chladu v teple.
  Chlapci dokonca kričali v agónii.
  Potom ich znova zahriali a vyniesli do chladu. A toto je sofistikované a kruté mučenie.
  Niekoľkokrát sa sťahovali, až kým sa chlapci úplne nevyčerpali. Potom ich nechali chvíľu spať.
  Potom mu dali piť vodu a postavili ho na stojan. Po prvé, mučenie chladom. A potom oheň.
  Obnažené päty chlapcov opekali a šteklili plamene. Potom, keď boli chodidlá pokryté pľuzgiermi, boli bité gumenými palicami. A chlapci omdleli.
  Obliali ich ľadovou vodou a znova pobili, tentoraz ostnatým drôtom. A holé podrážky detí dostali široké, rozžeravené pásy železa.
  Chlapcov dlho mučili... Potom si rozžeravenými kliešťami začali lámať prsty na nohách a potom aj rebrá. Tvrdo mučili priekopníkov, umučili ich takmer na smrť.
  Ale nezabíjali. Keďže nič nedosiahli, rozhodli sa ich poslať do lomov.
  Nacisti sa tiež pokúsili bombardovať Moskvu ultradlhou zbraňou. Myšlienka nie je najrozumnejšia a oveľa lepšie je len bombardovať prúdovými lietadlami.
  Ale Fuhrer chcel otestovať delo kalibru 1000 mm s inovatívnou myšlienkou zrýchlenia projektilu v troch častiach. A táto zbraň mohla zasiahnuť až päťsto kilometrov. Ale hra možno nestála za sviečku. Presnosť na túto vzdialenosť je nízka. Samotný projektil nie je dostatočne výkonný, hoci váži dvanásť ton. A drahá zbraň. Aj keď skutočné umelecké dielo. Ešte chladnejšia ako Dora - pištoľ s dlhším dostrelom, výkonnejšia a drahšia, nazývaná "Eva". Zrejme na počesť Fuhrerovej milenky.
  V tom čase mal však Hitler inú vášeň oveľa mladšiu. A to je tiež badateľné.
  Dievčatko Kleopatra - tak sa volá, zavelilo k streľbe. A ona osobne stlačila tlačidlo joysticku holými prstami na nohách. A fungovala kolosálna smrtiaca sila.
  Dievčatá sa dokonca vyšvihli a blýskali sa holými ružovými opätkami. Sú tu krásne dievčatá a ich nohy sú také sexi a pekné. A s obdivom sa na ne môžete pozerať veľmi dlho. A hladkanie je ešte príjemnejšie, a to je jednoducho hlavné! Tu sú dievčatá. A mušle lietajú. Prejdite cez Moskvu. Ale toto je málo užitočné.
  Kleopatra spievala:
  - Pošlem brilantné delo,
  Udriem Stalina do čela...
  Zo srandy pôjdem do psychiatrickej liečebne,
  Nechajte toho prekliateho draka zomrieť!
  A bojovníčka opäť zatrasie holými, okrúhlymi, ružovými opätkami.
  . KAPITOLA #6
  Vojna je vojna. A Hitler, samozrejme, hromadí silu. Na jar pripravuje novú ofenzívu. A zhromažďuje jednotky.
  A miestne bitky stále pokračujú.
  Situácia na frontoch sa do istej miery stabilizovala. Nemci nemohli vziať Voronež a ísť ďalej.
  Turci to majú trochu ťažšie. Ale sú tiež zastavené. Takže kým môžete držať nos hore. A veriť, že priebeh vojny sa dá zvrátiť. A že bez veľkého šťastia sa Stalinov život nekončí. A bojovníci tiež bojujú.
  Natasha sa otočila. Zostrelil pár desiatok nacistov. A zakričala:
  Rusko bolo v tom čase...
  Zoya sa tiež otočila a potvrdila:
  - Je a bude!
  Potom dievča hodilo granát bosou nohou. Rozptýlili nacistov a zakričali:
  - Duch Stalina je s nami!
  Augustín strieľal aj do nacistov. Zhodil ich tucet. A v hneve štebotala:
  - Sláva nášmu Rusku!
  A holými prstami vystrelila smrtiaci granát. A nacisti prijali veľmi štedro.
  Svetlana tiež búchala a štebotala ako vlčiak, ktorý schmatol kus mäsa:
  - Sláva Rusku a cárovi!
  Natasha sa otočila a zaspievala:
  - Sláva hrdinom!
  Spomenul som si na dievča Borodino. A masové hrdinstvo ruského ľudu. A že dokázali zastaviť Napoleona. A ukázali sa ako neporaziteľní. A najvyššia trieda vojny.
  Zoya tiež vystrelila granát a zaškrípala:
  - Sláva Rusku! A najlepší ruskí vojaci!
  Augustín zúrivo zavrčal:
  - Sláva najlepším bojovníkom!
  A ako hádže bosou nohou granát.
  A vezme si to aj Svetlana a spustí citrón smrti. A rozpráši nacistov a bude škrípať:
  - Rieka smrti nás nepremôže!
  A opäť letí granát spustený bosou nohou.
  Takto bojujú dievčatá. A je jasné, že sa cez ne nacisti nedokážu dostať. Už v marci 1947. A to znamená, že leto je hneď za rohom. A v teplom počasí sa proti nacistom bojuje ťažšie. A vo všeobecnosti je možné rozdrviť tohto Fuhrera.
  Existuje na to nádej!
  Natasha hodí granát a zaškrípe:
  - Lenin je živší ako živý a Stalin je nesmrteľný!
  A z holých prstov jej lietajú iskry.
  Zoya tiež hodí vražedný darček smrti a zaškrípe:
  Nech je s nami éra komunizmu!
  A jej nohy, tiež nahé, opálené a spôsobujúce opuch jadeitovej, pulzujúcej palice.
  A tu je Augustína, tiež dievča najzúfalejšej akrobacie. Ako strieľať na nepriateľa a ako ho rozdrviť. A poddajte sa holým opätkom.
  A smrteľný granát letí so šialeným hnevom.
  Červená diabolka sebaisto škrípe:
  - Som najvyšší hnev na svete!
  A opäť, už po niekoľkýkrát, letí dar smrti, hodený bosou nohou dievčaťa s ohnivými vlasmi.
  Svetlana to tiež vezme a hodí granát... Rozdrví všetkých naraz. A hrozby zo strany nacistov sa ignorujú. A kam idú Fritz?
  Terminátorské dievčatá na nich čakajú všade. A ako hodiť granát. A bradavky ich pŕs sú také chutné.
  Muž sa do takýchto dievčat zblázni. A nevedia s tým nič urobiť.
  Čo môže fašista postaviť proti dievčaťu terminátora? Len nacista sa môže zahnať do rakvy. A byť bitý a zabitý.
  Svetlana spievala:
  - Bude sa zvíjať v pekle a bude sa flákať na sučku!
  Dievčatá sú očarujúce kúzla. A ako strieľajú. Prekvapivo ako Robin Hoods v nohavičkách, sakramentsky správne.
  Natasha vystrelila a povedala:
  - Sláva ruským hrdinom!
  A hodila granát bosou nohou.
  Zoya zasiahla aj fašistického žoldniera. Vŕtala mu do žalúdka a zaškrípala:
  - Za novú vlasť v USA! Naša ďalšia provincia!
  Dievča je veľmi dobrá speváčka. A má také krásne myšlienky. Najmä chuť pracovať s jazykom s niečím horúcim a veľkým.
  Augustína tvrdo odhaľuje svoje kone s ostrými zubami. A on si myslí, že je žralok. Schopný uhryznúť aj skutočného koňa.
  Tu napríklad Augustína hádže granát holými prstami. A rozptýliť Fritz. Pokosiť ich ako trávu.
  A spievaj:
  - Najvyššia miera bude vo všetkom! Naša láska je náš domov!
  Svetlana, táto krásna bojovníčka, vzala tri granáty. Dala im obnaženú pätu a štebotala:
  - V mene lásky a snov!
  A agresívne sekať zo samopalu. Je diabolkou takýchto príležitostí a silou bieleho démona.
  S takými bojovníkmi sa stretnete a nebude sa vám zdať, že by vás trochu zasiahli.
  Nečudo, že nacisti uviazli vo Voroneži. Hoci všetci sú unavení z vojny. Vo všeobecnosti, kde bez bojovníkov.
  Tu sú piloti na oblohe. Tiež bojujú. Najmä Margaret. Dievča väčšinou letí do boja v nohavičkách samo. Ale ako to padá. To muži esá nedokážu.
  Margarita je veľmi krásna, jej vlasy sú ako lúče slnka. A postava je skvelá. A pre dievča je štýl veľmi cool byť sám v nohavičkách. A nohavičky sú tiež červené s bielym kosákom a kladivom. Takéto dievča môže milovať celý prápor naraz.
  Toto je také pekné dievča.
  Margarita zostrelila fašistu, ktorý pretekal na ME-462, a prinútila nacistu fajčiť mu chvost. Dievča so zlatými vlasmi, úžasná krása. A veľmi červené ústa.
  Margarita podrezala ďalšieho Fritza a vykríkla:
  - Bez vojny sa dá žiť, ale bez mieru nie!
  Áno, bojovníci sú hrdinskí a statoční až do krajnosti šialenstva.
  Dievčatá bojovali ako hrdinovia univerzálneho kozmu. A suverénne vyhrali.
  Hitlerove tanky boli v plameňoch. A vybuchli ako granáty. A boli tu takí krásni bojovníci. Plný obdivu a milosti. Majú za sebou také krásne dobrodružstvo.
  Nataša hodila granát.
  Tweetoval:
  - Zlomím všetkých fašistov!
  A ako bosou nohou hodí ďalšie majstrovské dielo smrti.
  Zoja kosila aj nacistov.
  Hádzala bosou nohou, čo zabíja.
  Vykríkla od zlosti:
  - Za sväté Rusko! A veľké zmeny k lepšiemu! A opäť letí súčasnosť smrti, poddany holé opätky.
  Po urputných bojoch nastal útlm. Bola ešte jar 1947. Nemci, keď zosuvy pôdy nie sú bojovníci. Skrývajú sa a jedia. Minulý rok nebolo možné ukončiť vojnu. Opäť nás čakajú ťažké boje.
  Dievčatá si dali pauzu...
  Dve nemecké dievčatá Albina a Alvina práve na diskete hľadajú sovietske autá.
  Krásky, samozrejme, v bikinách a naboso. A veľmi sexi.
  Ovládajte diskové lietadlo pomocou joysticku.
  Albina otočí auto, zostrelí sovietsku stíhačku a od radosti zaškrípe:
  - Nech je naša krvilačná ríša slávna!
  Alvina to vzal a tiež zasadil silný úder do ruského auta. Zrazila sa a štebotala:
  - Genius Express!
  Obe dievčatá sa plieskali bosými nohami. Sú to blondínky také roztomilé. A tlač dievčat je veľmi reliéfna. Dodáva sa s dlaždicami.
  Albina opäť zdemoluje sovietske lietadlo. A žmurká a reve:
  - Sláva vražednej pasáži!
  Alvina tiež nadávala po rusky. Sploštila ich a zapískala:
  - Nech je Fuhrer s nami!
  Dievčatá nanajvýš sebavedomé! A majú toľko šarmu. A tie zuby sú také trblietavé. Ako perly získané kapitánom Nemom.
  Albina vrazila do auta a zaškrípala:
  - Tak osedlajme chlapa!
  Alvina rozbila stíhačku a zavrčala:
  - A tucet chlapov!
  Albina sa zachichotala a poznamenala:
  - Skvelý sex, keď si žena prenajme muža za peniaze!
  Alvin súhlasil:
  - Toto je trieda, len peňazí je škoda!
  Albina zostrelila ďalšie sovietske lietadlo a zaškrípala:
  - A čo pre potešenie a peniaze nie je škoda. Čoskoro porazíme Rusov a získame majetok!
  Alvina narazila do iného červeného auta a zarevala:
  - Bohužiaľ, vojna sa vlečie! Títo Rusi sú tak tvrdohlaví. Je to ako udierať päsťami do gumy!
  Albina nahnevane namietala:
  - Keby len na gumu. Je to skôr železobetón. A veľmi ma bolia kĺby!
  Alvina zaštebotala, narazila do sovietskeho auta a zakričala:
  - Prerazíme akýkoľvek betón!
  Albina zrazila stíhačku Jak-11 z behu:
  - A rozbiť kov a vypariť sa!
  Alvin s tým súhlasil:
  - Rozbiť a roztopiť! Čoskoro budeme mať lasery! A potom Rusi definitívne skončia!
  Albina bola v súlade s týmto:
  - Nedá sa odolať laseru!
  Alvina sa zúrivo zachichotala.
  - Vezmime si Moskvu a potom Londýn!
  Albina naštvane poznamenala:
  Je čas vziať Londýn!
  Dievčatá vydali svoju disketu. Bez ohľadu na to, koľko sovietskych vzduchových zbraní Yak strieľa na auto nacistov, nemôžu urobiť nič, čo by stálo za to. Výkonný laminárny prúd zrazí všetky projektily a úlomky.
  Alvina, ktorá zostrelila ruskú stíhačku, zakričala:
  - Medveď nebude tancovať motýľový tanec.
  Albina pomocou holých prstov namierila auto a zarevala:
  - Áno, medveď... Si veľmi dobré zviera. Najmä na retiazke a keď je vaša koža stiahnutá!
  Dievčatá pracujú so zúrivosťou tigrice. Ej, v posteli sú tiež temperamentní. Milujú byť aktívni. A netolerujú stálosť. V tomto ohľade len žraloky. A milujú experimenty. A majú veľmi milujúce ústa.
  Alvina zrazila sovietske auto a zaškrípala:
  - Za zmeny vo vojne k nášmu víťazstvu!
  Albina s mrzutosťou a zúrivosťou poznamenala:
  - Áno, vojna sa vliekla... Je to len továreň na nočné mory a Satanova kuchyňa. Koľko našich chlapcov a dievčat zomrelo!
  Alvina s povzdychom spievala:
  - Koľko našich bratov chradne v hroboch... Tiene sa túlajú svetom... Nerozumiem, čo je čo.
  Albina, ktorá sa mäsožrave uškrnula a drvila Rusov, zachrapčala:
  - Čo myslíš, priateľka, existuje Boh?
  Alvina, ktorá tiež zabíjala, zasyčala:
  - Mám veľké pochybnosti. Vojna trvá už toľko rokov. A že Všemohúci nemiluje Nemecko, ak dopustí, aby zahynulo toľko jej najlepších synov a dcér!
  Albina navrhla:
  - Možno je v týchto testoch nejaký hlboký zmysel?
  Alvina sa zachichotala a zavrčala:
  - Význam? Viac mučiť ľudí a najmä nás Nemcov?
  Albina hovorila s nadšením vlčice, ktorá predbehla jahňa:
  - Potom budeme ostrejšie vnímať slasti sveta! A pokojná láska!
  Alvina vycenila zuby a zamrmlala:
  - Vojenská láska je stále oveľa lepšia!
  Albina s tým súhlasila:
  - Samozrejme, najmä s chlapcami. Vonia mladosťou a nie sú tak chlpaté ako dospelí muži! Je radosť s nimi obchodovať!
  Alvina, ktorá drvila sovietske lietadlá, zaškrípala:
  - A proces učenia je veľmi atraktívny. Rád preberám rolu mentora! Je to tak skvelé!
  Albina s tým súhlasila:
  - Zdravšie to už nebude!
  Dievčatá sú vo všeobecnosti zábavné, ale kurvy. A samozrejme robia niečo, o čom nie je veľmi príjemné čítanie.
  Dievčatá netrpezlivo skáču. Chcú čo najviac náklonnosti! A hladkať ich každý deň. Ešte lepšie, trikrát denne. Nie, dvadsaťkrát denne!
  Alvina spadla, ďalší bojovník a zaškrípala:
  - Nie, existuje Boh! Dovoľuje nám vyhladzovať sovietskych vojakov!
  Albina tiež búchala a revala:
  - Ach, čo mi chýba? Existuje sex, existujú muži ... Je tu veľa zábavy, ale nehrozí smrť! Prečo teda chceme koniec vojny?
  Alvina s tým ochotne súhlasila:
  - Ako fakt, a na čo! Budeme bojovať až do konca!
  Albina trochu naštvane zasyčala:
  - A vojna je taká, že po skončení sa necítiš ani veľmi prázdny.
  Alvina mala veľmi rada, keď ju niekto ohmatával po prsiach. Je to také citlivé a erotické. A bozkávanie je ešte lepšie. A keď vás cíti hneď niekoľko temperamentných mužov. Najmä ak sú to chlapci a sú stále nadšení.
  Dievčatá sú skrátka vo všeobecnosti super a antihrdinky!
  Natashka a jej tím 1. apríla 1947 odrazili postup Fritza vo Voroneži.
  Nemci presunuli svoje tanky pod mokrý sneh a pokúsili sa preraziť na boky.
  Bojovníci, ako vždy v minibikinách a naboso, bojovali v mraze. Zahrabali sa do snehových závejov a odtiaľ strieľali a bosými nohami hádzali granáty a výbušné balíčky.
  Veľmi krásne, sexi a krásne nafúknuté dievčatá. Opálený, bosý.
  Natasha podrezala Fritza a zaškrípala:
  My dievčatá sme na seba veľmi hrdé!
  Zoya tiež zapískala a zavrčala:
  - Snažíme sa len v prvých radoch!
  Augustín, ryšavá diabolka, spieval:
  - Sme len primas a baletky!
  Potom vystrelila bosou nohou granát.
  Svetlana to zobrala a vystrelila. Hodil citrón
  - Poďme bojovať! Nemáme myseľ klauna!
  Dievčatá odviedli skvelú prácu. Strieľali a hádzali granáty svojimi zvodnými nohami. A čo Führer...
  Natashka si odhalila hruď a šarlátovou bradavkou vystrelila granát. Preletela a pristála v radoch nacistov a zaškrípala:
  - Áno, bude veľký súdny deň!
  Zoya tweetovala:
  - A Svarog Veľký Boh príde!
  A tiež, ako s holými prstami, spustite granát.
  Augustín sa zasmial a poznamenal:
  - Stále zaujímavé. Kresťania majú pacifistického Ježiša. A máme skvelého zbrojára Svaroga! Viditeľný rozdiel!
  A ešte aj holou pätou hodí výbušný balíček.
  Potom Svetlana bosou nohou zasiahne nepriateľa granátom. A spievaj s vyceňovaním zubov:
  - Náš Boh je Bohom vojny! Nie pacifizmus!
  Dievčatá potom po sebe hádzali snehové gule. Natasha sa zachichotala a poznamenala:
  - Dobre, že Vladimír bol dosť bystrý na to, aby neprijal judaizmus. Myslím si však, že by bolo lepšie vyvinúť si vlastný! Prečo potrebujeme vieru iných ľudí?
  Dievča vzalo a bosou nohou vystrelilo granát. A rozdrvil fašistov.
  Zoya, strieľajúca, dodala:
  - Nie, naozaj, urobte z viery pacifistu! Môžete si však vymyslieť aj vlastnú Iriy!
  A tiež s holými prstami, ako spustiť dar smrti a rozbiť pár desiatok fašistov.
  Tu Augustín búchal aj do nacistov. A opäť podľahli bosé nohy, výbušné balíky.
  Rozprášila nacistov a zaškrípala:
  - Stará rozprávka novým spôsobom!
  A ukázala jazyk!
  Svetlana sa postavila do radu. Pokosila Fritza a zaškrípala:
  - A veľké zmeny do budúcnosti!
  A spustila to holou pätou, čím zlomila chrbát Fuhrerom.
  Natashka to vzala a zarevala so zúfalou mínou:
  - Som to najlepšie dievča! Všetko naraz pozametať!
  A odhalené prsty vrhajú smrť a chaos.
  Zoja bola tiež naštvaná. Zabil veľa fašistov.
  A štekala:
  - Za česť a vlasť!
  Po tom opäť jej bosá noha niečo spustí.
  Tu a Augustín to vezmú a rozpália to horúce. Pochybujte o fašistoch. Rozbije ich na kúsky.
  Potom vezme a zaspieva:
  - Sláva vlasti a cti!
  Svetlana tiež spustí dar smrti a blabla:
  - A budeme spolu!
  A odhalené nohy odštartujú skazu.
  Aj Natasha to vezme a pribije... Pokosí Fritza.
  Potom vezme a dá na rade.
  Spievala a odhalila ústa:
  - Nie som jednoduché dievča! Zlaté vlasy!
  Natasha je, samozrejme, dievča s vlastným rozumom. Všetko je možné a pripravené na čokoľvek. Ako strieľa, budete ho jednoducho obdivovať. A kosí nepriateľov ako kultivujúci.
  A škrípe:
  - Láska vedie k smrti!
  Zoya strieľa tiež. Bosou nohou sa poddá granátu a zasyčí:
  - Skvelý akord!
  A dodáva:
  - Všetci fašisti na náklady!
  Augustína strieľa aj na nepriateľa. Vyhubí Fritza. Kosí nacistov a piští:
  - Ešte trochu a budeme o to silnejší!
  A bosé nohy krásky zase hádžu nositeľa smrti.
  Svetlana strieľa aj do nacistov. A vystrelí granát s pomocou prstov na bosej nohe. A cvrliká:
  - Nepoznali sme problémy, ale prišiel sused!
  A smeje sa tiež.
  Dievčatá sú také úžasné. A prsnatá. A tak veľmi milujú, keď si ťahajú prsia.
  Tu sú krásky. Toto je akrobacia lásky a poézie! Chváľte krásne dievčatá! Áno, nech sú veľmi dobré!
  Natashka odpálila nacistov oloveným prúdom a zaškrípala:
  - Radšej nám ver, nie!
  A bosou nohou opäť spustí smrtiaceho!
  A tu je Zoya ako lupanet. Zničte fašistov. A škrípe:
  - Nemôžeš nad nami nájsť kontrolu!
  Augustína, tiež ako lupanet, pomocou holých prstov na nohách zrazí množstvo Fritza a zaškrípe:
  A ďalšie storočie bude naše!
  Potom sa jej zuby budú lesknúť ako zrkadlo!
  Svetlana tiež vzala a bosou nohou spustila granát. Zabili fašistov. A propilikala s nadhľadom:
  - Večné víťazstvo! Svarog s nami!
  Natashka vypustila kus skla holými prstami na nohách. Podrezala im hrdlá Fritzovi a zaškrípala:
  A Ježiš bude s nami!
  Potom dodala:
  - Ako ruský biely boh!
  Zoya tiež dala granát a zakričala:
  - Sláva veľkému Rusku!
  A s holým opätkom vyvrhne výbušný balíček.
  Augustína potriasla bradavkou, ktorá vyzerala ako jahoda. Postavil som rad na nacistov.
  Potom hodila smrť na Fritza bosou nohou a zakričala:
  - Nerobme si problémy!
  A ukázala jazyk.
  Svetlana sa tiež postavila do radu. Roztrhala nacistov na kusy ... A potom letí granát vystrelený bosou nohou.
  Blondínka kričí:
  - Nech je Sila s nami!
  A všetky štyri dievčatá kričali:
  - Sláva Všemohúcej, všadeprítomnej, vševediacej, večnej a večnej rodine!
  Tu vzala Svetlana pero aj s holou nôžkou a rozsekala aj svoju áriu.
  Mnoho legiend o veľkom Velesovi si odovzdávajú ľudia - a o tom, ako sa narodil z vôle rodiny a ako ho Boh Viem vychoval vo svete Navi, ako sa potuloval po svete Reveal a hľadal jeho osud a bol sužovaný zlým sklonom, ktorým bol očarený. Legendy hovoria o jeho láske k svetlookej Yasune a o tom, že sa obetoval, aby jej zachránil život. Spievajú piesne o jeho skutkoch a o pomoci ľuďom. Nemôžete prerozprávať všetky príbehy v jednom majstrovskom diele.
  Potom sa dievčatá odtrhli. Začalo sa ďalšie ostreľovanie Voroneža. Bombardéry fungovali. Prišli aj nemecké bombardéry. Piloti statočne bojovali proti nacistom. Najmä Mária. Napriek chladu malo dievčatko na sebe len biele tenké nohavičky. Tlačila holými prstami do pedálov, sťala Nemcov. Dievča zostrelilo prúdový bombardér Yu-387, čo spôsobilo dym a pád. Radostne zvolal:
  - Sláva Veľkej, komunistické Rusko!
  Po zastavení ostreľovania bojovníci pokračovali v písaní o ruských bohoch.
  Veľký Boh Veles. Aké krásne Rodnoverie - toľko bohov. A všetky silné, zaujímavé osobnosti sa podieľajú na tvorbe Sveta!
  Natasha napísala s bosými nohami:
  Najznámejším znamením Boha Velesa je "Býčia hlava". Znak, podobný býčej hlave, nám pripomína, že Veles, Boh Slovanov, je patrónom dobytka. Znak je známy, používa sa častejšie ako iné, oddávna absorboval všetky rôzne predstavy Slovanov o Božej sile, vrátane múdrosti a magickej moci.
  Potom zlatovlasá Zoja pokračovala;
  Znamenie Boha Veles milujú muži, dospelí aj mladí, priťahuje ženy, ktoré majú čarodejnícke schopnosti.
  Každý, kto nosí znamenie Veles, má právo od neho očakávať mocnú ochranu pred magickými vplyvmi, rozvoj vlastných čarodejníckych schopností, vitalitu a schopnosť nájsť riešenie v ťažkom prostredí.
  Prečítajte si viac o amulete Býčia hlava.
  Drevo - borovica, orech alebo jaseň (tis), čarovné palice a amulety sa vyrábajú z týchto druhov
  Zviera - los, jeleň, medveď, vôl (prehliadka), krava, had, jašterica (jašterica).
  Heraldika, predmety - dlhé vrkoče (vlasy), brada a rohy
  Treba (obetovanie) - obetovali meď (ako Boh blahobytu a blahobytu), vlnu a kožušinu a naliali aj kvas - nápoje, ktoré naučil pripravovať ľudí podľa jednej z legiend.
  A Augustín išiel za nimi. Ohnivý a bosý.
  Červená armáda sa nevzdáva Voroneža a zúfalo sa ho drží. Bojujú tu chlapci aj dievčatá.
  Jedenásťročné dieťa strieľa z pušky Mosin na nacistov. Sneh sa takmer roztopil, je plný blata. Chlapec je bosý a v šortkách. Je taký zocelený a lepšie cíti energiu zeme.
  Oleg zrazí nacistu a hovorí:
  - Sláva Rusku!
  Vedľa neho je dievča Margarita. Aj naboso v ľahkých šatách. Rovnaký vek ako Oleg Rybachenko.
  Tiež dobre strieľa. Narazí na fašistu a zaškrípe:
  - Na slávu nebeskej vlasti!
  Chlapec a dievča sú tu od prvých dní obliehania. Od desiatich rokov bojujú s nacistami už skúsení bojovníci.
  Čo nie je výstrel z pušky, je zásah.
  Oleg Rybačenko zastrelil nemeckého plukovníka. Dupne nahou opálenou nohou a hovorí:
  - Nech je svetlo ruských bohov!
  Margarita, toto je terminátorka, potvrdzuje:
  - Áno, vždy slávny!
  A bosou nohou hodí disk na najbližšieho samuraja.
  A potom chlapec hodí holými prstami. Oleg, ktorý rozprášil nacistov, cvrliká:
  - A nepriateľské stádo zletelo na zem! Pod tlakom ocele a ohňa!
  Chlapec je dobrý strelec. Tu padá zabitý dôstojník. A za ním je ďalší. Nemci majú stále dosť tankov a pomocou žoldnierov útočia po starom. Mnohí z nich zahynuli pod hradbami Voroneža. Preriedili rady a obrancov.
  Sovietska armáda sa však nevzdáva. Voronež sa stále drží. Obliehanie trvá už desať mesiacov. Ale mesto-pevnosť sa nevzdáva.
  Začiatok apríla, jar. Špinavý. Ale slnko je také jasné a teplé. ohrieva.
  Margarita, dievča so zlatými vlasmi, hádže bosou nohou granát a spieva v rýme.
  Chlapec Oleg tiež spieva a hádže bosými nohami podomácky vyrobené granáty;
  Ach, Pushkin, ty excentrik nemáš pravdu,
  Nechceme na jar ochorieť!
  Koniec koncov, vôňa čerstvých májových bylín,
  Schopný vyhnať každého z pohovky!
  
  Snežienky kvitnú na jar
  Majú čistotu nočnej glazúry...
  Zrodí jemný svetelný sen
  Mladík chce opäť búrku!
  
  Na jar chlad ustúpi,
  Špina zlých múk zmizne...
  Lovecká sláva navždy
  Pite panenský sladký dych!
  
  Ako v mladosti, všetko je v poriadku,
  A máj je mladosť prírody!
  Ďateľ bije dlátom,
  Hrom sa trasie, chrlí klenby!
  
  Na jar potoky šumia ako tril,
  A ich múzy znejú ako špliechanie vlny.
  Tu bobule rastú remízky -
  Hreje od krásy srdca!
  
  Všetko v našom regióne je krásne,
  Tráva je ako zamat v dámskych šatách.
  Aká slepota
  Usilujte sa tvrdohlavo žiť v meste!
  
  Prečo potrebujeme mesto a dedinu,
  Staňte sa ako divý, prejdite sa lesom.
  A ak sneží,
  Ten bosý zhon len strmší!
  
  Rod dal takú silu
  Že môžeme vládnuť ako bohovia.
  Tu je žito zlaté na poli,
  Z ikony žiari tvár prísne!
  
  Svarog Slavyan Svätý Otec -
  Prikázal milovať a žiť pre bratov!
  Kto je šľachetný človek
  Veď sám Stvoriteľ prijal ukrižovanie!
  
  A rytier naostrí svoj meč,
  Pretože v živote je násilie!
  Pán povedal: Nedám pokoj,
  Koniec koncov, peklo, verte mi, je impotencia!
  
  Takže neverte, že spánok je nebo
  V skutočnosti je šťastie podstatou pohybu.
  A ty sa tak opovažuješ bojovať -
  Poprosiť kata o odpustenie!
  
  A ak ustúpi sám,
  Ten Rod pomôže, ver svojmu synovi!
  Odstráňte prach a odpadky z hlavy:
  Čo ťa núti kňučať - odmietnem to!
  . KAPITOLA #6
  Chlapec a dievča vystrelili pri speve. Vyšívaní fašisti.
  Všetky prístupy boli posiate mŕtvolami. Ruské jednotky odrazili nápor presile vojsk.
  Tisíce tisícov pluk za plukom - naši hrdinovia spôsobujú škody!
  Chlapec a dievča na okraji, nacisti budú visieť v slučke. Nacisti nedokážu poraziť Rusko, my ich budeme môcť rozbiť na kúsky!
  Oleg Rybačenko hovorí, keď zráža nemeckého generála a spôsobuje mu zvracanie krvi.
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita, strieľajúca, nadšene spieva:
  - Obranca vlasti! Perúnov vojak!
  Oleg Rybachenko, ktorý poráža nepriateľov, spieva:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita hodila granát holou, detskou nohou a štebotala:
  - Hrdinovia Ruska sa v poplachu zhromažďujú!
  A na inom mieste bojujú sovietske dievčatá na samohybnom dele SU-100.
  Takí sú krásni bojovníci na čele s Alžbetou.
  Hoci nemecké tanky sú impozantné a veľmi silné.
  Ekaterina stláčaním tlačidla joysticku bosými nohami prelomí fašistický stroj a zacvrliká:
  - Za sväté Rusko!
  Elena tiež strieľa zo sušičky, prepichne nepriateľa do boku. A agresívne sa usmieva, vyhlasuje:
  -Za komunizmus!
  A holou pätou bije do brnenia.
  Euphrasia tiež vystrelila na nepriateľa holými prstami na nohách a štebotala:
  - Za komunizmus svätého Ruska!
  A ako sa smeje!
  Elizabeth to vzala a zakričala:
  - Za ZSSR!
  A tiež ako strieľa...
  A dievčatá spievali:
  Obyvatelia Ukrajiny a Ruska sú zjednotení,
  Sme bratia Slovania navždy priatelia ...
  Nech je Pán oslávený pravým menom,
  Všetky národy sveta sú rodina!
  Také deti tu boli - hrdinské a silné. Vrátane priekopníckych chlapcov aj priekopníckych dievčat.
  Chlapec a dievča, Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova, bojovali na hore Visokosnaya. Ktoré sa nacistom nepodarilo chytiť. Už 20. apríl a deň sa ukázal byť teplý.
  Hoci nálada detí a úzkosti. V ZSSR sa začali nepokoje spôsobené krvavou vzburou väzňov. A bolo jasné, že je čas ukončiť vojnu. Wehrmacht sa však tvrdohlavo snažil dobyť Voronež. Hoci aj armáda Tretej ríše už doslova krvácala.
  A nacisti vyvíjali tlak na Voronež z posledných síl.
  Oleg Rybachenko je ešte len dieťa, no má veľmi výrazné svaly a je svetlovlasý.
  Dobre mierenou strelou zrazí Nemca a zareve:
  - Sláva kráľovi Jozefovi!
  Palit a Margarita obdivne vyslovujú:
  - A naša nová vlasť!
  Potom dievča a chlapec začnú strieľať ešte rýchlejšie. Nabíjajú pušky holými prstami a kosia samurajov.
  Oleg spieva, zráža a udiera nacistov:
  - Ale rozviedka hlásila presne... A zaútočil, naša je silná! Blízko rodnej krajiny Ďalekého východu. Obrnený úderný prápor!
  Margarita tiež bzučala a presne posielala guľku za guľkou:
  - Obrnený, úderný prápor!
  Chlapec a dievča bojovali s oceľovou dôverou. Už majú ocenenia.
  Prvý krst ohňom dostali, keď sa Nemci len pokúšali utiahnuť slučku okolo Voronežu.
  V tom čase desaťročné deti nielenže nosili náboje do sovietskych zbraní, ale Oleg aj sám strieľal. A zostrelil nacistickú húfnicu. Ukazuje presnosť.
  Chlapec a dievča prešli náročnými skúškami. Voronež sa však nevzdal. A bojovali ako hrdinovia.
  Oleg Rybachenko, odrezávajúci nacistu, spieva:
  - Boh ochraňuj kráľa!
  Margarita podporuje:
  - Silný suverén!
  Oleg Rybachenko, strieľajúci, hovorí:
  - Vládnite na slávu!
  Margarita, ktorá rúbe nacistu, škrípe:
  - Sláva nám!
  Oleg s radosťou spieval:
  - Vládnite v strachu z nepriateľov!
  A chlapec hodil granát bosou nohou.
  Margaret potvrdila:
  -Cár pravoslávny!
  A dievča hodilo bosou nohou aj granát!
  Skvelý pár. Len deti, a tak cool.
  Bláznivý prvok, bláznivý prvok.
  20. apríla bol útok na nacistov odrazený. Potom nacisti začali ostreľovať horu Visokosnaya. Ale bez väčšieho úspechu.
  Oleg a Margarita urobili výpad.
  Chlapec a dievča hádzali ostré kotúče bosými nohami. Udreli nacistov do hrdla a štebotali:
  - Sláva cárovi Stalinovi!
  Potom začali ničiť nacistov.
  Oleg vystrelil na nemeckého dôstojníka. Udrel ho a zakričal:
  - Na novú objednávku!
  Margarita pojebala fašistu. Holými prstami hodila črep skla a zaškrípala:
  - Nový poriadok po starom!
  Oleg sa znova nasral. Spustil novú ihlu. Nacistovi udrel päsťou do oka. A reval:
  - Za výdobytky cárstva!
  Margarita zostrelila žltý typ. Udrela hodením holými prstami priamo do oka a štebotala:
  - Rozhodnutia cára Stalina v živote!
  Chlapec a dievča sú jednoducho neodolateľný. Takto sa drvia fašisti. A aké sú to fenomény. A Voronež sa nevzdá, bez ohľadu na to, ako veľmi sa nacisti ponáhľajú do tejto pevnosti.
  Oleg vyhodil fašistického generála a zakričal:
  - Naša partia je silná!
  Margarita vzala a tiež vyhodila veľkého šéfa a zasyčala:
  Ona drží svet!
  Chlapec a dievča kopali okolo muničného skladu. Chlapec potiahol mašľu holými prstami. A vystrelil šíp s ohnivým koncom.
  Vletela do krabíc s nábojmi a bombami. A všetko sa začalo lámať a vybuchovať.
  Oleg zvolá:
  - Dojde k úplnému zničeniu! Môj prvý krok je môj posledný!
  A chlapec vyplazil jazyk.
  Chlapec opäť strieľa a zasiahne. Funguje bezchybne. A Nemci s tým nič nezmôžu.
  Margarita tiež strieľa a škrípe:
  - Za Rusko! Najsvätejšia z krajín!
  Deti idú ako vlny cunami. Malý, ale taký smrteľný.
  Proti nacistom bojuje aj Natasha a jej tím.
  Dievčatá strieľajú a hádžu granáty holými prstami. Sú to takí bojovní bojovníci.
  A potom sú tu ďalší priekopníci, ktorí bojujú.
  Chlapci strieľajú na nacistov a reve:
  -Za komunizmus!
  A ukázať fašistickým jazykom.
  Serjožka a Petka, dvaja priekopníci, vzali a zbili nacistov z praku a ako kričia:
  -Za komunizmus!
  A budú sa smiať!
  Sveťka a Káťa tiež zaseknú a budú mrnčať:
  - Za veľkosť ZSSR!
  A súložia sa.
  Zúfalo bojujú aj komsomolky.
  A ako facka nacistom z dela. A všetky ich vyhodia.
  Nie, ZSSR nemožno rozbiť. A nacisti stále prichádzajú a prichádzajú. A všetky prístupy k svojim pozíciám doslova zapĺňajú mŕtvolami. Ale naďalej zúfalo stúpajú.
  Ale 30. apríla fašistické Nemecko spustilo nový, zúrivý útok na Voronež. Hlavná rana padla na horu Vysokosnaja.
  Oleg a Margarita bojovali, teraz pomocou guľometov. Chlapec a dievča zbití zbraňami. Deti doslova kosili nacistov.
  Oleg, strieľal, spieval:
  - Ach, keďže smútok nie je problém!
  Margarita, čmárajúca na nacistov a plieskajúca bosými nohami, kričala:
  - Keby len temnota peňazí!
  Chlapec pribil nacistov, vyradil ich do radov, vzal to a zúfalo zakričal:
  - Dunaj a Don!
  Margarita s radosťou spievala:
  - No, medzitým sa choďte prejsť!
  Oleg, ktorý rozdrvil nacistov, zakričal:
  - Nepremôžte kozáka!
  A chlapec vyplazil jazyk. Je taký žiarivý a rýchly. Je to chlapec terminátor. Ktorý zo samopalov čmára. A čo nie je guľka, potom do rakvy.
  Cár Mikuláš II do značnej miery stratil svoju autoritu kvôli vojne s Japonskom. Presnejšie kvôli nešťastnej prehre. V skutočnosti, kto prehrá! Nie pekelné monštrum!
  A Ázia, ktorú Rusi vždy porazili! Navyše s početnou prevahou.
  Ale tu je na čele Voroneža generál Čujkov. A pár terminátorských detí. Ustúpia a neustúpia.
  Oleg Rybachenko zasiahne guľometom a reve:
  - Šialený kanec, rúti sa hurikán!
  Margarita nadšene podporuje:
  - Náš krásny výhľad! Hovorí pravdu!
  Chlapec a dievča sú jednoducho neodolateľný. Je v nich viditeľná iskra kolosálneho talentu.
  Oleg kosí nacistov a pýta sa dievčaťa:
  Prečo je podľa vás čokoláda chutná?
  Margarita s úsmevom odpovedá:
  Pretože je to čokoláda!
  Oleg sa zachichotal a zavrčal:
  - V mene matky Ruska, nech sa vlasť stane krajšou!
  Margarita sa zachichotala a vykríkla:
  - Určite áno!
  Dievča je ako guľomet odrezaný od nacistov. Má toľko šarmu. Stelesnenie krásy.
  A hora Vysokosnaya je dokonale opevnená a dominuje pozíciám. Do rúk nacistov ju len tak ľahko nevydajú. Sovieti bojujú so zúfalstvom, ale veľmi obratne.
  Blokáda trvá už takmer rok. Niekedy však preniknú karavány s jedlom a muníciou. Opevnené mesto sa teda drží. A nemieni sa vzdať.
  Hoci Georgy Žukov trochu meškal. To si myslí cár Stalin. Niečo, čo má nerozhodných generálov.
  Oleg zostrelil päťdesiat nacistov dávkou zo samopalu a hovorí:
  - Nikto nás nezastaví! V snahe slúžiť vlasti!
  Margarita, ktorá tiež strieľala, zaškrípala:
  - A nikto nevyhrá!
  A bojovníčka zažiarila perleťovými zubami.
  Oleg znova vystrelil a vydal:
  Sme bieli vlci!
  Margaret odpovedala:
  - Už žiadna tigrica!
  A znova strieľajú chlapec a dievča. Je jasné, že nacisti ich nedokážu poraziť. A žiadna sila sa nezlomí.
  Oleg páli a reve:
  -Ta-ta-ta hovorí guľomet!
  Margarita v reakcii zaškrípe:
  - Rozdrvím guľomet hovorí!
  A dievča a chlapec proti nacistom demonštrujú kolosálnu silu a pevnosť vôle.
  Na mori prebiehajú kruté boje s nacistami.
  Tam sa pred celou flotilou pohybuje torpédoborec. A sú na ňom samé dievčatá. V krátkych šortkách, naboso a vo vestách.
  Dievčatá pobehujú po palube. Všetky sú také krásne. Vlasy sú blond, vybielené od slnka a pokožka je tmavá, opálená. Nádherné krásky.
  A blýskajú sa ich okrúhle, ružové opätky.
  Veronica, očarujúca plavovlasá lodníčka, sa spýtala palubného chlapca:
  - Čo Julia, bojíš sa bitky?
  Palubníčka v odpovedi zaškrípala:
  - Áno, snívam o boji!
  Veronika sa zachichotala a poznamenala:
  - Ale ťa zajmú nacisti a usmažia ti holé päty!
  Dievča sa pozrelo na svoje holé, opálené nohy a zaškrípalo:
  "Bolesť ma nedesí!" Som skutočný divoký Amazon!
  Veronika poznamenala:
  - Čoskoro budeš mať pätnásť. Čoskoro sa oženíte! o čom snívaš?
  Juliana úprimne odpovedala:
  - Chcem princa!
  Veronica sa zaškerila.
  - Princ?
  Dievča povedalo:
  - Elfský princ!
  Veronika bola prekvapená:
  - Máš rád škriatkov?
  Juliana prikývla a dokonca vyskočila:
  - Samozrejme, že áno! Sú neodolateľné!
  Veronica sa uškrnula.
  A čo ľudskí muži?
  Dievča nahnevane duplo bosou nohou na vyhrievanú palubu:
  - Nie! Muži sú tak odporní, chlpatí, páchnuci. A elfovia sú tak krásni, nežní. Majú tváre ako dievčatá, také roztomilé. A nohy sú hladké a vôbec nie chlpaté!
  Veronika s tým ochotne súhlasila:
  - Elfovia sú naozaj milí.
  A dievča rozdrvilo hmyz holou, pôvabnou nohou. zapískal:
  "Bohužiaľ, musíme sa vysporiadať s ľudskými mužmi." A sú také škaredé!
  Juliana sa zasmiala a poznamenala:
  - Ale prečo. Chlapci z kabíny sú veľmi zlatí. Nie pekní dospelí muži. Keď rastú vlasy na tvári, je to také hnusné.
  Veronika s tým súhlasila:
  - Nechutné! Najkrajší mladí muži v šestnástich. Sú už dostatočne veľké, aby potešili ženu, no ešte nie také chlpaté ako starší chlapi.
  Juliana sa zachichotala a zaškrípala:
  - Vo všeobecnosti sú chlapci určite príjemní, keď sa s nimi bozkávate a hladia vás ... Ale niečo iné len desí! Ó, zostať navždy v detstve!
  Veronica dôrazne povedala:
  - Budete v boji! Vyrastajte spolu!
  Julian v odpovedi zaspieval:
  - Dievča buď vždy mladé,
  Neponáhľajte sa vyrásť...
  Buďte vtipní, odvážni, hluční...
  Musíš bojovať, tak bojuj!
  Nikdy nepoznaj mier
  Plač a smej sa nemiestne!
  Budem hodinárske dievča
  Nech fúkne stopäťdesiat!
  Veronika dupla bosou nohou a skríkla:
  - Mladosť môže byť večná! Hlavná vec je veriť v rozum, nie v Boha!
  Vpredu sa objavil nemecký torpédoborec. Dievčatá sa okamžite vrhli, blýskajúc holými pätami smerom k desaťpalcovému kanónu. A začali to namieriť na nepriateľa.
  Dievčatá pôsobili rýchlo a harmonicky. Vo všeobecnosti je veľmi krásne, keď posádku tvoria samé dievčatá. A všetky sú bosé, krivé, jednoducho úžasné.
  Namierili pištoľ a ako by porazili nacistu. Zároveň odpočívali svoje dlátové, bosé nohy.
  Projektil preletel a zasiahol torpédoborec. Ako keby udrela palica. Loď sa trasie. A torpédoborec bol poškodený. Dievčatá začali nabíjať zbraň. Ostro vystrelili.
  Veronica zakričala:
  - Za vieru, kráľa a vlasť a ZSSR!
  A ako to skáče...
  Juliana tweetovala:
  - Hitler si myslel, že je vojna, vyrobil delo z ... na!
  A dievča to vezme a zasmeje sa. Odhalí zuby, farba perál. A je to roztomilé mačiatko. A bosou nohou si potrie kus spadnutej zmrzliny.
  Veronika škrípala a spievala:
  - Väzni svedomia! Oslobodíme vás!
  A dievčatá v zbore ako budem jesť.
  Namierili zbraň a znova zaútočili na torpédoborec. Tentoraz boli ešte presnejší. A plavidlo nacistov sa rozdelilo a začalo sa potápať.
  Dievčatá kričali a trhali holými nohami. Je to také potešenie.
  Kým trval pokoj, dievčatá radi písali o rôznych veciach. Najmä Natasha čmárala holými prstami o AI, kam Port Arthur nikdy nevzali.
  Letka Roždestvenského teda prišla do prístavu. Po zjednotení v ruskej, aj keď oslabenej tichomorskej letke. Mesto zatiaľ ostalo v obkľúčení. Ale nejako sa to uľahčilo. A dodal optimizmus.
  Teraz bolo potrebné počkať na pohyb Lineviča. Transsibírska priepustnosť sa zvýšila na dvadsať stupňov za deň. A zhromaždila sa ruská armáda, kolosálna sila.
  Je teda čas ísť ďalej a vyhrať. Ale na to, aby ste vyhrali, nie je potrebné prevyšovať nepriateľa. Ako dokázal Alexander Suvorov. Môžete poraziť nepriateľa s menšou silou.
  Ale je ruský vojak horší ako japonský? Nič horšie a ešte lepšie.
  A puška Mosin je najspoľahlivejšia a najpraktickejšia na svete. Vo výrobe bola dokonca aj počas Veľkej vlasteneckej vojny. Takže sa niet na čo sťažovať.
  Ibaže by to bol osud, ktorý akoby naschvál zmanipuloval množstvo faktorov proti cárskemu Rusku. Bohužiaľ, to je, samozrejme, nespravodlivé. Rusko dosiahlo vrchol moci a začalo upadať. A prečo je to potrebné pre vyššie sily?
  Z nejakého dôvodu existuje nejaký druh energie, ktorá ničí impériá. Z perzského, macedónskeho, rímskeho, arabského, tureckého, španielskeho, britského a tak ďalej. Môžete si spomenúť na Džingischána a Tamerlána. Nikto nemohol mať všetko pod kontrolou. Mongolská ríša je asi najrozsiahlejšia, aj keď po smrti Džingischána nebola jednoliata.
  Aj keď asi najväčšia bola Británia. Teraz je opuchnutá z kolónií a snaží sa zastaviť Rusko rukami Japonska. Ale pre Britov to nefunguje. Port Arthur sa ukázal ako nezničiteľný. Drží sa ako monolit.
  A dievčatá, samozrejme, vždy vedia kopnúť do rohov každého agresora.
  Koncom mája sa nacisti opäť ponáhľali do Voronežu. Prešli sme do ofenzívy.
  Oleg a Margarita pracujú veľmi dobre s guľometmi. Oni strieľajú.
  Oleg sa pýta dievčaťa a pokračuje v streľbe:
  - Čo myslíte, je Spartak dobrý alebo zlý?
  Margarita s odhalenou tvárou odpovedala:
  - Myslím, že je to viac dobré ako zlé!
  Oleg, strieľajúci z guľometov, poznamenal:
  "Ale Rím bol veľkou kultúrou. A ak by barbarskí otroci vyhrali, čo by sa stalo potom?
  Margarita sa zachichotala, pokosila pár radov nacistov a odpovedala:
  - Asi by to bolo skvelé!
  Oleg zapískal a poznamenal:
  - Nie je všetko také ružové, ako sa zdá! Bohužiaľ, nie všetky!
  Margarita logicky poznamenala:
  - Ale všetko je pre to najlepšie! Rím zničili barbari. Potom však na mieste ruín vznikla ešte mocnejšia a rozvinutejšia kultúra. Stalo sa, že pokrok sa začal rozvíjať len rýchlejšie.
  Oleg zapískal, pomocou výstrelov zo samopalu odrezal niekoľko radov a zaškrípal:
  Nikto nemôže zastaviť náš pokrok!
  Chlapec hodil granát bosou nohou. A rozdrvil nepriateľa.
  Margarita tiež hodila darček smrti prstami bosej nohy a zachichotala sa:
  - Kto sa zastaví, bude rozdrvený.
  Chlapec Oleg Rybachenko zase spustil podomácky vyrobenú bombu holými prstami detských nôh. Nacisti boli zasiahnutí takým spôsobom, že sa to nezdalo dosť. Chlapec zaštebotal:
  - Za prvotné Rusko!
  A ukázal jazyk.
  Margarita pokosila polovicu nacistického práporu guľometom a zakričala:
  - Náš cár Jozef Stalin, nech je požehnaný!
  A opäť hodí bosou nohou dar smrti.
  Oleg spieval a kosil Nemcov:
  - Som mladý bojovník...
  Margarita to podporila a triasla sa bosými nohami, ktoré tak obratne hádzali granáty:
  - A ja som bojovník od Boha!
  Oleg čmáral nacistov a spýtal sa:
  - Aký je Boh?
  Margarita zaškrípala a odpovedala, vyradila nacistov a potom bosou nohou hodila dar smrti:
  - Neviem! Osobne mu nerozumiem. Ženy sú znetvorené. A to je, úprimne povedané, nechutné a nesprávne!
  Oleg súhlasne prikývol a načmáral na nacistov:
  -Po štyridsiatich rokoch sú ženy hnusné! Úprimne ich nemám rád. Ženy v mladosti sú veľmi príťažlivé, na rozdiel od veku, ktorý ich rozmaznáva!
  Margarita nadšene spievala a hádzala granát holými, malými nohami:
  - Hrdinstvo nemá vek! V srdci mladej lásky k vlasti!
  Oleg, ktorý tiež strieľal na nacistov, to vzal a zaškrípal:
  - Dokáže dobyť okraje vesmíru! Aby boli všetci na Zemi šťastní!
  Tak to naozaj je byť vo vesmíre! Kde také nezmerné vzdialenosti.
  V sovietskom Rusku sa už pripravujú projekty pre lety mimo atmosféry.
  Za cára Josifa Stalina sa veda rýchlo rozvíjala. Sovietske impérium sa čoskoro stane najvyspelejšou mocnosťou na svete. A Británia stráca pôdu pod nohami.
  skríkla Margarita s úškrnom. Opäť hodila ladnou nohou granát ako princezná a zaškrípala:
  - Budeme prví! Také je Rusko - Pallas-fate!
  Oleg nahnevane povedal:
  - Keď nás konečne Georgij Žukov prepustí. Musíte uložiť každú kazetu. Zásoby nám však priviezol špeciálny karavan!
  Margarita zablikala perleťovými zubami a zaškrípala:
  - Bude brúsiť viac a viac nacistických jednotiek! Až kým konečne nevyhráme!
  Oleg to vzal, prerušil rad nacistov a zasyčal:
  - Imperiálne vlajky! Nech je v Číne aj Rusko!
  Margarita štebotala so zubami:
  - Všetko bude krásne!
  A opäť hádže bosou nohou granát ....
  Oleg čmára na nacistov a škrípe:
  - Víťazstvo je blízko!
  Margaret potvrdila:
  - Nech je to tak!
  Nacisti sa medzitým pokúsili preraziť na Kaukaze. O mesto Suchumi sa odohrali kruté boje. V skutočnosti tu boli zúrivé boje v plnom prúde a krv tiekla vo veľkom.
  Nacisti sa ponáhľali na kaukazskú ropu.
  Bojovali aj dievčatá z torpédoborca "Victoria". Krásne bojovníčky boli polonahé, najmä preto, že leto v takýchto zemepisných šírkach je horúce a bosé. V skutočnosti, keď má dievča minimum oblečenia, je najmenej zraniteľné.
  Veronika strieľa na nacistov a bosou nohou hodí granát. A dievčenská noha je taká precízna.
  Nacisti lietajú na všetky strany. Kričia a padajú.
  Juliana tiež hodí granát bosou nohou a nacisti padnú. A bojovník strieľa, chichotajúc sa:
  - Postavíme sa za cára Josifa Stalina!
  Vedúci oheň a očarujúca Anna. Veľmi pekné dievča, len v nohavičkách. A tiež kosí nacistov a hovorí:
  - Náš cár Josif Stalin bude skvelý!
  Julian, potláčajúci nacistov, potvrdzuje:
  - Nevyhnutne bude!
  A z jej bosej nohy odletí granát.
  Dievčatá sú úžasní supermani.
  Tu je jedna z nich veľmi veľká a vysoká: Angelina.
  A taká ryšavka ... Vyzliekla si tielko a teraz bojuje v nohavičkách sama.
  A aké má prsia! Ako vemeno toho najlepšieho byvola s veľkými strukovými jahodami.
  Toto je dievča, skutočná kobyla. A veľmi miluje mužov, ale netoleruje stálosť. Prečo by nemala milovať? Je to také milé, keď po vás chlapi lapajú.
  Angelina reve a tiež vrhla holými podrážkami celú kopu granátov a zasyčala:
  - Sláva Rusku a cárovi Jozefovi Stalinovi!
  . KAPITOLA 7
  Dievčenský prápor je v pohode. Bojovníčky si vyzliekli vesty a všetci si odhalili prsia. A bojujú len v tenkých nohavičkách. A aké je to krásne.
  Čo môže byť lepšie ako nahé ženské telá.
  A celý prápor bojovníkov.
  A nacisti padajú a zasypávajú prístupy k pozíciám sovietskych vojsk svojimi mŕtvolami.
  Veronika s vášňou kosí nacistov:
  Naši bohovia pochodujú!
  Juliana hodila dar vyhladenia bosými nohami a potvrdila s vycerenými zubami:
  - Ruskí bohovia - Bohovia vojny!
  Anna, vedúca oheň a jedlo, štekala:
  - Za Rusko bojuj a neboj sa!
  A žmurkla zelenými očami!
  Angelina poslala holými pätami celú škatuľu výbušnín, zdvihla do vzduchu dve roty nacistov a zarevala:
  -Cársku ríšu nemožno rozbiť!
  Veronika nadšene zasyčala:
  - Naša rasa je večná!
  A opäť hodila granát bosými nohami.
  Juliana, strieľajúca a hádzajúca granáty dolnými končatinami, zasyčala a vycenila zuby:
  - A smrť sa nestáva dvakrát!
  Anna strieľala a škrípala:
  - Nech je s nami múdrosť predka!
  A opäť letí granát vystrelený bosou nohou!
  Angelina to vzala a zaškrípala a vycenila zuby:
  - Trojica správnosti a toto je zákon!
  A poslal celú krabicu plnú výbušnín.
  Veronika zúrivo odpovedala a zmietla nacistov z poľa:
  -Večné Rusko, ako Ukrajina ako súčasť Ruska!
  A zase ako mláti nacistov.
  Juliana, strieľala, zaškrípala:
  - Naši ľudia nebudú tolerovať!
  A tiež spustila granát v oblúku.
  Anna to vzala a usmiala sa. Nacistom praskla rakva. S odvahou ich pokosila a zaškrípala:
  - Nechajme v Číne vládnuť Rusko!
  Angelina so šialenstvom a vzrušením vyhlásila:
  - A nevzdá sa ani centimetra zeme!
  A dievčatá sú všetky práporom zasiahnuté nacistami.
  Dievčatá len v tenkých nohavičkách dopísali a prenikavo zakričali:
  - Nech je oslávené Rusko a jeho bohovia!
  Augustín autoritatívne povedal:
  - Nie je nič lepšie ako viera v ruskú všemohúcu rodinu!
  Svetlana logicky zamrmlala:
  - A nepôjdeme do svetla iných Bohov! My Rusi sme neporaziteľní!
  A všetky štyri dievčatá rozhodili rukami a kričali:
  - Sláva Rusku a ruským bohom!
  Dievčatá samozrejme bojujú s impulzom a prístupom. A nacistov poriadne rozdrvia.
  Nie, takíto ľudia sa Suchumimu nepodvolia.
  A statočné pilotky Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová bojujú na oblohe, nočné esá.
  Anastasia Vedmakova odrezala nacistické lietadlo, nechala ho zadymiť a spadnúť.
  Dievča spievalo a vyceňovalo zuby:
  - Sme super bojovníci!
  A stlačte tlačidlo s jeho holou pätou.
  Akulina Orlová sa tiež zabáva na nepriateľa. A zrazí nemecké auto, doslova ho rozdrví. A rev:
  - Za komunizmu svätý!
  Medzitým nacisti zaútočili na Suchumi.
  Prápor zložený z bosých aj polonahých dievčat pokrýval najnebezpečnejší smer - Orlie hniezdo.
  Dievčatá bojovali veľmi efektívne. Všetky krásne, štíhle, vyšportované.
  A blikať bosými nohami. Hádžu granáty holými končatinami. Všetky sú jednoducho milé a očarujúce.
  Ale naozaj, prečo dievčatá potrebujú oblečenie? Nahé sú oveľa krajšie a krajšie, zvodnejšie.
  A chcem sa bozkávať naboso, také okrúhle opätky. A olízať si každý prst.
  Veronika strieľa a hádže granát bosou nohou:
  - Jebni ťa, nebi ťa!
  Tu Juliana, ktorá pribila nacistov a hodila granát holými prstami, zakričala:
  - Náš nepružný ruský duch!
  A dospievajúce dievča sa zasmialo... Predstavila si, ako ju roztomilý chlapec šteklil po nohe. Áno, pre citlivú ženskú pokožku je fajn.
  Červenovlasá Anna hodila granát aj bosou nohou. Rozptýlila nacistov a zakričala:
  - Za najsvätejšie Rusko na svete.
  A zdravá, mocná Angelina hodila na nacistov vrece s výbušninami holými pätami a zachrapčala:
  - Za naše slávne víťazstvo!
  Veronika sa otočila. Zostrelila nacistov a zakričala:
  - To je naša povinnosť!
  Juliana hodila granát bosou nohou a skríkla:
  - A my to splníme!
  Anna prerušila niekoľko nacistov a zaštebotala:
  - Ruská cesta k víťazstvu!
  Angelina opäť spustila niečo vážne na nacistov a zachrapčala:
  - A vyhráme!
  Napriek tomu je dobré, že v horúčave si dievčatá vyzliekli tielka. S nahým trupom sú teda oveľa krajšie. A opálený a svalnatý. Telá sú len z liatej ocele.
  Aké úžasné sú dievčatá, keď sú nahé.
  A nepotrebujú oblečenie.
  Veronika kosí masu náckov a piští:
  - Buď slávny pre naše Rusko v každom veku!
  Yuliana vzala, vystrelila granát bosou nohou a skríkla:
  - Pre naše územie!
  Tu to Anna vzala a zúrivo buchla:
  - Pre večné a humánne!
  A opäť letí granát spustený bosou nohou.
  Odniesla si to teda aj Angelina. Spadlo veľa granátov. Knokautoval časť nacistov, s náletom. A spievala:
  - Lietajte na oblohe, hrajte sa so slnkom - chcem navždy!
  A štyri dievčatá bili veľmi krásne. A celý prápor tiež. Ako sa zvodne blýskajú bosými nohami pri hádzaní granátov. Aké krásne sú dievčatá vo vojne.
  A na nich pláva hnedá masa nacistických vojakov. Nacisti a ich tanky a lietadlá umierajú po tisíckach, no stále sa nezastavia. Skrutkuj sa a priskrutkuj. Boj je mimoriadne krutý.
  Veronika strieľa na nacistov a štebotá:
  - Našou ruskou voľbou je česť a vlasť!
  Juliana, ktorá strieľa na nepriateľa, odhalí zuby, ktoré sa lesknú jasnejšie ako morské perly. A hovorí:
  -V každom storočí boli hrdinovia a budú!
  Potom to dievča vzalo a vycerilo zuby ešte viac.
  Ohnivá Anna, strieľajúca na nepriateľa, zaškrípala:
  Nemôžeme byť dobytí! Nezrážajte Rusko na kolená!
  A opäť letí granát bojovníka hodený jej bosou nohou.
  Angelina odpáli smrteľne a vražedne bosou nohou. A vycenil zuby a štebotal:
  - Verím, že budeme v raji!
  Victoria preruší hrdinskú ženu:
  - Nie! Nie v raji, ale žiť navždy na planéte Zem, ktorá sa stane skutočným, nadpozemským rajom!
  A dievčina-kapitánka hodila bosou nohou veľmi smrtiacu, trieštivú bombu.
  Veronika poznamenala:
  Ste múdry kapitán...
  A tiež s bosou nohou spustil nosnú deštrukciu.
  Juliana zaškrípala a otočila sa. Zabil nacistov. Dievča odhalilo veľké zuby a zaškrípalo:
  - Nechcem byť stará žena! A chcem žiť večne!
  Anna tiež hodila granát bosou nohou a pochybovačne sa spýtala blondínky:
  - Páči sa vám náš svet?
  Juliana bez váhania odpovedala:
  - Dobrý nápad! Najmä v lete! Milujem slnko a prázdniny!
  Anna s tým ochotne súhlasila:
  - V lete určite dobre! Aké dobré je to pre mladých ľudí!
  Juliana nahnevane odpovedala:
  - Áno, a nech je večné leto ako v Afrike! A Afrika bude naša!
  Angelina hodila sud s výbušninami holými, svalnatými nohami a povedala:
  - Nech je to tak! A v každom čase.
  Rad nacistov sa preriedil a zjavne im dochádzala para.
  A neďaleko Suchumi sa sovietske jednotky pokúsili o protiútok nacistov.
  Ako prvý do boja vstúpil prápor bosých dievčat v krátkych nohaviciach a tielkach.
  Krásne dievčatá začali mlátiť armádu nacistov, už zbitú v predchádzajúcich bitkách.
  V prvom rade bojovníci zaútočili na batérie. Granáty hádzané bosými nohami leteli na nacistov. Boli veľmi ostré. A samotní ruskí bojovníci si vzali a zhodili vesty. Zostať s odhalenou hruďou.
  Takže takmer úplne nahé dievčatá je takmer nemožné zasiahnuť. Keď je koža ženy holá, guľky jej nezaberajú.
  Veronika hodila granát bosou nohou a štebotala:
  -Budem šampión!
  A potriasla jej bielymi kučeravými vlasmi.
  Julian tiež nie je taký jednoduchý. Lupanula na nacistov. A potom, keď hodí granát bosou nohou a kričí:
  - V mene svätého, cárskeho Ruska!
  A opäť zatrasie plnými prsiami so šarlátovými bradavkami. A pás dievčaťa je tenký.
  Ďalej sa do boja rúti ryšavá Anna. Také iskrivé a reaktívne dievča. Ako hodiť granát bosou nohou. Nacisti sa teda rozutekajú na všetky strany. A kotúľať sa, ako zrazený.
  A dievča na nich vystrelí a zaškrípe:
  - Za cára pravoslávneho Stalina a ruských bohov!
  Angelina tiež mlátila. A odletela škatuľka s mušľami, ktorú vyhodila nahá, mocná ako ťažný kôň. A rozbil veľa nacistov.
  Dievčatá sú vo všeobecnosti super, keď sú nahé a bosé. Ale v šortkách je beh v pozícii ešte chladnejší.
  A jahodové bradavky, také lesklé!
  Victoria tiež vystrelí granát svojím šarlátovým prsiam a zasiahne nacistov, ako bude chcieť. Tu je dievča. A čo je najdôležitejšie, veliteľ práporu dievčat na torpédoborci. A tiež len v nohavičkách.
  A trasie holou hruďou. Čo je také krásne a sexi.
  Veronika vzala a hodila granát bosou nohou. Prerušila masu nacistov a zaškrípala:
  - Akrobacia na palube!
  Yuliana tiež veľmi obratne hodila granát svojou holou nohou a zaškrípala, čím kosila nacistov:
  - Náš úsmev a zdrvujúci úder!
  Ako potom lesknúť zuby.
  A tak to Anna vzala a posrala. Zastrelili veľa fašistov. A ako sa jej to podarilo.
  A ako odpáliť granát bosou nohou. A škrípe:
  Nie sme otroci!
  Potom sa zasmeje a ukáže jazyk.
  Angelina to vzala a štebotala so šialenou zúrivosťou a pľula na nepriateľa:
  - Som najlepší zo všetkých.
  A s holými nohami spustila ťažkú bombu. Vzala a vyhodila do vzduchu nacistov a rozdrvila ich.
  Veronica sa tiež chopí a zaútočí na hnedú hordu. A drví im kosti.
  Dievča si to vzalo a štebotalo:
  - Rozdrvíme každého!
  A opäť z bosej nohy letí smrtiaci a jedinečný granát.
  A rozdrviť nacistov. A prečo prišli do ruských, sovietskych krajín? Všetko tu patrí Rusku alebo ZSSR.
  Juliana vystrelila bosou nohou granát a spievala:
  - Sláva veľkému Rusku! Nepotrebujeme Štátnu dumu! Potrebujeme ZSSR!
  Červená Anna agresívne zdôraznila:
  - Budem šampión.
  A granát hodený holou nohou dievčaťa zrovná každého. Zostalo len krvavé mäso.
  Ale Angelina to vzala a zaškrípala. Zabil kopu bojovníkov. A pozametaný ako anjel smrti.
  A masa nacistov zomrela.
  Ruské jednotky tlačili na nacistov zo všetkých strán. Drvili a drvili.
  Rozpútali sa vzájomné súboje. Ruskí vojaci bodali nacistov bajonetmi. Puška Mosin, aj keď je zastaraná, je nádherný klub. Ktoré prerazia lebku. A lámať kosti.
  Ale dievčatá s mečmi bojujú obzvlášť krásne. Je to skvelé. Najmä keď sa hojdajú nahé prsia.
  A bradavky sú také rubínové a trblietavé. Takže sa na nich chcete pozrieť a pobozkať ich.
  A bozkávať sa bez prestania.
  Dievčatá bojujú so zúrivosťou hladných panterov, ktorí vidia jahňatá. Trápia ich a sťahujú z kože.
  Veronika strieľajúca na nacistov kričí:
  -Smrť za smrť!
  Yuliana, hádzajúca granát bosou nohou, dodáva:
  - Krv za krv!
  Anna, čmárajúca na nacistov, kričí:
  -Oko za oko!
  A ešte hodila citrón bosou nohou. Bola silnejšia ako všetci a roztrhaná na kusy so sebadôverou.
  A tu prichádza Angelina. Spustí sa celý sud so smrtiacimi výbušninami a rozdrví nepriateľov.
  Potom, keď spieva:
  - Som bosý slon a som veľmi cool!
  Dievča je naozaj mocné. A nohy má ako palice. Ako pohnúť nacistom v slabinách. Tých päť metrov hore a letel hore. Rútil sa ako katapult vypustený z kameňa. Presnejšie, pravdepodobne z kameňa katapultu!
  Viktória, veliteľka práporu, vystrelila líniu na nacistov. Pokosila niekoľko hnedých bojovníkov a zakričala:
  Budeme bojovať za Svätú Rus.
  A s holým, opáleným kolenom, akoby sa presunulo k brade. A zlomiť nepriateľovi čeľusť.
  Victoria je nadšená....
  Juliana nadšene hovorí:
  - Bude tu cár Josif Stalin, najväčší z ruských cárov!
  A celý prápor polonahých, bosých dievčat, ako štekajú z plných pľúc, vyhladzujú Číňanov.
  - Nech je to tak!
  A v tomto čase na nacistov zaútočili aj ďalšie dievčatá. Ale aj nacisti majú statočných bojovníkov a bojovníkov.
  Posádka tanku Gerda vstúpila do boja so sovietskymi vozidlami.
  Nemci použili najnovšie vysokotlakové delo s relatívne krátkou hlavňou.
  Nová zbraň mala kaliber 88 milimetrov a úsťovú rýchlosť 1700 metrov za sekundu. S jeho pomocou bolo možné na veľkú vzdialenosť preraziť všetky sovietske vozidlá. Možno, okrem superťažkého Isova. Ale dajú sa aj prepichnúť, len trochu bližšie.
  Nemeckí bojovníci vybavili svoje auto vynikajúcim čelným pancierovaním.
  Sovietske T-34-85 a zatiaľ vzácne T-54 sa pokúsili priblížiť k Nemcom a rozptýlili sa, doslova hrozili baranidlom.
  Gerda strieľala na sovietsky tank. Odtrhol od neho vežu a štebotal:
  - Čo proti tigricam naraziť?
  Charlotte tiež stlačila tlačidlo joysticku holými prstami na nohách a zaškrípala:
  - Buďme majstri sveta!
  A rozbil sovietsky tank.
  Fucked v ruštine a Christina. Najnovšia zbraň bola automatická a strieľala dvanásť výstrelov za minútu.
  Dievča so zlatočervenými vlasmi zakričalo:
  - Pre ruských bojovníkov neexistujú žiadne prekážky!
  Zlatovlasá Magda rozbila aj sovietsky tank a vycenila zuby:
  Som najsilnejší zo silných...
  Dievčatá sa hnevali. Vojna pokračuje a pokračuje. A kedy budú červení porazení? Ako dlho budú rezať? Proste drsní chlapi.
  A ruské dievčatá majú to, čo potrebujú.
  Nemci napríklad v zime mučili komsomolca. Najprv vyzlečte dievča v mraze.
  Gerda si najskôr strhla baranicu. Potom si spolu s Charlotte začala vyzúvať čižmy. Topánky sú však plachtové a vyklepané. Rozmotali sa obliečky.
  Potom Gerda nožom roztrhla komsomolskú tuniku a košeľu. Zostala len podprsenka. Rozstrihla si nohavice.
  Charlotte potiahla komsomolčanku za blond vlasy. Potom to boli Gerda a Charlotte, v bikinách viedli komsomolčanku bosé a v plavkách. Tri dievčatá s holými nohami utiekli do treskúcej zimy. Komsomolka sa správala odvážne. A bežal som dve hodiny. Aj keď nie tak cool ako tie dve tigrice. Nohy ruského dievčaťa sčervenali a potom od zimy zmodrali.
  Potom jej Gerdu a Charlotte zozadu zviazali a položili na stojan. Komsomolka sa triasla od bolesti. Začal som sa zohýbať. Gerda ju potiahla za ramená a otočila. Okhnuv od bolesti, členka Komsomolu sa vzpriamila na stojane so skrehnutými kĺbmi.
  Bosé nohy ruského dievčaťa boli upnuté do pažieb a začali vešať náklad. Charlotte najprv naložila poleno.
  Komsomolka zastonala, no potom zaťala zuby a stíchla.
  Charlotte a Gerda rýchlo lámali konáre. Komsomolcov položili pod bosé nohy a zapálili.
  Je tak zaujímavé vyprážať holé päty. A veľmi vtipné a zábavné krásky.
  Plamene oblizovali mierne zhrubnuté podrážky komsomolky, voňali vyprážaným ražničom. Bolesť, samozrejme, z ohňa je strašná. Komsomolčanka sa triasla, stekal z nej pot, dievčatá ticho stonali. Ale hlasné výkriky boli zadržané strašným úsilím vôle.
  Potom začali dievča šľahať smrekovými konármi. Gerda aj Charlotte mlátili zo všetkých síl. Dokonca aj koža na chrbte dievčaťa praskla. Vyliala sa zmiešaná krv s potom. Podprsenka jej odletela, spadla do ohňa a pridala teplo bosým nohám.
  Gerda sa naklonila a zlízala zo seba zmes potu a krvi. Robilo jej to potešenie.
  Charlotte štipla člena Komsomolu do hrude. A potom dievča vzalo a udrelo päsťou do solárneho plexu. Potom ryšavá diabolka pridala vetvy do ohňa pod bosé nohy komsomolca. Pach spáleniny bol ešte silnejší.
  Gerda v hneve zasyčala:
  - Budete hovoriť!
  Charlotte sa silnejšie stisla do hrude a zasyčala:
  - Prestaň sa hrať na hlupáka!
  Gerda vybrala z ohňa horiaci konár a priniesla ho na holú hruď komsomolského dievčaťa.
  Preto sebou trhla a jej blonďavá hlava sa zakývala a spadla na bok.
  Charlotte sa uškrnula ako diabol.
  - Vyzerá to, že dievča je pripravené!
  Gerda sa zachichotala a začala komsomolčanovi masírovať tvár a krk. Bola zdravá a rýchlo sa zotavila. Potom blonďavý terminátor vytiahol z ohňa horiaci konár a priniesol ho na zajatcovu nežnú tvár. Dievča vzdorovalo a trhlo sa.
  Gerda si olízla pery a zasyčala:
  - Povieš krása?
  Člen Komsomolu kňučal:
  - Zabite ma! Prosím, netrp!
  Gerda vážne odpovedala:
  - Nie! Budete mučení veľmi dlho a budete vyprážaní až do konca.
  Charlotte poznamenala:
  - Alebo to možno dať mužom. Je ešte panna a bude ju veľmi bolieť, keď jej...
  Člen Komsomolu zúfalo kričal:
  - Nie! Aj tak ti to nepoviem!
  Gerda navrhla:
  Spálime jej hruď?
  Charlotte pokrútila hlavou.
  - Nie! Existuje efektívnejší spôsob získavania informácií.
  Gerda prikývla.
  - Áno... Toto je tlak na tepnu na krku. Vytvoriť zónu hlásenia a ona nám povie všetko, čo vie a čo nevie!
  Charlotte sa zachichotala a poznamenala:
  Prečo sme ju vtedy mučili?
  Gerda úprimne odpovedala:
  - Čisto pre zábavu. A teraz.
  Blonďatá terminátorka položila ruku na krk komsomolčanovi. Prevrátila očami a stala sa ako mŕtva ryba. Gerda rozhodne povedala:
  - Kde je batéria?
  Nemci postupovali veľmi pomaly. Blato a kaša ich spomalili. Boje ukázali účinnosť nového vysokotlakového kanóna z veľmi veľkej vzdialenosti, ktorý zasiahol T-34-85 - hlavný sovietsky tank, ako aj IS-3 a IS-4, úplne prvé T-54.
  Gerda strieľajúca z veľkej diaľky si všimla:
  - Nová zbraň je oveľa pohodlnejšia.
  Charlotte s tým súhlasila:
  - Nenechajte nepriateľa priblížiť sa!
  Kristina stlačila holými prstami tlačidlo joysticku, vyrazila sovietsky tank a zavrčala:
  Ale aj my sme takí múdri. Jednoducho fenomenálne! Takže nič nezastaví a nezlomí bojovníkov!
  Magda racionálne poznamenala:
  - A upozorňovať na seba! Totiž jeho kolosálna agresivita!
  A dievča tiež stlačilo prsty svojich bosých nôh na tlačidlá joysticku a zasiahlo tank Červenej armády.
  Strieľajúca Gerda sa spýtala dievčat:
  - Rozmýšľam, kde majú Rusi toľko tvrdohlavosti. Stoja ako z titánu. A nechcú sa vzdať.
  Charlotte so smiechom dodala:
  - A oni sa nevzdajú! Koniec koncov, toto sú naozaj najsilnejší ľudia! A ľudia sú nepružní!
  Magda sa zachichotala a vycenila zuby a leskla sa v očiach ako zafíry a vydala:
  - Sláva našej veľkej vlasti!
  Christina naštvane zasyčala:
  - Nebolo by na škodu vziať si Londýn!
  Gerda sa zachichotala a navrhla:
  - Čo, aké máš nápady? Uzavrieť mier s Ruskom?
  Charlotte vystrelila na stalinských, prerazila vežu sovietskeho stroja a zaškrípala:
  - Nie! Mier neprichádza do úvahy!
  Kristina tiež rozbila tanky Červenej armády a navrhla:
  - Môže existovať otázka prímeria?
  Magda súhlasne zaškrípala:
  - Áno, dočasný odklad. Otočiť sa na západ.
  Gerda vyslala projektil a poznamenala:
  - Vlastne je to možné. Dočasne uzavrieť mier s Rusmi a oni sami sa presťahujú do Británie. A potom sme už dlho nezobrali Londýn!
  Charlotte sa zachichotala a navrhla:
  - Vezmime si Moskvu a nikto na svete nás nezastaví!
  Christina s úškrnom leopardích zubov stíchla:
  - Nie, nikto sa nezastaví a nikdy!
  Magda škrípala divokou zúrivosťou:
  - Nie, zlaté hory nebudú! A budú tam diamantové skaly!
  Gerda vycenila zuby a zaškrípala, pričom kladivom rozbila sovietske auto ako kryštál:
  - V konzumnej spoločnosti - plnej zneužívania!
  A opäť sa zablyslo zubaté dievča, ktoré sa leskne jasnejšie ako perly. Gerda milovala mučenie a mučenie.
  Tu vzala napríklad priekopníka a zaživa ho rozpustila v aqua regia. To sú jej sklony. A mučenie ju vzrušovalo. Napríklad Komsomolskaja pravda, keď vyčerpali všetky užitočné informácie, začali horieť ohňom. Doslova vyprážaná živá hruda. A potom ich odrezali, okorenili a zjedli.
  Áno, Charlotte a Gerda sa zaoberali kanibalizmom. A komsomolca zjedli zaživa. A to je také neslušné a nie esteticky príjemné. A hlavne to bolí.
  Predstavte si dievča, ešte nezabité, vyprážané a odrezané od seba kúsok po kúsku. Potom namočené v omáčke a zjedené.
  Gerda a Charlotte dokonca jedli aj ľudské mäso. Mali hnačku a dievčatá šoférovali. Musel som si uľaviť v kríkoch.
  A ten kanibalizmus je trestuhodný.
  Jedli bojovníkov a chlapcov. Všetci štyria priekopníci Sashku nahrubo vyzliekli a potom ich položili na veľkú panvicu. A v rastlinnom oleji bol chlapec vyprážaný len tak. A vo všeobecnosti je to skvelé.
  Magda jedla chlapcovu nohu a poznamenala:
  - A čo? Je to cool a pekné!
  Christina poznamenala:
  - Všetko je pre nás pekné!
  Šťavnaté mäso pioniera nakrájali na tenké plátky a namáčali do omáčky. Dievčatá jedli a spievali.
  Gerda zavýjala:
  Žiadna milosť, žiadna milosť pre nepriateľa! Fúkam komunistov ako pšenicu!
  A dupe bosými nohami v snehu.
  Dievčatá chlapca takmer úplne zjedli. Užíval si pečeň. Všetko mäso nakrájali. Jedli sme a pili víno. Najedli sa a potom zaspali.
  Vo sne sa bojovníkom snívalo, že samí čerti opekajú v kotlíkoch. A zároveň sa pomocou nožov odreže koža. A potom sa krútia a lámu.
  Potom začína to najbrutálnejšie mučenie. Dievčatá boli zavesené za vlasy a začali sa hojdať na stojane. A potom to zapálili ohňom. A konali s virtuóznou sofistikovanosťou.
  Gerda si na to pri streľbe spomenula a potom sa spýtala:
  - Ako sa ti páči peklo?
  Charlotte odpovedala s úsmevom:
  - Zaujímavé miesto najmä z hľadiska spoločnosti!
  Christina sa zachichotala a odpovedala:
  -Môžeš tam krútiť čertove chvosty!
  Magda so škrípaním zubov zaškrípala:
  - A dosiahnuť najvyššie výsledky! Vo všeobecnosti, ako je to so súťažami v požiarnom póle?
  Gerda nastúpila do sovietskeho tanku a rezolútne vyhlásila:
  - V pekle budú iba nepriatelia Tretej ríše! A skutoční Árijci budú pokračovať v boji v iných vesmíroch!
  Charlotte sebaisto potvrdila a klopkala bosou nohou o brnenie:
  - Nech je to tak!
  A zablikala perleťovými zubami.
  Christina navrhla:
  Poďme robiť rohy!
  Magda sa zachichotala a zaštekala:
  - Staňme sa diablami najvyššieho rangu!
  A ukázala jazyk.
  Dievčatá sú naozaj také veselé a majú veľmi silné svaly.
  Gerda poznamenala:
  - Oh, Mauglí by sme boli my!
  Charlotte opravila svojho priateľa:
  Skôr ako Tarzan!
  Christina sa zachichotala a zaškrípala:
  Ach, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Vládca všetkých krajín!
  Magda vykríkla od radosti:
  - Máme pruského ducha! Voniame Pruskom!
  Gerda sa zachichotala, rozdelila sovietsky tank a zavrčala:
  - Nie! Sme deti samotného Satana!
  Charlotte s vycenenými zubami zasyčala:
  - A my budeme verní vlasti!
  Christina to pohotovo potvrdila:
  - Áno, budeme! Spolu s vlasťou a partiou!
  Magda od radosti zamrmlala:
  - Lídri prichádzajú a odchádzajú, ale strana zostáva!
  . KAPITOLA #8
  Vojna sa, samozrejme, vliekla... Nemci utrpeli straty a v bojoch čoraz častejšie využívali cudzincov. Ich sila však bola stále väčšia. Prišli aj Turci. Snažili sa dobyť Jerevan útokom.
  Ale hrdinskí sovietski vojaci boli stále schopní odraziť tento útok, nadradené sily.
  Prápor dievčat a tu sa ukázal byť neoceniteľný. Bojovníčky boli krásne a agresívne. A bosými nohami hádzali granáty smrtiacou silou. Rovnako ako výbušné balíky.
  A na mori prebiehali kruté bitky medzi nemeckými a sovietskymi loďami. Čiernomorská flotila bola stále nažive a tvrdohlavo bojovala s obrovskou hordou nacistických jednotiek a dokonca zvíťazila.
  Victoria, kapitánka torpédoborca, a to isté polonahé, opálené až čierne svetlovlasé dievča ako ostatné.
  Samozrejme, je veľmi krásne, keď sú dievčatá takmer nahé, štíhle, svalnaté. A ak sú nohy holé, potom je to všetko kúzlo a pokušenie.
  Victoria zúrivo hovorí:
  - Som bojovník, ktorý sa narodil zo Svaroga! Som vnučka Boha Roda. A viem robiť zázraky!
  Angelina logicky poznamenala, lupa pre nacistov:
  "Ani ja nemám spoločnú krv. Pozrite sa, aká je silná. Mojím predkom bol Ilya Muromets.
  A dievča spustilo celú krabicu bosými nohami.
  Veronika zúfalo bojovala, bojovala zo všetkých síl a spustila takú bojovú silu.
  Dievča je veľmi krásne, blond, kríva, s dlhými, svalnatými nohami. Milovala hladkanie.
  Veronica hovorí:
  - Prečo Nemecko vyliezlo do Ruska!
  Yuliana, toto krásne dievča, škrípala a mlátila do nacistov:
  - Aby ste našli svoju vlastnú záhubu!
  Dospievajúce dievča za posledné mesiace vyrástlo a má svalnatejšiu a štíhlejšiu postavu. Juliana rozkvitla a stala sa tak krásnou. A jej vlasy sú biele s jemným pozlátením. Čoraz viac chce muža. Len nevinnosť je strašidelná stratiť.
  Ale nechajte ich hladkať, maznať, bozkávať, olizovať. Najlepšie je to riešiť s chalanmi z kabíny. Tiež sa boja, hanbia a je menšie riziko, že chcú niečo vážnejšie.
  Yuliana je veľmi dobrá bojovníčka a strieľa. Sníva aj o tom, že sa stane poľným maršálom. Okrem toho sa chce stať ako Mohamed a vytvoriť si vlastné náboženstvo.
  Ambiciózne dievča.
  Teraz, ak by samotný cár Josif Vissarionovič Stalin, podobne ako Vladimir Solnyshko, prijal a predstavil Rodnoverie v Rusku a Návrat k ruským bohom.
  Prečo potrebujeme Máriu?
  Sláva Matke Božej - Lade.
  Je to určite lepšie ako Biblia.
  Naša Lada je veľmi krásna, s vlasmi zlatej farby a je to skutočná Matka Božia a Matka Bohov a Jednorodená dcéra Všemohúceho Rodu!
  Stvoriteľ vesmíru.
  Klan bol vždy a On, ako Alah - Všemohúci, Večný, Vševedúci, Všadeprítomný a celý vesmír je jeho chrámom.
  V čom je horší ako židovský Jahve alebo slabší ako on?
  Rod vytvoril nespočetné množstvo vesmírov!
  Žil toľko, že si to neviete predstaviť!
  Rod bol pred všetkými časmi. Nebol čas, ale Rod bol!
  A vždy bude!
  Všetci bohovia Demirugi sú deti rodiny!
  A my sme jeho vnúčatá!
  Ale Rod nezakazuje uctievať svoje deti a bohov. Rod je boh bohov.
  A Svarog je Boh bohov!
  A ľudia sú vnúčatami bohov! Sláva ruským bohom!
  Yuliana mláti nacistov. Zdá sa, že ruskí bohovia pomáhajú aj ruským ľuďom.
  Čoskoro ukončia Hitlera a koniec vojny. Alebo možno budete musieť pristáť v Nemecku. Tým lepšie dobyjeme Berlín. O to horšie pre Nemecko. Stať sa súčasťou Ruska však nie je také desivé.
  Juliana sa pýta Anny:
  - Myslíte si, že by sme mali prevziať Nemecko?
  Ryšavá kráska odpovedá:
  - Samozrejme!
  Juliana sa s falošným prekvapením pýta:
  - Za čo?
  Anna dôrazne hovorí:
  - Aby neskôr nič nehrozilo! Že som nemusel znova bojovať s Nemcami, ktorí sa chceli pomstiť!
  Juliana zvolala:
  - A je to správne!
  Ruská flotila prenasleduje Nemcov a potápa ich lode.
  Yuliana tiež vedie mentálny dialóg.
  Prečo je potrebná modlitba? Pretože človeku vždy nestačí to, čo má. S rastom príjmov rastú aj potreby. A toto je dobré. To je to, čo poháňa pokrok. Ľudia chcú stále viac. A ruskí bohovia v tom pomáhajú, stimulujúc vedu.
  Múdrosť ruských bohov je veľká.
  A kresťanstvo? čo to učí?
  Že Zem a všetko, čo je na nej - zhorí! Je skutočne možné stimulovať rozvoj ľudstva?
  Samozrejme - ruská Viera neučí, na rozdiel od kresťanstva a islamu, koniec sveta. Rodnoverie učí, že ľudia sa v budúcnosti budú rozvíjať a stanú sa sami sebou ako Bohovia-demiurgovia.
  Že veda, pokrok a rozum z nás urobia bohov! A že ľudia budú silnejší a múdrejší.
  Čo učí kresťanstvo?
  Čo sme hlina? Že sme nikto! Že Boh je všetko a človek nič!
  Rodnoverie však človeka povznáša.
  Ale najhoršia vec v Biblii je vyvyšovanie Židov nad ostatné národy. Potom sa čudujete, ako niekto v niečo také verí. A prečo sa kresťanstvo ukázalo ako také húževnaté?
  Ale Rimania mohli prísť s vlastným náboženstvom. Sú šikovní. A vytvorte si vlastný monoteizmus.
  Prečo potrebujeme vieru niekoho iného. Je tu aj raj - Iriy. A Cesta medzi hviezdami, pozdĺž Mliečnej dráhy a doktrína vývoja ducha. Keď ty sám môžeš dospieť k Bohu.
  A nebyť len ovcou, ktorá sa skláňa nad rajom a jej baránok ju poháňa železným prútom.
  Je teda na výber.
  Alebo svoje, či židovské - cudzie!
  Nuž, prečo Rusi potrebujú vieru niekoho iného. Ach, prečo Peter Veľký neobnovil rodnómiu.
  Modlili sa k svojim bohom a k svojej Matke Božej Lade.
  A ruskí bohovia by sa stali silnejšími než všetci ostatní a priviedli by nás k víťazstvu.
  A Arabi? Vytvorili si vlastné náboženstvo. A nezobrali cudzie.
  No, prečo v Rusku nebol ruský Magomed.
  A prečo v tom nepodporil prorokov ani jeden kráľ?
  Nové náboženstvo - rodnoverstvo v podobe monoteizmu!
  A Sláva veľkému Rusku!
  Sovietske jednotky medzitým lovia Hitlera, aby dokončili jeho letku.
  Dievčatá sa k sebe otočili a zakrútili sa.
  Victoria, plieskajúc bosou nohou do brnenia, poznamenala:
  - Tu je najťažšie nájsť Hitlera a nie ho poraziť!
  Juliana sa zachichotala.
  - A kam pôjde! Bude zdrvený!
  A dievča sa znova zamyslelo.
  Existuje veľká mylná predstava, že Biblia je Božím zjavením. A na čom je založená? Skutočne, v Starom zákone Židia v mene Boha robili hrozné veci. Ženy a deti boli zabité, mestá vypálené a dokonca aj zvieratá boli potrestané.
  Môže byť vyššia myseľ taká? Pravdepodobne nie. A je nepravdepodobné, že by Boh schválil zabíjanie detí Elizeom. V každom prípade Boh Rod. Naozaj, odkiaľ si prišiel na to, že v Biblii je zjavenie Najvyššieho Stvoriteľa vesmírov?
  Na základe čoho?
  Dokonca ani samotná Biblia nehovorí, že existujú nejaké iné planéty obývané ľuďmi a stvorené Jehovom. Niet pochýb o tom, že vesmír je plný hviezd s planétami. A dokonca sa píše, že Boh postavil zem na pevné základy, nebude sa triasť večne.
  Či sa nám to páči alebo nie, ale nie je to vedecká biblická kniha. Oplatí sa teda pokračovať? A koľkokrát obsahuje výraz - konce Zeme, štyri konce zeme, nebeská klenba atď.?
  Vo všeobecnosti je obraz Krista najkontroverznejší. Trpel by Všemohúci Boh a Stvoriteľ vesmíru na kríži? To je akosi neprirodzené a zaváňa to masochizmom. Kvôli čomu ísť na kríž k Bielemu Bohu. Ďalšia vec na boj s mečom. Možno aj proti Černobogu. Akýsi dualizmus dvoch esencií vesmíru.
  Ak teraz vychádzame zo slovanských legiend o Bielom Bohu, je to oveľa logickejšie. Nie masochizmus a požiadavky sympatie a viery, ale najväčšie hrdinstvo svetlej časti Boha Roda. Vo svojom boji proti zlu a Černobogu.
  Nakoniec Belobog porazil smrť a dal ľuďom, ako aj všetkým tvorom vo vesmíre, radostný život.
  Navyše, na rozdiel od kresťanstva, ktoré dáva šťastie len malému percentu tých, ktorí sú vopred vyvolení všemohúcim Bohom, v Rodnoveri všetci rozumní ľudia šetria. Presnejšie povedané, získajú nesmrteľnosť.
  Zlí ľudia sú potrestaní. Inkarnovaný v otrokoch, mrzákoch, porazených. V extrémnych prípadoch ich čaká peklo. Ale nie navždy. Po vykonaní predpísaného trestu v pekle sa duša znova inkarnuje. A aj ten úplne posledný bastard si zachováva šancu vyrásť na Boha-demiurga. Alebo nájdite večnú blaženosť v Irii.
  Hrdinskí bojovníci majú svoje vlastné odmeny. Alebo sa prevtelíte do kráľa, veliteľa, miliardára, či mimoriadneho šťastlivca, či nejakého fenoménu. Alebo ak ste už unavení z vykorisťovania a neustáleho boja, čaká vás odpočinok v Irii. A tak všetky najrozmanitejšie radosti. Si ako večne mladý miliardár v rezorte.
  A krásne Valkýry, celé háremy a paláce na vás čakajú. A zábava, prázdniny, cestovanie, hry, hody a sladké víno, z ktorého hlava nebolí, a ľahké výkony. Možno máš moc aj v Irii a otrokoch a najkrajších ženách. A ženy-hrdinky v Irii, najkrajší a najláskavejší mladí muži. A všetko bude krásne a úžasné.
  Radosti, iba radosti a zábavy - ultramoderné a starodávne.
  A keď vás omrzí byť blažený, môžete sa opäť inkarnovať na Mliečnu dráhu.
  A pokračujte vo svojom pohybe so sebazlepšovaním. Aby sa jedného dňa stal Bohom Stvoriteľom a Synom Najvyššej Rodiny.
  Nie jeden žiť s človekom, ale veľa. A každá duša má vždy šancu dostať sa na vrchol.
  Ak sa budete správať zle, bude to viac utrpenia a trápenia. A v Pekle sa budú smažiť, čo sa nebude zdať dosť. Ale žiadne večné mučenie nebude. Hriešnik odčiní svoju vinu trestami v pekle a dostane novú šancu na nápravu a povýšenie.
  To je odlišné od kresťanstva a islamu, kde ak pôjdete do pekla, tak navždy a bez šance. Navyše, kresťanstvo aj islam sľubujú nekonečné miliardy miliárd rokov trápenia nie za zlé skutky spáchané v priebehu krátkeho ľudského života, ale jednoducho za neveru.
  A toto je už jasný inflexný bod.
  Je dokonca jasné, že Rodnoverie je modernému človeku bližšie a drahšia a racionálnejšia.
  Odraz bol prerušený objavením sa japonských lodí na obzore. Čo dohnalo nacistickú eskadru.
  Nacisti sa stále môžu skrývať, ale utekať z boja je hanba. A tak fašistický admirál prijal nerovný boj.
  Dievčatá pobehujú po palube, bosé a trblietavé. Zastrelia sa a zvrhnú nacistov. Takí odvážni bastardi. Majú prudký oheň. A oči sa lesknú zafírmi a smaragdmi.
  A obnažené podpätky, zaoblené blikanie. A žiarivé úsmevy žiaria.
  A desaťpalcová zbraň vystrelila. Ako blufovať. Že aj torpédoborec Hitlera sa rozpadol.
  Juliana skríkla:
  -To robia ruskí bohovia!
  Victoria, ktorej sa mihali obnažené, opálené nohy, opravila:
  - Skôr to robíme sami!
  Veronica navrhla:
  Poďme teda spievať!
  Ryšavá Anna zachytila:
  - Samozrejme, že pieseň bude zábavnejšia.
  A spieval celý batalión dievčat, celá balada.
  Cár Stalin-Lev, vy ste ruská zem,
  Na slávu našej vlasti...
  V Rusku sme všetci priateľská rodina,
  Nebudeme ľutovať, poznajme náš život!
  
  Pre nás je cisár jednoducho Boh,
  Kto múdro vládne vesmíru...
  A chcem, aby Všemohúci pomohol
  A zmenil sa na hromadu machu Kain!
  
  Verím, že na Zemi bude šťastie,
  A radosť bude svietiť na planéte ...
  Všade vládne pokoj a radosť,
  Rusko sa stalo skutočným rajom!
  
  Bude vybudovaný cársky komunizmus,
  Uvrhnite do pekla hrozný rev vraha...
  A letíme rovno hore nie dole
  Zmiznite protivníci-krváci!
  
  Netreba premýšľať, kráľ nie je vôbec zlý,
  Daj mu viac šťastia...
  Nech je ruský Boh so Stalinom-Levom,
  Potom bude môcť smelo vložiť zmenu!
  
  Rusko je rodiskom slonov,
  Krajina jednoducho nemôže byť úžasnejšia...
  Nepotrebujeme ďalšie slová, chlapci
  Bojovník zvoláva tocsina do boja!
  
  Ako sa nepokúšať poraziť nepriateľské Rusko,
  Viem, že prekročíš limit...
  Neporaziteľný ruský medveď,
  A nad Ruskom slnko nezapadá!
  
  Pre vlasť niet vyššie, poznaj hory,
  Že vrcholy trblietajú kráľovstvo komunizmu...
  Verím, že Pán rozdrví nepriateľov,
  A úškrn revanšizmu neprejde!
  
  Nech Rusko svieti nad planétou,
  Krajina, ktorá dala ľuďom šťastie...
  Skúšky, odovzdávanie, len za päť,
  Koniec koncov, sila vlasti je nesmierna!
  
  Nechaj to byť, láska je navždy oslávená,
  V dvadsiatom alebo dvadsiatom prvom...
  Nechajte krv prúdiť prudko,
  Hrdina nebude len poverčivý!
  
  Statočne ste preliali krv nepriateľov vlasti,
  Nechajte ju plynúť...
  A jednoducho zlomiť protivníka,
  Sväté tváre žehnajú do boja!
  
  Nech je hviezda v našej vlasti,
  Čo naznačuje cestu a vesmír ...
  Splní sa veľký sen
  Všetci ostatní majú len kontrolu!
  
  Áno, rozdrvíme nepriateľov vlasti,
  A vysporiadať sa s nekonečnou hordou...
  Nad nami je zlatý cherubín,
  Nevyhrávajte so Satanom!
  
  Aj keď viete, ruskí bohovia sú silní,
  Oživíme veľkosť Ruska...
  Hoci sú Slovania rozdelení,
  Ale stále budem ten istý mesiáš!
  
  Náš slávny cár Veľký stalinský raj,
  Dobre si porazil Japonsko...
  Tak sa statočne odvážil bojovník,
  A buď skvelý, nie bifľoš!
  Ale vyhrať nemôže každý. Na niektorých miestach preberajú moc nacisti. Albina a Alvina zostrelili po päťtisíc lietadiel a dostali ďalšie ocenenie: Veľkú hviezdu rytierskeho kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Alvina zrazí sovietske auto a zakričí:
  - Radosť z Hitlera je moja sila!
  A s holými prstami na nohách píše ďalšiu piruetu.
  Albina obratne odreže ďalšie sovietske lietadlo a zakričí:
  - V mene árijských myšlienok!
  A používa aj bosé nohy.
  Super triedne dievčatá.
  A ako mučili priekopníkov... A lámali im kosti žeravými kliešťami. Najprv sa chlapcom zlomili prsty na bosých nohách. A potom sa rebrá rozdrvili kliešťami. A potom boli srdcia priekopníkov vyrezané z truhly a zjedené bez obradu.
  Tu sú dievčatá. Len barbari a krutí škriatkovia.
  Ale sovietske dievčatá sa pomstia nacistom a sú sťaté mečmi.
  Dievčatá a ich prápor vstúpili do boja s nacistami na súši. Dievčatá sa s nacistami stretávali dobre mierenými strelami, šabľami a hodmi granátmi bosými nohami.
  Veronika hodila citrón bosou nohou a zaškrípala:
  - Za kráľa a za vlasť!
  A strieľal na nacistov.
  Juliana tiež hodila granát holými prstami a zaškrípala:
  - Za prvé povolané Rusko!
  A tiež zaklincoval nacistov.
  Tu ryšavá Anna mlátila a škrípala:
  - Sláva matke kráľovnej Zoya Kosmodemyanskaya!
  A tiež prepichol nepriateľa.
  Angelina tiež odpálila, bosými nohami vystrelila celý sud výbušnín a rozprášila nacistov ďaleko:
  - Sláva Veľkej ruskej ríše!
  A Victoria to pokazila. Zmietla nacistov a s holými opätkami podľahla ničivému citrónu.
  Z plných pľúc zvolala:
  - Za nové hranice!
  Veronika pribila nacistov a zakričala:
  - Za večné Rusko!
  A tiež sekla na nacistov a štekala:
  - Pre jablone na Marse!
  Juliana to vzala, zasiahla Nemcov. Bosou nohou hodila na nepriateľa granát a zaškrípala:
  - Za jedinú a nedeliteľnú cársku ríšu!
  A dievča zapískalo. Bolo evidentné, že tínedžerka sa značne zväčšila, jej hrudník bol vysoký, pás úzky, boky mäsité. Mala už postavu dospelej, svalnatej a zdravej a silnej ženy. A tvár je taká mladá. Dievča s ťažkosťami potláčalo túžbu milovať sa. Nech sa len hladkajú. A s iným dievčaťom je to lepšie, aspoň ju nepripraví o panenstvo.
  Yuliana veľmi obratne hádže bosými nohami na nacistov granáty. A funguje to veľmi úspešne.
  Anna je veľmi červená a tiež veľmi krásna. A vôbec, také dievčatá v prápore sú úžasné, len to najvyššie potešenie.
  Anna hodí granát bosou nohou a zacvrliká:
  - Nech je veľké Rusko slávne!
  A tiež ako sa točí.
  No, dievčatá, no, krásky!
  Rides a Angelina. Také veľké dievča - dva metre vysoké a stotridsať kilogramov. Zároveň nie tučný, s nasadenými svalmi a zadkom ťažného koňa. Veľmi miluje mužov. Sny o dieťati. Ale doteraz to nefungovalo. Mnoho ľudí sa toho jednoducho bojí. A veľmi agresívne dievča.
  Nepýtajú sa jej muži, ale ona sama drzo prosí. Bez hanby a hanby.
  A ona to miluje. Buďte aktívnou partiou.
  Angelina je zároveň úžasná bojovníčka. A dokázala veľa skvelých vecí. Victoria velí ich práporu.
  Tiež hodí granát bosou nohou a kričí:
  - Nad krajinou bude svetlo!
  Veronika hádže bosou nohou citrón a šepká:
  - Sláva Veľkej ruskej ríše!
  Juliana tiež hodí holými prstami a reve:
  - Na slávu vlasti svätej!
  Anna kričí:
  - S nadpozemským smútkom!
  A letí aj darček hodený bosou nohou.
  Ďalej Angelina zavýja. Bosými nohami hádže aj celú kopu granátov.
  A hrdinské dievča reve:
  - V mene bieleho boha!
  Victoria tiež poslala granát holými prstami a zakričala:
  - V mene Krista!
  A vystrelil pár rán.
  A Angelina začala čmárať zo samopalu. Bola v tom veľmi dobrá.
  Dievča je skrátka beštia.
  Veronica sebaisto zaškrípala:
  - Vlastne som Superman!
  A hodila granát bosou nohou.
  Aj Juliana vystrelila. Zabil nacistov.
  Tweetoval:
  - Sláva Rusku!
  A bosou nohou vystrelila granát.
  Anna tiež zakričala:
  - Za sväté Rusko!
  Angelina vypustila na nacistov celú krabicu. A vzala to, revala od šialeného hnevu:
  - Pre Svaroga!
  Victoria to vzala a zaškrípala:
  - Pre nový systém!
  A hodila granát bosou nohou!
  Veronica zakričala:
  - Pre svaly z ocele!
  A holými prstami na nohe spustila aj granát.
  Juliana si to tiež vzala a zaškrípala:
  - Pre lásku a mágiu!
  A bosé nohy v pohybe.
  Červenovlasá čertice Anna vzala, spustila škatuľu granátov a zaškrípala:
  - Mimo hraníc na Marse!
  Angelina tiež spustí sud dynamitu a zamrmle:
  - Za svetový poriadok Ruska.
  A Victoria ako šteká:
  - Pre novú cestu k šťastiu!
  Potom sa dievčatá spolu smejú.
  Natasha pokračuje v písaní...
  Vojská sovietskeho Ruska sa pohybovali smerom k mestu Krasnodarr. V popredí boli Oleg Rybachenko a Margarita. Chlapec a dievča sa už stihli presláviť a dokázať sa v bitkách. Bojovali od prvých dní obliehania Voronežu.
  Tieto deti sú naozaj hrdinovia. Boli to oni, ktorí hrali úlohu fenoménov, ktoré držali Voronež počas jesenných, zimných a jarných útokov.
  Potom si chlapec a dievča, tiež bosí a polonahí v mraze, ľahli ku samopalom.
  Keď ste v mraze naboso, ruskí bohovia vám dajú fenomenálnu silu a ste schopní veľkých zázrakov.
  Chlapec a dievča začali strieľať zo samopalov na postupujúcich Japoncov. A urobili to mimoriadne dobre. Čo nie je výstrel, potom zásah. Takýto zázrak urobili polonahé bosé deti v mraze. A práve vďaka chladu a tomu, že bosé nohy boli v kontakte so snehom, im prišli na pomoc ruskí bohovia Demiurgovia.
  Oleg Rybačenko strieľal a kosil nacistov a štebotal:
  - Verná Lada, pomôž nám!
  Margarita, toto odvážne, zlatovlasé dievča, vyhladzujúce nacistov, tiež zaznelo:
  - Zlí nepriatelia budú porazení!
  Chlapec Oleg hodil granát bosou nohou, rozprášil nacistov a zasyčal:
  - Sláva vlasti - naša matka!
  Margarita tiež vystrelila bosou nohou granát a zaškrípala:
  - Nepriatelia sa budú motať okolo vedra!
  Chlapec a dievča bojovali s obrovskou zúrivosťou. Mali toľko vôle, sily a charakteru, že sa človek mohol len čudovať.
  Oleg Rybachenko, strieľajúci, spieval:
  - Sláva Svarogovi!
  Margarita, streľba, vydala:
  - A Všemohúci Rod!
  Mladí bojovníci boli skvelí a úžasní!
  Oleg, ktorý poslal guľky z guľometu bez toho, aby minul, vydal:
  - Vlasť je za nami, Biely Boh so mnou!
  Marguerite nadšene štebotala:
  - Aby nepriateľ vlasti zomrel v ťažkej agónii!
  A dievča ukázalo svoj dlhý jazyk.
  Oleg, ktorý rozdrvil nacistov, zakričal:
  - Nech je sláva na Zemi!
  Margarita s tým súhlasila:
  - Nech je sláva!
  A kosili nacistov.
  Deti kosili Nemcov po stovkách a tisíckach. Stúpali a doslova hádzali mŕtvoly na všetky prístupy.
  Oleg sa zachichotal a poznamenal, že vyhladil nacistov:
  - A Černobog pomáha v boji!
  Margarita nadšene súhlasila:
  - Pre nás a Černobog!
  A s bosou nohou, ako odpáliť granát.
  Oleg Rybachenko spieval:
  - Tisíce tisíc...
  Margarita, ktorá drvila Fritza, dodala:
  Pluk za plukom...
  Keď vyhladil terminátorského chlapca, zakričal:
  - Porazíme Japoncov zo samopalu!
  Dievča z Terminátora nadšene dodalo:
  - Naši hrdinovia sú krásni!
  A opäť letí granát z bosej nohy.
  Oleg Rybačenko zakričal:
  - Dievčina má pravdu, krása šéfa!
  A chlapec hádže bosou nohou aj granát.
  O dieťati treba povedať, že je krásne a veľmi svalnaté. A ako bojuje.
  Margarita zvolá a vyhladí nacistov:
  - Za sväté Rusko!
  A granát hodený bosou nohou letí.
  Oleg dodáva:
  - Pre ruských bohov!
  A tiež letí granát vystrelený chlapcovou holou nohou. A rozhádže súperov.
  Margarita, ktorá vyhladzuje nacistov, šepká:
  - Na slávu vlasti bohov!
  A vyplazuje jazyk!
  A opäť granát, ktorý dievča hodila bosá noha, zasahuje proti nacistom. A guľomety strieľajú.
  Oleg, sekanie nepriateľov, cvrlikanie:
  - Heroes of the Fatherland zbiera alarm.
  A opäť dáva obrat.
  A granát, ktorý hodil chlapec, letí.
  Margarita tiež rozdrví nepriateľa a zasyčí:
  -Za sväté Rusko!
  A teraz letí granát z hodu bosou nohou dievčaťa. Rozptyľuje nepriateľa na všetky strany.
  Oleg, streľba a takmer každá guľka letí na cieľ, spieva:
  - Moja vlasť...
  A opäť bosou nohou granát proti nacistom.
  Margarita, ktorá vyhladzuje nacistov, zakričala:
  - Hrdý a sladký!
  A z bosej nohy dievčaťa sa vyrúti granát.
  Oleg Rybachenko strieľajúci na nepriateľa dodáva:
  - Moja vlasť...
  Dievča, ktoré zúrivo strieľa, dodáva:
  - Ty si koruna mysle!
  A opäť z bosej nohy dievčaťa vyletí smrtiaci granát.
  Mount Big Saddle je doslova posiaty mŕtvolami nacistov. Nacisti ju poliali krvou.
  Chlapcovi a dievčaťu potom zažiarila nevädnúca sláva, ale hora Veľké sedlo nebola prezradená.
  A teraz bojujú ako obri na území sovietskeho Ruska ...
  Valcovanie sa vyskytuje vĺn cunami. Čo pripadá na pozície ruských vojsk. Ale statočne odrážajú nápor nepriateľa. A ukázať svoje hrdinstvo.
  Oleg strieľa a cvrliká:
  Vždy budeme verní!
  A z jeho bosej nohy opäť letí granát. A ničí nacistov.
  Margarita tiež strieľa. A robí to veľmi, veľmi vhodne a hovorí:
  - Rusko sa neohne!
  A tiež granát vystrelený bosou nohou zasiahne nacistov.
  Terminátor deti riadia a šliapu.
  . KAPITOLA #9
  Boj na všetkých frontoch vrie ako hukot sopky.
  A posadnutý Fuhrer je zjavne nespokojný s priebehom vojny.
  Hitler rozhorčene reptal:
  - Toľko rokov mi sľubuješ víťazstvo! A stále je preč a preč! Začína to byť naozaj desivé!
  Mainstein sebavedomo odpovedal:
  - Ale môj Führer... Rusi kopali veľmi hlboko.
  Fuhrer zareval:
  Tak ich vykopajte! Musíme ukončiť utrpenie nemeckého ľudu a zastaviť vojnu!
  Mainstein výrečne povedal:
  - Rusi nie sú proti svetu... Je o čom premýšľať!
  Hitler dôrazne povedal:
  - V žiadnom prípade nebude pokoj! Jedine víťazstvo! S boľševickou nákazou musíme raz a navždy skoncovať!
  Mainstein súhlasil s týmto:
  - Áno, je potrebné dokončiť môjho Fuhrera! Snažíme sa čo najlepšie zachovať krv Árijcov. A väčšinou napredujeme v horúčave, takže Arabi a Negri idú dopredu. Toto je naše krédo!
  Fuhrer prísne nariadil:
  - Postup pozdĺž rieky Don ... A zároveň by bolo pekné vziať Tikhvina a uškrtiť Leningrad v dvojitom kruhu blokády!
  Mainstein súhlasne prikývol.
  - To by bolo pekné, môj Fuhrer! Vôbec nie zlé!
  Hitler vycenil zuby a zasyčal:
  - Budeme biť diagonálne!
  Medzitým sa ozval klaksón. Pri príležitosti sviatočnej zábavy: gladiátorské zápasy.
  Fuhrer zavrčal:
  -Narodili sme sa preto, aby sa rozprávka stala skutočnosťou! A ešte treba byť ekonomický!
  Do arény skutočne vstúpili tri dievčatá čiernej pleti, v bedrových rúškach, s odhalenou hruďou a bosé. Vyzbrojený trojzubcami a dýkami.
  Boli proti nim vyvedené tri krásky s bielou, ale hnedou pokožkou. V tomto prípade židovský.
  Tiež takmer nahá, len v tenkých nohavičkách. Vyzbrojení mečmi a malými štítmi.
  Hitler mal veľmi rád, keď dievčatá bojovali. Nemá však rád, keď zomierajú biele dievčatá. Preto boli do ringu privedení černosi, židia, cigáni - tí, ktorým nie je ľúto pustiť. Niekedy bojovali aj ruskí zajatci.
  Vo všeobecnosti Fuhrer trochu zmenil svoj postoj k Slovanom. Svetlovlasé a krásne Slovanky sa začali vydávať za Nemcov. Navyše ako druhá, tretia a štvrtá manželka.
  Polygamia bola legalizovaná v Tretej ríši. Navyše bol prudký nedostatok mužov. Okrem toho, že sa oženil s krásnymi blondínkami iných národov, Fuhrer očakával zvýšenie počtu Volkdeutsche. Vo všeobecnosti je Nemcov príliš málo na to, aby vládli svetu. Tak sme museli zobrať všetkých.
  Mnoho Poliakov dostalo nemecké občianstvo. Ako Germáni boli zaznamenaní aj Slovania s árijskými črtami.
  Umelé oplodnenie aktívne využívali geneticky najnadanejší muži. A robilo sa to veľmi aktívne.
  Sám Hitler uvažoval o mieri na východe. Ale bol tvrdohlavý. Navyše, Spojené štáty a Británia budú mať čoskoro atómovú bombu a nie je také ľahké obrátiť sa proti nim.
  Bosé a štíhle dievčatá: borili sa černosi a bieli. Bitka sa začala.
  Fuhrer sa Speera spýtal:
  - Povedz mi, minister, prečo je dosť otrokov, ale žiadne víťazstvo?
  Hlavný zbrojár úprimne odpovedal:
  - Pretože kvalifikácia pracovnej sily je nízka. Afričania sú pracovití, aj keď pod nátlakom, no zle vycvičení. Preto nie je všetko s technológiou také jednoduché.
  Hitler nariadil:
  - Otroci musia byť vyškolení! A nešetrite ich bičmi a varičmi. Vo všeobecnosti je najvyšší čas skoncovať s Rusmi. Čo ti tam nefunguje?
  Speer povedal výrečne:
  - Nové vysokotlakové delo nám dáva drvivú prevahu na bojisku. V tomto smere sme silnejší ako kedykoľvek predtým. Plus nová generácia pyramídových nádrží. Technika sa zlepšuje môj pane. A víťazstvo je blízko!
  Fuhrer kyslo poznamenal:
  - Bože chráň... Ale toto nie je prvý rok, čo mi hovoríš!
  Speer poznamenal:
  - Rusi šrotujú posledné rezervy. Nezostali im takmer žiadni muži. Máme Afriku a Arabov a samozrejme Európu. Vyhladujeme ich. Proti nám triviálne nemajú dostatok obyvateľstva. Takže víťazstvo je nevyhnutné a čas je na našej strane!
  Mainstein považoval za vhodné pridať:
  - Turecko tiež zintenzívňuje vojenské operácie, keďže od nás dostalo na úver veľa zbraní!
  Fuhrer zostal ticho a pozeral sa na scénu boja. Židia bojovali harmonickejšie. Jedna černoška už bola zabitá. Druhý dostal niekoľko rán a bol na spadnutie. Uh, bolo by lepšie vypustiť na nich levy alebo krokodíly.
  Hitler dosť tvrdo poznamenal:
  - Turci nie sú dostatočne aktívni. je to fakt. Bude potrebné ich stimulovať. A vo všeobecnosti, prečo neexistujú žiadne strategické objavy?
  Mainstein uistil Fuhrera:
  - Tento rok bude Kaukaz náš veľký. A s ním bude vojna prebiehať inak. A Stalingrad zaberieme my. som si tým istý. Vytvorili sme veľmi silné plynové delá, ktoré rozhodnú o výsledku bitky.
  Fuhrer zareval:
  - To nepôjde - odpovedzte hlavou!
  Medzitým bojovníci útočia na nacistov a konajú s kolosálnym zúfalstvom.
  Prápor dievčat sebavedomo bojoval proti nacistom. Dievčatá bojovali so všetkými útokmi, strieľali, hádzali granáty bosými nohami a spievali:
  Nech je oslávená posvätná zem,
  Moja drahá planéta...
  Obyvatelia Ruska sú priateľská rodina,
  A nešliapajte vlasť čižmami!
  
  Nechajte múdreho Mikuláša v Rusku,
  Pozdvihne svoju krajinu k samotným hviezdam...
  Je pravoslávny, panovník sveta,
  A vyhrať je kráľovský prvok!
  
  Rusko je vlasť bohov,
  Má najlepších vojakov vo vesmíre...
  A ženy budú piecť koláče,
  So svojou silou v bitkách nezmenená!
  
  Nech naši Rusi oslavujú slávnu cestu,
  Ktorý ukazuje cestu bez hrán...
  Nikto nás nemôže odvrátiť od cesty,
  Nebudeme vzdávať hold nevercom!
  
  Veľkosť Ruska je veľká,
  Je krásna a hrozná pre nepriateľov ...
  Existuje ruský spôsob a silné veslo,
  Hádať sa s Vlasťou je jednoducho nebezpečné!
  
  Nech Rusko, vie to správne, prekvitá,
  Dosiahnite niečo, čo nemôžete zmerať...
  Skúšky, odovzdávanie, len za päť,
  Pretože veríš Rodovi bez hraníc!
  
  Nosme kráľovskú vieru,
  Do najvzdialenejších prístupov Ruska...
  My dievčatá nemáme viac ako dvadsať,
  Ale veríme, že všetky bojovníčky sú krajšie!
  
  Nie, ruský chrbát sa neohne,
  Čepel nepriateľov vojakov neprekoná ...
  Satan nebude vládnuť Rusku,
  A telo v boji len mladne!
  Berlín je ľahký bojovníci veria, že to vezmeme
  So snom, ktorý je okrídlený...
  Rozdrvíme všetkých protivníkov naraz,
  A verte, že odplata čaká na rôznych chánov!
  
  A Ježiš a Boh svätý Svarog,
  Rusko je veľmi drahé rytierom ...
  Za nami je najláskavejší Biely Boh,
  V mene našej matky Ruska!
  Dievčatá spievali a hádzali granáty na nacistov.
  Victoria hodila citrón bosou nohou a spievala:
  -V Rusku sú dievčatá bojovníčky!
  Tu Veronika vypustila smrtiaci darček holým údom a vydala:
  - A my sme bojovníci super triedy!
  A vystrelil zo samopalu. Pokosila pár radov nacistov.
  Na rad prišla aj Juliana, krásna dievčina. Odrezala náckov ... A spievala zuby:
  - Planéta spozná veľkosť Rusov!
  A trblietajte sa ostrými zubami!
  Krásna a ohnivá Anna vystrelila aj granát. Rozptýlila nacistov a zakričala:
  - Pre nový svet! Teraz si môj idol!
  A ako sa bosá noha mihá!
  A veľkolepá Angelina tiež vezme a spustí granát. A rozprášiť všetkých protivníkov.
  Táto bojovníčka je veľmi zdravá. A len skutočná bohyňa. Má takú energiu.
  A bojovník zareval:
  - Sláva vlasti a nám!
  Victoria to vzala, zasyčala a vystrelila z ruky:
  - Nech je naša vlasť na vrchole úspechu!
  A bosá noha hodí granát. Ktorý letí a ničí všetkých.
  Veronica tiež strieľa a veľmi úspešne zabíja generála spomedzi vznešených nacistov.
  A granát hodený bosou nohou letí. Fašisti padajú.
  Dievča kričí:
  - Len mŕtvi pochybujú o veľkosti Ruska!
  A ukáž perlové zuby!
  Juliana pohotovo potvrdzuje:
  Sme najsilnejší zo všetkých! Boli sme včera, sme dnes!
  Ryšavá Anna nadšene dodáva:
  - A budeme aj zajtra!
  Granát hodený bosou nohou trhá protivníkov.
  Angelina vypustila celú škatuľu mušlí bosými nohami a vydala:
  - Budúcnosť je naša!
  Ruská, presnejšie sovietska armáda vtrhla do Krasnodaru.
  Vpredu kráčali chlapec a dievča: Oleg a Margarita.
  Deti vyhladili nacistov a postupovali smerom k bývalému cisárskemu palácu, ktorý kedysi patril Romanovovi. Mainstein, Hitlerov najslávnejší poľný maršál, slávnostne oznámil, že neopustí hlavné mesto a zostane tam navždy.
  Oleg vystrelil na Nemcov dávku a hodil granát bosou nohou, pričom si pre seba zaškrípal:
  - Rusko sa nikdy nevzdá!
  Margarita tiež vypustila citrón s holou nôžkou a zakvákala, vycenila zuby:
  - Vyhraj alebo zomri!
  A prápor dievčat, aby sa prebili do paláca, kde sa uchýlil poľný maršal Mainstein. Všetky dievčatá boli v uniformách, zostali len nohavičky. A takíto takmer nahí ľudia sa bijú ako hrdinky.
  Victoria hodí granát bosou nohou a zaškrípe:
  - Nikolay, ty si mikádo!
  Veronica tiež spustila dar smrti holým údom a štebotala, vyceňovala zuby:
  Náš kráľ je najlepší!
  A ako sa to leskne ako perly! A také úžasné dievča.
  Juliana tiež cvrliká od radosti a bosou nohou vystrelí granát:
  - Som víťaz v psychológii!
  A ukázala jazyk.
  Ničí nacistov.
  Anna tiež strieľa, táto ryšavá diabolka. A robí to tak dobre. Kosí nacistov.
  A reve z plných pľúc:
  - Sláva mojej svätej krajine!
  A odhalí zuby!
  Angelina je tiež hrdinská žena a spustí celú krabicu výbušnín.
  A nacisti lietali na všetky strany.
  Dievčatá idú do ofenzívy, drvia súperky. Dosiahnutie hmatateľného úspechu. Cítia impozantnú milosť, neúnavný tlak a absenciu slabostí. A odhalené prsia sú najlepšou zárukou neporaziteľnosti a nepotopiteľnosti.
  Victoria, odrezávajúca nacistov, cvrliká:
  - Ruky z dubu, hlava z olova!
  A hodí granát bosou nohou. Rozptyľuje nacistov.
  Valentína tiež páli.
  Drví Nemcov. A rozbije ich na kúsky.
  Bližšie a bližšie k palácu. A bosá noha hodí granát.
  Vystrašení nacisti sa vzdávajú. Rozbitie sa.
  Terminator Girl hovorí:
  - Perún buď s nami!
  Juliana je nádherná terminátorka, ktorá sa zastrelí a zničí fašistických militaristov. Vycenila zuby.
  Dievča zakričalo:
  - Sme hrdinovia najväčšieho Ruska!
  Dievča hodilo granát bosou nohou. Rozptýlil nepriateľa.
  Juliana to vzala a znova zaspievala:
  - Naučil Suvorova pozerať sa dopredu! A ak sa postavíš, postav sa na smrť!
  A uškrnula sa.
  Ohnivá Anna tiež spievala a štekala:
  - Za nové hranice!
  A s úsmevom dodal:
  - A my sme vždy vpredu!
  Angelina, hrdinské dievča, tiež zaútočila na nepriateľa. Rozptýlili cisársko-nacistické stráže a zakričali:
  - Za úspechy doby!
  A opäť lietajú granáty hodené bosými nohami.
  Dievčatá tlačia na nepriateľa. Spomínajú na hrdinskú obranu Voroneža a Stalingradu, na ktorú sa nezabudne ani po stáročia.
  Eh, no, ako mohla taká armáda prehrať v reálnej histórii a dokonca aj s nacistami?
  To je hanba.
  Victoria hodí granát bosou nohou a zapíska:
  - Za ruskú hranicu!
  Veronica tiež spustila niečo smrtiace bosou nohou a zúfalo škrípala a vycenila zuby:
  - Pre nové úspechy!
  A dala zabrať nacistom.
  A tu aj Yuliana, ako bude brať a biť. A potom to vzala bosou nohou a vystrelila granát.
  A potom spievala:
  - Nepodľahneme nepriateľskej diktatúre!
  A odhalila jej tvár!
  Krásne veľmi mladé dievča s postavou športovca. A veľmi odvážny.
  A Anna je ako päsť na nacistov. Rozdrví ich a bosou nohou veľmi obratne hodí granát.
  A rozhadzuje nepriateľov, ako keby fľaše odleteli z lopty.
  Dievča reve:
  - Čokoláda, to je naša cesta!
  Anna naozaj miluje čokoládu. A za kráľa sú trhy plné tovaru. Čo možno povedať o cárovi Mikulášovi? Nedajbože, aby sa kráľ-porazený pred našimi očami zmenil na veľkého. A k tomu je potrebné len to, aby dievčatá bojovali na frontoch.
  A pár detských hrdinov, ktorí nedovolili nacistom zmocniť sa hory, Vysokosnaja a Veľkého sedla. Keď bolo o osude Vysokosnaja rozhodnuté.
  Takže Ruské sovietske impérium bolo rozdrvené.
  Angelina spustila aj vražedný sud a guľometmi zrútila vonkajšiu stenu cisárskeho paláca.
  Teraz už dievčatá behajú po izbách. Blíži sa rozhodujúci zlom vo vojne.
  Victoria nadšene hovorí:
  - Verím, čaká ma šťastie!
  A opäť hádže bosou nohou granát.
  Veronica, vedúca smrteľný požiar. Vyšívanie oponentov, tweety:
  - Určite mám šťastie!
  A opäť letí granát spustený bosou nohou.
  A potom je tu Yuliana, ako pár zviazaných bômb vypálených z jej bosých nôh. A zničiť súperov.
  Potom vybuchol do smiechu:
  - Som kométové dievča.
  A opäť vyhadzuje ohnivé jazyky smrti.
  A potom sa už ponáhľa Anna, táto terminátorka. Ako všetkých zobrala a rozmazala. Jednoducho skvelé.
  Bojovník, ktorý je skutočným demiurgom boja.
  A škrípe si pre seba:
  - Naša posádka, tam je najvyššia odvaha!
  A potom sa objavila Angelina. Tak cool a nervózny. Všetkých nakazí svojou zbesilou energiou. Schopný poraziť prakticky akéhokoľvek nepriateľa.
  A bojovníčka odhaľuje svoje perleťové zuby. A sú väčšie ako kôň. Tu je dievča.
  Angelina sa zachichotala a zakričala:
  - Na baklažány s čiernym kaviárom!
  A dievčatá zborovo zakričali:
  - Na Marse budú kvitnúť jablone!
  V júli 1947 sa obnovili boje na sovietsko-nemeckom fronte. Nemci postupovali pozdĺž Dona. Zároveň sa ešte pokúsili vziať Voronež.
  Štyri dievčatá bojovali statočne a ukázali hrdinstvo.
  Strieľali priamo.
  Tu Natasha hodila bosou nohou granát a rozprášila nacistov. A zavrčal:
  - Sláva hrdinom Ruska!
  Krásna, veľmi zakrivená štvorica dievčat. Vyzliekli si podprsenky a odhalili prsia. A bradavky sú také jahodové, chutné.
  Vedie veľmi dobre mierenú paľbu a Zoya. Kosí nacistov a od rozkoše kričí:
  - Som majster sveta!
  A tiež hodiť granát ako bosá noha. Nacisti sa rozpŕchli rôznymi smermi ako vlny z pádu meteoritu.
  Áno, Zoya miluje zabíjanie!
  A potom Augustín horí. Tiež strieľa veľmi presne. Vyhubí Fritza.
  A opäť z jej bosej nohy letí granát. Rozbije nacistov na kusy.
  Svetlana tiež priklincuje Fritza. A spieva:
  - Som sexy dievča! Každého rozdrvím do handry!
  A jej odhalené prsty vrhajú skazu.
  Dievčatá, samozrejme, dokonca veľmi! Krásna, rozkvitnutá, odvážna.
  A Nemci spomaľujú postup. Hoci delostrelectvo aktívne pracuje. Čo je skvelé! Len tá najväčšia akrobacia veľmajstra.
  Natasha strieľa... A pred očami sa jej mihne scéna mučenia.
  Nemci chytili komsomolku. Vyzlečte ju donaha. A dali to do kotla s vodou. Zapálili pod ním oheň. Začal variť zaživa. Dievča kričalo od neznesiteľnej bolesti. Nacisti ju nechali vyskočiť z kotla.
  Potom ochladili vodu a znova ju hodili a začali ohrievať. Dievčatku teda niekoľkokrát uvarili.
  Tu sú príšery ... Potom dievča zavesili na stojan a spálili ju rozžeravenou tyčou. Umučené krásky na smrť.
  No ako sa nepomstiť.
  Natasha hodí granát bosou nohou, rozpráši Fritza a usmeje sa na seba s úškrnom.
  Toto je taká veľká krása.
  Dievča hovorí:
  -Bude to v pohode!
  Otočila sa aj Zoja. Zabili fašistov. Odrezala nacistov a ich žoldnierov.
  Potom opäť hodila granát bosou nohou a štebotala:
  - Skvelá štvorka a brankár!
  Potom bitka pokračovala tlakom a obrazmi.
  Ryšavka Augustine vystrelila bosou nohou granát. Rozprášil nacistov, namočil veľa ľudí granátom. A všetci títo Fritz.
  Potom zarevala:
  - Som stelesnením vlasti!
  A dievča sa prezentovalo ako znásilnené. Aké pekné a cool! A mláti nacistov pre seba. Dievča je proste superman. Najchladnejší zo všetkých a neustále nabitý na výhru.
  Svetlana je tiež očarujúce dievča. Urobila dobre mierenú odbočku a pokosila nacistov. A potom ako hodí granát holými prstami na nohách. Ako rozbiť Fritza.
  A taká blondínka zariadi. Všetko pokosiť jedným výstrelom. A cvrliká a vycenil zuby:
  - Bude večné svetlo a úsvit!
  Dievčatá sem a taká pasáž. Pozoruhodní bojovníci - akrobacia.
  Natasha zapískala. Bosou nohou hodila granát a zasyčala:
  - Som skvelé dievča!
  Hoci ide o neskromné tvrdenie, čiastočne je to pravda. Títo bojovníci sú roztomilí.
  A tiež veľmi krásne. So žiarivými očami a perleťovými zubami.
  A bojujú slávne, hádžu rozbíjajúce predmety bosými nohami.
  Ale poraziť nacistov je mimoriadne ťažké. Je to ako búchať do steny.
  Zoja to vzala a vystrelila na nacistov rad. A pokosila ich, ako keby gigantický kôň bol kopytom, ktorý vyťal trávu.
  Potom dievča hodilo granát bosou nohou a zavrčalo:
  - Som taký sen miliónov!
  A ukázala jazyk. Toto je dievča - skutočný terminátor. Všetci budú povýšení a roztrhaní na kusy. A pílenie bezpochyby vysokou rýchlosťou.
  Zoya to vzala a zaspievala:
  Vojak je vždy zdravý
  Vojak je pripravený na všetko!
  Augustína hodila bosou nohou aj granát. Odhodila fašistov a sebavedomo vydala:
  -A prach ako z kobercov, vyklepeme z cesta!
  Svetlana, streľba, dodala:
  - Nemeňte nohy! Naše tváre žiaria! Lesklé čižmy!
  Bojovníci, ako ich vidíme v plnom oblečení. A dievčatá nepotrebujú topánky. Sú schopní každého vymazať na prach alebo prášok, takú sivú farbu.
  Natasha strieľajúca do nacistov, pomyslela si. Naozaj, prečo nie je možné uspieť bez podvádzania? Tu napríklad Stalin prevzal a zmocnil sa moci podvodom. Sľúbil Zinovievovi a Kamenevovi hory zlata, no sám ich zastrelil.
  Je to logické? Presnejšie povedané, je to logické - nemôžete klamať, že nemôžete žiť!
  Natasha hodila granát bosou nohou a zavrčala:
  - Som veľká hviezda!
  Zoya vystrelila tiež. Pochopil som a zaštebotal:
  - A ja som tiež skvelý!
  A letí granát hodený holými prstami. A ako to dostávajú fašisti. Pri najväčších mandlích.
  A Augustín strieľa. A trafí naozaj dobre. A porazila Fritza, akoby ranou perlíkom.
  A bosá noha tiež veľmi famózne hádže granát.
  Augustín zakričal:
  - Nebuďte slávne, kým je ticho!
  A opäť dal dobre mierený obrat.
  Svetlana opäť mlátila. Zabili fašistov. A zamrmlal:
  - Som super dievča!
  A trblietať sa očami a škrípať hlasom!
  Áno, to sú také dievčatá, že by ste si s nimi nemali dávať prst do úst - budú hrýzť!
  Natasha, strieľajúca, povedala:
  - Začali hovoriť, všetko o dlhovekosti.
  Zoya, hodiac granát bosou nohou, dodala:
  - Rozhodli sme sa chvíľu počkať, kým budeme sať krv...
  Augustín hodil granát a štebotal:
  - Chutné do tretice!
  Svetlana spustila dar smrti holými prstami na nohách a zakričala:
  - Oh, som v pohode!
  V júli Nemci takmer obsadili Voronež a zastavili sa. Nastal dočasný pokoj.
  . KAPITOLA #10
  Červená armáda sa však pokúša o protiútok.
  Oleg Rybačenko, ktorý stále vyzerá ako asi dvanásťročný chlapec, a dievča, ktoré tiež vyzerá na rovnaký vek ako Margarita, predbiehajú ruské sovietske jednotky.
  Zastrelia sa. Za ramenami sú vrecia s granátmi.
  Oleg vystrelil na Nemcov. Pokosená kopa.
  Bosou nohou hodil granát a zaškrípal:
  - Som terminátor, na tvojich kolenách.
  Margarita tiež hodila granát bosou nohou a dodala:
  - Nepriateľov Ruska zmietnem z povrchu zemského!
  Chlapec a dievča sa ponáhľajú k sebe a drvia protivníkov. Sú trblietavé a najúžasnejšie na svete.
  Oleg, večný chlapec, strieľa na Nemcov a spieva:
  - Zametem ťa ako púpavy! Sme terminátori, nie chlapci!
  A opäť hádže bosou nohou granát.
  Margarita tiež nechty a hovorí:
  - Sme super šampióni! Rusko je za nami!
  Chlapec a dievča idú a pokračujú. Majú toľko vzrušenia a ohňa. A Nemci si maľujú doslova pod kopytom.
  Presnejšie bosé, detské nôžky.
  Oleg strieľa a zabíja nepriateľa každou guľkou.
  Áno, zdá sa, že chlapca nie je také ľahké zastaviť. Je skutočným a skutočným terminátorom.
  Margarita opäť hodí granát bosou nohou a zaškrípe:
  - Som skvelý! Stanem sa medzinárodným šampiónom!
  A smeje sa sám sebe...
  Dievčatá medzitým bojujú. Existuje viac ženských oddelení.
  Tu prichádza celý prápor. Bosé dievčatá v plavkách. Takéto úzke plavky v štýle bikín. A blýskajú sa obnažené okrúhle opätky krások. Úžasní bojovníci.
  A strieľajú aj na Nemcov. Ale bojovníci vstupujú do boja proti sebe s Nemcami. Ako sa mlátia.
  A ako sa bodajú bajonetmi! Tu sú dievčatá!
  Proste skvelé.
  Dievčatá mlátia Nemcov holými nohami a mäsožrave sa usmievajú. Tu sú bojovníci. Dievčatá najsilnejšieho zloženia. Takto sa mlátia cisárski vojaci.
  A bili sa. A prichádzajú...
  Sú takí supertriedni bojovníci. A to všetko bosé a takmer nahé. A skáču do seba. A bijú sa holými opätkami. Tu sú dievčatá - všetky dievčatá.
  Victoria bojuje dopredu. Stále vyzerá ako dievča a je veľmi štíhla. Bodne sa do Nemcov a spieva:
  - Boh ochraňuj kráľa! A roztrhajte všetku špinu!
  Áno, dievčatá sú tu špičkové.
  A kráska Veronica je viditeľná. Aj blondínka bojuje.
  A veľkolepá Yulfi je dievča, ktoré sa po pochovaní manžela stalo generálom. Yulfi vyzerá skvele. Mužov veľmi miluje a bez predsudkov s nimi nadväzuje kontakty.
  V skutočnosti sex predlžuje život a je pre ženy veľmi prospešný. Omladzuje ich.
  Anna tiež bojuje a so svojimi červenými bujnými vlasmi.
  A tiež rozkošná Angelina - bojovníčka je proste super.
  Teda celá kráľovská, či skôr stalinistická garda. Kompletná sada krások. Sú tak nádherné a sexi.
  A rozbijú Nemcov. Rozdrvte ich na prášok. Kosti pomelieme a mäso natrháme.
  A Nemci utekajú pred ich náporom. Trápia porážku za porážkou - hoci v lokálnom meradle.
  A tak vo všeobecnosti, kým majú iniciatívu.
  Nemci postupujú pozdĺž Dona na juh.
  Gerda a Charlotte bojujú v najnovšom dvojčlennom tanku v tvare pyramídy.
  A bojujú celkom dobre. Nemecký stroj je vybavený vysokotlakovou pištoľou. Kaliber je len 75 mm, ale to je dosť vzhľadom na vysokú úsťovú rýchlosť strely. A v dôsledku toho obrovské zaťaženie muníciou. Dievčatá v nádrži si ľahli. Stroj je veľmi dobre ovládateľný s motorom s plynovou turbínou.
  Gerda strieľala na sovietsky tank a spievala:
  - Ja som taká divoká vlčica, nikdy som nebola v zahraničí!
  A on sa smeje, klope bosou nohou po joysticku.
  Ani ryšavá Charlotte nie je menejcenná.
  Tiež super dievča.
  Vystrelí sa a holými prstami na nohách stláča tlačidlá joysticku.
  Úžasný bojovník.
  Červenovláska sa pri streľbe spýtala Gerdy:
  - Čo myslíte, bude kresťanstvo konečne zakázané?
  Blonďatá terminátorka dôrazne povedala:
  - Myslím, že bude!
  A odhalila jej tvár!
  Bojovníci sú vo všeobecnosti skvelí v streľbe. Tu Gerda mlátila holými prstami. A štebotal:
  - My Árijci by sme nemali veriť v židovskú Bibliu hlásajúcu pacifizmus.
  Charlotte s tým súhlasila:
  - Presne tak, nezmestilo sa to! Sme najlepší na svete!
  Červenovláska opäť vyslala smrtiaci projektil holými prstami. Havarovalo sovietske auto.
  Súboje sú mimoriadne brutálne. Sovietske dievčatá sú zároveň najlepšie.
  Tu bola Natasha nútená prerušiť. Fašisti sú opäť v pohybe. Presnejšie, černosi a Arabi. Nacisti verbujú vojakov v Afrike a Ázii a hádžu ich do sovietskych pozícií. Všetci sa snažia rozdrviť čísla.
  Natashka šikovne hodí granát bosou nohou a hovorí:
  - Veľkosť Stalina bude po stáročia!
  Zoya ide na rad. Rovnako hádže bosou nohou do súperov. Knokautuje nacistov a hovorí:
  - Strach nie je známy krásnym bojovníkom!
  Strieľa aj ryšavý Augustín. A veľmi trefné. A keď hovorí:
  - Áno, v našej vlasti a srdce žije!
  A ešte aj bosou nohou hodí granát.
  Svetlana, strieľajúca, hovorí kráskam:
  - Budeme účtovať prekliatym nacistom!
  A z toho letí granát s holými prstami. Vo všeobecnosti sú tu dievčatá z najvyššej poshiby.
  Natasha, strieľajúca, štebotala:
  -Nech je táto vojna posledná!
  Zoya nadšene dodala:
  - Satan nebude vládnuť.
  V júli Nemci postupovali pozdĺž Dona a už sa blížili k zákrute. Boje tu boli v plnom prúde. A nenasadíte údernú silu tak, ako by mala. Voronež sa stal vedľajším bodom vojny. Ozaj, čoho sa bojíš?
  Začalo ostreľovanie a začalo zaspávať s pieskom a úlomkami. Stormtrooperi lietali. Bolo ich veľa a všetci boli otravní ako muchy.
  Dievča sa vyjadrilo:
  - Plazy lezú ako otravné muchy.
  A hodila granát bosou nohou a zrazila ním nemecké prúdové lietadlo.
  Potom Zoya urobila to isté. Bosou nohou hodila aj granát a zrazila fašistu.
  Tweetoval:
  - Som bosý sen a jednoducho veľká kráska!
  A opäť sa bojovník otočil.
  Bez problémov vstúpil aj ryšavý Augustín. Bosou nohou vrazila do auta granátom. Rozbila ho na kúsky. Ktorý sa rozptýlil po celej oblasti a ruinách Voroneže.
  A potom ešte ťažšie...
  A Svetlana to vezme a holými prstami hodí granát. A bez problémov zničí všetkých protivníkov. Tak sa stáva, akoby v rakve - nemým a bez zbytočného antimónu.
  Nemci v bojoch o Voronež stratili priveľa a opäť si zobrali oddychový čas.
  Trochu sa pohral. Videl som jediné nemecké útočné lietadlo. A vzala ho a hodila po ňom bosou nohou granát. Rozbíjajúci predmet letel vysokým oblúkom. Pristál priamo v nemeckom aute a rozdelil ho na kusy. Potom blonďavý terminátor povedal:
  - Nie som tvoja bábka!
  Potom sa bojovníci jednomyseľne prevrátili na brucho. Blýskajúce sa holé päty.
  Prichádza júl, boje a ostreľovanie. Pozície ruských jednotiek zasypali granátmi. A strieľajú silnými zbraňami. Nacisti postupujú v oblasti ohybu Donu.
  Sú tam bojovníci a hrdinovia. Fritz bojujú aj na diskotékach. Najmä krásne dievčatá: Gertrúda a Eva. Lietajú diskovým lietadlom a drvia Rusov na oblohe.
  Natasha vystrelila do neba. Zostrelila nemecký bezpilotný, rádiom riadený prístroj "Rama" -7. A ona povedala:
  - Ľudia budú šťastní.
  Zoya hodila bosou nohou granát na nemecké útočné lietadlo, ktoré vyletelo ako mäsožravá piraňa a zaštebotalo:
  - Šťastie navždy!
  Aj Augustína bosou nohou spustila dar smrti a zasyčala:
  Sovietska vláda...
  Svetlana tiež hodila horiaci predmet, zrazila fašistu a zavrčala:
  - Sila je skvelá!
  Ale potom Nemci odišli ... A dievčatá sa trochu upokojili.
  Natasha so smutným úsmevom poznamenala:
  - No, ako dlho môže táto vojna trvať!
  Zoya nadšene poznamenala:
  - V priebehu rokov sme sa stali silnejšími, ale vôbec sme nezostarli!
  Červenovlasá Augustína sa zachichotala a rozdrvila otravnú muchu holými prstami:
  - Samozrejme, že nie! Nestaraj sa! Som stále taký horúci ako kedykoľvek predtým!
  Svetlana sa zachichotala a poznamenala:
  - Vojna vo všeobecnosti omladzuje dievčatá. Lídri prichádzajú a odchádzajú, ale dievčatá zostávajú mladé!
  Natasha odpovedala so širokým úsmevom:
  - Sme omladení - ruskí bohovia!
  Zoya s tým súhlasila:
  - Áno, Bohovia naši, Bohovia Slovania!
  Ohnivý Augustín spieval:
  - Žijeme na otcovom pozemku! Ladove deti sú úžasné deti! A roky na okrídlenom koni, Rusko vo vzdialených tisícročiach!
  Svetlana sa zachichotala a odpovedala:
  - Z neba udrie zvon - dážď bude pršať! Utekám do detstva - letný dážď ma nasleduje!
  A Natasha s nadšením zdvihla:
  - Za mnou!
  A bojovníci tlieskali holými, vytesanými nohami. Naozaj sú schopní takýchto zázrakov. V mojom živote sa neprevrátila ani jedna stránka.
  Tu vyrastá celá generácia bojovníkov. Už bojujú v radoch Červenej armády tí, ktorí sa narodili skoro po začiatku vojny.
  Tu napríklad Andreika. Bosý chlapec v šortkách. Celkovo trinásť rokov, ale ako bojuje? Áno, svojím spôsobom nešťastný chlapec, ktorý nepoznal svet.
  Natasha pokynula Andreike. Pohladila priekopníčku po blond vlasoch. Pozrite sa, aký je opálený, ako čokoláda. Dievča dalo chlapcovi cukrík. Zamračene zamrmlal:
  - Sladké je zlé...
  Ale jedlo aj tak zjedol. Áno, akýsi chlapec. Natasha vzala a podala ruku. Pošteklila pionierovu stvrdnutú, zaprášenú nohu. V reakcii na to začal štekliť Nataškinu holú podrážku. Je pekné, že sa vás dotýkajú ruky chlapca.
  Natasha poznamenala:
  - Rastieš Andrey! Ak budeš žiť ešte pár rokov, naučím ťa to.
  Chlapec bol prekvapený
  -Čo?
  Natasha sa zachichotala.
  - Ako sa milovať!
  Andrey si pohŕdavo odfrkol:
  - Už som to videl!
  Natasha pokrútila hlavou.
  - To, čo si videl, bolo párenie zvierat. A ja ťa to naučím krásne a veľmi príjemne!
  1. augusta 1947 boli dievčatá nájdené v zákopoch. Bojovali s Fritzom. Od začiatku Veľkej vlasteneckej vojny uplynulo veľa času. Tu je udalosť.
  Natasha strieľa na nacistov a hodí granát holým, dlátom a hovorí:
  - Za veľkosť komunistickej krajiny!
  Potom odhalila zuby.
  Dievčatá sa tu bijú tradične takmer nahé. Oblečení len v červených obtiahnutých nohavičkách bojujú a nakazia zvyšok bojovníkov šialenstvom.
  A strieľajú. A strieľajú veľmi dobre. Ako ostreľovači a bojovníci najvyššej vesmírnej úrovne.
  Zoya strieľa tiež. Kosí nacistov a cvrliká:
  - Ach, moja vlasť a skvelá rodina!
  A hodí granát bosou nohou. Vo všeobecnosti úžasné dievča.
  A jej vlasy majú farbu lístkového zlata.
  Zoya bola svojho času mučená nacistami. Najprv ma vzali do chatrče a vyzliekli ma do šortiek. Začali cítiť, liezť rukami na citlivé miesta. Potom ma bili gumenými hadicami. Bili ma po hrudi, po bokoch a po stehnách. Ďalej to bolo najponižujúcejšie - znásilnené gumeným obuškom. Ale ten pocit je taký akútny. Zároveň spolu s bolesťou zažila Zoya orgazmus a skončila. Nacisti sa smiali.
  Potom ručne napísanú krásku opäť znásilnili kyjom a potom sa do toho sami pustili... Po dievčatku prešlo dvadsaťpäť mladých hladných vojakov. Nech už nie panna, ale stále muž. Toto je potešenie aj bolesť. Také intenzívne pocity. Najmä ak bol znásilnený v piatom bode.
  Ale aspoň ich nebili. Je vidieť, že nacisti to mali radi na rôznych miestach. Neobesili ju. Až kým Zoe nakoniec neutiekla. Predtým ju, mimochodom, vyhnali do mrazu bosú a takmer nahú. Ale v tomto momente si Zoya už stihla na chlad zvyknúť. A utiekla len v nohavičkách. A že je bojovníčkou najvyššej červenej akrobacie.
  Aurora tiež hrdinsky bojuje. Kosí nacistov a spieva:
  - Vlasť, párty, Komsomol! Pre Hitlera bude silná porážka.
  A tiež ako hádže bosou nohou granát.
  Všetko na dievčatách je cool a drzé.
  A Svetlana tiež bude brať a mlátiť. A pokosiť Fritz. A holými prstami zasadí granát.
  A zároveň reve:
  - Za vec boja komunizmu!
  Natasha tiež strieľa, vyráža nacistov a syčí:
  - V mene vlasti, svätého!
  A granát hodený holými prstami rozpráši nacistov. A dievčatá sú čoraz veselšie a spievajú si všetko s divokou radosťou.
  Zoya tiež strieľa s presnosťou Robina Hooda. Vedie oheň k sebe a spieva:
  - Milujem Rusko! Mocná krajina! Prečo nebol Hitler zničený? nerozumiem!
  A aj on ho holými prstami vezme a hodí granát. A kayuk fašistom.
  Aurora pojebala Fritza. Holou nohou hodila citrón a zaškrípala:
  - Ale Pasaran! Ostrý úder!
  A Svetlana pôjde na rad. Ako zamiesť nacistov. Ako ich všetky namočiť a zaškrípať:
  - Sláva Všemohúcemu Rodu!
  A hodí aj granát bosou nohou.
  A na otočku dá aj Nataša. Odstrihnite fašistov. A hodí granát bosou nohou a škrípe:
  - Áno, nech je tvoje meno sväté!
  A znova sa usmievaj. Trblietavé perleťové zuby.
  A potom Zoya podľahne. Úprimne povedané, zakryje fašistov. A bude škrípať a hodiť granát bosou nohou:
  - Bojovník, prinášaš smrť každému!
  A opäť bude zasiahnutý smrtiacou dávkou!
  A tu je Aurora ako lupanet. A zabiť. A s holými prstami pošle dar smrti.
  Potom cvrliká:
  - Sláva udatným ruským vojakom! Ramenní majstri!
  A Svetlana tiež zasiahne nacistov. Ako ich kosí ako kosák a poskakuje:
  Som bojovník, na ktorého sa nezabúda...
  A opäť bosou nohou, akoby bežal na nepriateľov Ruska. A nech letí ako granát.
  Dievča si, samozrejme, veľa pamätá. Napríklad, ako v štyridsiatom prvom roku Fritz prinútil dve bosé dievčatá vykopať dieru v mraze. A dievčatá ešte nie sú také otužilé. A samozrejme, ich nohy najprv sčervenali a potom zmodreli od zimy. A bolelo to.
  A potvory-fašisti, aby sa zahriali, začali mlátiť palicami po pätách. Dievčatá stratili vedomie. Potom na nich vyliali ešte pár vaní ľadovej vody. Takmer unavený.
  Našťastie sa nešťastných dievčat ujal liečiteľ. Vyšli z nich. A ani končatiny nemuseli byť amputované. Dievčatá vyrástli a stali sa partizánmi. Pomstili sa nacistom.
  Menej šťastia mal priekopnícky chlapec Alexander Grigorievich. Jeho nacisti sa po chytení vyzliekli. A zavesené na stojane v chlade. A bosé nohy priekopníka boli stlačené do bloku a posadil sa kameň vážiaci cent. Chlapec zasyčal natiahnutý v mraze. A zahriali ho aj jeho fašisti, ktorí stuhnutému telu priniesli pochodeň. Toto sú príšery nacistov.
  Chlapec visel tri dni a tri noci a na štvrtý deň, keď nezniesol mučenie, zomrel.
  Útočníci sa správali kruto ...
  Komsomolčanka Sveta bola tiež vyzlečená. Podali ste veľkú sklenenú nádobu. Naplnené vodou a vystavené mrazu. A aby všetci obyvatelia videli, ako komsomolčan mrzne v ľadovej vode pokrytej ľadom. Aká je to hrôza.
  Svetlana strieľa na nacistov a šepká:
  - Fašizmus neprejde! Sláva Rusku!
  Natasha tiež strieľa. Veľmi presne hádže bosou nohou granát a kričí:
  - Neklamme pod Hitlerom!
  Zoya slávnostným tónom potvrdzuje:
  -Nikdy si neľahneme!
  A tiež otvára paľbu.
  A bosá noha hodí granát.
  Aurora strieľa. Zaobchádzanie s nacistami a krik.
  - Sláva ruským bohom!
  A opäť hádže bosou nohou granát.
  A Svetlana strieľa veľmi presne. A kričí:
  - V mene života na Zemi!
  A opäť veľmi presne hádže bosou nohou granát.
  A Fritzovi dochádza dych.
  Dievčatá útok nacistov odrazili a prišiel ďalší deň: 2. august 1947. Krásky útok opäť odrazili. Trochu sme si zastrieľali a potom sme sa vyšantili s mužmi.
  Natashka si spomenula, ako sa v štyridsiatom druhom roku trochu túlala po cestách vojny za nepriateľskými líniami.
  Bolo tam bosé dievča v jednoduchých bavlnených šatách. Chôdza bola ľahká a príjemná. Leto, do bielych, jemne zlatistých vlasov Natashe je vpletený veniec. Holé podrážky veľmi príjemne pichajú kamienky. Dievčatko má veľmi stvrdnuté nohy a vôbec ju nebolí. A dokonca ani fragmenty fliaš sa neboja kukurice.
  Natashka išla do seba, bola skautkou. Je to veľmi krásne dievča a to sa dá využiť pre dobro krajiny.
  Niekoho zviesť, vykrútiť. Štyridsiata druhá je však pre Rusko ťažká. Po počiatočných úspechoch pri Moskve, Leningrade, na juhu, začala Červená armáda opäť prehrávať.
  Sovietske jednotky porazili pri Charkove a zasiahli kotol. A nacisti už idú do Voronežu. Náladu to samozrejme nezdvíha. Dievčatko najmä ráno odtrhlo leták.
  Nemci práve oznámili dobytie nedobytnej pevnosti Sevastopol. A o niečo skôr hlásili pád v Afrike, tiež neohýbajúcej sa pevnosti Tolbuk.
  Prichádza dievča bosé, dupe svojimi stvrdnutými chodidlami po kamenistej ceste a premýšľa.
  Čo by mohlo nasledovať? Vyhrajú fašisti? Koniec koncov, ich sila je mimoriadne veľká. Áno, nálada je pokazená. Dievča štebotalo:
  - Stalin žije v mojom srdci,
  Aby sme nepoznali smútok...
  Otvoril dvere do vesmíru
  Hviezdy nad nami žiarili!
  Dievča zrazu uvidelo chlapca. Svetlovlasé, pekné asi desaťročné dieťa. Štíhla, samozrejme, ale šikovná, v šortkách a s nahým trupom čokoládová od spálenia od slnka.
  Chlapec pribehol k Natashe. Pískal a kričal:
  -Fašisti klamú! Neboj, aj tak vyhráme!
  Dievča rezolútne odpovedalo:
  - Samozrejme, vyhráme! Nemôže to byť inak!
  Chlapec prikývol a povedal:
  - Nataša, vieš, veliteľ ťa varuje, aby si nešiel do dediny Novoselovo. Fritz tam pripravil prepadnutie.
  Dievča súhlasne prikývlo.
  - Ďakujem za upozornenie. Ale kto doručí poznámku?
  Chlapec navrhol:
  - Nechaj ma. Kontrolujú všetkých dospelých, dokonca aj ženy. Ale dieťa môže prekĺznuť.
  Natasha vytiahla z nohavičiek lístok a podala ho chlapcovi, no zároveň sa spýtala:
  - Čo ak ťa chytia?
  Chlapec, ktorý sa mu pozrel priamo do očí, odpovedal:
  - Ako Malchish-Kibalchish, znesiem mučenie a zomriem so vztýčenou hlavou.
  Natasha sa usmiala. A potom sa potopila. Spomenul som si, ako dvoch asi dvanásťročných priekopníkov chytili nacisti. Chlapcom strhli šaty, zviazali im ruky drôtom a nahých a bosých ich zahnali do krutého mrazu. Potom ich prehnali snehom a znova ich zahnali do chatrče. Jazdili, až kým ich sprievod nezamrzol. Pionieri neboli pohodlní, ale vydržali. Chlapci sú dosť silní.
  Potom, keď nacisti videli, že mráz priekopníkom neberie, začali deti páliť ohňom. A toto sa im podarilo. Keď kat priložil rozžeravené železo na chlapcovu holú hruď, chlapec zvolal:
  Nech žije Stalin!
  Potom sa na chlapcove holé, tvrdené podrážky priložili široké pásy kovu, červeného od tepla. Katka s veľkým potešením vdychovala nosnými dierkami vôňu pečeného mäsa. Priekopník znova zakričal:
  - Vyveste červené vlajky nad Reichstagom!
  A ukázal jazyk. Potom nacisti vytrhli miešok rozžeravenými kliešťami. Priekopník zomrel na šok z bolesti.
  Áno, fašisti nastolili nový poriadok.
  Správali sa hrubo a kruto. A mučenie bolo neustále.
  Natasha opäť hodí granát bosou nohou. Rozptýli Fritza a zacvrliká:
  - Nech je raj na zemi! Raj komunizmu, v ktorom kvitne krajina Sovietov!
  Zoya tiež vystrelí granát holými prstami na nohách a cvrliká:
  - A sláva príde na zem!
  Potom dievča veľmi dobre mieri. Knokautuje súperov. A znova vycenil zuby.
  A potom Augustín vystrelí. Knokautuje nacistov a piští:
  - Pre vlasť! Za Stalina!
  A opäť hodila granát bosou nohou a rozprášila nacistov. Silne poraziť bojovníkov.
  Nesklam nepriateľa.
  Svetlana hádže bosou nohou aj granát. Farbí nacistov a piští:
  - Sláva našim ruským dievčatám!
  A ako sa bojovníci smejú. Veď sú to také krásky, že ich možno postaviť aj do súťaže: Pani Universe. Ich prsia sú tak plné a pevné zároveň. Preto milujú sex s mužmi. Naozaj ich to vzrušuje.
  Najmä vtedy, keď telá tápajú a stále zvierajú bradavky.
  Natasha si spomenula, ako ju kedysi hľadala polícia. Je to naozaj trieda. Keď vám muž s chlpatou labkou vlezie prstami priamo do útrob. Aké divoko vzrušujúce a príjemné.
  Potom ich Natasha všetkých zabila. Čo ešte robiť s políciou? Ale ten, kto ju cítil, aj znásilnila, priviazaná o lavičku. Je super znásilňovať mužov.
  Potom Nataša rozžeraveným železom vypálila päťcípu hviezdu na čelo fašistického komplica. Takto treba riešiť nacistov
  Dievčatá sa rozptýlili a začali ničiť nacistov.
  Mlátia naliehajúceho Fritza. A odraziť taký zbesilý a pekelný útok.
  Natasha spievala a odrezala nacistov;
  - Dievčatá vo veľkej núdzi! Kde si majiteľ kde!
  Áno, už viac ako dva roky nemá Červená armáda tank, ktorý by sa vyrovnal nacistom, a nie je to ani lepšie. Naopak, nacisti tlačia na Červenú armádu.
  Zoya tweetovala:
  - Nech je naša vlasť na vesmírnych cestách!
  A bosou nohou spustí citrón. Taká je chrtová dievčina.
  Augustín vystrelil na nepriateľa, zasyčal;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Chceme Stalina!
  A hodí granát bosou nohou.
  Svetlana, streľba, pokračuje:
  - Aby nás nemohli zlomiť, vstaň pán zo Zeme!
  A opäť letí granát hodený bosou nohou dievčaťa.
  Natasha pokosila pár riadkov a vydala:
  - A zlomte Adolfa!
  Dievčatá sa stále nevzdali príležitosti poraziť nacistov. 3. augusta 1947 boli boje v plnom prúde.
  Nacisti sa zároveň snažili odrezať od svojich základní sovietske jednotky, ktoré nestihli ustúpiť za Don. Čo sa im okrem iného aj mierne podarilo.
  Gerda a jej posádka tanku sú ako vždy v čele útoku.
  Dievčatá v nohavičkách a bosé. Strieľajú sa a bojujú.
  Sú tu dve autá pre štyroch bojovníkov. Kompaktné a veľmi pohodlné, pyramídové.
  Gerda holými prstami stlačí joystick a vystrelí. A udrie celkom dobre. Odtrhnutie veže sovietskeho tanku.
  Potom hovorí:
  - Som terminátor so snehovými vlasmi!
  A zúrivo sa smeje... Trhne sebou ako bábka.
  Charlotte strieľa tiež. Veľmi trefne hity a revy:
  - A veľká Ríša, bolo nám povedané, že nie driftom!
  A s bosou nohou, ako tlačiť.
  Prišiel 4. august, tentoraz najhorúcejší deň leta. Nemecké tanky bojujú na ohybe Donu. Boje zúria aj v Suchumi. Plný krvi a skazy. A šialencov nemožno vrátiť späť.
  Charlotte a Gerda nahé v tanku. Ostali na nich len tenké nohavičky.
  A dievčatá strieľajú, prebíjajú sa cez tridsaťštyri tankov, ktoré sa k nim snažia preraziť, ktoré sa rútia ako besné psy. A veľmi dokonca títo psi, povedzme, že tak cool. A všetci sú rozbití a vypitvaní.
  Len sa k nim nemôžete priblížiť.
  A bojovníci sú draví.
  . KAPITOLA #11
  augusta 1955. Krásne dievčatá bojujú proti nacistom. Nemci sa tlačia na Voronež. Nacisti sa snažia tlačiť na Rusov.
  Natashka strieľa, odsekáva v radoch. A hodí granát bosou nohou a rozpráši nepriateľa:
  - Všetko bude skvelé!
  Zoya sa tiež vrhne na nacistov. Pokosil Fritz. A hodil citróny bosými nohami.
  Dievča zakričalo:
  - To je hyper!
  Tu vzala aj Augustína a bičovala nacistov. A tiež vrhla smrtiacu silu bosou nohou.
  Dievča štebotalo:
  Zničme Hitlera!
  Potom Svetlana vzala a hodila smrtiaci granát holými prstami na nohách. Dievčatá vzali a zdemolovali nacistov a štebotali:
  - To je skvelé!
  Natasha agresívne poznamenala:
  Sme super bojovníci!
  A opäť hodila granát bosou nohou. To je veľmi krásne.
  Zoya tu odviedla skvelú prácu. Potom ho hodila bosá noha, veľmi krásne dievča, a porazila nacistov:
  - Budeme veľmi cool!
  Potom to vzalo ohnivé dievča Augustine a veľmi krásne urobilo hod holými prstami a rozptýlilo nacistov na všetky strany:
  Všetky sme superdievčatá!
  Potom je Svetlana veľmi krásna dievčina a taká blondínka, s bosými nohami blikajúcimi granátmi. A dievča vzalo a vyvalilo Fritza, veľmi krásne dievča.
  Dievča v nohavičkách. A zakričala:
  - Dievčatá sú iné! A veľmi červené!
  Dievčatá sú vo všeobecnosti veľmi cool a vždy bosé.
  Svetlana napríklad behala počas vojny bosá. A v štyridsiatom prvom roku sa pohybovala lesom. Nie je to pre ňu prvýkrát. Až do mrazov pracovala v detskej, pracovnej kolónii bosá a v ľahkých väzenských šatách. Neskôr dievča dokonca behalo bosé po snehu. Augustín bol teda v kolónii. Dievčatá tam mohli v krutom sibírskom mraze pracovať takmer nahé.
  A nevystrašilo ich to. A ako dobre je dievčatám behať bosé cez záveje v snehu. A že holé päty obhrýzal mráz. Nie také strašidelné. Holé chodidlá sú pokryté mozoľom a dievčatá neboli zranené od ľadovej kôry.
  Sú tak veľmi cool. Bosé dievčatá behali a pracovali so sekerami.
  Dievčatá odviedli veľmi dobrú prácu.
  Dievčatá boli veľmi bláznivé. Opäť hádžu granáty holými prstami.
  A rozbité nacistami. Veľmi cool bojovníci, musím povedať.
  Dievčatá hádžu bosé nohy na nepriateľa.
  Natasha strieľa na nacistov veľmi presne.
  A rozbil ďalšieho Fritza.
  Dievča je veľmi pekné... A veľmi bosé a krásna Natasha, veľmi agresívna.
  Ale pre dievča je potrebné zničiť to, čo je zaujímavé.
  Tu Oleg Rybachenko a Margaret Magnitnaya začali bojovať.
  Chlapec a dievča rozdrvili Nemcov.
  Oleg Rybachenko vyzeral ako jedenásťročný chlapec. A rozdrvil nacistov. Alebo tí, ktorí vyzerajú ako fašisti.
  Chlapec hodil bosú nohu na Fritza. Zdrvený a vyhral.
  A dal obrat.
  A Margarita veľmi silno udrela do toho Fritza, ktorý trochu prižmúril oči.
  A rozdrvil Nemcov. A dievča bojovalo veľmi krásne.
  A veľmi krásne hodila bosou nohou. A rozdrvil nepriateľa.
  Margarita zabila Nemcov veľmi vážne.
  Nacisti postupovali veľmi rýchlo.
  Margarita, veľmi zdrvujúca protivníka.
  Bosé nohy dievčaťa tak veľmi krásne zlomili chrbtovú kosť nacistov.
  Dievčatá sú také agresívne.
  A prápor ide za chlapmi. Dievčatá v nohavičkách a veľmi krásne. Zaútočte na Nemcov, a to veľmi horlivo.
  Ich obnažené prsia s rubínovými bradavkami sa trasú. A dievčatá bojujú s extrémnym tlakom. Rozdrvia Nemcov. A nacistické jednotky sa vzdávajú.
  A teraz začínajú Nemci cúvať.
  Veronika hádže granát holými prstami na nohách. Rozdrvila vojakov a zakričala:
  - Láska je život!
  Viktória dala dobre mierený obrat. Odrezala protivníkov. A hodila granát bosými nohami.
  A potom zaštebotala:
  - Naša vlasť je oslávená!
  Tu je Juliana veľmi krásna dievčina a manželka generála, keď vezme a vystrelí granát a zakňučí:
  - Genius Express!
  A potom ryšavá Anna. Dievča je tak cool a výnimočné. Fritz som pokrčil a namočil. A granát vyletel hore s bosými nohami. A rozhádzaní súperi.
  Potom zaštebotala:
  - Sväté Rusko cára Josifa Stalina!
  A dievča žmurká svojimi zafírovými očami. A odhalil svoje tesáky.
  A potom olympiáda: hrdinské dievča odpáli bosými nohami celú kopu granátov.
  A šíril vo všetkých smeroch riečnu krv s nacistami.
  Veď prápor bosých dievčat v krátkych nohaviciach je v čele útoku a knokautuje Nemcov.
  Dievčatá strieľajú veľmi presne, no neutrpia straty. Keď je dievča nahé a má na sebe len nohavičky, je prakticky nezraniteľné. A je mimoriadne ťažké ho získať.
  Nemci teda nezasiahnu dievčatá, ani nábojom, ani guľkou, ani úlomkom. No a čo? Boj je boj!
  Veronika sa zastrelí. Zasiahne nepriateľa, hodí granát bosou nohou a zakričí:
  - Bude to veľmi skvelá hra!
  A Victoria je bojovníčka-veliteľka. Keď trasie nahou hruďou a šarlátovými bradavkami vydáva zdanie blesku. A potom hodí bosá noha granát.
  Rozbíja rady protivníkov.
  Dievča z plných pľúc kričí:
  - Som superdievča!
  A odhalí zuby.
  A potom Julian. Také dievča vzácnej krásy. Ako poraziť nacistov. Presnejšie nie nacistami, ale Nemcami, ktorí sú však vo vojne s Ruskom či ZSSR.
  A na tróne je cár a predseda, ktorý sa stal cisárom sovietskeho impéria. A je skvelé súhlasiť. A príde čas, keď ZSSR rozmnoží početné erby sovietskych republík.
  Yuliana hodila granát bosou nohou a štebotala:
  - Nech je v sovietskom Rusku Stalin - svetlo!
  Žmurkla svojimi zafírovými očami.
  A potom Anna, ryšavá beštia, bojuje. A strieľa aj mimoriadne dobre.
  A vycenil zuby a hovorí:
  - Nech je na planéte kráľovský raj!
  A Olympias spustila citrón bosou nohou. Rozhádzaní súperi a škrípanie:
  - Sláva cárovi a vlasti!
  Hitlerove tanky dokázali zachytiť ohyb Donu a otočili sa na juhozápad a pokračovali v pohybe pozdĺž rieky. Nacistický postup bol pomerne úspešný.
  Už samotná konfigurácia frontu im bola naklonená a pod nemeckými bombami bolo ťažké previesť posily pre Červenú armádu.
  Diskové lietadlá Tretej ríše, ktoré sú úplne nezraniteľné, sa navyše ukázali ako veľmi účinná zbraň a laminárnym prúdom narážali do sovietskych áut.
  Bolo to obzvlášť účinné kvôli obrovskej rýchlosti lietajúcich tanierov. Ktoré by mohli dobehnúť takmer každé sovietske lietadlo.
  Krásne dievčatá Gertrúda a Eva na takejto diskete lovili sovietske autá.
  Najmä tu zaútočili dve stíhačky Jak-11 a doslova ich sploštili.
  Toto sú dievčatá, nestoja bokom.
  Gertrúda stlačila tlačidlo joysticku holými prstami na nohách a štebotala:
  - Nemeckí bohovia sú najmocnejší na svete!
  Eva tiež ovládala joystick pomocou holých prstov a vycenila zuby a zarevala:
  Namočíme všetkých nepriateľov do záchoda!
  Dievča je stále vec. Tu som zobral napríklad priekopníka. Strhla z chlapca šaty a pripevnila ich k osiky drôtom. Potom začala kauterizovať telo priekopníka rozžeraveným pokerom na hranici. Začalo sa žalúdkom, potom sa presunulo do hrudníka. Neignoroval chlapcove okrúhle opätky.
  Keď poker vychladol, dievča ho znova zohrialo a Gertrúda zhodila vetvičky.
  Potom sa zmenili a priekopníčku vysmažil jej partner. Blonďatá terminátorka Gertrúda spálila chlapcovi aj líca. Po pionieri skrátka nezostal ani jeden celý pásik kože.
  Potom vzali a zapálili veľký oheň, okorenili chlapca, osolili ho a začali jesť.
  Mäso je šťavnaté, chudé.
  Eva, ktorá pohltila chlapca, poznamenala:
  - Na takomto jedle nepriberiete kalórie navyše.
  Gertrúda, olizujúc si prsty, súhlasila:
  Áno, je to kvalitné mäso. Chlapec je chudý, šlachovitý, štíhly. Toto je príjemné na jedenie.
  Dievčatá s radosťou zjedli svojho pioniera. Priblížili sa ďalší dvaja Nemci. Pripojil sa k sviatku. Doslovný kanibalizmus. A tak chutné, s korením na jedenie chlapca.
  Jedna z Nemiek, Frida, poznamenala:
  - Nejako sme zavarili tehotnú ženu. A potom zjedli dieťa v maternici. Je to tak chutné!
  A dievčatá vybuchli smiechom. Mučenie a kanibalizmus, to je super!
  Jednoducho, bez akýchkoľvek predsudkov, chlapcovi niečo odstrihli a každý si odhryzol malý kúsok.
  Potom si bojovníci pripili aj vínom - zmiešaným s leteckým liehom. Jedli šťavnaté mäso.
  Potom si bojovníci trochu zatancovali. Potom prišlo niekoľko ďalších krások v rovnakých nohavičkách. Začali chlapca jesť. Jeho srdiečko rozrezali na niekoľko kúskov. A aj jedli.
  Potom to vzali a bosí bežali po uhlíkoch. Skákali, skákali. Potom sa ponáhľali do najbližšej časti. Tam zaútočili na mužov, párili sa s nimi ako zvieratá. A bolo to super.
  Samice sú také agresívne.
  A teraz dve dievčatá prenasledujú sovietske lietadlá. Narážajú do Tu-4, čo spôsobuje, že bomby v jeho bruchu explodujú. A všetci sa neprestanú smiať. Úžasné dievčatá.
  A ako stláčajú holými prstami tlačidlá joysticku. Takéto očarujúce krásky. Majú silu hnevu a plameň vášne. A nahé dievčatá dávajú dôveru vo víťazstvo.
  Zlé dievčatá skutočne zostreľujú sovietske lietadlá.
  Gertrúda sa Evy s úsmevom spýtala:
  - Myslíte si, že Biblia je slovo Božie?
  Dievča so smiechom odpovedalo:
  - Nie!
  Gertrúda sa s očividným prekvapením spýtala:
  - A prečo?
  Eva dôrazne povedala:
  - Pretože obloha je pevná! Ako zrkadlo!
  A dievčatá sa smiali. Vyzeralo to mimoriadne vtipne.
  Gertrúda logicky poznamenala:
  Ale predsa existuje Boh!
  Eva súhlasila:
  -Je tu Adolf Hitler a jeho prorok!
  A bojovníci opäť vybuchli smiechom. Sú tak zábavní a vôbec nie hlúpi.
  A milujú bojovať. A znásilnení muži tiež. Toto je ich motto....
  Gertrúda, ktorá zostrelila sovietske lietadlo, zaškrípala:
  - Moja vlasť! Všetkých pre teba zabijem!
  Eva so zubami potvrdila:
  - Ja tiež!
  A trblietať sa zafírovými očami. Títo bojovníci sú cool. A už vôbec nie hlúpy.
  Alebo možno zlý ... A veľmi krutý. Tu mučili asi tridsaťročnú ženu a jej asi dvanásťročného syna - ani nie priekopníka.
  Oboch zavesili na stojan. A pod bosými nohami sa zapálil oheň. Navyše, aby ste si uľavili od tepla, ale váš príbuzný pôjde k ohňu.
  Buď sa smažia päty chlapcovi, potom dievčatám.
  A žena bola zranená psychicky aj fyzicky. Matke boli podpálené aj prsia.
  Áno, boli kruto mučení. Dievčatá milujú oheň.
  Napríklad chlapci milujú mučenie. Aj úplne nevinných.
  Stačí ich zapáliť...
  Alebo namočené v kyseline... Ďalší spôsob mučenia. Zbičujte priekopníka rozžeraveným drôtom a potom ho namažte hnojom. Je to bolestivé aj ponižujúce.
  Pionierov posypali aj korbitom a vápnom. No, tieto diabolské-terminátorské dievčatá.
  Eva narazila do troch sovietskych áut a poznamenala:
  - Tu mučíme ľudí... A je to super!
  Gertrúda vycenila zuby a povedala:
  - Obzvlášť pekné je mučiť chlapca!
  Eva súhlasila:
  - Veľmi pekné! Ale je tiež dobré mučiť dievča!
  Bojovníci tu boli tak šťastní.
  Gertrúda zrazila štyri ruské lietadlá a zaškrípala:
  - A bude to pre nás skvelé!
  A ukázala jazyk.
  Dievčatá sú vo všeobecnosti také krásne na pohľad a vo vnútri zúrivé. Jedným z mučení, ktoré krásky používali, bolo. Tu napríklad zavesíte priekopníka za nohy k stropu a na ruky mu pripevníte reťaz. A dostanete elektrinu. Priekopník ho musí zdvihnúť pomocou lisu. Aby sa svaly nelámali.
  A potom nie je dostatok sily a opäť bije prúdom.
  Dievčatá tiež milovali, keď chlapci točili kolesom. Trochu spomalili pohyb, takže sú bití prúdom. Veľmi pôsobivé.
  Eva sa pýtala samej seba:
  -Existuje diabol?
  Gertrúda odpovedala s úškrnom:
  - V každom prípade - tá diabolka - to sme my!
  A obaja kradli, ako sa im zachce. A tváre sa ukážu.
  Dievčatá museli odrážať lety nemeckých útočných lietadiel. Blonďatá bojovníčka hodila granát bosou nohou. A zostrelil nemecký XE-377. Potom zaštebotala:
  - Presnosť mám - neúprosná!
  Zoya tiež veľmi presne hodila granát bosou nohou a zaškrípala:
  - V mene Roda! A sláva Rusku!
  Potom dievča vystrelilo.
  A potom zaklincoval aj ryšavý Augustín. Je to mimoriadne šikovné dievča. A holými prstami spustila citrón. Zrazili nemecké útočné lietadlo.
  Po zásahu sa rozbilo vo vzduchu. A na zem začali padať horiace trosky.
  Svetlana tiež vystrelila z bazuky. Zostrelila rýchle prúdové útočné lietadlo Tretej ríše. A štebotal:
  - Na slávu Veľkej ruskej zeme!
  Potom bosé nohy dievčaťa opäť hodili vražedný granát. A veľmi presné.
  Natasha tiež nie je miss. Potriasla nahými prsiami, blýskla sa šarlátovými bradavkami a zaškrípala:
  - Veľkosť krajiny! Sme anjeli!
  A kráska ukázala svoj dlhý jazyk. A taký dojemný!
  Zoya sa tiež agresívne uškrnula a zasyčala:
  - Nepriateľ neprejde! Rusko zničí...
  Holé prsty dlátových nôh veľmi presne hádžu smrtiaci a smrtiaci granát.
  A potom zúrivý ohnivý Augustín začal hádzať darčeky smrti. Dievča s veľkým srdcom a dlhými nohami.
  Letí granát hodený holou pätou. A z útočného lietadla len ohnivý sprej.
  A potom Svetlana... Rovnako ako bosá noha vystrelí a rozdrví Fritza.
  Z lietadla zostali len úlomky, horiace.
  Gerda a Charlotte v rozpálenom tanku, úplne nahí v šortkách, bojovali. Sovietske tanky prešli do protiútoku.
  Gerda vystrelila na sovietske auto a rozbila pancier. Vzala to a spievala:
  - Som diablova dcéra!
  Charlotte prerazila obranu T-54 a dodala:
  - Dokážem prekonať všetko!
  Nemecké vysokotlakové delo je veľmi účinná zbraň. Je schopný preniknúť z veľmi veľkej vzdialenosti a prekonáva sovietskych 100 mm na T-54. Navyše ruské vozidlá nepreniknú do najnovšieho nemeckého AG-50 U v žiadnom uhle. Len super ťažké IS môžu Fritzovi spôsobiť problémy. Faktom však je, že Isov je extrémne malý a založený stroj je T-54. A nemôžete proti tomu namietať.
  Gerda stláča tlačidlá joysticku holými prstami na pôvabných nohách. Z diaľky udrie do ruského auta a zaškrípe:
  - Som kráľ, ten Superman!
  A bojovník ukazuje dlhý, ružový jazyk.
  Charlotte strieľa tiež. A veľmi trefné. A zastrelí sa so zúrivosťou veľkého pantera.
  A tlačidlo joysticku stláča aj holými prstami na nohách.
  A píska si pre seba:
  - Som veľký bojovník super triedy!
  Ďalej Gerda už strieľa. Chladnokrvná blondínka. Hoci samotná žena je temperamentná. Napríklad na borovici ukrižovala komsomolca. Sama si zatĺkala klince do rúk a nôh. Podpálila si nahú hruď a potom si rozžeravenými kliešťami zlomila prsty na nohách.
  A teraz Gerda reve:
  - Sme bieli vlci a nepoznáme zľutovanie pre nikoho!
  A opäť kráska strieľa veľmi presne. A udrie nepriateľa. Taká úžasná blondínka. Čoskoro to neurobí. Ruské auto opäť z diaľky prerazilo. Schopný zasiahnuť. A dvesto milimetrov brnenia ju nezastaví.
  Charlotte tiež strieľa a škrípe:
  - Ja som najvyšší kráľ! Rozdrvím vás všetkých!
  A s holými prstami stlačí tlačidlo joysticku. Červenovlasá diabolka včera mučila priekopníka. Chlapca zbila trsmi žihľavy. Potom som pľuzgiere posypala soľou. Potom vytiahla zapaľovač. Červené plamene dravé olizovali dieťaťu pätu. Tu je ryšavka! Aká je odporná. Len pekelné malé zviera, ktoré trápi každého bez akéhokoľvek súcitu a slabosti!
  Sovietske dievčatá však odpovedajú nacistom.
  Bojovníci sami vedú paľbu. Sú chladnokrvní a vypočítaví.
  Nataša hodila granát holými prstami na nohách. Žoldnieri sa rozpŕchli na všetky strany.
  Natasha zasyčala:
  - U nás sa môže stať všetko nemožné!
  Aj Zoja s holými prstami na nohách vpustila citrón. Rozptýlil nacistov a zaškrípal:
  - Áno, moja vlasť je najsvätejšia!
  A dievča žmurklo.
  A potom ohnivá Augustína s bosou nohou podľahla nacistom. Rozptyľuje ich rôznymi a veľmi vzdialenými smermi. A cvrliká:
  - Ja som poznanie smrti!
  A Svetlana poslala granát holým opätkom. Nacisti lietajú na všetky strany. Zahynú bez akejkoľvek nádeje na najmenšiu spásu. A aké sú dievčatá elegantné.
  Svetlana sa otočila a zaspievala:
  - Tu je môj nový boj! Pôjdem s tebou!
  Tu sa cez ruiny šplhá silný nemecký tank. V tomto prípade AG-100. Takéto monštrum nie je také ľahké preraziť. Ale ruské dievčatá sú na takúto bitku pripravené.
  A veľmi vhodne bijú z bazuky. Nacista mal kufor, tak ho zobrali a pokrčili. Vo všeobecnosti je to úžasné.
  Natasha agresívne zavrčala:
  - Nech je raj na zemi!
  A opäť letí granát, ktorý hodí jej bosá noha. Tento smrtiaci dar ničenia.
  A potom to vezme Zoya a zasiahne nacistov. Ako ich zhadzovala a drvila. A veľmi bojovný.
  A s holými prstami, ako pribíjať granátové jablká. A dostať nacistov na rohy.
  A Augustín tiež driape nacistov. A jej odhalená päta je ako vždy v biznise.
  Rozhádzala nacistov ako šváby po kútoch. A zakričala:
  - Som ryšavka!
  A potom aj Svetlana, ako to vezme, a bije na nacistov. Rozpadá sa na krvavé mleté mäso a škrípe divokou zúrivosťou:
  - Som nemilosrdné dievča!
  Prímerie je porušené. Boje sú opäť v plnom prúde a Fritz zaútočí na Voronež.
  Natasha sa otočí. Granát hodený bosou nohou letí. Zostrelí nacistov a rozpráši protivníkov.
  Potom ohlušujúco reve:
  - Som blondínka, ktorá všetkých zničí!
  Zoya tiež veľmi originálnym spôsobom poznamenala, že kosí nacistov:
  - A medové blondínky sú cool.
  A granát letí z bosej nohy a rozdrví každého.
  A potom Augustín strieľa. A veľmi presné. Zostrelí nacistov a z plných pľúc si cvrliká:
  - Som super dievča.
  A obnažené prsty na nohách tiež veľmi trefne hádžu granát.
  Svetlana teda spúšťa svoj outfit. Touto líniou roztrhal nacistov na kusy. A štebotal:
  - Som zástava Svätej vlasti!
  A opäť sa hádže citrón bosou nohou.
  Dievčatá tvrdo bojujú. Bojujú ako skutoční hrdinovia. Sú plné neporaziteľnosti.
  Natashka sa odpáli a naplní armádu žoldnierov olovom. A nebojí sa ani tankov, ani rakiet.
  Aj keď tu lietajú balistické hlavice. Áno, taký zúrivý a zúfalý, schopný všetkého!
  A z bosej nohy letí granát. A spolu s tým sa pripravuje deštrukcia a ničenie.
  Zoya tiež dáva obrat. Kosí Fritz. Odhalí zuby, ktoré majú farbu perál, a smeje sa:
  - Mám super dámu!
  A jej škrípanie zubov je jednoducho smrteľné.
  A Augustín ničí aj nepriateľa. A kosí bez problémov. A holé prsty vystrelia nový granát.
  A dievča sa smeje:
  - Zjem vás všetkých!
  A potom Svetlana zúfalo vystrelí. A je mimoriadne energický. Pokosených súperov. A veľmi dobre mierený granát so smrtiacou náplňou bol vypustený bosou nohou.
  Dievča reve:
  - Fašistická dračia smrť!
  A opäť úškrn. Štyri dievčatá sa očividne nikdy nevzdajú.
  A na iných miestach už nacisti útočia.
  Predovšetkým Gerdovi a Charlotte zostávali zavrieť kotol - len dvadsať kilometrov.
  A dievčatá si strieľajú... Sú úžasné a veľmi svalnaté. Ich telá sú jednoducho najvyššia chuť a sila.
  Ale duše sú čierne... Ako uhlie alebo ešte horšie.
  Tu sa napríklad Gerda ujala a prišla s novým mučením. Štyria chlapci boli upevnení drôtom na oceľový bodec a pripojený generátor. Čím rýchlejšie sa koleso točí, tým slabší prúd zasiahne. A čím pomalšie, tým silnejšie.
  Násilné správanie v Gerde. Chlapci zaliatí potom pobehujú, tlačia koleso.
  A nemecké dievčatá z košiara si hádžu uhlíky pod bosé nohy. Násilné správanie u dievčat - nič nehovorte. Tiež veľmi kruté.
  Gerda však sama veľmi rada behá po žeravom uhlí.
  Tu vystrelila na sovietsky tank, zhodila vežu a s mäsožravým úsmevom povedala Charlotte:
  - Tu je moja menovkyňa z veľkej sissy "Snehová kráľovná".
  Charlotte sa zachichotala. Tiež buchla do sovietskeho tanku a spýtala sa:
  - A prečo?
  Blond terminátor odpovedal:
  - Požiadala o voz a pár topánok, aby opäť išla hľadať svojho brata Kaia do sveta. Čo je zlé na chôdzi naboso?
  Charlotte znova buchla do sovietskych tankov a odpovedala:
  - Je to správne! Dievčatko už bolo zvyknuté chodiť naboso a v miernom európskom mraze. Prechod mohol prežiť. V snehu chodila bosá a nikdy nekýchla!
  Gerda sa zasmiala a poznamenala:
  - Áno, a dosť dlho chodila bosá, keďže obehla pol sveta. Nie topánky pre dievča sú veľkým luxusom.
  A blondínka sa zasmiala. V zime robili takéto pokusy. Cez mráz viezli bosí a takmer nahí chlapca a dievča. Prvých desať minút a do teplého domu. Potom dvadsať minút a päť odpočívajte v teple. A potom pol hodinu a potom hodinu. A tak celú noc.
  Deťom od chladu opúchajú nohy. Chlapi sú ale dosť otužilí, na topánky si zvykli len v chladnom počasí.
  A potom boli bosí priekopníci hnaní cez uhlie. Aj keď deťom zhrubli opätky, sú živé a spálené ako obvykle. Čo sa stalo so zajatcami ďalej, Gerda si nepamätala. Išla bojovať. V každom prípade sa všetci štyria neobuli do topánok od štyridsiateho prvého roku, keď začali bojovať na púšti, v Rommelovej armáde. Toto sú najúžasnejšie dievčatá.
  Tu opäť útočia nacisti. Dievčatá sa stretávajú s nacistami dobre mierenými strelami, ktoré knokautujú protivníkov.
  A hádžu granáty bosými nohami.
  Bojovníci však prišli na niečo iné. Tu zobrali napríklad a zapojili elektrinu. A zasiahli nacistov elektrickými výbojmi. A samotné dievčatá si nechali opražiť päty.
  Opätky dievčat sú také okrúhle, ružové, veľmi príjemné na pohľad aj dotyk.
  Nemci a zahraničné divízie boli tak vystrašení, že ustúpili ...
  Natasha si olízla pery a poznamenala:
  - Vďaka Bohu, Svarog!
  Zoya s tým súhlasila:
  - Toto je skutočne veľký Boh! Ale Ježiš je tiež veľký Boh! Takže budúcnosť je naša!
  A dievčatá na seba žmurkli.
  Augustína vycenila zuby a navrhla:
  - Dáme si niečo na pitie? Napríklad dobré víno, ktoré pení kvasinkami!
  Svetlana nadšene zdvihla:
  - To je všetko! Víno s korením! Tak dobre spaľuje tuky!
  Natasha sa zasmiala.
  Nemáme tuk! Vo všeobecnosti sme bojovníci s telami ako oceľová liatina!
  Zoya zvolala:
  - Potom víťazstvo určite príde k nám!
  Augustín s tým stopercentne súhlasil:
  - Určite budeme mať šťastie! Aj keď vojna trvá už pätnásť rokov!
  Natasha prevrátila očami a zaškrípala:
  - To je hrôza!
  A dievčatá sa synchrónne prekrížili.
  . KAPITOLA #12
  Hitlerovo letectvo sa pokúsilo bombardovať sovietske pozície. Doslova ich lisovala a ničila.
  Jediná bomba TA-500 zdemolovala celú sovietsku továreň. A boli to zničujúce údery.
  Na čele takéhoto lietadla sú: Helga, Margaret a Gala.
  A títo bojovníci stláčajú tlačidlá joysticku holými prstami a posielajú nepriateľovi bombové dary smrti. A rozdrviť sovietsky obranný potenciál.
  Pokus ruských stíhačiek o útok sa končí neúspechom. Nemecké tridsaťmilimetrové kanóny ľahko zostreľujú sovietske lietadlá.
  A tu nemôžete namietať proti Hitlerovej moci: nacisti sú len terminátori!
  Dievčatá sa smejú a spomínajú, ako mučili priekopníka na stojane a bili ho ostnatým, rozžeraveným drôtom. A zvíjal sa a škrípal v divokej bolesti.
  A všetci ho bili, bili a potom sa na hranici opekali detské okrúhle opätky.
  Chlapec z bolestivého šoku občas stratil vedomie. Priviedol ho sám a znova drôt.
  Až kým ich neumučili na smrť.
  Taká je triáda pilotiek Tretej ríše: Helga, Margaret a Gala.
  Znova liezli ako ropucha na zvíjajúcich sa nacistov. Dievčatá Červenej armády sa s nimi stretli so silnými údermi.
  Nacistov zmietli presnými a dobre mierenými strelami a potom aj hodmi granátmi pomocou bosých nôh.
  Dievčatá bojovali urputne.
  Ale boj bol veľmi ťažký. Jednému z priekopníkov odstrelili hlavu. Ale Natashka pobozkala chlapca na pery a zaškrípala:
  - Budete v Irii v srdci Rodu!
  A zase, ako hádže bosou nohou granát. Nemecký tank sa prevráti. A jej valčeky sa splašene otáčajú, s hrkálkou a kovom.
  Všetko ide veľmi dobre.
  Dievčatá sú vynikajúce atlétky a bojovníčky. Ak už bojujú, tak sa im nič nevyrovná.
  Zoya tiež hodí granát bosou nohou a hovorí:
  - Biele Rusko sa pod nacistami neohne!
  Augustín tiež vystrelí a so šialenou zúrivosťou hovorí:
  - Som bojovník, ktorý sa nikdy neohne! A ani zákerný Satan nenakloní sväté Rusko!
  A vycenené zuby ohnivého bojovníka sa lesknú ako veľké perly.
  A strieľa aj Svetlana. Zmetá nacistov a odhaľuje svoje nemenej veľké a agresívne zuby:
  - Nepoddávam sa fašizmu! Sláva komunistickému Rusku!
  A všetky štyri dievčatá zborovo zvolajú:
  - Sláva Novému rádu ruských bohov Demiurga!
  A s bosými nohami budú hádzať smrtiace nálože! A je to skvelé!
  Koniec augusta 1947 ... Nemcom sa konečne podarilo spojiť svoje postupujúce chápadlá a odrezať tie časti Červenej armády, ktoré boli západne od Dona.
  Sovietske jednotky bojovali proti nacistom a teraz boli v úplnom obkľúčení. Ale bojovali veľmi statočne.
  Celý prápor dievčat odrazil útoky Fritza. Krásne a obtiahnuté bojovníčky radšej bojovali len v nohavičkách.
  A to im dalo báječné vlastnosti a vitalitu. A aké príťažlivé bojovníčky, keď natriasajú obnažené prsia. A bradavky na hrudi sú také šarlátové a trblietavé.
  Dievčatá bojujú a odrážajú nápor čiernej pechoty. V nemeckej armáde je veľa Afričanov. Vyhoďte ich ako potravu pre delá. A Indov je veľa.
  Hoci sa Nemcom nepodarilo dobyť Indiu, niektorých predstaviteľov tohto ľudu dodávajú Briti na zabitie. Aby sa im zabránilo získať nezávislosť.
  A Nemci stále napredujú. Afričania a Arabi sú opustení... Boje vria ako v oleji pod ohňom kolosálnych rozmerov.
  Angelica je ohnivé dievča a veliteľ práporu hádže bosou nohou granát a kričí:
  - Ani krok späť!
  Malvína, dievča so zlatými vlasmi, zdvihne:
  - Neustupujte a nevzdávajte sa!
  A ešte aj bosou nohou hodí granát.
  Potom dievča zatrasie nahou hruďou.
  Kričiaca a nádherná Oksana, blonďatá terminátorka. A hodí citrón holými prstami:
  - Nepriateľa do Stalingradu nepustíme!
  Angelica, trasúc sa nahou, hovorí s plnými prsiami:
  - Samozrejme, že nebudeme!
  A opäť letí granát hodený holými prstami. Čo rozhádže súperov.
  A potom Akulina vystrelila z bazuky. Také bosé dievča s blond vlasmi.
  A holou pätou posiela granát. Ako rozprášiť nacistov na všetky strany.
  Dievča hovorilo:
  - Nech je svetlo a nebo!
  Oksana sa otočila a zasyčala, pričom kosila čiernych bojovníkov:
  - Áno, Rusko je slávne!
  A opäť hodila granát bosou nohou. Mám na mysli blondínku. Kedysi ju mučili nacisti. Holé chodidlá dievčatka natreli olejom. A na diaľku bol postavený ohnisko. Oheň sa takmer dotkol podrážok dievčaťa lesklých od oleja.
  Oksana bola veľmi zranená, ale zaťala zuby a vydržala. Nemci na ňu strieľali asi dvadsať minút. Na chodidlách im zostali pľuzgiere. Išli týždeň a mučenie znova pokračovalo.
  Oksanu každý piatok vyprážali na panvici a v pondelok ju bili gumenými hadicami a v stredu jej telom preháňali elektrický prúd. Mučili ma trikrát do týždňa. Navyše takmer bez zanechania stôp na tele.
  Dievča takto vydržalo štyri mesiace, no nacistom nič nepovedalo. Potom ju poslali do tábora smrti. Ale na ceste sa Oksane podarilo utiecť.
  Samozrejme, jej nenávisť k nacistom je veľká. Aké mučenie bolo proti nej použité.
  Oksana hodila granát bosou nohou. Rozptýlila Arabov na všetky strany. A spomenul som si.
  Keď holé chodidlá olizuje oheň, máte pocit, že vás ponorí do vriacej vody. Bolesť je ostrá a dlhotrvajúca. Olej nepáli pokožku a teplo je regulované profesionálnymi katmi. A to bolí, bolí to veľmi.
  Oksana sa v tejto chvíli snaží predstaviť si niečo abstraktné.
  Ako keby bola princezná. A bola zajatá. A viesť k poprave. Samozrejme, v snehu musíte chodiť naboso. A päty pečú.
  Ale princezná kráča so vztýčenou hlavou. Nevzdáva sa a nechce sa vzdať. Hoci má len jednu roztrhanú vrecovinu po boky. A sotva zakryté telo. A stovky mužov a chlapcov sa na ňu pozerajú a dokonca ukazujú jazyk.
  Bosá princezná sa ale nehanbí. Ide k sebe, kráča hrdo s nafúknutou hruďou a ešte aj spieva;
  Maľovaný priestor čiernym ponurým svetlom,
  A zdá sa, že hviezdy na svojich obežných dráhach zotmili!
  Chcem lásku, ako odpoveď počujem - nie,
  Srdcia milencov sú rozbité na kúsky!
  
  Prosím ťa, princ môj, poď ku mne,
  Preplakal som oceány sĺz od žiaľu!
  Prelom všetky reťaze predsudkov,
  Chcem, aby si ľuďom povedal pravdu!
  
  Láska je dôležitejšia ako povinnosť a koruny,
  Ak je to pre vás potrebné - zradím vlasť!
  A svojho milého posadím na trón,
  Veď môj princ je mi milší ako život!
  A potom vylezie po drevených schodoch na lešenie. Po studenom horiacom snehu zažijú jej bosé nohy blaženosť z dotyku duba.
  Obrovský kat v červenej mikine brúsi sekeru. Oceľová čepeľ sa leskne v mrazivom januárovom slnku. K bloku na sekanie sa pomaly blíži žobráčka, bosá princezná.
  Kat sa na ňu pozrie a v očiach sa mu číta sklamanie. Dúfal, že mačka získa bohaté šaty a šperky princeznej.
  Ale všetky šaty, topánky a šperky vznešeného človeka boli počas náletu odtrhnuté a dali ich na spoločnú hromadu.
  Princezná potom chcela byť znásilnená. Ale sám kráľ to chcel skúsiť. A urobte z nej svoju konkubínu. Ale pohrýzla votrelca tak a tak bolestivo si posunula koleno do slabín, že na dlhý čas stratil schopnosť byť mužom.
  Za to mala byť princezná popravená. So smrťou sa už takmer zmierila a dúfala, že nájde šťastie v inom živote.
  Ale bolo ešte skoro.
  Herold prečítal obžalobu. Tu, čo nebolo pripísané princeznej. A čarodejníctvo a čarodejníctvo a zvádzanie pážat, vražda a podnecovanie k vojne. Až v samom závere jej bol predložený pokus o kráľa.
  A je zima, ako keď stojíte polonahý v mraze a vetre. A chcem, aby to všetko čoskoro skončilo.
  Márne však dúfala, že jej hlavu jednoducho odrežú. V rozsudku sa uvádza, že princeznú namiesto humánneho sťania hlavy podrobia verejnému mučeniu. A budú ju mučiť, kým nevyprší.
  K princeznej priskočili dvaja pomocní kati. Strhli z nej vrecovinu a zostala úplne nahá. Potom jej vykrútili ruky a vytiahli ju na stojan. Začali stúpať vyššie a bosé nohy princeznej boli prikované k bloku. Prudko pustite nadol, krútenie kĺbov. A potom sa na svalnaté telo vznešeného človeka zvalili biče z celého sveta.
  Dievča silnejšie zaťalo zuby.
  Áno, Oksana má rozvinutú predstavivosť. Vie si to predstaviť.
  A teraz hádže bosou nohou granát. A rozháňa nacistov na všetky strany, pričom im odtrháva ruky a nohy.
  Dievča má kolosálne zrýchlenie a rozsah.
  A veď batalión dievčat s odhalenými nohami a odhalenými prsiami má navrch!
  Nikdy sa nevzdajú a budú bojovať ako orly.
  August prešiel masívnym ostreľovaním z nacistického delostrelectva. Nacisti sa pokúsili dobiť sovietske jednotky odrezané za Donom. A dokonca rozvinúť ofenzívu na polostrove Taman.
  Bitky zúrili a červení bojovníci neustúpili. A ak Nemci postúpili, tak za cenu kolosálnych strát. Doterajšie boje však prebiehali skôr pod diktátom Nemcov. Išli vpred, aj keď pomaly. Rostov na Done padol a nacisti sa plazili smerom ku Kaukazu. O postup sa pokúšali aj Turci.
  Pri Jerevane boli boje v plnom prúde. Aj tam bojoval ženský prápor proti Osmanom.
  Dievčatá, odhaľujúce svoje svalnaté telá len v nohavičkách, odrážali prevahu Turecka.
  Bojovníčka Xenia bojuje. Takmer úplne nahá. Opálené holé kolená narážali na skaly. Dievča bosou nohou hodí granát a zabije Turkov. Vycenil zuby.
  Otočí sa, pokosí Osmanov a povie:
  - Som bojovník, ktorý je nad vašou agresivitou!
  Veľmi presne strieľa aj cool bojovníčka Vladlena.
  Krásna dievčina, zoťať Turkov. A bojovníčka zúfalo odolávala, vzala a vypustila citrón bosou nohou.
  Osmanov rozbila na natrhané kusy mäsa.
  Potom dievča zakričalo:
  - Som statočná kráska!
  Xenia tiež hodí granát bosou nohou. A Turci sa dostanú až pod uši.
  Dievčatá sú vo všeobecnosti vynikajúce bojovníčky. Sú také bystré a zúrivé. Ich svaly žiaria od napätia.
  Tu je Alenka dievča, takmer úplne nahé. Tiež holé prsty vrhajú smrteľný, škodlivý prvok. Turci sú roztrúsení na všetky strany.
  Dievča sa ohlušujúco smeje a ukazuje jazyk:
  - Som hviezda menom Slnko!
  A kráska žmurká veľmi šikovným pohľadom. Zúfalá krása a vznešenosť myšlienok v nej.
  Xenia tiež nespí. Hádže granát bosou nohou. A ako fľaše zrazené bicyklom lietajú mŕtvi Turci na všetky strany.
  Ksenia je už podľa hodnosti kapitánom.
  Pamätá si, ako Suvorov rozdrvil Osmanov. Nie obyčajné dievča. Áno, bolo to také, že nadriadené sily Turecka boli porazené.
  Tu zase letí bosou nohou hodený granát. A Turci opäť zomierajú.
  Osmanská ríša sa napriek tomu po váhaní postavila na stranu Tretej ríše. No v tejto vojne už zahynulo mnoho státisícov Turkov. Osmanom sa zatiaľ podarilo dobyť iba Batumi a obkľúčiť Jerevan. Potom však Červená armáda dokázala odblokovať hlavné mesto Arménska.
  V bitkách bojujú sovietske tanky väčšinou s britskými a americkými tankami predávanými Turecku na úver. No aj nemčina zastaraná.
  Nachádza sa tu dokonca aj T-4.
  Tu je Ksenia, ktorá trefne hodí granát bosou nohou a vyradí také auto. Potom zamrmlala:
  - V mene sovietskej techniky!
  Vladlena dala obrat aj na Turkov. Holou nohou hodili granát a zabili Osmanov.
  Dievčatá sú veľmi nevrlé.
  Tu Varvara strieľa na Pantera z bazuky. Dievča je tiež veľmi krásne a len v nohavičkách.
  Veľmi sexy a hlasný vzhľad.
  Ako taká kráska mláti, hory mŕtvol sa razom sčítajú. Tu je dievča.
  Naozaj terminátor z terminátorov.
  A potom zas holými prstami, ako tlačí a mláti. Nacisti to majú stokrát ťažšie ako predtým. A dievča stále strieľa a mláti Turkov.
  Osmani sa rozhodli pomstiť všetky prehraté vojny s Ruskom. Takže budú bití.
  Dievčatá sa pália a pália.
  Bosá Barbara reve:
  - Nech žije skvelý Stalin.
  Hoci je koniec augusta 1947 na dvore a Stalin na viac ako dva roky stratil šťastie. Áno, bez šťastia vodcu ZSSR sa všetok odpor pokazil. A vojnový oheň naplno horí.
  Tu je dievča Marusya, veľmi veľké a zdravé, so svetlými blond vlasmi. Vzala to a bosými nohami poslala celú kopu granátov. Zostrelil amerického Shermana. A štebotal:
  - Áno, pre Rusko komunizmu!
  A jej oblečenie tvoria len nohavičky. Super dievča. Tak svieži.
  A tu je ďalšie dievča Anastasia. Hádže aj smrtiaci granát s priskrutkovaným výbušným obalom. A Turci dostanú silný úder do tváre.
  Anastasia cvrliká a trasie nahými prsiami:
  - Som bojovník svetla!
  Ksenia vystrelí bosou nohou granát. Poráža Turkov a z plných pľúc si cvrliká:
  - Vyhráme! A nikdy sa nevzdávajte!
  Alenka potvrdzuje, aj hádzajúc granát bosou nohou:
  - Nie! Nikdy sa nevzdáme!
  A dáva frontu na Turkov.
  Vladlena kosí Osmanov a hovorí:
  - Sme na slávnej ceste Suvorov!
  A ukazuje svoj dlhý jazyk!
  Vedie oheň a Akulina. Nádherná blondínka. Ako sa Turek ničí. Jednoducho sa zamilujete. Čmára si pre seba a čmára.
  A v amoku žmurká.
  Tu je jej bosá noha opäť hádzajúca granát. A vrah letí nad Osmanmi. Nedať im šancu.
  Angelika tiež, tento ryšavý diabol neustupuje. A tiež mimoriadne trefne zráža Turkov. A jej bosá noha pôsobí veľmi konštruktívne. A vyklepáva krv ako prach z kobercov.
  A potom do boja vstupuje delostrelectvo veľkého kalibru. A mláti na Turkov.
  Ale dievčatá v nohavičkách sú skvelé.
  Nicoletta tiež bojuje. Dievča je takmer nahé. Bosá a veľmi pekná. Tiež urputne bojuje. A ničí Turkov.
  Tu odovzdala Osmanmi kúpený "Churchill" na úver. Dievča sa smeje:
  - Som úžasná kráska! Hoci vždy naboso!
  A holou pätou hodí granát.
  A potom dievča opäť hodí smrtiaci granát, divokú a diabolskú silu. A naráža veľmi tvrdo. A potom dievča vystrelilo z praku granát.
  Zrazila nepriateľa a zakričala:
  - Sláva veľkému komunizmu...
  A teraz už Turcom dochádza para. Nemožno dobyť Jerevan a zaplniť prístupy mŕtvolami.
  Na samom konci mesiaca august 1947. Príťažlivé dievčatá a hlúpe... Nemci dočasne prerušili ofenzívu. Červená armáda tiež nechce bojovať. V šiestom roku Veľkej vlasteneckej vojny potrebujeme prestávky medzi nepriateľskými akciami, aby sme sa nadýchli a vytvorili nové sily.
  Po celú dobu ani Nemci s dodanými ľudskou silou a spojencami v Afrike, Európe a na Strednom východe nebudú mať dosť na postup.
  A Natasha to vzala a trochu sa vycikala. A urobila to, samozrejme, holými prstami na nohách.
  Napríklad o Gerde je to stále zaujímavé ...
  Malá Gerda išla hľadať svojho brata Kaia. Nevedela však, kde je. A otočil sa nie na sever, ale na juh. A potom ľutovala, že si obula úplne nové červené topánky. Po pár hodinách jej odreli nohy. Potom si Gerda vyzula svoje drahé topánky, odlomila prútik a zavesila topánky na háčik.
  Počasie bolo jarné, teplé, s radosťou sa dá chodiť naboso. Nie je to veľmi bohaté dievča a v lete často behala bosá. Pravda, po zime jej podrážky stále mäkli.
  Čoskoro, kráčajúc po ceste, dievča začalo pociťovať nepohodlie z malých kamienkov a piesku. A aby to bolo mäkšie, otočil som sa na trávu. Tam to bolo jednoduchšie. No po pár hodinách už podrážky bzučali.
  A čo je najdôležitejšie, chcel som jesť. A dievča má vo vrecku len pár drobných.
  Gerda si však v najbližšej dedine kúpila bochník chleba, zapísala ho čerstvou vodou zo studne a zaspala rovno v kope sena.
  Na druhý deň ju svrbeli doškriabané obnažené chodidlá. Chcel som jesť. Dievča išlo k sebe, cítilo, ako sa jej telo po chladnej noci zahrieva. Nohy trochu boleli.
  Gerda šla chvíľu po ceste, no chodidlá, ktoré ešte nestihli stvrdnúť, začali opäť bolestivo svrbieť a potom žiariť. Dievča išlo na trávu. Ale tu to ide pomalšie a tiež nie príliš príjemné pre prepichnuté nohy.
  Dievča s ťažkosťami dosiahlo potok. Spustené nohy som tam spustil a ochladil. Rozmýšľal som nad obutím. Takúto novinku je ale škoda zostreliť. Naozaj ich chcela ukázať Kaiovi. Obdivovať jeho nové topánky.
  Potom dievča začalo znova chodiť. Zúfalo som sa chcel najesť.
  Gerda sa nejako dostala do dediny a kúpila ďalší chlieb. Ale medené mince sa míňali.
  A dievča si pomyslelo. Kde získať peniaze na jedlo. Dostala ponuku na predaj drahých marockých topánok, no Gerda to rezolútne poprela. Zjaví sa v nich Kaiovi. Môžete dovtedy zarábať peniaze?
  Gerda vo vedľajšej dedine sa ponúkla narúbať drevo. Dali jej sekeru. Dievča si trochu nasekalo, ale bolo také vyčerpané, že po jedle okamžite zaspalo.
  Potom Gerde ponúkli, že dostane husi. Ale kvôli tomu dievča stratilo celý deň.
  Nakoniec sa rozhodla len žobrať. Sedliaci si však hneď všimli jej červené topánky. Akože, hneď je jasné, že nejde o žobráčku, keďže niečo také nosí.
  Nakoniec sa Gerda rozhodla svoje topánky predať. Na to však musela ísť do mesta pešo. Nohy dievčaťa rýchlo stvrdli a kráčať po ceste bolo takmer bezbolestné.
  Dobre, Gerda sa rozhodla, že aj bez topánok môže byť pre Kaia žiaduca.
  Predané obchodníkovi, pričom dostane pár strieborných mincí. Kúpil som si plátennú tašku a šiel som ako žobrák po cestách Európy. Musíme si nájsť brata. A dievča, keď počulo, že na juhu zvyčajne predávajú chlapcov do otroctva, sa tam ponáhľalo.
  Je pravda, že dievča bolo zle orientované a dlho sa potulovalo po Nemecku. Kým nepríde jeseň. Dobre, bosé nohy dievčaťa boli stvrdnuté ako kopytá koňa, ale svrbeli mozole. Ale každým dňom bolo chladnejšie a chladnejšie.
  A spať vonku je nepríjemné. V noci dokonca Gerde primrzli šaty a ťažko ich strhla. Treba niečo urobiť. Už začalo aj snežiť. V ľahkých šatách dievča premrzne na kosť a jej obnažené stvrdnuté nohy rozbijú ľadovú kôru.
  Gerda, aby jednej krásnej noci nezaspala a nezobudila sa, zostala na juhu Nemecka na zimu v jednom dome slúžiť päste. Na to musela pracovať, upratovať dom, dojiť kravu a mnoho iného. Dievča ale nakŕmili a dostali roztrhaný kabát a drevené topánky.
  Keď prišla jar a sneh sa začal topiť. Dievča s potešením odhodilo ťažké pracovné bloky a opäť odišlo na juh. Nedostávala nič a Gerda musela jesť almužnu. Okrem toho dievča stále dobre spievalo. Šaty mala úplne rozstrapkané a bosé nohy zrohovatené a pokryté kôrou. Dievča napokon prišlo na Balkán. Prešiel cez Maďarsko a vstúpil do Turecka.
  Žobrák zamorashka sa presťahoval do Istanbulu. Ukrývala sa pred Turkami v lesoch a skrývala sa pred kresťanmi.
  Už na ceste do samotného hlavného mesta však blonďavé dievčatko chytili. A keďže podľa noriem moslimov už bolo možné sa s ňou oženiť, Gerdu umyli, obliekli a predali na aukcii ako pannu. Dievča s krásnymi bielymi, kučeravými vlasmi je cenným tovarom. Išla k staršiemu emírovi. A musí sa stať, že tento emír tesne po kúpe ochorel tak vážne, že nemohol splniť svoju manželskú povinnosť.
  Dievča žilo v háreme. Uspokojivé, ako v zlatej klietke, no nudné. Pravda sa naučila turecky a arabsky.
  Objavil islam. Nové náboženstvo bolo celkovo jednoduché, takmer pochopiteľné. Nie je jasné, či po smrti dostane hárem mužov? A bude sa jej to páčiť?
  Z dievčaťa sa postupne stalo dievča a rozprávkovo krásne a emír zomrel po dlhej chorobe.
  A teraz je Gerda opäť ponúkaná na predaj. Pred stovkami žiadostivých mužov sa vyzlečú a predajú do sultánovho háremu. Gerda tam postupne získava vplyv a stáva sa manželkou sultána. Ale Osmanská ríša je už v úpadku. Rozpúta sa vojna s Ruskom, ktorá hrozí ukončením tureckej kontroly nad Krymom a Čiernym morom.
  Po porážke nacistov na východnom Kubáni sovietske jednotky obkľúčili Krasnodar. Na juhu sa boje vyvíjali ešte úspešnejšie. Niekoľko miest v tejto oblasti sa dalo do pohybu. A tiež odrazil Suchumi silným úderom z Gruzínska.
  Nemci sa privalili. V ofenzíve sa osvedčili ruské tanky T-54 a IS-7. Nemecko bolo porazené aj neďaleko Paríža. A bolo odmietnuté.
  Hitler upadol do zúfalstva. Ruské jednotky sa pohybovali smerom k Čiernemu moru a už sa blížili ku Krasnodaru. A rozdrvil nepriateľa. Rumunské jednotky sa vzdávali po plukoch a veľmi často do rytmu bubna.
  Bolo jasné, že predná časť sa nedá tak ľahko držať. A potom sa Taliansko začalo vzdávať nového frontu, ktorý Červená armáda otvorila proti Nemcom. A začal postupovať na juh.
  Stručne povedané, ukázalo sa, že to bolo pre Fritza smrteľné a smrteľné.
  Prápor dievčat postupoval smerom k Čiernemu moru.
  Bojovníci hádzali granáty bosými nohami. A kosili Nemcov guľometmi.
  Tu, v tejto oblasti mapy, bola vojna vedená oveľa úspešnejšie ako v skutočnej histórii. Vidlica dediny už bola zabratá. Nemci bežia. Ruská Červená armáda má v tomto sektore veľkú prevahu v pechote a jazdectve. Nemci vo všeobecnosti nemajú nič proti ľahkým ruským tankom.
  A sovietski generáli, presvedčení o víťazstve a nálade ľudí, povedzme tak - major.
  Veronika hodí granát bosou nohou. Rozhádže Nemcov a zaškrípe:
  - Rusko nech je nadovšetko!
  Victoria tiež strieľa. Bosou nohou hodí granát a z plných pľúc škrípe:
  - Nech je budúci svet náš!
  Ďalej sa už aj tak krásne dievča Juliana zastrelí bez akéhokoľvek obradu.
  A ešte aj bosou nohou hodí granát. A Fritz boli veľmi rozptýlení.
  Dievča štebotalo:
  - Som besná tigrica!
  A potom aj Anna, akoby vystrelila. A bosou nohou vystrelí veľmi šikmo granát, čím rozbije jednotky Kaisera ako sklo.
  A hovorí:
  - Psychológia víťazstva! Osudová demokracia!
  A potom Matryona spustí celú krabicu výbušnín. A ako to vyhodí do vzduchu cisárskych vojakov. A rev:
  - Za Rusko vo vesmírnych výškach!
  Na ľahkom tanku "Marten" -2 jazdia ešte dve krásne dievčatá. Dobré auto s dvoma guľometmi. Pancier nie je príliš hrubý, ale drží guľomety. Tvar je zjednodušený. Dievčatá Olga a Zhenya sa nachádzajú vo vnútri, ležia a čmárajú si o Nemcoch.
  Nie je to zlé auto - rýchlosť stodvadsať kilometrov za hodinu. Výborná priepustnosť. A húsenica.
  Dievčatá plnia nemeckých vojakov olovom a spievajú;
  Ty, otec, si jasný mesiac,
  Že nežiariš rovnako
  Nie to isté, nie to isté
  Všetko, čo skrývaš za oblakmi
  Si pokrytý hrozivým mrakom!
  Ako sme mali vo Svätej Rusi.
  Vo svätom Rusku, v kamennej Moskve.
  Kremeľ bol v nádhernom meste,
  Blízko Ivana, blízko Veľkej,
  V katedrále bola v Archangeľsku,
  Ako mal správny zbor:
  Mladý lukostrelec stojí na hodinách,
  Stojím na hodinách, modlím sa k Bohu,
  Plače, keď rieka tečie
  Plače - tečú potoky sĺz,
  Bije berdysha násadou,
  Berdysh s hriadeľom na vlhkej zemi:
  "Si gój, matka Zem je vlhká,
  Rozprestierate sa na všetky strany
  Otvoríš, doska na rakvu,
  Otoč sa, zlatý damask!
  Vstávaš, vstávaš, pravoslávny cár,
  Ortodoxný cár Alexej Michajlovič!
  Pozrite sa na svoju rodinu
  Do Svätej Rusi, do Matky Moskvy,
  Moskva-matka, sirota!"
  Dievčatá si spievajú a drvia Nemcov. Prechádzajú cez mŕtvoly a zanechávajú krvavú stopu s húsenicami. Tu sú dievčatá. Aj vo vnútri nádrže sú takmer nahí, v rovnakých nohavičkách a bosí. Ale veľmi pekné dievčatá.
  A Nemci z ich paľby utrpia obrovské straty. Guľomety sú ťažké a rýchlo strieľajúce. A dievčatá sú veľmi šikovné. Cárska armáda bola dobre vybavená.
  Pre Rusko pracujú aj židovskí vedci. Tu je v tom čase najsilnejší bombardér Ilya Muromets-7 na svete, ktorý letí bombardovať Nemcov. Prvé lietadlo na svete s dvanástimi motormi. Osemnásť guľometov a dvadsaťdva ton bômb. Tu je auto.
  Zatiaľ len v jedinom exemplári.
  A tiež v posádke dievčaťa. A takmer nahá, v jedných plavkách. Je to veľmi pekné a sexi.
  . KAPITOLA #13
  Veliteľ posádky bojovníka bombardéra Ilya Muromets-7, Valentina. Veľmi krásna a zakrivená blondínka. Je potrebné, aby auto spomalilo a presným bombovým hodom zasypalo nemecký bunker.
  Hitlerovi vojaci sú silní a disciplinovaní. Strieľajú na sovietske a ruské monštrum. Ale bojovníci v reakcii mlátia. Osem guľometov doslova zmieta nemeckú pechotu. Roztrhaní vojaci nemeckej armády padajú.
  Vedúc oheň, zlatovlasá Lada sa mäsožrave škerí. Dievča si dokonca vyzlieklo podprsenku, aby sa lepšie sústredilo. A trasie nahou hruďou. Proste veľká nádhera. Toľko milosti a presnosti. Lada sama je chudá, ale šľachovitá a pás je tenký ako osa.
  Galina tiež strieľa z guľometov na Nemcov. Také dievča, krásne aj zakrivené. Bosými nohami stláča spúšte. A tvár je taká pekná. Nie bojovník, ale jednoducho super dievča.
  Galina hovorí s úsmevom:
  - Na slávu otca cára Jozefa Vissarionoviča!
  Lada, agresívna a nádherná, so zlatými vlasmi, potvrdzuje:
  - Omeťme Judáša metličkou!
  Valentina stlačí bosú nohu na pedál. Na nemecký bunker padá tonová bomba. Toto je smrteľná sila. "Ilya Muromets", zrýchľuje, aby sa jej úlomky nedotýkali. Bunker exploduje a zdvihne stĺpec dymu.
  Dievčatá jednohlasne kričia:
  - Hit! Dali Fritza!
  A výprask od rozkoše bosými nohami. Áno, sú to dievčatá, ktoré sú schopné poraziť Nemcov. Bojujú snívaním o svete, kde ľudia nikdy nebudú zabíjať ľudí. Napríklad, ak si sovietske impérium Josifa Stalina podmaní celý svet. Ale Rusko, alebo skôr ZSSR, je jedinečná entita, ktorá sa môže stať večným impériom! Pretože dynastia Josifa Stalina môže vládnuť stáročia. A po zvrhnutí cisára Mikuláša II. konečne Rusko získalo stabilitu a všetci konečne akceptovali legitimitu dynastie.
  A teraz cár a predseda GKO Josif Stalin, ktorý porazil opozíciu, láme Nemcom chrbty.
  Jedným zo silných ťahov cára Stalina je prilákanie žien do armády. A ruská žena je najstrašnejšia bojovníčka na svete! Nieje to!?
  Tu sa napríklad na stíhačke Sokol ponáhľa pilotka Alice. Také krásne dievča, blondínka s červeným nádychom vo vlasoch. Štíhle dievča, takmer nahé.
  Bosý stlačí pedál a manévruje. A potom sa zastrelí. Zostrelí nemecké auto veľkokalibrovým guľometom. Zapáli ju a povie:
  - Narodil som sa pre kráľovskú službu! Dievča je celkom v pohode a s modrou krvou husári!
  A zrýchľuje rýchlosť "Sokola". Možno, že ruské, sovietske lietadlá, aj keď nie prúdové, sú v niektorých ohľadoch najlepšie na svete.
  A už vpredu sa objavil ťažší a pokročilejší tank vytvorený vnukom veľkého Mendelejeva. Stroj s dvoma rýchlopalnými kanónmi a desiatimi guľometmi. A takýto kolos zvládajú aj dievčatá.
  A prichádza ruský tank, ktorý ničí Nemcov. Navyše so silným naftovým motorom, a celkom priechodným a obratným.
  Dievčatá v nádrži spievajú;
  Naše Bohom milované Rusko,
  Veľkorysá prosperujúca pôda...
  No, monarchovia sú krajší, krajší -
  Otec cár Stalin - raj!
  A tankové pásy drvia nemeckých vojakov. Doslova črevá už lezú von a z húseníc tečú potoky krvi.
  Veliteľ tanku Tatyana Krupskaya hovorí:
  - Áno, vyhráme pre Rusko!
  Dievča, mimochodom, je z kniežacej rodiny, ale bojuje sama v nohavičkách. Ale taký milý. Má veľkú vnútornú silu.
  Dievča s bosou nohou stlačí pedál a povie, vycerí zuby a smeje sa.
  - Si najväčší cár Josif Stalin!
  A bojovníci sú si istí, že na takom tanku dorazia do Berlína. A dôvera všetkých bojovníkov a bojovníkov je čoraz silnejšia.
  Natasha, zachvátená nadšením, začala skladať a spievať. Ostatné dievčatá jasali;
  Aby sväté Rusko bojovalo s naším údelom,
  Sme dievčatá s obrovským srdcom...
  Fašista sovietskej zeme chcel
  Ale s Rodom sme vždy jednotní bojovníci!
  
  Nech je naše Rusko vo večnej sláve,
  Hordy Džingischána nás nedobyjú...
  Bojujte za vlasť a nebojte sa,
  Rozdrvíme každého neverníka!
  
  Ohýbame násilných fašistov v rohu,
  Ver mi, nikto neprekoná Rusko ...
  Veď Ježiš, Najvyšší Boh je s nami,
  A nenoste Fritz nezmysly!
  
  Každý vie, že vlasť je nám daná,
  Za zúrivé víťazstvá bez poznania temnoty...
  Hrozný Satan vyceril zuby,
  Košeľa nasiaknutá krvou!
  
  Pre člena Komsomolu neexistuje slovo zbabelec,
  Pre dievčatá nie sú prekážky významné ...
  Biely Boh nám pomôže Ježiš,
  Nesmrteľnosť bude najvyššou odmenou!
  
  Pri Moskve sme bojovali veľmi statočne,
  Aj keď Nemci používajú neuveriteľnú silu ...
  Bojovali polonahí naboso
  A verím, že víťazstvo nás určite čaká!
  
  Veľkosť ruských bojovníkov žije,
  A nikdy sa nevzdá nacistom ...
  Fritza pustíme zúrivo do spotreby,
  Čo nevzišlo veľmi špinavé usadeniny!
  
  Áno, Hitler, si prefíkaný a prefíkaný,
  Dokáže dokonca ovládnuť polovicu sveta...
  Ale Stalin je tiež statočný orol,
  Nerobte zo seba idol!
  Žiadni členovia Komsomolu, ktorí nevedia ustúpiť,
  Nebojí sa ani mrazu ...
  A Fritz sa čoskoro zmení na hru,
  Veď Rusi vždy vedeli bojovať!
  
  Rusko je vlasť lásky,
  A bude darom komunizmu...
  Netreba stavať hodnotenie na krvi
  S úškrnom nehanebného revanšizmu!
  
  Áno, Fuhrer nás chce chytiť pod krkom,
  A nakloniť Rusko cez celé lešenie...
  Ale zúrivo bojujeme o päť
  Stalin je predsa s nami s plášťom a klobúkom!
  
  Je to veľký bojovník, každý vie
  A členovia Komsomolu budú vždy bosí...
  A posunieme Hitlera v brade,
  Naše vrkoče horia jasným teplom!
  
  Bojovníci sú náš osud,
  Rozdrvíme obrovského Pantera...
  Hoci Adolf vytvoril zlý chaos,
  Naznačíme mu normu a mieru!
  
  Niet inteligentnejšieho a silnejšieho Stalina,
  Je vodcom krajiny veľkého obra...
  A porazil si Fritza silnejšie, dievča
  Koniec koncov, v bitkách sme vždy jednotní!
  
  Pre úspechy staviame celú sériu,
  Mieriť ku hviezdam ako vták s rýchlymi krídlami...
  A bude hlasný výsledok,
  Takéto dievčatá, hrdé orly!
  August 1947 sa chýli ku koncu. Noci sa predlžovali a dni skracovali. Dievčatá z času na čas odrážajú útoky nacistov. Veľká vlastenecká vojna trvá už toľko rokov. Je to len hrozná a ťažká skúška. Čo sa nedá s ničím porovnať. Pätnásť až šestnásť hodín denne veľmi tvrdo pracuje, stravuje sa na prídelové lístky, pričom je hladný na pokraji vyčerpania.
  Samozrejme, v aktívnej armáde je to oveľa lepšie ako v tyle. A dievčatá môžu chvíľu cikať, kým je krátky pokoj.
  Natasha s vytiahnutou bosou nohou, ktorú sama zložila:
  Ruské jednotky dosiahli Odru. Cárska armáda Mikuláša II. už má za sebou mnoho víťazstiev. Boli dobyté mnohé mestá Rakúsko-Uhorska, bitky sa viedli o Budapešť. Kde inde sa Maďari vzpierali. Pali Przemysl, Ľvov, Krakov, Bratislava a množstvo ďalších osád.
  Nemci utrpeli veľké straty a ustúpili. Rakúšania sa vzdali celých plukov a dokonca aj divízií. A so vztýčenými vlajkami pod orchestrami. Vojna pokračovala ako v rozprávke - príjemne s malým krviprelievaním a na cudzích územiach.
  Aj keď zvyčajne malo Rusko počas výbojov také šťastie len zriedka. A takmer všetky vojny a víťazstvá dostali Rusi s veľkým krviprelievaním.
  Možno bol Oleg nazývaný prorockým, pretože dokázal prinútiť Byzanciu, aby sa vzdala bez krvi?!
  V každom prípade si rolu Najväčšieho nárokoval Mikuláš II.
  Dievčatá vyšli do Odry. Jeseň už prišla. Zlaté koberce z listov.
  Bojovníci dupali po kobercoch. A ponoril sa do vody.
  Veronica, čľapkajúca sa v rieke, sa opýtala Victorie:
  - Myslíte si, že cár po vojne dá pôdu sedliakom?
  Veliace dievča pokrútilo hlavou.
  Prečo roľníci potrebujú pôdu?
  Veronika sa zachichotala a poznamenala:
  Áno, sami to nezvládnu. Ale sú tu silní obchodní manažéri, ktorí by mohli ťahať.
  Victoria tvrdo odpovedala:
  - Tu predajú pozemok na úver. Možno to tak bude lepšie.
  Juliana sa prevrátila vo vode a poznamenala:
  - S najväčšou pravdepodobnosťou je pre vlastníkov pôdy lepšie mať pôdu. Môžu prevádzkovať veľké farmy a používať traktory. Súkromná, veľkovýroba je najefektívnejšia!
  Veronika neochotne súhlasila:
  - Možno. To však vytvára pridanú hodnotu!
  Juliana sa zachichotala a poznamenala:
  - Ale účinnosť je skvelá!
  Victoria, ktorá mala hodnosť plukovníka, s úsmevom poznamenala:
  - Stimuluje rozvoj. A aký zmysel má dať pôdu sedliakovi, ba dokonca aj pijanovi. Je to statkár, ktorý kŕmi polovicu sveta ruským chlebom! Naša krajina je veľmi bohatá!
  Veronika s tým súhlasila:
  - Áno, Rusko je bohaté a život sa zlepšuje! Napríklad môj brat pracuje vo fabrike Putilov ako majster. A má plat tristo rubľov, nepočítajúc bonusy.
  Viktória sa prevrátila a na obdiv pleskla bosou nohou o vodu a zahryzla sa:
  - To sa hovorí! Rusko vstáva! A čoskoro to bude ešte silnejšie!
  Dievčatá plávali v Odre a nezáväzne sa rozprávali. Anna sa pýtala dievčat:
  Čo nás podľa vás čaká po smrti?
  Juliana sa usmiala a odpovedala:
  - Ateisti hovoria - neexistencia. A náboženstvo učí - duša pôjde k Bohu a on sa rozhodne, kam pôjde do neba alebo do pekla.
  Veronika sa spýtala Juliany:
  - Myslíte si, že existuje Boh?
  Dievča plesklo do vody bosou nohou, zdvihlo vlnu a odpovedalo:
  - Úprimne, neviem. Existujú argumenty za aj proti Bohu. - Dievča opäť špliechalo a zbadalo. - Samozrejme, na túto otázku neexistuje žiadna odpoveď, ale môžete priniesť rôzne argumenty.
  Victoria súhlasila s týmto:
  - Určite veľmi odlišné. A je o čom hovoriť. Osobne si myslím, že keď vyhráme, tak Boh, samozrejme, existuje! Ale boli časy, keď sme sa ocitli pod mongolskými Tatármi. A potom otázka - kde bol Najvyšší Boh?
  Juliana s nevinným úsmevom poznamenala:
  - Ale existuje niečo oveľa horšie ako mongolsko-tatárske jarmo!
  Victoria bola prekvapená
  - Čo je horšie ako mongolsko-tatárske jarmo?
  Juliana skutočne povedala:
  - Staroba! Čo môže byť horšie ako staroba!?
  Victoria súhlasila:
  - Áno, bude to naozaj zlé!
  Dievčatá mlčali. Bolo pre nich trochu trápne o tom hovoriť. Dievčatá to zobrali a vyskočili zo studenej vody. Rozbehli sa k sebe, blýskajúc sa obnaženými pätami.
  Marusya bežala s nimi a s úškrnom sa spýtala:
  - Ale pýtam sa, prečo potrebujeme starobu? Treba povedať, že neľudské!
  Victoria s tým ochotne súhlasila:
  - Naozaj neľudské! Najlepšie je byť navždy mladý a zdravý!
  Dievčatá boli veselé a zábavné, točili sa v kotrmelcoch.
  Veronika s úsmevom a s úsmevom navrhla:
  - Áno, naša armáda sú silné dievčatá! A budeme v skvelej forme!
  A dievča žmurklo na svojich priateľov. Všetci vybuchli od smiechu, harpyje.
  Juliana navrhla:
  - Nájdime živú vodu a staňme sa skutočne nesmrteľnými! Bude to veľmi cool!
  Dievčatá sa uškrnuli a žmurkli na seba.
  Victoria potom navrhla, odhalila zuby a všimla si:
  - Áno, bolo by pekné nájsť spôsob, ako nestarnúť. Aké by to bolo dobré a krásne!
  Dievča si predstavovalo svet s niekoľkými kráskami a mladými mužmi. Možno ešte lepšie bez fúzov, aby boli tváričky krajšie a roztomilejšie.
  Veronika s povzdychom odpovedala:
  - Áno, toto je tá najúžasnejšia vec, aká môže na svete byť! Chceme večnú mladosť a svetlo.
  A dievča sa zasmialo a odhalilo perleťové zuby.
  Victoria vyskočila a navrhla:
  Naozaj skončime so starobou! Toto je všeobecne neprijateľné! Ľudské telá by nemali starnúť!
  Veronica s úsmevom a skákaním spievala:
  - Pán plukovník, než zostarnúť! Nie je lepšie zomrieť za Rusko! Kvôli odvahe a cti - nežartujem! Odpovedal - že som červený? Nechcem!
  Dievčatá sa rozosmiali ešte hlasnejšie. Je to veľmi krásne.
  Juliana so smiechom navrhla:
  - A poďme omladiť všetky staré ženy! Aby všetko svietilo ako slnko!
  Victoria súhlasila a vyskočila vyššie:
  - Za vlasť a Mikuláša Veľkého!
  Anna, táto ryšavá bojovníčka, prehovorila:
  - Ale napriek tomu mníšky napriek modlitbám nemladnú. Hoci majú svätého ducha. Takže začnete premýšľať, kde je Božia spravodlivosť?
  Victoria sa zhlboka nadýchla a odpovedala:
  - Na celej zemi stojí ston... Kde si majiteľ, kde?
  Veronica spievala zúrivo:
  Je veľa skvelých ľudí
  Koho činy žijú stáročia ....
  Existuje veľa vtákov s jasnou tvárou,
  Čomu sa hovorí nesmrteľní!
  
  A hrdinovia v eposoch,
  Okamžite porazili hordu ...
  Rusko zrodí veľkú moc,
  Basurman v boji sa roztrhne!
  
  Ale jeden dvojhlavý orol,
  Cár vládne, slávny Nikolaj...
  Žiari pod nebom,
  Modlite sa za neho, choďte do toho!
  
  Cisár celého Ruska
  Čo pozdvihlo druh krajiny...
  Skutočné poslanie
  Za pokrok a antiku!
  
  Porazil Japoncov v bitkách
  Nemci boli okamžite porazení ...
  Hlas dievčat je zvučný,
  Nikolay, náš Pane!
  
  A náš kráľ sa v boji nepoddá,
  Pri stavbe veľkého obra...
  Tvrdo poráža protivníkov,
  A ukázalo sa, že ide o zúrivé vyrovnanie!
  Krásnu pieseň zachytili dievčatá svorne. Sú to takí úžasní speváci s plným telom. Majú takú krásnu pesničku.
  Áno, úžasné dievčatá.
  Tak napísala žiarivá Natasha, najveľkolepejšia z dievčat.
  Tu je nútená zastaviť a strieľať na nacistické lietadlo. Hádže granát bosou nohou. Zostrelí stormtroopera a zvolá:
  - Víťazstvo!
  Zoya tiež strieľa a strieľa mimoriadne presne. Zostrelí fašistické lietadlo a zareve:
  -Za komunizmu, krajina Sovietov!
  A jej nahá, okrúhla päta vyhodí výbušný balík.
  Vedie oheň a Augustín. Je to krásne, svalnaté a opálené dievča. A jej medenočervené vlasy vlajú vo vetre ako proletárska zástava.
  A s holými prstami, ako keby ste hádzali granát so smrtiacou silou, mimoriadne ničivou silou.
  A rev:
  - Za vlasť a slobodu až do konca!
  Svetlana tiež bojuje s divokým swoopom. A holými prstami na nohách hádže granáty kolosálnej, vražednej sily. A trhá protivníkov na roztrhané kusy.
  A kričí:
  - Za veľký komunizmus!
  A ako jazyk ukáže. A s holým, okrúhlym, ružovým podpätkom sa dievča poddá výbušnému balíku.
  Priznajme si to, tieto dievčatá sú veľmi bojovné.
  Trieda bojovníka - super!
  1. september 1947 v Tretej ríši oslávil osem rokov od začiatku 2. svetovej vojny.
  Hitler a jeho zverinec oslávili túto udalosť spolu s hodovaním, tancom a zápasmi gladiátorov.
  Fuhrer sedel na luxusnom kresle a pozoroval dievčatá tancujúce.
  Najprv vyšli v šatách a topánkach, potom sa začali vyzliekať.
  Dievčatá sa vyzuli a vyzuli. A postupne zostala len v nohavičkách a bosých tanečných tancoch.
  Vyzerali tiež veľmi pekne.
  Fuhrer zavrčal ako divá sviňa a otočil sa na stoličke. Ale stále sú to len kvety.
  Tu dievčatá tancovali a začali sa gladiátorské zápasy.
  Nacisti opäť začali jesť a uzatvárať stávky.
  Fuhrerov stôl bol luxusný a boli na ňom bohaté jedlá s rôznymi chutnými vecami.
  Hitler jedol ovocie s potešením.
  Jeho nálada bola mierne bojovná a nie príliš veselá. Vojna sa vliekla a v posledných mesiacoch dokonca zosilnel odpor Červenej armády.
  Rusi mali nový tank T-54, ktorý bol lepšie vyzbrojený a chránený a dokázal vzdorovať nacistom. A objavil sa impozantný IS-7. Samozrejme, posledná nádrž je veľmi drahá a náročná na výrobu a v zásade sa nedá sériovo vyrábať.
  Ale jeho delo je schopné preniknúť do nemeckých tankov. Navyše, aj keď najnovší stroj IS-7 neprerazí a projektil sa odrazí, je celkom schopný ho zneškodniť.
  Takže ZSSR už má určitú moc.
  Ale prvá dvojica vbehne do arény. Deti začnú boj. Z jednej strany vyskočili dvaja asi desať alebo jedenásťroční chlapci s trojzubcami a sieťkou. Boli v rovnakých červených plavkách.
  Bežali, blýskajúc holými opätkami. Uklonili sa Fuhrerovi a ohli svoje pohyblivé chrbty.
  Tenké, svalnaté telá stále opálených malých chlapcov, ktorých nemožno nazvať ani tínedžermi.
  Hitler si predstavoval, že ich bičujú, alebo že ich malé okrúhle päty spáli rozžeravené páčidlo - to by bolo super.
  A tu vybehli ďalší dvaja chlapci s mečmi a štítmi. Tiež nahí a bosí v modrých plavkách. Ich výzbroj je ale asymetrická.
  Členovia zvernice sa začali stávkovať.
  Chlapci sú približne rovnakej výšky a veku. Vybrané, aby boli zaujímavé. Obe strany budú bojovať na život a na smrť. Ak aj omilostia, potom ich budú mučiť v pivnici s povinným vypálením päty.
  Tu sú stávky. Hitler trvá na utajení sadzieb. V opačnom prípade sa prostredie neodváži postaviť proti Fuhrerovi.
  A tak sa aspoň o boji nebude rokovať.
  A nech bojujú obe strany.
  Chlapci sa na seba vrhli a poďme sa oháňať mečmi a trojzubcami. Bolo vidno, že neboli veľmi dobre vyškolení, ale mali nápad. Jednu zaplietli sieťkou a poďme pichnúť trojzubcom. Potom však chlapec dostal na rameno meč. A tam bol škrabanec.
  Deti sa naďalej bodali a rezali. Krv sa okamžite rozliala. A bosé nohy chlapcov zanechali šarlátové, pôvabné stopy.
  Führerovi sa páčilo, keď sa chlapci navzájom zabíjali. A keď bez zľutovania krájajú a strúhajú.
  Tu už boli chlapci v ranách a jeden z nich skončil. A vrhli sa s mečmi k druhému. Dobili aj jeho a prinútili ho upokojiť sa. Nemusel som ani prosiť o milosť.
  Zabitým chlapcom boli spálené päty a boli zavesené hákmi. A odtiahol ku krokodílom.
  Dvaja preživší v modrých nohavičkách zareagovali a hojivý blok. Aj ich prepichli trojzubce.
  Hitler nebol týmto bojom veľmi nadšený a poznamenal:
  - Áno, niečo nie je také dojemné! Kedy si vezmeme Stalingrad?
  Mainstein odpovedal s úsmevom:
  - Útok sa už začal a naše jednotky sú tentokrát oveľa lepšie pripravené!
  Fuhrer súhlasne prikývol.
  - Verím! Odviedli sme skvelú prácu!
  Guderian poznamenal:
  - Doteraz sa v ZSSR T-54 vyrába v mizivých množstvách a ako tanky máme obrovskú výhodu!
  Hitler súhlasil:
  - Áno máme! Ale môžeme to stratiť!
  Guderian sebavedomo vyhlásil:
  - Pyramídový tank je dokonalosť sama, Rusi ho už lepšie nevyrobia!
  Fuhrer zatlieskal rukami:
  - Mali by sme sledovať boj!
  Tentokrát do arény vstúpilo krásne dievča s blond vlasmi. Mala na sebe šnúrkové bikiny. A samozrejme naboso a veľmi sexi.
  Hitler poznamenal:
  - Veľký bojovník!
  A súper bol hodný aj v tomto prípade medveďa hnedého. Dosť veľké a nebezpečné.
  Dievča bolo vyzbrojené mečom a dýkou. A vysoký, svalnatý, už dosť skúsený bojovník.
  Vykrútila si bosú nohu a zaškrípala:
  
  Pozdravujú vás tí, ktorí sa chystajú zomrieť!
  Hitler kričal:
  - Nie! Chcem, aby si žil!
  Krásne dievča prikývlo.
  - Sa bude snažiť!
  Fuhrer uzavrel stávku a zavrčal:
  - Stavte aj na medveďa, inak nič nevyhráme!
  Stávky prebiehali stlačením tlačidiel. Hitler si dal dúšok pomarančového džúsu, v ktorom plávala zmrzlina.
  Bitka sa začala... Medveď bol hladný a nahnevaný a zúrivo zaútočil. Dievča ho odstránilo mečom a posunulo sa nabok. Medveď zareval revom, ako by sa ponáhľal. A bojovník sa opäť posunul.
  V skutočnosti je rýchla. Reky mečom do tváre. Ale beštia sa otočí a prichytí gladiátorku pazúrmi na bruchu. Na tlači boli krvavé škrabance.
  Führer s potešením poznamenal:
  - Dobrá bitka.
  A spýtal sa Speera:
  - Môžete zvýšiť produkciu diskiet?
  Minister zbrojenia a munície sebavedomo odpovedal:
  - Samozrejme, že môžeme! Aj keď je tu technológia dosť zložitá. Tieto stroje však prakticky neutrpia straty, s výnimkou havárií. A ich počet v radoch rastie.
  Dievčatko medzitým sekalo medveďa. Zvracal krv. A minul dýku v oku. A to už bolo smrteľné. Poškriabajúc dievča v agónii, zviera stíchlo.
  Odhodila to a vstala. Položila svoju holú nohu na medveďa a zarevala:
  -Víťazstvo!
  Z pazúrov šelmy jej praskla podprsenka a vpredu má odhalené a poškrabané prsia. A trochu narežte chrbát. Ale nie je to nič vážne. Dievčatko však krváca. A od medveďa a vôbec mláky.
  Hitler jej dal pusu a poznamenal:
  - Si milý!
  Potom veľký diktátor nariadil:
  - Odmeňte ju železným krížom v striebre a pošlite ju na tri dni do letoviska!
  Potom dievča odchádzalo veľmi spokojné.
  Bojovníci opäť bojovali. Tentoraz nastúpili dvaja asi dvanásťroční chlapci proti dievčaťu s dvoma šabľami. Chlapci mali krátke meče a štíty.
  Bitka bola v rovnakých plavkách, vrátane dievčaťa. Zápas sľuboval, že bude zaujímavý.
  Dievča sa dobre pohybovalo, ale chlapci sú dobre trénovaní. A boj bol konkurencieschopný.
  Fuhrer sa spýtal Guderiana:
  - Je tank IS-7 dobrý?
  Veliteľ a stratég úprimne odpovedali:
  - Nie je to zlé auto! Do čela to neberie ani 128-milimetrový kanón. Dokáže ním preniknúť len najnovšia a stále vzácna vysokotlaková zbraň. A potom potrebujete veľký kaliber a uránové jadro.
  Fuhrer sa zasmial a poznamenal:
  - Stalingrad sa už nesmie opakovať!
  . KAPITOLA #14
  2. septembra 1947 sa o mesto na Volge rozpútali kruté boje. Obrannú pozíciu v ruinách na Volodarskej ulici zaujal ženský prápor ostreľovačov pod velením kapitánky Natašky Kaktusovej. Za ruinami sa schovávali dievčatá so samopalmi a puškami, zviazané zväzkami granátov.
  Samotná Natasha je v bodkovanej tunike na nahom tele, v krátkych nohaviciach a bosá. Krásne a krivé dievča, s výraznými bokmi, tenkým pásom, nakrátko ostrihaným pod poldecákom. Tvár je veľmi výrazná, s mužnou bradou, modrými očami široko od seba. Svetlohnedé vlasy zošediveli prachom, vysoká hruď, tvrdý pohľad. Kapitánka Natasha bojuje už viac ako päť rokov a aj napriek svojej mladosti toho videla naozaj veľa. Dievčenské nohy sú pokryté reznými ranami a modrinami. Dievča je šikovnejšie na pohyb naboso ako hrubé a nemotorné čižmy.
  Holá podrážka cíti najmenšie vibrácie pôdy, upozorňuje na blízkosť míny a samotná matka zem dodáva odolnosť. Na jednej strane dievčine stvrdli nohy, nebáli sa rozpáleného kovu, ani ostrých sutín ruín, no na druhej strane nestratili citlivosť a pružnosť, upozorňujúce cez hukot na pohyb. tankov.
  Sladká Natashka drží granát s priviazaným výbušným balíčkom. Je potrebné sa plaziť k impozantnému nemeckému tanku "Lev", ktorý zalieva ulice guľometmi.
  Mirabela sa plazí vedľa nej. Také bosé, takže všetky dievčatá z práporu boli z čižiem, napodobňujúce svojho veliteľa. Jej zaprášené podrážky sa ostria, keď sa dievča plazí po štyroch. Mirabeline žlté vlasy sú strapaté a dlhé... Trochu kučeravé. Samotné dievča je štíhle, chudé, malého vzrastu. Dokonca si ju možno pomýliť s dievčaťom, s úzkymi ramenami a zdanlivo veľkou hlavou.
  Mirabela však už zažila veľa. Podarilo sa jej navštíviť fašistické zajatie, ktoré prežila kruté mučenie, aj bane, odkiaľ sa jej nejakým nepochopiteľným zázrakom podarilo ujsť. No pri pohľade na jej detskú nežnú tvár sa nikdy nedá povedať, že by ju bili gumenými palicami po pätách, telom jej prechádzal prúd.
  Mirabela strieľa... Vojak Tretej ríše, v tomto prípade Arab, padne mŕtvy a jeho papuľa zdvíha piesok a sutiny.
  Natashka vsunie pod hromadu odpadkov hromadu granátov. Teraz sa sem priplazí deväťdesiattonový "Lev" a vyhodí to do vzduchu. Modré oči dievčaťa sa na jej tvári lesknú ako zafíry, spálené od spálenia a prachu.
  Skúsenosti naznačujú, že dobre chránený tank teraz zmení polohu. "Lev" má 100 mm bočné pancierovanie a dokonca aj pod uhlom. Tridsaťštyri ním nepreniknú, šancu majú len ťažké IS, prípadne SU-100, či T-54. Ale cieľom sú húsenice. Hlavnou vecou je zbaviť auto mobility ...
  Svetlana vystrelí dávku zo samopalu... Padá vojak, nikto nevie akej národnosti. Nemci, ktorí dobyli väčšinu východnej pologule, si vážia árijskú krv a vrhajú do boja koloniálne jednotky: Arabov, Afričanov, Indov, rôznych Ázijcov a Európanov. Zvýšil sa aj počet Poliakov - ktorí sú z kolísky zvyknutí nenávidieť boľševické Rusko. Bojujú tu ukrajinskí nacionalisti, donskí kozáci, Čečenci a celý Kaukazský kaganát. Hitler vychoval celú internacionálu.
  Veľa nepriateľov...
  Svetlana šikovne uhýba paľbe zo samopalu. Guľka sa takmer rozštiepila, sčernela od prachu, okrúhla, dievčenská päta. Krásna kapitánka dokonca pocítila šteklenie, ako blízko preletel darček veľkého kalibru. Dievča sa prekrížilo a zašepkalo:
  Ani guľka nás nezastaví!
  Mirabela strieľa späť... Ďalšie dievča Angelica - veľmi ryšavá, nadpriemerne vysoká a svalnatá, napriek úbohému prídelu. Tiež veľmi pekné dievča s luxusnými bokmi, vyhrnutým pásom, nie ženskými širokými ramenami a vysokými prsiami.
  Angelica bojuje len v šortkách, tunika je roztrhaná na kusy a rozpadá sa na prach a po Volge nedodávajú nové uniformy. Nedajbože preniesť viac munície a kvapku jedla pre vyčerpané sovietske jednotky.
  Angelica je teda takmer nahá, nohy má doškriabané, najmä kolená. Kus šrapnelu zasiahol chodidlo pravej nohy a bolí to, ťažko sa chodí.
  Ryšavá, zaprášená, takmer nahá Angelica vykrúca svoju peknú, no zároveň tvrdú tvár. Strieľajúce dievča hovorí:
  - Pán, Moskva a Stalin sú nad nami!
  A odreže útočiacich nacistov, sama sa sotva stihne vrátiť späť.
  Ruiny a úzke uličky sťažujú otáčanie impozantných nemeckých tankov. Tu je takmer dvesto ton "myší" a vôbec nemôžu prejsť ...
  Ako Svetlana očakávala, "Lev" sa trochu povozil a zahrabal sa do kopy odpadu. Došlo k výbuchu. Húsenica praskla, odletelo pár poškodených valčekov.
  Zranený tank sa zastavil a z hlavne mu vyletel náboj...
  Niekde v diaľke zaburácalo a zanechávalo ruiny. Blondínka Svetlana zasyčala ako had:
  - To je môj výpočet! Otvorený účet...
  Dievča-kapitán je opäť nútený odplaziť sa. Nemci a ich satelity nedokážu využiť svoju technickú prevahu v troskách. Vinou tvrdohlavého Hitlera uviazli hordy Tretej ríše v pozičných bojoch v pomerne veľkom a dobre opevnenom meste.
  Mirabela hodí granát. Nútiť ich robiť kotrmelce na zostrelených Nemcoch či Araboch, prevracať sa. Jeden z nacistických militantov si odtrhne ruku a zavesí na ňu anglické hodinky s kompasom.
  Mirabela hovorí s úsmevom:
  - Čo ti ukazuje kompas - cesta do pekla!
  A krásna dievčina si zo zaprášenej päty striasa kúsok prilepenej keramiky.
  Angelica sa tiež opráši, s pevnými, plnými prsiami. Bradavky sú takmer čierne od nečistôt a svrbia. A skúste sa umyť. Opäť sa musíte zahrabať, keď čmárajú nemecké samopaly. A plaziť sa plastovým spôsobom.
  Prápor dievčat drží svoje pozície, hoci dochádza k ostreľovaniu. A trhajú ťažké granáty a z neba padajú bomby ... Ale odvahu sovietskych hrdiniek nič nezlomí.
  Tu Svetlana vidí, ako sa Panter plazí. No tento tank už nie je taký strašidelný.
  Môžete ho zapichnúť do boku. Dievča kýchlo, vypľulo prach, ktorý jej liezol do elegantných úst. Vzala do ruky granát, zaťažený výbušným balíčkom. Musíte sa nepozorovane priplížiť. Ale okolo je toľko dymu.
  Angelica sa začala plaziť a oprela sa o odtok holými prstami a lakťami. Bola ako mačka sledujúca myš. Dievča si pamätalo vojnu z toho hrozného leta štyridsiateho prvého roku, keď Wehrmacht zradne napadol územia ZSSR. Nebolo ani to dievča, skoro to dievča? Najprv áno, ale potom si zvyknete. A neustále výbuchy nábojov už vnímate ako obyčajný hluk.
  A teraz to vybuchlo veľmi blízko. Dievča sa plesklo po bruchu. Úlomky sa rútia zhora ako kŕdeľ divých včiel. Angelica šepká s popraskanými perami:
  - V mene spravodlivosti, Pane!
  Dievča zrýchli plazenie a hodí granát s pripojenou výbušninou. Súčasnosť letí v oblúku. Je počuť výbuch, tenšie bočné pancierovanie Panthera sa hodí. Nemecký tank začne horieť, bojová súprava exploduje.
  Svetlana s úsmevom zašepká:
  Ďakujem ti Pane Ježišu! Verím len v teba! Modlím sa k tebe sám!
  Zlomí pantera. Odtrhnutý dlhý kmeň je pochovaný v troskách. Predný pancier, oddelený od bočného panciera, pripomína lopatku.
  Svetlana, ktorej oči na tvári hnedej od prachu a spálenia slnkom žiaria chrpami, hovorí:
  - Čím viac dubov má nepriateľ, tým silnejšia je naša obrana!
  Angelica je veľmi sexi, v čiernych nohavičkách a nahom, zaprášenom, silnom tele. Dievča je veľmi šikovné. Dokáže hádzať črepy skla holými prstami na nohách.
  Teraz ladnou, prachom pokrytou nohou hodila ostrý predmet. A zaseknutý, priamo v hrdle fašistu. Krásna Angelica bľabotala:
  - A ja som sexsymbol a symbol smrti!
  Dievča, po ktorom sa znova plazila a strieľala. Viedol oheň a Svetlana.
  Kapitánka krásy Natasha, ktorá porazila fašistu, zaštebotala:
  - Život je reťaz a maličkosti v ňom sú články...
  Mirabela vystrelila, rozrezala Fritzovi hlavu a dodala:
  - Odkazu nemožno nepripisovať dôležitosť!
  Svetlana, opäť presne strieľajúca, zakričala:
  - Ale nemôžete ísť v cykloch na maličkosti ...
  Mirabela vystrelila presne a dodala:
  V opačnom prípade vás reťaz ovinie!
  Ďalšia dievčina Olimpiada, tiež veľmi krásna, spolu s priekopníčkou Seryozhkou pripravila mínu na drôte. Tí dvaja ju tlačili... Zákerný booger vliezol do húsenice "Tigra"-2. A ako toto nemecké auto s dlhou hlavňou vybuchne.
  Blonďavý chlapec Sergej zvolal:
  - Rusko naše, ty máš vedro!
  A ledva stihol odskočiť, blýskajúci sa, s čiernymi, rozbitými podpätkami, z padajúcej strechy.
  Olympias pohladila chlapca po krku a povedala:
  - Si veľmi múdry!
  Priekopník sa dostal na front a pripojil sa k ženskému práporu. Chlapec je tiež veľmi kreatívny. Vyrábal napríklad lietadlá na zostrelenie fašistických útočných lietadiel. Keď sa Focke-Wulfovia alebo TA-152 zdvihnú, ozve sa neskutočne ohlušujúci rev.
  Nemci štrajkujú za sprievodu Wagnerovej symfónie. Taká majestátna melódia.
  Olympias nahnevane hovorí:
  - Stále sa nás snažia vystrašiť!
  Pioniersky chlapec spieval s pátosom:
  - Ruský bojovník sa nebojí smrti,
  Smrť nás nevezme pod hviezdnu oblohu!
  Lebo sväté Rusko bude tvrdo bojovať,
  Nabil som mocný guľomet!
  Olympias, vysoká, svalnatá dievčina, so širokými bokmi a ramenami, je typická sedliacka žena. Šaty boli počas bojov roztrhané na handry, silné nohy sú holé, vlasy sú spletené do dvoch vrkočov a silne zaprášené.
  Seryozhka má iba jedenásť rokov, je vychudnutý podvýživou, poškriabaný a špinavý chlapec, len v šortkách. Prirodzene biele vlasy chlapca zošediveli a cez tenkú, opálenú a špinavú pokožku presvitali rebrá. Strašne zrazené nohy a popáleniny, modriny, s pľuzgiermi. Je pravda, že osud zachránil dieťa pred vážnymi zraneniami.
  Na jeho pozadí sa zdá olympiáda veľká a tučná, hoci dievča nie je vôbec tučné, ale so silným, trénovaným mäsom na kostiach. Navyše sa zdá, že hlad vôbec neovplyvnil jej štíhlu a veľkú postavu.
  Dievča strieľa z ťažkej protitankovej pušky. Nemecké autá sa nedajú preraziť v čele, no v koľajach je šanca.
  A statný "lev", ktorý dostal do podvozku vážnu výbušninu, začal vyfukovať dym ako silný fajčiar.
  Seryozhka spieval so zlomyseľnosťou:
  - Smradľavý Fritz si bez rozmýšľania zapálil cigaretu pri vchode! Samozrejme, dostal sa do veľkých problémov!
  Olympias, mihajúca sa svalnatými, opálenými lýtkami, odbíjala stepovanie holými, krásnymi nohami. Dievča spievalo:
  - Sväté ruské tváre blikajú z ikony ... Bože chráň, aby ste namočili aspoň tisíc Fritz! A ak niekto buzeruje viac ako fašisti, nikto vás za to, verte, neodsúdi!
  Potom nabila protitankovú pušku a znova vystrelila. Nemecký transportér opäť vyfúkol dym.
  Dievčenský prápor spôsobil Fritzovi značné škody. Utrpel však aj straty. Tu bolo jedno dievča roztrhané napoly a jej tvár bola napriek prachu taká bledá.
  Väčšinu Stalingradu už nacisti dobyli, no to, čo z mesta zostalo, sa nechce vzdať a vzdať sa.
  Svetlana sa medzitým pokúša preraziť cez "Tigra". Silné nemecké auto dostalo do boku granát, ale nepodľahlo. Otočí sa, aby vystrelil z dela. Dievča sa musí zahrabať do zeme a sutín, aby ho nerozdrvila tlaková vlna, ktorú uvoľní súčasnosť.
  Svetlana ticho zašepká:
  - Mami, oci, prepáč!
  Mirabela hodila na Tigra granát, ktorý jej vybuchol na čelo. Dievča zasyčalo:
  - O tom, že svetelné vyučovanie v zime na jar... Bez výnimky opakujem, že Hitler je morový bastard!
  Angelica, ktorá prelomila pohľad nacistov a oblievala ich vodou, napätá:
  - V rakve som teraz videl Führera! A chudáka kopla rovno do oka!
  Ryšavá dievčina skutočne hodila granát na tank holými prstami. Zasiahol hlaveň... Nasledoval výbuch a papuľa "Tigra" bola rozbitá.
  Zbabelý Nemec to zobral a cúvol.
  Svetlana si odfrkla cez nosné dierky:
  - Naši, tvoji sa nepodvolia!
  Mirabela sťala guľkou hitlerovského žoldniera a spievala:
  - A ten darebák nežartuje! Ruky-nohy, skrúca ruské povrazy! Zuby zatína do samého srdca... Vlastu pije až do dna!
  Svetlana sa zachichotala a zaštekala:
  - Fuhrer divoko kričí, roztrhne sa!
  Mirabela vystrelila a dodala:
  - No, smrť obláčiky, škerí sa!
  Objavil sa ešte nebezpečnejší "Shtumrtiger". Ničí celé budovy a bunkre. Navyše sa nepribližuje k pozíciám sovietskych vojsk. Auto držia pod krytom nemeckí guľometníci.
  Svetlana vidí, že priblížiť sa k pozíciám Fritza je nereálne. Ale na oblohe Focke-Wulfs. Jeden z týchto strojov letí bližšie k sovietskym pozíciám. Dievčatá na ňu spustili paľbu.
  Angelica hodí granát a zúrivo hovorí:
  - V hlbokej smrti - niet odpustenia!
  Potom dievča odbočí zo samopalu. Rýchlo sa vráti späť. Relatívne nový nemecký tank "Panther" -2 s malou vežou a nižšou siluetou rýchlo vyrazí hore.
  Niekoľko dievčat hádže na nemecké auto granáty. Keď dostala darčeky, zamrzne a nemôže sa otočiť.
  Angelica zapískala a zasyčala:
  - Toto je nový útok! Roztrhneme jej ústa!
  Panther-2 zavrčal a vystrelil zo svojej silnejšej zbrane.
  Ohnivý stĺp rozdelil vzduch a okamžite zohrial a elektrolyzoval atmosféru.
  Angelica sa zachichotala, mušle preleteli okolo polonahého dievčaťa. Nehanebná ryšavka potriasla bokmi a povedala:
  - A Newton porazil nepriateľov, zhodil jarmo z trónu! Fritz nariadil svoj Newtonov zákon!
  Stalingrad bol celý pohltený požiarmi, keď sa zdalo, že ohnivé jazyky olizujú oblohu a praskajú fialové, oranžové a šarlátové iskry! A každá iskra je ako duch unikajúci z pekelného hradu.
  Svetlana, ktorá zrazila nemeckého bojovníka, zažiarila modrými očami a spievala:
  - Čo kňučíš zlá stará žena? Ver mi, len psychiatrická liečebňa za tebou plače!
  Mirabela spievala v speve a strieľala do nacistov:
  - Aké dobré je ľahnúť si do trávy a udrieť Fritza po hlave! Pripravte pre Fuhrera obklad a pošlite guľky zo samopalu!
  Dievča sa divoko zachichotalo a prevrátilo sa z brucha na chrbát. Vyrobil som bicykel s nohami. Vyletel granát. Lietajúci Focke-Wulf, ktorý dostal šrapnel pod brucho, sa rýchlo vzniesol vyššie. Je vidieť, že ho zranili ostré úlomky. Fašistické stvorenie začalo horieť a začalo strácať kusy zlomených krídel.
  Svetlana, keď videla, ako Fokke stráca výšku, zakričala:
  - To je semafor! Na palube visí sekera!
  Nemecké lietadlo explodovalo a rozmetalo trosky do všetkých vzdialených kútov oblohy. A kam sa podelo fašistické eso. Urobil som poslednú odbočku. Kat ľahol popolom, nie pilot!
  Mirabela kýchla, rozprášila prach a povedala:
  - Byť či nebyť? To nie je otázka!
  Angelica opäť hodila kus skla nohou, až tak, že udrela do oka a vyšla na Fritza zozadu:
  - Som tanková armáda! A musíte sa liečiť!
  Nemci a ich satelity sa snažili postúpiť a hádzali pred seba granáty. Takáto taktika proti dievčatám nevyšla. Tu Seryozhka nasadil katapult a ako zasiahne nepriateľa v reakcii.
  Priekopnícky chlapec zareval:
  - Santa Claus trhá Hitlerovi ústa!
  Náboj katapultu, ktorý prenikol do davu nacistov, ich rozptýlil a zároveň sa prevrátil vo vzduchu. Fritz spadol a rozbil sa na troskách stien.
  Tank "Tiger" -2, ktorý stratil rovnováhu, sa zrazil s "levom". Ach, Leva, kde je tvoje impozantné meno?
  Svetlana sa usmiala a odpovedala:
  - Výborne, Seryozhka!
  Chlapec agresívne zavrčal.
  - Pioneer je vždy pripravený!
  Dievča v reakcii potriaslo bosou nohou.
  Dievča-kapitán opäť začal pribíjať. A Olympias pošteklil Serjožkovu úzku nohu, aké ťažké to má! Niet divu, že sa chlapec nebojí prebehnúť cez oheň.
  Mirabela v speve povedala:
  -Mladosť je dobrá - staroba je zlá!
  Angelica, táto veselá ryšavka, súhlasila:
  Nie je nič horšie ako staroba! Toto je skutočne najnechutnejší stav zo všetkých možných!
  A dievča urobilo skok prevratom. Na chvíľu si predstavila hnusné babky. Nie, neporovnávajte, stará žena s dievčaťom. A aká krása, v štíhlych telách.
  Angelica to vzala a zaspievala:
  - Tok po roku, roky v karavane,
  Stará žena drhne hennu v mažiari...
  A čo moja štíhla postava,
  Nechápem, ako zmizla mládež!
  Svetlana zablikala očami, zrazila Nemca úderom do slabín a poznamenala:
  - Nie! Vo vojne je však také čaro - zostať navždy mladý! Vždy opitý!
  Olympias nasadil do katapultu novú nálož. To je niečo ako dobrá malta. Dievča zasyčalo:
  - Neprejdi, ale prejdi!
  Serjožka potriasol tenkým, ale šikovným chodidlom a zaštekal:
  - Fritz tvár!
  A granát spolu s výbušným balíčkom vletel v plnom prúde do pozícií nacistov.
  Áno, Stalingrad im nebol daný. Prepadnutie trvá už tretí mesiac od konca júna, no mesto nestihlo všetko zobrať. Na iných úsekoch frontu dosiahli nacisti úspech, ale nie na tomto.
  Svetlana vystrelila z pištole a zavrčala:
  - Všetko je nemožné, náhodou je to možné... Netreba veľmi komplikovať vesmír!
  A narazil do benzínovej nádrže motocykla. Stroj vybuchol a zadymenú krajinu ožiarili ohnivé víry. A Nemca roztrhala ohnivá laba.
  Kapitán dievčaťa zakričal:
  - Milujem zabíjať zlo! A toto je najvyššie dobro!
  Mirabela praskla Nemcom a zasyčala:
  - Poďme sa hrať na dikobraza!
  Angelica začala strieľať, presnejšie. Niekoľko černochov zostalo ležať na troskách pokrytých kopijou:
  - Zabite nepriateľa! - zašepkalo dievča.
  Mirabela hravo zaspievala:
  - Keď natriem Hitlera rúžom, Mainsteina lakom na vlasy, vtiahnem ťa do zajatia princeznej, verný pes ťa ohryzie!
  Svetlana, strieľala, zasyčala:
  - Poď večer, Adolf, obes sa... Prestaň si klamať hlavu! Poďte večer, lietajte ako gyrfalcon - tvrdo poraziť náckov!
  Mirabela nahnevane povedala a strhla prilbu z hlavy stormtroopera:
  - Môžeme! A budeme!
  Dievčatá z práporu "Lenin" zastavili postup cudzích vojsk. Fritz sa pohol dopredu a doslova vyhadzoval mŕtvoly do priestoru. Nepomohol ani tank "Lev", do ktorého sa vkladali nádeje. Tu je modifikácia stroja so 150 mm kanónom.
  Angelica odhodila kameň prilepený na jej nahej bradavke. Dievča má také krásne a plné prsia. Dievča hádže nohou granát. Noha je silnejšia ako ruka a hod ide ďalej.
  "Lev" dostal medzeru v húsenici a zastavil sa. Výstrel z jeho silných úst. Rachot a kolaps.
  Angelica, pľuvajúca, hovorí:
  - Ruský bojovník nestoná od bolesti!
  A dievča znova strieľa. A robí to mimoriadne dobre. Fašista vykláňajúci sa z veže padá späť.
  Ryšavé, takmer nahé dievča hovorí:
  -Márne nepriateľ verí, že sa mu podarilo rozbiť Rusov! Kto sa odváži, útočí v boji, nepriateľov surovo porazíme!
  A Angelica valcuje svaly tlače, ktoré má veľmi reliéfne.
  Ach, aké sú dievčatá krásne! Nechcem, aby niekto z nich zomrel.
  Stalenida bežala... Veľmi krásne dievča s nadýchanými bielymi vlasmi. Akosi sa jej podarí natrieť ich nejakým elixírom, aby sa nezašpinili.
  Dievča je veľmi krásne, s postavou Venuše, len viac tónované a reliéfne. Oblečenie na nej, len podprsenka a nohavičky. Všetko ostatné je už roztrhané. Ale aké pôvabné sú nohy! Toto nie je dievča, ale pečať dokonalosti, koruna krásy.
  Pohybuje sa zvláštnym spôsobom ako veverička. Bosé nohy, blikanie a päty zostávajú prekvapivo čisté. Stalenida strieľa a fašista dostane vred na hrudi.
  Dievča hovorí:
  - Vernosť vlasti je najvyššie slovo!
  Angelica so smiechom poznamenala:
  - Vyzleč si podprsenku a zostaň ako ja v šortkách!
  Steelenida negatívne pokrútila hlavou.
  - Toto nie je vhodné!
  Angelica potriasla bokmi, trefne vystrelila a zaspievala:
  - Niečo, čo je členom Komsomolu, sa stalo nezvyčajným! Takto chodiť s odhalenou hruďou je veľmi neslušné!
  Steelenida sa zachichotala a poznamenala:
  - Prečo prinášať radosť Fritzovi, pozrite sa na našu krásu!
  Angelica rozhodne odpovedala:
  - Naša krása je smrteľná!
  Oceľové dievča sa zachichotalo a vystrelilo na TA-200. Nacistické auto začalo horieť. A krásna blondínka vykríkla:
  - Smrť zlu!
  Angelica sa zachichotala.
  - A život je dobrý!
  Steelenida, keď videla, že Nemec padá, zavrčal:
  - Toto je najvyššia hodnota! Nemyslite si, že nacisti, že ste vyhrali!
  Angelica spieva:
  - Čakanie na víťazstvo! Víťazstvo čaká... Tých, ktorí túžia zlomiť okovy! Čakanie na víťazstvo! Čakanie na víťazstvo! Budeme schopní poraziť nacistov!
  Krásne dievča a jej nahé prsia sa trasú. Dobre s holým trupom v horúčave, ktorú umocňuje oheň.
  Svetlana teraz vyzerala oveľa odhodlanejšie. Strieľala na Fritza zo samopalu a štekala:
  - Dám ťa vykastrovať!
  A skutočne nacisti dostali smrtiace dary a rakvy! A dievča im ukázalo postavu, postavme si holé prsty na nohách. A pískal ako slávik-zbojník. A to cez prsty dolných končatín.
  Dievča kapitán je veľmi múdre. A šumivé. A už vôbec nie kruté. Aj jej je niekedy ľúto nepriateľských vojakov, ktorí môžu mať deti, ktoré budú plakať za svojimi mŕtvymi otcami.
  Svetlana však takéto myšlienky od seba zaháňa, a tak sa vám z nich chce rozplakať. Ale neboli to Rusi, ktorí prišli k Nemcom lúpiť a zabíjať. Nie, to sú Nemci a na ruské priestranstvá vtrhla celá agresívna svorka cudzincov z celého sveta.
  Svetlana sa skrížila a vystrelila na Fritza, ktorý sa potichu snažil priblížiť k pozíciám ruského Fritza... Guľkou vyrazené oko a mozog mu vytiekli.
  Dievča-kapitán sa usmialo a vtipne povedalo:
  - Priamo z očí do očí, z hlavy na hlavu!
  Svetlana presne vystrelila a trafila motorku postranným vozíkom. Auto sa začalo trhať a guľomet odletel a niekoľkokrát sa prevrátil. Potom sa jeho papuľa zaborila do trosiek.
  Dievčina si obtrela holú, zaprášenú podrážku o sutiny. A opäť mierila. Jej veselá, mladá tvár sa uškrnula skôr uškrnula. Dievča spievalo:
  - Nie, povedali sme fašistom, naši nestrpia, aby sa ruský voňavý chlieb volal brod!
  Mirabela urobila veľmi presnú strelu, z ktorej sa Focke-Wulf vznietil a zaštebotal:
  Samozrejme, pre darebákov je voľba jasná,
  Za doláre je pripravený zradiť Rusko ...
  Ale ten ruský muž je taký krásny
  Že je pripravený dať svoj život za vlasť!
  Dievča urobilo salto a ukázalo nacistom figu, rolovalo a guľky sa nedotkli krásy.
  Objavila sa Angelica, táto kráska, takmer nahá a špinavá ako diabol, hodila granát naraz s dvoma nohami. A skontrolovala:
  - Čo mám, je... Fritz v ostrej strane!
  Olympias opravila Angelicu:
  - Ostro, do boku, a nie do ostrej strany!
  Dievča sa zachichotalo, potriaslo svojimi melónovými prsiami a spustilo granát pomocou granátu s výbušným balíčkom. "Tiger" bol zasiahnutý papuľou a toto krivé umelecké dielo sa vyhlo.
  Potom nacistický tvor cúvol. Začala sa plaziť ako korytnačka chytená v ohni.
  Svetlana spievala a veselo žmurkala:
  - A "Tiger" cúva a Nemci sa skrývajú!
  Panenský prápor manévroval pod útokom, leteckými útokmi a ťažkými zbraňami. Tu zasiahli prúdové bombardéry, do neba sa zdvihli rozbité, rozžeravené strmy. A kamene boli v plameňoch. Našťastie žiadne z dievčat nezomrelo, no na druhý svet odišli muži - ktorým to až tak ľúto nie je! A duše lietajú - niektoré do neba a iné do pekla! Kde čerti s vidlami už čakajú na tých, čo neverili v Ježiška.
  Angelica je najsexi z rozzúrených bojovníkov: nuž, môžu nacisti zo svojho "Sturmtigera" skutočne strieľať na pozície sovietskych vojsk a zabíjať červených bojovníkov?
  A dievča schmatlo bosými nohami granát a krútilo sa v kaskádach kotrmelcov. A točiť rýchlejšie a rýchlejšie. A potom zo všetkých síl hodila dar smrti do širokej tlamy Stormtigera. Nahé, opálené nohy krásky zažiarili a granát vletel do širokej papule. A silný stroj sa najprv dusil a potom sa ponáhľal. Dva "kráľovské tigre", ktoré stáli po stranách "Sturmtigera", boli vyhodené hore a rozptýlené rôznymi smermi. Boli z nich odtrhnuté valčeky, spadli dole a lietali ako zlomený náhrdelník kráľovnej.
  Tlaková vlna odhodila Angelicu a dievča letelo hore nohami. A bola prevrátená, rozkolísaná a hodená. Kráska však napriek tomu pristála, ostré sutiny a drvené kamene sa zaryli do jej holých chodidiel. Dievčatko to bolelo a aj cez mozoľnaté chodidlo sa hrot prepichol.
  Ale Angelica našla silu vstať a zakričať:
  - Vy fašisti padnete popolom!
  Svetlanu a ďalšie dievčatá vyhodila výbušná vlna a dokonca ich mierne rozdrvila. Ale žiadna z krásnych bojovníčok nezomrela. Dievčatá sa stretli s hurikánom a dobre mierenou paľbou. Potláčanie vyskočených nacistov a iného agresívneho hmyzu obliehajúceho ZSSR.
  Mirabela spievala s veľkým nadšením:
  - A keď nás trúba Pánova vezme do boja, budeme priatelia s Komsomolcami! A z Jehovovej vôle budem pri nebeskej slávnosti!
  Angelica striasajúc prach zo svojich krvavých chodidiel spievala:
  - Lenin, párty, Komsomol! Posielame Fuhrera do blázinca!
  Dievčatá sa začali ohlušujúco smiať a Seryozhka s poplachom a mrzutosťou povedala:
  - A môj katapult, nie taký presný - ako tie holé a silné nohy Angeliky!
  Olympias hrajúca sa so svalmi na rukách povedala:
  - No nič! Stále premýšľaš. Niečo chladnejšie!
  . KAPITOLA #15
  Vojna sa očividne naťahovala a obe strany chceli tento prekliaty masaker čo najskôr ukončiť. Nacisti boli unavení a sovietske sily boli tiež citeľne vyčerpané.
  Nacisti uviazli v bojoch o Stalingrad. A dosť vyčerpaný. A samozrejme boli unavení.
  A tak tu Stalin ponúkol mier za miernych podmienok.
  Pomyslel si Fuhrer. O ponuke Stalina na prímerie. Napriek tomu do akej miery môžete prelievať krv. Toto je naozaj nepríjemné pre každého. A Japonsko nejako podvádza a neponáhľa sa do útoku. Tiež sa správa zle.
  V každom prípade Hitler poslal 25. októbra 1945 telegram Stalinovi s návrhom zastaviť sa do 8. novembra 1947, práve včas na oslavu dňa Mníchovského puču a v dôsledku tohto skutočného nástupu k moci nacistov, všetky nepriateľské akcie.
  Samozrejme, Stalin, ktorý už zoškrabal posledné zálohy a postavil desaťročných chlapcov a sedemdesiatročných mužov na mušku, takúto ponuku rád prijal.
  Ale boje boli stále v plnom prúde. Nemci sa pokúsili obkľúčiť Ordzhonikidze alebo Groznyj. A sovietske vojny bojovali len zúrivo a veľmi tvrdo.
  Alenka hodila ladnou bosou nohou granát a štebotala:
  - Som veľmi cool dievča!
  Anyuta to vzala a zasyčala, ukázala jazyk a odhalila zuby:
  - Rozbijeme...
  A tiež odpáliť granát holými prstami. A trafil do tlamy nacistického tanku.
  Rozdelila kmeň a vybuchla do smiechu. No dievča. Všetkým dievčatám!
  A tu je ryšavá Alla. Ako odpáliť granát bosou nohou. Ako sa šuká. A rozhádže každého. Tu je dievča! A drví nacistov a hrabe holé nohy.
  - Som ryšavá liška!
  A potom Mária vzala a hodila dar záhuby holými prstami na nohách. Po vyhladil nepriateľov. A nakrájame na kúsky. Také cool dievča so zlatými vlasmi. A tiež veľmi príjemné. Nádherné dievča. A ako bude zákruta. A pozametať fašistov.
  Ukázala jazyk a spievala:
  - Som tank a dievča ... Kúpim si kabát z ovčej kože! A Spartak ide do boja ... Existuje veľmi odolný tank!
  A tu vzala Matryona a holými chodidlami hodila celý jazyk so zrnkami. Má takú silnú tlač. A nohy sú silné. A otočil "Panther" -5.
  Aké auto je tento "Panther" -5. Odľahčená verzia tanku zo série E. Hmotnosť okolo štyridsaťpäť ton. Dobrá ochrana v čele, horšia na boku. Názov je prevzatý od dravej mačky. Kvôli najhoršej ochrane bokov nie najobľúbenejší tank. Nacisti zo všetkého najviac milujú Aghu. Tie zo všetkých uhlov sú chránené. Ale keďže séria AG má malý a veľký počet valcov, existujú určité problémy s pojazdom. A séria E ešte nebola úplne stiahnutá z výroby.
  Vo všeobecnosti sa v Tretej ríši vyrába množstvo rôznych a nie celkom dokonalých technológií.
  Alena zase hodila granát bosou nohou. Dostali nacistov. A kráska zaškrípala:
  - Vyrovnajte si nos!
  Tu Anyuta s holými prstami spúšťa darček, ktorý láme hlavy. A spievaj:
  - Milióny! Budeme spochybňovať fašistické zákony!
  A tu začala tancovať ryšavá Alla. Tiež hodila granát bosou nohou a zakričala:
  - Skrátka - byť červený nie je hriech!
  A nacisti to od nej dostali pod nos. A tu sú dievčatá!
  Maria to vzala aj bosou nohou, keď odpálila granát. A ako to zrazí nacistov.
  Od strachu dokonca stuhli. No to je babička! A jej vlasy sú ako plátkové zlato.
  A tu je Matryona. S holými, svalnatými nohami vrhne celú kopu granátov. A kopať do nacistov. A odfúknite ich ako hnoj vo vetre. Vezmite a spáľte!
  A ako šteká:
  - Ríša slnka!
  Tu sú dievčatá! Všetkým dievčatám, dievčatám-terminátorom!
  Alenka sa smeje a vyplazuje jazyk. A vidí, ako sa žoldnieri snažia zaútočiť. Dievča opäť hodí granát holými prstami a zasyčí:
  - Horúca rana! Som ako vandal!
  A nacisti dostali krvavý čaj!
  A potom Anyuta ako stúpenec. A ako podpáli nacistom fúzy. A zareve a hodením bosou nohou pošle granát:
  - Rozzúrený býk, kôň udrel!
  A znova sa začne rehotať a škeriť. Tu je dievča! Len studnica múdrosti a požehnania!
  Ale potom Alla začne revať. A syčať... A potom posielať dary skazy bosými nohami. Málo sa nikomu nebude zdať. Triviálne ženie všetkých do rakiev!
  A nohy sú také dobré! Vycenené zuby ako levica. Tu je dievča. Kde ešte nebola!
  A hádže granáty so šialeným hnevom. A rozbije ich telá.
  A ryšavka stále vyje:
  - Ja som zver, ja som divá zver!
  A potom, samozrejme, Mária. Zlato jej vlasov môže oslepiť nepriateľov. A aká je dobrá, v mraze takmer nahá. Tu bude hádzať granát holými prstami. A dostanú Fritza, ako by mali.
  A kráska spieva:
  - Bude to trapas!
  Alenka spustila aj bosými nohami, čo ničí. Usporiadaný požiarny tlak.
  Marusya však vzala sud s výbušninami a poslala ho nepriateľovi. Rozptýliť nepriateľa. Rozbil kov a oceľ začala horieť.
  Dievča šteklo:
  - Zbesilý oheň! A let termokvarku!
  Aj keď, čo to znamená, poslednému slovu ona sama nerozumela. A Fritz mlátia...
  Tu prichádza medvedí tank. Stroj je squat, s okrúhlou vežou a oválnym trupom. Tiež tesné usporiadanie a vytŕča 128 mm hlaveň s dĺžkou 100 EL. Jeden z najnovších vývojov. Zbraň s nadmernou silou prebíjania brnenia. "Medveď", to je stíhač tankov a zároveň strieľa na opevnené pozície.
  Alenka po ňom hodí granát. Hodím bosou nohou poškodila kmeň a zasyčala:
  - Namiesto srdca mám oceľ a plameň!
  Potom sa tak smeje.
  A Anyuta bude hádzať darček aj holými prstami. A prasknúť na sude! Kov tiekol rôznymi smermi.
  Áno, "Medveď" bol poškodený a začal cúvať. Aj auto navyše. Ďalší z kontroverzných udalostí Tretej ríše. Je dobré, že aspoň na základe série E.
  Červenovlasá Alla spustila vražedný darček aj holými prstami na nohách. A zakričal:
  - Som ghoul! Vzbudzujem strach!
  Potom dievča s medenočervenými vlasmi vyplazilo jazyk. A opäť spievala. A štebotal:
  - Ryšavka, ryšavka ... budem ako píla ... Udierajte spoza rohu!
  A znova sa smiať...
  Ale Matryona so svojimi silnými nohami spustí ťažkú mínu. Dopravníky sa rozpadajú. Kov je rozdrvený. A tu opäť strieľajú na útočné lietadlá zo zeme.
  Nemecké prúdové stroje tlačia na sovietske pozície. A odpaľujú sa neriadené rakety. A zničiť pozície Červenej armády.
  Alenka mierila protitankovou puškou. A stlačením spúšte holými prstami vyradila útočné lietadlo. Hitlerov sup, zanechávajúc za sebou hustý šíp dymu, sa rútil k zemi. A vzduch doslova horel a iskril.
  Dievča spievalo a dupalo bosými nohami:
  - Čierny pás v karate! Moje sériové číslo je na jazyku!
  Anyuta sa tiež posral. Tentoraz len hádzaním disku s výbušninami holými prstami. Letel a rovno do útočného lietadla. Vzal a rozbil kov.
  Anyuta to vzala a zaštebotala:
  - Letecká akrobacia! Nová posádka!
  A znova ukázala figu a svoju pôvabnú nohu. Tu je dievča! Skutočná siréna!
  Ale aké skvelé!
  Alla dala darček s holým opätkom. A priniesol to na brucho stormtroopera. A štiepaný kov, lámanie ocele. Také dievča...
  S takými ryšavými sa dá zabrať Berlín. Bojovník štebotal:
  - strelil gól! Fašizmus na úteku!
  A ukázal jazyk!
  Dievčatá to radi robia! Totiž vyplaziť jazyk na znak pohŕdania. A potom znova pľuvať.
  A Mária to vzala a bosou nohou spustila disketu. Presnejšie, dizajn je jednoduchý, no motor je rozmerovo miniatúrny. A zasiahli fašistické útočné lietadlo.
  Rozdrvil banditu. A zasmial sa:
  - Indikátor smrti!
  No a Matrena hodila bosými nohami celú kopu granátov. A trafiť nemeckého supa. Rozbil kov a rozdrvil toho prekliateho vtáka. Potom si hrdinské dievča pošúchalo hruď. Napínala silný tlak a zasyčala:
  - Jadrová chyba! Fuhrer v čele!
  A opäť, ako chce!
  Alyonka tiež hodila granát bosou nohou a zaškrípala:
  - Som dokonalý!
  Zablikala zrkadlovými zubami.
  A potom to Anyuta vzala a spustila to bosými nohami, niečo ostré a smrtiace. A vzala to a zachichotala sa:
  - Od úsmevu k gestu!
  A nemeckému autu ostali len rohy a nohy.
  Alah je priamo tam. Vezme to aj holými prstami a spustí nositeľa smrti. A potom vezme a povedie:
  - Cech Spartaka!
  A od nacistov lietajú oceľové úlomky.
  Maria spustila niečo veľmi smrtiace s holým opätkom. A trhanie kovu. Zabili fašistov. Vzal som si to a zaštebotal:
  - Krakatau! Na moju slávu!
  Matryona zasiahne oveľa nebezpečnejšie. Veľké masy výbušnín proti nacistom. Vo všeobecnosti je dievča zdrvujúce a veľké.
  Tu sa napríklad milovala s chlapmi. Len pol hodiny. Vojna a raz. A ešte sa to podarilo okamžite s piatimi. Tu je bohatý muž. Nie príliš, samozrejme, je to morálne. Ale Matrena z toho cítila nárast sily.
  A neberú náboje. A hodíte celú krabicu výbušnín a zasiahnete útočné lietadlo.
  O tom, ako sa nacisti, ich päť bojí. Neprezrádzajte slovami. A môžete povedať, že dievčatá majú päť.
  Alenka bosou nohou hádzala, čo z buriny vytrháva. A nakrájajte na Fritz.
  zasyčal:
  - Vražedné pokušenie! Priamo do očí!
  A hrala sa s reliéfnymi svalmi tlače. Tu je dievča. A jej dlaždice sú také krásne. No presne ako čokoláda.
  Ach, dievčatá už dlho nejedli čokoládu. Ale to je to, čo chcete.
  Anyuta zúrivo vycenila zuby, bosou nohou spustila dar smrti a zavyla:
  - Toto je naša posledná a rozhodujúca bitka!
  A odhalila svoje tesáky. Presnejšie povedané, má také hladké a príjemné zuby. Nehovorte, že sú to tesáky.
  Alla zasyčala a holým opätkom vydala skokanu ničnerobenia:
  - Býčia pásomnica!
  Mária sa zachichotala a zamrmlala:
  - A syn skútra.
  Tak to vzala a holými prstami spustila zápalnicu, ktorá prerušila útočné lietadlo. Toľko zbitých fašistov. No dievča. Všetkým dievčatám, super čarodejnica a dievča!
  Matryona to vzala a zasyčala:
  - Smrť bude vyššia ako život!
  A z jej silných nôh, ako budú lietať granáty. A celé kopy ničenia. Tu je baba! Skutočné dievča-ambal!
  A nechajme mozgy fašistov. A kapitálne!
  Alenka tiež nie je miss. Opäť s bosou nohou vypustila anihilačný satelit. Rozdrvil nepriateľov a zasyčal:
  - Najvyššie znamenie hmoty!
  A rozprášil všetkých. A koláčik ukázala holými prstami. Ach, ako veľmi toto dievča miluje písanie, všetky druhy perál.
  Napríklad taký príbeh AI. V podstate je to skutočné. Franco zdôvodnil, že Británia nie je súperom Nemecka, najmä potom, čo Nemci obsadili Francúzsko, nechal Wehrmacht ísť na Gibraltár. Útok bol rýchly a víťazný. A nacisti začali presúvať jednotky do Afriky. Našťastie sa to dá urobiť na najkratšiu vzdialenosť.
  No na druhej strane museli nacisti zabudnúť na ťaženie proti ZSSR. Fritz v prvej polovici štyridsiateho prvého roku dobyl celý sever Afriky a vstúpil do Iraku. Viac ako štyridsať divízií však presunuli na juh. Kvôli čomu sa plán "Barbarossa" neuskutočnil.
  Nemci však dobyli Blízky východ a začali sa presúvať ďalej cez Britániu. S množstvom otrokov a surovín sa Fuhrer rozhodol uskutočniť letecký útok na Anglicko. Výroba v letectve neustále rastie. Stavalo sa stále viac tovární. Ponorky klesali do mora.
  Afrika bola čoskoro dobytá.
  Nemci tlačili na Britániu. Vyvinuté bombardéry. Objavili sa Yu-188 a Do-317. Po zosilnenom bombardovaní v auguste štyridsiateho druhého roku sa predsa len uskutočnilo obojživelné pristátie. Bolo to úspešné a Británia padla.
  Churchill utiekol do Kanady. Tam ho však čakalo chladné privítanie. A Japonsko prevzalo všetky britské kolónie.
  V štyridsiatom treťom roku Tretia ríša získala: "Tigre", "Pantery", "Levy" a zaútočila na ZSSR. A opäť to dopadlo zle ... Ale nie, stále nezaútočil.
  Rozviedky o atómovej bombe, ktorá sa robí v Spojených štátoch, prinútili Hitlera obrátiť sa na Západ. Medzi mocnosťami Osi a Orliou ríšou vypukla vojna.
  Osud "Pantera" bol nezávideniahodný. Tank sa vo výrobe nestihol poriadne odmotať, nahradil ho ťažší "Panther" -2. Proti Amerike bol použitý nový stroj s výkonnejším motorom, zbraňami a pancierom. A stal sa hlavným tankom. Až kým ho nenahradil E-50.
  Spojené štáty americké sa dostali cez Island, Grónsko a Kanadu na jednej strane. Cez Argentínu a Brazíliu z juhu. A z východu prišlo Japonsko. Vojna sa teda ukázala ako tvrdohlavá, no v štyridsiatom piatom roku bolo po všetkom. Amerika kapitulovala.
  V roku 1946 však vypukla vojna medzi Nemeckom a Japonskom. Nacisti sú určite silnejší. Ale vojna sa vliekla... To je oveľa zaujímavejšie.
  Alenka by to opísala podrobnejšie, ale zatiaľ nie je čas. Čo má dievča robiť?
  Ostáva už len hádzať granáty bosými nohami. Alebo vymyslieť niečo iné.
  Napríklad svet, v ktorom by Skobelev nebol otrávený. To je zaujímavé. Slávny veliteľ viedol vojenskú kampaň na juh Ruska a dosiahol Kushku pod vedením Alexandra Tretieho. Ale ukázal sa v celej svojej kráse počas vojny s Japonskom.
  Na mori ruskí admiráli nekonali celkom úspešne. Ale na súši boli Japonci úplne porazení. Potom prišla Baltická letka. A Rusi konečne začali vyhrávať na mori. Nejako sa vytvorila parita. A dokonca výhodou. Japonsko bolo nútené uzavrieť mier. Uznaný ruský protektorát nad Kóreou. Odstúpila tie Kurilské ostrovy, ktoré predtým patrili Rusku, ale boli vymenené za Sachalin.
  Rusko si ponechalo Port Arthur a opevnilo v Mandžusku. Autorita kráľa sa o niečo zvýšila. Aj keď na mori nebolo všetko v poriadku. Skobelev prežil až do prvej svetovej vojny. Rusi získali niekoľko víťazstiev nad Nemcami. Porazili ich vo východnom Prusku, okamžite dobyli Przemysl. Skobelev sa stal generalissimom. A keď sa dožil osemdesiatky, zomrel v sláve a cti.
  V niektorých smeroch prevyšuje Suvorova. Cárska ríša sa stala veľkou a mocnou. Mikuláša II., vošiel do dejín ako velikán. Rusko si podmanilo aj značnú časť Turecka a takmer celý Irán.
  Nuž, potom... Unavený písať to isté, ako cárske Rusko dobylo celý svet a zaútočilo na hviezdy. Ale v každom prípade najsilnejšia pozemná armáda na svete mala všetky šance na víťazstvo!
  Samozrejme, je škoda, že Skobelev zomrel taký mladý. Jeho talent bol odhalený skôr ako u Suvorova, ale aj vybledol bez toho, aby dosiahol svoj zenit.
  Alexander II ... kráľ je nepochybne veľký. Mal výboje v Číne, Strednej Ázii, Turecku, vrátil deltu Dunaja. Pokiaľ nepredal Aljašku - veľká hlúposť. Keby však kráľ žil dlhšie, Rusko by možno mohlo rozšíriť svoj majetok. Alebo by naopak vypukli nepokoje. Ústava by viedla k zmätku.
  Nikolay prvý je konzervatívec. Prehral vojnu na Kryme. Vyhrané vojny proti Iránu a Turecku, ale veľa krvi. Desaťročia bojoval na Kaukaze. Čo je možné a pozastavila ruskú expanziu na juh. Mal ambície na juhu. Možno by vyhral vojnu s koalíciou, nebyť Menšikova. Zarámované týmto priemerným veliteľom.
  Ako vo svojej dobe Nicholas II Kuropatkin.
  Vo všeobecnosti boli dejiny cárskeho Ruska úspešné. Väčšinu vojen vyhrali a ríša sa rozšírila. Občianska vojna však Rusko oslabila. Bolševici však poskytli nový vzostup. Zatiaľ.
  Alyonka nemala rada Stalina. Hrubý, neotesaný bastard. Hlava takého veľkého impéria by mala byť akosi rafinovanejšia. Nie tak drzý a inteligentnejší. A samozrejme nie plebejci, aby vládli Rusku.
  Preto zrejme ZSSR začal prehrávať. Vojna ide zle od začiatku do konca.
  Alenka rozmýšľala, čo robiť? Chcela zmenu. A ešte niečo lepšie. Boľševizmus nie je ideálny systém. Normálne voľby neexistujú. Nominujte jedného overeného kandidáta a hlasujte. Typická sova. Ľudia musia mať skutočnú demokraciu.
  Alenka si predstavovala, ako holými prstami stláča Stalinov nos a chichotala sa. Je to skutočné a vtipné. Urobte z tohto ghúla slivku.
  Rusko nemalo šťastie na lídrov. Prečo boli čistky v roku 1937? Prečo zinscenoval hladomor?
  Stalin má veľa zločinov! A tu, samozrejme, musíte mať koncept, aby ste to všetko pochopili.
  Lenin, žiaľ, zomrel príliš skoro. Nemal som čas nastoliť moc a pozdvihnúť krajinu. Stalin sa ukázal ako priamočiary lámač kostí. Pri moci mohol byť Trockij - muž s veľkým talentom. Alebo inteligentný Bucharin.
  Nie hlúpy a Pyatakov. Možno by Hitlera vôbec nepripustili k moci.
  Vo všeobecnosti mohlo Nemecko vyhrať prvú svetovú vojnu nie presunom troch zborov do Východného Pruska, ale pokračovaním operácie na obkľúčenie Paríža.
  Potom by bolo Francúzsko porazené rovnako rýchlo ako v štyridsiatom roku. A cárske Rusko by na jednom fronte neodolalo. Prusi mohli získať obrovskú moc a francúzske kolónie. Alebo možno aj angličtina. Ale nebolo to predurčené na to, aby to bolo podobné Tretej ríši. Presnejšie, druhý ... A Prusi prehrali. Hoci dokázali znefunkčniť Rusko. Podivné, ale aj keď si Nemecko rozviazalo ruky na východe, nedokázalo zvrátiť vývoj vojny.
  A tu sa Fuhrerovi podarilo veľa. Japonsko zasiahlo aj východ.
  Alenka opäť odpálila granát holým dlátom. Rozptýlila Fritza a skríkla:
  - Letela a revala!
  Aké vtipné je...
  Anyuta tiež hodila malý darček. Z nozdier vypustila prúd a zamrmlala:
  - Špičková trieda a Adidas!
  Ryšavá Alla vzala a znova hodila taký dobre mierený granát. Rozbila pozorovacie zariadenie pre nemecký tank a zazvonila:
  - Ušľachtilý čudák!
  A loptu poslala holou pätou ...
  Mária využila aj svoju ladnú, bosú nohu. Toto dievča sa tiež pokúšalo písať. Napríklad som načrtol takýto príbeh.
  Priekopník Petya chcel pomôcť Bolotnikovovi. A utiekol cez portál do svojej doby. Chytiť súčasne vreckový rezač, kamene. No, samozrejme, bol to chlapec z budúcnosti. A fréza sa dá ovládať ako hyperboloid inžiniera Garina. Len veľkosťou je táto zbraň ako pištoľ Makarov. A môžete ho nabíjať vodou. Áno, takým princípom fungovania je fúzia vodíkových jadier a výroba hélia.
  A dokonca aj bitevné lode. Keď chlapec použil takúto zbraň, začali ho považovať za anjela Pána. A korunovaný v úlohe cára Petra Veľkého.
  Je smiešne, že ten chlapec je taký cool. A dobyl aj Poľsko, Švédsko a Turecko. Obrovské impérium Ruska sa rozrástlo.
  A potom dieťa, ktoré prakticky nevyrástlo a zostalo dieťaťom, sa unavilo vládnutím a vrátilo sa späť do svojej éry.
  Potom sa však ukázalo, že ho všetci považujú za dieťa, nie za kráľa. A chlapec bežal späť.
  V jeho neprítomnosti nastal zmätok. Ale chlapec je späť. A všetci mu opäť prisahali vernosť. Potom nasledovala vojna, kým sa celý svet nezjednotil pod záštitou Ruska. A existovala jediná ríša. A chlapec nariadil postaviť hviezdne lode a expandovať do vesmíru.
  Tejto téme by sa dalo venovať nejeden román, no zatiaľ nie je čas.
  Mária je tiež nútená bojovať. Vo všeobecnosti budúcnosť vyzerá nejasne a pochmúrne. Ak nacisti vyhrajú, čo robiť?
  Pripojiť sa k partizánom? A plaziť sa po lese, kým ťa nezabijú? Alebo možno ísť do Wehrmachtu?
  A takáto predstava sa im príliš neusmieva. Mária si ťažko povzdychla.
  A len hodila granát bosou nohou. Zaznamenala niekoľko Fritz a zasyčala:
  - Hitler kaput! Aj keď je v pohode!
  Matryona tiež hodila bosými nohami hromadu granátov. Otočila nádrž a fúkla:
  - Pekelný metal! Fritz sa bude hanbiť!
  A zo zubov vypustila iskry.
  Alenka to vzala a zakričala:
  - Ach, banány! Ach, kokosové orechy - Tum-ba-yumba!
  A dievča spustilo smrtiacu päsť bosou nohou. A zlomil brnenie Fritza.
  Alyonka si potom spomenula na ďalší svoj nápad. Píšte o svetlom svete. Povedzme po vojne. Veď to by bolo také skvelé! Ako napríklad žiť v časoch komunizmu. Alebo niečo iné úžasné.
  Ako poézia:
  Vesmír sa nad nami triasol
  A hviezdy zavlažovali oblohu perlami ...
  Vojna horí, zlá vášeň pekla,
  A diabol chce zničiť Rusko!
  Až teraz Nemci postúpili ďaleko. Búrlivý Gorky. A toto je nebezpečné.
  Ale už sa rozšírila fáma, že Hitler opäť navrhuje prímerie. A to je príležitosť na upokojenie a relax. Veľká šanca na uzdravenie. Len keby porazená krajina odišla.
  Ale neskôr sa to môže zhoršiť.
  Anyuta opäť hodila správu o smrti bosou nohou. Hitlerovi veľmi neverila. Chcel som však znížiť napätie v bitkách. A aspoň si oddýchnuť. Ej, Suvorov bol na mieste Stalina, možno by všetko dopadlo inak.
  Nemci považovali Mainsteina za najlepšieho. Tento Fritz je stále zviera. A môžete v pohode odhaliť zuby!
  Anyuta vtipne zaškrípala:
  - Šialený Berija, zlý Stalin!
  A pískal cez nosné dierky. Je to dievča s veľkým zmyslom pre humor.
  A tiež musela byť zatknutá. Ale tento príbeh mal šťastný koniec. Bola však pedantne prehľadávaná a cítiť ju aj na intímnych miestach. Potom som musel stráviť niekoľko dní v smradľavej cele preplnenej dievčatami. Potom ju však prepustili. Stále sa nenašli žiadne stopy. Alebo možno to bolo tým, že jej rodičia zostali na slobode. Ale ako to je - dieťa je vo väzení a otec a matka sa dostali von?
  Pokiaľ to nie je možné podľa trestného článku. Anyuta nebola v kolónii ako Alla a Matryona. Ale aj dievča železného kalenia. A s ostrými očami. Pracovala na stavbe. Bojovalo sa takmer od samého začiatku vojny. A veľa sa naučil.
  Druhá svetová vojna bola vo všeobecnosti zdĺhavá a nervózna. Išiel s krátkymi prestávkami. A mačky, či dokonca tigre, škrabali na duši. Alebo možno potkany. Nálada každého je tu akosi podradná. Ale v boji zabudnete a necháte sa rozptýliť.
  Možno niečo od grófa Montecristo? Je to lepšie ako tvrdá práca alebo samotka. A samozrejme, dráma je vo väzení ťažká.
  A tu sú úplne zadarmo a môžu dokonca kričať:
  - Stalin je koza!
  A budú mať úplnú pravdu! A Stalin je v skutočnosti stále koza! A čudák, ktorý kádroval Rusko. Dokonca je škoda, že v reálnej histórii sa stal vodcom pod vedením, ktorý vyhral takúto vojnu. Je v tom nespravodlivosť. No a prečo sa počas vojny nepresadil iný silný a múdry vodca?
  Alla ako bývalý väzeň nenávidel Stalina. Samozrejme, toto bol jeho systém. Z ľudí urobila otrokov a trestancov. Proti tomuto nemôžete namietať!
  A Stalin mal byť potrestaný! Buď obesiť alebo zastreliť. Alebo bičovať.
  Alla si občas predstavovala, ako by bičovala Stalina. A vďaka tomu sa cítila oveľa lepšie. Aj keď, samozrejme, len predstavivosť. A chcem skutočný úspech.
  Ale Hitler by bol mučený. Vezmite ho napríklad na stojan. Alebo elektrický prúd, alebo horúci drôt. Alebo... Čo ešte? Môžete ho strčiť napríklad do oceľovej panny. Alebo vyprážajte na panvici. Zlomte si ruky a nohy, trieť si krk lanom. Áno a ešte oveľa viac! Zaveste malého Fuhrera.
  Teraz, ak na štvrťrok? Bolo to super! Alebo koleso! Rozpustite živou kyselinou.
  Alebo možno spojiť Hitlera a Stalina a prinútiť ich bojovať ako gladiátori? A potom naliať rozpustené maslo? Alebo možno v škatuľke s klincami. A horúce nechty? A vybielené! A čo iné nemôže myslieť!
  A poraziť Fuhrera, biť, biť a znova biť! Po zahriatí drôtu alebo reťaze.
  Alebo zamrznutý zaživa. Napríklad v bloku ľadu. Naplňte tekutým dusíkom alebo héliom. Vo všeobecnosti spáliť.
  Muka radiáciou! Alebo vezmite roztavené olovo a nalejte ho Fuhrerovi do hrdla.
  Alah sa zachichotal. A hodila granát bosou nohou.
  Dopadlo to vtipne. A Fuhrer bol pokrčený.
  Dievča si to vzalo a štebotalo:
  - Boo Boo Boo! Zrazím Hitlera!
  A čo táto úžasná kráska ešte nevymyslela! Vlastne skvelé dievča!
  A tak ryšavý... Čo sa nedá povedať v rozprávke, neopísateľné perom! Také krepovité vlasy. Len plameň. Alebo napalm. A kope, je veľmi temperamentná a kope veľmi cool. Toto je dievča z terminátora.
  Mária tiež nie je dar. Ale príroda je tenká. A dokonca aj veriaci. Pravda, jej viera slabne. Čo je to za Boha, ak dovolí víťazstvo nacistov? Ako je to vôbec možné?
  Mária sa hnevala na Boha. Nemci dosiahli Alma-Ata, Ufa, Gorkij. Obklopený Ryazan, Moskva, Leningrad. A neprestanú.
  Áno, nacisti sú silní. Zlo vládne svetu bez toho, aby poznalo číslo. Ale vy synovia Satana nemôžete zlomiť moc Kristovu!
  Bojovníci temnoty mali vždy navrch. Pretože ľudské srdce má túžbu po zlom. A neverte mu príliš. A komu veriť? Myseľ človeka! Ľudia predsa nie sú až takí zlí! Existujú celkom slušné typy. ktorí sú schopní spravodlivo vládnuť. A nie nevyhnutne veriacich. A Stalin je stále sadista!
  Mária sa na chvíľu zamyslela. Nad takýmto problémom: prečo Boh pripúšťa zlo? A tu nie je odpoveď jednoduchá. Naozaj, bez zla .... Skúste napísať knihu, v ktorej by nebolo zlo! Je to takmer nemožné!
  Vo všetkých literárnych dielach je zlo. Alebo hriech... Hoci pojmy hriech a zlo nie sú úplne totožné. Vojny sú tiež zlé. Ale boli vedení Božou vôľou. A toto, ako to bolo, nebol hriech. Taký je paradox Starého zákona. A potom úplne pacifistický Nový zákon. A ani nie najlepší...
  Čo klamú za nacistov? Veď Ježiš povedal: Udreli ťa po pravom líci, daj si ľavé!
  Ale kto to naozaj sleduje? Kňazi? No nie! Cirkev bola agresívna. A inkvizícia a krížové výpravy a vojenské formácie v kláštoroch.
  Áno, kňazi sa nevyznačovali pokorou. A iní... Či už katolíci, protestanti, pravoslávni. A to je s pacifizmom Nového zákona.
  Fašisti robia, čo hovoria. A potom sa naučte byť ovcami a správajte sa ako vlci.
  Maria si stále viac myslela, že zdravý pacifizmus môže byť pravdou. To nie je pacifizmus, ale ateizmus. Naozaj hovoria, čo je viera, ak nie sebahypnóza. No, z nejakého dôvodu, ikony nikoho nesmrteľného neurobili. A patriarchovia zomierajú, rovnako ako jednoduchí hriešnici. A mnísi nie sú schopní ničoho.
  Nie, je oveľa lepšie skutočne veriť: človek je kováčom svojho šťastia!
  A nevyčerpávajte sa pôstom a modlitbami. A nový tank je oveľa cennejší ako tisíc modlitieb.
  Maria hodila granát holým, veľmi zvodným chodidlom a s hlbokým povzdychom poznamenala:
  -A ani kostol, ani krčmu! Nič nie je sväté! A v živote nie je všetko tak ... Všetko nie je tak dievčatá!
  Matryona odišla s bosými nohami, celým centom výbušnín a pochovala sto Fritzov. A potom zachrapčala:
  - Nebuď smutný! Celý život pred nami! Celý život pred nami, dúfaj a čakaj!
  Alenka hodila aj odkaz, čím zahnala Fritza do rakvy. A nadšene spievala. Písanie na cestách;
  Komsomolské dievčatá sú soľou zeme,
  Sme ako ruda a oheň podsvetia.
  Samozrejme, vyrástli na výkony,
  A s nami Svätý meč, Duch Pánov!
  
  Milujeme bojovať veľmi odvážne,
  Dievčatá, ktoré sa rozprestierajú, veslujú vesmír ...
  Ruská armáda je neporaziteľná,
  S vašou vášňou, v boji nemennom!
  
  Na slávu našej vlasti, svätý,
  Na oblohe krúži stíhačka...
  Som Komsomolčan, behám bosý
  Striekajúci ľad, ktorý pokrýval kaluže!
  
  Nemôžu dievčatá, nepriateľ vie vystrašiť,
  Zničia všetky nepriateľské rakety...
  Krvavý zlodej k nám neprilepí svoju tvár,
  V básňach sa bude spievať!
  
  Fašizmus zaútočil na moju vlasť,
  Napadol takým strašným a zákerným spôsobom...
  Milujem Ježiša a Stalina
  Členovia Komsomolu sú jedno s Bohom!
  
  Ponáhľame sa bosí cez záveje,
  Utekajú ako rýchle včely...
  Sme dcéry leta aj zimy,
  Život dievča zocelil!
  
  Je čas strieľať, tak otvorte paľbu
  Sme presné a krásne vo večnosti...
  A udrieť priamo do očí, nie do obočia,
  Z ocele, ktorá sa nazýva kolektív!
  Neporazte fašizmus, našu pevnosť,
  A vôľa je silnejšia ako silný titán...
  Vo vlasti môžeme nájsť útechu,
  A zvrhnite dokonca aj Fuhrera-tyrana!
  
  Veľmi silný tank, verte "Tiger",
  Strieľa ďaleko a presne...
  Teraz nie je čas na hlúpe hry
  Lebo zlý Kain prichádza!
  
  Musíme prekonať chlad, teplo,
  A žartom bojovať so šialenou hordou ...
  Rozzúrený zúrivý medveď,
  Duša orla nie je mizerný klaun!
  
  Verím, že vyhrajú Komsomolci
  A pozdvihnú svoju krajinu nad hviezdy ...
  Túru sme začali od októbra,
  A teraz je Ježišovo meno s nami!
  
  Veľmi milujem svoju vlasť,
  Žiarivo žiari všetkým ľuďom...
  Vlasť nebude odobratá rubľom,
  Dospelí a deti sa smejú od šťastia!
  
  Pre každého je zábavné žiť v sovietskom svete,
  Je to jednoduché a jednoducho dokonalé...
  Nech šťastie nepreruší jeho vlákno,
  A Fuhrer márne strčil ústa!
  
  Som bosý člen Komsomolu,
  Aj keď mráz krúti uši...
  A nemôžete vidieť zostup, verte nepriateľovi,
  Kto nás chce vziať a zničiť!
  
  Niet krajších slov pre vlasť,
  Vlajka je červená, ako keby krv v lúčoch svietila.
  Nebudeme poddajnejší ako somári,
  Verím, že víťazstvo príde čoskoro v máji!
  
  Berlínske bosé dievčatá prejdú,
  Nechajte odtlačky na chodníku.
  Zabudli sme na pohodlie pre ľudí,
  A rukavice sa vo vojne nehodia!
  
  A bude boj, nech tento boj vypukne.
  Fritz rozbije všetko na kúsky!
  Vlasť je s tebou navždy vojakom,
  Nevie, čo je svojvôľa!
  
  Je mi ľúto tých, ktorí zomreli, je to smútok pre každého,
  Ale nezrážajte Rusov na kolená.
  Aj keď sa aj Sam podrobil Fritzovi,
  Ale pre nás veľký guru Lenin!
  
  Nosím odznak a kríž zároveň,
  Som v komunizme a verím v kresťanstvo...
  Vojna, verte ľuďom, nie je film,
  Vlasť je naša matka, nie chanát!
  
  Keď Všemohúci príde v oblakoch,
  Všetci mŕtvi vstanú v jasnej tvári...
  Ľudia milovali Pána v snoch,
  Pretože Ježiš je Stvoriteľom stola!
  
  Tu budeme môcť urobiť každého šťastným,
  V celom bezhraničnom ruskom vesmíre.
  Keď je nejaký plebejec ako rovesník,
  A čo je najdôležitejšie vo vesmíre Stvorenie!
  
  Chcem objať Najvyššieho Krista,
  Aby ste sa nikdy nezrútili pred nepriateľmi...
  Súdruh Stalin nahradil svojho otca,
  A Lenin bude tiež navždy s nami!
  .
  
  
  Prefíkaný Obama
  Americký prezident Obama sa ukázal byť prefíkanejším a nebombardoval ISIS, ale rozhodol sa použiť tento kalifát ako baranidlo proti Iránu, Sýrii a Rusku. Jeho výpočet bol plne opodstatnený. ISIS, ktorý dobyl väčšinu Iraku, vstúpil do vojny s Iránom. Američania kupovali ropu od militantov a na oplátku predávali zbrane. Aby zachránil Asada, Vladimir Putin sa predsa len dostal do vojny.
  A začalo bombardovanie ISIS. Nešlo to však tak hladko ako v skutočnej histórii. ISIS má systémy protivzdušnej obrany predané do Spojených štátov amerických a bojové lietadlá. Rusko čelilo silnejšiemu nepriateľovi a bolo nútené presunúť pozemné jednotky. Od samého začiatku Rusi utrpeli citeľné straty a ich sila bola zlomená. Tu to už, samozrejme, nie je na tuk.
  Do vojny v Sýrii bolo vťahovaných čoraz viac síl. A nebola populárna. Mnohí hovorili: malo by sa tam zapojiť Rusko? A ISIS napredoval a zasadil ruským jednotkám ťažké údery.
  Vojaci zomierali vo veľkom počte. Ale nebolo možné zvrátiť vývoj vojny. Okrem toho došlo aj ku konfliktu s Tureckom. A to sťažovalo použitie síl.
  Vojna začala s ISIS v máji 2015 a začala sa predlžovať. Boje sa dlho vliekli a ruská armáda len ťažko dokázala zadržať nepriateľa. Boli tam zinkové rakvy. A väčšina Iraku bola pod ISIS. A pokusy preraziť boli aktívne a agresívne.
  Vojna sa, samozrejme, ukázala ako zdĺhavá... A v čase prezidentských volieb v Rusku už trvala tri roky. A zomrelo viac ako desaťtisíc ruských vojakov a dôstojníkov a niekoľko generálov.
  Preto Vladimir Putin čelil vážnemu odporu. Pavel Grudinin z ľavicových síl začal rýchlo získavať skóre a politické body. A jeho úspechy boli kolosálne, pretože hodnotenie skočilo.
  Je pravda, že škandály trochu podkopali Grudininovu pozíciu, ale Girkin si získal veľkú popularitu. Kto sa ako hrdina vojny na Donbase stal novou hviezdou.
  V každom prípade Putin už stratil popularitu a ľudia chceli zmenu a na anexiu Krymu sa zabudlo.
  Voľby sa skončili a hoci sa zdalo, že Putin vyhral už v prvom kole, začali sa masové protesty a požiadavky na prehodnotenie výsledkov volieb. Komunisti výsledkom neverili a príkladov podvodov na voličoch bolo veľa.
  A v Moskve došlo k pomerne veľkým stretom s demonštrantmi. Začali sa aj masívne protivojnové akcie. A boje v Sýrii pokračovali.
  Putin dokonca vystupňoval boje a pokúsil sa zaútočiť v Iraku.
  Ale to všetko viedlo len k zvýšeniu počtu strát.
  A bitky rástli viac a viac a boli krvavejšie ...
  Protivojnové hnutie v Rusku narastalo. Došlo k masívnym potýčkam s políciou a len masakrom.
  Len epidémia koronavírusu trochu znížila protivojnovú intenzitu.
  Ale boje v Sýrii napriek pandémii stále pokračovali. A v roku 2021 sa proti ISIS rozhodli otestovať najnovšiu zbraň: jednomiestne pyramídové tanky.
  Ide o unikátne autá vyrobené len v štyroch exemplároch. Každý z nich vážil päťdesiat ton a mal motor s výkonom päťtisíc koní. A motor nie je jednoduchý, ale elektrický.
  Krásne dievčatá viedli štyri autá a bolo to veľmi cool.
  Natasha na pyramídovej nádrži stlačila holými prstami tlačidlá na joysticku a rozsekala mudžahedínov guľometmi a odrezala ich guľkami s uránovým jadrom.
  A spievala a vyceňovala zuby:
  - Sláva veľkému Rusku!
  Zoja, ktorá strieľala oponentov guľometmi a strieľala z rýchlopalného dela, zavrčala:
  - Za Rusko, ktoré roztiahlo svoje krídla!
  A holými prstami svižná kráska stláčala tlačidlá joysticku.
  A opäť vypľúva škrupiny s uránovými jadrami.
  Ďalší pyramídový tank s Augustínom roztočí pazúry a rozdrví nepriateľa. Kosí rady mudžahedínov, pričom kopec pokrýva horou mŕtvol.
  A reve:
  - Za komunistu dal!
  A Svetlana zasiahne nepriateľov a pokosí mudžahedínov. A keď spieva:
  - Komunizmus bude v sláve!
  A holými prstami na nohách stláča tlačidlá joysticku.
  A vojna je na vzostupe. Ruské jednotky čelili silnému frontu.
  ISIS nie je dar. Používajú sa proti nemu Stormtrooperi. Majú tiež krásne dievčatá: Máriu a Mirabelu. Sú také skvelé a bojujú naboso a v bikinách.
  Krásne dievčatá sa už tlačia na pozície mudžahedínov. A zničte ich raketami.
  Mária s radosťou spieva:
  Zúrivý v zúrivosti SATO,
  Nepriateľ pluku sa pohol vpred ...
  Ale kati-protivníci,
  Rusi sa stretnú s nepriateľstvom!
  A ako poslať rakety na nepriateľa. A naraz zaútočiť na nepriateľov.
  Mirabela, posielanie mušlí, poznámky:
  Čo je vojna, čo je vojna? Kvôli nejakému diktátorovi Assadovi preliať krv?
  Mária s tým ochotne súhlasila:
  - Z tohto dôvodu prelievanie krvi nestojí za to!
  A poslala aj smrtiacu raketu.
  Dievčatá samozrejme plnia rozkazy. Ale už siedmy rok je vojna, ktovie čo. A samozrejme, dievčatá sa hnevajú na Putina. Nie je jasné, čo chce. A ruské jednotky držia líniu a útočné pokusy zlyhávajú.
  Pyramídové tanky sú dobré, ale pri takej rýchlosti sa stále rýchlo vybíja batéria. Treba ich odviezť dozadu a nabiť elektrinou.
  Natasha, Zoya, Augustina a Svetlana sa stretli a poďme hrať karty.
  Zároveň dievčatá spievajú:
  - No, čo poviem, čo poviem, ľudia sú tak usporiadaní! Chcete vedieť, chcete vedieť! Chcú vedieť, čo sa stane!
  A voľby do Štátnej dumy ukázali triumf komunistov. Ale opäť došlo k masívnym falzifikáciám. A to viedlo k masívnym protestom, na ktorých sa zúčastnili milióny ľudí. Zostarnutý slaboch Zyuganov bol zvrhnutý a namiesto neho sa k moci dostali mladí. Protesty zosilneli, štrajkovalo sa a vzniklo množstvo hesiel.
  V reakcii na to ruská armáda spustila veľkú ofenzívu v Sýrii aj Iraku. Boje sa ukázali byť veľmi krvavé. Navyše, Irán je nepokojný. Dochádza k nepokojom a nepokojom.
  Putin sa ocitol vo veľmi ťažkej situácii. V Rusku sú nepokoje oveľa väčšie. Zjuganov napokon ochorel a nové mladé vedenie žiadalo odstúpenie Putina a jeho tímu.
  V Sýrii a Iraku zúrili boje. Vojna tam bola masívna. A vyliezol na besnenie.
  Ďalšie dve dievčatá, Alice a Angelica, bojovali ako príšery a použili špeciálny vrtuľník v tvare disku. A neexistoval spôsob, ako ich zraziť.
  Vrtuľník odpaľuje rakety, spaľuje protivníkov a rozbíja bunkre.
  Alice si to vzala a zaštebotala:
  - Za ruský kalifát!
  A ako stlačí holé prsty na joysticku a udrie nepriateľa.
  Angelica zakričala:
  - Na palubu!
  A opäť rakety ako lupanet na nepriateľa ...
  V Moskve sa konalo masové zhromaždenie a počas stretov s políciou boli mŕtvi. Mnoho tovární štrajkovalo. Teraz komunisti ukázali svoju silu. A Putina už priamo označili za zločinca a vraha. Opozícia rástla. A tu a tam bola preliata krv.
  Protesty sa zmenili na generálny štrajk. A ukázalo sa, že je to také veľké, že úrady urobili ústupky.
  Výsledky volieb do Štátnej dumy boli anulované. A boli oznámené nové. A tu mali komunisti všetky šance na víťazstvo. A dokonca vyhral, keď získal väčšinu kresiel v parlamente.
  A vláda Michaila Mišustina odstúpila. Začalo sa zostavovanie ľavicovej vlády. Komunisti zároveň poznamenali, že je čas ukončiť vojnu v Sýrii.
  Už je rok 2022... Vladimir Putin s povzdychom povedal, že to neurobí. Takže všetky obete v tomto prípade budú márne.
  Potom sa v Štátnej dume začal proces impeachmentu. Zmeny sú aj v Rade federácie. Otočil sa doľava a žiadajú zmiesť Matvienka, ktorý je príliš submisívnou bábkou úradov.
  Vo všeobecnosti sa ľudia začali búriť oveľa aktívnejšie a žiadali zmeny.
  Situácia sa vyhrotila. Teraz to boli komunisti, ktorí udávali tón protestom. A zbierali podpisy pod novú ústavu.
  A potom Putin dostal mozgovú príhodu a ochorel.
  Boli vyhlásené nové prezidentské voľby.
  Hlavným kandidátom komunistov bol Alexej Kuznecov. A urobil veľa. A vo voľbách sa novému lídrovi ľavice podarilo vyhrať už v prvom kole.
  A bolo to skvelé!
  Tu sa rozprávka končí, a kto počúval uhorku!
  
  EMELYAN PUGACHEV - ŠANCA PRE ĽUDSTVO
  Emelyan Pugachev, ihneď po dobytí pevnosti Tatishchevo, odišiel do Orenburgu a podarilo sa mu prekvapiť mesto a dobyť ho letmým útokom. Väčšina posádky sa vzdala takmer bez boja.
  A Emelyan Pugachev dobyl veľké provinčné centrum, veľa zbraní a munície.
  Potom sa jeho rýchlo rastúca armáda presunula do pevnosti Verkhne-Yaitskaya a tiež ju vzala rýchlym útokom. A ďalej do Ufy. K Pugačevovi sa pridávalo stále viac ľudí z rôznych národov. Jeho armáda, ktorá sa blížila k Ufe, mala už takmer päťdesiattisíc a veľa zbraní.
  Posádka sa vzdala takmer bez odporu. Potom Emelyan Pugachev poslal lietajúce jednotky na Ural, aby prevzali kontrolu nad zbrojárskymi továrňami.
  Katarína Druhá dostala správu o páde Orenburgu neskoro. A všetkých to šokovalo. Musel som súrne nabrať sily. A je ich málo - turecká vojna berie všetko. Zmobilizovaný bol len jeden Bibikov, viac-menej vhodný hlavný generál. A má tím. Musel som súrne nabrať sily.
  Ale armáda podvodníka rýchlo rástla. A presťahoval sa do Kazane. Pridali sa k nej Kalmykovia, Baškiri, Tatári, Kirgizovia a ďalšie národy. Jeden po druhom bol Emelyan Pugachev uznávaný ako legitímny kráľ a továrne a mestá na Urale.
  A mnohí sa pridali k rebelom. A armáda Emeljana Pugačeva išla do Kazane a ľahko zlomila odpor. Mnoho dôstojníkov prešlo na jej stranu. A Pugačevova armáda rýchlo rástla. A tak bola napadnutá Kazaň.
  A v reálnej histórii si to podvodník dal odniesť s menšou a horšie organizovanou armádou. A teraz je to ešte jednoduchšie a rýchlejšie.
  A Kazaňský Kremeľ bol okamžite zajatý. Emelyanova armáda sa ukázala ako rýchla.
  A koľko jazdcov a mocných bojovníkov sa zhromaždilo. A delostrelectvo a bojovníci z uralských tovární. A veľa zbraní. Koziedemjansk teda padol.
  Iba v Nižnom Novgorode očakával Emeljan Pugačev vážny odpor.
  Podarilo sa im tam pribiť posily z okolia Petrohradu a zo švédskych hraníc. Ale Pugačev už mal viac ako stotisíc vojakov a veľa zbraní.
  Bibikov urobil chybu. Napriek tomu namiesto obrany stiahol časť jednotiek z mesta. A dostali sa pod silnú ranu nadriadených síl rebelov a boli rozdrvení.
  To uľahčilo útok na Nižný Novgorod. Okrem toho časť jednotiek a dôstojníkov prešla na stranu Emeljana Pugačeva. A najväčšie mesto padlo.
  Chytil sa aj Bibikov. Odmietol prisahať vernosť podvodníkovi a bol obesený.
  Pugačev sa presťahoval do Moskvy. Stále častejšie na jeho stranu prešli vládne jednotky, dôstojníci a dokonca aj generáli.
  Ryazan padol takmer bez odporu. A k Moskve sa priblížila obrovská armáda.
  Bolo v ňom málo vojakov a nie celkom spoľahlivých. Tri pluky donských kozákov prešli na stranu Pugačeva. A Moskvu zaútočila búrka.
  Šancu vzdorovať mal len Kremeľ, no tam sa našli zradcovia a otvorili Pugačevovi brány.
  Na stranu samozvaného cára prešiel aj Alexander Suvorov, narýchlo odvolaný z tureckého frontu. Rozhodol sa, že nemá zmysel bojovať proti ľuďom. A otázka legitímnosti kráľa je vecou túžby krajiny.
  Suvorova nasledovali ďalší generáli. Náčelníci na čele vojsk sa rozišli po celom Rusku a obsadili mestá za mestami.
  A sám Pugačev odišiel do Petrohradu.
  Katarína Druhá, keď videla, že jej sily ubúdajú, vzala si časť pokladov a utiekla do zahraničia a nariadila bratom Orlovým, aby zorganizovali obranu mesta.
  Práve to urobili. Väčšina posádky prešla na stranu podvodníka a Petrohrad bol rýchlo dobytý. Orlovcov chytili a obesili. A nový kráľ vstúpil do hlavného mesta. Čoskoro ho spoznali takmer všetci generáli a ruské jednotky. Ako ruské mestá. Catherine utiekla do Švédska. A odtiaľ do Nemecka.
  Jej syn Pavel zomrel za nejasných okolností. A Emelyan Pugachev sa znova oženil a oznámil novú korunováciu. Potom sa kozácka Ustinya stala jeho manželkou.
  Vojna s Tureckom bola zverená Alexandrovi Suvorovovi a skončila sa rýchlym víťazstvom.
  Narodil sa Emelyanov dedič. A dynastia Romanovcov bola posilnená.
  Kráľ zrušil poddanstvo a uskutočnil reformy. Rusko sa začalo rýchlo rozvíjať a stúpať. Nasledovala ďalšia vojna s Tureckom a dobytie Konštantínopolu. Emelyan Pugachev založil nové náboženstvo, opustil Trojicu a zaviedol polygamiu. To isté už bolo s islamom, ale ortodoxným islamom.
  Alexander Suvorov viedol niekoľko kampaní, dosiahol Maroko a dobyl Blízky východ, Irán, Sudán a severnú Afriku. A potom, keď sa vo Francúzsku odohrala revolúcia, armáda Emeljana Pugačeva zajala celú Európu. Tak vznikla najväčšia z ríš v dejinách ľudstva.
  Emeljan Pugačev bol od roku 1742 pomerne mladý, a preto vládol dlho, prežil Katarínu aj Alexandra Suvorova. Po dobytí Európy sa Rusi presunuli cez Afriku a vstúpili do Indie, ktorú si tiež podmanili.
  Vojna s Čínou sa odohrala už v roku 1815 za Pugačevovho syna Petra Štvrtého.
  Vojna sa ukázala ako víťazná pre Rusko a Čína bola podrobená. Potom si Rusko úplne podmanilo tri kontinenty a pristálo v Austrálii a na Aljaške. A pokračoval v expanzii do Ameriky. Tam už nemala vážnych súperov.
  Británia bola porazená a zajatá. A čoskoro dobyl Spojené štáty. V roku 1850 už Rusko ovládalo celý svet.
  Ďalej nasledovala až kozmická expanzia. A dopadlo to výborne.
  Problémy sa však samozrejme vyskytli.
  Jedným z nich je hnutie v prospech republikánskej formy vlády. Ale dynastia Pugačev-Romanov sa tešila autorite a doteraz zostala neotrasiteľná.
  Nechýbali ani mocenské boje a pokusy o prevrat. Keď sa koncom dvadsiateho storočia uskutočnil prvý let mimo slnečnej sústavy, skupina sprisahancov na začiatku dvadsiateho prvého storočia upadla do umelého spánku a odletela na vzdialenú planétu, aby si tam založila svoj vlastný štát.
  So Židmi sa vyskytli nejaké problémy. Ak iné národy rýchlo rusifikovali a prijali ortodoxný islam, potom boli títo Židia tvrdohlaví a vzdorovali. A boli k tomu dotlačení. Boli aj iné problémy. V dvadsiatom prvom storočí sa ateizmus stal módou. A popieranie autority Biblie a Koránu. A formálne bola teológia postavená na voľnom výklade týchto kníh.
  A z toho pramenili aj nejaké konflikty. Okrem toho sa veda rozvinula. Priemerná dĺžka života v dvadsiatom prvom storočí sa výrazne zvýšila a ľudia sa naučili skutočne vyzerať mladšie. A samozrejme začali hovoriť, ale čo Kristove slová: neurobíš ani jeden vlas ani biely, ani čierny? Alebo nech je ich dní stodvadsať rokov!
  Objavili sa aj pochybnosti. Na niektorých planétach slnečnej sústavy, kde už existovali vážne osady, začali vznikať separatistické nálady. V každom prípade boli požiadavky na autonómiu. Skrátka lepšie ako v skutočných dejinách, ale predsa len sú problémy a nie je všetko ružové.
  Ale v každom prípade je ľudstvo zjednotené a hladomoru a epidémiám a takmer všetkým chorobám je koniec. A ľudia môžu žiť niekoľko storočí bez starnutia, a už vôbec nie život, ale takmer komunizmus a raj na Zemi v dvadsiatom prvom storočí!
  
  CHURCHILLOVA ZAUJÍMAVÁ ŠANCA
  Churchill súhlasil s mierom s Nemeckom za nasledujúcich podmienok. Tretia ríša zaručuje Británii integritu jej koloniálnej ríše. Navyše Hitler dokonca súhlasil, že nebude požadovať späť nemecké kolónie, ktoré Anglicko pohltilo počas prvej svetovej vojny. Na oplátku však mali Nemci úplnú slobodu disponovať s francúzskymi a holandskými kolóniami. A tiež mohli proti Rusku konať koľko chceli. Samozrejme, že Fuhrer nebude tolerovať ZSSR so svojím susedom. Nemecko dostalo veľa. A mala toho dosť. A Británia formálne nič nestratila. Takže dohoda bola obojstranne výhodná. V každom prípade Anglicko nemalo šancu udržať si majetky v Afrike a Ázii. Nemci by ľahko dobyli Egypt a potom Blízky východ s Irakom a Kuvajtom. A potom by sa cez pronemecký Irán dostali do Indie.
  Nehovoriac o tom, že Británia nemá šancu udržať si Afriku.
  Ponorková a letecká vojna, skončená, boli aj tak Briti.
  A tak všetky strany zostali vo svojich záujmoch. A Hitler začal pripravovať útok na východ. V ZSSR je oveľa viac tankov a jeden a pol tisíc vozidiel, oveľa kvalitnejších ako nemecké.
  V porovnaní so skutočným príbehom postavil Fritz päťtisíc lietadiel a tisíc tankov navyše. Nedostatok strát v bitke o Britániu ovplyvnil a schopnosť použiť africký zbor na východe.
  Je pravda, že to bolo čiastočne kompenzované skutočnosťou, že prekvapenie bolo ťažšie dosiahnuť.
  Stalin napriek tomu vyhlásil všeobecnú mobilizáciu a uviedol jednotky do pohotovosti. Ale úder Nemcov sa stále ukázal ako silný a takticky náhly. Navyše nečakali, že Fritz okamžite vrhne všetku svoju silu do úderov. A brániť sa, červení sú natrénovaní oveľa horšie ako útočiť.
  Jednotky Wehrmachtu prelomili obranu a mohli postupovať na hlavné smery.
  O niečo pomalšie ako v štyridsiatom prvom skutočnom príbehu. Ale dostali sme sa do Smolenska. Tam, kde skončili, ich zastavili nadradené sovietske sily. Ale nacisti sa obrátili na juh. Už koncom jesene dobyli Kyjev. Winter zastihol Fritza v bojovej pohotovosti na útok na Moskvu. Nacisti zostali na zimu, v mraze, neodvážili sa búriť.
  Leningrad je zase zablokovaný.
  Najhoršie je, že Japonsko sa neodvážilo ísť do vojny s USA a Britániou. A mohol kedykoľvek otvoriť druhý front. V zime sa sovietske jednotky pokúšali postúpiť, ale nemecká obrana nebola nikdy prelomená. Na jar nacisti nabrali na sile a naďalej dominovali vo vzduchu. No keďže Tretia ríša dostávala ropu nielen z Rumunska, ale aj z Líbye, Nigérie, Kamerunu, nacisti kaukazskú ropu až tak nepotrebovali.
  A Fritz začal ofenzívu v strede. V snahe dobyť Moskvu.
  Ale línia obrany sovietskych vojsk sa ukázala ako pevná. Za tri mesiace tvrdohlavých bojov dokázali nacisti postúpiť len o sto, stodvadsať kilometrov.
  A prestali. Iba na Kryme boli nacisti schopní dobyť Kerč a zablokovať Sevastopoľ. Nacisti dobyli aj polovicu Donbasu, najmä Charkov. Po ťažkých stratách v centre Hitler zmenil stratégiu a na radu Göringa sa rozhodol podniknúť letecký útok na ZSSR.
  Používali sa najmä bombardéry Yu-188. A novšie a pokročilejšie Yu-288. Vojna sa stávala čoraz viac pozičnou. Hitler počítal s novými zbraňami a tankami. Najprv do série vstúpili Tigre a o niečo neskôr Lev a potom Panther. Najviac chránený bol samozrejme "Lev" so 100 mm bočným pancierom a dokonca aj pod uhlom. "Tiger" mal tiež dobré bočné pancierovanie. Horšie je na tom "Panther", ktorý nevytiahol prielom na nádrži.
  V zime držali líniu Nemci. Sovietske jednotky postupovali bez úspechu v strede. Pokúsili sa dobyť späť a tiež neúspešne Charkov. Nemci tu boli pripravení na obranu a dokázali odraziť nápor. Jediným úspechom Červenej armády bola operácia Iskra, keď sa im podarilo po súši preraziť úzky koridor do obliehaného Leningradu.
  V máji spustili nacisti útok na Sevastopoľ. Ktorý zavŕšil 9. júla 1943 pád pevnostného mesta. Ofenzíva v centre nacistov sa začala nasledujúci deň. Používali veľké množstvo najnovších tankov. Vrátane "Lev", ktorý vďaka ochrane zo všetkých uhlov sľuboval, že sa stane dobrým prielomovým tankom. Do ofenzívy prešli aj Ferdinandy - svojim spôsobom veľkolepé samohybné delá.
  Ofenzíva nacistov sa vyvíjala pomaly. Straty boli veľké. Tank "Lev" vykazoval nedostatočnú rýchlosť streľby a zlý jazdný výkon. Napriek tomu sa nacistom podarilo obkľúčiť Vyazmu. A potom si to vezmite. Jedna bitka sa pretiahla koncom jesene a nápor Fritzov vyschol.
  Červená armáda sa v zime snažila obnoviť status quo. A dokázala poraziť Vyazmu späť. Ale všetky úspechy boli obmedzené na toto. Nacisti dokázali v centre vzdorovať. A blízko Leningradu. A neďaleko Charkova.
  V obrane ukázal "Panther" dobrý tank. Najmasívnejší stroj Tretej ríše sa vyrábal vo veľkých množstvách a ukázal sa ako možno najlepší prostriedok na riešenie sovietskych tankov. Vo vzduchu boje pokračovali s určitou prevahou Luftwaffe. Nemecké lietadlá boli dobre vyzbrojené, s veľkou rýchlosťou, ale menej manévrovateľné. Napriek tomu sa ME-309 ukázal ako celkom efektívny, predovšetkým kvôli rýchlosti a výzbroji vozidla.
  A prúdové lietadlá boli na ceste. Po prvé, stíhačka ME-262, najsilnejší argument. Pravda, drahé. Nemci neustále zvyšovali výrobu zbraní. Využívali zahraničných robotníkov a mali viac techniky ako ZSSR. Objavil sa pokročilejší model Focke-Wulf - TA-152, ktorý so silnými zbraňami a pancierom mal oveľa lepšiu manévrovateľnosť a väčšiu rýchlosť.
  Ale hlavné sú, samozrejme, prúdové lietadlá. Nové sovietske LA-7 a Jak-3 mohli len čiastočne kompenzovať vzhľad novej generácie strojov medzi nacistami.
  Už pred vstupom Panthera do služby sa myslelo, že tento tank nebol dostatočne chránený. Najmä po stranách. Výsledkom bolo, že Panther-2 bol vyvinutý tak, aby bol viac chránený, ťažší a s 88 mm kanónom. A "tiger" -2.
  ZSSR postavil IS-2 a T-34-85. Nemci mali pokročilejšiu útočnú pušku MP-44. Do série vstúpil aj "Maus". Na rozdiel od skutočnej histórie, Tretiu ríšu spojenci nezbombardovali a dalo sa vyrobiť množstvo techniky.
  Boje však ukázali, že tank "Maus" bol príliš ťažký a viac-menej vhodný na obranu. "Tiger" -2 sa príliš často kazil a bol tiež obranným tankom.
  Iba "Panther" -2 so silnejším motorom s výkonom 900 koní sa ukázal ako uspokojivé vozidlo pre bojové operácie. Ani "Lev" sa príliš neukázal.
  Skutočné bojové operácie ukázali, že ME-262 nie je veľmi spoľahlivý stroj, drahý a nedostatočne manévrovateľný, dokonca aj so silnými zbraňami. Aktívnejšie vstúpili do série TA-152, ktoré boli viac-menej vhodné ako ťažný kôň. Môže to byť útočné lietadlo a frontový bombardér a stíhačka. Nádeje spojené s ME-262 neboli úplne opodstatnené. Okrem toho, že túto stíhačku je veľmi ťažké zostreliť, mala silné pancierovanie. Ale tiež veľa vážil. S HE-162 sa však spájali veľké nádeje. A čiastočne boli opodstatnené.
  V lete 22. júna 1944 Nemci nečakane zasiahli hlavný úder na juhu. Sovietske velenie držalo hlavné sily v strede. Stalin uveril dezinformáciám, že nepriateľ opäť pochodí na Moskvu. Ale nacisti dokázali predbehnúť sovietsku inteligenciu. Okrem toho bol ovplyvnený aj veľký počet nemeckých tankov "Panther" -2, ktoré sú dostatočne rýchle a manévrovateľné a lepšie chránené po stranách.
  Taktiež sa vyrábalo veľa "tigrov", relatívne ľahko vyrobiteľných strojov. Nechýbala ani nová úprava "Leva". S ľahším 88 mm kanónom, ale s motorom s výkonom 1250 koní. Tento "Lev" je najúspešnejší tank - typu "Tiger" -2, ale ťažší, s hrubším 120 mm bočným a zadným pancierom, ktorý viac ako kompenzoval výkonný motor z "Maus".
  Lev-2 sa ukázal ako veľmi úspešný prelomový tank. Nemci dokázali dosiahnuť veľa. Zajali Vorošilovgrad, Kursk, Belgorod, dobyli Voronež. A otočil sa k ohybu Donu. Nakoniec sme dosiahli Stalingrad. Tam však uviazli v bitkách. Ako v skutočnej histórii, sovietske jednotky dokázali Nemcov obkľúčiť pri Stalingrade. Nacistom sa však aj tak podarilo z obkľúčenia vymaniť. Napriek tomu mali Nemci oveľa viac tankov. Bitky ukázali, že "Panther" -2 a "Lev" -2 sú v zime schopné bojovať celkom slušne. Okrem toho sa vpredu objavili samohybné delá E-25. Toto vozidlo bolo malé, nízko zavesené delo Panther, ale veľmi obratné a rýchlo strieľajúce.
  Nacisti sa stiahli zo Stalingradu do ohybu Donu a tam vydržali. Prišla jar 1945. Do série išiel XE-162 a sovietske letectvo tomuto modelu ustúpilo. Najdôležitejšie sú však prúdové bombardéry, ktoré nemali obdobu. Bombardovali Rusov takmer beztrestne.
  Do série vstúpil nový nemecký tank E-50 - ľahší ako Tiger-2, ale lepšie chránený a vyzbrojený výkonným motorom. A jeho 88 mm 100 EL delo je neprekonateľné v presnosti a priebojnosti brnenia.
  Stalin hľadal spôsoby, ako uzavrieť mier s Hitlerom. Odkedy sa nové tanky IS-7 a T-54 stále vyvíjali. A prúdové lietadlá sú ešte vágne.
  Fuhrer však nechcel mier a pokračoval v ofenzíve. Tentoraz na Kaukaz cez brány Terek. Nacistom sa podarilo dobyť sovietske mestá - Groznyj a Ordzhonikidze. Keď však vstúpili do hôr, ich postup sa spomalil.
  Potom sa nacisti opäť ponáhľali do Stalingradu. V bitkách sovietske jednotky získavali stále viac z prúdových útočných lietadiel a bombardérov Luftwaffe. Ale sami Fritz nemohli mesto dobyť, uviazli v bitkách. Hoci v kurze opustili "Sturmtigrov". A letectvo stlačené.
  Sovietsky Jak-9, najmasívnejšia stíhačka, je zastaraný. A Nemci objavili pokročilejšie modely ME-262 s oveľa vyššou rýchlosťou a manévrovateľnosťou. A silnejší vo výzbroji XE-162. Situácia sa ešte viac vyhrotila, keď Japonsko konečne vstúpilo do vojny. Turecko nasledovalo príklad. Do konca štyridsiateho piateho roku väčšinu Kaukazu dobyli Nemci a Turci. A nový štyridsiaty šiesty rok priniesol ZSSR ďalšie sklamania.
  Stalingrad ešte vydržal, no koncom mája bola zabratá posledná štvrť. A Nemci a Turci v tom čase úplne zajali Kaukaz. A v júli 1946 sa začala nová ofenzíva proti Moskve. Šance nacistov boli veľké. E-75 aj E-100 sa zúčastnili bojov. Tieto nádrže boli hustejšie a lepšie chránené. Sovietsky front bol pomaly, ale isto prepadnutý... Koncom jesene bola Moskva obkľúčená.
  V rovnakom čase padol aj Saratov. Vyvinula sa mimoriadne zložitá situácia. Japonci postupovali z východu. Stalin ponúkol Hitlerovi mier za akýchkoľvek iných podmienok, než je kapitulácia. Fuhrer tieto návrhy odmietol.
  V zime Moskva po prudkom útoku padla. A na jar av lete Nemci zajali celý región Volga-Vyatka. Pala a Vologda. Nacisti boli schopní dosiahnuť Sverdlovsk v polovici jesene ...
  
  OSUDOVÁ ÚLOHA CHAMBERLAINA
  Chamberlain nerezignoval a podarilo sa mu uzavrieť čestný mier s Hitlerom.
  Podmienky pre Britániu boli celkom priaznivé: Tretia ríša zaručovala nedotknuteľnosť majetku levej ríše. A Británia nestratila ani centimeter územia. Ale na oplátku dostal Hitler úplnú slobodu v okupovaných krajinách Francúzska, Belgicka, Holandska. A to sú veľké plochy. A sloboda rúk na východe.
  A nacistická číslo jedna vôbec neodmietla pochod na ZSSR. A pokračoval v zbieraní síl.
  Hitler chcel nielen Afriku a Sýriu s časťou Ázie, ale aj ruské územia. V prvom rade, samozrejme, sýpky Ukrajiny, pobaltských štátov, Bieloruska a kaukazskej ropy. Takže plány Fuhrera boli napoleonské.
  Nemci sa pripravovali na vojnu, tvorili významné sily. Na pláne Barbarossa mali viac vojakov. V prvom rade, samozrejme, letectvo. Tri tisícky lietadiel neboli zostrelené počas leteckej bitky o Anglicko a vstúpili do radov Luftwaffe. Navyše lietadlá, ktoré nerozptyľovalo Stredozemné more, a pokryť Európu. Plánu Barbarossa teda nebolo pridelených päťtisíc lietadiel, dvakrát toľko - desaťtisíc.
  A bolo tam niekoľko ďalších tankov. Po prvé, výroba automobilov sa viac zvýšila, pretože Tretia ríša nebola bombardovaná. V druhom do Afriky nešli štyristo tankov. A niečo bolo prevzaté z Francúzska. Fritz bol teda lepšie pripravený na bitku.
  Pravda, postupom proti Juhoslávii a Grécku stratili trochu času. Ale skončil bez Britov rýchlejšie.
  A invázia do ZSSR sa začala 7. júna s viac ako tisíckou tankov a päťtisíc lietadiel. A samozrejme bolo viac pešiakov a delostrelectva.
  Najdôležitejšie je, že ZSSR, ako v skutočnej histórii, nebol pripravený. Stalin sa príliš bál bojovať proti Tretej ríši a snažil sa vojnu za každú cenu oddialiť a opäť bol v pasci.
  A potom zaútočilo Japonsko. Prečo sa tentoraz Japonci rozhodli zaútočiť? Dôvodom je, že Británia sa stiahla z vojny a teraz, v takom prípade, museli samuraji bojovať proti Spojeným štátom a Británii, ktoré nie sú viazané Treťou ríšou.
  A ZSSR sa v každom prípade zdal byť slabším nepriateľom. Najmä v prvých dňoch vojny bol priebeh bojov pre Červenú armádu ešte horší ako v reálnej histórii. Takže najmä vo vzduchu bola prevaha nacistov oveľa silnejšia. Áno, a ďalšie tanky, najmä južným smerom, kde Rommel ukázal hrdinstvo. A Červená armáda nie je pripravená na obranu a neexistujú žiadne plány na obrannú vojnu. A prilievajú sa... A aj Kyjev sa dal vziať do pohybu a do Smolenska sa dostali skoro. A zaútočilo aj Japonsko, aby nečakalo na pád Moskvy, lebo v tomto prípade by ju každý obvinil, že sa ako sup vyrútila na zabitého nepriateľa. Porazený v rovnakom čase Nemcami.
  Nie, česť samuraja si žiadala zaútočiť, kým sa ZSSR ešte trhlo. A vojna dopadla celkom dobre. Samuraji opustili veľké množstvo pechoty a zaútočili na pozície Červenej armády. A bol to z ich strany obrovský úspech.
  No na okraji Vladivostoku ich stretol tím bosých dievčat. Ktorý bojoval s divokou zúrivosťou.
  Alenka dala rad na samuraja. A potom holými prstami na nohách hodila granát smrtiacej sily. A roztrhala veľa Japoncov a kričala:
  - Na slávu Stalina!
  Anyuta tiež vystrelil na nepriateľa. Pokosila tlačiace sa žlté stíhačky a zarevala:
  - Za veľkú vlasť!
  A tiež jej obnažené prsty vrhali zabijácky dar smrti.
  Alla, táto ryšavá kráska, kosila postupujúcich Japoncov. A jej bosé nohy vrhali dar smrti kolosálnej deštruktívnej sily. A roztrhal samuraja a kričal:
  -Sláva komunizmu!
  Mária tiež vystrelila. Táto zlatovlasá kráska. A jej odhalené prsty vrhali smrtiace dary smrti.
  A masa samurajov sa zrútila.
  A dievča zavrčalo:
  Vladivostoku sa nevzdáme!
  A obnažený opätok dievčaťa podľahol daru smrti.
  Aj na olympiáde sa bojovalo urputne. A potom jej holé, silné nohy odhodili veľa granátov a roztrhali protivníkov.
  Bojovník zasyčal:
  - Za veľké Rusko!
  Alenka, ktorá prerušila žltých vojakov, potvrdila:
  - Vlasť je s nami!
  A jej odhalená päta podľahla granátu. A roztrhal nových vojakov veľkej ríše.
  Ale napriek všetkému hrdinstvu Červenej armády prehrávala. Presun divízií z Ďalekého východu nebol možný. A Nemci zaútočili na Moskvu oveľa skôr ako v skutočnej histórii a už ju stihli obkľúčiť a čiastočne dobyť skôr, než sa spustili silné dažde a rozmrazili sa. A to, samozrejme, malo vplyv na priebeh vojny.
  Nemci sú silní najmä vo vzduchu. Ich lietadlá dostanú špeciálne sovietske jednotky.
  Nemci na juhu boli tiež silnejší a postupovali ďalej. Podarilo sa im zabrať Kursk, Voronež ešte pred rozmrazením a presunuli sa do Stalingradu. Nacisti, ktorí začali vojnu o dva týždne skôr a s veľkými silami, mali spravodlivý náskok a teraz mali vo všetkom výraznú výhodu. A príbeh pre Červenú armádu dopadol horšie ako v skutočnosti.
  Nemci postupovali rýchlejšie cez Krym a prenikli na Kaukaz. A aj tam zožali veľký úspech. Navyše do vojny vstúpilo aj Turecko, ktoré videlo, ako sa ZSSR rozpadá.
  A tak Nemci zabrali Rjazaň a pokračovali v ofenzíve. A sám Stalin bežal ako zajac. A nacisti sa už blížili k Gorkymu. Boli bitky.
  Ale Moskva stále odolávala: mesto je veľké. Ale boje pokračovali v uliciach a nacisti sa priblížili ku Kremľu.
  Sovietske dievčatá však bojovali s nacistami neďaleko mesta Gorky.
  S nacistami sa stretol celý prápor bosých dievčat, napriek tomu, že už snežilo a udrel mráz.
  Natasha spustila paľbu a potriasla prsiami, ktoré sotva pokrývali šnúrky bikín.
  Potom dievča spievalo:
  - Sláva veľkému Rusku!
  A holými prstami vypustila granát ničivej sily.
  Zoya, ktorá strieľala na nepriateľa a kosila Fritza, zavrčala:
  - Sláva hrdinom!
  A jej obnažená päta hodila vražedný darček smrti.
  Bojovník štebotal:
  - Moskvu sa nevzdáme!
  Augustín strieľal na nepriateľa a odrezal masy postupujúcich nacistických jednotiek a zaškrípal:
  - Naše lietadlá sú dobré!
  Svetlana, strieľajúca na nacistov, agresívne vydala:
  - Za vlasť rady!
  A holými prstami na nohách hodila výbušný balík.
  Dievčatá sú naozaj veľmi dobré a sexi...
  Ale Alice a Angelica stále bojujú. Bojujú nerovnakými silami.
  Vyrazia granátom tank a ten sa prevráti.
  Alice hodí výbušný balíček bosou nohou. Nemecké samohybné delo je rozbité a valce lietajú. Nacistovi sa odtrhla jedna labka a zaiskrili zlaté hodinky.
  Alice zakričala:
  - Pre veľkosť vlasti!
  A jej odhalené prsty na nohách, keď odpália vražednú bombu. A odrezať generálovi hlavu.
  Angelica tiež vybuchne na nacistov z bazuky. A zasiahnuť ďalší tank. A roztrhal nepriateľa.
  A spievala a vyceňovala zuby:
  - Sláva veľkej vlasti!
  Dievča to vzalo a s holým, okrúhlym opätkom podľahlo smrtiacemu daru skazy.
  Alice pôsobila veľmi agresívne a aktívne. Dievča, ktoré snívalo o úspechoch a úspechu.
  Zatkli ju v tridsiatom siedmom roku, keď bola ešte dievča, spolu s rodičmi. Najprv ma vzali do vyhľadávacej miestnosti. Prikázali mi vyzliecť sa. A Alice sa veľmi hanbila. Jej ženská postava sa stále formovala. Ale už rástli prsia a dozorca jej štipol poprsie so slovami: "Ach, aké prsia!"
  Alice bola v rozpakoch a začervenala sa:
  - Nesiahaj na mňa!
  Matróna sa zasmiala.
  - Otvor ústa dievča, teta pozorne skúmaj!
  Alice otvorila ústa. A matróna si siahla do úst prstami. Nepríjemne, samozrejme, Alice takmer zvracala. Najmä keď jej tlačili na koreň jazyka.
  Najhoršie však bolo neskôr. Matróna, ktorá si ohmatala ústa, prikázala:
  "Teraz sa zohnite a roztiahnite nohy!"
  A na svoje veľké laby si dala rukavice!
  A ako sa jej labka ponorila do panenského lona a roztrhla panenskú blánu. Takže tam bola krv. A bolelo to tak, že Alice skríkla. Ostatní dvaja strážcovia ju medzitým držali za ruky. A žalárnik ju cítil, ako sa šplhala až do samotnej maternice, a to veľmi hrubo. Bolo to utrpenie a Alici stekali po lícach slzy. A v konečníku to nebolo o nič menej bolestivé. Labka strážkyne je veľká a jej prsty sú dlhé a hrubé.
  Alica dokonca omdlela od bolesti a hanby. Potom ju priviedli. Odviedli ma do inej miestnosti. Fotil nahý z rôznych uhlov a snímal odtlačky prstov.
  A potom ma poliali studenou vodou z hadice a posypali bielidlom. Rozdali oficiálny rum: krátke sivé šaty s číslom a odviedli ma do cely s ďalšími dievčatami. Na bosú chôdzu bola zima, ale v cele bolo veľa detí a bolo dosť teplo.
  Alicu o niekoľko dní predviedli na výsluch. Tam ju požiadali, aby podpísala papier. Dievča odmietlo. Potom jej upevnili bosé nohy do pažby a bili ju palicami na holých pätách. Alice kričala, ale odmietla podpísať, kým nestratila vedomie.
  Opäť ju hodili do cely. Represie boli masívne a nebol čas sa s dieťaťom baviť a dlho vypočúvať. Dostala preto termín údajne za krádež a bez súdu podpísala odporúčanie do detskej pracovnej kolónie.
  Alice tam pracovala a študovala. Zločincov bolo málo, takmer všetky deti boli nepriateľmi ľudu. Do mrazov chodili bosí a v mrazivých čižmách v štátnych čižmách. Pracovali dvanásť hodín denne. Jedli väčšinou kapustnicu, ale bývali spolu. Alica aj v detskom tábore zosilnela a zocelila. A teraz bojovala bosá v snehu. A sedela aj jej partnerka Angelica. Len ona bola skutočným zločincom a zločincom. A prospela jej aj detská kolónia.
  Dievčatá bojovali tvrdohlavo a hrdinsky.
  Ale napriek tomu Moskva padla ... A Kaukaz bol zajatý. A Stalin bol tiež otrávený svojimi.
  Berija podpísal kapituláciu. A stal sa guvernérom nad časťou územia Ruska.
  A vojna na východe sa skončila. Chamberlain zomrel a na jeho miesto nastúpil Churchill.
  A potom Hitler rozhodol, že Británia má príliš veľa kolónií. Nie je čas ich ostrihať?
  A v roku 1944 začal novú vojnu. V tom čase mali Nemci najnovšie tanky Panther-2 a Tiger-2, vyspelejšie a s výkonnými motormi. A čo je najdôležitejšie, prúdové lietadlá a ponorky na peroxid vodíka.
  Áno, a Japonsko chcelo rozšíriť svoj majetok na úkor kolónií Británie a Spojených štátov. Do tejto doby samuraj skutočne dobyl Čínu. A mali veľké plány.
  Nemci spustili ofenzívu na jeseň ... Ich výkonnejšie tanky sa dobre pohybovali so silnými motormi. A prúdové lietadlá vôbec nemali súpera.
  Británia bola bombardovaná. A ponorková flotila ju trápila. A Nemci zaútočili na Egypt. A rýchlo tam porazili Britániu a s Turkami vstúpili na Blízky východ. Bol dobytý aj Gibraltár a jednotky vstúpili do Maroka a dobyli čierny kontinent.
  Vojna sa skrátka uberala jedným smerom. Počas zimy Nemci obsadili severnú Afriku a Blízky východ. A na jar aj Irán a India. Áno, a Japonci úspešne postúpili a porazili Ameriku v prístave Peru.
  Sú to veľké víťazstvá. A v lete došlo k pristátiu v samotnej Británii, ktoré sa skončilo pádom za desať dní.
  A na jeseň bola zajatá južná Afrika a Austrália. Teraz sú USA pod útokom.
  Prešiel štyridsiaty šiesty rok dobytím ostrovov a leteckou a ponorkovou vojnou. V roku 1947 sa zajatie Kanady a Mexika začalo dvojitým úderom. Nemecké tanky série "E" sa stali najpokročilejšími a najvýkonnejšími na svete. A nemecká útočná puška MP-64 nemala vo všetkých ohľadoch obdobu.
  A lietajúce taniere a disky sa jednoducho nedali zostreliť, aké sú vďaka laminárnemu prúdeniu nezraniteľné.
  A toľko strát...
  Spojené štáty americké 30. januára 1948 kapitulovali. Len pätnásť rokov po nástupe Hitlera k moci. A bola to slávna udalosť.
  Potom prišlo obdobie pokoja... Ale zatiaľ. 20. apríla 1955 sa začala vojna medzi Treťou ríšou a Zemou vychádzajúceho slnka so všetkými jej kolóniami. Vojna bola brutálna a trvala viac ako dva roky, no všetko sa skončilo víťazstvom Nemecka.
  20. apríla 1959 usporiadal Hitler referendum, v ktorom bolo na svete založené jediné impérium - Tretia ríša. A monarchia vedená Hitlerom.
  A keď Fuhrer zomrel v roku 1961, jeho synovi sa podarilo prevziať trón.
  V tom čase už ľudia leteli na Mesiac a Mars a zdalo sa, že život ľudstva sa zlepšuje.
  
  SENZAČNÉ ZRUŠENIE VOĽBY
  Jeľcin po senzačnom úspechu Liberálnodemokratickej strany vo voľbách v roku 1993 dal na radu radikálov a ich výsledky anuloval. Práve včas na Nový rok, bez toho, aby sa mohla stretnúť Štátna duma. A stala sa z toho senzácia! Pred novými voľbami do Štátnej dumy naplánovanými na 12. júna 1994 prešla zákonodarná moc na Radu federácií. A bol to zaujímavý taktický ťah.
  Jeľcin zároveň nezakázal LDPR a pravidlá parlamentných volieb zostali rovnaké. A určite to bolo silné rozhodnutie. Alebo skôr kontroverzné. Ale celá sila propagandy padla na stranu LDPR. A bolo tam veľa blata. Aj keď na druhej strane, čím viac nadávajú, tým je obľúbenosť vyššia. Priaznivci Žirinovského boli z ukradnutého víťazstva sklamaní.
  A došlo k nepokojom. Nespokojná bola aj frakcia Yabloko, ktorá získala dobré percento. A príliš šťastné nie sú ani "Ženy Ruska", ktoré predviedli senzačný výsledok. Ale "Voľba Ruska", vedená Gajdarom, dostala posily. Jeľcin odvolal umierneného Černomyrdina, ktorý si napriek tomu veľa požičal zo starého systému a za premiéra by vymenoval Jegora Gajdara. Ten doplnil tím o nových reformátorov. A zhromaždil sa silný tím ... Čo začalo kolabovať ekonomiku ešte svižnejšie ako v reálnej histórii. A kupónová privatizácia pokračovala.
  Konfrontácia s úradmi len narastala. A hodnotenie Žirinovského sa napriek vedrám špiny a možno aj vďaka nim zvýšilo. Aj keď predvolebná súťaž bola oveľa tvrdšia. A bolo oveľa viac strán, ktoré vyzbierali stotisíc podpisov. A oveľa viac času sa dostalo na zbieranie podpisov. A malo to efekt. Na voľbách sa mohlo zúčastniť 44 strán.
  A tentoraz s plateným vysielacím časom to bolo horšie. A počas televíznej debaty bol Vladimír Volfovič zatknutý a hodený do Lefortova. Obvinený z propagácie nenávisti v knihe The Last Dash South.
  To však jeho hodnotenie ešte zvýšilo, hoci nedostal slovo. A tak sa 12. júna 1994 konali voľby do Štátnej dumy. A hneď senzácia. V podmienkach tvrdej konkurencie získala strana LDPR vo voľbách podľa straníckych zoznamov viac ako štyridsaťšesť percent hlasov. Päťpercentnú hranicu neprekonali "Jabloko", "Ženy Ruska", "PRES", "agrárnici".
  Druhé miesto obsadili komunisti a tretie "Voľba Ruska" na čele s Gajdarom. Kto prekonal jej päť percent ....
  A väčšina na straníckych zoznamoch pre Liberálno-demokratickú stranu. Áno, a v obvodoch s jedným mandátom sa pridala strana Žirinovského, ktorá výrazne získala viac ako sto poslaneckých kresiel. Vo všeobecnosti sa parlament ukázal ako veľmi opozičný a protijeľcinovský. A strana LDPR získala väčšinu v Štátnej dume, takmer ústavnú. A spolu s komunistami aj ústavný.
  Je tu však aj horná snemovňa a samotný prezident. A Vladimíra Žirinovského odviedli priamo z cely do zasadacej miestnosti Štátnej dumy. Vznikla tak nová opozícia.
  Jeľcin mal moc podľa novej ústavy. A sila je veľmi veľká. Ale nemal právo rozpustiť Štátnu dumu v prvom roku. Tak ako za posledných šesť mesiacov jeho prezidentovania. A toto je vážna situácia.
  Znova zrušiť parlamentné voľby je už priveľa. A Jeľcin sa po určitom váhaní rozhodol ponúknuť Štátnej dume dohodu o mieri a harmónii.
  Vladimir Žirinovskij v reakcii požadoval demisiu vlády a jej zostavenie na základe parlamentnej väčšiny.
  To vyvolalo opozíciu. A Štátna duma schválila hlasovanie o nedôvere vláde Jegora Gajdara a vyhlásila amnestiu pre politických väzňov.
  A bolo to vážne. Jeľcin sa ocitol v ťažkej situácii. A jeho vzťahy so Štátnou dumou sa stali nepriateľskými. Bol síce prijatý ústavný zákon o ústavnom súde a parlamentnej televízii. Rovnako ako občiansky zákonník. A opäť prebehlo hlasovanie o nedôvere vláde.
  Jeľcin podpísal zákon o postavení poslanca. A predsa odvolal Jegora Gajdara.
  Ruský prezident navrhol za premiéra Jevgenija Primakova. Toto viac-menej vyhovovalo všetkým. Jeľcin však nečakane začal vojnu v Čečensku. A čelil negatívnej reakcii Štátnej dumy. A opäť to zamietol... Aj keď nie podľa ústavy.
  Ale opäť vyhlásil nové parlamentné voľby... A odvolal Primakova, na jeho miesto vymenoval Čubajsa.
  Situácia sa však skomplikovala... Liberálnodemokratická strana opäť vyhrala, ba dokonca pridala hlasy... A už sa voľby konali podľa nových pravidiel. Bolo treba vyzbierať viac podpisov, naznačila sa stranícka príslušnosť poslancov. A LDPR získala ústavnú väčšinu. A druhá strana boli komunisti. Zvyšok päťpercentnej bariéry nezabral.
  A opäť konfrontácia s Jeľcinom. Kruté na pozadí vojny v Čečensku. A začiatok procesu impeachmentu.
  Jeľcin stratil podporu armády aj kvôli vojne v Čečensku. A Rada federácie nebola na jeho strane.
  Navyše, Jeľcinov zdravotný stav sa prudko zhoršil a ochorel. A v Rusku boli vyhlásené nové prezidentské voľby.
  Vladimir Žirinovskij bol ich jasný favorit.
  Jeľcin ledva dýchal... Takže samotná moc padla do rúk Vladimíra Volfoviča.
  Potom sa však v Rusku konali voľby a nový prezident. Zdedil ťažké dedičstvo. A musel som urobiť veľa. Ale s tvrdými opatreniami Vladimír Volfovič Žirinovskij pozdvihol štát. A Rusko stúpalo viac a viac. Do piatich rokov sa obnovila úroveň úspor pred reformami. A o päť rokov neskôr Rusko zdvojnásobilo národný dôchodok ako pred reformným obdobím.
  Ale Vladimir Volfovič sa pustil do obnovy ZSSR. Bielorusko sa k Rusku pripojilo ako prvé a dobrovoľne. Potom Kazachstan, potom ďalšie republiky Strednej Ázie, najmä keď na ne zaútočil Taliban.
  Ukrajina žiarila Majdanom a Rusko jej prišlo na pomoc a oslobodilo pomaranče spod moci. A potom je referendum a pripojenie k ZSSR. Atď. Až v roku 2015 Rusko obnovilo svoje bývalé hranice.
  Ale toto nestačilo. Na juhu ISIS ovládol Irak a Sýriu a niekoľko ďalších štátov. Volfovič povzbudil islamistov a umožnil im ovládnuť celý Blízky východ.
  V roku 2016 sa Fínsko stalo súčasťou Ruskej ríše. A v roku 2020, s využitím skutočnosti, že Spojené štáty americké sa topili v koronavíruse, a ISIS dobyl územia od Indie po Španielsko... A vojna s týmto kalifátom začala.
  Vladimir Žirinovskij sa rozhodol uskutočniť svoj dlhodobý plán: posledný hod na juh.
  A ruská armáda bola v tom čase najsilnejšia na svete. A jej takni boli proste super.
  Najmä pyramídové, vytvorené podľa kresieb brilantného Olega Rybachenka. Boli proste super...
  Auto je dvojmiestne a dievčatá v ňom ležali v pyramíde. Celok má len päťdesiat ton, ale elektromotor má päťtisíc koní. Sú to také rýchle stroje, úplne nepreniknuteľné pre všetky typy projektilov.
  A ponáhľa sa do pozícií militantov Veľkej ríše ISIS. A robí doslova zázraky.
  Natasha, ležiaca v tomto tanku so Zoyou a strieľajúca z tucta guľometov, poznamenala:
  - Som super dievča?
  Zoya sebavedomo odpovedala a stlačila tlačidlá joysticku holými prstami:
  Všetci sme tu skvelí!
  Ďalší tank letiaci spolu s Angelicou a Svetlanou tiež ničí obrovskú armádu kalifátu.
  Dievčatá sa usmievajú a smejú:
  - Sme najlepší zo všetkých! A poďme oslavovať úspech!
  A opäť zrážajú nepriateľov.
  Áno, dve nádrže nemôžu byť prepichnuté ničím zo žiadneho uhla. Sú to dievčatá v autách najvyššej úrovne. A nedajú sa zlomiť. Mušle aj rakety sa odrážajú.
  Natasha hovorí, kosí dushmanov:
  - Za ZSSR!
  Zoya, ktorá vyradila súperov, súhlasí:
  - Pre vlasť!
  Je potrebné poznamenať, že bojovníci bojujú. Vladimir Volfovič Žirinovskij veľa obnovil z čias ZSSR. Leonidovi Iľjičovi vrátil Diamantovú hviezdu víťazstva. Vrátil Beriu do hodnosti maršala so všetkými vyznamenaniami. Založili rády: Ivan Hrozný, Peter Veľký, Mikuláš II., Alexander II. a III., Dmitrij Donskoy.
  Okrem toho Vladimír Volfovič obnovil pamätník Dzeržinského. Založil Rád Ilju Muromca. Toto je pre športovcov. A poriadok založili Michail Lomonosov a Mendelejev. A to je aj logické.
  Vladimír Volfovič tiež založil cenu za literatúru, ktorá je desaťkrát väčšia ako Nobelova cena. A urobil oveľa viac.
  Jedným z jeho nápadov bolo založenie rádu - "Vlasť", najdrahšieho zo všetkých rádov na svete s rekordným počtom diamantov. A to bol nápad. Navyše, návrh zákazky sa dlho dohadoval a schvaľoval.
  A dokonca bola aj súťaž.
  Vladimir Žirinovskij urobil niekoľko ďalších zmien a doplnení vojenských predpisov. Zavedená hodnosť brigádneho generála - nižšia ako generálmajor, ale vyššia ako plukovník. A post generála je medzi generálplukovníkom a generálom armády. Bola tu aj nová dôstojnícka hodnosť: primár. Medzi majorom a podplukovníkom.
  Žirinovskij zaviedol ďalšiu hodnosť: poddôstojník. Toto je medzi práporčíkom a mladším poručíkom. Objavili sa aj desiatnici. Ostatné tituly zostali zachované.
  Vladimir Žirinovskij tiež ustanovil titul supermaršal medzi maršalom a generalissimom. A nový titul Supergeneralissimo.
  Tak vznikla heraldika.
  Prezident v referende zrušil funkčné obdobia. A stal sa virtuálnym diktátorom. A voľby sa konali takmer bez alternatívy. A dosiahli plochu deväťdesiatdeväť percent s chvostom. A tak sa aj stalo...
  Ale v každom prípade sa konali aspoň voľby, ktorých sa zúčastnili niektorí vreckoví alternatívci. Hitler sa stal doživotným kancelárom.
  Mimochodom, Fuhrer prehral svoje jediné voľby, prezidenta, aj keď so slušným percentom a v krutom boji. Ale aj tak Hitler neriskoval nové voľby.
  V roku 2020 Vladimir Žirinovskij dobyl nové výšiny a viedol vojnu s islamským kalifátom. A toto je kolosálna sila. A boje sú tam veľmi kruté.
  A bojujú lietadlá, dokonca aj bezpilotné. A je to cool a krvavé.
  Vladimir Žirinovskij je novým vodcom Ruska a usiluje sa o svetovládu.
  V bitkách sa zúčastňujú aj lietajúce taniere, ktoré sa nedajú zostreliť.
  A lietajú na nich krásne ruské dievčatá.
  Napríklad Maria a Mirabela sú v bitkách také cool.
  A spúšťajú bojové lasery z tanierov. A pália jednotky ISIS, ktoré sú jednoducho obrovské.
  Áno, toto kolosálne impérium, ktoré pohltilo Áziu až po Indiu, vrátane Pakistanu a Afganistanu. A polovica Afriky. A koľko je obyvateľov a aké kolosálne číslo.
  Maria stlačí tlačidlá joysticku holými prstami a prepichne najbližšie nepriateľské lietadlo a zaškrípe:
  - Sláva ére komunizmu!
  Mirabela vypáli nádrž laserom a tiež potvrdzuje:
  - Budú naše skvelé časy a víťazstvá!
  A dievčatá sa smejú...
  A ukážu zuby, ktoré sa lesknú ako perly.
  Mária si zaspomínala na časy, keď bola ešte malé dievča a videla Žirinovského na mítingu. Urobil na ňu dojem. Ale ako tomuto netlieskať.
  Mária, keď bol zatknutý Vladimír Volfovič, odišla do Moskvy. Dievčatko sa ako sväté pohybovalo bosé. A prekonával mesto za mestom.
  A jej bosé nohy boli tak zbité a jej nohy boli rezané a krvácajúce. Ale dievča kráčalo a chodilo. A prišiel do Moskvy. Tam bola umiestnená v detskom domove. A potom ich poslali späť k rodičom.
  A ukázalo sa, že je to pre ňu hadždž.
  Mária, rovnako ako Gerda, prešla stovky kilometrov. Cestou prosila o almužnu, hladovala. A holá podrážka ju tak bolela a svrbela, no nakoniec sa pokryla mozoľmi a stvrdla ako kopyto.
  Mária si na to spomenula a teraz drvila mudžahedínov.
  A dokonca spievala a písala román na cestách:
  Som Černobog, zlá Božia dcéra,
  Vytváram chaos, sejem deštrukciu...
  Moja veľkosť sa nedá prekonať,
  Len zúrivá pomsta horí v duši!
  
  Ako dieťa som chcel dobré dievča,
  Písala básne a kŕmila mačky...
  Vstal skoro ráno
  Nad tým sa trepotali krídla cherubínov!
  
  Ale teraz už viem, čo je zlo
  Čo robí tento svet nešťastným...
  A čo hovoríš dobre?
  Tu je deštrukcia vášnivo milovaná!
  
  A ukázala svoju dievčenskú horlivosť,
  Že sa dcéra Božia rozžiarila ...
  Dobijeme priestory vesmíru,
  Ukážme silu, veľmi mocnú!
  
  Veľký otec tento Černobog,
  Prináša do vesmíru chaos, vojny...
  Modlíš sa k Svarogovi, aby ti pomohol,
  V skutočnosti dostanete odmenu!
  
  Tak som povedal, zachráň Pána,
  Nechajte v srdci vrieť hnev...
  Vybudujeme šťastie, verím v krv,
  Nech je lono naplnené až po okraj!
  
  Milujem prefíkanosť, podlosť a podvod,
  Ako oklamať tyrana Stalina...
  Nedá sa zahanbiť
  A koľko hmly je na svete!
  
  Tu som navrhol urobiť rázny krok,
  Jedna rana na zničenie zla...
  Ale veľmi čierny Boh sa zamiloval,
  Vo všetkých veciach, v týchto aj v posmrtnom živote!
  
  Ako sa ukázalo, že som zvyknutý na zlo,
  A v srdci hnevu, zúrivo živený ...
  Zmizla túžba po radosti, dobrote,
  Len čo hnev prenikol z piedestálu!
  
  A čo Stalin - je tiež zlý,
  O Hitlerovi, takže niet pochýb...
  Džingischán bol taký cool bandita
  A koľko duší sa mu podarilo ochromiť!
  
  Tak hovorím, prečo sa zachovať dobre,
  Ak v tom nie je najmenší záujem ...
  Keď si ďateľ - tvoja myseľ je sekáč,
  A zmizol, keď hlúpe myšlienky!
  
  Tak hovorím sebe a ostatným,
  Podávajte silu ako čierny atrament...
  Potom dobyjeme vesmír,
  Vlny prerazia vesmír!
  
  Urobíme zlo takým silným
  Dá hnevu nesmrteľnosť,
  Tí, ktorí sú slabí v duchu, už boli odfúknutí,
  A my sme najsilnejší ľudia, ktorí tomu veria!
  
  Skrátka, všade sa staneme silnejšími,
  Zdvihnite meč krvi nad vesmír...
  A náš hnev bude s ňou tiež,
  Dostaneme povolanie plné osudu!
  
  Stručne povedané, som verný Černobogu,
  Slúžim tejto temnej sile celým svojím srdcom...
  Moja duša je ako krídla orla
  Tí, ktorí sú s Černobohom, sú neporaziteľní!
  
  BIELE TIGROVIE MLÁĎATKO
  Po krymskej letnej ceste kráčala malá cirkusová skupina. Ako prvý kráčal asi dvanásťročný bosý svetlovlasý chlapec. Chudé, ale šlachovité dieťa v šortkách a chodilo v horúčave s nahým trupom. Rebrá trčali, ale žily boli ako drôt, pod takmer čiernym opálením kože.
  Išlo za ním dievča. Svetlohnedé vlasy spálené na slnku ako prezretá pšenica. Dievčenské obočie je tiež svetlé a jej tvár od prachu a silného spálenia slnkom je tmavá ako cigánka. Ale rysy tváre sú veľmi krásne, len mierne špicaté kvôli štíhlosti. Dievča je štíhlej postavy, v ľahkých bavlnených šatách nad kolená. A tiež naboso, aj keď nebudete závidieť tým, ktorí sú bez topánok, ak kráčajú po kamenistej ceste Krymu. Nielen kamene sú ostré, ale aj horúce na letnom slnku.
  No dievčatá aj chlapec sú v horúčave aj v mraze na bosé nohy zvyknutí a ich bronzové nohy a mozoľnaté podrážky si na takéto drobnosti nevšímajú.
  Za nimi sa mihne roztomilé stvorenie. Biele, ale s hnedými pásikmi. Roztomilé albínske tigrované mláďa. Také vychudnuté, strašne hladné, chytajú motýle na cestách a mrnčia.
  Za ramenami dievčaťa je hurdiska v rukách niektorých doplnkov. Naložil trochu a chlapec. Chodili už od skorého rána. Chlapec stúpil na črep z fľaše. A cítil pichnutie cez mozoľ, kríval. A tak sú holé chodidlá zrazené a mozole svrbia od ostrých horúcich kameňov.
  Dievča sa usmialo a povedalo:
  - Dávaj pozor Olezhka! Niekedy sú na cestách prekvapenia!
  Chlapec nahnevane zavrčal:
  - Áno, nič strašné, ani krv! Ale čím budeme kŕmiť Bimbo!
  Dievča sa zhlboka nadýchlo a povedalo:
  - Áno, tigríča prešlo! Potrebuje mäso! Na zvyškoch nevydrží dlho!
  Chlapec odpovedal s úsmevom:
  - Je tu veľa dačí s bohatými ľuďmi. Možno budeme piť mäso. A ty, Olesya, si tiež schudla ...
  Dievča sa otriaslo a poznamenalo:
  - A mne sa to hodí! Agilita sa ešte zvýšila!
  A dievča vyskočilo a zvrtlo sa na palci na nohe. Oležka na obdiv zapískala a tigríča zavrčalo.
  Pred pár rokmi boli v rovnakej cirkusovej skupine, ktorá kontaktovala Vôľu ľudu a bola porazená. Olesya sa tiež zúčastnila a podľa klebiet dokonca zabila generála. A teraz sa túlala po Rusku bosá a nepokojná. V zime sa presunuli do Iránu v Iraku, kde sa brodili po strmých svahoch a podávali výkony. V lete sme išli do Ruska. Olesya vedela niekoľko jazykov vrátane perzštiny a učila Olega.
  Dokonca je vtipné chodiť po Iráne v závoji, no s bosými nohami. Rozdrvili show a najnovšie dostali Bimbo. Tiež utečenec, z nejakej skupiny. Šelma vzácnej krásy, no strašne žravá. Zásoby sa k nemu rýchlo dostali, hoci tigríčatá nazbierali veľa ľudí. V posledných dňoch však prišla pre skupinu temná séria. Krásne dievča, chlapec a albínske tigrované mláďa z nejakého dôvodu nedostali žiadne peniaze. A hladovali. A čo je najhoršie, hlad znášali malé dravce.
  Triumvirát sa posadil na vidličku. Olesya medzi chlapca rozdelila dva malé zemiaky a všetok chlieb dala tigríkovi. Jedol to hltavo a pýtal si viac. Škoda, že tak kňučí... Ako šteniatko. A aký chudák.
  Olesya rezolútne vstala a udrela si holé chodidlá:
  - Šiel! Poďme zabaviť pánov!
  Už prvé dačo ich stretlo neprívetivo. Domovník ju odmietol pustiť dnu a Olesyu označil za prostitútku.
  Druhýkrát to bolo lepšie. Vstup mi dovolila tridsaťpäťročná pani. Oleg sa prezliekol do ošúchaných pančuchových nohavíc a obratne cválal. Olesya to skúsila. Jej dievčenská postava gymnastky je veľmi šikovná. Bimbo toho veľa nevedel, ale aj on preskočil cez obruč, ktorú Olesya držala holými prstami, so stvrdnutými podrážkami, no nestrácajúc gráciu. Pani sa veľmi potešila a spýtala sa Olega:
  - Si dobrý klaun!
  Chlapec nahnevane odpovedal:
  - Nie som klaun, ale akrobat a tak trochu žonglér!
  Pani sa spýtala:
  - Spáliť to!
  Oleg začal s potešením hádzať predmety. Vrátane pera a hrebeňa ležiaceho na stole.
  Pani sa spokojne usmievala a spýtala sa:
  - A táto žena je tvoja matka?
  Oleg pokrútil hlavou.
  - Nie, môj partner!
  Pani prikývla.
  - Áno, je príliš mladá... Máte rodičov?
  Chlapec si potichu vzdychol.
  - Nepoznám svojich rodičov!
  Pani si smutne povzdychla a odpovedala:
  - Sirota! No topánky mám ešte zo starej panny! Prines ich!
  Lokaj s reptaním odišiel. Olesya sa spokojne usmiala. Potom prišiel sluha. Topánky už boli opotrebované a s rozbitou kožou.
  Pani zamrmlala:
  - Sám som zadĺžený a bohužiaľ nemôžem dať viac!
  Olesya si vzala topánky a rezervovane poďakovala dáme. Potom chatu opustili. Dievča rozhorčene zamrmlalo:
  - Za takého obchodníka s nepotrebným tovarom nedá viac ako nikel. Na žihadlo! A koľko času to trvalo!
  Oleg poznamenal:
  Bol to dlhý deň, dajme si viac!
  Pri ďalšom dači ešte menej šťastia. Prijali ich, no po predstavení dostali len tanier so zvyškami zo stola. Tigrie mláďa ich však prehltlo zaživa. Aspoň taký je zisk.
  Ale pri štvrtom dači praskla chlapcovi česká čiapka a musel pokračovať vo vystupovaní bosý, z uniformy. A dali mi len cent.
  Pri piatom dači im to nedovolili. Na šiestom bolo niekoľko detí, ktoré obkľúčili tigríka a začali doň strkať koláče. Ošetrili aj Olezhku. Hladný chlapec s radosťou zjedol smotanu s čokoládou. Ale museli pracovať. Deti dlho nechceli pustiť. Na vystúpenie sa pozrel aj barín. Obzvlášť sa mu páčilo vystúpenie gymnastky Olesyi. Požiadal ma, aby som to niekoľkokrát zopakoval. Potom dievča pohostil aj tortou. Trvalo to dlho a slnko už zapadalo. A zaplatili len dve hrivny.
  Nakoniec pán položil labku na Olesyinu holú nohu a zachrapčal:
  - Svojím vzhľadom môžete zarobiť veľké peniaze aj iným spôsobom!
  Olesya pozrela:
  - Nikdy! Nepôjdem do panelu!
  Barman sa uškrnul a poznamenal:
  - Pre cirkusantku je ťažšie nájsť ziskového ženícha ako pre dámu ľahkej cnosti.
  Olesya múdro poznamenala:
  - Ale láska je jednoduchšia!
  Ale dvadsať kopejok sú tiež peniaze. Už si za ne môžete kúpiť fľašu vodky. V každom prípade tigríkovi dali kus mäsa. Olesya predal topánky za sedem kopejok. Mali dosť jedla.
  Už sa stmieva a vy nechodíte po chatách. Olesya povedala Olegovi:
  - Ideme do ubytovne?
  Chlapec sebavedomo prikývol.
  - Nepôjdem! Smrdí to tam!
  Olesya súhlasila:
  - A opití vagabundi sa na mňa budú lepiť. Nájdeme si miesto v jaskyni a pred spaním si zaplávame.
  Chlapec prikývol. Kúpali sa v púštnom bazéne. Voda bola teplá a slaná. Oleg obdivoval postavu Olesyu, veľmi svalnatú a štíhlu. Jej telo sa vôbec nezdalo tenké, ale bolo veľmi harmonické. Opálená gymnastka. Ako aktívne hrabe rukami a nohami. Ako panter na love.
  Oleg si spomenul na prácu o Mauglím. Bola tam veselá historka o chlapcovi, ktorý bol vychovaný medzi vlkmi. Niečo podobné ako oni. Blúdiš, ale si slobodný, toľko vidíš. Tie isté chaty sú luxusné, niektoré s fontánami a sochami. Veľmi pekné. Najmä v lete na Kryme. Celkovo vzaté, leto je skvelý čas. Horšie je to v zime. Aj v Iráne a Iraku je v noci chladno. Často sa pohybujú v noci, aby sa udržali v teple, spia pod holým nebom.
  Keď sa chlapec a dievča dostatočne vykúpali, zaspali. Sú mladí, zdraví, trénovaní. Spia ako divé zvieratá: zdravo, nevenujú pozornosť tvrdému povrchu. A čo už, keď zdravé telo periny nepotrebuje. A je veľmi dobré spať pod holým nebom.
  Ale na rozdiel od zvierat, ľudia vidia sny... Oleg sníval o tom, ako sa stal palubným chlapcom na pirátskej lodi a bojoval. So šabľou útočia na anglických vojakov v uniformách. Sekanie a drvenie nepriateľov. Tu chlapec udrie bosou nohou do slabín. Vyskočí a rozdrví Britov. Útek medzi nepriateľmi. Padajú, strihajú a lámu. A chlapec zdvihne druhú šabľu. Riadi mlyn, a to veľmi majstrovsky. Chlapec je veľmi šikovný...
  Ale sny sú nejasné a pamätáte si z nich len spoločné črty.
  Na druhý deň musíte ísť na chatu znova. Okrem toho budú zabití a tigrované mláďa by sa malo nakŕmiť.
  Dievča sa snažilo vyzerať veselo a usmievalo sa. Je veľmi krásna a dvere strážcu sa jej ochotne otvorili. Tu však slúžili oveľa horšie. V prvom dači páni ochotne sledovali ich pantomímu. Pán sa obzvlášť rád pozeral na mihanie Olesyiných nahých, svalnatých, opálených nôh. Tu ale podávali len zvyšky jedla zo stola, ktorými sa kŕmilo tigríča.
  Dlho ju držali v druhom dači, majster dokonca dievča pohladil po nohe. Pani pohostila Olezhku tortou. Dali mi cent. Ďalšie dve dače boli prázdne - páni neprišli.
  Olesya zmätene poznamenala:
  - Áno... Tu sa nedá zarobiť!
  Olezhka nahnevane zamrmlala:
  - Je lepšie hľadať lúpež! Výnosnejšie!
  Olesya v odpovedi zdvihla zrak a zaspievala:
  - Aká modrá obloha. Nie sme zástancami lúpeží!
  Ďalšia chata sa vyznačovala obrovskou veľkosťou a úžasným luxusom. Fontány boli pozlátené a vyvierali vysoko do neba. Pri vchode stáli luxusne oblečení lokaji. Olesya bola dokonca v rozpakoch za jej úprimne bosý vzhľad. Starší sluha zakričal:
  - Chudobným nedávame!
  Dievča odpovedalo:
  - Sme cirkus! Zažeňme smútok!
  Olesya zapískala a zdvihla bosú nohu. Biele tigrované mláďa preskočilo a smiešne sa smialo vo vzduchu. Olezhka postavila obruč a Bimbo do nej vkĺzol a znova ju otočil hore nohami.
  Hlavný sluha zapískal a zamrmlal:
  - Nie zlé! Môžete prejsť!
  Chlapec a dievča vstúpili do brány. Vbehlo aj mláďa bieleho tigra. Pán pevniny sa vo svojom luxusnom paláci vidieckeho typu len nudil. Vznešený šľachtic sedel v altánku pred luxusným stolom a žuval mastné mäso a zapíjal drahým vínom zo zlatého pohára. Vedľa neho sedela mladá krásna žena v šatách zdobených drahokamami. Na verande vyskočilo asi sedemročné dievča v elegantných šatách a veľmi podobné manželke pána, len jej vlasy boli svetlejšie.
  Majster zazrel na Olesyu. Je presným opakom manželky. Blondínka vs brunetka, štíhla, svalnatá, štíhla postava vs. Tmavá čokoládová pokožka proti aristokratickej bledosti. Samozrejme, vznešený šľachtic dychtivo skúmal dievča, jej bosé nohy, vysoké prsia, tenký pás. Áno, pomyslel si majster, moja žena pribrala. A to...
  Olesya a Oleg začali hrať čísla. Olesya tancovala v jednej kombinácii, ktorá sa mužom tak páčila. Oleg sa teraz predviedol v pančucháčoch a lesklom tričku. Bosý bol ešte akosi šikovnejší ako u Čechov. Chlapec sa točil, robil kotrmelce, skákal. Olesya ho zdvihla na natiahnutú ruku. Mláďa bieleho tigra preskakovalo cez obruče, ruky a nohy, prešlo cez nožnice.
  Olesya zahrala melódiu aj na malej hurdiske. Chlapec žongloval. Potom dievča žonglovalo, potom boli spolu. Cirkusanti boli agilní, veľa sa točili. Olesya dokonca predviedla dvojité salto a kráčali spolu na rukách. Potom tigríča opäť preskočilo cez obruče, ktoré Olesya držala holými prstami.
  Počas vystúpenia sa dievča krútilo a každú chvíľu kričalo od obdivu. Barin a jeho manželka zdržanlivo tlieskali. Bolo však vidieť, že sú šťastní.
  Na konci zaspievali chlapec a dievča a ich hlasy sú nádherné, plné. Potom Olesya podala klobúk, aby zbierala peniaze. Bola taká krásna, sotva ju zakryla kombinácia. Majster pevniny sa uškrnul a poznamenal:
  - Sám som bol kedysi žobrákom, no zo šľachtického rodu. A podarilo sa mu stať sa milionárom a kúpiť si kniežací titul. Čo môže jedného dňa a stanete sa bohatým!
  Olesya odpovedala s úsmevom:
  - Ďakujem, Vaša Excelencia!
  Barin sucho poznamenal:
  - Ale márnotratný, nezíska bohatstvo! Preto vám navrhujem, aby ste mi predali vaše malé zvieratko.
  Olesya sa prinútila usmiať a povedala:
  - Bimbo je náš priateľ, nie je na predaj!
  Majster sa nahnevane uškrnul a poznamenal:
  - To sa zvyčajne hovorí, keď chcú preraziť vysokú cenu! Ale nemôžeš ma oklamať! Viem koľko! Ponúkam chervonets, a nie pol tucta viac!
  Olesya pokrútila hlavou.
  - Prepáčte, pane, ale tento priateľ nie je na predaj! Nie za žiadne peniaze!
  Princ nahnevane zavrčal:
  - Áno, mal by si byť rád, že ťa zbavujem takého bremena. Tiger potrebuje na kŕmenie bohatstvo. A keď vyrastie... Myslíte si, že vám dovolia túlať sa po meste s veľkým a nebezpečným dravcom?
  Olesya bola zmätená. Skutočne, niekedy mu hlavou skrsla myšlienka, čo robiť s Bimbom, keď vyrastie. Už teraz sa na nich policajti úkosom pozerajú, ale čo bude po pár mesiacoch?
  V každom prípade sa Bimbo bude musieť čoskoro rozísť. Desať rubľov sú tiež peniaze. Môžete si kúpiť šteniatko a trénovať ho. Pes menej žerie a môžete s ním cestovať aj rok. Ušetrite nejaké peniaze a možno si otvorte nejaký podnik. Alebo vyskočiť v manželstve ... Je krásna, štíhla.
  Olesya zaváhala, zdravý rozum napovedal, že tigríkovi by bolo lepšie s princom, ako hladovať s túlavou skupinou. A že ak sa rozlúčite s predátorom, je lepšie to urobiť teraz, keď sa takáto príležitosť objavila.
  Potom však majstrova dcéra, dievča s mašľami vyšívanými perlami, kopla nohami a kričala:
  - Chcem tigra! Chcem bieleho tigra!
  Princ mávol rukou a udrel päsťou:
  - Zmlkni! Teraz podnikám!
  Manželka zvolala:
  - Nekričte na dieťa!
  Dievča bolo zjavne rozmaznané a nebálo sa. Ale odskočila a zakričala tichšie:
  - Kúp ocka! Kúpte si tigríka...
  Manželka s úsmevom poznamenala dcére:
  - Toto zviera môže byť nebezpečné... Je to predátor a žerie malé dievčatká!
  Majster praskol prstami a povedal:
  - Posledné slovo je pätnásť rubľov! Kľakni si viac na kolená, nebudem pridávať!
  Olesya sa uklonila a spýtala sa:
  - Môžeme ísť do dôchodku, Vaša Excelencia?
  Princ zavrčal:
  - Nie! Ešte poslednýkrát sa pýtam, daruješ tigríka za pätnásť rubľov?
  Olesya pokrútila hlavou. Veliteľ pevniny sa sarkasticky spýtal:
  - Ako sa voláš?
  Dievča s úsmevom odpovedalo:
  - Olesya.
  Princ sa zlovestne uškrnul.
  - Máte pas? Poďme sa ukázať!
  Olesya sa striasla a zbledla. Princ tlieskal rukami a kričal:
  - Vezmite ich a zavolajte políciu! Ukradli mi tigra a diamantový prsteň!
  Dievča s potešením zvolalo:
  - Bravo otec!
  Olesyu napadli lokaji. Dievča sa nebránilo. Ona a Olezhka boli zviazaní lanami a zamknutí v pivnici. Čoskoro dorazila aj polícia.
  Po vypočutí princa dali Olesyovi a Olega na ruky a nohy putá. Navyše mali špeciálne veľkosti pre deti. V ktorej boli pripútaní mladiství zlodeji.
  Potom boli dievča a chlapec vzatí do väzenia. Tam sa rozdelili. Olega hodili do pivnice, kde už bol tucet spútaných chlapcov, a Olesyu hodili do cely so ženami. Nebolo to sladké. V celách je smrad, namiesto latríny je diera v podlahe, je vlhko a polotmavo. Chlapcov držali v okovách, čo je veľmi nepohodlné. Ruky a nohy sú spútané. V stiesnenej komore sa ťažko pohybuje. Kŕmili len chlebom a vodou, občas dali aj zhnité ovocie.
  Sedeli tam až do procesu. Potom chlapcov čakala buď tvrdá práca, alebo väzenský úkryt. Ženy tiež, buď na tvrdú prácu na Sibíri, alebo do Strednej Ázie na zber bavlny, alebo do väzenia s prácou v akejkoľvek továrni na vládne potraviny. A pred súdnym procesom môžete sedieť podľa uváženia úradov. Okrem toho boli väzni aj bičovaní.
  Oleg a Olesya dostali príkaz, aby boli zbičovaní v rovnakom čase. Chlapec a dievča boli vyzlečení do pása a natiahnutí na kozy. Po boku ich stáli dvaja policajti. Dozorcovia namočili prúty do mažiara. Mávali vzduchom a zrážali kvapôčky. A potom, na povel, chlapci a dievčatá naraz udreli po chrbte. Olesya a Oleg pevne zaťali zuby, aby nekričali. Bol meraný výprask. Polícia mlátila s miernym nadšením, len si plnila svoju povinnosť. Chlapec a dievča, ťažko dýchajúc, vydržali. Po tuctu úderov koža praskla a kvapkala krv. Bolo to veľmi bolestivé.
  Veliteľ, ktorý predpísal sto rán, sa uškrnul. Ak sa trestanému vyhodia kopytá, taký je Boží osud. Oni potom celoživotná tvrdá práca svieti. Za krádež obzvlášť veľkého rozsahu, za pokus o život princa a jeho manželky a dcéry. A potom sa tiež ukázalo, že hľadali Olesyu ako spolupáchateľa vraždy guvernéra. V každom prípade bude dievča navždy zahnané na Sibír. Ako to malé dievčatko. Takže by bolo možno lepšie nechať sa utláčať.
  Oleg a Olesya odvážne vydržali všetkých sto úderov bez straty vedomia. Ich chrbát sa však zmenil na krvavú kašu. Potom im opäť nasadili okovy a uvrhli ich do väzenia.
  Chlapci-väzni, štrngajúc okovami, položili slamu na zbitého Olega. Brutálne porezali chrbát dvanásťročného chlapca.
  
  Chlapec z cirkusu dokonca žartoval:
  - Takže môj chrbát bude ešte pevnejší!
  Starší chlapec v cele s rešpektom poznamenal:
  - Výborne, nekričal si! Skutočný muž!
  Oleg odpovedal:
  Nepoteším ich!
  Olesya tiež nevydala ston. Ležala na slame v ženskej cele. Väčšina dievčat v ňom bola mladá, v strapatých šatách, niektoré cinkali reťazami. Olesyi umývali chrbát, aby sa nenakazila.
  Olegovi priniesli chlieb a vodu vo vlastníctve štátu. A žalárnik nalial mlieko. Zbitého chlapca zbili dvojkou, ktorú prinieslo bosé dievča, a cítil sa lepšie. Potom tvrdo zaspal, ignorujúc bolesť.
  Snívalo sa mu, že spolu s Olesyou počas útoku bránili Sevastopoľ: britskými, francúzskymi a tureckými jednotkami.
  Chlapec prináša náboje do dela. A ona strieľa. Olesya ukazuje, opierajúc sa o svoje holé, vytesané nohy. Vedľa nej sú ďalšie dievčatá.
  Všetci bosí a v roztrhaných šatách, ktoré si takmer nezakrývajú telo. Dievčatá sú celé opálené a bosé.
  Chlapcovi sa pod nosom mihnú ich zaprášené opätky. Oleg je nadšený.
  Zbraň strieľa vysoko výbušné fragmentačné granáty. A zmetie masu peších vojakov spojeneckej armády. A snažia sa dostať dopredu.
  A z ruskej strany bojuje celý regiment dievčat. A všetci sú bosí, polonahí a veľmi krásni.
  A bojujú ako hrdinovia. Presnejšie, krásni, bosí hrdinovia. A strieľajú dobre. A holými prstami na nohách hádžu granáty smrtiacej sily.
  Oksana, bojujúca, spievala:
  - Pre otca-kráľa! Nevyhráme nadarmo!
  A jej odhalená päta hodila smrtiacu bombu. A roztrhal masu bojovníkov spojeneckej armády.
  Dievčatá chránia Malakhovy Kurgan: kľúčový bod obrany Sevastopolu. A súboje sú veľmi brutálne.
  Sám Oleg spolu s dievčatami mieri pištoľou a strieľa doprostred postupujúcich anglických jednotiek.
  Potom chlapec spieval:
  - Sláva našej veľkej vlasti!
  A jej holá, detská noha hodí veľký ničivý granát.
  Oksana štebotala a žmurkla na svojho partnera:
  - No, ty si dobrý chlapec!
  Oleg sa zasmial a odpovedal:
  - Čo môžem povedať? Vojna je vždy zlá, ak sa nevyhrá rozhodne!
  A chlapec opäť, nahý, detinský, s okrúhlou pätou, hodil granát smrtiacej sily.
  Ďalšie dievča, Natasha, napísalo na Twitter:
  - Roztrhám to!
  Oksana hodila bosou nohou deštruktívne domáce vrecko pilín a povedala:
  - A vojdi do truhly!
  Augustínovo dievča, tiež strieľa z dela. Spievajúci buckshot kosil líniu Britov.
  Červenovlasý bojovník zaškrípal:
  - Za vlasť až do konca!
  Svetlana tiež bojuje zo všetkých síl. Dievča použilo točivé delo s mnohými hlavňami. A rolovala, kosiac naraz v anglických a tureckých radoch.
  Bojuje aj Zoya, toto dievča so zlatými vlasmi. A ako mláti nepriateľa a vyraďuje veľa nepriateľov.
  A cvrliká:
  - Sláva ruskému cárovi!
  A holými prstami zase hodí granát smrtiacej sily. A zabiť veľa protivníkov.
  Bojovníci sú tu veľmi krásni a erotickí. A tiež hádžu smrtiace nálože z pilín z katapultov, doslova všetkých roztrhajú. A bomby s pilinami sú veľmi smrtiace.
  Natasha kričí a trasie nahou prsnou bradavkou:
  - Sláva Rusku!
  A holou pätou opäť vrhá to, čo prináša skazu a skazu, roztrháva pluky spojeneckých vojsk.
  Táto mohyla má kľúčový význam. Obsahuje kľúč k obrane citadely.
  A dievčatá to vedia a zúfalo bojujú. A dievčatá sú veľmi krásne, svalnaté a sexi.
  A ich svaly hrajú a trblietajú sa ako vlnky na vode. A to sú veľmi agresívne dievčatá.
  A ak bojujú, potom je lepšie s nimi nezačínať. A potom to naozaj zoberú a roztrhajú.
  Olesya, hádžuc granát bosou nohou, hovorí:
  - Komunizmus navždy s nami!
  A ako sa smeje! Povedzme len bojové dievča. A ak začne kosiť súperov, potom sa nezastaví.
  Natasha strieľala na nepriateľov a spievala:
  - Slávne rozdrvíme nepriateľa,
  Nech je výsledok hrobu ...
  A zrazu je také ticho
  Nakopeme dievčatá!
  A Briti ustúpili. Ale tu sú perly Turkov. A opäť sa stretávajú so zbraňami, ktoré dôkladne ničia nepriateľov.
  Zoya to vzala a spievala, pričom holými prstami na nohách hodila vražedný darček smrti:
  - Čierny havran, biela labuť, to je dobré!
  Ak ste v živote hodnotní - je to dobré!
  A opäť nahá päta dievčaťa spustila niečo veľmi smrtiace a kolosálne deštruktívne.
  Augustín, strieľajúci do súperov, logicky poznamenal:
  - Kolosálne víťazstvá, príďte si pre nás!
  A holými prstami opäť vrhala vražedné a prinášajúce smrť.
  Svetlana, strieľajúca na spojencov a Turkov, poznamenala:
  - Moja sila neminie!
  A jej odhalená päta opäť spustila to, čo trhalo mäso na kúsky.
  Natasha, strieľajúca, poznamenala:
  - Verím, že sa celý svet zobudí!
  A jej bosá noha spustí kolosálnu skazu.
  Boj pokračuje s veľkou vervou. Angličania obnovujú svoje neusporiadané rady a opäť ich opúšťajú.
  Bitka rastie ako požiar.
  Chlapec Oleg strieľa a spieva:
  - Moja svätá vlasť,
  V mori lásky a zimných poliach...
  Ste od konca do konca
  Som orlí chlapec, nie vrabec!
  A opäť bitka dune a vlna špliecha a valí sa na palubu.
  A dievčatá ako odpáliť bombu z katapultu. A anglická fregata, ktorá bola poškodená, sa otočí.
  Olesya spievala:
  - Som dievča, nie mačka,
  Teraz žije vo mne
  obrovský hroch,
  A leoparda!
  A opäť bosá noha dievčaťa vrhá na smrť niečo smrteľné. A dosť strašidelné.
  Natasha filozoficky poznamenala:
  - Rusko nie je vždy pripravené na vojnu!
  Augustína, hodiac granát bosou nohou, spýtala sa:
  - A prečo?
  Zoya zasyčala a vycenila zuby:
  "Pretože keď je pripravená, nie sú tu žiadni blázni, ktorí by s ňou bojovali!"
  Svetlana odpovedala:
  Nie je krajšia vlasť-Rusko,
  Bojuj o ňu a neboj sa...
  Vo vesmíre nie je krajšia krajina -
  Celý vesmír, pochodeň svetla Rus!
  A dievča sa nahlas zasmialo ... A opäť jej bosá noha, ako keby vypustila smrtiaci darček smrti. A naraz zobrala veľa protivníkov a roztrhala ich.
  Olesya si všimla, ako sa hrá s brušnými svalmi:
  - Som dievča veľmi vyrovnané, nie jednoduché!
  A pľula... A tucet tureckých vojakov z jej pľuvnutia skolaboval. A bolo to hrozné.
  Oleg agresívne poznamenal:
  - Verím, že porazíme nepriateľov!
  A z päty obnaženého dieťaťa vyletel darček smrti.
  Bojujúc, Olesya zaštebotala:
  - Najsvätejší komunizmus s nami!
  A holé prsty dievčaťa, hodil vražedné a deštruktívne.
  Natasha mávla rukou. Dievčatá vypálili salvu zo zbraní a preťali pár línií. Potom sa smejú:
  Aká modrá obloha
  Porazíme nepriateľa lúpeže ...
  Lev a orol nepotrebujú nôž
  Rozdrvíš ho slovom voš,
  A potom zasejete žito!
  Bojovníci sú naozaj úžasní, s perlovými zubami a vo všeobecnosti super.
  Zoya vystrelila z viachlavňových kanónov a zaškrípala a vycenila zuby:
  - Vo svätej vojne bude naše víťazstvo!
  Augustín, kosiac protivníkov, štebotal:
  - Cisárska vlajka vpred! Sláva padlým hrdinom!
  A dievčatá, ktoré bez prestávky pokračovali v streľbe a kosení vojsk spojencov, spievali:
  - Nikto nás nezastaví
  Nič nás neporazí...
  Dievča sa tiež stane hrdinom,
  A má meč a štít!
  Svetlana s tým ochotne súhlasila a hodila ďalší darček smrti holým, vytesaným chodidlom s revom:
  - Je tam meč a štít!
  Je tu bojové dievča. Proti nej je akákoľvek metóda bezmocná!
  Bojovníci celý pluk, takže každý je zdrvený ich udatnosťou. A veľmi aktívne kosia nepriateľov.
  Zoya, ktorá odhalila zuby, poznamenala:
  - Za Matku Rusko musíte bojovať!
  A jej obnažená okrúhla päta vyvrhla ďalší dar smrti pre cudzie rati.
  
  INÁ VOĽBA RUSKA V ROKU 1994
  Jeľcin sa rozhodol dodržať slovo a 12. júna 1994 usporiadať predčasné voľby. Veď to sľúbil, dokonca vydal podobný dekrét. Jeľcinovi sa navyše zdalo, že triumfuje. Preto aj v ústave z roku 1993 bolo napísané, že voľby sa budú konať 12. júna 1994, no odpočítavanie právomocí podľa novej ústavy sa začne od tohto roku, takže Jeľcin teoreticky dostáva podmienky na ďalších osem rokov! Nikto ale nečakal, že Vladimir Žirinovskij sa v parlamentných voľbách prejaví tak dobre, že sa stane hlavným súperom Borisa Nikolajeviča. A vážny nepriateľ. Ktorá sa na rozdiel od komunistov nespája s minulými chybami a zlyhaniami a dokáže kapitálne strieľať.
  Jeľcin však už nemohol vyhrať, pretože voľby z 12. júna 1994 s prestavením predchádzajúceho volebného obdobia boli zakotvené v dočasnom ustanovení ústavy a potvrdené referendom. A to nemôžete zmeniť len tak. A teraz musíte ísť voliť, keď máte najnebezpečnejšieho konkurenta. A nie obyčajný komunista, ale kto? fašista? V každom prípade sa Jeľcin musel popasovať s niečím novým. A boj sa ukázal byť vážny.
  V prvom rade informačne. A pozornosť médií sa sústredila na Jeľcina a Žirinovského. Vzápätí došlo k výmene úderov. A tu mal Jeľcin nevýhody vlády. Vrátane vysokej inflácie a kolosálneho poklesu produkcie. Rovnako ako nárast kriminality. A Jeľcin mal zdravotné problémy. A potom sa pokúsiť vyhrať voľby.
  Vladimir Žirinovskij, cítil sa inšpirovaný, bol v kurze. A časť médií ho aktívne podporovala.
  Navyše došlo k rozkolu v elite. Niektorí z oligarchov považovali Žirinovského za svojho a za buržoázneho vodcu. A prečo je horší ako Jeľcin? Je čas vymeniť kone? Navyše, Jeľcin je naozaj chorý a vyčerpaný a je odporný a opitý človek.
  Prihlásili sa aj ďalší kandidáti. Zákon o voľbách prezidenta ešte nebol prijatý. A voľby sa konajú podľa starých pravidiel: vyzbierajte stotisíc podpisov.
  Jeľcinovi odporučili nemeniť pravidlá. Nech je viac kandidátov na prezidenta. Budú viac nadávať, rozdrvia protestný elektorát. Možno je to výhodnejšie pre jedného kandidáta z úradov. Aby sa všetci nespokojní rozpŕchli rôznymi priezviskami. A všetci mali menej času na kampaň.
  Kandidátov je teda veľa. Samozrejme, v prvom rade samotný Vladimir Žirinovskij. Potom Yavlinsky. Tiež Zjuganov. A o niečo neskôr boli generáli Rutskoi a Makashov prepustení na základe amnestie. Potom sa Varennikov dostal do prezidentského úradu. A Barkašov, ktorý bol považovaný za fašistu. Zaregistrované bez problémov: nechajte Žirinovského získať viac hlasov.
  Na zbieranie podpisov je pomerne dosť času a prihlásených bol slušný počet kandidátov. A Alla Pugacheva sa pustila do predsedníctva Ruska. A mnoho ďalších. Napríklad Jurij Vlasov a Anatolij Karpov. Celá kavalkáda sa vrhla na útok na trón. Celkovo tu prešlo registráciou a vyzbieralo podpisy tridsaťdeväť kandidátov. A ľudí, ktorí chceli, bolo viac ako dvesto.
  Jeľcinov tím dokonca povzbudil veľké množstvo kandidátov. Súčasná vláda nepočítala s víťazstvom v prvom kole. Ale rozdrviť opozíciu a v prvom rade prinútiť Žirinovského rozpustiť sa - prosím!
  Zjuganov v tom čase ešte nebol známym a uznávaným politikom. A Alexander Lebed stále zostal v štrnástej armáde. Hoci ho chceli vytiahnuť, generál vpustil hmlu. A zrejme sa rozhodol, že jeho čas ešte neprišiel. Medzi kandidátmi sa objavil aj šéf MMM Mavrodi. Aj on si získaval popularitu, rovnako ako hlava Hermesa. Do prezidentského úradu sa dostal aj Vladimir Bryntsalov. Ale jeho spoločnosť bola celkom pokojná a na rozdiel od volieb v deväťdesiatom šiestom sa nerozsvietil. Doteraz bol nominálne prvý v hodnotení Jeľcin, ale údaje prieskumov verejnej mienky ukázali ich nespoľahlivosť.
  Vladimir Volfovič Žirinovskij bol prezentovaný v negatívnom svetle, no v jeho prospech mohlo hrať aj čierne PR. Yavlinsky bol tretí v hodnotení, ale jeho popularita klesala. Tiež liberál, aj keď opozícia nie je populárna.
  Rutskoy bol zaregistrovaný a jeho hodnotenie sa o niečo zvýšilo. Khazbulatov nešiel voliť. Iosif Kobzon tiež kandidoval na prezidenta. Jeho nominácia vyvolala množstvo kontroverzií a čelných stretov. Na prezidentský úrad Ruska sa zrazu vybral aj starosta Petrohradu Anatolij Sobčak. Táto nominácia sa stretla s negatívnou reakciou: nomenklatúrny elektorát bol rozptýlený. A to znížilo Jeľcinovo hodnotenie.
  Anatolij Sobčak však naznačil, že sa odvolá v prospech Jeľcina. Boris Fedorov a Shakhrai tiež kandidovali na prezidenta. Ale to tiež nie sú najhviezdnejší politici.
  Hoci aj z Jeľcinovho tímu. A tiež im bolo naznačené, že by sa mali stiahnuť načas.
  Voľby sa teda odvíjali celkom veselo a intrigy boli aj v druhom kole.
  Ale Vladimir Žirinovskij bol v centre pozornosti a celý čas o ňom hovorili. A akosi je samozrejmé, že sa stal favoritom pretekov. Áno, a Jeľcinovi sa zdalo, že by bolo výhodnejšie dostať túto odpornú osobnosť do druhého kola ako menej škodlivého a mladšieho ekonóma Yavlinského. Alebo dokonca Zyuganov, a ešte viac Sobchak. Hoci bol Žirinovskij vtedy na vzostupe a jeho popularita prešla strechou a ľudia sa zhromaždili na štadiónoch.
  A propaganda, že je fašista, dokonca hrá do karát: ľuďom chýbal poriadok a snívali o pevnej ruke. Áno, a demokracia s neporiadkom, mnohí sú unavení.
  Takže voľby tu boli fifty-fifty. A Žirinovskij bodoval. Na popularite mu pridalo aj začatie trestného stíhania. Plus pokusy o atentát, ktoré rozprúdili intrigy a zdvihli hodnotenie. Najmä skryté.
  A to je vážne... Vo všeobecnosti médiá v tom čase pracovali na tom, aby hádzali blato na Žirinovského, ale niektoré z nich boli aj proti nemu. A sústredená pozornosť. Niečo, čo pripomína deväťdesiaty šiesty rok: Zjuganov proti Jeľcinovi. Ale Zjuganov mal veľkú nevýhodu: minulosť jeho strany. Je to úžasné a zároveň neúspešné. A v pamäti ľudí boli dlhé rady a prázdne regály z čias rozvinutého socializmu ešte príliš čerstvé. A hlavne samozrejme časy Gorbačova s kupónmi a kartami. A ľudia sa nechcú vracať do minulosti. A Žirinovskij im sľubuje skvelú budúcnosť, ktorá vážne láka a priťahuje.
  A situácia je čoraz ťažšia. A blížia sa voľby. A Vladimir Žirinovskij naďalej žiari.
  Čas letí tak rýchlo, že sa ani nestihnete obzrieť. A potom príde deň volieb. Prvé údaje pochádzajú z východu. A na čele je Vladimir Žirinovskij. O druhé miesto ďalej bojujú Jeľcin a Zjuganov. A toto je veľmi ťažký boj.
  Jeľcin ale napokon predbehol Zjuganova na úkor Moskvy a dostal sa na druhé miesto. Ale rozdiel v prvom kole bol značný. A Jeľcin mal malú šancu vyhrať. Všetko ale nebolo v prospech úradujúceho prezidenta. Čo je jasne stratené, keď som zmeškal taký drvivý úder. Napriek tomu sa Jeľcin nikdy nedostavil na televíznu debatu. Voľby boli veľmi zaujímavé. Zyuganov, ktorý sa stal tretím, podporil Žirinovského. Alla Pugacheva tiež podporovala Žirinovského. A Kobzon Jeľcin. Taký bol rozchod.
  Rutskoi vzdorovito zachovával neutralitu. Zvyšok bol rozdelený a vyzval na hlasovanie rôznymi spôsobmi. Jednoznačnú podporu ale Jeľcin nečakal. A nie všetci hovorili v jeho prospech.
  Takže voľby boli veľmi nervózne. Žirinovský bol však jasným favoritom. A bolo to naozaj znamenie.
  A potom sa konalo druhé kolo... Už od začiatku, od sčítania hlasov, sa vedenia zmocnil Vladimir Žirinovskij a udržal si ho až do konca, pričom získal viac ako sedemdesiat percent hlasov. A Jeľcin bol nútený odísť. Tak sa skončila jeho éra.
  A prezidentom sa stal Vladimir Žirinovskij. Po získaní ťažkého dedičstva. Vrátane poklesu produkcie a Čečenska a množstva ďalších problémov. A začala sa nová éra ruského obrodenia. Žirinovskému spočiatku nevychádzalo všetko. Ale čoskoro začal priemysel fungovať. Začali sa vyrábať pokročilejšie typy zbraní, začali sa represie voči skorumpovaným úradníkom a iným zlodejom. Veľa sa zmenilo a prestavalo.
  Vladimir Žirinovskij sa netajil tým, že nastolí diktatúru, a skutočne zakázal činnosť mnohých strán a hnutí. Začala sa nútená agitácia a modernizácia.
  Zároveň boli zrušené sankcie z Iraku, čo viedlo k prudkému skoku cien ropy. A urobilo sa oveľa viac. Nezamestnanosť sa rýchlo rozplynula a nastalo skutočné oživenie.
  Pracovné miesta vznikali rýchlym tempom. A krajina prosperovala stále silnejšie. Vladimir Žirinovskij bol zvolený na druhé funkčné obdobie, pričom v prvom kole ukázal skvelý výsledok. A pokračovalo v oživovaní Ruska.
  Jedným z prvých krokov bola integrácia s Bieloruskom. A podarilo sa to bravúrne. Potom bolo rozhodnuté zahrnúť do zloženia Rusko a Kazachstan.
  A počas vojny v roku 1999 sa Juhoslávia stala súčasťou Ruska a bola zachránená.
  A potom došlo k ďalším výbojom. A nové krajiny boli súčasťou Ruska.
  Do roku 2008 sa Rusko obnovilo v rámci hraníc ZSSR. Ale to je už iný príbeh.
  
  ĎALŠIE PREZENTIVÉ POHYBY Führera
  Hitler sa ukázal byť o niečo múdrejší a prezieravejší. A už v štyridsiatom prvom roku to riskol a previedol k Rommelovi niekoľko ďalších divízií z Francúzska do Afriky.
  Brilantný veliteľ rozvinul rýchlu ofenzívu a dobytím Tolbuku napadol Egypt. A bez toho, aby dal Britom prestávku, dobyl Alexandriu a Suezský prieplav. Potom nemecké jednotky triumfálne vstúpili do Iraku a obsadili Kuvajt.
  Získal sa prístup k rope, ale Nemci boli porazení pri Moskve. A Fuhrer začal ofenzívu, ako v skutočnej histórii na juhu. Náladu určite ovplyvnili aj Rommelove víťazstvá. A v auguste vstúpilo Turecko do vojny proti ZSSR. Silný úder Osmanskej ríše na pozície Červenej armády sa ukázal byť smrteľným. Sovietske jednotky boli značne prečíslené a ustúpili. Batumi bolo dobyté a Jerevan bol obkľúčený.
  Zo severného Kaukazu boli odklonené značné sily Červenej armády. A Nemcom sa podarilo preraziť až ku Kaspickému moru. A sovietsku armádu odrezali po zemi. A ukázalo sa, že ide o vážne tvrdenie. A Rommel na ňu zaútočil spolu s tureckými jednotkami. A začal sa predierať do Baku. Áno, toto je vážne.
  Japonsku sa v tomto svete darilo o niečo lepšie v bitke o Midway. A unikol porážke. Nemohla však stavať na svojom úspechu a nedobyla Havajské súostrovie. A to malo vplyv na priebeh vojny v Pacifiku. Ale aj Krajina vychádzajúceho slnka sa vyhla porážke. Neodvážila sa však otvoriť ani druhý front.
  Nemci neboli schopní dobyť Stalingrad v pohybe, ale odrezali Červenú armádu cez Kaspické more. A začali rozvíjať ofenzívu na juh. A podarilo sa... Nemci ako celok bojovali celkom obratne. A nezapojili sa do zdĺhavých bojov pri Stalingrade, ale presunuli sa na juh pozdĺž Volhy.
  Pohyb v horách je nepohodlný a Fritz radšej útočil pozdĺž pobrežia Kaspického mora. A podarilo sa im to.
  Pilot Luftwaffe Marcel sa slávil v bitkách s Britmi a bol prevelený na východný front. Tam pokračoval v násilnom získavaní účtov a drvil nepriateľov. A bolo to super.
  V ZSSR Marseille prezývali čierny diabol. Bolestne rýchlo získaval účty. A nie ako lovec, ale rútiaci sa do húštiny vojsk a ničiaci lietadlá.
  Ofenzíva sovietskych vojsk pri Stalingrade tentoraz nebola úspešná, takže Nemci boli na ňu pripravení. Nacisti dokázali odraziť pokus o operáciu Rzhev-Sychov, na ktorú boli vrhnuté kolosálne sily.
  A v zime sa už nacisti blížili k Batumi. A situácia sa stala kritickou.
  Prefíkaný Stalin ponúkol Hitlerovi separátny mier za akýchkoľvek podmienok.
  Zdôvodnil to tým, že ďalšie pokračovanie vojny je zbytočné a nevedie k ničomu inému, iba k novým obetiam a stratám.
  Hitler súhlasil, ale predložil veľmi ťažké podmienky: Vzdajte sa celého Kaukazu, krajín pozdĺž Volhy, ako aj Karélie a mesta Archangeľsk. Plus platenie ročných reparácií, bezplatné dodávky surovín a potravín a presun všetkej vojenskej techniky do Tretej ríše. A potom sú hranice nakreslené pozdĺž prednej línie.
  Stalin s tým súhlasil. Napriek závažnosti takýchto podmienok. A Nemci skutočne vyhrali. Stalin tiež zaručil ukončenie partizánskej vojny a vrátil pár zajatcov. Navyše ZSSR previedol svoje zlaté rezervy do Tretej ríše.
  Hitler dostal veľa, ale stále tu bol západný front. A Japonsku bolo potrebné pomôcť.
  V prvom rade dal Fuhrer ultimátum Francovi a ten nechal nemecké jednotky ísť na Gibraltár. Mesto-citadela bola dobytá počas dňa v dôsledku letmého útoku. Potom nacisti začali postupovať a dobyli Afriku cez Maroko. A absolútne sa im to podarilo. Ich jednotky boli silnejšie a pripravenejšie na boj.
  Tiger sa ukázal ako veľmi úspešný, tank, ktorý jednoducho šokoval britské jednotky. A triasli sa od strachu.
  Nemci na jar 1943 po prekonaní slabého odporu britských jednotiek dobyli celú francúzsku Afriku. A potom sme sa v lete presťahovali na juh. Fuhrer chcel dobyť celý čierny kontinent. A počas jari nacisti obsadili aj Indiu, takmer bez odporu. Miestne obyvateľstvo aj sepoyovia vítali nacistov ako osloboditeľov.
  A Tretia ríša získala obrovské zdroje.
  Počas leta nacisti dobyli takmer celú Afriku. A na jeseň dokončili dobytie Južnej Afriky a Madagaskaru.
  Došlo k leteckému útoku na Britániu. V prvom rade bol vypustený do neba ME-309, ktorý sa ukázal ako veľmi impozantné lietadlo. Stále tri 30 mm letecké delá a štyri guľomety. Proti takémuto monštru nie je také ľahké odolať. ME-309 sa stal pre Britov nočnou morou. Rovnako ako bombardér Yu-288, ktorý bez akýchkoľvek pochybností bombardoval britské pozície.
  Posledné lietadlo bolo také rýchle, že pre britské lietadlá bolo takmer nemožné ho dobehnúť. Focke-Wulf sa tiež ukázal ako veľmi impozantný. Tento stroj sa vo všeobecnosti stal mäsiarstvom pre Britániu a USA.
  Ale pilot Marseille začal strieľať fantastické účty. Za tri lietadlá bol po prvý raz v histórii Tretej ríše ocenený Rytierskym krížom Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a opäť diamantmi. A za štyristo lietadiel dostal ako nové ocenenie Rytiersky kríž so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi. Za 500. lietadlo mu bol udelený Rád nemeckého orla s diamantmi. A za tisícku: Veľký kríž Železného kríža. A budete súhlasiť, že to bolo veľmi cool!
  A Briti boli bití vo vzduchu, ako keby sa vyprážali jahňacie kotlety. A izolovali sa veľmi úspešne.
  A nemecká ponorková flotila rýchlo rástla a rozdrvila Britániu na mori. A USA tiež. Celková tonáž oboch flotíl sa rýchlo roztápala. A nemčina rástla. A počet lodí sa zvýšil.
  A Británia pokračovala v bombardovaní. V roku 1944 vstúpila do série prúdová stíhačka ME-262, ktorá sa stala skutočnou nočnou morou spojencov. A ešte účinnejší prúdový bombardér Arado. A porazili Britániu na oblohe ešte tvrdšie.
  Spojenci nemali dobré prúdové lietadlá a prehrávali s nacistami.
  S obrovskými zdrojmi a množstvom pracovnej sily nacisti súčasne spustili raketový program FAA. Pravda, Hitlera trochu sklamala. Rakety boli príliš drahé a málo presné. Ale aj tak spôsobili Británii najväčšie škody. A Londýn zasiahli najmä raketové salvy.
  Do leta 1944 sa Nemci úplne zmocnili nadvlády na oblohe. Mali aj pokročilejšiu verziu Focke-Wulfa - TA-152, ktorá bola jednoducho ohromne dobrá. A porazil britské lietadlá a bombardoval pozemné ciele.
  V júli 1944 sa začala operácia Sea Lion. Pokračovalo to celkom úspešne. A do dvoch týždňov bola Británia napadnutá. Nemecký tank "Panther" -2 sa ukázal ako veľmi dobrý a ešte výkonnejší a hlavne dokonalý "Lev" -2. Posledný tank využíval novú schému v nemeckej stavbe tankov: usporiadanie motora a prevodovky v jednom bloku. A to umožnilo znížiť výšku nádrže a zhutniť rozloženie.
  To znamená, že hmotnosť sa znížila a hrúbka panciera sa zvýšila. "Lev" -2, vážiaci deväťdesiat ton, zvýšil hrúbku pancierovania na 250 mm na čele a 170 mm na boku a s motorom s výkonom 1250 koní. Vďaka čomu bol jeho jazdný výkon uspokojivý. Zvýšila sa aj úroveň sklonu pancierových plátov.
  Nemci teda išli dopredu a Briti boli porazení.
  Ale stále tu boli Spojené štáty americké. Nacisti obsadili Island a začali sa približovať k americkým mestám. TA-400 vykonala prvé masívne bombardovanie.
  Pozorovací úder uskutočnili aj rakety V-3. Nech sú drahé, ale ukázali možnosť ostreľovania.
  Roosevelt už bol vážne chorý a chcel mier. Ale Tretia ríša bola dychtivá po tom, aby dokončila Spojené štáty.
  Nemci sa teraz hýbali a bombardovali USA. Stavalo sa stále viac lietadiel, ponoriek a lodí.
  Štyridsiaty piaty rok prešiel výmenou masívnych úderov. USA prehrali vzdušnú bitku. Nemci použili prúdové lietadlá. Najmä ME-262 X, ktorý sa ukázal ako pokročilejší a efektívnejší.
  Nemecká ponorková flotila navyše používala ponorky s peroxidom vodíka, pričom ide o veľmi rýchle a pokročilé stroje.
  Hitler požadoval poraziť Spojené štáty ....
  Stalin stále mlčal a oblizoval si rany.
  V roku 1946 sa začala invázia do Kanady a súčasne z Latinskej Ameriky do Mexika.
  Lietadlá a tanky Fritz série E sú veľmi silné. Tí druhí sa stali nočnou morou Ameriky.
  Tank E-50 nemal páru a suverénne mlátil Shermany a Pershingy.
  Nemecké auto malo nový motor s plynovou turbínou s výkonom 1500 koní a celkovo sedemdesiat ton. A predný pancier je 250 mm pod svahmi a bočný pancier je 170 mm. A toto auto všetkých rozdrvilo. A zbraň kalibru 105 mm a dĺžka hlavne 100 EL. A tak to každého rozdrví a zlomí.
  Americké tanky si cestujú z piatich kilometrov so zárukou. A len samotní "Supershing" majú šancu preniknúť do strany a zavrieť.
  A Nemci postupovali proti Spojeným štátom. A útočná puška MP-64 v Nemecku nemá obdobu. A rozdrviť Američanov.
  Len oddelenie oceánom a zdĺhavá komunikácia bránia rýchlej porážke Američanov.
  Hitler reve a žiada úspech ... Kanada bola zajatá na jar a v lete 1946. A na jeseň už boli v Spojených štátoch boje v plnom prúde. Nacisti však čelili tvrdohlavému odporu.
  Yankeeovia zúfalo bránili svoje územia a držali sa zo všetkých síl. Jeseň prešla krutými bojmi. Nemci využili cudzie divízie a pokračovali v postupe. A Japonci tiež liezli z východu. A útočili najmä z mexickej strany.
  Fuhrer búšil päsťami a požadoval nové víťazstvá a úspechy. Ale boje pokračovali a pokračovali a do konca zimy 1947 bola zajatá polovica hlavného územia Spojených štátov.
  Už je tu jar. V boji sa objavil nový nemecký tank E-50. V ňom sa hmotnosť znížila o päť ton a motor sa stal silnejším o 2000 koní. A toto auto už doslova letí. Jej mobilita je pre Američanov skutočným šokom.
  A TA-500 a TA-600 jednoducho pochovajú Američanov do zeme. Do bojov sa zapojil aj supertank Rat-2. Stroj vážiaci dvetisíc ton. Neukázalo sa to však ako veľmi účinné. Je pravda, že nová modifikácia "Rat" -3 bola vybavená výkonnou prúdovou bombou. A tento bombardér zničí a roztrhne nepriateľa.
  Jar 1947 bola horúca. A koncom mája sa Nemci už priblížili k New Yorku. Do bitiek sa zapojili aj diskotéky. Boli obklopení laminárnym prúdom a prakticky nezraniteľní. A rozdrvil Američanov na oblohe aj na súši. A v lete sa začal útok na New York a Washington.
  Nemci boli určite silní. A USA neodolali. Aj keď New York ukázal svoje hrdinstvo a napriek ničeniu sa nevzdal. A zostal až do konca augusta. Spojené štáty americké 3. septembra 1947 kapitulovali.
  A to bol koniec druhej svetovej vojny.
  Tretia ríša nejaký čas trávila a ovládala zajatých. A zavládol mier...
  Japonsko však stále dráždilo Adolfa Hitlera svojimi majetkami. A bolo jasné, že dva vtáky sa v jednom brlohu nevedia zladiť. A v ZSSR Stalina nahradil Berija.
  A 20. apríla 1955 sa začala nová vojna. A Beria ponúkol účasť na ňom na strane Tretej ríše.
  Hitler súhlasil, ale podmienil, že ZSSR dostane iba južný Sachalin a hrebeň Kuril. A nič viac! Reparácie sa znížia len o päť percent.
  Berija s tým súhlasil. A tak bitky pokračovali s kolosálnou silou. Nemci sú technologicky silnejší. A majú veľa zahraničných divízií. Ale ani Japonci nie sú slabí. A majú obrovskú armádu, najmä Číňanov.
  A je tu nová veľká vojna, ale to je už iný príbeh.
  
  VOJNA ZSSR A ČÍNY
  ANOTÁCIA
  Medzi ZSSR a Čínou vypukne veľká vojna. Na strane Číny je kolosálna prevaha v pracovnej sile, Rusko je technicky silnejšie a má talentovanejšie a kompetentnejšie velenie.
  Napríklad vojna medzi ZSSR a Čínou sa takmer stala skutočnou v roku 1969, počas bojov o Damansky ostrov. A v inom paralelnom vesmíre sa Mao Ce-tung, ktorý mal už sedemdesiatpäť rokov, rozhodol, že už nemá čo stratiť a potrebuje sa zapísať do histórie ako najväčší dobyvateľ a bojovník, kým ešte žije. A predbehnite Stalina! A tak čínska armáda prešla do ofenzívy a zaútočila na ZSSR. Dôvodom bol delostrelecký úder na čínske územie. A 22. marca 1969 Čína oficiálne vyhlásila vojnu ZSSR.
  Tak sa začala jedna z najkrvavejších vojen v dejinách ľudstva. Čína sa spoliehala na početnú pechotu. Má menej tankov a lietadiel ako ZSSR a zaostáva aj vo výzbroji. Ale v populácii je veľká prevaha, plus armáda ZSSR ešte potrebuje presunúť jednotky na Ďaleký východ a Sibír. Po ohlásenej mobilizácii Čína do 1. apríla nasadila viac ako dvadsať miliónov vojakov. Mnohí z nich boli ozbrojení zbraňami, ale boli skôr odvážni a fanatickí. A veľká početná výhoda.
  Číňania zasiahli hlavný úder okolo Amuru, v Primorye a na území Usuri. Samozrejme, cez Amur liezli aj významné čínske sily, ktoré sa snažili odkloniť sovietske jednotky a rozptýliť ich sily. V apríli sa na okraji Vladivostoku rozpútali boje.
  A juh fúkal teplý vzduch a jar bola v plnom prúde. Objavila sa zelená tráva.
  Číňanom sa postavil do cesty špeciálny prápor dievčat pod velením Alenky.
  Zastávali opevnené postavenie a boli vyzbrojení mnohými guľometmi. A čínske perli v hustých davoch. Dievčatá strieľali veľmi dobre.
  Anyuta, čmáral zo samopalu, vydal:
  - Sláva myšlienkam komunizmu!
  A agresívne kosili Číňanov. Strihala ich ako kosa. A podarilo sa jej to veľmi úspešne.
  Alenka holými prstami hodila granát, trhajúc vojakov Nebeskej ríše, štebotala:
  -Na slávu komunizmu!
  Zoya, ktorá strieľala na nepriateľa, kosila súperov so žltou kožou. A dievča to vzalo a holými prstami hodilo výbušný balík.
  A člen Komsomolu zakričal:
  - Za sväté Rusko!
  Alla je tiež ryšavé dievča v bikinách. A kosí čínskych vojakov a holými prstami hádže vražedný granát. Ničí nepriateľov z Číny.
  Bojovník zakričal:
  - Za veľkosť Ruska!
  Mária vystrelila presne aj na Číňanov. A bojoval ako monštrum. Kosila Maove jednotky... A správala sa ako skutočný Komsomolčan. A ako týchto Číňanov pokosiť.
  Potom zakričala:
  Vladivostoku sa nevzdáme!
  Olympiáda: toto hrdinské dievča, keď seklo do Číňanov dávkou zo samopalu. A pokosili veľa žltých vojakov. A potom s holými prstami, ako odpáliť celú kopu granátov. Čínsky tank sa prevrátil a rozdrvil päťdesiat vojakov s prižmúrenými očami.
  Členovia Komsomolu spievali:
  - A v Amerike, Japonsku, Číne,
  V Moskve nie je krajšie mesto ...
  Ukázať toto mesto v sláve -
  Neviem nájsť tie správne slová!
  A tu Alenka opäť razom pokosí líniu Číňanov a holými prstami hodí granát.
  Alenka je veľmi krásna blondínka. A strieľa presne, každá guľka zasiahne cieľ a zabije Číňanov.
  Dievča celkom logicky poznamenalo a strieľalo na nepriateľa:
  - Komunizmus je veľký vesmír,
  Komunizmus je môj osud!
  Komsomolku veľmi štve, že Rusko prehralo vojnu s Japonskom. Rusko, ktoré porazilo Napoleona, prehralo s Aziatmi. A je to hanebné. A v prípade víťazstva by sa Čína stala len ruskou provinciou. A tieto príležitosti sú premeškané.
  Anyuta strieľa veľmi presne aj na Číňanov. Kosí ich kosou. A potom bosými nohami hodí granát a prevráti tank nebeskej ríše.
  Bojovník spieval:
  - Za veľkosť planéty vo večnej sláve komunizmu!
  Zoya tiež strieľa veľmi presne a zasiahne súperov. A robí to veľmi presne. A teraz z nádrže lietajú rozbité valce.
  Zoya kričí:
  - Za sväté Rusko!
  A ukazuje svoj dlhý jazyk.
  Červenovlasá Alla tiež bojuje s Číňanmi. Fúkal silný vietor a jej vlasy sa vlnili na vlnách vzduchu ako proletárska zástava, s ktorou idú zaútočiť na Zimný palác.
  Dievča reve:
  -Za mier a za komunizmus!
  Mária pokosila aj celý rad čínskych vojakov. Vystrihnite celú dieru. A holými prstami na nohách hodila smrteľnou silou granát a zakričala:
  - Za veľkosť vlasti!
  Olympias vystrelil na jednotky Mao Ce-tunga, zrazil nepriateľa ako pšenicu kosákmi, vyradil veľa nepriateľov a zakričal:
  - Za ZSSR!
  A s holými prstami, ako odpáliť granát, ktorý zničí jednotky Nebeského impéria a zostrelí lietadlo.
  A od Valentína, ako keby narážal na útočné lietadlo Číny z bazuky a zrazil ho, uškrnul sa a povedal:
  - Rusko sa nedá ohnúť a nepoložiť na kolená!
  Sovietske dievčatá tiež bojujú pri mestskej dedine Dalniy. A aj v zúrivosti prechádzajú krásky do protiofenzívy. A v zúrivom útoku.
  Ale najviac bojaschopné jednotky posádky sa pohli za Číňanmi. A bez meškania udreli zozadu.
  Ako prvý do boja vstúpil prápor bosých dievčat v krátkych nohaviciach a tielkach.
  Krásne dievčatá začali mlátiť armádu Nebeskej ríše, už zbitú v predchádzajúcich bitkách.
  V prvom rade bojovníci zaútočili na batérie. Granáty hádzané bosými nohami leteli na Číňanov. Boli veľmi ostré. A samotní ruskí bojovníci si vzali a zhodili vesty. Zostať s odhalenou hruďou.
  Takže takmer úplne nahé dievčatá je takmer nemožné zasiahnuť. Keď je koža ženy holá, guľky jej nezaberajú.
  Veronika hodila granát bosou nohou a štebotala:
  -Budem šampión!
  A potriasla jej bielymi kučeravými vlasmi.
  Julian tiež nie je taký jednoduchý. Lupanula na Číňanoch. A potom, keď hodí granát bosou nohou a kričí:
  - V mene svätého, cárskeho a sovietskeho Ruska!
  A opäť zatrasie plnými prsiami so šarlátovými bradavkami. A pás dievčaťa je tenký.
  Ďalej sa do boja rúti ryšavá Anna. Také iskrivé a reaktívne dievča. Ako hodiť granát bosou nohou. Takže bojovníci Číny sa rozpŕchnu na všetky strany. A kotúľať sa, ako zrazený.
  A dievča na nich vystrelí a zaškrípe:
  - Za cára pravoslávnych a ruských bohov a za ZSSR!
  Angelina tiež mlátila. A odletela škatuľka s mušľami, ktorú vyhodila nahá, mocná ako ťažný kôň. A rozbil veľa Číňanov.
  Dievčatá sú vo všeobecnosti super, keď sú nahé a bosé. Ale v šortkách je beh v pozícii ešte chladnejší.
  A jahodové bradavky, také lesklé!
  Victoria tiež vystrelí granát so svojimi šarlátovými prsiami a zasiahne Číňanov, ako najlepšie vie. Tu je dievča. A čo je najdôležitejšie, veliteľ práporu dievčat na torpédoborci. A tiež len v nohavičkách.
  A trasie holou hruďou. Čo je také krásne a sexi.
  Veronika vzala a hodila granát bosou nohou. Prerušila veľa Číňanov a zaškrípala:
  - Akrobacia na palube!
  Yuliana tiež veľmi šikovne hodila granát svojou holou nohou a pri kosení Číňanov zaškrípala:
  - Náš úsmev a zdrvujúci úder!
  Ako potom lesknúť zuby.
  A tak to Anna vzala a posrala. Zastrelili veľa Číňanov. A ako sa jej to podarilo.
  A ako odpáliť granát bosou nohou. A škrípe:
  Nie sme otroci!
  Potom sa zasmeje a ukáže jazyk.
  Angelina to vzala a štebotala so šialenou zúrivosťou a pľula na nepriateľa:
  - Som najlepší zo všetkých.
  A s holými nohami spustila ťažkú bombu. Vzala a vyhodila do vzduchu čínske jednotky a rozdrvila ich.
  Veronica sa tiež chopí ázijskej hordy. A drví im kosti.
  Dievča si to vzalo a štebotalo:
  - Rozdrvíme každého!
  A opäť z bosej nohy letí smrtiaci a jedinečný granát.
  A rozdrviť Číňanov. A prečo prišli do ruských krajín? Všetko tu patrí Rusku. A dedinu Dalniy nemôže zabrať Čína.
  Juliana vystrelila bosou nohou granát a spievala:
  - Sláva veľkému Rusku! Nepotrebujeme Štátnu dumu! A netreba ani politbyro!
  Červená Anna agresívne zdôraznila:
  - Budem šampión.
  A granát hodený holou nohou dievčaťa zrovná každého. Zostalo len krvavé mäso.
  Ale Angelina to vzala a zaškrípala. Zabil kopu bojovníkov. A pozametaný ako anjel smrti.
  A veľa čínskych vojakov zomrelo.
  Ruské jednotky tlačili na Číňanov zo všetkých strán. Drvili a drvili.
  Rozpútali sa vzájomné súboje. Ruskí vojaci bodali čínske jednotky bajonetmi. Puška Mosin v modernizovanej, útočnej verzii je výborná palica. Ktoré prerazia lebku. A lámať kosti.
  Ale dievčatá s mečmi bojujú obzvlášť krásne. Je to skvelé. Najmä keď sa hojdajú nahé prsia.
  A bradavky sú také rubínové a trblietavé. Takže sa na nich chcete pozrieť a pobozkať ich.
  A bozkávať sa bez prestania.
  Dievčatá bojujú so zúrivosťou hladných panterov, ktorí vidia jahňatá. Trápia ich a sťahujú z kože.
  Veronika strieľajúca na Číňanov kričí:
  -Smrť za smrť!
  Yuliana, hádzajúca granát bosou nohou, dodáva:
  - Krv za krv!
  Anna, ktorá píše vojskám Nebeskej ríše, kričí:
  -Oko za oko!
  A ešte hodila citrón bosou nohou. Bola silnejšia ako všetci a roztrhaná na kusy so sebadôverou.
  A tu prichádza Angelina. Spustí sa celý sud so smrtiacimi výbušninami a rozdrví nepriateľov.
  Potom, keď spieva:
  - Som bosý slon a som veľmi cool!
  Dievča je naozaj mocné. A nohy má ako palice. Ako pohybovať samurajom v slabinách. Tých päť metrov hore a letel hore. Rútil sa ako katapult vypustený z kameňa. Presnejšie, pravdepodobne z kameňa katapultu!
  Viktória, veliteľka práporu, vystrelila líniu na Číňanov. Pokosila niektorých žltých bojovníkov a zakričala:
  Budeme bojovať za Svätú Rus.
  A s holým, opáleným kolenom, akoby sa presunulo k brade. A zlomiť nepriateľovi čeľusť.
  Victoria je nadšená....
  Juliana nadšene hovorí:
  - Bude tu cár Leonid Iľjič Brežnev, najväčší z ruských cárov!
  A celý prápor polonahých, bosých dievčat, ako štekajú z plných pľúc, vyhladzujú Číňanov.
  - Nech je to tak!
  Číňania sa však za cenu obrovských strát dokázali vkliniť do pozícií Červenej armády. A odrezať Vladivostok. V rovnakom čase prenikli Maove jednotky trochu do oblasti Usuri. V ZSSR pokračovala mobilizácia a stále viac jednotiek sa presúvalo na Ďaleký východ, Sibír a Kazachstan. Sily neboli veľmi vyrovnané. Ale ZSSR má lepšie vybavenie. Sú tu aj bitky na mori.
  A tu je armáda ZSSR o niečo jednoduchšia. Čína nie je na mori taká silná a je možné proti nej zasiahnuť pomerne úspešne a vyhrať víťazstvá.
  Najmä ak bojujú veľmi krásne a večne mladé sovietske dievčatá a zároveň bosorky.
  Boj s čínskou eskadrou pokračoval. Generál mora a admirál ZSSR Andrej Sokolovskij konali chladnokrvne.
  Ani bitku nezvládol, ale jednoducho vydal rozkaz.
  - Priblížte sa a porazte!
  Rusi sa mlátili zo strany na stranu. Tu vlajková loď Deng Xiaoping vzplanula. Rúry sa zrútili.
  Vo všeobecnosti je pre Číňanov ústup trochu pomalý. Ale sú takí hrdí. Je pravda, že Deng Xiaoping je výnimkou. A príkazy odísť.
  Ale od Rusov nie je také ľahké sa odtrhnúť. Číňania utrpia veľké straty a ustupujú.
  Victoria, kapitánka torpédoborca, a to isté polonahé, opálené až čierne svetlovlasé dievča ako ostatné.
  Samozrejme, je veľmi krásne, keď sú dievčatá takmer nahé, štíhle, svalnaté. A ak sú nohy holé, potom je to všetko kúzlo a pokušenie.
  Victoria zúrivo hovorí:
  - Som bojovník, ktorý sa narodil zo Svaroga! Som vnučka Boha Roda. A viem robiť zázraky!
  Angelina logicky poznamenala, lupa pre samurajov:
  "Ani ja nemám spoločnú krv. Pozrite sa, aká je silná. Mojím predkom bol Ilya Muromets.
  A dievča spustilo celú krabicu bosými nohami.
  Veronika zúfalo bojovala, bojovala zo všetkých síl a spustila takú bojovú silu.
  Slzy doslova Číňania.
  Dievča je veľmi krásne, blond, kríva, s dlhými, svalnatými nohami. Milovala hladkanie.
  Veronica hovorí:
  - Prečo čínska horda vyliezla do Ruska!
  Juliana, toto krásne dievča, zaškrípala a zasiahla jednotky Nebeskej ríše:
  - Aby ste našli svoju vlastnú záhubu!
  Dospievajúce dievča za posledné mesiace vyrástlo a má svalnatejšiu a štíhlejšiu postavu. Juliana rozkvitla a stala sa tak krásnou. A jej vlasy sú biele s jemným pozlátením. Čoraz viac chce muža. Len nevinnosť je strašidelná stratiť.
  Ale nechajte ich hladkať, maznať, bozkávať, olizovať. Najlepšie je to riešiť s chalanmi z kabíny. Tiež sa boja, hanbia a je menšie riziko, že chcú niečo vážnejšie.
  Yuliana je veľmi dobrá bojovníčka a strieľa. Sníva aj o tom, že sa stane poľným maršálom. Okrem toho sa chce stať ako Magomed a vytvoriť si vlastné náboženstvo.
  Ambiciózne dievča.
  Teraz, keby samotný cár Leonid Iľjič Brežnev, podobne ako Vladimir Solnyshko, prijal a zaviedol rodnoverstvo v Rusku a návrat k ruským bohom.
  Prečo potrebujeme Máriu?
  Sláva Matke Božej - Lade.
  Je to určite lepšie ako Biblia.
  Naša Lada je veľmi krásna, s vlasmi zlatej farby a je to skutočná Matka Božia a Matka Bohov a Jednorodená dcéra Všemohúceho Rodu!
  Stvoriteľ vesmíru.
  Klan bol vždy a On, ako Alah - Všemohúci, Večný, Vševedúci, Všadeprítomný a celý vesmír je jeho chrámom.
  V čom je horší ako židovský Jahve alebo slabší ako on?
  Rod vytvoril nespočetné množstvo vesmírov!
  Žil toľko, že si to neviete predstaviť!
  Rod bol pred všetkými časmi. Nebol čas, ale Rod bol!
  A vždy bude!
  Všetci bohovia Demirugi sú deti rodiny!
  A my sme jeho vnúčatá!
  Ale Rod nezakazuje uctievať svoje deti a bohov. Rod je boh bohov.
  A Svarog je Boh bohov!
  A ľudia sú vnúčatami bohov! Sláva ruským bohom!
  Yuliana mláti Číňanov. Zdá sa, že ruskí bohovia pomáhajú aj ruským ľuďom.
  Čoskoro skončia s Deng Xiaopingom a koniec bude vážna vojna na mori. Alebo možno budete musieť pristáť v Nebeskej ríši. O to lepšie dobyjeme Peking. O to horšie pre Čínu. Stať sa súčasťou Ruska však nie je také desivé.
  Presnejšie, nie Rusko, ale ZSSR!
  Juliana sa pýta Anny:
  - Myslíte si, že by sme mali prevziať čínske impérium?
  Ryšavá kráska odpovedá:
  - Samozrejme!
  Juliana sa s falošným prekvapením pýta:
  - Za čo?
  Anna dôrazne hovorí:
  - Aby neskôr nič nehrozilo! Že som nemusel znova bojovať s Číňanmi, ktorí sa chceli pomstiť!
  Juliana zvolala:
  - A je to správne!
  Ruská flotila prenasleduje Číňanov a potápa ich lode.
  Yuliana tiež vedie mentálny dialóg.
  Prečo je potrebná modlitba? Pretože človeku vždy nestačí to, čo má. S rastom príjmov rastú aj potreby. A toto je dobré. To je to, čo poháňa pokrok. Ľudia chcú stále viac. A ruskí bohovia v tom pomáhajú, stimulujúc vedu.
  Múdrosť ruských bohov je veľká.
  A kresťanstvo? čo to učí?
  Že Zem a všetko, čo je na nej - zhorí! Je skutočne možné stimulovať rozvoj ľudstva?
  Samozrejme - ruská Viera neučí, na rozdiel od kresťanstva a islamu, koniec sveta. Rodnoverie učí, že ľudia sa v budúcnosti budú rozvíjať a stanú sa sami sebou ako Bohovia-demiurgovia.
  Že veda, pokrok a rozum z nás urobia bohov! A že ľudia budú silnejší a múdrejší.
  Čo učí kresťanstvo?
  Čo sme hlina? Že sme nikto! Že Boh je všetko a človek nič!
  Rodnoverie však človeka povznáša.
  Ale najhoršia vec v Biblii je vyvyšovanie Židov nad ostatné národy. Potom sa čudujete, ako niekto v niečo také verí. A prečo sa kresťanstvo ukázalo ako také húževnaté?
  Ale Rimania mohli prísť s vlastným náboženstvom. Sú šikovní. A vytvorte si vlastný monoteizmus.
  Prečo potrebujeme vieru niekoho iného. Je tu aj raj - Iriy. A Cesta medzi hviezdami, pozdĺž Mliečnej dráhy a doktrína vývoja ducha. Keď ty sám môžeš dospieť k Bohu.
  A nebyť len ovcou, ktorá sa skláňa nad rajom a jej baránok ju poháňa železným prútom.
  Je teda na výber.
  Alebo svoje, alebo židovské - cudzie!
  Nuž, prečo Rusi potrebujú vieru niekoho iného. Ach, prečo Peter Veľký neobnovil rodnómiu.
  Modlili sa k svojim bohom a k svojej Matke Božej Lade.
  A ruskí bohovia by sa stali silnejšími než všetci ostatní a priviedli by nás k víťazstvu.
  A Arabi? Vytvorili si vlastné náboženstvo. A nezobrali cudzie.
  No, prečo v Rusku nebol ruský Magomed.
  A prečo v tom nepodporil prorokov ani jeden kráľ?
  Nové náboženstvo - rodnoverstvo v podobe monoteizmu!
  A Sláva veľkému Rusku!
  Sláva ZSSR a komunizmu!
  Takže Číňania dostávajú orechy. Ale na súši sú silní. Rusko im môže odporovať len kvalitou. Napríklad tanková posádka Elizabeth bojuje pri Alma-Ate. Už koncom mája 1969. Je horúco a dievčatá v bikinách.
  Elena vystrelila, stlačila tlačidlo joysticku, holými prstami na nohách. Lupanula hrubo vykríkla:
  - Sme neporaziteľní!
  Tank T-64 je lepší ako čínske vozidlá. A roztrhajte ich. Ale väčšina paľby musí byť vykonaná na pechotu.
  A útok hádžu čínski chlapci. Tínedžeri vo veku trinásť alebo štrnásť rokov idú do útoku a blýskajú sa holými pätami. Neplnoletí chlapci vybiehajú do boja bez topánok. Je teda inteligentnejší a úspornejší. A guľometníci po nich strieľajú.
  Catherine, ktorá kosila bojovníkov Číny, poznamenala:
  - Sláva ZSSR!
  Euphrasia, manévrujúca s tankom, kričala:
  - Za Svätú vlasť!
  Hlavná vec je nehádzať po vás granáty. A sovietske tanky kosia čínsku pechotu.
  Nie, nikdy nedajú milosť.
  Elizabeth zaspievala, vyslala do húštiny čínskych jednotiek vysoko výbušný trieštivý projektil a zarevala:
  -Za krásny komunizmus!
  A dievčatá jednohlasne spievali:
  Únia je nezničiteľná, slobodné republiky,
  nebola to hrubá sila, ani strach, čo sa zhromaždilo...
  A dobrá vôľa osvietených ľudí,
  A múdrosť a rozum a odvahu v snoch!
  A dievčatá sú naozaj skvelé. A ich presne vystrelený projektil rozbil čínske samohybné delo.
  Čínska armáda utrpela obrovské straty, ale nedosiahla svoj cieľ, aj keď tam boli určité úspechy. Vladivostok sa podarilo odrezať a to je vážne. Takmer celé pobrežie bolo zachytené. Číňania sa zároveň pokúsili obkľúčiť Alma-Atu. Sovietska armáda však vydržala. Prišlo leto. Do boja vstupovalo stále viac jednotiek z oboch strán. Mao Ce-tung požadoval od generálov Nebeskej ríše víťazstvá.
  Krajiny Varšavskej zmluvy nechceli ísť do vojny s Čínou. Len NDR vyslala niekoľko práporov. Vrátane nádrží. Ostatné štáty sa nehodlali zapojiť tak či onak.
  Toto sú spojenci. Číňania sú v technológii dosť slabí, ale tank T-54 je zvládnutý vo výrobe a používa sa v bitkách. Nebeská ríša túži po víťazstvách a túži po ovládnutí sveta.
  Mao Ce-tung začal vojnu, keď mal už sedemdesiatpäť rokov. Má málo čo stratiť. ZSSR má jadrové zbrane, ale Brežnev sľúbil, že ich nikdy nepoužije ako prvý. Čína má tiež atómovú bombu. A aby nepadol pod jadrový útok ZSSR, Mao to ešte nepoužil. Boje sú na súši ... 22. marca sa začali veľké zrážky. V apríli vstúpili hlavné sily do bitky. Vo všeobecnosti Čína síce nedosiahla príliš veľa úspechov, ale niečo sa jej podarilo.
  Najmä v Primorye.
  Sovietska tichomorská flotila však získala množstvo víťazstiev. Na mori to čínska prevaha v pracovnej sile a populácii až tak neovplyvňuje.
  Mao očakáva, že vyhrá dlhotrvajúcu vojnu opotrebenia. Má niekoľkonásobne viac obyvateľov. Navyše, USA a NATO sú nepriatelia ZSSR. Prezident Nixon povedal, že by mohli predávať zbrane do Číny. Najmä tanky a lietadlá a lode.
  Pravda, Čína nie je príliš bohatá, aby za to zaplatila. Časť dodávok však môže ísť na úver. A toto je vážne...
  Vojna ide sama o sebe a pre ZSSR je veľmi nepríjemná, hoci Číňania utrpia niekoľkonásobné a ďalšie straty. Ale všetci lezú a lezú.
  Posádka tanku Gerda vstúpila do boja s čínskymi vozidlami.
  Nemci použili najnovšie vysokotlakové delo s relatívne krátkou hlavňou. Vynikajúci vývoj vyrobený v NDR a schopný rozdrviť akúkoľvek časť.
  Nová zbraň mala kaliber 120 milimetrov a úsťovú rýchlosť 1700 metrov za sekundu. S ním bolo možné na veľkú vzdialenosť preraziť všetky čínske vozidlá. Možno, okrem superťažkých tankov Mao. Ale dajú sa aj prepichnúť, len trochu bližšie.
  Nemeckí bojovníci vybavili svoje auto vynikajúcim čelným pancierovaním.
  Čínske T-54 sa pokúsili dostať blízko k Nemcom a rozptýlili sa, doslova hrozili narážaním.
  Gerda vystrelila na čínsky tank. Odtrhol od neho vežu a štebotal:
  - Čo proti tigricam naraziť?
  Charlotte tiež stlačila tlačidlo joysticku holými prstami na nohách a zaškrípala:
  - Buďme majstri sveta!
  A rozbil čínsky tank.
  Fucked v ruštine a Christina. Najnovšia zbraň bola automatická a strieľala dvanásť výstrelov za minútu.
  Dievča so zlatočervenými vlasmi zakričalo:
  - Pre pruských bojovníkov neexistujú žiadne prekážky!
  Zlatovlasá Magda rozbila aj čínsky tank a vycenila zuby:
  Som najsilnejší zo silných...
  Dievčatá sa hnevali. Vojna pokračuje a pokračuje. A kedy budú červení Číňania porazení? Ako dlho budú rezať? Proste drsní chlapi.
  A čínske dievčatá majú to, čo potrebujú.
  Nemci napríklad umučili člena Komsomolu z Čínskej ľudovej republiky. Najprv vyzlečte dievča v mraze.
  Gerda si najskôr strhla baranicu. Potom si spolu s Charlotte začala vyzúvať čižmy. Topánky sú však plachtové a vyklepané. Rozmotali sa obliečky.
  Potom Gerda nožom roztrhla komsomolskú tuniku a košeľu. Zostala len podprsenka. Rozstrihla si nohavice.
  Charlotte ťahala čínskeho člena Komsomolu za blond vlasy. Potom to boli Gerda a Charlotte, v bikinách viedli komsomolčanku bosé a v plavkách. Tri dievčatá s holými nohami utiekli do treskúcej zimy. Komsomolka sa správala odvážne. A bežal som dve hodiny. Aj keď nie tak cool ako tie dve tigrice. Nohy ruského dievčaťa sčervenali a potom od zimy zmodrali.
  Potom jej Gerdu a Charlotte zozadu zviazali a položili na stojan. Komsomolka sa triasla od bolesti. Začal som sa zohýbať. Gerda ju potiahla za ramená a otočila. Čínska členka Komsomolky zastonala od bolesti a narovnala sa na stojane a kĺby jej škrípali.
  Bosé nohy čínskeho dievčaťa boli upnuté do pažieb a začali vešať náklad. Charlotte najprv naložila poleno.
  Komsomolčanka z Číny zastonala, no potom zaťala zuby a stíchla.
  Charlotte a Gerda rýchlo lámali konáre. Komsomolcov položili pod bosé nohy a zapálili.
  Je tak zaujímavé vyprážať holé päty. A veľmi vtipné a zábavné krásky.
  Plameň olizoval mierne zhrubnuté podrážky čínskej komsomolky a voňal vyprážaný ražniči. Bolesť, samozrejme, z ohňa je strašná. Komsomolčanka sa triasla, stekal z nej pot, dievčatá ticho stonali. Ale hlasné výkriky boli zadržané strašným úsilím vôle.
  Potom začali dievča šľahať smrekovými konármi. Gerda aj Charlotte mlátili zo všetkých síl. Dokonca aj koža na chrbte dievčaťa praskla. Vyliala sa zmiešaná krv s potom. Podprsenka jej odletela, spadla do ohňa a pridala teplo bosým nohám.
  Gerda sa naklonila a zlízala zo seba zmes potu a krvi. Robilo jej to potešenie.
  Charlotte štipla čínskeho komsomolca do hrude. A potom dievča vzalo a udrelo päsťou do solárneho plexu. Potom ryšavá diabolka pridala vetvy do ohňa pod bosé nohy čínskeho komsomolca. Pach spáleniny bol ešte silnejší.
  Gerda v hneve zasyčala:
  - Budete hovoriť!
  Charlotte silnejšie stisla dievča do hrude a zasyčala:
  - Prestaň sa hrať na hlupáka!
  Gerda vytiahla z ohňa horiaci konár a priniesla ho na holú hruď čínskeho komsomolského dievčaťa.
  Preto sebou trhla a jej blonďavá hlava sa zakývala a spadla na bok.
  Charlotte sa uškrnula ako diabol.
  - Vyzerá to, že dievča je pripravené!
  Gerda sa zachichotala a začala masírovať tvár a krk čínskeho člena Komsomolu. Bola zdravá a rýchlo sa zotavila. Potom blonďavý terminátor vytiahol z ohňa horiaci konár a priniesol ho na zajatcovu nežnú tvár. Dievča vzdorovalo a trhlo sa.
  Gerda si olízla pery a zasyčala:
  - Povieš krása?
  Člen Komsomolu kňučal:
  - Zabite ma! Prosím, netrp!
  Gerda vážne odpovedala:
  - Nie! Budete mučení veľmi dlho a budete vyprážaní až do konca.
  Charlotte poznamenala:
  - Alebo to možno dať mužom. Je ešte panna a bude ju veľmi bolieť, keď jej...
  Člen Komsomolu z Číny zúfalo kričal:
  - Nie! Aj tak ti to nepoviem!
  Gerda navrhla:
  Spálime jej hruď?
  Charlotte pokrútila hlavou.
  - Nie! Existuje efektívnejší spôsob získavania informácií.
  Gerda prikývla.
  - Áno... Toto je tlak na tepnu na krku. Vytvoriť zónu hlásenia a ona nám povie všetko, čo vie a čo nevie!
  Charlotte sa zachichotala a poznamenala:
  Prečo sme ju vtedy mučili?
  Gerda úprimne odpovedala:
  - Čisto pre zábavu. A teraz.
  Blonďatá terminátorka položila ruku na krk čínskemu komsomolcovi. Prevrátila očami a stala sa ako mŕtva ryba. Gerda rozhodne povedala:
  - Kde je batéria?
  Odpovedala pokorne:
  - Na hore Bulshim ....
  A tak ďalej... Z Tichého oceánu už prišli toughs a zosypali sa prívalové dažde.
  Nemci postupovali veľmi pomaly. Blato a kaša ich spomalili. Boje ukázali účinnosť nového vysokotlakového kanóna z veľmi veľkej vzdialenosti zasahujúceho T-54 - hlavný čínsky tank vyrobený na základe sovietskej licencie.
  Gerda strieľajúca z veľkej diaľky si všimla:
  - Nová zbraň je oveľa pohodlnejšia.
  Charlotte s tým súhlasila:
  - Nenechajte nepriateľa priblížiť sa!
  Christina stlačila holými prstami tlačidlo joysticku, vyrazila čínsky tank a zavrčala:
  Ale aj my sme takí múdri. Jednoducho fenomenálne! Takže nič nezastaví a nezlomí bojovníkov!
  Magda racionálne poznamenala:
  - A upozorňovať na seba! Totiž jeho kolosálna agresivita!
  A dievča tiež stlačilo bosé nohy na tlačidlá joysticku, čím zasiahlo tank Červenej čínskej proletárskej armády.
  Strieľajúca Gerda sa spýtala dievčat:
  - Zaujímalo by ma, kde majú Číňania toľko vytrvalosti. Stoja ako z titánu. A nechcú sa podvoliť.
  Charlotte so smiechom dodala:
  - A oni sa nevzdajú! Koniec koncov, toto sú skutočne najsilnejší ľudia! A ľudia sú nepružní!
  Magda sa zachichotala a vycenila zuby a leskla sa v očiach ako zafíry a vydala:
  - Sláva našej veľkej vlasti!
  Christina naštvane zasyčala:
  - Nebolo by na škodu vziať si Londýn!
  Gerda sa zachichotala a navrhla:
  - Čo, aké máš nápady? Mier uzavrieť s Nebeskou ríšou?
  Charlotte vystrelila na stalinských, prerazila vežu sovietskeho stroja a zaškrípala:
  - Nie! Mier neprichádza do úvahy!
  Christina zasiahla aj tanky Červenej čínskej armády a navrhla:
  - Môže existovať otázka prímeria?
  Magda súhlasne zaškrípala:
  - Áno, dočasný odklad. Otočiť sa na západ.
  Gerda vyslala projektil a poznamenala:
  - Vlastne je to možné. Dočasne uzavrieť mier s Čínou a spolu s Rusmi sa sami presťahujú do Británie. A potom sme už dlho nezobrali Londýn!
  Charlotte sa zachichotala a navrhla:
  - Vezmi si Peking a nikto na svete nás nezastaví!
  Christina s úškrnom leopardích zubov stíchla:
  - Nie, nikto sa nezastaví a nikdy!
  Magda škrípala divokou zúrivosťou:
  - Nie, zlaté hory nebudú! A budú tam diamantové skaly!
  Gerda vycenila zuby, zaškrípala a rozbila čínske auto ako kryštál kladivom:
  - V konzumnej spoločnosti - plnej zneužívania!
  A opäť sa zablyslo zubaté dievča, ktoré sa leskne jasnejšie ako perly. Gerda milovala mučenie a mučenie.
  Napríklad vzala čínskeho priekopníka a rozpustila ho zaživa v aqua regia. To sú jej sklony. A mučenie ju vzrušovalo. Komsomolčan z Číny, Nemky, napríklad po tom, čo vyčerpali všetky užitočné informácie, začali horieť ohňom. Doslova vyprážaná živá hruda. A potom ich odrezali, okorenili a zjedli.
  Áno, Charlotte a Gerda sa zaoberali kanibalizmom. A čínskeho komsomolca zjedli zaživa. A to je také neslušné a nie esteticky príjemné. A hlavne to bolí.
  Predstavte si dievča, ešte nezabité, vyprážané a odrezané od seba kúsok po kúsku. Potom namočené v omáčke a zjedené.
  Gerda a Charlotte dokonca jedli aj ľudské mäso. Mali hnačku a dievčatá šoférovali. Musel som si uľaviť v kríkoch.
  A ten kanibalizmus je trestuhodný.
  Jedli bojovníkov a chlapcov. Všetkých štyroch čínskeho priekopníka Brucea Leeho nahrubo vyzliekli a potom vložili do veľkej panvice. A v rastlinnom oleji bol chlapec vyprážaný len tak. A vo všeobecnosti je to skvelé.
  Magda jedla chlapcovu nohu a poznamenala:
  - A čo? Je to cool a pekné!
  Christina poznamenala:
  - Všetko je pre nás pekné!
  Šťavnaté mäso čínskeho priekopníka nakrájali na tenké plátky a namáčali do omáčky. Dievčatá jedli a spievali.
  Gerda zavýjala:
  Žiadna milosť, žiadna milosť pre nepriateľa! Fúkam komunistov ako pšenicu!
  A dupe bosými nohami v snehu.
  Dievčatá čínskeho chlapca takmer úplne zjedli. Užíval si pečeň. Všetko mäso nakrájali. Jedli sme a pili víno. Najedli sa a potom zaspali.
  Vo sne sa bojovníkom snívalo, že samí čerti opekajú v kotlíkoch. A zároveň sa pomocou nožov odreže koža. A potom sa krútia a lámu.
  Potom začína to najbrutálnejšie mučenie. Dievčatá boli zavesené za vlasy a začali sa hojdať na stojane. A potom to zapálili ohňom. A konali s virtuóznou sofistikovanosťou.
  Gerda si na to pri streľbe spomenula a potom sa spýtala:
  - Ako sa ti páči peklo?
  Charlotte odpovedala s úsmevom:
  - Zaujímavé miesto najmä z hľadiska spoločnosti!
  Christina sa zachichotala a odpovedala:
  -Môžeš tam krútiť čertove chvosty!
  Magda so škrípaním zubov zaškrípala:
  - A dosiahnuť najvyššie výsledky! Vo všeobecnosti, ako je to so súťažami v požiarnom póle?
  Gerda nastúpila do čínskeho tanku a rezolútne vyhlásila:
  - V pekle budú len nepriatelia ZSSR a Nemeckej demokratickej republiky! A skutoční Árijci budú pokračovať v boji v iných vesmíroch!
  Charlotte sebaisto potvrdila a klopkala bosou nohou o brnenie:
  - Nech je to tak!
  A zablikala perleťovými zubami.
  Christina navrhla:
  Poďme robiť rohy!
  Magda sa zachichotala a zaštekala:
  - Staňme sa diablami najvyššieho rangu!
  A ukázala jazyk.
  Dievčatá sú naozaj také veselé a majú veľmi silné svaly.
  Gerda poznamenala:
  - Oh, Mauglí by sme boli my!
  Charlotte opravila svojho priateľa:
  Skôr ako Tarzan!
  Christina sa zachichotala a zaškrípala:
  Ach, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Vládca všetkých krajín!
  Magda vykríkla od radosti:
  - Máme pruského ducha! Voniame Pruskom!
  Gerda sa zachichotala, rozdelila čínsky tank a zavrčala:
  - Nie! Sme deti samotného Satana!
  Charlotte s vycenenými zubami zasyčala:
  - A my budeme verní vlasti!
  Christina to pohotovo potvrdila:
  - Áno, budeme! Spolu s vlasťou a partiou!
  Magda od radosti zamrmlala:
  - Lídri prichádzajú a odchádzajú, ale strana zostáva!
  A dievčatá jednohlasne kričali:
  - Sláva CPSU!
  A smejte sa, títo šarmantní Nemci.
  Vojna so ZSSR a Čínou pokračovala.
  Boje prebiehali na súši aj na mori. A dievčatá veľa a veľmi krásne bojovali a spievali.
  A hovorili o rôznych a veľmi zaujímavých veciach a hovorili veľa búrlivých a aforistických vecí;
  Existuje veľa šikovných a čestných ľudí, ale sú tak šikovne usporiadaní, že sa nikdy nezmiešajú!
  Zbabelosť je prvým znakom poslušnosti. A poslušnosť je dušou vojaka! A duša vojaka je kľúčom k víťazstvu - na víťazstvo musíte byť zbabelec! Taký je paradox vojny!
  : Boh je v každom človeku, Boh je každý človek, len ak má vysokú morálku, a duša nie je zviera!
  Zabiť v mene Krista je to isté ako zabiť Krista!
  Je lepšie pracovať na tréningu ako odpočívať v hrobe!
  Keď je meč zlomený, ruka siaha po dýke!
  Môžete požiadať o banalitu alebo znášať urážky, ale nemôžete ospravedlniť banálnu urážku!
  Všetko tvrdé je krehké a rýchlo sa kazí, no v mäkkej výdrži je sila. A kto tomu neverí, samozrejme, ukážem jazýčku, že sa dá jesť! Všetky zuby sa rozpadli na prach, ale on žije - hovorím buch!
  Vytrvalosť v sexe ničí lásku!
  Počítať so šťastím je ako dráždiť Boha a otravovať smrť!
  Zlaté jablká najlepšie rastú, keď polievate stromy krvou!
  Sú tri veci: ktorých hodnota sa nemení: Všemohúci, rodičia a vlasť!
  Najzaujímavejšie divadlo je divadlo vojny, len vstupné je neúmerne vysoké!
  Ale v divadle operácií sú slzy vždy skutočné a každý čin je lekciou na celý život!
  Talent sa stáva géniom až vtedy, ak je znásobený kolosálnou pracovitosťou!
  Prokrastinácia kradne vavríny, zhon prináša úspech!
  Skutočný chirurg je ten, kto dokáže nepozorovane vykonať zložitú operáciu!
  Nie boxer, ktorý udrie, ale ten, kto zrazí!
  Krása je vždy jedovatá - najžiarivejšie huby sú muchovník a jed je ako ženské kúzlo - závrat a otrava srdca!
  Prirodzená myseľ si dokáže podmaniť prirodzenú silu, ale vrodená sila si myseľ nikdy nepodmaní!
  Umrieť hrdo je lepšie ako žiť pokorne!
  Kto drží život pod krkom, s väčšou pravdepodobnosťou ho stratí ako ten, kto vyslobodí kuriatko šťastia!
  Krása mizne, odvaha zostáva večná!
  Meč je príliš ostrý na to, aby sa na ňom udržala moc štátu, lichôtky sú príliš sladké na to, aby sa ním večne pili ľudia!
  Vynaliezavosť vojaka kompenzuje generálovu nesprávnu kalkuláciu, no postaviť na nej kalkuláciu je ako kopať dieru ihlou!
  Je ťažké zapáliť to, čo už horí, a uhasiť to, čo už dohorelo!
  Horúci mužský temperament, vysušuje mozog a páli cez spodok peňaženky!
  Radšej si vypáli dieru do vrecka - hrejivé srdce!
  Najhrubší vak je prepichnutý tvrdým falusom!
  Pre muža najlepšie zlaté zrkadlo!
  Na minci a vráskach - ozdoba muža!
  Vojna môže byť bez víťaza - ale vždy bude existovať porazený!
  Ľudská slabosť je hlavným motorom pokroku!
  Ak chcete byť prvý, pracujte ako posledný!
  Génius je príbuzný božstva a hodný príbuzný!
  Môžete trochu slúžiť vlasti, ale nemôžete zradiť trochu!
  ! Myslím, teda - existujem, existujem - teda, žijem, žijem - teda žijem šťastne!
  Sexuálni partneri sú ako jedlo - vyžadujú rozmanitosť a ostré korenie!
  Revolúcia sa robí s čistým srdcom, ale nie s bielymi rukavicami, na ceste za šťastím si kolesá vyžadujú krvné mazanie!
  Najčastejšie zrádzajú nie pre podlosť, ale pre slabosť, hoci práve slabosť inklinuje k podlosti!
  Vo všeobecnosti platí zákon, že hrdzavý mechanizmus funguje len so zlatým mazom!
  Prefíkanosť a vypočítavosť: ako manžel a manželka rodia víťazstvo - úprimnosť je tretia extra!
  Najbezodnejší výtvor na svete je pohár vodky, spadnúť do neho je nekonečné a dno je na cintoríne!
  Nie každý odsúdený je zločinec, nie každý zločinec je trestanec!
  Pre ťavu je ľahšie prejsť uchom ihly, ako publikovať bez blatu!
  Profesionálny sudca je ako profesionálna prostitútka - rozdiel je len vo výške honoráru a hodnosti kupliara!
  Politici sú ako červy, len keď sú vo vyhnanstve, vyžmýkajú zo svojich útrob viac krvi!
  Krv je najlepším hnojivom na pestovanie odvahy nastupujúcej generácie!
  Agresívne poslušná väčšina myslí žalúdkom, nie srdcom, pretože je objemovo oveľa väčšie.
  Ateistická doktrína je však najlogickejšia, dokazuje vyspelosť ľudstva, pričom akékoľvek náboženstvo má spojenie s detstvom!
  Boh je silný Otec na silnom kolene, o ktorého sa chce slabé dieťa oprieť!
  Málokedy sa niekomu podarí zapáliť iskru talentu, keď je naokolo vlhko totality!
  Kto nie je spokojný s minulosťou a bojí sa prítomnosti, myslí častejšie na budúcnosť!
  Je ľahšie trafiť kameňom do Mesiaca, ako nútiť politikov, aby dodržali svoje predvolebné sľuby!
  Cukrový humanizmus v krajine ľudu sa hodí ako cukor v boršči!
  Tri veci sú večné: Boh, čas a ľudská hlúposť!
  Ak chcete vyhrať; zabudnite na tri slová: je to ťažké, nemôžem, stačí!
  Prasa si vždy nájde špinu, potkan si vždy nájde medzeru a lenivý človek si vždy nájde výhovorku!
  Morálka rovnakého koreňa so slovom špinavý! Najčastejšie sa používa na pošpinenie cnosti a zmytie zlozvykov!
  Líška mení kožu dvakrát do roka a politikovu masku každú hodinu!
  Smrť je ako verná manželka, prichádza bez pripomienok, ukladá ju do postele a úplne sa zmocňuje!
  Láskavosť je ako pot, zlievanie si vyžaduje námahu, ale telo je silnejšie, s každou kvapkou odchádzajú nečistoty!
  Vojak je ako lopata, leštená iba tvrdými rukami! Ale tiež sa rýchlo otupujte!
  Najvyššie ideály dozrievajú len vtedy, keď sú zavlažované krvou, zalievané slzami a oplodnené potom!
  Pre ateistu sú všetky náboženstvá dobré - pretože Boh neexistuje! A prázdnota je najmiernejší despota!
  Bez ohľadu na to, aký silný je hrdina, nevytlačí more z malého citróna!
  Najväčší prebytok prefíkanosti nevykompenzuje malý nedostatok inteligencie!
  Veliteľ je jadro - ak je zhnité, celá štruktúra sa rozpadne!
  
  Čím láskavejší pastier, tým nahnevanejší jeho pes, čím mäkší kráľ, tým prísnejší satrap!
  Ruština nie je národnosť, ale povolanie a životný štýl!
  Slabý človek potrebuje Boha ako dieťa, otca a matku, ale ako vyrastá, je zaťažený opatrovníctvom, a keď sa odpútal od svojich rodičov, priľne k svojej žene - vede a rozumu!
  Žiaľ, myseľ bez sily nestojí za veľa - nemý športovec ľahko uškrtí aj toho najodvážnejšieho akademika!
  Pravda je taká, že smrť je na rozdiel od ženy vždy pravdivá a život je úplná zrada!
  Lepšie raz seknúť, ako stokrát nadávať!
  Skromnosť je sestra múdrosti! Chválenie ničí myseľ!
  Je ľahšie skrotiť tigra ako prevychovať tyrana - potkan sa nedá vycvičiť!
  Čím viac nepriateľov, tým krajšia vojna! Hoď menej slov - vojna nie je hra!
  Menej kvapiek v mori ako masky tajného agenta!
  Mučiace zariadenie, rovnako ako hudobný nástroj, vyžaduje lásku a talent! Len namiesto smiechu a potlesku dostávate stonanie a slzy!
  Ježiš medzi stádom je ako diamant v odpadových vodách!
  Čas je najbezohľadnejší kat, nepozná zľutovanie a slovo omilostený!
  Šikovný politik, dokonca nadávajúci na sprostosti, si udržiava povesť inteligentného človeka!
  Býk miluje bič, ale nerád orie!
  Aby ste dobre orali, musíte sadiť po celý rok!
  Ak nevieš hrýzť, neštekaj!
  Kto porazí jedného tigra, nebude sa báť ani tuctu mačiek!
  Auto nie je luxus, ale spôsob trestu: raj pre dopravných policajtov, očistec pre peňaženku, peklo pre pokoj!
  Urobiť chybu je chyba! Nepriznať si chybu je zločin!
  Muž je nepredvídateľný - ľudská žena je nepredvídateľná dvojnásobne!
  Politika si na rozdiel od lyžovania vyžaduje mazanie zlatom!
  Sila a inteligencia, ako manželia, vedú k poslušnosti len vo dvojici!
  Silný vládca nikdy nezasadí viac nepriateľov, ako dokáže zhromaždiť priateľov!
  Peniaze sú plutvy žraloka spravodlivosti!
  Pozor; nie je synonymom pre zbabelosť, ale odvaha - pre nerozvážnosť!
  Len mŕtvi neklamú a to len ak sú ateisti!
  Zlý veriaci okráda telo - dobrý ateista okráda dušu!
  Kariéra bez klamstiev je ako tank bez paliva!
  Kto robí milosrdenstvo, zbiera silu, krutosť je znakom slabosti!
  Genialita a arogancia sú predsa nezlučiteľné veci!
  Hoci päsť a pol je lepšia ako jedna - myseľ a pol je horšia ako jedna!
  Šľachetný riskuje svoj život - podlý mimozemšťan!
  Vedúci by nemal byť sladký - budú ho olizovať! Ale to by nemalo byť horké - vypľúvajú!
  Je ťažšie nájsť piesok v púšti - ako dôvod na zatknutie!
  Zákernosť je zbraňou slabých - podlosť je zbraňou zákerných!
  Používa priateľov - talent využíva nepriateľov - génius!
  Pomalý úder sa rovná miss!
  Opatrnosť veliteľa je ako prst v pästi, neodmysliteľná súčasť, ale nenahradí zvyšok!
  Úvahy a prúd aforizmov boli prerušené objavením sa čínskych lodí na obzore. Čo dohnalo Deng Xiaopinga.
  Číňania sa stále môžu skrývať, ale utiecť z bitky je hanba. A tak Deng Xiaoping prijal nerovný boj.
  Dievčatá pobehujú po palube, bosé a trblietavé. Zastrelia sa a zvrhnú bojovníkov nebeskej ríše. Takí odvážni bastardi. Majú prudký oheň. A oči sa lesknú zafírmi a smaragdmi.
  A obnažené podpätky, zaoblené blikanie. A žiarivé úsmevy žiaria.
  A desaťpalcová zbraň vystrelila. Ako blufovať. Že aj čínsky torpédoborec bol rozdelený.
  Juliana skríkla:
  - To robia ruskí bohovia!
  Victoria, ktorej sa mihali obnažené, opálené nohy, opravila:
  - Skôr to robíme sami!
  Veronica navrhla:
  Poďme teda spievať!
  Ryšavá Anna zachytila:
  - Samozrejme, že pieseň bude zábavnejšia.
  A spieval celý batalión dievčat, celá balada.
  Cár Mikuláš, vy ste ruská zem,
  Na slávu našej vlasti...
  V Rusku sme všetci priateľská rodina,
  Nebudeme ľutovať, poznajme náš život!
  
  Pre nás je cisár jednoducho Boh,
  Kto múdro vládne vesmíru...
  A chcem, aby Všemohúci pomohol
  A zmenil sa na hromadu machu Kain!
  
  Verím, že na Zemi bude šťastie,
  A radosť bude svietiť na planéte ...
  Všade vládne pokoj a radosť,
  Rusko sa stalo skutočným rajom!
  
  Bude vybudovaný cársky komunizmus,
  Uvrhnite do pekla hrozný rev vraha...
  A letíme rovno hore nie dole
  Zmiznite protivníci-krváci!
  
  Netreba premýšľať, kráľ nie je vôbec zlý,
  Daj mu viac šťastia...
  Nech je ruský Boh s Mikulášom,
  Potom bude môcť smelo vložiť zmenu!
  
  Rusko je rodiskom slonov,
  Krajina jednoducho nemôže byť úžasnejšia...
  Nepotrebujeme ďalšie slová, chlapci
  Bojovník zvoláva tocsina do boja!
  
  Ako sa nepokúšať poraziť nepriateľské Rusko,
  Viem, že prekročíš limit...
  Neporaziteľný ruský medveď,
  A nad Ruskom slnko nezapadá!
  
  Pre vlasť niet vyššie, poznaj hory,
  Že vrcholy trblietajú kráľovstvo komunizmu...
  Verím, že Hospodin rozdrví nepriateľov,
  A úškrn revanšizmu neprejde!
  
  Nech Rusko svieti nad planétou,
  Krajina, ktorá dala ľuďom šťastie...
  Skúšky, odovzdávanie, len za päť,
  Koniec koncov, sila vlasti je nesmierna!
  
  Nechaj to byť, láska je navždy oslávená,
  V dvadsiatom alebo dvadsiatom prvom...
  Nechajte krv prúdiť prudko,
  Hrdina nebude len poverčivý!
  
  Statočne ste preliali krv nepriateľov vlasti,
  Nechajte ju plynúť...
  A jednoducho zlomiť protivníka,
  Sväté tváre žehnajú do boja!
  
  Nech je hviezda v našej vlasti,
  Čo naznačuje cestu a vesmír ...
  Splní sa veľký sen
  Všetci ostatní majú len kontrolu!
  
  Áno, rozdrvíme nepriateľov vlasti,
  A vysporiadať sa s nekonečnou hordou...
  Nad nami je zlatý cherubín,
  Nevyhrávajte so Satanom!
  
  Aj keď viete, ruskí bohovia sú silní,
  Oživíme veľkosť Ruska...
  Hoci sú Slovania rozdelení,
  Ale stále budem ten istý mesiáš!
  
  Náš slávny cár Veľký Mikuláš,
  Dobre si porazil Japonsko...
  Tak sa statočne odvážil bojovník,
  A buď skvelý, nie bifľoš!
  
  A vojna medzi ZSSR a Čínou pokračuje ... Vojská Nebeskej ríše sa šplhajú vpred a neberú do úvahy straty. Kosia ich sovietski slávni bojovníci a bojovníci.
  Čína má veľa obyvateľov a pozemných síl. Sú to vojaci Nebeskej ríše, doslova zasypali sovietsku armádu mŕtvolami, takmer úplne obklopili Alma-Atu. A vzali Chabarovsk, vklinený do pozícií sovietskych vojsk, hroziac rozsekaním Červenej armády na kusy. Na mori však sovietska flotila poráža Číňanov a dosahuje veľké úspechy. Tu dievčatá dokonca pristáli v útočnej sile a prebili sa do Pekingu.
  Sovietska, ruská armáda začala vyloďovať jednotky priamo v samotnej Nebeskej ríši. No a čo sa cár a generálny tajomník Leonid Iľjič Brežnev rozhodli nechať Rusku, respektíve ZSSR má na východe ďalšie veľké sovietske impérium. A samotný ruský vládca sa stane čínskym cisárom.
  Zároveň bude navždy eliminovaná hrozba z krajiny Nebeskej ríše. A sovietska armáda bude doplnená bojovnými a statočnými vojakmi.
  Takže tu bol dôvod - úplne dobyť Čínu. Aj keď je ešte potrebné odraziť ofenzívu veľkých síl Nebeskej ríše na Sibíri. A jednotky boli presunuté do metropoly.
  Dievčatá a ich prápor išli do boja s Maovými vojakmi na súši. Dievčatá sa s Číňanmi stretli dobre mierenými strelami, šabľami a hodmi granátom bosými nohami.
  Veronika hodila citrón bosou nohou a zaškrípala:
  - Za cára, generálneho tajomníka a sovietsku vlasť!
  A vystrelil na Číňanov.
  Juliana tiež hodila granát na žltých čínskych vojakov holými prstami a zaškrípala:
  - Za prvé povolané Rusko!
  A zaklincovala aj vojakov nebeskej ríše.
  Tu ryšavá Anna mlátila a škrípala:
  - Sláva matke kráľovnej!
  A tiež prepichol nepriateľa.
  Angelina tiež odpálila, bosými nohami vystrelila celý sud výbušnín a rozprášila Číňanov ďaleko:
  - Sláva Veľkej ruskej ríše!
  A Victoria to pokazila. Zmietla Číňanov a s holými opätkami podľahla ničivému citrónu.
  Z plných pľúc zvolala:
  - Za nové hranice!
  Veronika pribila Číňana a zaškrípala:
  - Za večné Rusko!
  A sekla aj na bojovníkov nebeskej ríše.
  Yuliana to vzala a zasiahla Číňanov. Bosou nohou hodila na nepriateľa granát a zaškrípala:
  - Za jediné a nedeliteľné cárske a sovietske impérium!
  A dievča zapískalo. Bolo evidentné, že tínedžerka sa značne zväčšila, jej hrudník bol vysoký, pás úzky, boky mäsité. Mala už postavu dospelej, svalnatej a zdravej a silnej ženy. A tvár je taká mladá. Dievča s ťažkosťami potláčalo túžbu milovať sa. Nech sa len hladkajú. A s iným dievčaťom je to lepšie, aspoň ju nepripraví o panenstvo.
  Yuliana veľmi obratne hádže po Číňanoch granáty bosými nohami. A funguje to veľmi úspešne.
  Anna je veľmi červená a tiež veľmi krásna. A vôbec, také dievčatá v prápore sú úžasné, len to najvyššie potešenie.
  Anna hodí granát bosou nohou a zacvrliká:
  - Nech je veľké sovietske Rusko slávne!
  A tiež ako sa točí.
  No, dievčatá, no, krásky!
  Rides a Angelina. Také veľké dievča - dva metre vysoké a stotridsať kilogramov. Zároveň nie tučný, s nasadenými svalmi a zadkom ťažného koňa. Veľmi miluje mužov. Sny o dieťati. Ale doteraz to nefungovalo. Mnoho ľudí sa toho jednoducho bojí. A veľmi agresívne dievča.
  Nepýtajú sa jej muži, ale ona sama drzo prosí. Bez hanby a hanby.
  A ona to miluje. Buďte aktívnou partiou.
  Angelina je zároveň úžasná bojovníčka. A dokázala veľa skvelých vecí. Victoria velí ich práporu.
  Tiež hodí granát bosou nohou a kričí:
  - Nad krajinou bude svetlo!
  Veronika hádže bosou nohou citrón a šepká:
  - Sláva Veľkej ruskej ríše!
  Juliana tiež hodí holými prstami a reve:
  - Na slávu vlasti svätej!
  Anna kričí:
  - S nadpozemským smútkom!
  A letí aj darček hodený bosou nohou.
  Ďalej Angelina zavýja. Bosými nohami tiež hádže celú kopu granátov, čím Číňanov roztrhá na kusy.
  A hrdinské dievča reve:
  - V mene bieleho boha!
  Victoria tiež poslala granát s holými prstami, roztrhala ho na malé kúsky a zakričala:
  - V mene Krista!
  A vystrelil pár rán.
  A Angelina začala čmárať zo samopalu, kosila čínskych vojakov. Bola v tom veľmi dobrá.
  Dievča je skrátka beštia.
  Veronica sebaisto zaškrípala:
  - Vlastne som Superman!
  A hodila granát bosou nohou.
  Aj Juliana vystrelila. Zabil Číňanov.
  Tweetoval:
  - Sláva Rusku!
  A bosou nohou vystrelila granát, roztrhala bojovníkov nebeskej ríše.
  Anna tiež zakričala:
  - Za sväté Rusko! A ZSSR!
  Angelina spustila na Číňanov celú krabicu. A vzala to, revala od šialeného hnevu:
  - Pre Svaroga!
  Victoria to vzala a zaškrípala:
  - Pre nový systém!
  A hodila granát bosou nohou!
  Veronica zakričala:
  - Pre svaly z ocele!
  A tiež vystrelila holými prstami na nohách granát, čím roztrhala Číňanov.
  Juliana si to tiež vzala a zaškrípala:
  - Pre lásku a mágiu!
  A bosé nohy v pohybe.
  Anna, ryšavá diabolka, vzala a spustila krabicu granátov, roztrhala Číňanov a zakričala:
  - Mimo hraníc na Marse!
  Angelina tiež spustí sud dynamitu a zamrmle:
  - Za svetový poriadok Ruska a našej vlasti ZSSR.
  A Číňanom už narástla celá kopa mŕtvol.
  A Victoria ako šteká:
  - Pre novú cestu k šťastiu!
  Potom sa dievčatá spolu smejú.
  Natasha zatiaľ pokračovala v písaní... Doslova na cestách. A čmárala na Číňanov so samopalmi. Zoťala ich a vyhubila tisíckami žltých bojovníkov. A každá guľka zasiahla cieľ.
  Vojská sovietskeho Ruska, či skôr pár bosých práporov dievčat, sa presúvali smerom na Peking. V popredí boli Oleg Rybachenko a Margarita. Chlapec a dievča sa už stihli presláviť a dokázať sa v bitkách. Bojovali od prvých dní obliehania Vladivostoku a ďalších miest.
  Tieto deti sú naozaj hrdinovia. Boli to oni, ktorí zohrali úlohu fenoménov, ktoré držali Vladivostok počas novembrových a decembrových útokov.
  Potom si chlapec a dievča, tiež bosí a polonahí v mraze, ľahli ku samopalom.
  Keď ste v mraze naboso, ruskí bohovia vám dajú fenomenálnu silu a ste schopní veľkých zázrakov.
  Chlapec a dievča začali strieľať zo samopalov na postupujúcich Číňanov. A urobili to mimoriadne dobre. Čo nie je výstrel, potom zásah. Takýto zázrak urobili polonahé bosé deti v mraze. A práve vďaka chladu a tomu, že bosé nohy boli v kontakte so snehom, im prišli na pomoc ruskí bohovia Demiurgovia.
  Pekný asi dvanásťročný chlapec Oleg Rybačenko, ktorý strieľal a kosil Číňanov, štebotal:
  - Verná Lada, pomôž nám!
  Margarita, táto statočná, tiež asi dvanásťročná, zlatovlasá dievčina, ktorá vyhladzuje bojovníkov Nebeskej ríše, tiež zaznela:
  - Zlí nepriatelia budú porazení!
  Chlapecký bojovník Oleg hodil granát bosou nohou, rozprášil Číňanov a zasyčal:
  - Sláva vlasti - naša matka!
  Margarita tiež vystrelila granát s holým, detským, vytesaným chodidlom a zaškrípala:
  - Nepriatelia sa budú motať okolo vedra!
  Chlapec a dievča bojovali s obrovskou zúrivosťou. Mali toľko vôle, sily a charakteru, že sa človek mohol len čudovať.
  Tomboy Oleg Rybachenko, strieľajúci, spieval:
  - Sláva Svarogovi!
  Margarita, streľba, vydala:
  - A Všemohúci Rod!
  Mladí bojovníci boli skvelí a úžasní!
  Oleg, ktorý poslal guľky z guľometu bez toho, aby minul, vydal:
  - Vlasť je za nami, Biely Boh so mnou!
  Marguerite nadšene štebotala:
  - Aby nepriateľ vlasti zomrel v ťažkej agónii!
  A dievča ukázalo svoj dlhý jazyk.
  Oleg, ktorý rozdrvil Číňanov, zakričal:
  - Nech je sláva na Zemi!
  Margarita s tým súhlasila:
  - Nech je sláva!
  A kosili Číňanov.
  Deti kosili bojovníkov Nebeskej ríše po stovkách a tisíckach. Stúpali a doslova hádzali mŕtvoly na všetky prístupy.
  Oleg sa zachichotal a poznamenal, čím vyhladil Číňanov:
  - A Černobog pomáha v boji!
  Margarita nadšene súhlasila:
  - Pre nás a Černobog!
  A s bosou nohou, ako odpáliť granát.
  Oleg Rybachenko spieval:
  - Tisíce tisíc...
  Margarita, ktorá rozdrvila Číňanov, dodala:
  Pluk za plukom...
  Vyhladenie terminátorského chlapca, bojovníkov Nebeskej ríše a bosý granát s holými prstami zaškrípal:
  - Porazíme Japoncov zo samopalu!
  Dievča z Terminátora nadšene dodalo:
  - Naši hrdinovia sú krásavci!
  A opäť letí granát z bosej nohy.
  Oleg Rybačenko zakričal:
  - Dievčina má pravdu, krása šéfa!
  A chlapec hádže bosou nohou aj granát.
  O dieťati treba povedať, že je krásne a veľmi svalnaté. A ako bojuje.
  Margarita zvolá a vyhladí Číňanov:
  - Za sväté Rusko!
  A bosou nohou hodený granát letí.
  Oleg dodáva:
  - Pre ruských bohov!
  A tiež letí granát vystrelený chlapcovou holou nohou. A rozhádže súperov.
  Margarita, ktorá vyhladzuje Číňanov, zašepká:
  - Na slávu vlasti bohov!
  A vyplazuje jazyk!
  A opäť sa proti Japoncom rúti granát hodený bosou nohou dievčaťa. A guľomety strieľajú.
  Oleg, sekanie nepriateľov, cvrlikanie:
  - Heroes of the Fatherland zbiera alarm.
  A opäť dáva obrat.
  A granát, ktorý hodil chlapec, letí.
  Margarita tiež rozdrví nepriateľa a zasyčí:
  -Za sväté Rusko!
  A teraz letí granát z hodu bosou nohou dievčaťa. Rozptyľuje nepriateľa na všetky strany.
  Oleg, streľba a takmer každá guľka letí na cieľ, spieva:
  - Moja vlasť...
  A opäť bosou nohou granát na Číňanov.
  Margarita, ktorá vyhladzuje bojovníkov Nebeskej ríše, zaškrípala:
  - Hrdý a sladký!
  A z bosej nohy dievčaťa sa vyrúti granát.
  Oleg Rybachenko strieľajúci na nepriateľa dodáva:
  - Moja vlasť...
  Dievča, ktoré zúrivo strieľa, dodáva:
  - Ty si koruna mysle!
  A opäť z bosej nohy dievčaťa vyletí smrtiaci granát.
  Mount Inimitable je doslova posiaty mŕtvolami bojovníkov Nebeskej ríše. Číňania ho zaliali množstvom krvi.
  Chlapca a dievča potom rozžiarila nehasnúca sláva, ale vrch Vladivostok nebol prezradený.
  A teraz bojujú ako obri už na pôde Nebeskej ríše...
  Valcovanie sa vyskytuje vĺn cunami. Čo pripadá na pozície ruských vojsk. Ale statočne odrážajú nápor nepriateľa. A ukázať svoje hrdinstvo.
  Oleg strieľa a cvrliká:
  Vždy budeme verní!
  A z jeho bosej nohy opäť letí granát. A ničí Číňanov.
  Margarita tiež strieľa. A robí to veľmi, veľmi vhodne a hovorí:
  - Rusko sa neohne!
  A tiež granát vypustený bosou nohou zasiahne vojakov Nebeskej ríše.
  Terminátorské deti vládnu a skartujú.
  Číňania však naďalej útočia na všetkých frontoch. Majú veľa - desiatky miliónov vojakov a napredujú doslova hádzaním mŕtvol na pozície sovietskych vojsk. A stúpajú a stúpajú vpred.
  Za týchto podmienok Brežnev nariadil, aby bol Peking znovu dobytý z Číny. Aká veľmi odvážna a agresívna operácia. A čínski bojovníci šplhajú a šplhajú.
  Sovietske jednotky však odvážne podnikli protiútok. A niektorým sa to darí.
  Komunistické jednotky sa blížili k Pekingu. V okolí čínskej metropoly boli boje v plnom prúde. Prápor dievčat s istotou bojoval proti bojovníkom Nebeskej ríše. Dievčatá bojovali so všetkými útokmi, strieľali, hádzali granáty bosými nohami a spievali:
  Nech je oslávená posvätná zem,
  Moja drahá planéta...
  Obyvatelia Ruska sú priateľská rodina,
  A nešliapajte vlasť čižmami!
  
  Nechajte múdreho Leonida v Rusku,
  Pozdvihne svoju krajinu k samotným hviezdam...
  Je pravoslávny, Pán svetla,
  A vyhrať je kráľovský prvok!
  
  Rusko je vlasť bohov,
  Má najlepších vojakov vo vesmíre...
  A ženy budú piecť koláče,
  So svojou silou v bitkách nezmenená!
  
  Nech naši Rusi oslavujú slávnu cestu,
  Ktorý ukazuje cestu bez hrán...
  Nikto nás nemôže odvrátiť od cesty,
  Nebudeme vzdávať hold nevercom!
  
  Veľkosť Ruska je veľká,
  Je krásna a hrozná pre nepriateľov ...
  Existuje ruský spôsob a silné veslo,
  Hádať sa s Vlasťou je jednoducho nebezpečné!
  
  Nech Rusko, vie to správne, prekvitá,
  Dosiahnite niečo, čo nemôžete zmerať...
  Skúšky, odovzdávanie, len za päť,
  Pretože veríš Rodovi bez hraníc!
  
  Nosme kráľovskú vieru,
  Do najvzdialenejších prístupov Ruska...
  My dievčatá nemáme viac ako dvadsať,
  Ale veríme, že všetky bojovníčky sú krajšie!
  
  Nie, ruský chrbát sa neohne,
  Čepel nepriateľov vojakov neprekoná ...
  Satan nebude vládnuť Rusku,
  A telo v boji len mladne!
  Ľahko vezmeme túto priekopu, bojovníci,
  So snom, ktorý je okrídlený...
  Rozdrvíme všetkých protivníkov naraz,
  A verte, že odplata čaká na rôznych chánov!
  
  A Ježiš a Boh svätý Svarog,
  Rusko je veľmi drahé rytierom ...
  Za nami je najláskavejší Biely Boh,
  V mene našej matky Ruska!
  Dievčatá spievali a hádzali po Číňanoch granáty.
  Victoria hodila citrón bosou nohou a spievala:
  -V Rusku sú dievčatá bojovníčky!
  Tu Veronika vypustila smrtiaci darček holým údom a vydala:
  - A my sme bojovníci super triedy!
  A vystrelil zo samopalu. Pokosili pár riadkov Číňanov.
  Na rad prišla aj Juliana, krásna dievčina. Porezala bojovníkov nebeskej ríše... A vycenila zuby a spievala:
  - Planéta spozná veľkosť Rusov!
  A trblietajte sa ostrými zubami!
  Krásna a ohnivá Anna vystrelila aj granát. Rozptýlila bojovníkov nebeskej ríše a zaškrípala:
  - Pre nový svet! Teraz si môj idol!
  A ako sa bosá noha mihá!
  A veľkolepá Angelina tiež vezme a spustí granát. A rozprášiť všetkých protivníkov.
  Táto bojovníčka je veľmi zdravá. A len skutočná bohyňa. Má takú energiu.
  A bojovník zareval:
  - Sláva vlasti a nám!
  Victoria to vzala, zasyčala a vystrelila z ruky:
  - Nech je naša vlasť na vrchole úspechu!
  A bosá noha hodí granát. Ktorý letí a ničí všetkých.
  Veronica tiež strieľa a veľmi úspešne zabíja generála spomedzi vznešených bojovníkov Nebeskej ríše.
  A granát hodený bosou nohou letí. Číňania padajú.
  Dievča kričí:
  - Len mŕtvi pochybujú o veľkosti Ruska!
  A ukáž perlové zuby!
  Juliana pohotovo potvrdzuje:
  Sme najsilnejší zo všetkých! Boli sme včera, sme dnes!
  Ryšavá Anna nadšene dodáva:
  - A budeme aj zajtra!
  Granát hodený bosou nohou trhá protivníkov.
  Angelina vypustila celú škatuľu mušlí bosými nohami a vydala:
  - Budúcnosť je naša!
  Natasha využila posledné pokojné dni na to, aby napísala tanec smrti zo sekania, čo sa robí s Čínou. Čmárala a držala guľomet holými prstami na nohách.
  A tak mnohí prepadli Číňanov.
  Ruská armáda zaútočila na Peking.
  Vpredu kráčali chlapec a dievča: Oleg a Margarita.
  Deti vyhladili Číňanov a postupovali smerom k cisárskemu palácu. Mao Ce-tung slávnostne oznámil, že neopustí hlavné mesto a zostane tam navždy.
  Oleg vystrelil na Číňanov dávku a hodil granát bosou nohou, pričom si pre seba zaškrípal:
  - Rusko sa nikdy nevzdá!
  Margarita tiež vypustila citrón s holou nôžkou a zakvákala, vycenila zuby:
  - Vyhraj alebo zomri!
  A prápor dievčat, aby sa prebili do paláca Mao Ce-tunga. Všetky dievčatá boli v uniformách, zostali len nohavičky. A takíto takmer nahí ľudia sa bijú ako hrdinky.
  Victoria hodí granát bosou nohou a zaškrípe:
  - Leonidas, ty si cisár!
  Veronica tiež spustila dar smrti holým údom a štebotala, vyceňovala zuby:
  - Náš kráľ a generálny tajomník je najlepší zo všetkých!
  A ako sa to leskne ako perly! A také úžasné dievča.
  Juliana tiež cvrliká od radosti a bosou nohou vystrelí granát:
  - Som víťaz v psychológii!
  A ukázala jazyk.
  Drví Číňanov.
  Anna tiež strieľa, táto ryšavá diabolka. A robí to tak dobre. Vyhadzuje Číňanov.
  A reve z plných pľúc:
  - Sláva mojej svätej krajine!
  A odhalí zuby!
  Angelina je tiež hrdinská žena a spustí celú krabicu výbušnín.
  A Číňania lietali na všetky strany.
  Dievčatá idú do ofenzívy, drvia súperky. Dosiahnutie hmatateľného úspechu. Cítia impozantnú milosť, neúnavný tlak a absenciu slabostí. A odhalené prsia sú najlepšou zárukou neporaziteľnosti a nepotopiteľnosti.
  Victoria, prerušujúca Číňanov, cvrliká:
  - Ruky z dubu, hlava z olova!
  A hodí granát bosou nohou. Rozptyľuje Číňanov.
  Valentína tiež páli.
  Drví Číňanov. A rozbije ich na kúsky.
  Bližšie a bližšie k palácu. A bosá noha hodí granát.
  Vystrašená čínska kapitulácia. Rozbitie sa.
  Terminator Girl hovorí:
  - Perún buď s nami!
  Juliana je nádherná terminátorka, ktorá sa zastrelí a rozdrví militaristov. Vycenila zuby.
  Dievča zakričalo:
  - Sme hrdinovia najväčšieho Ruska!
  Dievča hodilo granát bosou nohou. Rozptýlil nepriateľa.
  Juliana to vzala a znova zaspievala:
  - Naučil Suvorova pozerať sa dopredu! A ak sa postavíš, postav sa na smrť!
  A uškrnula sa.
  Ohnivá Anna tiež spievala a štekala:
  - Za nové hranice!
  A s úsmevom dodal:
  - A my sme vždy vpredu!
  Angelina, hrdinské dievča, tiež zaútočila na nepriateľa. Rozprášila cisársku červenú gardu a zaškrípala:
  - Za úspechy doby!
  A opäť lietajú granáty hodené bosými nohami.
  Dievčatá tlačia na nepriateľa. Spomínajú na hrdinskú obranu Vladivostoku, na ktorú sa nezabudne ani po stáročia.
  Eh, ako mohla taká armáda prehrať v reálnej histórii a ešte k tomu Japoncom?
  To je hanba.
  Victoria hodí granát bosou nohou a zapíska:
  - Za ruskú hranicu!
  Veronica tiež spustila niečo smrtiace bosou nohou a zúfalo škrípala a vycenila zuby:
  - Pre nové úspechy!
  A dala na rad Číňanov.
  A tu aj Yuliana, ako bude brať a biť. A potom to vzala bosou nohou a vystrelila granát.
  A potom spievala:
  - Nepodľahneme nepriateľskej diktatúre!
  A odhalila jej tvár!
  Krásne veľmi mladé dievča s postavou športovca. A veľmi odvážny.
  A Anna je ako rana na Číňanov. Rozdrví ich a bosou nohou veľmi obratne hodí granát.
  A rozhadzuje nepriateľov, ako keby fľaše odleteli z lopty.
  Dievča reve:
  - Čokoláda, je naša!
  Anna naozaj miluje čokoládu. A za kráľa sú trhy plné tovaru. Čo možno povedať o cárovi Mikulášovi? Teraz sa car-loser pred našimi očami mení na veľkého. A k tomu je potrebné len to, aby dievčatá bojovali na frontoch.
  A pár detských hrdinov, ktorí zabránili Japoncom dobyť Mount Inimitable. Keď sa rozhodlo o osude Vladivostoku.
  Tak sa rozpadlo sovietske impérium.
  Angelina tiež spustila sud s vraždou a guľometmi zrútila vonkajšiu stenu cisárskeho paláca.
  Teraz už dievčatá behajú po izbách. Tu príde koniec vojny.
  Victoria nadšene hovorí:
  - Verím, čaká ma šťastie!
  A opäť hádže bosou nohou granát.
  Veronica, vedúca smrteľný požiar. Vyšívanie oponentov, tweety:
  - Určite mám šťastie!
  A opäť letí granát spustený bosou nohou.
  A potom je tu Yuliana, ako pár zviazaných bômb vypálených z jej bosých nôh. A zničiť súperov.
  Potom vybuchol do smiechu:
  - Som kométové dievča.
  A opäť vyhadzuje ohnivé jazyky smrti.
  A potom sa už ponáhľa Anna, táto terminátorka. Ako všetkých zobrala a rozmazala. Jednoducho skvelé.
  Bojovník, ktorý je skutočným demiurgom boja.
  A škrípe si pre seba:
  - Naša posádka, tam je najvyššia odvaha!
  A potom sa objavila Angelina. Tak cool a nervózny. Všetkých nakazí svojou zbesilou energiou. Schopný poraziť prakticky akéhokoľvek nepriateľa.
  A bojovníčka odhaľuje svoje perleťové zuby. A sú väčšie ako kôň. Tu je dievča.
  Angelina sa zachichotala a zakričala:
  - Na baklažány s čiernym kaviárom!
  A dievčatá zborovo zakričali:
  - Na Marse budú kvitnúť jablone!
  A krvavé boje s čínskou armádou pokračovali na vzostupe. Mnohé mestá doslova menia majiteľa. Z Európy prišlo veľké množstvo sovietskych tankov a výroba vozidiel sa dramaticky zvýšila. A čínska pechota je rozdrvená obrnenými vozidlami. A tlačí veľmi agresívne.
  Ale Číňanov je príliš veľa. A ich počet je, samozrejme, pre armádu ZSSR obrovský problém. A okrem toho, Číňania sú odvážni. Útočia v obrovských masách. Niektorí, ktorí sa zabalili do výbušnín, sa vrhli pod sovietske autá. A zomierajú s výkrikom - "Hurá!"
  Boje, treba povedať, prebiehajú s rôznym stupňom úspechu. Zatiaľ iba na sovietskom území, okrem útoku v Pekingu. No Mao Ce-tungovi sa ešte na poslednú chvíľu podarilo utiecť podzemnou chodbou. A niekoľko dievčenských práporov bolo nútených stiahnuť sa.
  Vojna teda stále pokračovala. A na víťazný bod je ešte priskoro.
  A jednotky Nebeskej ríše sú všetky palice a palice.
  Štyri dievčatá bojovali statočne a ukázali hrdinstvo.
  Strieľali priamo.
  Tu Natasha hodila bosou nohou granát a rozprášila Číňanov. A zavrčal:
  - Sláva hrdinom Ruska!
  Krásna, veľmi zakrivená štvorica dievčat. Vyzliekli si podprsenky a odhalili prsia. A bradavky sú také jahodové, chutné.
  Vedie veľmi dobre mierenú paľbu a Zoya. Kosí čínskych komunistov a od rozkoše škrípe:
  - Som majster sveta!
  A tiež hodiť granát ako bosá noha. Číňania sa rozptyľujú rôznymi smermi ako vlny z pádu meteoritu.
  Áno, Zoya miluje zabíjanie!
  A potom Augustín horí. Tiež strieľa veľmi presne. Vyhubiť Číňanov.
  A opäť z jej bosej nohy letí granát. Rozbije Číňanov na kúsky.
  Svetlana priklincuje aj Číňanov. A spieva:
  - Som sexy dievča! Každého rozdrvím do handry!
  A jej odhalené prsty vrhajú skazu.
  Dievčatá, samozrejme, dokonca veľmi! Krásna, rozkvitnutá, odvážna.
  A Nemci spomaľujú postup. Hoci delostrelectvo aktívne pracuje. Čo je skvelé! Len tá najväčšia akrobacia veľmajstra.
  Natasha strieľa... A pred očami sa jej mihne scéna mučenia.
  Číňania chytili komsomolku. Vyzlečte ju donaha. A dali to do kotla s vodou. Zapálili pod ním oheň. Začal variť zaživa. Dievča kričalo od neznesiteľnej bolesti. Maovi kati ju nechali vyskočiť z kotla.
  Potom ochladili vodu a znova ju hodili a začali ohrievať. Dievčatku teda niekoľkokrát uvarili.
  Tu sú príšery ... Potom dievča zavesili na stojan a spálili ju rozžeravenou tyčou. Umučené krásky na smrť.
  No ako sa nepomstiť.
  Nataša hodí granát bosou nohou, rozpráši Číňanov a s úškrnom sa pre seba usmeje.
  Toto je taká veľká krása.
  Dievča hovorí:
  -Bude to v pohode!
  Otočila sa aj Zoja. Zabil Číňanov. Odrezala Maových militantov a ich žoldnierov.
  Potom opäť hodila granát bosou nohou a štebotala:
  - Skvelá štvorka a brankár!
  Potom bitka pokračovala tlakom a obrazmi.
  Ryšavka Augustine vystrelila bosou nohou granát. Rozptýlil Číňanov, namočil veľa ľudí granátom. A všetci tí bojovníci Mao.
  Potom zarevala:
  - Som stelesnením vlasti!
  A dievča sa prezentovalo ako znásilnené. Aké pekné a cool! A mláti Číňanov pre seba. Dievča je proste superman. Najchladnejší zo všetkých a neustále nabitý na výhru.
  Svetlana je tiež očarujúce dievča. Urobila dobre mierenú otočku a pokosila Číňanov. A potom ako hodí granát holými prstami na nohách. Ako sa Maov vojak rozbije.
  A taká blondínka zariadi. Všetko pokosiť jedným výstrelom. A skala cvrliká zubami:
  - Bude večné svetlo a úsvit!
  Dievčatá sem a taká pasáž. Pozoruhodní bojovníci - akrobacia.
  Natasha zapískala. Bosou nohou hodila granát a zasyčala:
  - Som skvelé dievča!
  Hoci ide o neskromné tvrdenie, čiastočne je to pravda. Títo bojovníci sú roztomilí.
  A tiež veľmi krásne. So žiarivými očami a perleťovými zubami.
  A bojujú slávne, hádžu rozbíjajúce predmety bosými nohami.
  Ale poraziť Číňanov je mimoriadne ťažké. Je to ako búchať do steny.
  Zoya vzala a vystrelila na Maove jednotky. A pokosila ich, ako keby gigantický kôň bol kopytom, ktorý vyťal trávu.
  Potom dievča hodilo granát bosou nohou a zavrčalo:
  - Som taký sen miliónov!
  A ukázala jazyk. Toto je dievča - skutočný terminátor. Všetci budú povýšení a roztrhaní na kusy. A pílenie bezpochyby vysokou rýchlosťou.
  Zoya to vzala a zaspievala:
  Vojak je vždy zdravý
  Vojak je pripravený na všetko!
  Augustína hodila bosou nohou aj granát. Rozptýlila Číňanov a sebavedomo vydala:
  -A prach ako z kobercov, vyklepeme z cesta!
  Svetlana, streľba, dodala:
  - Nemeňte nohy! Naše tváre žiaria! Lesklé čižmy!
  Bojovníci, ako ich vidíme v plnom oblečení. A dievčatá nepotrebujú topánky. Sú schopní každého vymazať na prach alebo prášok, takú sivú farbu.
  Natasha strieľajúc na Číňanov, pomyslela si. Naozaj, prečo nie je možné uspieť bez podvádzania? Tu napríklad Stalin prevzal a zmocnil sa moci podvodom. Sľúbil Zinovievovi a Kamenevovi hory zlata, no sám ich zastrelil.
  Je to logické? Presnejšie povedané, je to logické - nemôžete klamať, že nemôžete žiť!
  Natasha hodila granát bosou nohou a zavrčala:
  - Som veľká hviezda!
  Zoya vystrelila tiež. Pochopil som a zaštebotal:
  - A ja som tiež skvelý!
  A letí granát hodený holými prstami. A ako to Číňania získajú. Pri najväčších mandlích.
  A Augustín strieľa. A trafí naozaj dobre. A porazil Číňanov, akoby úderom perlíkom.
  A bosá noha tiež veľmi famózne hádže granát.
  Augustín zakričal:
  - Nebuďte slávne, kým je ticho!
  A opäť dal dobre mierený obrat.
  Svetlana opäť mlátila. Zabil Číňanov. A zamrmlal:
  - Som super dievča!
  A trblietať sa očami a škrípať hlasom!
  Áno, to sú také dievčatá, že by ste si s nimi nemali dávať prst do úst - budú hrýzť!
  Natasha, strieľajúca, povedala:
  - Začali hovoriť, všetko o dlhovekosti.
  Zoya, hodiac granát bosou nohou, dodala:
  - Rozhodli sme sa chvíľu počkať, kým budeme sať krv...
  Augustín hodil granát a štebotal:
  - Chutné do tretice!
  Svetlana spustila dar smrti holými prstami na nohách a zakričala:
  - Oh, som v pohode!
  Vojna s Číňanmi je veľmi krutá. Veľa vzájomných strát a obetí.
  A niektorí chlapci a dievčatá sú len skutoční a drsní hrdinovia.
  Oleg Rybačenko, ktorý stále vyzerá ako asi dvanásťročný chlapec, a dievča, ktoré tiež vyzerá na rovnaký vek ako Margarita, predbiehajú sovietske jednotky.
  Zastrelia sa. Za ramenami sú vrecia s granátmi.
  Oleg vystrelil na Číňanov. Pokosená kopa.
  Bosou nohou hodil granát a zaškrípal:
  - Som terminátor, na tvojich kolenách.
  Margarita tiež hodila granát bosou nohou a dodala:
  - Nepriateľov Ruska zmietnem z povrchu zemského!
  Chlapec a dievča sa ponáhľajú k sebe a drvia protivníkov. Sú trblietavé a najúžasnejšie na svete.
  Oleg už bol schopný získať spolu s Margaritou značný kapitál. Vrátane predaja kozmetiky.
  Chlapec je skutočne veľmi šikovný. A už má šľachetnú listinu. Vo všeobecnosti sa nezastavil len vo veku dvanástich rokov. Spolu s Margaritou dostali taký darček. Zostaňte vo večnom detstve. A staňte sa supermanmi.
  Z tohto dôvodu sa osud moci v Rusku zmenil. Nicholas II bol neúspešný, ale stal sa úspešným vládcom. Čo nám mnohí závidia. A do dejín by sa mohol zapísať aj Leonid Iľjič Brežnev, už vôbec nie ako stelesnenie stagnácie a vládca, ktorý ukazuje, že štát sa vôbec nedá ovládať.
  Oleg, večný chlapec, strieľa na Číňanov a spieva:
  - Zametem ťa ako púpavy! Sme terminátori, nie chlapci!
  A opäť hádže bosou nohou granát.
  Margarita tiež nechty a hovorí:
  - Sme super šampióni! Rusko je za nami!
  Chlapec a dievča idú a pokračujú. Majú toľko vzrušenia a ohňa. A Nemci sa doslova mrvia pod kopytami.
  Presnejšie bosé, detské nôžky.
  Oleg strieľa a zabíja nepriateľa každou guľkou.
  Áno, zdá sa, že chlapca nie je také ľahké zastaviť. Je to skutočný a skutočný terminátor.
  Margarita opäť hodí granát bosou nohou a zaškrípe:
  - Som skvelý! Stanem sa medzinárodným šampiónom!
  A smeje sa sám sebe...
  Čína však mobilizuje ďalšie a ďalšie milióny a desiatky miliónov vojakov. A sovietska armáda ZSSR mimoriadne aktívne ničí protivníkov.
  Dievčatá medzitým bojujú. Existuje viac ženských oddelení.
  Tu prichádza celý prápor. Bosé dievčatá v plavkách. Takéto úzke plavky v štýle bikín. A blýskajú sa obnažené okrúhle opätky krások. Úžasní bojovníci.
  A strieľajú aj na Nemcov. Ale bojovníci vstupujú do boja proti sebe s Maovými vojakmi. Ako sa mlátia.
  A ako sa bodajú bajonetmi! Tu sú dievčatá!
  Proste skvelé.
  Dievčatá bijú Číňanov holými nohami a mäsožrave sa usmievajú. Tu sú bojovníci. Dievčatá najsilnejšieho zloženia. Takto mlátia červených komunistických, čínskych vojakov.
  A bili sa. A prichádzajú...
  Sú takí supertriedni bojovníci. A to všetko bosé a takmer nahé. A skáču do seba. A bijú sa holými opätkami. Tu sú dievčatá - všetky dievčatá.
  Victoria bojuje dopredu. Stále vyzerá ako dievča a je veľmi štíhla. Vpichuje si čínštinu a spieva:
  - Boh ochraňuj kráľa! A roztrhajte všetku špinu!
  Áno, dievčatá sú tu špičkové.
  A kráska Veronica je viditeľná. Aj blondínka bojuje.
  A veľkolepá Yulfi - dievča, ktoré sa po pochovaní manžela stalo princeznou. Yulfi vyzerá skvele. Mužov veľmi miluje a bez predsudkov s nimi nadväzuje kontakty.
  V skutočnosti sex predlžuje život a je pre ženy veľmi prospešný. Omladzuje ich.
  Anna tiež bojuje a so svojimi červenými bujnými vlasmi.
  A tiež rozkošná Angelina - bojovníčka je proste super.
  Teda celá kráľovská stráž. Kompletná sada krások. Sú také nádherné a sexi.
  A rozdrviť Číňanov. Rozdrvte ich na prášok. Kosti pomelieme a mäso natrháme.
  A Číňania utekajú pred ich náporom. Trpia porážkou za porážkou.
  Okrem sovietskych vojsk veľmi úspešne bojujú aj bojovníci z NDR, prípadne Nemci triednej úrovne.
  Gerda a Charlotte bojujú v najnovšom dvojčlennom tanku v tvare pyramídy.
  A bojujú celkom dobre. Čínsky stroj je vybavený vysokotlakovou pištoľou. Kaliber je 105 mm, ale to je dostatočné vzhľadom na vysokú úsťovú rýchlosť strely. Dievčatá v nádrži si ľahli. Stroj je veľmi dobre ovládateľný s motorom s plynovou turbínou.
  Gerda vystrelila na čínsky tank a spievala:
  - Ja som taká divoká vlčica, nikdy som nebola v zahraničí!
  A on sa smeje, klope bosou nohou po joysticku.
  Ani ryšavá Charlotte nie je menejcenná.
  Tiež super dievča.
  Vystrelí sa a holými prstami na nohách stláča tlačidlá joysticku.
  Úžasný bojovník.
  Červenovláska sa pri streľbe spýtala Gerdy:
  - Čo myslíte, bude kresťanstvo konečne zakázané?
  Blonďatá terminátorka dôrazne povedala:
  - Myslím, že bude!
  A odhalila jej tvár!
  Bojovníci sú vo všeobecnosti skvelí v streľbe. Tu Gerda mlátila holými prstami. A štebotal:
  - My Árijci by sme nemali veriť v židovskú Bibliu hlásajúcu pacifizmus.
  Charlotte s tým súhlasila:
  - Presne tak, nezmestilo sa to! Sme najlepší na svete!
  Červenovláska opäť vyslala smrtiaci projektil holými prstami. Havarovalo čínske auto.
  Gerda sa usmiala. Počas útlmu napísala aj zaujímavé dielo.
  Malá Gerda išla hľadať svojho brata Kaia. Nevedela však, kde je. A otočil sa nie na sever, ale na juh. A potom ľutovala, že si obula úplne nové červené topánky. Po pár hodinách jej odreli nohy. Potom si Gerda vyzula svoje drahé topánky, odlomila prútik a zavesila topánky na háčik.
  Počasie bolo jarné, teplé, s radosťou sa dá chodiť naboso. Nie je to veľmi bohaté dievča a v lete často behala bosá. Pravda, po zime jej podrážky stále mäkli.
  Čoskoro, kráčajúc po ceste, dievča začalo pociťovať nepohodlie z malých kamienkov a piesku. A aby to bolo mäkšie, otočil som sa na trávu. Tam to bolo jednoduchšie. No po pár hodinách už podrážky bzučali.
  A čo je najdôležitejšie, chcel som jesť. A dievča má vo vrecku len pár drobných.
  Gerda si však v najbližšej dedine kúpila bochník chleba, zapísala ho čerstvou vodou zo studne a zaspala rovno v kope sena.
  Na druhý deň ju svrbeli doškriabané obnažené chodidlá. Chcel som jesť. Dievča išlo k sebe, cítilo, ako sa jej telo po chladnej noci zahrieva. Nohy trochu boleli.
  Gerda šla chvíľu po ceste, no chodidlá, ktoré ešte nestihli stvrdnúť, začali opäť bolestivo svrbieť a potom žiariť. Dievča išlo na trávu. Ale tu to ide pomalšie a tiež nie príliš príjemné pre prepichnuté nohy.
  Dievča s ťažkosťami dosiahlo potok. Spustené nohy som tam spustil a ochladil. Rozmýšľala som nad obutím. Takúto novinku je ale škoda zostreliť. Naozaj ich chcela ukázať Kaiovi. Obdivovať jeho nové topánky.
  Potom dievča začalo znova chodiť. Zúfalo som sa chcel najesť.
  Gerda sa nejako dostala do dediny a kúpila ďalší chlieb. Ale medené mince sa míňali.
  A dievča si pomyslelo. Kde získať peniaze na jedlo. Dostala ponuku na predaj drahých marockých topánok, no Gerda to rezolútne poprela. Zjaví sa v nich Kaiovi. Môžete dovtedy zarábať peniaze?
  Gerda vo vedľajšej dedine sa ponúkla narúbať drevo. Dali jej sekeru. Dievča si trochu seklo, ale bolo také vyčerpané, že po jedle okamžite zaspalo.
  Potom Gerde ponúkli, že dostane husi. Ale kvôli tomu dievča stratilo celý deň.
  Nakoniec sa rozhodla len žobrať. Sedliaci si však hneď všimli jej červené topánky. Akože, hneď je jasné, že nejde o žobráčku, keďže niečo také nosí.
  Nakoniec sa Gerda rozhodla svoje topánky predať. Na to však musela ísť do mesta pešo. Nohy dievčaťa rýchlo stvrdli a kráčať po ceste bolo takmer bezbolestné.
  Dobre, Gerda sa rozhodla, že aj bez topánok môže byť pre Kaia žiaduca.
  Predané obchodníkovi, pričom dostane pár strieborných mincí. Kúpil som si plátennú tašku a šiel som ako žobrák po cestách Európy. Musíme si nájsť brata. A dievča, keď počulo, že na juhu zvyčajne predávajú chlapcov do otroctva, sa tam ponáhľalo.
  Je pravda, že dievča bolo zle orientované a dlho sa potulovalo po Nemecku. Kým nepríde jeseň. Dobre, bosé nohy dievčaťa boli stvrdnuté ako kopytá koňa, ale svrbeli mozole. Ale každým dňom bolo chladnejšie a chladnejšie.
  A spať vonku je nepríjemné. V noci dokonca Gerde primrzli šaty a ťažko ich strhla. Treba niečo urobiť. Už začalo aj snežiť. V ľahkých šatách dievča premrzne na kosť a jej obnažené stvrdnuté nohy rozbijú ľadovú kôru.
  Gerda, aby jednej krásnej noci nezaspala a nezobudila sa, zostala na juhu Nemecka na zimu v jednom dome slúžiť päste. Na to musela pracovať, upratovať dom, dojiť kravu a mnoho iného. Dievča ale nakŕmili a dostali roztrhaný kabát a drevené topánky.
  Keď prišla jar a sneh sa začal topiť. Dievča s potešením odhodilo ťažké pracovné bloky a opäť odišlo na juh. Nedostávala nič a Gerda musela jesť almužnu. Okrem toho dievča stále dobre spievalo. Šaty mala úplne rozstrapkané a bosé nohy zrohovatené a pokryté kôrou. Dievča napokon prišlo na Balkán. Prešiel cez Maďarsko a vstúpil do Turecka.
  Žobrák zamorashka sa presťahoval do Istanbulu. Ukrývala sa pred Turkami v lesoch a skrývala sa pred kresťanmi.
  Už na ceste do samotného hlavného mesta však blonďavé dievčatko chytili. A keďže podľa noriem moslimov už bolo možné sa s ňou oženiť, Gerdu umyli, obliekli a predali na aukcii ako pannu. Dievča s krásnymi bielymi, kučeravými vlasmi je cenným tovarom. Išla k staršiemu emírovi. A musí sa stať, že tento emír tesne po kúpe ochorel tak vážne, že nemohol splniť svoju manželskú povinnosť.
  Dievča žilo v háreme. Uspokojivé, ako v zlatej klietke, no nudné. Pravda sa naučila turecky a arabsky.
  Objavil islam. Nové náboženstvo bolo celkovo jednoduché, takmer pochopiteľné. Nie je jasné, či po smrti dostane hárem mužov? A bude sa jej to páčiť?
  Z dievčaťa sa postupne stalo dievča a rozprávkovo krásne a emír zomrel po dlhej chorobe.
  A teraz je Gerda opäť ponúkaná na predaj. Pred stovkami žiadostivých mužov sa vyzlečú a predajú do sultánovho háremu.
  Gerda tam postupne získava vplyv a stáva sa manželkou sultána. Ale Osmanská ríša je už v úpadku. Rozpúta sa vojna s Ruskom, ktorá hrozí ukončením tureckej kontroly nad Krymom a Čiernym morom.
  A Nemci bojovali dobre, ale ruskí vojaci neboli o nič horší. A krásne dievčatá bojovali veľmi dobre a bránili ZSSR.
  Natasha vystrelila do neba. Zostrelila čínsky bezpilotný, rádiom riadený prístroj "Rama" -8. A ona povedala:
  - Ľudia budú šťastní.
  Zoja hodila bosou nohou granát na čínske útočné lietadlo, ktoré vyletelo ako mäsožravá piraňa a zaštebotalo:
  - Šťastie navždy!
  Aj Augustína bosou nohou spustila dar smrti a zasyčala:
  Sovietska vláda...
  Svetlana tiež hodila horiaci predmet, zrazila bojovníka Maovej armády a zavrčala:
  - Sila je skvelá!
  Číňania však odišli... A dievčatá sa trochu upokojili.
  Natasha so smutným úsmevom poznamenala:
  - Zajtra 22.3.1979. Od začiatku vojny uplynul presne rok!
  Zoya nadšene poznamenala:
  - V priebehu rokov sme sa určite stali silnejšími, ale vôbec sme nezostarli!
  Červenovlasá Augustína sa zachichotala a rozdrvila otravnú muchu holými prstami:
  - Samozrejme, že nie! Nestaraj sa! Som stále taký horúci ako kedykoľvek predtým!
  Svetlana sa zachichotala a poznamenala:
  - Vojna vo všeobecnosti omladzuje dievčatá. Lídri prichádzajú a odchádzajú, ale dievčatá zostávajú mladé!
  Natasha odpovedala so širokým úsmevom:
  - Sme omladení - ruskí bohovia!
  Zoya s tým súhlasila:
  - Áno, Bohovia naši, Bohovia Slovania!
  Ohnivý Augustín spieval:
  - Žijeme na otcovom pozemku! Ladove deti sú úžasné deti! A roky na okrídlenom koni, Rusko vo vzdialených tisícročiach!
  Svetlana sa zachichotala a odpovedala:
  - Z neba udrie zvon - dážď bude pršať! Utekám do detstva - letný dážď ma nasleduje!
  A Natasha s nadšením zdvihla:
  - Za mnou!
  A bojovníci tlieskali holými, vytesanými nohami. Naozaj sú schopní takýchto zázrakov. V mojom živote sa neprevrátila ani jedna stránka.
  Tu vyrastá celá generácia bojovníkov. Už teraz je možné bojovať v radoch Červenej armády, tých, ktorí sa narodili po začiatku vojny.
  Tu napríklad Andreika. Bosý chlapec v šortkách. Celkovo trinásť rokov, ale ako bojuje? Áno, svojím spôsobom nešťastný chlapec, ktorý celý rok nepozná svet.
  Natasha pokynula Andreike. Pohladila priekopníčku po blond vlasoch. Pozrite sa, aký je opálený, ako čokoláda. Dievča dalo chlapcovi cukrík. Zamračene zamrmlal:
  - Sladké je zlé...
  Ale jedlo aj tak zjedol. Áno, akýsi chlapec. Natasha vzala a podala ruku. Pošteklila pionierovu stvrdnutú, zaprášenú nohu. V reakcii na to začal štekliť Nataškinu holú podrážku. Je príjemné, keď sa vás dotýkajú ruky pekného chlapca.
  Natasha poznamenala:
  - Rastieš Andrey! Ak budeš žiť ešte pár rokov, naučím ťa to.
  Chlapec bol prekvapený
  -Čo?
  Natasha sa zachichotala.
  - Ako sa milovať!
  Andrey si pohŕdavo odfrkol:
  - Už som to videl!
  Natasha pokrútila hlavou.
  - To, čo si videl, bolo párenie zvierat. A ja ťa to naučím krásne a veľmi príjemne!
  Zamilované dievčatá vedia naozaj veľa. Sú to výborní bojovníci a Čína pri všetkých svojich kolosálnych číslach už trikrát oľutovala takýto agresívny útok.
  Nataša strieľa na Maove jednotky a hodí granát holým, vytesaným chodidlom a hovorí:
  - Za veľkosť komunistickej krajiny!
  Potom odhalila zuby.
  Dievčatá sa tu bijú tradične takmer nahé. Oblečení len v červených obtiahnutých nohavičkách bojujú a nakazia zvyšok bojovníkov šialenstvom.
  A strieľajú. A strieľajú veľmi dobre. Ako ostreľovači a bojovníci najvyššej vesmírnej úrovne.
  Zoya strieľa tiež. Kosí Číňanov a cvrliká:
  - Ach, moja vlasť a skvelá rodina!
  A hodí granát bosou nohou. Vo všeobecnosti úžasné dievča.
  A jej vlasy majú farbu lístkového zlata.
  Zoyu svojho času mučili Číňania. Najprv ma vzali do chatrče a vyzliekli ma do šortiek. Začali cítiť, liezť rukami na citlivé miesta. Potom ma bili gumenými hadicami. Bili ma po hrudi, po bokoch a po stehnách. Ďalej to bolo najponižujúcejšie - znásilnené gumeným obuškom. Ale ten pocit je taký akútny. Zároveň spolu s bolesťou zažila Zoya orgazmus a skončila. Maovi vojaci sa zasmiali.
  Potom ručne napísanú krásku opäť znásilnili kyjom a potom sa do toho sami pustili... Po dievčatku prešlo dvadsaťpäť mladých hladných vojakov. Nech už nie panna, ale stále muž. Toto je potešenie aj bolesť. Také intenzívne pocity. Najmä ak bol znásilnený v piatom bode.
  Ale aspoň ich nebili. Je vidieť, že jednotky Červenej armády Číny to mali radi na rôznych miestach. Neobesili ju. Až kým Zoe nakoniec neutiekla. Predtým ju, mimochodom, vyhnali do mrazu bosú a takmer nahú. Ale v tomto momente si Zoya už stihla na chlad zvyknúť. A utiekla len v nohavičkách. A že je bojovníčkou najvyššej červenej akrobacie.
  Vojna s Čínou je krutá a nemilosrdná, ani na chvíľu neutícha.
  Aurora tiež hrdinsky bojuje. Kosí Číňanov a spieva:
  - Vlasť, párty, Komsomol! Pre Mao Ce-tunga bude silná porážka.
  A tiež ako hádže bosou nohou granát.
  Všetko na dievčatách je cool a drzé.
  A Svetlana tiež bude brať a mlátiť. A kosiť Číňanov. A holými prstami zasadí granát.
  A zároveň reve:
  - Za vec boja komunizmu!
  Natasha tiež strieľa, vyraďuje Číňanov a zasyčí:
  - V mene vlasti, svätého!
  A granát hodený holými prstami rozmetá Číňanov. A dievčatá sú čoraz veselšie a spievajú si všetko s divokou radosťou.
  Zoya tiež strieľa s presnosťou Robina Hooda. Vedie oheň k sebe a spieva:
  - Milujem Rusko! Mocná krajina! Prečo nebol Hitler zničený? nerozumiem!
  A aj on ho holými prstami vezme a hodí granát. A čínsky skif.
  Aurora súložila Maových bojovníkov. Holou nohou hodila citrón a zaškrípala:
  - Ale Pasaran! Ostrý úder!
  A Svetlana pôjde na rad. Ako pozametať Číňanov. Ako ich všetky namočiť a zaškrípať:
  - Sláva Všemohúcemu Rodu!
  A hodí aj granát bosou nohou.
  A na otočku dá aj Nataša. Odrežte Číňanov. A hodí granát bosou nohou a škrípe:
  - Áno, nech je tvoje meno sväté!
  A znova sa usmievaj. Trblietavé perleťové zuby.
  A potom Zoya podľahne. Číňania iskrivo prikryjú. A bude škrípať a hodiť granát bosou nohou:
  - Bojovník, prinášaš smrť každému!
  A opäť bude zasiahnutý smrtiacou dávkou!
  A tu je Aurora ako lupanet. A zabiť. A s holými prstami pošle dar smrti.
  Potom cvrliká:
  - Sláva udatným ruským vojakom! Ramenní majstri!
  A Svetlana zasiahne aj Číňanov. Ako ich kosí ako kosák a poskakuje:
  Som bojovník, na ktorého sa nezabúda...
  A opäť bosou nohou, akoby bežal na nepriateľov Ruska. A nech letí ako granát.
  Dievča si, samozrejme, veľa pamätá. Napríklad, ako v štyridsiatom prvom roku Fritz prinútil dve bosé dievčatá vykopať dieru v mraze. A dievčatá ešte nie sú také otužilé. A samozrejme, ich nohy najprv sčervenali a potom zmodreli od zimy. A bolelo to.
  A potvory-fašisti, aby sa zahriali, začali mlátiť palicami po pätách. Dievčatá stratili vedomie. Potom na nich vyliali ešte pár vaní ľadovej vody. Takmer unavený.
  Našťastie sa nešťastných dievčat ujal liečiteľ. Vyšli z nich. A ani končatiny nemuseli byť amputované. Dievčatá vyrástli a stali sa partizánmi. Pomstili sa nacistom.
  Menej šťastia mal priekopnícky chlapec Alexander Grigorievich. Jeho nacisti sa po chytení vyzliekli. A zavesené na stojane v chlade. A bosé nohy priekopníka boli stlačené do bloku a posadil sa kameň vážiaci cent. Chlapec zasyčal natiahnutý v mraze. A zahriali ho aj jeho fašisti, ktorí stuhnutému telu priniesli pochodeň. Toto sú monštrá nacistov.
  Chlapec visel tri dni a tri noci a na štvrtý deň, keď nezniesol mučenie, zomrel.
  Útočníci sa správali kruto ...
  Komsomolčanka Sveta bola tiež vyzlečená. Podali ste veľkú sklenenú nádobu. Naplnené vodou a vystavené mrazu. A aby všetci obyvatelia videli, ako komsomolčan mrzne v ľadovej vode pokrytej ľadom. Aká je to hrôza.
  Tak to bolo vo Veľkej vlasteneckej vojne, tu je niečo podobné, teraz je.
  Svetlana strieľa na Číňanov, spomínajúc si na vojnu, a zašepká:
  - Fašizmus neprejde! Sláva Rusku!
  Natasha tiež strieľa. Veľmi presne hádže bosou nohou granát a kričí:
  - Neľahnime si pod Mao Ce-tunga!
  Zoya slávnostným tónom potvrdzuje:
  -Nikdy si neľahneme!
  A tiež otvára paľbu.
  A bosá noha hodí granát.
  Aurora strieľa. Zaoberať sa Maovými jednotkami a kričať.
  - Sláva ruským bohom!
  A opäť hádže bosou nohou granát.
  A Svetlana strieľa veľmi presne. A kričí:
  - V mene života na Zemi!
  A opäť veľmi presne hádže bosou nohou granát.
  A Číňanom dochádza para.
  Do boja však vstupuje stále viac nových síl. A nepriateľ prichádza znova.
  Natasha sa usmiala. A potom sa potopila. Spomenul som si, ako dvoch asi dvanásťročných priekopníkov chytili Číňania. Chlapcom strhli šaty, zviazali im ruky drôtom a nahých a bosých ich zahnali do krutého mrazu. Potom ich prehnali snehom a znova ich zahnali do chatrče. Jazdili, až kým ich sprievod nezamrzol. Pionieri neboli pohodlní, ale vydržali. Chlapci sú dosť silní.
  Potom, keď čínsky Mao videl, že mráz priekopníkom neberie, začal páliť deti ohňom. A toto sa im podarilo. Keď kat priložil rozžeravené železo na chlapcovu holú hruď, chlapec zvolal:
  Nech žije Stalin!
  Potom sa na chlapcove holé, tvrdené podrážky priložili široké pásy kovu, červeného od tepla. Katka s veľkým potešením vdychovala nosnými dierkami vôňu pečeného mäsa. Priekopník znova zakričal:
  - Zdvihnite červené vlajky nad Pekingom!
  A ukázal jazyk. Potom Číňania vytiahli miešok rozžeravenými kliešťami. Priekopník zomrel na bolestivý šok.
  Áno, tak Číňania na okupovaných územiach nastolili nový poriadok.
  Správali sa hrubo a kruto. A mučenie bolo neustále.
  Natasha opäť hodí granát bosou nohou. Rozptýli Číňanov a zacvrliká:
  - Nech je raj na zemi! Raj komunizmu, v ktorom kvitne krajina Sovietov!
  Zoya tiež vystrelí granát holými prstami na nohách a cvrliká:
  - A sláva príde na zem!
  Potom dievča veľmi dobre mieri. Knokautuje súperov. A znova vycenil zuby.
  A potom Augustín vystrelí. Zrazí Číňanov a zaškrípe:
  - Pre vlasť! Pre Brežneva!
  A opäť hodila bosou nohou granátové jablko, rozprášila Číňanov. Silne poraziť bojovníkov.
  Nesklam nepriateľa.
  Svetlana hádže bosou nohou aj granát. Farbí Číňanov a píska:
  - Sláva našim ruským dievčatám!
  A ako sa bojovníci smejú. Veď sú to také krásky, že ich možno postaviť aj do súťaže: Pani Universe. Ich prsia sú tak plné a pevné zároveň. Preto milujú sex s mužmi. Naozaj ich to vzrušuje.
  Na ZSSR tlačí len veľmi početný nepriateľ.
  Dievčatá sa rozptýlili a začali ničiť Číňanov.
  Mlátia naliehavých Maových vojakov. A odraziť taký zbesilý a pekelný útok.
  Nataša spievala a prerušila zúrivých Číňanov;
  - Dievčatá vo veľkej núdzi! Kde si majiteľ kde!
  Áno, viac ako sedemnásť rokov tu nebol žiadny Stalin a nezlepšilo sa to. Naopak, Číňania tlačia na Červenú sovietsku armádu.
  Zoya tweetovala:
  - Nech je naša vlasť na vesmírnych cestách!
  A bosou nohou spustí citrón. Taká je chrtová dievčina.
  Augustín vystrelil na nepriateľa, zasyčal;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Chceme Stalina!
  A hodí granát bosou nohou.
  Svetlana, streľba, pokračuje:
  - Aby nás nemohli zlomiť, vstaň pán zo Zeme!
  A opäť letí granát hodený bosou nohou dievčaťa.
  Natasha pokosila pár riadkov a vydala:
  - A zlomte Adolfa!
  Zoya štebotala, hodila na Číňanov bosou nohou granát a roztrhala ich:
  - Ponáhľaj sa Mao!
  Augustín, kosiaci žltých bojovníkov, súhlasil:
  Áno, Mao! Nemcov predsa nebolo toľko!
  Svetlana s tým súhlasila:
  - Číňanov je takmer miliarda! A nie je také ľahké ich zabiť!
  Dievčatá sa stále nevzdali možnosti zdolať Číňanky. 30. júna 1970 boli boje v plnom prúde. Mao Ce-tung počítal s vyčerpaním ZSSR.
  A čo mŕtvi Číňania? Bábätká stále rodia! Bude to potrebné a zavedie sa mnohoženstvo. Číňania sú predsa stále ateisti. Konfucianizmus je viac filozofia ako náboženstvo a komunizmus podporuje ateizmus.
  Maovi vojaci sa zároveň snažili odrezať od svojich základní sovietske jednotky, ktoré nestihli ustúpiť za Amur. Čo sa im okrem iného aj mierne podarilo.
  No na protiútoku sa zúčastňuje Červená armáda a dobrovoľníci z NDR. Využijúc prevahu v kvalite a počte vozidiel, sovietske jednotky a ich spojenec bodli Číňanov.
  Gerda a jej posádka tanku sú ako vždy v čele útoku.
  Dievčatá v nohavičkách a bosé. Strieľajú sa a bojujú.
  Sú tu dve autá pre štyroch bojovníkov. Kompaktné a veľmi pohodlné, pyramídové.
  Gerda holými prstami stlačí joystick a vystrelí. A udrie celkom dobre. Odtrhne vežu čínskeho tanku.
  Potom hovorí:
  - Som terminátor so snehovými vlasmi!
  A zúrivo sa smeje... Trhne sebou ako bábka.
  Charlotte strieľa tiež. Veľmi trefne hity a revy:
  - A veľká Ríša, bolo nám povedané, že nie driftom!
  A s bosou nohou, ako tlačiť.
  Nemecké dievčatá ako vždy navrch. Sú to nesmrteľné, nestarnúce čarodejnice, ktoré sú stále v kurze. Aj počas druhej svetovej vojny bojovali, a tak zostali navždy mladí, lebo bosorky. A vo Veľkej vlasteneckej vojne bojovali aj sovietske dievčatá. A tam sa preslávili a teraz bojujú s Čínou.
  Natashka strieľa, odsekáva v radoch. A hodí granát bosou nohou a rozpráši nepriateľa:
  - Všetko bude skvelé!
  Zoya tiež dáva štipľavý obrat na Číňanov. Kosili vojakov Mao Ce-tunga. A hodil citróny bosými nohami.
  Dievča zakričalo:
  - To je hyper!
  Potom to vzal aj Augustín a zaútočil na Maove jednotky. A tiež vrhla smrtiacu silu bosou nohou.
  Dievča štebotalo:
  Zničme Hitlera!
  A uviedol:
  - Nie, Hitler je už mŕtvy - poďme rozbiť Maa!
  Potom Svetlana vzala a hodila smrtiaci granát holými prstami na nohách. Dievčatá vzali a zdemolovali Číňanov a štebotali:
  - To je skvelé!
  Natasha agresívne poznamenala:
  Sme super bojovníci!
  A opäť hodila granát bosou nohou. To je veľmi krásne.
  Zoya tu odviedla skvelú prácu. Potom ho hodila bosá noha, veľmi krásne dievča, a rozbila Číňana:
  - Budeme veľmi cool!
  Potom to vzalo ohnivé dievča Augustine a veľmi krásne urobilo hod holými prstami a rozptýlilo čínskych vojakov na všetky strany:
  Všetky sme superdievčatá!
  Potom je Svetlana veľmi krásna dievčina a taká blondínka, s bosými nohami blikajúcimi granátmi. A dievča vzalo a vyvalilo Číňana, veľmi krásne dievča.
  Dievča v nohavičkách. A zakričala:
  - Dievčatá sú iné! A veľmi červené!
  Dievčatá sú vo všeobecnosti veľmi cool a vždy bosé.
  Svetlana napríklad behala počas vojny bosá. A v štyridsiatom prvom roku sa pohybovala lesom. Nie je to pre ňu prvýkrát. Až do mrazov pracovala v detskej, pracovnej kolónii bosá a v ľahkých väzenských šatách. Neskôr dievča dokonca behalo bosé po snehu. Augustín bol teda v kolónii. Dievčatá tam mohli v krutom sibírskom mraze pracovať takmer nahé.
  A nevystrašilo ich to. A ako dobre je dievčatám behať bosé cez záveje v snehu. A že holé päty obhrýzal mráz. Nie také strašidelné. Holé chodidlá sú pokryté mozoľom a dievčatá neboli zranené od ľadovej kôry.
  Sú tak veľmi cool. Bosé dievčatá behali a pracovali so sekerami.
  Dievčatá odviedli veľmi dobrú prácu.
  Dievčatá boli veľmi bláznivé. Opäť hádžu granáty holými prstami.
  A rozdrviť čínske hordy. Veľmi cool bojovníci, musím povedať.
  Dievčatá hádžu bosé nohy na nepriateľa.
  Nataša strieľa na Číňanov veľmi presne.
  A rozbil ďalšieho vojaka Maa.
  Dievča je veľmi pekné... A veľmi bosé a krásna Natasha, veľmi agresívna.
  Ale pre dievča musíte napísať svoje vlastné zaujímavé.
  Tu o tom hovorila Natasha. Alebo skôr napísala príbeh.
  To je tiež zaujímavé, po počiatočných úspechoch sa ruské jednotky ríše Mikuláša popasovali s Hindenburgom. A rozbili to z čoho cárska ríša porazila Nemecko a žiadna revolúcia nebola.
  Tu Oleg Rybačenko a Margaret Magnitnaja začali bojovať už na sovietskom území s Čínou.
  Chlapec a dievča rozdrvili Číňanov.
  Oleg Rybachenko vyzeral ako jedenásťročný alebo dvanásťročný chlapec. A rozdrvil Maových vojakov. Alebo tí, ktorí vyzerajú ako horda Džingischána.
  Chlapec hodil bosú nohu po Číňanoch. Zdrvený a vyhral.
  A dal obrat.
  A Margarita veľmi silno mlátila Maove trochu šikmé jednotky.
  A rozdrvil Číňanov. A dievča bojovalo veľmi krásne.
  A veľmi krásne hodila bosou nohou. A rozdrvil nepriateľa.
  Margarita veľmi silno namočila Číňanov.
  Maove jednotky postupovali veľmi agresívne.
  Margarita, veľmi zdrvujúca protivníka.
  Bosé nohy dievčaťa veľmi krásne zlomili chrbticu Kaiserovcov.
  Dievčatá sú také agresívne.
  A prápor nasleduje chlapcov, alebo skôr detský pár Oleg a Margarita. Dievčatá v nohavičkách a veľmi krásne. Útočia na Číňanov, a to veľmi horlivo.
  Ich obnažené prsia s rubínovými bradavkami sa trasú. A dievčatá bojujú s extrémnym tlakom. Drvia Číňanov. A komunistické červené jednotky Maa podľahnú.
  A teraz Číňania začínajú cúvať.
  Veronika hádže granát holými prstami na nohách. Rozdrvila vojakov a zakričala:
  - Láska je život!
  Viktória dala dobre mierený obrat. Odrezala protivníkov. A hodila granát bosými nohami.
  A potom zaštebotala:
  - Naša vlasť je oslávená!
  Tu je Juliana veľmi krásna dievčina a manželka generála, keď vezme a vystrelí granát a zakňučí:
  - Genius Express!
  A potom ryšavá Anna. Dievča je tak cool a výnimočné. Rozdrvil Číňanov, namočil ich. A granát vyletel hore s bosými nohami. A rozhádzaní súperi.
  Potom zaštebotala:
  - Svätá Rus cára Mikuláša II.
  A potom som to opravil:
  - Presnejšie, cár Leonidas!
  A dievča žmurká svojimi zafírovými očami. A odhalil svoje tesáky.
  A potom olympiáda: hrdinské dievča odpáli bosými nohami celú kopu granátov.
  A šíril vo všetkých smeroch riečnu krv s jednotkami Maa.
  Na čele útoku je predsa prápor bosých dievčat v krátkych nohaviciach a knokautuje Číňanov.
  Dievčatá strieľajú veľmi presne, no neutrpia straty. Keď je dievča nahé a má na sebe len nohavičky, je prakticky nezraniteľné. A je mimoriadne ťažké ho získať.
  Číňania teda dievčatá nezasiahnu ani mušľou, ani guľkou, ani úlomkom. No a čo? Boj je boj!
  Veronika sa zastrelí. Zasiahne nepriateľa, hodí granát bosou nohou a zakričí:
  - Bude to veľmi skvelá hra!
  A Victoria je bojovníčka-veliteľka. Keď trasie nahou hruďou a šarlátovými bradavkami vydáva zdanie blesku. A potom hodí bosá noha granát.
  Rozbíja rady protivníkov.
  Dievča kričí z plných pľúc:
  - Som superdievča!
  A odhalí zuby.
  A potom Julian. Také dievča vzácnej krásy. Ako buchnúť na Číňanov. Presnejšie nie Číňanmi, ale Maovými vojskami, ktoré sú mimochodom vo vojne s Ruskom, presnejšie so ZSSR.
  A na tróne je cár Leonid Brežnev, ako ho volajú, Iľjič II., ktorý sa stal cisárom ZSSR. A je skvelé súhlasiť. A sever Číny, Mongolsko, Severná Kórea, už ruskí spojenci sú tiež pod útokom impéria Mao.
  Yuliana hodila granát bosou nohou a štebotala:
  - Nech je v Rusku Leonid - svetlo!
  Žmurkla svojimi zafírovými očami.
  A potom Anna, ryšavá beštia, bojuje. A strieľa aj mimoriadne dobre.
  A vycenil zuby a hovorí:
  - Nech je na planéte kráľovský raj!
  A Olympias spustila citrón bosou nohou. Rozhádzaní súperi a škrípanie:
  - Sláva cárovi a vlasti a komunistickej strane!
  Čínske tanky a pechota dokázali zachytiť ohyb Amuru a otočili sa na severozápad a pokračovali v pohybe pozdĺž rieky. Čínsky postup bol pomerne úspešný.
  Už samotná konfigurácia frontu bola v ich prospech a pod čínskymi bombami bolo ťažké previesť posily pre Červenú armádu.
  Ale ZSSR bol technologicky silnejší ako nespočetná Maova armáda, ktorá mobilizovala do armády aj chlapcov vo veku 12 rokov.
  Diskové lietadlá Nemeckej demokratickej republiky, ktoré sú úplne nezraniteľné, sa navyše ukázali ako veľmi účinná zbraň a narážali do čínskych áut laminárnym prúdom.
  Bolo to obzvlášť účinné kvôli obrovskej rýchlosti lietajúcich tanierov. Ktoré by mohli dobehnúť takmer každé čínske lietadlo.
  Na takejto diskete poľovali na čínske autá krásne dievčatá Gertrúda a Eva.
  Zaútočili najmä na dve stíhačky skopírované od sovietskych v licencii MIG-15 a doslova ich sploštili.
  Toto sú dievčatá, nestoja bokom.
  Gertrúda stlačila tlačidlo joysticku holými prstami na nohách a štebotala:
  - Nemeckí bohovia sú najmocnejší na svete!
  Eva tiež ovládala joystick pomocou holých prstov a vycenila zuby a zarevala:
  Namočíme všetkých nepriateľov do záchoda!
  Dievča je stále vec. Tu som zobral napríklad priekopníka. Strhla z chlapca šaty a pripevnila ich k osiky drôtom. Potom začala kauterizovať telo čínskeho priekopníka rozpáleným pokrom na hranici. Začalo sa žalúdkom, potom sa presunulo do hrudníka. Neignoroval chlapcove okrúhle opätky.
  Keď poker vychladol, dievča ho znova zohrialo a Gertrúda zhodila vetvičky.
  Potom sa zmenili a priekopníčku vysmažil jej partner. Blonďatá terminátorka Gertrúda spálila chlapcovi aj líca. Z čínskeho priekopníka skrátka nezostal ani jeden celý pásik kože.
  Potom vzali a zapálili veľký oheň, okorenili chlapca, osolili ho a začali jesť.
  Mäso je šťavnaté, chudé.
  Eva, ktorá pohltila chlapca, poznamenala:
  - Na takomto jedle nepriberiete kalórie navyše.
  Gertrúda, olizujúc si prsty, súhlasila:
  Áno, je to kvalitné mäso. Chlapec je chudý, šlachovitý, štíhly. Toto je príjemné na jedenie.
  Dievčatá čínskeho pioniera s radosťou zjedli. Priblížili sa ďalší dvaja Nemci. Pripojil sa k sviatku. Doslovný kanibalizmus. A tak chutné, s korením na jedenie chlapca z Číny.
  Jedna z Nemiek, Frida, poznamenala:
  - Nejako sme zavarili tehotnú ženu. A potom zjedli dieťa v maternici. Je to tak chutné!
  A dievčatá vybuchli smiechom. Mučenie a kanibalizmus je cool!
  Jednoducho, bez akýchkoľvek predsudkov, niečo čínskemu chlapcovi odrezali a každý si odhryzol malý kúsok.
  Potom si bojovníci pripili aj vínom - zmiešaným s leteckým liehom. Jedli šťavnaté mäso.
  Potom si bojovníci trochu zatancovali. Potom prišlo niekoľko ďalších krások v rovnakých nohavičkách. Začali chlapca jesť. Jeho srdiečko rozrezali na niekoľko kúskov. A aj jedli.
  Potom to vzali a bosí bežali po uhlíkoch. Skákali, skákali. Potom sa ponáhľali do najbližšej časti. Tam zaútočili na mužov, párili sa s nimi ako zvieratá. A bolo to super.
  Samice sú také agresívne.
  A teraz dve dievčatá prenasledujú čínske lietadlá. Narážajú do Tu-4, čo spôsobuje, že bomby v jeho bruchu explodujú. A všetci sa neprestanú smiať. Úžasné dievčatá.
  A ako stláčajú holými prstami tlačidlá joysticku. Takéto očarujúce krásky. Majú silu hnevu a plameň vášne. A nahé dievčatá dávajú dôveru vo víťazstvo.
  Zlé dievčatá skutočne zostreľujú čínske lietadlá.
  Gertrúda sa Evy s úsmevom spýtala:
  - Myslíte si, že Biblia je slovo Božie?
  Dievča so smiechom odpovedalo:
  - Nie!
  Gertrúda sa s očividným prekvapením spýtala:
  - A prečo?
  Eva dôrazne povedala:
  - Pretože obloha je pevná! Ako zrkadlo!
  A dievčatá sa smiali. Vyzeralo to mimoriadne vtipne. Zostrelil pár ďalších čínskych lietadiel.
  Gertrúda logicky poznamenala:
  Ale predsa existuje Boh!
  Eva súhlasila:
  -Je tu Adolf Hitler a jeho prorok!
  A bojovníci opäť vybuchli smiechom. Sú tak zábavní a vôbec nie hlúpi.
  A milujú bojovať. A znásilnení muži tiež. Toto je ich motto....
  Gertrúda, ktorá zostrelila čínske lietadlo, zaškrípala:
  - Moja vlasť! Všetkých pre teba zabijem!
  Eva so zubami potvrdila:
  - Ja tiež!
  A trblietať sa zafírovými očami. Títo bojovníci sú cool. A už vôbec nie hlúpy.
  Alebo možno zlý ... A veľmi krutý. Tu mučili asi tridsaťročnú ženu a jej asi dvanásťročného syna - ani nie priekopníka.
  Oboch zavesili na stojan. A pod bosými nohami sa zapálil oheň. Navyše, aby ste sa mohli zbaviť horúčavy, ale váš príbuzný pôjde dole k ohňu.
  Buď sa smažia päty chlapcovi, potom dievčatám.
  A žena bola zranená psychicky aj fyzicky. Matke boli podpálené aj prsia.
  Áno, boli kruto mučení. Dievčatá milujú oheň.
  Napríklad chlapci milujú mučenie. Aj úplne nevinných.
  Stačí ich zapáliť...
  Alebo namočené v kyseline... Ďalší spôsob mučenia. Zbičujte priekopníka rozžeraveným drôtom a potom ho namažte hnojom. Je to bolestivé aj ponižujúce.
  Pionierov posypali aj korbitom a vápnom. No, tieto diabolské-terminátorské dievčatá.
  Eva narazila do troch čínskych áut a poznamenala:
  - Tu mučíme ľudí... A je to super!
  Gertrúda vycenila zuby a povedala:
  - Obzvlášť pekné je mučiť chlapca!
  Eva súhlasila:
  - Veľmi pekné! Ale je tiež dobré mučiť dievča!
  Bojovníci tu boli tak šťastní.
  Gertrúda zrazila štyri čínske lietadlá a zakričala:
  - A bude to pre nás skvelé!
  A ukázala jazyk.
  Dievčatá sú vo všeobecnosti také krásne na pohľad a vo vnútri zúrivé. Jedným z mučení, ktoré krásky používali, bolo. Tu napríklad zavesíte priekopníka za nohy k stropu a na ruky mu pripevníte reťaz. A dostanete elektrinu. Priekopník ho musí zdvihnúť pomocou lisu. Aby sa svaly nelámali.
  A potom nie je dostatok sily a opäť bije prúdom.
  Dievčatá tiež milovali, keď chlapci točili kolesom. Trochu spomalili pohyb, takže sú bití prúdom. Veľmi pôsobivé.
  Eva sa pýtala samej seba:
  -Existuje diabol?
  Gertrúda odpovedala s úškrnom:
  - V každom prípade - tá diabolka - to sme my!
  A obaja kradli, ako sa im zachce. A tváre sa ukážu.
  A obaja kradli, ako sa im zachce. A tváre sa ukážu.
  Na lietajúcich tanieroch sú Číňania poriadne vymlátení. Toto je však len začiatok. Nebeská ríša je silná a má veľa vojakov. A vyliezajú ako čerti z hrobov.
  Anna zrazí na oblohe ďalšie čínske auto a žmurká do vzduchu. Hovorí sa, že vy, bojovníci Nebeskej ríše, sa vám nebude zdať málo.
  Julian s tým súhlasí. Preruší zastaraný stroj štátu Mao a s úsmevom zareve:
  - Vlasť a armáda sú dva piliere,
  Na ktorej spočíva planéta...
  Chránime ťa svojimi prsiami,
  Tvoju armádu spievajú všetci ľudia!
  Číňania stále lezú a lezú. Majú príliš veľa, v tom čase takmer miliardu obyvateľov, a môžu bombardovať sovietske pozície mŕtvolami. A nepoznajú pochybnosti a výčitky. A na počte mŕtvol pre nich nezáleží.
  Valia sa ako nekonečná lavína.
  Tu je guľomet Natasha. Strieľajú na postupujúcich Číňanov. Pokosila jednu líniu guľkami. Potom ďalší... Číňania padajú. Mnohí z nich sú vo všeobecnosti chlapci a ja útočím naboso. Umierajú s úsmevom na perách. Mao Ce-tung rozpútal brutálnu vojnu. Chcel slávu a rekordy. A milióny čínskych vojakov už zomreli. A hor sa do boja ďalšie a ďalšie časti.
  Natasha hodí granát holými prstami a zacvrliká:
  - Sláva krajine komunizmu!
  Zoya, strieľajúca na žltých bojovníkov, hovorí s úsmevom:
  - Ale aj Čína je krajina, kde vládnu komunisti!
  Natasha odpovedala:
  - Majú len karikatúru komunizmu!
  Augustín strieľajúci na žltých vojakov logicky poznamenal:
  - Nie v mene prípadu, ale v podstate!
  A ryšavé dievča hodilo holými prstami na nohách granát, smrteľná sila.
  Svetlana poznamenala, keď kosila Maove jednotky:
  - Áno, podstata je niekedy dôležitejšia ako formálny názov!
  A pár desiatok Číňanov padlo, pokosených jej výbuchom.
  Natasha potvrdila streľbou na Číňanov:
  - Áno, je to tak... Len teraz, nie niekedy, ale vždy!
  Dievčatá sa zasmiali. Bojovali s hordou, ktorá sa na nich tlačila. Ako ruskí bojovníci, ktorí bojovali s nespočetnou armádou Džingischána. A Rusko skutočne vyhralo.
  Zoja opäť hodila granát holými prstami na nohách. Roztrhala ňou tucet čínskych vojakov a spievala:
  Vo víťazstve nesmrteľných ideí komunizmu,
  Vidíme budúcnosť našej krajiny...
  Rozdrvíme hordy zlého fašizmu na prach,
  Porazte prúdy nekonečnej hordy!
  Augustín, ktorý strieľal na Číňanov a zabíjal ich po desiatkach, ba dokonca stovkách, s úsmevom poznamenal:
  - Radšej nie bezbrehá, ale bezhraničná horda!
  Zoya s tým súhlasila:
  - Áno, je to pravdepodobne oveľa lepšie!
  Dievčatá bojovali hrdinsky a ich vôľa je v päste.
  A ohromná sila je v holých prstoch na nohách. A v nich toľko bojovej vášne.
  Elizabeth na tanku bojuje ako monštrum.
  Dievča strieľa a tlačí holými prstami na tlačidlá joysticku a hovorí:
  - Veľkosť ZSSR je s nami!
  Catherine, strieľajúca na Číňanov, poznamenáva:
  - Sme tu ako Stalinovi sokoli!
  Elena, strieľajúca, poznamenala:
  - Leonid Iľjič stále nie je rovnaký!
  Catherine rozbila čínsky tank a zachichotala sa:
  - Fedot, ale nie ten!
  Elena vystrelila zo samopalov, kosila postupujúcu pechotu Maovho štátu a zaškrípala:
  - Naša tabuľa bude na vrchole!
  Eufrázia opravená:
  - Nevládzuj, ale boj!
  Elizabeth vystrelila projektil veľmi presne a poznamenala:
  Aj tak vyhráme!
  A dievčatá jednohlasne spievali:
  Ale neexistuje silnejší ruský duch
  Z ruín nás samých ožijeme ....
  Bojovník svetla si čoskoro vezmi meč
  Postavíme sa a opäť vyhráme!
  
  Otvorili sme planétu národom,
  Cesta do vesmíru, do neznámych svetov...
  spievajú sa hrdinské činy,
  Aby som navždy vymazal jazvu smrti!
  Hrdinsky bojovali aj dievčatá z NDR.
  Gerda a Charlotte v rozpálenom tanku, úplne nahí v šortkách, bojovali. Čínske tanky prešli do protiútoku.
  Gerda vystrelila na čínske auto a zlomila pancier. Vzala to a spievala:
  - Som diablova dcéra!
  Charlotte prerazila ochranu skopírovanú zo sovietskeho T-54, ale s Číňanmi v posádke a dodala:
  - Dokážem prekonať všetko!
  Nemecké vysokotlakové delo je veľmi účinná zbraň. Je schopný preniknúť z veľmi veľkej vzdialenosti a prekonáva čínskych 100 mm na T-54. Navyše ruské autá nepreniknú do najnovšieho nemeckého KAG-50 U v žiadnom uhle. Len Isa z najťažších modelov môže Fritzovi spôsobiť problémy. Faktom však je, že takýchto čínskych Iss je veľmi málo a základný stroj je T-54. A nemôžete proti tomu namietať.
  Gerda stláča tlačidlá joysticku holými prstami na pôvabných nohách. Z diaľky udrie do čínskeho auta a zaškrípe:
  - Som kráľ, ten Superman!
  A bojovník ukazuje dlhý, ružový jazyk.
  Charlotte strieľa tiež. A veľmi trefné. A zastrelí sa so zúrivosťou veľkého pantera.
  A tlačidlo joysticku stláča aj holými prstami na nohách.
  A píska si pre seba:
  - Som veľký bojovník super triedy!
  Ďalej Gerda už strieľa. Chladnokrvná blondínka. Hoci samotná žena je temperamentná. Napríklad na borovici ukrižovala čínskeho komsomolca. Sama si zatĺkala klince do rúk a nôh. Podpálila si nahú hruď a potom si rozžeravenými kliešťami zlomila prsty na nohách.
  A teraz Gerda reve:
  - Sme bieli vlci a nepoznáme zľutovanie pre nikoho!
  A opäť kráska strieľa veľmi presne. A udrie nepriateľa. Taká úžasná blondínka. Čoskoro to neurobí. Čínske auto opäť prerazilo z diaľky. Schopný zasiahnuť. A dvesto milimetrov brnenia ju nezastaví.
  Charlotte tiež strieľa a škrípe:
  - Ja som najvyšší kráľ! Zlomím vás všetkých!
  A s holými prstami stlačí tlačidlo joysticku. Červenovlasý diabol včera umučil čínskeho priekopníka. Chlapca zbila trsmi žihľavy. Potom som pľuzgiere posypala soľou. Potom vytiahla zapaľovač. Červené plamene dravé olizovali dieťaťu pätu. Tu je ryšavka! Aká je odporná. Len pekelné malé zviera, ktoré trápi každého bez akéhokoľvek súcitu a slabosti!
  Čínske jednotky sa stále plížili, akoby sa zo sopky Krakatoa valil prúd prudkej lávy.
  Natasha sa pokúsila napísať spomienky. A bolo to pre ňu zaujímavé a vtipné. Vojna trvá už druhý rok a stala sa históriou. A toto je vážne.
  Ale Veľká vlastenecká vojna bola tiež dlhá a ťažká. A v ňom dievčatá behali aj bosé.
  A aké by to bolo dobré, keby táto vojna neexistovala. No povedzme, že Hitler pokračoval v boji na Západe... A hlavne bez väčšieho úspechu. Aj keď dobyť Afriku a Áziu až po Indiu nie je pre Nemcov problém. Zo 150 divízií určených na útok na ZSSR by polovica stačila na zajatie všetkých britských kolónií.
  ale nasledovali ju dve deti z planéty Zem.
  Natašu a jej tím od písania vyrušil ďalší útok čínskej pechoty. Maove jednotky boli hnané nielen svojimi, ale aj Afričanmi a Arabmi najatými za peniaze do boja. Došlo k brutálnej lúpeži.
  Bojovníci sami vedú paľbu. Sú chladnokrvní a vypočítaví.
  Nataša hodila granát holými prstami na nohách. Žoldnieri sa rozpŕchli na všetky strany.
  Natasha zasyčala:
  - U nás sa môže stať všetko nemožné!
  Aj Zoja s holými prstami na nohách vpustila citrón. Rozptýlila Číňanov a zaškrípala:
  - Áno, moja vlasť je najsvätejšia!
  A dievča žmurklo.
  A potom ohnivá Augustína podľahla Číňanom s bosou nohou. Rozptyľuje ich rôznymi a veľmi vzdialenými smermi. A cvrliká:
  - Ja som poznanie smrti!
  A Svetlana poslala granát holým opätkom. Číňania lietajú na všetky strany. Zahynú bez akejkoľvek nádeje na najmenšiu spásu. A aké sú dievčatá elegantné.
  Svetlana sa otočila a zaspievala:
  - Tu je môj nový boj! Pôjdem s tebou!
  Tu sa cez ruiny šplhá silný čínsky tank. V tomto prípade MAG-100. Takéto monštrum nie je také ľahké preraziť. Ale ruské dievčatá sú na takúto bitku pripravené.
  A veľmi vhodne bijú z bazuky. Číňania mali sud, tak ho zobrali a pokrčili. Vo všeobecnosti je to úžasné.
  Natasha agresívne zavrčala:
  - Nech je raj na zemi!
  A opäť letí granát, ktorý hodí jej bosá noha. Tento smrtiaci dar ničenia.
  A potom Zoya vezme a zmláti Číňanov. Ako ich zhadzovala a drvila. A veľmi bojovný.
  A s holými prstami, ako pribíjať granátové jablká. A Číňania to dostávajú do vienka.
  A Augustín búši aj do Maových jednotiek. A jej odhalená päta je ako vždy v biznise.
  Číňanov rozhádzala ako šváby po kútoch. A zakričala:
  - Som ryšavka!
  A potom aj Svetlana, keď to vezme, a porazí vojská Nebeskej ríše. Rozpadá sa na krvavé mleté mäso a škrípe divokou zúrivosťou:
  - Som nemilosrdné dievča!
  Natasha sa otočí. Granát hodený bosou nohou letí. Zostrelí Číňanov a rozpráši protivníkov.
  Potom ohlušujúco reve:
  - Som blondínka, ktorá všetkých zničí!
  Zoya tiež poznamenala veľmi originálnym spôsobom a kosila Číňanov:
  - A medové blondínky sú cool.
  A granát letí z bosej nohy a rozdrví každého.
  A potom Augustín strieľa. A veľmi presné. Zráža Číňana a pípne z plných pľúc:
  - Som super dievča.
  A obnažené prsty na nohách tiež veľmi trefne hádžu granát.
  Svetlana teda spúšťa svoj outfit. Touto líniou roztrhal Číňanov na kusy. A štebotal:
  - Som zástava Svätej vlasti!
  A opäť sa hádže citrón bosou nohou.
  Dievčatá tvrdo bojujú. Bojujú ako skutoční hrdinovia. Sú plné neporaziteľnosti.
  Natashka sa odpáli a naplní armádu žoldnierov olovom. A nebojí sa ani tankov, ani rakiet.
  Aj keď tu lietajú balistické hlavice. Áno, taký zúrivý a zúfalý, schopný všetkého!
  A z bosej nohy letí granát. A spolu s tým sa pripravuje deštrukcia a ničenie.
  Zoya tiež dáva obrat. Kosí bojovníkov Maovej ríše. Odhalí zuby, ktoré majú farbu perál, a smeje sa:
  - Mám super dámu!
  A jej škrípanie zubov je jednoducho smrteľné.
  A Augustín ničí aj nepriateľa. A kosí bez problémov. A holé prsty vystrelia nový granát.
  A dievča sa smeje:
  - Zjem vás všetkých!
  A potom Svetlana zúfalo vystrelí. A je mimoriadne energický. Pokosených súperov. A veľmi dobre mierený granát so smrtiacou náplňou bol vypustený bosou nohou.
  Dievča reve:
  - Fašistická čínska dračia smrť!
  A opäť úškrn. Štyri dievčatá sa očividne nikdy nevzdajú.
  Červená armáda občas prejde do protiofenzívy. Odvážne a smelo bojujúce bojovníčky z NDR
  Najmä Gerdovi a Charlotte zostali zavrieť kotol nad čínskymi jednotkami - len dvadsať kilometrov.
  A dievčatá si strieľajú... Sú úžasné a veľmi svalnaté. Ich telá sú jednoducho najvyššia chuť a sila.
  Ale duše sú čierne... Ako uhlie alebo ešte horšie.
  Tu sa napríklad Gerda ujala a prišla s novým mučením. Štyria chlapci z Číny boli priviazaní drôtom k oceľovému hrotu a napojení na generátor. Čím rýchlejšie sa koleso točí, tým slabší prúd zasiahne. A čím pomalšie, tým silnejšie.
  Násilné správanie v Gerde. Chlapci zaliatí potom pobehujú, tlačia koleso.
  A nemecké dievčatá z košiara si hádžu uhlíky pod bosé nohy. Násilné správanie u dievčat - nič nehovorte. Tiež veľmi kruté.
  Gerda však sama veľmi rada behá po žeravom uhlí.
  Tu vystrelila na čínsky tank, zhodila vežu a povedala, s mäsožravým úsmevom na Charlotte:
  - Tu je moja menovkyňa z veľkej sissy "Snehová kráľovná".
  Charlotte sa zachichotala. Dala tiež facku čínskemu tanku a spýtala sa:
  - A prečo?
  Blond terminátor odpovedal:
  - Požiadala o voz a pár topánok, aby opäť išla hľadať svojho brata Kaia do sveta. Čo je zlé na chôdzi naboso?
  Charlotte znova buchla do sovietskych tankov a odpovedala:
  - Je to správne! Dievčatko už bolo zvyknuté chodiť naboso a v miernom európskom mraze. Prechod mohol prežiť. V snehu chodila bosá a nikdy nekýchla!
  Gerda sa zasmiala a poznamenala:
  - Áno, a dosť dlho chodila bosá, keďže obehla pol sveta. Nie topánky pre dievča sú veľkým luxusom.
  A blondínka sa zasmiala. V zime robili takéto pokusy. Cez mráz viezli bosí a takmer nahí chlapca a dievča. Prvých desať minút a do teplého domu. Potom dvadsať minút a päť odpočívajte v teple. A potom pol hodinu a potom hodinu. A tak celú noc.
  Deťom od chladu opúchajú nohy. Chlapi sú ale dosť otužilí, na topánky si zvykli len v chladnom počasí.
  A potom boli bosí priekopníci hnaní cez uhlie. Aj keď deťom zhrubli opätky, sú živé a spálené ako obvykle. Čo sa stalo so zajatcami ďalej, Gerda si nepamätala. Išla bojovať. V každom prípade sa všetci štyria neobuli do topánok od štyridsiateho prvého roku, keď začali bojovať na púšti, v Rommelovej armáde. Toto sú najúžasnejšie dievčatá.
  Tu bola Natasha nútená prerušiť. Má problémy nad strechou.
  Číňania opäť útočia. Dievčatá sa stretávajú s Maovými bojovníkmi dobre mierenými strelami, ktoré vyraďujú protivníkov.
  A hádžu granáty bosými nohami.
  Bojovníci však prišli na niečo iné. Tu zobrali napríklad a zapojili elektrinu. A zasiahli Číňanov elektrickými výbojmi. A samotné dievčatá si nechali opražiť päty.
  Opätky dievčat sú také okrúhle, ružové, veľmi príjemné na pohľad aj dotyk.
  Čínske a zahraničné žoldnierske divízie boli tak vystrašené, že ustúpili ...
  Natasha si olízla pery a poznamenala:
  - Vďaka Bohu, Svarog!
  Zoya s tým súhlasila:
  - Toto je skutočne veľký Boh! Ale Ježiš je tiež veľký Boh! Takže budúcnosť je naša!
  A dievčatá na seba žmurkli.
  Augustína vycenila zuby a navrhla:
  - Dáme si niečo na pitie? Napríklad dobré víno, ktoré pení kvasinkami!
  Svetlana nadšene zdvihla:
  - To je všetko! Víno s korením! Tak dobre spaľuje tuky!
  Natasha sa zasmiala.
  Nemáme tuk! Vo všeobecnosti sme bojovníci s telami ako oceľová liatina!
  Zoya zvolala:
  - Potom víťazstvo určite príde k nám!
  Augustín s tým stopercentne súhlasil:
  - Určite budeme mať šťastie! Aj keď vojna trvá už pätnásty mesiac!
  Natasha prevrátila očami a zaškrípala:
  - To je hrôza!
  A dievčatá sa synchrónne prekrížili.
  A toto sa stalo inde.
  Bojovníčky bojovali proti postupu nadradených síl Číňanov. Natasha je ako vždy na špici.
  Tu sa Natasha opäť musela zastaviť. Znova vyliezli, ako ropucha, aby zvíjala Číňanov. Dievčatá sa s nimi stretli silnými údermi.
  Presnými a dobre mierenými strelami Číňanov zmietli a potom aj hodmi granátmi pomocou bosých nôh.
  Dievčatá bojovali urputne.
  Ale boj bol veľmi ťažký. Jednému z priekopníkov odstrelili hlavu. Ale Natashka pobozkala chlapca na pery a zaškrípala:
  - Budete v Irii v srdci Rodu!
  A zase, ako hádže bosou nohou granát. Čínsky tank sa prevracia. A jej valčeky sa splašene otáčajú, s hrkálkou a kovom.
  Všetko ide veľmi dobre.
  Dievčatá, to sú vynikajúce atlétky a bojovníčky. Ak už bojujú, tak sa im nič nevyrovná.
  Zoya tiež hodí granát bosou nohou a hovorí:
  - Biele Rusko sa pod Číňanmi neohne!
  Augustín tiež vystrelí a so šialenou zúrivosťou hovorí:
  - Som bojovník, ktorý sa nikdy neohne! A ani zákerný Satan nenakloní sväté Rusko!
  A vycenené zuby ohnivého bojovníka sa lesknú ako veľké perly.
  A strieľa aj Svetlana. Zametá Číňanov a odhaľuje svoje nemenej veľké a agresívne zuby:
  - Nepoddávam sa maoizmu! Sláva komunistickému Rusku!
  A všetky štyri dievčatá zborovo zvolajú:
  - Sláva Novému rádu ruských bohov Demiurga!
  A s bosými nohami budú hádzať smrtiace nálože! A je to skvelé!
  August 1970 ... Číňanom sa konečne podarilo spojiť svoje postupujúce chápadlá a odrezať tie časti Červenej armády ZSSR, ktoré sa nachádzali západne od Amuru.
  Sovietske jednotky bojovali proti Maovým jednotkám, teraz v úplnom obkľúčení. Ale bojovali veľmi statočne.
  Celý prápor dievčat odrážal útoky Číňanov. Krásne a obtiahnuté bojovníčky radšej bojovali len v nohavičkách.
  A to im dalo báječné vlastnosti a vitalitu. A aké príťažlivé bojovníčky, keď natriasajú obnažené prsia. A bradavky na hrudi sú také šarlátové a trblietavé.
  Dievčatá bojujú a odrazia nápor pešiakov so žltou kožou. V čínskej armáde je veľa Afričanov. Vyhoďte ich ako potravu pre delá. A Indov je veľa.
  Hoci India práve nemala čas zajať Číňanov, niektorí predstavitelia tohto ľudu sú dodávaní ázijskými jednotkami na zabitie. Aby sa im zabránilo získať nezávislosť.
  A Číňania napredujú. Afričania a Arabi sú opustení... Boje vria ako v oleji pod ohňom kolosálnych rozmerov.
  Angelica je ohnivé dievča a veliteľ práporu hádže bosou nohou granát a kričí:
  - Ani krok späť!
  Malvína, dievča so zlatými vlasmi, zdvihne:
  - Neustupujte a nevzdávajte sa!
  A ešte aj bosou nohou hodí granát.
  Potom dievča zatrasie nahou hruďou.
  Kričiaca a nádherná Oksana, blonďatá terminátorka. A hodí citrón holými prstami:
  - Nepriateľa do Stalingradu nepustíme!
  Angelica, trasúc sa nahou, hovorí s plnými prsiami:
  - Samozrejme, že nebudeme!
  A opäť letí granát hodený holými prstami. Čo rozhádže súperov.
  A potom Akulina vystrelila z bazuky. Také bosé dievča s blond vlasmi.
  A holou pätou posiela granát. Ako rozptýliť Číňanov na všetky strany.
  Dievča hovorilo:
  - Nech je svetlo a nebo!
  Oksana sa otočila a zasyčala, pričom kosila bojovníkov so žltou kožou:
  - Áno, Rusko je slávne!
  A opäť hodila granát bosou nohou. Mám na mysli blondínku. Raz ju mučili Číňania. Holé chodidlá dievčatka natreli olejom. A na diaľku bol postavený ohnisko. Oheň sa takmer dotkol podrážok dievčaťa lesklých od oleja.
  Oksana bola veľmi zranená, ale zaťala zuby a vydržala. Číňania to odpálili dvadsať minút. Na chodidlách im zostali pľuzgiere. Išli týždeň a mučenie znova pokračovalo.
  Oksanu každý piatok vyprážali na panvici a v pondelok ju bili gumenými hadicami a v stredu jej telom preháňali elektrický prúd. Mučili ma trikrát do týždňa. Navyše takmer bez zanechania stôp na tele.
  Dievča takto vydržalo štyri mesiace, no Číňanom nič nepovedalo. Potom ju poslali do tábora smrti. Ale na ceste sa Oksane podarilo utiecť.
  Samozrejme, jej nenávisť k Maovým jednotkám je veľká. Aké mučenie bolo proti nej použité.
  Oksana hodila granát bosou nohou. Zmietla Číňanov na všetky strany. A spomenul som si.
  Keď holé chodidlá olizuje oheň, máte pocit, že vás ponorí do vriacej vody. Bolesť je ostrá a dlhotrvajúca. Olej nepáli pokožku a teplo je regulované profesionálnymi katmi. A to bolí, bolí to veľmi.
  Oksana sa v tejto chvíli snaží predstaviť si niečo abstraktné.
  Ako keby bola princezná. A bola zajatá. A viesť k poprave. Samozrejme, v snehu musíte chodiť naboso. A päty pečú.
  Ale princezná kráča so vztýčenou hlavou. Nevzdáva sa a nechce sa vzdať. Hoci má len jednu roztrhanú vrecovinu po boky. A sotva zakryté telo. A stovky mužov a chlapcov sa na ňu pozerajú a dokonca ukazujú jazyk.
  Bosá princezná sa ale nehanbí. Ide k sebe, kráča hrdo s nafúknutou hruďou a ešte aj spieva;
  Maľovaný priestor čiernym ponurým svetlom,
  A zdá sa, že hviezdy na svojich obežných dráhach zotmili!
  Chcem lásku, ako odpoveď počujem - nie,
  Srdcia milencov sú rozbité na kúsky!
  
  Prosím ťa, princ môj, poď ku mne,
  Preplakal som oceány sĺz od žiaľu!
  Prelom všetky reťaze predsudkov,
  Chcem, aby si ľuďom povedal pravdu!
  
  Láska je dôležitejšia ako povinnosť a koruny,
  Ak je to pre vás potrebné - zradím vlasť!
  A svojho milého posadím na trón,
  Veď môj princ je mi milší ako život!
  A potom vylezie po drevených schodoch na lešenie. Po studenom horiacom snehu zažijú jej bosé nohy blaženosť z dotyku duba.
  Obrovský kat v červenej mikine brúsi sekeru. Oceľová čepeľ sa leskne v mrazivom januárovom slnku. K bloku na sekanie sa pomaly blíži žobráčka, bosá princezná.
  Kat sa na ňu pozrie a v očiach sa mu číta sklamanie. Dúfal, že mačka získa bohaté šaty a šperky princeznej.
  Ale všetky šaty, topánky a šperky vznešeného človeka boli počas náletu odtrhnuté a dali ich na spoločnú hromadu.
  Princezná potom chcela byť znásilnená. Ale sám kráľ to chcel skúsiť. A urobte z nej svoju konkubínu. Ale pohrýzla votrelca tak a tak bolestivo si posunula koleno do slabín, že na dlhý čas stratil schopnosť byť mužom.
  Za to mala byť princezná popravená. So smrťou sa už takmer zmierila a dúfala, že nájde šťastie v inom živote.
  Ale bolo ešte skoro.
  Herold prečítal obžalobu. Tu, čo nebolo pripísané princeznej. A čarodejníctvo a čarodejníctvo a zvádzanie pážat, vražda a podnecovanie k vojne. Až v samom závere jej bol predložený pokus o kráľa.
  A je zima, ako keď stojíte polonahý v mraze a vetre. A chcem, aby to všetko čoskoro skončilo.
  Márne však dúfala, že jej hlavu jednoducho odrežú. V rozsudku sa uvádza, že princeznú namiesto humánneho sťania hlavy podrobia verejnému mučeniu. A budú ju mučiť, kým nevyprší.
  K princeznej priskočili dvaja pomocní kati. Strhli z nej vrecovinu a zostala úplne nahá. Potom jej vykrútili ruky a vytiahli ju na stojan. Začali stúpať vyššie a bosé nohy princeznej boli prikované k bloku. Prudko pustite nadol, krútenie kĺbov. A potom sa na svalnaté telo vznešeného človeka zvalili biče z celého sveta.
  Dievča silnejšie zaťalo zuby.
  Áno, Oksana má rozvinutú predstavivosť. Vie si to predstaviť.
  A teraz hádže bosou nohou granát. A rozhádže Číňanov na všetky strany a odtrhne im ruky a nohy.
  Dievča má kolosálne zrýchlenie a rozsah.
  A veď batalión dievčat s odhalenými nohami a odhalenými prsiami má navrch!
  Nikdy sa nevzdajú a budú bojovať ako orly.
  August prešiel masívnym ostreľovaním z čínskeho delostrelectva. Maove jednotky sa pokúsili dokončiť sovietske jednotky odrezané za Amurom. A dokonca rozvinúť ofenzívu na polostrove Kamčatka.
  Bitky zúrili a červení bojovníci neustúpili. A ak Číňania postúpili, tak za cenu kolosálnych strát. Doterajšie boje však prebiehali skôr pod diktátom Číňanov. Išli vpred, aj keď pomaly. Chabarovsk padol a Číňania sa doplazili do Ďalekej. Snažili sa zaútočiť aj zo strany Strednej Ázie.
  Pri Alma-Ate boli boje v plnom prúde. Aj tam bojoval ženský prápor proti Maovým bojovníkom.
  Dievčatá, odhaľujúce svoje svalnaté telá, oblečené len v nohavičkách, odrážali nadradené sily Čínskej ríše.
  Bojovníčka Xenia bojuje. Takmer úplne nahá. Opálené holé kolená narážali na skaly. Dievča bosou nohou hodí granát a zabije Číňanov. Vycenil zuby.
  Otočí sa, pokosí Maovho vojaka a povie:
  - Som bojovník, ktorý je nad vašou agresivitou!
  Veľmi presne strieľa aj cool bojovníčka Vladlena.
  Nádherné dievča, zotni Číňanov. A bojovníčka zúfalo odolávala, vzala a vypustila citrón bosou nohou.
  Číňanov rozbila na natrhané kusy mäsa.
  Potom dievča zakričalo:
  - Som statočná kráska!
  Xenia tiež hodí granát bosou nohou. A dostať Číňanov až pod uši.
  Dievčatá sú vo všeobecnosti vynikajúce bojovníčky. Sú také bystré a zúrivé. Ich svaly žiaria od napätia.
  Tu je Alenka dievča, takmer úplne nahé. Tiež holé prsty vrhajú smrteľný, škodlivý prvok. Číňanov hádže na všetky strany.
  Dievča sa ohlušujúco smeje a ukazuje jazyk:
  - Som hviezda menom Slnko!
  A kráska žmurká veľmi šikovným pohľadom. Zúfalá krása a vznešenosť myšlienok v nej.
  Xenia tiež nespí. Hádže granát bosou nohou. A ako fľaše zrazené bicyklom lietajú mŕtvi Číňania na všetky strany.
  Ksenia je už kapitánom podľa hodnosti.
  Pamätá si, ako Suvorov rozdrvil Osmanov. Nie obyčajné dievča. Áno, bolo to také, že nadriadené sily Turecka boli porazené.
  Tu zase letí bosou nohou hodený granát. A Číňania opäť zomierajú.
  Osmanská ríša sa napokon po váhaní v reálnej histórii nepostavila na stranu Tretej ríše. No a v dôsledku toho v tejto vojne nezomrelo mnoho státisícov Turkov. Číňanom sa zatiaľ podarilo dobyť len niekoľko miest a obkľúčiť Alma-Atu. Potom však Červená armáda dokázala odblokovať hlavné mesto Kazachstanu.
  V bitkách bojujú sovietske tanky väčšinou s britskými a americkými tankami predávanými Číne na úver. No také čínske zastarané.
  Nachádza sa tu dokonca aj licencovaný T-34.
  Tu je Ksenia, ktorá trefne hodí granát bosou nohou a vyradí také auto. Potom zamrmlala:
  - V mene sovietskej techniky!
  Vladlena dala obrat aj na Turkov. Holou nohou hodili granát a zabili Číňanov.
  Dievčatá sú veľmi nevrlé.
  Tu Barbara strieľa z bazuky na čínsku licenciu "Panther" -3. Dievča je tiež veľmi krásne a len v nohavičkách.
  Veľmi sexy a hlasný vzhľad.
  Ako taká kráska mláti, hory mŕtvol sa razom sčítajú. Tu je dievča.
  Naozaj terminátor z terminátorov.
  A potom zas holými prstami, ako tlačí a mláti. Číňania to majú stokrát ťažšie ako predtým. A dievča stále strieľa a mláti Číňanov.
  Číňania sa rozhodli pomstiť všetky prehraté vojny s Ruskom. Takže budú bití.
  Dievčatá sa pália a pália.
  Bosá Barbara reve:
  - Nech žije skvelý Stalin.
  Hoci na dvore v auguste 1970, Stalin už zomrel viac ako sedemnásť rokov. Áno, bez vodcu ZSSR sa všetok odpor čiastočne pokazil. A vojnový oheň naplno horí.
  Tu je dievča Marusya, veľmi veľké a zdravé, so svetlými blond vlasmi. Vzala to a bosými nohami poslala celú kopu granátov. Zostrelila americký "Paton" predaný Číňanom na úver. A štebotal:
  - Áno, pre Rusko komunizmu!
  A jej oblečenie tvoria len nohavičky. Super dievča. Tak svieži.
  A tu je ďalšie dievča Anastasia. Hádže aj smrtiaci granát s priskrutkovaným výbušným obalom. A dostávajú silnú ranu do tváre Číňanov.
  Anastasia cvrliká a trasie nahými prsiami:
  - Som bojovník svetla!
  Ksenia vystrelí bosou nohou granát. Búši do Číňanov a z plných pľúc si cvrliká:
  - Vyhráme! A nikdy sa nevzdávajte!
  Alenka potvrdzuje, aj hádzajúc granát bosou nohou:
  - Nie! Nikdy sa nevzdáme!
  A dáva frontu na Číňanov.
  Vladlena kosí Maových bojovníkov a hovorí:
  - Sme na slávnej ceste Suvorov!
  A ukazuje svoj dlhý jazyk!
  Vedie oheň a Akulina. Nádherná blondínka. Ako ničí Číňanov. Jednoducho sa zamilujete. Čmára si pre seba a čmára.
  A v amoku žmurká.
  Tu je jej bosá noha opäť hádzajúca granát. A vrah letí nad Číňanmi. Nedať im šancu.
  Angelika tiež, tento ryšavý diabol neustupuje. A tiež mimoriadne presne zráža čínskych vojakov. A jej bosá noha pôsobí veľmi konštruktívne. A vyklepáva krv ako prach z kobercov.
  A potom do boja vstupuje delostrelectvo veľkého kalibru. A mláti na Číňanov.
  Ale dievčatá v nohavičkách sú skvelé.
  Nicoletta tiež bojuje. Dievča je takmer nahé. Bosá a veľmi pekná. Tiež urputne bojuje. A ničí Číňanov.
  Tu otočila Číňanmi kúpený "Churchill" na úver. Dievča sa smeje:
  - Som úžasná kráska! Hoci vždy naboso!
  A holou pätou hodí granát.
  A potom dievča opäť hodí smrtiaci granát, divokú a diabolskú silu. A naráža veľmi tvrdo. A potom dievča vystrelilo z praku granát.
  Zrazila nepriateľa a zakričala:
  - Sláva veľkému komunizmu...
  A teraz Číňanom dochádza para. Nemožno dobyť Alma-Atu a zaplniť prístupy mŕtvolami.
  Mesiac august 1970. Príťažlivé dievčatá a hlúpe... Číňania dočasne prerušili ofenzívu. Červená armáda tiež nechce bojovať. V druhom roku Veľkej vlasteneckej vojny s Čínou potrebujete prestávky medzi nepriateľskými akciami, aby ste sa nadýchli a vybudovali nové sily.
  Po celý čas dokonca aj Číňania s počtom obyvateľov porovnateľných v rovnakom čase: Afrika, Európa a Blízky východ na útok nestačia.
  Pauza je ale veľmi krátka a Maove jednotky sa opäť rútia vpred.
  Veronika hodí granát bosou nohou. Rozptýli Číňanov a zaškrípe:
  - Rusko nech je nadovšetko!
  Victoria tiež strieľa. Bosou nohou hodí granát a z plných pľúc škrípe:
  - Nech je budúci svet náš!
  Ďalej sa už aj tak krásne dievča Juliana zastrelí bez akéhokoľvek obradu.
  A ešte aj bosou nohou hodí granát. A dokonca aj Maovi vojaci boli rozprášení.
  Dievča štebotalo:
  - Som besná tigrica!
  A potom aj Anna, akoby vystrelila. A bosou nohou vystrelí veľmi šikmo granát, ktorý sa rozbije ako pohár jednotiek Maovej armády.
  A hovorí:
  - Psychológia víťazstva! Osudová demokracia!
  A potom Matryona spustí celú krabicu výbušnín. A ako to vyhodí do vzduchu čínskych vojakov. A rev:
  - Za Rusko vo vesmírnych výškach!
  Na ľahkom tanku Luna-2 jazdia ďalšie dve krásne dievčatá. Dobré auto s dvoma guľometmi. Pancier nie je príliš hrubý, ale drží guľomety. Tvar je zjednodušený. Dievčatá Olga a Zhenya sú umiestnené vo vnútri, ležia a čmárajú si pre seba v čínštine.
  Nie je to zlé auto - rýchlosť štyridsať kilometrov za hodinu. Výborná priepustnosť. A húsenica.
  Dievčatá napĺňajú čínskych vojakov olovom a spievajú;
  Ty, otec, si jasný mesiac,
  Že nežiariš rovnako
  Nie to isté, nie to isté
  Všetko, čo skrývaš za oblakmi
  Si pokrytý hrozivým mrakom!
  Ako sme mali vo Svätej Rusi.
  Vo svätom Rusku, v kamennej Moskve.
  Kremeľ bol v nádhernom meste,
  Blízko Ivana, blízko Veľkej,
  V katedrále bola v Archangeľsku,
  Ako mal správny zbor:
  Mladý lukostrelec stojí na hodinách,
  Stojím na hodinách, modlím sa k Bohu,
  Plače, keď rieka tečie
  Plače - tečú potoky sĺz,
  Bije berdysha násadou,
  Berdysh s hriadeľom na vlhkej zemi:
  "Si gój, matka Zem je vlhká,
  Rozprestierate sa na všetky strany
  Otvoríš, doska na rakvu,
  Otoč sa, zlatý damask!
  Vstávaš, vstávaš, pravoslávny cár,
  Ortodoxný cár Alexej Michajlovič!
  Pozrite sa na svoju rodinu
  Do Svätej Rusi, do Matky Moskvy,
  Moskva-matka, sirota!"
  Dievčatá si spievajú a drvia Číňanov. Prechádzajú cez mŕtvoly a zanechávajú krvavú stopu s húsenicami. Tu sú dievčatá. Aj vo vnútri nádrže sú takmer nahí, v rovnakých nohavičkách a bosí. Ale veľmi pekné dievčatá.
  Všetky čínske jednotky perlili ako ropucha v kŕčoch. A boli pokosení udatnými sovietskymi jednotkami ako kosou trávy. A tak sa mlátili, ako keby kosákmi.
  Tu je v tom čase najsilnejší bombardér Ilya Muromets-8 na svete, ktorý letí bombardovať Číňanov. Prvé lietadlo na svete so štrnástimi motormi. Osemnásť guľometov a dvesto ton bômb. Tu je auto.
  A tiež v posádke dievčaťa. A takmer nahá, v jedných plavkách. Je to veľmi pekné a sexi.
  Veliteľ posádky bojovníka bombardéra Ilya Muromets-8, Valentina. Veľmi krásna a zakrivená blondínka. Je potrebné, aby auto spomalilo a presnou bombou zasypalo čínsky bunker.
  Maovi čínski vojaci sú silní a disciplinovaní. Strieľajú na ruské sovietske monštrum. Ale bojovníci v reakcii mlátia. Osemnásť guľometov doslova zmieta čínsku pechotu. Roztrhaní vojaci čínskej armády padajú.
  Vedúc oheň, zlatovlasá Lada sa mäsožrave škerí. Dievča si dokonca vyzlieklo podprsenku, aby sa lepšie sústredilo. A trasie nahou hruďou. Proste veľká nádhera. Toľko milosti a presnosti. Lada sama je chudá, ale šľachovitá a pás je tenký ako osa.
  Galina tiež strieľa z guľometov na Číňanov. Také dievča, krásne aj zakrivené. Bosými nohami stláča spúšte. A tvár je taká pekná. Nie bojovník, ale jednoducho super dievča.
  Galina hovorí s úsmevom:
  - Na slávu otca cárskeho generálneho tajomníka Leonida Iľjiča Brežneva!
  Lada, agresívna a nádherná, so zlatými vlasmi, potvrdzuje:
  - Všetkých Judášov pometieme metličkou!
  Valentina stlačí bosú nohu na pedál. Na čínsky bunker padá tonová bomba. Toto je smrteľná sila. "Ilya Muromets" -8, zrýchľuje, aby sa úlomky nezranili. Bunker exploduje a zdvihne stĺpec dymu.
  Dievčatá jednohlasne kričia:
  - Hit! Dali to Číňanom!
  A výprask od rozkoše bosými nohami. Áno, sú to dievčatá, ktoré sú schopné poraziť Číňanov - hoci ich je celá miliarda! Bojujú snívaním o svete, kde ľudia nikdy nebudú zabíjať ľudí.
  Jedným zo silných ťahov generálneho tajomníka Leonida je masívny nábor žien do armády. A ruská žena je najstrašnejšia bojovníčka na svete! Nieje to!?
  Tu sa napríklad na stíhačke Sokol ponáhľa pilotka Alice. Také krásne dievča, blondínka s červeným nádychom vo vlasoch. Štíhle dievča, takmer nahé.
  Bosý stlačí pedál a manévruje. A potom sa zastrelí. Zostrelí čínske auto veľkým kalibrom guľometu. Zapáli ju a povie:
  - Narodil som sa v svätej krajine, pre kráľovskú službu! Dievča je celkom v pohode a s modrou krvou husári!
  A zrýchľuje rýchlosť "Sokola". Možno, že ruské, alebo skôr sovietske lietadlá, sú najlepšie na svete.
  A už vpredu sa objavil ťažší a pokročilejší tank vytvorený vnukom veľkého Mendelejeva. Stroj s dvadsiatimi rýchlopalnými kanónmi a šiestimi guľometmi. A takýto kolos zvládajú aj dievčatá.
  A prichádza ruský, sovietsky tank, ktorý ničí Nemcov. Navyše so silným naftovým motorom, a celkom priechodným a obratným.
  Dievčatá v nádrži spievajú;
  Naše Bohom milované Rusko,
  Veľkorysý bohatý vzhľad...
  No, monarchovia sú krajší, krajší -
  Otec cár Leonidas!
  A húsenice tanku drvia čínskych vojakov. Doslova črevá už lezú von a z húseníc tečú potoky krvi.
  Veliteľ tanku Tatyana Krupskaya hovorí:
  - Áno, vyhráme pre Rusko!
  Mimochodom, dievča je z kniežacej rodiny, ale bojuje sama v nohavičkách. Ale taký milý. Má veľkú vnútornú silu.
  Dievča s bosou nohou stlačí pedál a povie, vycerí zuby a smeje sa.
  - Si najväčší cár Leonid Iľjič!
  A bojovníci sú si istí, že na takom tanku dosiahnu Peking. A dôvera všetkých bojovníkov a bojovníkov je čoraz silnejšia.
  Natasha, zachvátená nadšením, začala skladať a spievať. Ostatné dievčatá jasali;
  Aby sväté Rusko bojovalo s naším údelom,
  Sme dievčatá s obrovským srdcom...
  Fašista sovietskej zeme chcel
  Ale s Rodom sme vždy jednotní bojovníci!
  
  Nech je naše Rusko vo večnej sláve,
  Hordy Džingischána nás nedobyjú...
  Bojujte za vlasť a nebojte sa,
  Rozdrvíme každého neverníka!
  
  Násilní Číňania nás nemôžu ohnúť do rohu,
  Ver mi, nikto neprekoná Rusko ...
  Veď Ježiš, Najvyšší Boh je s nami,
  A nehovor nezmysly s Maom!
  
  Každý vie, že vlasť je nám daná,
  Za zúrivé víťazstvá bez poznania temnoty...
  Hrozný Satan vyceril zuby,
  Košeľa nasiaknutá krvou!
  
  Pre člena Komsomolu neexistuje slovo zbabelec,
  Pre dievčatá nie sú prekážky významné ...
  Biely Boh nám pomôže Ježiš,
  Nesmrteľnosť bude najvyššou odmenou!
  
  Pri Moskve sme bojovali veľmi statočne,
  Číňania vnucujú neuveriteľný prút...
  Bojovali polonahí naboso
  A verím, že víťazstvo nás určite čaká!
  
  Veľkosť ruských bojovníkov žije,
  A nikdy sa nevzdá Číňanom ...
  Pošleme armádu zúrivo na úkor,
  Čo nevzišlo veľmi špinavé usadeniny!
  
  Áno, Mao, si prefíkaný a prefíkaný,
  Dokáže dokonca ovládnuť polovicu sveta...
  Ale Brežnev je tiež statočný orol,
  Nerobte zo seba idol!
  Žiadni členovia Komsomolu, ktorí nevedia ustúpiť,
  Nebojí sa ani mrazu ...
  A armáda sa čoskoro zmení na hru,
  Veď Rusi vždy vedeli bojovať!
  
  Rusko je vlasť lásky,
  A bude darom komunizmu...
  Netreba stavať hodnotenie na krvi
  S úškrnom nehanebného revanšizmu!
  
  Áno, Mao nás chce chytiť pod krkom,
  A nakloniť Rusko cez celé lešenie...
  Ale zúrivo bojujeme o päť
  Brežnev je predsa s nami s plášťom a klobúkom!
  
  Je to veľký bojovník, každý vie
  A členovia Komsomolu budú vždy bosí...
  A posuňme kormidelníka pozdĺž brady,
  Naše vrkoče horia jasným teplom!
  
  Bojovníci sú náš osud,
  Rozdrvíme obrovského Pantera...
  Hoci tento Mao vytvoril zlé bezprávie,
  Naznačíme mu normu a mieru!
  
  Neexistuje žiadny Brežnev múdrejší a silnejší,
  Je vodcom krajiny veľkého obra...
  A Mao si silnejší ako dievča, ktoré zasiahlo,
  Koniec koncov, v bitkách sme vždy jednotní!
  
  Pre úspechy staviame celú sériu,
  Mieriť ku hviezdam ako vták s rýchlymi krídlami...
  A bude hlasný výsledok,
  Takéto dievčatá, hrdé orly!
  Číňania utrpeli veľké straty a ustúpili. Maove jednotky teraz vzdávali celé pluky a dokonca aj divízie. A so vztýčenými vlajkami pod orchestrami. Vojna pokračovala ako v rozprávke - príjemne s malým krviprelievaním a na cudzích územiach.
  Aj keď zvyčajne malo Rusko počas výbojov také šťastie len zriedka. A takmer všetky vojny a víťazstvá dostali Rusi s veľkým krviprelievaním.
  Možno bol Oleg nazývaný prorockým, pretože dokázal prinútiť Byzanciu, aby sa vzdala bez krvi?!
  Každopádne Leonid Brežnev, alebo Iľjič II., sa hlásili k úlohe Najväčšieho.
  Dievčatá išli k rieke Khotan. Jeseň už prišla. Zlaté koberce z listov.
  Bojovníci dupali po kobercoch. A ponoril sa do vody.
  Veronica, čľapkajúca sa v rieke, sa opýtala Victorie:
  - Čo si myslíte, cársky generálny tajomník Leonid po vojne rozpustí kolektívne farmy a dá roľníkom pôdu?
  Veliace dievča pokrútilo hlavou.
  Prečo roľníci potrebujú pôdu?
  Veronika sa zachichotala a poznamenala:
  Áno, sami to nezvládnu. Ale sú tu silní obchodní manažéri, ktorí by mohli ťahať.
  Victoria tvrdo odpovedala:
  - Tu predajú pozemok na úver. Možno to tak bude lepšie.
  Juliana sa prevrátila vo vode a poznamenala:
  - S najväčšou pravdepodobnosťou je lepšie, aby pôdu mali úradníci kolektívnej farmy. Môžu prevádzkovať veľké farmy a používať traktory. Socialistická, veľkovýroba je najefektívnejšia!
  Veronika neochotne súhlasila:
  - Možno. To však vytvára pridanú hodnotu!
  Juliana sa zachichotala a poznamenala:
  - Ale účinnosť je skvelá!
  Victoria, ktorá mala hodnosť plukovníka, s úsmevom poznamenala:
  - Stimuluje rozvoj. A aký zmysel má dať pôdu sedliakovi, ba dokonca aj pijanovi. Je to statkár, ktorý kŕmi polovicu sveta ruským chlebom! Naša krajina je veľmi bohatá!
  Veronika s tým súhlasila:
  - Áno, Rusko je bohaté a život sa zlepšuje! Napríklad môj brat pracuje vo fabrike Putilov ako majster. A má plat tristopäťdesiat rubľov, nerátajúc prémie.
  Viktória sa prevrátila a na obdiv pleskla bosou nohou o vodu a zahryzla sa:
  - To sa hovorí! Rusko vstáva! A čoskoro to bude ešte silnejšie!
  Dievčatá plávali do Khotanu a mali neformálny rozhovor. Anna sa pýtala dievčat:
  Čo nás podľa vás čaká po smrti?
  Juliana sa usmiala a odpovedala:
  - Ateisti hovoria - neexistencia. A náboženstvo učí - duša pôjde k Bohu a on sa rozhodne, kam pôjde do neba alebo do pekla.
  Veronika sa spýtala Juliany:
  - Myslíte si, že existuje Boh?
  Dievča plesklo do vody bosou nohou, zdvihlo vlnu a odpovedalo:
  - Úprimne, neviem. Existujú argumenty za aj proti Bohu. - Dievča opäť špliechalo a zbadalo. - Samozrejme, na túto otázku neexistuje žiadna odpoveď, ale môžete priniesť rôzne argumenty.
  Victoria súhlasila s týmto:
  - Určite veľmi odlišné. A je o čom hovoriť. Osobne si myslím, že keď vyhráme, tak Boh, samozrejme, existuje! Ale boli časy, keď sme sa ocitli pod mongolskými Tatármi. A potom otázka - kde bol Najvyšší Boh?
  Juliana s nevinným úsmevom poznamenala:
  - Ale existuje niečo oveľa horšie ako mongolsko-tatárske jarmo!
  Victoria bola prekvapená
  - Čo je horšie ako mongolsko-tatárske jarmo?
  Juliana skutočne povedala:
  - Staroba! Čo môže byť horšie ako staroba!?
  Victoria súhlasila:
  - Áno, bude to naozaj zlé!
  Dievčatá mlčali. Bolo pre nich trochu trápne o tom hovoriť. Dievčatá to zobrali a vyskočili zo studenej vody. Rozbehli sa k sebe, blýskajúc sa obnaženými pätami.
  Marusya bežala s nimi a s úškrnom sa spýtala:
  - Ale pýtam sa, prečo potrebujeme starobu? Treba povedať, že neľudské!
  Victoria s tým ochotne súhlasila:
  - Naozaj neľudské! Najlepšie je byť navždy mladý a zdravý!
  Dievčatá boli veselé a zábavné, točili sa v kotrmelcoch.
  Veronika s úsmevom a s úsmevom navrhla:
  - Áno, naša armáda sú silné dievčatá! A budeme v skvelej forme!
  A dievča žmurklo na svojich priateľov. Všetci vybuchli od smiechu, harpyje.
  Juliana navrhla:
  - Nájdime živú vodu a staňme sa skutočne nesmrteľnými! Bude to veľmi cool!
  Dievčatá sa uškrnuli a žmurkli na seba.
  Victoria potom navrhla, odhalila zuby a všimla si:
  - Áno, bolo by pekné nájsť spôsob, ako nestarnúť. Aké by to bolo dobré a krásne!
  Dievča si predstavovalo svet s niekoľkými kráskami a mladými mužmi. Možno ešte lepšie bez fúzov, aby boli tváričky krajšie a roztomilejšie.
  Veronika s povzdychom odpovedala:
  - Áno, toto je tá najúžasnejšia vec, aká môže na svete byť! Chceme večnú mladosť a svetlo.
  A dievča sa zasmialo a odhalilo perleťové zuby.
  Victoria vyskočila a navrhla:
  Naozaj skončime so starobou! Toto je všeobecne neprijateľné! Ľudské telá by nemali starnúť!
  Veronica s úsmevom a skákaním spievala:
  - Pán plukovník, než zostarnúť! Nie je lepšie zomrieť za Rusko! Kvôli odvahe a cti - nežartujem! Odpovedal - že som červený? Nechcem!
  Dievčatá sa rozosmiali ešte hlasnejšie. Je to veľmi krásne.
  Juliana so smiechom navrhla:
  - A poďme omladiť všetky staré ženy! Aby všetko svietilo ako slnko!
  Victoria súhlasila a vyskočila vyššie:
  - Za vlasť a Leonida Iľjiča Veľkého!
  Anna, táto ryšavá bojovníčka, prehovorila:
  - Ale napriek tomu mníšky napriek modlitbám nemladnú. Hoci majú svätého ducha. Takže začnete premýšľať, kde je Božia spravodlivosť?
  Victoria sa zhlboka nadýchla a odpovedala:
  - Na celej zemi stojí ston... Kde si majiteľ, kde?
  Veronica spievala zúrivo:
  Je veľa skvelých ľudí
  Koho skutky žijú stáročia ....
  Existuje veľa vtákov s jasnou tvárou,
  Čomu sa hovorí nesmrteľní!
  
  A hrdinovia v eposoch,
  Okamžite porazili hordu ...
  Rusko zrodí veľkú moc,
  Basurman v boji sa roztrhne!
  
  Ale jeden dvojhlavý orol,
  Kráľ, vládni slávnemu Leonidasovi...
  Žiari pod nebom,
  Modlite sa za neho bez predstierania!
  
  Cisár celého Ruska
  Čo pozdvihlo druh krajiny...
  Skutočné poslanie
  Za pokrok a antiku!
  
  Porazil Japoncov v bitkách
  Nemci boli okamžite porazení ...
  Hlas dievčat je zvučný,
  Leonid je náš majster!
  
  A náš kráľ sa v boji nepoddá,
  Pri stavbe veľkého obra...
  Tvrdo poráža protivníkov,
  A ukázalo sa, že ide o zúrivé vyrovnanie!
  Krásnu pieseň zachytili dievčatá svorne. Sú to takí úžasní speváci s plným telom. Majú takú krásnu pesničku.
  Áno, úžasné dievčatá.
  Tak napísala žiarivá Natasha, najveľkolepejšia z dievčat.
  Tu je nútená zastaviť a strieľať na čínske lietadlá. Hádže granát bosou nohou. Zostrelí stormtroopera a zvolá:
  - Víťazstvo!
  Vojna s Čínou pokračuje... Ale sovietske vojská udierajú úder za úderom proti jednotkám Maovej ríše.
  Už je november 1970... Toľko ľudí bolo zabitých, najmä zo strán Nebeskej ríše. A boje sú kruté.
  Sovietske dievčatá však nič nezastaví a nikto nevyhrá. Piloti sú obzvlášť úspešní, keď sa približujú k Pekingu.
  Zatiaľ čo podstata a hmota, iní bojovníci bojujú. Tu sú napríklad bojovníci z Británie komunistickými dobrovoľníkmi.
  Jane Armstrong a jej posádka. Toto je najúžasnejšia dáma. A zároveň láskavý. Strieľa holými prstami na čínske vozidlá a cvrliká:
  - Som elegantný byvol!
  Toto sedliacke dievča, rovnako ako jej holé prsty, tiež stlačí Gringet a zareve:
  - Hľadám vojvodkyňu!
  A rozbiť čínskych päťdesiatštyri.
  Malanya je skromnejšia a čmára zo samopalov. Ale robí to úhľadne. Dievčenský tank je veľký "Challenger" -5, a dosť ťažký. Postupuje sám, nie príliš unáhlene.
  Malanya hýbe bosými nohami a cvrliká:
  - A rebelujem, rebelujem vysoko!
  Aj vodička Matilda vycenila zuby. Takže žiarivo žiari úsmevom pod šarlátovými perami. Prečo nie terminátorka? Hoci zvláda len masívny tank.
  Dievčatá sú tu Angličanky, ale aj skazené. Chcú lásku a náklonnosť. Naozaj chcem. A tiež sláva. Aj keď je to hlúposť. Bojovníci, samozrejme, s takouto povesťou, ako škriatkovia. A ich krása je úžasná.
  Najmä už okolo mrazov a sú v bikinách. Ale je to skvelé! Toto sú skvelé ženy. A chichotajú sa. Milujúci odlišné a obsedantné prístupy. A dievčatá chcú veľa vecí. V prvom rade láskavosť.
  Na mučení sa zúčastnila aj Gringeta. Strhla zo zajatého čínskeho chlapca oblečenie a vytiahla ho na stojan. Bosé nohy zaťala do pažby, zavesila kamene a obeť natiahla. Chlapec visel a Gringeta spálila jeho telo rozžeraveným páčidlom. Veľmi sa jej páčilo takto mučiť chlapca.
  Angličanka si od nacistov osvojila aj vypočúvacie metódy. Je príjemné spáliť chlapcovu opálenú hladkú pokožku bez chĺpkov. A taká nádherná vôňa - ako jahňacina na ražni vyprážaná. Len Gringeta mu ostáva olizovať pery.
  Potom dievča zapálilo oheň a začalo smažiť päty. Tento proces sa jej tiež veľmi páčil. Takéto mučenie... Gringeta posypala chlapcove rany a upiekla ho. A potom to neurobila. Chlapcovi odrezali nohu a zjedli ju. Naozaj dobré mäso. Chutí ako bravčové.
  Gringeta je veľmi zdravé a silné dievča. Naraz dokázala zhltnúť barana alebo prasa. A zjedzte ešte šunku. Alebo piť červené víno. Aké potešenie je tejto sedliackej žene trápiť, trápiť.
  Chlapec zomrel na bolestivý šok. Gringeta sa zahryzla do ľudského mäsa. A s ťažkosťami potom tancovala - ako divá. No, pravdepodobne je tam niečo jemné s kôrkou. A ak pomažete korením alebo kečupom.
  A s chuťou to žujte... Gringeta si stále olizovala pery. Aj keď byť kanibalom je hanba. Ale chcela ľudské mäso. A čo sa dá proti tomu namietať? No ona chce tak jesť! Ale vidíte, chute môžu byť neobmedzené.
  Gringeta vystrelil na čínsky T-54. Prerazila brnenie nadmerne smrtiacim projektilom a zacvrlikala:
  - Som skrátka zakríknuté banzai dievča!
  A opäť smiech a vycenené zuby tigrice. A vysiela do všetkých smerov žiaru reflektorov.
  A potom sa Malanya zachichotá a zakričí:
  - Vezmem všetkých a roztrhám ich na kusy!
  A bude tlačiť bosé nohy na spúšte samopalu. A ako začne postrieľať všetkých pešiakov. A doslova kosiť, ako kosa kosí trávu.
  Dievča zastrelilo mnohých. A ako odhaliť zuby... A opäť vezme a vystrelí! A poďme znova kosiť!
  no a kurva...
  Malanya robí všetko so smiechom... A strieľa do nepriateľov. A premieňa podgurážených na otroctvo. Wow, ty, aký diabol! No babka...
  Vyžíva sa aj v mučení. Do hrudníka bodli rozžeravenými ihlami najmä čínskeho komsomolca. A prepichla si celý prsník. Prepichnuté cez bradavky. Taká cool Malanya. A dievčaťu prepichla brucho dlhou ihlou - priamo do pupka. Prekrútil to...
  A ako sa smeje. Zobraziť jazyk. A opäť vás rozosmeje. A ak si prinesiete aj sviečku zapálenú na hrudi so šarlátovými bradavkami. Na bubliny a pľuzgiere.
  Tu sa zabáva mučením. Vytiahol priznanie.
  Oh, Malanya, a ty si pekné bosé, svetlovlasé dievča!
  A potom Matilda začala húsenicami drviť čínskych vojakov. A mimochodom, rázne ich stláča. A zároveň nezabudnite revať:
  - Som smrteľné dievča!
  A zostupujúce zo šarlátových pier, jasné, žiarivé iskry. Toto je naozaj dievča - dievča pre všetky dievčatá. Prečo dievča? Lebo aj kat a kurva. A mučil väzňov.
  Navyše to Matilda urobila pomocou špeciálnych zariadení - ako sedlo a vytiahla priznania. Čo len s týmto krásnym dievčaťom nevstal.
  Jedným zo spôsobov mučenia bolo. Vzala bosú nohu komsomolky, stlačila ju vo zveráku a začala mačkať. A to až do prasknutia kostí. A koža praskla, krv sa vyliala. A úbohé dievča malo také bolesti, že od šoku omdlelo.
  Matilda zavrčala:
  - Tak to bude so všetkými ...
  A do vriacej vody ponorila ďalšieho komsomolca. Aj mučenie. Najprv vo vriacej vode a potom v ľadovej vode. A potom znova vo vriacej vode. A opäť v diere. Veľmi to bolí a pokožka dievčaťa tak sčervenie, obarí sa.
  Samotná veliteľka, dcéra lorda Jane Armstronga, sa mučenia vyhýbala. A ja som sa nechcel podieľať na tejto špine. Potom ju Číňania vyzliekli a zbičovali žihľavou. No, aký machr! A s dievčaťom sa zaobchádzalo tak kruto. Potom natreli olejom obnažené chodidlá pánových dcér a dali ich pod ohrievací kotol. Zapálili oheň a začali dievčaťu vyprážať päty. A bolo to len brutálne bolestivé.
  Úbohá lady Jane, ako sa jej posmievali... Ale nič, aspoň nebolo zmrzačené, a pľuzgiere za pár dní zmizli. Takže je celkom možné užívať si život a užívať si.
  Jane to filozoficky komentovala:
  - Ale päty budú silnejšie!
  Samozrejme, nie je dobré zabíjať Číňanov, ale dcéra pána bola nútená pokračovať vo svojej nenávistnej kariére. A videla, ako sa jej priatelia čoraz viac menia na beštie a katov.
  Jane stlačila obnažené prsty, elegantné nohy na joystick a zavrčala:
  - Každý pes má svoj deň!
  Sovietske jednotky silne tlačili na Číňanov. A už sme boli na ceste do Pekingu. Armáda Nebeskej ríše utrpela obrovské straty. Čínske jednotky sa však stále pokúšali postúpiť. Už udrel nový rok 1971. Čoskoro bude vojna dva roky stará. A bitky vrú ako sopka. Do boja sa zapájajú ďalšie a ďalšie milióny Číňanov.
  Napriek zime sa chlapci z Nebeskej ríše púšťajú do útoku bosí a zapĺňajú sa kopami mŕtvol.
  Boje sú kruté.
  A Nataša ich kosí rýchlopalným guľometom. Odreže bojovníkov Nebeskej ríše v radoch.
  Bosou nohou hodí granát a hovorí:
  - Pre matku Rusko!
  Vojna, samozrejme, môže pokračovať ešte dlho. Ale statočná bojovníčka Mirabela zasiahla raketou bunker, kde bol Mao Ce-tung. Zomrel vodca Číny, veľký kormidelník. A v dôsledku toho sa šialená vojna konečne skončila.
  23. februára 1871 nepriateľstvo ustalo. A ZSSR a Čína uzavreli mier.
  Je pravda, že územné spory pokračovali a spojenecké vzťahy neboli okamžite nadviazané. Ale to je už iný príbeh.
  AK KAPLAN CHYBOL A LENIN ŽIJE
  Pokus o atentát na Lenina sa nestal. Kaplan minul a Vladimír Iľjič sa vyhol zásahu guľky, ktorá spôsobila upchatie ciev a viedla k predčasnej mozgovej príhode. V dôsledku toho Leninova vláda pokračovala.
  NEP bol len dočasným oddychom na ceste k smerovaniu k socializmu. A Vladimír Iľjič vsadil na nútenú industrializáciu. A bola to jeho myšlienka podobná Stalinovej. A ideme...
  Lenin robil kolektivizáciu nie tak hrubo a hladomor sa vyhol. A to je nepochybná zásluha Vladimíra Iľjiča. A ZSSR začal stúpať.
  Potom sa však k moci dostal Hitler. A začal vytvárať Nemeckú ríšu.
  Lenin s ním skúšal aj flirtovať. A pomohol sa vyzbrojiť.
  Hitler pripojil Rakúsko k Nemecku - vykonal anšlus. Potom a Sudety, preto sa stal Mníchov.
  Lenže spojenci ani Lenin mu Poľsko nechceli vydať. A vojna začala. Armáda ZSSR obsadila Poľsko z východu. Lenin, podobne ako Stalin, rozdelil štát Poliakov s Hitlerom. A bol vytvorený tajný protokol.
  Rozpor so skutočnou históriou nastal vo Fínsku. Lenin neočistil armádu a jeho jednotky boli efektívnejšie.
  Tukhačevskij urobil skvelú obchádzku Mannerheimovej línie. A Fínsko bolo porazené v čo najkratšom čase a oslobodené Červenou armádou.
  Tuchačevského manéver bol úžasný. A také úžasné víťazstvo. Hitler dobyl Francúzsko a dočasne opustil vojnu so ZSSR.
  Fuhrer sa rozhodol, že Rusko je príliš silné a že Británia by mala byť ovládnutá ako prvá.
  Letecká bitka o Anglicko bola prehratá. A Hitler začal hľadať iné spôsoby. Jedným z nich je vylodenie Rommelovho zboru v Líbyi. A snažia sa ovládnuť Afriku. Nemci úspešne vykonali zajatie Juhoslávie a Grécka. Ale vylodenie na ostrove Kréta stálo za veľké straty. Ale o niečo neskôr nacisti zajali Maltu s menším poškodením. A to bol ich nepochybný úspech. Rommel dobyl Tolbuk, dostal ďalšie štyri tankové divízie a rozvinul ofenzívu proti Egyptu. Suezský prieplav bol dobytý. A pod kontrolou. Ďalším veľkým úspechom bolo dobytie Gibraltáru. S pádom tejto citadely mali nacisti možnosť presunúť jednotky do Afriky na najkratšiu vzdialenosť.
  Po rýchlom blitzkriegu sovietskych vojsk v Afrike a víťazstve pri Kholkin Gol Hitler vysoko ocenil silu Červenej armády a už nerátal s bleskovou vojnou. A pripravoval sa na vážnu vojnu.
  Nemecké jednotky sa presunuli na Blízky východ. Zostarnutý Lenin bol skôr pasívny. Miestni Arabi podporovali nacistov a všetkými možnými spôsobmi prispievali k ich ofenzíve. A bolo to celkom úspešné a bohaté na Hitlerove úspechy.
  V rovnakom čase prebiehala invázia do Afriky. Tank T-4 bol modernizovaný a vybavený dlhším kanónom. A toto auto išlo dobre.
  Nemci vykonali dobytie čierneho kontinentu bez toho, aby narazili na vážny odpor. Briti boli v presile a v presile.
  Nacisti postupne absorbovali Afriku a zvíťazili na Blízkom východe. Do vojny vstúpilo aj Japonsko, ktoré zaútočilo na USA v prístave Peru. A ukázalo sa, že to bol celkom silný ťah. A ako samuraji zničili Američanov. A zmocnil sa majetku v Ázii. Singapur bol nedobytný z mora, no Japonci ho vzali z pevniny.
  A toto je nový, veľký úspech nacistov, takže Spojené štáty boli pod tlakom.
  V roku 1942 spustili nacisti ofenzívu proti Indii a dobyli ju... A Afrika bola dobytá koncom augusta. Nemci vykonali aj operáciu Polar Bear, pričom dobyli aj Švédsko. V septembri bolo dobyté aj Švajčiarsko. Potom nacisti začali aktívny útok ponoriek a lietadiel na Britániu.
  Fritz mal vynikajúce nové bombardéry Ju-188 s pokročilejšími formami a bombardovali Britániu. Pilot Marseille sa zahalil slávou a stal sa skutočnou legendou.
  Nemci porazili Britov ako prísavky na mori vo vzduchu. Potom im Hitler ponúkol ultimátum. Churchill bol pripravený na mier, ale už bolo neskoro.
  Zároveň bola v Tretej ríši vyvinutá celá rodina nových tankov: Panther, Tiger -2, Lion, Maus. Snažili sa, aby boli čo najpodobnejšie, viac rôznych veľkostí. Ale Mouse mala dve zbrane. A to spôsobilo, že nádrž bola širšia a ťažšia.
  Nemci pokračovali v budovaní svojho potenciálu. Yu-188 bombardoval Britániu a Yu-288 bol na ceste, ešte výkonnejšie a vysokorýchlostné lietadlo.
  Fuhrer požadoval rozbiť Britániu.
  Marseille, ktorá zostrelila tristo lietadiel, získala Rád nemeckého orla s diamantmi. A keď zostrelil štyri stovky: dostal Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi. A bol prvým, kto získal ocenenie tejto úrovne. A za päťsto lietadiel bol vyznamenaný Veľkým krížom Železného kríža. A bol to veľmi pekný úspech.
  Marseille však naďalej rýchlo skórovalo. Najmä keď sa objavil ME-309 s vysokou rýchlosťou 740 kilometrov za hodinu a siedmimi palebnými bodmi.
  Marseille na tomto lietadle zničila odporcov Tretej ríše. Keď jeho konto dosiahlo tisícku lietadiel, bolo mu odovzdané špeciálne ocenenie: Hviezda rytierskeho kríža Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Anglicko sa zúfalo držalo pod údermi Luftwaffe. Ale jej flotila sa roztápala. A ponorky Tretej ríše boli čoraz výkonnejšie a dokonalejšie.
  A na Britániu tak tlačili, priam bezbožne. Potom konečne v júli 1943 došlo k vylodeniu. A tentoraz Nemci použili najnovšie svoje tanky, aby dosiahli víťazstvo. A Británia odolávala len dva týždne.
  Po páde Británie sa Hitler stal zamysleným. Bojovať proti USA alebo sa pokúsiť obrátiť na východ? Lenin vo veku 73 rokov, ktorý žil približne rovnako dlho ako Stalin a o dvadsať rokov viac ako v skutočnej histórii, zomrel v januári 1944.
  V tom čase Nemci dobyli Island a spolu s Japoncami aj Austráliu. Tretia ríša dosiahla veľa.
  Ale Spojené štáty zostali nedotknuté a padlo rozhodnutie ich obsadiť.
  Ale namiesto Lenina sa teraz stal predsedom ZSSR Leon Trockij. A toto je čistý Žid. A nepáčila sa mu ani Hitlerova antisemitská politika.
  Ale Leon Trockij je veľmi prefíkaný politik. A tak sa rozhodol Hitlera zatiaľ nedráždiť. A dokonca ponúkol spoločný boj so Spojenými štátmi.
  Führer Nemecka s tým súhlasil.
  A tak Červená armáda prešla v lete 1944 do ofenzívy na Aljaške.
  A Hitlerove jednotky postupovali cez Grónsko a ďalej do Kanady a cez spojeneckú Argentínu a Brazíliu, ktoré prešli na stranu Tretej ríše, z juhu.
  Vojna sa kvôli dĺžke komunikácií naťahovala. Napriek tomu USA prehrávali. Nemci dostali tank zo série "E". Prevýšili tých amerických. Okrem "Pershing" a "Supershing" v roku 1945 nemali Spojené štáty takmer nič. A Nemci kvalitatívne dominovali nad nepriateľom. Sovietske tanky boli tiež oveľa lepšie ako americké. Američanov predbehla aj nemecká útočná puška MP-44, ktorá ich doslova kosila.
  Spojené štáty bojovali dlho a tvrdo kvôli svojej silnej ekonomike a veľkej populácii. Oddelenie oceánom a nadmerné naťahovanie komunikácií sťažili rýchle ukončenie Ameriky. A ZSSR, ktorý zachytil Aljašku, mal svoje vlastné ťažkosti. Ale vojna pokračovala a pokračovala ... A v štyridsiatom piatom roku bola takmer polovica Spojených štátov zajatá. 9. mája 1946 Spojené štáty americké kapitulovali. Tak skončila druhá svetová vojna.
  Vo svete bola nastolená hegemónia Nemecka, Japonska a ZSSR. Rusko získalo späť Aljašku a takmer polovicu Kanady. Tak nastal dočasný pokoj.
  Tretia ríša si dočasne oddýchla, ale 20. apríla 1953 zaútočila na Japonsko. ZSSR v tom čase už mal atómovú bombu. So zvláštnou iróniou zomrel Leon Trockij rovnako ako Stalin v marci 1953. Ale jeho nástupcom sa stal Voznesensky, ktorý sa ukázal ako veľmi silný vodca. A tiež išiel do vojny s Japonskom.
  Hitler ešte nie je príliš starý, viedol zdravý životný štýl a nejedol mäso. A tak bol stále nažive.
  Tretia ríša a ZSSR bojovali s Japonskom viac ako rok a nakoniec ho dobyli, práve 12. mája 1954.
  Tak sa skončila ďalšia vojna. A ZSSR posilnil svoje pozície: vrátil si južný Sachalin a hrebeň Kuril, ako aj Mandžusko, Port Arthur a Kóreu.
  A toto bola posledná vojna.
  Tretia ríša sa rozhodla začať vesmírnu expanziu. A ZSSR tiež... Hitler zomrel v marci 1960, keď sa mu 20. apríla 1959 podarilo uskutočniť referendum o založení monarchie. A jeho syn sa stal jeho nástupcom. A vďaka tomu zostala Tretia ríša stabilná.
  A súčasne s narodením Hitlera 20. apríla 1959 odleteli astronauti na Mars. Presnejšie, začalo a skončilo o šesť mesiacov. Začal sa tak nový vesmírny vek. ZSSR letel na Mars o desať rokov neskôr .... V roku 1980 ľudia navštívili všetky planéty slnečnej sústavy a je to skvelé.
  A v roku 2020 sa začala prvá medzihviezdna expedícia.
  
  
  VOJNA V AFGANISTANE
  1. augusta 2001 ruské jednotky zaútočili na Taliban lietadlami a raketami. Hlavným cieľom bolo zabrániť pravdepodobnej porážke severnej aliancie. Rozhodnutie je čiastočne rozumné, ale ... Bin Ládin opustil teroristický útok v Amerike a rozhodol sa úplne zamerať na Rusko. Vojna vypukla s novou silou.
  Západ, samozrejme, Rusko odsúdil. A Bin Ládin vyzval k teroristickým útokom proti Putinovmu režimu. Taliban dostal posily z Pakistanu a opäť sa pokúsil postúpiť. Zavraždenie Ahmada Šáha Massouda veľmi pomohlo v postupe Talibanu. Rusko zintenzívnilo bombardovanie. Do boja boli vrhnuté aj samostatné časti špeciálnych síl. Boje sa ukázali byť veľmi krvavé.
  Rusko sa čoraz viac zapájalo do vojny v Afganistane. Spojené štáty, západné krajiny, islamský svet dodali zbrane Talibanu. Bitky boli krvavé. Rusko tam stále viac zapájalo svoju armádu.
  Boli prevedené tanky aj samohybné delá
  Taliban bombardoval. A ruské jednotky bojovali s nerovnakými silami. Presnejšie povedané, boli proti nim použité metódy partizánskeho boja.
  V Rusku Putinova opozícia zosilnela. Komunisti si spomenuli, že je Jeľcinovým nástupcom a zatiahli Rusko do nových vojen. Nespokojní boli aj liberáli. Putin strácal podporu v spoločnosti. Straty počas afganskej vojny rástli.
  Vo voľbách do Štátnej dumy bolo viac ako kedykoľvek predtým veľa škandálov a falzifikátov. Komunisti posilnili svoje pozície. SPS a Yabloko sa do parlamentu nedostali. Objavil sa blok Motherland. Veľa dostalo aj Jednotné Rusko a pridala sa aj Liberálnodemokratická strana. Ale voľby boli škandalózne. Vlasť, Liberálnodemokratická strana a Jednotné Rusko si ponechali vládu nad Dumou. Ale komunisti boli silní. V prezidentských voľbách vyhral Putin až v druhom kole. A vojna v Afganistane pokračovala, rovnako ako v Čečensku.
  Rusko tam uviazlo. Privádzalo sa viac a viac vojakov. A boje sa stupňovali. A počet útokov bol výbušný.
  Ceny ropy príliš nestúpli. Takže v Iraku nebola vojna. A čoskoro boli sankcie od Saddáma Husajna zrušené. Jeho režim začal opäť hromadiť sily. A pripravte sa na vojnu s Iránom. A Spojené štáty americké mu v tom pomohli. V roku 2007 prebehli voľby do Štátnej dumy s veľkým úspechom medzi komunistami, ktorí napokon získali väčšinu.
  Za týchto podmienok, napriek ústave, Putin kandidoval na tretie funkčné obdobie, pričom sa uchýlil k mechanizmu referenda. A podarilo sa mu zmeniť znenie ústavy zrušením dvoch volebných období.
  Výsledkom bolo, že v roku 2008 starý a znudený Zjuganov v podmienkach informačného tlaku nedokázal poraziť Putina.
  Potom sa však situácia pre režim ešte viac zhoršila. Vojna v Afganistane trvá už mnoho rokov. A koniec sa pre ňu nečakal.
  Putin sa v čase hospodárskej krízy uchádzal o štvrté funkčné obdobie. A škandály s korupciou a voliči sú z toho unavení. Šance na diktátora sa zmenšili.
  Ale opäť boli zavedené administratívne zdroje a masívne falzifikáty. Ľudia prúdili do ulíc a dochádzalo k hromadným stretom. Krv sa rozliala.
  Putin sa v roku 2012 uchádzal aj o štvrtý mandát. A opäť vojna v Afganistane a kríza. A zároveň neustále strety s políciou, všemožné mítingy a mnoho iného.
  Ani chvíľu pokoja. Majdan sa konal na Ukrajine. Ale Krym sa nedal vytlačiť. Miestnemu obyvateľstvu sa do Putinovho Ruska veľmi nechcelo. Porošenko prišiel na Ukrajinu a všetko bolo viac-menej úspešné. V roku 2016 v dôsledku klesajúcich cien ropy a plynu vrcholila kríza v ruskej ekonomike. Putin išiel do piateho volebného obdobia. A vyhral vďaka masívnym falzifikáciám a vylúčeniu všetkých z volieb okrem nudného a starého vreckového Zjuganova.
  A vojna v Afganistane pokračovala nekonečnými prúdmi zinkových truhiel.
  Teraz prišiel rok 2020... Putina zvolili na šieste volebné obdobie a jeho vreckový rival Zjuganov to opäť sfúkol. A vojna trvá už takmer dvadsať rokov.
  V Afganistane stále zúri vojna. Pilotky Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová zasahujú zo vzduchu.
  Krásne dievčatá bojujú v jedných bikinách a stláčajú tlačidlá joysticku holými prstami na nohách.
  Samozrejme, moderná vojna nie je taká zaujímavá ako druhá svetová. Potom museli dievčatá ukázať zázraky odvahy a hrdinstva.
  Teraz za vás urobí väčšinu práce počítač. A nie je to až také skvelé.
  Nie, miesto pre exploity. Anastasia Vedmakova zapískala... Zasmiala sa... Áno, boli tam bojové súboje a hovoria aj ďalšie. A teraz už len stlačený gombík bosou nohou a počítačom riadená raketa letí. Kde sú letecké bitky? Taliban nemá letectvo.
  Ak ruské jednotky utrpia straty, potom iba sabotáže, míny a tajné útoky.
  Občas bojovníci ISIS a Talibanu otrávia ruských vojakov. Vo všeobecnosti je vojna čoraz špinavšia. Ako v Sýrii to nefunguje. Miestne jednotky sú dosť slabé a Irán neposiela svoje sily. Miestne sily sa menia. Mudžahedíni majú podporu obyvateľstva. Navyše, vláda v Kábule už dlho nie je autoritou.
  Navyše, najdôležitejšie je, že Taliban je silný a zjednotený s ISIS. Pokus o vyjednávanie s Talibanom zlyhal. A už vôbec sa nechystali rokovať s ISIS. A potom je tu Pakistan a islamské krajiny, ktoré mudžahedínom pomáhajú.
  Američania sa úspešne vyhli teroristickému útoku z 11. septembra, natlačili tieto hemoroidy na Rusko. Putin sa zrejme rozhodol, že more je mu po kolená a o všetkom sa rozhodne víťazne a s malým množstvom krviprelievania. Ale ukázalo sa, že Afganci nechcú žiť podľa ruských receptov, vrátane Spojených štátov. A Rusko nie je také ľahké ...
  Mudžahedínov nie je možné poraziť bombardovaním. Miestne sily sú slabé a boja sa bojovať. Do boja sa musí vrhnúť stále viac jednotiek spetsnaz. Vojna sa rozbieha.
  Anastasia Vedmakov sa cítila smutná... Všetko, čo sa vo svete nerobí, sa pohybuje v akejsi špirále. Ale život ide ďalej.
  Po tom, čo Američania morálne opustili Afganistan, zaútočili na teroristov ruské lietadlá, ktoré zo vzduchu podporovali miestne sily. V tom istom čase začali vybrané jednotky špeciálnych síl poľovať na vodcov militantov.
  Dve očarujúce dievčatá, Margarita a Anastasia, zvádzajú nerovný boj v rokline. Krásavci sú vysoké, veľmi silné a svalnaté, v ochranných chameleónskych pršiplášťoch. Toto prestrojenie robí bojovníkov neviditeľnými vďaka počítačovej grafike.
  Obe mladé dámy ale neboli disciplinované. Keď sa plazili v horách desiatky kilometrov a narazili na gang, spustili paľbu a nechceli sa s nikým deliť. Ich rýchlopalné guľomety s guľkami s uránovým jadrom sú skutočnými nosičmi smrti. Bojovníci, skákajúci v snehu, porazili mudžahedínov.
  Margarita vystrelila z granátometu, zablikal pulzar, ktorý vyradil tucet banditov. Pár kvapiek krvi sa dostalo aj na priehľadný pancier prilby.
  Dievčatá majú najmodernejšie zbrane. Počítačové vedenie.
  Oni, dvaja vysokí krásavci, stoja za celý regiment. Bojovníci posielajú rady a zrážajú mudžahedínov v radoch.
  Zem horí a krv strieka. Mudžahedíni zúfalo vrčia. Dievčatá sa konečne chytili. Nie je to hrozné pre ich brnenie, ale chameleónsky plášť je nefunkčný. Zariadenie počítačovej neviditeľnosti je však príliš krehké av praxi nie je také dobré a drahé.
  Bolo tam príliš veľa bojovníkov.
  Margaret navrhla:
  - Zavoláme posily?
  Anastasia pokrútila hlavou.
  - Urobme to sami!
  Dievčatá v prilbách a bojových oblekoch pokračovali v boji. Používali guľky malé, ale veľmi husté, s výbušninami. Náklad munície sa však predsa len skončil. A militanti stále prichádzali.
  Dievčatá začali odchádzať. Ale už bolo neskoro. Skončili v skutočnej pekle. Zo všetkých strán liezli stovky mudžahedínov.
  Margaret zamrmlala:
  Dochádzajú nám munícia a granáty. Teraz už zostáva len boj na blízko!
  Anastasia sa usmiala a poznamenala:
  - Spolu, proti tisícom! Zostáva už len jeden!
  Margarita súhlasne prikývla a zasalutovala:
  - Áno, voláme na seba oheň!
  Anastasia skríkla, oprášila prach a opäť ju zasiahla veľkokalibrová puška. - Pravdepodobne tam bude modrina, - pomyslelo si dievča.
  Obzrela sa a zakričala:
  - Je tu medzera! Skočíme, snáď prežijeme ostreľovanie!
  Margarita odvysielala do rádia:
  - Okolo nás je viac ako tisíc banditov! Na námestí 54-85-83 dajte ohnivé more!
  Dievča znovu zasiahlo tucet dávok naraz a znova ho zrazilo. Cez brnenie cíti údery svalnaté telo. Zasiahli aj Anastasiu.
  Obe dievčatá sa štvornožky doplazili do úzkej štrbiny v zlom horskej žuly. Najprv sa pretlačila Anastasia, vkĺzla do hĺbky, potom Margarita. Zhora už padali ťažké granáty a ruské delostrelecké rakety.
  Veľký úlomok zasiahol prilbu a zlomil uhlíkové vlákno. V zadnej časti hlavy, ako keby ho udrel palicu. Omráčené dievča s ťažkosťami prekĺzlo cez medzeru a začalo padať do hlbokej beznádejnej priepasti!
  
  SAMOSTATNÝ SVET S HITLEROM
  Predpokladajme, že by Führer prijal posledný Stalinov návrh na separátny mier v septembri 1943? V skutočnosti to bola pre Nemecko už posledná šanca na záchranu. Bitka pri Kursku bola prehratá a Rusi dokázali, že aj v lete vedia vyhrať. Spojenci dobyli Sicíliu a vylodili sa v Taliansku.
  Najdôležitejší satelit - Mussolini stratil moc a krajinu.
  Nie, naozaj, ak je pravda, že Stalin ponúkol mier Fuhrerovi, potom bol Hitler posledným kreténom, ktorý ho odmietol. A čo by v tomto prípade mohlo vyjsť.
  Svet je v nulovom variante. Armáda Wehrmachtu ustupuje k hraniciam. Zároveň sa do Talianska presúvajú veľké sily nacistov. A hlavne tam ide aj letectvo s otužilými esami.
  Spojenci utrpia oveľa väčšie škody. Do hry vstupujú nemeckí "Ferdinandi", "Panteri" a "Tigre". Všetky tieto stroje sú oveľa silnejšie ako americké Shermany a anglické Churchillove.
  Áno, a nemecké divízie sú skúsenejšie, vycvičenejšie a disciplinovanejšie ako americké a britské. A ešte početnejšie.
  Začiatkom novembra boli spojenci vyhnaní z Talianska. A v decembri boli vyhnaní zo Sicílie. Západné straty boli obrovské. Niektorí väzni viac ako tristotisíc. Bitky ukázali, že "Sherman" proti "Pantherovi" vôbec neťahá. Áno, a tiež proti "Tigrovi". A že Američania sú stratení, keď padli pod tlakom tankových hord Wehrmachtu.
  Po porážke spojencov v Taliansku Churchill zaváhal. A stretol sa s Rooseveltom. Rozhovor sa dotkol témy: ako viesť vojnu bez ZSSR? Nemecký Focke-Wulf sa ukázal byť vo výzbroji najsilnejším jednomiestnym stíhačom Tretej ríše. A úspešne odolávajú americkým lietadlám. A na ceste aj prúdové lietadlá. O tankoch nie je čo povedať. "Sherman" v tankovej bitke - nula. A dokonca výrazne horší ako zastaraný nemecký T-4. Najmä v zbrani. "Churchill" je aspoň lepšie chránený.
  Skutočný outfit ukázal, že oslobodiť Európu od nacistov je nereálne.
  Roosevelt a Churchill zaváhali. Ale Hitler nie je. Fuhrer vyvíjal nátlak na Franca, hrozil okupáciou a napriek tomu prinútil Španielsko, aby nechalo nemecké jednotky prejsť na Gibraltár. Pevnosť padla vo februári. A potom Nemci prešli najužším úsekom do Maroka. Začalo zaberanie francúzskych kolónií. Boje ukázali veľkú bojaschopnosť nemeckých pozemných jednotiek, ich výdrž a bojovú silu techniky.
  Do nacistických jednotiek začal prichádzať najnovší guľomet MP-44 a na oblohe sa objavil ME-262.
  Počas jari nacisti porazili niekoľko desiatok spojeneckých divízií, dobyli Maroko a Alžírsko a vstúpili do Tuniska. Začiatkom júna už na oblohe bojovalo tisíc prúdových ME-262, ktoré nemajú obdobu vo výzbroji a rýchlosti.
  Napriek tomu sa Briti a Američania začiatkom júna ešte pokúsili vylodiť v Normandii. Ale oni tam čakali. Vpredu sa objavili "Panther" -2 a "Tiger" -2, pravdepodobne pokročilejšie tanky so silnými zbraňami. A silné brnenie na čele. Ich delá prebili všetky spojenecké tanky na veľkú vzdialenosť.
  Veľký počet svojich jednotiek mali aj Nemci, ktorí ich dopĺňali cudzincami a totálna mobilizácia, ako aj vojaci, ktorí sa vrátili zo zajatia.
  Júnové vylodenie sa skončilo úplnou porážkou spojencov so zajatím viac ako pol milióna vojakov a dôstojníkov. Po katastrofe v Normandii Churchill ponúkol mier Fuhrerovi na post-facto základe. To znamená, kto čo riadi, potom za tým zostáva. Nemci práve vyradili Britov z Tuniska a vstúpili do Líbye a na južnom krídle sa ich jednotky blížili ku Kamerunu.
  Medzitým prebiehali rokovania, nacistom sa podarilo dostať do Egypta. Fuhrer, ktorý sa cítil silný, požadoval, aby mu bol odovzdaný všetok francúzsky majetok. Rovnako ako severná Afrika a Irak s Kuvajtom. A platiť reparácie.
  Churchill tento návrh odmietol. Pozícia Britov však zostala ťažká. Nemci majú novú ľahkú, ovládateľnú a hlavne ľahko vyrobiteľnú a lacnú prúdovú stíhačku XE-162, a prúdový bombardér "Arado". Posledné lietadlo nestíhalo stíhačky a je ťažké ho zostreliť protilietadlovými delami. Takže Briti pridali problémy. Na súši vyhrali Nemci. Zajatý Egypt, potom Palestína. A potom s podporou miestneho obyvateľstva napadli Irak a Kuvajt. Ovládli aj tieto územia.
  Briti sa vzdali a koloniálne jednotky dezertovali. Britskí kapitalisti, vystrašení porážkami, zvýšili tlak na Churchilla.
  Aktívna bola aj ponorková vojna. Nemci spustili ponorku na peroxid vodíka a získali ešte väčšiu totálnu prevahu na mori.
  Do konca roku 1944 si Nemci podmanili takmer celý Blízky východ a severnú Afriku. Vpredu sa objavili aj prvé tanky radu "E", vyspelejšie a obratnejšie.
  Churchill čelil silnému odporu. Požiadali ho o prepustenie. Roosevelt sa neodvážil kandidovať ani na štvrtý mandát. A vyhral mladý republikánsky kandidát.
  Hitler v zime a na jar 1945 postupoval do južnej Afriky. Zachytené stále viac území. Zároveň sa pripravoval útok na samotnú Britániu. Ponorková vojna bola čoraz aktívnejšia.
  Prišlo leto... Fritz otestoval nový tank E-50. Tento stroj nemal obdobu a mohol byť považovaný za neporaziteľný. Objavil sa aj Yu-287, prúdový stroj najvyššej triedy. Tlačil na Britov spravodlivo. A potom v auguste nasledovalo pristátie. Taká odvážna operácia. Británia nevydržala ani tri týždne. Nemci obsadili Londýn a smiali sa.
  Fuhrer osobne vložil veľké nádeje do série "E". Nádrže tejto série sa líšili spoločným umiestnením motora a prevodovky a prevodovky na motore. To umožnilo zhustiť rozloženie a vytvoriť nízke siluety. Autá sú kompaktnejšie. Napríklad SAK E-25 s hmotnosťou 26,6 tony mal predný pancier 120 mm pri sklone 45 stupňov a bočný pancier 82 mm - plus valčeky.
  Vďaka tomu bolo samohybné delo nepreniknuteľné pre britské a americké delá. A motor s výkonom 700 koní poskytoval divokú rýchlosť a manévrovateľnosť.
  Angličania boli jednoducho šokovaní E-25 s 88-mm kanónom a doslova roztrhaní na kusy novou technológiou.
  Po kapitulácii Británie obsadili nacisti v októbri aj Island - vykonaním operácie Icarus. Americká posádka kapitulovala. Takmer 100 000 vojakov bolo zajatých.
  Amerika sa obrátila na Fuhrera s ponukou mieru a rozdelením sfér vplyvu. Projekt s atómovou bombou ešte nevyšiel a Fritz už stojí na prahu.
  Hitler sa po zvážení všetkých pre a proti rozhodol zaútočiť na Ameriku z dvoch strán. Konkrétne pomocou predmostí v Argentíne a Brazílii z juhu. A cez Grónsko a Kanadu zo severu. O niečo sa zlepšili Japonci, ktorí zvládli výrobu v licencii XE-162.
  Spojené štáty americké ešte nemali dostatok bojaschopných prúdových lietadiel. A flotila utrpela obrovské straty od ponoriek. A pohrýzol Yankees, pohrýzol. Hitler trval na totálnej vojne.
  Fuhrer mal informácie, že v USA už bol vytvorený jadrový reaktor a na atómovej bombe sa pracuje. A nariadil rozdrviť Ameriku.
  Bola spustená nová zbraň - diskotéky, ktoré sú nezraniteľné ručnými zbraňami, zefektívnené laminárnym prúdom.
  Potopili lode a rozrezali lietadlá americkej armády. Štyridsiaty šiesty rok prešiel postupom Nemcov a Japoncov z juhu a vylodením v Kanade zo severu. To je celkom úspešné.
  Nemci mali tank E-50, ktorý bol rádovo lepší ako Shermany, Pershingy a Pattony.
  Výkonný tank so 105-milimetrovým kanónom, vysokým necelé dva metre, s 250-milimetrovým čelným pancierom pod uhlom, 170-milimetrovými bokmi a tiež pod uhlom, s hmotnosťou vozidla šesťdesiatosem ton a plynovou turbínou. motor s výkonom 1500 koní. Takýto stroj sa stal hlavným tankom Tretej ríše a nemal obdobu. Američania mu nedokázali konkurovať.
  Je pravda, že veľká hmotnosť stroja spôsobila určité problémy. V súlade s tým sa objavila ľahšia verzia automobilu vo forme "Panther" -4. Tento stroj mal ľahší, ale úplne postačujúci kanón ráže 88 mm, čelný pancier 150 mm v uhle a 120 mm bočný pancier, s hmotnosťou štyridsaťšesť ton a motorom s výkonom 1200 koní. Tento tank prekonal aj Pershingov a Pattonov, keďže sa k nim váhovo približoval.
  Nemci úspešne postupovali. Zachytené Toronto, Quebec. Spolu s Japoncami obsadili Venezuelu a Panamu. Potom z juhu zostúpili do Kostariky, Nikaraguy, Hondurasu a Mexika. Nacisti boli tiež schopní zaútočiť na Spojené štáty zo severu - odrezať Aljašku. Potom zachytiť väčšinu z toho.
  Začiatkom štyridsiateho siedmeho roku, presnejšie na jar, bola nacistami zajatá takmer celá Kanada a Mexiko.
  Nové fašistické tanky boli príliš nadradené americkým. A letectvo ešte viac! Proti diskotékam - ktoré silný laminárny prúd urobil nezraniteľným - nemali Američania zbrane vôbec.
  Nacisti teda ovládli bojisko. A MP-54 bol oveľa lepší ako americký samopal.
  Takže sily sa ukázali byť veľmi nerovnomerné. Vojna sa naťahovala len preto, že Američania mali priveľa techniky a veľkú populáciu. No kotúče doslova zrážali všetky druhy lietadiel a iných strojov. Pôsobili vrážaním - vyvinutím rýchlosti piatich alebo šiestich zvukov.
  Takže ukážka možností bola úžasná. Tu Spojené štáty a atómová bomba nepomáhajú. A Hitler má silu Afriky, Ázie a desiatky miliónov otrokov!
  Amerika je postupne stláčaná. Počas jari a leta 1947 už Nemci dobyli polovicu územia USA a celú Aljašku. Takže Yankees prichádzajú ako kus železa na nákove.
  New York padol na jeseň a Washington padol začiatkom decembra. 25. decembra 1947, presne pred Vianocami, Spojené štáty americké kapitulovali. Ďalšia veľmi agresívna bitka druhej svetovej vojny sa skončila. Tretia ríša má nové tanky série AG - pyramídové. A ešte tu bolo Rusko.
  Hitler sa intenzívne pripravoval na vojnu. Plánovanie štrajku s Japonskom. Krajina vychádzajúceho slnka reprodukovala sériu E na základe licencie.
  A do svojich jednotiek naverbovala veľa Číňanov.
  Ale 20. apríla 1949 nacistické Nemecko zaútočilo na ZSSR. Po druhýkrát - pomocou pyramídových nádrží zahraničnými divíziami. A ZSSR relatívne nedávno dostal T-54. Stroj, ktorý však možno považovať aj za zver. Bol síce horší ako AG-50 v ochrane najmä bokov a zbraní. T-54 bol tiež horší ako E-50 ... Teda oba typy nemeckých tankov. Ale vážil menej a jeho výroba bola jednoduchšia.
  Ale nemecké stroje vyrábali továrne v polovici sveta. A to dalo Hitlerovi veľkú výhodu. Navyše, sovietske letectvo bolo v porovnaní s nacistami v kvantite a kvalite nižšie. Najmä v zbraniach, brnení a rýchlosti. Nacisti sú na vzostupe!
  Červená armáda je, samozrejme, tiež silná, ale MiG-15 práve začal vstupovať do jednotiek a do hlavnej stíhačky Jak-9. Už zjavne zastaraný a neschopný odolať nemeckej leteckej sile. Tank IS-7 sa nedostal do sériovej výroby. Z IS-4 sa stal masový stroj, ešte stále nie úplne dokonalý stroj, ktorý sa však ochranou približuje E-50. Je pravda, že nemecký 105 mm kanón 100EL bol výkonnejší a pripravenejší na boj ako 122 mm IS-4. Ale hlavným sovietskym tankom je stále T-34-85 a T-54 je v menšine. Zatiaľ vychádza v relatívne malých sériách.
  Nemci prelomili sovietsku obranu. A ponáhľal sa dopredu. Aj keď obranné línie boli silné. Ale Fritz cez ne stále prerazil. A aj keď nie príliš rýchlo. Minsk padol v polovici mája.
  A koncom júna sa nacisti priblížili k Smolensku. Nacisti teda museli ísť ďaleko cez mŕtvoly. Samotný Smolensk je dobre opevnený a odpudzuje útoky. Začiatkom júla sa nacistické hordy priblížili ku Kyjevu. V polovici augusta nacisti zablokovali Leningrad. Japonci sa zároveň tlačili z východu. Obklopený Vladivostok. A samuraj vzal Chabarovsk.
  Japonsko malo svoju vlastnú verziu skopírovaného E-50 s výkonným 88 mm 100 EL kanónom a 200 mm šikmým čelným pancierom. Tento stroj bol lepší ako T-54 v pancierových kanónoch a mierne kvôli väčšiemu uhlu racionálneho sklonu v ochrane, najmä po stranách. A tank vážil - asi päťdesiat ton - ťažší ako T-54 vážiaci tridsaťšesť tankov.
  Japonsko tiež tlačilo a hnalo Číňanov do boja. Samuraj zhromaždil veľkú silu.
  V septembri nacisti napriek tomu obsadili Smolensk, obkľúčili ho zo všetkých strán a obišli Kyjev. A začali sa pohybovať na východe Ukrajiny. Leningrad mal ťažké časy. Nemci sa priblížili k Tikhvinu. Situácia sa vyhrotila. V októbri vstúpili nacisti na Krym. Začali postupovať smerom k Moskve. Obkľúčili Vjazmu a dobyli Charkov.
  Nemecký AG-50 je dokonalý stroj - 250 mm šikmý pancier zo všetkých uhlov a vo forme pyramídy. A motor s plynovou turbínou s výkonom 2000 koní. Zbraň vysiela projektil s uránovým jadrom, ktorý dokáže preniknúť sovietskymi tankami, dokonca aj IS-4, z veľkej vzdialenosti. Nemci majú silnú zbraň. A samotný tank je pre sovietske delá nepreniknuteľný. A brnenie je v pohode, stmelené.
  Sovietske tanky si s takýmito monštrami skrátka nevedeli poradiť. Dokonca aj IS-7 bol narýchlo uvedený späť do výroby. Ale toto malo malý zmysel. V novembri nacisti obsadili Kerč a zablokovali Sevastopoľ. Vzali Vyazmu, Orel, Kalinin. Išli sme do Tuly. Vzali aj hrdinsky brániaceho Tikhvina. Zostáva do Moskvy všetkých päťdesiat kilometrov.
  Stalin sa zjavne zbláznil. Skúste takémuto súperovi odolať. Silný Wehrmacht. Ale prichádza december. Ale nacisti sú pripravení na zimu a pokračujú v napredovaní.
  Vorošilovgrad, Belgorod a Kursk boli zabraté! Nemci sa priblížili k Moskve. V januári padla Tula a Fritzovi sa podarilo obísť hlavné mesto z juhu. Vo februári sa kruh okolo Moskvy definitívne uzavrel. V tom istom čase nacisti obsadili aj Voronež a otočili sa smerom k Stalingradu.
  Sám Stalin utiekol do Kujbyševa. Zjavne dúfajúc, že sprísnia odpor. Moskva dlho odolávala. Mesto je veľké. V máji však hlavné mesto aj tak padlo. Nemci už obsadili Kaukaz.
  Japonsko preniklo do Strednej Ázie. A zobral tam veľa vecí. V júni Nemci obsadili mesto Gorky. Takmer úplne dobyl Kaukaz. V júli padol Saratov a... Stalin schátral a bol chorý. Berija využil moment a nahneval lídra. A v auguste 1950 ponúkol Nemecku mier. Hitler súhlasil len s kapituláciou. Berija, uvedomujúc si zbytočnosť ďalšieho odporu, šiel do toho. Tak skončila druhá svetová vojna. Hitler na Japonsko nezaútočil a vládol ešte niekoľko rokov.
  Prinútil svojich bývalých spojencov vstúpiť do ochrannej zóny a stanovil im náročné podmienky. Ale 1. mája 1955, vo veku šesťdesiatšesť rokov, sa stal obeťou havárie svojho prúdového lietadla. A zároveň povedali všetko, čo pomohlo.
  Drogový Göring zomrel ešte skôr. A novým regentom sa stal Schellenberg, ktorý nahradil Himmlera. To posledné Fuhrera trochu obťažovalo.
  Hitler plánoval odovzdať trón jednému zo svojich mnohých potomkov. Ale nemal čas ... Neexistoval žiadny priamy dedič. Schellenberg využil túto chvíľu a nastolil svoju osobnú diktatúru. A zároveň viedol vojnu s Japonskom. Uskutočnil jadrový útok a rozdrvil krajinu vychádzajúceho slnka pomocou dvojitých pyramídových nádrží vyrobených z plastu. A, samozrejme, v priebehu niekoľkých mesiacov vyhral.
  Japonsko bolo okupované spolu s jeho kolóniami. Bola nastolená svetová hegemónia Tretej ríše. Brutálna diktatúra s národným impériom. Podmienky pre Slovanov boli len akési uvoľnené. Boli uznávaní aj ako Árijci, aj keď druhotriedni.
  Schellenberg vládol až do roku 1986, kedy zomrel. Vznikol nový kult... Po Schellenbergovi vládol Mainstein, syn slávneho poľného maršala.
  Impérium sa technologicky rozvinulo a zapojilo sa do rozširovania vesmíru. Vznikli osady na Mesiaci, Marse, Venuši, Merkúre, Jupiterových satelitoch. Ľudstvo, ktoré vyriešilo drsnými metódami, vnútorné problémy začali lietať ku hviezdam. Veda sa rozvíjala rýchlejšie ako v reálnej histórii, preto všetky výskumné ústavy pracovali v jednom tíme. A svetová vláda stimulovala prieskum vesmíru.
  
  
  SVET POD Ivanom Hrozným cárom Ruska
  Ivan Hrozný nebol otrávený a v dôsledku toho jeho vláda pokračovala.
  Po prvé, veľký kráľ sa napriek tomu oženil s anglickou princeznou. A zároveň pokračovala vojna na východe. Na Sibíri postavil niekoľko miest vrátane Tobolska. Odlialo sa aj Car Cannon.
  Potom bola malá vojna so Švédmi. Tentoraz boli Poliaci na rovnakej strane s Ruskom. Bolo možné dosiahnuť viac ako v skutočnej histórii tým, že sa Narva zaútočila a opäť sa zmocnili ruské mestá. Potom Ivan Vasilievich nariadil postaviť mesto pri ústí Nevy. Rovnako ako Peter Veľký. Len s menom Andrey-grad. A to nie je zlé.
  Rusi potom opäť uzavreli mier s Poliakmi. A vzali Revela. Ale cárska armáda napriek tomu obsadila Vyborg a opevnila sa na severe. Ivan Hrozný bol silný. A veliteľ Shuisky sa ukázal ako dosť talentovaný a Rusko viac-menej uspelo ... Cár mal syna menom Peter z anglickej princeznej. Dmitrij zomrel za nejasných okolností. Zomrel aj Fedot. A tak v roku 1600, po šesťdesiatich siedmich panovaniach, keď zomrel Ivan Hrozný, sa novým kráľom stal desaťročný chlapec Peter Veľký. A pokračoval v práci svojho otca.
  Jeho regentom bol Boris Godunov. Prvé tri roky boli ťažké kvôli hladu, chladu a neúrode.
  Potom však neexistovali podvodníci. A keď sa začala nová vojna s Commonwealthom, Rusko bolo pripravené. Objavil sa nový veliteľ - Skopin Shuisky. V skutočnom príbehu bol otrávený mladý, ale už sa mu podarilo dokázať. A teraz to bolo super.
  Ruské jednotky pod velením Petra Veľkého už v roku 1608 získali niekoľko víťazstiev a oslobodili Polotsk a Minsk. Potom sa dostali do Brestu a nasledujúci rok obsadili Vilnu. Potom bol oslobodený aj Kyjev.
  Ruské jednotky porazili Poliakov. Bolo dobyté aj Grodno a ruské jednotky dosiahli Halič.
  Ale všetky dobré veci musia byť testované. Švédsko vstúpilo do vojny. Dokonca sa im podarilo vziať Vyborg. Ale Švédi boli porazení a ruské jednotky vrátili Vyborg.
  Potom cárska armáda zabrala aj Ľvov. A ruskí vojaci sa priblížili k Varšave.
  Poliaci ponúkli Rusku mier: vrátenie všetkých krajín, ktoré kedy patrili Kyjevskej Rusi. Ale Peter Veľký pokračoval vo vojne. Dobyli aj Varšavu a Krakov. Poľské kráľovstvo sa stalo súčasťou Ruska.
  Potom nastal dočasný pokoj. Čo sa vzalo, muselo sa stráviť.
  Ruské jednotky sa o desať rokov neskôr v roku 1620 presunuli na Krym. A dobyli tento chanát a tiež vzali Azov. A dostali prístup k Čiernemu moru. Osmanská ríša sa snažila bojovať, no utrpela porážku za porážkou.
  Ruské jednotky vedené Skopinom-Shuiskym dobyli Istanbul v roku 1625. A to bol najväčší úspech cárskej armády.
  Osmanská ríša sa zrútila a Rusi ju dobyli na ďalších desať rokov. Až kým v roku 1636 nepadol Alžír, posledná neokupovaná časť ríše. Rusko sa tak stalo najväčšou krajinou na svete z hľadiska územia aj počtu obyvateľov. Peter Veľký reformoval pravoslávie zavedením polygamie a opustením Trojice a urobil z ruského cára hlavného posla Všemohúceho. Rusko v roku 1640 zaútočilo na Irán a dobylo ho. Potom ruské jednotky vstúpili do Indie. Čoskoro dobyli aj ju. Dostali sme sa aj k Tichému oceánu. V roku 1653 už Rusko zabralo časť Indočíny. A začala sa vojna s Mandžuskou ríšou.
  V roku 1660 zomrel Peter Veľký a na trón nastúpil jeho vnuk Peter Druhý. Mal dvadsaťpäť rokov. A vojna pokračovala úspešnejšie. A v roku 1670 bolo dokončené dobytie Číny. A o desať rokov neskôr dobyli Japonsko aj Kóreu.
  Cárske Rusko obsadilo aj celú Indočínu, siahalo až po Singapur. V tom istom čase sa Rusi začali presúvať cez Afriku. V roku 1700 zomrel Peter II. A kráľom sa stal Ivan Piaty, jeho syn. Tento kráľ mal už tridsaťosem rokov. Podmanil si aj Austráliu a pokračoval v pohybe Afrikou. Pokoril takmer celý čierny kontinent. A v roku 1725 zomrel a preniesol moc na Petra Tretieho. Nakoniec dobyl Afriku. A potom napadol Taliansko. A bez problémov ho zdolal. Potom Rusko začalo vojnu o Ameriku. Bitky sa pohli. Po Petrovi Tretím v roku 1751 nastúpil na trón Alexander Prvý. Podmanil si Nemecko a väčšinu Ameriky. V roku 1781 nastúpil na trón Alexander II. Čoskoro, v roku 1789, vypukla vo Francúzsku revolúcia. A zajal ho cár Alexander II. A v roku 1803 bolo zajaté aj Španielsko a Portugalsko. Mikuláš I. nastúpil na trón v roku 1810. Dokončila dobytie posledných území na svete a v roku 1825 konečne nastolila svetovú ruskú vládu.
  A tak sa skončilo obdobie roztriešteného pokoja a nepokojov. Veda sa začala rozvíjať rýchlym tempom. Náboženstvo sa modernizovalo. A cirkev oficiálne opustila doktrínu o konci sveta. Naopak, začali učiť - človek je kováčom svojho šťastia a na svete bude dobre a len dobre! A v roku 1833 prvýkrát letel do vesmíru človek. Bola to nová etapa v úspechoch dynastie Rurikovcov.
  V roku 1841 sa uskutočnil let na Mesiac. Toto je najvyššia udalosť v histórii ľudstva!
  Ľudia dobývajú vesmír. V roku 1853 leteli na Mars. A bol to nádherný let. A o tridsať rokov neskôr už astronauti navštívili všetky planéty slnečnej sústavy. V roku 1880 bola založená prvá osada na Mesiaci. A potom sa z toho stalo skutočné mesto.
  V roku 1895 sa na Venuši zakorenili prvé geneticky vylepšené rastliny.
  Na Marse vznikla prvá trvalá osada a chovali sa tu ovce a kravy.
  Aj keď je to v interiéri.
  V roku 1902 sa začala prvá medzihviezdna expedícia na Alfa Centauri. Vesmírna loď letela dvadsať rokov, dostala sa k hviezde, obletela ju a potom sa otočila späť... Ľudia, ktorí tam leteli prvýkrát, boli ponorení do umelého spánku, ktorý spomalil všetky procesy v tele. Nie pozastavená animácia, ale skôr hlbšia forma normálneho spánku. Navyše sa ľudia v spánku pohybovali a ich svaly neatrofovali.
  V roku 1915 odštartovala druhá medzihviezdna expedícia k hviezde Sirius, ktorá mala pristáť na planéte, ktorá bola teoreticky vhodná na vývoj.
  Samozrejme pristáli a ľudia po prvýkrát kráčali po planéte mimo slnečnej sústavy. Pravda, život sa nenašiel, ale našli sa nejaké minerály a jednoduché baktérie.
  Okrem toho sa ukázalo, že na tejto planéte sú aj zlaté ryže, a to je skvelé!
  Potom začali lietať častejšie... V roku 1941 vesmírna loď po prvý raz prekročila rýchlosť svetla... Samozrejme, Einstein nemal pravdu. Pohybovať sa dá aj teoreticky až nekonečnou rýchlosťou. Gravitácia však prevyšuje rýchlosť svetla aj desať biliónkrát.
  A to sa stalo prológom k vytvoreniu vesmírneho impéria .... Do roku 2001 už bolo založených niekoľko stoviek osád na rôznych planétach v galaxii.
  Niektorí dokonca našli ložiská diamantov a inej cennej rudy.
  V roku 2020 sa začala prvá expedícia mimo galaxie.
  To je tiež veľmi pôsobivý výsledok. V ľudskej galaxii nebola nájdená žiadna civilizácia. Formy života na planétach sa stretli, ale najprimitívnejšie. Nenašli sa ani obojpohlavné rastliny a živočíchy.
  Tvrdili to však vedci. A kňazi sa o tom dokonca pokúšali špekulovať a hovorili, že život bez Boha nie je možný! A mnohí tomu verili. Spontánna generácia života je naozaj nepravdepodobná. Ale experimenty ukázali, že vytváranie komplexných kyselín je v princípe možné. Aj keď sa rozpadajú. A baktérie môžu existovať. A našli ich. Ale mať dve pohlavia? Tu je potrebná celá séria mutácií a dokonca tak, aby sa zachovala.
  Áno, v galaxii sa dve alebo tri pohlavia nikde neobjavili. A na planétach bola len tá najjednoduchšia forma života. A to nie je pre každého. Mnohé planéty, dokonca podobné podnebím ako Zem, zostali opustené. Ale pravda o samotných planétach sa ukázala byť dosť veľa. A v galaxii bolo veľa miest na usadenie. Ak je planéta ďaleko, môžete ju vytiahnuť z hviezdy. Ak je blízko, naopak, vzdiaľte sa.
  Pokrok a veda umožnili zdolať akékoľvek vrcholy.
  Objav syntézy termokvarkov umožnil získať energiu z jedného gramu hmoty porovnateľnú so spálením dvadsiatich miliárd ton uhlia. A toto sú možnosti. A termopreónová syntéza umožnila získať energiu dva milióny krát viac ako termokvark.
  Ľudstvo sa úspešne rozvinulo... V roku 2100 už existovali rýchlosti schopné preletieť galaxiou za jediný deň. A vo všeobecnosti je to skvelé. V roku 2200 boli z malého množstva hmoty vytvorené prvé dve planéty a hviezda.
  V roku 2300 bola objavením individuálnej rieky času preukázaná možnosť vzkriesenia človeka so stopercentným zachovaním osobnosti. V roku 2400 mohli ľudia začať prvý let do iného vesmíru.
  V ľudskom vesmíre boli objavené planéty s dvoma pohlaviami a dokonca aj jedinečná fluórová planéta s tromi druhmi života. Boli objavené aj vyššie zvieratá s primitívnym jazykom, náboženstvom a dokonca aj písaním.
  V roku 2500 bol z prúdu času odstránený prvý človek. A teraz je smrť konečne porazená. Ľudia ovládli svoj vesmír s viac ako 100 sextiliónmi hviezd.
  V roku 3000 bol po prvýkrát vytvorený celý vesmír len z niekoľkých atómov.
  Zároveň prebiehalo vzkriesenie mŕtvych. Bol tu spor - vzkriesiť všetkých alebo nie? Rozhodli sme sa, že úplne každý musí byť vzkriesený. Aj zločincov, ale prevychovať ich a držať ich na uzde.
  V roku 4000 bol dokončený proces vyťahovania mŕtvych z rieky. Všetci ľudia, ktorí kedy žili na planéte Zem, získali nesmrteľnosť. Proces vytvárania vesmírov bol spustený.
  V roku 5000 sa ľudstvo podriadilo všetkým fyzikálnym zákonom. Dokonca aj deti môžu vytvárať vesmíry. Ľudia teraz stelesnili všetky svoje fantázie do reality.
  Tí, ktorí vstali z mŕtvych, tiež vytvorili vesmíry a rýchlo sa to naučili.
  V roku 10 000 ľudstvo vymyslelo nové zákony fyziky, biológie, chémie. Všetky možnosti sa v ľuďoch javili ako schopnosť stelesniť fantázie. Existovalo absolútne univerzálne šťastie a prosperita.
  
  BELORUSKÝ PREZIDENT ZENON POZNYAK
  Vo voľbách v roku 1994 sa v Bielorusku stala tragédia. Hlavný opozičný kandidát Alexander Lukašenko bol zavraždený pri pokuse o atentát. V dôsledku toho sa Vyacheslav Kebich zbavil nebezpečného konkurenta. Ale celý elektorát Lukašenka hovorí, že toto je vec premiéra. A on to vzal a hlasoval za Zenona Poznyaka!
  A v prvom kole vyhral s veľkým náskokom Zenon Pozniak. Kandidát historických vied, vodca Bieloruského ľudového frontu a dokonca vodca. Povaha je určite charizmatická. A vyznačuje sa tuhosťou železnej vôle.
  Zenon Poznyak svojimi prvými krokmi začal zatvárať ruské školy a obmedzovať ruský jazyk. Potom sa zmenil volebný zákon a Bieloruský ľudový front získal väčšinu v parlamente. Potom Poznyak usporiadal referendum. O integrácii s Európou, o postavení bieloruského jazyka ako jediného štátneho jazyka. A zrušil trest smrti a ohradil sa pred Ruskom. Zenon Poznyak vyhlásil: Bielorusko bude v NATO a v Európskej únii.
  Nástup moci Zenona Pozniaka mal dopad na Rusko. Ako viete, Alexander Lukašenko podporoval Jeľcina vo voľbách v roku 1996, čím mu pomohol byť zvolený na druhé funkčné obdobie. Proti obom bol Zenon Pozniak.
  V dôsledku toho Jeľcin prehral voľby a prezidentom Ruska sa stal Gennadij Zjuganov. Ale politika Ruska sa príliš nezmenila. Zjuganov pokračoval v reformách a jeho komplici ho obvinili z oportunizmu. A bolo to naozaj vážne.
  Zyuganovovi sa však podarilo udržať si moc. A bol znovu zvolený. Navyše bola v Rusku na dve funkčné obdobia reštriktívne zrušená. A v Bielorusku zdvihol dvojfunkčný limit Zenon Poznyak. V roku 1999 vstúpilo Bielorusko do NATO. Rusko bolo slovom komunistické, ale v skutočnosti išlo aj cestou prozápadnej orientácie. Navyše sa Gennadij Zjuganov ukázal byť ešte viac prozápadnejší ako Jeľcin.
  V Juhoslávii nebola vojna. Pretože Rusko nepodporilo Slobodana Miloševiča a ten okamžite urobil ústupky a neprišlo k vojenskej operácii. A prežilo niekoľko tisíc životov, ako aj dobré vzťahy s Ruskom a NATO.
  Ani v Čečensku nebola vojna. Zjuganov posilnil Maschadov režim, ktorý presadzoval čoraz proruský smer. Pravda, Taliban ohrozoval Afganistan. Ale v Amerike došlo k teroristickému útoku a jednotky NATO porazili Taliban. A v roku 2005 samotné Rusko vstúpilo do NATO. Gennadij Zyuganov sa stal blízkym priateľom Ameriky.
  Ale čas plynul... V roku 2008 vypukla globálna kríza. V Rusku sa začali nepokoje radikálnej ľavice. Obvinili Zjuganova a komunistickú stranu zo zrady a odklonu od Leninových ideálov. Najvýznamnejším vodcom opozície bol Sergej Udalcov. Ale nepodarilo sa im zvrhnúť Zjuganova. Z komunistov sa stali buržoázni a kapitalisti. Robili si zákony pre seba a mali moc. Zenon Pozniak bol tiež stálym prezidentom, ale horlivo oddaný Spojeným štátom. A preto, napriek svojmu autoritárstvu, Amerike celkom vyhovoval. A zvrhnúť ho chcela len radikálna ľavica.
  Rusko sledovalo proamerický kurz... Na rozdiel od Jeľcina a Putina bol Zjuganov poslušný Amerike. Navyše práve to, že bol komunista, ho robilo viac proamerickým. Keďže pre neho bolo jednoduchšie hrať na vlastenectvo.
  Európska únia čoskoro zahrnula do svojho zloženia Rusko. A ďalšie krajiny SNŠ. A keď bol Zjuganov v roku 2016 zvolený na ďalšie funkčné obdobie, vládol dvadsať rokov a bol zvolený už šiesty raz, bol napadnutý. Ako, moja drahá, ako dlho môžeš sedieť na tróne? Už je to neslušné! Možno je čas odísť. Ale Zjuganov nechcel odísť. A voľby v roku 2020 sa už konali pod epidémiou koronavírusu. A zároveň v Rusku a Bielorusku. Zyuganov aj Zenon Poznyak mali už sedemdesiatšesť rokov. Ale tvrdohlavo sa držali moci. A nechceli odísť.
  V Bielorusku bola ekonomika viac-menej normálna. Problémy však prehĺbil koronavírus. A nová ľavica zdvihla zástavu revolúcie. A obvinili Zenona Poznyaka z masového volebného podvodu.
  V Rusku tiež nepokoje ľavice. A Zjuganov bol zvolený už na siedme volebné obdobie... Ale tiež pod rúškom koronavírusu a nie celkom úprimne. A aj tu sa ľudia vzbúrili. Polícia ale nepokoje aj tak potlačila.
  Zenon Poznyak povedal, že možno bude jeho funkčné obdobie posledné a svoj post prenechá mladším. A že naozaj dvadsaťšesť dosiek je priveľa.
  Ale musíme sa vysporiadať s koronavírusom. A potom bude opäť šťastný a veselý život.
  Zjuganov tiež povedal, že jeho siedme funkčné obdobie bude jeho posledným. Vo všeobecnosti sedem termínov prináša šťastie. A v Rusku bude komunizmus. A vytvoria vakcínu a pre všetkých to bude jednoduchšie.
  A ľudia to počúvali... V skutočnosti sa zdá byť celkom dobré žiť v Rusku. Komunisti dali viac slobody ako za Putina. V noci sa napríklad predával alkohol. A pivo v stánkoch a jeho reklama v televízii bola zakázaná. A s tabakom to bolo jemnejšie. A dokonca začali legalizovať marihuanu. A manželstvá osôb rovnakého pohlavia.
  Ten, mimochodom, Zyuganov osobne prerazil. Navyše, dokonca aj samotný pápež navrhol povoliť korunovanie takýchto manželstiev, čo vo všeobecnosti vyvolalo zložitú reakciu. Ale médiá môžu ovplyvniť verejnú mienku.
  Na niektorých miestach už bola prostitúcia legalizovaná. Áno, v Rusku bolo stále viac slobody. A z komunistov sa stali horliví liberáli. A určite robí zázraky v sitku.
  Ale vo všeobecnosti je to prirodzené. Gennadij presadzoval prozápadnejšiu politiku ako Jeľcinov dedič Putin. Vrátane toho, že bol komunista.
  A toto je logické.
  Komunisti pokračovali aj v politike privatizácie, zvyšovali súkromné vlastníctvo v hospodárstve.
  Zjuganov vo všeobecnosti presadzoval politiku priateľstva s Čínou. A čiastočne sa mu to aj podarilo.
  Ale Spojené štáty boli tiež vrúcne a priateľské... Trump sa nedostal k moci. A bola tu Hillary Clintonová. Bola zvolená na druhé funkčné obdobie. V Spojených štátoch sa koronavírus nerozvinul tak silno za prezidentky ako za Donalda Trumpa.
  Vo všeobecnosti bola Amerika na bezprecedentnom vzostupe. Mnohí hovorili: vyššie sily sponzorujú ženy. A vlastne, ako môže šťastie pripraviť slabšie pohlavie, alebo skôr nežné pohlavie. A koronavírus za vlády prezidentky ušetril Spojené štáty.
  Zenon Poznyak vykonal v Bielorusku niekoľko reforiem. Sprivatizoval majetok, znížil dane a rozvíjal súkromné podnikanie. A tiež obnovil políciu a rehabilitoval všetkých fašistických sluhov. V prvom rade Ostrovského. A samozrejme centrálna rada, zdvihnutá na zástavu.
  Hitler sa začal zverejňovať a chváliť. A búra sovietske pamätníky. Vrátane Lenina. A namiesto nich sa po policajtoch začali volať ulice. A samozrejme to bolo v pohode.
  Vzťahy s Ukrajinou sú najvrúcnejšie. V Minsku bola ulica pomenovaná po Stepanovi Banderovi. A ešte jedna ulica pomenovaná po Dzhokharovi Dudajevovi. O bieloruských nacionalistoch sa natáčali filmy. A ruský jazyk je obmedzený. Ale úplný zákaz neexistuje. Takže v Rusku je prozápadný režim a je to aj v Európskej únii a NATO.
  Európska únia sa rozšírila a stala sa Euroázijskou úniou. Život v Bielorusku nebol z materiálneho hľadiska zlý. Bola tam aj veľká sloboda. Veľmi mi to pripomínalo Európu. Systém je formálne viacstranný, no dominuje Bieloruský ľudový front.
  V Bielorusku je tiež komunistická strana, ale je to formálna a vrecková opozícia.
  Vzťahy s Ruskom sú viac-menej znesiteľné. A dokonca aj priateľstvo s Poliakmi.
  Namiesto rubľa je tu tolár, ktorý sa približne rovná euru. Inflácia je takmer nulová.
  Ľudia sú vo všeobecnosti s Poznyakom viac-menej spokojní. Plat nad tisíc dolárov. Nezamestnanosť je nízka, ceny prakticky nerastú. Nachádza sa tu aj ruský jazyk. Dokonca sem-tam otvorili ruské školy.
  Alkohol je lacný a predáva sa nonstop v každom stánku. Rovnako ako dostupná pornografia. Na internete je úplná sloboda.
  A kto ešte potrebuje Lenina? Namiesto toho boli bývalí policajti vo veľkej úcte. A Zenon Pozniak je na to hrdý.
  Štátny znak Bieloruského stíhania a vlajka je bielo-červeno-biela. Celkovo je to dobré.
  Postavili tucet jadrových elektrární a predávajú elektrinu do Európy. Zároveň Bielorusko vybudovalo veľa ciest a diaľnic.
  Stavajú sa aj chrámy, najmä mnohé katolícke. Áno, katolíci v Bielorusku sú vo veľkej úcte.
  V Minsku postavili dokonca aj najväčší katolícky kostol na svete. A Zenon Pozniak bol na to veľmi hrdý. A kostol bol naozaj veľmi krásny so zlatými kupolami, podľa tradície pravoslávia. Pápež a moskovský patriarcha mali niekoľko stretnutí a zjednotili sa v priateľstve v Kristovi.
  Zaujímavé je, že Saddám Husajn nebol zvrhnutý, ale padol pod Ameriku a stal sa jej poslušným vazalom. A samozrejme to bolo veľké prekvapenie. Bolo jasné, kto je silný, ten vládne.
  Čína trochu spomalila svoj vývoj. A aj v ňom sa ľudia trápia, chcú demokratické zmeny.
  Svet má, samozrejme, stále problémy. Ale akosi ľahšie a pokojnejšie. Zenon Poznyak, ktorý nebol zvolený na siedme volebné obdobie, sľúbil, že na jeho konci odíde a ustúpi mladým. Možno aj žena. A to všetci prijali pozitívne.
  A minister zahraničných vecí Ruska už štvrťstoročie Vladimir Žirinovskij. Kto veľmi miluje, aspoň slovami Ameriku, ľudské práva a západné hodnoty.
  
  NÁDHERNÝ SVET CÁRSKEHO RUSKO
  Admirál Makarov nezomrel... Dráha bojovej lode Petropavlovsk sa len mierne posunula a legendárny námorný veliteľ zostal nažive. A loď nebola poškodená.
  Len pár metrov prešla loď doľava a len taká maličkosť naraz zmenila osud ríše a celej planéty Zem.
  Admirál Makarov pokračoval v intenzívnom výcviku ruskej eskadry a využívaní inovatívnych techník. Strelnice prešli, poškodené lode boli obnovené.
  Tu sa admirálovi ponúkla zaujímavá pasca. Keďže eskadra Toga celý čas prechádzala tou istou trasou, bolo by možné po jej ceste rozhadzovať míny. V reálnej histórii jeden torpédoborec rozhádzal zväzky mín a dve bojové lode sa potopili. A potom celý tucet torpédoborcov rozhádzal míny. A v dôsledku toho bolo tucet japonských lodí vyhodených do vzduchu.
  Nastala panika a ruská letka zaútočila na samurajov, ktorí v panike bez rozdielu strieľali. A v dôsledku toho potopila ďalších tucet lodí. A samotný admirál Togo bol zajatý. Sila Japonska na mori bola podkopaná. Tým to ale neskončilo.
  Admirál Makarov pokračoval v prenasledovaní samurajov, kým nepotopil všetky ich lode. A Japonsko bolo bezbranné. Jej jednotky v Kórei boli porazené a kapitulované.
  Ale samuraj nechcel mier. A v metropole sa vylodila cárska armáda. A úžasný zázrak. Ukázalo sa, že Kuropatkin nie je vôbec priemerný, ale schopný veliteľ. Porazil Japoncov a zajal Mikado. V dôsledku toho Rusko úplne zachytilo krajinu vychádzajúceho slnka. A potom sa konalo referendum a Japonsko sa stalo ruskou provinciou. A Nicholas II pridal k jeho titulu - japonské mikádo.
  Mongolsko, Mandžusko, Kórea sa stali ruskými provinciami. Kráľovská armáda sa výrazne rozrástla.
  Rusko uniklo recesii spojenej s revolúciou. A jeho ekonomika bola rozvinutejšia a armáda bola početná. Neboli žiadne nepokoje, žiadna hlúpa, zbytočná Štátna duma. Cárske Rusko malo svoje tanky, aj keď boli ľahké, ale obratné. A silnejšie zbrane a viac bajonetov, šablí, guľometov. Ako dobrá zbraň sa ukázala ruská inovácia: vozík.
  Tankom sa pred vojnou podarilo vstúpiť do série a ovplyvnili priebeh vojny. Admirál Makarov bol stále nažive a zdravý. A velil ruskej flotile, ktorá rozbíjala Nemcov na mori.
  Vojna sa začala v roku 1914 a od samého začiatku prebiehala pre cárske Rusko úspešne. Početne nadradené ruské jednotky s ľahkými tankami "Luna" -2 rozdrvili Nemcov. A išlo to bez prestávky. Kuropatkin porazil Nemecko, Brusilov porazil Rakúsko-Uhorsko. A vojna sa skončila v decembri dobytím Berlína.
  Turecko, ktorému sa tiež podarilo vstúpiť do vojny, bolo porazené. A cárske Rusko suverénne vyhralo.
  Prvá svetová vojna bola víťazná a skutočným triumfom. Cárske Rusko dostalo veľké územia. Klaipeda, Galícia, Poznaň, Krakovská oblasť. Rovnako ako kráľovstvo české, slovenské, maďarské. Rumunsko rozšírilo svoje územie, no stalo sa ruským vazalom. Aj Juhoslávia sa stala vazalom Ruska.
  Turecko bolo rozdelené a zmizlo z politickej mapy sveta. Malá Ázia, sever a stred Iraku, sever Sýrie a Palestína sa stali ruskými. Ale to hlavné sa vrátilo do Konštantínopolu a úžiny.
  Ako sa rozšírila cisárska ríša?
  To však nie je všetko. Rusko a Británia si tiež rozdelili Saudskú Arábiu. Potom Irán - stred a sever išiel do Ruska. A potom Afganistan.
  A to viedlo k rozdeleniu území.
  Ruské hospodárstvo za cára Mikuláša II. sa rýchlo rozvíjalo. A ani Veľká hospodárska kríza v roku 1929 sa Romanovskej ríše takmer nedotkla. A v roku 1932 Nicholas II, ktorý využil skutočnosť, že Spojené štáty boli ekonomicky značne oslabené, požadoval návrat Aljašky. Amerika odmietla. A 1. januára 1933 sa začala vojna medzi Ruskom a USA.
  Kanada sa postavila na stranu Ameriky. Tichomorskej flotile velil dôstojný študent admirála Makarova Kolčaka. Ktorý sa zahalil slávou.
  Ruské tanky boli najlepšie na svete, lietadlá boli najsilnejšie. A flotila je najdokonalejšia. A plus aj helikoptéry, ktoré boli v tom čase len v Rusku.
  Všetko bolo s kráľom. A Amerika je úprimne slabá. Má málo nádrží a tie sú zastarané. Letectvo je slabé a zastarané. A len námorníctvo je viac-menej početné. A vojna išla od samého začiatku v jednej bráne. Navyše v Rusku postavili železnicu do samotnej Čukotky. A ponuka sa veľmi zlepšila.
  Silnými nástupcami Brusilova a Kuropatkina boli Denikin, Kornilov, Wrangel, Krasnov a Kaleidin. Ukázali sa ako silní vodcovia.
  A ruským tankom sa nič nevyrovnalo a boli tak zaplavené. Američania mali málo tankov a aj tie boli zastarané a slabé. Letectvo je tiež zastarané a slabé. A len námorníctvo je dosť početné. Ale samozrejme, kvalita a skúsenosti, ako aj personálna príprava, sú nižšie ako sovietske.
  Áno, a Kolchak je vynikajúci námorný veliteľ. A musím povedať, že je to veľmi cool.
  Vrtuľníky Sikorsky sú tiež mimoriadne silné a ničivé. A robí dojem.
  USA dlho nevydržali. Niečo vyše pol roka. Ruská armáda je veľmi silná a početná. Okrem iného, pod kontrolou cárskej ríše je už veľká časť Číny. A to dalo veľmi veľkú veľkosť armády. A prevalcovala kvantitu aj kvalitu.
  Spojené štáty americké sa stali provinciou Ruska, podobne ako Kanada. A Ruská ríša sa stala oveľa silnejšou.
  A jeho ekonomický potenciál sa stal ohromujúcim a prvým na svete. Tu je sila.
  Pravda, bolo tam aj nacistické Nemecko. V roku 1937 Hitler anektoval Rakúsko. A jeho impérium uzavrelo spojenectvo s Talianskom a Britániou. Aj keď s Francúzskom boli nezhody. Mikuláš II mal sklony k germanofilstvu. Ale Hitler bol ukecaný na východ... Ale sám Fuhrer sa bál mocného ZSSR. A navrhol rozdeliť kolónie Francúzska, Belgicka, Británie a Holandska. Mussolini tiež vyjadril pripravenosť byť spolu s Ruskom. A v dôsledku toho sa vytvorila koalícia centrálnych štátov.
  A tak 1. septembra 1939 Nemecko zaútočilo na Francúzsko, Belgicko a Holandsko a s nimi aj na Britániu. A cárske Rusko zaútočilo na kolónie v Ázii a ďalej do Afriky. Mussolini vstúpil do vojny neskôr, po krátkom čakaní. Cárske Rusko úspešne postupovalo a dobylo kolónie Britov v Ázii a Tichomorí, ako aj Francúzov. V prvých dvoch mesiacoch bola dobytá India, južný Irán a takmer celá Indo-Čína a väčšina majetku Britov a Francúzov na Blízkom východe. Kráľovská armáda vstúpila do Egypta.
  Nemci na svojom fronte obsadili väčšinu Belgicka, časť Holandska, čiastočne vklineného do Francúzska. Veľký úspech však nedosiahli. Nemecko ešte nebolo riadne pripravené na vojnu. Nepriateľ prevyšoval jednotky, najmä personál a delostrelectvo. A spojenci mali ešte viac personálnych divízií.
  Navyše úžasný plán, ktorý sa v skutočnej histórii realizoval v roku 1940, nebol vyvinutý. A Nemci postupovali po starom a menej úspešne.
  O mesiac neskôr ruské jednotky dobyli všetko v Ázii a Tichomorí a vylodili sa v Austrálii. Na juhu dobyli Blízky východ. A tiež Egypt, invázia do Etiópie, Sudánu, Líbye a tak ďalej.
  Nemci postupovali, mierne uviaznutí v bojoch s Francúzmi. Pravda, zobrali Brusel.
  Hitler sa obrátil o pomoc na cára Mikuláša II. Súhlasil. Najprv však Rusi dobyli Afriku. Tu je hlavným problémom terén, úsek komunikácií, chýbajúce cesty. A to zasahovalo viac ako malé spojenecké jednotky.
  Rusi dobyli celú Afriku za tri mesiace a konečne mohli nastoliť hegemóniu.
  A potom už v marci 1940 začali rusko-nemecké jednotky ofenzívu proti Parížu. V priebehu mesiaca a pol bolo Francúzsko napadnuté.
  A v auguste 1940 nasledovalo vylodenie v Británii... Londýn padol, o dva týždne bolo dobyté Anglicko a Wales.
  Vojna sa skončila obsadením všetkých spojeneckých kolónií a panstiev a Británie. Rozdelenie sveta pominulo. Rusko dostalo takmer všetky spojenecké kolónie. Nemecko získalo späť to, čo stratilo v prvej svetovej vojne, a hranice na západe v roku 1914, ako aj Namíbia. Taliansko prijalo Etiópiu a Tunisko. Belgicko, Holandsko a Luxembursko boli zahrnuté do Tretej ríše s určitou autonómiou. Francúzsko a Británia stratili všetky svoje kolónie a uznali nad sebou ruskú ochranu. Tak skončila vojna.
  V januári 1941 zomrel Mikuláš II., ktorý sa zotavoval v sláve viac ako štyridsaťšesť rokov, a zapísal sa do dejín ako najväčší ruský panovník všetkých čias a národov. Jeho nástupcom sa stal jeho syn Peter Alekseevič alebo Peter Štvrtý, keď mal deväť rokov. Pod ním samozrejme vzniklo aj regentstvo.
  Rusko sa stalo svetovým hegemónom a jeho armáda je nespočetná. Už v roku 1943 letel do vesmíru prvý ruský kozmonaut.
  A v roku 1949 Rusi leteli na Mesiac... Ale toto je len začiatok vesmírneho gongu. Všetko by bolo v poriadku, ale...
  Hitler neodolal a 20. apríla 1953 zaútočil na Rusko, čím sa začala vojna. Na jeho stranu prehovoril Mussoliniho syn, ale aj Franco a Salazar. A presťahovali sa do cárskeho Ruska.
  Teraz má vnuk Nicholasa II príležitosť dokázať sa a získať celosvetovú slávu.
  Nemci sa, samozrejme, najskôr dokázali vkliniť. A potom ruské jednotky stiahli ďalšie sily a začali protiútok. Tam bola celkom úspešná ofenzíva a Taliansko. Mussolini Jr. sa rýchlo rozpadol. V Afrike rýchlo porazili aj Talianov. V prvých dvoch mesiacoch cárska armáda porazila Taliansko a zajala všetky nepriateľské kolónie v Afrike. A hodil Nemcov k Odre.
  Potom opäť ofenzíva av auguste bol dobytý Berlín. A potom ofenzíva a začiatkom novembra 1953 bola Tretia ríša plne obsadená. Hitlerovi sa podarilo utiecť do Argentíny. Ale prenasledovali ho ruské jednotky. A v roku 1954 bola dobytá celá Latinská Amerika. Hitlera našli vo februári 1955. Nastal súdny proces... A 20. apríla 1956 bol Fuhrer obesený.
  Tak sa skončila táto nešťastná kariéra tyrana. Peter Štvrtý sa rozhodol zjednotiť a zahrnúť všetky krajiny Ruskej ríše a zjednotil ľudstvo. A páčilo sa to aj mnohým ľuďom.
  A tak sa v roku 1970 sformovalo jednotné impérium. Jedna veľká krajina Rusko.
  A existuje proces vývoja slnečnej sústavy a vesmíru. A všetko sa stáva pokojnejším a predvídateľnejším.
  A teraz, v roku 1975, sú už ruskí kozmonauti na Plutu. A všetky planéty slnečnej sústavy sú dobyté.
  A potom lety do vesmíru a ku hviezdam. A tieto lety sú veľmi pôsobivé.
  V roku 2000 sa začala prvá medzihviezdna expedícia. A o desať rokov neskôr odleteli na prvú planétu Sirius.
  A v roku 2022 bola na hviezdnej lodi prvýkrát prekročená rýchlosť svetla. A to je skvelé.
  Do roku 2500 ľudstvo osídlilo galaxiu.
  V roku 3000 sa ľudia dostali na okraj vesmíru.
  Do roku 4000 sa otvorili jednotlivé rieky času a dostali kľúč k nesmrteľnosti a vzkrieseniu mŕtvych.
  Do roku 5000 sa naučili vytvárať vesmíry a podriadili si všetky základné fyzikálne zákony.
  Do roku 10 000 ľudia vzkriesili všetkých mŕtvych a úplne ovládli tajomstvá vesmíru a stali sa takmer všemocnými, vytvárajúc vesmíry. Medzi vzkriesenými bol aj Adolf Hitler. Bol poslaný do väzenia na prevýchovu.
  Do roku 20 000 dominujú demiurgovia v hypermegaverse. Sú hyper-všemocné a absolútne šťastné. Všetci ľudia nielenže vstali z mŕtvych, ale vôbec nikdy nezomreli. Dosiahnutá absolútna nesmrteľnosť. Všetky túžby sú splnené. A vo všeobecnosti - všetko je také úžasné, že možnosti pre všetkých ľudí sú takmer neobmedzené!
  
  HITLEROV SEN OPÄŤ MENÍ HISTÓRIU PLANÉTY ZEME
  Americké jednotky boli vytlačené z Hondurasu koncom februára a začiatkom marca. Boje sa presunuli na juh Mexika. Slávna štvorica dievčat zmenila tank na najnovšiu úpravu E-50. Auto je naozaj ultramoderné, ovládané joystickmi, relatívne ľahké na 65 ton s motorom o sile 1550 koní.
  Predný pancier má 250 mm, bočný pancier 170 mm, a to aj pri výraznom sklone. Ale kvôli tomu sú dievčatá v nádrži trochu stiesnené. Nie je to tu až také pohodlné ako v "Tigrovi" -2, takže auto zhustlo a hlavne rozloženie. Teraz však tank nemôžu preniknúť americké tanky, a to ani pri streľbe do boku na blízko. Takáto ochrana je schopná odolať výstrelu IS-2.
  Dievčatá sú spokojné a auto ide celkom rýchlo. Gerda stláčaním tlačidiel joysticku hovorí:
  - Toto je stroj! Naozaj majstrovské dielo!
  Charlotte odpovedá:
  - Strany sú veľmi šikmé a poklop je úzky, nie je takmer žiadny vrch. Takýmto strojom nemôžete preraziť, ale nie je to pohodlné!
  Gerda nadšene poznamenala:
  - Ale efektívne! A úplne nepreniknuteľný!
  Magda odpovedala s úsmevom:
  - Ako vidíme, Boh sponzoruje Nemecko!
  Christina sa zachichotala a odpovedala:
  - Sami vyhrávame víťazstvá! A to je podstata našej stratégie!
  Gerda nadšene poznamenala:
  - Až donedávna sa nám tank "Lev" zdal hranicou dokonalosti. A teraz je auto o dvadsaťpäť ton ľahšie, "Leva" prekonáva ako vo výzbroji, tak aj v pancierovaní a najmä v jazdných výkonoch. Takže Amerika nás nemôže zlomiť!
  Charlotte sa zasmiala a povedala:
  - Nelám to! Rozbijeme ich všetky!
  Tu sa pred Magdou objavil "Sherman". Dievča vyslalo projektil priamo na cieľ. Rozbil auto.
  Napriek tomu treba priznať, že Američania v stavbe tankov výrazne zaostávajú. "Sherman" v bitkách zjavne neťahá a "Pershing" je len o niečo lepší. Navyše, Pershingy sa v sérii objavili až začiatkom štyridsiateho piateho roku a svojimi parametrami sú podobné skorému modelu Panther. E-50 udiera do Američanov na vzdialenosť viac ako päť kilometrov.
  Dievčatá sú veľmi hrdé na takú prevahu svojich zbraní. A pískajú piesne.
  Magda znova vystrelí, prerazí, tentoraz chránený Sherman, a zacvrliká:
  - Rozptýlil loptu a rozbehol sa cvalom!
  Ani obrazovky "Sherman" nepomohli. Nemecký tank jazdí sám. Drví pešiakov húsenicami. Dievčatá pískajú piesne na harmonike. Striekanie krvi pod valcami. Tank sa pohybuje dostatočne rýchlo a jeho dráhy sú vyspelejšie a priechodnejšie, pričom sú relatívne ľahké.
  Dievčatá pískajú... Gerda poznamenáva:
  - Mexiko je poslednou krajinou na ceste do USA. Už sme získali toľko rôznych hlavných miest. A toľko krajín dobylo! Prvé dobývanie sme začali z Rakúska a teraz sa presúvame do Mexico City! Naša vojenská spoločnosť je slávna spoločnosť!
  Christina logicky odpovedala:
  - V prvom rade sme nad súpermi organizačne. Malá krajina je Nemecko. Nemci sú najdisciplinovanejší a najorganizovanejší ľudia na svete. Plus totalitný národnosocialistický režim. Čo nám pridalo aj na sile a organizovanosti. - Dievča prešlo bosou nohou po zliatinovom bočnom pancieri trupu a pokračovalo. - Potom skvelý talent našich generálov a predovšetkým Hitlera. Súperov sme zlomili kúsok po kúsku. A potom dostali najlepšiu technológiu na svete. Takže teraz máme pred sebou triumf! A Tretia ríša otvára svoje krídla nad svetom!
  Charlotte racionálne poznamenala:
  - Najhoršia bola zima v štyridsiatich dvoch rokoch. Boli sme porazení v Afrike a pri Moskve. Opustili Tichvin a Rostov na Done. A dokonca aj Charkov bol zajatý Sovietmi. A Spojené štáty vstúpili do vojny proti nám. Vtedy sa zdalo: že misky váh sa nenaklonili v náš prospech a pred nami sa črtala priepasť. Jar nám však priniesla nové víťazstvá. A odvtedy ide všetko v náš prospech!
  Magda vystrelila. Zostrelil americkú zbraň a zakričal:
  - Ale predsa, bez zásahu vyšších síl by naša armáda nemohla dosiahnuť taký úspech! Porazte nadradených nepriateľov! Toto je ruka Božia!
  
  Gerda sa zasmiala a odpovedala:
  - Súhlasím, že Božie! Ale nie Boh: Abrahám, Izák a Jákob! A zrejme árijský, jediný a všemohúci Boh! Ten, ktorý stvoril vesmír a zvolil si Nemcov za svoj ľud!
  Charlotte prikývla a potvrdila:
  - Určite! Boh Izáka nie je náš Boh! A keby boli Židia skutočne Božím ľudom, neboli by sme vyhrali! A ak áno, potom je vaša Biblia Magda lož! A je čas, aby ste opustili kresťanstvo v prospech árijského monoteizmu!
  Slová Charlotte zneli ako streľba z guľometu.
  Christina dodala:
  - A vyzerá to ako zrada, byť kresťanom. Koniec koncov, ukázalo sa, že ste za pacifizmus - udreli vás po pravom líci, otočte sa doľava!
  Gerda považovala za vhodné dodať:
  -A vy si myslíte, že spása je od Židov! A to je vo všeobecnosti - podobné zrade!
  Magda nesmelo namietala:
  - To si nemyslím! Môj názor Boh je jeden! A nie židovský a nie árijský!
  zakričala Charlotte späť.
  -Ako to, že to nie je árijské! Iba árijský a nič menej!
  Gerda zmierlivo dodala:
  A tiež technológie! kde sme začali? V septembri 1939 mali iba šesť tankových divízií. A takmer všetky tanky sú ľahké, menej ako dvadsať ton. Teraz sám neviem, koľko máme divízií, ale jazdíme na najlepšom tanku na svete. Naše vozidlo nemá obdobu vo výzbroji, pancierovaní, jazdných výkonoch a zároveň neohúri ani hmotnosťou.
  Pamätám si testy prvého "Tigra", vtedy na Hitlerove narodeniny 20. apríla 1042.
  Dievča sa odmlčalo a s nádychom pokračovalo.
  - Potom už bol "Tiger" najlepším tankom na svete. Jeho jazdné výkony ale nemožno považovať za uspokojivé. Ale na druhej strane, zbraň dobre bojovala a brnenie sa na tú chvíľu celkom hodilo. A samotný tank sa dobre otáčal, čo kompenzovalo nízku rýchlosť otáčania veže!
  A v štyridsiatom roku sme boli ako tanky a ich počet horší ako Francúzsko a Británia. Ale vyhrali! V štyridsiatom prvom roku mal ZSSR lepšie tanky T-34 a KV ako naše a niekoľkonásobne viac vozidiel! Ale aj tak sme vyhrali! A morálka je technológia a rozum! A na duchu záleží!
  Christina poznamenala a trela si holú pätu o pedál:
  - Ak sme vyhrali s najhoršími tankami, vyhráme teraz! Samozrejme, spočiatku nás bolo menej ako nepriateľov. Teraz sme zhromaždili hordu! Čo nám môže zabrániť vyhrať?
  Gerda odpovedala s úsmevom:
  - Myslím, že hlavné ťažkosti sú za nami! Dokonca už máme aj čísla
  Nadváha. Nemyslím si, že sa spoločnosť proti USA dostane do problémov.
  Charlotte logicky poznamenala:
  - Neverím, že Amerika má niečo proti nám! Jej Sherman je len potrava pre delá a jej Pershing je len o niečo lepší. Zatiaľ čo proti nášmu tanku, nemajú žiadne zbrane!
  Gerda považovala za vhodné dodať:
  - A v prúdových lietadlách nemajú čím kryť našich sokolov. Navyše, keď máme toľko otrokov, nie sme v počte nižší ako Yankees!
  Christina s tým súhlasila:
  - Máme techniku - celá Európa a časť ZSSR. A robotníci - polovica sveta! Naše továrne sme previedli na trojzmennú prevádzku a staviame nové továrne! Američania nám kvôli číslu nebudú vedieť dať asymetrickú odpoveď. Toľko rúk triviálne nemajú!
  Charlotte sa zachichotala, posunula si koleno do kresla a zavrčala:
  Nebudú symetrické! - Dievča vystrelilo na "Grant" a dodalo. - A ak sa začne vyrábať vybavenie, potom iba na zbieranie bojových skóre u nás!
  Magda nesmelo poznamenala:
  - Ale keď život ... To znamená, že život učí, že nie je potrebné relaxovať v rozhodujúcej chvíli!
  Gerda s tým súhlasila a otáčajúc pákou holými prstami zamrmlala:
  "A zostávame ostražití až do konca!"
  Charlotte si natiahla brušné svaly a pripomenula:
  - Prešli sme dlhú cestu... Od skromného T-1 k obriemu E-200. A to sú, samozrejme, míľniky hrdinskej kampane! Tak isto náš tank nikdy nepôjde na kov!
  Nakoniec dievčatá narazili na tucet amerických tankov. Osem Shermanov, dvoch Grantov a dvoch Pershingov. Posledné auto malo nižšiu siluetu a nie je také nápadné. Dostať sa do vysokej nádrže je jednoduchšie. Dievčatá sa v streľbe striedali. Všetky sú ostré a majú skvelú odozvu. Otužovaný a vytrénovaný. Prešiel významnou časťou druhej svetovej vojny a navštívil rôzne krajiny sveta. Sú to skutočne špičkové dievčatá.
  A prvé vybuchli Shermany. A vzdialenosť je viac ako päť kilometrov. Američania stále nemôžu získať svoje auto.
  Streľba, Gerda poznamenala:
  - Máme najlepšiu zbraň! Prepichne všetko z diaľky skutočnej bitky a pomerne veľkú zásobu nábojov. Tu 128 mm bude horšie.
  Magda s tým súhlasila. Po vystrelení a rozbití Shermana dievča povedalo:
  - Zásoba nábojov pre tento kaliber je nižšia. Ale v zásade nie sú 88 mm zbrane v zásade zlé!
  Charlotte vystrelila a zasiahla:
  - Pozerám na čo!
  Gerda tvrdo štekala:
  - A tento "Sherman" a "Panther" zaberú. Myslím, že 75 mm pištoľ s dlhým kmeňom ich mohla preriediť!
  Christina vystrelila bosou nohou a zavrčala:
  - Áno, a zásoba mušlí by bola vyššia!
  Magda tiež vystrelila a holými prstami stlačila joystick. Posledný somár "Sherman". Ďalší úder sa preniesol na Grands. Tento tank je už tak zastaralý a ešte horšie pancierovaný ako Sherman. Amerika však mala spočiatku oveľa horšie tanky ako Nemecko. V štyridsiatom roku mali Spojené štáty len 502 tankov a už vtedy boli mnohé zastarané. Ale už v štyridsiatom prvom roku Američania vyrobili viac ako tri tisícky tankov. A potom tu bol Sherman. Čo sa dá povedať o tomto aute? Pokiaľ ide o čelné pancierovanie, dokonca mierne prekonal T-34-76 a bol o niečo horší v deštruktívnej sile zbrane. Áno, a v jazdnom výkone. Ale na druhej strane optika a viditeľnosť sú oveľa lepšie ako tie sovietske.
  Potom sa už v štyridsiatom štvrtom roku objavil Sherman M 4. Tank je pancierovaním a výzbrojou porovnateľný s T-34-85 a o niečo horší ako jednoduchý Panther a dosť výrazne ako Panther -2. Ešte neskôr sa objavila svetluška "Sherman" s 17-librovou zbraňou s dlhšou hlavňou. Tento tank bol lepší ako sovietsky T-34-85 vo výzbroji, ale nebol príliš masívny.
  Existovala aj tieniaca úprava Sherman s horšími jazdnými vlastnosťami, ťažší, ale s pancierom 152 mm. Ale tiež nie najmasívnejší. Nemci zatiaľ narazili len na štandardné M4.
  Teraz sú však "Grands" hotové a teraz relatívne nový tank Pershing.
  Gerda navrhla:
  - Poďme trochu bližšie. Toto monštrum môže mať hrubšie brnenie!
  Charlotte sa pohŕdavo zaškerila.
  - Neboj sa! Má len 102 milimetrov. Auto váži štyridsaťdva ton, ale Shermanovi zostalo silné!
  Gerda sa zachichotala a navrhla:
  - Tak poďme strieľať!
  Magda natiahla vytesanú bosú nohu. Koľko rôznych ostrých, ostrých kameňov, horúceho piesku púští, tŕňov džungle, snehu Ruska poznalo jej holé, elastické, elegantné podrážky. Dlhé hladké prsty s perleťovými nechtami stlačila na tlačidlo joysticku.
  A vystrelil pancierový projektil s uránovým jadrom. A s úsmevom zaštebotala:
  - Nech ti je svetlo!
  105 mm kanón má obrovský ničivý účinok. A "Pershing" prišiel o polovicu veže.
  Gerda potriasla vysokými, pevnými prsiami a poznamenala:
  - Bohužiaľ, "Tiger" to nemohol urobiť! Chýbala mu úderná sila! Ale stále je to lepšie ako Sherman.
  Magda skepticky poznamenala:
  - Pozerám čo. Ak sú obrazovky zavesené na "Firefly", potom to nebude horšie ako "Tiger", ešte lepšie chránené v čele!
  Gerda nahnevane pokrútila hlavou. Výstrel na nádrž. A na záver posledného "Pershinga" dodal:
  - Náš "Tiger" je stále drahší, všetky tieto západné exotiky a ruské zvrátenosti. Verím v naše víťazstvo aj s tankami T-4, nech sa tak stane!
  Dvanásť áut, dievčatá cvakali ako semená. Ani sa do nich nestrieľalo. Bolestne veľká vzdialenosť pre americké zbrane.
  Dievčatá idú a smejú sa. Dobré pre nich.
  Charlotte opäť začína známe hurdisky:
  - Nie, Magda! Mali by ste sa raz a navždy vzdať kresťanstva. V opačnom prípade budete potenciálnym zradcom!
  Zlatovlasé dievča odpovedalo:
  - Nie! Som oddaný Tretej ríši, ale nezrieknem sa ani Ježiša Krista!
  Gerda si nahou podrážkou udrela krásnu, svalnatú nohu o pancier a poznamenala:
  "Ale Krista nemožno zaprieť!" Len musíme uznať, že to bol Nemec v tele, a nie Žid, a všetko bude v poriadku!
  Magda odpovedala s úsmevom:
  - Nemčina... Ale čo svedectvo Biblie?
  Gerda tvrdo povedala:
  - Tak ty Biblia! Ak existuje hlavná kaviareň!
  Magda pokrútila hlavou.
  - Mein Kaf nie je Božie zjavenie. A práca jedného človeka, dokonca vynikajúceho! Verím v to, čo pochádza od Boha!
  Potom všetci bojovníci zborovo zakričali:
  - Náš Boh je Adolf Hitler!
  Magda odvážne odpovedala:
  - Ale nebol to Hitler, kto dobyl a vytvoril vesmír!
  Gerda nahnevane udrela okrúhlou pätou do brnenia a vyhlásila:
  - A o tom sa u nás už nehovorí! Kto stvoril vesmír, ukáže čas!
  Charlotte navrhla:
  - Dievčatá si radšej položme otázku - čo budeme robiť po vojne?
  Christina sa uškrnula a navrhla:
  -Poďme na vec! Toto je to najlepšie, čo môžeme urobiť!
  Gerda súhlasne prikývla so svojou snehobielou hlavou:
  - Samozrejme, v biznise! Alebo možno budeme hrať vo filmoch?
  Magda sa usmiala a navrhla:
  - A čo? Toto je dobré pokračovanie kariéry! Koniec koncov, filmy sú skvelé!
  Gerda sa uškrnula, prešla rukou po svojom reliéfnom lise a poznamenala:
  - A koho by ste hrali? Anjel čo?
  Magda s malátnym pohľadom povedala:
  - Prečo nie? Pretože mám správny pohľad. Rozprával by som o Ježišovi Kristovi všetkým veriacim! To by bol záchranca!
  Gerda negatívne pokrútila hlavou a vysvetlila:
  - V novom árijskom náboženstve neexistuje nič také ako spása. V skutočnosti je podstatou príkazu pre Árijcov slúžiť Ríši. A zvyšok - poslúchnite Árijcov! Takže sa nezachraňujeme, ale vládneme!
  Christina je dievča s meďou, ale s prímesou žltých vlasov, potvrdila:
  - Áno, vládneme a víťazíme! V tomto svete sme v jednotkách Tretej ríše. V tom, že budeme mať vlastnú armádu. A dobyjeme ďalšie vesmíry. Všetko na tomto svete je relatívne... Myslím, že bude vojna, hostiny a majetky! Kombinácia užívania si sveta a vzrušujúcej vojnovej hry!
  Charlotte je dievča s medenočervenými vlasmi, súhlasne prikývlo.
  - Určite! Lebo skutočne pokojný život je nudný... Sme tak zvyknutí bojovať, že sa nám to stalo chlebom!
  Gerda opravila svojho partnera:
  - Skôr dokonca vzduch! Alebo voda zmiešaná so sladkým vínom!
  Magda smutne povedala:
  - Škoda... Občas ma prepadne vlna ľútosti. Zabíjanie iných je predsa zlé. Spôsobujeme bolesť a utrpenie! Čo, deti bez otca!
  Gerda pokrútila hlavou a poznamenala:
  Všetci sme ohrození! Ale potešte sa! Človek je stále smrteľný! A ak sa nad tým zamyslíte, je to skutočne významných tridsať alebo štyridsať rokov v mierke večnosti? A večný život!
  Magda s povzdychom odpovedala:
  - No, keď sa pozriete filozoficky, tak je to tak... Ale veru, toto to malým deťom vôbec neuľahčuje!
  Charlotte pohodila medenočervenými vlasmi a zasyčala:
  - Predstavte si, že sú podľudia! Len zvieratá a budete sa cítiť lepšie!
  Magda, ktorá si striasla slzu z mihalníc, odpovedala:
  - Ale po všetkých zvieratách je to škoda! Ach... v akom svete to žijeme! Všetko je jednoducho nemilosrdné! A smrť vládne!
  Charlotte energicky prehovorila a za pochodu skladala:
  Nechajte rieky krvi
  tečie po zemi,
  Nechajte ich stonať od bolesti -
  Požiare všade!
  A nech zlo zomrie
  Zúrivá lopta vládne,
  Všetci zomriete
  Satan ťa volá na zodpovednosť!
  Nechajte víchricu pohltiť
  Tok ľudských tiel...
  Planéta trpí
  Vládne chaos!
  Gerda prerušila jeho partnera a zakryla si šarlátové ústa holou nohou. Blond terminátor zvolal:
  - No, prečo taký pesimistický! Tu sa vojna skončí a planéta rozkvitne ako záhrada. Myslím, že ich ešte zopár zostalo. Amerika je ďalších šesť mesiacov, no, najväčší rok. Potom pridáme Rusko a zostane len Japonsko. Ale toto je pre nás krátkodobé. Nanajvýš o tri roky prestanú všetky vojny... A ľudia sa už nikdy nezabijú!
  Christina upresnila:
  - V každom prípade, vo vojne ... Myslím, že príde čas a veľmi skoro, keď na svete zostane iba jedna ríša. A potom v každom prípade nebudú žiadne vojny. A myslím si, že vďaka rozvoju poľnohospodárstva a ideálnej nemeckej organizácii o pár rokov zmizne aj hlad. Potom sa postavia bývanie pre všetkých. - S nadšením hovorilo dievča s medenožltými vlasmi a svalnatou, štíhlou postavou perfektných proporcií. "Potom sa vyvinie medicína a choroba sa odstráni." Poletíme do vesmíru, usadíme sa v rôznych svetoch. Prekonajme starobu. Všetci ľudia budú mladí a krásni, ako rozprávkoví elfovia. Alebo nás možno čakajú nové vojny vo vesmíre. Taký hviezdny s trojrukými mimozemšťanmi. A za myšlienky fašizmu budeme smelo bojovať v celom vesmíre!
  Charlotte so žiarivým úsmevom na perách spievala:
  - Budeme bojovať za svetlé zajtrajšky... Poďme sa pobozkať!
  Magda sa už vyjadrila optimistickejšie:
  - Ale takto je to lepšie! Nie večné vojny, ale pokojné tvorenie!
  Vtom auto prešlo mínu. Tank sa triasol. Valec praskol a auto trochu spomalilo. Gerda zavolala rádiom opravárenský tím. Poškodenie nepripravilo tank o jazdný výkon, ale o niečo znížilo jeho rýchlosť. Preto musí byť valec rýchlo vymenený. Tu je umiestnenie zavesenia iné - vhodnejšie na opravu ako rozložené poradie charakteristické pre "tigrov" a "panterov".
  Dievčatá sa navyše s radosťou vyhrievali v džungli. Prečo si nezaplávať v rieke. Nádrž, samozrejme, miesto je horúce, dokonca ani klimatizácia sa nedokáže vyrovnať. Je tu ešte juh Mexika - trópy a v marci je dosť horúco. Ale vo všeobecnosti je počasie nebeské.
  Neďaleko bola rieka a dievčatá sa do nej ponorili. Krokodílov sa báť nemusíte. Prebieha tu vojna a všetky živé tvory už dávno utiekli. Voda je teplá a príjemná na plávanie. Dievčatá plávali a Gerda obdivovala brehy džungle a všimla si:
  -Napriek tomu náš svet nie je zbavený šarmu! Asi by bolo dobré stať sa nesmrteľným ako horolezec a všetci spolu žiť s ľudstvom a sledovať jeho vývoj. A letieť vesmírom!
  Cristina prikývla a vážne povedala:
  - Nebo bez hriechu, extrémne nudné... V kasíne nie je šťastie prehrať, ale ešte lepšie vyhrať, nie loviť. Áno, vojna je návyková...
  Charlotte navrhla:
  - Myslím, že čoskoro vymyslia hry, ktoré sa dajú zobraziť na obrazovke - taká je armáda!
  Magda s úsmevom poznamenala:
  - Mali by ste všetko zničiť!
  Christina to vzala a zaspievala:
  - Deštrukcia je vášeň... Bez ohľadu na to, aký druh sily!
  Gerda, sikajúc a smrkajúca, spievala:
  - Chcem pred sebou vidieť prázdnotu! V ňom postavím svoj hrad, môj sen!
  Charlotte sa zachichotala a navrhla:
  - Nie, určite je skvelé bojovať! Ale ešte lepšie je vyhrať!
  Christina z plných pľúc zvolala:
  - Samotná pravá ruka neba pomáha Nemecku. Naša árijská viera, náš jedinečný monoteizmus! A čo nás nezabije, to nás posilní!
  Gerda špliechala vodu a odpovedala:
  - Áno, stali sme sa silnejšími! Škoda, že sme práve narazili na protitankovú mínu.
  Christina zamyslene povedala:
  - A ako chrániť húsenice?
  Gerda pokrčila svalnatými plecami.
  - Neviem...
  Charlotte racionálne poznamenala:
  - Sú chránené pred granátmi so štítmi a pred mínami ... Ak nie sú vyrobené z hrubšieho, aby nepraskli!
  Gerda pokrútila hlavou.
  - Potom jazdný výkon poklesne v dôsledku zvýšenia hmotnosti. To by tank lietal!
  Magda potvrdila:
  - To je všetko! Aby sa tank vzniesol vo vzduchu a nespadol! A vyvinutá rýchlosť päťsto míľ za hodinu!
  Charlotte, prskajúca, oznámila informáciu:
  - Počul som, že naša flotila má špeciálne lode, ktoré trochu lietajú bez toho, aby sa dotkli vody! A rozvíjajú rýchlosť skrutkového stíhača a môžu prepravovať jednotky, ako aj získať nadvládu na mori! Takéto letectvo na mori nás urobí neporaziteľnými!
  Gerda opravila svojho partnera:
  - A už sme neporaziteľní! Vďaka tomu budeme - super neporaziteľní!
  Charlotte sa otočila na chrbát, kopla holými nohami do vzduchu a zavrčala:
  - Keď sme jednotní, sme neporaziteľní! Sme árijské dievčatá, zabijaci v našich srdciach!
  A kráska sa ponorila hlbšie do vody. Išiel trochu hlbšie. Vyhodila svojich priateľov na holé päty a vynorila sa. Spustila fontánu vody a vrkala:
  - Aká dobrá jar v trópoch! Voda je ako naparené mlieko!
  Gerda vtipne spievala:
  - Afrika je hrozná áno, áno, áno .... Afrika je nebezpečná, áno, áno, áno! Nechoďte dievčatá do Afriky na prechádzku!
  Krásky sa zasmiali. Klzisko sa už zmenilo - opravárske tímy sú na tom najlepšie. A dievčatá zo všetkých strán skákali do nádrže. Silueta E-50 je dosť nízka a auto samotné nie je príliš nápadné. Bojovníčky zapli motor s plynovou turbínou a za pár sekúnd nabrali rýchlosť.
  Charlotte, skúsená tankistka, poznamenala:
  - Napriek tomu je motor s plynovou turbínou oveľa lepší ako naftový. Je kompaktnejší a rýchlejšie zrýchľuje nádrž. Naše auto má úžasnú manévrovateľnosť!
  Gerda vtipne spievala:
  - Bol nedbalý a naivný, dievčatá mali holý mladý vzhľad... Všetko naokolo sa zdalo úžasné - pred tristo rokmi!
  Christina nadšene poznamenala:
  - Nie! Náš veliteľ zasahuje so zmyslom pre humor... Aj keď sa naozaj zdá, že od začiatku vojny ubehli storočia... - Dievča si prešlo rukou po vysokom elastickom hrudníku a pokračovalo. - Pritom sa niekedy pristihnete, že máte pocit, akoby to bolo včera! Ach, veď životy ľudí sú krátke a akosi prechádzajú bez povšimnutia!
  Gerda zúrivo poznamenala:
  Ale nie sme starí, však? Sme plní sily a energie! A naša cesta od víťazstva k
  Víťazstvo!
  Magda obložila guľometnú vežu, zbúrala americkú celu a zavrčala:
  - Áno, verím v naše víťazstvo... Najmä teraz, keď máme všetky tromfy. Ale nestavme voz pred koňa!
  Gerda si s povzdychom spomenula:
  - Albert... Chýba mi tento chlapec... Je zvláštne zamilovať sa do spratka, aj keď je vysoký, s postavou Apolla!
  Charlotte logicky poznamenala:
  Albert sa mi tiež páčil. Má zvláštnu krásu. A vo všeobecnosti, dospievajúci, keď ich fyziognómia ešte nie je pokrytá bradou a ich črty tváre ešte nedokončili svoju formáciu, sa vyznačujú zvláštnym šarmom. A čo je najdôležitejšie, ešte nie sú takí obchodníci, milujú vás, nie vaše peniaze!
  Christina racionálne poznamenala:
  - Všetky štyri sme také krásne, že muži milujú predovšetkým naše telá. A koľko máme, je už náš príjem!
  Gerda logicky povedala:
  - Byť ženou je jednoduchšie! Zavolajte psa a on skočí do postele. Aspoň kým si mladý. Nikdy nebudeš bez muža. Je ľahké ich prilákať. Ale aby muž uložil ženu do postele, mal by skúsiť ....
  Charlotte odpovedala sarkasticky:
  - Ty nie... Nie sme príliš prieberčiví!
  Gerda negatívne pokrútila hlavou.
  - Takýmto spôsobom určite nie! Milujem mladých, pekných, štíhlych mužov. A nechodím s nikým do postele. Spravidla volím športovo stavané. Niektorí s bruškom, ani generál ma neláka. A môžeme si vybrať!
  Charlotte sa zachichotala a poznamenala:
  - Tu je na paneli prostitútka, nemusíte si vyberať. A brucho bude slúžiť, a plešatý, a starý ... To je samozrejme mínus jej profesie!
  Gerda vážne odpovedala:
  - Môžete ísť do verejného domu vojaka... Potom budú všetci vaši klienti mladí a štíhli. A rozmanitosť a viac či menej príťažlivá ... Napríklad nikdy neodmietnem pekného muža!
  Christina sa zachichotala a zavrčala:
  - Áno... Rozmanitosť sa zapína! Sex si vyžaduje rôzne jedlá a koreniny. Sme mladé ženy a milujeme mladých... Chceme športových partnerov so svalnatými telami. A niekto musí mať čo do činenia s nie práve peknými mužmi. S týmito ženami môžete len súcitiť!
  Charlotte spievala s úzkosťou:
  - Krása robí z človeka otroka ... A po smrti, ver, že nenájdem pokoj, dám svoju dušu diablovi na noc s tebou!
  Magda vystrelila na americkú samohybnú zbraň "Witch" a zaštebotala:
  - Je to hriech, aký sex je ten náš mimo manželstva ... Je lepšie zanechať žiadostivé myšlienky!
  Charlotte nahnevane odpovedala:
  - A ty si stonal z orgazmov o nič horšie ako my... Takže by si nemal pestovať pokryteckú zdravotnú sestru.
  Gerda potriasla vysokými, pevnými prsiami a poznamenala:
  - Bohužiaľ, "Tiger" to nemohol urobiť! Chýbala mu úderná sila! Ale stále je to lepšie ako Sherman.
  Magda skepticky poznamenala:
  - Pozerám čo. Ak sú obrazovky zavesené na "Firefly", potom to nebude horšie ako "Tiger", ešte lepšie chránené v čele!
  Gerda nahnevane pokrútila hlavou. Výstrel na nádrž. A na záver posledného "Pershinga" dodal:
  - Náš "Tiger" je stále drahší, všetky tieto západné exotiky a ruské zvrátenosti. Verím v naše víťazstvo aj s tankami T-4, nech sa tak stane!
  Dvanásť áut, dievčatá cvakali ako semená. Ani sa do nich nestrieľalo. Bolestne veľká vzdialenosť pre americké zbrane.
  Dievčatá idú a smejú sa. Dobré pre nich.
  Charlotte opäť začína známe hurdisky:
  - Nie, Magda! Mali by ste sa raz a navždy vzdať kresťanstva. V opačnom prípade budete potenciálnym zradcom!
  Zlatovlasé dievča odpovedalo:
  - Nie! Som oddaný Tretej ríši, ale nezrieknem sa ani Ježiša Krista!
  Gerda si nahou podrážkou udrela krásnu, svalnatú nohu o pancier a poznamenala:
  "Ale Krista nemožno zaprieť!" Len musíme uznať, že to bol Nemec v tele, a nie Žid, a všetko bude v poriadku!
  Magda odpovedala s úsmevom:
  - Nemčina... Ale čo svedectvo Biblie?
  Gerda tvrdo povedala:
  - Tak ty Biblia! Ak existuje hlavná kaviareň!
  Magda pokrútila hlavou.
  - Mein Kaf nie je Božie zjavenie. A práca jedného človeka, dokonca vynikajúceho! Verím v to, čo pochádza od Boha!
  Potom všetci bojovníci zborovo zakričali:
  - Náš Boh je Adolf Hitler!
  Magda odvážne odpovedala:
  - Ale nebol to Hitler, kto dobyl a vytvoril vesmír!
  Gerda nahnevane udrela okrúhlou pätou do brnenia a vyhlásila:
  - A o tom sa u nás už nehovorí! Kto stvoril vesmír, ukáže čas!
  Charlotte navrhla:
  - Dievčatá si radšej položme otázku - čo budeme robiť po vojne?
  Christina sa uškrnula a navrhla:
  -Poďme na vec! Toto je to najlepšie, čo môžeme urobiť!
  Gerda súhlasne prikývla so svojou snehobielou hlavou:
  - Samozrejme, v biznise! Alebo možno budeme hrať vo filmoch?
  Magda sa usmiala a navrhla:
  - A čo? Toto je dobré pokračovanie kariéry! Koniec koncov, filmy sú skvelé!
  Gerda sa uškrnula, prešla rukou po svojom reliéfnom lise a poznamenala:
  - A koho by ste hrali? Anjel čo?
  Magda s malátnym pohľadom povedala:
  - Prečo nie? Pretože mám správny pohľad. Rozprával by som o Ježišovi Kristovi všetkým veriacim! To by bol záchranca!
  Gerda negatívne pokrútila hlavou a vysvetlila:
  - V novom árijskom náboženstve neexistuje nič také ako spása. V skutočnosti je podstatou príkazu pre Árijcov slúžiť Ríši. A zvyšok - poslúchnite Árijcov! Takže sa nezachraňujeme, ale vládneme!
  Christina je dievča s meďou, ale s prímesou žltých vlasov, potvrdila:
  - Áno, vládneme a víťazíme! V tomto svete sme v jednotkách Tretej ríše. V tom, že budeme mať vlastnú armádu. A dobyjeme ďalšie vesmíry. Všetko na tomto svete je relatívne... Myslím, že bude vojna, hostiny a majetky! Kombinácia užívania si sveta a vzrušujúcej vojnovej hry!
  Charlotte je dievča s medenočervenými vlasmi, súhlasne prikývlo.
  - Určite! Lebo skutočne pokojný život je nudný... Sme tak zvyknutí bojovať, že sa nám to stalo chlebom!
  Gerda opravila svojho partnera:
  - Skôr dokonca vzduch! Alebo voda zmiešaná so sladkým vínom!
  Magda smutne povedala:
  - Škoda... Občas ma prepadne vlna ľútosti. Zabíjanie iných je predsa zlé. Spôsobujeme bolesť a utrpenie! Čo, deti bez otca!
  Gerda pokrútila hlavou a poznamenala:
  Všetci sme ohrození! Ale potešte sa! Človek je stále smrteľný! A ak sa nad tým zamyslíte, je to skutočne významných tridsať alebo štyridsať rokov v mierke večnosti? A večný život!
  Magda s povzdychom odpovedala:
  - No, keď sa pozriete filozoficky, tak je to tak... Ale veru, toto to malým deťom vôbec neuľahčuje!
  Charlotte pohodila medenočervenými vlasmi a zasyčala:
  - Predstavte si, že sú podľudia! Len zvieratá a budete sa cítiť lepšie!
  Magda, ktorá si striasla slzu z mihalníc, odpovedala:
  - Ale po všetkých zvieratách je to škoda! Ach... v akom svete to žijeme! Všetko je jednoducho nemilosrdné! A smrť vládne!
  Charlotte energicky prehovorila a za pochodu skladala:
  Nechajte rieky krvi
  tečie po zemi,
  Nechajte ich stonať od bolesti -
  Požiare všade!
  A nech zlo zomrie
  Zúrivá lopta vládne,
  Všetci zomriete
  Satan ťa volá na zodpovednosť!
  Nechajte víchricu pohltiť
  Tok ľudských tiel...
  Planéta trpí
  Vládne chaos!
  Gerda prerušila jeho partnera a zakryla si šarlátové ústa holou nohou. Blond terminátor zvolal:
  - No, prečo taký pesimistický! Tu sa vojna skončí a planéta rozkvitne ako záhrada. Myslím, že ich ešte zopár zostalo. Amerika, toto je ďalších šesť mesiacov, no, najväčší rok. Potom pridáme Rusko a zostane len Japonsko. Ale toto je pre nás krátkodobé. Nanajvýš o tri roky prestanú všetky vojny... A ľudia sa už nikdy nezabijú!
  Christina upresnila:
  - V každom prípade, vo vojne ... Myslím, že príde čas a veľmi skoro, keď na svete zostane iba jedna ríša. A potom v každom prípade nebudú žiadne vojny. A myslím si, že vďaka rozvoju poľnohospodárstva a ideálnej nemeckej organizácii o pár rokov zmizne aj hlad. Potom sa postavia bývanie pre všetkých. - S nadšením hovorilo dievča s medenožltými vlasmi a svalnatou, štíhlou postavou perfektných proporcií. "Potom sa vyvinie medicína a choroba sa odstráni." Poletíme do vesmíru, usadíme sa v rôznych svetoch. Prekonajme starobu. Všetci ľudia budú mladí a krásni, ako rozprávkoví elfovia. Alebo nás možno čakajú nové vojny vo vesmíre. Taký hviezdny s trojrukými mimozemšťanmi. A za myšlienky fašizmu budeme smelo bojovať v celom vesmíre!
  Charlotte so žiarivým úsmevom na perách spievala:
  - Budeme bojovať za svetlé zajtrajšky... Poďme sa pobozkať!
  Magda sa už vyjadrila optimistickejšie:
  - Ale takto je to lepšie! Nie večné vojny, ale pokojné tvorenie!
  Vtom auto prešlo mínu. Tank sa triasol. Valec praskol a auto trochu spomalilo. Gerda zavolala rádiom opravárenský tím. Poškodenie nepripravilo tank o jazdný výkon, ale o niečo znížilo jeho rýchlosť. Preto musí byť valec rýchlo vymenený. Tu je umiestnenie zavesenia iné - vhodnejšie na opravu ako rozložené poradie charakteristické pre "tigrov" a "panterov".
  Dievčatá sa navyše s radosťou vyhrievali v džungli. Prečo si nezaplávať v rieke. Nádrž, samozrejme, miesto je horúce, dokonca ani klimatizácia sa nedokáže vyrovnať. Je tu ešte juh Mexika - trópy a v marci je dosť horúco. Ale vo všeobecnosti je počasie nebeské.
  Neďaleko bola rieka a dievčatá sa do nej ponorili. Krokodílov sa báť nemusíte. Prebieha tu vojna a všetky živé tvory už dávno utiekli. Voda je teplá a príjemná na plávanie. Dievčatá plávali a Gerda obdivovala brehy džungle a všimla si:
  -Napriek tomu náš svet nie je zbavený šarmu! Asi by bolo dobré stať sa nesmrteľným ako horolezec a všetci spolu žiť s ľudstvom a sledovať jeho vývoj. A letieť vesmírom!
  Cristina prikývla a vážne povedala:
  - Nebo bez hriechu, extrémne nudné... V kasíne nie je šťastie prehrať, ale ešte lepšie vyhrať, nie loviť. Áno, vojna je návyková...
  Charlotte navrhla:
  - Myslím, že čoskoro vymyslia hry, ktoré sa dajú zobraziť na obrazovke - taká je armáda!
  Magda s úsmevom poznamenala:
  - Mali by ste všetko zničiť!
  Christina to vzala a zaspievala:
  - Deštrukcia je vášeň... Bez ohľadu na to, aký druh sily!
  Gerda, sikajúc a smrkajúca, spievala:
  - Chcem pred sebou vidieť prázdnotu! V ňom postavím svoj hrad, môj sen!
  Charlotte sa zachichotala a navrhla:
  - Nie, určite je skvelé bojovať! Ale ešte lepšie je vyhrať!
  Christina z plných pľúc zvolala:
  - Samotná pravá ruka neba pomáha Nemecku. Naša árijská viera, náš jedinečný monoteizmus! A čo nás nezabije, to nás posilní!
  Gerda špliechala vodu a odpovedala:
  - Áno, stali sme sa silnejšími! Škoda, že sme práve narazili na protitankovú mínu.
  Christina zamyslene povedala:
  - A ako chrániť húsenice?
  Gerda pokrčila svalnatými plecami.
  - Neviem...
  Charlotte racionálne poznamenala:
  - Sú chránené pred granátmi so štítmi a pred mínami ... Ak nie sú vyrobené z hrubšieho, aby nepraskli!
  Gerda pokrútila hlavou.
  - Potom jazdný výkon poklesne v dôsledku zvýšenia hmotnosti. To by tank lietal!
  Magda potvrdila:
  - To je všetko! Aby sa tank vzniesol vo vzduchu a nespadol! A vyvinutá rýchlosť päťsto míľ za hodinu!
  Charlotte, prskajúca, oznámila informáciu:
  - Počul som, že naša flotila má špeciálne lode, ktoré trochu lietajú bez toho, aby sa dotkli vody! A rozvíjajú rýchlosť skrutkového stíhača a môžu prepravovať jednotky, ako aj získať nadvládu na mori! Takéto letectvo na mori nás urobí neporaziteľnými!
  Gerda opravila svojho partnera:
  - A už sme neporaziteľní! Vďaka tomu budeme - super neporaziteľní!
  Charlotte sa otočila na chrbát, kopla holými nohami do vzduchu a zavrčala:
  - Keď sme jednotní, sme neporaziteľní! Sme árijské dievčatá, zabijaci v našich srdciach!
  A kráska sa ponorila hlbšie do vody. Išiel trochu hlbšie. Vyhodila svojich priateľov na holé päty a vynorila sa. Spustila fontánu vody a vrkala:
  - Aká dobrá jar v trópoch! Voda je ako naparené mlieko!
  Gerda vtipne spievala:
  - Afrika je hrozná áno, áno, áno .... Afrika je nebezpečná, áno, áno, áno! Nechoďte dievčatá do Afriky na prechádzku!
  Krásky sa zasmiali. Klzisko sa už zmenilo - opravárske tímy sú na tom najlepšie. A dievčatá zo všetkých strán skákali do nádrže. Silueta E-50 je dosť nízka a auto samotné nie je príliš nápadné. Bojovníčky zapli motor s plynovou turbínou a za pár sekúnd nabrali rýchlosť.
  Charlotte, skúsená tankistka, poznamenala:
  - Napriek tomu je motor s plynovou turbínou oveľa lepší ako naftový. Je kompaktnejší a rýchlejšie zrýchľuje nádrž. Naše auto má úžasnú manévrovateľnosť!
  Gerda vtipne spievala:
  - Bol nedbalý a naivný, dievčatá mali holý mladý vzhľad... Všetko naokolo sa zdalo úžasné - pred tristo rokmi!
  Christina nadšene poznamenala:
  - Nie! Náš veliteľ zasahuje so zmyslom pre humor... Aj keď sa naozaj zdá, že od začiatku vojny ubehli storočia... - Dievča si prešlo rukou po vysokom elastickom hrudníku a pokračovalo. - Pritom sa niekedy pristihnete, že máte pocit, akoby to bolo včera! Ach, veď životy ľudí sú krátke a akosi prechádzajú bez povšimnutia!
  Gerda zúrivo poznamenala:
  Ale nie sme starí, však? Sme plní sily a energie! A naša cesta od víťazstva k
  Víťazstvo!
  Magda obložila guľometnú vežu, zbúrala americkú celu a zavrčala:
  - Áno, verím v naše víťazstvo... Najmä teraz, keď máme všetky tromfy. Ale nestavme voz pred koňa!
  Gerda si s povzdychom spomenula:
  - Albert... Chýba mi tento chlapec... Je zvláštne zamilovať sa do spratka, aj keď je vysoký, s postavou Apolla!
  Charlotte logicky poznamenala:
  Albert sa mi tiež páčil. Má zvláštnu krásu. A vo všeobecnosti, dospievajúci, keď ich fyziognómia ešte nie je pokrytá bradou a ich črty tváre ešte nedokončili svoju formáciu, sa vyznačujú zvláštnym šarmom. A čo je najdôležitejšie, ešte nie sú takí obchodníci, milujú vás, nie vaše peniaze!
  Christina racionálne poznamenala:
  - Všetky štyri sme také krásne, že muži milujú predovšetkým naše telá. A koľko máme, je už náš príjem!
  Gerda logicky povedala:
  - Byť ženou je jednoduchšie! Zavolajte psa a on skočí do postele. Aspoň kým si mladý. Nikdy nebudeš bez muža. Je ľahké ich prilákať. Ale aby muž uložil ženu do postele, mal by skúsiť ....
  Charlotte odpovedala sarkasticky:
  - Ty nie... Nie sme príliš prieberčiví!
  Gerda negatívne pokrútila hlavou.
  - Takýmto spôsobom určite nie! Milujem mladých, pekných, štíhlych mužov. A nechodím s nikým do postele. Spravidla volím športovo stavané. Niektorí s bruškom, ani generál ma neláka. A môžeme si vybrať!
  Charlotte sa zachichotala a poznamenala:
  - Tu je na paneli prostitútka, nemusíte si vyberať. A brucho bude slúžiť, a plešatý, a starý ... To je samozrejme mínus jej profesie!
  Gerda vážne odpovedala:
  - Môžete ísť do verejného domu vojaka... Potom budú všetci vaši klienti mladí a štíhli. A rozmanitosť a viac či menej príťažlivá ... Napríklad nikdy neodmietnem pekného muža!
  Christina sa zachichotala a zavrčala:
  - Áno... Rozmanitosť sa zapína! Sex si vyžaduje rôzne jedlá a koreniny. Sme mladé ženy a milujeme mladých... Chceme športových partnerov so svalnatými telami. A niekto musí mať čo do činenia s nie práve peknými mužmi. S týmito ženami môžete len súcitiť!
  Charlotte spievala s úzkosťou:
  - Krása robí z človeka otroka ... A po smrti, ver, že nenájdem pokoj, dám svoju dušu diablovi na noc s tebou!
  Magda vystrelila na americkú samohybnú zbraň "Witch" a zaštebotala:
  - Je to hriech, aký sex je ten náš mimo manželstva ... Je lepšie zanechať žiadostivé myšlienky!
  Charlotte nahnevane odpovedala:
  - A ty si stonal z orgazmov o nič horšie ako my... Takže by si nemal pestovať pokryteckú zdravotnú sestru.
  Hitler skrátka suverénne vyhral. A jeho úspechy jednoducho úplne paralyzovali Spojené štáty. A v januári 1945 padol New York aj Washington a 30 štátov úplne kapitulovalo. A tak sa skončila táto krvavá vojna.
  Kým Nemci boli úspešní...
  Ale nie všetky krajiny sa ešte podriadili Tretej ríši. Tu je krajina vychádzajúceho slnka s rozprestretými kolóniami. A jeho fašisti chcú kapitálne škrtať.
  Vojna sa začala 20. apríla 1949. A vojna prebieha celkom dobre.
  Najmä ak majú také krásne dievčatá.
  A Tretia ríša dostala najlepšie tanky na svete. "Lev" bol na svoju dobu najchránenejším a najsilnejším tankom vo výzbroji. Ale teraz majú AG-50. Nová konštrukcia stroja s hmotnosťou iba šesťdesiat ton a motorom s výkonom 1800 koní.
  Kombinácia mobility, manévrovateľnosti, rýchlosti a ochrany zo všetkých uhlov. Pyramídový stroj AG-50 - dokonalosť sama.
  Charlotte nadšene spievala:
  - Som veľkosť planéty, no, zároveň červená!
  A ťahá holé podpätky. Nádherné dievča.
  A Christina je tiež dievča s vynikajúcimi schopnosťami. Dokonca má vo vrecku aj žolíka. A vymyslela svoj vlastný balíček kariet. A vie ich šikovne hodiť. Bojovník má zlato-červené vlasy. A žena, čo potrebujete.
  Ach, ako bosí behali po púšti. Veľmi piesok páli päty. Ale rýchlo si zvyknete. A Christina to vzala a zasyčala:
  - Zatiaľ, zatiaľ, rieka preteká cez kamienky!
  Nemecké auto je pre Pantherov a Tigrov nepreniknuteľné. Toto je taký výkonný systém. Aj keď nie ťažký. Aj Japonci ešte nezvládli pyramídové tanky a Nemci im nedali techniku.
  AG-50 je stroj schopný dosiahnuť veľa. Projektily sa od nej odrážajú.
  Cristina opäť vystrelila holými prstami na nohách a ťažko si povzdychla. Tretia ríša nemala v štyridsiatom prvom roku slušné tanky. Takže nemohli vyhrať A zima s tým nemá nič spoločné.
  Christina to vzala a zaštebotala:
  - Tank, v Afrike je tank!
  Potom dievča ukázalo jazyk. Úprimne sa tešila zo svojho úspechu. Tu je, aká skvelá žena.
  Vlasy sú také zlaté. Ako vzácne zlaté kúsky.
  Tu je Magda bielo-zlatá a Christina červeno-zlatá.
  Strieľať smela aj Magda. Vystrelila, zasiahla ľahký japonský tank a zasyčala:
  - Šialené dievča! A v ríši nie je detstvo!
  Christina znova vystrelila a racionálne poznamenala:
  - Beletriu treba čítať!
  Dievčatá tu boli veľmi zábavné. A vycenili zuby, čo sú naozaj čisté perly.
  A na úkor fantázie... Potom je Christina veľká doka. Napríklad nedávno vyšiel film v Tretej ríši. Hviezdne vojny. Vo vesmíre prebiehajú skutočné bitky. A všetko je také zaujímavé! Doslova fenomenálne zábery.
  Eh, dokázali zobraziť vesmírne impérium vo veľkom meradle. Bojovníci Tretej ríše proti hmyzu. Článkonožce sa pokúšajú zaútočiť na vesmírne Nemecko. Meria takmer tri metre. A viac bojových robotov. Ale Wehrmacht je stále silnejší. Len cisársky.
  Christina spievala s potešením a tlieskala rukami:
  - Víchrice Avadonu sú nad nami ... Pôjdeme rovno z blázinca!
  A ako bude kráska plieskať holými, vyrezávanými nohami. Tu je skutočne stelesnením očarujúceho sna. Nie dievča, ale pravá viera a mimozemšťan z kozmických svetov.
  Celé kvarteto dievčat je nezvyčajné. A ich nádrž funguje veľmi energicky.
  A na oblohe diskové lietadlá Tretej ríše niečo zbierajú svojimi laminárnymi tryskami. Sú nezraniteľní, ale oni sami môžu iba vypnúť prúd, aby odpálili raketu, a potom sa znova prikryť.
  Samozrejme, v Tretej ríši sa vyvíjajú pokročilejšie zbrane. V prvom rade laser. Ale je ťažké vytvoriť lúč vysokej sily. Prax ukázala, že hyperboloid je mimoriadne ťažké znovu vytvoriť. Existujú však aj iné nápady.
  Napríklad ultrazvuková pištoľ! Tiež zaujímavá myšlienka. Gertrúda naozaj chcela získať takúto zbraň. Unavený len hlúpym vrážaním. Je tu túžba dosiahnuť niečo viac.
  Bojovníčka medzitým riadi svoje auto. Strihá bojovníkov Japonska a spieva:
  - Som dievča, vieš, drahá... Krásna zo všetkých strán! Od všetkých, zo všetkých strán!
  A ukazuje svoj veľmi obratný jazyk.
  Eva robí aj zákruty proti bojovníkom a spievala:
  - Budujeme nový svet a popierame minulosť... Radi robíme často veľmi zlé veci!
  O bojovníkoch treba povedať, že sú veľmi obratní. A svoje auto spravujú na najvyššej triede.
  Disketa je veľmi impozantná zbraň. Japonci sa mu však nesnažia uniknúť. Sú pripravení bojovať. S odvahou strieľajú a zomierajú.
  Gertrúda s obdivom zvolala:
  - Áno! Toto je dôstojný spojenec!
  A ako trasie bokmi ... Dievča je na vrchole. Roztočí auto a zrazí Japonca.
  A žmurká očami, žmurká takto.
  Eva prehovorila a tiež ovládala disketu pomocou joysticku:
  - Absolventská škola! Nevyhýbajte sa ničeniu!
  A zrýchlenie kotúčovej roviny odreže ďalší tucet áut. Je to také trblietavé dievča. Predstavovala si nedávny sex s chlapmi. Ale je to super. Nie je jasné, prečo existujú ženy, ktoré sa boja páriť? Koniec koncov, je to také potešenie. A nie v rozprávke povedať, nie opísať perom.
  A aké je to skvelé, keď je niekoľko mužov naraz. Prináša oveľa viac radosti.
  A čo? Je to bojovníčka Tretej ríše a majú zvláštnu, fašistickú morálku! Nie každý tomu rozumie! A spárujte sa s kým chcete a hlavne častejšie. Koniec koncov, toto je dobré pre zdravie!
  Eva to vzala a s radosťou spievala:
  - Som dievča ... Tak cool, že nemôžete nájsť vyššiu!
  A bude sa smiať ... A ako bude joystick stláčať bosými nohami! A bude viesť svoj smrtiaci disk.
  Pár bojovníkov je veľmi efektívnych.
  Je teda pochopiteľné, že Japonsko nemôže odolať... a je tu ďalší tím.
  A dole sa bijú ďalšie dievčatá...
  Jane napríklad so svojou skupinou bojovníkov. Používajú tank Goering-5 a Japonci ich môžu zasiahnuť do boku.
  Armstrong si ťažko povzdychne a hovorí:
  - Ehma! Leto nie je zima! Ehma! Beda z mysle!
  A bojovníčka jej ukázala proboscis. Zaujímalo by ma, ak prežijú do vesmírnej expanzie, ako budú prebiehať vojny? Pravdepodobne to nie je také, ako na planéte Zem. Bude ešte niečo?
  Jane si povedala:
  - Kukučka! Označím ťa hviezdičkami, ver mi!
  A krútiť bokmi! Je to taká slávna bojovníčka! Preslávila sa veľkými priestormi. A skvelé dievča.
  Vzala to a s chichotom spievala:
  - Divoký plač preťal šero, zlo nespí, osud nespí! A rozháňajúc spánok a myšlienky, letí k nám divý havran!
  Gringeta je strelkyňa roľníckej rodiny: takmer nahá, len v nohavičkách, zasyčala:
  - Čierny havran... Prečo sa vznášaš nad mojou hlavou!
  A ako natriasa svoje nádherné prsia! Tu je baba! Taký svalnatý a zdravý. A každú noc ním prejde toľko mužov! Naozaj skvelý bojovník! Zabila podlých Rusov a teraz sa pustila do Japoncov. Rozzúrené dievča. A kopanie bosými nohami. Má takú krásu!
  Malanya strieľa na Japonca zo samopalu a vyceňuje zuby a hovorí:
  - Ach, pšeničná tráva, pšeničná tráva, daj mi sto rubľov!
  Matilda sa zachichotala a pochybovačne sa spýtala:
  - A kto ti dá sto rubľov? Možno je lepšie pýtať si kilá?
  Malanya pokrútila hlavou.
  - Nie! Nikto vám nedá sto libier! Ale rubeľ je lacnejší, ako v skutočnosti je!
  A všetky štyri dievčatá, ako sa smiať. A sú také krásne, takmer bez šiat, bosé a sexi. No nie je to to, o čom muži snívajú?
  Jane to vzala s radosťou a spievala:
  - Wow, palica - wow!
  A ako sa pleská po brade holou podrážkou! Naozaj, veľmi temperamentná pani Madame!
  A aká figúrka! Stelesnenie harmónie, svalov a harmónie.
  Gringetta taká nie je. Je viac mäsitá, preťažená svalmi ako kulturistka. Ale je to tiež krásne dievča - jej boky sú luxusné ako konská záď a jej pás je tenký.
  Gringeta sa rada hrala s blokmi. Páčilo sa jej to. Je to také úžasné dievča. Je ťažké hrať kocky. Aj keď vo všeobecnosti, vymysleli by aspoň nejakú hernú konzolu? Ale skutočný boj je stále oveľa zaujímavejší!
  Gringeta to vzala a nadšene spievala:
  - Som dievča, ktoré nahlas reve! A s hustým hlasom - spieva pravdivo!
  A potom zasiahla japonského "Tigra". Vzhľadom na priebojnejšiu strelu má nemecký tank výhodu. A tak je kaliber a dĺžka hlavne rovnaké.
  Je pravda, že sľubujú vstúpiť do série nových zbraní. S kratšími hlavňami, ale s vyššou úsťovou rýchlosťou.
  Gringeta sníva o získaní lepšej zbrane. Dlhá hlaveň stále robí problémy, najmä ak sa bitka odohráva v lese. Bojovník však neklesá na duchu.
  Malanya čmárá na Japoncov samopalom. Vhodné pre samurajov a Číňanov. Vycelí zuby a zacvrliká:
  - Šialené impérium! Nikto nás nezastaví! Nikto nás neporazí!
  Tiež dievča s vynikajúcimi údajmi. A ako strieľa! Presne kosí militantov impéria vychádzajúceho slnka.
  Akí boli včera tvoji priatelia? A teraz triviálni nepriatelia! A nedá sa s tým nič robiť!
  Matilda pišťala, vyplazovala jazyk, cítila sa ako kobra. Škoda, že je len obyčajný vodič. A jej práca nie je práve najzaujímavejšia. Potlačiť niekoho. Ublížiť niekomu. Ale duša si žiada niečo iné. Vynikajúce!
  Matilda nahnevane hovorí:
  - Nad všetkými moriami bude britská vlajka!
  Jane zúrivo potvrdila:
  - Hoci sme pod nemeckou okupáciou, nikdy sa nestaneme otrokmi!
  Potom bojujú aj sovietske dievčatá, ktoré zúfalo dobyjú južný Sachalin a hrebeň Kuril.
  Alenka a jej tím obsadili predmostie cez rieku Amur. A napadnutých bolo päť dievčat.
  Tieto dievčatá však vedia - ak chcete prežiť v horúčavách, určite bojujte naboso a v bikinách. A dá sa to aj bez podprsenky. A potom ťa žiadny diabol nepremôže.
  Alenka hodí po Japoncoch bosou nohou granát a spieva:
  - Ach, osud, môj osud, ach osud!
  Anyuta tiež hodila nohy, dar smrti, holými prstami a štebotala:
  Prečo si na mňa prísny?
  Ohnivá Alla dala granát holým opätkom. Otočila oceľový polotovar a zaštebotala:
  - Neverím, že rozumieš!
  Maria to vzala a holými prstami hodila vec, ktorá zabíja, a so smiechom povedala:
  - Ach, osud, moje odlúčenie je osud! Muža nájdem len v truhle!
  A dievča sa zasmialo...
  Matrena dala bosými nohami hromadu granátov. Zostrelil japonský tank a zasyčal:
  - Oh, chlapci... Je to s vami zlé!
  Elena si ťažko povzdychla. A opäť hodila granát bosou nohou. Marec, slnko je čoraz teplejšie. Oveľa lepšie ako v zime. Optimizmus rastie.
  Samozrejme, keby Japonsko v štyridsiatom druhom roku nezaútočilo na ZSSR, bolo by to lepšie.
  Potom by Červená armáda mohla nacistov skoncovať alebo ich aspoň zastaviť. A krajina vychádzajúceho slnka zamotala všetky plány. A mimoriadne zákerná.
  Elena vystrelila. Udrela hlavu samuraja a zakričala:
  - Nový skaut!
  A vyzeralo to smiešne. Ako padajú porazení Japonci. A veľa z nich. Plná čínštiny. Škoda, že vojna s Treťou ríšou neprestala o niečo skôr.
  Alenka zašepkala:
  - Slnečné Gruzínsko, môj rodný Kaukaz! Je tu vysoká hora, pásam ovce!
  A opäť dievča s odhalenou pätou podľahlo daru smrti.
  Deväť mesiacov po začiatku vojny bolo Japonsko zajaté.
  A vojna skončila... Stalin dostal späť južný Sachalin a hrebeň Kuril a časť Mandžuska.
  Potom prišiel čas na trvalý mier. Stalin zomrel... Potom a Hitler zomrel v roku 1959... Ale situácia na planéte Zem bola stabilná, silná a prosperujúca. A všetko bolo veľmi dobré. A ľudstvo dobylo priestory vesmíru a vybudovalo komunizmus.
  
  ČEČENSKÝ ADMIRÁL MAKAROV
  Achmad Kadyrov zomrel 7. novembra 1999 na následky náhodného ostreľovania ruským delostrelectvom. Jedna z tých smiešnych nehôd, ktoré menia chod dejín. Je možné, že náhodná smrť admirála Makarova z ruskej bane viedla k pádu dynastie Romanovcov a k zmene spoločenského systému v Rusku. A potom podobná nehoda čakala aj Vladimíra Putina. A samozrejme sériu následkov z tohto dôvodu.
  V prvom rade teip Kadyrov obvinil, že to ruské jednotky urobili zámerne a odtrhli sa od federálnych. A nielen tento teip, ale aj bratia Yamadayevovci. Opäť sa rozpútali boje o Gudermesa. Oslobodzovanie Čečenska, ktoré sa práve začalo a ktoré išlo tak dobre, sa zrazu zastavilo. Gudermes skončil v tyle ruských vojsk a rozpútala sa v ňom skutočná vojna. V dôsledku toho sa operácia na obkľúčenie Grozného prudko spomalila. A boj bol veľmi krutý. Čečenci prestali opúšťať svoje mestá a bojovali na život a na smrť. Teraz bolo celé Čečensko zjednotené proti federálnym jednotkám. A Západ spolu s islamským svetom prudko zvýšil tlak. Putin sa stal tvrdohlavým, nechcel rokovať s Maschadovom, ale priebeh vojny bol oveľa menej úspešný. A ruské jednotky utrpeli vážne straty.
  A Západ a Spojené štáty uvalili sankcie. Moment využili aj komunisti a navrhli vláde vysloviť nedôveru. Apple túto myšlienku podporil. A Štátna duma zhromaždila hlasy na hlasovanie. Putin, ktorý tomu čelil, pozastavil ofenzívu proti Čečensku. Partizánske útoky prudko zosilneli.
  Zvýšila sa aj pomoc Čečencom... Straty ruských jednotiek rástli. A tak prebehli voľby do Štátnej dumy. Blok Jednota netriumfoval. Na druhej strane blok komunistov "Za víťazstvo" zvíťazil s veľkým náskokom. Druhé miesto obsadilo "Vlasť - celé Rusko". Takáto situácia. Napodiv slabší výkon bloku Jednota prospel Bloku Žirinovského, ktorý obsadil tretie miesto. Prihlásil sa však Zväz pravých síl, ktorý len slabo prekonal hranicu piatich percent. Apple sa darilo o niečo lepšie.
  Vo všeobecnosti sa parlament stal ešte opozičnejším ako predtým. A čo je najdôležitejšie, opozícia sa ukázala byť jednotnejšia. OVR a komunisti a Yabloko sa spojili. Liberálnodemokratická strana a Jednota sa pokúsili zablokovať....
  Putin trochu znížil svoje hodnotenie. Jeľcin ešte neodišiel. Aj keď otázka nástupcu stále visí vo vzduchu. Iné možnosti okrem Putina, ktorý mal ešte nejaký ten rating, sa zdali príliš riskantné.
  Začala sa predvolebná kampaň. Na prvom mieste je Gennadij Zjuganov, za ním nasledujú Vladimir Putin, Primakov a Žirinovskij, potom Yavlinskij. Generál Lebeda do prezidentských volieb nešiel. A to dalo Vladimirovi Žirinovskému nejaké šance na tretie miesto.
  Primakov sa však potopil. Nie je jasné, či by mal kandidovať na prezidenta alebo nie. Skúsiť by to mohol aj Lužkov. A zrazu sa posunul dopredu aj moskovský primátor.
  Voľby boli bohaté na udalosti.
  Nečakane išiel na predsedníctvo aj Boris Nemcov. A pridalo to aj intrigy.
  Ruská armáda v Čečensku je úplne uviaznutá. Groznyj a Gudermes nezobrali. A bombové útoky viedli k zavedeniu tvrdých sankcií proti Rusku.
  Jeľcin, ktorý bol stále prezidentom, napriek tomu nariadil začať rokovania a prerušiť vojnu. A tak už krvácal. A koľko ľudí môže byť zabitých.
  Zjuganov opäť navrhol vyslovenie nedôvery vláde. Všetky frakcie, dokonca aj Liberálnodemokratická strana, podporovali túto myšlienku. Žirinovskij obvinil Vladimira Putina z nerozhodnosti a slabosti. Jeľcin, ktorý bol vážne chorý, nechcel veľkú vojnu ... A nečakane nariadil Putinovi, aby sa stretol s Maschadovom. Uskutočnil stretnutie... Čečenci požadovali návrat k Chasavjutorským dohodám a stiahnutie jednotiek z Čečenska. Tak sme sa na ničom nedohodli.
  A Štátna duma sa opäť ujala a nastolila otázku nedôvery vláde. Jeľcin podplatil Žirinovského tým, že mu udelil hodnosť generála a udelil hviezdu hrdinovi Ruska. LDPR nezahlasovala za nedôveru, no opozícia mala stále dosť hlasov. A bola tam nedôvera.
  Teraz musel Jeľcin vyhodiť Putina. Michail Kastyanov sa stal herectvom. Potrebovali sme nového premiéra. Ale nájsť niekoho, kto by vyhovoval Štátnej dume, je ťažké.
  Nakoniec, po dvoch týždňoch váhania, Jeľcin navrhol moskovského starostu Lužkova.
  Toto celkovo vyhovovalo Štátnej dume... A ľuďom tiež. Primátor Moskvy sa stal premiérom a odstúpil z prezidentského súboja.
  A Putin napokon stratil rating a sotva nazbieral milión podpisov.
  Potom hral v prospech Maxima Primakova. Primakova podporil aj Vladimir Žirinovskij. A Yavlinsky tiež...
  Nakoniec sa voľby konali a Zjuganov a Primakov sa dostali do druhého kola s takmer rovnakým počtom hlasov. Zjuganov mal však o niečo viac. Ale takmer všetci kandidáti podporili Primakova. A lídra komunistov porazil v druhom kole.
  Takto sa zmenila moc v Rusku. Dokonca Jeľcin nariadil stiahnutie jednotiek z Čečenska. A vojna na Kaukaze sa skončila. Potom už išlo všetko ako v skutočnom príbehu.
  Primakov presadzoval umiernenú liberálnu ekonomiku. USA sa dostali do vojny v Afganistane a Iraku. Ceny ropy vzrástli. A ekonomika rástla.
  Primakov slúžil dve funkčné obdobia a odišiel v roku 2008, neobnovil si právomoci. A čo? Má už sedemdesiatdeväť rokov a nie je na tom zdravotne dobre. Na trón nastúpil starosta Lužkov. Tento údaj bol viac-menej kompromisom.
  V Čečensku sa po stiahnutí ruských vojsk čoskoro opäť začala vojna medzi Maschadovom a Šamilom Basajevom a Salamanom Raduevom. Wahhábisti podporovali Basajeva. Vojna sa vliekla rok a pol. A došlo k veľkému ničeniu. Maschadov prehral a utiekol. Šamil Basajev sa dočasne stal amínom. Ale proti nemu povstali Salman Raduev a Yamadayevovci a Kadyrovci. A opäť vojna. Rozdelili sa aj wahhábisti. Shamil bol zabitý v roku 2006. A Salman Raduev sa na chvíľu stal amínom. Ale bol zabitý v roku 2008. A v Čečensku bola vojna a masaker. Primátor Moskvy Lužkov ponúkol pomoc jednej zo strán výmenou za návrat do Ruska. To Čečencom vyhovovalo.
  Lužkov anektoval Čečensko a napriek ekonomickým problémom bez problémov vyhral voľby v roku 2012. Potom však nastali problémy. Jurij Lužkov, ktorý bol viac prozápadný ako Putin, nevzal Ukrajine Krym. Čo mu však nerobilo žiadne zvláštne problémy. Ceny ropy však stále klesali. A Lužkov chcel nový termín. A usporiadali referendum. Predĺžil si mandát. A s ťažkosťami vyhral voľby v roku 2016 ... Prešiel na druhé funkčné obdobie so škandálom a stretmi. A potom v roku 2019 zomrel.
  Predčasné voľby boli súťaživé. A to v dvoch kolách... Pod Lužkovom postúpili do druhého kola premiér Deribaska a predstaviteľ komunistickej strany.
  Voľby nečakane vyhral neodvolateľný vodca Komunistickej strany Ruskej federácie Gennadij Zjuganov. Všetko by bolo v poriadku, ale v roku 2020 prišiel do Ruska koronavírus. Ale komunisti na to neboli pripravení.
  Ale všetko zlé sa raz skončí. A Gennadij Zjuganov nejako vyviedol Rusko zo slepej uličky. V roku 2023 sa v Rusku konajú nové prezidentské voľby. Zjuganov ich, samozrejme, nevedie čestne a nechce odísť. Vo všeobecnosti sú v Rusku prezidenti jeden starý muž. A Jeľcin mal už šesťdesiat a Primakov bol ešte starší. A Jurij Lužkov vládol až do veku osemdesiatich troch rokov a zomrel na svojom poste. A Zjuganov má už pekných pár rokov. Prezidentom sa stal ako sedemdesiatpäťročný a teraz má sedemdesiatdeväť.
  Voľby sa ale konajú podľa pravidiel, keď je konkurencia minimálna a Zjuganov je v tomto smere oveľa jednoduchší. Navyše, Zjuganov chce zo svojho vnuka urobiť svojho nástupcu.
  A opäť víťazstvo vodcu komunistov. Staré, choré a nie veľmi dobré myslenie.
  V roku 2025 ale Rusi konečne odleteli na Mesiac. Bola to aspoň radosť. Svetová ekonomika opäť rastie a stala sa relatívne stabilnou.
  V Spojených štátoch Joe Biden odstúpil z funkcie prezidenta Spojených štátov v roku 2024 a nahradila ho černoška. Na Ukrajine, keďže nedošlo k strate Krymu a vojne na Donbase, Petro Porošenko strávil všetky dve volebné obdobia. A ústava mu viac nedala. Po ňom sa stal ukrajinským prezidentom Vitalij Kličko.
  Číne stále vládne Xi Ze Ping. Politika je vyvážená. Čečensko ako súčasť Ruska sa trochu prestavalo. Vladimir Putin po odchode z postu premiéra dostal post vo vláde za prezidenta Primakova.
  Dostal však len post ministra spravodlivosti. Putin pracoval na tomto poste a do roku 2008 vychádzal so všetkými. Potom odišiel do dôchodku. A už sa neangažuje v politike.
  Vladimir Žirinovskij nastúpil na post ministra vnútra za prezidenta Primakova. Pôsobil až do Lužkovovho predsedníctva. Dosiahol hodnosť generála armády. Potom sa vrátil do frakcie LDPR. Bola to typická vrecková opozícia. Lužkov bol s tým v pohode. Vladimir Žirinovskij sa zúčastnil všetkých prezidentských volieb v Rusku okrem roku 2004, keď bol ministrom a bolo by to nepohodlné.
  Vladimir Volfovič urobil dobrú kariéru a získal si rešpekt mnohých.
  Grigorij Javlinskij pracoval vo vláde pod Primakovom. V roku 2008 bol odvolaný. Odvtedy bol v opozícii, no do parlamentu ho už nemohli zvoliť. Mal nejaké ocenenia.
  Generál Swan v tomto vesmíre unikol absurdnej smrti. Guvernér Krasnodarského územia však nemohol byť zvolený na druhé funkčné obdobie. Odišiel do dôchodku a začal písať memoáre a beletriu. Alexander Ivanovič si zamiloval najmä žáner alternatívnej histórie. Stal sa jedným z najpopulárnejších spisovateľov v Rusku a zarobil milióny. A niektoré z jeho románov boli sfilmované.
  Lebed nešiel do politiky, mal dosť peňazí a slávy a aspoň ho nebolela hlava.
  Šojgu nejaký čas pôsobil ako minister pre mimoriadne situácie. Ale v roku 2003 bol prepustený. Snažil som sa kandidovať na guvernéra a vytvoriť si vlastnú stranu. Získal nejaký záujem, ale nedostal sa do Štátnej dumy. Potom odišiel z politiky kvôli biznisu.
  Matvienko sa nestal primátorom Petrohradu. Ale za Primakova pôsobila ako podpredsedníčka vlády. V roku 2008 odišla do dôchodku. Potom začala podnikať so svojím synom a nezúčastňovala sa na politike.
  Rogozin zostal na vedľajšej koľaji a nedostal žiadne príspevky. Neúspešne sa pokúsil opäť stať poslancom Štátnej dumy. Ale väčšinové voľby boli zrušené a jeho strana bariéru neprebrala.
  Lukašenko je už dlho naklonený ruským prezidentom. Zjuganovovi viac-menej vyhovoval. Ale aj tak sa ukázal nespoľahlivý spojenec. A v Rusku začali hľadať náhradu. Našli si mladého komunistu a povýšili ho. V dôsledku toho došlo k potýčke a Lukašenko zatkol víťaza.
  A Rusko uvalilo sankcie na Bielorusko. A Lukašenko opustil OBKB a požiadal o vstup do NATO. Tu je taká kolízia. Lukašenko ešte nebol prijatý do NATO, ale na území Bieloruska bolo umiestnených niekoľko základní. Takže na západných hraniciach to začalo byť alarmujúcejšie.
  Svet ako celok zostal so svojimi problémami a nezlepšil sa. Je to však aj horšie. Gennadij Zjuganov poznamenal, že starý kôň je stále lepší ako mladý osol.
  Komunistická strana zostala vládnuť, ba dokonca posilnila svoje pozície. Nového prezidenta dostali Filipíny, kde sa prezidentom stal legendárny boxer Pakio. A to je tiež nové prekvapenie.
  Vitalij Kličko sa po Majdane rozhodol vrátiť, situácia na Ukrajine je zatiaľ pokojnejšia a usporiadal ďalšiu proti Stevensonovi, ktorý sa stal majstrom sveta. Vitalij Kličko sa stal po štvrtýkrát majstrom sveta, keď zopakoval výsledok Hollyfielda, a zároveň sa zapísal do histórie ako majster sveta a zároveň primátor. Potom držal dobrovoľnú obhajobu titulu a tiež ukončil boj knockoutom. Potom definitívne ukončil kariéru a vytvoril ďalší rekord v ťažkej váhe - po štyridsiatich rokoch vyhral päť majstrovských súbojov.
  V každom prípade bol na tomto svete úspešnejší a šťastnejší Vitalij Kličko.
  Wladimir Kličko porazil aj Tysona Furyho. A potom jeho kolega z Ukrajiny v epickej bitke. Ale boj s Denotheusom Wyderom sa nedal zorganizovať. Wladimir stále porazil Browna a napokon vo veku štyridsaťjeden rokov prehral, pričom zostal obľúbencom Anthonyho Joshuu, čím dočasne ukončil svoju kariéru.
  Potom sa však v roku 2021 vrátil a po troch víťazných zápasoch prekonal rekord Georgea Foremana.
  Takto dopadol svet.
  
  ĎALŠIA MOŽNOSŤ, KDE MAJÚ JAPONCI OVEĽA VIAC ŠŤASTIA
  Bitku o Midway malo aj tak vyhrať Japonsko. Nie je však pravdou, že samuraj v tomto variante otvorí druhý front. A tak sa veci mohli vyvíjať trochu inak.
  Povedzme, že Stalingrad prešiel ako v skutočnej histórii. A nič moc sa nezmenilo. Briti vykonali operáciu Torch bez amerických jednotiek. Rommel je zlomený. Pravda, pristátie v Maroku sa neuskutočnilo. Nemcom sa po presune určitých síl z Európy podarilo zastaviť britskú ofenzívu.
  Montgomery narazil na tvrdohlavý odpor a zastavil sa. Nemci držali líniu nejaký čas. Potom začali presúvať ďalšie sily do Afriky. Rommel podnikol protiútok a mierne tlačil na Britov, ale Montgomery sa stiahol do obrannej línie v Líbyi. Predná časť sa stabilizovala.
  V júli štyridsiateho tretieho roku sa nacisti pokúsili prelomiť sovietsku obranu na výbežku Kursk. Keďže Japonci obsadili Havajské ostrovy, Američania takmer zastavili nálety na nemecké mestá a továrne. To umožnilo Nemcom vyrobiť niekoľko ďalších tankov, najmä Tigerov a Pantherov.
  Na Kursk Bulge sa zúčastnilo ďalších štyristo vozidiel, ako aj významnejšie letecké sily. Okrem toho Hitler previedol ďalších šesť peších divízií z Francúzska a odstránil niektoré delá z Atlantického valu.
  To posilnilo nemecké zoskupenie. Ofenzíva začala približne ako v skutočnej histórii, ale keďže boli nacisti o niečo silnejší, dosiahli veľký úspech. Kruh okolo sovietskeho zoskupenia sa však nepodarilo uzavrieť. Samotná Fritzova ofenzíva síce trvala dvadsať dní a skončila sa až 25. júla. Potom sovietske jednotky spustili protiofenzívu. A boje sa ťahali dlhšie.
  Nemci v Afrike boli v defenzíve. Nemuseli vynakladať energiu na Taliansko a na front bolo dodané viac techniky, takže bombardovanie bez Američanov bolo mnohonásobne slabšie.
  Japonsko naďalej vyhrávalo. Americké velenie teda robilo stále viac chýb a príliš sa ponáhľalo, aby znovu dobyli Peru Harbor. To viedlo k prevládajúcemu názoru - Amerika Európu nepotrebuje. Z vďaky za to nemecké ponorky prakticky prestali útočiť na americké lode.
  Červená armáda teda len do konca septembra obsadila Orel a Belgorod, pričom utrpela obrovské straty. A dočasne zastavil propagáciu. Zatiaľ však nebol dôvod na paniku. Nasledovala upršaná jeseň a po nej zima. A mali by prísť nové víťazstvá Červenej armády. Hitler si to uvedomil a ponúkol Stalinovi prímerie. Nech sa páči, dáme si pauzu!
  Koľko našich chlapov bolo zabitých počas poslednej bitky? ZSSR a Tretia ríša bojovali tri mesiace. Straty Červenej armády boli väčšie ako v reálnej histórii a o nič menšie nebol ani Wehrmacht. Obe strany boli vykrvácané.
  Ale nacisti zvýšili výrobu zariadení, dokázali sa trochu zotaviť. Treba si uvedomiť, že v tankoch bol podiel strát v prospech nacistov a keďže sa ukázalo, že ich vyslobodenie bolo vyššie ako v reálnej histórii, Nemci svoje škody doplatili. V obranných bojoch sa Panther ukázal ako dobrý tank. Jeho rýchlopalné delo s dlhou hlavňou a na svoju dobu vynikajúcou optikou bolo schopné ničiť aj sovietske tanky.
  Tridsaťštyri navyše nepreniklo Panterom, Tigrom, Ferdinandom do čela a ťažkých tankov bolo stále príliš málo na to, aby ovplyvnili priebeh bojov.
  Stalin odmietol prímerie s Nemeckom. Do konca októbra sovietske jednotky obnovili ofenzívu proti Charkovu a Smolensku. Nemci vzdorovali veľmi tvrdohlavo. Mali silnú obranu najmä v strede a vo všeobecnosti očakávali postup sovietskych jednotiek práve týmito smermi.
  Napodiv, ale v porovnaní so skutočnou históriou väčšie množstvo techniky, najmä lietadiel a tankov, umožnilo Nemcom vzdorovať oveľa efektívnejšie. Okrem toho, keď mali nacisti viac záloh, konali pokojnejšie, neponáhľali sa počas sovietskej ofenzívy pozdĺž frontov, ale viedli zálohy dôslednejšie a spoliehali sa na vyspelejšiu a hĺbkovú obranu. Pár desiatok ďalších divízií sa zachránilo kvôli absencii talianskeho frontu a v Afrike sa Montgomery nikam neponáhľal a Nemci loď nerozkývali. Intenzita vojny s Britániou prudko klesla.
  O separátnom mieri sa ešte nehovorilo, no Churchill očividne bombardovanie spomalil, zrejme rátal s tým, že ZSSR a Tretia ríša sa navzájom čo najviac vyčerpajú.
  Uvoľnenie zbraní z Nemecka a satelitov sa ukázalo takmer o tretinu vyššie ako v reálnej histórii. To umožnilo zaplátať diery a, spoliehajúc sa na hustú obranu, relatívne úspešne odolávať. Situáciu sťažovala skutočnosť, že sovietske velenie bolo v ofenzíve, kde na nich už čakal Fritz, a podarilo sa mu usadiť sa v defenzíve.
  V dôsledku toho bol samotný postup extrémne pomalý a stál veľké straty. Vojna sa akosi začala podobať prvej svetovej, keď sa obrana ukázala byť silnejšia ako útok, útočiaca strana stratila viac a frontová línia sa tým stala neaktívnou.
  Sovietske jednotky postupovali v priemere o jeden až dva kilometre denne, čo Nemcom umožnilo získať oporu, no nové pozície a udržať obranu.
  Do operačného priestoru nebolo možné vstúpiť.
  Charkov však bol dobytý začiatkom decembra po krutých mestských bojoch. Nemci zvýšili výrobu letectva. Focke-Wulf a ME-309 úspešne odolávali slabším sovietskym stíhačkám. Obzvlášť nebezpečný bol ME-309 so siedmimi strieľňami a vysokou rýchlosťou. A Focke-Wulf s pancierom a dobrou ochranou je húževnatý stroj so šiestimi vzduchovými delami.
  Prítomnosť vozidiel s takýmito zbraňami samozrejme viedla k tomu, že nacisti získali výhodu vo vzduchu. Najhoršia manévrovateľnosť bola kompenzovaná vysokou rýchlosťou pri ponore, ktorá umožňovala únik pri vstupe do chvosta a silná výzbroj umožnila zostreliť lietadlo z prvého priblíženia. Okrem toho Nemci vyvinuli špeciálnu taktiku pre boj so sovietskymi vozidlami s cieľom použiť silnejšie zbrane a vysokorýchlostné nemecké lietadlá.
  Veľmi dobre sa ukázal aj najnovší bombardér Yu-288. Tento stroj je rýchly a zároveň viezol veľkú bombu. Focke-Wulf sa ukázal ako silný frontový bombardér, lepší ako PE-2 vo všetkých ohľadoch.
  Koncom decembra boli sovietske jednotky vyčerpané a pre obrovské straty boli nútené zastaviť. Kým Nemci stále držali Smolensk a časť ľavobrežnej Ukrajiny. A čo je najdôležitejšie - ložiská bauxitu a legujúcich prvkov. Straty sovietskych jednotiek v tankoch sa ukázali byť také hmatateľné, že Mainstein podnikol protiútok a dokonca bol schopný dobyť Charkov a vytvoriť kotol pre sovietske jednotky. V januári až februári však sovietske jednotky podnikli protiútoky a podarilo sa im opäť dobyť dlho trpiaci Charkov. Ale v marci bola Červená armáda vyčerpaná a bola nútená prerušiť ofenzívu.
  Nastala pauza... Obe strany utrpeli príliš veľa strát. Okrem toho chcel Stalin doplniť svoju armádu o silnejšie a vyspelejšie tanky T-34-85 a IS-2. Je pravda, že Nemci tiež doplnili pokročilejšie a výkonnejšie "Panther" -2 a "Tiger" -2. Stalin počítal aj s vyspelejšími LA-7 a Jak-3. Nemci však v reakcii na to spustili najnovšiu modifikáciu TA-152 namiesto Focke-Wulf a čo je obzvlášť nepríjemné, je prúdové ME-262. Posledné lietadlo z hľadiska rýchlosti, pancierovania a výzbroje nemalo obdobu. Pravda bola drahšia a pri výrobe bola náročnejšia na prácu.
  Ale na druhej strane Nemci vytvorili aj HE-162, ktorý je lacný, manévrovateľný, relatívne ľahko vyrobiteľný a navyše reaktívny. Stalin ešte nevyhral technickú súťaž. Británia viedla vojnu extrémne pasívne. Spojené štáty americké zatiaľ nedokázali prevziať iniciatívu od Japoncov.
  25. júna po nahromadení síl prešla Červená armáda do ofenzívy v strede. Najprv sa sovietskym jednotkám podarilo preniknúť cez obranu, no potom sa zapojili do bojov o Smolensk. Typickou chybou červených generálov je zaberanie miest do určitého dátumu. A skúste si vziať dobre opevnené mesto so silnou posádkou a obranou.
  Ofenzíva sovietskych vojsk uviazla, keď Nemci presunuli ďalšie sily a začali protiútok. Bitky sa opäť, ako v prvej svetovej vojne, stali pozičnými a veľmi viskóznymi. Hitler prejavil nezvyčajnú opatrnosť. Možno rátal so zázračnou zbraňou a najnovším technickým vývojom, a preto sa nikam neponáhľal. Svoju úlohu zrejme zohrala aj túžba zachrániť árijskú krv, o ktorú už Nemci veľa prišli. Áno, a obrana nacistických tankov je oveľa efektívnejšia, najmä lámanie "Tiger" -2.
  Boje v centre sa pretiahli až do neskorej jesene. Stalin ukázal tvrdohlavosť a chcel dosiahnuť úspech. Ale v tomto prípade som našiel kosu na kameni. Straty sovietskych vojsk boli obrovské. Nemci ako brániaca strana stratili o niečo menej. Panther-2 sa ukázal ako dobrý tank. Toto vozidlo bolo celkom dobre chránené v čele a malo výbornú priebojnú zbraň a zároveň slušné jazdné vlastnosti.
  Znateľne prekonal T-34-85, pokiaľ ide o silu dela, čelnú ochranu a nebol horší v rýchlosti a manévrovateľnosti. Aj pre IS-2 je nemecký stroj nebezpečným nepriateľom, zasahujúcim na značnú vzdialenosť.
  Kvôli častým poruchám, rovnakým zbraniam, len miernej prevahe v obrane nebol King Tiger na najlepšom konte. Ťažšia modifikácia "Pantera" -2 dostihla "Tigra" -2 v obrane a predčila jazdným výkonom. Čoskoro Nemci zjednotili výrobu takmer výlučne na "Panther" -2 s hmotnosťou päťdesiatjeden ton s motorom s výkonom 900 koní.
  Tento tank viac-menej armáde vyhovoval. Červená armáda nedosiahla víťazstvo a zastavila postup. Prišla zima. Nemci mali tanky série "E" a nové prúdové lietadlá. Došlo k výmene úderov. Británia zostala pasívna, Spojené štáty už začali niečo dostávať proti Japonsku. Stalin, keď videl, že zatiaľ čo ZSSR hrá rolu potravu pre delá, prijal a dokonca ponúkol Hitlerovi prímerie. Ako nech sa nacisti obrátia na Západ a kapitalisti sú vo vojne.
  Výpočet vodcu bol zákerný a jednoduchý. Hitler s týmto obratom súhlasil. A teraz, vo februári štyridsiateho piateho roku, prešli nemecké jednotky do ofenzívy v Líbyi. A tam boli úspešní. V bitkách sa ukázalo, že nemecké tanky boli lepšie ako anglické a prúdové lietadlá boli úplne mimo konkurencie. USA ešte nevstúpili do boja. V bitkách zohrali hlavnú úlohu Panther-2 a E-100, ako aj modifikácia Tiger-2 s malou vežou a hrubším pancierom s výkonným motorom. Anglický "Churchill" nie je zlý v brnení, ale skôr slabý vo výzbroji. "Cromwell" vôbec neťahá. A Challenger, jediný stojaci tank, nie je v hromadnej sérii.
  Najdôležitejšia je však kvalita vojakov. Nemci, ktorí prešli skúškou ohňom a železom na východnom fronte, sú oveľa pripravenejší na boj ako britské jednotky. Najmä koloniálne divízie. A nemecké jednotky prešli do útoku. V marci bol zajatý Egypt. A potom Nemci vstúpili na Blízky východ, dobyli Irak, Kuvajt a potom Saudskú Arábiu.
  Hitlerovi by nevadilo ísť do Indie cez Irán, ale Stalin, ktorého jednotky boli stále v Iráne, nesúhlasil.
  Nemci prešli do ofenzívy a postupovali cez Sudán. A ďalej do Etiópie a Somálska. A odtiaľ k rovníku. Na ofenzíve sa zúčastnilo asi sedemdesiat divízií Wehrmachtu. A Británia nemala také sily, aby sa postavila Tretej ríši.
  Nemci dobyli aj Gibraltár. Útok sa ukázal ako prechodný a takmer bleskový. Do ofenzívy sa zapojili aj prúdové útočné lietadlá, ale aj vrtuľníky. Afrike hrozila úplná strata Británie.
  Ale Stalin nie je taký jednoduchý. Odstúpenie Británie z vojny je pre ZSSR príliš nebezpečné. A Červená armáda prešla v júni 1945 do ofenzívy. Oslabené nemecké jednotky na východe to nevydržali a tlaku podľahli. Nacisti, ktorí to nemohli vydržať, sa valili na západ. Červená armáda dokázala oslobodiť Smolensk, Kyjev a vstúpila do Bieloruska. Po presune ďalších síl z Afriky Nemci s veľkými ťažkosťami dokázali zastaviť ofenzívu sovietskych vojsk. Do bojov sa zapojili nové nemecké tanky série E-50, ktoré nemali obdobu. Nacisti navyše zasadili z Turecka odvádzajúci úder. A samotné Turecko pod tlakom Nemecka zaútočilo na Sovietsky zväz. Situácia sa teda opäť skomplikovala.
  Problém bol v tom, že T-54 ešte nevstúpil do série a T-34-85 už bol jasne zastaraný na pozadí série E a dokonca aj Panther-2.
  V zime sovietske jednotky stále udierali, ale nedokázali dosiahnuť významný úspech. Okrem toho sa do bitiek začali zúčastňovať diskotéky ... Jediné, čo sa zlepšilo, bol úspech Američanov proti Japonsku. Nakoniec sa Yankees podarilo dobyť Peru Harbor a iniciatíva v Tichom oceáne začala prechádzať na stranu Ameriky.
  Ale, bohužiaľ, pomoc USA môže byť príliš neskoro. Na jar štyridsiateho šiesteho roku prešli Nemci, využívajúc výhodu tankov E oproti tridsiatimštyri, do ofenzívy. Sovietske jednotky, zocelené bojmi, vzdorovali veľmi tvrdohlavo. Červená armáda bola hrdinská a silne vybavená delostrelectvom. Najmä 100 mm protitankové delá. A zakopali.
  Nemcom sa podarilo vziať Kyjev späť a zatlačiť Červenú armádu späť za Dneper. Ale práve na tejto vodnej prekážke vybudovali sovietske vojská nepreniknuteľnú obranu.
  Nemci bojovali celé leto a jeseň, ale nedokázali zlomiť sovietske jednotky. Len im sa podarilo opäť zablokovať Leningrad. Samotné mesto však nacisti nezískali. Zima prešla vo výmene úderov. Američania sa pomaly presúvali cez Tichý oceán a doteraz nepoužili jadrové zbrane.
  Na jar sa Nemci opäť pokúsili postúpiť. Používali tanky série "E", najnovšie stroje s hmotnosťou sedemdesiat ton. ZSSR vydal IS-7, schopný odolať mastodontom. Začali sa objavovať aj stredné tanky T-54.
  Zintenzívnila sa aj Británia, ktorá spustila ofenzívu v Rovníkovej Afrike. Tu pomáhali aj americké pozemné jednotky. Na vojnu v Pacifiku Američania nepotrebovali veľa vojakov a tankov. Začali teda vytláčať nacistov z Afriky. Teraz spojenci pochopili, že nebude možné sedieť a že nepriateľa treba rozdrviť a stlačiť. V lete a na jeseň dokázali USA a Británia opäť dobyť významnú časť Afriky a dokonca vyhnali Nemcov zo Somálska a Etiópie.
  Nemci nedokázali rozvinúť ofenzívu proti Moskve, uviazli v pozičných bojoch. V zime Stalin zaútočil na Turecko. Červená armáda porazila osmanské jednotky a dobyla Kars, Erzurum a Tanrog. Nemci boli nútení presunúť značné sily, aby zachránili spojenca. Ale Červená armáda, ktorá nečakane zasiahla neďaleko Leningradu, tam vyhrala veľké víťazstvo.
  Prišiel rok 1948... Na jar sa Nemci opäť pokúsili o postup. Podarilo sa im vytvoriť originálny pyramídový tank nepreniknuteľný zo všetkých uhlov streľby. A s týmto strojom boli spojené veľké nádeje. Propagácia začala v máji. Po dvoch mesiacoch tvrdohlavých bojov sa nacisti priblížili k Smolensku.
  Pyramídové tanky preukázali svoju bojovú účinnosť, no často ich vyhodili do vzduchu míny. Nemci neboli schopní dobyť mesto a obkľúčiť ho. Ale v Afrike dosiahli spojenci veľké úspechy a vyhnali Nemcov z Egypta. Japonsko bolo tiež porazené, stratilo mnoho ostrovov a Filipín. Na jeseň Nemci postupovali ďalej na východe, v strede, opäť sa blížili k Leningradu.
  Nemecké letectvo bolo stále silnejšie ako sovietske, najmä v kvalite. Ale koncom roku 1948 začali MIG-15 prichádzať na front. Sovietsky prúdový stroj bol v rýchlosti a výzbroji horší ako nemecký, ale bol lepšie manévrovateľný. Svoj výkon zlepšili aj Američania. V zime 1949 sovietske jednotky vytlačili Nemcov späť z Leningradu a zatlačili ich späť do Smolenska.
  A Američania spolu s Angličanmi vyhnali nacistov z Afriky. Na jar 1949 sa z vojny stiahlo aj Turecko.
  Tretia ríša tiež stratila kontrolu nad Blízkym východom. Postavenie nacistov sa zhoršilo. Na východe si netrúfli na postup, ale presunuli sa do zovretej obrany. Sovietske jednotky sa pomocou tankov T-54 a IS-7 pokúsili prelomiť obranu Wehrmachtu. Ale nacisti pevne držali blok. Neúspechom skončil aj pokus spojencov o pristátie v Španielsku. O niečo lepšie sa operovalo na Sicílii, kde sa s pomocou miestnej mafie podarilo dosiahnuť úspech. Od začiatku druhej svetovej vojny uplynul už jedenásty rok.
  Všetky krajiny sú extrémne vyčerpané a extrémne unavené. Globálna ekonomika bola preťažená. A každý chcel súboj čo najskôr ukončiť. Najmä silne vychudnutých Nemcov a Rusov.
  Stalin ponúkol Hitlerovi mier za podmienok nulovej možnosti: návrat k predchádzajúcim hraniciam a výmena zajatcov - všetko za všetkých! Ale Fuhrer súhlasil iba s prímerím, nechcel sa vzdať okupovaného územia. Okrem toho sa v Nemecku už dokončovali práce na vytvorení atómovej bomby a už existovali medzikontinentálne rakety.
  Spojené štáty zvažovali použitie atómovej bomby. Ale kým sa v Európe báli pokaziť. A zhodili to v decembri 1949 na Japonsko. Následky zničenia boli hrozné. A podobný náznak v Nemecku bol pochopený. Führer oslovil národ a navrhol, aby sa zvážila otázka dôstojného sveta. Potom si to však rozmyslel... Prišiel nový rok 1950. Sovietske jednotky začali novú ofenzívu na fronte.
  Obrana zo strany Nemcov bola veľmi tesná. A spojenci postupovali cez Taliansko, kde došlo k vojenskému prevratu, a odstránili Mussoliniho. Ale pyramídové nemecké tanky prevyšovali Patons a Challengery. Obzvlášť tvrdo sa poddával americký Paton, ktorý nedokázal preniknúť pancierom nemeckého tanku ani na blízko. A spojenci začali krvácať.
  Áno, a nezraniteľné nemecké disky spôsobili Spojeným štátom a Británii obrovské škody. Nemecké letectvo si zatiaľ udržalo kvalitatívnu prevahu nad spojencami. Letný pokus o pristátie v Normandii sa skončil neúspechom. Pravda, koncom augusta po jadrovom bombardovaní Japonsko kapitulovalo. Západ si rozviazal ruky. Ale USA sa neodvážili použiť jadrové zbrane, a tak ich mohli kryť medzikontinentálne balistické rakety Tretej ríše.
  Červená armáda sa priblížila k Dnepru v strede, ale bola tiež zastavená. Sily oboch strán boli vyčerpané na maximum... A napokon 25. novembra 1950 Truman ponúkol Hitlerovi mier za paritných podmienok. To znamená, že Európa zostáva s Treťou ríšou, s výnimkou Sicílie a toho, čo zostalo z Talianska. Stalin ide po kompromise: hranice ZSSR v roku 1939. To znamená, že sa Nemci trochu sťahujú späť, vzdávajú sa územia, ale získavajú nejaké akvizície.
  Francúzsko, Belgicko, Holandsko a ďalšie podivné zostávajú pod nemeckou kontrolou, ale dostávajú určitú autonómiu. Teda vzniká niečo ako Európska únia. Tretia ríša ukončuje genocídu Židov a Rómov, hoci niektoré právne obmedzenia ich práv môžu zostať. Obchodné vzťahy sa obnovujú v plnom rozsahu. Krajiny sa zaväzujú rešpektovať suverenitu iných.
  Reparácie sa nikomu neukladajú. Väzni sú vymenení za všetkých.
  Stalin a Hitler boli takí unavení, že prijali takúto ponuku. Spojené štáty americké vyhrali viac ako iné, a tak sa im do sféry ich vplyvu podarilo zaradiť Čínu a Áziu. A Británia spolu s Amerikou obsadili Afriku.
  Nemecko vážne vyčerpalo ľudské zdroje. V ňom Fuhrer oficiálne zaviedol mnohoženstvo. ZSSR zostal bez územných akvizícií prijatých v tridsiatom deviatom, štyridsiatom roku. A bol silne vyčerpaný.
  
  
  AUKCIA RUSKÝCH OTROKOV V NEW YORKU
  Dievčatá bežali, blýskajúc sa holými, okrúhlymi, ružovými opätkami.
  Andriana si spomenula na tento obchod v New Yorku. Navrhol jej to teda miestny, dosť veľký mafiánsky boss. Čas je akurát tak veľa bohatých ľudí sa zišlo. A je celkom možné pripojiť pannu z Ruska.
  Andriana sa dostala do dražby zahalená v závojoch a v plavkách. Aby hneď neodhalili svoje čaro.
  Kráčala s určitým strachom. Napravo a naľavo od nej kráčali dievčatá v kožených bundách.
  Andriana sa vo vysokých opätkoch necítila príliš pohodlne. Ale ona to nezvláda.
  Aukčná miestnosť bola veľmi veľká. Sedelo tam veľké publikum: muži aj ženy a dokonca aj tínedžeri. Boli tam Arabi a černosi, Ázijci, bieli a z Ruska ...
  Zvolený čas a miesto boli správne... Ale Andriana sa cítila trápne pred niekoľkými tisíckami mužov, žien a mladých ľudí, bola by vyzlečená ako Angelica vo filme. To je hanebné a ponižujúce! No zároveň vzrušuje a už samotné poníženie spôsobuje v tele príjemnú malátnosť.
  Je ako stredoveká otrokyňa, ktorú vyzlečú a tisíce mužov sa na ňu budú pozerať žiadostivými pohľadmi .... Oh, aké skvelé!
  Kvôli takémuto vzrušeniu sa oplatilo ísť do aukcie. A nebuďte príliš smutní, že len jedno percento z celkovej sumy pripadne vám!
  Tu vyšla na vysokých opätkoch a prehozoch. Je vyššia ako priemer na ženu, šesť stôp, plus topánky ju robia ešte vyššou.
  Diváci sa zapínajú, modelkine proporcie... Vlasy má zopnuté a neskôr sa rozpustia.
  Začiatok obchodovania je oznámený... Suma je zvyčajne malá, ale rýchlo stúpa.
  Tu si dievčatá odložia prvý závoj a odhalia hornú časť tváre, pričom jej nádherné vlasy farby listov nechajú zakryté.
  Viditeľné bolo Andrianino vysoké opálené hladké čelo a jej smaragdovo-zafírové oči. A nos a spodná časť tváre sú stále zakryté ... Ale iba pohľad jej výrazných očí, v ktorých bolo cítiť rozpaky a mimovoľné chvenie od prirodzenej ženskej hanby, priviedol divákov ...
  Pôvodná cena za noc s pannou je sto dolárov!
  Okamžite kričte:
  - Dvesto dolárov!
  - Tristo!
  - Štyristo!
  - Päťsto!
  - Tisíc!
  Arab v žltom turbane zavrčal:
  - Dvetisíc!
  Američan so zlatou reťazou zavrčal:
  - Tri!
  Obchodník z Ruska povedal v bohatom base:
  - Päťtisíc dolárov!
  Nastala pauza... Nie preto, že by sa množstvo tohto publika zdalo príliš veľké. Nie, existujú obchodníci z celého sveta, ktorí sú schopní vyložiť a vyčleniť sto miliónov dolárov za mazanicu od Picassa alebo Van Gogha. V procese vyzliekania ale chcú pokračovať.
  Tu sú dievčatá v červených maskách a kožených bundách, s rukami v tenkých lekárskych rukaviciach si skladajú ďalšiu prikrývku. A otvárajú odvážnu bradu dievčaťa, jej šarlátové ústa, jej elegantný nos. Teraz je jej nádherná anjelská tvár viditeľná celá. A obrovská obrazovka v aukčnej sieni ukazuje roztomilú dievčenskú tvár zblízka.
  A publikum bučí obdivom.
  - Desaťtisíc dolárov!
  Kričí Američan so zlatou reťazou!
  - Dvadsať tisíc!
  Šejk reve v zelenom turbane s veľkými smaragdmi.
  Angličan vo fraku zvolá:
  - Tridsať tisíc!
  Ozdobený hinduista kričí:
  - Štyridsať!
  Asi pätnásťročný mladík škrípe a pohybuje prstami v diamantoch:
  -Päťdesiattisíc!
  A opäť pauza... Samozrejme, že suma za jednu noc s pannou a dokonca, s najväčšou pravdepodobnosťou falošná, nevyzerá až tak malá. Tam je viac ako Andriana príliš veľké dievča na to, aby vyzeralo nevinne. Ale publikum je veľmi bohaté a vrtošivé. A teraz v zápale zjednávania, keď chce jeden druhého predbehnúť.
  Ale ešte viac chcem vidieť ďalší proces odhaľovania. A teraz je ďalší závoj odstránený z Andrianiných ramien, čím sa odhaľuje horná časť jej pŕs a rúk. Opálený, pôvabný, svalnatý. Vrchná časť podprsenky je už viditeľná a ramená sú pevné a zároveň veľmi sexi.
  Andriana sa znova zachveje a zavetrí. Je stále viac nahá.
  Obchodovanie opäť pokračuje...
  - Šesťdesiattisíc!
  Sheikh reve!
  - Sedemdesiattisíc!
  - Osemdesiat!
  Vyslovuje Američan so zlatou retiazkou!
  - Sto tisíc!
  Američan s obrovským rubínom na hrudi zavrčal.
  - Stodvadsaťtisíc!
  Mládež opäť škrípala!
  Šejk v zelenom turbane a smaragdoch reval:
  -Stopäťdesiattisíc!
  Hinduistický rádža sa rozmohol:
  - Dvestotisíc dolárov za hviezdu aukcie!
  A opäť nastala pauza v tejto aukcii. Verejnosť čaká na odhalenie ceny a je vytočená do extrému.
  Tu z dievčaťa strhnú ďalší závoj a vystavia ju na boky.
  Je viditeľný tenký pás, úzky pásik látky na plnej hrudi a reliéfne dlaždice opáleného lisu. Teraz je Andriana takmer do pása nahá.
  Publikum doslova bučí.
  Ruský obchodník so sibírskou bradou zabuchol:
  - Tristo tisíc!
  Šejk v smaragdovom turbane zavrčal:
  - Štyristotisíc!
  Američan s rubínom vydal:
  - Päťstotisíc!
  Mladík s diamantovými prsteňmi zakňučal:
  -Šesťstotisíc...
  Hinduistický rádža zamrmlal:
  - Sedemstopäťdesiattisíc!
  Ďalšia pauza... Tu už išlo o vážne sumy, no zďaleka nie zruinujúce pre oligarchov a miliardárov. Každý však chce ďalšie odhaľovanie krásy. Hlavne vidieť jej nohy, taký pôžitok pre mužov.
  A teraz posledný závoj nie je odstránený z .... A teraz sú svalnaté ladné nohy holé. Andriana zostala v nohavičkách, podprsenka v priehľadných topánkach na vysokom opätku. A jej silné, opálené nohy mužov tak vytáčajú.
  Predtým zahrmel tichý sivovlasý šejk s dlhou bradou:
  - Milión dolárov!
  A to už je určitá psychologická hranica. Publikum robí hluk...
  Mladík trasúcim sa hlasom hovorí:
  - Milión sto!
  Šejk v turbane s veľkými smaragdami bzučí:
  - Milión dvesto!
  Ruský oligarcha s tmavými okuliarmi hovorí:
  - Milión štyristo!
  Američan s veľkým rubínom:
  - Milión päťsto!
  Zrazu do togu vojde černoška:
  - Milión sedemsto!
  Šejk v smaragdovom turbane nie je horší:
  - Milión osemsto!
  Hinduistický rádža kričí:
  - Dva milióny!
  Ďalšia pauza... Sumy išli solídne. Ale aj tak dali za arabské kone viac. A tu je dievča len na jednu noc. A hoci kolosálna kráska, ale sotva skutočná panna.
  Ale ľudia chcú vidieť jej vlasy... A Andrianovi je odstránená vreckovka. A jej vlasy sú zlaté, z pliec sa jej kĺže listový dážď. A rozptyľujú sa, tak nádherné, ako lúče slnka.
  Publikum je jednoducho v úžase... A vyjednávanie ožíva!
  Mladík zakričal:
  - Tri milióny!
  Šejk v smaragdovom turbane zavrčal:
  - Štyri milióny!
  Černoška kričala:
  - Päť miliónov!
  Nastala krátka pauza ... Suma už bola slušná. Aj keď zatiaľ nejde o rekord v licitácii. Ale stále to nie je obraz Van Gogha, ale len jedna noc s dievčaťom. Nech je to krásne napísané....
  Nasleduje ďalšie gesto... Tentoraz je podprsenka stiahnutá. Andriana to očakávala, no zrazu pocítila takú strašnú hanbu, že sa začala brániť... Dievčatá sa s ňou nevedeli vyrovnať. K Andriane sa privalili dve kráľovské čapy a natiahli si ruky. Potom bola podprsenka odstránená. A boli odhalené krásne prsia. A kožu
  dievča sa lesklo od potu.
  Jej úprimný impulz skromnosti a odporu divákov veľmi vyprovokoval. Mnohí verili, že to bola skutočná panna, a to bolo ešte vzrušujúcejšie ako dokonca ružové puky na hrudi.
  Predtým tichý šejk v turbane posiatom diamantmi zavrčal:
  - Sedem miliónov!
  Černoška zakričala:
  - Osem miliónov!
  Američan s rubínom štekal:
  - Deväť miliónov!
  Ruský oligarcha štekal:
  - Desať!
  Šejk v turbane posiatom diamantmi zareval:
  - Pätnásť!
  Sála zahučala... Toto je už vážnejšie... Však také dievča, ktoré držia za ruky veľkých chlapov, aby si nezakrývala hruď. Aké je to skvelé. Celkovo vzaté, úžasné a dojemné. Andriana je naozaj, naozaj v rozpakoch a cíti sa veľmi zahanbená. A zároveň vzrušujúce a príjemné. A
  Ako veľmi si ju váži!
  To je skvelé!
  A teraz ju držia slúžky, sťahujúc poslednú handru - nohavičky... A teraz ostali na Andrianovi len priehľadné topánky.
  A ona sebou trhne a vytiahne ruku zo zovretia ambalu, čím zakryje lono Venuše. Už svojimi dvoma hrubými labami odoberá jej ruku a odhaľuje ju.
  Andrianina tvár je úprimne rozrušená a veľmi sa hanbí. Hustá šarlátová farba zaliala papuľu a to divákov ešte viac rozžiari!
  Čierny miliardár zvolal:
  - Dvadsať miliónov!
  Šejk v diamantoch kričí:
  - Tridsať!
  Američan s rubínom reve:
  - Štyridsať!
  A hinduistický rádža hovorí:
  -Päťdesiat miliónov!
  Šejk s diamantmi reve:
  - Šesťdesiat!
  Čierny miliardár v koženej bunde kričí:
  - Sedemdesiat!
  Ruský oligarcha v tmavých okuliaroch volá:
  - Osemdesiat miliónov!
  Mladík zrazu zakričí:
  - Deväťdesiat!
  Syčia naňho. Výkriky, a máte toľko šteniatka!
  Čierny miliardár v koženej bunde zamrmlal:
  - Sto miliónov!
  Nastala pauza... To už je naozaj kolosálna suma. Áno, len pre pannu z Ruska. Nie je to priveľa? Koľko zaplatiť len za jednu noc? Áno, za túto sumu sa dá kúpiť milión skúsených prostitútok.
  Nie sú príliš zaneprázdnení...
  Kush už stačil a dražiteľ zdvihol paličku a začal skandovať:
  - Sto miliónov dolárov krát... Sto miliónov dolárov dva ....
  Andriana sa prikrčila. No ona musí stráviť noc a relatívne mladý Afroameričan. Do vrecka však strčí celý milión dolárov! Celkom slušné! Existuje nádej, že je príkladom duší a možno aj potešením!
  Andriana sa cítila vzrušená a v duchu si už predstavovala búrlivú noc s pekným a veľmi bohatým černochom.
  Potom však dievča v kožených bundách dalo signál ... A prudkými pohybmi jej strhli topánky. Odstránili poslednú časť toalety, vďaka čomu bol Andrian nielen nahý, ale aj bosý.
  A jej nohy bez topánok sú také elegantné a dojemné a jej opätky sú okrúhle, ružové.
  Zvyčajne počas takýchto aukcií majú dievčatá topánky na vysokom opätku až do konca. Ale Andriana, veľmi sexi, s nezvyčajnou gráciou a dokonalosťou línie chodidla a chodidla. A je taká rozkošná naboso. Najmä keď to bolo zobrazené zblízka na obrazovke...
  A ruský oligarcha zavrčal:
  - Stodvadsať miliónov!
  Černoch zareval:
  - Stopaťdesiat!
  Arabský šejk v turbane posiatom diamantmi zavrčal:
  - Dvesto miliónov!
  Nastala napätá pauza...
  Dražiteľ zdvihol paličku a zamrmlal:
  - Dvesto miliónov krát... Dvesto miliónov dva...
  Andriana potriasla bosými nohami a čierny miliardár zavrčal:
  -Dvestopäťdesiat miliónov!
  Ruský miliardár, ktorý sa nevzdal, vyhŕkol:
  -Tristo miliónov!
  Sheikh s diamantmi zakričal:
  - Štyristo miliónov!
  Mnohí mali síce väčšie majetky, ale vyložiť takú sumu hneď v hotovosti je skaza. A to môže narušiť výrobu.
  Dražiteľ zdvihol paličku a čo najpomalšie začal hovoriť:
  - Štyristo miliónov krát, štyristo miliónov dva .... Štyristo miliónov tri... a jeho kladivo neisto škublo.
  - Miliarda dolárov!
  Počul som niekoho škrípať!
  A všetci sa otočili... Bol to Japonec v tmavých okuliaroch, ktoré mu zakrývali polovicu tváre. Bol na ňom znak mafie - Yakuza!
  Všetci zamrzli - celá miliarda!
  Dražiteľ zdvihol paličku a varoval:
  - Dievča je vám dané iba na jednu noc! Môžete s tým robiť čokoľvek, len nezabíjajte a vážne nemrzačte!
  Japonci prikývli.
  - Nebudem kaziť!
  A kladivo sa zdvihlo, slová sa vyliali:
  - Miliónkrát! Jedna miliarda dve! Jedna miliarda tri! Predané lordovi Yamamotovi!
  Andriana bola prepustená. A úplne nahá a bosá išla do lóže, kde sedela hlava japonskej mafie obklopená strážami. Andriana cítila silný strach a zároveň vzrušenie. Za miliardu dolárov bude musieť urobiť niečo neobvyklé a to je skvelé! Na druhej strane zbohatla o desať miliónov dolárov, čo je skvelé!
  Aké úžasné všetko dopadlo a čakajú na ňu nové dobrodružstvá.
  Yamamoto objednal:
  - A teraz ju zbaľ do okov, nebude potrebovať šaty!
  Andriana sa nervózne zachichotala a odpovedala:
  "Nemám čo stratiť, iba svoje reťaze!"
  
  OBRANA RYAZANE A VYLODENIE POPADATSEV
  Thomas Lincoln, mával mečom a rúbal tlačených mongolských Tatárov, spieval:
  - Nielen meč, nielen bič! Ale koruna potrebuje klamstvá! Koniec koncov, bez nej a dve minúty - neseďte na tróne!
  Chlapec terminátor ovládal veterný mlyn svojimi mečmi, rúbal Mongolov, ktorí liezli na hradby Rjazane, a pokračoval v spievaní:
  - Niekedy asistent vo všetkom,
  Niekedy to bolí šikovne...
  A nazývame ju svätou
  A nazvite to odporné!
  Maria Kovaleva a Yuliana Konovalova, tieto krásne a veľmi svalnaté dievčatá, ktoré sekali naliehavých Tatárov, zachytili:
  - Klamstvá nie sú bezdôvodné vo všetkých kráľovstvách,
  Milovaný v každej dobe...
  Klamstvá sú krásne, keď sú užitočné
  A hrozné, keď škodlivé!
  Tom, tento pekný, svalnatý chlapec, sekal po naliehavých nukeroch, štebotal:
  - Nech je naša ríša v sláve!
  Maria Kovaleva, ktorá rúbala usadených Mongolov, potvrdila:
  - Nech je v sláve!
  A dievča hodilo holými prstami so smrtiacou silou ničivý pilinový granát.
  Yuliana Konovalová, ktorá prerezávala útočiacich Tatárov, tiež revala z plných pľúc:
  - Za vlasť a Stalina!
  A holá, vytesaná noha, ako vražedný dar smrti, trhajúca mongolské rati.
  Dievčatá bojujú, úprimne, zúfalo a smelo. A poriadne podrezať nepriateľov.
  Hoci horda Batu Khan sa zdá byť nespočetná. Štyristotisíc kavalérie stúpa na útok. Podľa dôb trinásteho storočia - nespočetná armáda.
  Ale stretli sa s pristávacou silou Popadanov na čele s úradujúcim Všemohúcim Bohom Stvoriteľom Thomasom Lincolnom.
  Do boja už vstupuje posádka tanku Gerda. Terminátorské dievča je práve tu.
  Štyria krásavci na tanku AG-100 s tromi kanónmi a dvanástimi guľometmi.
  Vznikli z hry, alternatívneho univerza, tiež vytvoreného chlapcom demiurgom Thomasom Lincolnom.
  Tam, väzeň v Tretej ríši, profesor s posunutou psychikou, Nimbul pomáhal Hitlerovi. Konkrétne vytvoril zbraň, ktorá funguje na ovládanie počasia. A vzali a potopili anglickú flotilu v búrke. Nasledovalo vylodenie nemeckých jednotiek v Británii.
  Počas vylodenia nacisti použili aj svoju obchodnú flotilu. Výsledkom bolo, že desiatky vybraných divízií skončili v auguste 1940 v Británii. A metropola bola dobytá za desať dní.
  Na trón bol dosadený legitímny, pronemecký anglický kráľ. A vznikla nová nacistická vláda. Väčšina kolónií a britská flotila ho spoznala.
  Führer dostal pod kontrolu veľké zdroje. A z obavy, že Spojené štáty, ktoré majú kolosálny ekonomický potenciál, prezbrojia armádu, sa rozhodol, že ZSSR počká. A že Stalin zostane verný paktu o neútočení.
  Medzitým je lepšie poraziť Ameriku. Island bol zabratý ako prvý. Potom sa Nemci začali presadzovať v Argentíne a odtiaľ do Brazílie.
  Nacisti aktívne budovali ponorkové a povrchové loďstvo. Využívali zdroje kolónií a Európy. Práce sa zrýchlili najmä po tom, čo sa Speer stal ríšskym ministrom pre zbrojenie a muníciu.
  Potom sa pod jeho zručným vedením začali oveľa rýchlejšie stavať podmorské lode.
  A tiež rozvíjať letectvo. Nový, pokročilejší Yu-188 bol rýchlo zaradený do série a jeho výkon sa zvýšil. Focke-Wulf rýchlo naberal na sile. Nechýbali ani vyspelejší borci.
  Marseille sa stalo vychádzajúcou hviezdou. Tento pilot sa preslávil v bojoch s americkými lietadlami. Po tom, čo ako prvý pilot prekonal stopäťdesiat lietadiel, dostal: Rytiersky kríž Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Oddelenie Ameriky oceánom, to, že pri všetkej túžbe nemôžete postaviť veľké hladinové lode príliš rýchlo, sa však vojna vliekla.
  Hoci boli postavené lietadlové lode aj bojové lode.
  A postupne Nemci a Japonci, ktorí otvorili druhý front proti Spojeným štátom, porazili Američanov v blízkosti prístavu Peru, tlačili na ríšu orlov.
  Nemci boli silní. V roku 1943 dostali veľmi silnú stíhačku ME-309 a bombardér Yu-288. Ktoré sú oveľa silnejšie ako tie americké.
  Hitler sa vyhrážal, že Ameriku zmietne bombami.
  Samozrejme, v sérii sa objavili tanky: "Tiger", "Panther", "Lev". V druhej polovici roku 1943 sa objavili "Panther" -2, "Tiger" -2 a "Maus". A do série išla neporaziteľná prúdová stíhačka ME-262, ktorá nemala obdobu. A Yu-488 je prvé sériové štvormotorové lietadlo. A TA-400 je prvý šesťmotorový bombardér na svete. A najnovšie útočné pušky MP-44 a oveľa viac. Vrátane prúdových bombardérov "Arado". Výsledkom bolo, že Nemci zajali Kanadu a zaútočili na USA zo severu.
  A na druhom krídle obsadili Mexiko spolu s Japonskom a zaútočili na Ameriku na juhu.
  A nakoniec, v roku 1944, Spojené štáty americké kapitulovali a boli okupované Japonskom a Treťou ríšou.
  Gerda bola na svoje víťazstvá veľmi hrdá. A dievča rozdrvilo mongolské jednotky. Jej obnažené prsty stlačili tlačidlá joysticku a húfne zrazili nukery.
  Charlotte tiež mlátila nepriateľa a stláčala gombíky nohami. A strieľanie Mongolov zo samopalov. Je to veľmi agresívne dievča.
  Dievča kričí:
  - Za prvý komunizmus na svete!
  Christina strieľa veľmi presne a jej bosé nohy tak šikovne stláčajú gombíky a strieľajú na bojovníkov Batu Khana. A vyhladzujte protivníkov divokou zúrivosťou hladných panterov.
  Christina kričí:
  - Na slávu Tretej ríše!
  Magda vedie aj veľmi dobre mierenú paľbu. Rozdrvia mongolskú armádu, rozbijú ju na hranolky alebo na krvavý šalát. A nezastavujte nemecké krásky.
  Majú bosé nohy a ich prsty šikovne stláčajú tlačidlá joysticku a udierajú protivníkov.
  Magda spieva:
  - Afrika je hrozná, áno, áno, áno! Afrika je nebezpečná, áno, áno, áno! Ale veľká Ríša, bolo nám povedané, aby sme sa neunášali! Všetci sme Mongoli ... kosíme ako kosa! Dievčenský úspech - aj keď je bosá!
  Dievčatá sú veľmi krásne a konkrétne mlátia Batu Khanovu armádu.
  Tom Lincoln sekol a jeho meče sa predĺžili o desiatky metrov, čím odrezali Mongolov ako žiletkou namydlené chĺpky.
  Chlapec spieval:
  - všetkých pozametám,
  všetkých pozametám!
  Čakáme na úspech
  Na čistotu!
  A chlapcove bosé nohy budú hádzať hrach so silou anihilácie.
  A rozprášia Mongolov na všetky strany. A ničenie je obrovské.
  Maria Kovaleva žmurkla na chlapca demiurga. Hodila nahé prsty na nohách, vražedný dar smrti, a rozdrvila mongolských vojakov.
  Mária na Twitteri:
  -Za vesmír a komunizmus!
  Yuliana Konovalová zavrčala s odhalenou pätou podľahla daru smrti:
  - Pre veľkosť našej vlasti!
  A teraz dievčatá ešte od pupku bijú bojové blesky. Bojové krásky - nič nehovorte!
  Gerda strieľa aj z tanku série AG. Keď USA kapitulovali, Adolf Hitler chcel zaútočiť na ZSSR. Japonsko si však začalo robiť nároky voči Tretej ríši.
  A Hitler 20. apríla 1946 začal vojnu so samurajmi. A do boja hodil svoje nové tanky zo série "E". A rozdrvime japonské jednotky ako kosu.
  Stalin sa tiež rozhodol nezostať stáť. A ponúkol otvorenie frontu proti krajine vychádzajúceho slnka.
  Hitler súhlasil, ale pod podmienkou, že ZSSR dostane späť len južný Sachalin, Kurilské ostrovy a Port Arthur s Mandžuskom. A nič viac.
  Stalin s tým súhlasil. Svoje územie už rozšírila. Čo sa týka šialeného profesora, pomáhal nacistom s tvorbou lietajúcich tanierov. A tieto stroje sa pohybovali desiatimi zvukovými rýchlosťami a strieľali lasermi.
  Hlavným nemeckým tankom bol E-50. Jeho hmotnosť bola sedemdesiat ton. Predný pancier je 250 mm, bočný pancier je 170 mm a kanón je 105 mm s dĺžkou hlavne 100 EL. A toto je veľmi produktívny tank. S motorom s výkonom 1500 koní - celkom svižný.
  A Japonci samozrejme nie. A nie sú schopní zastaviť nacistov.
  A je tu veľká ofenzíva fašistických vojsk. Na všetkých frontoch súčasne.
  Postupujú aj Stalinove jednotky. Ich letectvo však trochu zaostávalo. Neexistujú žiadne trysky. A Japonsko už takéto lietadlá má. Ale sovietske tanky sú relatívne dobré. A nie bez úspechu bojujú.
  Hoci séria KV je zastaraná. Dokonalejší Ises sa objavil v štyridsiatom piatom roku. Taká je rodina. Ale zatiaľ tiež nie je príliš veľa takýchto tankov.
  Neskorší T-34-85, ktorý sa začal vyrábať od štyridsiateho štvrtého roku. A stal sa hlavným tankom v armáde ZSSR.
  Sovietske jednotky začali ofenzívu a tlačili na Japoncov.
  Hitler poznamenal:
  - Ruský medveď dostal kocku cukru!
  Guderian sa spýtal:
  - A čo s tým budeme robiť?
  Fuhrer odpovedal:
  - Sladké na občerstvenie!
  Už v prvých troch mesiacoch bojov stratila japonská ríša takmer polovicu svojho majetku. Samuraji mali veľkú armádu, ale boli príliš podradní v kvalite techniky.
  Boje ukázali, že aj sovietsky T-34-85 je silnejší ako masový japonský stroj. A to je pre samurajov zlé.
  A proti lietajúcim tanierom nie je vôbec žiadny príjem. Kvôli silnému laminárnemu prúdu je takmer nemožné ich zostreliť.
  A oni sami horia lasermi, tepelnými lúčmi a ultrazvukom. Skúste ich teda prekonať.
  Navyše, Tretia ríša má vo svojej výške prúdové lietadlá a ponorky poháňané peroxidom vodíka a oveľa viac.
  Existujú dokonca aj podzemné nádrže. A toto je zbraň, proti ktorej - kryt! Všetky japonské batérie lietajú naraz a sú vyhodené na vrchol. Navyše kontrola nad počasím, keď búrky doslova potápajú všetky lode samurajov. Nie, Japonci sa museli vysporiadať s veľmi nebezpečným nepriateľom.
  O tri mesiace neskôr boli z Mandžuska vyhnaní aj Japonci. Najtvrdohlavejší bol útok sovietskej armády na Port Arthur. Do bojov dorazil experimentálny tank IS-7, vážiaci sedemdesiatosem ton, vyzbrojený ôsmimi guľometmi a 130-milimetrovým kanónom. A tento stroj zničil japonské batérie a samohybné delá.
  Alenka sama bola veľká bojovníčka. A na IS-7 bojovala so samurajmi o Port Arthur. Znovu dobytie mesta, ktoré kedysi patrilo cárskemu Rusku. A malo by sa to vrátiť.
  Silný výstrel z pištole a hneď tri japonské delá boli prevrátené lafetami.
  Teraz však Všemohúci demiurg poslal Alenku bojovať proti mongolsko-tatárskej horde. A bojovníci sú teraz na IS-12 pokročilejšieho a výkonnejšieho modelu s desiatimi guľometmi a 152 mm a pomerne rýchlo strieľajúcou zbraňou. A dievčatá útočia z tohto tanku pomocou joystickov.
  Anyuta stlačila tlačidlo holými prstami na nohách. Z pištole vyletel vysoko výbušný fragmentačný projektil. A ako padnúť na dav Mongolov. Okamžite stovky a pol nukerov boli roztrhané a zmrzačené.
  Potom Alah vystrelil. Toto je krásne ryšavé dievča, strieľané zo samopalov. A ako začala kosiť tatárske šiky.
  A ryšavka zavrčala:
  - A prvé topenie, vo sne vidím Stalina ...
  Maria tiež mlátila nepriateľov, stláčala gombíky holými prstami a vrčala, vyceňovala zuby:
  - A posiata mŕtvolami, moje drahé Rusko!
  Olympias, toto hrdinské dievča šoférovalo tank a dalo Mongolom stotonové vozidlo so širokými rozchodmi.
  Dievča spievalo:
  - Za vlasť na slávu Ruska!
  Alenka stlačila holými prstami tlačidlá na joysticku a udrela do nepriateľa. Rozbila veľa jadrových zbraní a zarevala:
  - Naša vlasť je ZSSR!
  Olympias, ktorá rozdrvila kopu koní a mongolských vojakov, súhlasila:
  Nie je krajšia vlasť-Rusko,
  Bojuj o ňu a neboj sa...
  Vo vesmíre nie je krajšia krajina -
  Celý vesmír je pochodeň svetla Rus!
  Päť bojovníčok v bikinách ukázalo skutočnú a neodolateľnú silu. A
  Tieto dievčatá sú jednoducho úžasné!
  Začali ničiť mongolskú armádu. A zbraň funguje a funguje ...
  A Gerda má na AG-100 tri zbrane. A na tanku a dvanástich guľometoch sú štyri dievčatá. A vyraďujú mongolských Tatárov ešte efektívnejšie a rýchlejšie.
  Gerda bola bojovníčkou od Všemohúceho. A čo práve nezažila. Zúčastnila sa aj mučenia. Obzvlášť rád týral chlapcov. Pekných tínedžerov vo všeobecnosti tak týrali, až sa im z toho točila hlava.
  Ale to je už iný príbeh. Najmä, keď pionierom opekali obnažené, okrúhle, detské opätky. A doslova revali od bolesti.
  Japonsko odolávalo desať a pol mesiaca, kým sa pod ohromnou prevahou zrútilo.
  Gerda prinútila cisára krajiny vychádzajúceho slnka, aby si kľakol a pobozkal jej bosú nohu. Mikádo potom pobozkalo aj Charlottine bosé nohy. Ďalej sú Christine obnažené opätky. A nakoniec holá, ladná podrážka zlatovlasej Magdy.
  Také krásne dievčatá, ktoré cisár osobne bozkával a olizoval ich obnažené, pôvabné, svalnaté nohy.
  Teraz strieľali mongolské rati z kanónov a nedali nepriateľovi ani najmenšiu milosť. Bojovníci sú tu jednoducho skvelí.
  A vysoko výbušné fragmentačné škrupiny, takže rozbijú všetkých týchto stepných obyvateľov. A vyhubiť ich bez najmenšej ľútosti a pochybností.
  Gerda spievala:
  - Bude éra komunizmu, v árijčine!
  A žmurkol!
  A tu je posádka Elizabeth. Dievčatá bojovali na experimentálnom tanku T-54. A bojovali proti Japoncom. Japonské tanky nie sú veľmi dobré. Najsilnejší z nich je skopírovaný z Panthera. Toto auto je určite zastarané.
  Ale v tomto prípade Panther prakticky neberie T-54 na čelo. Ale môže preraziť stranu. A to si vyžaduje špeciálnu taktiku. Pre čelný pancier sovietskeho tanku sú nebezpečné iba japonské samohybné delá s kanónom ráže 88 mm 71 EL a kanónom ráže 150 mm.
  Elizaveta, strieľajúca zo 100-milimetrového kanóna, prerazila japonský tank z veľkej vzdialenosti a štebotala:
  - Za sväté Rusko!
  Elena vystrelila tiež. Havarovala s japonským autom a zaškrípala:
  Budeme vlastniť tento svet!
  Ekaterina mlátila holými, dlátovými nohami a poznamenala:
  - Za nové úspechy komunizmu!
  Bojovníci sú špičkoví.
  Yephrasinya ho vzala a tiež doňho udrel, tentoraz guľometmi, a zavrčal:
  - Pre môj vesmírny svet!
  A s holým opätkom, ako tlačiť. A proti Japoncom vyletí smrtiaci projektil.
  Nie, toto sú dievčatá, ktoré nesklamú žiadnu armádu.
  Japonsko bolo porazené.
  A teraz bojovníci presedlali na vyspelejší tank T-64 a porážajú z neho mongolských vojakov.
  A delo sovietskeho tanku takto mláti fašistické šiky. A náboje sú vystreľované jeden po druhom.
  Elena vystrelila pomocou holých prstov a s úškrnom poznamenala, že vycenila zuby:
  - Je to veľmi pekné, takto poraziť nepriateľov!
  Nezastavujte dievčatá. A guľomety sypú náboje ako krúpy. A Mongoli sú nahromadení v kopách. A množstvo zabitých a zmrzačených mongolských tiel.
  Obrovská masa zabitých bojovníkov Batu Khanovej armády. Takto sa dievčatá rozišli.
  poznamenala Ekaterina a žmurkla na svojich priateľov. A pokosil líniu Mongolov výstrelom z guľometu:
  Budeme vládnuť navždy!
  Elizabeth vtipná poznamenala:
  - Toto je naša sila bude taká cool!
  Dievča začalo holými prstami stláčať tlačidlá joysticku a bez zľutovania a problémov rozbíjať tatárske pluky. A bojovník nie je chladnejší.
  Bola to ich škrupina, ktorá rozbila Guyuka Khana na krvavé kúsky. A potom sa zdalo, že Tatári nestačili.
  A z ulity, ktorú priniesla Gerda, bol vytrhnutý aj Khan Burundai. Bol známy tým, že po zajatí princeznú Vladimirskú znásilnil. Áno, toto je žiadostivý chán.
  A teraz sa jeho nemecké dievča roztrhlo na kusy.
  A teraz Thomas Lincoln bojuje ako skutočné monštrum a sekne Mongolov.
  Chlapec točí svoje meče ako vrtule. A hromadí veľa súperov v stackoch. A je to ako britva odrezávajúca fúzy. A taký Všemohúci chlapec šumivý.
  A tak si aj Maria Kovalev vzala obnažené prsty na nohách a spustila vražednú a zdrvujúcu všetko.
  A Mongoli sú zahnaní do rakvy.
  Mária je medová blondínka, veľmi krásna a svalnatá. Bojové úlohy už musela plniť, je to úžasné dievča.
  Bojovníčka spieva na plné hrdlo:
  - Sláva ére komunizmu, rozdrvme jarmo fašizmu!
  Ako monštrum z pekla bojuje aj Yuliana Konovalova. A teraz jej odhalené prsty na nohách posielajú smrtiaci granát. Čo vezme a roztrhá veľa tatárskych vojakov.
  Bojovník zavrčal:
  - Za silu komunistických ideí!
  A aj Mária nahou pätou hodí vražedné vrece pilín...
  A masa Mongolov bola roztrhaná.
  Bojovníci sú tu na tom najlepšie... No objavili sa aj nové krásky.
  V tomto prípade sú to Eva a Gertrúda. Objavili sa na lietajúcom tanieri, ktorý spôsobil Thomas Lincoln, chlapec demiurg. A tieto dievčatá to len zobrali a ako fackovali Tatárov lasermi. Áno, laserové zbrane v Tretej ríši majú navrch. Japonských vojakov doslova upaľovali.
  Eve, táto krásna blondínka, stlačila holými prstami tlačidlá joysticku. Vypálila celý mongolský regiment a z plných pľúc sa zakuckala a vycenila zuby:
  - Za sväté Prusko!
  Gertrúda tiež stlačila holými prstami tlačidlo joysticku a odrezala veľa nukerov a zavrčala:
  - Moja moc nad svetom!
  A dievčatá sa smejú. Majú toľko vzrušenia a ohňa. Sú to dievčatá najvyššej a najprepracovanejšej akrobacie.
  Keď bolo Japonsko porazené, Tretia ríša na chvíľu pohltila a strávila neutrálne krajiny a vykonávala ďalšie a ďalšie zajatia.
  To však nacistom, samozrejme, nestačilo. A 5. marca 1953 zomrel Stalin. To ešte nič nie je... Fuhrer vyjadril sústrasť svojmu kolegovi.
  Ale keď sa vo februári 1956 konal 20. kongres, ktorý odhaľoval kult osobnosti, Hitler to netoleroval.
  A 20. apríla 1956 sa začala nová vojna. Pokus nacistov o ovládnutie ZSSR. A Hitler má v rukách celý svet. A potom nemôžete šliapať proti Wehrmachtu.
  Avšak v tomto vesmíre je Stvoriteľom Thomas Lincoln. A chlapec demiurg nedovolil poraziť ZSSR. Proti nepriateľovi použil nový tromf: profesor Znayka z krátkeho tímu. A tento profesor vytvoril špeciálnu zbraň proti Tretej ríši.
  Toto je však história súťaže vedy. V každom prípade armáda ZSSR dokázala zastaviť nacistov a potom ich poraziť a podmaniť si. Hitlera nakoniec chytili. A 9. mája 1958 zobrali a obesili. Čierny Boy-Boh Thomas Lincoln teda s hlavným fašistom konal celkom politicky korektne. Rovnako ako vo filmoch - zlo v prvej polovici víťazí a potom žalostne prehráva.
  A teraz dievčatá nacistov poriadne mlátia. Presnejšie mongolskí Tatári, ale tí sú ešte horší ako nacisti, keďže vyvraždili celé mestá. A to je, samozrejme, veľmi zlé, keď sú zabíjaní Rusi.
  Batu Khan vidí, ako katastrofálne sa jeho rady zmenšujú. Mongolské jednotky sa topia priamo pred našimi očami.
  A tu je slávny veliteľ. Jediný v histórii dokázal dobyť Rusko, čo sa nikdy nikomu nepodarilo. Tento Batu Khan teraz začal utekať. Je to veľmi bojovný veliteľ.
  Tentokrát je však proti nemu vyššia moc.
  Thomas Lincoln spieval s úsmevom:
  - A naľavo je naša armáda a napravo je naša armáda! Je pre nás dobré bojovať s chlastom!
  Terminátor chlapec tak zúrivo sťal tatárske pluky, vzali ho a utiekli. No kam ideš.
  Ďalší tím ninja dievčat z Japonska. Všemohúci chlapec zavolal aj ich.
  Dievča s modrými vlasmi vezme a seká na Mongolov mečmi. A potom s holými prstami spustí hrášok s výbušninami.
  A zlomiť veľa nukerov. zakričal:
  - Sláva Japonsku!
  Potom dievča so žltými vlasmi seklo na Mongolov. Rozreže ich na malé okrošky a zakričí:
  - V mene myšlienky samuraja!
  A holými prstami vypustí aj vražedný bumerang, ktorý roztrhá mongolské pluky.
  Ryšavá dievčina rozdrvila masu bojovníkov hordy. Zrežte Menge Khana. A holými prstami vypustila aj ostrú loptičku, ktorá všetko rozbije. A rev:
  - Za komunistický svet!
  A dievča s bielymi vlasmi vzalo a zoťalo množstvo tatárskych bojovníkov. A zabil veľa nepriateľov.
  A holým opätkom vyhodila výbušný balík s ničivým práškom vo vnútri.
  Vrčala z plných pľúc:
  - Pre svet dôstojne!
  A teraz je bitka veľmi krvavá. A potom sa bojovníci rozišli a ako porazili nepriateľa.
  A teraz všetci mongolskí ratiovia naraz zhoreli a boli roztrhaní na malé kúsky.
  A Batu Khan zostal sám. Dievčatá bojovníčky sa k nemu rozbehli. Zrazili tatárskeho ghúla na kolená. A nútení bozkávať ich bosé nohy.
  Hlavný veliteľ to urobil s nadšením. Koniec koncov, sú tu krásne dievčatá. A porazili veľa vojakov. Zahynulo štyristotisíc mongolsko-tatárskych bojovníkov.
  To na všetkých urobilo obrovský dojem. Najmä ruských vojakov, ktorých zachránili pred smrťou. A nielen bojovníci, ale aj ženy a deti. Koniec koncov, Horda by zmasakrovala Ryazan.
  Potom však Batu Khan pobozkal bosé nohy dievčat. A olízal im všetky päty.
  A jeho bojovníci im vzali obnažené prsty nohy, ruky, nohy a krk. A prudkým trhnutím sa roztrhol na päť častí. Batu Khan takto ukončil svoju kariéru.
  To znamená ísť do Ruska. Najmä ak je tu demiurgovský chlapec postavený proti vám!
  
  K ČOMU STRACH CHURCHILL VEDIE
  Strach z boľševickej hrozby Churchilla veľmi prenasledoval. A ponúkol Hitlerovi tajnú dohodu. Nemci zastavujú vyvražďovanie Židov, spojenci bez formálneho uzavretia mieru predsa len brzdia vojnu a v prvom rade zastavujú strategické bombardovanie územia Tretej ríše. A dokonca budú viesť tajný obchod s Nemeckom.
  Fuhrer pod tlakom priemyselných kruhov impéria s tým súhlasil. Churchill rýchlo presvedčil Američanov a aj oni sa rozhodli pribrzdiť vojnu s Treťou ríšou. Navyše Spojené štáty ochotne súhlasili s tajným obchodom a poskytnutím pomoci ZSSR v rámci Lend-Lease len za zlato. Dohoda prebehla vo veľkej tajnosti. Ale ZSSR ju spoznal... Stalin sa nahneval a prehovoril ostro.
  Ale po Stalingrade už ZSSR spustil výrobu zbraní a očakával odtrhnutie Tretej ríše. No začiatkom štyridsiateho tretieho roka bola vyhlásená totálna vojna a výroba zbraní v Nemecku sa viac ako zdvojnásobila. A zastavenie bombardovania od 1. apríla 1943 zohralo jasnú úlohu.
  Nacisti pripravovali operáciu Citadela. Ale Briti odovzdali informácie o počte sovietskych vojsk. Ukázalo sa, že ZSSR s rozvinutou ženijnou obranou mal výhodu v sile.
  Hitler sa rozhodol ofenzívu zatiaľ odložiť a zvýšiť výrobu techniky. V prvom rade stíhačka ME-309, do ktorej Fritz vkladal isté nádeje. Veľmi silné auto s rýchlosťou 740 kilometrov za hodinu a zbrane: sedem strelníc vrátane troch 30 mm kanónov.
  Je jasné, že pre Červenú armádu je ťažké s takýmto strojom bojovať. Najbežnejší bojovník: Jak-9 je vyzbrojený 20 mm kanónom a guľometom. Skúste si teda poradiť s takou chladnou nemčinou.
  No, Focke-Wulf je veľmi silný bojovník so zbraňami. Je ťažké sa s tým vyrovnať. A, samozrejme, tanky. "Panther" a "Tiger" sú silnejšie ako sovietske. Navyše, Yu-288 je veľmi silný bombardér. Ktoré sovietske stíhačky ani nedokážu dobehnúť. A na ceste sú aj prúdové lietadlá. A impozantný "Panther" -2 so silnými zbraňami a silnou ochranou.
  Takže operácia Citadela bola odložená. A Nemci zbierajú sily.
  Stalin však dlho nevydržal a 1. augusta sa začala veľká ofenzíva. A na smer Oryol a Belgorod s Charkovom.
  Sily sú tu však zjavne nerovnaké.
  Nemci sa tiež silne opevnili, vykopali veľa zákopov. A v obrane je Panther dobrý tank ako Tiger. Bitky ukázali, že Ferdinand sa v obranných bitkách so sedavým frontom dobre vyrovná s úlohou ničiť tanky.
  Nemci držali líniu. A boli na to pripravení. Stiahli ďalšie sily z Afriky a Európy. Bojovali tu Rommelove jednotky, ale aj časti zahraničných divízií a Španieli. Okrem toho už prebehla výmena zajatcov a Luftwaffe získala späť veľa pilotov. Obrana bola teda tesná.
  A Nemci majú silné letectvo. Najmä zbrane. A silný nielen silou leteckých zbraní, ale aj rýchlosťou a silou es. Na oblohe teraz Nemci využívajú takmer všetky svoje lietadlá bez toho, aby ich rozptyľoval západný front. A to im dáva kvantitatívne výhody. V bitke pri Kursku začala Huffmanova hviezda stúpať.
  Sovietske jednotky nedokázali v auguste a septembri dosiahnuť výrazné úspechy v ťažkých bojoch, postúpili maximálne desať až pätnásť kilometrov. Boje sa vliekli až do neskorej jesene... Potom nastal útlm. V novembri sa Červená armáda pokúsila postúpiť v strede. Ani tam však nebola úspešná. Nemci útoky odrazili. Až koncom decembra, keď sa začala ofenzíva v smere Oryol, sa podarilo vkliniť. Boje boli veľmi kruté. V januári sa Nemcom podarilo odraziť ofenzívu pri Leningrade. Sovietske jednotky však napriek tomu odrezali rímsu Oryol. Ale tam bol ich úspech obmedzený. Fritzovi sa podarilo získať oporu. Sovietske jednotky navyše utrpeli príliš veľa strát a nedokázali sa spamätať. Jar je pokojná.
  Nacisti spustili do série nový tank "Maus". Ale skutočná vojna ukázala, že tento tank je nemotorný. A jeho jazdný výkon je nízky. Pravda sa dobre ovládala kolesom a bola relatívne priechodná.
  "Maus" bol chránený zo všetkých uhlov pred protitankovými delami, ale bol zasiahnutý zo vzduchu. Áno, a drahý tank ... To sa príliš neospravedlňovalo.
  Sovietske tanky T-34-85 a IS-2 neboli zlé. Aj keď posledné auto malo veľa defektov a bolo pomerne slabo chránené čelom veže.
  Ukázalo sa, že "Panther" -2 je dosť ťažký na päťdesiattri ton, ale s kanónom kalibru 88 mm 71 EL a najlepším pancierom, najmä na čele. Silnejší motor s výkonom 900 koní viac-menej dával autu dobré jazdné výkony. A použila svoju vražednú zbraň. Objavil sa aj "Tiger" -2, no tento stroj bol v praxi horší.
  Nemci sa pokúsili v máji postúpiť smerom na Kursk. Červená armáda postupovala v strede. A boje mali za následok len miernu zmenu frontovej línie. Vojna sa stále viac podobala prvej svetovej vojne. Keď boli predné línie na dlhú dobu fixované. A vojna sa stala nie príliš výnosným biznisom.
  V auguste sa Červená armáda pokúsila postúpiť, no neúspešne ... V októbri sa Nemci pokúsili preraziť a ich pokusy boli tiež odrazené ...
  V januári 1945 Červená armáda postupovala v strede. A v marci 1945 Nemci postúpili tridsať kilometrov na juh a boli zastavení.
  Situácia pre Červenú armádu sa trochu skomplikovala. Nemcom sa podarilo zaviesť výrobu prúdových lietadiel, znížiť ich náklady a získať tak vzdušnú prevahu. Vyvíjali sa aj nové tanky.
  E-10 a E-25 boli ľahké a veľmi rýchle samohybné delá. Tank E-50 sa ukázal byť príliš ťažký a veľký na stredný tank. Ale silný motor s výkonom až 1200 koní mu viac-menej dodal rýchlosť a jazdné výkony. A 88-milimetrový kanón s dĺžkou hlavne 100 EL a priebojnými a rýchlopalnými a veľmi presnými.
  A dostali veľmi výkonné E-75. S pištoľou 128 mm a dlhým kalibrom.
  Tieto tanky práve začali vstupovať do série. Ale Hitler s touto technikou počítal. Štyridsiaty piaty rok prešiel výmenou rán. Nemci ešte nemali veľké množstvo tankov série "E" a nemohli postúpiť. ZSSR tiež nemohol zaujať. Na oblohe sa prevaha nacistov zvýšila. Účinné boli najmä prúdové bombardéry a prieskumné lietadlá. O niečo horšie dopadli stíhačky. ME-262 mal problémy s manévrovateľnosťou a veľkou hmotnosťou. XE-162 mal výhody nízkej hmotnosti, ľahkej výroby, ale na obsluhu vyžadoval vysoko kvalifikovaných pilotov. Aj keď to Huffman zvládol dobre. Toto blonďavé eso zvýšilo počet zostrelených lietadiel na štyristo a dostalo druhé také ocenenie ako Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi. A potom vyradil päťsto lietadiel už na XE-162. Získal za to špeciálne ocenenie: Nemecký orol s diamantmi. Docela vzácna a prestížna táto maličkosť. Okrem toho dostal Huffman prvý vojenský záslužný kríž a diamanty.
  A to je dosť chvályhodné.
  V zime sa Červená armáda pokúšala o postup, no nedokázala prekonať veľmi krutú nepriateľskú obranu. Tank E-50 mal príliš veľa spoločného s "Tigrom" -2, hoci veža bola užšia a menšia a dokonalejší a ľahší podvozok. Tradičné ale zostalo umiestnenie prevodovky a motora. Kvôli tomu, čo má celok šesťdesiattri ton. Potom sa však objavila úprava nádrže s umiestnením motora a prevodovky v jednom bloku a prevodovky na motore. A ukázalo sa, že toto auto je stále dokonalejšie a ľahšie ...
  V roku 1946 mali Nemci už veľké množstvo tankov série "E" a výkonné prúdové stroje. Najmä ME-262 X, ktorý mal rýchlosť 1100 kilometrov za hodinu a päť 30-milimetrových vzduchových zbraní. A bitky boli v plnom prúde, veľmi divoké až extrémne napäté.
  Nemcom sa podarilo preraziť na juh. A tam išli k rieke Don. Sovietske jednotky ustúpili cez rieku, ale dokázali sa udržať.
  Boje sa pretiahli až do zimy a Fritz sa spomalil...
  Prišiel rok 1947. Objavili sa sovietske tanky T-54, aj keď ešte nie masívne. Súboje sú krvavé a brutálne. Celý rok sa ťahalo lanom.
  Huffman zvýšil počet zostrelených áut na tisícku získal špeciálne ocenenie šiesteho stupňa Rytierskeho kríža Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Nemci vedeli dobre bojovať, ale boli dosť vyčerpaní. Prišiel nový rok 1948. A tiež bitky s vytrvalosťou hodnou lepšieho využitia.
  Gerda, Charlotte, Kristina a Magda jazdia na tanku triedy U E-100. Toto vozidlo je kompaktnejšie, pre štyroch členov posádky. A jeho zbraňami sú prúdový bombardér a univerzálny 88-milimetrový kanón 100 EL - stíhač tankov.
  Bojovníci idú a pískajú si sami.
  Gerda strieľa z dlhého dela. Udiera do boku z diaľky T-54 a cvrliká:
  - Dáme svoje srdcia za vlasť,
  A my usmažíme Stalina a zjeme ho!
  Charlotte vystrelila zo svojho raketometu. Zakryla sovietsky bunker a zaškrípala:
  - Sme neporaziteľní!
  Christina to vzala, zavrčala a stlačila spúšť holou pätou:
  - Dostaneme to do oboch!
  Dolbanula a trefne a Magda. Zničené sovietske samohybné delá SU-152. A zakričala:
  - Bude čas, víťazstvo príde!
  Gerda vykríkla, keď vystrelila:
  - Nikto nás nemôže zastaviť!
  Charlotte potvrdila:
  - Ale Pasaran!
  Ryšavá šelma prešla s Gerdou celou 1. svetovou vojnou, počnúc Poľskom a končiac touto májovou ofenzívou. Červenovlasý diabol videl veľa vecí.
  A pripravený bojovať až do konca!
  Christina tiež strieľa a vycenila zuby. Jej vlasy sú zlatočervené. Vo vojne dievčatá nestarnú a možno aj omladnú! Sú takí draví a milujúci. Odhalili zuby.
  A ani jedna diera v zuboch.
  Magda má vlasy farby plátkového zlata. A tiež sa aktívne usmievať. Super dievča. Má takú agresívnu gráciu a energiu tisíc koní.
  Gerda, dievča s bielymi vlasmi, strieľa a s úsmevom poznamená:
  - Na svete je veľa dobrého a škaredého ... Ale dočerta, ako dlho sa táto vojna vliekla!
  Charlotte s tým súhlasila:
  - A v skutočnosti druhá svetová vojna trvá príliš dlho. Všetky bitky a bitky... Je to naozaj vyčerpávajúce!
  Christina sa pohybovala bosou nohou po brnení a skríkla:
  - Ale Británia stále nie je porazená!
  Magda vystrelila na Rusov a zavrčala:
  - A musí byť porazený! Toto je naše krédo!
  Gerda zasyčala, strieľala na Rusov a odhalila slonovinové zuby:
  - Potrebujeme vyhrať!
  Fucked a Charlotte, zakričala:
  - Jeden za všetkých, nebudeme stáť za cenu!
  Ryšavá a zlatá šelma Christina zakričala:
  - Nie! Nestojme!
  Magda pleskla šarlátovými perami a štebotala:
  - Pre cenu nejdeme do obchodu!
  A zlatovlasá harpya vystrelila.
  Gerda zasiahla aj ruské tanky. Narazil do auta a zakričal:
  - Sme najsilnejší na svete!
  Charlotte dodala a zaspievala:
  - Všetci nepriatelia máčajú v záchode!
  Christina podporila impulz piesne:
  - Vlasť neverí v slzy!
  Magda pokračovala speváckym hlasom:
  - A všetkým komunistom dáme do mozgu!
  A dievčatá na seba žmurkli. Vo všeobecnosti majú dobrú nádrž. Len z diaľky je ťažké preraziť T-54 v čele. Ale veď Nemci majú ťažký projektil, ale s uránovým jadrom. A v armáde je veľa černochov. Ktorí bojujú so šialenou zúrivosťou. A nie každý im môže konkurovať.
  Dievčatá sú zvyknuté bojovať naboso. Aj v Poľsku boli len v jedných bikinách, a to naboso.
  Keď sa holá podrážka dostane do kontaktu so zemou, omladzuje. Možno preto dievčatá nestarnú! Hoci čas sa kráti! Bojovníci, povedzme veľmi hrdinskí.
  Urobili toľko výkonov, ale bojujú ako obyčajní vojaci. A vždy len v bikinách, a naboso. V zime je pre nich dokonca príjemné výprask bosými nohami na závejoch.
  Gerda strieľa a spieva:
  Prejdeme cez oheň a vodu!
  Charlotte vystrelila na Rusov svojím bombardérom a povedala:
  - Sláva pruskému ľudu!
  Christina tiež vystrelila a zaškrípala:
  Budeme vládnuť planéte!
  Magda zaklincovala a potvrdila:
  - Určite budeme!
  Gerda opäť zasiahla projektil a zaškrípala:
  "Ani napalm nás nezastaví!"
  Charlotte s tým súhlasila:
  - A dokonca aj atómovú bombu, ktorej sa nebojíme!
  Christina sa odmlčala a odpovedala:
  - Američanom sa nepodarilo vytvoriť atómovú bombu! Je to bluf!
  Magda z plných pľúc zvolala:
  - Svet nemôže uniknúť novému nemeckému poriadku!
  Dievčatá sa ukázali veľmi chladné a nepredvídateľné. A ich odhalené prsty na nohách sú také svižné a chladné.
  
  Jedným z nepríjemných prekvapení, ktoré Červenú armádu stretlo, bol lietajúci tanier.
  Dve dievčatá Albina a Alvina letia k sebe na takom lietajúcom tanieri. Vďaka silnému laminárnemu prúdu sú nezraniteľné. Sami od seba však strieľať nevedia. Ale vďaka kolosálnej rýchlosti dokážu predbehnúť a naraziť sovietske lietadlá.
  Albina, ohýbajúc sa disketou, poznamenala:
  - Technológia železa, určite potrebná a veľmi užitočná!
  Alvina sa zachichotala, vycenila zuby a zasyčala:
  - Ale o všetkom rozhoduje duch!
  Albina povedala:
  - Najviac, že ani jeden nie je práve bojový duch!
  Obe dievčatá sú blond a v bikinách. Veľmi krásna a bosá. Keď je bojovníčka bez topánok, má šťastie. Teraz sú dievčatá také farebné a nádherné.
  A pred bojom budú krásky určite pracovať s jazykom s mužskou dokonalosťou. Je to také pekné a energizujúce. Bojovníčky milujú piť z magickej nádoby. Toto je pre nich skutočný sviatok mäsa.
  Takto sú dievčatá dobré.
  Alvina zostrelila dva sovietske MIG-15 a tweetovala:
  - Sláva nášmu lovu!
  Albina potvrdila vrážanie a vydala:
  A nikdy nebude posledný!
  Alvina zrazila ďalšie tri sovietske útočné lietadlá a zaškrípala:
  - Takto si myslíš, že Boh miluje Nemecko?
  Albina pochybovačne pokrútila hlavou.
  - Zrejme nie až tak veľmi!
  Alvina sa zachichotala a znova sa spýtala:
  - Prečo si to myslíš?
  Albina vrazila do dvoch sovietskych áut a zaškrípala:
  Vojna trvá príliš dlho!
  Alvina logicky poznamenala:
  - Ale ideme!
  Albina sa uškrnula a zakričala:
  - Takže víťazstvo príde!
  Alvina zostrelila naraz štyri sovietske lietadlá odvážnym manévrom a zaškrípala:
  - Určite to príde!
  Albina považovala za potrebné pripomenúť:
  - Po Stalingrade vojna neprebiehala podľa pravidiel ...
  Alvin s tým súhlasil:
  - Určite je to proti pravidlám!
  Albina otrávene zaškrípala:
  - Začali sme prehrávať!
  Alvina naštvane zaškrípala:
  - Určite áno!
  Albina vrazila do niekoľkých ďalších sovietskych vozidiel a zaškrípala:
  - Nie je to pre nás problém?
  Alvina zostrelila pár ruských stíhačiek a vyhŕkla:
  Mysleli sme si, že situácia je beznádejná!
  Albina sa mäsožrave uškrnula a zasyčala:
  - Čo vidíme teraz?
  Alvina tweetovala sebavedomo:
  - Niečo neotrasiteľné a jedinečné!
  Albina zablikala perleťovými zubami a odpovedala:
  - Skutočnosť, že Tretia ríša víťazí!
  Alvina zrazila ešte niekoľko sovietskych útočných lietadiel a vyniesla:
  - Naozaj treba vyhrať!
  Dievčatá sa zaškerili. Istý čas pracovali a oficiálne vo vojakom bordeli. Veľa mužov prešlo samých sebou a nielen biela rasa. A veľmi sa im to páčilo. No aké je to príjemné pre telá. Potom sa však dievky dostali pod sovietsky útok. Dostali sa do zajatia. No, fešáci si mysleli, že ich znásilnia. A tu je diabol dva!
  Nechali dievky kopať zákopy a zákopy. A to sa bývalým nočným vílam veľmi nepáčilo. Všetkým sa teda podarilo ujsť. Zvádzali strážcov.
  A prisahali Rusom pomstu.
  A bojovali proti Rusku. Toto sú sakra...
  Albina vyhodila niekoľko ďalších ruských áut a zamrmlala:
  - Stále sa dá žiť s mužmi!
  Alvina s tým ochotne súhlasila:
  -To sa ani nedá, ale je to potrebné!
  Albina vycenila zuby a odpovedala:
  - Ale aj tak... Je sladké zabíjať.
  A dievčatá pohybom diskety zostrelili ešte päť sovietskych áut.
  Alvina sa zachichotala a povedala:
  - A kedy je to trpké?
  Albina zrazila ďalších šesť áut a odpovedala:
  - Po víťazstve sa vydám! A porodiť desať detí!
  A obe dievčatá vybuchli smiechom.
  A spievali;
  Sme rytieri viery fašizmu,
  Utrime bojovníkov komunizmu na prach!
  A ako sa smejú, kývajú svojimi bielymi vrchmi.
  Koniec júna 1949. Nemci sa snažia preraziť k Stalingradu. Zaútočte na mesto Kalach. Do cesty sa im však postavila štvorica statočných dievčat.
  Nataša hodila na nacistov bosou nohou granát a spievala:
  - To je správne...
  Zoya spustila dar smrti s holým opätkom a dodala:
  - Nepriateľ...
  Augustín podľahol niečomu ničivému a zaškrípal:
  - Myslí si...
  Svetlana hodila granát holými prstami a zaškrípala:
  - Čo...
  Natasha hodila bosými nohami pár citrónov a zakričala:
  - ruský...
  Zoya tiež podľahla niečomu energickému a smrtiacemu a škrípala:
  - Organizovaný...
  Augustín spustil smrtiacu zbraň a zamrmlal:
  - Nepriateľ....
  Svetlana opäť podľahla ničivému a vyaknula:
  - Prestávka!
  Natasha sa otočila a zaškrípala:
  - SZO...
  Zoya vystrelila aj na čiernych cudzincov, ktorých nacisti naverbovali a škrípali:
  - Odvážte sa!
  Augustín hovoril silou a zúrivosťou:
  - To...
  Svetlana podľahla s úsmevom pantera:
  - V...
  Natasha hodila granát bosou nohou a skríkla:
  - Boj...
  Zoya hodila darček smrti holými prstami a zamrmlala:
  - Útoky!
  Augustín sa pripojil a zamrmlal:
  - Nepriatelia...
  Svetlana dala holými podrážkami hromadu granátov a ako z plných pľúc kričí:
  - Budeme...
  Natasha zabila dávku a zasyčala:
  - Zúrivý...
  Zoya prerušila nacistov a zakričala:
  - Poraziť!
  Augustín znova vystrelil a zakričal:
  - Zúrivý...
  Svetlana pri streľbe štebotala:
  - Poraziť!
  Natasha opäť hodila granát ladnou, bosou nohou a cvrlikala:
  - Zničíme nacistov!
  Zoya to vzala a zaštebotala:
  - Budúca cesta ku komunizmu!
  A holými prstami hodila citrón.
  Augustín vzal a rozptýlil línie a jej holé nohy lietali zničene pozdĺž Fritza:
  - Rozdelíme súperov!
  Svetlana ho vzala, hodila ho holou pätou, hromadu granátov, a zaškrípala:
  Rozdrvme fašistov!
  A štyria pokračovali v streľbe a hádzaní granátov. Nemecká E-75 sa pohybovala. Stroj so 128 mm kanónom. A zastrelí sa.
  A dievčatá hádzali granáty. Podkopali nacistov. A vystrelili späť. Stúpali dopredu. Tanky opäť jazdia. Pohybuje najnovší nemecký "Leopard" -1. Veľmi mobilné auto.
  Ale jeho dievčatá sa prebrali a knokautovali ho. Roztrhali na kusy pojazdný stroj s motorom s plynovou turbínou. A rozbili ju na kusy.
  Natasha so smiechom poznamenala:
  Bojujeme skvele!
  Zoya s tým súhlasila:
  - Úžasné!
  Augustín múdro poznamenal:
  - Vyhráme!
  A bosou nohou spustila protitankový granát. Silné dievča. A má toľko dôvtipu.
  Svetlana tiež vypustila darček smrti prstami na bosej nohe a zasiahla nepriateľa. Veľmi agresívne dievča s očami farby chrpy. Má taký dôvtip a silu!
  Natasha sa otočila a uškrnula sa:
  - Za sväté Rusko!
  Zoya vystrelila veľmi aktívne a uškrnula sa a ukázala perlové zuby:
  - Som bojovník tej úrovne, ktorá nezmizne!
  Augustín tiež vystrelil. Kosili nacistov a hrkotali:
  "Som bojovník s veľkými ambíciami!"
  A odhalila svoje perleťové zuby!
  Svetlana potvrdila:
  - Veľmi veľké ambície!
  Dievčatá bojovali už veľmi dlho. A samozrejme uspeli vo vojenských prácach. Sú to úplne nádherné krásky. Vynikajúca myseľ. A strieľajú prvou triedou.
  Natasha, ktorá strieľala, si myslela, že ak by vodca zomrel, bez Stalina by sa v dušiach ľudí vytvorila nejaká prázdnota. Je to ako keby zomrel milovaný človek.
  Hoci tento Gruzínec bol krutý. A neurobil všetko správne. Existuje o tom dokonca aj anekdota. Prečo nosí Lenin čižmy a Stalin čižmy? Pretože Vladimír Iľjič si vybral cestu a tento fúzatý sa rúti vpred.
  V tomto smere nebol Stalin optimálnym vládcom. Skutočne, ako to opísal Lenin, bolo to príliš hrubé.
  Tento šéfkuchár pripravuje iba pikantné jedlá. Z hľadiska krutosti to bol dvojsečný meč.
  Na jednej strane to pomáhalo udržiavať disciplínu a stimulovalo stranícky aparát. Na druhej strane boli vyradení najcennejší personál a schopní ľudia. Najmä po vojne prišli o takého skvelého manažéra, akým bol Voznesensky. Kto mal vlasti najväčšie služby.
  Voznesensky bol možno ideálny manažér: nielen tvrdý, ale aj bystrý a vzdelaný. Najmladší doktor vied v ZSSR, akademik, vynikajúca osobnosť. Bez Voznesenského sa ruská ekonomika akosi pokazila. A nemôžem poraziť nacistov.
  Natasha hodila citrón bosou nohou a spievala:
  - Z neba...
  Zoya tiež hodila granát holými prstami a povedala:
  - hviezdička...
  Augustína spustila dar smrti bosou nohou a spievala:
  - Svetlé...
  Svetlana tiež hodila granát s pomocou bosej nohy a vydala:
  - Kryštalický!
  Natasha sa otočila a zasyčala:
  - ja tebe...
  Zoya spustila dar smrti holými prstami a zasyčala:
  - Pieseň...
  Augustína podľahla s holým opätkom, čo prináša smrť a zaškrípala:
  - Budem spievať...
  Natashka pokračovala a agresívne spievala:
  - O....
  Zoya bosou nohou hodila výbušný balíček, rozprášila nacistov a zaškrípala:
  - Rodák...
  Augustína dala holým opätkom zväzok granátov a vydala:
  - Stalin!
  
  KRÁSNY SVET, V KTOROM NEBOLA VEĽKÁ Vlastenecká VOJNA
  Hitler sa neodvážil zaútočiť na ZSSR. Astrológovia mu povedali, že útok v tomto štyridsiatom prvom roku sa skončí neúspechom. Ale Stalin nikdy neudrie prvý.
  Fuhrer po dobytí Kréty koncom júna 1941 zaútočil na Maltu s použitím množstva lietadiel. A vylodili sa vojská. Nemci si tentokrát počínali obratne, použili veľké množstvo bábok a túto dôležitú základňu dokázali dobyť bez veľkých strát. Potom pristátie a pomoc Rommelovi prebehli úspešnejšie. Nacisti preniesli do Afriky ďalšie štyri divízie s veľkým množstvom techniky. Dobyli Tolbuk a začali ofenzívu na Egypt. A podarilo sa im prevziať kontrolu nad Suezským prieplavom. Úspechy Nemcov tiež prinútili Franca nechať časti Wehrmachtu odísť na Gibraltár. A pád tejto pevnosti viedol k tomu, že sa otvorila najkratšia cesta do Afriky.
  Hitler sa rozhodol obsadiť ako prvý čierny kontinent. Rovnako ako Blízky východ a India prechádzajúca Iránom. Vo všeobecnosti na to stačí polovica zo stopäťdesiatich divízií, ktoré boli vyčlenené na vojnu proti ZSSR.
  Fuhrerov manžel dostal od svojej armády údaje, že na prehliadke 1. mája 1941 prešli Červeným námestím T-34 aj KV-2 s delami kalibru 152 mm. Čo znamená, že ZSSR je silnejší v tankoch. A potrebujete vyvinúť celý rad ťažkých strojov.
  Takže Fuhrer nariadil vytvorenie: "Panther", "Tiger" -2 (už pracovali na obvyklom "Tiger!"), "Lev" a super-ťažký "Maus". Aby už mali mocný zverinec zasiahnuť ZSSR.
  Medzitým dobyjte všetky britské, belgické, francúzske, holandské kolónie v Afrike a Ázii.
  A využite pracovnú silu a zdroje kolónie na zrovnanie Británie so zemou v leteckej ofenzíve.
  Briti v podstate nemali nič, čo by zastavilo nemecké hordy. Už počas jesene štyridsiateho prvého roku bol zajatý celý sever Afriky. A musím povedať, že toto je veľmi vážna ponuka na skutočné víťazstvo agresívneho Wehrmachtu.
  A v zime nacisti zajali celý Blízky východ a vstúpili do Iránu. Zdalo sa, že Stalin sa snažil namietať proti Molotovovej tvári, ale nebojoval za Irán. Nemci počas zimy dobyli aj Nigerskú slučku, ako aj Sudán a Etiópiu.
  Japonsko napriek tomu zaútočilo na USA v prístave Peru a Tretia ríša bola nútená ísť do vojny s Amerikou. V prvom rade, samozrejme, ponorková flotila. A zároveň pokračovať v zachytávaní. Na jar 1942 nacisti dobyli Indiu a takmer celú Afriku. V júni ich jednotky dobyli aj Južnú Afriku, kde Búri a mnohí rasisti podporovali nacistov. V júli padol aj Madagaskar. Nemci sa pridali k Japoncom. Tak skončilo dobývanie čierneho kontinentu. Iba Portugalsko si tam udržalo kolónie. Ale Hitler predložil Salazarovi ultimátum: buď pôjdete do vojny proti Británii a Spojeným štátom, alebo vám vezmeme kolónie.
  Salazar a Franco sa samozrejme rozhodli bojovať na strane Tretej ríše.
  Hitler viedol útok na Anglicko zo vzduchu a ponorkovú flotilu. V letectve dostali nacisti pokročilejší a výkonnejší bombardér Yu-188 a do série išiel výkonný DO-217. ME-109 sa tiež stal dokonalejším. Stroj Focke-Wulf tiež išiel do série s vysokou rýchlosťou a silnými zbraňami.
  Nemci tlačili na Britániu stále silnejšie. Mali zdroje kolónií. Priviedli sa všetky nové pracovné sily a postavili sa továrne. Veľká Británia a Spojené štáty americké však vyrobili aj množstvo lietadiel. A vojna sa vliekla. V roku 1942 Hitler niekoľkokrát odložil pristátie v Británii a nikdy sa neuskutočnilo. Okrem toho chceli nacisti v bojoch s Anglickom a USA otestovať pokročilejšie modely svojho vybavenia. Najmä ME-309 a Yu-288.
  Tieto stroje sú veľmi silné. ME-209 bol neúspešný. A namiesto toho bol vyvinutý pokročilejší ME-309. Toto lietadlo malo vysokú rýchlosť 740 kilometrov za hodinu a veľmi silné zbrane: tri 30 mm letecké kanóny a štyri guľomety kalibru 14 mm.
  Takýto stroj sa okamžite ukázal ako vojnové monštrum. Toto lietadlo sa mimoriadne úspešne priblížilo k Marseille. Toto eso už bolo fenoménom. V septembri 1942 zostrelil 61 lietadiel, čím vytvoril rekord. A keď prekročil stopäťdesiat zostrelených lietadiel, za čo dostal Rád Rytierskeho kríža Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi. A do nového roku 1943 dosiahol počet jeho zostrelených lietadiel tristo. Za čo mu Hitler udelil Rád nemeckého orla s diamantmi. A za štyristo lietadiel odovzdal Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Po dosiahnutí päťsto zostrelených lietadiel bolo Marseille vyznamenané Veľkým krížom Železného kríža. Takéto ocenenie mal pred sebou iba Hermann Goering. Po tom, čo Marseille dostal ME-309, sa zbierka jeho účtov ešte zrýchlila. Po dosiahnutí tisícky zostrelených lietadiel do mája 1943 mu Hitler udelil špeciálne ocenenie: Hviezdu rytierskeho kríža Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Británia bola pod silným tlakom. USA boli tiež stlačené. Japonsko vyhralo bitku pri Midway a dobylo Havajské ostrovy. Potom samuraj spolu s Nemcami dobyli Austráliu. A potom dobyli Panamskú šiju. Nacisti sa začali hromadiť v Argentíne a Brazílii.
  V júli 1943 po prekonaní váhania dal Hitler súhlas na pristátie v Británii. Išla celkom dobre. Počas vylodenia Nemci testovali v bitkách Panther a Tiger, ako aj Lev a Ferdinand. "Panther" -2 a "Tiger" -2 a "Myš", hoci nemali čas vstúpiť do série pre bitky. Najmä pri "Tigrovi" -2 bol kvôli veľkej hmotnosti potrebný silnejší motor s výkonom 1000 koní, čo oneskorilo kultiváciu nádrže, ako v "Panther" -2. "Maus" sa podarilo uvoľniť, ale pri pristátí nedržal krok a prešiel iba testami. "Tigrom" sa ale podarilo vypustiť naozaj veľa. A tento tank, aj keď nie celkom dokonalý a dosť ťažký, sa ukázal ako efektívny stroj. Najmä vďaka kvalitnému pancierovaniu a pomerne dobrému bočnému krytiu. Čo z neho urobilo slušný prelomový tank. A rýchlo strieľajúci a výkonný kanón bol dobrý proti pechote, tankom a opevneniam. O niečo horší bol deväťdesiattonový Lev, ktorý bol príliš ťažký. Je pravda, že má veľmi silnú a ničivú zbraň. Najmä kaliber 150 mm, ktorý je účinný proti bunkrom a bunkrom. Dobre sa ukázal aj Sturmtiger. Tento stroj s bombardérom dokonale prenikol opevnením a jedným výstrelom zničil celú budovu alebo bunker.
  Boje ukázali na oblohe silu ME-309 a efektivitu bombardérov Yu-188 a Yu-288. Áno, a Focke-Wulf so štyrmi leteckými delami a dvoma guľometmi a silným pancierom nie je zlý. Nemci rozbili Britániu a kapitulácie sa uskutočnili len dvanásť dní po vylodení - jednoznačné víťazstvo.
  Nové ocenenia a tituly... Ale USA ešte neprekonali. Hitler obsadil Island v septembri. A Nemci sa presunuli pozdĺž reťaze ostrovov do Kanady.
  Pre Ameriku nastali temné dni. Navyše, Stalin tiež nestrácal čas. ZSSR preplnil tretiu päťročnicu a podľa oficiálnych údajov zdvojnásobil svoj priemysel. A v štyridsiatom treťom roku rast výroby zbraní pokračoval. V štyridsiatom prvom roku sa ZSSR objavil v sériách KV-3 a KV-5 a potom KV-4 a ťažšom KV-6. Rozvíjalo sa aj letectvo. Potom, čo sa ukázalo, že Tretia ríša nebude vo vojne so ZSSR, Stalin v septembri 1941 opäť rozmrazil program výstavby bojových lodí a veľkých hladinových lodí všetkých úrovní. A po roku 1943, v nasledujúcom roku 1944, spadli na vodu nové sovietske bojové lode, transportéry a dokonca aj lietadlová loď.
  A Stalin pozval Hitlera, aby spolu bojovali proti Spojeným štátom. Rusko má predsa všetky práva na Aljašku. Hitler a Stalin sa stretli v máji 1944 v Štokholme na území nikoho a dohodli si podmienky. Fuhrer bol pripravený postúpiť Aljašku ZSSR, ale nič viac. Stalin chcel časť Kalifornie a Kanady a východ USA. Po dlhých sporoch dospeli ku kompromisu: ruská Aljaška a časť Kanady, ktorá je riedko osídlená a Hitler ju veľmi nepotrebuje. A USA je úplne rozdelené Nemeckom a Japonskom. Navyše ZSSR po kapitulácii získa časť amerického zlata.
  Dohodli sa na tom ... 22. júna 1944 ZSSR vyhlásil vojnu USA a zahájil inváziu na Aljašku. Tak sa začala nová vojna. Amerika bola slabšia ako Nemci. Okrem toho boli dokončené nové tanky nacistických "Panther" -2, "Tiger" -2 a vstúpili do série s užšími vežami a výkonnými motormi. Ale najdokonalejšia baňa bola "Lion" -2. Porsche v ňom umiestnilo vežu dozadu a motor a prevodovku vpredu do jedného bloku a prevodovku na samotný motor. Z tohto dôvodu nie je potrebný kľukový hriadeľ a výška trupu sa znížila. To umožnilo posilniť pancier "leva" s rovnakou hmotnosťou 90 ton a dať výkonnejší motor s výkonom 1250 koní. Pancier na stranách "leva" dosiahol 170 mm a čelo 250 mm so sklonmi. Americké protitankové zbrane nezobrali takýto tank čelne. A v bitkách sa ukázal dobre. ZSSR už mal aj vyspelejší a výkonnejší tank T-34-85 a sériu KV. Isa ešte nešla do série.
  Spojené štáty americké boli po zúfalom nezmyselnom odpore 9. mája 1945 porazené a kapitulované. A nastalo rozdelenie sveta medzi Nemecko, Japonsko, ZSSR a Taliansko, ako aj malé satelity.
  Hitler sa potom začal zaujímať o raketovú technológiu a rozširovanie vesmíru. Nemci leteli na Mesiac už v roku 1850. A počas Fuhrerových sedemdesiatych narodenín sa začal let niekoľkých nemeckých lodí na Mars. Stalin zomrel o pár rokov neskôr - keďže sa počas vojny veľmi nenamáhal, jeho telo bolo menej opotrebované. Ale napriek tomu pitie, fajčenie, nočná práca neprispievali k dlhovekosti. Napriek tomu sa Stalinovi podarilo odstrániť Beriu, Molotova, Kaganoviča a Chruščova. A počas oslavy sedemdesiateho piateho výročia vyhlásil za svojho oficiálneho nástupcu Alexandra Nikolajeviča Šelepina. V auguste 1955, po Stalinovej smrti vo veku 37 rokov, jeho miesto predsedu ZSSR a generálneho tajomníka zaujal tento komsomolský robotník a Berijov nástupca vo funkcii ministra vnútra.
  Nemecko, ZSSR a Japonsko mali jadrové zbrane a tieto tri superveľmoci prosperovali a nebojovali medzi sebou. Iba Taliansko upadlo a bolo zajaté Nemcami a spolu s kolóniami. Hitler dobyl aj Španielsko a Portugalsko spolu s jeho kolóniami. A potom spolu s Japonskom urobili zo zvyšných krajín svoje kolónie. V šesťdesiatych rokoch tak zostali iba tri mocnosti: ZSSR, Nemecko, Japonsko a ich kolónie.
  Hitler v referende v roku 1959 nastolil v Tretej ríši monarchiu a dedičnú formu vlády: cisára a kráľa kráľov. Fuhrerovi sa podarilo určiť dediča, stal sa ním Wolf, ktorý sa narodil umelou insemináciou koncom roku 1944. A keď Hitler v roku 1963 zomrel, mal už dospelého dediča. Nemecko teda zostalo stabilné a prosperujúce aj po Hitlerovej smrti. Shelepin vládol veľmi dlho, štyridsať rokov, a tiež sa mu podarilo preniesť tento post na dôstojného nástupcu. A v Japonsku vládol Hirohito ako v skutočnej histórii do roku 1988 a potom začal vládnuť jeho syn. A potom, keď jeho syn zostarol, zostarol aj jeho vnuk.
  Ľudstvo ovládlo všetky planéty slnečnej sústavy. A v roku 2020 Nemecko, ZSSR a Japonsko 9. mája odštartovali s množstvom kozmických lodí v rámci prvej medzihviezdnej expedície v histórii ľudstva.
  O čo lepší je svet, v ktorom Hitler nezaútočil na ZSSR.
  
  ČO SA STANE, KEĎ DOMOV NADÁVA AMERIKU
  Ale v jednom zo svetov vandrák zosadil na Ameriku kliatbu. A Yankees boli porazení v Midway. Potom prišli o Havajské súostrovie. Japonci ich navyše tvrdo a prakticky bez odporu bili. Stalin by z toho možno bol nadšený, ale ...
  Japonsko, ktoré zhromaždilo viac ako stopäťdesiat divízií v Mandžusku, zaútočilo na sovietske jednotky na Ďalekom východe. Červená armáda tam bola nútená urýchlene presunúť sily. A významné. Keďže Stalin nechcel dať Mongolsko pod nadvládu samurajov. V dôsledku toho bolo potrebné opustiť protiútoky pri Stalingrade a v strede sovietskych pozícií. Po zmrazení boli nacisti schopní dobyť Stalingrad a opevniť sa na Volge do polovice decembra.
  Japoncom sa darilo aj v Indii. Ich pochod na Dillí prinútil Britov opustiť operáciu Torch, čo viedlo k pokoju v Egypte. A Rommel dokonca odletel na dovolenku. Všetko nebolo, ako sa hovorí, v prospech spojencov.
  Hitler sa aj tak rozhodol vyhlásiť totálnu vojnu. Preto si dal za úlohu vytvoriť ďalšie divízie pre ofenzívu v Afrike aj na východnom fronte.
  Využijúc zimný pokoj: Červená armáda bojovala s Japoncami, nacisti posilnili Rommelovo zoskupenie. A urobil obchádzkový manéver a padol z juhu na Montgomeryho armádu. Tentoraz boli Briti zaskočení, pretože Nemci zmenili šifrovanie a Briti ho neprelomili včas.
  Británia bola vo februári úplne porazená. V bitkách Nemci použili tridsať úplne nových "tigrov", ktoré šokovali armádu leva.
  Po zdrvujúcej porážke Anglicka Nemci vstúpili do Iraku a dobyli aj Kuvajt. Do vojny vstúpilo aj Turecko a podarilo sa mu obsadiť sever Sýrie. Rommel vytvoril hrozbu úderu z južného krídla ZSSR. Ale zatiaľ čo Nemci vykonávali zabavenie Saudskej Arábie. A celý Blízky východ bol dobytý.
  15. mája 1943, keď Nemci priniesli nové tanky "Panther", "Tiger", samohybné delá "Ferdinand" a modernizovaný T-4, postupovali pozdĺž Volhy smerom k Astrachánu a Kaspickému moru. Nacisti postupovali pomerne úspešne. Navyše Japonsko postupovalo aj z východu a využívalo svoju početnú a fanatickú pechotu. A ZSSR mal málo rezerv.
  O mesiac neskôr nacisti prerazili ku Kaspickému moru a odrezali Kaukaz po súši. Turecko zároveň prešlo do ofenzívy. Jej jednotky postupovali pomerne úspešne. Vzali Batumi a obkľúčili Jerevan. Všetko bolo vynikajúce a úspešné pre nepriateľov ZSSR. A Amerika sa úplne zrútila a vypukla v nej občianska vojna.
  Do konca júna Nemci dobyli takmer celý Dagestan. A začiatkom júla začali postupovať už v Azerbajdžane. A Rusko to malo čoraz ťažšie.
  V Azerbajdžane bojovali sovietski priekopníci na predmestí Baku.
  Oddelenie bosých chlapcov a dievčat. A bojovali hrdinsky.
  Oleg Rybačenko, asi dvanásťročný chlapec, hodil na nacistov granát holými prstami a zareval:
  - Sláva ére komunizmu!
  Dievča s červenou kravatou, Margarita Korshunova, tiež hodila výbušný balíček holým detským chodidlom a štebotala:
  - Sláva veľkej vlasti!
  Deti bojovali hrdinsky, so všetkým napätím.
  Dievča Gulchitai holými prstami tiež hodilo smrtiacu zbraň na nepriateľa a zakričalo:
  - Za ZSSR!
  A jej pionierska kravata je taká červená.
  Ale bez ohľadu na to, akí hrdinskí boli títo priekopníci, fašisti začiatkom augusta aj tak obsadili Baku. A v polovici septembra už bol celý Kaukaz pod kontrolou fašistických rati.
  Pri pohľade na zimu Nemci nepostúpili do hlbín Ruska, ale rozvinuli útok na Afriku. Čierny kontinent sú prírodné zdroje aj otroci. Samozrejme, že ho chceli chytiť.
  Nemci dostali tank "Panther" -2. Namiesto zbytočnej práce s Mausom investovali najlepší dizajnéri do tohto auta. Tento dizajn sa ukázal ako úspešný. Výkonný kanón ráže 88 mm s dĺžkou hlavne 71 EL, ktorý na veľkú vzdialenosť prerazil všetky spojenecké vozidlá. A predný pancier veže je naklonený o 150 milimetrov. A čelo trupu je tiež 120 mm s veľkými sklonmi 45 mm. A bočný pancier šesťdesiat milimetrov, ktorý je dostatočný na držanie nábojov malých zbraní a protitankových pušiek.
  Nemci zároveň vežu zmenšili, zúžili. Motor a prevodovka boli umiestnené v jednom bloku, čo umožnilo znížiť výšku nádrže kvôli kľukovému hriadeľu a vo výsledku bola hmotnosť Panthera štyridsaťsedem ton s motorom o sile 900 koní. A tento tank sa mal stať hlavným tankom Wehrmachtu, ktorý vstúpil do série už v septembri 1943.
  Bitky ukázali, že taký "Panther" je lepší ako všetky tanky spojencov a porazí ich bez ľútosti.
  Britský odpor v Afrike bol slabý. Nacisti počas zimy zajali takmer celý čierny kontinent. V marci 1944 dobyli Južnú Afriku a v máji Madagaskar. Okrem toho nacisti zabrali aj Irán s časťou Indie a spojili sa s Japonskom.
  ZSSR medzitým pripravil svoju novú zbraň: tanky T-34-85 a IS-2. Červená armáda teda dostala aj lietadlá LA-7 a Jak-3. Je pravda, že tento nešiel do širokej série: pretože bol nedostatok kvalitného duralu.
  A Nemci nesedeli. Do série išla Hitlerova prúdová stíhačka ME-262. Množstvo zdrojov a takmer úplná absencia bombardovania viedli k rýchlejšiemu zavedeniu a vývoju prúdových lietadiel. Spojenci aj Červená armáda boli nemilosrdne bití na oblohe. Neodoláte prúdovým lietadlám ZSSR. A nacisti sú veľmi silní.
  Po dobytí Afriky sa Hitler s útokom v centre neponáhľal. Chcel rýchlo okupovať Britániu. A tak bolo pristátie pripravené. Začalo sa to 22. júna 1944. A Stalin zaútočil na nacistov v strede a dosiahol určitý úspech tým, že hodil do boja nové tanky a lietadlá. Najvyššie hodnotenie si však zaslúžil nemecký "Panther" -2. Prekonal všetky sovietske tanky a na čele je takmer nezraniteľný. A slabosť bočného panciera kompenzovala rýchlosť a manévrovateľnosť. Tiger-2, ktorý mal podobné zbrane, takmer rovnaké pancierovanie, no vážil o dvadsaťjeden ton viac, armáda odmietla a prestala vyrábať. Po Pantherovi -2 sa mal objaviť Panther -3, ťažší, no bol naň vyrobený motor s plynovou turbínou a oveľa lepšie chránený najmä z bokov.
  Sovietske jednotky nedokázali na úspech nadviazať. A po kapitulácii Británie Nemci presunuli ďalšie sily zo Západu a začali silné protiútoky.
  Panther-2 sa ukázal ako vynikajúci tank a prekonal aj sovietske vozidlá IS-2, najmä v ochrane čela veže. Áno, a zbraň bola priebojnejšia a rýchlejšia. Nemecké auto má zároveň výrazný náskok v ergonómii a jazdných výkonoch. Sovietske autá sa teda vzdali.
  Stalin ponúkol Hitlerovi mier za akýchkoľvek podmienok. Fuhrer, ktorý sa obával, že Spojené štáty vytvoria atómovú bombu, súhlasil, ale uvalil na ZSSR náročné podmienky. Najmä Rusko muselo dať Nemcom všetky svoje zlaté rezervy a tiež takmer všetku vojenskú techniku. Odovzdajte všetkých vojnových zajatcov a dodávajte suroviny a potraviny do Tretej ríše vo veľkých množstvách zadarmo. A tiež Hitler požadoval previesť všetko vybavenie ZSSR, delostrelectvo, tanky a lietadlá, aby sa Rusko stalo bezzubým a bezpečným.
  Hoci to vyzeralo na kapituláciu, Stalin súhlasil aj s týmto. Potom sa nacisti obrátili na Spojené štáty americké. Amerika pod vplyvom kliatby takmer neodolala nacistom. Vojna trvala len niekoľko mesiacov a napriek tomu, že ju oddelil oceán, skončila sa kapituláciou USA.
  Vojna sa so zvláštnou iróniou skončila práve 9. mája 1945. A nastalo obdobie pokoja. Tretia ríša odpočívala. ZSSR lízal hlboké rany a snažil sa zotaviť.
  Teraz tam boli dve superveľmoci - Nemecko a Japonsko. Ale je jednoducho nemožné, aby dvaja predátori vychádzali na tej istej planéte. A 20. apríla 1953, po smrti Stalina, začala nová vojna medzi Nemeckom a Japonskom. V tom čase už ZSSR čiastočne obnovil svoju moc a Stalinov nástupca Lavrentij Berija sa obrátil na Hitlera so žiadosťou o pomoc vo vojne s Japonskom.
  Hitler súhlasil, ale pod podmienkou, že ZSSR dostane späť iba Primorye, ostrov Sachalin a reťaz Kuril. A nebude žiadať viac.
  Berija povedal, že vrátia svoje.
  A Červená armáda prešla do ofenzívy. ZSSR mal v sérii tanky T-54 a IS-10. Nie príliš ťažké, ale celkom účinné. A Červená armáda dosiahla určitý úspech.
  Vojna s Japonskom sa trochu naťahovala, aj keď kvôli technologickej prevahe Tretej ríše pokračovala od samého začiatku s výhodou nacistov.
  Japonsko však bolo porazené až 5. marca 1956. Tretia ríša a jej divízie utrpeli ťažké straty a potrebovali čas na odpočinok.
  Celý svet okrem ZSSR však už bol pod kontrolou Tretej ríše.
  V roku 1959, 20. apríla, počas Fuhrerových sedemdesiatych narodenín, sa konalo referendum o zriadení monarchie na svete v rozmeroch planéty Zem a Fuhrera ako cisára s dedičnou mocou.
  ZSSR v skrátenej podobe existoval pod kontrolou Lavrentyho Palycha Beriu.
  Nemcom sa už podarilo letieť na Mesiac a 20. apríla 1961 sa začal let na Mars.
  1. mája 1961 bol zavraždený Adolf Hitler. To však Tretiu ríšu príliš nezasiahlo. Keďže syn Hitlera, získaný umelou insemináciou, Wolf Adolfovič Prvý, bol už plnoletý podľa nových, ale v skutočnosti starých zákonov Tretej ríše a nastúpil na trón. Dejiny Tretej ríše a s ňou pokojne existujúceho Sovietskeho zväzu na čele s Berijom pokračovali. Svet sa zmenil a nedajbože, aby ľudstvo bolo šťastnejšie ako v súčasnej nočnej mory v dvadsiatom prvom multipolárnom svete!
  
  
  ČO BY SA STALO, KEBY POKRAČOVALA VLÁDA MIKULÁŠA II
  Pokus o atentát na Grigorija Rasputina bol neúspešný. A "svätý starší" prežil. V dôsledku toho stále slúžil ako hromozvod nespokojnosti a februárový prevrat sa nekonal.
  A na jar, len čo cesty vyschli, začala ofenzíva ruských vojsk, najskôr v Haliči a potom v Rumunsku. Početne presnejšie sily cárskej armády prerazili front Rakúšanov a postúpili ďaleko vpred. Ľvov bol dobytý a Przemysl bol obkľúčený. V Rumunsku ruské jednotky obsadili Bukurešť. Potom ich nemecké divízie takmer nezastavili. Nemecký front praskal. Kaiser a jeho sprievod už hľadali pokoj.
  Aj Rusko je však unavené z vojny. Aj keď sa zdalo, že víťazstvo bolo skutočné a tesné.
  Aj v centre bolo všetko pripravené na ofenzívu. A aj tadiaľto sa ruským jednotkám podarilo preraziť. Dosiahli sme určitý úspech. Nútiť Nemcov k ústupu až k Visle. K úspechu prielomu prispelo aj oslabenie nemeckých jednotiek, na ktoré tlačili spojenci zo západu a časť síl bola odklonená na juh. A vymenovanie generála Kornilova, ktorý sa na rozdiel od svojich predchodcov ukázal ako veľmi schopný veliteľ. Víťazstvá cárskej armády prinútili Nemcov k ústretovosti. A potom sa Američania začali viac presadzovať. A Taliansko uniklo porážke.
  Cárska armáda zároveň dosiahla veľké úspechy na tureckom fronte, keď dobyla takmer celú Malú Áziu, a to je tiež veľký úspech. A Rakúsko-Uhorsko bolo na pokraji krachu. Cárske Rusko v dôsledku toho pristúpilo k útoku na Konštantínopol. A dokázala dobyť Istanbul.
  Ruské jednotky zaútočili aj z mora a velil im veľký admirál Kolčak. Vylodenie vytiahlo Turecko z vojny.
  Nadšenie obyvateľstva stúpalo. Ako sa zvýšila autorita cára-kňaza.
  V zime Rusi obnovili ofenzívu. V strede im velil Kornilov. A obrana Nemcov bola prelomená a boli zahnaní k Odre.
  23. februára 1918 Nemecko kapitulovalo. Tak skončila prvá svetová vojna.
  Rusko dostalo Malú Áziu, Halič, Krakovskú oblasť, Poznaň a Konštantínopol s úžinami. Rovnako ako reparácie z Nemecka. Rakúsko-Uhorsko sa zrútilo. Vznikla Juhoslávia, expandovalo Rumunsko. Československo sa stalo vazalom Ruska a na trón v tejto krajine nastúpil cár Mikuláš II. Maďarsko a Rakúsko sa zmenšili. Spojenci dohody si rozdelili aj Saudskú Arábiu.
  Nastalo obdobie pokoja a stvorenia. Cárske Rusko zažilo rýchly hospodársky vzostup a malo rekordnú mieru priemyselného rastu. Súčasne sa odohralo niekoľko malých vojen. Rusko a spojenci dokončili distribúciu Saudskej Arábie rozdrvením ľahkého odporu Arabov a cárske impérium získalo prístup k Červenému moru. Potom bola vojna v Afganistane.
  Rusko a Británia rozdelili túto krajinu. Navyše, keďže Británia prehrala, väčšina Afganistanu sa stala súčasťou cárskeho impéria. O niečo neskôr v roku 1922 bol rozdelený aj Irán. Okrem toho Rusko získalo prístup k Indickému oceánu.
  Tak sa islamský svet dostal pod úplnú kontrolu kresťanov. A bola tu stabilita a prosperita. No v roku 1929 nastal kolaps na burze v Spojených štátoch a nastal čas Veľkej hospodárskej krízy. Pokles zasiahol aj cárske Rusko, aj keď bolo slabšie. Ríša Romanovcov sa zároveň pripravovala na odvetu vo vojne s Japonskom. Ruský cár chcel zo svojho životopisu zmyť škvrnu hanby. A zhromaždil významnú silu. Admirál Kolchak bol vymenovaný za veliteľa tichomorskej flotily. Boli tam aj iní hlavní velitelia, hoci Brusilov už zomrel. Ale boli tam Kornilov, Denikin, Wrangel, Kaleidin, Krasnov a ďalší. Postúpil aj mladý generál Vasilevskij. Počas troch rokov vojny urobil dobrú kariéru, keď sa stal plukovníkom a potom sa v Saudskej Arábii stal generálom. Potom generálporučík. A bol pripravený vyniknúť. Vojna sa začala v roku 1932 27. januára, čo je symbolické. Dôvodom bol japonský útok na Šanghaj a ďalšie čínske mestá a pokus zobrať Rusku severné Mandžusko.
  Ruské jednotky boli vyzbrojené dobrými a silnými tankami, v tom čase najlepším letectvom na svete. Aj vrtuľníky. Ruská flotila bola tiež silná a hlavne bojaschopná. Cárska ríša už mala prevahu v technike, ako aj v sile armády a jej početnosti. Rusi boli silnejší a tentoraz nemali Kuropatkina, ale serióznych veliteľov pod generálnym velením Kornilova.
  Ofenzíva ruských vojsk bola úspešná. Japonci utrpeli porážku za porážkou na súši. Na mori to bolo náročnejšie. Samuraj mal spočiatku miernu prevahu v sile. Admirál Kolčak však čiastočne spôsobil Japoncom niekoľko porážok. A podarilo sa mu prevziať iniciatívu. Na súši sa Rusi pohybovali a porazili nepriateľa pri jednej bráne. Až kým sme nedošli do Port Arthur. Tu sa nejaký čas obrana ťahala.
  Ale v máji došlo k útoku a pevnostné mesto padlo. Potom prišli nové víťazstvá a ofenzíva v Kórei. Úplná porážka Japoncov na súši. A zároveň kampaň eskadry a od Stredozemného mora.
  Tam sa pred celou flotilou pohybuje torpédoborec. A sú na ňom samé dievčatá. V krátkych šortkách, naboso a vo vestách.
  Dievčatá pobehujú po palube. Všetky sú také krásne. Vlasy sú blond, vybielené od slnka a pokožka je tmavá, opálená. Nádherné krásky.
  A blýskajú sa ich okrúhle, ružové opätky.
  Veronica, očarujúca plavovlasá lodníčka, sa spýtala palubného chlapca:
  - Čo Julia, bojíš sa bitky?
  Palubníčka v odpovedi zaškrípala:
  - Áno, snívam o boji!
  Veronika sa zachichotala a poznamenala:
  - Ale zajmú ťa Japonci a usmažia ti holé päty!
  Dievča sa pozrelo na svoje holé, opálené nohy a zaškrípalo:
  "Bolesť ma nedesí!" Som skutočný divoký Amazon!
  Veronika poznamenala:
  - Čoskoro budeš mať pätnásť. Čoskoro sa oženíte! o čom snívaš?
  Juliana úprimne odpovedala:
  - Chcem princa!
  Veronica sa zaškerila.
  - Princ?
  Dievča povedalo:
  - Elfský princ!
  Veronika bola prekvapená:
  - Máš rád škriatkov?
  Juliana prikývla a dokonca vyskočila:
  - Samozrejme, že áno! Sú neodolateľné!
  Veronica sa uškrnula.
  A čo ľudskí muži?
  Dievča nahnevane duplo bosou nohou na vyhrievanú palubu:
  - Nie! Muži sú tak odporní, chlpatí, páchnuci. A elfovia sú tak krásni, nežní. Majú tváre ako dievčatá, také roztomilé. A nohy sú hladké a vôbec nie chlpaté!
  Veronika s tým ochotne súhlasila:
  - Elfovia sú naozaj milí.
  A dievča rozdrvilo hmyz holou, pôvabnou nohou. zapískal:
  "Bohužiaľ, musíme sa vysporiadať s ľudskými mužmi." A sú také škaredé!
  Juliana sa zasmiala a poznamenala:
  - Ale prečo. Chlapci z kabíny sú veľmi zlatí. Nie pekní dospelí muži. Keď rastú vlasy na tvári, je to také hnusné.
  Veronika s tým súhlasila:
  - Nechutné! Najkrajší mladí muži v šestnástich. Sú už dostatočne veľké, aby potešili ženu, no ešte nie také chlpaté ako starší chlapi.
  Juliana sa zachichotala a zaškrípala:
  - Vo všeobecnosti sú chlapci určite príjemní, keď sa s nimi bozkávate a hladia vás ... Ale niečo iné len desí! Ó, zostať navždy v detstve!
  Veronica dôrazne povedala:
  - Budete v boji! Vyrastajte spolu!
  Julian v odpovedi zaspieval:
  - Dievča buď vždy mladé,
  Neponáhľajte sa vyrásť...
  Buďte vtipní, odvážni, hluční...
  Musíš bojovať, tak bojuj!
  Nikdy nepoznaj mier
  Plač a smej sa nemiestne!
  Budem hodinárske dievča
  Nech fúkne stopäťdesiat!
  Veronika dupla bosou nohou a skríkla:
  - Mladosť môže byť večná! Hlavná vec je veriť v rozum, nie v Boha!
  Vpredu sa objavil japonský torpédoborec. Dievčatá sa okamžite vrhli, blýskajúc holými pätami smerom k desaťpalcovému kanónu. A začali to namieriť na nepriateľa.
  Dievčatá pôsobili rýchlo a harmonicky. Vo všeobecnosti je veľmi krásne, keď posádku tvoria samé dievčatá. A všetky sú bosé, krivé, jednoducho úžasné.
  Namierili zbraň a ako by porazili Japoncov. Zároveň odpočívali svoje dlátové, bosé nohy.
  Projektil preletel a zasiahol torpédoborec. Ako keby udrela palica. Loď sa trasie. A torpédoborec bol poškodený. Dievčatá začali nabíjať zbraň. Ostro vystrelili.
  Veronica zakričala:
  - Za vieru, kráľa a vlasť!
  A ako to skáče...
  Juliana tweetovala:
  - Togo si myslel, že vojna vyrobila delo od ... ďalej!
  A dievča to vezme a zasmeje sa. Odhalí zuby, farba perál. A je to roztomilé mačiatko. A bosou nohou si potrie kus spadnutej zmrzliny.
  Veronika škrípala a spievala:
  - Väzni svedomia! Oslobodíme vás!
  A dievčatá v zbore ako budem jesť.
  Namierili zbraň a znova zaútočili na torpédoborec. Tentoraz boli ešte presnejší. A plavidlo samuraja sa rozbilo a začalo sa potápať.
  Dievčatá kričali a trhali holými nohami. Je to také potešenie.
  Nie, Japonsko bude porazené, keď budú v Rusku úžasní bojovníci. A Oleg Rybačenko a jeho priateľka bojujú na strane Romanovskej ríše.
  Oleg a Margarita pracujú veľmi dobre s guľometmi. Oni strieľajú.
  Oleg sa pýta dievčaťa a pokračuje v streľbe:
  - Čo myslíte, je Spartak dobrý alebo zlý?
  Margarita s odhalenou tvárou odpovedala:
  - Myslím, že je to viac dobré ako zlé!
  Oleg, strieľajúci z guľometov, poznamenal:
  "Ale Rím bol veľkou kultúrou. A ak by barbarskí otroci vyhrali, čo by sa stalo potom?
  Margarita sa zachichotala, pokosila pár riadkov japončiny a odpovedala:
  - Asi by to bolo skvelé!
  Oleg zapískal a poznamenal:
  - Nie je všetko také ružové, ako sa zdá! Bohužiaľ, nie všetky!
  Margarita logicky poznamenala:
  - Ale všetko je pre to najlepšie! Rím zničili barbari. Potom však na mieste ruín vznikla ešte mocnejšia a rozvinutejšia kultúra. Stalo sa, že pokrok sa začal rozvíjať len rýchlejšie.
  Oleg zapískal, pomocou výstrelov zo samopalu odrezal niekoľko radov a zaškrípal:
  Nikto nemôže zastaviť náš pokrok!
  Chlapec hodil granát bosou nohou. A rozdrvil nepriateľa.
  Margarita tiež hodila darček smrti prstami bosej nohy a zachichotala sa:
  - Kto sa zastaví, bude rozdrvený.
  Chlapec Oleg Rybachenko zase spustil podomácky vyrobenú bombu holými prstami detských nôh. Japonci boli zasiahnutí takým spôsobom, že sa to nezdalo dosť. Chlapec zaštebotal:
  - Za prvotné Rusko!
  A ukázal jazyk.
  Margarita pokosila polovicu japonského práporu guľometom a zakričala:
  - Náš cár Mikuláš, nech je požehnaný!
  A opäť hodí bosou nohou dar smrti.
  Oleg spieval a kosil Japoncov:
  - Som mladý bojovník...
  Margarita to podporila a triasla sa bosými nohami, ktoré tak obratne hádzali granáty:
  - A ja som bojovník od Boha!
  Oleg čmáral po japonsky a spýtal sa:
  - Aký je Boh?
  Margarita zaškrípala a odpovedala, vyradila Japoncov a potom hodila dar smrti bosou nohou:
  - Neviem! Osobne mu nerozumiem. Ženy sú znetvorené. A to je, úprimne povedané, nechutné a nesprávne!
  Oleg súhlasne prikývol a čmáral na samuraja:
  -Po štyridsiatich rokoch sú ženy hnusné! Úprimne ich nemám rád. Ženy v mladosti sú veľmi príťažlivé, na rozdiel od veku, ktorý ich rozmaznáva!
  Margarita nadšene spievala a hádzala granát holými, malými nohami:
  - Hrdinstvo nemá vek! V srdci mladej lásky k vlasti!
  Oleg, ktorý tiež strieľal na samuraja, ho vzal a zaškrípal:
  - Dokáže dobyť okraje vesmíru! Aby boli všetci na Zemi šťastní!
  Tak to naozaj je byť vo vesmíre! Kde také nezmerné vzdialenosti.
  V cárskom Rusku už vznikajú projekty pre lety za hranice atmosféry.
  Za cára Mikuláša II. sa veda rýchlo rozvíja. Cárske impérium sa chystá stať najvyspelejšou mocnosťou sveta. A Británia stráca pôdu pod nohami.
  skríkla Margarita s úškrnom. Opäť hodila ladnou nohou granát ako princezná a zaškrípala:
  - Budeme prví! Také je Rusko - Pallas-fate!
  Oleg nahnevane povedal:
  - Keď nás konečne Linevich prepustí. Musíte uložiť každú kazetu. Roždestvensky nám však priniesol zásoby!
  Margarita zablikala perleťovými zubami a zaškrípala:
  - Bude brúsiť stále viac japonských dielov! Až kým konečne nevyhráme!
  Oleg vzal, odrezal rad samurajov a zasyčal:
  - Imperiálne vlajky! Nech je v Číne aj Rusko!
  Margarita štebotala so zubami:
  - Všetko bude krásne!
  A opäť hádže bosou nohou granát ....
  Oleg, ktorý píše na samuraja, škrípe:
  - Víťazstvo je blízko!
  Margaret potvrdila:
  - Nech je to tak!
  A ruská flotila, ktorá už dosiahla prevahu na mori, tlačí na Japoncov. A útočiť agresívne. A zasiahnuť nepriateľa. A potom mnohí porazili samurajov.
  Bojovali aj dievčatá z torpédoborca "Victoria". Krásne bojovníčky boli polonahé, najmä preto, že leto v takýchto zemepisných šírkach je horúce a bosé. V skutočnosti, keď má dievča minimum oblečenia, je najmenej zraniteľné.
  Veronika strieľa na Japonca a bosou nohou hodí granát. A dievčenská noha je taká precízna.
  Japonci lietajú rôznymi smermi. Kričia a padajú.
  Juliana tiež hodí granát bosou nohou a samuraj padne. A bojovník strieľa, chichotajúc sa:
  - Postavíme sa za cára Mikuláša!
  Vedúci oheň a očarujúca Anna. Veľmi krásne dievča, len v nohavičkách. A tiež kosí samurajov a hovorí:
  - Náš cár Mikuláš bude skvelý!
  Juliana poráža Japoncov a potvrdzuje:
  - Nevyhnutne bude!
  A z jej bosej nohy odletí granát.
  Dievčatá sú úžasní supermani.
  Tu je jedna z nich veľmi veľká a vysoká: Angelina.
  A taká ryšavka ... Vyzliekla si tielko a teraz bojuje v nohavičkách sama.
  A aké má prsia! Ako vemeno toho najlepšieho byvola s veľkými strukovými jahodami.
  Toto je dievča, skutočná kobyla. A veľmi miluje mužov, ale netoleruje stálosť. Prečo by nemala milovať? Je to také milé, keď po vás chlapi lapajú.
  Angelina reve a tiež vrhla holými podrážkami celú kopu granátov a zasyčala:
  - Sláva Rusku a cárovi Mikulášovi!
  Dievčenský prápor je v pohode. Bojovníčky si vyzliekli vesty a všetci si odhalili prsia. A bojujú len v tenkých nohavičkách. A aké je to krásne.
  Čo môže byť lepšie ako nahé ženské telá.
  A celý prápor bojovníkov.
  A Japonci padajú a zasypávajú prístupy k pozíciám ruských jednotiek svojimi mŕtvolami.
  Veronica s vášňou hovorí a kosí samuraja:
  Naši bohovia pochodujú!
  Juliana hodila dar vyhladenia bosými nohami a potvrdila s vycerenými zubami:
  - Ruskí bohovia - Bohovia vojny!
  Anna, vedúca oheň a jedlo, štekala:
  - Za Rusko bojuj a neboj sa!
  A žmurkla zelenými očami!
  Angelina poslala holými pätami celú škatuľu výbušnín, zdvihla do vzduchu dve japonské spoločnosti a zarevala:
  -Cársku ríšu nemožno rozbiť!
  Veronika nadšene zasyčala:
  - Naša rasa je večná!
  A opäť hodila granát bosými nohami.
  Juliana, strieľajúca a hádzajúca granáty dolnými končatinami, zasyčala a vycenila zuby:
  - A smrť sa nestáva dvakrát!
  Anna strieľala a škrípala:
  - Nech je s nami múdrosť predka!
  A opäť letí granát vystrelený bosou nohou!
  Angelina to vzala a zaškrípala a vycenila zuby:
  - Trojica správnosti a toto je zákon!
  A poslal celú krabicu plnú výbušnín.
  Veronica odpovedala zúrivo a zmietla samurajov z ihriska:
  -Večné Rusko, ako Ukrajina ako súčasť Ruska!
  A opäť, ako mláti Japoncov.
  Juliana, strieľala, zaškrípala:
  - Naši ľudia nebudú tolerovať!
  A tiež spustila granát v oblúku.
  Anna to vzala a usmiala sa. Cvičený v rade u samurajov. S odvahou ich pokosila a zaškrípala:
  - Nechajme v Číne vládnuť Rusko!
  Angelina so šialenstvom a vzrušením vyhlásila:
  - A nevzdá sa ani centimetra zeme!
  A všetky dievčatá porazili samurajov ako prápor.
  Tvrdohlavá vojna pokračovala so všetkou agresivitou. Ruská armáda už ale vyloďuje jednotky a presúva bojové operácie na územie samotnej metropoly.
  Samuraj sa pokúša zhodiť ruské jednotky z predmostia.
  A blikať bosými nohami. Hádžu granáty holými končatinami. Všetky sú jednoducho milé a očarujúce.
  Ale naozaj, prečo dievčatá potrebujú oblečenie? Nahé sú oveľa krajšie a krajšie, zvodnejšie.
  A chcem sa bozkávať naboso, také okrúhle opätky. A olízať si každý prst.
  Veronika strieľa a hádže granát bosou nohou:
  - Jebni ťa, nebi ťa!
  Tu Juliana pribila Japoncov, hodila granát holými prstami a zakričala:
  - Náš nepružný ruský duch!
  A dospievajúce dievča sa zasmialo... Predstavila si, ako ju roztomilý chlapec šteklil po nohe. Áno, pre citlivú ženskú pokožku je fajn.
  Červenovlasá Anna hodila granát aj bosou nohou. Rozptýlil samuraja a zakričal:
  - Za najsvätejšie Rusko na svete.
  A zdravá, mocná Angelina hodila na samuraja vrece s výbušninami holými pätami a zachrapčala:
  - Za naše slávne víťazstvo!
  Veronika sa otočila. Zostrelil Japoncov a zakričal:
  - To je naša povinnosť!
  Juliana hodila granát bosou nohou a skríkla:
  - A my to splníme!
  Anna prerušila pár Japoncov a štebotala:
  - Ruská cesta k víťazstvu!
  Angelina opäť spustila niečo vážne na samuraja a zachrapčala:
  - A vyhráme!
  Napriek tomu je dobré, že v horúčave si dievčatá vyzliekli tielka. S nahým trupom sú teda oveľa krajšie. A opálený a svalnatý. Telá sú len z liatej ocele.
  Aké úžasné sú dievčatá, keď sú nahé.
  A nepotrebujú oblečenie.
  Veronica kosí veľa Japoncov a piští:
  - Buď slávny pre naše Rusko v každom veku!
  Yuliana vzala, vystrelila granát bosou nohou a skríkla:
  - Pre naše územie!
  Tu to Anna vzala a zúrivo buchla:
  - Pre večné a humánne!
  A opäť letí granát spustený bosou nohou.
  Odniesla si to teda aj Angelina. Spadlo veľa granátov. Knokautovaná časť samuraja s úletom. A spievala:
  - Lietajte na oblohe, hrajte sa so slnkom - chcem navždy!
  A štyri dievčatá bili veľmi krásne. A celý prápor tiež. Ako sa zvodne blýskajú bosými nohami pri hádzaní granátov. Aké krásne sú dievčatá vo vojne.
  A na nich pláva žltá masa japonských vojakov. Samurajovia umierajú po tisíckach, no stále neprestávajú. Skrutkuj sa a priskrutkuj. Boj je mimoriadne krutý.
  Veronika strieľa na Japoncov a štebotá:
  - Našou ruskou voľbou je česť a vlasť!
  Juliana, ktorá strieľa na nepriateľa, odhalí zuby, ktoré sa lesknú jasnejšie ako morské perly. A hovorí:
  -V každom storočí boli hrdinovia a budú!
  Potom to dievča vzalo a vycerilo zuby ešte viac.
  Ohnivá Anna, strieľajúca na nepriateľa, zaškrípala:
  Nemôžeme byť dobytí! Nezrážajte Rusko na kolená!
  A opäť letí granát bojovníka hodený jej bosou nohou.
  Angelina odpáli smrteľne a vražedne bosou nohou. A vycenil zuby a štebotal:
  - Verím, že budeme v raji!
  Victoria preruší hrdinskú ženu:
  - Nie! Nie v raji, ale žiť navždy na planéte Zem, ktorá sa stane skutočným, nadpozemským rajom!
  A dievčina-kapitánka hodila bosou nohou veľmi smrtiacu, trieštivú bombu.
  Veronika poznamenala:
  Ste múdry kapitán...
  A tiež s bosou nohou spustil nosnú deštrukciu.
  Juliana zaškrípala a otočila sa. Zabil Japoncov. Dievča odhalilo veľké zuby a zaškrípalo:
  - Nechcem byť stará žena! A chcem žiť večne!
  Anna tiež hodila granát bosou nohou a pochybovačne sa spýtala blondínky:
  - Páči sa vám náš svet?
  Juliana bez váhania odpovedala:
  - Dobrý nápad! Najmä v lete! Milujem slnko a prázdniny!
  Anna s tým ochotne súhlasila:
  - V lete určite dobre! Aké dobré je to pre mladých ľudí!
  Juliana nahnevane odpovedala:
  - Áno, a nech je večné leto ako v Afrike! A Afrika bude naša!
  Angelina hodila sud s výbušninami holými, svalnatými nohami a povedala:
  - Nech je to tak! A v každom čase.
  Rad Japoncov sa preriedil a zjavne im dochádzala para.
  Ruské jednotky začínajú postupovať cez samotné územie Japonska a rozdrvujú samurajov a získavajú jedno víťazstvo za druhým.
  Ako prvý do boja vstúpil prápor bosých dievčat v krátkych nohaviciach a tielkach.
  Krásne dievčatá začali mlátiť armádu samurajov, už zbitých v predchádzajúcich bitkách.
  V prvom rade bojovníci zaútočili na batérie. Granáty hodené bosými nohami leteli na Japoncov. Boli veľmi ostré. A samotní ruskí bojovníci si vzali a zhodili vesty. Zostať s odhalenou hruďou.
  Takže takmer úplne nahé dievčatá je takmer nemožné zasiahnuť. Keď je koža ženy holá, guľky jej nezaberajú.
  Veronika hodila granát bosou nohou a štebotala:
  -Budem šampión!
  A potriasla jej bielymi kučeravými vlasmi.
  Julian tiež nie je taký jednoduchý. Lupanula na Japoncov. A potom, keď hodí granát bosou nohou a kričí:
  - V mene svätého, cárskeho Ruska!
  A opäť zatrasie plnými prsiami so šarlátovými bradavkami. A pás dievčaťa je tenký.
  Ďalej sa do boja rúti ryšavá Anna. Také iskrivé a reaktívne dievča. Ako hodiť granát bosou nohou. Takže samuraj sa rozpŕchne na všetky strany. A kotúľať sa, ako zrazený.
  A dievča na nich vystrelí a zaškrípe:
  - Za cára pravoslávnych a ruských bohov!
  Angelina tiež mlátila. A odletela škatuľka s mušľami, ktorú vyhodila nahá, mocná ako ťažný kôň. A rozbil veľa Japoncov.
  Dievčatá sú vo všeobecnosti super, keď sú nahé a bosé. Ale v šortkách je beh v pozícii ešte chladnejší.
  A jahodové bradavky, také lesklé!
  Victoria tiež vystrelí granát so svojimi šarlátovými prsiami a zasiahne samuraja, ako najlepšie vie. Tu je dievča. A čo je najdôležitejšie, veliteľ práporu dievčat na torpédoborci. A tiež len v nohavičkách.
  A trasie holou hruďou. Čo je také krásne a sexi.
  Veronika vzala a hodila granát bosou nohou. Prerušila veľa japončiny a zaškrípala:
  - Akrobacia na palube!
  Yuliana tiež veľmi šikovne hodila granát svojou holou nohou a zaškrípala, keď kosila Japoncov:
  - Náš úsmev a zdrvujúci úder!
  Ako potom lesknúť zuby.
  A tak to Anna vzala a posrala. Zastrelili veľa samurajov. A ako sa jej to podarilo.
  A ako odpáliť granát bosou nohou. A škrípe:
  Nie sme otroci!
  Potom sa zasmeje a ukáže jazyk.
  Angelina to vzala a štebotala so šialenou zúrivosťou a pľula na nepriateľa:
  - Som najlepší zo všetkých.
  A s holými nohami spustila ťažkú bombu. Vzala a vyhodila samurajov do vzduchu a rozdrvila ich.
  Veronica sa tiež chopí ázijskej hordy. A drví im kosti.
  Dievča si to vzalo a štebotalo:
  - Rozdrvíme každého!
  A opäť z bosej nohy letí smrtiaci a jedinečný granát.
  A rozdrviť Japoncov. A prečo prišli do ruských krajín? Všetko tu patrí Rusku.
  Juliana vystrelila bosou nohou granát a spievala:
  - Sláva veľkému Rusku! Nepotrebujeme Štátnu dumu!
  Červená Anna agresívne zdôraznila:
  - Budem šampión.
  A granát hodený holou nohou dievčaťa zrovná každého. Zostalo len krvavé mäso.
  Ale Angelina to vzala a zaškrípala. Zabil kopu bojovníkov. A pozametaný ako anjel smrti.
  A veľa samurajov zomrelo.
  Ruské jednotky tlačili na Japoncov zo všetkých strán. Drvili a drvili.
  Rozpútali sa vzájomné súboje. Ruskí vojaci bodali samurajov bajonetmi. Puška Mosin je vynikajúca palica. Ktoré prerazia lebku. A lámať kosti.
  Ale dievčatá s mečmi bojujú obzvlášť krásne. Je to skvelé. Najmä vtedy, keď sa hojdajú nahé prsia.
  A bradavky sú také rubínové a trblietavé. Takže sa na nich chcete pozrieť a pobozkať ich.
  A bozkávať sa bez prestania.
  Dievčatá bojujú so zúrivosťou hladných panterov, ktorí vidia jahňatá. Trápia ich a sťahujú z kože.
  Veronica strieľajúca na Japonca kričí:
  -Smrť za smrť!
  Yuliana, hádzajúca granát bosou nohou, dodáva:
  - Krv za krv!
  Anna, ktorá píše na samuraja, kričí:
  -Oko za oko!
  A ešte hodila citrón bosou nohou. Bola silnejšia ako všetci a roztrhaná na kusy so sebadôverou.
  A tu prichádza Angelina. Spustí sa celý sud so smrtiacimi výbušninami a rozdrví nepriateľov.
  Potom, keď spieva:
  - Som bosý slon a som veľmi cool!
  Dievča je naozaj mocné. A nohy má ako palice. Ako pohybovať samurajom v slabinách. Tých päť metrov hore a letel hore. Rútil sa ako katapult vypustený z kameňa. Presnejšie, pravdepodobne z kameňa katapultu!
  Victoria, veliteľ práporu, vystrelil na Japoncov dávku. Pokosila niektorých žltých bojovníkov a zakričala:
  Budeme bojovať za Svätú Rus.
  A s holým, opáleným kolenom, akoby sa presunulo k brade. A zlomiť nepriateľovi čeľusť.
  Victoria je nadšená....
  Juliana nadšene hovorí:
  - Bude cár Mikuláš, najväčší z ruských cárov!
  A celý prápor polonahých, bosých dievčat, ako štekajú z plných pľúc, vyhladzujú Japoncov.
  - Nech je to tak!
  ČO SA STANE, KEĎ VERÍTE ROMMELU
  Rommel dostal vo Francúzsku mimoriadne právomoci a väčšiu autonómiu pred vylodením spojencov v júni 1944. To mu umožnilo dovedna zlikvidovať päťdesiatosem nemeckých divízií vrátane desiatich tankových a piatich divízií SS.
  A spojenci boli brutálne porazení, pričom len ako väzni stratili viac ako milión vojakov a dôstojníkov. Navyše nacisti zajali veľké množstvo vybavenia.
  Ale čo je najdôležitejšie, Hitler a jeho družina dorazili do Francúzska osláviť najväčšie víťazstvo. Tu ich akoby "náhodou" zakryl letecký útok spojencov. Hitler, Himmler, Bormann a Goering zomreli. A Goebbels sa ponáhľal prisahať vernosť novému Fuhrerovi a najvyššiemu veliteľovi Rommelovi.
  Spojenci sa urýchlene dohodli na vyhlásení prímeria s Treťou ríšou na päť rokov, čím nateraz zmrazili situáciu a územia. A tiež odchod z juhu Talianska a Sicílie.
  Nasledovala výmena vojnových zajatcov - všetci za všetkých! Čo výrazne posilnilo nemecké a najmä talianske jednotky.
  Je pravda, že na východnom fronte vykonala Červená armáda úspešnú operáciu "Bagration" a prelomila sa k Nemanu. Ale Rommel, ktorý zasadil nečakanú ranu na južnom krídle v opačných smeroch od Moldavska a západnej Ukrajiny, tam vytvoril veľký kotol sovietskych armád.
  Stalin znervóznel a začal hádzať jednotky na juh. V dôsledku toho sa Nemci dokázali vyhnúť úplnej porážke a držali sa na hraniciach Poľska. Hoci Červená armáda dokázala oslobodiť takmer celé Bielorusko a čiastočne Litvu.
  Uvoľňovanie tankov a lietadiel v Tretej ríši sa neustále zvyšovalo, najmä po zastavení bombardovania spojencami.
  A Panther bol stále lepší ako T-34-85 v čelnom pancierovaní a priebojnosti, ako aj v rýchlosti streľby. Panther mal viac zásob nábojov a presnejšie optiky.
  Takže nemecké tanky sú silné a ich počet sa zvýšil. A Panther sa stal vážnym problémom, najmä keď sa jeho počet dramaticky zvýšil. A Jagdpanther sa ukázal byť ešte impozantnejší, bol jednoduchší na výrobu, ale silnejšie vyzbrojený a lepšie chránený, najmä v oblasti čela.
  "Jagdpanther" sa stal pre Červenú armádu veľkým problémom. Vo všeobecnosti, keď sa Nemci rozpútali na západe, rýchlo zhromaždili sily. Rommel dal pod zbrane Francúzov aj Poliakov. Objavila sa poľská armáda a francúzske jednotky.
  A nemecký guľomet bol najlepší MP-44 na svete a lietadlo TA-152 sa stalo najlepšou viacúčelovou zbraňou. Oveľa dokonalejší ako Focke-Wulf.
  Rommel sľúbil, že oživí Commonwealth. A to inšpirovalo Poliakov k boju za Wehrmacht. A Francúzi bojovali, využívajúc obrovský potenciál, predovšetkým ľudský. Nacisti si tiež dokázali udržať pod kontrolou Rumunsko a Maďarsko a posilniť Mussoliniho pozíciu v Taliansku - sformovať nové divízie.
  Bitky ukázali, že pri šikovnom použití nie je "Tiger" -2 vôbec zlým tankom. Najmä je veľmi húževnatý a udiera z veľkej diaľky.
  Nemci na jeseň stabilizovali front. A v zime sa boje obnovili s obnovenou silou. Tentokrát Červená armáda zasiahla v strede. V bitkách boli testované samohybné delá E-10 a E-25 a prvé sovietske SU-100. Sovietske auto nebolo zlé a nemecké malé autá s nízkou siluetou boli celkom efektívne a obratné.
  Rommel odrezal sovietske jednotky, ktoré prerazili útokom z boku, a vytvoril pár veľkých kotlov. Vo všeobecnosti nový veliteľ Tretej ríše uhádol sovietske manévre a podarilo sa mu prijať účinné protiopatrenia.
  Najmä v Poľsku boli cesty lepšie a nemecké tanky aj v zime pôsobili efektívnejšie ako v rozľahlosti ZSSR. A teraz ich Fritz mal veľa.
  Vplyv malo aj prúdové lietadlo Fritz. ME-262 sú húževnaté stroje a XE-162 sú najrýchlejšie a najmanévrovateľnejšie. A sovietske lietadlá nedokázali dobehnúť ani bombardér Arado. Tiež problém. A na juhu Nemci odrazili sovietsku ofenzívu a vytvorili kotly.
  Rommel nalákal Červenú armádu do pascí a použil veľké množstvo tankov a Panther bol pri správnom použití celkom efektívny.
  Stalin reval od zúrivosti, ale ukázalo sa, že ho zbili. Nemci zmobilizovali svoje sily. A namiesto vypúšťania zbytočných rakiet ako FAA sa spoliehali na prúdové lietadlá. A teraz to Červená armáda dostala na oblohe aj na súši.
  V máji 1945 začali Nemci na Ukrajine postupovať s použitím pokročilejšej modifikácie samohybného dela E-25 s hrúbkou čelného panciera 120 mm a bočným pancierom 82 mm s kanónom 88 mm.
  Rommel presadzoval flexibilnejšiu okupačnú politiku, keď vyhlásil Ukrajinu za nezávislý štát pod záštitou Tretej ríše a povzbudzoval Banderu. Bola tiež vytvorená bábková vláda Bieloruska. Nemci teraz nazývali Slovanov Árijcami a boli prefíkaní.
  Pre Červenú armádu situáciu zhoršilo zastavenie dodávok v rámci Lend-Lease a neúroda v ZSSR. Áno, a Stalin tu a tam zasahoval do velenia a riadenia jednotiek, čo malo negatívny charakter.
  Ak sa Stalin už dobre orientoval v strategických otázkach, potom bol dosť slabý v operačných otázkach a prakticky nerozumel taktike. Zároveň však veľmi nechcel počúvať rady profesionálov.
  A Nemci pod velením brilantného veliteľa Rommela získavali jedno víťazstvo za druhým.
  Fritz v lete obsadil celú Pravobrežnú Ukrajinu a Kyjev. A tiež Bielorusko bolo zajaté silným úderom. Pre záchranu ZSSR bolo treba niečo urobiť!
  A potom sa objavila Sailor Moon s bosými nohami v tíme bikín.
  A dievčatá z japonského anime sa stretli s nacistami, ktorí sa po porážke Červenej armády v Bielorusku už sťahovali do Smolenska.
  Dievčatá boli na samom okraji útoku a bojovali veľmi zúfalo.
  Bosé nohy hádzali granáty a z pupkov im vyletovali blesky. A predlžujúce sa meče rúcali fašistické lietadlá. A potom to vzali bojovníci z Ceylon Moon a ako pískajú. Zostrelené vrany padnú na nacistov. A časť operencov padla na fašistických tryskových supov. A vzal a zrazil ich.
  Ceylon Moon sa agresívne uškrnul.
  - Čo Fritz nie je daný vám Smolensk?
  Ďalšie modré dievča zavrčalo:
  - A my si zapamätáme Stalingrad!
  Tretie žlté dievča zaškrípalo:
  - A Sevastopol!
  A štvrtý zaštekal:
  - A tiež Leningrad!
  A celý batalión bosých v bikini krása ako vypustiť blesky z pupkov. A ako to zabije masu fašistov na smrť.
  Zdalo sa, že s takou mocou bolo víťazstvo Červenej armády nevyhnutné. Ale...
  Dievčatám z japonského anime sa zjavil démon a povedal:
  - A Rusi nechcú rozdrviť Kurilské ostrovy!
  Bojovníčky z Japonska frustrovane kričali:
  - Ako nechcú tlačiť ostrovy? Sme klamaní!
  A blýskajúce sa naboso, spredu zmizli okrúhle podpätky.
  Už sa im však podarilo spôsobiť nacistom značné škody a zastavili ofenzívu.
  V zime sa Nemci iba bránili. Na oblohe mali veľmi úspešný XE-162, držali pevne. Na súši viac-menej poskytovalo ochranu samohybné delo E-25. Ako ostatné tanky. "Tiger" -2 bol modernizovaný, dostal výkonnejší motor s výkonom 1 000 koní a dokonalú prevodovku.
  Sovietske T-54 ešte neboli pripravené a IS-4 mal veľa nedokonalostí. A to negatívne ovplyvnilo bojovú schopnosť Červenej armády.
  Na jar 1946 sa nacisti pokúsili zaútočiť. Ich jednotky však uviazli v pokročilej sovietskej obrane. Vojna sa čoraz viac začala podobať prvej svetovej vojne, keď obrana je silnejšia ako útok a frontová línia je nečinná. V lete sa o postup pokúšali aj Nemci, no neúspešne. A na jeseň av zime už Červená armáda postupovala a tiež uviazla v hustej nemeckej obrane. Navyše Fritz sa už adaptoval na boj v zime a ich výstroj v mraze toľko "neplávala". A tank série "E" -50 sa ukázal ako úspešný a pomerne efektívny stroj.
  Je pravda, že auto vážilo takmer 65 ton, ale to bolo kompenzované výkonným motorom, tiež veľmi účinnými kanónmi 88 mm v 100EL, priebojné, presné, rýchlopalné.
  T-54 ešte nevstúpil do série a Nemci mali stále výhodu v kvalite vybavenia. A vo vzduchu sa ich prevaha zvýšila.
  Huffman dostal po štyroch stovkách zostrelených lietadiel Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantom. Po 500. lietadle Rád nemeckého orla s diamantmi.
  Štyridsiaty siedmy rok prešiel vo vzájomných injekciách. Rommel konal opatrne, snažil sa vybudovať silu a Stalina. A napokon štyridsiaty ôsmy rok. Červená armáda sa pokúsila o postup na jar. Cez hustú obranu Nemcov v strede ale nedokázala preraziť. Na jeseň Nemci vykonali len malú operáciu, vyrovnávali front na severe.
  V štyridsiatom deviatom roku sa sovietske jednotky v podstate pokúsili zaútočiť. Nemci sedeli v pevnej obrane. T-54 Červenej armády už v sérii, podobne ako IS-7, mal aj MIG-15. Nemci majú pokročilejšie ME-362 a HE-262 a ME-2010, ako aj TA-283.
  Došlo k výmene úderov. E-50 sa stal pokročilejším. Jej hmotnosť sa znížila na päťdesiat ton, znížila sa aj jej výška a posilnila sa obrana čela veže. E-75 sa tiež zahustil a jeho hmotnosť klesla na uspokojivú a vstúpila do série.
  E-100 sa nikdy nedostal do série, takže jeho veľká hmotnosť spôsobila armáde príliš veľa problémov.
  Nemci držali frontovú líniu a teraz sa začal rok 1950 tejto prekliatej vojny.
  Rommel ponúkol mier Stalinovi. Samozrejme, požadujúc opustiť Tretiu ríšu tie krajiny, ktoré už Nemci dobyli. Stalin súhlasil s mierom až v rámci hraníc roku 1941. Ale Rommel s tým nemohol súhlasiť. Keďže sa ukázalo, že milióny Nemcov zomreli márne.
  Rok 1950 prešiel pokusmi Červenej armády preraziť front. Nemci boli v defenzíve.
  Rommel vložil nejaké nádeje do diskoték. Vzlietli už v roku 1945, no ukázali sa ako nevhodné na bojové použitie. Ale v roku 1951 sa objavili prvé stroje s rýchlosťou štyri sonické a vďaka prúdeniu okolo laminárneho prúdenia boli prakticky nezraniteľné ručnými zbraňami.
  V roku 1951 Červená armáda pokračovala v útokoch na nacistov. Ale jej pokusy boli neúčinné. Frontová línia zostala stabilná.
  Rommel však dostal informáciu o používaní diskiet. Nedalo sa ich zostreliť, ale oni sami nestrieľali, ale mohli len narážať na vzdušné ciele. Čo však vzhľadom na ich rýchlosť už samo o sebe nie je zlé. Ale nemohol poskytnúť vzdušnú prevahu nad MIG-15.
  Diskety boli drahé a náročné na výrobu a bolo ich málo.
  Rok 1952 prešiel aj výmenou úderov, a keď sa Červená armáda pokúsila o tlak, no nepodarilo sa jej to, obrana Fritza bola silná.
  Navyše Nemci vo vojne využívali cudzincov. A velili celkom zručne.
  Stalin zomrel v marci 1953. A to okamžite vyvolalo rozpory vo vedení strany, keďže oficiálneho nástupcu nebolo.
  Je potrebné zdieľať príspevky. Takže Molotov sa stal predsedom GKO, Malenkov sa stal predsedom Rady ministrov, Nikita Chruščov sa stal prvým tajomníkom ÚV KSSZ, Žukov, jeho neodvolateľný zástupca, sa stal najvyšším veliteľom a Vasilevskij sa stal ministrom obrany.
  Beria bol čoskoro zatknutý a zastrelený.
  Toto zatknutie však spôsobilo určitý zmätok vo vnútorných jednotkách. A Rommel zasadil zdrvujúci úder a rozbil Červenú armádu.
  Nemci mohli dobyť Smolensk v roku 1953 a sovietske jednotky držali územie až po Ržev, samotné mesto. Fritzovi sa tiež podarilo opäť zablokovať Leningrad a na juhu dobyť Ukrajinu a Krym, zablokovať Sevastopoľ a dosiahnuť samotný Don. Práve pozdĺž Donu sovietske jednotky zastavili nacistov.
  V zime Nemcom konečne došla para. Molotov, predseda GKO, oznámil, že vojna sa skončí.
  V roku 1954 Rommelova armáda postupovala na Moskvu, ale všetky pokusy Fritzov preraziť boli odrazené.
  Leningrad sa im nepodarilo dobyť búrkou.
  !955, nacisti opäť zaútočili. Pokúsili sa dobyť Stalingrad, ale tam ich zbili a stiahli sa za Don. Pokus dobyť Moskvu tiež zlyhal. Útok na Leningrad bol tiež neúspešný. Straty nacistov boli veľmi veľké.
  A v roku 1956 prešla Tretia ríša opäť do defenzívy. A už sa Červená armáda pokúšala zaútočiť na Rommelove pluky. Chýbali jej však aj sily. Obrovské boli aj straty. A v roku 1956 sa frontová línia nepohla.
  V roku 1957 mali Nemci nové tanky Leopard a ZSSR v sérii T-55. Tento stroj mal výkonnejšie delo v kalibri 107 mm. Objavil sa aj pokročilejší IS-12. IS-10 bol modernizovaný.
  Nemecký "Leopard" bol pokročilejším strojom novej generácie, no stále nedokončeným. Objavili sa aj stíhačky ME-562. S výkonnejšími zbraňami ako predtým a vysokou rýchlosťou. Rovnako ako ľahký XE-462. Tiež veľmi slušná stíhačka, a ľahká. V ZSSR zatiaľ prešli modernizáciou MIG-15 bez toho, aby z masovej výroby vyradili najmasívnejšie sovietske lietadlo v histórii letectva. Vojna sa vliekla.
  Už sa začal rok 1958... Je strašné, koľko ľudí utrpenie pokračuje.
  Rommel vo všeobecnosti súhlasí s mierom, ale so zachovaním všetkého, čo Nemci dobyli. Molotov a jeho tím s tým nesúhlasia.
  Našiel som kosu na kameni. A straty rastú.
  Červená armáda sa snaží postúpiť, no nedokáže preraziť hustú obranu. Na jeseň sa Nemci pokúšajú opäť dobyť Leningrad, ale ich útoky sú odrazené.
  Už rok 1959 sa rúti ako vlk. Áno, čas vo vojne plynie po kvapkách, no plynie bez povšimnutia a nie je na čo spomínať. Rommel už zostarol. A Molotov má veľa rokov ako sovietske vedenie. Ale vojna stále trvá.
  Červená armáda stále používa MIG-15, ale pokračuje v jeho modernizácii. Objavili sa aj pokročilejšie raketové a protilietadlové systémy. A čo je najdôležitejšie, satelit už bol schopný vyštartovať na nízku obežnú dráhu Zeme. ZSSR už mal balistické rakety schopné zasiahnuť Berlín. Avšak, ako Nemci.
  Atómová bomba nebola vyvinutá, pretože Spojené štáty neverili v jej realitu a nechceli míňať peniaze.
  A Tretia ríša a ZSSR neboli na také drahé projekty.
  Stalo sa to už v roku 1959 a svet ešte nemá jadrové zbrane. Británia uviazla v koloniálnych vojnách, zúfalo sa snaží udržať svoje impérium a v USA ropné a plynárenské monopoly brzdia rozvoj jadrovej energie.
  Stalo sa, že svet je stále bez atómovej bomby. Aj keď možno práve jej vzhľad mohol ukončiť túto prekliatu, pekelnou vojnu. V ktorej už zomrelo mnoho desiatok miliónov ľudí.
  Na iných frontoch boli USA a Británia vo vojne s Japonskom. V roku 1946 Spojené štáty vylodili svoje jednotky v krajine vychádzajúceho slnka, no samuraj ich zhodil do mora.
  Japonsko pokračovalo v bombardovaní a bombardovaní. Odmietla však kapitulovať.
  V roku 1950 sa USA opäť vylodili, tentoraz lepšie pripravené a využívajúce oveľa väčší počet lodí, lietadiel a iných síl.
  Japonsko odolávalo ďalší rok a pol. Tokio bolo jedným z posledných, ktorí padli, a cisár zo seba urobil hara-kiri. Ale ani potom nenastal pokoj. Japonci zinscenovali skutočnú partizánsku vojnu pre okupantov Američanov.
  To všetko oslabilo Ameriku a Britániu a nezasiahli do vojny medzi ZSSR a Treťou ríšou. Rommel má stále zdroje celej Európy. A ak vezmeme do úvahy územia okupované v Rusku, existuje oveľa viac ľudských zdrojov. Pravda, proti nacistom prebieha krutá partizánska vojna. A ani prefíkanejšia a flexibilnejšia politika na okupovaných územiach nepomôže Fritzom získať tam oporu a potlačiť partizánov.
  1. septembra 1959 uplynulo presne dvadsať rokov od začiatku druhej svetovej vojny. Červená armáda postupovala leningradským smerom. Nemci sa ešte raz pokúsili dobyť Moskvu.
  Ako dlho môžete bojovať? Je to len nočná mora.
  V každom prípade v zákope sedí prápor sovietskych dievčat. A odráža ďalší útok Wehrmachtu.
  Natashka Sokolovskaya strieľa z AK a nahnevane hovorí:
  - Ako dlho bude táto kobylka drepať?
  Zoya logicky odpovedá streľbou z granátometu a rozbitím húsenice nemeckého auta:
  - Pravdepodobne do posledného vojaka!
  Augustín, strieľajúci na nacistov, poznamenal:
  - Takáto nočná mora nemôže trvať večne!
  A ryšavé dievča s bosou nohou hodilo veľmi smrtiaci granát a roztrhalo nacistov na malé kúsky. Potom s úsmevom poznamenala:
  - Nie, naozaj ich musíme všetkých zabiť!
  Svetlana tiež holým, dlátom vyrezaným chodidlom spustila vražedný citrón. Roztrhla Fritza a poznamenala:
  - Možno zabijeme ... Ak sa sami neohneme!
  Štyri bojovníčky bojujú v bikinách. Vyzerajú ako mladé a veľmi krásne dievčatá. Ale existujú už dlho. Bojujú od štyridsiateho prvého roku a už sú z tejto vojny poriadne unavení. A predtým už bojovali v Španielsku. Boli aj ocenení.
  A teraz už toľko rokov - viac ako osemnásť rokov vedú nerovný boj proti fašizmu. A zdá sa, že tejto hrane nebude nikdy koniec.
  Natashka si spomenula, ako ako dievča počas prvej svetovej vojny niesla balík do práporu cárskej armády.
  Zdá sa, že jej bosé nohy sú už na všetko zvyknuté. A ak prejdete za deň päťdesiat verst, bolia vás lýtka a chodidlá, hoci sú mozoľnaté, vás začnú svrbieť a bolieť.
  Navyše si hladný. Len voda z potoka a lesné plody. Ale v lete nič. Skúste však dlho chodiť naboso v snehu. Keď prsty sčervenajú a zmodrajú od chladu. A pred omrzlinami zachraňuje len neustály pohyb a zvyk temperovať od útleho detstva.
  Nataša si zaspomínala aj na cárske časy. Bolo na nich niečo dobré. Najmä cársky rubeľ by bol stabilnou menou a ceny za blahoslaveného cára Mikuláša II. nerástli. V každom prípade pred vojnou s Nemcami. A táto stabilita pomohla roľníkom hromadiť peniaze na tento alebo ten nákup. A na úver ste si mohli kúpiť takmer všetko. Takže ešte nie je fakt, že to bolo také dobré pod sovietskou vládou.
  Augustína vrhla vražedný dar smrti bosou nohou. Roztrhala ich na kusy, masu Nemcov a ich najatých vojakov a nahnevane povedala:
  - Všetky vraždy a vraždy! A duša vyžaduje niečo iné!
  Augustín sa zúčastnil obrany Port Arthur. Je to typ bojovného dievčaťa. A dievča je večné. Na zachovanie mladosti si čarodejnice neobúvajú topánky do žiadneho, najťažšieho mrazu. A toto je ich univerzálne pravidlo.
  A keď si bosý, neberie ťa ani guľka, ani staroba. A ty sám mlátiš protivníkov ako snopy obilia.
  Pamätala si tú bitku s Japoncami. Ďalšie dievča, takmer dieťa, strieľa a mieri puškou na samuraja tenkými, ale silnými rukami.
  A Japonci stále lezú a lezú a zapĺňajú všetky prístupy mŕtvolami. Boreiko, výborne. Sekal samurajov šabľami z oboch rúk ako legendárny Iľja Muromec.
  Okolo neho vyrástla celá hora mŕtvol. Japonci ho ešte zranili bajonetmi a zhodili. Boreyko však prežil. Po návrate zo zajatia bojoval s Nemcami v prvej svetovej vojne. A potom sa stopy medveďa stratia. Teraz, ak je nažive, je už dosť starý. A Augustín netrvá roky. Doteraz vyzerá ako svalnaté a vysoké dievča. A aj keď dostala ranu, jej koža sa hojí bez jaziev a akýchkoľvek stôp.
  Augustína si spomenula, ako zahnala Japonca bajonetom do žalúdka. A tak kričal. A je ryšavá a mladá, ale už silná a poriadne vysoká, keďže kamarátovi samurajovi naloží holou pätu v brade. Vzal ho, zrútil sa a spadol tak neúspešne, že mu japonský bajonet prepichol chrbát.
  Augustín potom vystrelil na Japoncov bez toho, aby sa minul. Ale bolo ich priveľa. A porazili Rusov.
  Augustína dokonca zajali. Začali ju vypočúvať. Po namazaní ich mozoľnatých chodidiel im na bosé nohy priniesli ohrievací kotol.
  Augustín dokázal zadržať jej výkriky. Predstavovala si samu seba ako slúžku z Orleansu, ktorá sa pri mučení iba smeje a usmieva. Augustína zavesili na stojan a zbili ho bičom. Ona sa však v odpovedi len zasmiala.
  Nakoniec ju samuraj nechal na pokoji a na znak úcty k jej odvahe dokonca stiahol reťaz. A Augustín to využil, zabil dvoch strážcov a utiekol.
  Potom bojovala v armáde Kuropatkina. Naozaj som čakal, že vyhrám.
  Ale Kuropatkin, ako naschvál, chcel prehrať. Samuraji stratili dvakrát toľko zabitých ako cárska armáda, no nakoniec boli Rusi porazení. Žiaľ, aká to bola vojna - Rusi bojovali statočne, ukázali sa ako najlepší vojaci na svete s najhorším velením!
  Augustína opäť hodila na nacistov holými prstami na nohe granát a revala:
  - Veľa šťastia s nami!
  Zoya povedala:
  - Vedieť to vrátiť!
  Zlatovlasé dievča tiež hodilo citrón svojou pôvabnou, bosou nohou a mrnčalo:
  - Sláva vlasti!
  Zoya tiež videla veľa vecí. Kdekoľvek bojovala. Bojoval s Japoncami a v občianskej vojne. Tam sa zoznámila s Augustínom. A veľa sa naučil. Tam sa k nim pridali Nataša a Svetlana. Tak sa objavila legendárna štvorica. A Červená armáda je z veľkej časti vďaka nim a začala vyhrávať.
  Zoya opäť hodila granát bosou nohou. Zasiahol som Leoparda a on narazil na svojho kolegu.
  Dievča so zlatými vlasmi štebotalo:
  - Nech je moja vlasť vo veľkej sláve!
  A ukázala Fritzovi svoj jazyk. Vo všeobecnosti bola Zoya prekvapená, koľko problémov má Rusko. Všetko to začalo vojnou, keď Japonsko zaútočilo na Rusko.
  Potom zaútočilo Rusko. Zoja sa nedostala do Port Arthuru, ale bojovala v Kuropatkinovej armáde. V prvej veľkej bitke Rusi odrazili všetky japonské útoky a spôsobili im veľké straty. Potom však samuraj začal obchádzať cársku armádu a Kuropatkin cúvol.
  Ale ako si nemôžete spomenúť na Alexandra Suvorova, ktorý sám zaútočil na nepriateľov. Suvorov považoval útok za silnejší ako obranu. Ukázalo sa, že Kuropatkin nie je vhodný na velenie. A Zoya prejavila odvahu a osobne zabila Japoncov pištoľou a bodla bajonetom.
  Ale najmä mnohých samurajov dokázala zabiť guľometom. To bolo tak skvelé. A kosila ich ako kosa.
  Zoya opäť hodila granát holým, pôvabným chodidlom a spievala:
  - Sláva mojej vlasti! Matka miluje svoje deti!
  Svetlana je z nich najstaršia. Prirodzená blondínka so snehovo bielymi vlasmi. Zúčastnila sa aj krymskej vojny a bránila Sevastopoľ. Tak to bolo dávno!
  Potom bola ešte takmer dievčaťom, bosá v roztrhaných šatách, bojovala s nadradenými nepriateľskými silami. Svetlana a prvá zo štvorice sa stala čarodejnicou. A veľmi jej to pomohlo v boji. Briti, Francúzi a Turci vyliezli na útok. A strieľal na nich z primitívnej pušky a trafil. A potom bodnutý bajonetmi. A zabila svojich nepriateľov. A holými prstami na nohách hádzala podomácky vyrobené bomby. V tej vojne dokázali Rusi držať Sevastopoľ takmer celý rok a vyčerpali spojencov natoľko, že vojnu zastavili.
  Ale Rusko potom postúpilo deltu Dunaja. A prvýkrát po dlhom čase sa ukázalo, že to bola strana prehry.
  A potom predali Aljašku. Svetlane sa zdalo, že koniec sveta vôbec prichádza.
  Ale prešli roky. Rusi porazili Turkov a získali späť deltu Dunaja. Svetlana opäť bojovala, nádherná bosá blondínka. A je dobré byť čarodejnicou - nezaberú vás ani guľky, ani staroba, ani neduhy. A vy sa hravo vyhráte. A len trepotať na krídlach.
  Svetlana opäť hodila granát bosou nohou a zarevala:
  - Budú nové storočia,
  naša vôľa je silnejšia ako oceľ ...
  Roztrhol blázna
  Zdravím súdruh Stalin!
  Ale teraz je Stalin preč. Najdôležitejší Molotov. Aj keď nie je taký diktátor ako Stalin. A vrchný veliteľ Žukov. A Rommel je stále tým veliteľom. Ale zatiaľ sa mu nedarí preraziť cez Červenú armádu!
  Natasha tiež hodila smrtiaci granát bosou nohou a štebotala:
  - Dáme svoju dušu, srdce, dáme našej Svätej vlasti! Budeme stáť a vyhrať a nebudeme šetriť naše životy!
  Bojovníci bojujú. Nie, dnes Rommelove hordy neprelomia ich obranu. Budú zúfalo bojovať a vyhrajú. A veľké Rusko bude oslávené.
  Zoya štebotala a hádzala citrón holými prstami:
  - Jasné slnko nádeje
  Opäť stúpa nad krajinou...
  Rusko vyhráva ako predtým
  Jastrabi Wehrmachtu bijú!
  Natasha múdro poznamenala:
  - Si krásna ako vždy dievča so zlatými vlasmi!
  Zoya sa zhlboka nadýchla. Spomenul som si, ako som išiel na prieskum proti Japoncom. A vzal zbraň. A vymlátime z toho samurajov.
  V divokom šialenstve ich kosili. Vtedy som to veľmi pokazil. A predsa bola zajatá.
  Jej priateľku vytiahli na stojan a opätky jej spálili rozžeraveným železom. Ale Zoya sa statočne držala a nestonala ani nekričala. A ani biela z vyhrievacieho drôtu na zadnej strane ju neprinútila prehovoriť.
  Po mučení bola Zoya spútaná a odvezená do Tokia. Ale bojovníkovi sa podarilo ujsť. Povedala dôstojníkovi, že údajne vedela, kde Kuropatkin, ustupujúci, skryl pokladnicu ruskej armády. No kúpil. Aby sa s nikým nedelil, zobral Zoyu v putách a reťaziach do lesa. Dievča nie je také jednoduché. Zachytila ten moment a udrela dôstojníka do brady holým, okrúhlym podpätkom a odsekla mu ho. Potom vzala kľúče, otvorila putá a utiekla.
  Chamtivosť nevedie k dobru a Zoya pokračovala v zabíjaní Japoncov.
  Teraz sú však nacisti zjavne vyčerpaní. Štyri dievčatá-čarodejnice ich urobili dosť vzácnymi. Toľko tankov bije. A potom začala zhadzovať útočné lietadlo.
  Dievčatá jednohlasne spievali:
  - Ruský orol nad planétou,
  rozprestierajúce sa krídla, vzlietne ...
  No, zákerný protivník,
  Bude porazený, zlomený!
  Zostarnutý, sivovlasý Rommel skúma mapu frontov. 2. septembra 1959 A vojna stále pokračuje a Moskva nebola dobytá. Už neexistuje Stalin a formálne je hlavným predsedom GKO Molotov. Ale je len prvý medzi rovnými. Stalinove posty sú rozdelené a vrchný veliteľ Žukov. A práve proti nemu bojuje Rommel. Hoci je tam aj minister obrany Vasilevskij. A na čele strany stojí Nikita Chruščov. A šéf vlády Malenkov. Je tu aj predseda prezídia Najvyššieho sovietu ZSSR a formálna hlava štátu Bulgarin.
  Áno, proti Rommelovi sa zhromaždila pestrá spoločnosť. A treba to rozbiť. ZSSR sa však nevzdáva. A Tretia ríša je vyčerpaná ako Rusko.
  Ale mier sa nedá dosiahnuť. Rommel chce územné akvizície. Sovietska vláda tvrdohlavo trvá na nulovej možnosti.
  Spojené štáty sú teraz v kríze, nikam nejdú. A Británia sa zmieta v koloniálnych vojnách. Na okraji druhej svetovej vojny teda nie je koniec.
  A už sa začal jej dvadsiaty prvý ročník.
  S rodinou Leopardov sa spájali isté nádeje. Ale tento tank sa neospravedlňoval. Ďalšou možnosťou bol vývoj tanku RE-50. Podstatou novej myšlienky je vytvorenie pyramídového stroja, ktorý je prakticky nepreniknuteľný z akéhokoľvek uhla. Toto by mohol byť dobrý nález. Práve s rodinou pyramídových RE spájal Rommel nádeje na víťazstvo nad ZSSR.
  Ale staré tanky stále bojujú.
  Ale majú dobrých bojovníkov.
  Posádka Gerd, Charlotte, Kristina, Magda - štyri dievčatá, si prvýkrát vyskúšala T-3 pri útoku na Poľsko v roku 1939. Nemecké auto bolo vtedy ešte dosť slabé. Dievčatá viac strieľali na pechotu a použili tri guľomety.
  Gerda, ktorá strieľala na Poliakov a kosila ich pechotu a jazdu, zavrčala:
  - Som bojovník s tisíckou diablov v hlave!
  Počas streľby Charlotte poznamenala:
  Všetko je to zaujímavé, ale...
  Gerda hodila na Poliakov bosou nohou granát a zaškrípala:
  - Čo ale?
  Červenovláska odpovedala:
  - Ale teraz sme sa stali čarodejnicami a čo nám to dáva?
  Blondínka Gerda nárazovo pokosila Poliakov a logicky odpovedala:
  "Teraz nás tak ľahko nezabijú!"
  Kristína zasiahla aj Poliakov samopalom a poznamenala:
  - Zachováme večnú mladosť?
  Magda, ktorá s istotou jazdí autom, odpovedala:
  - Samozrejme áno! Skontroloval som! Zasadila si ranu a on zmizol bez stopy!
  Gerda, ktorá dobrovoľne zrazila Poliakov, potvrdila:
  - Presne tak! Teraz nie sme len ľudia, ale stali sme sa nadľudmi!
  Charlotte, ktorá sekala Poliakov, zakričala:
  - Ja som Superman!
  A opäť bosou nohou hodila vražedný granát. Áno, dievča sa rozišlo a očividne už nežartovalo.
  Christina, ktorá odrezala Poliakov, poznamenala:
  - Vlasť je veľmi dobrá!
  A obnažené prsty na nohách krásneho zlato-červeného dievčaťa spustili citrón.
  Magda dala tiež otočku, sekla Poliakov a zaškrípala:
  - Som typický šampión!
  A tiež bosou nohou hodí granát, ktorý všetko zabije a zničí.
  Štyria v Poľsku statočne bojovali a dokonca obsadili Varšavu. Ale toto nestačilo.
  Po Francúzsku odišli Gerda a Charlotte v Rommelovom zbore do Afriky.
  Rota dievčat zo špeciálneho práporu SS "Tigers-Barracudas" letela na dopravnom lietadle Me-323 do Tuniska. Všetky bojovníčky boli ako pár, mladé a ešte nevydaté. Väčšinou vysoké vyšportované blondínky, farba nemeckého národa, jeho krv a šťava.
  Dve dievčatá, medová blondínka a ohnivá ryšavka, vyčnievajú medzi ostatnými bojovníčkami, ktoré sú mimochodom aj s krásou a vážnosťou v očiach hodné pódia. Keby všetci ostatní bojovníci patrili medzi pomerne skúsených bojovníkov, ktorí dokázali vo Francúzsku a na Balkáne čuchať pušný prach. Ale nie takým spôsobom, aby príliš veľa, pre pominuteľnosť nepriateľstva a nedostatok túžby, posielalo dievčatá do toho.
  Už bojovali, títo dvaja boli veľmi mladí, na pohľad takmer dievčatá, úplne poslední, ktorí nahradili tých, ktorí zahynuli pri nálete. Samozrejme, aj oni boli trénovaní s celou nemeckou pedantnosťou, ale stále boli tak nevinní, pretože vyzerali, že majú sotva šestnásť. Skutočné ruže opustené v púšti. Ale zároveň už takmer dva roky bojujú.
  Ohnivo červená "barakudová tigrica" sa spýtala svojej blonďavej kamarátky:
  - V britskej armáde je veľa černochov. Sú veľmi hrubí a krutí, ale predstav si Gerda, čo sa stane, ak ťa chytia a začne sa mučenie?
  Medová blondínka pokojne odpovedala:
  - Pokúsim sa, aby ma Charlotta nezajala, ale ak je to stále vôľa Pána, nepriateľom nič nedám!
  Ryšavá Charlotte zašepkala:
  - Hovorí sa, že čoskoro začne veľká vojna na východe s Ruskom. A jednotky sa už sťahujú a sústreďujú sily. Niet divu, že toľko pešiakov bolo odvedených do armády, dievčatá hovoria, že v dedinách nezostali takmer žiadni muži!
  Gerda s povzdychom súhlasila:
  - Áno, to by bolo strašidelné! Viesť vojnu s Rusmi: krutá a fanatická, s ich nekonečnými rozlohami a krutými zimami... Bude to niečo strašné!
  Červenovláska odpovedala:
  - Rusi nedokázali poraziť ani malú fínsku armádu a my sme porazili najväčšie nepriateľské sily! Celá Európa je už pod nami a Rommel drví Britov v Afrike. Prečo si myslíš, že prehráš?
  Gerda neochotne odpovedala:
  - Rusi majú veľkú populáciu a obrovské rozlohy. Pohltia príliš veľa vojakov! A ak nestihneme vziať hlavné mesto Ruska pred zimou, naši vojaci jednoducho zamrznú a vybavenie sa rozčúli a uviazne v snehových závejoch, bude to elementárne hrozné!
  Charlotte energicky pokrútila hlavou.
  - Ach, nehovor o takých škaredých veciach, radšej si zaspievajme nejakú romantiku. O láske...
  Gerda sa nevinne usmiala a súhlasila:
  - Samozrejme, budeme spievať najlepšie!
  Dievčatá Barracuda Tigress spievali svojimi jasnými, krištáľovými hlasmi:
  Perleťový, trasúci sa účes,
  Mám strach, chveje sa mi hruď!
  Som dievča ako bojazlivá breza,
  Bojím sa hýbať a dýchať!
  
  A čo ti šepká svieži vietor do ucha?
  Piesok vŕzga pod nohami bosý...
  A na planéte nie som šťastnejší,
  Keď pôjdem s tebou do lesa!
  
  Odhaľ mi veľké tajomstvo, drahý,
  Ako sa ti podarilo očariť srdce!
  Ale tvoja tvár je taká smutná?
  Cez čelo prešla najtenšia niť vrások!
  
  Mladík mi odpovedá úzkosťou;
  Vojna vás rozdelí na dlhý čas!
  Aby si nám našiel miesto v rajských lesoch,
  Satan musí byť porazený v pekle!
  
  V reakcii na to prikývla štíhla breza:
  Si pre mňa viac ako priateľ!
  Hoci výsledok bitky môže byť plačlivý,
  Ale Boh Ježiš, pastier je s nami!
  
  Poďme rozptýliť peklo démonov - zlé tiene,
  Aby háje zeleno kvitli!
  Pohladkaj ma opálené kolená
  Drž ma pevne miláčik!
  
  A on odpovedal ako dievča zo žartu:
  Povedal za zvuku rozprestierajúcich sa vetiev;
  - Počkáš na mňa rok, holubica?
  Pokušenie horúcich žeriavov je silné!
  
  V odpovedi som mu tak prísne povedal:
  - Ja nebudem civil na stánku so strojmi!
  A mám rád vojenskú cestu,
  Chcem bojovať, poraziť zlých!
  
  Prišiel som k veci - orezať konáre, vrkoče,
  Dali mi nový stroj s kotúčom!
  Aj keď tráva plače ako perly rosy,
  Prečo nevinnosť - stala sa ako vojak!
  
  Potom, že vlasť je mi drahšia než všetci ostatní,
  Vlasť nad hviezdami horí v duši!
  Nie je to vnútro, čo vtrhnúť na posteľ,
  A stráviť noc s puškou v chatrči!
  
  Víťazstvo príde, pevne v to verím,
  Koniec koncov, naša vec je vždy správna!
  No, usmievajte sa veselšie chlapci,
  Čaká nás dobrý osud, verte mi!
  Spolu s nimi spievala celá rodina, zatiaľ čo dievčatá krútili hlavami a tlieskali rukami. Potom sa však ich idylka prerušila, zavyla siréna a na oblohe sa objavili anglické lietadlá! Spitfiry sa pokúsili zaútočiť na zásobovaciu karavánu. ME-109 z eskortného sprievodu sa k nim odvážne rútili. Ohnivočervená Charlotte dokonca vyskočila od radosti:
  - Tu sa začína bitka vo vzduchu! Bude to v pohode!
  Gerda nadšene potvrdila:
  -Teraz naši, podvolia sa!
  Bolo tam osemnásť anglických Spitfirov a pätnásť nemeckých Messers, veľký rozdiel. Výbuchy z guľometov a leteckých zbraní boli zabité. Charlotte sa zachichotala a ukázala prstom:
  - Pozri, ako ich naši mlátia! Krása!
  Gerda filozoficky povedala:
  -V boji nevyhrá ten najsilnejší, ale dostatočne podlý na to, aby ho vyprovokoval, ale sám sa do neho nepúšťal!
  - Vojna je súťaž, kde je každý diskvalifikovaný ešte pred štartom! Podporili Charlotte.
  Ten z anglických "Spitfires" už zachvátil požiar a začal padať, po ňom začal padať nemecký... Bitka sa začala rozhorieť s ešte väčšou dravosťou. Britské lietadlá mali guľomety, kým nemecké kanóny, niektoré 20 mm po jednom kuse, iné mali až tri 20 mm delá, ale také stroje boli len dva... Rýchlostné vlastnosti a manévrovateľnosť sú takmer na úrovni. to isté, možno aj pre ME -109 je dokonca váha menšia a rýchlejšie sa otáča. Ale ani Briti nie sú takí jednoduchí, a tak sa k transportu ponáhľali traja ich stíhači, ktorí nevenovali pozornosť krycej paľbe. Dievčatá vo vnútri kričali:
  - No tak, chlapci, nenechajte si to ujsť! Nútená paľba pli!
  Charlotte kričí:
  - Furr! Furr!
  Me-323 je obrovský transportér schopný prepraviť až 200 vojakov, má šesť guľometov obranných zbraní. Sú usporiadané v "ježkovom" systéme a začnú čmárať ... Stíhači vystrelia a guľky veľkého kalibru prepichnú kožu a prepichnú povlak. Dievčatá bojovníčky odskočia a kričia ako prasatá:
  - Mať nedostatočne vyvinuté levíčatá.
  Jedno z dievčat je zaseknuté a má kŕče. Priskočí k nej dievča-lekárka a hneď hovorí:
  - Prefúklo to! - A robí jej dresing. Upokojuje sa a snaží sa zadržať stonanie.
  Potom však Messerschmitt vstupuje do tyla anglického bojovníka, presné strely a to sa zapáli a padá. Dievčatá revú:
  - Úžasné! Toto je náš chlap!
  V tomto momente padá guľomet zakrývajúci trup lietadla (a to je muž) prebodnutý guľkou. Gerda sa rúti ako blesk, drží sa drôtu a padá, čižmy jej odlietajú. Mladé dievča, ktoré sa pár skokmi mihne s holými ružovými opätkami cez padnuté telá, skočí ku samopalu a stlačí spúšť. Olovo je vypľúvané z hlavne a Spitfire stráca kontrolu, začína padať do vývrtky.
  Vlčie dievčatá kričia rozkošou a skandujú:
  - Puk! Podložka! Nemecko proti Británii dva - nula!
  Gerda však už druhú stíhačku nestihla zostreliť, zničili ju nemeckí letci. Letecké bitky sú prchavé a Briti po strate viac ako polovice bojovníkov utiekli. Skóre bolo 11 proti 3 v prospech Nemcov. Dievčatá v odpovedi zvolali, tak radostne a potriasli si rukami. Ocenili aj Gerdu, ktorá nestratila hlavu a prvé zostrelené lietadlo, svoju obeť, zaznamenala ako svoj majetok! Dievča sa od veľkého vzrušenia začervenalo a zamrmlalo:
  - Áno, nepamätal som si seba! Bolo to niečo také? Úplne nemysliteľné! som vo vytržení...
  Charlotte zamrmlala s nespokojným úškrnom:
  - Ale nemôžem si odpustiť meškania. Tak stačí zabrzdiť!
  Veliteľka roty Madeleine utešovala Charlotte:
  - Pred nami je ešte toľko bitiek! To je Afrika!
  Charlotte sa zachichotala a zavtipkovala:
  -Deti za nič na svete, deti nechodia do Afriky na prechádzku! Afrika má žraloky, Afrika má gorily a Afrika má veľké krokodíly! Ale Veľká ríša; povedal nám - neunášajte sa!
  Všetky dievčatá sa jednohlasne zasmiali. Aké to bolo skvelé...
  Hlavné mesto Tuniska, tiež nesie meno, Tunisko, je sídlom hlavnej základne nacistov v Afrike. Hlavný spojenec Nemecka: Mussolini vstúpil do druhej svetovej vojny až 17. júna, päť dní pred kapituláciou Francúzska. Chcel "vyhrať", či skôr nakopnúť, už porazeného nepriateľa, aby získal nemalé územné zisky. Nuž, ak Nemecko zlyhá, otvorte druhý južný front proti Tretej ríši sami! Talianska armáda si počínala, nie príliš úspešne, a napriek drvivej početnej prevahe dokázala za cenu obrovských strát postúpiť len o niekoľko kilometrov. Ale tak Mussolini nevstúpil do vojny obzvlášť úspešne. V budúcnosti Taliani bojovali mimoriadne neúspešne. Bits v Grécku, napriek svojej početnej prevahe, v Etiópii, ktorá má takmer päťkrát viac síl ako Briti, a v Líbyi, ktorá stratila takmer celé územie s ropnými vrtmi, ktoré sa už začali rozvíjať. Ale Rommel, mladý generál, ktorý vstúpil do nacistickej strany, ešte predtým, ako sa Hitler dostal k moci, podnikol proti Britom najsilnejší protiútok. Navyše spustil ofenzívu ešte pred presunom hlavných síl, pričom mal len desať tankov a päťdesiat nákladných áut prezlečených za tank. Rýchlym hodom bol zajatý najlepší britský generál Kolenkor a takmer celá Líbya sa vrátila pod kontrolu nacistov. Dobre opevnená pevnosť Tolbuk, Talianmi tak priemerne odovzdaná, sa však stále drží! Rommel má len dvesto tankov, všetky T-1 a T-2, teda ľahké, a ďalších dvesto talianskych sú vo všeobecnosti guľometné tankety s hmotnosťou 2,7 tony. Samozrejme, s takýmito silami je ťažké bojovať s Matildas: s predným pancierom 78 mm a 70 mm Cromwells. Zatiaľ čo predná časť sa dočasne stabilizuje, obe strany budujú silu...
  Roty SS pristáli na letisku a okamžite ich odfúklo do horúceho afrického vzduchu. Ešte leto, jún a Afrika! Dievčatá sa však snažili pripútať a nedávať najavo, že im je horúco. A potom Madeleine prikázala:
  Urobme pochod cez púšť! A zároveň budeme testovať opaľovacie krémy, budete skákať do plaviek!
  Dievčatá sa nespokojne škerili: opäť sa na nich experimentuje. Aj keď, samozrejme, v plavkách v takom teple je to oveľa príjemnejšie ako uniforma, ba dokonca nepriestrelné vesty, ktoré sa dajú aj nútiť.
  Dievčatá sa rýchlo prezliekli do plaviek natretých na farbu púšte, začali sa natierať ochranným krémom, ktorý by im mimochodom mal pomôcť aj rýchlejšie sa opáliť. Gerda pomohla rozmaznať Charlotte a tá Gerda. Červenovláska poznamenala:
  - Toto je to isté Tunisko, na okraji slumov, len v centre päťdesiatich kamenných domov a tuctu mešít. Čítal som rozprávky a očakával som, že medzi Arabmi uvidím nádherné paláce s fontánou a záhradami!
  Gerda s povzdychom odpovedala:
  -Ále, keby to v našom svete bolo ako v rozprávke! Bohužiaľ, náš svet je nemilosrdný, nespravodlivý, zákerný! Telo stoná a trpí v agónii!
  Charlotte pokračovala:
  - Ale ten človek je šikovný, skvelý pokrok! Aj keď sa zdá, že Pán na neho zabudol!
  Krásne dievčatá, ktoré zostali samé v plavkách a pred nanesením krému mierne opláchnuté v studenej vode, pocítili úľavu. Ak v samotnom lietadle ešte nebolo tak horúco, tak na letisku a v meste je to len peklo. Pravda, iné tigrice barakudy už bojovali v Grécku, kde je síce v apríli teplo, no stále nie ako v lete v Afrike.
  Po sprche boli dievčatá v kožených papučiach, ale Madeleine prikázala:
  - Zoberte ďalší krém a dobre namažte podrážky! Po púšti budete pochodovať bosí! Čo žmurkáte - rozumiete, tak pokračujte.
  Dievčatá sa bez veľkého nadšenia namazali ladnými chodidlami holých, dievčenských nôh. Napokon, saharský piesok je takmer rozpálená panvica. Pravda, tu je to ešte blízko pobrežia a lúky zarastené bylinkami často padajú. Ale behať s holými podrážkami po kameňoch, štrku, piesku, ktoré zohrievali africké slnko? Toto je všeobecne divočina!
  Dievčatá však nie sú také sikovné, elitný tréningový program zahŕňa nútené pochody pre dievčatá z nemeckého zväzu žien, často aj naboso a po nerovnom teréne. Aby sa bojovníci nehádali! Vo všeobecnosti je pre fašistické Nemecko povaha túžby po rôznych experimentoch. Hitler je horlivým obdivovateľom Nietzscheho teórie o nadčloveku alebo človeku budúcnosti. Musí byť silnejší, rýchlejší, múdrejší a krutejší ako moderný človek. Skutočný nemecký vojak musí byť: silný, rýchly, zocelený - pretože je Árijec! Ale árijské ženy, ktoré rodia hrdinky, musia byť samy hrdinkami a silu treba pestovať! Preto sú najlepšie trénované dievčatá intenzívne trénované, temperované, vzdelávané! Takže ich milé, geneticky nadané krásky, musia prejsť extrémnym otužovaním v afrických púšťach: aby dokázali, že Árijec a Árijec zvládnu všetky skúšky, a nie bariéru, ktorú nezvládnu - neporaziteľný a statočný vojak Tretej ríše !
  A teraz spoločnosť, opúšťajúca vojenský tábor, beží pozdĺž úzkych kamenných rybárskych prútov Tuniska.
  Holé opätky dievčaťa pichajú do čiernych, ostrých kamienkov cesta a kruto sa pečú. Ale lubrikant trochu zjemní pripáleniny a pri rýchlom behu sa až tak nepečie, hoci slnko prešlo po poludní a teplota je na maxime. Ušmudlané arabské deti sa však zmenšujú, s malými čiernymi opätkami, bez akéhokoľvek krému a ani sa nemračia. Vyzerá to, že majú na chodidlách mozole. Na takmer nahé dievčatá v plavkách a s vypracovanými svalnatými telami vyzerajú arabskí muži; ústa majú otvorené a ženy sa pohybujú rýchlejšie do strán, pričom sa ešte pevnejšie zahalia do čierneho závoja.
  A dievčatá bežia držiac na pleci samopaly a každý batoh so zásobami a granátmi. A to je spolu dvadsať kilogramov... Aj keď vezmeme do úvahy, že dievčatá boli fyzicky silné a trénujú v sparťanských podmienkach už viac ako rok, tak je to stále váha, najmä ak je teplo. nad päťdesiat stupňov v tieni a je potrebné prekonať maratónsku vzdialenosť .
  Gerda behá, snaží sa čo najsprávnejšie dýchať, aby mala dosť síl na dlhší čas. Hoci toho veľa neprežila, posledných osem rokov strávila v špeciálnej škole pre deti z genetickej elity. To však neznamená, že žili v pohodlných podmienkach. Naopak, vstávanie o piatej ráno, oblievanie ľadovou sprchou, tvrdé cvičenia, hodinový beh a potom pár hodín práce. Potom sa učte, pred obedom opäť tréning, vrátane bojového sparingu. Vojenský výcvik, štúdium, výcvik, do desiatej hodiny, po ktorej zhasnú svetlá. Je pravda, že sa dobre kŕmili, ale nedávali mäso, zeleninu, ovocie, ryby, cukrovinky a sladkosti, iba na narodeniny Fuhrera, Vianoce a 1. mája. Voľný čas prakticky neexistuje, všetko je prísne regulované... Vycvičili sa z nich ľudia budúcnosti, ktorí mali ovládnuť Zem. Sám Himmler, šéf SS, držal takýto program pod kontrolou.
  Tu dievčatá prerušili svoje spomienky ... Teraz ostreľujú sovietske pozície na tanku Leopard-100. A, samozrejme, bosé a v ničom inom ako v bikinách - tak sa bijú čarodejnice, ktoré za dvadsať rokov vôbec nezostarli a sú stále mladé a svieže ako jarné margarétky.
  Tento stroj je špeciálny - s prúdovým bombardérom a protitankovým delom s dlhou hlavňou.
  Gerda vystrelila a zaškrípala:
  - Sláva vlasti!
  Charlotte stlačila tlačidlá joysticku bosými nohami. Rozbila ďalší sovietsky tank T-54, ešte neboli vyradené z výroby.
  Potom skontrolovala:
  Ďakujem Rommel!
  Christina, tiež bojujúca v Leopard 100, stláčala gombíky holými prstami na nohách a štebotala:
  - Sláva vlasti!
  Magda, strieľajúca zo samopalov, poznamenala:
  - A sláva nám barakudám!
  Áno, boli to bojovníci najlepšej akrobacie.
  Gerda opäť holými prstami stlačila tlačidlá joysticku, rozbila sovietsku zbraň (zlá čarodejnica, aj keď krásna!), A vyaknula:
  - Všetkých zabijem!
  A opäť pred ňou, akoby to bolo včera, prebleskovali spomienky;
  Už je prejdená vzdialenosť päťdesiat alebo aj trochu viac kilometrov, kolosálna záťaž v takom teple a s nákladom, pre také malé slečny. Gerda, Charlotte už necítili svoje telá, behali ako somnambulisti, cítili, že im niečo trhá svaly a tupú bolesť v hlave. Ale tu prichádza príkaz:
  - Skoč o krok! Dosť na prvýkrát!
  Dievčatá spomalia a kráčajú už rýchlym tempom. Päty začnú svrbieť, ešte viac. Gerda zašepkala Charlotte:
  - Z pekla do očistca!
  Priateľka nesúhlasila.
  - Z očistca do neba!
  Kamenistá pôda sa skončila a bosé, vyčerpané nohy dievčat šliapu na mäkkú, smaragdovú trávu. Gerda zvolala:
  - A aké blažené po mučení pichľavými kameňmi a horiacim pieskom púšte kráčať ako zamatový prírodný koberec!
  Tentoraz Charlotte ochotne súhlasila.
  - Samozrejme, je to naozaj raj! Po takom tvrdom pochode! Ale myslím, že to bude ešte ťažšie.
  Keď sa dievčatá konečne dostali na ihrisko, Madeleine ich zastavila a prikázala im, aby si ľahli na chrbát. Zhruba pocítil nohy desiatich najlepších bojovníkov a so zjavným zadosťučinením povedal:
  - Krásne! A koža sa neodlupuje a na podrážke nie sú žiadne pľuzgiere. A ani päty sa nezaprášili, zostali ružové, ako keby ste práve vyliezli z vane! - Vysoká Madeleine, zastavila sa a priateľ rýchlosťou blesku hodil dýku. Čepeľ sa mihla ako slnečný zajačik, ktorý školák načechral zo zrkadla, a hrot pribil veľkého čierneho škorpióna. Hlas dôstojníka SS zhrubol a krásne črty dievčenskej tváre stvrdli. - Zajtra budeme behať od rána do večera. Prečo prekrúcaš tváre - si alebo nie si Árijci? Ak áno, tak musíme odolať, tých, čo padnú, na mieste zastrelíme! Vypočítajte prvé, druhé.
  Potom bol sen a potom prebudenie a znova utekáš.
  Gerda sa zobudila, prudko vyskočila, dievčatá sa rýchlo postavili do radu. Umyli sme sa, umyli zuby a opäť namazali ochrannými krémami s núteným pochodom púšťou. Sú teda bosí v plavkách a ponáhľajú sa cez piesočné peklo.
  Arabské deti na nich prekvapene ukázali prstami a zapískali:
  - Deutsche Akbar!
  Gerda sa rozhliadla a túžobne pozrela na ustupujúce palmy, potom zašepkala Charlotte:
  - Opäť v pekle!
  Ryšavá diva odpovedala s úsmevom:
  - Všetci ľudia sú hriešnici a podsvetie je prirodzený stav hriešnikov!
  Gerda žmurkla späť.
  - Človek nemôže nehrešiť!
  Charlotte prikývla svojimi ohnivými vlasmi a počas behu začala vysvetľovať:
  - Súhlasím! Dokonca tisíckrát súhlas! Vo všeobecnosti je hriech relatívny a čisto ľudský pojem. Napríklad, ak si vezmeme morálku starovekého sveta, potom v ňom bolo dobré, že to prospelo tak samotnému človeku, ako aj jeho kmeňu. Napríklad cudzoložstvo sa považovalo za požehnanie, nie za hriech!
  Gerda ochotne súhlasila:
  - Správny! Samotný Fuhrer verí, že pre ženu je najlepšie otehotnieť od vojnového hrdinu ako od svojho, nie vždy udatného manžela. Najmä ak má manžel aj známky škodlivej, nečistej krvi.
  Madeleine kričala na dievčatá:
  - Šetrite dych dievčatá, tentoraz bežíme do vyčerpania!
  Gerda mu úsmev opätovala.
  Môžete byť unavení, ale nemôžete byť vyčerpaní.
  Dievčatá bežali pol hodiny ticho a potom Charlotte zašepkala:
  -Vieš, aký zvláštny sen som mal priateľku ?
  Gerda bola prekvapená:
  - Áno, aj ja sa priznám! A čo?
  Charlotte s úsmevom odpovedala:
  - Nič! Taký sen, že som bol bojovníkom v armáde veľkého barbara Attilu. A bojovali sme s voskami starého Ríma. A všetko bolo také krásne a kruté zároveň ...
  Gerda sa v odpovedi zachichotala.
  - Vieš, aj mne sa o tom snívalo! Trochu prekvapivá zhoda okolností. Videl som ťa vo sne!
  Charlotte žmurkla späť.
  - A ja teba! Bojovali ste dobre, aj keď vás ten prižmúrený a žltý bojovník takmer zabil!
  Tentoraz Gerda nebola ani trochu prekvapená, ale bola prekvapená:
  - Nemôže byť! Nestane sa teda, že dvaja ľudia vidia rovnaký sen v rovnakom čase?
  Charlotte odpovedala:
  - Ak je chrípka kolektívne chorá, potom sen môže byť rovnaký. Takto to ide! Počul som, že v spoločnosti Thule sú špeciálne médiá, ktoré berú elixír a dýchajú bylinkové tinktúry a potom sa vrhajú do vízií! A celkom sa im darí byť prorokmi!
  Gerda, ktorá preskočila dlažobný kameň, súhlasila:
  - Určite! Dar proroctva v zásade nevyžaduje nadprirodzené sily, jednoducho v prírode môžu existovať celkom materiálne, a predsa nevyriešené fyzikálne zákony. Aký je však účel tohto sna?
  Charlotte pokrčila plecami a odpovedala:
  - Neviem! Možno Tretia ríša porazí Britániu a Spojené štáty za Levom alebo ... Tu môžete hádať dlho!
  Gerda sa chystala niečo povedať, keď zrazu jej ucho zachytilo stále počuteľný hluk motorov. Napriek vzdialenosti bolo zrejmé, že motory lietadiel sú hlučné a že sa výrazne približujú ... Madeleine prikázala:
  - Aká je fáza cvičenia číslo dva: prestrojenie.
  Dievčatá sa zastavili, vytiahli z ruksakov maskovacie plášte namaľované do farby púšte. Potom začali rýchlo kopať, zatiaľ čo zhora to nebolo viditeľné, čo bolo neprirodzené. Tu Gerda ďakovala osudu, že mali zbrane aj sapérske lopaty. Inak by sa dievčatá v púšti mohli stať ľahkou korisťou pre britské útočné lietadlá alebo strmhlavé bombardéry. Charlotte, ktorá škrabala piesok bosými nohami, povedala:
  - Vyzerá to tak, že budeme musieť čuchať pušný prach, dokonca aj v Tunisku... Cesty Pána sú nevyspytateľné!
  Gerda s prefíkaným pohľadom namietala:
  - Nedostatok presných vedomostí je vždy zlý, s jednou výnimkou, keď ide o plány Všemohúceho!
  
  AKO ROBALI SPOJENÉ ŠTÁTY AMERICKÉ INAK A ČO Z TOHO BOLO
  Spojené štáty americké neuvalili ropné embargo na krajinu vychádzajúceho slnka. To viedlo k tomu, že Japonci po určitom váhaní predsa len zaútočili na ZSSR. Naozaj sa chceli pomstiť za Khalkhin Gol a nechceli získať povesť smetiarov. Ale naozaj zaútočte na ZSSR po páde Moskvy, potom každý povie, že hrdí samuraji slova supy zaútočili na mŕtvolu ZSSR.
  Po dokončení všetkých príprav a stiahnutí síl Japonsko udrelo 1. septembra 1941. Jej jednotky na súši boli veľmi početné a disciplinované. Silné je aj letectvo a námorníctvo. Pozemné jednotky sa ukázali byť z hľadiska vybavenia ťažkou technikou o niečo slabšie. Ale ZSSR v tomto smere už vôbec nie je silný. Okrem toho sú japonské tanky ľahké a majú dobrú manévrovateľnosť. A ponáhľali sa ako zvieratá. A začali rozoberať sovietske pozície.
  Japonci zaútočili s veľkým nadšením a celkom úspešne. A podarilo sa im prelomiť obranu. A úder do Vladivostoku sa ukázal byť náhly a celkom účinný. A zomrela masa sovietskych vojakov a námorníkov. A samuraji postupovali ďalej.
  V bitkách sú ich jednotky veľmi hrdinské a stúpajú vpred. A utrpia straty, ale pokračujú v ofenzíve. A búria.
  Stalin nebol schopný previesť jedinú divíziu z Ďalekého východu. Okrem toho samuraji zajali väčšinu Mongolska v pohybe a Červená armáda vyhodila sily z narýchlo vytvorených záloh. A neďaleko Moskvy došlo ku katastrofe. Sovietske jednotky boli rozbité na kúsky. Skóre išlo do niekoľkých divízií a nacisti nemali proti sebe sibírske jednotky. A to stačilo na víťazstvo.
  V dôsledku toho bola Moskva obkľúčená. A Stalinovi sa odtiaľ ledva podarilo utiecť.
  Napriek tomu hlavné mesto až do konca decembra odolávalo obkľúčenia. Nemcom sa podarilo dobyť Rjazaň a upevniť sa v mestách. K úspechu prispela aj skutočnosť, že v Červenej armáde bolo veľa dezertérov a prebehlíkov. Japonci dobyli takmer celé Primorye a odrezali Vladivostok. Mimochodom, Stalin sa snažil udržať Mongolsko za každú cenu a vážne oslabil sovietske jednotky. V dôsledku toho nacisti postupovali nielen pri Moskve, ale aj na juhu a prerazili na Kaukaze.
  A potom Turecko vstúpilo do vojny. Druhý a celkom očakávaný problém. O odvete snívali aj Turci, ktorí sa trinásťkrát pobili s Ruskom. A do vojny sa dostali aj Švédi. Spomenuli si aj na svoje historické krivdy. A túžba po sláve a územných akvizíciách sa ukázala byť silnejšia ako kúzlo Kolontai.
  Švédske divízie začali ofenzívu v smere na Murmansk a odrezali mesto od pevniny, čím mimoriadne sťažili situáciu. A Leningrad bol v úplnej blokáde. Červená armáda nemala silu znovu dobyť Tichvin a Volchov. Tak dopadla totálna blokáda a zničenie moci hladom.
  Po páde Moskvy sa Červená armáda pokúsila o protiofenzívu, no tá bola slabá. Dopadol bojový úder sovietskych jednotiek a tie sa doslova rozutekali. Stalin veľmi kričal a vydesil sa, ale nedokázal ponúknuť nič, čo by stálo za to. Diktátor zo zvyku začal s masovými popravami a represiami. A to situáciu len zhoršilo.
  Na jar Nemci obnovili ofenzívu s pohľadom na Kaukaz. Odpor sovietskych vojsk zoslabol a nacisti obsadili Stalingrad takmer okamžite. Ako Groznyj a Ordzhonikidze. Potom sa spojili s Turkami a začali spoločné ťaženie proti Baku.
  Tu je, samozrejme, také ľahké neodolať Fritzovi. A Baku padlo v júni 1942. Stalin dostal mozgovú príhodu a došlo k rozkolu vo vedení. Časť nasledovala Molotova, časť Beriju, časť Žukova. Nemci už postupovali takmer bez toho, aby narazili na odpor. Obsadili Povolží a Kazaň, rieku Uralsk a dobyli Orenburg. A už pochodovali do Sverdlovska, kde ich zastihla zima.
  V rovnakom čase nacisti dobyli aj Strednú Áziu a spojili sa s Japoncami. Spojené štáty americké do vojny ešte nevstúpili, no je jasné, že to nebude dlho. V decembri 1942 Japonci zaútočili na americkú základňu v prístave Peru a začali veľkú vojnu v Pacifiku. Sibír už bol pod ich kontrolou. Hitler tiež obsadil takmer celé Rusko a nakoniec sa obrátil na Západ. V prvom rade sa rozhodol dobyť Afriku a rozdrviť Britániu lietadlami.
  Stretnutie s Francom sa nieslo vo vysokých tónoch. Fuhrer, odvolávajúc sa na svoje víťazstvá proti ZSSR, požadoval veľké ústupky. A najmä pustiť vojská Tretej ríše na Gibraltár bez akýchkoľvek podmienok.
  Franco s tým súhlasil. A nacisti sa pohli ďalej, obsadili pevnostné mesto a začali presúvať jednotky na najkratšiu vzdialenosť do Maroka.
  A začali zachytávať čierny kontinent. A zvládli to bez problémov. Britské jednotky boli slabšie z hľadiska zbraní, vybavenia a disciplíny.
  V roku 1943 sa Nemci objavili v sérii stíhačiek ME-309 s veľmi silnými zbraňami. Tri 30 mm letecké delá a štyri 14 mm guľomety. Toto je sila - v siedmich palebných bodoch. A britské a americké stroje dôkladne mlátia Fritza. Je pravda, že stíhačka práve začala vstupovať do služby. A tiež nemecké esá. A ich najimpozantnejší pilot Marseille. Tento muž je legendou a v reálnej histórii vytvoril rekord šesťdesiatjeden lietadiel zostrelených v bitkách za mesiac. Tu však zostal nažive a do januára 1943 prekročil počet tristo zostrelených lietadiel.
  Za to mu bolo po prvýkrát v Tretej ríši udelené osobné ocenenie: Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Marseille sa stalo skutočnou legendou lietania a terminátorom. Počas jari 1943 dobyli nemecké jednotky celý sever Afriky a dostali sa až do Nigérie. A v Egypte porazili Britov a zajali celý Blízky východ spolu s jednotkami, ktoré prišli z Kaukazu. A zaútočili na Britov v Sudáne a do mája dobyli Etiópiu.
  Počas jari Marseille zvýšil počet zostrelených lietadiel na päťsto. A dostal vysoké ocenenie: rytiersky kríž železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi. Tak bol stanovený šiesty stupeň vyznamenania v poradí výnimiek. Potom sa rozhodlo, že rytierske kríže železného kríža s diamantmi môžu byť opäť udelené. Za dvestopäťdesiat so striebornými listami, za štyristo so zlatými, za päťsto s platinou.
  V lete 43 nacisti dokončili dobytie posledných oblastí ZSSR na Sibíri, čím dobili Rusko spolu s Japoncami. A v Afrike sa dostali do Južnej Afriky a v septembri obsadili Gibraltár.
  Prekvapivé pristátie v Británii v novembri 1943 bolo úplným úspechom. Briti zostali zaskočení. A za desať dní Británia padla.
  Skončila sa tak prvá etapa 2. svetovej vojny, ale Spojené štáty stále zostali. A získať ho nie je také jednoduché.
  Hitler sa rozhodol vybudovať silnú povrchovú flotilu zrýchleným tempom. A Nemci pod vodou boli mocní. A bitky sa odohrávali vo vzduchu.
  Marseille do februára 1944 prekročila tisícku zostrelených lietadiel a získala druhý rytiersky kríž Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi. A tak tu vynikol Marcel a je to v pohode.
  Rok 1944 prešiel tvrdými bojmi na súši aj na mori. Nemci zajali Island - po vykonaní operácie Icarus a potom úspešne dokončili zajatie Grónska.
  Do konca roka Marseille zostrelilo 2000 lietadiel a už získalo štyri Rytierske kríže Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Začali zbierať jednotky v Latinskej Amerike. Argentína bola pronemecká, zatiaľ čo Brazília sa rozhodla postaviť na stranu silnejšej Tretej ríše.
  A išla previesť vojská a ďalšie veľké sily do Ameriky. V roku 1945, v máji, sa začalo vylodenie v Kanade a útok na Venezuelu. Boje boli kruté a misky váh sa kývali zo strany na stranu.
  Marseille prekročilo tri tisícky zostrelených lietadiel. A to už mal šesť ocenení.
  Počas leta sa nacistom podarilo dobyť Mexiko aj Kanadu a na jeseň už prešli na územie Spojených štátov amerických. Amerika bola zúfalo v defenzíve. Jej šance na výhru sa však roztápali ako snehová guľa. A nacisti v januári 1946 dokázali preraziť do New Yorku a Washingtonu. Marseille prekročilo päťtisíc zostrelených lietadiel a bolo mu udelené špeciálne ocenenie: Veľký kríž Rytierskeho kríža Železného kríža. Pre také tvrdé eso bola zriadená špeciálna cena.
  Vo februári 1946 padol New York aj Washington a v marci USA kapitulovali.
  Tak skončila druhá svetová vojna. Svet rozdelila Tretia ríša a Japonsko. Nacisti zajali aj malé štáty a podhrabali ich. Hitlerovi to však nestačilo. Keďže sa fašista číslo jeden nechcel zmieriť s geopolitickým rivalom zoči-voči Japonsku, zaútočil 20. apríla 1955 na Krajinu vychádzajúceho slnka so všetkými jej kolóniami. Tak sa začala nová veľká vojna. Samurai sú stále silní. Ale nemecká armáda s pyramídovými tankami a lietajúcimi taniermi je oveľa technologickejšia.
  Japonci však fanaticky bojujú. A oni sa nehodlajú vzdať. Ale fašisti postupujú. Majú lepšie tanky.
  Napríklad auto pre dvoch členov posádky s hmotnosťou päťdesiat ton a motor s výkonom 2 500 tisíc koní. Predstavte si takú rýchlosť a kvalitu jazdy. A tvar je vo forme pyramídy. Nie je také ľahké preraziť takéto kolosálne monštrum.
  A Charlotte a Gerda jazdia na tomto tanku. Mlátia japonské tanky a porazia samurajov.
  Bojujú s nimi aj ruské dievčatá Nataša a Zoja. Bojujú so všetkou svojou divokou zúrivosťou. A strieľajú z vysokotlakového dela a rozbíjajú autá samurajov.
  Natasha spieva:
  - A koho nájdeme v boji a koho nájdeme v boji! Nerobme si z toho srandu! Poďme to roztrhať!
  A znova vezme a vystrelí, prerazí nacistov. A rozbil kov na kúsky.
  A Alvina a Albina bojujú na oblohe. Tieto dievčatá sú tiež cool a počas vojny s Amerikou bolo zostrelených veľa lietadiel. A zrejme už aj kozmické krásky. A japonských pilotov zostreľujú holými prstami na nohách.
  Nemci sú na oblohe silnejší a lepšie vyzbrojení. A samuraj víťazí. A zomierajú, padajú do kotlov. A sú dôkladne rozdrvení krutými bojovníkmi Tretej ríše.
  Boje sú tu kruté a krvavé. A pre nikoho niet zľutovania. A nacisti rozbijú Japoncov dôkladne. A sú doslova roztrhané na kusy.
  A samuraj ustúpi a zomrie. Počas prvých šiestich mesiacov bojov stratilo Japonsko viac ako tretinu svojho územia, najmä kolónie. Marseille do novembra 1955 prinieslo svoje účty na desaťtisíc zrazených áut. Za to dostal ocenenie: Hviezda veľkého kríža Rytierskeho kríža Železného kríža. Áno, je to dosť veľké a zdĺhavé ocenenie. Rok po začiatku vojny bolo územie samurajov vyrúbané o viac ako dve tretiny. A výsledok vojny už bol vopred daný.
  Ale samuraj sa nevzdal. Bojovali o každý krík, o každú priehlbinu. A tlaku nacistických jednotiek podliehali veľmi pomaly.
  V novembri 1956 sa však začali boje o samotnú metropolu. Japonci bojovali s veľkým zúfalstvom. A vydržali až do marca 1957, kedy po dobytí Tokia krajina vychádzajúceho slnka kapitulovala. A bitky boli také kruté.
  Marseille dosiahlo dvadsaťtisíc zostrelených lietadiel. Za to mu bolo udelené ďalšie ocenenie: Veľká hviezda Veľkého kríža Rytierskeho kríža Železného kríža a strieborné dubové listy, meče a diamanty.
  Tak sa konečne skončila veľká a najkrvavejšia vojna v dejinách ľudstva.
  A v roku 1959 sa 20. apríla konalo referendum o vzniku svetového impéria a monarchie v ňom. A Hitler sa stal cisárom planéty Zem. Čo je skvelé!
  A vznikla taká mocná sila, ktorá začala skúmať priestory vesmíru. Navyše Nemci 20. apríla 1949 leteli na Mesiac. A na Mars 20. apríla 1959 a o dva mesiace neskôr bol úspešne dokončený fenomenálny let.
  Hitler zanechal aj potomkov získaných umelým oplodnením. A to bolo tiež celkom fajn.
  Zdalo sa, že jeho vláda bude dlhá a trvalá... Ale 8. novembra 1959 Fuhrer havaroval v lietadle. A je čas na regentstvo. Hermann Goering už v tom čase zomrel - nadváha a užívanie morfia neprispeli k dlhovekosti. A Himmler sa stal novým regentom. A následník trónu bol ešte príliš mladý. Aj keď do dospelosti ich veľa nezostáva. Od šestnástich rokov to bolo podľa Hitlerovho zákona. A chlapec sa narodil v júli 1944. A od Hitlera má viac ako sto bratov.
  Himmler ešte nebol príliš starý, chcel uskutočniť prevrat, ale armáda ho nepodporila. A bol zastrelený. A na tróne vládol dedič: Vlk Prvý.
  Za neho sa začala politika rozširovania vesmíru v slnečnej sústave. Veľmi rýchlo astronauti Tretej ríše dobyli a pristáli na všetkých planétach. Posledným bolo Pluto v roku 1973. A potom sa začali prípravy na expanziu vesmíru mimo slnečnej sústavy. Ale to je už iný príbeh.
  V Tretej ríši na planéte Zem sa hospodárstvo vyvíjalo podľa plánu a vládol svetový poriadok. Postupne sa tvrdými metódami vyriešili všetky problémy planéty Zem. Hladomor, choroby, epidémie a iné problémy tejto civilizácie skončili. A bolo to super.
  Kriminalita takmer úplne vymizla. Ekonomika umožňovala riešiť všetky materiálne problémy obyvateľstva. Čierni a žltí boli výrazne obmedzení v pôrodnosti. Aktívnejšie sa množila biela árijská populácia. Rusi a ďalší Slovania dostali štatút árijského ľudu. Všetko išlo dosť dobre.
  A neexistovali žiadne predchádzajúce vojny a nočné mory, epidémie a iné veci. Svet vstal a rástol.
  A v roku 2020 prvá pozemská kozmická loď dosiahla hviezdu Alpha Centauri.
  A v roku 2024 ľudia prvýkrát pristáli na planéte blízko hviezdy Sirius.
  Planéta Zem a Tretia ríša sa teda posunuli na ďalšiu úroveň vývoja.
  A ľudstvo by sa mohlo pozerať do budúcnosti s veľkým optimizmom !
  
  VÁŠEŇ V BITKE O MIDWAY.
  Japonsko v paralelnom vesmíre vyhralo bitku o Midway. A dobyl Guyanské ostrovy s americkou základňou - Peru Harbor. V Pacifiku stáli samurajovia silní. Pravda, nezaútočili na ZSSR, ale zaútočili na Indiu. A Churchill bol nútený presunúť časť jednotiek z Egypta, čím sa dočasne odložila operácia Torch. Američania sa tiež odmietli zúčastniť na vylodení v Maroku. Vo všeobecnosti Spojené štáty americké vypli všetko bombardovanie Tretej ríše.
  Nacisti boli blízko Stalingradu a Červená armáda spustila veľkú ofenzívu.
  Mainstein však spustil zdrvujúci protiútok na bok sovietskych vojsk.
  Tentoraz fašisti nepresunuli ďalšie jednotky do Afriky a Mainsteinova ofenzíva zvíťazila na sile. Zúčastnilo sa na ňom niekoľko ďalších divízií, vrátane tridsiatky úplne nových tankov Tiger, ktoré v reálnej histórii bez úžitku zmizli v saharskej púšti.
  A letectvo bolo vo všeobecnosti rádovo väčšie. Spojené štáty teda nezbombardovali Tretiu ríšu a Británia tiež presunula energiu do Japonska.
  Výsledkom bolo, že Mainstein dokázal dobyť späť nielen Charkov a Belgorod, ale aj Kursk, čím naraz prerušil slávny oblúk. Potom pravda blata zastavila Nemcov. Dosiahli však veľký úspech a spôsobili Červenej armáde oveľa výraznejšie škody.
  Potom nastal na východe dlhý pokoj. Nemci presunuli na front nové tanky: "Tiger", "Panther" a "Lev", ktoré sa v reálnej histórii nedostali do výroby. Británia, ktorú Hitlerova podmorská flotila veľmi rozčuľovala, sa tajne dohodla s Fritzom, že zabrzdí vojnu. Briti aj Američania nakoniec obmedzili nepriateľstvo proti Tretej ríši.
  Hitler zas zmrazil program FAA a výrobu ponoriek. A zdroje, ktoré sa uvoľnili, boli použité pre letectvo a tanky. Navyše, bombardovanie prestalo. Nemci dostali príležitosť vyrábať zbrane vo veľkých mestách, nevynakladajú prostriedky na koncentráciu. Dostali stíhačku ME-309, rýchlejšiu až 740 kilometrov za hodinu a silne vyzbrojenú siedmimi palebnými bodmi: tromi kanónmi kalibru 30 mm a štyrmi štrnásťmilimetrovými guľometmi.
  Silný bojovník - nič nehovor. A k nemu je najnovší bombardér Yu-288, ktorý nesie štyri tony bômb v normálnej verzii, šesť ton bômb v preťažení a rýchlosťou až 650 kilometrov za hodinu. To znamená, že jeho sovietske Jaky a Laggy-5 ani nestíhali. Výroba najnovších lietadiel a tankov si však vyžaduje čas.
  Objavili sa aj samohybné delá Ferdinand. Ale nie masívna séria.
  Zaujímavejší tank "Lev". Ukázalo sa, že je to veľmi ťažké, deväťdesiat ton a zbraň ráže 105 mm 70 EL. Pištoľ je, samozrejme, výkonná a prepichla všetky tanky ZSSR na veľkú vzdialenosť. Ale menej rýchleho paľby - päť kôl za minútu a samotný tank sa ukázal byť pomalý iba 27 kilometrov za hodinu.
  Čelná ochrana nie je zlá - trup je pod uhlom 150 mm a veža nie je prerazená ani pri 240 mm. Ale strany sú len 82 mm, ako obvyklý "Tiger", s výnimkou svahov, ako je "Panther". Na ceste boli "Tiger" -2 a "Panther" -2 pokročilejšie a výkonnejšie stroje. Nemci vytvorili kolosálne sily. Ale chcelo to čas.
  Nacisti ešte nevedeli, kde je lepšie zaútočiť. Dochádzalo k výkyvom. Hitler sa však chcel pomstiť za Stalingrad. A útok na Kaukaz bol jeho nápad.
  Ale plánovalo sa, že hlavný úder bude aplikovaný na Voronež a pozdĺž Donu. A pochopil to aj Stalin. ZSSR zhromaždil obrovské sily a Wehrmacht mal značnú moc. Pred júlom Nemci nestihli zvládnuť najnovšie tanky a lietadlá nového Marsu začali do série vstupovať len nedávno, okrem Focke-Wulfa, ktorý je tiež veľmi výkonný stroj z hľadiska výzbroje a rýchlosti. .
  
  ZSSR zhromaždil sily a vykopal nové zákopy, položil míny. Zakopala sovietska armáda. Ale Fritz sú tiež silní. Nie každému sa však páčil nápad zaútočiť na Voronež. Navyše na to čaká Červená armáda. Bol tu nápad zaútočiť z polostrova Taman. A Hitler sa rozhodol zaútočiť aj odtiaľ. Keď vojna v Egypte úplne zamrzla, Rommela odvolali na východný front. Nemci, ktorí odhalili svoje pozície v Európe, presunuli takmer všetky bojaschopné jednotky na východ.
  Vo vzduchu sa im podarilo zmocniť sa prevahy vďaka množstvu strojov a novým ME-309.
  10. júla sa ofenzíva konečne začala v smere na Vorozhen a z juhu ...
  Boje sa stali prudkými. Nemci boli silnejší ako v skutočnej histórii a ZSSR bol o niečo slabší, a to aj v dôsledku ukončenia pomoci na pôžičku a prenájom. Takže nacisti dokázali prelomiť sovietsku obrannú líniu. Aj keď za vysokú cenu.
  V bitkách išli "Lev" a "Ferdinand" ako baranidlo. Sovietsky IL-2 sa ukázal ako silné útočné lietadlo, ale veľký počet nemeckých stíhačiek znížil účinok jeho použitia. Focke-Wulf splnil očakávania len čiastočne. Ale vyzbrojený dosť silne. Yu-288 ešte nebol masívny. Ale Yu-188 sa ukázal ako veľmi dobrý ako pokročilejší bombardér.
  "Lev" sa pomerne často pokazil a zasekol, hoci v čele bol chránený veľmi dobre, v boku uspokojivo. Ale "Tiger" sa ukázal ako efektívnejší stroj. Rusi sa ho báli. Kvôli slabosti bočného panciera utrpel Panther veľké straty z ľahkých zbraní a protitankových pušiek Červenej armády.
  "Ferdinand" tiež nie je veľmi dobrý... Viac-menej stíhačka ME-309 so silnými zbraňami a lepšou manévrovateľnosťou a vysokou rýchlosťou splnila očakávania, ale ukázalo sa, že to nestačí.
  Nemcom sa podarilo preraziť k Donu, ale utrpeli vážne škody a zastavili sa. Na juhu to mali jednoduchšie, najmä preto, že tam dokázali dosiahnuť taktické prekvapenie prelomením frontu.
  Nemci nedokázali rozvinúť úspech na Voronežskom smere. A boli zastavené. Na juhu však boli Fritz tiež nútení zastaviť sa hrozbami bočných útokov.
  Boje sa pretiahli až do jesene. A na jeseň získala Červená armáda výhody.
  Kvôli jazdným výkonom ich tankov. A nacisti boli nútení ustúpiť z klinov. Boje boli kruté. Nikto nemohol vyhrať. Ale v zime Červená armáda nacistov trochu stlačila nacistov a zatlačila ich na líniu Kursk-Belgorod. V bitkách sa zúčastnili nové nemecké tanky: "Panther" -2 a "Tiger" -2. Obe vozidlá mali kanóny kalibru 88 mm 71. Ale Panther-2 je menší čo do veľkosti veže a užší, váži o osemnásť ton menej, ale len o niečo tenší v pancieri. A Nemci nainštalovali výkonnejšie motory a autá viac-menej jazdili.
  ZSSR odpovedal tankami T-34-85 a IS-2. Výzbroj Nemcov však zostala stále lepšia. A predný pancier je silnejší. A kvalita jazdy je dobrá. Motor Panther-2 s výkonom 900 koní bol celkom uspokojivý. A na "Tiger" -2 dali tisíc konských síl, vďaka čomu bol tank celkom priechodný. Tu boli "lev" a "Maus" odmietnuté armádou.
  V skutočnosti je tam veľa váhy, ale malý zmysel. Ale na jar Nemci zaplavili ako mastodonti.
  Nakoniec sa podarilo rozšíriť výrobu T-43-85, no tento stroj bol stále podradný Nemcom. Fritz začal dostávať tanky série "E". V prvom rade "E" -100, ktoré nahradilo "Maus". Spojením prevodovky a motora Nemci znížili výšku nádrže úsporou na kľukovom hriadeli a zhutnili usporiadanie. Tank sa stal nižším, menším a ľahším na 130 ton namiesto 188. To umožnilo zvýšiť jeho rýchlosť na diaľnici na 40 kilometrov za hodinu, ako aj na ceste. A ochrana auta sa ešte zlepšila vďaka väčšiemu racionálnemu sklonu pancierových dosiek.
  Tento tank je, samozrejme, oveľa praktickejší ako Myš. A v bitkách sa ukázal dobre. Masívnejší sľuboval E-50. Tiež zhutnené schémou rozloženia. Hmotnosť je podobná Panther-2, ale s hrubším a racionálne skloneným pancierom a nízkou siluetou. Ale zatiaľ čo toto auto malo meškanie. Keďže Hitlerovi nestačilo, že v E-50 bolo plánované brnenie také hrubé ako "Tiger" -2, Fuhrer požadoval spoľahlivejšiu a silnejšiu ochranu. Napríklad E-100 má šikmé strany spolu so štítmi s hrúbkou 210 mm a naozaj ho nemôžete zlomiť.
  "Panther"-2 bol modernizovaný na 88 mm kanón s dĺžkou hlavne 100 EL. A doteraz to fungovalo skvele.
  V zime sa Nemci dokázali udržať v strede a odrážať útoky. A na jar Fritz obnovil svoju ofenzívu na Kaukaze. Objavil sa tank "Lev" -2, ľahší ako jeho predchodca s umiestnením prevodovky a motora v jednom bloku vpredu a naprieč. Samozrejme, oveľa mobilnejšie, no s rovnakým brnením a zbraňami. A "tiger" -3. Táto nádrž bola trochu zhutnená usporiadaním a lepšie chránená, najmä strany 120 mm proti bývalej 82, pod svahmi. Úzka veža a silnejšia v brnení. Výzbroj sa však tiež zmenila na 88 mm v 100EL. Nová zbraň urobila dvanásť rán za minútu namiesto ôsmich, bola presnejšia a priebojnejšia ako stará. Objavil sa aj prvý E-75, ale toto auto tiež armáde nevyhovovalo a bolo potrebné ho dopracovať. Príliš ťažké - viac ako deväťdesiat ton a nie sú dobre chránené po stranách.
  V každom prípade sú však Fritz silnejšie a hlavný úder bol zasiahnutý pozdĺž Volhy v smere ku Kaspickému moru. A dokázali prelomiť obranu Červenej armády a odrezať Kaukaz po zemi.
  Stalin, ktorý sa ocitol v zúfalej situácii, pohrozil stiahnutím sa z vojny a uzavretím separátneho mieru s Nemeckom za akýchkoľvek podmienok. V Spojených štátoch už bol pri moci iný prezident - republikán!
  A povedal, že ho nemôžete priviesť k vydieraniu. Stalin ako odpoveď ponúkol Hitlerovi rokovania za akýchkoľvek podmienok. Fuhrer to ignoroval.
  Nemecká ofenzíva bola úspešná, Turecko otvorilo druhý front v Zakaukazsku.
  Všetko sa doslova rozpadlo. A teraz už nacistické hordy zaútočili na Baku. A zdá sa, že nie je šanca.
  Ale tu sú štyri dievčatá-čarodejnice bojujúce za sovietske mesto.
  Natasha vypáli dávku na Fritza a hodí granát holým, pôvabným chodidlom. Čo vyradí nacistický tank.
  Komsomolská čarodejnica kričí:
  - Sláva Rusku!
  Potom strieľa aj Zoya a kosí nacistov. A s holými prstami hodí dar záhuby. Granát zasiahne húsenicu Panther-2. Auto sa otočí, zrazí sa s "Tigrom" -2. A oba tanky vybuchnú a rozdelia sa.
  Zoya kričí z plných pľúc:
  - Sláva Stalinovi!
  Augustín tiež dáva obrat. Zostrelí vojaka Wehrmachtu. A bosou nohou hodí granát na nepriateľa a zaškrípe:
  -Na slávu komunizmu!
  A Svetlana, to je dievča s blond vlasmi, ako keby hádzala citrón holou pätou a trhala nacistov.
  Otočí sa dobre a zakričí:
  - Sláva veľkej vlasti ZSSR!
  A všetky štyri dievčatá kričia z plných pľúc:
  - Sláva vlasti Nesmrteľných!
  A holými nohami opäť hádžu dary ničenia. S takýmito bojovníkmi rastie dôvera, že ZSSR aj tak vyhrá. Veď má takých statočných a šikovných bojovníkov!
  Fašisti dobyli Kaukaz a opevnili sa... Ale čas sa kráti: prichádza rok 1946. A Moskva stále nie je prijatá.
  A Amerika bojuje s Japonskom a nevzdáva sa. Potom Stalin opäť ponúkol Hitlerovi prímerie za akýchkoľvek podmienok.
  Fuhrer, ktorý tiež dostal informácie od spravodajských služieb, že Spojené štáty sú už na pokraji vytvorenia atómovej bomby, súhlasil s prímerím na tri roky. Ale ako podmienku musí ZSSR vzdať hold Tretej ríši v zlate a surovinách, ako aj v potravinách. Navyše vráťte všetkých vojnových zajatcov a preneste časť vybavenia vojenských tovární.
  Stalin so všetkým súhlasil.
  Potom nacisti spustili v Afrike veľkú ofenzívu. Bolo to úspešné, pretože Briti boli podradní v počte vojakov, v disciplíne a kvalite zbraní. A Nemcom viac ako odpor spojeneckých vojsk prekážalo naťahovanie komunikácií, terén a chýbajúce cesty. A čierny kontinent do leta úplne zajali nacisti.
  V zime Nemci spolu s Japoncami vytlačili pár Američanov v Tichom oceáne a spôsobili Yankeeom kolosálne škody pomocou ponoriek.
  V marci 1946 Nemci zintenzívnili bombardovanie Británie pomocou prudko zvýšeného počtu prúdových lietadiel. Ako sa ukázalo, bombardér je stále lepší ako balistická strela, pretože tá je príliš drahá a nie dostatočne presná.
  Čoraz viac sa ukazovala aj nacistická ponorková flotila. Spojenci v zúfalej snahe poraziť Nemcov lietadlami začali tiež skúmať proces vyjednávania. A zároveň sa snažili presvedčiť Stalina, aby znovu otvoril front.
  Ale vodca všetkých čias a národov čakal. Gaštany sa mu už nechcelo vynášať z ohňa. Okrem toho sa oneskorilo vytvorenie vlastného prúdového lietadla a vývoj nového tanku T-54 sľuboval príliš veľa času. Áno, nacistom sa podarilo na okupovaných územiach vytvoriť bábkové vlády z miestnych zradcov.
  Sovietska armáda teda musela bojovať s miliónmi svojich bývalých občanov. A to nie je príliš skvelé.
  Áno, a Japonsko, v tomto prípade, naznačilo, že ak Stalin poruší prímerie, otvorí front na Ďalekom východe.
  Nemci sa tak mohli bez zasahovania pripraviť na obojživelné pristátie v Británii. Je pravda, že existovali určité ťažkosti: v metropole sa nachádzalo veľa nielen anglických, ale aj amerických pozemných jednotiek. Spojené štáty doteraz bojovali najmä na mori a mohli si dovoliť posilniť jednotky aj v samotnom Anglicku.
  To spôsobilo ťažkosti. Navyše spojenci, ktorí boli v leteckej kvalite horšej kvality, mali príliš veľa lietadiel - čo kompenzovalo technologickú prevahu v počte.
  Dmitrij Sokolovskij preto okrem úderov proti pozemným cieľom poľoval aj na nepriateľské lietadlá. A vo sne už bol v tele krásneho dievčaťa!
  Tu sa zázračné dievča predstavilo pri riadení lietadla. Tu je prúdové lietadlo ME-262, najnovšia modifikácia so zahnutými krídlami. A veľkou rýchlosťou útočí na vzdušné aj pozemné ciele.
  Bosá krása Dmitrij Sokolovsky vo svojom dievčenskom tele sa obratne vyrovná s bojovníkom. Otvára paľbu a zabíja bosými nohami. A anglické lietadlá svietia, udieraní Američania padajú.
  A po pravej ruke krásnej Dimky dievčatko Arabella. Čo je tiež veľké eso pilota. A vedie, vypúšťa letecké granáty ako ventilátor, ako okrídlená Valkýra.
  Dmitrij Sokolovskij jej ukáže päsťou, udrie ju do holej, vytesanej dievčenskej nohy a zakričí:
  - Len tak ďalej!
  Dievča nadšene odpovedá a ukazuje päsť ako odpoveď:
  - Tam je tak udržať!
  Tu štartuje štvormotorový bombardér smerom k Dmitrijovi Sokolovskému. Pilot Terminátora ho zrazil 30 mm vzduchovými delami a zvolal.
  -Je lepšie naplniť jedného mamuta ako sto potkanov, je lepšie zabiť jedného hrdinu ako tisíc zbabelcov!
  Arabella odpovedá streľbou z kruhového domu technikou "sud" a zvolá:
  - Dvaja živí priatelia sú dobrí, štyria mŕtvi nepriatelia, ešte lepšie!
  A z jej hitov explodujú, ako rad zoradených - lietadlá!
  Dmitrij Sokolovskij odhaľuje svoje snehobiele zuby v dievčenskom úsmeve. A znova strieľa...
  Chce spievať, niečo militantné.
  Som Superman Stvoriteľ vesmíru,
  Rozhodol som sa, že budem vládnuť na veky!
  A veľa pod pätami mojich stvorení,
  V skutočnosti každý pozná sen!
  
  Krásne tvoriť a bohato tkať
  Môžem žiarivé koberce...
  Kto je rebelantská tvrdá odplata -
  Satanove deti pôjdu do pekla!
  
  A deti ma milujú z celého srdca,
  Dostaňte všetko, čo chce, do pupku!
  Porotcovia udeľujú iba jedno ocenenie,
  Kto má správnu myseľ!
  
  Milujem stavať haly vo vesmíre,
  Hmotnosti v objekte vesmíru ....
  Ale aké rozmarné, bohovia vedia,
  Pre nich je maličkosť prerušiť niť vášho života!
  
  Bude k nemu dar a príloha,
  Aby sa hlúpy človek neplazil ...
  Je to maličkosť na vytvorenie a to ma nezaujíma
  Nech sa aj generálny tajomník stane paradajkou!
  
  Tkám sieť súhvezdí,
  Schopný zostreliť kvazar z malíčka...
  Nepotrebujem sviečku, desiatu...
  Sám toho človeka štedro odmením!
  
  Nesmrteľnosť bude a v krásnych šatách,
  Nevesta k tebe príde vo večnosti...
  Budete ako kráľ veľkej šľachty,
  A bez prerušenia nebeský účet v kríkoch!
  
  Háremy a seragliá sú maličkosti,
  Realita sa pýta len Boha...
  Ale ľudia si musia vytvoriť svoje vlastné šťastie,
  A nekričte, len: Pane zachráň!
  S každým slovom niekto spadol do vzduchu alebo zostrelil. A krásna Arabella, trhajúc holými nohami, sa hnala s ním a hrala sa s holými prstami, pričom stláčala spúšte vzduchových zbraní. A tiež získať...
  Tak nastrieľali bojové súpravy a leteli späť.
  Arabella sa pýta Dmitrija, bosého krásavca s nádhernými prsiami a luxusnými bokmi:
  - Si očarujúce dievča... Vždy som chcela byť ako ty!
  Búrlivák-zázračné dievča ochotne odpovedá:
  A želám si, aby som mohol byť ako ty! Predsa...
  Potom si Dmitrij Sokolovsky uvedomil, že hovorí nezmysly. A vôbec, ako sa muž snaží byť ako žena?
  Arabella však nestratila hlavu a vydala nesmrteľný aforizmus:
  - Radšej byť ženou ako ženou!
  Dmitrij Sokolovský súhlasil:
  - Nie každý v nohaviciach je muž, nie každý v sukni je žena!
  Arabella prikývla hlavou a poznamenala:
  - Je ľahšie zviesť sto žien, ako dať jeden zvodný sen!
  Už na letisku sa obe dievčatá objímali a bozkávali - aké sú očarujúce. Trochu sa hladili, šúchali si šarlátové bradavky, splývali s perami žiarivými ako lupienky ruží. Aké milé je hladiť ženské telo.
  Ale nie je čas na stláčanie - musíme sa ponáhľať na nový let. A opäť spôsobiť zdrvujúce letecké útoky na Anglicko. Kým Britský lev nebude konečne porazený!
  Tu je okrem vzdušných cieľov obľúbenou prácou Dmitrija Sokolovského ničenie tankov. Zaútočte na nich zo vzduchu. Obzvlášť lákavým cieľom pre Tortilu je stroj, ktorý váži osemdesiat ton! Naozaj monštrum - monštrum pre všetky monštrá!
  Nemci však už majú v prevádzke sériovú E-100, niečo ako Maus, ale s hustejším rozložením, nižšou siluetou a ľahším. Nový stroj už mohol vyvinúť dostatočnú rýchlosť na boj.
  Vo všeobecnosti si Dmitrij Sokolovskij mentálne predstavoval nové tanky série "E", pripravené na máj 1945. S usporiadaním prevodovky na samotnom motore: squat, s dlhými kuframi.
  Najmasívnejší stroj "E" -50 je váhou a výzbrojou porovnateľný s "Pantherom" -2, no siluetou oveľa nižší a hrubší, najmä na bokoch so šikmým pancierom. "Sherman" aj "Churchill" a "Pershing" sú svojimi taktickými a bojovými vlastnosťami ďaleko od tohto nemeckého stroja.
  A keď sa objaví na bojisku, jednoducho sa jej nevyrovná!
  A už sú pripravené a "E" -50 a "E" -75. Druhý stroj so 128 mm kanónom je jednoducho zázrak stavby tanku. Aké praštěné, že ani "Tortilla" nebude pôsobiť dostatočne.
  A tu je bosý bojovník Dmitrij Sokolovský už v tanku spolu s krásnou dievčenskou posádkou. V impozantnom, "E" -100 prispôsobené na pohyb aj pod vodou. Tu je kočiar so škriatkami, Dmitrij Sokolovskij je v ňom piaty a štyri dievčatá so špičatými ušami sa ponárajú do hrúbky Atlantického oceánu. A pláva tam, reže morskú hladinu, je to ponorka na koľajniciach.
  Musíte prekročiť kanál v najužšom bode. Vyskočte na pobrežie, vykonajte ostreľovanie a vráťte sa späť.
  Ech, nemecký génius vedel, ako vytvoriť majstrovské diela vojenského myslenia. Napríklad cisterny na zemné práce. Demokratická forma vlády sa pre Nemecko ukázala ako neúčinná. Aká kríza nastala v posledných rokoch? Takže sa potulovali všelijakí teroristi a emigranti! A kto za to môže? V prvom rade slabosť úradov!
  Teraz však z morských hlbín vyskakuje ich auto s dvoma pištoľami.
  Dmitrij Sokolovskij, ktorý sa vo sne stal dievčaťom, pomocou holých prstov svojich dolných dievčenských končatín strieľa trieštivými nábojmi na delá anglickej pobrežnej batérie. Angličan je hodený vyššie a otočený hore nohami.
  Toto je naozaj totálny šik!
  Z nejakého dôvodu Dmitrijovi Sokolovskému preblesla hlavou ruská pieseň:
  - Osudný rok, neveríte mi - tisíc deväťsto deväťdesiatdeväť! Čert sa obráti so zlatými rohmi, tri deviatky hore nohami!
  A potom v osobe nacistických vojsk vstúpili diabli na anglickú pôdu. Tu je oranžový elf ako lupanet z ťažkej 128-milimetrovej zbrane.
  A výbuch tridsaťkilogramového projektilu zdvihol nepriateľský bunker do pekelného neba.
  S pomocou holých prstov vytesaných nôh strieľa Dmitrij Sokolovský zo svojho krátkeho dela a pozerá sa na dievčatá. Aké sú krásne vo svojich úzkych bikinách. Nie dievča, ale jednoducho zázrak prírody. Takže sa s nimi chcete milovať... Nie, Karol Marx stále nemá celkom pravdu. Tu v ňom je ženská prirodzenosť a telo očarujúceho dievčaťa, ale stále to priťahuje ženy. Na ich prsnaté, lesklé telá.
  V srdci je sedliakom, a tak sedliakom zostane navždy, bez ohľadu na to, do akých pokušení by ho nemilosrdný osud zaviedol.
  A tu, v polospánku kráčania a snívania je tak príjemne... Predstavujete si vo svojej plodnej predstavivosti víťazstvo Tretej ríše...
  Ešte to nie je definitívne, ale už sa to blíži!
  Tu strieľate do batérií a dievča s modrými vlasmi leje vodu z guľometu a vyhladzuje anglických pešiakov. Zabití černosi padajú, vylievajú rovnakú, ako bieli, šarlátovú krv. Vojna je prirodzený stav človeka...
  Alebo, ako povedal jeden filozof: bojovať je ťažšie ako dýchať, ale oveľa prirodzenejšie!
  Je zaujímavé, že dievčatá pri streľbe veľmi rady používajú svoje dlhé, elegantné prsty na nohách. No nezáleží na farbe mačky, pokiaľ chytá myši. Tak je to aj s dievčatami - nezáleží na tom, ktoré časti tela sú, pokiaľ sú krásne.
  Tu je elfský bojovník s presnou strelou odtrhol relatívne malú vežu "Churchill".
  Dmitrij Sokolovskij rozhodne nie, bola tu túžba zložiť pieseň a zázračný búrlivák viedol slabiku;
  Od kolísky som sníval, že sa stanem tvrdým vojakom,
  Lietajte s lietadlami a strieľajte...
  Alebo možno chatár a veľký pirát,
  Hoci na mori ste len zlodej!
  
  Chcel som byť vo vojenských záležitostiach - pre mňa chlapec,
  Najsilnejšie uznanie mať...
  Musíš sa naučiť bojovať nie z knihy,
  Inak sa staneš hlúpym ako medveď!
  
  V detstve som čítal o temperamentných korzároch,
  O nastupovaní a ostrých skokoch...
  Aj keď sa môžete stať obeťou komisárov,
  Ale zbabelosť, chlapec sa mu vymkol z rúk!
  
  Čo chceš, to vždy dosiahneš
  Každý biznis sa vždy háda...
  A slnko svieti aj nad pirátom,
  A ak búrka tiež nie je problém!
  
  Áno, aj šibenica hrozí,
  Krutý kat dáva dole lešenie...
  A lupič nenájde miesto v raji,
  V podsvetí ho čaká peklo!
  
  Keď ma prichytili k Ježišovi
  Zúfalo som požiadal...
  Podľahol som, ľutujem odporné pokušenie,
  Hľadané dievčatá, farebné autá...
  
  Boh odpovedal: že pre teba niet odpustenia,
  A len Satan čaká...
  Kat udrel okamžite, bez meškania,
  A hlava sa odkotúľala z bloku na sekanie!
  
  A som v pekle, ale vedz, že netrpím,
  Vodku môžete piť aj s diablami ...
  A teraz ten likér lahodne hltám,
  Ktorá sa zapíja koláčom a hrou!
  
  Áno, toto miesto sú len piráti,
  Existujú diabli - kurčatá s ofinou ...
  Taká tu bola odplata,
  Šampanské, víno, grilovačka ráno!
  
  Päťsto storočí som šantil v pekle,
  Ale tu prichádza Veľký Ježiš...
  A skončilo peklo bez akýchkoľvek príhovorov,
  Bol v podsvetí v šťastí - teraz prázdny!
  V pekle teraz veľmi trpím,
  Áno, je príliš neskoro na pokánie v pekle ...
  Chcel som sa štýlovo obliecť so ženou,
  Nevedel som, že dnes budem v pekle!
  
  Takže poučenie pre ostatných pirátov
  Žite čestne, budete ciele ...
  Aj keď, bohužiaľ, plat je nízky,
  Ako sa môžeme oslobodiť od potreby reťazí?
  Dobrá pieseň a skvelý boj... Vyložili svoju bojovú súpravu a vracajú sa. Elfovia jednohlasne zvolali:
  - Nech je sila s nami!
  Opäť ide na more skvelý, moderný tank. A malá hĺbka, nie prekážka pre auto jazdiace na peroxid vodíka.
  Ako sa Nemci pripravujú na pristátie v Británii, zatiaľ čo si Stalin olizuje rany. Už je jún... Testujú sa kopacie tanky, ktoré majú vykopať tunely pod Lamanšským prielivom a dostať sa do britskej metropoly.
  Pekné dievčatá v šarlátových a modrých bikinách vyliezli do výkopového guľometného tanku podobného delfínom. Zaradili druhý prevodový stupeň a auto plynulo zapadlo do zeme. Nová zbraň, ktorá dokáže preraziť akúkoľvek obrannú líniu. Nádherné bojovníčky pohybovali pákami holými prstami a riadili tank.
  A aké postavy majú dievčatá a nádherné prsia, sotva zakryté bikiny. Môžete ich obdivovať celé hodiny. A kto je najlepší v armáde? Samozrejme, dievča.
  Vedci Tretej ríše však vyvíjajú nielen zemné jednotky a iné železné vybavenie. V táboroch smrti lekári pracujú na vytvorení bojovníka - muža budúcnosti. Teraz, ak je potkaní gén transplantovaný do ľudského tela? Alebo šváb? O koľko stúpnu jeho bojové kvality?
  A už existujú nejaké druhy príšer na vojny, ako aj zombie bojovníci. Posledné menované existujú už niekoľko rokov. Ktokoľvek sa môže zmeniť na zombie. Ale ich bojové vlastnosti boli pochybné - príliš hlúpe. Neospravedlňujú náklady na vytvorenie a môžu spustiť paľbu na svoje vlastné jednotky.
  Zombie fronty sa teda nedostali do sériovej výroby. Ale na druhej strane je možné z nich vyrobiť nízkokvalifikovaných pracovníkov a vyrobiť napríklad tie najjednoduchšie lietadlá a vetrone. Mnoho vetroňov bolo pripravených na pristátie v Británii.
  Existuje však aj tajná, špeciálna zbraň: diskotéky! Niečo, čo sa v dvadsiatom prvom storočí nemohlo zopakovať. Najlepší vedci v koncentračných táboroch vyvinuli zbrane, ktoré mali jedinečné vlastnosti. Rýchlosť už dosiahla tri alebo štyri rýchlosti zvuku, ale čo je najdôležitejšie, vďaka laminárnemu prúdu sa diskety ukázali ako nezraniteľné pre ručné zbrane.
  A oni sami mohli zostreľovať autá vo vzduchu - aspoň baranidlom.
  A opäť, Dmitrij Sokolovsky zastupoval dievčatá pri kormidle diskety. V armáde Tretej ríše boli ženy zriedkavé. Ale vo svojich snoch, prečo nezastupovať dievčatá. S rôznofarebnými účesmi, štíhle, vyšportované, prsnaté s minimom šiat, či úplne nahé!
  Ach, keby sa celý svet skladal len z dievčat a on by zostal jediným mužom. A ako by sa potom otočil?
  Žiarivá Charlotte na diskete, usmieva sa a jej ryšavé vlasy vlajú vo vetre ako proletársky transparent. Akú má plnokrvnú, mladistvú tvár a vypuklý hrudník, tenký pás s mohutnými, širokými bokmi. Jej nohavičky sú tenké ako niť a umožňujú vám vidieť všetky dievčenské kúzla!
  A samotná disketa vyzerá ako notoricky známe lietajúce taniere. Stúpa kolmo, takmer nehlučne... Dosť veľký a drahý stroj. Pri naberaní rýchlosti okolo neho prúdia silné prúdy vzduchu - schopné ničiť guľky aj náboje. Disketa v pohybe je teda nezraniteľná.
  Je pravda, že v tom je mínus: samotný lietajúci tanier tiež nemôže strieľať, ale ... Po prvé, disketa je schopná naraziť do akéhokoľvek nepriateľského lietadla. A vzhľadom na rýchlosť jej nemôže uniknúť ani jeden lietajúci stroj. Po druhé, vypnutím trysky môžete vyhodiť rádiom riadenú bombu-projektil a zasiahnuť cieľ! A potom to znova zapnite...
  Okrem toho už prebieha vývoj rôznych druhov vrhačov lúčov, ktorými sa plánuje vybaviť lietajúce taniere. Hovoríte fantastické! Ale ktovie, čoho je schopný fašizmus, keď pohltil toľko zdrojov planéty Zem.
  Systém ovládania discolet je najmodernejší pomocou joysticku. Podstupuje bojové testy. Británia a Amerika sú stále silné v letectve a prečo "lietajúci tanier" neztenčuje vzdušné pozície nepriateľa?
  Charlotte je taká pekná, hlavné mesto tejto lode. Posádku tvorí päť dievčat. Buď sedia na stoličkách, alebo vyskočia a ťahajú si holé, čokoládovo sfarbené nohy od spálenia od slnka. Ich holé prsty spočívajú na joystickoch. Aké je to erotické, nalakované, elegantne tvarované nechty sa lesknú, žilky sa tiahnu po predkolení pod opálenou pokožkou.
  Dievčenská posádka je to, o čom sníva mladý muž, ktorý sa ocitne v armáde. To, čo prináša víťazstvo a šťastie.
  Tu kotúčové lietadlo nabralo rýchlosť a úžasnou rýchlosťou dorazilo k brehom Británie. A z toho celého baranizujú prvé tri anglické stíhačky, ktoré lietajúci tanier zachytil na ceste. Laminárny prúd zráža autá levej ríše. Tí, ktorí strácajú krídla, padajú.
  Charlotte so spokojným pohľadom hovorí:
  - Strašné také a také hrozné... Nie som hrozný a nalíčený!
  A spúšťa sa ako odpoveď na pokusy nových anglických bojovníkov vypáliť agresívne chichotanie!
  A teraz sa lietajúci tanier otočí a pošpiní americké útočné lietadlo R-51, ktorému nepomáhajú ani raketomety, ani osem guľometov. Stále je to veľká sila.
  Bosé dievča Dmitrij Sokolovskij si myslel, že Američania sú predsa hlúpi, že sa dostali do vojny s Nemeckom. Hrali teda len do karát ZSSR. Pomôžte svojmu najhoršiemu nepriateľovi. Ale s Ruskom si mohli poradiť nemeckými rukami!
  A teraz nezraniteľné diskové lietadlo ničí všetky ich lietadlá. A to je pre Britániu veľmi zlé.
  A pre Ameriku je to ešte horšie. Po prelomení Britského hrebeňa bude možné pokúsiť sa prekročiť oceán.
  Charlotte, trblietajúca sa smaragdovými očami, vyslovuje v speve a v riekanke:
  - Vyzeráme ako sokoly, vznášame sa ako orly... Neutopíme sa vo vode, nespálime sa v ohni!
  Oslnivá blondínka Gertrúda odpovedá:
  - Aká bolesť, aká bolesť ... Nemecko proti Británii - sto - nula!
  Disketa môže lietať pomerne dlho. Tajomstvo jeho motora nebolo odhalené v dvadsiatom prvom storočí. Len výkonová rezerva lietajúceho taniera je kolosálna - môžete letieť do New Yorku. A pohyby sú také zlomené, ako keby stroj nemal zotrvačnosť.
  Že sa nechytí stíhačka či bombardér, to je koláč rozomletý na prach.
  A potom začnú na Londýn padať bomby, ktoré sú zhadzované z najnovších, nemeckých bezchvostých. A je to veľmi efektívne.
  22. júna 1945 sa Nemci a Japonci vylodili v Austrálii. Ide o akúsi skúšku šiat pre nadchádzajúci útok na Britániu. A kotúčové lietadlo letelo aj tam.
  Z britského námorníctva sú len rohy a nohy. Nemci sa objavili v sériovej výrobe jednomiestnych ponoriek. Potápajú anglické lode, pričom oni sami sú vo vodnom stĺpci prakticky na nerozoznanie.
  A torpéda, ktoré sú zamerané na hluk alebo teplo ... Čo len Nemci nemajú! Najlepší vedci z celého sveta so zbraňou v ruke pracujú pod Treťou ríšou. A sú nútení tvrdo pracovať, posilňujúc nemeckú moc.
  V Austrálii sa pohybujú také ladné miniatúrne E-10 s nízkou siluetou a posádka leží. Napriek nízkej hmotnosti sú výzbrojou a pancierovaním porovnateľné s Churchillom, no zároveň oveľa rýchlejšie a lepšie manévrovateľné. A v takom aute sa dievčatá usadili.
  Dvojice ležia a ovládajú tanky, obmedzujúc anglickú spodinu!
  
  AK BY BASKY ZACHRÁNIL MARCELA
  Nešťastnou náhodou zasiahla aj cestovateľka v čase Natasha Belaya. Luftwaffe sa zľutovala nad jedným mladým pilotom a zachytila ho sieťou, keď nešťastne havaroval v dôsledku technickej poruchy. A musí sa ukázať, že to bol Hans-Joachim Marcel, majiteľ niekoľkých leteckých rekordov. Vrátane 61 lietadiel zostrelených za mesiac a sedemnástich lietadiel za deň. A prvý nemecký pilot, ktorý prekonal hranicu stopäťdesiatich zostrelených lietadiel.
  Jeho úspechy navyše potvrdili Briti a nikto nezostrelil toľko spojeneckých lietadiel.
  Natasha Belaya tak zachránila úplne vynikajúcu osobnosť, ktorá bojovala skutočné bitky a stala sa skutočným fenoménom. No zdalo by sa, že ani takéto fenomenálne eso nie je schopné samo zmeniť priebeh vojny.
  Nejde však len o kvantitu, ale aj o kvalitu. Marseille sa ale podarilo lietadlo zostreliť aj so samotným Montgomerym a slávny anglický generál zomrel. To viedlo k neúspechu operácie Torch, ktorá bola odložená na neurčito. Rovnako ako pri vylodení Američanov v Maroku. Čo je tiež veľmi dôležité. Najdôležitejšie však bolo, že Hitler cítil, že pri Stalingrade Rusi plánujú ofenzívu z bokov a podarilo sa im urobiť preventívne opatrenia. Výsledkom bolo, že Fritz pokryl slabé miesta a koncom novembra dokázal odraziť sovietsku ofenzívu.
  A tak vydržali pri Stalingrade a na Volge. Skúsenosti z operácie Ržev-Sychov ukázali, že keď boli nacisti pripravení, dokázali odraziť ofenzívu presile sovietskych vojsk.
  Angličania začali postupovať neskôr, keď už boli Rommelove jednotky pripravené útok odraziť. A z dovolenky sa vrátil aj samotný Rommel. Výsledkom bolo, že britský útok trval pätnásť dní a bol odrazený s kolosálnymi stratami.
  
  Napriek tomu, že Nemci držali front, Hitler vyhlásil totálnu vojnu a mobilizáciu. Produkcia zbraní v Tretej ríši dramaticky vzrástla. A nálety spojencov sa výrazne znížili. Fritz začal zbierať sily na novú ofenzívu.
  Marseille prekonalo počet zostrelených lietadiel o tristo a stalo sa prvým pilotom a bojovníkom Luftaffe, ktorý opätovne získal Rytiersky kríž Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi. A vo februári 1943 dosiahol počet zostrelených lietadiel Marseille päťsto, za čo mu pri tejto príležitosti udelili špeciálne schválené ocenenie: Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi. Staňte sa prvým príjemcom tejto objednávky.
  Marseille sa stalo skutočnou legendou a báli sa ho ako ohňa. Možno ešte silnejší ako plamene.
  V decembri Stalingrad definitívne ovládli Nemci. A nacisti začali pripravovať novú ofenzívu. Útoku sa mali zúčastniť Tigre, Panthery aj Ferdinandy. Využívanie pracovnej sily z Afriky a práce väzňov, vrátane Židov. Tretia ríša zatiaľ nehrozila, že prehrá vojnu a Židia neboli masovo vyhladzovaní. A to znamená viac pracovnej sily. A vyrábajú sa tanky, lietadlá a ďalšie vybavenie.
  Británia a Amerika v skutočnosti brzdili vojnu proti Tretej ríši. Navyše, ponorky ich veľmi dostali. Ktorí lovili v svorkách vlkov a potopili mnoho lodí.
  Hitler tiež posilnil Rommela tankami a lietadlami. A tak nacisti koncom apríla spustili ofenzívu v Egypte. Tentoraz úspešnejší a v dôsledku toho boli anglické jednotky úplne porazené. A pre leviu ríšu to bola zdrvujúca porážka.
  Fašistické jednotky vstúpili do Palestíny a prenikli do Iraku. A zároveň ovládli Suezský prieplav. A postupovali a dobyli Kuvajt. A ďalšie ropné vrty. A bolo to veľmi agresívne a cool.
  A koncom mája začala ofenzíva Wehrmachtu na Volge s postupom na juh.
  Nacisti sa pokúsili preraziť do Kaspického mora a dobyť Astrachaň. Hitler v tomto prípade zvolil pre Červenú armádu najzraniteľnejší smer a najefektívnejší.
  Bojov sa zúčastnil aj tank "Lev". Ale tento stroj s príliš veľkou hmotnosťou deväťdesiat ton sa príliš neukázal. A bola odmietnutá. Ale ani Focke-Wulf nebol zlý. A koncom júna dorazilo Marseille na východný front. Jeho vzhľad pripomínal okoloidúcu kométu. A celá masa zostrelených sovietskych lietadiel. Do konca júla Marseille zvýšil počet zostrelených lietadiel na tisíc a získal za to Veľký kríž Železného kríža, ocenenie, ktoré bolo predtým vyhradené len pre Hermanna Goeringa, pre Francúzsko a nie príliš zaslúžené. Marcel je veľmi bojovný chlapík a Hitler ho zbožňoval. Takýto pilot sa ukázal byť: jednoducho nepochopiteľný jav.
  Nacisti išli ku Kaspickému moru a odrezali Kaukaz po súši. A Turecko prevzalo a otvorilo druhý front v Zakaukazsku. A Červená armáda sa stala ešte ťažšou.
  A Nemci začali postupovať pozdĺž pobrežia Kaspického mora. A nacisti postupovali s veľkým úspechom. A koncom septembra už Nemci vstúpili na územie Azerbajdžanu. A tam začali vrieť takéto bitky.
  Stalin nariadil postupovať v strede a hodil tam všetky svoje sily... Nemcom sa dokonca podarilo zatlačiť späť a rozhodne prerazili front. Nacisti museli dočasne prerušiť ofenzívu a vrhnúť do boja nové sily. Ale prevaha v silách ovplyvnená.
  Nacisti odrazili ofenzívu sovietskych vojsk a v zime pokračovali v postupe na Kaukaz. A použili najnovšie prúdové lietadlá, nové modely.
  A Marseille už prekročilo dvetisíc zostrelených lietadiel. Za čo mu bolo udelené nové ocenenie s diamantovou hviezdou Rytierskeho kríža Železného kríža, so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  A pri Baku sú už také bitky, veľmi kruté.
  Boje ukázali, že ženy vôbec nie sú slabým článkom a vedia sa dobre biť. A zároveň znášať menej strát ako muži. Bojovníci bojovali aj v pechote a búchali bosými nohami do horúceho piesku saharskej púšte. A ovládal tanky. Po testovaní "Tigra" v bitkách s Britániou.
  Dobre však bojujú aj sovietske dievčatá na SU-100.
  Hoci sa pozícia Ruska zdá byť beznádejná. Ale bojovníci spolu s Elizabeth bojujú ako orly.
  Ekaterina stlačí páku holými prstami. Vyšle projektil, ktorý prepichne nacistické auto E-50 do boku a zareve:
  - Za veľký červený a karmínový komunizmus!
  Elena tiež mlátila kanónom holou, vkusnou nohou. Presne zasiahla nepriateľský tank.
  Dievča štebotalo:
  - Pre moje krásne Rusko!
  Euphrasia agresívne poznamenala a viedla veľmi dobre mierenú paľbu:
  - Sláva našej vlasti!
  A používa aj holé, dlátované nohy.
  Sovietsky stroj je veľmi silný a bojovný. A strieľa celkom dobre.
  SU-100 je schopný preniknúť cez E-50 do boku. Ale dievčatá dokonca prerazili jej čelo a dostali sa do návnady alebo do konca. A prerezávajú kov.
  Elizabeth pomocou holých prstov vystrelila na nepriateľa. A štebotal:
  - Z modrého potoka...
  Ekaterina tiež vystrelila, tentoraz stlačila páku šarlátovou bradavkou a zavrčala:
  Rieka začína...
  Elena sa agresívne a syčiac uškrnula a vydala:
  No priateľstvo začína...
  A páku stlačila aj holou pätou.
  Euphrasia zavrčala a strieľala na nepriateľa:
  - S úsmevom!
  Dievčatá pracujú na SU-100 veľmi aktívne. A zničte nepriateľské vybavenie.
  A na okraji Baku pionieri kopú zákopy. Sú tam chalani rôznych národností. Najmä veľa jasných hláv sa mihne. Sú červené, čierne a blond deti.
  Jedno ich spája: viera v triumf komunizmu a bosé nohy. Je jasné, že nie každý má počas vojny topánky, a preto sa všetky deti na znak spolupatričnosti chvália holými okrúhlymi opätkami. Zima v Zakaukazsku je celkom mierna a keď sa pohybujete a pracujete s lopatami, zima nie je taká strašná.
  Deti pracujú s nadšením a spievajú:
  Rozdúchajte ohne, modré noci,
  Sme priekopníci - deti robotníkov ...
  Blíži sa éra svetelných rokov,
  Výzva priekopníkov - buďte vždy pripravení!
  Výzva priekopníkov - buďte vždy pripravení!
  A tu opäť prichádza alarm. Chlapci a dievčatá skáču na dno zákopu. A granáty už začínajú praskať zhora: nepriateľské delostrelectvo pracuje.
  Pashka sa spýtal Mashy:
  - No, myslíš, že to prežijeme?
  Dievča sebavedomo odpovedalo:
  - Odoláme aspoň raz, v najťažšej hodine!
  Priekopník Sasha logicky poznamenal:
  Naše hrdinstvo je neotrasiteľné.
  Chlapec klopkal holou podrážkou o kamene. Je vidieť, že chlapec sa naplnil pevnými mozoľmi.
  Dievča Tamara poznamenalo:
  Budeme bojovať bez strachu
  Nebudeme prerezaní ani o krok späť...
  Nechajte košeľu nasiaknutú krvou -
  Viac nepriateľov, otočte rytiera do pekla!
  Chlapec Ruslan, priekopník s čiernymi vlasmi, poznamenal:
  Prechádzajú storočia, príde éra,
  V ktorej nebude žiadne utrpenie a lži ...
  Bojuj za to až do posledného dychu -
  Slúžte svojej vlasti, vy zo srdca!
  Chlapec Oleg, tenký a svetlovlasý, štebotal, verše:
  Nie, bdelý nezmizne,
  Pohľad sokola, orla...
  Hlas ľudu je zvučný -
  Šepot rozdrví hada!
  
  Stalin žije v mojom srdci
  Aby sme nepoznali smútok,
  Otvoril dvere do vesmíru
  Hviezdy nad nami žiarili!
  
  Verím, že sa celý svet zobudí
  Bude koniec fašizmu...
  A bude svietiť slnko
  Osvetlenie cesty komunizmu!
  Chlapci a dievčatá zborovo tlieskali.
  Teraz však už lietajú prúdové útočné lietadlá a zhadzujú bomby. A toto je agresívny prístup.
  Oleg a Sasha zdvihli prak a spustili dar smrti. A hlaveň zasiahlo nacistické útočné lietadlo.
  Dievča Natasha spievalo:
  - Komsomol nie je len vek,
  Komsomol je môj osud!
  Dobývam vesmír, verím
  Poďme žiť večne!
  Ahmed, priekopník z Azerbajdžanu, odpovedal s úsmevom:
  - Ešte nie ste členom Komsomolu, Natasha!
  Dievča nahnevane duplo bosou nohou a odpovedalo melodickým hlasom;
  Vedľa otcov s veselou piesňou,
  Stojíme za Komsomolcom...
  Blíži sa éra svetelných rokov,
  Výkrik priekopníkov - buď vždy pripravený!
  Výkrik priekopníkov - buď vždy pripravený!
  Oleg tiež dupol holou, detskou nohou a zareval:
  Silnejšie kladivo stlačí proletára,
  Z titánového ručného drvenia jarma...
  Budeme spievať tisíc árií našej vlasti,
  A svetlo pre potomkov, dobre!
  Deti sú potešené. A v skutočnosti Nemci bombardovali a len jedno dievča dostalo úlomok do holej, okrúhlej, ružovej päty.
  Pioneer skríkla, no potom si zahryzla do pery.
  A tak sa pripravili na odrazenie útoku. A už sú tam tanky s nacistami. Impozantné E-100 sa pohybujú. Také silné a nebezpečné stroje.
  Majú takú ochranu. Cez ktorý sa nemôžete dostať zo žiadneho uhla. Nedá sa trafiť len z jedného uhla. Jediná šanca je prelomiť stopy.
  Deti sú pripravené bojovať a mávajú bosými nohami. Tu sú na drôte a tlačia balíky s podomácky vyrobenými výbušninami pod stopami nacistov. Funguje a ničí valce tankov Rommelovej armády.
  A vyzerá to hrozne.
  Sasha kričí:
  -Sláva komunizmu!
  Chlapec Pashka strieľa s Olegom z praku a kričí:
  - Sláva priekopníkom!
  Chlapec Ruslan spolu s dievčaťom Sufir vlečie drôtom mínu pod Nemca a kričí:
  - Sláva ZSSR!
  Bojujú deti z Azerbajdžanu a ruskí chlapi. Opálení, chudí, bosí sú priekopníkmi proti kolosálnej armáde tankov.
  Dievča Tamara dupne svojou pôvabnou, malou, bosou nohou a hovorí:
  - Sláva Rusku!
  Priekopník Ahmet pri streľbe na nepriateľa potvrdzuje:
  - Sme spolu priateľská rodina!
  Chlapec Ramzan, ryšavý Azerbajdžan, potvrdzuje a vyráža auto:
  - Od slova sme stotisíc I!
  Deti sú priateľské... Tu je arménske dievča Azatuhi, ktoré tiež pomocou drôtu obratne prenesie výbušný balík pod fašistickú húsenicu a zaškrípe:
  - ZSSR je rodina národov!
  Ďalšie arménske dievča Aghas hovorí:
  - Neprikláňajte sa k fašizmu:
  A dievča ťahalo drôt holými prstami na nohách. Veľa azerbajdžanských a arménskych detí má blond vlasy a sú na nerozoznanie od slovanských detí, ktorých je tiež veľa. Kto opustil Nemcov, ďalšie ruské rodiny sa usadili v Azerbajdžane aj za cárov.
  Na Kaukaze je veľa Slovanov. Veľa zmiešaných párov. Áno, a deti majú zvyčajne svetlejšie vlasy ako ich rodičia. A slovanskí chlapi sa opálili tak, že ich nerozoznáte od miestnych. Okrem toho sú deti zvyčajne podobnejšie ako dospelí.
  Takže medzinárodný sovietsky prápor chlapcov a dievčat bojuje a všetci sú jednotní a veľmi podobní. Ich obnažené päty pri pohybe blikajú.
  A sny deti posielajú dary smrti. Šamil a Serjožka, obaja priekopníci, ťahajú za drôt. A teraz sa nemecká E-50 zastaví so zlomenou húsenicou.
  Chlapci spievajú jednohlasne:
  Únia nezničiteľné, slobodné republiky,
  Nebola to hrubá sila, čo sa zhromaždilo, nie strach...
  A dobrá vôľa osvietených ľudí,
  A priateľstvo a rozum a odvaha v snoch!
  A deti sa tešia. Usmievajú sa bielymi, rovnomernými zubami. A sú šťastní, hoci im hrozí smrť.
  A Nemci sú nanič. Zničené tanky strieľajú z kanónov a čmárajú guľomety.
  Niektoré nemecké vozidlá sú vybavené granátometmi a sú veľmi nebezpečné.
  Chlapec Maksimka a dievča Zara z Azerbajdžanu, opierajúc sa o bosé nohy, vytiahli pod nepriateľa mínu a vyradili fašistického mastodonta.
  A z plných pľúc zakričali:
  - Za ZSSR!
  Deti sú také zábavné.
  Priekopníci Abbas a Vladimir tiež používajú zbrane. V tomto prípade katapultujte a rozbite húsenicu E-75 nacistom. Potom chlapci spievali:
  - Za veľkosť planéty pod rúškom komunizmu!
  Oleg a Abdula sú tiež priekopníkmi rôznych národov, no s jediným srdcom odpaľujú aj výbušniny. Narazí na E-100 a spievajú...
  Otvorili sme planétu národom,
  Cesta do vesmíru, do neviditeľných svetov...
  spievajú sa hrdinské činy -
  Aby som navždy vymazal jazvu smrti!
  
  Pod svätou zástavou Ruska,
  V mieri, priateľstve, šťastí a láske...
  Ľudia na celej zemi budú šťastnejší,
  Pekelná tma sa rozplynie v diaľke!
  Bojujú sa tu deti...
  Abdurrahman a Svetlana - azerbajdžanský chlapec a dievča z Bieloruska spolu stiahli drôt a vyradili fašistický tank. A spievali:
  - Veľké meno posvätného Ruska,
  Svieti po celom svete - ako slnečný lúč ...
  Verím, že v jednote budeme šťastnejší,
  Ukážme ľuďom správnu cestu!
  Deti sú veľmi odvážne. A nacisti boli jednoducho šokovaní takým tvrdohlavým a zúrivým odporom.
  Abudurrahman je priekopník, dostal úlomok do holej podrážky. Prepichol mozoľnatý povrch detskej nohy.
  Chlapec zasyčal:
  - A bolí ma to!
  Svetlana tiež dostala úder do okrúhleho podpätku a poškrabala sa na ramene. Ale dievča zasyčalo:
  - Nezlomte priekopníkov!
  Azim a Kolka tiež vrazili do nemeckého auta.
  Chlapci ukazovali drôtom a spievali:
  Zradný nepriateľ prešiel do útoku,
  Ale verím, že to nebude váhat, sovietsky ľud ...
  Nepriateľ čaká na porážku a zabudnutie,
  A sláva Ruska bude prekvitať silnejšie!
  Nepriateľ čaká: porážka a zabudnutie,
  A sláva Ruska bude prekvitať silnejšie!
  Deti sú odvážne a neohýbajú sa. A chcú vyhrať. A spievajú a bojujú.
  Nemci utrpeli veľké straty. Pravda, väčšinou majú rozbité koľaje a valce. A nie je to smrteľné.
  Horšie pre priekopníkov, ktorí boli zajatí.
  Chlapca Abdulhamida, keď ho zajali, nacisti položili na stojan. Do bloku vložili bosé nohy pioniera a na háky začali vešať závažia. A potom zapálil oheň. A chlapcove obnažené päty olizoval oheň. A na chrbát mu padol bič. Dlho ma bili. A potom začali nacisti lámať rebrá rozžeravenými kliešťami.
  Chlapec zomierajúci mučením, keď ho železo jeho rebier, červené od horúčavy, rozdrvilo, spieval:
  Berlín je takmer pod našou vládou,
  Ďalekohľadom vidíme ten prekliaty Reichstag...
  Dúfam, že čoskoro bude mier a šťastie;
  Ktoré opíšem vo svojich básňach!
  
  Rusko otvorilo komunizmus svetom,
  Stala sa rodinou pre každého.
  Ale Wehrmacht nám prilepil prasací rypák,
  A teraz krv strieka zo žíl ako fontána!
  
  Na čo u nás Fuhrer náhodou zabudol,
  Chcel som získať pôdu a otrokov!
  Fašizmus išiel s veľmi dlhou kampaňou -
  A tu je skutočná nočná mora, pekelné sny!
  
  Jednoduchý chlapec, bosý chlapec,
  Nedávno zviazaná červená kravata.
  Sám chcel vybudovať svet bez Boha,
  Ale zrazu z neba vytryskol napalm!
  
  Musel som utiecť dopredu, boli sme bezradní,
  Takýchto mladíkov si nikto nechce brať!
  Ale chlapec-bojovník v puške to dokázal,
  Cesta otcov sa ukázala ako hodná!
  
  Bojovalo sa tam, kde prefíkanosť aj sila,
  A slabosť je tiež horká, bohužiaľ ...
  Súdruhovia museli kopať hroby
  Hobľovanie borovicových truhiel v mraze!
  
  Teraz som priekopník zvyknutý na utrpenie,
  Na obhliadku išiel bosý, snehová závej chrumkala.
  Možno trest za neveru,
  Že som nechcel poznať Ježiša!
  
  Aké sú však tri hodiny Golgoty?
  Prešli viac ako tri roky vojny!
  V každej dedine vdovy horko plačú,
  Ako synovia zahynuli na cintoríne krajiny!
  
  Prežil som, bol som šokovaný, ranený guľkou,
  Našťastie však zostal stáť na nohách!
  Poctivo sme vrátili dlh Nemecku,
  Ten fašizmus sme rozdupali na prach!
  
  Dospel som, ale stále som chlapec,
  Fúzy neprerazili, ale už titán!
  Áno, dospelý, a možno až príliš,
  Veď srdce sa stalo tvrdým ako kov!
  
  Najvyššie ocenenie Hero Star -
  Sám Stalin, verte mi, odovzdal!
  Povedal: treba si brať príklad z ľudí ako si ty,
  Bojovníci kujú kľúče od dverí do Edenu!
  
  Ale teraz odlož tú statočnú pušku,
  Vezmite si, kliešte, kladivo a pracujte!
  Postav si plachetnicu a čln z dreva
  A vytvorte lietadlo, aby vtáčik vyletel!
  Ale napriek všetkému masovému hrdinstvu priekopníkov a vojakov Červenej armády Baku padlo. A nacisti obsadili celý Kaukaz.
  Stalin bol veľmi vystrašený a ponúkol Hitlerovi prímerie. Fuhrer, znepokojený spravodajskými informáciami, že USA a Británia vyvíjajú atómovú bombu a porážajú Japonsko, sa rozhodol spustiť veľkú ofenzívu na Západe.
  Bolo podpísané prímerie. ZSSR súhlasil s návratom všetkých vojnových zajatcov do Tretej ríše a s bezplatným dodaním veľkého množstva surovín potrebných pre Wehrmacht.
  Hitler s tým súhlasil. A na jar 1944 sa v Afrike začala veľká ofenzíva nacistov. Nacisti, ktorí už ovládali sever, sa presúvali na juh. A zároveň pokračovala ponorková vojna. Na juhu nacisti úspešne postupovali. V tom istom čase sa nacisti presťahovali na východ. Po postupe prešli cez Irán a takmer bez odporu dobyli Indiu. A nie bez úspechu dobyli veľké územia. Tu sa teda nacistom naozaj podarilo.
  A 3. novembra 1944, v deň prezidentských volieb, Spojené štáty náhle pristáli v Británii a dobyli ju. A bol to úspešný ťah. A ukázalo sa, že je to naozaj super. A za jeden týždeň ju zajali. A dopadlo to veľmi cool. Bojov sa zúčastnil aj tank Panther-2, ktorý bol vyspelejší a lepšie vyzbrojený. Ale tank Lev-2 sa ukázal byť ešte silnejší. V ňom Porsche po prvýkrát v nemeckej výrobe tankov umiestnilo motor a prevodovku do jedného bloku a naprieč a prevodovku umiestnilo na samotný motor. Výška trupu bola znížená a veža bola menšia a užšia. V dôsledku toho sa hmotnosť auta znížila a motor bol naopak silnejší s výkonom 1 000 koní.
  Takže tank "Lion" -2 bol pre Britov šokom a najlepším v tom čase.
  Británia kapitulovala. A teraz nacisti posunuli vojnu proti Spojeným štátom. Američania si v stavbe tankov vystačili len s Pershingom, ktorý bol slabší ako nemecké autá. A len "Supershing" mohol stále nejako bojovať s Nemcami. Ale Fritz už má mocnú sériu "E". A sily sú nerovnaké.
  Štyridsiaty piaty rok prešiel v námorných bitkách. Nacisti vykonali operáciu Icarus. Ovládli aj Grónsko.
  Ale nie je také ľahké dostať Ameriku cez oceán. Nemecké jednotky však používajú ponorky poháňané peroxidom vodíka. Ktoré sú veľmi rýchle, tvarom pripomínajú hlbokomorské ryby a Američanov doslova vyhadzujú na more. A to, samozrejme, nefarbí Spojené štáty. A časť nemeckých jednotiek je sústredená v Argentíne a Brazílii. A odtiaľ sa začali plaziť na sever. A je to veľmi cool. Nacisti sa zmocňujú USA. Nové tanky série "E" sú veľmi pevné a nedá sa s nimi vyrovnať. Nový tank série E-50 s hmotnosťou 65 ton dostal predný pancier s hrúbkou 250 mm pod svahmi a boky s hrúbkou 170 mm, tiež s veľkými sklonmi. A 88-mm kanón so 100 EL, ktorý bez najmenších problémov ničí americké tanky.
  Nacisti ničia USA. A na jeseň 1946 dobyli celú Kanadu. A na jeseň bolo zajaté aj Mexiko. A USA začali panikáriť. A v zime štyridsiateho šiesteho a štyridsiateho siedmeho roku už bola zajatá Aljaška a tretina územia Ameriky. Jar je rozhodujúcou etapou v dohrávaní Američanov.
  Marseille bol veľmi úspešný pilot. A teraz, po tretej tisícke zostrelených lietadiel, mu bola udelená Diamantová hviezda Rytierskeho kríža Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  V Tretej ríši schválili aj šiesty stupeň rytierskeho kríža Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi tým, ktorí dosiahnu tisícku zostrelených lietadiel, či rovnaký počet rozbitých tankov.
  Tento rytiersky kríž mal byť upevnený aspoň stovkou diamantov a bol by väčší ako ostatné rytierske kríže. Ocenenie teda bolo nielen čestné, ale aj drahé.
  Albina a Alvina lietajú po oblohe. Zostreľujú svoje yankeeské lietadlá a spievajú cez zuby:
  - Nádherné dievčatá,
  Skvelí priatelia...
  Boli by impozantní chlapci -
  A skvelé kopačky!
  Albina namierila lietadlový pištoľ pomocou holých prstov, udrela do Američana a zaškrípala:
  - Svetlá veselých očí!
  A žmurkla na svojho partnera. Odrezala svoj náprotivok. Nepriateľa rozbila na kusy holými prstami na nohách a štebotala:
  - Za komunizmus a naše slávne víťazstvá!
  Albina opravila svojho partnera a zostrelila lietadlo Yankee:
  -Za árijský komunizmus!
  A obe dievčatá vybuchli smiechom.
  A dostali šiesty stupeň Rytierskeho kríža, pričom každý zostrelil viac ako tisíc lietadiel.
  A Marseille, ktorá zostrelila ďalších štyritisíc lietadiel, získala Diamantovú hviezdu Rytierskeho kríža Železného kríža s platinovými dubovými listami a dostala meče a diamanty. Američania pred ním doslova utiekli.
  Vojna medzitým pokračovala. Američania s najlepším nepriateľom jednoznačne prehrávali v technike a výcviku a dokonca aj s využitím zahraničných divízií.
  Iba "Supershing" mohol preniknúť nemeckou E-50 do boku. Výhoda pištole a kalibru 90 mm a dĺžky hlavne 73 EL. Ale na druhej strane, rýchlosť streľby je len štyri rany za minútu oproti dvanástim pre nemecký E-50 a hmotnosť päťdesiat ton je príliš veľká na motor s výkonom 500 koní. Áno, a brnenie je nedostatočné. V čele nemeckého hlavného mastodonta sa Američania stále neprebili. A Fritz mal tiež E-75 s kanónom kalibru 128 mm a hrúbkou bočného pancierovania 210 mm pod svahmi, s ešte lepšou ochranou a motorom s výkonom 1 500 koní.
  USA teda od samého začiatku prehrávali. Proti nemeckým mastodontom mohol čelne bojovať iba tank T-93, presnejšie deväťdesiattri ton vážiace samohybné delo, s hrúbkou čelného panciera 305 mm a kanónom ráže 155 mm.
  Ale jazdný výkon tohto samohybného dela, rovnako ako rýchlosť streľby, nebol dôležitý. A Nemci to zničili lietadlami.
  Američanom sa teda ako celku nedarilo a beznádejne prehrávali.
  A nemecké jednotky sa čoraz viac približovali k New Yorku a Washingtonu.
  Truman prosil Hitlera o mier.
  Ale Fuhrer chcel iba úplnú kapituláciu bez akýchkoľvek podmienok. Washington bol obkľúčený. A nacisti začali útok na hlavné mesto USA.
  Marseille dostalo špeciálne ocenenie za päťtisíc zostrelených lietadiel: Veľká diamantová hviezda rytierskeho kríža Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi. A je to v pohode.
  Posádka tanku Gerda bojovala o svetlejšie zajtrajšky. A vyhral bez problémov.
  Dievča dokonca začalo strieľať nielen holými prstami, ale aj šarlátovými bradavkami na prsiach. A veľmi to pomohlo.
  Charlotte vystrelila aj stlačením rubínových bradaviek na pákovom ovládači a štebotaním:
  - Veľkosť komunizmu spočíva v tom, že nie je ryba, ale veľryba!
  Christina, strieľajúca, stláčajúca tlačidlá joysticku, poznamenala:
  - A my Nemci vybudujeme najväčší z komunizmu!
  Magda strieľajúca karmínové bradavky na svojich protivníkov agresívne vydala:
  - Najjasnejší komunizmus! Iba hore, ani krok dole!
  Gerda namierila kanón holými prstami a dobre miereným výstrelom prevrátila americkú húfnicu potvrdila:
  -Za árijský komunizmus!
  Po páde Washingtonu Amerika čoskoro kapitulovala. A to sa stalo 4. júla 1947.
  Potom nacisti rozdrvili Japonsko a 15. mája 1957 zaútočili na ZSSR, to sú nacisti. Jedna nádej pre Alisu Seleznevovú!
  A do rozhodujúcej bitky teraz vstupuje aj Alicin tím. Samotná Alisa Selezneva a jej dvaja priatelia a dvaja priatelia. Útok na rezidenciu Adolfa Hitlera spustili 22. júna 1957.
  Alice hodila ničivý granát bosou nohou. Trhala nacistov a kričala:
  -Sláva komunizmu!
  A zasiahla nacistov blasterom.
  Aleksey Teterev strieľa na nepriateľa lúčovými puškami a kričí:
  - Bude to naše víťazstvo.
  A nemecký tank je doslova roztopený. A chlapci strieľajú z očí blesky.
  Natasha Belaya tiež strieľa na nepriateľa. A zároveň, bez ďalších okolkov, jej bosé nohy vrhajú s kolosálnou ťažkou silou smrtiaci granát.
  Dievča kričí:
  - Sláva našim úspechom!
  V útoku je aj Arkasha Sapozhkov. Chlapec je plný vzrušenia. Keďže táto ohavnosť bola povolená v paralelnom svete, znamená to, že ju treba napraviť.
  Mladý bojovník zaútočil laserovou pištoľou a povedal:
  - Na slávu ideí vlastenectva!
  Masha Belaya je tiež horúca v boji. Dievča vypustilo prúd pulzarov a vriacich ohnivých bublín:
  - Smrť fašistom!
  A s holými prstami hádzala aj hrach záhuby.
  Piati sa rozptýlili s využitím svojich schopností v útoku proti celému mestu postavenému pre Hitlera vo Versailles.
  A strihli napríklad mohutný tank zo série E-800 kolosálnych rozmerov. A potom začali ničiť pyramídové stroje so silnými kmeňmi. Príslušníci piatich pôsobili v boji. A veľmi odvážny.
  Aleksey Sapozhkov použil silové pole, ktoré odrážalo granáty a bomby Wehrmachtu a odpálilo paralyzujúci lúč. A zrútili sa tisíce fašistov, masa tankov a lietadiel.
  Natasha skríkla a vydala:
  - Každý vrúcne verí vo víťazstvo!
  Alexey Teterev zachrapčal:
  - A mám nejaké more, more je po kolená! A zvládnu hocijaké hory!
  
  Mashka Belaya s tým súhlasila:
  - Vlastne na pleci!
  Dievča vyzeralo bojovne, najmä keď zasiahlo fašistov prúdom ničenia. A teraz je ich tím stále bližšie a bližšie k palácu, kde je Hitler.
  A čo ak im v ceste stoja pyramídové tanky a iná fašistická moc?
  Niektoré nemecké autá sú také obrovské, že pripomínajú skutočnú egyptskú pyramídu. Nedokážu však odolať laserovému lúču.
  A tu sú nacisti a používajú diskety. Sú však nezraniteľní pred nábojmi a guľkami a dosť slabí proti hyperlaseru!
  Alice je v útoku a opäť sú jej vymrštené obnažené prsty, čo je niečo veľmi smrteľné. Dievča kričí:
  - Krásne je ďaleko, si krutý k nacistom,
  Ste tvrdý na nacistov, Alice sa ponáhľa ako tank!
  A krv tiekla potokom, si krutý k nacistom,
  Ste krutí k nacistom! Alice udrie nikel!
  Lyoshka Teterev, útočiaci, tiež kvičí a vrčí. Chlapec strieľa zo silného lasera, oddeľuje nacistov v divíziách a spieva:
  - Ty si dokonalosť sama, ty si dokonalosť sama,
  Od úsmevu po gesto, nad chválu!
  Natasha Belaya, strieľajúca veľmi presne na nacistov a chrlijúca prúdy smrti holými prstami dievčenských nôh, agresívne hovorí:
  - Ó, aké požehnanie, vedieť, že som dokonalosť,
  Vedzte, že som dokonalý! Vedzte, že som dokonalý!
  Arkasha strieľal z kaskádového žiariča a dával nacistom konkrétne na rohy a zasyčal:
  - Stalin, ty si súdruh Stalin,
  Ako vždy, hrdina je v kurze!
  Masha Belaya, strieľajúca na nacistov, spievala:
  Inšpiroval nás v ťažkých časoch,
  Po vyrobení pevnejšej ocele vôle...
  Zachránil svet pred morom
  Vážený súdruh Stalin!
  A dievča spustilo ničivý bumerang holými prstami na nohách. A prevrátil sa obrovský tritisíctonový tank v tvare pyramídy.
  Alice strieľajúca na nacistov zabzučala:
  - Na mnohých obrázkoch, opatreniach,
  V nekonečnom vesmíre...
  Otvorili ste nám správnu cestu -
  Špecifikujte to navždy!
  A jej bosé nohy opäť veľmi trefne hodili darček vražednej smrti. Dievča naliehalo na fašistov a veľmi energicky.
  Alexey Teterev, ktorý bojoval s nacistami, spieval:
  - Plazmový meč,
  Chce ťa podrezať...
  Horí ako pekelný oheň
  Laserový lúč...
  Natasha Belaya, strieľajúca na nacistov a umývajúca ich autá v nebi aj na zemi na prášok, tweetovala na podporu:
  Ale nemyslite si
  Ako si zachrániť život
  Verný láske
  Buďte až do konca!
  A s holými prstami, akoby hádzal darček totálnej smrti. A je to naozaj, naozaj smrteľné. A toľko ničenia týchto nacistov.
  Arkasha Teterev, horiaci hnedí zlí duchovia, sa čoraz viac približoval k Hitlerovi. Agresívny chlapec, spieval:
  - Vo víťazstve nesmrteľných ideí komunizmu ....
  A nacisti sú naklonení.
  Masha Belaya, strieľajúca presne a vyraďujúca nacistov, potvrdila:
  - Vidíme budúcnosť, naša krajina!
  A jej obnažené prsty hádzali hrach smrti.
  Alice, ktorá rozdrvila fašistické hordy a použila vojenské zbrane z ďalekej budúcnosti, zakričala:
  - A červený znak, naša vlasť!
  Alexej Teterev, ktorý zrazil nacistov a udrel ich ako zajačikov, reval z plných pľúc:
  - Vždy budeme nezištne verní!
  Natasha Belaya je opäť v divokom útoku a spaľuje hordy Tretej ríše, ktoré zajali prakticky celý svet. Dievča je veľmi technicky vybavené a nacisti sa jej nevedia vzoprieť.
  Tu hodila dar ničenia holými prstami na nohách. Upálila veľa fašistov a vykrikovala:
  - Sláva veľkému Rusku!
  A dievča je opäť v ofenzíve.
  Arkady Sapozhkov vyfúkol prúd ničenia. Vymazať veľa nacistických vojakov. Rozhádzal ich, roztrhal ich a odlomil im ruky a nohy. A trhanie veží tankov.
  Malý chlapec štebotal:
  - Sláva ére komunizmu!
  Masha Belaya v divokom útoku fúka hlavy nacistov, vyraďuje veľa vybavenia a reve:
  - Pre veľkosť planéty!
  A odhalené prsty dievčaťa spúšťajú niečo skutočné a mimoriadne smrtiace.
  Alice je v útoku a také agresívne a bojovné dievča. Všetci sú dôkladne pokosení. A stavia tváre a kričí. A strecha Hitlerovho paláca vzala a zrútila sa.
  Hosť z budúcnosti zavýjal:
  - Za najsilnejší komunizmus na svete!
  A Alicine odhalené prsty na nohách opäť spustia niečo také ničivé, že sa nacisti začnú rozhadzovať. A Alice to vezme a spieva:
  - Verím, že sa celý svet prebudí,
  Bude koniec fašizmu...
  Slnko bude jasne svietiť,
  Osvetlenie cesty komunizmu!
  Lyoshka Teterev podporila dievčatá tým, že poslala smrtiaci prúd ničenia.
  Chlapec bol v divokej vášni ako zviera. Zúfalo zaútočil na nepriateľa a zakričal:
  - Sláva krajine Sovietov!
  A bil nacistov ako kotlety.
  V útoku je aj Natasha Belaya. Vymaže Fritza v najdivokejšej vášni. A kosí Führerovu osobnú stráž. Také úžasné dievča. A boj - demoluje nacistov dôkladne.
  A jej odhalené prsty rozhadzujú vražedné dary smrti.
  Natasha reve:
  - V mene myšlienky!
  Veľmi agresívne pôsobí aj Arkasha Sapozhkov. A strieľa, topiaci Himmler.
  Potom chlapec zareval:
  - Pre našu veľkosť a víťazstvo!
  Bojovne pôsobí aj Mashka Belaya. A ničí nacistov v podstate viac ako kapitálne. A jej laserové lúče sú také bojovné, že pred ňou nacisti nemôžu uniknúť. Masha Belaya je mimoriadne bojovná kráska.
  Holými prstami hádže vražedný darček smrti a škrípe:
  -Za nový komunizmus!
  Alica strieľajúca do nepriateľov vyceňuje zuby a škrípe z plných pľúc, čím sa jej z očí púšťajú iskry:
  
  V komunizme je všetko nové!
  A nakoniec obkľúčili Hitlera. Dievča holými prstami stlačilo Fuhrerove vajíčka a on od bolesti zakričal:
  - Vzdávam sa!
  Pätica okamžite prinútila hlavného fašistu zastaviť útok na ZSSR a stiahnuť jednotky z územia Ruska. Vystrašený Fuhrer s tým súhlasil.
  Tretia ríša sa potom zrútila a medzi vodcami fašistického štátu sa začali veľké nezhody.
  A Hitlera odviezli do Moskvy. Tam ho súdili a 7. novembra 1957 na Červenom námestí obesili fašistu číslo jeden. Toto je koniec Hitlera a dobre, Alice!
  A celý svet bol naraz oslobodený od fašizmu a ZSSR zajal celý svet pod novou hlavou Voznesenského!
  Sláva komunizmu a ZSSR!
  
  
  NEOČAKÁVANÁ ŠANCA
  Japonsko s deväťdesiatpercentnou šancou malo vyhrať bitku o Midway a vyhralo ju. A potom zajali jednotky impéria vychádzajúceho slnka a Havajského súostrovia, porazili Američanov a ovládli základňu Peru Harbor.
  No, potom Japonci zaútočili na Indiu a tiež sa vyhrážali, že ju ovládnu. Briti v strachu zobrali a presunuli časť jednotiek z Egypta, čím opustili operáciu Torch. A Afrika bola ticho. Na východnom fronte to išlo ďalej, ako v skutočnej histórii. Nemci boli porazení pri Stalingrade a ich front sa zrútil. Koncom februára a začiatkom marca však Mainstein zaútočil. V porovnaní so skutočnou históriou mali Nemci o niekoľko divízií viac. Keďže Hitler nepreviedol vojská do Afriky. Vrátane tridsiatich úplne nových tigrov.
  V Afrike zavládol pokoj. Angličania nepostúpili, Američania zbití v Tichom oceáne nepristáli v Maroku. A niekoľko divízií, ktoré Hitler v reálnej histórii preniesol na čierny kontinent, bolo použitých pri protiútoku na východnom fronte. A v letectve bolo zapojených ešte viac síl. Nebolo teda potrebné míňať na Afriku.
  V dôsledku toho boli sovietskym jednotkám spôsobené väčšie škody a Nemci boli schopní dobyť späť nielen Charkov, Belgorod, ale aj Kursk, čím okamžite prerušili oblúk. A straty Červenej armády boli veľmi vysoké.
  Off-road však boje prerušil. A potom nastal útlm - obe strany nazbierali sily. Nemci vo februári vyhlásili totálnu vojnu a zvýšili výrobu zbraní. Očakávali technickú prevahu. Zhromaždené a sily, a Červená armáda. A v Afrike bol taký pokoj, že sa Hitler rozhodol previesť skvelého veliteľa Rommela na východný front. Kde sa vo všeobecnosti rozhodovalo o osude vojny. Navyše Američania a Briti naďalej trpeli porážkou za porážkou od Japonska v Tichomorí. A neboli až do Európy. Bombardovanie Tretej ríše prakticky ustalo, čo umožnilo zvýšiť produkciu tankov a lietadiel oveľa výraznejšie ako v reálnej histórii. Takže nacisti sú silní. A dokonca veľmi silný.
  Jedným z nových tankov, okrem "tigrov" a "panterov", bol aj "lev". Tento stroj má podobný tvar ako "Panther" a "Tiger" -2. Hitler chcel v boji použiť najnovšie tanky.
  Aj keď tu samozrejme bola otázka, kde zaútočiť. Führer stále chcel nájsť pre seba šancu na Kaukaze. Niektorí generáli povedali, že Moskva by mala byť dobytá ako prvá. Bol tu nápad a útok na Leningrad. Nakoniec zvíťazilo hľadisko preraziť k Voronežu a postúpiť popri Volge k Stalingradu zo severu. A zo strany polostrova Taman sa prelomte do tohto mesta na Volge z juhu a pohybujte sa v zbiehajúcich sa smeroch.
  To znamená, že Fuhrer túžil po pomste. Nacisti, ktorí neplytvali silami na východe, kde vojna zamrzla, vypustili menej ponoriek a pri zmrazení raketového programu FAA výrazne zvýšili výrobu tankov a lietadiel.
  Obzvlášť rýchlo sa zvýšila produkcia stroja Focke-Wulf. Nebola len stíhačkou, ale dokázala niesť až 1800 kilogramov bômb v úlohe frontového bombardéra a vďaka silnému pancierovaniu a zbraniam mohla byť aj útočným lietadlom. Fritz teda vedel, čo robia. Do série vstúpil aj ME-309, rýchlejší a lepšie vyzbrojený stíhač. Rovnako ako Yu-288, ktorý mohol niesť až šesť ton bômb.
  Odvíjanie nových typov zbraní si vyžiadalo čas a ofenzíva bola niekoľkokrát odložená. Navyše, Hitler sám chcel tiež otestovať "Tiger" -2 v bitkách a "Maus".
  Najdôležitejšie však je, že Fritz ešte neopustil Afriku. Tam bol vymenovaný za veliteľa von Bock. A nečakane dostal vážne posily.
  Fuhrer očakával, že zvíťazí v Afrike a potom sa dostane na východný front. A ešte nečakane a vrátil sa Rommel. Po presunutí jednotiek, ktoré sa pripravovali na útok na polostrov Taman, do Egypta.
  V týždni je už sedem piatkov.
  A 5. júla sa v Egypte začala veľká ofenzíva nacistov. Zúčastnila sa na ňom aj ôsma talianska armáda, ktorá bola po porážke v Rusku doplnená a obnovená.
  Výsledkom bolo, že Británia utrpela zdrvujúcu porážku. Rommel obišiel jej obranu v púšti a prebil sa k Nílu. A nacisti zablokovali Suezský prieplav.
  Úspech Fritza bol vysvetlený skutočnosťou, že sa im podarilo vytvoriť početnú prevahu. A tiež skutočnosť, že "Panther" a "Tiger" v tom čase nemali rovnaké tanky.
  Zatiaľ čakala aj Červená armáda. Ale Stalina pretrhla trpezlivosť a 1. augusta spustili sovietske vojská veľkú ofenzívu v smere Orjol-Kursk-Belgorod. Nasledovali kruté boje.
  Hitler po víťazstve v Egypte presunul jednotky do Iraku a zajal ho s podporou Arabov spolu s Kuvajtom.
  Stalin sa rozhodol vrhnúť časť jednotiek do Iraku, vyprovokoval však vstup Turecka do vojny. Osmanské jednotky otvorili druhý front a prešli cez Červenú armádu.
  Nemcom sa podarilo odraziť ofenzívu sovietskych vojsk. "Panther" ukázal svoje najlepšie bojovné kvality v obrane. A zle odrazil útoky Červenej armády.
  Nemci sa opevnili aj v Iraku a Kuvajte tým, že získali prístup k rope. Prišla hlboká jeseň. Nacisti sa spoliehali na obranu. Do série bol uvedený nový Panther-2. Vyzbrojený 88mm kanónom a viac pancierovaný, vážil päťdesiattri ton, no kompenzoval to silnejší motor s výkonom 900 koní. Tento "Panther" -2 sa ukázal ako veľmi nebezpečný stroj. Jeho čelný pancier veže dosahoval 150 mm a trup 120 mm pri uhle sklonu 45 stupňov. A čelná ochrana bola veľmi dobrá, porovnateľná s "Tigrom" -2, zatiaľ čo hrúbka bočného panciera bola 60 mm pod svahmi. Čo je vo všeobecnosti uspokojivé.
  Hitler držal pevnú obranu na východnom fronte. Línia frontu bola pomerne plochá a pre Červenú armádu bolo ťažké ju preraziť. A v spravodajstve vo všeobecnosti bola práca dobre zavedená. Navyše, Nemci všeobecne uhádli Stalinovu myšlienku. A tvrdohlavo zasiahol rovnaký bod a opäť sa snažil vytlačiť nemecké jednotky z Kurska a Orla.
  Boj vo vzduchu ukázal, že ME-309 je dobrý bojovník a jeho silné zbrane vám umožnia zostreliť sovietsky stroj od prvého zavolania.
  Počas zimy sa nič významné nedosiahlo - Fritz odrazil všetky sovietske útoky.
  V roku 1944 dostal ZSSR nové tanky T-34-85 a IS-2. Ten sa však ukázal ako málo úspešný a vyžadoval vylepšenie a jeho slabým miestom bolo čelo veže. T-34-85 mal tiež chyby. Jeho veža sa zväčšila a dala sa ľahšie zasiahnuť a znížil sa počet nábojov v náklade munície.
  Najdôležitejšie je, že sa Nemcom podarilo zaviesť sériovú výrobu Panthera-2 a vylepšeného modelu Tiger-2 s motorom s výkonom tisíc koní. Ale tu
  Fuhrer nariadil, aby sa ofenzíva začala koncom mája. A to smerom na Voronež a smerom na Taman az Turecka.
  Ale kruté bitky ukázali, že Červená armáda bola veľmi schopná posilniť sa a bolo veľmi ťažké prelomiť jej obranu. Navyše myši, príliš veľké a ťažké, ako tank Lion, sa neospravedlňovali. Stalin vo všeobecnosti zakázal vývoj tankov ťažších ako štyridsaťsedem ton. Kým nemecký "Panther" -2, ktorý sa stal najmasívnejším tankom z hľadiska sériovej výroby, vážil päťdesiattri ton.
  A samozrejme Fritzove sovietske vojská dôkladne zatlačili. Napriek tomu sa miestami dokázali vkliniť do pozícií. Najmä v smere na Voronež.
  Hlavná vec, ktorú Fritz mal, boli, samozrejme, silné autá. Najmä v júni 1944 už na sovietsko-nemeckom fronte bojovalo viac ako tisíc ME-262. Nie je to zlé a existovala pokročilejšia modifikácia Focke-Wulfa - TA-152, ktorá ukázala svoju účinnosť.
  Nacisti za cenu kolosálnych strát dosiahli Voronež, ale zastavili sa.
  Súboje sú veľmi krvavé. Turecké jednotky obkľúčili Jerevan, ale nedokázali ho dobyť. Na jeseň nacisti pomaly postupovali pozdĺž Donu. A prelomili obranu kolosálnej sily. Napriek tomu sa do konca novembra sovietske jednotky stiahli za Don. Stratila časť územia. A boli silne tlačení.
  Nové prúdové bombardéry Arado doslova roztrhali Červenú armádu. A bombardovali veľmi aktívne.
  V zime boli Nemci v defenzíve. V januári odrazili ofenzívu sovietskych vojsk. Štyridsiaty piaty rok sa začal prestrelkami a vo vzduchu a hromadnými bitkami.
  Vo vzduchu sa Nemci čoraz viac chopili iniciatívy. Objavila sa pokročilejšia modifikácia ME-262 X, ktorá vyvinula rýchlosť cez 1100 kilometrov za hodinu. A päť vzduchových zbraní. A zametené krídla. A lepšie rozdrvil súperov. A XE-162 vyhráva každého. Tiež veľmi obratný bojovník a ľahký.
  V máji 1945 Nemci použili nové tanky série E, najmä impozantné samohybné delo E-25 a narýchlo vytvorený E-50. Posledný tank ešte nebol dokonalý. Jeho pancier bol rovnako hrubý ako pri Tiger-2, ale s väčším sklonom, veža je menšia a užšia, trup je nižší a podvozok je ľahší a priechodnejší. Motory s výkonom 1200 koní. A pištoľ je dlhá 88 mm s hlavňou 100 EL a dvanástimi ranami za minútu.
  Táto nádrž vďaka tomu, že motor bol umiestnený spolu s prevodovkou, ušetrila výšku trupu vďaka kľukovému hriadeľu. A prevodovka je umiestnená priamo na motore. Hmotnosť tanku bola päťdesiat ton a stal sa veľmi mobilným a pohodlným na boj. A jeho predný pancier je úplne nepreniknuteľný pre takmer všetky zbrane. Uhol sklonu trupu od horizontály bol 40 stupňov a uhol sklonu čela veže s hrúbkou 185 milimetrov bol päťdesiat stupňov.
  Sovietske delá teda nemohli preniknúť do čela. E-50 sa ukázal ako dobrý prielomový tank. Ešte dokonalejšie sa ukázali samohybné delá E-25 s veľmi silným motorom s výkonom 900 koní, s hmotnosťou dvadsaťšesť ton.
  V prielomu bola silná a dosť húževnatá.
  Na Kaukaze dokázali Nemci dosiahnuť prielom. Je pravda, že Stalingrad nebolo možné dobyť okamžite. Potom však Nemci obkľúčili Groznyj a Ordzhonikidze. A do augusta 1945 sa im podarilo preniknúť do Kaspického mora. A urobili to veľmi zle.
  Stalin sa zbláznil, ale nedokázal zastaviť nacistov. Bol bitý ako mačiatko.
  Nový nemecký tank E-75 sa jednoducho ukázal byť šokom pre Červenú armádu vďaka svojej silnej ochrane zo všetkých uhlov.
  V septembri nacisti podnikli útok na deltu Volhy a útok na Astrachaň.
  Boje sa vliekli... V zime zajali Nemci takmer celý Kaukaz. Po prerušení dodávok munície Červená armáda v tomto regióne dlho nevydržala.
  V marci 1946 padol Jerevan ako posledný. A ukázalo sa, že to bol víťazný ťah.
  Oslabený ZSSR bol odsúdený na zánik. A Japonsko stále dominuje v Pacifiku a poráža Britov a Američanov.
  Stalin, aby získal čas, ponúkol Hitlerovi prímerie na tri roky. A to za veľmi výhodných podmienok pre Tretiu ríšu. Návrat všetkých vojnových zajatcov bez akýchkoľvek podmienok. A vyplácanie reparácií: potravín a surovín, najmä bavlny - Stredná Ázia je stále pod kontrolou ZSSR.
  Hitler požadoval aj zlato a dodávky bauxitu. A tiež prezradiť niektoré z najnovších a najmodernejších strojov na výrobu zbraní.
  Stalin, ktorý chcel za každú cenu získať čas, s tým súhlasil.
  Mier nastal v máji 1946...
  A Nemci, samozrejme, začali bojovať na Západe. Prvá ofenzíva v Afrike bola celkom úspešná. A letecká bitka o Anglicko.
  Tu boli v ofenzíve prúdové lietadlá. A bombardovala a bombardovala. A tiež výkonné disky, ktoré zrazili Britov a Američanov.
  Američania sú bití.
  A teraz, v decembri 1946, nacisti pristáli v Británii. A začali ju chytať.
  Nikto nečakal, že Hitler sa rozhodne pristáť v zime. A on to riskol.
  A dočkal sa víťazstva. Už za dva týždne. Británia padla a Churchill utiekol do Kanady.
  Prišiel rok 1947. Nemci obsadili Island už vo februári. A operácia Icarus bola úspešná. A tu prichádzajú zábery z celého sveta.
  Nemci a Japonci teraz postupovali na Ameriku. Z Argentíny, Brazílie, Venezuely a ďalej Panamy. S postupom a cez Kanadu, s pristátím. A propagácia je veľmi úspešná.
  Komunikačný úsek však narušil zásobovanie. Takže v roku 1947 Nemci a Japonci obsadili iba Latinskú Ameriku a vstúpili cez Mexiko do južných oblastí Spojených štátov a cez Kanadu do severných oblastí Ameriky.
  A boje v Spojených štátoch sa zmenili na totálnu moc.
  Prišiel rok 1948. Nemci dosiahli veľa tým, že stlačili Ameriku spolu s Japoncami. A postupovali v bitkách ...
  Američania boli horší ako nacisti v kvalite aj kvantite vojakov. A neexistoval spôsob, ako odolať Wehrmachtu. Nacisti vrhli do bitiek černochov a Arabov a Indov. Japonci tiež zaviedli svoje sily.
  Američania pomaly, ale isto podľahli... Ale koncom septembra 1948 Nemci zaútočili na New York a Washington.
  A 9. novembra 1948 Spojené štáty americké kapitulovali. A skončila sa prvá časť druhej svetovej vojny.
  Stalin kúpil čas. ZSSR dostal tanky T-54 a IS-4. Tank IS-7 sa nedostal do výroby pre jeho vysoké náklady. Vyvinuté a stroje MIG-15 a tak ďalej.
  To však nestačí... Hitler v roku 1949 mohol v lete začať ofenzívu proti ZSSR, súhlasil však s predĺžením prímeria. Ale samozrejme, výmenou za veľmi ťažkú poctu, ktorú ZSSR súhlasil zaplatiť.
  Zatiaľ čo Nemci a Japonci dokončili svet dobytím zvyšku krajín, Stalin sa snažil vytvoriť super zbraň. Pokus o vytvorenie atómovej bomby však zlyhal.
  Stalin zomrel 5. marca 1953. Jeho nástupcom sa stal Berija. Na rozdiel od skutočnej histórie sa vodcovi ZSSR, ktorý cítil zrútenie, podarilo zanechať písomnú závet o nástupcovi. A nikto nie je lepší ako Berija. nie
  Ako sa ukázalo, Stalin sa nemýlil.
  Keď Hitler 20. apríla 1954 zaútočil na Japonsko, Berija navrhol vojnu na strane Tretej ríše.
  Fuhrer súhlasil s podmienkou, že ZSSR získa späť iba južný Sachalin a Kurilské ostrovy.
  Beria bol nútený s tým súhlasiť. Aj keď s ťažkým srdcom. No a teraz obe monštrá padli na Japonsko.
  A bitky sa vyvíjali s veľkým vzrušením. Hitler chcel poraziť Japonsko skôr, ako vytvorila atómovú bombu.
  Tretia ríša používala proti samurajom disky laserových zbraní a pyramídové tanky.
  Posledné auto bolo impozantné a nepreniknuteľné zo všetkých uhlov.
  Tu Gerda a Charlotte jazdia na pyramídovom tanku a strieľajú na Japoncov.
  Sú to dievčatá tak iskrivé a mimoriadne bojovné až do koliky v slabinách. A ich zbrane dunia ako orgán.
  Gerda spievala a vyceňovala zuby:
  - Rozbiť, rozdrviť a roztrhať! Toto je život, toto je šťastie!
  Charlotte, ktorá dobre miereným zásahom rozbila japonskú samohybnú zbraň, súhlasila s týmto:
  - Rozbiť, rozdrviť a roztrhať! Toto je život, toto je šťastie!
  Takto bojovali nemecké dievčatá.
  A tu sú Sovieti bojujúci na tanku IS-10. Bojovnice strieľajú zo 122 mm dela a spievajú:
  - Stalin žije v mojom srdci,
  Aby sme nepoznali smútok...
  Otvoril dvere do vesmíru
  Hviezdy nad nami žiarili!
  A Natasha presným zásahom rozbije japonský tank ....
  Armáda ZSSR a Tretej ríše je bojaschopnejšia a technicky vybavená. Napriek tomu vojna pokračuje a s rôznym úspechom.
  Ale samozrejme, samuraji počas prvých dvoch mesiacov stratili asi štvrtinu územia.
  Za tie tri mesiace urputných bojov ďalšiu štvrtinu. Taká bola nemilosrdná vojna.
  Sovietske jednotky oslobodili južnú časť Sachalinu a postupovali ďalej po hrebeni Kuril. Okrem toho cárska armáda bojovala aj v Mandžusku. A už to dosť bolí.
  Víťazstvá nasledovali jedno za druhým. A nové úspechy a úspechy.
  O šesť mesiacov neskôr, 20. októbra 1954, Japonsko už stratilo viac ako polovicu svojho majetku a jasne prehrávalo. A navrhla tajne Rusku spojenectvo proti Tretej ríši. Ale Beria ho odmietol ...
  Do Nového roka už boli stratené viac ako dve tretiny územia Krajiny vychádzajúceho slnka.
  Hirohito, ktorý sa cítil odsúdený na zánik, ponúkol Fuhrerovi výhodný mier. Ale chcel sa len vzdať.
  V januári 1955 sovietske a nemecké jednotky dokončili porážku Japoncov v Číne. A vo februári boli samuraji bití aj vo vzdialených kolóniách. V marci 1955 sa bitka začala v samotnej metropole. Mala veľmi násilnú povahu.
  Nemci a Rusi postupovali pomaly, ale isto. V auguste padlo Tokio a 3. septembra 1955 Japonsko kapitulovalo.
  Vo vojnách nastala ďalšia prestávka. ZSSR získal späť južný Sachalin a dobyl hrebeň Kuril. Nie príliš veľa. No na druhej strane klesol objem každoročného holdu Nemcom.
  Rusko však zostalo jediným územím nezávislým od Tretej ríše. 20. apríla 1958 sa v Tretej ríši uskutočnil let na Mars. Pôsobivý úspech. Triumf árijskej myšlienky. Hitlerovi to však nestačilo.
  ZSSR si stále škádlil svoju nezávislosť. A okrem toho sa vo veľkom utajení pokúsil vyrobiť atómovú a vodíkovú bombu. Samozrejme, Hitler sa pokúsil vytiahnuť poslednú "triesku", ako veril na planéte Zem, aby dokončil celosvetovú konsolidáciu.
  A na narodeniny Fuhrera 20. apríla 1959 sa inváziou do ZSSR začala nová vojna. Leningrad bol takmer obkolesený a mal komunikáciu iba pozdĺž jazera Ladoga. Do Moskvy je ešte kus cesty. Niekde nie viac ako tristo kilometrov. Nemci sa na ňu počas prvej vojny nepokúsili zaútočiť.
  A teraz sa trhajú. A hýbali sme sa s veľkým nadšením. Majú disky s laserovým lúčom a pyramídové nádrže.
  Červená armáda má iba tanky T-54, najmasívnejšie. T-55, ktorý sa práve začal vyrábať. A tanky IS-10, zastaralé IS-4 a najnovšie, no vôbec nie sériovo vyrábané IS-12. Posledný tank má 130mm kanón a je podobný IS-7. Jeho hmotnosť je asi sedemdesiat ton.
  Nemci majú vyspelejšie pyramídové tanky. Dvojčlenná posádka s vysokotlakovou a elektromagnetickou pištoľou kalibru 88 milimetrov, ale mimoriadne priebojná. A brnenie je viacvrstvové a nepreniknuteľné.
  Aj letectvo nacistov je oveľa lepšie a dokonalejšie ako to sovietske. Najmä bezchvostové bombardéry a stíhačky, ako aj diskotéky. Tie vyvinú rýchlosť až desať zvukov a majú laserovú zbraň. A čo je najdôležitejšie, pre ručné zbrane sú nepreniknuteľné.
  Pretože okolo nich prúdi laminárny prúd a prúd vyfukuje všetky náboje a guľky a úlomky.
  Takže Nemci sú na vrchole. A čo je najdôležitejšie, majú väčšiu silu v množstve. Existujú zahraničné divízie z celého sveta. A bojujú vyzbrojení pokročilejšími guľometmi alebo útočnými karabínami.
  Nacisti sú dokonca vyzbrojení ultrazvukovými puškami a guľometmi s laserovými mieridlami alebo tepelnými lúčmi.
  Čo len Fritz nemajú. Existujú aj balistické rakety. A nielen toto.
  Sú tam počítače, navádzanie a inteligentné bomby. A navádzanie na radary, na zvuk a na teplo. A Fritz môže používať tanky, ktoré sa pohybujú pod zemou pomocou vrtákov, a ponorky pre jednu osobu. Majú aj malé jednomiestne tanky, v ktorých bojujú dobre vycvičené a vycvičené deti.
  Samozrejme, sily sú extrémne nerovnomerné. A zároveň, pre útok na ZSSR, Hitler zhromaždil sto miliónov vojakov a dôstojníkov len v prvom slede. A v sovietskom Rusku je celá populácia, vrátane bábätiek, niečo vyše sto miliónov. A v armáde bolo možné zhromaždiť všetky jednotky nie viac ako pätnásť miliónov. A nie sú najkvalitnejšie. Jediná vec je, že bolo prekopaných veľa obranných línií.
  A samozrejme, že nacisti, ktorí prešli do útoku a mali ohromnú prevahu v silách, takmer okamžite prelomili obranu. A pohybovali sa bez zastavenia. A o desať dní neskôr obkľúčili Moskvu. A tak začala táto vojna.
  Ale 1. mája 1959 Hitler nečakane havaroval so svojím lietadlom. A zmenilo to pomer síl. A v Tretej ríši sa začal vážny boj o moc. Čo dalo ZSSR nečakanú šancu na záchranu.
  
  ZVRHNUTIE STALINA
  Stalina zvrhla jeho vlastná armáda v októbri 1941. No dalo sa to pochopiť, nenávidený Kaukazčan už dostal všetkých. Áno, represie mu neboli odpustené. Armáda bola nespokojná a najmä Žukov. Sprisahanie podporil aj Molotov a Berija bol na mieste zastrelený. Stalin bol narýchlo súdený a zastrelený.
  To všetko však viedlo k zmätku medzi armádou a Nemcom sa podarilo dobyť Moskvu. Molotov utiekol do Kujbyševa. Mnoho vojakov dezertovalo a vzdalo sa. Japonsko zaútočilo na Spojené štáty, potom Fuhrer vstúpil do vojny. A samuraj napadol Ďaleký východ.
  Molotov za týchto podmienok ponúkol Fritzovi mier. Hitler súhlasil s návratom Moskvy výmenou za Kaukaz. Okrem toho boli ZSSR pridelené vysoké reparácie. Musel som dať Leningrad aj Archangeľsk.
  Nacisti rozpútali svoje ruky na východ a prešli do USA a Británie.
  Fuhrer pohrozil Francovi okupáciou a generalissimo súhlasil s tým, že povolí nemeckým jednotkám prejsť cez jeho územie. Na Gibraltár zaútočilo dvanásť vybraných nemeckých divízií. A vzali ho o tri dni, po ktorých nacisti vstúpili do Maroka a začali okupovať Afriku. Časť nemeckých jednotiek cez Kaukaz a Irán odišla do Indie a na Blízky východ. A prebrali sa.
  Anglické jednotky boli oveľa menšie a horšie vyzbrojené. A koloniálne oddiely vôbec nechceli bojovať. Masívne sa vzdal. A Nemci zajali jednu kolóniu za druhou. Briti prehrali aj kvôli naťahovaniu komunikácií a menšej disciplíne jednotiek. V štyridsiatom druhom roku obsadila Tretia ríša sever a časť stredu Afriky, Blízky východ a Indiu a pripojila sa k Japoncom.
  A vo februári štyridsaťtri, po ktorom nasledovalo pristátie v Austrálii. A potom útok na Južnú Afriku.
  Nacisti tak dobyli takmer všetky britské kolónie a panstvá.
  Churchill zbabelo požiadal o mier. Hitler odmietol, tak už zobral všetko. A v júni 1943 nasledovalo obojživelné pristátie v Británii.
  Štyri krásne dievčatá: Gerda, Charlotte, Christina a Magda. Jazdia v experimentálnom tanku - "Panther" -2.
  Dievčatá sú samozrejme bosé a v bikinách.
  Ich tank vyletel zo zásob a odišiel k pobrežiu. "Panther" -2 je v princípe dobrý tank. Predný pancier korby je 100 mm, veža je 120 mm, boky sú 60 mm a hlavná zbraň je 88 mm 71 EL. Takáto zbraň zasiahne britské tanky, dokonca aj Churchill, z veľkej diaľky.
  Gerda pomocou holých prstov stlačila tlačidlo pištole a rozbila britské tanky.
  Narazila do auta a spievala:
  - Sláva Tretej ríši!
  Charlotte, tá agresívna líška. Tiež strieľal na nepriateľa. Prerazila predný pancier Churchilla a zamračila sa:
  - Za naše slávne víťazstvá!
  A strieľala aj bosými nohami.
  Potom toto dievča zaštebotalo:
  - No, ja ťa vymlátim!
  Christina je veľmi presná strela. Rozbila brnenie, na zničenie ktorého dali nejaké peniaze.
  Červenovlasý bojovník so zlatými vlasmi štebotal:
  - Za Tretiu ríšu!
  A opäť bosou nohou spustila niečo, čo je osudné. A kde sú Angličania proti Nemcom. Fritz má silnejšie vybavenie, lepší personál.
  Potom Magda vystrelila a sekla súperov. A bosou nohou namierila zbraň na nepriateľa. A vystrelil brutálnou silou.
  Bojovník zaškrípal a zavrčal:
  - Za Vyššiu moc sveta!
  Dievča sa tu tak lesklo. A mlátil protivníkov. Áno, márne, premiér Churchill kontaktoval Tretiu ríšu. Proti komu nastúpil? Bol to zdrvujúci úder.
  Samozrejme, proti Gerde nie je žiadne prijatie. Je to dievča s obrovskou silou.
  A opäť bude strieľať bosou nohou a rozbije masu Britov.
  Ďalej bude Charlotte strieľať s holými prstami. A potom mláti do Cromwella. Áno, Briti si poriadne zakladajú.
  Charlotte sa zachichotala.
  - Som ten najlepší človek na svete!
  Christina tiež presne strieľa do nepriateľov. Je to dievča s veľkým potenciálom. A ak vystrelí, vystrelí.
  A jej mušle posielané bosými nohami sú také smrteľné. A bojovník zavýjal:
  - Pre najvyššie úspechy!
  Zabrala si to aj Magda a dala Angličanom facku naplno. Pomocou holých nôh. Porazil britské jednotky a zakričal:
  - Všetko to bude také kolosálne!
  Potom bojovníčka ukázala jazyk.
  Dievčatá sú tu skrátka veľmi cool. A už vôbec nie hlúpy. A s holými pätami mieria sudmi na anglické tanky a samohybné delá.
  Skrátka, pristátie bolo úspešné. Nemci porazili Britov aj vo vzduchu. Nová stíhačka ME-309 ukázala svoju úplnú prevahu nad nepriateľom. Ako Focke-Wulf. Čo vydesilo Britov.
  Skrátka, keď bol Londýn obkľúčený. A Churchill sa pokúsil utiecť. Ale nebolo to tam.
  Dve nemecké pilotky Albina a Alvina zostrelili všetky sprievodné lietadlá a prinútili Churchillovu loď pristáť. Hrdý premiér bol nútený pokľaknúť a pobozkať bosé nohy krások. Pobozkal Churchilla, nohy Albiny aj Alviny. A chodidlá, prsty a päty. Potom boli jeho dievčatá - britský premiér nútené lízať si lona Venuše. Ktoré dievčatá milovali.
  Takí sú to somarini.
  Británia padla. A Fritz na bielom koni, triumf.
  Adolf Hitler slávnostne oznámil:
  - Vzal som viac hlavných miest ako Džingischán!
  Zostáva len poraziť Spojené štáty. To však nejaký čas trvá.
  Celý rok 1944 prebehol vo výmene úderov vo vzduchu a námorných bitkách. Nemecké ponorky sa zlepšili a stali sa lepšími ako americké. Alebo skôr, už boli lepší, ich prevaha sa jednoducho stávala totálnou.
  Fuhrer, ako sa hovorí, zvýšil svoju dynamiku. V sériovej výrobe sa objavili prúdové stíhačky a ponorky ME-262 poháňané peroxidom vodíka. Takže Fritz má teraz veľa zdrojov. A to zahŕňa aj ľudské bytosti.
  Bojová loď Bismarck bola opäť postavená zrýchleným tempom. Bola spustená v marci 1944. Nová loď bola dvakrát väčšia z hľadiska výtlaku ako predchádzajúca a trikrát výkonnejšie zbrane. Boli postavené aj lietadlové lode, a to veľmi výkonné.
  Lietadlová loď schopná niesť stodvadsať lietadiel a s aerodynamickým trupom bola spustená na vodu v januári 1945.
  Tretia ríša sa pripravovala na skok. Prišiel rok 1945 ... Americká flotila utrpela ťažké straty. A Japonsko tiež tlačilo zo západu na Spojené štáty. Nemecké lietadlá sa stávali stále dokonalejšími, zvyšovali sa účty es.
  Napríklad dvaja piloti z Tretej ríše - Albina a Alvina ich nazvali A - štvorec, kontá bodovali veľmi svižne. Doteraz držal rekord Huffman. Do júna 1945 získal svoj účet na štyristo autách a v dôsledku toho získal Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi. A toto je piaty stupeň.
  Ale Albina a Alvina ho už dobiehali. Každé presiahlo tristo zostrelených vozidiel a dostali Rytiersky kríž Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi. Teraz sa však už blížili k štyrom stovkám. A nemienili prestať.
  Tu Albina stlačila bosé prsty na pedáloch volantu a štebotala:
  - Sláva veľkej vlasti!
  A zostrelil pár amerických lietadiel.
  Alvina, pokračujúc v streľbe, tiež mlátil. Bosými nohami zostrelila dve lietadlá americkej armády a zaškrípala:
  Sme stelesnením nenávisti!
  Dievčatá sa rozišli. V boji sú veľmi obratní.
  Albina vystrelila z dela a zasyčala:
  - Sláva vlasti - bič!
  Alvin s tým súhlasil:
  - Obrovská sláva!
  Nemci veľmi tlačili na Američanov. A zobrali si kvalitu svojho letectva.
  E-50 sa ukázal ako dobrý vývoj. Tento tank sa ukázal ako priebojný a rýchlopalný kanón. A s dobrou čelnou ochranou.
  Američan Sherman nie je jeho rival. A Pershing tiež. E-50 sa ukázal ako strojové zviera.
  Nemci sa v štyridsiatom piatom roku usadili v Grónsku a vytvorili si oporu v Kanade. Nemecká diplomacia si zároveň získala Brazíliu na svoju stranu spolu s Argentínou, ktorá bola dlho poslušná. A propagácia začala z južných predmostí.
  Rok 1946 bol rozhodujúci. Nemecké a japonské jednotky vtrhli do Mexika a zajali takmer celú Kanadu a napadli aj Aljašku. A potom sa nepriateľské akcie konečne preniesli do Spojených štátov. Na jej území sa začali odohrávať skutočné boje.
  A samozrejme, nemecké tanky série E sa ukázali ako veľmi nebezpečné a bojové vozidlá. Kde sú Američania pred nimi. Takú silu majú fašisti.
  Najmä keď Gerdina tanková posádka útočí a drví americké jednotky.
  Má auto série E-50, agilné a rýchle. Má dĺžku hlavne 100 EL a kanón kalibru 105 mm. Ak sa takáto zbraň ryje.
  Gerda stlačila tlačidlo joysticku holými prstami, vystrelila projektil, presne zasiahla nepriateľa a zaškrípala:
  - Sláva Tretej ríši!
  Charlotte, táto ryšavá dievčina tiež mlátila holými prstami na Američanoch a štebotala, vyceňovala zuby:
  Sláva našim neporaziteľným jednotkám!
  Kristína si tiež poklepkala holými prstami na svoje šikovné, vyrysované nohy a vykríkla:
  - Sláva hrdinstvu Wehrmachtu!
  Magda pomocou dlhých pôvabných prstov na holých nohách tiež mlátila a kričala:
  - Sláva neporaziteľnému Wehrmachtu!
  A vezmú to štyri dievčatá a budú revať z plných pľúc:
  - Sme skutoční orli a plní hrdinstva! A lietame ako vtáky, synovia statočnej vlasti!
  Gerda opäť vystrelila holými prstami. Narazila do amerického auta a zasyčala:
  - Nie, nie synovia, ale dcéry!
  Charlotte vystrelila na americké auto, odtrhla jeho vežu a štebotala:
  - Samozrejme, dcéry sú veľmi hrdinské!
  Christina dala svojej súperke facku. Nepriateľa prebodla skrz naskrz a zasyčala vyceňujúc zuby:
  - Sme skutočné stroje smrti!
  Magda strieľala aj na nepriateľa. Zlomila nepriateľské brnenie, narazila nepriateľovi do čela a zakričala:
  - A my sme tie najdokonalejšie stroje na svete!
  A dievčatá zborovo zavýjali:
  - Sláva Nemecku, sláva, tanky sa rútia vpred! Divízie Tretej ríše vítajú statočných ľudí!
  Nemcom sa skrátka naozaj darilo a ich vojská zaznamenávali jedno víťazstvo za druhým.
  Spojené štáty americké majú, samozrejme, silnú ekonomiku, no v oblasti technológií stratili. Najmä tanky a prúdové lietadlá. Nemci už mali ME-262 X v sériovej výrobe a toto lietadlo bolo schopné prežiť, rýchlosť nad 1150 kilometrov za hodinu a vyzbrojené piatimi lietadlami 30 mm kanónov. Američania takému stroju nedokážu odolať.
  Nemci mali tiež vtáka XE-262, ktorý sa ľahko vyrábal, takmer celý vyrobený z dreva, veľmi ľahký a ovládateľný. Ale XE-262, kvôli jeho príliš nízkej hmotnosti a vysokej rýchlosti, bolo tiež náročné na riadenie a vyžadovalo si to vysokokvalifikovaných pilotov. Ale bol skvelý pre Huffmanov štýl, ktorý fungoval v zblížení. A zblízka rozdrvil Američanov.
  Ale okrem Huffmana tam boli aj dve herečky: Albina a Alvina. Každý z nich prekročil tristo zostrelených lietadiel a dostal Rytiersky kríž Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi. Rytierske kríže so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi má zatiaľ len Huffman, ktorý zostrelil viac ako päťsto lietadiel, a Rudel, legendárne útočné lietadlo, vyradilo viac ako päťsto tankov a mnoho ďalších pozemných cieľov. A ďalších sedemnásť lietadiel.
  V Tretej ríši schválili aj šiesty stupeň rytierskeho kríža Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi tým, ktorí dosiahnu tisícku zostrelených lietadiel, či rovnaký počet rozbitých tankov.
  Tento rytiersky kríž mal byť upevnený aspoň stovkou diamantov a bol by väčší ako ostatné rytierske kríže. Ocenenie teda bolo nielen čestné, ale aj drahé.
  Albina a Alvina lietajú po oblohe. Zostreľujú svoje yankeeské lietadlá a spievajú cez zuby:
  - Nádherné dievčatá,
  Skvelí priatelia...
  Boli by impozantní chlapci -
  A skvelé kopačky!
  Albina namierila lietadlový pištoľ pomocou holých prstov, udrela do Američana a zaškrípala:
  - Svetlá veselých očí!
  A žmurkla na svojho partnera. Odrezala svoj náprotivok. Nepriateľa rozbila na kusy holými prstami na nohách a štebotala:
  - Za komunizmus a naše slávne víťazstvá!
  Albina opravila svojho partnera a zostrelila lietadlo Yankee:
  -Za árijský komunizmus!
  A obe dievčatá vybuchli smiechom.
  Vojna medzitým pokračovala. Američania s najlepším nepriateľom jednoznačne prehrávali v technike a výcviku a dokonca aj s využitím zahraničných divízií.
  Najmä Yankees majú hlavný tank Sherman. No a kde je proti hlavnej nemeckej E-50. Stroj nacistov mal čelný pancier 250 milimetrov, bočný pancier 170 milimetrov a hmotnosť sedemdesiat ton s motorom s výkonom 1200 koní s posilňovačom motora.
  Treba poznamenať, že Sherman nemohol preniknúť ani na nemeckú stranu, pretože pancier E-50 je šikmý. Dokonca ani Sherman so sedemnásťmetrovou pištoľou, Firefly, skutočne nevzal Nemca na palubu. Ale tento tank nebol masívny.
  A Nemci s istotou vzali americký tank z piatich kilometrov. Navyše má vysokú siluetu. Američania mali Pershing o niečo lepší. Tento tank však nebol taký masívny ako Sherman a jeho 90 mm kanón stále nestačil na efektívny boj.
  Iba "Supershing" mohol preniknúť nemeckou E-50 do boku. Výhoda pištole a kalibru 90 mm a dĺžky hlavne 73 EL. Ale na druhej strane, rýchlosť streľby je len štyri rany za minútu oproti dvanástim pre nemecký E-50 a hmotnosť päťdesiat ton je príliš veľká na motor s výkonom 500 koní. Áno, a brnenie je nedostatočné. V čele nemeckého hlavného mastodonta sa Američania stále neprebili. A Fritz mal tiež E-75 s kanónom kalibru 128 mm a hrúbkou bočného pancierovania 210 mm pod svahmi, s ešte lepšou ochranou a motorom s výkonom 1 500 koní.
  USA teda od samého začiatku prehrávali. Proti nemeckým mastodontom mohol čelne bojovať iba tank T-93, presnejšie deväťdesiattri ton vážiace samohybné delo, s hrúbkou čelného panciera 305 mm a kanónom ráže 155 mm.
  Ale jazdný výkon tohto samohybného dela, rovnako ako rýchlosť streľby, nebol dôležitý. A Nemci to zničili lietadlami.
  Američanom sa teda ako celku nedarilo a beznádejne prehrávali.
  A nemecké jednotky sa čoraz viac približovali k New Yorku a Washingtonu.
  Truman prosil Hitlera o mier.
  Ale Fuhrer chcel iba úplnú kapituláciu bez akýchkoľvek podmienok. Washington bol obkľúčený. A nacisti začali útok na hlavné mesto USA.
  Posádka tanku Gerda bojovala o svetlejšie zajtrajšky. A vyhral bez problémov.
  Dievča dokonca začalo strieľať nielen holými prstami, ale aj šarlátovými bradavkami na prsiach. A veľmi to pomohlo.
  Charlotte vystrelila aj stlačením rubínových bradaviek na pákovom ovládači a štebotaním:
  - Veľkosť komunizmu spočíva v tom, že nie je ryba, ale veľryba!
  Christina, strieľajúca, stláčajúca tlačidlá joysticku, poznamenala:
  - A my Nemci vybudujeme najväčší z komunizmu!
  Magda strieľajúca karmínové bradavky na svojich protivníkov agresívne vydala:
  - Najjasnejší komunizmus! Iba hore, ani krok dole!
  Gerda namierila kanón holými prstami a dobre miereným výstrelom prevrátila americkú húfnicu potvrdila:
  -Za árijský komunizmus!
  Po páde Washingtonu Amerika čoskoro kapitulovala. A stalo sa tak 31. januára 1947.
  Druhá svetová vojna sa skončila. A Hitlerov nástup k moci sa zhodoval s kapituláciou Ameriky.
  Zdalo sa, že nastalo dlhé obdobie pokoja. V skutočnosti sa všetky vojny skončili, Spojené štáty sú zajaté a čo viac si priať? Ale bola tu ešte jedna superveľmoc s kolóniami: Japonsko. A Hitler ho chcel dobyť tiež.
  20. apríla 1953 sa začala nová vojna za prerozdelenie sveta. ZSSR stále existoval v skrátenej podobe. Armáda, ktorá sa dostala k moci po Stalinovi, určila Voznesenského za formálnu hlavnú vládu. Tomuto lídrovi sa podarilo čiastočne obnoviť ruskú ekonomiku. A ponúkol Hitlerovi účasť ZSSR vo vojne proti Japonsku. Súhlasil, ale pod podmienkou, že Rusko vráti iba Primorye, ostrov Sachalin a reťaz Kuril, ktoré predtým zajali samuraji.
  Voznesensky tak dostal novú šancu oživiť ZSSR a čiastočne rehabilitovať ríšu.
  Boje sa rozvinuli v plnej sile.
  Alenka a jej tím bojovali na novom, experimentálnom tanku T-11. Toto auto bolo ťažké a dobre chránené. Jej čelný pancier dosahoval 300 milimetrov s hmotnosťou stroja šesťdesiatosem ton a kanónom kalibru 130 mm. Medzitým je hlavný tank T-54 stále v ZSSR, čo tiež nie je vôbec zlé.
  A Alenka s partnerom strieľajú zo silnej pištole z veľkej diaľky. Japonci, samozrejme, majú svoje autá. Najmä tu je E-75, skopírovaný z nemeckého modelu v licencii. Ale tento tank je už trochu zastaraný.
  A Alenka ho knokautuje holými prstami na nohách. A ona posiela projektil presne od konca po koniec.
  Dievča cvrliká:
  - Sláva ére komunizmu! Sláva Leninovi v srdciach!
  Naozaj, toto je krása najvyššej úrovne.
  Anyuta tiež strieľa holými prstami na vytesaných nohách a škrípe:
  - Som veľmi cool bojovník a je to ako hodinová bábika!
  Alla tiež strieľa postupne. Toto dievča mlátilo samuraja a povedalo:
  - V mene svetla, tepla a vetra!
  A samozrejme pomocou bosých nôh.
  A potom Mária pristála. Je to dievča obrovskej duchovnej sily. Rozbila japonský tank a štebotala:
  -Za mocného komunizmu!
  A podľahla jej odhalenej päte.
  A nakoniec vystrelila s pomocou bosej nohy a Marusya. Dievča zasiahlo nepriateľa a zasyčalo:
  - Sláva dobe lepšieho sveta!
  A ako píska... Toto je naozaj veľmi cool dievča.
  Sovietska posádka tanku odvádza skvelú prácu a vyberá účty. Dievčatá sa samozrejme rýchlo ujali vedenia. Majú aj najlepšie auto pre Červenú armádu.
  A Gerda bojuje na pyramídovej nádrži. Toto auto je už vyspelejšie a má len dvoch členov posádky.
  Spolu s Charlotte strieľajú do Japoncov a sú mimoriadne efektívne.
  Gerda holými prstami stlačila tlačidlá joysticku a narazila do japonského auta a zasyčala:
  - A samuraj letel k zemi pod tlakom ocele a ohňa!
  Charlotte na ňu tiež vystrelila holými prstami svojich dlátových nôh a zasyčala:
  - Ale náš Wehrmacht od tajgy po britské moria, všetky sú miliónkrát silnejšie!
  Magda a Christina bojujú v ďalšej pyramídovej nádrži.
  Terminátorské dievčatá sú mimoriadne bojovné a kolosálne v sile.
  A tak Christina strieľa holými prstami a udiera Japoncov.
  Potom zakričí:
  - Naša éra s víťazstvami pred nami!
  Magda strieľa aj na nepriateľa. Zničí vežu samurajom a zakričí:
  - A úspechy čakajú ešte chladnejšie!
  A opäť, s holými prstami, profituje zo systému, ničí nepriateľov.
  Áno, sú dievčatá, ktoré zastavia cválajúceho koňa a vojdú do horiacej chatrče.
  Bojovníci premohli nepriateľa a postupne stúpali nahor.
  Japonsko prehrávalo. A Nemci použili impozantnú zbraň - diskotéky.
  Tieto lietajúce taniere nepoznali obdobu.
  Tu Agatha a Adala bojujú na diskete. Bojovníci ovládajú stroj pomocou joystickov a nasadzujú túto najsilnejšiu jednotku. A tak drvia protivníkov. A zasiahli tepelné lúče zo vzduchu. Doslova ničí silu súperov.
  Agáta, strieľajúca na nepriateľa, reve:
  - Šial moju vášeň!
  A s holým, okrúhlym podpätkom, akoby tlačila.
  Adala, strieľajúca na nepriateľov, sebavedomo vyhlasuje:
  - Je to len sila!
  A proti nepriateľovi používa aj odhalené prsty na nohách.
  Dievčatá sa poriadne rozutekali. A také, povedzme rovno bojové krásky.
  Že z Japonska nezostalo takmer nič.
  Krajina vychádzajúceho slnka prehrávala. A bohužiaľ, vyzeralo to takmer beznádejne.
  Samuraj čelil technologickej prevahe. A veľmi vážny protivník z hľadiska operačného plánovania.
  Japonsko svojho času porazilo Rusko, ale teraz prehrávalo s koalíciami.
  Tretia ríša na konci dokonca spustila na ostrovy jadrový úder a krajina vychádzajúceho slnka kapitulovala.
  V dôsledku toho bolo dobývanie kolosálnych krajín dokončené. Tretia ríša však bojovala o niečo viac v Latinskej Amerike a vykonala ďalšie zaberanie území.
  Ale keď je celý svet pod Treťou ríšou, stále slobodný ZSSR si škádluje Fuhrera.
  A 20. apríla 1957 začína agresia proti Rusku. A na ZSSR postupujú kolosálne sily.
  S čím môže Červená armáda za týchto podmienok počítať? Sily sú už veľmi nerovnomerné.
  Ale zdá sa, že Rusi a iné národnosti majú stále nejaké výpočty.
  A bojujú naozaj tvrdo.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana bojujú proti nacistom.
  Dievčatá tradične bosé a v bikinách. A toto je ich krédo. Bojujú s divokou zúrivosťou.
  Natasha, strieľajúca z guľometu, poznamenáva:
  - V čom sme dobrí, že vieme bojovať!
  Zoya, ktorá strieľala na nepriateľa, súhlasila:
  - Môžeme!
  A hodila granát holými prstami.
  Augustína čmárala na nacistov samopalom a s veľkým vzrušením kričala a hádzala granát holou pätou:
  - Som ničiteľ zla!
  Svetlana, ktorá tiež strieľala na nepriateľa a strieľala presne, kosila nepriateľov a hodila vrece s výbušninami bosou nohou, kvôli čomu sa tank prevrátil, provokatívne vydala:
  - Tretiu ríšu rozdrvím na prach!
  A dievča opäť vyplazilo jazyk.
  Tu sú bojovníci. S nimi môžete bojovať takmer proti každému monštru. A dokonca aj Hitlerovu.
  Natasha strieľajúca na nacistov a brániaca Moskvu spievala:
  - Sme zdrvení jarmom hordy,
  Sme utláčaní jarmom neverníka...
  Zoya, ktorá strieľala na Fritza a vystreľovala holými prstami nohami, vydala vražedný hvizd:
  Ale to nám vrie v žilách
  Obloha Slovanov...
  Augustína, strieľajúc na nacistov, konajúc veľmi energicky, dávajúc granát holým opätkom, pokračovala:
  A z nádherných brehov,
  Na brehy Kolymy ...
  Svetlana spievala s divokou vášňou, hrala sa so svalmi na nohách a tlačové dlaždice vydávali:
  Toto všetko je naša Zem,
  Toto všetko sme my!
  A tu dievčatá, musím povedať, boli s veľkou domýšľavosťou a kolosálnou agresivitou.
  Nikto ich nemôže zastaviť, nič ich nemôže poraziť. Zlé vlčice rozdrvia nepriateľa, zlé tigrice zasalutujú hrdinom.
  Alebo možno hrdinky. Tu sú hazardné dievčatá z najvyššieho letu vtáka.
  A ak bojujú, tak zo srdca ....
  A Alenka s posádkou na tanku T-13. Stroj, ktorý je pripravený odolať nemeckým, pyramídovým kompozíciám. Dievča strieľa na nepriateľa a spieva:
  - Naše tanky, to je len zázrak,
  Od púští po severné moria!
  Roztrháme ťa, ver Judášovi,
  Hrozné zviera bude zničené!
  Anyuta so zúrivosťou potvrdila, že s pomocou holých prstov na nohách tiež strieľala na nepriateľa:
  - Nepriateľa roztrhám a rozdrvím na prášok.
  Alla sa striedavo rútila na nepriateľa pomocou holých prstov na nohách a štebotala:
  - Za veľkosť červeného komunizmu!
  Mária tiež zmlátila nepriateľa, urobila dobre mierený výstrel holou dolnou končatinou a zarevala:
  - Za krásne víťazstvá!
  Marusya tiež pomocou svojich holých prstov pohla nepriateľa, akoby ho udrela, a zakričala:
  - Za najvyššie myšlienky komunizmu!
  Päťka bojovala s nacistami ako terminátori.
  A na oblohe bojovali aj sovietski piloti. Najmä Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová.
  Bojovali ako epické ženské hrdinky. Pomocou holých prstov na nohách vyslali vzduchové projektily. Veľmi vhodne zasiahli nepriateľov.
  Anastasia stlačila svoju šarlátovú bradavku na joysticku, udrela fašistu a štebotala:
  - Sláva myšlienkam komunizmu!
  Polonahá Akulina, ktorá strieľala na nepriateľa pomocou jahodových bradaviek, tiež zavrčala:
  - Sláva hrdinom ZSSR!
  Toto sú horúce a silné dievčatá. Ako bojujú ako skutočné zvery. A majú nadľudskú vášeň a kolosálnu silu.
  Anastasia, drviaca nacistov, spievala:
  - Nad nešťastnou planétou visela,
  Zlý Fritz kypí temnotou...
  Okupant nenávidí svoju sekeru,
  Naostri a odsekni si hlavu!
  
  Nie je však pešiakom,
  A nie večne chodiť pod jarmo ...
  Mení zlých nepriateľov na ohnivé zbrane,
  Stane sa vládcom svetov!
  A potom je tu Elizabeth na tanku T-55. Stroj s výkonnejším 105-milimetrovým kanónom ako T-54 a pripravený bojovať s nepriateľmi.
  Dievčatá v tanku, samozrejme, len v jedných bikinách.
  Elizabeth stlačila tlačidlo joysticku holými prstami, celkom presne strieľala na nepriateľa a zavrčala:
  - Za Rusko komunizmu!
  Potom Ekaterina striedavo vystrelila a vystrelila pomocou šarlátovej bradavky na hrudi.
  Zasiahla nacistický tank a zavrčala:
  - Za úspech pri budovaní komunizmu!
  Elena tiež vystrelila na svojho súpera pomocou holých prstov. Rozbila sud pyramídovej nádrže, urobila to všetko vhodne.
  Potom zaštebotala:
  - Najbystrejší budeme mať komunizmus!
  Potom lupanula a Euphrasia, aj keď je zvyčajne len vodič. Dievča však zasiahlo veľmi presne a odrazilo ústie nacistického tanku.
  Potom zavrčala:
  - Náš komunizmus je jasnejší ako slnko!
  Dievčatá na tanku sú bosé a v bikinách vyzerajú veľmi krásne a charizmaticky. A majú prsia s takými šarlátovými bradavkami.
  Alžbeta spievala s radosťou;
  Rozdrvme jarmo, verme fašizmu,
  V prípade potreby hory prenesiem....
  Bude éra, éra komunizmu,
  Poletím do neba s piesňou!
  A opäť dievča s jej šarlátovou bradavkou stlačí tlačidlo joysticku a zasiahne nacistov.
  Takže Fuhrer to tak trochu nenájde.
  Pri takýchto dievčatách je jasné, že ZSSR stále žije a Hitler ho len tak ľahko nezlomí.
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"