Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Tamerlane DobÝvÁ ČÍnu

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Krásná a velmi silná dívka z jednadvacátého století spadne do doby říše Tamerlánů a zachrání velkého velitele Timura před nemocí. V důsledku toho Tamerlán zahájí kampaň proti Číně. Bitev se účastní celá výsadková síla nájemných vrahů a v důsledku toho utrpí Nebeská říše těžkou porážku. A běh světových dějin se mění.

  TAMERLANE DOBÝVÁ ČÍNU
  ANOTACE
  Krásná a velmi silná dívka z jednadvacátého století spadne do doby říše Tamerlánů a zachrání velkého velitele Timura před nemocí. V důsledku toho Tamerlán zahájí kampaň proti Číně. Bitev se účastní celá výsadková síla nájemných vrahů a v důsledku toho utrpí Nebeská říše těžkou porážku. A běh světových dějin se mění.
  . KAPITOLA 1
  Vladlen se setkal v únoru 1405 s Tamerlánem, který onemocněl horečkou. Zasažená dívka si s sebou vzala celou sadu antibiotik a dokázala po pár injekcích postavit velkého středověkého velitele na nohy.
  Tamerlán byl stále v docela dobré kondici a jako vždy veselý a odolný. Studie Tamerlánovy mumie ukázaly, že je stále dost silný na to, aby mohl nadále velet armádám a provádět tažení.
  Nejtěžší pro Vladlenu bylo setkat se s tímto velitelem a projít strážemi. Nádherná blondýnka s vysportovanou postavou se ale představila jako lékařka. A skvělý a slavný lékař.
  Na ženu jednadvacátého století je vysoká a velká. A na středověk už vůbec obryně.
  A když jedním tahem holou, mocnou nohou srazila dva válečníky, určitě jí uvěřili a nechali ji projít až k vládci významné části světa.
  Pozici Tamerlána navíc uznávaní lékaři již uznali za beznadějnou.
  A proč nevěřit ženě-hrdince a navíc blondýně? Hlavně statečně chodit naboso ve sněhu? Ne každá žena je toho schopna a dokonce má silné úlevové svaly.
  Každopádně vše působí velmi teatrálně a nesmírně přesvědčivě.
  Holkám se tady musí říct jednoduše - super!
  Přesněji, ne dívky, ale jedna velmi cool dívka. A stala se extrémně vražednou. Ale zároveň, samozřejmě, a schopen léčit. A všechny uzdravit a ochromit.
  Tamerlán ožil a přivedl Vladlenu k sobě. A obrovská armáda převážně oddaných muslimů a hinduistů se přesunula na východ, aby se zmocnila Číny.
  Tato nebeská říše se již osvobodila z moci Mongolů. A Tamerlán chtěl obnovit bývalou obrovskou říši a překonat svého předka Čingischána.
  A tady je jeho armáda na pochodu. Pochodovalo proti Číně a pohybuje se jako ocelový válec. Což nejde zastavit. Přestože Nebeská říše shromáždila obrovskou armádu.
  Čína má velmi velkou populaci. A byli připraveni. Odřady dorazily ze všech provincií Nebeské říše.
  A najednou se ukázalo, že čínských vojáků je třikrát víc než obrovská Tamerlánova armáda shromážděná z celé říše.
  A strhla se krutá bitva.
  Samozřejmě, že ve Vladlenině snu přišli na pomoc chlapec a pět dívek z budoucnosti. A tak ještě zajímavější.
  Bojovníci z jednadvacátého století se opět střetli s Číňany patnáctého.
  V Nebeské říši je příliš mnoho vojáků. Plynou jako nekonečná řeka.
  Oleg Rybačenko, porážející Číňany meči, zařval:
  - Nikdy se nevzdávej!
  A z chlapcovy bosé nohy vyletěl ostrý kotouč!
  Margarita drtila protivníky a zabručela:
  - Na světě je místo pro výkon!
  A z holčiny bosé nohy se rozsypaly jedovaté jehly a zasáhly Číňany.
  Natasha také vražedně a zavyla házela nahými prsty:
  Nikdy nezapomeneme a nikdy neodpustíme.
  A její meče prošly mlýnem na Číňany.
  Zoya sekla nepřátele a zapištěla:
  - Pro novou objednávku!
  A z jejích bosých nohou se rozsypaly nové jehly. A co je v oku, to v krku čínských vojáků.
  Ano, bylo jasné, že válečníci byli vzrušení a zuřiví.
  Augustin přeřízl žluté vojáky a zapištěl:
  - Naše železná vůle!
  A z její bosé nohy letí nový, smrtící dárek. A žlutí bojovníci padají.
  Světlana seká na mlynáře, její meče jsou jako blesk.
  Číňané padají jako snopy.
  Dívka hází jehly bosýma nohama a kvílí:
  - Pro matku Rusko vyhraje!
  Vladlena Číňany také nakrájela pomocí motýlkové techniky, nakrájela je na kousky. Pak házela jedovaté jehly holými prsty, udeřila nepřátele a zapištěla:
  - Pro nové mladé vůdce Ruska!
  Oleg Rybačenko postupuje proti Číňanům. Terminátor chlapec kácí žluté jednotky.
  A přitom prsty na holých nohách chlapce vyhazují jehly s jedem.
  Chlapec řve:
  - Sláva budoucímu Rusku!
  A v pohybu každému řeže hlavu a tlamu.
  Margarita také drtí protivníky.
  Její bosé nohy mávají. Číňané umírají ve velkém. Válečník křičí:
  - Pro nové hranice!
  A pak ta dívka vezme a rozřízne ...
  Masa mrtvol čínských vojáků.
  Ale Natasha je v útoku. Řeže si vlastní čínštinu a zpívá:
  - Rusko je skvělé a zářivé,
  Jsem velmi zvláštní dívka!
  A z jejích bosých nohou létají kotouče. Kdo podřezal hrdla Číňanům. Ano, toto je dívka.
  Zoya je v útoku. Oběma rukama řeže žluté vojáky. Plivnutí z trubice. A hází smrtící jehly holými prsty.
  A přitom si zpívá:
  - Oh, kytku, pojďme,
  Oh, můj oblíbený odejde!
  Augustin, který kácí Číňany a ničí žluté vojáky, ječí:
  - Celý chlupatý a v kůži zvířete,
  S kyjem přispěchal na pořádkovou policii!
  A s holými prsty, jak se pustit do nepřítele, něco, co zabije slona.
  A pak zakřičet:
  - Vlci!
  Světlana v útoku. Řezy, sekání Číňanů. Bosýma nohama na ně vrhá dárky smrti.
  Provozuje mlýn s meči.
  Rozdrtila spoustu bojovníků a kvílí:
  - Přichází velké vítězství!
  A dívka je opět v divokém pohybu.
  A její bosé nohy vystřelují smrtící jehly.
  Vladlen znovu sekl a její meče se prodloužily. A pak si dívka strhla podprsenku a jako blesk z šarlatové bradavky zavrčela:
  - Za jednotu lidstva!
  Oleg Rybačenko vyskočil. Chlapec se otočil v kotrmelci. Ve skoku rozsekal spoustu Číňanů.
  Házal jehly holými prsty a zavrčel:
  - Buď slavný mou krásnou odvahou!
  A chlapec je opět v bitvě.
  Margarita přechází do útoku. Rozdrtí všechny nepřátele v řadě. Její meče jsou tvrdší než čepele větrných mlýnů. A holé prsty házejí dárky smrti.
  Dívka je v útoku. Vyhubí žluté válečníky bez obřadu.
  A každou chvíli skáče a kroutí se!
  A dary ničení od ní létají.
  A Číňané sami padají mrtví. A hromadí se celé hromady mrtvol.
  Margarita křičí:
  - Jsem americký kovboj!
  A znovu její bosé nohy hodily jehlu.
  A pak ještě tucet jehel!
  Natasha v útoku je také velmi cool.
  A hází bosýma nohama a plive ze slámy.
  A křičí z plných plic:
  - Jsem jiskřivá smrt! Jediné, co musíte udělat, je zemřít!
  A opět krása v pohybu.
  Zoya zaútočí na blokádu čínských mrtvol. A z jejích bosých nohou létají také bumerangy zkázy.
  A žlutí bojovníci stále padají a padají.
  Zoya křičí:
  - Bosá holka, vyhraješ!
  A z holé dívčiny paty letí tucet jehel. Která přímo do hrdla Číňana kopou.
  Padnou mrtví.
  Nebo spíše úplně mrtvý.
  Augustina v ofenzivě. Rozdrtí žluté jednotky. Její meče nosí dvě ruce. A ona je tak velká bojovnice.
  Čínskými vojáky se prohnalo tornádo.
  Dívka s červenými vlasy řve:
  - Budoucnost je skrytá! Ale bude to vítězné!
  A v útoku kráska s ohnivými vlasy.
  Augustin řve v divoké extázi:
  - Bohové války všechno roztrhají!
  A válečník v útoku.
  A její bosé nohy vrhají spoustu ostrých, jedovatých jehel.
  Světlana v bitvě A tak jiskřivé a bojovné. Její holé nohy vyvrhují tolik smrtících věcí. Ne muž, ale smrt s blond vlasy.
  Ale pokud se to zlomí, nemůžete to zastavit.
  Světlana zpívá:
  - Život nebude med,
  Ten skok v kulatém tanci!
  Ať se sen stane skutečností
  Krása promění člověka v otroka!
  A v pohybu dívky stále větší zuřivost.
  Vladlen se svými meči udělala osmičku. Uťala hlavy válečníkům Nebeské říše.
  Pak nahým podpatkem zasáhla balíček výbušnin, který Číňany trhal, a zavrčela:
  - Pro ruského ducha a bohy!
  Oleg v ofenzivě vše zrychluje. Chlapec bije Číňany.
  Jeho bosé nohy hází ostré jehly.
  Mladý válečník křičí:
  - Šílená říše všechny roztrhá na kusy!
  A chlapec je opět v pohybu.
  Margarita je ve své činnosti bouřlivá dívka. A mlátí nepřátele.
  Zde spustila holou nohu, hrášek s výbušninou. Vybuchne a okamžitě vyhodí sto Číňanů.
  Dívka křičí:
  - Vítězství k nám stejně přijde!
  A řídit mlýn s meči.
  Natasha zrychlila své pohyby. Dívka kácí žluté válečníky. A zatímco křičí:
  - Vítězství čeká na ruskou říši.
  A pojďme vyhubit Číňany zrychleným tempem.
  Natasha je terminátorka.
  Nemyslí na to, že se zastaví a zpomalí.
  Zoya je v útoku. Zdá se, že její meče krájí salát s masem. Dívka křičí z plných plic:
  - Naše spása je v platnosti!
  A holé prsty také hází takové jehly.
  A masa lidí s probodnutými hrdly, povalující se v hromadách mrtvol.
  Augustine je bláznivá dívka. A všechny to rozdrtí, jako by to byl robot z hyperplazmy.
  Už rozbilo ne sto Číňanů. Všechno ale nabírá tempo. A válečník stále řve.
  - Jsem neporazitelný! Nejúžasnější na světě!
  A opět kráska v útoku.
  A z jejích holých prstů vylétá hrášek. A tři sta Číňanů roztrhal silný výbuch.
  Augustin zpíval:
  - Neodvážíš se zmocnit se naší země!
  V ofenzivě je i Světlana. A nedává ani gram oddechu. Divoká Terminátorka.
  A podřeže nepřátele a vyhubí Číňany. A masa žlutých bojovníků už spadla do příkopu a podél silnic.
  Šestka zuřila. Svedl divoký boj. Přesněji řečeno i sedm velkých válečníků.
  Vladlena jako řev. A z rubínové bradavky vybuchne smrtícím bleskem a spálí celý prapor.
  Pak zamručí:
  - Za Rusko a vítězství až do konce!
  Oleg Rybačenko je zpět v akci. A postupuje mávající oběma meči. A terminátor řídí mlýn. Mrtví Číňané padají.
  Masa mrtvol. Celé hory krvavých těl.
  Chlapec si pamatuje divokou strategii. Kde se také mísili koně a lidé.
  Oleg Rybačenko kvílí:
  - Běda mysli!
  A peněz bude dost!
  A terminátor chlapec v novém hnutí. A jeho bosé nohy něco vezmou a hodí.
  Chlapecký génius zařval:
  - Mistrovská třída a firma "Adidas"!
  Ukázalo se opravdu skvělé a skvělé představení. A kolik zabil Číňanů. A největší počet z největších zabil žluté bojovníky.
  Margarita je také v boji. Drtí žluté armády a řve:
  - Velký šokový pluk! Všichni vjíždíme do rakve!
  A její meče sekají do Číňanů. Masa žlutých bojovníků se již zhroutila.
  Dívka zavrčela:
  - Jsem ještě chladnější než panteři! Dokažte, že každý je nejlepší!
  A z holé paty dívky vyletí jako hrášek se silnými výbušninami.
  A udeřit na nepřítele.
  A některé soupeře vezme a rozbije.
  A Natasha má autoritu. A poráží soupeře a ona sama nikomu nedá sestup.
  Kolik Číňanů už vyrušilo.
  A její zuby jsou tak ostré. A oči jsou safírové. Toto je dívka - hlavní kat. Přestože má všechny své partnery - katy!
  Natasha křičí:
  - Jsem blázen! Budete mít trest!
  A zase ta dívka poseká spoustu Číňanů meči.
  Zoya je v pohybu a posekala spoustu žlutých válečníků.
  A bosé nohy házejí jehly. Každá jehla zabije několik Číňanů. Tyto dívky jsou opravdu krásné.
  Augustin postupuje a drtí protivníky. A přitom nezapomene křičet:
  - Nemůžete uniknout z rakve!
  A dívka si vezme zuby a odhalí zuby!
  A ta zrzka je tak... Vlasy vlající ve větru jako proletářský prapor.
  A všechno doslova vychází ze vzteku.
  Světlana v pohybu Tady rozřezala spoustu lebek. Válečnice, která vyceňuje zuby.
  Ukazuje jazyk. A pak plivne z brčka. Pak zavyl:
  - Budete mrtví!
  A z jejích bosých nohou opět létají smrtící jehly.
  Vladlen si vtipně všiml, jak seká Číňany meči a hází ničící hrách holými prsty:
  - Pro vlast, můj svatý Rod sláva!
  Oleg Rybačenko skáče a skáče.
  Bosý chlapec vydává spoustu jehel a zpívá:
  - Pojďme kempovat, otevřít si velký účet!
  Mladý válečník je na tom nejlépe.
  Je docela starý, ale vypadá jako dítě. Pouze velmi silný a svalnatý.
  Oleg Rybachenko zpíval:
  - Ať hra není podle pravidel - prolomíme fraeru!
  A znovu z jeho bosých nohou létaly smrtící a rozbíjející jehly.
  Margarita zpívala s potěšením:
  - Nic není nemožné! Věřím, že svoboda svítá!
  Dívka znovu hodila na Číňany smrtící kaskádu jehel a pokračovala:
  - Temnota zmizí! Ať kvetou růže!
  A jakmile bojovnice hází hrášek holými prsty, okamžitě vyletělo do vzduchu tisíc Číňanů. Ano, armáda Nebeské říše taje přímo před našima očima.
  Natasha v bitvě. Skáče jako kobra. Vybuchuje nepřátele. A tolik Číňanů umírá.
  Jejich dívka a meče, obilí na uhlí a oštěpy. A jehly.
  Zároveň také řve:
  - Věřím, že vítězství přijde!
  A slávu Rusů najde!
  Holé prsty házejí nové jehly a bijí protivníky.
  Zoja v divokém pohybu. Útočí na Číňany. Rozbije je na malé kousky.
  Žena bojovnice hází jehly holými prsty. Proniká přes protivníky a jak řvát:
  Naše úplné vítězství je na dosah!
  A provozuje divoký mlýn s meči. Tohle je vážně holka jako holka!
  Augustinova kobra ale přešla do útoku. Tato žena je noční můrou pro všechny noční můry.
  A když to řeže, znamená to, že to řeže.
  Poté zrzka vezme a zazpívá:
  - Otevřu všechny lebky! Jsem velký sen!
  A teď její meče v akci a krájí maso.
  Světlana jde také do útoku. Ta holka nemá brzdy. Jak sekat, tak je hmota mrtvol poseta.
  Blonďatý terminátor řve:
  - Jak to bude dobré! Jak dobré to bude - já to vím!
  A teď z ní letí zabijácký hrášek.
  Vladlen předvedl sépiovou techniku s meči.
  A z jahodové bradavky vzala a vyslala paprsek magických laserů, odřízla masu válečníků nebeské říše a zapištěla:
  - Pro budoucí vítězství!
  Oleg znovu sto Číňanů, nesoucích meteor, odříznuto. A sebere bombu a hodí ji.
  Malá velikost, ale smrtící...
  Jak rozbít na malé kousky.
  Chlapec terminátor zavyl:
  - Bouřlivé mládí hrozných strojů!
  Margarita to udělá znovu v bitvě.
  A pokácet spoustu žlutých bojovníků. A řeže velké mezery.
  Dívka křičí:
  - Lambada je náš tanec na písku!
  A udeřit s novým elánem.
  Natasha v útoku je ještě zuřivější. Takže mlátí Číňany. Není pro ně moc dobré takovým dívkám vzdorovat.
  Natasha to vzala a zazpívala:
  - Běh na místě je společným usmiřovatelem!
  A bojovnice s takovou kaskádou úderů vyrazila na své protivníky.
  A bude házet kotouče bosýma nohama.
  Zde řídila mlýn. Masa hlav žluté armády se odvalila zpět.
  Je to bojovná kráska. Porazte si takovou žlutou armádu.
  Zoya je v pohybu a drtí všechny bez výjimky. A její meče jsou jako nůžky smrti.
  Dívka je prostě krásná. A její bosé nohy házejí velmi jedovaté jehly.
  Porazit soupeře. Probodávají jim hrdla a dělají rakve.
  Zoya to vzala a zapištěla:
  - Pokud v kohoutku není voda...
  Natasha radostně vykřikla:
  Takže je to vaše chyba!
  A holými prsty hází něco, co důkladně zabíjí. Tohle je opravdu dívka dívek.
  A z jejích holých nohou, jak bude čepel létat. A zasáhl spoustu bojovníků.
  Augustin na cestách. Rychlý a jedinečný ve své kráse.
  Jaké má světlé vlasy. Jako vlající proletářský prapor. Tato dívka je opravdová liška.
  A seká protivníky - jako by se narodila s meči v rukou.
  Zrzka, zatracený parchant!
  Augustin to vzal a zasyčel:
  - Býčí hlava bude - nezblázněte se bojovníci!
  A tady zase rozdrtila spoustu borců.
  Vladlen také sekl bekhendem, jako by její meče byly čepele vrtulníku. Odřízněte spoustu čínských bojovníků.
  Pak její obnažená, kulatá pata vyvrhla smrtící dary úplného zničení a zaštěbetala:
  - Jsem nejmocnější bohyně na světě!
  Oleg Rybačenko zabručel:
  - Co potřebuješ! Tady je ta dívka!
  Margarita, která házela dýkou bosou nohou, potvrdila:
  - Velká a cool holka!
  Aurora s tím ochotně souhlasila:
  - Jsem válečník, který každého kousne!
  A opět s holými prsty spustí vražednou.
  Světlana v bitvě není horší než soupeři. Není to dívka, ale plamenný konec.
  A křičí:
  - Jaká modrá obloha!
  Augustine, která pustila čepel bosou nohou, potvrdila:
  - Nejsme zastánci loupeže!
  Světlana porážela nepřátele a zaštěbetala:
  - Hlupák nepotřebuje nůž ....
  Zoya pištěla a házela jehly holýma, opálenýma nohama:
  - Budeš mu lhát ze tří krabic!
  Natasha, kácející Číňany, dodala:
  - A dělej s ním za penny!
  A válečníci vezmou a skočí. Jsou tak krvaví a cool. Obecně mají hodně vzrušení.
  Vladlena z karmínových bradavek zasáhla proudy antičástic, spálila spoustu Číňanů a zapištěla:
  - Pro nový ruský řád!
  Oleg Rybachenko vypadá v bitvě velmi stylově.
  Margarita zpívala:
  - Rána je silná a ten chlap má zájem...
  Geniální chlapec spustil nohou něco, co vypadalo jako vrtule vrtulníku. Odřízl Číňanům několik set hlav a zapískal:
  - Docela sportovní!
  A oba - chlapec a dívka v plném prolamování.
  Oleg sekal žluté vojáky a zavrčel:
  - A bude to pro nás velké vítězství!
  Margarita v odpověď zasyčela:
  - Zabijeme všechny - bosýma nohama!
  Ta dívka je skutečně tak aktivní terminátor.
  Natasha zpívala v ofenzivě:
  - Svatá válka!
  A válečník vypustil ostrý diskový bumerang. Letěl obloukem, posekal spoustu Číňanů.
  Zoya dodala a pokračovala ve vyhlazování:
  - Bude to naše vítězství!
  A z jejích bosých nohou létaly nové jehličky. A zasáhli spoustu bojovníků.
  Blonďatá dívka řekla:
  - Dát soupeři mat!
  A ukázala svůj jazyk.
  Augustina, mávala nohama a házela ostrohranné hákové kříže, klokotala6
  - Imperiální vlajka vpřed!
  Světlana ochotně potvrdila:
  - Sláva padlým hrdinům!
  A dívky jednohlasně křičely a drtily Číňany:
  - Nikdo nás nezastaví!
  A teď od bosých nohou válečníků letí disk. Maso je roztrhané.
  A znovu křičet:
  - Nikdo nás nemůže porazit!
  Natasha vyletěla do vzduchu. Roztrhla soupeře a vydala:
  - Jsme vlci, smažte nepřítele!
  A z jejích holých prstů vyletí velmi smrtící disk.
  Dívka se dokonce kroutí v extázi.
  A pak zamumlal:
  - Naše paty milují oheň!
  Ano, dívky jsou opravdu sexy.
  Vladlena předváděla s meči techniku pavího ocasu. Odřízněte spoustu čínských vojáků.
  A pak vypálila blesky z pupíku a zaštěbetala:
  - Pro nový iPhone!
  Oleg Rybachenko o kloktání:
  - Oh, brzy, poskytuje bezpečnost!
  A mrkl na válečníky. V odpověď se smějí a vyceňují zuby.
  Natasha porazila Číňany a zapištěla:
  - V našem světě není radosti, bez boje!
  Chlapec odpověděl:
  "Někdy taky není legrace bojovat!"
  Natasha souhlasila:
  - Pokud není síla, pak ano ...
  Ale my bojovníci jsme vždy zdraví!
  Dívka hodila nahé prsty na soupeřovy jehly a zpívala:
  - Voják je vždy zdravý,
  A připraven k akci!
  Poté Natasha znovu sekla nepřátele.
  Zoya je velmi rychlé dítě. Tady je celý sud v čínském vypuštěném. A vytrhl několik tisíc z jednoho výbuchu.
  Pak vykřikla:
  - Nepřestávejte, naše paty se třpytí!
  A dívka v bojové krajce!
  Augustin v bitvě také není slabý. Takže mlátí Číňany. Jako by se ze svazku řetězů klepalo.
  A z rubínových bradavek, magické plazmy, vylétají skvrny.
  A sekání protivníků - zpívá:
  - Pozor, bude to užitečné
  Na podzim bude koláč!
  Rudovlasý čert orá v boji opravdu jako čert v tabatěrce.
  A takhle Světlana bojuje. A Číňané to od ní dostávají.
  A když se trefí, trefí se.
  Z ní vylétají krvavé cákance.
  Světlana si drsně všimla, když z její bosé nohy vylétly kovové cákance a rozpouštěly lebky:
  - Sláva Rusku, velmi dokonce sláva!
  Tanky spěchají vpřed...
  Divize v červených košilích -
  Zdravím ruský lid!
  Zde se dívky utkaly s Číňany. Jsou tedy řezány a drceny. Ne válečníci, ale opravdu panteři, kteří přetrhli řetěz.
  Vladlen řve z plných plic, hází holými prsty na nohou bumerang s ostrými hranami a řeže hlavy válečníkům Nebeské říše:
  - Pro velká vítězství s námi!
  Oleg je v bitvě a útočí na Číňany. Mlátí je bez lítosti a ječení:
  Jsme jako býci!
  Margarita, která rozdrtila žlutou armádu, zvedla:
  Jsme jako býci!
  Natasha to vzala a zavyla a porazila žluté bojovníky:
  - Lhaní se vymyká z rukou!
  Zoja roztrhla Číňana a zapištěla:
  - Ne, ne z ruky!
  A také to vezme a hvězdu pustí bosou nohou.
  Natasha si to vzala a vypískla:
  - Naše televize je zapnutá!
  A z její holé nohy letí zabijácký svazek jehel.
  Zoja, která také drtila Číňany, zapištěla:
  - Naše přátelství je monolit!
  A zase takový hod, že se kruhy rozmazávají do všech stran. Toto je dívka - čisté vyhlazování protivníků.
  Dívka s holými prsty na nohou vezme a vypustí tři bumerangy. A mrtvol z toho bylo ještě víc.
  Poté kráska vydá:
  - Nedáme nepříteli milost! Bude tam mrtvola!
  A znovu ta smrtící věc odlétá z holé paty.
  Augustin také zcela logicky poznamenal:
  - Jen ne jedna mrtvola, ale mnoho!
  Poté to dívka vzala a bosá procházela krvavými loužemi. A zabil spoustu Číňanů.
  A jak to řve:
  - Masová vražda!
  A pak bouchne hlavou do čínského generála. Rozbij mu lebku a rozdej:
  - Banzai! Půjdeš do nebe!
  Světlana, velmi zuřivá v útoku, skřípe:
  - Nebudeš ušetřen!
  A tucet jehel odlétá z jejích holých prstů. Jak všechny porazí. A dokonce i válečník se snaží trhat a zabíjet.
  A Vladlen v odpověď kluje pomocí šarlatových bradavek na hrudi a chrlí proudy ohnivého víru:
  - Za vítězství nad drakem!
  Oleg Rybačenko kvílí:
  - Slavné kladivo!
  A kluk navíc hází bosou nohou takovou cool hvězdu v podobě hákového kříže. Složitý hybrid.
  A masa Číňanů se zhroutila.
  Oleg zařval:
  - Banzai!
  A chlapec je opět v divokém útoku. Ne, jen to vře silou a sopky bublají!
  Markéta na cestách. Každému to potrhá břicho.
  Dívka s nohou vyhodí padesát jehel najednou. A masu zabíjejí nejrůznější nepřátelé.
  Margarita zpívala z hlediska veselosti:
  - Jedna, dvě! Smutek není problém!
  Nikdy byste se neměli nechat odradit!
  Udržujte nos a ocas výše pomocí trubky.
  Vězte, že opravdový přítel je vždy s vámi!
  To je tak agresivní společnost. Dívka mlátí a křičí:
  "Z Dračího prezidenta se stane mrtvola!"
  Natasha v bitvě je jen jakýsi terminátor. A řev o bublání:
  - Banzai! Získejte to rychle!
  A z její bosé nohy odletěl granát. A Číňané jsou jako přibití. A rozbít.
  Tady je válečník! Všem válečníkům - válečníkovi!
  Zoya je také v útoku. Taková zuřivá svině.
  A vzala to a zabublala:
  - Náš otec je sám Bílý Bůh!
  A řeže pro Číňany trojitý mlýn!
  A Augustin zařval:
  - A můj Bůh je černý!
  Zrzka je skutečně ztělesněním klamu a podlosti. Pro nepřátele, samozřejmě. A pro přátele je to miláček.
  A jak s holými prsty bude brát a házet. A spousta hromad válečníků nebeské říše.
  Zrzka vykřikla:
  - Rusko a černý bůh jsou za námi!
  Válečník s velmi vysokým bojovým potenciálem. Ne, do toho je lepší se nemíchat.
  Augustin zasyčel:
  - Rozdrtíme všechny zrádce na prach!
  A mrkne na své partnery. Ano, tahle ohnivá dívka není zrovna něco, co dokáže dát pokoj. Pokud mír není smrtící!
  Světlana rozdrtila nepřátele a vydala:
  - Zameteme vás ve frontě!
  Augustin potvrdil:
  - Zabijeme všechny!
  A z jejích bosých nohou opět letí dar totální záhuby!
  Vladlen držel trik - Conanův kruh, a posekal spoustu nepřátelských vojáků, na krvavý kompot.
  Pak udeřila z pupku tvrdým pulsarem a vyjekla:
  - Pro novou generaci politiků!
  Oleg v odpovědi zpíval:
  - Bude kompletní banzai!
  Augustinová trhala Číňany holýma rukama, sekala je meči a házela jehlami holými prsty na nohou a vydala:
  - Krátce řečeno! Krátce řečeno!
  Natasha, která zničila žluté válečníky, zapištěla:
  - Zkrátka - banzai!
  A řežme protivníky divokou hořkostí.
  Oleg Rybachenko, kácení protivníků, vydal:
  - Tento gambit není čínský,
  A debut, věřte mi, je thajský!
  A znovu vyletěl z chlapcovy bosé nohy ostrý kotouč na řezání kovů.
  Margarita, kácející válečníky Nebeské říše, zpívala:
  - A koho najdeme v bitvě?
  A koho najdeme v bitvě...
  Nedělejme si z toho legraci...
  Pojďme to roztrhat!
  Pojďme to roztrhat!
  Pak odvedli dobrou práci s Číňany... A říše Tamerlána porazila říši pod nebem.
  
  . STALKER HRA BEZ PRAVIDEL
  ANOTACE
  Stalker, docela obyčejný muž, se setká s dívkami, které jsou velmi výjimečné. A mají superschopnosti a takové skvělé vtípky. Tyto dívky jsou prostě super a hyperaktivní.
  . KAPITOLA 1
  Muselo to být asi třicet sekund, než mi hučení v uších přestalo. Velmi silně foukalo. Byl odhozen o několik metrů zpět, blíže k okraji bažiny, kde cítil, jak mu do plic začíná pronikat odporný zápach.
  Zvedl ruku, dotkl se hlavy a zkontroloval, zda v ní není něco nevlídného v podobě díry po kulce nebo zaseknutého úlomku. Ale vše bylo v pořádku, pokud to vůbec platilo pro stav, kdy nemůžete vstát a jakýkoli pohyb způsobuje takovou bolest, že můžete nedobrovolně zemřít na šok z bolesti.
  Před očima mi plavaly kruhy, svírala mě hruď a ruka hned sáhla do kapsy, kde byla lékárnička s injekční stříkačkou. Sotva dost síly mohlo stačit na víc, ale v tu chvíli to bylo aspoň něco.
  Když stalker našel potřebnou drogu, zapíchl jehlu z posledních sil a vymáčkl všechen obsah, cítil, jak se tekutina a síla šíří žilami, pročišťuje mysl a naplňuje svaly energií.
  Brzy už normálně viděl, bolest na hrudi postupně ustupovala a nakonec se mu podařilo vstát a vidět, že celou tu dobu ležel uprostřed rákosí, smradu a špíny. Zbraň byla výbuchem odmrštěna o něco dále. Na těle nebyly žádné viditelné rány a všechny jeho pokusy najít alespoň něco, co by potvrzovalo bolest, kterou cítil před injekcí, byly neúspěšné. Byl neporušený, i když trochu promáčklý.
  Vzduch byl nasycen smrtí. Bylo to cítit s každým nádechem a porcí vzduchu, která mu vnikla do plic, když se plazil ke své zbrani a viděl skrz zeď šedých rostlin a bahenní trávy několik těl stalkerů ležících přímo před jeho očima. Nedaleko bylo slyšet vytí pseudopsů a některých dalších tvorů, vrčení, které bylo velmi blízko tomuto místu. Cítili krev a čerstvé maso a měli se tu objevit.
  Muž zběsile kontroloval zásobník - nábojnice měly na pár minut vystačit, ale pokud by se na něj ty tvory nevrhly hromadně, pak by to měl těžké.
  "Granát" - blesklo mu hlavou. To byl poslední argument ve sporech s mutanty, ale bohužel teď nic takového neměl.
  "Možná zkontrolovat těla? Jeden z nich musel mít alespoň jedno."
  Postavil se na nohy, odstranil automatickou pojistku a opatrně, jako by procházel minovým polem, se začal pohybovat vpřed a přibližovat se k místu, kde zahřměla exploze a kde byli zabiti jeho spolubojovníci.
  Tady. téměř u kráteru, kde byla jasně položena mina, mě do nosu udeřil smrad spáleného masa. Chvíli počkal, potlačil pocit na zvracení, pak udělal jeden krok, klesl na jedno koleno a obrátil zohavené tělo stalkera na záda.
  Smůla, pomyslel si a hledal v kapsách granáty.
  Pak šel do druhého, třetího. Musel jsem vyndat několik náhradních zásobníků a sám se přesunout ke staré chatrči, která tu zůstala od prvního vymrštění a zabarikádování, ponechal jsem jen jeden východ, odkud bylo možné střílet na mutanty, pokud to vycítili, a šlapali přímo do domu.
  "Sakra," řekl nakonec ze své hrudi.
  Muž vytáhl vysílačku, přiložil si ji k uchu a začal mluvit dávno naučená slova v naději, že ho uslyší, než mu mutanti ohryzou poslední kousek masa.
  - Základno, tohle je Falcon, byli jsme přepadeni, přežil jsem jen já.
  Zopakoval to ještě několikrát a naslouchal prázdnotě éteru. Pak to udělal ještě jednou a doufal, že za to může nedávné uvolnění a toto narušilo rádiovou komunikaci, ale poté, co jeho volání o pomoc nebylo zodpovězeno, vypnul rádio a přitiskl si kulomet k hrudi.
  V kasárnách bylo tehdy teplo. Když se kolem deváté hodiny večerní průzkumné oddíly a lovci artefaktů vrátili do svých obvyklých míst noclehu, byla místnost přeplněná. Sál se zaplnil lidmi, otrávili se hukot, pohádky a anekdoty, kdo si z tažení dokázal odnést něco dražšího než roztrhané kalhoty, okamžitě šel k obchodníkovi, jehož psí bouda se nacházela ve druhém patře hned za Borovovou kanceláří.
  Starý muž nebyl ochoten navázat kontakt. Byl to obecně tichý člověk. Obvykle se jim vyhýbají, jsou považováni za blázny nebo nejsou z tohoto světa. Ale protože dědeček (tak mu všichni místní stalkeři pro jeho věk a zkušenosti s úctou říkali) byl vedoucím sanatoria, nutnost alespoň občas se na něj obrátit s prosbou o pomoc nutila stalkeře se mu uklonit.
  Nemůžu uvěřit, že jsme zase na nule.
  Victor unaveně vešel do sálu a rozhlížel se po přeplněné místnosti, kde to jako obvykle páchlo potem, cigaretami, alkoholem a páchnoucími historkami. Pak popošel trochu dopředu, kde si v samém rohu všiml malého stolku a připojil se ke dvěma dalším stalkerům, kteří po túře dopíjeli pivo.
  -No, jak? S čím jsi se vrátil, Vityo? Soudě podle vašeho obličeje je to průšvih.
  Dlouhá a nebezpečná cesta ho opravdu vyčerpala. Bažiny Polissya nikdy nebyly přátelské k cizím lidem, zvláště pokud se vrhli do jejího majetku pro artefakty. Od doby, kdy se Zóna přesunula na sever a pokryla část oblastí Brest a Gomel, mnoho stalkerů tato místa chválilo a odnášelo odtud nespočet lup a vzácných artefaktů. Celé karavany šly do bažin stalkerů, dokud zdroj nezačal vysychat. Od těch dob proteklo pod mostem hodně vody. Khabar se stal mnohem méně a riziko se mnohonásobně zvýšilo. Někomu jinému se podařilo najít pár vzácných exemplářů, kvůli kterým byli vědci připraveni si navzájem roztrhat hrdlo, ale jednou za čas se to nestalo a na jeden úspěšný výlet byl tucet absolutně nula. A je dobře, když nebyly ztráty. Ostatně byly případy, kdy se polovina oddílu vrátila z úplně obyčejného nájezdu a vyprávěla, jak pseudopsi zbytek cestou do míst roztrhali, nebo ještě hůř. O těch místech se vyprávělo mnoho příběhů, ale stále to stalkery nezastavilo. Touha po zisku je taková věc. Je těžké uchránit se před velkým rizikem, když kush může poskytnout pohodlný život až do stáří.
  "Všechno je špatné," řekl Victor a vytáhl z batohu poslední plechovku guláše, která zbyla z kampaně. Rychle ji otevřel, špičkou nože přejel po víku, načež celý obsah v mžiku snědl, většinu spolkl téměř bez žvýkání - stalker měl tak silný pocit hladu.
  Šli jsme až do samotného kráteru.
  "Byl jsi tam?" zeptal se jeden ze stalkerů stojících poblíž.
  Tiše se zasmál.
  Možná mi nebudete věřit, já vás k ničemu nezavazuji.
  -A jaké to tam je? Slyšel jsem, že bandos si vybral tyhle části. Je vhodné chytit žlutoúsy - místa jsou hluchá. Nemá smysl hledat někoho, kdo zmizí, a tak se tam houfně utíkají.
  Oba stalkeři se na sebe podívali. Victor si uvědomil, že to věděli z první ruky.
  -Spousta nejrůznějších odpadků a bandité jsou tím menším zlem, které jsem tam potkal.
  Když dojedl zbytky svého skromného stalkerského jídla, zvedl batoh na ramena, poděkoval rolníkům za jejich společnost a odešel k obchodníkovi. Ve druhém patře bylo o něco méně lidí, ale kvůli malé ploše místnosti a nedostatku oken a dobré ventilaci to páchlo, jako by zde právě zabili a vykuchali pseudoobra, jehož teď mu páchne přímo pod nohama. Dopily Victorův čich a cigarety doutnající na stole u obchodníka. Několik let nekouřil a na rozdíl od svých kuřáckých kolegů pociťoval odpornost tabáku s každým nádechem.
  Byla tam fronta. Několik vojáků ze služby, kteří očividně procházeli těmito místy na svou základnu a zastavili se, aby doplnili munici a proviant, soustředěně zkoumalo zboží položené na stole. Zbraň. Munice. Vybavení a uniformy. To vše bylo ve víceméně řádném stavu, což někdy způsobovalo neméně překvapení než burer v okolních oblastech, protože areál sanatoria a k němu přilehlé obytné a hospodářské budovy byly velmi daleko od pevniny, a ukázalo se, že extrémně těžké to získat. Na to byl ale Vitold hlupák, protože věděl, jak najít jakýkoli produkt, a pokud se k tomu přidaly dobré peníze, člověk se o výsledek nemohl starat - vše by bylo doručeno včas a včas. A teď, když skupina dlužníků, kteří konečně nakoupili a naplnili Vitoldovu peněženku bankovkami, ustoupila stranou, na tváři mu zavládl úsměv.
  - Den není marný, když klient odchází spokojený a já mám zisk.
  "Jsem rád, že je u tebe všechno v pořádku," řekl Victor a přistoupil k pultu.
  - No, monsieur, na co jste si stěžoval? Nějakou dobu jsi nebyl. Celou hodinu jsem si myslel, že jste všichni mrtví, abych tak řekl, zóna vás vzala a udělala z vás jednoho z těch podivínů u hořáku.
  Ale jsem tady a můj mozek je v pořádku.
  - A to mě těší, znamená to, že máte dobrý produkt.
  Victor mlčel. Upřímně řečeno, Vitoldovi neměl co nabídnout a nechtěl si to přiznat. Z posledního nájezdu vyšel stalker prázdný a bez síly, sotva se dostal do sanatoria. Přesto měl něco, něco cenného, na co se nedalo sáhnout ani ho vizuálně neocenit, něco, o čem snil i Borov.
  - Mám informace, Witolde. Vím, kam se ta obří chiméra poděla. můžu ukázat.
  Obchodník se podezíravě podíval na svého klienta, pak se podíval na ostatní stalkery za sebou, kteří čekali, až na ně přijde řada, načež se trochu předklonil a pověsil své tělo přes školní lavici, která Vitoldovi sloužila jako stůl.
  - O tomto rezavém stvoření se raději nezmiňujte. Naposledy zabila dvanáct lidí v RUES. Od té doby ji nikdo neviděl a bylo by lepší, kdyby spadla rovnou do pekla, než svou přítomností děsit mé klienty.
  Mnoho lidí jí totiž říkalo rezavá kvůli barvě hrubé vlny, která připomínala rezavý ostnatý drát namotaný na tutéž drsnou a odolnou kůži. Více než všichni ostatní jedinci tohoto typu se hltala na stalkerech do neuvěřitelné velikosti, a proto místní skupiny dokonce pozastavily nepřátelství, aby se sjednotily a zabily ji. Ale po nájezdu na RUES tvor zmizel beze stopy a od té doby ho nikdo neviděl.
  -Takže nejsi připraven za to zaplatit?
  Witold se vrátil do své předchozí polohy, opřel se v křesle a křupal pod váhou svého majitele. Luskl prsty a třel si široké čelo a celým svým zjevem ukázal, jak v něm bojovala chamtivost a zvědavost.
  "Sakra," řekl a praštil dlaněmi o stůl. - Už dlouho mě takové návrhy nezarazily.
  -Otázkou tedy je cena?
  "Nejen," na vteřinu se odmlčel. -Co když lžeš? Co když dostanete peníze a neřeknete nic rozumného. Pak hledejte vítr na poli. Zóna je velká, čert ví, kam vás zavede.
  - Už jsem ti někdy lhal?
  Ne, ale všechno je poprvé.
  "V zásadě chápu vaši opatrnost," řekl Victor a přehodil si batoh přes ramena.
  - Jsem velmi rád, že jsme našli vzájemné porozumění. Jeďte raději do Borova. Právě teď je tam. Dědek je bystrý, hned rozliší lež, pokud ho přesvědčíte, pomůžu vám s něčím při lovu, ale jinak - promiňte. Zde každý druhý buď viděl duchy, nebo komunikoval s Bohem, nebo viděl podivné mutanty v lesích za úplňku. A každý potřebuje peníze, zbraně a vybavení.
  Victor odešel, stále slyšel kupcovo staré reptání. Zastavil se u dveří - někdo otevřel několik podkrovních oken, kde se z bezpečnostních důvodů nachází blíže k noci dvojice ostřelovačů, a do sanatoria začal pronikat čerstvý vzduch tlačený zvýšeným větrem.
  Victor se zhluboka nadechl. Bylo pro něj příjemné dýchat, ne-li dokonale čistý, ale čerstvý vzduch, který ředil sladkou směs smradu, která celou tu dobu visela ve druhém patře. Krok za krokem dýchal častěji, jako by tento vzduch obsahoval celý jeho život a nemohl jím nasytit své tělo, než se setkal s nevyhnutelným.
  Zaklepal na dveře starým způsobem: třikrát krátce, pamatoval si dědečkovu zdrženlivost, odrážející se téměř ve všem. Obvyklá odpověď na zaklepání nebyla následována, ale Victor si z nějakého důvodu myslel, že už může vstoupit, načež lehce otevřel těžké dřevěné dveře a vstoupil do dobře osvětlené kanceláře.
  Borov seděl u velkého stolu a díval se na něco na obrazovce monitoru. Ten, kdo vstoupil, ho vůbec nezajímal, jen jednou vzhlédl, aby se podíval na hosta, načež se opět utopil v řádcích stékajícího textového dokumentu.
  Victor přistoupil blíže ke stolu, posadil se na nedalekou židli a čekal. Stalo se to starému muži, když ignoroval, co se kolem něj dělo, načež se znovu vrátil do našeho světa, jako by se nic nestalo. A teď musel Victor čekat patnáct minut, než Borov vzhlédl od počítače a konečně obrátil svou pozornost na stalkera.
  "Mluv," zahřímal dědeček basovým hlasem.
  - Mám informace o chiméře, o té, která nám před šesti měsíci výrazně drásala nervy. Viděl jsem ji na hranici Brestské oblasti v oblasti Zhadin. Místní říkali, že stvoření visí dále: Stolin, Rechitsa, Ravens. Lidé mizí stále více. Vypadá to, že se zabydluje ve svých nových lovištích.
  Borov neřekl nic. Aniž by vstal ze židle, otočil se k mapě visící na zdi a zíral na místo, o kterém Victor mluvil.
  - Dostal jsem se daleko.
  - Potkal jsem ji na cestě ke kráteru. Spala v nížině, přímo v rákosí, a čekala na polední horko. Obecně jsem měl štěstí, kdybych se od ní chytil o něco později, až bude chladněji, kdo ví, jak by to všechno skončilo.
  Starý muž mlčel. Zdálo se, že zvažuje všechna pro a proti, stejně jako Vitold, trýzněný pochybnostmi o informacích, s rozhodnutím nijak nespěchal, což výrazně prověřilo Victorovu trpělivost. Chystal se otočit a odejít, plivat na všechna pravidla, naverbovat lidi a samostatně řešit toho výstředního tvora a pasovat se za legendárního lovce, když najednou starý muž ožil. Vrátil se ze země úvah, ve které byl celou tu dobu. Otočil se čelem ke stalkerovi a lakonicky pronesl totéž.
  -Co chceš?
  -Potřebuji správnou zbraň. Právě jsem se dnes vrátil z náletu a jsem nahý jako sokol. Nemám finance na to, abych si koupil vše, co potřebuji, ale když mi pomůžete s tímhle obchodem a já tu stvůru zvládnu naplnit, pak se sem budou houfně hrnout stalkeři a bude tu spousta lupu.
  Dědeček chvíli mlčel.
  -A když ne?
  Zde Victor nenašel nic, co by řekl. Po pravdě řečeno, celý Rustyho lov byl čiré šílenství a sebevražda. Zabila těžce ozbrojené lidi na RUES, že by měla udělat totéž s malou skupinou stalkerů, a to dokonce na svém vlastním území.
  -Pokusím se, aby to fungovalo.
  Nakonec vymáčkl Victor. Borov si ale stál za svým. Dědeček zopakoval svou otázku.
  -Co když to nedokážeš?
  Když Victor nechal otázku nezodpovězenou, dědeček se tiše otočil k počítači a pokračoval ve čtení. To znamenalo, že rozhovor skončil. Stařec rozhodnutí přijal a o žádné zbrani nemohla být řeč.
  Vyšel na chodbu, kde to stále páchlo jako smetí, prošel kolem dalších dvou stalkerů, kteří čekali na audienci v Borovpu, a pak sešel do prvního patra. Byli tam všichni lidé. V jednu chvíli jich bylo tolik, že nebylo možné udělat krok, abych někoho nepraštil ramenem.
  Přesto se mu podařilo protlačit k východu a dostat se ven, kde se Victor mohl zhluboka nadechnout. Tabákový kouř mu už nestiskl plíce - dýchání se stalo mnohem snazším a za ním zůstala zahalená směs potu a alkoholu. Zrezivělé, ale stále silné dveře se za ním zabouchly a před jeho očima se otevřela zóna.
  Když se sem poprvé dostal, bylo jen málo, co bylo obydleno lidmi a vše ve čtvrti připomínalo tichý, mrtvý chaos, který nastane, když na obzoru vyroste jaderná houba a rázová vlna vás odhodí do pekla. Něco podobného se stalo i zde. Avšak jistá síla: Pán nebo příroda, jak to někoho zajímá, začala obnovovat pořádek a brzy se tato místa zaplnila živými tvory, nějak přizpůsobenými radiaci, a když tento útok začal mizet, odnášen neznámými silami dále severu, se začali objevovat i lidé. Mutanti přišli za nimi. Lovec a oběť (podle toho, na kterou stranu se dívat) se najednou ocitli před sebou, což donutilo každou ze skupin striktně nastínit svůj majetek. Lidé se usadili v budově sanatria. Komplex z dob pozdního SSSR je zatraceně zachovalý i po všech kataklyzmatech a desítkách erupcí a stává se bezpečným útočištěm pro stovky tuláků a tuláků, kteří hledali své štěstí v Zóně. Malý prostor kolem tří areálů sanatoria byl také střežen lidmi, ale vše za tím byla divočina, to vše patřilo mutantům. Byly jiné zákony. Primitivní, zvířata, když se pudy dřímající uvnitř stalkerů probudily a oni se proměnili ve stejné predátory, zapomínající na svou lidskou existenci.
  A teď, při pohledu před sebe, do daleké dálky, kde se pozůstatky kdysi velké říše topily ve vysokých houštinách rákosí, kde se vícepatrové budovy proměnily v semeniště mutantů a vědou neznámých tvorů, cítil Victor celé své tělo. opřel se a jeho ruce se automaticky natáhly po zbraních.
  Svět se opravdu změnil. Ne tak rychle, jak se mnohým zdálo, ale dramaticky, neměnící ani tak krajinu celého území, jako spíše duše lidí, kteří se rozhodli zasvětit svůj život Zóně. Pohlcovala lidi, vlastnila mysl tak, jak to žádná droga nedokázala. Lidé posedlí zázraky, které se na tomto místě dějí, poháněni sny o zbohatnutí nebo jednoduše poznáním jiného života, proudili do těchto míst v todpa, bez ohledu na jakékoli nebezpečí.
  Victor kráčel dlouhou ulicí, roztaženou jako hroznýš v houští, mezi kdysi obytnými výškovými budovami. Zemřeli. Před velmi dlouhou dobou lidé opustili své domovy a nechali cihlové obry žít svůj život v novém světě.
  Pod nohama řinčel kov - tramvajové koleje tudy jezdily. Pravda, teď byly rezavé a připomínaly oteklé žíly, dlouho bez krve, ale neméně hrozné.
  Prázdnota.
  Victor najednou uviděl nějaké podivné stopy. Byli jako králíci, ale docela velcí. Co dělá drápy zde tygří a velmi ostré. Dokonce i kov kolejnice byl poškrábaný.
  Victor se zamračil. Nestačilo narazit na zmutovaného králíka. Toto zvíře, velké jako dobrý lev, dokázalo plivat jed na dálku. A není snadné přestat
  dokonce i výbušná kulka. Je jasné, že setkání s takovým králíkem a zároveň jedovatým tygrem nevěstilo nic dobrého. Je to opravdu monstrum.
  Victor zabočil do uličky a nedobrovolně se přikrčil. Nehledal zbytečná dobrodružství.
  Vytáhl z opasku pistoli. Poslouchal jsem. Tak velká šelma se nemůže nepozorovaně připlížit. Náhle stalker uviděl ze svého boku kostru. Byl tak...
  Strašně zmačkané a ohlodané. A na kostech visely úlomky formy a očividně byly nedávno zabity a ohlodány - proudící krev nestihla zmrznout.
  Victor zaklel:
  - Tohle je japonský policista!
  A ztuhl... Znovu poslouchal. Všechno se zdálo být tiché. Intuice ale napovídala, že by bylo nejlepší vrátit se do společnosti dalších stalkerů, nebo si vybrat dům
  spolehlivější. Victor se přikrčil... A krátkými čárkami.
  A pak bylo skutečně slyšet tlumené vrčení a škrábání něčích mocných tlap. Victor zrychlil a vrhl se ke dveřím. Ve stejném okamžiku za ním šlehly plameny.
  A oheň zasáhl špinavý oblek. Victor se ohlédl. Následovalo ho monstrum. Velikostí býka byla směs králíka s ušima a lva se silnými tlapami.
  A přesto tato bestie plála ohněm.
  Victor slyšel, že králičí mutanti dokážou plivat jed, ale nemyslel si, že by se tato schopnost rozšířila na dýchání ohně.
  Muž málem zemřel zděšením. A šelma rychle zmenšila vzdálenost. Nyní už předjel Victora a trefil packou stalkera. Náraz muže srazil z nohou.
  Mrtvola šlápla na Victora shora a rozdrtila ho. Pak cvakla masožravá ústa.
  Ještě okamžik a je konec. V tu chvíli zablikal paprsek a nějaká neznámá síla odhodila zmutovaného králíka pryč. Bylo to, jako by ho zasáhl blesk.
  Netvor se pokusil znovu škubnout, ale byl znovu zabit k smrti. A obrovská mršina shořela a utichla.
  Victor byl ve velkém šoku. Tohle nikdy nečekal. A aby v zóně byla tak silná zbraň, že by střílela paprsky.
  Zároveň se muže zmocnil strach. A najednou bude zabit i on sám. Kdo ho potřebuje - další četný stalker ...
  Polovina Běloruska je již pokryta anomální zónou a dobrodruzi z celého světa se sem sjíždějí za artefakty. A někdo konkrétně hledá co
  lze okrást. V domech stále najdete spoustu cenných věcí. A mafie má v zóně také své zájmy.
  Victor se pokusil odplazit. A pak se před ním náhle objevila postava. Victor zamrkal očima. Zdálo se, že je v deliriu.
  Vpředu byla dívka pohádkové krásy. Měla na sobě upnutý overal, který nezakrýval její postavu s otevřenou hlavou, a bylo vidět, jak její zlatý,
  bujné vlasy. A obličej je odvážný a zároveň krásný.
  Victor se pokusil vstát, když ho dívka náhle vzala a popadla ho za nos holými prsty na nohou. Na střechu bylo opravdu co jít.
  Po zóně chodí bosá pohádkově krásná dívka. A tak jsem se toho chytil.
  Victor cítil silnou bolest. Nozdry měl sevřené jako kleště. A tato krásná dívka měla tak silné prsty. A pak ucítil, jak se něco chytlo
  ho a za hřívou.
  Victor slyšel hlas jiné dívky, bylo to velmi příjemné a zároveň zlověstné:
  - Chytila Gerda to dítě?
  Blonďatá dívka se smíchem odpověděla:
  Jak vidíš Charlotte? Skutečný malý a ne příliš hezký muž!
  Victor byl zmatený. Ve skutečnosti, jaký je: třídenní strniště, dlouho nemyté, zpocené, zapáchající. Ano, a nezáří krásou, a to už je mu přes třicet let.
  Victor je obecně takový člověk... ten nejobyčejnější. Výška je průměrná, v posteli taky nic extra. Několik zubů již chybí a není co vkládat.
  Nejjednodušší člověk, ne nějaký hollywoodský hrdina. A tady jsou dívky. Před ním se objevila druhá dívka. Byla ohnivě rudá. A také v těsném
  overal, který neschová postavu. Navíc bylo vidět, že dívky jsou velmi svalnaté a mají břišní svaly s dlaždicemi. Oba jsou velmi krásní, s odvážnými tvářemi,
  a vysoký. Alespoň mají metr osmdesát pět a je to naboso. na vysokých podpatcích by dívky byly vůbec vysoké.
  Zrzka byla vyzbrojena nějakým efektním samopalem a na opasku jí viselo čert ví co ještě. Ano, a blondýna s plným arzenálem.
  Victorovi přišlo divné, že jsou dívky bosé. Koneckonců, v zóně je tolik infekce a samotná půda je otrávená a plná různých jedovatých plísní, hub, kopřiv a
  různé druhy hmyzu.
  Ve skutečnosti tyto dívky hodně riskovaly s holými podrážkami, které jsou kupodivu růžové a čisté, nedrží se v nich špína ani prach.
  Obecně jsou tyto dívky tak neobvyklé.
  V oblasti je mnohem méně žen než mužů. A snadno se do toho dostane neplodnost a narození zmutovaného dítěte. I když existují vzácní dobrodruzi - banditové,
  a prostitutky. I když samozřejmě úplně degradované ženy chodí k prostitutkám, z nichž mnohé jsou hrozné a opilé. Obecně je v zóně oblíbený alkohol.
  Věří, že alespoň částečně neutralizuje záření a mnoho jedů. Ale z opilosti ženy rychle stárnou a ztrácejí svůj prodejný vzhled. Tohle je smutné.
  A tyhle dívky, tak mladé, svěží, opálené a zdravé - prostě pastva pro oči.
  zamumlal Victor a rukama popadl Gerdu za bosou nohu, která ho dál držela za nos:
  - Nech to být, protože to bolí!
  Dívka se zasmála a řekla:
  - Ano, bolí to... Ale co říkáš patsuk. Zachránil jsem tě!
  Victor odpověděl s povzdechem:
  - Mohl bych ti zaplatit, ale nemám skoro nic!
  Gerda se zachichotala a poznamenala:
  - A co si vzít od takového chudáka, jako jsi ty!
  Červená Charlotte řekla:
  - Možná nás olízne?
  Gerda opovržlivě odfrkla:
  - Smrdí!
  A odkopl Victora pryč. Muž se zatáhl za záda... Dívky se jednohlasně zasmály. Byly tak sexy, že se Victor nedobrovolně vzrušil.
  Charlotte mezitím přistoupila k mršině zmutovaného králíka, plácla ho po srsti a poznamenala:
  -Vznešený člověk! Ale cenný je jen jeho ocas!
  Gerda přikývla a zeptala se Victora:
  - Pokud nechcete, abychom vám usekli hlavu, řekněte nám, kde je kámen štěstí!
  Victor zmateně zamumlal:
  - Ano, já... Byl bych takový, kdybych měl kámen štěstí!
  Charlotte uřízla králičímu lvu huňatý ocas. Dala si to do tašky a zavrčela:
  - On lže! Stařec mu řekl, kde je kámen! Uřízneme mu hlavu?
  Victor zmateně zamumlal:
  Proč by to říkal? kdo pro něj jsem? Navíc bys to sám od něj poznal...
  Gerda zavrčela:
  - To nepůjde... Ale mám pocit, že to není tak jednoduché, jak se zdá. Možná ho vezmeme do sklepa a budeme ho mučit podle pravidel!
  Charlotte souhlasně přikývla.
  - Rozhodně by se to mělo udělat! Vezměte ho do sklepa a zkuste to tam!
  Gerda chtěla něco říct, když zaslechla nadávky a špinavé sprostosti.
  Dívky se otočily. Na silnici se objevil tucet špinavých a otrhaných mužů. Pohybovali se směrem k dívkám. A přitom nadávali, a dost špinaví.
  Charlotte se zachichotala.
  - Tohle je banda pěstí... Jak je svět plný kritinů!
  A vytáhla pistoli.
  Gerda souhlasně přikývla.
  - Pojďme je zabít! V zóně je příliš mnoho nečistot!
  A obě dívky vzaly a odhalily své tváře. Victor se třásl strachy. V očích těchto mimořádných dívek se zdálo tolik hněvu. Zajímalo by mě, kdo jsou?
  A jakou mají fenomenální sílu! Co prostě neumí.
  Z pistolí Charlotty a Gerdy vylétly paprsky. Zasáhli muže, kteří se pohybovali jejich směrem, zjevně chtěli krásky znásilnit.
  A pak to pekelné vedro a... Paprsky pořezaly několik lidí najednou. S vytím se zhroutily. Zbytek pozvedl své kulomety a upilované brokovnice.
  Obě dívky: zrzka i blondýnka se převalily. A hned vezmou a zasadí. Byly to cely smrti. A tady znovu padají, dovnitř
  hmotnost člověka. Docela odporný dav...
  Gerda střílela a pištěla:
  - Panenka Fa!
  Charlotte poznamenala:
  - Rychle jsme s nimi!
  Dvanáct mužů z gangu kulaků bylo zabito. Byli biti nějakou neobvyklou paprskovou zbraní. Dva z nich se stále svíjeli a škubali sebou.
  Gerda křičela:
  - Černý havran tváří v tvář smrti,
  Oběť čeká na půlnoc...
  Charlotte potvrdila:
  - Pro válečníky bude nesmrtelnost,
  Pokud se směle trefíte do očí!
  . KAPITOLA 2
  Dívky pilně prohledávaly mrtvoly. Vzali všechny peníze z kapes a opasků, vzali pár malých oblázků-artefaktů.
  Dále seberte zbraně. A pak Victor nevěřil svým očím. Všechny tyto nože, pistole, kulomety, upilované brokovnice se dostaly do kabelek
  válečníci a doslova tam zmizeli...
  Victor se překvapeně zeptal:
  - Jak to děláš?
  Gerda se zachichotala a odpověděla:
  Ty to nechápeš člověče!
  Charlotte logicky prohlásila:
  No, to je příliš dlouhé na vysvětlování! Vstávej a následuj nás! Stále se vám bude hodit, pokud nechcete být odříznuti
  hlava!
  Gerda se zachichotala a poznamenala:
  -Ano a hned!
  A popadl Victora za zátylek. Snadno ho strhl ze země a odnesl.
  Muž se vznášel a bezmocně mlátil vzduchem. Charlotte zvedla Victorovu zbraň holými prsty a hodila ji po něm.
  Automaticky popadl zbraň.
  Zrzka souhlasně přikývla.
  - To není špatná reakce!
  Victor odpověděl s povzdechem:
  -Jinak nepřežijte!
  Gerda ho postavila na nohy a přikývla.
  - Pojďte s námi! A neopovažuj se utéct. Pohybujeme se rychleji než nejrychlejší člověk na světě.
  A postrčila Victora kulometem.
  Sklonil se a šel s dívkami. Vypadal jako zbitý pes.
  Dívka pleskla nohama a v prachu zanechávala holé, půvabné stopy. Navíc si Charlotte namočila nohy do krve.
  Zdá se, že oba ukradli nikoho, aby se nebáli. A jsou tak sexy - jen vyzývavě.
  Victor se zeptal dívek:
  - Kdo jsi?
  Rusovlasý válečník odpověděl s úsměvem:
  - Co myslíš?
  Muž rozhodil rukama.
  - Nevím! Ale ty jsi tak zvláštní!
  Gerda přikývla a vycenila zuby.
  - My jsme ti, kdo tě mohou zabít... Ale v tom případě jsme schopni dát odměnu. to už záleží na vás!
  Viktor se skepticky zasmál.
  - Jak mohu být užitečný pro tak skvělé ženy, jako jsi ty?
  V reakci na to Gerda zvedla nohu a znovu popadla Victora za nos holými prsty a stiskla mnohem silněji. A zakřičela:
  Nejsme vaše ženy! Ženy prodávají semena na trhu!
  Charlotte přikývla.
  - Že jo! Ale ty toho víš hodně! Třeba takový artefakt jako kámen omlazení!
  Victor se otřásl a poznamenal:
  - Toto je velmi vzácný kámen. A má vedlejší účinky. Když ho budete dlouho držet v rukou, můžete se stát i malým chlapcem.
  Navíc mimo zónu ti, kteří dostali takové mládí, prostě zemřou. A uvnitř zóny, proměňující se v děti, prohrávají i dospělí
  síly a dovednosti a často i paměť dospělých.
  Gerda souhlasně přikývla.
  - Ano, slyšeli jsme, že kámen mládí má vedlejší a nepříliš příjemné vlastnosti. Když se však spojí s kamenem štěstí,
  a pomocí některých dalších artefaktů dokáže z člověka mimo zónu udělat nesmrtelného a navždy mladého supermana. Aby...
  Charlotte ochotně potvrdila:
  - Jestli chceš žít, pomoz nám!
  Victor se otřásl a zeptal se:
  -Kdo vůbec jsi?
  Gerda s úsměvem poznamenala:
  - Další znalosti vám jen zkrátí život!
  Charlotte potvrdila:
  Máme jen další důvody, proč tě zabít!
  Victor se zastavil... Prošli kolem páchnoucí skládky. Nějaký tulák, když viděl dívky, přispěchal k nim a začal prosit:
  - Dej sirotkovi... kůrku chleba!
  Charlotte zvedla holými prsty u nohou střep skla a hodila ho. Vandrák, který skočil příliš blízko, dostal bod přímo do oka. A kousek skla
  prorazil stonek a dostal se do mozku. Tulák se zhroutil.
  Viktor hvízdl.
  - Lovno! Velmi chytrý!
  Gerda poznamenala:
  - To nemůžeme!
  zavrčela Charlotte.
  - Ano, namočil jsem mikroba!
  Victor poznamenal:
  - To je také muž a zabíjení je tak kruté!
  Charlotte se zasmála a poznamenala:
  - Nebo možná naopak. Než tady vegetovat na onom světě, bude to pro bezdomovce mnohem lepší!
  Gerda s úsměvem poznamenala:
  - Že jo! Proč by měl žít zmetek... Pro lidstvo je to malá ztráta!
  Červená přidána:
  - A možná zisk!
  Victor neřekl nic, myslel si, že pro lidstvo není tak významným exemplářem a že by ho krásky mohly skončit. A chodí a jejich bosí, kulatí,
  růžové podpatky blikají.
  Victor přemýšlel, proč se nebojí chodit bosí. Koneckonců, existuje tolik různých druhů infekcí a fragmentů a jiné špíny.
  Muž zaváhal a zeptal se:
  - A proč jsi... bez bot!
  Gerda se zachichotala a odpověděla:
  - Je snazší žít naboso a...
  Charlotte dodala:
  - Sám jsi viděl, jak chytře jsem toho vandráka přibil!
  Viktor přikývl.
  - mnohem praktičtější. Ale proč si nezašpiníte nohy?
  Gerda řekla tvrdě:
  Nic nezkracuje život jako dlouhý jazyk. Tak radši mlč!
  Charlotte odpověděla vážným tónem:
  - Protože naše nohy nevnímají špínu ...
  Tak se dostali do opuštěného domu. I tam byla společnost tří pijáků. Dívky na nich neplýtvaly paprsky. Charlotte skočila a letěla
  chytila se za zátylky bičíků, které spadly holými prsty na nohou, a jak je uhodila. Rána byla silná a lebky praskaly. Vytekla krev.
  Gerda posunula třetí předmět holým, kulatým podpatkem k bradě. spadla mu čelist. A zhroutil se mrtvý a zmlkl.
  Nyní se dívky cítí jako královny.
  Zrzka popadla lahvičku s inkoustem bosou nohou a hodila ji o zeď, čímž ji rozbila. Pak zavrčela:
  - Jsem nejsilnější na světě!
  Blonďatý terminátor vyhodil z okna svačinu a zavrčel:
  - Bezdomovci namočený na záchodě!
  A dívky se hlasitě smály. A bojovnice byly teď jen dívky - super.
  Victor couvl k východu. Ale Gerda ho znovu chytila za trpělivý nos a zatáhla:
  -Uklidni se, kozo! Teď vás vyslechneme!
  Viktor zamumlal:
  - Nevím nic!
  Charlotte ve smaragdových očích zablýskla.
  - Pak zemřeš!
  Muž se otřásl... Blonďatá dívka k němu přišla a popadla ho za rameno. Sevřela prsty a zavyla:
  - Řekni, co jsi řekl o artefaktech Borov7
  Victor zamumlal:
  - Nic konkrétního! Taky po nich jde...
  Gerda přikývla.
  - můžete ho vyslechnout. A vy my...
  Charlotte navrhla:
  Možná ho ještě nezabijeme. Existuje jeden nápad.
  Blonďatý terminátor přikývl.
  Vždy můžeme zabít švába. A máme jiné nápady!
  Rudovlasý válečník navrhl:
  - Tak zkusíme kámen, který na něj odrazí kulky. A...
  Gerda odpověděla:
  - Už jsme to zkoušeli, ale proti paprskům to nefunguje. Jaké další nápady existují?
  Charlotte s úsměvem navrhla:
  - Můžeme mu říct o našich skutcích?
  Blondýnka odpověděla:
  - Neházejte prasatům perly. Nedávejte psům pravdu!
  Charlotte na to odpověděla:
  "Třeba si pak na něco vzpomene!" Je zbytečné se ptát. A potřebujeme kámen pro štěstí. Super to pak může dopadnout v kombinaci s jinými kameny.
  Gerda souhlasně přikývla.
  "Tak já mu to řeknu!" Nechte ho sedět a poslouchat.
  A blonďatá terminátorka začala spřádat příběh;
  Z ničeho nic se plazící anomálie obklopila dívky ze všech stran. Kámen pulzoval a tepal s frekvencí na rukou. Dokonce i vzduch kolem jako by zamrzl a umřel. Dívky přitom pocítily nárůst radiace.
  Prorazila vzduch a způsobila fúzi jader dusíku a kyslíku. Ze kterého bylo vše nasyceno mimořádnou svěžestí, která mučila nos.
  - Musíme se odtud dostat! řekla Gerda.
  Charlotte souhlasila:
  - Vezmeme hyperfity a pokusíme se prorazit!
  Dívky si okamžitě píchly tekutinu, která snižuje radiační zátěž. Bylo to, jako by vás na kůži bodaly tisíce radioaktivních včel.
  Gerda zakřičela:
  - Jdeme do toho!
  Charlotte souhlasila:
  - Ano! Nechtěl jsem znovu obcházet tuto superanomálii. Najednou má zdání dravého pudu a obklopí nás.
  Blonďatý terminátor poznamenal:
  - Taková pole zpravidla nejsou souvislá a najdeme trhlinu.
  Rudovlasá liška připomněla:
  - Hlavní je správně definovat hranice.
  To druhé není tak snadné. Někteří se pokusili napodobovat spisovatele, kteří neměli žádné praktické dovednosti, jednoduše házet šrouby a maticemi.
  Není spolehlivý, železo může proletět bez zpomalení a spadnout, ale rozbije organickou hmotu.
  Tady je potřeba jemnější přístup, nasypete jemný hoblovaný prach z obyčejného olova, hodíte ho a pak následujete sebemenší vychýlení paprsku lucerny.
  Tam, kde je paprsek rovný, je mezi anomálními poli mezera. Vědci ověřená věda.
  Obecně, proč se obyčejná černobylská zóna najednou stala tak strmou - porušením přírodních zákonů.
  Vědci na to nedali jasnou odpověď. A spory a dizertační práce byly napsány mnoha stovkami svazků. Je dobře, že dívky umí číst rychlostí počítače, jinak by nad knihami zežloutly.
  Pro spisovatele sci-fi se zóna také stala dojnou krávou, ale stále píší poněkud monotónně: pasti, prďáci, artefakty, mutanti, bandité!
  Někdo někoho zabíjí! Ale čistá neposkvrněná láska a ženy ani nevoní! Ale válka je ženská!
  Dívky se pomalu vydaly směrem k vibrujícímu vzduchu. Pak se jim najednou dostalo horko do obličeje, jako by někdo zařídil topení.
  Mladí skauti měli speciální malé zařízení a olovo nebo železo v zóně je k nalezení rožeň.
  Ve světle reflektoru baterky se mihne tenká vrstva prachu. Prvních deset metrů byla anomálie pevná.
  Když pak dívky postupovaly, začaly se na poli objevovat trhliny. Zvědové bedlivě sledovali warp.
  - Tady je! Charlotte si toho všimla.
  - Můžete jít.
  - Pojďme to zkusit! Gerda ji podpořila.
  Dívky šly po špičkách podél linie. Přede mnou bylo zdání bažiny a já musel znatelně přidat krok, abych nebyl vcucnut.
  Najednou vzduch zavzdychal a zvědy polily proudy bahna.
  - Zdá se, že cítí náš průnik. Gerda si toho všimla.
  zavrčela Charlotte.
  - Možná! Mluvte tišeji.
  Dívky pokračovaly v pohybu. Najednou se rozdrcený kov rozvířil ve víru. Pak se tak zadýchal, jen díky gymnastické obratnosti děvčata neupadla.
  Mříž krovu stojící na boku byla roztrhaná a úlomky byly složeny do efektní krajky. Ale cesta před námi se trochu rozšířila.
  Tráva je uschlá, země vypadá jako po seismickém kataklyzmatu. Před průchodem byla cesta náhle zablokována betonovým plotem.
  Přelézt, to nebylo možné, shora anomální zóna dýchala smrt.
  Charlotte řekla s úsměvem:
  - Nemá smysl se vracet. Zašli jsme příliš daleko a není známo, zda najdeme další mezeru. Navrhuji vyhodit do povětří granátem.
  - Proč, když můžeš rozdrtit ranou Ross-karate. řekla Gerda.
  Charlotte se zamračila.
  - Jsi si jistý, že ten plot je pěkně tlustý.
  Blonďatý terminátor poznamenal:
  - V betonu jsou speciální energetické body, které umožňují proražení celé konstrukce. Ano, a trénink nohou nebude bolet.
  Rusovlasý válečník drsně poznamenal:
  - Pak jsem s tebou.
  Aby se boty nepoškodily, dívky si sundaly holínky a ladnýma nohama jako sochy dávných mistrů začaly mlátit do betonu.
  Jejich opálené bosé nohy byly kupodivu tak dobře vycvičené, že to vypadalo, jako by je mlátila ocelová páčidla.
  Dívky od dětství dostávaly bojový výcvik, a to pro ně pětadvacet centimetrů betonu.
  Stěna byla pokryta prasklinami, po pár sekundách se zřítila.
  Přestože nohy lehce hučely od otřesů, tepala v nich krev, zvědy to potěšilo.
  Charlotte vykřikla:
  - Prorazili jsme s vámi!
  Gerda potvrdila:
  - Ve stejnou dobu a zahřátý! -
  Pro mladé krásky se to stalo zábavou, jen je svědily tváře od Dushmanových vousů a maskování.
  Další cesta byla snazší, dívky se už naučily rozlišovat hranice anomálie pouze podle lomu světla.
  Stačilo rozsvítit baterku a vše bylo vidět. Pravda, musel jsem jít asi půl kilometru, ohýbat se a riskovat překročení nebezpečné čáry: průchod se opět zúžil.
  - Pil jsi někdy Gerde? zeptala se Charlotte.
  Blondýnka odpověděla:
  - Ne! Pravda, píchli mi alkohol, aby zkontrolovali reakci těla na alkohol.
  Zrzka přimhouřila oči.
  - A jak?
  Gerda upřímně odpověděla:
  - Hlava bolí, střeva vypadnou. Dávali malinké minikapsle velikosti prosa. Zvyšovaly odolnost organismu vůči alkoholu.
  I když je opilství hřích, v inteligenci se bez něj neobejdete.
  Charlotte se zachichotala.
  - Další hřích! Tak přece kněží pijí! A vůbec, pokud se dostaneme do anomálie, zažijeme kocovinu, jen tisíckrát horší.
  Hrot útočné pušky AKM se náhodou dostal do anomálie a mírně se ohnul. Musel jsem to urovnat. Seshora se valil déšť s velkými kapkami, docela teplý.
  Uvnitř anomálie jednoduše zasyčely a vypařily se. Kolem se hromadilo vrakoviště: převrácené, rozbité náklaďáky, traktory, úlomky těžké zemědělské techniky, rezavé sudy.
  Před skladištěm, ignorující smrtící pozadí, seděl plaz, červená krystalová želva se žraločí hlavou. Bez problémů hltala kov a její tlapky jsou něco mezi drápy kraba, drápy tygra.
  - Rifuliku! zašeptala Charlotte.
  Gerda potvrdila:
  - Neproteinová směs života ve formě křemene a lithia.
  Rusovlasý válečník zamumlal:
  - Proti němu jsou naše zbraně pravděpodobně bezmocné.
  Blondýnka pokrčila rameny.
  - Nevím! Ti, kteří na takové stvoření stříleli, zpravidla nepřežili. Pravda, proč potřebuje naše proteinové maso, je pravděpodobnější, že bude hodovat na kulometu.
  Charlotte varovala:
  - Nezrychlujte pohyb, vyprovokuje to rifulika.
  Dívky jsou stále plynulé, ale pohybují se rychleji a rychleji. Pravda, brzy narazili na ostnatý drát. Musela být podříznuta.
  Dívky se s tím dokonale vypořádaly, profesionálně se vyhýbaly vrzání.
  Po pár krocích Charlotte zašeptala Gerdě do ucha: - Podívej, má drahá, tady je naše první cena.
  Ukázala na citronově zbarvený kámen.
  Blonďatý terminátor odpověděl:
  - Nic zvláštního, toto je nejběžnější "kulesh" artefakt. Více než tisíc dolarů, nemůžete si pomoct.
  Zrzka přikývla.
  Možná ještě míň, ale ani to není špatné.
  Anomálie kolem dívek se začala probouzet k životu, vyloudila zvláštní skřípavý zvuk a trhala ušní bubínek.
  Byl mimo vnímání lidského ucha, ale dívky ho slyšely.
  - Ďábel má starosti! Charlotte si toho všimla.
  Gerda potvrdila:
  - I když zde na okraji propasti, nemluvte o nečistém.
  Rusovlasý válečník zaskřípal:
  - No tak!
  Syčení a teplo se znatelně zvýšily, kapky deště se vypařily, než dopadly na zem, tráva začala měnit barvy a na hranici se objevila luminiscence.
  Obecně platí, že podívaná je krásná i hrozná. Děvčata se ohlédla po reefulíkovi, byl už docela daleko, ale vypadalo to, že se najedl, k jejich citlivým uším to "bručení" nedosáhlo.
  Skauti se uklidnili, protože tenhle opar musí nakonec skončit.
  Gerda logicky poznamenala:
  "Nemůžete sem přivést velkou sílu!" Zničíme lidi i vybavení, podívej.
  Na obloze se skutečně objevil vrtulník MI-8, který si všiml zóny, začal stoupat, ale bylo příliš pozdě. Rozmazaná chapadla se k němu vrhla a omotala se kolem auta.
  "Větrník" se dusil a začal padat. Vrtule se přestala otáčet, ale stroj se pomalu potápěl, jako by do vody. Cestou se proměnila v jakousi harmoniku.
  Dívky však tuto podívanou tolik neobdivovaly, jako spíše se snažily dostat z nebezpečné zóny. Horký vzduch jim foukal do tváří, zvedal stébla trávy, prach, oblázky ve víru.
  Oči dívek, přirozeně safírové v Gerdě, ale malované pod hnědou, a smaragdové v Charlotte, byly slzavé. Zemí pak prošel výboj, zásah elektrickým proudem.
  Dívky zalapaly po dechu. Trochu jsme běhali. Pak to šlo úplně špatně, hlína najednou jako po másle a slepené holínky.
  Pak se smrtelně zhouplo shůry, zóna rozdrtila dívky k zemi.
  "Vypadá to, že nás čeká velký kildyk," řekla Charlotte.
  Blondýnka zakřičela:
  - Čiňte pokání, než bude příliš pozdě!
  Zrzka zvedla:
  - Ne, Gerdo, nechci zemřít duchovně zotročený. Kromě toho, proč si myslíš, že nás čeká smrt.
  Blondýnka souhlasila.
  - Doufám, že ne! Je těžké zemřít tak mladý. Neměl jsem čas udělat nic pro vlast.
  Charlotte si opovržlivě odfrkla.
  - Ani ji nezabila! Mám na svém účtu, je tam alespoň sniper.
  Gerda byla překvapená:
  - A vy jste se neúčastnil vojenských operací.
  Zrzka ochotně potvrdila:
  - Ne! O mě, stejně jako o tebe, bylo postaráno o důležitější věci. V celé zemi jsme jen dva.
  Blonďatý terminátor přikývl.
  - Takže potřebuji jednoho, abych od něj porodila děti.
  Rudovlasý válečník se zachichotal:
  - Nevím jistě! Otěhotnět od prostého člověka je asi nemožné.
  Vrtulníky se k nim nakonec snesly, přiběhli k nim dva reefuliky. Když viděli čerstvé železo, přistoupili ke svému dravému jídlu.
  - Jakou strašnou sílu potřebuješ k roztrhání tak silného železa. Gerda si toho všimla.
  - Mají odlišný metabolismus s ultraradioaktivními inkluzemi. řekla Charlotte.
  Blondýnka zaštěbetala:
  - Nicméně, jako by nepohltili naše zbraně. Miliony dolarů se zdráhají vyhodit.
  Děvčata sondovala ledvinu nožem, nože se párkrát zasekl, ale jeho hrot byl utržen. Potom házením plastovou koulí zjistili, že se půda dále normalizovala.
  - Je dobře, že máme na nohách jednoduché maskování, není škoda se stříhat. řekla Charlotte.
  Gerda si to vzala a vypískla:
  - Budu se muset opravdu potápět jako ryba, ale skočit.
  Zrzka aktivně pozorovala:
  - Naučili nás skákat z jakékoli pozice, zvládneme to.
  Blondýnka agresivně poznamenala:
  - Ve válce je dobrá příprava jako vzduch pro plíce, špatná směs plynů ochromuje a zabíjí!
  Dívky si rozřezaly boty, trochu zaváhaly a prudce uskočily. Gerda málem zase uvízla a poškrábala se na noze.
  Nyní se průchod značně rozšířil a dívky se z něj mohly dostat. Zvědové se pohybovali pomalu, až se anomálie konečně přestala houpat.
  Charlotte řekla s potěšeným pohledem:
  - Živá sestra! A já si myslel, že jsou všichni v prdeli.
  Gerda logicky poznamenala:
  - Teď musíme najít boty, jinak jsou naše nohy pro vousaté mudžahedíny příliš krásné.
  Zrzka souhlasila s tímto:
  - Prostě zařídíme přepadení a někoho zarazíme.
  Blondýnka mávla zadkem.
  - Jestli to najdeme!
  Dívky se i přes zátěž rozhodly, že si půjdou zaběhat, nijak zvlášť nespěchají, aby nebyl hluk. Jejich bystrý sluch zachytil střelbu zprava.
  - To je něco! Vypadá to na lov nebo demontáž. Charlotte si toho všimla.
  Dívky udělaly krok, minuly kopec, odtud se otevřel výhled, cesta. Ozval se hluk charakteristický pro Jaguar.
  Tento výkonný osmimístný vůz vyskočil zpoza zatáčky zarostlé lesem. V něm sedělo tucet typů v kožené bundě a brnění.
  Drzé tváře a vyholené hlavy bandity prozrazovaly, někteří měli na rukou tetování. A ten největší měl na obličeji tetování. Vypadal jako komixový padouch.
  - Když si člověk uměle dává impozantní vzhled, je to jasný znak duchovní slabosti. Charlotte si toho všimla.
  - Nejspíš ten vlk v rouše beránčím je tak hrozný, a ne ovce ve vlčí kůži! pokračovala Gerda.
  Bandité byli vyzbrojeni PKU - vylepšeným kulometem Kalašnikov. Jeho 14,7mm střely by mohly prorazit dívčí kombinézu.
  Dívky však měly podle obvyklé bundy lehké, ale velmi pevné brnění z vodíkového titanu, třikrát pevnější než přírodní titan, dvaapůlkrát lehčí.
  Pravda, taková řetězová pošta stála jako celý tank T-90. Ale trefil je tak velkou kulkou, že ani silné kosti dívek neodolaly.
  "Kalašnikov" nebo "Abakan" ale není strašný ani na dálku. Vedoucí jako vždy zaklel.
  - Pak nám kukačka řekla, že lezou dva prďáci. Musíte je rozkousat.
  Divoké vytí v reakci:
  - Není to v tom bastard bossovi, ale má to smysl. Jen něco dorazilo a nedostalo se do lupu.
  Také vrčení smíšené s obscénností:
  - To jsou Arabové, což znamená, že mají pravděpodobně "zelenou" a drogu.
  Charlotte se rozhodla vyhodit AKM. Hlavní nevýhodou stroje je poměrně velký rozptyl střel, zejména na velké vzdálenosti. Je pravda, že pokud nepoužíváte ráži 7,62, ale 5,45, přesnost se zvyšuje.
  Brutální hlavy banditů jsou otevřené. Charlotte spustila palbu a Maria se jako vždy začala modlit. Čtyři bandité byli okamžitě zabiti. Jeden z nich křičel:
  -... izdets!
  Bandité se vyznačují instinktivní reakcí. Není jasné, odkud se střílí, je lepší zpomalit a lehnout si, ale vedoucí bez váhání popadl granát FU-12, rovněž s dostřelem až dvě stě metrů, ale s inkluzemi uranu. desky a silnější výbušniny.
  A kde to vyhrabal, protože tyhle slouží jen u ruských speciálních jednotek. Gerda vystřelila, její kulka zasáhla přesně střed granátu.
  Strašně foukalo, FU-12 není F-1. Bandité byli prošpikováni a Jaguar, který ztratil kontrolu, postupně snižoval rychlost. Řidič ve smrtelných bolestech dupl na brzdy.
  Mocná značková bestie se zastavila. Dívky se k ní každou rychlostí rozběhly. Spolu s řidičem bylo jedenáct mrtvol. Vypadali strašně zbití.
  Charlotte začala prohlížet tašky. Zajímaly ji především artefakty. Pečlivě si je prohlédla. Kromě "kuleshu" je nejčastějším artefaktem, který má schopnost svítit ve tmě a dobíjet malou baterii.
  Navíc tento kámen ztratil své vlastnosti až rok po opuštění zóny. Mezi další cennosti patřila dvojice "Cutterů" schopných prořezávat legovanou ocel.
  Je třeba je pokrýt vlnou, jinak se kov auta spálí. Byl zde růžový kámen "Láska", který výrazně zvyšuje mužskou potenci, a velmi cenný v zóně "Štít", který neutralizuje účinky běžného záření.
  - Copak tohle všechno bandité nesbírali? zeptala se sama sebe Gerda.
  Charlotte odpověděla:
  - Ne, nejspíš to vzali z prdelů.
  Blondýnka se naivně zeptala:
  - A co s nimi udělali?
  Zrzka křičela:
  - Zabit! Co jiného! A je dobře, když se to předtím neobešlo bez mučení. Někteří farteri mají úkryty, které čekají, až stoupnou ceny lupu.
  Navíc vědci koneckonců nesedí nečinně. Hledají způsoby, jak zlepšit vlastnosti artefaktů a hlavně prodloužit jejich trvanlivost mimo zónu.
  - Vím to! Gerdiny oči se zalily slzami. "Ale něco se mi stalo." Sám jsem se stal vrahem, na můj výstřel zemřelo sedm lidí.
  Tohle si nikdy neodpustím. Bylo to, jako by se mi v duši zlomila struna.
  Charlotte se usmála.
  - No, proč jsi tak hloupý?
  Blondýnka zakřičela:
  - Církev proti násilí.
  Vševědoucí zrzka odpověděla:
  - Je to tak? Zabít padoucha není hřích. Doslovný překlad z hebrejštiny přikázání šestého přikázání Nezabiješ: zní: nepáchaj zlé vraždy!
  To znamená, že není dobré zabíjet jen dobré lidi a zlo musí být potrestáno.
  Gerda nesměle poznamenala:
  Sám Ježíš se tím ale neřídil.
  Charlotte odpověděla:
  -No ne! Vtělený Bůh nebyl pacifista. Ve Starém zákoně byl Kristus přirovnáván ke králi Davidovi a byl to velký válečník.
  Sám Ježíš říká - nepřinesl jsem na zem pokoj, ale meč. Špatným zdrojem je krev chlípníků. Ano, kromě toho, před svou tělesnou inkarnací, když byl Ježíš tváří Jehovy, vynesl rozsudky smrti, nařídil vyhlazení všech Amialikanů, vypálil Sodomu a Gomoru.
  To znamená, že spravedlnost vyžaduje potrestání zla. Kdo jsou místní bandité? Hrdinové od šmejdů, uprchlíci z míst zadržování, maniaci, kteří jsou na mezinárodním seznamu hledaných, prostě teroristé, které chytíme.
  To znamená, že je zlo a v zájmu dobra by mělo být zničeno. Špatným zdrojem je krev prostopášníků, řekl Ježíš.
  Gerdě vyschly slzy v očích. Překvapeně se zeptala:
  - Jak to, že znáš písmo tak dobře?
  Charlotte upřímně odpověděla:
  - No, jak žít ve formálně pravoslavné zemi a neznat katechismus. Ale znalosti je třeba používat moudře, abychom se nesnížili k jeskynnímu pacifismu svědků Jehovových.
  Blondýnka přikývla.
  - Znám tuhle sektu! Neuznávají Krista jako Boha. Mluvit o kacířích však není zajímavé pro mě, ani pro vás.
  Red souhlasil.
  Nejprve opravíme auto.
  Vůz byl lehce poškozen, po jeho okrajích byly kovové pláty a kulomet, který nestihl vystřelit, byl nabit čerstvou páskou.
  - Nejdřív jsem zabil kulometčíka. pochlubila se Charlotte.
  - Logicky! Nyní zkusme začít. - Najděte ty správné boty. Gerda byla znechucená zkoušet si boty po páchnoucích banditských nohách.
  Byla prostě pohrdavá, stejně jako Charlotte. Dívky šly k potoku a opláchly si boty. Byly trochu moc velké, ale po krátkém přemýšlení si natáhly utěrky.
  Není to příliš pohodlné, ale při provádění modliteb jejich kouzla nepřitahují příliš velkou pozornost. Nyní dívky, které shodily mrtvoly do příkopu, mohly jet na kolech.
  Střílejte však, přitahujte pozornost jiných tvorů: krysy-králíky. Byla to zlověstná mutace, směs běžných hlodavců a zajíců. Jak se tyto druhy podařilo křížit, je záhadou, ale ukázalo se, že jde o velmi zlověstnou směs s jedovatými zuby.
  Krysí králíci vyběhli na silnici. Bylo jich nejméně padesát, velké velikosti psa. Vycenili zuby tenké jako jehly.
  Často se lámaly, ale po pár dnech vyrostly nové. Samotné tělo je ošuntělé, pouze záď a bujný, téměř liščí ocas. Mimo zónu byla taková kožešina ceněna.
  Zejména dámy. Ale samotná zvířata byla velmi obratná a houževnatá, nepohrdli ani mršinami. Navíc po krysách zdědili jistou bystrost.
  Například mrtvé tělo nemusí být tak chutné, ale je bezpečné, ale v zóně mrtvých...
  - No, co s nimi dělat! zeptala se Gerda.
  Charlotte odpověděla rozhodně:
  - Zastřelíme a usekneme ocasy! Bude co prodávat.
  Blondýnka pochybovala:
  Proč potřebujeme peníze. FSB nám dala hotovost a v kapsách banditů bylo nalezeno třicet tisíc zelených bankovek.
  Zrzka se zasmála.
  - Ano! Všiml jsem si, že teroristé a mafie upřednostňují dolar před eurem i přes rozdíl v kurzu.
  Sly dolar po srdcích banditů
  Ti, kteří chtějí zničit Rusko!
  Bankovka je odporná, platidlo parazitů
  Žoldák může zabíjet!
  
  Přitahuje krev k sobě a ohavnost
  Ne nadarmo zelená barva očí potíží!
  Nechť je v srdci laskavost a upřímnost
  Pojďme si splnit své sny!
  . KAPITOLA 3
  Čte Charlotte.
  - Čí básně? - zeptala se Gerda
  - Napsal jsem to sám! - odpověděla rusovlasá dívka.
  Blondýnka se zasmála.
  - Dobrý nápad. A co je nejdůležitější, je to skutečné a pravdivé. Ale máte pravdu, prodej lupu navíc nám umožní získat výhodné známosti mezi prodejci.
  Dívky vzaly krysy-králíky se zbraní v ruce a vypálily salvu. Musíte střílet pouze do hlavy, protože tělo se snadno obnovuje, dokonce ani lepkavá zelená krev téměř nevytéká.
  Výstřel prorazil lebky deseti příšer. Zhroutili se, další začali utíkat.
  - Páni, a oni okamžitě ocenili naši bojovou sílu.
  - Tohle nejsou pseudopsi, kteří lezou vpřed. Jenomže už jsou postříleni tolik, taky si ocasy stříhali jen o něco hůř než králičí. Gerda si toho všimla.
  - Nejvíce se cení ocasy krysích lišek. Platí třikrát více než za sobolí. - Burknual Charlotte.
  Blondýnka přikývla.
  - Říká se, že jejich srst může změnit barvu.
  Dívky zastřelily deset dalších krysa-králíků. Pak šli dolů. Bujné ocasy byly odříznuty sebevědomými pohyby.
  - Dávejte pozor na zuby, v zásadě existuje protijed na jejich jed, ale stojí tisíc osm set dolarů za ampuli. Charlotte varovala.
  Gerda poznamenala:
  - Nebyl jsem poučen hůř než ty. Pokud se navíc zuby ulomí a zůstanou v těle, dojde k vážnému zánětlivému procesu.
  "Velmi bolestivé, ačkoli naše těla jsou silná a není tak snadné je nakazit." - dodala blondýnka.
  Dívky už mířily k autu, když se objevili pseudopsi. Ne mnoho, asi patnáct. Také zřejmě přitahovala střelba.
  - Je škoda na ně plýtvat kulkou? Charlotte si toho všimla.
  Gerda potvrdila:
  - Ačkoli nejsou jedovatí, koušou a mohou se nakazit vzteklinou. Schovejme je pistolemi, aby se automatické náboje nepřenášely nadarmo.
  -Jen ten přesvědčovací, kdo nestihne, dostane prasklinu do čela! navrhla Charlotte.
  Blondýnka se zachichotala.
  - A máš hodně dětství.
  Dívky střílely z vylepšeného TT-100. Rozměry, zpětný ráz a ráže jsou menší než u tradičních TT a smrtící síla a rychlost střelby jsou vyšší díky speciální konstrukci ústí hlavně.
  A zásoba dvaceti nábojů na barel. Ne střelba, ale zábava. Aniž by utratily jedinou kulku navíc, dívky rozbily hlavy pseudopsů.
  Pravda, později bylo slyšet blížící se další hejno.
  - Víš! navrhla Charlotte. Neplýtvejme na ně municí.
  Gerda potvrdila:
  - Podle mého názoru máme dost banditských zbraní. Ano, a TT-100, můžete strčit téměř jakoukoli kazetu.
  Charlotte vrčela:
  - Přesto to pro nás není zajímavé. Riskujme své zadky a setkejme se s nimi jen s noži.
  Blondýnka cvrlikala a vycenila zuby:
  - Zní to lákavě, ale máme nárok na prázdné riziko.
  Zrzka odpověděla:
  - Když jsme trénovali ve škole FSB, nehrozila nám smrt ani vážné zranění. A tady je dobrá příležitost otestovat se.
  Gerda se usmála:
  - Mimochodem, kousání do zadku je oblíbená technika pseudopsů. O tom je popsáno i ve vzpomínkách prvních stalkerů, jak se zprvu nazývali.
  Charlotte přikývla.
  - Farter zní krásněji a zloději! Nyní si dáme nože.
  Dívky stály zády k sobě, pseudopsů bylo minimálně třicet. Boj nebude jednoduchý.
  Najednou Charlotte hodila dýku na nejbližšího psa a zasáhla ho přímo do krku. A pak zůstala neozbrojená. Skok směrem ke psům, silný úder do hlavy psa.
  Šokované zvíře se zhroutilo. Pak výpad, jako palec do oka, úder pěstí do čelisti. Dívka udeří jako kladivo, zuby se jí drolí jako suchý hrách.
  Gerda se řítí za ní, dívčiny drtivé nohy odhazují samce. Psi padají, převalují se. Úder dýkou se dotkne hrdel.
  - Při silné ráně potřebujete dárek! prohlásila Charlotte.
  - Kdo neporazí, prohraje! dodala Charlotte.
  Dívky se rozešly. Charlotte vyskočila vysoko, udělala větrník, létala nad hlavami, skokem srazila tři psy. Jednu sekla přes krk a usekla jí hlavu.
  Gerda zopakovala manévr, položila čtyři a dokončila úderem do srdce. Pravda, pes ji dokázal trochu podrbat.
  Blondýnka zakřičela:
  - Špinavá svině.
  Opraveno červeně:
  - Musím říct, děvko.
  - Není civilizované takhle nazývat i psa.
  Charlotte křičela:
  - Ale šílený.
  Psi opravdu chtěli kousnout holkám do zadku. Fartéři a bandité mají obvykle pancéřové bundy a nemůžete je jen tak prokousat. A kalhoty budou tenčí.
  Gerda ho bodla do oka a Charlotte si jednou rukou bodla prsty a druhou použila dýku.
  Blondýnka zakřičela:
  - To je ono, co teď?
  Redhead poznamenal:
  - Házeli jsme nože na hlavu, tak možná je to lepší do hrudi.
  Dívky manévr opakovaly, hloupí pseudopsi byli zcela postrádaní mazaností a pudem sebezáchovy. Šli vpřed, spěchali, jejich skoky byly předvídatelné.
  A všichni Charlotte trochu poškrábali svými drápy.
  Červená poznamenala:
  - Ne, v naší přípravě jsou mezery. A najednou by to byli tvorové s prudce jedovatými drápy.
  Blondýnka zakřičela:
  - Jak se mají krysy?
  - Budiž! Mimochodem, jejich jehly jsou pevnější než ocel. Velmi odporná stvoření.
  - Obecně něco z mnoha různých derivátů z krys.
  Charlotte při chůzi usekla další hlavu a zlomila psovi hřbet. Gerda nebyla v žádném případě nižší než ona.
  Blondýnka s úsměvem poznamenala:
  - Vše proto, že radiace krysy nezabíjí, ale činí je ještě silnějšími a životaschopnějšími. Je to jako dystopie. Možná jaderná válka povede ke vzniku jakési krysí civilizace.
  - Myslíte si, že krysy budou moci jít do vesmíru? - Pokud splynou s primáty, pak to není vyloučeno. - Prý se takoví lidé už v zóně objevili.
  Gerda zlomila psovi vaz prudkým trhnutím. Charlotte dokončila poslední stvoření.
  - Museli jsme skočit.
  Blondýnka zakřičela:
  - To nejsou všichni geekové, jsou i horší.
  Červená poznamenala:
  "Já vím, ale boj s monstry není naše oblast odbornosti."
  Dívky, které položily tři tucty tvorů, si opatrně uřízly ocasy. Teď měli co prodávat. Pak se stalo neočekávané, jeden ze smrtelně zraněných banditů se začal zvedat.
  Charlotte se zachichotala.
  - Wow, podívej, zdá se, že jeden z nich nebyl dokončen!
  Gerda se smíchem řekla:
  Nebo se možná mění v zombie.
  Redhead poznamenal:
  - Slyšel jsem o tom, ale aby ses stal zombie, musíš zemřít na nějakou anomálii.
  Blondýnka zakřičela:
  - Nebo z ruky velmi hříšného člověka.
  Charlotte zakřičela:
  - Nedělejte si legraci!
  Bandita vstal a dal se na útěk. Jeho rychlost nebyla nižší než u mistra světa ve sprintu.
  Charlotte zakřičela:
  - Oh, běž za ním.
  Gerda se smíchem poznamenala:
  - Možná má na Jaguaru dobré cross-country schopnosti.
  Zrzka vyhrkla:
  -Uvidíme!
  Oživený mrtvý muž po silnici skutečně uháněl. Proto bylo možné jet za ním autem. Dívky se rozběhly, nijak zvlášť nezrychlovaly.
  Divili se, kam ten bandita běží.
  Gerda poznamenala:
  - Je to zajímavá hra, ale je pravděpodobná přepadení?
  Charlotte zakřičela:
  - A uvidíme ji, pro věrnost navrhuji nosit zázračné čočky.
  Speciální kontaktní čočky jsou dalším z drahých zázraků ruské vědy. Umožnily vám vidět v infračervené a ultrafialové oblasti, v úplné tmě a pod vodou.
  Navíc umožnily zvětšit obraz jak běžných předmětů, tak použít čočky jako mikroskop.
  Pravda, vynález je stále nedokonalý, nemůžete ho dlouho používat: vyhoří.
  Dívky si je oblékly a byly téměř okamžitě překvapeny:
  - Běží a nejen že se nezahřívá, ale ochlazuje. Rozdíl mezi ním a prostředím není větší než pět stupňů. řekla Gerda.
  zavrčela Charlotte.
  Ano, je to zombie! Možná ho nějaký artefakt udělal tak cool.
  Běh pokračoval, bandita se otočil na stranu, byli nuceni se otřást. Boule, výmoly, hrboly hrozily převrácením auta.
  - Může si rozdělit hlavu? navrhla Charlotte.
  Maria moudře poznamenala:
  - Uvidíme, jestli nás zavede do svého doupěte.
  Zrzka vtipně poznamenala:
  - Chceš bojovat?
  Blondýnka se zasmála.
  - Vy ne?
  Charlotte se zasmála.
  - Samozřejmě, ale tvé srdce pukne lítostí.
  Gerda logicky poznamenala:
  - V jejich doupěti mohou být rukojmí! ty to nevíš?
  Red pochyboval:
  - Neuvěřitelné! Proč potřebují rukojmí?
  Blondýnka logicky poznamenala:
  - Získejte výkupné! Nebo je nechte pracovat za vás.
  Charlotte zaváhala.
  - No, za cizince mohou ještě něco dát, ale za Rusa, ať se zastřelí jakkoli.
  Gerda zcela upřímně poznamenala:
  - Je překvapivé, že s takovým přístupem k vědcům jsme byli tak dobře zásobeni.
  Zrzka skepticky poznamenala:
  - Vojenský výzkum je slušně financovaný, USA kupují vědce a my od nich jen odepisujeme informace. Charlotte se zasmála.
  - Přesněji, krademe?
  - Shromažďujeme informace, zpracováváme a vydáváme své vlastní! Obecně platí, že všechno toto utajení brání pokroku. Nebyli by špióni, byli jsme mnohem zaostalejší, myslím celý svět.
  Gerda si povzdechla.
  - A kdy se lidstvo stane jedním? -
  Charlotte s úsměvem poznamenala:
  Nevím! Ale pro expanzi prostoru musíte spojit úsilí.
  Blondýnka si povzdechla:
  - Ale zatím se děje pravý opak. Jestliže na začátku dvacátého století bylo jen třicet sedm států, nyní je jich dvě stě čtyřicet. Kam náš svět směřuje, lidstvo potřebuje skvělého vůdce.
  - A kde to najít! Charlotte si toho všimla. - Spíše narůstá chaos. - Došlo k feudální fragmentaci a nyní kapitalistické. Ale dříve nebo později to skončí.
  Věřím, že stále bude existovat všeobecné štěstí a svět bez zla.
  Gerdo zakřičel:
  - Kdy přijde Kristus?
  Charlotte důrazně řekla:
  - Když se člověk fyzicky i duchovně stane bohem.
  Rozhovor byl přerušen, před nimi se objevila věž. Seděly na něm dva typy s kulometem a kouřily.
  - Zlozvyk! - Dívky vystřelily a odstranily bandity. Obrněné čelo "Jaguára" prorazilo plot a krásky vtrhly na dvůr. Dvě desítky banditů tam popíjely nápoje a jedly kebab.
  Kulomet vystřelil, silně plival olovo. Ve zručných rukou je PKU příliš strašná zbraň, která během dvou sekund proměnila těla v mrtvoly a vyrazila fontány krve.
  Pak kulky prorazily verandu a prorazily dřevěné stěny. Sklo se rozbilo, z klád létaly třísky. Všechno se drtilo v řadě, prkna se drtila, padaly krvavé hobliny.
  Málokdy vám boj připadá tolik jako jatka. Ale kdo odolá, když za minutu vybuchne šest tisíc kulek.
  Za vteřinu asi stovka, výbušnina ráže 14,7, za pět pětistovka. Zabít dvacet pět banditů hodujících na dvoře trvalo pět sekund, protože počasí bylo suché a dalších patnáct na verandě.
  Gerda ani nestačila číst Otče náš, když bylo po všem.
  - Boj byl krátký! "I když další dva se plazí v samotné budově."
  Ti opětovali palbu na dívky a celkem přesně tři kulky zasáhly Charlotte v neprůstřelné vestě, ale výstřel z granátometu ukončil ostřelování.
  - Páni, zíral jsem, moje myšlenky byly rozptýleny hlubokými nesrovnalostmi, bojuješ a modlíš se zároveň.
  - Každý hřích musí být odčiněn! řekla Gerda.
  Charlotte logicky prohlásila:
  - Jsou svatí, kteří chrání válečníky. Například Jiří Vítězný, Archanděl Michael a mnoho dalších!
  Blondýnka se smíchem poznamenala:
  - Že jo! Ale stejně je to hnus! Nyní zkontrolujeme dům.
  Zrzka se zasmála.
  - A nezabili jsme ještě jednoho přítele.
  Zombie bandita skočil na zvěda Juliana, ale byl zasažen botou do Adamova jablka. Odletěl a dívky do něj hodily Kalash. Zombie se však hned tak nezastavila.
  Nějakou dobu vrčel a řval, na oplátku z PKU se úplně nerozpadl.
  - Úplná droga pro vás! No, živá bytost! Gerda byla překvapená. - Můžete okamžitě vidět produkt ďábla.
  Charlotte s úsměvem poznamenala:
  - Slyšel jsem, že zombie dokážou udělat každého živého člověka. To, co vidíme, je další zónový polibek.
  Blondýnka byla skeptická.
  - Víš, v našich činech není nic hrdinského. S pomocí kulometu jsme kosili nepřátele, ale nikoho lepšího neudělali.
  Zrzka se zachichotala.
  - Jsi idealistka Gerda. Chcete opravit celý svět, aniž byste věděli, kterým směrem.
  Blondýnka komentovala:
  - Myslím, že v první řadě je třeba sledovat zájmy vlasti.
  Charlotte šťastně řekla:
  - Zabitím padesáti banditů jsme již prokázali slušnou službu zemi. Věznice už jsou přeplněné a smrt je asi humánnější.
  Gerda vtipně dodala:
  - Jak to říci, živí mohou vždy činit pokání, zvláště ti, kteří jsou odsouzeni k doživotnímu vězení. Ve zvláštní věznici je skutečně mnohem méně pokušení a podnětů ke hříchu.
  Zrzka změnila téma.
  - Prozkoumáme areál, možná budeme mít štěstí na rukojmí a zároveň se podíváme na trofeje.
  Dívky prohledávaly kapsy mrtvých banditů. Bylo možné vytěžit slušné sumy v hotovosti, dolarech a eurech.
  Stejně jako několik artefaktů, mezi nimi cenný tyrkys, který může zvýšit pevnost kovu.
  Pravda, jejich majitel, dosti velká boule, soudě podle velkého množství bankovek, nepomohla. Kulka roztrhla nezakrytý žaludek a prorazila hrudník.
  Dívky z mírného strachu z min a strií prozkoumaly dům. Jak se ukázalo, jejich obavy nebyly neopodstatněné. Bylo nutné vyčistit tři miny a dva granáty.
  Avšak z patrné obavy, aby vrstvy nebyly odstřeleny opilýma očima, byly zaminované dveře označeny křížkem.
  - Jaká idiotská past! Gerda byla překvapená.
  Charlotte zakřičela:
  "Nebojují se tak vždycky?"
  Blondýnka řekla:
  - Myslím, že tyto miny jsou nebezpečnější pro samotné bandity. Podívejte, a tady došlo k výbuchům, všechno bylo rozbité.
  Stěny jsou skutečně pořezané úlomky, je vidět potřísněná krev. Čištěno zde na dohled ne často.
  - Špinaví, tito gangsteři, tolik se hromadí plechovky a lahve, je třeba shrabat. Charlotte šťouchla do sklenice nohou.
  Gerda tvrdě odpověděla:
  - Mají takové morální zásady. Budeme hledat kešku, kešky a zindan.
  Dívky prohledaly dům, prohledávaly prkna podlahy a pak šly dolů do sklepa. Jak se dalo očekávat, první skrýš s artefakty, penězi a ukradenými cennostmi se ukázal být pod mramorovou deskou ve speciálním výklenku.
  Byla tam také celá sbírka zlatých zubů, náušnic, pravděpodobně utržených spolu s ušima, prsteny a dalšími šperky.
  Byly tam i kameny, včetně těch, jejichž jména dívky neznaly, a jejich vlastnosti byly záhadné.
  Charlotte si jeden z nich odřela, ten vzplál a začal jí pálit ruce.
  - Páni, tohle je zjevně "Bill", říkají, je schopen zničit jakýkoli počítač na poměrně velkou vzdálenost. Kromě toho deaktivuje videokamery.
  Gerda byla překvapená:
  - Cenný artefakt?
  Zrzavý našpulený výhrůžně odpověděl:
  - Mnohem cennější pouze mimo zónu síly ztrácí za dva nebo tři týdny. Navíc účinnost dopadu okamžitě klesá, vyplatí se bůhví kdo tuto infikovanou oblast opustit.
  Blondýnka se zamračila.
  - A kde je kámen "Brnění"? Říká se, že dává kulkám klopu.
  Charlotte agresivně zdůraznila:
  Ano, je to slavný artefakt. Zakřivuje trajektorii nejen střel, ale i střepin granátů. Je obzvláště silný, když kombinujete několik kamenů.
  Často se popisuje v memoárech a mimo zónu platí dva až tři měsíce.
  Gerda pochybovala:
  - Na vůdci něco není vidět!
  Zrzka s úsměvem poznamenala:
  - Museli být prodáni! Pro žoldáka je tento kámen cenný, pravděpodobně ho láká cena.
  Gerda se smíchem řekla:
  - Nebo to nenašli, potřebuješ prďáka! "Kuleshů" je hodně, prodat tento oblázek není tak snadné.
  Charlotte nastražila uši.
  - Slyším, jak někdo mumlá ve sklepě, tady jsou ještě vězni.
  Blondýnka potvrdila:
  - Ano, já také, zdá se, je to arabská řeč.
  Rusovlasý válečník poznamenal:
  - Pamatujte si, co nás učili, zvláště v plastickém pohybu. Arabové se vyznačují ostrými gesty, muži by obecně měli být drzejší.
  Gerda přikývla.
  - Vím, jak napodobovat Araby. V budoucnu může dojít k válkám mezi Ruskem a islámským světem.
  - Zvláště pokud budou Američané vyhnáni z Perského zálivu a Afghánistánu. Zapřáhli jsme Yankeey do vozíku a přinutili je krýt naše hranice! Charlotte se zasmála.
  Blondýnka měla obavy.
  - Ale zdá se, že černý sultán má zášť vůči Rusku. Navíc území Spojených států je daleko od islámského světa a ten náš je nedaleko. V první řadě bude expanze probíhat na ruském území. Gerda přikývla. -
  Něco takového je znepokojivé.
  Charlotte poznamenala:
  - Zatímco zlí Američané vyjí s Araby, stihneme vytvořit tak mocnou a technologicky vyspělou armádu, že válka s jižními hordami nebude strašná.
  Hlavní je vyhrát pár let. - dokončil zrzavý válečník šeptem.
  Dívky šly do "zindanu", chodba vedla na stranu, kde byly za cihelným zdivem umístěny pancéřové dveře.
  Bylo to, jako ponorka, bezpečně namontované a uzavřené pomocí kódu.
  - Pojďme to zkusit! řekla Gerda.
  Pomocí miniaturní podobizny dívčina stetoskopu poslouchali trezor. Mírný rozdíl ve zvucích umožnil vypočítat kód a otevřít tlusté dveře.
  - A když vůdce zapomene? - A on to zapsal! Charlotte vytáhla kus papíru.
  Gerda se urazila:
  - A proč jsi mlčel?
  Zrzka odvážně odpověděla:
  - Chtěl jsem otestovat tvé schopnosti jako zloděje.
  - Dívky mluvily arabsky pro každý případ. Dokonce znali specifický orientální žargon.
  Gerda domluvila a odhalila tvář:
  - Studna? Teď si vzpomínám, kde je kámen štěstí?
  Victor odpověděl s povzdechem:
  -Tohle já... no, říkají, že vysadí jednoho z žoldáků černého sultána. A pokud je někde poblíž v bažinách. Ale najít...
  Charlotte tvrdě odpověděla:
  - Nemáme důvod se toulat bažinami! Jsi nám k ničemu, takže...
  Viktor se přikrčil strachy.
  Gerda popadla muže za ucho holými prsty a zatřásla s ním.
  V tu chvíli se z megafonu ozval divoký řev:
  - Vzdejte se děvek! Jste obklopeni!
  Charlotte se zachichotala.
  - No, tady jsou naši příznivci v akci!
  Gerda kývla Victorovi:
  - Půjdeš s námi! Pokud ne zabit během průlomu!
  Dívky kladou kameny. A Charlotte hodila Victorovi vodítko kolem krku. Slyšel jsem hluk, nad střechou se zjevně vznášel vrtulník.
  Gerda se smíchem řekla:
  - Není nic jednoduššího než sestřelit vrtulníky!
  Charlotte vzala hrášek do holých prstů a přikývla.
  - Teď tady nebude!
  Výbuch velkého kalibru zasáhl okno. Sklo spadlo. Rusovlasá dívka hodila hrášek holým, opáleným chodidlem.
  Venku došlo k výbuchu. A velká mršina vrtulníku se zhroutila bez obřadu.
  Gerda také házela hrášek bosou nohou a zpívala:
  - Ať hra není podle pravidel - prolomíme fraeru!
  A z prostředí vyběhly dvě krásné dívky: zrzka a blondýnka. Vlekli Victora na laně. Byl nucen utíkat za nimi ze všech sil.
  Gerda aala vyrazila z kulometu. Několik banditů se s řevem zhroutilo.
  Charlotte mlátila laserem. A zakřičela:
  - Nepřátele důkladně rozsekáme!
  Gerda házela holými prsty na nohou hrášek s výbušninou. Mohutný tank, který byl kvůli maskování zakrytý větvemi, se s rachotem převrátil.
  Válce se z něj utrhly a létaly po poli, točily se a poskakovaly. Jeden z nich zasáhl banditu do hlavy a rozdrtil lebku. Darebáci to zkusili náhodně
  oheň. Ale bojovníci byli nezranitelní. V reakci na to stříleli z kulometů a laserů. Victor za nimi těžce oddychoval.
  Zdálo se, že smyčka, která ho zakrývala, se ho chystala udusit.
  Gerda se zachichotala a poznamenala:
  - Nepřítel brzy onemocní!
  Charlotte poznamenala:
  Právě teď se nebaví! Nebo se možná budete modlit Gerdu?
  Blondýnka se zachichotala a poznamenala:
  - Byl jsem zklamán Bohem a věřím pouze v moc!
  Dívky dál střílely a házely hrách se smrtícími výbušninami.
  Zde je další tank z mocné mezery převrácený a postavený na vrchol housenek. Bylo to opravdu působivé. gerdla pohnula gangsterem tmavé pleti v bradě a
  dostal do čelisti letěl vzhůru nohama. A sestřelil další tři útočící typy.
  Charlotte zpívala agresivně:
  - Černý havran tváří v tvář smrti,
  Oběť čeká o půlnoci...
  Gerda, střílející na bandity, zvedla:
  - Věříme, že budeme nejlepší ze všech
  Sejdeme se u hrobu!
  Toto jsou bojovníci. Gang, který se je rozhodl obklíčit, zjevně nepočítal se svou silou. Přístupy k vůdcovu doupěti střežily tři silné kulomety třídy Dragon.
  Ale dívky spolu s Victorem náhle zmizely a pak se objevily za silnou a smrtící zbraní. Zde se Gerda probila k lídrovi. Chytila ho holými prsty na nohou
  za nos a prudkým trhnutím ho přehodil přes ni. Letěl a zasáhl vlastní kulomety. Olověné trysky ho probodávaly jako beranidlo nabijáky.
  Charlotte zpívala:
  -Jedna dvě tři! Rozbijte banditu!
  A ona sama popadne kulomet a nechá je rozdrtit nepřátele. Gerda vykročila vpřed. U truhly a Victora se nečekaně objevil banditův kulomet.
  Muž chytil spoušť. A jak to bije... Spustil se olověný déšť. Nějaká násilná síla bandity zvedla a rozdrtila je za letu. Viktor už
  musel zabít. Ale tolik najednou. Cítil v sobě bojový trans. A mláťme protivníky, kteří se hemží jako švábi. A bylo to vidět
  jak velkorážné kulky prorážejí těla a stříkají fontány krve.
  Gerda se podívala na Victora a zapištěla:
  - Terminátor!
  Charlotte, čmárající na bandity, zpívala:
  - Hymna vlasti nám zpívá v našich srdcích,
  Jsme nejúžasnější holky...
  Zmáčkni silnější rytířský kulomet,
  Protože dívky čekají na skvělé věci!
  Snažil jsem se na děvčata hodit tank Ambrams, docela elegantní auto pro gang. A zaléval prostor ze šesti kulometů namontovaných na střeše.
  Gerda hodila další hrnec holým, dlátovým chodidlem. Vletěla do housenky nádrže. Následovala exploze... Auto nejprve na boku a pak Charlotte
  přihodil další hrášek. Mastodon se převalil a jeho kulomety zasáhly bandity. A začali je sekat po desítkách. Je vidět, že to na přeživší militanty udělalo dojem.
  A začali se trousit se zbabělým křikem a špinavými rohožemi!
  Devonki je poté zmlátila.
  Charlotte dokonce zpívala:
  Nešetříte je
  Zabijte všechny bastardy...
  Jak rozdrtit štěnice domácí -
  Udeřit jako švábi!
  Gerda, která po něm střílela, zpívala:
  - Žádné slitování, žádné slitování, žádné slitování s nepřítelem!
  Děvčata z pekla, děvčata z pekla, všechny kozy srazím!
  Victor také pálil na setrvačnost, byl velmi trefný.
  Charlotte poznamenala:
  - Páni! A není to tak jednoduché, jak se zdá!
  Gerda souhlasně přikývla.
  - Není to vůbec snadné! Nemůžeme ho zabít?
  Charlotte poznamenala:
  - Čas trpí!
  A dívky zvedly Victora a táhly ho s sebou. Muž upustil kulomet a sotva se ho stačil dotknout nohama. Dívky na tahu dál střílely z kulometu "Drak".
  Snažili se skoncovat se všemi bandity a nenechat nikoho uniknout. Krásné bojovnice a nemilosrdné. Jejich tlak je prostě šílený.
  Victor už s nimi nemohl držet krok a upadl. Kolem krku mu byla uvázána smyčka. Jak to bolelo. A Gerda a Charlotte spolu s holými prsty u nohou spustily třísky
  sklo narážející na tekoucí boj v zadní části hlavy a krku.
  Gerda a Charlotte spolu zpívaly:
  - Láska a smrt, dobro a zlo,
  Co je svaté, co je hříšné, je nám souzeno porozumět!
  A pak se nad nimi vznášel další vrtulník. Skrze mlhu zavinutých očí Victor nejasně viděl, jak Charlotte otočila proud kulometu nahoru a Gerda se trefila do holé paty.
  militantní v žaludku, z něhož mu z úst vytékala krev. Vrtulník explodoval... A úlomky se rozsypaly po obloze. A Gerda vyděsila z tváře proužek šarlatové krve.
  Victor to všechno najednou přestal vidět. Příliš velká smyčka mu stiskla krk. Před očima vize z dětství, tak vzdálené a
  šťastný. Stejně jako mnoho různých druhů výkonu. Tady je škola. A s někým se pere. Dostane dvojku. A zazní poslední volání. A někdo se směje.
  A pak se vše najednou zastavilo a světlo na okamžik zhaslo.
  . KAPITOLA #4
  Victor se probudil. Krk byl velmi bolavý odřený provazem. Obecně se cítil špatně. Kosti se zlomily. A chtěl jsem jíst a pít.
  Ležel na něčem měkkém. Charlottin hrubý hlas následoval:
  - No, slaboch se vzpamatoval?
  Victor zasyčel:
  Málem jsi mě uškrtil...
  Rudovlasá liška se zachichotala:
  - Skoro se to nepočítá!
  Jemnějším a laskavějším tónem Gerda řekla:
  Muž se probudil! Třeba ho nakrmit!
  Rudovlasá liška vztekle zaštěkala:
  - Dejte mu trofejní konzervy! ať si to užijí!
  Blondýnka otevřela sklenici medvědího masa s hráškem a odpověděla:
  - Můžete to zkusit... a vypít trochu mléka!
  Vsunula láhev dovnitř a Viktorovi do hrdla proudil teplý proud. Bylo to pro něj mnohem jednodušší.
  Gerda s úsměvem poznamenala:
  - Střílel jsi velmi dobře. Možná byl ve speciálních jednotkách!
  Victor zavrtěl hlavou.
  - Ne! Prostě když se hodně trápím, všechno mi zázračně začne vycházet!
  Charlotte s úsměvem potvrdila:
  - cenná dovednost! Ale běžíš příliš pomalu!
  Victor pokrčil rameny.
  - Jsem jednoduchý člověk a ty jsi super!
  Zrzka se zasmála a odpověděla:
  - Ano, jednoduché! Ale můžeme vás zlepšit. Pojďme si uvařit lektvar, který omladí tělo a vy budete moci mnohem rychleji běhat a nabírat sílu!
  Viktor byl překvapen:
  - Můžete to udělat?
  Gerda potvrdila:
  - Jsme v zóně! A pak jsou tu mutantní rostliny, které v kombinaci s artefakty a speciální kombinací dokážou tělo omladit a udělat ho silnějším a rychlejším.
  Viktor hvízdl.
  - Kolosální! Proč to neuděláš pro všechny?
  Charlotte odpověděla s úsměvem:
  - Lidé? Jsou to v podstatě dobytek, aby pro ně něco udělali!
  Gerda souhlasně přikývla.
  A my vlastně nejsme lidé!
  Victor se zvědavě zeptal:
  -Kdo jsi?
  Charlotte se zasmála a poznamenala:
  -Lektvar na dlouhou dobu na přípravu Gerda! Řekněte mu náš příběh od úplného začátku!
  Gerda pokrčila rameny.
  - Od úplného začátku?
  Červená potvrzena:
  - No, od začátku úkolu! A pak jsi mu to nejdřív začal říkat ne tak docela!
  Gerda přikývla.
  - Ano, trochu jsem nepočítal. No, poslouchej, muž, který není tak prázdný!
  Vězeň přikývl.
  - Můžeš mi říkat Vitya!
  Blonďatý terminátor přikývl.
  - Dobře, poslouchej mě Vityo!
  A utkala svůj nejzajímavější příběh.
  Nesmělé zimní slunce lehce pozlátilo svěží sněhové vločky a poskytlo krátké okamžiky světla tak vzácného na dalekém severu.
  Zavládl krutý pětapadesátistupňový mráz, kdy se rožeň, který dosáhl na zem, proměnil v led.
  O to nečekanější je vidět, jak téměř nahá opálená dívka v bikinách běhá svižně jako sob závějemi sněhu.
  Její bosá, zarudlá chodidla se velmi rychle míhají a nezanechávají téměř žádné stopy a její zlaté vlasy vypadají jako jasný plamen.
  Bezvadná, možná až příliš svalnatá postava s ideálními proporcemi, opravdová bohyně, ztělesnění síly a erotiky.
  Drsné svaly se vlní jako vlnky. Když se podíváte pozorně, můžete na jejím těle vidět drobné senzory.
  Poté, co udělala kruh a ve skoku způsobila borovicím několik ran, ze kterých se otřásly, spadlá kůra spadla dolů a dívka se vrátila do terénního vozidla, obrovského jako KAMAZ, natřeného bílou barvou.
  Z bočních dveří se vykloní muž v helmě. Jeho chytrá a inteligentní tvář se rozpadá v úsměv:
  Skvělé, Gerdo. Vaše tělo dokonale zvládne chlad a vaše rychlost je úžasná: snadno překonáte všechny světové rekordy v běhu!
  - Nejen v běhu, ale i v plavání a dokonce i v čince! - Dívka odpověděla.
  - Chvála Všemohoucímu, že mě obdařil takovým darem. - Dabavil blondýnka dupající bosou nohou.
  Následovala potěšující odpověď:
  - Vlastně ne, genetici na vás pracovali a používali invazivní technologie, včetně speciálního tréninku.
  Gerda s nadšením řekla:
  - Znám program "Dokonalost" s cílem vytvořit muže budoucnosti! Kvůli ní jsem přišel o dětství!
  - Ale nyní můžete sloužit Velké Rusku mnohem efektivněji!
  Dívka se uklonila, udělala trojité salto, občerstvila se v mrazivém vzduchu a s patosem řekla:
  - Vlast je to nejcennější, co člověk má, bez ní život nemá smysl! Člověk bez vlasti je jako tělo, bez duše!
  Důstojník přikývl.
  - Dobrá slova Gerde! Doufám, že máte příležitost sloužit zemi!
  Jejich slova přerušil, když se na obloze objevil velký vrtulník. Byl to nejnovější model se skládacími vrtulemi a proudovými motory.
  To umožnilo spojit všechny pozitivní vlastnosti vysokorychlostního stíhače a Black Shark.
  Stroj se jmenoval "Vepr" - 2, první vrtulník na světě s nadzvukovou rychlostí.
  Vrtulník se vznášel, dvě vrtule se otáčely a spouštěly vozy na pogumované přísavky. Vrtulník byl aerodynamický: připomínal velrybu.
  Vyskočilo z něj několik parašutistů, seřadili se do půlkruhu. Pak se slušně vynořil úředník s epoletami generálporučíka FSB. Zamával dívce.
  Přišel blíž a řekl:
  Nemáme čas hýřit! Takže rovnou k věci. Slyšeli jste o bezprecedentním teroristickém útoku v Moskvě?
  Polonahá Gerda odpověděla:
  - Ano! Je to strašné!
  Generál ohlušující zařval:
  - Prezident zuří, dokonce se bojíme o jeho zdraví. Vyhlášen desetidenní smutek. Zatracený terorista "Černý sultán" vyzval velkou zemi!
  Ještě nikdy se nestalo, aby vláda jako celek zahynula a tenhle parchant měl dokonce tu drzost předložit ultimátum.
  Gerda přikývla.
  - Dal patnáct dní!
  Generál potvrdil:
  - Správně, a už je to osmnáct hodin. Musíme si tedy pospíšit.
  Blondýnka se starostlivě zeptala:
  - A co opatření k posílení ochrany prezidenta?!
  Generál s povzdechem odpověděl:
  - Bezprecedentně přijato, ale pokud soupeř použije ďábelské artefakty zóny, bude příliš obtížné ho zastavit.
  Je premiér - opravdu skvělý člověk špatně střežený. Teroristé, zejména čečenští, po něm sice dlouho lovili, ale nemohli se k němu ani přiblížit.
  Nyní je celá země ohrožena, nezlomena ani zastrašena: úřadující předseda vlády již byl jmenován a nový kabinet se tvoří.
  - Neexistuje nikdo, kdo by nahradil tak skvělého člověka, jako je premiér. Gerda si toho všimla.
  - Měl nejvyšší hodnocení v celé historii Ruska, lidé nikoho tolik nemilovali.
  Generál se zamračil.
  - A co jsi udělal?
  Dívka odpověděla smutným úsměvem:
  - Modlil se za jeho duši! Doufám, že církev zařadí muže, který zachránil Rusko, za svatého?
  Generál zavrtěl hlavou.
  - Jsem ateista! A pro mě je hlavní to udržet, ačkoliv premiér je mnohem více hoden svatořečení než Mikuláš II. Nyní o podnikání!
  Budete odvezeni do Moskvy a odtud budou přeneseni do zóny zázraků.
  Upřímně řečeno, musíte se ponořit do zdání podsvětí, ale Černý sultán musí být zničen.
  Pokud ho však zajmete živého, získáte odměnu padesát milionů eur navíc.
  Gerda hvízdla.
  - Páni! Jaká je celková částka?
  Generál zavrčel:
  - Dvě stě milionů eur za mrtvé a dvě stě padesát za živé!
  Blondýnka zavrčela s úsměvem:
  - Působivé! Osobně jsem se sice vypořádal s "Černým sultánem" zadarmo, jen abych pomstil Svjatoslava Vladimiroviče!
  Generál energicky mrkl.
  - Pokuta! Budete mít partnera! Také vylepšený model člověka, jako jste vy!
  Gerda řekla s úsměvem:
  Tušil jsem, že nejsem jediný. Ale chtěla bych být v páru s mužem.
  Generál s povzdechem odpověděl:
  - Nejsou žádní muži jako ty! Všichni chlapci k naší lítosti zemřeli. Věda je stále tak nedokonalá.
  Tady se například procházíte po okraji propasti, ani nevíme, jak dlouho takoví lidé žijí. Možná nezestárneš, nebo možná za rok umřeš.
  Gerda sebevědomě prohlásila:
  - Moc mě to neděsí. Jsem totiž stejný člověk jako všichni ostatní lidé, což znamená, že mám nesmrtelnou duši.
  - Náboženství je útěchou slabých - jakákoli neštěstí se zdají bezvýznamná, jsou-li dočasná! Generál poznamenal.
  - A ty, děvče, musíš být silná, nicméně nechme rozhovory, není ani minuta ztracená.
  Za pět sekund si dívka nasadila kamufláž a naskočila do vrtulníku.
  Vůz se snadno otočil, ukázal vynikající manévrovatelnost, a pak prudce stoupal vzhůru.
  Obecně se myšlenka vybavit vrtulníky proudovými motory objevila již v padesátých letech, ale nemohla být realizována.
  Nyní vůz okamžitě překonal rychlost zvuku, byl téměř stejně dobrý jako Migu-35.
  Generál se chlubil:
  - Naše elektronika je domácí, obecně máme vynikající vývoj, jen se někdy objevují problémy s implementací.
  "Pokud je technika strážný anděl, pak bojový duch je bůh války!" Gerda si toho všimla.
  Generál s lítostí v hlase odpověděl:
  - Bohužel většina branců je ve špatném zdravotním stavu a zdá se mi, že by se tomu mělo věnovat více pozornosti.
  A pak dodal:
  - Musíme hodně změnit v lidské povaze, a to je to, na čem pracujeme. Věříte, že Bůh stvořil člověka ke svému obrazu a podobě.
  Gerda zakřičela:
  - To učí Bible!
  Generál se celkem logicky zeptal:
  "Ale není Všemohoucí Bůh skutečně tak slabý a křehký jako lidská bytost?"
  Blondýnka tvrdě řekla:
  - To jsou následky hříchu!
  Generál nesouhlasil.
  - Titan nerezaví a Boží obraz neotupí! Pokud ovšem není člověk skutečně obrazem.
  Gerda důrazně řekla:
  - Víš, je snazší nabrat polévkovou lžící oceán, než se hádat s ateistou! Proto o tom nechci mluvit!
  Generál rozpřáhl ruce.
  - A co jiného dělat, máme před sebou celou hodinu letu.
  - Miluji přírodu! Zde si můžete zapnout vynikající kyber-video recenzi," uvedla Gerda.
  Opravdu zajímavé pozorování virtuálního světa. Počítač vylepšuje obraz: zobrazuje barevně malované řeky, jezera, lesy, hory.
  Vše tak neobvyklé je možné přiblížit a oddálit.
  Gerda se tu a tam podívala a změnila úhel obrazu. Takhle vypadalo všechno v elektronickém dosahu a blikalo, takže svět vypadal jako hra.
  Nakonec se vpředu objevila Moskva. Obrovská metropole, můžete vidět nejnovější mrakodrapy, autobanky, umělecké památky.
  Celkově vzato, působivé, zvláště pro dívku, která svůj krátký život strávila na střelnicích, kde se cvičila v umění zabíjení.
  Gerda však elektronice rozuměla lépe než Akademie věd.
  - Vaše antivirová ochrana je nespolehlivá. - Všimla si. Obecně je antivirus Kaspersky zastaralý a proti červům nebo sépím je zcela bezmocný.
  Generál přikývl.
  - Ano, programování je trochu pozadu! Příliš mnoho talentovaných mladých lidí podniká a starší lidé dělají vědu.
  A vy sama znáte počítač jako dívka - miluje mladé a tvrdohlavé!
  Gerda křičela:
  - Mohu sledovat program.
  Generál vyštěkl:
  - Později! Náš rozvrh se počítá v sekundách.
  Přistáli na podzemním letišti a poté na speciálně závodním obrněném autě byla dívka odvezena do podzemní místnosti.
  Tam na ni čekal nový ředitel FSB, generálplukovník Apollonov. Doslova jim na stopu vstoupila další dívka v maskáčích.
  Také vysoká, mohutná, skvěle stavěná, ale její vlasy jsou na rozdíl od světle zlaté Gerdy ohnivě červené, podobné červenému praporu.
  Pevně si potřásla rukou se svým novým partnerem a představila se:
  - Charlotte!
  Blondýnka odpověděla:
  - Gerdo!
  Zrzka se zachichotala.
  - Pojďme se seznámit!
  Generálplukovník byl stručný.
  - V tuto chvíli visí nad vlastí smrtelná hrozba. Proto si vy mladé dívky musíte pospíšit! Tikhomirov vám dá podrobné pokyny.
  Bodl prsty do generálporučíka. - Dokud vám neřeknu následující. Většina zóny se nachází v zahraničí na území, země, se kterou už máme napjaté vztahy, respektive dvě země.
  Specifičnost zóny divů je navíc taková, že je obtížné na ni nasadit velké síly. Kromě vás tam tedy budou operovat jen speciální jednotky.
  Samozřejmě máme v zóně vlastní průzkumnou síť, ale v poslední době zaznamenáváme výpadky.
  Tikhomirov předal slovo:
  - Naši zvědi začali zabíjet. I ty nejtajnější. Existuje dokonce verze, že se teroristé naučili číst myšlenky.
  Gerda potvrdila:
  - A je to! Některé artefakty zvyšují telepatické schopnosti. To, co dělal Wolf Messing a další, se stalo dostupným pro obyčejné teroristy.
  - Není to úplně jednoduché! - Zkrátka ti, kteří zůstanou, vám poskytnou podporu.
  Charlotte poznamenala: - Stepafany byl s největší pravděpodobností zabit.
  - Jak víte, že? - Ředitel FSB byl ve střehu.
  - Někdy cítím, někdy ne! - Všiml si dívky.
  Gerda, poněkud hloupě, dodala: - Nezlobte se! Nejsou za vámi žádné vážné prohřešky a se sekretářkou nespí jen líní.
  Ředitel FSB vzplanul:
  Takže můžete číst myšlenky!
  Blonďatý terminátor přikývl.
  - Ne vždy a vůbec! Ale když neměli superschopnosti, tak proč nás volali.
  Šéf tajné policie přikývl.
  - Respektuji! Bude škoda, když se nevrátíte!
  - Smrt se liší od milované v tom, že se vždy snaží odložit setkání s ní! - Všiml jsem si rusovlasé Charlotte.
  - Smrt se od milované liší tím, že vždy přichází ve špatnou dobu, ale nikdo jí nevyčítá, že přišla pozdě! pokračovala Gerda.
  Šéf tajné policie přikývl.
  - Holky máte vysoké IQ, ale vaše tělo je ze stejného proteinu jako já. Takže kulka do hlavy a konec.
  Dobře, mám spoustu věcí na práci. Zabít Černého sultána nebude tak těžké, jako najít. V jeho stopách vypustíme spoustu bloodhoundů. Vězte, že Vlast je s vámi.
  Dívky se zdvořile uklonily, doprovodily a Tikhomirova šla k východu. Z Moskvy do zóny asi tisíc kilometrů.
  Charlotte většinu řečí po cestě:
  - Německé samopaly pětačtyřicáté ráže UMP s odnímatelnými tlumiči jsem osobně rozebral a vyrobil výbornou pušku.
  Malé změny v designu umožnily spojit výhody více systémů najednou.
  - Sám jsem pracoval na pušce Armalight AR 10, americké obdobě šroubováku, a také na M-16. Mírnou změnou parametrů se mi podařilo dále zvýšit úsťovou rychlost střely a její zamíření.
  A hlavně zvýšit spolehlivost samotné pušky. Koneckonců je známo, že M-16 je lepší než Kalašnikov v počáteční rychlosti střely téměř 300 metrů za sekundu a v přesnosti střelby dvakrát. Ale je to ošemetná věc.
  Kdyby to Američané věděli, dali by mi velkou cenu! Obecně mě překvapuje hloupost jejich konstruktérů.
  Tikhomirov odpověděl: - To proto, že mají výrobu zbraní v soukromých rukou. Nespolehlivá puška se často rozbije, což znamená, že se dá prodat více, nemluvě o opravárenském průmyslu.
  Obecně platí, že nejlepší vědci z celého světa pracují pro Spojené státy, ale protože kapitalisté myslí pouze na zisky, návratnost jejich práce je mnohem nižší než u nás.
  Charlotte poznamenala:
  - Myslím, že kapitalismus zničí lidstvo!
  Vešli do prostorné kanceláře, kde už na ně čekali instruktoři. Otázka se týkala jednotlivých detailů.
  - Máš příliš chytlavý vzhled. poznamenal Tichomirov. - Okamžitě upoutejte pozornost. Myslím, že by bylo lepší, kdybyste se oblékli jako starší muži.
  V tomto případě bude váš průnik do zóny zcela přirozený.
  Gerda byla překvapená:
  - Jak?
  - Pass pro běžné stalkery. Je to tak jednoduché, v zóně jsou jich tisíce.
  Možná, ale není to nejlepší nápad. Teď, když dorazíme jako bystré dívky, pak to prostě přejde. prohlásila Charlotte.
  Generál vylíhl Zenki:
  - Vážně!
  Rudovlasá liška přikývla.
  - Docela! Můžeme pracovat jako prostitutky. V zóně je jich dost a o posteli se toho dá zjistit hodně.
  Gerda zavrtěla hlavou.
  - Spaní s muži je hřích.
  Charlotte agresivně poznamenala:
  Není hřích zabíjet? Obecně platí, že jste jeptiška nebo válečník. Proč jí právě dali do ruky Bibli?
  Blondýnka nesměle řekla:
  - To je, když kněz požehnal projektu, opustil ho.
  - Velká chyba, musíte si vybrat mezi Kristem a vlastí! prohlásila Charlotte.
  - Že jo! Tichomirov souhlasil. - Nemůžete sloužit zemi jen v bílých rukavičkách.
  Gerda zaváhala a pak vymáčkla:
  - Volím vlast!
  Generál se spokojeně zasmál.
  - To je nádherné! Samozřejmě budete muset v zóně používat své ženské kouzla, bez toho je mise nesmyslná, ale pronikáte jako obyčejní mužští stalkeři.
  Faktem je, že pokud přijdete do zóny okamžitě v celé její kráse, budete muset střílet zpět od lepkavých mužů.
  A žena, která ovládá zbraně, je okamžitě jasná agentka FSB.
  Charlotte přikývla hlavou.
  - Souhlasím! Snad není potřeba svítit příliš.
  Generál potvrdil:
  -Ano a další! Nebudete Rus, ale západní Ukrajina. Můžete zkopírovat přízvuk?
  Červená potvrzena:
  - Rozhodně! Nejsme si cizí, ale proč ne muslimky.
  Generál se zasmál.
  - S vaším výrazným slovanským vzhledem.
  - Nemůžeš to změnit, zvlášť když máme čokoládovou kůži. řekla Gerda.
  Generál pokrčil rameny.
  -To mě ani nenapadlo! Vše se dělá příliš zbrkle. Jen tady jsi na muslimky příliš svalnatý.
  Blondýnka poznamenala:
  - Nosit přes hory granátomety, napumpovat svaly není hřích. A mluvíme plynně čečenským jazykem.
  Generál rozhodl:
  - Ne, je pro vás lepší být arabskými žoldáky. Uděláme vousy, hruď se dá vmáčknout a když se zeptají na sex, řekneš, že Korán zakazuje lásku mimo manželství.
  - Pojďme to udělat! Řekly dívky jednohlasně.
  Generál potvrdil:
  - Jen na záchodě budou problémy, ale my vás to naučíme.
  - Falus a můžete připojit! Gerda si toho všimla.
  Generál zavrčel:
  - Pokuta! Máte již zkušenosti?
  Charlotte se zachichotala.
  - Učili nás, jak změnit obrázek, a umíme arabsky.
  Generál důrazně řekl:
  - Mluvte lépe rusky s přízvukem, v mezinárodní zóně je tento jazyk mezinárodní.
  Dívky jednohlasně vykřikly:
  - Skvělé, máme to!
  Do zóny byly dopraveny na vysokorychlostní stíhačce, to nevzbuzuje podezření. Poté přeletěli ukrajinskou hranici na Dragonfly -5.
  Jedná se o lehký jednoplošník se speciálním nátěrem k nerozeznání od nejmodernějších radarů.
  Jeho křídla navíc mění barvu tak, aby odpovídala barvě terénu, takže je prakticky neviditelný.
  Před odjezdem předal instruktor dívkám speciální brašny. Ukrývala se v nich zejména dvě autíčka podobná dětským hračkám.
  Vysvětlil dívkám instruktor FSB plukovník Ruslan Ibragimov.
  - Tohle jsou robotičtí zvědové. Mimochodem, každý stojí deset a půl milionu dolarů. Využívají nejmodernější nanotechnologie.
  Zejména počítačové maskování, odrážejí terén a přenášejí odraz na vnější obrys, díky čemuž je vůz neviditelný.
  Je schopna létat na krátké vzdálenosti, skákat až pět metrů do výšky, stlačit se, aby pronikla mezerou o průměru až tři centimetry.
  Přes brýle se navíc přenášejí jakékoli informace. Baterie jsou také speciální pro rádium. Mohou fungovat velmi dlouho, déle, než zůstanete v zóně.
  Dívky se podívaly na auta. - Charlotte poznamenala: - Viděl jsem podobné návrhy. Zejména průzkumný robot v podobě hada.
  - To také není špatné, ale ztrácí na rychlosti. řekl Ibragimov. - Postarej se o ně! Těch je pro celou FSB pouze sedm. Ano, a dostaly jste speciální stroje.
  Gerda se podívala na zbraň. Navenek to byl jednoduchý "Abakan", jen s optikou a připojenou krabicí.
  Instruktor si všiml jejich vzhledu:
  - Tento stroj má elektromagnetické zrychlení a počáteční rychlost jeho střely je pět tisíc metrů za sekundu.
  - Páni! Gerda byla překvapená. - A návrat?
  - Je změkčen speciálním pantem. Navíc ráže střel je nezvyklá, pouhých 3,15 milimetru.
  - Z tak malého blechu nezabiješ! Dámský revolver má ještě víc. prohlásila Charlotte.
  Instruktor vysvětlil:
  - To nejsou obyčejné kulky! Používají supertěžký Uran 435. Je zcela bezpečný a neradioaktivní, ale dvaapůlkrát hustší než běžný uran a osmkrát wolfram s mnohem větší tvrdostí.
  Střely jsou navíc vybaveny výbušninami desetkrát silnějšími než TNT. Pořád jsou strašně drahé, ani nechci jmenovat za kolik, jinak se vám nebude chtít střílet.
  - Kdo šetří na bezpečnosti - zkrachujte na pohřbu! řekla Gerda.
  Plukovník přikývl.
  - Pravděpodobně máte pravdu, ale jedna malá kulka za téměř tisíc dolarů je něco!
  Charlotte řekla:
  - Páni, vidím, že si nás váží!
  Instruktor přikývl.
  "Je příliš důležité zajmout černého sultána." Budete mít dva tisíce pět set těchto kazet. Kromě toho mají kulomety osm režimů střelby. Od tisíce dvě stě kulek za minutu až po jednotlivé i střední režimy.
  Gerda zakřičela:
  - Působivé! Taková zbraň ve všech našich speciálních jednotkách?
  Instruktor odpověděl:
  - Ne! Takových strojů není více než dvacet. Věnujte pozornost miniaturnímu počítači. Můžete mu dávat příkazy svým hlasem a on odpovídá, možná vám dokonce zapíná hudbu.
  Tento drobeček vás navíc jen poslechne.
  Charlotte logicky poznamenala:
  Není to vůbec špatné, ale není to příliš nápadné. Verze, že my jsme prostě, Arabové nebudou fungovat.
  Plukovník souhlasil.
  - Přesně tak, skládací stroj: je lepší ho schovat do batohu a použít, když je to nezbytně nutné.
  Existují další dvě desítky zvláště silných granátů s jedovatými jehlami, ale to je nebezpečné, můžete si to získat sami.
  Obecně platí, že generál doporučil, abyste vás nijak zvlášť nezatěžovali technickým know-how. Zde jsou hlavní triky a vynalézavost!
  - Je pravda, že přirozená mysl může nahradit počítač, ale žádný počítač nemůže nahradit přirozenou mysl! řekla Charlotte.
  Instruktor přikývl.
  - A teď poslouchej svůj stroj, jak zpívá Dima Bilan. Byla tam hudba a známá písnička.
  - Všechno nemožné je možné, vím jistě... - Jiná melodie! - přerušila ho Gerda.
  Nad automatem se objevila malá trojrozměrná světelná projekce:
  - Jaké melodie chcete poslouchat! Máme tři tisíce písniček, domácích i zahraničních!
  Gerda rozhodila rukama.
  - Chci varhany s Bachem!
  - Dělám!
  Hudba byla krásná, ale Charlotte ji přerušila.
  - Máte nějaké hry?
  Hologram zaskřípal:
  - Rozhodně! Doporučuji třicet devět různých modifikací "Stalker" a osmdesát pět "Farter", zejména nejnovější model "Dawn of the Zone".
  - Můžete se zbláznit! Byl tam kulomet, hráč se stal střelcem. Tam přišla technologie. Charlotte byla překvapená.
  Ibragimov se ušklíbl přes svůj kavkazský knír:
  - Má také školicí kurzy, předregistrační školení a mnoho dalšího. Toto je zbraň budoucnosti, stroj sám kadetovi vysvětlí, co má dělat.
  Samotná zbraň vás naučí, jak s ní zacházet.
  - Úžasné! řekla Gerda.
  Instruktor potvrdil:
  Škoda, že se něco takového bude muset skrývat. Mimochodem, jak se jmenuje tento stroj?
  - "Striking" - 1, brzy se objeví ještě dokonalejší model. A časem takové stroje půjdou do výzbroje ruské armády.
  Blondýnka přikývla.
  - Průhledná!
  Instruktor dodal:
  - Jo a optika je taky počítačová, dává takový nárůst jak chceš, zaměřovací dosah je dvanáct kilometrů.
  Nechybí ani nastavitelná červená tečka, taktická svítilna, laserové značkovače, útočné gripy kombinované s kompaktní dvojnožkou.
  Obecně ale tento stroj stojí jeden a půl milionu dolarů.
  - Někdy se mi zdá, že nejbohatším člověkem na světě je ředitel FSB. - odsekla Charlotte.
  Plukovník se usmál.
  - Víte, proč jsem Čečenec podle národnosti a tak oddaně sloužím Rusku?
  Zrzka se zeptala:
  - Proč?
  Plukovník pohotově odpověděl:
  - Toto je jediná země na světě, kde jsou prostředky uvolňovány armádě bez omezení. Věřte, budoucnost patří naší zemi, dobře živená armáda je zárukou blahobytu!
  - Pokud se blázen nebo parchant nedostane k moci. Charlotte souhlasila. A pak tu byly takové typy jako Gorbačov a Jelcin, ti skoro zničili zemi.
  - Nemohu dávat záruky, ale lidé jsou mnohem moudřejší, i kdyby byl prezident zabit, znovuzvolení se jen málo změní.
  - Naším úkolem je najít černého sultána. - Nechme tedy mluvit zavrčelou Charlotte.
  Instruktor varoval:
  - Hlavní věc je vzít tyto kameny, detektor anomálií, budou vás varovat před nebezpečím.
  Gerda se zamračila a zeptala se:
  - A zbytek, například kámen Diffa, který odklání kulky v lidovém brnění?
  Ibragimov odpověděl smutným pohledem:
  - Bohužel téměř všechny artefakty mimo zónu ztrácejí svou sílu, dokonce jsme překvapeni, jak je teroristé dokázali využít.
  Je možné, že zjištění je ještě důležitější než pouhé zabití Černého sultána.
  Charlotte přikývla.
  Zůstaneme v kontaktu a pokusíme se odhalit tajemství.
  Instruktor přikývl na rozloučenou.
  - Sbohem, zkuste najít Aliho Maskhadova. Bude mít pro vás něco zajímavého.
  Dívky, které na sebe vzaly podobu mudžahedínů, se přiblížily k okraji zóny.
  - Jsou tam miny! poznamenala Charlotte.
  Gerda potvrdila:
  - Jdeme opatrně!
  Odhodili dívce vojenské boty a běželi po zasněženém svahu, jejich bosé nohy nezanechávaly téměř žádné stopy. Skokem k hranici se ponořili do průsvitné koule.
  Do tváře mi udeřil silný zápach ozónu, pak lehký udeřil. Dívky se přestěhovaly, nazouvaly si boty pro případ, že by narazily na náhodný dohled.
  I když uvnitř zóny v zimě panovalo podzimní počasí, asi deset stupňů a žádný sníh.
  Skauti opatrně nahlédli do zóny, tak tajemné známé z příběhů a her.
  Jeden čas se dokonce pokusili natočit videofilmy, ale celý obraz byl vymazán, nebylo možné ani fotografovat.
  V zóně bylo mnoho úžasných věcí, ale bylo to také smrtící. Bylo toho v ní tolik. I stromy jsou zvláštní, listy jsou fialové a růžové, plné trnů.
  Tráva také vypadá zlověstně, jako by byla pokryta krvavými skvrnami. Přes něj poskakují dvanáctinohé oranžově skvrnité kobylky.
  Pohybujíce se kníry a snaží se sednout na dívky. Charlotte je energicky odežene a Gerda je zachytí prsty.
  Nehty má ostříhané a líčení speciálními gumovými rukavicemi její prsty silnější a drsnější.
  Blondýnka je láskyplně pohladí a promluví.
  Jsou naživu a potřebují náklonnost.
  Mezi kobylkami se vyskytují exempláře velikosti holubice. Při pohlazení zavrněly a uskočily zpět. Jaké čelisti kobylky kousají, mohou být nebezpečné.
  Ano, jsou jedovaté! Charlotte si toho všimla.
  - Hodně riskujete.
  - Možná jsou naše sliny pro někoho jedovaté. Zde v zóně se agrese vrací stonásobně. Gerda si toho všimla.
  - A pacifismus .... - Charlotte nenašla vhodnou definici. Oblázek zablikal a varoval před anomálií.
  Vpředu, přímo v jejich směru, vzduch vibroval. Jako nad krbem, jen místo tepla naopak foukalo ledově chladné.
  Charlotte poznamenala: "Možná můžeme udělat experiment, můžeme jít do anomálie."
  Gerda byla překvapená:
  - Chceš riskovat hlavu?
  Zrzka nesouhlasila:
  - Někdy anomálie poskytují další schopnosti. Copak jsi nečetl sci-fi?
  - Ale z anomálií většinou vycházely jen mrtvoly. Tady se podívej. Blonďatá dívka ukázala prstem na kostru.
  - Mrtvola patřila muži, obecně platí, že většina "prďáků" jsou muži. Tady se mnoho žen bojí, dostanete ozařování a nebudete moci rodit děti. Charlotte si toho všimla.
  - Farter, to je zajímavý termín. - Svého času se pokoušeli zavést pojem "stalker", ale zloději to předělali na farter, ze slova prd, chytání štěstí.
  Farter je jako pozemní pirát. Pirát také doslova znamená - lovec štěstí. - pokračovala blondýnka.
  Zvědové prošli kolem této téměř neviditelné pasti, ale okamžitě téměř narazili na druhou! Ve vzduchu visela kostra a oddělené maso a vnitřnosti.
  Něžné Gerdě se udělalo nevolno a do jednání vstoupil její drzejší partner.
  - Nic zvláštního! Je to jen mrtvola. - Všimla si. Nedaleko ležel zhroucený a zrezivělý stožár vysokého napětí páchnoucí ropou a hnilobou.
  Pach rozkladu byl tak kyselý, že mě bolela čelist.
  - Něco je v tom divného! Cítím se ohrožený! řekla Gerda. Najednou po nich kostlivec skočil. Dívky reflexivně vystřelily z "Kalash".
  Kulky rozbily střep a srazily ghúla na nohy. Okamžitě se však zvedl a pokusil se na krásky zaútočit. Je těžké lovit někoho, kdo je již mrtvý.
  Dívkám se podlomila kolena dobře mířenými střelami kolen. Kostěný prst však poškrábal Charlotte na tváři, poškodil masku a prorazil kůži.
  Odpověděla tak, že ho sekla pažbou a zlomila mu několik žeber. Kostra spadla a po několika dalších dobře mířených výstřelech do končetin se uklidnila.
  - Skončili jsme! - Křičela Gerda - Zdá se, že jsi zraněný. Sklonila se a otřela Charlottinu krev.
  - Maličkost, sám víš, jak rychle se nám hojí škrábance.
  Gerda poznamenala:
  - Kamufláž je poškozená!
  - Není problém to slepit. - Rusovlasá dívka sáhla do batohu.
  Hyperclay odstranil řez a znovu se před nimi objevila ošklivá arabská tvář.
  "Proč je to hloupé vousy, stárne muž a zraňuje ženu!" řekla Charlotte.
  Gerda stručně odpověděla:
  - Tak rozhodl Bůh.
  Rudovlasá liška poznamenala:
  Proč to potřebuje! Pokud existuje vyšší mysl, pak by neobdarovávala lidi zbytečnými vlastnostmi.
  Sama o sobě přítomnost vousů a celková slabost lidského těla zpochybňuje existenci stvořitele.
  Blonďatý terminátor poznamenal:
  - Znáš Charlotte! Tady jsme smrtelní a možná se nevrátíme ze zóny, která nás v tomto případě čeká.
  Charlotte moudře poznamenala:
  - Čtu sci-fi, existuje teorie matematiky. Duše se skládá z informačních symbolů. Nemůže tedy zmizet v nekonečném vesmíru.
  Jednoduše změní své kvalitativní vlastnosti. Nebo změnit poplatek.
  Gerda se zasmála.
  - Takže v duši, věříte, ale není žádný Bůh, který ji stvořil!
  Rusovlasý válečník s nadšením poznamenal:
  - V ortodoxní nebo biblické verzi není žádný Bůh, ale v Supermysli, proč tomu nevěřit. A pokud jde o duši, létáme ve snu.
  To není vzpomínka na náš duchovní stav, kdy jsme se kdysi skládali ze zvláštní informační substance schopné myslet a cítit bez těla.
  Blondýnka se zamračila.
  "Možná ti to brání věřit v Bibli."
  Charlotte upřímně odpověděla:
  - Mnoho! Zejména krutost, zvláštní pro vyšší mysl, zvláště ve Starém zákoně.
  Také, pokud je Bůh láska, tak proč není celé jeho stvoření absolutně šťastné!
  Gerda křičela:
  - Možná o tom, co není hodné!
  Zrzka celkem logicky poznamenala:
  - Jsme děti Všemohoucího a potřebujeme být vychováni, abychom byli hodni! Kde je výchova? Jak jednají s rodiči, kteří nechají své děti jít?
  Blondýnka potvrdila:
  - Jsou zbaveni volebního práva! Ale nemůžete Boha měřit lidskými měřítky.
  Charlotte docela racionálně poznamenala:
  - Proč, když jsme obrazem a jeho podobou, pak je naše morálka podobná. A koncept toho, co je dobré a co špatné, je u různých národů stejný.
  Může být dobré nedávat dětem světlo a znalosti o sobě? zeptala se Charlotte. Gerda chtěla odpovědět, když najednou na ně něco skočilo a dívka sotva stačila uskočit.
  Byla to lesní medúza dijj, žila na stromech a lovila, útočila shora. Vzhledem k tomu, že její tělo je téměř průhledné, je těžké si toho všimnout.
  Dívky však ještě před odesláním studovaly materiály na zóně. Mnoho farterů, včetně zástupců zpravodajských služeb a vědců, popsalo povahu zóny a mutantních tvorů, z velké části dravých a nebezpečných.
  Kdo by ji jistě zabil, je třeba trefit drápy do modré tečky uprostřed rosolovitého těla. Ale tvor je pohyblivý, ne každý farář je toho schopen.
  Dívky střílejí na vskidku a nemíří. Lesní medúzy zasáhnuty explodují a vypouštějí fontány krve a žíravin, jako kyselá kapalina.
  Tráva při kontaktu s ní začala chřadnout.
  - Je to jako ve filmu "Vetřelec" - řekla Gerda. - Ne vodní kyselina.
  - Na této zóně zázraků se objevil zvláštní druh subhyperradiace. Vyzařuje izotopy rychlostí dvěstěkrát vyšší než světlo a jeho pronikavost je prostě úžasná.
  - Charlotte byla potěšena, když zastřelila čtyři kyselé medúzy.
  - Je dobré, že to neovlivňuje oči.
  Další tvor se pokusil zavrtat do země, ale dostal od Gerdy vlastní.
  Dívka se však nestyděla:
  - Kolik lidí zemřelo na tu ohavnost.
  Charlotte přikývla.
  - Nepočítat, ale celkový počet zabitých v zóně jde do desítek tisíc.
  Blondýnka navrhla:
  - Pak musíte jet rychleji, možná i běžet. Maskování armády NATO je pohodlné, boty při běhu téměř nepřekáží, i když je velké pokušení je shodit.
  Mraky se však začaly rozplývat, byly ještě jasnější. Vlevo kolem dívek proplouval starý výtah ze sovětských dob.
  Po černobylské katastrofě byl opuštěn. Nahoře však byl odstřelovač. Bez váhání zahájil palbu.
  Dívky to ve vteřině sundaly a kličkovaly pryč od kulky.
  Charlotte a pak našel něco, na co si stěžovat:
  Proč jsi nestřílel?
  Gerda odpověděla s úsměvem:
  - To je muž, ale soudě podle jeho tváře, Slovan.
  Zrzka agresivně protestovala:
  - Byl sám a nestihl vyslat signál o našem přístupu. Je hloupé zářit, ale ještě hloupější je chování hned střílet.
  Běželi k mrtvole. Hlava pod helmou je vyholená, na rukou zlodějské "prsteny", typický bratr.
  - Možná je to Rus, ale ne z našeho týmu.
  Gerda zděšeně řekla:
  - Přesto i zločinec má právo na pokání.
  Charlotte si zkroutila prst na spánku: - Takhle nikoho nezabiješ!?
  Blondýnka s patosem odpověděla:
  - Pokud to vyžadují zájmy vlasti: překročím své svědomí.
  Zrzka agresivně poukázala:
  - Víš, že Bible je kniha, která by měla být v první řadě zakázána.
  - Z čeho?
  Charlotte řekla tvrdě:
  - Podporuje pacifismus. Obecně se o náboženství už nebavme.
  Gerda vztekle zavrčela:
  - Souhlasit! Neházejte perly před prasata.
  Zrzka našpulila:
  - Urážíš mě?
  Blondýnka mluvila trochu tišeji.
  - Ne! Toto je obrazné vyjádření.
  Charlotte se uklidnila.
  - Rozuměl jsem tomu! Dobře, jdeme, budeme muset s někým navázat kontakt.
  Dívky pomalu pokračovaly, obešly podpěru elektrického vedení. Obloha se konečně vyjasnila a Gerda si toho všimla.
  - To není možné!
  Nad nimi se skutečně dělo neuvěřitelná věc, svítila tři slunce: Žluté, zelené, červené. Je pravda, že poslední dva byly malé a téměř netopily.
  Charlotte odpověděla:
  - To je efekt aberace, ve skutečnosti je jen jedno Slunce.
  Gerda zakřičela:
  - A důvod jevu není vyřešen?
  Zrzka horlivě přikývla.
  - Ještě ne! Ale ovlivňuje klima uvnitř zóny.
  Kolem rychle proletěla velká vosa. Charlotte sekla ve vzduchu dýkou.
  - Toto je také mutant a docela nebezpečný.
  - "Zhaliku" poznal jsem ho! řekla Gerda. - Jed přežil mutaci a může způsobit těžké alergie.
  Zrzka přikývla.
  - Takže tady, co není jedovaté, je trapné.
  Cestou několikrát narazili na vykuchané mrtvoly. A na zakřiveném sloupu elektrického vedení, zarostlém do promočené hlíny výrůstky drátů, visel oběšený muž.
  - Páni, to je akt lidí! Gerda si toho všimla.
  - Člověk je nejnebezpečnější zvíře na světě. Charlotte souhlasila.
  Blondýnka zakřičela:
  - Slyšte, vrtulník dělá hluk, pojďme přistát.
  Zrzka se zamračila:
  - Možná je to naše?
  Blonďatá dívka zamumlala.
  - Navíc podle legendy jsme jejich nepřátelé.
  Dívky si lehly a zapnuly miniaturní všefrekvenční radiový skener. Byly tam dva vrtulníky, typické, možná zastaralé MI-8.
  Ruské speciální jednotky už na takové nelétají. Ve vzduchu je slyšet mate a sada kavkazských a ruských slov. Dívky se uměly maskovat, ale lákalo je střílet?
  - Hej ty, fraere! Tady není nic cenného! Opravdu kroužíme.
  Řev v reakci:
  - Mohou tam být artefakty!
  Hnusné vytí:
  - Nebuďte cucák, v této oblasti se již dlouho volí prďáci.
  - Může se znovu objevit. a hrát skvělou hudbu.
  Bylo velké pokušení sestřelit jejich miniaturní granátomety, ale to znamenalo rozsvítit se. Gerda se modlila a Charlotte se ponořila do vzpomínek. Jak objímala a líbala chlapa.
  Pak šli. Pocity jsou ostré, velmi příjemné, její hloupá kamarádka je pravděpodobně ještě panna, lásku nezná. Zvlášť když se jedná o různé muže, zpravidla mladé a zdravé speciální jednotky.
  Gramofonové se otočili, vypálili salvu a opustili sektor. Zřejmě se neměli čeho chytit.
  - Pojďme si zahrát na kordon, než se rozejdeme! - Pak odpověděl opilý a naprosto nechápavý mat.
  Zatímco helikoptéry kroužily, Gerda rozlišovala nejen pach petroleje, ale dokonce i dlouho nemytá těla pasažérů. Připadá mi, že to voní jako zóna.
  - A kde to bandité vzali! Helikoptéru si přeci jen tak nekoupíte.
  - Možná Ukrajinci prodali! Mají příliš mnoho ošklivosti. Spoustu vybavení však máme také na odpis. Charlotte si toho všimla.
  Dívky šly dál a kamarádovi se stal vzácný jev přezdívaný "kolaps". Ti, kteří do něj spadli, měli šanci na přežití jedna ku stu!
  Gerda se tu zastavila a s úšklebkem odpověděla:
  - A co se stalo potom, už jsem vám řekl.
  Viktor se nesměle zeptal:
  - Zjistil jste podrobnosti o tom vysoce sledovaném teroristickém útoku?
  Charlotte přikývla.
  - Ano, něco se podařilo zjistit! Zkrátka vám o tom povím!
  A tentokrát to byla rusovlasá liška, která začala mluvit;
  Nebe vzlykalo a chrlilo na zem proudy deště smíšené s ošklivými sněhovými drobky.
  Obrovské hlavní město Ruska, Moskva, se před svítáním zdálo šedé a nudné, navzdory mnoha světlům a nesčetným řetězcům drahých aut.
  Zulfiya Maduyeva v podzemním bytě pronajatém prostřednictvím kandidátů dokončila rituál.
  Přímo ve vzduchu hořela ohnivá záře v podobě nezvykle nevzhledné lebky.
  Sebevražedný atentátník ve skvrnité kamufláži s tváří zakrytou zeleným závojem četl zdání modlitby. Před nimi leželo několik jiskřivých oblázků různých tvarů.
  Žena v maskáčích je začala oblékat na přísné šaty Zulfiyi.
  - Už se rozednívá a mráz sílí. To by vám mělo pomoci dokončit ten nejtěžší a nejzodpovědnější úkol!
  - Zaskřehotal velmi potichu, jako by vycházel z hlasu hlubokého tunelu.
  - Jsem připraven sloužit věci džihádu! - Jako voják na přehlídce se dívka odsekla a mávla hubenou rukou.
  Hrozný, bublající hlas pokračoval:
  - I když si někteří lidé myslí, že ženy nemají duši, já s tím nesouhlasím. Kdokoli vykoná čin ve jménu Alláha, získá nesmrtelnost a nesčetný oceán pokladů!
  Sebevražedná dívka (její hlas byl tak čistý a nevinný) zoufale řekla:
  - Jsem připraven ani ne tak kvůli nesmrtelnosti, ale kvůli odplatě! To, co udělali mně a mým blízkým, vyžaduje pomstu!
  Ohnivá záře se změnila z červené na zelenou a stala se ještě jasnější. Oči ženy v maskáčích zčernaly jako černé díry.
  Zdálo se, že se v nich může utopit celý vesmír:
  - Nemám rád pompézní řeči, jsou před kouzlem věřících!
  Prst čarodějnice v maskování se monstrózně prodlužoval a vyrážel z něj, bublala, jedovatá žlutá fontána.
  Zulfiya se na něj podívala jako králík na hroznýše, neschopná odtrhnout oči.
  Konečně se rozednilo, udeřil "mráz", obloha se začala vyjasňovat.
  - Tady je naše znamení shora!
  Nyní artefakty vytěžené v zóně získají destruktivní sílu. Čarodějčin hlas zaburácel, jako by nemluvila jen jedna žena, ale celý sbor mužů s hlubokým hlasem.
  Teroristé dokončili rituál, Zulfiya s pomocí svého partnera nasadila všechny kameny a jeden z nich utáhl velký šestihranný na opasku s výbušninami.
  Černé vlasy měla poseté šedinami a na obličeji, když se větrem navátý závoj trochu pootevřel, byla vidět rozervaná černofialová jizva.
  - Nyní jste připraveni! Jdi ke svému cíli!
  - Hlas náhle ztenčil.
  Teroristka udělala pár kroků a najednou zmizela, jen nepatrný pohyb ukázal, že je nablízku.
  - Kamenný mezek, pracoval, teď jsi neviditelný a téměř neslyšitelný, ani ti nejvybíravější honiči ti stopu nevezmou.
  - Čarodějka v maskování se stala o hlavu vyšší a její krátké vlasy se prodloužily.
  - Vím to! - Krátce hodil sebevražedného atentátníka.
  - Teď jdi! A ať světlo Alláha osvětlí vaše srdce.
  - Zabijačka čarodějek se rozsvítila jako tucet plynových pochodní a její vlasy se proměnily v líheň děsivých a zároveň nezvykle ohavných hadů.
  Zdálo se, že Zulfiya si takové změny nevšimla. Sebevražedný atentátník vyšel, její chůze byla lehká, dokonce se pohybovala mnohem rychleji.
  Blížila se dopravní špička, objevily se dopravní zácpy, tradiční pro Moskvu.
  Výfukové plyny, vůně benzínu, neutuchající hluk velkoměsta, mučící uši, to vše je již známé, ale pro rodáka ze strmých hor Zulfiya nenávistné.
  Chůze tedy byla mnohem pohodlnější než se dusit přeplněnou hromadnou dopravou.
  Pravda, jednou ve snění terorista srazil kolemjdoucího. Když padl, zaklel, pak vstal a zatřásl pěstí do prázdna.
  - Taková je výchova bezvěrců! - Zulfiya si všimla a upřímně se radovala, že se její názor opět potvrdil.
  - Zabít je je nejvyšší cíl, na který si na Zemi můžete myslet.
  A zde je požadovaný cíl: vládní dům v Moskvě, kterému se také říká bílý. Dnes se uskuteční důležité jednání za účasti premiéra.
  Co je to za osud! Zde můžete vidět auto, zvýšenou bezpečnost, vysoký plot s nejnovějším poplašným systémem obklopujícím Bílý dům.
  Dívka právě přistoupila k bráně s ministrem financí. Ležérně proklouzl přihrávkou a minul bdělé strážce.
  Psi elitního plemene (směs více druhů, napumpovaní steroidy, vyrůstající z ročního telete a hrudi korby tanku) zřejmě stále slyšeli téměř nerozeznatelné šustění teroristových měkkých bot, vrčeli.
  Dvoumetroví hlídači blýskli očima, psi i přes svou jemnou vůni nerozeznali sebemenší pach a uklidnili se (Navíc hodnostáři pochodují pošťuchovaní - štěkejte na ně a dostanete paralyzér).
  Zulfiya cítila, jak jí buší srdce, zdálo se, že bije tak hlasitě, že to slyšeli.
  Překonali čtyři kruhy ochrany na poslední hranici: dokonce i oni byli osvíceni zdáním rentgenového záření.
  Před nejnovější skenovací radiací byl sebevražedný atentátník chráněn kamenem Efa, souborem cenné sbírky artefaktů.
  Pohyb po patrech a chodbách se zdá nekonečný, výtah je naštěstí prostorný, ale Zulfiya se musí několikrát otočit, aby se nesrazila s ministrovými abstrakty.
  Nakonec se přesunou do centrální haly. Jednání je ukončeno, nejsou zde žádní novináři. Ministr vešel do sálu, na kapotě už stáli členové vlády.
  A tady je sám premiér. Muž nízkého vzrůstu s živýma očima. Jako vždy se chová, zdvořile podává ruku, ale je vidět, že z něj ministři mají hrůzu.
  Schůze byla zahájena a předseda vlády velmoci řekl tichým, tichým hlasem:
  - Dnes probereme situaci v tzv. zóně zázraků. Problém je, že zóna, i když pomalu, roste.
  Stejně jako to, že se tam uchýlilo mnoho teroristů. Zejména Černý sultán.
  Kdo se pod tímto jménem skrývá, není známo, nemáme jedinou fotografii jeho fyziognomie. Jen neforemná mikina a maska.
  V poslední době jeho poskoci spáchali šest teroristických útoků. Navíc zpravidla proti vysokým státním úředníkům, nešetřícím ani civilisty.
  Dokonce mi poslali černou značku!
  Slova se ujal ředitel FSB. Celý se potil námahou, jeho dobře živená tvář zrudla, hlas se mu třásl:
  - Navrhuji jmenovat odměnu deset milionů eur pro hlavu černého sultána. A také poslat do zóny speciální skupiny "Alpha" a "Vympel".
  Ať dostanou sultána živého nebo mrtvého...
  Premiér to opravil netrpělivým gestem dlaní:
  - Lepší naživu! Protože nevíme, kdo to je, teroristé ho mohou vždy prohlásit za vzkříšeného.
  Šéf FSB pro divadlo (musíte prokázat píli) zvýšil hlas:
  - Ať je to tak! Podívejme se nyní na údaje o hospodářské kriminalitě.
  Zulfiya už neměla zájem. Naposledy odříkala modlitbu, obrátila se k Alláhovi a pak s třesoucíma se rukama otočila šestihranný kámen Titra.
  Jeho vlastností bylo tisícinásobné zvýšení síly náboje.
  Superjasný záblesk jako po atomovém výbuchu zachvátil celou budovu a o chvíli později se na místě vládní budovy objevil strašlivý jaderný hřib.
  Ve stejnou dobu zazvonil zvon v Kremlu. Ošklivý, neohrabaný hlas řekl:
  - Pozdravte prezidenta od černého sultána. Dávám vám přesně patnáct dní na úplné stažení všech jednotek ze severního Kavkazu a zastavení podpory Američanů v Afghánistánu.
  Pokud do patnácti dnů nebudou naše požadavky splněny, prezident půjde za premiérem.
  O půl hodiny později se tato zpráva rozšířila po celém světě a vyvolala různé pocity od soucitu po škodolibost.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  otroci lásky
  Učitelka, která se vrátila z prázdnin, objeví v jejím bytě mrtvolu nahé dívky a sama učitelka je ráno nalezena mrtvá pod okny jejího domu. Tajemný cizinec je identifikován jako americká pornografická herečka. Ukázalo se, že poslední střelba zesnulého byla v Rusku s dívkou, která byla přistižena s nožem v ruce na místě vraždy jejich režiséra. Ale na noži byly nalezeny otisky prstů a nepolapitelný Tula maniak.
  
  Famózně pokroucená detektivka se prolíná s dechberoucími příběhy o šoku a zakázané lásce hrdinek. Učitelka chodící se studentkou, otrokyně BDSM, která se snaží potěšit svého pána, přítelkyně sériového vraha, připravená vzít na sebe jeho vinu kvůli svému milovanému.
  
  Pozornost! Přísně +18! Milostné příběhy jsou popsány velmi upřímně, jsou zde sexuální scény.
  
  Pokusím se produkt zveřejňovat každý den a knihu dokončím na konci listopadu. Chcete-li zůstat v obraze, přidejte si knihu do oblíbených.
  
  
  Budeme varovat před nechtěnými kapitolami a epizodami pro ty, kteří chtějí sledovat detektivku, ale nemají rádi netradiční sex a tvrdé scény
  
  , konkrétně zvýrazníme nechtěné kapitoly a epizody. Kapitoly budou rozděleny následovně: Polsko (-tá kapitola, v plném rozsahu, nedoporučuje se). Epizody jako je tato: .HP (kapitola -I, není doporučená epizoda).
  
  Pozor čtenáři LN! Prodej bude zveřejněn, jakmile bude připraven. Budu se snažit každý den. plánováno jednou týdně
  
  Abyste věděli o všech změnách, přidejte si knihu do oblíbených, doporučujeme kliknout na "sledovat autora"
  
  
  Víte o šoku a zakázané lásce a jejích důsledcích? O tom, jak může slavná pornoherečka milovat, na co myslí učitel, když potká svého studenta, co je připravena udělat přítelkyně sériového vraha pro svého milovaného.
  
  nestandardní milostné příběhy se závislostí, psychologické a sexuální otroctví s natáčením hrdinek v tvrdém BDSM, popisy takových sexuálních scén, o kterých mnozí nevědí, navíc zajímavá detektivka by měla čtenáře zaujmout svou originalitou.
  
  
  Bylo k odstranění
  Učitelka, která se vrátila z prázdnin, objeví v jejím bytě mrtvolu nahé dívky a ráno je pod okny domu nalezena sama učitelka mrtvá. Podezřelý je její mladý milenec, ale vše se ukáže být mnohem složitější! Tajemný cizinec je identifikován jako americká pornoherečka. Ukáže se, že poslední střelba zesnulého byla v Rusku s dívkou, která byla přistižena na místě vraždy jejich režiséra s nožem, na kterém našli otisky prstů nepolapitelný maniak z Tuly.
  
  
  
  Pozornost! Přísně +. Text obsahuje explicitní scény, včetně tvrdého sexu a nekonvenční lásky. Někteří hrdinové mají své skutečné předobrazy.
  
  Pro ty, kteří chtějí sledovat děj, ale nemají rádi netradiční sex, upozorním na nechtěné kapitoly a epizody.
  
  
  Pozornost! Přísně +! Nedoporučuje se lidem se slabou myslí. Text obsahuje explicitní scény, včetně tvrdého sexu a nekonvenční lásky. Mnoho hrdinů má své skutečné předobrazy.
  
  Pro ty, kteří chtějí sledovat detektivku, ale nemají rádi netradiční sex a tvrdé scény, vyzdvihneme konkrétně nechtěné kapitoly a epizody. Kapitoly budou rozděleny následovně: Polsko (-tá kapitola, v plném rozsahu, nedoporučuje se). Epizody jako je tato: .HP (kapitola -I, není doporučená epizoda).
  
  Pozor čtenáři LN! Prodej je plánován jednou týdně. Při slabém čtenářském zájmu však již nebude text na stránky vyvěšen. Abyste měli o všech změnách přehled, doporučujeme kliknout na "sledovat autora". Neplánujeme plně nahrát román na jiné zdroje!
  
  
  Učitelka, která se vrátila z prázdnin, objeví v jejím bytě mrtvolu nahé dívky a ráno je pod okny domu nalezena sama učitelka mrtvá. Podezřelý je její mladý milenec, ale vše se ukáže být mnohem složitější!
  Tajemný cizinec je identifikován jako americká pornografická herečka. Jen díky intuici a postřehům talentovaného detektiva Vasilije Krasina je možné záhadnou spleť rozplést.
  
  Pozornost! Přísně +! Text bude obsahovat několik srdcervoucích milostných příběhů, ale najde se i explicitní scény.
  
  
  M
  Ana Cherie
  https://litnet.com/ru/ana-cherie
  
  OTROCI LÁSKY
  (2. kniha ze série SHOCK LOVE. První knihu, DEATH CONCERNED, si můžete přečíst na webu Phantom Worlds)
  
  Kapitola 1.
  Učitelka fyziky Maria Novikova se po výletu k moři vrátila domů. V očekávání odpočinku po probdělé náročné noci vystoupala po schodech a vyndala klíče. Nyní bude možné se osprchovat, určitě spát ze silnice. A pak zavolá Pavlušovi. Čeká je dlouho očekávané setkání: lehká večeře, tlumená hudba, měkká postel ...
  Dveře do bytu se hned neotevřely. Nejprve se klíč zasekl, jako by zámek nefungoval správně. To Marii znepokojilo, ale zahnala špatné myšlenky a vešla do chodby.
  Najednou se jí zmocnil náhlý strach. Učitel položil věci na podlahu a zaváhal. Co je špatně? Dveře do pokoje jsou pootevřené! A jakýsi slabý cizí pach, sotva znatelný, zároveň něco povědomého. Ale vůně není její byt!
  Maria ve velkém rozrušení pohlédla do místnosti. Věci, jako, místy nejsou žádné známky loupeže. Ale přehoz na postel... Visí až na zem! Nenechala ho tak! Možná přišel Pavlusha? Ano, pravděpodobně je.
  Žena přistoupila k posteli, odhrnula přikrývku a... vykřikla hrůzou, když uviděla bosé ženské nohy! Maria si instinktivně zakryla ústa rukou, aby ztlumila výkřik, náhle ucouvla a opřela se o zeď. Skulila se ze zdi a posadila se na podlahu. Pohled jí přejel přes nahé nohy a jasně viděla pod postelí nahé ženské tělo bez života.
  Sotva zadržela nutkání zvracet, vyskočila Maria na nohy a spěchala na toaletu. Sklonila se nad záchodem a několikrát zvracela. Křeče jí sevřely hrdlo a v hlavě jí vrtala jediná myšlenka: měla v bytě mrtvolu!
  Učitelka popadla mobilní telefon, vyskočila na schody a posadila se na schod. Ztěžka dýchala a cítila zběsilý rytmus svého srdce. Prsty se jí chvěly drobným chvěním, Maria stěží napsala dvě číslice "02".
  Policisté dlouho nebrali telefon, jako by čekali, až si to volající rozmyslí a nechá je na pokoji. Nakonec na druhém konci drátu nepřátelsky odpověděli:
  - Dvacáté páté policejní oddělení. Povinnost Neelov. Poslouchám.
  Maria nejistě, třesoucím se hlasem, mírně koktavým vzrušením, řekla:
  "Mám... t-zdá se... t-mrtvolu!"
  Odpověď byla chladná:
  Jste opilá paní? Jaká mrtvola? Mluvte normálně a jasně.
  Maria zasténala:
  Ne, ne, nejsem opilý! Mám v bytě mrtvou ženu!
  "Proč je mrtvá?" zeptal se policista.
  - Nevím! Upřímně, nevím! Vrátil jsem se z dovolené a ona je mrtvá pod postelí! A nahá!!!
  "Taky nahý?" zeptal se znovu zvědavý Neelov. Jak se dostala pod vaši postel?
  - Jak to mám vědět? - znovu vykřikla vzrušená Maria, - přijďte brzy!
  - Řekni adresu...
  Maria se neodvážila vstoupit do svého bytu. Seděla na schodech a snažila se pochopit, co je to za ženu pod postelí, proč je mrtvá a jak se dostala do svého domu. Učitelka byla zoufalá: na tyto otázky neznala odpovědi. Nemohl jsem to ani tušit.
  Nečekaně se objevila policie. Nějaký důstojník a s ním dva lidé v civilu. Vstoupili jsme do bytu. Důstojník a baculatý zaměstnanec okamžitě vešli do místnosti a mladý muž navrhl Marii, aby počkala v kuchyni, načež se sám připojil ke svým kolegům.
  Žena nevěděla, co se v pokoji jejího jednopokojového bytu děje. S největší pravděpodobností zesnulého fotografovali, snímali otisky prstů, hledali stopy. Vše je v souladu se zákonem. Učitel to viděl v detektivních filmech. Teď je to její domov...
  Brzy přišel mladý zaměstnanec a zeptal se Marie. Nejprve položil formální otázky ohledně Mariina příjmení, jejího věku a zeptal se, jak byla mrtvola objevena. Učitel odpověděl stručně, někdy vzlykal.
  "Právě jsem přiletěla z moře," vysvětlila Maria, která seděla na židli u kuchyňského stolu a třesoucíma se rukama si nervózně pohrávala s vlasy. "Nedovedu si představit, jak mohla mrtvola skončit v bytě.
  Muž se zeptal:
  - Může někdo potvrdit, že jste nebyl ve městě?
  Učitel okamžitě přikývl a sebevědomě řekl:
  - To může potvrdit mnoho lidí, mezi nimi i moje kamarádka, s ní jsme přiletěli letadlem jen ráno, její maminka měla mrtvici. Kvůli tomu jsme se z jihu vrátili brzy.
  Kdo další měl klíče od vašeho bytu?
  Maria se otřásla, odpověděla ne hned a neurčitě:
  "Vidíte, jsem osamělá žena, nikoho k sobě nezvu, klíče nerozdávám.
  Policista se podezřívavě podíval na učitele a řekl:
  - Ano?! Nikdo neměl klíče nebo se ti nechce mluvit? Nechceš - ale musíš!
  "Doufám, že mě nepodezříváš?" Maria byla vyděšená.
  Muž pokrčil rameny.
  - Byt je váš. Skončeme teď, pojďte s námi...
  - Proč? byl překvapený učitel.
  - Promluvte si s vyšetřovatelem, který povede váš případ.
  - Moje věc? Kdo jsi?
  - Jsem vyšetřovatel. Neboj, myslím, že tě na dlouho nezadrží, vyslechnou tě a nechají tě jít.
  Objevil se statný muž v civilu.
  - Co mohu říci, Andryusha? obrátil se na vyšetřovatele. "Mrtvola je docela čerstvá, ještě není úplně vychladlá." Smrt s největší pravděpodobností přišla dnes asi v pět ráno. Na krku není žádná škrtící rýha, jiné známky násilné smrti jsem neviděl. Ale na těle jsou modřiny různého věku. Čerstvé modřiny na ohanbí a hrudi, staré na stehnech. Zaneprázdněná dáma. Štíhlá, asi sto osmdesát vysoká, na ohanbí tetování v podobě růže, velké asi sedm centimetrů. Pravděpodobně prostitutka. Pošlete nás na úřad, pitva ukáže co a jak.
  "No, budeme muset obejít sousedy," řekl Andryusha zamyšleně. A pak se obrátil k učiteli:
  - Až budou všichni hotoví, prohlédnete si byt, možná se najdou nějaké věci zesnulého.
  Ne, Maria doma nenašla žádné věci, nic cizího. Mrtvolu cizího člověka odvezli speciálním vozem, učitel si musel vzít doklady a jet s policistou. V té době už policisté v civilu odešli.
  Policista v autě mlčel, pomyslela si Maria nervózně. Koho tak naštvala? Proč na ni nasadili mrtvolu dívky? A kdo? Nejvíc ze všeho ženu znepokojovala otázka vyšetřovatele na klíče od jejího bytu. Byli s Pavlíkem. Ale on je tak mladý! Splní se jen šestnáct v září.
  Kdyby byl Pavlusha starší, bylo by možné se podepsat, porodit z něj dítě. Marie chtěla mít děti. Nedávno se moc chtěla vdát, trápila ji ženská samota. A byla ráda, že se Pavlík objevil v jejím životě. Kdo zná dobře duši ženy, neodsoudí ji z lásky. Je to složitá, nepředvídatelná, někdy zakázaná věc. Nevíte, kdy to přijde, s kým budete mít štěstí...
  Maria si vzpomněla na první objetí s Pavlušou, na jejich nesmělé polibky. Jak její srdce tehdy tlouklo vášní! I když je dvakrát tak stará než chlapec. A jak bolestné je pro ženu milovat, když nad ní visí článek trestního zákoníku. Svou lásku musíte skrývat před všemi zvědavými pohledy, nemůžete ji dokonce sdílet se svým nejlepším přítelem. Co přesně dělá špatně? Tuto intimitu si přál sám Pavlík! Měla by být žena uvězněna za lásku, kterou dává teenagerovi? Pro vzájemnou světelnou lásku. Je to spravedlivé? Mary si myslela, že ne...
  
  
  KAPITOLA 2
  Maria Aleksandrovna Novikovová seděla na chodbě vyšetřovacího výboru a občas se dívala z okna: vysoký plot a ostnatý drát jen umocňovaly její strach. Učitelka byla nervózní, bylo jí řečeno, aby počkala, ale uběhlo více než půl hodiny a zdálo se, že na ženu zapomněli.
  Najednou se dveře otevřely, vyšetřovatel kývl na Marii a vyzval ji, aby přišla do kanceláře.
  "Vasili Krasine," představil se muž, "dej mi svůj pas, prosím."
  U stolu v rohu místnosti seděl další muž ve stejném tmavém obleku jako Vasilij.
  Krasin se podíval na pas, odložil ho a řekl:
  - No, řekni mi, kdo je ta žena a jak se ta mrtvola dostala do tvého bytu.
  - Nevím! Upřímně, nevím! prosil učitel. Vyšetřovatel se už zeptal.
  "Ptal jsem se... Je to úplná záhada," řekl Krasin skepticky a pečlivě se podíval ženě do očí. Vidím, že lžeš.
  "Dejte ji do opičárny!" - ozval se náhle hlas druhého zaměstnance. - Pár dní bude sedět, hned si na všechno vzpomene.
  - Pokud budete mlčet, budeme vás muset vzít do vazby! Krasin potvrdil.
  Maria však intuitivně cítila, že ji prostě někdo zastrašuje. A nemá se čeho bát! Má všechny důkazy o své nevině. Učitel klidně odpověděl monotónním hlasem:
  "Být ve vězení je někdy dobré. Dává moudrost. Ale opravdu ti nemám co říct. Tak letenku mám, zrovna jsem ráno dorazil.
  Krasin se obrátil na kolegu:
  Dala něco anketa sousedů?
  "Jako obvykle jsme nic neviděli, nic jsme neslyšeli. Jen sousedka na odpočívadle řekla, že viděla, jak tato holčička odešla z bytu v objetí s mladým chlapcem. A tenhle chlápek nedávno přišel do jejího domu v její nepřítomnosti a otevřel dveře klíčem.
  - No, co říkáš? zeptal se Krasin a znovu se podíval na Marii.
  "Takže tahle sousedka je drbna, nemůžete jí věřit," začala se žena ospravedlňovat a obrátila se na pomocného vyšetřovatele:
  - Babička Marfa prásknula, že?
  Asistent neodpověděl, ale Krasin se zeptal:
  - Jak se ten chlapec jmenuje?
  - Tohle je můj student. Vytáhnu ho ve fyzice.
  - Letní dovolená? Krasin nevěřil. - Řekněte své jméno, příjmení a adresu.
  - Tak se jmenuje Pavlik Rybačenko, - musela se Maria přiznat. - Žije se svými rodiči na Savushkina Street.
  Krasin si zapsal do sešitu a znovu se zeptal:
  - Pavle - kdo to je?
  Maria se důrazně usmála.
  -Je to ještě dítě. Jsem jeho učitel ve škole! Nebudete chlapce podezírat ze zločinu, že ne?
  Vyšetřovatel odpověděl na otázku otázkou:
  "Takže má klíče od tvého bytu?"
  Maria rozpřáhla ruce.
  - Tak co? Nemyslíš si, že to byl on, kdo zasadil mrtvolu...
  - Jak vědět, jak vědět! Teenageři jsou někdy tak krutí!" řekl Krasin zamyšleně.
  "Pavel je úžasný kluk, sportovec, mouše neublíží!" začala Maria svého studenta bránit.
  - Kdy jsi ho viděl naposledy? zeptal se Krasin.
  - Začátkem srpna. Pavlík mě doprovodil do vlaku. Bylo to... sedmého. Jen mi pomáhal nosit věci.
  Krasin položil několik dalších otázek. Ptal se, s kým se Pavel kamarádí, jestli je v jeho chování něco podezřelého, jestli projevuje týrání zvířat. Maria odpověděla, že nikdy neviděla Pavlíka týrat zvířata. Ale chlapec se uměl postavit za sebe, věnoval se bojovým uměním a hokeji.
  Najednou Vasilij Krasin položil nečekanou otázku:
  Měla jsi s ním sex?
  Maria se otřásla a nesměle, nejistě odpověděla:
  - S Pavlíkem? Ne... Je to ještě dítě...
  Krasin pečlivě sledoval ženinu reakci. Maria při takové otázce dokonce zbledla, sklopila oči, ošívala se v křesle a sepjala ruce v zámku.
  - Jo? zeptal se vyšetřovatel. - Nemůžu tomu uvěřit! Buď ke mně upřímný. Chápete, že za vztah s nezletilou můžete dostat slušný trest?!
  Maria zvedla oči k muži a s povzdechem odpověděla třesoucím se hlasem:
  "Nemusím dávat čas...
  Vasily se zasmál a řekl:
  - A vyslechneme toho chlapce! Všechno nám řekne.
  Maria se znovu otřásla a s úzkostí odpověděla:
  "Kluci tak rádi skládají a přehánějí. Ale jsem si jistý, že ti neřekne nic, co by mě diskreditovalo.
  Vyšetřovatel se usmál a řekl přísně:
  "Můžeme vás zadržet a poslat k soudu, aby schválil zatčení na dva měsíce." Tak nepokoušej osud. Řekněte své telefonní číslo.
  - Čí? Můj?
  - Pojďme oba: váš a Rybachenko.
  A Pavlík? No, já nevím...
  Nevíte, zda říct nebo ne? Možná bych se mohl podívat na tvůj smartphone?
  "Povím ti to," přikývla Maria a diktovala telefony.
  Vyšetřovatel vzal ze složky fotografii zesnulé dívky, položil ji před Marii a řekl:
  Podívejte se znovu pozorně, možná jste ji už někde viděli.
  Pro Marii bylo těžké podívat se na tělo toho, kdo se ukázal být mrtvý v jejím bytě. Ale muselo se to udělat, učitelka se přinutila podívat se na fotku. Krásná tvář, ale znetvořená smrtí. Ne, nic o ní neví, dívku poprvé uviděla pod postelí.
  Krasin se podíval na hodinky a řekl:
  - Ale! Je čas skončit. Vše, co musíte udělat, je sejmout otisky prstů a zaregistrovat se. Dobře, zatím tě necháme jít domů na kauci.
  Maria brzy opustila budovu vyšetřovacího výboru, vyndala papír, který jí byl vydán, podívala se na pečeť a uviděla podpis zástupce městského prokurátora. Papír schovala do kapsy, těžce vzdychla a začala myslet na Pavlíka. Tolik chtěla potěšit svého milovaného brzkým nečekaným příjezdem. Měl velké obavy, že se bude muset rozejít na celé tři týdny. Přišla dříve, potěšila toho chlapa ...
  Přivedla Pavlusha v její nepřítomnosti prostitutku? Kde jsou dívčí šaty? Vzal jsi to s sebou? Ahoj Pavlíku. Páv...
  Sakra, musím mu zavolat! Jak to, že jsi to neuhodl hned?
  Maria stiskla na svém smartphonu tlačítko se jménem svého milovaného. Hlas někoho jiného řekl: "Telefon je odpojený nebo mimo pokrytí sítě."
  
  
  Kapitola 3
  Gorynych otevřel dveře bytu, vpustil dívku a jejího společníka dovnitř, vešel dovnitř, rozsvítil a řekl:
  - Skromně tady máme pro takové milé hosty.
  "To je v pořádku, do rána to nějak vydržíme," řekl vysoký muž se širokými rameny, asi třicetiletý, "zakousneme se cestou a do ložnice." Chybělo mi Lucyino tělo. Ukažme vám pravou lásku!
  Dívka se usmála a láskyplně se podívala svému společníkovi do očí. Šli do kuchyně, Gorynych postavil rychlovarnou konvici a začal připravovat sendviče, kradmo se na dívku podíval. Měl ji rád! Štíhlá, modrooká, prsatá blondýnka téměř celou tvrdou cestu z jihu mlčela v žigulském autě, nežádala o zastavení auta ani o koupi, neprojevovala žádnou nelibost, nevyčítala jí nepohodlí. Gorynych neměl rád upovídané a rozmarné ženy.
  "Utrish a já jsme odešli právě včas," řekl a otevřel láhev piva. - Teď je tu shmon. Nadia byla odvezena. Proč bodla režiséra nožem?
  - Hloupý! Bolelo to, nemůžeš to vydržet, řekl bych Achincevovi, střelba by byla zastavena.
  - Tak ho po střelbě bodla.
  - Vydržel jsem. A pak dal průchod emocím. Na vině je sám Achintsev - nemůžete se dívkám takhle vysmívat! Podívej, vymyslel jsem mučení. Odtáhli je do mraveniště, zasunuli průhledné hadice do pochvy a natočili detailní záběry, jako tam mravenci...
  "Ano, Sašo, je to těžké," souhlasil Gorynych.
  "Můj je v pořádku, trpělivý, ale Nadya je blázen," řekl Sasha a otočil se ke svému společníkovi:
  - Jak se máš uvnitř - bolí to?
  "To je v pořádku, zlato," odpověděla dívka s lehkým úsměvem.
  - Dobře, uvidíme.
  Najedli se a šli do ložnice.
  - Nevadí ti, že se Lucy svléká? zeptal se Saša Gorynycha. Líbí se mi, když tančí nahá. Je to tak erotické! - Chodíme tam u nás doma úplně bez oblečení.
  - Miluji striptýz! Jediná škoda je, že tam není hudba, odpověděl Gorynych. - Ano, a už je pozdě, slyší sousedé.
  "Nic, zapnu tiše hudbu z telefonu," řekl Alexander.
  Zachytil nějakou taneční melodii, dívka si rozpustila vlasy, které jí padaly těsně pod ramena, několikrát energicky zavrtěla hlavou a začala se pomalu ohýbat a tančit, aby se zbavila šatů. Na Luce nebyla žádná podprsenka. Pomalu si svlékala šaty a točila se v tanci, nyní vystrčila svá krásná ňadra, pak se sklonila a ukázala svůj zadek.
  Pak si striptérka sedla na rozchody, ale pak energicky vyskočila na nohy, stáhla si kalhotky, trochu je zkroutila v rukou a hodila je směrem k Gorynychovi, který seděl v křesle. Uviděl tetování na ohanbí dívky a ještě víc se vzrušil.
  Lucy, která zůstala nahá, se poplácala po hýždích, rozevřela je rukama a po špičkách došla ke dveřím. Tam si klekla, sklonila se tak, že její zadek byl znatelně vyšší než její hlava, otočila se a pružnými pohyby, mírně pokrčila a uvolnila ruce v loktech, se plazila k Alexandrovi, zabořila rty do šířky jeho džín a pak se zasekla. vyplázla jazyk, zatřásla a s úsměvem jednou olízla Sašovi kalhoty. Rozepnul mušku a uvolnil mírně vztyčený péro.
  Dívka se opět usmála konečky rtů, vzala do úst důstojnost svého partnera a začala se laskat ve snaze přivést ho do požadovaného stavu. Pak zcela spolkla už tak vzrušený, působivý mužský penis, na pár sekund se opřela obličejem o partnerčinu stydkou kost a ztuhla. Pak ucouvla, ale nepustila člena z úst, ale lehce mu cucala hlavu, několikrát si vykouřila, znovu vzala mužský penis do úst a na deset sekund ztuhla, popadla dech a pokračovala ve svých charakteristických pohybech.
  "Nespěchej," přikázala Saša.
  Dívka se k němu otočila bokem, aby Gorynych viděl, jak na Lucyině rtu spočinul člen přítele.
  Alexander lehce poplácal svou přítelkyni po tváři, ale pak se od dívky odtáhl, uvolnil penis a zamával jí rukou.
  Lucy se otočila, odplazila se pár kroků, znovu se ohnula, aby byly její genitálie jasně vidět, a začala škubat zadečkem.
  - Skvělý! zašeptal Gorynych.
  - To nemůžeme! řekl Alexander. - Viděl jsi Strakea na penisu?
  Gorynych ani nevěděl, co to je.
  A dívka udělala kruh na všech čtyřech kolem místnosti, lákavě vrtěla svou kořistí, pak klesla na lokty a doplazila se ke svému milenci.
  Tentokrát mu rozepla přezky na sandálech a zuby začala Alexandrovi opatrně stahovat ponožky.
  - Hodná holka! chválil.
  - Miluji tě! - skončila s ponožkami, odpověděla Lucy. Políbila nejprve jednu, pak druhou nohu svého přítele a svým jazykem začala laskat jeho prsty, olizovala je a cpala svůj vlhký jazyk mezi prsty.
  - Sát! přikázal Saša.
  Dívka vzala do úst čtyři prsty svého milence.
  "Hlouběji," řekl Alexander.
  Lucy si sedla na zadek, prstem si přitáhla tvář, vmáčkla partnerovi palec do pusy a snažila se chytit chodidlo co nejhlouběji.
  "Hodná holka," pochválil Alexander. - Narovnej se, nech mě tě pohladit.
  Aniž by pustila nohu z úst, dívka vstala a prohnula se směrem ke svému milenci. Volnou nohou ji začal hladit po kundičce a ohanbí.
  - Postel je nízká, - řekl Saša, - je nepohodlné se natahovat.
  Dívka se předklonila a více roztáhla nohy. Alexander hladil prsty po břiše své přítelkyně, pak přitlačil na jedno ňadro, druhé pomalu táhlo od bodu mezi ňadry přes pupík až k samému spodku břicha.
  Lusya stále držela Alexandrovu pravou nohu jednou rukou v ústech, druhou vzala prsty jeho levé nohy a zasunula si ji do pochvy.
  "Výborně," pochválil Sasha znovu. - Víš, jak moc to miluji.
  Dívka udělala energický pohyb pánví a snažila se zatlačit prsty svého milence hlouběji do těla. Ale vykřikla a odtáhla se. Na její tváři se objevila bolestná grimasa.
  - Je něco špatně po Achincevově mučení? zeptal se Alexander. - Bolí to hodně?
  "Tolerovatelné, drahá," odpověděla dívka.
  "Nebudeš jen tak křičet," řekl Saša a najednou se otočil ke Gorynychovi:
  Chcete vidět, co je v ní?
  - Jaké to je? Gorynych položil hloupou otázku.
  - Ah ah ah! Mám zařízení. Zároveň provedeme vyšetření genitálií. Lyusenko, přiveď mě tam, v mém kufříku, víš co.
  Na chodbu vyklouzla nahá dívka a brzy se objevila s baterkou, jakousi trubicí a průhledným kulatým sklem v rukou. Gorynych však viděl, že sklenice je bez dna.
  Alexander vysvobodil postel. Dívka se posadila na jeho místo, otočila se směrem na Gorynych a široce roztáhla nohy pokrčené v kolenou. Saša klesl vedle ní, aby Gorynych všechno viděl, energicky poklepal dlaní na oholenou stydkou stydkou svou přítelkyni, pak přejel prsty po její kundičce, jemně masíroval dívce klitoris, stáhl rty a rozevřel je, čímž ukázal vstup do ňadra krásky. . Pak vstal, dal dívce, aby si olízla a cucala prsty své ruky.
  Gorynych pozoroval milence ve smyslném očekávání pokračování. A následovala! Alexander vložil pár prstů do Lucyiny pochvy a začal dělat intenzivní trhavé pohyby.
  Dívka tiše zasténala.
  "Hele, nedělej mu postel," usmál se Alexander, vytáhl prsty a znovu je dal své přítelkyni, aby je olízla a cucala.
  Pak vzal sklenici, její okraj bez dna potřel gelem z tuby a začal ji opatrně zavádět do dívčina těla.
  - Ai! Lucy znovu tiše zakřičela.
  - Zranit? zeptal se Sasha. "Možná potřebuješ prášek proti bolesti?"
  - Ne, zlato, to je v pořádku. Snesitelné.
  Saša zasunul skleničku téměř úplně do dívčiny pochvy, přikázal mu, aby ji držel prsty, posvítil dovnitř baterkou, pečlivě si ji prohlédl a řekl:
  - Vše je v pořádku! Téměř žádný zánět. Jen tady na samém začátku zůstala stopa kousnutí. Dáme si dnes sex? Nebude to bolet?
  - Budu trpělivý, drahoušku! Lucy pokorně odpověděla.
  "Miluje šukat, zvlášť se mnou," řekla Saša Gorynychovi. Pojď sem, ukážu ti něco zajímavého. A dej mi pero.
  Gorynych přiskočil k dívce a upřel oči na štěrbinu děložního hltanu vyčnívající ve sklenici.
  - Studna? na co čumíš? zeptal se raději Alexander. - To jste ještě neviděli?
  "Nejsem gynekolog," zamumlal Gorynych.
  "Já taky ne," řekl Alexander. Ale miluji svou přítelkyni...
  Nechal Lucy, aby mu olízla ukazováček a vložil svůj malý polštářek přes sklo do praskliny v dívčině hrdle. Trochu s ním zakroutil, vytáhl ho a znovu ho olízl. Pak vzal od Gorynycha pero a zabodl ho do děložního úst téměř až po montážní držák.
  "Počkej," přikázal Lucy a znovu vyzval svého přítele, aby ten obrázek obdivoval.
  S třesoucíma se rukama vytáhl vzrušený Gorynych svůj smartphone a udělal pár snímků.
  - Máte doma klystýr? zeptal se Alexander.
  - Proč potřebuješ klystýr? zeptal se Gorynych.
  "Vidíš, miluji anální hry." Abyste se nezašpinili, je lepší to udělat po klystýru.
  "Aha," řekl Gorynych dychtivě. Nepoužíváme klystýry.
  - Dobře, tak mi dej láhev piva. Udělá vše pro sebe. Jdi, Lucy, připrav se. Ukažme muži skutečný sex!
  
  
  Kapitola 4
  - Skvělá kočka! řekl Gorynych nadšeně, když dívka zmizela v koupelně. - To bych chtěl!
  - A pak! " řekl Alexander potěšeně.
  - Kde jsi ji našel? zeptal se Gorynych.
  - Vzal to od svého přítele, jednoho z vůdců jejich komunity. Lucy byla vychována tak, že nejvyšší ctnost jí vháněla do hlavy touha potěšit muže.
  - Jak je sexy! Na tyhle jsem ještě nenarazil.
  Chodila do Charm School v Ohiu. Tam je učili poslušnosti a nejrůznějším erotickým trikům.
  - Co je to škola?
  - Tajemství. Dívky jsou cvičeny pro zábavu elity a natáčení v pornu. Luska tam byla připojena podél měsíční linie.
  Hraje často v pornu? zeptal se znovu Gorynych.
  - Dříve často. Lucy je krásná žena, byla poptávka.
  - Bylo by zajímavé vidět scény s její účastí!
  Řekl jsi, že se nedíváš na porno!
  - S potěšením bych se podíval na Lucy.
  "Vidím, že jsem byl vzrušený, když jsem nás sledoval," usmál se Sasha. - Sundal bych si kalhoty, viděli jsme spoustu vztyčených členů.
  - Když se díváte na porno s její účastí, nežárlíte, jako je to s jinými muži ...
  - Ne... Proč na něco žárlit?
  "Chápu, že nežárlí na práci," řekl Gorynych smířlivě.
  - A občas doma cvičíme swing. Můj přítel je Scott. Má kuřátko - jednu z nejznámějších pornohvězd. Jméno je Roxy Ray. neslyšel? Ach ano, nedíváš se... Takže se spolu občas potkáme. Jen bych věděl, co děláme s jalovicemi! Pořádáme všemožné soutěže, kdo z nich vyhodí míček dál z kundičky, kdo lépe skáče na robertkovi nebo si nacpe do těla více tenisových míčků. A na Vánoce oblékli přítelkyni chladněji než vánoční stromky. Na bradavkách a mezi nohama byly upevněny řetízky se závažím, těla byla bohatě zdobena přísavkami a kolíčky na prádlo s vánočními koulemi. A pak je v této podobě postupně použili. Bylo odbito hodně míčů, ale byla to zábava.
  "Máš se dobře," řekl Gorynych zasněně.
  - Máte kolíčky na prádlo? zeptal se Alexander.
  "Musím vidět svou matku v koupelně." za co?
  "Vidíš, miluji kurva, když kolíčky na prádlo visí na bradavkách Lyuska, to mě vzrušuje," řekl Saša, znovu se podíval na Gorynychovy vyboulené kalhoty a zeptal se:
  - Cvičíte MZHM?
  - Jaké to je?
  - No, když dívka se dvěma muži.
  - Ne, co jsi! Mohu jen jeden na jednoho a bez svědků.
  -No, marně. Pak se nejdřív vyložím s Lyuskou a usnu a pak si s ní můžeš promluvit.
  Můžeme v tom pokoji! - Gorynych byl potěšen - Mám tam postel!
  "Dobře, půjdu si umýt ruce a pospěš si s Luškou," řekl Alexander a odešel.
  Brzy vyvedl svou přítelkyni z koupelny. Z krásných dívčích prsou trčely kolíčky na prádlo připevněné na bradavkách. Dívka vrtěla chůzí, svůdně pohupovala boky, pomalu procházela kolem Gorynycha, který ji hltal očima, posadila se na postel, znovu doširoka roztáhla nohy, ale tentokrát je nepokrčila v kolenou, ale protáhla natáhla je jako baletka a zvedla je vysoko nad hlavu.
  Alexander k ní přistoupil, stáhl si džíny a šortky. Dívka přitom vyzývavě zavrtěla nohama a vytáhla si ponožky. Ale Sasha se hned nezačal laskat. Najednou si z džín vytáhl pásek a pěkně praštil svou přítelkyni do genitálií.
  Lucy tiše zakřičela a řekla:
  - Senkyu, pane! Miluji tě!
  - Mluvit rusky! Jsme v Rusku, - řekl Alexander a znovu udeřil dívku páskem.
  - Co jsi? zeptal se vzrušený Gorynych.
  "To je na zahřátí," odpověděl Alexander. - Je na to zvyklá. Doma jí občas dám pumpu.
  Alexander natáhl ruku k dívce. Aniž by spustila natažené nohy, znovu olízla prsty svého milence a vzala si ruku do úst.
  O minutu později mu Sasha vytáhl ruku z úst, přivedl ji k přítelkyni vagíně, dal tam jeden prst, pak druhý, ale nemasturboval. Pomalu začal zavádět svou dlaň do Lucyina ňadra. Neprotestovala, jen trochu zasténala.
  - Nebolí to? zeptal se Alexander.
  "Tolerovatelné, drahoušku," odpověděla dívka a zavřela oči.
  Sasha se snažil a celou dlaň měl v Lucyině těle. Znovu tiše zakřičela. Sasha na pár sekund ztuhl, pak posunul ruku trochu více do těla své přítelkyně a začal s ní jemně otáčet.
  V tu chvíli měl Gorynych, který přihlížel všem manipulacím, pocit, že končí: jeho semeno samovolně vystříklo a zašpinilo mu spodky.
  A noc právě začala!
  
  
  Kapitola 5
  V kanceláři vyšetřovatele byla Maria velmi nervózní, ale ani na ulici ji nadšení nepřešlo. Teprve nyní se žena více nestarala o to, jak se mrtvola dostala do bytu, ale o situaci s Pavlušou. Řekne chlapec o jejich hříšném spojení? Proč mu nezvedá telefon?
  Cesta domů trvala několik zastávek metrem. Kolik stráží se stalo v metru! Teď to Mary začalo štvát. Zdálo se jí, že se chystá zastavit, spoutat a odvést do vězení. Poté budou souzeni za svedení nezletilého.
  Ale stráže Marii nevěnovaly pozornost. Učitel vyšel z metra a pocítil úlevu. Teď malá procházka, bude to její dům. Tak sem ráno chodila s věcmi, myslela na Pavlíka, vzpomínala na pláž, rozpálené oblázky pod bosýma nohama, teplé moře s vlnami hladícími jako dotek milované osoby.
  Její láska k Pavlušovi ani po pár týdnech jižní dovolené nevychladla. Ten chlap o ní v noci snil, učitel si vzpomněl na jeho úlevné tělo, odvážnou tvář, světlé vlasy ostříhané pod poloviční krabicí, modré, velmi výrazné oči. Vynikající, pohledný kluk. Umí dělat báječného filmového herce, předvedl by se na plakátu.
  Maria toužila co nejdříve spatřit Pavluše, obejmout ho a držet blízko sebe, dýchat vůni jeho silného mladého těla, sprchovat mu polibky na tvář, krk a hladké, růžové tváře. Znovu a znovu vytáčela jeho telefonní číslo, které stále nezvedalo.
  Učitelka se uklidnila: teď bylo léto, kluci byli na dovolené, Pavlusha někam odjel, nevzal si s sebou telefon nebo ho prostě vypnul. Ale proč to vypínat? A její milenec jí o možné cestě nic neřekl, když mu před dvěma dny volala ze Soči. A pak se tento hrozný příběh stal s matkou přítele, rychlými poplatky, předčasným odjezdem ...
  Možná byli Pavlušovi rodiče náhle odvezeni do zahraničí? Chtěl do Francie.
  Maria sama od mládí snila o cestě na líbánky do Evropy. Navštivte Prahu, Varšavu, Berlín, Paříž. Chtěla jsem především do Paříže, města snů a romantické lásky. O své touze řekla Pavlíkovi. Odpověděl, že by rád odjel do Francie, protože Francouzi ze všech evropských národů jsou Rusům nejpodobnější jak povahou, tak i mentalitou. Maria se nehádala, i když si tehdy myslela, že naše národy si nejsou příliš podobné. Měla touhu vzít si Pavlíka za pár let, až bude dospělý, a vyrazit s ním na výlet.
  Učitelka teď nechtěla ani pomyslet na to, že ji Pavel podvádí, že jí do bytu přivedl jinou dívku. Nezasloužila si Mary své ženské štěstí? Dříve si ve svých snech nakreslila solidního a bohatého manžela, ale zamilovala se do chlapce, který byl o patnáct let mladší než ona. Zamiloval jsem se tak moc, že jsem přišel o rozum.
  Učitel vypadal docela přitažlivě. Postava je štíhlá, pas hubený, krásné dlouhé nohy, pleť čistá, obličej svěží, bez vrásek, vlasy velmi bujné, vlasy lehce kudrnaté, po ramena světle blond. Nedávno pravidelně držela dietu, rozmazanou krémy. Takové ženy mají rády muže. Vzhledově jí nedali víc než pětadvacet, i když učitelka nedávno překročila třicet.
  Ale Maria byla navzdory své kráse a dobré fyzické kondici osamělá. V jejím mládí její snoubenec, kterého milovala každým vláknem své duše, skončil v Čečensku a tam zemřel. V důsledku toho dívčino srdce na několik let ztvrdlo a zmrzlo.
  Učitelka na všechny pokusy mužů o námluvy reagovala s takovým chladem, že případní nápadníci okamžitě zmizeli. Maria se dlouhá léta nezamilovala, dokonce se ani nepodívala směrem k mužům. Cítila to velmi hluboce, svět jí po tragické smrti prvního přítele připadal černobílý.
  A teprve nedávno paní učitelka začala postupně tát, stále více myslet na svatbu a narození dítěte. Maria byla ale k mužům nesmělá, nechodila na taneční a jiná místa, kde je o poznání snazší.
  Ženu napadlo inzerovat známost za účelem sňatku v novinách nebo na vhodné stránce na internetu. Pak se ale v jejím životě objevil Pavlík. A svět začal hrát novými barvami.
  Tento krasavec vynikal mezi všemi studenty svým vzhledem a družností, hezký chlapec se stal učitelovou srdeční vášní, Maria mu propadla. I když jsem chápal, že je to špatně, z pohledu stávajících zákonů dokonce nebezpečné.
  Učitelka viděla Pavlíka poprvé téměř před rokem ve své třídě na nové škole, kde získala práci, když se přestěhovala do okresu Primorsky. Téměř okamžitě ji rozmrazil a touží po lásce se srdce chvěje. Pavlusha v ženě probudil nejprve nejasné sny a poté spíše silné pocity.
  Maria se rozhodla hledat k tomuto chlapci přístup, ale bála se, že ji chlapec odmítne. Učitelka se o sebe začala pečlivěji starat, držela dietu. Snažila se vypadat dobře a vzbudit Pavlíkovu povahu, přeceňovala jeho známky. Dlouho však nepodnikla žádné kroky k tomu, aby se lépe poznala.
  V dubnu bylo krásné slunečné počasí, Maria se jarně oblékla a na lekci zavolala Rybačenko, aby odpověděla.
  K tabuli se postavil první krasavec ze třídy Pavel. Maria ho pohltila očima a on se zájmem pohlédl na svého učitele, který měl ten den poměrně krátkou sukni, s krásným make-upem a elegantním účesem.
  Paul s úsměvem řekl:
  - Kirkorovův zákon říká...
  Ve třídě se ozval smích. Pavlík byl lehce v rozpacích a lehce se začervenal. Učitel zdvořile opravil:
  - Kirchoffe... O čem je tedy tento zákon?
  Maria slyšela, že Rybačenko byl vyzván dívkou v první lavici, ale předstírala, že si ničeho nevšimla.
  Její mazlíček, který se díval učiteli do očí, odpověděl:
  - Součet proudů v obvodu na vstupu se rovná součtu proudů v obvodu na výstupu ...
  Mary přikývla a řekla:
  - Sedni si, Pavle, pět!
  Studenti pískali. Chlapec se posadil a začal upřímně zkoumat učitele.
  Pak se Pavlík Marii přiznal, že právě toho dne v něm začaly vřít city. Dříve měl Marii rád, ale jako učitelku. A pak si prohlížel tuto dospělou ženu, její krásnou aristokratickou tvář, blond kudrnaté vlasy, svůdné nohy. Díval se a cítil, jak jeho mužství zrádně bobtná, je horké a dokonce pulzuje.
  Dívkám se líbil, povídaly si s nimi a krásnou Veru dokonce párkrát políbily. S nikým ale ještě neměl, proces viděl jen na videu, které našel na internetu. Z takového videa byl nadšený stejně jako nyní z pouhého pohledu na učitelku, její nezaslouženou pětku.
  Pavlík se najednou chtěl milovat s tělesným. Jako na videu. Ale pochopil, že to není možné, alespoň ne v blízké budoucnosti. Bolestivý stav však vyžadoval cestu ven. Pavlík pocítil silné zachvění, před očima mu poskakovaly hvězdy. Vedro v tříslech školáka se stalo nesnesitelným. Chlapec zvedl ruku a začervenal se:
  - Můžu jít na záchod?
  Maria blahosklonně dovolila:
  - Jít!
  Pavlík běžel ze všech sil. Teprve na záchodě dokázal uvolnit napětí a uklidnit svou stále ještě vyčnívající důstojnost.
  Pak se smíchem řekl Marii o svém náhlém vzrušení. A pak se vrátil do třídy právě včas na zvonění. Musel jsem jít na další lekci.
  Ale před očima mi stál obraz učitele fyziky. Dokázala v chlapci zažehnout oheň silných citů. Chtěl znovu vidět Marii Alexandrovnu.
  Pavlík hodiny sotva proseděl. Samotné nohy ho zavedly do fyzikální místnosti.
  S rychle bijícím srdcem se Pavlík zastavil ve dveřích a dodal si odvahu. Nevěděl, co by řekl, jak se zachová k učiteli, ale přesto otevřel dveře.
  Učitel něco vysvětloval klukům ze starší třídy, hodina skončila, ale ještě všichni neodešli. Maria se otočila k Pavlovi, který stál ve dveřích, v očekávání, že vysvětlí důvod své návštěvy. Laskavě se usmála, ale ani tento přátelský upřímný úsměv nedokázal odstranit Pavlíkovy rozpaky, zdálo se, že ztratil slovní zásobu a jen nechápavě hleděl na učitele. A Maria Alexandrovna se podívala svému milovanému studentovi přímo do očí.
  Pauza se vlekla a Maria se láskyplně zeptala:
  Jsi tady, Pavle? Nějaké problémy?
  Pavlův hlas konečně pronikl:
  - Já... chci napsat esej o fyzice. Tyto zákony... jak to je? Obecně platí, že aktuální...
  "Počkej chvíli, teď skončím s klukama a všechno s tebou probereme," řekl učitel a znovu se usmál.
  A Pavlík cítil, že z jejího vzhledu, jejího blahosklonného úsměvu se v jeho kalhotách opět mimovolně mísí jeho mužství.
  Vyšel na chodbu, snažil se odvrátit pozornost od smyslných myšlenek a uklidnit se.
  Samozřejmě by pro něj bylo jednodušší komunikovat s vrstevníkem, ale nyní byl chlapec touto dospělou ženou velmi nadšený. Její přitažlivost v intuitivní rovině se zřejmě přenesla na Pavla a on to nevydržel, podlehl vzájemné vášni, ačkoli nevěděl, jak se k učiteli chovat.
  Pavlík cítil, že jeho důstojnost opět velmi vzrostla a že se mu znatelně vyboulily kalhoty. Bylo to poprvé, co se chlapec setkal s takovou vášní. Bylo to něco nového a jiného. Ještě nikdy nebyl mladý Pavlík tak vytočený. Najednou chtěl vidět učitelku nahou, dotknout se jejích štíhlých nohou a nahé hrudi.
  A Maria? Byla ráda, že Pavel vešel, snažil se zbytek kluků co nejdříve poslat pryč a zavolat jejímu milovanému klukovi. Snila o komunikaci s tímto krásným chlapcem a dívala se do jeho něžných výrazných očí. Maria pochopila, že je to jen teenager. A podle toho se s ním bude muset zacházet. Neměla v plánu studenta svést, chtěla si s ním jen promluvit. Tedy o životě, o studiu.
  A on vešel a zíral na její nohy. Ten chlap nedokázal zastavit svou přitažlivost. Jeho kalhoty... Byly vyboulené!
  Maria si toho všimla, naladila se na vtipnou náladu, vesele se usmála a zeptala se:
  Líbí se ti moje nohy?
  Pavlík s obtížemi vymáčkl:
  "Velmi... omlouvám se..."
  Maria neodolala a hned položila druhou otázku:
  chodíš s holkama?
  Ten chlap okamžitě neodpověděl a učitel vysvětlil:
  Scházíte se se svými vrstevníky?
  Ne... jsou hloupí. A ty... tak chytrý... a krásný. Mám tě rád.
  Maria se znovu usmála a řekla tichým hlasem:
  "Jsi hezký kluk, ale nemám dovoleno se setkávat se studenty, pokud to není školní záležitost."
  Pavlík si těžce povzdechl a zašeptal:
  "Zatracené konvence!
  Maria pokrčila rameny.
  - Chlap s takovým vzhledem jako vy nemůže být zbaven ženské pozornosti. Najdete si dívku, která je vhodnější pro váš věk.
  Páv zamumlal:
  "Nechci... Přitahuje mě to."
  Maria se usmála.
  - To přejde!
  Ještě pár minut si povídali o školním životě a spolužácích, pak Pavlík opatrně ustoupil k východu, nutně potřeboval na záchod. Spěchal si ulevit, zmírnit bolestivé svědění a nadlidské napětí.
  Fyzicky silný chlap ještě nedokázal ovládat své touhy a zmírnit erekci. Podvědomá touha po lásce a sexu se zralou dámou doslova převálcovala vytrénované tělo mladého sportovce.
  Školák utekl, Maria na něj nečekala, odešla ze školy. A Pavlík šel domů. Rodiče si všimli, že jejich syn je extrémně zasmušilý a téměř nejí.
  Máma se zeptala svého syna:
  - Pavlíku, dostal jsi dvojku?
  Student mávl rukou.
  - Jaký nesmysl!
  Otec se usmál.
  - Zjevně se zamiloval, neobtěžujte se otázkami, jinak exploduje.
  Pavel se zamkl ve svém pokoji. Abych se rozptýlil a vybil, dostal jsem se na internet a zapnul si porno.
  V noci chlapec špatně spal, celou dobu si pamatoval učitele, jejich poslední rozhovor, byl z jeho chování v rozpacích a snil.
  Studenti se často zamilují do svých učitelů, i když jsou mnohem starší než oni sami. Milují je pro jejich moudrost a autoritu. Někdy učitelé oplácejí: mají rádi mládí a krásu. Stává se, že se sami učitelé snaží, aby si je žáci zamilovali. Mary uspěla. Odešla ze školy, ale pak litovala, že na toho chlapa nepočkala a ten den s ním dál nekomunikovala.
  
  
  Kapitola 6
  Druhý den ráno byl Pavel zasmušilý a odtažitý. Na rodiče byl hrubý, ve škole se s vrstevníky vůbec nebavil, učitelům odpovídal nevhodně. S napětím čekal na poslední hodinu - fyziku.
  Před hodinou nebylo možné s učitelkou mluvit: pustila děti do třídy pouze se zvonkem a hned začala látku vysvětlovat.
  Paul zachytil její pohled. Maria Alexandrovna se také někdy podívala na svého milovaného studenta. Všimla si, že chlapec je bledý, a bylo jí toho chlapa líto.
  Když hodina skončila, kluci začali odcházet ze třídy a Pavel sebral odvahu, přišel a řekl učiteli:
  - Včera jsem se o abstraktu nedozvěděl.
  Maria se zeptala:
  - Proč jsi utekl?
  "Potřeboval jsem... na záchod."
  "Můžeš ke mně přijít po škole," dovolil učitel.
  Peacock se cítil inspirován! Těšil se na konec vyučování. A hned spěchal do kabinetu fyziky. Maria Alexandrovna byla sama.
  "Něco, co dnes nevypadáš moc dobře," řekl učitel první. - Nebyl jsi nemocný?
  "Ne," odpověděl Pavel, "jen jsem se nevyspal.
  - Stalo se to. Opravdu chcete napsat abstrakt? zeptala se Maria.
  Pavel přikývl, i když oba věděli, že je to jen výmluva. Učitel začal vysvětlovat, jak se píší eseje. A Pavlík najednou řekl:
  "Možná bychom mohli probrat podrobnosti této práce jinde?" Je tu moc plno... Máme daču v Alexandrovské. Nikdo nás tam nezastaví.
  V noci student přemýšlel o tom, co řekne učiteli na schůzce, a vydal připravenou frázi.
  Maria se usmála, položila ruku studentovi na krk a řekla:
  - A ty jsi výjimečný, ne jako ostatní kluci...
  Pavlík při jejím doteku ucukl. Znovu ucítil zrádný pohyb v kalhotách. Ale tentokrát nikam neutekl, ale znovu řekl o dači:
  - Můžete jít kdykoli. Klíče mám, rodiče teď do Alexandrovské nejezdí.
  Maria stáhla ruku a odpověděla:
  "Jasně, že nikam nepůjdu. Ale můžeš přijít ke mně domů.
  - Kdy mohu vstoupit?
  Mary pokrčila rameny a odpověděla:
  - Ano, i dnes.
  - Skvělý! Páv se radoval. - Teď musím jít do hokejové sekce a pak můžu za tebou.
  "Tak si zapišme moje telefonní číslo," navrhl učitel, "zavoláš, až budeš mít volno, řeknu ti, kam máš jít."
  Chlapec rozkvetl štěstím:
  - Velmi dobře! Jste prostě super!
  "Prosím, prosím, nikomu neříkej, že jdeš do mého domu."
  Pavlík přikývl, stálo ho hodně úsilí odtrhnout oči od ženské hrudi. Na vatovaných nohách školák odešel. V nedalekém kiosku si chlapec koupil balíček brambůrků a láhev koly. To, co si koupil, hltavě spolkl, uklidnil své nervózní chvění a cítil se jistější.
  Na tréninku byl Pavel aktivní, hrál drsně. Jako první vyskočil z hřiště, vřítil se do šatny a zavolal učitele. Maria Alexandrovna jmenovala ulici, číslo domu a byt.
  
  Učitel otevřel dveře, usmál se a řekl:
  - Jsem rád, že jsi přišel. Nestyďte se, chovejte se jako doma.
  Měla na sobě krásné modré šaty po kolena, pantofle, rozpuštěné vlasy a lehký make-up. Maria čekala na chlapce, její přátelský úsměv pomohl Pavlovi zbavit se zbytečného vzrušení, ale přesto se zeptal na docela hloupou otázku:
  - A jsme tu sami, nebudeme překážet... vašim mužům?
  "Bohužel jsem stále sama," rozpřáhla učitelka ruce. - No tak.
  Pavel si zul boty, Maria ho vzala za ruku a společně vešli do pokoje. Tam už byl prostřený stůl. Maria se připravovala na setkání se svým milovaným studentem. Koupil jsem dort, udělal sendviče a dokonce jsem otevřel láhev suchého vína. Na stole byla i sklenice se svíčkami.
  "O té eseji vám řeknu později," řekl učitel. "Nejdřív si dáme svačinu...při svíčkách."
  Maria zhasla světlo a zapálila svíčky.
  Pavlík s nadšením řekl:
  - Tak romantické! Ale ve světle vypadáte ještě lépe.
  - A chci romantiku, jsem tak osamělý ...
  "Máte nás, své studenty," namítl Pavlík.
  - Ale není tam žádný srdeční kavalír...
  Takže se jím mohu stát! řekl chlapec nadšeně. Teď byl méně nervózní než ve škole, když si domlouval schůzku s učitelkou.
  Maria se znovu usmála a pozvala Pavlíka, aby se posadil na pohovku ke stolu. Posadila se vedle ní a zašeptala:
  - Vypiju trochu vína a ty sníš koláč. Je to s ořechy. Nevím, jestli máš rád sladké.
  "Miluji tě," odpověděl Paul.
  - To je dobré.
  Pavlík vzal lžící kousek dortu a bez nadšení spolkl. Chlapec občas doma jedl koláč. Ale víc mu chutnala čokoláda.
  Maria se napila vína a postavila sklenici zpět. Připadalo mi neslušné pít sám. A ještě více pro teenagera. Obdivovala studenta v plameni svíček, Pavlíkovi říkala, že má fotogenický a výrazný obličej a postava je jako u řecké sochy.
  Chlapec při takových komplimentech otevřel ústa a učitelka vzala Pavlíkovu ruku do ruky, položila jí ji na nohu a zašeptala:
  - Můžete to vyžehlit.
  Chlapec zčervenal, dlaň se mu chvěla a okamžitě se zpotil. Pavlík ho jemně hladil po noze. Maria se usmála: dotek hezkého chlapa je pro ženské tělo příjemný. Učitelka položila Pavlíkovi ruku na svalnatý hrudník a začala ho masírovat. Chlapec často dýchal, Maria cítila, jak silně bije teenagerovo srdce. Ten chlap hořel vzrušením. Rukama hnětl ženě koleno, najednou jí chtěl svléknout šaty a strhnout si vlastní šaty. Intuitivní, silná touha...
  Maria si ale v koutku vědomí uvědomila, že by se měla zastavit, aby nad sebou neztratila kontrolu. Strhla Pavlovi ruku z kolena, políbila chlapce na čelo a řekla:
  - Dobře, to stačí! Vraťme se k abstraktu.
  Páv zašeptal:
  - Prosím... Abstrakt později. Je mi horko. Mohu si svléknout košili?
  Maria chtěla pokračovat v intimním rande, snila o tom, že uvidí nahé torzo mladého pohledného muže, žena se neudržela, natáhla ruce a odpověděla:
  - Pojď, pomůžu ti.
  A stáhl klukovi tričko.
  Úleva, ladné vyrýsování chlapcových svalů ještě více rozehřálo horkost v žaludku ženy, která hrozila, že se stane nesnesitelnou. Pavlík byl ale nesmírně vzrušený, jeho dokonalost stoupala, tělo se začalo lesknout potem. Chlapec třesoucím se hlasem řekl:
  - Můžeš a já ti pomůžu... svléknout si šaty...
  Maria blahosklonně přikývla.
  - Rozhodně!
  Pavlík se sehnul a třesoucími se prsty rozepnul spony...
  Maria zůstala v nějakých tenkých kalhotkách a podprsence. Pavel konečně uviděl tělo učitelky téměř bez oblečení. Půvabná, dojemná, velmi sladká a erotická.
  Pavlík upřímně řekl:
  - S vaší milostí se můžete stát modelkou.
  "Raději pracuji jako učitelka," odpověděla Maria Alexandrovna.
  Chlapec přejel rukou po zádech svého milovaného učitele. Maria se zhluboka nadechla. Chlapcův dotek ji vzrušil. Chtěl jsem odhodit všechny konvence a splynout s tím mladým krasavcem v extázi. A Pavlík se třásl velkým vzrušením. Bylo to poprvé, co se mu to stalo. Chlapec byl přemožen emocemi, jeho mysl ovládly instinkty.
  Maria šla za chlapcem. Vzájemně se objímali a líbali...
  Pavlík se poprvé ocitl na milostném lůžku, byl přebuzený a na konci schůzky i vyčerpaný. Teprve potom se Maria podívala na hodinky a vyděšeně vykřikla:
  - Páni! Už je jedenáct hodin! Vaši rodiče budou mít strach. Pojď, rychle jim zavolej a obleč se.
  Unavený Pavlík se pomalu pohyboval. Pod jeho výraznýma modrýma očima se objevily tmavé kruhy. Vzrušení opadlo, ale chlapec se cítil prázdný. Mary ho ujistila:
  "Poprvé je to vždycky takhle," políbila žena Pavlíka na rty. - Jsi úžasný chlap! Cítil jsem se s tebou dobře, ale naše vášeň je zločinná. Bude mi hrozit vězení, pokud zjistí, že jsme překročili hranici.
  Páv zašeptal:
  Přísahám, že to nikomu neřeknu. Dávám své čestné slovo.
  Maria se usmála a zeptala se:
  "A nebudeš se chlubit svým přátelům?"
  Pavlík se pro přesvědčivost dokonce pokřižoval:
  - Ne! Tady je tvůj kříž!
  Ze zákona se nesmíme milovat. Nechceš, aby tvoje láska šla do vězení, že ne?
  Peacock sebevědomě odpověděl:
  - Ne já nechci!
  Maria přikývla a zašeptala:
  "Mohl bych být souzen za svedení nezletilého."
  Pavlík energicky zavrtěl hlavou.
  - Ne! Nesvedeš mě, já tě chci sám.
  Maria odpověděla:
  - Na tom nezáleží. Obviněn ze svádění toho, kdo je starší.
  - Nespravedlivé zákony!
  "Zákon je dobrý nebo špatný, ale je to zákon, s tím musíte počítat," řekla Maria. - A půjdeš domů rychleji. co říkáš rodičům?
  Peacock řekl:
  - Řeknu, že jsem zůstal s kamarádem, hráli jsme počítačové hry.
  Co když se zeptají na jméno přítele? zeptal se učitel.
  Peacock sebevědomě odpověděl:
  - Moji přátelé jsou spolehliví, řeknou mi to.
  Maria se znovu zeptala:
  "Prosím, nikomu to neříkejte."
  Pavlík se znovu pokřižoval:
  "Přísahám na svou matku, nikomu to neřeknu!"
  Učitel a student se políbili na rozloučenou.
  Doma se chlapec rychle vysvětlil rodičům, svalil se na postel a hned usnul.
  Druhý den nebyly v Rybačenko třídě žádné hodiny fyziky. Po romantickém rande se zotavil, znovu chtěl vidět svou milovanou ženu, o přestávce šel do Marie Alexandrovny.
  Aby nevzbudila další podezření a pomluvy, požádala učitelka Pavla, aby do její pracovny už nechodil, když nebude hodina fyziky, ale dovolila mu vrátit se k ní domů.
  A opět nechyběla romantická večeře při svíčkách. Jen místo vína si Maria otevřela láhev Coca-Coly. A pak učitelka dala žákovi masáž. Pavlík se cítil klidněji a sebevědoměji než předtím, byl připraven pokračovat ve studiu vědy o lásce.
  Rozloučili se něžnými polibky.
  Tentokrát se chlapec vrátil domů šťastný a veselý. Matka, která viděla jeho šťastné oči, se zeptala:
  - Už sis našel přítelkyni?
  Pavel se otřásl a zčervenal, ale neodpověděl.
  Máma se zeptala:
  Už ses líbal?
  "Ne," lhal Paul.
  - Buď opatrný, nebuď zlobivý. Protože jsi tak mladý...
  Chlápek nechtěl poslouchat pokyny, svlékl se, šel spát. Představil si, že Maria leží vedle něj, a ponořil se do sladkého spánku.
  Učitel a student se začali tajně scházet. Chlapec šel formálně za učitelem, aby napsal eseje. Ale to byla jen zástěrka pro jejich romantickou lásku, která se harmonicky vyvíjela. Milenci postupem času plánovali legální manželství. Maria se snažila nemyslet na to, že by jejich tajný vztah mohl být prozrazen, dokud Pavlík nedosáhne plnoletosti a ona bude obviněna ze svádění studenta. Dnes se však tato vize stala skutečností.
  No, proč nějakého maniaka napadlo zasadit do jejího bytu mrtvolu dívky? Maria nechtěla uvěřit, že by Pavlík něco takového dokázal. Ale telefon milované osoby mlčel.
  Učitelka doma vlezla do koupelny a dál přemýšlela o opuštěné mrtvole a jejím vztahu s Pavlem. Ne, neměli začarovaný vztah, ale opravdovou lásku! Bez špinavých myšlenek a špatných úmyslů. proč tomu tak bylo? Možná to není tak špatné. Možná ji Pavlík nepodvedl, v její nepřítomnosti nikoho do bytu nepřivedl. Ale kdo potom hodil tělo? Tajemství...
  Maria udělala teplou vodu v naději, že se uklidní. Žena se otřela žínkou a znovu přemýšlela, co Pavlík řekne policii.
  Najednou zazvonil zvonek.
  "Pavluši?! pomyslel si učitel. - Konečně! Ale proč tak pozdě a bez varování?
  Oblékla si župan a spěchala do chodby.
  
  
  Kapitola 7
  Ráno se Krasin nedaleko kanceláře setkal se svým asistentem Andrejem Kovalevem.
  "Vasya, máme další mrtvolu," řekl Kovalev.
  "No, alespoň to nejsou dva," odpověděl automaticky Krasin.
  - A víš kdo? Včerejší paní, jejíž mrtvola byla vhozena do bytu.
  - Co? zeptal se Krasin.
  - No, ten, co byl vyslýchán večer.
  - Takže, hodinu po hodině to není snazší!
  "Byla nalezena mrtvá pod okny domu, vypadla z okna," vysvětlil Kovalev.
  - Vypadlo to? zeptal se Krasin. - S něčí pomocí?
  - Možná. Tuhle mrtvolu pověsí i na nás.
  "Bude to muset být sjednoceno v jednu věc," povzdechl si Krasin.
  Důstojníci vstoupili do kanceláře.
  - Opět bude vyžadován průzkum sousedů, - řekl Kovalev.
  "A totožnost toho, kdo byl vhozen do bytu Novikové, je třeba zjistit co nejdříve," připomněl Krasin.
  "Stejný problém," mávl Kovalev rukou. Sousedé tvrdili, že ji nikdy předtím neviděli.
  - Na ohanbí je tetování nalezence, je v našem okolí nějaký specialista na tetování? Musíte to zjistit, možná řekne, kdo vyrobil tuto růži. Ty jsou vzácné.
  - Bylo by nutné ho nejprve vyslechnout, jako on, Rybačenko. Asi něco ví. Nebo zapojeni.
  "Správně, začněte s ním," řekl Krasin.
  Dej mi telefon, zavolám mu.
  Pavlův telefon mlčel.
  - Zvláštní, - řekl Kovalev, - telefon je mimo zónu sítě.
  - Tak jděte na adresu, a tam budete na místě vyslýchat, - nařídil Krasin.
  Kovalev odešel, zatímco vrchní vyšetřovatel Vasilij Krasin, zatímco čekal na data pitvy, přemýšlel. I jemu, vyšetřovateli s desetiletou praxí, se případ zdál velmi složitý a nepřehledný. O dívce, která skončila v bytě učitele, nebylo nic známo. Hezká, nevypadající na třicet, s originálním tetováním na intimním místě. Také modřiny na papeži a hrudníku. Nevypadá to, že by ji nezletilý chlap takhle "mazlil".
  Výsledky vyšetření budou brzy. Proč cizinec zemřel? Velmi podobné udušení.
  Je samozřejmě pochybné, že by chlapec přivedl tuto dámu do bytu svého učitele, ale v našem světě je možné všechno.
  Krasin zavolal do dětského pokoje policii. Na Pavla Rybačenka neměli žádné materiály. Nebyl zapojen, v dětském pokoji nebyl přihlášen. Ale chlapec je zjevně čilý. Jednou jsem potkal učitelku, měl jsem dokonce klíče od jejího bytu.
  Vasilij Krasin neměl rád mladistvé delikventy. Jsou nejvíce arogantní, krutí a cyničtí. Věří v jejich beztrestnost. Mnozí nemají nic svatého. Osobně mu nezletilí pankáči zkazili auto, propíchli pneumatiky. Děti jsou teď sečtělé, vědí, že do čtrnácti let nebudou mít skoro nic. A po čtrnácti musíte spáchat velmi závažný zločin, abyste mohli být posláni do zvláštní školy nebo navíc do kolonie. A termíny jsou krátké a samotné zóny jsou podobné dětským táborům. Berou trestance kluky na exkurze, je tam počítačová učebna a bazén.
  Ne, současná zóna mládeže není vůbec těžká práce. Kluci se houpou a nepracují. Odcházejí po zóně vyškolené ve specialitě. Humanismus ve vztahu k nezletilým darebákům byl vyšlechtěn a oni ho používají. Nebojí se ničeho.
  Pokud puberťák spáchal vraždu a pak možná zlikvidoval i učitele, mohl být na deset let vysazen. Alespoň na chvíli zachráníme společnost před takovým monstrem. Ale má Paul něco společného s těmito zločiny?
  Profesionální intuice Krasinovi řekla, že Rybačenko vraždy nespáchal. Chlapce však bylo nutné vyslechnout.
  Vasilij Krasin se každopádně rozhodl dát Pavlovi pořádně zabrat. Zajímalo by mě, jaký měl vztah se zesnulým učitelem?
  Krásná žena. Proč osamělý? Bez manžela, bez dětí. I když její vzhled je velmi atraktivní. Taková dáma dokáže zatočit hlavou každému sexuálně nadrženému puberťákovi. Pokud bude chtít.
  Svazuje je láska, snad i sex? Učitel se včera vyděsil, když naznačili, že bychom mohli zavřít nezletilého za svedení nezletilého. Je škoda tlačit a zatknout krásnou ženu. Vydáno na předplatné, ale je to venku, jak se stalo. Existuje dokonce pocit viny. Kovalev měl být poslán k Pavlovi včera večer. Nebo jdi sám. I když za zpracování se nám nepřiplácí. Možná by tam nebyla druhá mrtvola...
  
  
  Kapitola 8
  Kovalev rychle našel Rybačenkův byt. Otevřela Pavlova maminka. Andrei se představil a řekl, že se chce chlapa zeptat na několik otázek.
  - Napsal Vadim prohlášení? zeptala se žena. "Prosím tě, nedotýkej se toho chlapce!" Je v těžké depresi.
  "Řekni mi, co se ti stalo a jaké prohlášení napsal Vadim," zeptal se Kovalev.
  - Ano, učiteli. Nechceš se na ni Pavlíka zeptat? žena byla překvapená.
  - Potřebuji získat informace o učiteli.
  "Ještě neruš svého syna, prosím!" prosila Pavlova matka. - Stěhuje se od ... Vidíš, Pavlík si chtěl dát ruce na sebe, už si udělal smyčku. No, Vadim viděl... Teď se Pavlík trochu uklidnil, nechce s nikým komunikovat. Řeknu vám všechno, co vím, pojďme do kuchyně.
  - Tak co se ti stalo? zeptal se Kovalev a posadil se ke kuchyňskému stolu.
  - Pavlík se hodně pohádal se svým otcem. Právě kvůli tomuto učiteli. Za to můžu já. Bundu nechal na chodbě. Zvedl jsem ho a vypadly z něj nějaké klíče, ne naše, a synův telefon. Neodolal jsem, podíval jsem se, s kým Pavlík mluví. A našla jsem milostný dopis...
  - S učitelem? hádal Kovalev.
  - S ní. Tu paní jsem viděl ve škole. Je dvakrát starší než její syn. Pavlík je ještě dítě. A je to tam... Byla jsem v šoku, ukázala jsem to manželovi. Vadim se naštval, sebral Pavlíkovi klíče a telefon, slíbil, že si promluví s tetou. Ten kluk je hysterický...
  - A kde byl Vadim tu noc? Kovalev se dál ptal.
  - V práci. Pracuje jako hlídač na základně. O tři dny později.
  - Kdy jsi odešel z domova?
  "Včera večer, byl v osm."
  - A před tím, předminulý večer, byl tvůj manžel doma? zeptal se Kovalev.
  Ano, byl jsem doma. S Pavlíkem jsem se pohádal, celý večer jsme koukali, aby si Pavluša nic neudělal. Teď je Pavlík v depresi, nesahej na něj, prosím tě.
  - Dobře, rozumím, nechám agendu, jakmile se syn trochu vzdálí, ať přijde k našemu vyšetřovacímu výboru. A Vadim se bude muset zeptat na totéž.
  - Dobře, předám to.
  - Řekni mi, kde jsou klíče, které vzal Vadim? Kovalev položil důležitou otázku.
  "Takže má," pokrčila žena rameny, "pravděpodobně to nosí s sebou.
  - Průhledná. Řekněte mi, prosím, a v noci po hádce s Pavlem Vadim rozhodně nevyšel z domu?
  - Myslím, že ne. Šla jsem spát, on zůstal hlídat Pavlíka.
  - Průhledná! Takže to nevíte jistě. Na jaké bázi Vadim pracuje?
  - Na naší zeleninové základně v pobřežní oblasti. Musím se vrátit domů večer, řeknu ti, že jsi přišel.
  Kovalev odešel z bytu a okamžitě zavolal vyšetřovací komisi do Krasina:
  - Vasyo! Existuje podezřelý! Naléhavě je potřeba jít na zatčení.
  Koho zadržíme? zeptal se Krasin. - Tento školák?
  Se studentem to budeme řešit později. Jeho otec! Podniká a má klíče od učitelova bytu, "vysvětlil Kovalev.
  
  Vadim Rybačenko byl předveden do vyšetřovacího výboru přímo ze svého pracoviště. Společně ho vyslýchali Kovalev a Krasin. Kovalev převzal iniciativu.
  "No, řekni mi, co jsi dělal v bytě učitele," nařídil Kovalev.
  - Který učitel? zeptal se Vadim, nespokojený s tím, že byl předveden před vyšetřovací komisi.
  "Ten, kdo se slitoval s tvým synem," objasnil Kovalev. - My víme všechno!
  - Oh, mluvíš o té děvce. Nikdy jsem v jejím bytě nebyl.
  Kovalev praštil pěstí do stolu:
  - Nelži! Za dvojnásobnou vraždu dostanete doživotí! Jediný způsob, jak zmírnit vinu, je říct nám celou pravdu.
  Podezřelý obrátil oči v sloup.
  - Dvojnásobná vražda? kdo byl zabit? Co jsi? Nevím nic!
  "Moje chýše je na okraji, nic nevím," řekl Kovalev skepticky. - A kdo vzal klíče od syna od učitelova bytu a slíbil, že to s tou paní vyřídí?
  "Já... já jsem u ní nebyl," řekl Vadim vzrušeně, "nepřiblížil jsem se k ní.
  - Lžeš! Sousedé vás viděli! - Kovalev lhal. - Chceš tváří v tvář?
  - Nebyl jsem tam! Upřímně řečeno! Pavel řekl, že odjela na dovolenou. Jen jsem s ní chtěl mluvit. Později, až se vrátí.
  - No, jak jsi mluvil? zeptal se Kovalev naštvaně. Vyhodil jsi to z okna? Pokud nám neřeknete pravdu, začneme aplikovat fyzikální opatření!
  Muž úplně poklesl, ruce se mu třásly, znovu řekl:
  - Pravda, kluci, nebyl jsem tam ...
  Krasin podal podezřelému fotografii zesnulého cizince a řekl docela zdvořile:
  - Podívejte se prosím na fotku. Co víš o této ženě?
  Vadim vzal fotku do rukou a odpověděl:
  - Nic není známo. Nejsme obeznámeni.
  - A jestli myslíš dobře? zeptal se Kovalev. - Podívat se zblízka.
  "Neznám ji jistě! trval na svém Vadim. - Vidím to poprvé.
  - Co jsi dělal v noci 21. srpna? zeptal se Krasin.
  - Předevčírem? Byl celou noc doma. Se synem jsme se pohádali, nikam jsem nešel.
  - A kam jsi včera šel z práce? zeptal se Kovalev.
  - Nikam jsem nešel! Byl celou dobu v práci. Kolegové mohou potvrdit. Z čeho mě podezíráte?
  "Vidíte," řekl Krasin, "v bytě učitele byla nalezena mrtvola ženy a té noci byla sama učitelka vyhozena z okna. Měl jste klíče od jejího bytu a vaším motivem bylo vypořádat se s milenkou vašeho syna.
  Ale já tam nebyl! Přísahám!
  "Pošleme ho k soudu, aby schválil zatčení na dva měsíce." Nechte ho sedět, přemýšlet, možná si vzpomene, co nám řekne, - dál děsil podezřelého Kovaleva.
  Ale Krasin cítil, že ten muž v tom nešťastném bytě ve skutečnosti nebyl. Vadim Rybačenko byl propuštěn na kauci.
  Situace se ale nevyjasnila. Vnést světlo do tak záhadného zločinu by mohlo zjistit identitu hozené dívky. Musel jsem se zeptat prostitutek, které v okolí pracují, ještě jednou vyzpovídat sousedy, prostudovat zprávu o pohřešované. Nejprve ale Krasin poslal Kovaleva k specialistovi na tetování.
  Andrej se vrátil se záhadným úsměvem.
  "Vasya, padneš," řekl Kovalev. - Tetování na těle našeho cizince je znakem sexuálního otroka sekty Řádu iluminátorů.
  - Co? zeptal se překvapený Krasin. - Prostě jsme neměli dost sexuálních otroků...
  "Takové jemné růže na zápěstí a stydké kosti se vyrábí v sektě pro dívky, které se používají k sexuálním radovánkám," potvrdil Kovalev.
  - Zjistili jste, kdo přesně dělá taková tetování? zeptal se Krasin.
  - Specialista neuvedl jména. Neví, kdo se v našem městě takovými kresbami zabývá.
  - Jaký druh sekty?
  - Velmi velký. V USA má své sídlo a pobočky máme v několika městech.
  Není to stejná sekta, kterou Brown popsal ve svém senzačním románu? zeptal se Krasin. - Četl?
  - Ne, nečetl jsem to a nesledoval jsem film podle knihy, ale specialista na tetování mi už řekl o Brownově románu. Osvětlovači jsou postaveni na podobném principu, ale mají větší sektu, u nás jsou pobočky v Moskvě a někde jinde. Zdá se, že v Petrohradě žádná pobočka není.
  "Ve skutečnosti si žena mohla vyrobit růži podle předlohy, aniž by zacházela do detailů, co by takové tetování mohlo znamenat," navrhl Krasin.
  "Může být," souhlasil Kovalev. - Můj zesnulý otec si nechal odstranit zbytky tetování na paži. Pocházel z armády a někde na pláži viděl mužské tetování v podobě slunce s paprsky na hřbetu ruky. Chtěl jsem to samé. A jeho přítel tetování dobře porazil. Svého otce udělal podle popisu. Poté si táta všiml, že muži, kteří vypadali jako zkušení trestanci, se k němu začali přibližovat se slovy: "Ahoj, brácho!" Když jel v elektrickém vláčku, přisedl si k němu potetovaný urka a zeptal se: "V jaké zóně jsi sedl?" Táta nikdy neseděl a lekce se mu nelíbila. Tak jsem mu řekl, že nebyl odsouzen. "A proč jsi se potom nechal tetovat?" Ukázalo se, že její název v kriminálním prostředí znamená: "Ahoj zlodějům." To v zóně dělají odsouzení za velké krádeže. Táta se rozhodl nechat si udělat tetování. A už je nedělal.
  "To se stává," usmál se Krasin. - A přesto je třeba pečlivě zkontrolovat verzi našeho cizince, který patří k sektě.
  "Dobře, budu mít práci, budu surfovat po internetu," řekl Kovalev.
  
  
  Kapitola 9
  Vyšetření ukázalo, že cizinec byl uškrcen stlačením krční tepny. Podle očekávání Krasin. Zbývá zjistit totožnost zemřelého.
  Kovalev se znovu objevil se záhadným úsměvem.
  - Poslouchej, příteli Vasyo! Zjistil jsem, zdá se. náš cizinec. Nikdy neuhodnete, kdo to je.
  - Kdo to je? zeptal se zaujatě Krasin.
  - Dovolte mi, abych vám řekl všechno v pořádku. Začal jsem shánět materiály o sektě a jejích pobočkách u nás. Narazil jsem na zprávu, že v Anapě byla nedávno zatčena žena za vraždu ředitele BDSM...
  - BDSM - to je zvrácené porno s prvky násilí? - vysvětlil Krasin.
  - Je to stejné, tvrdý sex s nátlakem, bolestí, ponižováním, - potvrdil Kovalev. - Takže žena zatčená v Anapě také patří k sektě Iluminátorů, respektive je z jejich pobočky ve městě Soči. V Anapě se účastnila natáčení a poté svého režiséra bodla nožem.
  - Naše paní, která byla zabita v Petrohradě, co má společného s vraždou Anapy? zeptal se Krasin.
  "Možná ne," odpověděl Kovalev. "Právě mě začalo zajímat, co zesnulý režisér natočil. Achintsev jeho příjmení ...
  - Chceš říct, že naše dáma s ním hrála? navrhl Krasin.
  - Neviděl jsem zesnulého v Achintsevových filmech. Ale v dalším podobném natáčení amerického studia King, specializovaného na BDSM, Vasya, jsem ji poznal! Vzhled, tetování... Naše zesnulá dáma je americká pornografická herečka.
  - Nic si nepleteš? Krasina to překvapilo. Jak mohla být Američanka úplně nahá v obyčejném petrohradském bytě?
  - Musíme to zjistit. Ale jméno zesnulé herečky, pod kterou hrála, Lucy Starr.
  "To je alespoň něco," řekl Krasin. - Přesto musíte zjistit, jak skončila v St. Petersburgu.
  "S největší pravděpodobností přiletěla, aby se zúčastnila natáčení," navrhl Kovalev.
  "Docela možná," souhlasil Krasin. - Zjistěte, kdo se v Petrohradě specializuje na BDSM, kde a kdy Lucy naposledy natáčela.
  Kovalev stál před těžkým úkolem. Opět jsem se musel hrabat na internetu, komunikovat s nejslavnější postavou porno byznysu ve městě, hledat informace o Lucy a její sektě. Nebyly nalezeny žádné informace o tom, co zesnulá Lucy Starr dělala v Petrohradu. Ale porno dealer řekl Andrey, že podle pověstí byla Lucy skutečně natočena v Rusku porno režisérem Vladimirem Achintsevem, který byl před pár dny zabit v Anapě.
  Kovalev kontaktoval Anapu, požádal o informace o vraždě Achintseva a znovu se ponořil do džungle internetu.
  Druhý den hlásil Krasinovi:
  - Bylo možné zjistit skutečné jméno dívky - Lyudmila Starková. Jak jsem již řekl dříve, hrála v pornu pod jménem Lucy Starr. Jako dítě byla převezena z Ukrajiny, spolu s rodiči byla členkou sekty Iluminátorů. Existuje předpoklad, že dívka byla od dětství podrobena těžké psychologické léčbě, byla nucena věnovat se pornu a následně se stala sexuální otrokyní.
  - A co je vlastně sexuální otroctví v Americe rozšířené? zeptal se Krasin.
  - Ano, je to běžné. A existuje pedofilie. To vše je zamlčeno, protože to používá a zakrývá americká vládnoucí elita, která je nějak spojena s Iluminátory. Materiál, který jsem našel, byl i pro mě šok. Od malička nátlak, špinavý sex...
  - A co náš případ? zeptal se Krasin.
  - Musíme prostudovat poslední střelbu Achintseva. Možná existuje vodítko. Je možné, že zesnulý hrál s ním a poté se přestěhoval do Petrohradu.
  "Vyžádejte si materiál o vraždě ředitele, kontaktujte Anapu," nařídil Krasin.
  - Již bylo požadováno. Jakmile se stane něco zajímavého, dám vám vědět.
  
  
  Kapitola 10
  Ukázalo se, že vyšetřovací výbor Anapy má poslední střelbu zesnulého Achintseva. Kovalev se podíval na zaslanou kopii spisu a materiál o vraždě. O několik minut později se podělil o informace s kolegou:
  - Naše zesnulá Lyusya Starkova natáčela těsně před vraždou režiséra u něj v Anapě spolu s další herečkou, stejnou, která je nyní zadržována za vraždu jejich režiséra.
  "Ach, doufám, že Lucy alespoň není zapojena do této vraždy," řekl Krasin.
  - Jak to vědět, jak to vědět, - odpověděl Kovalev.
  "Stále jsme neměli dost na to, abychom se vypořádali s režisérem porna," povzdechl si Krasin.
  - Budete přísahat, ale v případu není jen režisér porna, ale také maniak.
  "Pojď, řekni mi víc," zeptal se Krasin.
  - Řeknu vám, co jsem zjistil. Ukáže se, že poslední střelba naší tajemné nalezenkyně Lucy byla právě v den vraždy režiséra. Natočeno hrozné svinstvo se sadismem holek v přírodě. Po natáčení druhá herečka, něco jako, bodla režiséra nožem. Byla dopadena na místě činu.
  - Přistižen při činu? řekl Krasin.
  Ano, s nožem. Bývalý prokurátor tam byl na dovolené. Vše zorganizoval, nenechal podezřelého odejít, zašlapal stopy na ředitelském parkovišti a odtáhl jeho věci. Byla přivolána policie, podezřelá byla odvezena, nyní je ve vyšetřovací komisi Anapa. Dívka mlčí, nechce vůbec nic říct. Nejneočekávanější však byla odbornost. Právě hlášeno: kromě prstů podezřelé herečky byly na noži nalezeny také otisky prstů maniaka z Tuly, který má na svědomí pět vražd poblíž Tuly a několik vražd ve městě Soči. Totožnost sériového vraha se ale zatím nepodařilo zjistit.
  - A podle našeho vyšetření se prsty hledaného maniaka v bytě učitele nenašly, že? - znovu upřesnil Krasin.
  Ano, nenašli. Ale bylo by hezké to znovu zkontrolovat.
  "Přineste informace odborníkovi," nařídil Krasin. "I když si nemyslím, že otisky budou po opětovné kontrole nalezeny."
  Kovalev odešel a Krasin byl ztracen v myšlenkách. Vyšetřovatel nevěřil, že učitelka sama o své vůli vyskočila z okna. Mluvil s touto ženou. Nejsou schopni sebevraždy!
  V jejím bytě nebyly nalezeny žádné stopy Vadima Rybachenka ani maniaka z Tuly. Je nepravděpodobné, že by se podíleli na smrti herečky a poté učitele.
  Zvláštní, ale Krasinovy myšlenky se náhle soustředily na tulského maniaka. Někde v hloubi duše intuitivně cítil, že na tohoto maniaka, jehož jméno úřady neznaly, přijde. Vasily se rozhodl prostudovat všechny informace, které byly v databázi o sériovém vrahovi. Mělo to svůj důvod: maniak se zkřížil se zesnulou herečkou na Utrish, jeho účast v případu, který vyšetřuje Krasin, nebyla vyloučena.
  Intuice. Vasily to používal ve škole. Intuitivně nacházel odpovědi na otázky, které ho znepokojovaly, někdy předpovídal nečekané výsledky fotbalových zápasů. Nevěděl, jak to funguje. Stačilo přemýšlet, "prohnat" dostupné informace v mozku a rozhodnutí přišlo samo, jako vhled. A v práci, především díky své profesionální intuici, se Krasinovi podařilo vyřešit už několik velmi komplikovaných případů. U vyšetřovacího výboru měl dobré postavení.
  A nyní Krasin pečlivě studoval přijatý materiál a pocítil intuitivní signál-osvícení: zmizelý chlapec je maniak z Tuly!
  Pak byli poblíž Tuly během několika dní zabiti čtyři lidé najednou. A zmizel školák, jehož tělo se nenašlo. Tato ztráta byla připsána neznámému vrahovi. Z nějakého důvodu ale mladíka tehdy nikdo nezačal řádně prověřovat, zda se na vraždách podílel. Pak se prsty vraha, který zdědil v oblasti Tula, objevily v Soči a nedávno v Utrishi poblíž Anapy.
  V kartotéce ale nejsou žádné otisky prstů pohřešovaného Borise Solnceva. Je docela možné, že chlapec je stejný Tula maniak.
  Byl to však pouze předpoklad k testování. A takhle skončil nahý Američan v petrohradském panelovém domě, Krasinova intuice stále mlčela. Znovu a znovu se soustředil, ale žádná odpověď nepřicházela. Panovalo pouze přesvědčení, že tulský maniak nebyl zapojen do vražd v Petrohradu.
  Krasin se rozhodl najít fotografii zmizelého školáka. Bylo také nutné zařídit služební cestu do Anapy za účelem výslechu tam zadržené dívky, aby se seznámila s herečkou, která zemřela v Petrohradu. Obžalovaný s největší pravděpodobností zná i Tulského maniaka, protože otisky prstů obou jsou na stejném noži.
  Krasin požádal Kovaleva, aby kontaktoval Tulu a naléhavě si vyžádal fotografii teenagera, který tam pohřešuje, kohokoli, dokonce i školního, jen kdyby byl ten chlap dobře rozpoznatelný. Sám vyšetřovatel se začal připravovat na cestu do Krasnodarského území. Chtěl s sebou vzít Kovaleva, ale propuštěn byl pouze Krasin, Andrey slíbil, že to do konce týdne dokončí, vezme si krátkou dovolenou a přidá se ke svému šéfovi. Zároveň zůstaňte u moře několik dní: na samém konci srpna je na jihu dobré, voda je teplá, není tolik rekreantů.
  Kovalev zavolal Anapu a varoval před nadcházející návštěvou Krasina.
  "Vasya, se vším jsem souhlasil," řekl vyšetřovateli. - Letadlo je v noci, zítra ráno budete v Anapě. Od deseti budete očekáváni ve vyšetřovací komisi. Nemůžete si pronajmout hotel, slíbili vám, že vám pomohou s bydlením. Případ má na starosti kapitán Bergman. A zkusím přijet v sobotu.
  
  
  Kapitola 11
  Noc byla bezesná, ale očekávání setkání s mořem, stejně jako touha rozplést spleť složité záležitosti, naplnily Vasilijovu duši očekáváním něčeho radostného a smysluplného. Z letiště okamžitě zajel na autobusové nádraží, hodil věci do úschovny a spěchal na nejbližší pláž. Naštěstí jsem věděl, že pláž se nachází v blízkosti vlakového nádraží, jen pár minut chůze. Jako dítě Vasya a jeho rodiče odpočívali v Anapě. Kolik mu tehdy bylo? Roky dvanáct. Zastavili se v Džemetu, v soukromém sektoru, nedaleko nádraží. Vasya šel s rodiči po břehu do centra města a jednou sám se také koupal na pláži u autobusového nádraží. Krasina se zmocnila horlivá touha znovu vidět známá místa. Navíc do deseti bylo času dost.
  Vasily stále vzpomínal na prázdniny v dětství. A soukromý sektor s dřevěným záchodem na ulici a zvědavá asi sedmdesátiletá babička-milenka, která se chlapce ráda ptala na Petrohrad, jeho školní záležitosti. Zajímalo by mě, jestli stará paní ještě žije? Kolik jí teď je? Asi devadesát let, ne méně. Ale na jihu žijí déle. Bude možné nějak navštívit, zda se zachoval její dům, kdo tam nyní bydlí.
  Vasilij miloval moře a líbilo se mu v Anapě. Škoda, že se mi sem alespoň jednou nepodařilo zajít. S rodiči byl tehdy na Krymu, ve studentských letech odjel z univerzity do Adleru na sportovní soustředění. A pak práce, i nemocná maminka se musela starat o tatínka, který po smrti maminky úplně prošel. Nebylo to na jih.
  A je tu nové dlouho očekávané setkání. Samotná pláž se změnila jen málo. Všude stejný písek, všude stejná krajina. Jen u vchodu bylo více stánků a byl tam silnější zápach bahna.
  Vlny hnal lehký čerstvý mořský vánek. Někteří rekreanti, většinou chlapci, plavali. Vasilij chtěl také plavat. Plavky ale nechal ve skladu. Ještě se stihne vykoupat, teď si můžete jen namočit nohy do vody a jít na věc, brzy deset, budou na něj čekat. A pak se rozhodne o bydlení ...
  Krasin na autobusovém nádraží ještě jednou upřesnil adresu vyšetřovací komise a jméno vyšetřovatele, načež nastoupil do městského autobusu.
  Případ vraždy na Utrishe vedl jistý Bergman. I. E. jeho iniciály. Ve škole měl Krasin učitele fyziky Bergmana Efima Borisoviče. Není to příbuzný? A existuje také velmi slavný režisér s takovým příjmením ...
  V autobuse bylo hodně lidí, kousek od zadních dveří stál Krasin. Na zastávce vstoupila do salonu dívka. A Vasilijův pohled se na ni okamžitě zaměřil. Vysoká štíhlá blondýnka v přísném business obleku vynikla svou krásou v davu rekreantů i místních, který dnes ráno zaplnil autobus.
  Vasily se rád díval na krásné ženy. Někdy, když o něčem přemýšlel, zdálo se, že se jeho oči upřely na nějakou hezkou tvář. A teď přemýšlel o nadcházejícím rozhovoru s Bergmanem a jako v meditaci zíral na dívku. Zírala na muže, který se na ni díval. Tento pohled výmluvně řekl: "Na co zíráš? Nepřibližuj se ke mně, podívej se jinam! Nesetkám se s tebou!"
  Ale Krasina ani nenapadlo se seznámit a začít konverzovat. Vůbec se neuměl seznámit s dívkami, nebyl zamilovaný a stydlivý s opačným pohlavím. Snad proto v pětatřiceti nezaložil rodinu. Ve studentských letech měl přítelkyni, která ho měla ráda. Záležitost se ale na podatelnu nedostala. Dívka se ocitla v nějakém podnikateli, ale Vasily za ni nebojovala. Pak došlo k liknavé aférce se sousedem ve vstupních dveřích, která postupně odezněla. Krasin byl volný, jeho srdce a mysl nezaměstnávaly milostné zážitky.
  Výrazný pohled cizince Vasilije zmátl. Vyšel ze své minimeditace a podíval se z okna. Krasin byl trochu nervózní: nevěděl, jak se s ním kolegové setkají a jak se budou vyvíjet vyšetřovací akce.
  Na jeho autobusové zastávce před ním vystoupila dívka v obleku. Krasin ji následoval pár kroků za ní: musel jít stejným směrem.
  Najednou se neznámý otočil a zastavil se. V jejím pohledu byla opět čtena nespokojenost, dokonce vztek: "K čemu jsi přilnul, člověče?! Okamžitě vypadni!" Krasin se dokonce bál, že mu paní řekne něco hrubého. Dívka ale neřekla nic, otočila se a zrychlila krok.
  Vasilij šel do novinového stánku a počkal, dokud nespokojená mladá dáma zmizí z dohledu.
  Ve vyšetřovací komisi se Krasin obrátil na hlídače:
  - Já Bergmanovi.
  Muž odpověděl:
  - Nyní vyjděte po schodech do druhého patra, poté jděte chodbou doleva až na konec. Pokoj dvě stě dvanáct.
  Blízko pracovny se Vasilij nerozhodně zastavil a snažil se uklidnit své vzrušení. Je to vyšetřovatel se solidní pověstí, ale z nějakého důvodu má stále obavy. Jako dítě jsem měl strach, když jsem musel navštěvovat cizí lidi. Ještě nespal...
  Vasilij se chystal zaklepat, když se mu náhle otevřely dveře před nosem. Ta samá dívka z autobusu vykoukla z kanceláře! Křičela na Vasilije ve velkém vzrušení:
  - Vy?! Co si to dovoluješ?! Kdo tě sem pustil?
  - Já... potřebuji vidět vyšetřovatele Bergmana...
  No, já jsem Bergman. A kdo jsi ty?
  - Jsem vyšetřovatel ze St. Petersburgu. Tady mám s sebou certifikát, - vytáhl Krasin svůj certifikát. Měl jsi být varován před mým příchodem.
  Dívka byla překvapená:
  - Takže jste z Petrohradu?
  Basil potvrdil:
  - Ano, jsem z Petrohradu. Vyšetřovatel vyšetřovacího výboru. Krasin je moje příjmení. Nebyl jsi varován?
  - Petrov řekl ... Promiňte, ale náčelník řekl, že přijede bouřka petrohradského detektiva, fanatika do práce, je nutné pro něj připravit všechny materiály vyšetřování vraždy ředitele na Utrishi. . Takže to znamená ty?
  "Nejsem bouřka ani fanatik, ale opravdu mě zajímá vražda ředitele," odpověděl Krasin. "Potřebuji vyslechnout vašeho obžalovaného. Její přítel byl zabit v našem městě.
  "Myslel jsem, že budeš vypadat jinak," usmál se Bergman. - A v autobuse jsme se najednou srazili. Spěchal jsem do práce, šéf mě podvedl. Jeden z vás se jmenuje Petrov...
  - Volal Kovalev, nevím, co o mně řekl. A neřekl mi, že jsi žena. Myslel jsem, že ten muž vede případ.
  "Jmenuji se Inna, znáte mé příjmení," představila se dívka. - Jděte do kanceláře. Kdy chcete obžalovaného vyslechnout?
  "Raději dnes," odpověděl Krasin. "Ale stejně se potřebuji na pár dní někde usadit." Tašku s věcmi jsem nechal v úschovně na autobusovém nádraží.
  - Ano, Petrov se mě zeptal na bydlení. Jsme volní, zvu tě k nám na návštěvu, bydlíme s maminkou u moře v soukromém domě. V létě pronajímáme pár pokojů rekreantům, teď už se lidé odstěhovali. Pokud vám to vyhovuje, jste vítáni. Nebudu od vás brát peníze.
  Krasin si vzpomněl na svého zaměstnance a řekl:
  - Pozítří by měl přiletět i můj asistent Kovalev, ten, co volal Petrovovi.
  "A máme pro něj dost místa," odpověděla pohostinná Inna. - Jak ti mohu zavolat?
  - Můžete jen podle jména. Jmenuji se Vasilij.
  - A podle patronymu?
  "Lepší bez patronyma," řekl Krasin a dodal:
  - Náš učitel ve škole byl Bergman Efim Borisovich. Když jsem sem jel, myslel jsem, že jsi jeho příbuzný. Možná i syna. A ukázalo se, že jsi dívka.
  - Ne, Efim Borisovič není náš příbuzný. Můj otec se jmenoval Eugene. Ano, bylo to trochu vtipné. Myslel jsem, že jsi sukničkář, budeš mě pronásledovat.
  - Promiň, ale nechtěl jsem nikoho pronásledovat, sledoval jsem tě na své zastávce. A to jsem vůbec nebyla sukničkářka, jen jsem se dneska dost nevyspala, nemyslela jsem to dobře.
  Pak na zastávce Inna najednou pocítila nepohodlí, prudce se zastavila a rozhlédla se. Vysportovaný chlapík v bílé košili a tmavě modrém saku, který na ni drze zíral v autobuse, ji nyní sledoval. Inna spěchala do práce, s gaunery se jí vůbec nechtělo komunikovat. Mohla poslat stalkera hrubým způsobem, ale ten chlap spěšně uhnul pohledem a zaostával. Teď se před ní skromně postavil on, docela pohledný mladý vyšetřovatel, a Inna byla trochu v rozpacích.
  "Vidím, že nejsi sukničkář," řekla dívka smířlivě. - Můžete nás navštívit hned teď. Dejte si na pár hodin pauzu od cesty. Zavolám mámě. Bude ráda. Napište adresu...
  - A kdy bude možné s vyšetřovanou osobou pracovat?
  Pojďme dnes ve tři hodiny. Bude vám to vyhovovat?
  - Úplně.
  - Dobrý. Vše připravím. Naděje bude doručena sem.
  "Také bych rád oslavil služební cestu," řekl Krasin.
  - Je kdykoliv v kanceláři v přízemí.
  
  
  Kapitola 12
  Vasily šel na autobusové nádraží pro tašku a pak našel adresu, kterou uvedla Inna. Petrohradský vyšetřovatel se setkal s Inninou přátelskou matkou, nastěhoval se do navrhovaného pokoje, trochu se vyspal a šel vyslechnout dívku podezřelou z vraždy.
  Jmenovala se Hope. Na dotazy prakticky nereagovala. Se skleněným, lhostejným pohledem upřeným na zeď se zdálo, že obžalovaná neslyšela, na co se jí ptali.
  Takže když se ho Krasin zeptal, zda zná Lucy Starr nebo Ljudmilu Starkovou, dívka ani neotevřela ústa, ani nehnula obočí.
  "Vždycky," řekla Inna, která byla přítomna v kanceláři. Tichý, nic neříká. Zírat do jednoho bodu na zdi, dokonce před ní tančit - k ničemu.
  "No, to je její právo," odpověděl Krasin laskavě. - Nechce to říct, bez jejího svědectví se obejdeme. A mám pro tuto dívku překvapení.
  Vyšetřovatel před vyšetřovanou osobu položil školní fotografii Borise, která byla zaslána z oblasti Tula. Ale Naděžda dál tupě zírala do zdi.
  "Každopádně se podívej, prosím," řekl Krasin láskyplně. Váš přítel se možná změnil, ale musíte ho poznat.
  Vasilij přinesl fotografii k dívčině tváři. Zároveň bedlivě sledoval její reakci.
  Hope se neochotně podívala na fotku. A hned se otřásl! Rozhodně se otřásla, Krasin to schytal dobře. Bledé tváře dívky se začaly červenat před očima z narůstajícího vzrušení.
  Vyšetřovatel triumfoval: Reakci těla neskryjete! Jeho odhad se ukázal jako správný: Naděžda zná maniaka velmi dobře.
  "Musíme to vymáčknout," pomyslel si Krasin a zeptal se:
  - Řekni mi, proč Boris zabil režiséra.
  - On... kvůli mně, - konečně přerušil hlas obžalovaného.
  "Myslel jsem si to," řekl Krasin.
  Ne, nezabil! Hope si vzpomněla. - To jsem já.
  "Ale vím, že s tím nemáš nic společného," řekl Krasin. Borisovy otisky na noži. Proč to zakrýváš?
  Dívka neodpověděla.
  "Dobrá, nebudeme se teď bavit o Borisovi," řekl Krasin tiše. - Pojďme si promluvit o Ludmile Starkové, která s vámi hrála v Achintsev. Znal jste ji dobře?
  Maria znovu neodpověděla. Znovu se zavřela.
  - Víte, že Ljudmila byla zabita v Petrohradu? zeptal se Krasin.
  Dívka se otřásla pohledem na Krasina, ale pak mlčky přesunula pohled ke zdi.
  "Byla uškrcena," vysvětlil Krasin. - A já se snažím pochopit kdo a proč.
  Naděžda na tato slova vyšetřovatele nijak nereagovala. Bylo zbytečné pokračovat ve výslechu.
  Vyšetřovaná žena byla odvezena a Krasin Inně vysvětlil:
  - Myslím, že režiséra zabil tulský maniak, jeho otisky jsou na noži.
  "To je možné, přemýšlela jsem o tom," řekla Inna. - Dívka mohla vytáhnout nůž z Achintsevova těla právě ve chvíli, kdy se objevili rekreanti.
  - Příjmení sériového vraha Solntseva. Je to docela mladý kluk.
  - Jak se ti, Vasily, podařilo přijít na toho záhadného maniaka? zeptala se Inna.
  "Pojď," navrhl Krasin. - Porovnal jsem fakta na základě intuice. Máme školní fotografii Solnceva, zbývá ho jen zadržet a vyslechnout. Ačkoli ten chlap je považován za nezvěstného.
  "Jsi si jistý, že je to opravdu on?"
  - Myslím, že se nemýlím. Po výslechu Naděždy jsem potvrdil svou domněnku, že to byl on, kdo zabil vašeho ředitele. Jestli je Boris Solncev spojen s vraždami v Petrohradu, zatím nevím. Ale v Soči tento maniak zdědil. Vypadá to jako rituální vraždy s mnoha bodnými ranami a uřezáváním uší.
  - Zesnulý Vladimir Achintsev pochází ze Soči. Je to poměrně známý fotograf a režisér porna," připomněla Inna.
  "Ano, já vím," potvrdil Krasin. - Možná, že fotograf někomu překážel a Boris se rozhodl ho odstranit. V Brownově románu je popsán pravidelný zabiják sekty. Je možné, že tulský maniak vykonává podobné funkce.
  "Pojďme na to," odpověděla Inna. - Ale proč zabil ředitele ne v Soči, ale tady na Utrishi?
  - Tady to bylo pohodlnější. Spíš mě zajímá, proč Nadia toho chlapa chrání.
  "Pravděpodobně láska," navrhla Inna. - Takové dámy mohou velmi milovat! A kvůli milovanému se obětovat.
  "Nevím, nevím," řekl Krasin skepticky. "Nevěřím v obětavou lásku.
  Je pro vás těžké to pochopit. Většina mužů je schopna se zamilovat do jedné nebo druhé dívky. Taková je mužská povaha.
  "Mezi muži se najdou i milenci," namítl Krasin.
  - Ještě jsem se nesetkal. Člověk je racionální bytost. Myslí si: co je zvláštního na té či oné ženě považovat ji za jedinou? I když svým způsobem je každý člověk jedinečný... Ale žena se může zamilovat jako z filmu: doopravdy až do hrobu, zbláznit se z člověka, v noci nespát, považovat ho za jediná, aby byla připravena dát život za svého milého, následuj ho až na konec světa.
  Stává se to ale málokdy...
  "Ne tak vzácné, jak si myslíš," trvala na svém Inna. - Dost možná je Naděžda jednou z těch žen. Je také sektářkou.
  "Mozky sektářů nejsou v pořádku," souhlasil Krasin.
  Ale Inna namítla:
  Proč ne? V náboženských sektách jsou někdy vzdělaní a inteligentní lidé. Rádi jsou v sevřeném přátelském kolektivu, kde se káže láska. Melancholici často chodí do sekt, lidé uražení životem, osamělí. Radují se ze společenství v bratrství. Některé sekty mají navenek celkem logické učení, které může přilákat mnoho lidí.
  "Naděžda mi nepřipadala inteligentní nebo vzdělaná," řekl Krasin. Ta je však uzavřená. S tímhle se těžko pracuje. Chápu, proč s ní máš problémy.
  - Co myslíš dělat dál? zeptala se Inna.
  - Bylo by nutné představit našeho mužíčka mezi ně. Byla odvezena do Utrishe? Co je to za místo?
  - Na okraji města za vesnicí Sukko. Známé pro nudistické pláže a divoké kempy. Shromažďuje se tam všemožná chátra. Hippies, různí pankáči, alkoholici, milovníci hučení daleko od očí normálních občanů. Občas přijdou naši klienti, zločinci a hledaní. Sektáři se někdy scházejí.
  "Ano, musíme tam uvést zaměstnance, který bude shromažďovat informace," potvrdil svůj návrh Krasin. - Chcete-li mluvit s místními domorodci, zjistěte, co a jak to doopravdy je...
  - Implementovat? Dobrý nápad! Kdyby jen ty, - řekla Inna a vysvětlila:
  Anapa je malé město. Nemáme mnoho zaměstnanců. Každý z nás může být rozpoznán. Publikum z Utrishe je častými hosty na policejním oddělení. Policie a státní protidrogová kontrola tam začala provádět pravidelné razie. Podezřelí lidé jsou přiváženi do města k objasnění. Do Utrishe jezdí i místní. Hlavně o víkendech. Pokud je implementován, pak ne náš zaměstnanec. Možná jste se vešli, dokud jste nebyli osvětleni.
  - Vidíš, Inno, pořád jsem červ křesel. Analytik, vyšetřovatel. Operativní práce není moje. Ale mám návrh. Můj asistent Andryukha Kovalov by tam měl být poslán. Ten vtipálek, co ti volal. Hned jsem si to chtěl vzít s sebou. Jeho nadřízení cestu neschválili. Sám sem ale v sobotu odletí.
  
  
  Kapitola 13
  Andrej Čerkasov se nemýlil. Teď znal jméno tulského maniaka. Zatím jen jméno chlapce zmrzačeného životem.
  Boris byl odmala vyvrhel. Ve škole vrstevníci tichého, utlačovaného chlapce ignorovali. Byl zavřený, seděl sám u posledního stolu, neúčastnil se obecných her. Ale jen škola by byla fajn, nemilovala a nepohrdala jím jeho vlastní matka, která Boriina otce nenáviděla a podvědomě se synovi mstila za zradu bývalého manžela a její neúspěšný život.
  Ten chlap byl pod přísnou kontrolou a diktátem své matky. A po další hádce s ní úplně utekl z domova do lesa, kde, dohnán k zoufalství, chtěl spáchat sebevraždu. Tak zoufalého kroku ale nebyl schopen. Pronásledovaný hladem a zimou se teenager vydává do vesnice krást jídlo, ale překvapen, v návalu hněvu spáchá směšnou vraždu. Zdá se, že tato náhodná vražda vyvolá revoluci v jeho mysli. Z tichého, vystrašeného chlapce se stává sériový vrah.***
  
  *** Příběh Borise si můžete přečíst v knize mého spoluautora Alexeje Bolšakova "Vyvrženec".
  
  Pokud ale byla první vražda spontánní, tak tomu Borka přijde na chuť a začne zabíjet vědomě. Život udělal ze školáka maniaka.
  A ten chlap měl sen - vidět moře. V domě stařeny, kterou zabil, našel Borka velkou sumu peněz. Dorazil do Soči a znovu se vydal na lov.
  Maniak se cítil jako hladový vlk hledající kořist. Znovu chtěl vidět tělo ženy, jak se třese strachem, zabodnout do něj nůž, aby tekla šťavnatá krev. Když Borka zabíjel, cítil svou nadřazenost, cítil se silný a chladný. Maniak připravil o život další osobu a také ze sebe vystříkl směs divoké nenávisti a zášti vlastní jeho duši k celému tomuto krutému světu. Zabíjením prokázal svou schopnost ničit, prezentoval se jako arbitr osudu lidí. Boris se pomstil společnosti za své odmítnutí, zatímco prvním dvěma obětem, starší ženě a muži, vzal jídlo, pak starou ženu zabil, aby se zmocnil jejích úspor. Pak se vydal na lov mladého ženského těla.
  A on si našel novou oběť - hezkou dívku, podobnou té, do které byl beznadějně zamilovaný, a ta Borise hrubě odmítla. Nepochybně toho cizince zabil. Maniak neměl žádné výčitky, žádnou silnou lítost nad tím, že vzal život nevinnému člověku. Boris netrpěl nespavostí, oběť za ním nepřišla ani ve snu. Ten chlap víc litoval, že nemůže mít pohlavní styk s krásnou ženou a stále nezná tělesnou lásku.
  V Soči si Borka pronajal pokoj v soukromém sektoru. Žízeň po krvi ale mladého muže neopustila. Popadl nůž a šel znovu zabíjet.
  Maniak se posadil na lavičku na mýtině u cesty vedoucí k moři a začal čekat. Neměl jasný plán, rozhodl se jednat spontánně, podle situace a zatím jen seděl a koukal.
  Hned začátkem dubna je stále málo lidí, vzácní kolemjdoucí si osamělého chlapce nevšímali. A čekal, docela dlouho. A viděl jsem vhodnou oběť! Dlouhá blondýna v krátkých šatech. Její bujné vlasy po ramena zakrýval věnec upletený z květů časného jara.
  U vysoké hezké dívky si Borka hned od začátku všiml podivností. Pomalu chodila bosa po cestě, často se zastavovala a prsty se dotýkala větví a kmenů stromů. Kráska přitom cosi tiše zamumlala.
  Blázen, pomyslel si Boris. Srdcem maniaka náhle prorazila vlna lítosti, ale spolu s ní neustoupila ani touha zabíjet. Vyvstala myšlenka: morálně by bylo jednodušší zabít toho šílence. Proč takhle trpět? I když je krásná! Její bosé nohy Borise vzrušovaly: cítil sexuální touhu. 333
  Mladému maniakovi bylo nedávno sedmnáct let. Nikdy předtím neměl sex, nikdy se ani nelíbal s dívkami. Boris byl v sexuálním vývoji trochu pozadu oproti svým vrstevníkům, ale jak dospíval, vstoupil do obvyklého vrcholu pro teenagery. Ten chlap chtěl znásilnit svou poslední oběť. Nic se nepodařilo. Ale teď nechtěl jen zabít, ale nejprve ovládnout dívčinu krásu.
  Boris si připravil nůž a mlčky se na dívku podíval. Věnovala osamělému cizinci zamyšlený pohled a pomalu procházela kolem.
  Maniak se rozhlédl: kromě nich v okolí nikdo nebyl. Plán dozrál okamžitě: přistrčit nůž ke krku, dotknout se jejího krku a poté s výhrůžkou vzít dívku hlouběji do lesa, kde se naplnit na zemi a zmocnit se. Boris byl vysoký a docela silný, alespoň na to, aby zvládl dívku.
  Borka se snažil potichu se pohybovat a začal tu krásu dohánět, ale z nějakého důvodu váhal: mladému maniakovi bušilo srdce, jako by mu mělo vyskočit z hrudi.
  A cizinec se najednou otočil a věnoval Borisovi pronikavý pohled. Oči obou nešťastníků se setkaly. Dívka četla v chlapcových očích nesmírnou touhu a ... touhu. Srazila se s pohledem vyděděnce, chlapce vyvrženého společností, ale v tomto pohledu zachytila něco blízkého, drahého. Sama dívka byla od dětství vyvržencem. Samozřejmě nikoho nezabila, naopak se snažila nikomu neublížit. Byla milá, ale uzavřená, trpěla násilím svého nevlastního otce a nepochopením ze strany vlastní matky.
  A Borka oněměla, zaražena cizím pohledem. Ten pohled ho zasáhl přímo u srdce. Cítil k Borisovi neobvyklou laskavost a spolu s ní i takovou muka a osamělost, která mu byla známá...
  Oči dívky, která se Borisovi zpočátku zdála šílená, získaly významný výraz. A maniaka napadl tetanus, touha uskutečnit svůj plán se vypařila, jen stál a mlčel.
  Dívka se zeptala:
  Proč potřebuješ nůž? Možná mě chceš zabít?
  Boris strčil nůž do tašky a dál se tiše na cizince díval. Chvíli čekala, až jí ten chlap odpoví, ale aniž by čekala, zeptala se znovu:
  "Pověz mi, proč jsi mě sledoval s nožem?"
  Boris s obtížemi vymáčkl nesmělá slova:
  - Prostě.
  "A já myslela, že mě chceš zabít," řekla dívka, sundala si věnec a zavrtěla hlavou. Na jejím krásném krku se mihly amulety.
  Boris v sobě nadále pociťoval vzrušující strach, který obvykle prožívají nejistí mladí muži před krásnými dívkami. Tento strach ztěžoval mluvení, Boris opět neodpovídal. A dívka řekla:
  - Víš, kdysi jsem na sebe chtěl vztáhnout ruce, ale zabránili mi.
  "Taky jsem to chtěla, když mě máma vyhodila z domu," přerušil hlas Borka.
  - A já sám jsem opustil svého nevlastního otce a matku ...
  Dívka se na chvíli odmlčela a představila se:
  Jmenuji se Naděžda, jak se máš?
  Mladík odpověděl:
  - A já jsem Borka. Boris...
  Opět nastala těžká pauza. Maniak, který zabil několik lidí, se nadále styděl před skromnou dívkou, kterou si před pár minutami vybral jako oběť.
  Hope si znovu řekla:
  "Víš, spáchat sebevraždu je velký hřích." Ale pomoci dostat se ze života... může být dobrá cesta ven.
  - Proč je to tak? zeptal se Boris a dodal si odvahu.
  "Vidíte, jsme tady na zemi a sloužíme ve vězení." Každému je dán určitý počet let. Nemůžeš řezat, co musíš. Sebevražda je jako útěk z vězení. Trestá se tam, v nebi. V příští inkarnaci bude nový, tvrdší termín, bolestnější existence. S fyzickými zraněními, ve velmi dysfunkční rodině. I zde na zemi se sebevraždami opovrhuje. Ortodoxní je nepohřbívají. Bývali pohřbíváni mimo hřbitovy. A pokud smrt nebyla vaše chyba, pak jiný přístup.
  - Kdo ti to řekl? zeptal se Boris.
  Nyní žiji v bratrském společenství. Tam máme abatyši blízko Boha. Učí nás hlupáky.
  "Ale každý lpí na životě," namítl Boris. Chtěl jsem odejít, nemohl jsem. I když jsem hodně trpěl...
  Naším osudem je trpět. Čím více budeme trpět, tím rychleji dojdeme k Nirváně. Nebo bude další inkarnace úspěšnější.
  Ještě nikdy Boris nemluvil s dívkami o životě. Jeho komunikace se omezovala na obecné fráze. Ale teď si rád povídal, nervové napětí pomalu sláblo, s Naděždou se sžíval, veškerá touha jí ublížit vyprchala. Boris chtěl s tou dívkou mluvit víc, bál se, že odejde, a aby mohl pokračovat v rozhovoru, zeptal se jí:
  Jak jste se dostal do bratrstva?
  - Když jsem odešel z domova, zastavil jsem se sem. Nebyly peníze, samí známí. Zde za mnou přišly dvě ženy, řekly mi o bratrství, šel jsem s nimi. Přijali mě dobře, tak jsem u nich zůstal žít.
  "Proč jsi utekl z domova?" zeptal se Boris.
  "Můj nevlastní otec mě znásilnil," odpověděla upřímně Naděžda. - Matka, do něj zamilovaná blázen, o tom nechtěla nic vědět. Když jsem jí to řekl, nevěřila mi, křičela na mě, jako bych skládal, abych očernil jejího manžela.
  "A já mám zlou matku," řekl Boris. "Vůbec mě nemiluje."
  Chlapcovo srdce stále bušilo. To už však nebyla předzvěst agrese. Ano, a instinktivní bolestivé kňučení strachu, charakteristické pro Borise při komunikaci s cizími lidmi, postupně ustupovalo. Naděždiny zářivě modré oči tiše klouzaly po teenagerově tváři. S odchodem nespěchala a zeptala se:
  - Odkud jsi?
  Boris neodpověděl hned. Napadlo ho říct místní. Rodnou vesnici jsem nechtěl jmenovat, vše, co s ní souvisí, zůstalo v minulosti. Ale ten chlap nemohl té dívce lhát. Neuměl vůbec skládat. A pojmenoval město nejblíže jeho vesnici:
  - Jsem z Tuly.
  Hope se usmála.
  "Tak moc jsi svraštil čelo, že jsem si myslel, že si to nepamatuješ." No, jaké dobré město. Nedaleko Moskvy. Můj otec a já jsme vás navštívili na turné. Ona sama je rodilá Moskvanka. Nebo spíše byla. a jak ses sem dostal?
  "Přišel jsem se podívat na moře," odpověděl Boris upřímně.
  - Taky miluji moře. Na koupání je pořád zima. Ale brzy přijde léto. Zastavili jste se?
  - Jaké to je? zeptal se Boris.
  - Na projíždějící auta zdarma.
  Ne, koupil jsem si lístek na vlak. Mám peníze.
  - A kde jsi zůstal? zeptala se Hope.
  Pronajal jsem si pokoj od babičky. Tady je to blízko.
  Boris se najednou osmělil a navrhl:
  - Chceš mě navštívit.
  pomyslela si Hope. Když viděla, jak chlapovy rty netrpělivě cukaly, zeptala se:
  - Máš přítelkyni?
  "Ne," odpověděl Boris.
  - Myslel jsem si to. A nemám stálého přítele. A ty jsi na mě hodný.
  Naděždiny oči se při těchto slovech podívaly přímo do Borisovy tváře a doslova se do mladíka zavrtaly. Opravdu chtěl, aby dívka šla s ním. Ne, Borka už neměl chuť zabíjet, jen do jeho utrápeného srdce už pronikla vnitřní jiskra lásky a vyžádala si rozhodné jednání. Strach téměř pominul a ustoupil zvědavosti a přirozené mužské instinktivní touze být nablízku krásné ženě, svést ji. Boris začal tichým hlasem rozpačitě přesvědčovat:
  - Bydlím tady velmi blízko. Pojď, ukážu ti to. Pokud se vám to nelíbí, můžete rovnou odejít.
  "No, můžeš jít," souhlasila dívka. "Právě jsem dostal hlad." Chtěl bych něco zakousnout.
  "Tak já si hned koupím jídlo!" vyhrkl Boris. - Vzal jsem peníze. Támhle je obchod s potravinami, pojďme dovnitř a koupíme si, co chceš.
  Vstoupili do obchodu. Boris koupil vařenou klobásu, pár koláčů, bochník bílého chleba, plechovku kondenzovaného mléka, pár tavených sýrů a dva balíčky džusu. Hope schválil nákup:
  - Pojďme se teď dobře najíst. Už dlouho jsem nejedl klobásu. V naší obci není zvykem jíst maso. Společný stůl, připravený pro každého. Těstoviny, cereálie, někdy zeleninový guláš.
  Posadili se na lavičku.
  "Můžu nakoupit víc potravin," řekl Boris.
  Opravdu chtěl Naděždu potěšit. A pochválila ho:
  Vidím, že nejsi lakomý. Děkuju!
  Při těchto slovech dívka mírně naklonila mladíka k sobě a políbila chlapce rty na tvář.
  Borka se už otřásla překvapením. Poprvé tu byla dívka, která ho nepohrdla políbit! Nádherná dívka. Chlap byl potěšen. V krvi začaly hrát aktivněji hormony lásky, které jako dokonalá střela tlučou na mozek, dožadují se nových polibků a intimního rande. A zastínil všechny ostatní myšlenky a emoce vyvržence.
  
  
  Kapitola 14
  Kluci si dali něco k snědku a šli do Borisova pokoje. Tam dívka vzala iniciativu do svých rukou. Posadila se chlapíkovi na kolena, rozepnula mu knoflíky na košili a opatrně ji svlékla. Pak začala zasypávat tělo omámeného nahého chlapa lehkými polibky. A pak si sundala šaty! A skončila bez spodního prádla, což Borise nabudilo ještě víc. Jako očarovaný se podíval na nahá ňadra té krásky.
  "Líbím se ti?" zeptala se Nadia.
  - Oh, moc! vydechl vyvrhel.
  Dívka klesla na pohovku vedle Borise a vášnivě, jako upír, ho políbila na rty a Borka se z toho opila. Chudák mladík se celý třásl, podlehl instinktu a nevadilo mu to, vychutnával si opojný polibek. Jaké sladké rty ta dívka má!
  Naděžda se ale odtáhla a naklonila se přes mladíkův bok. Její hbité ruce už mu rozepínaly poklopec u kalhot. Borisova poměrně velká, vzrušená důstojnost propukla.
  Dívka bez ptaní vzala do ruky nefritovou tyč, políbila ji a začala nezištně pracovat jazykem. Mužská dokonalost vyděděnce poprvé pocítila dotek drsných dívčích rtů a jazyka. Šarlatové rty Naděždy chtivě pohladily chlapa, její silný a horký jazyk pracoval stále energičtěji, dívka začala dýchat tvrději, prokazovala v této věci zkušenosti a umění a snažila se svému partnerovi poskytnout největší potěšení.
  Borka byla v sedmém nebi, ale rychle pocítila blížící se orgasmus. Zoufalým úsilím vůle se snažil ovládnout, proces prodloužit, ale chtíč a nestydatost situace byly tak velké, že vybuchl v mocnou sopku. Dívka nevyjádřila z urychleného orgasmu žádné údivy, naopak chutně slízla bílý proud Borčina tajemství.
  Boris se cítil úžasně dobře, dokonce blaženě. Pocit trapnosti je pryč. Cítil se jako skutečný macho.
  A dívka spolkla všechny kapky, olízla si rty, usmála se a řekla:
  - Lahodné...
  Boris se pochybovačně zeptal:
  - Líbí se ti to?
  Hope přikývla.
  - Kde ses to naučil? zeptal se Boris a okamžitě byl za svou netaktnost v rozpacích.
  Ale dívka se vůbec nezlobila, upřímně řekla:
  "Udělal mě můj nevlastní otec."
  - Tady je ten parchant! Boris byl pobouřen.
  Nemáš ponětí, kolik ponížení jsem od něj trpěl.
  "Proč jsi mi to udělal?" zeptal se Boris.
  - Abych tě potěšil. Sám jsem byl potěšen. Ne jako s otčímem. Je velký rozdíl, když to děláte sami, a když to děláte z donucení.
  Boris pochybovačně odpověděl:
  - Pro kluka to může být hezké, ale pro holku...
  Hope se usmála.
  - Je potěšením dát potěšení sladkému partnerovi. Líbilo se ti to?
  Boris upřímně odpověděl:
  - Bože... Byla to nejvyšší třída!
  - Tady vidíte! - dívka si narovnala vlasy, hodila si je za záda a řekla:
  - Jak vidím, nemáte zkušenosti s milostnými záležitostmi. Nic, já tě to naučím!
  Boris o tom přemýšlel, chtěl na něco odpovědět, ale ucítil Naděždiny ruce na jeho dokonalosti: Začala chlapovi masírovat penis. A byl znovu vzrušený, jeho důstojnost začala rychle bobtnat.
  Boris už necítil strach a rozpaky. A Naděžda se předklonila boky a silou a hlavičkou se napnula na již vyčnívající člen. Bláznivá dívka si nezkušeného chlapce upřímně osedlala a začala na něm jezdit. Pohybovala se obětavě, s velkým nadšením a přinášela svému partnerovi spoustu potěšení.
  Mladá panna nevydržela napětí a po několika pohybech znovu skončil, jeho semeno opět uniklo ze žláz. To ale čertovi nevadilo. Začala pracovat ještě energičtěji, takže přebuzený chlapec udržel erekci. Naděžda sténala stále hlasitěji, zahalila ji vlna orgasmu...
  Pak to bylo šílené, bolestivé a smyslné. Chlapovi se zatočila hlava, dívka dál svítila. Šlachovitá těla milenců se propletla, přežili několik orgasmů. Borisovi nejprve došel dech a omdlel.
  Když došel, Naděžda seděla vedle něj ve svých jednoduchých šatech. Usmála se a řekla:
  - Cítil jsem se s tebou dobře. Ale teď musíš jít. Jestli chceš, pojď se mnou, představím ti naše bratrstvo.
  Po tom všem, co se stalo, byl Boris připraven jít s touto dívkou i na konec světa. Za pár hodin ho změnila, dala chlapíkovi sebevědomí, z krvelačného vyvrhele, který se snaží zabíjet a mstít se společnosti, se stal úplně normální mladík. Líbila se mu Nadiina laskavost, její otevřenost a sexualita. Opravdu s ní chtěl být, i když se stále styděl, že je dotěrný.
  Boris se zdvořile, bez dechu zeptal:
  "Mám jít k tobě?" Neruším tam někoho?
  Opravdu chtěl, aby Naděžda rozptýlila jeho pochybnosti, a ona opět splnila jeho očekávání:
  Máme dobré lidi. Budou rádi, že vás uvidí. Představím vás svým přátelům.
  Boris nechtěl nikoho potkat. V tomto světě ho nyní zajímala pouze jedna osoba - Naděžda. Měl by dostatek kontaktu pouze s ní. Ale dívka se chystala odejít, Boris se rychle oblékl a následoval Nadiu.
  
  
  Kapitola 15
  Kráčeli a mluvili živě, Naděžda mluvila o Moskvě a o sobě. Stejně jako Borka se pohoršovala od svých vrstevníků. Vystudovala ale střední školu a teprve poté utekla z domova. S matkou nekomunikuje, o otčímovi nechce nic slyšet. To vše bylo Borisovi blízké a srozumitelné. Ach, jak tu dívku miloval! Jiskra lásky, která prorazila v srdci vyvržence, vzplanula stále více.
  Fascinováni rozhovorem došli milenci na místo na okraji města, ohrazené vysokým, tři metry vysokým plotem.
  Naděžda stiskla tlačítko a po krátkém čekání se pod videokamerou ozvalo cvaknutí otevíracího zámku. Dívka otevřela dveře a vedla Borise na území bratrstva. Na pozemku o rozloze téměř půl hektaru stálo třípatrové sídlo, asi desítka dřevěných domků, jakýsi hangár a také plošina s lavičkami pod baldachýnem. Lidé chodili po okolí. Někteří z nich mávli rukou nad Naděždou a Borisem a vítali nově příchozí pár. Zdá se, že Nadia měla mezi adepty autoritu.
  "Musíme vám představit naši abatyši," řekla Naděžda Borisovi.
  Své přítelkyni nic nenamítal, i když se před cizími lidmi opět styděl.
  Chlapi se přiblížili k zámku. Naděžda stiskla tlačítko interkomu. O pár minut později k nim vyšla baculatá rusovlasá dáma, asi čtyřicetiletá, s nádhernými prsy a luxusními boky. Oči ženy byly mazané, studovaly a vrtaly. Paní se však přívětivě usmála a odhalila řadu sněhobílých zubů.
  Hope řekla:
  "Rozhodl jsem se přivést toho chlapce k nám. Potkal jsem ho teprve dnes. Odešel z domova.
  Opustil jsi dům svého otce úplně? zeptala se abatyše.
  Borka v reakci na silné vzrušení cosi nezřetelně zabručel.
  Je ten chlap normální? zeptala se matka představená znovu.
  "Docela," řekla Naděžda. Je dobrý, ale velmi plachý.
  - Dá se to odpustit. Jaké je jeho jméno?
  - Borya.
  Takže ano, Borisi. Dobré jméno. A já jsem Albina. K nám, Boryo, rozhodl se jít? Správné rozhodnutí. Ale kam tě zařadit?
  "Mám v pokoji volnou postel," připomněla mu Naděžda.
  - Takže okamžitě dejte chlapce do svého pokoje? Albina byla překvapená.
  "Dobře se s ním známe, je pro mě jako bratr," vysvětlila Naděžda. - Budeme spolu vycházet skvěle.
  "Dobře, nevadí mi to," připustila abatyše. "Nech ho, ať se zastaví u tebe, a pak se uvidí." Přijďte na kázání za dvacet minut, oba.
  - Ano, samozřejmě. Pamatuji si kázání.
  Abatyše se schovala za masivní ocelové dveře a Naděžda bez výčitek řekla:
  Měla jí alespoň políbit ruku. Albina je tu hlavní. Vše ale dobře dopadlo. Dokonce ti dovolila zůstat se mnou. Bydlel jsem s přítelem. Ale nedávno nás opustila... Pojď, ukážu ti svůj pokoj.
  Naděje přivedla Borise do jednoho z dřevěných domů. Měl úzkou chodbu a tři pokoje. Dveře nebyly zamčené, alespoň Naděžda neměla ani zámek. Otevřela dveře a zavedla Borise do pokoje, kde byly dvě postele s pružinovými matracemi, jedna očividně vyrobená Naděždou, druhá bez prádla. Malé noční stolky stály blízko postelí a malý stolek se mezi postele sotva vešel. Strop byl nízký, dalo se po něm lehce přejet rukou, takhle nízké stropy Boris ještě neviděl: dvoumetrový člověk tu v plné výšce stát nemohl. Nebyl tam ani lustr, nebo alespoň žárovka na stropě.
  Boris nemohl odolat otázce:
  - Máte světlo?
  - Mám lampu na nočním stolku. Obecně zde většinou jen spíme. Všechny akce se konají na místě. Povídáme si a vaříme. Máme společný kotel, společný stůl. Už jsme pozdě na oběd, ale teď bude odpolední kázání. Sami vše uvidíte a uslyšíte.
  Vyšli na nádvoří a přiblížili se k prostoru poblíž malého jeviště. Byly tam lavičky. Naděžda a Boris se posadili do první řady. Pomalu se také shromažďovali další lidé, kteří se usmívali a zdravili se zvoláním "Hodně zdraví!"
  Nějaký mladý muž se zeptal Nadie a ukázal na Borise a kývl:
  - Kdo je to?
  "Můj nový přítel," odpověděla Naděžda s úsměvem, "Albina mu dovolila připojit se k našemu bratrstvu.
  Boris stále mlčel a s napětím pozoroval.
  Brzy se na pódiu objevila velkolepá zrzavá Albina. Za potlesku publika zahájila svůj projev:
  "Všichni musíme být připraveni na nadcházející konec světa." Pouze ti, kteří vedou spravedlivý způsob života a věří v našeho boha Višnua, budou zachráněni a zůstanou žít na Zemi. Všechny je čeká osvícení a následný vstup do nirvány. Zbytek bude trpět...
  Boris kázání neposlouchal. Silně ho bolela hlava, ale snažil se pochopit, co se stalo, vzpomněl si na své bouřlivé rande s Nadiou.
  Kázání netrvalo dlouho. Brzy začala hrát hudba. Jednoduchá melodie, která se každých pár minut opakuje. Ale pod touto melodií lidé chodili tančit. Vylezli přímo na pódium a svíjeli se jeden před druhým do rytmu hudby. Uprostřed jeviště Albina všechny rozpálila. Očividně ji bavilo tančit a být vůdkyní v této komunitě.
  Naděžda vytáhla Borise na pódium a začala tančit v kruhu adeptů vedle Boreje. Jen stál a obdivoval dívku. Najednou Albina vykřikla: "Teď se napijeme z poháru souhlasu!"
  Vousatý muž vytáhl statný roh s nějakým druhem nápoje. Roh byl předán dokola, každý si z něj za souhlasných výkřiků ostatních párkrát usrkl a podal ho osobě stojící vedle nich. Zdálo se, že se všem daří dobře. Teď je řada na Hope. S úsměvem usrkla drink a podala roh Borisovi. Chlapec trochu zaváhal, takže na něj jeho přítelkyně dokonce přispěchala: "Rychle se napij a podej klakson sousedovi!"
  Poté, co sladká a kyselá tekutina stékala Borisovým hrdlem, pocítil v sobě duchovní povznesení. Jeho strach úplně zmizel, svět se už nezdál ponurý a nepřátelský. Takže lidé kolem nejsou vůbec zvířata, ale docela normální a dokonce vtipní. Spousta roztomilých dívek. A jeho Nadia je nejlepší! Boris na svou milovanou dokonce mrkl.
  Hudba stále hrála, ale Albina a nějací sektáři začali opouštět pódium a někam odcházet. Boris se Naděždy zeptal:
  - Kam jdou?
  Dívka odpověděla s trvalým úsměvem:
  "Je pro ně práce." Vidíte, adepti musí někdy pracovat a prospívat bratrstvu.
  Boris s tím souhlasil:
  - Že jo! Tak to má být.
  "Pokud nepracuješ, tak se zblázni," řekla Naděžda. Ale dnes nejsem zaneprázdněn. Jdeme k nám, stihneme si popovídat před večeří.
  A šli. A znovu se miloval! Přímo na podlaze místnosti! Nadiina vrzající úzká postel nebyla pro milování příliš vhodná.
  V tento pro něj významný den dopadl pro čerstvou pannu a vyvrhelku opravdový sexmaraton. Je skvělé, že se Naděžda zapálila a Borise doslova trefila. Vášně zuřily, svět byl v plamenech, orgasmy se přehnaly jako hurikán. Zdálo se, že vybuchly stovky sopek, bylo dusné vedro.
  Aby nevzbudili pozornost, museli Boris a Naděžda potlačit své křiky od orgasmů, které se na ně převalovaly. Borka zapomněl na bolest hlavy a své komplexy. Nikdo do nich nezasahoval, jen čas neúprosně spěchal o večeři a milenci se postupně začali unavovat.
  Nakonec byli úplně unavení. Naděžda si oblékla šaty a řekla:
  - Ty chytrá! Miluji tě!
  - A já tebe! - odpověděl stiskl Boris.
  - Kolik je vám let? zeptala se náhle Naděžda.
  - V březnu už bylo sedmnáct! Borka odpověděl upřímně.
  - Páni! Myslel jsem, že jsi starší, myslel jsem, že jsi plnoletý. A v červnu mi bude třiadvacet. Ten starý je pro vás. Máme šestiletý věkový rozdíl...
  Ne, ne, nejsi starý! Boris skoro vykřikl. - Mám tě moc-moc ráda!
  A pak došlo na skromnou sektářskou večeři. Ale Borisovi chutnalo společné vegetariánské jídlo. Už se necítil jako vyvrhel. Ten chlap byl šťastný jako nikdy předtím v životě.
  Po večeři Boris sektu opustil, ale jen proto, aby se vyspal, nabral síly po tak úmorně jasném dni, zaplatil hostitelce nájemné a znovu se vrátil ke své milované Nadyi.
  
  
  Kapitola 16
  Samozřejmě existuje láska na první pohled. A pro lidi odmítnuté společností to může být nejmarkantnější, vše pohlcující. Jak se mohou dvě osamělosti, dva bývalí vyvrhelové, milovat? Jemně, obětavě, nezištně. Svět se pro ně změnil, naplnil novými barvami, život našel svůj smysl. A tento význam byl ve vzájemné péči jeden o druhého. Pro Borise a Naděždu nebylo na světě nic důležitějšího než jejich láska. Pocit blízkého, drahého člověka byl inspirující. Našli se. A byli šťastní.
  S tím vším se Borisova milovaná vyznačovala velkou extravagancí. Ráda chodila bosa, navštěvovala nudapláž. Krásná Nadia! Tělo je pružné, sexy. Naučila Borise opalovat se a plavat nahá.
  A dívka také nosila české skleněné šperky, nechyběla na sektářských kázáních a sama Borisovi kázala.
  Jakmile byla na pláži, znovu začala instruovat svého milovaného:
  - Musíme žít spravedlivě, usilovat o osvícení, ctít Albinu a naše další vůdce. Skrze ně se přibližujeme Bohu. Koneckonců, pouze Bůh nás může přivést do Nirvány a po smrti nás nechat v nejlepších světech, kde si můžeme užívat mnoho zakázaných radostí.
  Boris odpověděl:
  - Mám představu o pravoslavném náboženství, dokonce jsem četl několik knih na toto téma, když jsem byl ve škole. Písmo svaté učí, že v příštím světě nebudou žádné zakázané radosti. My, v případě spravedlivého života, budeme přebývat v ráji v podobě bezpohlavních andělů.
  - Ne! Albina říká správné věci! Naše víra je lepší. Ráj je pro křesťany příliš nudný.
  - A proč je to? zeptal se Boris.
  Dívka ochotně odpověděla:
  - Nechci být bezpohlavní anděl, oni ani nemají sex. A náš Bůh Višnu vůbec neodsuzuje sexuální vztahy.
  Boris se podíval na opálené krásné nohy své přítelkyně, usmál se a řekl:
  "Ano, a nechtěl bych být s tebou jako andělé v nebi." Je dobré, že v naší komunitě je ctěn sex, který Bůh povzbuzuje.
  - Člověk musí věřit v Boha! řekla Hope sebevědomě. "Višnu je pravý Bůh.
  Boris se rozhodl se svou přítelkyní nehádat. Pochopil také, že je těžké žít bez víry. Protože byl mezi svými vrstevníky vyvrženec, chlápek ve škole byl přitahován náboženstvím a snažil se v něm najít útěchu. Četl církevní knihy a došel k závěru, že Kristus byl pacifista, který se modlil za své popravčí. Boris trpělivě snášel všechna ponižování a urážky, své chování ospravedlňoval tím, že jednal podle Krista: trefili tě do pravé tváře, otoč se doleva. Bylo pro něj snazší snášet ponížení, jako by to dělal z víry. Chlapec se snažil najít útěchu v Bohu, který je všemohoucí a spravedlivý. Víra mu mohla dát nejen pokoru, ale i možnost změnit své chování, svůj život. Boris ale neměl to štěstí, že potkal duchovního rádce, kazatele slova Božího. Nevěřil v Ježíše a stal se vrahem. A při zabíjení maniak pocítil svou sílu a dospěl k závěru, že pravoslaví je dobré učení pro slabé lidi.
  A přitom je přirozené, že Naděžda i on sám po ní skončili v sektě. Tady se necítili jako vyvrhelové. Sektáři našli své ztracené duše v tomto krutém světě a učinili z nich přívržence své víry.
  Naděžda vysvětlila Borisovi:
  "Myslím, že brzy pochopíš, že náš Višnu je Nejvyšší Bůh." Je Stvořitelem vesmíru, který nás všechny inspiruje a dává svého ducha, aby vyložil krédo, které může usmířit lidstvo. Je to náš milující Otec, který nechce, abychom si my, jeho děti, věčně hrály na pískovišti. A chce, aby děti vyrostly, získaly nezávislost a uspěly. Musíme žít podle jeho přikázání. Ti nejposlušnější a nejúspěšnější z nás otevřou cestu k Nirváně. Ti, kteří nedozráli nebo mají přestupky před Bohem, budou posláni na Zemi k nápravě v nových inkarnacích.
  Bůh si ale neklade za cíl jednoduše skoncovat s hříchem, jak to představují pravoslavní kněží všeho druhu. Cílem Všemohoucího je vychovávat a vzdělávat své děti tak, aby dospěly a staly se osvícenými, podobně jako sám Bůh. Sexuální vztahy přitom nejsou vůbec zakázány. Nepovažuje se to za hřích, ale spíše za ctnost.
  Boris se usmál a řekl:
  "Ale Ježíš také řekl: "Ploďte a množte se." A naši vůdci věří, že pro růst intelektuálních schopností potřebujete sex. Naši bratři proto zřejmě mezi sebou praktikují promiskuitu a jednají v pornu.
  Mladík si samozřejmě dělal legraci. Promiskuitní sex podle jeho názoru vůbec nepřispívá ke spravedlivému životu a osvícení, ke kterému je vůdci sekty vedli. Boris si ale svůj názor nechal pro sebe. On sám zůstal Naděždě věrný, jeho milovaná také nehledala spojitosti ve straně, pouze ona se musela účastnit kolektivních orgií, které natáčel fotograf blízký sektě.
  Boris neměl rád povinnost své milované, žárlil, ale musel se s tím smířit, přesvědčil se, že natáčení porna je jen práce, povinnost, kterou má každý v bratrstvu, která pomáhá vydělávat peníze pro přívržence na jídlo a udržování komunity. Samotnému Borisovi rychle došly osobní peníze, hodně utratil za Naděždu, koupil jí několik oblečení a šperků.
  Sám bývalý vyvrhel se orgií účastnit nechtěl, to po něm zatím nevyžadovali, ačkoli se z něj stal fešák. Jeho jediným úkolem bylo chytat ryby. Spolu s několika dalšími mladými kluky se čas od času vydal na ryby na dlouhém člunu patřícím k sektě.
  Borisovi takový život v zásadě vyhovoval. Byl sytý, zdravý, žil s přítelkyní, nikdo ho neponižoval ani nic nevyčítal. Už je to více než rok, co potkal Nadiu a usadil se v sektě. Boris si celou tu dobu liboval ve vášni, která zachycovala celou jeho bytost.
  I když se v zimě trochu nudil. V sektě nebyla žádná televize, žádné počítačové hry, žádné knihy, kromě speciální sektářské literatury. Předtím, když byl ve škole, Boris rád četl. Sektářské brožury rychle nudily, jedinou zábavou byl sex s Naděždou, rituální modlitby a přednášky, na které bývalý maniak na rozdíl od Naděždy ne vždy chodil. Procházky po městě s přítelkyní v zimě byly vzácné a Borka měl někdy chuť jít zase na lov a někoho zabít. On se však ovládl, dokázal v sobě uhasit tuto bestiální démonickou přitažlivost.
  Konečně přišlo dlouho očekávané léto. Veškerá nuda je pryč. Nyní Boris chodil na moře častěji a ve volných dnech navštěvoval pláž s Naděždou.
  Nyní jeho přítelkyně začala mluvit o Višnuovi a sexuálních vztazích. Boris ji ale moc pozorně neposlouchal. Albina se s ním setkala ráno a řekla mu, aby za ní večer přišel na důležitý rozhovor. Chlápek přemýšlel, co by to mohlo být. Rozhodl se, že s největší pravděpodobností bude nyní nucen hrát v pornu.
  Sektáři vyznávali zdravý životní styl. Strava, hlavně rýže, zelenina a mořské plody, stejně jako pravidelný fyzický trénink, který bratrstvo praktikovalo, způsobily, že Borisovo tělo bylo velmi vytvarované jako socha Apollóna. Mladík vypadal efektně, už nevypadal jako bývalý, kostnatý a štvavý puberťák, který se skrýval před společností. Boris by na obrazovce vypadal dobře. Nechtěl se však účastnit sektářských orgií, dokonce ani jen proto, aby šukal s někým jiným než s Naděždou. A s ní - jen sama.
  
  
  Kapitola 17
  Albina mě ve službě pozdravila s úsměvem, pozvala mě do obývacího pokoje svého sídla a hned se pustila do práce:
  - Boryo! Musíte přinést oběť našemu Bohu Višnuovi. K tomu se budete muset zúčastnit rituální vraždy. Višnu si tě vybral jako vykonavatele své vůle.
  Borisovy nohy byly okamžitě vatované. Nikdy nečekal takový obrat událostí. Zdálo se, že Albina cítila chlapcovo zmatení a řekla:
  "Vidím, že už máš na sobě nevinnou krev, ale nepotřebuji od tebe pokání. Višnu ti odpustil tvé minulé hříchy. Vše, co se týká vašeho minulého života, nás nezajímá. Ale teď musíš plnit rozkazy Višnua, které mi předává. Náš Bůh vyžaduje, abyste se obětovali!
  Boris se opravdu bál. Tato panovačná žena odněkud zjistila, že už zabíjel, i když své strašlivé tajemství nesdělil nikomu kromě Nadie. Chlápek přemýšlel, jak odmítnout, aby zůstal pozadu s takovými požadavky, ale zdálo se, že Albina četla jeho myšlenky. Varovala přísně:
  - Neopovažujte se odmítnout! Jinak tě Višnu potrestá! Vaším osudem je stát se vykonavatelem vůle Višnua, odstranit ty bezcenné lidi, kteří poškozují naše bratrství.
  Boris mlčel. Albina, když viděla, že je ten chlap v rozpacích, pokračovala v psychologickém zpracování:
  "Podívej, jsme jedna rodina." Náš Bůh přesně ví, co každý z nás potřebuje. A my všichni jsme povinni plnit jeho vůli. Jen tak bude v našem bratrství mír a mír a lidé získají osvícení.
  Boris nevěděl, co říct, a Albina se zeptala:
  - Vezměte nůž ze stolu! Nyní půjdeš se mnou a přineseš posvátnou oběť.
  Borka jako v hypnóze poslechla. Šli dolů do sklepa. Byl tam mladý muž připoutaný ke zdi. Boris poznal Andrei, který žil v domě vedle něj. Zmizel před třemi dny. A ještě předtím svým přátelům řekl, že chce z bratrstva odejít.
  "Ten bastard se rozhodl od nás utéct," řekla Albina hlasitě. - Rutina, říká, je unavený, přestal věřit v osvícení. Ale nemůžeš ode mě jen tak odejít!
  Pravdou bylo, že Andrej skutečně opustil sektu, ale nemohl opustit město. Dva chlapíci, kteří pod Albinou hráli roli jejích strážců, uprchlíka rychle odhalili a přivedli ho k vůdci sekty. A rozhodla se adepta zbavit a zároveň Borise svázat krví. S Borkou měla své plány.
  "Trestáme uprchlíky," pokračovala Albina ve své řeči. To je to, co náš bůh Višnu požaduje.
  - Není pravda! Žádný Višnu neexistuje. Všechny nás klamete! - chlápek naštvaně odplivl směrem k Albině.
  Šéf totalitní sekty přistoupil k vězni a tvrdě ho udeřil pěstí do břicha. Andrew se svíjel bolestí. Ale to byl jen začátek trestu smrti.
  Albina popadla bič a začala s ním šlehat mladíka. Ano, tak silně, že to rozřízlo kůži až do krve. Andrew zasténal bolestí.
  Po několika desítkách ran Albina podala bič Borisovi a tvrdě nařídila:
  - Teď ty!
  Borka znovu poslechla. Byl jako omámený, téměř v šoku a nemohl proti Albině nic namítat. Bývalý vyvrhel bičoval polonahé se zbytky roztrhaného oblečení tělo své známé. A dělal to rád! Je vidět, že démon, který se usadil v Borce, opět ožil.
  "Teď vezmi poker ke krbu a udeř ho s ním!" přikázala Albina.
  - Jsme to také? Boris se rozhodl zeptat. "Vždyť je to náš přítel!
  Vůdce sekty opovržlivě odfrkl:
  - Bývalý! Jak říká náš Bůh Višnu: krutost, krutost a další krutost.
  Boris se překvapeně zeptal:
  Jsou to Višnuova slova?
  Albina odpověděla tónem, který nepřinesl žádné námitky:
  - Přesně tak! Krutost upevňuje bratrství. Udělej, co říkám, nebo budeš na jeho místě!
  Boris v poslušnosti vzal poker do rukou a udeřil mladíka. Chlápek zasténal, i když Boris vůbec nezasáhl. Přesto mu bylo souseda líto.
  - Musíš to trefit správně! - Albina se rozhořčila a znovu nařídila:
  "Teď dej poker do krbu a udeř do něj znovu!"
  Boris dal na několik sekund pohrabáč do krbu, pak s ním máchl, ale... upustil popravčí nástroj na podlahu. Třásly se mu ruce, pomyslel si mladý muž špatně.
  - Slabý! - pohrdavě hodila Albina.
  Zvedla pohrabáč a trefila chlápka připoutaného ke zdi rozžhaveným produktem. Andrew vydal srdcervoucí výkřik. Ani to však čertovi nestačilo, znovu přiložila pohrabáč do krbu a začala ho strkat do holých míst těla své oběti. Sadistu nezastavil ani řev, Andrejovo sténání a pach spáleného masa, který se šířil sklepem. Chlápek se svíjel divokou bolestí a sadista si to evidentně užíval.
  Vybuchla smíchy a znovu Borkovi přikázala:
  - Teď ty! Strč poker do ohně a pořádně ho zapal!
  - Možná bychom neměli? zeptal se Boris pochybovačně.
  - Nutné! Udělej to! Nebo to uděláme my.
  Boris poslechl. A opět, rána nebyla silná. Ruce sériového vraha se třásly, srdce mu divoce bilo, z očí mu padaly jiskry.
  Albina vytrhla Borisovi poker z rukou, znovu zasáhla Andrei a pak začala svou oblíbenou zbraní zajíždět pod podpaží a po těle oběti a vychutnávala si krutou bolest muže, který byl v její plné moci.
  Albina se dostatečně vysmívala Andrei a nařídila Borisovi:
  "Teď mu uřízni uši, nech ho vykrvácet!"
  
  
  "Já... nemůžu... useknout uši... živému člověku," blábolil Boris šokovaný tím, co se děje.
  "Dobře, tak ho nejdřív dodělej." Studna! Nebo teď zavolám ochranku a ty budeš na jeho místě!
  Boris vzal ze stolu nůž. A ztuhl.
  - Zátoka! dožadovala se Albina. - Potrestejte ho za zradu! Bay, říkají ti!
  A Borka opět poslechla. Tentokrát tvrdě narazil. Nůž Andrei probodl hruď, prorazil hruď. Chlapec znovu vyjekl a brzy zmlkl. Krev oběti hojně kapala na podlahu. A Albina od Borise požadovala, aby z těla vytáhl nůž a uřízl mrtvole uši. I tento rozkaz splnil Borka, který byl nadále v šoku.
  Než propustil chlapíka svázaného krví, sadista mu nařídil, aby o vraždě nikomu neřekl. Dokonce i jeho milovaná Nadia. Za prozrazení tajemství Albina hrozila odvetou.
  Boris nechal padoucha na místě činu u mrtvoly, zatímco on sám vyskočil ze sídla na ulici a spěchal do svého domu, kde se svalil na postel.
  Hope byla naštěstí pryč. Borka neměl čas na vysvětlování, chtěl na sebe ve snu zapomenout. Spánek ale nepřicházel. Ten chlap se cítil jako vrah odsouzený k smrti. Bál se, že by na něj mohla krvežíznivá Albina každou chvíli poslat své strážce a ti by ho zlikvidovali jako zbytečného svědka a spolupachatele nebo ho odvedli k sadistovi místo Andreje jako další oběť...
  Proč Albina potřebovala tak sadistickou vraždu? Boris tomu nerozuměl. Jaký smysl má taková krutost? Proč to Andrewovi udělali? Jen proto, že se rozhodl opustit bratrstvo? To je zbytečné a nemilosrdné!
  To si myslel sériový vrah, který sám připravil o život čtyři nevinné lidi. Přemýšlel, jestli se pokusit ze sekty utéct nebo ne. Ale Boris si teď nedokázal představit svůj život bez Nadie. Možná všechno říct své milované a přesvědčit ji, aby opustila bratrstvo? Ale kam mohou utéct? Ano, a Albina pravděpodobně nedovolí jejich útěk, stejně jako nedovolila útěk Andrei. Probleskla myšlenka: nebylo by lepší zabít Albinu samotnou? no, co bude dál?
  Otázek bylo víc než odpovědí, Borka se rozhodla zatím nic nedělat. Zůstal v sektě, nikomu neřekl, jak Andrei zemřel, dokonce ani nesdílel svou bolest s Nadezhdou, ačkoli předtím neměl před svou milovanou žádná tajemství.
  
  
  Kapitola 18
  Po tomto incidentu se Borisův život vůbec nezměnil. Při dalším kázání Albina jako obvykle mluvila o Višnuovi a o tom, jak se chovat, aby nezatěžovala karmu. Zdálo se, že ona sama nemá žádné výčitky svědomí a žádné obavy, že by zabíjení mohlo podkopat její vlastní karmu. Možná to nebyla první vražda, na které se přímo podílel šéf jejich sekty. Nějakou dobu od Borise nic nevyžadovala.
  Rutina každodenního života se vlekla. Sektářské modlitby, rybaření, práce v postelích, povinnost ve společné kuchyni, občas procházka na pláž s dalšími sektáři pod dohledem jednoho z Albiných strážců. Léto rychle skončilo. A podzimní měsíce utekly jako voda. Aby přívržence zaměstnala, přinesla Albina celou krabici knih o Bohu Višnuovi, o nadcházejícím konci světa a šťastném životě v nebi. Šéf sekty nařídil zapamatovat si literaturu, pohrozil, že zařídí zkoušky. Adepti pečlivě pročítali brožury, neboť volného času bylo dost. Borka také občas četl. I když jsem tomu napsanému moc nevěřil.
  
  
  V prosinci Albina řekla Borisovi, aby navštívil její sídlo kvůli důležité věci.
  Zákeřná žena okamžitě prohlásila:
  "Náš Bůh Višnu je nespokojený s tím, že jsme mu včas nepřinesli další oběť. Kvůli tomu jsme měli spoustu problémů. Višnu požaduje pomstu a pomsta vyžaduje oběť!
  Boris pochopil, že je to všechno nesmysl, ale nic nenamítal a Albina pokračovala:
  - Abyste za každou cenu odehnali zlé duchy od Boha Višnua, kteří jeho i nás všechny přivádějí k šílenství, musíte obětovat úctyhodného muže. Ukážu ti jeho fotku, řeknu ti, jak ho najít.
  "Ale já nemůžu zabít člověka z fotografie!" prosil Boris.
  Albina se na chvíli zamyslela a řekla:
  - Dobrý. Půjdu s vámi, abych ukázal na oběť a dohlédl na popravu.
  - On kdo? Boris položil zbytečnou otázku.
  - Do toho ti nic není! - Albina naštvaně odpověděla, ale okamžitě byla laskavější a vysvětlila:
  "Je to podlý muž, který za všechno může." Je univerzálním zlem, je naším prokletím. Zabijeme s ním zlo a potěšíme našeho Boha Višnua.
  A Boris musel znovu na lov. Nyní ne na výzvu svého vlastního démona, ale na příkaz krvavého ďábla, který vedl jeho sektu. Ten chlap následoval Albinu a cítil zbabělý chlad. Nevěděl přesně, koho zabijí, nechtěl se už vraždění účastnit, ale vůli této ženy nedokázal odolat.
  Přišli do parku a posadili se na lavičku u vchodu. Hrála hudba - poblíž byla osvětlena restaurace. Stmívalo se, na město padal soumrak.
  Albina řekla:
  Musí jít domů přes park. Kdyby jen jeden byl.
  
  
  Ďábel pozoroval lidi odcházející z restaurace. Čekala. A čekala: brzy z ústavu vyšel vysoký muž s diplomatem. Bylo vidět, že je opilý. Boris cítil, jak je Albina napjatá, popadla chlapíka za paži a odtáhla ho do tmavého kouta parku. Muž se mírně zakymácel a šel k nim.
  Ďábel vytáhl z tašky nůž, podal ho Borisovi a zašeptal:
  - Jít! On je tvůj!
  Boris zaváhal. Muž se již blížil ke křoví, za kterým se schovávala Albina a její sektář. Čert do Borka jemně šťouchl. Mladík pevněji stiskl nabroušený obětní nůž a vyskočil na cestu.
  Muž je opilý, ale mohutný, vysoký asi dva metry. A váží mnohem víc než jeho vrah. Boris cítil strach: čelit takové tváři bylo riskantní. Borka potřeboval udeřit, zatímco ho rolník neviděl, zabiják se k oběti připlížil po špičkách, sebral síly a pokusil se investovat do úderu, udeřil ho do krku. Ale tentokrát se ruka chvěla, čepel prošla tečnou, pouze prořízla kůži, ale nezpůsobila žádnou hmatatelnou škodu.
  Muž překvapeně vyjekl a otočil se. Boris ho zoufale šťouchl nožem do břicha, ale zároveň ho dostal pěstí do ucha. Rána mladíkem otřásla, před očima mu tančilo mnoho jisker. Ten muž je mocný a dávka alkoholu, kterou si dal, byla ještě daleko od té, při které spadnou na zem z mírného strčení.
  Borka našel sílu uskočit stranou, do tmy, ustoupil, muž upustil diplomata a hystericky máchal vzduchem svými těžkými pěstmi.
  Byl slyšet tichý, ale náročný hlas Albiny:
  - Poraž ho! Nebo tě zabiju!
  Tato hrozba dodala Borisovi odhodlání. K nepříteli se přiblížil na plošině relativně osvětlené slabým světlem vzdálených lamp. Bylo jasné, že muž je celý od krve. Krev najednou Borka probudila. Přispěchal k násilníkovi a bodl muže do pěsti nožem. Zařval bolestí, ale Boris mu okamžitě vrazil nůž do žaludku. A pak dostal pěstí do žeber. Silné kosti toho chlapa přežily, ale bylo to velmi bolestivé, vyrazil dech.
  Boris se sotva dokázal postavit na nohy. Muž ale nedokázal využít vrahova zápřahu. Paralyzován šokem z bolesti a ztrátou krve začal klesat k zemi s nožem v žaludku.
  
  
  Tento obrat dodal Borce sílu a hněv. Jakmile se vrahovi trochu vzpamatoval dech, vrhl se k nepříteli, vytáhl nůž a znovu ho udeřil. A pak znovu a znovu. Boris se stočil a zuřivě udeřil do těla, které se už zmítalo v agónii. Vrah svou oběť doslova rozsekal.
  - Dost! Bylo slyšet Albinin autoritativní hlas.
  Borka opustila tělo nepřítele, udělala pár kroků po cestě směrem k ďáblu. Vyšla ze svého úkrytu, šla k mrtvole, ujistila se, že je muž mrtvý, zvedla jeho kufřík a řekla unavenému komplici:
  - Všechno šlo dobře. Ticho, žádní přihlížející.
  Boris neodpověděl. A Albina nařídila useknout mrtvole uši.
  - Proč? Borka to překvapilo.
  "Potřebujeme to na rituál," odpověděl ďábel. "Pospěš si, dokud tam nikdo není, uřízni si obě uši a vypadni."
  Boris znovu, navzdory svému znechucení, poslechl. Byl vydán na milost a nemilost této ženě a plnil její rozkazy jako v hypnóze.
  Pak smrtící pár opustil opuštěný park. Cestou Albina uboze uvažujícího chlápka poučila. Nařídila to nikomu neříkat. Zeptá-li se Naděžda, odpovězte, že šel porazit berana k Albiným přátelům, kde se ušpinil krví zvířete. Ďábel mi řekl, abych se okamžitě převlékl a přinesl jí prádlo na vyprání.
  Doma jsem se svým spolubydlícím nemusel dlouho mluvit. řekl Boris, jak Albina nařídila. Naděžda mu věřila, nebo předstírala, že mu věří. Neměla ve zvyku se ptát, zvláště když viděla, že její milenec nechce prozrazovat podrobnosti.
  Boris řekl své přítelkyni, že ho silně bolí hlava, lehl si na postel a začal přemýšlet. Z morálního hlediska je snazší naplnit opilého muže než dívku, kterou zabil poblíž Tuly. Opilec je spotřební předmět, který nevyvolává sympatie. Přitom je velký rozdíl: když si oběť vybíráš sám, a když jednáš na příkaz. Tentokrát ho Albina přinutila zabít. Stejně jako v případě Ondřeje.
  Ale proč vůbec zabíjí? Boris s lítostí vzpomínal na své předchozí vraždy. Ze všeho nejvíc mu bylo líto té dívky. Proč ji pořezal? No a souseda zabil poprvé - samozřejmě, že byl přistižen při vynucené krádeži, jednal spontánně, ve stavu vášně. Babičku později zabili, protože nutně potřeboval peníze. Kromě toho staré ženě v žádném případě mnoho nezbylo, svým způsobem ji ušetřil tělesných muk pomalého doznívání. Starší muž zemřel, protože sám vylezl...
  Ale proč zabil dívku? Ano, dokonce krásné... Jaký odporný sadismus měl v duši a v jeho hlavě? Jak se opovažuje svrhnout krásné stvoření? Zároveň musel Boris ke své hanbě přiznat, že pak cítil potěšení, dokonce sexuální vzrušení z tak odporné, nesmyslné vraždy. I když taková radost je nepřirozená.
  Pak se zde v Soči znovu vydal na lov. Naštěstí svou práci neudělal. Když však dnes brutálně zabil opilce, cítil zadostiučinění. Ne, nějak se potřebuješ úplně zbavit démona ve své duši.
  Pak si Boris vzpomněl, že nůž nechali na místě činu. Proč ho Albina neodvedla s diplomatem? Nechtěli jste se umazat do krve? Ale takový důkaz by je mohl zapálit.
  Jedna věc je, když se ztratil Andrei, po kterém se nebude pátrat. Nyní ale bude mrtvola objevena, bude na ni zahájeno trestní řízení a zahájeno pátrání po vrahech. Zabíjel však ještě předtím, než se dostal do komunity. A nikdo ho nenašel.
  Zároveň se Boris znovu vážně bál o svůj život. A co když Albina tentokrát přijde s nápadem to odstranit? Pošlete bodyguardy. A to... Je zvláštní, že k vraždě Andreje a poté toho rolníka využila ona ona, a ne její chlapi.
  
  
  Utéct někam daleko, daleko, opustit sektu společně s Nadenkou. Chtěla prý navštívit Paříž, romantické hlavní město Francie s legendárním Versailles. Ale jak se tam dostat bez peněz a dokladů?
  Boris pochopil, že není schopen odolat vlivu Albiny. Teprve ráno se mladý muž ponořil do těžkého spánku. Naštěstí neměl noční můry. Spal skoro do poledne a budil se víceméně čilý.
  
  
  Kapitola 19
  Život v sektě pokračoval. Borisovy obavy, že by mohl být zlikvidován jako nepotřebný účastník vražd, se naštěstí nenaplnily. Nikdy se nedozvěděl, proč bylo nutné zabít právě toho baculatého muže a co bylo v jeho diplomatovi, kterého Albina vzala s sebou. Chlapovi to však bylo úplně jedno. Bál se, že bude nucen znovu zabíjet.
  A nemýlil se, Albina si opět vyžádala oběti. Na pravoslavné Vánoce zavolal ďábel Borise a řekl, že budou muset přinést další posvátnou oběť Bohu Višnuovi.
  Mladík Albinu prosil, aby ho k tomu nenutila. Ale vůdce sekty byl neoblomný. Ona sama se ukázala jako sériová vražedkyně. Ráda zabíjela a sledovala, jak na její rozkaz berou životy mužům. Pro ďábla nebylo hříchem zabít člověka.
  Pár maniaků, vysportovaná žena a pohledný mladík s pořádnou svalovou úlevou se opět vydal na smrtící lov.
  Najít oběť netrvalo dlouho. V pustině za městem viděla Albina dva muže, jak pijí měsíční svit z dvoulitrové láhve. Obratem z krku. Matce přitom nadávají. Albina dala povel: "Oni!"
  Boris se překvapeně podíval na čerta: "Jsou dva!" Ale Albina potvrdila: "Pojďme!"
  Společně se přiblížili k opilcům. Boris tiše vyskočil zezadu a toho, kdo byl k němu nejblíže, bodl pod lopatku. Muž se otočil a okamžitě dostal ránu do koulí od Albiny, která zároveň vykřikla:
  - Ke slávě našeho Boha Višnua!
  Rána se ukázala být tak silná, že muž říhnul krev a pak začal klesat k zemi. Boris při pohledu na karmínovou kapalinu opět vyletěl z brzd. Napadl druhou osobu. Křičel: "Co to děláš?!" - a pokusil se, to bylo, uchopit větev pro ochranu, ale neměl čas. Mladý maniak ho už bodl nožem. A bil, dokud muž nejevil známky života.
  Albina se také rozzuřila, vzplanulo v ní ďábelské vzrušení. Byla zasnoubená s prvním nešťastníkem, který upadl na zem. Chtěl vstát, ale dostal ránu od ďábla holení masivní ženské boty do hlavy. Pak zuřivost dál kopala rolníka do všech částí jeho těla. Poté popadla láhev a udeřila s ní svou oběť do hlavy.
  Muž zmlkl a Albina přikázala Borkovi:
  "A dodělej to nožem!"
  Boris vrazil nůž nešťastníkovi do krku a vypustil fontánu šarlatové krve. A vítězoslavně řekl:
  - Připraveno! Neumře to!
  "Naši bohové hledají krev!" odpověděla Albina. - Pojďme se umýt!
  Boris byl rád, že opustil místo vraždy. Cestou domů přesto položil ďáblovi nepříjemnou otázku:
  - Proč je máme?
  "Vidíš," odpověděla Albina klidně, "naši bohové jsou bohové války!" Vyžadují oběť. Nyní mohu konečně hlásit vyšším silám: odvedli jsme seriózní práci. A tímto způsobem jsme dosáhli hodně.
  Boris neodpověděl, myslel si, že té bestii prostě chybí adrenalin, má touhu zabíjet, trhat, trýznit, aby se cítila jako nadčlověk.
  Doma ten chlap zase dlouho nemohl spát. Znovu chtěl před sektou utéct, aby už neviděl a neslyšel psychopaty Albiny, aby neplnil její rozkazy.
  
  
  Kapitola 20
  O několik týdnů později zavolala Albina Borisovi a řekla:
  "Nyní si musíte vybrat svou oběť a připravit člověka o život." Nepůjdu s tebou. Vyberte si muže a jako důkaz odvedené práce mi přineste jeho useknuté uši.
  - Koho vybrat? vypukla otázka od ohromeného sériového vraha.
  "Musíte najít oběť, jejíž karma je zkažená, a která v důsledku toho musí být potrestána podle svých pouští," vysvětlila Albina neurčitě. "Najděte oběť ještě dnes v noci!" Bohové potřebují naši oběť.
  - Ale proč já? Máte další lidi...
  "Nebojíš se krve, na rozdíl od ostatních." Už jsi zabíjel, na to jsi zvyklý! Proto vám svěřuji tak delikátní záležitost. Tentokrát musíte jednat sami.
  Boris váhavě řekl:
  - Všechny tyto vraždy... je to hřích! Jsou tak těžké pro duši a kazí mi karmu.
  Ďáblovy oči se rozzářily šíleným leskem. Odpověděla nešťastně:
  - Je na mně, abych rozhodl, co je hřích a co hřích není! Musíte mě poslouchat, protože činím vůli našeho Boha Višnua.
  "Ale proč Višnu potřebuje zabíjet?" Boris tomu nerozuměl.
  "Dokonce i Bible říká, že bez prolití krve není odpuštění. Nevinná krev čistí vesmír a zachraňuje mnoho životů. Když spácháme posvátnou vraždu jednoho, zachráníme tisíce dalších. Bohové potřebují oběti, bez obětí se lidstvo zničí v jaderné válce, - zněl ďáblův hlas stále hrozivěji. "Jen naše organizace může zabránit jaderné válce a zachránit lidstvo." To se ale neobejde bez obětí. Nebojte se: mrtvý člověk čeká na novou inkarnaci nebo Nirvánu v nebi. Oběť vám bude vděčná jen za to, že jste ho vytrhli z tohoto drsného, bezcenného života a poslali rovnou do nebe.
  
  
  Boris si vzpomněl, že Naděžda už něco podobného řekla o vděčnosti vrahovi při jejich prvním setkání. Chlapovi se točila hlava, cítil, že už není schopen odolávat vůli Albiny. Ale stejně se zeptal:
  "Možná nepotřebujeme uříznout uši?"
  Ďábel vztekle řekl:
  - Nutné! Přikazuji vám, abyste už nic nezdržovali! Popadni nůž a jdi!
  Boris bezmocně rozpřáhl ruce.
  pokusím se zabít...
  Albina znovu připomněla:
  "A bez uší se nevracej!"
  Boris si nemohl pomoct. Albinin příkaz k němu je jako zákon, který musí být přísně vymáhán. Žádné odchylky, žádné výtržnosti a námitky!
  A vydal se na téměř tradiční "lov". Nasadili mu masku kata, cizí vůle ho hnala. Toulal se v rezidenční čtvrti na okraji spícího města jako šílený vlk samotář. Borise hlodala myšlenka, že bude muset znovu zabít muže nebo předstoupit před Albinu, aniž by splnil její rozkaz.
  Začala první jarní noc. Na začátek března překvapivě teplo. Jak je skvělé chodit pod jasnou hvězdnou oblohou, jak je teď v přírodě všechno krásné, ožívá po zimním spánku. A musí nést bolest a smrt. Jak dlouho! A jak s tím žít, jak dlouho klamat Naděždu?
  Boris teď litoval, že nekouřil. Bylo by hezké zatáhnout cigaretu. To by pomohlo uvolnit psychické napětí, jinak se třese každá buňka jeho těla. A bolí mě duše.
  Sám si musel zvolit rituální oběť a netušil jakou. Vzácní kolemjdoucí spěchali domů. Boris se na ně podíval a pomyslel si: zaslouží si tenhle smrt? Neozvala se žádná odpověď. Chtěl se setkat s opilcem nebo bezdomovcem, ale z nějakého důvodu na takové lidi nenarazil. Brzy byla oblast úplně prázdná.
  
  
  Boris se téměř celou noc bezcílně procházel kolem. Začalo se trochu rozjasňovat, ale obloha byla zatažená mraky. Sériový vrah už pomýšlel na návrat a napjatě čekal na Albinu reakci na nesplněný rozkaz. Pak ale mladík zaslechl z lesního pásu pronikavý ženský křik. A běžel ze všech sil k pláči!
  Přispěchal na pomoc a viděl, že polonahý kyprý muž tiskne nahé dívčí tělo ke stromu. Násilník si dívku málem zmocnil. Zoufale se bránila, ale síly nebyly stejné.
  - Opusť ji! zařval Boris a bez váhání se vrhl k násilníkovi.
  Poměrně výkonný typ středního věku nečekal, že mu někdo bude překážet. Otočil se k běžícímu chlapci. Muž byl znatelně těžší než mladík. Borka byl ale celý jako družina svalů, vyskočil a prudce ho kopl do břicha. Muž měl určitou představu o potyčce, ale nestihl zcela zablokovat úder, který částečně zmírnil opožděný blok. Násilník se zapotácel, ale postavil se na nohy a šel k Borisovi.
  
  +
  Mladík ho potkal silným nečekaným kopnutím do rozkroku. Nepřítel zakřičel a začal padat tváří vpřed. Boris si vypůjčil úder do koulí od Albiny. Z toho se hned tak nedostaneš.
  Dívka si v tu chvíli natahovala šaty.
  - Rychle odtud pryč! Boris na ni křičel, nechtěl zabíjet před svědkem. - A zapomeňte na všechno!
  Muž se v tu chvíli pokusil vstát, ale od Borky dostal silnou ránu do hlavy. Cizinec, hezká asi dvacetiletá dívka, z nějakého důvodu s odchodem nespěchal.
  "Rychle odtud pryč," nařídil znovu Boris. "Ale nechoď na policii a nikomu o mně neříkej!"
  - Dobrý! Děkuju! - odpověděla dívka a rychle šla a pak běžela směrem k nejbližšímu domu.
  Boris vytáhl z tašky nůž, přiskočil k rolníkovi a švihem vrazil vražednou zbraň násilníkovi do krku. Sípal a začal se dusit krví. Zemřel v křečích, které dusily tělo.
  "Skutek je hotový, to není škoda," pomyslel si Boris, ale vzpomněl si, že násilník si ještě potřebuje uříznout uši. Sériový vrah v sobě náhle pocítil nával démonického vzteku, vytáhl si nůž z krku, ještě několikrát ho zběsilou silou udeřil do těla již mrtvého člověka, pak uřízl jedno ucho, pak druhé.
  Teprve poté se vrah trochu probral a všiml si, že je celý potřísněný krví. Teplé kapky se dokonce dostaly na obličej maniaka, který dívku zachránil.
  Borisovi se udělalo špatně, těžce dýchal. Ale štiplavá nevolnost a studený déšť, který zasáhl Soči, mu pomohly uklidnit se.
  Bylo naléhavé dostat se z místa vraždy. Boris však nikam nespěchal, zaplavila ho lhostejnost. Maniak se najednou přistihl, že si myslí, že Albina je monstrum, čistější než on sám. Musí to být psychopat. Proč potřebuje uši zavražděné osoby?
  Chlapovi slzely oči, ochladilo se, déšť zesílil a hrozilo, že se změní v liják.
  
  -
  Borka neměla ráda studené deště. Náladu mu zkazil déšť. V zimě zde často pršelo. Lepší by byl sníh, Boris je stále zvyklý, že v zimě je sníh, který vytváří pocit čistoty a klidu. A tady sníh během zimy napadl jen párkrát a ten samý den roztál.
  Sériový vrah šel domů a tiše plakal. Znovu šel na lov a zabíjel, znovu ukázal slabost charakteru, pokračoval o Albině. Hrozné, samozřejmě, ale v hlavě sekty je jakási ďábelská síla, které Boris nemůže odolat. Předpokládejme, že tentokrát zachránil dívku, ale uřízl uši mrtvole, nyní je nese jako důkaz svého zvěrstva a nemůže tuto ohavnost odhodit.
  Maniak si znovu vzpomněl na lidi, které zničil. A znovu, z bývalých obětí, Boris ze všeho nejvíc litoval mladé dívky, kterou zabil poblíž Tuly. Byla plná energie, mohla rodit děti, přinášet radost svému milému.
  Na druhou stranu není špatné, že prší. Alespoň to smyje nějaké stopy zločinu. Boris nechtěl nést odpovědnost za to, co udělal. Velmi brzy jeho plnoletost, po které byste již neměli počítat se slevou před zákonem. A fakt, že ještě nebyl dopaden a poslán do vězení, nepřidal pohon novým zločinům.
  Přesto byl Boris od přírody hodný chlap. A tato laskavost v něm probudila svědomí a poznámky lítosti. Teď se obával, že se stal vrahem, že před útěkem z domova udeřil vlastní matku. Možná si za to může sám, že se s ním špatně zacházelo. Teenageři mají tendenci šikanovat tiché, skromné chlapce. Snaží se je ponižovat a urážet. Přesto měl být člověk od dětství společenštější, dokazovat svou hodnotu pěstmi. A choval se jako pštros. V duši se postupně hromadily křivdy a nakonec přerostly ve vraždy. Dá se pochopit, ale Albina je jako ztělesnění démonických sil, bez studu a svědomí...
  Borka ale nedokázal skoncovat s čertem ani uniknout ze sekty. Byl zvyklý na sektu, cítil se zde jako ve své vlastní rodině, žil v míru a harmonii se svou milovanou dívkou i se všemi ostatními přívrženci, byl si rovný mezi rovnými a jen Albína se tyčila nad všemi ostatními. A Boris pochopil, že proti vůdci sekty nezvedne ruku. Poslední vraždy však Borkovi částečně pomohly uvidět světlo. Okamžitě šel k Albině, hodil jí useknuté uši a rezolutně prohlásil:
  "Neposílejte mě nikam jinam!" Nemohu hrát roli kata. To není moje! Budu spát sám a budu spát tebe.
  Albina neodpověděla. Řekla mi jen, abych si svlékl zakrvácené oblečení a šel domů.
  Když Boris vstoupil do jeho pokoje, Naděžda se nezeptala, kde strávil noc. Z toho, že není potřeba nic vymýšlet a vysvětlovat, se Boris hned cítil lépe na srdci.
  Nadenka ho velmi milovala a jak se zdá, nežárlila. Důvěřovala miláčkovi, řekla, že žárlivost je pocit lidí, kteří jsou méněcenní, slabí v mysli. Boris byl bez závazků a podezření, mohl milovat, koho chtěl. A chtěl jen ji, svou naději. A vážila si jeho lásky, nehledala souvislosti na straně. Byla však natočena v pornu. Ale to se nepovažuje za podvádění, protože neměla žádné duchovní intimity s partnery. Naděžda pochopila, že Boris sám řekne, kde je, pokud se bude chtít podělit a požádat o radu.
  Nyní mladík mlčel, nechtěl nic vysvětlovat, jen svou milovanou políbil a ona na jeho polibek odpověděla. Měli sex snadno a přirozeně. Docela rychle Boris pocítil silné zachvění, přišel orgasmus, neobvykle silný, stejně silný, jako když se poprvé setkali s Naděždou. Pravděpodobně vystříkl adrenalin nahromaděný tělem během vraždy.
  A pak šli na společnou snídani do hangáru. Sektáři provedli rituální modlitbu a začali jíst. Přesto se zde vaří lahodný vegetariánský pilaf!
  Najednou se objevila ďábelská Albína. Zapnula rytmickou hudbu a začala provádět rituální, energický tanec, trochu podobný břišnímu tanci. Albina obvykle u společného jídla nebyla. Boris si myslel, že její vzhled s největší pravděpodobností má něco společného s ušima, které přinesl.
  Vůdcova tance postupně sežrali sektáři, stala se zábavou. Boris a Naděžda se ale vydali k nim, aby se znovu milovali. Jídlo probudilo mé libido. Proč si zase neskočit, když máš sílu a chuť? Přesto vraždy, když si oběť vybral sám, probudily v Borisovi silnou sexuální energii. Pokud jde o Nadezhdu, taková energie nebyla agresivní, laskavá, s touhou potěšit svého partnera, potěšit ji. Borka nechápal, proč se to děje, ale po těch zvěrstvech byl obzvlášť zdvořilý a soucitný, jako by to mohlo napravit jeho krvavé zločiny.
  Navzdory bezesné noci se Boris ukázal jako silný macho. Těly milenců tu a tam procházely výboje, které způsobovaly tu nejsilnější rozkoš. Zasáhl je vír orgasmu, svaly se jim zkroutily. Borisovi se točila hlava a jeho tělo zpívalo a chvělo se. Hope zasténala radostí.
  Boris přestal, až když se cítil úplně vyčerpaný. Svou milou opustil po pár hodinách sexu docela spokojený.
  
  
  Kapitola 21
  Nadia vyrostla jako uzavřené, nekomunikativní dítě. Od malička dávala přednost samotě před hrami s vrstevníky. Ráda sedávala někde na okraji, četla si pohádku nebo si jen prohlížela obrázky v knížce. Rodičům to bylo úplně jedno. Dívka byla poslušná, snadno reagovala na požadavky umýt nádobí, jít do obchodu nebo sedět se svým mladším bratrem.
  Dívka se ještě více stáhla, když její otec náhle zemřel. Nadyusha, jak jí otec říkal, měla tehdy právě jedenáct. Její otec jí byl nejbližší. Otci mohla vyprávět jen o svých školních problémech a zážitcích, zatímco matka syna více milovala, vlastní dceři si nerozuměla, dokázala na ni z jakéhokoli důvodu křičet, někdy ji ponižovat, urážet.
  To je částečně důvod, proč Nadia vyrostla jako notorická a nejistá. Neměla přátele, nerozvíjela vztahy se spolužáky. Dívky na ni shlížely a chlapi tomu nevěnovali pozornost, považovali nespolečenskou zamyšlenou školačku za blázna. Ve čtrnácti letech se ale poprvé zamilovala do chlapce Sashy z desáté třídy. Ten chlap byl o dva roky starší než ona, zachytil nadšené pohledy "blázna" a jednoho dne přišel o přestávce a nabídl, že se po škole půjde projít. Saša odnesl třesoucí se strachy, ale poslušnou Nadju do jakési opuštěné stodoly, kde si stáhl kalhotky a připravil o panenství.
  To byl konec veškeré lásky mezi nimi. Naděžda utrpěla další duševní trauma, dokonce na sebe chtěla vztáhnout ruce. Matka však pokus včas zastavila, nenechala dceru spolknout prášky.
  
  +
  Po tomto incidentu začal její nevlastní otec upřímné známky pozornosti k nevlastní dceři.
  Nadiina matka Valentina pohřbila svého manžela, několik let truchlila, pak se rozhodla uspořádat svůj osobní život a přivedla Antona do domu. Byl známý jako sukničkář a hrábě, byl o pět let mladší než Valentina. Ale rozhodla se za každou cenu vzít si tohoto muže, jako by to byla její poslední šance. Valentina byla svými přáteli odrazována, ale Nadiina matka na všechny námitky odpověděla: "Miluji ho!"
  Podepsali, otčím se usadil v matčině pokoji. Nerad pracoval. Čas od času dostal práci jako hlídač nebo hlídač, ale dlouho na jednom místě nevydržel.
  Anton se bál zaplést s pannou, ale Valentinina hloupá fráze, že Nadya byla rozmazlená, otčímovi rozvázala ruce.
  
  
  Matka přes den pracovala, Anton se toulal po bytě a nic nedělal, a když se Nadia vrátila ze školy, snažil se být před ní. Nejprve jakoby náhodou narazil na dívku na chodbě nebo v kuchyni, přičemž se mohl dotýkat jejích vlasů, říkat, jak je krásná, občas ji nečekaně přitiskl ke zdi a políbil na tvář nebo lehce plácl. její zadek s jeho dlaní. Anton si postupně začal dovolovat ještě víc. Mohl ji chytit za prsa, strčit její ruku do kalhotek její nevlastní dcery.
  Hope není zvyklá si stěžovat. Ano, a neměla přítelkyně a důvěryhodný vztah s její matkou nefungoval. Valentina se vrátila domů unavená, její dcera byla stále více využívána jako prostředek k ventilaci zlosti.
  Jednoho dne Anton vtrhl do Nadiina pokoje, rozepnul před ní zip a vytáhl svůj vztyčený penis.
  "Ty ráda cucáš bonbóny," řekl otčím ohromené nevlastní dceři, "koukej, jak jsem cool." Je třeba ho olizovat, olizovat a znovu olizovat a perlovými zuby lehce kousnout do hlavy.
  Nadia milovala lízátka, ale odmítla sát mužovi penis.
  "Je úžasné cítit, jak vám nefritová tyč pulzuje v ústech, jak sladká je jeho hlava, jako by to bylo lízátko. Teď ucítíte nevýslovné bzučení, - s těmito slovy otčím chytil Nadiu jednou rukou za hlavu, druhou uchopil svého čůráka a začal ho projíždět po dívčiných sevřených rtech.
  Nadia se bránila: její nevlastní otec se pokusil otevřít její rty a vymáčknout jimi své bohatství. Neudržel se a dal dítěti facku. A se šikanou skončil až poté, co měla Nadia dávicí reflex.
  "To je v pořádku, naučím tě kouřit," řekl Anton a odešel.
  Další den, když znovu přišel učit svou nevlastní dceru orálnímu sexu, jeho obtěžování bylo neustálé. A po několika týdnech se nevlastní otec zmocnil dívky jako ženy v plném rozsahu. A Naděžda se opět neodvážila stěžovat si matce.
  Její nevlastní otec jí navíc vyhrožoval násilím, pokud někomu prozradí "jejich tajemství". Antonovým zvykem přicházet za teenagerem v nepřítomnosti jeho ženy.
  Nadia vydržela, školu sotva dokončila a hned utekla z domova. Po několika týdnech putování se dostala do Soči, kde se připojila k sektě. Nejprve byla obklopena péčí a láskou, pak ji začali zapojovat do práce na zahradě a natáčet jako modelku na erotické fotky. Místní fotograf Vladimir Achintsev považoval dívku za fotogenickou, udělal s ní spoustu sezení. Poté fotograf přešel k natáčení porna, kde využil i Naděždu a další přívržence sekty. Albina obchodovala s pornografií.
  Jak šel čas. Snadné volné sexuální vztahy se členy sekty a sex během natáčení nepřinesly Naděždu uspokojení. Chtěla opravdovou lásku, smyslnou, vše pohlcující.
  Toho jarního dne neměla Nadia v komunitě žádné povinnosti, směla jet k moři. Milovala moře, uklidňovalo, zmírňovalo duševní bolest, dávalo pocit svobody. Nadya mohla hodiny pozorovat mořskou krajinu, sledovat vlny narážející do kamenných útesů, šířící se podél pobřeží a vracející se zpět do bezmezných mořských hlubin. V moři byla cítit velká síla přírody, která uhasila zuřící lidské vášně.
  
  +
  Nadia šla na nejbližší pláž do komunity. Zde se chtěla utopit, když přijela z Moskvy po týrání svého nevlastního otce a hádce s matkou, zde potkala dvě ženy, které ji odradily a zlákaly do bratrstva.
  Z komunity dojdete k moři za dvacet minut. Hope však nikam nespěchala. Cestou upletla věnec z jarních květin rostoucích na mýtině, pak si sundala sandály a rozhodla se, že bude chodit bosa: ráda cítila zem chodidly.
  V lese u pláže se dívka občas zastavila a pozdravila stromy, které považovala za své staré přátele. Často to dělala i předtím, když jela sama k moři.
  Náhle Nadia na lavičce uviděla mladého muže, který vypadal asi na osmnáct let. Vysoký hubený chlap se jí hned zdál hezký, podíval se na ni. Nadia odvrátila pohled, pomalu prošla kolem cizince, aniž by se otočila, ale obrátila svůj sluch jeho směrem. A cítila, jak ten chlap vstal a následoval ji.
  Hope se otočila. Jejich pohledy se setkaly a dívku najednou pokryla teplá vlna. Něco blízkého, drahá, zachytila cizince. Probleskla myšlenka, že by s tímto krasavcem mohl vzniknout hluboký vztah. Hope se ani nestyděla, že ten chlap šel kolem s nožem. Zeptala se spíše pro formu, proč potřebuje nůž, a spokojila se s nepříliš srozumitelnou odpovědí. Dívka sama něco řekla, první věc, která ji napadla, něco o vraždě a sebevraždě, zatímco si vážně nemyslela, že by ten chlapec mohl být skutečně vrah. Když se pak stali blízkými lidmi, Boris přesto nechal uniknout, že má na kontě několik vražd. Naděžda se pokusila zeptat podrobněji, ale Borka na toto téma mluvit nechtěl, řekl pouze, že byl nucen zabít, protože neměl jinou možnost. Naděžda, která byla zamilovaná do chlapa, se už neobtěžovala otázkami.
  A onoho památného dne si Nadia okamžitě uvědomila, že ten chlap nemá zkušenosti s jednáním se ženami, a proto byl velmi v rozpacích a ustaraný. Ale líbilo se jí to. Sama bývala velmi stydlivá. Hope se rozhodla potkat a popovídat si s klukem. Cizinec však mlčel, pauza se protahovala. Nadia také nevěděla, kde začít rozhovor. Přesto je to dívka, první seznámení s chlapem není příliš pohodlné. Nadia se ale rozhodla zahájit konverzaci, ze které si uvědomila, že chlapec v životě trpěl snad ne méně než ona, že je také vyvrhel.
  Jiskra, která na první pohled probodla srdce, už pomalu zapalovala oheň právě té lásky, o které dívka snila. A rozhodla se nepromeškat svou šanci, uchvátit chlapce, svést. Ve skutečnosti chtěla jednoduché ženské štěstí: milovat sama sebe a být milována. V komunitě po ní byl vyžadován pouze sex, v sexuálních vztazích byla poměrně zkušená. Někdy si ale připadala jako prostitutka, kopulující na pokyn režiséra. A neměla stálého kavalíra. V obci se praktikovaly volné vztahy, rolníci hrubě odvedli svou práci a odešli. A s tímhle klukem chtěla zatočit opravdovou romantiku.
  Hope nechala svůj věnec z květin spolu se svými plány na trochu slunce. A šla navštívit Borise, jakmile se nabídl. Zůstali sami. Dívka se snažila být sexy a brzy viděla, že mladík je vzrušený, z šortek mu začíná vyčnívat důstojnost. To Naděždu potěšilo: ten chlap ji chce! Je atraktivní a svůdná.
  Dívka se rozhodla jednat, protože pochopila, že Boris je mladší než ona a vůbec nemá zkušenosti s milostnými záležitostmi. Byla aktivní stranou, sama se zbavila šatů a osvobodila mladíka. Hope chtěla tomu chlapovi poskytnout maximální potěšení. A věděla, jak na to. Mají úžasný sex!
  A pak s sebou zavolala mladíka. A Boris šel! Začali spolu žít v komunitě a libovali si ve své lásce. Jejich srdce byla naplněna štěstím, zdálo se, že to bude trvat navždy.
  Naděžda se nezajímala o Borisovu minulost, neobtěžovala se otázkami, ani když její milovaný přišel v šatech potřísněných krví. Věřila, chtěla věřit, že její Borka jen pomáhá na porážku zvířat. Nikdy se nehádali, skoro nikdy se spolu nehádali. Zvyk poddávat se a neusilovat o vedení hrál ve společném životě dobrou službu.
  
  
  Kapitola 22
  Boris žil v sektě, i když nejednou se mu v hlavě vynořila myšlenka - utéct. Přemluvte Naděždu a jděte s ní někam, aby v jejich životě nebyla Albina, vraždy, natáčení v pornu. Překážkou byl nedostatek peněz a dokladů. Naděžda nedostala zaplaceno ani za natáčení. Albina ji mohla formou pobídky osvobodit od jiných povinných prací v kuchyni nebo na pozemku, ale "na zmrzlinu" do rukou nevydala více než sto rublů. A Borka za vraždy nic nedostal. Je dobře, že po násilníkovi Albina od něj nepožadovala nové oběti.
  Borisovi se nelíbilo, že její milovaný byl natočen v pornu. Asi jednou za měsíc přijel režisér a účastníci natáčení se shromáždili v hangáru.
  Boris chtěl vědět, jak natáčení probíhá, a jednoho dne mu bylo dovoleno se jich zúčastnit. Stál stranou a sledoval proces, zvláště pro svou milovanou. Přistoupil k ní nahý opálený chlap, asi dvacetiletý. Boris ho znal z komunity, pracoval s ním na zahradě. Mladík se jmenoval Kolja. Pomohl Naděždě svléknout se a vzal ji na pohovku pod reflektory.
  Boris cítil žárlivost, měl touhu přiběhnout a odvést svou přítelkyni, ale nedokázal se přimět střelbu zkazit. Protivný vnitřní hlas ho uklidňoval: je to jen práce, přece na svou práci nebudeš žárlit, že?! Nedělejte skandál, buďte inteligentním člověkem. Nechte dívku relaxovat a užívat si.
  
  
  Nadia a Kolja byli stále vzrušenější. Proces natáčení začal. Těla mláďat se propletla dohromady. Nadia zasténala a Borisova důstojnost bolestně vzrostla. Je zvláštní, že žárlivost náhle zmizela. Sakra, jeho milovaná šuká s chlapem přímo před očima, ale vyvolává to vzrušení, Nadiino sténání hladí ucho.
  Nikolay energicky cválal na svého partnera a blaženě se usmíval. Další účastníci natáčení, další tři páry, totéž se začalo pářit. Adepti sténali a usmívali se v předstírané smyslnosti.
  
  +
  Režisér pak mávl rukou na Borise: svlékněte se a přidejte se k nim. Jako, budeš druhý s Naďou. Borka ale vyskočila ze sálu, kde se odehrávala všechna tato chlípnost.
  A pak uslyšel, jak si Albina stěžuje režisérovi, že klesl prodej videí, a řekl, že teď je žádané natáčení ve stylu tvrdého BDSM. Boris nevěděl, co to je. Zeptejte se samozřejmě zahanbeně. A Naděžda mu to vlastně nedokázala vysvětlit.
  A v létě byli sektáři odvezeni do Utrishe, klidného odlehlého místa s řídce obydlenými plážemi a malebnými lesy, přibližujícími se v lagunách téměř až k samotné vodě. Byla zde naplánována osvětová sezení nejen pro členy odbočné sekty vedené Albinou, ale i pro adepty z Moskvy.
  Přijel také Vladimir Achintsev, stejný holohlavý fotograf a pornorežisér, který pracoval v Soči.
  Boris si uvědomil, že se očekává střelba v přírodě. Nemýlil se. Brzy byla Nadezhda a několik chlapů odvedeno do lesa. Boris se vplížil za filmový štáb.
  To, co viděl, Borka šokovalo. Jeho milovaná sloužila společnosti pěti mužů najednou! Takový gangbang připomínal "psí svatbu" během říje u feny, kdy se střídavě šplhají po jedné. Navíc muži poté začali jednat ve stejnou dobu! Nadiina okouzlující ústa a její půvabné dírky byly plné vzrušených nefritových tyčí chlapů.
  To, co Naděžda udělala, bylo vulgární a nechutné. Boris ale opět nenašel sílu zasáhnout. Žárlil a zároveň litoval své milované. Po střelbě spolu vážně mluvili.
  
  
  Nadia se omluvila a ujistila se: podle scénáře to bylo nutné, Borya by neměla být žárlivá a rozhořčená, miluje pouze jeho samotného. Boris to věděl. A svou Nadenku miloval, a proto jí vše odpustil. Usmířili se. To ale nepřestalo natáčet Nadiu. O několik dní později ji a nějakou další ženu, kterou Boris neznal, odvedli do lesa.
  V ten osudný den se Boris a Naděžda probudili, když slunce už vyšlo zpoza hor a vyhřívalo nudapláž, kde se scházeli nazí lidé, aby si zaplavali v klidném ranním moři. Boris pár minut zíral na nudisty, ale na pláž nešel. Po spánku v sobě pocítil touhu, vrátil se k Naděždě, která ležela ve stanu, a přitáhl ji k sobě. Dívka se široce usmála a polibek opětovala. Mladí lidé se milovali. Jejich těla hořela vášní.
  Boris se tentokrát choval hrubě, své milované ještě úplně neodpustil její neslušnost při poslední střelbě a Naděžda byla přítulná a ochotná. Milenci dováděli a omezovali své sténání, aby nepřitahovali pozornost zvědavců.
  Když Boris skončil, vytáhl Naděždu ze stanu do vody. Moře bylo teplé, stejně jako vzduch, který se ohřál na téměř třicet stupňů. Skutečné jižní léto!
  Ve vodě se téměř nahá Naděžda zdála obzvlášť krásná, její zlaté vlasy zářily na slunci.
  Milenci dlouho cákali. Když vystoupili na břeh, Boris šel k prameni pro vodu a Naděždu v jeho nepřítomnosti vzali na střelbu. Vracející se Borka nevěděla kam: Utrišský les je rozlehlý. Čekal na svou milovanou a proklel režiséra.
  A pak se objevila Nadja, přivedla ji Achintsevova asistentka, dívka stěží stála na nohou a nemohla se bez cizí pomoci pohybovat. Ohanbí a stehna měla celá od krve.
  - Co se stalo zlato? zeptal se Boris napjatě.
  Hope odpověděla se slzami:
  "Jsou to jen nějací zvrhlíci...
  - Právě teď, já mu ukážu, on se za všechno zodpoví! - řekl Boris, popadl kuchyňský nůž ležící na stole a vrhl se hledat ředitele.
  Hope vykřikla: "Ne!" - a následoval Borka. Předtucha, že její milovaný způsobí potíže, dodala dívce sílu.
  Vladimir Achintsev se již vrátil po střelbě na své parkoviště. Slyšel Borisovy kroky a otočil se jeho směrem:
  - Co potřebuješ?
  Borka neodpověděl. Ve dvou skocích dosáhl padoucha, šťouchl ho nožem do břicha a teprve potom řekl jediné slovo: "Zmet!"
  Muž se nedokázal zakrýt. Nůž zajel hluboko do těla. Šokovaný režisér nekřičel, nedal sebemenší odpor, jen se zmateně zeptal:
  - Proč?
  Boris opět neodpověděl. Vytrhl si nůž z břicha a znovu bodl. Tentokrát v režisérské klíční kosti. Krev tryskala a Borka ve vzteku znovu a znovu bodal sedláka.
  Blížící se Naděžda spěchala k mladému muži se slovy:
  - Nedělej! Přestaň!
  Dívka vytrhla Borisovi nůž z rukou. Ředitel se zhroutil k zemi a Borka vycítil blížící se osobu. Mladý muž, zbaven přirozené odvahy, se instinktivně vrhl do lesa. Naděje po sadistickém natáčení nemohla běžet. Udělala pár kroků za svým milovaným, ale zastavila se s nožem v ruce. Dívka byla zmatená, šokovaná.
  Objevil se muž, který Naděždi zablokoval cestu. Pak přišlo více lidí. Někdo zavolal policii. Ale Nadia se to nedotklo, zvědaví občané jen zírali na mrtvolu ředitele a dívky, potřísněné krví.
  A Boris zmizel v lese. Štěstí mladého vraha neopouštělo a tentokrát se mu nikdo nepletl do cesty, nikdo mu nevěnoval pozornost.
  Borka odešel hluboko do hor. Cítil se špatně: jeho milovaná zůstala na místě činu, mohla být zadržena a vyslechnuta. Ale duševní slabost mu nedovolila vrátit se a vzdát se.
  Přesto v noci Borka sestoupila k moři. Sektáři odešli, jejich tábory byly prázdné. Nebyla žádná naděje, ale stan, ve kterém žili, zůstal na místě. Boris hádal, že jeho milovaná byla převezena do Anapy k výslechu.
  
  +
  Kapitola 23
  Hope byla předána vyšetřovateli. Ukázalo se, že je to žena. Nadia však bylo jedno, kdo ji vyslýchal. Po kontrolních otázkách: příjmení, jméno, patronymie se vyšetřovatel pustil do práce.
  - Tvoje situace, Naděždo Petrovno, mi připadá taková: vylezl k tobě rolník, ty ses bránila, popadla nůž a udeřila ho. Mám pravdu?
  Hope přikývla.
  - Pochopte, v zásadě můžete. Ale nemůžete odpustit, budete se muset zodpovídat za vraždu.
  Hope si smutně povzdechla a potvrdila:
  - Jsem připraven...
  Vyšetřovatel si dívku pečlivě prohlédl. Oči měla červené od slz, byla stále v šoku.
  "Ano, existuje výraz pro vraždu, ale chci vám pomoci," přešel na vás vyšetřovatel.
  Naděžda pohlédla na dámu, která ji vyslýchala. Mladá žena s pronikavýma, mazanýma, pronikavýma očima. Naděžda ji neměla ráda. To asi nepomůže!
  A člen vyšetřovacího výboru pokračoval:
  - Vystavíme vám přiznání, to obměkčí vaši pozici. Pokud připustíte, že vražda byla spáchána ve stavu vášně, můžete dostat maximálně čtyři roky. Je možné, že je to podmíněné. Všechno záleží na vás. Řekni mi podrobně, jak jsi zabil, já to zapíšu a zařídím. Samozřejmě provedeme vyšetření, abychom potvrdili vaše slova.
  Naděžda vzlykala a často mrkala zarudlýma očima. Dívka nevěděla, co říct. Vraždu nespáchala, ale Borise zradit nechtěla a nůž, přímý důkaz, měla v rukou. Budu muset něco napsat. Napínala i slova vyšetřovatele o vyšetřeních. Chtěl jsem vše uvést na pravou míru.
  Hope se nejistě zeptala:
  - Možná si myslíte?
  Vyšetřovatel odpověděl:
  - Dobře, přemýšlejte! Ale když zůstanete ve vyšetřovací vazbě, je dobré myslet tam.
  Vyšetřovanou ženu odvedli dlouhými chodbami do sklepa. Tam ji potkal muž s epoletami majora a dvě mladé ženy v bílých pláštích. Jeden je vysoký, druhý podprůměrný. Major nařídil dámám:
  - Odpovězte občance do místnosti, pořiďte otisky, pečlivě prozkoumejte a prohledejte.
  Vysoká žena přikývla.
  - Pojďme na to!
  Major naštvaně opakoval:
  - Upozorňujeme, že vyhledávání by mělo být co nejdůkladnější! Je to nebezpečný zabiják.
  Nízká žena s jasně namalovaným úzkým obočím srostlým u kořene nosu odpověděla:
  "Jasně, uděláme, co bude potřeba!
  Naděždu odvedli do místnosti s bílými stěnami, reflektory a velkým zrcadlem. Vysoká žena rozsvítila přídavné světlo, které Naděždu štípalo do očí. Dostala prkno a řekla, aby stála rovně. Kliknuto v profilu, celý obličej. Pak si namazali ruce barvou a sebrali otisky prstů. Naděžda jemně přitiskla na papír, každý prst zvlášť, pak dlaň.
  Poté byl obžalovaný převezen do lóže k vyšetření pod jasnými lampami, které svítily ze všech stran a nedávaly stín. V krabici byl lékařský stůl s potřebnými potřebami, v rohu gynekologické křeslo přišroubované k podlaze.
  - Svléknout! přikázala vysoká dáma. Svlékněte si všechno oblečení a vlezte si do křesla.
  Hope byla zmatená. Uvědomila si, že její tělo bude prohledáno, třeba strkáním prstů do intimních míst. A po natáčení se jí zanítila a svědila pochva. Snažila se psychicky uklidnit: to je v pořádku, zacházejte s tím jako s běžnou lékařskou prohlídkou.
  Naděžda se zábranou pomalu svlékla šaty, podprsenku, punčocháče a sandály. Vysoká žena si vzala šaty a cítila každý šev, každý záhyb. Nízká dozorkyně dala její oblečení na hromadu a ironicky se na obžalovaného podívala. Obě ženy byly relativně mladé a hezké. To Naděždu trochu uklidnilo. A přesto jí bylo nepříjemné si sundávat kalhotky.
  Vysoký však řekl hlasitě:
  Sundej si i kalhotky!
  Malá žena dodala:
  - Pospěš si! V opačném případě vám pomůžeme. A vlezte si do křesla, připadáte si jako na prohlídce u gynekologa.
  Ale ženy začaly s prohlídkou od hlavy, česaly Naděždiny dlouhé husté vlasy a vykuchaly každý pramen.
  "Tvoje hříva je nádherná," řekl vysoký. - Jen se osprchovat. Buď zticha, nebo se oholíme!
  Dozorci se podívali zadrženému do uší a dokonce použili lupu. Dívali se také do nosních dírek a opatrně je rozšiřovali pinzetou. Ženy nezpůsobovaly téměř žádnou bolest, ale Naděžda se cítila jako pokusný králík. Bylo to ponižující, zvláště když mu do úst vstoupila ruka v rukavici, začala mu funět za rty, dotkla se nebe a jemně stáhla jazyk.
  Hope se udělalo špatně, jeho ústa chutnala jako guma. Nechápala, proč je tak důkladné vyšetření nutné.
  A stráže jí rozdrtily ňadra, cítila v podpaží. Pak si jeden z nich tlakem na pupík způsobil první vážnou bolest. Hope zalapala po dechu a škubla sebou.
  "To jsou ještě květiny," řekla vysoká dáma. - Nyní vás budeme hledat na intimních místech. Prosím roztáhněte nohy, my je opravíme. A odpočívej. Tento postup není příliš příjemný, ale je nezbytný pro úplnou kontrolu. Pokusím se způsobit co nejméně nepříjemností.
  Naděžda si ztěžka povzdechla, roztáhla nohy a brzy ucítila pohyb ženy, která zasunovala svůj dlouhý ukazováček do ňadra Venuše.
  vykřikla Nadia. Bolelo to hodně! Bolest způsobená drsnou rukou v lékařské rukavici se překrývala se spící bolestí získanou během natáčení.
  Tvrdý jako kus dřeva prst zabodl Naděždu hluboko do pochvy, což vyvolalo nesnesitelnou touhu močit.
  Nadia s obtížemi potlačovala své nutkání a paní, která ji vyšetřovala, řekla:
  "Ach, tady jsou potíže!" Zánět. Měl bych se namazat mastí.
  "To není naše starost," odpověděla nízká představená. Řekněte lékaři, aby to zkontroloval později.
  Ta vysoká jí zasunula druhý prst, tak tvrdě a hluboko, že Naděžda cítila křeče. Bolelo ji to a lechtalo a měla nesnesitelnou chuť psát. Dívka to nevydržela, vyvalil se pramínek moči.
  - Je to infekce! - zaklela, ale nevytáhla prsty z pochvy. - Namočil mi župan.
  "Ať se probudí," odpověděl malý se smíchem. - Je tu spousta suchých hábitů.
  
  
  Vysoká matrona se odmlčela, pak dosáhla prsty až k děloze a začala jimi kroutit tam. Nadia zasténala bolestí a hanbou, začala se třást. A matrona se usmála a dál kroutila prsty. Nespěchala, nedělala to všechno bez potěšení. Zdálo se, že ji baví způsobovat bolest na nejintimnějším místě ženy. Žena přitom prsty volné ruky rozevřela Naděždiny stydké pysky a zatlačila na klitoris. Obžalovaný zasténal, pátrání se změnilo ve výsměch. Vrchní strážce zkoumal vagínu mnohem déle a pečlivěji, než by se mělo při prohlídce dělat. To bylo provedeno záměrně, aby ponížil a zranil vězně.
  Nízké ženě to nevadilo, řekla Naděždě:
  "Lež klidně, krásko!" Když se bráníte, bolí to víc.
  Nakonec vysoká dáma vytáhla ruku ze svého intimního místa, ale Naděždu nepustili. Matróna si vyměnila rukavici, kápla si na prst trochu vazelíny a náhle vstoupila dívce do řitního otvoru. Tvář obžalovaného ještě zrudla studem. Ale představená představila druhý prst.
  Naděžda upřená na židli rozhořčeně zasténala a vysoká dáma se jen ušklíbla, přidala třetí prst a zajela si hluboko do konečníku. Jak je to hnusné a ponižující, když ti kopou do konečníku!
  Naděje se třásla bolestí a bezmocností. Nízká představená ji ujistila:
  - Musíme se podívat. Nebojte se, teď je po všem.
  Nadiiny slzy stékaly po jejích tvářích a vysoká žena pronikala hlouběji a hlouběji do řitního otvoru, jako by ho chtěla zlomit.
  Nízká otěže přítelkyně:
  -Nerozbíjej to...
  "Je zkušená, její bod byl vyvinut," řekl vrchní dozorce, ale uvolnila tlak, trochu zkroutila prsty v řiti a řekla:
  "Měli bychom tam dát sondu."
  Low odpověděl:
  - Stará sonda byla roztržená, ale nová nebyla přinesena... A vůbec, přestaňte se jí vysmívat. Dost jsme jí ublížili.
  Vysoká představená namítla:
  - Major nařídil, aby pátrání bylo co nejdůkladnější!
  Low vysvětlil:
  - Nařizuje to ve vztahu ke všem podezřelým z vražd, aby porušil vůli vyšetřovaných.
  Vysoká představená sundala ruku z řitního otvoru a řekla:
  "A vypadá to tady čistě."
  Pak se obrátila k Hope:
  -Tak žij!
  Pak rukavice strhla a hodila je do odpadu. Naděžda si oddechla: pátrání bylo konečně u konce. Ale dozorce vyndal další pár gumových rukavic a znovu si je nasadil. Obžalovaný se znovu otřásl: exekuce pokračuje?
  Ten nízký ji ujistil:
  - Neboj se! Teď vám zkontroluje nohy a je to!
  Vysoký dozorce cítil svaly Naděždiných trénovaných nohou, její kolena, tiskla jí lýtka. Sešla až k chodidlům, cítila každou nohu. Dokonce roztáhla prsty u nohou. Zdá se, že to nic nebolí. Ale stejně, nechutné, zahanbené, děsivé. K čemu to všechno je?
  Nakonec malá dáma oznámila:
  - Hledání skončilo. Nyní se musíte umýt ve sprše a v cele.
  Naděžda dostala ručník, kus pracího mýdla a byla vedena chodbou do sprchy. Nálada byla hnusná, pochva velmi bolela, hlava se točila. Proč byla tak šikanována? Proč taková krutost? A stráže se na ni dívaly s opovržením.
  Hope se rozhodla: bude mlčet! V každém případě mlčte. O Borisovi neřekne ani slovo. Neřekne vůbec ani slovo! Nebudou žádná upřímná doznání, žádné informace vyšetřovateli. Nic!
  Bude se chovat jako hluchoněmá a odmítne podepsat jakýkoli protokol.
  
  
  Kapitola 24
  Kovalev přijel v sobotu ráno. Usadil se v pokoji s Vasilym. Bylo rozhodnuto poslat ho do Utrishe hned druhý den. Inna slíbila, že dá bratrovi stan, vyzvedne hippie oblečení a večer zaměstnance ostříhá, přivede ho do patřičného vzhledu, aby se nelišil od stálých obyvatel Utrishe a nebudil v nich nedůvěru.
  Úkol, který měl před sebou, Kovaleva potěšil. Byl veselý, sypaný vtipy, dával Inně komplimenty.
  Vasilij Krasin měl tuto ženu rád. Ale pro svou přirozenou skromnost, pro policii obvykle ne vlastní, žádné kroky k bližšímu sblížení nepodnikal. Inna a její matka byly k hostu zdvořilé. Večeřeli spolu, ale s Innou Vasily probírali hlavně pracovní záležitosti.
  Kovalev se k dívce okamžitě choval bez zábran. Vyprávěl vtipné historky a anekdoty a večer úplně odešel do Innina pokoje.
  Vasilij žárlil: zpoza zdi se ozýval smích a živé hlasy, ale Krasin se neodvážil připojit k veselému páru, i když měl obavy: měl s Innou plány. Ale tady je, hned s Kovalevem... Je to sukničkář, nemyslí to vážně, myslí jen na sex.
  Ve vedlejší místnosti bylo všechno ticho. "Už šli spát," pomyslel si Krasin. "Frivolní žena a já jsem se s ní chtěl spřátelit."
  Kovaljov byl dlouho pryč, objevil se pozdě v noci.
  "Jak je Inna v posteli?" zeptal se Vasily naštvaně, který nemohl usnout.
  My jsme nic neměli! odpověděl Kovalev. Ani jsme se nepolíbili.
  - Zajímalo by mě, co dělali půl noci? Krasin nevěřil.
  - Udělali mi vlasy a pak jsem četl knihu o Utrish a jeho obyvatelích. Abychom pochopili, co se tam děje.
  - Bylo nutné, aby četla, ne?
  - Takže tam se kniha dala číst pouze z počítače. Pokud jde o Utrish, Inna měla pouze "Formule of Freedom" *, staženou jako soubor na internetu. Četl jsem a ona šla spát. Podívejte se lépe, jak mi udělali erokez?
  
  *Projev o knize Alexeje Bolšakova "Formule svobody. utrština"
  
  Zaměstnanec vyšetřovací komise Andrej Kovalev vypadal se svým novým účesem velmi legračně. Ale Krasin se ani neusmál, řekl:
  - Dobrý! Vypadal jako kohout.
  Kovalev se neurazil, usnul v očekávání nadcházejícího díla.
  Další den se zaměstnanec vydal do Utrishe, aby shromáždil informace o zesnulé herečce a jejím doprovodu.
  Od autobusové zastávky do třetí laguny, kde došlo k vraždě, je třeba ujít čtyři kilometry podél mořského pobřeží. Dalo se tam dostat i lodí, která vozila rekreanty za peníze, ale Kovalev se rozhodl jít pěšky, stejně jako místní domorodci.
  Před sebou viděl dívku v krátkých šatech s batohem a stanem přes ramena. Kovalev cizince tajně zkoumal. Trochu hubená, středně vysoká, ale dlouhonohá, štíhlá, Andrei se hned zdála hezká: Dlouhé vlasy měla smotané do copánků trčících na různé strany, což prozrazovalo její příslušnost k neformálním.
  Kovalev se rozhodl jednat. Dohonil cizince a řekl:
  - Ahoj! Jsem tu poprvé, kamarádi mi řekli o Utrish. Prý je nejlepší zastavit u třetí laguny.
  "Dobré ráno," odpověděla dívka s úsměvem, ačkoli den již překročil rovník. - Ano, je to skvělé místo. Já sám tam stojím, na čtvrté laguně.
  Vysoký hrudník, oválný sladký obličej, příjemný úsměv. Chtěl jsem to lépe poznat. Kovalev řekl:
  Pojďme spolu, protože jsme na cestě.
  "Spolu to zvládneme," souhlasila dívka. - Máte pitnou vodu?
  Kovalev nechal v Anapě koupit nějakou minerální vodu. Byl poučen, že vodu lze nabírat z pramene, a neudělal si zásoby, aby toho unesl méně.
  
  
  
  - Kousek zbývá, - řekl Andrew. "Teď to dostanu, dám ti půl sklenice ze své skrovné skrýše." Bylo mi řečeno, že ve štěrbině za třetí lagunou je voda. Chci si to dnes vyzvednout.
  - Můžete si to vzít u vodopádu. Bude na cestě.
  - Můžete pít vodu z vodopádu? zeptal se Andrey.
  - Ten dole je potřeba uvařit, ale můžete se zvednout nad vodopád, tam, v horách, pramen vychází. Voda je čistá, chci tam jít, abych nešel hned z laguny, - řekla dívka se sladkým úsměvem.
  "A šel bych, abych netrpěl žízní," řekl Kovalev nadšeně.
  - Tak jdeme, ukážu ti zdroj, odpověděla dívka. - Jak se jmenuješ?
  - Andrey. co ty?
  - Jsem Nymph.
  Je to opravdu nymfa? Kovalev byl překvapen.
  - Je to tady. Zde převzaty přezdívkami. A v minulém životě jsem se jmenovala Lena.
  "Říkají mi Kal." Ale dávám přednost názvu.
  Andrei vytáhl láhev vody, hrnek, nalil ji dívce.
  Sundala si také batoh, shodila šaty a nechala si jen malé kalhotky, dala si šaty do batohu a zeptala se:
  - Kouříš?
  Ne, Andrew nekouřil.
  - Budeme muset střílet. A najít láhve na vodu. Před vodopádem by měl být odpadkový koš. tam uvidíme.
  Seděli pár minut na břehu a Lena se nabídla, že si zaplave v moři. Odhodila minikalhotky a směle se vrhla do přicházející vlny. Kovalev ho následoval. Bylo to poprvé, co plaval bez plavek, ale hned se mu to zalíbilo! K běžným vjemům se přidal pocit neomezené svobody, kvůli které se nudisté v podstatě svlékají.
  Kovalev a Nymfa plavali daleko, Andrej ještě nikdy tak daleko nedoplaval, ale v přítomnosti hezké spolucestovatelky se vůbec nebál. Ani nepomyslel na to, že by jim kolemjdoucí mohli chytit věci.
  Když se kluci trochu oschli, vzali si batohy a pomalu šli k vodopádu. Andrei opravdu rád chodil s nahou dívkou a mluvil s ní. Kovalov si věci vymýšlel za pochodu a říkal, že je umělec, ale dočasně pracuje jako školník v Petrohradě. Dívka mu řekla, že miluje stopování a procestovala tak půlku země. Vyprávěla, jak se sem dostala z Altaje, jak čekala na silnou bouřku na dálnici u Voroněže. Kovalev se zeptal, jestli se bojí cestovat sama, jestli ji rolníci otravují.
  - Na co? - divila se dívka. - Na dálnici vždycky najdete prostitutku.
  Měla však případ s náklaďákem, který se začal chytat za nohy, otravovat, dokonce zastavil auto a začal zatahovat okna. Lena mu nabídla sto padesát rublů za to, že ji bude řídit, a chtěla vystoupit z auta. "Nepotřebuji peníze, chci sex," řekl znepokojený muž. Lenu ale našli, řekla, že na sex není připravená, protože dostala menstruaci. "Aspoň si dej kouřit," zeptal se řidič kamionu. "Dobře! řekla Lena. "Jen opravdu potřebuji jít ven a čůrat." Řidič otevřel dveře, dívka popadla své věci a vyskočila z auta.
  "Takže ten muž zůstal bez peněz a bez sexu, a já se vydala na další jízdu," řekla Lena-Nymph vesele a dodala, že vlastně věří v předurčení osudu a svého anděla strážného, který ji zachrání v těžkých chvílích.
  Andrey se zeptal, jak dlouho Lena zůstane na Utrishi, odpověděla, že nemá žádné konkrétní plány, ale pokud potká přátele, zůstane déle.
  Kovalev se podíval na dívčiny štíhlé nohy, krásná prsa a pomyslel si, že by se o sebe jeho přítelkyně v Petrohradu měla starat. Tělocvična, nebo tak něco, navštívit.
  Kovalev přitom na případ nezapomněl. Opatrně řekl, že slyšel, že letos byl na Utrish zabit režisér, který natáčel porno.
  Lena o vraždě nic nevěděla. Téměř celé léto strávila na Altaji.
  U vodopádu si spolucestující znovu zaplavali, pak se sušili na břehu, pozorovali sprchující se lidi, našli pár prázdných lahví a vyšplhali po stezce nahoru. Lena ukázala cestu ke zdroji, který napájí vodopád. Andrei odvážně následoval dívku a poslouchal její příběh o tom, jak loni on a jeho přátelé vylezli po celém Utrishi.
  Na zpáteční cestě se nahá Lena, litující, že si nevzala mýdlo, směle postavila pod vodopád studené sladké vody padající ze skály na pláž. Andrej se nesprchoval. Obdivoval dívku. Líbila se mu čím dál víc. Její spontánnost, snadná komunikace, touha s ním mluvit na jakékoli téma podplatila zaměstnance vyšetřovací komise. Šli tedy do laguny a povídali si jako staří dobří přátelé, kteří mají vždy témata k příjemné diskusi.
  Ve třetí laguně Andrey okamžitě našel dobrý kemp na břehu. Lena chtěla jít dál, ale Kovalev navrhl, aby se dívka dočasně zastavila u něj a jedla, dokud se setmí. Lena okamžitě souhlasila: Operativec pomohl dívce postavit stan a společně šli do lesa pro dříví.
  V lese ani tak nesbírali klestí, jako spíše obdivovali krásu zdejší přírody, majestátní staleté duby a ještě starobylejší jalovce. Dívka si vybrala jeden z nejmocnějších dubů a pokusila se změřit jeho šířku a sotva se vešla do tří obvodů.
  "Ano," řekla Lena obdivně, "tento dub tu stál dávno předtím, než jsme se narodili, ve středověku, a nejspíš bude stát po nás, aby potěšil naše děti a vnoučata."
  Andrey, fascinovaný dívkou, od ní nemohl odtrhnout svůj obdivný pohled. Vrátili se na parkoviště, rozdělali oheň a udělali pohankovou kaši. Kovalev to chtěl naplnit dušeným, ale Lena odmítla jíst jeho konzervy s odkazem na fakt, že je vegetariánka. No a vegetariánská večeře za přítomnosti hezké dívky dopadla velmi chutně.
  Lena řekla, že je zde zvláštní energie divoké přírody. Nejjednodušší jídlo vařené na ohni, dokonce i obyčejná kaše bez mléka, má proto příjemnou chuť, zasytí tělo a lépe se vstřebává než městské pochoutky.
  Kovalev pozorně poslouchal Lenochku, úplně zapomněl na svůj úkol.
  Po obdivování západu slunce Lena prosila únavu a šla spát, zatímco Andrei dlouho seděl u moře, přemýšlel o dívce a přemýšlel o životě.
  Tady se cítil dobře a klidně. Přesto je toto místo úrodné - rezervace Utrishsky. Kousek kavkazské idyly. Naprostá absence aut a civilizace, čistý čerstvý vzduch, mírné moře. Posaď se, parchant z rozkoše, vdechuj mořský vzduch plnými ňadry, obdivuj okolní krásu. Zvláštní ladnost těchto míst dává mír a mír, dotýká se některých dobrých strun v duši, které začínají zpívat, a pak sem znovu přitahují. Pocity klidu a míru, bezpečí, pomalosti a laskavosti způsobují nával pozitivních emocí, pocit štěstí, harmonie s vnějším světem, touhu konat dobro, dělat život lepším a radostnějším.
  Andrej předtím ani nevěděl, jak příjemné je obdivovat měsíční cestu a jasnou záři hvězd, sledovat družice pohybující se po obloze, majestátně brázdící nekonečné rozlohy nebo padající hvězdy a meteority rychle se řítící do propasti.
  V takových chvílích není čas na práci, chci myslet jen na věčné. Je škoda, že Lenochka odešla do svého stanu. Bylo by hezké sedět s ní pod hvězdným nebem, mluvit o životě a lásce, plavat po měsíční cestě bez oblečení. No jo, ještě je čas.
  
  
  Kapitola 25
  Druhý den ráno se Andrei probudil s pevným úmyslem udělat pro Lenochku něco pěkného. K této dívce ho to přitahovalo, přísné srdce opery bylo naplněno sladkým vzrušením v očekávání komunikace s milým mužíčkem.
  Slunce právě vyšlo, Utrish ještě spal. Podél břehu, na samém okraji vody, šel sám hubený, chundelatý, vysoký, trochu shrbený mladík ve špinavé podzimní bundě a džínách, což bylo pro Utrishe neobvyklé.
  "Jaký zvláštní mladý muž," pomyslel si Kovalev. "Je teplo a on je tak oblečený."
  Jejich oči se setkaly. Andrew ztuhl. Zdálo se, že oněměl: po celém těle opery naskočil mrazivý mráz jako husí kůže. V tomto mladém muži bylo cosi živočišného, strašného. Kovalev viděl spoustu zločinců, ale možná se ještě nesetkal s tak zlověstným pohledem.
  Už věděl, jaký druh hurikánu se někdy v očích zločince skrývá. Náhodou bylo vidět, jak se třpytily kovovým leskem. Pohled prostého člověka, nepodléhajícího vášním, je úplně jiný, klidný, dobrotivý.
  Oper chvíli seděl jako omámený. A cizinec jako by se něčeho bál. Na nejbližší cestě zabočil do lesa a začal se rychle vzdalovat. Kovalev se vzpamatoval, vzpomněl si, proč tu je, a spěchal za tím chlapem. Jeho stopa se ale vytratila.
  Andrej se vrátil a posadil se na parkoviště. V myšlenkách si ani nevšiml, jak se Lena dostala ze stanu.
  - Dobré ráno! - šťastně se usmívala, řekla dívka.
  "Dobré ráno," vymáčkl Kovalev s obtížemi úsměv.
  - Jdeš plavat? zeptala se Lena.
  Ještě před pár minutami by byl Andrew šťastný. Ale teď byl naštvaný, že mu chyběl cizí člověk.
  "Přijdu později," řekl Kovalev. - Něco, co ještě nechci.
  "Dobře, co chceš," odpověděla Lena, sestoupila k moři, svlékla si šaty a plavala podél pobřeží, jemně tlačila na vlny a vzácné medúzy, které se jí dostaly do cesty.
  Z dívčiny tváře nezmizel šťastný úsměv. Andrei ji znovu obdivoval, jeho myšlenky se začaly dávat do pořádku.
  Andrey se rozhodl dát Lenochce ručník, jakmile dívka vyjde z vody. Na pláži se však objevil vysoký, téměř dvoumetrový vousáč, asi třicetiletý muž v děravém tričku. Místo kalhot byl svázán ručníkem. Muž Lenu okamžitě poznal.
  - Oh, objevila se nymfa! řekl nahlas. - Jací lidé a bez ochrany!
  - Dobrynyo, jsi to ty? - dívka byla potěšena, vyskočila z vody a běžela k rolníkovi lehkým poklusem.
  Dobrynya široce rozpřáhl ruce. Nahá Lena mu visela kolem krku a zvedla nohy nad zem. Dobrynya ji objal, několik sekund ji držel v náručí a pak ji jemně položil na zem.
  Co je letos pozdě? zeptal se Dobrynya hlasitě: zdá se, že měl ve zvyku takto mluvit.
  - Byl jsem na Altaji.
  - Nechal ses unést. Máme něco lepšího. Je teplo, moře je blízko, párty v pohodě.
  - Jsou tam i zajímaví kluci. Pamatujete si Yurka Shaggy? Stál jsem s ním. Ale tady máš pravdu, je to lepší. Proto to sem táhne...
  - Dostal jste se tam pěšky? zeptala se Dobrynya. - Na dlouhou dobu?
  - Čtyři dny. Po Novosibirsku velmi úspěšně. Do Moskvy s jednou změnou. Tam jsem chytil osobní auto do Voroněže. Ve Voroněži jsem se dostal do lijáku, ale do Anapy jsem se dostal bez přestupů. A nejprve si představte, že mě jedna koza málem znásilnila. Strašný, starý, celý v kriminálním tetování. V Irkutsku ho zastavila. "Do Moskvy," říká, "jedu." Byl jsem potěšen, trochu jsem si zajezdil, povídal si o tom a tom. Najednou odbočil z hlavní silnice a zastavil. Zatáhl závěsy na náklaďáku, "Chci sex," říká. Eli ustoupil. Koza! Zkoušel jsem to i bez kondomu...
  S kým jsi vstával? zeptala se Dobrynya a podívala se na Andreyho.
  - Jeden. Tady, vidíš, můj žlutý stan, - odpověděla Lena a dodala, když ztišila hlas:
  - Včera jsem potkal toho chlapa. Andrey je umělec, je tu poprvé.
  Kovalev měl vynikající ucho. Pozorně sledoval rozhovor.
  - A co jste zastavili v průchodu? zeptala se Dobrynya znovu. - Pojďme k vrtulníku.
  Dá se tam slušně zaparkovat?
  - No, ano, včera se kluci z Krasnodaru odstěhovali. Místo se uvolnilo. Zůstal jen Rostov, pět lidí, a Rada s přítelkyní.
  "Pamatuji si Radu z minulého roku," řekla Lena. - Je zábavná. Naučila nás kouzlit.
  - Ano! Je to skutečná čarodějnice! Když kouří trávu, komunikuje s ďábly, - vtipkoval Dobrynya.
  "A s anděly taky," usmála se Lena. - Včera jsi nebyl viděn.
  - A celý večer jsme v lese hledali Danka, syna Anky. Představte si, v červnu zmizela dívka a včera zmizela Danka. Ráno se Krasnodarští vystěhovali, Anka byla ošetřena. Usnula opilá, a když se probudila, syn nikde. Někdo ho viděl jít do lesa. Hledali jsme to všude a nemohli jsme to najít. Pojďme dnes znovu.
  "Pamatuji si Danku," řekla Lena. - Přirozený terorista!
  - Tady, tady, letos Mamai málem vymřela ze světa! Dobrynya se usmála. - Nejdřív jsem se s ním popral, snažil jsem se tomu muži strčit nůž do zadku. Máma k němu šla. Anka tedy rozbila konvici tomu bláznovi o hlavu. Jediná dobrá konvice byla na parkovišti. Představte si, že s konvicí vařící vody je Mamai na hlavě!
  "Je tu s tebou legrace," řekla Lena s úsměvem.
  - Dobře, ano! A pak to byla ještě větší zábava. Anka se synem vyjela z parkoviště Mamaia a zastavili kousek od nás. A Mamai se s vášní bojí koček...
  - Strach? Kočky?" zeptala se dívka. - Proč to?
  - No, před pár lety měl lišejník. Říká, že to tady sebral, s velkými obtížemi to léčil. Hrozilo hodně peněz. Teď, jakmile vidí kočku, okamžitě ji pronásleduje, hází po ní kameny. A miluje ženy. Potkal jsem se tady na pláži Mamai s paní z Anapy. Matrace, celá převlečená, natřená. Blondýnka s africkými copánky do pasu. Začalo to hořet, což znamená, že Mamai je na této ženě. Popíjeli a povídali si. Zkrátka ji zatáhl do stanu. A Danka viděla, popadla kočku na pláži, připlížila se k Mamaiovu stanu, najednou rozevřela zip na stanu, hodila tam kočku a hned zip zapnula stan.
  Dobrynya se zasmál nepříjemným, hrubým smíchem. Helen se zasmála spolu s ním.
  - Představte si, že ve stanu je proces v plném proudu a pak vyděšená kočka letí přímo na Naked Mamai. Drápe to strachem. Pak zahákl africké copánky a stáhl je své tetě. Před očima Mamai se z dlouhovlasé blondýny stala krátkovlasá brunetka.
  Dobrynya se znovu zasmála. Trochu se zasmál a pokračoval:
  - Dáma je v šoku, Mamai je stejná. Celá noční můra spočívá v tom, že Mamai nemůže žádným způsobem vytáhnout své bohatství: paní je zděšená, nemohou se odháknout, nemohou se otočit, nemohou chytit kočku, nemohou otevřít stan. Ha ha ha!!!
  Lena se hlasitě zasmála.
  "Zkrátka, ta kočka tam dělala nějaké obchody," pokračoval Dobrynya se smíchem. "Roztrhl jsem mámě celá záda a poškrábal dámu na tváři. Legrační ale je, že Mamai pustily plyny ze stresu a s nimi vyskočilo překvapení. Takový dobrý cizinec! Sám se špinil, dokud se nedali odháknout, ušpinil paní, stan. Ha ha ha!!! A kočka z toho překvapení byla ještě víc brutalizovaná. Ha ha ha!!!
  "Tady je třeba plakat, ne se smát," pomyslel si Kovalev, když pozoroval smějící se pár.
  - Oh, nemoc! Alena se zasmála. "S Mamai se pořád něco děje...
  "To není všechno," pokračoval Dobrynya ve svém příběhu. - Nějak se dostali na svobodu, kočka byla propuštěna. Chudinka se šla umýt. A Mamai běžel na záchod - byl velmi netrpělivý. Brzy slyšíme volání na celý les: "Pusť můj penis, infekce!". Ha ha ha! Představ si, Mamai, jak byl v kondomu, běžel s ním do jámy. Posadil se, aby se vyrovnal s velkou potřebou, cítí: někdo popadl jeho penis a vtáhl ho do jámy za penis. Haha! Sakra, nebo co, snil v jámě, která táhne. Představte si, jaké to je psát s dobře nataženým kondomem.
  "Ach, je mi líto ubohé Mamai," zasmála se Lena.
  - Pár dní po konvici se vrátil domů do Petrohradu. Jen den vraždy. Představte si, máme tady zabitého muže. Fotograf ze Soči.
  - Páni! Lena rozhodila rukama.
  Když Kovalev slyšel, že mluví o vraždě, přistoupil k Dobrynyi s Lenou a představil se:
  Jmenuji se Andriukha. Přezdívka - Kal.
  "A já jsem Dobrynya," natáhl muž ruku.
  "Slyšel jsem váš příběh," řekl Kovalev. "Také mi řekli, že muž, který zde byl zabit, natáčel porno." Za to byl zmlácen.
  - Kdo ti to řekl? zeptala se Dobrynya.
  "Známý, který tu byl v den vraždy.
  - Ano, shmon byl tehdy být zdravý. Přijeli policajti, dívku odvedli.
  "Zabila ho?" zeptal se Kovalev. Možná měla asistenta?
  "Ano," mávla na něj Dobrynya. "Má to svou historii, ale není to naše věc. Nechci o tom nic vědět. Ať si to policisté vymyslí sami.
  Můžete mi pomoci přesunout můj stan? zeptala se Lena Dobrynya.
  "Samozřejmě pomůžu," slíbil Dobrynya a zeptal se Kovaleva:
  - Odkud jsi?
  "Jsem z Petrohradu," odpověděl Kovalev.
  - Takže to byla Mamai, kdo ti řekl o vraždě? zeptala se Dobrynya.
  "Ne, neznám ho," odpověděl Kovalev. - Kde bydlí v Petrohradě?
  - Jak to mám vědět! řekla Dobrynya nespokojeně. - Nikdy nebyl.
  "Je tady spousta lidí z Petrohradu," řekla Lena.
  "Ano, samotná Káťa Ogonyok něco stojí," odpověděla Dobrynya.
  - Je teď Katya tady? zeptala se Lena.
  - Ano! Není to od nás daleko.
  "A stěhujeme se na jiné místo," řekla Lena Andrey. - Nedaleko od Lotusu je dobré parkoviště v lese. Volá se vrtulník. půjdeš s námi?
  Budu tam dobře přijat? zeptal se Kovalev.
  Dobrynya se hodnotícím pohledem na Andreje a řekl:
  - Pokud se budete chovat slušně. Dostatek prostoru pro všechny. Pokud se vám to nelíbí, můžete kdykoli odejít. Lidé odcházejí, jsou volná parkoviště. budete kouřit?
  "Ne, nekouřím," omluvil se Kovalev.
  "To je v pořádku, budeš s námi stát, budeš se učit," řekla Dobrynya. "Dobře, připrav se, pokud půjdeš s námi."
  
  
  Kapitola 26
  Kovaljov odešel, strastiplné hodiny čekání se vlekly a Vasiliji Krasinovi zpříjemnila nedělní procházka s Innou po Anapě.
  Krasin těžce vycházel s dívkami, v komunikaci byl nesmělý. Bylo mu trapné se seznámit a poprvé po setkání se cítil trapně. V mnoha ohledech se proto nevyvíjel s opačným pohlavím. Neustále ho dusily komplexy, dívky si ho nevšímaly. Ale Inna si Vasilyho nějak okamžitě oblíbila, bylo mu s ní dobře. Jiskra sympatií, která vzplanula ke krásné ženě, postupně zažehla v Krasinově přísném srdci oheň lásky.
  Na kolegovi se mu líbilo všechno. A vzhled, výrazné oči a postava. A také uměla zajímavě mluvit o své práci, o sobě. A Krasin, nesmělý k ženám, tentokrát ochotně komunikoval s Innou.
  V ten láskyplný, teplý a tichý večer nemohli dost mluvit. Na pláži Inna, mistryně sportu v plavání, mluvila o svém setkání s hejnem delfínů na otevřeném moři:
  - Plaval jsem nějak zvlášť daleko do moře. Dívám se, mezi mnou a břehem se objevilo hejno delfínů. Někdy se přiblíží ke břehu. Pravděpodobně je pro ně zajímavé podívat se na bipedální tajemná stvoření, kterých je v pobřežních oblastech tolik. Mezi lidmi a těmito mořskými živočichy existuje nějaké prastaré mystické spojení.
  Delfíni plavali pomalu a líně mluvili svým charakteristickým pištěním, které bylo ve vodě jasně slyšet.
  Zastavil jsem se, téměř zastavil veškerý pohyb, jen se mírně pohupoval na vlnách a sledoval pohybující se hejno. Poslouchal jsem jejich rozhovor, který byl z nějakého důvodu stále aktivnější. Delfíni diskutovali o něčem vlastním. Zajímalo by mě co!
  A najednou se hejno otočilo ke mně. Rozdělili se do dvou skupin. Pět kolem mě začalo kroužit. Ale tři šly přímo za mnou! Ztuhl jsem, když jsem je zmateně sledoval, jak se přibližují. ...
  - Ach, kolik lidí by chtělo potkat delfíny v moři! - Vasily vložil svou frázi do rozhovoru.
  - Ale všechny pokusy rekreantů doplavat k nim končí neúspěšně. A tito delfíni sami ke mně připlavali! Viděl jsem, jak dýchají, vypouštějí vzduch s hlukem, viděl jsem jejich malá oči, jejich ploutve se přibližovaly. Vzpomněl jsem si na příběhy o přátelství mezi delfíny a lidmi. A chtěl jsem se s těmito kráskami spřátelit, pohladit nejbližší z nich. Navíc ploutev tří nejlepších delfínů byla velmi blízko, doslova tři metry ode mě!
  "Jsi statečná dívka," řekl Vasilij.
  Udělal jsem jemný pohyb směrem k nim. Ale hejno okamžitě šlo pod vodu ...
  - Vyděšený? zeptal se Krasin.
  "Vypadá to tak," odpověděla Inna a pokračovala ve svém příběhu:
  "Plaval jsem zpátky na břeh v naději, že uvidím, kde se delfíni vynoří." Dlouho nebyli vidět. Pak se sotva znatelně objevili v dálce a znovu šli pod vodu. A přemohla mě mrzutost, smíšená se zvědavostí. Co to bylo? Proč ke mně delfíni připlavali?
  "Říká se, že delfíni pomáhají lidem, kteří se ocitnou v moři daleko od pobřeží," navrhl Vasilij.
  Ano, slyšel jsem příběhy o delfínech zachraňujících topící se lidi.
  "A někdy je z nějakého důvodu vyhodí na pevninu," řekl Vasilij.
  - Říká se, že ztrácejí orientaci, ale mně se zdá, že plují zemřít.
  Jsou sebevražední? zeptal se Vasily.
  - Vypadá to tak. Možná jsou k tomu příbuzní nuceni. Víte, delfíni, stejně jako lidé, dýchají vzduch a jsou náchylní k virovým onemocněním. To znamená, že se mohou navzájem nakazit. Když onemocní jeden člověk, aby nenakazil celé hejno a neznečistil svou mrtvolou moře, je nucen vrhnout se na břeh.
  "Logická verze," souhlasil Krasin.
  - Jednou jsem viděl, jak delfín přišel zemřít. Byl hluboký podzim. Na pláži nikdo není, rekreanti všichni odešli a já se rozhodl jít do skal. Rád tam chodím.
  Vidím delfína ležícího na břehu. Naživu! Jeho plíce hlučně vypouštěly vzduch. Delfín těžce dýchá, oči má zavřené. Ocas a spodní část břicha jsou ve vodě, ale většina těla je na břehu. Delfín je velký. Přistoupil jsem k němu a pečlivě si ho prohlédl. Nebyla nalezena žádná krev ani zranění. Opatrně plácnu dlaní po zádech obyvatele hlubokého moře. Delfín v reakci slabě pohybuje ploutvemi. Cítí můj dotek! Ale nemůže nebo nechce se pohnout.
  Snažím se dostat do vody. Ale delfín je těžký. Nemůžu s ním pohnout. Sám ale k moři nechce. To je vidět z jeho sotva pohyblivých ploutví. Delfín je vesluje, aby přistáli! Nevím, co mám dělat, nemůžu mu pomoci. Jen hladím chudáka po hlavě.
  A pak delfín otevře oči a podívá se na mě smutným pohledem. Ukazuji rukou: plav, říkají, do moře. V reakci na to delfín jen slabě pohybuje ploutvemi. Snažím se ho strčit do vody. Zbytečný! Najednou vidím, jak z oka delfína vytryskne velká slza. Není tak průhledné jako u člověka, spíše zakalené, barvy silně zředěného mléka. První slza pomalu stéká po druhé, pak třetí... Delfín pláče. Má tragédii.
  Blíží se k nám žena. Společně ještě jednou prozkoumáme delfína. Ne, není zraněný.
  Žena říká: "Půjdu do rekreačního střediska, nahlásím delfína," a odejde.
  A zůstávám. Sedím vedle umírající mršiny. pláču s ním...
  A pak přišli záchranáři a nebohé zvíře odtáhli do moře. Snažil jsem se vysvětlit, že delfín je nemocný a potřebuje lékařskou pomoc, ale neposlouchali mě. Byl jsem tehdy na střední škole, byl jsem teenager...
  
  
  Kapitola 27
  Innin příběh Krasina dojal a příjemný večer strávený s dívkou přivedl Vasilije k naprosté radosti. Další den myslel víc na Innu než na práci. Znovu se však pokusil obžalovaného vyslechnout. Ale bezvýsledně.
  Naděždu měli nechat jít a postavit ji venku za ní. Měla vést k maniakovi. Jenom takhle následovat dívku v lese? Zbývalo počkat na informace od Kovaleva.
  V úterý večer se objevil nadšený.
  "Poslouchej, Vašku, tolik jsem trpěl! Jedna hrozná kočka mě tam málem znásilnila.
  "Měl jsi se uvolnit a užít si to," vtipkoval Krasin.
  "Říkám ti, že z toho nebudeš mít radost." Kdyby jen pohlavní choroby...
  "Přejdi rovnou k věci," zeptal se Krasin.
  - Počkej, nespěchej. Musíme vám říct všechno v pořádku, - Kovalev se dychtil podělit o své dojmy. - Přijel jsem tedy do Utrishe. K laguně, kde byl zabit režisér, jsou to ještě čtyři kilometry. Rozhlédl jsem se, vidím: dívka jde sama a vláčí věci. Wow tak roztomilá, i když s dredy a tetováním na noze, ale atraktivní. Rozhodl jsem se s ní seznámit, řekl jsem, že poprvé v Utrishi chci do třetí laguny, protože o ní vím od přátel. Dívka se jmenovala Nymph, ale ve skutečnosti se jmenuje Lena. Říkala, že sem jede popáté, že mi řekne, co je co. Šli jsme spolu...
  "Právě jsem řekl, že ta jalovice je hrozná," vtrhl do příběhu Krasin.
  - Tak o ní nemluvím! Poslouchejte, nepřerušujte.
  "Vaše sexuální dobrodružství mě příliš neznepokojují," řekl Krasin. - Více k věci.
  "Tady mluvím o případu. Obecně mě k ní přivedla Nymfa. Přidal jsem se k nim na parkovišti. Nápadník se okamžitě připoutal k Nymfě, jí známé z minulých let. Jmenoval se Dobrynya, vypadal asi na pětadvacet let. Člověk s mizerným intelektem. V táboře hippies byl hlavní autoritou. Pro sebe jsem ho označil za zmetka. Chybí mu několik prstů na rukou a to samé na nohou. Všem řekl, že bojoval v Čečensku. A v jeho rukou mu údajně explodoval v rukou granát. Odhadem, na těle není jediná jizva, chybí jen prsty. Aby došlo k takovému poškození, bylo nutné držet granát současně rukama a bosýma nohama a mít na sobě helmu a silnou neprůstřelnou vestu. Ale jeho společníci mu věřili. Odtud bylo nutné zjistit informace. Ptám se ho na sektáře a on mi říká, jak se naučil plavat ve školce. Přijeli s matkou do Soči, matka ho vzala k instruktorovi plavání. Dali jemu a dalším dětem nafukovací matrace a řekli jim, jak pohybovat rukama, aby plavali. No, plaval. Natolik, že ho zastavili jen deset kilometrů od Turecka...
  "Proč mi o něm říkáš všechny ty kecy?" zeptal se Krasin.
  - Takže věděl o všem, co se dělo na lagunách. Musel jsem s ním komunikovat a pak jsme se málem pohádali...
  Z chodby byly slyšet kroky. Kovalev přiběhl ke dveřím a otevřel je.
  - A tady přišla Innochka! Andrey byl potěšen. - Pojď k nám!
  - Ahoj! pozdravila Inna. - Nějaké zajímavé informace?
  - Jen říkám Vasilymu, čím jsem si prošel. A to vše pro věc. Takže ten zmetek mi řekl, že náš maniak je teď na Utrishi. Někde v horách má doupě. Kde přesně, nikdo neví. Občas ale sjede k moři.
  Víte, zdá se, že jsem tohohle maniaka viděl první ráno na laguně. Šel podél břehu a pak zabočil do lesa. Spěchal jsem za ním, ale zdálo se, že se vypařil. Je tu spousta lesních cest.
  Později jsem se na toho chlapa zeptal svých nových známých. Je zvláštní: s nikým kromě své přítelkyně nekomunikoval. Kluci potvrdili, že to byl on, kdo se přátelil s Nadezhdou, a teď, jak se zdá, na ni čeká. Hippies věří, že zabil režiséra a vinu vzala jeho přítelkyně.
  "Také si to myslíme," řekl Vasilij. - Zajímalo by mě, co ten maniak jí? Krade snad jídlo z parkovišť, zatímco rekreanti spí?
  O krádežích jídla jsem nic neslyšel. Možná má zásoby, možná něco najde v lese.
  "Jak jsem si myslel: ten maniak čeká na svou přítelkyni," řekl Krasin. - Zjistil jsi něco o naší pornoherečce?
  - Přijela do Utrishe se svým přítelem. V den vraždy s ním, jistý Mamai a Gorynych, odjeli Mamaiovým autem do Petrohradu.
  - Bál ses? Ale co? zeptala se Inna.
  - Mamai se stejně ten den chystala odejít. Letos mu to nevyšlo. Herečka a ten chlap byli jeho sousedé na parkovišti. A pak je tu vražda. Mamai se nabídla, že půjde s ním. Rychle se shromáždili a před příjezdem policie vyrazili přes Malý Utrish. U Mamai to auto stálo tam ve stanovém městečku divochů pod dohledem známých.
  - Jaký druh dívky? zeptal se Krasin.
  - Je naše herečka po smrti? " řekl Kovalev. "A je zvláštní, není společenská." Tam se ji Dobrynya pokusil srazit k zemi. Už jsem o něm řekl Vasyovi. Zdvořile tedy odmítla: "Promiň, nejsem volná. Můj manžel mi nedovoluje komunikovat s jinými muži bez jeho vědomí." Zdá se, že dorazili do Utrishe ze Států. Ale mluvili plynně rusky. Oba.
  Jak se jmenuje přítel herečky? zeptal se Krasin.
  - Odpověděl jsem Sašovi. Nic víc se o něm nepodařilo zjistit.
  - Proč přišli k nám do Anapy? zeptala se Inna.
  - Říká se, že Sasha má ve vedení sekty buď známého, nebo příbuzného. A sektáři na Utrishi měli sbírku.
  "Bude potřeba se o Mamai a Gorynychovi dozvědět více podrobně," řekl Krasin. "Jejich skutečná jména, adresy...
  zeptal jsem se jejich přátel. Nedalo se říci nic konkrétního.
  "Musíme znovu zkontrolovat seznam obyvatel v předních dveřích, kde byla herečka zabita." Co když se něco objeví, - řekl Krasin Kovalev.
  - Jak navrhuješ udělat s Naděždou? zeptala se Inna.
  "Musíme toho nechat," odpověděl Krasin. - A nainstalujte pro ni dobrou venkovní scénu, dívka by měla vést k maniakovi.
  "Bude těžké ji v lese následovat," řekla Inna. - Nebudete moci uzavřít všechny stezky.
  Andryukha pomůže. Na laguně je skoro jako doma, - řekl Krasin.
  Posíláš mě, aby mě zase roztrhali hippies? zeptal se Kovalev. "Sotva jsem se od nich mohl dostat pryč." Nejprve mě Katya Ogonyok obtěžovala, nutila mě chodit nahá a pak mě popadla za kundičku. Říkám: "Nejsem připravená na sex a nemám kondom." "Nic," odpovídá, "mám plastový sáček, můžete ho použít místo kondomu." Hrozné, smradlavé kuřátko - hrůza. S velkými obtížemi se dostal ven. Ona sama je z Petrohradu. Vyprávěla mi o svých krajanech, Mamai a Gorynychovi. Mamai hledala spolucestovatele, aby bylo zábavnější jet domů a přihodila trochu peněz na benzín. Káťa se nabídla, ale rozhodla se stát na Utrish až do pozdního podzimu. A Gorynych souhlasil. A naše herečka a její přítel se k nim přidali...
  - Kde bydlí Mamai a Gorynych Katya, neví jistě? zeptal se Krasin.
  - Říkám vám: Nevím, jako skutečná jména těchto rolníků. Hippies rychle pochopili, že nejsem jedním z nich. Dobrynya začala otravovat: co se sem snažíš dostat? Málem se se mnou pohádal. Musel jsem říct, že jdu do Anapy ke své ženě pro chlast. Slíbil, že se za pár dní vrátí, ale musel opustit stan.
  "Nic," řekl Vasily s úsměvem. - Půjdu s tebou. A vezmeme stan a najdeme maniakovo doupě. Šance vzít si ho je dobrá, nemůžete si ji nechat ujít.
  "Probudil se ve vás instinkt lovce," odpověděl Kovalev. - Měli bychom rozluštit náš případ.
  "Rozuzlíme," ujistil Krasin. Myslím, že odpověď je blízko.
  
  
  Kapitola 28
  Hope byla propuštěna po několika dnech. Inna ohromené dívce řekla, že se jí podařilo zadržet skutečného vraha a nyní, po formálním podepsání potřebných papírů, může být na svobodě.
  Jak vyšetřovatelé očekávali, dívka okamžitě odjela do Utrishe.
  Na třetí laguně na ni čekali Kovaljov, Krasin a několik dalších policistů v civilu. Navzdory očekávání nemusela Naděžda dlouho stopovat. Zdálo se, že Boris předvídal návrat své milované a sám sestoupil k moři.
  Nadia ho viděla na cestě vedoucí k pláži
  - Borisi! Nejste zatčen?! - vykřikla natěšená dívka a skočila na svého milého jako kočka. Objala, objala ruce, nohy, začala líbat.
  Ale o minutu později se pouta zacvakla na ruce maniaka.
  Hope byla hysterická. Boris naopak působil navenek klidně.
  - Miláčku, odpusť mi! křičela dívka. - Nechtěl jsem! Neřekl jsem jim o tobě! Počkám na tebe!
  "Přinejlepším počká dvacet pět let," řekl Krasin Kovalevovi. "Pak mu dají doživotí."
  "Kdybych si vybral ženu pro sebe, vybral bych si takovou jako Nadia," odpověděl Kovalev. - Oddaný, láskyplný. Opustit službu a ráno se probudit v něžném objetí někoho, jako je ona, jako byste byli v nirváně. Je škoda, že se dívka věnuje svému maniakovi. A pak bych ji lépe poznal.
  "Ano, taková dobrá žena se může ukázat," souhlasil Krasin.. "Ale nejsme v nirváně." Musíte jet do Petrohradu, vypořádat se s vraždami.
  - Získané informace nejsou tak horké, - připomněl Kovalev. - Zjistilo se pouze jméno přítele herečky a dokonce i přezdívky jejich spolucestovatelů. Jak najít osobu podle jména v obrovském městě? Pokud jsou zapleteni do zločinů, s největší pravděpodobností je vyhodili z Petrohradu.
  "A mám předtuchu, že tento případ rychle vyřešíme," odpověděl Krasin.
  Po vyřízení všech nezbytných papírů si detektivové objednali letenku do Petrohradu a odjeli domů za Innou.
  "Zítra ráno odlétáme," řekl Vasilij paní domu. Už máme zamluvené lístky na jedenáctou hodinu.
  - A zítra musím pracovat, - řekla Inna. "Budu vás moci doprovodit na autobusovou zastávku právě včas."
  Následující ráno bylo slunečné, teplé a tiché. Den sliboval, že bude horko.
  "Moře by bylo právě teď," řekl Kovalev zasněně u brány. Dejte si týden pauzu.
  "Sametová sezóna je skvělý čas na odpočinek," souhlasila Inna.
  "Odpočíval jsi pár dní u moře na Utrishi," připomněl mu Krasin. - Ale je škoda rozloučit se s Innou.
  "Tak pojď k nám znovu," odpověděla Inna. "Máma a já budeme šťastní.
  "Teď, když mi dají dovolenou, určitě přijedu," slíbil Krasin.
  Cestou se Andrei zastavil u stánku s květinami, koupil kytici karafiátů a dal ji Inně.
  - Děkuju! Velmi roztomilé a krásné! - Inna byla potěšena a zabořila tvář do květin a s potěšením vdechovala jejich vůni. - Voní dobře!
  Dívka se přiblížila ke Krasinovi a zašeptala mu do ucha:
  - Počkám na tebe.
  Vasilij se šťastně usmál a řekl:
  - Určitě vám zavolám z Petrohradu.
  "Počkám," zopakovala Inna.
  
  
  Kapitola 29
  V Petrohradě si Krasin nejprve vyžádal od pasového úřadu informace o obyvatelích předních dveří, ve kterých Maria Novikova bydlela.
  - Podívej, Andryukho, v bytě naproti zesnulé Marii Novikové je registrována jistá Gorynycheva Tatyana Alexandrovna. Zeptali se jí? zeptal se Krasin.
  "Tu noc, kdy došlo k vraždě, byla v nemocnici," odpověděl Kovalev.
  "Ptal ses na její příbuzné?"
  - Myslíš... Gorynych... To samé z Utrishe? Velmi dobře to může být!
  "Ano, zesnulá herečka odešla s Gorynychem," řekl Krasin. - Naléhavě potřebujeme vyslechnout Taťánu Alexandrovnu a Gorynycha, pokud tam žije.
  "Rozumím," souhlasil Kovalev. V den vraždy jsme ho neviděli. Ale možná do toho byl zapletený Gorynych... Jak se ale dostal do učitelova bytu?
  "To je vše, co potřebujeme zjistit."
  - Dobrý! řekl Kovalev. - Půjdu za Taťánou Alexandrovnou.
  
  Už večer Gorynych seděl v Krasinově kanceláři. Kovalev ho předvedl k výslechu. Vasilij Krasin okamžitě položil záludnou otázku.
  - Proč jsi, Vjačeslave Anatoljeviči, zabil Lucy Starrovou?
  Gorynych to oproti očekávání nepopřel.
  - Není to moje vina! Ona sama! podezřelý téměř křičel. "Podívej, nechtěl jsem jí ublížit. Lucy se mi moc líbila. Tak se to stalo. Náhodou. Sundal jsem polštář, koukám: udusila se. Už nedýchá. Snažili jsme se to se Sašou vypumpovat. Nevyšlo to.
  "Chceš říct, že se ta žena uškrtila polštářem?" Bez vaší pomoci? zeptal se Krasin. - Jak je to možné?
  - Měl jsem s ní sex. Kvůli ostrosti jí zakryl obličej polštářem. Tak to udělal Sasha přede mnou. Nevadilo jí to. A dostal jsem se do extáze, skončil, a když jsem sundal polštář, koukám: Lucy už nedýchá.
  - Co je to za legraci, škrtit dívku při pohlavním styku?! zeptal se Kovalev hrubě.
  Takže tohle je druh sexu. Říkám vám, že jí to nevadilo.
  "Nevadí ti, když ji uškrtíš?" naléhal Kovalev.
  - A co Sasha? jaké je jeho příjmení? zeptal se Krasin.
  pomyslel si Gorynych.
  Odpovězte na otázku! řekl Kovalev.
  - Nepamatuji si... neznám jeho příjmení. Upřímně řečeno! Řekl něco o sobě, ale nezdálo se, že by uvedl své příjmení.
  - Nebyl Sasha proti tomu, že jsi měl zvrácený sex s jeho přítelkyní? Kovalev nevěřil.
  - Sám mě a Lucy pozval, abychom se bavili, zatímco on spal. Nevadilo jí to.
  - Takže vám budu věřit, co navrhl. Není pro tebe snadné lhát," řekl Kovalev.
  - Nelžu, upřímně! Sasha byl klidný, když byla jeho přítelkyně s jinými muži ... Lucy byla pornohvězda ...
  - Řekněme, že se dívka udusila náhodou, ale proč jsi hodil její mrtvolu sousedovi? zeptal se Krasin.
  "Chtěli jsme se schovat až do večera." Sasha, když se všechno stalo, mě zmlátil, pak řekl, že nemá smysl ho blýskat, požadoval, aby vzal Lucy ven a pohřbil mě. Volal jsem Mamaiovi, mohl přijet až večer. A vzít mrtvolu taxíkem, rozumíte...
  - Znovu zopakuji Vasiliho otázku: proč jsi nasadil mrtvolu Lucy sousedovi? - Kovalev se opět vložil do výslechu.
  - V našem bytě nebylo možné nechat mrtvolu. Moje matka byla toho dne propuštěna z nemocnice. Ona a její sestra musely přijet autem.
  - Jak jste se dostali do sousedova bytu? zeptal se Krasin.
  - Takže moje matka měla klíče od svého bytu ...
  Proč nám to neřekli? Krasina to překvapilo. "Ani moje matka, ani můj učitel.
  "Učitel o klíčích možná ani neví," odpověděl Gorynych.
  - Jak to? zeptal se Kovalev.
  - Víš, v bytě před ní bydlel starý dědeček, máma mu pomáhala s domácími pracemi. Důvěřoval své matce, pro každý případ dal klíče. A pak dědeček zemřel a učitel se brzy nastěhoval. Je to jeho neteř nebo co. A zapomněli jsme na klíče. A s učitelem přátelské vztahy nefungovaly.
  Jak dlouho žije ve vašem domě? zeptal se Kovalev. Nebo spíše žila.
  - Tři roky. Ne, ani čtyři. Krátce po smrti mého dědy mi dali čtyři roky na drogy. Právě mě podmínečně propustili. Strávil jsem léto na Utrishi, byl jsem tam ještě před propuštěním. A moje matka mě propustila, nemohl jsem nechat Lucyinu mrtvolu v našem bytě. Máma by mi nerozuměla a hned by mě vyhodila.
  Jak jsi věděl, že učitel není doma? zeptal se Krasin.
  - Když jsem začal přemýšlet, jak se zbavit mrtvoly, vyskočil jsem na ulici. Mluvil tam s kamarádem. Byla to kamarádka učitelky. Mimochodem řekla, že Maria byla na dovolené v Soči. A vzpomněl jsem si na klíče. Byli dva. Před propuštěním jsem je hodil do svého stolu. Vstal jsem a podíval se: klíče byly zachovány.
  - A co matka? zeptal se Kovalev. Ptali jste se na klíče?
  - Zeptala se. Už dávno, před mým propuštěním. Řekl jsem, že jsem je vyhodil. Pak zapomněla na klíče, ale ty, jak se ukázalo, zůstaly zachovány v mém koši.
  - Chcete říct, že se učitelka neobtěžovala vyměnit oba zámky po smrti příbuzného za ta léta a klíče se objevily? zeptal se Krasin.
  - Ano! Přesně tak. Zkusil jsem, dveře se otevřely. No, Sasha a já jsme vzali Lyusyu do učitelova bytu.
  Proč bylo tělo nacpané pod postelí? zeptal se Kovalev. - Mohli by to dát na postel nebo nechat na chodbě.
  - Nevím. Nemysleli jsme si. Přinesli to do pokoje a tam se to stalo.
  "Chápu," řekl Krasin. "Ale nepovedlo se zvednout mrtvolu." Učitel se vrátil brzy. A rozhodl ses ji vyhodit z okna jako nepotřebnou svědkyni.
  - Ne takhle ne. Tímto způsobem určitě ne. Přišli jsme a ona začala vyhrožovat, že zavolá policii. Urazil nás. Saša se tedy rozhořel a pomohl jí z okna.
  Kde je Sasha teď?
  - Odletěl na své místo v USA.
  - To je jisté? zeptal se Krasin. Kdo může potvrdit?
  - Mamai. Odvezl ho na letiště.
  - Jak se jmenuje Mamaia, kde bydlí?
  - Někde v ulici Kamyshovaya, nevím přesné číslo domu, upřímně! Nebyl jsem s ním, mluvili jsme jen po telefonu.
  "Dejte nám jeho telefonní číslo," nařídil Krasin. Pojďme zkontrolovat, co jsi řekl. A totéž platí pro byt.
  Vasily zapsal telefon, podal papír Kovalevovi a řekl:
  - Zbývá vyslechnout Mamai, zjistit, který den a kterým letem Alexander letěl, a poté podle seznamu cestujících vypočítat pasové údaje našeho klienta. A budeme mít další osobu zapletenou do vraždy učitele.
  "Rozumím," odpověděl Kovalev. - Zařídím to.
  
  
  Kapitola 30
  Fjodor Semjonovič Orlov se probouzel veselý, na starého muže obtěžkaného četnými boláky překvapivě veselý. Záda nebolela jako obvykle, netrápila játra ani nohy. Bez hůlky přešel k oknu a odhrnul závěsy. Místnost byla plná radostného světla! Jaká radost znovu vidět slunce, modrou oblohu, lehké nadýchané mraky. Osud mu dal ještě jeden den!
  Přišlo dlouho očekávané jaro, venku bylo pěkné počasí, Fjodor Semenovič byl zanícený touhou. Snil o dlouhých zimních večerech, aby se vydal do své rodné vesnice, aby navštívil bolestně známá místa. Modlil se k nebi za takovou příležitost. Možná dnes, možná teď?
  Každý člověk má místa, ke kterým je nejvíce připoután. Pro Fedora Semenoviče byla takovým místem divoká pláž v jeho rodné vesnici Lisy Nos. Proč? Sám si to vysvětlit nedokázal. Nejspíš vzpomínky z dětství, ale byla to právě tato pláž, o které se mu občas v noci zdálo.
  Starého muže silně bolely nohy, neustále se mu točila hlava. Téměř celou zimu Fjodor Semjonovič nevycházel z domu. Alespoň ho občas navštívila Lidochka ze sociálního zabezpečení a neteř Mashenka. Teď se ale důchodkyně cítila skvěle! Rozhodl se jít a třásl se nedočkavostí.
  Fjodor Semjonovič vzal hůl a na dlouhou dobu sestoupil ze třetího patra svého Chruščova. Když se za ním zabouchly vstupní dveře, stařec se zhluboka nadechl čerstvého jarního vzduchu. Ptáci cvrlikali, na stromech naběhla poupata. Fjodor Semjonovič se na okamžik cítil znovu mladý, plný síly. Děti si hrály na dvoře, sousedé seděli na lavičce a o něčem si povídali. Jaké je to potěšení vdechovat vůně jara, zdravý, bezstarostný život. Jaká radost být mezi lidmi, dívat se na ně!
  V malé zahrádce za domem si Orlov našel volnou lavičku na slunci a posadil se, aby si odpočinul před tvrdou cestou. Vrabci, sýkory, holubi, vrány si tu dělali své, občas si vyměnili radostné výkřiky. Kočka vedle vylezla na strom a vyhřívala se na sluníčku. Psi byli na procházce se svými majiteli, jeden z nich přiběhl k Fjodoru Semjonovičovi, očichal, zavrtěl ocasem, ale majitel ji zavolal a přátelský pes utekl.
  "Kolik ptáků dnes, kolik zvířat a lidí! pomyslel si Fjodor Semjonovič. A všichni se radují z jara. Jaké požehnání!
  Fjodor Semenovič měl ale zvláštní náladu, chtěl si udělat výlet a sednout si na pobřeží Finského zálivu.
  Důchodkyně šla na autobusovou zastávku. Trasa do Zelenogorsku vede právě přes Lisy Nos. Jeďte ne déle než půl hodiny.
  Sotva jsme museli čekat na autobus. Fjodor Semenovič vlezl do kabiny bez cizí pomoci. Lidé byli v pohodě. Všechna místa byla obsazena. Fjodor Semjonovič se opřel o madlo, ale mladý muž na vedlejším sedadle mu řekl:
  - Posaď se, tati! a ustoupil.
  "Máme dobré mládí," pomyslel si Fedor Semenovich s vděčností. Potěšilo ho oslovení - "tati". Zdvořilý, jednoduchý.
  Orlovovi nestačila komunikace, chtěl mluvit s jedním z cestujících, ale neodvážil se. Každodenní boj o život zbystřil všechny smysly. Ale teď byl Fjodor Semjonovič šťastný. Podíval se z okna a pozoroval lidi nastupující a vystupující z autobusu. To je život! Vroucí a bublající. A tato jednoduchá pozorování zrychlila jeho slabé srdce.
  U Lisiy Nos Fjodor Semjonovič vystoupil na nejbližší zastávce a pomalu šel po cestě k divoké pláži. Jak byl šťastný! Jako by se po dlouhé nepřítomnosti vrátil do vlasti. Vzácný cestovatel zažívá v těchto chvílích tak živé pocity jako Orlov.
  Ale postupně starého muže zasypala vlna vzpomínek. Žil svůj život skromně, snažil se nevyčnívat, být stranou publicity, očí svých nadřízených, tchyně a hloupých sousedů. Pracoval jako mechanik ve vojenské továrně. Měl stejnou, jako on, skromnou manželku. A jeho syn Voloďa byl prostý sovětský chlapec.
  Ve svých ubývajících letech zůstal Fedor Semenovič sám. Volodya zemřel v Afghánistánu, poté jeho žena onemocněla a nemohla se z nemoci dostat. Fedor Semenovič často litoval, že on a jeho žena nemohli porodit bratra nebo sestru svému synovi. Bydleli v malém domku na druhé straně vesnice. Pět z nás ve dvou pokojích s jeho rodiči. A já si pomyslel: "Kde je další dítě? A tak syn spí v rohu na truhle, protože není kam dát postýlku.
  Poté byl Fjodoru Semenovičovi přidělen byt prostřednictvím servisní linky. Manželka se ale rozhodla, že její věk a zdraví už nejsou stejné pro porod a výchovu dětí: "Každý máme jedno dítě a my si jedno pořiďme." A pak přišla zpráva o smrti jeho syna...
  Fedor Semenovich šel po lesní cestě, bolestivě známé z dětství. Zde ho ještě před válkou matka odvezla na břeh zátoky. Ženy nosily prádlo k máchání a děti se cákaly poblíž na divokou pláž. Každý takový výlet do zátoky v létě vyvolal ve Fedyině duši pocit oslavy. A teď si Fedor Semenovič vzpomněl na ty vzdálené časy a cítil, jak se mu v krku zvedl knedlík.
  Jako dítě to vypadalo: celý obrovský život před sebou. Kolik toho dokážeš, kolik toho dokážeš!
  Fedya se nestal ani astronautem, ani pilotem. A život není tak velký...
  Kdysi jejich soused, strýc Fedya, kterému nebylo ani sedmdesát, vypadal jako prastarý stařec. Děti ho škádlily: "Strýček Fedya snědl medvěda!"
  A nyní už sám Fedor Semenovič překročil osmdesát pět let. Ale nedráždite ho, lidi. A téměř nikdo z městských chlapců nezná jméno starého muže. Jejich dům v Lisyy Nos byl zbořen už dávno. Na jejím místě byla postavena mateřská škola a vedle ní domy ze Severního závodu. Nyní není žádná zahrada. Pozemek byl prodán soukromému vlastníkovi. Bylo to těžké, vždy mě bolelo srdce, když Fjodor Semjonovič přišel do domu svého otce. Dnes tam nepůjde, dnes si užije přírodu.
  Dobře v jarním lese! Sněženky lahodí oku. Tam za rohem by měl být dubový háj. Ano, to je správně. Jsou tam duby! Stojí už od Petrových dob.
  V tomto lese našel Fedya obrovský hřib. V hladovém čtyřicátém šestém roce. Bylo to jako dar shůry! Fedor Semenovič byl dobrý houbař. Dokud mu to zdraví dovolovalo, každé léto vyrážel na tichý lov ke své milované Lisy Nos, někdy na Levašovskoje dálnici. Ale Orlov už nikdy nenašel tak obrovské houby! Dva kilogramy se ukázaly jako obr. Červivé, opravdu. Ale maminka doma vyvařila červy a byla chutná večeře: houby s bramborami vypěstované na jejím pozemku.
  Fjodor Semjonovič vystoupil na břeh a posadil se na lavičku. V blízkosti nikdo není. Je všední den a lidé sem přestali chodit. Ženy se v zátoce už dlouho nemyjí a pláž je po vybudování přehrady celá zarostlá rákosím. Nyní je to přírodní rezervace, chráněná oblast.
  Fedor Semenovič je zvyklý být sám. Manželka už dávno zemřela. Předtím jeho rodiče. Můj otec se vrátil z války invalidní, bez obou nohou. Jeho matka ho kojila jako dítě. Odešli jeden po druhém pár let poté, co se rodina přestěhovala do města.
  Při vzpomínce na rodiče Orlovovi vyhrkly slzy do očí. V poslední době hodně pláče. To způsobilo, že mé srdce bylo lehčí. Ale na veřejnosti se starý muž snažil nedávat najevo své slzy.
  Fjodor Semjonovič se najednou litoval. Co dobrého v tomto životě viděl? Žil tiše, pracoval jako každý jiný. Nikomu se nepletl, nikoho o nic nežádal, snažil se být k lidem vlídný, ale jeho laskavosti si jakoby nikdo nevšiml. Žil správně? Koneckonců, pravděpodobně by mohl nějak dostat svého syna pryč z Afghánistánu? Bůh s ním.
  Jeho myšlenky přerušil zvuk pneumatik jízdního kola. Fjodor Semjonovič si spěšně otřel slzy. Muž však projel kolem, aniž by věnoval pozornost starému muži.
  A Orlov si vzpomněl, jak tu jako chlapec plaval. Na rukou se pohyboval po dně, nad vodou trčela jen hlava. Fedor Semenovich se skutečně nikdy nenaučil plavat. A nikdy jsem nebyl u moře...
  Jednou se tu málem utopil. Se svým přítelem Olegem postavili vor a vypluli z mýtiny, která se blížila k vodě. Nejprve se pohybovali podél pobřeží. Pak jsme pronásledovali hejno racků hluboko do zátoky. V hejnu bylo jedno mládě, které se ve vodě plácalo a nemohlo vzlétnout. V návalu dětského vzrušení plavali daleko. Ale kuřátko bylo dostiženo a vzato na palubu. A pak celé hejno, dvacet ptáků, ne méně, začalo útočit na chlapce. Rackové kroužili nad jejich hlavami, křičeli, srali, někteří ptáci se doslova snažili rvát si vlasy tlapami. Vor se otřásl a převrhl, přátelé byli ve vodě.
  Oh, a pak se Fedya vyděsil! Mohl se tehdy utopit, ne! Usrkl si vody, ale kamarád ho vytáhl, pomalu kluci doplavali ke břehu. Uplynulo skoro sedmdesát pět let, ale pamatuji si to, jako by to bylo minulý týden.
  Ach, lidský život je krátký! Byl jsi dlouho mladý? Byl zaneprázdněn se svým synem, miloval svou ženu. Všechno je pryč. Brzy odejde. Úplně pryč, neodvolatelně, do věčnosti. A staleté duby zůstanou i tato pláž. Znovu každý rok jaro potěší lidi teplem a novými nadějemi. Jen teď už neuvidí tu nádheru jara, neužije si přírodu ...
  Bylo by zajímavé nahlédnout do toho, co je po smrti. Existuje jiný život? Možná to nebude špatné, možná je to opravdu ráj?
  Proč tedy v podstatě žil? Proč ptáci žijí? Očividně kvůli potomkům, kvůli plození. Ukáže se tedy, že žil svůj život nadarmo? Ne, ne nadarmo! Žil skromně, ale důstojně. Neuhýbal, neponižoval. Na takových lidech spočívá země. Ne každý může být politikem a umělcem.
  Ano, hodně selhal, udělal by hodně jinak, kdyby začal život od začátku. Ale jeho existence měla smysl! Pro manželku a syna, pro rodiče, rodnou zemi. Ne, může zemřít s čistým svědomím!
  Lehký vánek ze zátoky způsobil, že rákosí líně šumelo a přinášel příjemný chlad Baltu. Fjodor Semjonovič nahlédl na cestu, klikatící se a jdoucí hluboko do lesa, stromů, které ji obklopovaly, snažil se rozeznat obrysy druhého břehu, naslouchal cvrlikání kobylek a dalším zvukům lesa. Zdálo se, že se stařec snaží vzpomenout si, zafixovat si to všechno ve své stále dost silné paměti. A najednou začal znovu plakat. Tentokrát z dojetí, protože se mu podařilo přijít, splnit si svůj sen.
  Orlov s potěšením vdechoval čistý mořský vzduch. Cítil jednotu se svou milovanou přirozeností. A byl šťastný.
  Fedor Semenovič seděl dlouho na lavičce a vyhříval se v paprscích jarního slunce. Ale postupně se světlo začalo schovávat za stromy a Orlov se vydal na zpáteční cestu. Cítil jsem se unavený. Ale byla docela příjemná. Nohy však začaly znovu bolet. Stařík pomalu došel na zastávku, překvapený, že cestou nikoho nepotkal. A zastávka byla prázdná.
  Autobus se rychle přiblížil, důchodce se uvolnil v kabině a opět začal dychtivě vykukovat z okna na ubíhající krajinu. Lidé se zastavili. Většinou mládí. Milí, klidní lidé. Mají celý život před sebou, můžete si užívat jara, spřádat plány do budoucna.
  Na jedné ze zastávek nastoupila do autobusu starší žena. Přesvědčena, že tam nejsou žádná prázdná místa, stála vedle Orlova, který seděl u dveří. Bylo vidět, že je pro ni těžké stát. Fedor Semenovič jí nabídl své místo.
  "Ne, co jsi, co jsi?" odmítl cizinec.
  "Posaď se, stejně půjdu ven," naléhal starý muž.
  - Díky moc!
  Orlov neklamal, nutně potřeboval vystoupit na další zastávce. Pohlédl na ženu a na její tváři viděl úlevu a vděčnost.
  Fjodor Semjonovič zapomněl na své nemocné nohy, byl na sebe hrdý. Takže je to pořád muž! Jako první ho napadlo ustoupit unavené ženě.
  Když se dveře autobusu otevřely, Orlov s obtížemi sešel na chodník a nakonec zakřičel na řidiče a cestující:
  - Šťastnou cestu!
  A říkal jsem si:
  "Nic, já budu žít! A v pětaosmdesáti jde život dál. Zítra přijde Lidochka a v sobotu by měla přijít Mashenka. Dobrý!"
  Stařec se pomalu zatoulal do svého bytu. Byl osudu za tento den vděčný a upřímně přál celému světu, ať se daří.
  
  
  Ale stáří si vybírá svou daň. Celé léto byl Fedor Semjonovič nemocný a na podzim konečně onemocněl. Neteř Maria se starala o starého muže. Na posledních pár měsíců jeho života se učitelka přestěhovala do jeho bytu a po smrti jeho dědy v něm zůstala bydlet.
  Fedor Semenovich vyprávěl své neteři hodně o sobě, o pláži, kterou tak miloval od raného dětství. Byl hrdý na to, že si v tak pokročilém věku mohl splnit svůj sen - vidět místa jeho srdci milá, rozloučit se s rodnými duby, pláží, bolestně známou lesní cestou. Děda zemřel tiše ve spánku. S úsměvem na tváři...
  
  
  Kapitola 31
  Hlášení o provedené práci úřadům je spíše formalita než naléhavá potřeba. Případ je ve skutečnosti vyřešen, co jiného říci šéfovi vyšetřovacího výboru? Debriefing je však zajištěn oficiálními povinnostmi.
  Krasin podal zprávu Vladimíru Čerkasovovi.
  - Podařilo se vyřešit nejen naše vraždy, ale po cestě byla s naší pomocí zadržena vražda ředitele v Anapě a také tulského maniaka.
  Jaký druh maniaka? zeptal se Čerkasov.
  Jmenuji se Boris Solncev. Mladý kluk z regionu Tula. Nyní se přiznává. Po nejméně čtyřech vraždách ve své domovině, kde nechal prsty, chlapík prchá do Soči, kde potká sektářskou dívku a přidá se k sektě. Dívka, kterou jsme uškrtili, byla také příbuzná této sekty.
  - Jaký druh sekty?
  - Ruská pobočka sekty Iluminátorů.
  "Identitu uškrcené dívky jste nezjistili okamžitě," připomněl Čerkasov.
  - Nemá žádné bílé doklady ani oblečení. Vůbec nic! Podle tetování pak zjistili, že je herečkou tvrdého amerického BDSM. Dívka se jmenovala Lyudmila Starková, hrála v pornu pod jménem Lucy Starr. Prolomili o ní informace, ukázalo se, že byla jako malá odvezena z Ukrajiny do Spojených států, kde skončila s rodiči v sektě Iluminátor. Přijela do Utrishe se svým přítelem. Tam byla natočena v pornu s přítelkyní Borise, maniaka, kterého jsme chytili. Boris zanechal v Soči dědictví, byl to on, kdo také spáchal nedávnou vraždu na Utrishi.
  "Má tato vražda něco společného s námi?" zeptal se Čerkasov.
  - Zprostředkováno. Náš zesnulý hrál s přítelem maniaka.
  - Nahlas, jak jsi přišel na toho maniaka.
  - Na Utrish se střílely velmi tvrdé, sadistické střelby. Maniak, který viděl, jak se jeho milované vysmívají, v návalu vzteku popadne nůž, zabije ředitele a uteče do lesa. Jeho přítelkyně se zakrváceným nožem je dopadena na místě činu, předána policii a uvězněna. Je podezřelá ze zabití režiséra. Dívka ale mlčí a na noži se najdou otisky prstů tulského maniaka. Jeho identita nebyla zjištěna, existují pouze prsty. Vyžádal jsem si fotografii zmizelého Borise, který sám byl považován za oběť maniaka a vraždy s ním nesouvisely. A v Anapě předložil svou fotografii vyšetřované dívce.
  - Věděl jsi? uhodl Čerkasov.
  - Ano! Ale o Starkově nám nic neřekla. Na všechno jsem musel přijít sám.
  - Maniak byl zadržen bez problémů? zeptal se Čerkasov.
  -Ano, klidně! Nebylo třeba běhat lesem. Foceno na pláži. Rekreantům žádné nebezpečí nehrozilo. Nesnažil se klást žádný odpor. Borisova přítelkyně byla propuštěna z vyšetřovací vazby, byla instalována venku. A já a Kovalev jsme čekali na laguně. Sám maniak šel na pláž, jako by věděl, kdy jeho přítelkyně přijde.
  "Vraťme se k našim vraždám," řekl Čerkasov. - Jak se mrtvola dostala k učiteli a kdo ji vyhodil z okna?
  "K vraždě Lucy Starkovové došlo náhodou, během sexu. A náš obžalovaný Gorynychev měl klíč od bytu učitelky, se svým komplicem Alexandrem, přítelem Lucy, se rozhodli nechat mrtvolu do večera v cizím bytě, aby ji vynesli a zakopali v lese. Gorynychev nemohl opustit sám sebe. Učitel se ale vrátil z prázdnin předčasně.
  "Rozumím," řekl Čerkasov. - A učitel byl odstraněn jako nepotřebný svědek.
  - Ano. Gorynychev tvrdí, že Alexandr pomohl učiteli z okna. Ale Alexander nemohl být vyslechnut. Je to náš bývalý krajan, nyní americký občan, po vraždě učitele odletěl do Spojených států.
  "Chápu," řekl Čerkasov. - Jak jste se dostali do Gorynycheva?
  - Díky informacím, které dostal Kovalev o Utrish.
  "Měli byste být pokáráni za to, že jste pořádně nevyslechli své sousedy a nevyřešili vraždy v ostrém pronásledování." Ale zajetí tulského maniaka kompenzuje vaši mezeru. Musíš poděkovat.
  - Vladimíre Nikolajeviči, radši bych si teď vzal dovolenou. Opravdu chci nabrat síly před těžkou zimou, trochu si odpočinout na moři. Sametová sezóna ještě nekončí...
  - Služební cesta do Anapy nestačila?
  - Tak jsem tam neúnavně pracoval. Nebylo to k moři.
  - Dobře, napište prohlášení, podepíšu to. Prostě si dovolenou rozdělte alespoň na dvě části. Zbytek se udělá později, až bude méně práce.
  - Dobrý! Bylo by potřeba nějak povzbudit mého asistenta Kovaleva. Díky němu byly tyto zločiny vyřešeny. V neformálním doupěti při získávání informací podstoupil velké riziko.
  - Od Vadima Rybačenka byla přijata stížnost na Kovaleva. Nevinnému vyhrožoval doživotím, donutil ho k sebeobvinění. Zatímco jsi chladil v Anapě, já osobně jsem musel komunikovat s Vadimem a omluvit se. Slíbil, že Kovaleva potrestá.
  "Je to velmi cenný zaměstnanec," řekl Krasin.
  - Dobře, jdi napsat prohlášení, dokud budu hodný...
  
  
  Epilog.
  Večer téhož dne si Vasily objednal letenku a okamžitě zavolal Inně s tím, že dostal dovolenou.
  - Skvělý! odpověděla Inna. Přijdeš k nám, jak jsi slíbil?
  Už mám lístek! Zítra odpoledne odlétám.
  - Báječné! Čekám na tebe. Máme skvělé počasí, o víkendu jdeme na pláž a koupat se.
  - Proč náš maniak podává důkazy? zeptal se Krasin.
  Ano, mluví o všem podrobně. Je snadné s ním pracovat. Jeho přítelkyně za mnou přišla a prosila mě, abych dal rande. Slíbila, že na chlapa bude čekat celý život, chce se podepsat s Borisem a porodit mu dítě.
  "Ale může dostat doživotí."
  - Ne, je nepravděpodobné, že dostane doživotí. V Tule zabíjel jako nezletilý, v Soči páchal na objednávku rituální vraždy a ve stavu silného nervózního vzrušení ubodal režiséra, když zjistil, jak se jeho milované posmívají. Navíc spolupracuje při vyšetřování, činí pokání. Má těžký osud, mnoho polehčujících okolností.
  "Přesto dají hodně," řekl Krasin.
  - Věřím, že Naděžda na něj počká.
  "Nerozumím takové ženské oddanosti...
  - Protože dívka miluje, pak existuje důvod ...
  "Dobře, přijdu a promluvím si na toto téma," řekl Krasin.
  Sám Vasilij byl ve stavu lásky. Pochopil, co se Inně líbí, a chystal se jí požádat o ruku...
  
  
  
  
  
  OLIVER TWIST - SKUTEČNÝ PŘÍBĚH
  ANOTACE
  Příběh Olivera Twista je skutečnější a uvěřitelnější než příběh Charlese Dickense a rozhodně dramatičtější. Zde je vše tak, jak má ve skutečnosti být, bez příkras.
  . KAPITOLA 1
  Oliver Twist ve skutečné historii neměl takové štěstí jako Charles Dickens. A obecně se zdálo, že Charles Dickens má o anglických dvorech jen malé znalosti. Ve skutečnosti už soudce udeřil kladívkem a vynesl rozsudek: tři měsíce tvrdých prací pro chlapce. A to je na poměry anglické justice stále docela mírné.
  Pedantský soud proto laskavému strýci, který o to žádal jako svědka obhajoby, sdělil, že proti již vynesenému rozsudku je třeba se zákonem stanoveným způsobem odvolat. Oliver má být mezitím převezen do nápravného zařízení pro mladistvé. A odvolání se bude posuzovat až příští týden... A pak pokud přijde řada!
  A pokud se ten pán objeví, bude zatčen za pohrdání soudem!
  Co je logické... A zdá se, že je to pravda... Jen s jedním rozdílem: tři měsíce dřiny na spolupráci se zloději jaksi nestačí. A soudce zadržel Olivera čtyři roky. A taky je dobře, že už to není středověk, jinak je mohli pověsit, i když jste byli třikrát dítě.
  Oliver dostal facku a chlapec se probral. Co je naživu. A byli odvezeni na místo výkonu trestů. Oliver šel se sklopenou hlavou a velmi se styděl. Byl by ho připoutal jako štěně k policajtovi.
  A okovy cinkaly na jeho rukou...
  Oliver se cítil jako zločinec, vězeň a hotový muž nebo dítě. Byl však již v chudobinci a snažil se utěšovat, že vězení se příliš neliší od sirotčince.
  Dopadlo to ale špatně - fantazie namalovala otrlé zločince ohánějící se dýkami.
  Oliver byl ale převezen do chlapecké věznice, do oddělení, kde byly drženy děti do čtrnácti let. Je to pro něj dobré a bezpečnější...
  Olivera například tři tety strážné donutily svléknout a polily ho nejprve studenou a poté horkou vodou z pumpy. Pak si oholili hlavy. Ani si nemydlili vlasy, ale po horké vodě žiletka v ruce vězeňské stráže lehce klouzala a chlapce ani nepořezala na hlavě. Pak Oliver dostal pruhované pyžamo s číslem. A protože letní čas byl ponechán naboso, slíbil, že rozdá boty pouze v chladném počasí.
  Pak byl Oliver lehce zbičován jako propiska a odveden do cely. Vězení bylo ponuré s mřížemi a zlými policajty. V cele byly tvrdé postele a holá prkna s přikrývkami. Jako v útulku. A Oliver dostal palandu na druhém patře a dostal k jídlu ovesnou kaši s tím, že zítra půjde do práce.
  Oliver si lehl na dřevěnou postel bez polštáře, jako tomu bylo v chudobinci, a přikryl se hrubou přikrývkou. Jen hlava je nepříjemná být nahá. Někdy však byly děti v chudobinci oholeny na pleš, takže to pro Olivera nebyla žádná novinka. Až na to, že na oknech nebyly žádné mříže. A chodili bosí až do mrazů, byli obutí jen proto, aby se děti před smrtí nenachladily.
  Oliver měl pocit, jako by se vrátil do původních zdí chudobince. A uklidnil se...
  A usnul tvrději a ve snu se mu zdálo o matce, kterou nikdy neviděl, a bujných rohlíkech a kusech masa.
  Děti jsou zpět z práce. Byli unavení, polili je studenou vodou a dali jim k jídlu ovesné vločky a chleba. Probudili se a dali jídlo Oliverovi. Obecně je vše jako v chudobinci, až na to, že jídlo v dětské věznici není o tolik lepší, ale dávají víc jídla. A chlapi nejsou tak vyhublí jako v dětském domově. Ale také více pracují a kromě toho je stále učí ve škole.
  Mírně pozdravili Olivera a zeptali se, za co je. Oliver odpověděl:
  - Nikdy!
  A vyvolalo to přátelský smích.
  A slova, že jsou všichni na nic!
  Chlapi byli unavení, na znamení stráží se rychle pomodlili, svlékli pyžama a lehli si pod šaty. Bylo nepříjemné spát na holých prknech, ale Oliver obvykle usnul.
  Ráno je probudili, znovu je přiměli k modlitbě, myli si ruce a vzali je na snídani. Pak pár hodin studia a dvanáct hodin práce. Děti tvrdě pracovaly na strojích. Oliver musel plátno tlačit bosýma nohama. Děti zde byly ještě malé a ještě nebyly poslány do dolu. Po čtrnácti ale můžete skončit v dolech. Stále je však lze poslat do dolu pro poruchu. Nebo třeba v kolonii, na plantáži.
  Když se Oliver zeptal, kde to bylo horší: děti jednoznačně řekly, že doly. Z těch, co si uleví přímo v trhlině, a z pochodní je hrozný smrad. A ne slunce s toxickými výpary. A na plantáži alespoň čerstvý vzduch a teplo. A v Indii a tropech je věčné léto příjemné. Sice hodně bijí, ale na plantážích jsou období, kdy není skoro žádná práce. Ale důl, nikde není těžší.
  Oliver byl první den tak unavený, že se odplazila na palandu. Musel jsem se pohybovat nohama, tlačit vřeteno rukama. A nohy byly důkladně ucpané a chodidla svědila, když spadla na netopýra.
  Děti se však střídaly. Druhý den už byla práce, sezení a ruce jsem měl necitlivé, ale nohy se mi trochu pohnuly.
  Dvanáct hodin práce bylo velmi vyčerpávající. Ale krmili je třikrát denně, a to bylo lepší než přístřešek, a v neděli bylo maso a třikrát denně ryby. Tělo v prvních dnech hodně bolelo, ale pak se do toho vložil Oliver a bolest otupěla.
  Mladé tělo si na zátěž zvyklo. V neděli bylo další studium a modlitby a téměř žádná práce.
  V dětském vězení Království Británie je to těžké, ale žít se dá. A díky práci se tělo stává silnějším a svaly jsou silnější. Jednoduché, ale zdravé jídlo zlepšuje tělo.
  Oliver si na tento život postupně zvykal... Dokonce se při práci snažil něco v duchu představovat, aby to nebyla taková nuda.
  Odvolání soudce samozřejmě celou dobu pod různými záminkami odkládal, případ Olivera Twista se neprojednával. Nakonec si hodný pán odplivl a rozhodl se, že mu na neznámém chlapci nezáleží. Navíc je dětská věznice snesitelně nakrmená, poučená a mají střechu nad hlavou. A je to lepší než se toulat ulicemi.
  A pro vás je dražší vzít si otrhaný ...
  Pokud už ale ten hodný pán nad Oliverem mávl rukou, pak na něj Dodger nezapomněl.
  Zpočátku se všichni báli, že je chlapec prozradí. Ale čas plynul a obavy se rozplynuly. A nezajímá je ani Oliver. Jen tady je ten Dodger, chtěl vrátit do gangu svého žlutoúsého kamaráda.
  Ale ačkoli je vězení pro děti, nemůžete z něj jen tak uniknout. A mříže a zdi jsou vysoké a bezpečné, všechno je jako dospělí zločinci. Pokud mezi dozorci není na rozdíl od starších vězňů hodně žen.
  Jeden z nich byl známý Dodgera. A rozhodl se zkusit Oliverovi zařídit útěk.
  A tak se zlodějský chlapec rozhodl přiblížit se k ní. Představená se zeptala Dodgera:
  - Jak ho můžu dostat ven?
  Zlodějský chlapec poznamenal:
  - Velmi jednoduché! Řeknete si, že v sousední dílně pro soukromou výrobu potřebovali kluka na práci a vyvedete ho z brány!
  Strážci namítali:
  - Za tohle se naštvu! Nepůjdu!
  Pluto navrhl:
  - Tak mu dej ode mě vzkaz!
  Matrona přikývla.
  - Za tohle od tebe zlatá guinea!
  Zlodějský chlapec odpověděl:
  - Bude stačit šilink!
  Matrona zavrčela:
  - Je to zakázáno!
  Plut logicky poznamenal:
  - Nikdo se to nedozví! Taková malá poznámka. A celý stříbrný šilink! Za tuto minci byli donedávna věšeni zloději!
  Žena pokrčila rameny a řekla:
  - Dva šilinky!
  Neplatič pokrčil rameny a poznamenal:
  - Oliver mi není tak drahý, abych dal dva šilinky za jednu notu!
  Matrona se poškrábala na čele a poznamenala:
  - A proč to vůbec potřebuješ!
  Zlodějský chlapec logicky odpověděl:
  - Jaký je pro vás rozdíl? Chcete šilink, téměř za nic!
  Žena souhlasila:
  - Ano, pošlu poznámku! To není nic!
  Darebák načrtl několik čar na kus papíru a podal jej představené. Vzala to tím, že se schovala do podprsenky.
  Vše je jednoduché...
  Neplatič jí podal šilink a okamžitě toho litoval. Ve skutečnosti, kdo je pro něj Oliver? A není jasné, jestli to pomůže.
  Samotnému Plutovi hrozilo každou chvíli zatčení. Peníze byly získány s rizikem svobody. A někdy se také stane, že jsou chlapci pověšeni za krádež nebo posláni do dolů. A v dolech skoro nikdo nevydržel déle než pět let a často ještě předtím, než byly ohnuty.
  Možná by pro Olivera bylo lepší strávit čtyři roky v dětském vězení, získat vzdělání a profesi a pak vést poctivý život. Všichni zloději totiž dříve či později skončí v oprátce, nebo ještě hůř. Málokdy se některý ze zločinců dožil vysokého věku a neexistovalo, že by nebyl dopaden. Dříve nebo později se všichni chytí.
  Zde jejich majitel nekrade sám sebe, ale pouze velí nezletilým zlodějům. Ale dříve nebo později to někdo vzdá.
  Tulák si těžce povzdechl a snažil se nemyslet na to, co se stane po jeho dopadení. A jak se má Oliver - jak často je bičován?
  Oliver byl tišší než voda a nižší než tráva. V cele byly děti ve věku deseti nebo jedenácti let, většinou seděly na maličkostech a byly celkem klidné. Život ve vězení byl tedy nudný, odměřený a spíše klidný. Na žerty nebyl čas ani energie. V tomto oddělení nebyli žádní rebelové. V noci měl službu policista, který koukal zpoza mříží a popíjel kávu, nebo dozorce. Děti byly tedy nuceny mlčet a spát. A jsou neustále pod dohledem.
  Je to samozřejmě nuda, ale na druhou stranu vás nikdo z kluků neterorizuje. Všechno jde podle charty, jako v armádě bez šikanování. Pokud není moc práce... A času na spánek není dost, ale na to si také zvyknete. Po fyzické aktivitě ale bez potíží usnete. Jako stromy padáme na palandu, aniž bychom věděli o nespavosti vůdců.
  Oliver za dva a půl měsíce neustálou tvrdou prací fyzicky zesílil a téměř netrpěl. Do konce školního roku je ještě velmi daleko a na počítání dnů je příliš brzy. Naštěstí alespoň střechu nad hlavou a dostatečné množství jídla - chudobinec je soukromý ústav, kde se šetří na dětech. A tady je jídlo ve vlastnictví státu, a zatímco v Británii není hlad a neúroda v kleci, jsou krmeni podle normy, aby lépe fungovali. Mladí zloději nevypadají vyčerpaně. Někdy tvrdě pracují na čerstvém vzduchu, zametají dvůr, otáčejí mlýnské kameny, čerpají čerpadla.
  Pokud se v dílně nepracuje - sklad je již plný, pak jsou děti nuceny kameny jednoduše přenášet z místa na místo, případně mlít mouku ručními mlýnskými kameny. Někdy, i když jsou strážci dobře naladěni, hrají fotbal.
  Oliverovi každopádně vězení prospělo. Stal se zdravějším, silnějším, klidnějším a častěji se usmíval.
  Představená ho odvedla do rohu, když tam byl rozhovor, předala lístek a zašeptala:
  - To je od Dodgera!
  Oliver měl smíšené pocity. Je dobře, že se na něj nezapomíná, ale na druhou stranu je už zvyklý na tak klidné a relativně uspokojivé místo, jako je dětská věznice. A znovu jsem se nechtěl vrátit do světa zlodějů.
  Oliver od dětství neznal mateřské teplo a rodinu a cela s mřížemi pro něj nebyla peklem, ale něčím známým od narození. A palandy jsou dost suché a za dobré chování mu dali polštář ze slámy. A přikrýt se dekou a spát. Chlapci téměř nechrápou a vy máte jednoduché, ale příjemné sny. Číst můžete i v neděli ve vězeňské knihovně. A z práce, když je sklad plný, vás někdy pustí dřív.
  Ne, dětská věznice ještě není na dně. Ke královniným narozeninám dokonce slíbili, že dají čokoládové dorty. A kdo se o Vánocích choval slušně, dostane dárky.
  Oliver proto váhal. Dodger mu poradil, aby při práci omdlel a třásl se jako v horečce. Dítě bude odesláno na dětskou ošetřovnu. Je to pro ty nejmenší mimo věznici, protože je litují a ošetřují ti nejlepší lékaři. Na vězeňské ošetřovně jsou totiž lékaři nejhorší a léky nejsou. A od dětí, dokonce i od zločinců, se stále očekává náprava a je s nimi zacházeno lépe než s dospělými.
  A z nemocnice zadarmo, můžete utéct oknem, takže tam nejsou žádné mříže. A to i přesto, že je ve službě policista.
  Oliver to pochopil, ale váhal. Znovu se stát zlodějem? Jiná možnost mu jako uprchlému trestanci nezbývá. Ale pak budou v případě dopadení za recidivu definitivně posláni do dolů nebo oběšeni. V nejlepším případě čekají plantáže. Navíc si přidají za útěk.
  Ale co jiného? Může, jako mladík, kterému je v době zatčení pouhých devět let, a hned při prvním výletu pokosit rok vězení. Odejde ve dvanácti letech a dají mu práci - policie ho zatkne, už z něj bude vyučený řemeslník. A život tam možná není tak zajímavý, ale bezpečnější. Británie je na vzestupu, dělníci si už nežijí tak špatně. Mzdy rostou, pracovní dny se zkracují s pokrokem technologií. Filmy budou brzy...
  Měl by být zloděj?
  Ale čert říká Oliverovi - utíkej - svoboda je nebe! A co neuděláte pro svobodu!
  Ano, někdy i dospělí vězni utíkají týden před propuštěním. A tady je dítě!
  A Oliver se rozhodl utéct!
  Nesdílel jsem tento nápad s ostatními dětmi ...
  Útěk se rozhodl udělat další den. Chlapec měl v noci noční můry. Včetně toho, jak byl chycen a poprvé zbičován. A pak ho odvedli na popraviště... Olivera probudil studený pot. Blesklo mi hlavou, že v cele pod přikrývkou je docela teplo. Všude kolem čumí krátkovlasí, ale spíše klidní kluci. A že ho čeká snídaně s rybou a normálním chlebem. A že zítra budou předčasně propuštěni z práce a bude možné číst ve vězeňské knihovně blahoslaveného Augustina neboli Robinsona Crusoe.
  Co tedy získá?
  Oliver se převalil na druhý bok a, jak už to v mladém věku bývá, bez potíží usnul.
  Další den se jeho odhodlání utéct zatvrdilo. Aspoň trochu romantiky. Krást je tak zajímavé... A dostat se do cizího domu s poklady.
  Po snídani měly děti krátké učení. Bylo potřeba napsat diktát husími brky. A pak matematika a Boží zákon. A potom práce.
  Děti chodily... To už byla pohoda a za měsíc měli vydat zimní oblečení a boty. Oliver při práci opět tlačil výsuvnou část stroje, to není žádná malá zátěž, zvlášť když to děláte dvanáct hodin v kuse. A co je důležitější, je to nudné.
  Oliverovo odhodlání rostlo a poté, co sotva čekal další čtyři hodiny, aby to vypadalo věrohodněji, omdlel a v záchvatu se zmítal.
  Výpočet byl plně oprávněný. Olivera zvedli, zabalili a odnesli na dětské oddělení městské nemocnice. Chlapec byl převezen na oddělení, kde byli jen další dva chlapci. Pokoje pro čtyři, poměrně prostorné s vysokými stropy. A okna bez mříží, s oknem nahoře. Pro kluka, kterému ještě není deset, není problém dostat se ven. Oliver je docela obratný a zocelený tvrdou prací.
  Dva chlapci na oddělení, ne zloději, ale leželi. Jeden měl zlomenou nohu a byl v sádře, druhý byl zřejmě silně nachlazený a blouznil. Oliver vylezl na okenní parapet, vytáhl se na ruce a ocitl se v otvoru.
  Chlapec v obsazení se zeptal:
  - Kam jdeš!
  Oliver odpověděl:
  - Tvé matce! Neboj se, za hodinu jsem zpátky, jen to doktorům neříkej!
  Chlapec poznamenal:
  - Skoč vysoko!
  Bylo to opravdu vysoké. Oliver spustil tělo v náručí. Pak se zachytil bosýma nohama o římsu a pak skočil. Dopadl obratně, i když cítil bolest a chvění v patách.
  Ale nic... V nemocnici Olivera před vložením umyli a dostali žluté pyžamo a pantofle. Chlapec samozřejmě nechal pantofle a zůstal v pyžamu. Je v nemocnici, ale alespoň ne ve vězení. A snad se vše podaří.
  Pro každý případ se Oliver ponořil do špinavé podzimní louže. A stal se spíš obyčejným mladým tulákem. A ne tak podezřelé....
  Tulák mu náhle vyskočil naproti a zapištěl:
  - Rychle se učíš, následuj mě!
  Oliverovy drsné, dětinské podpatky rychle zaprášené ve špíně se hnaly za mnohem bohatěji oblečeným klukem ve slušných, skoro nových botách.
  Vypadaly dost kontrastně, lesklé boty a bosé, špinavé nohy chlapce, který utekl z dětské věznice, lépe řečeno z nemocnice, ale vlastně z vazby.
  Za jeden útěk mohli dát Oliverovi facku deset let. V Británii jsou soudy pro děti velmi přísné, někdy dokonce přísnější než pro dospělé. Jsou drsní v jednadvacátém století, ale pak...
  Oliver na to samozřejmě nemyslí. Užívá si pocit svobody a inspiruje. A běhat naboso i přes podzimní chlad je fajn. Navíc při běhu není vůbec zima. A dokonce i naopak, chlapcovy holé mozolnaté podrážky jsou lechtivé.
  Cítíte se dokonce hrdí, že jste byli za mřížemi. A ty jsi dokázal uniknout a spálit to všechno ohněm. Nás nedostanou.
  Po čistotě dětské věznice v doupěti staříka Feigina se Oliver zdál trochu špinavý. Ale dali mu smažené maso. Chlapec byl vítán jako hrdina. Nikoho nezradil a z vězení utekl. A to je výkon. Takový pevný pasový systém zatím neexistuje, takže se můžete dlouho schovávat, zvláště pro kluka. A nebrali otisky prstů. Což je skvělé. Oliver byl považován za příliš malého zločince a znaky nebyly přepsány a možná se ani příliš hledat nebude. A ani tehdy nefotografovali zločince, takže fotoaparáty jsou stále tak vzácné a nedokonalé.
  Pro Olivera je tedy snazší ztratit se ve velkém městě, jako je Londýn.
  A chlapec šel znovu do práce. Dostal slušné oblečení a nové boty.
  Přesto v Anglii ani pro děti chodit bosé není úplně slušné a hovoří o extrémní chudobě. Sice jsou chlapcovy nohy trochu nepříjemné, ale je v nich mnohem více hrdosti a sebeúcty.
  Oliver a Plut kradli kapesníky. Chlapec jednal obratně a tiše. To už byl druhý výjezd. A Oliver našel klid a vyrovnanost.
  Ale to pravé leželo před ním.
  Bill Sykes, vrah a lupič, se rozhodl vzít si chlapce jako asistenta na podnikání. A to je vážná zkouška. Bill sám vypadal jako lupič s rudým plnovousem a dost odporným obličejem.
  Oliver samozřejmě příliš nadšený nebyl. Navíc se kvůli tomu musel převléknout do hadrů a jít bos. A v noci je obzvlášť chladno.
  Bill uvedl, že oblek by měl být jednoduchý a pohodlný. A chlapec bude chodit bos tiše, což je v domě důležité. Pro Olivera však bylo nepříjemné chodit na holých podrážkách po studené, mrazem pokrytém chodníku a občas zrychlil, aby se zahřál.
  V noci v Londýně hořely plynové lampy s barevnými skly a bohaté město vypadá docela krásně, zvláště v centrálních čtvrtích.
  Oliver se dívá na toto bohatství a mrká očima.
  Všechno by bylo v pořádku, ale v hadrech je zima a holé, dětské nohy jsou opálené.
  Už však dosáhli cíle a Oliver je vystrčen z okna. Musí prolézt oknem a otevřít okno většímu a dospělejšímu lupiči.
  Chlapec se vytáhne na ruce a opatrně vleze dovnitř. Uvnitř je mnohem tepleji, a když se Oliverovy bosé nohy dotkly froté koberce, pocítili blaženost. Chlapec začal opatrně otevírat okenice. Srdce mu tlouklo jako buben vzrušením. A tady, opravdu, jak se tato zrzavá Billova tlama plazí skrz, je to tak děsivé.
  A teď je lupič v místnosti a vrže svými botami. Oliver se cítil naštvaný, že zůstal bosý, ale nedalo se nic dělat. Lov začal a Bill spěchal ke skříňce s penězi. Očividně tu byl tip, jeden ze služebníků a lupič věděli, co hledá.
  Oliver se také cítil vzrušeně a smetl ze stolu nějaké lesklé předměty. A dejte je do tašky. Včetně zlaceného pejska. A Bill si pohrával s pancéřovou skříňkou a pracoval na zámku. Oliver vešel bos do vedlejší místnosti. Tam také našel pár malých drobností a našich a na stole stříbrnou vidličku.
  Krádež se ukázala být nečekaně snadná a zajímavá. Oliver se usmál a byl velmi potěšen. Ale bohužel, osudu neutečeš. Tentokrát ale kulka našla Billa. Je mnohem hlučnější a majitel zavolal policii. Vrah byl zraněn a neměl čas uniknout s kořistí. A lehčí a menší Oliver stačil vyklouznout, ačkoli po něm také stříleli. Chlapec byl ale obratný a podařilo se mu dostat pryč z palebné linie primitivní pistole.
  A se zábleskem holých podpatků vyskočil z okna s pytlem kořisti. Tak jak to teoreticky je a mělo to být v Dickensovi. Proč vlastně zasáhli dítě, a ne většího a nemotornějšího banditu?
  Pobyt ve vězení a nějaké zlodějské zkušenosti Oliverovi prospěly, jeho talent se zhoršil a tak snadno se do něj nedostanete. A policie jako vždy měla zpoždění a klukovi se podařilo odjet a dokonce i s kořistí.
  Oliverova autorita mezi zloději se ještě zvýšila. A on sám začal lézt do domů a aktivněji se zabýval krádežemi.
  Chlapci bylo deset let. Během zimy se mu podařilo provést několik nájezdů na domy a ukrást spoustu kapesníků nebo několikrát těžší peněženky. A krádež další peněženky s diamanty se ukázala jako opravdové mistrovské dílo.
  Jeden z dospělých banditů dokonce dokázal proplatit účet, který chlapec ukradl.
  Přišlo jaro... Oliver znovu vlezl do jednoho z domů. Chlapec byl příliš sebevědomý. Možná by teď mohl odejít. Bill Cysk se ale od rány vzdálil a svého mladého partnera zradil s tím, že také utekl z vězení. A řekl mi, kde ho sehnat.
  Policie připravila přepadení. A chytili Olivera v samotném doupěti při jeho návratu.
  A celý gang mladistvých zlodějů byl krytý. A to byl úspěch policie.
  Oliver je ještě kluk, teprve dítě, ale už zarytý recidivista a trestanec na útěku. Po dopadení byl převezen do věznice pro zvlášť nebezpečné osoby a poslán na samotku. Tentokrát se Oliver svlékl a důkladně prohledal, díval se jak do úst, tak do řitního otvoru. Změřeno, zváženo. Přepsal z nahého všechna znamení v deníku. Oholili jim hlavy, umyli je a zavřeli je do samostatné cely. Oliver byl zpátky ve vězeňském pyžamu, ostříhaný a bosý a úplně sám.
  A být sám je mnohem děsivější a nepříjemnější. Jo a v cele na jaře je ještě pohoda, na rozdíl od dětské věznice. Ano, a krmí se hůř, jedna prázdná ovesná kaše. Oliver je nyní souzen jako dospělý a na krku má řetěz.
  Je to špinavé a nudné, jen se tak mlátí obušky.
  Policie skutečně udeřila desetiletého chlapce do paty holemi, a to je jen začátek.
  V cele vrzají krysy a vy spíte na kamenech, což je mnohem chladnější než na dřevěných prkenných postelích.
  A krmí se jen jednou denně a velmi malou porcí, pokud jen neumřete hlady. Tady jsi jako sebevražedný atentátník.
  Oliver byl však také nucen pracovat: otáčet mlýnské kameny, což je velmi těžké, když jsou odraženy holé paty. A ty máš pořád hlad a bičují tě ranami.
  V Británii ještě nebylo mučení zrušeno a Oliver může být vyslýchán s předsudky. Je pravda, že to vyžaduje rozhodnutí soudu.
  Oliver, kulhající a cinkající těžkými okovy, vstoupil na kurt. S černýma očima, vyholenou pleší, vyhublý na pár týdnů ve vězení, vypadal desetiletý chlapec uboze. Vzhledem k tomu, že na něm už viselo mnoho krádeží a vloupání, očekávalo se, že soud bude delší a o Oliverovi se už psalo v novinách. Chlapec byl skutečně ohrožen šibenicí.
  Ale to nebylo vše. Oliver už stihl dát dohromady kapitál a ukryl kešku.
  Soudce položil Oliverovi otázku:
  - Kam jsi schoval peníze?
  Chlapec začal vrtět hlavou.
  - Nic jsem neskryl, nemám to!
  Soudce se podíval a oznámil:
  - Dávám svolení k mučení, pouze bez způsobení zranění, musí vydat, kde schoval skrýš.
  Oliver se otřásl a řekl:
  - Nic jsem neukradl!
  Chlapec byl převezen do mučírny. Hořely tam grily a zkušení kati opékali nástroje. Protože je Oliver ještě dítě, mučila ho rusovlasá mučitelka Margaret, specialistka na týrání dětí, jejíž klienti ještě nezemřeli.
  Oliver byl mučen nahý... Margaret položila ruku na chlapcovu hruď, poslouchala puls a vydala:
  - Zdravé a houževnaté dítě!
  Poté byl chlapec umístěn do stroje a jeho ruce a nohy byly upevněny svorkami. A začaly se velmi pomalu kroutit. Pod velením zrzky to zvládli teenageři. Děti byly obvykle mučeny zrzkou s dědičnými popravčími, kteří studovali. Navíc se otočili a způsobovali hroznou bolest, ale ne ochromující.
  Oliver Twist zasténal, ale tvrdohlavě stál na svém. Přestože měl paže tak zkroucené v nepřirozených úhlech, že ho bolelo mluvit. Chlapec byl ve stroji nakřivo, těžce dýchal a kapal z něj pot.
  Pak se zrzka rozhodla zkusit pánev. Popravčí chlapec jí přinesl láhev olivového oleje. A Margaret namazala Oliverovi hrubé, dětské podrážky, aby se nespálily.
  Chlapec se zeptal:
  - Upálíš mě?
  Margaret přikývla.
  Ano, pokud nic neřekneš!
  Oliver zasténal.
  - Nic nemám!
  Ohniště běželo na plyn a nejprve se zapálilo malým plamenem. Markéta velmi ráda opékala chlapcům paty. Mučení mohlo trvat až půl hodiny a způsobit silnou bolest. A přitom podrážky chlapců byly pokryty pouze malými puchýřky, které po pár dnech zmizely a bylo možné mučení zopakovat novým způsobem.
  Oliver měl velké bolesti, těžce dýchal a sténal, ale skrýš nevydal. Bylo tam značné množství, včetně těch diamantů, které chlapec nechtěl prodat.
  Kromě toho jsou chlapci často tvrdohlaví a někdy ve vytrvalosti předčí dospělé. Oliver měl ve zvyku trpět se závojem. A snažil se psychicky odvrátit pozornost od bolesti.
  Zde je vůdcem dětského tažení křižáků. Už pronikli do zemí Saracénů. A je zajat. Žhavý písek Galileje spaluje bosé nohy dětí. A hodně to bolí, když to chlapům peče podrážky. A jsou vedeni do otroctví a biče pískají...
  Oheň sílí. Margaret dbá na to, aby jí plameny nespálily celou kůži na nohou. Mělo by to být bolestivé, ale ne ochromit chlapce. Ať má ještě sílu pracovat v dolech nebo na plantážích. Olivový olej změkčuje hrubé chodidla mladého vězně, takže jsou citlivější a méně se pálí. Oliver si představuje, že ho mučí Saracéni jako Ivanhoe... Pak jako román, který četl v dětském vězení, vede bosou Rebeccu k popravě. A dívka klepe něžnýma nohama o kameny.
  A také oheň. A tam je Oliver, který jede na koni s kopím a sráží nepřítele jako snop sena. A on padá...
  Uplynulo půl hodiny a přesýpací hodiny vypršely. Nakonec byl Oliver zbičován, což také bolelo, ale chlapec je na to zvyklý. A posypané rány slanou vodou. Oliver dokonce omdlel hroznou bolestí a na několik minut ztratil vědomí.
  Margaret si povzdechla.
  - Dost! Nechte ho odpočívat!
  Oliver byl odnesen zpět do své cely. Jen tentokrát položili na kameny desky a rozdali deky, aby chlapec nedostal smrtelnou rýmu.
  Olivera čekala další dvě mučení. Takže zvyk požadoval třikrát se zeptat. A pak další rozsudek a trest smrti.
  Vyčerpaný chlapec usnul a zdálo se mu o něčem strašném a bolestivém.
  . KAPITOLA 2
  Další den dostal Oliver k jídlu o něco více než při předchozích příležitostech, včetně ryb. Je vidět, že si chlapec rychleji odpočinul a vzpamatoval se na další mučení. Oliver byl zjevně v depresi, ale ani se mu nechtělo plakat. Chtěl jsem žít a stěhovat se.
  Byla představa, co bude po popravě? Nebe, peklo nebo vůbec nic? To poslední mě vyděsilo nejvíc. Nekonečná temnota, kdy nejsou ani myšlenky. Je to strašidelné... I když tam není žádná bolest ani strach... Nebo možná ještě existuje duše.
  Ve snu létáte, někdy se vznášíte nad střechami ... Možná je to vzpomínka na to, jak jste byli duchem? A také se vznesl na zemský povrch. A někde na nebi jsou hvězdy, mezi nimi další světy obývané lidmi, nebo jinými inteligentními bytostmi.
  Možná po smrti vaše duše odletí na jinou planetu a tam už najdete jinou podstatu? Jak by to mohlo být.
  Co když ještě před inkarnací do těla vaše duše byla a žila v někom z jiného světa?
  A to je také velmi zábavné... Co kdybyste byli v minulém životě králem nebo chánem? Nebo snad velký válečník či slavný vědec? Můžete být kýmkoli.
  Oliver Twist zpíval:
  - Pravděpodobně v příštím životě,
  stanu se císařem celé země...
  A budu sloužit slavné vlasti,
  Jsme lidé ze stejné rodiny!
  Ano, v příštím životě je opravdu skvělé stát se císařem nebo chánem. Vypadá to jako Čingischán, který si podřídil polovinu světa a předtím byl prostým otrokem.
  Příběh Čingischána je něco jako pohádka. Ale takový člověk ve skutečnosti byl a dokázal toho hodně. Jeho impérium ale upadlo v zapomnění. Právě teď je Británie na vzestupu a její slunce vychází. Do říše je zahrnuto stále více kolonií, které se mohou stát největšími v říši Země. A to je vážné. A někde v Evropě byl Napoleon, velký velitel a vládce. Kdo mohl dobýt celý svět, ale zničil šestisettisícovou armádu v Rusku. A pak došlo k bitvě u Waterloo. A ten boj byl zvláštní. Napoleon mohl vyhrát, ale zabránilo mu v tom několik nehod najednou.
  Zejména fit během útoku na britské jednotky. Pak by Francouzi mohli vyhrát, kdyby zaútočili pěchotou. Ale maršál Ney to minul.
  Oliver sebou hodil a otočil se. Je nepříjemné ležet na zádech dítěte, které bylo rozsekáno bičem. Bolí i zkroucená ramena, klíční kosti, ruce a nohy. Bolavé puchýře na chodidlech. Rány po mučení se už začaly hojit a svědit. Chtěl jsem je poškrábat, ale je to nebezpečné.
  Oliver se snažil odpoutat pozornost od svědění a bolesti myšlenkami. Zejména otázka, kterou si kladl při čtení knih. A vězeňská knihovna je docela bohatá - je tam spousta literatury zabavené zločincům. A zločinci nejsou jen lupiči s dýkami, jsou mezi nimi i vědci, politici, kněží a mnozí další.
  Takže Oliver, který četl rychle, stihl v dětské věznici přečíst spoustu historické literatury. Navíc také navštěvoval knihovny ve volné přírodě a také stihl hodně číst a zapamatovat si.
  Zejména historie Říma: o dvou bratrech, kteří byli krmeni vlčicí, a kteří založili město. Skvělé město!
  Římská říše existovala dlouhou dobu a nejvíce se proslavila ve starověku. Psalo se o něm nejvíce a zůstalo mnoho historických dokumentů. Ale po dosažení svého vrcholu byla říše v úpadku. A pak se to úplně rozpadlo a zmizelo. A zůstal jen v historických knihách. Bylo v něm mnoho císařů. Mezi nimi jsou Nero a Caligula - krutí kati a velcí generálové. Julius Caesar a Troyan, mnoho dalších. Včetně Pompeyho.
  Poslední jmenovaný se sice nestal císařem... Ještě zajímavější je ale Spartakovo povstání. Když jednoduchý gladiátor otřásl říší a porazil konzuly. Bylo to jako v pohádce.
  O Spartakovi bylo napsáno několik knih. V jednom z nich se v devíti letech dostal do lomů. A tam pracoval se všemi otroky. Tady je tento svalnatý chlapec, který vleče těžký koš kamenů, které váží víc než on sám. A i dítěti se z napětí zhroutí žaludek. A kroupy potu z chlapcova šlachovitého těla, tmavého od spáleniny a špíny.
  A dozorce ho stále pobízí, aby pokračoval. A chlapcovy bosé nohy vrzají od mozolů. Potom otrokář na konci dne mechanicky sní opečenou kaši, třeba s trochou rybičky a chlebem, a pak padne na kameny a spí v objetí s ostatními kluky, navzdory tvrdosti postele. V zimě je v lomu zima a mladí otroci jsou úplně nazí a bosí. A v noci je v lepším případě pokrytá zbytky látky a oni svá těla tisknou k sobě, aby se zahřáli.
  A v létě úmorná vedra na jihu Itálie, vyčerpávající práce. Práce v lomech podle zásady: otrok buď tvrdě pracuje, nebo spí. Samozřejmě zemřelo mnoho chlapců, ale Spartak, od přírody velmi silný, vyrostl a zesílil. A měl štěstí, že dostal šanci na svobodu a byl prodán do školy gladiátorů.
  Tam začala jeho kariéra, slavná a hrdinská. Gladiátor, který přežil sto bojů, podle zvyku starého Říma dostal svobodu a už bojoval za peníze. Spartakus mohl žít relativně dobře, ale zorganizoval povstání. Na obou stranách zemřely desítky tisíc lidí a případ skončil ukřižováním zajatých otroků.
  V jednom románu byl Spartakus rozsekán k smrti. V jiném ho otroci nevydali, ale zemřel na kříži. Ve třetím díle byl Spartakus pokrytý mrtvolami, ale podařilo se mu dostat ven a odešel a rozhodl se vzdát boj. Oženil se a vychoval vlastní děti.
  Spartakus udělal na Olivera dojem, ale ukázalo se, že selhal. I když jeho jméno zůstalo po staletí a dokonce tisíciletí. Spartakus je samozřejmě symbol a byly o něm napsány různé beletristické knihy. Časový předpis a nejednotnost historických informací dává prostor fantazii.
  Zde v jedné knize je Spartakus synem šlechtice, ale dlužil spoustu peněz Crassovi, patricijovi. A nyní je celá rodina zatčena a prodána do otroctví za dluhy. Spartak je ještě docela kluk, ale hrdý. Spolu se svou matkou a sestrou jsou vedeni k obchodu s otroky. Matce sebrali drahé oblečení, boty a je jen v jedné roztrhané tunice, není nahá a bosá. Její nohy jsou zbité do krve a spálené na kamenech a její kůže je spálená na slunci. A velmi trpí, nucena tančit před zákazníky.
  Spartakus, bronzový od úpalu, zbavený také bohatého oblečení, bosý a nahý, stále vypadá jako mladé zvíře.
  A když se mu kupec snaží dostat do úst, kousne si prsty. Za což dostává bič. Pak jeden majitel koupí chlapce a matku a sestra je oddělena... Spartakova matka je krásná a vzdělaná, dostane práci sluhy v domě. Ale chlapec, příliš pyšný, je za trest nucen otáčet mlýnským kamenem dva nebo tři dny. Přestože je chlapec připoután, přesto přeruší žehličku a uteče.
  Ale je chycen a označen. Pak ho majitel pošle do lomů. Ale i tam se drzý chlapec a syn patricijské a šlechtické rodiny vyznamenal. Přestože by měl být ukřižován, mladý válečník v zoufalství uniká z kříže. A to vidí hlavní manažer gladiátorů. Ten bojový se mu moc líbí, i když je to léta mladý kluk, a kupuje si ho. A opět kariéra gladiátora.
  Spartakus, i když později vznešení Římané, je ve válce s říší. A dokonce zůstává naživu a má společné děti v otrokovi z Thrákie. Dále se vnuk Spartaka stal římským císařem. Což je již představa autora.
  Tyto knihy se nedostaly do jednadvacátého století, ale Oliver je spolkl a teď si na ně vzpomněl. Odpočinek a obnovení síly po mučení. Díky tomu bylo možné zapomenout na bolavou kůži a na rány, které silně svědily od slané vody, kterou mladí kati kropili.
  Oliver udělal několik kulhavých kroků kolem cely - řetízek kolem krku mu překážel. A já si říkal, že je dobře, že ho ještě neblokovali. I když možná velká muka teprve přijdou.
  Kromě banální smyčky, i když byli zřídka popraveni kolečkem, a to je velmi bolestivé. Jste doslova trháni na kusy a provazy tahají vaše ruce a nohy různými směry.
  Oliver pískal a zpíval pro radost:
  Jestli déšť - hej-ho, ale žádný deštník,
  Jestli vítr - hej-ho - za tebou hvízdá, Je-li zima - hej-ho - až do morku kostí, A z domova nejsou dobré zprávy - Nedávej vzdej se, nevzdávej se, nevzdávej se! ať je to cokoliv, neplač a nestyď se! Usmívej se, usmívej se, usmívej se! Jsi na cestě, tak bude vše ok!
  
  Jestli dál - hej-ho - nemůžeš jít, A lupič - hej-ho - stojí v cestě, Pokud havran - hej-ho - křičí nad tvým uchem, Pokud tvé srdce bije strachem - Nedávej vzdej se, nevzdávej se, nevzdávej se, neplač, nestyď se, usmívej se, usmívej se, usmívej se, jsi na cestě, takže všechno bude v pořádku!
  
  Nevzdávej se, nevzdávej to, nevzdávej se! Ať se stane cokoli, neplač a nestyď se! Usmívej se, usměj se, usmívej se! Jsi na cestě, takže vše bude ok !
  Poté byl Oliver Twist veselejší... Znovu mu přinesli jídlo a chlapec si lehl na bok, zastrčil přikrývku a znovu usnul. A snil...
  Ve snu měl chlapec rozdvojenou osobnost. Když si ten a on jakoby vzpomíná na minulost a ne tak docela, dívá se na sebe ze strany. Například jméno je James Morgan. Mimochodem nejslavnější pirát. A zároveň kluk.
  Ačkoli poslední prohlášení by mohlo zkazit náladu, ve snu se bojí vědět, že je to jen sen, je hloupé. Sen je opravdu reálný, např. nadrozměrné holínky si odřely nohy a bolest po zásahu do třísla opilce byla jasnější. Možná se Oliver chytil, že se bál, aby mu ty vzácné boty neuletěly a zpomalil. A ret, zlomený během zadržování, se znovu připomněl. Zuby jsou naštěstí neporušené, ale boule na čele od rány se vytvořila značná a tak nechutně svědí.
  James Morgan řekl ve snu něco vtipného: pak mě rozesmál. A tak si další tři hodiny povídali o různých věcech a... Morgan samozřejmě začal skládat a mluvit o svých vlastních záletech. Chcete-li argumentovat v termínech - říkají, že to nemůžete udělat: potřebujete mysl.
  Krást je umění. I když samozřejmě Morgan James převyprávěl detektivky. I když něco nést musel. Zvlášť, když se dal na útěk a pak hledal způsob, jak zůstat u nějaké partyzánské jednotky.
  V tomto případě si nevedl o nic lépe než Oliver. Pokud ukrajinské léto nepřinese teplé noci a vy se můžete například osvěžit lesním ovocem nebo lidé ještě nejsou tak otužilí, aby zabránili hladovému chlapci v jídle.
  Ale tady je pár krádeží
  spáchal... Krádež nebyla jídlo. Ale to je úplně jiný příběh.
  Když bylo konečně oznámeno, že půjde k soudu, James-Oliver neuhnul. Věděl moc dobře, jak to všechno skončilo, a dokonce i ve všech filmových adaptacích (jakási falešná vzpomínka ve snu, o divech vzdálené budoucnosti!) měl Twist své opodstatnění. I když se samozřejmě nedobrovolně dívám na film, opravdu chci, aby byl zajímavější, což znamená ne jako v knize, ale nepředvídatelně.
  Soud byl dost nemotorný a samozřejmě bylo nutné vystát frontu. A jeho nohy už byly unavené, takže ve špinavé a zaplivané cele se James tvrdohlavě nechtěl posadit.
  Aby to bylo jednodušší, dítě se opřelo o zeď a znovu přemýšlelo o abstraktu. Přesněji jsem si vzpomněl na to, co Oliver zažil.
  První den chlapec ušel přes dvacet mil, což je na dítě docela hodně. Nejhnusnější na tom je, že hrubé boty s dřevěnou podrážkou jim pořádně odřely nohy. Ano, jídla je málo. I když penalta stačila za bochník chleba a vodu v Anglii není problém sehnat: čaj není Sahara.
  Nebylo možné se pořádně vyspat, jelikož jaro je stále studené. Přepracovaná lýtka po ránu bolela a na nohou naběhly puchýře. Chlapec se rozhodl pokračovat v chůzi bos. Nezdálo se mu to děsivé, a tak se v raném dětství nosily bosé až do mrazu. Jedna věc je však pást husy, starat se o krávy nebo dělat nějaké práce na farmě a druhá šlapat desítky kilometrů po kamenité cestě. To není měkká tráva na louce, kde spolu s dalším dítětem bez domova vyháníte kachny a další živé tvory (starší hoši pasou dobytek!).
  Oliver nejprve cítil jen nepříjemné mravenčení a tu a tam sjel ze silnice na kraj silnice a snažil se stoupnout na trávu. Pak ale přibylo křoví a chlapec opět vyšel na silnici. Několik hodin se to ještě víceméně dalo vydržet, ale když se vyčerpáním konečně zastavil, jeho sražené podrážky doslova hořely. Musel jsem hledat potok a ponořit je do vody.
  Poté chlapec Oliver udělal jednoduchý, ale ne úplně správný závěr - vyhýbat se cestám, jít po trávnících a ... No, ani v té době nebylo v jižní Anglii tolik lesů, ale co bylo spíš hájů, často zasazené do obdélníku.
  Ale ztratit se je stále reálné... Takže cesta do Londýna trvala mnohem déle a vyvolala dobrý strach. Pro Olivera, kterému dětská fantazie přikreslila vlky, sovy, ale i tajemné tygry s pekelnými lvy. Neboť nejstrašnější anděl a téměř všemohoucí Boží nepřítel, Satan, chodí jako řvoucí lev. A pokud pod poškrábanou patou zakřupe větvička, pak...
  Cesta do Londýna se ukázala být delší a lidé, kteří tam narazili, byli o něco lepší, než Dickens vylíčil. Vyhublé světlovlasé dítě se sraženýma nohama se mohlo spolehnout na kůrku chleba a teplý koutek. A jednou Oliver opravdu skoro zůstal - šance na adopci byla reálná, ale nějaká síla ho vedla dál.
  Mimochodem a parťák, o kterém Dickens nepsal, ale tohle
  chlapec tmavé pleti, ukázal, jak lezou do cizích zahrad a sekvestračních zahrad dlouho předtím, než potkali "Dodgera".
  Všichni příliš chtěli udělat z Olivera kladného hrdinu, aniž by si uvědomovali, že kluk by měl být kluk. Přesněji, že v životě je všechno trochu jinak než v dětském díle.
  První výstup na zeleninovou zahrádku byl poměrně prozaický a Oliver si s tím obecně příliš hlavu nelámal. Chtěl jíst - trochu si vzal. Majitelé nezchudnou! Je to dobré? Prázdný žaludek říkal, že se z toho osobně cítil dobře.
  S partnerem, zřejmě cikánem, se rychle rozešli. Pravděpodobně snědý muž nenašel Olivera jako zajímavého konverzátora, se kterým by se mohl dlouho stýkat.
  Poté samotného Twista málem zmrzačil pes při dalším pokusu o "nájezdy". Mladý cikán zřejmě věděl lépe, kam lézt, aby si později nesedl. A Oliver ještě není zkušený...
  Zároveň zaséval své hrubé boty. No, touhle dobou už byl zvyklý se bez nich obejít, ale výhled byl samozřejmě žebravý, ale dětem se strašně klepaly nohy. Mimochodem, Dodger nevypadal jako v knize, ale mnohem slušněji. No, je jasné, že zloděj s mnohem větší pravděpodobností rozbije pěnu, pokud se na něj nebude dívat jako na žebráka. Stereotypy jsou houževnaté - a pokud zloději tak dlouho nenarazili, je to právě proto, že navenek vypadali docela slušně a ne chudě.
  Proč s sebou vzali Olivera? Možná kvůli Twistovu andělskému obličeji, který doufal, že bude nejméně podezřelý. Nebo toho možná Dodger opravdu litoval, protože Oliverův pohled: vyhublý, poškrábaný, se zlomenýma a špinavýma nohama vzbuzoval živý soucit. A zloději jsou také lidé, zvláště když jsou mladí a nestihli si zatvrdit duši.
  V každém případě Twist dostal střechu nad hlavou a v noci nemrzl, byli obecně dobře živeni, zvláště ve srovnání s chudobincem.
  Když šli do toho chlapce, dali oblek do pořádku a připomínali úctyhodného sluhu.
  A kdyby Oliver nebyl tak hloupý, že by zakřičel, ale jednal chytřeji - nebo si nechají zloděje samotného nebo jen stojí a koukají, jako by obdivovali z okna, kdo by si o něm pomyslel?
  Možná proto ho tak rychle ospravedlnili, ale ten pán
  jeho tvář se okamžitě zalíbila. I když se zdá, že je to jeho příbuzný?
  James si odplivl mezi zuby a naštvaně poznamenal:
  - Proč je tento soudce jako hloupá ospalá želva?!
  Policista se zbláznil drzostí a tupě zíral na chlapce a chlapci hlasitě vzdychali. Je legrační, že se mladý zloděj nebojí úřadů.
  Drzost je zjevně druhým štěstím a policista se stal mnohem zdvořilejším. Možná bleskla myšlenka - co když je to syn velmi vlivné osoby nebo ...
  James Morgan dostal od jednoho z více či méně čistých tuláků na znamení důvěry šňupací tabák. Chtěl jsem si zapálit cigaretu, ale na poslední chvíli jsem si uvědomil, že hrubý tabák by tě rozkašlal a pak by se všechen jeho okázalý lesk sloupl jako hadí kůže.
  Soudce Fang zjevně nemá náladu - žlutý s červenými skvrnami na tváři, zdánlivě naštvaný... A pohled na chlapce, který se i v dřevěném kotci cítil jako král na trůnu.
  Pohled je drzý až opovržlivý, ruce vyzývavě schované v kapsách a nafouknutý hrudník. Sakra, ani sebemenší strach a takový pohled, že...
  James si ve snu alternativního vnímání pamatoval knihu nazpaměť, ale v tomto případě se postarší pán ukázal jako ne úplně dobrácký. Ano, došlo k překrytí filmotéky. Roli dobré kouzelnické hůlky měl pravděpodobně sehrát jiný svědek. Ten, kdo viděl Plut a Kolju krást...
  Chlapec není moc, pak si poslechl, co ten pán ve fraku řekl soudci. Ale soudce se k němu nakonec obrátil:
  
  - Jak se jmenuješ, ty zkostnatělý darebáku? zeptal se pan Fang s jedem v hlase.
  James Oliver odvážně odpověděl:
  - Kdo je padouch, tak to jsi ty! Neopovažuj se mi říkat zkostnatělý stařík!
  Soudce se dokonce zadusil překvapením. Ani otrlí bandité si nedovolili být tak drzí a drzí ve vztahu k člověku, který by mohl být poslán na popraviště. I když vlastně ne tak docela - pro rozsudek smrti většinou zasedá soud jiné, vyšší instance, za účasti ustanoveného advokáta. I když takový obránce je k ničemu, jako dřevěná židle. Ale samozřejmě nemohou v Anglii odsoudit k smrti bez zdání zákonnosti. Každopádně středověk už na dvoře není.
  Pokud ale kapesní krádeže řeší, a dokonce se jich dopouští kluk, obejdete se bez právníka.
  Tesák, kypící hněvem, vrhl na chlapce hrozivý pohled a chytil... Pohrdání, jako by nebyl mužem, kterému byla dána moc, ale hnoji. Vydržet takhle je tolerovatelné! (Hříčka!)
  Soudce krátce, nebo spíše rychle hodil:
  - Za kapesní krádeže po předchozí domluvě je chlapec odsouzen ke třem letům nucených prací a k dalším dvěma za vzdorovitý přístup k soudu!
  James-Oliver opovržlivě plivl do zobáku.
  - Ano, šel jsi! Obecně je to zloděj v zákoně ... Přesněji řečeno, jsem zloděj, jakého svět neviděl!
  Pán se pokusil zasáhnout:
  - Ten chlapec je zjevně nemocný, pane soudce. Ušetřete dítě!
  Fang praštil kladivem o stůl.
  - Odveďte toho parchanta! Pět let tvrdé práce je maximum, co mohu dát, ale vyšší soudce mu připájí šibenici.
  Oliver zasáhl policistu... Také do třísel - je nepravděpodobné, že by mu netrénované tělo umožnilo dosáhnout na bradu vysokého subjektu. Je pravda, že nepřítel byl střízlivý a dostatečně zkušený, aby se mírně posunul, a rána se ukázala jako bolestivá, ale vůbec ne šokující. Sám policista ale v reakci posunul obuškem. Oleg útok zmírnil, ale přesto mu v uších zazvonilo a trochu se zakalilo. A druhý úder dosáhl cíle ...
  Chlapcova duše vyletěla z těla otřesem mozku... Je dobře, že je obušek elastický a zkušený hlídač správně spočítal sílu... Jinak by Olivera určitě zabili... Jinak pět minut omdlelo a studená osvěžující sprcha ...
  Nyní se starý chlapec vrátil a věci dopadly nesrovnatelně hůř než v knize. Svědek obhajoby se samozřejmě opozdil a nikdo ho nehodlal poslouchat. Soudce suše poznamenal:
  - Veškerý rozsudek padl, ale pokud chcete nové projednání, kontaktujte státního zástupce a požádejte o přezkoumání případu kvůli nově zjištěným okolnostem! Pak nechte toto stvoření viset!
  James Morgan, jehož duch se vznášel opodál, si najednou pomyslel - a vlastně po vynesení rozsudku mohl soudce donutit svědka, aby napsal prokurátorovi... Podle zákona je to tak. Již vydaný rozsudek lze zrušit pouze způsobem stanoveným ve zvláštním řízení.
  Tak tady měl Oliver Twist velké štěstí... Nebo spíš v knize... Mimochodem, čemu se v nějakém filmu nevěřilo, soudce by po vynesení rozsudku o pověšení chlapce tak rychle ustoupil, protože nepříliš autoritativního svědka. Ano, a sám svědek by se mohl soudce bát... Co by bylo reálnější.
  Ale zde již diváci nesympatizovali s drzým Oliverem a pánem, který opustil aplikaci ...
  James Oliver, který si vzpomněl pozdě, se pokusil vrátit zpět do dříve opuštěného těla, ale... Proklouzl jím jako prázdnota nebo sloup dýmu... Očividně nevstoupí dvakrát do stejné řeky. Nyní je tam Oliver znovu a ... nová dobrodružství.
  James Morgan se stále dokázal vcítit a číst myšlenky. U chlapce jsou po otřesu mozku extrémně chaotičtí. Pouta byla pevně uchycena - v Anglii jsou děti často zatčeny a správná velikost je předem připravena. Drzému klukovi je třeba dát lekci. Úplně oborzel - šakal!
  Malý Oliver ucítil bolest v rukou a zvadl a z očí mu vytryskly slzy.
  Vězení pro těžké práce připomínalo starobylou pevnost s věžemi a střílnami. Ponuré stráže, zuby na zdech a strážní buldoci.
  Oliver stále usilovně přemýšlel a dozorce dokonce chlapce šlehal bičem, aby se pohyboval rychleji. Chlapec zalapal po dechu a řekl:
  - Jak si přejete, pane!
  Chlapci a dívky ne starší čtrnácti let byli drženi ve zvláštní části věznice. Oliver se už probral a zvědavě se rozhlédl po věznici. Zejména za tlustými mřížemi jsem viděl vězeňský dvůr, kde dospělí trestanci v montérkách a dřevácích štípali a tahali polena, něco hoblovali. Policisté a strážci na ně divoce křičeli.
  Dětská polovina byla umístěna samostatně a odlišovala se třemi, že podél tlustých vlhkých zdí byla nakreslena modrá čára.
  Samotné nádvoří bylo také téměř prázdné, jen oni pochodovali v dálce... Oliver si při pohledu na jejich obnažené hlavy myslel, že jsou to chlapci, ale ... Kluci nechodí v šedých šatech, které vypadají jako sutany jeptišek . Pouze sutany byly krátké, téměř úplně odhalovaly holé dívky, v teplém počasí bez, tenké a sražené nohy.
  Někteří z nich byli ještě mladší než Oliver, a přestože vzdálenost ztěžovala podrobné prozkoumání jejich hubených tváří a zachycení strašlivého smutku v jejich očích, chlapec z nich cítil hrozný proud utrpení a smutku!
  Je to Oliver ve vězení! Je jasné, že je to zločinec: v očích všech vrah a zloděj! Slovo zabiják není úplně jasné, ale tvrdošíjně mi zní v hlavě a bije rolničkami na spáncích!
  A jeho tlusté, popraskané a plesnivé stěny se zdají být v jeho vězení živé a přes malé otvory jako by bylo slyšet chraplavé a těžké dýchání vězně.
  Těžké kované dveře se s vrzáním otevřely a policista podal papír připravený sekretářkou rozhodčích. Jméno Olivera Twista nebylo uvedeno, ale místo toho bylo připojeno číslo. No, ano, pokud je to nějaký drzý zloděj nebo poslední tulák, pak na jméně nezáleží. Stačí číslo - ať je to bez tváře a poslušné... Ale ne, takové vězeňský systém nezlomil!
  Pár stráží se na Olivera podívalo s masožravým úsměvem. Chlapec už vypadal vyděšeně a strašně bledý. Zaplavil ho strach, silný strach, který nezažil ani poté, co požádal o další kaši, byl bičován strážci chudobince ...
  To už je jiný svět - místo docela srovnatelné s podsvětím a ne nadarmo se všichni tak touží vyhnout otroctví za každou cenu... Oliverovi se podlomily nohy a on spadl dopředu... Zkušený žalářník obratně popadl chlapce za vlasy a plácl trestance po růžovobílých tvářích:
  - Takové triky tady nemáme! Budete hrát jako všichni ostatní nebo...
  A velký muž si výmluvně přejel hranou ruky po krku.
  Oliver Twist se probudil. Do cely vstoupili tři strážci a se vrzáním otevřeli zámek. Nasadili si kožené rukavice a začali chlapce ohmatávat a prohlížet si jeho rány, zda nehledají štěnice nebo nějakou špínu. Poté se začali potírat alkoholem.
  Oliver zaskřípal zuby nad palčivou bolestí zaschlých ran. Ale na druhou stranu zub skoro projel a přestalo to svědit. Chlapec dostal napít vývaru, kousek křídla s chlebem.
  Jeden ze strážců poznamenal:
  - Kupodivu, ale mnozí vás litují, nepopravujte!
  Oliver se s nadějí zeptal:
  - A možná nebude žádné mučení?
  Matróna zavrtěla hlavou.
  - Bude mučení! Vyžádejte si až třikrát vlastní objednávky!
  Oliver si těžce povzdechl a rozhodl se, že to vydrží... A zdál se mu bláznivý sen...
  I když četl i knihu o Jamesi Morganovi. Navíc ano, James byl chlapec, který byl na Jamajce otráven těžkou prací. Tam tvrdě pracoval na plantážích cukrové třtiny. Pak se během nájezdu přidal k pirátům a stal se pro začátek chatařem. A pak se vyznamenal jako asistent kapitána a poté jako kapitán sám. James Morgan hodně raboval a nakonec se stal guvernérem Jamajky.
  To je celý příběh. Nejprve žebravý chlapec-zloděj, pak mladý trestanec, který se málem udusil v podpalubí. Dále otrok, který pod bičem dozorce pracuje nahý na plantážích.
  Oliver si myslel, že na něj možná čekají také plantáže. Zřejmě nebudou popraveni. V jižních koloniích tělo nemá ani zimu: to je plus. Ale můžete se nakazit. Na jídle nezáleží, ale žít se dá. Práce je hodně, občas jsou relativně volné dny. Otroci jsou často biti. Někdy odsouzení dostanou svobodu a sami se stanou plantážníky.
  Chlapec si povzdechl a pomyslel si, že by pro něj bylo dobré stát se jako Morgan pirátem a poté guvernérem.
  Pravda není taková doba. Pirátství nezmizelo, ale bylo silně potlačeno. A na Jamajce už tak masivní není. Stejně jako na jiných místech. Ačkoli v Africe, piráti jsou stále aktivní i v Tichém oceánu.
  Oliver si představil útok galeony. Jak mnoho chlapců skáče na španělské vojáky a blýská se na holých, kulatých podpatcích. A sekej nepřátele šavlemi.
  A jdi Olivere. Její je docela chlapec, ale šlachovitý a silný. Kdo vede mlýn dvěma meči a křičí;
  - Naše nejsilnější posádka,
  Jdeme na palubu šípu!
  A padlí námořníci a vojáci Kastilské říše. A je to tak cool a zábavné.
  Oliver otevírá truhly s poklady a namáčí své krví pokryté ruce do zlata.
  A pirátští chlapci zpívají, plácají své dítě, holé, opálené nohy na palubě;
  Třeseme se vztekem a zlobou
  Ale naše zvěrstva se okamžitě, okamžitě zastaví Pokud nás jen zlato nejvyšší úrovně Osud odvalí, jak budeme chtít.
  
  Eh - ano na oceánu, eh - ano pod plachtou Ach ano, létáme za pohádkovým bohatstvím, Je to škoda, nikdo to neví a my sami nevíme Kolik zlata potřebujeme, ach ano, kolik chceme.
  
  Všechny okrádáme, ale my za to nemůžeme.A potřebujeme živit naše rodiny, potřebujeme i příbuzné.Vždyť nikoho nenapadne platit nám mzdu A žijeme bez svátků a bez dnů volna.
  
  Eh - ano na oceánu, eh - ano pod plachtou Ach ano, létáme za pohádkovým bohatstvím, Je to škoda, nikdo to neví a my sami nevíme Kolik zlata potřebujeme, ach ano, kolik chceme.
  
  Eh - ano na oceánu, eh - ano pod plachtou Ach ano, létáme za pohádkovým bohatstvím, Je to škoda, nikdo to neví a my sami nevíme Kolik zlata potřebujeme, ach ano, kolik chceme.
  . KAPITOLA 3
  Chlapec se znovu pokoušel nějakou dobu chodit po cele. Ale moc dobrý v tom nebyl. Pravda, puchýře na chodidlech už byly lehce pryč a chůze nebyla tak bolestivá. Oliver Twist hvízdal píseň nosními dírkami. A byl nějak hloupý kvůli tomu, že byl ve vězení. Oliver ještě nečetl o hraběti Montecristo. Román bude napsán o něco později. V paměti mu ale utkvělo něco nepříliš známého.
  Například chlapec ukradl jablko věčného mládí a skončil v Bastile. Ludvík XIV. chtěl nejprve dítě popravit. Ale pak jsem se rozhodl nechat to dítě navždy sedět v tajné cele Bastily. A dítě, které získalo věčné mládí, skončilo v osamělé, podzemní cele... A strávilo sedmdesát let na samotce. Dokud ho nepropustili, prostě nevěřili, že chlapec, který vypadá asi na dvanáct let, by měl být v tajné cele Bastily jako zvlášť nebezpečný zločinec.
  Věčné dítě bylo důkladně zbičováno a propuštěno na všechny čtyři strany. Poté, co chlapec putoval po evropských silnicích, zažil dobrodružství. V armádě Napoleona Bonaparta se stala synem pluku.
  Byl to docela zajímavý román. Sedmdesát let, ale sloužit - to je cool souhlasit! A děsivé! A to je téměř v úplné tmě, připoutané kolem krku. Mimochodem, on je Oliver. Chudák kluk... A jak se ještě nezbláznil. Sny byly jeho jedinou útěchou. Byly dlouhé a velmi zajímavé.
  Ve snu se například chlapec toulá po horských stezkách a narazí na poklad nebo něco zábavnějšího. A bosé nohy se stanou hromadou zlatých mincí ...
  Oliver si představí žluté kovové kruhy a vypadá to tak cool. A vy je roztřídíte a zatřepete s nimi v pěstích. A jsou tak lákavě třpytivé. A takové zlato je zde krásné, dává červený odstín.
  Oliver dokonce v duchu ochutnal žluté kolo na zubu. A šťastně se usmál. Pro zlato je lahodný - a velmi příjemný, vydává vůni medu ... A teď se vám zdá, že v komůrce bzučí včely a léto přichází s jemnými paprsky.
  Chlapec se usmál. A znovu začal chodit po cele... Bosý, nožičky dítěte se rychle hojí a já se chci hýbat. Bude oběšen? Nechci uvíznout ve smyčce.
  Oliver si představoval, jak mu budou viset jeho nahé, dětské podpatky, když se smyčka utáhne kolem tenkého krku. A pak holou podrážku spálí rozžhaveným železem, aby se ujistili, že je chlapec mrtvý. A jeho mrtvolu spálí v peci - což je velmi nepříjemné ...
  Oliver hořce zazpíval, aby se rozveselil pirátskou romancí:
  Marně boháči třískali dveřmi,
  Vždyť cesta je nařízena až k prahu pro chudé!
  Tam, v kleci pod zámkem, se peri nudí,
  Chce, aby jí rytíř pomohl!
  
  A šel jsem jako kluk k pirátům,
  Poklonit se hodnostáři nebít!
  Nyní je čas odplaty za všechny žádostivé,
  Lovec se ve hře proměnil v jídlo!
  
  A velcí jsou moji chlapci síly,
  Když jsem se v rukou meče začal otáčet!
  Pošlu zlé nepřátele, aby se nudili v hrobech,
  Měsíc na obloze září jasnou mědí!
  
  Odvaha zuřivě vře v srdci,
  Zelený palubní chlapec je připraven nastoupit!
  Zkřížil jsem se s důstojníkem na meči,
  Vstup do bitvy v divokém, násilném vzteku!
  
  Soupeř je vysoký jako býk z stáje,
  Chce rozdrtit divokou masu!
  Ale mladý muž bojuje důstojně,
  Čepel tká neviditelnou nit!
  
  Tady je výpad - propíchli břicho,
  Zloděj zavyl a upustil meč!
  Žil v rozlehlosti a neznal bolest,
  Nyní ztratil své koňské schopnosti!
  
  Můj první nástup byl tak úspěšný
  Hrst zlata se sype do vaší kapsy!
  A my piráti zpíváme písničky
  Rozdělením v bitvě duvan získal na počest!
  
  Zítra to samozřejmě může být horší
  Děla fregaty a křižníku se naježila!
  Pošli mě skákat bosky přes louže,
  Za krev, kterou prolil nepřátelský padouch!
  
  Docela kluk, nejsou tam žádné antény,
  Ale v bitvě o shovívavost není žádný chatař!
  Kohlovi je souzeno zemřít v barvě let,
  To je dobrovolné rozhodnutí!
  Poté, co se Oliver cítil trochu veselejší, a dokonce začal třít řetěz. Jeden kovový článek proti druhému. Sice je nepravděpodobné, že bude mít čas, ale aspoň je šance.
  Chlapec se choval energicky a zuřivě zpíval;
  Sedící za mřížka proti žalář syrový .
  Mladý orel odchovaný v zajetí,
  Můj smutný kamarád, mává křídlem,
  Krvavé klování jídla pod oknem,
  Klouže, hází a kouká z okna,
  Jako by si myslel totéž se mnou;
  Volá mě očima a svým pláčem
  A chce říct: "Poleťme pryč!
  Jsme svobodní ptáci; je čas, bratře, je čas!
  Tam, kde se hora za oblakem zbělá,
  Tam, kde okraje moře zmodrají,
  Tam, kde chodíme jen vítr... ano, já!..."
  A chlapec kopal do palandy bosou nohou. A pak to vzal a znovu usnul. A také snil o něčem inspirovaném dříve čtenými romány. Zejména o Julianovi odpadlíkovi. Co by se stalo, kdyby Julian žil déle!
  A tento sen je zajímavý;
  Ve snu chlapec viděl něco neobvyklého...
  Zde byl vedle Juliana odpadlíka. Slavný římský císař se v bitvě s Parthy dostal do složité situace. Ale Caesarovi dědicové bojovali odvážně a zahnali Parthy zpět. Císaře samotného ale obklopilo malé oddělení, které se zoufale snažilo prorazit do svého.
  Oliver Twist vyskočil na horký písek. Terminátorský chlapec si okamžitě uvědomil, že to nebyl tak docela sen, zvlášť když bolely ještě ne zcela zahojené puchýře na chodidlech. Ale není čas se hádat - císař by měl být zachráněn!
  Chlapec-ranger sestřelil pět Parthů, kteří již obléhali císaře, jednou ranou ve skoku. Potom Oliver Twist velmi obratně zvedl oba meče a začal nadávat. První čtyři perští válečníci padli s useknutými hlavami. Potom chlapec hodil dýku holými prsty, ta se uprostřed letu zkroutila a podřízla hrdla třem lučištníkům.
  Oliver Twist šťastně zvolal:
  - Je to mužský boj!
  Poté přešel k rozhodující ofenzívě. Jeho švihy mečem byly jako sekačka na trávu. Pořezali všechny v řadě a rozřezali údy Peršanů. Zde je hlavní hlava Parthů, která se snaží přimět samotného císaře, aby přišel o ruku. A pak hlava.
  Oliver Twist shodil nohama z točny pět dýk najednou a pokosil celou řadu lučištníků. Pak zakřičel:
  - Hodina štěstí! Je čas hrát!
  A jeho meče ostříhaly parthskou armádu. Vůdce armády, král Persie, Indemon, vylíhl zenki. Polonahý, svalnatý chlapec posekal všechny v řadě a všechny přístupy k Julianovi zasypal mrtvolami. Nikdy předtím vládce Parthie neviděl tak urputného bojovníka. A fakt, že je to jen bezvousý mladík, vyvolal vážný strach.
  Najednou se skutečně pohanští Bohové rozhodli pomoci Starému Římu a Julian místo ústupu vrátil na Zemi náboženství svých předků! A nyní je to buď Herkules, nebo Herkulův syn, který bojuje s parthskou armádou.
  A Oliver Twist dostával stále více do varu. Házel těžké a ostré předměty. Bodal a rozbíjel nepřátele starověkého Říma a jeho meče vypadaly jako neodolatelný blesk. Terminátorský chlapec inspiroval zbytek Římanů. Křičí: Herkules! Herkules s námi! Vrhli se na Parthy a zdvojnásobili svou sílu. Bojoval sám císař.
  Julian byl jen lehce nadprůměrný, ale dobře stavěný a hezký. V době jeho smrti mu bylo pouhých dvaatřicet let a není známo, co by Římskou říši čekalo, kdyby odpadlík žil déle. Ale teď se zdá, že se Parthové vrátili zpět a začali couvat.
  A zbytek římské armády přidal teplo. Král Indemon se pokusil zvrátit vývoj bitvy a s vybraným tisícem nesmrtelných se vydal do bitvy. Ale to byla jeho osudová chyba.
  Oliver Twist upozornil na velmi velkého muže - vyššího než Valuev, měl na hlavě korunu a ramena, jako skříň ze zlatého drátěného pletiva. A chlapec, když viděl, jak poslouchají rozkazy tohoto vládce, pochopil: je čas jednat. A zvedl luk, který upustil Peršan. Rychle ho zatáhl nohou, takže tětiva luku málem praskla. A pak vypustil šíp, který mentálně doprovázel její let.
  A spěchající bodnutí bodlo krále Parthie do krku a přerušilo krční tepnu. A obrovská váha jednoho a půl, nebo dokonce dvou centů, se pravítko zřítilo z tažného slona.
  Smrt krále je samozřejmě pro armádu zdrcující ranou. Zvlášť když se mladší dědic pokusil převzít velení, jako když na něj Oliver Twist vyslal šíp. V důsledku toho se tento protivník ukázal jako probodnutý štír. Římané, když viděli císaře řítícího se do bitvy, nyní křičeli: Apollo, Apollo je s námi!
  A Oliver Twist porazil Parthy rukama a nohama.
  A tato barbarská armáda se změnila ve velkoobchodní útěk. Nyní Římané pronásledovali Parthii a v této rase vlků nebyla řeč o odpuštění a milosrdenství. Běda těm, kdo utíkají, a běda těm, kdo utíkají před Římany, dvojnásob.
  Východní armáda se nám rozpouštěla před očima a latinské pluky, legie a kohorty byly neúprosné. Železné a silné, všechno rozbijí a rozdrtí a zabíjejí šlechtice...
  Chlapec se naproti tomu blýskl holými, růžovými podpatky a řídil mlýn s meči a sťal pět protivníků najednou.
  Úplné vítězství. Přeživší Parthové padají na kolena a prosí o milost.
  Oliver Twist přišel na císařovu výzvu. Láskyplně se na něj podíval. V dávných dobách byli lidé o něco nižší než v pozdějších stoletích a chlapec si ve snu představuje, že je starší. Oliver tedy vypadá na čtrnáct, patnáct let na římské poměry. To znamená, že už to může být považováno za muže, i když bez vousů. Julian se podíval na své škrábance a modřiny a zeptal se se širokým úsměvem:
  - Vy jste bůh?
  Oliver Twist upřímně a spravedlivě odpověděl:
  - Jsem člověk!
  Julian si těžce povzdechl a také upřímně odpověděl:
  - Je to škoda... Velmi se omlouvám!
  To terminátorského chlapce rozzlobilo a tvrdě odpověděl:
  - Není čeho litovat! Páni, to zní hrdě!
  Julian souhlasně přikývl a poplácal chlapce po rameni:
  - Dobře řečeno! Tento muž zní hrdě a musí být hrdý, a ne hlína v rukou hrnčíře!
  Armáda souhlasně zamumlala. Pochodující kněz začal připravovat pohanskou modlitební bohoslužbu u příležitosti vítězství. Julian se rozhodl oživit staré kulty. Jedním z nich je uctívání Jupitera, Marsu a Mithry. I když je jasné, že pohanskou víru je třeba modernizovat. Byly zde navrženy různé nápady. Ostatně už existuje učení o Champs Elysees - ráji válečníků a hrdinských lidí, vědátorů. Tak proč z toho neudělat oficiální doktrínu. Podřídíte se císaři, budete se moci vyznačovat ve službě a získáte si harém na onom světě a budete tam slavit vznešené svátky, budete navždy mladí a silní! Proč tedy elita potom Kristova doktrína?
  Oliver Twist, který také neměl příliš v lásce tradiční křesťanství, dvousrdce a kruté, poznamenal:
  - Člověk sám je kovářem svého štěstí a je strůjcem jeho úspěchu!
  Julian natáhl ruku k chlapci, vřele s ní potřásl a se vší upřímností navrhl:
  - Buď mým synem a dědicem! Jsi moudrý nad své roky a máš nadlidskou sílu!
  Poté císař vyňal z opasku prsten Caesarů. Tento prsten obvykle nosí císař tomu, koho si vybere za svého nástupce, a je obvykle známkou adopce.
  Oliver Twist si nasadil prsten na ukazováček a s nadšením řekl:
  "Doufám, že budu hoden stát se synem císaře..."
  Julian porazil parthskou armádu a znovu obléhal jejich dobře opevněné hlavní město. Objevení Olivera Twista bylo přivítáno s radostí. Římský císař chlapce políbil a zvedl ho pevnýma rukama nad sebe a řekl:
  - Díky bohu! Už jsem si myslel, že jsi mrtvý!
  Oliver, který si uvědomil, že pravda není tak snadné vysvětlit, odpověděl:
  - Upřímně, Vaše Veličenstvo je můj skutečný otec, tohle je Apollo a občas mě vezme na Olymp a do jiných světů, abych si na lidi moc nezvykl!
  Císař, ve skutečné historii přezdívaný jako odpadlík, byl překvapen:
  - Viděl jsi Olympus?
  Oliver Twist, stejně jako všichni intelektuálně vyspělí chlapci, rád skládal, a proto ochotně potvrdil:
  - Ano!
  Julian zvolal v obdivu:
  - A viděl jsem Jupitera!
  Chlapec-rytíř, široce se usmívající s perlovými zuby, odpověděl:
  - Můj dědeček Jupiter tě zdraví! A přeje úspěch!
  Císař z plných plic zvolal:
  - Díky bohům! Ať přinesou vítězství!
  Chlapec-dědic okamžitě nabídl, že nebude zdržovat útok, protože okolí bylo zdevastované a pro římské jednotky bylo příliš obtížné získat vlastní jídlo a pití.
  Oliver, vyzbrojený tím nejlepším římským lukem, který také vylepšil, se vydal na lov. Je lepší si promyslet plán útoku, prohlédnout si samotnou pevnost a zároveň zabíjet nepřátele.
  Oliver Twist z dálky vystřelil na válečníka s šarlatovým peřím na přilbě. V reakci na chlapce létaly mraky šípů. Ale mladý válečník jim nevěnoval sebemenší pozornost: stále nedosáhli a chladně vyrazili protivníky a on sám rychlým krokem tu a tam, když se dal na útěk, obešel zeď.
  Město bylo skutečně velké, nebylo o moc menší než Řím a obehnáno vysokými hradbami. Traianus Veliký a mnoho dalších dobyvatelů ho nedokázali přijmout. Ale tady je vlastně hlavní síla Parthie. Dobijte ji a vaše nadvláda Říma se může rozšířit až do Indie.
  Oliver si všiml, že městské hradby jsou téměř všude velké, silné a zubaté. Abyste se do takového města dostali, potřebujete spoustu dlouhých schodů a není jisté, že je najdete. Ochrana je poněkud slabší, tam, kde město omývá řeka, je rozbouřený potok. Je možné řeku odklonit, ale bude to chtít minimálně dva měsíce dřiny. Jaké jsou tedy další způsoby?
  Například rozstřelte zeď a prolomte mezeru! Nejjednodušší způsob, ale potřebujete výbušniny. Nedaleko města je ale impozantní les. A s určitou dovedností lze z ... pilin vyrobit výbušniny a přidat k nim nejjednodušší minerály a soli. A s holými patami chlapec cítil, že v půdě jsou takové minerály a soli.
  Nejlepší je podkopat nejvyšší část zdi, kde se nahromadilo největší množství nepřátelských vojáků. Teď budou Parthové litovat, že se vůbec odvážili jít proti Římu.
  Oliver Twist, který vystřelil čtyři toulce, se vrátil zpět do tábora a šťastně informoval Juliana:
  - Bohové mi řekli, jak dobýt pevnost! Ale nechte své válečníky sloužit našemu rituálu!
  Římský císař přísně nařídil:
  - Poslouchej mého syna, jako posloucháš mě!
  A armáda, která viděla Olivera Twista v akci, na oplátku štěkala na pozdrav. A chlapec, Tsesarevič, aktivně rozdával rozkazy. Potřebujete smíchat spoustu pilin s minerály a pak získáte silnou bombu dávných časů. Měl by fungovat mnohem efektivněji než střelný prach a ne hůř než nitroglycerin. Tohle je opravdu ten terminátor, který vymyslel chlapec. Navíc Oliver sám osobně vykácel les a rozdrtil polena na štíty a piliny.
  Římská armáda věřila ve vůli bohů a působila velmi přátelsky, harmonicky a energicky. Rychle byly postaveny piliny a silné dřevěné štíty. Pravda, Parthové se pokusili o výpad.
  Oliver Twist šťastně zamával dvěma meči a kavalérie vyrazila ze zálohy. Obklíčeno bylo několik tisíc Peršanů. Chlapec-rytíř šuká jejich vůdce s nohou v čelisti, což ho přinutí přijít o spoustu zubů. A pak jeho pár mečů fungoval jako břitva. A Parthové byli v pytli a obklopeni nejudatnější armádou na světě.
  Ano, v římské armádě nyní bojovalo mnoho barbarů, ale díky tomu byla silnější a absorbovala čerstvou krev a nové bojové techniky.
  V tomto kácení se více než ostatní vyznamenal Oliver Twist. A schválně se dítě vrhlo do velkých kaluží krve, aby postříkalo římské vojáky. A líbilo se jim to, ukázalo se, že dostávají božskou milost, sílu a štěstí od samotného syna Apolla.
  Právě tak se mnozí v Římě radovali z návratu starých pohanských kultů. A s velkým potěšením se modlili k Fortune. Křesťanství se na druhé straně zdálo příliš nepřátelské k radostem života, a proto neatraktivní. Navíc, bude ještě ten ráj? A viděl někdo z těch, kdo žijí ve čtvrtém století, vzkříšeného Krista?
  A jejich bohové jsou prostí, srozumitelní, lidští... A nikdo nekladl vážný odpor oživeným kultům!
  A teď rýžoví bojovníci, i když polovina z nich nejsou Latinoameričané, ale barbaři nadšeně plní rozkazy císaře a jeho Syna a Syna Apollóna.
  V noci je již připraven dostatek pilin a minerálů. Oliver Twist nečekal do svítání, ale nařídil okamžitě přesunout vozík do centrálního bodu nepřátelské obrany.
  A trofejní parthští koně se vrhli spolu se smrtícím nákladem do věže králů. Hnali je dál a pálili vřeteník a nohy zapálenými pochodněmi a ranami dlouhých bičů. A přestože Peršané zahájili nevybíravou palbu do temnoty noci, bylo již příliš pozdě.
  Oliver Twist, aby zesílil svůj hlas, zakřičel přes obrovský mosazný roh:
  - Kéž se naplní jméno bohů! Pomůže Jupiter!
  Vybuchla tak, že i několik mil od hlav Římanů srazilo jejich helmy z hlavy. Ale Parthové trpěli tisíckrát víc. Hlavní úkryt před tlakovou vlnou byl vyhozen výš a zdi se zvedly. Mnoho stovek perských vojáků bylo zabito na místě a ještě více zmrzačených...
  Oliver Twist, kterého výbuch rovněž zatlačil, padl na kolena, ale okamžitě vyskočil. Chlapec-rytíř znovu zaštěkal:
  - A teď přátelé útočí! Ke slávě našeho Boha Apollóna!
  A přispěchal první, blýskl se bosýma nohama, s prachem nalepeným na krvi chlapeckých podpatků. A za ním se řítila celá římská armáda, v každém případě nesčetná, v noční můře.
  Oliver jako první dosáhl parthských pozic a svižně vlezl pod zřícenou zeď. Terminátorský chlapec byl velmi vzrušený. Sekal všechny v řadě, i když už bylo jasné, že Parthové ztratili schopnost skutečně vzdorovat. Jejich morálka klesla a veškerá touha postavit se Římanům se vypařila. Ale přesto vyhlazování pokračovalo a došlo k opravdovému masakru.
  Oliver Twist, ohánějící se svými meči a prosekávající se další mýtinou, zazpíval celou baladu:
  Jsem římský rytíř a meč...
  Pán mě povolal do boje!
  Svět má okamžitě kata,
  A raději chval Svaroga!
  
  Rozhodl se oživit velký sen
  Ten muž se stal silným jako Bůh!
  A zamiloval se, moudrost, krásu,
  Ve kterém je ztělesněn nával srdcí do kovu!
  
  Ne, nebyl to pohan, Caesar byl,
  V rati neznal sobě rovného...
  A Řím se zářivou slávou,
  Vzepřete se strachu - Satane!
  
  Všechno se promění v prach
  Ale jen duch je nesmrtelný!
  Najděte sílu ve slovech
  Což nám neříkejte nahlas!
  
  Věř mi, člověk není mrtvola,
  Je to nejlepší, vždy žije...
  Paprsek slávy nezhasl...
  Hvězda v srdcích lásky!
  
  A co je krev
  Dává nám život...
  Z bolesti je láska
  A drž se jí!
  
  Věřte, že nejste slabí
  A byl silný v duchu!
  Nechej otroka zahynout v těle,
  My si poradíme s uzdou!
  
  Když porazíte zbabělost
  A divoká hrůza zanikne...
  Pak se vzneseš nad střechy,
  Bohové, kteří počítají tváře!
  
  Olympus přijde, zažehne oheň,
  A bude světlo...
  Ale nedotýkej se slabého hrdiny,
  Klient oftalmologa...
  
  Kdo šlape malého červa,
  On sám je v srdci bezcenný!
  A moje velká vášeň
  Pod ocasem dva kousky pepře!
  
  Stručně řečeno, Belobog přišel,
  Stanu se Apollem...
  Perem vyškrtneme nuly,
  Máme za sebou miliony!
  Hlavní město Parthie padlo a nyní nad ním vlála římská vlajka. Oliver Twist vzal do svých silných rukou klíč od Asie a přistoupil k císaři Julianovi. Poděkoval dědici a vrátil mu ji se slovy: "Sláva Apollónovi."
  Julian staví nové hlavní město. Oliver také začal snít... Zde se znovu setkal s císařem Juliánem. Parthské království, ze kterého měli Římané tolik problémů poraženi, a Julián, kterému se už říkalo Velký, se rozhodli Babylón obnovit.
  Vzhled Olivera Twista, jmenovaného syna císaře a který byl považován za syna Apollóna, vnímali Římané jako znamení bohů.
  Vestálky před chlapcem posypaly okvětní lístky růží. Oliver na ně dupal bosýma nohama, hrdě natahoval hruď a pochodoval jako vítěz. Lístky ji příjemně lechtaly na nahých patách a nálada z toho stoupala. Julian potřásl chlapci mozolnatému z vojenských prací rukou a řekl:
  - Ach můj synu! Nařídil jsem z pokladů ukořistěných od Parthů, aby ti odlili zlatou sochu a místo očí vložili smaragdy! Protože jsi synem Apollóna, jsi jako samotný Bůh krásy a vojenského umění!
  Oliver Twist odpověděl skromně a zkřížil ruce na svalnaté hrudi silného teenagera:
  - Jsem jako bůh, být mužem!
  Julian kývl na chlapce a oznámil:
  - Z vaší strany a na počest začátku obrody Babylonu uspořádáme zápasy gladiátorů!
  Oliver upřímně řekl:
  - Méně krve! Naši bohové nevyžadují oběti, ale odvahu a statečnost!
  Julian souhlasil s tímto:
  - Ať je to tak! Ale ti Parthové, kteří sami nerezignovali, musí zemřít v gladiátorských bitvách, aby Římu nezpůsobili nové potíže!
  Oliver Twist Jr na to odpověděl:
  Nechte bohy rozhodnout o jejich osudu! Jen ať se jich neúčastní ženy a děti!
  Julian odpověděl nejednoznačně:
  - Ti, kteří pro nás nejsou nebezpeční, se nebudou účastnit tance smrti!
  Socha odlitá Oliveru Twistovi byla ještě vyšší než životní velikost a smaragdové oči hořely. V rukou držel chlapec-božstvo dva meče s ocelovými čepelemi a jílci zdobenými rubíny. Úlevové svaly byly zcela v souladu s originálem.
  Poté se konala bohatá hostina a již během ní se konal první zápas gladiátorů. Dva pečlivě umytí a naolejovaní Parthové bojovali. Útočili na sebe meči. Ten větší minul několik ran mečem do hrudi a břicha a zhroutil se na písek. Boj se ukázal být prchavý a téměř všichni Římané, nespokojení s takovým výsledkem, naklonili prsty dolů - skončete s ním! Oliver se zdržel. Nechtěl vypadat krutě nebo milosrdně.
  Parth bez návalu svědomí bodl svého krajana. Tím vlastně gladiátorská vystoupení skončila. Teprve ke konci hostiny, když Julian, stejně jako Nero, zazpíval píseň, byli vojáci znovu povoláni na stadion. Tentokrát to byli dva dorostenci.
  Bojovali dost dlouho a způsobili si navzájem mnoho ran. A nakonec si zcela vyčerpaní probodli hruď mečem a ztuhli.
  Oliver Twist dupl bosou nohou a nespokojeně poznamenal:
  -Tvůj otec slíbil, že v gladiátorském souboji nebudou žádné děti!
  Julian rozhodně odpověděl a praštil pěstí do stolu:
  - A to nejsou děti! Už jim je čtrnáct!
  Tento výsledek způsobil mezi Římany určité zklamání a mrtvé bojovníky vypískali.
  Oliver nic nenamítal. Sám o čtrnáctiletých dětech neuvažoval. Když už kluk může být se ženou, tak to není dítě!
  Zápasy gladiátorů začaly další den.
  Parthové mezi sebou bojovali. Zuřili, házeli sebou a bodali. Prolilo se mnoho krve a potu.
  Již v první bitvě bojovalo na každé straně dvacet lidí. Ti, kteří vyšli první se zelenými bederními rouškami, a druzí se žlutými. Bitva pokračovala s různým úspěchem. Vyhráli zelení, ze kterých zůstali na nohou jen tři a i ti se vážně zranili.
  Druhý duel dopadl o něco méně krvavě než ten první.
  Tentokrát bylo na každé straně patnáct mužů. Někteří v oranžových obvazech, jiní v modrých. Těžké boty řinčí o písek. Gladiátoři sami jsou polonazí, mnozí jsou chlupatí, takže podívaná je dost barbarská a napjatá. Oranžová se zdála být silnější, i když se boj obecně ukázal jako konkurenční. Následovala tvrdohlavá výměna úderů, kapala krev.
  Obě strany se houpaly jako vlnový vánek.
  Oranžová se ukázala být silnější, z toho pět válečníků se postavilo na nohy. A těm modrým, kterých byly hromady, ale byli zabiti, jim Římané neodpustili.
  Boje byly v plném proudu. Zde například tři lvi a pět Parthů s tupými meči. Lázně se ukázaly být krvavé... Tentokrát se štěstí usmálo na lvy, kromě zvířat také, a meče dostali zajatci krátké, rezavé a dlouho neostřené.
  Poté do ringu vstoupili teenageři ozbrojení pouze dýkami. Bylo tam tolik křiku, křiku, kousání. Proplétali se v objetí a bodali do sebe hroty, naráželi, kopali. Kluci byli tak zuřiví, že se ani nedívali, kdo je v jakém týmu. Prostě se zabili, zmrzačili a na místě skončili.
  Jeden z nich dokonce vytrhl dokonalost toho druhého, čímž druhého přinutil zemřít na silný šok bolesti.
  Jak je to těžké a nechutné, ale zároveň krvavě vzrušující. Když zažijete směs vzrušení, rozkoše a zároveň hnusu, když se nazí, zpocení, krvaví a pořezaní teenageři navzájem týrají a koušou zbraněmi.
  A v dávných dobách se rodí mnoho dětí a velké množství chlapců se účastní gladiátorských zápasů. Jsou méně hodnotným zbožím a nejsou tak žalostné. Mladí otroci často bojují zcela nazí a vždy bosí.
  Gladiátorky jsou také téměř vždy bosé, kromě těch nejslavnějších z nich. Takové dívky si oblékají elegantní sandály, aby zdůraznily svůj vyšší status.
  Otroci nemají nosit boty až do dospělosti, pouze v chladném počasí dostávají hrubé dřevěné boty, aby se cenný dobytek neohnul zimou. A pokud je dítě přirozeně silné a snese sníh, nechají ho raději bez tuniky. Děti svobodných Římanů a zvláště patricijů nosí v chladném počasí sandály nebo pantofle a boty, aby byly méně jako otroci.
  Oliver Twist je samozřejmě jako syn boha Apollóna nad podobnými předsudky. Ale někteří parthští zajatci, kteří se dívali na chlapce v nějakých šortkách sedícího vedle císaře, si ho zřejmě spletli s čestným kozhnkem a zašeptali.
  A Oliverův sluch je velmi ostrý a je to nepříjemné, když na tebe takhle myslím. K princi přistoupili dva polonazí otroci a začali chlapci dělat příjemné masáže bosým nohám. Je tak dobré, že se tě dotýkají asijské dívky. Zřejmě také zajaté otroky v dobyté Parthii.
  Na nohou zůstal pouze jeden z dorostenců, který se však také kvůli četným ranám nemohl postavit rovně a postavil se na všechny čtyři.
  Další souboj byl trochu exotičtější. Čtyři krokodýli proti dvěma tuctům Parthů s holemi. A jen jeden měl v rukou sekeru. Aligátoři se vrhli na vězně a oni v reakci na to bili holemi. Někteří Parthové uprchli. Krokodýl je velmi děsivé zvíře. Jak pusa cvaká, tak pokousaný Parthian zemřel v takových zubech.
  A druhý válečník už přišel o nohy a druhou ruku. A krokodýli gladiátoři jedí velmi s chutí.
  Vysoký Peršan se sekerou posekal aligátora sekerou. Ani nereagoval: ukázala se tak silná kůže. A všechno bije v řadě a spěchá pohltit každého, kdo spadl pod tesáky.
  Objevil se krvavý nepořádek. A začalo se to šířit po písku a štěrku.
  Oliver Twist začal flirtovat s otrokyněmi... A probudil se!
  . KAPITOLA #4
  Oliver Twist se po spánku znovu nakrmí a oznámí:
  - No, teď tě čeká druhé mučení, chlapče.
  Nejprve do cely vstoupili dozorci a s ní lékařka v bílém plášti. Nařídila Oliverovi, aby si svlékl hábit, a poté, co si ho prohlédla, přikývla.
  - Jak rychle se to u psa hojí! Je čas na druhý výslech s vášní!
  Chlapec zavrčel:
  - Jsem ještě dítě, možná ne?
  Žena v bílém plášti přikývla.
  - Neboj se, nezraníš se. A pak bude jen jedno mučení. Zákon zakazuje mrzačení dětí mladších čtrnácti let mučením!
  Oliver si těžce povzdechl.
  Omyli ho teplou vodou, nešetřili ani státní mýdlo. A chlapec byl čistý a připravený k mučení.
  Vstoupili další strážci. Sundali chlapci obojek z krku a nasadili mu okovy. A vedli ho, cinkajíc řetězy, na oddělení mučení.
  Oliver byl nervózní, nohy se mu třásly a nahé chodidla cítila chladnou vlhkost kamene. Je to ještě dítě a bude krutě mučen, a to vyvolalo otřes.
  V mučírně už na něj čekal kat s červenými vlasy. Usmála se, velké, perleťové zuby.
  - No, přišlo to roztomilé kuře? Teď tě štípneme!
  Oliverovi strhli pruhované pyžamo a vyvedli ho nahého. Zrzce pomohli kati teenageři. Byl to speciální tým pro týrání dětí.
  Oliver byl umístěn do speciálního krepu s hroty, které ho začaly bolestivě píchat do kůže na zádech a na hýždích.
  Pak se jeho ruce a nohy začaly ohýbat v nepřirozených úhlech. Oliver zasténal bolestí. Vazy byly nataženy a ruce a nohy doslova vytaženy z ramen a boků.
  Zrzka se usmála.
  - No, co to bolí? Můžeš mi říct, kde jsi schoval skrýš?
  Oliver negativně zavrtěl hlavou.
  Dospívající kati otočili pákami a chlapcovy ruce a nohy se ještě více zkroutily. Oliver zasténal, ale zatnul zuby, aby se umlčel.
  Zrzka přikývla.
  - Namažte mu paty! Už jsou naživu!
  Mladí kati se s nadšením pustili do práce. Rozmazali chlapcovy podrážky omyté prachem, stále dost tvrdé, a dokonce i dětské prsty na nohou. Zrzka se podívala na dítě a olízla si rty. Užívala si mučení malých chlapců.
  Nakonec je podešev namazána a gril je upevněn přívodem plynu. Výška plamene je nastavitelná a olizuje dětskou patu masožravým jazykem. Popravčí přitom chlapci dál kroutí rukama a nohama a doslova ho klenou do oblouku.
  Bolest byla strašná a Oliver sténal a křičel. Zoufale se snažil odvrátit pozornost, ale to se mu nepovedlo. A jako by po celém těle vybuchovaly sopky a tekla láva.
  Záblesk myšlenky: než snášet takovou bolest, možná by bylo lepší říct. Navíc je nepravděpodobné, že bude možné využít skryté bohatství. Tvrdohlavý čertík v hlavě si ale vyžádal odpor k násilí. A Oliver mlčel jako mladý pionýr, kterého nacisté vyslýchají. I když čas od času ze rtů vycházelo sténání a dokonce i výkřiky.
  Ohniště chlapci upeklo podpatky, ty zčervenaly, ale díky olivovému oleji se nepřipálily ani nepřipálily. A puchýře vycházely pomalu, bylo to dlouhé mučení. A přitom dopadly vazy na ruce a noze a lopatky Olivera Twista, takže do přestávky něco málo zbylo.
  Zrzka se zachichotala a zářila štěstím. Oliver byl pohledný, svalnatý chlapec a pro lišku bylo velkým potěšením ho mučit. Ale nepřiznal se. Úředník dohlížející na mučení obrátil přesýpací hodiny. Týrání dětí do čtrnácti let je ze zákona časově omezené. A on jen sténá a křičí a písaři nemají co zapisovat.
  Pak zrzka zvedla dlouhou jehlu, jejíž špička byla v krbu rozžhavená do ruda, a přistoupila k Oliverovi.
  Začala píchat nahého, svalnatého chlapce do nervových zakončení. Oliver křičel divokou bolestí... Zrzka pomalu píchala a zpívala:
  Jaká bolest, jaká bolest!
  Bratrstva porážejí Španělsko! Pět je nula!
  A směje se a vyceňuje perlové zuby. A opět injekce, které přidávají chlapci utrpení.
  Oliver se snaží odpoutat pozornost od bolesti... Podívá se na zrzku a ona mu nepřipadá děsivá. Vypadá ne víc než na třicet, má hezké, ale zlé smaragdové oči. Oliver se doslechl, že existuje žena popravčí, která obvykle mučí malé zlodějíčky. A jen málokdo odolal mučení. Oliver si vzpomněl i na román o Robinu Hoodovi.
  Malý Joe, asi čtrnáctiletý chlapec, byl nějak zajat. A byl mučen na stojanu ohněm a bičem. Malý Joe byl vyčerpaný, ale neprozradil, kde je doupě lupičů. Poté byl kat unesen a na jeho místě se objevil sám Robin Hood. A malý Joe spal. Přestože jeho holé paty hořely rozžhaveným železem, chlapce uzdravily a on znovu běžel.
  Takže žádný velký problém. Jen to bolí, ale nestane se invalidou a dokonce se pomstí ...
  Zrzka provedla tucet injekcí do různých částí těla a spustila studenou jehlu.
  Vzala do rukou bič a začala Olivera bít do hrudi a břicha. Údery dopadaly tvrdě a dopadaly rovnoměrně. Chlapec, který už měl hlavu pěkně zamotanou strašnou bolestí, omdlel...
  Dospívající kati na něj polili ledovou vodu. Oliver se probral.
  Zrzka vzala z krbu kus rozžhaveného železa a přinesla ho chlapci na hruď.
  Zde úředník zasáhl:
  - Můžete si poškodit prsní sval! Děti nejsou mrzačené!
  Zrzka agresivně vyštěkla:
  -Tak sůl!
  A strčila tlapu do sklenic a celou hrst nasypala Oliverovi na ránu. Chlapec zakřičel a škubl sebou.
  Anglický úředník přikývl.
  - Všechen čas vypršel! Zákon zakazuje další mučení!
  Zrzka zaklela a zavrčela:
  - Sakra! Je to tvrdý oříšek! Možná pokračovat?
  Úředník zavrtěl hlavou.
  - Ne! Zákon je zákon! Chlapci v jeho věku by již neměli být mučeni! Je tu ještě jedno mučení! A vymyslete něco sofistikovanějšího!
  Dospívající kat navrhl:
  Zlom mu prsty u nohou!
  Úředník to mávl rukou.
  - Nemůžeš ochromit!
  Zrzka otráveně přikývla.
  -Nech ho odpočívat! Do třetice pro něj připravím něco sofistikovanějšího a efektnějšího!
  Oliver byl propuštěn ze svorek a koz. Doktorka nahmatala chlapcovi tep a spokojeně řekla:
  - Je velmi houževnatý! A to dá hodně zabrat!
  Úředník poznamenal:
  - Do jeho dolů! Nechte to fungovat! Jsou tak malé, ale silné, jak je třeba!
  Zrzka se zachichotala.
  - Tím lépe! Možná mi padne do rukou víckrát!
  Oliver byl omyt ledovou vodou a přenesen do cely. Mučení skončilo a chlapec si oddechl.
  Dvě třetiny cesty uběhly a zbývá jen velmi málo a noční můra skončí.
  Pravda, pak ho asi pro jeho nízký věk nepopraví, ale pošlou do dolů. A to je to nejhorší! Je tam strašný smrad a polotma a práce, která dlouho nevydrží.
  Lépe na plantážích Jamajky nebo Indie, případně na ostrovech. Je teplo a slunečno a příjemný, čerstvý vzduch. Voní po tropických rostlinách.
  A bosé nohy kluků lechtá příjemná tráva a práce je ještě zábavnější.
  Oliver, vyčerpaný mučením, si lehl na záda, která byla méně poraněná, pouze pohmožděná tupými jehlami křesla, a snažil se usnout. Bylo by hezké zapomenout v léčivém snu.
  Obojek na krku dítěti téměř nepřekážel, ani neštípal.... Ale došlo k morálnímu ponížení jako tento pes na vodítku. No litovali a nohy do bloku nevložili.
  Tady je Malý Joe, po mučení byl držen v okovech a nemohl se ani otočit. A Oliver Twist už věděl, co je bolest. V chudobinci byl však nejednou zbičován. A bič už tak děsivý není.
  Požár a everze kloubů jsou bolestivější. A jehly v nervových zakončeních. Tělo bolí, hlavně natažené vazy.
  Dveře cely se otevřely... Dozorce vstoupil, přinesl džbán mléka a měkký chléb a řekl:
  - Napij se a naber sílu!
  Oliver se tichým hlasem zeptal:
  - Nebudu popraven?
  Matrona poznamenala:
  - Mnozí vás litují, buďte silní!
  Oliver pil mléko, jedl bílý chléb. Jeho žaludek byl těžký. A když stráže odešly, chlapec si lehl na záda a téměř okamžitě usnul.
  A snil...
  V těle dospělého muže jezdil Oliver Twist na černém koni. Právě opustil své společníky a zjistil, že je úplně sám. Nálada se zhoršila a v hlavě se mi zvedla mlha, jak to všechno udělat, aby to bylo co nejefektivnější. Toto zajímavé slovo vymysleli Řekové - efektivně! Vy sám jste minimálně sedmý syn v rodině, ale už urozený člověk, blízký císaři. Tady je ale potřeba jen mírnit svůj status a stát se nenápadnější. Infiltrujte se do řad spiklenců, kteří chtějí do základů vypálit největší město na světě.
  Je nutné rozmotat složitou spleť.
  Oliver Twist zastavil svého oře. Příliš dobrý a plnokrevný má koně. Hned je jasné, že to bude ušlechtilý člověk a sektáře nebude možné rozmotat.
  Oliver Twist slezl z hřebce a přemýšlel, kam ho připevnit. Jen přivázat ke stromu? Vezmou ho pryč, ale nechci ztratit tak ušlechtilého koně. Pronajmout do nejbližší vily? Nebudou riskovat, že oklamou pravou ruku prefekta císařské gardy?
  Oliveru Twistovi se tato možnost moc nelíbila, ale zdá se, že jiné východisko nebylo. Ale co se vrátit? A pak chodit? Taky to nevypadalo moc lákavě. Možná vzít a získat skromnějšího koně, nebo dokonce převést na osla?
  Poslední možnost přece jen vypadala trochu logičtěji a ne tak únavně jako plazit se pěšky.
  Musel jsem však na hřebce znovu nasednout a přesunout se po kamenité cestě. Kolem rostly skrovné palmy a výhled není z nejbohatších. A to je v kvetoucí Itálii. Některá místa zde. Zde je však rozvětvený a zlomený dub. V dálce pohání kozy opálený polonahý ovčák.
  Oliver Twist pobídl na koni, aby se rozveselil, a zrychlil krok.
  Zde v sobě pocítil nával síly a zazpíval;
  Někdo seje, někdo orá
  No, někdo prostě řekne, byl jsem unavený z drásání, chci trochu dráždit štěstí Eh, vezmu si koně jako zástavu a čeká mě štěstí!
  
  SmykEh, uklouzl někde Uklouzl mi! UklouzlEh, někde uklouzl Znovu uklouzl Eh uklouzl někam Uklouzl mi
  
  !
  
  UklouzloEh, uklouzlo někde Uklouzlo se mnou Uklouzlo Eh, uklouzlo někde Zase se uklouzlo Eh, uklouzlo někde Uklouzlo se mnou Uklouzlo o uklouzlo někde Zase to uklouzlo!
  
  Uklouzlo Eh uklouzlo někam Uklouzlo se mnou Uklouzlo ach uklouzlo někde Zase to uklouzlo!
  Zde Oliver Twist náhle zmlkl a vyděšeně zamrkal. Před ním se objevila dívka nebývalé krásy. Byla téměř nahá, jen její nádherná ňadra byla pokryta šňůrami korálků vyrobených z kamenů třpytivých všemi barvami duhy a její boky byly obaleny girlandami z perel, velkých diamantů a smaragdů. Postava je zároveň velkolepá, vysoká dívka, husté vlasy padající ve vlnách barvy zlatého listu a tři vlásenky: jedna rubínová ve tvaru motýla, safírová ve tvaru rybí a smaragdový ve tvaru tygřice.
  Navzdory bohatosti oblečení byla dívka bosa, pouze na kotnících měla náramky z drahých květin. A její postava je velmi svalnatá a dýchala zvířecí silou, krásou a erotičností. Dlaždice lisu, koule svalů válející se pod čokoládovou kůží.
  Oliver Twist cítil, jak jeho mužská dokonalost najednou bobtná, v těle se mu vaří krev a srdce mu bije jako buben.
  Nikdy neviděl tak krásnou, rozkošnou a vzrušující dívku.
  Oliver Twist neměl několik dní ve své falešné snové paměti žádné ženy a cítil, jak se mu točila hlava a probouzely se zvířecí instinkty. Je to člověk, kterému důvěřuje sám císař a v kapse má papír zapečetěný pečetí a podpisem Caesara. A v novinách se píše: - Co neudělal nositel tohoto dopisu, bylo učiněno pro dobro Říma a na můj příkaz! Takže kdyby něco, i kdyby to byla královna barbarů, Oliver bude ospravedlněn.
  Když pravá ruka prefekta seskočila z koně, pak se nečekaně ukázalo, že dívka je vyšší než Říman vzrušený zvířecím chtíčem. Oliver Twist se nenechal zahanbit a vrhl se na ni. Ale nahá, opálená, svalnatá noha dívky se zableskla a holé prsty ji pevně popadly za nos. Bolest zasáhla lebku jako perlík a Oliver Twist zakřičel:
  - Ah-ah-ah-ah! Zabíjíš mě!
  Dívka s drahokamy se zasmála, zvedla setníka strážného ze země a odhodila ho jako kotě.
  Překulil se na záda a zasténal. Dívka s královským článkem klidně řekla:
  - Vaše macho reakce je pro mě pochopitelná a dokonce lichotivá! Ale když máte co do činění s bohyní, nemůžete se řítit jako kanec v říji. - Krásčin hlas se zpřísnil. Postavte se na všechny čtyři a plazte se. Pak polib mé stopy v písku. Nezasloužíš si dotýkat se svého těla.
  Oliver Twist se po vyřazení cítil jako boxer. V hlavě mu pulzovalo, v nose mu pulzovala nesnesitelná bolest. Strážný setník se nějak postavil na všechny čtyři a doplazil se k vysoké, pohádkově krásné dívce.
  Vzrušení, i přes bolest, nepřešlo. A Oliver Twist vášnivě šťouchal do bosé, půvabné stopy dechberoucí krásky.
  Cítil písek na svých rtech a zasmál se. V tu samou chvíli se mu na krku objevil otlačený holý podpatek.
  Oliver Twist prskal:
  - Mít slitování!
  Kráska odpověděla potutelným zaskřípáním zubů:
  - Zaslouží si to!
  Oliver Twist odpověděl se zasténáním:
  - Požadujte, oh skvělé, udělám všechno!
  Dívka se zasmála a odpověděla:
  - Dobrý. Jsi hrdý Říman a pravá ruka císaře. Staň se dívkou hned, buď jí, dokud nezměním názor!
  Centurion Oliver Twist se chystal něco říct, když měl pocit, že je ponořen do rozpuštěného másla. Zachvátila ho divoká horečka a pak uvrhl do mrazu. Blýskalo se, ozvalo se drtivé zahřmění a muži se vše točilo před očima. A po chvíli vše utichlo. Oliver Twist už necítil bolest v nose a jeho tělo bylo veselé. Vyskočil a podíval se na sebe. Před ním se houpala plná dívčí hruď, sotva zakrytá pruhem látky. Dále bylo vidět opálené ženské tělo, luxusní boky, sotva zakryté kalhotkami, silná stehna, vyražené holeně, bosá ladná chodidla. Vlasy se protáhly, a když je Oliver popadl prsty, ucítil hebkost hedvábí a rozhodl se, že se na ně podívá. Před očima bývalého setníka a zloděje se objevily kudrnaté modré prameny.
  Nevidíš svou vlastní tvář, ale tvé tělo je zdravé, mladé, v pořádku, jen bez ozdob, snědé od spáleniny, téměř nahé, otlačené dlaždicemi a skvělého tvaru.
  Oliver Twist se cítil ještě silnější a veselejší než předtím. A pískal a poznamenal:
  - Blbe! Co jsem, děvče?
  Krásná bojovnice s drahokamy přikývla.
  - Ano, teď jsi žena a musíš mi sloužit!
  Oliver Twist odpověděl s povzdechem:
  "Mojí povinností je osobně sloužit císaři a každému nadřízenému, kterého nade mnou ustanoví."
  Dívka rozzlobeně dupla bosou nohou a řekla:
  - Jsem vyšší než císař. Jsem bohyně bohyní! A ty mě musíš poslouchat, jinak z tebe místo dívky udělám švába!
  Dívka Oliver se otřásla, poklekla a pokorně řekla:
  - Tvá vůle, ó největší z největších. Ale císař mi dal úkol a já jsem povinen ho splnit.
  Bohyně agresivně poznamenala:
  - Bez mé vůle ne, že Řím nebude vypálen, ale neproletí ani jedna moucha. Tak se neboj.
  Oliver Twist v odpověď horlivě zpíval:
  - Jak moc být zbabělec, nechápu,
  Rodí se silný válečník pro bitvu...
  Strach je slabost, a proto
  Kdo se bojí, je již poražen!
  Bohyně zuřivě dupla nohou a zpívala:
  - Malovaný stůl a podlaha
  Císař je stále koza!
  A pak mrkla na Olivera a řekla mu vděčným tónem:
  - Mladá, buď mladá dívka,
  A nespěchejte, abyste vyrostli.
  Vyhrajte s hlučným tlakem,
  A bojujte proti fašistům!
  Nikdy nepoznáš mír
  Nemístně plakat a smát se
  Já sám jsem byl
  Před miliardami let!
  Oliver Twist hvízdl.
  - Gosha! Před miliardami let. A kdo jsou fašisté?
  Bohyně mrkla a tiše řekla:
  - Zjistěte více. Bude se muset setkat.
  Oliver Twist přeběhl holým dívčím chodidlem po štěrkové cestě. Ucítila žíravost svou elastickou podrážkou a logicky poznamenala:
  - Zajímavé, ale kdo jsem? On nebo ona?
  Bohyně odpověděla s úsměvem:
  - Jsi stoprocentní muž duší, stoprocentně silná a krásná dívka tělem. Nebuď smutná, já tě naučím magii a budeš mi sloužit ještě věrněji a věrněji než císař.
  Kráska s drahokamy řekla arogantně:
  - Nechal jsem tě políbit chodidla mých nohou.
  Oliver Twist chtěl namítnout, ale pohled Bohyně ho pálil. A bývalá pravá ruka náčelníka pretoriánů padla na jeho tvář. A poslušně líbal bosé nohy té největší krásky na zemi. Rty byly sladké, jako medová kůže a velmi příjemné, jako směs tisíce květů ráje, vůně z půvabných, vyřezávaných, sexy nohou bohyně.
  Navíc se stále neví, zda odměnou je políbit takové kouzlo, nebo pokus o ponížení.
  Bohyně shovívavě řekla:
  - Přítelkyně za vámi brzy přijdou, protože jeden muž není válečník v poli!
  Oliver Twist ještě jednou chtivě líbal bohyni obnaženou, tesanou, sladkou jako ambrózie, kterou pijí římští bohové, a chtěl pokračovat v sprchování polibků dál. Ale dostal holou patu do nosu, ze kterého vytékal i tenký pramínek šarlatové krve, rozlévající se po opálené kůži.
  Bohyně řekla přísným tónem:
  - Vstaň a jdi! Pokud se chcete dozvědět něco o nadcházejícím požáru v Římě, pak s takovým vzhledem je to nejjednodušší. Pohled na vaši hruď, boky, nohy muže zblázní!
  Oliver Twist byl zmaten:
  - Jak to? Budu pro ně pokušením?
  Bohyně se zachichotala a poznamenala:
  - Věřte mi, žena zažívá mnohem větší potěšení z lásky než muž a vy se ani nechcete stát znovu mužem!
  Oliver Twist zamumlal:
  - Je to strašné!
  Bohyně odpověděla:
  - Naopak, je to skvělé! Taková citlivá pokožka u žen způsobuje jeden dotek potěšení.
  Dívka mrkla na Olivera Twista a dodala:
  - A aby sis nemyslel, že jsem tě nechal v nádherné izolaci a jsi jediný muž v ženském těle, převedu tvého přítele k tobě.
  Bohyně vyskočila, roztočila větrník a vypustila blesk z holého podpatku. A před, opět ohromeným Oliverem Twistem, se objevila téměř nahá, také velmi svalnatá a krásná dívka červené barvy.
  Stála a zmateně zamrkala.
  Bohyně s výrazem velkého vítěze odpověděla:
  - Tohle je setník Cicero. Nebyl tam příliš mladý a pohledný muž, a teď vidíte, jaká ohnivá kráska se z ní stala!
  Oliver Twist pískal, ta dívka je opravdu krásná. Jen možná příliš svalnatý, jako on. Obvykle mají takové svaly gladiátorky nebo ti, kteří pracovali v lomech.
  Vysoká ňadra a luxusní boky ale zároveň kráskám vůbec neubraly na ženskosti.
  Dívka Cicero se zmateně rozhlédla. Potom se uklonila bohyni Demiurga a zamumlala:
  - Ó velký, udělej ze mě zase muže!
  Bohyně zvolala a zavrtěla svými luxusními boky:
  - Ne! Jsi v ženském těle, potřebuji víc. Teď si oba klekněte na kolena a líbejte mé holé paty.
  Dívka Cicero a dívka Oliver Twist poklekli. Poslušně líbali nohy bohyně. Pak se ale mihnul stín a objevil se chlapec v šortkách. Dívka demiurg přikývla.
  - A chlapče, taky bys měl líbat holé podrážky.
  Chlapec byl světlovlasý a pohledný, vypadal asi na dvanáct let. A líbat jeho nohy bylo ponižující. Nějaký hulvát, a tady jsou dva Římané, zdaleka ne poslední občané.
  Dívka Oliver důrazně řekla:
  - Nebudu líbat nohy fňukaře!
  V reakci na to chlapec udeřil krásnou blondýnku s namodralými vlasy holení do obličeje a zavrčel:
  - Proměnit tě v červy?
  Cicero dívka navrhla s povzdechem:
  - To je také Bůh! Nejen kluk. A Bůh není tak ponižující.
  A dívka políbila chlapce demiurga na patu.
  Chlapec-tvůrce přikývl a řekl:
  - Já jsem také Bůh! A Oliver tu velkou poctu odmítl. Nicméně odpouštím mu. Ale pokud chcete žít, pak budete muset bojovat proti těm, kterým nařídili Demiurgové bohové. Jinak přijde na Řím nevyčíslitelná katastrofa.
  Bohyně zamrkala hrozivýma očima a prohlásila:
  - Kluci, ať se vám to líbí nebo ne, vy děvčata budete muset bojovat proti Římu a pomoci porazit Spartaka.
  Oliver a Cicero, dívky se srdcem skutečných mužů, z plných plic zvolali:
  - Nikdy! Nikdy se neobrátíme proti Římu!
  Bohyně hrozivě dupla ladnou bosou nohou. Blondýnka s modravými vlasy a ohnivá zrzavá dívka byli na stojanu. Objevilo se několik nahých, opálených dívek s tvářemi pokrytými červenými maskami.
  Začali trýznit setníky. Nejprve se bosé nohy krásek upnuly do pažeb a začaly na ně věšet břemena. Je to velmi bolestivé, vazy jsou natažené a zkroucené.
  Oliver Girl skřípala zuby a kňučela.
  - Přesto nepůjdu proti Římu!
  Dívka Cicero zasyčela:
  - Nebuďte zrádci římského setníka!
  Římské dívky byly nadále mučeny. Věsili břemena a vytahovali klouby z ramen. Pak kati-dívky, nahé, ale v maskách, se zrzavými vlasy, začaly bít bičem do zad natažené krásky. Údery byly nejprve řešeny mírnou silou.
  Bohyně přikázala a rozzlobeně dupla svou půvabnou bosou nohou:
  - Udeř tvrději!
  A pak vyrazily železné biče, které ženě rozpáraly kůži. Oliver a Cicero skřípali zuby, ale rány otřásající jejich vymknutými těly způsobily, že jim z hrdla vycházelo tlumené sténání.
  Zde na rozkaz bohyně plály pod bosýma nohama mučených dívek ohniště. Požár popravčích byl regulován přívodem plynu. Nejdřív to bylo malé, ale pak to zesílilo. Aby mučitelé okamžitě nepopálili kůži, potírali holé chodidla dívek rostlinným olejem.
  A byla to tak strašná bolest, že Oliver a Cicero, ty dívky, křičely. Pak ale zatli zuby, takže i koutky úst krvácely.
  Ale jaké nadlidské úsilí to stálo. Katka šťouchla Olivera Twista pod podpaží rozžhaveným prutem. Zalapal po dechu a znovu zakřičel. Nyní začaly být obě setníky bity ocelovými tyčemi rozžhavenými do ruda v krbu, který se okamžitě objevil. A bolest byla ještě hroznější a monstróznější.
  A popravčí zvedly kleště s rozžhavenými zuby a začaly trhat hruď. Což je extrémně bolestivé. Jako blesk tě probodne od pat až po zátylek. Oliver si pomyslel: - Možná to stačí? Proč snášet takové utrpení, řekněte: volba je jasná, souhlasím se vším! Ale pomoci zapálenému nepříteli Říma Spartakovi a zradit jeho vlast - ne! Říman musí být tvrdší než diamant.
  Když Cicero dívka zakřičela:
  - Ach mami! Není třeba, všechno ti řeknu!
  Dívka Oliver křičela:
  - Drž hubu! Nezradí svou vlast!
  A v tu chvíli se mu utrhla šarlatová bradavka na hrudi. A bolest mě dusila.
  To však ještě nebyl limit. Zde se objevilo, poté co bohyně-demiurg dupla bosou nohou, dynamo s dráty. Mučitelé začali dívkám zavádět elektrody na stojanu v ňadrech Venuše, pátém bodu, ústech a mezi prsty na rukou a nohou. To je opravdu nesmírně kruté.
  Zde je nahá dívka v červené masce točící kolem dynama. A skrz těla mučených setníkových válečníků procházely ničivé výboje proudu.
  Bolest přesáhla všechny možné meze. Oliver a Cicero neztratili vědomí šokem z bolesti jen proto, že je posílila magie bohyně Demiurga. Ubohé setníky zažívaly prostě nepochopitelné utrpení, zdálo se, že každou buňku těla zaplavil rozžhavený kov a po nervových zakončeních cválala stáda tažných koní s ocelovými kopyty.
  Dívka Oliver a dívka Cicero se otřásli neuvěřitelnou bolestí. Bolest byla všude, nebyla tam žádná krev, žádná žíla, žádná buňka v těle nedotčená bolestí. A bylo to jako ponořit se do nejdivočejšího kruhu pekla.
  Obě setníky byly tak paralyzované, že nemohly ani křičet. Udusili se jako ryby vyplavené na suchém břehu.
  Oliver dostával hodnost za hodností, stejně jako jeho partner. Druhá popravčí dívka a třetí tedy začali roztáčet kola dynamostroje.
  Ostatní mučitelé mezitím začali lámat bosým nohám setníků visící na věšáku.
  I když už bylo tolik bolesti, že to nebylo možné rozumem strávit a nevnímat.
  Chlapec demiurg nařídil a odhalil své perleťové, velké zuby po jeho letech:
  - Pro jejich vlasy!
  Okamžitě se dva mučitelé zmocnili mučených dívek a tahali je za vlasy a hrozilo, že jim utrhnou skalpy. A další bolest.
  Zde se břicha dívek dotýkaly široké pásy rozžhaveného železa. Vůně připáleného masa se stala mnohem citlivější. Slova opékala celé stádo ovcí.
  Bohyně Demiurga se zeptala s pekelným úsměvem:
  - Souhlasíš, že mi budeš sloužit a bojovat s Římem?
  Navzdory té nejmonstróznější bolesti, navzdory neuvěřitelnému utrpení obě setnice jednohlasně zařvaly:
  - Ne! Svou vlast nezradíme!
  Bohyně se rozzářila bleskem a mávla kouzelnou hůlkou, která se náhle objevila v jejích rukou. A skrze ně, zmučené setníky, procházely tak silné výboje elektřiny, že kůže nejprve kouřila a pak obě zmučené dívky vzplanuly jako pochodně.
  Oliver a Cicero se doslova dusili bolestí. A míra utrpení přesáhla vše, a jejich vědomí upadlo do temnoty neexistence.
  Chlapec demiurg se strašlivým úsměvem poznamenal:
  - Jsou skvělé, dobře udržované!
  Bohyně-demiurg podrážděně poznamenal:
  - K dokončení několika misí mi stačí Oliver a Cicero. Vždyť jsou to ti vyvolení! Mohu všechno, dokonce i stvořit vesmír, ale lidská vůle nepodléhá nejmocnějším Bohům.
  Chlapec demiurg poznamenal:
  - Můžeme změnit vzhled člověka, tělo, ale nemůžeme změnit jeho osobnost a "já", což je naše slabost!
  . KAPITOLA #5
  Oliver Twist se probudil... Třásl se strachem z toho, co ho brzy čeká. Rány z předchozího mučení se ale prozatím nezahojily, což znamená, že ho čekal odklad trestu...
  Chlapec začal třít články řetězu, jeden o druhý. Bylo to nějak rušivé a je nepříjemné sedět na vodítku, jako byste byli pes. Oliver otřel článek o ocelový článek. A broukal si pro sebe... Čas plynul... Přinesli mu jídlo. Kromě běžných vězeňských dávek je tu i mléko. Aby se chlapec rychle vzdálil mučení, ženy pracující ve vězení se staly štědrými. Je škoda, když chlapce ve věku deseti let mučí angličtí popravčí. A vytrpěl už dvě mučení, zbývalo to poslední - třetí.
  I samotná věznice je však zdrcující. I když pohled na mříže je už docela znát.
  A podrážky spálené na pánvi bolestivě svědí a opravdu bolí a naběhly na nich puchýře. Ale už to začalo ustupovat. A už to nebolí. Chlapcovy holé paty budou pravděpodobně stále smažené, protože nemůžete ochromit a podrážka se dokonale hojí, zvláště když je potřena olivovým olejem.
  Oliver byl nadšený a dopil velký hrnek mléka. Je mu teprve deset let a už ho mučí a snaží se prozradit tajemství. A při mučení dbá lékař na to, aby nezmrzačili, a zvláštní úředník měří dobu mučení, stanovenou anglickými zákony pro dítě, kterému ještě není čtrnáct.
  Chlapec se najedl a z monotónní nudy si dal a usnul.
  A snil...
  Jako příboj řeky, která se vytrhla z břehů povodně, se k čerstvě vysekané pevnosti vrhla obrovská horda barbarů. Na samostatné věži, která se vůbec nebála šípů, stál vysoký muž v lehké, bronzové zbroji a s mečem v silné, svalnaté ruce. Kudrnaté vlasy, na velké hlavě, již docela šedě a stažené stříbrnou obručí. Pohled je navenek klidný, silné vzrušení vydávají pouze zužující se a následně rozšiřující se zorničky! Neobvykle vysoký muž se širokými rameny, stojící po pravé ruce, zahřměl mohutným basem:
  - Jsme pod útokem, velký! Z celé Galie se shromáždily nepřátelské kmeny. Velikost Říma je v sázce!
  Muž klidně odpověděl a hrál si s dýkou s drahocennou rukojetí:
  - A myslel sis, že se Antony rozhodl, že jsme sem přišli sbírat houby a ne krutě bojovat?
  Mark Antony zmateně řekl:
  - Ale jaký smysl měl Julius, že dovolil barbarským Galům shromáždit všechny síly, stovky jejich kmenů, namísto použití jednoduché a spolehlivé taktiky: mlátit, mlátit po částech!
  Caesar odpověděl s úsměvem:
  - Alexandr Veliký dal Dariovi dva roky na to, aby shromáždil obrovskou armádu z celé své rozsáhlé říše a porazil ho v otevřené bitvě. Jsme ve válce už osm let. Pokud budeme pokračovat v kampani stejnými metodami, pak nám na to nebude stačit celý život!
  Římští lučištníci stříleli přesně kvůli zubům umístěným na zdi, ale Galů bylo tolik a prchali v tak hustém davu, že bylo nesrovnatelně těžší je minout než zasáhnout. Ti barbaři, kteří padli, probodnuti šípy, byli nemilosrdně pošlapáni svými spoluobčany. Koňská kopyta a hrubé boty s dřevěnou podrážkou se ošklivě rosily, směs špíny a krve. Caesar neodolal a sám vypálil šíp, který zamířil na mladého muže vzpínajícího se na bílém koni. Mezi Galy je obvyklé, že vůdci klanů jezdí na koni sněhově bílého obleku, který symbolizuje čistotu a patronát světelných duchů.
  Caesar byl vynikající střelec, lukostřelbě se učil už jako malý chlapec. Přísná učitelka na každou miss předepsala pět ran liánem na záda dítěte. Malý Julius však byl nejen zbičován, ale také naučen soustředění, pravidlu dýchat, potlačování únavy. Právě teď se Caesar snaží upravit svůj dech ovládáním tepové frekvence.
  A barbaři už útočí na hradby. Galové nejsou tak hustí barbaři, z mnoha dlouhých stromů udělali stovky různých schodů, někdy tak širokých, že by po nich mohl jet i vůz.
  Galové řvou jako medvědi, kteří celou zimu nejedli. Přitom tloukli meči proti meči a pískali. Římští lučištníci pálí téměř naprázdno, bojovníci s pomocí praků tlačí schody dolů. Ale je jich mnoho a Galové se plazí jako housenky a nevěnují pozornost ztrátám. I na dálku je cítit, že barbaři páchnou alkoholem, zdá se, že představitelé Kolína nad Rýnem si na hruď vzali pořádnou dávku starodávného měsíčního svitu.
  Nahoře je potkají silné údery dvousečné římské sekery a krátké meče. Zde jsou první ztráty mezi Římany, padá setník probodnutý rohem, rozzlobení Galové trhají jeho tělo na kusy, dva římští vojáci padli najednou.
  Caesar krátce řekl:
  - Nalijte dehet na barbary!
  Varné kotle se instalují na speciální přípravky. Jsou zvednuty primitivním jeřábem, převrátí se a vysypou na hlavy Galů. Vroucí láva barbary spaluje, doslova šílí bolestí. Nahoru stoupá dusivý zápach spáleného masa. Oslepení a popálení Galové se opřeli, ale oštěpy a sekery velké armády postupující za nimi jim nedovolily ustoupit. Už tam teče hodně krve, ale když se smíchá s pryskyřicí, je to tak strašidelné...
  Mark Antony křičí:
  - Podpálit!
  Pochodně letí dolů, pryskyřice vzplane. Galové hoří a spěchají zpět. Jsou zadupané zadními řadami, schody se propadají. A znovu a znovu barbaři padají. Ale útok, i přes strašlivé ztráty, nemyslí na zastavení.
  Obrovské rohy Galů, v nichž nefoukají rty, ale těžcí válečníci dupou pod nohama speciální měchy vyrobené z buvolí kůže. Z toho, co je rachot neobvyklé, viskózní, působí zvláštním způsobem na psychiku Galů, jako zvuky temných bohů volajících po výkonech.
  Caesar je stále klidný a s úsměvem říká:
  - Barbaři, pro ně jsou zvuky důležitější než duše!
  Antony odpověděl:
  Kněz Claudius přinesl Jupiterovi a Marsovi velkorysou oběť a bohové řekli, schvalujeme vaše závazky a dáme vám vítězství!
  Caesar odpověděl ve stylu veršů:
  Olympští bohové jsou silní
  Ale nepomáhají slabším!
  Pokud jsme věrní Jupiteru,
  Vybudujme světovou velmoc!
  K vítězství potřebujeme vojáky,
  Z oceli, ruka a spousta umu!
  Po úderu se zlá horda rozpadne,
  A pak nás čeká velká cesta!
  Anthony schválil:
  - Nechť je oslavena záře Jupitera!
  Navzdory tisícům mrtvých se lavina Galů opět dala do pohybu, připomínala zraněného kance, který ještě nestihl vykrvácet, a stejně jako předtím se na lovce divoce a nebezpečně řítí. Galové navíc začali na hradby házet šipky a kameny. Jejich barbarské kmeny ještě nezvládly luk, šípy jsou příliš těžké na to, aby účinně střílely z větší části válečníků, ale v případě výpadu mohou stále sehrát svou roli.
  Barbarští Galové jdou přes mrtvoly, ignorujíce ohně plápolající pod jejich nohama. Přitom kopí létají vzhůru a jeden z barbarů mrštil sekerou tak obratně, že legionáři ustřelila hlavu.
  Přestože jsou římské ztráty stále poměrně malé, Galové si udržují drtivou početní převahu a z lesa vybíhají nové vyjící davy.
  Mark Antony je ještě velmi mladý, přestože má široká ramena, je schopen na sobě unést celý tucet vysokých legionářů, nebo s nimi i běhat. Ještě jako bezvousý mladík dokázal při požáru z nevěstince vyndat šest polonahých hetair a pak je také potěšit. Mark proslul nejen jako velký válečník, který se nebojí pustit do bitvy s gladiátorskými šampiony, ale také jako zdatný milenec. V Caesarově armádě je prvním z prvních mečů, připraven jít tam, kam velký rozkáže.
  Galové opět šplhají po hradbách a Římanům došla pryskyřice a musí se střetnout s nepřítelem s meči, ale i sekerami a kopími. Už v jednom z Galů v čele s Jeanne Nebojácnou už osedlali jednu z věží. Samotná Jeanne je i přes svůj obrovský růst velmi rychlá a obratná. Ramena jsou široká a pas úzký. Bojuje nahý do pasu a třímá dva meče. A má svaly, které by mu Herkules záviděl.
  Mark Antony si také netrpělivě přehazuje své meče z ruky do ruky:
  - Nech mě trefit toho velkého!
  Caesar, beze spěchu, klidně vložil šíp do luku, lstivě přimhouřil oči a odpověděl:
  Velitelův rozkaz za války,
  Když kolem zvoní šipky!
  Naplněný láskou a skvělou cenou,
  Posvátné, pro římské vojáky!
  Navzdory tomu, že se Jeanne rychle pohybuje, Caesar předvídá jeho pohyby, přesný výstřel a šíp prořezávající vzduch, zasahující do svalnaté hrudi, přímo pod srdce. Neohrožené pády, krev tryskající z tlamy plné velkých koňských zubů. Barbar se dusí a rychle umírá.
  Caesar zašeptal:
  - V naší armádě je to škoda, svěřil bych mu kohortu!
  Mark vydechl.
  - Jsi jako vždy moudrý velký Caesar!
  Caesar zvedl hlavu.
  - Vládce, který miluje sladkou pomstu, má inteligenci mouchy! Možná, kdyby Jeanne znala mazané triky naší armády, dokázal by dobýt pevnost. Do té doby sledujte boj.
  Římský generál, tentokrát opět mnohem rychlejší, nabil luk a vystřelil, pak znovu vystřelil a vybral si vůdce Galů.
  Naštěstí pro Římany většina schodů Galů shořela a nemohli okamžitě vrhnout všechny síly na Římany, ale sešlo se jich zde více než dvě stě padesát tisíc. Nikdy předtím Řím nečelil tolika vojákům na jednom místě. Caesar má v pevnosti jen dvě legie, dvanáct tisíc legionářů. Poměr sil, více než dvacet Galů, na jednoho Římana.
  Caesar je také znepokojen, ale jeho tvář si zachovává neprostupnost masky. Pamatuji si, že ho v mládí zajali piráti. Požádali o velmi velké výkupné ve výši dvaceti zlatých talentů za stále bezvousého mladíka. A talent je kus zlata, o něco menší než slepičí vejce. Caesar a synovec Marie (legenda o jediném patricijovi, který dokázal být sedmkrát zvolen konzulem starověkého Říma), ale zdá se, že pro mladého muže, který sotva vstoupil do věku částečné způsobilosti a získal právo se oženit, . (Pro chlapce starší 14 let) je to obrovská částka a nikdo ji nechce platit. A to znamená smrt nebo otroctví.
  Caesar se v odpověď pirátům vysmál do tváře. Řekl, že byl oceněn příliš nízko, ale myslí si o sobě mnohem lépe a stanoví za sebe výkupné - 50 talentů. Zarostlí, páchnoucí piráti jsou potěšeni a křičí. Jeden z nich mu dokonce rozpáral břicho na sekeru mořského bratra. Caesar pokračoval:
  - Ale až dostanu svobodu, budu tě pronásledovat, dokud nebudeš chycen a povalovat se na dvorcích! Vůdce je ukřižován.
  Piráti byli ohromeni takovou drzostí a ataman mořských lupičů se zlomyslným úsměvem zeptal:
  - Nebojíš se, drzý hochu, že tě ukřižujeme sám! Jste přece svázáni a v našich rukou!
  Na to mladý Caesar odpověděl:
  - Život není tak velká hodnota, abychom se kvůli němu vzdali cti a zradili důstojnost! Čest a důstojnost jsou dvě křídla, bez kterých lze ptáka života chovat pouze v zajetí!
  Dokonce i otrlý vůdce mořských bratří byl překvapen:
  - Jsi odvážný nepřítel a my ti ušetříme život. Navíc jsme nikdy nemuseli vidět 50 talentů najednou.
  Caesar si posměšně odfrkl.
  - Pokud mě rozvážeš, nahradím tvé ukřižování méně bolestivým způsobem rozloučení se životem: oprátkou!
  Ataman se poněkud nuceně zasmál, ale přesto nařídil, aby ho rozvázal. Caesarovi se nelíbilo, že vůdcova ústa byla odštípnuta a jeho zuby byly špatně upravené. Mladík mluvil s velkým opovržením.
  - Kdo se jazykem zabaví, ten vždy zůstane u nosu! Inu, špinavá ústa jsou útočištěm rozvázaného jazyka!
  Vůdce byl zmaten, ale Caesar se odmlčel a zdálo se, že piráti na hrozbu rychle zapomněli.
  Chlapcovi přátelé rychle vybrali požadované výkupné a poslali 50 talentů. Caesar dodržel slovo v jedné věci a v žádném případě nehodlal tu druhou na dlouho odkládat. Přestože úkol před ním byl obtížný, není tak snadné najít a chytit pirátskou galéru, zvláště mezi mnoha ostrovy, zátokami a zátokami Středozemního moře. Ano, a je tu spousta pirátů a římské lodě jsou proti nim stále bezmocné. Ale Caesar, stále ještě v pubertě, se vyznačoval velkou vynalézavostí.
  Zatímco byl na pirátské lodi, dokázal se spřátelit s kajutníkem. Caesar mu slíbil postavení v římské armádě a možnost získat své peculium s otroky. Nechal chlapci dopis, v němž stálo, že ze Sicílie míří galéra plná stříbra. A protože v Římě začaly nepokoje, je ochrana galeje čistě symbolická. Kluk-chatař musel vylovit samotný dopis jakoby náhodou v moři, k tomu ho mořská voda i trochu zkazila. Plán nebyl obtížný, chamtiví a úzkoprsí piráti se nemohli ubránit pádu do pasti.
  Během nalodění se paluba náhle zvedla a římští vojáci se vrhli na piráty. A zezadu se naštěstí v noci přiblížily dva čluny s vojáky. Ohromení piráti jen stěží odolávali. Žádali pouze, aby je nevěšeli, ale pouze prodali do otroctví. A vůdce, aby vykoupil svůj život, řekl, kde skrývají své poklady, včetně těch, kterým se ještě nepodařilo jít do propasti, padesát talentů řádí.
  Ale Caesar odpověděl:
  "Můžeš si koupit život, ale nemůžeš si koupit čest!" Zavěsit!
  Tak se šuškalo o Caesarovi, ačkoli mu tehdy bylo sotva patnáct, a o rok později se oženil s něžnou Aqualerií. Ale to je jiný příběh!
  Caesar nařídil Antonymu, aby se zapojil do bitvy se silnou zálohou. Římané používali konstrukci typu falanga. Na úzké stěně to bylo velmi efektní. Vlna spěchajících Galů se udusila. Některé z nich byly probodnuty dvěma nebo třemi kopími najednou.
  Julius Caesar poznamenal:
  - Makedonská falanga může být velmi účinná technika. Ne nadarmo dobyli celou Asii, respektive skoro celou! Až skončíme s Galií, půjdu do perských zemí a tam do Indie. Kleopatra pro mě shromáždí nové legie, včetně arabské jízdy.
  Za Caesara zůstal jen mladý panoš Oliver Twist. Proslýchalo se, že chlapec byl jeho syn. A to byla pravda, s jedinou výhradou, že Oliverova matka byla prostá otrokyně z německých zemí. Krásná, ale drzá blonďatá dívka ze slovanských zemí se nechtěla stát konkubínou a hetero, a proto byla poslána tvrdě pracovat na konopné a lněné plantáže. I tam si ale troufla, kvůli čemuž skončila v lomech. Podařilo se jí tam však přežít a zesílit. Byla dokonce odvedena ke gladiátorům, kde ji Caesar v aréně uchvátil. Poté, co odešli do důchodu, se do něj zamilovala i Erastella, jak se vysoký slovanský otrok jmenoval.
  V náruči toho druhého poznali radost. Pak gladiátorka otěhotněla. A narodil se jim chlapec Brutus. Brzy Erastella zvýšila počet svých vítězství v ringu na sto a v souladu se zvykem získala svobodu. Caesar si ji ale nemohl vzít, ačkoli byl vdova. Měl jinou vášeň, dceru nejvlivnějšího římského válečníka, prvního generála Pompeia. Oženil se s ní a Erastella odešla bojovat do východních zemí. Caesar byl nějakou dobu s ní a potlačil pokus Egypťanů o odtržení od Říma. Tam se setkal s Kleopatrou, kterou dosadil na antický trůn.
  Brzy tato láska vytlačila první a Caesar není stálý. Kleopatra měla syna, ale Pompeiova dcera brzy zemřela při porodu, načež Caesar Kleopatru také nenáviděl, čímž severozápadně od Itálie rozpoutal válku od svých bývalých milenek. Pravda, Oliver nepoznal svého syna, přesto s ním odešel. Chlapec byl velký a vyspělý po svých letech, po své slovanské matce zdědil blond vlasy, vysokou postavu a vynikající fyzickou sílu. Byl trochu jako jeho otec, ale byl mnohem krásnější, silnější a více než Julius Caesar v jeho věku. Chlapci sice ještě není plných devět let, ale už působí jako puberťák a klidně střídá dva dospělé elitní legionáře. Tyto meče jsou asi jedenapůlkrát delší než standardní.
  Oliver Twist se nesměle ptá:
  - Dovolte mi, velký (Caesar ho nikdy nenazval synem a chlapci si to přirozeně zakázal), vrhněte se do boje, chci svou čepel vypít krví!
  Julius s úsměvem odpovídá:
  - V tomto případě zůstanu sám, a kdo pak bude hlídat jejich Caesara?
  Chlapec se upřímně usmál.
  - Nejlepší obranou je útok, protože hrana je vždy silnější než kůže!
  Caesar poplácal chlapce po jeho silném rameni.
  - Výborně! No, do toho, řež se mečem! Nechť je to vaše otužování.
  Ocel se kalí ve vodě, oceloví chlapi v krvi!
  Chlapec Oliver byl potěšen a blýskl se nahými podpatky (i přes chladné podzimní počasí mu Caesar, který svého syna temperoval, nechal z oblečení jen šortky). Svaly mládí: syn římské legendy a gladiátorský otrok se houpal jako vlnky na vodě.
  Sekl tedy chlupatého barbara mečem po hlavě. Spadl a převrátil se vzhůru nohama.
  Caesar poznamenal:
  - Když stáří ne vždy ví, ale mládí vždy může! Eh, abych byl upřímný, trochu tomu klukovi závidím.
  Caesarovi je už přes čtyřicet a zvláště v chladném, galském podzimu tak bolestivě bolí staré jizvy a záchvaty zákeřné epilepsie jsou stále bolestivější a častější. Měl dokonce strach, že třesavou nemoc zdědí jeho syn Oliver a Kleopatřin syn Alexandr. O tom druhém neměl dlouho žádné zprávy a Twist je přirozeně velmi zdravý, nikdy nekýchal, ačkoli běhá nahý ve sněhu a v zimě plave v díře. Zdá se, že v něm zvítězila krev slovanské matky s neustálými bratrovražednými válkami a krutými zimami Rusů!
  A když vyměníte své páté desetiletí, je čas přemýšlet o smyslu života. Caesar to měl jednoduché, už v mládí došel k závěru, že republikánská forma vlády s nekonečnými debatami, plebiscity, aby se zalíbil davu, různými tajnými intrikami, uplácením voličů, není dostatečně účinná a už nemůže sloužit vzdálený cíl: vzestup římské říše!
  Republika - proč je Řím téměř jedinou zemí na světě s republikou a všude kolem sousedů jsou pevné monarchie. Také je třeba v Římě schválit principát s mocí císařskou, přenesenou nikoli volbou, ale dědictvím, nebo ve výjimečných případech zvláštní ústavou císaře. To druhé může být nutné, pokud dědic, mírně řečeno, není génius. Samozřejmě, že slabý král může nastoupit na trůn, ale v každém případě bude mít moc a schopnost činit nezávislá rozhodnutí.
  A dlouhodobý program bude mnohem snazší realizovat, na rozdíl od konzulů, kteří jsou voleni pouze na jeden rok, a společně! A jestli mezi nimi dojde k hádce.
  Ne, Řím potřebuje monarchii a z několika synů si Caesar vždy bude moci vybrat toho hodného. Pravda, a na této dlouhé cestě musí dělat kompromisy. Zejména díky tomu, že se stal spojencem, a dokonce i starším partnerem Pompeia. Tady ho Caesar opravdu nerespektoval. Jako pravá ruka diktátora Sully se Pompeius po smrti tohoto kapavkového starce mohl stát suverénním vládcem Říma. Pompeius měl v rukou armádu, včetně elitní legie střežící Senát. Zůstal ale věrný republice, vrátil staré pořádky. On je Caesar na místě Pompeia by si nenechal ujít
  Vaše šance. Obecně se zdá, že Pompeius bude hlavním nepřítelem Caesara, který sní o trůnu. Byl tam i Crassus, ale ten zemřel v Parthské válce. Mimochodem, stejně jako Caesar, prošel celou Parthií a padl do pasti, když byl s vyčerpanou armádou zavřen v pevnosti. Další věcí je, že Caesar úmyslně dovolil, aby se proti němu shromáždily hordy barbarů. Galové jsou fatalisté a poté, co ztratili poslední naději, že je zachrání jednota, se nakonec a navždy podřídí Římu.
  Mimochodem, Oliver je hodný chlap, je vlastně ještě dítě, ale vlastní ledvinovou zbraň, jako sám Herkules. Může z něj vyrůst válečník silnější než Mark Antony. Snad bude důstojným králem a nástupcem Caesara. Ale .... doufám, že to nebude moc brzy, protože velký muž má před sebou spoustu práce.
  Postupně tlak Galů slábl, tisíce byly zabity a zohaveny, pod hradbami celé hromady mrtvol. Římané také chřadli, byl v něm nelidské napětí. Potom Caesar, který již vyložil celý toulec, vytáhl druhý meč a všiml si:
  - Velitel vstupující do bitvy je jako sláma lámající velbloudovi hřbet. Velbloud, kterému stéblo láme hřbet, je jako vojevůdce, který se vyhnul boji!
  Mnoho římských vojáků bylo zraněno, kolem se válely mrtvoly a mezi padlými byla kvestorka Stefa, známá tím, že srazila samotného Grannika z koně. A kde je mimochodem sám Grannik, Caesar by ho odstranil tvrzeným šípem. Ano, co se týče šermu, He Caesar není špatný, ale zdaleka ne nejsilnější v římské armádě, ale jeden z nejlepších v lukostřelbě. Navíc tahá za tětivu pomocí speciálního háčku na brnění a narovnává pravou paži. Můžete tak natáhnout tětivu mnohem těsnější než obvyklým způsobem a zasáhnout na větší vzdálenost!
  Ale potřebujete také meč! - Caesar pokácel nejbližší Galii.
  Radostné výkřiky:
  - Ava! Caesar je s námi!
  - Sláva Caesarovi! Vyhrajeme všechny!
  Římané se viditelně rozveselili. Přítomnost Caesara - tento talisman vítězství inspiroval bojovníky. Silná rána a Galové zaváhali a začali ustupovat. Zuřící bouře začala ustupovat, vlny ustupovaly. Galové však ustoupili poměrně organizovaným způsobem, aniž by se dali na útěk. Jejich vojenský zápal zřejmě ještě zcela nevyhasl. Julius Caesar, který tušil past a uvědomil si, že na otevřeném poli budou Římané rozdrceni přesilou, přikázal:
  - Všichni stůjte! Relaxovat!
  Vyčerpaní, zpocení válečníci Říma začali sbírat raněné. Několik léčitelů a kněží mazalo rány lektvary a obvazovalo končetiny. Ostatní vojáci začali rozdělávat ohně a připravovat jídlo.
  Syn Oliver Twist byl velmi potěšen, ačkoliv jeho svalnatý, dvojitě složený hrudník byl proříznut dlouhým škrábnutím od galské sekery. Chlapec vykřikl:
  - Tak jsme jim to dali! A náš Caesar je nejlepší! Sláva velkému Caesarovi!
  Vojáci se také, i když zdrženlivější, radovali:
  - Sláva velkému Caesarovi!
  Oliver Twist, mávající svými meči, prohlásil:
  - Až se Galové znovu objeví, nakrájím je na hořká jablka! Protože syn Velkého Říma!
  Caesar zavolal chlapce a láskyplně řekl:
  - Prokázal jsi, že jsi skvělý válečník! Nyní z vás činím svého čestného panoše a z vděčnosti vám dávám toto...
  Slavný velitel si sundal z prstu prsten se smaragdem, velký jako holubičí obličej.
  Chlapec Oliver byl v rozpacích:
  - Ano, nejsem hoden nosit takový klenot!
  Caesar se usmál.
  - Nenoste to! Někam ho schovej, nebo ne, ať je tento prsten považován za tvůj, ale zatím mi zůstane. A ty, chlapče, bojuj, a až dosáhneš čtrnácti let, dostaneš svou peculii. Mezitím se pusťte do šermu s Markem Antonym.
  Obrovský asistent Caesara, i když byl mnohem větší než slavný velitel, přiblížil se ke svému šéfovi, mimovolně se nahrbil a pokusil se sehnout. Sám Caesar byl jen mírně nadprůměrně vysoký, podsaditý, s orlím nosem. Mark se zachmuřeně zeptal:
  "Proč jsme nepronásledovali Galy?"
  Caesar zopakoval aforismus ještě jednou:
  -Generál, který jde do bitvy, je jako sláma, která zlomí velbloudovi hřbet. Velbloud, kterému stéblo láme hřbet, je jako vojevůdce, který se vyhnul boji! To je pravda, ale čas na vítězství ještě nenastal. Grannik je náš úhlavní nepřítel, nekorunovaný král vzpurné Galie dosud vyložil všechny své trumfy. A ani se neukázal! Počkejme na nepřítele, ještě jednou, kromě toho mám další nápady!
  Mark Antony zvedl:
  - A zajímalo by mě, co to je za nápady? - A hned jsem byl zmatený. - Jsem v pozornosti velkých.
  Caesar blahosklonně začal vysvětlovat:
  - V pevnosti je pro koně připravena spousta suché slámy. Ale nebudeme sedět v záloze příliš dlouho, ale pouhým namočením slámy do oleje se dehet a tuk rozsypou na přístupech.
  Anthony zavrčel:
  - Na co?
  Caesar se zasmál.
  - A pak budeme čekat! V nejkritičtějším okamžiku útoku. Podruhé Galové vrhnou do bitvy všechny své zálohy, navíc se stane ještě něco!
  Asistent se snažil uhodnout sám sebe:
  - Přijdou nové, silné posily?
  Caesar potutelně přimhouřil oči a přikývl:
  - A je to! Nové silné posily! Je však nutné, aby zasáhli právě ve chvíli, kdy budou všechny síly Galie vrženy do útoku:
  Anthony rozpřáhl ruce.
  - Nemůžeme posílat zprávy o velkém. Byli jsme obklíčeni ze všech stran!
  . KAPITOLA 6
  Chlapec se probudil... Začal se cítit veseleji... Oliver Twist už má popáleniny na holých chodidlech. A stopy po řasách jsou jizvy ... Ale existuje naděje, že dnes nebude vyslýchán s předsudky.
  Přesto je další mučení poslední a časově omezené.
  Chlapci přinesli jídlo. Jedl ovesnou kaši se sklenicí mléka. A uvolněně. Cítil jsem se znuděný.
  Oliver dělal svá cvičení, jak ho naučil Dodger. Takový speciální pro fotoaparát. Trochu překážel obojek a vodítko na řetízku. Ale pořád cvičení. A natažené žíly už tolik nefňukají.
  Zejména malý chlapec také dělá roh pro tisk. Po nabití začal Oliver třít jeden článek řetězu o druhý. Aby se možná zaměstnal, nebo opravdu stále doufal, že uteče.
  Bosé nohy byly trochu studené a chlapec je zahrabal do slámy. pomyslel si Ter.
  Skutečnost, že vězni ve vězení trpí. A v cele s ostatními kluky by to bylo mnohem lepší. Společnost je mnohem zábavnější. Zde v chudobinci a v dětské věznici vězni bavili ...
  Oliver si mnul a mnul řetěz a nevšiml si, jak znovu usnul.
  Snil o tom, že se stal mocným a silným, dospělým mužem a pravou rukou velkého velitele.
  Caesar blahosklonně poplácal hrdinu po rameni:
  - Kde lev nemůže projít, uklouzne myš. I když samozřejmě roli komunikace s Catonnesem, který mi přichází na pomoc, nehrají myši, ale holubi.
  Oliver Twist zvolal s nepředstíraným obdivem:
  - Je to geniálně skvělé!
  Caesar nečekaně upřímně odpověděl:
  - Erastella mě to naučila. Slované používali balíky holubů odedávna. A ty jsi o tom nevěděl.
  Oliver Twist zmateně zamumlal:
  - Vždycky mě překvapilo, jak vaši generálové: vždy jdou tak obratně a včas, ale nemyslel jsem si, že je to o holubech. Myslel jsem, že jsi syn nebes pod zvláštní ochranou Jupitera!
  Caesar poznamenal:
  - Záštita bohů není spolehlivá věc, nenahradí ani odvahu, ani vynalézavost.
  Věřte jednomu vynálezu: lepší než tisíc modliteb!
  Oliver se uklonil.
  - Moudré slovo Caesara stojí za tisíc blesků!
  Velitel se rozhodl být skromný:
  - Nepřeháněj mé schopnosti! Kdyby pod mým velením nebyli tak udatní válečníci a římští vojáci jsou nejlepší bojovníci na světě, sotva bych uspěl byť jen desetinou toho, co jsem dokázal. Takže pokračujte a udělejte, co vám bylo řečeno. A mimochodem, nezapomeňte smíchat slámu se spadaným listím, aby to nebylo tak nápadné!
  Oliver Twist se uklonil ještě níže.
  - Poslouchám svého pána!
  Caesar zavrtěl hlavou.
  Ještě ne, bohužel! A neříkejte mi tak často skvělého, neudělal jsem tolik, abych byl na každém kroku takto chválen. Mimochodem, až skončíte se slámou, nechoďte spát, ale trochu šermujte s Brutem. Ještě pár let a tenhle kluk dokáže položit i takového násilníka, jako jsi ty!
  Oliver přispěchal s odpovědí:
  - Bezpochyby velký Caesar!
  Poté odešel do důchodu, jeho pohyby i přes velkou svalovou hmotu nebyly dostupné, což je pro mnohé obry typické, omezené, ale Oliver, který se stal dospělým hrdinou, nebyl tak rychlý jako Brutus.
  Caesar přikývl a zeptal se:
  - Uvařte mi medovou tinkturu! A nyní podávejte víno k vepřovému!
  V reakci na to přinesl bosý otrok v obnošené tunice tác. Je to jedna z mála žen v táboře, hezká světlovlasá žena. Sám Caesar, ač brunet, miloval více blondýnky, i když Kleopatra byla v tomto ohledu výjimkou, ohnivá zrzavá mrcha! Ano, nádherná dívka a podle pověstí její otec vůbec není faraon, ale jeden z římských legionářů z těch, kteří rozbili armádu Epifana pátého.
  Otrokyně odložila tác a začala Caesarovi čistit boty. Julius si všiml, že opálená kůže otrokyně byla pokryta pupínky, půvabné prsty jejích bosých nohou zmodraly. Slunce už skutečně téměř zapadlo pod horizont a bylo znatelně chladněji. Otroci v samotném Římě obvykle chodí do půl těla nazí, i když někdy dostanou nějaké hadry na zimu. Ale ve slunné Itálii napadne v zimě sníh jednou za deset let a tady jsou zimy někdy kruté. Inu, ať si dnes tato kráska zahřeje postel a možná jí bude dovoleno se tepleji obléknout.
  Světlé kudrnaté vlasy otrokyně, stejně jako mladá něžná tvář, připomínají Caesarovi jeho první manželku a druhou lásku (první byla jednou z hezkých dívek otrokyň, i když poté, co otěhotněl, vášeň budoucího velitele A jeho vlastní dcera, nyní provdaná za jednoho, z řady přátel Julius!) Akvaleriyu. A kvůli této dívce se odvážil odmítnout samotného diktátora Sullu!
  Co lze říci o tomto vládci Říma? Nejprve Caesar Sullu obdivoval. Zapůsobilo na něj, že tento velitel začal nastolovat pořádek a bojovat s korupcí, loupežemi, snažil se, aby bohatí respektovali chudé a dělili se s nimi o své příjmy. Byly dokonce bezplatné nemocnice, přibývalo zábavních představení. Proslýchalo se, že Sulla připravuje velké tažení na východ. Jenže tento chlípný vládce chytil špatnou nemoc, a to ani ne od ženy, ale od černocha. V důsledku toho začal diktátor hnít zaživa a na pozadí fyzického utrpení se u něj rozvinula mánie podezírání a pronásledování. Začaly masové represe, zákazy mučení a vražd. Sulla nejprve nařídil zabít všechny černochy, ale po nějaké době naopak nařídil přivézt velkou várku otroků z Afriky a vytvořit černou gardu. Mezi ním a Mary vypukla válka. V důsledku toho bylo ukřižováno mnoho tisíc Římanů.
  Zde zavolali Sullu a Julia Caesara. Pak byl ještě mladý, na bradě mu zrovna prorážely černé vousy. Nedávno přestavěný palác Sulla zářil luxusem, byl plný soch, obrazů a takové stále relativně nové dekorace, jako jsou fontány.
  Některé sochy znázorňovaly orgie, nechutné svou upřímností, a činy kopulace. Mladý Caesar se na to díval znechuceně, zvláště pokud se muž pářil s mužem. Ačkoli ve starém Římě bylo považováno za zcela normální používat mužského otroka jako ženu, ale ... Caesarovi to připadalo špatné a odporné. O to nehodnější, že to nejlepší sochaři Říma zachycují v sochách a dokonce i olympští bohové.
  Sulla sám vypadal nechutně, pokrytý abscesy, vředy, bradavicemi, s ošuntělou hlavou, působil odpudivým dojmem. Skutečně bisexuální diktátor hnil zaživa. Aby zmírnili jeho utrpení, čtyři otroci: dva krásní chlapci a dvě krásné nahé dívky vetřeli do monstra růžový olej. Sulla navíc na radu kněží pil třikrát denně velkou misku pekelné směsi: krev právě zabitých miminek a mateřské mléko. Jednou za tři dny se Sulla vykoupal z čisté krve dětí a panen. Nemoc této příšery, která ztratila svůj lidský vzhled, však pokračovala v postupu a celý římský lid se modlil, aby si podsvětí rychle vzalo své potomky.
  Caesar přemohl znechucení, uklonil se a mírně sklonil hlavu:
  - Jsem rád, že mohu přivítat diktátora Sullu.
  Netvor chraplavě zavrčel:
  - A jak se mi klaníš darebáku! Pokud je Julia příliš líná ohnout si záda, pak ti nařídím, abys byl posazen na kůl, aby se už nikdy nemohl narovnat!
  Caesar jednoduše odpověděl:
  - Uši se sklánějí nízko před větrem, ale přesto je to jen vzduch, což nic neznamená! Nízké poklony nepovznesou vládce, pokud nemá velké činy!
  Sulla náhle změkl a zeptal se:
  - Mám skvělé činy?
  Caesar odpověděl bez mazanosti:
  - Pokud je zlo velké, pak ano!
  Diktátor po krátké odmlce pohladil blonďatého chlapce po tváři a zavrčel:
  - Jste upřímní a líbí se mi to! Víš, kdykoliv ti můžu nařídit, abys byl uvržen do klece se lvy nebo ukřižován na kříži. Máte však šanci zůstat naživu a dokonce se stát mým přítelem!
  Caesar, donutil se k úsměvu, odpověděl:
  - A za jakou cenu si mohu koupit přátelství samotného Sully?
  Diktátor odpověděl:
  - Máte manželku Aqualerii?!
  Mladík Julius odpověděl:
  - Ano, diktátor!
  Sulla opatrně, jako by se bál popálit, pohladil otrokyni po nahých ňadrech a ještě nesrozumitelněji zamumlal:
  - Tak se s ní rozveďte!
  Caesar přemohl ostych a zeptal se:
  - Moc vám nerozumím!
  Sulla náhle ostře vyštěkl, udeřil chlapce do rtů, pak zasténal, když uskočil:
  - Nepředstírej, že jsi blázen! Slyšel jsi! Nařizuji vám, opusťte svou ženu Aqualerii!
  Mladík Julius sklonil hlavu. Cítil, že odmítnout Sullu je stejné jako chodit nahý do klece s hladovými lvy, ale zradit Aqualerii kvůli této hnijící příšeře - ne, nikdy!
  Caesar se snažil, aby jeho hlas byl pevný, odpověděl:
  - Nemůžu to udělat, diktátore!
  V Sullině hlase zaznělo překvapení:
  - A to je důvod! Jste povinni provést Herkulův čin, nebo jen říct ano největšímu z lidí na Zemi!
  Caesar odpověděl:
  - Někdy nejvyšší projev dobra, prosté slovo není zlo, zvláště jde-li o ohrožení života!
  Sullova fyziognomie se protáhla vředy:
  - Takže mi říkáš ne?
  Caesar přemohl zcela přirozený strach a odpověděl:
  - Ano, diktátor! Bohužel ne! A zase ne!
  Sulla odpověděl klidným hlasem
  Ale podepsal jsi svůj rozsudek smrti! Přeci nelze říci hlasateli ne a zůstat naživu!
  Caesar se zhluboka nadechl.
  - Co je, jsem připraven jít na tatarák! I když kdo ví, možná mě bohové budou považovat za hodného Champs Elysees!
  Sulla zvedl svěšené obočí.
  - Takže nezemřeš! Budete mučeni a nejen vy, ale i vaše milovaná manželka Aqualeria. Myslím, že pro vás bude velmi příjemné sledovat, jak kat rozžhaveným železem pálí dívce něžné paty, pak jí kleště začnou trhat nahá ňadra.
  Caesar se vydal směrem k Sulle, když najednou ze závěsu vyskočilo šest vysokých černých válečníků. Kromě nich se objevil další člověk. Na pohled mu nebylo víc než pětadvacet a on sám byl skutečný obr. Caesar okamžitě poznal již legendárního Pompeia, pravou vojenskou ruku Sully. Pravda, kolovaly zvěsti, že Pompeius, jako velmi krásný chlapec v dětství, se zamiloval do Sully a zdálo se, že ho dokonce svádí, z čehož se stali přáteli. Ale Pompeius velmi rychle získal autoritu a ukázal se jako velmi schopný vojevůdce a statečný, velmi fyzicky silný voják. Zejména v tomto bodě se mu podařilo provést velmi významný čin, totiž zabít krále Parthie. Caesar vždy žárlil na Pompeia, i když kvůli tomu, že on sám sotva sahal po rameno tohoto vysokého muže. Ale to nebyl jediný důvod.
  Pompeius vytasil meč:
  - Poslouchám a poslouchám svého pána!
  Sulla odpověděl:
  - Co na to říkáš, synku, to je cucák, co se odvážil žvatlat na živého boha, tedy mě!
  Pompeius nečekaně odpověděl:
  - Je upřímný a to je dobře!
  Sulla líně zaskřehotal v hlase:
  - No, pojďme zkontrolovat jeho upřímnost! Řekni Juliovi, kdyby se naskytla příležitost mě zabít, udělal bys to?
  Caesar, dusící se vzrušením, se zeptal:
  - Upřímně odpovědět?
  Sulla zařval:
  - Ano!
  Caesar si povzdechl.
  - Zabit! Zabil bych hned teď!
  Diktátor byl zaskočen, takovou drzost už dlouho neviděl:
  - Takhle! Zabito! Nevím, co s ním, Pompey, a jaký trest smrti pro něj a jeho dívky vymyslet.
  Pompeius odpověděl pevným hlasem:
  - Kdo je upřímný a říká, co si myslí, není nebezpečný. Skuteční zrádci a nepřátelé potutelně lichotí!
  Sulla se zamračil.
  - Stejně jako ty mi lichotíš! A? Cítím, že chceš zaujmout mé místo a nemůžeš se dočkat mé smrti! Na co se díváš!
  Pompeius se podíval Sullovi přímo do očí.
  "Nejednou jsem ti prokázal svou oddanost!" Chceš mě...
  Diktátor přerušil:
  - Nepotřebujete štěně! Poslouchej můj rozkaz, vezmi toho spratka do žaláře, stejně jako jeho ženu. Dejte je do stejné cely a pak pro ně sám vymyslím trest smrti! Bude to něco sofistikovaného a bolestivého.
  Pompeius se hluboce uklonil.
  - Poslouchám a poslouchám ty největší!
  Diktátor dodal:
  - Veďte se sami do kasematy! Pokud utečou, ty sám budeš viset na kříži.
  Pompeius se uklonil ještě níže.
  - Nikdy jsem tě nezklamal, největší z největších!
  Caesar byl odvezen. Mladý muž si samozřejmě marně myslel, že je k Sulle tak upřímný. Caesar se nebál fyzické bolesti, ale myšlenka na cestu do ponuré říše Pluta se nelíbila. Navíc bude mučena jeho milovaná žena. To druhé je úplně špatné, stále můžete snášet svou vlastní bolest, ale nemůžete zmírnit bolest někoho jiného.
  Sulla se po návratu zeptal Pompeye:
  - Možná mi sám řekneš, jakému druhu popravy podřídit toto drzé štěně? Možná ho utopit ve sračkách? Jak to poníží pyšné!
  Pompeius odpověděl:
  - Je to statečný a silný válečník. Řím takové lidi potřebuje! Nechce-li ti sloužit, nezajat, ale pusť ptáka na svobodu!
  Diktátor zakašlal:
  - Mariy je ve srovnání se svým synovcem dítě! Tento chlapec má lva i lišku, jen ta druhá ještě nedospěla! A proto přikazuji, spalte tohoto rebela na hranici! Spalte to, dokud nezůstane nic než popel!
  Pompeius souhlasně přikývl.
  - Je-li toto vaše vůle, pak splním velkého pána!
  - A hned! Přineseš mi tu hrst popela, že z nich zůstane!
  Pompeius cvakl podpatky svých bot a vydal se splnit rozkaz.
  K malátnému Caesarovi přivedli jeho ženu Aqualerii. Dívčin obličej byl potřísněný slzami a předváděl pár působivých modřin. Žalářníci vzali vznešené patricijce všechny šperky a strhli z ní také svrchní oděv a sandály zdobené drahokamy. A představitelka šlechtického rodu teď zůstala jen v jedné bílé tunice. V Římě předjaří teprve nabíralo na obrátkách, v noci byla zima, hlavně v kamenné kasematě. Holé a bezbranné nohy dívky mrazí, Aqualeria se jich chladně dotýká. Caesar si sundal tuniku a boty a zeptal se:
  - Nasaď si to!
  Aqualeria hrdě odpověděla:
  - Ne! Nechci, abys zmrazil mou lásku!
  Caesar zamračeně odpověděl:
  - Ale já jsem muž! A muž musí snášet těžkosti, kvůli dámě!
  Aquaria si těžce povzdechla.
  - Moji otročí sluhové, s výjimkou mých nejbližších, chodí celý rok ve stejné tunice a bosí. Teď vidím, nebo spíš cítím, jak to pro ně bylo bolestivé. A vůbec, brzy budeme popraveni a možná, když jsem zažil chlad žaláře, nebudu tolik vyděšen z ledové temnoty Hádů!
  Julius pohladil svou ženu po noze, začal si mnout studené prsty a snažil se utěšit:
  - Pro nevinné duše a hrdiny jsou tu speciální Champs Elysees. Jsou krásné, plné pohádkových stromů a barevných květin. Vládne tam věčné léto a všechno ovoce je zralé a sladké, kolem lidí se neustále valí déšť a ti, co tam žijí, už dávno zapomněli, co je to kousavý hmyz a bodaví hadi. Taková neštěstí jako stáří, shrbená kostra nebo zkažené zuby obyvatelé tohoto šťastného světa neznají! Je to ráj!
  Aqualeria hladila Caesarovu černou kudrnatou hlavu a odpověděla:
  - Jsou tam nějaké banány?
  Mladík Julius odpověděl:
  - Samozřejmě, že jsou tu ananas a banány.
  Aquaria si povzdechl.
  - Jak rád bych jedl čerstvé, zralé banány. Bohužel jsem zatím zkoušela jen sušené, ale moc mi chutnaly!
  Caesar sebejistě, jako by tam sám nedávno byl, prohlásil:
  - Na Champs-Elysées jsou plody, které nemají jméno. K tomu spousta dobrého chutného jídla a zábavy.
  Akvárium oživeno:
  - Je v nebi sex?
  Caesar se usmál a přikývl.
  - Jistě! Hercules se koneckonců miloval se svou první ženou žijící na Champs Elysees.
  Aqualeria se šťastně usmála.
  - Budeme mít děti?
  Caesar rozhodně tloukl pěstí do kamenů:
  - Bude jich mnoho! Toto ti slibuji! Vychováme slavné válečníky!
  Mladík a dívka se nejprve vášnivě políbili a poté se začali mazlit. Vždyť kdo ví, co člověka čeká tam za bariérou, za touto děsivou hranou. A stále je před námi kruté mučení, které vymyslela zvrácená mysl Sully. A my je musíme vydržet, sebrat síly, vydržet až do konce.
  Ale Aqualeria bude stále mučena, jak diktátor slíbil: rozžhavené železo spálí něžné dívčí podpatky, pak budou něžná ňadra vyrvána z ušlechtilého patricije ...
  Ne, je to nad jeho síly. Probleskla myšlenka, co když ukážeš odvahu a zachráníš dívku před mučením sám. Například uškrtit pásem... Ale zabít svou pravou a vše pohlcující lásku je nad jeho síly. Je to jako škrtit vlastní dítě, zvlášť když hadí pokušitel našeptává: kdo ví, třeba si to rozmarný diktátor rozmyslí a zachrání mu život, alespoň Aqualerii?
  Caesar líbá svou milovanou ženu s ještě větší vroucností, její rty jsou sladší než med a volá:
  - Víte, sedíme v žaláři, ale zároveň nás v celém širém světě volněji nenajdeme!
  Aqualeria se překvapeně zeptala:
  - A proč?
  Caesar sebevědomě odpověděl:
  - Protože silný duchem - král ve vězení, slabý duchem - otrok na trůnu! Důležité je zachovat si odvahu a nepropuknout v pláč ani na stojáka. Snášej mučení, tiše s úsměvem na rtech!
  Dívka těžce vzdychla a dlaněmi si hladila ztuhlá chodidla. Je potomkem z rodu králů, najednou se cítila jako ubohá otrokyně. Živá fantazie vykreslila obraz, jak byla úplně nahá s pokroucenými klouby visícími na věšáku a bič páchnoucího kata ji mlátil po holých zádech. A další trýznitel si láme prsty rozžhavenými kleštěmi.... Dívka dokonce ucítila pálení v malíčku, který mu trýznitel začal odlamovat.
  Aqualeria hořce plakala. Perlové kapky slz stékaly po její růžové tváři a dětské hebké kůži. V reakci na to Caesar začal líbat svou milovanou na tváře, olizoval slané slzy a utěšoval:
  - Jste Římanka, dcera města, které je předurčeno vládnout světu! Nebrečte, ale abyste to měli jednodušší, myslete na něco příjemného.
  Valeria odpověděla se zasténáním:
  - A nemůžu myslet na nic jiného, kromě strašlivého mučení, které mě čeká! A beznadějná propast zubního kamene!
  Caesar na to filozoficky odpověděl:
  - Není většího trápení než představivost slabomyslného člověka! Nejstrašnější peklo, z pohledu zbabělce, před zkouškou!
  Dívka se urazila, slzy se jí zastavily ve tváři:
  - Nejsem zbabělec! Neponižuj mě! A vůbec, když mě miluješ, tak proč to říkáš?
  Caesar odpověděl s nuceným úsměvem:
  - Láska, na rozdíl od mraků, sice roní slzy, ale slunce opravdu nezastírá! Neboj se krásko!
  Akvaleriya namítal:
  - Když láska jako mrak roní slzy, stoupají výhonky nudy a zklamání!
  Caesar chtěl na to něco odpovědět, ale bylo slyšet vrzání dveří a oba milenci vyskočili. Železné dveře s hroty se otevřely a Pompeius jimi vstoupil v doprovodu dvou legionářů. Caesar našel sílu se usmát:
  - Ne každý se může pochlubit, že ho takový doprovod doprovází na poslední cestu!
  Pompeius zatřásl pytlem za zády a zasmušile řekl:
  - Nepřišel jsem zabít, ale zachránit!
  Caesar byl překvapen:
  "A ty ses obrátil proti Sulle?"
  Pompeius zavrtěl hlavou, když vyndal z tašky brnění.
  - Náš osobní vztah s diktátorem se nikoho netýká! Raději se oblečte jako římští legionáři. Mám s sebou dva své věrné kamarády: Guye a Leksina, ti vám pomohou dostat se z města. Věz, Caesare, zachraňuji ti život, ale nesmíš se vrátit do Říma, dokud v něm vládne diktátor!
  Julius pomáhal své ženě převlékat se a zeptal se mocného Pompeia se stále větším překvapením:
  Proč mi pomáháš! Pomozte riskovat svůj život!
  Pompeius odpověděl bez váhání:
  - Protože prokázal neotřesitelnou odvahu a odmítl diktátora! Na svou milovanou manželku nezanevřel! A já jsem kdysi souhlasil, že se zřeknu svého milovaného kvůli tyranovi! Tak věz, že odteď jsem pro tebe jako bratr!
  Caesar, který upravoval brnění na Aqualerii (přirozeně se ukázalo, že jsou pro ni skvělé), se přesto zeptal:
  - Můžu ti věřit? Možná je to jen další trik staré lišky?
  Pompey vyštěkl:
  - Nedostatek důvěry nemůže zničit skutečné přátelství, protože v tomto případě skutečné přátelství nikdy neexistovalo!
  Caesar natáhl ruku k Pompeiovi.
  - Věřím vám, ale pamatujte: Přítel může být zrazen pouze jednou, když se znovu vzdáte nepřítele!
  A mít Caesara za nepřítele je nezáviděníhodný úděl i pro diktátora. Mimochodem, co se stane, když Sulla bude chtít ukázat naše mrtvoly?
  Pompeius s úsměvem odpověděl:
  - Z toho bude dost a popel! Kremace zrovnoprávňuje všechny, bez ohledu na to, zda byla provedena na živých a mrtvých!
  Oba rození válečníci si znovu pevně potřásli rukama. Poté šel Caesar se svou milovanou ženou v doprovodu dvou oddaných bojovníků z vězení.
  Když už jeli na základně, Aqualeria náhle zastavila koně a ukázala na tlustého, holohlavého muže s degenerativní tváří, vrávorajícího nadměrným výlevem:
  - Byl to on, spolu se svými komplici, kdo mi vzal oblečení, ohmatal moji hruď a slíbil, že mi usmaží paty.
  Caesar zachmuřeně přikývl.
  - Chápu!
  Když mladý Julius překonal vzdálenost sám na černém koni, vložil do úderu veškerou svou sílu a sekl mečem na holou hlavu s nízkým čelem jako gorila.
  Caesar byl vyrušen ze svých vzpomínek, chtěl náklonnost ženy. Zavolal na sebe blonďatou otrokyni krásy:
  - Dobře, připrav postel, dostalo se ti cti sloužit samotnému Caesarovi.
  Dívka se uklonila a římský velitel jí jediným pohybem strhl tuniku. Pak jeho ruce objaly plná ňadra Galovy dcery. Otrok upřímně předl rozkoší, Caesarovy mazlivé pohyby byly zručné, věděl, jak zatočit s každou ženou, od vznešených matrón až po bezvýznamné otrokyně. A tato dívka, soudě podle stop biče na opálených zádech, měla čas naučit se milovat toho, kdo byl nařízen! Jahodové bradavky otrokyně ztvrdly, začala se kroutit, pokrývala rty a hruď velkého velitele polibky a zároveň ho zbavila tógy. Postupně byla milostná hra stále bouřlivější, bylo slyšet stále hlasitější vzdechy a sténání.
  . KAPITOLA 7
  Chlapec-vězeň se po spánku probudil svěží a nabitý. Samotka je čistá, není příliš studená. I když po spánku neruší cvičení.
  Oliver začal dělat cvičení, která ho naučil Dodger. Včetně provedení rohu, dřepu, přitažení na tyčích, kliků. A to mi trochu pomohlo zvednout náladu.
  Potom chlapci přinesli snídani: ovesnou kaši a velký hrnek čerstvého mléka, které mu nalévaly soucitné strážkyně. Bylo pro ně bolestné litovat chlapce, kterému bylo deset let, zvláště když Oliver čekal buď na důl, nebo na doly.
  Mladý vězeň znovu jedl a dělal svá cvičení. Začali třít jeden článek řetězu o druhý... A zároveň se snažil vzpomenout si, co četl v knihách. Jako chlapec bojoval Geta po pravé ruce Spartaka a posekal Římany.
  Tentokrát sám už nemohl mučení uniknout.
  Vstoupila nepřátelská žena v doprovodu stráží a Oliverovi sundali pyžamo. A zkoumala chlapce a překvapeně řekla:
  - Všechno je téměř zahojené. Jaký živý chlapec!
  A mrkla na něj a odpověděla:
  - Zbývalo už poslední mučení! Buďte trpěliví o něco déle než hodinu a až do soudu vás již nebudou mučit!
  Oliver si povzdechl... Doktor odešel a na čas chlapce zůstal sám. Oliver zamumlal:
  - Trochu víc, trochu víc,
  poslední boj, to je nejtěžší...
  Jsem volný, chci domů
  Nikdy jsem svou matku neviděl!
  Strážníci a paní doktorka přišli znovu. S úsměvem se zeptala:
  jsi připravená zlato?
  Chlapec přikývl a zazpíval:
  Chlapec je vždy zdravý
  Chlapec je vždy připraven!
  Byl odpojen od obojku a převezen do mučírny. Bylo horko z plápolajícího krbu a na stěnách visela spousta mučících věcí. Katka, tato rusovlasá liška, je v kalhotkách a na hrudi má pruh úzké látky. Má za asistentku náctileté čtrnáct, patnáct, ale na svůj věk jsou velké a svalnaté. Tato žena je specialistkou na dětské mučení. Ví, jak vyvolat maximální boj bez zabíjení nebo mrzačení.
  Nedaleko je lékařka, která sleduje zdravotní stav - klientka katů. A rozhodčí, který se řídí pravidly.
  Stejně jako zákoníci a kněz zaznamenávají všechna svědectví vyslovená během mučení.
  Oliverovi se strhne vězeňské pyžamo a zůstane nahý. Takto je mučena oběť.
  Zrzka s úsměvem přikývla.
  - Tentokrát zkusíme horizontální stojan!
  Oliver svázal obě ruce a nohy a visel vodorovně se začal natahovat do stroje. Hodně to bolí, hlavně v ramenou. A provazy se vám zarývají do zápěstí a hrozí, že dětem utrhnou kotníky.
  Chlapec zasténal bolestí, byl natažený a delší. A doslova vytahuje žíly.
  Zrzavý kat se zeptal:
  - Budete mluvit?
  Oliver v odpověď jen zamumlal:
  - Ne!
  Katka nařídila:
  - Namažte mu hruď, břicho a paty! Tentokrát pořádně orestujeme!
  Oliver se zachvěl... A dospívající kati začali chlapcovu hruď, břicho a holé chodidla potírat olivovým olejem. Pracovali, šklebili se a chichotali a štípali, a to docela bolestivě, oběť.
  Oliver se cítil znechuceně, když ruce svalnatých teenagerů tápaly a mazaly jeho ztvrdlé tělo silně páchnoucím olejem.
  Ale odvedlo to pozornost od silné bolesti v natažených svalech a vazech.
  Pak přinesli trubky s plynem, Oliver se třásl strachem. A vyhozen...
  Oheň hořel na dálku, aby nepopálil kůži, ale způsobil maximální bolest. Plamen byl obzvláště silný pod holými patami dítěte. Vzhledem k tomu, že chodidla mají silnou kůži a rychleji se hojí a jsou více popálené.
  Zrzavá liška s agresivním úsměvem řekla:
  - Budete mluvit? zeptám se tě?
  Oliver zasténá ukrutnou bolestí a zavrtí hlavou. Plamen se trochu zvýší a hoří více.
  Chlapec sebou trhne divokým utrpením a stává se ještě bolestivějším. Toto je intenzivní mučení. Oliver cítí, že je připraven se přiznat. Ale tvrdohlavost ho nutí jen sténat a plakat, ale mlčet.
  Zrzka vytáhne bičík a olízne si rty. Ze všech sil začne chlapce bít. Má zjevnou radost z mučení dítěte.
  Doktorka se naopak zamračí... A poznamená:
  - Nezabíjejte to! Musí být naživu!
  Ryšavá liška mírně snižuje intenzitu bití. Ale přesto její rány prořízly kůži. Mlátí a vrčí.
  Náctiletí kati se ušklíbnou. Také se baví.
  Zrzka udeří. Oliver Twist je natažený a smažený a je to tak bolestivé a nesnesitelné.
  Chlapec opravdu chce ztratit vědomí, ale to nezmizí a hlava zůstává čistá a tělo jasně reaguje na utrpení. Divoká pekelná bolest, každá buňka dětského těla přetékající moukou. A tak se chci přiznat, a tak to chci zastavit.
  Pak si Oliver náhle vzpomněl na knihu, kterou četl v dětské vězeňské knihovně o indiánech. Takže při mučení triviálně zpívali. Správně, na stojanu nebo přibití na stromě předváděli kuplety. A pak se zlepšili.
  Když zpíváte, bolest se snáší mnohem snáze.
  A Oliver Twist zpíval a skládal za pochodu;
  Narodil jsem se jako sirotek v chudobinci
  Máma, táta od dětství nevěděl ...
  Ale marně se teď dítě pohřbívá,
  Pro něj je Kristus ideálem!
  
  Oliver pracoval velmi tvrdě
  A chudák snědl k snídani trochu kaše...
  Výchova byla velmi přísná.
  Skutečný, úplný chaos!
  
  Chlapec požádal o trochu víc
  A za to velkoryse dostal bič ...
  K obědu dali dětem trávu,
  A tak jim chyběly síly!
  
  Oliver byl tvrdě odsouzen
  A chtěli toho bosého chlapce popravit...
  To dítě v oprátce bylo málem popraveno,
  Život je tenký, jako nit hedvábí!
  
  Ale štěstí se kysele usmálo,
  Chlapec byl poslán sloužit...
  Hlava pistole zablikala,
  Málem se proměnil ve hru!
  
  Ale i tam život nešel bez cukru,
  A chlapec utekl před utrpením ...
  Bosý v jedné jednoduché košili,
  Spěchal do hlavního města Anglie!
  
  Chlapec srazil bosé nohy,
  Ale přesto se dostal do Londýna...
  Neposuzujte dítě přísně,
  V hlavním městě ale přilákal zlodějské doupě!
  
  Stal se také mazaným zlodějem,
  Prolezl jsem si kapsy a tahal tašky...
  Někdy chlapec nacpal šišky,
  Ukázalo se, jako by byl dítětem hříchu!
  
  Nakonec byl ale dopaden
  To znamená velmi špatně krást...
  Podpatky byly spáleny ohněm,
  Protože nezletilý zloděj!
  
  Proběhl krutý a krutý výslech,
  Chudák chlapec pod bičem katů...
  Visí na stojanu bos,
  Rozžhavené plné klíšťat!
  
  Bili ho, mučili ho tak krutě,
  A okamžitě zlomí kosti toho chlapce ...
  Jen proud nestačí,
  Dokončit dítě až do konce!
  
  Proč by to dítě mělo trpět,
  Ano, stalo se, že kradl hladový ...
  Ale bratři a sestry pro to žili,
  Oliver nikoho nezabil!
  
  Tak toho parchanta ušetři
  Přestaň mučit chudáka...
  Popravčí, Boha nezlobíte,
  Jak moc můžete mučit dítě!
  
  Narodil se v extrémní chudobě,
  Jeho matka zemřela při porodu...
  Na zemi tak osiřele hříšné,
  Ano, Británie je drsná země!
  
  Chceš chlapce pověsit
  Nebo ještě hůř, dokonce nasadit kůl...
  Ale musíte pečlivě zvážit
  Protože náš život je úplný blázinec!
  
  Oliver hodně trpí
  Jeho paty hoří plápolajícím ohněm...
  A chlapec je stylově bičován,
  Z opáleného masa se ozývá smrad!
  
  Oliver se však nezhroutil,
  Tajemství katům neprozradil...
  A když chlapec bojoval statečně
  Stoupající nad strmými útesy!
  
  Ne, toto dítě nebude čisté,
  Visící na oprátce jako špinavý zloděj...
  Stane se spisovatelem, umělcem,
  Bude tam silný chlap jako medvěd!
  
  Nenechá nepřátele tančit o štěstí,
  On sám bude pohybovat katam podél rohů ...
  Mraky a špatné počasí se rozptýlí,
  Jestli je ten klukův život drahý!
  
  Vím, že brzy přijde zlá pomsta,
  Ježíš velký Bůh přijde...
  A světlo přijde,
  Přinesl lidem spásu!
  
  A dítě, které je zavěšeno ve smyčce,
  Padne do krásného ráje Kristova ....
  Nic, co by bylo hříšnými skutky,
  Vždyť Twistova duše je tak čistá!
  
  Popravčí čeká hrozné peklo,
  Obsahuje kletbu, pláč a divoké sténání...
  Ježíš zjevuje spasení
  Přichází úžasný Armagedon!
  A pak přijde spravedlnost
  Míra se stane radostí soudu,
  A Všemohoucí prokáže milosrdenství všem,
  Ve slávě Syna, Pána Krista!
  Oliver zpíval pod řasami, pod palbou a natahoval se vodorovně na stojan.
  Rudovlasá popravčí žena ztuhla a s úsměvem řekla:
  - To je taková odvaha!
  Úředník ukázal na přesýpací hodiny.
  - Končíme! Vzhledem k tomu, že mladému zločinci ještě není čtrnáct, je doba mučení omezena zákonem!
  Zrzka se usmála a nadšeně poznamenala:
  - Výborně, chlapče! Zpívalo se na stojanu! Jaký důstojný zločinec!
  Oheň a plynové potrubí byly odstraněny... Potom byl Oliver odstraněn ze stojanu a byla vylita teplá voda. Poté rány a popáleniny chlapce otřeli alkoholem. Oblékli si nové vězeňské pyžamo.
  Chlapec se trochu rozveselil ... I když to strašně bolí, když alkohol pálí rány.
  A chlapce vzali zpět do cely. Teď ho až do soudu nikdo nebude rušit.
  Chlapec dostal znovu ovesnou kaši, ale tentokrát s kouskem masa a mlékem. Mladý vězeň jedl a cítil těžkost a touhu spát.
  Oliver s obtížemi na slámě nějak ležel na boku. Hrudník a žaludek byly pokryty puchýři od ohně a záda a hýždě byly rozsekány bičem.
  Chlapec byl ještě mladý a zdravý a poměrně rychle usnul. A zase snil...
  Inspirováno také tím, co se četlo v knize v bohaté knihovně dětské londýnské věznice o událostech v dalekém Rusku.
  Emeljan Pugačev, ještě relativně mladý a silný kozák, schopný a zapálený, se rozhodl pro největší dobrodružství svého života. Jmenovitě zorganizoval kozáckou vzpouru. A kromě toho se rolník prohlásil císařem Petrem Třetím. Země zničená vleklou válkou s Osmanskou říší podvodníka ráda přijala. Emelyanovi se podařilo shromáždit nespokojené kozáky Yaik a zahájit svůj pochod do Orenburgu. K podvodníkovi se přidali iletští kozáci, Kalmykové, Baškirové, Tataři, Kirgizové, místní nevolníci a dokonce i někteří vojáci a důstojníci. Zpočátku k úspěchu přispěli Pugačevitové, jejich armáda rostla.
  Ale vleklé obléhání Orenburgu umožnilo carské vládě vybudovat síly a přesunout jednotky z hranic. Pod Tatiščevem svedl Pugačev s generálem Golitsynem tvrdý boj. Po urputném boji byla desetitisícová armáda Pugačevitů poražena a vůdce povstání uprchl. Pokus o odražení vládních jednotek pod pevností Belozerskaja skončil porážkou a zajetím mnoha spolupracovníků samozvaného krále.
  Poté následoval útěk a dlouhé pronásledování Jemeljanu vládními jednotkami. Vážné neshody, ke kterým došlo po smrti vrchního generála Bibikova mezi carskými veliteli, umožnily Emeljanu Pugačevovi znovu sestavit své síly a dobýt několik továren a pevností.
  Ale pak to Dekolong znovu zlomil. Emelyan se ale nevzdal. Po několika potyčkách s Michelsonem se mu podařilo odtrhnout od carských jednotek a přesunout se směrem ke Kazani. Téměř celé město bylo dobyto z rozmaru, pouze Kremlu se podařilo udržet Potěmkinova bratrance z druhého kolena.
  A proč k nešťastné bitvě s Michelsonem došlo. Pouze tisíc dvě stě, byť vybraných a dobře vycvičených vojáků, dokázalo rozehnat dav více než dvaceti tisíc lidí.
  Pravda, většina jemeljanských jednotek byla nově zařazena, nevycvičena ve vojenských záležitostech a ne příliš stateční rolníci. Emelyan Pugachev ještě dvakrát zkoušel Michelsona na sílu. Ale carskému podplukovníkovi pomáhala i šlechtická milice a posádka z Kremlu. Poražený Emeljan Pugačev se nejprve přesunul do Nižního Novgorodu. Ale bitvy ukázaly, že nevycvičení rolníci jsou zbyteční válečníci a Kalmykové s Baškirem: Pugačevova kavalérie - se podvodníkovi odtrhli a nemohl počítat s doplněním bojových jednotek.
  Byl tu nápad hledat vojenské síly na Donu. Navíc to byli donští kozáci, kteří tvořili nejvíce bojeschopnou část armády Stenky Razinové. A Emelyan Pugachev byl Stenkův bratranec pravnuk.
  Po sérii porážek se zdálo, že se slunce štěstí na podvodníka znovu usmálo. Řada měst byla dobyta téměř beze ztrát, včetně takových velkých jako Saransk, Penza, Saratov, Kamyshin. Pravda, podařilo se jim je udržet velmi krátkou dobu. Mikhelson byl v patách, a nebýt četných selských nepokojů a davů, které se tu a tam objevují, mohl být Pugačev už dávno předstižen.
  Armáda podvodníka rostla... Většina volžských kozáků mu složila přísahu věrnosti a se ctí se setkala s Pugačevem. Pouze menšina, nejbohatší kozáci, odmítla přísahat věrnost rolnickému carovi a uprchla k Caricynovi. Tam se také přiblížila vybraná tisícovka donských kozáků. Další tři kozácké pluky, které se vrátily z turecké války, zaujaly vyčkávací pozici: říká se, že kdo vyhraje, ten se postaví na druhou stranu.
  Pugačev, který měl Michelsona vzadu, se neodvážil zaútočit na dobře opevněný Caricyn a postoupil dále po Volze. Připojili se k němu Kalmykové a Volžští kozáci, kteří se usadili v Černém Jaru.
  Emelyanova armáda se rozrostla na patnáct až sedmnáct tisíc bojovníků a měla padesát děl. Plukovník Dietz, který vyšel, aby podvodníka zadržel, byl zabit a brigáda byla částečně zajata a částečně rozehnána Pugachevity. Možná je Pugačev nyní silnější než kdy jindy. Poblíž Kazaně měl formálně více vojáků, ale s duby. A nyní je mnoho Kalmyků, Volžských kozáků a několik stovek těch, kteří uprchli z Donu. Je zde také mnoho vojáků vzatých ze zajatých posádek. Dělostřelectvo bylo také doplňováno na úkor zajatých měst a Pugačevova pokladna byla také značná.
  Je těžké tomu uvěřit, ale bitva u Salt Band bude poslední velkou bitvou a ukončí povstání. Nyní má Emelyan více než kdy jindy mnoho sil a zbraní a velké množství jednotek připravených k boji. Jenže v Pugačevově armádě už zrála zrada a možná právě to byl důvod tak rychlé a relativně snadné porážky vládních jednotek.
  Oliver Twist četl velkou knihu o povstání a selské válce Emeljana Ivanoviče, a proto chtěl ovlivnit její průběh. Koneckonců je to anglický pionýrský zloděj, což znamená, že byl vychován tak, aby sympatizoval s rebely. Pomozte tedy, než bude příliš pozdě.
  Konec srpna je v oblasti dolního Povolží horký. Po kamenném pytli londýnské věznice je příjemné chodit naboso, s dětskýma nohama, po ostré trávě. Ve snu se Oliver cítí dobře. Jako kouzlem se všechny rány a popáleniny zahojily, vředy rozleptané solí a alkoholem byly zahojeny. A na hřbetě, do kterého tloukli rozžhaveným drátem, nebyly ani stopy po spálených řezech. A jakmile se klukovi podařilo nejen jít na popravu za krádež, ale i zpívat?
  Ano, není to špatné, když na vás fouká teplý letní vánek a poblíž se rozstříkne Volha. Můžete se ponořit do jeho mírných vod a prohrabat se pod sebou. Chlapec plaval dobře - ponořil se hluboko a otevřel oči a šel pod vodu.
  Oliver se stal prvotřídním zlodějem v dětském gangu a dokázal toho opravdu hodně. Měl výbornou paměť a mluvil plynně německy a anglicky. Vyznačoval se vytrvalostí a trpělivostí, za celý život nikdy neonemocněl, i když byl od dětství bosý a často spěchal sněhem.
  Chlapci se cesta zlodějů líbila, i když přinášela velký zármutek. Ale upřímně řečeno, Oliver Twist poklidný život prakticky neznal. Spíš zábavu. Od raného dětství dřina, bití, skrovné jídlo. A je to děsivé, ale zároveň vzrušující.
  Chlapec trochu plaval. Je blažené ležet nebo se cákat v teplé kolébce, ale... Povinností mladého zloděje je pomoci Emelyanu Pugachevovi. Jak mohl Oliver vědět, že tohle je správné místo a čas?
  Bylo to, jako by někdo sestoupil z nebe a nadiktoval to zlodějskému chlapci. A protože povinnost velí, pak je třeba pomáhat selskému carovi!
  Oliver Twist vystoupil na břeh a měkké, sametové bahno příjemně lechtalo chlapcovy mozolnaté podrážky. Chlapec s radostí stoupl na kameny a vybral si, kde je ostřejší. A pak se rozběhl a skákal jako šílený zajíc. To je skvělé! Je volný! Běží k Emeljanovi Pugačevovi - vůdci všech utlačovaných!
  Chlapec vší silou kopl nohou do kamene, úderem vymrštil dlažební kostku a... zpomalil. Je skoro nahý, jen v černých kalhotkách, spíš plavkách. A v této podobě přijít ke králi?
  Potřebuji sehnat nějaké oblečení. A chlapec začal hledat nástroj, jak získat alespoň nějaké slušné šaty.
  Zde si můžete vyrobit dýmku z obyčejného rákosu a vypálit z ní. Oliver Twist si rychle postavil jakýsi luk. Zbraň se sice ukázala jako primitivní, ale pionýrský zloděj má zkušenosti se střelbou z takových zbraní. Zde chlapec uviděl dva jezdce v bohatých šatech. S největší pravděpodobností se jedná o průzkumnou hlídku Michelsonových jednotek, která se přesouvá za Emelyanem Pugačevem.
  Chlapec se ale rozhodl poslechnout. Lehl si na břicho na trnitý drn a nastražil uši. Pro skauta je nesmírně důležité mít bystré ucho. Oliver Twist má od přírody psí ucho, ale také se vycvičil pomocí speciálních cviků, aby lépe slyšel a rozlišoval sebemenší zvuky.
  Oba jezdci tiše zašeptali. Důstojník v modrém obleku promluvil k červenému:
  - Curds a Chuguev nám slíbili pomoc. Žádná z padesáti děl Pugačevitů nevystřelí. Kalmykové odejdou a povolžské kozáky odvede plukovník Timofey.
  Důstojník v červeném poznamenal:
  - Ne tak docela, doporučoval bych těm Pugačevitům věřit. Co když nás zavedou do pasti?
  Důstojník v modrém přikývl a vytáhl z kapsy balíček.
  - Zde jsou všechny dokumenty: Curds, Chuguev, Fedorov, Timofey a hlavní kat Jemeljan Koryavy podepíší! Pravda, Ovčinnikov a Perfilyev jsou loajální k podvodníkovi, ale pomohou nám je ukončit na samém začátku bitvy!
  Důstojník v červeném hvízdl.
  - Páni! Perfiljev by byl speciálně poslán z Petrohradu, aby rozložil armádu podvodníka, ale naopak se ukázalo, že je pravdivější než ten správný?
  Modrou uniformu, natáhl si dýmku a potvrdil:
  - No... To se někdy stává! Ale na druhou stranu vůdce Iletských kozáků Tvorogov je náš! Tady dali všechny klikyháky!
  Oliver Twist zalapal po dechu vzrušením. Navíc ho trny píchaly do nahého břicha. Zde je šance vydat všechny zrádce carovi-otci najednou. A tam crush a Michelson.
  Důstojník v červené uniformě poznamenal:
  - Máme jeden a půl tisíce kozáků, z toho tisíc nejbohatších z Donu, tisíc dvě stě vybraných granátníků a další tři tisíce pěšáků odebraných Caricynovi? Neporazíme toho podvodníka?
  Důstojník v modrém souhlasně přikývl.
  - Rozhodně! Catherine nařizuje spěchat k Suvorovovi, aby porazil Pugačeva. Aby si Saša o sobě moc nemyslel!
  Red se chystal ještě něco říct, když Oliver Twist vystřelil. Mladý zloděj nechtěl čekat, až se tito dva s důležitými informacemi dostanou k Michelsonovi.
  Jako tětivu používá chlapec bodlák, zvláštním způsobem natahuje luk. Provázek je ve vašich zubech a narovnáte pravou ruku. Díky tomu je záběr těsný a hustý.
  Šíp vyrobený z ostrého náboje se zabodl přímo do oka Catherinina galantního důstojníka. Válečník v modrém vytáhl pistoli, ale Oliver Twist se obvyklým pohybem dostal z palebné linie. Kulka proletěla kolem. Zloděj se vrhl na svého pachatele.
  Ve snu byl Oliver Twist o něco vyšší a větší než průměrný chlapec na svůj věk a jeho svaly byly dobře vyvinuté tvrdou prací a cvičením. Takže ten kluk nebyl vůbec tak slabý. Navíc se mu podařilo seznámit se s jedním z rodovarianských zlodějů a dal chlapci několik lekcí angličtiny, národního zápasu.
  Oliver se rozhodl toho využít. Když důstojník vytasil dlouhou šavli se zlatou rukojetí a pokusil se chlapce svou vahou pořezat, zloděj se trochu pohnul, zručně zatáhl vojáka za ruku a mírně ho zatáhl za botu.
  Důstojník v modrém spadl z koně. Chlapec si vší silou vrazil koleno do brady. Oliver často cvičil podobný skokový kop a dobře ho aplikoval na karate. Samozřejmě tvrdě, rozdrtil čelist a zneškodnil protivníka. Nohy v chromových botách sebou několikrát zaškubaly a královská osoba zmlkla.
  Oliver Twist k sobě nejprve přivolal svého koně. Pro pracujícího chlapce a otrlého zloděje to není příliš složitá věda. Potom, ne bez potíží, zvedl dobře živeného důstojníka na rameno a posadil ho na záď koně. Co teď má něco přijít Emelyan Pugachev. Zajatý jazyk, dva krásní koně a další pytle zlata, královské císařské.
  V tašce chlapec našel také mapu a náhradní kalhoty. Oliver Twist si bez přemýšlení postavil šortky. Jednoduše si odřízl galoše a přivázal se pásem. Počasí je horké a on je ještě kluk a může si dovolit bojovat naboso a s odhalenou hrudí. Jeho tělo je svalnaté, suché s reliéfním lisem a s letním opálením, které během jeho věznění ještě nestihlo zhasnout.
  Vypadá jako Tarzan. Nebo Mauglí!
  Hlavní věc je mít čas varovat Emelyan Pugachev.
  Mezitím selský car, jako by se Stenka Razin posadil na kopec, se zamyslel. Po třech porážkách od podplukovníka (nyní plukovníka!) Mikhelsona měl kozácký panovník jasnou vlnu. Téměř bez odporu padli pod kopyty města, armáda rostla, povstání se šířilo.
  Nyní se však stalo to nejdůležitější: válka s Tureckem skončila a vláda rozvázala ruce. Ostatně proti Pugačevovi jdou vpřed kromě Mikhelsona i další síly. Celkem císařovna vyčlenila dvacet pluků a sedm brigád pod velením Papina. Taková armáda a jiná moc by byla strašná. Pravda, zatímco tyto police jsou rozptýlené a existuje strašidelná šance je rozbít na části.
  Ale zkuste to udělat, když nemůžete porazit Michelsona sám. Napadlo mě odejít do Saratova a tam svést bitvu s tímto německým plukovníkem. Ale nevyšlo to. Do jisté míry nebylo dost bojovnosti. Nyní v této bitvě se musí rozhodnout, kdo bude Don následovat. Pokud bude carská armáda poražena, pak tři donské pluky přísahají věrnost carovi a s nimi i četní kozáci. A to jsou desítky tisíc dobře vycvičených, vycvičených válečníků z dětství. Ne nějaký muž.
  Není divu, že Emelyan si vybral jih místo severu a Čerkasy místo Moskvy! Tam můžete získat velkou sílu a jednotky schopné bojovat s královnou na stejné úrovni!
  Hlavní věc je, že lidé věří ve vítězství. Je jasné, že jeho společníci jsou unavení. Četné porážky podlomily jejich morálku. Jako u každého povstání: kdo vyhraje, za ním je pravda!
  Vítězství Michelsona pomůže vybudovat sebevědomí. Ani jednou ho nedokázal Pugačev porazit a Mikhelson porazil podvodníka a dokonce zajal hraběte Černyševa - Čika.
  Ale jak přesně to udělat? Nyní má německý plukovník stále kozáky a jednotky z carské posádky. Možná je lepší spěchat do Astrachaně? Nebo je to stále riskantní a takticky vymyšlené? Přesto má mnohem více vojáků než Michel. A hodně kavalerie. Do armády byli bráni i rolníci, zpravidla kvalitní.
  Neexistuje způsob, jak se vyhnout dalšímu boji. Je jen na výběr, zda zaútočit na samotného Michelsona, nebo na něj čekat v Black Yar, sedící v opevnění. Možná se ambiciózní plukovník pustí do útoku a vyčerpá své síly. Je ale také možné, že se Mikhelson pokusí obklíčit Cherny Yar a počká na příchod posil. V tomto případě může být Pugačev chycen.
  Pravda, na pomoc spěchá Suvorov, který by měl převzít velení nad Michelsonovou armádou. Bude chtít plukovník odevzdat všechny vavříny konečného vítězství nad samozvaným carem generálporučíkovi již tak slavného Suvorova? To znamená, že za zdmi Black Yar se skrývá jistá ostrost.
  Emelyan Pugachev shromáždil malou radu náčelníků. Chuguev, Fedorov, Tvorogov, Timofey se již dohodli s carskými úřady a samozřejmě doporučili porazit Michelsona v poli. Ovchinnikov - velitel armády Yaik, po dlouhou dobu skutečný šéf celé povstalecké armády a nyní pravá ruka Pugačeva mluvila takto:
  - Je nebezpečné sedět za zdmi, mohou se uložit. Na hřišti je to také děsivé, mohou to zlomit. Avšak v poli, i když jsme biti, pak můžeme vždy jít do stepi na koni. A pokud v Black Yar zavedou všechna pravidla, pak neutečete!
  Gorbatov, bývalý kapitán carské armády, povýšený Pugačevem na generály, jeden z těch, kdo porazili brigádu plukovníka Dietze, také ve skutečné historii, spolu s Ovčinnikovem, který zemřel v bitvě u Saltyho gangu, poznamenal:
  - Pokud Michelson zaútočí, můžeme počítat s protiútokem!
  Perfiliev, známý tím, že ve skutečné historii byl popraven spolu s Pugačevem, skromně navrhl:
  - Můj názor je malý. Tady, jak zastupitelstvo rozhodne, tak bude!
  Kalmycký princ Kizya, ačkoli nebyl mezi zrádci, také prohlásil lámanou ruštinou:
  - Pro Kalmyka jsou pole tím nejlepším místem k boji. Sedět v pevnosti a odrážet útoky je pro nás neobvyklé!
  Emeljan již chtěl souhlasit s názorem úzké vojenské rady a stáhnout svou značnou armádu z Černojského Jaru, který byl opevněn se ctí a přijal krále-kněze. Ale v tu chvíli do horní místnosti vletěl poslíček a zadýchaný řekl:
  Mladý muž dorazil. Říká, že pro cara-otce je naléhavá záležitost!
  Kozácký císař nařídil:
  - Vstupte!
  Oliver Twist plácal bosýma nohama a v rukou držel těžké pytle zlata a rychle vběhl do horní místnosti. Opravdu chtěl na vlastní oči vidět vůdce selské války, studoval ve škole, zpíval v básních. Petr, když vstoupil do horní místnosti, uviděl tucet lidí u dlouhého dubového stolu. Téměř všichni jsou bohatě oblečení a vypadají povýšeně. Jeden je docela mladý, ale v generálské uniformě s rozkazy. No, pravděpodobně je to Gorbatov. Přeběhlík z Orenburgu, zručný a výkonný důstojník, který udělal hodně pro posílení Pugačevovy armády. Gorbatov, navzdory svému vznešenému původu, milovali kozáci a rolníci, takže se zachoval důrazně jednoduchý, byl přívětivý a zdvořilý. Modré veselé oči a blond vlasy mu dodávaly velmi mladistvý vzhled, špatně ladící s uniformou generálporučíka.
  Oliver Twist neznal ostatní od vidění a historie zanechala jen málo popisů. Navíc i sám Pugačov je popsán jinak. Existuje však skutečný portrét Emelyan, zkopírovaný ze života. Zobrazuje impozantního chlapíka s panovačným orlím zrakem, o kterém se říká: narodil se, aby rozkazoval!
  A teď, mezi chytrými atamany ve skromném kozáckém zipunu, sedí muž s ostrým, do očí bijícím pohledem jako žihadlo kobry. Přestože pouze stuha Řádu Alexandra Něvského říkala, že se jedná o královskou osobu, Oliver Twist cítil, jak se mu podlomily nohy a chlapec dokonce vstal na jedno koleno.
  Emeljan Pugačev se také podíval na studujícího chlapce. Samozřejmě, že na konci osmnáctého století byli lidé o něco menší než v polovině dvacátého století. Ano a ve snu je Oliver na svůj věk vysoký a širokých ramen, jeho otec, kterého neznal, měl skoro dva metry. Pořád je ale jasné, že tento mladík je ještě dítě. Ostříhaný ježek s bílými vlasy, vztyčený chlapecký nos, hubený obličej kvůli vojenské podvýživě. Zároveň je ale chlapec spíše šlachovitý než hubený. A co uchovává ve velkých pytlích, každý o hmotnosti nejméně dvě libry? je to zlato?
  Oliver Twist přednesl:
  - Nesu patnáct tisíc rublů ve zlatě jako dar Jeho císařskému Veličenstvu a předávám také dopis.
  Ani pro tak silné dítě, jako je on, není snadné držet v rukou zlaté peněženky. A postavila je před Yemelyan. Potom chlapec vytáhl z opasku dopis, opatrně šlápl na prsty u nohou a podal jej hlavnímu králi-atamanovi.
  Yemelyan přijal dopis a podezřívavě se podíval na pečeť. Car Otec sice neuměl moc dobře psát a jeho rukopis byl tak hrozný, že před Petrem raději ruku vůbec neukazoval, ale četl dobře. A obecně měl značné znalosti ve vojenských záležitostech. Jinak by povstání stěží trvalo celý rok a proti podvodníkovi byla vyslána celá armáda.
  Pugačev si dopis pečlivě přečetl a zamračil se. Věděl, jak ovládat své emoce a pocity. Ukázalo se, že pět vysoce postavených náčelníků jeho jednotek bylo zrádci. Pugačev si už dávno všiml, že Chuguev a Fedorov se na něj úkosem podívali, dokonce ho neochotně pozdravili a vstali, jako by dělali laskavost. Pohádali se s Chuguevem, když v bitvě s Mikhelsonem ztratil všechny zbraně. Pak Pugačov pohrozil pěstí Chuguevovi do krku. Na toto odpověděl:
  - Nezvedl jsem krk pro pěsti!
  Selský král odpověděl:
  - Tak na škrcení nebo co?
  . KAPITOLA #8
  Oliver se dobře vyspal a znovu cvičil. Jeho rány a popáleniny se začaly hojit. Vydržel mučení. A je dobře, že vše skončilo a on svůj úkryt nevydal. Nyní se chlapcovy rány zahojí a je znovu připraven k záletům.
  Oliver dostal najíst. Pak ho nepřátelská žena prozkoumala. Namazal si popáleniny a rány, aby se rychleji zahojil, a řekl:
  - Až do procesu nebude žádné další mučení! A lidi tě litují, snad tě nepopraví!
  Oliver poděkoval...
  Poté, když zůstal fotoaparát, začal třít články řetězu. Jeho dětský krk stále držel za límec. A když se utrhneš ze řetězu, možná můžeš utéct?
  Chlapec třel řetěz několik hodin v řadě. Ale ocel byla kalená a nepoddávala se příliš dobře. Poté bylo mladému vězni opět přineseno jídlo a mléko.
  Oliver si po jídle a pití tlusté kravské pomyje nevšiml, jak znovu usnul. A znovu o Pugačevově povstání.
  Také Fedorov byl zjevně naštvaný na kozáckého panovníka. Pravda, Curds se navenek choval podlézavě a vypadal docela spolehlivě. Svého času přivedl Iletské kozáky do Pugačeva, čímž rozšířil povstání nad rámec čistě jaikského povstání. Je pravda, že Emelyan Ivanovič se najednou podíval na Tvorogovovu manželku Stepshu. Žárlivý manžel pravděpodobně mladé a krásné dívce neodpustil zradu. Vždyť Pugačevovi je teprve dvaatřicet let, jeho krev je stále mladá a je to pěkný Don Juan. A také bisexuální. Jeho žena Sophia, která nestihla ztratit všechnu svou krásu, a čtyři děti: tři dcery a syn. A druhý mladý kozák Ustinya.
  A kolik milenek už Emelka měla... Stejně jako jeho příbuzná Stenka Razin byl Pugačev k fence chtivý. A je dobře, že stoprocentně přírodní.
  Plukovník Timothy se nedávno přidal k rebelům. Je z řad volžských kozáků. Toli byl původně skaut, plsti byli z nějakého důvodu uraženi knězem. Ale zdá se, že hlavní kat zaslechl, jak členové jeho rodiny nechali uniknout, že Emelyan je s nimi příbuzný.
  Zvláště zlé to bylo, když se Emeljan Pugačev chtěl vzdát královského regálu a otevřít se lidem. Pak zaváhali i ostatní atamani. A teď, když dojde k neúspěchu, překroutí podvodníka zloděje Emelku a budou si to pamatovat, jak věděli. Proto selský král a cítící spiknutí uvnitř prostředí. A nyní byly obdrženy důkazy.
  Zajímalo by mě, kdo je ten kluk. Nevypadá na víc než na patnáct nebo čtrnáct, ale v rukou má sílu - hrdinný kluk. Podívej, jak jsi nesobecký. Králi přinesl patnáct tisíc zlatých. Částka, za kterou můžete koupit celou nemovitost. Ne každý člověk je schopen takové nezištnosti. Pravda, tohle je ještě dítě, tady je brunátný obličej jako holka, dokonce ani pistole. Dítě nezná hodnotu peněz, a proto je štědré.
  No nic, tyhle peníze se Emelyanovi budou hodit. I když v pokladně bylo nashromážděno ve městech značné množství a i tento konvoj se těžko unese. Sám Pugačev ukryl truhlu se zlatem a oblázky na jednom místě známém jen jemu. Šest liber zlata a drahokamy: rubíny, smaragdy, topaz, safír, diamanty v této truhle. Pokud něco, Emelyan bude mít dost pro pohodlný život.
  Ogolets by měl být štědře odměněn a neměl by se urážet.
  Emelyan se usmála a oznámila a ukázala na Olivera Twista:
  - Upřednostňuji tě, chlapče, s titulem kapitána a beru tě do své družiny!
  Kolem stolu se rozléhalo tiché schvalování. Chuguev nešťastně zamumlal:
  - Je malý ještě před kapitánem!
  Kozácký car přerušil:
  - Ale mysl je skvělá! Podívejte se, jakou ušlechtilou kořist přinesl, peníze a já slyším řehtání koní. Wille, tento chlapec bude mým pobočníkem!
  A Pugačev pro přesvědčivost pohnul pěstí po stole.
  No, teď je čas potrestat padouchy. Ale to se musí dělat opatrně, aby nedošlo k občanským sporům. Okamžitě rozkaz k zatčení, pak popadnou šavle. Kozáci ale musí svého krále poslechnout. A ještě oddanější jsou rolníci, pro které je Petr Třetí Bůh a car!
  V zajmou zrádce, bylo by hezké, kdyby v mučírně byli jako hodinky a ještě tam zapálili jiskru. Odhalte všechny komplice a vyčistěte prostředí od zrady!
  Emelyan Ivanovič z plných plic oznámil:
  - Provedeme kontrolu vojáků!
  Dosud, sečteno a podtrženo, Oliver Twist se rozhodl svůj plán předložit panovníkovi. Šel vedle mě a zašeptal mi do ucha. Pugačev se usmál velkými bílými zuby a souhlasně přikývl:
  - Pořádné garno! A chytrý!
  Na konci léta slunce spálilo rákosí na mnoho kilometrů. A to se nemohlo zvrhnout v hlavu mladého podzemního dělníka a průkopníka záludného a účinného plánu.
  Mezitím spolu s kozáckým carem prozkoumali armádu. Emelyanova armáda se rozrostla na sedmnáct tisíc a neustále přicházeli další a další noví lidé. Včetně Dona. Ale Don bude Pugačeva plně následovat, pokud ukáže svou sílu! Hodně mužů. Bastardi vousatí muži, s vidlemi, hrozivě vyhlížejícími narovnanými copánky, rohy, kyji, vidlemi. Dospívající kluci běhali bosi a je jich také hodně. A neustále přibývají další a další. Muži touží vstoupit do armády ke králi. Čas utrpení by navíc měl brzy pominout a počet přijíždějících válečníků se výrazně zvýší.
  Pugačev zároveň pozval kata. Je samozřejmě škoda rozloučit se s takovým nezbytným typem, ale zrada by měla být odvolána.
  Selský car dlouho nevydržel a nařídil:
  - No, lidi... Co nejdříve upleťte zrádce!
  Muži ve svém nadšení svázali i to přebytečné. Například Ovčinnikovová. Ten se však nebránil. Král nařídil rozvázat a uznale poplácal zahanbeného náčelníka po rameni. Ovčinnikovův knír visel jako lýko a vypadal zmateně a ohromeně. A Timofey, Chuguev a Fedorov byli spoutáni. Shodili mě na zem a kopali do mě.
  Ale to jsou stále květiny. Na pět spiklenců čekal stojan a rozžhavené kleště!
  A Oliver Twist cválal do Michelsonova tábora. Volžští kozáci přivítali královského vyslance. Aby chlapec vypadal pevněji, musel nosit elegantní svitek a kožené boty. Což v tomhle vedru není moc příjemné.
  Emelyanův tábor je velký a lidé přijíždějí každou hodinu. Je vidět, jak se podél cesty natahovaly skupiny lidí a natahovaly ruku ke králi lidu. Lidé opravdu chtějí věřit, že je možný lepší osud a že úřady mohou být opravdu starostlivé a ne sobecké.
  Stejně tak lidi přitáhl Grishka Otrepyev, který dokonce dokázal na chvíli kralovat v Rusku. Špatná asociace. Jenže pro průkopníka Péťu není Emeljan Pugačev podvodnickým dobrodruhem, ale lidovým vůdcem povstání, s nímž jsou spojeny značné naděje na vybudování socialismu v jediné zemi.
  Plukovník Michelson je také stále mladý a ambiciózní. Až donedávna byla válka s rebely považována za malou prestiž, ale nyní na něj pršela laskavost od císařovny. Jak můžeš nebýt hrdý.
  Nyní Michelson shromáždil sedm tisíc vojáků. Kromě tří tisíc vojáků carské posádky se přiblížilo dalších tisíc dvě stě vojáků z Mielinu. Také Němec ve službách ruské carevny, který dlouho následoval Pugačeva, ale do bitvy s ním se neodvážil.
  K poražení podvodníka bude dost síly i bez kozácké zrady. Jedním z nich je strach, že válka bude mít čas odejít. Obavy má i Alexandr Suvorov, kterému je Mikhelson povinen převést své jednotky pod kontrolu. Je to nepříjemné, samozřejmě. Tolik měsíců statečný Němec pronásledoval Pugačeva a vavříny vítěze chtějí přenést na ruského generálporučíka.
  Suvorov je již oslavován a dopadení podvodníka pro něj není všechno Bůh, jaký čin. A pro Michelsona je to pas pro generály a příležitost pokračovat v kariéře.
  Posel od zrádců neměl německého plukovníka příliš rád: blonďatý, hubený, ale silný chlapec. Příliš mladý vyslanec a mluví nějak ne zcela běžně. I když co čekat od těchto maloruských kozáků.
  Pravda je, že chlapec sebevědomě říká, neběhá s modrýma očima. Plukovník Michelson mírně rozmrzl. Oliver Twist pocítil trochu strachu. Přesto může být kdykoli nařízen, aby byl zbičován a oběšen. Po anglickém zajetí se bičování zdálo jako dětská hra, ale umírání v oprátce... Tak ponižující.
  Nepříjemné je to i pro nohy v botách, ačkoliv jsou volné a chlapec má za sebou většinu cesty na koni, odírají si nohy. A zaparkovat v nich. Tělo ještě nezapomnělo na chlad zimy a sám Oliver Twist běhal téměř celý rok bos a mráz si nevšímal. Takže právě teď se hrdina zloděj cítil příliš zhýčkaný a nepohodlný.
  Mikhelson se zeptal, kolik vojáků měl Pugačev. Oliver Twist, který věděl, že německý plukovník je přibližně obeznámen s příběhem, upřímně nic neskrýval, ale zároveň prohlásil, že kozáci nechtějí bojovat, a Emelyan se rozhodl přesunout po Volze do Astrachaně a Kubanu. Vypadalo to docela logicky. Podvodník, vyděšený velkým počtem vojáků postupujících z poražené Osmanské říše, plánoval útěk buď do Turecka, nebo Íránu. Nedaleko Kubáně do Íránu.
  Oliver Twist se jménem zrádných kozáků nabídl, že povede Michelsonovu armádu skrytou cestou, aby odřízl podvodníkovi únikové cesty a náhle zaútočil na tábor z jihu.
  Německému plukovníkovi se tento nápad líbil. Žoldák se přísně podíval na zlodějského chlapce a zeptal se:
  - Pokud nelžeš!
  Oliver, ačkoli byl téměř ateista, se spěšně pokřižoval:
  - Přísahám při Kristu Bohu!
  Michelson slíbil:
  - Jestli to vyjde, dostaneš sto rublů! A když budeš lhát, tak tě nejen oběsím, ale přikážu tě rozčtvrtit!
  Poslední slib se anglickému zloději zdál spíše směšný než hrozný, a zakřičel:
  - Sláva naší nejklidnější carevně Catherine!
  A obratně cvakal podpatky svých chytrých bot. Přestože jim to bylo nepříjemné, Oliver Twist byl hrdý na to, že má na sobě drahé generálské boty naleštěné čerstvým voskem, a ne bosého ragamuffina. Má tedy vzhled knížecího syna, což způsobuje mnohem větší sebevědomí.
  Mikhelson nařídil okamžitě vyrazit, zvláště když už byl večer, a přechod budou muset provést za tmy. V oblasti Dolního Povolží je v srpnu horko. V uniformě a v botách nad kolena je to těžké. Ale marnivý Michelson je vždy v uniformě a s vyznamenáními. Za vítězství na Chikoy mu byl udělen Řád sv. Jiří třetího stupně a nad Pugačevem druhý. Catherine změnila svůj postoj k povstání a štědře odměňuje ty, kteří se vyznamenali v potlačení povstání. Dokonce i Reidskop, nešikovný guvernér, dostal od Catherine patnáct tisíc rublů a hodnost generála.
  Nyní se blíží okamžik definitivní porážky rebelů a představení generálových epolet. Poté, co uchvátil Emelyan, on Michelson vytře Suvorov spánek. Kromě toho je jedna věc bojovat proti Turkům, druhá věc je bojovat proti vlastnímu vzbouřenému lidu. To druhé je mnohem těžší. Rusové jsou tedy mnohem nepředvídatelnější než Turci. Zde je stejná Emelka, která triumfálně prošla po Volze. Lidé byli vítáni s otevřenou náručí.
  je to takhle? Pologramotný kozák, který ani neví, jak podepisovat své dekrety. A lid se k němu řítí, jako by byl namazaný medem. A ani zbraně, ani kulky, ani šibenice, ani rozžhavené kleště katů lidi neděsí.
  Michelson měl šanci bojovat v Prusku. Nějak není pro Němce příliš příjemné bojovat se stejnými Němci, jako je on sám. Pak byl ještě mladý a zoufale bojoval. A náhodou se setkal s mladíkem Pugačevem. Popíjeli spolu a Mikhelsona překvapila vzpomínka na kozáka, kterému se právě začal lámat knír - vynikající. Emelyan byl negramotný, znal již mnoho německých slov a mohl se zajatci domluvit bez tlumočníků.
  Nepřítel byl silný. Několikrát život samotného Michelsona visel na vlásku a jeho armáda byla na pokraji porážky. Samozvaný král byl poražen a vstal jako pták Fénix. A k selskému panovníkovi se přidaly nové, nové tisíce lidí.
  Mikhelson si myslel, že když pak vloží nůž do Emeljana, běh dějin bude úplně jiný. Pravda, v té době neměl takové myšlenky. Mladý kornet a mladý kozák spolu dobře vycházeli, dokud je sedmiletá válka nerozprášila různými směry.
  Pugachev mohl udělat vojenskou kariéru, když už dostal za Benderyho, dostal hodnost sboru - to je jako poručík. Yemelyan se ale nechal unést loupežnou romantikou a poté se chtěl stát autokratickým panovníkem. Přesněji řečeno, lupič se chtěl nejprve okrást o velký kapitál a pak jít do křoví a vzít ukradené zboží. Jak ale rebelové uspěli, Emelčiny ambice rostly. A pak sám naplánoval cestu do Moskvy.
  Kazan prakticky padl a jen malý Michelsonův oddíl zablokoval cestu stále rostoucí hordě.
  Sedm tisíc michelsonských vojáků, z toho dva tisíce jezdců se pohybuje podle klasického vzoru. Před kavalérií, pak pěchotou a po dělostřelectvu čtyřicet děl a konvoj. Silná armáda. Kozáci z Donu jsou nejbohatším a nejluxusnějším oděvem. Dále Davydovův oddíl, vznešená husarská jízda. Nejselektivnější eskadry Kateřiny II.
  Pěchota Michelsona a Mielina je granátnická a vybraná. Uniforma je elegantní, kožené boty se třpytí, bojovníci jasně, jako by byli namotaní, udělali krok. Hůře jsou na tom tři tisíce vojáků carské posádky. A uniformy nejsou tak svěží a běhoun není tak honěný.
  Michelsonovy zbraně nejsou špatné. Zbraně, které jsou horší, zůstaly v Caricynovi a dalších městech. Převzato nejpohodlnější na přenášení. Existuje také tucet jednorožců. Takže král chudých dostane své. A to i v případě, že se jeho počet lidí blíží dvaceti tisícům. U Kazaně bylo více zlodějů a porazili ho s menším počtem.
  Michelson je v dobré náladě, mluví německy s Mielinem, aniž by tušil, že citlivé ucho zlodějského chlapce Olivera Twista rozlišuje každé jeho slovo...
  Dítě je připraveno na boj a průzkum.
  Myelin sebevědomě říká:
  - Catherine je mazaná bestie. Ví, že Turci stejně uvidí vnitřní slabost Ruska, mohou porušit mírovou smlouvu. Osmanský paša už naznačil, že není jasné, jaká moc je nyní v Rusku!
  Michelson odpověděl velmi sebevědomě:
  - Chyťme Pugačeva a dáme do věty všechna interpunkční znaménka. Nikdo se pak neodváží pochybovat o tom, že jsme silní a Rusko má jen jednu císařovnu!
  Generálmajor Mielin, i když je Michelson svou hodností hrozný, je mu dočasně podřízen. To ale nezpůsobuje napětí v konverzaci. Oba velitelé jsou Němci. Mielin se ale pečlivě vyhýbal útoku na Michelsona.
  Nyní se ale podělil o novinku:
  - Jekatěrina se obává stažení jednotek z tureckého dějiště operací. Francouzský král slíbí Osmanům pomoc a ti se snaží vyjednat další ústupky v příměří a odmítají zaplatit odškodné!
  Michelson naštvaně poznamenal:
  - Položme useknutou hlavu Emelky na kůl, aby se celá Evropa najednou smířila!
  Myelin s tím částečně souhlasil:
  - Ano, to může zchladit ty nejžhavější hlavy, ale budou se nás i nadále snažit zkoušet na sílu!
  Michelson zatřásl pěstí a zasyčel:
  - Ať to zkusí... - Ztišil hlas a zeptal se. - Ale co ty zvěsti, že proti Pugačevovi je deset generálů a každý se sborem?
  Myelin odpověděl s úsměvem.
  - Toto je vojenský trik, který má přinutit rolníky a kozáky, aby zaostali za Pugačevem. Inspirovat myšlenku, že velké síly jdou proti podvodníkovi. Ve skutečnosti postupuje deset generálů jen s malými oddíly. Emelka je tedy vzata, aby se předvedla!
  Michelson se zasmál a okamžitě vážně poznamenal:
  - O důvod víc potlačit vzpouru co nejdříve!
  Dále v rozhovoru nebylo nic podstatného. Oliver Twist nyní musí signalizovat provizorním raketometem, že armáda již vstoupila do hustého, suchého rákosí. V plánu je zapálit zemi ve správnou chvíli a vítr, který na ně fouká, rozptýlí plamen a spálí sedmitisícovou armádu.
  Něco podobného už Emeljan Pugačev udělal při útoku na pevnost Tatiščev. Poté se rebelům podařilo dosáhnout velkého úspěchu a otevřít si cestu do Orenburgu. Tentokrát vedl průkopník Péťa Michelsonovy jednotky do suchých houštin jako fašisté. V tomto případě se zachoval jako skutečný Ivan Susanin. Ale skutečným osudem Susanina je zemřít spolu se svými nepřáteli.
  A zlodějský hrdina Oliver Twist chce žít. A chlapec přišel na trik. Připojte k vozíku podomácku vyrobený raketomet a schovejte se tam včas, ve tmě. Pravda, je nutné, aby si jeho zmizení nevšimli nepřátelé. A je to těžké...
  Péťa byla nalezena. Chlapec skočil na koně k Michelsonovi a řekl:
  - Pojedu vpřed a řeknu Chuguevovi a Tvorogovovi, že jsme na cestě!
  Michelson schválil a přikývl dlouhým ukazováčkem:
  - Jen rychleji! A vrať se!
  Myelin rozložil pergamen a při pohledu na mapu poznamenal:
  Můžeme si najít vlastní cestu!
  Oliver Twist zamumlal:
  - Přes rákos mnohem rychleji!
  A aniž by ztrácel čas, podlehl plnokrevnému hřebci podpatky. Eh, pospěšte si, abyste se dostali do bezpečné vzdálenosti. Nebo spíše platforma. Takové sucho v srpnu, co je překvapivého, že tyto houštiny nevyhořely dříve?
  Oliver se rozběhl na kolejích, kopal do něj nohama a srovnal se na záda, aby snížil odpor vzduchu. Sám Mikhelson nebyl vysoký, mrštný a s krátkým knírem vypadal jako Hitler. Na hlavě německého plukovníka je natažený klobouk ve stylu Napoleona!
  Ale velitel je silný. Raz se podařilo porazit přesilu rebelů více než jednou.
  Oliver Twist ve falešné vzpomínce na sen už vedl nacisty do partyzánského přepadení a z úspěchu se radoval. Pravda, už se nevede jen boj proti cizím vetřelcům, ale občanská válka. A zvedne ruku, aby vzal svého bratra a kmotra na dohazovači.
  . KAPITOLA #9
  Chlapec se probral a trochu ožil. Naložil jsem si a jedl. Přidejte rybu do ovesné kaše. A navíc mléko. Docela dobré na vězení. Za Oliverem opět přišla paní doktorka. Otřel jsem chlapci rány lihem a mastmi. Dokonce mi dala prášek.
  Pak Oliver znovu začal třít řetězy. V cele byl oholený na pleš a nemohl používat vlasy. Takže odkaz na odkaz. A tvrdě pracoval. Trochu oceli podlehlo. Britové sice vyrobili řetězy pro vězně do svědomí.
  Oliver věřil, že uteče... Pracoval několik hodin...
  Pak mu zase přinesli jídlo. Chlapec jedl, tvrdě pracoval a usnul jako spravedlivý muž. A znovu snil o velkolepém dobrodružství.
  No, teď už rákosí dochází... A petardy praskají na obloze.
  Kozáci házejí hrnce se žhavým uhlím a zapalují pryskyřici a síru rozlitou přes rákos. Vše je připraveno usmažit královninu armádu.
  Vousatý kapitán Padurov vítá Olivera Twista. Chlapec vyskočí a ze všeho nejdřív odhodí nenáviděné boty. A tak si mnul nohy. To je mučení horší než gril, když vám Angličané nejprve potírají ztvrdlé chodidla a pak na dálku zapálí oheň. Aby plamen trochu nedosahoval na holé paty.
  Ale při tření v botách je ten pocit ohavnější než z anglického světla.
  Oliver Twist při této vzpomínce hrdě nafoukl tváře: vždyť při mučení nikoho nezradil a dokonce ani nepropukl v pláč. Zde je třeba vzít si příklad ze Stenky Razinové, která během mučení nevydala ani zasténání.
  Nyní však chce bojovat, ale k žádnému boji nedošlo. Vítr fouká od jihu k severu a k Michelsonovu velkému oddělení se řítí ohnivá lavina. Jako by démon utekl z podsvětí a ohánějíce se ohnivými šavlemi, řítí se na početného nepřítele obsazeného vybranými jednotkami.
  Vítr je silný a oheň v rákosové stepi se rychle šíří. Jako probuzené duše nejproslulejších hříšníků odhodily víka rakve a za nimi se z Gehenny táhne bouřlivý, jako červený ocas lišky. A tato ohnivě zbarvená monstra dopadají především na kozácké jezdce.
  Nebezpečí ucítili jako první koně, ale jezdci je tvrdohlavě mlátili ostruhami a snažili se je udržet na místě.
  Michelson zoufale křičel:
  - Neustupujte a nevzdávejte se!
  Ale v tomto případě taková odvaha není nic jiného než šílenství, hrdinství je podobné hrdinům Cervantese. A teď dopadlo smažení takhle. Když oheň dopadl na jezdce a zapáchal spáleninou, bylo již slyšet ohlušující řev a vyděšená kavalkáda se vrhla k vlastní pěchotě.
  Mikhelson se snažil zachovat chladnou hlavu, ale nedařilo se mu to. Navíc, co dokáže odvaha udělat se zuřícím ohněm? Ano, prakticky nic. Generál Mielin, pragmatičtější a zbabělejší, pobídl koně a pokusil se utéct, dostat se před plameny řítící se za ním, zachránit si vlastní kůži.
  Michelson naproti tomu přijal proud ohně, aniž by ustoupil, ačkoli sněhobílý kůň chtěl sundat otěže a co nejdříve utéct z tohoto pekla pryč. Německý plukovník nevydržel proud horkého vzduchu a divoce křičel. Na jeho uhlazené tváři se začaly objevovat popáleniny jako lepra. Pak plameny olízly nohy oře najatého důstojníka. Kůň už takovou bolest nevydržel. Když dala všechna čtyři kopyta, shodila posedlého jezdce. Michelson bouchl a pak skončil v ohnivém jezeře.
  Jak ten nešťastný velitel řval. Jak ho plameny začaly požírat zaživa, oblečením počínaje a kostmi konče. Vybraná královská armáda umírala. A tato smrt byla opravdu hrozná. Plameny se rychle přibližovaly, na pěchotu dopadala palba tsunami. Vojáci a důstojníci hořeli jako mravenci v ohni a pohled na to byl bolestivý a děsivý. A když se oheň dostal ke zbraním, začaly praskat detonující střelný prach a bomby.
  Plameny se rozptýlily po obloze a obrovský oblak olizující oblohu červenými jazyky se třepotal. A když šli v kaskádách výbuchů, zdálo se, že vlny procházejí koulí a ukazují jakýsi film. Nebo jestli je to surf se žlutočervenými vlnami. A vše je zaplavené a doslova jiskří, vycházející z oslnivé řady.
  A pach spáleniny už doléhá i ke kozácké armádě.
  Emelyan Pugachev byl na kopci, ze kterého Stenka Razin sledoval pohyb eskadry čtyřiceti pluhů prince Lvova. Stenka Razin dokázala porazit Tsaritsyna i Astrachana a měla také nějaké šance na vítězství. Osud se ale na kozáckého atamana neusmál. Cítila se Emelyan jako podvodník?
  Ale přeci jen blafoval i pradědečkův strýc Štěpán. Konkrétně postavil v Astrachaně dva pluhy: jeden patriarchální a druhý královský a šířil zvěsti, že s nimi princ bojuje. A skutečně, rolníci a lukostřelci bití bojary, skrývající se za královským jménem, jako by sám Alexej Michajlovič nařídil zbavit se moci vlastníků půdy.
  Lidé byli vyčerpaní pod těžkým jhem krutých autorit a potřebovali jen výmluvu. A autorita patriarchy Nikona a královské jméno hrály roli. Pokud Stenka Razin nebyla smrtelně zraněna na hlavě u Simbirsku, podívejte se a kozácký urad vládl celému Rusku.
  Emelyan Pugachev viděl budoucnost jako směs republiky monarchie. Narodnyj zůstal autokratickým panovníkem, ale měl vládnout na základě názoru lidově voleného kozáckého kruhu. Volební moc již vládne ve městech a vesnicích. Lidé na venkově volí své starší a on dodržuje pořádek a ve městě volí voleného purkmistra a malý kozácký kroužek.
  Tím je nevolnictví zrušeno a všichni se stávají rovnými kozáky. A jsou různí kozáci. Jsou tu orné, jsou továrny, jsou tam panovníci. A neexistuje žádná třídní nerovnost.
  Pravda, při realizaci takové cesty bylo prolito mnoho krve a ještě bude prolito.
  Ale vykáceli les - třísky létají! A ženy stále rodí!
  Tisíce lidí jsou upáleny zaživa. Navíc většina z nich nejsou nějací němečtí nájemníci jako Michelson a Mielin, ale Rusové. Oliver Twist se snaží na to nemyslet. Chlapec vyskočí a postaví se na hlavu. Takový chytrý plán se uskutečnil. Nejzákeřnější nepřítel Michelson padl do mazané pasti.
  Baškirové, Kalmykové a Tataři také vyskakují a tlučou tamburíny. Mají radost, nakonec bude posedlý Michelson poražen a spí. A Salavat, který je vychoval k boji, je stále naživu a volá nomády k praporu.
  Konvoj se zásobami také hoří a exploduje ... Zdá se, že Pugačevova armáda může triumfovat ...
  ................................................. ................................................. .. ...............................
  Poté, co byla bolestivá tříska, Michelson, vytržena, Pugačev se znovu vydal směrem k Caricynovi. Bylo nutné dobýt klíčové město pro obranu a obrátit se na Don. Jak se ukázalo, hlavní královské jednotky jsou stále dostatečně daleko a je zde šance je po částech rozbít.
  Tři donské pluky vyslaly své posly k samozvanému carovi se slibem, že přijdou a složí přísahu.
  Nedaleko Caricyn se sešlo více než dvacetitisícové Pugačevovo vojsko se čtyřmi a půl tisíci kozáky.
  Emeljan Pugačev se oblékal do luxusních knížecích rób a dával různé bohaté zakázky, aby byl zajat jako trofeje v různých městech a panstvích. A rozvinul prapor holštýnského pluku, který za sebou nesl Péťa Komsomolov, povýšený na plukovníka.
  Pugačev byl nadprůměrně vysoký, měl široká ramena, měl velmi výrazný, výrazný obličej a vypadal velmi působivě.
  Don složil přísahu a přísahal věrnost králi. Emelyan Pugachev přednesl projev. Vůdce rebelů uměl mluvit jednoduše a krásně.
  - Zájmy naší vlasti, zájmy naší svaté vlasti Ruska. Požadují zbavit se masožravého pavouka v podobě statkářů a poddanské šlechty sající krev ze svého lidu. A tato krev, kterou s chutí nasají, bude prolévat s palčivými slzami tlustým gadfly! Naším úkolem je otevřít oči podvedeným, narovnat ramena hrbatých, skoncovat s nenáviděnou tyranií a zhoubným režimem!
  Ať v Rusku vládne svoboda, rovnost a bratrství!
  Pugačev mluvil silou a temperamentem, kozáci byli potěšeni. Emelyanova armáda byla doplněna o novou jízdu a dobře vycvičené bojovníky.
  V okamžiku složení přísahy Oliver Twist náhle obrátil svou pozornost k jednomu, krátkému, s pichlavým mužským pohledem. Někde už viděl to vypouklé, plešaté čelo a modré výrazné oči.
  Sám muž měl na sobě obyčejný selský kabát a v rukou držel kopí, ale na první pohled bylo cítit, kdo to vůbec není sedlák. I když oděv je chudý a roh se drží sebevědomě v rukou.
  Oliver, který chvíli zlepšil, přistoupil k němu, natáhl se vepředu a zakřičel:
  - Vaše Excelence, plukovník Oliver Twist k vašim službám!
  Muž rychle odpověděl:
  - Nejsem vůbec excelence, ale obyčejný voják Polushkin!
  Oliver Twist přísně zapletl obočí a stroze odpověděl:
  - Ne, pane Alexandre Vasiljeviči! Váš hrdinský vzhled je příliš jasný na to, aby byl skryt pod kabátem!
  Suvorov se pověrčivě pokřižoval a usmál se:
  - Smiluj se nad Bohem... Zjistili to! Co teď!
  Mladý zloděj nabídl svou vlastní verzi:
  - Promluvme si s králem-otcem a pak se uvidí!
  Emelyan Pugachev byl ve skvělé náladě. Jeho armáda je silná a zítra dojde k útoku na Tsaritsyna. Poté bude možné po rozdrcení Donu přejít k Moskvě. Dokud proti němu královna opět nenabrala sílu.
  Suverén přivítal zajatého Suvorova srdečně. I on se zvědavě podíval na Pugačeva. Vysoké čelo a výrazné obočí vypovídaly o intelektu vůdce povstání a jeho sebevědomý hromový hlas prozrazoval zvyk rozkazovat. Alexander Suvorov necítil strach a položil Emelyanovi několik otázek z vojenské sféry, a když dostal odpověď, byl potěšen:
  "A vy, Vaše Veličenstvo, vůbec nejste hloupý člověk!"
  Pugačev se přísně zeptal Suvorova:
  - Kdo si myslíš že jsem?
  Generálporučík odpověděl s úsměvem:
  - Nedej bože, jak bych to mohl vědět...
  Yemelyan se zeptal drsným tónem:
  Budeš mi sloužit nebo...
  Selský král si přejel hranou ruky po krku. Suvorov mlčel. Byl příliš vyvinutým a nezávislým člověkem, než aby byl věrný přísaze, jen proto, že je to přísaha. A legitimita Kateřiny II., která zabila svého manžela, je více než pochybná. Celkově by teď měl vládnout dědic Pavel. A Káťa je každopádně sebevražda!
  Otázkou zde není, zda je skutečným králem nebo ne. Emelyan vůbec nevypadá jako Petr Třetí. Obecně platí, že Petr Třetí je staré dítě, a to je silný, silný kozák, rozený válečník a vládce. A Alexander Vasilievich nikdy nedával šlechtu rodu do zásluh a nepovažoval to za výhodu.
  Yemelyan, který byl stále plný energie, vstal od stolu a začal chodit. Kozácký car není příliš vysoký, ale o hlavu vyšší než Suvorov, muž podprůměrně vysoký a hubený. Pugačev je široký v ramenou a má nezdravou sílu. Prsty ohýbá nikláky, za chodu stříhá hedvábnou stuhu. Emelyan se osobně pořezal šavlí a ukázal se jako silný válečník. A Suvorov to ví. Má rád kozáckého náčelníka. Na jednu stranu jednoduchý, na druhou s jasnou mimořádnou myslí.
  Suvorov se německy zeptal:
  - Komu je dobré sloužit v Rusku?
  Emelyan Pugachev také odpověděl německy:
  - Je dobré sloužit svému carovi, patronymu a lidu... - Podepřel si boky pěstmi a považoval Emelyan za nutné přidat. - A na prvním místě jeho lidem!
  Suvorovovi se líbila vynalézavost a státnické umění Pugačeva a odpověděl:
  - Rozhodl jsem se sloužit své vlasti a lidu!
  Poté generálporučík vztáhl svou navenek hubenou, ale silnou a houževnatou ruku k Emelyanovi!
  Vřele si potřásli rukama a Yemelyan oznámil:
  - Vítám vás s hraběcím titulem a hodností polního maršála! Budeš velitelem mých jednotek! Připravte je na útok na Caricyn!
  - Poslouchám vaše veličenstvo! - oznámil Alexandr Vasiljevič Suvorov a poklonil se kozáckému carovi.
  Tak začalo velké přátelství mezi Emeljanem Pugačevem a Alexandrem Vasiljevičem Suvorovem.
  Nejbrilantnější ruský velitel všech dob přísahal věrnost prostému lidu. Sám Suvorov chápal: jsou potřeba změny a je velmi špatné, že většina ruského lidu je v hanebném nevolnictví. Může být ve velké zemi taková chudoba na jedné straně a přílišný luxus na straně druhé? Ne, Suvorov, jako pokrokový a vyspělý člověk, pochopil nejen ve vojenské vědě: změny dozrávají!
  Poznej pulsaci srdce a žil,
  Slzy našich dětí, matek!
  Říkají, že chceme změnu
  Odhoďte jho těžkých řetězů!
  Město Caricyn se v jednadvacátém století stalo známé celému světu jako Stalingrad. A teď je to jen poměrně velké a dobře opevněné město. Pod ním Stenka Razin rozbil Lopatinovi hlavu a sami obyvatelé města vyrazili zámek z brány. Nyní přichází útok. Alexander Suvorov energicky dával rozkazy. Geniální velitel viděl slabá místa obrany a sám zvolil směr úderu.
  Caricynská posádka čítala více než čtyři tisíce vojáků, nepočítaje šlechtické milice. Vzhledem k tomu, že jsou v mocných obranných pozicích, mohli klást vážný odpor a čekat na příchod nových vládních sil.
  Morálka obránců je ale nízká. Volžští kozáci opustili pevnost po porážce Michelsona. A toto číslo je více než dva tisíce lidí a zcela doplnili armádu Emeljana Pugačeva.
  Válečníci přitom nejsou žádní sedláci, ale celkem bojeschopní kozáci, kteří jsou od dětství cvičeni k boji. Jsou možná lepší než obvyklá pěchota rekrutovaná z rolníků a nejsou horší než husarská jízda.
  Útok začal okamžitě. Nebyl čas obléhání zdržovat. Ano, a Suvorov preferoval taktiku: přišel, viděl, vyhrál. Pod rouškou kouřových závěsů: zapálili syrové hrnky a Jemelyanova armáda pokračovala v útoku. Vojáci, zvláště když se dozvěděli, že Suvorov sám vyšel na stranu rebelů, a protože se děsil velkého počtu vojáků u podvodníka, bojovali velmi neochotně. Mnozí z nich, vyhýbajíce se výkřikům důstojníků, vystřelili, ale mířili do vzduchu.
  Někteří důstojníci sami upustili své meče a vzdali se na milost a nemilost vítězi. Odpor měl ohniskovou povahu. Zde se středoškoláci snažili vzdorovat. Ale zkušení kozáci je prostě přeřízli dámou a vojáci padli na kolena.
  Kalmykové také vyšplhali k útoku a zasypali obránce šípy.
  První čtyři baterie se téměř okamžitě dostaly pod kontrolu rebelů. Část kavalerie, rozsévající paniku, už byla v týlu. Jen vznešená milice Pugačevitům nějak vzdorovala. Do bitvy tedy skočí sám Yemelyan. Jeho šavle padla na hlavu obchodníka s tlustým břichem, který velel oddílu bohatých.
  Úderem těžké šavle Pugačev rozřízl lebku až po krk. Ostatní obchodníci se trousí a řvou hrůzou: otec-král sám vyhověl!
  Oliver Twist bojuje po Yemelyanově pravé ruce. Zlodějský chlapec má zájem. Jak bude bojovat? A zdá se, že šavle není zvyklá být tak těžká a dlouhá. Zde se chlapec potýkal se šlechticem. Je velmi obratný a chlapce, ne tolik zkušeného v zacházení se zbraněmi, zachránila jen fenomenální reakce.
  Kníratý šlechtic postoupil, vycenil zuby ve zlém úsměvu a oháněl se šavlí. Oliver zde provedl techniku, kterou ho naučil rodilý věřící. Bušení holým podpatkem pod kolenem. A když se šlechtic ve žluté uniformě trochu vytrhl z bolesti, sekl šavlí do krku.
  Nepřítel s napůl uříznutou hlavou padl k zemi. Oliver Twist potkal druhého nepřítele kopnutím do brady. Zde nejsou zvyklí bojovat nohama a bosý chlapec velmi obratně zasáhl nepřítele neobvyklou technikou.
  Ale odpor protivníka je slabý a nyní královský monogram Emeljana Pugačeva vládl guvernérskému paláci.
  Oliver Twist srazil lokaje a vřítil se dovnitř. Holá podrážka se dostala do kontaktu s bujnými hromadami koberce. Chlapec si myslel, že se starosta Caricyn pravděpodobně pokusí schovat před palácem a zároveň vezme městskou pokladnu. Proto by měl být překonán.
  Opravdu se ukázalo, že zloděj měl pravdu víc než kdy jindy. Baron Miguel skutečně vytáhl z trezoru kusy zlata a spoustu drahokamů. Bohatství bylo tolik, že se nedalo odnést. Ale chamtivý hodnostář se pod tíhou ohnul a ve skutečnosti ho táhl plazit. Podzemní chodba byla za zrcadlem a možná by Miguel nebyl tak chamtivý.
  Ale táhl pytel za sebou a zanechal na koberci stopy, které bystré oči mladého zvěda okamžitě rozeznaly. Oliver Twist výstřelem z primitivní pistole rozbil zrcadlo a vřítil se do chodby vedoucí do žaláře.
  Purkmistr také vytáhl pistoli a podařilo se mu vystřelit, ale chlapec, třesaje trupem, se dostal pryč od ohně. Pak Oliver Twist vší silou vrazil purkmistra do slabin... A ukázalo se, že je majitelem velkých pokladů.
  Pravděpodobně by se mnozí na místě mladého zloděje pokusili skrýt pohádkové bohatství. Nebo alespoň část z nich. Ale v některých ohledech mladý, dokonce i leninista Oliver Twist je křišťálově poctivý. A kromě toho, když je vám jedenáct let, nemáte takovou dospělou opatrnost, sobectví a touhu po penězích. Jste stále čisté a nevinné jehně nebo lvíče. Být lvem je samozřejmě lepší než být ovcí.
  Oliver Twist vytáhl koženou tašku...
  Caricyn byl zajat dostatečně rychle. Čtyři tisíce vojáků se vzdalo. Arzenál povstalecké armády byl doplněn o dalších pětašedesát děl a velkou zásobu munice. Vítězství je kompletní s minimálními ztrátami. A nyní Emelyan Pugachev pevně stál na Volze.
  Tím, že rebelové dobyli Caricyn, si však vytvořili problém. Kam byste nyní měli poslat své vojáky? Do Donu, po doplnění jednotek na úkor kozáckých svobodných lidí, nebo na jih, aby bylo možné využít rozptýlení carských jednotek, pokusit se je rozbít a zajmout po částech? Obrat k Donovi by mohl vést ke ztrátě drahocenného času a v tomto případě mohl mít polní maršál Panin čas shromáždit své rozptýlené pluky v pěst.
  Je jasné, že čas pracuje proti Pugačevitům. Ale na Donu můžete najít silnou vojenskou zásobu. Sám Pugačev byl nakloněn jít na Don a Čerkask sbírat kozácké rati. Zaváhal i Suvorov. Ve skutečnosti nechtěl bojovat proti ruskému lidu, i když nyní, po zajetí Caricyn, nemá cesty zpět. Astrachaň je navíc stále v týlu rebelů. Bylo by hezké ji mít také. Ale opět ztrácíte čas.
  Pugačev se rozhodl. Protože zbytek královských sil je stále relativně daleko a početné rolnické davy rozptýlené po Povolží jim brání v postupu. Pak by se měly rozdělit armády, poslat Suvorova, aby dobyl Astrachana, a jít k samotnému Donovi. A teprve potom se pohybujte po Volze. Přesto bude pro rebely snazší bojovat v chladném počasí. Rolníci budou sklízet a v zimě nebudou mít co dělat a doplní selskou armádu.
  Dokonce bude možné zavést speciální vojenskou službu. A s největší pravděpodobností si Catherine zatím ponechá hlavní síly v Turecku. Osmané nejsou zcela zničeni a stále mají šanci.
  A rozdělené na dvě části armády vzpurného Emeljana se přesunuly: jedna na západ, druhá do Astrachaně.
  Pugačev byl v dobré náladě. Hned v první kozácké vesnici se setkal s velkou ctí a kozáci se do již tak značné armády hrnuli po tisících. Oliver Twist, který má status hlavního královského adjutanta, trávil většinu času s panovníkem.
  Jeho Veličenstvo se vyznačovalo bystrostí mysli a znalostmi v mnoha otázkách. Tady ona a Oliver mluvili německy. Chlapec byl opatrný, když došlo na zlodějskou minulost, ale krůček po krůčku králi naznačoval, že přijde jindy. Jediná škoda je, že není snadné vyrobit například takovou věc, jako je kulomet.
  Ale chlapci řekli císaři, jak vyrobit dynamit, aby podkopal pevnosti a nitroglycerin. Sám mladý zloděj, který byl ve snu stále antifašistickým sabotérem, byl dobře zběhlý v různých druzích výbušných směsí. A mohl to říct Pugačevitům. Ale ukut automatický stroj na konci osmnáctého století v kovárně je pro rebely možná nesplnitelný úkol. Ale na druhou stranu můžete provádět změny v konstrukcích stávajících zbraní, vylepšovat bajonet a systém velení a řízení. A trénovat rolníky efektivněji.
  Tisíc vojáků Svatojiřského pluku se po krátké bitvě vzdalo Emeljanu Pugačevovi. Armáda kozáckého krále rostla jako sněhová koule. Několik bohatých kozáků se neodvážilo vyzvat podvodníka, jinak byli chyceni a oběšeni.
  Don je bohatý, země je tučná jako sádlo a měkká jako chmýří. Dá se na něm hodně orat a zaset.
  Čerkask, hlavní město kozáckého vojska, potkal Pugačeva se zvoněním zvonů. Místní posádka v čele s generálem Budermanem se pokusila vzdorovat samozvanému carovi.
  V samotném Čerkasku vypuklo povstání. Kozáci nechtěli královnu poznat a vrhli se k Petru Třetímu, jako by byl namazán medem. Tisíce válečníků se utkaly ve smrtelném boji a Emelyan Ivany vedl svou armádu do bouře.
  Začal krutý boj. Oliver Twist byl mezi prvními, kteří přelezli hradbu kozáckého města. Chlapec obratně pořezal domácího kozáka do nohou. Tučná mršina spadla přes zeď a zřítila se do příkopu.
  Průkopník zaútočil na desátníka, vyhnul se bajonetu a přesunul koleno na solar plexus. Pokud budete kopat nohama, pak soupeř určitě mine úder.
  Chlapec si náhle vzpomněl na něco, co v něm vyvolalo divoký záchvat vzteku. Ne, tentokrát ne mučení v anglickém žaláři. A další. Něco, co se z nějakého důvodu objevilo jako alternativní vzpomínka ve snu. Když Rudá armáda v lednu provedla operaci Visla-Oder a ocitla se hodinu od Berlína, mnozí věřili, že Velká vlastenecká válka skončila. Že jde o nejtěžší druhou světovou válku, prožívá své poslední týdny. Zdá se, že trochu víc.
  Ale ne nadarmo se zpívá: poslední bitva, ta je nejtěžší. V březnu se stal zázrak a nacisté mohli vrátit čas. V důsledku toho se hordy Hitlera a poté nového Fuhrera Mainsteina znovu vrhly na východ. A včerejší spojenci se ukázali jako odporní zrádci. A teď už nacisté znovu dobyli Ukrajinu, prorazili k Moskvě a dosáhli toho, co se jim předtím nepodařilo: ovládnout Kavkaz. A nyní se blíží ke Kujbyševovi. A kdo ví, možná zatímco on jako průkopník Péťa pomáhá Emeljanovi Pugačevovi, Fritz už útočí na Moskvu?
  Chlapec v sobě cítí zuřivý vztek a zoufale se vrhá na své nepřátele. Zuří v něm ten nejpřirozenější, neuhasitelný oheň. A ať se děje, co se děje, ale on se postaví za moc dělníků a rolníků, za svého nového Lenina - Emeljana Pugačeva.
  Takže plukovník Scottovalik, anglický žoldák, dostane kopanec pod koleno a poté do holeně v krku.
  Hradby jsou dobyty a bitva je přenesena do města. Chlapec pomocí prstů na rukou a nohou vyšplhá na zeď sídla vojenského atamana, který zůstal věrný Catherine, a ostře zbije kapitána královniny armády. Kopanec z konverzace je neodolatelný. A kapitán letí a sestřelí dalšího ze střelců.
  Chlapec zařval a naložil poručíka hlavou do brady. Ostatní Pugachevité následují průkopníka, sídlo je dobyto bouří...
  Velitel armády a několik starších byli zajati živí. Odmítli uznat Pugačova jako legitimního panovníka a nyní je čekal královský dvůr a oprátka. A kozácký kruh musel zvolit nové náčelníky.
  Hlavní město na Donu se nyní stalo Pugačevovým. Nejpočetnější kozáci v Rusku uznávali cara Petra Třetího. Teď zbývalo sebrat síly a odjet do Moskvy.
  Ze strany Azova však stále existovala hrozba pro kozácké země.
  Suvorov se mezitím přiblížil k Astrachanu. Volha a na pomoc vyslaný pluk maloruských kozáků přešly na stranu rebelů. Část důstojníků také přešla na stranu krále. Noční Suvorovův útok se ukázal být prchavý. Jen několik rot se postavilo na odpor a hlavní síly posádky byly rozbity ještě před zahájením útoku.
  Provincie Astrachaň tedy přísahala věrnost podvodníkovi. Sám guvernér se nestihl otevřít a kozáci ho před soudem stihli oběsit. Více než deset tisíc vojáků, značnou část z nich však tvořili zelení rekruti či invalidé, vstoupilo do řad Suvorovovy armády.
  Emeljan Pugačev poté, co obsadil Čerkask, znovu čelil dilematu: jít do Azova nebo nechat tuto nedobytnou pevnost v jeho týlu. V případě neúspěšného obléhání a přepadení rebelové riskovali ztrátu spousty lidí a času. Na druhou stranu by vládní jednotky vracející se z turecké války mohly udeřit na kozácké hlavní město Čerkask.
  Pugačev měl tedy pochybnosti. Navíc otázka číslo jedna: kudy do Moskvy? Stenka Razin si v podobné situaci vybral Volhu a narazil na Simbirsk. Cesta podél Volhy je dlouhá a vyžaduje útoky na mnoho měst. Další možností je jít na Don a přes Tulu. Tam je cesta kratší a vládních jednotek je méně. Je pravda, že carští guvernéři by v tomto případě mohli zaútočit na Caricyn a pokusit se odříznout části Emeljana Ivanoviče.
  Azov není Cherkask - prvotřídní pevnost se silnou posádkou a nebude tak snadné ji obsadit, zejména proto, že zde nejsou téměř žádní kozáci, kteří by mohli pomoci, a zda posádka bude souhlasit s přísahou věrnosti selskému králi je v otázce.
  Mladý zloděj Oliver Twist však přišel s vlastním plánem a pošeptal ho Pugačevovi do ucha.
  Kozácký car schválil tuto myšlenku tím, že poplácal chlapce po rameni:
  - Pořádné garno! Pokud můžete být generál!
  Bylo ukořistěno mnoho uniforem carské armády, jak pro pěchotu, tak pro husary, a lze do nich převléknout několik tisíc lidí. Poté pod rouškou příchodu čerstvých posil vstupte do pevnosti a zaskočte početnou posádku se dvěma sty děly. A když držíte Azov, už se nemůžete bát o svůj týl a kromě toho je tu hlavní zbrojní arzenál carských vojsk bojujících proti Osmanské říši.
  Takže... s Bohem děti!
  Oliver Twist pochoduje spolu s klamnou armádou, do bubnování, rytmu a rozvinutých barev. Mladý zloděj přitom zpívá;
  Moje vlast je skvělá země,
  Milované krásné Rusko...
  Všechno je nám dáno zářivými bohy,
  Bavit se nad modrou oblohou!
  
  Pán učinil takovou ruku,
  K smíchu dospělým i dětem...
  Zde je náš čistý cherubín -
  Na planetě není lepší místo!
  
  Země je ale ve velkých problémech.
  Strmí oligarchové škrtí Rusko!
  Je otroctví navždy?
  A úředník požírá úplatky...
  
  Vybudujte takový kapitalismus
  Zlý a hloupě nezapomenutelně krutý...
  Od něj vzešel nacismus,
  Odměřuje peklo nešťastné podmínky!
  
  Oligarcha si vezme jeho
  Zároveň si vezme někoho jiného...
  Otevře chamtivý účet
  Má skvělou přítomnost!
  
  Chce hodně jíst
  Jsme zlomeni banditou přes koleno,
  Skutečný tlustý zloděj
  Jako úsměv strýčka Sama s tesáky!
  
  Kde dostane sýr, kde ho jí,
  Chce nás dostat na kolena
  A bitevní loď tě nese vpřed,
  A na "Auroře" statečný děda Lenin!
  
  Tak poznejte puzel-buržoazi,
  Nemůžete uniknout - meč průkopníka!
  Porazte proletáře a rebely,
  Porazit, vtipný milionář!
  
  Jak rodák Iljič odkázal,
  Rychle rozdělíme cesty na Mars,
  A přenesme protivníka do lycha,
  Ostatní přijdou na šestnáct erbů!
  
  Můžeme obnovit zemi
  Budujme socialismus po celé Zemi!
  A Varyag nepůjde na dno,
  Pionýři pochodují jednotně!
  
  Když vstoupíme, smějeme se v Berlíně,
  Tam nás proletář jistě potká!
  Budeme stát a vyhrát
  Děti se baví v univerzálním štěstí!
  . KAPITOLA #10
  Mladý vězeň se znovu probudil. Vězení je nuda. Jste sami a stěny jsou tlusté, nedosáhnou vás ani zvuky. Oliver dělal cvičení podle tradice a pak mu nosili jídlo. Tentokrát dostal kromě ovesných vloček a mléka dva masové koláče.
  Pak přišla lékařka. Zkoumal známky Oliverova mučení. Pak se podívala do úst a poslouchala svou hruď. Celkově byl chlapec celkem zdravý a mučení snášel dobře.
  Vždyť to potírali alkoholem... A už to tolik nebolí, ale pořád to štípe.
  Pak Oliver dostal polštář, který mu předaly nějaké soucitné ženy, a byl požádán, aby si nazul boty.
  Kluci to odmítli s tím, že dokud je venku teplo a oni v jeho cele nemrznou, tak je zvyklejší a obratnější.
  Poté, co zůstal sám, mladý vězeň znovu začal třít články... Dělal to rázně, až po několika hodinách jeho ruce začaly stávkovat.
  Oliver byl znovu přiveden, což byl velmi důvod pro potravinové vězení. A chlapec po jídle znovu upadl do snu.
  Taková veselá písnička, která opravdu rozkvétá pomněnkám v srdci. A inspiruje lidi k velkým činům.
  U samotného Azova to málem prasklo, kozáci se pohádali, ale Yesaulové dali věci do pořádku nohama. A do mocné pevnosti vstoupilo pár přestrojených kozáckých pluků. Jako mniši Stenka Razin v Jaitsku.
  Emelyan se osobně potýkal s velitelem na šavlích. Byl to zkušený válečník, ale Pugačev je silnější a odvážnější. Šavle se zaleskly a při dopadu vyvrhly ochablý svazek jisker. Zde od mocné rány selského krále praskla generálova šavle. Nepřítel se vrhl na Yemelyan svými pěstmi. Tu kozácký ataman vzal a vyhodil generála z okna trůnního sálu. A v samotném pevnostním městě začala skládka. Vojáci posádky však bojovali neochotně. Mezi lidmi bolestně posilovala víra v cara-kněze. A kdo je voják? Tentýž rolník, i když s náhubkem vrtačkou.
  A rolník chce konečně spravedlnost a konec nevolnictví. A to nejen pro sebe, ale i pro svou rodinu.
  Jsou to bohatší důstojníci, ale také jiní a zdaleka ne všichni jsou spokojeni se stavem věcí v autokratické říši.
  Oliver Twist se potýkal s jednou tlamou. Dokonce se ostřím poškrábal, ale pak se chlapec velmi obratně otočil a praštil se patou do nosu. Derzhimorda si zlomil čichač a upadl a další rána ho ukončila.
  Oliver Twist si dokonce pomyslel, proč Emeljan Pugačov ztratil půl roku obléháním Orenburgu? Koneckonců, obyčejní lidé a vojáci jsou na jejich straně a mohli by se rezolutně chopit. Možná, že car muzhik dosáhl Moskvy lehce.
  Oliver Twist bojoval s důstojníky. Zde přesunul nohu přímo na játra. Ten důstojník to vzal a vyhodil z kopýtka. Zlodějský chlapec, kterému se předtím zdála těžká činka lehká, ale zároveň pokračoval ve svých úvahách.
  Například Emelyan, poté, co výpad orenburské posádky skončil neúspěchem a s těžkými ztrátami posádky se mohl rozhodnout zaútočit. Nejprve bylo možné použít trofejní uniformy ke klamání. Recepce, mimochodem, není nová. I během obléhání Narvy toho využil Petr Veliký. A podařilo se mu vylákat část posádky do pole. Což dále usnadnilo útok na dobře opevněnou městskou citadelu.
  Každopádně v lednu už Pugačev nashromáždil až třicet tisíc bojovníků a bylo možné zahájit útok. I když například přesný počet rebelů není znám. Tady se odhady liší. Pokud měl Pugačev u Orenburgu, jak se odhaduje, třicet nebo čtyřicet tisíc lidí, proč pak sedm nebo devět tisíc bojovalo u Tatiščeva? Možná mysleli Pugačevovy jednotky rozptýlené po různých posádkách? V každém případě jsou nyní Pugačeviti silnější než kdy jindy a početní jajští kozáci jsou na jejich straně.
  A úžasný vůdce Pugačev. Jakmile zaštěká svým hrdinským barytonem, stovky, tisíce vojáků přestanou bojovat a padnou na kolena a žádají kněze o odpuštění. A branami už létají nové jezdecké kozácké posily Pugačevitů. To znamená, že se blíží konec nepřítele a úspěch povstalecké armády.
  Oliver Twist se potýkal s kozáckým kapitánem. Velmi silný soupeř, který chlapce aktivně napadal. Chlapec ustoupil a předstíral, že se bojí. Nepřítel se nechal unést a sekl šavlí. Mladý zloděj odešel a rána dopadla na kámen. Šavle se zlomila a Oliver Twist nyní přešel do útoku.
  Přes všechny zkušenosti kapitánovi chyběl kop pod koleno. Je velmi těžké nemít schopnosti odrazit takovou ránu. Krátce ho udeříte patou a končetina je odražena. A pak tě dobijí šavlemi. Vážný boj není co říct.
  Ale kapitánova hlava byla oddělena od těla. Dokonce se omlouvám za drahý bobří klobouk. Taková dobrá maličkost, ale tak špinavá. Už to vypadá na banditismu. Z jeho zlodějské strany.
  Ale teď už nepřítel slábne, jako rampouch hozený v poušti. A je stále méně a méně lidí, kteří chtějí napadnout armádu Emeljana Pugačeva. Dokonce i sám jeden plukovník posádky nařídil svému pluku, aby se vzdal, a přísahal věrnost samozvanému, ale velmi milovanému carovi.
  Po vítězství slavili kozáci tradičně hody. Po pravé ruce Emeljana seděl pravnuk Stenky Razin a Pugačevův příbuzný Ivan Razin. Náčelníci byli veselí a štědře hodovali. Byla tam také drahá stolní služba zajatá od Turků Petrem Velikým. V tomto případě zlaté a stříbrné lžíce a vidličky, velmi jemné zpracování a také nádoby posázené drahokamy. Navíc vzor vytvořili osmanští mistři, neobvykle tenký.
  Je na čase takovou službu uložit do muzea, než ji rozbít. Jídlo je zde velmi drahé. A samotná jídla připravená francouzským šéfkuchařem jsou skvostná. Na žádost Emeljana Pugačeva připravil kuchařský čaroděj stejného vycpaného zajíce, který byl na svatbě kozáckého cara a Ustinya. Dobrý je zajíc a jeho nádivka, zvláště plněné ořechy.
  Pugačev si vzpomněl na svou druhou manželku a v srdci pocítil smutek. Co v tom je? Možná je Ustinya nemilosrdně bičován a mučen na věšáku, nebo už byl popraven? Pravda, je nepravděpodobné, že by ubohá dívka nenesla vinu za samozvaného krále. Najděte ji a osvoboďte ji z jejích okovů. Kde teď je?
  Yemelyan byl naštvaný sám na sebe. Poblíž Tatiščeva se mělo shromáždit více lidí. V Byrdu bylo stále devět, deset tisíc bojovníků. Navíc dva tisíce docela bojeschopných vojáků a zbytek jsou rolníci. Pugačev nechtěl zrušit obléhání a ponechat v Berdu značné síly, i když by bylo racionálnější jeho jednotky nerozdělovat.
  Nejednoznačně se vyvíjela i bitva v pevnosti. Pugačevovi se podařilo chytit nepřítele do pasti a shodit na nepřítele bomby během formace ze zálohy. Nepřítel utrpěl ztráty, ale ne tak velké, aby to rozhodujícím způsobem ovlivnilo průběh bitvy.
  Dále možná bylo nutné zachovat obranu v samotné pevnosti. Samotné ledové valy byly vážnou překážkou a carská armáda by se pod hradbami Tatiščeva dlouho zdržovala. A do této doby by přišly další posily.
  V každém případě se právě tato porážka stala první bitvou, kterou Pugačev prohrál. První, ale bohužel ne poslední. Poté, co se v jejich armádě objevil tento bosý, plavovlasý chlapec, se však průběh selské války radikálně změnil. A nyní carská armáda vyhrává jedno vítězství za druhým.
  Emelyan pil přiměřeně, aby neztratil jasnost myšlenek. Oslavte vítězství, jak brzy. Před námi je stále mnoho měst a nepřátelských pluků. A Kateřina Druhá proti němu stále jen shromažďuje hlavní síly. Ale lidé jsou odhodláni podporovat samozvaného suveréna.
  Velké oblibě se mezi lidmi svého času těšil i Grishka Otrepyev. Ukázalo se však, že nový car je nevhodný jak pro ruský lid, protože je příliš prozápadní, tak pro Západ jako přílišného vlastence. Falešný Dmitrij nedal Smolensk Polákům a začal připravovat válku s Tureckem, které bylo v té době stále velmi silné, i když v Osmanské říši začalo období úpadku.
  Pugačev, překonávající počáteční nezdary, jde do kopce!
  Dívky, sotva zakryté průhledným oblečením, předvádějí před hosty tance. Tady jeden z nich tančí přímo před kozáckým suverénem. Na sobě má jen kalhotky a úzký pruh látky přes hrudník a vlasy jí zdobí perleťová čelenka. Holé, dívčí nohy tančí energický tanec, pas se houpe. Orientální tanečnice s blond vlasy vypadá nesmírně svůdně.
  Oliver Twist při pohledu na ni také pocítil silné emoce. Byl ještě příliš malý, aby pochopil své pocity, ale v jejích pohybech bylo něco docela neobvyklého, odstíny opálené kůže v pohybech jemného, čistého těla. Tanečnice chlapce vzrušila a on chtěl vyskočit a sám začít tančit.
  A Oliver Twist si nevšiml, jak ho nohy nesou, a začal skákat spolu s dívkami. Milující Emelyan Pugachev se již o dívku postaral a odvlekl ji do své ložnice. Ani ostatní atamani nebyli eunuši. Navíc Ivan Razin přišel se zábavou. Hoďte po dívkách kosti a ta, která zasáhla kost, je odhalena.
  Kozákům se tento nápad opravdu líbil a dívky a ženy létaly kousky. Všichni se bavili, všichni se opili.
  Dokonce i Oliver si nemohl pomoci a neupil ze svého hrnku sladkého vína. Samozřejmě ne průkopnickým způsobem, ale zavládla zvědavost. A chlapec se cítil jako skutečný osel. Bylo to ještě zábavnější, všichni lidé teď vypadali, jako by byli namalovaní zářivými čínskými fixy. A radost v mém srdci.
  Oliver Twist byl natolik moudrý, že na sobě více nepřidával a druhý den se probudil svěží a plný energie. Ale kozáci náčelníci dřeli s bolestí hlavy.
  Nejprve ho Emeljan Pugačev vzal do lázní a smrkovým koštětem vyklepal chmel. Pak přikázal zatroubit ve sběrně a pochodovat. Jak řekl vůdce světového proletariátu Velký Lenin: prokrastinace je jako smrt!
  Rebelům se dařilo. Ale generál Mufel se k Caricynovi přiblížil s pěti tisíci pěšími a jízdními vojáky. Neodvážil se zaútočit na dobře opevněné město Mufel a vyslal posla se žádostí o posily.
  Polní maršál Papin právě dorazil do Penzy. Velké úspěchy podvodníka ho velmi znepokojily. Don přešel na stranu Petra Třetího a povstání na Volze vzplanulo s novou silou. A zrada již legendárního Suvorova nemohla způsobit pocit mrzutosti. Nyní se válka s nástroji měnila v něco opravdu těžkého a nebezpečného.
  Emelyan Pugachev ukázal své tesáky právě ve chvíli, kdy se zdálo, že past se blíží.
  Catherine Druhá, která se dozvěděla, že Mikhelson zemřel při požáru poblíž Saltyho gangu, hořce řekla:
  Konec konce se změnil na začátek poloviny. A proč se Pán tak rozhodl potrestat mě podvodníky!
  Císařovna však prozatím nepodnikla další opatření a rozhodla se počkat na informace z fronty. A dorazili jako obvykle pozdě.
  Plukovník Bibikov se přiblížil k Mufelovi se třemi tisíci vojáky. To už byla silná armáda. Suvorov ale náhle zaútočil na osmitisícovou armádu. Útok se ukázal být velkým úspěchem. Zvítězil génius Alexandra Vasiljeviče. Zajato bylo více než šest tisíc vojáků.
  Takový útok nikdo nečekal. Předpokládalo se, že hlavní síly rebelů jsou stále daleko. Suvorovovi se ale podařilo vstoupit i ze severu, kde se nečekalo vůbec žádné ohrožení.
  Generálovi Mufelemu se však podařilo uprchnout. A princ Golitsyn postupoval směrem k Caricynovi. V pevnosti Tatiščevo už musel porazit Pugačeva. A teď to byl opět těžký boj. Golitsyn má asi deset tisíc vojáků, ne slabých a již zkušených v boji s rebely.
  Suvorov jich měl spolu s vojáky blížícími se od Astrachaně osmnáct tisíc. Aniž by čekal na přístup hlavních sil Emelyan Pugachev, Alexander Vasilyevich statečně zaútočil na nepřítele. Rolníci plnili roli rozptýlení a nejschopnější jednotky rolnické armády přesunuly Golitsyna zezadu.
  Bitva skončila úplnou porážkou carské armády a zajetím většiny princova týmu.
  Sám Golitsyn byl zajat a o jeho osudu bude muset rozhodnout panovník.
  Emelyan Pugachev se rozhodl jít do Moskvy podél Volhy. Tato cesta se zdála být nejspolehlivější a přesně tak šla Stenka Razin.
  Pugačev má již více než padesát tisíc pestrých, ale vcelku bojeschopných vojáků s velkým počtem děl a mohl očekávat, že jednotky své "manželky" rozbije po částech.
  Kamyšin, stejně jako minule, přijal Jemeljanovy jednotky s radostí a otevřenou náručí. Generál Benedorff se pokusil svést bitvu s Pugačevem u Saratova. Ale rebelové obklíčili jeho dvanáctitisícový sbor. Mnoho vojáků Kateřiny armády nechtělo bojovat. Boj se ukázal jako krátkodobý.
  Oliveru Twistovi se podařilo porazit jen tři husary, když se zbytek vzdal. Navíc byla ovlivněna autorita Suvorova. Ne každý chtěl zemřít v boji proti legitimnímu Vládci.
  A víra v Emeljana Pugačeva byla stále silnější. Saratov znovu otevřel brány válečníkovi a přivítal Emeljana kostelními zvony, chlebem a solí.
  Nemám po ruce významné síly, polní maršál Panin opustil Penzu. Zpoždění vojsk v Turecku vedlo k tomu, že proti Pugačevovi se postavilo relativně málo sil. Povstalci obsadili Samaru a Penzu bez boje. Malé vládní jednotky byly jednoduše rozdrceny.
  U Saranska se hrabě Panin pokusil bojovat s 15 000. sborem carských vojsk. Ale přesilu Pugačevitů už nebylo možné zastavit. Sypali skutečnou, nezdolnou lavinu. Péťa bojoval přede všemi. Suvorov opět obratně odešel do týlu a přerušil spojení. Hrabě Papin musel uprchnout. Ale kozáci polního maršála pevně pronásledovali.
  Pronásledování se osobně zúčastnil pionýrský zloděj Oliver. Chlapec měl vynikajícího donského hřebce a sám vážil méně než dospělí a dokázal se odtrhnout od zbytku kozáků a předběhnout hraběte Panina se svou hlídkou deseti lidí.
  První dva bodyguardi se s křikem a mrkáním vrhli k průkopníkovi. Oliver Twist velmi obratně jednoho z nich sekl ponořením se pod štiku. A druhý chlapec srazil skokem. Pata dítěte velmi přesně a pevně zasáhla čelo a vyrazila mohutnou paruku.
  Z deseti strážců jich zůstalo jen osm. Ale tady se ti dva opět oddělili a vrhli se k Oliverovi. Chlapec se obratně vyhnul výstřelu z pistole a zasáhl nepřítele hlavou do brady. A druhý velmi obratně odřízl kartáč spolu s černou koženou rukavicí.
  Další dva hráči tak byli poraženi. Oliver Twist řekl:
  -Dovednost převyšuje číslo, ale bohužel ne ve volbách!
  Jaké je to v počítací říkance: a zbylo jich šest. Ale proto Panin raději hodí jen dva jezdce.
  Pionýrský zloděj Oliver Twist hází na nepřítele dýku bosou nohou. Je dokonce hřích minout z takové blízkosti. A pak hrot probodl nepřítele do žaludku. Ale další protivník se zhoupl příliš vysoko a dostal patu přímo do Adamova ohryzku. Oliver tweetoval:
  - Nejčastěji zvedají zobáky bezkřídlí!
  To samé zůstali ještě čtyři stíhači. A tohle začíná být opravdu zajímavé. Zde podle tradice vynikla další dvojice. Spěchá na chlapce. No a co Oliver Twist v plné pohotovosti. Oba vystřelili z pistole. Chlapec se rozvalil na koních a kulky se téměř dotkly jeho holých, opálených zad. Ale tady Oliver Twist odpovídá, zasadí drtivou ránu loktem do krční tepny. A ostrá šavle chlapce zasáhne dalšího protivníka do levého oka.
  Pioneer zloděj vtipně zvolá:
  - Člověk bez mysli je jako bez očí, jen slepota je mnohem beznadějnější!
  No, teď hraběti Paninovi zbývají jen dva strážci. Ale ti velmi silní mají dva metry na výšku. Vrhnou se na chlapce a divoce mávají šavlí v každé ruce.
  Oliver Twist chladně hází malou, lehkou dýkou holými prsty. Hrot spadne do boty bodyguarda polního maršála. Křičí a upouští šavli. Virtuózní chlapec, velmi obratně napíchne svou nejostřejší čepel, násilník na straně.
  A znovu pionýrský zloděj říká:
  - Velká výška ne vždy jde ruku v ruce s velkým talentem, ale velký talent vždy vede k velkému kariérnímu růstu!
  Poslední bodyguard začne před nepolapitelným chlapcem couvat. Péťa toho využije a zaútočí na tangentu. Nepřítel odrazí útok a dostane patu pod loket ruky. A bolí to, ze šoku násilník upustí šavli.
  Pionýr-zloděj to naleje, zvedne čepel nohou. Táhne holými prsty... Špička vstupuje přímo do solar plexu. A to už je taková bolest, že kardinálně vyřazuje vědomí.
  Poslední, desátý bodyguard je tedy poražen. A Oliver Twist zůstal sám s hrabětem Paninem. Podařilo se mu mírně zvětšit vzdálenost, odtrhl se během boje s dozorci.
  Ale statečný pionýr-zloděj se co nejvíce roztáhl, aby snížil odpor vzduchu, a dokonce i ohýbání lisu, které pomáhalo s pohyby jeho svalnatého koně, začalo zmenšovat vzdálenost.
  Polní maršál Panin ostruhami roztrhal boky koně na kusy, krev kapala, ale vzdálenost se stále zmenšovala.
  Oliver Twist dokonce vtipkoval:
  - Chceš-li žít déle, utíkej, chceš-li zemřít co nejdříve - utíkej před nepřítelem!
  Hrabě Panin se prosebně zeptal chlapce:
  - Chceš tisíc rublů?
  Pionýrský zloděj se v odpověď zasmál:
  - Držel jsem v rukou sto tisíc, které jsem si mohl bez pardonu přivlastnit a odmítl je! Čest průkopnického zloděje je důležitější než zlato a diamanty!
  Polní maršál byl překvapen:
  - Takže jste ideolog? Co říkal pionýr?
  Chlapec energicky přikývl.
  - Ano, průkopník! Všichni kluci jako příklad!
  Panin se znovu pokusil podplatit Olivera Twista:
  - No, jestli chceš, udělal jsem z tebe šlechtice!
  Chlapec tvrdě odpověděl:
  - Pionýrský zloděj je vznešenější než šlechtic!
  Polní maršál se nevzdal:
  - Pak počítejte!
  Oliver Twist poznamenal vážným tónem:
  - No, jen Jekatěrina mi může dát titul hraběte. Nemáte k tomu oprávnění!
  Papin se zastavil. Sám si uvědomil, že zašel příliš daleko. A ve skutečnosti, pokud chlapec nelže, pak mu může skutečně nabídnout? Pokud ani sto tisíc rublů nebyl chlapec sveden? A podvodník štědře poděkuje dítěti za dopadení polního maršála!
  Panin udělal poslední pokus:
  Chceš, abych z tebe udělal svého syna?
  Oliver Twist se zasmál a vroucně odpověděl:
  - Proč potřebuji otce hraběte, když mou vlastí je celý ruský lid!
  Chlapec předjel polního maršála a Panin se pokusil chlapce zasáhnout mečem. Ale nesmírně obratně přesunul hraběcí holeň ke spánku a srazil ho k mrtvému.
  Poté bylo možné po umístění trofeje na záď vašeho koně vzít velitele Pugačeva.
  Emelyan se po triumfu setkal v Saransku a přestěhoval se do Nižního Novgorodu. Město je dobře opevněné a je v něm mnoho vojáků, ale rolníci a kozáci jsou zoceleni v bitvách a získali slávu, že jsou neporazitelní. Suvorov navíc podnikl svižný nájezd na Kazaň. Podařilo se mu dobýt Kreml a osvobodit: Čika, Belobrodov, Padurov a mnoho dalších rebelů, kteří ještě nebyli popraveni.
  A to je ušlechtilé doplnění jemelské armády. Potěmkinův bratranec z druhého kolena byl také zajat Suvorovem. Za krutý postoj k vězňům byl Potěmkin popraven bez zbytečných ceremonií.
  Ale hrabě Panin měl před sebou ostrý rozhovor.
  Emeljan Pugačev se hrozivě zamračil a zeptal se polního maršála:
  - Kdo si myslíš že jsem?
  Panin se strachem zaťal čelistmi a s viditelnou odvahou odpověděl:
  - Složil jsem přísahu Catherine. A ty, strýčku, jsi zloděj a podvodník!
  Pugačev potlačil svůj hněv obvyklým úsilím vůle a nevděčně se zeptal:
  - A Catherine, která ohavně svrhla a zabila svého manžela, je legálně na ruském trůnu?
  Hrabě Panin si těžce povzdechl. Bylo to bolestivé téma. Ostatně ve skutečnosti je legitimita německé carevny na trůnu více než pochybná. Celkově vzato měla být Káťa řádně zbičována a pověšena na šibenici za sebevraždu, než aby byla takto korunována.
  Služebnice postavila před hraběte stříbrnou nádobu s vínem. Pugačev sám nalil červenou tekutinu do křišťálového poháru před polním maršálem.
  Panin vypil polovinu a pečlivě položil umělecká díla na dubový stůl. A tiše poznamenal:
  - Rusko potřebuje schopného cara...
  Pugačev vtipně odpověděl:
  Všichni jsme se učili kousek po kousku, něco a nějak.
  Panin trochu změkl a poznamenal:
  - Vidím, že nejste hloupý člověk. Proč Emelyan Ivanovič začal něco takového?
  Pugačev vstal od stolu. Udělal jsem pár kroků a odpověděl:
  - Ne kvůli vlastní ješitnosti a ambicím jsem s tím začal. A kvůli davu, kvůli jejich ortodoxním lidem.
  Emelyan Pugachev mluvil s vášní a přesvědčivostí.
  - V Rusku jsem viděl hodně, smutek. Jak krutí jsou holá k lidem, jak znásilňují dívky a mučí chlapce. Jak lidé pracují a jejich práce je pohlcena. Obyvatelé Ruska jsou skvělí a zároveň ponížení. Jako by křídla byla svázána s orlem a tygr byl uvržen do žaláře. A tento hrozný sten je na celé zemi pravoslavný. Děti padají jako mouchy, konzumem trpí i vznešené dámy, lidé jsou nuceni se k sobě mačkat. I když sám Pán Bůh přikázal: ploďte a množte se. A mám otázku: když Adam oral a Eva předla, kde byly tehdy znalosti?
  Je však možné prodat živého člověka, stvořeného k obrazu a podobě Boží, do otroctví? Jako by to byl nějaký druh zvířete!
  Panin mlčel. Sám samozřejmě velmi dobře věděl, jaký druh rolnictva v Rusku. A to nevolnictví je kruté a že neexistuje spravedlnost. A kdo je bohatší, ten i soud. Ano, a sám Panin pomýšlel na reformy, včetně omezení moci vlastníka půdy nad rolnictvem. A totéž nabídl Catherine. Ale královna na myšlenky zmírnění osudu sedláků reagovala velmi chladně.
  Byla to přílišná konzervativnost, arogance, pohrdání prostým lidem. Zřejmě chudí, na lidi vůbec nebrala ohled. Pravda si někdy hrála na liberála a obdarovávala sirotky. Ale zase nikdo z carů nerozdělil tolik státních rolníků do držení barů. A nikdo nezotročil tolik chudých lidí.
  Doba Kateřiny: rozkvět nevolnictví a vrchol vykořisťování ruského obyvatelstva.
  Ale na druhou stranu svěřte trůn rolníkovi. No, jak může jeho dobře narozené plemeno něco takového vydržet.
  Panin chtěl křičet, něco jako: "Poznej své místo, nevole!" Atraktivně ale nevypadala ani možnost seznámit se se smyčkou. Hlas zdravého rozumu pobízel: "oklam Emelyan, předstírej, že jsi jeho přítel, a pak se rozplač"!
  Ale i tato cesta ven byla v rozporu se vznešenou duší hraběte Panina. Obecně překvapivě bohatý, obrátil konec 18. století na nejchytřejší a nejtalentovanější lidi v Rusku. Jiné časy byly vynechány. Zejména za vlády Mikuláše II. Částečně to však bylo na vině, ukázal se sám panovník, který příliš dlouho držel velení neschopného generála Kuropatkina.
  Jekatěrina měla na střely štěstí. I když ne vždy. Například po Bibikovovi se ukázalo, že princ Shcherbatov není vůbec velká hlava.
  A to Emelyanovi umožnilo nashromáždit sílu pro sebe. Musíme vzdát hold atraktivitě Pugačeva, když ho lidé přes všechny jeho porážky káceli po tisících, desetitisících. Nehledě na to, že od samého začátku vypadaly šance rebelů více než pochybně.
  Na straně Pugačeva banda zarytých hlav a na straně císařovny více než tři sta tisíc vojáků.
  Nyní ale Emelyanovy šance vzrostly. Pugačev má před Nižním Novgorodem velkou a neustále rostoucí armádu. A hrabě Panin se může pokusit lovit v neklidných vodách.
  Co když podvodník uspěje? V tomto případě má Panin šanci stát se reformátorem za nového, lidového cara.
  Oh, bylo, nebylo!
  Polní maršál uvážlivě řekl:
  - Ke každému podnikání je třeba přistupovat moudře. Včetně osvobození rolnictva.
  Emelyan Pugachev s tím souhlasil:
  - Ano, hlavní věcí je nelámat další palivové dříví!
  Hrabě tiše řekl:
  - Nebylo špatné dát sedlákům svobodu, ale ... Vypalují panské statky a sami šlechtici jsou zabiti a oběšeni. Je to způsob, jak udělat v Rusku pořádek?!
  Selský král se zamračil. Sám pochopil, že sedláci, vypalování panských statků a věšení statkářů, vytvářejí strašlivé bezpráví. A ještě se nám to může v budoucnu vrátit. Zuřící selský živel, vrátí se do starých kolejí? Budou rolníci platit daně budoucímu carovi?
  Pravda, pak už to nebudou rolníci, ale zemští kozáci, a budou mít nad sebou zvoleného vrchního. A ze starších se shromáždit k řešení nejdůležitějších problémů, kroužit. Emeljan Pugačev přece znovu oživil kolegium a zbrklý Suvorov osvobodil některé z bývalých náčelníků. A teď bude potřeba držet svobodné na uzdě.
  A selský král zamračeně řekl:
  - Budeme mít diktaturu lidu! Lidé si musí sami uvědomit, kdy potřebují bič a kdy disciplínu.
  Papin, trochu vrásčitý, odpověděl:
  - No, když mluvíme o dobru lidí... Pyotr Fedorovič by měl být opatrnější. Je třeba poznamenat, že Emelyan Pugachev přišel na mazanou hru ostříleného dvořana. Polní maršál Panin je ale v současnosti rebely mnohem potřebnější, a to i jako nespolehlivého spojence, než otevřeného nepřítele.
  Selský král natáhl tlapu a řekl:
  - Budeš pro mě jako pravá pravá ruka! Tady je moje císařská ruka!
  A oba mazaní lidé si potřásli rukama.
  Nižnij Novgorod měl velkou posádku a byl posílen nově příchozími jednotkami. Mezi obránci ale nepanuje jednota. Mnoho vojáků, především důstojníků, přichází zděšeně. Mezi lidmi už byla víra v cara-otce posílena a vítězství, vyšperkovaná lidovou fantazií, velmi přidala Pugačevovi na oblibě.
  Takže v tomto případě se dav už řítí a Emelyan ho podpírá.
  K obchodnímu městu se přiblížila více než stotisícová armáda. Na schůzku dorazila jeden a půl tisící brigáda v čele s plukovníkem Scorellim. Boj trval krátce. Většina brigády byla zajata a plukovníkovi byla useknuta hlava kozáckou šavlí.
  Pionýr-zloděj Oliver Twist měl trochu času zamávat šavlí. A podařilo se mu horlivého majora podříznout. Nepřítel se specificky udusil a padl pod obří armádu.
  Krátce před útokem navštívil Emelyan Pugachev dům obchodníků z prvního cechu Rasomachinů. Ve velkém třípatrovém domě popíjel samozvaný král drahé sto let staré víno. Diskutovalo se s obchodníky o podstatě a věci. Slavnostně slíbili, že místní milice s rebely bojovat nebudou. A ta část důstojníků je připravena uznat otce-suveréna.
  Pugačeviti se zavázali zaútočit na Nižnij Novgorod, když byla ještě tma. Blížila se zima a my jsme museli spěchat. Oliver Twist, plácající bosýma nohama přes kaluže, spolu s dalšími rolnickými chlapci se vrhli k útoku.
  Obránci byli nepřátelští, nějaký druh pomalé palby. Chlapci sedláci se vrhli ze všech sil a výstřelům nevěnovali žádnou pozornost. A nebyly mezi nimi prakticky žádné ztráty.
  Oliver Twist, který přispěchal na pozice, byl jedním z prvních, kdo vstoupil do navršeného hliněného opevnění. Holá podrážka průkopnického zloděje cítila příjemné, lechtající maso země. A nohy samy vyletěly na vrchol kopce. Kníratý desátník spadl pod ostrou šavli chlapce a jeho šedovlasá hlava se stočila dolů.
  Oliver Twist z plných plic zvolal:
  - Naši se nepodvolí vašim!
  A jeho šavle rozřízla žaludek seržanta. Chlapci z venkova zoufale bojovali, používali sekery, vidle a ocelový dvůr. Jeden třináctiletý chlapec velmi obratně házel lasem. A vytáhl dobře živeného kapitána. Pokusil se vzdorovat, ale další dva chlapci se drželi provazu a důstojníkův obličej zmodral od sevření.
  Obchodníci dodrželi slovo a milice vítaly útočníky výkřiky:
  - Sláva otci-králi!
  - Vivat Peter Fedorovič!
  Nebojácní selští chlapci už ukořistili dvě palubní baterie. Oliver Twist jako generál velel celému sboru složenému z mladistvých bojovníků. Chlapi neznali strach, statečně poráželi dospělé, větší vojáky, než byli oni sami.
  Oliver Twist kopnutím knokautoval rudovlasého majora a ten vyletěl z parapetu.
  Chlapec křičí:
  - Pro mateřskou zemi! Pro vnuka Petra Velikého!
  Četní rebelové se sebevědomě chopili. Samostatné pluky, když viděly bezvýchodnost své situace, se vzdaly vojskům podvodníka. Velké, třetí největší ruské město s mnoha předměstími a množstvím obchodníků. A Emelyan Ivanovič upřednostňoval obchodníky. A nejsou tak horliví v obraně oddanosti Catherine jako majitelé půdy. Mnozí již tajně přísahali věrnost novému Sovereignovi.
  Generál Benedorff se snaží zavedením silné zálohy do bitvy přejít do protiútoku na Pugačevity. Začíná být horko. Emelyan Ivanovič sám je říznutý jako epický hrdina. S každou jeho ranou jistě někdo padne. Tak se dali dohromady s Benedorffem. Německý generál máchne široce šavlí a dostane ránu širokým mečem do krku. Vůdce nepřítele byl tedy zabit - samotným králem-otcem.
  A dav se raduje a volá:
  - Sláva rytíři-králi!
  Bitva je v plamenech. Vojáci spěchají se zbraněmi, většina důstojníků také. Šířily se fámy, že sám polní maršál Panin uznal Pjotra Fedoroviče za vzkříšeného. A jak se nelze poklonit vnukovi Petra Velikého. A při pohledu na to, jak je Emelyan Pugachev stříhán, je okamžitě vidět, že se jedná o královské, silné plemeno Romanovů.
  A Nižnij Novgorod padl po Kazani. A Simbirsk otevřel brány rebelům. Zvažte většinu Volhy již pod vládou kozáckého císaře. A armáda pod velením Fedota Katoržného se již přiblížila k Yaikovi. A znovu se vzbouřili kozáci Yaik a Iletsk. I když se stejně jako plukovník Semenov a generál Mamsurov rozhodli bojovat a stát do posledního.
  U Fedotu se cestou shromáždilo až patnáct tisíc vojáků. Přišli i Kalmykové a Baškirové. Vychytralý donský ataman obešel město Yaik, kde na něj čekal generál Mamsurov s dvěma tisíci, a bez boje obsadil pevnost Soročinsk. Generál Mamsurov nechal plukovníka Semjonova ve městě Yaik a spěchal, aby ty podvodníky rozsekal. Ale armáda Fedot byla posílena na úkor Kalmyků, Baškirů, Tatarů, a co je nejdůležitější, kozáci byli stále až do konce, nebyli zpacifikováni a nebyli zabiti a převáženi.
  Dvacetitisícový Pugačevův dav překryl tisíc dvě stě Mamsurovových vojáků. Boj byl brutální. Vojáci generála Mamsurova, kteří už měli zkušenosti s bojem proti rebelům, bojovali zoufale. Věděli, že nebudou ušetřeni. Ale kozácký plukovník Fedot už měl zkušenosti s válkou s Turky. Správně využil početní převahu, pohyblivost baškirských a tatarských jezdeckých jednotek. Ten nálet, pak nájezd a pak ústup. A pak, když byly síly generála Mamsurova vyčerpány, uvalil na svůj oddíl tvrdý boj.
  V boji zblízka, kdy se formace promíchá a vojáci bojují v boji proti muži, už není muž se sekerou a kopím špatným bojovníkem, ale prakticky rovnocenným protivníkem. Nebo možná bude lepší sekera, nebo vidle s rohem a bajonetem. A rolník umí používat sekeru lépe než voják, který už ztratil návyk na selskou práci.
  Bitva se změnila v nemilosrdný masakr. A jen několik vojáků generála Mamsurova nalezlo záchranu tím, že se vzdalo. U Sorochinského bylo mnoho prolito jako krvavá pevnost.
  Sám generál Mamsurov byl chycen tatarským lasem. Podělali velitele. Fedot Katorzhny, první bandita na Donu, přesto položil správnou otázku:
  - Uznáváte Petra Fedoroviče jako císaře celého Ruska?
  Generál odvážně odpověděl:
  - Neznám zloděje!
  Fedot nařídil svým komplicům:
  - Do jeho smyčky! A ti důstojníci, kteří odmítli složit přísahu!
  Se zničením Mamsurovova oddílu je cesta do Orenburgu a města Yaitsky otevřena. Fedor rozdělil své síly a racionálně věřil, že na udržení těchto měst má dost síly a že to zvládne i masa lidí. Pevnosti odolávaly slabě. Tatishchev opustil posádku a uprchl do Orenburgu. A zbabělý guvernér šel raději do hluché obrany. Tak začalo druhé obléhání Orenburgu.
  A ukázalo se, že jídlo se ve městě nevařilo víc než během prvního. Ve městě Jaitsk se po krátké potyčce plukovník Semjonov stáhl do pevnosti a rozhodl se jako minule ponechat v obležení. Pravda, jeho šance na pomoc byly nyní mnohem menší. Fronta povstání se stále více posouvala k Moskvě.
  Chlopuška a Beloborodov, propuštěni z kazaňského vězení, se se značnou armádou přesunuli na východ do Ufy. Tito zdatní velitelé již měli zkušenosti s dobýváním uralských továren. A Emeljan Pugačev přemýšlel o dobytí Uralu a celé Sibiře. Polovina továren na Uralu už byla poblíž Emelky, a pokud by došlo k hrubým chybným výpočtům a neúspěšnému obléhání Orenburgu, ještě dříve, bylo možné uspět a vydat se do Kazaně s velkou vícedělovou armádou.
  . KAPITOLA #11
  Mladý vězeň se probudil, mnohem veselejší a zdravější. Nyní se rány a zranění způsobené brutálním mučením téměř úplně zahojily. A můžete cvičit a jíst.
  Pak ho lékařka krátce prohlédla a krátce hlásila:
  - Rozsudek bude brzy! Jsi silný a my se modlíme, abys nebyl popraven a vyhoštěn do dolů.
  Oliver smutně odpověděl:
  - Všechno je v rukou Božích. A doufá, že se nad dítětem slituje!
  Chlapec znovu tře články řetězu. Ale je jasné, že to nejde. A drhne se divokou zuřivostí. Dokud se to nakonec neopotřebuje.
  Být sám je nuda.
  A když jste konečně ponořeni do spánku, cítíte svobodu a zbavení se rutiny v nových, bezprecedentních dobrodružstvích.
  Pevnost Osa se stala první překážkou v cestě armádě Khlopushky a Beloborodova. Po cestě se jejich armáda rozrostla ze dvou na deset tisíc bojovníků, kteří doplňovali svůj arzenál na malých pevnostech. Emelyan Pugachev svého času přesvědčil posádku pevnosti, aby se vzdala bez boje. Tentokrát s tím ale nebylo nutné počítat, a tak byl velitelem pevnosti jmenován podnikavý Michelsonův zástupce, podplukovník Bragugunter. Také z řad najatých Němců. A polovinu posádky tvoří cizí žoldnéři. Takže v každém případě musela být pevnost dobyta.
  Beloborodov si myslel, že ani Emeljan neměl vždy pravdu. Když obsadili pevnost Trinity, uspořádali hostinu s horou. Ale už shromáždili více než deset tisíc lidí, z toho velký počet továrních rolníků, dobře vycvičených v boji s ručními palnými zbraněmi a baškirských, kalmyckých koní, plus nástroje převzaté z uralských továren. Nenechte se překvapit Dekolongem, mohli by docela dobře konkurovat jeho třítisícovému sboru.
  Více než čtyři tisíce rebelů pak bylo zabito a zraněno a více než čtyři tisíce bylo zajato.
  Po takové porážce Emelyan Ivanovič na chvíli upadl do deprese. Ale lidé stále chodili k Pugačevitům a ani strach z přísného trestu je nemohl odradit od snahy připojit se k drahému otci-králi.
  Tato vzpoura je jako houpačka, nahoru a dolů. Buď porážka, pak vítězství za porážkou. Nyní jsou Beloborodov a Khlopushka v žlázách a těžce pracují, pak jsou opět zvýhodněni carem a povýšeni na generálmajora. Tak se točí kolo štěstí. A Čika je zase hrabě Černyšev. A někteří členové vojenské rady se vrátili na svá místa. Zejména plukovník Padurov.
  Ale někteří byli zabiti a nemůžete je přivést zpět. Zde například zemřel smrtí statečný ataman Gryznov a pravá ruka Pugačeva. Důstojník Minakov ale nestihl oběsit a je opět v řadách rebelů.
  Čika se nechtěl vrátit poblíž Ufy a nyní se stěhuje spolu s knězem do Moskvy.
  Když kozáci a rolníci z Beloborodoga nashromáždili celou horu shnilé slámy a připravili kouřovou clonu, připlížili se ke zdi a vrhli se k útoku. Rezervace byla brutální. A mnoho mužů zemřelo. Ale vnikli do pevnosti a zabili zoufale bojující žoldáky. Zajali třicet pět děl a velkou zásobu střelného prachu a granátů. Poté je cesta do Ufy otevřena.
  A zase tisíce lidí jdou k Pugačevitům, lidová armáda roste. A v samotné Ufě není jednota. Část bývalé milice, která slyšela o úspěších Pugačeva, věřila, že to byl skutečný otec-car. Navíc slavný Suvorov a ještě slavnější a proslulejší polní maršál Panin přešli na stranu Pugačeva.
  Takže možná je opravdu král. Když se k němu lidé tak řítí a města ulehnou jedno za druhým?
  Vznikl spor a občanské spory... Ufa byla rozdělena na dvě části: stoupence Petra Třetího a Kateřinu. A došlo mezi nimi ke střelbě.
  Armáda Běloborodova a Chlopuška, která se rozrostla na dvacet tisíc, s podporou Pugačevovy strany zaútočila na město. Boje byly nelítostné, ale Pugačevci si vzali počet a podporu většiny obyvatel města. Ufa, pod kterou už dlouho seděla Čika, byla doslova rázem vzata. A spolu s jejím zajetím mnoho bohatých Baškirů, Kalmyků, Tatarských starších, těch, kteří stále váhali, přísahalo věrnost Petru Fedorovičovi.
  Dobytí klíčového města Ufa umožnilo rebelům přerušit komunikace a silnice na Sibiř a otevřít tuto oblast dobytí Pugačevitů.
  Khlopushka a Beloborodov šli do uralských továren a zasadili tam lidskou sílu.
  Pugačev s armádou, která se rozrostla na sto padesát tisíc bojovníků, se přiblížil k Rjazani. Tam ho potkal pětatřicátý tisící sbor hraběte Černyševa. Jedinou vážnou překážkou na cestě do Moskvy je jednou, že se jiná města a vesnice vzdávají bez boje.
  Přes velkou početní převahu Jemeljana se proti němu v turecké válce postavili zkušení a ostřílení vojáci. A car-kněz, více než polovina vojáků jsou nevycvičení rolníci s kůly a vidlemi a mnoho bývalých vojáků není úplně spolehlivých, pestrý tým s kozáky a rozmanitými tatarskými národy.
  Takže Černyšev měl šanci, kdyby jen .... Nebýt génia Alexandra Vasiljeviče Suvorova. Velký velitel tak obratně zaútočil s početnou Pugačevovou hordou, že donutil Černyševa, hrdinu, který dobyl Berlín, bojovat podle svých vlastních pravidel. Kočovná jízda se z dálky zasypala jedovatými šípy jako při nájezdu na ústup. A rolník s rohem se naopak sbíhal v boji zblízka v boji proti muži.
  Bitva s krátkými přerušeními trvala téměř dva dny a skončila drtivým vítězstvím Pugačevitů. Jen bylo zajato více než dvacet tisíc vězňů a samotná Rjazan otevřela brány.
  Bývalý oblíbenec Kateřiny, hrabě Grigorij Orlov, byl narychlo jmenován velením moskevské posádky.
  Toto je nejsilnější a nejstarší z pěti bratrů, kteří Catherine II málem odtáhli uličkou. V tomto případě by se jako první objevil car Řehoř. Ale teď je nejslavnější hrabě v hanbě. Catherinin současný oblíbenec je Vasilchikov a v budoucnu Potěmkin. Pokud ovšem královna nemá takovou budoucnost. Že hlavní úspěchy Pugačevitů byly zpochybněny.
  Ale Grigorij Orlov je statečný a zručný válečník a komu svěřit uklidnění vzpoury, ať už je jakýkoli. Zvláště pokud se změnil polní maršál Panin. A Orlové budou Catherine oddáni až do konce.
  Ale je tu další otázka: jak zatarasit Moskvu? V prvním hlavním městě je stále relativně málo vojáků, ne všichni se vrátili do Turecka a podvodník už stojí na prahu.
  Grigorij se rozhodl stáhnout posádku, stejně jako Semenovský gardový pluk, do Kremlu. A tam udržet obranu, až do přiblížení pomoci. Zarubin Čika bez boje vstoupil do Tuly, kde zbrojaři a místní posádka Pugačevce s radostí přijali. A Emeljan Pugačev do Moskvy. Celé město, kromě Kremlu, vyšlo Jemeljanovi vstříc a kněží a kněží chválili Petra Fedoroviče. Několik tisíc vojáků z posádky také přeběhlo ke králi. Pugačevova armáda rostla.
  Alexandr Vasiljevič Suvorov pohlédl na Kreml a řekl:
  - Pojďme jíst toto ovoce! Připravme útok!
  Emelyan Pugachev logicky poznamenal:
  - Moskva je srdce... Ale hlavou je stále Petrohrad. To potřebujeme! I když už nasněžilo.
  Oliver Twist a zbytek bosých kluků vesele pádlují v prvním sněhu. Dokonce to vypadlo o něco později, než je pro Moskvu obvyklé. Jak se chlapi dostanou k Petrovi, už bude krutý mráz.
  Kdo by si pomyslel, že jen jedna bitva, kterou vyhrál Emelyan Pugachev v gangu Salty, může tak dramaticky změnit běh dějin. Těsně před porážkou a nyní v Matičském stolci nebyl obsazen pouze jeden Kreml. Ale ani on nikam nejde.
  Ale nemůžete otálet. Musíme rychle za Petrem. A 200 000. armáda Pugačeva pochodovala na sever.
  Na východě dosáhli Pugačevité nových úspěchů. Čeljabinsk se vzdal téměř bez odporu. Decolong ustoupil a šplhal dále na Sibiř. Mnoho továren se také podrobilo bez boje a setkalo se s oddíly otce krále. Kungur se odmítl vzdát. Byl ale vzat do silného obležení. Pod podvodníka přešlo mnoho menších měst a nevolníků. Hrál roli a zvýšenou autoritu Emelyan Pugachev. Jednotlivé továrny ale stále nabízely Pugačevitům tvrdošíjný odpor. Stále to však byla menšina.
  Oddíly Pugačevitů se také přesunuly do Tobolsku, aby byly na Sibiři silnější. Místní obyvatelstvo podporovalo krále téměř všude. Dokonce i mnoho posádek přísahalo věrnost jeho císařskému majestátu. A čím více vítězství Emelyan má, tím slabší je odpor.
  Decolongovo tělo se rozpouštělo. Vojáci dezertovali každý den a utíkali k Pugačevitům. Nového krále-otce poznal i klášter, který předtím prokázal hrdinskou sílu proti rebelům. Mniši zřejmě včas vycítili, čí baret a že nemají pro co zemřít.
  A Emeljan Pugačev se téměř bez odporu blížil k Petrovi. Samostatné pluky, které si vyměnily pár výstřelů s rebely, se vzdaly nebo přešly na jejich stranu.
  Velký dav pod velením Padurova se blížil ke Smolensku. Mezi Pugačevovými příznivci a místní posádkou došlo ve městě k potyčce. Někteří z důstojníků také spěchali, aby přešli na stranu Petra Fedoroviče. Paduritům se otevřely brány a Pugačevci zápasili se zbytky posádky, která zůstala věrná Catherine. Síla láme sílu a nad západními branami Ruska se již vztyčila rudá vlajka vůdce povstání Jemeljana Ivanoviče. A povstání zachvátilo i polské země. Vidle se tam chopili i sedláci, porazili bar a pány.
  Místní povstání se tedy začalo měnit v povstání mezinárodní. Vrchní velitel ruských jednotek v Turecku hrabě a polní maršál Rumjancev zatím zaujal vyčkávací pozici a nařídil rebelům, aby se do bitvy nezapojovali. Přesto není dobré zabíjet členy svých vlastních lidí. A Rumjancev respektoval Suvorova, který přešel na stranu Emeljana Pugačeva. Nebyl tedy nikdo, kdo by Catherine zachránil.
  Kancléř Voroncov řekl královně špatnou zprávu:
  - K Petrovi jdou zloději! Nic je nezastaví a armáda podvodníka neustále roste a roste jako sněhová koule!
  Catherine zuřivě zvedla obočí a zasyčela:
  - A co je náš hrabě Rumjancev?
  Kancléř Rumjancev si těžce povzdechl a zavrčel:
  - Náš hrabě Rumjancev je pomalý...
  Catherine vztekle vykřikla:
  - Zrádce! Do jeho smyčky!
  Rumjancev zmateně rozpřáhl ruce a zamumlal:
  - Je obklopen jemu osobně oddanými vosky a neexistuje způsob, jak to získat!
  Catherine náhle zbledla a znovu se zeptala kancléře:
  - Jsou zloději daleko od Petrohradu?
  Kancléř upřímně odpověděl:
  - Ano, dvě stě mil, nebo ještě méně, budou nyní hlásit nejnovější zprávy z front!
  Přiběhl posel, byl bledý jako prostěradlo a vyděšeně řval:
  - Novgorod otevřel brány podvodníkovi!
  Catherine si těžce povzdechla a zamumlala:
  - A Novgorod s markýzem.
  Její tón připomínal vrstvu Julia Caesara: "A ty jsi Brutus."
  Kancléř se poslušně natáhl dopředu a řekl:
  - Loď je připravena, Vaše Veličenstvo, dnes můžete odjet na hranici!
  Císařovna vztekle zasyčela:
  - A ztratit moc?
  Kancléř odpověděl s úsměvem:
  - Ale zachraňuj životy. Zloději vládu stejně nezvládnou a vy se triumfálně vrátíte!
  Catherine otráveně zasyčela:
  - Hrabě Panin je s nimi a pomůže zlodějům zvládnout!
  Kancléř položil upřesňující otázku:
  "Takže zůstáváte, Vaše Veličenstvo?"
  Catherine místo odpovědi nařídila:
  - Shromážděte další čtyři bratry Orlovy a stráže a také vytáhněte všechny síly z Vyborgu a dalších zemí. Stále můžeme bojovat!
  Orenburg, který na šest měsíců spoutal podvodníkova vojska, se také nechtěl vzdát. Ze zajetí propuštěný Mjasnikov, jeden z pěti kozáků, kteří jako první poznali Pugačeva, nabídl kopat pod pevností. Ale trvalo to dlouho. A vzdálenost pro kopání slibovala, že bude spravedlivá.
  Město Yaitsky s malou posádkou se také rozhodlo bojovat až do konce. Ataman Ovčinnikov provedl nálet na Gurjeva. Místní posádka se stejně jako minule vzdala bez boje. Pugachevité tedy pevně stáli na Yaiku. Ovčinnikov sbíral sílu a řídil zbraně od Caricyn a bombardoval pevnost Yaik. Plukovník Semjonov provedl výpad, ztratil sedmdesát zabitých lidí a vrátil se se slaným douškem.
  Ale zatímco Yaitsk se držel. Ale hordy rebelů vstoupily do Tobolska. Guvernér Sibiře Chicherin uprchl na východ a hlavní město složilo přísahu králi otce. Zároveň byly podrobeny poslední, tvrdohlavé továrny.
  Fedot Katorzhny nespěchal s útokem na Orenburg, ale doplnil svůj arzenál nástroji a zásobami, které dorazily z Uralu.
  Kozáci, vojáci a obchodníci prchali ze samotného města. Šířily se zvěsti, že car-otec dobyl Moskvu a blížil se k Petrohradu. Nebo že už je sám v Petrohradu.
  Vrchní kat mezitím natáčel výslech zajaté mladé ženy Domky a dvou skautských chlapců. Výslechu byl přítomen i sám Alexej Orlov.
  Domka vypadala na pětadvacet, byla světlovlasá a vysoká, byla to selanka.
  Alexej Orlov řekl drzým tónem:
  - Budete mluvit?
  Dům hrdě mlčel. Hrabě Alexej byl překvapen. Proč má obyčejná selka tolik ambicí. Ne, ruský lid byl hrdý na Emelku Pugačevovou. Smerdové se začali považovat za rovné barům. Ale nevadí, on se z toho vymlátí!
  - Utrhni jí ornát!
  Popravčí hodí dívce. Už má na sobě jen jedny jednoduché selské šaty a nohy má v lýkových botách. Zoufale se brání. Mučiči, trhající její šaty a odhalující její červená prsa. Dobrá selanka, krasobruslařka. Alexej Orlov se na ni dívá s velkým zájmem. Příkaz následuje:
  - Teď ji trápím.
  Dívce jsou svázány ruce za zády a zaháknutý hák. Pak to zvednou a zkroutí kloub selské ženy. Dívka zasténá a zjistí, že je zavěšená, bosé nohy nad zemí. Popravčí je okamžitě vloží do bloku a zajistí. Nyní můžete buď rozdělat oheň, opékat kulaté dívčí podpatky, nebo šlehat bičem.
  Alexey Orlov arogantně říká:
  - No, řekni mi, zloději, kdo je náš král?
  Domka odvážně říká:
  - Petr Fedorovič je náš suverén naděje!
  Alexej Orlov se zašklebí a přikáže katovi:
  - Deset ran bičem s úsporami.
  Zkušený trýznitel zasáhne silná, svalnatá z neustálé fyzické práce, dívčí záda na poloviční sílu. Aby rýhy natekly, ale kůže nepraskla. To taky bolí. Dům byl nejednou zbičován a jsou na něm vidět dobře zacelené stopy po biči. Údery vydržel, tiše, bez zasténání a pláče.
  Alexej se znovu výhružně zeptal:
  - Tak kdo je náš suverén!
  Domka automaticky říká:
  -Pyotr Fedorovič Třetí, naše naděje!
  Alexej rozzlobeně přikazuje katovi:
  - Pět zásahů na plný výkon!
  Trýznitel velké postavy se rozhoupe a investuje do úderu ze všech sil. Silná kůže venkovské ženy praskne a stříká krev. Popravčí tlučou tak, aby se stopy biče nekřížily, a jsou rovnoměrně rozmístěny po zádech.
  Dívka sebou škubne, ale zadrží výkřiky. Zdá se, že chce ukázat svou odvahu.
  Alexey Orlov znovu opakuje otázku:
  - Kdo je náš král?
  Domka směle říká:
  -Pyotre Fedoroviči, a ty jsi parchant, brzy se houpeš v oprátce!
  Hrabě Alexej se rozzuřil, vyskočil a máchl pěstí po svázané nahé ženě. Pak si to ale rozmyslel a zlověstně řekl:
  - Namažte jí paty olejem pro oběšence. A srolujte pánev... Ale jen opatrně ji shazujte, abyste ji nezmrzačili.
  Kat vzal pod hledí:
  - Jsme s konceptem vaší Výsosti!
  Hrabě se ušklíbl. Výsost je dobrý kompliment, ale majestát je mnohem lepší. Krásné nohy rolnické ženy. Podrážka sice zdrsněná, ale nejsou vidět mozoly, prsty jsou rovné, jako dítě, snad kromě delší, nehty pečlivě zastřižené. Pravděpodobně, jako všechny selanky, chodila až do mrazů bosa a teprve nedávno, když napadl sníh a Něva zamrzla, si obula lýkové boty.
  Alexey miloval ženské nohy a takové mučení jako gril. Podrážka je namazána olejem, aby se nespálila, a oheň je umístěn ve speciální vypočítané vzdálenosti. Můžete takhle mučit deset minut nebo i víc. Jen malé puchýřky vyděsí. A pak mučení opakujte několik dní. Velmi účinná metoda mučení a bolesti.
  Domka se těžce mračí, cuká sebou, kouše se do rtu a snaží se zadržet své výkřiky. To se jí ale moc nedaří a nakonec začne sténat.
  Alexey Orlov se znovu ptá:
  "No, poznáváš teď carevnu Kateřinu?"
  Domka přes slzy a pláč vykřikla:
  - Náš car Petr Fedorovič a žádný jiný car neexistuje!
  Alexej netrpělivě vykřikl:
  - Smažte, jak se patří, a pomalu, a teď budeme vyslýchat holohlavé muže!
  Chlapci byli bosí, měli na sobě jen kraťasy. Byli již připraveni na mučení. Projížděli sněhem, nohy zrudly a byly jako husí tlapy. Popravčí se okamžitě pustili do práce. Bylo nutné zjistit, kdo je poslal, kde ještě byli skauti v Petrohradě a jaké byly plány Emeljana Pugačeva.
  Pískají biče, mlátí se chlapci a úředník dumy klade otázky, které jsou zaznamenány v protokolu. Také chlapci byli jako selské děti více než jednou bičováni a nemůžete je vzít obyčejným bičem. Kroutit hlavami a negativně nadávat. Pak kat vytrhl z krbu rozžhavené páčidlo a začal je přikládat na těla.
  Bolí to víc než šlehání, když tě pálí. Chlapci vyjí bolestí a začnou něco nesouvisle žvatlat. Na jedné straně se chtějí zbavit nelidského mučení az kruté škatulky. Na druhou stranu nezrazujte své spolubojovníky. Takže kluci mluví nesmysly a propukají v pláč. A rozžhavená žehlička se buď zabodne do hrudníku, nebo se přiloží na holou patu. Do kurzu chodí i rozžhavené kleště. Kat vyhledává nejcitlivější místa v podrážce a vytváří zuřivý výslech.
  Alexej Orlov se směje, když sleduje ošetřované skautské chlapce. Pak pozornost upoutá skutečnost, že na holých podrážkách Domky puchýře natekly a začaly praskat. A to znamená, že kůže na nohou se spálí a ztratí citlivost!
  "Nech ji být, ty bastarde!" - nařídil hrabě. - Nech to trochu plynout.
  Dům ženy se ukázal být silný, hrdino. Vydržela mučení, aniž by ztratila vědomí a aniž by se vzdala svého královského otce.
  Chlapci byli krutě mučeni, několikrát ztratili vědomí. To, že jsou stále bezvousí, mučitele příliš neznepokojuje - hlavní je získat informace. A teenageři jsou při mučení často mnohem tvrdohlavější a vytrvalejší než dospělí.
  Samozřejmě něco řekli, ale v jejich svědectví je spousta hloupostí a nejistot. Jedno je ale jasné: Emelyan Pugachev se blíží k městu a jeho armáda je obrovská.
  Ale Catherineina síla je značná. Včetně patnácti tisíc gardistů, patnácti tisíc vojáků z jiných posádek a dalších třicet tisíc bojovníků vznešené milice. Šedesát tisíc vojáků, což na dobře opevněné město není špatné. Plus Baltská flotila a Kronštadt. A udržet obležení poblíž Petrohradu, v zimě a v bažinách, je nesmírně obtížné. Aby se Emelka dala ještě spočítat.
  Ale na straně Pugačeva sám Alexandr Vasiljevič Suvorov. A nyní se rolnické hordy připravují na útok. Suvorov si dal měsíc na to, aby ovládl severní Palmýru. Pugačevovy jednotky, které byly pokryty kroupami, se připravují.
  Ataman Čika se mezitím přiblížil k Narvě. Město bylo dobyto dostatečně rychle, takže většina posádky přešla na stranu rebelů. Odolali pouze němečtí žoldáci.
  Vzdal se bez boje, přijal cara Petra Fedoroviče Rigu a mnoho dalších měst. Pouze Revel musel být obležen. Karela a další severní města také otevřela brány Pugačevitům. Petrohrad se tak dostával do stále větší izolace. Byl zablokován. Dochází také k rozdělení flotily. Námořníci se vzbouřili a Pugačevci zvítězili na třech čtvrtinách baltské eskadry: vyvěsili červené královské vlajky.
  A Suvorov připravoval rozhodující útok na Petrohrad. Postavil hradby a vycvičil rolníky. Učil nepřítele možným útokům raketami, připravoval dělostřelectvo.
  Oliver Twist také usilovně trénoval svou mladou ostruhu. Chlapec běhal bos po zasněženém poli a téměř necítil zimu, jako mnoho jiných neplodných lidí z jeho pionýrského sboru.
  Kluci se naučili střílet z luků a plivů. Obecně, vzhledem k tomu, jak je moderní zbraň těžká a nepřesná, je luk docela účinnou zbraní, zvláště pokud uděláte hrot vícevrstvý, zdvojnásobíte nebo ztrojnásobíte tětivu a dokonce ji namočíte do jedu.
  A pak budou děti bojovat!
  Útok je naplánován na noc a noci v Petrohradu jsou dlouhé a tmavé. Takže to usnadnilo věci.
  Nepřítel provedl malý výpad, vyslal do útoku Preobraženský gardový pluk, ale okamžitě se dostal pod palbu četného pugačevského dělostřelectva a po velkém poškození se vydal domů. Z opačné strany vyskočil husarský jezdecký pluk a potkali ho vojáci pionýrského sboru Olivera Twista.
  Chlapci použili novou zbraň: vylepšené praky s tříštivými granáty jako náplň a zasypali nepřítele oblakem šípů. Oliver dokonce sám osedlal koně a vedl boj. Dva nebo tři jezdci přesto prorazili oheň a zlodějský chlapec zručně pořezal prvního, zasadil diverzní ránu šavlí vpravo a pak přidal čepelí vlevo. Pak chlapec velmi obratně zavěsil dalšího husara, který, když přeletěl, probodl svého partnera štikou. Pak přišla zakončující rána čepelí shora.
  Oliver Twist zvolal:
  - Síla a obratnost, jako manžel a manželka: spolu - úspěch, odděleně - smích!
  Několik dalších jezdců, kteří prorazili, bylo ukončeno výstřely z praků.
  Oliver Twist odřízl další major a poznamenal:
  - Kdo má jen titul a kdo má povolání!
  Husaři ztratili polovinu kompozice a obrátili se zpět. Chlapi se smáli a pískali za ním.
  Blížilo se datum přepadení... Jenže Oliver Twist se od přeběhlíků dozvěděl, že v Petropavlské pevnosti týrali skautku Domku a několik skautských chlapců. A chtěl je osvobodit. Jak to ale udělat, když má tato pevnost dvacet metrů silné zdi a je nedobytná? Tady zkusit, zařídit útěk?
  Chlapci jsou skutečně krutě mučeni - pálí je rozžhaveným železem, bičují bičem. Zvednou ho a zatřesou s ním. Péťa se rozhodl za každou cenu dostat do pevnosti a zorganizovat útěk. A přišel s úplně hollywoodským nápadem - být ve vězení jako vězeň.
  A je třeba říci, že nápad je nesmírně dobrodružný a riskantní. Ihned po dopadení Olivera Twista se rozhodli v horlivém pronásledování vyslýchat s vášní. Chlapec z pionýra doufal, že se bude moci setkat se svými spoluvězněmi a prodiskutovat vyhlídky na útěk.
  Alexej Orlov byl opět přítomen mučení. Olivera Twista od vidění neznal. Pro něj to byl jen bělohlavý puberťák s výraznými svaly. A měl být vyslechnut a zjistit, kde je skrytá zrada. Jizvy a stopy po mučení Olivera Twista se zahojily beze stopy, a tak si Orlov myslel, že tohle dítě se ještě nemuselo potýkat s katem, což znamená, že poměrně snadno praskne.
  Chlapec byl vytažen na stojan. Oliver cítil, jak jeho ruce svázané za ním táhnou nahoru. Jeho pohyblivé klouby to nebolí. Ale ani vy si nemusíte hrát na hrdinu. Jinak vás mohou mučit natolik, že nebudete mít sílu uniknout. Oliver Twist tedy předstíral, že zasténá.
  Vrchní kat byl ovšem mimořádně zkušený. Okamžitě viděl, jak silné měl chlapec žíly, a položili mu na nohy těžký blok, který zapadl na místo jako pouta.
  Oliveru Twistovi se napjaly ramenní svaly a v žilách mu brnělo. Začali ho zvedat ke stropu. Toto je druh mučení. Aleksey Orlov, který byl naštvaný na tvrdohlavost chlapců, nařídil, aby ho okamžitě mučil, počínaje silnými prostředky. Tady je hrabě. Vysoký, široký v ramenou, navzdory jeho mladým letům s těžkým břichem. Luxusně oblečená, se všemi objednávkami.
  Oliver Twist je mučen, jak jinak, zcela nahý a chlapec se stydí v přítomnosti pánů, lékaře, kata a jeho pomocníků, písařů a čestné stráže viset nahý. Ale průkopnický zloděj by se styděl ještě víc, kdyby věděl, že ho sledují dvě dámy: samotná královna Kateřina a také družička Trubetská.
  Ekaterina se dívá zpoza pohodlné obrazovky a dalekohledem. Pohledný chlapec na stojanu. A čím byla královna starší, tím víc se jí líbila ta mláďata. Zvláště pokud jsou mučeni.
  Catherine dlouho neviděla takovou úlevu, symetricky umístěné svaly, jako má tento chlapec. Skutečný náctiletý Apollo. Musíme požádat, aby z něj byla vyrobena socha a vhozena do oleje na plátno. Hezký chlapec, jehož hezká tvář je nyní pokřivená utrpením a z modrých očí stříkají slzy.
  Kat se zvedl k rozumu, pustil buben a Oliver Twist se vrhl dolů. A blízko podlahy se natáhlo silné koňské lano. A na ramenou a pažích, a dokonce i na zádech chlapce, jako by tekla řeka roztaveného olova. Oliver Twist nevykřikl jen proto, že mu šok bolesti vyrazil dech a vyrazil vzduch.
  A kat zamával chlupatou tlapou a ke špalku byla připevněna závaží. Po chlapcově opáleném těle stékal studený pot a ztěžka dýchal. Oliver zoufale tlumil svůj slzící křik, snažil se být neoblomným a hrdým sovětským průkopníkem.
  Vrchní kat položil otázku ve službě:
  - Za jakým účelem byl zloděj poslán do Petrohradu!
  Oliver Twist naštvaně odpověděl:
  - Zabij ty idiote!
  Alexey Orlov nařídil:
  - Zátoka!
  Na chlapce padly biče. Ve srovnání s bolestí na stojanu, kterou jsem právě vydržel, mi řasy připadaly jako něco frivolního a ne nebezpečného. Oliver Twist mlčel. Rozhodl se, ať se děje, co se děje, ale nevzdá se.
  Ze zlomených zad tekla krev. Ale když Orlov viděl, že chlapec nereaguje, nařídil:
  - Oheň!
  Kat zapálil pod chlapcovýma bosýma nohama oheň. Plameny olizovaly Oliverovy holé paty. Bolest z nervových zakončení je nesnesitelná. Chlapec si ale představoval, že běží po písku arabské pouště a žene hordu Tamerlána. Myšlenka na bitvu odvádí pozornost od ohně. A není to pro něj děsivé.
  Kat hrabal žár pod stojan. Další trýznitel s rozžhavenými kleštěmi kousl Olivera Twista do svalnaté hrudi. Třetí nažhavil drát a začal šlehat po zádech. Oliver Twist s rozvinutou představivostí byl odpojen od utrpení. Cítil dotek rozžhaveného železa, ale nějak tlumeně, jako by na vás kapal horký čaj a ne rozžhavená ocel.
  Catherine to sledovala se smyslným slintáním. Jak je to okouzlující, takový pohledný chlapec je mučen. Jen je škoda, že nekřičí, je tak trpělivý. No, správně Prometheus, žádný ohebný hrdina.
  Oliver představuje sebe a vlastně i Titány v zápalu boje. Nepřátelské čepele ho zasáhly, krev kape, jizvy zůstávají. Ale ruce a nohy jsou v pohybu, sekají, drtí nepřátele.
  Kat vybral z krbu velký kus železa, a když se ho chystal přiložit chlapci k obličeji, zazněl Catherinin hlas:
  - Nedělej! Takový obličej byste neměli zohyzdit, je to čistý cherubín!
  Alexej Orlov se otočil k obrazovce a překvapeně se zeptal:
  - Líbí se ti ten kluk podle tvého vkusu, matko?
  Královna přikývla hlavou.
  - Ano! Vyhoď ho z regálu! Umyjte se a připravte se do postele!
  Alexey Orlov poslušně přikývl:
  - Poslouchám vaše veličenstvo!
  Když odstranili blok v kostech a vazech, nesnesitelně zastřeleni bolestí. Oliver Twist si najednou uvědomil, že ho nepošlou do cely se svými kamarády, a zmateně se zeptal prince:
  - Kam jdu?
  Alexej Orlov si opovržlivě odfrkl:
  - Máš štěstí, mladý hřebče. Sama matka Ekaterina na vás pohlédla. Budeš žít jako selský syn ve zlatě, spát na zlatě!
  Oliver rozhořčeně odpověděl:
  - Jsem z rodiny donských kozáků, a ne obyčejný rolník!
  Rány a popáleniny chlapců potírali alkoholem. Byli hrozní. Ale Péťa se cítil, i když v bolesti, ale vesele. Bylo nešťastné, že nemohli zachránit své přátele. Osud, jeho...
  Tak by mě zajímalo, co s ním matka chce dělat? Oliver už slyšel dost o tom, co mezi sebou muži a ženy obvykle dělají, ale on sám to zkoušet nemusel. Je to však již generál, takže můžeme předpokládat, že je dospělý.
  Při oblékání Oliver Twist ne. Mramorová podlaha Zimního paláce byla příjemně chladná, bosé nohy s puchýři. Šlápnutí bylo bolestivé, ale tato bolest, která pouze dráždí, ale není schopná se zlomit.
  Chlapce zavedli do světlé místnosti s mnoha obrazy a závěsnými plátny. Po místnosti pobíhal muž se dvěma dívkami a držel kartáče. Umělec se obrátil k Oliveru Twistovi a zdvořile řekl:
  - Můžete se opřít o mramorový sloup, mladý muži, a stát, zatímco budeme skicovat.
  Zase pózuje nahá? Je to nepříjemné, ale na druhou stranu vám nakreslí portrét jako od nějakého urozeného člověka. A zdá se, že se z hadrů pozvedáváte k bohatství.
  Dívky rozetřely barvu a začaly na plátno dělat mastné skici. Oliver Twist vstal, a aby se odpoutal od nesnesitelných bolestí po stojanu a krutého mučení, kůže rozervané a spálené od krku až k patě, začal přemýšlet o tom, co se děje nyní na frontách druhé světové války. Ano, občas se ve snu vyskytují dočasné srážky a chlapec devatenáctého století může vidět století dvacáté.
  A najednou to chlapec viděl a to, co viděl, ho vůbec netěšilo. Německá vojska okamžitě dobyla Kujbyševa a vstoupila na Uralsk, obsadila Gurjeva... Hrozilo pronikání Mainsteinových hord do Střední Asie. Ale největší nebezpečí se objevilo v Moskvě. Nacisté koncem prosince 1946, přesněji 25. prosince o Vánocích, zahájili svůj další útok na sovětskou metropoli.
  Oliver Twist viděl pohyb tanku, když pavoučí dívky v něm otáčely věží. A padl na všechno, co se hýbe a nehýbe.
  Frida, Gerda, Charlotte - veselý triumvirát lidí s transplantovanou hmyzí DNA. A co říkáte, krásné dívky jsou prostě nejvyšší třída. V jedněch bikinách předvádějí své půvaby.
  A nádrž, ve které děvčata jezdí ve speciálním, pyramidálním tvaru, s malými válečky pokrývajícími celé dno.
  Gerda střílela na sovětský tank IS-3. Zasáhla samý spoj mezi věží a trupem, vrčela z lidové písně horalů:
  - A v hvězdných výšinách a horském tichu ... Mořské vlny a zuřivý oheň! A v zuřivém a v zuřivém ohni!
  Válečnice se pohnuly a vystřelily. A T-34-85 vyrazil do útoku. Tento tank stále zůstával nejmasivnějším a nejsériovějším. Práce na T-54 se zjevně znatelně zpomalily. Leningrad je v silném blokádním kruhu a na východě mráz poněkud ochladil zápal samurajů.
  Německý tank je vyzbrojen kanónem ráže 88 mm, ale 100 EL. Zřejmě je to dáno tím, že dívky chtějí mít velkou bojovou soupravu. A tak ze sebe udělali chmýří velkého kalibru.
  Němci ale nevědí, že Stalin má proti nim naskladněnou zbraň: kamikadze kluzák. Lehký kluzák o hmotnosti osm set kilogramů obsahuje dvě century výbušnin. A chlapec-pilot se zbraní v ruce.
  Je průkopníkem Vitya, pronese modlitbu a jde ke kluzáku. Aby se ušetřilo oblečení, dítě vstupuje do kabiny ve stejných plavkách. Na mrazu vyklizeného letiště jsou bosé stopy. Úkolem chlapce je vznést se do vzduchu a nasměrovat auto na vzdušný nebo pozemní cíl.
  Nemilosrdný diktátor se s pomocí takové taktiky rozhodl čelit drtivé kvalitativní převaze německého letectví. A používají chlapce jako kamikadze čistě pro pragmatický účel - a váží méně a bojovníci jsou méně hodnotní než dospělí.
  Chlapec vleze do stísněné chatky. Pak se podívá na vzorek Panny, pokřižuje se a sešlápne pedál holou patou. Kamikadze kluzák s obtížemi vzlétne k obloze. Taktika je stále nová a není jasné, jak účinná je. Ale sovětský lid je připraven na cokoli v zájmu vlastní armády a země.
  Vitya musí narazit na nejnovější pyramidový tank, neproniknutelný sovětskými protitankovými děly ze všech úhlů: čelní šikmý pancíř 300 mm, záď 250 mm. Hmotnost vozu je 68 tun a výkon motoru je 1200 koní. Samozřejmě, jeden kluzák a jeden průkopník mohou být obětováni, aby srazili takové monstrum.
  Vitya se řítí na nepřítele, střemhlav... Kdyby uvnitř nebyly hmyzí dívky, obyčejnější piloti, čekala by je smrt. Jenže protiletadlový kulomet čmárá a planeta exploduje sto metrů od německého stroje. Pyramidový tank "Battleship" se otřese, ale nic hrozného se mu nestane. Mainsteinův vůz se opět řítí sovětskými rozlohami.
  A sovětské tanky se neúspěšně pokoušejí o protiútok.
  Gerda zakřičela:
  - Jsem super!
  A vypálila projektil takovým způsobem, že se ukázalo, že byly vyřazeny tři červené tanky najednou. Přesněji řečeno, tyto tanky se triviálně srazily.
  A Charlotte předčila svého partnera a najednou sestřelila čtyři tanky najednou. cvakal:
  - Jsem vlčice a tygřice, jím rusky!
  V duši mrtvého chlapce letí Viti do nebe. Tam na něj čeká jen nebe, protože je to průkopnický hrdina.
  Oliver Twist se na to dívá znechuceně a odvádí ho pozornost od podívané na ničení tanků.
  Chlapec je v plné uniformě. Rány a vředy již začaly zasychat a hojit se. Chtěl jsem jen jíst. A stále se maluje.
  Oliver Twist se s úsměvem zeptal:
  - A že se hlídači nemají krmit?
  Umělec se tázavě podíval na lokaje. Zatleskal rukama. Jako by takový příkaz předem očekávali, přinesli do místnosti obloženou pečenou husu, nakrájený chléb a víno ve stříbrné nádobě.
  Oliver se chtivě vrhl na jídlo. Zdála se mu neobvykle chutná husa s jablky a vypečenou kůrkou. Jen kosti křupaly. Víno bylo sladké a nebylo suverénní, ale po dvou velkých sklenkách byl Oliver hlučný v hlavě. Chlapec snědl husu celou, zůstaly mu jen kosti, a projevil vlastní obžerství. Poté Oliver Twist dlouho nepřemýšlel, ale vzal to a usnul. A tak zaváhal. Chlapec byl opatrně vzat a odnesen do luxusní ložnice císařovny.
  Tohle je Zimní palác, vše je na dosah ruky a poblíž.
  A Oliver Twist snil o fasmogorickém a neobvyklém.
  . KAPITOLA #12
  Po spánku Oliver Twist cvičil a cítil, jak se cítí lépe. A jeho rány a puchýře jsou téměř pryč. Energie se vrátila do svalů. Mladé vazy se rychle zotavily bez pocitu bolesti z podvrtnutí.
  Přesto je dobré být klukem - všechno se tak rychle a snadno zahojí. Zde se starý muž obecně nemohl vzpamatovat z mučení na stojanu. A tělo je mladé a svěží.
  O to víc si Oliver přál svobodu. Jedl kaši s mlékem a masem a pár sušených banánů. Pak snědl jablko.
  Následuje tradiční vyšetření u lékaře. Ani to nepomazala alkoholem.
  A lžíci sirupu na posílení imunity. A je to sladké a chutné.
  Pak doktor odešel. Brzy se očekával rozsudek. Teoreticky bude Oliverovi přidělen právník, ale může to být jen pro parádu.
  Ale je mnoho lidí, kteří s chlapcem sympatizují, takže desetileté dítě s největší pravděpodobností nebude popraveno. I když neprozradil, kde je poklad ukryt. Pravděpodobnější trest je těžká práce. Buď doly, nebo plantáže v jižních koloniích. Plantáže jsou samozřejmě lepší, ale i tam je úmrtnost na nemoci mezi bílými trestanci velmi vysoká, ačkoli klima je teplé. Děti však na epidemie zemřou ještě méně než dospělí. A za deset let je šance dostat podmínečné propuštění a pronajmout si pozemek. A někteří z bohatých byli sami trestanci.
  Horší jsou doly... Také vysoká úmrtnost. Tam jsou v úzkých chodbách a štolách potřeba dělníci malého vzrůstu. To znamená, že děti jsou sem posílány dobrovolně. A úmrtnost je vysoká. Děti navíc často pracují nahé, bosé a až do úplného vyčerpání. A výpary jsou jedovaté. V dolech obecně málokdo přežil do konce svého funkčního období.
  Oliver pochopil, že plantáže jsou ve všech směrech lepší než doly. Na plantážích jsou chvíle, kdy se téměř nepracuje, a dokonce se zabaví trestanecké děti nebo hrají fotbal.
  Stále existuje naděje na útěk.
  A Oliver tře jeden článek řetězu od druhého... A čte modlitby...
  A když ho konečně přepadne sen, vidí v něm něco takového...
  Kateřina Druhá byla přes den a část noci tak unavená, že měla sílu jen párkrát políbit spícího chlapce na kole, umytého, mozolnatého, nedávno zmučeného podpatku, a pak si opřít hlavu o hruď. pionýrský zloděj a pokojně očichávejte. Proměna dítěte v muže se nekonala. Královna a chlapec spali až do poledne. Pak přinesli bohaté jídlo. Jekatěrina si všimla, že chlapcovy rány se již zahojily, jakoby po několika týdnech dobré péče, a puchýře úplně zmizely.
  Královna se zeptala Olivera Twista:
  - Jste čaroděj?
  Chlapec, který s chutí hltal jídlo, poznamenal:
  - Lépe se to hojí na mladém než na psovi!
  Catherine se zachichotala a poznamenala:
  - Ale tak rychle se vzpamatovávat z mučení chlapců, jsem ještě neviděl.
  Oliver si vzpomněl, proč do města vůbec vstoupil, a podbízivě se zeptal:
  - Pokud jste tak laskav... Pusťte mé kamarády!
  Catherine celá zrudla a vztekle zasyčela:
  - Ne! Jsou to zločinci a měli by být popraveni! Popravím tě, až tě budu unavený!
  Oliver se rozzlobil a silně šťouchl královnu ukazováčkem do krku. Zhroutila se. A zlodějský hrdina zasyčel:
  - Nečekej děvko! Kolik lidí jsi mučil - starý odpad!
  Přiběhli lokajové, ale Oliver Twist vytáhl ostrou dýku zpoza Catherinina korzetu, přiložil jí nůž na krk a zavrčel:
  - Ještě krok a zabiju uzurpátora!
  Sluhové byli zmatení a celým palácem se rozezněl poplach. Stráže začaly utíkat. Objevil se i velitel ruských jednotek v Petrohradě hrabě Alexej Orlov.
  Silný Oliver Twist držel císařovnu dýku na hrdle a zařval:
  - Nařizuji propustit všechny vězně z vězení, jinak nebude žít!
  Alexej se pokusil vyhrožovat:
  - Jestli ji zabiješ, víš, co ti uděláme?
  Hrdina zloděje odvážně odpověděl:
  "Pořád nedostaneš lišku z hrobu a mučení mě neděsí!" Sami jste to včera viděli!
  Jekatěrina, která se probrala, přikývla:
  - Udělejte, jak říká tento titán... Každopádně, pár stovek vězňů, poměr sil nebude ovlivněn!
  Katya chtěla žít. A chtěl jsem vládnout. Teď by klidně odjela z Petrohradu na lodi, jen v moři je odbojná eskadra ovládaná Pugačevem. Catherine obecně pochopila, že válka již byla ztracena. A je třeba se postarat o zachování vlastní kůže. A trůn... Pak už je trápení se zvládnutím tohoto vzpurného a věčně nespokojeného lidu příliš mnoho. Na hranicích má obrovské účty, pro případ převratu.
  Může dál žít královsky, někde v Paříži. Mimochodem, klima Paříže je mnohem mírnější a příjemnější než to petrohradské. Možná ve skutečnosti jít do světa s Emelyanem Pugachevem? Nechat tohoto modronohého kozáka, aby se vyrovnal s říší? Opravila se a má dost síly až po krk!
  Oliver Twist šel s Catherine do kočáru, aby osobně dohlédl na osvobození vězňů z křížů a Petropavlské pevnosti. Mladý válečník byl nyní na bílém koni. Napadlo ho, ale neměl by využít chvíle a vzít císařovnu-matku do tábora Emeljana Pugačeva? To znamenalo konec občanské války a konečný úspěch povstání. A ve skutečnosti nástup nové dynastie, ačkoli formálně Romanovci zůstali u moci.
  I když tu byl ještě dědic Paul a celá parta příbuzných. Ano, Emelka se zasekla, nic neřekneš.
  Vězni byli vyvedeni z kobky, dostali oblečení, nakrmili. Císařovna zůstala pod hrozbou smrti ze strany zoufalého pionýra.
  Hubený mladý muž Ivan Orlov, nejmladší z bratrů Orlovových, požádal Alexeje o ruku.
  - Ano, k čertu s Káťou. Prohlásíme Paulova dědice císařem a spolu s ní zabijeme chlapce!
  Alexej zběsile zavrtěl hlavou.
  Jsi blázen bratře? Ano, Paul nás nenávidí víc než Emelyan. Chcete, abychom byli šití na vraždu?
  Tlustý Stepan Orlov navrhl:
  -Pojďme předstírat, že rezignujeme, a pak se chopme okamžiku a dejme tomu klukovi facku.
  Alexej souhlasně přikývl.
  - Tak to udělej, ale ... Aby Kaťuša neuletěla ani vlásek!
  Špicatý Eduard Orlová pragmaticky poznamenal:
  -Co bychom měli dělat? Brzy Alexander Suvorov povede vojáky do bouře a naše armáda taje. Všichni dezertují z vojáků, a co je ještě horší, důstojníků a dokonce i šlechticů.
  Ivan Orlov odvážně navrhl:
  - Může prorazit na sever. Směrem na Vyborg a tam je Švédsko nedaleko.
  Alexej si těžce povzdechl a připomněl:
  -Vyborg už otevřel brány podvodníkovi. V každém případě nám hrozí, že zemřeme.
  Ivan vášnivě odpověděl:
  - Ale my se aspoň vyloupneme na otevřené prostranství, jinak nás bouchnou jako kuřátka v kleci.
  Alexey o tom přemýšlel. Pokusit se prorazit v noci se skutečně zdálo jako nejlepší cesta ven. Je stěží možné udržet obrovské město s řídnoucí posádkou. V tomto případě, pokud půjdete na velký průlom, část armády přijde o část, ale je zde šance vyrazit na vlastní pěst a pokračovat v boji ze zahraničí. A co lze nabídnout jako alternativu. Ústup do Petropavlovské pevnosti.
  Je na ostrově, není snadné na ni zaútočit. Problém je ale v tom, že probít se z Petropavlovska pořádným obležením je téměř nemožné. Takže tam budete trpět, dokud nedokončíte všechny zásoby. A pak zemřeš hlady. co ještě dělat? Dáte Káťu podvodníkovi a pokusíte se zachránit jeho kůži tímto způsobem?
  Cesta vypadala velmi svůdně. Zachrání však Emelyan životy tak nebezpečným jedincům, jako jsou bratři Orlovové? Vždyť svrhli Petra Třetího a Grigorij své někdejší veličenstvo dokonce uškrtil kapesníkem.
  Takže myšlenka dát všechno do průlomu se zdála výhodnější než jakákoli jiná.
  Vystoupilo také několik skautů. Šli vrávoravě, dva dokonce podpírali pažemi, aby nespadli. Chlapci byli brutálně mučeni, ale chovali se slušně. Vitya našel sílu chodit sám, i když mu spálili paty rozžhaveným železem. Když se jeho asistent přiblížil k Oliveru Twistovi, chraptivě řekl:
  - Byl mučen... Spálen rozžhavenými kleštěmi. Měl jsem pět set ran a tři zatřesení. Všechny kosti byly sraženy z místa, ale nic jsem jim neřekl!
  Oliver Twist povzbudil Vityu:
  - O léčivých bylinách nic nevím! Všechno se bude hojit lépe než na psovi... Hlavní je, že nejsi zlomená!
  Mezi propuštěnými byla i Domka. Navzdory mučení zůstala dívka krásná. Zdálo se, že vysoká dívka, bosá ve světlých šatech, necítila chlad. Její tvář měla dětský výraz. Přistoupila k Oliveru Twistovi, uklonila se luxusně oblečené Catherine a řekla:
  "Čtyřikrát mi opekli paty... Ale to je v pořádku, vidíš, já chodím!"
  Chlapec-generál utěšoval dívku:
  - Nebuď smutná, Domko. Testuje pouze temperament. Alexey Orlov bude stále výt na stojanu. Zaplatit za jejich zločiny.
  Domka zazářila očima a zeptala se:
  - Dejte mi příležitost potrápit samotnou kata.
  Pionýrský zloděj Oliver Twist měl skvělou náladu. Propuštění vězni byli naloženi na saně. Petrohrad je příliš velké město na to, abyste šlapali na jeho okraj nohama, a dokonce i bosí.
  Catherine zašeptala Oliveru Twistovi:
  - Chcete, abych z vás udělal prince?
  Pionýrský zloděj se zazubil a posměšně se zeptal:
  Proč ne vévoda?
  Královna se silou usmála a zeptala se:
  - Chcete se stát vévodou?
  Oliver Twist se zasmál a zeptal se vážným tónem:
  - Jen nevím, ve kterém království mi získáte vévodství. V Rusku máte krajany, čerti zbyli dva!
  Catherine si uvědomila, že nemá co slibovat. A Vitya, který seděl na saních vedle nich, poznamenal:
  - Oliver Twist je štědře obdařen králem-otcem. Generální adjutant Jeho Veličenstva.
  Káťa se obrátila k Vitě:
  - Chcete, abych z vás udělal polního maršála?
  Chlapec v odpověď tahal Catherine za vlasy a vyhrožoval:
  - Nerozmazlovat!
  Alexej Orlov viděl, že k východu míří řada saní a saní. A Catherine je s nimi. Hlavní je, že se s tím nedá nic dělat. Nerušte královský příkaz. Nemohou ztratit Catherine. Ale pokud stále spěchá do tábora podvodníka, pak bude konec. Za císaře Pavla se může stát úplně něco jiného.
  Orlov zaváhal... Musíme udělat rozhodný krok, ale Grigorij není vedle něj. Špatné je také to, že strážci jsou také zmateni. Naléhavě si musíme zachránit vlastní kůži.
  A pak se Alexej Orlov rozhodl: vždyť zajatá Kateřina odvede pozornost armády podvodníka a oni mezitím se strážemi a milicemi budou moci proklouznout z města. Suvorov tedy marně cvičil vojáky pro útok. Vypuknou a nechají bratry Orlovy v poli, bažinách, blíže Švédsku.
  Alexej nařídil zvěstovatelům:
  - Zavolejte bratry a rozdrťte shromáždění! Seberme všechny síly, které můžeme!
  A Oliver Twist, přešťastný z toho, že jeho přátelé jsou na svobodě, a královna byla uchvácena, zpíval. Chlapci, Domka a ostatní osvobození vězni to sebrali;
  Ó mé silné otrocké okovy,
  Proč byl chlapec bosý, hladový, spoutaný...
  Ty červe trochu zmrzneš,
  A ve svých myšlenkách budete schopni zdolat všechny vzdálenosti!
  
  Náš svět je takové smutné vězení
  Vládne v něm smrt, všude vládne utrpení...
  Nemůžeme si připomenout světlo
  Pán posílá zkoušky!
  
  V lomech na chlapeckém pozemku,
  Otrok, který nosí koš velkých kamenů...
  Sice bez vousů, ale vlasy zešedivěly,
  Vždyť život je ještě horší než psí bouda!
  
  Ale věřím, že vyjde svobodné slunce
  Cherubín rozpráší dav šaitanů...
  A Všemohoucí nám dá zkoušku,
  Budou zdarma boty, kaftany!
  
  Ale jsem stále trpící a v řetězech,
  Žaludek je prázdný a bič na žebrech ...
  Na trůnu je chlapec jen ve snech,
  Jde po trnité, strašně temné cestě!
  
  Ale vím, že Bůh své bližní neopustí,
  Okamžitě zvedneme vidle zlých pánů!
  Budeme hodni praporu otců,
  Oslavme Panovníka ve slávě jména!
  
  Je krásné žít, ale zemřít,
  Vždy budeme hodni rytíře...
  Nechte naštvaného medvěda řvát
  Intriku zkroutí dravec s podvodníkem!
  
  Ale svobodný duch se ujal lidí,
  Povstanou, aby bojovali s protivníkem!
  Bohatí budou naopak chudí,
  Kdo princ dostal jen zipun s platem!
  
  Můžeme vytvořit spravedlivý svět
  Takový, do kterého se zapojí všichni!
  Vždyť pro mě je Kristus svatou modlou,
  Které se dobytku podařilo ukřižovat!
  
  Vzkřís mrtvé, věřím, že každý je dán,
  A vybudovat zářivý nový svět...
  Aby se všechny filmy staly skutečností
  Aby rolník nevstával s nářkem!
  
  Pak ovládneme vesmír,
  Položme cesty k okrajům všech galaxií...
  A budu mít chytrého syna,
  Jako ztělesnění ducha astronautů!
  Dobrá píseň a skvělý výkon sboru. Všichni zpívají upřímně, i ti, kteří nemají hudební sluch, vydávají decentní a melodické zvuky. Brány se otevírají a z Petrohradu vychází velký průvod. Vítězové opouštějí město s hudbou a písněmi. A jsou velmi šťastní!
  Ale zatímco průvod odcházel, zatímco se s nimi Pugačevci setkávali, strhla se na opačné straně Petrohradu krvavá bitva. Armáda Emeljana Pugačeva není nějaká chátra, ale pájená Suvorovovou disciplínou. A stráže varovaly před průlomem. Strážníci se setkali s výstřely z pušek a střelbou.
  Alexander Suvorov předvídal, že pokud bude chtít petrohradská posádka prorazit, udělá to severním směrem, blíže švédským hranicím. Tam bude pravděpodobnější, že odejdou. A brilantní velitel připravil na nepřítele několik pastí. A nyní jsou například pro kavalérii připraveny vlčí jámy. Husaři se pod palbou z pušek snažili reduty překonat a jejich koně hromadně padali do pečlivě navržených a dobře maskovaných pastí.
  Tady ale jezdci selhávají a ostatní po nich skočí. Padají také do maskovaných roklí nebo zákopů vykopaných rolníky.
  Alexej Orlov, který vedl kavalérii k útoku, sám spadl do hlubokého příkopu a ostrý kůl probodl hraběti bok. A další koňské mršiny spadly shora a rozdrtily hraběte.
  Je to velmi chvályhodné, když máte na sobě takovou váhu a máte zlomená žebra. A nemůžete dýchat ani se otočit. A také je zima a vaše ruce, obličej a celé tělo jsou studené.
  Alexej se zoufale snaží pohnout, ale každý pohyb mu vráží žebra do plic a nutí ho plivat krev. Masožravý predátor spadl do vlčí jámy a udusí se v ní, což je nesmírně symbolické.
  Ivanu Orlovovi se podařilo přeskočit rokle, ale kulka vypálená z reduty ho zasáhla do břicha. Suvorov, stejně jako Petr Veliký, postavil nejlepší vojáky do chráněných pevností v Poltavě a vypálil smrtící palbu.
  A donská a kalmycká jízda už byla v záloze a na záchranu přispěchaly nové pluky.
  Z bran Petrohradu vyšly stráže. Vybrané pluky včetně osobní ochrany císařovny. Bitva se rozhořela. Zde jsou nejlepší vojáci říše, vojáci vysocí nejméně devadesát metrů. Jdou, jako by byly použity, nevěnují pozornost ani střelbě ze zbraní, ani střelcům ze zálohy.
  Ale i pro ně si Alexander Suvorov připravil překvapení. Předem se rozlije hořlavá směs a pryskyřice. Kalmykové vystřelí zapálené šípy a prostor se okamžitě rozhoří. Vybrané strážní jednotky, které dostaly strašlivé kousnutí a chyceny pod červenými a oranžovými plameny, nevstanou a začnou se rozptylovat. A ti nejodvážnější z nich prostě upalují zaživa.
  Průlom, do kterého se upínalo tolik nadějí, zapadl. Vojáci obyčejných jednotek a také někteří gardisté odkládají zbraně a prosí o milost. Rozprchly se i milice a petrohradský dav zvedl hlavu. V hlavním městě impéria se bouří, tisíce, desetitisíce lidí vyběhnou do ulic a křičí:
  - Sláva králi-otci! Vivat Petr Fedorovič! Nechť je oslaven vnuk Petra Velikého!
  Štěpán Orlov se jako nejopatrnější z bratrů ukryl v jedné ze zdí ve výškové věži. Eduard Orlov, zoufale křičící, se snažil přimět vojáky k boji s Pugačevovou armádou. Ale to už nebyl jeho den a čas. Pugačev sám a jeho pobočník Oliver Twist přešli do útoku. A Alexander Suvorov a polní maršál Papin naléhali na přeživší gardisty, aby se co nejdříve vzdali.
  Oliver Twist jel první k Edwardovi. Špičatý Orlov se zoufale pokusil na chlapce zaútočit. Hrdina zloděje se rozmáchl a vší silou udeřil hraběte zezadu do hlavy. Lebka se rozpadla a Edwardova zdechlina spadla do závěje. Po jeho smrti poslední stráže odhodily zbraně.
  A Pugačovovy jednotky už vstupovaly do odbojného města.
  Štěpán Orlov s malým jezdeckým oddílem spěchal do Petropavlovské pevnosti. Jen tam, a dokonce i na Kronštadtu, byla šance nějak prodloužit odpor. Nebo spíše dokonce agónie.
  Ale Oliver Twist se svou partou přispěchal na paty a předběhl Stepanův oddíl. Strhl se krátkodobý, i když krvavý boj. Oliver zápasil se Štěpánem. Pořezal jednoho bodyguarda, druhého. A pak odřízněte dobře živeného zástupce štětce Orlova. Těžce zraněný Štěpán seskočil z bílého koně. Padl na kolena a křičel o milost.
  A Oliver nařídil ho svázat a pokračoval v rychlém pohybu směrem k Petropavlovské pevnosti. A lidé zdravili a křičeli, setkali se s osvoboditeli z otroctví.
  .................................
  Oliver Twist se probudil a znovu cvičil a jedl... Pak si promnul obojek a pracoval až do setmění.
  A pak znovu usnul a viděl pokračování snu.
  Kronštadt a Petropavlovská pevnost se vzdaly bez boje. Petrohrad se dostal pod kontrolu Pugačevitů. Moskevský Kreml zůstal zatím neobsazen silnou posádkou a gardovým plukem Semenov, pod celkovým velením Grigorije Orlova.
  A Orenburg a město Yaitsky se prozatím stále držely. Téměř všechna ostatní města a vesnice přijala moc ruského cara. Následujícího dne však přinesli zprávu, že v Orenburgu vypuklo povstání a město se zmocnila armáda pod velením Fedota Katoržného.
  Celé to přinesla holubice, a proto letěla jen pár hodin. Dosud tedy zůstalo nedobyto pouze město Yaitsky a některé vzdálené sibiřské vesnice.
  A Emelyan Pugachev měl vážný rozhovor s Catherine.
  - Prohrála jsi, matko, a musíš to uznat... - Selský král udělal divadelní pauzu a trochu usrkl ze zlatého poháru stoletého vína posetého diamanty a pokračoval. - A nyní, chcete-li žít, veřejně ve mně uznejte svého zákonného manžela Petra Fedoroviče a vydejte se všemi čtyřmi směry!
  Catherine jen stěží skrývala radost z takového návrhu. Bývalá císařovna věděla, jak se ovládat, zamračila se a zamumlala:
  - Abych šel na takový smrtelný hřích veřejně lhát?!
  Yemelyan hrozivě zvedl obočí a zařval:
  - Nepotřebuji to! Potřebujete to, abych měl důvod omilostnit tak tvrdohlavou a nebezpečnou mrchu! Pokud si to nechceš přiznat, tak to nedělej! Popravíme tě, ale ještě předtím rozžhavenými kleštěmi vyslechneme, kde schováváš své dobro!
  Catherine zbledla a zamumlala:
  "Neopovažuj se mučit svou královnu!"
  Pugačev se zamračil a zavrčel:
  - Odvážil by ses mě mučit? Na očích vidím, že bych si troufl! Takže milost ode mě nečekej!
  Emelyan vytáhl z opasku dýku a zazpíval:
  - Takže budeš činit pokání? Uznej mě jako svého zákonného manžela a krále....
  Jekatěrina se s obtížemi vymáčkla:
  - Já budu...
  Pugačev výhružně vyštěkl:
  -Neslyším!
  Bývalá královna zasténala a zvolala hlasitěji:
  - Já budu!
  Emelyan opravil falešnou manželku jemným hlasem:
  - Ne tudy! Budu potřebovat vaše veličenstvo!
  - Budu vaším veličenstvom! " vyhrkla Jekatěrina a propukla v pláč. Nikdy předtím nebyla tak ponížena.
  V přítomnosti stovek tisíc lidí císařovna činila pokání a uznala Jemeljana za svého manžela a krále. Za to byla nahá a veřejně zbita bičem, načež Pugačev poctivě propustil královnu ze všech čtyř stran. Jekatěrina vrčela a plakala, křičela, že k žádné dohodě ohledně biče nedošlo. A pustili Jekatěrinu bosou v jedné košili a do sněhu. A samozřejmě žádná pomoc nablízku. Je bolestivé zemřít polonahý v mrazu a se zády proměněnými v krvavou kaši.
  Ale Emeljan Pugačev je moudrý car, který se postaral o posílení svého trůnu. Dědic Pavel byl tedy při přepadení jakoby nešťastnou náhodou ubodán k smrti. I když Chika získal podobnou část - cikánského kozáka připraveného na jakoukoli podlost kvůli svému náčelníkovi.
  Celé Rusko se změnilo v kozáky, byla zavedena volitelnost a odstraněna třídní nerovnost. Země zůstala autokratickou monarchií, ale car se opíral o zákonodárný orgán kruhu Velkého kozáka. Půda byla rozdělena rolníkům, továrny dělníkům, kteří si vybírali své hlavy, armáda vznikla na dobrovolném základě. A dobrovolníků bylo vždy dost. Povstání se týkala celého území Polska a na podporu rolníků vyšla ruská armáda v čele se Suvorovem.
  Ti vítali novou vládu jako osvoboditele. Poté vstoupilo Rakousko a Prusko do války s kozáckým Ruskem.
  Ruská armáda, vedená Suvorovem, zaútočila na jednotky Fridricha II u Koenigsbergu a porazila je. Koenigsberg se vzdal bez boje. A Suvorov rychle přešel do Berlína.
  Polní maršál Rumjancev zase porazil Rakušany. Povstání zachvátilo Rakousko, prostý lid také toužil po osvobození od třídní nerovnosti a připojení k Rudé říši Emeljana Pugačeva. U Berlína dal Fridrich Veliký Suvorovovi poslední bitvu, v jejímž důsledku byli Němci nakonec poraženi a samotný pruský král byl zajat. Podruhé přišly ruské jednotky do Berlína a zůstaly tam.
  A polní maršál Rumjancev dobyl Vídeň a zajal rakouského císaře. Petya se zúčastnil bitev pod velením Suvorova. Jeho pionýrský sbor si počínal jako vždy efektivně a utrpěl minimum ztrát. Chlapi vjeli do Berlína v uspořádaných kolonách. Podle tradice chlapci bojovníci pochodovali bosí, v krátkých šortkách, bez ohledu na počasí.
  Oliver Twist byl rád, že se konečně může projít po Berlíně. Jaké potěšení hrabat berlínský prach holými podpatky. Přestože je obdařen titulem Nejklidnější princ, nejraději se obléká lehce. I když ještě kluk. Oliver Twist byl navíc překvapen, když zjistil, že přestal růst. Přesto není jeho čas. I když bojoval s Pugačevem, přidal si pár centimetrů, ale teď se pro chlapce zastavil čas a dokonce přestaly růst nehty na nohou a rukou. A je to úžasné.
  Na druhou stranu věčnému průkopníkovi probleskla hlavou myšlenka, že snad nestárne? Ten poslední by byl skvělý! Neboť stáří brutálně znetvořuje lidi. Promění je v nešťastné smrže. A když jsi mladý, tvůj obličej není znetvořený huňatým plnovousem a hladký, jako panna. A nemusíte se holit!
  Být vrchním generálem a Jeho Klidná Výsost princ Oliver Twist už nesnil, jako mnoho chlapů v jeho věku, vyrůst a otočit se. Už vyrostl a vyvinul se. A dosáhl toho hodně. Ostatně titul Nejklidnějšího prince, mnohem vyšší než jen knížecí, je už minimálně vévoda.
  Menshikov vlastnil takový titul... Emelyan Pugachev fandí chlapci a můžeme říci, že Oliver Twist je jeho oblíbenec. Oliver Twist se už cítí úplně dospělý. Dokonce jsem poznal i ženskou lásku, zvláště když ti, kteří se chtějí vyspat s nejslavnějším princem a hezkým, poměrně vysokým a širokými rameny, jsou nejméně tucet.
  Oliver Twist by se cítil docela šťastný, ale... Při procházce Berlínem si chlapec vzpomněl, taková falešná vzpomínka na sen, že v jeho světě jsou Němci, již téměř poražení, na okraji Moskvy, dobyli Kavkaz, vstoupili Střední Asii a zdá se dokonce zaútočil na Moskvu. V Rusku je nevolnictví odstraněno, lidé jsou stále spokojeni a dokonce ochotně platí daně do státní pokladny. Porodnost vzrostla, úmrtnost klesá, otevírají se školy a univerzity, staví nemocnice.
  Ale církevní majetek byl omezen a všechny pozemky klášterů a chrámů byly zabaveny. Sám Emelyan inklinoval spíše k islámu, jako k levnějšímu jednoduchému a srozumitelnému náboženství, ale přirozeně bez zbytečných zatěžujících omezení: na víno a vepřové maso, stejně jako na modlitbu a ramadán.
  Proč by si král nemohl vytvořit vlastní náboženství? A mnohoženství zavedeno není? Je král nebo ne?
  Po dobytí Německa a Rakouska začala povstání v zemích západního Německa, Francie, Španělska a Portugalska. Emeljan Pugačev vydal rozkaz pomoci všem utlačovaným. Opravdu druhý Trockij. Nebo Lenin. Ale vést válku na Západě je mnohem jednodušší: Evropa je rozdělená a ruská armáda je nejsilnější a nejvyspělejší a velí jí brilantní velitelé Rumjancev a Suvorov.
  Válka s Tureckem by samozřejmě skončila mnohem rychleji, kdyby tito velcí velitelé, královnini dvořané, nebyli zadrženi. Navíc armáda Osmanské říše byla zbrojní i organizační velmi zaostalá a Rusko nebylo soupeřem.
  I Elizaveta Petrovna, bojující s Fridrichem, dokázala, že ruská armáda a ruský systém jsou silnější a efektivnější než pruské.
  Relativně klid v Evropě byl pouze v Holandsku. Tato země má republikánskou formu vlády a lid je se svou mocí víceméně spokojen. Jenže Belgie je pod kontrolou Rakušanů a tam vypukla vzpoura vůbec ne komická.
  Pugačevovy pluky jsou přímo tam. Osvobozuje se jedno německé knížectví za druhým. Nyní se ale Suvorovovy jednotky poněkud rozprchly a francouzský král očekává, že je rozbije kousek po kousku. Sto padesát tisíc vojáků, proti šedesáti tisícům ruských vojáků, z nichž třetinu tvoří pionýrský sbor Olivera Twista.
  Chlapci jsou částečně pěšky, částečně na malých konících typu pony, skáčou a vzpínají se. Suvorov se rozhodne zaútočit na Francouze. I když nepřítel má téměř třikrát tolik vojáků a Francouzi samozřejmě nejsou Osmané v boji.
  Oliver Twist se svými jednotkami popraví skrytou Minervu, odvážně překročí několik říčních překážek. Jeho chlapecká armáda směle šplouchá na podzimní vodu. Koneckonců, průkopníci se nebojí chladu ani nemocí. Bojují s podomácku vyrobenými praky, které jsou stejně účinné jako granátomety, a používají praky.
  Noc na podzim je dlouhá. Oliver Twist je jedním z prvních a střílí strážce střelbou z praku. Prak není jednoduchý, ale se šípem napuštěným kyanidem draselným. A když se trefí přímo do krku, nepřítel zemře bez zvuku a zasténání.
  A pak pionýrské speciální jednotky statečně vyřezávají stany se spícími francouzskými vojáky. Oliver Twist začal řezat s plukovníkem v modré bohaté uniformě. Prořízl si hrdlo nožem a zakryl si ústa. Efektivní a rychlé. A další kluci dorazili včas a dělali všechno s úžasnou rychlostí a soudržností.
  Poplach byl spuštěn opožděně a už tak naštvané chlapce nelze zastavit. Oliver Twist střihl to nejlepší a zpíval zároveň;
  Ó Vlasti Velké Rusko,
  Dvouhlavý orel je silnější než všechna zvířata!
  Náš král je mocná jasná mise,
  Co udělá národy krásnějšími a laskavějšími!
  
  Přišli jsme osvobodit cizí zemi,
  Lidé v Paříži také silně sténají...
  Pojďme vybudovat nádherný ráj na planetě,
  Není třeba roztírat rozlité sople!
  
  Uděláme takový komunismus pro všechny,
  Co bude zářit na planetě...
  A zlý fašismus bude zničen,
  Vlastníkem půdy je Führer, jak je to zvláštní!
  
  Ve vlasti jasnější než sluneční kupole,
  Kostely jiskří, zlaté pravoslavné!
  Jsme pro Stalina s jásotem,
  Kéž je velká cesta nejslavnější!
  
  Obnovme velikost kostelů,
  Kristův bratr, mladší geniální Lenin...
  V praporu dcer a synů,
  Ke slávě všech minulých generací!
  
  Suvorov nařídil průkopníkům -
  Bojujte za kozáckou vlast...
  Neudeříme do obočí, ale do očí,
  V batohu máme mocný granátomet!
  
  Věřím, že sovětský voják vyhraje
  Celosvětová cesta k nesmrtelnosti komunismu!
  Zvedni průkopnický silný štít,
  Bude ležet velký kapitalismus!
  
  Vážený pane povede na Mars,
  Pšeničná pole budou na Venuši...
  A všechno se stane jen té nejvyšší třídě,
  I když jsme to všichni nestihli!
  
  Tady celému vesmíru vládne komunismus,
  Vzkříšen vědou: kdo padl a zemřel!
  Za tohoto rytíře statečně bojuj,
  Potomci budou gentlemani a soudci!
  Poté, co porazili a vyřízli celý francouzský sbor, se kluci vrhli dále vyhladit nepřítele. Navíc Suvoroviti podnaperli z druhé strany. A Francouzi začali panikařit. Hlavní baterie byly odvážně ukořistěny průkopníky, kteří předvedli nejvyšší třídu použití závěsných granátometů. A kluci ukázali, že budou chladnější než dospělí.
  Oliver Twist, jak zpívat, i když ne svůj, ale ten, který zpívali oni, jako průkopníci druhé světové války;
  Suvorov učil dívat se dopředu ..
  A pokud vstaneš, postav se k smrti!
  Vitya také bude zpívat z plných plic;
  Bratři Suvorové, příklad pro nás!
  V těžké hodině se neztratil!
  A všechny děti, které drtí Francouze, když se rozdávají:
  - Suvorov učil v prudkých bitvách,
  Udržujte ruskou vlajku ve slávě!
  Tady chlapi házeli nitroglycerin z praků na francouzskou jízdu. Tisíce jezdců byly smíchány a zlomeny a kolik koní bylo ohnutých. A děti zpívají;
  Otec a bratr Suvorov byli,
  Rusko se o poslední podělil s bojovníkem!
  A tak jsem zablikal pěti bateriemi a pokračoval znovu;
  - Suvorov ve slávě země je osud,
  Udělal vítězství, rozdrtil nepřítele!
  A bosá, průkopnická armáda Francouzů odjela. Bez odpočinku spěchali do samotné Paříže. A Francie si svobodně povzdechla. Francouzi se spojili v jedinou rodinu s ruským lidem a v důsledku toho se rodina rozšířila.
  Ve Španělsku nebyla ani armáda schopná poskytnout Rusům důstojný odpor. Rudá vlajka nad Madridem, Lisabon také vypustil kozácké pluky. A nad Evropou se rozšířily nové demokratické hurikány. Kozáci začali shromažďovat své kruhy a vybírat si atamany pod všeobecnou přísahou ruského cara Petra Třetího. Zde jsou povstání ve Švédsku.
  Ruské pluky vyrazily na pomoc, aby nenechaly lidi prolévat krev. A Švédsko se stalo ruským, svobodným, kozáckým volostem. Evropa odhodila pouta otroctví a stala se svobodnou. Aby zavládla harmonie a klid, vytvořil se jediný stát. V Evropě nejsou žádné hranice, žádné samostatné armády, žádné celníky. Všechny jejich problémy se řeší společně a dělají společnou věc. A v Rusku také - existuje místní samospráva a jediné impérium a lidově volený parlament. Školy se staví.
  Jak rád říkával Emeljan Pugačev: kdo rok přemýšlí, sází žito. Kdo je desetiletý strom. A kdo po staletí - zasadil školy!
  Kdo nemá světlo poznání,
  Poškozený a duchovně slabý!
  Démon noční můry vlastní-
  Ne člověk, ale ubohý otrok!
  
  Ale zapálíme pochodeň poznání,
  Nechte vědce přemýšlet!
  Lidská rasa nebude v smutku,
  Náš muž usilovat nahoru!
  Evropa se sjednotila, ale to nestačí. Ruští vojáci jdou do Afriky. Další válka s Tureckem. Kozácká armáda je obrovská, dobře vyzbrojená a vedená Suvorovem. Velmi úspěšně bojuje s Osmany. Istanbul padl během několika měsíců. Ale to stále nestačí. Ruské jednotky postupují dále na jih.
  Vitya a Oliver jdou spolu. Pouštní písek pod bosýma nohama nebojácných kluků. A najednou Vitya upřímně přiznává:
  - Promiň Olivere Twist, ale... jsem také hitem druhé světové války!
  Oliver souhlasně přikývl.
  "Taky mě to napadlo!?"
  Vitya nebyl překvapen a dokonce hodil písek na ještěrku:
  - A nepřekvapilo mě to! Ty jsi taky ještě kluk!
  Oliver Twist smutně přikývl.
  - Ano, zůstávám pět let na jednom místě, jako v jiných věcech. Ty a já jsme se stali jako konzervované mumie v alkoholu. Žádná nemoc, žádné jizvy, vše je stejné...
  Vitya odpověděl:
  - Moje rány se hojí o něco pomaleji než vaše, ale opravdu po nich nezůstaly žádné stopy. Podle vzhledu jsme... Asi čtrnáct! Musel jsi být ve stejném věku, když jsi sem spadl?
  Oliver Twist upřímně přiznal;
  - Ne! Bylo mi teprve jedenáct! Ale vyrostl jsem trochu víc a pak jsem zůstal na místě ... Je to zvláštní, vlasy na hlavě, i když ne rychle, stále rostou a nehty se úplně zastavily.
  Victor s hrdým úsměvem poznamenal:
  -Ale mám, ale vyrostl mi vyražený zub. A teď nejsem vůbec čipovaný!
  Oliver Twist hodil na štíra oblázek holými prsty. Bestie byla zasažena a rozpůlena. Chlapec poznamenal:
  Můžeme být dokonce nesmrtelní!
  Vitya řekla s nesmělou nadějí:
  - Tak to je úžasné. Pojďme do jiných světů! No, co je nám život, bez bojů a úletů.
  Horký písek se věčných kluků nebojí. Ale horší je nuda.
  Ale došlo jen k boji. Mudžahedíni vyhlásili džihád, boj se rozvinul s obnovenou silou. Kozáci ale lovili bandity a postupně posilovali své rozkazy. Ale partyzánský boj zpomalil pohyb do Afriky. Postupně se rozvrstvení v Emelyanově říši rozrůstalo. Obchodníci zbohatli, objevili se chudí. Car Pugačev se proti tomu snažil bojovat uvalením vysokých, progresivních daní.
  Zároveň byl nabrán kurz na vnější expanzi. Kozáci během krátké války dobyli Írán a vstoupili do Indie. Dále se v nově zajatých zemích upevnil demokratický a zároveň panovnický řád. Došlo i na partyzánské útoky. Současně se rozvíjela věda. Byla postavena první železnice z Petrohradu do Krasnoje Selo. A začala se budovat odbočka mezi Moskvou a Petrohradem.
  Říše sílila a s ní rostl despotismus cara Petra Třetího. Pravda, o obnovení nevolnictví se nemluvilo, kapitalismus se aktivně rozvíjel. Vypukla válka i s Čínou... Suvorov porazil i čínské hordy... Ale zatím anektoval jen Tibet a Mongolsko. Země byla zaneprázdněna vnitřními přeměnami a trávením nově připojených zemí. A na expanzi už nebyla.
  Od stěhování uplynulo patnáct let. Vitya a Oliver Twist zůstali navenek teenageři, kteří vypadali, jako by jim bylo čtrnáct let, ale mentálně už jsou docela dospělí, titulovaní lidé. A opravdu se chtějí vrátit...
  Chlapi už spíše začali zapomínat na svůj bývalý vojenský svět, ale najednou ve snu viděli v celém svém jasu pokračování druhého světového masakru.
  . KAPITOLA #13
  Chlapecký vězeň se probudil. A znovu jsem viděl, že kolem jsou vězeňské zdi a osamělá cela. Ale tento den byl výjimečný. Nejprve byl Oliver odvezen do samostatné místnosti, kde byl důkladně umyt. Potom si oholili malý kartáček znovu odrostlých blond vlasů.
  Znovu byl vyšetřen ženou a mužským lékařem a vydali závěr, že chlapec je zcela zdravý.
  A nakonec dali nějaké hrubé, dvě velikosti velké boty. Podle všeho ani chlapec nepřestal chodit k soudu bos. Aby neuletěly, musel jsem dát papír.
  Počasí bylo teplé a Oliver, který byl zvyklý chodit naboso, byl nesvůj.
  Byl spoutaný a předveden k soudu. Oliver se během věznění dokonce trochu zlepšil. Díky péči soucitných žen ho dobře živily. A opravdu tam neběháte, ačkoli Oliver cvičil každý den.
  Twistova dětská tvář byla zakulacená, jeho hlava vyholená na nulu. A pruhovaná pyžama, drsné boty a pouta na ruce.
  Chlapec nevypadal nebezpečně, ale nezpůsobil ani pocit lítosti. Oliver vypadal klidně a silně.
  Soudce se na něj podíval... Na jedné straně prokurátor a na druhé právnička. Obvykle se účastnila soudu pro mladistvé. Litoval, ale soud se neprotahoval.
  Oliverovi se nelíbilo, jak rozhodčí vypadal. Nebyl naštvaný, ale byl v něm mráz. A každopádně fakt, že obžalovaný je dítě, ho pravděpodobně neobměkčí.
  Státní zástupce měl však nos draka a rozzlobeně se díval. Právnička naopak vypadala mladší než její roky a vypadala jako anděl s blond, lehce nažloutlými vlasy. Její tvář byla nevinná. Ale ne příliš chytrý.
  Snažili se kvůli chlapci neprotahovat soud. Nejprve státní zástupce přečetl dlouhou obžalobu. Vyjmenoval Oliverovy hříchy. A dokonce i to, že měl v chudobinci málo jídla, a útěk před pohřebákem a způsob, jakým spolupracoval se zloději a lstí utekl z dětského vězení. Také vyjmenoval jeho četné krádeže v krátké době a nájezdy na domy. Připomněl, že mladistvý pachatel vůbec nečinil pokání a neprozradil, kde se schovávalo dobro ukradené ctihodným občanům. A že i přes svůj nízký věk je chlapec beznadějně rozmazlený a je na odchodu ze života, určitě spáchá vraždu nebo něco ještě horšího.
  Státní zástupce zkrátka požadoval trest smrti.
  Pak promluvila právnička. Poměrně výmluvně a názorně vykreslila utrpení nešťastného sirotka Olivera Twista. A připomněla mu, že mu ještě není ani jedenáct a že chlapec v dětském vězení hodně čte a vroucně se modlí. A jeho touhou bylo jen přežít a konat dobro.
  Soudce naslouchal oběma stranám lhostejně.
  Pak předal slovo Oliverovi.
  Chlapec s povzdechem řekl, že své zločiny uznává a upřímně lituje a žádá soud o shovívavost.
  Soudce odpověděl:
  - Mohl byste uvést přesné místo, kde jste schoval skrýš?
  Oliver se zachvěl a s povzdechem odpověděl:
  - Nevydržel jsem za to tři mučení!
  Soudce zachmuřeně odpověděl:
  - To je jeho pokání! Je to nenapravitelný zločinec!
  A slavnostně oznámil:
  - I přes nízký věk obžalovaného neshledávám polehčující okolnost a odsuzuji jej za četná vloupání k trestu smrti oběšením! Kromě útěku z dětského vězení dostane další trest: tři bičování, dokud neztratí smysly bičem. A buďte podle toho!
  Oliver se zachvěl, zbledl, ale dokázal zadržet slzy. Byl vyveden ze sálu a veden zpět.
  Tentokrát v cele smrti. Tam chlapci nasadili okovy jak na ruce, tak na nohy a přivázali ho řetězem kolem krku. Místo postele tam byla jen hromada slámy, už pěkně shnilá. A jídlo Oliver dostával jen prošlý chléb a misku s vodou.
  Chlapec měl zastrčené bosé nohy, vzali mu boty a skrčený usnul. Před námi byl jen výprask... A smyčka.
  Stalo se ale něco zajímavého...
  Každý pirát to má někdy těžké. Tady i u slavného Jamese Cooka se sluníčko štěstí schovalo za mraky. Nedávný nálet na španělskou flotilu skončil ztrátou jedné lodi a druhá byla tak poškozena, že ji kapitán musel nechat na opravu v docích. Dalším problémem byla hrozba ze strany pirátského lorda Dukakise. Tento ošklivý chlapík přísahal, že Jamesovi podřízne hrdlo. A nyní se jeho šance na to výrazně zvýšily. Většina posádky potopené lodi a námořníci z poškozené lodi se přesunuli do šalupy.
  Ukázalo se, že toto malé koryto bylo přeplněné korzáry. Z dlouhých nemytých těl byl cítit těžký zápach, mnoho pirátů spalo přímo na palubě. Obzvláště oškliví byli čtyřrucí poddaní s medvědími hlavami. Pravda, bojovali dobře, ale páchli tak silně, že jejich smrad ucpal nosní dírky.
  James vydal rozkaz důkladně vyčistit loď a vykoupat se v zátoce. Poté se okamžitě lépe dýchalo a šalupa vyplula od pobřeží. Nad lodí létali rackové, šplouchala zpěněná voda. Trojité slunce ozářilo cestu a. James Cook byl sice bývalý, ale šlechtic a patologicky nesnášel špínu. Tento chlapík byl však krutý šmejd a šmejd. Oblečený v černé košilce, ve stejné černé paruce s kadeřemi po ramena vypadal jako zlověstný havran. Krajková stříbrná pěna nafouklých manžet a volán s velkým diamantem dodávaly jeho postavě aristokratický lesk. Jeho snědý, špičatý, hladce oholený obličej byl přísný. Jeho modré oči zářily ocelovým leskem a jeho pohled byl znuděný. Četní piráti se ho báli, poslušně plnili rozkazy a pobíhali po relativně malé šalupě.
  -Poručík Barsaro. - Křičel vůdce lupičů. - Co je na obzoru?
  Barsaro - obrovský, chlupatý, divoký, v hrubé košili a kožených kalhotách - nafoukaný. Květnatý kapesník mu spadl a odhalil krátkou oříznutou hlavu.
  - To je v pořádku, kapitáne.
  V reakci na to následoval divoký řev:
  - A ty to říkáš tak klidně. Přísahám při hromech a bleskech, pokud do konce dne neseženeme žádnou kořist, pověsím někoho na jho. Losem.
  Kapitán už měl záchvaty hypochondrie, takže korzáři začali být nervózní. Vypuknutí jejich aktivity však bylo krátké.
  Tři jasné kotouče mě uvrhly do polospánku. Po nějaké době většina pirátů podřimovala na palubě.
  James Cook nervózně přecházel po pevných dubových prknech a nohama odkopl zející nebo příliš ospalé námořníky. Tým malátně zamumlal. Ne nadarmo se kapitán obával nepokojů. Hladový pirát je totiž jako vlk. I dobře živený lupič je nespolehlivý a s prázdným žaludkem je zcela připraven ukousnout si ruku. Poručík Barsaro ho následoval a zíral na něj. Většina pirátů byli lidé, ostatní galaxie se shromáždily v samostatných gangech a zpravidla se vyznačovaly nadměrnou krutostí.
  Jeho myšlenky přerušil hlasitý hlas.
  "Mám pocit, že dnes to bude slavná bitva."
  Kapitán ten hlas poznal a otočil se. Tato slova pronesl světlovlasý pohledný chlapec v nabíraném skvrnitém obleku. James okamžitě rozmrzl. Vzpomněl si, jak tento palubní chlapec nedávno přišel na palubu.
  Bylo to v přístavu, kde přistáli s poškozenou lodí. Piráti se, jak bylo na břehu zvykem, opili a vrhli se do vzpoury. Tehdy k němu přistoupil tento podivný chlapec a odvážně požádal o kabinového chlapce do pirátského týmu. Možná by za jiných okolností James štěně prostě probodl mečem. Ale když chlapec vstoupil do dveří, pokusil se ho chytit velký korzár, a když dostal nohu do krku, upadl do knokautu. Udělalo to dojem.
  - Chceš být chatař? - řekl kapitán. My piráti chatrče nepotřebujeme. Mohu vás brát jako obyčejného námořníka, ale k tomu musíte projít zkouškou.
  Chlapec Oliver Twist dupl bosou nohou a sebevědomě odpověděl:
  - Jsem připraven na jakoukoli výzvu.
  - Pak zabij Dlouhého medvěda. James ukázal na čtyřrukého poručíka Makuhota. Kapitán neměl rád tohoto podivína, který mu zjevně chtěl ukrást moc. Dlouhý medvěd, špinavě nadávající, připravený k boji. V každé z jeho rukou je meč. Pak chlapec vytáhl čepel a ve světle svíček jiskřila. Kapitán zatleskal rukama.
  - Začalo!
  Chlapec, jak očekával, byl velmi obratný. Svým mečem odrazil čtyři rány najednou a dvě čepele nepřítele byly sťaty. Probodl Makuhotovu chlupatou hruď. Krev vystříkla, korzár se rozzuřil a znovu zaútočil s divokým řevem. Chlapec se schoval pod paží a usekl mu hlavu, zvíře se zhroutilo na palubu.
  Kapitán radostí hvízdl.
  - Tohle je bojovník. Nejlepší z mých chlapů. - Nováček se ukázal jako nesmírně obratný a pohotový. A jeho meč se zdál být zázrakem bojových umění. Nejprve ho napadlo, jestli k němu z podsvětí nepřišel holý muž. Ale pak tu myšlenku zahodil. Jsou obyvatelé podsvětí schopni vlastnit zbraně na blízko?
  Kapitán se s úsměvem zeptal:
  - Jak se jmenuješ, zlato?
  - Oliver Twist. A já nejsem dítě. Chlapcovy oči se hrdě zablýsklo. Přestože bylo Oliveru Twistovi pouhých deset let, ve spánku vypadal na čtrnáct a měl dost široká ramena. Vůdce pirátů v něm cítil dětskou sílu.
  Chlapec zakřičel:
  - Takže dojde k boji?
  Ano a velmi horké.
  Možná má ten bastard pravdu. V každém případě se to shoduje s jeho touhami. Chci krev a zlato.
  - Jungu, vylez na vyhlídkovou plošinu, budeš nás informovat o nebezpečí.
  Oliver Twist přikývl a vyšplhal po lanech rychlostí kočky. O necelých pět minut později chlapec zakřičel:
  - Napravo od desky, směrem na jihovýchod, se pohybuje velká loď!
  Piráti vyskočili ze sedadel, James Cook vytáhl dalekohled. V místě, kam nahý muž ukazoval, byly skutečně vidět stěžně impozantní lodi. Podle všeho to byla bitevní loď vládních sil. Na této obrovské lodi si jich také všimli, a tak změnili kurz a šli ke sblížení.
  Pohyb impozantní čtyřstěžňové lodi byl děsivý. Kapitán filibuster dal rozkaz přidat plachty a vrátit se zpět. Proti obrovi se sto pistolemi neměl nejmenší šanci obstát. Přestože piráti vypluli všechny plachty, nebylo možné odejít. Rychlost nepřítele byla mnohem vyšší. Zdá se, že obr měl vynikající vlastnosti.
  James Cook zpanikařil a jeho nervozita se přenesla na Olivera Twista.
  - Ten zatracený chatař předpověděl, že dojde k ostrému boji. A nyní se schyluje k bitvě, pro nás neúspěšné. Sundejte ho ze stěžně a zavěste. Ale ne, pro začátek nalijte řasy.
  Piráti vesele šplhali plnit pokyny "šéfa". Chlapec se zoufale bránil a dokonce se mu podařilo hodit dva přes palubu, ale přesto ho vytáhli na palubu. Čekal tam kat na plný úvazek s těžkým sedmiocasým bičem v rukou. Když mu strhli košili, přivázali chlapce Olivera k lavičce, kde byli námořníci obvykle bičováni. James chtěl, bylo nařídit mučiči, aby z chlapce vymlátil ducha, ale rozmyslel si to.
  - Brzy nás čeká bitva ne na život, ale na smrt. Meč navíc neuškodí.
  Jeho slova přerušil dunivý výstřel. Jedno z příďových děl bitevní lodi vypálilo. Jádro přeletělo nad lodí. Piráti nadávali špinavě. Další rána, již z jiné zbraně, byla přesnější - jádro zasáhlo stranu a prolomilo díru.
  Na bitevní lodi signalizovali - kapitulace. James Cook chtěl odpovědět rozhodným odmítnutím - piráti umírají, ale nevzdávají se, když mu hlavou probleskla myšlenka. A pokud?!
  Obrátil se k týmu a zakřičel:
  - Odhoďte bílou vlajku, kapitulujeme!
  V tomto okamžiku bitevní loď znovu vystřelila a šalupa se otřásla údery do přídě a zádi a její zlomený příď visel na spleti náčiní přes příď.
  "Pospěš si, nebo budeme zničeni!"
  Nad šalupou se vztyčil bílý prapor. Mocná nepřátelská loď vypálila další ránu. Těžké jádro prorazilo nástavbu a otočilo příď lodi. Jen vzhled bílé vlajky zachránil šalupu před zničením. Jamesův riskantní výpočet byl založen na skutečnosti, že anglická loď, která neznala velikost nepřítele, by se k němu přiblížila kvůli přistání a byla by překvapena a vydána na milost. Zdá se, že v tento den bylo vrtkavé štěstí na straně filibusterů. Stalo se, jak očekávali - k boku šalupy se přiblížila obrovská loď. Strany se spojily téměř zády k sobě. James Cook ztuhl jako modla, pak jeho pravá ruka zvedla.
  - Vpřed, synové moře!
  Zkušení piráti jednali rychlostí blesku.
  Ozvala se těžká rána, rachocení zamotané lanoví, rachot padajících stěžňů a zvuk nastupovacích maček, které se zarývaly do kůže bitevní lodi. Po pevném uchopení se obě lodě spojily v jednu a piráti na příkaz poručíka Barsara vypálili salvu z mušket a jako mravenci dopadli na palubu bitevní lodi. Bylo jich asi dvě stě padesát - brutální bandité v širokých kožených kalhotách. Někteří měli košile, ale nejraději bojovali nazí do pasu, a díky odhalené opálené kůži, pod níž se válely svaly, vypadali ještě děsivěji. Proti se postavilo více než pět set lidí. Pravda, námořníci bitevní lodi byli většinou zelení rekruti a korzáři byli všichni jako výběr - silní, bitvou zocelení válečníci. Potkali je nepřátelské výstřely z mušket a začala vzdušná přestřelka. Trubači zahráli útok a sám James se vrhl na palubu nepřátelské lodi. Filibusteři se vrhli na Angličany se zuřivostí hladových psů.
  Boj byl dlouhý a zuřivý. Počínaje přídí lodi se rychle rozšířil do pasu. Angličané se tvrdošíjně brání a povzbuzují se, že převyšují počet pirátů. Pochopili, že žádné slitování nebude. Flibusters nepromíjí. Ale navzdory zoufalé udatnosti Britů je piráti dál tlačili. Mladý Oliver Twist zuřivě mával dvousečným šavlem, drtil protivníky a rozdával rány doprava i doleva. Krev se rozstříkla po celé palubě, James několikrát málem sám narazil na meč. Korzáři bojovali s šílenou odvahou mužů, kteří věděli, že nemají kam ustoupit a musí buď vyhrát, nebo zemřít. James si vybral svou oběť - anglického admirála, který mával šavlí a povzbuzoval své vojáky. No, zastřelí ho pistolí.
  Než mohl James zamířit, vyskočil zoufalý Oliver Twist a pořezal admirálovi nohy. Admirál upadl a další rána mu usekla hlavu. Mezi vojáky se ozval výkřik hrůzy. Smrt velitele však vůli bojovníků nezlomila. Pokračovali v boji se zuřivostí odsouzených. Přeživší obránci bitevní lodi byli vyhnáni na čtvrt palubu. Nadále kladli slabý odpor. Polonahý Oliver už utržil několik lehkých škrábanců, které chlapce jen rozzuřily a vrhl se do bitvy se stále větší zuřivostí. Jeho obnažené kulaté podpatky se blýskaly. V bitvě to dostal i James. Když poslední vojáci, kteří to nemohli vydržet, odhodili zbraně, byli okamžitě pobiti. Kromě dvou. Bylo jim nařízeno, aby byli vyslýcháni s předsudky.
  Oliver Twist se ohlédl na vůdce pirátů - James vypadal vyděšeně. Jeho přilba byla sražena na stranu, přední část jeho kyrysu byla ohnutá, ubohé roztrhané rukávy pokrývaly jeho nahou pravou paži, potřísněnou krví. Na Oliverovi však bylo dost krve - jeho vlastní i cizí. Jeho trup se leskl karmínovým potem. Odvážně se podíval kapitánovi do tváře. Zpod rozcuchaných vlasů vůdce pirátů vytékal šarlatový proud - krev z rány proměnila jeho černý, vyčerpaný obličej v jakousi strašlivou masku.
  Modré oči zářily, zdálo se, že hoří studený plamen.
  - Jsme vyhráli. Tato loď je moje!
  Při tomto masakru byla zabita o něco více než polovina pirátské posádky. Korzáři vyhráli vysokou cenou. Ale na druhou stranu dostal James Cook kontrolu nad nejmocnější anglickou lodí. Nyní se stával možná nejmocnějším pirátským baronem. Rozmarné jmění, které mu předtím nepřálo ceny, se zřejmě rozhodlo obrátit tváří v tvář kapitánovi.
  A když byli zajatí vojáci vyslýcháni, Jamesova radost byla úplně přehnaná. V podpalubí lodi byly uloženy poklady, včetně truhly s diamanty. To se rozhodli před týmem skrýt. Přestože podle zákonů pobřežního bratrstva dostává největší podíl kapitán, většina kořisti je rozdělena mezi piráty. A kdo se chce podělit s tímto riffem? Ne, to nejcennější si vezme s sebou. Ale kdo mu pomůže ukrýt poklady? Samozřejmě, loajální poručík Barsaro. A do třetice si vezme srubaře Olivera Twista.
  Tento chlapec ještě není zkažený pirátskými zvyky a je příliš mladý na to, aby pochopil skutečnou hodnotu pokladu. Kapitán si bude moci pověsit nudle na uši. Nejlepší je přistát na ostrově na noc a vše udělat rychle. Nedaleko se nachází malý ostrůvek s jeskyněmi. Vidíš, tam ten případ zpacká. Pod rouškou noci.
  Když se setmělo, kapitán zavolal Barsara a Olivera a nařídil jim, aby ho následovali. Z nákladového prostoru byla brzy odstraněna impozantní truhla. Krabice byla velmi těžká a všichni tři ji stěží vytáhli. Kromě šperků bylo v truhle i hodně zlata. S obtížemi, když poklad naložili do člunu, přešli z boku lodi na břeh. Počasí bylo příznivé.
  Bylo zataženo, měsíce se schovávaly za karmínovými mraky. Takže James podvedl své kamarády.
  "Váš podíl bude náš," zamumlal vůdce.
  Bedna byla postavena na kolečka a odvalena po skalnatém hřebeni. Nebylo to moc pohodlné, ale pořád lepší než to nosit v náručí. Stromy vypadaly zlověstně a vrhaly dravé stíny. Poklad tedy odtáhli do jeskyně. Pod bosýma nohama Olivera Twista lezly ostré trny, které dětem rozpíchaly nohy do krve. Mladý pirát vydržel, a přesto od něj bylo hloupé, že si neobul neprostupné boty s žebrovanou podrážkou. V takovém vedru jim to ale bylo velmi nepříjemné a modernější, s tepelnou regulací a umělým chlazením, boty měly zakázáno brát vlaštovčí roboty. Zákaz nošení nových technologií se týkal i oděvů. Chlapec tak musel snášet kruté bolesti, na cestách vytahovat trny z holých pat a také pociťovat svědění od kopřiv. Barsaro zafuněl a tlačil vozík.
  Konečně se objevila jeskyně. Korzáři si oddechli. Ozval se řev - tříhlavý lev. Bylo to velké zvíře velikosti býka a řítilo se na lidi s divokou zuřivostí. James Cook dokázal vytáhnout pistoli a střelit monstrum do hlavy. Mrtvolu lva se však podařilo piráta srazit. Barsaro vystřelil z muškety a zasáhl ho do břicha a Oliver vyskočil a usekl Lvu druhou hlavu. Netvor se zkroutil a udeřil tlapou do Barsarova hrudníku a poslední, třetí hlava, blýskla tesáky nad jeho hlavou. Oliver máchl svým gravititanovým kovaným mečem a sekl pekelným potěrem přes krk. Fialová krev vystříkla, bestie vydala smrtelné zachroptění a okamžitě praštila ocasem. Chlapec vykřikl bolestí, ocas spletený z ocelového drátu pořezal kůži. Kdyby byl na jeho místě slabší člověk, mohl z něj dobře vyletět duch. Mladý pirát vstal. Barsaro zasténal poblíž. Měl roztrhanou košili, kapala krev, ale nic hrozného se nestalo. Oliver přiskočil ke kapitánovi. Už byl vzhůru. Byl lehce otřesený, ale vydržel.
  - Na co zíráš? Myslíte si, že je tato kočka schopna svrhnout vůdce korzárů? Vstávej, Barsaro, ještě jsme neskryli poklad.
  Pirát vyskočil, vrávoraje se posadil na truhlu.
  - Co sedělo, táhlo dál.
  Oliver přikývl a táhli truhlu dál. V jeskyni nepomohla kolečka, musel jsem to natáhnout na sebe. Piráti zalapali po dechu napětím. Cestou narazili na průsvitného aligátora, který se ve tmě matně třpytil. Naštěstí pro plaza nezaútočila, ale schovala se v hlubinách jeskyně. Ve tmě dravě zářily jen červené oči.
  Oliver Twist zatřásl pěstí.
  Filibusteři s velkými obtížemi zvedli kámen a zatlačili železem tepanou truhlu do jámy. Pak položili kámen na místo.
  - Ani to nemusíš pohřbívat. Teď je to sakra dvojka, kdo to najde.
  Barsaro se usmál s rozevřenými ústy a řekl:
  "Teď o pokladu víme jen my tři." Rozdělme to tedy na tři.
  James se zlomyslně usmál.
  - Řekl jsi tři. Kde je ten třetí?
  - Toto štěně. Barsaro napřáhl ruku.
  Ozval se výstřel, pirát byl vymrštěn, pak tlustý korzár těžce klesl. Číhající plaz náhle zaútočil na mrtvolu zezadu a začal ji trhat svými drápy a téměř půlmetrovými zuby. Bylo vidět, jak se jeho průsvitné břicho naplnilo krvavou kaší ze zbytků lidského těla. Oliverovi se při tom vražedném pohledu udělalo špatně.
  - To je děsivé! Proč jsi ho zabil? - zamumlal chlapec.
  - Věděl příliš mnoho. Navíc to nedává moc smysl. Kromě fyzické síly neměl Barsaro žádné ctnosti.
  "Taky mě zabiješ?" Oliver Twist se napjal, připraven každou chvíli uskočit a seknout svého nepřítele mečem.
  Kapitán upřímně odpověděl:
  - Ne, nezabiju tě. Už nejsem mladý a tak se stalo, že nemohu mít děti. Staneš se mým synem. Dlouho jsem chtěl poznat kluka jako jsi ty. Chytrý, statečný, schopný pokračovat ve své práci.
  Oliver Twist zasněně vzhlédl.
  - Nebo možná - stát se císařem celé polokoule noci?
  James Cook se napjal a oči mu nevlídně blikaly.
  "Ty jsi náhodou z podsvětí?"
  Chlapec dupl bosou nohou a odpověděl:
  - Ne! Narodil jsem se v jedné z anglických kolonií.
  - Jo? A kde jsi sehnal tak dobrý meč?
  Oliver zakřičel:
  - V bitvě je to moje trofej.
  Kapitán se zamračil.
  - V jaké bitvě?
  Chlapec odpověděl s úsměvem:
  - Poblíž Sargasové brány, kde jsme bojovali s eskadrou Drakeů.
  - Oh, něco takového si pamatuji. Takže nejsem tvůj první kapitán. Kdo jsi byl předtím chatař?
  Olive pištěla:
  - V Klivesaru.
  Vedoucí vyštěkl:
  A proč tě vyhodil?
  Chlapec, který odhodil trn holou patou, vydal:
  - Rozbil jsem mu dýmku, za což mě nařídil bičovat a vyloučit z bratrstva.
  James Cook předstíral, že věří.
  - No, teď mi budeš sloužit a jenom mně. Svěřil jsem ti své tajemství, zlato. A doufám, že budeš můj syn.
  - Líbí se mi být pirátem, je to tak romantické. Oliver si potřásl rukou s Jamesem Cookem. Zpoza rohu vyletěl stín, obrovský krokodýl se vrhl na kapitána, který vystřelil a přistál mezi očima. Plaz ani nezpomalil. Pak Oliver máchl mečem a sekl přímo přes ústa. Úder byl silný, aligátor se zastavil, z průhledných kapilár netvora se řinula bílá krev.
  Dalším Oliverovým krokem bylo vrazit mu meč do oka. Tvor z bažinatého pekla zaječel a dal se na útěk. Šplouchnutí zasáhlo jeho tvář, krev netvora pálila a svědila. Oliver padl na kolena, nabral do dlaně trochu vody a přejel si s ní po obličeji. Bylo to jednodušší, svědění ustoupilo. James Cook zamumlal:
  - Je čas jít ven. Tyto jeskyně jsou plné odporných tvorů. Měsíce brzy vyjdou - naši chlapi se probudí a zavytí. Jsou jako děti. Bez kapitána nic nestojí.
  Zpáteční cesta byla mnohem jednodušší. Chlapec dosáhl moře téměř v běhu a ponořil bolavé nohy do slané vody. Bylo to pro něj mnohem jednodušší. Kapitán mu podal láhev rumu a Oliver se napil štiplavé tekutiny. Teď byl veselý, tělem mu proudilo příjemné teplo, chtělo se mu zpívat. Pouze strach z probuzení pirátů zadržel impuls. Když se dostali na palubu, palubní chlapec chtěl jít spát, protože v nové lodi bylo dost místa, ale kapitán ho gestem zastavil.
  - Chci ti říct pár slov, chataři. Pojďme do kabiny.
  Když zavřeli, James Cook si nalil sklenici rumu a nabídl chlapci pití. Oliver to však odmítl.
  - Opilec se nikdy nestane velkým válečníkem.
  Pirát se zasmál.
  - Může to tak být. Kolik mých přátel zničilo rum. Ale nevolal jsem vás, abych diskutoval o tak věčném problému, jako je opilost. Mám nepřítele. Nepřítel je zákeřný, krvavý a starý. Má vlastní soukromou flotilu a ještě před dnem byl mnohem silnější než já. Teď se role vyměnily, síla je na mé straně.
  Chlapec dupl bosou nohou a zakňučel:
  - Jaké je jeho jméno?
  Vedoucí šťastně řekl:
  - Dukakis a přezdívka je Cutting Death. To jsem chtěl nalákat do pasti. A vy mi v této věci pomůžete.
  Oliver pevně zaťal pěsti.
  - Rád pomohu svému kapitánovi.
  James Cook ztišil hlas.
  - Dobrý. Poslouchejte tedy pozorně. Na můj rozkaz budete zbičován - je to nutné, protože na mé lodi jsou jistě Dukakisovi špehové. Pak ode mě utečeš na jeho loď a řekneš mi, že víš, kde jsem schoval poklady z lodi, kterou jsem zajal. Dukakis je velmi chamtivý po penězích a myslím, že vám uvěří. Dovedete ho do Cobra Bay, kde jeho lodě nebudou mít možnost manévrovat. A moje sto dělová loď, pojmenuji ji na počest své první lásky "Azatart", dokončí nájezd. Zablokuji východ ze zátoky, potopíme všechny jeho lodě a pověsíme ho na šibenici.
  Oliver přikývl.
  "Možná se obejdeme bez výprasku?"
  Kapitán zavrčel:
  - Ne, nebudeme. Dukakis je velmi podezřelý typ, může vás pověsit nebo mučit. Ne, výprask je vyžadován.
  Chlapec pokrčil svalnatými rameny a zeptal se:
  "Tak řekni námořníkům, aby je opatrně zbili."
  Cook naštvaně zavrčel:
  - A není tomu tak, stopy by měly zůstat na zadní straně. Mimochodem, hlupák. Zdá se, že jsi nebyl pořádně bit. Pirát musí snášet bití a mučení. Bude to pro vás další otužování, jakási škola odvahy.
  Chlapec spolkl sliny.
  Před očima se mi mihly vzpomínky inspirované knihami, které jsem četla, a falešnou vzpomínkou na sen. Milující tvář Angeliky. "Musí na nás žárlit." Jeho vrstevníci se opravdu chtěli stát piráty, ale jen málokdo se odvážil vydat se na tak vážnou cestu. Jen on a jeho bratr Alex se odvážili k tak mimořádnému a riskantnímu činu. K tomu museli oklamat policii, protože dětem je vstup na noční polokouli přísně zakázán. A speciální služby nespí - chytají puberťáky, když se přesouvají k bráně. Dospělí mohou, na to je zvláštní dohoda s otakárky ... Tajemní "motýlci" však propouštějí i děti. Tím lépe - žádná škola, žádné lekce, solidní dobrodružství.
  . KAPITOLA #14
  Po spánku však mladého vězně čekalo první bičování. Oliver Twist, který chtěl opravdu žít, byl dokonce trochu rád za takový odklad trestu smrti.
  Rozepnuli mu obojek a doslova ho vynesli v náručí, čtyři strážci najednou. Sám Oliver byl pevně spoutaný. A bylo pro něj těžké se pohnout.
  A byl přiveden na zvláštní místo.
  Sundali chlapci okovy, lomili mu rukama a vyvedli ho na dvůr. Tam byl položen na kozy, předtím strhl vězeňskou uniformu.
  Do věznice byli pozváni zvláštní lidé, aby sledovali, jak je trestán nezletilý, ale velmi nebezpečný a nelítostný zločinec.
  Oliver se před nimi velmi styděl, že je nahý. A v hledišti nechyběly ani ženy.
  Ale nic, co by se muselo akceptovat. Chlapec byl pevně fixován, takže se neutrhnete.
  Oliver se rozhodl, že se pokusí chovat slušně.
  Mocný kat vytáhl z koše tyč, těžkou a kousavou. Pak začal vší silou udeřit na Oliverova holá záda.
  Chlapec vší silou zatnul zuby a snažil se nekřičet. Ale přesto se z jeho hrdla ozývalo tiché sténání.
  Kat byl na zádech, hýždě, trochu se dotkl ramen a nohou... Krev už tekla proudem... Oliver, sténající, chtěl co nejdříve vypnout. Ale vědomí tvrdošíjně nechtělo zhasnout. Tady byl jeden bič roztřepený a kat sebral další. A začal být. Na Oliverových zádech už nebylo žádné místo k životu a kat mlátil chlapci do bosých nohou.
  Oliver zasténal, i když ho bolest probodávala od pat až po zátylek. Nakonec kat odhodil druhý bič a vzal třetí. Udeřil chlapce do pořezaných zad, pak do ramen a znovu spadl na hýždě a nohy.
  Oliver měl v ústech krev a kousl se do rtu. Pravda, bolest začala ustupovat a chlapec dokonce přestal sténat.
  A třetí bič se roztřepil. Podle zvyklostí to znamenalo, že poprava by měla být zastavena, i když oběť neztratila vědomí.
  Na Olivera cákala slaná voda. Chlapec zavyl pekelnou bolestí a pak se odvázal od koz. A odvezen zpět do cely smrti.
  Tak mu dali chléb a čistou vodu...
  Vyčerpaný a hladový Oliver spolkl jídlo... A upadl do snu, aniž by věnoval pozornost seříznutým zádům.
  Před kobkou byla cesta lemovaná bílými cihlami. Krvavé stopy bosých nohou se na něm výrazně otiskly. Středověké vězení bylo obehnáno hlubokým příkopem s padacím mostem. Večer, jak slíbil Marc de Sade, se konala hostina. Na slavnosti přišli všichni vévodovi přátelé. Ústřední mísou byl šeříkový hroch orámovaný čtyřmi krokodýly, kterého přineslo najednou padesát sluhů. Krokodýli se cpali zvěří a klobásami, exotickým ovocem a zeleninou. Obrovský hroch byl také pevně vycpaný. Brzy dorazily sudy vína. Válečníci ignorovali lžíce a vidličky a ponořili obě ruce do masa. Příkladem byl sám vévoda, jeho tlusté špinavé ruce popadly kusy masa a nacpaly si je do úst. Vega a Anzhelika seděly vedle sebe, úhledně jedly a snažily se udržet zdání kultury na pozadí doků. Petr nesměl ke stolu, stále ho bral jako sluhu. Angelice se však nedostal ani kousek do krku. Neustále představovala Olivera Twista, jeho muka. A co druhý bratr, Dodger? Srdce cítí, že to pro něj není sladké. Marc de Sade hodně jedl a ještě víc pil. Rychle začal být opilý a vyjadřoval se čím dál tím více svázaným jazykem.
  A současně s řevem:
  - Těsné vítězství nad rebely. Pravá ruka Vali Chervonny Maar Ace je zajata. Brzy se dostaneme do doupěte samotného Chervonnyho. A pak toho rebela zaživa stáhnu z kůže.
  Rytíři propukli v potlesk. A opět vzdal hold jídlu. Tváře se leskly tukem, šťávou, rozlitým vínem. Někteří z hostů si otřeli ruce přímo do oblečení. Vévoda mezitím vydal rozkaz:
  - Nyní nařídím uspořádat gladiátorský souboj.
  Šlechtici lichotivě přikývli. Líbila se jim vyhlídka na smíchání vína s krví. Uprostřed hodovní síně byla impozantní aréna. Na signál k ní byly přivedeny dva tucty gladiátorů. Byli to většinou otroci, kteří bojovali za právo na život. Svérázná byla výzbroj středověkých válečníků. Polovina v modrých košilích nosí krátké meče a štíty. Četa soupeře v červené barvě má trojzubec a řetěz s ostrým hřebíkem na konci. Gladiátoři, seřazení naproti sobě, se na znamení rohu vrhli do boje.
  Vega a Angelica boj intenzivně sledovaly. Zpočátku byla výhoda na straně červených, jejich dlouhé řetězy tu a tam dostaly modré a ochromily jim nohy. Pak se modří přeskupili a plynule a jasně zaútočili do protiútoku. Jejich ostré a přesné útoky kosily poražené. V řadách Rudých byli dva inogalaktové. Skákali, hnali se jako hurikán a mávali čtyřma rukama. Nad hlavou hvízdaly řetězy a divoce vířily trojzubce. Zdálo se nemožné přiblížit se k těmto monstrům. Zkušený bojovník, velitel modré, předstíral ústup.
  Útočící gibon vydal vítězný výkřik a sekl mečem vší silou, až se mu otočil chlupatý zelený hrudník. Z nárazu vystříkla krev, monstrum sebou škublo, jeho trojzubec sklouzl přes helmu a zmlkl, přičemž se uvolnily bubliny jedovaté zelené krve. Druhý inogalakt ustoupil. Bylo jasné, že je vážně zraněný. Najednou modří bojovníci prolomili linii a probodli přeživší "mokhnach" svými meči a další dva trojzubci. Rytíři a baroni rozveselovali bojovníky všemi možnými způsoby. Ani jim nevadilo bojovat. Po počátečním úspěchu šla hvězda červených dolů - modří je přitiskli. Nejprve padl jeden, pak druhý a brzy třetí válečník.
  Při pádu se mu však podařilo vrazit trojzubec do žaludku svého protivníka a uvolnit jeho vnitřnosti. Nakonec zůstali dva rudí bojovníci. Byli těžce zraněni a vrávorali před údery. Nemohli vydržet napětí bitvy, padli na kolena a prosili o milost. Vévoda a další šlechtici položili prst. Pouze Angelica a Vega, zvedly prsty, se odvážily požádat o milost. Sedm vítězů chladnokrevně zabilo poražené.
  Vévoda mlaskl rty.
  - Báječné. Nyní se o ně budu starat osobně. Hej lukostřelci, zabijte je. Baron War von Kur, sedící naproti, energicky protestoval a potřásal dvojitou bradou:
  - Ne, vrať mi je. Sedm jich pokážu sám.
  Vévoda se skepticky podíval na obrovského, ale nemotorného barona.
  - Ne, zabijí tě. Ať je to sedm po sedm lepší. Naši nejlepší rytíři proti otrokářským gladiátorům.
  Do boje se dobrovolně přihlásilo více lidí, než bylo potřeba, a vévoda změnil názor.
  Ohlušeně zařval:
  - Dovoluji všem bojovat.
  Smečka rytířů se celou svou masou vrhla na gladiátory. Naplnili je davem, sekali, bodali, proráželi. Nejzkušenějšímu členovi sedmičky se podařilo podříznout hrdlo jednomu z brutalizovaných šakalů. Téměř všichni válečníci byli v brnění, které jim umožňovalo chránit se před údery obratnějších gladiátorů. Opilí rytíři brali podle počtu, ne podle dovedností. Když se vypořádali s otroky, drželi se jeden druhého. Vévoda zaštěkal z plných plic. Přiletěli sluhové a odtáhli bojovníky s háky. Boj je u konce. Čtyři rytíři byli rozsekáni k smrti, tucet dalších utrpěl vážná zranění, ale celkově všichni vyvázli levně.
  Marc de Sade dokončil pohár. Muž v černém s křížem na krku se přikradl k hodnostáři a něco mu pošeptal do ucha.
  Vévodova tvář zfialověla. Křičel:
  - Odcházím na hodinu. Nehraj si beze mě, zpátky k dezertu.
  Vládce málem utekl a zanechal za sebou značně pestrou společnost klábosení o samotě. Nikdo se však nenudil.
  Vega strčila Angelicu do lokte.
  - Musíme vysledovat, kam se ten tlustobříšek poděl.
  Blonďatá dívka souhlasila.
  - To je rozumné.
  Dívky ale nesměly následovat vévodu. Když viděli, že majitel odešel, chlípní hrbolci zírali na krásky.
  Následoval divoký řev:
  - Teď jsi náš.
  Rytíři se pohnuli. Jako želvy šplhaly celou svou hmotou na dívky. Bylo mnoho.
  Vega vytasila dva meče a začala se otáčet nad hlavou, Angelica následovala jejího příkladu. Obě dívky vypadaly jako plnokrevné tygřice vyždímané vlky.
  Vévoda se mezitím přesunul do mechanického kočáru, poháněného ručním navijákem, a vřítil se do vězeňské kobky. Tam profesionální kat Kara Maara vyslýchal Olivera Twistu.
  Chlapec, nahý, svalnatý a bosý, byl převezen do speciální místnosti s mnoha mučícími zařízeními. Byly tam nože, vrtačky, háky, ostnatý drát, hřebíky. Stejně jako šrouby, kleště, nůžky na drát a další.
  Suterén patřící vévodovi byl pozoruhodný rozmanitostí zařízení způsobujících bolest. Bylo horko - hořely tři krby najednou, kati zahřívali nástroje v plameni. Před mučením byl Oliver Twist důkladně omyt a otřen alkoholem, aby se zabránilo otravě krve. Vedle Olivera Twista byl na stojanu natažen další statný patnáctiletý chlapec. Katův pomocník pověsil svalnaté dítě za ruce a nohy. Když kouřil dýmku, líně se bičem bičoval do svého nahého trupu. Chlapec tiše zasténal a zašeptal modlitbu. Na kůži byly krvavé pruhy.
  Popravčí Kara se na Olivera usmála.
  Netvor řekl jedovatým tónem:
  - Oh, můj dobrý, jak krásné dítě. Jak nás bude mrzet, že vám sloupneme kůži z vašich jemných ramen. Ten, co visí vedle vás, je rodný syn Maar Tuz, jmenuje se Mir Tuzok. Nyní dostává lehkou masáž a pak ho kat vezme vážněji.
  Takže mějte na paměti: čím dříve řeknete, kde se Vali Chervovy skrývá, tím dříve vaše trápení skončí.
  "Nic ti neřeknu," zamumlal zuřivý Oliver Twist a zlomyslně blýskl očima.
  Mučitel zařval:
  - Všichni to říkají. Rameno, začněte.
  Dva statní pomocníci zvedli spoutané dítě a sebevědomě ho sundali a pokusili se ho pověsit na věšák. To je přesně to, co neměli dělat. Dítě uhnulo a udeřilo holou krupkou, jako kyjem, s nohou jednoho kata v tříslech, druhého - pod kolenem. Oliver Twist vyskočil a pokusil se zaútočit na Karu, ale nejvyšší mučitel měl fenomenální reakci. Přesnou ranou zasáhl chlapce kyjem do hlavy.
  Ten surovec zařval:
  - Šikovný skřet. Musíte ho nosit ve speciálním křesle, aby nedělal potíže. A vy, chudáci kočovníci, proč jste smutní?
  Katův pomocník měl prasklou čéšku a jeho partnerka ztratila vědomí šokem z bolesti.
  - To je v pořádku, mám dost asistentů. Vrchní kat zatleskal rukama. Vstoupily zlověstné entity. Plešatý muž v bezvědomí byl upevněn na stojanu. Pak mu do obličeje zasáhl proud ledové vody. Chlapec se probral, oči mu zrudly.
  Starší kat byl potěšen:
  - No, jsi tvrdohlavý. Nyní jsou vaše ruce a nohy sevřeny v pažbách, můžete přistoupit k aktivnímu výslechu.
  Mučitel zvedl bič a udeřil dítě několikrát do zad a žeber. Oliver Twist zadržel dech a potlačil výkřik, na těle se mu tvořily jizvy. Kat se spokojeně zasmál.
  Basováno chraplavým tónem:
  - Silný chlap, ale mladé svalnaté tělo je docela citlivé na bolest. Doufám, že s vámi rychle najdeme společnou řeč. Nyní je čas spálit si paty, abyste neběhali příliš rychle.
  Mučitel vytáhl z pece rozžhavenou tyč. Bez okolků popadl do rukavic Olivera Twista bosou nohu a zlomil mu palec na noze. Pak se rozžhavené železo dostalo do těsného kontaktu s bosou nohou dvanácti nebo čtrnáctiletého dítěte. Vyvalil se hustý dým, kůže byla spálená.
  Oliver Twist s úsilím vůle, téměř se kousl do jazyka, zadržel unikající výkřik. Chlapec těžce dýchal, po těle mu stékal pot. Kara Maara pokračovala v drcení kusem železa, vůně smaženého masa. Vůně příjemně lechtala nosní dírky. Nakonec kat odnesl kov. Při pohledu na mučené dítě řekl:
  - Není špatný! Silný chlapec. Než se přizná, strávíme spolu mnoho hodin. A co tento mladík řekne na dotek rozžhavené oceli?
  Sadistický kat rád políbil nohu jiného holohlavého muže červeným železem. Kůže na chlapcově patě začala hořet. Chlapec hlasitě křičel, křičel s dobrou obscénností. Když mučitel tyč sundal, jen zasyčel, bledý a zpocený puberťák:
  Už ne, všechno ti řeknu.
  Kat se spokojeně zasmál.
  Sladkým tónem řekl:
  - Samozřejmě, že ano. Kde je doupě Valyi Chervovy?
  - Neříkej mu to! - křičel Oliver Twist a neúspěšně se pokoušel prolomit okovy, čímž se chlapcovy svaly napjaly a vypadalo to, že prasknou. Nedělej svému otci ostudu.
  Svět Tuzok vše pochopil a s neobyčejným úsilím vůle potlačil slabost. Modré rty chlapce zašeptaly:
  "Nevím, a i kdybych to věděl, stejně bych nic neřekl.
  Kara Maara praštila Olivera Twista pěstí do úst. Pak vylezl kleštěmi do žaludku:
  - Bastarde, budu tě mučit dlouho. Posypu tvé rány solí, zakokrháš jako kohout od pekelné bolesti.
  Barbar vytáhl a posypal chlapcovo zraněné rameno špetkou soli. V tu chvíli se ozval hluk a vévoda se ztěžka nadechl a vylezl ven.
  zasyčel:
  - Jak vidím, začal jsi výslech beze mě.
  Kat zmateně pokrčil širokými rameny.
  - Vinen, vévodo. Nařídil jste rychle vyřadit informace a chlapci jsou velmi tvrdohlaví!
  V reakci na to hodnostář zakřičel:
  - Ne kvůli tvé mysli. Udělejte krok zpět a naučte se, jak tyto oběti vyburcovat.
  Vévoda popadl horké ocelové kleště. Nazí, zpocení, opálení a velmi svalnatí chlapci vypadali velmi chutně.
  No, jako takové krásky, ale nemůžete se osobně mučit.
  Vévoda udělal lehké kroky směrem k Oliveru Twistovi. Chlapec cítil zápach z úst. Hlavou mi víří náhodné myšlenky. Vyvolávání vzpomínek. I když jsou falešné z kybernetického snu, když se mi v hlavě objeví něco z fantastických časů. Možná lidé opravdu vědí, jak cestovat v čase ve snu? Toto je pohyb duší prostorami a epochami. Když vidíte školu budoucnosti.
  Tady je to futuristická škola, září úhledná kybernetická tabule. Na něm musíte držet prst ve složité sekvenci - a bude dána správná odpověď. A nepoučil se. Celý den šermoval elektrickými meči, pak šel k řece. A tady stojí u tabule a stydí se. Vypomáhá přítel Dodgera, který pomocí miniaturního gadgetu přenese zprávu, která se ozve v mikrofonu skrytém v jeho uchu. Pravda, učitel je ve střehu. Nahrává jejich rádiový přenos na gravioscanner. Chraplavý, počítačový hlas říká:
  -Klut a Oliver. Zůstaňte oba ve třídě. Jak dlouho můžete sedět a chodit na tipy?
  Pak bude následovat dlouhé a únavné čtení morálky. Až dosud nám před očima stojí skenovací hologramy. Proto opustil polokouli světa, aby se zbavil dotěrných učitelů a nudných hodin. A jak to všechno skončilo? Teď mu ta tlustá, ošklivá ropucha ubližuje. Musíme si pamatovat lekce jógy a Ruscate. Jak je tam bolest lokalizována?
  Sadistický hodnostář se zlomyslně zašklebil a jemně si přiložil kleště na žebra.
  Při dotyku žhavého železa se ozvalo zasyčení a vůně mladého připáleného masa zesílila.
  - Co, jehňátko, máš rád pečené? - zaskřehotal inkvizitor. Pak vévoda jemně zkroutil kleštěmi, zahákl kůži a zkroutil žebra.
  Přes veškerou snahu vůle chlapci mimovolně tekly slzy z očí. Bylo to velmi bolestivé. Možná bolestivější, než když byly podpatky kauterizovány. Na chodidle je mnoho nervových zakončení, ale Oliver Twist to má ztvrdlé a vycpané, běhal i po uhlí. Opravdu, velmi rychle. Žebra nejsou na ohnivé procedury tak zvyklá, z hrdla se vyklube křik. Oliver Twista zaskřípal zuby. Snažil jsem se rozptýlit přemýšlením o příjemných věcech.
  Obrátil svou pozornost ke svým katům. Mučitel je významný muž; je vysoký, jeho paže jsou tlusté a masité, jeho plášť je lemován krví a on sám je oblečený celý v červeném. To je pochopitelné - je to hroznější a krev na oblečení je méně viditelná. Těžké boty se stříbrnou podkovou. A tady je sám vévoda - v koruně, nesundává ji, dokonce plánuje dělat špinavé obchody. Fanatik. Na hrudi visí rozkaz. Nepochopitelné znamení, jako hákový kříž, pouze pěticípý a rohatý, vyrobený z čistého zlata orámovaný diamanty.
  - No, co chceš? - Navzdory divoké bolesti na sebe Oliver Twist vrhl hrozivý pohled a svraštil obočí.
  A škubal bosou nohou, kterou nedávno pohladilo na kulatém dětském podpatku rozžhavené železo.
  Vévoda navzdory očekávání neztratil nervy. Stále si chladnokrevně kroutil žebry. Žebro se chystalo prasknout, když se do síně připlazil zbabělý sluha. Třásl se jako králík.
  A jeho hlas se zlomil:
  "Vaše Výsosti, sál je v plném proudu." Vaše dvě dívky a dav rytířů se potýkaly.
  - Takhle. Vévoda upustil kleště. "Nebudu tolerovat takové zacházení se svou láskou."
  Zatřepal pěstí na zajatce a dodal:
  - Vrátím se. A podívej, beze mě vážně nemučíš. Učí se hlavní muka z mé ruky.
  - Poslouchejte, můj pane. - Kat polohlasně zahřímal, jeho pomocníci mu přizvukovali.
  Vévoda opustil prostory. Mučitel přistoupil ke společníkovi Olivera Twista.
  Kočka sladkým hlasem zavrčela:
  - Nyní můžete smažit druhou patu. A ty," kývl Oliveru Twistovi, "dívej se. Totéž se stane vám.
  Kat nažhavil železo. V místnosti bylo těžké dýchat. Zasvištěl bič a údery biče se dostaly do pochvy Olivera Twista na nahé torzo. Chlapec se otřásl údery, ale tvrdošíjně mlčel. Hlavou mi opět probleskly nepříliš příjemné školní vzpomínky.
  A na holou patu mučitel přiložil široký pás železa, červený od žáru.
  A Oliver Twist sebou škubl hroznou bolestí. Ale dokázal se držet zpátky. Přestože se chlapcovo svalnaté tělo lesklo potem a krví. A do ohně kapala zakalená tekutina a způsobila syčení.
  Chlapec vydržel a dokonce zpíval:
  V den stvoření světa je Bůh slavný tímto zázrakem:
  A nebe nad Zemí se náhle zmodralo A nebe, nebe nad Zemí zmodralo,
  
  nezná řetězy!"
  
  A bude štěstí pro lidi nyní a navždy, Až okovy, tyrani a nepřátelství padnou, když okovy a nepřátelství padnou navždy.Všechna moc tyranů se bude rozpadat jako prach, A Anděl bude zpívat Svobodu v nebi.
  
  
  Sláva, síla a práce zde zazáří a žádné síly to všechno nevymažou.
  
  A Bůh dá moudrost vašemu lidu Překonejte protivenství, sváry a nepřátelství A kéž překonají vše - zmatek i nepřátelství Bude Svoboda, Souhlas, Láska A Světlo Pravdy osvítí duše.
  
  Kéž je na té zemi vždy hojnost Vesnice, vesnice, města zbohatnou A vesnice, města budou vzkvétat V tamních zátokách bude kotvit mnoho lodí A hosté začnou obchodovat pro svůj vlastní prospěch.
  
  Ta podivuhodná země bude plná krásy A Múzy budou po staletí zpívat Svobodu.
  ...Dvě dívky, Vega a Angelica, se zařízly do davu rytířů. Stát na místě smrti je jako. Instinktivně si pro sebe zvolili nejvhodnější bitevní taktiku. Golden Vega máchla oběma meči a sekla pána stojícího před ní. Její super ostrý meč prořízl brnění a usekl hlavu. Angelica také uštědřila smrtelné rány - vrazila si meč do hrudi a zasáhla barona, který máchl kyjem. Její bleskurychlé útoky drtily maso. Při dalším úderu si dívka usekla ruku, železná rukavice s rachotem dopadla na podlahu a nepřítel zařval.
  Angelica držela "mlýn" - jeden meč odrazí úder, druhý seká. Rytíři byli opilí, pomalí v brnění a hypertitanové meče se snadno prořezávaly masem. Vega se otočila, udeřila nohu útočníkovi do obličeje a pak mu vrazila čepel do žaludku. Obratný úskok. Silueta mocného rytíře se ve světle svíček matně leskla. A pak - přesná rána do krku.
  Vytryskla krev. Vega není cizí zabíjení. Ale Angelica přináší smrt teprve podruhé v životě, ale tato dívka je v takovém vzteku, že ji nelze tak snadno zastavit a zlomit. Další rána prorazí rameno. Rytíř zařve, Angelica otočí čepel. Soupeř je tichý. Otočení "motýla" - a opět hlava padá na mramor. Podlaha se stává kluzkou od krve. Dívka se potápí a kope nohama, tři rytíři padají najednou, jako by je sťali. Pak se vynoří a praští ho pěstí do obličeje. Vega mezitím udeří takovou silou, že rozseká meč i helmu.
  - Úžasné! Angelica křičí. - Jsi jen terminátor.
  - Jsem hvězdný strážce. - Směje se, odpovídá Vega. - Ano, a nejste o nic horší!
  Nový bojovník je dovedně navlečen na hraně. Dívka je potěšena. Rytíři se hemží a vzájemně si překážejí.
  Vega se směje - ráda seká. Skok - zasáhne oběma nohama najednou, pak přesný výpad. Dva válečníci se dusí krví. Následuje technika "žebříku" a tlustý baron ustupuje s useknutým ramenem.
  Obě dámy byly tak rozzuřené, že by snad všechny zabily, více než jeden a půl sta rytířů, ale do síně vstoupili střelci z kuše. Nekryté brněním to měly polonahé dívky těžké. Oba byli téměř okamžitě zraněni - lukostřelci přece stříleli dobře a zasahovali hlavně do nohou a rukou. Dívky byly houfně napadány. Navzdory prolité krvi šlechtici nijak nespěchali, aby je zabili. Naopak, potřebovali je živé. Vega a Angelica byly zajaty. Bylo jasné, že budou znásilněni. Došlo k menším šarvátkám o to, kdo začne první. Rvačku vyhrál baron Sylph de Ramses. Naklonil se dopředu, strhl Angelice šaty, sebral svou důstojnost a silou do ní vstoupil. V tuto chvíli divoké orgie přerušil hrozivý výkřik:
  - Jaký druh zábavy bez mého vědomí?
  Rytíři byli zmatení. Hrozivý vévodův řev mohl každého přivést k šílenství.
  - My, Vaše Výsosti, jsme chtěli dívky naučit slušnému chování. zabručel baron Sylph.
  "Tady jsi a učte se, ignorane." Nejprve si zapni kalhoty.
  Baron byl zmatený.
  Vévoda pokračoval v pláči.
  - To jsou hosté a jsou pod mojí ochranou. A vy jste se s nimi chtěli bavit. Mám nařídit svým služebníkům, aby vás na místě proházeli šípy? Jak se opovažuješ mě vyzvat?
  Rytíři ustoupili, bylo slyšet slabé mumlání.
  - Nechci nic slyšet, hostina je zkažená. Odstraňte mrtvoly a jděte domů. Jinak poznáte plnost mého hněvu.
  Rytíři se začali rozcházet. Dívky vytrhaly šípy trčící z jejich rukou a nohou.
  "Takhle tě mám radši," řekl Marcus de Sade. - Teď půjdeme do ložnice, kde jsi se mnou a budeš se milovat.
  Za šlechticem vyrostly dva tucty bojovníků s mušketami.
  "Tito válečníci se postarají o to, abys mě během sladkých objetí neuškrtil." A je to! Vidím, že jste velmi nebezpečné mrchy, celá moje podlaha byla pokrytá krví a pokrytá mrtvolami.
  V doprovodu doprovodu pokračovali do ložnice. Jeho stěny zdobily nejrůznější lovecké trofeje - nejpůsobivější byly rohy turndukai.
  Uprostřed ložnice se tyčila masivní zlatá postel s mnoha matracemi a polštáři.
  - Prosím. Chovej se jako doma.
  Válečníci s mušketami kouřili zápalnice, připraveni vystřelit každou chvíli.
  - Dnes v noci budu mít zábavnou noc.
  Vévoda ze sebe shodil šaty a brnění a padl na polštáře.
  . KAPITOLA #15
  Mladý vězeň se probudil... Ve věži je trochu hlad, bosým nohám dítěte je obzvlášť zima.
  Oliver, aby se zahřál a stále doufal, že uteče, začal třít jeden ocelový článek řetězu o druhý. A jsou tu husté, ale aspoň trochu teplé.
  Navíc jsem měl hlad... Ve věži sebevražedných atentátníků dostal chlapec jídlo jen jednou denně: zatuchlý chléb a voda. A to bylo pro rostoucí organismus málo.
  A krysy ve tmě kvílí. Bosý hladový chlapec si mnul řetězy a snažil se nebrečet.
  I když před ním byly dva výprasky a smyčka kolem krku.
  Oliver tiše zpíval;
  Jak se to stalo mně, sokolovi mám jasno, ale je čas:
  Létal jsem, mladý jasný sokole, na obloze,
  Tluču-tluču husy-labutě,
  Také mlátil a bil malého ptáčka,
  Jak to bývalo, pro malého ptáčka neexistuje žádný úlet.
  Ale noecha mi, rozumím sokola, není čas:
  Sedím, mladý jasný sokole, v poimane,
  Jsem v té ve zlaté kleci,
  V kleci, na plechovém proužku;
  Sokolí nohy jsou zapletené,
  Hedvábné přívěsy na nohách:
  Perlové závěsy na oči!
  Jak se mi stalo, dobrý chlape, ale trochu času:
  Šel jsem a šel, dobrý chlape, podél modrého moře.
  Už jsem porazil-rozbil lodě-lodě,
  Jsem Tatar, arménský Busurman;
  Stále rozbité lehké čluny;
  Jak to bývalo, není zde průjezd pro lehké lodě.
  Ale mně nic, dobrý chlape, není čas:
  Sedím, dobrý chlape, v poimane,
  Jsem v hliněném vězení toho padoucha.
  Nohy dobrého chlapa jsou kované,
  Na nohách jsou německé třásně,
  Na rukou mladého muže jsou vězeňské zámky,
  A na krku mladého muže jsou železné praky.
  Taková lidová píseň, z jedné z knih...
  Oliver si nevšiml, jak se znovu zapomněl ve snu.
  Nedaleko odtud, na stejné polokouli vysněného vesmíru, prožíval těžké časy i chlapec Oliver Twist. Po horkém bičování, ze kterého praskla kůže, byl vypuštěn na břeh. Měl před sebou dlouhou cestu, než se dostal k pirátskému lordu Dukakisovi. A musíte se tam dostat co nejdříve. Téměř běžel po kamenité cestě, takže jeho krok byl tak rychlý.
  Za dvě hodiny urazil Oliver Twist téměř dvacet mil a přiblížil se k vesnici Yehu.
  Bylo to docela velké město s domy pozdně středověké evropské architektury, bez nějakého extra povyku a špíny. Věž kostela se tyčila nad hnědočervenými střechami. Zelené moře šplouchalo, vstup do široké zátoky zakrývala impozantní pevnost, z jejíchž střílen trčely na všechny strany hlavně děl. Většina zbraní však zrezivěla. Na mírném svahu kopce rostly dlouhé, až stometrové palmy. Zcela skryli fasádu z bílého kamene guvernérova paláce. Vzduch byl svěží, kolem pobíhaly bosé děti jako Oliver Twist. Chlapec ukryl svou jedinou zbraň, hypertitanový meč, v plátěné tašce, kterou nosil na zádech. Oliver Twist navenek vypadal jako obyčejný žebrák, jen ty cáry byly neobvyklé - flekaté, khaki barvy. Nošení zbraně bylo nepohodlné, neustále narážela na zjizvená záda.
  Chlapec se rozhodl odpočívat, zejména proto, že byl plánován velmi zajímavý pohled. Další várka zboží byla přivezena na trh s otroky. Na širokém náspu se seřadil ozbrojený oddíl policie, vyslaný na ochranu odsouzených. Shromáždil se zde zástup zvědavců. Kromě lidí se mihly čumáky inogalaktů. Někteří z nich vypadali jako kachny a vypadali docela neškodně. Bylo tam hodně dětí, smály se a ukazovaly prstem.
  A tady je samotný guvernér, Sam de Richard. Vysoká hubená osoba v červené paruce, oděná do košilky z tenkého hedvábí, bohatě vyšívané zlatými prýmky. Lehce kulhal a opíral se o ebenovou hůl. Následoval guvernéra a popoháněl kolemjdoucí statný muž v generálské uniformě. Na široké hrudi mu cinkaly šperky a na hlavě se mu houpal natažený klobouk.
  Když byli zajatci vykládáni z lodi, muž pohrdavě zkroutil ústa a vytáhl dýmku.
  Odsouzení vypadali špatně: neumytí, zarostlí, mnozí z nich nevypadali jako lidé. Našly se však i dobré exempláře - zřejmě z řad zajatých pirátů. Oliver Twist si všiml několika šestirukých Inogalaktů s lesklými kabáty. Smlouvání začalo. Guvernér, který měl pronikavý hlas, řekl:
  - Generále Cagliostro, máte právo si vybrat za cenu, kterou si sami určíte. A zbytek prodáme v aukci.
  Cagliostro souhlasně přikývl.
  - Vaše Excelence je velmi laskavá. Ale, přísahám na svou čest, tohle není partička dělníků, ale ubohé stádo mrzáků. Je nepravděpodobné, že budou mít nějaké využití na plantážích.
  Opovržlivě přivřel své malé oči a znovu pohlédl na dav spoutaných otroků a výraz zloby v jeho tváři zesílil.
  Kapitán přečetl celý seznam otroků - většinu z nich tvořili piráti, kteří jako zázrakem unikli ze šibenice. Nechyběli ani rebelové vyslaní z metropole.
  - Jaký produkt. Pouze trestanci a zloději.
  Generál seznam odstranil. Přiblížil se mladý svalnatý chlap. Cítil bicepsy na rukou, přikázal otevřít ústa a prohlédl si zuby. zamumlal:
  - Za tohle deset zlatých.
  Kapitán udělal kyselý obličej.
  - Deset zlatých? To je polovina skutečné ceny.
  Generál se usmál.
  - Tento otrok už za to nestojí. Brzy zemře tvrdou prací. Raději si koupím šestiramenný, jsou mnohem tvrdší než lidi.
  Kapitán začal chválit vězňovo zdraví, mládí a vytrvalost. Jako by nešlo o člověka, ale o šelmu. Mladý muž se začervenal. Zjevně mu tento obchod byl nepříjemný.
  "Dobře," zamumlal generál. - Patnáct zlatých a už žádné frkání.
  Kapitán z tónu poznal, že toto je konečná cena. Povzdechl si a souhlasil.
  Další osobou, kterou generál oslovil, byl muž středního věku s mohutnou postavou. Byl to slavný pirát Wiscin. Jednooký a děsivý se zamračeně podíval na kupce.
  Obchodování bylo obnoveno. Obr odešel pro třicet zlatých.
  Oliver Twist stál a vyhříval se v oslepujících paprscích tří sluncí a zhluboka vdechoval cizí vzduch. Byla plná vůně hřebíčku, silného černého pepře a obřího, sladce vonícího cedru. Zároveň poslouchal, co se děje, a sundával si tašku z bolavých ramen.
  Další kupci k odsouzeným přistupovali, zkoumali je, ptali se na cenu. Generál pokračoval ve vyjednávání. Koupil několik dalších šestirukých divochů. Bylo evidentní, že je připraven z dražby odejít. A pak jeho zrak padl na pohledného a silného Olivera Twista.
  - Hodný kluk. A také pravděpodobně něčí otrok.
  Oliver sebou trhl. Z tohoto muže dýchal hluboký chlad.
  Chlapec zakřičel:
  - Ne, jsem na to sám.
  - To jo! Generál byl potěšen. - Sám o sobě - znamená tulák. A podle zákona je tulák zakázán a musíte se stát otrokem. Hej, stráže, přineste obojek. Dlouho jsem chtěla mít takového kluka u sebe.
  Oliver Twist zvedl tašku a spěchal k útěku. Mohutný čtyřruký dozorce stojící vpravo mu však sekl nohy bičem. Smyčka praskla, chlapec upadl. Trhl sebou a pokusil se prolomit smyčku, ale ještě silněji se zaryla do jeho kotníku. Pak vytasil meč a jednou ranou uťal bič.
  Generál zakřičel.
  - Vezmi si ho.
  Strážníci a policisté se vrhli k Oliveru Twistovi. Máchl mečem a probodl policistovi hruď. Zbytek stráží se opřel a tasil šavle. Snažili se chlapce obklíčit.
  Oliver Twist si uvědomil, že nemá šanci, vyskočil, bodl nejbližšího policistu do hlavy a spěchal pryč, poskakující jako žába. Chlapec běžel velmi dobře, ale policisté měli koně. Chlapec byl rychle dostižen a hodil mu kolem krku laso. Oliver přeřízl lano a otočil se tváří v tvář svým nepřátelům, připravený draze prodat svůj život.
  Byl obklíčen ze všech stran. Za nimi se objevili mušketýři, vytáhli sudy a naložili je za pochodu. Bylo jasné, že se chystají začít střílet.
  - Vezmi ho živého! Generál přikázal.
  Arcana růže. Policisté byli vycvičeni k chytání uprchlíků. Pár dobrých hodů - a Oliver Twist byl svázaný. Dobře mířená střela mušketýra mu vyrazila meč z rukou. Ve stejnou chvíli vyhodili síť.
  Mám to, uvědomil si Oliver. Teď ho spoutají těžkými okovy a nikdy se nedočká svobody.
  radoval se Cagliostro.
  - Udeř ho, udeř ho.
  Otočil se ke čtyřruce, aby vydal rozkaz.
  V tu chvíli se ozval ostrý, valivý zvuk a otřásl vzduchem. Generál překvapeně vyskočil. Oba jeho bodyguardi skočili s ním. Stráže se třásly, někdo upustil mušketu. Všichni se jako na zavolanou otočili čelem k moři.
  Dole, v zátoce, ve vzdálenosti dvou set kroků od pevnosti, byla velká loď. Vířil bílý kouř. Úplně skryl nádherné plavidlo, takže byly vidět pouze vrcholy stěžňů. Hejno pterodaktylů se zvedlo ze skalnatých břehů a vířilo na obloze s pronikavým výkřikem.
  Generál nechápal, co se děje. Proč loď střílí ze všech děl?
  - Přísahám na jméno anglického krále. Odpoví mi na to.
  Nastala panika.
  Loď mezitím stáhla anglickou vlajku. Zmizel v oblaku kouře. Byl nahrazen praporem hvězd a pruhů Kiramova impéria. Zlaté hvězdy se na fialovém pozadí krásně třpytily. Generál obrátil oči v sloup.
  - Kapary! zašeptal s obtížemi. - Kiramovi lupiči!
  V jeho hlase se mísil strach a nedůvěra. V očích se mu zračil vztek. Bodyguardi zmateně zírali do dálky, kouleli žlutýma očima a vyceňovali své křivé zuby.
  Obrovská loď, která tak snadno oklamala ostražitost stráží, byla soukromá loď. Na rozdíl od obyčejných pirátů měl státní patent a právo obchodovat s loupežemi, zachycující lodě nepřátelských zemí. A Kiramova říše byla dlouho v nepřátelství s Británií. Teď je čas se vyrovnat. Do města Yehu nedávno dorazila velká zásilka zlata vytěženého z kontinentálních dolů. Po obdržení této informace se admirál Pisar don Freebie rozhodl zaútočit na anglickou kolonii. Byl to akt osobní pomsty. Před deseti lety tamní hejtman porazil tehdy mladého kapitána první řady Pisara dona Halavu.
  Nyní se přesvědčivě pomstí. Jeho jednoduchý vynález se ukázal být natolik úspěšný, že aniž vzbudil podezření, sebevědomě vstoupil do zátoky a zasalutoval pevnosti širokou salvou. Třicet děl vypálilo a proměnilo střílny v trosky a popel najednou.
  Už je to jen pár minut. Četní diváci si všimli, že loď v oblacích kouře postupuje opatrně. Zvedl hlavní plachtu, aby zvýšil rychlost, pohyboval se v silném větru a lupič snadno namířil zbraně na levé straně na pevnost nepřipravenou na obranu.
  Zdálo se, jako by se svět roztrhal. Druhá salva byla ještě ničivější. Generál byl hysterický.
  - Proč potřebuji takový trest!
  Dole ve městě bubnovaly bubny, troubily trubky, jako by ještě potřebovaly varovat před nebezpečím. Dozorci nepropadali panice, pokusili se palbu opětovat. Pevnost se otřásala výbuchy.
  Tísnivé horko a značná váha bránily generálovi v pohybu. Čtyřruká monstra zvedla Cagliostra a odnesla ho do města.
  Oliver Twist, který využil všeobecného zmatku, vyklouzl ze sítě, zvedl meč a vyrazil na paty. Nikdo chlapce nesledoval.
  Pevnost odpovídala občasnými výstřely. Byl pokryt třetí salvou.
  Otroci, bylo jich více než padesát, většinou rebelové a piráti, se dali na útěk. Mighty Wiscin, zkušený pirát, je poslal přímo do zeleného domu. Vyběhlo odtud několik milicionářů s mušketami.
  "Najdeme tam zbraně," řekl Wiscin.
  Oliver Twist k nim přiběhl.
  - Zatímco jsou všichni zaneprázdněni, můžeme bojovat s nepřítelem.
  Chlapec byl přede všemi. U prahu stál stráž s mušketou. Než stačil zvednout zbraň, usekli mu hlavu.
  Otroci vstoupili do domu. Byl tam malý arzenál: muškety, šavle, háky.
  - Vyzbrojte se! nařídil Wiscin. - Teď půjdeme ven a rozsvítíme prasata Kiram.
  Oliver Twist zachoval chladnou hlavu.
  - A proč bychom měli spěchat ke Kiramitům? Ať dobyjí město lépe - jsou tam naši nepřátelé.
  "Ano," řekl obr. - Budu jen rád, když uvolní vnitřnosti guvernéra nebo tohoto generála.
  Ozbrojení otroci se schovali.
  Policie, stráže, milice se vrhly do boje se zoufalou odvahou lidí, kteří chápou, že v případě porážky nebudou ušetřeni. Kiramanové byli nemilosrdní, prosluli svými zvěrstvami.
  Vůdce útočníků znal jeho věc. Na rozdíl od Yahoo.
  Velitel Kirama udělal správnou věc - porazil pevnost, převzal kontrolu nad centrem města. Jeho děla střílela po otevřeném prostoru za molem a proměnila lidi, kterým Cagliostro průměrně velel, v krvavou kaši. Kiramiti si dovedně počínali na dvou frontách - svou palbou vnesli do řad obránce paniku a zároveň kryli vylodění výsadkových skupin.
  Pod spalujícími paprsky tří sluncí bitva pokračovala až do poledne. Když se praskání mušket a řinčení kovu přiblížily, bylo jasné, že Kiramité tlačí na obránce města.
  - Nenakláněj se. Oliver Twist se podíval ven. - Nejdřív ať se setmí.
  Kupodivu Wiscin chlapcovu radu poslechl. Možná se mu líbilo, jak ragamuffin bojoval.
  Na konci dne se pět set lupičů stalo absolutními mistry Yehu. Západ slunce byl nádherný, chlapec ho s potěšením obdivoval. Město bylo neklidné. Obránci byli odzbrojeni a Pisar don Freeva, sedící v guvernérově paláci, s rafinovaností velmi podobnou výsměchu, určil výši výkupného za guvernéra a generála.
  - Měl jsi být oběšen. - Usrkával dýmku, řekl Don Freebie. - Ale budu milosrdný a místo toho vezmu sto tisíc zlatých a dvě stě kusů dobytka. A samozřejmě neproměním toto město v hromadu popela.
  V reakci na to skeptický řev:
  - A co zlato, které jsi ukořistil ve sklepích paláce? Je jich několik milionů.
  A v odpověď zavyl:
  - Tohle je moje právoplatná kořist.
  Generál Cagliostro klesl do křesla...
  S přicházejícím soumrakem Oliver Twist požádal o průzkum.
  - Zjistím, co se děje ve městě - a okamžitě zpět.
  Město bylo v plamenech.
  Kiramiti okrádali, věšeli vzpurné a brutálně znásilňovali ženy. Oliver Twist viděl několik dětských mrtvol, včetně dívky s otevřeným žaludkem.
  Byly tam také ženy s uříznutými prsy, zlomenýma nohama - zjevně vystavené týrání. Chlapec zbledl a spěchal, aby se z toho pekla dostal. V úzké uličce potkal dívku s blond rozpuštěnými vlasy. Pronásledovali ji čtyři Kiramité, opilí a v těžkých botách. Oliver Twist se bez přemýšlení přiřítil. Máchl mečem na nejbližšího lupiče.
  Rána byla tak silná, že helma praskla spolu s lebkou. Pak bos, blýskl se holými patami, vyskočil. Jednoho Kiramiana srazil kolenem do čelisti a druhému rozpáral břicho. Jen jeden zůstal na nohou.
  -Anglické štěně. zavrčel. A byl okamžitě napaden. Po provedení kombinace "roztrhaný ventilátor" chlapec uřízl hlavu nepřítele.
  - Jdi ke svým předkům.
  Beztvará hmota se zhroutila k zemi.
  Přiběhl k plačící dívce a chytil ji za ruku. Vyděšeně se podívala do očí spasitele.
  "Následuj mě, zlato," řekl Oliver Twist.
  Blond vlasy a modré oči očividně vzbuzovaly sebevědomí. Běželi uličkou, za nimi byly slyšet těžké kroky. Cestou jsem potkal dalšího opilého Kiramese, nezpůsobilo to žádné potíže. Vyšplhali do kopce prázdnými ulicemi a dostali se na předměstí Yehu. Oliver Twist přivedl dívku do domu se skrytými otroky.
  Wiscin ho potkal se sadistickým úšklebkem.
  - Jaký druh krádeže jsi nám přinesl? Čerstvé a mladé.
  Nedotýkej se jí, nebo ji zabiju. - Ta zakrvácená čepel vypadala velmi přesvědčivě.
  - Vidím, že se ti podařilo bojovat, chválím. Co teď dělat?
  Oliveru Twistovi zablýsklo v očích.
  - Musíme zajmout nepřátelskou loď. Tvorové se již jistě napili a jsou ve městě a my dostaneme vynikající loď.
  Skvělý nápad, pojďme na to! Pirátští otroci hlasitě vyjádřili svůj souhlas.
  Plán na dobytí lodi byl jednoduchý, důraz byl kladen na překvapení. A přesto se Oliver Twist obával, že při čtyřech měsících Kiramanové zahlédnou čluny a spustí poplach.
  "Navrhuji to," řekl Oliver. - Doplavu k lodi. Vlezu na palubu a dám signál.
  - Zvládneš ty stráže sám? - Začal Wiscin, ale pirát Oro ho přerušil: - Chlapec říká, co si myslí. Pokud jsme spatřeni, střelci zahájí palbu. A pak bylo všechno pryč.
  Na třech člunech se otroci přiblížili do bezpečné vzdálenosti od nepřátelské lodi. Oliver si vzal meč, smyčku a malou dýku a doplaval k lodi. Čtyři měsíce svítily tak, že se dalo číst. Na palubě bylo dvacet stráží. Se svou funkcí se přitom vyrovnaly špatně. Zatímco na břehu pohoršoval téměř celý tým, střelec se svými pomocníky odzátkoval další sud rumu. Strážci - dva na přídi a na zádi - hlídali. Olivera Twista si nevšimli.
  Chlapec plaval na stranu a opatrně vyšplhal po hrubých prknech. Jeho šikovné ruce a holé prsty se držely každého zářezu. Tiše se vydal k nosu. Hodil dýku do týla hlídače a čepel meče usekla hlavu dalšímu Kirametsovi. Takže první hlídky byly zlikvidovány. Poté, když obešel opilecké ječící písně střelců, holohlavý muž dosáhl zádi. Stráže opatrně nahlížely do vody přes palubu. Proto si nevšimli, jak klouzal téměř nehmotný stín a podřezával jim hrdla.
  Úkol se stal jednodušším.
  Střelci byli tak opilí, že nevěnovali pozornost zapálené pochodni. Oliver spustil provazový žebřík svým společníkům. Otroci tiše vylezli na palubu. Jeden Kiramese, který vyšel na malou potřebu, si všiml jejich pohybu, ale zřejmě si je spletl se svými.
  - Co, pěkně okradeno? zeptal se kiramským dialektem.
  - Tak dobře, jak jen to jde. řekl Wiscin. Čepel se blýskla. Dýka se příliš zabodla do krku zvědavého válečníka.
  - Pátý. poznamenal Oliver. "Teď pojďme ke zbytku."
  Na zádi se natáhli bývalí otroci. Prošel další hlídač. Sundal ho další přesný hod. Tiše, jako stíny, se otroci probíjeli k pasu. Byli dobře vyzbrojeni. Od pasu se otevřel pohled na celou loď, od zádi až po příď. Asi tucet lidí se chladilo na palubě, zbytek popíjel rum a tequilu dole. Mnoho pirátů umělo házet - nejen dýky, ale i sekáčky a šavle. Bez výstřelu zmasakrovali opilé Kiramity. S těmi, co pili dole, se zacházelo lidštěji. Zaútočili a nabídli, že se vzdají.
  "Pojďme spoutat a držet," nařídil Oliver Twist.
  Poté se piráti bez přemýšlení pustili do luxusního jídla. Jejich nadšení bylo za hranou. Není divu - v páchnoucím podpalubí se otroci krmili jen zbytky.
  "Teď postavme hlídky," přikázal chlapec, "až se rozední, nepřítel se pokusí vrátit na loď. Nechme se překvapit.
  Všichni s tím souhlasili.
  Oliver Twist zůstal na svém místě a těšil se na úsvit. Čas plynul bolestně pomalu. Konečně se na obzoru objevilo dlouho očekávané modré slunce. Ani poté však posádka lodi s návratem nespěchala. Odpoledne se objevily velké lodě plné sudů zlata. Pisar don Halava je osobně doprovázel. Nově vyražení piráti se převlékli do Kiramské zbroje a oblečení. Na lodi vládl příkladný pořádek, a proto Don Freebie nic netušil. Navíc mu ze silné kocoviny praskala hlava a rád do sebe nalil pár sklenic silného vína. Sudy byly narychlo naloženy na palubu. Bývalí otroci se jen stěží ovládli, aby nespustili smrtící palbu. Nakonec byl do nákladového prostoru umístěn poslední sud a truhly s výkupným. Potom Wiscinus přikázal:
  - Porazit je!
  Na Kiramity dopadly salvy z mušket a pak byly použity nože a sekáčky. Přibližně padesát vojáků bylo zabito najednou a Pisar don Halava byl svázán. Ústa měl ucpaný nevkusným roubíkem z paruky a byl eskortován do nákladového prostoru.
  Ostatní kiramské čluny se k sobě tiskly.
  Silná námořní salva třiceti děl potopila tucet velkých člunů a poškodila asi polovinu zbývajících. Zatímco zmatení Kiramanové zběsile argumentovali, loď se dokázala otočit na pravobok. Další smrtící salva rozmetala přeživší čluny na kusy. Střelba byla prováděna hromadně z malé vzdálenosti, takže ztráty byly velké. Kousky dřeva rozbité, voda zpěněná, potřísněná krví. Inogalakt s krokodýlí hlavou plaval směrem k lodi. Fillibustři ho zastřelili mušketami. Přežily jen tři čluny, ty se otočily ke břehu. Zbraně se pomalu nabíjely a podařilo se jim utéct. Přežilo méně než sto soukromníků. Ti, kteří utekli, byli zcela demoralizováni.
  Bylo to vítězství.
  Oliver Twist se snažil zvednout jeden ze železem přivázaných sudů. Otevřeno. Když naolejovaný vršek praskl, pršely zlaté mince.
  Piráti se podívali na ušlechtilou kořist.
  Wiscin se ujal slova jako první.
  - Zajali jsme nebývalé poklady, ale zároveň jsme zůstali vyvrženci. Nezbývá nám nic jiného, než shodit černou vlajku a udělat to, na co jsme mnozí z nás už dávno zvyklí. Totiž námořní loupež.
  Korzáři rázně vyjádřili svůj souhlas. Oliver Twistovi to také nevadilo. Naopak - proto sem utekl z civilizované, ale velmi nudné denní polokoule.
  - Pobřežní bratrstvo má svůj vlastní přístav. Toto je ostrov Monako, kde se nacházejí všichni filibustři.
  - Pokuta! - řekl Oliver - Pokud budeme mít základnu, neztratíme se. Zbývá vyřešit pouze jednu otázku.
  Wiscin to dokonale pochopil.
  - Chcete být naším kapitánem? To nebude fungovat. Jste ještě příliš mladý.
  Už mám na sobě krev. Oliver pozvedl meč.
  Ten surovec zavrčel:
  - Více o mně. Před vámi je zkušený korzár. kolik ti je ale let?
  - Jedenáct. "Oliver Twist ani nepovažoval za vhodné přidávat si roky."
  Piráti se zasmáli.
  Byly slyšet výkřiky:
  - Chlapec je příliš mladý, je potřeba zkušeného vůdce. Wiscina za kapitána.
  Obří korzár se usmál.
  - Vidíš, Olivere Twiste, oni ti nevěří. Kdo chce, abych byl kapitán?
  Všichni piráti zvedli zbraně.
  - Takhle. Ale nebuď smutný. Od této chvíle jsi moje pravá ruka. I přes jeho nízký věk ho jmenuji svým asistentem. A pořádný vítr v zádech!
  Bouřlivé výkřiky všeobecného souhlasu. Oliver zakroutil mečem.
  - Souhlasím! A čestně přijímám jmenování.
  Znovu zazní jásot. Wiscin příkazy:
  - A teď - vše na stožárech. Je nutné zachytit blížící se směr.
  Oliver Twist začal zpívat, piráti začali jednotně zpívat silnými hlasy:
  
  Smaragdově šplouchající vlna přes palubu,
  Hvězdy na nebi nad námi září!
  Potěšení korzára s voňavým vínem,
  Co zítra - to ví jen Pán!
  
  Dojde k nalodění nebo vystřelí děla,
  Slož hlavu do zlé propasti!
  Takový je osud filibustera Pallase,
  Plavba přes moře v impozantním živlu!
  
  A štěstí přijde - jasný pruh,
  Pokud jsou ruce silné, nabroušený meč je silný!
  Nestyďte se, odvážně do bitvy - porazte strach z hrdiny,
  Ukažte svou postavu, zvládněte zažehnout zápal!
  Melodie plavala po zádi a život plynul jako obvykle.
  . KAPITOLA #16
  Mladý vězeň byl znovu tvrdě zbičován. Silně ho zbili a dokonce i Oliverovy paty byly spáleny ohněm z pochodně.
  Chlapec, vyčerpaný krutým mučením, se zapomněl v hlubokém spánku. A snil o tom...
  Svět Tuzok byl prakticky v bezvědomí a kat se sklonil nad Oliverem Twistem a jemně mu potíral rány alkoholem. K jeho překvapení rychle uschly.
  - Ten chlap se hojí lépe než pes, jakou radost mi udělá, může být mučen měsíce.
  Chlapec v odpověď zakňučel:
  - Nečekejte, moji přátelé brzy přijdou a natáhnou vás na stojan.
  - Za tohle ještě pár ran. - Kara Maara vší silou šlehal ostnatým a jehlovým bičem na záda a pak hodil červenou papriku a sůl. Chlapcova tvář se zkroutila a zkroutila jako červ, jen nadlidské úsilí umožnilo zadržet křik.
  - No, kde jsou tvoji přátelé? Hráz pro symetrii Spálím ti druhou patu, je možné, že dnes supervévoda nepřijde.
  Do běla žhavé železo se dotklo nohy dítěte, pak Kara přitlačila silněji a chvíli čekala, až spálí chlapcovu ztvrdlou nohu.
  - Jak miluji vůni opáleného jehněčího. - Řekl kat, šťavnatě se rýsoval v nozdrách, nasycený pachem hořícího vzduchu. Dá se uříznout kousek kýty a sníst: vypadá to velmi chutně.
  Nacpeme ti žhavé uhlíky do úst. Vega křičela z plných plic. Dívka vyrazila kupředu jako panter, oči se jí leskly a vlasy jí padaly přes ramena jako sluneční paprsky.
  Čtyři pomocní popravčí se na ni vrhli, ale byli odříznuti technikou zametání "delfíních křídel". Pak Vega přesným pohybem posekal dalšího mučitele, zlomil mu ruku a oddělil hlavu od těla. Angelica se zhroutila za ní a táhla imobilizovaného supervévodu na svých ramenou. Její zrak padl na Olivera Twista. Dítě bylo pokryto oděrkami, řeznými ranami a popáleninami. A vůně připomínající grilování nenechala na pochybách, co tady dělá profesionální sadista.
  Angelica k němu přiběhla a pohladila ho po ráně.
  - Můj drahý chlapče, jak tě protivníci zneužívali.
  Oliver odpověděl s úsměvem:
  - Neboj se, matko, víš jak houževnatá, nebude trvat ani den, než rány zmizí.
  - Je to proto, že jste byli vylepšeni vedením speciálních zařízení, která aktivují kmenové buňky těla.
  - Jste jeho matka a řekl jste nám, že jsou to vaši bratři. - Vega byla poražena najednou pěti bojovníky, čtyřmi pomocníky a docela zručnou bojovnicí Kara Maarou. Odrazila útok a okamžitě jednoho z nich probodla do žaludku.
  - Běda, chtěl jsem vypadat mladší, zvláště v očích tvého přítele, protože je to jen kluk.
  -Mýlíš se, už mu je třicet let, vypadá to jako spratek. Ale neotvírej na něj pusu. Je můj, už více než rok bojujeme ruku v ruce a já jsem se pevně rozhodla mít s ním společné děti.
  - Co je chvályhodné. Ale můj manžel zemřel a on se vydal na lov do této noční polokoule. Tam ho ukončili.
  - Je to strašné! Ale všichni jsme smrtelní. Přeji ti, abys našla dobrého muže. - Řekl Vega a dokončil dalšího bastarda. Sama Angelica si uvědomila, že její partner potřebuje pomoc. Navíc do místnosti vběhly další dvě desítky bojovníků.
  Sekla mečem, osvobodila Olivera a vrhla se do kormidelny. Meče dívek byly ostřejší a dokonalejší, dokázaly sekat ocel. Jen Kara Maar na tom neměl hromadiče o nic horší a dokonce se mu podařilo poškrábat Vegu na rameni. Po pádu se Oliver Twist rychle rozpletl, osvobodil se z provazů, opatrně se postavil na špičky - paty měl spálené ohněm, zvedl dva upuštěné meče a vrhl se do vřavy. Chlapec kypěl ohněm, jen kdyby byl mučen příliš krutě. V pohybu házel na vévodovy bojovníky kleště, řetězy, hřebíky. Zde je jeden z nich, v důsledku dobře mířeného hodu, přistál přímo v hlase Kary.
  Kat popadl jeho vyražené pulzující oko, Vega využil okamžiku, usekl mu paži v lokti a vyrazil meč. Chlapec, který vydal vítězné cvaknutí, ho zvedl a porazil dva bojovníky najednou a připlížil se ke Kaře. Bránil se jediným mečem, dobře vycvičený chlapec v šermu okamžitě pochopil, jak ho použít. Vytvořil jednoduchou, ale účinnou techniku dvojitého větrného mlýna. Jednou ranou sebral čepel a druhou mu usekl paži k rameni. Kara Maara se zhroutila na dno, v bezvědomí šokem bolesti.
  - Nyní jste bezruký bandite obdržel v plné výši. Pomstil jsem se, ale ostatní vám předloží účet.
  Nejnebezpečnější bojovník byl poražen, Oliver popadl klíče a vběhl do vedlejší chodby. Na cestě před ním se najednou objevili tři čtyřrucí bojovníci s meči. Zaútočili na Olivera, jedno cvaknutí ho dokonce poškrábalo na hrudi a z toho strčení si chlapec sedl na spálené paty. Chlapec křičel a ignoroval bolest a praštil jednoho z nich do slabin. Pak neuvěřitelným skokem usekl hlavu tomu, kdo ji dal. Uhýbal mečům, udeřil druhý do hřebene helmy, což bylo ohromující, a pak zakončil levým hákem. Poslední bojovník sotva stačil odrazit útoky rychlejšího dítěte, které mu po pár sekundách zabodlo meč do srdce.
  - Hudba dlouho nehrála, fraer dlouho netančil! - Směje se, řekl chlapec. Běžel po špičkách a cinkal svazkem klíčů.
  Dívky pokračovaly v řezání přesilovou silou. Přesto kolem nich přibývalo mrtvol a bosé nohy půvabných Amazonek se koupaly v krvi. Přesto ke strážím přicházely další a další posily a v dívkách se začalo tísnit. Angelica a Vega použily obě ruce a také kopaly vší silou, ale jejich četná zranění jim bránila v pohybu. Válečníci ustupovali a válečníků kolem nich bylo čím dál tím víc. V zápalu boje dívky úplně zapomněly na supervévodu, který byl v bezvědomí, jinak se ho snažily použít jako štít.
  Vega se pokusila použít techniku těžby dřeva. Pomohlo to srazit několik dalších lidí. V jejich prospěch však hrál fakt, že meče dokázaly řezat ocel. Díky této technologii. Zabíjeli útočící válečníky v tak velkém počtu. Během boje však Vega uklouzla v hluboké kaluži krve a málem spadla. Jeden z vévodových mocných dvoumetrových vojáků využil okamžiku a zasadil silnou ránu mečem do hlavy.
  Pokud Vega neměla tak silnou lebku s příměsí culicistatu, byla jednoduše odseknuta. Ale přesto se vyvalila krev a spadl ustřižený pramen vlasů a dívka sama téměř ztratila vědomí. Reflexně napodobila výpad a probodla soupeřovo hrdlo. Z otřesu mozku ji však silně bolela hlava a její reakce se zhoršila a vynechala další údery.
  Pro Angeliku to nebylo příliš snadné, už byla několikrát chycena a nedávno získaná zranění bolela a bolela. Dívky byly vyčerpané, tekly z nich pramínky potu a krve, krásně splývaly po bronzové kůži.
  Vega brzy dostala ránu do paže, měla seříznutý biceps, mladá Amazonka vpravo byla zranitelná, její paže ztratila sílu a rychlost.
  - Vypadá to, že jsme uvízli Angeliku, vlezli jsme do bitvy, aniž bychom spočítali svou sílu.
  Sama Angelica byla bodnuta do boku mečem a jen stěží dokázala potlačit své sténání.
  - Velmi podobně jako skutečnost, že musíte zemřít smrtí statečných. Pokud věříte v bohy, modlete se k nim.
  Dívky křičely:
  - Věřím pouze ve vyšší mysl, která patří člověku. A také ve skutečnosti, že po dosažení neomezené moci budou lidé sami schopni vzkřísit všechny mrtvé.
  Do místnosti vběhlo tucet mušketýrů, samotná mušketa byla ještě příliš objemná a drahá zbraň, ta hlavní byla ještě studená. Po zapálení zápalnice je nasměrovali na dívky a předali halu.
  Přestože Vega a Angelica uskočily stranou, Vega byla propíchnuta v noze a Angelica byla vyražena z hrudní kosti.
  - Ach! Jak to hoří! vykřikla. - Zdá se, že nám nezbývá nic jiného než doufat v budoucí vzkříšení. Osobně jsem sice věřil ve Všemohoucího a nebe, ale ne příliš.
  - Všechny víry a náboženství jsou podvod, způsob, jak získat peníze. Vega vykřikla. - Jsem udatný důstojník anglické armády a čeká mě nový život, ale ty jsi pryč.
  Muškety se pomalu nabíjely, ale i tak bylo jasné, že konec se blíží. Přiběhli noví střelci a už z dvaceti kmenů vypálili salvu. Pravda, čtyři vévodovi vojáci byli zabiti omylem, ale Vega a Angelica dostaly nová zranění. Jejich síly byly oslabeny natolik, že se jen s obtížemi bránily. Nakonec jejich nešťastné hlavy poklesly, pohyby krvácejících dívek se zpomalily a bylo zřejmé, že další salva bude smrtelná. Mušketýři se dokonce přiblížili.
  A v tomto kritickém okamžiku, po kterém následovala přátelská salva úklonů, zvoní bolestně povědomě, alespoň Angelicin hlas zpíval.
  Odhoď řetězy zlého otroctví,
  Vezměte meč a naostřete čepel silnější!
  Kéž jsou vaši nepřátelé plni lsti,
  Ale stane se svobodným, pekelný led roztaje
  I tomuto malému světu uděláme radost!
  Většina mušketýrů byla zabita, zbytek bojovníků smíchán, zasypán šípy. Bitva začala vřít s novou silou, vévodovi vojáci byli pod tlakem.
  - A váš syn udělal dobře, osvobodil vězně a přišel nám na pomoc. řekla Vega.
  - A přesně v to jsem do poslední vteřiny doufal, protože ne nadarmo mi miminko někam uteklo s klíči.
  Bitva však ještě neskončila, supervévoda měl ještě spoustu válečníků, bitva zaplnila všechny chodby. Dívky i přes extrémní vyčerpání a zranění bojovaly dál. Vtom jim naproti vyběhl vysoký mladík, oba jeho meče se leskly krví.
  - To vy, krásky, jak jste byly zraněny.
  Co jsi dělal, spal?
  - Ne, ale vzali mě za tvého sluhu a nepustili mě do paláce a já sám jsem nechtěl prolévat mnoho krve. A když začala skládka, uvědomil jsem si, že se beze mě neobejdu. Nebojte se, šermu mě učili od dětství.
  - Vím to! Jste jedním z tisíce vyvolených. Vega promluvila.
  Jaká je vyvolená tisícovka? - zeptala se Angelica.
  - No, je to něco jako elita ve Zlatém Eldorádu. - Dobře, nenechte se rozptylovat, musíte řezat silněji.
  Čerstvý Dodger, který ve spánku zestárl, se samozřejmě pohyboval mnohem rychleji než vyčerpané dívky. Jeho meče rozsekaly protivníky vejpůl a přeťaly čepele. Postupně se vévodovi vojáci stahovali a přestože většinu vězňů věznění trápilo a vyčerpávalo, nenávist zrazovala jejich sílu. V samotném městě navíc propukla spontánní vzpoura. Mnoho lidí bylo hladových, vyčerpaných despotismem a vysokými daněmi, ale zvláště těžce trpěli otroci, kteří byli hlavní výbušnou masou povstání.
  - Vidíte, lidé nás podporují. - Křičel Dodger.
  Z úzkých chodeb se vzpoura vylila na povrch. Impozantní chlapec Oliver Twist bojoval lépe než kterýkoli dospělý, po každé jeho ráně někdo padl. Nezbedník se zase choval jako skutečný stroj na smrt, ale vyhublé dívky začaly zaostávat.
  - Možná si dáme pauzu. navrhl Vega.
  - Ne, co jsi! Bez nás se povstání může udusit vlastní krví. Fortify Golden. Angelica vykřikla.
  - V té krvavé bitvě jsme se pokusili seknout! Padli, ale vstali! - Vega se rozveselil a podřízl dalšího vojáka. dodala Angelica a podívala se na ni. Dívky mávaly stále intenzivněji, zdálo se, že se otevřel druhý vítr. Ten darebák byl daleko vepředu, nad hlavou měl zkřížené dva meče a zdálo se, že vyrazil duhu. Tehdy si Angelica vzpomněla na supervévodu.
  - A kde je hlavní monstrum?
  Vega otočila svou krví potřísněnou tvář.
  - S největší pravděpodobností je mrtvý, dal jsem mu krční tepnu!
  - Protože se není čeho bát, vypadá to, že se boj protáhne a budeme je muset všechny zabít.
  Lidé přicházeli ze všech stran, prchali, mávajíce sekerami, vidlemi, kosami, s divokým šílenstvím řítícím se na nenáviděné satrapy. Jeden muž, zdravý jako býk, zvedl v houpačce dubovou palubu a snesl ji na dva jezdce, kteří se vrhli, aby přešli. Slétli ze svých šestinohých koní, železné brnění narazilo na dlažební kostky a zpoza jejich tlamy se řinula krev.
  Další jezdec byl odstraněn kosou, oddělující hlavu od těla.
  Oliver Twist se úplně proměnil v ďábla, trofejní popravčí meče byly nádherné, sekat s nimi je snadné jako sekat trávu. Ale palác supervévody, v jeho místnostech vypukly požáry, přes vysoké rozeklané věže se valil kouř. Tulák byl první, kdo si toho všiml a zavelel.
  - Je naléhavé zastavit oheň, jinak se bohatství, které se nashromáždilo po staletí, promění v popel.
  Někteří rebelové ještě nejsou tak otupělí, aby neslyšeli hlas rozumu. Byli však omezováni přeživšími rytíři a četnými strážemi. Bitva byla chaotická, někde v kouři Dodger uviděl kováře s pažemi tlustými jako polena, ohánějící se kladivem a z jeho ran padali statní bojovníci. Začaly masivní loupeže. Maara Ace právě přišel k rozumu, a přestože mohl velet, jeho autorita nebyla bezpodmínečná. Osvobození vězni již poslali ptáky do Valya Chervonny, jen on mohl obnovit revoluční pořádek.
  Najednou se před Dodgerem objevil známý plukovník Gustav. Namířil na Dodgera čtyřkřídlého orla. Jeho obrněný zobák se otevřel a odhalil ostré zuby.
  Neplatič se přikrčil a vyhnul se ráně. Když sup minul, poškrábal drápy dlažební kostky, pak znovu nabral výšku a plukovník zaútočil na ruského zvěda ostrým kopím.
  - Ty jsi konec plebejců!
  Tulák uhnul a mečem sekl koňovi přední nohy. Šestinohý kůň srazil jezdce a ten letěl jako pingpongový míček. Rohatá přilba narazila na chodník a dočasně omráčila plukovníka. Tulák se vznešeně rozhodl, že ho nechá zotavit, zatímco se soustředil na orla.
  Obrovský pták na něj znovu zaútočil, ale ne nadarmo byl Dodger jedním z tisíců vyvolených, přesná rána mečem přímo do oka a orel udeřil ve smrtelném záchvatu. Prudkým hodem přes něj kapitán ruské armády přehodil supa potřísněného fialovou krví.
  - No, bestie. Pochopil jsem, co to znamená jednat s válečníkem Velké Ruska.
  Plukovník pomalu vstal a v rukou se mu blýskal meč.
  "Jsem nejlepší šermíř v supervévodově armádě." Plebejci bojuj se mnou a tvá hlava bude oddělena od těla.
  - Čím silnější je nepřítel, tím zajímavější je vítězství! - Tulák nechal nepřítele, aby se konečně vzpamatoval, a pak na něj zaútočil. Plukovník se ukázal být skutečně velmi sofistikovaným protivníkem, který zná mnoho triků, ale je horší než Dodger v rychlosti a fyzické síle. Icy, snažící se vyhrát co nejrychleji, jednal příliš přímočaře, za což byl potrestán, Gustav se mu podařilo rozříznout tvář. Poté Dodger předvedl složitou kombinaci "Mad Squid" a těžce zranil svůj protějšek.
  - Zaplatíte prostému. zasténal plukovník.
  Po několika útocích Gustav tak zeslábl, že si Peter snadno usekl ruku a pak narazil na hřeben přilby.
  - Na sluhu to není špatné. - Řekl a padl mrtvý.
  - Rád obsloužím! Servírování je nuda! - Ten darebák svázal Gustova a odnesl ho pod strom, pak se znovu vrhl do houští. Do podniku vstoupil celý pluk rytířských stráží a namátkou ozbrojení rebelové to měli těžké. V ulicích vyrůstaly spontánně vztyčené barikády, pěchota a kavalérie narážely a jejich bitva se stala extrémně zuřivou.
  Z dálky ve tmě se za olověnými mraky skrývaly i obvykle jiskřivé čtyři měsíce. Palác supervévody už nevypadal jako dort, ale starobylá budova Pentagonu, zdobená dvanácti kupolemi a vojenskými sochami, zvláště mnoho rytířů a draků závodících na koních. Mezi nimi už prorážel plamen, rozhořel se přístavek, někde poblíž střílela děla, ostřelovali město, ničili převážně kamenné domy.
  Plut se snažil nasměrovat povstání smysluplnějším a méně spontánním směrem, ale nikdo ho nechtěl poslouchat. A pěchota se už probila do paláce a zinscenovala masakr. Maara Tuz kolem sebe shromáždil skupinu příznivců, byl mučen za úspory a pouze si pořezal kůži na zádech.
  - Wali Chervonny, kde jsi? - křičel z plných plic. Stráže ho obklopily ze všech stran a snažily se ho vzít do zajetí. Zde je obratný hod lasem a statný muž je poražen, smyčka je uzavřena u krku.
  - Ještě jedna mršina se bere celá. Brzy zabijeme všechny rebely. Kde jsou ty bláznivé ženy?
  Maara táhli jako prostý dobytek, ale když už byl hledaný, hodil ho koni na záď, zaskřípal šíp a probodl jezdcovu hlavu. Po několika sekundách proletěl další a položil dalšího válečníka. Eso spadlo a začalo se odvalovat, pak popadlo dýku, kterou někdo upustil, a přeřízl lano. Teď bojoval s obnovenou vervou, opravdu chtěl vidět, kdo ho zachránil.
  Když trochu odběhl, uviděl polonahého chlapce pokrytého krvavými kundičkami. Okamžitě ho však poznal.
  - To jsi ty World Tuzok. Že byl tvůj syn kvůli tobě pěkně týraný.
  Svět se zakolísal, s jakým neuvěřitelným úsilím se mu podařilo dostat ven z paláce poté, co byl sundán ze stojanu. Bolestivé bylo především došlápnutí na popálená chodidla, pravá noha byla vážně zraněná. Stále je ponořoval do vody, fontána byla zničena a velké puchýře mírně ustoupily a zdálo se, že vás krysy hlodají zaživa. Vzal luk zabitého vévodského válečníka a dorazil včas, aby pomohl svému otci.
  -Nic, tati! Jizvy zdobí jen muže. Hlavní je, že jsem jim nic neřekl.
  Zdálo se, že chlapec byl hrdý na to, že vydržel mučení. Pak si Pravda vzpomněla, jak křičel, a téměř mu rozvázal jazyk. Děkuji Oliveru Twistovi za morální podporu v těžkých časech.
  - Jste již zcela dospělým světem a musíte vydržet nejtěžší mučení.
  - Ano, tati, ale tlučou a hlavně pálí paty, je těžké udržet, aby nezakřičeli.
  - Jestli chceš, dám ti dobrou radu. Až budete úplně nesnesitelní, zpívejte. Hodně to pomáhá, v životě jsem byl často bičován. Je jen škoda, že jste nebyli předem upleteni bičem, pak by pro vás jakýkoli stojan nebyl nic pro vás.
  - Já osobně raději cvičím s lukem, než abych snášel výprasky. - Svět si představoval, jak ho otec bije svou těžkou rukou. Brr!
  - Dobře, když jsi mě dnes zachránil, neporazím tě, ale v budoucnu bude potřeba tvoje kůže opálit.
  Objevili se noví válečníci, přiblížil se celý oddíl, rebelové to měli extrémně těžké. Vtom se objevil pták podobný kolibříkovi se šesti křídly a zahnutým zobákem, který prořízl vzduch. Posadila se, otevřela ústa a zaštěbetala.
  - Vali Chervonny, přiblížil se k městu, přidali se k němu rolníci z okolních vesnic. Požádá o otevření brány ze strany Cedar Forest.
  - Pak se k nim musíte probít, kde jsou ty zatracené ženy, pomohly by se svými pokladníky. vyčítala Mara.
  - Běžím za nimi. řekl Mir.
  - Se spálenými podrážkami daleko neutečeš. - Ataman uklidnil svého syna - ať Zvan lépe přispěchá.
  Eso zapískalo na sekajícího chlapce, který byl ještě čerstvý, úspěšně se vyhnul mučení.
  - Utíkej a najdi ty dvě ženy, které začaly tuhle vzpouru. Poznáte je snadno, jsou krásní a zanechávají za sebou hromadu mrtvol. Řekněte jim, aby vyslali útok na Cedar Gate.
  Chlapec s nahými patami šel splnit úkol. Zvan byl jedním z nejlepších běžců a zvědů v povstaleckém oddíle a Maara doufala, že ten chlapec nic nepoplete.
  Chlapec si okamžitě uvědomil, že dívky byly tam, kde to bylo nejžhavější, skutečně, v hustém boji bylo jasné, jak se meče Angeliky a Vegy míhaly. Máchl šavlí, protože dvousečný meč byl pro dětinské ruce příliš těžký, podařilo se mu válečníka porazit a probít se k Amazonkám.
  - Vážení válečníci. - Řekl a s obtížemi odrážel rány. - Jdou k nám posily, a abychom je mohli pustit do města, je potřeba uvolnit přístupy k Cedrovým bránám a spustit most.
  - Kde jsou? zeptaly se dívky jednohlasně.
  - Ukážu ti to, následuj mě. - Řekl chlapec. Namočil si nohy do krve a rozběhl se a zanechal za sebou stopy bosých nohou. - Sledujte stopy.
  Dívky se jako zkušené sportovkyně zotavovaly za pochodu. Poté, co porazili několik dalších rytířů, začali utíkat a poměrně rychle chlapce předběhli.
  - A kam jsi chtěl, abychom šli.
  - Přinesu vám, tady vidí trojúhelníkovou věž, zkuste je otevřít.
  Kolem brány bylo málo stráží, hlavní síly bojovaly ve městě. Dívky, které zabily čtyři válečníky jedním šmahem, proklouzly branou. Rychle stoupali po točitém schodišti a probili se k mechanismu, který spouštěl most. Tucet stráží v té době hrálo karty. Když viděli dvě bosé, zakrvácené a zároveň krásné ženy v roztrhaných šatech, vydávaly chrochtavé zvuky.
  - Co hezouni, přidej se k nám, zařídíme ti pohodový skupinový sex a nalijeme víno.
  - Pojďme je zabít! - Řekla Vega a dvojitou ranou srpem položila čtyři opilce najednou.
  Zbytek sáhl po meči, ale bylo pozdě, děvčata je podřezala jako zelí.
  - Banzai! - vykřikla Vega napůl žertem a usekla si poslední hlavu z ramen.
  Pak oba s obtížemi otočili klikou, obrovské brány začaly klesat a blokovaly příkop. Hrozná stvoření se vynořila z vody a zuřivě luskala tlamou.
  - Nemají šanci, podívej, už spěchají na pomoc.
  Do města vtrhla velká horda sedláků s vidlemi a kosami a za nimi podle skvrnitých šatů otrlý partyzánský oddíl. Válečníci byli natřeni tak, aby ladili s barvou lesa.
  - Konečně dorazil Vali Chervonny, že? - Vega ukázala prstem na válečníka v brnění cválajícího na inkoustově černém šestinohém koni.
  - Ne, tohle je jeho asistent Discord. odpověděl Zvan.
  - Kde je tvůj vůdce?
  - Tady to je. - Chlapec ukázal na obrovského muže v lýkových botách a se dvěma širokými meči v rukou.
  Proč vypadá takhle?
  - Aby to nepřátelé během bitvy nepoznali, a pokud měl královské šaty, zastřelili ho už dávno.
  - To je jasné, také teď vypadáme jako žebráci. Angelica si povzdechla.
  - Hlavní není to, co je venku, ale to, co je uvnitř. vyštěkla Vega. "Teď se pořádně rozjedeme."
  Přestože se dívkám již pletly nohy únavou, donutily se dostat z hlavy.
  Chervonny hekal jako démon a Vega na něj zavolala.
  - Gigante, buď opatrný a mávej svým vlastním.
  - Kdo jsi?
  - Bohyně, která udělala celý ten nepořádek.
  - Od žen všechny ty nepokoje a vy dva.
  - Ale víme, jak krájet, o nic horší než muži. Vega pozvedla své zakrvácené meče.
  - Podívejme se, možná jsi jen chvastoun. řekla Vali.
  Přístup čerstvých sil začal naklánět misky vah ve prospěch povstalců, ale boj trval velmi dlouho. Jak Vega, tak Aplita byli zraněni více než jednou, velmi často se dívali smrti do tváře, ale ani na vteřinu nezpomalili svůj tanec ničení. Sám Chervonny utrpěl několik ran, zvláště citlivých, když jeho kolona začala střílet z mušket. A pak byly dívky v nejlepším, když se jako první zařezaly do řad a umlčely zlé predátory. Svalnaté ženské ruce byly dlouho necitlivé, Vega a Angelica se držely pýchy, která jim nedovolila se potopit. Povstalci si hustě posetí cestu trubkami a znovu se probili do paláce. Síly supervévody byly vyčerpány a jeho jednotky ustupovaly, samotný palác hořel jako velký požár.
  - Naléhavě uhaste obydlí toho kance. Musíme zachránit to, co zbylo. přikázala Vali. - Také se chopte zbraní.
  Perth se skupinou lidí fascinovaných jeho činy prorazil ke zdi, kde bylo několik baterií s těžkými děly. Drželi celé město se zbraní v ruce a ničili ho rozžhavenými dělovými koulemi.
  - Následujte mě, soudruzi, do bouře, do šrotu!
  Poblíž zbraní byla vážná skládka, jeden rolník nasadil dělostřelce na vidle. Další chlápek, který stále vypadal jako puberťák, hodil dýku na hrdlo horlivě křičícího důstojníka. Upadl a dusil se krví. Dokonce i ženy bojovaly s násilným šílenstvím za použití buď lehkých šavlí ukořistěných od nepřítele, nebo seker, kuchyňských nožů a dokonce i zubních kartáčků. Jedna z nich například poměrně obratně rozřízla břicho nožem, který zaútočil na jejího válečníka. Další panna se ukázala být tak svůdná, že odváděla pozornost bojovníků tím, že předváděla svá vysoká, vznešená ňadra. Sám Dodger už dávno přestává počítat, kolik jich dokázal zabít v krvavé kaši. A přesto, zabíjení lidí není jako dagy nebo jiné galaxie, v tu chvíli cítíte jen opojení mocí a pak. Zničil však již tolik Konfederantů, že krev navíc je pro něj jako voda.
  - No tak, kluci, tlačte víc. - Tulák kopne do nepřítele ve skoku, boty má kované hypertitanem, to není v horku moc pohodlné, ale je to účinné, z takového šoku praskají lebky. Pak cválá jako pravý karatista, dvojitý úder a švih meči, hned čtyři jsou mrtví.
  Téměř všichni strážci u děl byli zabiti, několik přeživších vojáků se schovalo pod lafety a kola. Jsou vytaženi a chtějí je zabít, ale Peter zastaví ty nejhorlivější.
  - Svažte je a pak se zeptáme, jestli chtějí přejít na naši stranu.
  Bývalí nepřátelé jsou svázáni, ale hněv vzbouřených lidí je pochopitelný, dělostřelectvo zničilo mnoho domů, někteří byli ochromeni.
  Posledním vážným bodem obrany ve městě byly detinety. Tam se stáhli potlučení rytíři a také zbytky pluků. Hladké vysoké zdi, stejně jako pancéřové dveře, zabrání útoku.
  Tulák vydal rozkaz.
  - Přiveďte dělostřelectvo, vyrazte bránu.
  Protože většina rebelů neumí střílet, Dodger osobně navádí zbraně. Zde je jeden z nich, největší jádro s obtížemi táhne několik lidí. Ruský důstojník bere spropitné a střílí na dveře. První lehce minul, litinová koule zasáhla věž. Nedostatek děl těžké ráže, nízká rychlost palby. Jeden Peter není bezdůvodně elita, rozhodne se přidat střelný prach, jeden z rebelů, který kdysi sloužil u dělostřelectva, se snaží namítnout.
  - Příliš mnoho náboje. Pistole se může zlomit.
  - Nelámat! Plut mávl rukou. - Podívejte se, jak silný je závěr, hned vidíte, jak mistři tvrdě pracovali.
  Sebevědomě usínal s bílým práškem a pomáhal lidem nabíjet těžší dělovou kouli.
  - No, teď to bude zábava.
  Z takové vzdálenosti je těžké trefit se přímo do dveří a obrovský kalibr nepřispívá k přesnosti, ale když se to podaří, tak se efekt dostaví. Samozřejmě se musíte spolehnout na intuici. Tulák zavřel oči a požádal prozřetelnost, která Velké Rusku zpravidla prospívala, aby pomohla i v této věci.
  - No, děti s Bohem.
  - Kéž nám pomáhá svatá Matka Boží. - Řekli rebelové.
  Dělo s kvílením vypálilo sloup ohnivého plamene, koule vážící dvacet liber narazila vysokou rychlostí do dveří.
  Železo, kterým byl kován, prasklo, ale samotný základ přežil.
  "Sakra, z čeho to je, budu muset střílet znovu." Zvýšíme poplatek.
  - Nestojí to za to. Střelec zvýšil hlas. "Riziko je příliš velké, pane, pokud máte ten správný hlas, abyste mohli vystřelit ještě pár ran, ani jedny dveře nevydrží tolik úderů."
  - Dobře! Ale snížení dávky ti taky nedám.
  Po vražení dělové koule do děla Dodger znovu vystřelil, ale štěstí se od něj zřejmě odvrátilo, rána pokračovala do věže, bylo jasné, jak vyražené zuby letěly.
  Ten kluk měl také děla a ty vrčely ohněm. Pravda, stříleli z velké části zbytečně a naslepo.
  - Máš příliš napjaté nervy. - Řekl starý střelec. - Uvolněte se a přemýšlejte o něčem příjemném.
  - O čem to je? - zeptal se podrážděný Dodger.
  - Například o tom, že jsi moje složka a tvůj syn. - odpověděl provokativně čumák, šavli v rukou měl krvavou a bojoval dobře.
  - A co není špatný nápad! Chtěl bych mít pět, ne deset synů, kteří by bojovali za svou vlast.
  - Ne, možná jsi na mého otce ještě příliš mladý, je pro tebe lepší být mým starším bratrem.
  Dodger se dotkl jeho hladké bezvousé brady a zasmál se. Potom, vzpomínaje na starodávný ruský zvyk, se pokřižoval. Závěr zbraně je vyhřívaný.
  - Horké! Ale nic, ale chladit hlavu.
  Další jádro bylo odesláno s naprostou přesností. Masivní dveře se zhroutily a rebelové, především Angelica a Vega, se vrhli do trhliny.
  Dívky se vždy snažily dominovat, a protože vynikaly svými skvělými dovednostmi v boji, ostatní muži se nedobrovolně vytáhli na jejich úroveň.
  Vega skočila na zničenou část parapetu a vyrobila vrtuli svými meči. Létaly kusy krvavého masa.
  - Angelico, možná máš nějakou drogu, necítím ruce.
  - Taky nechladím, buď trpělivá holka - budeš ataman.
  - Dětské vtipy se sem nehodí, chystám se upustit meč.
  "Tak potom spadne hlava."
  Mlýnek na maso pokračoval, oheň hořel a Vega několikrát vstoupil bos do ohně, ale nevěnoval tomu pozornost. Odstrčili stráže a vtrhli na nádvoří.
  Bojoval zde sám generál Monnac, vrchní velitel supervévodových vojsk. Byl velmi vysoký, vyšší než samotná Valja Červonnyj a měl nezvykle široká ramena. Zde se setkávají dva obrovští rytíři, kteří si jako zbraně vybírají dvousečné meče. Vali byl silný jako medvěd, ale jeho protivník nebyl horší, kromě toho byl Monnac vycvičen nejlepšími šermíři v království a Vali se choval staromódním způsobem. O minutu později generál, který udělal obratný lstivý pohyb, probodl protivníkovi ruku. Vali mu přesunul meč do levé ruky a jeho pohyby se zpomalily. A pak seknutí bekhendem proražení hrudníku. Chervonny zavrávoral, ale pak mu přišla na pomoc Vega. Dívka odrazila generálův útok a sama udělala značku na jeho čele dalším mečem.
  - To je děvka! Naseru tě do všech děr. vykřikl Monnac.
  - Lusk se ulomí. - Vega vyplázla jazyk.
  Generálovy rány byly těžké, ale ne dost rychlé ve srovnání s pohyby ruského zpravodajského důstojníka. Když minul několik útoků, zasténal, z proražené krunýře tekla krev, bylo jasné, že velký kanec slábne.
  Marně nepřítel věří
  Že se mu podařilo rozbít Rusy!
  Kdo se odváží, v bitvě útočí,
  Nepřátelé budou zběsile biti!
  Vega pronesl prastaré, nepříliš naivní verše a pokračoval v ofenzivě. Nakonec generál, který ztratil sílu, zakopl a dívka mu probodla hrdlo čepelí.
  - Myslím, že jsem spěchal: měl jsem tě vzít do zajetí a znásilnit.
  Poslední boj z ní však vyždímal veškerou sílu. Dívka zavrávorala a upustila meče. Poté na ni zaútočil brutální dav, dívka utrpěla dvě rány do břicha a další čepel ji pořezala na tváři.
  - Tady jsou ti parchanti! - Vega se třásly ruce, nohy se jí také pletly a třásly, bylo jasné, že je na posledních nohách. Angelica se také vyčerpala a s obtížemi porazila pět válečníků.
  - Je hloupé zemřít tři kroky od vítězství! zamumlala Vega.
  - Budete žít! - Zakřičel Oliver Twist a jako malé tygří mládě vklouzl mezi lopatky. Pár útoků a rozbité hlavy letěly dolů.
  - Bravo zlato, chtěla bych mít takového syna.
  - A už to mám! - řekla Angelica a s námahou se otočila a praštila dalšího bojovníka.
  Vega upadla, rozplácla si obličej do krve a pak se napila. To ji podivně rozveselilo a vstala.
  - Chlapče, je příliš brzy na to, abys mi odepisoval, ještě můžu bojovat.
  Dívka sebrala upuštěné meče, otočila se a pokračovala v uvolňování svých vnitřností.
  Dozorci byli zjevně vyčerpaní, někteří vojáci, když ztratili odvahu, padli na kolena a prosili o odpuštění, jiní naopak dali přednost smrti před hanbou za zajetí. Ale jejich síla vyschla, úderů bylo stále méně a méně.
  - Vzdát se! A ušetříme vaše životy. - Křičela Vali Chervonny. - Odhoďte zbraně, než bude příliš pozdě!
  Více než polovina těch, kteří bojovali v zoufalství, opustila své meče, které se staly nepoužitelnými. Jen malá část vojáků pronášela s patosem.
  Strážci se nevzdávají!
  "Pak budete muset být zabit!" Vpřed mé draky, zbývá poslední úsilí.
  V hlavě Vegy a Angeliky hřmělo, že mučený chlapec nevypadal o nic lépe, ale přesto se vrhli na nepřítele a dokončili poslední zbytky odporu.
  Když konečně padl poslední válečník probodnutý Alexem, zavládlo hrobové ticho.
  Vega, vyčerpaná, se posadila na kopec několika mrtvol. Aplite promluvil.
  - Ave Maria! Jsme vyhráli.
  Vali přistoupil k sudu s vínem, zvedl ho, ulomil okraj a začal hltavě pít. Pak se obrátil ke zbytku rebelů.
  - A jakou máš cenu. Připijme si na vítězství.
  Teprve teď Vega a Angelica pocítily, že chtějí jíst, dokonce se jim svíral žaludek a v krku jim vyschlo žízní.
  - Po slavné bitvě, proč si nepolknout.
  Povstalci zahájili loupež, ale Vali Chervonny je zastavila.
  - Ne, všechno bohatství musí být zaúčtováno a zrekvírováno. Nyní místo vévody budeme vládnout my a každá mocnost potřebuje jak finanční prostředky, tak zásoby jídla. - Řekl šéf rebelů.
  - A vy, děvčata, pojďte sem! Jste tak bystří a silní bojovníci, ale já vás neznám! Odkud jsi přišel.
  Vega se rozhodla neříkat pravdu. Je lepší hodně vědět a málo objevovat.
  - Jsme ze vzdálených zemí, mnohem dále, než jsou obrovské majetky Kiramu a Anglie, a dlouhou dobu jsme žili v militarizovaném klášteře, kde byly cvičeny bojovnice.
  - Tak, ale nevěděl jsem, že takoví lidé jsou, a je váš klášter velký?
  - Malý a strašně tajný.
  - A můžete mě osobně ukázat na mapě.
  - A neexistuje žádná mapa, její umístění je tak posvátné tajemství, že pokud ji prozradíme, budeme vystaveni strašlivé kletbě.
  - No, moje tajnůstkářské válečné nymfy, nechal jsem vás udržet toto tajemství. A ten kluk, který tak dobře bojuje, není náhodou tvůj příbuzný?
  - Je to můj syn!
  - Gratulujeme! Tohle je opravdový orel a myslím, že z kluka časem vyroste vynikající bojovník, i když i teď bojuje skvěle.
  - Sám jsem ho trénoval.
  - Jak se jmenuje tvůj partner?
  - Jsem Vega, Dodger je stále s námi, není sluha, ale rovnocenný partner.
  - Naučím se to! Zvu vás, abyste se stali mými pomocníky, každému z vás dám regiment.
  "Velmi děkujeme, ale nehodláme se na tomto světě příliš zdržovat, a jakmile naše mise skončí, opustíme jej."
  V dálce se mihl stín, nenápadný mužíček nasedl na koně a tryskem vyrazil k bráně. Jeho rty potutelně zašeptaly.
  - Zdá se, že to jsou ti, o kterých proroctví mluví.
  . KAPITOLA 17
  Zbičovaný mladý vězeň se zoufale snažil proříznout řetězy. Zbývalo mu málo času.
  Brzy třetí bičování a pak poprava. Ve smyčce není umírání tak bolestivé, jako ponižující. A tady sebevražedné atentátníky krmí velmi špatně. Chleba a voda a pak trochu. A v tlustých kamenných zdech je zima. A doktor ani nepřijde - byl odsouzen, tak proč léčit.
  Když vyčerpaný Oliver Twist upadl do snu, snil...
  Po vznešené hostině a oslavě vítězství se sešla rada rebelů. Zúčastnili se ho velitelé oddílů, dále Vega, Angelica, Plut a docela překvapivě i mladý Oliver Twist, který byl pověřen velením oddílu složeného z dětí a teenagerů do šestnácti let.
  Diskutovalo se o aktuálním stavu věcí a o tom, co dál. Za prvé bylo nutné obnovit legitimní autoritu ve městě samotném, zastavit loupeže a násilí.
  - Už jsem postavil dvacet šibenic, kam se věší ti, kteří se nechtěli podřídit moci lidu.
  - To je pravda, ale ještě lepší je nabodnout zloděje! vykřikl mladý Oliver Twist.
  Několik velitelů z řad rebelů vyjádřilo svůj jednomyslný souhlas.
  - Můžete okamžitě vidět, že skutečný vůdce lidu roste!
  - Budou sázky! - Odřízněte Vali Chervonny.
  Vega se ujal slova.
  - Věřím, že nám nebude dopřáno klidného spánku, je možné, že doslova o pár dní později sem bude vyslána obrovská armáda, která město oblehne.
  - Ne tak brzy! - Odřízněte Vali Chervonny. - Armáda musí být shromážděna a vybavena. Navíc má Naporedon konflikt s Agikanem, pokud na nás vrhne příliš mnoho síly, riskuje ztrátu všech kolonií. Ne, ještě to není tak strašné.
  "Ale stejně je lepší vydržet, než předcházet, je lepší vyhrát, než se strachem stáhnout." Musíme pochodovat sami, cestou doplníme naši armádu na úkor odbojného lidu a pak dobyjeme hlavní město říše jako její vlastní.
  - Matarra je hlavním městem naší země. Takže chcete svrhnout krále.
  - Nutí nás k tomu nutnost.
  Kdo pak bude panovníkem?
  - Ano, i tobě je to jedno.
  - Vivat Vali císař. Velitelé to pochopili.
  - Což je velmi lichotivé, možná mohu souhlasit s jejím návrhem. Jak jsi řekl, je lepší vyhrát, než ve strachu ustupovat.
  - Je potřeba sebrat všechny síly a zmobilizovat především kluky od sedmi let. - Vložil Oliver Twist.
  - A jak budeme nabírat dobrovolníky nebo zavedeme odvody?
  - Samozřejmě povinnost. - Zde byli atamani sjednoceni. - Lidé jsou na to již zvyklí a naše armáda se rozroste.
  - A buď u toho.
  - Navíc. Angelica vstoupila do rozhovoru. - Musíme osvobodit všechny otroky a vzít je do naší armády.
  Nebudeme mít otroctví! - Odřízněte Chervonny. Vůdce rebelů pozvedl velký zlatý pohár v kamenech a vypil ho jedním douškem - Od této chvíle bude nevolnictví zrušeno všemi svobodnými bratry jeden k jednomu.
  - A kořist by měla být rozdělena mezi všechny rovným dílem. Oliver Twist znovu zasáhl. - Bez ohledu na tituly.
  Vali zaváhal, ale když zachytil napjaté pohledy svých spolubojovníků, řekl pevně.
  - Ať je to tak! hlasujeme.
  Všichni zvedli pěsti.
  - Jednomyslně!
  zašeptal Dodger Vegovi do ucha.
  - Samozřejmě, svoboda je úžasná, ale nezůstávejme příliš dlouho. Máme přece za úkol vlastní zemi - Velkou Británii.
  - Zapomněl jsi, že jsme slíbili vrátit Angelice její syny. Jeden je vrácen, jakmile najdeme druhé a vezmeme Matarru, okamžitě se proměníme na polokouli světla.
  - Může to trvat příliš dlouho. - Petr plál hněvem.
  O čem to šuškáš. zeptala se Vali podezřívavě.
  - O osobních záležitostech. - S úsměvem, odpověděl Vega.
  - To je vaše věc. Zde jsou hlavní rozhodnutí, která jsme učinili, zbývá prodiskutovat podrobnosti.
  - Ďábel je v detailech. řekla Vega.
  - Nechci znít vlezle, ale tvůj příchod připomíná běžnou legendu o dvou bosých válečnících s meči, kteří se objeví před koncem světa.
  Můžete si o nás myslet cokoli, ale někdy se legendy splní. řekla Vega.
  - A nevěřím, že jsi ztělesněním Panny Marie a Azazela, ale lid tomu může věřit. Tak ho raději nezklam.
  - Proč? - zeptala se Angelica.
  - Protože v tomto případě se k nám připojí mnoho prostých a náboženských válečníků. Koneckonců, lidé nejsou stálí ve svém hněvu, ale mnohem důslednější v kultovním uctívání.
  Dívka si nalila půl sklenky slabého vína a navlhčila si hrdlo.
  - No, v zájmu spravedlivého důvodu jsem na to připraven. Ale víš co Vali. Angelica zaváhala.
  - Neváhejte mluvit.
  -Jaký máš vztah k vědě?
  - Já sám nejsem moc sečtělý, ale myslím si, že pokud je to ku prospěchu země a pracujícího lidu, tak by se měla věda podporovat.
  - Měli byste se také učit sami, abyste nebyli slepí.
  - V mládí jsem byl sám otrokem a nebyl jsem na gramotnosti, a pak jsem jen dělal to, co jsem bojoval, skrýval se před pronásledováním, přinášel spravedlnost. A pokud se stanu králem, není známo, zda budu mít alespoň zrnko volného času.
  - V dávných dobách na naší mateřské planetě žil velký vládce Čingischán. Neuměl také číst ani psát, ale dosáhl rozsáhlých výbojů a vytvořil poměrně pevnou říši. řekla Vega.
  - Jaký skvělý příklad. Pokud jsem pochopil, přiletěl jsi sem ze vzdálených hvězd.
  - Ano, pochopili jste správně a naše impérium zahrnuje miliony světů podobných a nepodobných vám.
  - S takovými údaji se o to víc hodíte do role mesiášů. Pomozte mi získat trůn a udělám vše, co budete chtít.
  - Máme pro vás jeden požadavek, abyste rozvinuli vědu, zničili otroctví, vládli spravedlivě!
  - Řekneš jednu věc, ale předložíš tři najednou! Chervony se zasmál. - Dobře, naplníme poháry a pijme k úspěchu.
  Atamani pili, včetně Olivera Twista. Chlapec byl trochu opilý a mluvil s patosem.
  - Chci být princem.
  - O čem to mluvíš? Přijmu tě. řekla tiše Vali.
  - Ne, měl bys studovat na normální škole, jakmile najdu tvého bratra, vrátíme se.
  - Je to tvůj syn? Angelica přikývla. - Pak bys měl poslouchat svou matku. A teď si dáme další drink a rozejdeme se mezi vojáky.
  - Jen mu to nedávejte.
  - Samozřejmě stačí, děti by měly dodržovat střídmost v jídle a pití.
  Po posledním přípitku Chervonny schůzi ukončil. Už v chodbě Dodger vytáhl Vegu.
  - Takže pro vás úkol daný vaší vlastí nic neznamená?
  - Víš, už mě nebaví být submisivní loutkou, chci alespoň jednou v životě hrát rozhodující roli, riskovat všechno, ale osvobodit planetu od středověké nadvlády.
  - A skutečnost, že osud vlasti závisí na našem poslání, je vám to jedno?
  - Ne, ale započatá práce musí být dokončena. Nemůžeme tyto lidi opustit v kritickém okamžiku historie. Představte si, co je čeká bez nás - mučení a poprava.
  - A co Angelica, doufám, že to zvládne sama.
  "Ale nemá tak rozsáhlé vojenské dovednosti a znalosti jako my." A pokud jde o štěstí milionů lidí, může zahynout.
  "Jsi si jistý, že násilná vzpoura by mohla vést k univerzálnímu ráji?" Případ může skončit jedině přebytečnou krví.
  - Proto je potřeba naše kontrola, aby místo krve rostly pomněnky.
  - Dobře, dám vám ještě tři dny, a pokud nebudete souhlasit s tím, že je opustíte, já sám opustím tábor rebelů a poletím na planetu Samson.
  - Víš, že nemůžu. No, podívejme se na okolnosti.
  Velitelé se po částech rozešli a začali armádu rozdělovat na pluky. Vali Chervonny jmenoval lidi zkoušené a zocelené v partyzánském boji do velkých formací, lidé si sami vybírali menší. Současně byla provedena revize paláce, ačkoli horní prostory utrpěly požárem, samotné zdi požár přežily a hlavně přežil obrovský suterén, kde byly uloženy kolosální poklady supervévody. Tucet rebelů však zemřel ve chvíli, kdy se pokusili vstoupit do pokladnice. Instalované simulátory a pasti se šipkami doslova prošpikovaly zoufalce. Vali Chervonny však byla potěšena.
  - Takže je to nutné pro zloděje. Od této chvíle jsou všechny peníze lidem dobré.
  Pomocí sudů se střelným prachem byly pasti odstřeleny a před zraky rebelů se objevily úhledně naskládané cihly zlata, stříbra, sudy a truhly naplněné mincemi. Na odděleném místě ležely drahé kameny, diamanty, některé velikosti vlašského ořechu, křišťálově čisté rubíny, smaragdy, některé byly ve formě šperků nebo květin, achát, topaz, safíry, jednotlivé perly velikosti slepičího vejce.
  "Tito vévodové hromadili bohatství po staletí." Je čas se podělit s lidmi.
  Všudypřítomná Vega a pak vložila jazyk.
  - V mém impériu nejsou diamanty příliš ceněné, vyrábí se v průmyslových závodech. S rubíny je to stejné, dříve se používaly v laserech, dokud nebyly vynalezeny megaplazmové stroje, ale smaragdy něco stojí.
  - V tomto případě vám je dávám, možná za náušnice?
  - Nerad zatěžuji uši. Stačí jednoduchý prsten!
  Zásoby potravin na zámku, stejně jako v městských skladech, byly značné, takže hlad nehrozil revoluci. Obecně platí, že úrodné klima - tři slunce najednou a neobvykle bujné rostliny umožňovaly sklízet čtyřikrát ročně. Zima samozřejmě nebyla, klima připomínalo to rovníkové.
  A kupodivu i na této měkké, ochmýřené zemi, která vytékala z tuku, kde stačilo šťouchnout klackem, aby rozkvetla, lidé hladověli. Krutá moc oligarchie, přemrštěné daně a tribut vedly k tomu, že většina lidí žila v chudobě.
  Proto se povstání rozšířilo, rozprchlo se po městech a vesnicích. A když se armáda rebelů vydá na tažení, je to působivý pohled. Z brány vyšli četní rebelové a pohybovali se po široké cestě. Tulák, ale jako profesionální voják se zamračil, bylo evidentní, že dobrovolníci byli špatně vycvičení, byli mimo krok, ačkoli se je jejich velitelé snažili postavit. Mezi zbraněmi je zejména mnoho narovnaných kos, které vypadají hrozivě, mnoho kopí, dokonce jsou zde lidé ozbrojení rohy a kyji.
  Mušket je málo, dokonce i primitivních. V tomto typu síly není úroveň výzbroje vyšší než za dob Ivana Hrozného, hlavní jsou chladné zbraně, což dává rebelům určité šance. Ale pokud budou čelit velké a dobře vybavené armádě, budou smeteni. Dělostřelectva je málo, většina ukořistěných děl ukořistěných při nájezdu na město je příliš těžká, je těžké je přetáhnout. To znamená, že kampaň o korunu není nic jiného než hazard, který může skončit hodně krví.
  Přicházejí ženy místních Amazonek, většina z nich svalnaté a velké, napumpované svaly při tvrdé práci. Zpravidla doprovázejí své manžely, ale existují i velmi mladé svobodné ženy. Z nich Vega tvoří svou vlastní stráž.
  Tady je tucet dalších dívek, které obklopují ji a Angeliku.
  - Jste svatí! - křičeli. - Předchůdce Marie a Azazela.
  Vega je na svou roli docela zvyklá. Přestože tato démonka nevěří v Boha, předstírá, že je ponořena do náboženské extáze.
  - Věř ve Všemohoucího, na tvůj svět přišel trest. - Vega se podařilo zjistit o legendě obecně. - Přišel jsem sem, abych učinil chudé bohatými a bohatými chudými!
  To způsobilo explozi nadšení mezi chudými. Byli hluční, mávali kosami.
  - Máme také rovnost žen, musíme bojovat. Jako první vám ukážu příklad! Vega zvedla meč nad hlavu.
  Mnoho dívek a dospělých matrón podporovalo tento impuls - ačkoli v této světové válce bylo považováno za mužské povolání.
  Přijel k nim sám Vali Chervonny. Tentokrát vylezl na stiphina, legrační zvíře, které je směsí slona a kaktusu. Nahoře, kde se nacházelo sedlo a lučištník s vozem, bylo všechno úhledně zastřižené, ale ty tři kufry vypadaly vesele.
  Oliver Twist viděl takové zvíře poprvé a zvědavě vytáhl trny, pak se pokusil hrát, zazvonili a dostali něco, co vzdáleně připomínalo harfu.
  Chlapec dokázal reprodukovat melodii galantního armádního pochodu.
  - Nehrajte si, i když ne, pokračujte v hraní svých zjevných hudebních schopností.
  - Máš rád hudbu? - Překvapený Oliver Twist.
  Samozřejmě, že nejsem divoch. - Vali byla dokonce uražena. - Pokud jsem z jednoduché rodiny, tak co si o tom myslíš; neschopný vnímat krásu?
  - Toto je vojenská hymna, s nímž jdou vojáci zemřít. Ale jestli chceš, zahraju ti Beethovenovu hrdinskou symfonii věnovanou Napoleonu Bonapartovi.
  - Kdo jsou oni?
  - Starověcí hrdinové vzdálených hvězd.
  -Zahraj to.
  Chlapec začal ladit "struny", každá sloní jehla měla svůj rozsah. Nakonec se mu podařilo najít správný rytmus a začal hrát. Důmyslná melodie v původním provedení byla působivá. Brzy je obklopilo několik tisíc diváků a jednomyslně požadovali pokračování.
  Chervonny přerušil soustředění.
  - Naším cílem je útok na hlavní město, nesmíme stát na místě. Patrizh zůstal pozadu a po vítězství budeme poslouchat hudbu.
  Oliver Twist, povzbuzený náladou davu, začal být tvrdohlavý.
  - Dovolte mi zahrát jim Čajkovského, to je také velmi silný hrdina starověku.
  - Ne! Otáčíme se a pochodujeme.
  Zde do rozhovoru vstoupil Vega.
  - Nechte ho hrát! Taky si chci poslechnout Čajkovského, zvlášť když je skladatelem našeho rodného státu!
  Vali Chervonny zaváhala, nechtěl se s novou světicí hádat, její autorita a dovednosti by se hodily, ale jeho autorita by měla být zachována.
  Co řekne Angelica?
  - Nechte ho hrát, ale toto bude jeho poslední píseň. - Řekla kráska.
  Oliver Twist se nadechl a pak začal zpívat. Jeho hlas se ještě nezačal lámat, a proto byl hovor neobvykle jasný.
  "A má slušné hlasové schopnosti" - pomyslel si Dodger. - "Když jsem taky zpíval, škoda po vězení, úplně jsem přišel o infuzi."
  Sám kaktusový slon měl ale podle všeho jiný názor. Nějakou dobu stál klidně a pak jak se pustit. Oliver odlétl z trnů a otěže přitáhl zkušený jezdec sedící s Valyou Chervonny. Nic ale nepomáhalo, zvíře sebou škubalo víc a víc, vypadalo to, že se slon zbláznil. Silná kůže zčervenala, což bylo pro tento druh zvířat hrozivé znamení. Tady Vali sám neodolal a vyletěl zezadu, asi by si zlomil vaz, ale Dodger byl ve střehu a zvedl hlavu povstání. Jezdec měl ale mnohem méně štěstí, z prudkého strčení vyletěl jako střela a narazil do palmy.
  - Hrůza se probudila! Byl jsi to ty, kdo mu přivedl otrhanou zpěvačku! - Křičel Chervonny.
  V tuto chvíli Angelica poskočila vpřed, obří kly obrovského slona se nad ní vznášely, dokonce i statečná Vega zakřičela. Ale dívka, aniž by ucukla, položila ruku na jeho kufr. Zdálo se, že z ní vyšel proud energie, šílený slon sebou škubl a ztuhl, jeho kůže se změnila z červené na modrou. Pak jeho krví podlité oči získaly významný výraz a netvor se třemi chobotnicemi poklekl.
  Všichni ztuhli, nevěřili svým očím, nastalo mrtvolné ticho a pak to explodovalo s něčím křikem.
  - Svatá paní slonů.
  Slyšely výkřiky a dav skandoval.
  - Inkarnace Marie zkrotí každé zvíře! Sláva svatým!
  Slon se uklonil a Vali Chervonny si na něj znovu sedla. Vůdce rebelů byl potěšen a tvrdohlavý chlapec to získal, zatímco autorita Angeliky byla dále posílena, což je objektivně ku prospěchu.
  Než se posadil, zašeptal Angelice do ucha.
  - Až se stanu králem, nabídnu ti, aby ses stal mou ženou.
  Dívka odpověděla.
  - Abyste se mohli oženit, potřebujete lásku.
  Vali vydechla.
  - Miluji tě moc.
  -Ty ještě nemám.
  - To slovo stále vzbuzuje naději.
  Vali se pak žárlivě podíval na Dodgera, není tento mladík jeho konkurentem?
  Ale pak, když zachytil Vegin pohled, si uvědomil, že s ní jsou spíše pár. Tak se na něj dívá tato tygřice pohledem plným žárlivosti a obdivu. Pravda, opravdu cítí rostoucí kouzlo Angeliky, byla to taková žena, kterou chtěl vidět jako svou ženu, silnou, inteligentní, odvážnou, schopnou sdílet břemeno vůdce a v budoucnu, pokud Bůh pomůže, a Král. Její syn samozřejmě není žádný cukr, i když silný chlap, odvážně se choval na mučení, vynikající bojovník, ale stále nějaký cizinec. Na druhou stranu, kdyby byl jeho krve, pak by se Vali považoval za šťastného otce.
  Oliver Twisty mezitím stavěl své mladistvé stráže. Ty vrstevníky, kteří zpomalili a neposlouchali dobře povely, učil pěstí. Stopy mučení na jeho těle úplně zmizely a i děti na něj koukaly jako na zázrak a ze všech sil se snažily poslechnout. Svět Tuzok se stále nevzpamatoval z mučení, jednu nohu měl popálenou a obvázanou, v důsledku čehož teenager kulhal, ale biče nejsou tak děsivé. A přesto, aby nezpomalil, byl chlapec posazen na vůz.
  Oliver Twist se kolem ní prohnal jako ďábel, pokynul svému příteli a pak se vrátil ke své skupině. Bude nutné zjistit, v čem je tajemství a proč se tak rychle vzpamatoval. Lidé z hvězd mají zřejmě zvláštní kouzlo nebo neobvyklé umění léčit. Mezitím ho bude v kampani bedlivě sledovat. Hlavní nebezpečí však přichází z Řádu Lví tlamy, to je velká a zákeřná síla. Dokážou i otrávit, takže kdyby měl Aplita spiknutí proti jedům, pak by byl klidný. Pokud o tom přemýšlíte, pak by měli především odstranit tyto dívky, vrhají bolestivě ostrou výzvu úřadům Velkého bratra.
  A pokud budou úspěšní, pak se rozkaz může obrátit na něj Chervonny o pomoc.
  - Méně než královská koruna, nesouhlasím. říká Vali nahlas.
  Angelica ho slyší, okamžitě skočí na slona a přeruší ho.
  - Začali jsme vzpouru kvůli koruně? Naším cílem je svoboda a spravedlnost.
  - Samozřejmě, ale aby se země neponořila do anarchie, musí být někdo král.
  - Ten, kdo se jím stane, musí mít všechny vlastnosti panovníka.
  "Ale už jsi se rozhodl, že se stanu panovníkem."
  "Ale pod svou kontrolou tě sám dovedu do Matarry."
  - Děkuji ti, dítě podsvětí. - řekla Vali napůl žertem.
  - Zapomněl jsi, že teď jsem svatý. A pokud ano, pak mě musíte poslouchat, protože Marie je starší než kterýkoli pozemský král.
  - V tomto případě máte opět pravdu, že mohu být pouhým smrtelníkem. Pojďme si lépe probrat plán na další válku, rozhodl jsem se poslat své pluky do města Loistrog, to je klíčový bod, kde se sbíhají všechny cesty. Odtud můžeme otevřít přímou cestu do Matarre.
  - Je tam velmi silná posádka a spousta zbraní. Nejprve bych vám poradil projít se po linii Facet, je tam mnoho vojenských továren, znatelně bychom doplnili arzenál.
  - Továrny jsou dobře opevněné, ztratíme tam příliš mnoho lidí a času.
  - Myslím, že sami dělníci povstanou a otevřou nám brány.
  - Mezi těmi, kteří pracují v zadních místnostech a v dolech, je opravdu hodně otroků, ale najatí dříči se do mého gangu ve skutečnosti nechtěli přidat.
  - To proto, že na rozdíl od uprchlých otroků, kteří nemají co ztratit kromě řetězů, mají rodiny a jen ti nejzoufalejší je mohou dostat pod sekeru.
  - Možná máte pravdu, před cestou do hlavního města se neobejdeme bez zbraní. Vali se otočila. - A tady otočíme vidličkou, kam jste radil.
  Obrovská vyřezávaná žulová značka ukazovala směr. Hlavní město Matarre bylo stále přes pět set mil daleko. A podél okrajů ležely bohaté, hustě osídlené země.
  Vojska se obrátila k továrnám, bylo nutné doplnit zásoby zbraní a mušket. Petr se stále více mračil - povstání se zjevně protahovalo. Podél cesty ležela Fort Sinhor, velmi velká, starobylá, ale dobře opevněná silnou posádkou a dálkovými děly. Bylo velmi těžké ho obejít. Aby neztrácely spoustu času, Angelica a Vega šly na trik. Oba s sebou vzali sud se střelným prachem a vydali se k bráně.
  Příkop byl hluboký, most zvednutý, vypadalo to, jako by místní vojáci byli varováni před povstáním. Vyšší důstojník, major Fonol, zkoumal okolí dalekohledem. Předchozí noc byla těžká, protože byl značně opilý, najal dvě prostitutky v naději na královský odpočinek. A něco mu uklouzli, major "omdlel" a ráno se probudil bez peněz s bolavou hlavou. A protože vždycky všechno obešel bez groše v kapse, snižoval to v krčmách a hernách, opil se, to se mu povedlo, jen na cizí účet v půjčkách. V této chvíli se vinné páry úplně rozplynuly, přišel "odpad". Teď ze všeho nejvíc chtěl pít a ochutnat ženské pohlazení. V krku měl sucho, třísla ho nesnesitelně bolela, spánky bolely, jako by do nich nalili roztavené olovo.
  - Kluci, dejte mi alespoň sklenku vína.
  Kapitáne, odsekl Kvas.
  - Týden tu nebyla dodávka, to je anathema Červený sklad s vínem je rozbitý, my sami umíráme žízní.
  - Osobně bych Chervonny uřízl uši. Kde seženete alkohol?
  - Za peníze, žádný problém.
  - Peníze! Páni, sakra, proč jsi přišel s takovou ohavností, jako je hotovost.
  - Tak to vidí Bůh, že je to zařízeno, když se jeden s druhým špatně snáší.
  - No, proč je to pro mě špatné.
  - Děláte spoustu chyb.
  Zpoza bujného lesa se k nim blížily dvě okouzlující dívky.
  - Už mám závady. Zdá se, že krásky z lesa jsou.
  - Ukaž. - Kapitán namířil dalekohled.
  - Páni, nikdy jsem neviděl tak krásné lidi. Ne ženy jarní květiny.
  - Je to zázrak, ale co přinesou s sebou.
  - Sud, a docela velký.
  "Musí v tom být božský nápoj a samy panny jsou opravdové bohyně. - Řekl major a držel se trubky.
  Dívky se přiblížily k příkopu a postavily se před bránu se svými zvučnými hlasy, které křičely.
  - Stráže, prosím otevřete dveře ženám.
  Major je tři dny doslova hltal očima jako nenažraný kohout.
  - Samozřejmě, otevřete je, přikazuji spustit most.
  - A co hrozba ze strany rebelů?
  - Tady máme dvě výkonné baterie s těžkými děly a každý kousek země byl vystřílen a obecně budeme mít vždy čas odstranit most. Nechceš jim vrazit kůl mezi jejich štíhlé nohy, že?
  Opravdu opálené, jakoby odlité z bronzu, nohy dívek byly holé téměř až k bokům. Jak moc dokážou udělat radost muži unavenému abstinencí. Skromné oblečení prakticky neskrývalo své postavy, připomínalo sochy, ale ne chladné, ale živé, chvějící se, schopné poskytnout nejsilnější šílené potěšení.
  Fonolovi se sbíhaly sliny a on osobně přiběhl ke strážcům, aby je pobízel, a pak si vyhrnul rukávy a vlastníma rukama otočil volantem.
  Nakonec báječné dívky, plácaje po bosých dlátách, přešly po mostě, očividně byly velmi silné, pokud bez větší námahy táhly na kolech docela velký sud.
  Kapitán a major přiběhli první a Fonol, neschopný odolat, položil ruku na Vega stehno. Dívka se usmála a opatrně sundala ruku.
  - Přijde čas na hodinu lásky s tebou, ale chceš mezitím uhasit svou žízeň.
  - Samozřejmě, v krku je sucho.
  Vega opatrně odšrouboval kohoutek a nalil majorovi plný hrnek. V sudu se střelným prachem pro každý případ zbyla nádoba s vínem a najednou budou kontrolovat.
  Kapitán ho následoval. Angelica zasáhla.
  - Rádi bychom, aby víno ochutnali všichni střelci pevnostní baterie. A pak chudáci strádali bez alkoholu.
  - Co je spravedlivé.
  "Navíc ten sud taháme příliš dlouho, a proto nehodláme nikoho léčit zadarmo.
  - Samozřejmě, budete štědře zaplaceni.
  Dívky odtáhly svůj smrtící náklad do baterií. Celý jejich plán byl založen na skutečnosti, že vyřadí z akce řadu děl, která držela ploché údolí u hlavně.
  Cestou je potkali veselí bojovníci, smáli se a vyzývali děvčata, aby se s nimi procházela, některé z nejodvážnějších se snažily dotýkat a dotýkat se především jejich prsou. Ke své hanbě Vega pocítila touhu, nafoukla se jí prsa. Přesto je pro ženu velkým potěšením cítit mužské pohlazení.
  - Chlapci, jen ne všichni najednou, postavte se do řady. - Ona řekla. - Ano, a připrav si alespoň trochu zlata.
  - Pro takové jako ty a dva zlaté není škoda.
  - I přes své mládí jsem již zkušený a dokážu obsloužit dvacet lidí najednou. - Řekla Vega a mezitím i ona a dívala se zblízka, kde byly sudy se střelným prachem blíž.
  - Vyberte si mě, jsem nejsilnější.
  - Jsem považován za nejkrásnější v pluku, takže bych měl být první.
  - A podívej se na mou hruď až tři křížky.
  - Ano, jsi starý, mladí by měli dostat svůj díl jako první.
  Angelica byla také tápající, ale na rozdíl od Vegy to nebylo příjemné, protože měla mnohem přísnější výchovu. A chtěla se těchto chtivých tváří co nejrychleji zbavit. Sfoukni je do pekla a zapomeň. Kde jsou ty zatracené hlavně, možná ten sklad je úplně jinde, a ne vedle zbraní?
  A tady jsou, kolik jich je, potěšila Angelica. Domorodci stále nezáří inteligencí nebo jsou přehnaně sebevědomí. Pravda, střílny jsou úzké, samotná děla jsou dobře chráněna před ostřelováním, dokonce jsou zde kované štíty. Takže pravděpodobnost porážky od náhodného jádra je malá. Ale stejně není skladování tolika střelného prachu na jednom místě tak opatrné, s tím bude nutné počítat v budoucí válce.
  - Moji milí dobří, než začnete hody, povím vám příběh z vlastní zkušenosti. Chceš vědět, jak jsem miloval kluky. Vega vykřikla.
  - Samozřejmě, že ano! - V odpověď stíhači jednohlasně štěkali.
  Angelica přiložila hlaveň blíže k ostatním, pokud exploduje, pak vybuchnou všechny najednou, kyselina uvnitř zápalnice by měla fungovat přesně na minutu, ne nadarmo je připevněna k hodinovému strojku.
  Vega oči plály v očekávání teroristického útoku. Angelica byla také nervózní, a aby shodila napětí, nalila si vína a pak ho vypila jedním douškem. Její svalnaté fantastické tělo bylo pokryto kapkami potu a kůže jejích nohou začala připomínat sypání perel.
  Poslední cvaknutí a je čas, aby se valily.
  Vega mezitím začala vyprávět jasně smyšlený příběh o tom, jak pracovala v nevěstinci. Bylo evidentní, že její příběh byl úspěšný, vojáci se třásli a byli nadšení.
  - Byli čtyři najednou, linul z nich zápach silného potu, byl jsem dlouho mokrý a chtěl jsem jazykem cítit jejich horké přednosti.
  V tu chvíli bylo Vega těchto kluků, z nichž mnozí byli mladí a pohlední, líto. Za minutu už ne, zemřou, jejich životní cesta bude přerušena tím nejstrašnějším způsobem. A ona a Angelica budou na vině. Nyní, kolik lidí různými způsoby vyrušila, i když jí to bylo líto, pak bylo všechno velmi rychle zapomenuto. Ale teď zaútočila taková škoda, že vytryskly i slzy. Je potřeba se připoutat, abych se neprozradil, ale Vega cítila, že už toho o moc víc není a prasknou na tři proudy.
  - Bože, proč lidé potřebují války. zašeptala.
  - No, proč jsi přerušil, pokračoval, byly slyšet hlasy. Opravdu se nám líbí, co následovalo?!
  - Promiňte, stateční válečníci. Ale moc jsem toho vypil a potřebuju čůrat. řekla Vega. Angelica k ní přiběhla.
  - Můj močový měchýř je také plný, počkej na nás chvilku, běžíme.
  - Uklidněte se tady. - vykřikl plukovník s šedými vousy.
  - Ne, jak můžete, jsme kultivované dámy.
  Dívky běhaly tak, že se jim lehce zaprášené podpatky leskly, před výšlapem si Vega a Angelica pořádně umyly nohy. Teď jde hlavně o to, abychom stihli odjet, a zároveň nenechat zvedat most.
  Zde je to věž, kde funguje zvedací mechanismus. Dívky do toho narazí a v tu chvíli se ozve obrovský výbuch. Stěny se okamžitě rozcházejí s mnoha trhlinami a tlaková vlna zvedne mladé amazoňany a vrhne vodní příkop.
  Řítí se na ně příšerní tvorové podobní krokodýlům se dvěma hlavami a třemi řadami zubů, jedovaté piraně s krysími ústy a nosy ostrými jako skládačka.
  Říká se, že strach probouzí další síly, člověk v tomto případě využívá svaly na sto procent. Tak se stalo i v tomto případě, děvčata si zoufale vydělávala rukama a nohama, jen se jim klepaly zuby a lehce je škrábaly na nohou. Pak vší silou vyskočili a drželi se okraje příkopu. Pomocí čtyř končetin najednou se plazili po nerovné stěně a připomínali pavoučí muže.
  Kamenitý povrch sice klouzal, nohy padaly znovu a znovu, ale nějakým zázrakem se dívky na slizkém povrchu udržely. Jako první lezla zkušenější Vega, mnoho hodin tréninku v tréninku nebylo marných. Ale Angelica se na poslední chvíli s divokým výkřikem rozešla. Vega sotva stačila chytit ji za vlasy.
  - Ty kurva bolí. - Orala Angelica.
  - Jaký je nejlepší způsob, jak tě nechat jít? - ironická Vega.
  Vytáhla ho a položila na kamenný povrch. Angelica se reflexivně dotkla hlavy, jako normálně, všechny vlasy jsou neporušené.
  - Skvělé, díky, že jsi mě zachránil, a teď pojďme do bitvy.
  Most se již začal zvedat a rebelové k němu ze všech sil spěchali.
  Dvě neozbrojené dívky se vrhly ke stráži stojící u vchodu. Dozorců bylo asi deset, ale nečekali, že je napadnou všechny dvě naštvané ženy. V důsledku exploze se navíc Angelice odkryl hrudník. Tři vojáci, kteří odhodili zbraně, se na ni vrhli a snažili se ji znásilnit.
  Dívka vyskočila a udeřila oběma zvrhlíkům dvěma nohama najednou pěstí do slabin. A třetí prsty v očích. Tím byly vyřazeny tři stíhačky najednou. Vega se jí nepoddala, zrychlila, udeřila holýma nohama, dvě do čelisti a další dlaní do krku. Šest z deseti tedy bylo staženo během jedné sekundy. Potom Angelica a Vega zvedly upuštěné meče a vrhly se na zbývající čtyři.
  Dívky se pohybovaly tak rychle, že zkušení vojáci nestačili jejich pohybu. Po provedení techniky "Opilý motýl" Vega rozsekala k smrti jednoho bojovníka a poté, co udělala šroub, zabila druhého. Aplita zase mistrovsky provedla techniku "Mad Fan", v jejímž důsledku byly useknuty dvě hlavy.
  - To je první sázka, kterou jsme porazili brilantně. - Řekl Vega.
  Dívky popadly dva meče a vběhly dovnitř. Tam prořízli těla vojáků, jako by podivuhodným dílem ocelovým, dílem živým lesem. Jejich bosé nohy se dusily v kalužích krve a zanechávaly viditelné stopy. Věž samotná byla prasklá, zvedací mechanismus se zasekl a oni se s námahou zvedali. Vega a Aplita, kteří současně provedli techniku "Triple Whirlwind", vtrhli do místnosti a položili sedm válečníků najednou. Major Fonola se nejprve usmál a pak, když uviděl zkrvavené meče, zbledl a poklekl.
  Udělám, co budeš chtít, jen mě nezabíjej.
  - Nejprve musíte spustit most.
  Vega majora odstrčila a silou se vrhla na volant. Angelica zabila další dva nepoddajné válečníky pomocí Ragged Stone.
  . KAPITOLA 18
  Oliver byl tvrdě zbičován. Při třetím řezu se na ránu bičem nasypala nejen sůl, ale na holé plosky dítěte se přikládaly rozžhavené proužky železa. A téměř zmrzačený. Opravdu to bolí, když pálí paty, a trochu víc a holá hruď.
  V chladné, tmavé cele plné krys a pavouků nacházel Oliver útěchu pouze ve spánku.
  A bylo se na co dívat.
  Most se pomalu spouštěl, kolo bylo utažené, špatně mazané. Mezitím už rebelové vyskočili na mýtinu a doběhli k železné desce. První, kdo ve stejnou dobu skočil na most a prorazil svého soupeře, byl Dodger, závodil na koni, následován zbytkem. Angelica a Vega mezitím musely bojovat s přesilou. Vlétli na ně bojovníci, chodili velmi těsně, děvčata jim sekala těla, jako by nakládala okurky, bil je skrz naskrz. Nejnebezpečnější byli lučištníci, ti se však nesměli otáčet, bylo tam příliš plno. Při tak velkém počtu nepřátel však bylo příliš obtížné je zadržet. Vega čekala, až se most úplně spustí, a hodila na kolo pochodeň, ta se rozhořela a zažehla rudý plamen.
  - Drž je ještě minutu, Angelico, a pak můžeme odejít. vykřikla.
  Vega byla zraněna na rameni a lehce se poškrábala na hrudi, Angelica byla zasažena řetězem na holých nohách, dívka několik sekund kulhala, pak sebrala svou vůli v pěst a pokračovala v boji.
  Po výpadu sekla dva najednou a Vega se ve skoku trefila nohou do krku.
  - Stříhejte rukama i nohama. Skákej častěji.
  - Jsem profesionál v karate, zdá se, že toto umění je pro ně novinkou, takže budeme bít víc.
  Bosé, velmi štíhlé, svalnaté nohy dívek se blýskaly, rozdávaly rány a srážely nepřátele. Jak Vega brzy pochopil, nejúčinnější bylo udeřit do slabin krátkým švihem. To obvykle způsobilo trvalý šok. A je to pro vás bezpečnější, jinak během točny Vega bolestivě udeřila nohou do meče, vytekla krev, kůže byla pořezána. Dívka v odpověď zasáhla válečníka jílcem meče v chrámu a pak čepelí probodla dalšího protivníka.
  Angelica viděla, že kolo už hoří a lano téměř shořelo, sekla do něj a začala ustupovat. Když si toho Vega všimla, vytáhla se také nahoru. Obě dívky, které dostaly několik dalších škrábanců, přešly k dalším dveřím a začaly stoupat po schodech.
  Zde to měli jejich nepřátelé těžší, neboť nedokázali využít početní převahy a otočit se. Vega a Angelica se úspěšně držely. Mezitím se rebelové již zmocnili chodeb a vysekali nesouladné řady nepřátel.
  Jedním z prvních, kdo pronikl do pevnosti, byl Oliver, zuřivě se vrhl na nepřátelské vytí. Ten chlapec byl skutečný ďábel, který používal dva meče najednou. Jen v krátkých šortkách, pružných jako kobra, sekal a bodal pomocí naučených triků. Narazil tedy na docela silného rytíře, barona Phobka. Jako zkušený šermíř věřil baron, že si s chlapcem bez větších potíží poradí. Ve skutečnosti se ale Oliver Twist ukázal jako šikovnější a jen dovedně vytvořená řetězová pošta zachránila Phobka před smrtí při prvním útoku.
  Chlapec obratně odcházel, uhýbal a poskakoval, několikrát zasáhl nepřítele do žeber a poté, po provedení techniky "Dámského fanouška", sekl do krku. Býčí krk pokrytý vrstvou kovu ale přežil. Navíc panoš, který vstoupil do bitvy, hodil dýku, Oliver Twist uhnul, ale kůže byla lehce pořezaná.
  - Dostaňte se na to nejzákeřnější. - A když se potápěl, odsekl panošovi hlavu prudkou ranou.
  Baron byl zaskočen a příliš horlivě máchal mečem, bylo vidět, že se zlobí.
  - Rozřežu tě na kousky, štěně, a dám kůži na buben. Chlapec uskočil, vyhnul se čepeli, udeřil bosou nohou do slabin, ale narazil na pancéřovou desku. Rána však byla tak silná, že ustoupila a bolestivě mačkala baronovy koule.
  - Vezmi ho! - Objednáno s vytím Phobek.
  Ale Oliver Twist provedl trojitý mlýn se dvěma meči, naplnil první dva, pak techniku Ragged Butterfly a zakončil další tři závěrečným úderem.
  - No, vzali hodně. - Chlapec udělal nos. Znovu se setkali s barony jeden na jednoho. Zde se chlapec rozhodl uchýlit se k technice "Mad Brush", když jasně provedl řadu pohybů a zasáhl Phobeka přímo do oka. Úder byl tak silný a přesný, že čepel vyskočila zezadu do hlavy.
  - O jednoho chuligána je méně. - Oliver, otřel čepel o listí, pokračoval ve svém prudkém útoku.
  Tulák také bojoval skvěle, z každé jeho rány určitě někdo padl a udeřil stejným způsobem jako Oliver dvěma meči najednou.
  Jelikož byl však těžší a zkušenější než on, zabil mnohem víc. Nejbližší věže byly vyčištěny poměrně rychle, ale uvnitř pevnosti bylo horko. Posádka byla silná a mnoho rebelů bylo ozbrojeno náhodně. Obzvláště těžké to bylo, když mušketýři pálili z voleje. Více než dvě stě lidí se zhroutilo se sténáním a křikem. Dodger ale neztratil hlavu, rebely vlekl s sebou, a než se vojáci stihli znovu nabít, seběhla ke dnu smečka. Začala rvačka a za těchto podmínek byly sekery, vidle, doupata dobrými zbraněmi, v boji proti muži nebyli místní mušketýři na rozdíl od Dumasových hrdinů vůbec silní. Nebezpečnější byli rytíři a obrněná pěchota. Bojovali obratněji a brzy byla celá oblast poseta mrtvolami.
  Tulák, který mezi ostatními vynikal svou udatností, byl první obětí, kterou hodlali položit na oltář. Byl obklíčen ze všech stran, snažili se šlapat, koně. Ten darebák skákal nahoru a dolů, sekal koňům do nohou a jeho nejostřejší meče nikomu nic nedaly. Zde na něj skočilo osm jezdců najednou, dva byli zabiti meči a další dva byli sraženi kopy a pátý Dodger mu vrazil do hlavy. Silný úder z čela na nos je schopen svrhnout kohokoli. A další tři byly ukončeny následnými údery. Mezi prvními samozřejmě bojoval i Vali Chervonny, nebyl tak rychlý jako Dodger, ale byl velké postavy a díky hmotě mohl zasáhnout soupeře. Jeho velká obouruční sekera sekla rytíře na podlahu, a to nezřídka, a štít nemohl odolat tak silné ráně. V jednu chvíli však byla Valya Chervonny ze všech stran obklíčena a dokonce vážně zraněna. Obr zavrávoral a kolem krku se mu hodilo laso, které brutálně tahalo za provaz. Vůdce rebelů téměř ztratil vědomí, padl na kolena. Sedm lidí se okamžitě chopilo lasa, lano bylo velmi silné a Chervonnyho táhli jako vršek.
  Kam vás vezou obři? - Náhle mu zakřičel přes ucho. - Jsi dobytek.
  Dvě půvabné dívky skočily rozběhnutým startem a udeřily do jezdců společně. Dívky byly polonahé, krátké šaty Angelice byly roztrhané a rozřezané a Vega je úplně shodila a zůstala v kalhotkách. Mnoho rytířů, kteří zapomněli na bitvu, pohltili krásy očima, za což okamžitě zaplatili a dostali brutální rány, které odsekávaly hlavy a končetiny.
  - Zvedneme lidi, nepřítel dlouho neodešel. - Vega zrychlil tempo.
  Snažili se na ně střílet ze střech, ale povstalci je sami srazili, plazili se a bili do protivníků pěstí. Petr ve dvou letech vytáhl svůj první šíp, a proto, když nápor nepřítele mírně zeslábl, začal střílet šípy jeden za druhým.
  Mir Tuzok se posadil vedle něj, chlapec ještě trochu kulhal, ale mladé tělo se rychle vzpamatovávalo. Dorostenec už nebyl špatně sekaný, ale střílel ještě lépe. Bylo vidět, jak se nepřátelští vojáci, kteří dostali bod do žaludku, hrudníku nebo stehna, hladce usadili. Někteří z nich zuřili a cukali sebou, pokud šíp okamžitě nezasáhl životně důležitý orgán. Dokonce i Dodger byl překvapen.
  - Nechybíš?
  Chlapec přikývl.
  - To mám od nejútlejších let, ještě jako malý kluk jsem prakticky nemazal ani na nejmenší terče.
  - Je to tvůj genetický talent.
  - Omlouvám se, co?
  Bývalý zloděj vysvětlil:
  - No, byla to příroda, která ti dala od narození schopnost perfektně střílet, dokonce fenomenálně!
  - Pořád jsem hodně trénoval, mnoho kluků v našem pluku už střílí dobře, jen ne každý umí natáhnout tětivu, ale já ano.
  Mir Tuzok ukázal embosované bicepsy.
  - Dobře, střílej a nebudu moc řezat.
  Řady rytířů a stráží rychle prořídly a nakonec se Dodgerovi jako prvnímu podařilo prosekat se až k praporu. Kolem něj byly husté řady kopiníků a jejich známý hrdina, hrabě Cavazza, je vedl.
  Tato masivní entita se smíchem potkala nepříliš velkého, připomínajícího bezvousého teenagera Dodgera.
  - Kam jdeš hajzle - unavený životem. - Jsi ještě tak malý.
  - Jsi velká a hlasitě padající skříň. - Křičel Dodger. - No, zkusíme mi strčit nos.
  - Dám si to na ruku a plácnu druhou. zavrčel téměř osm stop vysoký chlapík.
  - Známý příběh. Od koho jsem to slyšel? Ach, ze sedmihlavého monstra.
  - Nejsou žádní draci, to jsou všechno pohádky. Rytíř dál řval. - A tady jsem a moje pěst je jako tvoje hlava.
  Uvidíme, co se s ním stane, když ho odříznu. Může se zmenšit. - Ten darebák se ponořil a docela obratně sekl pod kolenem.
  Před zmrzačením rytíře zachránila čéška, která nebyla odlita ze železa, ale z velmi drahého zeleného bronzu. Proto byl jen lehce pořezán, vytekla krev.
  Mrtvola, vážící dobrých dvacet liber, se zasmála.
  - Ano, jsi jen komár, no, podařilo se ti mě štípnout, ale co naplat.
  "Jsi velký, ale nemotorný a dítě si s tebou poradí. Tulák, který se rychle vzdaloval od dvoumetrového meče, vyskočil do vzduchu a zasáhl helmu. Z tvrdého šťouchnutí se ozvalo zazvonění, ale obr ani nezavrávoral.
  Nezbedník zase sotva odešel, vyřítil se na něj obrovský řetězový pes. Jeho velké tesáky jako tygrovi se téměř sevřely u hrdla. Tulák udeřil prsty do očí nestvůry a pak se seknul po krku. Na psovi nebylo žádné brnění a hlava odletěla a zasáhla Cavazzu do hrnku.
  To vyvolalo účinek na obra podobný tomu, jak se činidlo nalévá do kyseliny. Vzplanul a máchl mečem tak zoufale, že porazil tři své vlastní vojáky.
  - Dobře, že jsi mi pomohl. - Šťouchlý Dodger.
  Pak na něj zaútočil, anglický zlodějský kapitán s obtížemi odrazil meč a vrazil čepel protivníkovi do tváře. Zavyl, oči mu zakryla karmínová rána a hrabě ve vzteku zarazil zbraň do země až po jílec.
  Tulák se zasmál, když viděl, jak jeho protivník tlačí a snaží se tasit meč.
  Pak beze spěchu přistoupil k nepříteli a strčil bradu do brady.
  - Vzdej se nebo zemři.
  V tu chvíli mu přesný výstřel z muškety roztříštil ruku a jeden z Cavazzových sluhů se vrhl Tricksterovi k nohám. Než se ruský kapitán stačil vzpamatovat, zjistil, že je přitisknutý k zemi a nad ním se vznášela mohutná mršina.
  Ať se vzdáte nebo ne, stejně zemřete. - zamumlal chraplavý páchnoucí čenich.
  Potom si hrabě přiložil dýku na obličej a začal mu řezat ucho. Bylo to velmi bolestivé a zoufalejší dodalo Rusku novou moc. Petr zasténal, vší silou napínal své tělo, lehce odtrhl nepřítele a přeživší dlaní strčil prsty do Adamova jablka technikou "ocelové dlaně". Cavazza se propadl, přesná rána ho zasáhla přímo do krční tepny. Dodger se jílcem meče ještě jednou přidal k chrámu a odhodil mrtvolu. Jedna paže mu nefungovala, ale druhá byla v plné síle. S ním sekal ztenčené police. Vega a Angelica bojovaly bok po boku ruku v ruce.
  Bylo evidentní, jak hojně byly dívky potřísněny krví, přesto Vega zatřásla nahým poprsím a nebyla v rozpacích a rozpacích mnoha stovkami mužů. Zatímco na ni nepřátelé útočili, dalo se to snést, ale když ji mladík, který bojoval v řadách rebelů, popadl za bradavku a ona uštědřila silnou facku, náhle se velmi zastyděla a opustila bojiště na pár okamžiků hodit na hrubou pytlovinu.
  Angelica nemohla odolat vtipu.
  - Bojíš se nachlazení na hrudi?
  "Nechci vzdávat svým nepřátelům větší čest, než si zaslouží." - Odřízněte Vegu.
  Bitva se postupně přesunula z náměstí do skupiny křídel a pevnostních restaurací. Skladovaly se zde velké zásoby vína, a proto o ně rytíři a žoldnéři bojovali se zvláštní zuřivostí. Bylo vidět, jak vysoké věže stoupaly k nebi a pomačkané hospodářské budovy se otáčely. Z kanónů padlo několik výstřelů, ale zbraně zasáhly naslepo, navíc ve výsledné hádce bylo snadné zranit vlastní. Samotná pevnost v paprscích tří svítidel předváděla agresivně tragickou podívanou, z výšky se zdálo, že lidé jsou jako mravenci kousající kvůli mrtvé mouše.
  Ten darebák se sem probil a jednou rukou pokračoval v trhání masa. Chlapec Oliver Twist přišel úplně z jiného směru, vážná zranění se mu zatím dařilo vyhýbat. Přestože byl unavený, stále skákal vysoko a ukazoval divy a obratnost mangusty. Tím zmáčkli prsten na krku soupeře. Velitel posádky, hubený generál Purdaro, nebyl nijak zvlášť vysoký a neměl zrovna nejbojovnější vzhled a pivní břicho.
  Raději se schovával za zády svých vojáků a vyhýbal se boji. Generál cítil, že páchne horko, popadl několik pytlů diamantů, stále neunesl celou pokladnici pevnosti a hledal jen okamžik, aby mohl uniknout. Tak tiše se vydal k bráně. Ke své smůle Oliver Twist i během boje dál prohlížel bojiště a viděl, jak se muž ve zlatem vyšívané uniformě opatrně prodírá za zády bojovníků - okamžitě si uvědomil, že tato liška spěchá, aby si skryla svůj ocas. v díře.
  - Ne, to neudělá.
  Chlapec kopl do knokautu jiného protivníka a sekal meči tak, že nadhazovači létali, vrhl se za ním jako blesk se vzrušením psa pronásledujícího novou kořist.
  Když cestou narazil na válečníka s mečem nebo lukem, chlapec je rozbil. Hned u vchodu do brány ho čekali dva bodyguardi generála. Zuřivě zaútočili na odporného plebejce, jak se jim chlapec zdál. Oliver Twist, když viděl, jak zruční válečníci v nádherném brnění sekají do sloupů meči, střecha se na násilníky zhroutila a oni upustili meče. Než se mohli osvobodit, Terminátor Boy jim usekl hlavy.
  Pak Oliver Twist, který odřízl závoru na bráně, vklouzl dovnitř. Najednou jeho bosé nohy zakoply o hřebíky, chlapec zavyl a přidal krok. Bylo jasné, že pasti někdo nastražil. Tady zahvízdne šíp a pak spadne poleno. Chlapec sotva stačil zareagovat, vylétnutá dýka ho silně poškrábala na tváři.
  Ale teď bezpečně prošel poslední pastí, s hady se vrhli na Olivera, ale byli poraženi čepelemi. A tady je sám generál, běží, jak nejrychleji může, dusí se, ale před dokonale fyzicky vyvinutým chlapcem nemůže uniknout.
  - Je to mnohem zajímavější než se učit ve škole, sedět ve stísněné a nepohodlné lavici a pak jsou dobrodružství na celý život. vykřikl Oliver Twist.
  Když generál viděl, že jeho pronásledovatelem je jen polonahý chlapec, vytáhl hrst diamantů a hodil si je pod nohy v naději, že očividně ubohý chlapec je přispěchá sesbírat.
  Oliver Twist opovržlivě odhodil oblázek stranou holým palcem a skočil k Purdarovi.
  - To je zloděj, chytili tě.
  Generál se pokusil bránit mečem, ale čepel mu vyrazila z rukou. Pak ho Oliver Twist zvedl za límec. Purdaro se třásl, kolik síly je v tomto chlapci, který vypadal asi na čtrnáct let.
  - Dobře ti zaplatím. - Začal si vytahovat kapsy a ukazoval váčky. - Můžete si koupit boty, drahou košilku a dokonce i panství s otroky. Vezmi kameny, já ti je dám a nech mě jít. Sám generál vám bude vděčný.
  Oliver Twist se smál.
  - Dáš mi něco, co si stejně můžu vzít násilím a přitom tě zabít. Ne, radši bych vzal šperky, pak se o ně podělil se svými kamarády a svázal generála.
  - Dobře, ale mám něco lepšího, kouzelný talisman, který má neznámou moc.
  - Lžeš, ukaž mi to. zeptal se Oliver Twist.
  - Podívej se na to! Generál natáhl ruku s tabatěrkou. Jakmile chlapec naklonil obličej, něco udeřilo, do obličeje ho zasáhla hořící směs. Oči mu vylezly z čela a obrátily se zpět, chlapec ztratil vědomí.
  - Takhle ta malá veš, to se stává těm, kteří příliš důvěřují dospělým. - Řekl Purdaro. - A teď tě zabiju.
  A generál chladně vrazil dýku do opálené, svalnaté chlapcově hrudi a zamířil přímo na srdce.
  Když pak viděl, že chlapec nedýchá, plivl na něj a pomalu se posouval k východu, neměl sílu utéct.
  Mezitím armáda, která ztratila svého velitele, pomalu umírala. Vojáci z řad branců i mladší žoldnéři, kteří nestihli prolít mnoho pracovní krve, odhodili zbraně a požádali o milost. Zbytek byl dokončen, Dodger dokončil posledního protivníka vikomta de Morassi jednoduše tím, že ho probodl jeho vlastním kopím.
  Přestože měl tento žoldák čtyři ruce a v každé držel meč.
  Poté byli vězni seřazeni před armádu, mnoho z nich bylo zraněno, bylo rozhodnuto je na místě obvázat.
  Vali Chervonny byla laskavá a oznámená.
  - Ti, kteří se chtějí připojit k naší armádě, budou omilostněni a ti, kteří odmítnou být s lidmi, budou pověšeni.
  Přirozeně, tváří v tvář takové alternativě, téměř všichni souhlasili se složením přísahy. Navíc složil přísahu věrnosti a na kříži uznal Vegu a Angeliku za svaté předchůdce. Někteří dokonce líbali holá, otesaná, ale zaprášená chodidla dívek. Několik lidí, včetně barona Fokkera, odmítlo složit přísahu. Ozval se hluk, promluvila hrozivě Vali Chervonnyová.
  - Kacíři čekají na smrt! Kdo nepozná mesiášské dívky, musí být přísně potrestán!
  Poté byli okamžitě oběšeni a baron se ukázal být tak těžký, že se provaz přetrhl. Rebelové se zasmáli.
  - Tak žral kanec na lidové dobro!
  - Satan nechce přijmout jeho zlatou!
  - Když čerti smaží Jeho Excelenci v pekle, vyteče hodně tuku.
  - Ano, sto sudů!
  - Měli bychom péct palačinky.
  -Z vepřového sádla by to bylo vynikající!
  Pro žerty a houkání ho bodali oštěpy.
  Zbytek se slušně přiblížil, spolu s nimi byl kněz, místní biskup Vannish. Raději poznal dívky jako mesiáše, než aby zemřel dýkou Vali Chervonny.
  V pokleku si šeptali přísahu, věčnou věrnost, jinak by byli potrestáni Nejvyšším Bohem a čekala by je nekonečná muka v Pekle. Mnozí se pokřižovali a ronili slzy. Poté propuštění vězni složili přísahu, většina z nich zavrávorala a některé nesli na nosítkách. Jak krutý byl na vězně hlad a mučení.
  Když rituál konečně skončil, Vali si všiml nepřítomnosti jednoho z jeho velitelů.
  - Kde je Oliver Twist?
  Angelica k němu otočila tvář, navzdory opálení bledá.
  - Sám nevím, ztratil jsem nohy při hledání toho kluka.
  - Pak dejte můj naléhavý rozkaz prohledat všechna zákoutí, sklepy a tajné chodby, pokud existují, a najít toho chlapce za každou cenu.
  Najednou běžely tisíce rebelů, všechny zaujalo pátrání po zmizelém veliteli, snažily se především děti. Chlapci a nepočetné dívky byli připraveni převrátit každé zrnko písku.
  - Dej rychle, kdo najde Olivera Twista, dostane sto mincí. řekla Vali.
  Pátrání se protahovalo, a teprve když jeden z bývalých válečných zajatců ukázal podzemní chodbu, rebelové, opatrně se po ní prodírali, objevili statečného chlapce.
  Oliver Twist byl v bezvědomí, ale ještě ne ztuhlý, což zanechalo naději na jeho oživení.
  Angelica opatrně vytáhla dýku, vystříkla šarlatovou krev a pak ránu přelepila náplastí.
  - Co o něm? Vega promluvila. - Vypadá to jako velmi nebezpečná rána.
  Dívka zakřičela:
  "Vypadá to, že toho chlapce střelili do srdce."
  Vega kvílela:
  - Hrůza. Ještě trochu a čepel by prorazila aortu.
  Angelica tweetovala:
  - Trochu ne, ale skutečně propíchl.
  Dívka byla překvapená:
  - Ale slyším, že alespoň tiše, ale dýchá.
  Oliverova matka potvrdila:
  - To proto, že má dvě srdce, pravé a levé.
  řekla Vega šťastně
  - A vím, že mnoho našich vojáků má dvě srdce, hodně pomáhá vyrovnat se s nákladem a je těžší je zabít. Mimochodem, Dodger má také dvě srdce, druhé je implantované, ale nebije o nic hůř než to skutečné.
  - Můj chlapec byl také implantován, chtěl jsem z něj udělat vynikajícího sportovce, ale jedno srdce na to nestačí.
  - No, to je úžasné, ale co takhle tři najednou?
  - Tohle je jasné přehnané. Můžete dostat mozkový infarkt.
  - Přesto je to zajímavé.
  Oliver Twist otevřel oči a zašeptal.
  - Jak bitva skončila?
  - Jsme vyhráli! - radostně odpověděla Angelica.
  - Kde je generál?
  - Který?
  "Ten, který mi posypal nějakou svini do obličeje a utekl.
  - Ale to nevíme. Angelica si povzdechla.
  - S největší pravděpodobností ho zranil, musíme toho parchanta najít. - Zlo řekl Vega.
  - Určitě to najdeme, ale zatím je lepší držet hubu mojí květině. Máte zlomené plíce a srdce, proto si musíte odpočinout.
  - Lepší spát, zazpívám ti ukolébavku. Vega zasáhla.
  - Zase bude něco militantního, nemá to cenu, ať se kluk uklidní. Vzpomeňte si na autogenní spánkový trénink Olivera Twista.
  - Dobře, zkusím spát.
  Chlapec zavřel oči a ponořil se do nirvány.
  Vega odešel do důchodu a začal dávat rebelskou armádu do pořádku.
  
  . KAPITOLA #19
  Oliveru Twistovi bylo důvěrně řečeno, že bude zítra veřejně pověšen. Může si tak užít spánek naposledy na planetě Zemi. Chlapec před smrtí dostal pudink a sklenku červeného vína.
  Po jídle a pití upadl Oliver Twist do snu.
  Zatímco jedna z inkarnací snu ležela v kómatu, druhá část Olivera Twista viděla, že je jako statečný filibuster, který slavně kroutil cvočky na pirátské lodi.
  Loď plula přes stříbrno-oranžové moře. Šedesát nedávno odlitých, stále zcela nových děl zářilo v paprscích podivuhodného západu slunce. Oliver Twist ho obdivoval, v jejich takzvané polokouli světla tento proces není tak barevný.
  - Musí to být tak, že pokrok nezmrzačil přírodu tolik. - S úsměvem, řekl.
  Chlapec byl naprosto šťastný. Nenáviděná škola s domácími úkoly, diktáty a testy zůstala pozadu a vypadala jako něco nereálného, jako noční můra. No, je to ve falešné paměti. Ve skutečném životě ale žádné vězení s řetězy a krysami neexistuje. Zábavná dobrodružství už byla za námi, ještě přijdou další, ale na návrat se nemyslí.
  I když půjdu do pekla
  ale do školy se nevrátím.
  Teď jsem zatracený pirát
  A nebojím se bouřky!
  Chlapec měl mírnou improvizaci.
  Wiscin se zase trápil, pochopil, že život filibustera je plný nebezpečí a on musí loupit, aby mohl žít. Musíme najít domov, ale kde? V zemích Kiram na ně čekala šibenice nebo kříž. Angličtina? Je to mazaný národ a povzbuzuje piráty, ale faktem je, že jsou to uprchlí trestanci, někteří se dokonce vzbouřili proti králi.
  Fatation je jiná věc a ona je v nepřátelských vztazích s Kiramem a Anglií, spolu s jedinou Singerovou republikou na tomto světě založil kolonii obývanou piráty napůl soukromníky. Tam se nacházejí v námořním přístavu a ve městě More na ostrově Monako. Britové mají podobné útočiště, město Kalil. Pokud jde o Kirama, jeho kolonie jsou nejbohatší a nejrozsáhlejší a pro piráty jsou tak velkým pokušením, že pokus o jejich vytvoření ve městě Minisota vedl k tomu, že korzáři začali okrádat své patrony. Kiramiti shromáždili velkou flotilu a po urputném boji porazili sršní hnízdo.
  - Naším přirozeným domovem je město More. řekl Wiscin. - Tam si rozdělíme naši obrovskou kořist a odpočineme si v tavernách. Korzáři jednohlasně přikývli. Ostřílený pirát byl svým způsobem velmi poctivý, nikdy ho nenapadlo skrývat jejich svatý podíl před svými spolubojovníky.
  Oliver sestoupil z kuchyně, svítání skončilo a chlapec se cítil znuděný. Velmi mu chyběl comp náramek a jeho oblíbené počítačové hry, zejména sága "Cosmos filibuster". Poklidné plavání už začalo být nudné a chtěl jsem se pořádně poprat.
  - Je to skvělé, chlapci, jak dlouho bude trvat plavba do Monaka?
  - Není toho moc. řekl Wiscin.
  - Prostudoval jsem mapu a navrhl jsem, že než tam půjdete a uspořádáte další řádění, zaútočíte na pobřežní město Zweig. Tam můžeme zachytit velmi bohatou kořist a zároveň protáhnout kosti.
  Piráti jednohlasně jásali, mnozí z nich nesdíleli stejné nadšení. Velký, zjizvený kolega Fokker, který zastával pozici navigátora, energicky protestoval.
  - Jste ještě příliš mladý a vaše krev se vaří jako čerstvé pivo. Jsme staří válečníci a než se zapojíme do boje, třikrát si rozmyslíme. Město Zweig je skutečnou pevností a než vplujeme do přístavu, budeme potopeni.
  - Už jsem o tom přemýšlel, naše loď je tvarově podobná té kiramské, zopakujeme manévr nepřátel, půjdeme pod jejich vlajkou do přístavu a přístav zničíme jednou salvou.
  - Myšlenka je to zajímavá, ale máme příliš málo lidí na to, abychom bojovali s celou jejich posádkou, navíc jejich pevnost je příliš silná a nelze ji zničit jednou salvou. A zpětný výstřel z blízka potopí naši loď.
  "Budou v panice, a než zareagují, otočíme se na druhou stranu a znovu havarujeme."
  Wiscin otočil tvář.
  - A i když v panice a nějakým zázrakem se nám podaří rozbít pevnost, tak co posádka.
  - A tak na naší straně bude překvapení. Pak bude posádka bezradná, navíc se část našich korzárů převlékne do kiramových uniforem.
  - Bylo by bezpečnější naverbovat nové lidi ve městě More. Potom s čerstvými silami proveďte podobnou operaci.
  - Pak to může být složitější, Kiramiané ještě nevědí, že Pisar don Freebie je zničen, a vezmou pro něj naši loď, zvláště když znají téměř všechny jejich lodě. A jak plyne čas, zjistí, že jejich loď byla zajata a budou opatrnější, pak takový jednoduchý podvod nebude fungovat.
  Wiscin si pomyslel, že se piráti pokusili zaútočit na Zweiga více než jednou a pokaždé se udusili krví. Porazit toto nepochybně bohaté město znamená pozvednout svou prestiž v pobřežním bratrstvu na neobvykle vysokou úroveň. Nejdůležitější bylo, že nechtěl být považován za zbabělce.
  - Dobře, souhlasím, ale stejně nebudeme mít čas dostat se do města před setměním. Proto zakotvíme na noc v okolí a vy pojedete na průzkum. Wiscin rozhodl.
  - To přichází! Zejména proto, že neznáte brod, nechoďte do vody. - Chlapec zopakoval staré rčení.
  Wiscin poplácal svého pobočníka po rameni a promluvil téměř láskyplně.
  - Jen se nepouštěj do boje předem. Buďte zdrženlivější.
  Chlapec dupl nahou, opálenou nohou, sebevědomě odpověděl:
  Neboj se, budu se bránit.
  Zafoukal čerstvý vánek, plachty se napnuly a velkolepá loď zrychlila.
  Vlny si tak hrály, občas v dálce dováděly, převalovaly se po vlnách, trikaty, zvířata připomínající delfíny se šesti nohama.
  Cestou narazili pouze na jednu možnou pirátskou loď. Když si pozorně prohlédl rozměry lodi a počet děl, raději definitivně vyrazil na cestu. Bylo vidět, jak se silueta mihla a mizela za horizontem.
  - Možná to doženeme. navrhl Oliver.
  - Proč bychom měli topit našeho bratra, zvlášť když mu není co vzít. - namítl Wiscin. - Tito korzáři někdy hladoví sedí celé měsíce, ne každý má to štěstí narazit na více či méně chutnou kořist.
  Ale mají to, co nám chybí.
  - Co mají?
  - Lidé! řekl Oliver Twist nahlas. Piráti se na něj ohlédli. Wiscinus se poškrábal na hlavě v kapesníku.
  - V tomto případě máme šanci ho dohnat. Přidejte plachty.
  Navzdory své impozantní velikosti se loď pohybovala poměrně rychle. Takže zrychlení
  předběhl svůj protějšek. Pirátská fregata se otočila a připravila se draze obětovat svůj život.
  - Zvedněte veselého rogera a pozdravte pozdrav. nařídil Wiscin.
  Fregata automaticky opětovala pozdrav.
  - A teď dávám signál - posílám člun.
  Jako příměří poslal bývalého právníka, docela obratnou bestii Starka, a navíc dva inteligentnější piráty spolu s Oliverem Twistem. Z nějakého důvodu se rozhodl, že pokud se tento chlapec zúčastní, bude vše v pořádku.
  Stark byl přijat, srdečně pozván ke stolu. Přesto má kolega třikrát víc zbraní, jak ho tady nerespektovat.
  Rozhovor byl opatrně doveden k závěru, že by nebylo špatné podniknout společný útok
  město Zweig.
  Kapitán fregaty Monique de Munch se tohoto návrhu chopil s nadšením, štěstí ho v poslední době nezkazilo. Potíže způsobilo jen dělení kořisti. Monique, která měla téměř dvě stě padesát lidí, trvala na rovném rozdělení mezi týmy podle počtu gólů. Stark na oplátku nabídl, že se loď rozdělí podle pohlaví, když k tomu dostal jasné instrukce od Wiscina, kterému bylo pouhých padesát lidí a nechtěl se nechat zmást. Monique naléhala na argument, že mají více zbraní, odpověděl.
  - A máme v týmu mnohem lepší silnější bojovníky. Správní chlapi?
  Důstojníci potvrdili.
  - Jak to můžeš dokázat? - vzdorovitě se zeptal Oliver Twist, který byl předtím chatařem; skromně přinesené lahve, kelímky, svačiny.
  Monique se podívala přísně a ukázala na vysokého šestirukého bodyguarda.
  - Vidíš ho? Máte nějakou, která by to zvládla?
  - Budu s ním bojovat! Oliver Twist postoupil vpřed.
  V reakci na to nevěřícný řev:
  - Ty hajzle, chceš umřít, protože to bude boj na život a na smrt.
  S mečem v ruce se nebojím zemřít,
  Když je zraňována čest přátel!
  Zvyklý na brutální boj zblízka,
  Ať se mí nepřátelé nepočítají!
  zarýmoval Oliver Twist a v očích se mu blýskalo. - Jsem připraven s ním bojovat.
  "Vy Stark potvrzujete výzvu tohoto dítěte."
  Ano, je to dobrý bojovník.
  - Pak je to takto: můj Sidurr vyhrává - přijímáte naše podmínky: rozdělujeme se úměrně počtu posádek, pokud ano, jsme vaši.
  - Souhlasím.
  - Pak na ruce. Monique stiskla Starkovu ruku medvědí tlapou.
  Mocný mimozemšťan vytáhl šest mečů najednou a nabil každou ruku. Oliver Twist měl jen dva, ale chlapec vypadal více než sebejistě, ačkoli na pozadí tohoto obra vypadal jako buřič. V jednu chvíli mu probleskla hlavou myšlenka, že by to mohl udělat tady, ale hned to zahnal.
  Na signál od atamana začal boj. S nečekanou hbitostí vyskočil Sidurr a ve vzduchu se najednou zablesklo šest mečů. Oliver Twist těsně uhnul, skočil v řadě a kopl ho do čelisti. Rána bičem přišla o něco výše a byla mírně zmírněna pohybem hlavy. A útoky s meči násilníky sice s obtížemi, ale odraženými.
  - A vypadáš jen děsivě, ale ve skutečnosti je kvas kvas. řekl Twist Olive. Poté chlapec provedl složitou techniku "křivé kleště", podařilo se mu přesným kroucením useknout soupeřovu ruku. Ruslan nikdy neslyšel tak hrozný výkřik, zdálo se, že samotné železo sténá.
  - Co se ti nelíbí!
  - Malí Rusové, nechám vás projít mlýnským kamenem. vykřikl Sidurr.
  Nevěřím, že jsi příliš nemotorný.
  Následovaly úplně divoké tahy, kluk odešel, pak jednou a odřízl druhý štětec. Všechno by bylo v pořádku, ale v rozhodující chvíli uklouzl a málem upadl. Pak na něj letěla čepel a lehce mu pořezala hruď. Rána není nebezpečná, spíše nepříjemná.
  - Mám dítě. zaječel Sidurr.
  - Jizvy pouze zdobí muže, ale smrti se nevyhnete.
  Když chlapec odešel z dalšího výpadu, provedl techniku "puffy ropucha" a usekl si třetí ruku.
  Poté se zdálo, že Sidurr ztratil ducha, začal ustupovat, stále častěji se díval na svého náčelníka a čekal, až přeruší boj. Monique však vypadala s vytřeštěnýma očima, zjevně fascinovaná nečekanou podívanou. Oliver Twist přešel k rozhodné ofenzívě, znovu udeřil nohou do spánku a pak sekl nepřítele čepelí do žaludku. Teklo hodně žíravé jedovaté žluté krve. Poté, co provedl kombinaci, zachránil nepřítele ze čtvrtého kartáče čtyřmi prsty. Sidurr nakonec ztratil odvahu a oddal se od vytí ke zdi.
  - Chlapče, omlouvám se za hloupá slova. Přiznávám svou porážku a žádám o milost. - Ze tří očí poraženého netvora se kutálely slzy a on poklekl.
  Oliveru Twistovi ho bylo líto a zastavil se.
  - Už je poražen, nechat ho jít?
  Monique vykřikla.
  Zabijte ho, nezaslouží si žít.
  - Proč ti ho není líto? V další bitvě by se mohl vykoupit.
  - Nepotřebuji mrzáka. Dobře, pojďme s ním skončit, nebo to udělám sám.
  "Neváhej, je to jen divoký mimozemšťan." Nešetřil by tě. dodal Stark.
  Oliver Twist, aniž by si to sám uvědomoval, začal být tvrdohlavý.
  "Nemohu zabít živou bytost klečící přede mnou."
  - Ale já můžu. " řekla Monique, vytrhla pirátovi mušketu nabitou doutnajícím knotem a střelila ho do hlavy.
  Jedno oko se změnilo v krvavou kaši a bestie se zhroutila. Piráti k němu okamžitě přiběhli a táhli ho, ve spěchu, aby ho hodili přes palubu. Několik dalších lidí, včetně místního chataře, začalo zuřivě drhnout palubu. Navzdory porážce vypadala Monica spokojeně.
  - Jsi velký bojovník. - Obrátil se na Olivera Twista. - Jen ty nemáš dost tvrdosti a odvahy. Dojaly vás slzy a ponížení netvora a co se stane, když se před vámi rozbrečí žena nebo dítě.
  "Nikdy se neskloním, abych zabil ženy a děti."
  - To je vaše slabost v laskavosti, můžete prolévat krev na bojišti, ale nemáte odvahu dát dětem nůž na krk a otočit se. Ale je to nutné, pirát nemůže být rytíř.
  Chlapec se potil na podlaze na holé, kulaté patě a poznamenal:
  - Přečetl jsem spoustu knih a podíval se na film, kde byli filibusters opravdovými gentlemany a dokonce pomáhali chudým, zejména hladovým ženám a dětem.
  "Nevím, že by se o nás už psaly knihy. co jsou filmy?
  Pak si Oliver Twist uvědomil, že toho řekl příliš mnoho. Každý by neměl vysvětlovat, že pochází z toho místa, které se nazývá podsvětí.
  - Je to jako pohádková legenda.
  - A je jasné, že jsi ještě příliš mladý a pleteš si realitu se snem. Dobře, nezklamu vás. Ale váš ataman, když je potřeba, půjde do jakékoli podlosti. Mezitím vysvětlete, jaký je váš plán. Zweig je totiž skutečná pevnost a na její proražení nebudou stačit ani vaše choboty.
  Stark nastínil plán.
  "Takže většina mé posádky by měla být ubytována na vaší lodi, oblečená v kiramských uniformách?"
  - A je to!
  - Vyhovuje nám to. Útok zítra ráno?
  - Ano, samozřejmě pokud nenastanou nepředvídatelné okolnosti. Ale náš kluk. Ukázal na Olivera Twista. - To tě nezklame.
  - Věřím, že vás nezklame, ale v případě, že se nevrátí z průzkumu, máte plán.
  Bylo slyšet řev:
  - Myslím, že i kdyby byl dopaden, chlapec to mučení vydrží a nic neřekne, takže to riskneme provedením předchozího programu.
  - Taky vidím na očích, že vše vydrží, ale opatrnost neuškodí a co nakonec udělat, rozhodneme později.
  Tak se rozhodli. Lodě nyní pluly společně a už z dálky bylo jasné, o kolik menší je fregata zvaná "Tiger" než křižník, přesto beze jména. Oliver Twist na to upozornil.
  - Ne, nám volným filibusterům vyhovuje nosit staré jméno kiram. Možná tomu budeme říkat drak.
  - Není to špatné, ale zavání to neskutečností. Nikdo nikdy neviděl draky.
  - A v jiných světech.
  - Co?
  - Ty mezi hvězdami.
  Mezi hvězdami nic není, jsou to jen andělé.
  Chlapec dupl nohou a drtil hmyz holou patou a namítl:
  - Nebo možná existuje, protože jsi k nim neletěl, jak to víš?
  - A vy chcete vědět hodně, zvláště zakázané církví.
  - Vědění je vítězství! řekl Oliver Twist.
  Stmívalo se a už z dálky byl vidět maják, který osvětloval přístupy k přístavu Zweig. Byl docela vysoký.
  - No, jak se teď budeš plavit na lodi?
  - Ne, je bezpečnější plavat. řekl Oliver Twist. - Loď je vidět, ale plavec ne.
  - A když narazíte na žraloky tygří?
  - Budu mít s sebou meč, budu ho bojovat.
  - Nechceš se s ním utopit?
  - Je z lehkého kovu a nebude mi překážet.
  - Dobře, plav. Wiscin láskyplně plácl chlapce po holých zádech. - Nejprve si ale obarvěte vlasy na černo, aby hlava nebyla nijak zvlášť nápadná.
  Barvu už mám připravenou. - A chlapec si hustě rozmazal vlasy. Oliver Twist spadl do vody, byl výborný plavec a téměř nebyl vidět. Aby si ho všimli, zvedl nad hlavu meč, svítící ve čtyřech měsících, viděli ho a pískali pozdravy, po pár minutách konečně zmizel ve tmě vln.
  - No hrdino, takového syna bych chtěl mít. - Řekl kapitán pirátů.
  Oliver Twist čas od času prořízl vlny a čas od času změnil styl. Voda byla teplá, jemná a plavalo se na ní velmi příjemně, dokonce i sůl působila zvláštně, nehořkla ani nepálila, ale připomínala kyselý citron. Chlapec cákal a šťouchal, najednou se zpoza vlny objevil stín. Hrozný žralok se třemi rohy, pod vodou neviditelný, se k němu připlížil a otevřel velkou tlamu a pokusil se zaútočit.
  Oliver Twist máchl mečem bekhendovým sekem. Žraločí tlama byla rozříznuta a vystříkla třešňová krev. Dravec sebou mlátil, snažil se uhnout, když jí Oliver Twist vrazil čepel do oka. Žralok měl zřejmě poškozený mozek a škubnutím odpadl. Ze tmy se vynořilo několik siluet, dopadly na svou partnerku a začaly ji trhat a hlodat.
  - To je tvůj instinkt. Chytit krev. A teď zrychlíme.
  Chlapec zrychlil krok a bušil rukama a nohama. Žraloci, unesení hostinou, si ho nevšímali. Přístav se postupně přibližoval, byly vidět siluety několika lodí. Jeden z nich byl tak velký, že Oliver Twist byl nepříjemně ostražitý. Rozhodl se, že k němu nejprve doplave.
  V tu chvíli ucítil pohyb a velká tlama vedle něj cvakla zuby, až mu málem ukousla patu. Chlapec se v reakci ponořil, vrhl se pod vodu a špičkou šťouchl žraloka do žaludku. Jak očekával, krev z ní hustě vytékala a její ústa se otevírala a zavírala se šesti řadami zubů. Jiní žraloci do něj naráželi svými rohy, pak ho popadli a začali z něj okusovat obrovské kusy. Brzy z ní nezůstala ani kostra, Oliver Twist se od nich mezitím znatelně odtrhl. Nyní byla vidět mohutná pevnost, bylo tam opravdu hodně děl, město bylo z moře prakticky nedobytné. Při pohledu na něj se chlapec zachvěl, nebylo by snadné zničit takový kolos, i kdyby se trefil téměř naprázdno.
  - Dobře, stejně to trefíme.
  Mnohem větší úzkost způsobila obrovská bitevní loď. Oliver Twist připlouval blíž a spočítal počet děl, nepočítaje ani záď a nová, bylo jich sto dvacet. Byla to skutečná vlajková loď a se silnými stranami pod korkovým stromem.
  - To je kolos, jen jedna věc je moc velká a neohrabaná. Chlapec si povzdechl. Původní plán útoku byl ohrožen. Bylo jasné, že takový hromotluk je prostě potopí. Co dělat. Původně si Oliver Twist myslel, že by se mohli pokusit nalodit se na loď. Přesto by se zmocnil tak obrovského plavidla. Chlapec opatrně doplaval k prknu, v tu chvíli se za mraky schovaly tři měsíce. Opíral se o ruce a bosé nohy a vyšplhal na palubu jako pavoučí muž a pomocí čtyř končetin hledal sebemenší skulinku. Dřevo bylo drsné, což usnadňovalo zvedání malého těla. Na palubě byly hlídky, ale loď byla dlouhá a bylo možné opatrně přejít a lehnout si do lodní kuchyně a pak se schovat za záchranný člun. Pak si Oliver Twist všiml tří lidí, dvou v drahých šatech vyšívaných zlatem, a další, soudě podle obrovských rozměrů a mečů v osmi rukou najednou (takoví mimozemšťané byli vzácní), byl bodyguard.
  - Už jsme naložili lodě, náklad zlata, diamantů, smaragdů, městské pokladny a bource morušového bude zítra připraven k vyplutí.
  - To je dobře, jen škoda, že naše město bude prázdné.
  - Brzy dojde k velké válce a mateřská země bude potřebovat obrovské finanční prostředky, včetně náboru žoldáků. Vaše město je navíc příliš blízko ostrova Monako a slouží jako návnada pro piráty. A pokud své bohatství vyndáte, okamžitě ztratí na atraktivitě.
  - Kdyby ano, stejně by se slétli jako mouchy na med. Podle mého názoru ani jedna tak výkonná jako vaše loď nestačí na doprovod přetížené karavany.
  - Proč, za prvé se k nám na moři přidají další tři, a za druhé, máme tisíc členů posádky a ti už jsou na palubě. S takovou silou se nebojíme žádného nastupování.
  Oliveru Twistovi se v hlavě točily myšlenky, celý jejich plán útoku ztrácel smysl, museli něco vymyslet.
  Mladý vězeň nesměl ten sen vidět... Dveře cely se otevřely a stráže vstoupily.
  Vrchní policejní důstojník oznámil:
  - Dnes je vaše poprava na centrálním náměstí v Londýně. Jako obvykle vypijte poslední sklenku vína ve svém životě a budete dodáni po těle.
  Sklenice byla malá, víno velmi slabé - čistá šťáva. Možná se báli, že vězeň při popravě usne.
  A Olivera svlékli z vězeňského oblečení a zůstaly mu jen černé kalhotky. Mladý vězeň měl být popraven téměř nahý. Obojek byl také odstraněn.
  Poté byl Oliver ve speciálních, lehčích okovech na ruce a nohy vyveden z cely.
  Chlapcovy bosé nohy popálené rozžhaveným železem se ještě úplně nezahojily a bylo bolestivé na ně šlápnout. Ale Oliver se skřípěním zubů snažil zůstat rovný. A šel a cinkal řetězy po chodbách. Malý, holohlavý chlapec, ve vězení vyhublý.
  Kolem byl veden vousatý chlapík a ten se zasmál chlapci v trenkách.
  Oliver na chlebu a vodě hodně zhubl, byla na něm vidět každá kost.
  Chlapec kulhal na obě nohy a táhl řetězy. Nebylo pro něj snadné dostat se tudy na vězeňský dvůr.
  Neměli ho pověsit samotného. V těle už byla dívka. Také hubená, s modřinami na obličeji. Byla bosá, ale měla na sobě bílý plášť. Soucitně se na chlapce podívala. Ruce měla svázané okovy a na bosých nohách řetěz.
  Chlapec nastoupil do vozíku. A ona, zapřažena do kobylky, se pohnula. Možná byl kůň speciálně zapřažen, aby šel pomalu, a každý mohl pár obdivovat. Byla tam dívka, skoro dítě s blond dlouhými vlasy, a dítě s vyholenou hlavou.
  Oliver cítil, jak čerstvý vítr vane přes jeho nahé, trpělivé tělo, a cítil se tak dobře. Chlapec se zhluboka nadechl. Vzduch jako by byl plný medu. A slunce po soumraku žaláře dokonce oslepilo.
  A bledá světlovlasá dívka těžce dýchala.
  Oliver pohlédl na její elegantní, bosé nohy. Bylo evidentní, že to bylo z nahého, dívce se na chodidlech ještě neudělaly puchýře. Takže její paty byly smažené. Chudinka, pomyslel si Oliver.
  Jezdí pomalu. Dav kolem je hlučný. Kdo se směje a kdo soucítí. V každém případě tento pár navenek vypadá tak nevinně a dojemně, že se budete nevyhnutelně hluboce cítit.
  Oliver se hrdě narovnal. Jeho tělo se stopami bičů, které se až do konce nezahojily, je hubené a štíhlé. Chlapci právě bylo jedenáct. Je bledý a na tváři nemá krev. Skoro nahý, v černých kalhotkách, jako otrok, jen bledý. Možná by Oliver ve dvacátém století vypadal jako vězeň z Osvětimi.
  A ta dívka, ta je skoro jako Esmeralda, jen její vlasy jsou bílé, díky čemuž vypadá ještě andělštěji a nevinněji. Naštěstí už nehoří na hranici a čeká smyčka, která není tak bolestivá.
  Oliver si pomyslel, co ho čeká po smrti? Nebe nebo peklo? Pokud by Oliver zemřel brzy, nepochyboval by v nebi o nevinném dítěti. Ale teď měl chyby. A protestanti očistec popírají. Takže je to opravdu peklo? Nebo je v nebi stále laskavější než na Zemi a nevinné dítě bude ušetřeno? Možná, že přece katolíci, a těch je víc než protestantů, mají pořád pravdu a je tu očistec. A pak pekelná muka není věčná?
  Oliver si těžce povzdechl... Také četl o ateismu. Co jiného byli ve starověkém Řecku filozofové, kteří tvrdili, že žádní bohové neexistují. A tento pohled si získal popularitu.
  Pravděpodobně, kdyby Konstantin nepřijal křesťanství, vyhrál by ateismus. Není to opravdu boží pohádka? Koneckonců, kdyby existoval dokonalý Všemohoucí, dovolil by lidem trpět? Samozřejmě že ne! Koneckonců, Všemohoucí dokonalost nemůže snášet potíže a utrpení!
  Oliver zpíval:
  Křehký barevný okvětní lístek,
  Pokud byl stržen...
  I když svět kolem je krutý
  Chci konat dobro!
  Nebo se možná, jako u Indiánů, vaše duše přestěhuje do jiného těla. A možná se staneš synem padišáha nebo ušlechtilého rádža...
  Žijte svůj normální život
  Je důvod se bavit...
  Možná v čele -
  Vaše duše k nastěhování!
  Poté konečně jejich vozík vyjel na lešení se dvěma připravenými šibenicemi. Dívka vyšla první a cinkala řetězy. Byla hubená, bledá, světlovlasá, s velkýma modrýma očima, vypadala jako puberťačka. A publikum si soucitně pobrukovalo. Zvlášť když chodí bosá, ladná, nohy, které se po mučení ještě nestačily zahojit, po schodech lešení.
  Pak Oliver Twist vystoupil. Chlapec se chtěl zastavit a dokonce si odpočinout. Jak strmé, špatně ohoblované dřevěné schody vypadají.
  Ale kolem je spousta stráží a policistů, minimálně padesát. Ano, a lidé nejsou vůbec nakloněni bojovat za pár jdoucí na popravu. Přestože chlapec a dívka vyvolávají sympatie.
  Oliverovy bosé nohy jsou trochu lechtivé, když jde na strom. A chlapec se usmál, jeho srdce bylo veselejší. Jen trochu více jídla by neuškodilo. Nechcete zemřít s prázdným žaludkem.
  Vyšel ven a postavil se vedle dívky. Dva mohutní kvílení v červených kombinézách a čepicích kontrolovali panty. Oliver a dívka byli vedeni k pantům. Nasadili to na poklopy, které se měly otevřít najednou, a pak by se vám lano pevně utáhlo kolem krku a vy byste se vypnuli a odešli na onen svět. A může tam být... Oliver si zasněně představil, že jeho duše je vtělena do ptáka, a on se vznášel ve vzduchu.
  Vznáší se nad střechy domů a dává plné rozpětí křídel.
  Mezitím úředník monotónně vyjmenovává zločiny páru. Oliver je znovu obviněn z vymáhání jídla z chudobince. A tak dále. A také v nepřítomnosti pokání a toho, co nevydal, kde bylo ukradené ukryto. A mnohem víc...
  Oliver se stydí stát téměř nahý v přítomnosti tisíců lidí. Dokonce chci, aby se smyčka kolem krku utahovala rychleji.
  Dívka je o něco zajímavější. Ukáže se, že je hraběnka, provdaná za postaršího seigneura a je obviněna z otravy. Dívka svou vinu nepřiznala, a proto ji oběsili. V opačném případě existovala možnost otrávit se na plantážích v jižních koloniích Britského impéria.
  Oliver si myslel, že by to mohlo být lepší než smrt. Co když opravdu existuje ohnivé jezero nebo neexistence. A neexistence je děsivá, žádné světlo, žádný zvuk, žádná vzpomínka, dokonce ani myšlenky ... A jak někdo z moudrých napsal: Myslím - tedy existuji!
  A konečně je konec jednotvárnému čtení. Odsouzení dostávají poslední chvíli k modlitbě. Bosá blondýnka v bílých hadrech šeptá něco latinsky. Oliver se rozhodl číst Otčenáš, i když přiznává, že má v hlavě naprostý chaos. A je téměř ateista, nebo alespoň agnostik.
  Ale modlí se a snaží se nespěchat. Poslední minuta je bolestně pomalá, ale stejně nevyhnutelně vyprší.
  Nyní bubeníci zvedají hůlky. Zazní signál... Bubnové bubny začnou bít a ozve se rachot několika měděných trubek. Poslední věc, kterou Oliver Twist v tomto životě slyší. A zaplaťpánbůh, alespoň něco dalšího v budoucnu slyšet.
  A z poklopů pod jejich bosýma nohama se odhalí chlapec a dívka. Těla padají dolů. A poutko se utáhne na krku dítěte a dívky.
  Oliver zpočátku cítí silné sevření a dušení. Bylo to, jako by ho obklopila ocelová obruč. A pak se mi před očima mihly takové živé vize. Všechno je tak krásné a zároveň hrozné a Oliver Twist má nyní pocit, že jeho dětská duše je oddělena od těla.
  Ve chvíli, kdy se zdálo, že se všechny vnitřnosti vaří a plíce doslova dohořívají, vtahují do živého plamene, když foukaly horké proudy přehřátého vzduchu, pečily každou částečku vyčerpaného těla, paralyzovaly křečovité pohyby přetížené svaly. Pocit připomínající nalezení směsi lávy a vařící vody ve velkých hloubkách v oblasti sopečné erupce. Pak to bylo najednou jednodušší. Bolest začala mizet, byla tam úžasná lehkost. Ano, přesně to cítil Oliver Twist, když jeho duch začal opouštět jeho ohořelé tělo...
  ... Zde se odtrhne od povrchu a začne kontemplovat události jakoby zvenčí. Jsou vidět zbytky rozbité, roztavené hvězdné lodi. Obrovské různé druhy monster se hemží nesčetnými hejny. Ve světle kolosální fialovo-smaragdové hvězdy jsou tak zvláštní jasné se zářivým přelivem. Vůbec ne děsivé, naopak ve svých barvách pohádkově krásné. Duše poslouchala nepochopitelně neodolatelnou sílu a stoupala vzhůru. Barevná monstra na povrchu se rychle zmenšovala. Duch vstupuje do stratosféry. Zde můžete vidět celou planetu, růžovo-žlutou, nejprve obrovskou, pak rychle ubývající na objemu. Tady je to velikost kulatého stolu, tady velikost kola pendofonu, tady velikost fotbalového míče, pak velikost tenisového míčku a pak - méně než zrnko máku. Míjí se stále nové a nové galaxie, nemyslitelné shluky hvězdných úlomků a míst. Duše je vtažena do tunelu a letí, světlé sedmibarevné pruhy blikají podél chodby na černém pozadí.
  "Kam jdu? - pomyslel si chlapec zmateně. - Hádanka... pravděpodobně do jiného vesmíru, do nového světa."
  Před tunelem se objevovala stále větší intenzita toho nejjasnějšího světla. Podle státně-imperiálního jednotného a neotřesitelného náboženství Británie, jak jej někteří interpretují, jde člověk po smrti před soud, kde podle skutků nebo vojenské zdatnosti skončí v prvním nebi, nebo spíše v příštím vesmíru. .
  No, to je jeden kněz, který to řekl od protestantů, i když je jasné, že je to nesmysl!
  "Kam půjdu?" pomyslel si Oliver Twist znepokojeně.
  Jako muž a zločinec musí v příštím životě zůstat otrokem, a to je v nejlepším případě. Pokud ho nechtějí mít jako mluvící nástroj, pak mu hrozí ohnivá jáma a místo věčného mučení pro méněcenné bytosti.
  Na kůži se zmocňuje zimnice, i když kůže už je pryč. Ale Darwin řekl, že králové a obyčejní lidé pocházejí ze společného předka, který zplodil hlučné, chundelaté opice. Byl tam také velký Guru, kterého mohlo vidět jen pár vyvolených. Říká se, že objevil tajemství nesmrtelnosti a velké moci. Tak proč, když je tak všemocný, nemůže vyhnat tyto pijavice z planety?
  Na konci tunelu Oliver Twist vyplul na jasně osvětlené předměstí. Nedaleko byl kolosální palác, zřejmě chrám nebeské spravedlnosti. Dva násilníci s oslnivě jiskřivými křídly, zřejmě andělé, mu zkroutili ruce za zády a odvedli ho do soudní síně.
  Sál byl obrovský, strop se ztrácel v oblacích. Ohromující hlas soudce, obrovský jako Mount Everest a jiskřivý jako mnoho sluncí, zahřměl tisíci hromů.
  - Ty nejsi voják! Nejsi bojovník! Nejsi spravedlivý! Jste zločinec, odporný tvor, odporná parodie na velkou rasu. Jste odporný rebel, který nenávidí své právoplatné pány a chce je všechny zničit. Nebudeš otrokem, oni tě ani nechtějí mít za otroka. Jděte do pekla a spalte tam navždy v hrozné agónii spolu se všemi nepřáteli Britského impéria. Válečníci největšího národa ve všech nekonečných hypervesmírech, bojovníci ideální rasy zvolené Všemohoucím, dobývají nekonečný vesmír!
  Pod nohama se objevily plameny. Strašně bolestivě popálili chlapci bosé nohy.
  - Opravdu, znovu střílejte! Už to nedokážu!
  Oliver Twist se otřásl. Byl připraven padnout na kolena a plakat jako dítě. A je to vlastně asi jedenáctileté dítě!
  V tu chvíli obraz soudce zmizel...
  KONEC PRVNÍ ČÁSTI - POKRAČOVÁNÍ
  
  NOVÝ ŽIVOT PETRA II
  
  V něm Petr II nedostal neštovice a vládl pro Rusko rekordně dlouho. Mladý muž žíznil po zábavě a v roce 1730 zahájil svou první válku po vzoru svého dědečka se Švédskem. Ruská armáda byla silnější a kvalitnější než Švédsko. Pouze hrozba vstupu evropských mocností do války proti Rusku, především Británii, samozřejmě donutila Petra II. dočasně upustit od úplného dobytí Švédska, ale Finsko anektoval.
  Pak byla válka s Tureckem. Pro evropské mocnosti už bylo více pochopení. Válka začala v roce 1736 tažením pod osobním velením Petra II. do Azova a jeho energetickým zajetím. Bitva s Turky byla obecně ve prospěch Ruska. Tým Petra Velikého byl stále silný a jeho vnuk, který zdědil hrdinskou sílu po svém dědovi, a vynikající mysl, jednal rozhodně.
  Rusko bylo silné a Turecko už chátralo... Za války dobyl Petr II. Krym, Očakov a Azov s dalšími zeměmi.
  Poté carské Rusko anektovalo Kazachstán k sobě. A začali stavět pevnosti na Aljašce.
  Práce pokračovaly rázně. Pak nová válka s Tureckem v roce 1741 a znovu výboje... Rusko vedlo války s velkým nadšením. Peter II osobně velel armádě na kampaních. Na Balkáně získala ruská vojska řadu vítězství. A pak byla válka s Íránem. To také skončilo vítězstvím se zajetím Ázerbájdžánu.
  V roce 1753 došlo k nové válce s Tureckem. A Petr II. nezasahoval do evropských záležitostí. Opět vítězství a dobytí Istanbulu... A velký úspěch. Evropu navíc trápil Fridrich II. Tento dobyvatel bojoval jak s Francouzi, tak s Rakušany. A pak do války vstoupila i Británie, znepokojená posílením Pruska... Petr II., po rozpadu Osmanské říše, bojoval na jihu. Ale v roce 1772 přesto došlo k prvnímu rozdělení Polska mezi posílené Prusko a mocnou, v té době největší zemi světa, Rusko. A říše se přidala na západě. A Rusové dosáhli Egypta na jihu a Perského zálivu ...
  Egypt byl také dobyt v roce 1780 ... Ruská vojska se přesunula přes Afriku.
  A v roce 1782 bylo Polsko definitivně rozděleno s Prusy... Bělorusko, Ukrajina a Litva se staly součástí Ruska. Fridrich II. nebojoval s Ruskem... Rusové se dostali v roce 1786 do Maroka a dobyli celý sever Afriky, Saúdskou Arábii a v roce 1788 byl konečně dobyt Írán. A před tím o něco dříve a celá střední Asie. V roce 1790 zemřel Petr II. a stal se největším z ruských carů. A jeho vláda byla jedna z nejdelších ve světových dějinách, nejdelší v Rusku a možná i nejslavnější.
  Petr Veliký byl nazýván Velkým. A Petr II. - největší z králů.
  A na trůn nastoupil jeho vnuk Petr Třetí. No, králové Petry jsou slavní králové.
  Dalším krokem Petra Velikého byla válka s Pruskem. Němci po Fridrichovi II. toužili po nových kořistech. A v roce 1796 zaútočili na Rusko. Po počátečních úspěších ruská armáda porazila Německo. A dobyla nejprve ji a poté Francii pohlcenou revolucí. Petr Třetí žárlil na slávu svého dědečka. Byl mladý, žhavý a chtěl využít.
  A tady opět vítězství a porážky Španělska a Portugalska... Dobytí Evropy. A válka s Británií...
  Paní moří byla poražena. A to je pro Ushakova nový triumf. A pak padl Londýn. Začala koloniální válka a dobývání provincií. Rusko už nemělo rovnocenné soupeře. A vyhrával jednu zemi za druhou.
  V roce 1830 zemřel Petr III. A na trůn nastoupil jeho syn Pavel. Rusko svedlo v roce 1841 poslední vážnou válku s Čínou. A samozřejmě ho po třech letech války sebevědomě porazila.
  A pak byly koloniální války. A jedno dobývání střídalo druhé. A bylo to fajn.
  A na konci devatenáctého století se celá planeta stala ruskou. A nastal čas pro expanzi do vesmíru. Dívky astronautky už vlezly do bitvy. První člověk šel do vesmíru v roce 1900, což znamená začátek dvacátého století jako vesmírný věk. A v roce 1910 se uskutečnil první let člověka na Měsíc.
  A 1925 a na Mars! A je to prostě skvělé. Během deseti let se astronautům podařilo navštívit všechny planety sluneční soustavy. A pak se začalo stavět na jiných planetách.
  Ruská říše byla absolutní monarchií, ale měla lidovou radu volenou občany celého světa jako poradní orgán cara.
  Lidé žili dobře a ekonomika rychle rostla. Byl to kapitalismus s prvky plánování. Koncem dvacátého století byla sluneční soustava víceméně zvládnuta.
  V roce 2010 začal první let na jednu z planet hvězdy Sirius. A byla to celá mezihvězdná výprava. Byl použit fotonový motor schopný zrychlit na rychlost světla a ještě o něco vyšší.
  Let proběhl ve dvou etapách. Nejprve zrychlení, a pak zpomalení raket... Kvůli nedokonalosti hvězdných lodí bylo možné létat až za více než pětadvacet let.
  Posádky byly proto vybírány z náctiletých, aby nebyly příliš staré. Na planetě Zemi už navíc proběhly experimenty s omlazováním. Zejména aktivace kmenových buněk a různé další nápady. Stárnutí už můžete zpomalit. Uvádění teplokrevných zvířat do pozastavené animace je stále příliš riskantní. Můžete se proměnit v zeleninu.
  Existuje ale i umělý spánek. To je, když spíte, ale zároveň se vaše tělo pohybuje.
  Počítačová technologie umožňuje reprodukovat jakoukoli iluzi. Během spánku se navíc zpomalují fyziologické procesy a lidé stárnou pětkrát až šestkrát pomaleji. A lidé nemají potřebu hledat zábavu. Najdou si je sami.
  Naproti tomu teenageři, kteří ve spánku dostávají pohyb i umělou výživu, museli dospět v dospělosti letem na planetu Sirius.
  A vše ostatní za ně za letu dělaly automaty a počítače s mnoha duplicitními obvody.
  Teda dopadlo to docela dobře...
  Vybraným dětem bylo dvanáct a třináct let. Byli tam chlapci a dívky.
  A tak se tři hvězdné lodě vrhly do letu.
  Na Siriusu není žádný inteligentní život. Ale na jedné z planet je klima docela vhodné pro kolonizaci. A zdá se, že existují některé jednoduché formy života.
  Mladí bojovníci jsou tedy připraveni na expanzi. Ruské vesmírné impérium má vlastního Hyperemperátora. A před odjezdem pronesl slova na rozloučenou.
  Vše obecně je pro lidstvo lepší než ve skutečné historii. Kriminalita je nízká, není hlad a prakticky neexistují žádní chudí. Plánované prvky v globální ekonomice pomohly vyhnout se bankrotům v nezaměstnanosti. Rozvoj technologií umožnil zkrátit pracovní den na čtyři hodiny a udělat si tři dny volna najednou.
  Ceny se změnily pouze směrem dolů. Plat rostl. Národy planety Země se spojily...
  Bylo dokonce vytvořeno jediné náboženství. Sjednotila křesťanství, islám, buddhismus a judaismus. Trojice byla zrušena a byl zaveden koncept - Jeden Bůh v mnoha tvářích!
  A samozřejmě odstranili to nadbytečné: půst, modlitby, ramadán a zákazy jídla. Ale udělali bohoslužbu ještě velkolepější a slavnostnější. A kněží se převlékli do bílého a oholili si vousy. A ikon je ještě více. A byli přidáni svatí. Včetně Suvorova, Kutuzova a dalších velitelů. A ateismus se stal docela módou. Lidé samozřejmě začali žít lépe, stabilně, vše je pevné, věda se rozvinula.
  A mnozí silně pochybovali o zázračné moci ikon a efektu kladení svíček.
  Ale život se vyvinul...
  Expedice začala do hvězdného systému Sirius. A v roce 2013 šel další o něco dál. Existují také planety vhodné pro život.
  A v roce 2020 se umělému objektu poprvé podařilo překonat rychlost světla. To znamená, že můžete létat rychleji. A v roce 2025 byla vytvořena antigravitace a bylo možné v krátké době urychlit lodě nadsvětelnou rychlostí.
  Šťastné lidstvo... A car svým výnosem udělil čtvrtý den volna ve čtvrtek... Nyní měli lidé týdně hodně odpočinku a zábavní průmysl se kolosálně rozvíjel.
  Car-kněz prošel omlazením a stal se mnohem krásnějším... A v roce 2030 byla konečně založena první osada mimo sluneční soustavu pro planetu vhodnou pro život.
  Na planetě Zemi se to stalo velmi dobrým. A také na jiných systémech.
  A je otázka, jak dobře je, když rodina Romanovců není vyrušena.
  Další nové nápady... Termokvarkový pohon je budoucností technologie. Výkon je milionkrát větší než termonukleární. A nové příležitosti pro průzkum vesmíru.
  A objev hyperplazmy. A možnosti jsou obrovské. Věda se vyvíjela rychleji než skutečná historie. Všichni vědci jsou ve stejné říši a data nejsou navzájem klasifikována.
  Není ale žádným tajemstvím, že ve skutečné historii se jejich konkurenti najdou špióni a svinstva důkladně.
  A tak všeobecný vzestup a vynikající výsledky pro vědu.
  V roce 2040 se car a hyperimperátor rozhodli předložit ústavu k referendu, čímž dobrovolně omezili jeho moc. Věřilo se, že na planetě Zemi s povinným vysokoškolským vzděláním lidé dozráli k omezené a kontrolované demokracii. A že v kultuře budou velké úspěchy.
  Zároveň došlo k novým reformám v náboženství... Bible a Korán byly nakonec uznány jako kulturní dědictví, nikoli však slovo Boží. Ve stejné době se s velkou silou a hlavně pracovalo na vzkříšení dávno mrtvých lidí.
  Úkolem bylo učinit vzkříšení pro vědu realitou.
  A vědci pracovali, snažili se. A stále více ovládal tajemství vesmíru.
  Nesmrtelnost se tak stávala stále reálnější. A musím říct, jak se to na planetě Zemi stalo lepším, jen proto, že Petr II žil mnohem déle než ve skutečné historii.
  
  PEKELNÁ KARIÉRA NĚMECKÉHO ESA HANSE MARSELA
  Marcel nezemřel při nehodě, ale přežil a pokračoval ve své okouzlující kariéře. To mělo malý vliv na průběh války. Přesto Britové provedli operaci Torch a porazili Rommelovy jednotky. Jeden pilot ani tak fenomenální úrovně nemůže výrazně změnit průběh války. Pokud se sami nestanete legendou. Do konce roku 1942 Marseille překonala počet sestřelených letadel a byla opět vyznamenána Rytířským křížem Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty. A do konce března 1943 Marseille překročilo pět set sestřelených letadel, za což obdržel Rytířský kříž Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty.
  V dubnu a květnu zažil Marseille nelítostné boje ve Středozemním moři a vytvořil rekord čtrnácti letadel sestřelených při jednom střetnutí a dvaceti za den. Britové se ho báli a byli tímto fenoménem a esem prostě ohromeni.
  Ale i přes toto hrdinství byl Rommel stále poražen. Marseille šokovala pouze Američany a Brity.
  V červnu byl ale převelen na východní frontu. A tato legenda se střetává se sovětskými piloty. Marseille dobře bojuje a zkouší ME-309 od nulté série.
  Za sedm set padesát sestřelených letadel dostává Rytířský kříž Železného kříže a listy z platinového dubu s meči a diamanty.
  A na Kursk Bulge září Marseille. Člověk bojuje s celým hejnem letadel. A je to opravdu hrozný bojovník. Bitvu u Kurska ale nacisté stále prohrávají. Marseille sice stále ovlivnila běh dějin. Německé jednotky v Africe kapitulovaly o pět dní později. A přistání na Sicílii se zpozdilo o deset dní. Sovětské jednotky postupovaly poněkud pomaleji. I když rozdíl byl jen pár dní.
  Když Marseille sestřelil tisíc letadel, obdržel Velký kříž Železného kříže, vyznamenání, které měl ve Třetí říši pouze Hermann Goering. A válka pokračovala.
  Němci prohrávali, ale Rudá armáda a spojenci zaostávali za skutečným příběhem jen pár dní.
  Marseille bojovala jako lev... Ale nyní uplynul třiačtyřicátý rok a Němci utrpěli mnoho porážek. Marseille však přesto dala vzniknout jistým nadějím v nacistech. Zejména ještě není vše ztraceno. A ve Třetí říši se objevilo samohybné dělo E-10. Snadno vyrobitelný, levný a velmi obratný. A silueta je stále nízká, pouhých 1,3 metru. Byl vyvinut namísto práce na myši, která se v zásadě nemohla ospravedlnit.
  Válka se trochu protáhla... E-10 se ukázala jako úspěšná samohybná zbraň a hlavně byla jednoduchá na výrobu a levná. Marseille sestřelil dva tisíce letadel a bude vyznamenán Hvězdou Rytířského kříže Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty.
  A pak sestřelil tři tisíce letadel a obdržel Hvězdu Rytířského kříže Železného kříže a zlaté dubové listy, meče a diamanty.
  Na konci čtyřiačtyřicátého roku si Němci vedli o něco lépe než ve skutečné historii. Dokázali se vyhnout tak rychlé porážce v Bělorusku a na jihu. A mohli se vyhnout ztrátě Rumunska a Balkánu.
  A co je nejdůležitější, spojenci ve Francii byli svrženi do moře. A tohle je vážnější.
  V Británii a Spojených státech již panují nálady uzavřít s Fritzem příměří. Na frontách se objevila i samohybná děla E-25. Také s nízkou siluetou, snadno vyrobitelný, ale silněji vyzbrojený a se silnějším pancířem. Celých sto dvacet milimetrů čela pod úhlem, osmdesát dva milimetrů z boku a zbraň 88 milimetrů 71 EL a výška jeden a půl metru. A proti takovému kolosu nelze odolat. Vezměme si samohybné dělo srovnatelné s "Tigrem" -2, co se týče pancéřování a výzbroje, a váží pouhých třicet tun. A zkuste to překonat.
  Němci dokázali sovětské jednotky trochu zpomalit. Totéž zaútočilo na Němce v Pobaltí. Ale nebylo dosaženo velkého pokroku. Silná obrana do hloubky zastavila Rudou armádu. Ve vzduchu se objevily proudové stíhačky XE-162, které byly nenáročné na výrobu a levné, ale zároveň lehké a snadno ovladatelné.
  Takže pro spojence bylo obtížnější bombardovat a ztráty se zvyšovaly.
  Bitvy ukázaly sílu Němců ve všech ohledech.
  Většinu pobaltských států, polovinu Běloruska, část Ukrajiny a Moldavsko s Oděsou ještě počátkem pětačtyřicátého roku drželi nacisté. A ve Francii byli spojenci zcela poraženi. V prosinci se nacistům podařilo vyřadit spojence ze Sicílie a posílit jejich pozice.
  V lednu se sovětské jednotky pokusily postoupit kolem Minsku, ale beznadějně uvízly v krutých bojích.
  Němci, kteří měli nejlepší tanky, posekali sovětská vojska a vytvořili pár kotlů. Obecně platí, že německé tanky zabraly. T-44 nešel do série a T-34-85 a IS-2 jsou proti sérii E spíše slabé.
  A proudové německé letectví nemá obdoby. Spojenci a Japonsko mají potíže. Vylodění na Filipínách bylo zmařeno a vyloďovací čluny byly zachyceny japonskými bitevními loděmi. V USA samozřejmě panika. A pak Roosevelt zemřel...
  Truman, vzhledem k tomu, že Spojené státy jsou velmi unavené z německých ponorek, zejména s peroxidem vodíku, nabídne Třetí říši příměří. Hitler souhlasil, ale pod podmínkou výměny válečných zajatců, a to nejen německých, ale i italských. Churchill a Truman souhlasili.
  V důsledku toho se zvýšil počet německých pilotů na obloze. A XE-162 se zmocnil vzdušné nadvlády.
  Po odražení další sovětské ofenzívy v centru na konci května začali nacisté postupovat na Ukrajinu. Bojů se zúčastnily i úplně první tanky E-100. Nový vůz měl uspořádání motoru a převodovky dohromady a napříč, což umožnilo snížit hmotnost a se silnějším motorem o výkonu 1500 koní poskytoval uspokojivé jízdní výkony.
  A pancíř byl pro sovětská děla ze všech úhlů zcela neprostupný. 250 - šikmé čelo a 210 mm strany a také se sklony.
  Tento tank v průlomu se ukázal jako monstrum. Marseille do května 1945 sestřelila čtyři tisíce letadel a obdržela hvězdu Rytířského kříže Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty. Velmi prestižní ocenění. A druhé místo obsadil Huffman, který velmi dobře získával body, než měl jinou taktiku z Marseille. Což se optimálně hodí pro XE-162. Do června 1945 dosáhl Huffman hranice pěti set sestřelených letadel a obdržel Rytířský kříž Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty.
  Obecně platí, že válka pro Němce, která se rozpoutala na Západě, dopadla dobře. Jako velmi účinné se ukázaly proudové bombardéry Arado. Nacisté dokonce omezili program raket FAA ve prospěch nových letadel, která se téměř nedají sestřelit a sovětské stíhačky je nestíhaly.
  Němci vzduch zcela ovládli. SSSR zase přešel do obrany na frontě. Bylo postaveno mnoho opevnění a nacisté postupovali pomalu.
  Na rozdíl od skutečné historie si SU-100, který nebyl v té válce masivní, najednou získal popularitu. A tentokrát v SSSR se výroba tohoto samohybného děla začala zvyšovat zrychleným tempem. Výroba je ještě jednodušší a levnější než čtyřiatřicítka. A vyzbrojený tak, aby mohl kousnout Němce. SU-100 se ve druhé polovině pětačtyřicátého roku stal hlavním strojem a vyrábělo se ho sto kusů denně.
  T-34-85 byl také v sériové výrobě, stejně jako IS-2. Jednak se ukázalo, že tank IS-3 je lépe chráněn v čele. Ale na druhou stranu je dražší a pracnější a vyrobilo se a přestalo se vyrábět jen tisíc kusů. Obecně platí, že IS-4, po kterém byl propuštěn pouze v malých dávkách. Takže SSSR vlastně opustil těžké tanky. A v sérii zůstaly pouze SU-100 a T-34-85.
  Němcům se na konci roku 1945 podařilo dosáhnout Dněpru a obsadit Kyjev. A také zcela zachytit pobaltské státy a téměř celé Bělorusko. Ale v zimě musel fašista přestat. Na obloze stále dominovali.
  Marseille za pět tisíc sestřelených letadel, získejte Velkou hvězdu Rytířského kříže a stříbrné dubové listy, meče a diamanty. Jak můžete vidět, cena měla poměrně dlouhý název. A platinový pohár Luftwaffe v diamantech.
  Na jaře 1946 se nacisté po vytažení pokročilejších tanků řady E-50 pokusili postoupit do středu.
  Obrana Rudé armády byla hluboká a technicky vysoce rozvinutá. A to jí umožnilo organizovat ne slabý odpor. A Němci, kteří prolomili jednu obrannou linii, nevstoupili do operačního prostoru, ale byli nuceni prorazit další. Třetí říše byla skvěle vyzbrojena, ale její jednotky byly neustále menší. V pěchotě už bojovali kluci čtrnácti, třináctiletí, stále častěji narážely ženy. V letectví byly zkušenosti pilotek vesměs úspěšné. Albina a Alvina například začaly bodovat tak famózně, že se rolníci divili. A za rychlé svržení stovky letadel během pár měsíců obdržel Rytířský kříž Železného kříže.
  Dívky se ukázaly jako nesmírně bojovné a sportovní.
  Marseille do zimy sedmačtyřiceti sestřelilo více než osm tisíc letadel.
  Rozdrtil je 30mm děly. V SSSR zůstal hlavním stíhacím letounem Jak-9, který byl zjevně zastaralý, ale jeho výroba byla snadná.
  Jak-3 požadoval vysoce kvalitní dural a nešel do sériové výroby. LA-7 byl také vyráběn v malých množstvích.
  Ale Jak-9 se stal nejmasivnějším letounem před IL-2 a IL-10.
  Rudá armáda se pod údery třásla. Němci dosáhli Smolenska, ale obklíčili ho jen z poloviny, aniž by ho dobyli.
  V zimě sovětská vojska zaútočila v reakci. Ale na nacisty jen mírně tlačili.
  Válka se protahovala a pozičně se opotřebovávala. Hitler to také pochopil.
  V sedmačtyřicátém roce vedli Němci válku opatrně. V ofenzivě využívali cizí jednotky, snažili se hodně bombardovat. Přední linie se za rok moc nezměnila...
  T-54 se objevil v SSSR, ale nebyl masivní. T-34-85 se stále vyrábí... A nejvíc se vyrábí SU-100.
  Tryskové letectví je horší než ve skutečné historii. Za prvé, kvůli obtížím válečných časů je méně prostředků, než měli Němci a než tomu bylo ve skutečné historii. Za druhé, musíte pracovat sami bez použití trofejních vědců z Německa.
  A nacisté měli pokročilejší X-262 a ME-363 s rychlostí až 1200 kilometrů za hodinu a zametenými křídly. A ME-1100 s křídly, která změnila zatáčku. TA-283 s dlouhým trupem a bezocasými stíhačkami Gotha. Hrozné Yu-287. A TA-500 s proudovými motory, kterých je až šest.
  Plus bezocasé bombardéry.
  Na obloze rostla výhoda nacistů. Ale na souši to bylo o něco jednodušší. A sovětská vojska se přestrojila, zahrabala do země a držela se.
  V roce 1948 dosáhl Marseille na svém kontě deset tisíc letadel a obdržel Velkou hvězdu Rytířského kříže Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty.
  Němcům se letos konečně podařilo obklíčit a dobýt Smolensk, ale jejich úspěchy byly omezeny na toto... IS-7 se objevil v SSSR, ale kvůli složité konstrukci bylo vyrobeno jen několik vozů. Válka se protahovala... T-54 se stále vyráběl v malých sériích. T-34-85 se stále vyrábí, stejně jako SU-100.
  V roce 1949 už Němci na jaře neútočili a Rudá armáda se pokusila prorazit. Ale sovětská vojska také nedostala nic jiného než ztráty ...
  MIG-15, první proudový stíhač, se objevil v SSSR, ale byl stále nedokončený a ne sériový. Dosud nejmasivnějším letounem je Jak-9.
  T-54 se stále sériově nevyrábí, ale produkce T-34-85 klesá... SU-100 v sérii.
  V roce 1950 se opět bojovalo... SSSR měl nové samohybné dělo SU-130 s dělem z neúspěšného tanku IS-7. Tento stroj byl efektivnější.
  Pro Němce se E-50 stal těžším až na sedmdesát tun s motorem s plynovou turbínou a silným pancířem - 250 mm čelo a 170 mm strany a k boji s ním je zapotřebí vážnější samohybná zbraň.
  Přední linie se moc nezměnila...
  V roce 1951 dostal SSSR MIG-15 v pokročilejší modifikaci, ale Jak-9 ještě nebyl stažen ze série ... T-54 je konečně povýšen a T-34-85 je definitivně odstraněn z Výroba. Téměř žádné těžké tanky se nevyrábějí, kromě samohybných děl SU-130, která nahrazuje SU-100. Ale váží padesát tun a má dobrou ochranu pouze čela.
  Němci se tlačí na oblohu a stále dominují ve vzduchu. Marseille sestřelila patnáct tisíc letadel a vysloužila si Velkou hvězdu Rytířského kříže Železného kříže s meči z platinových dubových listů a diamanty.
  Přichází rok 1952... Obě armády byly důkladně zapadlé a bitvy byly krvavé, ale přední linie byly téměř nehybné. Na jihu podél Dněpru. V centru Němci přesto dobyli a drželi Smolensk a Pskov a dále Narvu ... Leningrad s nimi není ... Finsko je stále ve válce. Všechno se to vleklo. T-54 se vyrábí sériově, SU-100 se přestal vyrábět a nahradil ho SU-130. Těžké tanky zatím v sérii nejsou. Němci poněkud zlepšili kvalitu svých vozů.
  Amerika a Británie jsou stále ve válce s Japonskem. Bombardují to, ale samotné ostrovy dobýt nemohou.
  Američanům se ale nepodařilo vytvořit atomovou bombu. Takže samurajové se stále drží.
  Pak ale přišel rok 1953 ... Stalin zemřel v březnu. Pravda, generalissimo tentokrát zanechal písemnou závěť, čímž se Berija stal jeho nástupcem. A kalkul Němců o chaosu a zmatku Rudé armády se neuskutečnil.
  Ofenzíva Wehrmachtu rychle zhasla.
  Ale SSSR nebyl schopen zvrátit vývoj války a také vzal a uvízl během operace.
  Na konci roku 1953 Marseille přesáhlo dvacet tisíc sestřelených letadel. Za to obdržel zvláštní vyznamenání speciálně pro něj schválené: Velkou hvězdu Velkého kříže Rytířského kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty.
  Přišel rok 1954... Berija nabídl Hitlerovi mír za podmínek, že kdo vyhraje co, tím zůstane. A pak, jak moc se můžete navzájem zničit? Hitler ale nabídku tvrdošíjně odmítl. SSSR měl IS-10, ale tento tank nebyl zcela účinný. Hlavní stroj T-54 ze série...
  Přední linie chytla jako mastnota v sibiřském mrazu.
  Už je rok 1955... Amerika stále bojuje s Británií a drtí Japonsko. A SSSR tlačí s Třetí říší. A navzájem se potýkají.
  Přední linie je neaktivní. Oblohu ovládají nacisté. MIG-15 v sérii a zadržování nepřítele.
  Marseille za pětadvacet tisíc sestřelených letadel obdrží: Velkou hvězdu velkokříže, Rytířský kříž, se zlatými dubovými listy, meči a diamanty!
  Přichází rok 1956... Němci pouští do série pyramidový tank. Upínají se na něj naděje a konečně mají disky vhodné pro bojové použití. Frontová linie je ale prozatím nečinná a Rudá armáda zadržuje nepřítele.
  Už se 20. dubna píše rok 1957, Hitler zahajuje nový zoufalý útok na Moskvu... A vše opět uvízne v krutých pozičních bojích... Do konce roku 1957 Marseille sestřelí třicet tisíc letadel a získá je. Velká hvězda rytířského kříže Velký kříž s plánovanými meči z dubových listů a diamanty.
  Válka trvá příliš dlouho. Přišel rok 1958... Lavrenty Palych Berija, Stalinův nástupce a předseda Státního obranného výboru, řekl:
  - Země je extrémně vyčerpaná! A lidé jsou unaveni válkou. Potřebujeme mír!
  Žukov poznamenal:
  Dokud bude Hitler naživu, nebude mír!
  Shelepin, ministr vnitra souhlasil:
  - Ano, dokud tento fanatický Führer Německa, nacisté s námi povedou válku až do úplného vzájemného zničení!
  Berija praštil pěstí do stolu a zařval:
  - Zlom páteře! Co řekne Molotov?
  Ministr zahraničí odpověděl s povzdechem:
  - Zatím jsou vyhlídky pro svět velmi vágní. Třetí říše je také extrémně vyčerpaná. Pořád má ale celou Evropu na dosah ruky. A pokud bude válka pokračovat dalších deset let, budeme první, koho to strhne!
  Předseda GKO přikývl.
  - Že jo! Budeme první, kdo půjde dolů! A tak je třeba najít způsob, jak Adolfa Hitlera fyzicky zlikvidovat!
  Shelepin poznamenal:
  - Nejlepší je zlikvidovat Hanse Marcela. Toto je skutečný Ďábel v těle! A pokud bude odstraněna, pak bude vůle Němců k válce zcela narušena!
  Beria souhlasil s tímto:
  - Ano, bude to podkopáno!
  Shelepin navrhl:
  - Možná dát odměnu na Marcelovu mrtvolu?
  Předseda GKO namítl:
  - Ne! Pouze pro živé!
  Ministr vnitra poznamenal:
  - Je snazší zabít než zajmout!
  Beria přikývl a poznamenal:
  - Podporujte vraždu k čemukoli! A stejně vyhrajeme. Co na to řeknou designéři?
  Jakovlev řekl s povzdechem:
  - Zatímco my zaostáváme za Němci. A to je náš problém!
  Berija agresivně zařval:
  - Ale naše vítězství je nevyhnutelné!
  Iljušin potvrdil:
  - Opravdu soudruhu předsedo!
  Shelepin poznamenal:
  - Dvě dívky jsou velmi otravné: Albina a Alvina. Předběhli Huffmana a nás neustále trápí. A tu a tam způsobují potíže.
  Předseda GKO uvedl:
  Pověsíme je!
  V odpovědi se ozvalo smích. Každopádně to vypadalo legračně.
  Leden 1958... A válka se zdá téměř nekonečná. A konec je v nedohlednu.
  A nacisté na okupovaných územích jsou zuřiví. Chytili průkopníky: Mišku, Kolju a Světlanu. Chlapcům a dívce je čtrnáct let. Brzy by se měli přidat ke Komsomolu. Nejprve byli vyslýcháni s předsudky. Zbili chlapce a dívku bičem. Pak mlátili drátem. Kolju, jako nejstaršího ze dna, stále kontroloval proud. Přes tělo teenagera byly výtoky odpuštěny. Kolja zasténal bolestí, kterou snášel.
  Poté byly děti vyvedeny do sněhu bosé a odvezeny k zastřelení. A byli hubení, bosí, s pohmožděnými tvářemi a pořezanými zády, procházeli se vesnicí.
  A na krkech visely desky - "jsme partyzáni."
  Dva chlapci a dívka se procházeli ve sněhu. Kolja, který byl mučen elektrickým proudem, měl modrou tvář utrpením. Medvěd je trochu živější, byl pouze zbičován. Dívka Světlana se zamračila. I ona byla bičována, byla hubená, protože žila tolik let v okupaci. Matrona ji prohledala a roztrhla si prsty panenskou blánu. A to je pro pionýra tak ponižující a zahanbené. Dívka se stále kouše do rtů.
  Děti jsou ve sněhu naboso nepříjemné. Ale jsou to stále květiny, pokud jsou zastřeleny nebo pověšeny. Ale zatím jsou jen ujeté. Mučení ještě neskončilo a nacisté potřebují získat informace.
  Bosé nohy pionýrů jsou zarudlé a mrazem lehce oteklé. Obyvatelé se soucitem dívají na zajaté děti. A teď jsou konečně přivedeni do chatrče.
  Položí mě na záda a začnou mi mlátit gumovými obušky do holých pat.
  Děti křičí bolestí a cukají sebou... Koljovy holé paty jsou spáleny lehčím plamenem. A pak byl kulatý podpatek dívky Světlany spálen rozžhaveným pokerem. A jako průkopnice z toho křičela z plných plic.
  Výslech probíhal s předsudky, ale děti mlčely. A znovu byli biti drátem a jejich holé podrážky byly spáleny rozžhaveným železem.
  Průkopníci ale informace nepodali. Drželi pevně. Kolja byl dokonce položen rozžhaveným pohrabáčem na chlapcovu holou hruď. Chlapec těžce dýchal, ale zatnul zuby a zadržel křik.
  Takže nacisté ničeho nedosáhli...
  Ale válka se protahovala... Přišel i únor... Němci pálili na Leningrad z diskových letadel. A zaútočili na Moskvu ze vzduchu. Boje jsou těžké.
  Albina a Alvina bojují ve vzduchu. Dívky pouze v bikinách a naboso.
  A sestřelit ruská letadla. Devils již obdrželi mnoho ocenění včetně Velké hvězdy rytířského kříže s meči ze zlatých dubových listů a diamanty.
  Tyto dvě dívky jsou prostě super hodnost. A jejich akrobacie a ničení hmoty a živé tkáně.
  Zde Albina zasáhla sovětská letadla, sestřelila šest kusů najednou, jednou dávkou a zapískala:
  - Za Třetí říši!
  Alvina také posílala dávky hřebíků do ruských aut a když jich sedm odřízla, vyaknula:
  - Pro Führera!
  A obě dívky se smějí...
  I když abych byl upřímný, tahle válka je strašně unavuje. Ve skutečnosti to vede tvrdohlavý Fuhrer, ale fronta zamrzla a všechno se zastavilo. A všechno jde v kruhu. A jen mrtvoly obou stran a sestřelená auta. A rozbité tanky a lidské utrpení.
  Albina odřízla dalších osm letadel a zpívala:
  - Příští století je naše!
  Alvina s tím sebevědomě souhlasila:
  - Všechny budoucí věky také!
  A dívky s divokou zuřivostí sestřelovaly ruská letadla.
  A pak samozřejmě mučení... Pionýry je příjemné mučit. Hlavně usmažit klukům bosé nohy a rozžhavenými kleštěmi lámat žebra. Násilné dívky...
  Válka dělá lidi divokými. Marseille sám byl také již unaven bojem. Bojuje už dlouho. V roce 1940 bojoval o vzdušnou nadvládu nad Británií. Zpočátku neměl příliš úspěšnou kariéru. Nemysleli si, že se stane fenoménem a získá rekordní počet ocenění pro Třetí říši. A bude sestřelovat letadla pro celou leteckou armádu.
  Hans Marcel se stále více nudil. Válka ho nudila. Chtěl jsem ženské tělo, drahá vína a luxusní hostiny a další zábavy. Kolik už může být - osmnáct let v řadách. Nikdy nebyl vážně zraněn a byl sestřelen až na samém začátku své kariéry. Vyšší mocnosti se postaraly o Marseille. Stal se leteckým maršálem, ale bojoval jako řadový voják. A moc jsi mi chyběl.
  Jiskra v jeho očích začala mizet. Válka se SSSR se dostala do patové situace. A nic na tom nezměnila ani Stalinova smrt. Hitler stále žije, nevypadá sice dobře, ale stále je poměrně energický. Pleš na jeho hlavě už proráží a Führerovi šediví vlasy.
  Ale zatímco stále řídí impérium, tvrdošíjně chce skoncovat se SSSR. Spojené státy a Británie okupovaly Japonsko, ale uvízly v partyzánské válce. Navíc se Američané a Britové snaží udržet Indii a africké kolonie se svými vojáky.
  Takže spojenci do této války nezasahují. Nejsou na ní. A dokonce jsou rádi, že se dvě totalitní říše navzájem vyhlazují.
  Marcel si těžce povzdechne a jeho ME-462 se snadno zvedne z ranveje. Dvoumotorový stroj je silně vyzbrojen a Hans upřednostňuje zásah z dálky, čímž drží nepřítele od sebe. Huffman se naopak na XE-362 rychle blíží.
  Německé letectví si zatím udržuje kvalitativní převahu nad nepřítelem. Ale už to není tak ohromující. Fuhrer však věří v zázračnou zbraň...
  Létající talíře, to je něco... Ale stále jsou příliš drahé a tepelné paprsky stále nedokonalé. Pyramidální tanky jsou také jedním z argumentů sporu.
  Ale ani to nedává Němcům rozhodující iniciativu. Navíc je pyramidový tvar dobrý proti kinetickým projektilům, ale ne tak účinný proti HEAT.
  Marseille střílí a sestřeluje dvě desítky ruských letadel a říká:
  - Za Třetí říši...
  Pak si mladík povzdechne. A opět srazí dalších třicet sovětských aut na jeden zátah.
  Ano, válka se protáhla... A tato cesta nemá konce.
  Hans zpíval:
  - Smyk, smyk mě! Dostalo mě to, dostalo mě!
  A znovu sestřeluje ruské stíhačky.
  Ano, Hitler je poslal na porážku... Nebo zabíjet ostatní, což také není cukr.
  Marcel si na tu dívku vzpomněl... Jmenovala se Ilsa. Taková krásná blondýnka a jeho žena.
  Tady je, krutá. Zkusil jsem Komsomol. A ze všech stran ji mlátit bičem.
  Bušil jako moštová koza. Pak si na bosé nohy přinesla pochodeň. Opékal jí holé chodidla. A znovu na bič. A jak tento komsomolec řval bolestí. A když si Ilsa posypala rány solí. To bylo opravdu brutální.
  Ilsa také ráda chlapce mučila. Svlékla jednoho čtrnáctiletého chlapce a přibila mu ruce ke sloupu. Pak na něj v mrazu začala polévat ledovou vodu. A pak vzala do rukou pochodeň a opékala svalnaté tělo puberťačky. Pak znovu nalila ledovou vodu. A nakonec chlapce opařila vařící vodou. A bylo to zvěrstvo.
  Ilsa takovou zábavu milovala a pro svůj chtíč ničím nepohrdla.
  Ale čas plynul... A ona měla nejdřív syna a pak dceru. A Ilsa už začala své a Marcelovy děti učit mučit.
  Tady je hrozná žena z SS.
  Marcel měl také další manželku: Helgu. Je také pilotkou. Hans se s ní setkal v roce 1945. Létala na TA-152, jednom z nejlepších a možná i nejlepším vrtulovým letounem Luftwaffe.
  Helga byla pilotka, ne kat. A tak otěhotněla a také porodila - hned dvojčata.
  A nutno podotknout skvěle. A pak se podařilo porodit ještě dvěma synům a dceři. A když má pět dětí, už nebojovala...
  Ano, má štěstí. Ve Třetí říši Hitler nejprve dovolil držitelům Železného kříže první třídy a vyšších mít druhou zákonnou manželku jako odměnu.
  Papež trochu reptal, ale přesto to schválil. Pak Führer přinutil pravidlo mít až čtyři manželky. Zde se sešla ekumenická rada, která byla se zbraní v ruce schválena.
  Nedostatek mužů ve Třetí říši je obrovský. A toto rozhodnutí bylo samozřejmě vynucené.
  Německé lidské zdroje nevyčerpaly pouze evropské pracovní síly a zahraniční divize.
  Hitler pozastavil vyhlazování Židů a nyní byla lidská síla v rovnováze. Válka vyčerpala říši.
  SSSR se také vylidnil... V armádě bojovalo mnoho žen a také dětí. Nejproduktivnějším esem se stala Anastasia Vedmaková. Bojovala téměř od samého začátku války. Nejprve na kukuřičném poli U-2. Pak ale přešla na stíhačky.
  Mnoho sovětských es zemřelo ... Pokryshkin, který se stal čtyřnásobným hrdinou SSSR, přesto našel svou vlastní smrt. Kozhedub, který se stal pětinásobným hrdinou, také havaroval v bitvě. Sovětská letadla dlouhou dobu neměla katapultovací systém a procento mrtvých pilotů bylo velmi vysoké.
  Anastasia Vedmakova přežila. A nashromáždila zlaté hvězdy, které se jí nevešly na hruď. Podle pravidel dostalo 25 sestřelených nepřátelských letadel zlatou hvězdu. Když počet hvězd dosáhl deseti, Beria jí daroval Velkou diamantovou hvězdu hrdiny SSSR. Anastasia byla nejvíce titulovaným esem. Kromě sestřelených letadel měla zničené i tanky, mosty, nákladní auta a dokonce i pár lodí. Tato žena navíc zachránila piloty a dokonce i obklíčeného generála.
  A byla známá tím, že zapálila několik vlaků palivem a tak dále.
  Anastasia se stala velkou legendou sovětského letectví. A samozřejmě i ona byla unavená z války. V těhotenství dokonce bojovala a létala. A pak porodila syna.
  Objevil se pohledný chlapec, zrzavý jako jeho matka. Anastasia bojovala zpravidla v bikinách a naboso. A to jí dávalo určité výhody. Což ne každý ocení. Její mladá partnerka Akulina Orlová ale také bojuje naboso a v bikinách, a to jí velmi pomáhá.
  Obě dívky létají a střílí na německá vozidla. Anastasia Vedmakova provedla svůj první výpad zpět ve Španělsku. V noci na U-2 bombardovala pozice Francovy armády. Takovou, jakou má zkušenosti ze střechy. A Akulina Orlová je mladá dívka a stále plná energie a vzrušení.
  Srážejí Němci zpívají...
  - Piloti-piloti, bombová letadla,
  V bitvě porazíme všechny fašisty...
  Naše hvězdné lodě budou vyšší než Slunce,
  A cherubín roztáhne křídla!
  Musím říct, že dívky jsou skvělé řemeslnice.
  Už je 23. února 1958... Den sovětské armády. A oslavit by se mělo ve velkém. Ale i když je všechno skromné ...
  Berija není příliš veselý... Během války byli všichni pořádně unavení.
  Maršál Vasilevskij navrhl:
  - Udělejme tanky ze dřeva!
  Nejvyšší přikývl.
  - To je dobrý nápad!
  Maršál Žukov namítl:
  - Málo rozumu! To jsou živé rakve!
  Vasilevskij logicky poznamenal:
  - Jsou lehčí a rychlejší. A Němci prorážejí naše tanky!
  Berija souhlasně přikývl.
  Vasilevskij říká svůj názor!
  Malenkov potvrdil:
  - Uděláme všechno správně!
  Berijův tým byl unavený... Nebyly žádné jiné nápady. Pokud se nepokusíte udělat plast levnější na výrobu a silnější.
  Tak přeci jen konečně vytvořte trpělivou atomovou bombu.
  Něco na její práci ve Spojených státech se zastavilo a také po celém světě.
  A musíte stimulovat. Možná pak válka konečně skončí.
  Ale válka stále pokračuje a čas plyne jako kapky.
  Zde byla zajata Mirabela. A nacističtí vojáci z ní strhli šaty. A pak roztáhli nohy a začali dívku znásilňovat. Mirabela zasténala ve směsi bolesti a rozkoše. A skončil několikrát.
  Pak ho začali mučit. Dívce spálili paty žhavými proužky železa. A zbili ho nejprve bičem. A pak ji červeným drátem z horka bičovali po zádech, po stranách, na hrudi ...
  Pak začali kleštěmi lámat prsty na nohou. Pak strčili dívce do zadku rozžhavenou tyč.
  Stručně řečeno, mučení bylo pamatováno pro svou krutost. A extrémní arogance.
  Březen už přišel... Němci se snaží více tlačit do vzduchu, nemají moc síly na útok. Pyramidový tank, pokud by se objevil dříve, by pomohl Wehrmachtu dobýt svět. Pravda, kumulativní projektil má dynamickou ochranu. A obě strany se navzájem zasypávají ranami.
  8. března 1958 je Den žen. A podle zvyku proběhla výměna zajatců. Němci propustili umučenou, ale zlomenou Mirabelu a na oplátku Rusové propustili Adalu. Dostala to i Němka, včetně znásilnění.
  Anastasia Vedmaková potřela Mirabelu lektvarem z bylin a mastí a nechala ji spát, aby se vzpamatovala, aby za pár dní znovu bojovala s nacisty na obloze.
  Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová jsou zpět na obloze ve svých MIG-15. Akulina poznamenala:
  - Pořád jsi bojoval ve španělštině - kolik ti je let?
  Vedmáková se zachichotala a odpověděla:
  - Není zvykem ptát se dámy na její věk!
  Akulina se zachichotala a poznamenala:
  - Vypadáš na dvacet, maximálně na pětadvacet!
  Anastasia přikývla a poznamenala:
  - Bojoval jsem v občanské válce... Byli se mnou tři kluci. Je skvělé, že jsme dali rohy bílým. A prvního člověka jsem zabil, když Němci v roce 1915 zaútočili na Lvov... Takže si asi umíte představit, jak jsem starý!
  Blonďatá dívka hvízdla.
  -Úžasný! Je to jako si to představovat!
  Rusovlasá kráska se zazubila s tlamou plnou koňských zubů a poznamenala:
  - A co? To je kouzlo ruských bohů! Já tě to naučím a ty taky nezestárneš!
  Akulina sestřelila německé letadlo bosýma nohama a zaštěbetala:
  Mládí je úžasné!
  Válka pokračuje a její konec je v nedohlednu, ale přesto je to hrdinství a vítězství!
  Přišel duben 1958. Na jihu se nastolilo víceméně snesitelné počasí a nacisté se snažili postoupit. Hlavním problémem je samozřejmě řeka Dněpr. A na levém pobřeží zaujala sovětská vojska obranné pozice.
  Němci však měli náhradní pád. Útok přes Turecko. Tato země se dlouhou dobu držela neutrality. Vláda se ale změnila. A přišly další proněmecké síly. A Hitler souhlasil, že Osmanům slíbí jakékoli hory zlata, aby je dotlačil do války. Počet obyvatel Turecka rychle rostl, armáda sílila. A některé zbraně prodala Třetí říše na úvěr. A stala se osmanská armáda, silně nasazující plně mobilizované muslimské vojáky na hranici SSSR.
  A 20. dubna 1958 Turecko bez vyhlášení války zaútočilo na sovětská vojska v Zakavkazsku... Tak byla přidána druhá fronta pro Rudou armádu. Přesto byli nacisté schopni přehrát sovětské speciální služby. Situaci zhoršila konfrontace mezi Žukovem a Berijou. Což ovlivnilo i situaci na frontě.
  Turci neútočili sami, ale společně s Němci. A to jim dalo další příležitosti.
  Boje se rozvinuly poblíž Jerevanu a Batumi byla napadena.
  Marseille bojuje ve vzduchu. Tentokrát je jeho nálada větší a bojovnější. Ve skutečnosti se konečně objevila plachá naděje, že se podaří vyhrát tuto válku, která se nekonečně vlekla.
  Hned první den Němci a Turci prolomili obranu ruských jednotek a začali se pohybovat do vnitrozemí.
  Nacistům se podařilo dosáhnout taktického překvapení. A jejich jednotky se pohybovaly dostatečně rychle. A částečně se ukázalo, že Rudá armáda nebyla na obranu Zakavkazska zcela připravena.
  A zde by hrdinství Rudé armády mělo kompenzovat chybné výpočty vedení.
  Boje se rozvinuly o Jerevan. A pak pionýři bojovali statečně. Odolávají zlým nacistům a osmanským jednotkám.
  A na okraji Jerevanu pionýři kopou zákopy. Jsou tam kluci různých národností. Zejména bliká mnoho jasných hlav. Jsou červené, černé a blonďaté děti.
  Jedno je spojuje: víra v triumf komunismu a bosé nohy. Je jasné, že ne každý má za války boty, a proto se všechny děti na znamení sounáležitosti chlubí holými kulatými podpatky. Jaro v Zakavkazsku je docela teplé, a když se hýbete a pracujete s lopatami, chlapům je dokonce horko. A v zimě tu zima není tak hrozná.
  Chlapci a dívky jsou opálení, hubení, ale šlachovití, připraveni na urputný boj.
  Děti pracují s nadšením a zpívají:
  Rozdmýchávejte ohně, modré noci,
  Jsme průkopníci - děti pracovníků...
  Blíží se éra světelných let,
  Výzva průkopníků - buďte vždy připraveni!
  Výzva průkopníků - buďte vždy připraveni!
  A opět přichází alarm. Chlapci a dívky skočí na dno příkopu. A granáty už začínají praskat shora: nepřátelské dělostřelectvo pracuje.
  Pashka se zeptal bosé dívky Mashy:
  - No, myslíš, že přežijeme?
  Dívka, hubená a světlovlasá, sebevědomě odpověděla:
  - V nejtěžší hodině odoláme alespoň jednou!
  Pioneer Sasha logicky poznamenal:
  Naše hrdinství je neotřesitelné.
  Chlapec poklepal holou podrážkou o kameny. Je vidět, že se chlapec nacpal pevnými mozoly.
  Dívka Tamara poznamenala:
  Budeme bojovat beze strachu
  Nebudeme uříznuti ani o krok zpět...
  Nechte košili nasáklá krví -
  Více nepřátel, proměňte rytíře v peklo!
  Chlapec Ruslan, průkopník s černými vlasy, poznamenal:
  Ubíhají staletí, přijde éra,
  Ve kterém nebude žádné utrpení a lži ...
  Bojuj za to až do posledního dechu -
  Služte své vlasti, vy ze srdce!
  Chlapec Oleg, hubený a světlovlasý, cvrlikal, verše:
  Ne, bdělý nezmizí,
  Pohled sokola, orla...
  Hlas lidu je zvučný -
  Šepot rozdrtí hada!
  
  Stalin žije v mém srdci
  Abychom nepoznali smutek,
  Otevřel dveře do vesmíru
  Nad námi zářily hvězdy!
  
  Věřím, že se celý svět probudí
  Bude konec fašismu...
  A bude svítit slunce
  Osvětlení cesty komunismu!
  Chlapci a dívky jednohlasně tleskali.
  Ale teď už létají proudová útočná letadla a shazují bomby. A to je agresivní přístup.
  Oleg a Sasha zvedli prak a vypustili dar smrti. A hlaveň zasáhl Hitlerův útočný letoun, ačkoli patřil Turecku.
  Dívka Natasha zpívala:
  - Komsomol není jen věk,
  Komsomol je můj osud!
  Dobym vesmír, věřím
  Pojďme žít věčně!
  Ahmed, pionýrský chlapec z Ázerbájdžánu, odpověděl s úsměvem:
  - Ještě nejste členem Komsomolu Natasha!
  Dívka vztekle dupla bosou nohou a odpověděla melodickým hlasem;
  Vedle otců s veselou písní,
  Stojíme za Komsomolem...
  Blíží se éra světelných let,
  Výkřik pionýrů - buďte vždy připraveni!
  Výkřik pionýrů - buďte vždy připraveni!
  Oleg také dupl na holou, dětskou nohu a zařval:
  Silnější kladivo zmáčkne proletáře,
  Od titanové ruční drcení jha...
  Zazpíváme tisíc árií naší vlasti,
  A světlo pro potomky, dobře!
  Děti jsou potěšeny. A ve skutečnosti Němci a Turci bombardovali a jen jedna dívka byla zasažena úlomkem v holém, kulatém, růžovém podpatku.
  Pioneer vykřikla, ale pak se kousla do rtu.
  A tak se připravili k odražení útoku. A už tam jsou tanky s fašisty a osmanskými jednotkami. Ohromné E-100, koupené Tureckem na úvěr, se pohybují. Takové silné a nebezpečné stroje.
  Mají takovou ochranu. Že se přes něj nemůžete dostat z žádného úhlu. Nemůžete to zasáhnout jen z jednoho úhlu. Jediná šance je prorazit stopy.
  Děti jsou připraveny bojovat a mávají bosýma nohama. Tady na drátě tlačí balíčky s podomácku vyrobenými výbušninami pod stopami nacistů a Turků. Funguje a ničí válce tanků armády Rommela a La Erdogana.
  A vypadá to hrozně.
  Sasha křičí:
  - Sláva komunismu!
  Chlapec Pashka střílí s Olegem z praku a ječí:
  - Sláva průkopníkům!
  Chlapec Ruslan spolu s dívkou Sufir vleče drátem minu pod Němce a Turka a křičí:
  - Sláva SSSR!
  Bojují děti z Ázerbájdžánu a ruští kluci. Opálení, hubení, bosí průkopníci proti kolosální armádě tanků.
  Dívka Tamara dupe svou půvabnou, malou, bosou nohou a říká:
  - Sláva Rusku!
  Pioneer Ahmet při palbě na nepřítele potvrzuje:
  - Jsme spolu přátelská rodina!
  Chlapec Ramzan, rusovlasý Ázerbájdžán, potvrzuje a vyrazí auto:
  - Od slova jsme sto tisíc I!
  Děti jsou přátelské... Tady je arménská dívka Azatuhi, která také pomocí drátu obratně přenese balíček s výbušninou pod fašistickou housenku a prská:
  - SSSR je rodina národů!
  Další arménská dívka Aghas říká:
  - Nepřiklánějte se k fašismu:
  A dívka táhla drát holými prsty na nohou. Mnoho ázerbájdžánských a arménských dětí má blond vlasy a jsou k nerozeznání od slovanských dětí, kterých je také mnoho. Ti, kteří se dostali pryč od Němců, další ruské rodiny se usadily v Ázerbájdžánu a Arménii i za carů.
  Na Kavkaze je mnoho Slovanů. Spousta smíšených párů. Ano, a děti mají většinou světlejší vlasy než jejich rodiče. A slovanští chlapi se opálili tak, že je od místních nerozeznáte. Navíc jsou děti obvykle podobnější než dospělí.
  Takže mezinárodní sovětský prapor chlapců a dívek bojuje a všichni jsou jednotní a velmi podobní. Jejich holé paty při pohybu blikají.
  A sny děti posílají dary smrti. Šamil a Serjožka, oba pionýrští chlapci, táhnou za drát. A tady je Němec, ale s tureckou posádkou, E-50 zastavuje s rozbitou housenkou.
  Chlapci zpívají jednohlasně:
  Unie nezničitelné, svobodné republiky,
  Nebyla to hrubá síla, co se shromáždilo, ne strach...
  A dobrá vůle osvícených lidí,
  A přátelství a rozum a odvaha ve snech!
  A děti jsou nadšené. Usmívají se bílými, rovnými zuby. A jsou šťastní, i když jim hrozí smrt.
  A Němci jsou na hovno. Zničené tanky pálí z děl a čmárají kulomety.
  Některá německá a turecká vozidla jsou vybavena granátomety a jsou velmi nebezpečná.
  Chlapec Maksimka a dívka Zara z Ázerbájdžánu a oni, opřeni o bosé nohy, vytáhli pod nepřítele minu a srazili fašistického mastodonta, i když prodali do Turecka.
  A křičeli z plných plic:
  - Za SSSR!
  Děti jsou tak zábavné.
  Pionýři Abbas a Vladimir také používají zbraně. V tomto případě katapultujte a rozbijte housenku E-75 nacistům. Pak kluci zpívali:
  - Za velikost planety pod rouškou komunismu!
  Oleg a Abdula jsou také průkopníky různých národů, ale s jediným srdcem odpalují i výbušniny. Narazí na E-100 a zpívají...
  Otevřeli jsme planetu národům,
  Cesta do vesmíru, do neviditelných světů...
  Zpívají se hrdinské činy -
  Aby navždy vymazal jizvu smrti!
  
  Pod Svatým praporem Ruska,
  V míru, přátelství, štěstí a lásce...
  Lidé na celé zemi budou šťastnější,
  Pekelná tma se rozptýlí v dálce!
  Tady bojují děti...
  Abdurrahman a Světlana - ázerbájdžánský chlapec a dívka z Běloruska spolu stáhli drát a vyřadili fašistický tank. A zpívali:
  - Velké jméno posvátného Ruska,
  Září po celém světě - jako paprsek slunce ...
  Věřím, že v jednotě budeme šťastnější,
  Ukažme lidem správnou cestu!
  Děti jsou velmi odvážné. Jak nacisté, tak jejich spojenci, Turci, jsou prostě šokováni takovým tvrdohlavým a zuřivým odporem.
  Abudurrahman je průkopník, dostal úlomek do holé podrážky. Prorazilo to mozolnatý povrch dětské nohy.
  Chlapec zasyčel:
  - A bolí mě to!
  Světlana také dostala ránu do kulatého podpatku a poškrábala se na rameni. Ale dívka zasyčela:
  - Nezlomte Pionýry!
  Azim a Kolka také vrazili do německého auta.
  Kluci ukazovali drátem a zpívali:
  Zrádný nepřítel přešel do útoku,
  Ale věřím, že to nebude váhat, sovětský lid...
  Nepřítel čeká na porážku a zapomnění,
  A sláva Ruska pokvete silněji!
  Nepřítel čeká: porážka a zapomnění,
  A sláva Ruska pokvete silněji!
  Děti jsou odvážné a neohýbají se. A chtějí vyhrát. A zpívají a bojují.
  Němci utrpěli těžké ztráty. Pravda, většinou mají rozbité koleje a válečky. A není to fatální.
  Horší pro průkopníky, kteří byli zajati.
  Chlapec Abdulhamid, když byl zajat, byl nacisty postaven na stojan. Vložili pionýrovy bosé nohy do bloku a na háky začali věšet závaží. A pak zapálil oheň. A chlapcovy holé paty olízl oheň. A na záda mu spadl bič. Dlouho mě mlátili. A pak začali nacisté lámat žebra rozžhavenými kleštěmi.
  Chlapec, umírající mučením, když ho železo jeho žeber, rudá žárem, drtilo, zpíval:
  Berlín je téměř pod naší vládou,
  Dalekohledem vidíme ten zatracený Reichstag...
  Doufám, že brzy bude mír a štěstí;
  Což popíšu ve svých básních!
  
  Rusko otevřelo komunismus světům,
  Stala se rodinou pro všechny.
  Ale Wehrmacht nám přilepil prasečí rypák,
  A teď krev stříká ze žil jako fontána!
  
  Co s námi Fuhrer náhodou zapomněl,
  Chtěl jsem získat půdu a otroky!
  Fašismus šel s velmi dlouhou kampaní -
  A tady je skutečná noční můra, pekelné sny!
  
  Prostý chlapec, bosý chlapec,
  Nedávno uvázal červenou kravatu.
  Sám chtěl vybudovat svět bez Boha,
  Ale najednou se z nebe vyřítil napalm!
  
  Musel jsem běžet dopředu, byli jsme bezradní,
  Nikdo nechce brát takové mladíky!
  Ale chlapec-bojovník v pušce to dokázal,
  Cesta otců se ukázala jako hodná!
  
  Bojovalo se tam, kde lstivě i silou,
  A slabost je také hořká, bohužel ...
  Soudruzi museli kopat hroby
  Hoblování borových rakví v mrazu!
  
  Jsem průkopník, který je nyní zvyklý na utrpení,
  Šel na průzkum bos, závěj křupal.
  Možná trest za nevěru,
  Že jsem nechtěl poznat Ježíše!
  
  Ale jaké jsou tři hodiny Golgoty?
  Uplynuly více než tři roky války!
  V každé vesnici vdovy hořce pláčou,
  Jak synové zahynuli na hřbitově země!
  
  Přežil jsem, byl jsem otřesen, zraněn kulkou,
  Ale naštěstí zůstal na nohou!
  Poctivě jsme vrátili dluh Německu,
  Ten fašismus jsme rozdupali v prach!
  
  Dospěl jsem, ale stále jsem kluk,
  Knír neprorazil, ale už titán!
  Ano, dospělý, a možná až příliš,
  Vždyť srdce se stalo tvrdým jako kov!
  
  Nejvyšší ocenění Hero Star -
  Sám Stalin, věřte mi, předal!
  Řekl: je třeba si vzít příklad z lidí, jako jste vy,
  Bojovníci kují klíče od dveří do Edenu!
  
  Ale teď odlož tu statečnou pušku,
  Vezměte si, kleště, kladivo a pracujte!
  Postav si plachetnici a loď ze dřeva
  A vytvořte letadlo, aby pták vyletěl nahoru!
  Ano, s takovými dětmi, ani spolu s Turky, nacisté SSSR nepřemohou. Už 1. května sovětští vojáci slaví, ale Jerevan se drží. To znamená, že fašistický blitzkrieg na Kavkaze byl zmařen. A kromě toho bojují stateční členové Komsomolu.
  Elizaveta a její posádka na SU-130 posílají střely do nacistických tanků.
  Zároveň dívky používají holé prsty a zpívají:
  A v horských výšinách a hvězdném tichu,
  A ta mořská vlna a zuřivý oheň!
  A v zuřivém a zběsilém ohni
  A nahý podpatek dívky stiskl tlačítko. A další AG-75 byl rozbit kumulativním projektilem.
  A holky se baví.
  A Akulina Orlová sestřelila sté nacistické letadlo a 3. května 1958 obdržela čtvrtou hvězdu hrdiny SSSR.
  Naše slavné pilotky... Ano, válka stále pokračuje a její výsledek není jasný, ale nikdo neklečí a nehodlá se vzdát. Existuje tedy víra v lepší budoucnost a v to, že SSSR dříve nebo později porazí Třetí říši. A Adolf Hitler, který dostal moc a štěstí dračího prezidenta, zemře!
  
  FRANCŮV SOUHLAS JE DŮLEŽITÝ PRO OSUD LIDSTVA
  Franco souhlasil s přechodem německých jednotek na Gibraltar. Nacisté se bez dalších okolků přestěhovali do této pevnosti a okamžitě ji dobyli. Poté se jednotky Wehrmachtu začaly přesouvat na nejkratší vzdálenost do Afriky.
  A Hitler změnil názor na boj proti SSSR. Navíc mu Führerova intuice říkala, a on ji měl velmi vyvinutou, že toto území tak snadno neobsadí. A Rudá armáda není vůbec slabá. Stalin konkrétně prozradil informace o tancích KV a T-34 německé rozvědce. A nacisté začali vyvíjet vlastní těžké tanky.
  Nacisté postupovali v Africe. Rommel dostal více vojáků a dosáhl velkých zisků. Zajata byla také Jugoslávie a Řecko. Takže vítězství následovala vítězství.
  Jenže černý kontinent pohlcoval německé síly... A o tažení na Východ se už nemluvilo. Nacisté v pohybu dobyli Egypt a vstoupili na Blízký východ. Zajali Irák, Kuvajt a další země. Poté prostřednictvím Íránu začala kampaň proti Indii. V prosinci 1941 Japonsko zaútočilo na USA v přístavu Peru a Hitler vyhlásil Americe válku.
  Poté se válka konečně přesunula na Západ. A SSSR si oddechl.
  Do druhé poloviny dvaačtyřicátého roku Němci dokončili dobytí celého černého kontinentu a také Asie až po Indii, která byla rovněž dobyta se slabým odporem Britů. A existovala obrovská německá koloniální říše. A Británie začala být silně bombardována. Do boje vyrazily nové bombardéry Ju-188 a Focke-Wulf a také stále větší počet ponorek. Včetně rychlejších a dokonalejších.
  Letecký útok na Británii pokračoval se stále větší intenzitou. A v červnu 1943 došlo k vylodění. Bitev se zúčastnily nové německé tanky: "Panthers", "Tiger" -2, "Lion", které ukázaly svou výhodu nad Brity. Londýn padl do dvou týdnů po přistání. A po pádu Británie Irsko odolávalo další týden.
  A dobyli ho nacisté... Nyní mají Spojené státy na výběr: buď vést beznadějnou válku proti Německu, které nabylo moci, nebo uzavřít mír, než bude příliš pozdě.
  Třetí říše již měla ve výzbroji tak výkonné stíhačky jako ME-309, které vyvíjely rychlost 740 kilometrů za hodinu, což bylo v té době hodně, a měly sedm palebných bodů: tři vzduchová děla ráže 30 milimetrů, jeden z který byl s dlouhou hlavní a čtyři těžké kulomety.
  A esa Němců jsou fenomenální: jedna Marseille něco stojí! Tato stíhačka byla skutečným objevem a předčila všechny jevy... Za sto padesát sestřelených letadel obdrželo Marseille Rytířský kříž Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty. A za tři sta letadel se stal prvním v historii Němců, který tento kříž znovu získal. A aby Marseille odlišil, bylo na jeho počest vynalezeno nové ocenění: Železný rytířský kříž se zlatými dubovými listy, meči a diamanty, který dostal za pět set sestřelených letadel.
  Amerika cítila, že válka s Třetí říší a Japonskem, které vyhrálo bitvu u Midway a dobylo Havajské souostroví, neskončí dobře.
  A bude to pro ně opravdu vážná zkouška. Pro Němce je jistě obtížné dostat se do Ameriky kvůli oddělení oceánem. Ale v zásadě vzdálenost není překážkou. A nacisté se dříve nebo později mohli dostat do Spojených států, plavat a létat. Navíc Třetí říše už měla proudové stíhačky a impozantní bombardér TA-400, který dokázal bombardovat Ameriku. Silnější Yu-288 už stihly bombardovat Británii a na cestě byl čtyřmotorový Yu-488, který dosahoval rychlosti až sedm set kilometrů za hodinu - což je na vrtulový bombardér prostě super!
  Wehrmacht je tedy silný. A impozantní ponorky poháněné peroxidem vodíku dosahovaly rychlosti až 36 uzlů za hodinu a Američané byli úplně vyděšení.
  Roosevelt byl vážně nemocný a ke všemu mohl vypuknout vážný boj o moc. A republikáni jsou velmi nespokojeni s demokraty. Sám Hitler se znepokojeně díval na SSSR, který zvyšoval svou moc.
  Stalinistický SSSR oficiálně přeplnil třetí pětiletý plán zdvojnásobením průmyslové výroby. I s přihlédnutím k tomu, že se statistikami trochu podváděli a jde o nafouknuté údaje, to bylo stále působivé. Výstup technologie se zvýšil. V jednačtyřicátém roce SSSR vyrobil asi pět tisíc tanků a tři tisíce z nich byly nejnovější T-34 a KV. Objevil se v řadě i KV-3 a KV-5. A to jsou silné stroje. Vyrobili ještě více letadel a jejich počet se zvýšil na třicet tisíc.
  Ve dvaačtyřicátých tancích se jich vyrobilo více než šest a půl tisíce. Včetně toho nejnovějšího. KV-4 se objevil v nejtěžší modifikaci o hmotnosti sto sedm tun. A také lehký tank T-50 je nejnovější. T-34 se nadále vyráběl.
  Ve čtyřicátém třetím roce bylo vyrobeno sedm a půl tisíce tanků. A letadel je tolik, že je akutní nedostatek pilotů. Celkem měl SSSR sto dvacet tankových divizí. A počet letadel dosáhl padesáti tisíc.
  První rok čtvrté pětiletky byl dokonce podle oficiálních údajů přeplněn, a to Hitlera znepokojovalo.
  Kam tedy obrátit agresi - Fuhrer se v roce 1944 rozhodl zaútočit na SSSR. A Spojené státy podepsaly mír. Američané souhlasili, že uzná všechna dobytí Třetí říše a zaplatí obrovské reparace nacistům. A také odmítl jakoukoli práci na jaderných zbraních. Amerika také převedla své námořnictvo a téměř veškeré vybavení a mnoho automobilů na nacisty.
  22. června 1944 po uvolnění velkého počtu Pantherů, Pantherů -2, Tigerů -2, Lev, Maus, Ferdinand -2 a dalšího vybavení nacisté zaútočili na SSSR.
  Tento Stalin uvedl jednotky do stavu bojové pohotovosti. Kromě toho byla dokončena Molotovova linie na nové hranici v SSSR a byla obnovena a vyzbrojena Stalinova linie. Nový tank T-34-85 s větší věží a výkonnějšími zbraněmi se začal vyrábět v SSSR. Pravda, v těžkých tancích to bylo horší. Série KV dosáhla KV-13 a některé modely vážily dvě stě dvacet tun. Včetně jako reakce na "Myš".
  Válka probíhala nejprve pod diktátem Třetí říše. Na nebi německá zkušená esa, ale v kvalitnějších letounech porážela sovětské piloty. Proudový letoun ME-262 byl již v sérii, ale SSSR takový letoun ještě neměl. A ME-309 se ukázal jako impozantní a rychlý stroj. A evoluce TA-152 Focke-Wulfa je velmi smrtící stroj.
  A co je nejdůležitější, Třetí říše má díky koloniálním jednotkám velkou převahu v lidské síle. A dokonalost v mobilitě. Panther-2 se ukázal jako velmi dobrý tank, který se v roce 1944 stal hlavním německým mastodontem. Toto vozidlo vyzbrojené výkonným 88mm kanónem s délkou hlavně 71EL je schopné prorazit i supertěžké KV tanky. A dobrý čelní pancíř, zejména čelo. Sto padesát milimetrů čela věže a sto milimetrů čela trupu pod velkými sklony plechů. Celé je to přitom sedmačtyřicet tun a motor devět set koní. To znamená, že stroj je agilní a má vynikající ergonomii. Jediný negativní boční pancíř je pod svahy silný jen šedesát milimetrů. Ale i to stačí na to, aby to na palubu nevzala pětačtyřicet a protitankové pušky.
  "Panther" -2 je mnohem silnější než jednoduchý "Panther" a T-34-85. Takže Němci měli hlavní tank úspěšný. Zbytek aut je na tom hůř. Panther je příliš slabý s pouhými čtyřiceti milimetry bočního pancíře a je zranitelný vůči sovětským lehkým zbraním a protitankovým puškám. "Tiger" -2 je o něco lepší než ve skutečné historii díky motoru o výkonu tisíc koní. Ale stále příliš těžký na šedesát osm tun. A věž je velká a otáčí se pomaleji. Tank je o jednadvacet tun těžší než Panther-2 a má stejnou výzbroj a téměř žádnou výhodu v pancéřování. Takže stejně jako "Tiger" byl "Tiger" -2 brzy odstraněn z provozu.
  A Leo je na tom ještě hůř. Nemá žádné významné výhody v rezervaci oproti Pantheru -2 a váží devadesát tun. Což s motorem o síle tisíc koní auto dost slábne v jízdních projevech. A 105milimetrový kanon v 70EL, i když lépe proniká, je méně rychlopalný. A v praxi to není potřeba.
  A Maus je i s hmotností 188 tun pouze hemeroidní stroj a pro armádu spíše zátěž než silný tank. I když chráněný stranou a špatný. Jízdní výkony jsou ale hrozné a v praxi se příliš často láme.
  Němci také odstranili Maus ze série ... Místo toho byl E-100 vyvíjen dlouhou dobu s hustším uspořádáním, ale podobnou výzbrojí.
  V SSSR se celá řada KV ukázala jako na nízké bojové úrovni. A hlavně často se auta kazila a měla špatný jízdní výkon. A z pancíře bez sklonu ji snadno prorazila německá děla.
  Pouze třicet čtyři byly více či méně úspěšné tanky. Ale SSSR měl plus - silnější a dokončenou obranu. Ale také mínus - jednotky nebyly naučené bránit se. A mělo to efekt.
  Tři roky kurz samozřejmě přidal výzbroj SSSR v jednotkách. Ale těžké tanky KV byly neúspěšné a vývoj stavby tanků ve prospěch zvýšení hmotnosti se neospravedlňoval. A těžká sovětská auta se ukázala být, upřímně řečeno, odpadky. Ani v letectví tolik ne. PE-2 bylo obtížné ovládat, IL-2 byl zranitelný, MIG-3 byl slabý v manévrovatelnosti.
  A další sovětská letadla byla kvalitou horší než Němci. A němečtí piloti jsou tak zkušení. Marseille je jako zázrak. Za sedm set padesát letadel, která mistrně sestřelil, byl vyznamenán Rytířským křížem Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty. A to je ojedinělý případ, kdy kvůli jednomu člověku zavedli šestý stupeň jednoho vyznamenání, ačkoliv je tradičně požadováno pět stupňů.
  Válka byla svým průběhem trochu odlišná od skutečného příběhu. Jestliže v jednačtyřicátých letech Němci nejprve rychle a snadno postupovali, zvítězili, zabírali město za městem a pak se jejich pohyb zpomalil. Teď je to naopak.
  Sovětské jednotky soustředěné a rozmístěné poblíž hranic plně mobilizované a stojící v silné obraně na dokončených liniích. A tak nejsilnější odpor proti nacistům byl na samém počátku války.
  Navíc sehrál i faktor, že SSSR začal válku po všeobecné mobilizaci, když shromáždil patnáct milionů vojáků a důstojníků. Ale Hitler, který používal koloniální majetek pouze v první řadě, hodil třicet milionů. Navíc Japonsko vyhodilo dvacet milionů z východu spolu se zahraničními divizemi. Stalin tentokrát Moskvu zachránit nemohl.
  Kromě toho se na straně Třetí říše účastnily satelity: Turecko, Finsko, Maďarsko, Rumunsko, Chorvatsko, Slovinsko, Bulharsko, Španělsko, Portugalsko, Švédsko. A samozřejmě také Itálie se svými koloniemi. Celé stádo...
  Takže SSSR zprvu, opírající se o linie Molotova a Stalina, zadržel nepřítele. Ale když byly tyto linie proraženy, celá kolosální ztráta a nacisté a Japonci se provalili, pak už nebylo co zadržet. A dopadlo to přesně naopak: na začátku silnější odpor a dále slabší. Nacisté tedy Moskvu dobyli téměř okamžitě. Stalin uprchl do Kujbyševa a poté do Sverdlovska.
  Z podrobností bojů obecně vyplynulo, že SSSR se nikdy nenaučil, jak se bránit... Negativní roli navíc sehrála i druhá vlna čistek v armádě. Již za Beriji Stalin nařídil znovu projít armádou. No, Berija to udělal.
  Bez krve na tesácích se Stalin zřejmě jen těžko obešel. Negativní roli zasáhli nacisté spolu s Turky také ze Zakavkazu a střední Asie. A to se také ukázalo jako významný faktor. Navíc ve Střední Asii neexistovala žádná seriózní obrana.
  Ano, jeho muslimové se vzbouřili.
  Němci využili tři roky produktivněji. Z armády se stal zkušenější a silnější. A SSSR přidal méně. Navíc v těchto třech letech neměl Stalin jedinou válku. Neutralita s Japonskem. Stalin Hitlerovi slíbil, že se Finska nedotkne. Němci ale přesto získali značné bojové zkušenosti. Zejména piloti.
  Marseille za tisíc sestřelených letadel obdržela Velký kříž Železného kříže, platinovou a diamantovou kostku Luftwaffe a generálské epolety.
  Všechno se tedy ukázalo být mnohem zábavnější a úžasnější - pro sluhy Lucifera ...
  SSSR vydržel až do ledna 1945 a padl... Poté začalo období míru... Ale ne na dlouho. 20. dubna 1950 zaútočila Třetí říše a Japonsko na Spojené státy. Přesto je znepokojily zpravodajské údaje, že Američané tajně pracovali na atomové bombě.
  Válka trvala pouhé tři měsíce a skončila okupací Ameriky.
  A 20. dubna 1955 Hitler zaútočil na Japonsko s jeho koloniemi. Válka trvala něco málo přes rok a skončila skvělým vítězstvím Třetí říše.
  Poté se 20. dubna 1959 konalo referendum a objevilo se světové monarchické impérium Třetí říše s dědičnou mocí.
  A když Hitler v březnu 1961 zemřel, na trůn nastoupil jeho syn získaný umělým oplodněním.
  Svět pod vedením železného řádu ovládl planety sluneční soustavy .... Lidstvo bylo sjednoceno a pájeno železnou disciplínou, snažilo se vybudovat nové království ráje na planetě Zemi a v budoucnu zahrnout všechny obydlené světy vesmíru!
  
  
  
  TOTO JE OSOBNÍ KONTAKT DVOU DIKTÁTORŮ
  Hitler a Stalin se osobně setkali v listopadu 1940 a dokázali urovnat spory. Osobní setkání skončilo strategickým vojenským spojenectvím dvou diktátorů proti Británii.
  Stalin souhlasil, že si nebude nárokovat Hitlerovu evropskou sféru vlivu. Hitler zase postoupil Indii, Pákistán a většinu Íránu Stalinovi, ale Blízký východ a Afriku získal pro sebe. Čínu a část Indočíny si navíc rozdělilo Japonsko a SSSR.
  Obecně platí, že osobní setkání umožnilo oběma diktátorům dohodnout se a zabránit válce. SSSR zahájil ofenzívu proti Íránu a Indii. Hitler posílal vojáky do Afriky. Po uzavření vojenské aliance s Ruskem, Franco, který si uvědomil, že Británie nemůže odolat takové síle jako SSSR, Itálie, Třetí říše a Japonsko najednou, souhlasil s útokem na Gibraltar.
  Němci pevnost, která nebyla zcela připravena k obraně, okamžitě zabrali. Britská základna na Maltě byla také poražena a došlo k vylodění vyloďovacích sil. Itálie se vyhnula porážce v Řecku díky úderu německých a tureckých jednotek.
  Ale Britové byli poraženi...
  Poté Němci, kteří převedli významné síly, zajali Egypt. Hitler, který měl sto padesát divizí pro válku se SSSR, je poslal zmocnit se Středního východu a Afriky. Britové byli slabí a koloniální jednotky ve skutečnosti nechtěly bojovat.
  Führer v jednačtyřicátém roce dobyl jak Blízký východ, tak většinu Afriky. Stalin obsadil Indii a téměř celý Írán a Pákistán a část Barmy s Bangladéšem.
  Japonsko zaútočilo na Ameriku v přístavu Peru. A válka se rozšířila... Hitler vyhlásil válku Spojeným státům. Stalin následujícího roku také vstoupil do války s Amerikou.
  Na jaře 1942 Němci dokončili dobytí Afriky. Nebrzdili je ani tak britské jednotky, které byly co do počtu a kvality horší než Wehrmacht, ale úsek komunikací a nedostatek vhodných silnic na černém kontinentu.
  Británie utrpěla stále větší ztráty od německé a poté sovětské ponorkové flotily. Vstup Ameriky do války tomu příliš nepomohl.
  Japonsko porazilo i Američany...
  Britské námořnictvo tálo...
  V září 1942 začalo v Anglii obojživelné přistání. Byli to většinou němečtí, ale zapojili se i sovětská vojska. Britové zoufale bojovali. Bojů se účastnily nejnovější sovětské tanky KV-3, KV-5 a nejnovější KV-4, dále T-34, KV-2 a četná plovoucí vozidla. A Němci z nejnovějších tanků zvládli pouze T-6 nebo "Tiger". A pak už jen pár aut narychlo vyrobených v továrnách.
  Hitler byl nepříjemně překvapen silou sovětských tanků. Je jednoznačně slabší.
  Německý bombardér Yu-188 nebyl špatný a DO-217, který se ukázal uspokojivě, a ME-109 a Focke-Wulf. Ale je to tak-tak. PE-8 se také ukázal jako velmi dobrý. Obecně jsou sovětské tanky silné a těžké.
  Ve Třetí říši se série stále vyvíjí: "Panther", "Tiger" -2, "Lev" a "Maus".
  Británie vydržela jen patnáct dní. Poté londýnská posádka kapitulovala. Ve Skotsku stále probíhalo dalších šest dní bojů. A pak čtyři dny Britové vzdorovali v Irsku.
  Anglie padla. A další bitvy se rozvinuly proti Spojeným státům. Ale do Ameriky je stále potřeba se dostat. K čemuž potřebujete spoustu transportních lodí a kontrolu nad mořem. Hitler vybudoval své síly a poprvé obsadil Island v listopadu 1942.
  Dále přes Grónsko se jeho jednotky přesunuly do Kanady. A Japonci přistáli v Panamě. A Němci také přenesli síly přes Argentinu a Brazílii, které uzavřely spojenectví s Třetí říší.
  Stalin se rozhodl zaútočit přes Aljašku. Bitvy v Británii ukázaly, že supertěžké tanky nebyly dostatečně účinné. A sovětští konstruktéři začali místo KV vyvíjet kompaktnější řadu IS. Sovětská vojska zahájila ofenzívu na Aljašku přes Čukotku v květnu 1943 a byla relativně dobrá.
  Pravda, SSSR má spoustu tanků a jsou mnohem silnější než americké Shermany a Granty. Německý Panther také nebyl špatný, což se armádě obecně líbilo, až na to, že se často porouchal, ale byl dobře chráněný v čele a dobře vyzbrojený.
  Němci snadno vytvořili oporu v Kanadě a rozšířili ji. Na obloze se objevily ME-309 a silnější bombardéry Yu-288. A nastal prudký rozvoj proudových letadel.
  A německý pilot Marseille se stal nedostižným fenoménem, který sestřelil stovky britských a amerických letadel. Za sto padesát letadel Marseille obdrželo Rytířský kříž Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty.
  Za tři stovky Řád německé orlice s diamanty. Za čtyři Rytířské kříže Železného kříže se zlatými dubovými listy s meči a brilianty a za pět set Velký kříž Železného kříže.
  A rozdrtil tyto Američany a stal se nepřístupným fenoménem. Když dosáhl čísla sedm set padesáti letounů, dostal nové vyznamenání: Rytířský kříž Železného kříže s meči z platinových dubových listů a diamanty.
  V Americe se Marseille stala skutečnou legendou a narychlo se o něm natáčely filmy.
  Kvůli potížím s přesunem vojsk a problémům se zásobováním se válka se Spojenými státy protahovala.
  O Kanadu a Aljašku Američané nebojovali příliš razantně a německá, sovětská a další vojska ji bez větších potíží obsadila.
  Ale samotná invaze do Ameriky začala až v červnu 1944. SSSR nasadil nové, výkonnější střední tanky T-34-85, které byly lepší v průniku americkými tanky a byly účinnější a nebyly tak těžké jako řady KV, IS-2. Poslední tank byl díky výkonnému dělu a čtyřem kulometům a poměrně dobré boční ochraně dobrým průlomovým vozidlem.
  Ve Spojených státech jen málokdo modernizoval Sherman instalací výkonnějšího 76milimetrového děla, víceméně schopného proniknout nepřátelskými středními tanky. Práce na Pershingu byly zpožděny... Pravda, Shermanů bylo hodně.
  Němci také nestáli na místě. Panther-2 se ukázal být poněkud pokročilejší, a to díky zapůjčení uspořádání motoru a převodovky od Rusů v jednom bloku, což umožnilo snížit výšku tanku.
  A věž se stala užší a menší a motor je silnější. V důsledku toho měl německý tank čelní pancíř věže 150 mm se sklony, čelo korby 120 mm se sklonem 45 stupňů a šedesát stran. A dělo ráže 88 mm v 71 EL, schopné proniknout Shermany ze tří a půl kilometrů. Navíc hmotnost tanku je pouhých sedmačtyřicet tun s motorem o výkonu 900 koní.
  Kromě poměrně slabého bočního pancéřování, ale stále dostačujícího k udržení amerických výstřelů z bazuky, se Panther-2 stal svými vlastnostmi nejlepším tankem druhé světové války, překonal jak sovětský KV, tak IS-2 stále není dokonalý. dost.
  "Tiger" -2 se vyráběl v malých sériích, protože neměl téměř žádné výhody v rezervaci a byl výrazně horší v jízdních výkonech a bylo obtížné jej přepravovat.
  Obvyklý "Tiger" byl také ukončen ... A "Panther" -2 se stal hlavním tankem Wehrmachtu. A už v SSSR se začali opatrně dívat na techniku Německa.
  Na obloze šel ME-262 do série, ale jeho spolehlivost byla nedostatečná a jeho bojové kvality také nebyly plně odhaleny. A zatímco Němci spoléhali na ME-309 a TA-152. Poslední šroubový stíhací bombardér se ukázal jako velmi úspěšný a účinný. ME-309, i přes svou vysokou rychlost a silnou výzbroj, měl problémy s horizontální manévrovatelností.
  XE-162 se ukázal být jednodušším a levnějším proudovým stíhačem, ale obtížně létatelným, dostupným pouze pilotům vysoké třídy.
  Proto nebylo uvolněno tolik, jak mohli.
  Takový letoun se však velmi hodil ke stylu Huffmana, který se stal druhým pilotem velvyslance v Marseille a obdržel Rytířský kříž Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty jako druhý pilot, který překonal tři sta sestřelených letadlo.
  Sovětští piloti si také připsali účty, ale skromněji než němečtí. Pokryškin vyčníval.
  Válka začala v létě 1944 pro Ameriku nezáleží. Třetí říše a útočná puška se ukázaly být lepší a rozdrtily yankeeské jednotky. A Rudá armáda pokračovala. Američané prohrávali. Philadelphia padla v srpnu. V listopadu 1844 se sovětské a německé jednotky již přiblížily k Washingtonu a New Yorku ze severu. Poprvé se vpředu objevily americké Pershingy a Fireflies. Předčily sovětské T-34-85 a byly nebezpečné pro IS-2, ale přesto prohrály s Pantherem-2, který se stal nejlepším tankem druhé světové války.
  U Washingtonu Američané hrdinně bojovali. Ale přesto sovětsko-německé jednotky do konce prosince dokončily obklíčení hlavního města USA a do patnáctého ledna padly Washington i New York...
  Amerika nějakou dobu odolávala... Bojovalo se také v Mexiku, kam postupovali Němci a Japonci.
  9. května 1845 zbytky amerických sil kapitulovaly. Válka mohla skončit dříve, ale mezi Japonci a Němci vznikly vážné neshody. A to konflikt protáhlo.
  Po kapitulaci Spojených států nastala pauza... Ale nová válka byla nevyhnutelná. Japonsko chtělo pro sebe příliš mnoho. Polovina Ameriky, která k vítězství přispěla mnohem skromněji, a celá Latinská Amerika. Stalin také narazil na Japonce požadující navrácení jižního Sachalinu, který samurajové získali nelegálně.
  Zkrátka 20. dubna 1947 vypukla nová válka. Mezi Japonskem a jeho koloniemi na jedné straně a proti Třetí říši a spojencům a SSSR na straně druhé. A to je vážné.
  SSSR a Třetí říše jsou samozřejmě technicky silnější než Japonci. SSSR měl tanky T-54 a IS-7, Němci měli řadu E, dokonce první pyramidální vývoj. Ve vzduchu byla silnější i koalice bílých socialistů. Zvláště silné byly létající talíře Třetí říše, absolutně nezranitelné ručními palnými zbraněmi.
  Válka trvala jen čtyři a půl měsíce a skončila porážkou a kapitulací Japonska 3. září 1947.
  SSSR dostal jižní Sachalin, Kurilský hřeben, třetinu samotného Japonska, polovinu Číny a Koreje, Havajské souostroví a ještě něco. Zbývající majetky byly zajaty Třetí říší.
  Poté se Stalin a Hitler znovu setkali a znovu potvrdili své přátelství.
  A konečně dokončili svět... Stalin zemřel 5. března 1953, ale podařilo se mu zanechat písemnou závěť o předání moci Lavrentymu Berijovi. Stal se vůdcem po Stalinovi a udržoval rovnováhu sil.
  Hitler prováděl umírněnější politiku, nedocházelo ani k masovému vyhlazování Židů, ale posiloval svou moc. Potomci Hitlera byli získáni uměle. 20. dubna 1959 se konalo referendum o vytvoření světového impéria a ustavení monarchie. A bylo určeno pořadí následnictví.
  Proto, když Hitler zemřel v březnu 1963 ve stejný den jako Stalin, ale o deset let později, nezpůsobilo to velký zmatek a boj o moc. A svět měl jen dvě říše, sovětskou a německou. A měli jaderné zbraně, takže se pozornost přesunula na expanzi vesmíru. Již v roce 1959 začali Němci létat na Mars. A na Měsíc letěli ještě dříve.
  A SSSR v roce 1961 poslal člověka na Mars. Tak šly dějiny... Koncem dvacátého století na planetách sluneční soustavy vznikala lidská sídla.
  A v roce 2020 začal první let lidstva ke hvězdě Sirius, kolem které se točily planety vhodné pro lidský vývoj. Po smrti Beria uspěl jeho syn Sergo. A ve Třetí říši se již prováděly odvážné experimenty na omlazení těla. Hitlerův syn Wolf tedy nejprve vypadal asi na třicet let a mohl vládnout velmi dlouho.
  Takhle dopadl nový svět... A koronavirus byl rozdrcen v zárodku, čímž se zabránilo šíření infekce.
  
  KDYBY NEBYLO FAKTÁLNÍ HAVÁRIÍ VLAKU S ALEXANDEREM III
  Vlak spolu s carem Alexandrem III. unikl havárii u Charkova a ruský císař neutrpěl smrtelná zranění vnitřních orgánů. V důsledku toho pokračoval život Alexandra III. a nezemřel v devětačtyřiceti. Poté, co císař mírně zvětšil území říše na jihu ve Střední Asii, obrátil svůj pohled na Dálný východ. Stavěla se Transsibiřská magistrála a Rusové pronikli do Mandžuska a zrychleným tempem stavěli Port Arthur.
  Začali posilovat svůj vliv v Koreji. A to vedlo k první velké válce za vlády Alexandra III. s Japonskem. Carské Rusko na to bylo připraveno o něco lépe. V Baltu se lodě stavěly o rok dříve, včetně bitevní lodi Slava, zatímco Čína peníze od Ruska nedostala. A nemohl je zradit Japoncům. A japonská flotila byla o šest lodí slabší.
  Přesto samuraj stále začal válku. Rusko rychle ekonomicky rostlo a v získávání nedocházelo ke zpoždění.
  Chtěl jsem válku a Alexandra Třetího. Populace Ruska rychle rostla. Porodnost zůstala vysoká a úmrtnost se díky tvrdým opatřením silného krále snížila. Pozemkové příděly rolníků se zmenšily. Bylo potřeba nových zemí. Ano, král chtěl vojenskou slávu. Je dobré být mírotvorcem, ale lepší je být dobyvatelem. Alexandr Třetí chtěl vstoupit do dějin jako velký muž.
  Ale válka v Evropě je příliš riskantní, ale proč se neproslavit v bitvě s Japonskem. Navíc ruští generálové jsou nejlepší na světě a ještě víc vojáci.
  Začátek války pro Rusko nebyl příliš úspěšný. Tři bitevní lodě byly poškozeny, křižník "Varyag" a dělový člun "Koreets" se po hrdinské bitvě potopily.
  Ale pak se to zlepšilo. Admirál Makarov nezemřel, a tak dostal od císaře velkou moc a Cyrila Romanova do Port Arthuru prostě nepustil. A nebyl na bitevní lodi Petropavlovsk.
  Dále, ačkoli Kuropatkin ustoupil, car ho okamžitě odstranil. Obléhání Port Arthuru bylo krátkodobé a Brusilov ho propustil.
  Ruská flotila si počínala úspěšněji než ve skutečné historii. Ano, a Rožděstvenského eskadra opustila Balt dříve a dorazila dříve a v silnějším složení. Takže Japonci byli poraženi na moři. A na zemi taky...
  A nepřátelství se přeneslo do samotné metropole.
  Pouze zásah Anglie a Ameriky zachránil Japonsko před okupací. Ale Japonci byli nuceni dát Rusku Tchaj-wan, celý řetězec Kuril a zaplatit odškodné ve výši miliardy zlatých rublů. Rusko se opevnilo v Koreji, Mandžusku a Mongolsku.
  Zheltorossia vznikla z čínských regionů, které se dobrovolně připojily k Rusku. Nebyla žádná revoluce, žádná Státní duma. Carská říše prosperovala a dosáhla větších úspěchů v ekonomice než ve skutečné historii. Objevily se také první lehké ruské tanky a těžké čtyřmotorové bombardéry na světě. A populace Ruska, a to i na úkor Číny, se rozrostla.
  Přesto první světová válka začala jako ve skutečné historii 1. srpna 1914. A tohle byla krutá bitva.
  Carská armáda byla početnější než ve skutečné historii a lépe technicky vybavená. A ekonomika Ruska je silnější a vojensko-průmyslový komplex a finance a autorita cara jsou vyšší.
  A Alexandr Třetí přijal Rusko s pluhem, ale nyní měla letadla se čtyřmi motory, tanky a dokonce i rakety. Existovaly projekty a těžké tanky, zejména Mendělejev, a letadla se šesti motory. A mnohem víc.
  Od samého počátku byl průběh první světové války jiný. Ruská vojska zvítězila ve východním Prusku a obsadila Przemysl přímo. Porazili Němce a dosáhli velkých vítězství na všech frontách. Ukázalo se, že válka je kratší než ve skutečné historii a proběhla téměř jednou vránou. O šest měsíců později, 23. února 1915, Německo kapitulovalo. A Rakousko-Uhersko ještě dříve.
  Turecko se vzdalo o dva týdny později. A bylo to v pohodě.
  Car Alexandr Třetí dosáhl zvučných vítězství a stal se velkým králem.
  Rusko a spojenci si rozdělili trofeje. Rakousko-Uhersko a Osmanská říše zmizely z politické mapy světa. Většina Osmanské říše včetně Istanbulu se stala součástí Ruska. Jih Iráku obdržela Británie, stejně jako jih Palestiny a často Saúdská Arábie. Sýrie a Malá Asie, Istanbul, úžiny, sever a střed Iráku, sever Palestiny se staly ruskými provinciemi.
  Rusko dostalo také Halič a Krakov. Stejně jako české a slovenské království a Uherské. Samostatnost si zachovalo pouze Rakousko. Transylvánie šla do Rumunska. Jugoslávie vznikla jako království v Rusku, zahrnuté dobrovolně.
  Německo také ztratilo část území včetně Klaipedy, Poznaně a Gdaňsku. Východní Prusko si sice udrželo. Německé kolonie v Tichém oceánu byly zajaty Ruskem. A Británie v Africe. Francie a Dánsko vrátily to, co zajali Němci pod Bismarckem. Plus její obrovské reparace. Takže všichni byli šťastní.
  Ale i poté přerozdělování světa nějakou dobu pokračovalo. Rusko a Británie si rozdělily Saúdskou Arábii a Írán. A pak Afghánistán a Rusko, čímž bylo dokončeno téměř celé rozdělení světa. Pouze v Číně byly války a expanze z různých stran.
  Alexandr Třetí žil osmdesát let a zemřel až v roce 1925 a zanechal tak říši bohatou a prosperující svému synovi Mikuláši II. Alexandr Třetí se stal nejúspěšnějším ruským carem a jeho vláda byla druhá nejdelší po Ivanu Hrozném a velmi slavná. A sám Alexandr Třetí se stal nejdéle žijícím z vládců v dějinách Ruska.
  Tak byla historie tohoto panovníka úspěšná. Nicholas II pokračoval v expanzi v Číně. A vyhrál válku s Japonskem během Velké hospodářské krize a úplně ho obsadil a začlenil do Ruska. Nicholas II zemřel v roce 1938. A na jeho trůn usedl dědic Alexej II. Tentokrát byl zdravý, a tak Alexander vybral pro svého syna Nikolaje vhodnější manželku.
  Hitler se v Německu dostal k moci, ale nebylo mu umožněno oživit moc Wehrmachtu. A jen Mussolini trochu bojoval a dobyl poslední nezávislou zemi v Africe - Etiopii.
  Hitlerovi se podařilo pouze se svolením Ruska spojit se s Rakouskem a pozvednout německou ekonomiku. Ale jeho vláda byla bez války. Až do smrti Führera v roce 1958. Poté začala v Německu postupná demokratizace a vrátil se systém více stran.
  V Itálii po smrti Mussoliniho uspěl jeho syn, ale částečně se podařilo obnovit i demokracii a systém více stran.
  A postupně bylo v Rusku více svobody. Nejdůležitější je ale rozšiřování prostoru. Lety do vesmíru, na Měsíc a do jiných systémů.
  Svět se stal stabilnějším a bohatším. A ruský rubl nahradil britskou libru a stal se hlavní světovou měnou.
  Koloniální systém se nerozpadl, ale posílil. Afrika i Asie měly více pořádku a méně hladomoru a válek.
  Islám se stal mírumilovnějším, ztratil svůj radikalismus. Lidé navštívili všechny planety sluneční soustavy již ve dvacátém století. A v roce 2021 začala první společná výprava s rusko-americkou výpravou na hvězdu Sirius. A tak lidé dostali něco mírumilovnějšího, stabilnějšího, trvanlivějšího.
  
  
  Führerův nos CÍTIL PĚST
  Stalingradská operace začala 19. listopadu 1942. Ale nacistům se podařilo přeskupit jednotky a posílit křídla. Hitlera tentokrát intuice nezklamala a dokázal včas zareagovat. A nacisté se tentokrát mohli, stejně jako během druhé operace Ržev-Sychov, spolehnout na opevnění, aby odrazilo sovětskou ofenzívu.
  Obranu nacistů navíc usnadňovalo neletové počasí, kvůli kterému nebylo možné použít útočné letouny a dělostřelecká příprava nebyla tak účinná. A nacisté, spoléhající na pevnou obranu a zavrtání se do země, a téměř bez ztráty v počtu, odolali. Ano, během operace Ržev-Sychov bylo více sovětských jednotek a poté byla odražena ofenzíva Rudé armády, pak zde bylo dosaženo o to většího úspěchu z obrany. Navíc povětrnostní podmínky a odolnost Němců v bitvách.
  Stejně jako zkušenostní převahu nacistických jednotek.
  Fronta se zkrátka nezhroutila a nacisté se tak jako v jednačtyřicátém roce dokázali vyhnout zimnímu kolapsu.
  V Africe zpočátku vítězili spojenci. Ale Hitler převedl o několik divizí více, protože nemusel shromažďovat jednotky pro Mainstein. A Rommel okamžitě získal velké schopnosti a využil Montgomeryho pomalosti. A zasadil americkým jednotkám ránu hrozné síly a efektivity.
  Americká armáda v Alžíru byla zcela poražena a jen ztratila více než sto tisíc vězňů. Ano, nový německý tank "Tiger" se ukázal být pro Yankee šokem. Svou roli sehrál i fakt, že Führer poslal koncem září Marseille nejlepšího německého pilota do Stalingradu. A Marseille v důsledku havárie unikla a bojovala se sovětskými vojsky. A když bitva u Stalingradu utichla, vrátil se znovu do Středozemního moře a tam horlivě mlátil Brity a Američany a stal se pro ně skutečnou noční můrou.
  Porážka USA v Alžírsku byla pro Američany šokem. Nutno podotknout, že v bitvě u Midway v tomto světě uspěli Yankeeové méně než ve skutečné historii a v Pacifiku zatím probíhala válka na stejné úrovni. Japoncům se havajské souostroví dobýt nepodařilo, ale Američané ještě nemohli přejít do útoku.
  A šok způsobený porážkou v Alžírsku měl na Spojené státy takový dopad, že se rozhodly zmrazit válku na východní polokouli, stáhnout se z Maroka, kdo přežil, a dokonce zanechat vybavení. A hlavně zastavit bombardování.
  Vzhledem k tomu, že se rozrostla také ponorková flotila Třetí říše, je jasné, že Británie značně oslabila a také omezila nepřátelské akce.
  Ano, a Marseille dostává hodně....
  Stalin poté, co Němci odrazili ofenzivu na jihu a ve středu, začal postupovat opatrně. Operace Iskra byla odložena. A když to začalo, Němci se dokázali posílit a i tady dokázali podržet obranu.
  Stalin nařídil postupovat ve Voroněžské oblasti. Zpočátku byly sovětské jednotky úspěšné, ale poté Mainstein zahájil silný protiútok z jihu a odřízl sovětské jednotky a vytvořil kotel. Němci obnovili své pozice a ztráty Rudé armády byly velké.
  Poté boje na východní frontě zamrzly. Hitler se rozhodl přijmout alternativní válečný plán - posílit Rommela a postoupit do Egypta, na Blízký východ a dále do Íránu a Indie. A také dobýt Afriku. A na východě bránit.
  Stalin, který utrpěl obrovské ztráty, se rozhodl doplnit jednotky a držet se vyčkávací taktiky. Když se to teď Němci rozhodnou nechat být, budou vyčerpaní a on jim vyřadí tanky v obraně. Hitler ale nechtěl útočit na východní frontě, ale spoléhal na africké a blízkovýchodní dějiště operací.
  Rommel dostal nové tanky Tiger a Panther, stejně jako samohybná děla Ferdinand, kvalitativně lepší než britská vozidla. A na obloze Focke-Wulf se silnými zbraněmi tlačil na Brity. A Marseille se stala takovou noční můrou, že po pěti stovkách sestřelených letadel byl po Hermannu Göringovi druhý, kdo obdržel Velký kříž Železného kříže. A ještě předtím Rytířský kříž Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty.
  Pro nepřátele Třetí říše nastaly temné dny. Rommelova rána rozdrtila Montgomeryho jednotky.
  Situaci zhoršila skutečnost, že Němci obsadili Gibraltar a dobyli Maltu.
  Franco souhlasil s útokem na tuto pevnost kvůli Hitlerovu ultimátu. A při útoku na Maltu Němci použili divize odsunuté z východní fronty.
  Ve Třetí říši navíc probíhala totální mobilizace a výroba zbraní prudce vzrostla.
  V květnu a červnu Rommel dobyl Libyi a Egypt. A v srpnu už jsem byl v Iráku a Kuvajtu. Angličané se vrhli dovnitř. V září německá a turecká vojska napadla Írán a rychle ho dobyla... V listopadu už byli v Indii. A v prosinci dobyli tuto zemi a spojili se s Japonci. Poté v zimě pokračovala německá ofenzíva v Africe.
  A Stalin stále čekal a zmrazil válku. A Němci odešli do Afriky. Měli v sériové výrobě proudová letadla, především stíhačky, a Britové měli velmi špatné časy. Protože neměli stejná letadla. A už tam nebyla žádná esa. A němečtí piloti je důkladně rozdrtili.
  A dobyli Afriku...
  Stalin počítal s novými tanky T-34-85 a IS-2, ale ukázalo se, že to nebyl nejlepší nápad. Do léta 1944 Němci dobyli i Afriku. Objevily se v sériové výrobě "Panther" -2 a "Tiger" -2, výkonnější motory v reálné historii, což znamená, že samotné stroje jsou mobilnější a účinnější, i když těžké. "Panther" -2 vážil padesát tři tun a "Tiger" -2 šedesát osm tun. A obě vozidla jsou vyzbrojena 88milimetrovým kanónem ráže 71 EL. Která proráží sovětská vozidla z velké vzdálenosti, celkem rychle pálí a je přesná.
  Tiger-2 má přitom motor o výkonu 1000 koní a jízdními výkony na tom tento tank není špatně. A Panther-2 má motor o výkonu 900 koní.
  Do léta se Stalinovi nepodařilo získat kvalitativní převahu v tancích. A v letectví šli nacisté ostře vpřed.
  Mají i plnohodnotný proudový bombardér. A silný čtyřmotorový Yu-488 a šestimotorový TA-400. Nebyla špatná ani TA-152 víceúčelová evoluce Focke-Wulfu, ME-309 a dalších strojů.
  22. června 1944 zahájil Stalin v centru velkou ofenzívu. Ale nacisté na to byli připraveni. Navíc se Führerovi podařilo dostat se před Stalina a 6. června 1944 začal přistávat v Británii. A Londýn padl za dvanáct dní.
  O několik dní později Británie kapitulovala.
  Rudá armáda, která měla převahu a počet, a nejnovější tanky, dokázala prorazit obranu. Pak ale Němci podnikli protiútok. Bitvy ukázaly, že Tiger-2 je v tankových bitvách lepší než IS-2, a to jak v čelním pancéřování, zejména v čele věže, tak ve výzbroji. Jak lepší je Panther -2 a také jízdní výkony. A T-34-85 není dostatečně výkonný obranný stroj.
  A Němci získali zpět své pozice.
  Poté Hitler nařídil obnovení ofenzívy na východě. Hlavní ranou je Kavkaz a ropa.
  A pak Turecko otevřelo druhou frontu proti Rusku v Zakavkazsku. A opět vítězství Wehrmachtu. Němci jsou přeci jen počtem i kvalitou silnější. A používají také evropské a arabské divize. Nacisté jsou silní především ve vzduchu, kde mají kvalitativní převahu především ve výzbroji a rychlosti.
  Navíc Fritz má spoustu koloniální pěchoty. Na Kavkaze je s nimi docela teplo. A německá útočná puška MP-44 je lepší než sovětské modely. Všichni nacisté se zdají být lepší. Pouze v dělostřelectvu SSSR má paritu. Němci ve vzduchu se ale zmocnili převahy. Byli vždy silnější v kvalitě, ale táhli dopředu v počtu. A proudová letadla nemají obdoby.
  Nutno říci, že předběhnout nacisty v pracovní síle je těžké. Mají satelity a evropské, africké a dokonce i indické a arabské divize. A čím déle válka trvá, tím více se poměr sil mění ve prospěch SSSR.
  Kavkaz navíc nelze uchránit před dvojitým úderem. Navíc Japonsko také otevřelo třetí frontu zákeřným úderem.
  Samurajům se dařilo lépe a Američané nedokázali převzít iniciativu. Japonci svou převahu v počtu vynahradili velkými zkušenostmi a dovednostmi. Kromě toho, pokud by Spojené státy v letectví mohly stále rychle razit letadla, pak nemůžete budovat flotilu takovým zrychleným tempem. A to samozřejmě zpomalilo zachycení iniciativy.
  A Japonci, kteří se spojili s Němci, dokázali uvolnit část sil a po mobilizaci pěchoty zaútočili na SSSR a Mongolsko.
  Přidané problémy. Během podzimu a zimy nacisté dobyli celý Kavkaz a také řeku Uralsk a Astrachaň.
  Stalo se to docela znepokojivé. A velmi nebezpečné. Co by měl Stalin v této situaci dělat?
  Hitlerovi nabídl mír za jakýchkoli podmínek. Ale do amerického Führera se v tu chvíli nezasahovalo a řekl: co když se SSSR podaří dokončit. Němci zahájili v březnu velkou ofenzívu proti Saratovu.
  A měli v sérii tank E a dokonce i první diskety, které sovětská protiletadlová děla nedokázala sestřelit.
  A obecně, laminární tryskáče učinily diskotéky Třetí říše nezranitelné ručními palnými zbraněmi.
  Ale v dubnu, po dobytí Saratova, Kujbyševa, Penzy a severně od Archangelska, Hitler změnil názor a nabídl Stalinovi mír za velmi obtížných podmínek. A kromě toho by SSSR musel také bojovat se Spojenými státy. Navíc bojovat skoro za nic. Hitler slíbil darovat pouze čistě symbolický kousek Aljašky.
  Führera zjevně znepokojily fámy o jaderných zbraních, které vyvíjejí Američané.
  Stalin souhlasil s tvrdými podmínkami Třetí říše, včetně placení reparací po dobu sta let.
  Ale podařilo se mu zachránit Moskvu před útokem. Stejně díky.
  A nacisté se spolu s Japonskem přestěhovali do Ameriky. Chtěli rozhodující vítězství.
  Ale ne všechny kočičí masopust. Pozemní armáda Wehrmachtu je sice silnější, ale je potřeba překonat velkou vzdálenost do Spojených států a tak pořádně zakopat a osedlat nepřítele.
  Ale Fritz se pomalu, ale jistě sbírá. Přes Island, Grónsko, Kanadu ze severu a přes Argentinu a Brazílii a dále do Venezuely a Mexika z jihu.
  A USA samozřejmě nemohou odolat. Navíc se objevil MP-64, pokročilejší a lehčí německý kulomet. A samozřejmě vyspělejší a typy letadel německé armády. A nejnebezpečnější věc jsou samozřejmě dívky z německé třídy - super na nejlepších tancích na světě.
  Boje se přesunuly na jih Mexika. Slavné čtyři dívky změnily tank na nejnovější modifikaci E-50. Auto je opravdu ultramoderní, ovládané joysticky, na 65 tun relativně lehké s motorem o výkonu 1550 koní.
  Čelní pancíř je 250 mm, boční 170 mm, a to i při výrazném sklonu. Ale kvůli tomu jsou dívky v nádrži trochu stísněné. Není to tu tak pohodlné jako v "Tigrovi" -2, takže auto zhuštěné a hlavně rozložení. Nyní ale tank nemohou americké tanky prorazit, a to ani při střelbě do boku na blízko. Taková ochrana je schopna odolat výstřelu IS-2.
  Holky jsou spokojené a auto jede celkem rychle. Gerda, stisknouc tlačítka na joysticku, říká:
  - Tohle je stroj! Opravdu mistrovské dílo!
  Charlotte odpovídá:
  - Boky jsou velmi šikmé a poklop úzký, není téměř žádný vršek. Takovým strojem nemůžete prorazit, ale není to pohodlné!
  Gerda nadšeně poznamenala:
  -Ale efektivní! A zcela neprostupné!
  Magda odpověděla s úsměvem:
  - Jak vidíme, Bůh sponzoruje Německo!
  Christina se zachichotala a odpověděla:
  - Sami vyhráváme! A to je podstata naší strategie!
  Gerda nadšeně poznamenala:
  - Až donedávna se nám tank "Lion" zdál jako hranice dokonalosti. A nyní je vůz o pětadvacet tun lehčí, "Lva" překonává jak výzbrojí a pancéřováním, tak především jízdními výkony. Takže Amerika nás nemůže zlomit!
  Charlotte se zasmála a řekla:
  - Nezlom to! Všechny je zlomíme!
  Zde se před Magdou objevil "Sherman". Dívka vyslala projektil přímo na cíl. Rozbil auto.
  Přesto je třeba přiznat, že Američané ve stavbě tanků znatelně zaostávají. "Sherman" zjevně v bitvách netahá a "Pershing" je jen o málo lepší. Pershingy se navíc v sérii objevily teprve na začátku pětačtyřicátého roku a svými parametry jsou podobné ranému modelu Panther. E-50 udeří Američany na vzdálenost větší než pět kilometrů.
  Dívky jsou velmi hrdé na takovou převahu svých zbraní. A pískají písně.
  Magda znovu vystřelí, prorazí, tentokrát stíněným Shermanem, a zacvrliká:
  - Rozptýlil míč a vyrazil tryskem!
  Ani obrazovky "Sherman" nepomohly. Německý tank jede sám. Drtí pěšáky housenkami. Dívky pískají písně na harmoniku. Stříkající krev pod válečky. Tank se pohybuje dostatečně rychle a jeho dráhy jsou pokročilejší a průjezdnější, přičemž jsou relativně lehké.
  Děvčata pískají... Gerda poznamenává:
  - Mexiko je poslední zemí na cestě do USA. Už jsme získali tolik různých hlavních měst. A tolik zemí dobylo! První dobývání jsme zahájili z Rakouska a nyní se přesouváme do Mexico City! Naše vojenská společnost je slavná společnost!
  Christina logicky odpověděla:
  - V první řadě jsme nad soupeři v organizaci. Malá země je Německo. Němci jsou nejdisciplinovanější a nejorganizovanější lidé na světě. Plus totalitní nacionálně socialistický režim. Což nám také přidalo na síle a organizaci. - Dívka přejela bosou nohou po slitinovém bočním pancíři trupu a pokračovala. - Pak skvělý talent našich generálů a především Hitlera. Rozbili jsme soupeře kousek po kousku. A pak dostali nejlepší technologii na světě. Takže teď máme před sebou triumf! A Třetí říše otevírá svá křídla nad světem!
  Charlotte racionálně poznamenala:
  - Nejhorší byla zima ve dvaačtyřiceti. Byli jsme poraženi v Africe a u Moskvy. Opustili Tikhvin a Rostov na Donu. A dokonce i Charkov byl zajat Sověty. A Spojené státy vstoupily do války proti nám. Tehdy se zdálo: že misky vah se nepřehouply v náš prospěch a před námi se rýsovala propast. Jaro nám ale přineslo nová vítězství. A od té doby jde všechno v náš prospěch!
  Magda vystřelila. Sestřelil americkou zbraň a cvrlikal:
  - Ale přesto, bez zásahu vyšších mocností by naše armáda nebyla schopna dosáhnout takového úspěchu! Porazte nadřazené nepřátele! Toto je ruka Boží!
  Gerda se zasmála a odpověděla:
  - Souhlasím, že Boží! Ale ne Bůh: Abraham, Izák a Jákob! A zjevně árijský, jediný a všemohoucí Bůh! Ten, kdo stvořil vesmír a zvolil si Němce za svůj lid!
  Charlotte přikývla a potvrdila:
  - Rozhodně! Bůh Izáka není náš Bůh! A kdyby byli Židé skutečně Božím lidem, nevyhráli bychom! A pokud ano, pak je vaše Bible Magda lež! A je čas, abyste opustili křesťanství ve prospěch árijského monoteismu!
  Charlottina slova zněla jako střelba z kulometu.
  Christina dodala:
  - A vypadá to jako zrada, být křesťanem. Nakonec se ukázalo, že jste pro pacifismus - udeřili vás do pravé tváře, otočte se doleva!
  Gerda uznala za vhodné dodat:
  -A vy si myslíte, že spasení je od Židů! A to je obecně - podobné zradě!
  Magda nesměle namítla:
  - Nemyslím si! Můj názor Bůh je jeden! A ne židovský a ne árijský!
  zakřičela Charlotte.
  -Jak to, že to není árijský! Pouze árijský a ne méně!
  Gerda smířlivě dodala:
  A také technologie! kde jsme začali? V září 1939 měli pouze šest tankových divizí. A téměř všechny tanky jsou lehké, méně než dvacet tun. Sám teď nevím, kolik máme divizí, ale jezdíme na nejlepším tanku na světě. Naše vozidlo nemá obdoby ve výzbroji, pancéřování, jízdních výkonech a přitom neohromí ani hmotností.
  Pamatuji si testy prvního "Tygra", tehdy v den Hitlerových narozenin 20. dubna 1042.
  Dívka se odmlčela a nadechla se a pokračovala.
  - Pak už byl "Tiger" nejlepším tankem na světě. Jeho jízdní projevy ale nelze považovat za uspokojivé. Ale na druhou stranu zbraň dobře bojovala a brnění se pro tu chvíli docela hodilo. A samotný tank se dobře otáčel, což kompenzovalo nízkou rychlost otáčení věže!
  A ve čtyřicátém roce jsme byli jako tanky a jejich počty horší než Francie a Británie. Ale vyhráli! V jednačtyřicátém roce měl SSSR lepší tanky T-34 a KV než naše a několikanásobně více vozidel! Ale i tak jsme vyhráli! A morálka je technologie a rozum! A na duchu záleží!
  Christina poznamenala a třela si holou patu o pedál:
  - Pokud jsme vyhráli s nejhoršími tanky, vyhrajeme teď! Samozřejmě nás zpočátku bylo méně než nepřátel. Teď jsme shromáždili hordu! Co nám může zabránit ve výhře?
  Gerda odpověděla s úsměvem:
  - Myslím, že hlavní potíže jsou za námi! Už máme dokonce i čísla
  Nadváha. Nemyslím si, že se společnost proti USA dostane do problémů.
  Charlotte logicky poznamenala:
  - Nevěřím, že Amerika proti nám něco má! Její Sherman je jen potrava pro děla a její Pershing je jen o trochu lepší. Zatímco proti našemu tanku nemají žádné zbraně!
  Gerda uznala za vhodné dodat:
  - A v proudových letadlech nemají čím krýt naše sokoly. Navíc máme tolik otroků a v počtu nejsme nižší než Yankeeové!
  Christina s tím souhlasila:
  - Máme vybavení - celá Evropa a část SSSR. A dělníci - půlka světa! Převedli jsme naše továrny na třísměnný provoz a stavíme nové továrny! Američané nám kvůli počtu nebudou schopni dát asymetrickou odpověď. Tolik rukou triviálně nemají!
  Charlotte se zachichotala, posunula koleno do křesla a zavrčela:
  Nebudou symetrické! - Dívka vystřelila na "Granta" a dodala. - A pokud se začne vyrábět vybavení, pak pouze pro sběr bojových skóre námi!
  Magda nesměle poznamenala:
  - Ale když život ... To znamená, že život učí, že není nutné se v rozhodující chvíli uvolnit!
  Gerda s tím souhlasila, otočila pákou holými prsty a zamumlala:
  "A zůstaneme bdělí až do konce!"
  Charlotte si natáhla úlevný břišní sval a připomněla:
  - Ušli jsme dlouhou cestu... Od skromného T-1 k obří E-200. A to jsou samozřejmě milníky hrdinské kampaně! Stejně tak náš tank nikdy nepůjde na kov!
  Nakonec dívky narazily na tucet amerických tanků. Osm Shermanů, dva Granty a dva Pershingy. Poslední vůz měl nižší siluetu a není tak nápadný. Nastupování do vysoké nádrže je jednodušší. Dívky se střídaly ve střelbě. Všechny jsou ostré a mají skvělou odezvu. Zocelený a vycvičený. Prošel významnou částí druhé světové války a navštívil různé země světa. Jsou to opravdu prvotřídní dívky.
  A jako první vybuchli Shermanové. A vzdálenost je více než pět kilometrů. Američané stále nemohou získat své auto.
  Střelba, Gerda poznamenala:
  - Máme nejlepší zbraň! Probíjí vše z dálky skutečné bitvy a poměrně velké zásoby granátů. Zde 128 mm bude horší.
  Magda s tím souhlasila. Dívka vystřelila a rozbila Shermana a řekla:
  - Zásoba nábojů pro tuto ráži je nižší. Ale v zásadě 88mm zbraně nejsou v zásadě špatné!
  Charlotte vystřelila a zasáhla:
  - Dívám se na co!
  Gerda drsně vyštěkla:
  - A tento "Sherman" a "Panther" zaberou. Myslím, že 75mm pistole s dlouhým kufrem je mohla ztenčit!
  Christina vystřelila bosou nohou a zavrčela:
  - Ano, a zásoba granátů by byla vyšší!
  Magda také vystřelila a stiskla joystick holými prsty. Poslední osel "Sherman". Další rána byla přenesena na Grands. Tento tank je již tak zastaralý a ještě hůře pancéřovaný než Sherman. Amerika však měla zpočátku mnohem horší tanky než Německo. Ve čtyřicátém roce měly Spojené státy jen 502 tanků a i tehdy byly mnohé zastaralé. Ale už v jednačtyřicátém roce vyrobili Američané více než tři tisíce tanků. A pak tu byl Sherman. Co lze o tomto voze říci? Pokud jde o čelní pancíř, dokonce mírně překonal T-34-76 a byl o něco horší v ničivé síle zbraně. Ano a v jízdních výkonech. Ale na druhou stranu optika a viditelnost jsou mnohem lepší než ty sovětské.
  Pak se již ve čtyřicátém čtvrtém roce objevil Sherman M 4. Tank je pancéřováním a výzbrojí srovnatelný s T-34-85 a poněkud horší než jednoduchý Panther a docela výrazně Panther -2. Ještě později se objevila světluška "Sherman" s delší hlavní 17librovou zbraní. Tento tank byl ve výzbroji lepší než sovětský T-34-85, ale nebyl příliš masivní.
  Nechyběla ani stínící modifikace Sherman s horšími jízdními vlastnostmi, těžší, ale s pancířem 152 mm. Ale také ne nejmasivnější. Němci zatím narazili pouze na standardní M4.
  Ale nyní jsou "Grands" hotové a nyní relativně nový tank Pershing.
  Gerda navrhla:
  - Pojďme se trochu přiblížit. Toto monstrum může mít silnější brnění!
  Charlotte se opovržlivě zašklebila.
  - Neboj se! Má pouhých 102 milimetrů. Auto váží dvaačtyřicet tun, ale Sherman po něm zůstal silný!
  Gerda se zachichotala a navrhla:
  -Tak pojďme střílet!
  Magda natáhla svou vytesanou bosou nohu. Kolik různých ostrých, ostrých kamenů, horkého písku pouští, trnů džungle, sněhu Ruska poznalo její holé, elastické, půvabné podrážky. Přitiskla dlouhé hladké prsty s perleťovými nehty na tlačítko joysticku.
  A vypálil pancéřový projektil s uranovým jádrem. A s úsměvem zaštěbetala:
  - Ať je ti světlo!
  Kanón ráže 105 mm má obrovský ničivý účinek. A "Pershing" přišel o polovinu věže.
  Gerda zavrtěla vysokými pevnými ňadry a poznamenala:
  - Bohužel, "Tiger" to nemohl udělat! Chyběla mu úderná síla! Ale pořád je to lepší než Sherman.
  Magda skepticky poznamenala:
  - Sledování čeho. Pokud jsou obrazovky zavěšeny na "Firefly", pak to nebude horší než "Tiger", ještě lépe chráněné v čele!
  Gerda vztekle zavrtěla hlavou. Střílel na tank. A na závěr posledního "Pershinga" dodal:
  - Náš "Tiger" je stále dražší, všechny ty západní exotiky a ruské zvrácenosti. Věřím v naše vítězství i s tanky T-4, budiž!
  Dvanáct aut, děvčata cvakala jako semínka. Ani se po nich nestřílelo. Bolestně velká vzdálenost pro americké zbraně.
  Dívky jdou a smějí se. Dobré pro ně.
  Charlotte opět začíná známou hurdisku:
  -Ne, Magdo! Měli byste se jednou provždy vzdát křesťanství. Jinak z tebe bude potenciální zrádce!
  Zlatovlasá dívka odpověděla:
  - Ne! Jsem oddán Třetí říši, ale nezřeknu se ani Ježíše Krista!
  Gerda plácla svou krásnou, svalnatou nohou na brnění holou podrážkou a poznamenala:
  "Ale Kristus nesmí být zapřen!" Jen musíme uznat, že to byl Němec v těle, a ne Žid, a všechno bude v pořádku!
  Magda odpověděla s úsměvem:
  - Němec... Ale co svědectví Bible?
  Gerda řekla tvrdě:
  - Tak ty Bible! Pokud existuje hlavní kavárna!
  Magda zavrtěla hlavou.
  - Mein Kaf není Boží zjevení. A práce jednoho člověka, dokonce vynikajícího! Věřím v to, co pochází od Boha!
  Potom všichni válečníci sborově zakřičeli:
  - Náš Bůh je Adolf Hitler!
  Magda statečně odpověděla:
  - Ale nebyl to Hitler, kdo dobyl a stvořil vesmír!
  Gerda vztekle bouchla kulatým podpatkem do brnění a prohlásila:
  - A o tom už se u nás nemluví! Kdo stvořil vesmír, ukáže čas!
  Charlotte navrhla:
  - Pojďme si dívky raději položit otázku - co budeme dělat po válce?
  Christina se usmála a navrhla:
  -Jdeme na věc! To je to nejlepší, co můžeme udělat!
  Gerda souhlasně přikývla se svou sněhobílou hlavou:
  - Samozřejmě, v podnikání! Nebo možná budeme hrát ve filmech?
  Magda se usmála a navrhla:
  - A co? To je dobré pokračování kariéry! Koneckonců, filmy jsou skvělé!
  Gerda se zazubila, přejela rukou po svém reliéfním lisu a poznamenala:
  - A koho bys hrál? Angel co?
  Magda s malátným pohledem řekla:
  - Proč ne? Protože mám správný pohled. Řekl bych o Ježíši Kristu všem věřícím! To by byl zachránce!
  Gerda negativně zavrtěla hlavou a vysvětlila:
  - V novém árijském náboženství neexistuje nic takového jako spása. Ve skutečnosti je podstatou příkazu Árijci sloužit Říši. A zbytek - poslechněte Árijce! Takže se nezachraňujeme, ale vládneme!
  Christina je měděná, ale s příměsí žlutých vlasů, potvrdila:
  - Ano, vládneme a dobýváme! V tomto světě jsme v jednotkách Třetí říše. V tom budeme mít vlastní armádu. A podmaníme si další vesmíry. Všechno na tomto světě je relativní... Myslím, že bude válka, hody a panství! Kombinace užívání si světa a vzrušující válečné hry!
  Charlotte je dívka s měděně zrzavými vlasy, souhlasně přikývla.
  - Rozhodně! Neboť skutečně poklidný život je nudný... Jsme tak zvyklí bojovat, že se to pro nás stalo chlebem!
  Gerda opravila svého partnera:
  - Spíše dokonce vzduch! Nebo voda smíchaná se sladkým vínem!
  Magda smutně řekla:
  - Škoda... Občas mě zaplaví vlna lítosti. Zabíjet ostatní je přece špatné. Způsobujeme bolest a utrpení! Co, děti bez otce!
  Gerda zavrtěla hlavou a poznamenala:
  Všichni jsme ohroženi! Ale uklidněte se! Člověk je stále smrtelný! A když se nad tím zamyslíte, je to skutečně významných třicet nebo čtyřicet let v měřítku věčnosti? A věčný život!
  Magda odpověděla s povzdechem:
  - No, když se podíváte filozoficky, tak to tak je... Ale popravdě, tohle to malým dětem nijak neulehčuje!
  Charlotte pohodila svými měděně červenými vlasy a zasyčela:
  - Představte si, že jsou podlidé! Jen zvířata a budete se cítit lépe!
  Magda setřásla slzu z řas a odpověděla:
  - Ale po tom všem a zvířatech je to škoda! Oh... v jakém světě to žijeme! Všechno je prostě nemilosrdné! A smrt vládne!
  Charlotte mluvila důrazně a za pochodu skládala:
  Nechte řeky krve
  plynoucí na zemi,
  Nechte je sténat bolestí -
  Požáry všude!
  A nech zlo umřít
  Zuřivý míč vládne,
  Všichni zemřete
  Satan tě volá k odpovědnosti!
  Nechte vichřici pohltit
  Tok lidských těl...
  Planeta trpí
  Vládne chaos!
  Gerda přerušila jeho partnera a zakryla si šarlatová ústa holou nohou. Blonďatý terminátor zvolal:
  - No, proč tak pesimistický! Tady válka skončí a planeta rozkvete jako zahrada. Myslím, že jich pár zbylo. Amerika je dalších šest měsíců, no, největší rok. Pak přidáme Rusko a zůstane pouze Japonsko. Ale to je pro nás krátkodobé. Maximálně za tři roky přestanou všechny války... A lidé se už nikdy nebudou zabíjet!
  Christina upřesnila:
  - V každém případě, ve válce... Myslím, že přijde čas a velmi brzy, kdy na světě zůstane jen jedna říše. A pak v žádném případě nebudou žádné války. A myslím, že díky rozvoji zemědělství a ideální německé organizaci za pár let zmizí i hlad. Pak se postaví bydlení pro všechny. - Dívka s měděně žlutými vlasy a svalnatou, štíhlou postavou s dokonalými proporcemi mluvila s nadšením. "Pak se vyvine medicína a nemoci budou vymýceny." Poletíme do vesmíru, usadíme se v různých světech. Přemožme stáří. Všichni lidé budou mladí a krásní, jako báječní elfové. Nebo nás možná čekají nové války ve vesmíru. Takový hvězdný s třírukými mimozemšťany. A budeme směle bojovat za myšlenky fašismu v celém vesmíru!
  Charlotte se zářivým úsměvem na rtech zpívala:
  - Budeme bojovat za světlé zítřky... Pojďme se políbit!
  Magda se již vyjádřila optimističtěji:
  - Ale takhle je to lepší! Ne věčné války, ale pokojné stvoření!
  V tu chvíli auto přejelo minu. Tank se otřásl. Válec praskl a auto trochu zpomalilo. Gerda zavolala rádiem opravný tým. Poškození nepřipravilo tank o jízdní výkon, ale poněkud snížilo jeho rychlost. Proto musí být válec rychle vyměněn. Zde je umístění zavěšení jiné - vhodnější pro opravu než rozložené pořadí charakteristické pro "Tygry" a "Pantery".
  Dívky se navíc rády vyhřívaly v džungli. Proč se nekoupat v řece. Nádrž je samozřejmě horká, ani klimatizace to nezvládne. Je tu ještě jih Mexika - tropy a v březnu je docela horko. Ale obecně je počasí nebeské.
  Nedaleko byla řeka a dívky se do ní ponořily. Krokodýlů se bát nemusíte. Probíhá zde válka a všichni živí tvorové už dávno utekli. Voda je teplá a příjemná na koupání. Dívky plavaly a Gerda obdivovala břehy džungle a všimla si:
  -Přesto náš svět nepostrádá kouzlo! Asi by bylo dobré stát se nesmrtelným jako horolezec a žít společně s lidstvem a sledovat jeho vývoj. A letět vesmírem!
  Cristina přikývla a řekla vážně:
  - Nebe bez hříchu, extrémně nudné... V kasinu není štěstí prohrát, ale ještě lepší je vyhrát, ne lovit. Ano, válka je návyková...
  Charlotte navrhla:
  - Myslím, že brzy vymyslí hry, které lze zobrazit na obrazovce - taková je armáda!
  Magda s úsměvem poznamenala:
  - Měl bys všechno zničit!
  Christina to vzala a zazpívala:
  - Destrukce je vášeň... Bez ohledu na druh síly!
  Gerda, sípající a funící, zpívala:
  - Chci před sebou vidět prázdnotu! V něm postavím svůj hrad, můj sen!
  Charlotte se zachichotala a navrhla:
  - Ne, určitě je skvělé bojovat! Ale ještě lepší je vyhrát!
  Christina z plných plic zvolala:
  - Sama pravá ruka nebes pomáhá Německu. Naše árijská víra, náš jedinečný monoteismus! A co nás nezabije, to nás posílí!
  Gerda šplouchla vodu a odpověděla:
  - Ano, stali jsme se silnějšími! Škoda, že jsme zrovna narazili na protitankovou minu.
  Christina zamyšleně řekla:
  - A jak chránit housenky?
  Gerda pokrčila svalnatými rameny.
  - Nevím...
  Charlotte racionálně poznamenala:
  - Jsou chráněny před granáty se štíty a před minami ... Pokud nejsou vyrobeny ze silnějšího, aby nepraskli!
  Gerda zavrtěla hlavou.
  - Pak dojde vlivem nárůstu hmotnosti k poklesu jízdního výkonu. To by tank letěl!
  Magda potvrdila:
  - A je to! Aby se tank vznesl do vzduchu a nespadl! A vyvinutá rychlost pět set mil za hodinu!
  Charlotte, šplouchající, oznámila informaci:
  - Slyšel jsem, že naše flotila má speciální lodě, které trochu létají, aniž by se dotýkaly vody! A vyvinou rychlost šroubové stíhačky a mohou přepravovat vojáky a také získat nadvládu na moři! Takové letectví na moři nás učiní neporazitelnými!
  Gerda opravila svého partnera:
  - A už jsme neporazitelní! Díky tomu budeme - super neporazitelní!
  Charlotte se otočila na záda, kopla do vzduchu holýma, otesanýma nohama a zavrčela:
  - Když jsme jednotní, jsme neporazitelní! Jsme árijské dívky, zabijáci v našich srdcích!
  A kráska se ponořila hlouběji do vody. Šel trochu hlouběji. Plácla své přátele na holé paty a vynořila se. Spustila fontánu vody a vrčela:
  - Jaké dobré jaro v tropech! Voda je jako napařené mléko!
  Gerda vtipně zpívala:
  - Afrika je hrozná ano, ano, ano .... Afrika je nebezpečná, ano, ano, ano! Nechoďte holky do Afriky na procházku!
  Krásky se zasmály. Kluziště již bylo změněno - opravárenské týmy jsou na tom nejlépe. A děvčata ze všech stran skákala do nádrže. Silueta E-50 je poměrně nízká a auto samotné není příliš nápadné. Válečnice zapnuly motor s plynovou turbínou a během několika sekund nabraly rychlost.
  Charlotte, zkušená tankistka, poznamenala:
  - Přesto je motor s plynovou turbínou mnohem lepší než naftový. Je kompaktnější a nádrž rychleji zrychluje. Naše auto má úžasnou manévrovatelnost!
  Gerda vtipně zpívala:
  - Byl nedbalý a naivní, dívky měly holý mladý vzhled... Všechno kolem vypadalo úžasně - před třemi sty lety!
  Christina nadšeně poznamenala:
  - Ne! Náš velitel zasahuje se smyslem pro humor... I když se skutečně zdá, že od začátku války uplynula staletí... - Dívka si přejela rukou po vysokém, elastickém hrudníku a pokračovala. - Přitom se občas přistihnete, že máte pocit, jako by to bylo včera! Ach, vždyť životy lidí jsou krátké a jaksi procházejí bez povšimnutí!
  Gerda zuřivě poznamenala:
  Ale nejsme staří, že? Jsme plní síly a energie! A naše cesta od vítězství k
  Vítězství!
  Magda obložila kulometnou věž, zbourala americkou celu a zavrčela:
  - Ano, věřím v naše vítězství... Zvlášť teď, když máme všechny trumfy. Ale nestavme vůz před koně!
  Gerda si s povzdechem vzpomněla:
  - Alberte... Ten kluk mi chybí... Je zvláštní zamilovat se do spratka, byť vysokého, s postavou Apolla!
  Charlotte logicky poznamenala:
  Albert se mi taky líbil. Má zvláštní krásu. A obecně, teenageři, když jejich fyziognomie ještě nejsou pokryty vousy a jejich obličejové rysy ještě nedokončily svou formaci, se vyznačují zvláštním kouzlem. A hlavně ještě nejsou tak obchodníci, milují vás, ne vaše peníze!
  Christina racionálně poznamenala:
  - Všechny čtyři jsme tak krásné, že muži milují především naše těla. A kolik máme, to už je náš příjem!
  Gerda logicky řekla:
  - Být ženou je jednodušší! Zavolejte psa a on skočí do postele. Alespoň dokud jsi mladý. Nikdy nebudeš bez muže. Je snadné je přilákat. Ale muž, aby mohl uložit ženu do postele, by se měl snažit ....
  Charlotte sarkasticky odpověděla:
  - Koneckonců ne ty... Nejsme příliš nároční!
  Gerda záporně zavrtěla hlavou.
  - Takhle určitě ne! Miluji mladé, pohledné, křivé muže. A s nikým nechodím do postele. Zpravidla volím sportovně stavěné. Některé s břichem, ani generál mě neláká. A můžeme si vybrat!
  Charlotte se zachichotala a poznamenala:
  - Tady je prostitutka na panelu, nemusíte si vybírat. A břicha bude sloužit, a plešatý, a starý ... To je samozřejmě mínus její profese!
  Gerda vážně odpověděla:
  - Můžete jít do nevěstince vojáka... Pak budou všichni vaši klienti mladí a štíhlí. A pestrost a více či méně atraktivní... Například pohledného muže nikdy neodmítnu!
  Christina se zachichotala a zavrčela:
  - Ano... Rozmanitost se zapne! Sex vyžaduje různá jídla a koření. Jsme mladé ženy a milujeme mladé... Chceme sportovní partnery se svalnatými těly. A někdo se musí vypořádat s nepříliš hezkými muži. S těmito ženami můžete jen soucítit!
  Charlotte zpívala s úzkostí:
  - Krása promění člověka v otroka ... A po smrti, věř, že nenajdu mír, dám svou duši ďáblu na noc s tebou!
  Magda vystřelila na americkou samohybnou pistoli "Witch" a zaštěbetala:
  - To je hřích, jaký je ten náš sex mimo manželství... Je lepší opustit chlípné myšlenky!
  Charlotte naštvaně odpověděla:
  - A ty jsi sténal z orgasmů o nic horšího než my... Takže bys neměl pěstovat pokryteckou sestru.
  
  Hitlerova vojska vzala Ameriku do oběhu velmi silně. A z obou stran to stlačil svorkou.
  Válečná mašinérie Wehrmachtu postupovala Mexikem. Urputné boje, spousta krve a rozbitého kovu. Mnoho ztrát utrpěly i zahraniční jednotky Třetí říše. Nacisté se snažili Árijce co nejvíce chránit. Do bitvy byli vrženi Afričané, Arabové, Indové, Číňané. Japonci také používali více barevnou armádu. To poněkud zpomalilo tempo postupu. Sami Němci seděli v těžkých tancích. Fuhrer nařídil, aby všechny tanky lehčí než padesát tun byly vyřazeny z výroby a přešel na nejnovější model E-50. A také používat v bojích s Američany výhradně těžkou obrněnou techniku.
  To poněkud zpomalilo postup Němců v Mexiku. Fritz nasadil nejnovější tank, střílel a používal proudové útočné letouny s vylepšeným pancéřováním. Američané se stáhli zpět. Březen byl nabitý.
  Pilot a superas Friedrich získali body. Chlapec bojoval na nejnovější modifikaci ME-262 "X" a velmi sebevědomě zlepšoval své skóre. Zároveň vyřazuje jak vzdušné, tak pozemní cíle. Helga běžela vedle něj po pravé ruce. Také nadějný válečník. Friedrich se již stal skutečnou legendou, jako fantastický superman.
  A teď chlapec vystřelí dávku pěti vzduchovek. Okamžitě exploduje padesát amerických letadel. Jsou neseny z jednoho vzduchového projektilu. Zbytek aut byl ztuhlý. Nikdy nic takového neviděli. A Fridrich znovu střílí. A padesát dalších amerických supů je vyhozeno do povětří. To je opravdu zázrak. Helga vystřelí, sestřelí čtyři letadla a zašeptá esíčkovi:
  - Jste superman nejvyšší úrovně!
  Americká letadla se snaží utéct, ale třetí zatáčka slízne další půlstovku. Friedrichova přesnost je neuvěřitelná. Je to opravdu superman i dítě. A sto padesát amerických letadel je zničeno. Helga dokázala sestřelit pět vozů, zbytek německých stíhaček ještě méně.
  Chlapec říká:
  - Slepice kluje zrnko po zrnku a přibírá více než prase polykající velké kusy.
  A teď se Friedrich chopil pozemních cílů. Gertruda tlačí bosýma nohama na pedály a stěží drží krok s chlapcem. Friedrich střílí na kolonu tanků. Jedna dávka z vertikálního střemhlavého letu zničí: sedmnáct tanků Sherman, osm Grandů, čtyři Pershingy, devět samohybných děl Witch, tři Big Tomy a osmnáct transportérů. Všechna tato auta jsou zasažena a hoří. Uvnitř nich se začne trhat bojová souprava. A následuje zničení celé kolony doslova během pár sekund.
  Helga, tato krásná blondýnka naplácá bosýma nohama, zvolá:
  - Friedrich je u nás nejlepší eso, jde jen o nejvyšší třídu!
  Chlapec ukazuje její nos a chichotá se... Otočí ME-262 a znovu hledá kořist. Má rozvinutou intuici. Zde se v oblacích mihlo sedm "Mustangů". A pak byli sestřeleni. Poté chlapec zaútočil na kolony. Začal se všem mstít, rozbíjet jak motorky, tak transportéry. A nikdo nic nenamítá! Američané jsou právě vyhlazováni.
  Něco se podaří chytit a Helgu.
  Dívka bojuje v jedněch bikinách. To je její krédo, stejně jako mnoho pilotek. A proč je poznamenáno, že pro ženy, když k nim smrt nepřichází s minimem oblečení. Tak nějak víc štěstí a nezranitelnosti dívek, které bojují bosé. A tento jev nutí pilotky co nejvíce se svlékat.
  A v horku je nazí příjemnější. Je konec března a nad Mexikem je velké horko a v samotném letadle také zahřívá motor.
  Helga obdivuje chlapcovy obraty. Zde zničí jedním voláním dalších dvacet čtyři Shermanů, z nichž šest je chráněno štítem.
  Chlapec vypadá jako nejobyčejnější kluk ve věku třinácti nebo čtrnácti let, ale má tak fenomenální přesnost a sílu. A ženy se blonďatého chlapce drží jako jehly k magnetu. Friedrich je navíc již generálplukovník letectví.
  A byl oceněn mnoha cenami. Včetně takových řádů, jako je Rytířský kříž Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty. Také Rytířský kříž Železného kříže s meči z platinových dubových listů a černými diamanty. Hvězda rytířského kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty. Deset obyčejných rytířských křížů Železného kříže s meči a diamanty. Stejně tak velkokříž Železného kříže. Luftwaffe Cup ve zlatě a diamantech. Torpédoborec tanků Diamond Star, torpédoborec Diamond Star Artillery a další.
  Jakmile Frederick nebyl oceněn. Jeho účet zničených letadel se blíží deseti tisícům. Po dosažení deseti tisíc je již připraveno nové ocenění: Hvězda Rytířského kříže Železného kříže s platinovými listy, meči a diamanty. Stejně jako platinový pohár Luftwaffe zasazený do diamantů.
  Právě teď Friedrich ničí další kolonu tanků. Pak neopatrným pohybem bosé, chlapecké nohy sestřelí devatenáct amerických letadel, včetně dvou B-29. Ano, je to opravdu neuvěřitelně cool kluk.
  Friedrich pronáší nespornou frázi:
  - Schopní chlapci dělají více objevů než brilantní staříci!
  A ve skutečnosti je teenager ten nejlepší válečník na světě! A rvát se začal, když mu ještě nebylo jedenáct let! Ale čas plyne a chlapec dospívá. Je největším fenoménem. A něco v něm je, hlavně na úrovni genů, ač je na svůj věk úplně normální výšky, jen hodně osvalený.
  Tady udělá další dávku... Sestřelí osm Airacobrů a šest P-51. Skvělý chlapče, nic neříkej. Pak vyřadí několik baterií a zničí více než sedmdesát děl. No, je čas vrátit se, doplnit palivo v nádržích a bojovou sadu!
  Helga také vyřadila dvě děla a zdá se být spokojená. Friedrich se vrací s kolosální akvizicí. Takový šťastný chlapec. Přesto by si znatelně vylepšil účty. Téměř okamžitě se mladé eso přesedá do jiného proudového stíhače, aniž by čekalo, až jeho auto natankuje palivo. A Gertruda už letí s ním. Taky nádherná blondýnka v bikinách.
  Friedrich na ni mává a zvedne svůj vysokorychlostní vůz. Tento ME-262 je schopen zrychlit na 1200 kilometrů za hodinu.
  Pro tyto stroje je charakteristická šílená rychlost a zároveň silná manévrovatelnost. Friedrich střílí z dálky na Mustangy - srazí osm kusů a přidá rychlost.
  Gertruda se směje:
  No, ty jsi rytíř! Jsem pro tebe!
  Friedrich se zasmál, vyplázl jazyk a zařval:
  - A pan Superstar! A hory mě poslouchají!
  A znovu střílí, sráží tucet aut. A znovu se zachichotá... Gertruda s úsměvem poznamená:
  - Ty, něco, čeho se bojí i Rusové!
  Friedrich na dívku mrkl, i když ho sotva jasně viděla:
  - Myslím, že nejlepší jsou Američané!
  Gertruda vyje v odpověď:
  - Ty jsi macho! ty jsi macho!
  Chlapec se chichotal a cvrlikal:
  - Jsem super macho!
  Gertruda zasyčela s dotekem stříbrných zvonků v hlase:
  - Hrdino, jsi superhrdina všech komiksů a všech epoch!
  Fridrich šel na řadu. Sestřelil asi třicet letadel, včetně pěti bombardérů. Auta se rozprchla ve vzduchu jako opálené konfety. Chlapec se usmál a řekl:
  - Ale květ lásky neroste, bez slávy a úspěchu!
  Gertruda stiskla páku bosou nohou a zaštěbetala:
  - Láska s válečnými pány, byl jsem chycen v síti! Válku si představ nesmysl, není láska na světě!
  Dívka sestřelila letadlo amerického letectva stisknutím spouště holými prsty a pokračovala.
  "Někdy asistentka ve všem, někdy dovedně škodí... A my nazýváme válku svatou a nazýváme ji odpornou!"
  Gertruda cvrlikala a sestřelila další letadlo. A terminátorovi je najednou patnáct!
  Friedrich zpíval s nadšením:
  Přísaháme velkému Fuhrerovi
  Čest udržet a bojovat až do konce...
  Protože jeho síla je jako slunce,
  Protože země brousí meč!
  Dívka hodila holýma nohama a pak si přitáhla kolena k plné hrudi. Potom zpívala:
  - Miluji sex a hrdiny... Vůdce vstal z mrtvých - všechny zabije!
  Friedrich opět z dálky přibitý. Přátelskou salvou vzduchových děl sestřelil čtyřicet letadel.
  Chlapec zaštěbetal:
  - A já jsem Zeus a Poseidon v jedné lahvičce!
  Gertruda sestřelila letadlo, které jí nechalo superace a zpívala:
  - A nyní se na nás Ares a Mars s radostí dívají... A podle svého gusta vidí, co se obecně děje!
  Mladý superman zaječel, když sestřelil další tucet amerických letadel:
  - Jezdím, ale jezdím jinak, přes kameny, přes kaluže, přes rosu ...
  Gertruda vrazila do amerického stormtroopera, použila svou holou, půvabnou nohu a zasyčela:
  - Tohle je láska! Samozřejmě láska!
  Dívka zavrtěla vysokými, velmi svůdnými ňadry. Ne všechno se krásce povedlo, ale útočný letoun začal hořet a začal se rozpadat.
  Gertruda sladce zaštěbetala:
  - V mých zornicích - noční můra... Jeden skok - jeden zásah!
  Ale na obloze jsou zase letadla. Světlovlasý pohledný Friedrich posílá frontu. Vyřadí pár desítek aut a cvrliká:
  - Můj úder! Rozdrtíme všechny nepřátele a roztrháme je na kusy!
  Gertruda sestřelila stíhačku, která jí zůstala jako cena útěchy, a zaštěbetala:
  - Nohy byly useknuty, mrtvola byla rozřezána, ničemní Yankeeové zabili vojáka!
  Friedrich se zasmál, vzpomněl si na silné, půvabné tělo Gertrudy, dívka neměla ani kapku tuku.
  Jaká radost se mazlit. Chlapec zavrčel:
  - Můj boj, tohle je můj boj!
  A tak mladý válečník přešel na pozemní cíle. Tanky se pohybují. Samohybná tyč. Chlapec z dálky zapálí ventilátor a zpívá:
  - Vypadáme jako sokoli, vznášíme se jako orli ... Neutopíme se v ohni, nehoříme ve vodě!
  I když možná poslední věta měla být zpívána právě naopak. Ale i v ohni se v zásadě můžete utopit a voda může hořet.
  Friedrich si vzpomněl na krocana k snídani. Tento je pečený ve zlaté fólii. A nohy připomínají ženské. V Luftwaffe je mnoho pilotek. Jsou přeživší než muži a dobře střílí. A nohy žen jsou trénované, silné, masité. Chtějí hladit, cítit, štípat.
  On Friedrich je již generálplukovník. Válečník, který udělal neuvěřitelnou, báječnou kariéru. Fenomén a genetický mutant. Zkrátka nadlidské!
  Sám Friedrich si byl vědom své vlastní důležitosti. Vstal v tak mladém věku, aby jednou provždy dokázal, že neexistuje moc, která by nepodléhala árijskému géniovi.
  Nyní chlapec spálil celý sloup. A letěl dál. Je to skutečný orel.
  Gertruda si promnula hladkou, růžovou tvář. Představovala si Friedricha, jak jí líbá ňadra. A šarlatová bradavka okamžitě ztvrdla. Eh, tohle je válečník číslo jedna Třetí říše. Bojuje jako celá armáda. A nepromarní jediný vzduchový projektil. To už dokonce vypadá nadpřirozeně. I když proč to jen vypadá - je to nadpřirozené!
  Chlapec nejprve sestřelil dvě desítky krycích stíhaček, poté zaútočil na další kolonu tanků a samohybných děl. Jeden z amerických tanků nevypadal úplně standardně. Musíte si pamatovat, jaké auto. Pak přišly náklaďáky s yankeeskými vojáky. No, oni to dostanou.
  Friedrich zpíval:
  - Rozsévám smrt... Můžete se na to dívat jen se strachem... A zemřít!
  Gertruda hladila pedál bosou nohou. Opravdu chtěla běhat bosá po travnatém mravenci. A pak spadnout do náruče chlapů. A nechat se líbat a laskat.
  Zajímavé... Gertruda byla ideologická fašistka. Bojovat začala teprve před půl rokem a předtím byla v nacistické mládežnické organizaci a dokázala si přivydělat jako dozorkyně ve vojenské továrně. Zahraniční dělníci museli být sledováni a zároveň pobízeni bičem.
  Dívka měla radost z bití. Obzvláště ráda mlátila dospívající chlapce na bosé nohy.
  A teď si představila, a jak by to bylo příjemné a vtipné, usmažit Friedrichovy holé kulaté paty. Vždyť ten esíčko je moc hezký a nohy má vždycky tak čisté, jen opálené jako bronz. Ale nešpiní se, ani na hlíně, ani na trávě. Je zajímavé cítit Friedricha. Vykřikl by superhrdina bolestí nebo předstíral, že jde o maličkost?
  Gertruda ráda mučila otrokyně. Ráda se také vězňům vysmívala. V letecké škole nebyly dívky na vztahy příliš vybíravé. Gertruda se ale ukázala jako velmi schopná pilotka. Za půl roku si připsala na konto rytířský kříž železného kříže s dubovými listy a získala právo létat s generálem Friedrichem.
  Chlapec je ještě příliš malý na to, aby mohl velet, a tohle je takový čistě formální generál. Ale na druhou stranu bojuje jako tuctový oddíl z vybraných es.
  Gertruda se na pozadí Friedricha cítila trapně. Eh, usmaž tomuto chlapci paty! A přineste pochodeň k bosým nohám pohledného mladého muže. Chcete-li zahřát kleště a prasknout prsty, počínaje malíčkem.
  Gertruda se ráda bavila házením uhlíků pod nohy otrokářů. V dílně je teplo a mladí otroci vždy pracovali naboso.
  A jak oni, hořící, legračně vyskakovali nebo křičeli. Bylo to tak skvělé. A vtipný...
  A větvičkou tlouci do hrubých podrážek otroků. Je to úžasná dozorkyně, krutá, se sadistickými sklony. Svůj roztomilý idol chtěla také mučit. Navíc pro ni jako blonďatý terminátor nic nenechá.
  Gertruda to vzala a zařvala:
  - Jsem tak unavený tě mlátit, že nemůžeš chytit komára do sítě!
  Friedrich skoncoval s kamiony. Přepnul palbu na eskortní letouny a útočné letouny R-51. Poslední vůz je docela impozantní, má až osm kulometů a rakety. S proudovým ME-262 to ale samozřejmě není srovnatelné. Nebo dokonce XE-162, nebo dokonce XE-262.
  Chlapec ve stavu transu vystřelil.
  Smetl více než osmdesát letadel a nechal pár, aby se Gertruda rozvedla. Dívka miluje palbu svými svůdnými, opálenými a svalnatými nohami. Jsou pro ni zvláštní - ladný tvar, lehká čokoláda.
  Dívky jsou obecně vášeň. Zvláště v armádě, kde mají atletickou ladnost a kouzlo síly. Jsou to dívky, samozřejmě, vizuálně příjemné na pohled, a když se jich dotknete svou elastickou pokožkou, cítíte jen blaženost.
  Friedrich znovu přesunul palbu na opevněné obranné linie USA. Musíme rychle skoncovat s Yankees a konečně zmáčknout SSSR. Je jasné, že odolnost Rusů je řádově vyšší než u Američanů. V jednačtyřicátém roce si navíc nejlepší tanky nechaly poradit. Zvláštní, ale Rusko pod kontrolou bolševiků nedegradovalo a nebylo vrženo zpět ve středověku.
  Spíše Rusové udělali výrazný skok dopředu. A kdyby Němci neměli tak silnou a dokonalou organizaci, těžko by bylo možné uspět.
  Sám Friedrich byl skutečně produktem nacistických genetických experimentů. Podrobnosti ale chlapec nezná. Je pouze jasné, že Himmlerovo oddělení ještě před nástupem nacistů k moci provádělo tajné experimenty zahrnující okultní síly. A něco se, soudě podle fenoménu Friedricha, podařilo.
  Chlapec vystřelil další baterii a zpíval:
  - Nejsem ďábel, ale pro mě, ale pro mě se stal cíl svatý! Jsem anděl, ale Satan mi otevřel cestu - k pozemské slávě!
  Pak se jeho letadlo otočilo. Vzduchové náboje skončily a bylo nutné doplnit palivo. Friedrich se nebál pronásledování, protože jeho letadlo bylo minimálně o pět set kilometrů v hodině lepší než americká auta.
  A že se jim Yankeeové dokážou postavit.
  Gertruda vyřadila pár náklaďáků a dělo a také palivovou nádrž. Červený plamen krásně hoří. Dívka se rozveselila. Představovala si, jak oheň olizoval chlapcovu kulatou, růžovou patu, jak se šířila vůně připáleného masa.
  Je to svůdné. Dokonce i samotná bojovnice chtěla jíst. Gertruda zaštěbetala:
  - Raz, dva - chceme jíst! Otevřete dveře víc, jinak kuchaře sníme! - Pohodový válečník nadšeně zpíval dětskou písničku. "Zakousneme se jako kuchaři a budeme pít jako obsluha, zničíme celou jídelnu a zabijeme nádobí!"
  Gertruda z toho je velmi vtipná. Zde přistály jejich proudové stíhačky.
  Friedrich běží z jednoho letadla do druhého. A Gertrudu nahrazuje Helga.
  Chlapec znovu letí do bitvy. V čem se Helga a Gertruda liší? Obě bojovnice jsou přírodní blondýnky. Oba jsou atletičtí, silní a zakřivení. Ale rysy Helgy se zdají jemnější a ženštější. Tato dívka ale také ráda střílí nohama.
  Friedrich zpíval a cítil se povzneseně:
  - Moje dívky jsou krásné, proč máš rád nuly? Jsem docela produktivní a v mnoha ohledech všemocný cherubín!
  zakřičela Helga zpět.
  - Ne, nejsi nula! Jste nekonečno!
  Chlapec sestřelí tucet a půl amerických letadel a zavrčí:
  Taková bolest, taková bolest! Německo proti Americe patnáct nula!
  Helga nechala amerického Mustanga přijít blíž, vystřelila, vyrazila a olízla si rty a řekla:
  - Dva kusy klobásy, co jsem měl na stole!
  Friedrich z velké dálky mlátil, zvedl jedenáct letadel a cvrlikal:
  - Vyprávěl jsi pohádky, jako sám Faust v pekle Satanovi!
  Helga vypadala uraženě.
  - A nic jsi mi nenechal! Dívka škodolibě vyjekla. - Všechno jsem to snědl!
  Friedrich odpověděl s úšklebkem:
  - To jsme všichni muži!
  Dívka řekla kňučivým tónem:
  Ale ty jsi ještě kluk!
  Eso chlapec se zasmál.
  - Generálplukovník nemůže být chlapec!
  Helga to vzala a zazpívala:
  - Ach, jaký jsi člověk - generál a plukovník!
  Friedrich pokračoval v palbě na vzdušné cíle. Ano, takové eso by mohlo přinést hodně v bitvě o vzdušnou převahu v Anglii. Teď ale není čtyřicátý rok, ale pětačtyřicátý. A Británie je již zázračně poražena. Jak se to stalo?
  Lev neodolal německému vlkovi. Jaké síly se v tomto světě probudily? Trochu více štěstí Japoncům a Němcům změnilo průběh války. A to, že Wehrmacht měl velmi silnou organizaci. A Hitler se nečekaně ukázal jako vynikající organizátor a stratég. Co se tomu dá oponovat?
  Nyní v roce 1945 je nadějí Ameriky její ekonomika a poměrně velká populace.
  Friedrich zavzpomínal i na svou boxerskou kariéru. Jak jsem se od dětství naučil těžkému umění přežít. A musel vyrůstat v baráku. Zpočátku byl podceňován. Z chlapce se ale stal silný a hlavně velmi chytrý boxer. Ano, a studium pro něj bylo snadné - vše uchopoval doslova za běhu!
  Chlapec se naučil několik jazyků, včetně ruštiny. A i když Friedrich bojoval s Rudou armádou a dokonce prokázal fenomenální schopnosti, respektoval Rusy. Byli stateční a vytrvalí, zkušení bojovníci a hrdinně snášeli mučení.
  Sám Friedrich byl nejednou ohromen odvahou sovětských vojáků. Svou povinnost ale splnil až příliš dobře. Z chlapce se stal jakýsi destrukční stroj. A pro něj je to jako vzrušující hra. Jen někdy srdce začalo bolet z nesnesitelného trápení. A tato melancholie v určitých momentech terminátorského chlapce doslova sežrala, ale pak ustoupila. Fridrich sám někdy nevěděl, co chce. Jeho krev není zrovna bezchybná a měl v sobě ruské geny. To chlapce zmátlo. Ale na druhou stranu je to slavné eso Německa a vítěz! A může to dojít hodně daleko!
  A už šel do hvězdných výšin.
  Nyní Friedrich znovu zahájí palbu. Sestřelí třicet pět letadel a s nadšením říká:
  - Rád se cákám v teplém moři, jako kluk sedím na plotě! I když v mé kapse není ani rubl - moje nedocenitelné mládí!
  Helga odpověděla s nadšením:
  - Ale zároveň je vaše zkušenost jedinečná!
  Dívka dokončila letadlo amerického letectva, které jí milostivě poskytlo, a zaštěbetala:
  - Tohle je boj... Brzy bude sto nula!
  Friedrich odpověděl se zářivým úsměvem:
  Ano, tohle je skutečný boj. A brzy jich bude tisíc - nula!
  Helga zakroutila holýma nohama. Chtěla se stát delfínem nebo kosatkou. Válečník zavrčel:
  - Jsem pro zvrat a nové příležitosti! A já se chci stát bohyní!
  Friedrich, který sestřelil čtyři letadla z velké vzdálenosti a přidal rychlost, se zeptal:
  - Proč bohyně? Možná dokonce královna?
  Helga se zasmála a vážně odpověděla:
  "Bohyně si může dělat, co chce, a na královny se vztahuje spousta omezení." Například naboso a v bikinách nemůžete létat v letadle!
  Friedrich vzpomínal:
  Princ chtěl také běhat bos. Ale britská zima je chladná. A jak to, že nedostal angínu!
  odpověděla Helga s úsměvem.
  - Ale králové neonemocní... A taky vypadáš jako chlapec-král!
  Friedrich řekl nadšeně:
  - Jsem král na prvním místě nebe, a nejen Británie!
  Helga zpívala:
  - Náš král je vyvolený nebeský, náš král vstal z popela! Náš král je poslem osudu, naším králem jsi jen ty!
  Zkrátka, USA neměly proti takovým chlapcům a dívkám šanci a jejich kapitulace se blížila.
  
  
  
  Voznesenskij předseda SSSR
  ANOTACE
  V důsledku toho, že o čtyři roky dříve zemřel Stalin, se k moci dostal akademik a génius Voznesenskij. SSSR předběhl americkou ekonomiku a posílil. Byla vytvořena radiace, která zneškodnila jaderné zbraně. A vypukla třetí světová válka, v jejímž důsledku se stal celý svět komunistickým!
  . KAPITOLA 1
  Stalin zemřel v březnu 1949, než dosáhl věku sedmdesáti let. A jeho nástupcem byl Nikolaj Vozněsenskij. Pětačtyřicetiletý mladý akademik je nejtalentovanější ze Stalinova okolí. Navíc o něm osobně vůdce všech dob a národů zanechal závěť, v níž ho jmenoval svým nástupcem.
  A začala nová éra. Nikolaj Voznesenskij pečlivě provedl amnestii a snížil počet politických vězňů. Nikita Chruščov se ale vyhýbal extrémům. Nacionalisté, špióni a všemožní policisté a skuteční zločinci nepustili. A dvacátý sjezd s kolapsem kultu osobnosti se nekonal. Vlastně proč podkopávat víru lidí ve stranu a komunismus. A Stalin byl příliš velký na to, aby se dal pošlapat. Společně se Stalinem lze pošlapat víru v rudé ideje.
  Navíc, ať se říká cokoli, velký vládce musí být krutý! Můžete si vzpomenout na Čingischána, Tamerlána a Selima a mnoho dalších dobyvatelů a vládců.
  Voznesenskij vedl vyvážený kurz a přitom pokračoval v budování ekonomiky a budování komunismu.
  Za parazitismus a pozdní příchod do práce byli vězněni jako za Stalina, což stimulovalo vyšší míru průmyslového růstu. Zvedlo se i zemědělství, které za Stalina poněkud zaostávalo. Vyráběla se také hnojiva, traktory a různá zařízení. S obratným řízením mohou dokonce i JZD přinést efekt. A to samozřejmě dávalo prostor pro vynálezy. Za Voznesenského byla věda financována aktivněji a štědřeji než za Stalina a Chruščova, mladí vědci byli podporováni.
  Díky větší rigiditě a obratnému řízení a také rozvoji vědy vypustil SSSR satelit o dva roky dříve. A do vesmíru letěli už v roce 1958, 18. listopadu, v den Voznesenskyho narozenin. A stal se dnem kosmonautiky.
  SSSR se vyvíjel rychlejším tempem. Disciplína byla na rozdíl od dob liberálního Chruščova a stagnujícího Brežněva stalinistická. Plánování je zručnější, vědecký vývoj se rychleji realizuje. Sám Voznesenskij je samozřejmě mnohem nadanější a výkonnější než Nikita Chruščov a Leonid Brežněv. A jeho tým byl mladší a výkonnější. A let na Měsíc se uskutečnil v SSSR v roce 1967. Sovětské impérium si navíc udrželo kontrolu nad Čínou. Voznesensky je chytrý a chápe, že nic nesjednocuje národy tak, jako společný nepřítel!
  Korejská válka začala 25. června 1950. To chtěl i Stalin. Voznesensky také šel touto cestou a tlačil USA proti Číně. Válka se protahovala. Geniální Vozněsenskij přirozeně nechtěl mír. Bylo pro něj výhodné, že se NATO a Čína navzájem vyhlazovaly a drtily vojska. V květnu 1953 začala velká ofenzíva vojsk Nebeské říše. Boj se stal urputným. Číňané v listopadu za cenu obrovských ztrát ještě dokázali dobýt Soul. V zimě byly boje velmi tvrdé. Čína vrhala do bitvy stále více sil. Naštěstí existuje mnoho lidí. Američtí spojenci bojovali neochotně. Vyplatí se kvůli nějaké Koreji pořizovat zinkové rakve? A postupně opustil Koreu. Ale Spojené státy tvrdošíjně vydržely a také zvýšily svůj kontingent. Ale jaderné zbraně nebyly použity... Boje trvaly až do roku 1963.
  Když se Kennedy konečně rozhodl ukončit válku, která stála Ameriku více obětí než druhá světová válka.
  Po ztrátě více než milionu zabitých jen Amerika opustila Koreu. Čína ztratila pětkrát tolik zabitých. Ale s jeho počtem obyvatel to není mnoho. Zemřelo také více než sto padesát tisíc amerických spojenců, nepočítaje raněné. Plus mrtví Korejci.
  V Americe zesílily protiválečné a pacifistické nálady. Čína se stala více závislou na SSSR.
  Stalin byl nadále kultem a ležel v mauzoleu s Leninem.
  Pro samotného Voznesenského se rozhodli postavit samostatné mauzoleum a možná v Leningradu.
  Navíc Kazaň byla po Stalinovi po jeho smrti pojmenována. Rozhodli se, že se Moskvy zatím nedotknou. Možná Vozněsenskij doufal, že předčí Stalina a že Moskva bude na jeho počest přejmenována na Nikolaje Voznesenského.
  Navíc se socialistický tábor dále rozšiřoval.
  Fidel Castro vyhrál na Kubě. A brzy Kuba vstoupila do Varšavské smlouvy. Tito se se SSSR nehádal. Jugoslávie a Albánie vstoupily do Varšavské smlouvy. Socialistický svět byl jednotný a trvalý. Ve Vietnamu byla válka, ale ta byla kratší.
  Ve Spojených státech byly protiválečné protesty a vážný tlak lidí příliš masivní. A objevili se černoši. A objevil se korejský syndrom. Amerika v tom ztratila víc. Čínští dobrovolníci se navíc účastnili války a urychlili porážku americké armády. Válka se tedy ukázala kratší, ale Američané ztratili mnohem více než ve skutečné historii.
  Koncem šedesátých let SSSR, rozvíjející se rychlejším tempem, předstihl Spojené státy z hlediska národního důchodu.
  Amerika naopak ztratila více v Koreji a ve Vietnamu se vyvíjel pomaleji.
  Voznesenskij nikdy nelegalizoval potraty a v SSSR prakticky neexistovala žádná antikoncepce. Proto jak porodnost, tak populační růst byly vyšší než ve skutečné historii. Vnitrostátní politika byla také přísnější. Všude, kde se nutně učili rusky, docházelo k rusifikaci periferií. V roce 1971 byla přijata nová ústava, která ze SSSR udělala mnohem jednotnější zemi, zakazující odchod republik z říše. Kromě toho byl zřízen post předsedy SSSR, volený lidem.
  18. listopadu 1971 se konala referenda o nové ústavě a volbě předsedy SSSR na pět let. A to bylo posílení autoritářství v SSSR, i když čistě legální. Ve skutečnosti byl generální tajemník a předseda Rady ministrů již diktátorem.
  Vozněsenskij legalizoval svou diktaturu i autoritářskou formu vlády. A zavedl i post místopředsedy, starajícího se o oficiálního nástupce, aby se v případě vyšší moci vyhnul boji o moc ve svém okolí. A to samozřejmě vypovídalo o větší moudrosti než u Nikity Chruščova.
  SSSR pronikl do Afriky a do Latinské Ameriky. Měl ještě více úspěchů než za Brežněva. Zejména v Latinské Americe. Kde byli Kubánci aktivnější. A v Chile byly představeny sovětské a kubánské jednotky drtící Pinocheta.
  18. listopadu 1973 oslavil sedmdesáté výročí předsedy SSSR Nikolaje Voznesenského. Do této doby se SSSR stal ekonomicky nejvyspělejší zemí světa a ve vojenství byl dlouho nejvyspělejší. A dokonce začali stavět superraketu pro let na Mars. Počet obyvatel SSSR byl větší než ve skutečné historii a nadále rychle přibýval.
  Voznesensky podporoval vědu a různé druhy výzkumu. A 25. listopadu 1974 bylo objeveno záření, které znemožňuje jaderné zbraně na celé planetě Zemi.
  SSSR také ztratil schopnost provádět jaderné údery, ale na druhou stranu se nemohl bát odplaty ze strany Američanů. A populace SSSR je větší než populace Ameriky a ekonomika je silnější a armáda je lepší co do počtu i kvality. Takže můžete bezpečně bojovat.
  A 9. května 1975 začala třetí světová válka. Varšavská smlouva proti NATO. A pokus komunismu nastolit světovládu. Číně stále vládl letitý Mao a ten podporoval SSSR proti USA. A začala velká válka, bez jaderných zbraní. Mezi sovětským a kapitalistickým táborem. A tekla krev.
  Sovětská vojska zahájila ofenzívu proti NATO s určitými strategickými výhodami. Nejprve se v Řecku dostali k moci komunisté a to vstoupilo do Varšavské smlouvy. Rakousko se také stalo sovětskou zemí.
  Ofenzíva tedy dopadla dobře. Úder tanků Rudé armády je zdrcující síla.
  T-80, nejnovější tanky s plynovými turbínami, se pohybovaly napříč NSR a nic jim v tom nebránilo. 125milimetrové dělo prorazilo německé Leopardy ze vzdálenosti pěti kilometrů. A samotná německá auta nedokázala proniknout sovětským designem do čela ani na blízko. Sovětské tanky tedy šly jako hodinky.
  Elizabeth, Elena, Catherine jely v tanku. Posádka je jen tři. A stříleli na nepřítele.
  Dívky mačkaly tlačítka joysticku holými prsty u nohou. A trefili se správně. A rozdrtil spoustu německých a amerických tanků. Takovou sílu nelze zastavit. Válečníci, musím říct, jsou velmi bojovní.
  Udeřili "Leoparda" a zpívali:
  - Ve vítězství nesmrtelných idejí komunismu!
  A bojovníci vzali a ukázali své jazyky!
  Elena vystřelila holými prsty a zapištěla:
  - Pro velikost planety v červené barvě!
  Ekaterina sebou mlátila holými prsty a zaječela:
  - Za velké Rusko!
  Elizabeth s energií poznamenala, i když použila bosé nohy:
  - Za vítězství nad nepřítelem!
  Poté dívky, drtící jednotky NATO, zpívaly celou romantickou báseň a skládaly za pochodu;
  NATO zuří ve vzteku,
  Nepřítel pluku se vrhl vpřed...
  Ale kati-protivníci,
  Rusové se setkají s nepřátelstvím!
  
  Strč do prasečí kůže,
  Nepřítel bude rozdrcen na prach...
  Rusové zuřivě bojují
  Silná vojenská pěst!
  
  Dívčí temnota Komsomolu,
  Horlivě útočí...
  Pohled válečníků je ostrý,
  Tak vězte NATO kaput!
  
  Nejsilnější na světě
  Holky běhají bosé...
  Namočte všechny nepřátele do záchodu,
  OMON se nebude moci držet zpátky!
  
  Válka je hrozné slovo
  To zvoní ocel...
  Všichni jsme nazýváni orly,
  A ruská víra je štít!
  
  Ve vesmíru nejsou krásnější Rusové,
  Krásné svalovce...
  Ve vesmíru jsou nebezpečnější
  Chlapcův sen se splní!
  Můžeme zrodit vesmír,
  Moskva je třetí je Řím,
  A dílem lásky je stvoření,
  Udělejme neuvěřitelnou hostinu!
  
  V Rusku bude všechno v pořádku,
  Ze kterého se stal velký Eden...
  A dívky požádaly Boha
  Už žádné problémy!
  
  Máme velmi silné tanky,
  Dostatek paliva pro celou nádrž...
  Utáhněte se, vy škubete,
  Od podpatku dívky po nikl!
  
  Mušle létají a rakety
  A máme skvělé bomby...
  Nohy válečníků se zpívají,
  Udeří tvrdě do očí!
  
  Jako hvězda komunismu
  Nad námi jiskří kvasar...
  Zničíme hordy fašismu,
  Máme ruský Boží dar!
  
  Všichni lidé se nám stanou bratry,
  Taky máme červenou krev...
  A proklínejte zlé fašisty,
  A Láďa láska k chlapům!
  
  Každý v naší zemi je obr,
  Všichni lidé jsou jako prsty rovné...
  Spolu se Svarogem jsme jedno,
  Ať jsou na nás naši otcové hrdí!
  
  Moje Rusko je bojující země,
  V něm vesmír našel svou dceru...
  Dívka běží bosa
  Vyžeňme fašisty!
  
  V NATO nebude žádné Rusko,
  Vládnout v něm bude komunismus...
  Musíme bojovat za naši zemi
  Takže jen dopředu, ne dolů!
  
  Stavíme domy a silnice
  Stvořili jsme svět na věky...
  Dívky krásné nohy
  Sen každého kluka!
  
  Uděláme svět tím nejlepším
  A všude nejbohatší...
  A budou tu Turkmeni a Čukčové,
  Žijte v nejkrásnější zemi!
  
  Pak tu bestii porazíme, víš
  A uděláme ze světa úžasný ráj...
  Kresba je krásná na stole,
  Za tento boj a odvažte se!
  Dívky bojovaly a zpívaly plnými hlasy. Americké a německé tanky vyřazeny. Zde také prorazili Challenger, z velké dálky mu rozdělili bok.
  SSSR je silná země. Ale také kruté. Například Elena byla zatčena. Byla spoutána a převezena do vyšetřovací vazby MGB.
  Tam ji odvedli do speciálního boxu a nařídili, aby se svlékla. Elena se pomalu svlékla. Objevila se žena v bílém plášti a natáhla si přes ruce tenké lékařské rukavice.
  Usmála se na Elenu a přikývla.
  - Musím se tě dotknout!
  A začala ji zkoumat z vlasů. Pak se podívala do uší, nosních dírek, vlezla si do úst. Ale nejvíc ponižující je, když se prst v gumové rukavici zaboří hluboko do lůna. Elena cítila neúprosné nutkání močit. Pak si její matrona v bílém plášti začala kroutit prstem v lůně. A bylo to tak hezké... Dívka smyslně zasténala. Matrona se dál kroutila ve vagíně. Dokud nepřišla Elena, byť trochu kulhá.
  Pak strčili prst do rukavice a také do ní strčili její zadek.
  Poté byla vyfotografována, byly jí odebrány otisky prstů na rukou a nohou. A vzali mě do vězeňské sprchy.
  Po umytí Eleně dali župan. A šel na palandu. V cele bylo více než třicet žen. Elena si však rychle zvykla na těsnost a tvrdě spala. A další vězni se báli její fyzicky silné a vlastnící bojové umění.
  Strávila tři měsíce ve vyšetřovací vazbě a byla propuštěna. Přesto doba není stalinistická.
  A mučení bylo mírné, často se svlékala a prohledávala. Matróna Máša udělala maximum. Neustále přiváděla svou Elenu k orgasmu, strkala prsty do ňader Venuše a dovedně se tam kroutila. A to bylo tak hezké!
  A zároveň je to bolestně trapné. Elena si na to vzpomněla se zachvěním a mezi nohama jí to zvlhlo.
  A teď holými prsty stiskne tlačítka na joysticku a narazí do jiného auta.
  Sovětská vojska postupují celkem úspěšně a téměř podle plánu. Dívky bojují na obloze Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová.
  Bojují s yankeeskými letadly. A sestřelují letadla.
  Zároveň se používají i rakety, dopadající na velkou vzdálenost. Obě dívky jsou krásné a vypadají tak mladě. Zároveň ale bojovali i za Velké vlastenecké války a Anastasii Vedmakové se podařilo Španěly odbavit.
  Toto jsou dívky s obrovským rozsahem a skvělými skoky!
  Anastasia stiskla spoušť holými prsty na nohou. Narazila do amerického auta a zapískala:
  - Jsem terminátor!
  Akulina také mlátila holou patou a křičela:
  - Jsem vesmírné monstrum.
  Válka už není tak zajímavá jako za druhé světové války. Střely fungují na velkou vzdálenost a samy jsou namířeny na cíl. A to není místo, kde můžete ukázat dovednost a ukázat dovednost.
  A to bylo, když tak agresivně bojovali s Němci.
  Pak už to bylo těžší.
  Zkušená, ale věčně mladá Akulina začala pronášet okřídlené aforismy, čmárat jako ze samopalu a sama sestřeluje Američany a další z děla;
  Pane politike, to je vlk, který láká voliče zajíce ne na ovčí kůži, ale na zelenou bankovku!
  Politiko, to je vlk ve zvyku, který však miluje zeleň!
  Politik-liška chytá voliče jako zajíce na sliby "zelí"!
  Politik, který se příliš křižuje, se po nástupu k moci stane křížkem pro voliče!
  Politik slibuje hory falešného zlata, ale to pravé shodí do rokle mezi skály!
  Velké duby hlasitě padají, voliči politiků drtí pařezy, když padají!
  Bůh má každý den nový den, ale politici mají věčný pátek a pondělí!
  Politik chce dobro, jen do vlastní kapsy!
  Klaun předstírá, že je hlupák, aby vás rozesmál, politik je chytrý, aby vás přiměl naštvaně řvát!
  Šašci říkají králům pravdu, politici lžou sami sobě!
  V politice jsou jen zvířata: krysy, vlci, lišky, šakalové, ale lvem se můžete stát jen tím, že jste muž!
  Politik je jako ghúl - chce pít krev a za groš si koupí lisy na lásku!
  I blázen může věřit v Boha, jen génius je schopen neztratit víru v člověka!
  Talent, to je diamant, je třeba pilností leštit a vzděláním řezat!
  Pohřebák nezkrachuje, zatímco se muž sám zažene do rakve!
  Vodka je jed, který otravuje stát, ovládaný politiky s opilými mozky!
  Pro člověka není většího neštěstí než politika, jen smutek neví, kdo si s člověkem zahrává!
  Med z úst politiků je opojný, jen bolestivá kocovina a nikdy nezmizí!
  Zlato je měkký kov, ale prolomí ochranu jakékoli tloušťky, pokud není svědomím krystal!
  Politik vždycky vyleze z úst se slovním průjmem, ale volič si to občas vezme za vůni růží!
  Politik, to je taková liška, že vránu svádí častěji ne chlubením se jejími zásluhami, ale nadáváním na cizí nedostatky!
  Jestli chceš odnést sýr od vrány - pořádně se vyser na slavíka!
  Politik má bezedné kapsy, ačkoliv je v morálce pevné dno!
  Politici s plameny na rtech za sebou zanechávají buď spálenou poušť, nebo shnilou bažinu!
  Ohnivý reproduktor zanechá jen popel!
  Pokud je hlava litinová, pak je to nejkřehčí část těla!
  Jste-li plnokrevník jako pes, neznamená to, že v sobě nenesete psa arogance!
  Stát se jezdcem - orat jako kůň!
  Start je ve sportu a politice vždy obtížný, ale cílová čára je příliš snadná na to, abyste letěli z kopce!
  Brzdit je špatné, nemít brzdy je horší než kdy předtím!
  Politiko, to je taková liška, že kroutí ocasem, aby se dostal dopředu, a je mazaný, aby mu vyrval peněženku!
  Na jazyk politika, který se dostane do peněženky, se mince dobře lepí!
  Ve vodce je mnoho hořkosti a v projevech politiky je sladkost, ale spíše to žene do rakve!
  Politička je samozřejmě prostitutka, ale pracuje výhradně jazykem!
  Kdo předstoupil před Boha Stvořitele - samozřejmě politici, ti dali vzniknout temnotě a chaosu!
  Jaký je rozdíl mezi politikem a vojákem? Voják bojuje bajonetem, pěstí, politik jen plive jazyk!
  Pokud je politik populista, tak voliče stáhne dolů!
  Politik okupující cent voličů, nikoli střed, ale hráč, jehož politika půjde stranou!
  Armáda je síla, pokud její vlast nezrodila bezmoc!
  Armáda je bezmocná, když generálové mají mozek vzadu a proviantní šmejdy v sračkách!
  Žena kvůli znechucení odmítá sex za peníze a politik si bez ostychu lehne za manu!
  Žena chce sex od hezkého muže a politik dostane zadostiučinění od kreténa!
  Politik se prodává za hodně peněz, ale on sám nestojí ani korunu a není blázen!
  Pokud politikovi chybí inteligence, kompenzuje to přemírou podlosti!
  Politik rád hodně štěkal, ale psí věrnost drží jen zlaté tele!
  Proč politik slibuje hory zlata? Chcete-li hrabat v žáru mincí nesprávnýma rukama do kapsy!
  Proč je politik lepší než prostitutka? Ti, kteří se AIDS nakazí jen obrazně, ale smrtelněji!
  Krásné obnažené ženské nohy, jen politici se ohavně obouvali!
  Proč je liška nebezpečnější než lev? Protože jazyk je smrtelnější než tesáky!
  Hlupák nezaspí, na rozdíl od opilce, politik nepřestane lhát, na rozdíl od smolaře!
  Prostitutka používá voňavý parfém k přilákání klientů, politik páchne verbálním průjmem - k přilákání voličů!
  Proč jsou politici jako tlusté kočky? Protože jejich past na myši je dlouhý jazyk a uchopení čelistí klamu!
  V čem je žena nadřazena politice? Muže přitahuje příjemnou vůní a smrad politik neskryje žádnou kolínskou!
  Kat je ten nejčestnější člověk, klient si nikdy nebude stěžovat, že dělá objednávku pozdě!
  Smrt je také dobrodružství, s neznámým pokračováním, jen takové zábavě by se člověk nejraději vyhnul!
  Tento kat je dělník, jehož klient nenaléhá!
  Lékař je někdy také kat, jen klient pod ním leží dobrovolně!
  Mladík bez vousů může být i koza!
  Politiko, to je krysa, která kouše jazykem!
  V srdci není Bůh, ale kněz je v játrech!
  Nikdy neví, kdy svět skončí, ale noční můra života se zdá nekonečná!
  Nezvaný host je horší než koronavirus!
  Nejsmrtelnějším virem jsou politici šířící infekci mnohomluvností!
  Bůh stvořil světlo, temnota se objevila, když byli lidé oslepeni politiky!
  Kdy se objevil první politik? Když Eva podvedla Adama a vědci zjistili, že člověk se vyvinul z opice!
  Je sporné, zda člověk pochází z opice, ale není pochyb o tom, že lidé napodobují nehodné idoly!
  Válka je perlík, který rozbíjí zrcadlo lidských iluzí!
  Politik slibuje mír, ale on sám je schopen kamarádit jen s vlastní peněženkou!
  Politik, to je čert, ale své ocasy tak chytře neskrývá!
  Politik je v projevech jako anděl světla a Satan je v realizaci!
  Pokud se najednou cítíte sladce z projevů politika, zkontrolujte, zda vaše inteligence nespadla na zem!
  V čem je politik více či méně upřímný slovy: ostatní nejsou o nic lepší!
  Politiko, rád vylévá stříbro řečí, ale z nějakého důvodu jen mlčením včas získáte zlato!
  Ani diamant není tak těžký, aby se nenechal ohromit tvrdošíjnou touhou politika slibovat!
  Zde již válečníci vyměnili své bojové soupravy a vrátili se na základnu. Ano, ofenzíva armády SSSR je velmi silná.
  Boj a další válečníci. Například Mirabela s velkou efektivitou vyřazuje pozemní cíle.
  Její tryskové útočné letouny útočily na různé cíle, většinou na souši.
  Dívka mačkala knoflíky holými prsty a zpívala s rozkoší;
  Zničíme celý svět násilí,
  Až na dno a pak...
  Vybudujeme nový, nový svět -
  Kdo nebyl nikdo, stane se vším!
  Sovětská vojska se již blížila k Bonnu. Generálové Rudé armády byli velmi potěšeni. S jistotou vyhráli. Ale v bitvě mohou nastat různé výsledky. Rudá armáda vzala množství tanků a houfnic a dalších typů zbraní. Bitvy ukázaly, že americké tanky M-60 nebyly soupeři pro sovětské T-72 a T-80. Nicméně i dřívější T-64 jsou ještě silnější než ty americké.
  Takže fronta sovětských vojsk cíleně rozdrtila nepřítele. Maršálové SSSR nakreslili schémata útočných operací. A pokročilé tanky vstoupily do řeky Rýn. A převálcoval to housenkami. A byl to impozantní pohled.
  Poté se celý prapor dívek, odhazujících podprsenky, cákal do řeky. A bylo to tak krásné.
  Sovětská vojska vstoupila do Belgie... Byl ještě květen 1975, bylo teplo a vzduch byl plný jara.
  Místní obyvatelstvo před válečníky padlo na kolena a líbalo je bosá, vytesaná chodidla.
  Válečníci vyhráli...
  Alenka například se svým týmem vběhla do Bruselu jako první. Anyuta hodila granát holými prsty a zavrčela:
  - Za rudý komunismus!
  Alla, čmárající ze dvou kulometů najednou, poznamenala:
  - A zelený komunismus není špatný!
  Maria hodila granát holými prsty, roztrhala vojáka NATO a zapištěla:
  - A nejjasnější barva je barva vítězství!
  Marusya vystřelila z bazuky, rozbila nepřátelský tank a cvrlikala:
  - Vyhrajeme!
  A zatřásla odhalenými šarlatovými bradavkami na prsou. Tady je ta dívka...
  Bojují zde i BMP, se zbraněmi a kulomety. A také aktivně mlátí armádu NATO.
  Dívka je jako vždy plná agrese a vzrušení. A jejich oči jiskří. Jsou to tak úžasní bojovníci.
  Olympias, střílející z bojového vozidla pěchoty, zpívá:
  Velikost Ruska nelze pochopit
  Je tak mocná a svatá...
  Armáda vlasti je neporazitelná,
  Pro slávu neochvějného vojáka!
  A dívka vezme a vystřelí z raketometu. A položí spoustu nepřátel.
  Ano, holky jsou tady veselé...
  A teď minuli Brusel a sovětské tanky už vjíždějí do Paříže. A dělají to s velkou vervou.
  Dívky Margarita a Oksana postavily červenou vlajku na Eiffelovu věž. A pohybuje se s větrem.
  Dívky se podívají dolů a pod sebou vidí celou Paříž. Velkolepé a velmi krásné město. A oheň září ve tmě.
  Margarita zpívala:
  Mistře a Margarita,
  Víš, že je válka...
  Mistře a Margarita,
  Jaký je hrdina Satan?
  Oksana sebevědomě prohlásila:
  - Bulgakov neukázal toho sovětského člověka, na kterého by měl být hrdý!
  Margarita s tím souhlasila:
  - Házení na papíry, to je ošklivé!
  Oksana mávla rukou na piloty a poznamenala:
  - Ale ženy, které snily o módních šatech, lze pochopit!
  Margarita se zasmála a zavrčela:
  - Nemůžeš žít bez žen, ne,
  V nich slunce májové, jak řekl básník!
  Oksana logicky vydala:
  Bez ohledu na to, kolik slov dáte
  Zamilujte se do nás znovu...
  Takže pokaždé, alespoň na hodinu!
  
  Rudá armáda zvítězila. Davy lidí vítaly sovětská vojska jako osvoboditele. A tak velký počet se sešel pod červenými vlajkami.
  A hudba hrála, orchestr zněl...
  Alenka, běžící po kamenité cestě Paříže, zaštěbetala:
  Sním stejný sen
  Jsem znovu v Paříži, jsem znovu zamilovaný.
  Slunce zpoza střech nás potkalo v Paříži.
  Najednou koukám - stojíš u kavárny.
  Jako dítě jsem studoval francouzštinu
  A rozhodl jsem se, jak začít rozhovor.
  Zdvořile "Bonjup", řeknu vám...
  Alla přerušila Alenku:
  - Tuto píseň by měl zpívat muž! Jsme lesbičky?
  Alenka s úsměvem souhlasila:
  - Ano, je lepší zpívat mladému klukovi! Typ Vysockij!
  A dívky se smály.
  Po dobytí Paříže se sovětská vojska přesunula dále k Porte de Calais, aby odtud zaútočila na Británii. A to je jejich aktivní krok pro Rudou armádu.
  Sovětské námořnictvo také postupovalo a tlačilo. Zejména ponorky byly početné a záludné.
  Vyraženo ze sovětských pěchotních vozidel...
  Natasha například vstoupila do Říma. V Římě bylo tak krásně. Toto město nebylo bezdůvodně nazýváno věčným. A je v něm tolik krásných věcí, včetně Kolosea. A různé druhy soch pro císaře a císaře ...
  Natasha pleskla bosou nohou o kameny a zapištěla:
  - Sláva říši SSSR!
  Pak dívka vyskočila a zkroutila se ve vzduchu. A její obnažené podpatky se tak blýskaly.
  Zoya agresivně poukázala:
  - Ano, SSSR je velmi slavný!
  Augustin se smíchem poznamenal:
  - A na dvoře bude éra komunismu!
  Pak dívka mrkla na své partnery. A očividně se stala veselejší. A byla připravena tančit.
  Světlana se blýskla nahými růžovými podpatky a poznamenala:
  - Komunismus je krásný! Ale ne na dvoře, ale v hlavě!
  A děvčata vybuchla smíchy a vycenila zuby.
  Řím se podřídil sovětskému impériu, stejně jako Itálie. A ve stejnou dobu začalo vylodění v Británii. A Rudá armáda také zaútočila na Spojené státy přes Aljašku. A to je také takový odvážný zápis.
  Dívky Alice a Angelica prorazily Aljašku a jednaly extrémně efektivně. Pokud je slovo extrémní vhodné pro efektivitu.
  Alice, střílející na nepřítele a vyceňující zuby, promluvila:
  - Věřím v komunismus!
  Angelica vztekle zavrčela a hodila granát holými prsty u nohou:
  - Nestarejte se o to, čemu věříte - vědění je síla!
  Dívky všemi dostupnými prostředky odrazily nápor nepřítele. Alice jednou hrála šachy s Botvinnikem a hádala se s prvním sovětským mistrem světa:
  - Je pravda, že ve špatné pozici jsou všechny pohyby špatné?
  Michail Moiseevič odpověděl s úsměvem:
  - Dobrý šachista nevede ke špatné situaci!
  Alice skepticky zavrtěla hlavou.
  Ale i ty jsi prohrál!
  Botvinnik přikývl, ale poznamenal:
  - Ztracen, ale znovu vstal!
  V tomto světě však byly určité nuance. Michail Moiseevich Botvinnik, nebyl zbaven práva na odvetu a také porazil Petrosjana v odvetném zápase. Poté s ním odehrál další zápas. A prohrál se Spasským. Poté se Botvinnik konečně rozhodl vzdát pomstu. I když jsem ještě pár let hrál ve volných turnajích. Spasského porazil Bobby Fischer. Pak se Fischer pomstil ještě přesvědčivěji. A přitom je stále mistrem světa v šachu. Karpov s ním nehrál. A Fischer je připraven bojovat.
  Alice však hraje šachy velmi dobře. A Botvinnik čelil jeho síle. Docela naléhala na jeho mistra světa.
  Nyní Alice střílí ze své odstřelovací pušky a zpívá:
  - Sláva Komsomolu, kravata kolem tvého krku rozkvetla!
  Angelica zavrčela:
  - Nějak průměrná, máš Alice!
  Dívka v odpověď odfrkla. A dal další otočení z kulometu.
  Dívky odrazily nápor nepřítele a začaly postupovat dále. Angelica ráda hrála Go. A vyhrát tam série s různými partnery.
  Ale teď to byl prudký požár. A vystřelila a srazila yankeeské vojáky.
  A zatímco dívka zpívala:
  Jsem ruský rytíř na kolenou divochů,
  Nepřátelé Ruska Smetu z povrchu zemského!
  A jak mrkne na partnera. A s holými prsty zase hodí granát.
  Opora Rudé armády na Aljašce se rychle rozšiřovala. A sovětská vojska se po povrchu pohybovala jako kapky rtuti. Do bitvy vstoupily zejména tanky lehké jízdy.
  A bitev se účastnila auta pro jednu osobu, kde dívka ležela, a velmi nízká silueta - kompaktní. A pozice USA dostaly taková auta. A teď jede Margarita v takovém autě a střílí na Američany a zpívá si.
  - Tra, ta, ta! Tra, ta, ta! Zabil jsem kočku!
  A ze zbraně s krátkou hlavní jako rána. Bojující dívky, kterým vězni líbají obnažené kulaté paty.
  Tito válečníci nikomu nedávají slitování. Tady je dívka Domino, také na pojízdném tanku, jednomístný létá a drtí své protivníky.
  A kde mohou Američané takovým lidem konkurovat?
  Domino čmárá ze samopalů, chrlí smrtící nálože a píská:
  - Za Rusko, naši zemi komunismu!
  Domino je skvělá dívka a muži před ní padají na kolena...
  Už je červen a na okraji Londýna se bojuje. Britové nečekali, že jejich hlavní město bude napadeno tak rychle. A v Evropě sovětská vojska, která překonala Pyreneje, již ve Španělsku. A přijedou do Madridu.
  Elizabeth na tanku T-80. Dívky vybojovaly mnoho slavných vítězství a nyní vstupují do hlavního města Španělska. Franco je stále naživu a už ve strachu uprchl. A lid vítá Rudou armádu jako osvoboditele.
  Diktatura padla a pod housenky sovětského tanku se hází květiny.
  Elizabeth řekla:
  - Svrhli jsme nacisty!
  Elena s pomocí nahých prstů vystřelila nohy, rozbila americkou tanketu a zabručela:
  - Udělal jsem, co jsem musel, před čtyřiceti lety!
  Catherine agresivně zasyčela:
  - Ano, ve Španělsku fašismus nerozdrtili a on přišel do naší země!
  Elizabeth odpověděla s úsměvem:
  -No nic! Ale teď rozdrtíme všechny nedokončené nácky v zárodku! Vznikne celosvětové bratrství komunismu! A lidé se už nikdy nebudou zabíjet!
  Dívky jednohlasně štěbetaly:
  - Lidé se nikdy nezabijí! Sláva Rusku!
  Madrid padl. Sovětské tanky také vstoupily do Lisabonu. Svržen byl i diktátor Salazar, který dlouho seděl na trůnu, známý svými sympatiemi k Hitlerovi a málem vyhlásil válku SSSR.
  Dívky Alenka a její tým donutily vězně líbat jejich bosé nohy... Načež kolona sovětských tanků šla dál.
  Gibraltar je poslední baštou NATO v Evropě. Ve své době se nepodřídila ani Napoleonovi, ani Hitlerovi. Teď na něj ale útočí Rudá armáda.
  Elizabeth střílí z tanku na britské baterie.
  Dívka se hodně usmívá a střílí přesně. Zasáhne cíl a zapíská:
  - Komunismu neexistují žádné překážky!
  Elena také trefně vystřelila pomocí holých prstů a zavrčela:
  - Holka, vezmi si stroj co nejdříve!
  Ekaterina také zmlátila nepřítele. Udeřila ho přesně a zaječela a vycenila zuby:
  - A podhlavňový granátomet se bude hodit!
  Řekněme, že dívky bojovým způsobem střílejí na pozice Británie.
  Elizave se i při natáčení cítila inspirována a složila několik desítek aforismů;
  Lev je král zvířat, ale zvířatům obvykle vládnou lišky!
  Vlk se obléká do beránčího roucha, politik se obouvá do bílých rukavic!
  Politika je špinavý byznys a bílé rukavice se v ní hodí jako bílé pláště v dole!
  Král není ten, kdo řve jako lev, ale ten, kdo je mazaný jako liška!
  Diktátor rád učí demokracii jako vrána slavíka zpívat!
  Lidé, tohle není dobytek a vládce není pánev!
  Člověk je syn Boží, protože ho ukřižují naplno!
  Politik je někdy vlk v rouše beránčím, ale častěji beran ve lvím!
  Politik má největší umění, draho se prodává, což nestojí ani korunu!
  Politiko, to je diktátor lahví - jeho projev způsobuje kocovinu!
  V politice nejsou slušní lidé tak vzácní jako vegetariáni mezi vlky!
  Pořádek je v tichosti, z nepořádku vzniká mnohomluvnost!
  Politik je trpaslík s dlouhým jazykem a gigantickými ambicemi!
  V řece nejsou žádné suché kameny, žádní politici s čistýma rukama!
  Bůh nenechá lidstvo zahynout, pokud neklesne na úroveň pekelných zvířat!
  Je lepší být bezvousým mladíkem než kozou, která změnila mládí!
  Politik vyzařuje smrad přes sladkou vůni medových projevů!
  Politik má jediný cíl - moc a všechny způsoby, jak toho dosáhnout, jsou čirá špína!
  Politiko, to není vždy silná ruka, ale vždy dlouhý jazyk!
  Dlouhý jazyk politika zkracuje život voliče!
  Za diktatury je to jako v autobuse - polovina sedí, druhá polovina se třese a tyranský kontrolor je sám zbabělý zajíc!
  Politik je matematik, který se nechce s nikým dělit, ale rád ubírá!
  V politice nejsou bratři, ale plno hochů, žádní čarodějové, ale plno nočních víl!
  Politik chce voliči ukázat, že je kouzelník, ale ve skutečnosti je to jen noční víla!
  Politik bez ocelových koulí riskuje, že si oblékne kalhoty!
  Pane politike, to je klaun, ale místo smíchu vás nutí zvracet!
  Politik je klaun, ale ne koberec, ale koberec!
  Politik je šašek, ale jeho zvony zvoní bronzem planých řečí!
  Politika, to je všechno špína při výstupu na vrchol!
  Politiko, krade, dělá co největší hluk, ale krade nejen peníze!
  Politik sbírá hlasy voličů, aby zavřel hubu!
  Politiko, to je Bůh jen obráceně, Všemohoucí vytváří řád z chaosu a politik mění řád v chaos!
  Politik je srdcem zbabělý zajíc a navíc miluje zeleň!
  Vodka je to, co vás baví na hodinu, politik vás nutí ronit slzy zklamání po celé století!
  V jedné sklence vodky se mysl neutopí, ale i kapka sladké řeči politika stačí k utopení země!
  Vlk je ošetřovatel v lese, politik s vlčím sevřením mrzačí lidi i zvířata!
  Diktátor je liška, ale mnohem nenasytnější a schopný spolknout všechny lidi hroznýšem!
  Politika je řeč, jako perlík odrazuje od myšlení, ač nemá žádnou váhu!
  Politik je páčidlo, které bije mozky, jen měkčí než vosk, pokud jde o zásady!
  Politika je oblast, ve které jsou všichni klamáni a všichni se mýlí, ale vítězí ten, kdo zkresluje věrohodnost!
  Bosá žena nehrozí, že se nachladí na mužské lhostejnosti!
  Muži nemají ženskou představivost pro outfity, ženy nemají mužský realismus pro boty!
  Žena miluje, když je muž poslušný a lhostejný k alkoholu, ale muž, který si ji dokáže podmanit, opíjí!
  Dívky jsou zkrátka všestranné řemeslnice a zabraly Gibraltar. Padl i Londýn. Sovětské lodě již přistály v Irsku. A ano, Aljaška byla dobyta a Rudá armáda vstoupila do Kanady.
  Dívky jsou divoké a skáčou ...
  Alice se smíchem poznamenala:
  Jsme tvrdí bojovníci!
  A holými prsty u nohou hodila granát.
  Angelica poznamenala:
  - Strmost není vždy známkou inteligence!
  A s holým podpatkem podlehla magnetické mině. A položil spoustu bojovníků.
  Dívky běhají po Kanadě a zpívají;
  Komsomolské dívky jsou nejlepší ze všech,
  Bojují proti fašismu jako orli...
  Ať je naše vlast úspěšná,
  Bojovníci jako s žárem ptáka!
  
  Hoří bezmeznou krásou,
  V nich celá planeta ohřívá plamen jasněji ...
  Ať je výsledek neomezený
  Vlast i hory mele!
  
  Ke slávě naší vlasti, svatý,
  Budeme bojovat s fanatiky...
  Dívka běhá bosá ve sněhu,
  Nosí granáty v těsném batohu!
  
  Hodí dárek do velmi silného tanku,
  Rozbijte to pro slávu...
  Dívka střílí z kulometu,
  Ale je tu rytíř udatného stavu!
  
  Všechno může být dívka, věříš
  Dokáže dokonce bojovat ve vesmíru...
  A řetězy fašismu budou bestie,
  Hitler je přece jen stín mizerného klauna!
  
  Dosáhneme toho, ve vesmíru bude ráj,
  A dívka přenese hory s patou ...
  Proto bojuješ a odvažuješ se
  Ke slávě naší vlasti Ruska!
  
  Fuhrer bude čekat na smyčku pro sebe,
  A má u sebe kulomet s granátem...
  Ty hloupě nemeleš,
  Wehrmacht pohřbíme lopatou!
  
  A bude to ve vesmíru tak Eden,
  Velký jako prostor a velmi kvetoucí...
  Vzdal ses Němcům, hloupý Same,
  A Ježíš vždy žije v duši!
  
  Být členem Komsomolu je velmi dobré,
  Nošené pod krásnou červenou vlajkou...
  I když je to pro mě někdy těžké
  Ale užitky krásy nejsou marné!
  
  Bosý, běžel jsem do mrazu,
  Závěje lechtají holou patu...
  Dívčí náruživost skutečně vzrostla,
  Vybudujeme nový svět komunismu!
  
  Koneckonců, Vlast je naše vlastní matka,
  Máme co do činění s pulzujícím komunismem...
  Věř nám, že nepošlapeme vlast,
  Udělejme přítrž tomu odpornému monstrfašismu!
  
  Jsem vždy krásná dívka
  I když jsem zvyklý být bos v závěji...
  Splněný velký sen
  Jaké mám zlaté copánky!
  
  Fašismus pronikl až do Moskvy,
  Skoro jako by stříleli na Kreml...
  A my holky jsme bosé ve sněhu...
  Leden stojí, ale nám se zdá v květnu!
  
  Uděláme, pro vlast, všechno víme
  Ve vesmíru není žádná země, která by nám byla dražší...
  Ať je tu velmi křiklavý život,
  Není třeba jen odpočívat na posteli!
  
  Vybudujme zářivý komunismus,
  Kde je palác s rozvětvenou zahradou pro všechny ...
  A fašismus zahyne v podsvětí,
  Za matičku Rus je třeba tvrdě bojovat!
  
  Takže ve vesmíru bude dobře,
  Když rychle zabijeme nepřátele...
  Ale teď je boj velmi těžký,
  Dívky chodí bosé!
  
  Jsme dívky, bojovnice-hrdinové,
  Vrhněme divoký fašismus do pekla...
  A vypadáš bosá krása
  Aby to prapor komunismu dokázal!
  Písničky možná nejsou úplně na sezónu, ale od srdce a z celého srdce ....
  V červenci 1972 vstoupila Rudá armáda do kontinentálních Spojených států. A vyhrála s přesvědčivostí, navzdory rozšířené komunikaci. A úspěchy Rudé armády byly kolosální.
  A také převaha ve zbraních.
  Zejména jako tanky a také letectví. A porazili Američany.
  Nyní Elizabeth bojuje na území samotných Spojených států. Bojuje a vyhrává a nezapomíná zpívat:
  - Jedna dvě tři! Zlomte fašistu!
  Elena vystřelí holými prsty na nohou a zaprská:
  Dobyme Ameriku!
  Jekatěrina stiskla šarlatovou bradavku na tlačítku joysticku a vydala:
  - Nejlepší vítězství bude naše!
  Současně si některé dobře mířené dívky a aforismy připomínají:
  Politik, který slibuje koláč na obloze, nechává majetek národa jít do větru!
  Prostitutka dostane peníze jazykem, politik dostane hlasy, ale ten je mnohem zkorumpovanější!
  Politik je osel, který chce z voličů udělat smečkové osly!
  Politik má jeden zlodějský oblek - vydírání hlasů!
  Politik je koza, kterou dojí slovní průjem!
  Prostitutka je mnohem čestnější než politika, sex výměnou za peníze, lepší než pornografie za hlas!
  Politik je dán jako poslední kurva, ale nakazí všechny klienty najednou!
  Kondom ochrání prostitutku před nákazou, proti politické nákaze pomohou jen špunty do uší!
  Politik je rychlý na jazyku, pomalý na plnění slíbeného, ale jen gepard v ospravedlnění!
  Politik je mistr lží, velmistr klamu, šampion v úniku, ale nezná základní pravidla slušnosti!
  Politik neměří sedmkrát, ale odřízne tři kůže!
  Politik je veš, která sedne na voliče býka, ale přes svou malou velikost velmi zatěžuje!
  Co chce žena, to chce Bůh, a co chce politik, nechce ani Satan!
  Politik je boxer se zkorumpovaným rozhodčím a nezákonnými údery pěstí!
  Politik je umělec, který preferuje světlé kresby před tmavými barvami!
  Není nic klouzavějšího než cesta politika na vrchol, jen dolů tlačí voliče!
  Nevěřte, že politik je váš přítel a záchranné lano, je to váš nepřítel a stahuje vás do rokle!
  Svědomí je drahé zboží, ale neprodává se na váhu a nekupuje se dohromady!
  Každý politik má ve skříni kostlivce, ale voličům se říká, že jsou to maso v lednici!
  Tento politik je kočka, která má na voliče připravenou past na myši, jen návnadou není sýr, ale slovní záchod!
  Volič pije vodku a politik trhá hrdlo!
  Lepší pít celou noc, než volit politika s opilýma očima!
  Politik zpívá, vydává se za svého, ale podle cizích not!
  V lásce neexistují žádné falešné poznámky a politika je úplná lež!
  Politik, který šíří projev pruhem, zajistí voliči kostkované nebe!
  Často je v politice na prvním místě - na posledním zvíře!
  Ač politik a slon v porcelánce, proleze každou škvírou!
  Bosá žena svádí muže, obuje boháče a pod patu si cpe holou patu!
  Nahá ženská ňadra zanechají muže bez kalhot!
  Prostitutka se svléká před klientem, politik si před voliči obléká ovčí kožich!
  Pokud vás obují bezhlaví politici, pak jste poslední klobouk!
  Pokud nemáte v hlavě krále, pak jste klobouk a v nouzi!
  Koruna není pro toho, kdo má klobouk!
  Nejdražší řeč je zlaté ticho!
  Diamantový muž se silnou vůlí a ocelovými nervy!
  Skromnost člověka zdobí, ale politik se rád vyvyšuje až k ošklivosti!
  Skoro žádní poctiví politici, ale plno zklamaných ufňukaných!
  Dost řečí, čas začít!
  Ve slovním průjmu politiků se topí činy, ale objevují se prázdná slova!
  Politika a moře jsou po kolena, ale on je až po uši pokrytý slovním průjmem!
  Z medu z úst politiků se dá usnout navždy!
  Děvčata dobře skládala a bojovala výborně. Philadelphia padla a Američané se hrnuli dovnitř.
  Sovětské a čínské jednotky postupovaly přes Spojené státy ve vítězných pochodech.
  V Americe panika a blbost a zdálo se, že není šance na záchranu.
  Rudá armáda brala město za městem. A už se koncem srpna přiblížil do New Yorku a Washingtonu.
  Na hlavní město USA začal útočit celý prapor dívek.
  Bojovali v davu, bosí a v bikinách. A házeli granáty holými prsty na nohou.
  A spěchal kolem Washingtonu. A stříleli protivníky ze samopalů a házeli granáty.
  A řvali:
  - Lenin je s námi v říjnu,
  S obrovskou dvojkou v deníku!
  A jak jazyky ukazují. A dávat střílet nepřátele. A jak mlátí sovětské tanky.
  A zasáhnout houfnice a raketomety.
  Takhle "Smerch" mlátí, a fouká všechno najednou. A celé čtvrti explodují a zhroutí se.
  A vznikla z toho krutá inscenace drtivých úderů. A rakety explodují...
  Bílý dům je zničen a americký kongres uprchl. Takhle dopadla válka. A dívky řvou a střílí.
  Potom položí vězně na kolena a přimějí je líbat jejich bosé nohy. A dělají to třesoucí se strachem.
  Maria, kterou černý voják políbil na patu, zavrčela:
  - Sláva KSSS!
  A cvakl holými prsty na nose.
  Augustin zakřičel:
  - Za rudý komunismus!
  A bojovníci naplnili vojáky a doslova na ně skočili. A to byl agresivní tlak sovětských klisen.
  
  Ale ani to se neomezovalo na toto... Dívky také trochu rozpálily muže.
  Ale zkrátka Washington padl. A New York taky... Američané ustoupili, lépe řečeno utekli na jih.
  Ale byli pronásledováni Rudou armádou. A jel a jel až do Mexika.
  3. září 1975 Spojené státy kapitulovaly. Válka je téměř u konce. Ale bylo také nutné zachytit Latinskou Ameriku proamerickými diktaturami. Nejsou to rivalové v síle a lidé v těchto zemích jsou pro SSSR a komunisty.
  Ale musíte jít dál a jít dál. A překonávat vzdálenosti.
  Válka stále probíhala a dívky bojovaly.
  Natasha, aby si zkrátila čas, letěla se svým týmem v letadle.
  Dívky hrály speciální druh šachů pro čtyři a diskutovaly o poměru sil.
  Zoya řekla s úsměvem:
  - Teď budeme mít všestranný komunismus!
  Augustin poznamenal:
  - Vznikne bratrství komunistických států a národů. A pak už nebudou žádné války, žádné další problémy. Poletíme nejen na Mars, ale i ke hvězdám. A tam bude stáří poraženo a všichni budeme nazí, zdraví a šťastní!
  Světlana se zasmála a odpověděla:
  - Navždy mladý! Navždy naboso!
  Natasha se zasmála a poznamenala:
  - To je skvělé!
  Boje v Latinské Americe byly nerovnoměrné. Národy byly na straně Rudé armády, vojáci a důstojníci opravdu nechtěli umírat za své nelegitimní diktátory. Ale jednotliví fanatici bojovali, ale byli snadno potlačeni. A jednotky postupovaly, drtily a porážely nepřátele.
  SSSR vyhrál s velkou lehkostí...
  Ale válka ještě neskončila. Ačkoli v listopadu Santiago vzal a svrhl Pinocheta. A celá Latinská Amerika byla pod kontrolou.
  Ale stále potřebujeme osvobodit černochy v Jižní Africe a převzít kontrolu nad Blízkým východem a islámskými zeměmi.
  SSSR nastolil světovou hegemonii. A chtěl mít všechno pod kontrolou. Přišel rok 1976... Sovětská a čínská vojska i spojenci obsadili za měsíc a půl celý Blízký východ a Pákistán a Írán. Bojů o Pákistán se účastnili i Indové. Dále, o měsíc později, převzali kontrolu nad severní Afrikou. Odpor byl slabý, i když sovětské a čínské jednotky zabíjely hodně. Ostatní země Afriky se nebránily. A dobyli je celkem snadno a téměř dobrovolně.
  Jižní Afrika také odolávala pouhé dva týdny. Černý samozřejmě podporoval SSSR a Čínu. A vítězství bylo dokonáno. A tam byl let na Mars a všechno bylo velmi jemné. Rudá armáda také obsadila Austrálii a Nový Zéland.
  Poté bylo rozhodnuto vzít a vytvořit jedinou říši. Mao Ce-tung právě zemřel. A v Číně se k moci dostaly zcela prosovětské síly.
  A 18. listopadu 1976 se konalo světové referendum o vzniku SSSR na celé planetě Zemi. Tak skončilo shromáždění sovětského impéria. SSSR se stal jednou zemí na celém světě.
  A Nikolaj Voznesenskij je předsedou celé planety Země. Brzy poté se konala volba předsedy na pět let. Vznikla silná světová velmoc. A lidé létali na planety sluneční soustavy.
  Bohužel, Nikolaj Voznesenskij není nesmrtelný. A nepodařilo se jim objevit nesmrtelnost. A zemřel v roce 1980, kdy už vesmírné lodě dorazily k Merkuru.
  Ale měl místopředsedu, ženu, Margaritu Korshunovovou, která začala vládnout po Voznesenském.
  A život plynul dobře a vesele.
  Lidé ovládali planety sluneční soustavy. Začali stavět města na Měsíci, Marsu, Venuši, Merkuru.
  A v roce 2020 začal první let člověka mimo sluneční soustavu k planetám, které se otáčely kolem hvězdy Sirius. A bylo to velmi zajímavé a svým způsobem krásné.
  Na planetě Zemi už byly materiální problémy vyřešeny a chudoba tam nebyla. Byla vyvinuta vakcína proti rakovině a mnoho nemocí bylo vymýceno. Začaly experimenty s omlazováním. Dělalo se toho mnohem víc.
  Všichni už měli auta v osobním vlastnictví. Mnoho zboží se stalo zdarma, zejména jídlo. Ostatní byly velmi levné. Navíc ceny neustále klesaly a mzdy rostly.
  Nezaměstnanost nebyla. Pravda, rychlý rozvoj vědy vytvořil nedostatek pracovních míst. To se ale vyřešilo zkrácením délky pracovního dne. Nejprve byl zaveden pětidenní pracovní týden. Pak čtyři dny. A pak se pracovní den změnil na šest hodin. A pak zredukováno na čtyři.
  To znamená, že se práce v roce 2020 stala čtyřmi hodinami denně a třemi dny volna v týdnu! A to je skvělé. A mnoho produktů je zdarma a je jich dostatek. Existovala skutečná antikoncepce, aby se zabránilo přelidnění, ale tak mírná. Tři děti lze mít bez problémů.
  Vztahy mezi rasami a národnostmi, alespoň navenek, byly vcelku prosperující a přátelské. Lidé žili jako jedna rodina národů. Sovětský lid začal dominovat a vše se zdá být v pořádku.
  Náboženstvím byl komunismus, materialismus a ateismus. Hlavní je víra v lidskou mysl. Samozřejmě, lidé musí být lidmi.
  Inu, naděje na nesmrtelnost mocí komunistické vědy. Říká se, že přijde čas a věda se stane tak všemocnou, že vzkřísí i mrtvé.
  A Stalin, Lenin a Voznesenskij!
  A věřte, že věda vzkřísí všechny lidi na Zemi. Někteří pro věčný život, jiní pro převýchovu.
  A to je lepší než biblický příběh o ráji. A lidé věřili v komunismus a nesmrtelnost. A že brzy bude ve vesmíru štěstí.
  A náboženství postupně mizela a ztrácela na významu. A islám už nebyl tak aktivní. A také byly zavřeny mešity a kostely, stejně jako chrámy. A lidé věřili v bohy jako v pohádkové postavy.
  Kriminalita téměř zmizela, život byl velmi dobrý, kromě toho je tu spousta videokamer a odhalení je téměř okamžité. A život se stal zábavou.
  V erotice byla také svoboda a dokonce i móda pro nahá těla. Nechyběl ani kult zdravého těla a tělesná výchova.
  Lidé směřovali k absolutnímu štěstí a vítězství nad smrtí! Jednotlivé orgány již byly naklonovány a zmrzačení a postižení zmizeli.
  A lidstvo, díky tomu, že o čtyři roky dříve zemřel Stalin, bylo do budoucna optimistické!
  
  
  PUTINOVO ŠTĚSTÍ S HITLEREM
  Hitler přijal štěstí ruského prezidenta Putina pomocí magického rituálu. A dramaticky změnil běh dějin. Nejprve byla letecká bitva o Británii vyhrána. Pravda, Hitler se neodvážil přistát, ale na nebi si Luftwaffe vybojovala převahu. Franco za těchto podmínek souhlasil s útokem na Gibraltar. Němci dobyli tuto pevnost za dva dny. A poslali vojáky do Afriky.
  Válka se SSSR byla odložena. Nacistům to ale jen prospělo, a tak byl dobyt černý kontinent.
  Početní převaha nacistů a lepší organizace jim umožnily za rok dobýt Afriku, Blízký východ a Indii.
  A v listopadu 1942 se nacisté náhle vylodili a za jedenáct dní dobyli Británii.
  Poté začaly přípravy na válku proti SSSR. Němci nasadili nové tanky: "Panthers", "Tigers", "Lions", připravené k boji. A 22. června 1943 začala invaze.
  Na tuto dobu se SSSR za dva roky samozřejmě stihl dobře připravit. Počet tanků vzrostl na třicet osm tisíc a sto dvacet divizí, počet letadel dosáhl padesáti tisíc. Zvýšil se také počet zbraní a dalších druhů zbraní. Wehrmacht ale hodně přidal. Počet tanků ve Třetí říši během dvou let vzrostl ze šesti tisíc na dvacet tisíc. A jejich kvalita se výrazně zlepšila.
  Vzrostlo i letectví ve Třetí říši. Nový ME-309 byl velmi silnou zbraní a vstoupil do série. Focke-Wulf a Yu-288 a Yu-188 byly silnější. A bylo to vážné. Fritz měl také plynové odpalovací zařízení a mnohem více. Včetně výkonnější útočné pušky MP-44.
  Nejdůležitější bylo, že Němci měli velké množství pěchoty. Mohli využít koloniální jednotky a vojáky z Evropy.
  Ale byly tu i další nuance. Rudá armáda nebyla připravena na obranu. Ano, nenaučili ji bránit se. A přestože se jim podařilo dokončit opevnění na Molotovově linii, byly příliš blízko hranic a nebyly dostatečně hluboké.
  Němci navíc mohli zaútočit z Turecka a Íránu a Indie. Navíc Japonsko nasadilo jednotky pro ofenzivu.
  Ano, tvrdě tlačili.
  A za tři měsíce byl SSSR poražen a Moskva padla. O dva měsíce později bylo Rusko zcela okupováno.
  Poté se Hitler rozhodl zaútočit na Ameriku. A tady Němcům pomohlo štěstí.
  Americké tanky byly slabé, letouny zaostávaly. A Němci měli úspěšná proudová letadla a létající talíře se zdály být zcela nezranitelné pro ruční zbraně a ponorky nebyly peroxid vodíku. A tanky řady E. USA rozdrtily sice s obtížemi, ale spíše kvůli vzdálenosti 30. ledna 1946. Kapitulovaly jen zbytky americké armády.
  A 20. dubna 1951 Hitler ze strachu, že samurajové vytvářejí atomovou bombu, zaútočil také na Japonsko... Válka trvala jedním směrem. Nacisté měli pokročilejší pyramidové tanky, výkonné létající talíře s lasery a ultrazvukové zbraně. Pokročilejší raketové systémy s více odpalovacími systémy a mnohem více.
  To znamená, že Japonsko netrvalo déle než šest měsíců. A válka skončila dalším vítězstvím Wehrmachtu.
  Putinovo štěstí pomohlo Hitlerovi dobýt poslední významnou říši na zemi.
  A 20. dubna 1959 se konalo světové referendum, které stanovilo imperiální formu vlády světové velmoci v čele s Adolfem Hitlerem.
  Již v roce 1949 přiletěli Němci na Měsíc. A 20. dubna 1957 se uskutečnil let na Mars.
  Nacisté ovládli sluneční soustavu. A po celém světě byl nyní železný, německý řád. Ve svých sedmdesáti letech se Adolf Hitler stal světovým císařem, a to díky štěstí Vladimira Putina. To je fenomenální úspěch.
  Pak zbývá prozkoumat jiné světy a lidstvo je sjednoceno. Ovšem samozřejmě spousta stavenišť, různého druhu po celém světě. Včetně podzemního tunelu z Čukotky na Aljašku. Ale 1. května 1959 Adolf Hitler havaroval se svým letadlem. A fantastické kralování hlasatele skončilo. Putinovi se svým fenomenálním štěstím zjevně nebylo souzeno žít déle než sedmdesát let.
  Ale Hitler už měl dědice. Z dětí získaných umělým oplodněním. Takže dynastie Adolfa pokračovala. A lidstvo pokračovalo ve výstavbě na různých úrovních.
  I v Africe se stavěly silnice a železnice a automobily, stejně jako mnoho měst. A černoši zde pracovali a pozvedali ekonomiku černého kontinentu.
  Lidstvo se vyvinulo a povstalo. Budoval se komunismus a životy lidí byly lepší a lepší.
  Po Hitlerovi vládl císaři jeho syn Wolf První. Byl mladý, ale moudrý a pozvedl lidstvo do výšin. Jedním z nápadů bylo zvýšit počet žen a experimentovat s geny. Zejména bylo rozhodnuto zvýšit počet samic tak, aby jich bylo pětkrát více než samců.
  Ve stejné době, v roce 1961, letěli astronauti impéria k Venuši a o rok později k Merkuru. O několik let později jsme navštívili satelity Jupiteru. Navštívili jiné planety. Až do roku 1980, kdy byla navštívena nejvzdálenější planeta sluneční soustavy, Pluto. A bylo to skvělé.
  A v roce 2000 začala první expedice bez hvězd. Zločin na planetě Zemi téměř zmizel, nemoci a epidemie byly odstraněny, lidé zapomněli na hlad a nedostatek zboží. Život byl lepší a lepší.
  A byl postaven skutečný ráj. A lidé mezi sebou nebojovali. Věda se rychle rozvíjela. A přinášet lidem štěstí. Technologie se také vyvíjela. Mistrovským dílem je samozřejmě disketa. Byli již schopni létat mezi planetami. A Fritz byli nezastavitelní.
  V Rusku partyzánská válka rychle utichla. Lidé se rozhodli, že není šance shodit nacisty a že musí žít. A život byl lepší a lepší. Impérium mířilo ke komunismu. Ale po roce 2000 se mnohé zboží stalo zcela zdarma. Nebyli žádní bezdomovci, každý měl práci. A byly postaveny velmi krásné domy. A každý měl auta a každý měl internet zdarma a mnoho dalšího.
  Život šel nahoru. Bylo to dobré pro lidi. A všichni si postupně zvykli, že jsou jedinou říší. A došlo k asimilaci.
  Rusové a další Slované dostali stejná práva jako Němci. Ano, a další národy žily dobře pod kontrolou nacistů.
  Kdo nebojoval, nepartizán, žil důstojně. Němci bezdůvodně neprováděli represivní akce.
  A opravdu, jakmile jsme se zbavili partyzánů, represe okamžitě přestaly.
  Byla vybudována flexibilní okupační politika. Existovala samospráva a využití místního personálu. A v roce 2020 všichni lidé na planetě Zemi dostali občanství a konečně byla nastolena právní rovnost.
  Do této doby se věda rozvinula natolik, že stáří bylo poraženo a každý se stal věčně mladým a krásným.
  A na dalších planetách sluneční soustavy se objevily osady Třetí říše. A tak se to na světě stalo velkým.
  Chlapci a dívky v tomto světě se začali šířit po celé galaxii. V matici Hypernet se již objevila virtuální realita a spousta všeho nádherného a mladého a krásného. Cokoli se dalo reprodukovat.
  Říše Třetí říše se stala říší velkých příležitostí a dobyla vesmír.
  A žen v něm bylo pětkrát více než mužů. A všechny jsou krásné, mladé dívky, a muži jsou mladí muži, kteří si nepotřebují holit vousy. Ve skutečnosti je vous pouze primitivní, zvířecí atavismus.
  A nyní virtuální realita takové zajímavé hry zuří a hoří.
  Jeden z takových všemocných Stvořitelů vesmírů, Friedrich Sfero, právě zařídil tu nejskvělejší "zábavu".
  Totiž vesmírná bitva. Na jedné straně jeho vojska, reprezentující Hrdé Německo, na druhé straně hvězdná armáda jakékoli přítelkyně, stejného všemocného tvůrce vesmírů Harlequinade - Hrozné Německo. Takže, protože bojují všemocní lidé, bude to zábavná pohoda, až to bude nemožné.
  Svěrák armády Hrozného Německa byl neúprosně stlačen. Hyperplazmatická objetí se snažila vymáčknout mocného nepřítele z Hrdého Německa pevněji. Miliony a miliony hvězdných lodí zde našly svou zkázu. Často hrdinské a někdy směšné. Zemřeli s úsměvem na rtech v naději, že časem vzkřísí. I když to vypadalo velmi strašidelně... Aerodynamický kapkovitý tvar kolosu hoří zvláštním plamenem, který žvýká pole vesmíru a vakua. Plameny se řítí chodbami a ventilačními šachtami kosmické lodi. Miliony žijících vojáků, jak lidí, tak zástupců jiných ras s miliardami robotů na palubě, se snaží dostat pryč od vše požírajícího vedra. Téměř všichni bojovní lidé jsou nejkrásnější dívky, namalované propracovanými účesy v avantgardním stylu, jako by se shromáždily ne pro divokou bitvu, ale pro císařský ples - maškarádu. Jedné z dívek vzplály vlasy v podobě větrného mlýna s lopatkami ve tvaru pavích křídel a srdceryvně křičela. Bolest je nepředstavitelně strašná a pokožka hlavy se doslova láme. Lopatky větrného mlýna se odtrhnou a pak se roztočí ve víru kinezprostorového zakřivení devíti řádů.
  Ale skřeti a elfové řvou obzvláště hrozivě, pro ně je opravdu horší na to nepřijít, plamen má tu či onu podobu. Buď jde o šklebící se fyziognomii hříšného ducha přivolaného nekrofilním čarodějem z nejnižších hlubin podsvětí, nebo o světlo tančící po kajutách a kroutící hlavněmi zbraní v podobě strašlivého, extrémně zuřivého predátora. A může být děsivější než surrealistické v kresbě destruktivní a žhnoucí látky.
  A to vše je v měřítku hvězdné lodi, která svou velikostí není nižší než Merkur... Nicméně podle měřítek stvořitele vesmíru jich není tolik. Ten samý tvůrce takové zcela materiální reality se rozhodl naplno odtrhnout.
  Sfero Friedrich Katastrofov zažil vzrušení a zároveň uspokojení: jedna nula v jeho prospěch. Mladý tvůrce-terminátor se otočil, vzdálil se od paprsku magoplazmy a za zvuku praskání gravionukleárních paprsků, které houpaly vakuem, jej vrazil do zadní části dalšího magoleta. Není snadné se dovnitř dostat, bojová vozidla cválají jako kopyta koní nasazená ve cvalu a dokonce řízena šaitanem, který shromáždil veškerou moc podsvětí. A žádné zákony fyziky a kosmologie známé zaostalým lidem z minulosti. Koncept setrvačnosti je pouze na žádost tvůrce.
  Nyní (skládající se z Hyper-princeps-mago-plazmy pro lidské vnímání tak nepochopitelného typu hmoty, pak můžete mít jakoukoli formu a modifikaci stávající, měnit velikost od jádra fotonu, když volně umístíte celý vesmír v bilionech parseků v průměru ve vaší dlani!) Sfero se rozhodl inkarnovat tělo biologicky upraveného chlapce, který byl trénován v mocné a technicky vyspělé říši Hrdého Ruska, ještě když dozrával jako embryo v lůně inkubátoru-počítače.
  Od okamžiku početí probíhal ve snu, přerušovaný bolestivými impulsy, trénink zvláštní, kosmické války. A stále docházelo k chybám, protože trajektorie Mogulů, zbavených setrvačnosti, byla naprosto nepředvídatelná. Ale Sfero v tom není komplexní. Záměrně omezoval, aby byly jeho schopnosti zajímavější. Koneckonců, hrdé Německo, rozprostřené v miliardách galaxií a kvadrilionech obydlených světů, tento výtvor je samozřejmě virtuální matricí. A hra vesmírné války se musí řídit pravidly. Aby v tom nebyl vůbec žádný chaos. Chlapec tvůrce. sestřelil další tři, dvakrát nezvěstný. Magické impulsy zbraňových systémů, báječného designu, přerušily vakuum a dokonce ho odlouply, plátky medového sýra, již na jiné úrovni vesmíru. Zde se Sfero znovu ponořil do díry ve vesmíru a vstoupil do režimu útoku. Zároveň si Creator Boy vybral okamžik, aby ho nemohly opravit kybernetické sledovací systémy, které dávají úplný přehled o prostoru obklopujícím magolety různých modifikací.
  - Magomatrix absorbuje kinezfotonem! - Filosoficky, srazit dalšího bojovníka a vyhnout se ničivým chapadlům princeps-plazmy, řekl chlapec Stvořitel.
  Armáda Julia Caesara, jemuž Sfero Frederick svěřil celkové velení, pokračovala v tlaku, využila početní převahy a nenechala žádné neúspěšné pokusy obklíčit ji z boků. Poskok Harlequinade Hannibal stříkal další a další vojáky a snažil se natáhnout několik parseků (parsek je vzdálenost, kterou urazí paprsek světla za dva a půl roku) pod jeho velením obrovské armády. Snížila se hustota formace vojsk a zvýšila se role individuálních dovedností. Zde se obě strany ukázaly jako hodné a předvedly akrobacii a umění manévrování. Ale ztráty byly kolosální, více než milion hvězdných lodí shořel v chamtivé pochodni zničení.
  Sfero náhle změnil místo souboje a ocitl se vedle nejvelkolepější dívky. Chlapec Stvořitel a Valentina si navzájem spjali ruce, ostatní kluci a mnohem početnější dívky si vyměnili mrknutí oka. Přivezli baterie a otevřeli hurikánové hyperplazmatické tornádo na čluny, jednomístné maglety, stíhačky, brigantiny, torpédoborce, torpédoborce a další malé lodě. Spherovy oči vítězně zazářily.
  Obecná úroveň výcviku bojovníků, kteří byli vycvičeni na válku, i když plavali jako plody v jakémsi živném médiu, byla velmi vysoká. Ne vždy ale vypadly z mnoha trhlin a vakuových kolapsů. V reakci na to nepřítel také vypálil svou nelítostnou palbu a vlastnil dokonce i osobní matrici. Proud hyperplazmy pronikl skrz oslabenou obranu matrice a do brnění proniklo poloprostorové pole. Tady to je, magický prostor to nevydržel, praskl, na střílející dvojici dopadl různobarevný proud ultra-ohně. Sphero okamžitě shořel (je to prostě super úžasný pocit, když je maso anihilováno!), partner dívky vypařil paži k rameni, nohu ke kolenu, trup k žebrům. Kráska vykřikla a ucukla. nařídila Valentina.
  - Povolit kybernetickou regeneraci.
  Tělo dívky (ale i dalších lidí) už dávno není bílkovinné. Jedná se o speciální maso s hyperplazmatickými inkluzemi, zatímco samotní lidé se živí superenergií. Takže maso po zranění začalo pomalu růst. Poměrně pomalu je samotný proces viditelný pouhým okem, rychlost růstu tkáně je 0,9 centimetru za vteřinu. Ale nejzuřivější bitva je velmi prchavá, brnění bylo spáleno na několika dalších místech. Dvě zbraně se vypařily, šest vojáků zemřelo, jeden mladík byl popálen napůl, dívka dočasně přišla o pokožku hlavy a prsty. Sphero se se smíchem vrátil a řekl, kolik jste toho dosáhl tím, že jste porazil nositele stvořitele vesmíru? Zázrakem se podařilo vyhnout detonaci granátů. Ale škody jsou obrovské, vzduchové sifony, vymrštěné, blikají do vakua. Kluci však adekvátně reagují. Sfero sám provedl filigránskou střelu a vyřadil trojitý útočný letoun. Valentina s prodlouženým jazykem olízla chlápka na rtech.
  - Megakvasar!
  - Pojďme hyper-anihilaci (super-zničující) plazmovou erupci! - vyštěkl mladý Stvořitel vesmírů.
  Dva magolety byly sestřeleny jinými děly, tři palebné věže byly sestřeleny na torpédoborec. Ale právě v tu chvíli na ně zamířil raketový křižník. Chlapec-tvůrce, ne bez potěšení, s ostrými pocity cítil ve své tváři dech smrti. Hrozila zlá gigantická stařena s kosou a kapitán Sfero vydal rozkaz.
  - Flexibilní ústup! Pohybuj se jako had, skrz ježka!
  Baterie se vrátila, ale trochu pozdě. Zdálo se, že vakuum bolelo bolestí, kolem se prohnal hyperplazmatický vír. Hrozná rána gravioplazmy zachytila baterii. Okamžitě se ukázalo, že pět děl a dvanáct lidí z týmu se úplně vypařilo. Sfero a ostatní dívky odhodila gravitační vlna. The Creator Boy přeletěl a narazil hlavou do břicha atletické, ale nesmírně půvabné Valentiny. A to je těžké, když maso, do kterého jste museli vrazit, není bílkovina:
  - Páni, ty pulsar-kolaps díro! zamumlal Sphero. A zazubil se, když jím projela hyperelektřina.
  V brnění byly velké praskliny. Zařezávají se jako rokle do fialového povrchu kovu více než milionkrát pevnějšího než titan. Jaká kolosální síla se skrývá v hyperplazmě nebo její ještě dokonalejší odrůdě princeps-plazmy schopné pohybovat hvězdami a uhasit kvasary. Ale pouze šestý, sedmý a tak dále, stav hmoty. Z jakékoli molekuly lze získat celý oceán hyperplazmy. Teoreticky (dokud to nebude lidem dostupné) bude jedna elementární částice reprodukovat celý vesmír. Nebo zničit! Takové jsou kvazi-božské možnosti hyperplazmy.
  Baterie klouže pružným kolapsem vibrujícím v kinesspace, voják je stlačován dolů oslabenou silou setrvačnosti. Poté se pružina vysune a baterie opět spustí palbu pouze v jiném bodě prostoru.
  Friedrich Sfero velí:
  - Zasáhněte úzkým paprskem, přepněte zbraně do režimu soustředěného nabijáku.
  Vzhledem k tomu, že počítače jsou deaktivovány, je třeba to provést ručně. Regulujte tok hyperplazmy pomocí bubnu. To ale není ani jednoduché, ušetří to fakt, že s touto vyšší mocí je počítáno i v tréninkovém programu. Chlapci a dívky se s tímto problémem vyrovnávají v automatickém režimu. Sfero Friedrich chytá raketový člun na dohled, střela s mírným náskokem. Je slyšet nejtenčí skřípání zničeného vakua, člun je roztrhán na kusy. Soudě podle síly výbuchu dochází k detonaci munice. Vůz odfoukne světelný bod. Magolet je také zničen, dívka reprodukovala přesný záběr.
  Křídla odlétají odděleně a zároveň se otáčejí ve vakuu planoucích ohonů.
  Nepřátelská brigantina utrpí další poškození, ale odpoví hromadnými salvami. Prasklinou proniká proud, odhazuje dívku a odhaluje zlatá ňadra s rumělkovými světélkujícími bradavkami.
  Sphero radostně kvílí:
  - Vidíš, jak cool! Černodyrno!
  Valentina plácla všemocného chlapce do kolena s magoplastovou kůží.
  - Princeps-kvasar! Zapulsar elipsa! Zvedni rytířův palcát výš!
  Brigantina ve tvaru slzy se naježila v salvách. Po celém bojovém prostoru se rozstřikovaly špičaté kapky rosy hyperplazmy.
  Friedrich Sfero zapískal:
  - Dej foton, do kolapsu propasti!
  Ze strany se vynořila fregata a současně sebou trhla sousední baterie. Vypadá to, že kluci měli smůlu, narazili na těžkou raketu nebo Vibro-pole vymazávající nejodolnější kov na prášek.
  Chlapec se pokusil otočit plošinu, aby přežil takový nápor. Ale přeci jen soupeři jsou špičkoví profesionálové, kteří vystudovali téměř stejnou školu. Tvůrce Harlequinade také není podvodník ve Stvoření civilizací!
  Tempropreonové dělo se zhroutilo. Byl roztříštěn na hromadu jiskřivých částí. Dívka a Stvořitel-chlapec obsluhující zbraň byli odmrštěni jako po úderu pálkou. Narazili do brnění s kolosálním zrychlením, lehce ho promáčkli a sami byli silně zploštělí a třásli se otřesy svými velmi pružnými a silnými těly. Pak začali odlupovat odolný povlak, čímž dali normální tvar jejich krásným postavám, vyraženým jako sochy starověkých bohů.
  Sphero pocítil chlad v podbřišku. Hustota plazmové erupce nepřítele zesílila, zdá se, že do bitvy byly vtaženy nové síly. Například samotná ultrabitevní loď má velikost slušného asteroidu a tvar masivní dýky poseté zářiči vyzařoval celou bohatou ozdobu hyperplazmatických výtrysků. Zakřivený, zkroucený kříženec matrjošky a harmoniky, hmota dopadla na křižník Hrdé Německo. Další přívaly ničení rozdrtily čtyři dělostřelecké platformy ve tvaru slzy.
  Spherova pravá noha po kolena se vypařila a aniž by čekal, až vyroste přirozeným způsobem, okamžitě končetinu zvětšil.
  Julius Caesar, přes všechen svůj talent, bitvu prohrával, početní převaha s přibližnou rovností technologií byla na straně nepřítele. Jediné, co zbývalo v tak těžké situaci udělat, bylo ustoupit a vyhnout se obklíčení. Sphero bez chvění svědomí poslouchal princepsovu komunikaci, příkazy dané robotům. Znělo z nich neomezený optimismus, touha po brzkém vítězství. Fregata Julia Caesara utrpěla nějaké poškození a zpomalila. Sphero cítil zuřivost, zdá se, že síla, kterou vytvořil, ztrácí, musíte zničit co nejvíce nepřátel. To znamená, že má na výběr buď vyhrát, nebo zemřít. I když je zřejmé, že zničení několika mudlů; nezmění téměř nic, ale toto je téměř bezpříkladné hrdinství jednotlivých jedinců, které se formuje do proudu, který rozdrtí jakoukoli překážku. Chlapec, využívající paměť nosiče, ale ve skutečnosti svůj vlastní výtvor (Jak dokáže razit osobnosti a věci tak složité ve struktuře, to je samostatná otázka!) si rychle vzpomněl, v čem byl na četných trénincích veden. Je nutné, aby si vás nikdo nevšiml, zůstaňte v obecných řadách robotů. Je tedy mnohem obtížnější se tam dostat, ale pravděpodobnost expozice je mnohem nižší. Ale na druhou stranu, má právo v této kritické chvíli sedět? Voják se přece musí: starat o záchranu životů, bod dva: vyhubit co nejvíce nepřátel. V případě rozporu - to je tradice, rozhodnout se ve prospěch druhého řešení. To jsou Američané za starých časů: myslí více na zachování vlastní kůže. Yankeeové proto prohráli, navíc jejich propaganda je slabá. Postrádala totalitu a inkluzivitu. Když si připomeneme starověkou historii Země: v těch dobách, kdy bylo lidstvo připoutáno k jedné planetě. Hrozný, rozdělený svět, bylo nutné shromáždit všechny národy a národy do jediné pěsti. Nárokovalo si to několik říší. Především USA, Čína, Islámská společnost. Svět se stal multipolárním a byl doslova roztrhán, rostl počet samostatných států, separatismus malých národů se změnil v posedlost. Společný domov Země hořela, lidstvo doslova padalo do propasti! Za starých časů byli mocní vládci, kteří chtěli sjednotit lidstvo. Toto je první Alexandr Veliký, jeden z nejvýznamnějších velitelů všech dob a národů. Byl neporazitelný, ale prozřetelnost mu s potěšením poskytla příliš krátký život. A tak měl značné šance, vybudoval mezinárodní impérium, přinesl do Asie vysokou helénskou kulturu. Dokonce i Kartágo a starověký Řím vzdávaly velký hold Makedonci, nejvýznačnějšímu Slovanu starověku! Před Alexandrem dosáhla Velká Persie pod několika králi (zejména Kýrem) vážných výbojů, od Indie po Egypt, ale doktrína: existuje jeden vládce pro celý svět, byl to on, kdo jako první předložil! V Římě se Julius Caesar přihlásil do role světovládce, ale ani jeho život nebyl dostatečně dlouhý. Po Caesarovi mezi císaři: nebylo dost silných velitelů. Božský Augustin byl nemocný a fyzicky slabý, charismatický Nero je obecně hrozný. Nejslavnější panovníci, Diolektan a Constantine, více bojovali za udržení status quo, aniž by mysleli na velká dobytí. Po pádu Říma byli další velitelé. Z nich nejvýraznější osobnosti: Čingischán, Tamerlán, Napoleon, Adolf Hitler, Stalin. Čingischán byl velmi úspěšný. Dobyl téměř celou Čínu, Afghánistán, Khorezm, pokročilé oddíly dosáhly starověkého Ruska. Měl skvělé šance na vítězství, nikdo nedokázal odolat neustále rostoucím jednotkám tohoto mazaného a obratného velitele. Ale ani jeho poměrně dlouhý život na poměry středověku nestačil k zachycení světa. Čingischán založil dynastii, ale už neexistovala tak velká jako on, schopná shromáždit všechny nomády. Stejně jako Tamerlane. Vítězství za vítězstvím, obrovská říše a rozdělení, zničení Timuratu, hašteření mezi syny a vnoučaty. A nebyl žádný důstojný nástupce. Napoleon a Hitler si po dobytí Evropy zlomili záda proti Rusku. Bohužel samotnému Rusku se nepodařilo dosáhnout světové nadvlády. Skutečně velkým vládcem byl Stalin, který z negramotné země chodící v lýkových botách udělal mocnou průmyslovou velmoc.
  A pak, již v jednadvacátém století, moc od počátku nad Německem a poté nad světem převzal tajemný pár, který vlastní neuvěřitelnou hyperintelektuální sílu.
  Vytvořili nejnovější princeps magické zbraně a lidstvo se postupně vyvinulo do stavu virtuální všemohoucnosti.
  Ale válka je válka, zvláště vesmírná válka, zde jsou chybné výpočty a oběti nevyhnutelné. Válečník Friedrich Sfero, který se rozhodl riskovat, měl zatím štěstí, podařilo se mu zničit čtyři bojová vozidla, aniž by na sebe upoutal pozornost.
  - Pro lidičky bude březová kaše! Spíše princeps-plazma!
  Ano, takové zajímavé hry hrají občané říše Třetí říše, dobývající vesmír.
  A jak to všechno skončí a do jakých výšin všemohoucnosti může lidstvo i bezmocná fantazie dosáhnout.
  
  
  COG A SHPUNTIK A TŘETÍ ŘÍŠE
  Do druhé světové války zasáhly popadany. V tomto případě krátkých konstruktérů Vintik a Shpuntik. Při stěhování skončili v Berlíně. No a jelikož o politice a planetě Zemi nic nevěděli, přešli do služeb Němců. A technici jsou špičkoví. A podíleli se na vývoji Panthera. Důmyslní konstruktéři udělali věž úzkou a malou, lépe chráněnou, ale lehčí. Motor a převodovka byly umístěny v jednom bloku a převodovka na samotném motoru. Vyrobil se také jednodušší a lehčí podvozek než ve skutečné historii. A výška "Pantera" byla pouhých 1,8 metru. V důsledku toho byl pancíř čela trupu o šířce 80 mm instalován ve velkých úhlech racionálního sklonu a stal se téměř neprostupným. Čelo věže mělo sklony 120 milimetrů a strany byly nakloněny šedesát milimetrů. Slabým místem byly boky trupu - pouhých 40 mm. Ale tělo bylo velmi kompaktní a horní část byla pod velkým úhlem sklonu a na spodní straně byly umístěny 30 mm štíty zakrývající válečky. A celé toto kouzlo vážilo pouhých 26 tun, s motorem o výkonu 650 koní. A dělo mělo 75 mm 70 EL délku hlavně, střílelo 15 ran za minutu.
  Navíc dobrá viditelnost a optika.
  Tento tank jel rychlostí 70 kilometrů v hodině, byl neprostupný do strany pro lehká děla, především pětačtyřicet, a protitankové pušky, ze dvou kilometrů ubral na čele třicet čtyři a prakticky se nerozbil. A téměř všechny protitankové zbraně SSSR do ní nepronikly do čela.
  A nový "Panther" v bitvě u Kurska udělal parádu. Zároveň byl jednodušší na výrobu a vyžadovalo to téměř dvakrát méně kovu než Panther ve skutečné historii.
  V důsledku použití tohoto tanku nacisté prolomili obranu sovětských vojsk a uzavřeli kotel a obešli Kursk. A tak se chopil iniciativy. A když dosáhli úspěchu, vzali Voroněž.
  Poté Hitler nařídil vojákům, aby se otočili na jih. A armáda vojsk se přesunula do Stalingradu.
  Německé tanky jsou na vzestupu. A tým dívek bojuje na Pantheru a proráží sovětská děla a vozidla.
  Němci se probili ke Stalingradu... Ale to není vše. V Africe získal Rommelův sbor na nových tancích řadu vítězství. Situaci pro spojence zhoršila skutečnost, že Vintik a Shpuntik také vynalezli proudovou stíhačku. Navíc je velmi lehký, snadno vyrobitelný, ovladatelný a elementárně ovladatelný.
  A nový letoun VSh-162 se stal nejlepším letounem ve vzduchu a těžce poškodil spojenecký letoun.
  Nacisté tedy začali postupovat v Africe do Egypta. Hitler odmítl vzít Stalingrad útokem a zastavil své jednotky. Ale Fritz zahájil hlavní ofenzivní obchvat průlomem do Kaspického moře. A situace se vyhrotila.
  A na severu následovaly nové operace. Nacisté zaútočili na Švédsko. A za pár dní ji donutili kapitulovat. A ukázalo se, že je to cool.
  Gerda a Charlotte na "Pantherovi" cestovaly po celém Švédsku a nutily zajaté vojáky, aby jim líbali bosé nohy a ukazovali tak svou kolosální třídu. Tyhle holky jsou tady fakt super.
  Mnoho mužů z bitvy se jim vzdalo. A líbal holé podrážky.
  Teď ale byli ve Švédsku, kde už sněžilo a byla zima.
  A Němci v čele s Rommelem porazili Brity v Egyptě. A nyní prorazili na Blízký východ a mají úspěch za úspěchem.
  Tím se tažení krásných válečníků nezastavilo... Gerda vášnivě řekla a třela si bosou nohu o kov:
  - No, "Tiger" samozřejmě, tank, který dává mistrovská díla a kolosální stroj, pokud jde o sílu. Přesto jednoduché!
  Charlotte líně poznamenala:
  - Osobně preferuji Lea. Protože takovým autem není co prorazit! A je dokonalá ve formě!
  Magda si vzpomněla, jak jim 7. listopadu předvedli průvod, a zaštěbetala:
  - A líbila se mi Myška, je tak velká! A se dvěma zbraněmi najednou!
  Christina se zachichotala a překulila se v transportu:
  - Dvě zbraně v jednom autě - to je skvělé!
  Gerda zkroutila nohy ve vzduchu a poznamenala:
  - Je dobré takhle létat? Dostaneme se brzy do Austrálie?
  Charlotte zavrtěla hlavou.
  - Ne! Ne brzy! Letět tam ze Švédska - téměř přes celou zeměkouli!
  Letadlo skutečně přistálo, aby doplnilo palivo. Dívky vyběhly ven. Skončili v horké Medině, kde letadlo nouzově přistálo. I přes konec listopadu zde byla teplota kolem třiceti stupňů. A ve Švédsku, zrovna když odjížděli, udeřil studený cyklon a teplota klesla k minus třiceti.
  Dívky utíkaly, jak jen mohly, aby neumrzly k dopravnímu pracovníkovi, a dívce štípal mráz na holé paty. Není snadné zásadně nenosit boty, zvláště při chůzi.
  Ale teď se dívky rozběhly po horkém písku Mediny. Arabové se při pohledu na polonahé dívky vyděsili, ale báli se zakročit. Přesto mají Němci velmi impozantní pověst. Jsou totiž vnímáni jako národ nadlidí, a proto si drobné hříčky odpouštějí. Jako když se krásky nosí jen v jedněch bikinách.
  Po chladném počasí, kdy neustále chladí nohy, je velmi příjemné běhat po rozpáleném písku. Děvčatům se to líbilo a bavily se tím, že po sobě házely písek.
  Gerda, která takhle skákala pouští, si myslela, že je stále úžasné žít v zemi, kde je neustále léto. A jak je dobrý...
  Na obličej fouká slunečný a čistý, čerstvý vzduch. Nebo ne příliš čerstvý, ale horký pouštní vzduch.
  Charlotte s úsměvem poznamenala:
  - Nyní tyto země patří Třetí říši. Ještě nikdy nebylo lidstvo tak jednotné. Spíše blízko k jednotě, jaká je nyní. A to vše díky v mnoha ohledech géniovi Führera.
  Magda logicky poznamenala:
  - Částečně i proto, že Hitler má obrovské štěstí. Například Britové padali jako hrách. A rozloha Afriky se neukázala jako překážka. Ano, vše bylo na naší straně. I když občas došlo k chybám!
  Christina odpověděla:
  - Pokud jde o štěstí, opravdu ne! Neměli jsme štěstí například na zimu v jednačtyřicátém. A tak by tehdy vzali Moskvu. A válka na východě by skončila. A tak ještě musíte vytáhnout stalinský trn.
  Gerda s povzdechem souhlasila:
  - Pravděpodobně musí! To je škoda! Zemře tolik dobrých kluků a holek!
  Magda se mimoděk rozplakala a řekla:
  - Smrti... Jak jsi nespravedlivý! A někdy přijdete ve špatnou dobu!
  Gerda si pospíšila protestovat:
  - Někdy ne! A vždy ve špatnou dobu! Víš, jak chceš žít a jak se zdráháš zemřít!
  Christina logicky poznamenala:
  Chceme to, protože jsme silní a zdraví. A babička, které je sto let a ve které všechno bolí, má asi úplně jiný vztah ke smrti!
  Charlotte zavrtěla hlavou a s obavami řekla:
  - Nedej bože! Nedej bože, abys někdy zestárnul!
  Gerda to mávla a kopla bosou nohou do písku:
  - Nemluvme o tom! Pokud si začnete myslet, co je stáří, zblázníte se nebo si zničíte život!
  Magda se snažila utěšit blondýnku:
  - Až přijde Ježíš, všichni mrtví vstanou a toto věčné mládí bude navždy!
  Gerda se usmála a řekla láskyplně:
  - Bůh žehnej!
  Christina naštvaně odpověděla:
  A to jsem zásadní ateista. A já v Boha nevěřím a neradím vám!
  Gerda pokrčila silnými, opálenými rameny.
  - Nebudu se nazývat silně věřícím, ale ... Je mnoho věcí, které materialisté a ateisté nedokážou vysvětlit. Včetně původu vesmíru!
  Charlotte, která se ponořila do horkého písku, odpověděla:
  - Ale víc se mi líbí myšlenka - mnoho bohů. Že tito bohové demiurgů společně stvořili vesmír a Zemi. Poté mezi nimi došlo k boji, který způsobil kataklyzmata a přírodní katastrofy. Proto se stávaly nejrůznější neštěstí. Boj bohů a vede k válkám mezi lidmi!
  Gerda sebevědomě odpověděla:
  - Ale německý Bůh vždy vítězí!
  Charlotte zavrtěla hlavou.
  - To se v první světové válce nestalo. I když jsme byli blízko vítězství!
  Christina energicky přikývla.
  - A je to! Bylo nutné dočasně obětovat Východní Prusko, ale nestahovat jednotky ze západní fronty. Pak by obklíčili a dobyli Paříž. Francie kapituluje... Je přece poražena. A dále... Myslím, že kdyby Británie projevila tvrdohlavost, pak bychom na to mohli padnout společně s Itálií, Tureckem a Japonskem. A rozdrtili by je ponorkami a jedinou akcí flotil!
  Magda poznamenala:
  - Zapomněl jsi na Rusko!
  Christina se vzpamatovala.
  - Nic jsem nezapomněl! Rusko by bylo poraženo po kapitulaci Francie. Navíc car Mikuláš II. není Stalin. Ruský panovník by s námi po porážce uzavřel unáhlený mír. A my bychom... Zkrátka Rusko carských časů je ještě slabší než to komunistické!
  Charlotte se zachichotala.
  - Takhle! Ale samozřejmě jsme tehdy promarnili šanci. Adolf Hitler byl chytřejší. Se Stalinem uzavřel pakt o neútočení a rozbíjel své nepřátele kousek po kousku. O tom je politická moudrost!
  Christina poznamenala:
  - Ještě logičtější by bylo odstranit Británii a teprve potom zaútočit na Sovětský svaz!
  Charlotte řekla s úsměvem:
  - Souhlasím s tím!
  Gerda naopak namítla:
  - Kdybychom v jednačtyřicátém roce nezaútočili na SSSR a neporazili jednotky Rudé armády, které nebyly připraveny na obrannou válku, mohly na nás padnout, když bychom zaútočili na Británii. Takže jsme neměli jinou možnost!
  Magda pokrčila rameny.
  - Stalin je opatrný politik! Takové dobrodružství možná neriskoval!
  Gerda racionálně poznamenala:
  - Spíše ze strany Stalina je velkým dobrodružstvím dát nám příležitost rozvinout Británii. V tomto případě by na něj dopadly přesilové síly. A pohřbili bychom to. A tak zatímco Británie vzdoruje, Rusko proti nám stále mělo šanci. Jinak musíme uznat, že naši nepřátelé nemají šanci!
  Charlotte také našla něco proti:
  - Dokud nebudou poražena taková monstra jako SSSR a USA, je krajně předčasné říkat, že nepřítel nemá šanci. Udělali jsme hodně a ušli dlouhou cestu, ale... Stále máme před sebou spoustu problémů. Nyní Austrálie. Další hranice pro německou armádu!
  Gerda sebevědomě odpověděla:
  - Pojďme to taky zlomit! Ve Švýcarsku a Švédsku už byly dvě vycházky a v Austrálii je alespoň mnohem tepleji.
  Charlotte se zachichotala a sebevědomě řekla:
  - Věřím v naše vítězství! Jinak to prostě nejde!
  Dívky se musely přestat vyhřívat v poušti a přesunout se zpět do transportu. Tankování proběhlo úspěšně. A k dívkám se přidali jejich staří kamarádi z praporu "Tygřice".
  Dívky z tohoto ženského oddílu lovily prázdné mudžahedíny. Což však bylo málo. A teď se vesele vydávají dobýt Austrálii. Další kontinent tak žádoucí pro Wehrmacht.
  Německo shromažďovalo síly na seskok a připravovalo vylodění.
  Margaret se setkala se svými starými známými Christinou a Gerdou s respektem. Přesto ne každý může získat diamanty za rytířský kříž! Po této společnosti měly být dívky poslány na inseminaci a do speciálního tábora pro plození potomků. Takže v ruské společnosti možná neměli čas se zúčastnit.
  Krásky však vypadaly vesele a bojovně. Už se mi nechtělo spát a děvčata, která se zavřela v samostatné chatce, klábosila.
  Magda, sedící v koženém křesle, poznamenala:
  - Pohanství se vší svou vnější logikou také nemůže odpovědět na mnoho otázek. Odkud se například vzali četní bohové demiurgů?
  Charlotte se zachichotala a protestovala:
  - Stejně jako monoteismus není schopen odpovědět na otázku, kde se vzal jediný Bůh, který stvořil vesmír?
  Magda pokrčila rameny.
  - Je otázkou, jak to říct... My vírou bereme jako axiom, že Bůh Všemohoucí vždy existoval. A to je axiom, který nevyžaduje důkaz.
  Cristina poznamenala a zavrtěla hlavou:
  - Je nemožné si představit věčně existující, nekonečně silné a nekonečně moudré. To je proti logice. Jak vidíme na Zemi, z jednoduchého vzniká složité a pozorujeme vývoj. A od složitějšího přešlo to jednoduché. Což odporuje pozorované realitě.
  Lidstvo se například stává složitějším, nikoli zjednodušeným! A my vůbec nedegradujeme, ale spíše se stáváme dokonalejšími!
  Charlotte se zachichotala a poznamenala:
  - Logicky! Vývoj bohů vede ke stvoření všemohoucího Boha Demiurga!
  Magda tvrdě poznamenala:
  - Taková filozofie může zničit duši!
  Charlotte přimhouřila oči a vyhrkla:
  - Ale otázkou je, jak starý je vesmír?
  Magda pokrčila silnými, vypracovanými rameny.
  - Neznámý! A proč taková otázka?
  Charlotte racionálně odpověděla:
  - Má to co do činění se Satanovou vzpourou. Satan je jeden z nejstarších andělů, ne-li nejstarší. Jak mu říkají - Syn úsvitu! A pokud se vzbouřil, tak od jeho stvoření a vzpoury asi neuplynulo příliš mnoho času. A ukazuje se, že se tolik miliard let choval klidně a najednou blbnul.
  Magda se zamračila a zavrčela:
  - A tak co?
  Chytrá Charlotte poznamenala:
  - A vědci říkají, že náš vesmír je starý miliardy let! Tolik času trvá, než světlo hvězd dosáhne planety Zemi! A ukazuje se, že podle Bible to nemohou být miliardy!
  Magda se na chvíli zamyslela a odpověděla:
  - Bůh stvořil světlo hvězd, které k nám již sestoupilo. Adam a Eva byli dospělí, ne děti. Slunce, měsíc a hvězdy už na ně svítily. To znamená, že Pán stvořil svět ve vývoji. Takže všechny vaše sliby nic nedokazují.
  Charlotte tvrdošíjně poznamenala:
  - Nebo možná dokazují, že existuje mnoho bohů? Ti bohové, kteří stvořili vesmír!
  Magda odpověděla trochu zaváhání:
  - Náš vesmír je víceméně jednotný a strukturovaný, se všemi svými nepravidelnostmi. A přítomnost mnoha bohů vede k tomu, že by se vesmír rozdělil na kousky.
  Charlotte také celkem logicky namítla:
  - Bitevní loď staví velké množství lidí! Přesto je bitevní loď jednodílný stroj. Ano, a vesmír je postaven mnoha bohy-demiurgy, ale vesmír se z toho nestává méně integrální!
  Magda protáhla obličej a zavrčela:
  - A to zní - logicky! Ale to je čistě lidská logika. Nemá to nic společného s Božskou silou, což je nepochopitelné!
  Charlotte se zachichotala.
  - Nejjednodušší argument - myšlenky Pána jsou nepochopitelné! A na to lze odkazovat a přinášet to při všech příležitostech!
  Magda zašeptala:
  A v každém rysu této větve Páně,
  Ve snech vidím touhu ztělesňovat ideál...
  Ale kupodivu naši lidé trpí téměř v podsvětí,
  A despota financí nám krutě spoutala křídla!
  Charlotte se zasmála.
  - Jezte dobře! Proč se nepokloníš pařezu?
  Magda zatřásla pěstí.
  - Ty jo!
  Dívky se začaly zjevně nudit... Rozhovor o náboženství nedopadl dobře. O čem jiném můžete mluvit? Myšlenky válečníků praporu SS byly omezené.
  Gerda se v rozhovoru dotkla tanků:
  - Zde je náš "Lev" jen ztělesněním německého ducha! Tak velký a s pistolí!
  Magda si všimla a masírovala si rukama svědící chodidla:
  - A "Myš" ještě více - znamená silnější! A jeho brnění je silnější! A dvě zbraně najednou!
  Charlotte radostně zvolala:
  - Okouzlující malá myš! Všechny rozdrtíme na prášek!
  Magda to vzala a zazpívala:
  - Prokletý a prastarý, nepřítel znovu přísahá! Rozdrťte mě, rozdrťte mě na prášek! Ale anděl nespí a všechno bude fungovat ... A všechno dobře skončí! A vše dobře dopadne!
  Charlotte moudře poznamenala:
  - Kdo počítá s pomocí andělů, padá přímo do pekla!
  Magda odpověděla:
  - Kdo je sakra v hlavě, v budoucnu sakra!
  Gerda náhle poznamenala:
  - Měl jsem blízko s T-34 u Charlottes, když testovali! A víte, tohle není nejhorší tank na Zemi!
  Zrzka jedovatě poznamenala:
  - Ne nejlepší, ale... Jeho viditelnost je dost slabá. V praxi je extrémně obtížné se z takového tanku dostat do nepřítele! Musíme si to přiznat!
  Gerda logicky poznamenala:
  - Dobře tvarované brnění a věž. Ačkoli "Tiger" -2 a "Lev" - ochrana stran bude lepší.
  Christina, tato zrzavá nezbednice, si všimla:
  - "Lev" má stále dobrou věž, pokud jde o sklon čela. Ale čelo "Tiger" -2 téměř není nakloněno.
  Gerda odpověděla:
  - Ale tloušťka pancíře je 180 mm. Tím se kompenzuje menší úhel sklonu plechu. Z hlediska věže dopadl Lev lépe než Tygr, ale to samozřejmě není limit. Vím, že naši designéři určitě vytvoří něco dokonalejšího.
  A krásná dívka narazila bosou nohou do ocelového plechu tak, že se ozval hudební trylek.
  Válečníci se nudí. Chtěli usnout. Může tam být něco zajímavého...
  Mezitím na Kavkaze probíhá válka. Němci kromě "Pantera" používali také "Tiger" -2. Tvarově také podobný tanku, ale o něco větší, těžší s 88mm kanónem a silnějším pancířem. Samozřejmě, že s hmotností třicet pět tun, více, ale stále ne kritická, lze bojovat se starým motorem o výkonu 700 koní. Vintik a Shpuntik však již vyrobili motor o výkonu 1000 koní. A "Tiger" -2 také začal doslova létat. Objevil se "lev" s ještě silnějším, zejména bočním pancířem a 105milimetrovými děly.
  A vážící pětačtyřicet tun se pro sovětské jednotky stal kolosálním problémem.
  V zimě třiačtyřicet - čtyřiačtyřicet let byl Kavkaz zajat německými jednotkami. Válka začala probíhat ne podle stalinského scénáře.
  Nacisté obsadili Indii v březnu a začali se pohybovat směrem k Austrálii. A zároveň shrábl Afriku.
  Stalin jim nabídl mír za jakýchkoli podmínek. Na jaře 1944, po dokončení dobytí Afriky, Hitler přijal Stalinovu nabídku míru.
  Podmínky byly náročné, včetně placení reparací, dodávek surovin a dalších věcí do Třetí říše.
  V létě 1944 došlo k přistání v Británii a Londýn padl během jednoho týdne. Poté začala velká ofenzíva na Ameriku. Vintik a Shpuntik vyrobili nové ponorky, které pluly rychleji než čluny a mířily torpédy na radar. A bylo vynalezeno mnoho dalších věcí.
  Zvláště silná se stala laserová instalace na diskety. A bylo to prostě skvělé.
  Amerika vydržela až do července 1945 a kapitulovala. Nastalo období míru. Dočasná pravda...
  Hitler byl nespokojený s tím, že Japonsko zabralo příliš mnoho území. A prostě toužil po pomstě a záboru půdy.
  A 20. dubna 1953 začala válka s Japonskem. Stalinův nástupce Berija nabídl Hitlerovi pomoc.
  Führer souhlasil za určitých podmínek. Totiž SSSR bojuje v plné síle, ale zpět se dostává pouze jižní Sachalin a hřeben Kuril.
  Berija, který nadále platil Hitlerovi kolosální tribut, souhlasil s těmito podmínkami také.
  Od samého začátku byla válka pro Japonce neúspěšná. Vadily jim především jejich létající talíře, které byly vyzbrojeny laserovými zbraněmi a tepelnými paprsky. A vše bylo doslova spáleno na popel a roztaveno na kovové hobliny.
  SSSR naproti tomu vrhl do boje tanky T-54 a IS-7, které byly rovněž silnější než japonské, a proudová letadla.
  Válka trvala pět měsíců a skončila vítězstvím a okupací Japonska. Bylo to suverénní vítězství...
  A v bitvách se vyznamenala posádka tanku Alenka na IS-7. Auto fungovalo dobře a rozbilo mnoho japonských mastodontů.
  A dívky střílely holými prsty u nohou a docela přesně.
  Ale to jsou detaily...
  SSSR získal zpět jih Sachalinu a Kurilský hřeben. A tak si zajistil autoritu a nové země...
  Hitler, někteří pod ním shrabali zbytek světa. Ale SSSR pro něj neustále bolely oči. Vůdce chtěl nová dobývání a hrdinství Wehrmachtu.
  A 20. dubna 1958 začala útokem na Moskvu nová velká válka.
  Německé dívky bojují na obloze. Albina a Alvina.
  Sestřelují sovětská letadla. Dívky jsou téměř nahé, v jedněch bikinách a bosé. Letecké zbraně míří na nepřítele.
  Albina srazila sovětské auto a zapištěla:
  - Podle nás je to šok!
  Alvina také odřízne sovětský jak a dodává:
  Pro slávu naší říše!
  A bojovníci svého času také bojovali a bojovali s nepřítelem. A rádi mučí lidi.
  Zde byl člen Komsomolu mučen. Svlečená a nahá dívka byla zbita bičem. Poté byly bosé nohy člena Komsomolu spáleny rozžhavenou tyčí. A musím říct, že se jim to líbilo.
  Poté dívce zlomili prsty na nohou. A nejchic z mučení, zapálit lůno Venuše pochodní. A dívka ztratila vědomí bolestí.
  Albina se však ani v tomto neuklidnila. Přinesla pochodeň na nahou hruď dívky. A smažil to. Pak odřízla a snědla jemné maso a zvolala:
  - Jak chutné!
  Alvina smažila druhou bradavku plamenem a poznamenala:
  - Ano, je to skvělé!
  A německým dívkám se to moc líbilo.
  Ale ne všichni tvorové jsou takoví. Zde Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová bojují na obloze proti německým supům.
  A ukazují svou zručnost a moudrost.
  Dívky samozřejmě bojují naboso a v bikinách. A přinést dary smrti nepříteli.
  A zpívat sami sobě;
  - Sláva zemi komunismu,
  Lenin nás inspiroval k boji...
  Zlomený hřeben znát fašismus
  Pojďme vybudovat nový svět!
  Anastasia vystřelila na nepřítele holými prsty, sestřelila německé letadlo a křičela:
  - Za rudý komunismus!
  Akulina Orlová obratně zasáhla nepřítele holýma nohama, odsekla ho a zaštěkala:
  - Za vítězství ruského ducha!
  A dívky sborově zavrčely:
  - Za vlast a Stalina!
  Tohle je tak tvrdá bitva, která probíhá na celé frontě.
  Němci jsou rozhodně silní. A pohybují se, i když pomalu, s velkým poškozením.
  Dívky bojují v pěchotě ...
  Komsomolky samy v kalhotkách.
  Zde Alenka vystřelí ze samopalu, odřízne nacisty a vyřadí celou řadu bojovníků.
  Pak říká:
  - Sláva Rusku!
  Anyuta také střílí na nepřítele. Dělá to velmi dobře a jasně. A pokácet nacisty. Pak holými prsty u nohou hodí granát, rozbije tank nacistů a zakřičí:
  - Za svaté Rusko!
  Alláh také střílí na nepřátele. Dělá to velmi přehledně. S holým podpatkem hodí dárek smrti, dělá to mistrně. Zrzavý Fritz se klepe a ječí:
  -Za éru komunismu!
  Maria také střílí na nepřítele. Kosí nacisty, díky čemuž je extrémně agresivní a skřípe:
  - Za Rusko, naše matka!
  A holými prsty u nohou zase hodí granát. Německý tank, který utrpěl poškození, se převalil... A bojová souprava je roztrhaná.
  Marusya, drcení nacistů. A holými podpatky hodila spoustu granátů a vydala:
  - Za velkou vlast!
  Tady jsou takové dívky, prostě kolosální bojovnice. Takže všichni jsou vyhlazeni v řadě.
  Tady je bojová pětka. A kolik fašistů hýří. A černí bojovníci se účastní ofenzivy. Musím říct, že jsou to extrémně bojovní kluci.
  Ale jejich ruské dívky kosí bez obřadu.
  Krásný prapor, když jsou válečníci téměř nazí. A tak opálená, čokoládová.
  A na obloze můžete vidět výkonná německá auta Yu-888. Svrhli bomby na sovětské pozice a rozdrtili nepřítele. A jednají s velkým nasazením.
  Eva, shazovala bomby, tiskla na pedál svou holou, kulatou patu. Házet dárky na sovětská města, řvát:
  - Třetí říše je neporazitelná!
  Agáta s tím souhlasila a chrlila dary ničení:
  - Už jsme rozbili všechny naše nepřátele!
  A nacisté už proudí po Moskvě z různých stran.
  Poté Oleg a dívky znovu vstoupili do bitvy a pomohli Rusku, nebo spíše SSSR.
  Pak se k nim přidala bosá dívka Margarita. Také dospělá spisovatelka se výměnou za nesmrtelnost stala asi dvanáctiletou dívkou a plní poslání.
  Válečníci z jednadvacátého století se opět potýkali s nacisty dvacátého.
  Ve fašistické hnědé říši je příliš mnoho vojáků. Plynou jako nekonečná řeka.
  Oleg Rybačenko, porážející nacisty meči, zařval pěchotu i tanky:
  - Nikdy se nevzdávej!
  A z chlapcovy bosé nohy vyletěl ostrý kotouč!
  Margarita drtila protivníky, vyceňovala zuby a zabručela:
  - Na světě je místo pro výkon!
  A jedovaté jehly se rozsypaly z holčiny bosé nohy a zasáhly nacisty a jejich letadla a tanky.
  Natasha také vražedně a zavyla házela nahými prsty:
  Nikdy nezapomeneme a nikdy neodpustíme.
  A její meče prošly fašisty ve mlýně.
  Zoya sekla nepřátele a zapištěla:
  - Pro novou objednávku!
  A z jejích bosých nohou se rozsypaly nové jehly. A co je v oku, co je v hrdle nacistických vojáků a letadel.
  Ano, bylo jasné, že válečníci byli vzrušení a zuřiví.
  Augustin, porážející bílé vojáky a tanky, zaskřípal:
  - Naše železná vůle!
  A z její bosé nohy letí nový, smrtící dárek. A padni takni a bílí bojovníci.
  Světlana seká na mlynáře, její meče jsou jako blesk.
  Nacisté padají jako snopy.
  Dívka hází jehly bosýma nohama a kvílí:
  - Pro matku Rusko vyhraje!
  Oleg Rybačenko postupuje proti nacistům. Terminátor chlapec seká hnědé vojáky.
  A přitom prsty na holých nohách chlapce vyhazují jehly s jedem, trhají kmeny a sestřelují letadla.
  Chlapec řve:
  - Sláva budoucímu Rusku!
  A v pohybu každému řeže hlavu a tlamu.
  Margarita také drtí protivníky.
  Její bosé nohy mávají. Nacisté umírají ve velkém. Válečník křičí:
  - Pro nové hranice!
  A pak ta dívka vezme a rozřízne ...
  Masa mrtvol fašistických vojáků.
  Ale Natasha je v útoku. Porazí nacisty spolu s tanky a zpívá:
  - Rusko je skvělé a zářivé,
  Jsem velmi zvláštní dívka!
  A z jejích bosých nohou létají kotouče. Kdo viděl hrdla nacistů. Ano, toto je dívka.
  Zoya je v útoku. Sekání hnědých vojáků oběma rukama. Plivnutí z trubice. A hází smrtící jehly holými prsty - sestřelujte tanky a letadla.
  A přitom si zpívá:
  - Oh, kytku, pojďme,
  Oh, můj oblíbený odejde!
  Augustina, která kácí nacisty a vyhlazuje hnědé vojáky, ječí:
  - Celý chlupatý a v kůži zvířete,
  S kyjem přispěchal na pořádkovou policii!
  A holými prsty u nohou vystřelí na nepřítele, něco, co zabije slona a ještě víc tank.
  A pak zakřičet:
  - Vlci!
  Světlana v útoku. Řezy, sekání nacistů. Bosýma nohama na ně vrhá dárky smrti.
  Provozuje mlýn s meči.
  Rozdrtila spoustu bojovníků a kvílí:
  - Přichází velké vítězství!
  A dívka je opět v divokém pohybu.
  A její bosé nohy vystřelují smrtící jehly a ničí tanky a letadla.
  Oleg Rybačenko vyskočil. Chlapec se otočil v kotrmelci. Ve skoku rozsekal spoustu nacistů.
  Házal jehly holými prsty a zavrčel:
  - Buď slavný mou krásnou odvahou!
  A chlapec je opět v bitvě.
  Margarita přechází do útoku. Rozdrtí všechny nepřátele v řadě. Její meče jsou tvrdší než čepele větrných mlýnů. A holé prsty házejí dary smrti, hoří tanky a letadla.
  Dívka je v útoku. Vyhubí hnědé válečníky bez obřadu.
  A každou chvíli skáče a kroutí se!
  A létají z ní dary ničení.
  A sami nacisté padají mrtví. A hromadí se celé hromady mrtvol.
  Margarita křičí:
  - Jsem americký kovboj!
  A znovu její bosé nohy hodily jehlu.
  A pak ještě tucet jehel!
  Natasha v útoku je také velmi cool.
  A hází bosýma nohama a plive ze slámy.
  A křičí z plných plic:
  - Jsem jiskřivá smrt! Jediné, co musíte udělat, je zemřít!
  A opět krása v pohybu.
  Zoya zaútočí na blokádu nacistických mrtvol. A z jejích bosých nohou létají také bumerangy zkázy.
  A hnědí bojovníci stále padají a padají.
  Zoya křičí:
  - Bosá holka, vyhraješ!
  A z holé dívčiny paty letí tucet jehel. Které přímo do hrdla kopou nacistům.
  Padnou mrtví.
  Nebo spíše úplně mrtvý.
  Augustina v ofenzivě. Rozdrtí hnědé jednotky. Její meče nosí dvě ruce. A ona je tak velká bojovnice.
  Fašistickými jednotkami se prožene tornádo.
  Dívka s červenými vlasy řve:
  - Budoucnost je skrytá! Ale bude to vítězné!
  A v útoku kráska s ohnivými vlasy.
  Augustin řve v divoké extázi:
  - Bohové války všechno roztrhají!
  A válečník v útoku.
  A její bosé nohy vrhají spoustu ostrých, jedovatých jehel.
  Světlana v bitvě A tak jiskřivé a bojovné. Její holé nohy vyvrhují tolik smrtících věcí. Ne muž, ale smrt s blond vlasy.
  Ale pokud se to zlomí, nemůžete to zastavit.
  Světlana zpívá:
  - Život nebude med,
  Ten skok v kulatém tanci!
  Ať se sen stane skutečností
  Krása promění člověka v otroka!
  A v pohybu bosé dívky je stále více vzteku.
  Oleg v ofenzivě vše zrychluje. Chlapec bije nacisty.
  Jeho bosé nohy hází ostré jehly - trhají tanky a letadla.
  Mladý válečník křičí:
  - Šílená říše všechny roztrhá na kusy!
  A chlapec je opět v pohybu.
  Margarita je ve své činnosti bouřlivá dívka. A mlátí nepřátele.
  Zde spustila holou nohu, hrášek s výbušninou. Ta vybuchne a najednou se vyhodí sto nacistů a deset tanků.
  Dívka křičí:
  - Vítězství k nám stejně přijde!
  A bude řídit mlýn s meči - sudy tanků létají různými směry.
  Natasha zrychlila své pohyby. Dívka kácí hnědé válečníky. A zatímco křičí:
  - Vítězství čeká na ruskou říši.
  A pojďme vyhubit nacisty zrychleným tempem.
  Natasha je terminátorka.
  Nemyslí na to, že by zastavil a zpomalil, a tanky a letadla jedou z cesty.
  Zoya je v útoku. Zdá se, že její meče krájí maso a kovový salát. Dívka křičí z plných plic:
  - Naše spása je v platnosti!
  A holé prsty také hází takové jehly.
  A masa lidí s proraženými hrdly, povalujících se v hromadách mrtvol, stejně jako rozbitých tanků a sestřelených letadel.
  Augustine je bláznivá dívka. A všechny to rozdrtí, jako by to byl robot z hyperplazmy.
  Už rozbilo ne sto nacistů. Všechno ale nabírá tempo. A válečník stále řve.
  - Jsem neporazitelný! Nejúžasnější na světě!
  A opět kráska v útoku.
  A z jejích holých prstů vylétá hrášek. A tři sta nacistů a tucet tanků byly roztrhány silným výbuchem.
  Augustin zpíval:
  - Neodvážíš se zmocnit se naší země!
  V ofenzivě je i Světlana. A nedává ani gram oddechu. Divoká Terminátorka.
  A podřeže nepřátele a vyhladí nacisty. A masa hnědých bojovníků už spadla do příkopu a podél silnic.
  Šestka zuřila. Svedl divoký boj.
  Oleg Rybačenko je zpět v akci. A postupuje a mává oběma meči. A terminátor řídí mlýn. Mrtví nacisté padají.
  Masa mrtvol. Celé hory krvavých těl.
  Chlapec spisovateli připomíná divokou strategii. Kde se také mísili koně a lidé.
  Oleg Rybačenko kvílí:
  - Běda mysli!
  A peněz bude dost!
  A terminátor chlapec v novém hnutí. A jeho bosé nohy něco vezmou a hodí.
  Chlapecký génius zařval:
  - Mistrovská třída a firma "Adidas"!
  Opravdu skvělá show se ukázala jako skvělá. A kolik zabili nacistů. A největší počet největších zabil hnědé bojovníky.
  Margarita je také v boji. Drtí skořici a ocelové armády a řve:
  - Velký šokový pluk! Všichni vjíždíme do rakve!
  A její meče jsou rozsekány nacisty. Masa hnědých bojovníků se již zhroutila.
  Dívka zavrčela:
  - Jsem ještě chladnější než panteři! Dokažte, že každý je nejlepší!
  A z holé paty dívky vyletí jako hrášek se silnými výbušninami.
  A udeřit na nepřítele.
  A vezme a rozbije některé protivníky a tanky a dokonce i letadla.
  A Natasha má autoritu. A poráží soupeře a ona sama nikomu nedá sestup.
  Kolik nacistů už přerušilo.
  A její zuby jsou tak ostré. A oči jsou safírové. Toto je dívka - hlavní kat. Přestože má všechny své partnery - katy!
  Natasha křičí:
  - Jsem blázen! Budete mít trest!
  A zase ta dívka poseká spoustu nacistů meči.
  Zoya je v pohybu a vystříhala spoustu hnědých válečníků.
  A bosé nohy házejí jehly. Každá jehla zabije několik nacistů. Tyto dívky jsou opravdu krásné.
  Augustin postupuje a drtí protivníky. A přitom nezapomene křičet:
  - Nemůžete uniknout z rakve!
  A dívka si vezme zuby a odhalí zuby!
  A ta zrzka je tak... Vlasy vlající ve větru jako proletářský prapor.
  A všechno doslova vychází ze vzteku.
  Světlana v pohybu Zde rozsekala spoustu lebek a tankových věží. Válečnice, která vyceňuje zuby.
  Ukazuje jazyk. A pak plivne z brčka. Pak zavyl:
  - Budete mrtví!
  A opět z jejích bosých nohou létají smrtící jehly, které zasahují pěchotu i letadla.
  Oleg Rybačenko skáče a skáče.
  Bosý chlapec vydává spoustu jehel, sráží tanky a zpívá:
  - Pojďme kempovat, otevřít si velký účet!
  Mladý válečník je na tom nejlépe.
  Je docela starý, ale vypadá jako dítě. Pouze velmi silný a svalnatý.
  Oleg Rybachenko zpíval:
  - Ať hra není podle pravidel - prolomíme fraeru!
  A znovu z jeho bosých nohou létaly smrtící a rozbíjející jehly.
  Margarita zpívala s potěšením:
  - Nic není nemožné! Věřím, že svoboda svítá!
  Dívka opět hodila smrtící kaskádu jehel na nacisty a jejich tanky, pokračovala:
  - Temnota zmizí! Ať kvetou růže!
  A jakmile bojovnice hází hrášek holými prsty, okamžitě vyletělo do vzduchu tisíc nácků. Ano, armáda hnědé, pekelné říše taje přímo před našima očima.
  Natasha v bitvě. Skáče jako kobra. Vybuchuje nepřátele. A tak mnoho nacistů umírá a letadla padají.
  Jejich dívka a meče, obilí na uhlí a oštěpy. A jehly.
  Zároveň také řve:
  - Věřím, že vítězství přijde!
  A slávu Rusů najde!
  Holé prsty házejí nové jehly a bijí protivníky.
  Zoya v divokém pohybu. Útočí na nacisty. Rozbije je na malé kousky.
  Žena bojovnice hází jehly holými prsty. Proniká přes protivníky a jak řvát:
  Naše úplné vítězství je na dosah!
  A provádí divoký mlýn s meči a vymetá tanky. Tohle je vážně holka jako holka!
  Augustinova kobra ale přešla do útoku. Tato žena je noční můrou pro všechny noční můry.
  A když to řeže, znamená to, že to řeže.
  Poté zrzka vezme a zazpívá:
  - Otevřu všechny lebky! Jsem velký sen!
  A nyní jsou její meče v akci a prořezávají maso a kov.
  Světlana jde také do útoku. Ta holka nemá brzdy. Jakmile se rozsekají, masa mrtvol je poseta odpadky a padají letadla a tanky.
  Blonďatý terminátor řve:
  - Jak to bude dobré! Jak dobré to bude - já to vím!
  A teď z ní letí zabijácký hrášek.
  Oleg opět stovka nacistů, nesoucích meteor, odříznuta. A sebere bombu a hodí ji.
  Malá velikost, ale smrtící...
  Jak rozbít na malé kousky.
  Chlapec terminátor zavyl:
  - Bouřlivé mládí hrozných strojů!
  Margarita to udělá znovu v bitvě.
  A pokácet spoustu hnědých bojovníků. A řeže velké mezery.
  Dívka křičí:
  - Lambada je náš tanec na písku!
  A udeřit s novým elánem.
  Natasha v útoku je ještě zuřivější. Tedy mlácení nacistů. Není pro ně moc dobré takovým dívkám vzdorovat.
  Natasha to vzala a zazpívala:
  - Běh na místě je společným usmiřovatelem!
  A bojovnice vtrhla do protivníků takovou kaskádou úderů.
  A bude házet disky bosýma nohama.
  Zde řídila mlýn. Masa hlav hnědé armády se odvalila a tanky hořely.
  Je to bojovná kráska. Porazte si takovou žlutou armádu.
  Zoya je v pohybu a drtí všechny bez výjimky. A její meče jsou jako nůžky smrti.
  Dívka je prostě krásná. A její bosé nohy házejí velmi jedovaté jehly.
  Porazit soupeře. Probodávají jim hrdla a vyrábějí rakve, nutí explodovat tanky a letadla.
  Zoya to vzala a zapištěla:
  - Pokud v kohoutku není voda...
  Natasha radostně vykřikla:
  Takže je to vaše chyba!
  A holými prsty hází něco, co důkladně zabíjí. Tohle je opravdu dívka dívek.
  A z jejích holých nohou, jak bude čepel létat. A zasáhne spoustu bojovníků a odřízne věže od tanků.
  Augustin na cestách. Rychlý a jedinečný ve své kráse.
  Jaké má světlé vlasy. Jako vlající proletářský prapor. Tato dívka je opravdová liška.
  A seká protivníky - jako by se narodila s meči v rukou.
  Zrzka, zatracený parchant!
  Augustin to vzal a zasyčel:
  - Bude býčí hlava - bojovníci se nezblázní!
  A tady zase rozdrtila spoustu borců.
  Oleg Rybačenko zabručel:
  - Co potřebuješ! Tady je ta dívka!
  Margarita, která házela dýkou bosou nohou a ulomila věž tanku, potvrdila:
  - Velká a cool holka!
  Augustin s tím ochotně souhlasil:
  - Jsem válečník, který každého kousne!
  A opět s holými prsty spustí vražednou.
  Světlana v bitvě není horší než soupeři. Ne holka, ale skončit s takovou čarodějnicí v plamenech.
  A křičí:
  - Jaká modrá obloha!
  Augustine, která vypustila čepel bosou nohou a odřízla věž tanku, potvrdila:
  - Nejsme zastánci loupeže!
  Světlana, která sekala nepřátele a sestřelovala letadla, cvrlikala:
  - Hlupák nepotřebuje nůž ....
  Zoya pištěla a házela jehly holýma, opálenýma nohama:
  - Budeš mu lhát ze tří krabic!
  Natasha, porážející nacisty, dodala:
  - A dělej s ním za penny!
  A válečníci vezmou a skočí. Jsou tak krvaví a cool. Obecně mají hodně vzrušení.
  Oleg Rybachenko vypadá v bitvě velmi stylově.
  Margarita zpívala:
  - Rána je silná a ten chlap má zájem...
  Geniální chlapec spustil nohou něco, co vypadalo jako vrtule vrtulníku. Odřízl nacistům a tankům několik set hlav a zapískal:
  - Docela sportovní!
  A oba - chlapec a dívka v plném prolamování.
  Oleg sekal hnědé vojáky a zavrčel:
  - A bude to pro nás velké vítězství!
  Margarita v odpověď zasyčela:
  - Zabijeme všechny - bosýma nohama!
  Ta dívka je skutečně tak aktivní terminátor.
  Natasha zpívala v ofenzivě:
  - Svatá válka!
  A válečník vypustil ostrý diskový bumerang. Létal obloukem, posekal spoustu nacistů a tankových věží.
  Zoya dodala a pokračovala ve vyhlazování:
  - Bude to naše vítězství!
  A z jejích bosých nohou létaly nové jehličky. A zasáhli spoustu stíhaček a letadel.
  Blonďatá dívka řekla:
  - Dát soupeři mat!
  A ukázala svůj jazyk.
  Augustina mávala nohama a házela ostrohranné hákové kříže a zabručela:
  - Imperiální vlajka vpřed!
  Světlana ochotně potvrdila:
  - Sláva padlým hrdinům!
  A dívky jednohlasně křičely a drtily nacisty:
  - Nikdo nás nezastaví!
  A teď od bosých nohou válečníků letí disk. Trhá se maso a bourají se tankové věže.
  A znovu křičet:
  - Nikdo nás nemůže porazit!
  Natasha vyletěla do vzduchu. Roztrhal protivníky a okřídlené supy a vydal:
  - Jsme vlci, smažte nepřítele!
  A z jejích holých prstů vyletí velmi smrtící disk.
  Dívka se dokonce kroutí v extázi.
  A pak zamumlal:
  - Naše paty milují oheň!
  Ano, dívky jsou opravdu sexy.
  Oleg Rybačenko zavrčel:
  - Oh, brzy, poskytuje bezpečnost!
  A mrkl na válečníky. V odpověď se smějí a vyceňují zuby.
  Natasha porazila nacisty a zapištěla:
  - V našem světě není radost, bez boje!
  Chlapec odpověděl:
  "Někdy taky není legrace bojovat!"
  Natasha souhlasila:
  - Pokud není síla, pak ano ...
  Ale my bojovníci jsme vždy zdraví!
  Dívka házela jehly na nepřítele holými prsty, vyhodila do vzduchu množství tanků a zpívala:
  - Voják je vždy zdravý,
  A připraven k akci!
  Poté Natasha znovu porazila nepřátele a zničila věže tanků.
  Zoya je velmi rychlé dítě. Zde spustila na nacisty celý sud. A vytrhl několik tisíc z jednoho výbuchu.
  Pak vykřikla:
  - Nepřestávejte, naše paty se třpytí!
  A dívka v bojové krajce!
  Augustin v bitvě také není slabý. Tedy mlácení nacistů. Jako by se ze svazku řetězů klepalo.
  A sekání protivníků - zpívá:
  - Pozor, bude to užitečné
  Na podzim bude koláč!
  Rudovlasý čert orá v boji opravdu jako čert v tabatěrce.
  A takhle Světlana bojuje. A nacisté to od ní dostávají.
  A když se trefí, trefí se.
  Z ní vylétají krvavé cákance.
  Světlana si drsně všimla, když z její bosé nohy vylétly kovové cákance, které roztavily lebky a věže tanků:
  - Sláva Rusku, velmi dokonce sláva!
  Tanky spěchají vpřed...
  Divize v červených košilích -
  Zdravím ruský lid!
  Zde se dívky chopily nacistů. Jsou tedy řezány a drceny. Ne válečníci, ale opravdu panteři, kteří přetrhli řetěz.
  Oleg je v bitvě a útočí na nacisty. Bez soucitu je bije, prořezává tanky a ječí:
  Jsme jako býci!
  Margarita, která rozdrtila hnědou armádu a prořízla se skrz tanky, zvedla:
  Jsme jako býci!
  Natasha to vzala a zavyla, přičemž porážela hnědé stíhačky spolu s tanky:
  - Lhaní se vymyká z rukou!
  Zoya roztrhala nacisty na kusy a zapištěla:
  - Ne, ne z ruky!
  A on taky vezme a pustí hvězdičku bosou nohou a dožene spoustu fašistů.
  Natasha si to vzala a vypískla:
  - Naše televize je zapnutá!
  A z její holé nohy letí zabijácký svazek jehel.
  Zoya, která také ničila nacisty a jejich tanky, zapištěla:
  - Naše přátelství je monolit!
  A zase takový hod, že se kruhy rozmazávají do všech stran. Toto je dívka - čisté vyhlazování protivníků.
  Dívka s holými prsty na nohou vezme a vypustí tři bumerangy. A mrtvol z toho bylo ještě víc.
  Poté kráska vydá:
  - Nedáme nepříteli milost! Bude tam mrtvola!
  A znovu ta smrtící věc odlétá z holé paty.
  Augustin také zcela logicky poznamenal:
  - Jen ne jedna mrtvola, ale mnoho!
  Poté to dívka vzala a bosá procházela krvavými loužemi. A zabila spoustu nacistů.
  A jak to řve:
  - Masová vražda!
  A teď bude mlátit hlavou do nacistického generála. Rozbij mu lebku a rozdej:
  - Banzai! Půjdeš do nebe!
  Světlana je v ofenzivě velmi zuřivá, zejména sráží tanky, skřípe:
  - Nebudeš ušetřen!
  A tucet jehel odlétá z jejích holých prstů. Když prorazí všechny, letadla se zhroutí. A dokonce i válečník se snaží trhat a zabíjet.
  Oleg Rybačenko kvílí:
  - Slavné kladivo!
  A kluk navíc hází bosou nohou takovou cool hvězdu v podobě hákového kříže. Složitý hybrid.
  A masa nacistů se zhroutila.
  Oleg zařval:
  - Banzai!
  A chlapec je opět v divokém útoku. Ne, jen to vře silou a sopky bublají!
  Markéta na cestách. Každému to potrhá břicho.
  Dívka s nohou vyhodí padesát jehel najednou. A masu zabili nejrůznější nepřátelé, vyřadili jak tanky, tak letadla.
  Margarita zpívala z hlediska veselosti:
  - Jedna, dvě! Smutek není problém!
  Nikdy byste se neměli nechat odradit!
  Udržujte nos a ocas výše pomocí trubky.
  Vězte, že opravdový přítel je vždy s vámi!
  To je tak agresivní společnost. Dívka mlátí a křičí:
  "Z Dračího prezidenta se stane mrtvola!"
  Natasha v bitvě je jen jakýsi terminátor. A bublající řev:
  - Banzai! Získejte to rychle!
  A z její bosé nohy odletěl granát. A nacisté jsou jako přibití. A rozbije spoustu mastodontů a okřídlených pekelných strojů.
  Tady je válečník! Všem válečníkům - válečníkovi!
  Zoya je také v útoku. Taková zuřivá svině.
  A vzala to a zavrčela:
  - Náš otec je sám Bílý Bůh!
  A řeže na nacisty trojitý mlýn!
  A Augustin zařval:
  - A můj Bůh je černý!
  Zrzka je skutečně ztělesněním klamu a podlosti. Pro nepřátele, samozřejmě. A pro přátele je to miláček.
  A jak s holými prsty bude brát a házet. A spousta hromad válečníků hnědého impéria, stejně jako jejich tanky a letadla.
  Zrzka vykřikla:
  - Rusko a černý bůh jsou za námi!
  Válečník s velmi vysokým bojovým potenciálem. Ne, do toho je lepší se nemíchat. Jak se odtrhávají věže tanků a křídla fašistických letadel.
  Augustin zasyčel:
  - Rozdrtíme všechny zrádce na prach!
  A mrkne na své partnery. Ano, tahle ohnivá dívka není zrovna něco, co dokáže dát pokoj. Pokud mír není smrtící!
  Světlana rozdrtila nepřátele a vydala:
  - Zameteme vás ve frontě!
  Augustin potvrdil:
  - Zabijeme všechny!
  A z jejích bosých nohou opět letí dar totální záhuby! A tolik tanků a letadel najednou explodovalo na malé třísky.
  Oleg v odpovědi zpíval:
  - Bude kompletní banzai!
  Augustine, která trhala nacisty holýma rukama, sekala je meči a házela jehly holými prsty, ničila najednou tanky a letadla, vydala:
  - Krátce řečeno! Krátce řečeno!
  Natasha, která zničila hnědé válečníky, zapištěla:
  - Zkrátka - banzai!
  A řežme protivníky divokou hořkostí.
  Oleg Rybachenko, kácení protivníků, vydal:
  - Tento gambit není čínský,
  A debut, věřte mi, je thajský!
  A znovu vyletěl z chlapcovy bosé nohy ostrý kotouč na řezání kovů. Odřízl jak věže tanků, tak ocasní plochy letounu.
  Margarita, porážející válečníky hnědé říše a brnění tanků, zpívala:
  - A koho najdeme v bitvě?
  A koho najdeme v bitvě...
  Nedělejme si z toho legraci...
  Pojďme to roztrhat!
  Pojďme to roztrhat!
  Tehdy s nacisty odvedli dobrou práci... A Sovětské Rusko porazilo hnědé impérium během útoku na Moskvu.
  Válka ještě neskončila, ale SSSR už měl šanci porazit samotné nacisty. Takže šestka opět musela přerušit provádění své super a cool mise.
  
  JEDEN SSSR MEZI VLKY
  K výpadku došlo v důsledku sluneční erupce, v jejímž důsledku byly 22. června 1941 Spojené státy, Británie a jejich kolonie vypnuty. Zpočátku to průběh války nijak zvlášť neovlivnilo. Němci postupovali v podstatě stejným způsobem jako ve skutečné historii. Vůdce se také otočil na jih a Japonsko zaujalo vyčkávací pozici... A opět mrazivá zima zachránila Rudou armádu před úplnou porážkou a umožnila jí přejít do protiofenzívy u Moskvy. A Japonsko se mezitím zmocnilo majetku v Tichém oceánu, který dříve patřil Británii a Spojeným státům, a do kterého se nyní další síly nemohly dostat.
  Na východní frontě na jaře a začátkem léta Němci vybojovali řadu vítězství a znovu zahájili ofenzívu proti Stalingradu. Zde však začal odklon od reality. Absence druhé fronty umožnila Němcům přesunout více jednotek z Evropy az Libye, takže tam zůstaly pouze italské posádky.
  A ofenziva začala nejen na Stalingrad, ale i na Tichvin. A nyní jim velel Rommel, kterého si Fuhrer velmi cenil za porážku Britů v Libyi a dobytí Tolbuku.
  Bojů se účastnily i první tanky Tiger. Rommel v noci zahájil ofenzívu a podařilo se mu sovětské jednotky zaskočit. Situaci zhoršoval fakt, že Němci měli v letectví převahu, a tak neplýtvali silami na boj se spojenci.
  Pilot Marseille rychle získával účty na východní frontě. Ještě v červnu 1942 překonal počet sestřelených letadel na sto padesát a obdržel Rytířský kříž Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty.
  Ale to byl jen začátek kariéry.
  Na obloze to ve skutečnosti měla Rudá armáda složitější. A Němci byli schopni obsadit Tikhvin a poté několik dalších měst a odříznout Leningrad dvojitým prstenem, čímž toto město znovu zablokovali.
  Sovětské velení se pokusilo prorazit k Leningradu a postoupit středem. K dosažení úspěchu v těchto oblastech však nebylo dost sil.
  Jedinou útěchou bylo, že nacisté uvízli ve Stalingradu, což jim dalo šanci shromáždit nové rezervy.
  Leningrad ale zůstal zablokován. Turecko a Japonsko zatím do války nevstoupily a SSSR měl šanci zvrátit vývoj bitev. V listopadu 1942 zahájila sovětská vojska ofenzivu u Rževa a Stalingradu.
  Za Rževa nebylo dosaženo úspěchu. Ale u Stalingradu byl prsten uzavřen. Ale jak se časem ukázalo. Třetí říše měla mnohem více rezerv a Rommel zahájil ofenzivu směrem na Stalingrad ze severu a Mainstein z jihu.
  Situaci zhoršil nečekaný vstup Japonska do války. Samuraj, přestože byl omezen bitvou v Číně, zaútočil na Vladivostok.
  Pravděpodobně se Hirohito bál, že Třetí říše prohraje a vstoupil do války.
  Kromě toho mělo Japonsko dostatek zdrojů a pěchoty pro útoky v plném rozsahu.
  Rudá armáda byla sevřena a Rommelovi se podařilo prorazit ze severu ke Stalingradu. Mainstein byl dočasně zastaven, ale poté, co dostal další posily a podporu od Pauluse, spojil se s již odblokovanými jednotkami.
  Vznikl tak další prsten, ve kterém se ocitla sovětská vojska.
  Po tvrdohlavých bojích byla většina z nich zničena a zajata. Poté Němci dokončili dobytí Stalingradu. A v březnu 1943 vstoupilo do války i Turecko. Situace se ještě více zkomplikovala. Ve vzduchu si Němci udrželi převahu. Marseille překonala počet tří set sestřelených letadel a stala se prvním Němcem, který obdržel druhý Rytířský kříž Železného kříže s dubovými listy, meči a diamanty.
  V květnu Němci zahájili novou ofenzívu, masivně využívající nové tanky - "Tiger", "Panther" a "Lion". A úspěšně postupovali, ačkoli Rudá armáda zaujala silnou obranu. Ale síly už byly nerovné, protože sovětská vojska bojovala na třech frontách najednou - proti Třetí říši, jejím satelitům, Japonsku a jeho koloniím a Turecku. Situaci zhoršila totální válka vyhlášená nacisty, která vedla k několikanásobnému zvýšení výroby zbraní při absenci bombardování ze strany spojenců. Šance SSSR tedy rychle klesly!
  Pravda, Fritz postupoval pomalu, protože před nimi byla hluboká obrana. A sovětská vojska, která měla zkušenosti, bojovala velmi statečně. Ale stejně prohráli.
  Bojovali však s velkou odvahou a někteří válečníci vykazovali nejvyšší třídu. Tady s nacisty bojuje například posádka tanku Elizabeth na nejobyčejnějším T-34-76.
  A Němci postupují pomalu k sovětským jednotkám, seřazení v klínu, nebo prase. Před námi je nejtěžší a nejlépe chráněný tank "Lev". Podobá se Pantheru, jen je mnohem větší a váží devadesát tun. Přední pancíř korby je 150 mm a šikmý jako T-34 a boky jsou 82 mm se sklony. Čelo věže je obecně velmi dobře chráněno: 240 mm se sklony a boky jsou také slabší než 82 mm, stejně jako trup. A výkonné dělo 105 mm s velkou délkou hlavně 70 EL. Jedná se o tank schopný zasáhnout na dálku.
  Elizabeth bosou nohou přeřadí převodovku nahoru.
  A čtyřiatřicítka nabírá rychlost. Na "Lva" je zbytečné střílet z dálky a je potřeba se přiblížit. Silný německý stroj vysílá projektil smrtící síly. Spěchá kolem. Dívky v tanku se vesele smějí a pohybují bosýma nohama.
  Na severním Kavkaze je koncem května vedro a krásky v bikinách si užijí spoustu legrace.
  Elena poznamenává píšťalkou:
  - Teď se fašista dostane skvěle do rohů!
  Ekaterina, třese svou nahou, opálenou nohou, souhlasí:
  - Určitě ho trefíme!
  T-34-76 pokračuje ve zrychlování, ale rychlost v terénu je omezená. "Lev" se sotva plazí a hbitější "Panteři" a "Tygři" zpomalují, aby netáhli dopředu.
  Tyto stroje jsou ale nebezpečné, zvláště Panther, schopný vystřelit patnáct ran za minutu. Od toho můžete čekat překvapení.
  Euphrasia, tisknouc holou patu na plyn, ječí:
  - Pojďme bojovat virtuózními způsoby!
  Zbraň tanku "Lion" má významnou nevýhodu, střílí pouze pět ran za minutu. Obecně to není nejúspěšnější model. Průbojnost pancíře je nadměrná a není nutné udeřit z příliš velké vzdálenosti. "Tygři" a "Panteři" prorážejí ze dvou kilometrů, na větší vzdálenost je téměř nemožné se do pojízdné a malé čtyřiatřicítky dostat. Stálo tedy za to vybavit Lva tak silnou zbraní? Jiné sovětské tanky jsou ještě lehčí, kromě KV-1S, ale tento tank také nemá žádné výhody v obraně a jízdní výkony jsou jen horší.
  Elizabeth otočí tělo a zakřičí:
  - Nadechuji se hrudníkem, vzduch je široká vlna,
  Jasně se třpytí, hvězdný koberec je nekonečný ...
  Pocity si hrají, bosé dívky žijí,
  Hraj si na obloze, chci letět ke slunci navždy!
  Prorazit tank Lev není snadné ani do boku. Boky věže, stejně jako u Panthera, jsou šikmé a horní část boků trupu také. V těchto nádržích již byl přijat typický "kočičí" tvar, který poskytuje lepší ochranu díky svahům. Ne jako "Tiger", téměř čtvercový. Ale "Tiger" byl vyvinut před válkou a vypadal jako uniforma KV. Ale "Tiger" -2, pozdější vývoj, je také ve formě "kočky" a brzy se tento tank dostane do série. "Lev" proniknout do desky je také téměř nemožné. Pouze spodní část trupu nemá pancéřový sklon, ale je kryta válečky. To znamená, že musíte prorazit blízko a dostat se přesně mezi kluziště.
  Dívky mají tedy těžký úkol. Navíc se čtyřiatřicítka v pohybu třese natolik, že je téměř nemožné střílet přesně.
  Elizabeth se zeptala svých přátel:
  Dokážeme porazit nepřítele?
  Elena sebevědomě odpověděla:
  - Když dívky nemají boty, získávají bosýma nohama takovou citlivost, že nepřítele jistě zasáhnou.
  Elizabeth souhlasila s tímto:
  - Ano, holé podpatky dívek jsou zárukou vítězství!
  A nyní, aby se vyhnul porážce, kloužou čtyřiatřicet na palubovku. Hlavní věcí je vyhnout se zbraním Panther a Tiger. Jsou rychlé a přesné. A tyhle nádrže nemůžete prorazit ani v čele.
  Elena střílí na Němce holými prsty. Ale dostat se přes kluziště za pohybu je téměř nemožné. Ale nepřátelské kluziště je rozbité a "lev" se zastaví.
  Znovu kolem něj projde třicet čtyři. A vyšle smrtící projektil do spodní části boku.
  Catherine poznamenává:
  - Naše dělo je zastaralé - "Lev" opravdu nelze vzít!
  Ale stejně jako v mrzutosti, Elena zasáhla nepřátelskou boční část a "Lev" začal hořet.
  Dívky nezpomalují, opět tyč vpřed. Nyní mají slabší cíl: "Pantera". Stačí ji trefit přímo z boku.
  Elizabeth poznamenává:
  - Praktická kočka!
  Catherine se smíchem poznamenala:
  - Ale sotva se plazí, aby se nedostal z krytu "Lva".
  A Elena z dálky vystřelila na Panthera, který se ukázal být daleko na stranu a otevřel svůj bok. Ta má tenkou - 40 milimetrů a nevadí, že je nakloněná.
  Německý tank s rachotem exploduje. Ano, krásky byly ostře nasrané.
  Jsou se svou podmanivou grácií bojových krás.
  Střely ale při míjení hvízdají a téměř se dotýkají brnění.
  Třicet čtyři je velmi nebezpečné a připomíná člověka, který skáče mezi pramínky.
  Elizabeth znovu vystřelila bosou nohou a zpívala:
  - Mohu všechno, zasáhneme Wehrmacht kapitulací!
  Samozřejmě, že s takovými dívkami není sám ďábel hrozný. I když nacistická ofenzíva je agresivní a mají spoustu tanků....
  Síly jsou nestejné. Přestože je počet aut přibližně stejný, německá jsou těžší. Mnoho sovětských tanků je lehkých a ne zcela připravených na boj proti nacistickým monstrům.
  Posádka Elizabeth ale dělá divy a natáčí dalšího "Pantera" na cestách.
  Členové Komsomolu bojují se zbraněmi. Střílí přesně. Běhají, blýskají se bosí, kulaté podpatky. A zasáhnout nepřítele přímo na cíl.
  Alenka vášnivě velí:
  - Nevzdávejte se holky!
  A teď dělo vyplivne projektil přesně na T-4, který prorazí tento tank. Ale tady, samozřejmě, "Lev", to není tak snadné vzít. A tady to musíte zkusit.
  Anyuta ukazuje na auto pomocí holých prstů a střílí přesně od konce ke konci a říká:
  - Sláva komunismu!
  Alla také střílí velmi přesně a dodává:
  - Sláva hrdinství!
  Tady se o bojovných holkách nedá říct nic - nejvyšší třída a akrobacie!
  Maria vložila projektil do zbraně a zpívala:
  - Vyšší a vyšší a vyšší
  Hledejte let našich ptáků...
  A dýchá každou vrtulí,
  Klid na našich hranicích!
  Marusya dodala a střílela na Fritz:
  -To určitě je....
  Masové hrdinství Rusů a nejen ruských lidí se projevovalo ve všem ...
  Přes zákopy se rozléhaly odměřené, tlumené zvuky kukačky jako odbíjející hodiny. Vzácné stromy, s hustou zelenou korunou v poryvech větru, jako pionýři v pozdravu, zdraví unavené vojáky. Někomu to může připadat dokonce jako varování - prý půjdeš na onen svět!
  Prapor pod velením Vladimira Michajlovského, brutálně zbitý v předchozích bitvách, zejména v květnovém boji, je nyní narychlo doplňován novými rekruty, kteří se připravují na pokrytí jedné z nejnebezpečnějších oblastí. Tři kilometry na východ se vody Donu řítí podél plamenů války.
  Většina rákosí byla spálená od zápalných bomb, voda zčernala od sazí. Jako obrovské zápalky v truchlivé ostudě stojí hromady mostu zbořeného tlakovou vlnou osamoceně a fungují jako podpěry.
  Místní pionýři převážejí na člunech dary z polí a také bedny s municí pro hrdinné sovětské vojáky, připravené zapojit se do smrtelného boje s rozzuřenými nacistickými hordami.
  Čtyři z nich tedy odtáhli dlouhou krabici do keře pokrytého vlčími plody. Tam číhalo pečlivě maskované protitankové dělo jako mohawk v záloze. U zbraně operují tři vojáci a střelec Alesya s nápadnýma očima. Dívka, velmi štíhlá, ale její ruce jsou šlachovité od vyčerpávající práce. Snaží se také společně s chlapy připravit past pro případ, že by se tank nebo "obrněné vozidlo" nacistického hejna pokusilo obejít přírodní pahorek.
  Vojáci jsou z velké části stále úplně bezvousí a nestřílení, mladí muži, kteří absolvovali zkrácený kurz pro rekruty - jeden a půl měsíce, plus samozřejmě zavedený předregistrační výcvik v SSSR. .
  Někteří bojovníci už mají zkušenosti. Od mladých zvířat se liší štětinami, ostrostí pohybů, některá jsou přetočená. Zejména jednooký Ivan, který vypadal jako skutečný pirát, pustil vousy. Titul praporčíka a již několik řádů obdržených v různých bitvách, nebo spíše první u Moskvy. Když se zdálo, udělali nemožné: zastavili Fritze a dokonce odvezli protivníky o několik set kilometrů jako psi.
  Kolik opuštěného vybavení měl Fritz. Možná ne tolik a často to byly tanky, ale obrněné transportéry s děly a kulomety, které tak bolestně trápily sovětskou pěchotu v létě a na podzim roku 1941 - minimálně desetník!
  Ale když mráz přesáhl třicet stupňů, všechna tato germánská monstra ztratila schopnost jednoduše se pohybovat... Benzín zamrzl a tuk zamrzl.
  Bohužel se jim nepodařilo dotáhnout nacisty do konce. Částečně vinou velení, které požádalo o útok velkých sil na města, kde se tísnily německé jednotky. Ano, a tání přišla - ať je to špatně ...
  Na jaře si Ivan vysloužil i druhý rozkaz - měl štěstí, že kvůli přepadení zabil generála a několik důstojníků. Bitva však byla úspěšná jen částečně. Při pronásledování zasáhl zbloudilý úlomek Ivana Krasnova do obličeje a připravil ho o oko. Běda, tohle je válka, ne film pro děti, kde hlavní hrdina každého mlátí a ani sto kulometů ho nezasáhne.
  A teď musí dělat fyzicky těžkou práci: kopat příkopy, cely a pasti.
  Pionýři jim pomáhají, zatímco na polích je klid a sami chlapci a děvčata prosili o pomoc svým starším bratrům. Dokonce pracují příliš horlivě, snaží se udělat víc, nepočítají sílu. Takhle naběhly a vyskočily žíly na opálených mozolnatých rukou a holých, pohmožděných nohách dětí. Přitom ještě zvládají zpívat;
  Jsme průkopníky dětí komunismu -
  Oheň, stan a zvonící polnice!
  Invaze zatraceného fašismu -
  Koho čeká zuřivá cesta!
  
  Co jsme v těchto bitvách ztratili?
  A pak v bojích s nepřítelem získané?
  Bývali jsme jen děti světa -
  A nyní bojovníci rodné země!
  
  Ale Hitler udělal krok směrem k našemu hlavnímu městu,
  Shodil bomby bez počítání vodopádu!
  A pro mě je vlast ještě krásnější než nebe -
  Teď přišel krvavý západ slunce!
  
  Budeme reagovat na agresi tvrdě -
  Ačkoli oni sami jsou vysocí, ano, bohužel, jsou malí!
  Ale meč v rukou křehkého teenagera -
  Silnější než satanovy legie!
  
  Ať se tanky řítí lavinou za lavinou,
  A pušku rozdělíme na tři!
  Ať policie míří úmyslně dozadu,
  Ale svatý Bůh je tvrdě potrestá!
  
  Co jsme se rozhodli? konat dílo míru
  A k tomu jsem bohužel musel střílet!
  Klid už je hnusný.
  Existuje také násilí!
  
  S dívkou běžíme spolu bosí -
  I když sněžilo, závěj hoří jako uhlí!
  Ale nebojte se, poznejte děti -
  Fašistu směle zažene do rakve kulka!
  
  Sem dali tu odpornou Fritzovou společnost,
  A zbytek zbabělců je na útěku!
  Drtíme pěchotu jako kosa v bitvě -
  Nejsme na překážku mladým létům!
  
  Vítězný úspěch, bude v květnu,
  Nyní je vánice pichlavý, tvrdý sníh!
  Chlapec je bos, jeho sestra je bosá,
  V hadrech se děti setkaly s rozkvětem!
  
  Odkud tyto síly pocházejí?
  Vydržet bolest a chlad, ta potřeba!
  Když přítel změřil dno hrobu,
  Když přítel zasténá - zemřu!
  
  Kristus nám, průkopníkům, požehnal,
  Řekl: Vlast je vám dána Bohem!
  Toto je první víra ze všech,
  Sovětská, posvátná země!
  Z dálky se ozve rachot blížících se tanků a na obloze bzučí letadla. A mocné obléhací zbraně už duní. Od zásahů vysoce výbušných granátů se vysoko k nebi vrhají hroudy země a roztavený drn. Tady čte bitvu. Major Vladimir Michajlovskij drží v rukou trofejní dalekohled a sleduje blížící se ocelovou fašistickou lavinu. Snaží se zahnat pionýry do týlu, ale nechtějí odejít a žádají pušky do rukou k boji.
  Zbraní není pro každého dost, i když místní děti přinesly lovecké pušky a dokonce i sportovní luky. Každý chce bojovat statečně a vyhrát. A nebude fungovat zemřít s poslední myšlenkou na vlast.
  Major Michajlovský dává rozkaz:
  - Bez příkazu nespouštějte palbu!
  Ve skutečnosti mají jen dvě "pětačtyřicet" na celý prapor, což znamená, že je šance pustit Fritze blíž.
  Před sebou, jak je mezi nacisty zvykem, nejvíce chráněná auta; tanky T-4 a samohybná děla "Hunter". Měly by uvolnit cestu lehčím vozidlům a mírně zaostávající pěchotě.
  Auta a motocykly nacistů tu a tam zpomalte ze strachu, že se prodírají....
  Průkopník Julius Petrov ale dokazuje, že tu nezůstali jen tak pro nic za nic. Mezi pařezy, přímo pod housenkou T-4, se pohybuje vzácná protitanková mina potřená podomácku vyrobeným lepidlem a na povrchu drnu, díky kterému je pomocí drátu neviditelná.
  Ocelové pláty housenky leží na smrtícím daru. Výbuch se nezdá příliš silný, ale housenka se utrhne a z nacistického tanku se začne kouřit a krouží kolem věže.
  Ostatní chlapci používají podobná zařízení. Protože německá pěchota je zbabělá a tanky a samohybná děla jsou vpředu bezbranné, budou za to potrestáni.
  Slavný "Hunter" s nízkou siluetou a silným pancířem vypadá jako zploštělá želva. Tato samohybná děla se objevila poměrně nedávno na sovětsko-německé frontě. Díky dobrému jízdnímu výkonu, dělu, které dokáže prorazit slušnou vzdálenost a přežití v bitvě, se Hunter okamžitě stal podobenstvím v jazycích.
  Jeho stopy jsou ale stále obyčejné, i když široké... Ještě lepší je však podkopat spodek auta a nechat ho vyplivnout vnitřky náhradními díly.
  Zde je ztroskotaný "Hunter", jako pirátská fregata s rozbitým kormidlem, klouže na stranu a tlačí ji proti T-4. A obě ocelové rakve na housenkách začnou zářit a po pár okamžicích explodují kvůli detonující munici.
  Už tucet středně těžkých vozidel zastavilo rozbité a bezmocné.
  Ale za nimi zbytek prutu, zejména početné obrněné. Zde samohybné dělo "Hunter" přidává rychlost a ... Spadne do skryté jámy. Jen housenky trčí shora a bezmocně se pohybují.
  Pionýři se radují. Někde ve vykopaných jámách domácí výbušniny. Je vyrobena řemeslným způsobem. Samozřejmě slabší než dynamit, ale na vyřazení podvozku to stačí.
  Fritz trpí těžkými ztrátami, obrněné transportéry selhávají, některé projíždějí nebezpečnými zónami, ale potkávají je házení granátů a výbušnin.
  Zde i pohotoví mladí bojovníci stavěli malé katapulty. Vyhazují speciální pytel destilovaného dřevěného lihu smíchaného s prvky střelného prachu.
  Po zásahu tenčí pancíř nacistických transportérů povolí, což způsobí, že posádky plápolají modrými plameny. Fritz, šílený bolestí, srdceryvně křičí a rozprchává se s tvářemi zkroucenými hrůzou.
  Někteří z nich dokonce opouštějí své vybavení...
  Jediná škoda je, že nepřátel je hodně, k zákopům se blíží nějaká vozidla, zaplavující vše kulometnou palbou.
  A narazí na ježky... Alesya mezitím režíruje pětačtyřicet. T-4 a "Hunter" samozřejmě nepojedete čelem, ale můžete zkusit strany. O obrněných transportérech není co říci. Každý prorazí a udělá podlahy rozžhaveným kovem plivající krev!
  Malá ráže zbraň má mnoho výhod oproti velké - rychlost palby, snadné maskování. A vědí, jak si vybrat cíle.
  Nacisté vrčí, divoce jako hyeny. A mezi sovětskými chlapíky jsou mrtví a zranění. Zvláště tragické je, když umírají mladí bojovníci, kteří právě začali žít. Zde je velmi mladá pionýrka, která sotva zvedla výbušný balíček, a spěchá s ním pod pásy středního tanku T-3. Ošklivá krabice s dlouhým, ale zdánlivě tenkým kmenem vyskočí a utrhne z ní hranatou věž.
  A stíhači zase házejí granáty a kulomety začaly přibíjet lezoucí motorky. A hlavy nacistických vojáků praskaly jako zralé třešně sražené krupobitím.
  A plynové nádrže velkých motocyklů explodují a vyvrhnou proudy prudkého ohně. Připadá mi to jako vzpoura pekelných džinů. Zde jsou některé obrněné transportéry, které se také připojují ke svým nešťastným kolegům.
  Alesya ukazující na "Hunter" míří na spodní část trupu. Je těžké se tam dostat, ale je to jediná šance, jak prorazit nelítostné samohybné dělo. Plynulý pohyb prstu a poté otočení.
  Pistole vydá jemný zpětný ráz a fašistický stroj se rozpůlí. A vlajka s hákovým křížem padá do krvavého bahna.
  Alesya šeptá:
  - Spravedlnost vyžaduje oběti, charita vyžaduje dary a úspěch spravedlivé věci vyžaduje oběti!
  Otočka, střelkyně odpočívá nahá, aby lépe cítila biorytmy Země a znovu dech trávy s podrážkami a střelami a zasáhla zákeřnou T-3 do kloubu.
  Je vidět, že téměř všechny střední tanky nacistické armády jsou již vyřazeny z provozu. Zde posledně jmenovaný zničil jeden pionýrský chlapec, i přes zranění strčil sud, se směsí výbušného karbidu, uhelného prachu, pilin s malým množstvím fosforu. Hrdinné dítě po průchozí ráně už nemělo sílu zatlačit hlaveň a jeho soudruh Andrey, křižující se na útěku, strčil pod kola čtyřicetitunové útočné samohybné dělo Shmel. Poslušné dělo ráže 150 milimetrů vystřelilo nahoru a zůstalo zvednuté. A duše pionýrů, vlající ze svých rozervaných těl, spěchaly do šťastného nebeského království, kde nikdy není násilí a bolest.
  Přeživší fašistické transportéry, které ztratily podporu svých těžších kolegů, se začaly vracet... Řev Wagnerovy hudby ustal a začal všeobecný let.
  Vladimir Michajlovský, který si utíral krev z čela, řekl:
  - Ruský válečník může zemřít ve stoje, ale nikdy nebude žít na kolenou! Rusko může krvácet, ale žádná krev nevykrvácí naši odvahu a loajalitu k vlasti!
  A přeživší pionýři to potvrzují... I když řada z nich už byla popálena a zraněna.
  A Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová bojují na obloze, jsou připraveny konkurovat vychvalované Marseille, která si připsala již více než čtyři sta sestřelených letadel, za což obdržel pátý stupeň Rytířského kříže Železného kříže se zlatým dubové listy, meče a diamanty.
  Dívky jsou ale zjevně odhodlány bojovat vážně. Tady jsou ve stejných bikinách a bojují naboso. A prorazit letadla Luftwaffe.
  Anastasia s pomocí holých prstů namíří zbraň na cíl, srazí fašistu a říká:
  Naše víra je velká
  Vydrží navždy!
  A mrkne na svého partnera. Akulina také srazí fašistu, udeří ho, velmi přesně pomocí holých nohou a ječení:
  - Za velikost myšlenek komunismu!
  A odhalí své perlové zuby. Taková dívka je bojovná a vzdělaná.
  A třpytí se svými zuby.
  Anastasia, která na svém Jaku-9 sestřelila další německé letadlo, agresivně skřípe:
  - Ruský orel nad planetou,
  Roztažením křídel vzlétne...
  Nepřítel bude povolán k odpovědnosti
  Bude poražen, zlomen!
  Akulina to ochotně potvrzuje tím, že srazí soupeře:
  - Bude rozbité!
  I když mezi Němci se samozřejmě objevila i krásná esová děvčata. Albina a Alvina bojují na nejnovějším ME-309. Takoví bojovní válečníci kradli.
  A srážejí sovětská letadla s úžasnou hbitostí. ME-309 je velmi výkonný letoun vyzbrojený třemi 30mm vzduchovými kanóny a čtyřmi kulomety. Proti takovému monstru ruská auta neodolají.
  Pokud sestřelí, sestřelí bez lítosti.
  Albina za pomoci holých prstů zazpívala na cíl letecký kanón. Zasáhněte nepřítele a zapískali:
  - Za vítězství Třetí říše!
  A ukázala svůj jazyk.
  Alvina také zmlátila nepřítele. Odřízla sovětské Jak-9 a zavrčela:
  - Za velké hranice naší armády!
  A mrkla na své přátele.
  Bojuje, získává účty a Huffman. Zatím nepatří mezi velká esa, ale rychle postupuje. A můžete také říci monstrum z pekla.
  Němci, i když pomalu a s velkými ztrátami, postupují podél pobřeží Volhy a blíží se ke Kaspickému moři.
  . KAPITOLA 2
  Síly byly zjevně nevyrovnané. Obzvláště nepříjemné bylo fašistické letectví. Focke-Wulf vstoupil na frontu ve velkém počtu a jeho silné zbraně a rychlost se staly pro Rudou armádu problémem. Toto auto bylo navíc příliš těžké srazit dolů. Je odolná a silně obrněná.
  ME-309 se také ukázal být pro sovětské piloty nepříjemným překvapením jak rychlostí, tak výzbrojí. A pěkně rozdrtil sovětské jednotky.
  Bombardované sovětské pozice a nový bombardér Yu-288, velmi výkonný stroj. Unesl čtyři tuny bomb při běžném zatížení a šest tun v přebíjecí verzi. A dostal sovětské jednotky spravedlivě.
  Rommel také ukázal svou třídu jako velitel, nicméně jako Mainstein.
  Němci se blížili k Astrachani blíž a blíž. A pro sovětské velení nečekaně přešel Fritz do útoku podél Volhy směrem na Kamyšin. Byl to odvážný, ale silný krok. A i když bylo těžké je zastavit.
  Obrana Rudé armády je ale stále silná... Za týden nacisté postoupili o padesát kilometrů a byli zastaveni.
  Potkaly je protiútoky sovětských jednotek....
  Ve stejné době se Japonci pokusili vyvinout ofenzívu proti Alma-Atě. A pak už byly v plném proudu urputné boje.
  Dívky bojovaly na stejné úrovni jako muži a možná dokonce lépe než oni.
  Margarita Magnitnaya a Tatyana Bulatnaya - krásné dívky, vystřelené z kulometů.
  Sestřelili samuraje a zpívali:
  - Nerozlučujme se se snem
  Prvním krokem v životě je...
  Vidíš znovu nad Zemí,
  Smršť zuřivých útoků!
  Margarita hodila vražedný granát holými prsty, trhala Japonce a zpívala:
  - Nikdo nás nezastaví
  Nikdo nás neporazí...
  Wehrmacht pohřbíme do země,
  Naše přátelství je monolit!
  Tatyana, střílející na nepřítele, souhlasila:
  - Opravdu monolit!
  Japonci postupují na Alma-Atu. Mají mnoho vojáků a různé druhy záloh. Tohle jsou bojovníci. Dívky je ale kosí. Zoufale bojují.
  Tatyana Bulatnaya hodila další granát, roztrhala samuraje a zpívala:
  - Za můj velký úspěch!
  A mrkal oči, barva safíru. Veselá holka, nic neříkej.
  A Margarita s holým podpatkem vezme a hodí dárek smrti a roztrhá japonské vojáky na kusy.
  A zpívat:
  - Všechno je smíšené, propletené, ve víru utrpení!
  A znovu hází holými prsty, citronem na Japonce ...
  Do pasu nahá a bosá bojovnice Oksana se k nim připlazí, prostrčí krabici s granáty a zašeptá:
  - To bude cool holky!
  A všichni tři bojovníci zpívali:
  - Samuraj letěl k zemi, pod tlakem oceli a ohně!
  A krásky bojují s velkou zuřivostí. Ne nadarmo prošli ohněm, vodou a měděnými trubkami.
  Zde Oksana hodí granát bosou nohou a zasáhne japonský lehký tank Chikha. No, to je skvělý cíl.
  Margarita, střílející na nepřítele, zpívala:
  - Můžete věřit v nepřítomnost víry! Můžete udělat nepřítomnost případu!
  Taťána logicky poznamenala:
  - To, co říkáš, je paradox!
  Margarita hodila granát holými prsty a logicky poznamenala:
  "Není génius přítelem paradoxů?"
  Taťána se otočila, pokosila samuraje a souhlasila:
  - Samozřejmě, příteli!
  A válečníci to vzali a vybuchli smíchy... Bojují děvčata a říkají, co ještě... Ne nadarmo si Rusko pamatuje, jak dívky bojovaly!
  Oksana samozřejmě bojuje na nejvyšší úrovni. A střílí z různých bodů a dívka se točí jako vrchol.
  To jsou krásky, nikomu nic nevydají. A hlodat zradu spolu se samuraji.
  Vede oheň a Angelu. Dívka je také agresivní a zrzavá. Válečníci raději bojují naboso a předvádějí činy kolosálních rozměrů.
  Angela jde na řadu a se smíchem říká:
  - Odvážně půjdeme do bitvy,
  Za moc Sovětů!
  A holými prsty u nohou hází vražedný citron.
  Bitvy pokračují a nyní končí nápor Japonců ....
  Už je konec třiačtyřicátého července. Nacisté se přiblížili k samotné deltě Volhy a rozpoutaly se na ní boje.
  Elizabeth a její posádka zoufale bojují. Na frontu také začaly přijíždět první tanky Tiger-2. Jsou podobné "Panther" a "Lion", ale něco mezi tím. Také s úhly racionálního sklonu pancíře a dlouhohlavňovým kanónem ráže 88 mm 71 EL. Váží šedesát osm tun a blíží se tanku "Lion", pokud jde o pancíř, ale o něco menší velikost.
  Velké tanky, nic neřekneš.
  Alžběta a dívky loví Němce. Prolomí T-4 a kvílí:
  - Sláva myšlenkám jasných let,
  Výkřik průkopníků buďte vždy připraveni!
  Řekněme, že bojovníci jsou prvotřídní. A nejen slavně bojují, ale i zpívají;
  Unie je nezničitelná, národy svobodných,
  Nebyla to hrubá síla a strach, co se shromáždilo...
  A dobrá vůle osvícených lidí,
  A přátelství, světlo, rozum a odvaha ve snech!
  
  Sláva naší svobodné vlasti,
  Síla tvoření je navždy oporou!
  Zákonná síla, vůle lidu,
  Koneckonců, pro jednotu - jednoduchý člověk!
  
  Přes bouře pro nás svítilo slunce pokroku,
  Přes bouře a bouře jsme se hnali vpřed...
  Posouváme hory, jako bez váhy,
  Celý svět, zářící směrem ke komunismu, přichází!
  
  Sláva naší svobodné vlasti,
  Síla tvoření je navždy oporou!
  Zákonná síla, vůle lidu,
  Koneckonců, pro jednotu - jednoduchý člověk!
  
  Národy planety jsou sjednoceny jako bratři,
  Buddhističtí, muslimští přátelé navždy!
  Ať sláva rozumu, velké jméno,
  Všechny národy světa jsou rodina!
  
  Sláva naší svobodné vlasti,
  Síla tvoření je navždy oporou!
  Zákonná síla, vůle lidu,
  Koneckonců, pro jednotu - jednoduchý člověk!
  Dívky dobře zpívají a ještě lépe bojují a předvádějí takové výkony. Historii sice píší vítězové a neví se, zda se na ně v případě prohrané války bude vzpomínat?
  Alenka se svými bateriemi a týmem dívek se snaží zadržet nepřátele v deltě Volhy. A ta ukazuje, čeho jsou krásky v zásadě schopny.
  A umí toho opravdu hodně.
  Anyuta střílí bosýma nohama a řve:
  - Sláva časům komunismu!
  A tak to vzala celá baterie a zpívala jednohlasně, plnými hlasy;
  Bojujeme za lepší osud
  Usnadnit lidem život...
  A rozdrtit tu zatracenou hordu
  Aby bylo méně zlých protivníků!
  
  Nad námi je zlatý cherubín,
  Pro slávu naší matky Ruska...
  Obyvatelé Ruska věří v neporazitelnost,
  A udělejte všechny na Zemi krásnějšími!
  
  Je nám dáno bojovat za vlast,
  Ochrana velikosti vlasti ...
  A někdy je život jen film
  I když by to mělo být odrazem ráje!
  
  Všichni lidé potřebují dosáhnout snu,
  Rozumně věřit komunismu...
  Aby bylo na Zemi více štěstí,
  A požáry revanšismu nepřišly!
  
  Náš car, velký génius Pugačev,
  Pozvedl rolníky ke svatému boji...
  Jakékoli podnikání bude na rameni,
  A milujte holku bosého chlapce!
  
  Staneme se ještě silnějšími než ďábel
  Když posuneme obzory vědy...
  Zploštělý pod kopyty padoucha,
  I když krev tryskala z roztržené aorty!
  
  Ano, jsou to naši praví přátelé,
  Můžeme udělat vlast šťastnější...
  Lidé věří, že celá jedna rodina,
  Velké zářivé Rusko!
  
  Dívejte se lidi statečně do obzoru,
  Nedovolte, aby zlé mraky zakryly nebe...
  Dáme nepříteli vítězné skóre,
  A ty budeš šťastný hrdina v bitvě!
  
  Neznám slovo zbabělec
  My Rusové nejsme vůbec méněcenní...
  My Svarog máme bílého Ježíše,
  A užijte si květen navždy!
  
  Dívky a chlapci v kulatém tanci,
  My bosé dívky vstupujeme...
  Pro nás koneckonců všemohoucí Bůh Rod,
  Nebuď bezmozek papouščí chlapec!
  
  A Lenin nás inspiroval k boji,
  Moudrý Stalin tomu požehnal...
  Mocný cherub roztáhne křídla,
  A naše svaly jsou prostě z oceli!
  
  Majestát vlasti bude přítomen
  Že jsme takoví bojovníci s Bohem...
  Zde potvrdíme slávu ocelovým mečem,
  Který štít byl ukován u Svaroga!
  
  Zkrátka buď věrný Pánu,
  Ke slávě nejzářivějšího Ruska...
  Známe jen rytíře orly,
  Za námi je Bílý Bůh Kristus Mesiáš!
  Zde se při přesném zásahu ze zbraně rozsvítí "lev". Ano, nacisté to mají konkrétně na rohy.
  Zatímco bitvy probíhají, děti neztrácejí čas.
  Dáša a Vaska se toulají týlem německých jednotek. Sledují, jak se zařízení v kolonách pohybuje. Motorky se řítí, samohybná děla se plazí. Existuje mnoho jednotek, včetně SS a dalších jednotek.
  Vaska si všiml pohybu "Ferdinanda", silného německého samohybného děla, ničícího tanky.
  Chlapec zašeptal dívce:
  - Vypadá to, že Fritz přesouvá další síly severně od Stalingradu.
  Dáša s úsměvem poznamenala:
  - Naši je stejně semelou!
  Němcev z náklaďáku vztekle křičí na chlapy. Děti vzlétnou a běží, blikající, šedé od prachu, holé, kulaté podpatky. Mohou na ně také postavit frontu.
  Chlapec a dívka vyběhli do křoví a skočili dovnitř. Dáša s nadšením poznamenala:
  - Partyzáni mohou všechno!
  Vaska souhlasil s tímto:
  - Samozřejmě... Určitě vyhrajeme!
  Dáša zpívala s nadšením:
  - Čekání na vítězství! Čekání na vítězství! Ti, kteří touží zlomit okovy! Čekání na vítězství, čekání na vítězství! Budeme schopni porazit fašismus!
  Vaska s tím ochotně souhlasil a rozdrtil housenku prsty bosých dětských nohou:
  - Můžeme! Narodili jsme se, abychom uskutečnili pohádku!
  Dáša mrkla a poznamenala:
  - A co? Myslím, že splníme pohádku a z Wehrmachtu se stane prach!
  A děti sborově zpívaly z plných plic;
  Ve jménu naší spravedlivé země,
  Co komunismus dá vesmíru...
  Budeme věrni naší vlasti,
  Vydláždíme cestu k úspěchu, kreativitě!
  
  Putin vládl Rusku jako hrdina
  Ale orel ji nechal v letu...
  Velký Fuhrer samozřejmě hemoroidy,
  Ale Stalin znamená také jméno!
  
  Věřím, že vyhrajeme Třetí říši
  Není divu, že se Putin přestěhoval do Stalina...
  Nad světem je zlatý cherubín,
  A Satan-Adolf je teď šílený!
  
  Němci mají celou Evropu na dosah ruky,
  A Afrika, Asie a státy...
  A Adolf si myslí, že je v pohodě
  Ale Führer bude potrestán!
  
  Pro Hitlera je Rusko jako stodola,
  Chce si vyrobit vlastní...
  Ale bude, věřím, že komunismus je ráj,
  Jahody vyraší, sejí záhony!
  
  Nevěřte, naši lidé nejsou vůbec slabí,
  Ale příliš mnoho Fritze zajato...
  A Slovan vůbec neznáš otroka,
  Ve jménu naší matky Ruska!
  
  A Lenin nás inspiroval k činu,
  Ukázal mi, jak dělat věci...
  Protože Bůh je ve skutečnosti jeden,
  Ale v komunismus musíme směle věřit!
  
  Ne, nepodléhej ruskému nepříteli,
  Koneckonců, Bílý Bůh je s námi - Stvořitel vesmíru ...
  Pomohu té vlasti v bitvě,
  Být v úspěchu života nezměněn!
  
  Jak daleko můžete zabíjet své blízké?
  Bohužel válka nekončí...
  Tak prořídlé v bitvách naší armády,
  Udělejte něco, za co se nebudete stydět!
  Tohle je dobrá píseň mladých válečníků. Zazpívali ji a znovu se pohnuli, holými mozolnatými podpatky hrabali prach po cestě.
  Děti byly veselé a navenek spokojené se životem. Přestože je hubená, její tváře jsou opálené jako čokoláda a vlasy má naopak světlé. Skvělí kluci.
  Jeden z Němců na motorce je láskyplně volal. A nabídl čokoládu. Hladová Dáša natáhla ruce, ale Vaska ji zatahala za rukáv:
  - Neponižuj se!
  Chytrá dívka nalezena
  - Pojďme raději sjednotit nacisty!
  Vaskovi, který je sám kost a kost, se tento nápad zalíbil. A také požádal o čokoládu.
  Hitlerita přikývl a zafuněl lámanou ruštinou:
  - Zpívej chlapče!
  Vaska přikyvovala a zpívala s velkou inspirací;
  Strana shromáždila celé Rusko,
  Chrání nekonečná pole...
  Lidé totiž takové síle věří
  Sláva sovětské zemi!
  
  Stalin je nejvyšší vyznamenání,
  Stalin je let moudrosti...
  Musíte o něj statečně bojovat.
  Všichni lidé následují Stalina!
  
  Jsou nám dána jásavá křídla,
  Máme velkou vůli...
  Stalin je radost z hojnosti,
  Sláva, skvělá země!
  
  Stalin je největší ve vesmíru,
  Stalin zlatokřídlý cherubín,
  Naši lidé s neměnným štěstím,
  Věřte, navždy neporazitelný!
  
  Stalin dal lidem spásu,
  Největší orel na světě...
  Za naši vlast a svobodu,
  Roztáhl křídla nad zemí!
  
  Není vyšší než zářivý Stalin,
  Je skvělý jako prostě bílý bůh...
  Boj s pěnou a vítězství,
  Fuhrer bude brzy zahnán do rakve!
  
  Vzdáváme čest naší vlasti,
  Poznejte ji krásnější, abyste ji nenašli...
  Brzy budeme žít v komunismu,
  A nemáme jinou cestu!
  
  Stalin je pýchou celé planety,
  Stalinův bezbřehý komunismus...
  Jeho činy se budou zpívat
  Fašista je úplně zničen!
  
  Stalin proslavil Rusko,
  Stalin ji pozvedl nad hvězdy...
  Pozvedl říši až po okraj,
  Stalin je prostě ideál!
  
  Stalin dobývá vesmír
  Má skvělou hvězdnou flotilu...
  Zkoušky budou pro poučení
  Stalin povede ke komunismu!
  
  Pro Rusko je Stalin slunce,
  Ve tmě divoce svítí...
  Dívčin hlas je hlasitý
  Na světě není krásnějšího vůdce!
  
  Stalin je ztělesněním Svaroga,
  Stalin vytvořil moc Ruska...
  Najde Roda v srdci -
  Největší Mistr!
  
  Na celé Zemi není krásnější vůdce,
  Stalin je největší z mužů...
  Vytvořme štěstí v našem vesmíru,
  Vzteklý padouch byl zničen!
  
  Moji synové a členové Komsomolu,
  Pro vlast, stůjte spolu ve formaci...
  Koneckonců, vy dívky jste silnější než tygři,
  Drahý génius Stalin je s námi!
  
  Úspěchy se nedají počítat,
  Letíme jako šíp...
  Naše zářivé Rusko,
  vlast směřuje ke komunismu!
  Dáša zazpívala s Vaškou a dětem bylo vše tak zvučné a krásné.
  A ještě tančili, dupali své opálené děti, které nepoznaly boty od mrazu, a už v březnu dupaly sněhem s bosýma nohama dětí.
  Němcovi, který rusky moc nerozuměl, se písnička líbila, vytáhl z tašky vepřovou konzervu a podal ji dětem.
  A souhlasně přikývl.
  - Zer Gut!
  Chlapec a dívka se uklonili a šli dál. Je jim teprve jedenáct let, ale jsou chytří a mají silnou paměť. Sbírejte přesné informace. A jednou světlovlasá Daria i v košíku přinesla Němcům minu. Je to chytrá dívka a dobře zná jejich jazyk. Ani je nenapadlo, že tak hezké dítě s bílými vlasy a modrýma očima může přinést smrt.
  A tohle fungovalo...
  Už jsou zase tady, vychutnávají si německé čokolády a mají veselou náladu...
  Daria s úsměvem poznamenala:
  - Pokud porazíme nacisty, postavím si třípatrový dům z mramoru a s fontánou!
  Vaska se zasmála.
  - Staneš se buržoazní?
  Dívka odpověděla:
  -Ne! Prostě budu mít svůj vlastní komunismus!
  Vaska se smála a znovu zpívala;
  Když buržoazie odešla do mé země,
  Domy byly vypáleny, dívky byly káceny...
  Zdálo se, že se počítají nuly,
  Kluci si nechali oholit vlasy na nulu!
  
  Statečný Kibalchish vzal pušku,
  A vstoupil do lidové armády...
  Ale rozdal plány všem Malchish-Bad Boy,
  Kdo se vzdal sudu pro marmeládu!
  
  A tady visím na stojanu, chlapče,
  Mučí mě bičem a jehlami...
  V odpověď se směju do tváře, jsem kat -
  A věřím, že Vlast se stane rájem!
  
  Zvířata mi opékala paty ohněm,
  Dítě bylo silně bito proudem...
  Ale věřte mi, mouka není nic,
  Takže rudý buržoazie vyhrál!
  
  Lámou kosti, zlý kov se zaryl dovnitř,
  Na stojanu mě popravčí potácí...
  Ale tomu věřím, zasnil se chlapec
  V květnu běhat po Berlíně!
  
  Věřím, že soudruh Lenin povede
  Zdarma, Varšava, Praha, Londýn!
  Vítězné skóre brzy zveřejníme
  A nad Berlínem hrdě červený prapor!
  
  Nyní dítěti stále hoří paty,
  Podrážka, která je téměř vždy naboso ...
  A bič tvrdě udeřil do zad,
  Pravděpodobně, mami, už jsi šedovlasá!
  
  Ale já se těmto katům nevzdám,
  Nebudu žádat o víru, znát slitování...
  Nechte kat bičovat strmě z ramene,
  Vím, že Lenin dá, věřte odměně!
  
  Kibalchish se mučením smál,
  Neprozradil tajemství, umírá hrdě...
  V pekle navždy tak křičí Bad Boy,
  Démoni mu lijí pryskyřici do krku!
  
  Lenin je s námi, můžeš vidět navždy,
  A v mém srdci hoří plamen...
  Splněný velký sen
  Nad celou planetou bude červený prapor!
  Daria hvízdla a dupla bosou nohou:
  - Skvělý! Skládal jsi to sám?
  Vaska přikývl.
  - Ano! Jeho příběh na mě udělal obrovský dojem!
  Daria přikývla a poznamenala:
  - Pamatuješ si, jak mě a tebe policajti chytili a vozili nás bosé v mrazu sněhem, a pak nás bičovali a na paty nám přikládali tenké větvičky.
  Vaska ochotně potvrdil:
  - Bylo to tak.... Když visíte na stojanu, bolí vás paty a bolí ramena. Ale nebyly proti nám žádné důkazy a...
  Daria s povzdechem poznamenala:
  - Ano, ale policajti chtěli, abychom umrzli. Když mě ale praštili lahví do hlavy, chytil jsem úlomek bosou nohou. A pak to přenesla do svých rukou. Pak jsem přeřízl lano pro sebe a pro tebe.
  Vaska přikývl.
  - Ano, to bylo... Strašně, ale. Ale znáte to, v mrazu puchýře spálených chodidel nebolí! A když jsme se později dostali ven, vše se na nás hojilo jako na psech!
  Daria okamžitě potvrdila:
  - Ano, léčí se nám dobře! Nacpal jsem tak drsné podrážky, že se nebojím chodit po uhlí!
  Vaska se nadýmala a řekla:
  - Já také! Jsme průkopníci, děti komunismu!
  Daria potvrdila:
  A určitě vyhrajeme!
  Chlapec a dívka zpívali:
  Ve vítězství nesmrtelných idejí komunismu
  vidíme budoucnost naší země...
  A rudý prapor, naše vlast,
  Vždy budeme nezištně věrní!
  . KAPITOLA 3
  Začátkem srpna 1943 Němci přesto vyšli a překonali tvrdošíjný odpor sovětských vojsk ke Kaspickému moři. To je pro Fritze skutečně velký úspěch. Která dosáhla největších dividend. Nyní byl Kavkaz odříznut pevninou od hlavního kontinentu.
  Úspěchu dosáhli i Turci, kteří po urputných bojích nakonec obsadili Batumi a dokončili obklíčení Jerevanu. Po důkladném tlaku na sovětská vojska v Zakavkazsku.
  Pozice SSSR se stala velmi obtížnou. A Stalin nařídil zahájit ofenzívu na severu s cílem prorazit koridor k hladovému, umírajícímu, ale dosud nevzdanému Leningradu.
  Začal útok na Tikhvin. Byly tam vrženy značné síly, ačkoli velitelství nemělo dostatek záloh. Situaci zkomplikoval příchod švédských, údajně dobrovolnických oddílů na frontu, které posílily své pozice.
  Ano, a Němci vážně posílili ...
  Boje se odvíjely od desátého srpna, sovětská vojska za první tři dny bitvy postoupila o deset kilometrů. Zde čtrnáctého srpna poprvé vstoupil do bitvy německý tank Maus. Nepříliš zdařilý vývoj vážící sto osmdesát osm tun. Pravda, auto řídila seriózní posádka, velmi bojovné nacistické dívky.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Afrodite - pět krásek Třetí říše s písmenem "A". A jak bojují na Maus a střílí ze dvou zbraní najednou.
  Vysoce výbušné tříštivé granáty jsou vypalovány z 75mm děla s krátkou hlavní a těžší ze 128mm, což demonstruje údernou sílu.
  Agnes pálí holými prsty a vytesanýma nohama. Narazí do sovětského vozu, doslova utrhne jeho věž a kvílí:
  - Jsem vesmírná dívka!
  Adala vyšle střelu pozemní minou a kvílí:
  - A já jsem akrobacie, roztrhejte celou posádku!
  A také dívka používá holé prsty. Sovětských třicet čtyři granátů zasáhlo Maus, ale odrazilo se jako hrách. Auto je dobře chráněno. A nemůžete ji snadno trefit. Mušle z ní létají jako tenisové míčky a ani s velkým kalibrem takového monstra nemůžete prorazit.
  A dívka je zastřelena z protiletadlového děla, aniž by se nepřítel přiblížil.
  Agáta také vystřelila s pomocí holých prstů a zavrčela:
  - Nech mě udeřit můj meč, zmlátíme nepřátele!
  Adala agresivně potvrdila, střílí velmi přesně:
  Jsme bojovníci světla a země!
  Angelina sebou mlátila holými prsty, rozbila sovětský tank T-34-76 a křičela:
  - Pro velké výhry!
  Afrodita také zasáhla projektilem, který byl těžký jako hromádka, rozdrtil sovětský T-60 a zapištěl:
  - Svatá válka bude naším vítězstvím!
  Agnes sebou mlátila nahou patou, rozbila přední pancíř nepřítele a vydala:
  - Imperiální vlajka vpřed - sláva padlým hrdinům!
  Tyhle holky jsou dost odporné a vražedné. A ne nadarmo je nemůžete minout. Díky bosým nohám a bikinách střílejí bez úhony. Což znamená, že je nelze tak snadno porazit.
  Příšerná "Myška", zmlácená smrtící zbraní a nedala nikomu šanci.
  Včetně řady KV.
  Ale pokud existují Němky, které tak tvrdohlavě a úspěšně bojují, pak jsou tu dívky sovětské úrovně - hrdinky.
  Zde například Natasha se svými partnery. Mají jen skromné samohybné dělo-85, které právě dorazilo na frontu. A děvčata už na tom mlátí nacisty mocí a hlavně.
  Krásky jsou samozřejmě bosé a v bikinách. A nacisty důkladně rozdrtí, jako když perlík naráží na kusy skla.
  A to je velmi nezapomenutelné, když takové dívky předvedou nejvyšší úroveň orlího letu.
  Natasha vystřelí holými prsty a rozbije Pantera, načež zakřičí:
  - Za velkou vlast!
  A ukáže jazyk!
  Zoya také mlátí nepřítele. Udeřit ho velmi tvrdě. Rozbije brnění a blábolí:
  - Pro slávu komunismu!
  Augustina také tvrdě bojuje, a pokud tlačí na nepřítele, dělá to velmi důkladně. Přestávky a řev:
  - Sláva komunistickému světu!
  Dolbanet a Světlana. A také velmi trefně. S holými prsty. Rozdrťte nepřátelské brnění a zakňučte:
  - Pro velikost komunistického světa!
  A ukaž jazyk...
  Zde dívky, cítící inspiraci, zpívaly a skládaly přímo na cestách;
  Krásky útočí naboso
  Takové hezké dívky běhají...
  Pokud je nutné udeřit Fritze pěstí,
  Nebo ho rozsekejte kulometem!
  
  Dívky nepochybují
  Pohřbí mrtvé nacisty...
  A tvrdě ho zbijí od nohou,
  A někde vyjí masožraví vlci!
  
  Rusko je slovo pro vojáky
  Když věříš, že to nebude lepší...
  I když někdy ponuré zarovnání,
  Kde vítězí zlý černý Kain!
  
  Nevěřte, členové Komsomolu nekandidují,
  A pokud utíkají, pak pouze při útoku ...
  A všichni nacisté budou zabiti najednou,
  A Führer zvedne všechno na špalek!
  
  Rusko je moje vlast
  Je zářivá, prostě nádherná...
  Kdo je zbabělec, nestojí ani za rubl,
  A hádat se s válečníkem je nebezpečné!
  
  Ale vězte, že porazíme nacisty,
  Na trůnu nebude vládnout žádné zlo...
  Nad námi je zlatý cherubín,
  A Bůh Svarog s velikostí v koruně!
  
  Kdo je zbabělec, věř mi, slabý otrok,
  Jeho osud je jediný - snášet urážky...
  Dnes zámečník, zítra mistr,
  A vy sami můžete bít ostatní lidi do zad!
  
  Dívky mají sílu, jen sopka,
  Někdy a mocně boří hory ...
  Válka zuří zlý hurikán,
  A smrt lidské rasy, upřímně řečeno, kosí!
  
  Řeknu vám tedy upřímně, rytíři,
  Jsme silní, když jsme my Rusové jednotní...
  Potřebujete svačinu na vidličku a nůž
  Jsme rytíři v bitvách neporazitelní!
  
  Jaká je naše víra v Pána Krista,
  Ačkoli je Lada také uctíván ...
  Soudruh Stalin je pro nás jako otec,
  A místo komunismu bude ráj!
  
  Ten, kdo byl, když zemřel, vstane,
  A budeme krásnější a moudřejší...
  A ten muž je samozřejmě velmi hrdý,
  I když někdy nese nesmysly!
  
  V lásce je naše vlast jako hvězda,
  Věřte mi, nikdy nevyjde...
  Splněný velký sen
  V celém vesmíru bude mír a štěstí!
  
  Miluji Marii, posvátně uctívám Ladu,
  Svarog je krásný a Perun je skvělý ....
  Miluji Ježíše a Stalina
  Svaté tváře ikon jsou mi drahé!
  
  Kdy bude skutečný ráj
  Splní se to, věřte mi, všechny naděje ...
  Dáváš své srdce vlasti,
  Všechno bude v pořádku, silnější než předtím!
  Dívky dobře bojovaly a dobře skládaly. Co s takovými válečníky, žádný Hitler není pro Rusko hrozný.
  Přesto sovětská vojska po deseti dnech urputných bojů přesto prorazila k Tichvinu.
  Boje se rozvinuly o město samotné. Síly jsou samozřejmě velmi nerovnoměrné.
  Němci se zmocnili vzdušné nadvlády a bez přestání bombardují. Situaci zhoršují zahraniční divize, které bojují na straně Wehrmachtu. Hlavně hodně italských dílů.
  Snaží se odtlačit Rudou armádu od Tikhvinu. Ruské jednotky ale tvrdě bojují. Toto je jejich jediná skutečná šance zachránit obležený Leningrad, umírající hlady. Jídlo se tam dá shazovat pouze vzduchem, ale Němci mají silné stíhací letouny a je to velmi obtížné.
  A ve druhé polovině srpna nacisté zaútočili na Astrachaň. A v tomto městě sovětské dívky bojovaly s velkým hrdinstvím a odvahou.
  Toto hrdinské město pokrývá prapor bosých dívek.
  Alenka hodí granát bosou nohou, pak vystřelí dávku, kosí nácky a pronese:
  - Pokud je žena chlípná jako kočka, pak má její manžel v hlavě myši!
  Anyuta, která střílela na Fritze a také hodila granát bosou nohou, zaštěbetala:
  - Nejjasnější nápady jsou ponuré ze stínové politiky, když jsou realizovány!
  Alla, která střílela na Fritze, hodila granát a holými prsty vyrazila tank, zabručela:
  - Žena je mazaná jako liška a vládne i lvu, má-li muž mysl kohouta!
  Maria, střílející z pistole a srážející Fritze, zavrčela:
  - Bůh může cokoliv, jen ženu předčí v žádostech, je bezmocný!
  Matryona, střílející na nepřítele a vrhající vražedný dárek smrti holými prsty na nohou, poznamenala:
  - Žena, aby ji muž nepohltil jako hroznýše, musí mít žihadlo od kobry!
  Alenka, pokračující v palbě na nacisty, vtipně poznamenala:
  - Člověk může být ve všem jako Stvořitel, jen napodobování jako opice ho neudělá krásným!
  Anyuta vystřelil na nepřítele, pak dobře mířeným hodem granátu vyrazil tank a řekl:
  - Člověk může předčit Všemohoucího Boha pouze v sebevědomí, a to i tehdy, je-li intelektuálně stvořen Pithecantropem!
  Alla, která pokračovala ve velmi přesné střelbě na Fritze, vydala:
  - Žena nechce být kuře, ale jejím ideálním mužem je kohout!
  Maria, která střílela na nacisty a přesným hodem bosou nohou zasáhla Panthera, poznamenala:
  - Liščí žena má skutečně vlčí přilnavost k bobřím samcům!
  Marusya, která také udeřila na nacisty dávkou a dala výbušný balíček holým podpatkem, vydala:
  - V politice je to jako v lese, když sežereš dub prase, když zajíc sežere lišku, když osla, slezou se tři kůže!
  Alenka pokračuje ve zběsilé střelbě a zasypává pěchotu rozbitými citrony, vyaknula:
  - Čím jasnější žena, tím více je liška!
  Anyuta také vystřelila na nacisty, pokosila je, holými prsty u nohou hodila granát a zapištěla:
  - Šedým lidem chybí šedá hmota v mozku, světlé osobnosti, šeď v hlavě ve velkém!
  Alla, střílející na nepřítele, výbušný balíček s holým podpatkem, vtipně vydala:
  - Šedý muž je osamělý jako vlk a jako zajíc nemá pokoj!
  Maria kosící Fritze vtipně poznamenala:
  - Je-li politik velká liška, pak je lví podíl poskytnut jemu!
  Marusya vystřelila z granátometu a holými prsty u nohou hodila citron a zapištěla:
  - Liška-politik bere voliči-vráně možnost svézt se jako sýr na másle!
  Alenka, která pokračovala ve střelbě ze zbraně a nahou patou podlehla výbušnému balíčku, vykřikla:
  - Na nebi je méně hvězd než výkladů Písma svatého!
  Anyuta, střílející na nacisty, vydal:
  - Kat v červeném hábitu, spravedlivější, politik s výmluvností!
  Alla pokračovala ve střelbě a logicky poznamenala:
  - Kat má nabroušenou sekeru, politik má ostré slovo, první fouká hlavou, druhý kape na mozek!
  Maria, která pokračovala v přesném porážení Fritze a házela další dar smrti holými prsty, poznamenala:
  - Sekání hlav je někdy humánnější než kapání na mozky!
  Matrena, která odřízla nacisty a hodila granát holým podpatkem, vydala:
  - Když si necháte politikům kapat na mozek, budete si z mrzutosti rvát vlasy!
  Alenka, která střílela na německého generála a prolomila ho, řekla výhružně:
  - Projevy politiků jsou jako voda na vymývání mozků!
  Anyuta, která vedla dobře mířenou střelbu na nepřítele a vystřelila citron holými prsty, vydala:
  - Co je největší Bůh v politice, co vytváří bezpráví!
  Alla, která střílela na nacisty a házela výbušný balíček holou patou, vydala:
  - Politik se vždy dívá na voliče jako osel s liščím pohledem na orání!
  Maria, střílející na nepřítele a holými prsty, házející granátem smrtící síly, vyhrkla:
  - Žena ráda odhaluje své chudé tělo, aby se oblékla bohatěji!
  Marusya vypálila dlouhou dávku, přerušila Fritzovu linii a předla:
  - Bosá žena nazouvá muže rychleji, i když není tak docela bota!
  Alenka, která vedla přesnou palbu na nacisty, poznamenala:
  - S holým ženským podpatkem je snazší roztočit muže na módních kozačkách!
  Anyuta vystřelil z granátometu a vydal:
  - Aby žena dostala módní boty, musí muže pořádně "obout"!
  Alla, která mlátila nacisty dávkami a házela si granát na holé prsty, odpověděla:
  - Žena, která nebude vědět, jak včas odhalit nohu, zůstane navždy "obutá"!
  Maria, střílející na nepřítele a vrhající výbušný balíček kulatým podpatkem, vydala:
  - Příliš často se muž při pohledu na obnažené ženské nohy vystavuje riziku, že se "obuje" do stavu tuláka!
  Marusya přesně střílející na nepřítele a vystřelující granát holým kolenem odpověděla:
  - Abyste nezůstali navždy bosí, musíte umět včas shodit boty!
  Alenka, která dál střílela na nacisty a vyrazila jim dech, vtipně vydala:
  - Holčičí bosá noha je lepší než plachtová bota útočníka!
  Anyuta, pokračující ve střelbě s neuhasitelnou přesností, poznamenal:
  - Nejpevnější brnění neodolá, před jemnou kůží, okouzlující dívčí podrážky!
  Alla, střílející na německé útočníky, vydal:
  - Ženy velmi chytře lezou bosýma nohama do mužské peněženky!
  Maria střílela na nacisty s velkou přesností a udeřila je do hlavy, poznamenala:
  - Nejlepivější část ženského těla pro zlaté mince, bosé nohy a odhalená prsa!
  Marusya, pokračující ve střelbě, bez soucitu s nacisty, vydala:
  - Žena si občas potřebuje zout boty, aby před potřebou nepoklekla!
  Alenka, trefně čmárající nacisty a skládající je na hromádky, logicky poznamenala:
  - Je snazší položit muže na kolena bosou nohou!
  Anyuta, střílející na nepřítele, agresivně poznamenal:
  - Naboso včas, nikdy ne naboso!
  Alla, drásající nepřátele a odsekávání protivníků, zabručel:
  - Pro ženu je snazší vylézt na zlatý vrchol bosýma nohama!
  Maria také mlátila nacisty a předla:
  - Jste muž v botách, pokud se vám nelíbí ženské nohy!
  Marusya, která střílela na nacisty a holými prsty házela podomácku vyrobený balíček s výbušninami, ze kterého se tygr převrátil, zavrčela:
  - Žena se štíhlýma nohama přiměje muže k úctě!
  Alenka mlátila nacisty, kosila je a vydávala:
  - Holé prsty na nohou jsou šikovnější než ruce, když žena vytahuje mince z kapsy "obutého" muže!
  Anyuta přerušila Fritze a zapištěla:
  - Nejšikovnější je žena, která tlačí muže pod patou bosou nohou!
  Alla, střílející na protivníky a házející citron holým podpatkem, vydala:
  - Cesta k srdci muže je pro krásku snazší vyšlapat bosýma nohama!
  Maria rozbila německý tank, hodila granát, zapištěla:
  - Bosé nohy dívek, houževnatější při výstupu na Everest mužského srdce!
  Matryona také smrtelně vystřelila a vydala:
  - Když si žena zuje boty, je pro ženu snazší přejít poušť mužské lhostejnosti!
  Alenka rozbila nepřítele ukořistěnou bazukou a zapištěla:
  -Budeš němý jako bota, narazíš do paty i bosa!
  Anyuta se také otočila, zapištěla a vycenila zuby:
  - Holá ženská noha přiměje muže upadnout do bosého dětství!
  Rusovlasá Alla, která pokosila nacisty, zaštěbetala:
  -Nejčastěji obuté boty spadají do bosého dětství!
  Maria dala facku nacistům a vypískla:
  - Pokud má dívka krásné nohy, pak není v životě tulák!
  Matryona, střílející na nepřítele a odsekávající nacisty jako snopy obilí, štěkala:
  - Bosá dívka je lepší než obutá stará žena, mladá kočka, zábavnější než starý lev!
  Alenka, střílející na nacisty a házení smrtících darů smrti, vydala:
  - Nejlepší ze všeho je, že žena dostane ocenění s odhalenými prsy a módními botami s bosýma nohama!
  Anyuta také bil nacisty, kosil je a bosýma nohama házel granáty a pištěl:
  - Před trny mužské lhostejnosti je nejlepším způsobem, jak chránit ženu, holá pata!
  Alla, která střílela na protivníky a odřezávala je automatickými dávkami, poznamenala:
  - Nejodolnější podpatek pro muže z holého ženského chodidla!
  Maria, která zasáhla protivníky a zasáhla z granátometu, vydala:
  - Bosá ženská pata, nejspálenější bota s droby!
  Matryona, která srazila nacisty, pronesla vtipně:
  - Nestihneš včas shodit boty - staneš se bosem!
  Alenka, píšící o nacistech, poznamenala:
  -Jsi-li rozumem kyje, pak se můžeš dobře zahřát, jen sám sebe!
  Anyuta logicky poznamenala, zmlátila nepřítele a bosou nohou hodila balíček s výbušninami:
  - Je dobré mít klub, je špatné být klubem!
  Alla, která mlátila nacisty a dávala granát holým podpatkem, vykřikla:
  - Litinové pěsti vám mohou pomoci přežít, ale dubová hlava povede k smrti!
  Maria celkem logicky poznamenala, kosící nacisty:
  - Když vládce nemá v hlavě krále, vládne v zemi anarchie a marně se prodávají!
  Matryona, která racionálně porazila nacisty, poznamenala:
  - Koruna není pro hlavu, že klobouk!
  Alenka, drtící Fritze, logicky poznamenala:
  - Na dubové hlavě a koruně sedí nejistě!
  Anyuta, střílející velmi přesně na nacisty, vydal:
  - Bez ohledu na to, jak silný je dub, ale materiál na hlavu z něj je nejkřehčí!
  Alla, svižně střílející na nepřítele, logicky vyvodila:
  - Kdo je hlava klubu, ten se palicí na hlavu dostane!
  Maria zkurvená odpůrci, vydala:
  - Politik drží v rukou peněženku a obušek, jen peníze má dřevěné a obušek papírový!
  Marusya logicky poznamenala a hodila citron bosou nohou:
  - Světlá hlava, přinejmenším odkazuje na šedé vlasy!
  Matrona, drtící nacisty, poznamenala:
  - Možná nejsi blondýna, ale je krásné být jasnou duší, dívky mohou porazit ty zlé, aby ostatní mohli žít šťastně!
  Alenka, střílející na nacisty, prskla:
  - Silnou obranu nevybudujete pouze z dubů na pařezech!
  Anyuta, střílení, logicky poznamenal:
  - Pokud politik není datel, tak odstraní třísky nejen z pahýlu voličů!
  Alla agresivně prohlásila a srazila Němce:
  - Politik sice není orel, ale voliče považuje za vrány a datly!
  Maria, která porážela nepřátele, poznamenala:
  - Pokud dovolíte politikům, aby z vás odstranili hobliny, tak jste určitě datel!
  Matrena, kosící nacisty, se vyjádřila:
  - Politik s voliči je liška, ale sám se sebou, křeček je křeček!
  Marusya hodila granát bosou nohou a zapištěla:
  - Chytrý politik je jako liška v kurníku a hloupý je jako slon v porcelánu!
  Alenka, drtící Fritze, vydala:
  - Rozkaz je zadán v tichosti, politik dělá nepořádek mluvením!
  Anyuta, která rozprášila nacisty granátem, zapištěla:
  - Politik hodně mluví, zvlášť když chce zavřít hubu!
  Alla agresivně poznamenala a mlátila nacisty:
  - Hádat se s politikem, že bušení vody v hmoždíři, pokud nezlomíte sval na jazyku, je zisk!
  Maria, která rozdrtila nepřátele a hodila granát bosou nohou, poznamenala:
  - Politik je směs lišky a vlka, ale prase hodně!
  Matrena, střílející na nacisty, zavrčela:
  - Čím je liška politik, tím víc prase!
  Marusya, kosící Fritz, vydala:
  - V politice je nepřetržitý zvěřinec, vlci, zajíci, slepice, kohout a datli, za krále je vždy zvolena jen liška!
  Alenka drtící nacisty zabručela:
  - Diktátor, který se vydává za lva, je opravdové prase!
  Anyuta agresivně poznamenal a srazil nepřátele výstřely:
  - Politik se vydá za lva, jen když je volič dokonalý osel!
  Alla, která srazila nacisty jako prach z koberců, vydala:
  - Politik si obléká ovčí kůži, ale jen krvelačnost ho spojí s vlkem a solidním beranem s vynalézavostí!
  Maria, házející granát bosou nohou, zaštěbetala:
  - Je lepší, když je vládcem vlk v rouše beránčím, než beran v přestrojení lva!
  Matryona, střílející na nepřítele, s přesností Robina Hooda, vydala:
  - Politik brečí o míru jako ovce, ale vlčí tesáky chrastí válkou!
  Marusya, střílející na nepřítele, zaječela:
  - Politik, aby dostal hlas voličů, se sype jako slavík, ale drží je za datly!
  Alenka, střílející na nacisty, vydala:
  - Pokud vám projev politika připadá jako slavíčí trylek, nebuďte v tomto případě vránou!
  Anyuta vtipně poznamenal a srazil nacisty:
  - Zpívá-li politik jako slavík, pak vás považuje za vhodnou hru!
  Alla, kácení nacistů, poznamenal:
  - Lov na voliče se od lesních liší tím, že myslivec dělá co největší hluk!
  Maria střílející na nepřítele křičela:
  - Politik na rozdíl od kapsáře dělá při krádeži velký hluk a při loupeži bere lichotky!
  Matryona střílející na nepřítele zavrčela:
  - Politik je v jistém smyslu také bůh, ale je lepší v něj nevěřit!
  Maria potvrdila:
  - Politik rád jako volič slibuje Měsíc, jen zapomíná dodat, že kromě písku tam není žádný život!
  Alenka, odsekávající protivníky, zabručela:
  - Běda není z mysli, ale z nedostatku praktické vynalézavosti!
  Anyuta, střílející na nepřítele, zapískal:
  - Všechny potíže světa nejsou z peněz, ale z jejich nepřítomnosti ve správné výši!
  Alla, střílející na nepřítele, vydal:
  - Jazyk je dán politikovi, aby skryl své myšlenky, ale ne s jakou výmluvností může politik skrýt svou šedou špínu!
  Maria energicky poznamenala, když vystřelila na Fritze:
  - Půjde-li železo na řetězy, nezbude na meče, bude-li se stříbro v řečech rozlévat, pak nebude z čeho platit mzdy!
  Matryona, střílející na nepřítele, zabručela:
  - Má politik dar plnit sliby? Drží, ale ne pro nic za nic!
  Marusya, střílející na nacisty, poznamenal:
  - Slon ukládá velkou hromadu sraček a politik-liška ještě větší horu slovního průjmu!
  Alenka vtipně poznamenala a rozdrtila nacisty:
  - Politik nalévá hojně sladký med řečí, topí voliče ve slovním průjmu!
  Anyuta, střílející na protivníky, vydal:
  - Sladká řeč politika je jako potok medu, jen ty po něm plaveš do koše!
  Alla, střílející na nacisty, poznamenal:
  - Politik může splnit slib, jen aby volič uvěřil v nemožné!
  Maria, vedoucí velmi přesnou palbu, vydala:
  - Ve volbách je mnoho politiků, ale není koho volit, kdo je pařez, kdo paluba, kdo liška, kdo prase, kdo medvěd - z mrzutosti zbývá jen jediné - do řev!
  Matryona střílela na nacisty a poznamenala:
  - Politik, který často rve hrdlo, by ses měl pořádně kopat za uši!
  Marusya řezala nacisty, řekla:
  - Politik, na rozdíl od slavíka, nikdy nezpívá pro nic za nic a má liščí dar!
  Alyonka cvrlikala a vycenila zuby:
  - Politik se chce stát orlem, ale volič vždy nemá žádná ptačí práva!
  Anyuta zavrčel a střílel na Němce odstřelovačem:
  - Proč jsi na právu ptáka, protože mysl datla!
  Alla zasyčela agresí krajty:
  - Politik má mnoho různých písní, ale všechny s jediným motivem: vyberte si mě!
  Maria, která odřízla nacisty, zabručela:
  - Volič jako houska opustí zajíce, vlka, medvěda, ale politická liška ho stejně sežere!
  Matrena poznamenala a porazila nacisty:
  - Politik bude počítat se sladkými řečmi na intelekt mouchy, trylek slavíka, na ohleduplnost datla, ale jeho prasečí esence je viditelná jestřábímu oku!
  Marusya, bojující proti nacistům, dodává s úsměvem:
  - Žena je také dobrá politička a dává alespoň šanci, že splní slib věrnosti a udělá radost!
  Takže dívky hrdinně chrání město a dávají velkou naději.
  . KAPITOLA #4
  Koncem září a začátkem října boje o Astrachaň stále probíhaly a nacisté postupovali na jih podél pobřeží Kaspického moře. Nastal neúprosný postup nacistů... Na jihu dobyli nacisté město Ordzhonikidze a pokračovali v útocích na Groznyj.
  V tomto městě také hrdinně bojovaly sovětské války.
  Prapor dívek v čele s Tamarou ukázal zoufalé odhodlání a odvahu.
  Tamara vypálila dávku z kulometu a holými prsty házela granáty a říkala:
  - Sláva naší vlasti SSSR!
  Anna, která přesně střílela na nacisty a také házela výbušný balíček holou patou, vykřikla:
  - Sláva hrdinství!
  Akulina, střílející na nepřítele, zaječela:
  - Za vlast a čest!
  Victoria, která střílela na Fritze a vrhala smrtelnou silou granát holými prsty, zavrčela:
  - Rozdrťte Wehrmacht hrdinstvím!
  Olympias, zdravá dívka, dala nepřátelům řadu, vyřadila Fritze a odpustila:
  - Ve svaté válce bude naše vítězství!
  Tamara, která střílela na nacisty a znovu hodila granát bosou nohou, poznamenala:
  - Voják musí mít sílu dubu, ale ne dubovou hlavu!
  Dívky vystřelily. Kolem masy ruin se z ruin kouří. Následuje výbuch za výbuchem. K nebi stoupá kouř. Všechno kolem hoří.
  Ničení v masivním měřítku.
  Krásná, bosá blondýnka Anna, když hází granátem a trhá nacisty, blábolí takhle:
  - V každém dubu je prohlubeň, v každé dubové hlavě je díra, ze které proudí mozky!
  Akulina, střílející na nepřítele a vrhající granát svou půvabnou, opálenou, bosou nohou, zapištěla:
  - Pokud jsi chytrý jako dub, pak se ohneš jako osika!
  Victoria, tato rusovlasá dívka, také s holýma, opálenýma, vytesanýma nohama, zaštěbetala:
  - Pokud nemáte liščí vychytralost, slezou z vás tři kůže!
  Olimpiada, zdravá, vysoká, velká, svalnatá blondýna, otočila, hodila granát bosou nohou a zapištěla:
  - Jestli jsi hloupý jako dub, utrhnou tě jako lepkavý!
  Kolem nich prolezl chlapec. Blýskl se černými podpatky a hodil po nacistech balíček s výbušninou. Pak zavrčel:
  - Mladý voják, lepší než zchátralý generál!
  Tamara se znovu otočila. Holou nohou hodila smrtící silou granát a vykřikla:
  - Za každý svůj nový oblek stáhne politik z voličů tři kůže!
  Akulina, střílející po nepřátelích a agresivně se šklebíc, zavrčela:
  - Budeš chytrý jako dub, utrhnou ti ho jako lepkaví a zajíci!
  Anna, která střílela na nepřítele a házela granáty bosou nohou podkopávající tanky, cvrlikala:
  - Mazaná liška stáhne ze lva i tři kůže, je-li to beran s rozumem!
  Victoria, střílející na nacisty a zvracející vražedný dárek holým podpatkem, vydala:
  - Jestli se nechceš stát liškou, budeš kňučet jako hladový pes!
  Olympiáda pokosila Fritz. Potom bosou nohou hodila granát a zaštěbetala:
  - Politik je liška, pak vykuchá voliče-slepice na denním světle!
  Hukot kanonády sílí. Impozantní "Sturmtigři" jdou do bitvy. Střílí raketové bomby. A ničí celé budovy, drtí domy najednou. A na obloze krouží stormtroopeři. Odpalují rakety na sovětské pozice. Shazují bomby. Panther-2 je již viditelný, stroj pokročilejší než Panther, s výkonným 88mm kanónem.
  Německé vozidlo má užší a menší věž, stejně jako podsaditý trup. Taková potvora, když mlátí, tak mlátí. A hlavně nepříliš těžký, se silnějším motorem o výkonu 900 koní.
  Tamara hodila granát na Panthera-2 bosou nohou a zavrčela:
  - Budeš hloupý jako pařez, utrhnou ti to jako lepkavé, nejen mazané lišky, ale i zbabělí zajíci!
  Anna, která střílela na nacisty a kosila protivníky a házela citrony bosýma nohama, vyvodila:
  - I orel, mazaná liška, může odhalit mokré kuře!
  Akulina odřízla nepřátele a prorazila je přesnými výstřely a vydala:
  - Z muže snícího o roli lva se často stává osel oraný liškou!
  Victoria, která sekala protivníky v dávkách a házela něco smrtícího bosýma nohama, vyjekla:
  - Člověk má lví ambice, oslí tvrdohlavost, nemotornost medvěda, ladnost slona, ale jeho liška ho vždy dokáže nalákat!
  Olympiáda přinesla obrat k nepříteli. Posekala to jako sekačka na trávu a zavrčela:
  - Liška červené barvy, politik krvavého obleku!
  Intenzita bitvy stále rostla. Město bylo vymláceno nacisty z plynových děl, která měla moc nad Kaťušou. A vzdorovat nacistům bylo velmi těžké. Ale prapor bosých polonahých dívek bojoval s kolosálním nadšením. A dívky málem neumřely, muži dostali víc.
  Tamara, která střílela na nacisty a házela granáty holými prsty u nohou, vyjekla:
  - Žena poráží silné muže, hraje na jejich slabosti, politik přesvědčuje slabé voliče, evidentně to přehání!
  Anna, odřízla nepřátele, posekala je kulkami a zároveň vydala výbušný balíček s holým podpatkem, vydala:
  - Žena je nejmazanější politička, nemusí se učit na lišku, ale musí se umět obout a zůstat bosa!
  Akulina, odsekávající protivníky přesnými dávkami a pomocí holých prstů u nohou štěkala:
  - Žena také miluje mládí, ale zelená dolaru je jí milejší než zelená doba patrona!
  Victoria, ta rusovlasá mrcha, smrtelně vybuchla, vyrazila šňůru a zapištěla:
  - Zeleň dívčího mládí přitahuje zelené bankovky mužů, kteří ztloustli z babek!
  Olympias, střílející na nepřátele a házející další dárek bosou nohou, vyjekla:
  - Nehoňte se za zeleným dolarem, potíže mají také zelené oči a skořápka je křupavá!
  Bitva je stále zuřivější. Smrtící projektily se řítí. Praskli a rozdrtili sovětské pozice a převrátili děla baterií. A nová letadla spěchají a útočné zbraně duní. K nebi stoupají oblaka prachu.
  Tamara, která nemilosrdně střílela na nacisty, vzala a vydala perlu, před kterou bosou nohou hodila granát:
  - Věřte v Boha, neklesejte na úroveň zvířete: člověk není podřízená ovce, ani páchnoucí koza!
  Anna, bojující s nepřítelem a házející dary smrti bosýma nohama, poznamenala:
  - Vydělávat na víře lidí je totéž jako lít hnůj na zlato, vyklíčí nedůvěra!
  Akulina, která zničila Pantera, agresivně vybuchla:
  - Věřte v neděli, nedostaňte se do sedmi pátků v týdnu!
  Victoria, která velmi přesně střílela na nacisty a agresivně je kosila, poznamenala:
  - Víra ve věčný pekelný plamen vaří mléko pověry, z něhož se odstraňuje pěna, darebáci z náboženství!
  Olympias, ženská hrdinka, kácení nacistů a házení granátů kolosální ničivé síly bosýma nohama, poznamenala:
  - Pouze pařezy a duby věří v pekelný oheň věčného plamene, který se nechá loupat jako lepkavý!
  Tamara vystřelila z ukořistěné bazuky, blýskla holými podpatky a zaštěbetala:
  - Jak září plamen věčného pekelného ohně? Lesk zlatých mincí v kapsách podvodníků z náboženství!
  Anna, střílející na nepřítele a porážející nacisty s kolosální přesností, vydala:
  - Darebáci používají Boha, aby si naplnili kapsy, a jsou klamáni nejen prázdnou hlavou!
  Akulina se obrátila na nepřítele. Holými prsty u nohou hodila granát a zapištěla:
  - Náboženští darebáci strhávají z ovcí tři kůže, lámou kozí rohy, drahý je jim jen zisk a víra je pro hackery!
  Victoria hodila holým podpatkem bombu s pilinami, vyhodila do vzduchu nepřítele a zapištěla:
  - Poctivý kněz je jako vegetariánský vlk, pouze víra je vždy čestná a její použití je sobecké!
  Olympias sestřelil nepřítele z kulometu. Nepřítele pokosila a holou patou dala hromadu granátů, které převrátily tank Lev. Pak vykřikla:
  - Jakékoli náboženství je pohádka, pouze zisky z této fantazie jsou skutečně pohádkové!
  Takto statečně bojují dívky ve městě Groznyj. A ukazují se z nejvyššího hlediska udatnosti.
  A ostatní dívky brání Astrachaň se vší odvahou. A také předvádějí nejvyšší akrobacii a statečnost.
  Dívky bojují velmi dobře.
  Alenka hodila granát bosou nohou, roztrhala nacisty a vycenila zuby:
  - Kdo vám dovolí pověsit si nudle na uši, bude mít navždy hlad!
  Anyuta, která tímto kosila nacisty, souhlasila:
  - Nebudeš mít plný nudlí na uších!
  Alla vypálila dávku na nacisty, hodila smrtící granát bosou nohou a zakřičela:
  - Nudle na uších je jídlo na poslední chvíli vyvolávající nevolnost!
  Maria vtipně poznamenala, vycenila zuby a holými prsty u nohou hodila balíček s výbušninou:
  - Jestli je to Bůh, nikdo neví, ale neustále křižují člověka, jako by byl podobou Krista!
  Marusya, kurva Fritze, to vzala a vyjekla a agresivně se usmála:
  - Člověk se snaží ovládnout Boží moc, ale zatím dostává pouze ukřižování ne podle Boha!
  Matryona se otočila, pokosila nacisty a zradila a agresivně mrkla na své přátele:
  - Srdce člověka touží po dobru, jeho mysl po zisku a jeho žaludek po obžerství a nakonec vtáhne nohy do jámy!
  A v Astrachanu zuří divoké bitvy. Město na Volze je klíčovým bodem sovětské obrany. A tady takové bitvy zběsile vaří. Jako rychlovarná konvice bublá.
  A řítí se těžká, smrtící letadla. Yu-288 je velmi výkonný stroj. A shazuje bomby s kolosální houževnatostí.
  Alenka ječí, dává obrat na nacisty a hází granát bosou nohou:
  - Pokud má člověk inteligenci gorily, bude orat jako kůň a jíst jako pes!
  Anyuta zahájila vražedný dar smrti bosou nohou, rozbila nacisty a křičela:
  - Muž si nechá nasadit obojek, ale aby mohl orat, musí ho zmlátit donucovacím bičem!
  Alla vrhla nahou patou citron a zabručela:
  - Politik má velkou kapsu, ale je to jen bezvýznamný kapsář!
  Maria střílející na protivníky zasyčela:
  - Politik, který slibuje voličům měsíc z nebe, když se dostal k moci, opouští měsíční krajinu a kňučí hladem na hvězdu!
  Matryona s ohlušujícím smíchem poznamenala:
  - Ďábel v každé politice vybízí, aby zaujal místo Všemohoucího Boha, jen politik má velmi malý talent!
  Marusya, která střílela na nepřátele a sebevědomě je kosila, poznamenala:
  - Člověk se snaží stát se všemocným, ale jeho mravní pokrok to nezlepšuje!
  Dívky jsou zřejmě na nejvyšší míru vtipné.
  A válka jde po rýhovaných kolejích. Proudové letouny se testují ve Třetí říši. A to je také dost závažný argument ve sporu se SSSR.
  Hitlera to samozřejmě moc nepotěší. Válka se vleče a Rusko tvrdošíjně vzdoruje, i když také ustupuje. Bitvy jsou vroucí, jako by byly v ústech sopky.
  Konec října. Kalmykia je zcela zajata a nacisté postupují přes Dagestán.
  Úspěchy nacistů sice skromné, ale stálé. Černomořská flotila je na pokraji zničení.
  Zde je celý tým na torpédoborci složený z dívek. Přinejmenším pěkná posádka. Dívka je ve vestách a běhá bosa a míhají se s kulatými podpatky.
  Alice, velitelka torpédoborce, sebevědomě zavelí k útoku na fašistický křižník. Vypustí torpédo a poznamená:
  - Ve válce, jako v dobrém divadle, je další akce nevyzpytatelná, slzy určitě budou ronit!
  Andriana je její partnerka, která velí celé skupině dívek. Běhali mihotavě nazí s kulatými podpatky a pištěli. Nastavili důlní zařízení.
  Andriana zakřičela:
  Věřím, že se celý svět probudí
  Bude konec fašismu...
  A bude svítit slunce
  Osvětlení cesty komunismu!
  Veronika, která vystřelila na nacisty z děla, předla:
  - Ve válce, jako ve filmu: akce uchvacuje, nikdy nenudí, ale bohužel opravdu zabíjí!
  Ničitel s bosými, opálenými, štíhlými, velmi krásnými dívkami skáče ze strany na stranu. Je hozený jako pírko.
  Alice dupla tesanýma bosýma nohama a vyjekla:
  - Pokud nejsi bezstarostný, bude země odpočívat v míru ve válce!
  Andriana, střílející přesně z děla, poznamenal:
  - Dívka, která umí bojovat, je rytířka!
  Alice se opravila, když vystřelila:
  - Ne, je to hrdina!
  A válečníci vybuchli smíchy. A ukázal jazyky. A nohy krásek, tak půvabné, a na palubě zůstaly stopy krve. Mocné dívky.
  A nazí mají podpatky tak kulaté a půvabné.
  Alice si vzpomněla, jak se dostala do zajetí, a nacisté ji hladili po chodidlech tenkým rozžhaveným bičíkem. Tady jsi téměř nahý visící na stojanu. Vaše bosé nohy jsou zastrčené v pažbě. A lechtají vás rozžhavenými tyčemi. Zde a na šarlatové bradavce je vypáleno červené železo.
  Alice byla mučena a mučena několik dní. Dívce se ale podařilo uprchnout.
  Strážnému důstojníkovi řekla, že zná místo na moři, kam hodili kontejner zlata, který byl evakuován ze Sevastopolu. Fašista tomu propadl.
  No, Alice si navzdory všemu mučení zachovala odvahu. Odpoutali ji a se svázanýma rukama naložili do člunu. A s bosýma nohama, lehce popáleným na stojanu, dokázala sebrat pistoli a zastřelit dva fašisty. Pak rozvázala provazy a plavala pryč. Chytře to zkontrolovala. A získal respekt dívek.
  Ze speciálního oddělení se k ní snažili přilnout, ale Alice pohrozila speciálním důstojníkům, že zařídí nehodu a také ji pověsí na fenu. Dostali strach.
  Alice je velmi bojovná dívka...
  Dokonce vtipně vydedukovala:
  - Kat miluje sekeru ze zbraně, ale v bitvě má neobratnou dovednost!
  Andriana s tím souhlasila a poplácala své vytesané nohy:
  - Ze sekery se stále dá vařit polévka, ale co se píše hrdinským perem, nelze katovou sekerou utnout!
  Yuliana je velmi krásná dívka. Na hrudi má jen tenkou pruhovanou pruhovanou látku a kalhotky. Ale je tak úžasná a krásná. Nohy všech dívek na torpédoborci jsou holé a velmi svůdné.
  Když jsou Němci zajati, jsou nuceni líbat dívky na holých podpatcích. A vězni to poslušně dělají. A olizují dívkám paty a líbají se s velkým potěšením.
  Juliana zpívala:
  - Nejsme zlí lupiči,
  Nechceme zabít...
  Ale holé paty bolí,
  Chci všechny praštit do obličeje!
  Dívky si samozřejmě mohou vychutnat jakýkoli úspěch.
  Andriana dupla na holé paty a vydala:
  - Oh, nové hranice, nerozesměj mě!
  Alice souhlasila:
  - Neomezené příležitosti pro ty, kteří si neurčují hranice!
  Veronika se plácla do bosých nohou, cinkala bosými podpatky a s vyceněním zubů poznamenala:
  - Nejsilnější osoba nebude tahat nesnesitelné ambice!
  Andriana vtipně poznamenala, vycenila zuby a vystřelila z děla:
  - Člověk je daleko od Boha, protože ve svém napodobování přírody nezašel daleko od makaka!
  Veronica, která přesnými střelami drtila proudy postupujících nacistů, zabručela:
  - Politik v ambicích je bůh, v metodách svého obličeje a ve využívání výsledků je vyloženě prase!
  Sovětské dívky dobře bojují. Ale jsou tu samozřejmě německé a také krásky v bikinách a naboso.
  Například Gerda je vzácná bojovnice.
  Se svými parťáky usedla na nejnovější tank "Panther" -2.
  Dívky střílejí po sovětských jednotkách a řvou.
  Jsme zlí vlci, ustupujeme, žádné dobro!
  A mrkají očima...
  Gerda s pomocí holých prstů mlátila do ruských vojáků a pištěla rozkoší:
  - Kdo není v životě vlkem, stahují se z něj tři kůže, kdo není v duchu liška, je vykuchaný jako kuře!
  Charlotte také zasáhla přesným projektilem, prorazila sovětský tank, rozdrtila pancíř a vykřikla:
  -Vlk má pořád hlad, člověk je pořád nespokojený a politik nedokáže říct ani slovo pravdy!
  Christina, která velmi přesně střílela na nepřítele a zasáhla ruské tanky smrtícím projektilem, poznamenala:
  - Liška má cennou kožešinu, ale liščí ujištění politiků nestojí za nic!
  Magda vzala a namířila na nepřítele pistoli, holými prsty u nohou, mlátila a zabručela:
  - Od kozy je víc mléka než politika, který je beran s rozumem!
  Gerda, která nadále přesně střílela na sovětská vozidla, poznamenala:
  - Ve volbách jsou politici jako mezi morem a cholerou, ačkoli politici jsou ve své schizofrenii mnohem nakažlivější!
  Charlotte zasáhla třicet čtyři a roztrhla věž a řekla:
  - Politik má na zisk vlčí nos, ale sám je hotové prase na vykuchání!
  Christina obratně vystřelila projektil pomocí holých prstů a vydala:
  - Politik je beran, který se řítí ke lvímu trůnu, a když dosáhne vrcholu, promění se v lišku, která vykuchá kuřecí voliče!
  Magda agresivně poznamenala a poslala sovětskému samohybnému dělu dar smrti holými prsty na nohou:
  - Politikům nevěří, ale volí, hudbě nerozumí, ale ochotně poslouchají, nejí nudle, ale ochotně se drží uší!
  A jejich "Panther" -2 je velmi aktivní. A projektil vysílá velmi přesně.
  Německý stroj velmi sebevědomě drtí všechny sovětské tanky.
  Gerda střílí a zpívá:
  - Raz, dva, tři - poruš radu!
  Charlotte pálí velmi přesně, zasahuje protivníky a píská:
  - Jsme nejsilnější na světě!
  Christina, která střílela pomocí holých prstů a prorazila čtyřiatřicítku, dodala:
  - Všichni nepřátelé namočili do záchodu!
  Magda zaútočila na nepřítele a vyhrkla:
  - Vlast nevěří v slzy!
  Gerda zakřičela:
  - A dáme zlým oligarchům v mozku!
  Charlotte vtipně poznamenala a zasáhla granátem sovětskou houfnici:
  - Zlato jen krásně vypadá, ve skutečnosti tento kov, lidstvo vždy trpělo, stalo se arogantním!
  Christina, střílející na nepřítele, se vtipně vyjádřila:
  - Po odhalení hrudi je pro ženu snazší strhnout z muže tři kůže!
  Magda, střílející do protivníků, původně poznamenala:
  - Holky bosé nohy, dejte muže do galoše!
  Samozřejmě, že dívky na nádrži jsou elegantní. A piloti jsou nejlepší z Fritzů.
  Albina a Alvina jsou nejimpozantnější esa ve vesmíru. Zde již dosáhli počtu pěti set sestřelených letadel. Před nimi je pouze Marseille. Byl vyznamenán Velkým křížem Železného kříže za 500. letoun sovětské flotily. Albina a Alvina ale začaly bojovat mnohem později, a proto brzy předběhnou Marseille.
  Albina a Alvina za 500. letoun obdrželi Rytířský kříž Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty.
  A teď bojují s červenými piloty.
  Albina mačká tlačítka holými prsty u nohou, sestřeluje pět sovětských letadel najednou a ječí:
  - Pokud má muž chytré boty, seďte vždy v galoši!
  Alvina, která střílela na ruská letadla a srážela je holými prsty na nohou, poznamenala:
  - Obnažená ženská noha časem obleče každou botu do galoše!
  Albina, která vedla velmi dobře mířenou palbu na sovětská vozidla, vtipně odpověděla a vycenila zuby:
  - Muže, který se často dívá na holé, ženské nohy, sedni si do galoše!
  A obě dívky, které srazily několik dalších Jaků, zapištěly:
  - Holá ženská noha, dobře jezdí pod patou a perfektně sedí v galusce!
  Válečníci jsou zde vidět ve velké výšce.
  Ale pokud existují velkolepí němečtí piloti, pak jsou zde také krásné sovětské dívky-komsomolky.
  kteří bojují s velkou vervou. A také úspěšně sestřelují hordy Třetí říše.
  Anastasia Vedmakova, vzala to a pomocí svých holých prstů srazila Němce a zapištěla:
  - Muž je připraven obrátit se naruby, aby mohl dívce strhnout boty!
  Akulina Orlová, střílející na nacisty, vtipně poznamenala:
  - Jakoukoli botu můžete obrátit naruby s holým ženským podpatkem!
  Anastasia také udeřila do Fritze a zapištěla:
  - Bosá noha ženy obrátí naruby každého muže, i když je to poslední bota!
  Akulina Orlová, vyrazila Focke-Wulfa a zasyčela a odhalila své krásné zuby;
  - Chcete-li muže obrátit naruby - zujte si boty, chcete-li ho obléci do galoše, odhalte si patu!
  A dívky zpívaly unisono:
  Vesmírem zuří válka,
  rozdrtit a zabít bez důvodu...
  Satan se uvolnil
  A s ním přišla i smrt!
  
  A kdo tok zastaví
  Krvavé a šílené řeky...
  Laserový paprsek vjede do chrámu,
  A blesk zmizel člověče!
  
  A takový chaos
  Zaplavila vesmír...
  Smutný osud lidstva
  Vydržte bolest, utrpení!
  Dívky mohou mít částečně pravdu. Válka není štěstí. Ale zároveň i zábava.
  Dvě německé začínající pilotky, Eva a Gertrude, bojují na útočných modifikacích Focke-Wulf. Útočí ze vzduchu na pozemní sovětské cíle.
  Eva, vystřelující a vystřelující raketu, poznamenává:
  - Proč je dětství bosé, protože holá ženská noha způsobuje, že muži ztrácejí hlavu, jako by byli chlapci!
  Gertruda vystřelila raketou, sešlápla pedál holým podpatkem a rozbila bunkr sovětské armády a zapištěla:
  - Touha vidět ženu nahou přiměje muže obrátit se naruby!
  Eva znovu zasáhla, zasáhla čtyřiatřicítku, rozbila věže a vtipně poznamenala:
  - Chcete-li svléknout ženu, musíte ji nejprve obout!
  Gertruda mlátila do soupeře holou, kulatou patou své půvabné nohy a poznamenala:
  - Když se obchodní žena ve správný čas svlékne, strhne z muže tři kůže!
  Eva vypálila raketu na sovětské bunkry a vykřikla:
  - Žena, která se včas svlékne, se nestane bosou a důkladně obutím muže!
  Gertruda po porážce sovětských jednotek potvrdila:
  - Bosá žena obuje muži botu, oblékne ho do galoše, obrátí ho naruby a udělá z něj posledního bosa!
  Logika dívek je samozřejmě taková, že proti ní nemůžete argumentovat. A dívky bojují bosé a v bikinách.
  A milují krásné mladé muže a vůbec takové, že jsou prostě super.
  A když budou zpívat, pak bude zabito sto mužů!
  Zde jsou dívky, na obou stranách hodné a velmi krásné, takže se ve skutečnosti muži obracejí naruby!
  . KAPITOLA #5
  Město Groznyj, zcela obklíčené nacistickými vojsky, padlo na začátku listopadu 1943. Prapor s dívkami se vytrhl z kotle a stáhl se do Šali.
  Už tam byly hory, nerovný terén a bylo pohodlnější udržet obranu. Německé tanky vážily poměrně hodně, zvláště Maus, a bojovat s nimi v horách bylo docela nepohodlné. Tank T-3 byl již vyřazen z výroby, ale stále se vyráběla modernizovaná verze T-4. I když morálně zastaralý. Ale stále mohl bojovat proti T-34-76. A dobře bojovat. Jeho dělo bylo ještě výkonnější a mělo vyšší úsťovou rychlost než čtyřiatřicítka.
  Tamara a dívky bojovaly v Šali. Dívky se snažily udržet tuto velmi velkou horskou vesnici - skutečné město.
  Krásky bojovaly velmi odvážně.
  Tamara hodila granát bosou nohou, vypálila dávku a zavrčela:
  - Za vlast SSSR!
  Anna zahájila palbu na nacisty. Lehčí T-4 se pokusil vylézt na svah. Dívka hodila granát bosou nohou, vyrazila nacistický stroj a zakňučela:
  - Pro naši matku Vlast!
  Akulina, střílející na Fritze a s holým podpatkem, podávající smrtící jeden zabalený do fólie, vyaknula:
  - Vlast je vždy svatá!
  Veronika, která střílela na nepřítele a házela citrony holými prsty, vydala:
  - Pro ruské giganty!
  Olympias, tato obří žena, také hodila granát na nacisty holými prsty u nohou a zapištěla:
  - Za komunismu!
  Tamara, která vedla dobře mířenou palbu na nacisty a odřezávala je jako hobliny ze stromu, vydala:
  - Čím více dubů v armádě, tím silnější je naše obrana!
  Anna vycenila zuby a střílela na nacisty s kolosální přesností a zuřivostí:
  - Všechny vás zničím.
  Tank "Lion", velké vozidlo s dlouhou hlavní. Zde má nejnovější dělo 105 mm, délka hlavně 100 EL. A ukázalo se, že je to velmi dlouhá zbraň. A tento kmen vyčnívá se smrtící silou.
  Akulina střílí z bazuky na nacisty a ječí:
  - Sláva éře komunismu!
  Victoria také střílí a řve:
  - Sláva hrdinům Ruska!
  Olimpiada potvrzuje střelbou na nacisty a házením granátu holými prsty u nohou:
  - Největší sláva!
  Dívky, nutno podotknout, jsou fenomenální a velmi milé. A jejich chlad je kolosální.
  Tamara střílí na nepřítele a vyceňuje zuby a říká:
  - Za Rusko a svobodu až do konce!
  Anna, střílející na nepřítele, říká agresivně a hodí granát holými prsty:
  Nechte naše srdce bít jednotně!
  A mrkne na své partnery.
  Akulina se také otočí, jak bude kosit protivníky a bude řvát:
  - Za moje vítězství přes střechu!
  Akulina Petrovskaya není jednoduchá dívka. Musela toho hodně prožít. Zejména byla přistižena při krádeži a byla zatčena. Prošla i dětskou kolonií-mláďata. No nic, přežila. Bosá procházela závějemi, ale byla jen zdravější a silnější.
  Victoria bojuje s frenetickým vztekem. Dal obrat na nepřítele. Fritz spadl na zem. Potom holými prsty u nohou hodila granát. Motocykl se převrátil.
  Dívka zavrčela:
  - Pro mocné hranice!
  Olympias bojuje s velmi divokým pocitem vzteku. Její údery jsou silné a drtivé. Je to opravdu monstrózní dívka. A tak mlátí protivníky. Takže nacisté aktivně vyhlazují. Nedává jim sebemenší šanci.
  Olympias řve z plných plic:
  - Sláva tomuto vesmírnému komunismu!
  Tamara, střílející na nacisty, řve:
  - Sláva Leninovu komunismu!
  Anna střílí do protivníků a prská:
  - Za SSSR!
  Akulina kosí nepřátele, vrčí a ječí:
  - Pro nejvyšší akrobacii!
  Victoria, která střílela na nacisty, vyhrkla:
  - Pro nejfenomenální vítězství!
  Olympias drtící nacistický tank zabručel:
  - Za komunismus SSSR!
  Tamara také střílí. Střílí velmi přesně a pokrývá protivníky přesnými dávkami. Kosí to jako kosa a skřípe:
  - Sláva dobám komunismu!
  Anna, která střílí na nacisty a řeže je přesnými tahy kosy, volá:
  - Velká sláva hrdinům!
  A hází granáty holými prsty. Tady je babička.
  Akulina přeruší Fritze a agresivně zařve:
  - Za komunismu!
  A škube se svalnatým tělem.
  Victoria také bije nacisty. A holými prsty u nohou hází vražedné dárky na své protivníky a ječí:
  - Pro velikost světa!
  Olympias střílí i do nepřátel. Srazí je jako chmýří obušku a zařve:
  - Sláva velkému komunismu!
  A holými prsty u nohou vrhá smrtící silou granát a roztrhá nepřátele na kusy.
  Takto se těch pět chopilo nepřátel a pojďme je pokosit, vyhladit a rozdrtit.
  Němci byli zastaveni a důkladně uvízli. Tady to začalo být těžké a oni se hádali.
  Tady jsou vrhače plynu a jednají agresivně. A zničit sovětské pozice.
  Beats a "Sturmtigr" z dálky, na nepřítele - Rudou armádu.
  Německá děvčata mířící a samohybná děla "Medvěd" a jak s ní zasahují nepřítele. A jsou opravdu a důkladně posraní. A granát vážící jeden a půl centu rozbíjí sovětské zákopy a bunkry.
  Válečnice Frida řve:
  - Za naši největší Třetí říši!
  A mrkne na své partnery. Poté fašistické dívky s bosýma nohama opět vystřelí.
  A mouchy řvoucí a ničivé. A jak to fouká, pak se vytvoří celý trychtýř se zemí vroucí žárem.
  Ano, Němci sovětská vojska dostávají důkladně. Jedno z vůbec prvních letadel TA-152 létá na obloze. Víceúčelový stroj jako Focke-Wulf, ale pokročilejší, rychlý, ovladatelný s výkonnými zbraněmi a brněním. Může být použit jako stíhací letoun i jako útočný letoun.
  Pro sovětské jednotky se auto, upřímně řečeno, může stát velkým problémem.
  Helga létá s TA-152 a zaútočí na pár sovětských tanků, které se snaží dostat blízko k Shali. Dívka pálí dobře. Rozbije střechu věže první třicítky a zařve:
  - Jsem bojovná kráska!
  A pak zaútočí na druhé auto, které se snaží zrychlit. Řazení rychlostí ale není tak snadné.
  TA-152 probodne tuto oběť 37mm kanónem.
  Helga odpověděla a zpívala:
  - Smyk, smyk se mnou někam, smyk se mnou!
  A mrkla na sebe... Tady se pokouší zaútočit na Jak-9. Německá dívka ho snadno srazí na zem stisknutím spouště bosou nohou a sebevědomě mrká a říká:
  - Jsem opravdu skvělý!
  Helga vypadá jako dívka s velkou sebevědomím. A provádí krvavé experimenty s nepřáteli.
  A když fouká, pak se to nikomu nebude zdát málo.
  Helga střílí na sovětská vozidla a píská:
  - No, proč, není možné žít podle rozumu!
  A s holými podpatky jak trefit kormidlo. Tohle je dívka - všem dívkám, děvče.
  A když to řve....
  Albina a Alvina na obloze jsou také velmi aktivní a bojující bojovnice.
  A dívky, ruská letadla, přemýšlejí a ničí, že život je dobrý a že život je dobrý.
  A holými prsty nasměrují letecké zbraně na cíle. Sovětská auta nepřežijí. A dívky je takhle mlátily. Nedávají vám nejmenší šanci.
  Ano, byly tam bojující dívky,
  Ano, říkají, co jiného...
  Odvážně zaútočili na Rusko,
  Doslova Satan!
  Albina je bojovnice v bitevní formaci a řve pro sebe z plných plic:
  - Budu super, změním se! Super šampion!
  A to holou patou, stejně jako mlátit do klávesnice a trhat protivníky na malé kousky.
  Alvina, střílející do protivníků, řve z plných plic:
  - A koho najdeme v lese,
  A koho najdeme v lese...
  s tím vtipkovat, my to
  roztrháme!
  Pojďme to roztrhat!
  A s holým podpatkem, jak přidá nepřítele do smrtícího objetí. Tohle je holka - všechny dívky jsou ta nejlepší holka!
  Válečník nejbojovnějšího hacku. A tak militantní a agresivní jako panter.
  A velké německé kočky jsou v útoku. Útok na Astrachaň. A ničit ve velkém množství domy sovětských vojáků.
  A umírají, ale nevzdávají se. Takové boje zuří.
  Gerda je samozřejmě v čele útoku a připravena k boji. Takže střílí, velmi podobně jako Robin Hood v bikinách. A to všechno je skvělá žena.
  A jestli ještě dá chlapovi do pusy šarlatovou bradavku.
  Její "Panther"-2 funguje. Mimochodem, trochu jinou úpravu tanku osedlaly dívky s 75mm kanónem 100 EL. Je úderná a rychlopalnější. Ano, a zásoba granátů je větší než u 88mm děla.
  Gerda střílí holými prsty a křičí:
  - Raz, dva, tři... Roztrhni napalmem!
  Charlotte po ní také vystřelila a vykřikla:
  - Čtyři, osm, pět - pojďme hrát rychle!
  Kristina mlátila, prorazila sovětský tank a cvrlikala:
  - Odvážně půjdeme do bitvy o moc nacistů ...
  Magda vystřelila bosýma nohama a agresivně cvrlikala:
  - A všechny je zabijeme - všechny komunisty!
  Dívky jednají extrémně a šíleně agresivní. A jejich "Panther" -2 přesnou střelou převrací sovětskou houfnici.
  Dívky se chichotají a zpívají:
  - Sláva našemu světu...
  A Elizabeth na čtyřiatřicítce zase vede divoký útok. A nahou patou stiskne spoušť. A srazí nepřítele a ječí:
  - Ať je tu komunismus!
  Catherine holými prsty u nohou vyšle smrtící projektil, probodne nepřítele a zakňučí z plných plic:
  - Za velké Rusko!
  Elena střílela na nacisty. Střela zasáhla Pantherovo čelo a odrazila se.
  Dívka štěkla:
  - Komunismus bude s námi!
  Euphrasia také mlátila nepřítele holými prsty na nohou. Probodla T-4 a vykřikla:
  - Sláva komunismu!
  Tohle jsou bojovné dívky. A jak střílejí, tak skořápky lítají moc krásně a sama čtyřiatřicítka je v pohybu. A zkuste se z takového auta dát do pohybu. To je nesmírně obtížné.
  Ale dívky se dostanou dovnitř a bojují v bikinách a používají bosé nohy. Válečníci jsou úžasní a úžasní.
  A pokud se poserou, pak se to nikomu nebude zdát málo. A posílají granáty s divokou zuřivostí.
  Alžběta s pomocí holých prstů, střílela na nepřítele a srážela nepřátele, cvrlikala:
  - Sláva myšlenkám komunismu! Sláva naší vlasti!
  Ekaterina také vystřelila pomocí holých prstů, zasáhla Fritze a zaječela:
  - Za vlast a vítězství až do konce!
  Elena, střílející na protivníky, agresivně odpověděla, odhalila perlové zuby a mrkla se safírovýma očima:
  - Náš vesmírný komunismus je slavný!
  Euphrasia, střílející na nepřítele, zasahující ho s kolosální, fenomenální přesností, vydal:
  - Za vlast a Stalina - na zdraví!
  Dívky jsou evidentně temperamentní a každý může...
  Prosinec 1943 již nastal.
  Alenka a její tým také bojují v Astrachaň a stále tam vydrží. Hrdinka bojuje.
  Alenka se otočí, poseká linii nacistů, pak holými prsty u nohou hodí dar smrti a zařve:
  - Člověk je podobný gibonovi, jen bohužel častěji intelektem než potencí!
  Anyuta střílela na nepřítele a odřízla nepřátele, dala výbušný balíček holým podpatkem a zaštěbetala:
  - Ten člověk má oslí tvrdohlavost, ctižádost lva, ale ve skutečnosti je to koza!
  Alla, střílející přesně na Fritze, zapískala:
  - Muž pro ženu je jako plácačka pro krávu, bez toho se neobejdete, ale přiblížit se je hnusné!
  Maria, střílející na nacisty, vtipně odpověděla:
  - Co je běžné mezi mužem a záchodem na dámském pokoji - to, že ženy brečí jen na muže!
  Marusya, odsekávající nacisty a házení granátů holými prsty na nohou, vyaknula:
  - Žena je mazaná liška, která dokáže sežrat každého lva jako králík!
  Matryona, která kosila nacisty a holými prsty vyhazovala žoldáky, zamumlala:
  -Žena potřebuje muže jako bičujícího chlapce, pokud muže nebije, nebude život!
  Alenka, střílející na Fritze, vyjekla:
  - Žena potřebuje muže jako prase rohy, jen kožich darovaný muži je drahý!
  A bosý tým dívek, jak se smát, vyceňovat zuby a házet granáty holými prsty.
  Válečnice uspěchané. Jejich živel k boji, jejich živel k boji!
  Astrachani, jak se zdá, se nehodlají vzdát. Co se týče holek tady, opravdu bojují.
  Vojenské síly Třetí říše jsou kolosální. Nové tankové divize jsou zde tak silné. Výroba tanků se zvyšuje. Neexistují žádné bombové útoky, je možné dodávat pracovní síly z italských, francouzských, belgických a holandských majetků v Africe.
  A také z Afriky těžit ropu, wolfram, mnoho prvků včetně uranu.
  To znamená, že jsou vyraženy nové tanky. Zejména vzhled "Panthera" -2, lépe chráněného a silněji vyzbrojeného, se silnějším motorem, má značný vliv na průběh války.
  Tanků a letadel přibývá. Na Yu-488 se již dokončují práce. První sériový letoun Třetí říše se čtyřmi motory. Velmi výkonný a rychlý. Jeho vrcholem je relativně malá plocha křídla, proto může bombardér letět rychlostí 700 kilometrů za hodinu. To znamená, že sovětské stíhačky ho rozhodně nedoženou.
  Takže SSSR má nový problém. Síly Rudé armády jsou ve skutečnosti vyčerpány. Školáci jsou umístěni ke strojům. Teenageři od čtrnácti let už bojují, téměř oficiálně. Kluci jsou samozřejmě chytří a vůbec dobří bojovníci. V mladém věku je ještě jednodušší se schovat a vylézt na strom. A vojenské dovednosti se zvládají rychleji. Teenageři bojují stejně jako dospělí, je těžší je zasáhnout. Ano, a psychologicky je těžší střílet na děti.
  Němci mají poměrně dost odstřelovaček a příliš mladé bojovnice jsou pro každou ženu nepohodlné střílet, stydí se...
  Ano, do SSSR se začali ozývat od čtrnácti let. A také dát do podpaží a důchodců. V armádě bylo stále více žen. Zvláště ochotně přijalo něžné pohlaví v tankových a leteckých jednotkách a v odstřelovačích. Ženy jsou dobré odstřelovače. A protože jsou obvykle menší než muži, je pro ně pohodlnější bojovat v tancích a také letectví. Často v tancích bojovali i teenageři. Je třeba poznamenat, že chlapci a ženy jsou citlivější ke své kůži a jejich letadla a tanky jsou méně náchylné k vyřazení než dospělí muži. Nejsou špatní puberťáci a v roli snipera. Chlapec může vlézt do užší mezery, převlékat se nebo vylézt na strom. Často v armádě začali narážet bojovníci mladší čtrnácti let.
  Válka požírá lidské zdroje. A území je stále méně pod kontrolou SSSR. A ještě musí odrazit početnou pěchotu Japonska. Jo a jsou dobré samurajské tanky a hlavně samohybná děla. Objevily se i v sérii se středním tankem, pevností srovnatelné s T-34 a ještě silnějším v čelním pancíři.
  Japonsko je tedy nebezpečné podceňovat. A pro válku s tím jsou potřeba vojáci.
  Stalin je nervózní a stále častěji propadá vzteku. 25. prosince 1943 bylo vydáno nařízení, že rodinní příslušníci těch, kteří se vzdali, budou zastřeleni, včetně dětí od dvanácti let, a ti mladší budou odesláni do pracovních kolonií.
  Stále častěji byly používány zátarasové oddíly. A stříleli aktivněji a používali mučení.
  Stalin se stal prostě nesnesitelným. Berija byl první, kdo se pokusil vyjednat s nacisty separátní mír. Hitler ale mír nechtěl. Chtěl úplně dobýt SSSR. Zvláště když jsou spojenci mimo jeho kontrolu a dosah.
  Proudové letouny byly vyvinuty ve Třetí říši. Především ME-262, ale tato stíhačka potřebovala spolehlivější motory, aby příliš často nepadala.
  Jak bombardér Arado, tak projekt Yu-287 vypadaly slibně.
  Nejnovější TA-152 se v praxi dobře ukázal jako víceúčelový stroj a velmi rychlý. Obecně vzato byla německá armáda stále silnější ve vzduchu. Navíc se sovětské Jaky a Laggies s ohledem na nedostatek hliníku ukázaly být těžší a hůře ovladatelné než referenční stroje. Kvalita sovětského letectví tak klesla na kritickou úroveň. ME-309 se svou mohutnou výzbrojí, i s přihlédnutím k problémům s manévrovatelností, si dobře poradil se sovětskými vozidly a vytlačil ME-109. A TA-152 měl nahradit Focke-Wulf.
  Takže Němci jsou víceméně hokejové... Ale práce na technice byla provedena.
  Například Lev-2 slíbil, že bude prvním tankem s novým schématem rozložení. Umístěním převodovky a motoru do jednoho bloku před tank a posunutím věže dozadu Němci ušetřili na podvozkové šachtě a snížili výšku vozidla. V důsledku toho se "Lion" -2 ukázal být mnohem lehčí, a proto rychlejší.
  S ohledem na obtíže válečné doby se výroba těžkých tanků v SSSR téměř zastavila, v sérii bylo téměř vše unifikováno podle T-34-76. Takže nacisté v rámci projektu na vytvoření nového hlavního tanku už nehodlali dělat boční pancíř příliš tlustý. A "Lev" se vešel do padesáti pěti tun, s motorem o výkonu 1200 koní. Hmotnost tanku Lev-2 však mohla být dále snížena snížením ráže děla. První jmenovaný se stal zjevně nadbytečným. Čtyřiatřicetky měly navíc nekvalitní pancíř a dokonce jimi už začal pronikat i 37mm zastaralý německý kanón.
  Stalin zjevně šílel ... A házel hromy a blesky ... Ale nemohl nic dělat ...
  Na Silvestra zahájili Němci útok na dosud neobsazenou část Astrachaně, deltu Volhy. Přítomnost mnoha říčních bariér, obtížný terén a blízkost Kaspického moře umožnily Rudé armádě zpřísnit obranu Astrachaně a udržet ji ještě lépe než Stalingrad. Sovětské dívky navíc prokázaly nesrovnatelné hrdinství.
  A na Kavkaze, zvláště v zimě, je pohyb přes hory velmi obtížný. Pravda, Němci se pohybovali podél pohodlnějšího pobřeží Kaspického moře. Machačkala se stala hranicí, kde se sovětská vojska shromáždila všechny své síly v pěst a pokusila se zastavit nacisty.
  Ale munice, která byla dodávána pouze po moři, nestačila ...
  Tamara zoufale bojovala se svým bosým praporem dívek.
  Válečnice bojovaly zarputile a prokázaly nesrovnatelné hrdinství a velkou odvahu.
  A téměř nazí bojovali v zimě a mrazu.
  Tamara hodila granát bosou nohou a vyrazila, pokosila protivníky a zapištěla:
  - Za SSSR!
  Anna také hodila granát holými prsty na nohou a cvrlikala:
  - Za komunismu!
  Akulina dala dobře mířenou dávku, vyrazila nepřátele a zakřičela:
  - Pro velikost Ruska!
  Victoria bušila do nepřítele, začala nepřítele kosit, odřezávala mu vousy jako břitva a zamumlala:
  - SSSR bude stát!
  Olympias, střílející na nepřítele a házející výbušný balíček holými prsty na nohou, vyaknula:
  - Za vlast a vítězství až do konce!
  Takhle dívky bojují. Jednají zoufale a s kolosálním odhodláním.
  Tamara, střelba, poznamenal:
  - Čert si je nevezme, a pak si je vezmeme my!
  Boje jsou zde brutální a zároveň konstruktivní ....
  Anastasia Vedmakova bojuje na obloze... Její tvář se dokonce zkroutí vzteky a ona ječí:
  - Zdravíme éru komunismu!
  A holými prsty na nohou míří letadlovým kanónem na cíl a sráží nepřátelská letadla, načež zakřičí:
  - Za pracovní úspěchy!
  Akulina Orlová, srážející soupeře, sebevědomě řve a vyceňuje zuby:
  - Za tak velký komunismus, na celé planetě!
  Pilot křičí:
  I děti nás znají!
  A holými prsty nasměruje letadlo na cíl, rozbije nepřítele a zaprská:
  - Ve jménu éry komunismu!
  Přiznejme si to, dívka je terminátor a hořící plamen. Žádná sopka se s tím nemůže srovnávat.
  Akulina Orlová zpívala:
  - Já už, jaký den, víra v Boha sním, jsem tak líný, nechci se modlit!
  A agresivně mrkající krásky.
  Tady jsou souboje...
  A dívčí letadla jsou zastaralá. A to je jejich solidní mínus. A také těžký a málo manévrovatelný ...
  Jeden z bojujících chlapců byl sestřelen a nestihl vyskočit s padákem. A to je samozřejmě jeho kolosální počin.
  Dívky bojují ve vzduchu a baví se...
  Albina a Alvina bojují na dobrých stíhačkách ME-309 a samozřejmě aktivně sbírají skóre.
  Dívky jsou na svůj úspěch velmi hrdé...
  Albina sestřelila sovětské letadlo pomocí elegantní, bosé nohy a zapištěla:
  - Pro naše orly!
  Alvina najednou pokosila tři ruská auta a zakřičela:
  - Pro naše sokoly!
  Dívky se k věci dostaly famózně ... Ale také rády mučí ruské vojáky.
  Zde byl zajat čtrnáctiletý chlapec-pilot. A smažily se mu krásky dětských kulatých podpatků. A pak začali nahé polévat ledovou vodou.... Poté vařící vodu a znovu ledovou vodu.
  Takové jsou bojovné krásky....
  Albina zpívala:
  -Pro naše tesáky, drápy, zuby, pěsti!
  Alvina křičela z plných plic:
  - Takže chtějí dobrý boj!
  A dívky dál dělaly zázraky s holými prsty a sestřelovaly sovětská letadla.
  Odpovídali na ně však i ruští piloti. Alice a Angela právě přestoupily na Jak-9. A mláťme Němce a ještě při tom zpívejme;
  Jste ztělesněním udatné země,
  Soudruh Lenin a soudruh Stalin...
  V SSSR jsou si všichni lidé skutečně rovni,
  A pěsti jsou ze železa a oceli!
  
  Pro Lenina se bestie Adolf nebojí,
  Nyní je Vladimír vůdcem soudruh Stalin...
  Trefili jsme Fritze do oka, ne do obočí,
  Všichni nacisté byli roztrháni najednou!
  
  Rusko je moje vlast
  Velká, bezmezná Vlast...
  Všechny národy jsou jedna rodina,
  Brzy budeme žít v komunismu!
  
  Udělejme naši zemi silnější
  Ať Rusko rychle zezelená...
  Udeříme fašistu do čela, spíše,
  A věřte, že naše síla se nemění v kámen!
  
  A Ježíš jako vůdce je docela velký,
  On je náš Pán a Bílý Bůh vesmíru...
  A Fuhrer bude bit velmi tvrdě,
  Koneckonců, naše zdatnost se nezměnila!
  
  Ano, pro dobro naší vlasti, svatý,
  Budeme zuřivě bojovat s Fritzem...
  Dívka běží bosá ve sněhu
  Chce ve vzteku bojovat!
  
  Ano, Stalin se nyní stal sovětským vůdcem,
  Takový skvělý, odvážný a šikovný...
  Nedotýkejte se Ruska komunismu,
  I když moc Lucifera je s tebou!
  
  Můžeme dostat Hitlera, věřte mi
  I když je obdařen démonickou silou...
  Jeden Hitler je dravá bestie,
  I když přiznávám, že Fritz nejsou blbci!
  
  Zkrátka vstoupíme do berlínských stíhaček,
  Tam s námi bude Lenin alias Stalin...
  Fašisté jako štěňata se snadno trhají,
  A věřte, že naše síly neubývají!
  . KAPITOLA 6
  Přišel nový rok 1944... I přes velmi složitou situaci na frontách se v SSSR pracovalo na vytvoření nové techniky. Velké naděje byly spojeny zejména s tankem IS-2 a jeho silnými zbraněmi. 122milimetrové dělo by se mohlo stát silným argumentem ve válce proti nacistům. Naděje se také vkládaly do T-34-85 s výkonnějším dělem, velkou věží, ale stejným trupem a podvozkem.
  Horší situace byla s letadly. Jak-3 nemohl jít do výroby kvůli nedostatku kvalitního duralu a LAGG-7 nemohl jít do výroby bez poklesu výroby kvůli novému motoru.
  Stalin se tedy rozhodl, že hlavním sovětským stíhačem byl prozatím Jak-9 a LAGG-5 a útočný letoun IL-2 byl snadno vyrobitelný a houževnatý. A v tancích pozvolný přechod na T-34-85 a IS-2.
  I když tak, aby nedošlo k poklesu výroby...
  A fronta praskala ve švech, Němci dobyli Kavkaz. Machačkala padla a už se blížili k hranicím Ázerbájdžánu!
  Zde Tamara bojovala se svým ženským praporem. Opět dívky v hadrech z tunik a bosé bojovaly s přesilou nepřátel.
  Tamara vypálila linii na nacisty a porazila některé nepřátele. A pak holými prsty u nohou hodila granát smrtící síly a zaštěbetala:
  - Sláva SSSR!
  Anna střílela na nacisty velmi přesně. A holými prsty u nohou vrhala granáty smrtící síly a trhala protivníky na kusy.
  Pak vykřikla:
  - Sláva komunismu!
  Akulina, střílející na nepřítele, odřízla fašistickou pěchotu. Porazila Fritze, hodila granát bosýma nohama a zapištěla:
  - Pro Rusko, naši velkou matku!
  Victoria, která střílela na nepřítele a házela na něj granáty bosou nohou, poznamenala:
  - Za velkou vlast!
  Olympias, také střílející z kulometu, zaječel:
  - Sláva dobám velkého komunismu!
  Bojovnice jsou úžasné...
  Bojují, jak se pro krásky patří...
  Bojující Tamara si vzpomněla na začátek války. Jak musela uprchnout před německými jednotkami. Pak zaslechla dunivý dopad zbraní. Dívka opustila kanonádu. Její kamarádku Taťánu chytili Němci a odnesli jí nové boty, strhli šperky a náušnice. A odvezli ji bosou do zajetí... Taťána byla dcerou tajemníka krajského výboru a nemusela často chodit bez bot. To je ponížení pýchy, chodit naboso jako obyčejný člověk, a to bolí pro jemné podrážky. Dívka si srazila nohy do krve a sténala na každém kroku.
  Tamara měla také na sobě nové boty, které dostala, a odřela si paty z dlouhé procházky. A zula si boty a šla bosa. Je to dívka z vesnice, která splnila svou povinnost na Ukrajině. Její nohy v dětství kráčely po horských stržích. A to se rozhodně nedá srovnávat se silnicemi na rovině. Je pravda, že její mozoly se již stáhly z podrážky a není tak pohodlné chodit. Ale nohy zase rychle ztvrdly. A téměř netrpěla.
  Jenže Taťána brzy srazila nohy natolik, že už nemohla chodit. Němci by ji zastřelili, ale nad krásou se slitovali. Posadili mě na káru, ale na oplátku mě nutili zpívat. Taťána měla příjemný hlas a zazpívala jim několik politicky neutrálních písní.
  Co se s ní stalo dál, Tamara nevěděla. Sama se procházela lesem, bosýma nohama ohmatávala hrbolky, hrbolky, větvičky a dokonce ji to potěšilo. To když jdete po ostrých kamenech hor, pak i mozolnatých podrážkách, při delší chůzi je to ostré a bolestivé. A ještě nepříjemnější chodit po trnech. Když se zapíchnou do podrážek, stane se to mnohem bolestivější, dokonce i pro drsné podrážky dívky.
  Tamaru na tažení přemohla únava a hlad. Dívka jedla bobule, a to nestačilo. A Němci rychle postupovali. V ukrajinských lesích se Tamara, zvyklá na život v horách, příliš nevyznala. Ztratil jsem se a skončil vzadu.
  A teď jako štvaná kočka v lese. Poté dívka přistihla Němce na motorce. Zastavili auto s kočárkem, aby nabrali vodu. A Tamara se přikradla ke kulometu a jak z něj seká na nepřítele. A řezat nejistě, ale přesně. A nacisté padají a svíjejí se v agónii. Tamara je dokončí. Posunula jeden holý podpatek k bradě a on upadl. A ta dívka ho dostala.
  Poté kráska nasedla na motorku a sešlápla pedál bosou nohou a stáhla se.
  Pohyb je tedy mnohem zábavnější než chůze a naboso.
  Tamara cestou zpívala:
  - Je to hezké, bratři, je to hezké, je to hezké, bratři žít! S naším atamanem nemusíte truchlit!
  Tak vzniklo bojiště.
  A teď bojuje s nacisty jako komsomolský terminátor. Síly jsou ale nerovné a prapor dívek je nucen ustoupit. Bitvy tu vře jako voda v gigantické konvici nad sopkou.
  Anna, která střílela a házela granát smrtící silou holými prsty na nohou, poznamenala:
  - Ve válce jsou všechny prostředky dobré, kromě sebevražedných!
  Akulina, střílející na nepřítele, srážející nacisty, poznamenal:
  - Ve všem budeme první!
  A holá pata dívce dala dar zkázy.
  Victoria, střílející na nacisty a porážející nepřátele automatickými dávkami, vyjekla:
  - S nepřáteli nebude žádné slitování!
  A mrkla na své společníky.
  Olympias hodila nahé, vytesané nohy, těžký svazek granátů a zapištěla:
  - Za velikost nejhumánnějšího soudu na světě a komunismu!
  Válečníci jsou zde opravdu slavní a mají rádi vesmírný věk.
  Bojují s velkou urputností.
  Nacisté ale na Kavkaze stále postupují. V únoru 1944 se Němci a Turci spojili a rozřezali sovětské jednotky na dvě nestejné části.
  Führer požadoval dokončit SSSR. Astrakhan stále vydržel. Nacisté jsou jako vždy v bojových uniformách... První ME-262 bojují ve vzduchu. Nutno podotknout, že nevytvářely senzace. Při vysoké rychlosti není příliš vhodné zasáhnout z 30mm leteckých děl. Ano, toto je třeba brát vážně. ME-262 má také určité problémy kvůli své velké hmotnosti. Zejména s manévrovatelností.
  Úspěšnější byl v použití TA-152, který si piloti zamilovali a stal se z něj dříč. Ve skutečnosti auto a frontový bombardér a stíhací a útočný letoun. Objevily se dokonce myšlenky na úplné převedení německého letectví na tento letoun. Mezi jeho výhody je třeba poznamenat schopnost přežití a rychlost a výkonné zbraně, vhodné jak pro útočný letoun, tak pro stíhačku.
  Stále aktivněji se využívá také ME-309, který se modernizuje. Stále je v provozu ME-109, který není odstraňován z důvodu nesnížení výroby. Objevila se dokonce nová modifikace ME-109 "K" se silnějším motorem, vyzbrojeným pěti vzduchovými děly najednou. Takový stroj tak snadno neporazíte.
  ME-309 také dostal silnější motor a zametená křídla. Velmi nebezpečné auto. Sovětští piloti stále létají na starých letadlech a jejich kvalita už jen klesá. Zatím na tom ale Yak-9 není tak špatně, je docela ovladatelný a nepotřebuje přehnanou rychlost.
  Německé jednotky jsou silné... O tanku T-34-85 se vedly spory. Má cenu udělat pancíř věže silnější? Koneckonců, v tomto případě se hmotnost zvýší. A nutno podotknout, že kvalita sovětských obrněnců klesla. Legujících prvků je nedostatek a kvalita svařování nebo odlévání klesla na kritickou úroveň.
  Ale dívky bojují jako hrdinky...
  Pak je Alžbětin tank rozbitý a dívky odcházejí. Bosí a v bikinách běhají sněhem a zanechávají půvabné stopy.
  Catherine poznamenala zlým pohledem:
  - Jsme důkladně uškrceni!
  Elena s hněvem poznamenala:
  Ale i tak vyhrajeme!
  Elizabeth vystřelila z pistole, zasáhla německého motocyklistu a zamumlala:
  - Trefil jsem Němce! Jak se ode mě dostane!
  Euphrasia energicky poznamenala:
  - Tam končí svůj život a neutečou zpět!
  Catherine byla agresivní dívka a zpívala:
  - V naší zuřivosti zpíváme hymny impéria!
  Dívky běží samy za sebe a jejich obnažené kulaté podpatky se mihnou.
  Když chlapec viděl dívky, vyděšeně se jich zeptal:
  - A odkud jsi přišel bos?
  Elizabeth odpověděla:
  - Pojďme provést taktický manévr!
  Chlapec zaštěbetal:
  - Raz, dva - smutek není problém,
  Nikdy byste neměli ustupovat!
  Udržujte svůj nos a ocas výše pomocí trubky,
  Vězte, že opravdový přítel je vždy s vámi!
  Catherine cvrlikala a vycenila zuby:
  - Vězte, že skutečný přítel je vždy s vámi!
  Elena křičela:
  - Neboj se! Vrátíme se....
  A všechny čtyři dívky sborově křičely;
  Věřím, že se celý svět probudí
  Bude konec fašismu...
  A bude svítit slunce
  Cesta, osvětlování komunismu!
  Válečníci jsou připraveni roztrhat každého Němce... A bosí ve sněhu jsou tak sexy a krásní. Jak krásné jsou tyto dívky, jako kvetoucí a neuvadající růže.
  Hitler si nedělá legraci a kolem naší vlasti se točí mraky. Zaboří zuby do samotného srdce a pije její krev!
  A dívky za sebou zanechávají velmi krásné stopy. Němci sledují tyto stopy, buší na kolena a chtivě zírají. To jsou divocí bojovníci. A Němci líbají stopy dívek.
  A Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová bojují na obloze. Dvě úžasné dívky.
  Anastasia, která sestřelila nacisty a otočila své letadlo pomocí holých prstů, zpívala:
  Budeme bojovat za světlejší zítřky!
  Akulina, která nacistům odsekávala ocasy nahými prsty u nohou, zaštěbetala:
  - Pojďme se líbat!
  A dívky opět mlátí Němce bez jakéhokoli soucitu a obřadu. Takhle jsou chytří.
  Anastasia znovu otočila svůj Jak-9 a s pištěním vyaknula:
  - To je jméno komunismu!
  Akulina s tím souhlasila:
  Věřím, že se celý svět probudí...
  Anastasia, která srazila Němce, zabručela:
  - Vlast je naše slunce!
  A takové jsou tady bojovné dívky, nejvyšší sovětská třída.
  A Němci to pochopili, velmi těžce. A vojenské operace se rozvíjejí...
  V březnu začali nacisté zaútočit na Baku. Dochází k útoku na velké město plné ropy. Bitvy jsou urputné.
  Němci ostřelují Baku pomocí těžkého dělostřelectva.
  A bombardováni stormtroopery. Bomby však shazují také první, nejnovější Yu-488, které se vyznačují kolosální silou. Tyhle stroje jsou prostě bestie.
  Na jedné z nich Gertruda, Eva a Frida. Krásné dívky s vynikajícím výhledem shazují bomby na sovětské pozice. A zabíjejí vojáky Rudé armády a civilisty.
  Baku hoří... Ve sloupech stoupá kouř. Ropné vrty hoří, všechno hoří.
  Gertruda říká s úsměvem:
  - Bůh miluje Německo!
  Eva, tisknouc nahou patu na páku a shazující bomby, souhlasí:
  - Samozřejmě! My jsme vyvolená rasa!
  Frida zpívala agresivně:
  - Naši lidé jsou vyvolení nebes!
  A mrkla na své společníky. To jsou ty dívky tady a bojující, jen ztělesnění agresivity. A bojovou sílu.
  Gertruda vystřelila ze vzduchových zbraní a zaštěbetala:
  - Pro velikost naší vlasti!
  Eva, která střílela na soupeře, potvrdila:
  - Pro kolosální velikost!
  Je vidět, že dívky rychle zvládly letadla. To jsou bojující přítelkyně.
  A nemůžete je vyhrát jen tak v kartách. A mlátí nepřátele divokým šílenstvím.
  Frida poznamenala:
  - Jsem žena velkých snů a krásy!
  Poté znovu střílela z leteckých děl a sestřelovala sovětské stíhačky, které se pokoušely zaútočit na německé monstrum.
  Ano, proti nacistům existuje pocit, že nemohou odolat.
  Baku je pod útokem.
  Tamara a její prapor bojují o toto město. Dívky zoufale bojují a prokazují hrdinství, které nemá obdoby.
  Tamara se otočila, hodila granát holými prsty na nohou, rozprášila Němce a jejich žoldáky, zakňučela:
  - Za moji bezmeznou vlast!
  A mrkla na své společníky. Je to bojovnice nejvyšší úrovně, která nemá obdoby.
  I když samozřejmě ostatní dívky nejsou špatné. Řekněme, že bojují velmi dobře.
  Anna například vzala, položila nacisty, jakoby ranou srpu.
  A cvrlikal:
  - Za SSSR!
  A nahým podpatkem dala vražedný dárek smrti.
  Akulina, střílející na nepřítele, zapískala:
  - Pro mou vlast!
  A s holými prsty, jak spustit anihilační prezentace, které vyhladí všechny v řadě.
  Victoria bojuje s nepřáteli, jedná zoufale a rozhodně. Knokautuje protivníky v dávkách. Potom holými prsty u nohou vrhá granáty se smrtící silou. A ječí:
  - Za myšlenky komunismu!
  Olympiáda také bojuje. A tato hrdinská dívka hodí celou krabici výbušnin holýma svalnatýma nohama. A tank "Lev" se převalí.
  Válečník volá:
  - Ale Pasaran!
  Bojující dívky a velmi krásné. Nikdy se nevzdávej a nikdy se nevzdávej. Mají sílu terminátorů.
  A síly jsou velmi nerovné... Baku je zachváceno požáry. Sovětští vojáci nemají dostatek munice. A to je hlavní problém.
  Mnozí se v zoufalství vzdávají.
  Gerda a její tým nutí mužské otroky, aby jim líbali holé chodidla. Ti to poslušně dělají a olizují si paty.
  Poté dívky znovu vlezou do Panthera-2 a střílí. Vyřazování sovětských zbraní...
  Téměř celý Kavkaz byl již zachycen. Jerevan se ale stále drží. Město Poti hrdinně bojuje - poslední přístav, ve kterém se ještě drží zbytky Černomořské flotily.
  A tam bojují dívky různých národností. A oddíl bosých Gulnazi bojuje. Krásná Gruzínka a má tým pro dívku.
  Gulnazi hází bosou nohou balíček s výbušninami, trhá nácky a piště:
  - Sláva velikosti světového komunismu!
  Tamila, její partnerka, také hodí smrtící granát bosou nohou, trhá Turky a ječí:
  - Za vlast!
  Máša je dívka z Ruska, otáčí se a hází výbušnou sílu holými prsty na nohou a láme nacisty, křičí:
  - Sláva dobám světového komunismu!
  Margarita také dává dobře mířený obrat. Kosila nacisty a poslala dar vražedné smrti holou patou, drtila protivníky a ječela:
  - Za naše vítězství!
  Takto hrdinsky bojují dívky. A opravdu je nelze zastavit a nelze je vrátit zpět. Jsou to prostě bojovnice a super. A pokud budou bojovat, pak jako hrdinové a supermani!
  Ale, bohužel, je těžké odolat nacistům a jejich přesile. Na obloze získávají Albina a Alvina sebevědomá konta. A tolik letadel je sraženo, že je zjevně není možné zastavit.
  Albina, která sestřelila další sovětské letadlo holými prsty u nohou, zpívala:
  - Nemůžeme být poraženi, lovec se promění ve hru!
  Alvina odřízla své protivníky a energicky zkroutila hlavu na mocném krku a zaštěbetala:
  - Sláva době nového árijského řádu!
  A také dává holou patu ...
  Dívky již sestřelily více než pět set letadel a obdržely Rytířský kříž Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty.
  To jsou prostě neuvěřitelné krásky. A pokud jsou nepřátelé Třetí říše již biti, pak tyto čerty nelze zastavit. Více než 500 sestřelených letadel jen u Marseille. Tento fenomén má samozřejmě navrch. Hitler se dokonce rozhodl schválit šestý stupeň Rytířského kříže Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty.
  Obdrží ho ten, kdo jako první překročí tisíc sestřelených letadel. A výsledek bude prostě fenomenální.
  Albina odřízla pět sovětských letadel najednou jedním výstřelem z leteckých děl ráže 30 mm a mačkáním spouště holými prsty u nohou zavrčela:
  - Sláva naší síle!
  Alvina, kosící sovětská auta a sekání nepřátel pomocí holých prstů, vyaknula:
  - Velká sláva hrdinství!
  A bojovníci na sebe mrkli!
  Bojují jako vždy v bikinách a naboso a v tom je jejich síla. Dívky jsou prostě supermuži-ženy. I když slouží zlé věci. A rádi smaží paty zajatým průkopníkům jiskrou. Tady jsou dívky. Brutální, ale roztomilý.
  Albina jednou řekla:
  - Na světě není laskavost, je jen slabost!
  A s holým podpatkem shodila několik bomb na sovětské pozice a vyrazila tři děla.
  To jsou bojovníci, kteří nikomu nedávají absolutně žádné slitování! Ale jejich údery jsou prostě zdrcující.
  Alvina s úsměvem poznamenala:
  - Pod sluncem není místo pro slabé!
  A mrkla na svého partnera.
  Válečníci, kteří neprojevují žádnou slabost a nikdy se nevzdávají. Jsou to opravdoví šampioni šampionů. I když se znaménkem mínus, jelikož slouží zlé síle.
  Ale zároveň vtipné a okouzlující.
  Albina vycenila zuby a vyslala na své protivníky smrtící vzduchové granáty a zaštěbetala:
  - Nacistické slovo je svaté - navždy zničíme!
  Alvina si toho agresivně všimla a srazila soupeře:
  - Jsme opravdu piráti!
  Albina, která odřízla nepřátele, potvrdila:
  - Všechno ostatní je sen!
  A válečníci byli tak drtiví a sráželi všechny dolů, jako by stříleli puky holemi.
  Alvina cvrlikala, když drtila ruská letadla:
  - Bojujeme s Hitlerovými orly!
  A mrkla na své společníky.
  Válečníci zde ve skutečnosti pouštějí vnitřnosti nepřátel. Rudá armáda od nich dostává kapitál.
  Bojující dívky tak horlivě vyřazují ruské jednotky.
  Ale Helga na TA-152 ničí sovětské pozemní síly. Vyřadí SAU-85 a kvílí:
  - Pro velikost Německa a jejích synů a dcer!
  Ale boje o Astrachaň stále pokračují.
  Dívky z posledních sil se udržet.
  Alenka bosou nohou hodí bombu s výbušninami. Láme nacisty a ječí:
  - Za posvátný komunismus!
  Anyuta, střílející na nacisty a házení granátu holými prsty na nohou, ječí:
  - A spása pro zemi!
  Alla, která srážela protivníky a kosila je bez zbytečných ceremonií a hodila granát holou patou, zapištěla:
  - Tak zní naše sláva!
  Maria, která ničí nepřátele, hází dárky smrti holými prsty na nohou, řve:
  - Jsme skvělí ve své slávě!
  Marusya, která kosí postupující arabské žoldáky v řadách a hází granát bosou nohou, vyje:
  - Pro změny, aby ceny klesly najednou!
  Matrona, která hasila nacisty z kulometu, ho vzala a zapištěla:
  - Naše vlast SSSR! Bude zdrcen pane!
  Válečníci zde jednají s velkou agresivitou. A jejich bojový tlak je kolosální.
  Obecně ukazují svou kolosální akrobacii. A skutečně nezastavitelný tlak.
  Válečníci bosí, ale šťastní...
  V dubnu přece nacisté Baku dobyli. Nedostatek munice si vybral svou daň. Ve stejnou dobu padla téměř současně i Poti. Pouze Jerevan, ležící na horských svazích, obstál. Ale byl také odsouzen k záhubě. Tam také docházela munice a potraviny. Jde jen o to, že Turci toto město ještě nezaútočili a sbírají prach, aby hladověli.
  Dívky z Tamařina praporu částečně zmizely v podzemí a část se spolu s velitelem přesunula po týlu dopředu... Chtěly se probít do svých.
  Kavkaz je již téměř celý dobyt, ale válka pokračuje. I když SSSR přišel o své největší ropné pole v té době. Ale Rudá armáda není zlomená v duchu. A stále je ropa v Povolží, na Sibiři a na mnoha dalších místech.
  Hitler nařídil skoncovat s Rusy v Astrachani do 20. dubna. A boje se rozvinuly v kolosálním měřítku. A bombardování prudce zesílilo.
  SSSR byl pod silným tlakem. Boje pokračovaly o Alma-Atu, která byla napadena Japonci. Město bylo téměř celé obklíčeno.
  Samurajové, jakmile se trochu oteplilo, pokusili se rozvinout ofenzívu a to směrem na Magadan.
  Veronika bojovala v Alma-Atě a bojovala s náporem samurajů se svým praporem dívek.
  A je jich hodně. Číňané naverbovaní metodami kolapsu také bojují.
  Japonci vrhají žluté vojáky do bitvy ... Postupují a svými mrtvolami doslova házejí sovětské pozice.
  Veronika hoří. A kosí Číňany a samuraje v řadách. Hází granáty holými prsty a skřípe:
  - Sláva ruskému duchu!
  Marfa také vystřelí, odřízne protivníky a skřípe:
  - Za naši vlast!
  Natasha, střílející na japonské a čínské vojáky naverbované do role potravy pro děla, ječí:
  - Za velký komunismus!
  Alina, která střílela na samuraje a čínské bojovníky, kosila je s velkou vášní a holým podpatkem dávala dar smrti, zapištěla:
  - Za nové hranice komunismu!
  Veronica střílí na nepřítele s velkou přesností a proráží hlavy Číňanů a zároveň ječí:
  - Sláva sovětské zemi!
  A svou holou nohou posílá kolosální granátovou sílu, která trhá všechny nepřátele.
  Marfa, která seká nepřítele a hází dar smrti holými prsty, ječí:
  - Vládněte éře komunismu!
  Natashka se roztrhla a bosou nohou hodila výbušný balíček, masa Číňanů, vyaknula:
  - Pro nový sovětský řád!
  Alina, střílející velmi přesně na nepřítele, zaskřípala:
  - Za nové hranice komunismu budeme bojovat!
  A její holá pata podlehla bombě zkázy.
  Bojující dívky, jako by jim z očí sršely jiskry.
  Ne, Japonci nemohou takové lidi dobýt, dokonce ani společně s čínskými silami. A samurajský prut do útoku.
  A znovu házejí mrtvoly na všechny přístupy. Je jich ale příliš a prapor bosých krásek musí ustoupit.
  A tam jsou japonské ninja dívky. A bojovat proti nim je velmi těžké.
  Jsou tak jiskřivé, bojovné a krásné. A házejí nohama holými prsty, dárky s velkou ničivou silou.
  Ninja dívka s modrými vlasy seká sovětské vojáky meči a ječí:
  - Za éru vlády císaře!
  Ninja dívka se žlutými vlasy provozuje větrný mlýn, drtí ruskou armádu a píská:
  - Sláva banzai éře!
  Ninja dívka s červenými vlasy použila vrtulníkovou techniku, přeřízla sovětského důstojníka a zakřičela:
  - Vždy vyhrajeme!
  Ninja dívka s bílými vlasy použila motýlí techniku, pořezala tři ruské vojáky a holými prsty u nohou hodila hrášek. Vybuchla a převrátila čtyřiatřicítku.
  Válečník zakřičel:
  - Pro novou japonskou objednávku!
  Takové dívky jsou zde úžasné a opravdu skvělé... A Rudá armáda na Dálném východě potkala vážného nepřítele.
  Ale tady uprostřed zasadily sovětské jednotky náhlý úder ve směru na Ržev.
  Zde posádka Elizabeth poprvé bojuje na novém tanku IS-2. Stroj, se kterým jsou spojeny nějaké naděje. Obvykle je v ní pět členů posádky, ale tady si bojovníci poradí se čtyřmi.
  Elizabeth střílí ze 122mm děla. Destruktivní projektil letí s vražednou silou. Popisuje oblouk a zásahy z velké vzdálenosti T-4.
  Elizabeth volá:
  - Tohle jsem udělal dobře!
  Jekatěrina v odpověď útočí, používá holé prsty na nohou a podrážděně poznamená:
  - A ta zbraň není příliš rychlá!
  Elizabeth souhlasila s tímto:
  - Vůbec to není dokonalý stíhač tanků!
  Elena, která pomáhala bosýma nohama nabíjet zbraň, poznamenala:
  - Ale vrah!
  A pak Catherine vystřelila. A granát zasáhl Panthera na palubě z velké vzdálenosti. Ano, zabijácká zbraň...
  Catherine poznamenala:
  - Máme spoustu energie a vzrušení!
  Elena souhlasila s tímto:
  - Mnoho! Sláva Rusku!
  Euphrasia také poznamenal:
  - Viditelnost tohoto auta jsou slabé dívky. Jak se to střílí?
  Elena logicky poznamenala:
  - A toto je naše vycvičené oko! Když porazíme, pak porazíme!
  A bojovníci sborově zpívali:
  - Nebudeme se bát a vždy budeme bojovat!
  . KAPITOLA 7
  21. dubna byl Astrachaň stále částečně pod sovětskou kontrolou. Němce to úplně nechytlo.
  Terén zde umožňoval dobře se bránit. A Němci se rozhodli změnit taktiku. Místo útoků přešli na bombardování a ostřelování.
  Alenka a její tým se schovali v bunkru a čekali na masivní ostřelování.
  Dívek bylo jen šest a hrály karty. Drželi paluby holými prsty a diskutovali.
  Anyuta naštvaně řekla:
  - Na Kavkaze nebyl obsazen pouze Jerevan. Toto je pouze náš poslední ostrov v této oblasti. Co bude dál?
  Alenka logicky navrhla:
  - S největší pravděpodobností půjdou do Moskvy. To je jejich krédo!
  Alláh s povzdechem poznamenal:
  - Síly jsou velmi nerovné... Opravdu prohráváme válku a nemáme dostatek vojáků!
  Maria logicky poznamenala:
  - A nacisté prohrávají! Nemohou nám odolat!
  Matrena vyjádřila svůj názor a hodila mapu holými prsty na nohou:
  - Narodili jsme se, abychom vyhrávali, a určitě vyhrajeme, já to vím!
  Marusya souhlasila a mlátila soupeře holými prsty:
  - Samozřejmě, není pochyb!
  Alenka by nebyla tak optimistická, házela vizitkou holou, opálenou nohou:
  "My dívky možná budeme muset žít pod okupací, ale věřím, že určitě vyhrajeme!"
  Anyuta důrazně řekla:
  - Můžete bojovat partyzánskými metodami a bude to velmi krásné, když budete bojovat s tak skvělými!
  Alláh agresivně poznamenal:
  - Měli byste bojovat aktivněji!
  Dívky konverzaci utišily. Pak přešli k jinému tématu.
  Marusya podrážděně poznamenala:
  - Počet věřících roste. Proti vší logice!
  Anna na to odpověděla:
  Nikdo ještě neprokázal, že Bůh neexistuje. A nemůže dokázat opak. Takže tady můžete argumentovat do nekonečna.
  Elena potvrdila:
  - A hádat se tady je hloupé a zbytečné!
  Alláh s tím souhlasil:
  - Ano, tato konverzace je zbytečná. Navíc, pokud existuje Bůh, pak je takový, že je pro něj lepší nebýt!
  Matryona se zachichotala a poznamenala:
  - Je lepší, aby takový Bůh neexistoval! Do té doby si zazpívejme!
  A dívky zpívaly sborově;
  Jsme dívky, připojujeme se ke Komsomolu,
  Složili přísahu vírou, že budou vlastí...
  Takže nacisty čekala zuřivá porážka,
  No a Rusko žít za komunismu!
  
  Koneckonců, Lenin je s námi jako kov,
  Z bronzu, který je silnější než jakákoli ocel...
  Snil jsem o tom, že změním světy
  Jak odkázal velký génius Stalin!
  
  Uděláme Vlasti chladnější
  A pozvedneme vlast nad hvězdy ...
  Ať je úspěch se členy Komsomolu,
  I když máme nohy bosé!
  
  Fašista zaútočil na mou vlast,
  Z východu drze stoupat samuraji...
  Miluji Ježíše a Stalina
  A věřím, že protivníka roztrháme na kusy!
  
  Koneckonců, slavný Bůh Svarog je s námi,
  Který komunismus, vtipně, postaví...
  Slavný Rod je silnější než všichni ve vesmíru,
  Přidá na vědomí a vůli!
  
  Věříme, že se nikdy nevzdáme
  Neklaď vlast na kolena...
  Soudruh Stalin je jasná hvězda,
  A naším učitelem je moudrý génius Lenin!
  
  Uděláme naši vlast,
  Krásnější a zářivější na planetě...
  A bude to, poznejte smrtící zbraň,
  Ať se baví dospělí i děti!
  
  Spal Svaroga, nespal ve svém srdci,
  Jste patronem všech mečů Ruska ...
  Brzy postavíme, věřím, silný ráj,
  Ježíš přijde svaté poslání!
  
  Nevěřte přátelům Hitlerova gangu
  Že vyhraje snadno a hrozivě...
  Vše, co potřebujete, je jedna rodina -
  A věřte, že ještě není pozdě milovat Vlast!
  
  Všemohoucí Pane, ochraňuj nás všechny,
  Vztyčte trikolorní vlajku nad zemí...
  A zlý predátor se promění ve hru,
  Dokážeme se vyrovnat se Satanem!
  
  Miluji Velkou vlast
  V celém vesmíru není krásnějšího tebe
  Rusko neprodáme za rubl,
  Budujme mír a štěstí ve vesmíru!
  
  Ve jménu naší vlasti, snu,
  Velké Rusko povstane...
  Všechno ostatní je jen marnost
  A nový mesiáš bude s námi!
  
  Ach můj všemohoucí Lado,
  Dáš lásku a mír Rusům ...
  Obracím se k tobě, tak se modlím,
  A pokud je to nutné, udeřte bleskem!
  
  Maria Matko Boží nebes,
  Vesmír dal Ježíši...
  Pro vás velký Bůh povstal,
  Lidé neztratili pravý vkus!
  
  Všimněte si členů Komsomolu
  Bohové Ruska jsou vysoce respektováni ...
  Jsme velcí synové vlasti,
  Rusové vždy vyhrají!
  
  Přátelé se musí modlit k vlasti,
  Perun, Yarilo a Svarog jsou mocní...
  Budeme velmi silní manželé
  A dokonce rozfoukáme mraky na obloze!
  
  Nyní byl nepřítel již odhozen z Moskvy,
  Hodně jsi ublížil fašistům...
  Jsme věrní Ježíši a Stalinovi,
  Tanků se zbraněmi bude dost!
  
  Ne, nepřítel nebude moci zastavit Rusy,
  Protože naši bojovníci jsou všemocní...
  Zkoušky, odevzdání, jen za pět,
  Aby byl každý chlapec velmi silný!
  
  Věřte mi, Stalingrad bude slavný,
  A my ho ochráníme před náporem...
  Přijde vítězné vyrovnání rytířů,
  I když krev teče neomezeně!
  
  Bosé dívky v mrazu
  Běhají, míhají se podpatky...
  A udeří na fašisty pěstí,
  Nespolečenský Kain bude zploštěn!
  
  Všechno bude, lidé dobře vědí
  Jsme ve vesmíru, otevřeme souhvězdí...
  Koneckonců, je hřích pochybovat o udatnosti,
  A na Božím trůnu bude muž!
  
  Věda brzy vzkřísí mrtvé,
  Budeme moci být mladší a krásnější...
  Nad námi je zlatý cherubín,
  Mé krásné matce Rusku!
  Dívky dobře zazpívaly celou báseň a dál hrály karty s bosýma nohama ...
  22. dubna měl Lenin narozeniny. Dívky pily alkohol zředěný vodou a kávou a vrněly si pod vousy...
  Rudá armáda provedla v centru další operaci Ržev-Sychevsk. Němci byli v defenzivě a bránili se. Bojovaly nové sovětské tanky T-34-85 a IS-2. Poslední auto často uvízlo v bahně. Ano, a brnění "Tiger" -2 a těžší "kočky" nevzalo na čelo. "Panther" -2 také mohl být propíchnut jen těsně.
  Nejvíce německý vůz prorazil ten sovětský z větší vzdálenosti.
  Hitler byl celkově spokojen s "Pantherem" -2, který je uspokojivě chráněn, a dobrými jízdními výkony a zbraněmi. Požadoval však vytvořit tank, který by byl lépe chráněn a zároveň by jezdil snesitelně ...
  "Myš" se v tomto případě ukázala jako neefektivní stroj. E-100 byl aktivně vyvinut jako součást řady E. Umístění motoru a převodovky mělo být provedeno společně a věž byla užší a více nakloněná, jako trup. Tloušťka pancíře zůstala srovnatelná s Mausem, stejně jako výzbroj, ale hmotnost musela být kvůli výšce snížena na 130 tun. Motor měl naopak zesílit na 1500 koní a tank měl uspokojivou pohyblivost.
  Obecně platí, že řada "E" měla být novou generací tanků. S nižšími siluetami, s velkými úhly racionálního sklonu, výkonnými děly a motory, hustým uspořádáním.
  Nicméně, zatímco Němci už měli dobrá auta. "Panther" -2 nahradil předchozí model. Nechyběl ani nový "Tiger" -2 se silnějším motorem, úzkou věží. Lépe chráněné a lehčí.
  Nacisté tedy neseděli.
  24. dubna 1944 zasáhl první německý proudový bombardér Arado Moskvu s darem smrti. Shodil bombu z velké výšky a snadno předstihl sovětské stíhačky.
  Hitler řekl, že nyní SSSR nemá šanci a konec Rudé armády bude brzy.
  25. dubna začal nový útok na Astrachaň. Bitvy se zúčastnil i první zemní stroj: podzemní tank.
  Bojovaly na něm dvě německé dívky: Mercedes a Dora. Válečníci si vyzkoušeli podzemní model, který se pohyboval v zemi.
  Zatímco docela lehký, tak s krátkohlavňovým 75milimetrovým kanónem a čtyřmi kulomety.
  Dívky táhnou auta po zemi. Vrtáky se točí a prořezávají skálu. Pohyb je poměrně pomalý sedm kilometrů za hodinu, pro vozidla, v podzemí to není špatné.
  Mercedes stiskne holé prsty na prvním joysticku v německé armádě. Je velmi pohodlné ovládat a vyslovovat:
  - Tady je naše německá věda jako úspěšná!
  Dora s tím souhlasila:
  - Ano, už toho víme hodně! Naše síla je velmi velká!
  Ovládá se také pomocí joysticku. Dívky testují speciální stroj s radarem.
  Tady je před vámi sovětská baterie a můžete se pod ní ponořit.
  Mercedes, vyceňující zuby, poznamenává:
  - Vytvoříme nový řád!
  A nyní se objevuje stroj nacistů. Vysoce výbušný tříštivý projektil zasáhne sovětská děla. A zasáhne vojáky Rudé armády.
  Dora se smíchem říká:
  - Sláva velkému revanšismu!
  A s holými prsty u nohou dělá přesné rány. Zaútočí na nepřítele a kvílí:
  - Sláva novému snu!
  Mercedes čmárá ze samopalů a vytí říká:
  - Pro éru velkých snů!
  Dívky se smějí a tleskají si. Jsou to ti agresivní a velmi hbití válečníci.
  Dona agresivně poznamenává:
  - Na světě je mnoho dobrých věcí!
  A holými prsty mačká tlačítka a znovu střílí na sovětské střelce.
  Mercedes s úsměvem potvrzuje:
  - A bude to ještě krásnější!
  A střílí i holými prsty u nohou. Takhle ty bojující dívky pálí.
  No, jaké je další zařízení pro válku ...
  Nápor nacistů na Astrachaň sílí...
  Všechny přístupy byly přerušeny... A sovětské jednotky byly nuceny 1. května 1944 ustoupit, když dokončily dlouhou, hrdinnou obranu města. I tato tvrz padla.
  Nacisté oslavili pád Astrachaně ohňostrojem. Obrana však nebyla marná. A Fritzovi chvíli trvalo, než doplnil vojáky a vytáhl zálohy...
  Führer plánoval postupovat ve směru na Saratov a dále podél Volhy s hlubokým obchvatem Moskvy.
  Ale zatímco Němci přeskupovali své síly, stahovali zálohy. A bitvy byly ve vzduchu.
  Německé letectví se snažilo upevnit svou převahu. Bojové zkoušky ME-262 odhalily nedostatečnou spolehlivost tohoto stroje a jeho časté havárie a také problémy s manévrovatelností. Takže zatím nebyly představy o úplném nahrazení německých jednotek tímto letounem. TA-152 se naopak ukázal na svou dobu jako skvělý stroj a byl stále více uváděn na trh. ME-309 a ME-109 zůstaly ve službě.
  Raketový ME-163 se ukázal jako dobrá stíhačka pro boj, ale příliš krátká doba letu jej v boji téměř znemožňovala.
  Úspěšnějším se ukázal proudový bombardér Arado, který bylo pro jeho vysokou rychlost téměř nemožné sestřelit protiletadlovými děly a sovětské stíhačky ho nestíhaly. Reaktivní průzkumníci byli docela dobří. Němci vyvíjeli i další stroje. Například XE-162, lehčí stíhačka než ME-262, snadná na výrobu, levná a ovladatelná, aby byla vyrobena převážně ze dřeva. A další bojovníci. A ME-1010 a TA-183... A pokročilejší a spolehlivější modifikace ME-262 X. A bezocasé stíhačky Gotha a mnoho dalšího.
  Dosud však byly německé stíhačky poháněné vrtulí mnohem silnější než sovětské stroje. Které klesly na kvalitě a byly dost slabé jak na motory, tak na zbraně. Kromě toho byl Jak-9 dále zjednodušen a nyní na něj byl umístěn pouze jeden 20mm letecký kanón, který opustil kulomet. To snížilo náklady a zjednodušilo výrobu a umožnilo snížit hmotnost.
  Přesto je kulomet proti německým letounům dost slabý. Doposud si SSSR nemohl dovolit vyrábět pokročilejší modely aut a průjezdů v rychlosti a zbraní před nacisty. Vyšší hmotnost strojů způsobovala i problémy s manévrovatelností.
  A nedostatek paliva omezil letecký výcvik okřídleného personálu.
  Alvina a Albina, když zvládli silné zbraně ME-309 slušnou rychlostí, nechtěli přistát na ME-262, která sama příliš často havarovala. A v rychlosti jsou už silnější než Rusové.
  Alvina, která odřízla sovětské auto, poznamenala:
  - Boj na obloze je zajímavý!
  Albina s pomocí bosých nohou, namířila bojovníka na cíl a rozdrtila jej, souhlasila:
  - Ano, jsme v podstatě nejsilnější na světě!
  A dívky se smály jako šílené.
  Květen dopadl relativně klidně. Rudá armáda se stále pokoušela odříznout výběžek Ržev.
  Elizaveta střílela z IS-2 na své protivníky... Sovětský vůz měl dobrou ochranu pouze v horní části čela korby. Čelo věže není dostatečně chráněno. A je prostřelen i z bezprostřední blízkosti děly T-4. Poslední tank byl ale nakonec v květnu přerušen, stejně jako Panther a běžný Lion a Maus. Nyní v sérii "Patera" -2 a "Tiger" -2 jsou maximálně jednotné a s podobnými zbraněmi.
  Tyto stroje jsou na čele dobře chráněné, na bocích spíše slabé a liší se spíše hmotností. Jejich jízdní výkon s novými motory je pro armádu přijatelný. Ale tyto tanky jsou také dočasné... Panther-3 a Tiger-3 z řady E se připravují na jejich nahrazení. S hustším uspořádáním, s umístěním motoru a převodovky v jednom bloku a napříč, s lehkým, zjednodušeným a přitom průjezdným a snadno opravitelným podvozkem.
  Nové stroje by měly být lépe chráněny, ale bez výrazného nárůstu hmotnosti.
  Na úkor zbraní zde není jednota. Pancíř sovětských tanků není příliš silný a nekvalitní. A nemá smysl dávat velký kalibr zbraní. Vojenské 88mm dělo je v pořádku. Ze čtyř kilometrů zabere třicet čtyři a o něco blíž IS -2. Vývoj tedy probíhá...
  V SSSR je potřeba na něco odpovědět. Ale tady je co, to ještě není jasné... Existují plány na vytvoření SU-100. Tato samohybná zbraň je jednoduše účinná a s průbojným účinkem. S ní jsou spojeny některé naděje na boj proti rostoucím těžkým tankům Třetí říše. Ale stále je třeba to udělat, stejně jako náboje pro takové monstrum, a měla by být zavedena sériová výroba zbraně, což ve válečných podmínkách není příliš mnoho, je to skutečné.
  Ale posádka tanku Elizabeth bojuje na T-34-85. A dívky v bosých nohách a v bikinách bojují statečně.
  Elizabeth střílí holými prsty na nacisty a probodne Pantera do boku a říká:
  - Za velký komunismus!
  A jejich čtyřiatřicet vyskočí a rychle se otočí a vystřelí.
  Ekaterina také střílí velmi přesně na nepřítele. Zastaralý tank T-4 ho rozbije do boku a zakřičí:
  - Sláva rytířům SSSR!
  A znovu mrkne na své přátele. Ukázalo se takové militantní děvče.
  Elena také střílí na nepřítele. Prorazí ho velmi přesně, v tomto případě rozbije kluziště Tiger-2 a zařve z plných plic:
  - Za svaté Rusko!
  Euphrasia přesně střílí na nepřítele. Provede přesnou střelu do boku nepřítele, prorazí kov a zakřičí:
  - Za svatý komunismus!
  A dívky sebevědomě nasazují svůj tank a odchýlí se od granátů. Porazit dívky není snadné.
  Zde se proti nim objevil nejnovější a impozantní "Lev" -2. Pokuste se prorazit takový tank a on se pokusí zasáhnout těch třicet čtyři.
  A střílí z dálky.
  Elizabeth odpověděla tweetem:
  - Nevezmeš to!
  A z velké vzdálenosti vyšle do tanku "Lev" -2 projektil. Udeří ho to do čela.
  Hitlerovec praskne.
  Pak Catherine znovu vystřelí holými prsty na nepřítele, a tentokrát projektil, který popsal oblouk, zasáhl fašistu do dlouhé hlavně děla.
  Catherine vrčela:
  - Bystrý zrak, šikmé ruce, tady nejde o nás!
  Němec, který ztratil kufr, se začal rychle otáčet a odcházet. "Lion" -2 je první německý tank, ve kterém jsou převodovka a motor umístěny vpředu v jednom bloku a převodovka je na samotném motoru.
  To mu umožnilo snížit svou výšku a snížit hmotnost a výrazně zvýšit rychlost. A tak "Lev" -2 odešel a měl šanci překonat vzdálenost ...
  Elena pomocí holých prstů namířila zbraň, vzala ji a vystřelila na nepřítele. Střela zasáhla záď Lvího trupu, ale odrazila se....
  Elena zavrčela:
  - Sakra, ta vzdálenost je skvělá. Nedostaneme ho!
  Ekaterina zavrčela a vycenila zuby:
  - "Lve", děvčata, to je "Lev", jak nejsme uraženi! Brzy víte, přátelé, budete se velmi stydět!
  A jejich tank zasáhl T-3, tento tank se právě otočil na stranu a může být zasažen z velké vzdálenosti.
  A dívka vystřelila holými prsty a zavrčela:
  - Sláva éře komunismu na zemi!
  Euphrasia podrážděně poznamenala, střílela na nepřítele a používala holé paty:
  - Naše vlast je silná, chrání svět!
  Elizabeth cvrlikala, vyceňovala zuby a zpívala a přitom skládala celou báseň:
  Satan nás nepřemůže
  Moje vlast je nejkrásnější na světě,
  Sláva krásné zemi....
  Na své si v něm přijdou dospělí i děti!
  
  Ať v něm kvetou konvalinky,
  A cherubové hrají slušnou hymnu...
  Fuhrer přijde kaput
  Rusové jsou v bitvách neporazitelní!
  
  Členové Komsomolu běhají bosí,
  Dupou do sněhu holými podpatky...
  Hitlere, vypadáš skvěle
  Přesunu tě v tanku!
  
  Dokážeme porazit nacisty
  Jako vždy jsme bosé dívky...
  Nejimpozantnějším rytířem je náš medvěd,
  Všechny zabije kulometem!
  
  Ne, my holky jsme už velmi cool,
  Doslova roztrháme všechny nepřátele...
  Naše drápy, zuby, pěsti...
  Postavíme místo v nádherném ráji!
  
  Věřím, že bude cool komunismus,
  Země v něm kvete, věřte radám...
  A žalostný nacismus zmizí,
  Věřím, že se budou zpívat!
  
  Bude kvést, věřím, že okraj je bouřlivý,
  Od vítězství jsme opět k vítězství...
  Porazte japonského Nicholase
  Samuraj se zodpoví za podlost!
  
  Nenecháme se naklonit,
  Rozdrťte naše nepřátele jednou ranou...
  Ať se lovec promění ve zvěř
  Rozdrtili jsme Wehrmacht z dobrého důvodu!
  
  
  Věř nám, že se nevzdáme z ruky,
  Rusové byli vždy schopni bojovat...
  Nabrousili jsme naše bajonety z oceli,
  Fuhrer se stane podobiznou bubáka!
  
  To je moje vlast
  Hraje v něm ruský akordeon...
  Všechny národy jsou přátelská rodina,
  Abel triumfuje, ne Kain!
  
  Brzy to bude ve slávě SSSR,
  I když je náš nepřítel krutý, zrádný...
  Dáme příklad odvahy,
  Ruský duch bude oslavován v bitvách!
  . KAPITOLA #8
  Květen 1944 rychle uběhl... Albina a Alvina vybíraly účty v letadlech.
  Jsou to dívky, které jako na křídlech cherubínů spěchají.
  Albina sestřelí ruské letadlo holými prsty na nohou a kvílí:
  - Za Třetí říši!
  Alvina je také bosá a v bikinách sráží sovětské letadlo, rozděluje ho na kusy a ječí:
  - Za árijský komunismus!
  Poté dívky začaly pomocí 37mm děla střílet na sovětské tanky.
  Vyřadí třicet čtyři a zakřičí:
  - Jsme tak cool!
  Albina sešlápne pedál holou, kulatou patou a zacvrliká:
  - Ať je komunismus slavný!
  A prorazí sovětské auto.
  Alvina také přesně střílí na nepřítele, sráží ho a ječí a vyceňuje zuby:
  - Naše pravda je v pěst!
  Takové vtipné dívky... A ničí sovětské pluky... Například dostali IS-2. Tak na něj zaútočili ze vzduchu a jak to vystřelili z leteckého děla. Prorazili kov a způsobili, že nádrž shořela. A odpálit bojové soupravy.
  Albina cvrlikala z plných plic:
  - Ta dívka miluje zabíjení! Tady je ta dívka!
  Alvina zasyčela a odhalila perlové zuby:
  - Sláva naší vlasti! Za komunismu!
  Dívky se už chopily totalitního vyhlazování odpůrců.
  A Rudá armáda byla sebevědomě rozbita.
  A Gerda bojovala s posádkou svého "Panthera" -2 a byla zapojena do úplného zničení.
  Dívka namířila dělo holými prsty na nohou. Srazila čtyřiatřicítku a zařvala:
  - Za velikost komunismu na árijský způsob!
  Charlotte také vystřelila holými prsty na sovětský tank, rozbila pancíř a zakřičela:
  - Pro velký úspěch ve světě!
  V prdeli bez velkého obřadu a Christina. Ano, udělala to tak trefně, prorazila sovětskou čtyřiatřicítku holým podpatkem a vyjekla:
  - Za velké hranice!
  Magda také vypálila projektil a zavrčela:
  - Pro nový árijský řád!
  Pak to dívky vzaly a zpívaly jednohlasně:
  - Všichni jsme skinheadskými fanoušky svobody, bojujeme za nový řád! Brzy se národy stanou Árijci, budeme bojovat ohněm a mečem!
  Válečníci, musím říct, se ukázali jako velmi bojovní. A když sestřelí nepřítele, tak až do konce.
  Sovětský svaz je pod útokem nadřazených sil. Japonsko se tlačí z východu.
  Dva japonští piloti, Toshiba a Toyota, útočí ze vzduchu na sovětské pozice.
  Obě Japonky jsou velmi krásné a bosé a v bikinách.
  Toshiba se přiblíží, prorazí střechu sovětského tanku a zařve:
  - Jsem monstrum z japonského pekla!
  Toyota tiskne prsty na bosé noze na pedál a seká nepřítele a zaječí:
  - Pro velikost myšlenek Japonska!
  Tyto dívky jsou úžasné. A velmi aktivně drtí nepřátele.
  A SSSR se samuraji skutečně prohrává. A je pochopitelné proč. Kde odolat takovému fanatismu a technologii.
  Japonská děvčata zde na lehkých, ale hbitých tankech prorazí a Rudá armáda je specificky vymlácená.
  Tankové jednotky nejsou žádná sranda.
  Toshiba shodila ze vzduchu bomby na sovětské pozice a několik děl vyletělo nahoru a zaštěbetalo:
  - Za velký komunismus!
  Potom se to bude smát...
  Toyota za letu poznamenala:
  - Ruští bohové jsou zvláštní. Uctívají muže ukřižovaného na kříži a považují ho za Boha. Dokonce se to nějak stává vtipným!
  Toshiba se v reakci zasmála a poznamenala:
  - A my sami se brzy staneme bohy a budeme pokračovat ve vývoji našeho Božství!
  A dívky se velmi ochotně smějí.
  Toyota se zasmála:
  - Naše síla je v jednotě!
  Toshiba agresivně potvrdila toto:
  - Naše síla, naše pěst!
  A znovu, z nebe, svrhnou na nepřítele proud leteckých granátů a prolomí čtyřiatřicítku.
  Jsou to bojovné dívky a říkají, co ještě. Japonsko všechny pohltí a spálí.
  A když je pionýr mučen, ukáže se, že je extrémně agresivní.
  Zvlášť, pokud má chlapec smažené paty. Tohle je nejvíc, že ani jedno není super akce...
  A dívky řvou z plných plic...
  A sovětské dívky také odvážně bojují a sestřelují protivníky. A jednají v předstihu a narážejí.
  Anastasia Vedmakova a Akulina Orlova jsou velmi aktivní krásky na obloze.
  A sestřelují nacisty, i když ta letadla jsou silnější.
  Anastasia stiskne spoušť holými prsty a zpívá:
  - Určitě není špatné být silný!
  Akulina stiskne spoušť holou patou a potvrdí:
  - Velmi tvrdě porazíme nacisty!
  A obě dívky zpívaly:
  - Silný, silný, velmi těžké porazit! Silný, silný, velmi těžké porazit!
  Poté začali válečníci číst okřídlené aforismy, které cválaly jako koně, nebo spíše mladí hřebci;
  Politik často šikanuje, aby dal voličům jho!
  Kohout politik drtí voliče jako slepice!
  Politik sní o jízdě na bílém koni, aby uvalil jho na voliče!
  Liška je malá s tesáky, a když je chce spolknout, obvykle je schovává!
  Politik, který hodně mluví o lidskosti, je typický kanibal!
  A medvěd se dá ukolébat medově sladkými řečmi!
  Pro alkoholika je hořká vodka sladší než med!
  Krejčí bude lhát a nebude se červenat, politik se bude "červenat" a lhát!
  Žena, která si zula boty, oblékne muže na úroveň tuláka!
  Chceš-li se přiblížit Bohu, zkrať svou chamtivost!
  I ve zdánlivé lhostejnosti Všemohoucího se skrývá láska - vždyť děti se chtějí především vymanit z péče rodičů!
  Bůh odkládá trest zla, aby dal šanci hříšníkovi!
  Talent a píle jako manžel a manželka rodí úspěch pouze ve dvojici!
  I med je hořký - když se v něm utopíte!
  Podvod je jako víno a odporný a sladký a těžko zastavitelný!
  Láska je jako tříštivý projektil - láme srdce, otřásá mozkem, vytahuje kapsy, jde bokem!
  Člověk je v některých ohledech roven Bohu - Všemohoucí stvořil vesmír a člověk zrodil hloupost: obojí je nekonečné!
  Úspěch, který staví na krvi - čeká na osud bodného prasete. Sežerou své spolubojovníky - výsledek hněvu je smutný!
  Někdy je nejlepším způsobem, jak si udržet pověst, smyčka kolem krku! Každopádně nenech to spadnout!
  Pod medvědem nemůžete ležet dlouho - rozdrtí vás!
  Někdy je manželka jako mamut místo deky!
  Spisovatel, který se snaží sklízet bankovky - nebude zasévat dobré, věčné!
  Země bez zákona je jako tělo bez kostry! Jen abych nezkostnatěla - volby jsou potřeba!
  Pokud chcete vytvořit mistrovské dílo - zapomeňte na poplatek!
  Nejšikovnější klam je, když nelžete, ale nikdo vám nevěří!
  Porážka samozřejmě slibuje velké potíže, ale to je pouze odraz budoucího vítězství!
  V bitvě přináší vítězství - udatnost a dobrou inteligenci.
  Chcete-li porazit, musíte nejprve vidět, kde!
  Skaut je kovář vítězství!
  Každý blázen může ochromit - ne každý chytrý umí léčit!
  Mnoho hrubých katů - málo lékařů!
  Komu jsou lékaři a komu kati!
  Bez bolesti není udatnost - bez odvahy není vítězství!
  Myšlenky komunismu jsou hranicí idiocie: pokud se horké hlavy a chladná srdce zavazují je realizovat!
  Komunismus je lehký, ale kdo je příliš mastný, je upálen!
  Pokud nemáte trpělivost, zpěv pomáhá!
  Lidé jsou jako železo - dokud nevychladne, dejte mu požadovaný tvar!
  Pokud se chcete stát populárními - používejte sílu častěji!
  Hodnocení je jako pekelná tráva - roste, když ji zaléváte slzami a krví!
  Lidé jsou jako plevel - čím více šlapete, tím výše se táhne!
  Jednota je klíčem k vítězství!
  Disciplína je nástroj k vítězství! Mysl na to hraje!
  Jednota, odvaha, nezištnost - klíče k vítězství, svobodě, štěstí! Bez disciplíny není armáda a bez armády nelze najít svobodu!
  Práce nás učinila silnějšími, znásobená myslí dá svobodu a spolu se štěstím přinese štěstí!
  Velitel je jako vrchol pyramidy - musí být jen jeden, jinak se i taková pevná konstrukce zhroutí!
  Urozenost rodu má stejný vztah k odvaze, jako délka vlasů k mysli!
  Žádná udatnost předků zbabělci nepomůže!
  Čepel z té nejpevnější oceli rezaví v rukou řečníka a zbabělce!
  Nejstrašnější zbraní je Bible v rukou darebáka!
  Hlavní bohatství muže: potence, ta je také hlavní příčinou zkázy!
  Nejlepší profesí je prostituce, spojíte podnikání s potěšením a pokaždé nový partner - žádná rutina!
  Rodokmen hrdiny - můžete se pochlubit stoletím, ale dostal se na bojiště - zbaběle spěchá do týlu!
  Láhev vodky je jako granát - srazí vás, vyrazí vám mozek, rozdrtí vaše nitro!
  Když je srdce naplněno milosrdenstvím, z nějakého důvodu je peněženka prázdná!
  Skutečně svobodný člověk se podřizuje třem věcem - rozumu, lásce, Bohu!
  Láska je jako růže - nekvete dlouho, ale bolí!
  Otrok ve své duši je poddán - vášním, chtíči, Božím služebníkům!
  Štěstí je nestálé jako písek - jen píle ho spojí cementem!
  Džbánek vína je jako oceán - necháte-li se unést, ztratíte půdu pod nohama!
  Ženy milují mužskou sílu, ale ne v případě, kdy ji zažijí na vlastní kůži!
  Láska je jako loď, když budete veslovat příliš rychle, převrhne se a potopí!
  V pravý čas uvádí článek - svádění dospělých mláďaty!
  Lásce nemůžete nasadit pouta!
  Co je přirozené, není trestné!
  Láska je něžný cit, ale nejhustší pouta nedrží!
  Pokud by všechny zákony fungovaly, země by se proměnila ve vězení, kde se dozorci rekrutují ze zahraničí!
  Princip nevyhnutelnosti trestu nefunguje, protože se nemůžete zatknout!
  Lékaři nesmí procházet překážkovou dráhou. Po ní se budou třást ruce, jazyk se bude viklat a sklenka vodky, na rozdíl od kocoviny, nepomůže!
  Není nic únavnějšího - dlouhá nečinnost!
  Vědecký objev: koncipován progresivně - ztělesněn agresivně!
  Není to místo myšlenek k zamyšlení, ale místo hádek a šílenství!
  Všechny potíže lidstva pocházejí ze sobectví, prosperita je možná pouze společným úsilím!
  Člověk bez týmu je jako uhlík, bez ohně - dává málo světla a rychle zhasne!
  Vlast zahřeje - lepší než oheň!
  A zvíře je lepší ve stádě!
  Logika by neměla sloužit instinktům - mysli chtíče!
  Bude válka - bude výkon!
  Svaly bez mozku, to je hrst masa - na kterém pláče pánev!
  Ze dvou duelantů je jeden hlupák, druhý šmejd!
  Čím výš člověk letí, tím víc je nespokojený se svým postavením!
  Když zůstane pes sám, mine hůl majitele!
  Jen on má křídla - jehož mysl není zvyklá se plazit!
  Je špatné, když jsi sám jako snob!
  Jsi sám a nepřátel je celá legie!
  I slona může brouk sežrat!
  Pokud těch chyb není milion!
  Vůdce země by měl být lidem bratrem, ne bratrem!
  . Je snazší najít suchý kámen v oceánu než vynález, který nebyl použit pro vojenské účely!
  Vítězství jako žena - přitahuje brilantností, ale děsí cenou!
  Ohnivý bůh války a stejně jako ostatní bohové vyžaduje pozornost a oběti!
  Jeden meč jako kapka deště spadne a rozprskne se, a když jich bude hodně, zrodí se vítězství!
  Jen nezpívej - pro mír!
  Moje srdce je smutné - můj žaludek je prázdný!
  Nejdřív miska, pak myšlenky!
  Vítězství stojí za to!
  Čest je relativní pojem a měl by být aplikován především na vaše vojáky!
  Kdo pije před bojem - kocovina v podsvětí!
  Trubky jsou tiché, protože čepele zpívají - ocel je pevnější a hlasitější než měď!
  Armáda bez velitelů je jako stádo ovcí bez pastýře, když jeden vlk nežere, bude strašit!
  Útěk je větší hloupost než zbabělost! Většina vojáků totiž neumírá v bitvě, ale během pronásledování!
  Válka je jako hra domino, už se nedají sbírat jen zlomené kosti - země drží!
  Pronásledování promění válečníka v kata, ze zbabělce statečného muže, pokorného muže v drzého!
  Fantasy je soutěž absurdity a absurdity! Přitom neexistuje vědeckejší a logičtější žánr!
  Ve válce jako v opeře - každý si zpívá po svém, špiónem může být jen nápověda!
  Moderní ženy odpouštějí muži všechno - kromě chudoby!
  Víte, jaký je rozdíl mezi špiony a zvědy?
  Vím! Máme jen skauty - cizinci mají solidní špiony!
  Co je lepší s prázdnou hlavou nebo prázdnou peněženkou? Samozřejmě s prázdnou hlavou - ne tak nápadnou!
  Mysl je nejlepší sběratel bohatství!
  Mysl a štěstí: zamilovaný pár - zrod úspěch, bohatství, postavení, ale rychle se rozejděte!
  Pro hrdé muže je snazší poslouchat rady, když je dává žena - pokud to není manželka!
  Moudrá manželka stojí jmění! A podnikavá manželka ho může zažalovat!
  Kdo oceňuje osobnost člověka a kdo oceňuje hotovost!
  Lidstvo mohou zničit dvě věci - počítače a informatici. To první atrofuje mysl, druzí toho nebudou moci využít!
  Kamaráde ve válce a granát!
  Obecně platí, že vyprávění vtipů z granátového jablka je jako vejce Faberge používané k louskání ořechů!
  Talent je jako duše: nelze ho vzít, ale lze ho zničit!
  Pomsta nestojí za čest - odplata za slušnost!
  Závist je zárodkem zločinu, vlastní zájem je zalévání, lenost je krmení!
  Lenost je nejhorší ze všech zločinů!
  Je lepší důstojně zemřít mečem - než žít vůl zahnaný bičem do stáje!
  Ve válce může odvaha porazit mazanost, ale mazanost nikdy nemůže překonat odvahu!
  Válka dělá život hrozným a smrt hodnou a krásnou!
  Skromnost je pro velitele vzácná vlastnost, ale o to je cennější!
  - Šakal se shoduje se slovem výkaly!
  Lev má oproti šakalovi jedinou výhodu - schopnost důstojně zemřít!
  Technika je katem udatnosti!
  - Ale to není pravda! Ve skutečnosti, čím vyšší úroveň technologie, tím více inteligence a vynalézavosti je zapotřebí na bojišti!
  Tam, kde začínají zájmy vlasti, končí osobní blaho!
  Svoboda musí být spojena s disciplínou. Anarchie je opakem svobody!
  Silná paměť je nejlepší rádce! Obecně platí, že svobodu lze vyhrát mečem, ale pouze s pomocí rozumu ji lze udržet!
  - Když silný válečník zachrání jiného, není k tomu potřeba žádná zvláštní čest!
  Koneckonců, když ve vašem srdci hoří udatnost, zvednete svůj štít na obranu otroků!
  Podlost bastarda není omluvou pro poctivého, protože přítomnost špíny neospravedlňuje špínu!
  Láska není nikdy levná - zvláště pokud neplatíte peněženkou, ale duší!
  Jediná věc, která může ospravedlnit prolitou krev, je, když v důsledku toho přestanou téct slzy!
  Ti, kdo slouží pro peníze, se v boji nikdy nevyrovnají těm, které pohání statečné srdce a touha po svobodě!
  Slza dítěte je nebezpečná, protože se promění v zuřivý proud, který odplaví civilizace!
  Funkce velitele není pájením navíc, ale další zodpovědností a těžkým břemenem!
  Není známo, co je důležitější - nakrmit všechny hladové nebo utřít slzu jednomu dítěti!
  Zlato je měkčí než ocel, ale spíše zasáhne srdce!
  Není to zbraň, co dělá vojáka silným, ale zbraň vojáka!
  Dívky se zdají být vtipné s aforismy mistrů. A pokud začnou ničit nepřítele, pak ho před nimi nelze zachránit.
  Na konci května 1944 začala nacistická ofenzíva ve směru na Saratov.
  Bitev se zúčastnil Shturmlev, stroj na podvozku bývalého lva, s ještě výkonnějším pumovým odpalovačem ráže 450 mm, který doslova drtí a ničí vše, trhá a proráží kolosální sílu trychtýře. .
  A taková raketa okamžitě vezme celý blok a srazí ho.
  "Shturmlev" pod kontrolou týmu německých dívek střílí na sovětské pozice.
  Jane mrkne na své přátele, dupe bosýma nohama a říká:
  - Důkladně smeteme nepřátele a proměňujeme je v typické rakve!
  Gringeta v odpověď mrkne, stiskne páku bosou nohou a zakřičí:
  - Budeme hrát a porazit nepřátele!
  Malania poznamenal:
  - Proti stroji Shturmlev jsou jakákoli sovětská opevnění bezmocná!
  Monica, která narazila na holou patu, potvrdila:
  - Opravdu jsme se narodili, abychom vyhrávali!
  Jane vytáhla:
  - Válka nemá ženskou tvář, ale fyziognomii, která přitahuje milovníky vzrušení!
  Gringeta, střílející na sovětské jednotky z kulometu, vydal:
  - Žena je holubice, která se zakousne do datela jako drak!
  Monica, střílející na ruské vojáky, poznamenala:
  - Žena má vždy sedm pátků v týdnu a bez nedělního daru z manželského dluhu má vždy volný den!
  Malanya s chichotáním odpověděla:
  - Bůh není všemohoucí ve všem, je bezmocný se ženou hádat!
  Jane s tím souhlasila a vystřelila holými prsty:
  - I když je Bůh všemohoucí, není schopen zavřít ženě ústa a zastavit politiku!
  Gringeta logicky poznamenala, vystřelila holou patou a přitiskla se:
  - Politik nemá svědomí, žena má smysl pro proporce a politička má všechny city bez míry!
  Monica, která střílela na sovětské jednotky a zabíjela je k smrti, poznamenala:
  - Žena je květina, pichlavá jako růže, ale její sladká vůně přitahuje kozy a trubce!
  Malanya, která mlátila sovětské vojáky a ničila bunkry, zaskřípala:
  - Volič upadá do dětství, volí nenávistné staré duby s dutinami!
  Dívky ukázaly svůj důvtip a jely dál.
  A seshora se také střemhlav střepila útočná letadla. A tak sovětská vojska bez problémů mlátila.
  Němci se stali tak cool. A jejich operační schopnosti se zlepšily.
  A tak systémy "Chess Horse", teletanky ovládané rádiem, pokračovaly dál.
  A to byl pro sovětské vojáky problém. A nacisté porazili Rudou armádu.
  Sovětské dívky ale také bojovaly velmi odvážně.
  Boj se rozvinul o Kamyshin. Zde opět Alenka bojuje.
  A její otlučený, ale ne kapitulovaný prapor.
  Alenka řekla s úsměvem:
  - V každé válce je život vojáka cenný!
  A jak hází granát holými prsty u nohou.
  Toto jsou bojovníci - nejvyšší třída ...
  Anyuta, střílející na nacisty, poznamenal:
  - Ruského vojáka lze přimět, aby se zhroutil jako zkosená kláda, ale nepoklekl na kolena a třásl se jako osika!
  Alla, která střílela a nahou patou podávala výbušný balíček, zapištěla:
  - Pokud nechcete dodržovat vojenskou disciplínu, budete ohýbat záda jako vězeň!
  Maria, střílející do protivníků, vypouštějící vražedný bumerang holými prsty na nohou, vydala:
  - V našem světě je spousta špíny, jen vzácní princové v něm!
  Matryona, která střílela na protivníky a odsekávala je v dávkách, a pak házela granát bosou nohou, poznamenala:
  - Politik má dlouhý jazyk, ale aby provedl, co vymlátil - ruce má krátké!
  Marusya, střílející na nepřítele a kosení řad německých a zahraničních vojáků, vyaknula:
  - Politik rychle slibuje, pomalu plní, žádá o almužnu a odpuštění za podvod!
  Holky jsou dobré a bojují. Ale síly jsou velmi nevyrovnané. Spousta destrukce.
  Německý tank "Maus", i když ne zcela sériový, stále naráží na frontách. A jeho děla řvou a pálí. A neuvěřitelnou zkázu v zákopech.
  Ale dívky střílejí z děl proti Mouse. I když skořápky poskakují jako hrách. Ale Němci stále tlačí a tlačí.
  A střílí velmi přesně.
  Komsomolské dívky pobíhají, blýskají holými podpatky a pištějí:
  - Pro slávu vlasti svaté!
  Viola, střílející na německou pěchotu, zapištěla:
  - Když žena nemá dost bot, postaví muže na bosé nohy!
  A dívka se zasměje a ukáže jazyk.
  O válečníkech se musí říct, že jsou vtipní. A když je porazí, porazí je smrtelně.
  Viola a Margarita, téměř nahé jen v kalhotkách, se perou, přinášejí projektily a přesně střílí. A nedají se jen tak zastavit.
  Margarita, prskající, říká:
  - Sláva éře komunismu!
  Viola agresivně potvrzuje:
  - Velká sláva éře změn!
  Je třeba poznamenat, že bojovnice se ukázaly jako extrémně agresivní dívky.
  Veronica také přináší mušle, blýská se na holých, kulatých podpatcích a ječí:
  - Sláva komunismu!
  Toto je jejich bojový pohled. A jak urputně a zuřivě bojují.
  A holá, opálená kolena se mihotají.
  Tamara také bojuje. Dostala se z Kavkazu zajatého nacisty a znovu v řadách. Bojuje s masožravým pocitem krve. Bojuje s kolosální agresí.
  Tamara hází granát holými prsty u nohou, trhá nácky a ječí:
  - Komunismus bude s námi!
  A vydá ze stroje dobře mířenou dávku...
  Dívky lze vidět dělat kolosální zázraky. A mají oheň, který hrozí, že spálí vesmír.
  Veronica, střelba, zpívá:
  Bude to bezpochyby zajímavé
  Všechno na světě poskytne rozvrh!
  A mrkne svýma safírovýma očima.
  Tamara, střelba, řev:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Heroes of Russia shromažďuje poplach!
  A otočil se od kulometu. Přerušila Fritze a zapištěla:
  - Žena je především liška, která chce lasovat lva, ale obvykle jí do lasa padají osli!
  Victoria vystřelila a holými prsty hodila další dárek smrti a vydala:
  - Žena je kuře, které miluje zlatá vejce a přináší svému nositeli jen ztrátu!
  A dívky vybuchly smíchy. Bojují tak obdivuhodně s kolosálním tlakem.
  Tamara poznamenala, když střílela na zahraniční divize:
  - Žena je kuře, jen ona může tomu muži přinést zlatá vejce, což je skutečná liška!
  Veronica, střílející a vyceňující zuby, dodala:
  - Skutečná liška a kohout vás přinutí snést zlatá vejce!
  Margarita, která střílela a házela granáty bosýma nohama, poznamenala:
  - Drápy lišky nejsou lví, ale ona strhne z krále zvířat tři kůže!
  Viola agresivně vycenila zuby a poznamenala:
  - Kdo není rozumem liška, není ani lev!
  Válečníci jsou vidět s velkými ambicemi bojovníka. A pokud začnou.
  Olympias střílela a brala silné nohy, zvedla celou krabici výbušnin a spustila ji. Masa nacistů je roztrhána a krásná dívka řve:
  - Vládněte SSSR a zazpívejte píseň Luciferovi! Vyhrajeme všechny!
  Olympias však nezapomněla a po výstřelu promluvila:
  - Liščí žena je schopna přesvědčit každého muže, že je lev, chovající se jako prostý osel!
  Margarita, střílející, souhlasila s tímto:
  - Lvice s pouze liščí myslí a vlčím sevřením!
  Seraphim poznamenal, že kosí protivníky:
  - Lev není ten, kdo řve, ale ten, kdo trhá spoustu zeleně!
  Viola, která vedla dobře mířenou palbu na nepřítele a kosila ho, si všimla:
  - Když politik není liška, tak se mu strhnou tři kůže a nasadí mu límec!
  Victoria, vycenila zuby a mrkla, a pak smrtící silou hodila dar smrti bosou nohou, vydala:
  - Politik má široký zadek, aby seděl na dvou židlích, ale má šíři duše jen ve slovech!
  Olympias, která podlehla sudu holýma svalnatýma nohama a vybuchla nádrž Lion, zavrčela:
  - Nádrž je proražena projektilem s uranovým jádrem, politik prorazí bez srdce, ale se zlatou kabelkou!
  . KAPITOLA #9
  Kamyshin byl opuštěn. A začátkem června 1944 se boje o Saratov rozvinuly.
  Tady jsou bitvy tak aktivní. A také dívky, jako vždy v bitvách. A takoví roztomilí bojovníci.
  Alenka bojuje a kosí protivníky automatickými dávkami i celé řady.
  Dívka hází granát holými prsty a ječí:
  - Moje vítězství se blíží!
  A znovu střílí na nepřítele.
  Anyuta také střílí na nepřítele. Dělá to přesně a precizně. Její kulomety jsou tak úžasné. A holé prsty vrhají výbušné balíčky kolosální síly. Roztrhají nacisty a dívka kvílí z plných plic.
  - Za komunismu!
  Alla, střílející na nepřítele s kolosální přesností a kosení nepřátel, skřípe:
  - Za bezmeznou vlast!
  A s holými prsty, dívka znovu hodí granát. Je třeba říci, bojový boj.
  A sama zrzka a ve stejných kraťasech. A vystřelí tak přesně a přesně a Fritz si lehne.
  Maria také pálí velmi přesně. A je to tak krásná dívka a holými prsty u nohou hází výbušný balíček a roztrhává své protivníky na kusy.
  Pak zařve:
  - Vládněte říši SSSR!
  Marusya také střílí přesně, zasáhne nepřátele a řve:
  - Od tajgy po britská moře je naše armáda nejsilnější ze všech!
  A také střílí bosou nohou.
  Dále Matryona vystřelí na nepřítele smrtící projektil. A trefit ho s přesností na sto procent. Přirozeně holá pata.
  Jsou to sovětské dívky, které pracují, ale ty německé nezůstávají pozadu.
  Christina, Magda, Margaret a Schella bojují v Pantherovi. Stroj, i když ne ideální, ale s rychlopalným, dálkovým dělem, středně obratným a dobrým čelním pancířem.
  Německé dívky jsou bosé a v bikinách navzdory letnímu vedru, nebo spíše díky němu .. A vedou manévrovatelnou bitvu.
  Tady Christina vystřelí... Střela zasáhne věž T-34-76 a prorazí ji. Sovětské tankové zastávky vyřazeny.
  Dívky křičí z plných plic:
  - Naše vyřízení!
  Pak Magda střílí. Kráska se zlatými vlasy také mlátila.
  Ano, takže věž byla utržena ve čtyřiatřicítce.
  Tygří dívky se střídají ve střelbě. A velmi trefně. Zde zasáhli další sovětský tank.
  Další přišla na řadu Margaret. A zasáhla samohybná děla SU-76. Šikovně v prdeli. A zpívala:
  - Naše pekelné Německo je silné, chrání svět!
  A jak ukáže jazyk!
  Pak vystřelila z děla Shell. Zasáhl sovětský tank KV-1S. Dívka také odvedla dobrou práci.
  Ano, čtyři bojovnice v bikinách bojují a nebojí se zimy. Poté, co ženy začaly bojovat, šlo pro Třetí říši mnohem lépe.
  Zde jsou na obloze piloti Albina a Alvina. Obě krásky v bikinách i naboso. Na Focke-Wulfech bojují sami za sebe. A tohle auto je velmi vážné.
  Albina, střílející ze vzduchových děl, říká:
  - Aktivní kroket! Nelitujte toho slova!
  A jak se oslnivě usmívá! A sestřelí hned dva sovětské letouny.
  Alvina také tři porazila vzduchovými děly a zaštěbetala:
  - Můj záznam bude smrtící a nudný!
  Pak dívka vycenila zuby a ukázala zuby! Je to kouzlo samo o sobě a plné fenomenálního kouzla.
  Albina odřízne další letadlo Jak-9 a zavrčí:
  - Proč potřebujeme sovětské piloty?
  Alvina sestřelí LAGG-5 a sebevědomě říká:
  - Abychom my Němci sbírali účty!
  Nádherný pár dívek. Jak se pustili do sbírání ocenění pro sebe. Proti takovým kráskám se opravdu nedá namítat. Sestřelují letadla a vyceňují zuby.
  A hlavní tajemství je v mrazu, dívky potřebují být bosé a v bikinách. Pak přijdou účty.
  A nikdy se neoblékej. A zatřeste svou nahou hrudí a bude vždy ve velké úctě!
  Albina odřízla další letadlo Rudé armády a zpívala:
  - Ve velkých výškách a hvězdné čistotě!
  A mrkla, vyskočila, škubla bosýma nohama a zařvala:
  - V mořské vlně a zběsilém ohni! A v zuřivém a zběsilém ohni!
  A dívka znovu sestřeluje letadlo energickým přístupem.
  A pak Alvina zaútočí na nepřítele. Dělá to obratem, vyceňuje zuby a zakňučí:
  - Budu supermistr světa!
  A auto sražené dívkou opět spadne. Ano, Rudá armáda je na tom dost špatně.
  A Albina řve divokou extází:
  - Teď jsem kat, ne pilot!
  Sestřelí další sovětské letadlo a zasyčí:
  - Shýbám se nad zaměřovačem a střely se řítí k cíli, je tu další útěk!
  Válečník je extrémně agresivní.
  Zde jsou obě dívky útočící na pozemní cíle. Albina praští čtyřiatřicítku a ječí:
  - To bude konec!
  Alvina narazí na SU-76 a zašeptá:
  - K úplnému zničení!
  A jak třese bosou nohou!
  Bojovnice jsou zde a ze strany SSSR bojují i dívky a snaží se ochránit Gurjeva, kam se také nacistická vojska tlačí, jako štír.
  Alenka bojovala za Gurjeva, kterého přepadli nacisté. Zoufalá kráska hodila holými prsty na nohou granát a zaštěbetala:
  - Sláva Rusku a domorodé straně!
  Pak Natashka vystřelila granát holými prsty na nohou a zasyčela:
  - Chráníme dívku naboso!
  Poté, co Anyuta také s prsty na holých nohách poslala dar smrti a zatroubila:
  - Bude to nádherná rána!
  Rusovlasá Augustina vzala a poslala dar anihilace svou holou dolní končetinou a zapištěla:
  - Nasměrujte radar na oblohu!
  A pak zlatovlasá Maria holýma nohama dala smrt nacistům.
  A zpívala:
  - Na Madagaskaru, v poušti a na Sahaře! Všude jsem viděl bílé světlo!
  A teď Marusya s holými chodidly hodí celou partu a zazpívá:
  - Ve Finsku, Řecku a v Austrálii ve Švédsku vám řeknou, že nejsou krásnější dívky!
  Ano, těch šest dívek bojovalo velmi dobře. Ale Fritz stejně vzal Kursk...
  Ne, nevzdorovat takovým přesile. Fašisté se drží sebe a prutu.
  A co ovlivňuje přípravu monster.
  Adolf Hitler byl prostě blázen: cítil se jako skutečný despota, kterého všichni poslouchají a třesou se. Ano, chcete-li stalinistické úspěchy, pak musíte být jako Stalin, bez lítosti a náročných na ostatní i na sebe (přesně tak v této sekvenci uvažoval Iosif Vissarionovič!). Nyní je šustění decentní a auto se dá do pohybu. Obecně má Německo s přihlédnutím k satelitům oproti SSSR obrovskou výhodu v množství průmyslového vybavení, v kvalifikované pracovní síle a v počtu inženýrů na všech úrovních. To je fakt, ale výroba zbraní stále není na výši! Německo po celou válku zaostávalo za SSSR, navzdory všemu ničení v Rusku. a z čeho? Samozřejmě kvůli určitému nepořádku, který vládl v různých resortech a především ve vojenském průmyslu. Negativní roli navíc sehrál nedostatek surovin a také podcenění nepřátelského potenciálu. Zejména v roce 1940 byla výroba zbraní v Německu nižší než v roce 1939 (počítáme-li val včetně munice), a to i přesto, že válka již probíhala a Třetí říše ovládla velká území s obrovským rezervy výrobní kapacity. No, co můžeme říci o organizačních schopnostech Hitlera? Ne příliš, pak se blýskl v oblasti vojenského průmyslu.
  Führer prohlásil v dlouhém projevu:
  - Ve věci dohledu nad letectvím jsou Sauerovi svěřeny nouzové pravomoci. Bude bedlivě sledovat množství vyrobeného zařízení a neméně důležité také kvalitu. Navíc mnoho vašich přátel Goering, i když byli kdysi dobrými esy, nejsou schopni vést práci. Ne každý dobrý voják je také vynikající generál, a tak místo oběšeného Erica povede technickou sféru člověk z řad profesionálních podnikatelů, který dokáže zreformovat a vyzbrojit letectvo. Británie přeci jen nespí, zvyšuje jak kvantitu, tak kvalitu svých ozbrojených sil a především letectví. Musíme být před nepřítelem o dvě hlavy, o tucet kroků, jinak úplně ztratíme převahu nad nepřítelem. A proto jsou potřeba kvalitní kroky.
  Goering nesměle namítl:
  - Moji přátelé, osvědčení lidé, kteří prokázali svou bojovou efektivitu a profesionalitu.
  Démonský diktátor se rozzuřil:
  - Nebo jsem možná podle vás zapomněl, kdo prohrál bitvu o Británii? Nebo kdo nezvládl čtyřletý plán rozvoje národního hospodářství. Nebo se také chcete nechat bičovat, a to ještě na veřejnosti. Tak zavři pusu a mlč, dokud tě nepropíchnou!
  Goering se dokonce vyděšeně posadil. Bohužel, s Fuhrerem si není radno zahrávat. Pak byl hluk slyšet znovu, k obloze vzlétl další proudový letoun ME-262. Auto bylo masivní a mělo až dva motory. Křídla jsou lehce zametená, samotná stíhačka vypadá dost hrozivě. Jeho rychlostní charakteristiky pro rok 1941 jsou obecně slušné a dokonce rekordní podle světových standardů. Pravda, samotný stroj ještě není zcela spolehlivý a vyžaduje ladění. Fašistický diktátor však již dal vlastnosti nových, vyspělejších stíhaček... ME-262 váží více než šest tun, což je jakési přetížení. Stíhačka by měla být malá, levná a obratná. V tomto ohledu by ME-163 mohl být docela dobrý, ale jeho raketový motor je příliš posílený a funguje pouze šest minut (nebo spíše bude fungovat!), což znamená, že dolet je pouze v okruhu sta kilometrů. . Jako bleskový bombardér nebo jako krycí stíhač pro útoky armády na Anglii to samozřejmě není dobré.
  ME-262 ale unese tunu bomb, tedy tolik jako sovětský frontový letoun Pe-2. To znamená, že vynikající řešení jak pro stíhací smečky, tak pro podporu vojsk. Proč však nevytvořit stíhačku ve stylu ME-163 Comet, ale bez raketového motoru, ale s proudovým motorem? Pokusili se Kometu vylepšit a zdálo se, že dosáhli doby letu na 15 minut (to je dolet až 300 kilometrů), což je pro bitvu o Británii obecně přijatelné. Z Normandie se ještě dostanete do Londýna... I když není vše tak samozřejmé, je potřeba také bombardovat a vrátit se a patnáct minut nebylo v tak nuceném režimu. V budoucnu byly raketové a proudové stíhačky uznány jako slepá ulička v letectví. Ale design "Comety" je velmi zajímavý pro své malé rozměry a lehkost, což znamená levnost a manévrovatelnost.
  Navíc stále existují velmi nadějné stíhačky vážící obecně 800 kilogramů, takové kluzáky, které lze použít ve vzdušných bitvách. Je pravda, že kvůli krátkému doletu na nich lze létat pouze v obranných bitvách nebo je dopravit do Londýna na ... Transporty a poté je zavěsit zpět k pilotům. Tady je potřeba přemýšlet. Ve skutečné historii kluzáky neměly čas vést válku a z nějakého důvodu se sovětští generálové letectví neodvážili tento nápad v Koreji vyzkoušet. Obecně to není smutné, ale během korejské války byl americký pilot první, kdo otevřel účet vítězství. Yankees by se tedy neměly podceňovat.
  Po skončení letu vyskočila z kokpitu mladá světlovlasá dívka a rozběhla se plnou rychlostí k Führerovi.
  Posedlý nacista číslo jedna k ní natáhl ruku, aby ji políbil. Jaké potěšení, když vás dívky milují a Führer, jak se zdá, je zcela upřímně zbožňován všemi Němci, lépe řečeno téměř všemi kromě několika vězňů koncentračních táborů. Pilot s nadšením řekl:
  - Je to prostě nádherné letadlo, má takovou rychlost a sílu. Roztrháme všechna mláďata jako vyhřívací podložku od náhradníka!
  Führer schválil dívčin impuls:
  - Samozřejmě, že to rozbijeme, ale ... Ladění stroje by mělo být prováděno rychlejším tempem, a to platí zejména pro motory. Zde budou samozřejmě zapotřebí radikální opatření k jejich zlepšení, ale pokud pomůže vůdce-designér!
  Všichni sborově štěkali:
  - Sláva velkému Fuhrerovi! Kéž nám Prozřetelnost pomůže!
  Začala hrát hymna Třetí říše a kolona mladých bojovníků z Hitlerjugend vyrazila dál. Ve speciální sestavě šli pod buben kluci od čtrnácti do sedmnácti let. A pak došlo k tomu nejzajímavějšímu: pochodovaly dospívající dívky ze svazu žen Německa. Měli krátké sukně, nahé, bosé nohy krásek přitahovaly pohledy mužů. Dívky se snažily zvednout nohy výše, ale zároveň stáhly palec, opatrně daly patu. Zábavná podívaná na krásky s bezvadnými postavami... Pravda, tváře byly různé a některé mladé fašistky byly poněkud hrubé, téměř mužské, a dokonce je překroutily. Zvlášť, když spojili obočí.
  Esthete Adolf poznamenal:
  - Je nutné, aby chlapci a dívky masivněji dostávali fyzickou přípravu. A vím, že se při této příležitosti hodně dělá, zejména v Jungvolku, ale co je potřeba, je inkluzivita a přijetí sparťanských metod. Samozřejmě kromě nabádání ke krádežím... Z našich mladých mužů a žen by měli vyrůst slušní a zároveň bezohlední lidé.
  Nejvyšší velitel se odmlčel. Generálové mlčeli, pravděpodobně se báli namítnout, ale nechtěli potvrdit zjevné. Fuhrer pokračoval:
  - Válka není vtip, ale bezohlednost vůči nepřátelům se musí spojit se vzájemnou pomocí a smyslem pro bratrství vůči soudruhům. To musíme vštípit každému... Nový nadčlověk je nemilosrdný k ostatním, ale v ještě větší míře musí být nemilosrdný sám k sobě. Neboť méněcennost musí být nejprve vymýcena ve vaší duši, a pak povstane slabé, lidské tělo!
  Další pauza... Generálové a konstruktéři si najednou uvědomili a začali energicky tleskat. Führer vypadal spokojeně:
  - Už je to lepší, ale teď bych rád viděl napodobeninu vzdušného boje. Tak impozantní a vše ničící...
  Heinkel se nesměle zeptal:
  - S ostrou municí nebo granáty, můj führere?
  Nacistická jednička přikývla.
  - Samozřejmě s bojem. Navíc bych se rád zamyslel nad provozem vyhazovacího zařízení. Koneckonců, pracujete na tom... - Fuhrer zatřásl pěstmi. - Až bude konečně připraven a uveden do sériové výroby. Koneckonců, zkušený pilot je zkušený pilot, kterého je třeba chránit pro budoucí bitvy!
  Fuhrer-terminátor se přesto rozhodl ukázat konstruktérům modernější schéma katapultovacího zařízení. Tento systém by měl být méně těžkopádný, jednodušší a lehčí. Že levný a německým průmyslem již zvládnutý squib je pro tento účel docela vhodný.
  Musel jsem kreslit diagram za pochodu, ale Hitler byl opravdu dobrý umělec a kreslil jasně, rychle, linie diagramů a zatáčky byly rovné a jasné bez jakýchkoli pravítek a kružidel. Terminátor hit and run si myslel, že je samozřejmě zvláštní, že Němci, kteří mají obecně tak silnou a do jisté míry vyspělou ideologii, jako je národní socialismus a totalitní systém, prozradili válku Rusům. Možná je to dáno tím, že ruští vojáci byli silnější a vytrvalejší než němečtí a naučili se bojovat rychleji.
  Obecně, když se podíváte na průběh války jako na celek, tak ano, Rusové, respektive sovětská armáda se naučila bojovat a Němci jakoby zapomněli, jak... Jejich velení rozhodovalo v úroveň prvňáčků a možná ještě nižší, pokud má prvňáček zkušenosti s vedením vojenských operací ve strategiích v reálném čase . A že někdy šestileté děti už tak obratně vedou virtuální armády, pak pro ně a Žukova a Mainsteina není hříchem se učit. Někteří badatelé však považují Žukova i Mainsteina za průměrné. Existují také rozpory ohledně počtu vybavení, zejména ukořistěného francouzského. Hitlerova paměť (dobrá vzpomínka, zvláště když je ještě zdravý!), naznačovala, že bylo 3600 ukořistěných tanků od Francouzů, což je velmi působivé číslo... Některé modely, jako SiS -35, byly lepší než T- 34 ve svém brnění, i když pouze v čelním pancíři. Takže tento tank lze vyrábět i ve francouzských továrnách, kromě nahrazení 47milimetrové zbraně 75milimetrovou hlavní. Ve skutečnosti to nemusí stačit. Británie a Spojené státy obecně si na svých tancích vždy nejvíce cenily pancéřování. Zde měl například čtyřicetitunový Churchill rezervu 152 - milimetry versus 120 - pro těžký tank IS-2.
  Fuhrer řekl návrhářům něco jiného:
  - Máme poměrně dost aerodynamických tunelů, takže hledejte optimálnější model letadla a vytvářejte aerodynamické formy, aniž byste je museli přivádět na drahé testy, kde také zahynou naše nejlepší esa. Například model letadla s létajícím křídlem je velmi efektivní, zvláště pokud by se dala měnit tloušťka a úhel sklonu. Už jsem vám dal výkres, takže bezocasý by měl být připraven. Jeho odhadovaná rychlost bude i s motorem Yumo až 1100 kilometrů za hodinu. Tak do toho, ale nechoď!
  Následoval oběd pod širým nebem, služebné připravily stoly a židle. Krásné... Ale jaké reformy v národním socialismu udělat? Například minimalizovat počet nepřátel a získat přátele. Zde například nevyvyšujte německou rasu na každém kroku a možná dokonce přestaňte rozdělovat národy do tříd. Formálně však dělení národů na méněcenné a árijské zatím uzákoněno nebylo. Tím se věci zjednodušují.
  Krásná dívka ze služebnictva se posadila k Führerovi a položila mu ruku na holé koleno. Cooed:
  - Přemýšlíš o něčem, můj führere?
  Nacistický diktátor a zároveň virtuální hráč se rozjel. Všiml si, že nedojedl zeleninovou polévku a ovocný salát. Vůdce políbil dívku na rty, cítil její mladistvou, sladkou vůni, a prohlásil:
  - Pojedeš se mnou v autě. A všichni se pusťte do práce, čas na jídlo je u konce.
  A opět se začala otáčet soukolí stavu, ne tak docela, nicméně dobře promazaný mechanismus. Na zpáteční cestě se Führer s tou kráskou miloval a dokonce přemýšlel, kde vzal tolik energie a síly. Koneckonců říkali, že Führer je impotentní a obecně údajně invalidní, který byl nemocný syfilidou (lež) a kastrován (obecně fikce!).
  Ne vše však jde hladce už 22. června 1944, válka se SSSR trvá už tři roky. Vítězství ale není vidět a Saratov se stále drží. Stalin nařídil bránit toto město za každou cenu.
  Přes všechny ztráty je výroba vojenské techniky poměrně vysoká. Nové tanky IS-2 se ukázaly jako docela účinné. I bez proražení jednotlivých německých vozidel v čele je vyřadili z provozu na dost velkou vzdálenost.
  Nacisté to tedy měli docela těžké. Měli ale velkou výhodu. Proudové letouny ME-262 již bojovaly na obloze hodně. A je vážným soupeřem.
  TA-152 se však obecně ukázal jako skvělý typ zbraně.
  Stalin mezitím také uspořádal styčné setkání ke třetímu výročí začátku války a začal se vojenských vůdců ptát, co si myslí a jak zlepšit situaci na frontách.
  Žukov navrhl vůdci:
  - Pokud se budeme jen bránit a bránit se hrozbám, pak nepochybně prohrajeme. Musíme postoupit!
  Stalin energicky přikývl.
  - Souhlasím! Ale kde!
  Maršál Žukov navrhl:
  - Dokud se Leningrad nevzdá, měl by být propuštěn!
  Maršál Vasilevskij souhlasil:
  - Ano, myslím, že to bude nejlepší z možností!
  Stalin pokrčil rameny a řekl:
  - Pokud znovu zasáhneme Tikhvin, počkají tam na nás a my uvízneme nebo spadneme do pasti!
  Maršál Žukov souhlasně přikývl:
  - Správně soudruhu Staline! Ale navrhuji, aby byly zasaženy finské jednotky v Petrozavodsku. Nejsou tak silní a můžeme nepřítele zaskočit!
  Stalin odpověděl s úsměvem:
  - Logicky soudruhu Žukove. Tak šlápněte na Petrozavodsk. A přines nám vítězství!
  Po těchto slovech vstoupilo několik dívek v krátkých bílých sukních a bosých nohou. Přinesli láhve červeného vína a sklenice sendvičů a černý kaviár. Stalin vzal takový sendvič a umyl se, řekl:
  - Pojďme se tedy napít, abychom zajistili, že naše schopnosti se vždy shodují s našimi potřebami.
  Voznesensky poznamenal:
  - Kvalita pancéřování našich tanků je dost nízká. A navrhuji udělat IS-2 a T-34-85 lehčí, rychlejší a ovladatelnější snížením pancíře. To nám umožní ušetřit na kovu a tyto stroje budou praktičtější.
  Stalin pokrčil rameny a řekl:
  - Možná... Ale nejsem zastáncem výroby tanků z překližky!
  Voznesensky poznamenal s vážným pohledem:
  - Ale možná je dobrý nápad vyrobit některé nádrže téměř celé ze dřeva. Můžete si ověřit, jak to bude vypadat v praxi!
  Žukov souhlasně přikývl a dal se do řeči:
  - Třiatřicítku lze udělat lehčí, stále jsou příliš křehké a zvýšení rychlosti a manévrovatelnosti by mohlo přispět k jejich přežití. Navíc se zlepšila převodovka a to kompenzuje pokles ergonomie z nárůstu hmotnosti. Nízká kvalita oceli, 90 milimetrů proti silným německým zbraním, se však změní v nic. Němci navíc stahují z výroby jednoduchý Panther a T-4 a ve Třetí říši se kromě průzkumných tanků stane sériovým pouze Panther-2 s 88mm kanónem. A naše tanky proti němu netahají z velké vzdálenosti. A o to víc je potřeba zvýšit jejich rychlost!
  Stalin přikývl.
  - Uvolněte část T-34-85 a IS-2 pouze s neprůstřelnou ochranou a poté zkontrolujte a sledujte, jak to ovlivní jejich bojovou účinnost. A práce na SU-100 by se měly urychlit. Možná opustíme čtyřiatřicítku a IS-2 ve prospěch výhradně tohoto samohybného děla.
  Maršál Vasilevskij poznamenal:
  - Je to zajímavý nápad. Ale SU-100 může zasáhnout nepřátele na palubě pouze úplným otočením ...
  Stalin zavrčel:
  - Udělejte to kratší, aby se mohlo rychleji házet a otáčet ... A nejlépe nižší siluetu. Ale tuhle samohybnou zbraň potřebujeme jako vzduch!
  Žukov se zeptal:
  - Vaše Excelence.... Saratov se stále drží, ale brzy padne. Bylo by nutné vypracovat plán na evakuaci z Kujbyševa toho, co bylo odvezeno z Moskvy. co si ty osobně myslíš?
  Stalin odpověděl tvrdě:
  - Ve Sverdlovsku se zřejmě budete muset evakuovat. V Moskvě je ale stále možné pracovat. Máme tady celé podzemní město. Jsme vážně schopni to udržet.
  Vasilevskij zavrčel:
  - Moskvu je třeba udržet za každou cenu, stejně jako Saratov!
  Stalin nařídil:
  - Protiútok na Němce v mezeře mezi Donem a Volhou. Musíme odvést síly. Saratova udržet za každou cenu, do poslední kapky krve. Použijte všechny prostředky, dokonce i kamikadze.
  Žukov potvrdil:
  - Budiž, skvělé!
  Stalin se obrátil k Jakovlevovi:
  - No, návrháři, nějaké nápady?
  Zástupce komisaře odpověděl s povzdechem:
  - Bylo by nutné vytvořit proudové letectví, ale to zatím není reálné. A Yak-3 vyžaduje kvalitní dural, který my nemáme!
  Stalin přikývl.
  - Vím! Jak-9 by měl být v našich řadách. A mělo by se toho uvolnit co nejvíc! A zvýšit produkci stíhaček.
  Jakovlev poznamenal:
  - Německý TA-152 je jak útočný letoun, tak frontový bombardér a stíhačka. Bylo by hezké, kdybychom vytvořili podobný víceúčelový stroj na úrovni!
  Stalin podporoval konstruktéra:
  - To je dobrý nápad, soudruhu Jakovleve! Například LAGG-7, pokud se trochu vylepší, může být přeměněn na směs jak útočného letadla, tak frontového stíhače!
  Jakovlev ochotně potvrdil:
  - Soudruh Stalin je možný... Ale chce to čas. Ano, a letadlo může být drahé.
  Nejvyšší velitel vztekle praštil pěstí do stolu a zavrčel:
  - Udělejte to levněji! A obecně, jak moc se dá na toto téma spekulovat. Potřebujeme univerzální letadlo, abychom ho mohli vyrábět. A to by mohla být cesta ven.
  Jakovlev poznamenal:
  - IL-2 je poměrně jednoduchý na výrobu a jeho schéma bylo vypracováno. Dokud to nesundáš. Je to poměrně houževnatý letoun, i když v současnosti jsou jeho letové vlastnosti zastaralé. Ale není zlo bez dobra. Jsme dobří v bombardování nepřátelských vozidel.
  Ždanov rozzlobeně poznamenal:
  - Naše letectví by mělo být přinejmenším nejsilnější!
  Jakovlev přikývl.
  -By měl! Ale prozatím jsou naše pilotky nejlepší na světě: Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová!
  Stalin souhlasně přikývl.
  - Tyto dívky nemají sobě rovného a za dalších dvacet pět sestřelených nepřátelských letadel jim přiděluji další hvězdu hrdiny SSSR!
  Žukov nadšeně navrhl:
  - Na tohle bys měl pít!
  Beria zpíval s potěšením:
  - My, když si všechno pamatujeme, historie bude soudit,
  Na její soud přijde řada...
  Jako od pluhu k atomovým zbraním,
  Vedl zemi sebevědomě vpřed!
  Zatímco se členové vojenské rady radili, dívky bojovaly.
  A s pomocí holých prstů srážejí nacisty a předvádějí výkony, tyto bosé krásky.
  A zpívají:
  Věříme, že se celý svět probudí
  Bude konec fašismu...
  A bude svítit slunce
  Cesta, osvětlování komunismu!
  . KAPITOLA #10
  Do konce června Němci odřízli Saratov a 1. července 1944 byl poprvé použit impozantní Sturmmaus. Tento stroj s 650milimetrovou raketou poháněnou bombou odpálil smrtící sílu raket, které rozdělily celé čtvrti.
  Dívky, které řídily toto auto, na sobě neměly nic jiného než kalhotky a vydávaly dary extrémně destruktivní smrti.
  Holky s holýma nohama měly kalhotky v červené, černé a bílé barvě. A přinesli smrtící dary smrti.
  Faina, která jim velela, zatřásla šarlatovými bradavkami svých ňader a zpívala:
  - Sláva době křížových rytířů!
  Dostaneme se na konec vesmíru!
  A bojovníci ječeli a skákali.
  Jedna z nich, Margaret, poznamenala:
  - Všemohoucí Bůh je s námi!
  Faina s tím souhlasila:
  - Samozřejmě! A Třetí říše určitě vyhraje!
  Dívka dupala bosou nohou a zpívala:
  -Když jsme jednotní, jsme neporazitelní! Když jsme jednotní, jsme neporazitelní!
  Válečníci tedy stříleli, dupali a cválali bosýma nohama. Válečníci nejvyšší třídy.
  Irma sem také vystřelí projektil přes automatický pohon a zařve:
  - Čeká nás velké vítězství!
  Dívky samozřejmě patří k těm, které se nikdy nevzdají. A drtí sovětské pozice s obrovským nadšením.
  Albina a Alvina jsou jako vždy na vrcholu a předvádějí své agresivní zvonky a píšťalky. Jsou to dívky, řekněme: super!
  Albina, která holými prsty srazila sovětské auto, říká:
  - Mám super holku!
  Alvina, která srazila další terč holou patou, vyskočila a hrála si s břišními svaly a zvolala:
  - Jsem takový válečník, že jsem všechno pevně zabil!
  Tak se válečníci rozešli.
  Gerda se společně s Charlotte rozhodla otestovat další německou novinku.
  Zatím se mohou objevit pouze samohybná děla E-25, a to v dostatečně velkém počtu - výroba je poměrně jednoduchá a levná. I když tento model je jedním z prvních. Tady v něm leží dvě dívky v bikinách. Auto je o necelý jeden a půl metru nižší a díky tomu je tak dobře chráněno a vyzbrojeno relativně malou hmotností.
  Dvě dívky Charlotte a Gerda, ležící, střílely na sovětské zbraně. Před nimi se pohybovala rozpadající se auta, řízená rádiem, a odklízela minová pole.
  Červená Charlotte vypálila z děla. Přemohla sovětskou pistoli a zatřásla hrudníkem, sotva zakrytým tenkým pruhem látky. A zavrčela:
  - Hyperplasma vzteklého ohně!
  A pak ji Gerda plácne také holými prsty na nohou. A cvrliká:
  - Jsem velmi cool holka a nejsem špatná...
  Samohybná pistole se sama pohybuje. A čas od času se zastaví. Její čelní pancíř je silně skloněný a to poskytuje dobrou ochranu. V sovětských zbraních jsou náboje citlivé na odrazy. A takové samohybné pistoli v čele nic nehrozí. Zde mohou ještě prorazit prkno. Dívky ale nikam nespěchají. Účinné samohybné dělo v průrazu pancíře předčí stále vyvíjené SU-100, je také lépe chráněné, mobilnější a zároveň lehčí.
  A Rudá armáda má málo sušiček, přesněji řečeno, je to stále jen ve fázi návrhu. V podstatě tank T-34-85, který není dostatečně výkonný s dělem a pancéřování je spíše slabé. A německé samohybné dělo E-25 je mimochodem lehčí, mnohem silnější v pancíři a zbraních.
  Dívky bojují... Velmi krásné a mladé. A jejich samohybná děla bombardují a házejí...
  Červenec je horký a těla dívek v rozžhaveném autě se lesknou potem. Nemohou se vzdát a ustoupit.
  Gerda poznamenává:
  - Bohové Wehrmachtu jsou zjevně silní,
  Ale nepomáhají slabším...
  Pokud je důvod Adolfa pravdivý -
  Vytvořte světovou velmoc!
  Charlotte nadšeně zpívala:
  - Ano, magie potřebuje "Panther" a "Tiger",
  Prolít více krve navzdory všemu osudu...
  A není třeba pochybností a bláznivých her,
  Ať celá rasa na Zemi padne na kolena!
  Ale to jsou německé dívky a na druhé straně sovětské dívky bojují.
  Boj tedy bude nejvážnější. Natasha a Anyuta vystřelí ze silného lodního děla a skřípou:
  - Nad Berlínem bude naše vlajka!
  A odhalili své bílé, perleťové zuby. A nezastavujte děvčata minami.
  Dvě střely zasáhly čelní pancíř horní části trupu... Odrazily se. Ne, IS-2 je seriózní auto a není tak snadné ho vzít.
  Zdá se ale, že IS-1, který se pohybuje napravo od dívek, dostal vysokotlaké dělo, zasáhl a zastavil se. Poškodil krásu.
  Alenka hrající si s břišními svaly zpívá:
  - Všechno nemožné je v našem světě možné, Newton zjistil, že dvakrát dva jsou čtyři!
  Boje stále pokračují v nezmenšené míře. Sovětské dělo zasáhne Němce. Velká Marusya vkládá mušle do závěru. Takový je život a osud dívek. A zpívají:
  Nikdo nás nezastaví, nikdo nás neporazí! Ruští vlci drtí nepřítele, ruští vlci zdraví hrdiny!
  Augustin čmárající ze samopalů říká:
  - Svatá válka! Tam bude naše vítězství! Vlajka Ruska vpřed, sláva padlým hrdinům!
  A znovu zaburácí smrtící dělo a zní:
  Nikdo nás nezastaví, nikdo nás neporazí! Ruští vlci drtí nepřítele, víte, že mají chladnou ruku!
  Maria, tato dívka se zlatými vlasy řídí tank a piště:
  - Rozdrťme fašisty!
  Němci to mají těžké, bitvy jsou v plném proudu i na nebi. Ale zatím je Yak-9 v rychlosti a výzbroji příliš horší než německé značky. Bitva je pro básníka nerovná.
  Marseille, toto skvělé pilotní eso udělalo během válečných let dobrou kariéru. Spíš úžasné a fantastické. Po dosažení sto padesáti letounů obdržel Rytířský kříž Železného kříže se stříbrnými meči z dubových listů a diamanty. Po dosažení čtyř set sestřelených letadel obdržel Rytířský kříž Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty. Za pět set letadel obdržel Řád německé orlice s diamanty a po sedmi stech padesáti Rytířský kříž Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty. A když dosáhl tisíce letadel, obdržel Velký kříž Rytířského kříže.
  Jedinečný pilot dokázal udělat mnoho vzdušných vítězství. A když byl ještě naživu. Marseille byl nedávno povýšen do hodnosti generála. Pořád ale létal jako obyčejný pilot.
  Jak se říká, nehoří v ohni a neklesá ve vodě. Během mnoha let války Marseille získal instinkt lovce. Stal se superlegendárním pilotem a velmi oblíbeným.
  . Měl ale i silného konkurenta - Agavu a Albina a Alvina, kteří také překročili každý tisícovku sestřelených vozů. A Agáve dohnal Marseille velmi rychle. Ale je stále velmi mladá a ještě neztratila jediného bojovníka.
  Dívka sešlápla pedály holýma vytesanýma nohama a vystřelila ze vzduchovek. A nyní byla sestřelena čtyři sovětská vozidla IL-2.
  Agáve se zasměje a říká:
  Do jisté míry jsme všichni svině! Ale já mám nervy z oceli!
  A dívka se znovu otočí. Sestřelí sedm sovětských letadel v jedné dávce - šest PE-2 a jeden TU-3, a skřípe:
  - Obecně, když ne super, tak hyper!
  Agáve je samozřejmě svině. Pilot od Lucifera. Velmi krásná medová blond.
  Zde vydá další dávku a sestřelí osm sovětských letounů Jak-9 najednou a zavrčí:
  - Jsem nejkreativnější a nejreaktivnější!
  Ta dívka opravdu není hloupá. Všechno je možné a všechno je možné. Neříkej jí soukromá.
  A nohy jsou tak opálené, tak půvabné...
  Ale Mirabela proti ní bojuje... Pokryškin byl dlouhou dobu nejlepším sovětským esem. Nasbíral pět zlatých hvězd hrdiny SSSR a sestřelil sto dvacet sedm letadel. Ale pak zemřel. Pak už nikdo nedokázal překonat jeho rekord. Kromě Anastasie Vedmakové a Akuliny Orlové. A teprve nedávno Mirabela překonala i Yak-9 T na otrhaném, předčila Kozhedub. A když sestřelila přes sto osmdesát letadel, stala se sedminásobnou hrdinkou SSSR.
  Tohle je terminátorka! Například zastaví cválajícího koně a vstoupí do hořící chatrče.
  A ještě tvrdší.
  Mirabela měla těžký osud. Skončil jsem v dětské, pracovní kolonii. Bosá a v šedém hábitu štípala dřevo a řezala kmeny. Byla tak silná a zdravá. Ve velkých mrazech chodila bosa a ve vězeňském pyžamu. A alespoň jednou by kýchl.
  Takový jev byl samozřejmě zaznamenán i na frontách. Mirabela dlouhou dobu bojovala v pěchotě a poté se stala pilotem. Mirabela přijala svůj první křest ohněm v bitvě u Moskvy, kam šla hned po kolonii. A tam se ukázal v pohodě.
  Bojovala bosá a téměř nahá v třeskutých mrazech, které wehrmacht doslova paralyzovaly. Taková zatracená a neporazitelná dívka byla. A obrovsky uspěla.
  Mirabela věřila v brzké vítězství SSSR. Ale čas plyne. Obětí je stále více, ale vítězství nepřichází. A začíná to být opravdu děsivé.
  Mirabela sní o vítězstvích a úspěších. Má sedm hvězd SSSR - to je více než kdokoli jiný! A sakra, zaslouží si svá ocenění! A ponese zbrojní kříž a ještě dál. I když bude Stalin později zabit, jeho věc žije dál!
  Dívka vejde a ztuhne... Srazí nejnovější německou XE-162 a zavrčí:
  - Letecká akrobacie! A zatraceně nová posádka!
  Opravdu, je to skvělá holka. Skutečná kobra je také schopna mnohého.
  Mirabela je nová hvězda....
  Boje pokračují několik dní, až přijde nový týden a 8. července 1944 ... Sovětský IS-2 dostal poškození válců a pásů - opravuje se. Ano, taková krutá a nelítostná válka. A jak dlouho to vydrží?
  A nyní Gerda obešla Kniesela a Wittmanna co do počtu zničených tanků.
  Jak se tomu mohou vyhnout? Bojují naboso a v bikinách. Dívky udělaly další pauzu a znovu potrápily sovětské děti. A nyní se blížili k počtu 300 zničených tanků. A mohli počítat s nebývalou odměnou: hvězdou Rytířského kříže Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty.
  Tady jsou dívky!
  Gerda střílí na sovětský vůz. Trhá věž a ječí:
  - Jsem zatracená věc!
  A znovu střílí. Proniká T-34-85. A píská:
  - Vlast Německo!
  Dívka sebou škubne. A je velmi aktivní... Ano, má takovou strategickou sérii. Už je polovina července 1944... Válka pokračuje a pokračuje... Nechce se zastavit. Rudá armáda se snaží postupovat na různých místech. Ale spíše opatrně, protože lidských zdrojů zbývá málo.
  A Rusko krvácí.
  Například Hans Feuer. Nejmladší nositel Řádu Železného kříže I. třídy. A pak se stal nejmladším oceněným za dopadení sovětského generála Řádem Rytířského kříže Železného kříže.
  Ano, to je vlastně docela fajn.
  A kluci se ukazují extrémně cool.
  Hans Feuer je zoufalý bojovník. Chlapec bojuje jako obr, v chladném i horkém počasí, v létě i v zimě, jen v šortkách.
  Holými prsty dítě hází granáty a stalo se legendárním.
  To je opravdu skvělé!
  Hans se stal slavným po staletí! I jako antihrdina!
  A obecně se tady odehrává taková neuvěřitelná a napjatá válka... Jakákoli AI mizí.
  Agáve je zpět na obloze a sestřeluje sovětská auta. Je to lovec a dravec. Útočí na nepřítele.
  Auta, do kterých narazila, padají. A pak dívka vystřelí na pozemní síly. Vyřadí IS-2. A chce:
  - Jsem nejlepší! Jsem dívka, která zabíjí nepřátele!
  A opět se přenese na vzdušné cíle. Toto je stíhač tanků a všechny stroje, které létají a střílí.
  Ale tady je malý tank E-5. Stroj vážící sedm tun. Absolvování bojových zkoušek. A hlodá a hlodá nepřítele.
  A je čas zpívat - nikdo nás nezastaví a nikdo nevyhraje!
  E-5 spěchá k sobě a střílí v pohybu. A nezastavujte takový tank. A mušle se odrážejí.
  A uvnitř stroje sedí desetiletý chlapec Friedrich a píská:
  - A budu skutečný super bojovník!
  A znovu, jak střílel... A trefí se do samého středu věže. A jeho smrtící síla, ač malá ráže, je kolosální.
  A na obloze Helga bojuje. Bosá dívka v bikinách vytáčí účty. A raduje se ze svých fantastických úspěchů.
  Holými prsty na noze ukáže na sovětské auto, konkrétně ho zapálí a nechá explodovat celou bojovou soupravu s granáty.
  To je cool a šílené.
  A Agáve táhne dopředu ... A také bojuje.
  Už je srpen 1944... Rudé armádě se nikde nepodařilo dosáhnout úspěchu. Ale ani Němci nemohou výrazněji postoupit. Impozantní podzemní tanky jdou do boje. Ale jsou čistě taktické.
  Dívky zametly podzemí, zabily baterii sovětských děl a vrátily se zpět.
  Přitom zajali pár průkopníků. Dívky, které chlapce chytily, byly svlečeny a mučeny. Porazili pionýry drátem a pak si opékali holé paty na ohni. Pak si začali lámat prsty na nohou rozžhavenými kleštěmi. Chlapci vyli nesnesitelnou bolestí. Dívky si nakonec rozžhaveným železem vypálily hvězdy na prsou a svými botami rozdrtily mužské dokonalosti. Poslední pionýři skončili a bolestivým šokem byli ohromeni.
  Dívky zkrátka předvedly extratřídu. Němci ale opět ničeho zásadního nedosáhli.
  Výkonná samohybná děla: "Sturmmaus", střílela na sovětské pozice. Došlo k velkému ničení a ničení. Sovětský útočný letoun však vyřadil jedno z vozidel a Fritz se vrátil.
  Saratov se ještě v srpnu 1944 držel. Je pravda, že Němci dokázali dobýt město Uralsk v Kazachstánu a přesunuli se do Orenburgu.
  Albina a Alvina jsou opět ve vzduchu, ale jednou na experimentálním létajícím talíři. Ukazují pomocí holých prstů, mačkání tlačítek joysticku a dělají to mimořádně obratně.
  Dívky samozřejmě předvádějí nejvyšší akrobacii. Zde vytáhli svou disketu a tucet sovětských létajících strojů bylo sestřeleno.
  Albina cvrliká:
  - Zuřivý stavební tým! Bude hvězdný pád!
  A znovu otočí auto. A dívky drtí Rudou armádu. Navíc hlavní...
  Alvina také srazila tucet sovětských letadel a zavrčela:
  - Šílené dívky a už vůbec ne panny!
  Správně o tom posledním. Jejich pár se vydal s muži na procházku. A co zrovna nevstal. Dívky milovaly muže - je to pro ně příjemné! A zvláště pokud pracujete s jazykem.
  Dívka nejvyššího postavení... Zde mučili průkopníka... Nejprve ho svlékli a nalili mu do hrdla pár věder vody. Poté bylo do oteklého žaludku přineseno horké železo. A jak hořely! Pionýr křičel divokou bolestí... Páchlo to spáleninou.
  Alvina ho udeřila do boku rozžhaveným drátem. A jak se chceš smát... Je to velmi vtipné.
  Potom zpívala:
  - Už mě nebaví drásat zadní část - chci si dráždit štěstí!
  A jak se směje! A odhalil své perlové zuby! Ta dívka miluje zabíjení, to je ta dívka!
  A dívčiny nohy jsou všechny holé a půvabné. Ráda chodí naboso po uhlí. A vozit zajaté pionýry. Tolik kvičí, když se jim smaží paty. Dokonce i Alvina je velmi zábavná. A Albina je taky holka, upřímně řečeno - super! Jak přesunout nepřítele loktem k bradě. A piště:
  - Jsem dívka z nejvyšší třídy!
  A odhalil své perlové zuby. Které se třpytí jako ubité. Bojovník je úžasný! Může to být něco, co se nedá říct v pohádce, ani popsat perem!
  Oba sovětští válečníci Jakové, Laggi, Pěšci, Ilys jsou sraženi na oblohu. Krásky jsou aktivní. Není v nich sebemenších pochyb. A taková divoká a frenetická krása.
  Válečnice ovládají joystick holými prsty a útočí na ruská auta. Jak budou drtit, rozdrtí i bojovníky, jako kyj na krystalu. Dívky jsou nemilosrdné a nemilosrdné. Mají sílu hněvu a plamen vášně. A sebevědomí vyhrát. I když válka probíhá už čtvrtým rokem jen se SSSR. Ale on skončit nechce. Albina a Alvina jsou na vrcholu své popularity. A nechtějí ani na okamžik ustoupit nebo se zastavit. A přesouvají se k sobě a narážejí na nepřítele.
  Albina, která sráží sovětská letadla, ječí:
  - Už mě nebaví ta holka brečet, radši bych utopil ty lýkové boty!
  A jak se šklebí a třpytí se perlovými zuby. A teď chce muže. Ráda znásilňuje muže. To je pro ni velmi příjemné. Tady bude brát a znásilňovat.
  Albina řve:
  Sexuální dívka je sex
  Pro velký pěvecký pokrok!
  A válečník vyprskne smíchy... A zabijme znovu všechny naše nepřátele. Má spoustu energie. A plnou svalovou sílu.
  A Alvina jak řvát:
  - Rozdrťme nepřítele na hromady!
  A válečník se začne aktivně smát! A představila si, jak její chlapi šlapou. Ale je to přinejmenším příjemné.
  Září je za dveřmi... Slunce svítí stále méně. První podzimní den běhají ruští chlapci bosi po sněhu, který právě napadl v severních oblastech Ruska. Smějí se sami sobě, odhalují své tváře a ukazují Němcům fíky.
  Průkopníci s červenými kravatami, s krátkými sestřihy, někteří dokonce až na nulu. Běhají skákat. Jejich bosým nohám není téměř nikdy zima. Velmi hrubý. Dívky také běhají, také bez bot. Od růžové se na slunci třpytí kulaté podpatky. Úžasné sovětské dívky. Štíhlá, atletická, zvyklá dělat malé věci.
  A všichni se zubí a skřípou zuby... První podzimní den je opravdovou radostí a žízní po světle a tvoření!
  A na obloze letecká bitva. Mirabelo, tohle je sovětský pilot číslo jedna, který sestřelil další německé letadlo. A jako vždy v jedněch bikinách. Navždy mladý a nikdy neblednoucí. Taková je síla její duše.
  Mirabela se však také ráda dotýká mužů. Tohle se jí opravdu líbí. Proto je pilotkou... Když dívčí nahé, svalnaté tělo zvrásní mužské ruce - to je opravdový požitek. A skvělá zábava!
  Mirabela srazí další nacistické auto a zasyčí:
  - Jsem obrněná svině!
  Dívka dokonce udeří do ovládacího panelu holými kulatými podpatky. Ona je nádherná. A nenapodobitelný.
  Mirabella je zkroucená. A Agáve k ní letí. Zde se konečně setkaly dvě téměř nejproduktivnější válečnice-pilotky. Střílí na sebe zezadu. Snaží se to získat na dálku. Ale moc to nejde. Obě krásky odlétají z palebné linie. A agresivně vyceňují zuby. No, ženy jsou svině. Tvrdě si hledí do očí. Přesněji hlava na hlavě a znovu vystřelit. Německý ME-262 X je stále lépe vyzbrojený než Jak-9 T a sovětské vozidlo bylo sestřeleno...
  Mirabele se ale podaří katapultovat a poprvé ve své letecké kariéře o letadlo přijde. Nejhorší je, že skončila na nepřátelském území. A to je špatně. Ano, takové jsou jedinečné zvraty osudu. A 1. září 1944, již pátý rok druhé světové války, se svět mění, ale vláda Führera v alternativní historické hře zůstává.
  Saratov nakonec opustí sovětská vojska a armáda Wehrmachtu se blíží ke Kujbyševovi.
  O Orenburg také probíhají urputné boje.
  Bosá Tamara tam bojuje, hází výbušné balíčky po nepřátelích, tlačí je holými patami a ječí:
  - Sláva zemi komunismu!
  Veronika střílí do protihráčů. Holými prsty u nohou hodí výbušný balíček a křičí:
  - Za myšlenky komunismu!
  Victoria, střílející do protivníků a dělá to jako Robin Hood v bikinách, cvrliká, hází bomby na nepřítele holými prsty a vyje:
  - Sláva časům komunismu!
  Olya střílela na nepřítele a sekala je srpem, vzala to a zaštěbetala:
  - Pro velikost sovětského státu a velkou slávu!
  A holými prsty u nohou znovu vrhne výbušný balík kolosální, ničivé síly.
  Larisa, střílející na nacisty, zapískala:
  - Moje země je Rusko, ty jsi navždy dán Bohem pod modrou oblohou!
  A mrkni na své partnery...
  Agafya, střílející na nacisty, předl:
  - Orenburg se nikdy nevzdá! Budeme proti nepřátelům vlasti!
  Dívky jsou pevné a hodlají bojovat opravdu do poslední kapky krve.
  Orenburg se stále drží. Ale 3. září 1944 začal útok na Kujbyšev. A SSSR samozřejmě není dobrý.
  Alenka střílí na nácky a ječí:
  - Za komunismus země sovětů!
  A opět bosou nohou vypustí granát ničivé síly.
  Anyuta střílí na své protivníky a ječí:
  - Braňme Kujbyševa!
  A holými prsty u nohou bude házet výbušný balíček s velkou smrtící silou.
  A roztrhat spoustu nepřátel.
  Alla, střílející na Fritze, cvrliká a třese hrudí:
  - Pro vesmírné výšiny Polissya!
  A s holým podpatkem podlehne granát zkáze a totální smrti všech Fritzových agresorů.
  Maria, střílející na nacisty a vrhající sílu paralyzující Fritze bosou nohou, zapištěla:
  - Na palubu!
  A dívka se bude smát z plných plic!
  Marusya, střílející na fašistické řetězy a vrhající ničivý granát holými prsty u nohou, cvrlikala:
  - Sláva komunismu a vítězství!
  Matrena s úsměvem poznamenala, vyslala další smrtící dávku a pokosila Fritze:
  - Vlast je posvátná!
  Dívky bojují jako hrdinové.
  Test létajícího talíře byl úspěšný pouze zpočátku a pak selhal.
  Albina a Alvina tedy nyní znovu bojovaly v ME-309, velmi pohodlném vozidle pro jejich styl.
  Dívky střílely na sovětská letadla a ječely:
  - Vynikající park a elektronické špagety!
  Albina vypálila na nepřítele dobře mířenou dávku, srazila sovětské auto, ukázala bosou nohou a zapištěla:
  - Můj první pohyb bude pro nepřítele osudný!
  Alvina také střílel na nepřítele. Důkladně ho pořezala a vycenění zubů prozradilo:
  - Komunismus je můj osud!
  A holými prsty u nohou zasáhla další cíl.
  Dívky se stále perou ve starém autě. Šroubové stíhačky ještě nebyly vyřazeny z výroby. Navíc si stále musíte na tryskové stroje zvyknout a nasadit pro ně celou infrastrukturu. A to není tak snadné.
  Albina, střílející na sovětská vozidla, logicky poznamenal:
  - Vytvořím éru komunismu a dovedu impérium ke hvězdám!
  A holým podpatkem tlačí do pedálů.
  Alvina, střílející na ruská vozidla, prorážející je přímo skrz, zaskřípala:
  - Naším cílem je árijský komunismus!
  A znovu, bojovnice použila své holé prsty. A jednala velmi rychle.
  Když se obě dívky vrátily, když spotřebovaly celou bojovou výstroj, nechaly svá těla umýt ve vaně. Fešákové je mlátili košťaty. Albina, rozcvičující se, poznamenala:
  Stále potřebujeme muže!
  Alvin s tím souhlasil:
  - Rozhodně potřeba! I když tady jsme ženy mnohem krásnější!
  Albina vyprskla smíchy a zaštěbetala:
  - Proč žena potřebuje muže, aby měla koho bít!
  Dívky s tím samozřejmě souhlasí.
  Helga z TA-152 střílela na sovětské tanky a prorazila je s úsměvem:
  - Sláva císařskému komunismu!
  A dívka se zasmála.
  Agáve je na obloze, aby hledala sovětská letadla. Stále častěji je na obloze vidět Jak-9, což je nejjednodušší na výrobu. Tento stroj však není tak slabý. V modifikaci T je vyzbrojena 37mm kanónem a může Fritze bolestivě bodnout.
  Agáve udeří z dálky na svůj ME-262 a zpívá nosem:
  -Jsem nejmoudřejší na světě, zabíjím nepřátele na záchodě!
  A mrkne na nebe svým andělům.
  Ale tady je zase Mirabela ve vzduchu. Tato dívka přes všechny ztráty neklesá na duchu.
  A dokonce začne zpívat, skládat na cestách;
  Vstoupil jsem do Komsomolu a hrál
  krásná vysněná dívka...
  Myslel jsem, že svět bude věčný květen,
  Každý den je zrození jara!
  
  Ale z nějakého důvodu to nevyšlo.
  Nějak se nemůžu zamilovat...
  Řekni chlapům na mou milost,
  Život je velmi odolné pádlo!
  
  Náhle válka náhle zahřměla,
  A hurikán se řítil k smrti ...
  A moje holky silné tělo
  Můžete se hned trefit!
  
  Nechci, věř mi, vzdávám se,
  Bojujte za vlast až do konce...
  Nosíme granáty v silné brašně,
  Stalin nahradil svého otce v srdcích!
  
  Válečníci jsou v Rusku skvělí.
  Můžeme ochránit světový řád...
  Hvězdy na obloze zavlažovaly samet,
  A lovec se proměnil ve hru!
  
  Jsem bosá dívka, která bojuje
  Plné svádění a lásky...
  Wille, znám místo v tomto ráji,
  Na krvi štěstí nevybudujete!
  
  Válečníci velké vlasti,
  Budeme pevně bojovat poblíž Moskvy ...
  A pak ten sen za komunismu
  Proti peklu se Satanem!
  
  Stateční ruští kluci,
  Že bojují poctivě až do konce...
  Mlátili ze samopalu,
  V případě potřeby i se zlatou korunou!
  
  Ani kulka nás nezastaví
  Ježíš velký Bůh vstal...
  Dny dravého draka jsou pryč,
  Z nebe bylo ještě jasnější!
  
  Miluji tě, Láďo,
  Nejvyšší Bůh Svarog bude ve slávě...
  Musíme bojovat za Rusko
  Nejlepší Bílý Bůh je s námi!
  
  Nepokládejte Rusy na kolena
  Věřte nám, naše tělo se nedá omezit...
  Stalin a velký Lenin jsou s námi,
  I tuto zkoušku je nutné složit!
  
  Bolest vlasti je také v našem srdci,
  Věříme v její velikost...
  Brzy otevíráme dveře do vesmíru,
  Bude to velmi sladký život!
  
  Bosé jsme krásné dívky,
  Svižně běžíme závějemi...
  Nepotřebujeme tuto hořkou vodku,
  Cherubín roztahuje křídla!
  
  Za vlast, my dívky budeme stát,
  A my odpovíme Fritzovi, žádné zlo,
  Pekelný Kain bude zničen,
  A zdravím Krista Spasitele!
  
  Přijde éra - nezlepší se to,
  Mrtví vstanou navždy...
  Vesmír se stane živým rájem,
  Splněný sen všech lidí!
  . KAPITOLA #11
  Září 1944 prošlo krutými bitvami... Fritzovi se podařilo obklíčit Kuibyshev a Orenburg a proto byla tato města odsouzena k záhubě, ale navzdory všem potížím bojovali.
  Dívky prokázaly mimořádnou odolnost... Začátkem října ještě nacisté Kujbyševa nedobyli a zaútočili na Penzu. A o toto město začaly vřít bitvy.
  Bojovala tam Natasha a její tým.
  Dívka hodila granát holým, půvabným chodidlem a zavrčela:
  - Pro ruského ducha.
  Poté Zoya vystřelila z bazuky. A vyřadil německý tank "Lion" -2.
  Němci trochu zpomalili pohyb... Panthery a T-4 byly vyřazeny z provozu. Ale dokud jsou tyto stroje stále v provozu. Panther je skutečně dobrý stíhač tanků a je celkem snesitelně chráněn v čele. Ale desky jsou její problém. Nicméně "Panther" -2 je chráněn bočnicemi, ne příliš dobře. Ale většina zbraní je zachována.
  Vývoj řady E probíhá ... Tank E-75 slibuje stát se vozidlem nové generace s dokonale krytými boky. Němci toho využívají. Úkolem je získat tank, který není příliš těžký, rychlý a dobře chráněný. Prvním pokusem tohoto druhu byla myš, ale praxe ukázala nadměrnou hmotnost tohoto tanku. Místo toho se již pracovalo na E-100. Tento tank měl těsnější uspořádání a nižší siluetu. Obecně se jeho hmotnost ve srovnání s myší snížila na sto třicet - sto čtyřicet tun. Strany byly instalovány v racionálních úhlech. Tloušťka bočnic spolu se zástěnami dosáhla 210 mm. Výzbroj je stejná jako u Mause, 128milimetrové a 75milimetrové dělo s krátkou hlavní. Němci nainstalovali silnější motor o výkonu 1500 koní a tank se po dálnici pohyboval rychlostí čtyřicet kilometrů za hodinu.
  Což je obecně uspokojivé. E-100 je stejně stále příliš těžký tank. Ale s vynikajícími zbraněmi a ochranou.
  Jeho bojové vlastnosti nemohly být špatné, ale přeprava tanku a jeho přeprava zůstaly problematické. Reálné zkušenosti ukázaly, že tank mohl při relativně rozumném přesunu po silnicích a mostech vážit maximálně osmdesát tun.
  Hitler tedy dal E-75 limit na splnění této hmotnosti, ale na vytvoření spolehlivého stroje z hlediska ochrany. Proč bylo rozhodnuto opustit 75milimetrové dělo. A vytvořte co nejtěsnější uspořádání: v jednom bloku, motor a převodovka napříč a převodovka na motoru. Pak možná dostane tank, chráněný ze všech stran a ne příliš těžký.
  Hitler obecně nebyl s německými stroji zcela spokojen. Přestože byl Lev-2 pravděpodobně pokročilejší, jeho 105mm kanón byl pro boj se sovětskými tanky nadbytečný a pro palbu na neozbrojené cíle nedostatečný. "Panther" -2 by mohl armádě se zbraněmi a čelní ochranou obecně vyhovovat, ale boční to stále nestačilo, ale jízdní výkony jsou uspokojivé.
  Fuhrer požadoval vytvoření tanku, který by vyhovoval armádě ve všech ohledech.
  Toho ale není tak snadné dosáhnout. Zda je možné dispozice maximálně zhutnit a pomocí speciálních podvozků a pružin odlehčit podvozek a z karoserie něco vyvést. A posádka zařídí skutečné náchylné.
  Takový vývoj by mohl být docela slibný. První tank E-75, sjednocený s E-50, nemohl vážit více než sedmdesát tun, a to je impozantní stroj.
  Elizabeth naproti tomu bojovala na tanku T-34-85 a nebyla zcela spokojena s jeho ochranou. Křehký kvůli nedostatku legovacích prvků, pancíř tank příliš nechránil.
  Alžběta vystřelila pomocí holých prstů a zařvala a vycenila zuby:
  - Jsem vesmírná liška.
  Ekaterina zmlátila nepřítele, udeřila nepřítele na stranu a zasyčela a vycenila zuby:
  - Za komunismus v SSSR!
  Elena také velmi aktivně mířila na nepřítele a zasáhla ho smrtící silou, a vzhledem k tomu, že měla holé nohy, zakrákala:
  - Pro konstituci vítězství!
  Euphrasia střílela na nepřítele a přitom přesně používala holé prsty na nohou a ječela:
  - Jsme loajální ke Svarogovi a Stalinovi za velikost země!
  Takové jsou tady bojovné dívky. Mají nejvýraznější tým.
  Některé tanky T-34-85 se objevily s ochranou proti střelám, což výrazně snížilo jejich hmotnost. Zvýšila se rychlost a ovladatelnost stroje. Teď to ale mohla vzít protitanková puška, velkorážní kulomet a mnoho druhů granátů. A vzduchové zbraně jsou úplně proražené. Pravda, takový tank je ještě jednodušší na výrobu, levnější a přidává na rychlosti pohybu.
  Nyní, pokud dívky řídí toto auto, nenechají je žádným způsobem nastoupit.
  Elizabeth, rychlá dívka kolosálního destruktivního živlu, logicky poznamenala:
  - Udatnost nemůžeš nahradit brněním!
  Catherine souhlasila s tímto:
  - Ano, je to tak, takže si nerozsvítíš!
  A jak se směješ...
  Dívky velkého šarmu. A pokud jsou nepřátelé vymláceni, pak to dělají agresivně a důkladně.
  Poté, co jejich tank spotřeboval bojovou sadu, Elena se odstěhovala, aby doplnila zásoby, zeptala se svých přátel:
  - To si dívky myslí, máme šanci porazit Třetí říši?
  Catherine sebevědomě odpověděla:
  - Jak řekl Vasilij Terkin... Přišli jsme bít, ne počítat!
  Elizabeth opravila:
  - To řekl Suvorov!
  A dívka s holými prsty na nohou vzala a zkroutila kus novin do cigarety. Je jí to legrační.
  Euphrasia zpívala a houpala tělem:
  - Jsem vesmírná dívka-terminátor,
  Pro Fritze - kultivátora to bude velmi bolestivé!
  A jak se bude válečník smát!
  Dívky se rozhodly hrát karty. Je to legrační. A poražení dělají kliky a dřepy.
  Elena si během hry všimla:
  - Ale vážně, nemáme reálnou šanci vyhrát! Kavkaz padl a my prohráváme!
  Catherine hodila kartu bosou nohou, porazila nepřítele a zapištěla:
  - Ale máme tajnou zbraň!
  Válečnice vybuchla smíchy a hodila kartu holými prsty také.
  Elizabeth s povzdechem poznamenala:
  - Opravdu nám zbývá jen jedna naděje na novou tajnou zbraň!
  Euphrasia zakňučela a hodila kartu holými prsty na půvabných nohách:
  - Ano, bez tajné zbraně se neobejdeme!
  A dívky zpívaly unisono:
  - Náš meč hoří ohněm, pořežeme nepřátele! Jsme vojáci SSSR!
  Válečníci jsou vyladění a opravdu bojují.
  Ale síly jsou příliš nerovné ... V polovině října Kuibyshev přesto padl ...
  Němcům se podařilo dobýt důležitý obranný objekt. Ale pršelo... Byla naděje na pauzu jako výsledek podzimu.
  Boje však na obloze pokračovaly.
  Tři sovětští piloti: Mirabela, Anastasia, Akulina bojovali s divokým nadšením.
  Mirabela, která srazila nacistu v letu na svém zastaralém, ale impozantním Jaku-9 T, zpívala:
  - Bude éra, éra komunismu!
  Anastasia stiskla své holé prsty na spoušti a potvrdila a vycenila zuby:
  - Poletím do nebe s písní!
  A mrkla na své přátele.
  Akulina, která drtila dalšího Němce stisknutím holou, kulatou patou na pedál, vydala:
  - Pro slávu SSSR!
  U dívek je třeba říci, že konkrétně bojují.
  Mirabela sestřelila fašistický ME-262 z 37milimetrového děla, tweetoval:
  - Sláva komunismu!
  Anastasia, která odřízla nacistu dobře mířeným přístupem a viděla nepřítele, vyhrkla:
  - Sláva rudému vesmíru!
  Akulina je velmi bojovná dívka, vyrazila německé auto a pískala a zavrčela:
  - Za komunismus země sovětů!
  Válečníci by měli být známí svou kolosální houževnatostí.
  Albina, Alvina, Agáve naopak získávají svá konta. A dívky bojují i naboso a v bikinách.
  Jak je to legrační, když jsou dívky téměř nahé a v letadlech.
  Albina holými prsty na nohou srazí výbuch, několik sovětských aut najednou a zakňučí:
  -Za árijské bratrstvo!
  Alvina také bojuje s Rudou armádou a dělá to odvážně. A holými prsty u nohou řídí vzduchová děla a seká sovětská auta a ječí:
  - Pro chytré nápady!
  Agáve také sestřeluje sovětské stíhačky a útočná letadla, doslova je drtí a řve:
  - Za vítězství Třetí říše!
  A dívkám to nevadí a podrobují nepřítele tvrdému mučení. Hlavně krásní kluci.
  Albina, která smažila paty průkopníka na kůlu, jednou poznamenala:
  - Kluci ve smažené formě as pepřem jsou tak vynikající!
  A jak se směje. A ukaž jazyk!
  Alvina si toho všimla a vycenila zuby:
  - Chlapec je smažený v troubě, velmi chutný s česnekem!
  Agáve s pomocí holých prstů srazila několik sovětských bojovníků a vykřikla:
  - Jsme vesmírní rejsci!
  A mrkla na své přátele. Je to dívka vzácné, bojovné povahy.
  Albina, která sestřelila letadla holýma, půvabně vyřezávanýma nohama, poznamenala:
  - Rusko rozumem nepochopíš, jak si můžeš vybrat vládce jako Stalin!
  Alvina agresivně poznamenala, vycenila zuby a střílela holými prsty:
  - A náš Hitler není o nic lepší!
  Agave se zachichotala, srážela sovětská auta holými prsty a poznamenala:
  - Adolf, samozřejmě, posedlý! Ale zároveň se neměří, kolik se již podařilo vyhrát!
  Dívky jsou extrémně bojovné a agresivní.
  A pak nějak upekli dva chlapce na hranici zaživa. Jen tak byli nabodnuti na ocelovém kůlu a začali se smažit, křičeli a svíjeli se. Když se pak chlapci ještě neuklidnili, všechny dívky z letky začaly přibíhat ke smaženým pionýrům, odřezávat z nich kusy masa a jíst.
  A bylo to velmi chutné, zvláště pokud byli ještě žijící chlapci během smažení opepřeni.
  Agáve například s velkou chutí snědla chlapcovo stehno. Děvčata tehdy odvedla skvělou práci. A z obou chlapců zbyly jen kosti a droby. Mladá játra byla obzvláště chutná. Její dívky jedly s velkým potěšením.
  A teď bojují na obloze ...
  Orenburg padl na konci října...
  Němci se blížili k Ufě. Už je docela zima a sněží.
  Tamara a její tým na předměstí Ufy bojují s nacisty. Německá pěchota útočí z černých vojáků, které naverbovala ve francouzských a belgických koloniích.
  Doslova házejí mrtvoly na všechny přístupy.
  Tamara se otočí, hodí granát bosou nohou a kvílí:
  - Éra komunismu bude slavná po staletí, věřím, že Stalin bude naší pevnou rukou.
  Veronika, střílející, říká:
  - Nerozbíjejte SSSR!
  A holým podpatkem vyzvrací výbušný balíček.
  Anfisa, střílející na nacisty a házející další poselství smrti holými prsty na nohou, poznamenává:
  - Velikost komunismu je s námi!
  Victoria, střílející na nepřítele a kosící nacisty, házející granát bosýma nohama, kvílí:
  - Nechť je oslavena velká vlast!
  Olympiáda je v plamenech. A pak tato dívka-hrdinka hodí na nacisty celou krabici výbušnin a zařve:
  - Sláva našemu vesmíru Vlasti!
  A všechny dívky jednohlasně křičí.
  - Za SSSR! Bude průkopník!
  Bojovníci Rudé armády kradou. A když nasněžilo, bojují stále bosky a v bikinách.
  Začátkem listopadu zahájili nacisté útok na Uljanovsk. Město, ve kterém se narodil Lenin a ve kterém byla těžce zraněna Stenka Razin. Toto je hlavní hranice ruských měst.
  Alenka bojuje s nacisty. A zpívá si a hází granáty na nacisty bosýma nohama:
  - Sláva Rusku, sláva ...
  Tanky se řítí vpřed...
  divize v červených košilích,
  Zdravím ruský lid!
  Anyuta, střílející na nepřátele, sekání je, a pak vypouštění výbušných balíků pilin holými prsty na nohou, vyaknula:
  - Za stalinského komunismu!
  A dala zabrat celé řadě černých válečníků, pokosených.
  Alla, která střílela na protivníky a používala holé prsty, házela smrtící granát, zapištěla:
  - Za rodné Rusko!
  Maria, která střílela na nacisty a používala své holé prsty, zatímco házela dary smrti na nepřítele, odsekla a poznamenala:
  - Za vesmírný komunismus!
  Matryona, která střílela na nacisty a kosila nepřítele, vydala:
  - Pro změny v bitvě!
  Marusya, vydlabávala Fritze a ubila je k smrti, vzala to a agresivně žvanila a vymazala je na prášek:
  - Za vítězství nejvyšší úrovně!
  A bosou nohou hodila smrtící granát.
  Tyhle holky jsou cool a veselé.
  Alenka, která střílela a kosila nepřátele a házela granáty holými prsty u nohou, pištěla:
  - Velikost komunismu s námi!
  A dívka to vzala a s velkou sebejistotou vyřadila německý tank.
  A je tu další modifikace tanku Lev-2 s 88milimetrovým kanónem. Věž je užší a nádrž je menší a váží padesát pět tun a motor má po posílení 1200 koní. Rychlé německé auto.
  Ten ale bojovníka neobtěžuje.
  Alla hodila granát bosou nohou a zapištěla:
  - Za komunismu!
  Anyuta hodila vražedný dárek smrti holými prsty na nohou a zavrčela:
  - Pro nové hranice!
  A dívka bude pískat. A německý tank "Lion" -2 vezme a převrátí se a válce doslova létaly.
  Maria, střílející na nacisty, zpívala:
  A boj opět pokračuje
  A srdce je v hrudi úzkostné ...
  A Lenin je tak mladý -
  A mladý říjen je před námi!
  Matryona, která střílela na nepřítele a srážela řady, hodila granát bosou nohou a zaštěbetala:
  - První krok v životě je důležitý!
  Marusya, která vyřadila nacisty, zapištěla:
  - Znovu vidíte nad Zemí víry zuřivých útoků!
  A takoví jsou bojovníci nepružní.
  Ale stále jsou síly nerovnoměrné. Penza už padla. A nacisté útočí na Saransk.
  Nyní už toho do města Gorkého tolik nezbývá.
  7. listopadu 1944 uspořádal Stalin v Moskvě další přehlídku. I když to není vítězství.
  Fritz však poprvé vystřelil na Moskvu balistickými střelami V-2. A ve stejnou dobu bylo město bombardováno proudovými letadly, včetně bombardérů Arado. Tato akce všechny velmi šokovala. Rakety V-2 letěly po vysoké dráze a náhle spadly, ani radary je pořádně neviděly.
  Došlo k mnoha zkázám a neštěstí. Sovětští vojáci byli zabiti během přehlídky.
  Stalin měl naléhavou schůzku v podzemním bunkru, který odolal i přímému zásahu atomovou bombou.
  Vedoucí generálního štábu Vasilevskij se znepokojením poznamenal:
  - Němci mají novou zbraň s velkou ničivou silou. A naše radary ho neviděly ...
  Stalin zařval a vztekle dupal na paty:
  - Tady jste blázni! Takové překvapení se jen tak nevidí!
  Maršál Vasilevskij poznamenal:
  - Něco byl soudruh Stalin ....
  Beria okamžitě řekl:
  - Toto jsou střely třídy A-5. Nebojte se soudruhu Staline. Nesou jen osm set kilogramů aminolonu a stojí jako dobrý tryskový bombardér. Němci vypálili několik desítek střel, ale tato konstrukce se nedostala do série, protože bombardování proudovými letadly je levnější a praktičtější.
  Stalin, když se uklidnil, poznamenal:
  - Takže to není účinná zbraň? Velmi dobře!
  Beria s povzdechem poznamenal:
  - Ale proudové bombardéry, to je vážný problém. Soudruh Stalin s tím musí bojovat!
  Maršál Žukov navrhl:
  - Možná to vezmeme a sami si vyrobíme rakety. Myslím země-vzduch. Co, ovládat je rádiem a sestřelovat letadla!
  Voznesensky poznamenal:
  - Vytvoření takových raket trvá dlouho! Je mnohem jednodušší vyrobit velmi levná letadla ze dřeva, naplnit je výbušninami a narazit nepřítele. To by byl styl kamikadze!
  Stalin souhlasně přikývl.
  - Ano, měla by být použita letadla kamikadze. To je naše šance, i když ve skutečnosti to jen prodlužuje agónii naší Rudé armády.
  Měli byste najít něco účinnějšího!
  Jakovlev odpověděl s povzdechem:
  - Soudruh Stalin pracuje na novém letadle. My se ale zatím soustředíme na udržení maximálního výkonu aut. Všechny rezervy jsou využity a ke strojům dáváme děti od deseti let. Plná mobilizace, totální i supertotální.
  Stalin zařval:
  - Je třeba udělat mnohem víc! To, co děláte, je příliš málo!
  Molotov řekl s povzdechem:
  - Kontakt se spojenci není možný. Vypadá to, že jsme sami. Pokusili se vyjednávat s Japonci... Požadují území až po Ural, což je nepřijatelné.
  Stalin zavrčel:
  - V zimě je nutné udeřit na Japonsko, ale co Leningrad?
  Žukov vycenil zuby:
  - Útok na Petrozavodsk nebyl tak úspěšný, jak se očekávalo. Švédsko vstoupilo do války na straně Třetí říše a my jsme se museli vypořádat s velkými silami. Nebylo tedy možné okamžitě rozvinout ofenzívu a nepřítel, který vytáhl části Wehrmachtu, odrazil náš nápor. Město Leningrad je v plném proudu blokády a je důkladně sevřeno. Myslím, že až do jara kvůli totálnímu hladomoru vymře celá populace. A pád Leningradu bude nevyhnutelný.
  Je prakticky nemožné jej zásobovat vzduchem. Nepřítel zcela ovládá oblohu. Němci i nyní dávají rytířský kříž, jen za sto sestřelených letadel.
  Stalin vztekle zavrčel:
  - Neúspěšný útok!
  Žukov přikývl.
  - Mnoho železnic je rozbitých a soustředili jsme příliš málo sil. A Finům a Švédům musíme vzdát hold, v obraně jsou vytrvalí. Ale to není vše. Němci obešli i Murmansk. Nyní je toto město obklíčeno. Nevíme, co dělat!
  Stalin zavrčel:
  - Odblokovat!
  Žukov odpověděl:
  - Na to není síla! A nepřítel může dobýt celý Karelský poloostrov!
  Stalin nařídil:
  - Vytáhněte síly a uvolněte! V zimě nejsou Němci tak silní. Bude možné je kapitálně stisknout!
  Vasilevskij poznamenal:
  - Je nutné zabránit hlubokým průlomům a tam naše síla vezme nepřátele!
  Stalin zařval:
  Budeme bojovat za komunismus!
  Voznesensky přinesl veselejší zprávy:
  - SU-100 je již vyroben z kovu a připraven pro sériovou výrobu. Podvozek založený na T-34. Docela snadné na výrobu. Projektil je téměř připraven pro novou zbraň. Na frontách se tedy již objeví SU-100. Zítra první stroj, který půjde dopředu!
  Stalin souhlasně přikývl.
  - Aspoň mě to potěšilo! Ale T-34-85 ještě nebyl stažen z výroby. A nejen to, ztenčit brnění a snížit hmotnost na dvacet tun. Bitvy ukázaly, že horší už to být nemůže!
  Voznesensky poznamenal:
  - Můžete vyrobit brnění ze dřeva! Vyrábíme stovky takových tanků denně, dokonce více než nacisté. Naše vozidla však Fritze snadno sestřelí i lehkými protitankovými děly.
  Žukov poznamenal:
  -Tam je Gerda. To je tak cool dáma! Vyřadila spoustu našich tanků a děl.
  Stalin přikývl.
  - Musíme ji chytit a usmažit jí holé paty. Bolestně cool holka!
  Žukov souhlasil:
  - Musíš to chytit! A zničíme nacisty!
  Beria přikývl a zavrčel:
  Udělejme speciální operaci!
  Stalin s povzdechem poznamenal:
  - To je skvělý nápad, ale... Ještě musíme něco dokončit!
  Beria zařval:
  - Pojďme je všechny chytit!
  Stalin zavrtěl hlavou.
  - Ne... Zabíjet hrdiny není dobré! Chci, aby mi Gerdu přivedli! To je naléhavé!
  Beria poznamenal:
  - Žít?
  Stalin ochotně potvrdil:
  - Samozřejmě, jsem naživu!
  Berija zavrčel a nafoukl tváře:
  - Všechno nemožné, možná to vím jistě!
  Několik dívek se objevilo v krátkých sukních a s holýma nohama. Nesli sklenky vína a mrkali na členy GKO.
  Ždanov poznamenal:
  - Potřebujeme více dívek v armádě! Tam to opraví!
  Stalin prohlásil:
  - Uděluji Anastasii, Mirabele, Akulinu "Hvězdu Řádu slávy" s diamanty! Sláva SSSR!
  Všichni jednohlasně křičeli:
  - Sláva hrdinům!
  A tleskali rukama.
  Jedna z dívek se uklonila, poklekla a políbila Stalinovy boty.
  Nejvyšší velitel ji polil vínem a zařval:
  - Naše síla je naše pěst!
  Beria zašeptal:
  Hitler je blázen!
  Stalin protestoval:
  - Ne blázen, ale ztělesnění podvodu!
  A všichni znovu tleskali.
  . KAPITOLA #12
  Město Uljanovsk bylo zcela obklíčeno, ale zatím se drželo .... Už je konec listopadu a sněží s mrazem. Němci nejsou moc horliví útočit a zatím střílejí.
  Ve vzduchu počasí moc nelétá. Ale dívky stále bojují a ukazují zázraky odvahy.
  Gerda se svou posádkou na Panther-2. Brzy by se ale měl objevit tank Panther-3 a válečník na něm chce opravdu bojovat.
  Ta mezitím střílí na sovětské pozice.
  Bosou nohou namířila dělo na cíl a vystřelila. Rozbila sovětskou čtyřiatřicítku a zaštěbetala:
  - Za svaté Prusko!
  Charlotte také vystřelila z děla, prorazila sovětskou houfnici a zapištěla:
  - Naše štěstí na věky!
  Christina také vystřelila, zasáhla nepřítele bosýma nohama a zakrákala:
  - Pro takové chlapy, kteří jsou nás hodni!
  Magda také střílela velmi přesně a cvrlikala:
  - Pro velikost Impéria!
  A na nejnovějším SU-100 všichni čtyři Elizabeth bojují.
  Dívky zvládly nové samohybné dělo a střílely.
  Alžběta střílela holými prsty a zpívala;
  Fašistický kat si trhá ramena,
  Tady je stojan, kleště, vrtačky po ruce!
  Chce ochromit tělo duše,
  Bezvýznamné monstrum, ale vypadá skvěle!
  
  Slibuje peníze, lodě na moři,
  Co může dát i titul!
  Opravdu tě dej na linku,
  Koneckonců, pro něj jste jen mrtvola a hra!
  
  Chce vědět o našem podnikání,
  Co nového v řetězu chudých spoutat!
  Proto pojedu velkoryse, vyžiji se,
  Aby zapomněl na svého otce a dokonce i na svou matku!
  
  Ale budeme pevně sloužit vlasti,
  Nemůžeme se nechat zlomit krutostí kata!
  Větev se ohne od poryvu větru,
  A nahá miminka pláčou!
  
  Ano, prohrál jsem první těžké kolo,
  Ale Všemohoucí dá šanci získat zpět!
  A pak já sám pošlu nepřítele do knockoutu,
  Moje pěst pevně sevře plaza!
  
  Vlast mi dává takovou sílu
  Že je možné překonat bolest veškerého mučení!
  A vypadni z tohoto bezedného hrobu,
  Aby nebyl sežrán, naštvaný medvěde!
  
  Ještě trochu a spása je blízko -
  Dosáhneme vítězství nad nepřítelem!
  Žít pod rouškou světla komunismu,
  Aby Slunce zalilo dům zlatem!
  A dívky zpívaly a střílely z nového, smrtícího děla. Jsou to extrémně impozantní válečníci.
  Elena se smíchem poznamenala:
  - Komunismus bude vybudován, věříme v něj!
  Catherine souhlasila s tímto prohlášením:
  - Postavme komunismus a bude triumf!
  Euphrasia to vzala a zavrčela, střílela s pomocí holých prstů a zasáhla Panthera.
  Potom válečník zakňučel:
  - Ach, komunismus, komunismus! Sofismus bude silně rozdrcen!
  A "Panther", udeřil do čela a z dálky.
  To jsou dívky, které tak snadno nezlomíte.
  Nyní přichází prosinec... Japonci v podmínkách chladného počasí téměř přestali bojovat.
  Ale na obloze i přes zimní počasí stále dochází k bojům.
  Zde jsou Toshiba a Toyota, dva japonští piloti bojující jako zoufalí zloději.
  Toshiba sráží sovětská letadla holými prsty na nohou a z plných plic volá:
  - Mám super holku!
  Toyota, která vyřadila ruskou stíhačku a odhalila své perlové zuby, sebevědomě potvrzuje:
  - A je tu hyperaktivní žena!
  Japonky jsou samozřejmě bojovnice s kolosální startovací silou. Cti samuraje nelze odolat.
  Ale v každém případě je obloha stále v plném proudu.
  A na souši se čtyři ninja dívky pustily do vyhlazování sovětských vojáků.
  Modrá ninja dívka uspořádala recepci, odřízla několik ruských bojovníků a holými prsty na nohou vypustila hrášek výbušnin s kolosální ničivou silou.
  Roztrhla to a tweetovala:
  - Zdravím Japonsko!
  Žlutá ninja dívka také zazpívala motýlí techniku s meči. Přerušila řadu soupeřů a zakřičela:
  - Za komunistickou pomstu!
  A s holými prsty na nohou, jak spustit ničivý dar anihilace.
  Pak zamručí:
  - Pro velikost Japonska!
  Červená ninja dívka uspořádala recepci vrtulníkem s meči. S holými prsty u nohou hodila smrtící dar smrti a zaječela:
  - Pro mou lásku!
  A pak poznamenala:
  - A kde se komunista mstí?
  Žlutá ninja dívka, která sekala ruské vojáky a znovu hodila granát holým podpatkem, vydala:
  - A to přesto, že bude polévka s kočkou!
  Bílá ninja dívka, která sekala své soupeře a házela dar smrti holými prsty, vydala:
  - Vyhrajeme pro myšlenky komunismu!
  A všichni čtyři válečníci se budou sborově smát a ukázat své perlové zuby.
  Prosinec uběhl rychle... Po obklíčení Němci dobyli Ufu i Saransk. Uljanovsk ale stále vydržel v úplné blokádě.
  Stalin nařídil Novému roku držet za každou cenu město, kde se narodil Lenin.
  Němci se však i přes mrazy již blížili ke Kazani. Takže SSSR byl na pokraji úplného kolapsu.
  Co dělat v SSSR dosud nebylo jasné a nápady.
  Stalin slavil Nový rok v Moskvě a v bunkru. Jeho pohled byl zachmuřený, ale touha bojovat neochabovala.
  Hitler se mezitím rozhodl uspořádat si frašku v Libyi, kde je teplo.
  A tam si užíval podívanou na boj s gladiátorkami.
  Na Silvestra se nic moc nestalo, kromě bombardování Moskvy.
  A vydání první série "Panther" -3. Tento tank měl tloušťku pancíře "Tiger" -2, ale s velkými sklony a vážil pouze čtyřicet pět tun. A jeho výška se snížila o necelé dva metry. Silný motor o výkonu 1200 koní je umístěn v jednom bloku a napříč s převodovkou. Samotné auto se ukázalo jako dokonale vyzbrojené a s vynikající optikou a hydraulickým stabilizátorem. A v úzké věži bylo dělo ráže 88 mm ve 100 EL, velmi přesné a průbojné.
  Gerda a její tým odjeli v tomto voze. Perfektní a lehčí běžecká výbava, perfektně projela sněhem. Tato nádrž je celkově perfektní. A jeho pancíř s velkými sklony dokonale chrání čelo vozu. Horní část 150milimetrového pouzdra je zvláště silně chráněna pod úhlem 40 stupňů od horizontály. A to je asi 330 milimetrů pancíře pod úhlem devadesáti stupňů. Vrcholem trupu Panther-3 nepronikne ani jeden sovětský kanón. Dno zabírá třetinu plochy čela těla ve 120 mm a pod stejným úhlem a také téměř neprostupné.
  Čelo věže je silné 185 milimetrů a pod úhlem 50 stupňů, rovněž neproniknutelné pro sovětská děla.
  Tady jsou ale boky slabší na 82 mm se sklony a dají se zabrat. Zejména SU-100, nové sovětské samohybné dělo, si rychle získalo oblibu mezi vojáky díky své snadné výrobě a průbojnému kanónu.
  Gerda vypálila první ránu na sovětské jednotky. Prorazila tank IS-2 a vyjádřila se:
  - To je dobrý bojovník!
  Charlotte poznamenala, střílela na nepřítele a prolomila sovětský stroj stisknutím tlačítka holou patou:
  - Tato technika je téměř bezchybná!
  Kristina, mířící rychle střílejícím automatickým německým kanonem holými prsty na nohou, poznamenala:
  - Palubní pancíř je dost slabý! Měli bychom výkonnější auto!
  Magda také vystřelila bosou nohou, ve vzteku ji vzala a zakřičela:
  - Byla by jen trojka, ale trojka dovádí!
  A děvčata se unisono smála... Tank je fakt dobrý, hlavně jeho jízdní vlastnosti.
  Prošel bojovými zkouškami i vůz E-100. Je ale těžká. Ale dobře chráněné. A její zbraně se nedají tak snadno vzít.
  A v něm také sedí německé dívky. A to i přes zimu naboso a v bikinách.
  Adala, střílející do protivníků a zasahující nepřítele, se logicky vyjádřila:
  Budeme žít v komunismu!
  A s holým podpatkem, jak stisknout ....
  Agáta, střílející na sovětské pozice, zasahující protivníky holými prsty u nohou, zapištěla:
  - A velikost našeho vítězství bude po staletí!
  Agnes také vypálila šrapnely na sovětskou pěchotu, samozřejmě bosou nohou, a zařvala:
  - Ne, nepodvolíme se Führerovi!
  Dívka na tanku, Athéna, udeřila do nepřítele holými prsty a vyjekla:
  - Pro Führera, ne Führera!
  Agnes se zasmála a poznamenala:
  Jsme kmen supermanů!
  Andriana, střílející na sovětskou baterii a ničící nepřátelské pozice, ukázala jazyk a vydala:
  - Velikost Němců uznává planetu!
  A s holým kolenem, jako by vyvíjel tlak na nepřítele.
  Agáta, která vedla oheň, poznamenala:
  - Roztrháme draka na kusy ...
  Tank E-75 ještě nebyl připraven. Führer požadoval, aby hmotnost byla šedesát pět tun a motor 1500 koňských sil pro vysokou mobilitu, s bočním pancířem alespoň 170 mm na vysokých svazích. A trvalo to.
  Ale zatímco nacisté stejně vítězí... V lednu Uljanovsk konečně padl. Fritz začal útočit na Gorkého a Kazaně.
  Zatím lezli za Moskvu.
  Stalin zuřil, ale nemohl nic dělat. Ve skutečnosti, co tady děláš, úplné selhání...
  Ale dívky bojují na nebi i na zemi...
  Nataškino SU-100 tedy leteckým úderem rozbilo německý útočný letoun. Dopadlo to docela v pohodě. I když ne úplně chytrý a vynalézavý. Jenomže Natasha vůbec není prvňáček a jak se bude dlabat.
  . Nyní byla dívka v již známém tanku T-34. Jen malý kamarád. Věž je větší a dělo má 85 mm místo 76. Podvozek je stejný.
  Dívky se otočily. Jsou stejné jako předtím, ve stejných bikinách. A tady je auto sovětské výroby. Na místě jsou také mušle.
  Superman-Natasha se spokojeně usmál:
  - Kde jsou nacisté?
  Uvnitř nádrže se objevil obraz mladého posla. Malý chlapec zaštěbetal:
  - Jedná se o tank, který se objevil na frontách druhé světové války ve čtyřicátém čtvrtém roce a stále slouží Rudé armádě. Naproti němu E-25. Samohybné dělo s 88mm kanónem a 120mm čelním pancířem. Pěkné bojovat!
  Opravdu, v dálce, s velkými obtížemi, můžete vidět německé samohybné dělo. Squat, s dlouhým trupem. Neznámá pro dívky, které tak brzy opustily fronty Velké vlastenecké války. Ale Superman-Natasha okamžitě poznamenal:
  Může nás dostat. Má délku 71 EL.
  Zoya okamžitě navrhla:
  - Měli byste se pohybovat, abyste nebyli zasaženi!
  Futuristka Angelica otráveně poznamenala:
  - Sakra! Okamžitě vyklouzli auto, které bylo nad námi!
  Jejich mladý kurátor-důstojník rozzlobeně prohlásil:
  - A ještě je to maličkost! E-75 by byla ještě horší! Z žádného úhlu byste to neprolomili. A jen tak dál!
  Superman-Natasha se pokřižovala a zasyčela:
  - Jako správný komunista vám říkám - k čertu!
  Futuristka Angelica vyštěkla a dupla bosou nohou:
  - Pojďme hrát!
  Sovětský vůz se rozjel trochu pomalu a zabzučel. Prorazit Němce do čela je nereálné a Fritz měl jít na palubu. Ale zkusit to? Vystřelí ze svého děla s dlouhou hlavní... Zbývá se spolehnout pouze na rychlost.
  Superman-Natasha naštvaná. Obyčejné německé samohybné dělo, a dokonce lehčí než čtyřiatřicítka, je výkonově mnohem lepší. Tady se nedobrovolně zblázníte.
  Sovětský vůz se blíží. Naštěstí je převodovka lepší než dřív.
  Světlana si opře obnažené podpatky a cvrliká:
  - Fuhrer, rychle se otočíme!
  Futuristka Angelica to potvrzuje:
  Zničíme Hitlera!
  Zlatovlasá Zoya zařvala:
  - Dej mu rychle pěstí!
  V tu chvíli zasáhla těžká střela nacistického děla přímo u paty věže. Dívky byly zvednuty a neseny v roztrhaném kovu.
  A o vteřinu později byli všichni čtyři téměř úplně nazí v kalhotkách a viseli na věšáku. Pod bosýma nohama krásek plápolal oheň. Plameny olizovaly holé, půvabné podrážky dívek.
  Superman-Natasha se pokusila škubnout, ale nohy měla pevně sevřené v pažbách a natažené žíly velmi bolely. Byl to klasický stojan s tradičním opékáním na patě. A dívčí nohy jsou velmi sexy a oheň olizující podrážky je dělá ještě atraktivnějšími.
  Ale kráskám to škodí. Snaží se dostat na svobodu. Podložky jsou ale velmi pevné. A děvčata z Valkýry na něj také věší závaží.
  Také válečníci v krátkých sukních, s bosýma nohama, holýma rukama, ale těla jsou pokryta stříbrným řetězem. Hrabou ohně a házejí uhlíky, aby se paty více smažily.
  Zde stojan zkroutí spoje a oheň zespodu smaží. A pak se objevil princ z dynastie krále Viléma. V rukou vznešeného chlapce, prince-demiurga, který vyměnil druhý milion dolarů za pozici v SS, bič z ostnatého drátu. A také její valkýry jsou zahřívány plamenometem.
  Princ-božstvo mrklo a jak by trefil Supermana-Natašku do svalnatých zad. Přestože je dívka odvážná, zasáhla ji taková bolest od pat až po zátylek, že kráska divoce křičela.
  Chlapec-princ zasadil další ránu na Zoyu. Přestože pevně zatnula zuby, neubránila se výkřiku. A na zádech se objevily krvavé pruhy a popáleniny.
  Barbarossa Jr. řekl s úsměvem:
  - Pořád se musíte učit!
  Další rána dopadla na Futurist-Angelica. A tahle dívka si nemohla pomoct a křičela. Chlapec vložil bosou nohu svého dítěte do ohně. Hbitými prsty vyndal kus uhlí a hodil rudé bestii do obličeje. Křičela ještě hlasitěji, bolelo to!
  Barbarossa Jr. řekl se spokojeným pohledem:
  - Ale vy jste chtěl jít s Němci!
  Pak porazil i Světlanu. Protože nezaťala čelist, křičela také. Bič z rozžhaveného ostnatého drátu byl však ještě bolestivější než plameny pod bosýma nohama. Navíc dívky jsou již léta zvyklé chodit bez bot a jejich chodidla jsou velmi elastická a odolná.
  Ale oheň spálí i je. Už drží Valkýry ve svých rukou a bičují z rozžhaveného drátu.
  Superman Natasha křičela z plných plic:
  - Ano, co je to?
  Barbarossa Jr. říká:
  - Výslech vzpurných dam! Jste v zajetí a budete zodpovídat za všechno!
  Natasha poznamenala:
  Nechceme takhle zemřít! Pojď, nech nás jít a budeme pokračovat v boji!
  Barbarossa Jr zavrčel:
  - Proč tě nechat jít?
  Angelica odpověděla:
  - Jsme čarodějnice a můžeme dát muži, který nás zachrání, ten nejcennější dárek ze všech možných!
  Barbarossa Bock byl překvapen:
  - Ano, a co mi dáš?
  Natasha sebevědomě prohlásila:
  - Uděláme z tebe věčné mládí a nikdy nezestárneš!
  Malý chlapec přikývl.
  - Ano, můžu tě nechat jít! Ale jak to můžeš dokázat!
  Natasha prohlásila:
  "Dej ruku do ohně a nezraníš se!" Uvidíte, že umíme kouzlit!
  Barbarossa Jr. opatrně vložil ruku do ohně, zaroloval a s úsměvem odpověděl:
  - Ano můžeš! Jaká je vaše svoboda výměnou za mou nesmrtelnost!
  A dívky mají novou šanci. A válka stále pokračuje... V lednu byli zajati Gorkij a Kazaň.
  Začátkem února Němci, Finové a Švédové dobyli Karélii a pokračovali k útoku na Archangelsk. Situace se dramaticky zhoršila.
  Elizabeth byla převelena na SU-100 do tohoto města.
  Bojovala tam. Únor a mráz. Dívky ale stále bojují bosé.
  SU-100 s neprůstřelnou ochranou váží pouhých osmnáct tun. Je zranitelná, ale mobilní. A nemá stát v záloze, musí se pohybovat, aby nedostala ránu.
  Při pohybu se nádrž zahřívá a holkám v bosých nohách a v bikinách není taková zima.
  Elizabeth, střílející na nacisty, zpívala:
  - Ale to jsou podmínky! A je tu středa! Chlad však prospívá vašemu zdraví! Chladné počasí je dobré pro naše zdraví!
  A s holými prsty, jak dobíjet nacisty. A T-4 tento malý tank je rozbitý.
  Válečníci by měli být bojovníky kolosální třídy.
  Ekaterina také střílí bosýma nohama a ječí:
  - Komunismus bude!
  Elena, která také střílela na nepřítele a prorážela ho pěstí, se ohlušující zasmála:
  - Čeká nás šílené vítězství!
  Ephrasia prorážející tanky Wehrmachtu s holýma nohama, modrýma zimou, sebevědomě odpověděla:
  - Nic nás nezastaví!
  Tito válečníci jsou prostě super!
  Ale, bohužel, jejich hrdinství je extrémně malé... Padl i Archangelsk... Zjevně je málo munice....
  Němci postupují k Moskvě zezadu. V březnu se rozvinuly bitvy o Rjazaň. Hitlerovy hordy proudí z východu...
  Jsou potřeba nějaké naléhavé kroky.
  Moskva se stále drží a Stalin sestavil bezpečnostní radu. Diskuse byla nervózní. Nebyly žádné nové nápady.
  Pouze Beria navrhl:
  "Možná bychom měli opravdu nabídnout mír Třetí říši za jakýchkoli podmínek, pokud se nás nedotknou!"
  Stalin naštvaně odpověděl:
  - To není konstruktivní přístup soudruhu Beriji! Potřebujeme silné tahy!
  Maršál Vasilevskij upřímně odpověděl:
  - Vaše Excelence nemá žádné rezervy! Téměř všichni byli rozdrceni v nerovných bitvách. Kromě SU-100 nejsou v sérii žádné další typy nových zbraní. Je pravda, že IS-3 bude brzy připraven, ale tento tank je náročný na výrobu a za současných podmínek bude obtížné jej uvést do série.
  Maršál Žukov rozzlobeně poznamenal:
  - Pokud nemůžete vyhrát, pak zbývá jen jedna věc - zemřít důstojně!
  Stalin chtěl něco říct, ale objevila se bosá dívka v krátké sukni. S nahými patami přinesla zprávu.
  Stalin to přejel očima a vztekle zařval:
  - Leningrad, neschopný vydržet hlad a mnohaměsíční blokáda padla! Nyní naše druhé město dobyli Fritz!
  Maršál Žukov rozpřáhl ruce a poznamenal:
  - Oh, velký Stalin... To je strašné!
  Beria navrhl:
  - Možná na počest toho zastřelit tisíc lidí?
  Nejvyšší velitel zařval:
  - Drž hubu ty holohlavý idiote! Je potřeba něco udělat!
  Molotov navrhl, koktal a nervózně hladil holá kolena dívek:
  - Nabídněme Němcům dočasné příměří a teprve poté začněme mírová jednání o jakýchkoli podmínkách.
  Stalin zaskřehotal:
  - Snaž se! Ale žádná kapitulace nebude. Moskva padne, my povedeme partyzánskou válku!
  Beria poznamenal s lichotivým úsměvem:
  - Ale to jen zvýší rozsah utrpení lidí, soudruhu Staline. Možná...
  Stalin rozhodně praštil pěstí do stolu:
  - Ne! Ať Molotov navrhne jednání! A nic jiného, sračky až do konce!
  Němci obklíčili Rjazaň v polovině března. Sovětští vojáci, kteří zažili nedostatek munice, prorazili z města.
  Alenka a její tým běží, bosí se míhají na jarním rozbředlém sněhu.
  Dívka střílí na nacisty a zpívá:
  - Sláva našemu duchu, sláva velké zemi!
  A bosou nohou hodí vražedný dárek smrti. A rozprášit nacisty na všechny strany.
  Anyuta, střílející na protivníky, vydal:
  - A naše rána, posvátný dar a honorář!
  Alla také běží, střílí na nacisty, hází výbušný balíček uhlí bosou nohou a syčí:
  - Nikdy se nevzdáme!
  A nyní jiskřivá Mary, střílející na nacisty, důkladně je kosící a vrčící se skřípěním zubů, ječí:
  - Nikdo nás nezastaví!
  A její holá pata vyslala zničující balík smrti a drcení.
  Marusya, střílející na nacisty, celkem logicky poznamenává:
  - Komunismus nikdy nevybledne!
  Matryona, střílející na nepřítele a snižování řad, zcela logicky a racionálně poznamenává:
  - A víra ve stranu zůstane po staletí!
  A holé prsty u nohou přinesou dárek zničení.
  Dívky utekly z ringu. Situace je ale stále napjatá.
  A nemají kam jít.
  Jarní tání postup Němců trochu zdrželo. Navíc se nacisté spojili s Japonskem a přistoupili k okupaci Střední Asie.
  To je také rozptýlilo a duben proběhl relativně klidně. A v květnu konečně vyšel první sovětský tank IS-3. A mohl být doručen do prvomájového průvodu.
  Starý a zesláblý Stalin se na to díval shrbený. Jeho výraz byl smrtelně unavený.
  IS-3 se s ohledem na pracnost výroby stále nemohl stát sériovým.
  Jeho podstatným rozdílem od obou byl pouze tvar věže. Byla jako létající talíř a její čelo bylo jako zobák jeřába. Zvětšený úhel sklonu samozřejmě chránil přední část dobře, ale zkomplikovala výrobu. Navíc spodní část čela byla zranitelná, a pokud tam zasáhl projektil, pak se již neodrazil.
  Stalin mávl rukou a zmizel v bunkru, začal další nacistický nálet. Leteckých úderů se zúčastnily TA-400 a Yu-287 s reverzně zameteným křídlem.
  A znovu odpalovali balistické střely naváděné křídly do vysílačky.
  Kreml utrpěl značné škody.
  Stalin vážně uvažoval o útěku jejich Moskvy.
  V polovině května, po dokončení přerozdělení Střední Asie, zahájili nacisté ofenzivu proti Moskvě z východu a západu. Následovala další krutá bitva.
  Sovětská vojska bojovala hrdinně. Ale síly jsou příliš nerovnoměrné. V bojích se objevily i tanky E-75 Tiger-3. A masivně "Panther" -3. Takové souboje, řekněme, jsou mimořádné.
  Do konce května na začátku června dokončili nacisté prakticky úplné obklíčení Moskvy.
  Stalin slavnostně oznámil, že zůstane v hlavním městě a bude tam stát až do smrti.
  Moskva byla ostřelována a bombardována. Byla obklopena velmi silnými obrannými liniemi, které není tak snadné překonat. V hlavním městě byly soustředěny obrovské zásoby munice a potravin.
  A Stalin v podzemním městě byl relativně bezpečný.
  Hitler 22. června 1945, kdy uplynuly přesně čtyři roky od začátku Velké vlastenecké války, nařídil zastavit útok na hlavní město a místo toho jej systematicky ničit dělostřelectvem a letadly. A dál sebevědomě bombardujte.
  Založená ofenzíva se přesunula na Sibiř. Bylo nutné dobýt Sverdlovsk a Čeljabinsk, dokud tato města nezasypala sníh... Koncem června začátkem července byla obě klíčová města po urputných bojích dobyta... Němci postupovali přes Sibiř. Sovětské vesnice padaly jedna po druhé.
  Zde se nacisté v září 1945 přiblížili k Novosibirsku. I o tuto osadu se strhly boje.
  Rudá armáda bojovala po boku místních milicí. Tamara zde bojovala jako hrdinka.
  Je konec září, sněží a mrzne. A prapor dívek bojuje bos a ukazuje podivuhodné hrdinství.
  A bojovníci bojují jako panteři.
  Tamara se otočila, bosou nohou hodila výbušný balíček uhlí a zapištěla:
  - Nikdo nás nezastaví! Nikdo nás nemůže porazit!
  Ostatní dívky zoufale řvou:
  - Zemřeme, ale nevzdáme se!
  A boj pokračuje...
  Novosibirsk padl teprve na začátku listopadu... Válka pokračovala. Sovětský svaz stále nekapituloval. Moskva byla zablokována a pod palbou.
  V podzemním městě byla uskladněna strategická zásoba potravin a munice, takže bylo možné vydržet poměrně dlouho.
  Němci město neustále bombardovali a ostřelovali.
  Nechyběl ani nový těžký tank "Rat". Tento stroj vážil dva tisíce tun a byl vyzbrojen několika děly.
  Jako průlomový tank bylo použito vozidlo s pancířem 400 mm... Prošel bojovým testem....
  Ale uvízla na ježcích a byla zničena pilotem kamikadze, který do ní narazil.
  Přesto se nový tank "Rat" -2 objevil ještě větší a těžší ...
  Stalin slavil v Moskvě Nový rok 1946, který ještě nebyl vzat. Velký vůdce SSSR počítal se zázrakem. Moskva se stala skutečným pevnostním městem.
  Zásoby potravin by mohly vydržet na dalších pár let a vzhledem k poklesu populace v důsledku bombardování a ostřelování i déle. Ale munice závisela na rychlosti a intenzitě útoků.
  Beria nicméně poznamenal:
  - Možná se soudruh Stalin dohodne s Hitlerem na naší svobodě?
  Nejvyšší vrchní velitel rezolutně prohlásil a pevně praštil pěstí do stolu:
  - Nemluvím s kanibaly Lavrenty! Rozumíš!
  Beria s povzdechem poznamenal:
  Doufejme v zázrak!
  Stalin zaskřehotal:
  -Trpělivost a trochu snahy!
  . EPILOG
  Nový 1946 se odehrál v místních bojích. Němci a Japonci postupně dobyli všechna větší města. Jako poslední padl v srpnu Verchojansk. Němci měli nové tanky AG-50 v podobě pyramidy.
  Tamara a její tým zoufale bojovaly ve Verchojansku.
  Dívky byly jako vždy bosé a v bikinách.
  Stáli k smrti. A holými prsty házeli výbušné balíčky smrtící síly.
  A pak, když došla munice, mohli projít sklepy a tunely do tajgy.
  Byli připraveni chopit se zbraní a znovu vést válku, i kdyby to byla partyzánská válka.
  V SSSR vznikly partyzánské zóny a rozpoutala se podzemní válka.
  Hlavní město se stále zdržovalo, takže ho Hitler chtěl nechat vyhladovět a zachránit své vojáky, kterých už zemřelo příliš mnoho.
  A dívky mezitím různými způsoby a metodami vyhladily nacisty a Japonce.
  Zejména Natasha a její tým.
  A skončili zpět v T-34-85. Auto určitě není nové. A do konce čtyřicátého šestého roku zastaralé.
  A tady je AG-50. Připomíná nízkou pyramidu s velmi dlouhým kmenem. Celý stroj má pětašedesát tun. Tloušťka pancíře ze všech úhlů je 250 mm pod úhlem. Pro granáty je T-34 absolutně neprostupný.
  Superman-Natasha otráveně zasyčel:
  - Je to jako práce! Zvedněte horu!
  Futuristka Angelica se rozhlédla kolem. Nyní byly ve svých tradičních bikinách. A napadlo mě něco krásného.
  A Světlana holými podpatky mačkala páky a řídila tank. Sykla:
  - Manévr! Pouze manévr!
  AG-50 je vybaven výkonným 105mm kanónem s délkou hlavně 100 EL. Je schopen udeřit na velkou vzdálenost. Navíc na té čtyřiatřicítce s kvalitou brnění nezáleží. Jeden zásah a je konec.
  Světlana začne kývat sovětským tankem. Nepřítel střílí. Střela se dokonce lehce dotýká pancíře. Ale naštěstí to klouže. Ale síla je kolosální - uranové jádro.
  Superman-Natashka zašeptala svými šarlatovými rty:
  - Na ikonách se smutnými tvářemi - říše se znovu zrodí!
  Futuristka Angelica vystřelila holými prsty na nohou. Střela zasáhla stacionární pyramidovou nádrž. A sklouzl z brnění do odrazu. Je velmi šikmá a stmelená.
  Německý tank je samozřejmě neprostupný, ze všech úhlů, dokonce i pro IS-7. A kde je před ním T-34-85?
  Opět německá střela... Světlana přišlápla obnaženou patu na brzdy. A dokázala uniknout tanku před porážkou. I když smrtící současnost sklouzla velmi blízko.
  Superman-Natasha vztekle řekla:
  - Ano, zasekli jsme se!
  Futuristka Angelica se zasmála. Chladně si strhla podprsenku. Odhalená vysoká ňadra s jahodovými bradavkami. Vycenila perlové zuby. A cvrlikal:
  - Zbabělec nehraje hokej!
  A stiskla svou šarlatovou bradavku na spoušti. Taková je odvážná a jiskřivá ďábelka. Nebo možná laskavého, ruského vtěleného anděla.
  Střela vyletěla z nepříliš dlouhé hlavně. Přeletělo to... A přistálo přímo v kufru německého AG auta. Srazil ho jako suchar.
  A všechny čtyři dívky ve sboru zaštěkaly:
  - Raz, dva - Mám to! Fritz dal rohy tak!
  A jak třesou bosýma nohama. Tady jsou dívky! A když při střelbě použijí holou hruď, je to stokrát účinnější.
  Superman-Natasha s úsměvem poznamenal:
  - Tento tank je pro nás nyní bezpečný. Ale jak to zničit?
  Zoya s úsměvem navrhla:
  - A v bojovém kovbojském stylu to smeteme!
  Světlana zrychlila pohyb svého tanku. Ale nepřítel se náhle otočil a přispěchal mu na paty. Zrychlil překvapivě rychle: přeci motor s plynovou turbínou. A byl jednoznačně rychlejší než T-34-85.
  Jako když slon utíká před Moskou. Všechno by bylo v pořádku. Ale sloni se dokážou dokonce velmi rychle pohybovat.
  Superman-Natasha vztekle dupala na brnění bosou nohou a zařvala:
  - Tady! No, jak jsme zaostávali za nacisty!
  Zoya se smutkem v hlase zpívala:
  - Všechno nemožné je v našem světě možné!
  A zatřásla si vlasy v barvě plátkového zlata.
  Futuristka-Angelica zazpívala radostí a vypálila další projektil. Narazil na pancéřovou záď a zlomil se.
  - Jdou bezprecedentní sny ... Jsou opožděné tkaní věnců ... Gerasim byl jednou němý! Teď nadává!
  Světlana přísně poznamenala:
  - Nadávat sprostosti je vulgární!
  Superman-Natasha chtěl říct něco vtipného. Pak se ale objevil další fašistický tank. Tentokrát E-75. Také dobře chráněné v čele, ale mnohem hůře ze stran. Pravda, čtyřiatřicítka to stále nedokáže prorazit.
  Tentokrát si Zoe sundala podprsenku. A odhalil šarlatovou bradavku.
  Vzala to a hrudí stiskla spoušť. Zbraň fungovala...
  Střela opět zasáhla přímo hlaveň masivní zbraně. A stopětimilimetrové dělo bylo mimo provoz.
  A tento Němec mu přispěchal na paty. Dobrým způsobem, jak deaktivovat nejchráněnější vozidla, je trefit se do kufrů.
  Superman-Natasha šťastně prohlásil:
  - Tady vidíte! Vyhráli jsme!
  A tady je třetí tank. Tentokrát "Královský lev". Má zbraň, 450mm bombu. Pokud je taková věc v prdeli, nebude se to zdát vůbec málo.
  Superman-Natasha se tentokrát rozhodla zastřelit. Sundala si podprsenku. Jaký vysoký a pevný hrudník má stále. Svěží jako holka. A válečník to vezme a přitlačí rubínovou bradavkou.
  Skořápka vyletěla... A "královský lev" se dostal přímo do hlavně. A jak to obrovské auto vybuchne. Že pár tanků stojících na okrajích odletělo několik set metrů.
  Ano a čtyřiatřicet se otřáslo. Auto se málem převrátilo a bylo zvednuto ze země.
  Futuristka-Angelica se dokonce při přistání udeřila do čela a křičela:
  - Jako koně osli!
  A pohrozila Fritzovi pěstí.
  Superman-Natasha byla potěšena a odhalila své perlové, velmi velké zuby:
  - Tady jsme dali nepříteli! Jak by to mělo být!
  Zoya s potěšením zpívala:
  - Láska a smrt! Dobrý a zlý! Co je svaté, co je hříšné... Ale je mi to jedno!
  A dívka pohybovala bosou nohou po kovu.
  Dalším nepřítelem je E-100. Auto je nebezpečné. S pumometem a 75mm kanónem s velmi dlouhou hlavní. Taková útočná modifikace a schopná plnit roli stíhače tanků. A na sovětský tank by stačilo i pětasedmdesátimilimetrové dělo.
  A hlaveň bombardéru je kryta uzávěrem.
  Superman-Natasha se pokřižovala s bosou nohou a cvrlikala:
  - No, porazíme ho?
  Zoya s vyceněním zubů souhlasila:
  - Samozřejmě, že budeme!
  Futuristka Angelica stiskla spoušť šarlatovou bradavkou. Zbraň fungovala. Vychrlilo to vražednou nálož. A zlomila poměrně tenkou, ale dlouhou hlaveň německého děla.
  Světlana nadšeně tweetovala:
  - Pokuta! Teď mě nech střílet!
  A bojovnice také odhalila její trup. Celá čtyřka hrudníku je nahoře. A dokonce velmi krásná, sexy, svůdná. Takže s takovými dívkami se chceš milovat. No, co by mohlo být lepší než oni? Nejspíš jen jiné dívky!
  A pak dívka zachytila okamžik, kdy se uzávěr začal otevírat. A pomocí jeho šarlatové bradavky, jak vypálit projektil na německý bombardér.
  A Fritz nestačil ani mrknout okem... Jakmile to vezme a vybuchne... Dýmající kov byl rozprášen na všechny strany.
  Světlana si zamnula silné ruce a zapištěla:
  - Jsem opravdová dračí dívka!
  A jak se směje! A on to vezme a ukáže jazyk!
  Superman-Natasha to vzal a nadšeně zpíval:
  - Patriot! Sovětský vlastenec! Kolik Fritze jsi zabil!
  Zoya zachytila píseň, zatřásla nahým hrudníkem a pokračovala:
  - Patriot! Rudý patriot! A holky všechny vaše sny!
  A taky válečník jak se to vezme a vyprskne smíchy! A jazyk ukáže! A vycenil zuby-tesáky!
  A pohněte pákou bosýma nohama...
  Zdejší dívky jsou na tom jednoznačně nejlépe, i když mají zastaralou nádrž. A pokračují v partyzánství.
  Ale 20. dubna 1947 začal nový útok na Moskvu. Zúčastnili se ho Japonci, Turci a veškerá zahraniční armáda.
  Hitlerovi nakonec došla trpělivost a rozhodl se ukončit SSSR. A osobně se Stalinem, spojujícím s ním partyzánskou válku, která stále zuří na území Ruska.
  Jako když padne Moskva, pak válka nepochybně skončí.
  A začal rozhodný, všeobecný útok.
  Do útoku vyrazily i supertěžké tanky "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 a další.
  Za prvé, město bylo odpáleno balistickými střelami.
  A byly použity i bojové, nezranitelné diskety Třetí říše. Taková je armáda.
  Alenka a její tým se s Němci statečně setkali a dali jim do boje.
  Alyonka hodila granát holými prsty, vypálila dávku a zařvala:
  - Pro ruského ducha!
  Anyuta, která střílela po protivníkech a kosila řady nepřátel, cvrlikala holou patou a podlehla balíku smrti:
  - Za velikost komunismu!
  Alla, která střílela na nepřátele SSSR a házela bombu holými prsty u nohou, vyjekla:
  - Za matku Rus v komunismu!
  Maria, která na nepřítele vedla dobře mířenou palbu a sebevědomě ho sekala, poznamenala a vycenila zuby:
  - Rusko potřebuje nového vůdce!
  Matrena poznamenala, střílela a sebevědomě ničila protivníky a holými prsty u nohou dala další dar smrti:
  - Samozřejmě, je to nutné!
  A z jejího nadhozu, který spadl do kluziště, se srazily dva německé tanky.
  Marusya, střílející na nacisty, energicky poznamenala:
  - Všechno bylo v SSSR, ale nepřítel vzal číslo!
  A s holým podpatkem, jak spustí vražedné a neúprosné!
  Alenka povzbuzovala své přátele:
  - Nespěchejte pohřbít Rusko! Máme také co dělat!
  A prsty na bosé noze vrhne zničující dar ničení.
  Anyuta, střílející na nacisty, souhlasil s tímto:
  - Nepřátele zuřivě porazíme, řeka vlasti nevyschne!
  A s holým, kulatým podpatkem dívka energicky vezme a podlehne nepříteli.
  Alla, která střílela na nacisty, vypustila z praku kus výbušniny, zatáhla za provázek holými prsty na nohou a vydala:
  - Bude to jen superman - kdo nahradí Stalina!
  Maria, která střílela s úžasnou přesností a házela granáty holými prsty, promluvila:
  - Vše, co se nemění, vše je k lepšímu!
  Matryona, srážející Fritze dobře mířenými střelami. A poté, co poškodila nádrž bosou nohou, poznamenala:
  - My s naší neměnnou a hrdinskou vůlí!
  Marusya hodila celou hromadu granátů bosýma nohama. Tak se samohybné dělo nacistů převrátilo a zapištělo:
  - Budu nejsilnější!
  Alla, která vyřadila transportér od nacistů hodem, granáty s holou patou, všimla si a opravila:
  - Já ne, ale my! Všechno je silnější!
  Alyonka zpívala, aby zvýšila svou bojovnou náladu, a skládala za pochodu. A zbytek dívek, střílejících na nacisty, sebral;
  Jsme dívky ze země SSSR,
  Což je pochodeň pro celý svět...
  Pojďme ukázat, znát velikost příkladu,
  Zde se zpívají hrdinské činy!
  
  Dívky se narodily pod rudou vlajkou,
  A bosí spěchají mrazem ...
  Dcery a synové bojují za Rusko,
  Někdy dá nevěsta chlapovi růži!
  
  Nad vesmírem bude červená vlajka,
  Zářit tak jasně jako plamen pochodně...
  Koneckonců, máme hrdinský švih,
  A náš banner se leskne jako červený pytel!
  
  Nevěřte, ten zatracený fašista neprojde,
  A ruský duch nikdy nezmizí...
  Vítězství otevře nekonečný účet,
  Pojďme pozdravit všechny!
  
  Rusko je úžasná země
  Vy jste dal komunismus lidem...
  Navždy štědře dáno Bohem,
  Za vlast, za štěstí a svobodu!
  
  Nepřítel nebude schopen porazit vlast,
  A bez ohledu na to, jak krutý byl mazaný...
  Náš neporazitelný ruský medvěd,
  Ruský voják je tak slavný svým vítězstvím!
  
  Krásná sovětská země
  Dívky v něm jsou hrdé na to, že jsou krásné...
  Je nám dána navždy narozením,
  A buďme spravedliví členové Komsomolu!
  
  Bojujeme na předměstí Moskvy,
  Vánice sněhových závějí a dívky jsou bosé...
  Nedejme vlast Satanovi,
  dokonce střílíme přesně kosami!
  
  Takže ve vzteku dívky touží bojovat,
  A házejí holý výbušný balíček s patou...
  Je to prostě fašista, protože vypadá cool,
  Ve skutečnosti jen zlý Kain!
  
  Nepřátelé nemohou porazit dívky,
  Narodili se pod takovou hvězdou...
  Nepřemožitelné monstrum je náš medvěd,
  Kdo udělal z vlasti manželku!
  
  My ruské dívky jsme dobré
  Nebojíme se mučení a mrazu...
  A odrazit, věřit náporu zlé hordy,
  Nepřítel se z dávky naštve!
  
  Nepřítel se dokázal odrazit od Moskvy,
  I když má velkou moc...
  My holky jsme na sebe tak pyšné
  Protivníci zmizí všichni v hrobech!
  
  Nevěřte, Rusko nemůže být poraženo nepřáteli,
  Protože každý rytíř od plen...
  Lovec se proměnil v kořist,
  A protivník je ještě dítě!
  
  Ale ruský duch, věřte velkému duchu,
  V tom, víte, jsou takové síly skryté ...
  Bude rozdrcena na nepřítele v chmýří,
  Koneckonců, rytíři jsou v bitvách neporazitelní!
  
  Holky zahoďte pochybnosti
  Jsme nejstatečnější na světě...
  Svrhněme hordy Satana do pekla,
  Namočme protivníky všech do záchodu!
  
  Svatá válka skončí
  Na planetě bude mír a ráno....
  Ona je navždy s vědomím slunce,
  Aby navždy žhnulo léto!
  
  A komunismus věčný ve slávě,
  A Lenin a velký Stalin jsou s námi...
  V krvavém filmu je fašismus teprve teď,
  A naše vůle je silnější než ocel!
  
  Moje Rusko vládne po staletí
  A dal štěstí celému vesmíru ....
  Potřebujete sílu ocelové pěsti
  A udatnost, ale rozumný výlev!
  
  
  
  ČARODĚJNICE VYTVÁŘEJÍCÍ DIVOČNÉ ZBRANĚ
  Gerda, Charlotte, Magda a Christina, které tehdy Tiger testoval, také vyvíjely slibný model: Panthers -2. Dívky umístily motor a převodovku do jednoho bloku - napříč a věž zúžily a zmenšily. A převodovka byla instalována na samotný motor. V důsledku toho se "Panther" -2 ukázal jako silueta pod dvěma metry a počet členů posádky se snížil na tři osoby. Tloušťka pancíře čela korby se zvýšila na 120 mm pod velkými sklony a boky na 82 mm pod svahy. A věže mají až 150 mm čelo a 82 mm boky, pod svahy. Celé vozidlo bylo zároveň zredukováno na 35 tun, což umožnilo vystačit si s motorem o výkonu 700 koní a zvýšilo rychlost a manévrovatelnost tanku. Zároveň se zlepšila i průchodnost vozu a podvozek se odlehčil a mnohem snáze se opravuje a udržuje. K dispozici je celkem šest válečků, což je praktické a pohodlné. Hitler si "Panther" -2 oblíbil a do série vstoupil od září čtyřicet tři. Auto je povedené, s dobrou, průbojnou a rychlopalnou zbraní. Pracovala a pohybovala se rychle, s vynikající ergonomií.
  A co je nejdůležitější, bylo to jednodušší na výrobu a vyžadovalo méně kovu. A zároveň se vyznačoval kapitálovou přežitím. Prorazit takové auto s velkými sklony pancíře není tak snadné.
  Sovětská vojska měla vážný problém. Němci navíc místo programu Fau investovali do vývoje oblíbené stíhačky a vytvořili XE-162, jednoduchý a levný na výrobu a velmi lehký a ovladatelný.
  Ukázalo se, že tento stroj byl vyvinut v příznivějších podmínkách a relativně snadno ovladatelný. A není pro ni tak snadné se s tím vyrovnat.
  Uvalil jsem na sovětská a spojenecká vojska tvrdé vzdušné bitvy. Stíhačka prázdná vážila pouze jeden a půl tuny a sestávala téměř výhradně ze dřeva. Stroj se tedy ukázal jako mimořádně účinný.
  Situaci zhoršila skutečnost, že německé dívky začaly aktivně vstupovat do leteckých jednotek.
  Albina a Alvina začaly aktivně skórovat, bojovaly zpravidla naboso a v jedněch bikinách. A tyto dívky nebylo možné srazit. A oni sami tak aktivně odřízli nepřítele. A jak krásné byly tyto blondýny: prostě pravé Árijce!
  Albina půvabnou nohou stiskne spoušť, sestřelí pár sovětských letadel a zakřičí:
  - Sláva Třetí říši!
  Alvina stiskne spoušť svou šarlatovou bradavkou, zasáhne tři sovětská auta a zařve:
  - Sláva naší vlasti!
  Bojující dívky - nemůžete říci, že jsou slabé. Ne, jsou velmi agresivní a dokážou každého roztrhat na kusy.
  Šokující jako celek, tato armáda. A v zimě se frontová linie stabilizovala. Mainstein zahájil protiútok a podařilo se mu porazit sovětské jednotky přes Dněpr a vytvořit tak dvojici velkých kotlů. Němcům se také podařilo odrazit ofenzivu u Leningradu. Zde se spoléhali na silnou linii obrany. Navíc po porážce na Ukrajině Stalin z tohoto směru odstranil několik divizí a umožnil Němcům odrazit útoky. Fronta vydržela a Němci byli schopni vydržet v zimě po celém obvodu útoku.
  Gerda osobně bojovala na "Panther" -2 spolu s dívkami. A i přes zimu se krásky praly naboso a jen v jedněch bikinách.
  Gerda stiskla tlačítka joysticku holými prsty u nohou, zasáhla nepřítele a zapištěla:
  - Sláva naší říši!
  Charlotte také stiskla páku holými prsty, zbourala čtyřiatřiceti věž a s agresí potvrdila:
  - Sláva hrdinům!
  Kristina mlátila stisknutím tlačítka šarlatovou bradavkou, udeřila do sovětského stroje a zapištěla:
  - A sláva nám!
  Magda vypálila dávku čtyř kulometů, odřízla sovětskou pěchotu pomocí holých prstů a vydala:
  - Věčná, vítězná sláva!
  Dívky jsou tedy nezbedné a nahé, kulaté podpatky se jim třpytí.
  A při přiblížení "Tiger" -2 tento tank s hmotností padesáti pěti tun slibuje ochranu čela 250 mm a boků 170 mm.
  To s 88mm kanónem v 71 EL, velmi slušné auto.
  A na jaře už Němci postupují v Itálii a sebevědomě drtí spojence.
  Vezmou Neapol a napadnou Sicílii.
  A statisíce spojeneckých vojáků se vzdávají. A pořádně je rozdrťte. Němečtí Panthers jsou nezastavitelní.
  A dívky nutí Angličany padnout na kolena a líbat jejich holé, vyřezávané nohy a olizovat kráskám jejich kulaté paty jazykem.
  V červnu se Spojenci pokusí postoupit vyloděním jednotek v Normandii. Tam ale utrpí zdrcující porážku. Opět statisíce vězňů a spousta ukořistěného vybavení.
  Roosevelt dostane infarkt a stane se neschopným. Spojené státy se snaží omezit tak obtížnou válku. Británie zvažuje možnosti usmíření s Fritzem. Situaci zhoršuje silnější bombardování anglických měst pomocí proudových letadel. A britské stíhačky nemohou taková letadla dohnat.
  Churchill tedy začíná žádat o mír. Ale Fuhrer je neúprosný. Překypuje vědomím vlastní síly.
  Ale Britové stále souhlasí s mírem. A to znepokojuje Stalina, který nabízí Führerovi příměří. Hitler souhlasí se zastavením nepřátelství na tři roky za předpokladu, že nedojde k partyzánské sabotáži a strany zůstanou na svých hranicích a SSSR bude prodávat ropu a chléb Němcům.
  Stalin s tím souhlasil... A Fritz jim rozvázal ruce.
  První úder je samozřejmě Gibraltar. Po dobytí této pevnosti můžete přesunout jednotky do Afriky na nejkratší vzdálenost. Při útoku na pevnost Němci použili nejnovější útočné pušky MP-44, dívky je také vylepšily: udělaly je mnohem jednoduššími a spolehlivějšími.
  A Albina a Alvina bojovaly na obloze, dívky, díky kterým byla německá letadla mnohem praktičtější a rychlejší.
  A rozdrtili spojence napravo i nalevo. Gibraltar by byl v pohybu. Franco byl nucen souhlasit s Hitlerovým ultimátem. Nenechte nacisty okupovat vaši zemi.
  Němci zrychlili na tancích a pronikli do polohy nepřítele.
  Po pádu Gibraltaru vstoupil Fritz do Maroka. A pohybovali se a zabírali území. Tanky Fritz se pohybovaly zejména v Alžírsku. "Panther" -2 rychle klouže po písku. Byl modernizován o silnější motor a závodil. Panther-2 naprosto uspokojil armádu svou ochranou čela a Tiger-2 byl obecně úžasný tank. Spojenci padli jako sražení.
  Německé dívky bojovaly v poušti, obvykle bosé a v bikinách. Kůži pouze promazávali speciálním ochranným krémem, aby se nepálila.
  Pak si krásky zajatých Angličanů pokleknou a dívce olizují paty. A líbí se jim to, hlavně Afričanům, kteří to dělají s nadšením.
  Pětačtyřicátý rok byl pro Němce velmi úspěšný, dobyli většinu Afriky, Blízký východ. A v první polovině čtyřicátého šestého roku dobyli také Indii, Barmu a zbytek Afriky. A bylo více problémů se zásobováním jednotek, protahováním komunikací, terénem než s odporem britských a amerických jednotek. Navíc koloniální jednotky nebyly příliš ochotné bojovat. V technologii mají Němci drtivou výhodu v kvalitě. Například ME-262 X má rychlost až 1200 kilometrů za hodinu a je vyzbrojen pěti leteckými děly. A Spojené státy a Británie, i když jsou víceméně vhodné pro bojové použití, nemají proudové stíhačky, a tím spíše bombardéry.
  Navíc Němci měli diskotéky, rozvíjející se rychlostí řádově čtyři zvuky. Díky laminárnímu proudu, který obtékal vozy, byly zcela nezranitelné ručními palnými zbraněmi. Ale kvůli tomu nemohli sami střílet. Ale na druhou stranu bylo možné shodit bombu z výšky a použít ji k průzkumu a hlavně narazit nepřátelská vozidla tak, že je srazíte tryskami.
  Létající talíře jsou účinné zbraně s velkým dosahem a jsou schopné létat z Evropy do Spojených států. A běhaly je někdy velmi krásné dívky, které raději bojovaly naboso a v bikinách.
  Tady jsou Gertruda a Eva v letu. Jsou to dva báječní miláčci. Chytil se například černý Američan. Přivázaný ke kládě. A tak na jeho mužské dokonalosti jeli dlouho, až vězeň ztratil vědomí, přepracoval se.
  A teď Gertruda s holými prsty vzala a zamířila disketu na cíl, čímž sestřelila americká letadla. Tady je bojovná dívka.
  A Eva také s pomocí holých prstů nasměruje auto na nepřítele smrtící silou.
  A zuřivě naráží na nepřítele a auta Anglie a USA padají.
  Vylodění Němců plánované na konec listopadu. Za prvé, v tuto chvíli nikdo nečeká. Ve skutečnosti počasí moc nepřeje a přežít je riskantní. Ale v klidných dnech můžete přeplavat Lamanšský průliv a přistát. Kromě toho existují výhody v nočním přistání, protože je mnohem obtížnější bránit se v noci.
  Němci do této doby velmi zabili anglickou a americkou flotilu.
  Přistání se tedy očekávalo bez problémů. Silnou údernou silou měly být speciální prapory dívek, které i v mrazu konce listopadu byly bosé jen v jedněch bikinách.
  Vylodění začalo 26. listopadu 1946. K výročí voleb do Říšského sněmu, po nichž Hitler dostal post říšského kancléře.
  Nebyl nikdo, kdo by zastavil přistání. A v ofenzivě se zúčastnily velké masy pěchoty a dokonce i nejnovější pyramidové tanky. Do kterého nelze proniknout z žádného úhlu.
  Dívky v nich samozřejmě bojují a chovají se statečně.
  A někteří válečníci už bosí lámou ledovou hranu na kalužích zamrzlých v noci. A bojují velmi tvrdě. A dělají úžasné zázraky. A když házejí granáty holými prsty a roztrhávají Brity na kusy, je to extrémně cool...
  Gerda naopak bojuje na pyramidovém tanku Tiger-4 s kanónem a bombometem a to velmi statečně. Vysílá projektil za projektilem a trhá nepřátele na kusy.
  Dívka nepůsobí mytím, ale válením, mačkáním tlačítek joysticku holými prsty na nohou a řve:
  - Aktivně obnažujeme zuby, vyhlazujeme velmi silně!
  Charlotte používá při střelbě šarlatovou bradavku, stiskne ji na joysticku a zasáhne nepřítele, zaštěbetala:
  - Náš univerzální stavební tým!
  Lupanula s raketometem a Christina pomocí holých prstů. Rozbila spoustu protivníků a zabručela:
  - Pro velikost Třetí říše!
  zařvala za ní Magda. Tentokrát s jahodovou bradavkou. Roztrhl nepřítele a zařval:
  - Za árijský komunismus!
  Tady jsou dívky na super úrovni! A jak pěchota dívek běhá bosýma nohama a hází granáty za pochodu. A jak je to skvělé a smrtící.
  Dívky jsou tak bojovné a krásné.
  A drtí britskou pravici a levici. Není divu, že s takovou ofenzívou a vyloděním Francie a Norska vydržela Anglie pouhých deset dní. To je skvělé!
  Metropole padla. A další etapa je cesta do Ameriky. V únoru Němci i přes zimu provedli vylodění na Islandu: Operace Icarus a dobyli toto důležité území.
  A opět se bitev zúčastnily bosé dívky z různých praporů SS.
  A uspěli tím, že blýskli holými patami ve sněhu.
  Stalin navrhl Hitlerovi v březnu 1947 společnou válku proti Spojeným státům. Führer s tím souhlasil, ale pod podmínkou, že SSSR získá zpět pouze Aljašku, nějakým způsobem legální území. A nebude chtít víc.
  Stalin s tím souhlasil... A invaze sovětských vojsk přes Aljašku začala. Tak rychle a brutálně.
  Nové sovětské tanky se pohybovaly.
  Posádka Elizabeth bojovala na úplně prvním, experimentálním a ne zcela dokončeném tanku T-54. dubna 1947. Na Aljašce je stále sníh, ale ruské dívky bojují bosé a v bikinách. A takové krásné dívky.
  Elizabeth střílí holými prsty na nepřítele. Americký Sherman zasáhne. A válečnice vycenila zuby a řekla:
  - Sláva myšlenkám velkého komunismu!
  Ekaterina také střílí holými prsty na vytesaných nohách a ječí:
  - Sláva vítězným výsledkům naší armády!
  Elena také vystřelila, tentokrát pomocí šarlatové bradavky na hrudi, zasáhla nepřítele velmi dobrými známkami a zavrčela:
  - Sláva novým rozhodujícím vítězstvím!
  Euphrasia udeřila na protivníky jahodovou bradavkou a udeřila "Pershing" vyštěkl:
  - A vyhrajeme!
  Válečníci se zřejmě rozprchli jako rejsci. A tak jsou Američané vymláceni.
  Zde projektil zasáhne čelo tanku, ale okamžitě se odrazí. Elizabeth řve a skáče:
  - Sláva myšlenkám komunismu!
  A také vyšle projektil jako odpověď, s pomocí holých prstů na nohou. Toto je dívka, která je na skutečné misi.
  Takové jsou krásy bojů.
  Sovětská vojska držela na Aljašce. A v květnu dorazil úplně první IS-7 ztělesněný v kovu.
  A na něm je posádka tanku Alenka.
  Tady je taková bojovná dívka. Když střílel na nepřítele, zasáhne ho extrémně přesně.
  A zbraň, jak silná: 130 mm. Udeří do nepřítele z velké vzdálenosti. Pro Američany je hlavním tankem stále Sherman, což je dobré jen pro bodování německých a sovětských tankových es. Existuje o něco lepší Pershing s výkonnější zbraní než ráže 90 mm. A velmi malý "Supershing", jehož dělo ráže 90 mm a délka hlavně 73 EL, je schopen zasadit nebezpečnou ránu sovětskému stroji IS-7 na palubě a poblíž. Americká děla vůbec neberou pyramidální německé tanky ze všech úhlů. IS-7 je ražen do boku. T-54 - "Supershing", může být blízko čela a na palubě na dálku. SSSR má ale zatím hlavní tank T-34-85, který ještě nebyl vyřazen z výroby a bojuje s Američany. Je přibližně stejný jako Sherman a slabší než Pershing.
  Sovětští vojáci to tedy mají těžké. A se závistí hledí na jediný, vůbec první experimentální tank IS-7.
  Tohle auto je hrdé a cool.
  Bojují také IS-2 a IS-3. Poslední stroj v čele není proražen kromě "Supershingu". No a IS-3 se dá prorazit i do spodní části trupu.
  IS-2 je poněkud slabý v čelním pancíři věže.
  Na tomto tanku bojují dívky Natashka a její tým. Bojovné krásky. A oni z IS-2 zasílají drtivé rány se smrtícími projektily.
  Natashka stiskla nohy holými prsty a vyhodila vraha, prorazila Američana a vyaknula:
  - Sláva myšlenkám dobrého komunismu!
  Zoya přitiskla svou šarlatovou bradavku k páce zabijáka a vyjekla:
  - Za árijský mír a pořádek!
  Augustine také střílel s obliterací nahou patou, zasáhl nepřítele a štěkal:
  - Pro rozhodující vítězství!
  A nakonec Světlana pomocí holých prstů vyhodí nohy, podřízne nepřítele a zaprská:
  - Pro velkou sílu!
  Válečníci Rudé armády postupovali přes Aljašku. Přišlo léto a bylo teplo a holkám v bikinách a bosým na tílkách to slušelo. Němci, kteří překonali Grónsko, přistáli v Kanadě. A z jihu se začali stěhovat z Argentiny. V Brazílii došlo k rozdělení na proněmecké a proamerické frakce. Němci silnou ranou od svých bojeschopnějších divizí rozhodli věc ve svůj prospěch.
  Nacisté měli výkonnější a účinnější útočnou karabinu, která střílela na velkou vzdálenost a velmi rychle. Yankees snášeli porážku za porážkou.
  Nový tým anglických dívek, vedený Jane Armstrongovou, postupoval z jihu... Válečnice bojovala v létě v Brazílii... Proamerické síly vzdorovaly líně.
  Ale ve Venezuele byly bojovnice konfrontovány americkými jednotkami. Bojovalo se na zastaralém "Pantheru" -2, který byl již prakticky ukončen ve prospěch pyramidových modelů zařízení.
  Ale Britové i na tomto tanku byli silnější než Američané. Stříleli ze zbraně na Shermany, které už byly beznadějně zastaralé, mohli bojovat jen za stejných podmínek se sovětskými čtyřiatřicítky.
  Jane z dálky vystřelila holými prsty. Zasáhněte nepřítele a zaštěbetali:
  - To je velikost Británie - nezmizí!
  Gringeta rozbila své vytesané nohy do nepřítele holými prsty. Rozbila Shermana a zapištěla:
  - Naše království bude cool!
  A ukázala jazyk!
  Pak Monica vystřelila, zasáhla nepřítele přímo na cíl bosýma nohama a zavrčela:
  - Pro spásu duše!
  A po nich lupanula a Malanya. Přesně zasáhl nebezpečnější Pershing a rozbil jeho trup.
  Samozřejmě s holými prsty na nohou zavrčela:
  - Sláva myšlenkám královských sil!
  Dívky bojovaly velmi agresivně a konstruktivně.
  A v Kanadě se pohybovaly vybrané německé jednotky. Gerda na tanku "Tiger" -4 pyramidálně rozdrtil Ameriku a její panství. A zlomili se pod drtivými údery nepřítele.
  Gerda vystřelila pomocí holých prstů, zasáhla nepřítele a zakřičela:
  - Za árijský komunismus!
  Charlotte také udeřila, tentokrát šarlatovou bradavkou na hrudi, probodla americké auto a zavrčela:
  - Pro velikost Německa!
  Christina také zasáhla nepřítele. Rozdrtila jeho brnění pomocí holých prstů dlátových nohou jako skořápku vejce a zavrčela:
  - Za naše fenomenální úspěchy!
  Magda také duněla, drtila nepřítele jako hlínu a řvala:
  - Za takové prostředky, že se to v pohádce nedá říct, perem nepopsat!
  Nutno podotknout, že dívky jsou nesmírně bojovné a velmi pohyblivé. I s nimi je opravdu zábava.
  A pak padla hlavní města Kanady: Quebec a Toronto. A život se stal lepším, Fritz a zábavnější...
  Hitler prohlásil, že Amerika skončí!
  S vývojem atomové bomby se to USA nepodařilo. Je vidět, že štěstí se v tomto případě odklonilo od Ameriky ve prospěch Wehrmachtu. No a co? Existují další základy vítězství a úspěchu. Takže je příliš brzy na to zoufat.
  Ale Fritz se svými zahraničními pluky jsou mnohem lepší než Spojené státy jako jednotky. A jsou schopni hodně při ničení nepřítele.
  Zde Gerda například chytla černého bojovníka. A tak ho trápili, nutili ho k milování, až shodil z kopýtka. A je to vlastně docela fajn.
  Na podzim roku 47 vstoupil Fritz na území samotných Spojených států. Sovětská vojska stále bojovala v Kanadě.
  Alenka na IS-7 bojovala s celou brigádou Shermanů a Pershingů. Shermany zde byly třídy Firefly s 76mm kanónem s dlouhou hlavní, který je pro IS-7 nebezpečný při střelbě do boku. Dívky byly tedy ve vážné situaci. IS-7 má přes všechny své přednosti kanón s omezenou municí a nepříliš rychlou palbou.
  Zde Alenka vystřelila pomocí holých prstů, udeřila Američana a zapištěla:
  - Na mé válečné stezce!
  Anyuta s pomocí šarlatové bradavky zase mlátila, udeřila Shermana a křičela:
  - Za vítězství SSSR!
  Alla také bouchala pomocí holých prstů. Prorazilo to americké auto a vykřiklo:
  - Za myšlenky komunismu!
  Maria také udeřila pěstí pomocí jahodové bradavky, rozbila soupeře na kusy a zasyčela:
  - Za velké Leninovy rukopisy!
  A Matrena se poddala s nahým podpatkem, rozdrtila Shermanovo brnění a zakňučela z plných plic:
  - Pro mé rytíře světla!
  Tohle je pětka, tohle jsou holky - nemůžete najít lepší! A všichni jsou tak mladí a svěží. A dívky voní jako med. Není divu, že vojáci s takovým potěšením olizují ňadra Venuše svými jazyky. A pořád se olizují.
  Ano, IS-7 podlehl zpět, aby nebyl roztrhán na kusy. Proto je tohle tank, všechny tanky jsou tank.
  Snad kromě pyramidové němčiny...
  Ale většina Shermanů byla zabita a zbytek se stahuje.
  Tak stříhaly sovětské dívky.
  A na nebi Anastasia Vedmakova a Alenka Sokolovskaya mlátí Fritze. Ten Pokryškin se těmto dívkám nevyrovná. A krásky bojují naboso a v bikinách. A při střelbě se používají šarlatové bradavky prsou, což zvyšuje bojovou účinnost střelby.
  Ale lépe si rozumí s Albinou a Alvinem. Dívkám se podařilo získat šest stupňů Rytířského kříže. Nejvyšší Rytířský kříž 6. třídy Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty jim byl udělen poté, co každý sestřelil více než tisíc letadel.
  Tady jsou dívky - dívky všem dívkám ...
  Ale jak Anastasia Vedmakova, tak Alenka Sokolovskaya, každá shromáždila více než dvě stě letadel. A už měli osm hvězd hrdiny SSSR.
  Anastasia stiskla nahé prsty na spouštěcím knoflíku letecké pistole, srazila americké auto a zaskřípala:
  - Mám super holku!
  Alenka Sokolovskaya sekla na nepřítele pomocí šarlatové bradavky na hrudi, srazila tři letadla a štěkala:
  - A jsem ještě chladnější!
  To jsou dívky, takové dívky!
  A zničit Ameriku.
  No, samozřejmě, Alvina a Albina to dělají ještě zábavnější a cool.
  Alvina používá při střelbě šarlatové bradavky...
  A Albina jahoda...
  A obě dívky velmi rády pracují s jazykem s jadeitovými, pulzujícími tyčemi. Mají takovou vášeň a vyznání agrese!
  Albina stiskla prsty na nohou a zaštěbetala:
  - A jdou na moře, elegantní dívky!
  Alvina, střílející, potvrzeno:
  - Cool element, zabíjející element!
  A nyní se Němci a Sověti a Japonci vklínili hlouběji do amerického území.
  Japonci mají své vlastní bojovníky: ninja dívky. Velmi statečný a bojovný.
  Zde je modrá ninja dívka, jak holými prsty uvolňuje žiletku a usekává hlavy Američanům a blábolům:
  - Neprojdou!
  A seká mlýn meči.
  A žlutá ninja dívka bude držet skutečného vějíře s meči. A pak, s holými prsty na nohou, bude házet jedovaté jehly a vystřelit je se zabíjením yankeeských jednotek a udeřit protivníky.
  A vyl z plných plic:
  - V celé japonské slávě!
  A dívka s červenými vlasy, jak šikmý mlýn udrží, a řeže nepřátele.
  A pak to vezme holými prsty na nohou, bouchne do nich a rozhází Yankeey různými směry. To je krása bitvy.
  A řvát:
  - Jsme ninjové!
  A pak dívka s bílými vlasy ninja uspořádá recepci vrtulníkem s meči. Rozsekejte protivníky, rozdrťte je. A ze šarlatové bradavky to mlátí blesky a řve:
  - Za vítězství Japonska!
  No, takovým zlodějům nikdo neodolá! Tady jsou dívky, všechny dívky dívky ...
  A jsou tak agresivní.
  Tady ale bitvy duní s kolosální intenzitou. Síly Osy se stěhují ze severu a jihu a doslova mačkají Ameriku gigantickými kleštěmi.
  Zde je klip z kdysi slavné země, který ohromuje představivost.
  Na konci podzimu se Fritz již téměř vklínil na území Spojených států.
  Zde Gerda bojuje v tanku Tiger-4 a cestou vzpomíná na svého bývalého,
  Také velmi slavné činy.
  Gerda byla trochu od krve, ale byla potěšena. Náladu ale kazil hrozný smrad vycházející z rozříznutého břicha ghúla a strach, že přiběhne další stovka, ne-li více, stejných tvorů.
  Charlotte mezitím vzala svého houževnatého protivníka za hlavu a provedla smrtící techniku "dvojitého Nelsona", kdy stvoření zakroutila krkem. Ohnivý válečník se zde ukázal být v roli jakési matky Terezy - co se týče milosrdenství k brutálně zbitému ghúlovi. Vyjádřený:
  - Jsem laskavý, laskavý a moje matka je laskavá - jako moudrá sova!
  Gerda se bála:
  - Nerozumíš?
  Charlotte byla překvapená.
  - Co bych měl pochopit?
  "Neslyší dinosauři nebo kříženci krys a švábů?" Gerda našpulila rty.
  Charlotte se zachichotala.
  "Nečekal jsem, že budeš takový blbec!" Ano, zabijeme jich nejméně tisíc!
  - Udeřili tě kyjem do hlavy!
  - Ne. Věř mi, megagnom nás slyší. - Pak dívka koktala. "Pokud ho sultán trpaslíků nevzal, to znamená, nezavolal ho do služby, nemohl se od nás příliš vzdálit."
  Gerda se zeptala s velmi slabým sebevědomím:
  "A ostatní trpaslíci, elfové, anihobiti?"
  Charlotte rychle s mužskou bezohledností uhasila svou poslední naději:
  - Ostatní možná slyší, ale co je na tom zajímá? Zná pouze megagnóma Kiy-Dara.
  Gerda si začala otírat krví potřísněnou nohu o obrovský bujný list. List jen navenek vypadal měkký, ale ve skutečnosti byl pichlavý. Bosá blondýnka dala morálku:
  -Ne všechno je zlato, co se třpytí, ale všechno, co smrdí - se vždycky ukáže jako hovno! Na světě je tolik špíny, že je nemožné uvěřit v čistotu stvořitele ani po pár krocích na zemi!
  V reakci na to Ohnivý ďábel znovu zasyčel vzduchem ve své plastové trubce. Dívky pak dlouho poslouchaly noc. Ale megagnom Kiy-Dar neslyšel, nebo dokonce nemohl slyšet. A žádný jiný trpaslík tu zjevně nebyl.
  Gerda zpívala:
  - Pokud se náhle ukázalo, že přítel není ani přítel, ani nepřítel, ale gnóm ... To znamená, že čekáme na blázinec!
  Charlotte přerušila svého přítele:
  - No, chcete, aby nás překryla legie ghúlů? Pojď nohama a rychle!
  Znovu pokračovali ve svém vyčerpávajícím běhu, ačkoli oba válečníci už byli nemocní únavou. Občas Gerda usnula za pochodu, ve sladkých krátkých chvílích se zdálo, že leží, odpočívá (jakýsi spánek ve snu - to je prostě neskutečná pohoda!). Ale vize se rozpadly jako hrouda hlíny, která spadla na zem - snadno a bez námahy, jen tělo se nervózně chvělo. A pak vše začalo nanovo, jako by se houpalo neviditelné kyvadlo. Kolem byla jakási polorealita a polorealita, musel jsem vyboulit víčka, aby se mi, těžká, nezavřela. Bosé nohy dívek byly surově propíchnuty, ale právě tato strašná bolest jim nedovolila úplně zapomenout a ztratit smysl pro realitu. A krajina se postupně měnila .... Temnotou kolem jasně prosvítaly vysoké stěny, unavený blonďatý válečník byl jako v černé kamenné chodbě. Ozvaly se zvuky, těžká ozvěna jeho běhu. A před námi bylo ještě něco hrozného a nehybného. Něco živého, i když to bylo neviditelné, čekalo na dívky a ony tam běžely. Samozřejmě nechtěli spadnout do pekla, ale přesto běželi jako ovce pronásledované tygrem. Není ani jasné proč, začali snít o takovém svinstvu, možná kvůli extrémní fyzické námaze posledních týdnů války v poušti Afriky a v horách Asie ...
  Gerda zašeptala:
  - A i nebe může být peklem, že do pekla nemusíš dlouho plavat!
  Něco chytilo dívku za ruku. Vědomí se vrátilo k válečníkovi. Najednou zjistila, že stojí na místě. Země se vpředu mírně svažovala. A ozvalo se slabé šplouchnutí vody. Svěžest a vlhkost dýchaly do vyčerpané tváře dívky.
  Gerda vykřikla:
  - Páni, můžeš dokonce běžet do nebe!
  - Viry! Charlotte si procítěně povzdechla. - Místo, kde blaží padlí vojáci Velkého Německa. - Její zvučný hlas bojovníka byl plný opravdové radosti.
  Gerda tento optimismus nesdílela:
  "Spíš jako předpolí Virius."
  Charlotte nadšeně řekla:
  - Kde je pole, tam je pole!
  Gerda si vzpomněla na legendu, vzpomněla si, jak na cestě do Reich-Saray překročili malou stříbrnovodní říčku. Z výšky královského koně se přechod zdál snadný a rychlá zábava. Blonďatá bojovnice si dokonce připadala jako sultán, neboli sultán, což je mimochodem ještě lepší! Ale jedna věc je sedět na obřím elitním koni a druhá věc je cestovat na vlastních nohách bohyně. Zajímalo by mě, jak je tato řeka hluboká a zrádná?
  Gerda potutelně, ale obrazně poznamenala:
  - A přední pole je moje!
  - Můžeš plavat? Rusovlasá dívka se k ní otočila.
  Gerda pokrčila rameny.
  - Jaká hloupá otázka. Kde jsi viděl zástupce elitního praporu SS, který neuměl plavat.
  Charlotte rozhodně zatřásla planoucími kadeřemi.
  - Zapomeňte na elitu SS. Existuje úplně jiný svět nebo dokonce nekonečný vesmír s myriádami světů. Není vše jako u nás!
  "Mohu?" zeptala se Gerda sama sebe a znovu se podívala do prázdnoty, která byla uvnitř válečníka.
  Charlotte zamumlala:
  - Tak rychle porod! Čas se krátí!
  "Samozřejmě bych měl umět plavat!" řekla vesele blonďatá bojovnice, když viděla pochybnosti v jemné a zároveň impozantní tváři své přítelkyně.
  Motýl o velikosti albatrosa s modrožlutě skvrnitými křídly zamával tykadly na znamení potvrzení, že ta bosá blondýnka mluví pravdu.
  "Předpokládám to také, nebo skoro ano," odpověděla Charlotte nejistě. - I když znáte přísloví: krocan se zamyslel a vlezl do polévky, vrána nemyslela a skončila v chrastí! V každém případě je lepší, když víš jak, protože tě nemůžu dostat ven. A máme jen jednu cestu - na druhou stranu.
  Gerda pevně zaťala pěsti.
  - Samozřejmě, ten pohodář plaval!
  Charlotte varovala:
  "Mohli bychom mít problémy s mečem!"
  Okouzlující válečníci se přiblížili k samému okraji pobřeží a vstoupili do černé noční vody. Gerda cítila tlak vody - potůček měl mírný proud. Bosá blondýnka poklekla a chtivě se opila, načež si jím pokropila unavený zaprášený obličej. Ospalost okamžitě zmizela. Voda byla chladná a jemná, chtěl jsem si do ní lehnout a uvolnit bolavé svaly ženského těla ...
  Gerda s nadšením řekla:
  - A miny v popředí jsou neviditelné!
  - Počkej chvíli! zašeptala Charlotte.
  Gerda byla překvapená:
  - A jaké jsou tady zase pasti?
  Ohnivý válečník ujistil:
  - Ne, ale... myslím, že ještě máme šanci!
  Ohnivá bojovnice znovu políbila její bílý plast svými houbami. Poslouchala a pozorně se rozhlížela.
  Gerda se zase uvolnila a zdálo se, že se živí božskou energií z vody. Charlotte se jí zeptala:
  - A vidíte, je pro mě těžké se na tomto místě soustředit.
  Bosá blondýnka se také ohlédla. Zdálo se, že se brzy rozsvítí. Tma přestala být černočerná, protože nedávno se v její neprostupnosti objevily nestálé mezery - zdálo se, že jen trochu víc a pokrývka noci padne. Takže honička začne velmi brzy. Dobře, že se dostali k řece. Gerda nakrčila obočí a pozorně se podívala: na jejích nohách byla jasně vidět voda, která přiváděla muže k šílenství, nejasně - uprostřed proudu. Druhá strana se téměř utopila ve tmě.
  Sněhobílý válečník poznamenal:
  - Kéž by teď mužské ruce hladily naše vyčerpaná těla s žilami prosakujícími z napětí. Jak bychom si to užili? Ó trpící maso nevinných dívek. Moje prsa bohyně Venuše, tak chce lásku a štěstí, po čem každá žena touží!
  Charlotte si znovu vzala dýmku. Tentokrát se Gerdovi zdálo, že buď ve vzduchu, nebo na zemi, se v reakci něco chvělo. A na holém podpatku blonďaté bojovnice se něco třelo s hroty a přitom tak něžné. Prohlásila:
  - Tady je potěšením hroznýše.
  - Slyšel jsi? Mladý ohnivý ďábel ji vzrušeně popadl za ruku. - Kroky megagnome! Oh, sněhobílá žena voněla? odpověděl Kiy-Dar. Charlotte políbila přítele na ucho. - Věř mi, naše vítězství je blízko, On je někde tady!
  Gerda poznamenala:
  - Ano, zavřít... Jako Měsíc pro bubáka!
  Charlotte začala silněji foukat do své píšťalky vyrobené z kouzelného plastu vytvořeného elfy (i když technomagie!), pak přitiskla ucho k zemi. Tentokrát bylo vzájemné otřásání půdy mnohem citelnější.
  Gerda filozoficky poznamenala:
  - Existuje takové znamení, že čím déle budete mít smůlu na začátku, tím úspěšnější bude konec!
  - Ano ... - Smaragdové oči nejkrásnější dívky šťastně zamžouraly, - přišel na zavolání! Key-Dar!
  Gerda si přiložila prst na rty:
  - Jo, buď opatrný. Možná to vůbec není ten megagnóm, nebo stvoření úplně jiného řádu!
  Ztuhli a poslouchali. Chvění země bylo jednotnější, těžší. Někde poblíž, mezi "ostrovy" keřů, si cestu razila obrovská postava. Byl jako gigantický džin, poslušně hledající pána, i když to byl poslední bezvousý mladík...
  Charlotte uvedla:
  - Pravděpodobně si ani nedokážete představit veškerou sílu megagnómů. Jsou to tak mocná stvoření, že před nimi ustupuje i pekelný oheň!
  Gerda okamžitě protestovala:
  - Ne, proč si to neumím představit... Pokud je gnom silný tvor, pak by měl být megagnom o řád silnější. Vždyť samá slova mega, to je milionkrát víc!
  Charlotte ochotně, jako dívka na rande s popovou hvězdou, souhlasila:
  Ano, máš pravdu příteli! Přesně za milion, to je celá neporazitelná armáda!
  Gerda byla překvapená:
  "Proč jsi mu nezavolal dřív a nenechal naše přátele zemřít?"
  Místo odpovědi ji mladá a zrzavá ďábelka znovu políbila na píšťalku a vzduch unikl s lehkým syčením ze zakřivené trysky. A najednou Charlotte ztuhla napůl nádech, smaragdově vykulené oči. Ohnivý vlk se posadil do vody a dotkl se Gerdy ruky. Chtěl jsem tak moc, měl jsem jí odpovědět, když najednou...
  Holčině bosé nohy náhle pálily tak ostrou bolestí, že okamžitě vyskočily a ... konečně se probudily. Madeleine držela hůl, ke které byl připojen elektrický drát. Na růžovém se objevil puchýř elektrického výboje, dokonce lehce zrohovatělý běháním po horkém písku a ostrých horských kamenech.
  Kapitán SS zavrčel:
  - Vstaňte a připravte se obléct si uniformu! Nemůžeš se chlubit v jedněch bikinách před polním maršálem! Podívej, zlato, dostaneš odměnu, ale když vyhodíš hloupost, pak nechám Conanovo kolo točit jeden den a zároveň dám elektrický šok. - Madeleine udělala hrozný obličej. - I když ne, ne den, ale celý týden, bez jediné minuty oddechu. Ještě máme čas.
  Dívky se rychle začaly shromažďovat .... A na jiném kontinentu se také odehrály zajímavé akce a podobné.
  Ano, a nyní je bitva zpět a válečnice Gerda pomocí holých prstů vyšle střelu smrtící síly. Ztroskotaný Pershing se zastavil.
  Vplíží se sem něco většího a nemotornějšího. Nejnovější americký vývoj, samohybné dělo s ráží děla dlouhého 155 mm a tloušťky pancíře 305 mm. Váží sto dvacet tun a je velmi pomalá. Sotva se plazí...
  Gerda dobře mířenou střelou rozbila Shermana a poznamenala:
  - Jde do naší duše!
  Charlotte vystřelila holými prsty, rozbila nepřítele na roztrhané kusy kovu a zapištěla:
  - Za čest a vlast!
  Christina zděšeně poznamenala:
  - Můžete ho vložit do bombardéru?
  Magda sebevědomě prohlásila:
  - Nechte to na mně!
  A dívka namířila na nepřítele dělo houževnatými prsty a mlátila.
  A americké monstrum se zastavilo a explodovalo.
  To jsou dívky z Třetí říše - výborně!
  Přišla zima a IS-7 se pohybuje sněhem. V Americe probíhají boje. Krásky ze SSSR zuřivě bojují.
  Alenka vystřelila na Pershing holými prsty u nohou a rozbila protivníka.
  A zavrčela:
  - Sláva ruskému komunismu!
  Anyuta také zasáhla granát. Techniku aplikovala s pomocí holých prstů na nohou a vrčela:
  - Řeknu Superman holka!
  Alla také vzala a vystřelila a zasáhla další tank Patton. A tak cool.
  Jaký druh zeleniny je tento nejnovější tank Patton? Je to "nadváha", jen se silnějším motorem o výkonu 810 koní a více skloněným pancířem.
  Jak působivý stroj, který se může stát problémem pro T-34-85. Ale IS-7 ji bije jako z dálky. A sovětský tank, který dostal projektil do čelního pancíře, jej poslal do odrazu. Zde je bojové vozidlo. A v reakci na to sfoukne Američana jedním švihem.
  Poté Maria vystřelí a přesně zasáhne nepřítele. Probodne ho skrz a zakřičí:
  - Naše armáda je silná, chrání svět!
  A používá i holé prsty u nohou.
  A pak bude Marusya v prdeli. A rozdrťte nepřátelské brnění na žetony. S pomocí v tomto případě holé paty.
  A řvát:
  - Za nové Stalinovy reformy!
  Je to taková bojovná kráska a chce se zalíbit všem.
  Takhle funguje tým na IS-7, který je pekelný.
  Ale přicházejí dívky.
  Elizaveta bojuje na T-54. A chová se zoufale. Taková agresivní svině.
  A holky mají moc dobré auto. A střílí se z něj mimořádně přesně.
  Například vzali a udeřili "Supershing" a křičeli:
  - Náš svatý komunismus!
  Elizabeth namířila pistoli holými prsty na nohou. Lupanula u terče a prskla:
  - Moje vítězství bude skvělé!
  A mrkla na své společníky.
  Jekatěrina mlátila pomocí šarlatové bradavky a ječela:
  - Za naše velká vítězství!
  A jak se z plných plic směje.
  A Elena s pomocí holých prstů narazí do nepřítele. Zlomila mocné brnění, rozštípla kov a zapištěla:
  - Mocný náš národe!
  A řev z plných plic...
  - Hurá!
  A Euphrasia také mlátí nepřítele, tentokrát jahodovou bradavkou. Rozdrťte nepřítele a blábolte:
  - Za velikost komunismu na všech planetách galaxie!
  Tohle jsou ty nejúžasnější dívky na světě. A není nic, co by je zastavilo nebo omezilo.
  Jekatěrina ječí a třese hrudí:
  - Mám super holku!
  A bradavky má zalité rubíny... Jednou je strčila do obličeje černocha a přinutila ho lízat. Potom jazykem olízla jeho mužskou dokonalost. Jaká příjemná chuť.
  Jak je to pro dívku hezké - nepopsat větší rozkoš na světě.
  Takhle dívky drtí nepřítele. A užívají si svá slavná vítězství a kolosální úspěchy.
  A Anastasia Vedmakova a Alenka Sokolovskaya jsou obecně úžasné dívky. Vlny vášně a tsunami chtíče v nich jen vře.
  Anastasia vystřelí svou šarlatovou bradavku na nepřítele, zasáhne yankeeské letadlo a z plných plic kvílí:
  - Jsem krásný superman!
  Alenka Sokolovskaya pokračující v drcení nepřítele pomocí jahodových bradavek a řevu:
  - A jsem vyšší než dívka ze všech na světě!
  Takové jsou bojovnice a musím říct, že jich ukradly víc! Nikdo jim nemůže odolat.
  Dokonce i Amerika ... a každá již získala deset zlatých hvězd hrdiny SSSR ...
  Za takový fenomenální úspěch dostali zvláštní ocenění: diamantovou hvězdu hrdiny SSSR. To je samo o sobě velmi čestné a cool.
  Bavte se krásky!
  To nejlepší samozřejmě teprve přijde!
  Oleg Rybačenko provedl další operaci v Saúdské Arábii.
  Carská armáda Mikuláše II. rozšířila ruské území. Spolu s Olegem nyní bojovala dívka Margarita Korshunova. Také mutant - válečník, který dostal nesmrtelnost.
  No, věčné děti přivedly k poslušnosti všechny tyto gangy mudžahedínů. A porazili je - přinutili je složit přísahu ruskému carovi.
  Oleg Rybačenko se přitom nebrání napsat krásné a trochu jiné pokračování dívčích dobrodružství;
  Po novém roce Němci a koalice výrazně postoupili napříč Spojenými státy. Američané, kteří jednali s technologicky vyspělejším nepřítelem, prohrávali.
  Koncem března se Wehrmacht přiblížil k Washingtonu a začal útočit na hlavní město USA.
  Bitvy byly nerovné a bylo vidět, že tu vyhrávají děvčata... Zejména pyramidový tank, Gerda je dobrá, jako její kompozice.
  Gerda během ostřelování Bílého domu, když byl její tank zasažen přímou palbou, usnula a snila takto ...
  Viděla partyzánku Laru Mikheyko chycenou nacisty. Čtrnáctiletá dívka zastřelená před nacisty. Dva její společníci byli zabiti. A ona sama se schovala do chatrče.
  Babička ji chtěla vydávat za svou vnučku, ale nacisté jí nevěřili. A vzali mě... Hledání právě začíná.
  A pak Lara popadla granát, nacisté padli. Dívka se s tímto světlem v duchu rozloučila a odhodila ho... Granát však nevybuchl.
  Nebylo možné hrdinně uniknout.
  Srazili Laru, párkrát ji udeřili a udělali jí modřinu pod okem. Ale neudeřili tvrdě, zřejmě se báli zmrzačit!
  Když ji přivedli do chatrče k výslechu, chovala se Lara drze.
  Statečně se podívala do očí plukovníka SS a řekla:
  - Fritz tě brzy zničí! Slyšte rachot zbraní, smrt přichází z Rudé armády!
  Plukovník odpověděl:
  - Odvážná holka, seznámíš se s bičem!
  Lara odvážně vykřikla:
  Bolest mě neděsí!
  Plukovník nařídil:
  - Vezměte toho parchanta ven s plakátem: partyzán a ukažte celou vesnici!
  Policista rychle řekl:
  - Na ulici sněžilo a je mráz... Neměla by být dívka vyvedena naboso, aby zchladila svůj zápal!
  Plukovník SS souhlasně přikývl.
  - Že jo! Ať je to jako naboso v mrazu, možná se vzpamatujte!
  Lara byl stržený kabát, stejně jako její svetr. Zůstalo jen v jedněch bavlněných šatech. Stáhli si hrubé boty a černé punčochy. Dívka zůstala bosá v jedněch, světlých šatech.
  Na krk jí pověsili plaketu s nápisem: "Jsem partyzán." A když mu zezadu svázali ruce, vyvedli ho na verandu. Holčině bosé nohy byly studené a zasněžené.
  Lara se usmála. Byla opravdu v rozpacích z modřiny na obličeji, z toho, jak vypadala. A můžete chodit naboso ve sněhu. Její chodidla během léta velmi zdrsněla, a to kvůli mnoha bosým přechodům. Nedávno si obouvala boty a není to poprvé, co musí snášet zimu a hlad.
  Lara šla sama a dál se usmívala. Foukal vítr, foukal jí měděně rudé vlasy a pod bosýma nohama křupal sníh.
  Dívka chodila s takovým pohledem, jako princezna na trůnu. A zanechal po sobě elegantní, malé stopy, téměř dětské nohy.
  Lidé se na ni dívali se soucitem.
  Jedna z babiček v kožichu zamumlala:
  - Hrůza! Vedou dívku bosky!
  Počasí bylo slunečné a Lařiny ztvrdlé mozolnaté podrážky zimou sotva trpěly. Šla k sobě a vycenila zuby.
  Zde ji popálila rána bičem. Dívka vykřikla a kousla se do rtu.
  Byla ještě několikrát zasažena silou. Lara se stěží udržela na nohou a s vypětím sil zadržela svůj pláč.
  Tvrdohlavá dívka byla poslána do speciální chýše, kde byla zařízení na mučení.
  Zde ji položili na stojan a začali jí pálit paty rozžhaveným železem...
  A dva kati šlehali Laru bičem. Dívka nejprve s titánským úsilím zadržovala svůj křik, ale když byly na holé podrážky dítěte přiloženy široké pásy železa, červeného od žáru, vykřikla a ztratila vědomí. Byla přivezena...
  Hrůza...
  Gerda se probudila.... Sakra, o tom musíte snít, když jsou v předvečer vítězství, jejich tank ostřeluje Bílý dům.
  A pak vznikají takové ošklivé věci...
  Gerda vystřelila na "Supershing", který odcházel z domu, probodla ho a zavrčela:
  - Mír, práce a láska!
  Pak vyplázla jazyk.
  Charlotte také udeřila do nepřítele holými prsty na nohou a vykřikla:
  - Jsem super holka!
  Christina také zasáhla, zasyčela hadem a stiskla tlačítko na joysticku svou šarlatovou bradavkou a prorazila nepřítele:
  - Jsme supermani!
  A Magda dá nepříteli facku, rozdrtí tank, vybuchne bojovou soupravu a vydá:
  - Věnujte akrobacii!
  Pak mrkne na své partnery. Tady je dívka - považujte za střelce nejvyšší třídy.
  Válečnice ničí Yankeey a získávají skóre... Albina a Alvina už zaznamenaly po dvou tisících sestřelených aut. Za to dostali nové ocenění: Diamantovou hvězdu Rytířského kříže Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty.
  Tak se dívky vyznamenaly tím, že se staly esy supertřídy. A nikdo je nedokázal zastavit a porazit.
  Anastasia Vedmakova a Akulina Sokolovskaya a Orlova dostaly každá nové ocenění: Řád slávy nejvyššího stupně s diamanty, ze kterého měly velkou radost. To jsou super holky.
  A válka se chýlí ke konci... Američané 20. dubna 1948 kapitulují. A další příběh druhé světové války se obrátil vzhůru nohama.
  Tentokrát to vypadá na období dlouhého klidu. SSSR získal Aljašku zpět a všichni byli šťastní. A země amerického kontinentu byly rozděleny Japonskem a Třetí říší. Tak skončilo dočasné přerozdělení světa.
  Němci jsou unaveni válkou.
  Hitler ve Třetí říši povolil polygamii - každá až čtyři manželky a zavedl drakonické daně na páry bez dětí nebo méně než tři. To byl silný krok k podpoře populační politiky.
  Navíc sám Hitler nechal mnoho dětí získat umělým oplodněním. A mezi nimi bylo třeba vybrat následníka trůnu.
  Žádný smutek nebyl, Třetí říše trávila dobyté společně s Japonskem.
  Ale 5. března 1953 Stalin zemřel. A Berija se dostal k moci. Proč Berija? V reálné historii měl také dobré šance na trůn, ale zabránila mu v tom nehoda: vzpoura v NDR, při jejímž potlačení dozrával protisměr proti Berijovi. A tady NDR samozřejmě není.
  Navíc Hitler chtěl, aby po Stalinovi vládl i dobře předvídatelný a známý Berija, který byl germanofil. A Stalin, když se jeho zdraví zhoršilo, učinil závěť ve prospěch Beriji.
  Vše tedy bylo rozhodnuto ve prospěch šéfa tajné a nejen tajné policie.
  Berija nabídl Hitlerovi, aby se vypořádal s Japonskem, dokud nezíská jaderné zbraně.
  Nikdy nevíte, co si samuraj může vymyslet.
  Berija a Hitler se dohodli na společné válce s Japonskem a rozdělení jeho území.
  20. dubna 1954 začala společná válka proti rozsáhlé koloniální říši samurajů.
  Jaká nová stránka se obrací v historii. Sovětská vojska postupují na Japonsko.
  A Němci taky... Tady zase Gerda a Charlotte bojují v pyramidálním tanku. Mají dvoumístný vůz o hmotnosti padesát tun a kompaktní motor s plynovou turbínou o výkonu 2500 koní. Dokážete si představit, jaké rychlé německé auto. A brnění je speciální, s příměsí plastu. A velmi silný neprostupný ze všech úhlů. Pistole malé ráže 75 mm, ale s velmi vysokou úsťovou rychlostí střel ve vysokotlaké pistoli. Má zvýšenou průbojnost brnění. A zásoby granátů a rychlost palby jsou skvělé. Vodivost je vysoká.
  Tank sám o sobě je prostě super... Takže Gerda ví, na čem bojovat.
  Sovětská auta jsou slabší. Hlavním tankem je stále T-54, auto není špatné, relativně levné, ale ve všem mnohem horší než Němec. IS-7 se stále nestal masivním. Všiml si ho IS-10, který dostal 122mm kanón, ale s delší hlavní a dobrým pancéřováním čela, se slabšími stranami. To vše se ale vešlo do hmotnosti třiapadesát tun, což není špatné.
  Gerda střílí ze svého tanku Panther-6 na Japonce pomocí holých špiček a mačkání tlačítek na joysticku, zatímco řve:
  - Sláva myšlenkám árijského bratrstva!
  Charlotte stiskne tlačítka joysticku šarlatovou bradavkou, řadou sedmi kulometů a kvílí:
  - Naše štěstí je v komunismu árijského snu!
  A dívka se znovu směje...
  Christina a Magda bojují na dalším pyramidovém "Pantherovi"-6.
  Christina stiskne tlačítka na joysticku holými prsty, zasáhne nepřítele z Japonska a zařve:
  - Sláva mému příteli!
  Magda také zahájí palbu a ohlušující smích říká a stiskne rubínovou bradavkou tlačítko na joysticku:
  - Sláva našim mladým mužům!
  A jak se z plných plic smějí. Takové jsou, upřímně řečeno, úžasné dívky ve válečném vzrušení.
  Ano, pro Japonsko to vypadá, že nastal soudný den. Vše ale jde podle plánu.
  Elizabeth a její posádka bojují na tanku T-54, poněkud modernizovaném. Rozdíl je ale malý. Zbraň se trochu zrychlila a projektil je průbojnější. V tom je rozdíl.
  A motor je ten samý naftový motor o výkonu 520 koní ... Japonci používají tanky vlastní konstrukce a licenční německé. Auta jsou obecně také dobrá. Zejména stroj Hirohito-3, vážící padesát osm tun, se 105 mm kanónem s délkou hlavně 70 EL, lepší než T-54 ve výzbroji a ne horší v pancéřování a jízdních výkonech, s výjimkou rezervy výkonu. .
  Tento japonský tank je pro SSSR problém. Existují ale i lehčí vozy Země vycházejícího slunce.
  Je snazší se s nimi vypořádat.
  Elizabeth vystřelí holými prsty a zasáhne samurajské tanky. Dělá to velmi chytře a ječí:
  - Sláva naší svobodné vlasti!
  Jekatěrina znovu vystřelí, použije šarlatovou bradavku, rozbije japonské auto a zaječí:
  - Pro Rusko dané Bohem!
  Elena také mlátí nepřítele, rozbíjí nepřátelský tank pomocí své holé paty a řve:
  - Za velikost myšlenek komunismu!
  Euphrasia také střílí a dělá to pomocí jahodové bradavky svého elastického hrudníku a ječí:
  - Sláva vítězstvím vyššího komunismu!
  Takže obratně přesunou svůj tank a vyhnou se porážce. Tank Hirohito-3 lze také klasifikovat jako těžký, ale je poměrně masivní. Je těžké porazit takový stroj.
  A tady jde k holkám. Pistole je větší ráže a vyšší než úsťová rychlost střely. Pancíř čela japonské věže je dokonce silnější než sovětských 240 mm a čelo korby je také silnější v horní části 150 mm a 120 mm ve spodní. A rychlost Japonců je ještě vyšší, motor s plynovou turbínou má 1500 koní. Ano, tento tank je nejlepší v Japonsku. Nekecej s ním.
  Elizabeth ale s pomocí šarlatové bradavky vyšle projektil přímo na pažbu a japonský tank exploduje, sovětský vůz se mu nepodařilo zasáhnout.
  Ekaterina zaštěbetala a políbila svou přítelkyni na holou patu:
  Jsi chytrá Liso!
  Elizabeth nesouhlasila.
  - Jsem prostě génius!
  A jak se z plných plic směje. Tady je ta dívka.
  A hodně vyjí... Jekatěrina si třeba pamatuje jedenačtyřicet let, jak pak odtekla. Boty se po pár dnech zlomily a já musel dupat bos. A ze zvyku pro městskou holku to bolí, každá boule, každá větvička, každá boule je cítit. A srazila si nohy do krve, když každý krok explodoval bolestí.
  Nikdy ji nenapadlo, že chůze naboso může být tak bolestivá. Není divu, že Hugo sympatizoval s bosou dívkou Closet. Když i v létě takové holčičí nohy, tak jaká zima.
  Catherine si však rychle zvykla, mladé tělo se rychle adaptuje, poraněná podrážka je zarostlá mozoly a zhrubla. A bylo příjemné chodit naboso. Jekatěrina si ani neobula boty, dokud neudeřil mráz. Poté se však jejich čtyři zformovaly a Euphrasinia je naučila čarodějnickému umění. A čarodějnice často běhají bosé ve sněhu, aby si prodloužily mládí. A zkrátka dívky ovládaly tajné znalosti a vypadaly na dvacet let a bosé a v bikinách nemrzly zimou. Tady jsou krásky. A chladnější nejsou, samozřejmě kromě Alenky. Bojovala na IS-10 v modifikaci s prodlouženou hlavní. Tank se v seriálu objevil poměrně nedávno. A stále vzácné. IS-7 nebyl nikdy zařazen do velké série. Zřejmě kvůli vysokým nákladům a potížím při výrobě.
  Posádka Alenky tedy tyto Japonce zničí a zpívá si písně.
  Létat jako ohně modré noci
  Jsme pionýrské děti dělníků...
  Blíží se éra světelných let,
  Výkřik průkopníků buďte vždy připraveni!
  Když se dívky pustí do práce, nemůžete jim odolat. Toto je vlastně dokonalé stvoření války.
  Souboje se vyvíjejí dobře a Japonsko prohrává.
  Zde sovětská vojska v květnu dobyla jižní Sachalin. A jednali velmi opatrně.
  Ale prapory sovětských dívek ukazují úžasnou třídu boje.
  Z jejich typů zbraní se samozřejmě začaly používat AK. Horší než němčina, ale jednoduché a spolehlivé. A kosí protivníky, i když míření na dálku je nižší než u německé útočné karabiny.
  Sovětské dívky japonských zajatců líbají své holé, zaprášené nohy, olizují holé paty. To je jejich taktika.
  Bojovníci, nejvyšší třída.
  V létě 1954 Němci z velké části vyčistili Ameriku od japonských jednotek.
  Zvláště krásně bojoval prapor bosých dívek v čele s Margaret. Dívku samuraj rozprášil a zajatý mladík byl nucen líbat mu paty a olizovat ňadra Venuše.
  Gerda a její tým na Panthers-6 odvedli dobrou práci a poslali spoustu Japonců do pekla a některé do nebe.
  Čtyři ninja dívky bojovaly se sovětskými jednotkami, které postupovaly v Mandžusku.
  Ninja dívka s modrými vlasy sekala meči a řídila větrný mlýn a sekala sovětské vojáky. Pak prsty u nohou hodila hrášek s výbušninou, převrhla sovětský tank T-54 a zaštěkala:
  - Nejlepší země je Japonsko!
  Ninja dívka se žlutými vlasy také seká na nepřítele čepelemi a dává bumerang holou patou a křičí:
  - Za naše vítězství samurajů!
  Rusovlasá ninja dívka bez problémů provede agresivní točnu s meči a poseká sovětské vojáky. Pak její holé prsty vystřelí bombu. Tank SSSR se roztrhne a válečník zaskřípe:
  - Ve jménu myšlenek komunismu!
  Bělovlasá ninja dívka vzala a sekla protivníky, jako by běžela s vějířem přes pole, znovu odřízla ruské vojáky a holými prsty, jako by spustila smrtící, která roztrhá dva celé sovětské tanky na kusy.
  A řvát:
  - Pro velikost země!
  Dívky milují zabíjení a ještě více rády znásilňují vězně. Ano, takže muži ztratili vědomí přepětím. A takhle to mají ninja dívky rády. Skákat po svázaných mužích a zároveň je šlehat biči.
  Ale navzdory hrdinství Japonců prohrávají s lepší a vyspělejší technologií.
  Zejména na supertřídním nebi esa Anastasia Vedmakova a Akulina Sokolovskaya, které drtí Japonce jako větrné mlýny.
  Anastasia s pomocí holých prstů uřízne najednou šest japonských letadel najednou a zakňučí:
  - Sláva myšlenkám komunismu v Rusku!
  Akulina stisknutím tlačítka se svou šarlatovou bradavkou odřízla sedm japonských letadel najednou a zařvala:
  - Sláva hrdinům Ruska!
  Válečníci se mstí Japonsku za své předchozí křivdy. A to především za porážku ve válce z časů cara Mikuláše II. Ne, nikdy nezapomenou a generace neodpustí.
  Anastasia stiskla rubínovou bradavku, znovu vybuchla, sestřelila japonská letadla a zařvala:
  - Sláva éře komunismu Berija!
  Akulina si přitiskla nohy holými prsty, srazila samurajská letadla a zavrčela:
  - Za velká vítězství!
  A Albina a Alvina získávají rekordní konta. Za tři tisíce sestřelených letadel jim byl udělen řád: Diamantová hvězda Rytířského kříže Železného kříže a zlaté dubové listy, meče a diamanty.
  Albina se s pomocí šarlatové bradavky otočila. Odřízla tucet japonských letadel najednou a zavrčela:
  - Pro mou hruď!
  A představila si sebe v náručí černého válečníka.
  Alvina kopla s pomocí holých prstů, srazila tucet japonských letadel a zapištěla:
  - Za velká vítězství!
  Německé dívky jsou velmi bojovné a krásné. Černoši mají velmi rádi a jejich jazyky jsou vždy připraveny leštit ebenovou dokonalost mužů.
  Albina s pomocí holých prstů opět zasáhla samuraje a sestřelila jejich letadla.
  A zavrčela:
  - Jsem Superman!
  Alvina stiskla jahodovou bradavku, pokosila masu japonských letadel a zapištěla:
  - Jsem vesmírná liška!
  Dívka je velmi bojovná a aktivní ve své hypersexualitě.
  Praví Árijci - prostě super! A vůbec takové krásky té nejvyšší třídy!
  Německá a sovětská vojska porážející nepřítele postupují přes Čínu.
  Během útoku na Singapur se vyznamenali bojovníci výsadkové divize a bosé dívčí jednotky "Barracuda". Dívky, plácaje holými patami přes kaluže tropického deště, vnikly do opevněných pozic Japonců a probodávaly je bajonety.
  Takové jsou bojovné krásky.
  Japonsko se otřáslo z drtivých úderů tak agresivního týmu.
  Na podzim roku 1954 většinu Číny ovládly mocnosti Osy. A pro Zemi vycházejícího slunce se situace mnohem zkomplikovala.
  Hitler poznamenal:
  - Dva ptáci v jednom doupěti spolu nemohou vycházet!
  A bojovníci Albina a Alvina sestřelili čtvrtý tisíc letadel. Japonsko vyrábělo levná, ale nekvalitní letadla ve velmi velkém množství, takže bylo velmi výhodné vybírat účty.
  Albina nahými prsty uřízla dalšího samuraje a zapištěla:
  - To je náš krásný svět!
  Alvina s pomocí šarlatové bradavky srazila tucet japonských aut a tweetovala:
  - Sláva éře komunismu v celém vesmíru!
  Albina, která také použila jahodovou bradavku a srazila samuraje, byla překvapená a vyjekla:
  Mluvíte o komunismu?
  Alvina, která použila své holé prsty na nohou a odřízla tucet japonských letadel, hlásila:
  - Novým árijským řádem je komunismus!
  Dívky se smály... Za čtvrtý tisíc letadel byly oceněny Diamantovou hvězdou Rytířského kříže Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty. Že i hodně vysoké ocenění je u krásek rekord.
  To jsou dívky, ke kterým je třeba vzhlížet ....
  Anastasia Vedmakova a Akulina Sokolovskaya však nejsou horší a překonaly skóre pěti set sestřelených letadel.
  A dostali nová ocenění, která byla velmi vysoká, a nasbírali pro sebe celou sbírku hvězd.
  Anastasia zamíří svou zbraní bosýma nohama a srazí nepřítele, podřízne nepřítele a skřípe:
  - Za komunismus na celé planetě!
  Akulina, která seká nepřítele stisknutím šarlatové bradavky, agresivně křičí:
  I děti nás znají!
  Japonsko v zimě přišlo téměř o všechny své kolonie a boje se přesunuly do samotné metropole.
  Přišel rok 1955, kdy jsou bitvy bouřlivé a nemají konce ani okraj.
  Japonsko se pomalu, ale jistě vzdává. A postupně prohrává válku.
  Ale samurajové bojují zoufale a tvrdě.
  Alyonka a její posádka se přesunula do experimentálního tanku IS-11. Tento stroj je vybaven 130 mm dělem a má pevné pásy na dně.
  Alenka vystřelí holými prsty, probodne nepřítele a zařve:
  - Sláva komunismu s holými podpatky!
  Anyuta také vystřelil pomocí šarlatové bradavky, stiskl devět z nich na spouště kulometů a zaječel:
  - My dívky jsme velmi cool!
  Alla také udeřila holými prsty, rozdrtila nepřítele a zařvala:
  - No, od šroubu!
  Maria šoustala s pomocí holé paty. Probodla nepřítele skrz naskrz a zavrčela, vycenila zuby:
  - Pro nové úspěchy!
  Marusya udeřila pomocí jahodové bradavky, narážela nepřátele smrtícím sevřením a cvrlikala:
  - Za velkého komunismu!
  Alenka znovu vystřelila a zařvala:
  - Aby prezident JZD a cikánský diktátor Sashka zemřel!
  A plácnout bosou nohou do brnění.
  Tak se dívky rozešly, prostě super. Jsou to obecně úžasní válečníci.
  Zde zpívají unisono:
  Ne, bdělý nezmizí,
  Pohled sokola, orla...
  Hlas lidu je zvučný -
  Šepot rozdrtí hada!
  
  Stalin žije v mém srdci
  Abychom nepoznali smutek...
  Otevřel dveře do vesmíru
  Nad námi zářily hvězdy!
  
  Věřím, že se celý svět probudí
  Bude konec fašismu...
  A bude svítit slunce
  Cesta, osvětlování komunismu!
  Elizaveta také bojuje se svým tankem T-54, taková bojovná dívka-čarodějnice.
  A krásky srážejí japonská auta bosýma nohama.
  Elizabeth stiskla šarlatovou bradavkou tlačítko na joysticku a zaštěbetala:
  - Sláva myšlenkám sovětského komunismu!
  A jak se tato kráska bude smát! A třpytí se perleťovými zuby.
  Jekatěrina to vzala a také vystřelila holými prsty a zaštěbetala:
  - Ve vítězství nesmrtelných idejí komunismu,
  Vidíme budoucnost naší země...
  Elena dala svému protivníkovi facku rubínovou bradavkou, vycenila zuby a zaječela:
  - A rudý prapor naší vlasti,
  Vždy budeme nezištně věrní!
  Ephrasia bouchla holým podpatkem a zasyčela:
  - Sláva vlasti, naše svobodná,
  Přátelství národů, podpora navždy!
  A všechny dívky na holých prstech unisono zpívaly:
  - Moc zákona, vůle lidu,
  Přece pro jednotu prostého člověka!
  Válečníci, musím říct, mají neuvěřitelnou bojovou agresi.
  A tady bojuje Gerda...
  Její "Panther"-6 je jako supertank, který drtí pozice samurajů.
  Gerda vystřelí šarlatovou bradavkou, stiskne tlačítko na joysticku a zařve:
  - Pro árijský svět!
  Charlotte také plácne, pomocí holých prstů roztrhá masu Japonců a blábolí:
  - Za velké hranice!
  Christina a Magda také bojují. Dívky jsou extrémně bojovné a velmi krásné, téměř nahé v bikinách.
  Christina vystřelila rubínovou bradavkou, rozbila japonský tank Hirohito-4 a zavrčela:
  - Sláva mé zemi!
  Magda také kopla holými prsty, rozbila samurajskou houfnici a vykřikla:
  - Sláva velkým úspěchům!
  Tyto dívky jsou špičkové!
  Tokio padlo na konci března. A 20. dubna 1955 Japonsko kapitulovalo a ukončilo tak velkou válku.
  Dívka Albina a Alvina přesáhly pět tisíc sestřelených letadel. A za to dostali zvláštní ocenění: Velkou diamantovou hvězdu Rytířského kříže Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, diamantové meče.
  Válka ještě neskončila. Jen se na chvíli schovala. Ale Hitler dobyl téměř celý svět.
  Berija obdržel zpět jižní Sachalin, Kurilský hřeben a Mandžusko spolu s Port Arthurem.
  SSSR se stal silnou zemí, která si lízala rány. Nacistické Německo si nějakou dobu podmanilo další země a potlačilo jejich bezvýznamný odpor.
  Válka trvala o zničení a ovládnutí světa. Ale schylovalo se k další globální konfrontaci.
  Mezitím se nad SSSR stahovaly mraky. A v roce 1959, v den svých sedmdesátých narozenin, se Adolf Hitler rozhodl zaútočit na Sovětské Rusko, kde vládl Berija. Na straně Führera byl téměř celý svět.
  Ale SSSR se stal silnou průmyslovou velmocí. Tak jsem našel kosu na kameni.
  Obě země vlastnily jaderné zbraně, ale Gerda a Albina dokázaly vytvořit generátor, ve kterém záření pokrývalo celou planetu Zemi, což znemožňovalo použití tohoto typu ničení.
  A Hitler se rozhodl uchvátit poslední suverénní moc na světě. Hranice na západě vedla podél Dněpru a poté Běloruska a pobaltských států pod Němci. Nacisté byli schopni udržet Krym za sebou. Pokud si SSSR nepronajal základnu pro Černomořskou flotilu v Sevastopolu.
  Kromě zbytku území bylo Rusko součástí Číny - Mandžuska. Takže počet obyvatel SSSR, kde byla prováděna velmi aktivní politika podpory porodnosti a polygamie byla legalizována komunistickým, ateistickým režimem, již přes územní ztráty překročila předválečná čísla z roku 1941 a každým rokem se zvyšovala. o tři procenta.
  Berija zakázal potraty i antikoncepci. A zavedl divoké daně pro rodiny s méně než čtyřmi dětmi.
  Podle plánu a metod hole se SSSR rychle rozvíjel a jeho vojenská síla rostla.
  Hitler, který cítil potenciální hrozbu, dokončil shromažďování světa do jediné Třetí říše a rozhodl se zahájit svou poslední válku na této planetě.
  Jaká je poslední válka? Na Zemi už není co dobývat. Před rokem Němci letěli na Měsíc a éra expanze vesmíru je otevřená. Dožije se ale Hitler období Hvězdných válek a dobývání galaxií? Navzdory zdravému životnímu stylu, vegetariánské stravě, pravidelnému cvičení a odměřené fyzické aktivitě bylo jasné, že Fuhrer stárne. Na hlavě čím dál víc proráží pleš, vlasy šediví, pohled je unavený. I když se Fuhrer snaží rozveselit.
  Ať je to jak chce, měli byste dokončit svou poslední misi a dobýt SSSR. A tak, i když Fuhrer zemře, pak má asi tisíc synů získaných přirozenou inseminací. A jeden z nich bude uznán jako nejlepší, nejschopnější a usedne na trůn největšího diktátora v historii planety Země.
  Zdržení je každopádně příliš riskantní, a dokud nebudou fungovat jaderné zbraně, Hitler jen v prvním sledu hodil na SSSR více než padesát milionů vojáků. Obrovské množství tanků, letadel a létajících disků. A to je kolosální síla.
  SSSR pokračoval v modernizaci zbraní. Objevil se tank T-64, těžší a se silným dělem ráže 125 mm, schopným prorazit péřovými granáty a pyramidovými německými vozidly. Pravda, T-64 se právě začal vyrábět. Hlavním tankem byl stále T-54, ne dostatečně silný proti německým modelům. I to je jeden z důvodů, proč Hitler s agresí proti Rusku spěchal.
  IS-11 se neujal... IS-12 byl vytvořen strojem s kanónem ráže 203 mm, ale ukázal se být příliš drahý, těžký a velký. IS-15 byl kompromisem v 152mm kanónu s dlouhou hlavní. Tento stroj připomínal zvětšený T-64 a také teprve začal jít do výroby.
  Německý hlavní tank, Panther-6, měl tvar pyramidy a byl mírně upgradován na Panther-7, čímž se zvýšila ráže děla na 88 mm, aby bylo možné více ničit. A motor, který má nainstalovaný výkonnější 3000 koňských sil, poskytuje obrovskou rychlost a manévrovatelnost při zachování hmotnosti padesáti tun a zlepšuje kvalitu pancíře.
  Dokonce i nejnovější sovětský T-64 byl znatelně horší než německý v jízdních výkonech a ochraně boků a také čela. Ale T-64 mohl alespoň proniknout do Němce, i když z malé vzdálenosti.
  Na nebi byli Němci také silnější a kvantita i kvalita strojů. A v SSSR se jim nepodařilo vytvořit vlastní diskotéky. A Němci na disky Belontsi instalovali tepelné paprsky - například lasery, a mohli tak provádět efektivnější ostřelování.
  A mezi nacisty létaly diskotéky rychlostí deseti zvuků. A je vlastně obrovský. Taková je armáda Třetí říše silná.
  A mají podzemní nádrže. A spousta dalších skvělých věcí. Berija zkrátka prakticky nemá šanci.
  Ale sovětská vojska mají kolosální obrannou sílu. A invaze začala leteckou ofenzívou. Síly jsou nerovné a Němci drtí sovětská města. Deset tisíc se přesune přes Rusko a obsadí Smolensk.
  Natasha se rozhodla:
  - Je nutné donutit Hitlera a jeho gang, aby odstranili jednotky ze SSSR a propustili zajaté děti!
  Hravá Zoya s tím souhlasila:
  - Samozřejmě, že musíte! A zachraňte své předky před fašismem!
  Augustin poznamenal a dupl bosýma nohama:
  Uděláme to bez jakýchkoli pochyb!
  Světlana ochotně potvrdila:
  - Máme na to všechny prostředky!
  Sotva se řekne, tak udělá, a čtyři bojovnice útočí na fašistické hordy.
  Válečníci z božího ruského století a zmutované čarodějnice se opět potýkali s nacisty dvacátého.
  Ve fašistické hnědé říši je příliš mnoho vojáků. Plynou jako nekonečná řeka.
  Čtyři dívky samozřejmě vzaly ničení tanků a letadel Wehrmachtu velmi famózně. Od samého začátku je drtily rukama a nohama, přičemž byly pokryty silovým polem. Ale...
  Jakoby pod zemí se objevili Oleg Rybachenko a Natašina nejmladší dcera Margarita Korshunova.
  Popadli světelné meče a zaútočili na nanoboty. Vydali se zničit nenáviděné fašisty. Čtyřka se tedy proměnila v šestku.
  Natasha Korshunova luskla nahými, vytesanými nohami a poznamenala:
  - Takhle? No, jaký je náš osud, jinak ho nezdoláme!
  Agresivní zlatovlasá Zoya, která pokračovala v drcení Němců, logicky poznamenala:
  - Pojďme to udělat rychleji! Zachraňme SSSR!
  Oleg Rybačenko, bosý chlapec ne starší dvanácti let, řval na nacisty meči, pěchotou i tanky:
  - Nikdy se nevzdávej!
  A z chlapcovy bosé nohy vyletěl ostrý kotouč, který odřízl tři fašistická letadla najednou!
  Margarita Korshunova, lesknoucí se na holých podpatcích, drtila protivníky, jak tanky, tak pěchotu, vycenila zuby a zabručela:
  - Na světě je místo pro výkon!
  A jedovaté jehly se rozsypaly z holčiny bosé nohy a zasáhly nacisty a jejich letadla a tanky.
  Natasha Korshunova také vražedně vymrštila prsty na nohou a zavyla:
  Nikdy nezapomeneme a nikdy neodpustíme.
  A její světelné meče prošly mlýnem na nacisty. Pak blastery udeřily do tanků a odřízly údery. Dostala to i letadla.
  Rusovlasý Augustin, prořezávající nepřátele, zaječel:
  - Pro novou objednávku!
  A z jejích bosých nohou se rozsypaly nové jehly. A co je v oku, co je v hrdle nacistických vojáků a letadel.
  Ano, bylo jasné, že válečníci byli vzrušení a zuřiví.
  Cool Zoya, porážející bílé, hnědé vojáky a tanky letadly, zapištěla:
  - Naše železná vůle!
  A z její bosé nohy letí nový, smrtící dárek. A tanky a bílé stíhačky padají a ocasy hoří z letadel.
  Světlana Sněhurka seká mlynáře, její meče jsou jako blesk.
  Nacisté padají jako snopy.
  Dívka hází jehly bosýma nohama, sestřeluje nepřátelská letadla a píská:
  - Pro matku Rusko bude lidské vesmírné impérium, vyhrajte!
  Oleg Rybačenko postupuje proti nacistům. Terminátor chlapec seká hnědé vojáky.
  A přitom prsty na holých nohách chlapce vyhazují jehly s jedem, trhají kmeny a sestřelují letadla.
  Chlapec řve:
  - Sláva budoucímu Rusku!
  A v pohybu všem řeže hlavy a tlamy a zároveň tankové věže.
  Terminátorka Margarita také ničí protivníky a letadla a tanky.
  Její bosé nohy mávají. Nacisté umírají ve velkém. Válečník křičí:
  - Pro nové hranice!
  A pak ta dívka vezme a rozřízne ...
  Masa mrtvol fašistických vojáků.
  A tady je Natasha Korshunova v ofenzivě. Pro sebe kácí nacisty spolu s tanky, letadly a zpívá:
  - Rusko je skvělé a zářivé,
  Jsem velmi zvláštní dívka!
  A z jejích bosých nohou létají kotouče. Kdo viděl hrdla nacistů. Ano, tohle je dívka, která demoluje tanky.
  Zoya Angelskaya v ofenzivě. Sekání hnědých vojáků oběma rukama. Plivnutí z trubice. A holými prsty u nohou hází smrtící jehly - sestřeluje tanky a letadla.
  A přitom si zpívá:
  - Oh, kytku, pojďme,
  Oh, můj oblíbený odejde!
  Augustine, porážející nacisty laserovými meči a hubící hnědé vojáky spolu s tanky, ječí:
  - Celý chlupatý a v kůži zvířete,
  S kyjem přispěchal na pořádkovou policii!
  A s holými prsty, jak se pustit do nepřítele, něco, co zabije slona a ještě víc tank.
  A pak zakřičet:
  - Vlci! Dvacáté druhé století!
  Světlana Sněhurka v ofenzivě. Řezy, sekání nacistů. Bosýma nohama na ně vrhá dárky smrti.
  Provozuje mlýn s meči.
  Rozdrtila spoustu stíhaček spolu s tanky a letadly a kvílela:
  - Přichází velké vítězství!
  A dívka je opět v divokém pohybu.
  A její bosé nohy vystřelují smrtící jehly a ničí tanky a letadla.
  Oleg Rybačenko vyskočil. Chlapec se otočil v kotrmelci. Ve skoku rozsekal spoustu nacistů.
  Házal jehly holými prsty, srážel tanky a letadla, bublal:
  - Buď slavný mou krásnou odvahou!
  A chlapec je opět v bitvě.
  Drsná dívka Margarita Korshunova jde do útoku. Rozdrtí všechny nepřátele v řadě. Její meče jsou tvrdší než čepele větrných mlýnů. A holé prsty házejí dary smrti, hoří tanky a letadla.
  Dívka je v útoku. Vyhubí hnědé válečníky bez obřadu.
  A každou chvíli skáče a kroutí se!
  A dary ničení od ní létají.
  A sami nacisté padají mrtví. A hromadí se celé hromady mrtvol.
  Margarita agresivně pištěla:
  - Jsem americký kovboj!
  A znovu její bosé nohy hodily jehlu.
  A pak ještě tucet jehel!
  Natasha Korshunova je také velmi cool v ofenzivě.
  A hází bosýma nohama a plive z brčka, sráží tanky a letadla.
  A křičí z plných plic:
  - Jsem jiskřivá smrt! Jediné, co musíte udělat, je zemřít!
  A opět krása v pohybu.
  Zoya Angelskaya zaútočí na blokádu nacistických mrtvol. A z jejích bosých nohou létají také bumerangy zkázy.
  A hnědí válečníci padají a padají spolu s tanky a letadly.
  Dívka Zoya křičí:
  - Bosá holka, vyhraješ!
  A z holé dívčiny paty letí tucet jehel. Které přímo do hrdla kopou nacistům.
  Padnou mrtví.
  Nebo spíše úplně mrtvé, místo s tanky a letadly.
  Augustina v ofenzivě. Rozdrtí hnědé jednotky. Její meče nosí dvě ruce. A ona je tak velká bojovnice.
  Fašistickými jednotkami se prožene tornádo - padají letadla a tanky.
  Dívka s červenými vlasy řve:
  - Budoucnost je skrytá! Ale bude to vítězné!
  A v útoku kráska s ohnivými vlasy.
  Augustin v divoké extázi snů vyšle pulsar s holým podpatkem a zařve:
  - Bohové války všechno roztrhají!
  A válečník v útoku.
  A její bosé nohy vrhají spoustu ostrých, jedovatých jehel, které sestřelují letadla a probodávají pancíře tanků.
  Světlana Sněhurka v bitvě. A tak jiskřivé a bojovné. Její holé nohy vyvrhují tolik smrtících věcí. Ne muž, ale smrt s blond vlasy.
  Ale pokud se to zlomí, nemůžete to zastavit.
  Světlana Sněhurka zpívá:
  - Život nebude med,
  Ten skok v kulatém tanci!
  Ať se sen splní -
  Krása promění člověka v otroka!
  A v pohybu bosé dívky je stále více vzteku. A všechny další rozbité tanky a letadla.
  Oleg Rybačenko v ofenzivě, vše se zrychluje. Chlapec bije nacisty.
  Jeho bosé nohy hází ostré jehly - trhají tanky a letadla.
  Mladý válečník křičí:
  - Šílená říše všechny roztrhá na kusy!
  A chlapec je opět v pohybu.
  Margarita je bouřlivá školačka a ve své činnosti totální terminátor. A mlátí nepřátele.
  Zde spustila holou nohu, hrášek s výbušninou. Ta vybuchne a najednou se vyhodí sto nacistů a deset tanků.
  Dívka křičí:
  - Vítězství k nám stejně přijde!
  A bude řídit mlýn s meči - sudy tanků létají různými směry.
  Zde Natasha Korshunova zrychlila pohyby. Dívka kácí hnědé válečníky. A zatímco křičí:
  - Vítězství čeká na ruskou říši.
  A pojďme vyhubit nacisty zrychleným tempem spolu s tanky a letadly.
  Natasha Korshunova je terminátorská dívka.
  Nemyslí na to, že by zastavil a zpomalil, a tanky a letadla jedou z cesty.
  Zoya Angelskaya v ofenzivě. Zdá se, že její meče krájí maso a kovový salát. Dívka křičí z plných plic:
  - Naše spása je v platnosti!
  A holé prsty také hází takové jehly.
  A masa lidí s proraženými hrdly, povalujících se v hromadách mrtvol, stejně jako rozbitých tanků a sestřelených letadel.
  Augustine je bláznivá dívka. A všechny to rozdrtí, jako by to byl robot z hyperplazmy.
  Letadlem už rozbilo ne jednu stovku nacistů a spoustu tanků. Všechno ale nabírá tempo. A válečník stále řve.
  - Jsem neporazitelný! Nejúžasnější na světě!
  A opět kráska v útoku.
  A z jejích holých prstů vylétá hrášek. A tři sta nacistů a tucet tanků byly roztrhány silným výbuchem.
  Augustina, hrající si se svaly tisku a třesoucí se hrudí šarlatovými bradavkami, zpívala:
  - Neodvážíš se zmocnit se naší země!
  V ofenzivě je i Světlana Sněhurka. A nedává ani gram oddechu. Divoká Terminátorka.
  A podřeže nepřátele a vyhladí nacisty. A do příkopu a podél silnic už spadla masa hnědých stíhaček spolu s rozbitými tanky a letadly.
  Šestka zuřila. Svedl divoký boj.
  Karate kluk Oleg Rybachenko je zpět v akci. A postupuje a mává oběma meči. A terminátor řídí mlýn. Mrtví nacisté padají.
  Masa mrtvol. Celé hory krvavých těl, hromada rozbitých aut s letadly.
  Chlapec vynálezce si pamatuje divokou strategii. Kde se také mísili koně a lidé.
  Dětský zabiják Oleg Rybačenko píská:
  - Běda mysli!
  A peněz bude dost!
  A terminátor chlapec v novém hnutí. A jeho bosé nohy něco vezmou a hodí.
  Chlapecký génius zařval:
  - Mistrovská třída a firma "Adidas"!
  Opravdu skvělá show se ukázala jako skvělá. A kolik zabili nacistů. A největší počet těch největších zabil hnědé bojovníky spolu s tanky a letadly.
  Bosá dívka Margarita je také v bitvě. Drtí skořici a ocelové armády a řve:
  - Velký šokový pluk! Všichni vjíždíme do rakve!
  A její meče jsou rozsekány nacisty. Masa hnědých bojovníků se již zhroutila. A s nimi tanky a letadla.
  Dívka zavrčela:
  - Jsem ještě chladnější než panteři! Dokažte, že každý je nejlepší!
  A z holé paty dívky vyletí jako hrášek se silnými výbušninami.
  A udeřit na nepřítele.
  A vezme a rozbije některé protivníky a tanky a dokonce i letadla.
  A autoritou je Natasha Korshunova. A poráží soupeře a ona sama nikomu nedá sestup.
  Kolik nacistů už bylo zabito spolu s tanky a letadly.
  A její zuby jsou tak ostré. A oči jsou safírové. Toto je dívka - hlavní kat. Přestože má všechny své partnery - katy!
  Natasha Korshunova křičí:
  - Jsem blázen! Budete mít trest! Neberte si ani rubl!
  A zase ta dívka poseká spoustu nacistů meči.
  Zoya Angelskaya je v pohybu a vystřihla spoustu hnědých válečníků.
  A bosé nohy házejí jehly. Každá jehla zabije několik nacistů nebo sestřelí letadlo tankem. Tyto dívky jsou opravdu krásné.
  Augustin postupuje a drtí protivníky. A přitom nezapomene křičet:
  - Nemůžete uniknout z rakve!
  A dívka si vezme zuby a odhalí zuby!
  A ta zrzka je tak... Vlasy vlající ve větru jako proletářský prapor.
  A všechno doslova vychází ze vzteku.
  Světlana Sněhurka v pohybu. Zde rozsekala spoustu lebek a tankových věží. Válečnice, která vyceňuje zuby.
  Ukazuje jazyk. A pak plive z brčka - sráží letadla. Pak zavyl:
  - Budete mrtví!
  A opět z jejích bosých nohou létají smrtící jehly, které zasahují pěchotu i letadla.
  Oleg Rybačenko skáče a skáče.
  Bosý chlapec vydává spoustu jehel, sráží tanky a zpívá:
  - Pojďme kempovat, otevřít si velký účet!
  Mladý válečník je na tom nejlépe.
  Je mu už pěkných pár let, všichni prožívají dobrodružství s Natašou a spol, ale vypadá jako dítě. Pouze velmi silný a svalnatý.
  Oleg Rybachenko zpíval:
  - Ať hra není podle pravidel - prolomíme fraeru!
  A znovu z jeho bosých nohou létaly smrtící a rozbíjející jehly. Jak letadla, tak tanky.
  Margarita Korshunova, jiskřivá na holých, kulatých podpatcích, zpívala s potěšením:
  - Nic není nemožné! Věřím, že svoboda svítá!
  Dívka opět hodila smrtící kaskádu jehel na nacisty a jejich tanky a letadla, pokračovala:
  - Temnota zmizí! Ať kvetou růže!
  A jakmile bojovnice hází hrášek holými prsty, okamžitě vyletělo do vzduchu tisíc nácků. Ano, armáda hnědé, pekelné říše taje přímo před našima očima.
  Natasha Korshunova v bitvě. Skáče jako kobra. Vybuchuje nepřátele. A tolik nacistů umírá a letadla padají.
  Jejich dívka a meče, obilí na uhlí a oštěpy. A jehly.
  Zároveň také řve:
  - Věřím, že vítězství přijde!
  A slávu Rusů najde!
  Holé prsty házejí nové jehly a bijí protivníky.
  Zoya Angelskaya v divokém pohybu. Útočí na nacisty. Rozbije je na malé kousky.
  Žena bojovnice hází jehly holými prsty. Proráží protivníky spolu s tanky a letadly jako řev:
  Naše úplné vítězství je na dosah!
  A provádí divoký mlýn s meči a vymetá tanky. Tohle je vážně holka jako holka!
  Augustinova kobra ale přešla do útoku. Tato žena je noční můrou pro všechny noční můry.
  A když to řeže, znamená to, že to řeže.
  Poté zrzka vezme a zazpívá:
  - Otevřu všechny lebky! Jsem velký sen!
  A nyní jsou její meče v akci a řežou maso a kovy pomocí leteckého duralu.
  Do útoku přechází i Světlana Sněhurka. Ta holka nemá brzdy. Jakmile se rozsekají, masa mrtvol je poseta odpadky a padají letadla a tanky.
  Blonďatý terminátor řve:
  - Jak to bude dobré! Jak dobré to bude - já to vím!
  A teď z ní letí zabijácký hrášek.
  Bosý pohledný, svalnatý chlapec Oleg zase stovku nacistů, nesoucí meteor, slavně odřízl. A sebere bombu a hodí ji.
  Malá velikost, ale smrtící...
  Jak rozbít na malé kousky masu letadel na obloze.
  Chlapec terminátor zavyl:
  - Bouřlivé mládí hrozných strojů!
  Bosá dívka Margarita to v bitvě udělá znovu.
  A pokácet spoustu hnědých bojovníků. A prosekává se velkými mýtinami, mezi tanky a letadly.
  Dívka křičí:
  - Lambada je náš tanec na písku!
  A udeřit s novým elánem.
  Natasha Korshunova je v ofenzivě ještě zuřivější. Tedy mlácení nacistů. Není pro ně moc dobré takovým dívkám vzdorovat.
  Natasha Korshunova to vzala a zazpívala:
  - Můj kop oslepuje bosou nohou!
  Běh na místě je obyčejný smířlivý!
  A bojovnice vtrhla do protivníků takovou kaskádou úderů.
  A bude házet kotouče bosýma nohama.
  Zde řídila mlýn. Masa hlav hnědé armády se odvalila zpět a tanky hořely, letadla hořela.
  Je to bojovná kráska. Mlátí si takovou hnědou armádu.
  Zoya Angelskaya je v pohybu a drtí všechny bez výjimky. A její meče jsou jako nůžky smrti.
  Dívka je prostě krásná. A její bosé nohy házejí velmi jedovaté jehly.
  Porazit soupeře. Probodávají jim hrdla a vyrábějí rakve, nutí explodovat tanky a letadla.
  Zoja Angelskaja to vzala, zatřásla šarlatovými bradavkami svých plných ňader a zapištěla:
  - Pokud v kohoutku není voda...
  Natasha Korshunova radostně vykřikla:
  Takže je to vaše chyba!
  A holými prsty hází něco, co důkladně zabíjí. Tohle je opravdu dívka dívek.
  A z jejích holých nohou, jak bude čepel létat. A zasáhne spoustu bojovníků a odřízne věže od tanků.
  Bosý Augustin v pohybu. Rychlý a jedinečný ve své kráse.
  Jaké má světlé vlasy. Jako vlající proletářský prapor. Tato dívka je opravdová liška.
  A seká protivníky - jako by se narodila s meči v rukou.
  Zrzka, zatracený parchant! S ní se pustila do boje s přirozeným světlem, bez barvy.
  Augustin to vzal a zasyčel:
  - Bude býčí hlava - bojovníci se nezblázní!
  A tady zase rozdrtila spoustu borců.
  Terminátor Oleg Rybačenko zabručel:
  - Co potřebuješ! Tady je ta dívka!
  Margarita Korshunova, která házela dýkou bosou nohou a ulomila věž tanku, potvrdila:
  - Velká a cool holka!
  Augustin s tím ochotně souhlasil:
  - Jsem válečník, který každého kousne!
  A znovu, s holými prsty, vypustí smrtící, srážející letadla.
  Natasha Korshunova v bitvě není nižší než její oponenti. Ne holka, ale skončit s takovou čarodějnicí v plamenech. A nacisté to mají těžké: padají letadla a tanky.
  A křičí:
  - Jaká modrá obloha!
  Augustine, která vypustila čepel bosou nohou a odřízla věž tanku, potvrdila:
  - Nejsme zastánci loupeže!
  Světlana Sněhurka, kácející nepřátele a sestřelující letadla, cvrlikala:
  - Hlupák nepotřebuje nůž ....
  Zoja Angelskaja pištěla, házela jehly bosýma nohama a srážela tanky a letadla opálenýma nohama:
  - Budeš mu lhát ze tří krabic!
  Natasha Korshunova, kácení nacistů, dodala:
  - A dělej s ním za penny!
  A válečníci vezmou a skočí. Jsou tak krvaví a cool. Obecně mají hodně vzrušení.
  Oleg Rybachenko, téměř nahý, pohledný, svalnatý chlapec sám v šortkách, vypadá v bitvě velmi stylově.
  Hezká dívka Margarita s holými prsty hodila nohy, kus antihmoty a zpívala:
  - Rána je silná a ten chlap má zájem...
  Geniální chlapec spustil nohou něco, co vypadalo jako vrtule vrtulníku. Odřízl nacistům a tankům několik set hlav a zapískal:
  - Docela sportovní!
  A oba - chlapec a dívka v plném prolamování.
  Terminátor Oleg, který sekal hnědé vojáky, zavrčel:
  - A bude to pro nás velké vítězství!
  Margarita v odpověď zasyčela:
  - Zabijeme všechny - bosýma nohama!
  Ta dívka je skutečně tak aktivní terminátor.
  Natasha Korshunova zpívala v ofenzivě:
  - Svatá válka!
  A válečník vypustil ostrý diskový bumerang. Létal obloukem, posekal spoustu nacistů a tankových věží.
  Zoya Angelskaya dodala a pokračovala ve vyhlazování:
  - Bude to naše vítězství!
  A z jejích bosých nohou létaly nové jehličky. A zasáhli spoustu stíhaček a letadel.
  Blonďatá dívka řekla:
  - Dát soupeři mat!
  A ukázala svůj jazyk.
  Bosá a ohnivá Augustina, mávala nohama a házela ostrohranné hákové kříže, zavrčela:
  - Imperiální vlajka vpřed!
  Světlana Sněhurka s holým podpatkem odhodila kouli hyperplazmy, ochotně potvrdila:
  - Sláva padlým hrdinům!
  A dívky jednohlasně křičely a drtily nacisty:
  - Nikdo nás nezastaví!
  A teď od bosých nohou válečníků letí disk. Maso je roztrhané a věže tanků a ocasní plochy letadel jsou zdemolovány.
  A znovu křičet:
  - Nikdo nás nemůže porazit!
  Natasha Korshunova vyletěla do vzduchu. Roztrhal protivníky a okřídlené supy a vydal:
  - Jsme vlci, smažte nepřítele!
  A z jejích holých prstů vyletí velmi smrtící disk.
  Dívka se dokonce kroutí v extázi.
  A pak zamumlal:
  - Naše paty milují oheň!
  Ano, dívky jsou opravdu sexy.
  Oleg Rybačenko, pohledný, svalnatý chlapec v šortkách, zavrčel:
  - Oh, brzy, chrání rohy!
  A mrkl na válečníky. V odpověď se smějí a vyceňují zuby.
  Natasha Korshunova porazila nacisty a zakřičela:
  - V našem světě není radost, bez boje!
  Terminátor s nahým, kulatým, dětským podpatkem, který se poddal pulsaru a zničil nacisty, namítl:
  "Někdy taky není legrace bojovat!"
  Natasha Korshunova souhlasila:
  - Pokud není síla, pak ano ...
  Ale my bojovníci jsme vždy zdraví!
  Dívka házela jehly na nepřítele holými prsty, vyhodila do vzduchu množství tanků s letadly a zpívala:
  - Voják je vždy zdravý,
  A připraven k akci!
  Poté Světlana Sněhurka znovu posekala nepřátele, zničila věže tanků a ocasy letadel.
  Zoya Angelskaya je velmi rychlé dítě. Zde spustila na nacisty celý sud. A vytrhl několik tisíc z jednoho výbuchu.
  Pak vykřikla:
  - Nepřestávejte, naše paty se třpytí!
  A dívka v bojové krajce!
  Augustin v bitvě také není slabý. Tedy mlácení nacistů. Jako by se ze svazku řetězů klepalo.
  A sekání protivníků - zpívá:
  -Pozor, bude to dobré.
  Na podzim bude koláč!
  Rudovlasý čert orá v boji opravdu jako čert v tabatěrce. A jak hoří tanky a hoří letadla.
  Ale bosá dívka v tunice, Margarita Korshunova, jak bojuje. A nacisté to od ní dostávají.
  A když se trefí, trefí se.
  Z ní vylétají krvavé cákance.
  Natasha Korshunova drsně poznamenala, když z její bosé nohy vylétly kovové cákance, které roztavily lebky a věže tanků:
  - Sláva Rusku, velmi dokonce sláva!
  Tanky spěchají vpřed...
  Divize v červených košilích -
  Zdravím ruský lid!
  Zde se dívky chopily nacistů. Jsou tedy řezány a drceny. Ne válečníci, ale opravdu panteři, kteří přetrhli řetěz.
  Cool chlapec Oleg Rybachenko v bitvě a útočí na nacisty. Bez soucitu je bije, prořezává tanky a ječí:
  Jsme jako býci!
  Margarita Korshunova, která rozdrtila hnědou armádu a prořezala tanky a ocasy letadel, zachytila:
  Jsme jako býci!
  Natasha Korshunova to vzala a zavyla, porážela hnědé stíhačky spolu s tanky:
  - Lhaní se vymyká z rukou!
  Zoja Angelskaja roztrhala nacisty a zapištěla:
  - Ne, ne z ruky!
  A on taky vezme a pustí hvězdičku bosou nohou a dožene spoustu fašistů.
  Natasha Korshunova to vzala a pustila ven, vystřelila blesk z šarlatové bradavky a zapištěla:
  - Naše televize je zapnutá!
  A z její holé nohy letí zabijácký svazek jehel.
  Zoja Angelskaja, která také ničila nacisty a jejich tanky letadly, zapištěla:
  - Naše přátelství je monolit!
  A zase takový hod, že se kruhy rozmazávají do všech stran. Toto je dívka - čisté vyhlazování protivníků.
  Dívka s holými prsty na nohou vezme a vypustí tři bumerangy. A mrtvol z toho bylo ještě víc.
  Poté kráska vydá:
  - Nedáme nepříteli milost! Bude tam mrtvola!
  A znovu ta smrtící věc odlétá z holé paty.
  Rusovlasý Augustin také celkem logicky poznamenal:
  - Jen ne jedna mrtvola, ale mnoho!
  Poté to dívka vzala a bosá procházela krvavými loužemi. A zabila spoustu nacistů.
  A jak to řve:
  - Masová vražda!
  A teď bude mlátit hlavou do nacistického generála. Rozbij mu lebku a rozdej:
  - Banzai! Půjdeš do nebe!
  Světlana Sněhurka je v ofenzivě velmi zuřivá, zejména sráží tanky a také letadla, skřípe:
  - Nebudeš ušetřen!
  A tucet jehel odlétá z jejích holých prstů. Když prorazí všechny, letadla se zhroutí. A dokonce i válečník se snaží trhat a zabíjet.
  Svalnatý, vyražený kluk v šortkách Oleg Rybačenko, srážející vrány píšťalkou, píská:
  - Slavné kladivo!
  A kluk navíc hází bosou nohou takovou cool hvězdu v podobě hákového kříže. Složitý hybrid.
  A masa nacistů se zhroutila.
  Oleg Rybačenko zařval:
  - Banzai!
  A chlapec je opět v divokém útoku. Ne, jen to vře silou a sopky bublají!
  Nádherná Margarita v pohybu. Každému to potrhá břicho.
  Dívka s nohou vyhodí padesát jehel najednou. A masu zabili nejrůznější nepřátelé, vyřadili jak tanky, tak letadla.
  Margarita Korshunova, jiskřivá na holých podpatcích, zpívala vesele:
  - Jedna, dvě! Smutek není problém!
  Nikdy byste se neměli nechat odradit!
  Udržujte nos a ocas výše pomocí trubky.
  Vězte, že opravdový přítel je vždy s vámi!
  To je tak agresivní společnost. Dívka mlátí a křičí:
  "Z Dračího prezidenta se stane mrtvola!"
  Natasha Korshunova v bitvě je jen jakýmsi terminátorem. A bublající řev:
  - Banzai! Získejte to rychle! A konec diktátora!
  A z její bosé nohy odletěl granát. A nacisté jsou jako přibití. A rozbije spoustu mastodontů a okřídlených pekelných strojů.
  Tady je válečník! Všem válečníkům - válečníkovi!
  V ofenzivě je i Zoja Angelskaja. Taková zuřivá svině.
  A vzala to a zavrčela:
  - Náš otec je sám Bílý Bůh!
  A řeže na nacisty trojitý mlýn!
  A zrzka, třpytící se holými podpatky a rubínovými bradavkami na Augustinových ňadrech, v odpověď zařvala:
  - A můj Bůh je černý!
  Zrzka je skutečně ztělesněním klamu a podlosti. Pro nepřátele, samozřejmě. A pro přátele je to miláček.
  A jak s holými prsty bude brát a házet. A spousta hromad válečníků hnědého impéria, stejně jako jejich tanky a letadla.
  Zrzka vykřikla:
  - Rusko a černý bůh jsou za námi!
  Válečník s velmi vysokým bojovým potenciálem. Ne, do toho je lepší se nemíchat. Jak se odtrhávají věže tanků a křídla fašistických letadel.
  Augustin drtil protivníky a zasyčel:
  - Rozdrtíme všechny zrádce na prach!
  A mrkne na své partnery. Ano, tahle ohnivá dívka není zrovna něco, co dokáže dát pokoj. Pokud mír není smrtící!
  Světlana Sněhurka, která drtí nepřátele, vydala:
  - Zameteme vás ve frontě!
  Redhead Augustine potvrdil:
  - Zabijeme všechny!
  A z jejích holých, vytesaných nohou opět letí současnost totálního zničení! A tolik tanků a letadel najednou explodovalo na malé třísky.
  A pak dívka jako ze šarlatové bradavky udeří bleskem.
  Oleg Rybačenko posílal dary smrti holými podpatky a v odpověď zpíval:
  - Bude kompletní banzai!
  Augustine, která trhala nacisty holýma rukama, sekala je meči a házela jehly holými prsty, ničila najednou tanky a letadla, vydala:
  - Krátce řečeno! Krátce řečeno!
  Natasha Korshunova, která zničila hnědé válečníky spolu s tanky a letadly, zapištěla:
  - Zkrátka - banzai!
  A řežme protivníky divokou hořkostí.
  Bosý, hezký, chlapec v šortkách Oleg Rybačenko, sekající soupeře, vydal:
  - Tento gambit není čínský,
  A debut, věřte mi, je thajský!
  A znovu vyletěl z chlapcovy bosé nohy ostrý kotouč na řezání kovů. Odřízl jak věže tanků, tak ocasní plochy letounu.
  Margarita, bojovná dívka drtící kov, zpívala válečníky hnědého impéria a brnění tanků a bourala:
  - A koho najdeme v bitvě?
  A koho najdeme v bitvě...
  Nedělejme si z toho legraci...
  Pojďme to roztrhat!
  Pojďme to roztrhat!
  Tehdy odvedli dobrou práci s nacisty...
  Zde Hitler a jeho tým padli na kolena před dívkami a dětmi.
  Natasha Korshunova nejprve donutila nacistickou jedničku, aby jí líbala bosé nohy.
  Poté Hitler a celý jeho doprovod líbali holé podrážky a paty i dalším dívkám. A jazykem si olizovali paty. A velmi pohledný blonďatý chlapec Oleg Rybachenko byl políben holými nožkami.
  Poté, co byla Natashka velmi potěšena ponižováním mužských parazitů, nařídila:
  - Nyní, když jsme vás všechny nezabili, podepište rozkaz k úplné a bezpodmínečné kapitulaci Třetí říše Sovětskému svazu!
  Všechno je v pořádku, to končí dobře. Třetí říše kapitulovala a mocný Wehrmacht byl odzbrojen. Hitler a jeho tým šli do sklepení Beria.
  Soud byl rychlý, ale spravedlivý. 22. června 1959 byl Hitler oběšen přímo na Rudém náměstí!
  
  
  
  
  FUHRERŮV ĎÁBLŮV SEN MĚNÍ HISTORII
  Hitler v jednačtyřicátém roce změnil názor na převzetí hlavního města Moskvy do SSSR. Jedním z důvodů bylo, že Fuhrer měl sen o úplné porážce Wehrmachtu. A 20. listopadu 1941 Hitler nabídl Stalinovi mír. Vůdce SSSR, traumatizovaný předchozími porážkami, souhlasil. Němci dostali vše, co se jim podařilo ukořistit. Téměř celá Ukrajina a město Rostov na Donu a Bělorusko, pobaltské státy, část Ruska.
  Na Stalinův návrh Hitler s výměnou souhlasil. Rusko souhlasilo, že se vzdá celého Donbasu a části území Donu bohatých na černozemě, výměnou za koridor do Leningradu a za odsunutí hranic od Moskvy. Hitler souhlasil s posunutím hranic do Smolenské oblasti, ale SSSR na oplátku předal tu část Donbasu, kterou Němci nestihli obsadit, a Don s bohatou černou půdou, kterou si Němci nejvíce přáli. Téměř celý Krym, kromě Sevastopolu, byl německý. V Karélii byla hranice nakreslena podél frontové linie, což Finům vyhovovalo. Murmansk zůstal se SSSR. Na jihu byla hranice nakreslena podél Donu a Němci si konečně mohli zajistit potravinovou bezpečnost. Měli také uhlí a ocel z Donbasu. A bohatá ložiska legujících prvků. Wehrmachtu zůstával nedostatek ropy, ale to bylo dočasné, protože Hitler plánoval ovládnout i Blízký východ. Víceméně konsolidované.
  Němci skutečně věřili, že Hitler spěchal se světem. Ale Führer věděl lépe. Navíc je možné pokračovat ve válce na Západě. Nejprve se Fuhrer setkal s Francem. Řekl jsem mu, že jsi sám viděl, že SSSR byl poražen. Třetí říše je silnější než kdy jindy a Británie je odsouzena k záhubě. Němce tedy na Gibraltar nepustíte, takže budete sdílet osud Francie. A tak se Gibraltar stane španělským a dokonce si můžete nárokovat některé země anglických kolonií. A není čas dlouze přesvědčovat Franca, Wehrmachtu se rozvázaly ruce a celá Afrika a většina Asie včetně Indie bude zcela pod kontrolou.
  Generalissimus souhlasil. A nyní, v prosinci, Němci jediným náhlým úderem dobyli Gibraltar a zablokovali vstup do Středozemního moře z východu. A ve stejnou dobu nacisté rozbili britskou základnu na Maltě a dobyli ji vyloděním.
  Rommelův sbor obdržel posily a zajal Tolbuk a poté porazil Brity v Egyptě. Padly jako hrachy. Egypt byl dobyt a Suezský průplav uzavřen. Poté se Němci přesunuli do Iráku a Kuvajtu. Porazili Angličany jako nasekanou hrušku. A rozdrtili je dobytím Blízkého východu. Na jaře 1942 byl obsazen celý sever Afriky, Střední východ a francouzské majetky. A musím říct, že to bylo velké vítězství.
  Němci však tvrdili více. A dobyli celou Afriku. A Japonci zničili Spojené státy na moři. A vítězství následovala jedno za druhým. A nyní, v létě 1942, byl Írán i Indie zajaty Němci. A na podzim byla konečně dokončena okupace Afriky. Nacisté tak provedli zabavení významných území a zdrojů a spojili se s Japonskem.
  Británie ztratila své kolonie v Africe a Asii a ocitla se ve velmi obtížné situaci. A na jaře 1943 se Němci spolu s Japonci vylodili v Austrálii. A samotná Británie byla vystavena masivnímu bombardování.
  Hitler v létě požadoval konec Lví říše. A byla aktivní ponorková válka. Němci dostali ponorky poháněné peroxidem vodíku. A to jsou velmi vážné síly.
  V červenci 1943 bylo vylodění konečně provedeno. Tanky se zúčastnily bitev: "Panther", "Tiger" a "Lion" a "Ferdinands". A stejné stíhačky ME-309 a bombardéry Yu-288. A dopadlo to na anglické jednotky s hroznou silou. Bitva na souši trvala pouhých jedenáct dní a skončila přesvědčivým vítězstvím Wehrmachtu.
  A to je hlavní úspěch německé vojenské mašinérie.
  Poté válka přešla na stranu Spojených států. A Island byl zajat. Amerika poté nemohla bombardovat Evropu. Roosevelt znatelně ucukl a nabídl Hitlerovi mír za jakýchkoli podmínek.
  Ale nacisté se rozhodli skoncovat se Spojenými státy a pokračovali v ofenzivě. Ve čtyřiačtyřicátém roce se vypouštění proudových letadel stalo masivním a Yankeeové je doslova zasekli. A Marseille, která překročila tisícovku sestřelených letadel, obdržela Velký kříž Železného kříže jako korunu hrdinství a efektivity letové třídy.
  Führer nařídil sevřít Ameriku pomocí spojenců v Argentině a také v Brazílii. A přesunout se z jihu s Japonci a ze severu přes Kanadu. A bylo to jako dvojité kleště. Hitler se cítil na bílém koni.
  Existovala také série prvních samohybných E, lehčích a dokonalejších. TA-400 a Yu-488 ukázaly ohromující sílu. A začali ničit nepřátele. A doslova je zameťte metličkou.
  A nacisté rozdrtí spojence. A dělají to tak efektivně, že se USA rozpadají. Nedávají Američanům šanci. Německé útočné pušky jsou nejlepší na světě a nemají obdoby. Objevit se do konce roku a první diskety, které se kvůli laminárnímu paprsku nepodařilo sundat. A zničili Ameriku.
  Lehká samohybná děla ze série E ukázala naprostou totální převahu nad tanky Yankee. Doslova šli kolem a všechno rozbili a proměnili v kotletu a srovnali to na popel. Amerika proti USA neměla šanci.
  Ve čtyřicátém pátém roce už Spojené státy hořely. New York a Washington padly v březnu.
  A v dubnu došlo ke kapitulaci. Došlo tedy k rozdělení říše. Nacisté a Japonci, když vyhráli, dočasně zmrazili válku. Nastalo období míru. 20. dubna 1950 se uskutečnil první let astronautů na Měsíc.
  A 20. dubna 1953 vypukla velká válka mezi Třetí říší a Japonskem. Nový Stalinův nástupce Berija nabídl Hitlerovi společnou válku se Zemí vycházejícího slunce. Hitler řekl Berijovi, že SSSR by měl bojovat v plné síle, ale obdrží pouze jižní Sachalin a Kurilský hřeben. A pokud, pak Třetí říše vezme a vymaže SSSR na prach.
  Hitlerova vojska jsou technologicky silnější než Japonci. Pyramidové tanky jsou obzvláště impozantní mezi Němci. A nelze je zlomit z žádného úhlu. A tryskové letectví nemá obdoby. A diskety dosahují rychlosti deseti zvukových výkyvů. Ne, Japonsko nemůže odolat takové síle.
  SSSR také něco má. Tank T-54 v zásadě není špatný. Ale jsou i jiná auta. Například IS-7, velmi slabý brzdný výkon. Alenka řídí tento tank a ničí Japonce.
  Dívka ječí a píská, píseň řve:
  - A vletěl do rakve samuraje,
  Pod tlakem oceli a ohně!
  Nyní mají Beriju místo Stalina a země Sovětů bude muset dobýt nové hranice.
  Japonsko má tanky řady E, ale jsou zastaralé a nedokonalé, rané modifikace. Tady je takový pret na IS-7 v tomto případě, E-90. Vůz váží sto osm tun, o čtyřicet více než sovětský vůz. A jeho brnění je silnější, hlavně čelo. Čelo věže je 285 mm, proti 210 u IS-7, a čelo korby je 250 mm proti 150 u sovětského stroje. Ale sklon pancíře bude menší. A strany mají stejných 150 mm. Pravda, japonský posuv bude tlustší o 150 mm oproti 94. Děla jsou přibližně blízko 128 mm pro Japonce a pro sovětské 130 mm s krátkou délkou. Ale ten sovětský je možná o něco lepší. A tady se přibližují.
  Japonec je stále lépe chráněn v čele, ale jízdní projev je horší, ačkoliv samuraj má motor o výkonu 1500 koní.
  Anyuta plácne holými prsty do Isina brnění a zavrčí:
  - Na dvoře bude éra komunismu!
  Alla tento zrzavý ďábel souhlasí:
  - Samozřejmě, že bude!
  Maria se zasměje a vstane:
  - Naše strana je věčné vítězství!
  Olympijský řev:
  - Za vlast pro Stalina!
  A teď sovětský tank zasáhne nepřítele. A on se rozsvítí a pojďme se roztrhat na kusy. A doslova ničí brnění.
  Alenka se zachichotala a poznamenala:
  - Se ženou je to lepší!
  Japonský Mastodon byl zničen. A zbytek samurajských tanků není tak dobře chráněn. A je snazší je porazit. A ty je fakt zničíš, fakt super.
  Anyuta zpívala a mačkala spoušť holou patou:
  - Nesnášej ponižování Slovanů,
  Zvedli bychom horu pro Rusko...
  Neberme další urážky
  Rozdrťme nepřítele ocelovou rukou!
  A opět střela zničila licenční tank E-50. Také to není nejlepší auto. Docela těžká, ale strana je dosti slabě chráněna a lze ji prorazit z velké vzdálenosti.
  Elizabeth bojovala na T-54 a bylo to pro ni mnohem obtížnější. Dívka ale prokázala obrovskou odolnost. A s pomocí holých prstů, jak vysílá projektil a proráží E-75, a to je velmi cool. A masivní destrukce.
  Elena také, zatracená, s obrovským tlakem. A udeřil se smrtící silou.
  A tady Japonci shoří a zhroutí se. A doslova to ničí.
  Catherine tweetovala:
  Vzalo mě to, vzalo mě to
  Budu sedět, budu sedět, na koni!
  A mrknou na své partnery. A dívky zde jsou tak krásné a pouze v jedněch bikinách. A naboso samozřejmě velmi krásné.
  Elizaveta, bojovná žena a vyřazující E-50 z Japonska, zasyčela:
  - Za tento velký komunismus!
  Ephrasia, drtící Japonce, zapištěla:
  - Přes mé hranice!
  Japonsko vydrželo něco málo přes rok a bylo poraženo. A Třetí říše se stala světovou říší.
  20. dubna 1957 začal let astronauta na Mars. A byl to úžasný krok.
  20. dubna 1959 se konalo referendum, které legalizovalo monarchii a imperiální formu vlády ve Třetí říši.
  Ale Hitler by nikdy nebyl Hitlerem, kdyby nechtěl vyřešit problém SSSR. A samozřejmě jeho touha podrobit si celou zeměkouli.
  20. dubna 1961 Třetí říše napadla SSSR. Agrese je nemilosrdná a s obrovskými silami. Což je velmi nerovné.
  A hordy Třetí už dva týdny po zahájení bojů začaly proudit kolem Moskvy.
  Oleg v ofenzivě vše zrychluje. Chlapec bije nacisty.
  Jeho bosé nohy hází ostré jehly - trhají tanky a letadla.
  Mladý válečník křičí:
  - Šílená říše všechny roztrhá na kusy!
  A chlapec je opět v pohybu.
  Margarita je ve své činnosti bouřlivá dívka. A mlátí nepřátele.
  Zde spustila holou nohu, hrášek s výbušninou. Ta vybuchne a najednou se vyhodí sto nacistů a deset tanků.
  Dívka křičí:
  - Vítězství k nám stejně přijde!
  A bude řídit mlýn s meči - sudy tanků létají různými směry.
  Natasha zrychlila své pohyby. Dívka kácí hnědé válečníky. A zatímco křičí:
  - Vítězství čeká na ruskou říši.
  A pojďme vyhubit nacisty zrychleným tempem.
  Natasha je terminátorka.
  Nemyslí na to, že by zastavil a zpomalil, a tanky a letadla jedou z cesty.
  Zoya je v útoku. Zdá se, že její meče krájí maso a kovový salát. Dívka křičí z plných plic:
  - Naše spása je v platnosti!
  A holé prsty také hází takové jehly.
  A masa lidí s proraženými hrdly, povalujících se v hromadách mrtvol, stejně jako rozbitých tanků a sestřelených letadel.
  Augustine je bláznivá dívka. A všechny to rozdrtí, jako by to byl robot z hyperplazmy.
  Už rozbilo ne sto nacistů. Všechno ale nabírá tempo. A válečník stále řve.
  - Jsem neporazitelný! Nejúžasnější na světě!
  A opět kráska v útoku.
  A z jejích holých prstů vylétá hrášek. A tři sta nacistů a tucet tanků byly roztrhány silným výbuchem.
  Augustin zpíval:
  - Neodvážíš se zmocnit se naší země!
  V ofenzivě je i Světlana. A nedává ani gram oddechu. Divoká Terminátorka.
  A podřeže nepřátele a vyhladí nacisty. A masa hnědých bojovníků už spadla do příkopu a podél silnic.
  Šestka zuřila. Svedl divoký boj.
  Oleg Rybačenko je zpět v akci. A postupuje a mává oběma meči. A terminátor řídí mlýn. Mrtví nacisté padají.
  Masa mrtvol. Celé hory krvavých těl.
  Chlapec spisovateli připomíná divokou strategii. Kde se také mísili koně a lidé.
  Oleg Rybačenko kvílí:
  - Běda mysli!
  A peněz bude dost!
  A terminátor chlapec v novém hnutí. A jeho bosé nohy něco vezmou a hodí.
  Chlapecký génius zařval:
  - Mistrovská třída a firma "Adidas"!
  Opravdu skvělá show se ukázala jako skvělá. A kolik zabili nacistů. A největší počet největších zabil hnědé bojovníky.
  Margarita je také v boji. Drtí skořici a ocelové armády a řve:
  - Velký šokový pluk! Všichni vjíždíme do rakve!
  A její meče jsou rozsekány nacisty. Masa hnědých bojovníků se již zhroutila.
  Dívka zavrčela:
  - Jsem ještě chladnější než panteři! Dokažte, že každý je nejlepší!
  A z holé paty dívky vyletí jako hrášek se silnými výbušninami.
  A udeřit na nepřítele.
  A vezme a rozbije některé protivníky a tanky a dokonce i letadla.
  A Natasha má autoritu. A poráží soupeře a ona sama nikomu nedá sestup.
  Kolik nacistů už přerušilo.
  A její zuby jsou tak ostré. A oči jsou safírové. To je ta dívka - hlavní kat. Přestože má všechny své partnery - katy!
  Natasha křičí:
  - Jsem blázen! Budete mít trest!
  A zase ta dívka poseká spoustu nacistů meči.
  Zoya je v pohybu a vystříhala spoustu hnědých válečníků.
  A bosé nohy házejí jehly. Každá jehla zabije několik nacistů. Tyto dívky jsou opravdu krásné.
  Augustin postupuje a drtí protivníky. A přitom nezapomene křičet:
  - Nemůžete uniknout z rakve!
  A dívka si vezme zuby a odhalí zuby!
  A ta zrzka je tak... Vlasy vlající ve větru jako proletářský prapor.
  A všechno doslova vychází ze vzteku.
  Světlana v pohybu Zde rozsekala spoustu lebek a tankových věží. Válečnice, která vyceňuje zuby.
  Ukazuje jazyk. A pak plivne z brčka. Pak zavyl:
  - Budete mrtví!
  A opět z jejích bosých nohou létají smrtící jehly, které zasahují pěchotu i letadla.
  Oleg Rybačenko skáče a skáče.
  Bosý chlapec vydává spoustu jehel, sráží tanky a zpívá:
  - Pojďme kempovat, otevřít si velký účet!
  Mladý válečník je na tom nejlépe.
  Je docela starý, ale vypadá jako dítě. Pouze velmi silný a svalnatý.
  Oleg Rybachenko zpíval:
  - Ať hra není podle pravidel - prolomíme fraeru!
  A znovu z jeho bosých nohou létaly smrtící a rozbíjející jehly.
  Margarita zpívala s potěšením:
  - Nic není nemožné! Věřím, že svoboda svítá!
  Dívka opět hodila smrtící kaskádu jehel na nacisty a jejich tanky, pokračovala:
  - Temnota zmizí! Ať kvetou růže!
  A jakmile bojovnice hází hrášek holými prsty, okamžitě vyletělo do vzduchu tisíc nácků. Ano, armáda hnědé, pekelné říše taje přímo před našima očima.
  Natasha v bitvě. Skáče jako kobra. Vybuchuje nepřátele. A tak mnoho nacistů umírá a letadla padají.
  Jejich dívka a meče, obilí na uhlí a oštěpy. A jehly.
  Zároveň také řve:
  - Věřím, že vítězství přijde!
  A slávu Rusů najde!
  Holé prsty házejí nové jehly a bijí protivníky.
  Zoya v divokém pohybu. Útočí na nacisty. Rozbije je na malé kousky.
  Žena bojovnice hází jehly holými prsty. Proniká přes protivníky a jak řvát:
  Naše úplné vítězství je na dosah!
  A provádí divoký mlýn s meči a vymetá tanky. Tohle je vážně holka jako holka!
  Augustinova kobra ale přešla do útoku. Tato žena je noční můrou pro všechny noční můry.
  A když to řeže, znamená to, že to řeže.
  Poté zrzka vezme a zazpívá:
  - Otevřu všechny lebky! Jsem velký sen!
  A nyní jsou její meče v akci a prořezávají maso a kov.
  Světlana jde také do útoku. Ta holka nemá brzdy. Jakmile se rozsekají, masa mrtvol je poseta odpadky a padají letadla a tanky.
  Blonďatý terminátor řve:
  - Jak to bude dobré! Jak dobré to bude - já to vím!
  A teď z ní letí zabijácký hrášek.
  Oleg opět stovka nacistů, nesoucích meteor, odříznuta. A sebere bombu a hodí ji.
  Malá velikost, ale smrtící...
  Jak rozbít na malé kousky.
  Chlapec terminátor zavyl:
  - Bouřlivé mládí hrozných strojů!
  Margarita to udělá znovu v bitvě.
  A pokácet spoustu hnědých bojovníků. A řeže velké mezery.
  Dívka křičí:
  - Lambada je náš tanec na písku!
  A udeřit s novým elánem.
  Natasha v útoku je ještě zuřivější. Tedy mlácení nacistů. Není pro ně moc dobré takovým dívkám vzdorovat.
  Natasha to vzala a zazpívala:
  - Běh na místě je společným usmiřovatelem!
  A bojovnice vtrhla do protivníků takovou kaskádou úderů.
  A bude házet disky bosýma nohama.
  Zde řídila mlýn. Masa hlav hnědé armády se odvalila a tanky hořely.
  Je to bojovná kráska. Porazte si takovou žlutou armádu.
  Zoya je v pohybu a drtí všechny bez výjimky. A její meče jsou jako nůžky smrti.
  Dívka je prostě krásná. A její bosé nohy házejí velmi jedovaté jehly.
  Porazit soupeře. Probodávají jim hrdla a vyrábějí rakve, nutí explodovat tanky a letadla.
  Zoya to vzala a zapištěla:
  - Pokud v kohoutku není voda...
  Natasha radostně vykřikla:
  Takže je to vaše chyba!
  A holými prsty hází něco, co důkladně zabíjí. Tohle je opravdu dívka dívek.
  A z jejích holých nohou, jak bude čepel létat. A zasáhne spoustu bojovníků a odřízne věže od tanků.
  Augustin na cestách. Rychlý a jedinečný ve své kráse.
  Jaké má světlé vlasy. Jako vlající proletářský prapor. Tato dívka je opravdová liška.
  A seká protivníky - jako by se narodila s meči v rukou.
  Zrzka, zatracený parchant!
  Augustin to vzal a zasyčel:
  - Bude býčí hlava - bojovníci se nezblázní!
  A tady zase rozdrtila spoustu borců.
  Zkrátka se říká, že s takovým týmem Hitler nepřežije. A 9. května 1961 vzaly dívky Adolfa Hitlera s holými prsty za ruce a nohy a Margaritu za nos a roztrhaly, a 9. května 1961 byl Hitler vzat a zemřel! A SSSR dobyl celý svět!
  
  BABA YAGA ŠÍLÁ A ŠKODÍ SSSR!
  Baba Yaga, poháněná nenávistí k lidem, zasáhla do běhu dějin. Vzala to a v minometu ve společnosti Zmeje Gorynycha zaútočila na americká letadla, která chtěla bombardovat japonské letadlové lodě. A had Gorynych, jak to vezme, a udeří na Američany velkým proudem plamene ze tří hlav. A spálit více než sto letadel najednou. A Yankees zpanikaří. A pak je tu Baba Yaga, vrhající trávu do moře a americké letadlové lodě a další lodě pokryté vlnou. V důsledku toho byla Amerika v bitvě u Midway zcela poražena.
  Japonci pak zajali v pohybu a Havajské souostroví převzalo plnou kontrolu nad Tichým oceánem. A jejich pozemní síly napadly Indii a pochodovaly na Dillí.
  Britové, aby udrželi Indii, převedli část jednotek z Egypta a opustili operaci Torch. Amerika se také nevylodila v Casablance a Němci mohli zmrazit válku v Africe.
  To nezachránilo nacisty před porážkou u Stalingradu. Ale Mainsteinův protiúder zvítězil v síle. Vzhledem k tomu, že jednotky nebyly přesunuty do Afriky, měl Mainstein několik dalších divizí, včetně třiceti Tigerů, které zmizely v písku Sahary bez užitku ve skutečném příběhu. Navíc letectví nacistů bylo silnější. Přeci jen nevynakládali prostředky na zásobování Afriky a intenzita náletů na Třetí říši několikrát klesla.
  Dorazil na východní frontu a v březnu 1943 legendární eso Marseille zvýšilo počet sestřelených letadel na západní frontě na tři sta a stalo se skutečnou legendou všech dob. A na východě ho sovětští piloti tvrdě zasáhli. Marcel se nevyhýbal nejžhavějším soubojům a byl skutečným fenoménem. Jeden muž stál za celý letecký sbor.
  Sovětská vojska utrpěla větší ztráty než ve skutečné historii. Méně z nich z obklíčení uniklo. A Němci dobyli zpět nejen Charkov a Bělgorod, ale také Kursk a znovu dobyli také Krasnodon a Vorošilovgrad.
  Sovětští vojáci byli šokováni... Během tání se částečně vzpamatovali. Na obloze probíhaly vzdušné bitvy. Němci se chopili iniciativy. Japonci mezitím minuli americkou tepnu v Panamě a dobyli úžinu. Ve Spojených státech bylo rozhodnuto zmrazit celý evropský směr. Ale německá ponorková flotila pracovala příliš efektivně a trápila Brity a Američany. A Churchill, který neriskoval oficiální mír nebo příměří, navrhl, aby Němci zabrzdili válku. Tedy neuzavírat mír, ale opravdu neválčit.
  Hitler v reakci požadoval zastavení jakékoli pomoci SSSR. Británie a Spojené státy odmítly lend-lease, ale řekly, že by mohly něco prodat Rusku za zlato.
  Kromě toho Britové a Američané řekli, že pokud Hitler zastaví ničení Židů, mohou prodávat ropné produkty a další suroviny potřebné pro Němce na úvěr. Vůdce, který se rozhodl, že Židé nikam nepůjdou, souhlasil.
  Především musíme skoncovat se SSSR. Pravda, mezi Fritzovými nebyla jednota. Někteří generálové řekli, že by měli zaútočit na Moskvu. Jiní, že je dobrý nápad dobýt Kavkaz zpět.
  Führer se rozhodl postoupit na Voroněž. A pak se vrátit zpět do Stalingradu. Sám Hitler se chtěl za porážku u tohoto města opravdu pomstít. Sovětská rozvědka správně odhadla, kde nepřítel zasadí hlavní úder a připravila silnou obranu. Ale bohužel, Němci byli silní. Jejich tanky "Panther", "Tiger" a zejména "Lion" však nejsou dostatečně dokonalé.
  Používají se i Ferdinandy, stroje jsou také skutečná zvířata. A tak šoková pěst nacistů přešla 5. července 1943 do ofenzívy. Nacisté se snaží postupovat, ale v cestě jim stojí silná obrana. Dělostřelectvo navíc zasadilo nepříteli preventivní, i když nepříliš účinný dělostřelecký úder.
  Poté nacisté přešli do útoku a dokázali se znatelně vklínit do pozic sovětských jednotek. Nacisté mají více sil a ovládají vzduch. Marseille, která sestřelila více než pět set letadel, obdržela Velký kříž Železného kříže. A ještě předtím Rytířský kříž Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty.
  Němci postupovali a postupovali přes sovětskou obranu. Jako beranidlo se pohyboval tank "Lev", nejmocnější nepřátelský mastodont co do brnění a zbraní, vážící devadesát tun. A s Ferdinandy si rozumí, jednali zde s děsivou silou.
  Obrana Rudé armády byla ale silná a nechtěla se vzdát. Nacisté postupovali pomalu a utrpěli těžké ztráty. Ale ve vzduchu měli iniciativu. A Focke-Wulf je při správném používání účinný stroj. A houževnatý a se silnými zbraněmi. Postupně se nacisté blížili k Voroněži. Trvalo jim to ale dva měsíce, než se jim to podařilo. Konečně udýchaní a smrtelně unavení se Fritz zastavili, když se přiblížili k řece Don. Měli velké ztráty ve vybavení, zejména mezi Panthery a T-4 a T-3. Poněkud méně trpěli "Tygři" a "Lvi". Ale spousta tanků Lev se triviálně porouchala.
  Nastala pauza a nacisté škodu nahradili. Stalin doufal, že se iniciativy chopí v zimě. V sérii se ve vzduchu objevil ME-309, který se díky své vysoké rychlosti a výkonným zbraním stal kardinálním problémem sovětského letectví. Jako Yu-288. Přišel pozdní podzim a začal padat sníh. Rudá armáda zahájila protiofenzívu na Voroněžském směru a ve středu a také na Tamanském poloostrově.
  V zimě se dalo hodně vyhrát zpět. Japonsko ale nečekaně vstoupilo do války proti SSSR. Její pozemní armáda byla velmi početná. Po mnoha vítězstvích samuraj toužil po pomstě na Khalkhin Golovi.
  A rozpoutala se bitva kolosálních rozměrů. Útok na Vladivostok, ofenziva v Primorye a Mongolsku.
  Stalin přerušil ofenzívu ve směru Taman a ve středu a pokusil se prorazit pouze ve Voroněži. Nacisté se tam však houževnatě drželi. Měli hodně síly.
  Na obloze mají stále navrch. Kromě toho Japonsko také odklonilo část letectví. Takže k vítězství nedošlo.
  Samurajům se podařilo zablokovat Vladivostok a zajmout část Mongolska. Tím ale jejich úspěch skončil. Ale na druhou stranu Němci dokázali přežít zimu a vyhnout se porážce, jako tomu bylo v jednačtyřicátém a dvaačtyřicátém roce. A to je velký úspěch.
  V květnu nacisté doplnili své síly. V sérii měli proudový stíhač ME-262, který neměl obdoby. A Marseille sestřelila tisíc letadel. Za sedm set padesát letadel byl vyznamenán Rytířským křížem Železného kříže s meči z platinových dubových listů a diamanty. A za tisíc hvězdu rytířského kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty. Marseille se tak stalo superesem všech dob a národů.
  SSSR to ale nijak neusnadňuje. Na konci května Němci obnovili ofenzivu. Ale jejich jednotky postupovaly velmi pomalu. SSSR používal nové tanky T-34-85 a IS-2, což nacistům způsobilo určité problémy. Hlavní silou se stali Němci "Tygři" -2 a "Panther" -2. "Lion" a "Maus" byly přerušeny. Místo Mausu se začal vyvíjet E-100, tank nové generace. Se zhutněným uspořádáním, nízkou siluetou, velkými úhly sklonu pancíře, dokonalejším a lehčím podvozkem. Se stroji řady "E" byla spojena značná naděje. A velmi kolosální síla. Souboje jsou velmi brutální. Němcům se podařilo zatlačit sovětské jednotky za Don za tři měsíce. Nic víc ale nedosáhli.
  Japonsko bylo ve válce s Amerikou a v létě se omezilo pouze na útok na Vladivostok a Chabarovsk. Samuraj obsadil Chabarovsk, ale ne Vladivostok. A v Mongolsku samurajové udělali malý pokrok.
  V zimě 1945 byli Američané ještě schopni porazit Japonsko a vyhnat ji z Panamy. A průběh války probíhal jinak.
  V zimě 1945 Rudá armáda postupovala středem, ale nedokázala překonat nacistickou obranu. V březnu už Němci postupovali na jihu, ale postupovali jen málo.
  V květnu se nacisté pokusili postoupit na Moskvu, ale nedosáhli znatelného úspěchu a za dva měsíce urputných bojů postoupili o třicet nebo čtyřicet kilometrů.
  Bitev se účastnila samohybná děla řady E. Byla lehká a stále nedokonalá. Tank E-50 se sériovou výrobou nabral zpoždění. Proudové letouny, zejména bombardéry, se staly pro SSSR problémem. Na obloze byla posílena přesila nacistů. Marseille sestřelilo dva tisíce letadel a dostalo Hvězdu rytířského kříže, železný kříž se zlatými dubovými listy, meči a diamanty. V létě se sovětská vojska opět pokusila něco udělat. Ale nevyšlo to... Do konce roku byla frontová linie neaktivní.
  Přišel rok 1946....Němci měli diskotéky, ale byly drahé, náročné na výrobu a i přes nezranitelnost díky proudícímu laminárnímu proudění sami nemohli střílet. Neposkytlo tedy rozhodující výhodu. Ale v sérii ME-262 X, velmi silná stíhačka se šikmými křídly. A ME-1100 s variabilními zametacími křídly. A TA-283 s prodlouženým trupem. Jak Yu-287, tak TA-500 jsou šestimotorová proudová letadla. A spousta další techniky.
  SSSR v tomto ohledu stále zaostává a na nebi mají nacisté naprostou iniciativu.
  Tank E-50 nakonec šel do série i E-75. Stroje dostaly těsné uspořádání a ukázaly se jako lehčí. E-50 vážila pouhých padesát tun s motorem o výkonu 1200 koní a silnějším pancířem. E-75 vážil sedmdesát pět tun, s mnohem silnějším a šikmým pancířem než Tiger-2, silnou výzbrojí a motorem o výkonu 1500 koní.
  Němci na konci května zahájili ofenzívu proti Moskvě. Tentokrát se jim podařilo dostat až k obranné linii Mozhaisk a tam narazili na sevřenou a zoufalou obranu.
  Situaci zkomplikovala ofenziva Japonska na Sibiři. Ale nebylo to moc úspěšné. Válka je velmi krutá věc. A tak sovětská vojska stále držela Moskvu.
  Zima přešla v bitvách. Přišel rok 1947 ... Němci se na jaře znovu pokusili o postup. Jejich tanky řady E byly slušné. SSSR přešel na řady IS-4 a IS-7. Ale stále v malých porcích. A objevil se tank T-54, ale opět v malém množství. A to ještě nebylo žádné proudové letadlo.
  Nacisté postupovali na jihu. Zasadili hlavní úder ve směru na Kavkaz. A dokázali uspět. Prorazili frontu... Situaci zhoršil vstup Turecka do války. Osmané nakonec zaváhání překonali. Navíc spojenci s Třetí říší už dávno neválčí.
  Japonsko ale jasně začalo ztrácet... Ale i přes to zahájili samurajové v létě ofenzivu na Sibiři. A díky tomu se nacistům podařilo dobýt Kavkaz zpět. Do konce roku 1947 ji odřízli po zemi. A na jaře 1948 ho konečně dobyli.
  V této situaci Stalin nabídl Hitlerovi příměří za jakýchkoli podmínek.
  Po obdržení kavkazské ropy a obilí Ukrajiny, uhlí z Donbasu se Hitler rozhodl přijmout Stalinovu nabídku, ale za velmi obtížných podmínek.
  SSSR vrátil zajatce, převezl vybavení do Třetí říše a zavázal se zaplatit těžký a obrovský tribut v surovinách a zlatě.
  Velké byly i územní ztráty. Kromě toho, že Němci již zajali, museli se vzdát Leningradu a Murmanska a Karelského poloostrova a Archangelska.
  Stalin se zaťatým srdcem s tím souhlasil. A byla podepsána mírová smlouva.
  Třetí říše se prohlásila za vítěze a obrátila se na Západ.
  Už na podzim 1948 se nacistické hordy přesouvaly přes Afriku a Blízký východ. A během zimy byla zajata většina černého kontinentu a celý Blízký východ.
  A na jaře 1949 byla dobyta i jižní část Afriky. Německé ponorky s peroxidem vodíku se staly nejvýkonnějšími na světě a jejich letadla a diskety neměly naprosto obdoby. Navíc v roce 1949 měli nacisté pyramidové nádrže, kterými spojenecká děla nedokázala prorazit ze žádného úhlu.
  A tak v létě 1949 došlo k vylodění v Británii. Marseille za sestřelený pětitisícový letoun obdržela Velkou hvězdu Rytířského kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty.
  Teď jsou USA samy... Truman nabídl Hitlerovi mír za jakýchkoli podmínek. Führer to odmítl. V roce 1950 Němci prošli Islandem a Kanadou a ze severu se přiblížili k USA.
  V roce 1951 začaly boje v samotné Americe. Němci prorazili spolu s Japonci z Mexika i Kanady. Spojené státy neměly tu správnou technologii, aby nacistům vzdorovaly. Pyramidové tanky Třetí říše neměly obdoby a prolomily jakoukoli obranu.
  A padalo jedno americké město za druhým... 30. ledna 1052 Spojené státy kapitulovaly proti Třetí říši. A situace se ještě vyostřila.
  Stalin zemřel 5. března 1953. A 20. dubna 1953 se uskutečnil první let člověka na Měsíc. Němci samozřejmě letěli. A je to docela fajn. A let byl skvělý.
  Ale nadešel čas míru a trávení výbojů. A tak začala kolonizace dalších zemí a formování Hitlerovy říše. V roce 1959, 20. dubna, se konalo referendum o přeměně Třetí říše na monarchii a impérium s císařem Adolfem Hitlerem. A v SSSR vládl Berija. Dostal moc, protože byla potřeba pevná ruka a hlavně potřebovali pořádek ve zbídačeném a válkou a reparacemi zdevastovaném SSSR.
  A 20. dubna 1960 začal let prvního člověka na Mars. A bylo to docela fajn. Ale Hitler zemřel v březnu 1961. A jeho místo zaujal syn získaný umělou reprodukcí Wolf. Také císař a velmi mladý.
  A Wolf se bez dalších okolků rozhodl zahájit válku s Japonskem. Říká se, že na planetě Zemi nemohou být dvě velké říše, ale pouze jedna.
  Berija se postavil na stranu Třetí říše. Ve skutečnosti říkají, jak dlouho můžete sedět u kbelíku. Japonsko dobylo část Dálného východu a Primorye z Ruska. A to je obecně nepříjemné a divoké.
  Wolf jako první prohlásil, že SSSR může znovu získat Primorye, část Sibiře, a Sachalin, stejně jako Kurilský hřeben, ale nic víc. Berija s tím byl v pohodě. A SSSR začal válku.
  Měl hlavní tanky T-54 a T-55 a IS-10 a IS-12. Němci mají mnohem pokročilejší: pyramidální. A to je samozřejmě vážný nárok na vítězství.
  Japonsko naopak zaostávalo za SSSR v technice. Na japonském trůnu je stejný neodstranitelný císař Hirohito. A samozřejmě chce také moc nad světem. Ale nacisté jsou slabší.
  Válka začala 20. dubna 1961. Hitler se připravoval na válku s Japonci, chtěl také úplnou moc nad světem. Ale Wolf byl před ním. Přesněji Adolf První a Veliký neměl čas. A začala velká a krutá válka.
  Váhy vibrovaly velkou silou.
  Němci se hned od začátku chopili iniciativy, majíce pokročilejší technologii. Ale Japonci bojovali velmi hrdinně. Ale v prvních třech měsících se Němci a armáda SSSR dokázali znatelně přesunout hluboko do Japonské říše a hodně zachytit.
  Boje pokračovaly s různým úspěchem, ale spíše ve prospěch nacistů. A Němci postupovali dál a dál. A to byl jejich kolosální a nenapodobitelný úspěch. Jejich pyramidové nádrže byly vyrobeny ze speciálního druhu plastu a rozbily jakoukoli obranu. A pro Japonsko nebylo žádné slitování.
  IS-12 byl tank vážící padesát tun a dobře chráněný v čele, se 122milimetrovým kanónem, ale dlouhým 60EL. A strašně zmlátila nepřítele.
  Japonská armáda je zastaralá a prohrává. Po několika měsících bojů byla dobyta třetina samurajské říše.
  A do konce roku 1961 Země vycházejícího slunce ztratila téměř polovinu svého území.
  Přišel rok 1962... Němci a SSSR pokračují v ofenzivě... Berija je na vzestupu. Opět boje a vítězství. O rok později, 20. dubna 1962, již byly dobyty více než dvě třetiny japonské koloniální říše. A válka pokračuje.
  Armáda SSSR bojuje s hrdinstvím ....
  Nyní přistáli na akutním Hokkaidó... A 3. září 1962 Japonsko kapitulovalo. A tato válka je u konce.
  Wolf první se stal velkým a světovým císařem. A opět je čas strávit ukořistěný koloniální majetek.
  Německé lety na různé planety. V roce 1965 na Venuši. V roce 1967 do Merkuru. A v roce 1968 k satelitům Jupiteru.
  To ale Wolfovi prvnímu nestačí.V roce 1971 byly navštíveny i satelity Saturnu. A v roce 1971, 20. dubna, zaútočil Wolf První na SSSR. Rozhodl se zachytit poslední moc na planetě Zemi, která mu ještě nebyla podřízena.
  Berija stále vládl SSSR. Bylo mu dvaasedmdesát, nebo ani ne.
  A vojska Třetí říše dobyla území. Hlavní úder byl zasazen ve směru na Moskvu, který se Hitlerovi nikdy nepodařilo zasadit.
  Ale zatím samozřejmě vše probíhalo ve prospěch Třetí říše. Která má více sil a tanků.
  Ale smůla, sovětská vojska dorazila a pojďme mlátit nacisty strašlivou silou.
  Oleg Rybačenko je zpět v akci. A postupuje a mává oběma meči. A terminátor řídí mlýn. Mrtví nacisté padají.
  Masa mrtvol. Celé hory krvavých těl.
  Chlapec spisovateli připomíná divokou strategii. Kde se také mísili koně a lidé.
  Oleg Rybačenko kvílí:
  - Běda mysli!
  A peněz bude dost!
  A terminátor chlapec v novém hnutí. A jeho bosé nohy něco vezmou a hodí.
  Chlapecký génius zařval:
  - Mistrovská třída a firma "Adidas"!
  Opravdu skvělá show se ukázala jako skvělá. A kolik zabili nacistů. A největší počet největších zabil hnědé bojovníky.
  Margarita je také v boji. Drtí skořici a ocelové armády a řve:
  - Velký šokový pluk! Všichni vjíždíme do rakve!
  A její meče jsou rozsekány nacisty. Masa hnědých bojovníků se již zhroutila.
  Dívka zavrčela:
  - Jsem ještě chladnější než panteři! Dokažte, že každý je nejlepší!
  A z holé paty dívky vyletí jako hrášek se silnými výbušninami.
  A udeřit na nepřítele.
  A vezme a rozbije některé protivníky a tanky a dokonce i letadla.
  A Natasha má autoritu. A poráží soupeře a ona sama nikomu nedá sestup.
  Kolik nacistů už přerušilo.
  A její zuby jsou tak ostré. A oči jsou safírové. Toto je dívka - hlavní kat. Přestože má všechny své partnery - katy!
  Natasha křičí:
  - Jsem blázen! Budete mít trest!
  A zase ta dívka poseká spoustu nacistů meči.
  Zoya je v pohybu a vystříhala spoustu hnědých válečníků.
  A bosé nohy házejí jehly. Každá jehla zabije několik nacistů. Tyto dívky jsou opravdu krásné.
  Augustin postupuje a drtí protivníky. A přitom nezapomene křičet:
  - Nemůžete uniknout z rakve!
  A dívka si vezme zuby a odhalí zuby!
  A ta zrzka je tak... Vlasy vlající ve větru jako proletářský prapor.
  A všechno doslova vychází ze vzteku.
  Světlana v pohybu Zde rozsekala spoustu lebek a tankových věží. Válečnice, která vyceňuje zuby.
  Ukazuje jazyk. A pak plivne z brčka. Pak zavyl:
  - Budete mrtví!
  A opět z jejích bosých nohou létají smrtící jehly, které zasahují pěchotu i letadla.
  Je jasné, že takový tým nacisty zničí, i kdyby Třetí říše dobyla téměř celý svět a začala se usazovat na jiných planetách!
  
  OLEG RYBACHENKO ZACHRAŇTE ŘÍŠI
  ANOTACE
  Oleg Rybačenko dostal nesmrtelnost jako dárek, ale musí si to odpracovat, protože sloužil v ruské armádě sto let. Ale na druhou stranu pomáhá Rusku vyhrát válku s Japonskem, zachrání admirála Makarova a dokáže spoustu báječných výkonů!
  . KAPITOLA 1
  Oleg Rybačenko byl z vůle ruských bohů demiurgů proměněn v chlapce, ne však prostého, ale nesmrtelného. A byl poslán, aby vykonal misi v Port Arthuru - chránil tam Rusko. A proměnil se v dítě, které vypadalo asi na deset let, ale bylo extrémně rychlé - rychlejší než gepard a nezranitelné všemi druhy zbraní. Jako desetiletý chlapec bude sto let sloužit carskému Rusku, pak mu bude šestnáct a uchová si nesmrtelnost, aby byl pánem svého osudu, ale čas od času plní mise na příkaz ruských bohů- demiurgové.
  A jeho inkarnace měla okamžitě dopad na běh dějin.
  Deset let nevypadal Oleg Rybačenko na poměry počátku dvacátého století tak malý a okamžitě byl přijat do armády. Kromě toho se chlapec dal snadno ohnout a narovnat prsty, nejprve rukou a poté bosýma nohama, měděným grošem. Co udělalo dojem.
  Nejprve se chlapci podařilo zachránit admirála Makarova před smrtí. Chlapec to udělal velmi jednoduše, do Petropavlovska vstoupil v den osudného výstupu na moře. A triviálně vyskočil ke kormidlu a postrčil námořníka a roztočil loď.
  To však nebylo doceněno. A pas byl čtyřicet ran bičem za takovou drzost.
  Admirál ale naštěstí nezemřel.
  Ale přesto začalo obléhání Port Arthuru. Japonci měli na moři stále převahu a generál Partridge byl příliš nerozhodný.
  Velitel Port Arthuru ale zemřel, ve skutečné historii byl skutečně zraněn do hlavy, ale pár milimetrů úlomku prošlo blíže k mozku. A Oleg Rybachenko, který ten příběh znal, jen nepostřehnutelně plácl dlaní na generálův spánek a úlomek zasáhl mozek a zabil ho. Stručně řečeno, zrádce, který se vzdal citadely, zemřel a Kondratenko, hrdina obrany Port Arthuru, zaujal jeho místo.
  Nový velitel, aby posílil obranu pevnosti, odepsal všechny námořníky a lodní dělostřelectvo ke břehu a odzbrojil eskadru, ale opevnil Port Arthur.
  Admirál Makarov s ním byl v tomto plně solidární. Ruská flotila navíc v tomto příběhu nedokázala převzít iniciativu na moři.
  V důsledku toho byla citadela důkladně chráněna, plus obratné akce velitele Kondratenka. Obrana obstála dobře. Kondratenko včas posílil obranu pevnosti Vysoké a Japonci to nedokázali vzít.
  Navíc Oleg Rybačenko, tento nesmrtelný, bosý chlapec bojoval jako titán v každé zimě. A všechny ohromil svou fenomenální přesností.
  Chlapec přiskočil ke kulometu, opřel si holé, kulaté, dětské paty a namířil zbraň. A začal čmárat. A ani jedna kulka nepřišla nazmar. Samurajové byli káceni doslova v řadách.
  Oleg, tento věčný pacholek, sebou nadšeně mlátil a agresivně si pobrukoval, skládal za pochodu;
  Jsem kluk narozený v listopadu
  Ve vesmírném věku, bouřlivém věku...
  Bloom carské Rusko na zemi,
  Věřte mi, my kadeti nejsme mrzáci!
  
  Velký Bůh Svarog mě poslal,
  Služte vlasti srdcem a duší...
  Pro nás koneckonců všemohoucí bílý bůh -
  My si poradíme, věřte Satanovi!
  
  Rusko je naše vlast, věřte
  Která je jediná na světě...
  Přestože zaútočila velmi aktivní šelma,
  Pro nás Rusy je na planetě místo!
  
  Mocná nekonečná země
  Který nejmoudřejší král řídí...
  Navždy nám ji dal Kin -
  Ať zvítězí Ábel, ať zahyne Kain!
  
  Statečně bráním Port Arthur,
  Bojuj chlapče a bos v mrazu,
  Věřte mi, Japonci se neohnuli,
  Dívky si roztáhly copánky!
  
  Chlapec byl okamžitě odříznut kulometem,
  Pokosili oddíl divokých samurajů...
  A bije žlutě přímo do očí
  Jsme průkopníci zla se roztrhají na kusy!
  
  Dosáhněme komunismu navždy
  Ruští carové mají slavnou cestu.
  Splní se velký sen
  Ke slávě legendárního Svaroga!
  
  Věříme, že budeme bránit vlast,
  Bojuji na velké, vysoké hoře...
  Nad námi je zlatý cherubín,
  A samotný lord Perun má jasné oči!
  
  Jsem pro naši vlast až do konce,
  Věřte mi, budu bojovat velmi statečně ...
  Car Nicholas nahradil mého otce,
  Jidáše pověsíme na osika!
  
  Rusko je prostě ideál
  Země svatých a moudrých lidí světa....
  Snil jsem o tom, že v tom najdu slávu, chlapče,
  A udělal z Marsu a Krista modlu!
  
  Věřím Ladě matce bohů,
  Která láska k vesmíru dává...
  Potřebujeme další slova k modlitbě,
  Maria navždy chval pannu!
  
  Caru Mikuláši pomůžeme ti,
  Chcete-li porazit Japonce, věřte krutým...
  Svarogova vnoučata, jsme synové porodu,
  A v rati věříme v cool doky!
  
  A tady obří chlapec bojuje,
  Které kulomety rati sekají...
  Pán je vždy jedno s námi,
  Kristova rána skutečně rozfouká mraky!
  
  No, co Japonci zatěžovali?
  Port Arthur dobýt nelze...
  Založíme ruský svět všude,
  A bude figurka Ládi se zlatem!
  
  Neboť král bude navždy věrný,
  Zachráníme jeho i Svatou vlast...
  Ve stínu dvouhlavého erbu,
  Uděláme Victorii cool!
  
  V Rusku je každý kluk hrdina,
  Odletí mečem a zahraje polovinu planety...
  Nekradeš dívky do svého yasyr,
  Budiž pochválen naše skutky!
  
  Ano, Rusko má průkopníky,
  Že červená kravata byla pevně uvázaná...
  Zachováváme spravedlnost, svědomí, čest,
  A vidíme komunismus, slunce dalo!
  
  A teď jsme odrazili hordu,
  A bránili pevnost Port Arthur ...
  Svarog řekl: Přijmu mrtvé,
  V ráji dívky čekají, až se z nich stane postava!
  Chlapec za zpěvu hodil bosou nohou granát a roztrhal samuraje na kusy.
  Mimochodem, granát byl vyroben z pilin a měl velkou ničivou sílu. Japonci tomu tedy nemohou odolat.
  Oleg Rybachenko, napsal a zpíval:
  A samuraj letěl k zemi,
  Pod tlakem oceli a ohně!
  A jeho přínos k obraně byl cenný. A admirál Makarov ukázal své umění na souši.
  Navíc měli Rusové díky zručnosti legendárního generála více zásob a zásob.
  A to, že ruská eskadra Toga byla potlučena mnohem výrazněji.
  Do konce prosince byli samurajové při útocích vyčerpaní. V lednu nastal klid způsobený Kuropatkinovým pokusem o uvolnění blokády, ale nepříliš úspěšný.
  V únoru byl útok znovu a znovu odražen s těžkými ztrátami pro Japonce.
  Při obraně se chlapec Oleg Rybachenko choval hrdinsky. V době začátku obléhání bylo tomuto chataři na pohled pouhých deset let. Dítě bojovalo na stejné úrovni jako dospělí a šlo na průzkum.
  Ukázal se jako velmi odvážný a bojovný. A obrana vydržela.
  A chlapec, odrážející další útok, zabil stovky samurajů z kulometu a nedovolil jim dobýt Mount High. Chlapec přitom znovu zpíval s velkým nadšením;
  Car Nicholas je nyní velkým panovníkem,
  Ty Lenine nedostaneš šanci na moc...
  Zastavíme hordy divokých Japonců,
  Natrhni agresorovi na ústa Ruska!
  
  Kéž Rusko navždy vládne ve vesmíru,
  V něm mocný, impozantní car Nikolaj ...
  Můžeme zasáhnout nepřítele mečem,
  Za to bojujte a odvažujte se!
  
  Velikost Ruska ve vesmíru,
  Nikdo nemůže překonat Rusy...
  S jeho silou v bitvách nezměněnou,
  Vyženeme nepřátele z vlasti!
  
  Ve jménu naší posvátné vlasti,
  Rusko vyhraje bitvy...
  A sláva Rusů bude neúplatná,
  Složení zkoušek za pouhých pět!
  
  Nikdy nebudeme klečet
  Nad námi je zlatý cherubín...
  Projde mnoho dalších generací
  A ve vesmíru bude věčný mír!
  
  Svarog přijde spolu s Ježíšem,
  Vzkřísí všechny mrtvé najednou...
  Koneckonců, léčení je nejvyšší umění,
  Otcové mocných Říjnů budou rodit!
  
  A Lenin, Stalin, Nikolaj a Peter,
  Všechny ruce se sevřou a pochopí...
  Jaká je vlajka Ruska v hrdém vesmíru,
  Nepřátelé vlasti zemřou a zemřou!
  
  Bůh žehnej službě Rusku,
  Zvedněte se na nejvyšší podstavec...
  Svarog, velký impozantní mesiáš,
  Věřte mi, nepřestal jsem milovat vojáky!
  
  Brzy uvěříme, že jsme silnější
  Vztyčit ruskou vlajku nad planetou...
  Kdo dá vzniknout skvělému nápadu,
  Zpíváme v próze a poezii!
  
  Jak dobré je, když hvězda Ruska
  Nad světem bude zářit jako diamant...
  Koneckonců, nebeská hvězda samet zalévala,
  A trefit protivníka do očí!
  
  Nevěřte tomu, kdo říká, že jsou slabí,
  Že ruští titáni se nevyrovnají...
  Ve jménu tohoto pravoslavného státu,
  Posaďte toho chlapce na koně!
  
  A spěcháme do bitvy o slávu světa,
  Statečně vyhrát ve vlasti...
  Nedá se to Shakespearovi popsat
  Jak moc bude naše armáda ve slávě!
  
  Naše vlast dosáhne ocenění,
  Ze všech bohů ve vesmíru nejlepší ze všech...
  Hosté jsou v naší vlasti vždy vítáni,
  Pokud přijdeš s dobrotou, nejsi darebák!
  
  Miluj krále a Boha Ježíše
  A uctívejte Ladu z lásky ...
  Nebuď zbabělec v bitvě,
  Na krvi štěstí nevybudujete!
  
  Život bude věčný, bouřlivý a krásný,
  Pro každého je místo, kde může být odvážný...
  Hádka s ruským rytířem je nebezpečná,
  Nepočítejte pak ty problémy!
  
  Ale brzy bude ve vesmíru mír,
  A dobro zvítězí ve velikosti...
  Budeme ve štěstí, ráj beze změny,
  Pán poskytne silné křídlo!
  S takovou písní samozřejmě ruští vojáci nemohli prohrát. A terminátor chlapec neminul. A další válečníci stříleli na Japonce útočící na horu Vysokaya s úžasnou přesností.
  Březen už přišel... Japonci opět ustoupili. Krvavá neděle se v Rusku nekonala, protože car Nicholas, protože Port Arthur se držel, byl v dobré náladě a vyšel mezi lidi. Také králův lid ho vítal sváteční náladou a divoce jásal. A všechno dobře dopadlo.
  Ruská armáda byla doplňována a stávala se stále více. Koncem března se Japonci pokusili o postup, ale Kuropatkinovy síly měly příliš velkou početní převahu a všechny útoky odrazily.
  A nejlepší části samurajů generála Nogy byly uvězněny při obléhání Port Arthur. Po těžkých ztrátách Japonci ustoupili. Ale Kuropatkin znovu zaváhal.
  Koncem dubna následoval nový přepad, který však byl také odražen.
  A Oleg Rybačenko, tento statečný chlapec, dokonce zajal japonského plukovníka, samozřejmě s pomocí pasti.
  Začátkem května došlo jen k menším šarvátkám a 25. Rožděstvenského squadrona konečně vstoupila do Port Arthuru. Slavný admirál převedl jedenapadesát lodí najednou přes tři oceány!
  Poté obrana získala posily. A začátkem června následoval poslední útok na Port Arthur. Útok je zoufalý a divoký. A znovu byl odražen s obrovskými ztrátami pro Japonce. Car nakonec Kuropatkina odstranil a jmenoval Lineviče. V polovině července 1905 byli Japonci definitivně poraženi. A hrdinská obrana Port Arthuru, která trvala více než rok, skončila.
  Kondratenko byl vyznamenán Řádem svatého Ondřeje Prvního. A obdržel hodnost polního maršála. Poté eskadra Rožděstvenského spolu s Port Arthurem vedená admirálem Makarovem porazila Japonce na moři. Navíc admirál Togo sám zemřel v bitvě.
  Oleg Rybachenko, tento věčný chlapec, se opět vyznamenal a osobně zajal bitevní loď Japonců. Několik krásných bosých dívek s ním také bojovalo.
  Bojující Natashka se ukázala obzvláště jasně - skutečná sopka v bitvě a neporazitelná.
  A když dívka hodí granát holými prsty, pak je to kolosální průšvih a zkáza. Uhelný granát a tak ničivý.
  Pionýrský chlapec útočí na Japonce a zároveň zpívá;
  Náš bude Tichý oceán, věřte
  Rusko Rodského království s Nicholasem ...
  A bestie bude zničena
  My, rytíři nepřátel, každého roztrháme na kusy!
  
  Moje země, věř především,
  Ať hvězdy komunismu jasně září...
  Úspěch provází rytíře,
  Jsme ztělesněním spravedlivého altruismu!
  
  Jsem průkopník vtrhl do války,
  Jen bosý kluk...
  Ale protivníka rozdrtím na prášek,
  A odlomím ty, kteří jsou proti rohům!
  
  Japonsko, proč šel k nám
  Odvážil ses vyzvat Rusko...
  A dostal patou přímo do oka,
  Svarog, poslání velkého Pána!
  
  Miluj Ladu Matku Bohovou,
  Porodila mnoho, jasných a skvělých...
  Ke slávě udatných synů rodu,
  Zastavíme nápor divokých nepřátel!
  
  Neporazte japonskou žlutou Rus,
  Náš hrdina v bitvách je neporazitelný...
  Bojujte za vlast a nebojte se,
  Když jsou lidé a královský systém sjednoceni!
  
  Oh, Nikolai, my ti to dáme
  Pro Svatou Rus jsme rodným srdcem...
  Nad námi je zlatý cherubín,
  Otevírá své dveře do vesmíru!
  
  Ke slávě Boha ruského Krista,
  Zpíváme hymny pro naše Rusko...
  Mariina láska, tak čistá
  Co nahradí dětem kaši k obědu!
  
  K tobě Marie obrátím své oči,
  Spolu s Ladou rozdáváte lásku všem ...
  I když na nás ďábel naostřil sekeru,
  Bohyně bude s námi ve věčném světle!
  
  Ne, slunce nikdy nevyjde
  Bezmezné nejvyšší Rusko...
  Splněný velký sen
  Všechno to slýchá pod modrou oblohou!
  
  Zpíváme ti Matko Boží,
  Žalmy a písně, každý okamžik...
  Pokud potřebujeme jít do bitvy s jednou zbraní,
  Vždyť Stalin a Velký Lenin jsou s námi!
  
  Za vlast, za Boha, za zemi,
  My chlapci bojujeme s protivníkem...
  Věz nebýt prokletým jhem,
  Když se brousí bajonet ruského vojáka!
  
  Pro naši zemi, průkopníka v bitvách,
  Svarogovi se podařilo oslavit tvář milující ...
  Něco vidíme v našich jasných snech
  Kde budeme navždy chválit Boha druhu!
  
  Stručně řečeno, Japonci jsou již Khan,
  A Port Arthur se v bitvách nevzdal ...
  Proto nám Bůh dává vlast,
  Abyste za Rusko statečně bojovali!
  . KAPITOLA 2
  Japonsko bylo nuceno uzavřít mír s Ruskem, zprostředkovaný Spojenými státy.
  Musel jsem postoupit Kurilské ostrovy a Tchaj-wan. Rusko si zajistilo protektorát nad Koreou, Mandžusko, kontrolu nad Port Arthurem. Japonsko navíc vyplatilo obrovské odškodné ve výši miliardy zlatých jenů carskému Rusku.
  Vítězství posílilo postavení cara Mikuláše II. Rusko rozšířilo svá území a Želtorossija se začala formovat na úkor dobrovolného připojení k čínským regionům. Žádná Státní duma - Rusko zůstalo absolutní monarchií, bez parlamentu.
  Samozřejmě, že díky vítězství a politické stabilitě začal ekonomický růst dříve než ve skutečné historii a byl silnější.
  První světová válka začala jako ve skutečné historii. Ale pro Rusko to pokračovalo úspěšněji. Ve kterém byla armáda větší a lepší, a to i díky reformám polního maršála Kondratěnka, a ekonomika je silnější a autorita cara je vyšší.
  Zoufale a velmi statečně bojoval i Oleg Rybačenko. Chlapec běžel jako meteorit. Čmáral z podomácku vyrobeného kulometu na Němce. A pak běžel rychleji než vozík s kulometem. A také nadšeně rozdrtil armádu císařů.
  Vypadal jako asi desetiletý chlapec a jeho bosé, dětské nohy házely provizorní smrtící granáty z pilin.
  Chlapec vedl dobře mířenou palbu a sebevědomě bzučel;
  Naše vlast je svatá země,
  Sláva naší neomezené vlasti...
  Protivníka Satan nerozdrtí,
  Vidíme, jsme vzdálené přístupy!
  
  Moje vlast bude vzkvétat
  Car Nicholas povstal nad planetou...
  Neporazitelná ruská armáda,
  Pojďme blíže k Všemohoucímu!
  
  Jsem prostý pionýrský chlapec,
  Ale obdařen nebývalou silou ....
  A všem ukážu mocný příklad,
  Aby nebyla známá jako ošuntělá šestka!
  
  Věřím s tebou, Pane Ježíši,
  Jsi nejsilnější v celém vesmíru,
  A modlím se k tobě spolu s Ladou,
  Řídit kanál tvorby!
  
  Brzy budeme na Marsu, věřte mi
  Naše země bude vládnout planetě...
  A pekelné Kaiserovo zvíře je rozdrceno,
  Zážitky rytířů se zpívají v písni!
  
  Chlapec provozuje průkopníka bos,
  Holky pobíhají kolem holých podpatků...
  Udeří Kaisera pěstí,
  Vždyť naši rytíři mluví s bohy!
  
  Sláva Rusku, skvělá země,
  Vězte, že král ustojí svatý komunismus...
  Neporaz nás, věř Satanovi,
  Fašismus byl uvržen do popela Boudina!
  
  Naše vlast není ve světě silnější,
  Ve vesmíru není krásnější Rusko ...
  Jsem orel, ne zlý vrabec,
  Přinesu radost a štěstí všem lidem!
  
  Odvážně vjíždíme do pekla nepřítele,
  Snadno rozdrtíme protivníky nacistů...
  Brzy usekneme císařovy rohy,
  Nastane éra světla komunistů!
  A děvčata také drtí Němce, a tak famózně. Jsou vyřazeni pomocí bosých nohou se smrtícími výbušnými balíčky. A píchají přitom bajonety.
  Rozpírají břicha protivníků bez velkého obřadu.
  Natasha zpívá;
  Čekání na vítězství, čekání na vítězství! Pro cara Mikuláše horu!
  Zoya střílející a házející granáty holými prsty u nohou potvrzuje:
  - Vítězství čeká, vítězství čeká! Protivníku, jste přátelský fanoušek!
  A rusovlasý Augustin, jehož vlasy vlají ve větru jako proletářský prapor, řve:
  - Bůh ochraňuj krále!
  Světlana, která sráží císařské vojáky a hází granáty holými prsty na nohou, ječí:
  - Láďa je s námi!
  Toto jsou dívky bojovné a krásné. A jejich svaly se válejí pod opálenou kůží.
  Válka trvala něco málo přes rok a skončila rozpadem Rakouska-Uherska a kapitulací Osmanské říše a Německa. A Bulharsko, když vidělo, jak to voní, se postavilo na stranu Srbska a Ruska, stejně jako mimochodem Itálie a Japonsko.
  Polní maršál Kondratenko obdržel nejvyšší hodnost - Generalissimo. A stal se držitelem téměř všech řádů, jako Suvorov. Brusilov se stal polním maršálem. Admirál Kolčak udělal kariéru a Kornilov, Děnikin. Carské Rusko k sobě připojilo: Halič, Bukovinu, Krakovské vojvodství, Poznaňskou oblast, Klajpedu. Československo se stalo součástí Ruské říše. A Malá Asie s Konstantinopolí. A severní Irák.
  Suma sumárum to dopadlo dobře. Japonci si rozdělili německé kolonie s Ruskem v Tichém oceánu.
  Poté byla Saúdská Arábie rozdělena mezi Rusko, Francii a Británii. Dále, po krátké válce si Rusko a Británie rozdělily Írán.
  Oleg Rybachenko se této války zúčastnil. Chlapec znovu bojoval, běžel rychleji než gepard s kulometem a vrhal granáty s kolosální smrtící silou bosýma dětským chodidlem. A zničit všechny nepřátele.
  A čarodějnice s ním bojovaly. Velmi krásně a vesele zpívali, když drtili Peršany.
  Jsme děti rodiny, dcery bohů,
  A zároveň bosí členové Komsomolu ...
  Na potřebu utrácet navíc znát sny
  Zásah dívek bajonetem je velmi prudký!
  
  Budeme schopni porazit všechny nacisty,
  Paláce ke stavbě - prapor komunismu ...
  Náš neporazitelný ruský medvěd,
  Vyvracení dogmat darwinismu!
  
  Jsme krásné dívky, věřte mi
  A holým podpatkem udeříme do nosu ...
  Brzy otevřeme dveře komunismu,
  Odhalíme temné ignoranty!
  
  Tady běžíme bosí do útoku,
  Uchváceni krásou jejich dívky...
  Nad námi je zlatý cherubín,
  A holky mají tak zvučný hlas!
  
  Ať je ruská země slavná,
  To se narodilo ve jménu generací...
  Národy světa jsou přátelská rodina,
  Velký Lenin nám pomůže!
  
  Ale nyní vládne slavný Nikolaj,
  A obři o něj bojují,
  Všichni se tam dostaneme, jen věříme v nebe,
  Když se lid a ruský car sjednotí!
  
  Správně, budeme oddáni králi,
  Sloužit Mu celým srdcem a duší...
  Miluji Ježíše a Ladoyu,
  Navždy s tebou budu Svarog!
  
  Naši ruští bohové jsou pro nás důležití,
  Milujeme je duší sovětského lidu...
  A jsou to jen satanovy machinace,
  Až bude Perun s Láďou, odmítneš!
  
  Miluji krále, je to náš vlastní otec,
  Služte Mu věrně a s láskou...
  Ať je konec nepříteli Rusů,
  I když se někdy dává do krve!
  
  Rusko bude ve vesmíru pro každého,
  Zářit s kvasarem jasným a výkonným...
  Vlast nebude mít problémy,
  I když protivník přitáhl zlé mraky!
  
  Ať je s námi všemohoucí Rod,
  Kdo je vládcem celého vesmíru ....
  Za námi je největší bílý bůh,
  Kdo ve své laskavosti vládne!
  
  Ať je stvoření na zemi,
  Vyhrajeme, to vím jistě...
  Čekání na splnění toho jasného snu,
  Ve světlém ráji bude místo pro lidi!
  
  Ach, mé svaté moudré Rusko,
  Ve jménu prosperity komunismu...
  Bohové-demiurgové znají mé příbuzné,
  A pokusy o revanšismus neprojdou!
  
  Věříme, že protivníci budou vymazáni v prach,
  Vztyčíme ruskou vlajku nad celým vesmírem...
  Porazíme fašisty a dushmany,
  A navždy budeme oslavovat příjmení!
  A samozřejmě děvčata střílejí a házejí smrtící granáty svými dlátovými, holými, opálenými nohami.
  A lidem, jako jsou oni, nemůžete odolat.
  Potom zajatý mudžahedín políbil nahé mozolnaté dívky. Zaprášené, ale velmi svůdné nohy.
  A pak Afghánistán. Pravda, byla tam malá válka. A Britové zpočátku neměli příliš štěstí.
  Oleg Rybačenko tam však ukázal svou skvělou úroveň válečníka světla.
  Spolu s dívkami v bikinách drtil nepřítele s velkou lehkostí a proměnil mudžahedíny v síto. A dívky s holými prsty na nohou házely bomby smrtící síly a roztrhaly celé oddíly afghánských militantů.
  A bojoval, chlapec zpíval, skládal za pochodu;
  Jsem průkopník, musím bojovat v Afghánistánu,
  Čekají nás hrozné bitvy...
  Ale Rusové vždy vědí, jak bojovat,
  Nepřítel bude počítat pouze nuly!
  
  Ať je éra komunismu ve slávě,
  Až přijde velký Bůh Svarog...
  Rozptýlit hordy hrozivého fašismu,
  Wins otevřel nekonečný účet!
  
  Nebe je v Afghánistánu modré
  Bosý chlapec běží přes hory...
  Jeho povolání je skvělá věc,
  Vždyť ruská víra je pevný monolit!
  
  Dushmanové šplhají v agresivním mraku,
  Ale jsou sraženi statečným průkopníkem,
  Bojovník z Ruska mocný,
  Ukáže příklad i dospělým!
  
  Všichni věříme ve vítězství komunismu,
  A pokud musíte bojovat za krále...
  Rozptýlíme hejno revanšismu na popel,
  Pro nás a hory teplá moře!
  
  Rusko bude vládnout vesmíru
  Tak odkázal nejvyšší moudrý prut...
  S jeho silou v bitvě nezměněnou,
  Zaženeme nepřátele vlasti do rakve!
  
  Rusové nás nemohou srazit na kolena,
  Pro nás Svarog a Bílý Bůh lásky ...
  Odmítneme hojnost této lenosti,
  Pokud potřebujeme oceán, prolijme krev!
  
  Ke slávě naší vlasti Ruska,
  Rytíř se odváží zachránit mou Rus...
  Naše rodina je Nejvyšší a Kristus je poslání,
  Umět zprostředkovat světlo stvoření!
  
  Miluji Rusko, které je ze všech nejdražší,
  Které krásné květiny...
  Pohneme Fuhrera tvrdě obličejem,
  A hořké porážky se nepočítají!
  
  Za námi je Lada, matka velkých bohů,
  Za námi je Perun, Yarilo, síla ....
  Rozdrtíme tlaky hejn všech divokých,
  Pomozme slabým lidem!
  
  Ano, ať Vlast vzkvétá ve slávě,
  Vesmír se povznese především...
  Ábel povstane a Kain zahyne,
  V pekle bude vzteklý padouch!
  
  Když Rusko pozvedne svůj impozantní meč,
  A dej nám sílu Rusů, bílý Bože ...
  Všichni zlí duchové v podsvětí brzy zahynou,
  Co pomohlo vytvořit Nejvyšší světlo!
  
  Tak věř v Boha Ježíši čest,
  Věřte ve slávu našeho Krista...
  Nezlob své rodiče
  Udržujte víru v Roda až do konce!
  
  Pak přijde velká odměna,
  A podřídit Rusům celý svět...
  Je třeba statečně bojovat za vlast,
  Svarog velký Bůh a modla!
  
  Všichni mrtví budou vzkříšeni ve štěstí,
  Věky, jako vítr, kvetou v radosti ...
  Nebe i země jsou ve své impozantní síle,
  Národy celé planety ctí rodinu!
  Takto bojoval Oleg Rybačenko v Afghánistánu s dívkami. A jedno jeho sebevědomé a zvučné vítězství za druhým.
  Tohle je terminátor! A dívka s holými podpatky se ukázala být tak impozantní a jiskřivá!
  Svět našel stabilitu a prosperitu. Až do Velké hospodářské krize v roce 1929. Rusko se po rychlém růstu také dostalo do krize.
  V roce 1931 Japonsko zaútočilo na Rusko a hledalo pomstu za minulé porážky.
  Samozřejmě, že carská říše byla připravena na válku.
  Ale tentokrát to byla sebevražda. Carská vojska porazila Japonce.
  Oleg Rybačenko se zase utkal s odvážným, ale technicky daleko za Ruskem, samurajem.
  Chlapec vystřelil z vysoce výkonného kulometu a odřízl útočící pozice ruských samurajských jednotek po stovkách a tisících. Kácení a kosení celých praporů Japonců najednou.
  Její kulomet vypadal neúnavně. A vše rozdrtil a protivníky vymazal doslova na krvavý prášek.
  A věčné dítě, které stále vypadalo na deset let, ale mělo větší sílu než slon, házelo holými prsty na nohou výbušné balíčky obrovské síly. A nepřátelé se doslova roztrhali na ty nejmenší části.
  A dívky spolu s ním rozdrtily a kosily Japonce. Ostříhejte je jako chloupky břitvy.
  A ukázali své jazyky a smáli se.
  A přitom děvčata zpívala s velkým nadšením a nadšením. S radostí psaní doslova na cestách;
  Rusko je největší ze zemí
  Vybudujeme v něm s králem komunismus,
  Je nám dána věčná smlouva s rodinou,
  Že každý člověk se rodí jako hrdina!
  
  Japonsko porazíme žertem
  Marně jsi napadl Rusko...
  Při útoku dívka zkroutí svůj široký meč,
  Žlutí bojovníci trhali!
  
  Jsme věční bojovníci Komsomolu,
  Když bojujeme, slunce svítí jasněji...
  Otcové jsou hrdí na bosé nohy,
  My rytíři už nejsme děti!
  
  Věřte, že nás nikdo nezastaví
  Ve jménu věčného komunismu...
  Rychle zaženeme nepřátele Ruska,
  Kdo zaútočil zlým cynismem!
  
  Bůh Svarog bude vládnout ve vlasti,
  Je patronem velkých válečníků...
  Nepřátelé nebudou vpuštěni ani na práh,
  Všemohoucí druh Stvořitele tisíce tváří!
  
  Pro náš slavný osud vlasti,
  Porazte všechny, vtipně řežte nepřátele...
  Chtěl jsem věnovat píseň Rodovi,
  Co se stalo místem ve vesmírném ráji!
  
  Tady běhají bosé komsomolky,
  Jejich podpatky blikají jako zrcadlo...
  Je jasné, že samurajové čekají na kaput,
  Válečníci se rychle roztrhají!
  
  Nevěřte těm, kteří jsou prostě slabí v duchu,
  Jsme neporazitelní rytíři v bitvách...
  Jsi jen ubohý otrok
  A Lada a Kristus jsou v duši jedno!
  
  Máme červený prapor,
  Je jako svěží růže červená...
  Kdo je zlý, udeříme přímo do očí,
  Nechte myšlenku zaútočit na Rusko!
  
  Tady běhají bosé komsomolky,
  Jsou krásné a mají krásnou tvář...
  Kdo nekřičí zlomyslný kaput,
  Chovejme se k tobě správně!
  
  Pro naši světlou vlast sen,
  Všichni žijí ve slávě, velké kráse...
  Všechno ostatní je jen marnost
  I když tváře svatých často tmavnou!
  
  No, bojujeme v bitvě jako orli,
  A my se řítíme bosí mrazem ...
  Jsme silní a hrdí členové Komsomolu,
  A nad vlastí slunce prudce vychází!
  
  Zde je sláva naší svaté vlasti,
  Zpíváme žalmy a skládáme písně...
  Jsem pionýrský chlapec úplně bosý,
  Mráz mi trápí holé paty!
  
  Ale věz, že z cíle neustoupím,
  Protože ruský duch nouze je silnější...
  Miluji Boha rodiny, miluji každého svým srdcem,
  Odradit od směšné myšlenky!
  
  Pojďme oslavit Ladu - posla bohů,
  Kdo stvořil světy v lásce...
  Potřebujeme další slova, kluci,
  Pro nás, Perun, Svarog, z ohně Yarilo!
  
  Japonsko se pokusilo ovládnout
  Náš Port Arthur a země našich předků,
  Ale tady se lovec proměnil ve hru,
  Střílíme velmi přesně!
  
  Pokosili jsme spoustu samurajů,
  Nepřátelé už neexistují...
  Jsme tak trochu dcery, drazí synové,
  Nad námi je Matka bohů Svatá Lada!
  
  Žádný protivník nedá,
  Ne, Rusové nebudou vidět na kolenou ...
  Boží cherub se třpytí zlatem,
  A oslavujte Ježíše příjmením!
  
  Nikde není Rusko krásnější,
  Je krásná, věčná Ruska...
  Všichni nevypadají víc než na dvacet,
  Jsme členy komsomolského bosého mesiáše!
  
  Ano, řídili jsme samuraje,
  Nejvyšší Rod nám v této bitvě pomohl...
  Jak mocní se stali orli
  A nejdokonalejší Bílý Bůh!
  
  Dívkám se také stalo, že se popraly,
  S fašismem se žertovně trhají "Pantery".
  A zvítězili s divokou armádou,
  A to i přesto, že přijali drastická opatření!
  
  A Hitler dostal majora
  Roztrhali jsme ho na kusy ve vzteku...
  Jak se ukázalo, Fuhrer je jako blázen,
  A v dálce uvidíme komunismus!
  
  Moskva bojovala s nacismem jako hora,
  A my jsme s obtížemi, ale statečně odolávali...
  Krásná ruská země
  Když jsme Fritze pořádně mučili!
  
  Běh naboso v mrazu
  My šviháme komsomolky ....
  Násilím odvlekli nepřátele Ruska do zajetí,
  A předvedli velmi obratnou povahu!
  
  Poblíž Stalingradu to dali tvrdě do očí,
  A tygr se postupně odlomil...
  I když to tehdy byla jistě těžká hodina,
  Bosí členové Komsomolu jsou ale všemocní!
  
  A tak jsme hrdě vstoupili do Berlína,
  Víš, že byla ukázána taková chladnost...
  Co respektuje celý ruský svět,
  
  Roztrhali jsme Adolfa!
  
  No, to vítězství je dobré,
  V bitvě vyhrajeme vše bez selhání,
  Nad námi hoří ruská hvězda,
  A naše víra z Rodiny se nemění!
  
  Zkrátka naše kampaň skončí,
  Celá planeta se stane součástí Ruska...
  Všichni budeme mít velký příjem,
  Diamanty zavlažovaly naše háje!
  . KAPITOLA 3
  Oleg Rybačenko už byl důstojníkem a měl mnoho vyznamenání. A byl respektován, navzdory svému dětskému vzhledu. A dokonce se stihl i oženit. Kariéra tedy s věčným klukem šla dobře.
  Admirál Kolčak ještě není vůbec starý, ukázal svou genialitu, srovnatelnou s Ušakovem a admirálem Makarovem. Země vycházejícího slunce byla zcela rozbita do moře a poté obsazena.
  Tažení proti Tokiu bylo slavné a vítězné. A Oleg Rybačenko se dokázal odlišit tím, že sám zachytil mikádo. A za to obdržel první svatojiřský kříž v historii Ruska se zlatou mašlí a diamanty.
  Ačkoli se neodvážili vychovávat ho v hodnosti: chlapec vypadá příliš dětinsky. I když je sám sobě deset let, tedy pro tentokrát, můžete dát třináct let. Ale pořád usmrkané dítě.
  V každém případě vyhrálo Rusko.
  Následovalo referendum, ve kterém se většina Japonců vyslovila pro připojení k Rusku.
  Takže car Nicholas II posílil svou moc v Tichém oceánu. Rusko pokračovalo v postupu přes Čínu. Británie, Francie a Spojené státy, oslabené krizí, nezasahovaly do převzetí kontroly nad Nebeskou říší.
  V roce 1933 se v Německu dostal k moci Hitler. Začal obnovovat bývalou moc bývalé říše. A samozřejmě se snažil nehádat se s Ruskem.
  Mussolini v Itálii měl přátelství s Ruskem. A lstivě dobyl Etiopii a rozšiřoval své kolonie. Mluvilo se o vytvoření Triple Alliance.
  Carské Rusko chtělo anektovat všechny kolonie slábnoucí Anglie a Francie. Němci a Italové jsou také srozumitelní. USA měly své vlastní plány.
  V roce 1937 se Německo připojilo k Rakousku a vznikl anšlus. A v listopadu 1937 letadlo havarovalo s Nikolaevem jako druhým. Království skončilo velmi úspěšně. Nicholas II dosáhl kolosálních výbojů ve čtyřiceti třech letech své vlády.
  Říkali mu Mikuláš Veliký! A dokonce i Největší, stali se vyššími než Petr Veliký.
  Za Mikuláše II. byl pracovní den zkrácen na deset hodin, sedm let vzdělávání se stalo povinným a bezplatným. Průměrný plat v zemi dosáhl 75 rublů měsíčně s nulovou inflací a zlatým krytím rublu. Královská měna byla nejtvrdší a nejsměnitelnější na světě.
  Rusko mělo největší pozemní armádu na světě a velikostí flotily předstihlo Británii i Spojené státy.
  Ruské tanky byly nejlepší na světě, stejně jako letadla. A vrtulníky byly v té době prakticky jediné na planetě Zemi. Nejpočetnější a nejkvalitnější ponorková flotila. Nejlepší dělostřelectvo. Pokročilé technologie v televizi a videu. V carském Rusku se také začal natáčet první barevný film na světě. Včetně díky vášni cara Nicholase II pro fotografování.
  Po připojení k Číně se Rusko dostalo na první místo ve světě z hlediska počtu obyvatel a předběhlo Británii se všemi jejími koloniemi.
  Car Nicholas II reformoval pravoslaví a legalizoval mnohoženství. Tento moudrý suverén dokázal spoustu věcí. A zemřel, nebyl popliván, nebyl pronásledován, neztratil Rusko, ale skvělý. A jen pár milimetrů posunu fragmentů ovlivnilo dějiny Ruska takovým způsobem.
  Navíc se přesunout do minulosti tak krásného, silného a rychlého chlapce, jako je Oleg Rybachenko. A říkají, že v historii nejsou žádné nehody! Pořád jak jsou. Ukázal to jak Mikuláš II., tak fenomén Generalissimo Kondratenko.
  Ale po smrti cara Mikuláše došlo k dočasnému skoku. Nejprve zemřel panovník Alexej II., než mohl být korunován. Poté zemřel také další dědic, Kirill Vladimirovič Romanov. A Vladimír Třetí nastoupil na trůn v roce 1938. Král je mladý, ale obecně není hloupý a má silnou vůli a ctižádostivý.
  No, pustil se do práce! Rusko, Itálie, Německo, Británie, Francie a v budoucnu i Spojené státy. Zde je samozřejmě Triple Alliance mnohem silnější.
  V květnu 1940 Německo napadlo Francii, Belgii, Holandsko a Británii. Rusko zaútočilo na francouzské, anglické a nizozemské kolonie. Začalo neobřadné zabírání území.
  Britové a Francouzi nedokázali odolat ruské armádě. A Němci porazili a donutili kapitulovat Francii, Belgii a Holandsko za měsíc a půl.
  Poté Führer obsadil Španělsko a Portugalsko a dobyl Dánsko a Norsko. Rusko okupovalo Švédsko.
  Válka byla téměř v jedné bráně. S podporou místního obyvatelstva Rusko dobylo Indii, Indočínu, jižní Afghánistán, jižní Írán, Blízký východ a vstoupilo do Egypta.
  Oleg Rybačenko bojoval jako vždy úspěšně a s obrovským nadšením. Chlapec pracoval se dvěma kulomety najednou a kosil britské a francouzské koloniální jednotky. A to je jeho nádherné povolání a bitva v jedné bráně.
  A bosé nohy dítěte házejí smrtící granáty. A čtyři dívky s ním bojují, a to velmi úspěšně.
  Oleg Rybačenko přitom nezapomíná zpívat při vyhlazování nepřátel Ruska;
  Narodit se ve věku kyborgů je dáno,
  Když je počítač, hráč je po ruce...
  A svět je v podstatě jen film
  Nevěděl jsem, že doba je nyní jiná!
  
  Není třeba hloupě zabíjet příbuzné,
  Strategie chlapce pod dlaní...
  Notebook se v cele stal nepotřebným,
  Jsme neznámé děti století s bolestí!
  
  Ale z vůle zuřivých bohů,
  Chlapec se přestěhoval do nového světa...
  Tady se dá vyhrát jen málo pěstí,
  Vypadalo to, jako by se ďábel zbláznil!
  
  Válka a řev, temnota zkázy,
  Plno vražd a hladu přichází...
  Znát osudy lidí,
  Když je v srdci žal a chlad!
  
  Není třeba přemýšlet, Rusy nelze zlomit,
  Nechte Velké Rusko rozkvést...
  Skutečně zlý zloděj bude poražen,
  Svarog přijde - skvělá mise!
  
  Tady je car Velký Mikuláš pryč,
  Nyní je Vladimír prostě u moci ...
  I o něm se dá říci, že je orel,
  A roztáhni svá křídla po celém světě!
  
  Ve jménu Boha ruského Krista,
  Dělejte dobré lidi s radostí...
  Mariina láska, tak čistá
  Co tě štve svou hloupostí!
  
  V Rusku víte, že všechno bude v pořádku,
  Vztyčí vlajku nad vesmírem...
  I když nepřítel klepe na dláto,
  Budeme oslaveni pouze stvořením!
  
  Věřím, že ruský Bůh bude vládnout
  Kdo stvořil temnotu těch vesmírů...
  I když je Satan tak mocný roh,
  Budeme syny Požehnaných!
  
  Tady v Rusku je nová doba,
  Císař má Vladimíra u moci...
  Romanovci z královského dvora,
  Orel má dvouhlavá křídla nad celým světem!
  
  Velikost vlasti po staletí,
  Nebo možná dokonce Rusko zůstane navždy ...
  Ruská řeka teče bez hranic,
  A lidé budou v srdci lidé!
  
  Pak jsem bosý pionýrský chlapec,
  To spěchá s holým podpatkem v mrazu.
  Ale z toho, co sir útočí,
  Dám mu tvrdou tvář krví!
  
  Nemůžeš toho kluka porazit
  Je to velmi silný a velký válečník...
  A promění i tygra ve hru,
  Protože od přírody vítěz!
  
  A komsomolské ženy běhají bosé,
  Jejich podpatky zimou zrůžoví...
  A brzy bude kaput všem nepřátelům,
  Nechte zbytečný nápad!
  
  Tady už jsme vzali Brity do džungle,
  Nepřátelé Ruska byli zabiti společně ...
  Šli jsme podél okraje hbitých opic,
  A najezdili hodně chrtí míle!
  Stručně řečeno, chlapec velmi dospěl,
  A stal se docela inteligentním důstojníkem ...
  Knír neprorazil, ale už titán,
  A slouží jako další příklad pro rytíře!
  Chlapec bojuje a drtí nepřátele. A pak zajatí černoši a žlutobílí bojovníci padají na kolena a líbají dívkám nohy. A je to tak skvělé.
  Natasha po polibku na patu zavrčela:
  - Miluji muže!
  Zoya souhlasila s tímto:
  - Předení na palici je velká radost!
  A jak zajatého vojáka cvaká holou patou na nos.
  Augustinová holými prsty popadla Araba za nos a přinutila ho kleknout.
  Dívka křičela:
  - Jsem agresivní čarodějnice!
  Velmi aktivně bojovala i Světlana. A přerušilo je tolik různých druhů vojáků. A dívka ho přinutila políbit ji na paty a zavrčela:
  - Nemůžeš odolat!
  Samozřejmě, že koloniální jednotky nemohly odolat carské armádě a ve skutečnosti ani nechtěly. Zachycení Afriky bylo poněkud zpožděno kvůli nedostatku silnic a zdlouhavé komunikaci. Němci postupovali přes Afriku přes Gibraltar a Maroko, Rusové přes Egypt a dále Súdán.
  Spíše než odpor britských či francouzských jednotek však překážel terén. Bylo jich málo a jsou špatně vyzbrojení a většinou pocházejí z místních domorodců. Kdo neuměl a nechtěl bojovat.
  V roce 1940 se Hitler neodvážil přistát v Británii. Zahájil leteckou ofenzívu, zprvu nepříliš úspěšnou. Ale na jaře 1941 vstoupila do bitvy ruská letadla a Británie začala být utlačována k smrti.
  A v srpnu následovalo vylodění společných německo-ruských jednotek a po dvou týdnech urputných bojů dobytí Londýna.
  Oleg Rybachenko a dívky aktivně zaútočili na hlavní město Anglie. Chlapec byl opět bos a vrhal dětinské, vyřezávané nohy zničujícími granáty ze stromové kůry, které převrhly všechny, dokonce i ty nejvýkonnější tanky v Británii. Včetně padesáti tun vážících a dokonce osmdesátitunové "Tortilly" důkladně shořely a rozbily se v kruté bitvě.
  Chlapec během bitvy zpíval a skládal;
  My Rusové jsme přišli do Británie,
  K dobytí napadených cizinců...
  že Sasové uvízli,
  Ale my si vážíme nevěřících!
  
  Rusko je největší ze zemí
  Který staví vesmír...
  Tato zlověstná mlha se rozptýlí,
  A naším podnikáním bude tvoření!
  
  Miluji pravoslavného Krista
  Ať je v nás síla rodiny...
  Bohyně Lada je čistá jako krystal,
  Svaté počasí je v Rusku vždy dobré!
  
  Věříme, že vesmír zvítězí
  Dejme štěstí ruskému vesmíru...
  Nad námi je zlatý cherubín,
  Svou neměnnou Boží mocí!
  
  Válečníci mého svatého Ruska,
  Nenechají nás klečet...
  Řekni Bohu, Ježíši, odpusť mi
  Pokud Lenin dovolí, aby něco zašlo příliš daleko!
  
  Kéž naše vlast kvete,
  Můžeme v něm snadno vybudovat svatý komunismus ...
  Vymetu anglickou armádu,
  A já budu hrdina navždy!
  
  Pozvedneme naše Rusko k nebi,
  A v bitvě dobyjeme hrdý Londýn...
  Není divu, že svatý Ježíš byl vzkříšen,
  A Rusko krutě ustoupí!
  
  Vlast, jsi moje vlastní matka,
  Miluji tě jako slunce bez pochyb...
  Nepřátelé se budou moci jednoduše roztrhat,
  Pro slávu všech budoucích generací!
  
  Ano, naše bezmezné Rusko kvete,
  Obilí roste jako zlaté klasy...
  Victories otevřeli neomezený účet,
  Takové tváře z pravoslavných ikon!
  
  V Rusku je nyní nový slavný car,
  Jmenuje se Vladimir, syn Kirilla...
  Hospodin ho ustanovil - vládněte moudře,
  A Rusko bude obří perlík!
  
  No, moje velká vlast,
  Koho se nikdo neodváží zradit...
  Rozplyne se jako havranův soumrak,
  Zábavný ruský nápad!
  
  Lva určitě porazíme
  A dobýt tento nedobytný Londýn...
  Ani Satan nás nemůže porazit
  Takže statečně útočíme na hordy!
  
  V Rusku není místo pro slabochy,
  Porazíme všechny nepřátele najednou...
  Vyjadřujeme lásku k vlasti ve verších,
  Nepřítel snadno zkamení!
  
  Nyní sám král padl na kolena,
  A poklonil se ruským vojákům ...
  Koneckonců, naše víra je silnější než kov,
  A lev se ze strachu schoval pod postel!
  
  No, narodil ses jako voják, abys vyhrál,
  Krásné, efektivní a zábavné...
  Věřím, že armáda bude poražena,
  A moc se nám dobrovolně vrátí!
  
  Věřím, že brzy zvítězíme
  Venuše, Mars a zlomyslný Jupiter...
  Jak bude svět neomezený
  Nezničíte Všemohoucího!
  
  Nicméně poté, co jsme narazili na čáru,
  K vítězství nám zbývá jen malý kousek...
  Pak dostaneme sladký kulesh,
  Ve slávě budou naši dědové v rati!
  
  Nedůvěřuj tomu, kdo je slabý v srdci strachem,
  Padouch nikdy nezvítězí...
  A samozřejmě nejsi otrok,
  Naši svatí budou soudci v bitvě!
  
  A tak Londýn padl a země je naše,
  Stala se svobodnou a tak zářivou...
  Všechno na planetě bude jen třída,
  Pod praporem ruského komunismu!
  I dívky bojovaly s divokým šílenstvím hladových tygřic.
  Natasha, která prořízla koloniální vojáky a hodila granát holými prsty, zavrčela:
  - Vládněte světu Rusko!
  Zoya, která drtila hordy Angličanů, které pokrývaly Věž, a házela holými prsty na nohou balíčky s uhelnými výbušninami, zaječela a vycenila zuby na perly:
  - Všechny lámu!
  A jak se tahle terminátorka bude smát.
  Augustina se také potýká s divokou hysterií. A rubín Angličanů, již v samotném královském paláci.
  Prosekává nepřátele meči a hází granáty holými prsty a řve:
  - Za carský komunismus!
  Ale v bitvě a Světlana. Jak agresivně bojuje. A tolik bojovníků - už nasekaných celou hromadu.
  A s holým podpatkem se poddá balíku pilin s výbušninami. A převrátit nádrž.
  Pak zařve:
  - Pro ruského neporazitelného ducha!
  Všichni se tedy pokusili a zajali i krále spolu s Churchillem.
  A britský premiér poklekl a políbil dívky ze zaprášených, krvavých chodidel jejich bosých nohou.
  A pak byl zcela nucen lízat jeskyni Venuše. Čím se válečníci tak vesele smáli.
  Poté se celá východní polokoule, včetně Austrálie a Nového Zélandu, stala ruskou, německou a italskou.
  Ale pořád tu byly USA.
  Car Vladimir se autokraticky rozhodl zaútočit na Ameriku. Hitler a Mussolini ho v tomto rozhodnutí podpořili. Třetí říše přesunula jednotky na Island a dále do Grónska a Kanady a carské Rusko se přesunulo na Aljašku. Síly jsou samozřejmě nerovnoměrné. Spojené státy mají poměrně slabou tankovou flotilu a mnohem menší počet obyvatel než Rusko, spolu se všemi jeho koloniemi. I když je ekonomika rozvinutá. Ale takovému monstru nelze odolat.
  Po zahájení ofenzívy v roce 1943 ruská armáda během dvou zimních měsíců rychle obsadila Aljašku. A na jaře spolu s Němci dobyla téměř celou Kanadu.
  Oleg Rybačenko zde samozřejmě také bojoval a výrazně se vyznamenal neústupným hrdinstvím, kolosální technikou a svou intelektuální silou.
  Chlapec stále vypadal jako dítě, jen velmi svalnatý a extrémně silný, přesněji silnější než velký slon a rychlejší než gepard.
  Během útoku na Američany chlapec zpíval a napsal celou báseň přímo na cestách;
  Rusko je největší ze zemí,
  Kdo vládne světu...
  Věčnou smlouvu nám dal Kin,
  Aby se Lada stal modlou po staletí!
  
  Spojené státy statečně zaútočily
  Útočíme - obsadili Aljašku ...
  Připomeneme si vítězství,
  A proměňte celý vesmír v pohádku!
  
  Bojovníci nejkrásnějšího Ruska,
  Jednou ranou náš kluk pokácí dub...
  A ty holka ani nebuď smutná
  Koschey the Deathless vás nezničí!
  
  V Rusku je mnoho zuřivých bojovníků,
  Dívky a chlapci se řítí do bitvy...
  Ve jménu našich dědů a otců,
  Zoufalí válečníci bojují!
  
  Dívka porazí Fritze na útěku,
  Holý led v řece prorazí tvou nohou...
  Přestože nepřítel volá do boje Satana,
  Jeho hrdá dívka se zlomí!
  
  Máme nějakého válečného obra,
  Smeť nepřítele jednou ranou...
  Naše Velká rodina je jedna po staletí,
  Všichni Rusichi vyhráli z dobrého důvodu!
  
  Moje Rusko kvete jako věnec,
  Je to krásná šedokřídlá holubice...
  Vítězství otevřela nekonečný účet,
  Chlapec Ruska je neporazitelný bojovník!
  
  Ve všem je má vlast krásná,
  I když samurajové bezostyšně šplhají do bitvy ...
  Národy světa jsou všichni jedna rodina,
  Ale my zuřivě trápíme protivníka!
  
  A co potřebujeme Hitler - jen slaboch,
  Vězte, že není těžké mu zlomit rohy...
  Přestože zuřivý smrž útočí,
  I když se to někdy ukázalo jako nudné!
  
  Ruská země krásně kvete,
  Přichází s medem a láskou...
  Ne nadarmo porazíme nepřítele,
  Necháme ho plivat krev!
  
  Jak dobře nám bude, bratři,
  Když všechny války v podsvětí zaniknou...
  A vzlétni, poznej hordu,
  Bohové neopustí naši vlast!
  
  Rusko je rodištěm slonů,
  V Egyptě jsme postavili pyramidy...
  Jezdili jsme karavany oslíků,
  A s námi a sisadimou je to lepší!
  
  Nikdy nebudeme zticha
  A pokud to bude nutné, budeme bojovat statečně ...
  Věky plynou, hrozné roky,
  Ale my se vrátíme a zůstaneme navždy!
  
  Ten zatracený zloděj nás nepřemůže,
  Mamai je poražena a my porazíme Batu...
  Nepřátelé se budou moci horlivě zlomit,
  Dívky běhají a bosé v mrazu!
  
  Válka je krvavá, obsahuje sen staletí,
  Bude krásné vědět na celé planetě...
  Není třeba dalších lidí, kteří znají slova
  Ať se děti baví!
  Když je to pro nás těžké, Bůh nám pomůže,
  Svarog sám ukoval meče a hrál za nás...
  Dá bezmeznou sílu v moci Rode,
  Každý dostane své místo v nebi!
  
  Je dobré, když země kvete
  Wehrmacht nás nesrazí na kolena...
  A porážky se nebudou počítat,
  Stalin, geniální Lenin, je za námi!
  
  Po celém Rusku, bojovníci,
  Ani děvčata neustoupí klukům...
  Vzdáte se konců,
  Protože my jsme největší soudci!
  
  Stalingrad nacistům nedáme,
  Ani Moskvu Fritzovi nevydáme...
  Rus se vždycky rád bije
  Nadáváme rozumu - nikdy hloupého!
  
  Tady jsou dívky bosé na závěji,
  Hrdý vstoupil do jedné řady...
  Zahnali protivníka přímo do rakve,
  A Hitler byl pěkně zmlácený!
  
  Teď jedeme statečně do New Yorku,
  Připraveni roztrhat nepřátele, kteří hrají...
  Jsme takoví chlapi, všichni orli,
  Vítězství přijde brzy ve velkolepém květnu!
  
  Válka zuří jako sopka
  Láva teče ve vzteku a chrlí...
  Zasáhneme USA strmým úderem,
  I když je komsomolka ve sněhu bosá!
  
  Nevěřte, že tento Hitler je obr,
  Nevěřte, že Roosevelt také není mrzák ...
  Bůh Slovanů, Nejvyšší Rod je jeden,
  A bude vládnout věk od věku!
  
  Máme takové ostré meče
  A věřte, že štít nemůže být proražen projektilem...
  Tak zbaběle drž hubu
  Ať svědomí trápí velmi tvrdým pohledem!
  
  Náš mocný tank je prostě superman,
  Dokáže prolomit rozkazy...
  A přijde čas bouřlivých změn,
  Směle vysadíme záhony, věřím!
  
  Bosá dívka běží
  Sníh není překážkou na její holé patě...
  Věřím, že nepřítel bude tvrdě poražen,
  A věřte, že Roosevelt se nesměje!
  
  Co si myslela, že vtipně škádlí Moskvu,
  A získejte velké dárky...
  Rozbijeme se na kusy, věř hordě,
  Pokusy omezit vlast jsou marné!
  
  Ale naše Rusko kvete ve velkoleposti,
  Vesmírné plemeno obrů...
  Přináší pokrok do komunismu,
  Když se lid a armáda spojí!
  
  Vládne nám král - udatný panovník,
  Kdo vyzval podsvětí...
  Rozdrtili jsme nepřítele na prach
  I když někdy si musíte vyhrát s krví!
  
  Nebudeme mlčící rytíři věřit
  Vítězství je dáno statečným a moudrým ...
  Jen dravé zvíře bude roztrháno na kusy,
  A Slunce jasně vychází nad vlastí!
  
  Kat nebude moci přinést sekeru,
  A meč Ruska neotupí žihadlo ...
  Pán rozprostřel své krytí nad Ruskem,
  I když se nám někdy zdá, že je to málo!
  
  Ve válce není místo pro ty, kteří jsou vrabci,
  Na něm orli bojují s divokým křikem ...
  Zabij nepřítele vlasti ve vzteku,
  Tak, že svatý pokrčil rameny s brilantní tváří!
  Svarog a Lada a Fighter-Perun,
  Pomohou nám v bitvách Rusové...
  Ty chlapče-hrdino ohnul podkovu,
  Nikdo tě nebude soudit!
  
  Ale teď přišlo vítězství Rusů,
  Bojovníci newyorských šašků osvobozeni....
  Koneckonců, náš život je nejostřejší jehla,
  Dokončeme cestu v poraženém Berlíně!
  . KAPITOLA #4
  Brazílie, Venezuela, Mexiko a další země vyhlásily válku Spojeným státům.
  Začal přesun ruských jednotek v severních státech Ameriky. Síly jsou samozřejmě nerovnoměrné. Rusko a Německo jsou lepší jak v kvalitě, tak v kvantitě.
  Dívky Natasha, Zoya, Aurora a Světlana bojují na nejlepším tanku světa "Kondratenko"-3, mobilním vozidle s dlouhou hlavní a rychlopalnou zbraní. Velmi agilní, s nízkou siluetou.
  Hmotnost tanku Kondratenko-3 je asi čtyřicet tun a je dobře chráněna. A zbraň, i přes malou ráži 76 mm, s velkou úsťovou rychlostí.
  Shermani, tento tank nelze proniknout ze žádného úhlu. Aby...
  Dívky, bojující naboso a v bikinách, prostě vyhlazují Američany a hodně se smějí.
  Zejména Natasha... A holými prsty stiskne joystick a říká:
  - Sláva mému Rusku!
  Zoya také střílí. Dělá to holými prsty na nohou, mačkáním tlačítek na joysticku a křičí:
  - A celá naše rodná země!
  Aurora střílí dál. Zaútočí na nepřítele a vycení zuby:
  - A vyšší síly jsou za námi!
  A také dívka velmi ohnivě mrká! Holými prsty mačká jako tlačítka na joysticku.
  A pak Světlana vystřelí. Taková chytrá a odvážná holka. Vyzařuje z úst sluneční paprsky. A také zpívá:
  - Jsem světová hvězda! Běžím rychleji než Satan!
  S takovými dívkami není sám ďábel hrozný. Mlátí Američany, těsně obklopují Chicago.
  A nikoho odtud nepustit. Hřímají, řekněme, triviálně. To jsou dívky.
  A nyní chicagská posádka kapituluje. Poznejte naše!
  A ruské tanky se už blíží k New Yorku. Car Vladimír si spokojeně mne ruce. Zašli někdy Rusové tak daleko?
  Dívky a ve vzduchu bojují statečně. Například roztomilý pár: Maria a Mirabela.
  Vydělávají své účty, bosé a bikini krásky. Doslova nemají co oponovat. Takové dívky jsou zde krásné a oslnivě agresivní a dobře mířené.
  Maria vystřelila, sestřelila tucet letadel v jedné dávce a zpívala:
  - Sláva tobě, naše rodná země! Ve jménu Ruska!
  Mirabela také vystřelila a zařvala:
  - Ale existuje vůdce s velkou silou,
  Povolá Slovany do bitvy...
  S Ruskem si neumím poradit
  Když je Vladimír králem!
  
  Od pevné, silné, s železnou vůlí,
  Vzhled jako při řezání kovu...
  Rusové nepotřebují lepší podíl -
  O něčem takovém snili jen lidé!
  
  Nepřátelé vlasti pochodují do Gehenny,
  Nepřátelé Rusko nezastaví...
  Podmaníme si prostor vesmíru,
  Boty se třpytí v pochodu!
  Ano, tyto dívky bojují a zpívají mistři...
  Mimochodem, uprostřed útoku na New York letěl první ruský kosmonaut do vesmíru, obletěl planetu Zemi. A to je další úspěch carského Ruska z dynastie Romanovců.
  A pak newyorská posádka kapitulovala a Washington brzy padl.
  Oleg Rybachenko se během přepadení vyznamenal. Tento nesmrtelný chlapec bojoval jako skutečný terminátor. A jeho bosé, dětské nohy házely hrách s výbušninami s velkou ničivou silou.
  Dítě zaútočilo na nepřátele a zároveň zpívalo a skládalo na cestách;
  Jsem ruský průkopnický sokol,
  Co slouží královské moci...
  Ukážu vše v bitvách na příkladu,
  Vlast bude ve věčné slávě!
  
  Jsme Rodovi vnuci a synové,
  Svatá, skvělá mámo Lada...
  A rytíři věří orlům,
  Zaslouženě přichází k ocenění!
  Miluji tě svaté Rusko,
  Země, kterou svět v koruně soudí...
  Bojuj za okraj a neboj se,
  I když nás někdy démon ničí!
  
  Porazíme Wehrmacht
  Nesrážej nás na kolena
  Během hraní jsme mohli vzít New York,
  Máme Vladimíra cara - ne Lenina!
  
  Na venkově kvetou zahrady jako roj,
  A vůně medu...
  A brzy bude Roosevelt kaput,
  A my víme, že svět postaví nový!
  
  Nedůvěřuj těm, kteří jsou slabí v duchu,
  Koneckonců, muž v bitvách je všemocný ...
  Je to král, ne ubohý otrok v bitvě,
  Narozený chlapec silně vyjící!
  
  Jsem průkopník sloužící králi
  Jsem zvyklý bojovat ve všech směrech...
  Miluji Krista a Stalina
  A rytíř není s duší bubáka!
  
  Bude tam království lidí
  Kde Bílý Bůh vládne navždy...
  Nemyslitelný padouch je zlomen,
  Zlý Kain hoří v pekle!
  
  Koruna vojáka po staletí
  Mohutný komunismus k vybudování...
  Věřte splnění snu
  Pojďme zabít nepřátele vlasti!
  
  Meče jsou ostřejší než scimitar
  A řežou jako laser břitvou...
  Zaútočíme takhle
  Co bude Roosevelt tvrdě bít!
  
  A my trefíme Hitlera vědět
  Pokud vleze do Ruska jako had ...
  A na planetě bude ráj,
  I když někdy rozbije střechu!
  
  Když přijde Velká rodina,
  Budeme mu svatě sloužit...
  Vítězství neomezené skóre,
  Pro slávu ruského vojáka!
  
  Rusko je skvělé ve všem,
  V ní sláva a ve velikosti štěstí...
  Řeka je hluboká
  A někdy se z nebe sype špatné počasí!
  
  Není to průsečík mezi dvěma řekami,
  Civilizace se zrodila...
  V Rusku první osoba
  Máme všechny lidi!
  
  Rusko je země
  kdo postavil pyramidy...
  Satan přišel na zem
  Ale cherubíni chraňte!
  
  Ne, nikdy nebudeme skloněni
  Slované se nestanou otroky...
  Ruský pluh orá zemi,
  Nezastavujte nádherné boty!
  
  Všude Rusko na koni,
  Posezení s velkým králem...
  V únoru jsme nezanevřeli
  Bez spuštění Mamaia v Rusku!
  
  Země proto kvete
  Všichni vyhráváme na světě...
  Roosevelt obdrží vaši kalkulaci,
  Od okraje ruštiny k okraji!
  
  No co si dáš za fašistu
  Od nás s kyjem v obličeji ....
  Poznej tolik sil ve vlasti,
  A vlajka Ruska je tak hrdá!
  Celý svět se k nám přihlásí,
  A možná i vesmír...
  Svarog, jsi náš nejvyšší idol,
  A naše podnikání je tvorba!
  A 3. září 1943 Spojené státy kapitulovaly úplně. Tak skončila druhá světová válka, která začala 15. května 1940. Válka je pro Rusko slavná a vítězná.
  Samozřejmě, že Hitler i Mussolini touto válkou hodně získali. Oba diktátoři získali majetek v Africe, někteří v Evropě a USA. Evropa byla nakonec rozdělena mezi země. A Bulharsko se po referendu stalo Bulharským královstvím jako součástí Ruska.
  Zdálo by se, že svět byl znovu přerozdělen a kolonie mohou být stráveny. Ale Hitler by samozřejmě nebyl Hitlerem, kdyby nechtěl víc. Zejména porazit Rusko. A převzít jeho území.
  A Němci samozřejmě hodně počítali s novými, silnějšími zbraněmi. Tanky řady "E" a balistické střely a především pro létající talíře.
  Carské Rusko však výrazně předstihlo Třetí říši v balistických střelách a dokonce 12. dubna 1951 přiletělo k Měsíci.
  A tanky řady "E" neměly nad ruskými kvalitativní převahu.
  A pouze létající talíře byly záhadou. Díky laminárnímu proudění se ukázalo, že jsou zcela nezranitelné pro jakýkoli typ ručních palných zbraní. Ale zároveň oni sami nemohli střílet.
  Mussolini zemřel a na trůn nastoupil jeho syn. Hitler na něj vyvinul nátlak a mladík souhlasil, že bude bojovat s Ruskem. 20. dubna 1955 začala nová, třetí světová válka. Na straně Hitlera byly: Itálie, Brazílie, Argentina, Chile, Mexiko, zkrátka celá Latinská Amerika, kromě Kuby, která podporovala Rusko. A na světě už nebyly žádné další země! Třetí světová válka začala 20. dubna 1955. A car Vladimír stál před největší výzvou své vlády.
  Jediná věc, která ho může utěšit, je, že tato válka bude poslední v historii válek na planetě Zemi. Protože se ho účastní všechny země světa!
  Inu, jakmile válka začala, pak by se měla vést! Hitlerův útok nebyl zvláštním překvapením. Maďarsko, Jugoslávie, část Ruska s omezenou autonomií, jejich car Vladimír Třetí. Albánie je okupována Itálií. Vše pořadí po objednávce. Němci se snaží postupovat z východního Pruska, Rakouska, Itálie z jihu. A boje probíhají v Africe. Koalice latinských zemí na Spojené státy. Moc aktivní tam ale nejsou. Právě vyhlásili válku.
  A Hitler mezitím přesunul hlavní síly v Evropě.
  A vypukla pekelná válka. Poslední velká válka v dějinách lidstva.
  Němci zasadili hlavní úder v Maďarsku směrem na Budapešť. Bojoval tam Oleg Rybačenko. Pořád vypadal jako asi desetiletý kluk. Pravda, je velmi fyzicky silný, svalnatý, rychlý a hlavně jako nesmrtelný horolezec. Ano, spisovatel a básník Oleg Rybačenko získal nesmrtelnost, ale pod podmínkou, že se stane asi desetiletým chlapcem a bude sloužit Rusku v dětském, ale velmi silném a rychlém těle. A od 1. ledna 1904 je dítětem. Když se jako chatař usadil v Port Arthuru. No, on a kluk nejsou nejmenší, ale od začátku silní a rychlí a vzali ho na loď.
  Když navíc pochybovali, zda není příliš malý, Oleg Rybačenko ohnul prsty měděný groš na troubě. Poté byl bez rozhovoru odveden na loď.
  Chlapec získal mnoho ocenění, účastnil se všech válek. Stal se důstojníkem. Ale vypadal jako dítě. Proto, ačkoli dostal ocenění za četné činy, věčného chlapce nad kapitánem si nepřivlastnili. A nyní je Oleg Rybačenko v armádě více než půl století. Důstojnický důchod jsem si už dávno zasloužil, ale když máte železné zdraví, tak proč odcházet ze služby.
  Navíc bez počítačů, herních konzolí je televize jaksi nudná. A v armádě jste kapitán, alespoň vozící vojáky. Ano, čas stále běží.
  Generalissimo Kondratenko zemřel. Zemřel také velkoadmirál Kolčak, který předčil Ushakova. Mnoho, s nimiž Oleg Rybachenko začínal, už tam není.
  Přesněji řečeno, od obléhání Port Arthur téměř všichni veteráni zemřeli. Zůstal jen Vovka. I on byl tehdy chatař a dnes už je z něj šedovlasý dědeček. Pravda stále funguje. A diví se, že Oleg zůstává stejným chlapcem, který nemá na těle jedinou jizvu. Takový je fenomén známý v celé ruské, carské armádě. Pravda bojuje velmi cool.
  Kocourek Oleg je bos, takže je příjemnější a obratnější. Míří zbraň za zbraní a střílí na německé tanky řady "E". Stroje nacistů jsou prostě obrovské. A zdá se, že je nic nebrání.
  Věčný kluk ale trefí tak dobře, že to prorazí kov. Maluje Fritze, bourá věže a zpívá.
  - Car Vladimir, ruský car ...
  Ortodoxní suverén!
  Brzy dobyjeme svět,
  Vždyť nad námi je cherubín!
  Hitler skončí
  A kdo poslouchal - výborně!
  A chlapec, jako by házel granátem, bosý, s dětskou nohou. Šedovousý děda Vovka jen kroutí hlavou.
  Spisovatel a básník Oleg Rybačenko prožil ve dvacátém století více než padesát let dětství. A musím přiznat, že jsem toho viděl hodně. Jelikož byl nesmrtelný, už dávno ztratil veškerý smysl pro strach. A válka mu připomněla počítačovou strategii.
  Bylo snadné a zábavné hrát. A taky bylo hezké bojovat. Je dobré, když je ranní rosa pod tvýma bosýma nohama a ty jsi věčný kluk, koupající se a nepořádně oblečený v šortkách!
  Oleg Rybachenko smí běhat v šortkách a naboso. V Port Arthuru mě ten kluk naučil chodit bez bot, dokonce i v mrazu. Nesmrtelné tělo se přece nemůže nachladit ani onemocnět, ale rychle si zvyknete na chlad, který neškodí. Stejně jako Peter Pan. A běhat naboso ve sněhu je skoro příjemné. V pohybu chlad prakticky není cítit, pouze když sedíte v klidu, bosé nohy lehce opálené! Ale pro kluka je to maličkost.
  Ale jsou tu i čarodějnice Natasha, Zoya, Aurora, Světlana! Účastní se také války. Ale ne pořád, ale epizody. Pomohl udržet Mount High, když to bylo nejtěžší. Bojovaly tam bosé krásky a navíc v bikinách. Házeli nohama holými prsty, ostře nabroušenými kotouči.
  A sekat meči. A Oleg Rybačenko pak vydlabal z kulometu - starší soudruzi byli zabiti. A v důsledku toho útok samurajů uvázl a Mount High se ukázal jako neotřesitelný!
  A dívky předvedly svou nejvyšší třídu a akrobacii Valkýr.
  A teď jsou Němci v defenzivě. Carská armáda je připravena k válce. Führerovi se nepodařilo dosáhnout taktického překvapení.
  A ruské jednotky statečně bojují. Zdá se, že Hitler se za rozpoutání takové války bude nejednou proklínat. Navíc navzdory skutečnosti, že Fuhrer má dvě třetiny Evropy a třetinu Afriky ve zbrani, ale stále
  není rivalem Ruska.
  A také počet vojáků. A italské jednotky jsou slabé. Země Latinské Ameriky se války účastní jen pomalu. A jejich armády nejsou technicky a organizačně moc dobré.
  Rusko tedy stále drží nepřítele v obraně do hloubky.
  Tank "Kondratenko"-6 je docela způsob, jak bojovat s touto sérií. Ano, a "Nikolay" -4 je těžší, ukazuje se jako velmi silný stroj.
  Rusové mohou bojovat s těžšími německými monstry.
  Zejména na "Nikolay"-4, kde je posádka Alenka, dívky velmi krásné a v bikinách.
  Pistole v ráži 130 mm. Jak zasáhnout fašisty. Marně Hitler narážel na carské Rusko. Tady to pro něj není snadná procházka, ale výprask.
  Anyuta stiskla tlačítko joysticku holými prsty na nohou a zazpívala:
  - Za Rusko a svobodu až do konce!
  A jak se bude kráska smát!
  A pak Augustin vystřelí na nepřítele projektil. Rozbijte kov a zpívejte:
  Nechte naše srdce bít jednohlasně!
  A také holými prsty u nohou mačká tlačítka joysticku. To je vážně skvělá holka!
  A tady je Maria jako lupanet. A rozdělit fašisty. A zničit nepřítele.
  Při použití holých prstů. A také zpívat:
  - Ve jménu naší vlasti, svatý! Ať je bojovník prostě cool!
  A vybuchl smíchy a ukázal zuby!
  A pak olympiáda s těžkým projektilem lupanet. Koneckonců, ona je přesně to, co potřebujete - nejšťavnatější jablečný džus!
  A znovu dívky prorazily E-50, vyrazily věž a smály se.
  Alenka vyslala projektil, rozdrtila E-100 a probodla ji skrz naskrz. A používat holé prsty. Proč dívka zpívala:
  - Rozbijte nepřítele!
  A Anyuta sebou mlátí, používá bosé nohy a kvílí:
  - Fritz kaput!
  A pak zasáhl Augustina. Také velmi vhodně a pomocí holých prstů vrkání:
  - Konec s Hitlerem!
  A pak Maria velmi agresivně přidá. Rozdrťte fašisty a piště::
  - A kdo poslouchal, dobře!
  A ukaž jazyk!
  A pak Olympias vyšle projektil, který zabije protivníky.
  A také bosé nohy v průběhu pouštění a zpěvu:
  - Celkem vyprodáno!
  A dívka opět vezme jazyk a ukáže ho.
  Takže řezali...
  Němci po měsíci bojů od začátku ofenzívy postoupili z padesáti na sto kilometrů a utrpěli těžké, až obrovské ztráty. A Italové v Africe skončili v kotli a obklíčeni. Jejich jednotky jsou triviálně poraženy.
  Adolf Hitler zde 21. května nařídil povolat armádu, všechny schopné nosit zbraně od patnácti do pětašedesáti let. Carská armáda stahovala zálohy.
  Jak se ukázalo, německé kotouče nejsou v praxi tak hrozné. Pravda, ruská letadla mohou útočit beranem. Tomu se ale dá uniknout díky vysoké manévrovatelnosti strojů carské armády.
  A Hitlerův výpočet pro nezranitelnou zázračnou zbraň se vůbec nenaplnil.
  Carská armáda byla stále v defenzivě. Silné obranné linie vykopané předem, silná obrana. Nechte Hitlera dýchat. Ale v Africe můžete vyvinout tlak na slabšího, italského spojence.
  Pokud by se Führer nerozhodl jít do války s carským Ruskem, nepochybně by se zapsal do dějin jako velký, a dokonce největší vůdce Německa. A tak chtěl démon ovládnout svět a co z toho vzešlo?
  Ruské dívky jsou nakonec nejlepší na světě.
  Oleg Rybačenko je jako vždy v čele bitvy. Nebere ho ani kulka, ani úlomky. Je to zoufalý a pohodář.
  Chlapec v šortkách a bos, proti nacistům. A hází na ně granáty a běží v olověném dešti.
  Ano, je škoda, že tu není geniální Kondratenko, ale jsou tu mladí a schopní velitelé. Zejména polní maršál Vasilevskij, který vynikal již za první světové války. A velí energicky a obratně.
  A Fritz, narážející na tvrdou obranu, v ní beznadějně uvízne. Ale přesto se snaží prorazit.
  Oleg Rybačenko, tento věčný chlapec se směje, vyceňuje zuby a zpívá:
  - Moje vlast! Má svatá vlast!
  A také jak hází granát bosýma nohama.
  A tady je Natasha, Zoya, Aurora a Světlana vstoupily do bitvy. Jsou to věčné dívky-čarodějnice služebníka posvátného boha Roda. Ne vždy bojují, jinak by Rusko dobylo celý svět. Ale vždy je to efektní a úderné.
  Dívky milují zabíjení: to jsou dívky!
  A jak budou chodit na nacisty a jak se začlení ...
  A holými prsty budou házet disky a zabíjet Fritze.
  Nacisté uvízli a trpí stále většími ztrátami. Velký stratég Vasilevskij navrhuje rozdrtit nacisty a Italy v Africe. Jsou tu tedy hbitější a s lepší manévrovatelností budou mít ruské tanky výhodu. A v Evropě nechte nacisty řádit. Aby své zdroje zcela vyčerpali.
  Car Vladimír takový plán přijal. A nové síly byly přeneseny do Afriky.
  Elizabeth a její posádka bojovala v Libyi a odřízla italské jednotky. Je tam horko a dívka je v bikinách pěkná. Mají nejnovější tank "Kondratenko"-6, na kterém bojovníci obcházejí pozice Italů a Fritze a sebevědomě je rozbíjejí.
  Elizabeth střílí na tank z říše Mussolini Jr. a říká:
  - Na mořích, na vlnách, kožich a procházka kaftanem!
  A používá samozřejmě holé prsty na nohou.
  Jekatěrina střílí další. Praští do německého auta a řve:
  - V Rusku je car Vladimír hrdina!
  Elena ji praští, bije do samohybného děla Fritze a cvrliká:
  - Pro vlast zabijte Hitlera!
  A nakonec olympiáda vypustí projektil. Rozdrťte Fritze, rozdrťte je a zapiště:
  - Výsledek bude vynikající!
  A využívá i bosé prsty dětských nohou.
  V Africe koncem května a začátkem června dosáhly ruské jednotky významných úspěchů. Boje se přesunuly na území Libye a Etiopie. 12. června padla Tripolis. A 15. června bylo hlavní město Etiopie vzato do pohybu. Vojáci Mussoliniho mladšího tedy padli. Bohužel, nedokázal podporovat svého otce.
  A také jeho sláva jako dobyvatele. Ale Mussolini, který zabral část anglických a francouzských kolonií, se považoval za Caesara. Ale překonat Caesara, to se zdá nad jeho síly.
  Oleg Rybačenko bojoval ve vedení baterie. A to tak udatně, že Němci z jeho palby denně ztráceli desítky tanků. Jeho chlapec byl dokonce oceněn dalším zlatým křížem. A dokonce jim nakonec stejně byla udělena dlouho zasloužená hodnost majora.
  Dříve nepřivlastněný, protože vypadá jako dítě. Ale chlapec prokázal mimořádné hrdinství. A schopnost bojovat.
  22. června 1955 ruské jednotky v Africe konečně dobyly italské Somálsko. A 25. června 1955 kapitulovaly zbytky italských jednotek v Etiopii.
  Císařská armáda suverénně zvítězila. Mainstein, který byl považován za nejlepšího velitele Třetí říše, si do deníku zapsal:
  - Probudili jsme pekelného medvěda! Teď nás trhají!
  Do konce června utrpěli Němci tak těžké ztráty, že byli nuceni přerušit ofenzívu v Evropě.
  Car Vladimír nařídil zvýšit tlak v Africe. Nejprve černý kontinent, pak všechno ostatní - řekl vynikající panovník! 1. července 1955 se Němci pokusili o postup ve Skandinávii. A spěchali do Stockholmu, ale narazili na velmi hustou obranu. A utrpěli obrovské škody.
  Začátkem července 1955 vstoupily ruské jednotky do německého Alžírska.
  Libye již byla pod kontrolou carského Ruska. Došlo k ofenzivě a kličkám Nigeru.
  Posádka tanku Elizabeth bojuje s nacisty. Je velké vedro a děvčata si dokonce sundala podprsenku a teď mají v tanku Kondratenko-6 jen kalhotky. Přesně střílí na nacisty.
  A chtějí velké věci.
  Carské Rusko je stále autokratická země. A to ještě nemá parlament. A že se revoluce nestala a Duma nevznikla. Sami králové se nechtějí omezovat v moci. A Fuhrer a Duce jsou diktátoři. To znamená, že existuje válka dvou systémů s autoritářskými režimy.
  Ale pro carské Rusko je to přirozenější. A je tu tvrdohlavý a neúprosný boj.
  Elizabeth stiskne tlačítko joysticku holými prsty a vystřelí projektil. Vrní pro sebe:
  Rozbijme fašisty na kusy!
  Ekaterina také stiskla tlačítko na joysticku holými prsty a vypustila zabijáka, předl:
  Svrhneme Hitlera!
  A Elena také bije, vyřazuje nácky a prská:
  - Roztrhám to!
  A také jak se usmívat! A holýma nohama bude mačkat tlačítka joysticku.
  A pak olympiáda jak to dopadne, a jak lupaen. Každého to rozdrtí a bublá:
  - Pekelná pasáž a posádka!
  Nezapomeňte stisknout tlačítka joysticku holými prsty. A zasáhnout nepřítele.
  Válečníci jsou skutečně velmi stateční a jiskřivého charakteru.
  Oleg Rybačenko mezitím odrazil další útok Fritze a zpíval:
  - Za vlast a Vladimíra cara - hurá!
  Ano, ve skutečné historii byl takový samozvaný císař Ruska Vladimír Třetí, hlava dynastie Romanovců. A skutečně začal formálně vládnout v roce 1938. A pak se ukázal Vladimír - skutečný král, a dokonce velký! Vladimir Kirillovič Romanov je car, který má všechny šance stát se císařem celé Země!
  Po vítězství, respektive odrazu útoku, si Oleg Rybačenko vyměnil karty se svými podřízenými. Chlapec v šortkách, blonďatý, velmi svalnatý a vytvarovaný, si hrál s šedovlasými bojovníky. Dokonce překvapivě je Oleg starší než oni všichni. Ale tenhle kluk se řízne.
  Vzpomínka na Port Arthur, hrdinskou obranu, z níž vzešla sláva Ruska. Velká sláva zároveň...
  Nesmrtelný chlapec poznamenal:
  - Takhle řešíme všechny naše problémy! Brzy nastane okamžik, kdy se lidé nikdy nezabijí!
  Vojáci a důstojníci se shodli:
  - Samozřejmě, majore! Nebudou zabíjet!
  Oleg se podíval na stuhu s mnoha medailemi. Ano, rozkazů už je tolik, málo generálů. A bylo by hezké získat titul pro sebe. Princ, hrabě, vévodo!
  Vévoda Rybačenko - to zní nádherně!
  A chlapec vyskočil výš a točil se v točně.
  Němci se pokusili zaútočit, ale byli znovu odraženi a utrpěli kolosální nenapravitelné škody.
  V červenci dosáhla ruská armáda v Africe nových, velkých úspěchů. Zatímco krutost útoku carské armády byla ta tam. Alžírsko má spoustu nejlepších ruských zbraní. A do konce měsíce jsou Němci obklíčeni a zničeni v kotli.
  V srpnu prorazily ruské jednotky také Maroko. Zoufale bojovaly dívky na tanku "Kondratenko" -6, prorazily se do tloušťky.
  Tu a tam se objevily zprávy o vzdávajících se Němcích o obsazených městech.
  V Nigérii a na různých místech probíhaly boje. Rusové brali jak do počtu, tak i mobilnější techniky a za podpory místního obyvatelstva, které si rasističtí fašisté postavili proti sobě.
  Afrika se skutečně ukázala jako slabý článek ve strategii Hitlera a Mussoliniho mladšího.
  Rusko tam zvítězilo... A v září se síly pomalu stahovaly do Norska. Nacisté utrpěli obrovské ztráty. A na tanku jezdila Alenka s posádkou. Nejnovější tank "Nikolay" -5 těžký se ukázal být pokročilejší než série E.
  I tak silný tank jako E-200 si prorazil cestu děly carského stroje.
  Alyonka mačkala tlačítka joysticku holými prsty a spokojeně si mnula ruce:
  - Jsem něco, co může zlomit Wehrmacht!
  Anyuta také stiskla tlačítko holými prsty, prorazila německé auto a potvrdila:
  - Wehrmacht setřeme v prach! Za moc carismu!
  Cool Augustine vystřelil a zakřičel:
  - A budeme žít za komunismu!
  Maria s tím ochotně souhlasila:
  - Ano, za carského komunismu!
  A holými prsty u nohou mačkala tlačítka joysticku. A zároveň jako lupanet a rozdrtit nepřítele.
  A tady Marusya zakňučí:
  - V plném rozsahu!
  A také holými prsty u nohou stiskne tlačítko joysticku.
  . KAPITOLA #5
  Ruské jednotky už Oslo obklíčily. Bojuje se o každý keř a dům.
  V centru carská armáda opět odráží německou ofenzívu. Oleg Rybačenko je jako vždy v popředí a suverénně bojuje. Ruské dělostřelectvo funguje jako hodinky.
  Vše přesné a správné...
  V říjnu ruské jednotky konečně odřízly Afriku od zásobování pevninou a osvobodily Maroko. Nacisté se ocitli v jakémsi kotli.
  I na černém kontinentu. Hitler se třásl vzteky, ale nemohl nic jíst.
  Ano, šťouchl se do Ruska... Zima se blížila. Oleg Rybačenko, přestože začalo sněžit, stále běhá bos a v kraťasech. No chlapče - co si vezmeš! A docela nebojácný kluk.
  A hází granáty holými prsty.
  A zpívá:
  - Nechat nemotorně běžet,
  Obrněné tanky v kalužích...
  A na střeše je kulomet -
  střelec Cheburashka,
  Střelec krokodýlů!
  Shakoklyak je v útoku!
  Terminátorský chlapec hodil granát holými prsty, trhal nacisty a zpíval:
  - A hraju si s dynamitem,
  Před zraky kolemjdoucích!
  Jak se budou Fritzovi biti vyhýbat!
  Všichni lžou a já jdu!
  A ten kluk je fakt vtipný! Ale už v armádě více než padesát let. A prostě ďábel! Dokonce i blond!
  Oleg Rybačenko znovu hází granát bosou nohou a řve:
  - Sláva carovi a Mikuláši a Vladimíru Třetímu!
  A já myslel, že ať si nepletou Vladimira Kirilloviče Romanova s Vladimirem Putinem! Romanovští velcí carové jsou úžasná rodina! Ti, kteří udělali z Ruska největší impérium!
  A ne tak zhýčkaný štěstím jako Putin!
  Nyní ale ruské jednotky odrážejí další útok.
  listopad se blíží. Nacistům dochází dech. Ale do bitvy jsou vrženy nové zálohy. V Africe už se s nimi dokončuje. Pro fašisty je to těžké.
  A tak si vybíjejí svůj hněv na vězních. Tady dostali krásnou Nicolettu. Svlékli ji až do kalhotek a vedli čerstvým listopadovým sněhem.
  Dívka se svázanýma rukama, téměř nahá, prochází závějemi a zanechává za sebou holé, půvabné stopy. Je tak krásná. A Němci ji následují, bičují ji biči. A bili se krásou, bili. Z rozsekaných zad mu kape krev.
  Nicoletta jen zatnula zuby. A hrdě zvedne hlavu. A její měděně rudé vlasy vlají jako proletářský prapor.
  A její bosé nohy se také zbarvily do šarlatu, ale dívka ani nehne obočí.
  Jakou má fenomenální odvahu.
  I když to už nacisté vzali a vložili si ho do holé hrudi s pochodní. Ale i tak se dívka jen otřásla, ale nevykřikla.
  Má tak velkou víru...
  Dívka je vytažena na stojan, její klouby jsou zkroucené. Pak se pod bosýma nohama zapálí oheň. Olizuje krásce bosé nohy. A rozžhavenými řetězy bičují nahé tělo té krásky.
  Nicoletta zazpívala jako odpověď;
  Jsem Černobog, zlá Boží dcera,
  Vytvářím chaos, zasévám destrukci...
  Moje velikost nemůže být překonána,
  V duši hoří jen zuřivá pomsta!
  
  Jako dítě jsem chtěl hodnou holku,
  Psala poezii a krmila kočky...
  Vstal brzy ráno
  Nad tím se třepotala křídla cherubínů!
  
  Ale teď už vím, co je zlo
  Co dělá tento svět nešťastným...
  A co říkáš dobrého?
  Zde je destrukce vášnivě milovaná!
  
  A ukázala svou dívčí horlivost,
  Jak zářivá dcera Boží se stala...
  Podmaníme si rozlohy vesmíru,
  Ukažme sílu, velmi mocnou!
  
  Velký otče tento Černobog,
  Přináší do vesmíru chaos, války...
  Modlíš se ke Svarogovi, aby ti pomohl,
  Ve skutečnosti dostanete odměnu!
  
  Tak jsem řekl, zachraň Hospodina,
  Nechte v srdci vřít vztek...
  Vybudujeme štěstí, věřím v krev,
  Ať je lůno naplněno až po okraj!
  
  Miluji lstivost, podlost a podvod,
  Jak oklamat tyrana Stalina...
  Nedá se zahanbit
  A kolik je na světě mlhy!
  
  Zde jsem navrhl udělat silný krok,
  Jedna rána ke zničení zla...
  Ale velmi černý Bůh se zamiloval,
  Ve všech věcech, jak v těchto, tak v posmrtném životě!
  
  Jak se ukázalo, že jsem zvyklý na zlo,
  A v srdci vzteku, zuřivě živený...
  Zmizelá touha po radosti, dobru,
  Jakmile vztek pronikl z podstavce!
  
  A co Stalin - ten je také zlý,
  O Hitlerovi, takže není pochyb...
  Čingischán byl skvělý bandita
  A kolik duší dokázal ochromit!
  
  Tak říkám, proč se zachovat dobře,
  Pokud v tom není sebemenší zájem...
  Když jsi datel - tvoje mysl je sekáč,
  A zmizel, když hloupé myšlenky!
  
  Tak říkám sobě i ostatním,
  Podávejte sílu jako černý inkoust...
  Pak dobyjeme vesmír,
  Vlny prorazí vesmír!
  
  Uděláme zlo tak silným
  Dá vzteku nesmrtelnost,
  Ti, kteří jsou slabí v duchu, už byli odfouknuti,
  A my jsme ti nejsilnější, kdo tomu věří!
  
  Zkrátka všude se staneme silnějšími,
  Zvedněte meč krve nad vesmírem...
  A náš vztek bude s ní také,
  Přijmeme povolání plné osudu!
  
  Zkrátka jsem věrný Černobogu,
  Sloužím této temné síle celým svým srdcem...
  Moje duše je jako křídla orla
  Ti, kteří jsou s Černobohem, jsou neporazitelní!
  Válka mezi Ruskem a Hitlerovou koalicí pokračovala. V prosinci ruské jednotky konečně skončily s Italy, přinutily je kapitulovat v Africe, a téměř zničily tamní Němce. Bylo vyčištěno od Fritz a Norska.
  Nyní carská armáda přešla 25. prosince do útoku. Rozpoutaly se urputné boje. V zimě byly ruské tanky jednoznačně silnější. A proražen obranou nepřítele.
  Oleg Rybačenko, tento věčný chlapec, běhal bos a v šortkách po sněhu a zpíval:
  - Toto je naše poslední a rozhodující bitva! Zemřeme pro vlast - vojáci jsou za mnou!
  Ruské tanky jsou na motory s plynovou turbínou velmi obratné. A nacisté je nemohou tak snadno zastavit.
  Sem dopředu spěchá "Nikolay" -5. Má pět dívek, které horlivě zpívají:
  - Nikdo nás nezastaví, ruský svět nelze porazit!
  A z děla jak skotačit! Ve skutečnosti to vypadá skvěle! Dívky navzdory chladu, v bikinách a naboso. A oni se zastřelí a nenapadne je přestat.
  Jsou prostě divocí, frenetická síla.
  Alyonushka miluje nejen střílet, i když mačkala joystick holými prsty a trefila Němce, ale také skládá příběhy.
  Psala například, jak se dívka vydala do vzdálených zemí, aby zachránila kotě. Třiatřicet dní jsem chodil bos po kamenité cestě a srážel jsem si jemné nohy do krve.
  A přesto se mi podařilo to zvíře najít. Za to víla splnila své přání a dívka se provdala za prince.
  Alyonushka si však myslela, proč potřebuje manžela pro důstojníka ruské armády? Je lepší mít partu milenců. A více peněz a více zábavy. Koneckonců, muži jsou tak odlišní. A s nimi samozřejmě zažíváte rozkoš různými způsoby. A co manžel? Rychle se s ním omrzíte a omrzíte!
  Mnohem zajímavější je ale mladík, který teprve začíná objevovat svět dospělých.
  A Alenka znovu střílí a trefuje německou E-100.
  A pohybuje svými velmi krásnými nohami jako starořecká bohyně.
  A pak Anyuta střílí. Také holé prsty. A rozbije německé dělo.
  Potom dívka říká:
  - V Rusku je mnoho chytrých lidí, ale car Vladimír je nejlepší z králů!
  Augustin poznamenal:
  - A Nicholas II nebyl špatný! Ach, nevěděli jsme, jak ocenit krále!
  Maria zpívala, střílela na nacisty pomocí holých prstů a šklebila se:
  - Je třeba poslouchat Rusy, s čistým srdcem a moudřejší! A ke slávě Mikuláše je to velký král králů!
  A Marusya něco zpívala ... A také si hraje s bosýma nohama ...
  Ruské jednotky postupují. Bojuje i Oleg Rybačenko. Je to stále desetiletý chlapec. Taková je cena nesmrtelnosti. Ano, ale jak se cítí dobře a vesele! Má tolik energie a vroucí tok síly.
  Chlapec hází granát bosou nohou a kvílí:
  - Jsem tygr, ne kočka, teď žije ve mně, ne Leopold, ale Leopard!
  Chlapec major je jako vždy v jiskřivém úderu. Nezastavujte nacisty.
  Zde již ruské jednotky 1. ledna zcela vyčistily své území od vojsk Německa a Itálie a vstoupily do držení Třetí říše.
  Ve stejnou dobu ruské jednotky vstoupily do Mexika. Přišel nový rok 1956.
  Pro Rusy to začalo novými vítězstvími. 7. ledna se vzdaly zbytky německých jednotek v Africe. A celý černý kontinent se stal ruským.
  Nyní si démonem posedlý Fuhrer uvědomil, že byl úplně podělaný. A nabídl Rusku jednání.
  Na což car Vladimír odpověděl:
  - Budeme mluvit pouze o bezpodmínečné kapitulaci Třetí říše a Itálie!
  Jaká moudrá slova! A válka pokračuje. Na hrotu útoku je samozřejmě Oleg Rybačenko. Ruské jednotky vstoupily do východního Pruska. Obranné linie jsou zde silné. Musíte se probíjet bitvami a nepostoupíte rychle.
  Jedním z prostředků průlomu byla samohybná děla s bombardérem Alexander-4. Velmi silný a smrtící.
  A také krásné dívky tady, jak se tady slaví. Vystřelují projektily pomocí holých prstů u nohou stisknutím tlačítek joysticku. A zničit krabičky a krabičky nepřítele.
  Dívky směle běhají sněhem - k tomu jsou ruské ženy. A do bitvy ji vrhají Indové a Číňané. Tito už svými mrtvolami doslova zaplňují přístupy k zákopům. Ale přesto se jim to daří brát.
  Ruská armáda se stěhuje.
  Stratég Vasilevskij však přenáší hlavní ránu na Itálii - která je mnohem slabší. A nyní ruští vojáci získávají jedno vítězství za druhým.
  Leden byl velmi úspěšný. Ruská vojska převrátila Italové a osedlala Alpy. A v únoru obsadili Benátky. A vstoupili do Lorbandinie. Vzali i Poznaň. Němci ustoupili. 2. března padla Klajpeda. Ruské jednotky postupovaly východním Pruskem v pomalé, příliš husté obraně. Cestu jsem musel doslova vypálit mušlemi.
  Ale v Itálii se těstovinová fronta zhroutila. A ruské jednotky spěchaly do Říma. 30. března 1956 začal útok na hlavní město Itálie. Lidé tedy zaplatili za ambice Mussoliniho rodiny.
  Řím, hlavní město Itálie, je pod útokem. Boje jsou urputné. I když Italové stále více vzdávají. Zde dívky bojují velmi krásné a v bikinách a naboso. Válečníci házejí granáty nohama a vyřazují Mussoliniho válečníky.
  Jsou zde krásné dívky a samozřejmě velmi sexy. A se svaly titánů. A jak házejí granáty bosýma nohama, je prostě úžasné.
  Natashka jde dopředu a střílí, zatímco vrčí:
  - Pro vlast krásnou v srdci, můj zářivý oheň hoří!
  Zoya, střílí, zpívá:
  - Pojďme otevřít dveře k úspěchům! Naše víra a král je monolit!
  A pak je tu Aurora, jako holé prsty, rusovlasá fena vypustí kotouče. A ořezaní Italové padají.
  A pak Světlana agresivně zpívá a vyceňuje zuby:
  - Zabijeme všechny! Rozdrtíme všechny!
  Házejí disky bosýma nohama a melou fašisty. Mussolini se tedy dostal pod rozebrání dívek. Dubnový útok v roce 1956 byl divoký a velmi nápaditý.
  A tady jedou tanky, z jejich kmenů se derou pekelné sloupy ohně.
  Dívky postupují a házejí granáty bosýma nohama. A jak plivou něco krvavého.
  A smějí se...
  Natasha horlivě zpívala:
  - Care Vladimíre, dejte Hitlerovi do tváře!
  A mrkl svýma safírovýma očima. Taková úžasná dívka.
  Dívky spěchají s divokou zuřivostí. Střílejí z kulometů. Kosili nepřítele, rozprášili nacisty. A pak je tu olympiáda. A v rukou mocné ženy-hrdinky drží plamenomet. A on to vezme a trefí to, ale jak to bude mlátit.
  Od nacistů létají třísky na všechny strany. A válečníci také, jak se chtějí smát.
  Pak bude zpívat:
  - Mussolini bude bit! Naše přátelství je monolit!
  A opět se safírovýma očima mrká! A zasáhl nacisty.
  a co jsi chtěl? Řím byl dobytý Slovany pod vedením Attily. A teď to přebírají Rusové.
  Olympias, smažící protivníky zaživa vrhačem paprsků, zpíval:
  - Jasné slunce naděje
  Znovu se tyčí nad zemí..
  Rusko vítězí jako předtím -
  Warriors of the Wehrmacht beats!
  
  Ruský orel nad planetou
  Křídla, roztahovat se, vzlétat...
  Nepřítel bude povolán k odpovědnosti -
  Bude poražen - zlomen!
  Po pádu Říma se italské jednotky začaly hromadně vzdávat. Mussoliniho říše, tento mladší vojenský partner Třetí říše, hořela.
  Ruské jednotky obsadily Neapol téměř bez odporu a přistály na Sicílii. I tam se nekladl téměř žádný odpor. A Hitler byl hysterický.
  Koncem května byla Itálie hotová. Byly vedeny statisíce vězňů.
  Ruské dívky je položily na kolena a přinutily se líbat jejich bosé nohy. Poslušně se zasmáli. Někteří, zejména mladí muži, to dělali s nadšením.
  Dívky pěkně naříkaly.
  Věčný chlapec Oleg Rybačenko donutil zajatce líbat jejich bosé, dětské nohy.
  Udělali to dostatečně ochotně. Kluci byli velmi pohlední, svalnatí a blonďatí. Pravda, byl ještě příliš malý a nechtěl s dámami dělat něco vážnějšího. Ale když drsné paty lechtají jazyk - je to příjemné!
  Oleg Rybačenko zajal generála a dostal další rozkaz. Na což byl velmi hrdý.
  Mussolini mladší byl zrazen vlastním doprovodem a carské Rusko se dočkalo dalšího vítězství. A Benedito Mussolini starší se své hanby a kolapsu fašismu v Itálii nedožil. Stejný osud však čekal nacisty v Německu. Ruské jednotky se přesunuly na začátku června 1956 do ofenzívy. Hlavním cílem bylo Rakousko.
  Elizaveta a její posádka na "Nikolay" -5 postupovali proti Němcům. Ruské jednotky se snažily obklíčit Vídeň.
  Vůdce se samozřejmě ocitl v obtížné situaci. Majetek Němců v Africe, Skandinávii a většině USA je ztracen. A nyní se boje již odehrávají výhradně na území Třetí říše. Což je ovšem pro Němce červenější nepříjemné. Ruské jednotky také vstoupily do Mexika. Lady Grey de Monca velí posádce tanku v této zemi.
  A Elizabeth vede "Nikolay" -5 po Vídni. Jeho hlavním protivníkem je E-50, kterou carský stroj prorazí jako piják.
  Elizabeth vystřelila nahými prsty na nohou a stiskla tlačítka na joysticku.
  Zasáhl německý tank a zaštěbetal:
  - Dáme svá srdce za svatého Mikuláše Rusko!
  Jekatěrina také vystřelila holými prsty a napravila svého partnera:
  - Pravděpodobně, stejně je správnější říci Vladimíre!
  Elizabeth znovu vystřelila holými prsty na nohou a zaštěbetala:
  - Ale přesto to byl císař Nicholas, který nám dal obyvatelstvo Číny a učinil Rusko neporazitelným!
  V pěchotě, která byla vyslána k útoku na německé pozice, byli Číňané skutečně úplně napřed. Doslova házeli mrtvoly. Ale prorazili.
  Obvykle Rusové bojovali v letadlech a tancích. Pěchota od Číňanů, Indů, Asiatů. Číňanů je mnoho. Navíc světlý hlava Nicholas II zavedl při reformě pravoslaví polygamii a do bitvy jsou posláni další Číňané. A Rusové si berou za manželky vdovy a neprovdané Číňanky.
  Chytrá strategie.
  A Číňané vyšplhají na útok, zemřou a prolomí obranu Němců.
  Elena nahými prsty u nohou stiskne tlačítka joysticku a znovu stiskne Fritze.
  A zpívá:
  - Za Svatou Rus budeme bojovat statečně!
  Poté to dívka vezme a mrkne. A odhalil své bílé zuby! A je tak agresivní.
  A takhle dopadne olympiáda. A také mlátí holými prsty a drtí.
  Pak to bude křičet:
  - Jsem smrtelná kobra!
  Nutno podotknout, že tank E-50 může být nebezpečný. Jeho 88mm kanón s 100 EL hlavní je rychlopalný, dvanáct ran za minutu a velmi přesný. Často zasáhne brnění a může způsobit poškození.
  Dívky se proto snaží udržet hlavní německý tank mimo cestu. Zvláště blízko se dramaticky zvyšuje jeho penetrační schopnost. A Němci mají jádro v plášti buď z uranu nebo wolframu. Pravda, po ztrátě Afriky a uranových nalezišť v Kongu začala síla německých jednotek vysychat.
  A dívky jsou tak krásné a bosé a cool.
  Zde si s nadšením zpívají:
  - Září jako hvězda nad celým světem,
  Přes temnou temnotu...
  Velký hrdina car Vladimír,
  Nezná bolest, žádný strach!
  
  Nepřátelé před vámi ustupují
  Dav jásá...
  Rusko tě přijímá -
  Mocná ruka vládne!
  Bojující dívky, proti nim nemůžete nic namítat. A jejich nohy jsou tak holé a vyřezávané. Když je zajatí Němci líbají, je jasné, že se to líbí dívkám i mužům. A bojovníci docela pištějí.
  A odhalili své perlové zuby.
  To jsou super holky. A s holými prsty na nohou je další fašista knokautován Elizabeth.
  Pak, jak se říká:
  - Sláva velké vlasti!
  A tak bude Catherine střílet. Narazí do nepřátelského tanku, namočí Fritze a zaskřípe:
  - Smrt nepřátelům!
  A tam Elena také mlátila, používala holé prsty na nohou a mačkala je na tlačítkách joysticku. A cvrliká:
  - Za vlast ve velikosti!
  A pak vystřelí projektil a vynikající olympiáda - také blondýna. A jak cvrliká:
  - Za velké Rusko!
  A dívky jsou plné naprostého nadšení.
  Zde přichází tank E-75. Jeho dělo je silnější: 128 mm a může způsobit větší poškození. Navíc má tento tank lepší ochranu a silnější pancíř.
  Ale Elizabeth je jako blázen. A vypustí něco smrtícího, pronikajícího z dálky. A z Němce zbyly jen kusy utrženého kovu.
  A dívka bude zpívat:
  - Svatá krása a velký sen!
  Poté ukáže jazyk.
  Německé tanky E-75 se v poslední době staly masivnějšími. Mají delší dělo, což vám umožní vypořádat se s ruskými tanky, zejména s těmi, které jsou jednodušší. A to dělá Fritz nebezpečnějším.
  Sovětské dívky se tím ale nenechají stydět. A rozdrtí Fritze.
  A samotné bojovnice jsou ještě víc v horku v bikinách a naboso. A bojují velmi sebevědomě.
  Drtivě vítězí.
  Catherine střílela na nacisty a zpívala:
  - Ale abych byl upřímný! Rozdrtím všechny Fritze bez výjimky!
  Elena také vystřelila holými prsty a zaštěbetala:
  - Vyhrajeme všechny a samozřejmě!
  Olympiáda také porazila nacisty bez lítosti. Je to taková neporazitelná svině.
  A také pomocí holých prstů.
  Natasha a její tým bojují na tanku Kondratenko-6. Tohle auto je o něco lehčí, ale mobilnější než Nikolaj. Samozřejmě s menší hmotností je ráže menší a pancíř je trochu tenčí. A to znamená, že riziko úmrtí je mnohem větší.
  Ale děvčata, musím říct, se vůbec nestydí. A bojují jako bitevní obři.
  Natasha zpívá, aktivně střílí:
  - Bude to naše vítězství!
  A holými prsty u nohou mačká tlačítka joysticku.
  Zoya také střílí s pomocí holých nohou a kvičí:
  - Car Vladimir vpřed!
  A všechny dívky sborově štěkaly:
  - Sláva padlým hrdinům!
  Poté Aurora vystřelila, obrátila německý tank a vydala:
  - Nikdo nás nezastaví! Nikdo nás neporazí!
  Také zatřásla bosýma nohama.
  A pak se Světlana vzdala nahými prsty na nohou a zavrčela z plných plic:
  - Rusové zuřivě bojují!
  A všechny dívky sborově zvolaly:
  - Silná vojenská pěst!
  A opět se krásky vrhají do boje. Střílejte přesně a přesně!
  Přichází Janeiny posádky a útočí na Mexičany. Je to také velmi chytrá a krásná dáma.
  A dívky v jejím kočáru - bosé a v bikinách. Bojují se sebou divokou a klidnou zuřivostí.
  Pak Gertruda vystřelila nahými prsty na nohou a zaštěbetala:
  - Jsem dívka, která všechny zničí ve zlomku vteřiny!
  A tady je Malanya jako lupanet. A rozbijte na dálku latinský tank.
  A tam ji Matilda s pomocí holých prstů zasáhne.
  A směj se:
  - Mám super holku!
  A válečníci nejvyššího a zuřivého řádu. Necítí se slabí ani naštvaní.
  Jak šukají, tak šukají.
  A Alyonka také bojuje velmi sebevědomě.
  Koncem června je Vídeň obklíčena. Německu a jeho prestiži byla zasazena drtivá rána. Ruské jednotky přitom postupují směrem k Odře. Do bitvy vrhají Číňany, Indy, Araby. A prolomte obranu Fritze.
  Hitler už je samozřejmě v panice. Jak na něj dívky na tancích a letadlech tlačily.
  Zde jsou Albina a Alvina, dva ruští piloti. Také bosí a v bikinách srážejí nácky jako hrušky klackem z větve. A pro pár dělají takové zázraky doslova.
  Albina sestřelila pět letadel jednou dávkou ze své stíhačky "Petr Veliký" a zpívala:
  - Jsme medvědi z nebe!
  Alvina sestřelila šest letadel jednou dávkou ze svého válečného orla a zaštěbetala:
  - A všechny rozdrtíme!
  Na obloze byla tato dvojice již legendární!
  . KAPITOLA 6
  Děvčatům bylo uděleno sedm stupňů Svatojiřského kříže: stříbrný kříž, stříbrný kříž s mašlí, zlatý kříž, zlatý kříž s břevnem. Stejně jako zlatý kříž s diamanty a zlatý kříž s diamanty a mašlí. A nejvyšším stupněm je zlatý kříž hvězda, s lukem z diamantů. Nedávno bylo zřízeno vyšší ocenění - velká hvězda zlatého kříže s diamanty a lukem.
  Dívky tedy mohly být na své úspěchy právem hrdé. A vždy, i v mrazu, bojovaly jen v bikinách a výhradně naboso.
  Takové úžasné dívky.
  Albina střílela a zpívala:
  - Pro naše nejlepší vítězství!
  Alvin pokračoval:
  Ať jsou na nás naši vnuci a dědové hrdí!
  Válečníci a ve skutečnosti - dívky kolosální třídy!
  Bijí nacisty na obloze a zpívají:
  - Sláva Rusku, sláva! Náš car Vladimír je hrdina! Za úsvitu bude síla! Pohřbte Hitlera do země!
  Vladimir Kirillovič Romanov může být se svými válečníky samozřejmě velmi spokojen.
  Pokud bojují, pak takovým způsobem, že proti nim nemůžete zvednout oštěp!
  Vladimir Kirillovič Romanov je car, který má všechny šance jednou provždy ukončit války!
  A fašisté se otřásají pod údery carské armády ...
  Obklíčená Vídeň rychle padla. V polovině července vyjely jednotky carské říše na širokou frontu k Odře. A Koenigsberg byl zcela zablokován.
  A Němci se stáhli za Odru. A snažili se tam vytvořit obrannou linii. Kapitálově bránit. Jenže v druhé polovině července zahájila ruská vojska ofenzívu proti Hamburku... Nacisté se pomalu, ale jistě poddávali.
  Boj byl velmi krutý. Některé vesnice několikrát změnily majitele. Do bojů se zapojily i nové německé tanky pokročilejší řady AG, pyramidové. Vyznačovaly se dobrou ochranou ze všech úhlů. Ale carská armáda je převyšovala.
  A velké množství asijských pěšáků zemřelo na frontách. Ale nechají vás pohybovat.
  Němci byli na druhou stranu také ochuzeni o lidské zdroje. Koncem srpna byl obklíčen Hamburk a blokován Mnichov.
  Němci ztratili významné území. A neměli čím držet své pozice.
  Oleg Rybačenko bojoval v popředí na území samotného Německa. A věčný chlapec se neustále usmíval a vycenil své perlové zuby.
  A tam házel granáty holýma, dětskýma nohama. Je dobré být dítětem - jak přirozené je být v teple jen v kraťasech. A jelikož jste nesmrtelní, můžete být i v zimě polonazí bez rizika nachlazení.
  Chlapec tedy zpíval:
  -Naboso, jen naboso,
  Pod červencovým hřměním a za zvuku příboje!
  Naboso, jen naboso
  Pro kluka je snadné být skvělým kovbojem!
  A hlavní dítě těchto fašistů pokračuje v ničení sebe sama. A zoufale vyrážejí do protiútoku.
  Už je září... Začíná pršet... Carská vojska, plnící mrtvoly Číňanů, dobyla Mnichov a Hamburk a postupují směrem k Porúří. Nejdůležitější v německém průmyslu.
  A Němci se zoufale brání.
  Natasha bojuje na svém tanku a vrčí:
  - Fašisté budou extrémně těsní!
  A s holými prsty, když mačká tlačítka na joysticku. A bude střílet granáty na nacisty.
  A pak je tu Zoya, jak facka. A také pomocí holých prstů.
  A také zpívat:
  - Rusko je to, co je proti Hitlerovi!
  A pak je tady Aurora, bude agresivní. A také s pomocí holých prstů:
  - Na ruský způsob!
  A za nimi je Světlana, která také vypustí smrtící projektil. Propíchni německý tank a zakňuč:
  - Za cara Vladimíra Kirilloviče!
  A ukáže i jazyk.
  Dívky se tu zbláznily.
  Alenka na těžkém tanku drtí i nacisty. A bije je na dálku.
  Válečník zpíval:
  - Podrobil jsem si půl světa svými prsy!
  A Alenčina ňadra s šarlatovými bradavkami.
  A pak je Anyuta jako výbuch s holými prsty na nohou. Narazí do fašistického tanku a bude žvanit:
  - Jsem superstar holka! V pohádkových knihách!
  A usmívej se...
  A pak Augustine vypustí zabijácký projektil. Rozdrťte nacisty a zasmějte se:
  - Kéž je naše armáda nejsilnější!
  A také hýbe nohama ...
  A po nich Maria vezme a bude dloubat nacisty. Twist sám, agresivně ochablý:
  - Jsme velké agresorky!
  A pak Marusya vydá svou extrémně smrtící, ničivou zbraň proti nacistům. A to s pomocí holých, dívčích nohou.
  A pak zpívat:
  - Jsme totální porážka nepřátel!
  Září probíhalo ve velmi krutých bojích. Němci se zuřivě bránili. Ale v říjnu, kdy deště silněji pršely, získala carská armáda opět výhodu. A začala se pohybovat směrem k Ruru. Po prudkém útoku Koenigsberg padl. Nacisté dostali další facku.
  A na jihu Francie královská vojska obklíčila Toulon. Takže nacisté měli extrémně špatné časy.
  Hitler zuřil, ale když byl v Berlíně. Jeho pozice byla slabá.
  Je jasné, že nikdo nechtěl jednání poslouchat. Ale nacisté se zasekli jako mouchy.
  V listopadu obsadily jednotky carské armády bitvami většinu Porúří, čímž připravily Německo o hlavní výrobní základnu.
  A v prosinci carská armáda obsadila celý jih Francie a vstoupila do Španělska. A na německé frontě se konečně zmocnila Porúří. Navíc byly dobyty i další země Německa. A carská armáda se vylodila i v Dánsku.
  Hitler zuřil jako čert v kleci, ale nemohl si pomoci.
  Na katolické Vánoce se carská vojska přesunula směrem k Paříži. Navzdory sněhu a mrazu byla Natašina posádka bosá a v bikinách.
  Němci se vzdávali stále častěji. A Francouzi vůbec nechtěli bojovat s Rusy.
  Po rozbití německé baterie Natashka poznamenala:
  - S čím vlastně posedlý Adolf počítal, když s námi začal válku?
  Zlatovlasá Zoya logicky poznamenala:
  - Pravděpodobně skutečnost, že když jsme upadli pod tlak, vypadneme jako mince z proděravěné kapsy!
  Aurora rozdrtila vlašský ořech holými prsty na nohou. Pak si ho vložila do úst a racionálně poznamenala:
  - Historie učí, že nic nenaučí!
  Světlana stiskla nahé prsty na joysticku. Vyřadila další německé dělo a odpověděla:
  Buďme velcí bojovníci!
  Zdá se, že bojovnice jsou ve skutečnosti odhodlané bojovat a vyhrát.
  Oleg Rybachenko je bosý chlapec závodící v šortkách a s nahým, svalnatým trupem. Dokonce se kolébá a řve:
  - Pojďme porazit Fritze! Pojďme porazit Fritze! A porazit kýble!
  A ten kluk má tak bílé, perlové zuby! Jen mladý a neflexibilní terminátor.
  Oleg Rybačenko střílí na útěku. Zabíjí fašisty a zpívá:
  - Ruský duch je moc králů, zlomte Fritze!
  Chlapec hodil granát bosou nohou a zpíval:
  - Ruský valčík, svítání vstává - ve slávě krále!
  Chlapec se skutečně ukázal jako velmi bojovný. A vydrbejte nacisty hned na prvním čísle.
  A dívky tvrdě bojují. Tady je Mirabela... Také pilot nejvyšší třídy. Nikdo ji nemůže zastavit. Srazí Fritze a zpívá s vyceněním zubů:
  - Šílená holka! Tady je její štítek!
  A vezme a vypustí raketu!
  Ano, jsou tu ženy! Když ruské dívky bojují, žádná síla jim nemůže odolat.
  Mirabela sestřelila sedm německých letadel jednou dávkou pěti vzduchových děl a zaštěbetala:
  - Car Vladimir Kirillovič je náš Bůh!
  A dívka plácne bosýma nohama o sklo.
  A také Albina a Alvina bojují na obloze.
  Jsou to tak nádherné krádeže. Stále více účtů přibývá. A zatímco zpívají:
  - Na obloze jsme dokonalost! Esa jsme dokonalost! Od úsměvu ke gestu - mimo chválu!
  Albina sestřelila čtyři německá letadla jednou dávkou a zaštěbetala:
  - Ach, jaká blaženost! Co je dokonalost v boji!
  Alvina odřízla pět německých letadel a pokračovala:
  - Poznat dokonalost v boji! A skvělý ideál!
  Válečníci sborově zpívali a poráželi nacisty:
  - Dívky! Těžší holky! děvčata! Těžší holky!
  Ukázali svou agresivní pojistku. Netlačili na sestup ve skutečnosti na žádné z nacistických es.
  Ale nacisté samozřejmě pod divokým tlakem.
  Hitler je v bunkru v Berlíně a bombardují ho jako švába. co chtěl? Hotová fašistická jednička! Odešel do carského Ruska a sám je nyní drcen jako šváb.
  Car Vladimir Kirillovič právě odpočívá od zimy na březích Indického oceánu. Před ním tančí krásné dívky různých ras a národností.
  Králi však nevadí sledovat zápasy gladiátorů. Tady třeba dvě dívky proti dvěma kráskám.
  Bojují plastovými meči, aby se navzájem nezmrzačili. Zoufale však bojují.
  To jsou bojovníci. Dochází k zuřivé výměně úderů. Dvě blondýnky a dvě zrzky...
  Car Vladimír se zeptal polního maršála Vasilevského:
  - Co je na válce s Němci nejtěžší?
  Polní maršál upřímně odpověděl:
  - Získejte sebevědomí! Jen na samém začátku, když nepřítel začal postupovat, jsem se cítil nepříjemně. A teď jsme začali vyhrávat a v nepřátelích je vše jasné! - Polní maršál Vasilevič, tento hlavní stratég, pil víno.
  Vladimir Kirillovich logicky poznamenal:
  - Je nesmírně těžké neustále vyhrávat! Ale ukázali jsme, že toho dokážeme hodně! A teď bude čas a celý svět bude klidný!
  Polní maršál Vasilevskij potvrdil:
  - Věřím, že!
  Dívky si na nahých tělech nacpaly modřiny a vypadaly extrémně nervózně.
  Bojovali samozřejmě ne jako v dobách starověkého Říma - snažili se nezpůsobit si mnoho škody. Ale byli aktivní.
  Boje mezitím pokračovaly. V lednu carská vojska dobyla Paříž v pohybu. Obsazeno bylo i hlavní město Dánska Kodaň. Německá vojska slábla. Rusové pokračovali v postupu přes samotné Německo. Fritz bojoval zoufale, ale jejich síla byla zlomená.
  Oleg Rybachenko, tento nesmrtelný chlapec, skákal bosý do sněhu a hnal se přede všemi k útoku, zcela beze strachu z ohně. A při pískání:
  - Kdo je zvyklý bojovat o vítězství,
  Rozhodně porazit nepřítele...
  Vesele se směje a hodně toho dosáhne,
  A Hitler bude tvrdě bit!
  A bosou nohou kluka hodí granát! A odhalil své perleťové, velké zuby, které přesahovaly jeho roky. Ano, už má tlamu jako vlk. Prokousne každé hrdlo.
  A dívky v tancích se stěhují z jihu na sever Německa. Tady vyplouvají na moře. A Fritzovi zůstanou jen země poblíž Berlína a Pomořanska.
  Natashka, která vyřadila fašistické tanky, poznamenala:
  - A ve válce je to svým způsobem zábava!
  Zoya, která narážela na nacisty, souhlasila:
  - Tak dobře, jak jen to jde! Zvlášť když vyhrajeme!
  Aurora, střílející holými prsty, řekla:
  - Všechno nemožné je ve vesmíru možné, i když jen trochu....
  A rusovlasá dívka se směje!
  Válečnice sebou škubnou ve zběsilé radosti a vzteku. A rozdrtí Němce.
  Carská vojska přitom postupují přes Španělsko a již se blíží k Seville.
  Olga v obrněném transportéru střílí na Němce a policejní jednotky.
  Místní Španělé jen těžko odolávají. Další země padá pod sekeru Ruska.
  Oleg střílel a zpíval:
  - Letecká akrobacie, bude bouchnutí!
  A její partnerka Alice zaštěbetala:
  - Planeta uznala velikost Rusů,
  Fašismus byl rozdrcen ranou meče...
  Jsme milováni a oceňováni všemi národy světa,
  Postavme se k velkému posvátnému carismu!
  A dívky budou plácat a mačkat joystick holými prsty u nohou.
  Válka mezi carskou říší Vladimira Kirilloviče Romanova a nacistickým Německem pokračuje.
  Ruská vojska téměř úplně osvobodila Francii od nacistických hord. Únor 1957... Carská armáda osvobozuje Portugalsko.
  23. února se spojily ruské jednotky z Dánska a Německa.
  Oleg Rybačenko, tento věčný chlapec, se plácá bosýma nohama bahnem. Hlavní dítě křičí z plného hrdla:
  - Sláva ruskému caru Vladimíru Třetímu! Rozsekám Hitlera, změřím bičem!
  A chlapec bude znovu křičet a holými prsty bude házet ostře nabroušený kotouč. A udeřil fašistu do krku. A pak holou, dětskou nohou hodí bumerang a okamžitě podřízne hrdla pěti Fritzem.
  Ano, Hitlerův špatný nápad zaútočit na takovou říši.
  Natasha a její tým dorážejí v Portugalsku k posledním Němcům. Jejich tank je neúprosný v ničení.
  A také mačkají tlačítka joysticku holými prsty u nohou, čímž zuřivě ničí.
  Zoja vystřelila, rozbila německé dělo a zazpívala:
  - Za Rusko a svobodu až do konce!
  Aurora s pomocí holých prstů kopla do nacisty a sebevědomě zaštěbetala:
  - Bůh ochraňuj krále!
  Světlana také kopla, mačkala tlačítka na joysticku prsty nahé nohy a pištěla:
  - Silný suverén!
  Dívky zlomí nacisty. Pak se ale objevil nový nacistický tank "Maus" -4. Velmi výkonný model - tři sta tun o hmotnosti a 310 milimetrové dělo. Dokáže proniknout na velkou vzdálenost a sám má tak silný pancíř, že ho tank Kondratenko-6 nevezme z žádného úhlu.
  Natasha velí:
  - Holky, musíme se přiblížit a tlačit do spodní části strany, mezi kluziště - to je naše jediná šance!
  Zoja bouchla holými prsty do německého děla a zpívala:
  - Osud vám dává poslední šanci, ale pospěšte si! Za deště, krupobití a sněhu!
  Augustin také mlátil a cvrlikal:
  - Poslední šance, osud vám dává! Ať žije chůze a každodenní běh!
  A taky s holými prsty, ale jak se to bude kroutit. A zničit fašisty.
  Světlana zařvala:
  - Pro nové hranice a strhující vítězství!
  Ruský tank odstartoval a nabral rychlost. A dívky to vezmou a zpívají:
  - Silný suverén, nejslavnější ve věku, pravoslavný caro, kraluj pro slávu, pro slávu nám!
  A znovu zrychlili, vzdalovali se od těžkého projektilu vyslaného ze zbraně, kterou měl německý Maus-4. Dívky křičely:
  - Neohýbejte se do beraního rohu! Takže ty Hitler - zemři!
  A jejich nádrž zrychluje. Jako když malý boxer útočí na velkého. Ale šance je samozřejmě padesát na padesát.
  Natasha, sledující pohyb tanku, si vzpomněla, jak boxovala s mužem v ringu. Chyběly jí rány a byla bita, ale vydržela. A pak sebevědomě práskl. A zachytila pohyb nepřítele a do brady. Knokautován!
  Obdržel tisíc zlatých rublů. Tohle je ta bojovnice. Když to udělá, tak to udělá!
  Natasha zavrtěla holou nohou a zazpívala:
  - Toto není poslední boj, ale je tu rozhodující! Pro slávu vlasti, pro vlast a čest!
  A teď jejich tank proklouzne z boku a vyšle projektil... Zoya také používala holé prsty u nohou, taková zlatovlasá dívka a mrštná jako opice. A Maus-4 začal praskat. Zjevně měl odpálené granáty. A jak to pak strhne věže a vyletí vysoko do vzduchu!
  Dívky jednohlasně křičí:
  - Vítězství! Skvělá výhra!
  A další tank na jejich seznamu!
  1. března 1957 začala ruská vojska překračovat Labe. Vypadá to, že Hitlerovi šlápli do krku.
  Chlapec Oleg Rybačenko hodil granát holým, dětským chodidlem, potopil fašistický tank a křičel:
  - Pro nové, nepružné hranice!
  Posádka tanku Alenka se stáčí na východ. Západní Německo a Francie již byly osvobozeny. Pod kontrolou nacistů zůstaly pouze země mezi Odrou a Labem. No, také Británie a Irsko. Tam jsou poslední síly nacistů.
  Alenka, střílející na fašistické baterie, říká:
  - Tsesarevich Nicholas,
  Pokud musíte vládnout...
  Nikdy nezapomeň -
  Armáda slavně bojuje!
  A zde byl opět vyslán další projektil bosýma nohama. A zasáhl pistoli Fritze.
  Střílí s holými prsty a Anyuta. Udeří fašistu a zařve z plných plic:
  - Jsem taková holka - že Hitler zvrací!
  Dále ohnivé Augustinové hřebíky. Také dobře mířený čert a řve:
  - K branám pekelným!
  A používá bosé nohy.
  Maria po ní střílí. Stejným způsobem bere, udeří a ječí:
  - Nikdo mi nezastaví tygřici, nikdo nikde nezastaví bosou holku a bude bit!
  A jak pak olympiáda sekne. A vyřadí německý tank a strhne z něj věž jako houbovou čepici.
  A chechtá se:
  - Pro nové, strmé hranice!
  A zase ukáže jazyky!
  Dívky jsou na sebe tak tvrdé a zoufale útočí. A nacisté se pod jejich ranami topí.
  2. března 1957 se poslední nacistické síly v Portugalsku vzdaly. Bylo jasné, že nastává úsvit fašismu. Přesněji, svítání? Západ slunce noční můra!
  A ruské jednotky postupují. Němci stále častěji shazují zbraně a vzdávají se.
  Padnou na kolena. A ruské a čínské dívky jim líbají bosé nohy.
  Vypadá to skvěle a skvěle. A nacisté jsou skartováni a skartováni.
  Posádka Natashy je již ve vlaku a jede bojovat na sever s Fritzem.
  Dívky sedí ve svém kupé. Hrají karty s holými prsty.
  Natasha poznamenala:
  - To je zajímavé, když vezmeme Berlín, co bude dál?
  Zoya sebevědomě odpověděla:
  - Další bude Londýn!
  Ohnivá Aurora se zachichotala a znovu se zeptala:
  - A pak?
  Zoya důrazně řekla:
  - Latinská Amerika bude naše! Nebudeme stát na ceremonii s nacisty!
  Světlana souhlasila s tímto:
  - Samozřejmě, že nebudeme! Pojďme dobýt celý svět!
  Natasha nadšeně potvrdila:
  - A pak bude mír, na celém světě!
  Dívky zpívaly jednohlasně a skládaly za pochodu;
  Sláva Velkému Rusku carismu,
  Kde Vladimír sedí na trůnu...
  Rozdrtíme hordy zlého fašismu -
  Sláva armádě a jsme monolit!
  
  Ve víře velkých srdcí byla zmírněna,
  Naše vlast z celého srdce...
  Jsme synové cara Mikuláše
  A nezemřeli pro něj nadarmo!
  
  Naše vlast jsi cennější než cokoli jiného,
  Zvedneme okřídlený nebeský pozdrav...
  Také bojujete s vlastí,
  Inu, ať všichni nacisté zemřou!
  
  Hitler chtěl získat naše země,
  A zlý pes se pokusil na krále...
  Ale my spěcháme, nepřijmeme to,
  Takže fašismus se na nás vrhl marně!
  
  Král je laskavý a moudrý vládce,
  Letící jako horský orel nad planetou...
  Vladimír bude pánem hordy,
  Naše přátelství je jako ocelový monolit!
  
  Fritzovi srazíme oporu z nohou,
  necháme Hitlera udusit se v oprátce...
  Zradíme popravy divokým, hanbě,
  Kdo se na Zemi chová jako zlo!
  
  Královská moc a královská moudrost,
  Budou fašisté, rozdrťte bez míry ...
  Hitler věř mi, udělal skvělou hloupost,
  A teď je jeho život jako nit!
  
  Respektujte tedy velké krále
  Na Zemi není chladnějšího než Romanovci...
  V bitvě nacistů zasáhni srdce,
  Otevřít cestu k úspěchům, snům!
  
  
  Petr Veliký nás vzal k moři,
  Alexandr dobyl Paříž...
  Ano, někdy se stal smutek,
  Rusko ale držel cherubín!
  
  U nás je všechno krásné
  A holky a kluci věří...
  Král vládne, víte správně
  I když na prahu řve zlé zvíře!
  
  Neexistuje žádný limit, věřte v dokonalost
  Komunismus bude mít brzy krále...
  Otevřeme dveře blaženosti,
  Zatracený fašismus je zničen!
  
  Pro Rusko nebyla hranice stanovena,
  My, věř nám, porazíme nepřítele...
  Bosé dívky, jako ve Spartě,
  Náš car Vladimír je jeden!
  
  Věříme v Roda - Velkého Boha,
  Co vytvořilo dokonalé Slovany...
  Bojujeme za čest a svobodu
  Zaútočíme na nacismus!
  
  Jste největší romanovská rodina,
  Bude vládnout Rusku navždy...
  Velký král, nejvyšší let,
  Satan orla nezlomí!
  
  Za velkou lásku k Rusku,
  Posíláme bojovníky do bitvy...
  Svatí z ikon oslavují tváře,
  Koneckonců, každý válečník je také král!
  
  Naše srdce hoří pro vlast,
  Jsme skvělé dívky v bitvě...
  Otevřeme se trochu do vesmíru, poznáme dveře,
  Zabiju Adolfa jako svině!
  
  Už jen kousek do Berlína,
  Vstoupíme nesouce slávu králů...
  Stáří nás děvčata neohrožuje,
  My, věřte mi, vodu nerozléváme!
  
  Pojďme pohřbít, kdo je zlý a odporný,
  Drak bude slavně poražen...
  A máme zlaté ikony,
  Rodnověrnost je věčný zákon!
  Dívky velmi slavně mlátily nacisty, proč jim Fritz podlehl. Jaro 1957. Bosé nohy dívek cákají loužemi. A je to tak krásné a velmi krásné. A když prsty holých opálených nohou hodí hrášek s antihmotou schopnou prorazit jakýkoli, i ten nejmocnější fašistický tank.
  Hitlera v Berlíně, kde jsou nejsilnější obranné kruhy mezi Labem a Odrou. A tam by se to mělo konkrétně drtit.
  A co teprve v polovině března a země byla tak vlhká a mokrá. Ale to nezastaví dívky a Olega Rybachenka.
  . KAPITOLA 7
  Boje pokračovaly... Jednotky carského Ruska se zastavily, aby přeskupily své síly. Ve stejnou dobu začalo 1. dubna přistání v Británii. Počasí je stále chladné a bouřlivé. Ale tento den se ukázal jako klidný a ruské jednotky se začaly vyloďovat.
  Alenka bojovala spolu s dalšími dívkami. Přestože sníh ještě všude neroztál, dívky zaútočily na nepřítele samy bosé a pouze v bikinách.
  Alenka hodila holými prsty na nohou smrtící silou granát a zavrčela:
  - Za královská vítězství!
  Anyuta, která také vystřelila, a její bosé nohy spustily výbušný balík pilin, vykřikla:
  Naším cílem je vyhrát!
  Alla odřízla nepřátele, vydala se a vycenila zuby:
  - Věřím, že vítězství přijde.
  A holými prsty u nohou také hodila bombu. A roztrhal hromadu Fritze.
  Mary ji následovala. Při tom stiskla šarlatovou bradavku na spoušti bazuky a rozbila nacistický tank.
  Dívka zpívala:
  - Sláva éře komunismu!
  Zoufale bojovala i olympiáda. Bila nacisty, drtila je a zpívala:
  - Vítej svatý komunismus! Nacismus bude poražen!
  A držel sud s výbušninami na holých podrážkách, když ho odpaloval. A zničí spoustu protivníků.
  I když může být o komunismu zpívat, když je u moci carská vláda, není úplně vhodné.
  Nacisté se snaží nějak bránit. Někteří Britové také odolávají ruským jednotkám. To je částečně pochopitelné: bývalí nepřátelé, věčná konkurence.
  Ale stále musíte vzít tento kontinent. A pak přijde úplné a konečné vítězství. Stejně jako nacistická obrana mezi Labem a Odrou.
  I když utrpení je zde mimořádné. Nacisté jsou bombardováni ze vzduchu a tlačeni. Letadla bojují na obloze. A stále nevyřešené disky Třetí říše.
  Poslední zbraň je impozantní, ale naštěstí vzhledem k vysoké ceně a složitosti výroby strojů není příliš masivní. A zpřísňuje odpor.
  Eva a Gertruda na létajícím talíři loví sovětské stroje. A pokračují v lovu.
  Válečnice ovládají diskety holými prsty na nohou a dělají to přesně a přesně.
  Eva se smíchem zpívala:
  Hitler s námi bude navždy!
  Gertruda se zasmála a vycenila zuby:
  - A my jsme s ním!
  A jak stiskne špičkou bosé nohy tlačítko na joysticku a narazí na dalšího ruského bojovníka. A samotný létající talíř je nezranitelný.
  Možná proto se Hitler rozhodl pro takovou válku, s mocným Ruskem, že měl diskety.
  Ale to k vítězství nestačí.
  Nejlepší německá esa na proudových stíhačkách Albin a Alvin. Jsou to statečné dívky a bojují téměř nahé.
  Albina si tiskla nahé prsty na nohou. Knokautované ruské auto smutně poznamenalo:
  - Válka se chýlí ke konci!
  Alvina, která přerušila další ruské letadlo, souhlasila:
  - K naší porážce je válka!
  Albina nadšeně poznamenala:
  Ale splníme svou povinnost.
  Alvina s pomocí holých prstů sestřelila další letadlo a zaštěbetala:
  - Samozřejmě to dokončíme!
  Dívky jsou jistě statečné, i když kruté. Mučili čtrnáctiletého chlapce. Nejprve byl teenager vytažen na stojan. Chlapec zaváhal.
  Potom mu na nohy pověsili kvádr a pevně ho sevřeli. Pak začali věšet závaží, protahovat mu žíly a klenout klouby. Bylo to velmi bolestivé a chlapec zasténal.
  Poté Albina začala chlapce bít bičem po zádech a po hýždích. A Alvina vzala do rukou rozžhavený prut a začala chlapci pálit holé kulaté podpatky. Ze kterého to tak příjemně a chutně vonělo smaženým masem. Je to jako smažený kebab a je to tak příjemné cítit.
  Nakonec Albina bič odložila a z horka sebrala červené kleště. A sundala je z chlapcovy mužské dokonalosti. Dostal se z divokého šoku z bolesti a opřel se.
  Přesněji řečeno, chlapec zemřel mučený.
  Alvina plakala a poznamenala:
  - Omlouvám se za něj! Co budeme dělat?
  Albina se smíchem odpověděla:
  - Kůži na stínidlo a maso, kterým krmíme prasata, aby byla tlustší!
  Alvin navrhl:
  - Nebo je možná lepší dát to na mýdlo?
  Albina, blonďatá dívka, namítla:
  - Ne! Není v něm dostatek tuku - bude nerentabilní!
  Tady jsou to okouzlující blonďaté bojovnice. Krásná na tváři - zuřivá uvnitř!
  A ruské pilotky, zejména Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová, jsou skvělé v boji! A samozřejmě bojují naboso.
  Anastasia zpívala:
  - Všechno nemožné je na tomto světě možné!
  A holými prsty odřízla německé letadlo.
  Akulina, která srazila dalšího nepřítele, vydala:
  - Všichni nepřátelé namočili do záchodu!
  Anastasia bojovala velmi bojovným způsobem, používala své holé prsty na nohou, nádherná dívka.
  A velmi krásné, milující mladé vojáky. Anastasia je na světě už dlouho, ale vypadá skvěle. Pas je jako u mladé dívky a její zuby jsou perleťové a je svěží, bez jediné vrásky. Taková kráska je prostě čarodějnice a přitahuje muže. Není divu, že její příjmení je Vedmáková.
  Anastasia bojuje s divokou zuřivostí a chladnokrevností zároveň. Letadla se hromadně hroutí.
  A má spoustu královských ocenění. Včetně kříže svatého Jiří z platiny s lukem z mečů a diamantů.
  Tohle je holka: prostě super!
  Anastasia je připravena bojovat statečně a vyhrát. Má měděně zrzavé vlasy, takové štiplavé, husté, kudrnaté. Úžasná dívka.
  Mirabela je medová blondýnka a obecně super dívka a velmi militantní pilot. S velkým smyslem pro aerodynamiku.
  A také pomocí holých prstů snadno sestřeluje nacistická letadla.
  A zpívá:
  - Je těžké předvídat, samozřejmě.
  Co je nového v tomto světě...
  Poletíme do nebe
  Sedí ve hvězdném letadle!
  A sekne další nacistický stroj, tentokrát stisknutím šarlatové bradavky, poznamenala;
  - Stane se, že vojákovi mléko na rtech nezaschlo, ale kulky do mléka neposílá a svým zeleným mládím žene staré lidi do červena!
  Oleg Rybačenko, který se stal skutečnou legendou v ruské armádě, drtící nacisty zoufale se snažící svrhnout sovětská vojska z předmostí za Labem, také složil celý sešit okřídlených aforismů.
  Dobré aforismy, hnali se jako okřídlení koně v hlavě věčného dítěte, když vyhubil nacisty;
  Pokud se nechcete stát otřepaným oslem, buďte alespoň trochu nešikovná liška!
  Nevěřte politikům, pro voliče jsou jen smirkovým papírem, který rve třísky z dubů!
  Kdo není kulatý blázen, ten groš se promění v těžký groš!
  V politice nejsou žádní příbuzní, ale jsou tací, kteří se chtějí podělit o ty vaše jako bratr!
  V životě je mnoho ošklivých věcí, ale nejhnusnější je, když život končí!
  Chceš-li se přiblížit Bohu, přibij opici ve své duši na kříž!
  Člověk vznikl, když ne z opice, tak alespoň přestal být opicí!
  Pokud jste opice s myslí, pak vás liška spolkne jako dravý hroznýš!
  Není nic nekonečného, kromě času, který politici potřebují ke splnění slibu!
  Když budeš hodně štěkat, budeš kňučet jako zbitý pes!
  Nevěřte tomu, kdo mluví červeně, a červený oheň může hořet!
  Ani Bůh se nemůže hádat se ženou a vychovat opici na úroveň lidské kultury!
  Bez lásky není úsměvu, pokud to není dravý úšklebek politika!
  Příliš dlouho v oblacích, politika bez křídel letí do komína!
  Malá duše, vždy má ambice obra!
  Malá duše má obrovskou domýšlivost!
  Politik je zloděj, který si píše zákony pro sebe a zemi považuje za území zóny!
  Politik má sedm pátků v týdnu, ale když potřebujete splnit slib, přichází židovský sabat!
  Jednota je dobrá, pokud se nepáře s politikem!
  Politik je takový tvor, že z vás chce dělat ovečku prasečími metodami!
  Prasečí metody politiků dělají z voličů kotletu!
  Pod prasečím vládcem není život nikdy tlustý!
  Dělat z prase prezidenta je moc tlusté!
  Pokud se chcete stát prezidentem, zachyťte své štěstí!
  Vládce, který považuje voliče za ovce, je typické prase!
  Bůh není jen všemohoucnost, ale také ochota jít na kříž kvůli druhým!
  Vládce, který dlouho sedí na trůnu, způsobuje útlum státu!
  Mladý vůdce je jako čerstvý kůň, starý je jako klisna se zlomenými kopyty!
  Při dosahování božských výšin je politikem sám Satan!
  Politik Bůh je jen v jedné věci, ve vymýšlení výmluv, proč jeho předvolební sliby tak ďábelsky selhaly!
  Politik je jako pivo, dobré jen vychladlé a na stole!
  Politik je sladký s projevy, ale hořká pachuť z nich vůbec není pivo!
  Politik dostane pravdu z úst jen tehdy, když se klame!
  Politik ukřižuje voliče naplno, aby získal trochu Božstva!
  Ani medvědí síla vás nezachrání, pokud jste chytrý balíček!
  Liška je taková bestie, že ze lva stáhne tři kůže!
  Politik je pak nejsilnější, jeho voliči jsou mysli slabí!
  Politik tedy postupuje s medem, aby volič vůbec neplival!
  Silně si obušek, ten, kdo má v hlavě piliny!
  Dub je král stromů, dubová hlava promění každý pařez v předmět!
  Dub je odolný proti hnilobě, dubová hlava je plná prachu!
  Když jsi pařez, tak máš aspoň kůl na hlavě!
  Neznámé je děsivé, ale známé vás někdy prostě děsí!
  Vědění vyvolává důvěru, i když je to obtížné, nevědomost vyvolává zmatek, i když je to snadné!
  Zbabělec není ten, kdo se bojí, ale ten, kdo je líný pěstovat v sobě odvahu!
  Strach je slabost, odvaha je síla, ale pozor na hlupáka v sobě!
  Kdo se nechá vodit za nos, riskuje, že se mezi třemi borovicemi ztratí!
  Dělá z chůze v kruzích nekonečnou hloupost s nulovou vynalézavostí!
  Nevadí, když mléko na rtech nezaschlo, horší je, když je v srdcích bezcitnost!
  Prošlý žebravý chléb, hořká sůl pokání!
  Med z úst politika, přitahuje ty, kteří nemají na rtech zaschlé mléko!
  Politik není zloděj v zákonech, je to zloděj, který zákony tvoří!
  Politik slibuje sladký život, vylévá med z úst, ale tlapky má lepkavé jako moucha!
  Výmluvný politik, do peněženky voliče se zakousne pijavice!
  Proč je ticho zlaté, protože se za něj platí!
  Co je největší věc na světě? Hora slibů vydaných politikem!
  Politik chce peníze a moc, je připraven kohokoli roztrhat!
  Politik je především liška, ne vždy bystrá na pohled, ale vždy vrtící ocasem!
  Politik vám rád naplní peněženku jen prázdnými sliby!
  Politik je upřímný jen v jedné věci, když říká - my, tak už nemá své vlastní já!
  Co je ve vesmíru víc než atomy? Masky a masky politiků!
  Co politik dělá nejochotněji - čistí kapsy voličů!
  Politik se ne vždy stal, ale jeho sliby vždy zavání shnilou věcí!
  Politik má sedm pátků v týdnu, ale poslouchat voliče je vždy volný den!
  kdo byl první? Politici, protože vytvořili chaos!
  Nevěřte v tvrdost kohoutích politiků, vždy zpívají z cizího hlasu lišky!
  Pokud politik sype jako slavík, znamená to, že mu liška udělala soundtrack!
  Spíš zapíská rak na hoře, než politik splní slib bez červenání!
  Politik je jako noční víla, jen přes den většinou okrádá zákazníky!
  Jak je politik jako pes, když hodně mluví, tak je určitě krotký a má majitele!
  Ti, pro které hlasují srdcem, často končí s voliči v játrech!
  Politik je jako vodka, volič pocítí játra, že je opečená!
  Politik si kroutí mozek jako vodka, jen v kontrastu s ním je plný zákalu!
  Politik rád plní mlhu, s průhledným cílem zbohatnout!
  Politik má mnoho slibů, ale ještě více výmluv, pokud nejsou splněny!
  Politik je liška, ale častěji šedá!
  Politik odstraňuje hobliny z dubů a sráží žaludy jako prase!
  Když je politik upovídaný jako pila, tak z voliče určitě udělá pařez!
  Politik rád mluví o Bohu, protože on sám je Satan!
  Politik je mazaný jako čert, ale anděl v rozdávání slibů!
  Politik se rád nechá pokřtít, ale ruce mu vždy sahají po peněžence!
  Když jste volili výmluvného politika, riskujete, že později budete plivat krev!
  Lidé si většinou vybírají mezi kočkami v žitě, vlky v rouše beránčím a liškou se shnilým sýrem!
  Dodržel-li politik svůj slib, podívej se na horu, píská-li na ní rakovina!
  Je snazší pověsit kolobok, než donutit politika, aby splnil svůj slib!
  Politik je důsledný v jediném - v hledání zisku ve vlastní kapse!
  Politik střídá spolubojovníky jako rukavice, jen ruce má od toho ještě špinavější!
  Politik je takové zvíře, že z voliče dělá jelena!
  Politik, když ne vlk v rouše beránčím, tak typický beran!
  Politik, který není liška, pak beran, nebo jelen!
  Politik může slíbit hory, ale po něm shrabujete jen trosky!
  Nespěchejte volit kohouta, bude vás klovat droby!
  Diktátore, to je liška, na trůně lva, obklopená berany!
  Pokud nechcete být jelenem, buďte sami malou liškou!
  Volby vyhrává ten, kdo vrány nepovažuje za dar!
  Můžete hlasovat srdcem, ale bez rozumu vítěz odbije mozek!
  
  Politik je liška, která preferuje zelený sýr jako barvu dolarové barvy, od těch, kteří považují havrana!
  Manželka není palčák, jakmile si vyměníte rukavice, definitivně se zastavíte v šmejdě, od dusných dobrodružství!
  Geniální chlapci dělají mnohem více objevů než průměrní staříci s pokyny!
  V mládí je oheň v srdci, objevy v hlavě a v důsledku toho vítězství!
  Cesta k úspěchu není vždy přímá, ale netoleruje záda skloněná v pokoře!
  Politik se sklání, aby zvedl nos výš!
  Politik se ukloní, pak ohne voliče!
  Politik je připraven rýt nosem zemi, aby pohřbil svou odpovědnost vůči voličům!
  Všechno nemožné je v našem světě možné a věřte, že je velmi těžké žít jako na střelnici!
  Osel s měšcem zlata prorazí pevnostní zeď lépe než mamut s ocelovým beranem!
  Politik se zlatými ústy mění voliče v osly se zlatými pytli s nabídkami!
  Kdo je nejsilnější zvíře? Samozřejmě osel naložený měšcem zlata! Liška spálí žlutou barvu zrady a zlaté mince obětin!
  Politici často mávají červenými vlajkami za žlutou barvu mincí, které berou z kapes voličů, aniž by se začervenali!
  Rudé projevy líbezných politiků roní hořké slzy matek, jejichž synové zahynuli v krvavé bitvě!
  Kdo slibuje hory zlata, nestojí ani za rozbitý měděný groš!
  Politik se vine jako zajíc, kroutí se jako liška, ale příležitostně se prohryzne voliči hrdlem jako vlk!
  Politik rád počítá peníze v cizí kapse, ale většinou je vyplácí jen za úplatky!
  Politik je na voliče mazaný jako liška s kolobokem, žere jen za potlesku!
  Politik řeže z voliče hobliny zlatým řezákem stříbřitých řečí, líbezných katů!
  Dub dlouho hoří v ohni, ale z politikova plamenného projevu se rychle zhroutí!
  Někdy největší problém země, malá mysl vládce!
  Bezvýznamnost na trůnu, obrovský problém pro stát!
  Politik je často papírový tygr a tesák liška, je zrozen pro odporné hry a je dobrý pro triky!
  Politik není vždy plná peněženka, kterou všichni milují, ale vždy peněženka, která ničí svědomí!
  Muž miluje zeleninu v kapse a sní na gauči, jen peníze jsou v mlze, když žijete v nirváně!
  Politik ochotně býčí, ale ochotně orá, ačkoliv se snaží orat voliče se vší vášní rázné krávy!
  Politik, který si hraje na gay nenávist, se nebude červenat, když nasaje voliče do zadku!
  Politici pod rudými vlajkami se hanbou nečervenají, prolévají šarlatovou krev!
  Ve světě jsi buď šedý vlk, nebo bílá ovce, nebo dobře živená liška nebo sežraný zajíc, a v politice z nějakého důvodu tyran přináší lesk demokracii!
  Politik má vlčí zvyky, lišácké zvyky, ale hluboko uvnitř je to pořád čokoládový zajíc, jen pro voliče zcela nepoživatelný!
  Čím vroucněji politik slibuje, tím dříve volič zamrzne v očekávání!
  Politik je jako prostitutka, hodně pracuje jazykem, ale dokáže uspokojit jen intelektuálního impotenta!
  Jaký je rozdíl mezi politikem a prostitutkou? Pro prostitutku má vždy pravdu klient, pro politika se vždy dostane do problémů volič!
  Politik s kohoutím křikem, orlí ctižádostí, drakovým sevřením, havranskou chamtivostí, ale stále bez křídel!
  Politik je často chytrý jako bota, ale voliče šíleně obutí!
  Boty se může obout každý politik, ale potom je volič v životě tramp!
  Politik vám strčí ruku do kabelky, když se silně pokřižuje, a podrazí ho v pokleku!
  Proč se věřícím říká ovce, stříhají je darebáci, kterým není nic svaté!
  Jste-li ovce, budete chodit bosí celé století, pokud jste koza, zůstanete oslem! Pokud jste muž se svou myslí, pak budete navždy šťastní!
  Opravdová liška v politice umí nejen seškrábat ovci, ale také stáhnout ze lva tři kůže!
  Muž je povinen nechat ženu projít, ale kde se ona nedostane do situace, kdy nevyžaduje ženskou trpělivost a mužskou odvahu!
  Nejnepotopitelnější je ten, kdo není neobratně zběhlý ve vojenských záležitostech a nemá ani špalek rozumu!
  Pokud je žena chlípná jako kočka, pak má její manžel v hlavě myši!
  Nejjasnější nápady jsou ponuré ze stínové politiky, když jsou realizovány!
  Žena je mazaná jako liška a dokonce vládne lvu, pokud má muž mysl kohouta!
  Bůh může udělat cokoliv, jen předčí ženu v žádostech, je bezmocný!
  Žena, aby ji muž nepohltil jako hroznýše, musí mít žihadlo kobry!
  Člověk může být ve všem podobný Stvořiteli, jen napodobování jako opice ho nezabarví!
  Člověk může předčit Všemohoucího Boha pouze v domýšlivosti, a to i tehdy, je-li intelektuálně stvořen Pithecantropem!
  Žena nechce být kuře, ale jejím ideálním mužem je kohout!
  Liška má skutečně vlčí sevření bobřích mužů!
  V politice je to jako v lese, když sníš dubové prase, když zajíc sežere lišku, když osla, tři kůže se slijí!
  Čím jasnější žena, tím více je liška!
  Šedým lidem chybí šedá hmota v mozku, světlé osobnosti, šeď v hlavě ve velkém!
  Šedý muž je osamělý jako vlk a jako zajíc nemá pokoj!
  Pokud je politik velký lišák, pak je lví podíl zaručen!
  Liška-politik připravuje voliče-vránu o možnost jezdit jako sýr na másle!
  Na nebi je méně hvězd než výkladů Písma svatého!
  Kat v červeném hábitu, spravedlivější, politik s výmluvností!
  Kat má ostrou sekeru, politik ostré slovo, první fouká hlavou, druhý kape na mozek!
  Sekání hlav je někdy humánnější než kapání na mozky!
  Když si necháte politiky kapat na mozek, budete si rvát vlasy z frustrace!
  Projevy politika jsou jako voda na vymývání mozků!
  Jaký je největší bůh v politice, co vytváří bezpráví!
  Politik se vždy dívá na voliče jako osel s lišáckým pohledem na orání!
  Žena ráda odhaluje své chudé tělo, aby se oblékla bohatěji!
  Bosá žena obuje muže rychleji, i když to není tak docela bota!
  S holým ženským podpatkem snáze roztočíte muže na módních kozačkách!
  Aby si žena pořídila módní boty pro sebe, musí muže správně "obouvat"!
  Žena, která nebude vědět, jak včas odhalit nohu, zůstane "obutá" navždy!
  Při pohledu na obnažené ženské nohy až příliš často muž riskuje, že se "obuje" do stavu tuláka!
  Abyste nezůstali navždy bosí, musíte umět včas shodit boty!
  Holčičí bosá noha je lepší než plachtová bota útočníka!
  Nejpevnější brnění neodolá, před jemnou kůží okouzlující dívčí podrážky!
  Ženy velmi chytře lezou do mužské peněženky bosýma nohama!
  Nejlepivější část ženského těla pro zlaté mince, bosé nohy a odhalená prsa!
  Žena si potřebuje občas zout boty, aby v nouzi nepoklekla!
  S bosou nohou je snazší položit muže na kolena!
  Bosý včas, nikdy bos!
  Pro bosou ženu je snazší vylézt na zlatý vrchol!
  Jste muž v botách, pokud nemilujete ženské nohy!
  Žena se štíhlýma nohama přiměje muže k úctě!
  Holé prsty jsou šikovnější než ruce, když žena vytahuje mince z kapsy "obutého" muže!
  Nejšikovnější je, když žena podstrčí muže pod patou bosýma nohama!
  Cestu k srdci muže si kráska prošlape bosýma nohama snadněji!
  Bosé nohy dívek, houževnatější při výstupu na Everest mužského srdce!
  Když si žena zuje boty, je pro ni snazší přejít poušť mužské lhostejnosti!
  Budete němí jako bota, trefíte se do paty i bosí!
  Oleg Rybačenko krásně skládá. A bojuje plný nadšení a bojových vlastností.
  Zde je impozantní tank E-90. Má čelní pancíř věže 285 mm na čele a 210 mm na bocích. Čelo trupu je 250 mm ve sklonu čtyřicet pět stupňů a boky jsou 210 mm. A 120 mm dělo se 100 EL. Hmotnost vozu je poměrně vysoká, 110 tun, ale motor s plynovou turbínou má 2000 koní. Takový stroj není tak snadné překonat.
  Chlapec zapískal. A s vypětím všech sil hodil dovnitř hrášek s domácí antihmotou.
  A výbušniny explodují. Že najednou bude deset tanků E-90 vyhozeno do vzduchu a převráceno. To je zničující rána.
  Chlapec to vzal a znovu zazpíval radostí;
  Hymna mé krásné vlasti,
  Celý svět inspiruje k výkonu...
  Boj s ruským válečníkem je nebezpečný,
  On je skutečný obr!
  
  Jsme schopni chytit koně rukama,
  A rozbij nádrž zuřivým granátem...
  Dívka kope bosou nohou
  Neporazitelná armáda vlasti!
  
  Jsme připraveni bojovat proti nacistům,
  Koneckonců, naše víra je silnější než kov ...
  Koneckonců, Rusové byli vždy schopni bojovat,
  Staň se synem Marsu, snil jsem o dítěti!
  
  Chci toho chlapce rychle letět do vesmíru,
  Už je čas, abychom zaútočili na Berlín...
  Na omládnutí není nikdy pozdě
  Nad námi je cherubín zlatý!
  
  Miluj lidi ty Kriste se Svarogem,
  Máme jednoho, bohové vědí všechno...
  Ačkoli Satan zuřivě míří svým rohem,
  Na Zemi není krásnější země!
  
  Ke slávě našich materiálů Rusko,
  Připraveni věrně sloužit rodině...
  O něčem, co ženy hloupě naříkaly,
  Ale život nebude přerušen, poznejte vlákno!
  
  Ve všem, co lidé čtete, Lada,
  Zrodila mnoho bohů...
  Jsme silnější než Rusové a Číňané,
  Podívejme se na ztělesnění všech snů!
  
  Ano, Hitler spěchá do vlasti s hordou,
  Má velkou moc, satanovo peklo...
  Rusko se stalo vyvolenou zemí
  Víte špatně, jestli jsme rozděleni!
  
  Pro Rhodu jsou všichni lidé jen děti,
  Milují lidskost svou duší...
  A nehněvej bohyni Ladu,
  Ať je chlapec v této bitvě tvrdý!
  
  Jsme sokoli létající jako orli
  Meče jsou ostré a silné štíty...
  Dívky běží s bosýma nohama
  Mocné dcery, stateční synové!
  
  Vyhrajeme a to je naše pravda
  Rusku se bude dařit...
  V bitvě je velmi horko.
  Protivník a zloděj budou poraženi!
  Fašista narazil do naší silné pěsti,
  A Hitler dostal tvrdou tvář...
  Takový projektil je ukrytý v brašně,
  Že i vy jste Pán démonů!
  
  Vítězství bude brzy, jsme v Paříži,
  Kvete jako růže ruská země ...
  Povzneseme se nad nebeské hvězdy,
  Národy světa jsou přátelská rodina!
  . KAPITOLA #8
  15. dubna 1957 začala velká ofenzíva ruských jednotek na sedminásobném nacistickém obranném okruhu kolem Berlína. Boje se ukázaly být velmi urputné a na pozice nacistů se snesla zuřivá palba. Dělostřelecká příprava byla velmi urputná.
  K oslepení nepřítele použili také světlomety. A začala ofenzíva armády carských vojsk Vladimíra Třetího.
  Bylo tam hodně tanků. Z nich se Alexander-7 stal dobrým autem. Sedmdesát tun vážící stroj měl dobrou rychlost a silnou ochranu s výkonným 130mm kanónem. A není tak snadné zastavit nebo vyřadit.
  Čelní pancíř tohoto vozidla obsahoval téměř všechna protitanková děla Wehrmachtu.
  Posádka pouze čtyř lidí. Auto je vysoké necelé dva metry. A nese sám sebe.
  Alžběta vystřelila na nepřítele pomocí holých prstů a zaštěbetala:
  - Ve jménu myšlenek svatého carismu!
  Ekaterina také vystřelila a poznamenala:
  - Žena ve válce je jako perla ve skořápce - je to možná nepříjemné, ale atraktivita zraje naplno!
  Elena také střílela s pomocí holých prstů a vtipně poznamenala:
  - Opilec má červený nos, ne rudý život a zčernalou pověst!
  Elizabeth vážně odpověděla:
  - To se nás netýká, my nepijeme!
  Euphrasia poznamenal:
  - Vodka je silný nápoj, který promění muže v flákače!
  Elizabeth, která vystřelila na nepřítele, souhlasila:
  - Pro politik-želé je charakteristický slovní průjem!
  Ekaterina, střílející a docela trefně s pomocí holých prstů, poznamenala:
  - Politik je málokdy dobrý pastýř, ale vždy se snaží voliče ostříhat jako beránek!
  Elena, která střílela na nacisty, souhlasila:
  - Politik je nejsladší med řečí, mění se ve slovní průjem!
  Euphrasia s tím ochotně souhlasila:
  - Jestliže Bůh proměnil vodu ve víno, pak politik promění verbální průjem ve zlatý déšť v kapse!
  Dívky odvedly skvělou práci na svém tanku a otočily baterii. Bitva eskalovala.
  Sovětští vojáci, kteří přes noc překonali první hřeben Seelow Heights, se pokusili navázat na svůj úspěch během dne. Ale velké množství rádiem řízených minových polí, stejně jako hustá palba z kulometů a rychlopalných zbraní, opět zahnaly pěchotu do země. A příliš mnoho tanků bylo vyhozeno do povětří.
  Opravárenské čety však nebyly o nic horší než bojové jednotky a značná část vozidel se do konce dne vrátila do služby.
  Alice a Angelica nikdy nezavřely oči. Bojovali, stříleli, něco křičeli...
  Nacisté nebyli žádní hlupáci, zvláště mnoho jejich zbraní se velmi úspěšně usadilo v hlubinách a pak je zvedli zvedákem. Pak mlátili...
  Nejrozšířenějším typem děla je samozřejmě 88milimetrové protiletadlové dělo. Univerzální dělo pro střelbu na letadla, tanky a pěchotu. Stačí vyměnit náboje... Pravda je poněkud těžkopádná, ale koneckonců se používají speciální zvedáky, určené pro tanky a samohybná děla.
  Mezi obránci je mnoho dorostenek a žen. Lidské zdroje Třetí říše jsou vyčerpány, takže musíte shrábnout všechny v řadě. Ani desetiletí chlapci bojovníci nejsou nic neobvyklého. Ostatně i oni mohou hodit láhev s hořlavou směsí a dát ji do přepadového pěšáka.
  Obranná linie na Seelachu je velmi mohutná, dokonce ji začali budovat ještě před začátkem první světové války pro případ, že by carská armáda byla svržena na Berlín. Ano, už v osmnáctém století za Alžběty, které jen předčasná smrt zabránila, aby byla nazývána Velikou, obsadili Rusové Berlín!
  Takže výšiny mají spoustu podzemních komunikací, labyrintů zákopů a úkrytů pro odstřelovače. Dá se říci, že je to jakési město.
  Navzdory tomu, že Adolfu Hitlerovi bývá připisován schizofrenní optimismus, seriózní práce na opevnění Berlína začaly na jaře 1943, ještě před vypuknutím války s carským Ruskem. A na rozdíl od Západního, Atlantického valu se ho podařilo dokončit až do konce.
  Všechny mrtvé sektory byly vytěženy nebo připraveny v lití napalmu...
  Alice a Angelica si znovu popálily holé, půvabné nohy, když se ze země vyvalila zlověstná směs syntetického benzínu, síry a fosforu...
  A dívce byly večer vážně popáleny paty, byly pokryty velkými puchýři, stalo se mučením do kroku.
  Dívky se vzdaly a nyní střílely, ležíc v záloze, zvláště když ruské jednotky během dne neudělaly téměř žádný pokrok. Právě to by však měli dělat odstřelovači, a až bude bitva v plném proudu, určitě se nějaký cíl najde... A své konto můžete dále doplňovat.
  Alice, která si poškrábala spálené nohy o kov, zavrčela:
  - Ano, Angelica a já jsme velmi nemocní a zraněni. Ale věřte, že vzpomínky na zaživa upálené vojáky ruské carské armády mi způsobují mnoho utrpení.
  Zrzavá bojovnice nervózně zacinkala perlovými zuby:
  - A věřte, že vidět je je ještě horší, zvláště ty, kteří nezemřeli hned, ale byli spáleni... Válka se od pekla liší jen tím, že v ní není žádné rutinní mučení!
  Alice, která sestřelila fašistického střelce, který neúmyslně vyhlédl zpoza krytu dobře mířenou střelou, poznamenala:
  - Kdyby všichni byli našimi válečníky, jako my? I když vtip je samozřejmě jednodušší než střílet!
  Angelica nesouhlasila.
  - To je pro někoho jako! Osobně je pro mě obojí těžké... Mimochodem, proč ti říkali Alice?
  Zlatovlasý válečník odpověděl jednoduše, jako by se přiznal:
  - Víš, moje maminka jako malá četla podobnou pohádku... Krásná pohádka, ale hodně hloupá. Poté se rozhodla, že její dcera by měla stejně jako Alice objevit nový svět, ale ne na zemi, ale ve vesmíru. Rozumíš...
  Angelica vystřelila a minula, otráveně udeřila bradou do pažby:
  - Dobře, ano! Samozřejmě chápu. Víte, sami jste snili o tom, že se dostanete na planetu, kde i na pólech je věčné léto a lidé neznají nemoc a stáří. Na Zemi není žádný ráj a ve stále zelené Indii je horko, vysoká vlhkost a mraky toho nejhnusnějšího hmyzu!
  Alice se zachichotala.
  - Ale je tu Mauglí... - Pak změnila tón na vážnější. - Myslím, že Indie se brzy stane sovětskou.
  Angelica docela důvodně pochybovala:
  - Tento Nehru je jen slaboch. Je to pacifista a ne komunista. Lidé jako on nadělají více škody než užitku. Potřebujeme spojence silnější a oddanější rudé myšlence přinést komunismus a jeho světlo do světa!
  Alice vypálila ještě pár ran, viděl, že nacisté postupně slábnou. Na obloze se znovu objevili Alekseyho stormtroopeři... Vzlétli brzy, následováni rychlejšími "pěšáky".
  Alice vtipkovala o těchto malých bombardérech:
  - Ani pěšci nejsou cvok - budoucí královny, ty fašisto, utíkej!
  Angelica zachmuřeně řekla:
  - Se slabými spojenci budou i silná vozidla nečinná!
  Alice docela rozumně upozornila na nuance:
  - Ale tady například rumunský král Micah. Panovník a celkově jen zhýčkaný mladý muž. Byl však oceněn nejvyšším řádem carské říše Vladimíra - "Vítězství".
  Angelica se kysele zašklebila.
  - Bohužel, objednávky mě obcházejí. Ačkoli pro "Jagdtiger" zpravidla dávají "Velkou carskou válku" ne nižší než druhý stupeň. Nebo alespoň "Královský prapor".
  Alice odpověděla přísně:
  - Hrdinové jsou hodni být pověšeni rozkazem, ti, kteří jim velí, aby byli jednoduše pověšeni! Neboť dobrý velitel začíná bitvu, až když prostě není místo pro hrdinský čin, kvůli předurčení vítězství!
  Angelica potvrdila:
  - Ano, jste zlatovlasý mistr paradoxů ... Ale pak je třeba Vladimíra Kirilloviče oběsit!
  Alice se zachichotala.
  - Samozřejmě, že ano! Tolik našich dobrých lidí kvůli němu zemřelo. Vojska se na počátku války nacházela zcela nevhodným způsobem k obraně. A výsledkem je porážka hned na začátku!
  Angelica si vložila prst do šarlatových rtů:
  - Vypadáš... Buďte opatrní s trhem. Ostatně speciální oddělení carské tajné policie ještě nikdo nerozpustil.
  Alice se vzpamatovala:
  - Ach ach ach! Našel jsem něco na strašení - ježka s krupicí! Věřte mi, jsme silnější než všichni královští špióni dohromady. Hlavně duch!
  Angelica znovu, jako by byla poražena po paži, minula... Byla však již tma a nebylo vidět, a cíle byly tak malé a nejasné, a dokonce mobilní. No, co se proti nim dá dělat?
  Alice také často nestřílela. Na to, že za poslední rok nikdy nemazila, si zvykla a smutnou statistiku nechtěla prozradit. A pak tohle prostě nestřílelo naslepo. Kromě toho se mezi bojujícími příliš často objevovaly "foukané" stíhačky. Byla to škoda jejich nejlaskavější duši Alice.
  I když se například zdá, že Hitler řekl: milosrdenství ve válce by nemělo překročit meze ekonomické výhodnosti! Ekonomická proveditelnost by neměla přesáhnout asketické potřeby!
  Nicméně, to druhé, jako slogan; zbraně místo másla, nebyl respektován tím nejlepším způsobem! Za štěstí SSSR a smrt Třetí říše!
  Padla noc ze šestnáctého na sedmnáctého dubna a začal masivní útok. Do hry přišly nové zálohy, včetně tankových.
  Zejména nejnovější "Nikolai" -7. Tento tank byl o třicet centimetrů nižší než Nikolai-6 a měl silnější čelní pancíř jak věže, tak korby. S tímto vozem bylo spojeno mnoho nadějí, ale ...
  Některé tanky se cestou zastavily a selhal jim převod... Konstruktéři a průmyslníci se zřejmě nedokázali přizpůsobit jeho příčnému uspořádání a převodovka prostě selhala při pokusu o přeřazení (tato dětská nemoc byla charakteristická a pro rané úpravy tank Nikolaj).
  Pouze tři z dvaceti pěti nejnovějších tanků dokázaly vyšplhat na Seelow Heights. Pohybovali se však pomalu, motory silně burácely a z výfuků se valil černý páchnoucí kouř.
  A za nimi běželi noví pěšáci a křičeli hurá...
  Dívky ještě nějakou dobu střílely, ale poté, co nevěnovaly pozornost vážným škodám, soudruhům neustále padajícím pod kulometnými dávkami, sovětští vojáci vylezli na další hřeben a válečníci se za nimi vrhli.
  Nacisté však byli stále silní. Hrozný Non-162, Me-109 "K" a Fokken-Wulfové se vrhli k útočnému letounu a pěšcům.
  Mezi nimi jsou obzvlášť nebezpeční řezníci Focken-Wulf v útočné modifikaci. Čtyři děla ráže 37 milimetrů najednou střílí jak na pěchotu, tak na tanky.
  Jeden ze sovětských Alekseev šel dokonce narazit do těžšího a vyzbrojenějšího nepřátelského vozidla... Srazili se a.... Němec měl větší štěstí, podařilo se mu katapultovat a v Alexeji takové zařízení vůbec není.
  Alice naštvaně položila německého pilota, než otevřel svůj padák, a výmluvně vyjádřila:
  - Já jsem hodná! Dobro v domě je to, čeho si váží, dobré pro duši, která je zahnána!
  Dívky přenesly palbu na letadla... Ale Focken-Wulf útočné modifikace se nezvedne ze země s puškou. Velmi dobře chráněné a plynové nádrže jsou umístěny pod pancířem kolem kokpitu. Nebezpečná věc...
  Non-162 je v tomto ohledu nejsnazší kořistí... Na Me-109 "K" musíte udělat speciální zastávku. Nejnovější hromadná modifikace Messerschmit... Modifikace s výhradně kanónovou výzbrojí, třemi 30 mm děly a dvěma 15 mm vzduchovými děly. Silný stroj, lichý k Petrovi-2 a dokonce i k tomu nejlepšímu Petrovi-3, samozřejmě ve službě. Byly jen problémy s manévrovatelností, i když je motor nejsilnější ...
  Alice a poté se rozhodla vyjádřit svůj názor:
  - Němci věnují příliš velkou pozornost takovým ukazatelům, jako je pancéřování a výzbroj letadel. Například u Messerschmitu nárůst palebné síly pohltil veškerý zvýšený výkon motoru. A jak se zhoršila ovladatelnost.
  Angelica vyštěkla:
  - A ty snížíš tuto oslabenou manévrovatelnost. Nejjednodušší je mluvit jazykem, opravdu bojovat...
  Alice ji přerušila s odporem v hlase:
  - Já nebojuji! Ale vážně, zamyslete se nad tím, kolik stojí Me-109 s pěti vzduchovými zbraněmi? Ale "Salamander" je optimální kombinací nákladů na vozidlo, vyrobitelnosti, hmotnosti, manévrovatelnosti, rychlosti a také zbraní. I když v tomto ohledu je samozřejmě horší než Messerschmitt nebo především Focken-Wulf.
  Angelica zachmuřeně poznamenala:
  - Mluvíš takhle, protože tenhle pták je jediná věc, kterou se nám podaří sestřelit. V opačném případě...
  Alice zavrčela:
  - Nebuď tak hloupý!
  Sovětští "Alexej" a "Petra" se však docela úspěšně vyrovnávají s mocnějšími nacistickými jestřáby... Dělají holubice plápolající, i když dělají ...
  A nepomůže ani pět děl Messerschmitt a šest děl Focken-Wulf, nacisté musí zabořit nos do země.
  Sovětská esa ale trpí ztrátami. A ztráty jsou slušné, tak si přijďte také zmírnit tlak. A beranů přibývá.
  Alice se k tomu vyjádřila:
  - Berani, samozřejmě, znamení udatnosti, ale znamení mysli vyhrát bez ztráty!
  Angelica nesouhlasila.
  - Známka inteligence .... Dokonce je známkou geniality vyhrát bez ztráty. Ale to už není válka.
  Alice v odpověď zavrčela:
  - K čemu je sakra válka?
  Angelica zde byla velmi chytrá:
  - Ale jak jinak můžeme rozlišit, kde jsou skuteční muži a kde muži na ženy ani nedosáhnou!
  Alice pak upozornila na nové hejno letadel:
  - Podívejte se na uši... Co to má společného s emblémy nočních čarodějnic... Natasha tam pravděpodobně je. Teď takový nácek odolá žvanilce!
  Angelica souhlasila.
  - Rozhodně spokojen! Jen abychom se nespálili!
  Noční bombardéry Ekatriina-2, jak se jim láskyplně říká Katerinki, a ještě slavnější a spíše urážlivá přezdívka kukuřice.
  Dívky pilotky na nich bojují. Letadlo je snadné létat a snadno létat. Ve vzdušném boji to není tak horké, takže se používá hlavně pro údery v noci.
  Tam ovlivňuje jeho nízká hlučnost, lehkost a manévrovatelnost. Pravda, jsou tam nedostatky, je možné sestřelit protiletadlový kulomet... Letadlo je sebevražedný atentátník.
  Tady už se ale obloha vyčistila od supů komárů, aby bylo možné uvést do akce zranitelnější stroj.
  Alice zašeptá modlitbu:
  - Pane, zachraň život Nataše a dalším dívkám... Jsou tak dobré a tolik tě milují. Nedovolte, aby největší a nejspravedlivější triumf univerzálního zla a smutku!
  Angelica jí sekla z ramene;
  - Žádat Boha o něco je směšné. Vždyť všechno v našem světě je jím předurčeno, tak jaký smysl má čekat, že něco změní!
  Alice důvodně namítla:
  - A proč si myslíš, že vůbec existuje... A pokud ano, tak jako v Bibli nebo v Koránu?
  Angelica zavrtěla hlavou.
  - To si vůbec nemyslím... Tady asi argumentujete jinak. Pamatuji si, že sněhobílý jsi mi jednou řekl teorii, nový pohled na teologii, ale nějak se mi to podařilo zapomenout?
  Alice s radostí přispěchala, aby připomněla:
  - Určitě jste četl o Vernadského slavné teorii noosféry, že? O jeho učení, že každá z myšlenek, která přichází na mysl, je hmotná a nejen že zůstává ve formě paměti v určitých částech mozku, ale také se zaznamenává v podhmotném prostoru jako na kazetě?
  Angelica okamžitě potvrdila:
  - Ano, znám takové učení. Obecně je to logické. Když lze na kazetu zaznamenat slovo, proč by se nemohla stejným způsobem otisknout myšlenka, čin nebo emoce.
  Alice málem dostala olověný dárek do truhly a byla nucena skočit doleva. Tak odpověz, tvrdohlavý kulometčíku. Zmlkl a zlatovlasá bojovnice pokračovala ve své přednášce:
  - Přesně tak... Ale slovo nebo dokonce fráze, která byla předtím vyřčena a poté zaznamenána na kazetu, a když je zahrána nahlas, může ohlušit nebo přimět k akci. Stejně jako obraz člověka, reprodukovaný v pohybu ve filmu, může oslnit, vyděsit nebo změnit charakter... Obecně vzato, obrátit duši a dokonce léčit nemoc ...
  Angelica souhlasně zabručela:
  - Ano, může!
  Alice dodala:
  - Takže... Existuje speciální univerzální hypernoosféra. Má řadu podstatných odlišností od kazety, ale jsou v ní také vtisknuty víra, naděje, modlitby lidí jako miliardy miliard snímků filmu. Pokud v něco věřily miliardy lidí, pak to nezmizí beze stopy, jejich víra je materiální a hromadí obrovské množství energie. A tato energie může také vystřikovat a ovlivňovat hmotný svět. To znamená, že požádejte a bude vám dáno, není prázdná fráze. Je docela možné, že za určitých podmínek modlitba způsobí silnou rezonanci v Hypernoosféře a její síla pomůže vyřešit problém na Zemi... Bůh tedy existuje a je hmotný, skutečný a aktivní, ale jen on není ten Stvořitel vesmíru, ale spíše stvořený lidstvem a jejich vírou v Něj!
  Angelica okamžitě opravila:
  - Ale v tomto případě není nutné se modlit. Můžete se jen zeptat... Mimochodem, proč musí Bůh. Komunismus v královské verzi je také nejsilnější vírou. Takže když o něco požádáte lidovou vůli bolševismu nebo Stalina, tak se to splní?
  Alice řekla naprosto sebevědomě:
  - Ano! Může dobře! A to se splní a vyhraje!
  Angelica několikrát vystřelila z ruky... Druhý hřeben Zeelských výšin byl již obsazen. Ale ještě tu byla třetí, nejopevněnější, kde stály zálohy a pěsti z tanků a samohybných děl. Nebylo snadné vstoupit do průlomu zde ...
  Sovětské jednotky, vyčerpané krutými bitvami, se ráno zastavily... Bylo zabito příliš mnoho pěšáků, zdemolované tanky potřebovaly opravy... Za pohybu k nim byly navařeny plechy a znovu vrženy do boje. Vše probíhalo zároveň v nuceném režimu, opraváři jen pobíhali, jako by někdo film zrychlil. Na druhou stranu, na starých páskách se rámečky prostě pohybovaly dvakrát rychleji než ty skutečné.
  Samy Alice a Angelica dostaly další nepříjemnou ránu a byly nuceny si lehnout, aby si lehly. Dívky byly vyčerpané a chtěly alespoň na pár hodin spát, ale ohlušující řev jim to nedovolil.
  A sovětská tanková a pěchotní masa se jako vlna zřítila na příboj a pomalu se usazovala... Bylo potřeba nabrat síly a znovu otřást německou obranou. Jak ostatní vlny následují jednu vlnu. Oči dívek byly přilepené k sobě, ale přísný rozkaz maršála Žukova je a mnoho dalších chlapů nadále hnal k útoku.
  A bojovníci už neměli sílu a triviálně se plazili jako šneci, jen o něco rychleji....
  A pak se Alice rozhodla zpívat pro radost:
  U křišťálového zrcadla jezera;
  Bruslím jako vlaštovka!
  Nezmrazil jsem své srdce -
  Slavné Rusko ti dalo!
  
  A na jaře jsou stromy zelené;
  A mladé jaro vře životem!
  Tam se výhonky obnovují,
  Tam šustí smaragdové listy!
  
  Jak krásné jsi ty hluboké vody;
  Sluneční světlo se odráží!
  Zrna na poli byla plná šťáv,
  Dawn je obarvil na rubíny!
  
  Archandělé vyžadují, aby byli nevinní;
  Před svatbou udržujte všechny v čistotě!
  A pracuj, vtlač nohy do doby chleba,
  Upředněte tu nejjemnější nit z hedvábí!
  
  Ale necítím se povolán
  V mém srdci horda ďáblů!
  Jak vést takový život, smutný;
  Je lepší jít do války - zabijte tam zlo!
  
  Tady jsou před námi zámořské rozlohy;
  Pod kopyty cukrových pouští!
  Není žádný chlad, že nemrtví pod borovicemi,
  Podívejte se, co spolkne ghúl!
  
  Ve válce jsem poznal utrpení
  Vynášení vašich mrtvých!
  A jaké jsou vzlyky
  Pláč bosých sirotků!
  
  Ale na druhé straně dobrodružství,
  Hodně riskujete, žijete život!
  Uděluje Všemohoucí odpuštění?
  Ano, nepotřebujeme ráj - kde jsi veš!
  
  Člověk je takový tvor
  Co mu vadí tichý klid!
  Pak staví svůj vesmír,
  Vymáhání příkazu je skvělé!
  
  A Vlast je Velká Matka;
  Jste Rusko, svatá země!
  Jako samet tvé oblázky, oblázky,
  Na kterých běhal bos!
  
  Ale přišel čas, podstata je zákeřná,
  Láska se vloudila ze zálohy!
  Byl jsem v pokušení, našel jsem si chlapa,
  Tady je takové zkažené tělo!
  
  Budiž, samozřejmě, je oddaný vlasti:
  Nebylo by žádné hnusné neštěstí!
  Ale takový je osud lidstva,
  Že jsme lidé, vlastně dobytek!
  
  Ukázalo se, že je to špión, nelítostný,
  Předal naše plány beze cti!
  Ale to nejsou dětinské žerty,
  Jestli tě protivník zradil!
  
  Věci se zhoršily
  Tady je naše divize v kotli!
  A nacisté chyceni za copánky,
  Tak jsem se dostal do otroctví!
  
  Pracuji nahá dnem i nocí
  Odesílám a drcenou rudu!
  A v zimě i v létě jsem bos,
  A já běžím za trakařem!
  
  Bič mě mučí a nemá slitování,
  A poznal jsem násilí naplno!
  Oh, jakým odpadem jsme se stali,
  Darebák Satan vyceňuje zuby!
  
  Nikdy neradíš potomkům,
  Nechoďte zradit zemi!
  Nenahrazuj srdce mincí,
  Naše vlast; Bože, svědomí, matko!
  Dívky zde bojovaly a Oleg Rybačenko se probil do Berlína od Labe. Věčný desetiletý chlapec (přesněji o něco větší, protože Oleg byl mnohem vyšší než průměrná výška muže!) Bojoval jako titán.
  Pohledný chlapec s velmi výraznými svaly házel holýma dětskýma nohama granáty, trhal je na kusy nepřítelem a řval:
  - Pro slávu krále nevymažeme nepřátele nadarmo!
  Načež chlapec vzal a za chůze začal skládat velkolepou píseň;
  Velká, krásná, ruská země,
  Car Vladimír v něm vládne velmi moudře...
  Je navždy daná Bohem, který stvořil svět...
  Jsme ruští válečníci!
  
  Budeme schopni překonat zlobu pekla při hraní,
  Přestože Wehrmacht útočí velmi horlivě ...
  Ten neporazitelný ruský chlap je náš medvěd,
  Je jasné, že člověk není opice!
  
  Věřím, že nacisty určitě porazíme,
  Dívka vrhne bombu holým podpatkem...
  Zde roztáhl křídla, nad námi je mocný cherubín,
  Krásné kosy válečníky!
  
  Jsem bosý pionýrský chlapec,
  Kdo se nebojí sněhu v mrazu...
  Ukaž všem válečníkům příklad,
  Svatí zde září z ikon tváře!
  
  Chlapec čmárá ze samopalu,
  Pokosené řady v hněvu fašistů...
  zvedáme štít naší vlasti,
  Nedovolte revanšismus zmetka!
  
  Chlapec válečník vržený na nepřítele,
  Bosou nohou z pilin bomba...
  Zlomí ďáblova nepřítele,
  Adolf se pohne z houpačky v obličeji!
  
  Chlapec bojuje - zuřivý titán,
  Vybuchne minometná palba...
  Hurikán se prohnal podsvětím,
  Ať je zničen zlý Kain!
  
  Opět letí silný granát,
  Nepřátelé vlasti se horlivě trhají ...
  Koneckonců, naše přátelství je pevný monolit,
  Dostaneme se také pod peřinu ráje!
  
  Kéž je naše vlast svatá,
  A nechte cherubína vznášet se na obloze ...
  S bosou zlatovlasou dívkou,
  Vedu rozhovor a střílím na hordu!
  
  Roky plynou, Ježíš přijde,
  A bude matkou bohů, královnou Ladou...
  Victories otevřeli neomezený účet,
  A na všechny bude čekat nekonečná odměna!
  . KAPITOLA #9
  Akulina Orlová a Anastasia Vedmakova zničily německá letadla nad Berlínem.
  ME-462 je velmi impozantní stroj bojovaný s ruskou silou. Početní převaha carského letectví byla kolosální. A Němci hráli.
  Ale bojovali hrdinně.
  Albina a Alvina bojovaly na obloze, velmi hrdinně ukázaly svou třídu.
  Albina srazila ruské auto holými prsty a zařvala:
  - Jsem dcera Ďábla v těle!
  Alvina také pomocí ladných prstů dolních končetin zdemolovala letadlo carské armády a zapištěla:
  - Za naše skvělá vítězství!
  A srazí další ruské auto.
  Nakonec se ale sešla dvě nejlepší esa Třetí říše a dvě nejlepší esa carského Ruska.
  Jeden pár dívek proti druhému skvělému páru. Dívky z Třetí říše jsou obě okouzlující blondýnky. A proti nim Rusové - blondýnka a zrzka.
  Oba páry většinou bojují naboso a mají na sobě pouze bikiny.
  Albina a Anastasia na sebe začaly z dálky pálit.
  Albina zkroutila bosou nohu a prostřelila křídla ruského pilota.
  Odvděčila se tím, že zranila soupeřův ocas. Z ruského i německého letadla se začalo kouřit.
  Anastasia zpívala:
  - Sláva carismu!
  A nahým podpatkem poslala nepříteli dárek smrti.
  Albina také dala nepříteli facku a vydala:
  - Za vlast, za Führera!
  Obě letadla už byla vážně v plamenech a zářila modrým světlem. A dívky se začaly vyrovnávat a snažily se je postavit na hřiště níže. Aby stroje úplně nezkolabovaly.
  Akulina a Alvina po sobě vystřelili a manévrovali. Také síly dívek byly vyrovnané. Obě jsou takové krásné, bosé blondýnky. A takové úžasné krásky. A rádi muže mučí a dokonce znásilňují. Zejména mladé panny.
  Válečníci se navzájem zasypávají granáty.
  Akulina s holými prsty na nohou přesto namířila letecký kulomet a nepřítele sestřelila.
  Ale Alvina dokázala prorazit, i pomocí holých prstů, břicha soupeřova bojovníka.
  Obě letadla se začala rozpadat v plamenech. A nezbývalo nic jiného, než se katapultovat.
  Dívky padaly na zem, mávaly holýma, opálenýma, vytesanýma nohama a zpívaly:
  - Všechny roztrháme a všechny nepřátele udusíme,
  Své duše bez boje nevzdáme!
  A někde na vrcholu stále probíhají urputné boje. Protiletadlová děla pálí a rakety létají.
  Oleg Rybačenko, hodil další granát holýma, dětskýma nohama a trhal nacisty, promluvil;
  Spisovatel je podobný Bohu v představivosti, vytváří mistrovská díla, ale vyznačuje se soucitem se stvořením!
  Člověk shodí hříchy jako podzimní javorové listí, jen nemilosrdný zahradník Bůh spálí samotný strom!
  Aby strom lidského rodu neshodil listy hříchů, je třeba se udusit myslí!
  Musím říct, že chlapec byl velmi vtipný.
  A bylo mu slíbeno, že konečně dostane dlouho slibovanou a zaslouženou hodnost generála. Ať vypadá jako dítě.
  Oleg Rybachenko se rozhodl, že k tomu je nutné zajmout Fuhrera. A bude to fakt super.
  Ruské jednotky šly k poslední, nejvíce opevněné linii Seelow Heights. Deprimující, ohromné ztráty, kopce jsou tak husté, jako piano s rozbitými klávesami, pokryté mrtvolami. Tanky, i ze série Nikolay, kloužou do krve a nechtějí nahoru. A skořápky neustále vybuchují a vybuchují, jako by se sopky naklonily a otevřely své průduchy.
  Láva je směs plamene a olova, bomby naplněné všemi druhy výbušnin, vržené proti ruským létajícím salamandrům. A střety, už nacisté nepohrdnou taháním. Taková hořkost vznikly bitvy.
  Samy bojovnice utíkají k útoku, vidí, jak těžké kulomety nacistů jako červi vylézají z děr a smrtelně plivou. A když jsou zasaženi tak těžkým a výbušným plivancem, vojáci roztrhaní na kusy as kostmi rozbitými na kousíčky létají zpět.
  Tanky se zastavily blíž k vrcholu a vojáci mýma rukama tlačí obrněné transportéry nahoru. Zároveň se ozývá řev, jásot a třesoucí se kamarád. Dvojice obrněných transportérů, která narazila na miny, exploduje a kusy těl odlétají na všechny strany.
  Ale válečníci jdou dál, už několik napůl rozbitých krabiček je obsazeno ruskou carskou armádou.
  Dívky hodně střílejí, byly znovu zraněny, ale opustit své místo není nic pro ně. Jen zalepili ránu celofánem a padli na to, že pohyb.
  Byla už tma, a když se zhoršuje viditelnost, je obtížnější se bránit. I když některé nepřátelské tanky a samohybná děla zakopaná v zemi mají zařízení pro noční vidění.
  Ale na ústup není ani pomyšlení...
  Alice šťouchla svého partnera do ramene.
  - Podívejte se, co dělá Jagdtiger.
  - Kope si vlastní hrob! odsekla Angelica.
  Nejsilnější z hlediska průbojné síly a ochrany, stíhač tanků Yagdtigr-3, pálil poměrně přesně na uvízlé sovětské tanky Nikolaj a Alexander. Jeho téměř třicetikilogramový průbojný projektil jednoduše strhl tělo věže, aniž by posádkám ponechal šanci na přežití. Zničit takový kolos a dokonce zahrabaný v zemi, posypaný pytli s pískem, je nesmírně obtížné.
  Alice zašeptala svému příteli:
  - Pokusím se rozbít jeho optický zaměřovač a zařízení pro noční vidění.
  Angelica se vesele zachichotala.
  - Bití do očí... Je to legrační! Obvykle ženy střílí očima, ne očima. Objevili jste něco nového!
  Alice si položila pažbu na ramena a opřela si nohy po kolena o zem zoranou granáty, zaútočila na nepřítele a zašeptala:
  - Je-li blízko vrabec, zapálíme dělo! Pokud moucha - trefte mouchu a šipku do psychiatrické léčebny!
  Angelica po odstranění Fritze dalším dobře mířeným výstřelem odpověděla:
  - Takže skvělý talent cirkusové herečky zmizí. Teprve teď, většinou u nás, jsou posíláni do tábora, ne do psychiatrické léčebny!
  Alice, střílející pomocí holých prstů, lámající se přesným zásahem, pohled na Jagdtigera hravě zpíval:
  - Na troskách Berlína Taras Bulba namočil svého syna! A proč bychom měli brát Berlín - celý svět je hned lepší!
  Angelica se smíchem minula a další "fašista" se vytratil. Dívka se udeřila pěstí do brady.
  - Ne vepředu, všechno je špatně, není tam žádná legrace! Kouříš nalačno, piješ s kocovinou!
  Alice mrkla zpět.
  - Ale já nepiju a nikdo mi to nenaleje do krku. Je mnohem větší radost než poskok, jako například umět se hýbat, zpívat a tančit!
  Angelica opět minula, její intuice střílet k zabíjení nebyla tak dokonale rozvinutá jako u Alice a její smích byl krajně nevhodný, když bylo kolem tolik mrtvých, že se člověk musel snažit nešlápnout na mrtvoly. A někdy jsem musel přejet zbytky těl...
  Rusovlasý sibiřský válečník řekl:
  - Chápu tedy, že válka má neženskou tvář, ale ženskou netrpělivost v touze po kanibalismu!
  Alice také rozbila zařízení pro noční vidění a podrážděně řekla:
  - Nerad porušuji dobré věci!
  Angelica si opovržlivě odfrkla.
  Co je na tomto zařízení dobrého? Nějak jsem se podíval do trofeje... Všechno se rozmazává, jako by si zdravý člověk nasadil brýle, a se zelenkavým nádechem.
  Alice odpověděla rozumně:
  - Kvalita je znát ve srovnání. Ani to nemáme!
  Angelica sebevědomě řekla:
  - Ne, bude! A ještě lepší než Fritz... Ale nacistickému Německu nezbude nic, jen přes čtyřicet kilometrů do Berlína. A my je mineme, ať je to pro nás cokoliv, a nepřítel nemusí!
  Alice potvrdila:
  -No, samozřejmě, pojďme! Tím jsem si naprosto jistý! Zatím by nám ale neuškodilo změnit místo nasazení...
  Dívky se rozběhly, pleskaly do helmy ladnýma nohama pokrytým puchýři a oděrkami, skoro po kolena, ale pořád krásné. Válečníci si dokonce do určité míry užívali této bolesti, chlubili se odvahou nedostupnou i pro mnoho mužů.
  Alice moudře poznamenala:
  - Muž má nejen vousy na tváři a ocelové koule v kalhotách, ale také zlaté srdce v hrudi!
  Angelica souhlasila s tímto:
  - Koza má také vousy, ale jen skutečný muž má srdce ze zlata!
  Třetí hřeben byl stále neobsazený. Útočná letadla utrpěla ztráty, zejména od Focken-Wulf - monstra. Výzbrojí a pancéřováním nejvýkonnější jednomístný stíhač, tento tahoun druhé světové války, byl pro Alekseeva velmi nepříjemný. Určitá slabost v manévrovatelnosti v bitvě, také u nepříliš manévrovatelných útočných letadel, nijak zvlášť neovlivnila, ale síla zbraní ...
  A Peter a Ivan zaostali...
  Alice, která si uvědomila, že Fokken-Wulf nelze sestřelit odstřelovačem, vyrazila buď Salamandery, nebo Me-462. Šance byly...
  Angelica naopak střílela na pozemní cíle. Se střídavým úspěchem ale odstřelovači vůbec nechybí, pouze ve filmech. Nebo v akčních filmech s nízkým profilem. Alice, i když minula, bylo to nepostřehnutelné. Nechtěla přijít o pověst terminátorské válečnice!
  Angelica se ale mazala stále častěji. Zde však nejen její vina, noc, kouř, výpary, dokonce i vzduch se chvěje z horka. Ale sibiřský válečník byl naštvaný a zpívala:
  - Aliso Selezneva, dej mi slovo! Střílí jako kráva, nacistický blázinec!
  Zlatovlasý válečník ignoroval hloupý vtip. I když šikanovala.
  Alice si jen myslela
  - Vtip někdy ukazuje tupost mysli, jako rovné zrcadlo křivý obličej!
  Mloci naopak přilétali a odlétali. Využili své převahy v rychlosti a ovladatelnosti, proto se pokusili vyvinout tlak na ruská esa, čímž vytvořili místní převahu v silách na tom či onom úseku fronty.
  Ne-262, vlající jako motýli, skvrnité zelené a modré khaki. Natočili sud, tucet a půl těchto krásných aut najednou, a pak klouzali na křídlech jako bruslaři.
  Alice cvakla jazykem:
  - Ba! Je to prostě úžasné! Ale bruslaři, to vás nezachrání!
  Motýli se skutečně dostanou do pochodně a spadnou!
  Mezitím Vladimír Třetí z noci ze 17 na 18 dává rozkaz:
  - Žukovskij to má těžké! Nařizuji proto šokovým jednotkám prvního ukrajinského frontu, aby se otočily na sever a zaútočily na Berlín z jihu!
  Velitelé dávají rozkazy a řadoví vojáci bojují bez přemýšlení.
  Alice připalující dalšího "Mloka" (zajímalo by mě, proč Němci tak nazývali svůj nejlepší proudový stíhač. Možná analogicky se slavným románem; Karl Čapek - válka s mloky. Mnoho znalců a historiků se domnívá, že Čapek v tomto slavném práce mezi mutantními mloky a fašistickými nacisty!), řekl:
  - Z nějakého důvodu je tak snadné sestřelit někoho, kdo létá!
  Angelica výmluvně namítla:
  - Někdo, kdo se ukázal být sestřelen jednoduchou dlažební kostkou, křídla byla rozdrcena kameny již v letu!
  Alice se zachichotala.
  - Ano, tady je to dialektika! Dialektika vývoje a filozofie... Jak říkají Francouzi...
  Angelica přerušila svého partnera:
  - Byl tam Kutuzov - porazil Francouze! Nyní je Vladimír Bohem celého světa!
  Dívky se po takových slovech znovu zachichotaly a plácly se podrážkou. Alice střílela stále rychleji, dokonce i její automatická puška se přehřála a popálila si prsty. Tady měla například dokonce schopnost srazit během zatáčky téměř neprostupného Focken-Wulfa. Angelica chválila:
  - Tvoje oko je diamant! Když je oko diamant, na rozdíl od přírodního kamene je vždy po ruce a není třeba ho vykopávat!
  Alice vtipně poznamenala další aforismus:
  - I kráva potřebuje kalhoty, když jsou na rozcestí pastviny a napajedla! Žena na sobě oceňuje oblečení, muž její nepřítomnost a erár oceňuje množství záplat, které lze ustřihnout z cizích šatů záplatováním státního rozpočtu!
  Na obloze nastal dočasný klid, ale pak najednou uprostřed pozic byly postupující ruské jednotky jako výbuch, jako když meteorit narazil do Země. Stovky pěšáků byly roztrhány, spáleny a vrženy různými směry. Rozprchli se, zdá se, že to nejsou lidé, ale z živých, otrhaných a mrtvých těl se zvedla celá vlna tsunami.
  Angelica přes hluk zvolala:
  - Páni! Tady je rána! Ani "Andrjuša" se takhle netrefí!
  Alice navrhla:
  - Tady Strumtigr se svým bombardérem. Nejvýkonnější pásová útočná zbraň!
  Angelica rozhodila rukama.
  - Ano, tohoto durra jsem ještě neviděl! Pravděpodobně samohybná děla, co potřebujete!
  - Musíme vidět tato samohybná děla a zneškodnit je! prohlásila Alice. - Jinak se ve vaně uvaříme!
  Angelica nemístně vtipkovala:
  - Budeme ve vaně: takže koupel pro ruského člověka je štěstí!
  Na bojišti zavládl takový chaos, že se Alici podařilo opravit, odkud výstřel přicházel, teprve druhou salvou. Navíc oba, "Sturmtiger", byli zmláceni najednou. Takže tyto bomby duněly, tolik obětí...
  Angelica, stejně jako Spinoza a Cicero v jednom, řekla:
  - Pro umění se účinkující dobrovolně obětují, pro vojenské umění jsou posluchači nuceni obětovat! Veřejnost vždy chce přídavek s mistrovským uměleckým dílem, z veřejnosti nezůstal nikdo, kdo by chtěl opakování s mistrovským dílem vojenského umění! Koncerty mistra umění, za vstupenky se platí velké peníze a ještě více peněz se platí, aby se koncerty mistra bojového umění vyhnuly!
  Alice přerušila svého přítele:
  - No tak, na můj účet, vystřelíme přímo do kanálu široké hlavně kanónu, pak bomby v náloži vybuchnou!
  Angelica si zkroutila prst na spánku:
  - Nejprve musíte změnit polohu, aby byl úhel rovnější a dupat nohama!
  Válečníci běželi se vší hbitostí, ale zase neměli čas. Zdá se, že Stormtigery dostaly při přebíjení další automatiku a jejich rychlost střelby se zvýšila. Navíc salvou trpěli nejen pěšáci, ale i tanky, utrhávaly se věže a v ďábelském čarodějnickém kotli se mísila ocel s plameny.
  Dívky, otrávené jejich pomalostí, úmyslně vkročily bosými ženskými nohami do ohně, aby se potrestaly bolestí!
  Angelica poznamenala:
  - Zasloužíme si to!
  Alice, která se v agónii šklebila a tančila bosá na ohni, dodala:
  - A nepřátelé si zaslouží ještě horší!
  Angelica odpověděla:
  - Je lepší zabít jednoho darebáka, než vystavit sto, poslední darebáci to dělají sami!
  Alice jako bojovnice z Lucifera rozhodně prohlásila:
  - A to je přesně to, co uděláme!
  Dívky zamířily, tančily z malých plamenů, bolesti a popálenin, které jim umožnily soustředit se. Vždyť je to jejich vlast, jejich bratři jsou ruští vojáci, musí zvítězit a udělat poslední kroky do Berlína. Když zvítězí komunismus, člověk nikdy nezemře rukou jiného člověka!
  Měkký start, z kufrů vylétly speciální kulky se zvýšenou průbojností. Zde byl hlavní problém nejen dostat se do otvoru. Nacisté také nejsou hlupáci a otvor sudu chránili uzávěrem jako víkem konvice. Proto bylo potřeba stihnout ji zasadit v tom krátkém okamžiku, kdy se čepice v mžiku zvedla z výstřelu. Pak jako kulky prorážející směs několika agresivních kapalin...
  Explodoval monstrózně, nejprve dvě exploze ve stejnou dobu, poté několik dalších po detonaci tuctu dalších muničních bomb. Několik blízkých schránek, Fritz, bylo zničeno nebo vážně poškozeno, byly v nich vytvořeny působivé mezery.
  Tlaková vlna byla tak silná, že málem srazila oba válečníky na záda. Dívky radostně křičely:
  - Tady je! Je to prostě třída!
  Alice dodala:
  - Ostré oko odstřelovače je schopno prorazit tlusté brnění toho nejtlustšího obočí, nejhloupějšího válečníka!
  Zezadu se ozval spokojený hlas.
  - Viděl jsem to! Dívky, zvažte Řád slávy prvního stupně v kapse... Muž v uniformě majora carské tajné policie se uzdravil. - Přesněji na hrudi! Výborně holky! To však nejsou všechny vaše zálety!
  Alice našpulila:
  - To je jen začátek!
  Angelica vyskočila.
  - A hlavně dobrý začátek!
  Major dodal:
  - To je začátek a konec v Berlíně! Nedivil bych se, kdybyste Hitlera také chytli za koule. Jste přece dívky na úrovni supermana!
  Válečníci skromně odpověděli:
  - Ne, jsme jen sovětské ženy!
  Smrt Sturmtigerů a šok z porážky jakoby zlomily síly Fritze, třetí hřeben byl již osmnáctého ráno překonán. Vojska, zejména tanky, se plazila na vyrovnanější terén. Dívky musely dokonce tlačit tak těžké stroje!
  Angelica poznamenala:
  - Válka je nejhazardnější hrou, jen v ní stát na rozdíl od pokeru prohrává ten, kdo se nedokáže podřídit vzrušení!
  Alice vážně dodala:
  - Útok ve válce je jako dostih, jen hipodrom má mnohem více překážek a zkorumpovaných žokejů!
  Angelica odpověděla:
  - Tento aforismus není přesný! Na koňských dostizích můžete podplatit žokeje, během útoku si běžec uvědomí, že život není na prodej!
  Válečníci utíkali ještě dál... A přitom vycenili své perlové zuby. Alice dokonce zpívala:
  - Krása, krása, vezeme kočku, sikožrou, pejska, tyrana Peťku, opici, půl tramvaje do blázince! Tady je společnost!
  Angelica běžela vpřed do zákopů a dodala:
  - Společnost, kterou nelze prodat pod kladivem!
  Alice přikývla.
  - Ano! KSSS nás sežere!
  Angelica byla překvapená:
  - A co je KSSS? Tento termín neznám!
  Alice zvláštním způsobem zpracovala:
  - To se dá přeložit jako Komunistická strana Sovětského svazu!
  Angelica pokrčila pohmožděnými rameny.
  Ale takové jméno zatím neexistuje...
  Alice zvracela pravou pěstí:
  - Věř mi, bude! Nutně bude!
  Angelica hodila:
  - Být zdravý!
  Alice podpořila vážný vtip:
  - Já určitě budu!
  Na rovině byl odpor slabší, ale stále tvrdohlavý. Obzvláště nepříjemní byli Ferdinandové, tyto stíhací samohybné děla jako obrovští čmeláci vráželi svými náboji do sovětské techniky. Zničit Ferdinand není snadné, ne nadarmo je toto samohybné dělo nejmasivnější z těch těžkých a je druhé v počtu hned po Panzer-4.
  Angelica viděla v křoví přepadený Panzer... Auto váží jen dvaadvacet a půl tuny, ale má kanón Panther. Nízká silueta umožňuje snadné maskování a údery ze zálohy. Alice se také začala plazit k Panzeru... Povedené auto, ale jeho plný potenciál nebyl kvůli hlouposti německého velení využit naplno. Obecně jde o zvláštní fenomén druhé světové války. Ruské vojenské velení v průběhu nepřátelství se znatelně zlepšilo ve válečném umění, zejména na taktické úrovni. A Němci naopak začali vojska řídit mnohem hůř než na začátku války. Kvůli tomu jim ani zvýšené množství techniky (v roce 1956 bylo za měsíc vyrobeno více tanků a samohybných děl než za celý rok 1954!) nepomohlo odolat ruským úderům carské armády. Když si například vezmeme výrobu zbraní, tak v padesátém pátém a padesátém šestém roce byly proporce v poměru výroby techniky pro Němce lepší než v padesátém prvním a padesátém druhém roce. Ale průběh nepřátelství se pro Třetí říši nestal příznivějším, spíše naopak!
  Děvčata, neomezili se na ničení optiky Panzer-4, auto také vyhodili do povětří ukořistěnými kumulativními granáty. Nejprve jeden Panzer a pak další...
  Angelica se zasmála.
  - Takhle mlátíme ty zmije!
  Alice, která odhalila zuby dýky, souhlasila:
  - Mlátíme tolik, že ani želví krunýř nezachrání Panzer-4!
  V zákopech bylo mnoho teenagerů, kteří byli očividně povoláni docela nedávno. Byli dokonce takoví vyfoukaní kluci, že ani netahali za puberťáky, kterým bylo tak devět nebo deset let. Vypadali zmateně a vyděšeně.
  Chlapecké zbraně bezzákluzové ráže 20 mm. Lehké a v jejich blízkosti můžete usmažit pěchotu nebo zabít housenku tanku. Tady je jeden malý, světlovlasý, zahrabaný v záloze, trčí mu jen holé paty. Mnoho kluků je bosých, chyběly boty vhodné velikosti a v Německu je v polovině dubna počasí jako v Rusku v teplém květnu. Chlapci Třetí říše se však ze strachu nerozprchnou, jako například postarší němečtí milíci při první příležitosti zvednou tlapy nahoru nebo prchají do Berlína.
  Jen chlapci zavírají uši, aby ohluchli od výbuchů skořápek a vytí hořících darů "Andrjuš" a "Kaťuša". A tak bojují až do konce. Někteří se dokonce uchýlí k podvodu, pustí dovnitř vojáky Rudé armády, zvednou bílé hadry a pak se spolu s nimi vyhodí do povětří. Odvážné děti zdrogované propagandou a mnohem kritičtější dospělí, zvláště ti, kteří si dobře pamatují doby před Hitlerem a nenechali si úplně vymýt mozek.
  Čím blíže Berlínu, tím méně dospělých prchajících do týlu se stává a tím častěji bojují bezvousí, ale stateční malí chlapci.
  Mezi bojovníky se ale německé dívky začaly pohybovat mnohem častěji. Hitler, ke své cti, považoval za povinnost vládce chránit ženy a nepouštět je na frontu jako potravu pro děla. Navíc nedostatek mužů z demografického hlediska není tak hrozný, jeden samec dokáže oplodnit stovky samic. Žena ale potřebuje devět měsíců na to, aby porodila dítě, a další dva roky, aby se zotavila.
  Alice, když viděla, že Angelica střílí na chlapce, udeřila do tlamy a zvolala:
  - Nezabíjejte děti! Rozuměl jsi ženě nebo vlkovi?
  Angelica prudce vyštěkla jako panter:
  - Mohou nás zabít?
  Alice poznamenala:
  - To jsou děti, nerozumí... Navíc jsou různé úrovně morálky. Fašistická morálka je základ, morálka komunismu je vznešená. Na základě toho musíte pochopit, že nemůžeme, neměli bychom být tak špatní jako náš soupeř. Jinak k čemu je, že si nárokujeme roli dobra v boji proti zlu.
  Angelica chtěla v odpověď vyslovit aforismus, ale její hlava byla prázdná, jako kabelka požitkáře. A nic nepřišlo, vtipné a žíravé.
  Alice poplácala kamarádku po rameni.
  - A je to! Stalin sice řekl, že na úder nepřítele odpovíme trojitým úderem, ale vůbec tím nemyslel, že na podlost by se mělo odpovídat trojitou podlostí. A na krutosti trojnásobná krutost! V tomto případě princip oko za oko není naším principem!
  Angelica se otráveně zamračila a docela rozumně poznamenala:
  - Starý pán, rozprchni se, mají mnohem silnější pud přežití za každou cenu. Tak tohle je hodně kontroverzní nápad... To znamená, chtěl jsem říct, že už brzy nebudeme mít na koho střílet, kromě vyfouknutých přísavek... Takže, co se můžeme vrátit?
  Alice ukázala na Angeliku ukazováčkem na Západ:
  - Vidíte, "Panteři" lezou, věřte, že tady budeme mít stále s kým bojovat a koho rozbíjet! Není to jasné!
  Angelica se zeptala svého přítele:
  - Že se mi třesou ruce únavou a nohy taky... Možná mi zazpíváš něco veselého?
  Alice odpověděla:
  - Ano, i já jsem už pátý den nezavřel oči! Zpívat, je pro tebe něco veselého... Od starého?
  Angelica vztekle škubla hlavou jako klisna.
  - Ne! Sakra to je starý! Pojďme zpívat lépe, nové, zábavné, sovětské!
  Alice zkřivila obličej.
  - Bude to legrace, ale posuďte sami, jak sovětské!
  Angelica, která se minula, si vztekle píchla pažbou pušky do tváře a zamumlala:
  Nepotřebujeme žádný extra humbuk! Potřebujeme, upřímně, krásně a poeticky ...
  Alice zpívala svým nádherným nenapodobitelným hlasem:
  ruský duch v bitvě nepadni,
  Ó rudé slunce, jarní paprsky!
  Přestože byl Führer obehnán kamenným plotem,
  Naše kladivo bije jako buben ve tmě!
  
  V zadní části hlubokých našich hájů -
  A zlatá zrnka medu rodných polí!
  Nechte spláchnout rudou vlajku nad armádou,
  A letadla mají křídla na obloze jeřábů!
  
  Nechť je cesta vlasti vyšší;
  Pozvedáme komunismus nad planetu!
  Slyšíme hlas sto tisíc silných národů,
  Vše je povýšeno a rytíř neustupuje!
  
  Věř, podzim v zemi nepřijde,
  A nezmrzneme pod sněhem!
  Je lepší přestat makat holky -
  Vrátí se, poznej naši armádu se slavným vítězstvím!
  
  Berlín padne, uvidíme brzy
  A už vůbec se nebojíme "Panterů", "Tygrů"!
  Budou tam věty pro Fritze,
  Získejte ceny, synové Ruska!
  
  A naše zdatnost je jako plamen,
  Fašismus se rozsype na páchnoucí popel!
  A tvrdost vůle je jako kámen,
  Projektil rachotí, drtí - prásk!
  
  Modlitby satana, nevšímej si,
  Pán se rozhodl nechat to být jedinou cestou!
  Pojďme očistit Zemi od nacismu,
  Koneckonců, planeta pro Fritze vůbec není hospoda!
  
  Samozřejmě jsme hodně zaplatili
  Naše spravedlivá moře zahynula!
  Nyní je Rusko v rudé moci,
  A už se žádná ďábelská lest nevrátí!
  
  Koneckonců, příčina komunismu je svatá,
  Je v něm absolutní, bezmezná dobrota!
  A podle zákonů velmi pravého dualismu,
  Kapitalismus není předurčen k rozkvětu!
  
  Aby hlad netrápil národy,
  Kolektivní farmy musí být zasazeny všude!
  Trvá to jen čtyři roky
  Všemohoucí dá pevnou pětku na stavbu!
  
  A pak vesmír - nádvoří vesmíru,
  Dobře to zameťte, silným koštětem!
  Tato sláva je silná, nehynoucí -
  Ve kterém je každý člověk velkým hrdinou!
  
  Neplač vdovy pro vojáky,
  Koneckonců, pro vědu neexistují žádné nemožné cíle!
  Jsou odměněni vzkříšením,
  A my vám od nás pošleme kytici, ze šarlatových růží!
  . EPILOG.
  Hitler oslavil 20. dubna 1957 šedesát osmdesát let. To je skoro výročí, svátek je vlastně ve ztracené pozici. Nyní má Fuhrer na výběr: buď zemřít se ctí. Nebo utéct a schovat se pod zem.
  Ten i další Hitler nejsou příliš spokojeni. Situace pro Třetí říši je tedy velmi vážná.
  Hitler se dívá na zápas gladiátorů. Kluci bojují ve stejných plavkách.
  Chlapci ve věku deseti let mávají každý malými šavlemi a kryjí se štíty. Jejich nahá, opálená, hubená těla se lesknou potem.
  Kluci se už škrábali. Jeden z nich vynechal úder a upadl. Maur si spálil holou patu pochodní.
  Chlapec vyskočil. A opět minul. A padl zmáčený krví.
  Hitler z plných plic zakřičel:
  - Dokonči to!
  A klepal suchýma rukama. Zdá se, že válka se chýlí ke konci a Führerova nálada není příliš dobrá.
  Je čas, aby kopal. A to je, jak se říká, naléhavá potřeba.
  Stateční válečníci už dorazili na okraj Berlína, který přepadla Rudá armáda. Jedna ze starověkých pevností, posílená moderním opevněním, stále tvrdě bojovala, ruské jednotky se snažily proniknout hlouběji do města citadely.
  A zdálo se, že kouř je stále divočejší...
  Alice se ze svých ran trochu zotavila, ale neběžela moc rychle, v nohách měla stále slabost. Pouze, že rozhlas hlásil, že se střetly ruské carské jednotky a americko-ruské a také carské síly a uzavřely kruh kolem Berlína. Mezi vojáky došlo ke sbratření.
  Válka, krutá, mrazivá, už byla v samém cíli. Ale těsný, velmi blízký konec dodal elán, zrodil sílu.
  Dívky vylezly na rozbitou střechu a odtud začaly hledat pevnost.
  Zdi byly monstrózní, vyrobené se vší pečlivostí charakteristickou pro středověké stavitele.
  Bylo tam mnoho protiletadlových děl, kulometů a minometů. Dokonce nějak narazil na "Jagdtigery" pokryté na tenčích pancéřovaných stranách a zádi železobetonovými deskami.
  Není snadné se přiblížit, i když se na obloze objevil tvrdohlavý Aleksei. Zřejmě se snažili získat silně pancéřované bunkry.
  Alice poznamenala:
  - Tato pevnost je zazděná, ty bastarde!
  Angelica škádlila:
  - Správně, je to zaseknuté! Ale u nás je to mnohem horší.
  Alice navrhla:
  - Možná blíž k centru. Tam najdeme mnohem více cílů.
  Angelica si velmi obratně podrbala holé nohy za uchem ladnými sraženými prsty:
  "Nejprve rozbijte optické přístroje Jagdtigerů a pak se přesuneme do středu a bude velký lov!"
  Kdysi sněhobílá holubice zčernala spálením a vypadala jako havran. A na obloze se přes saze nesměle objevily uhlíky hvězd. Tady je svět, bez toho nejlepšího... I když co je nejlepší?
  Alice poznamenala:
  - Nejlepší věc na světě je, že nikdy nemůžeš říct - horší už to být nemůže!
  Angelica ve frontě z Arbakanu vložila:
  - Co je špatného na světě, právě ve válce, a po vítězství se to nezlepší!
  Chlapec Oleg Rybačenko, který k nim přiskočil, křičel:
  - O čem to mluvíš. Nepřítel už řeže naše tanky!
  Skutečně, z průduchů dlouhé a tlusté tlamy padaly nahromaděné náboje. Byly tam čtyři "Yagdtigr" -3, tři minuly z velké vzdálenosti a čtvrtý trefil zrychlující "Nikolai" -3 přímo do levé housenky. Od drtivé rány třicetikilogramového projektilu se utrhly válečky a pásy a samotné auto se málem převrátilo.
  Angelica hlasitě hvízdla.
  - To je plivání. No, můžeš se šťourat do jejich optiky?
  Alice si nebyla úplně jistá.
  - Slabost v prstech, ruce se třesou... Nejsem si jistý.
  Angelica si opovržlivě odfrkla.
  - Ale ty jsi pořád Rus! Víte, čeho jsou Rusové schopni?
  Alice se otráveně praštila do brady.
  Všechno kromě hlouposti!
  Sněhobílá bojovnice přimhouřila pravé oko a začala mířit. "Jagdtigers" -3 měl hrozivý vzhled - zejména čelní pancíř, maska zbraně, což mu dávalo podobnost s prasečím rypákem. Ale trochu vyšší dálkoměr a tubus periskopu. Tam to musíte zasadit!
  Alice se snaží soustředit... Představte si kulku jako něco jako dceru vhodnou k vdávání. A její snoubenec na téměř kilometrovou vzdálenost je optický zaměřovač. A musí být přibit...
  "Jagdtigers" -3 opět odplivne, jeden z vozů "Nikolai" shodí věž přesným zásahem ... A trup s podvozkem se setrvačností pohne vpřed. Phasmogoria!
  Alice šeptá:
  - Dobře, Matko Boží a Jiří, pomozte vám usrkávat pryskyřici z Gehenny! - Dívka jemně stiskne spoušť.
  Angelica hrubě posadí svou přítelkyni a zatahá ji za rameno:
  - O čem to mluvíš. Chcete pít Pannu Marii pryskyřicí?
  Alice odhodí svou mozolnatou, silnou ruku jako ruka kováře a prohlásí:
  - Takhle si pamatuji těhotné ženy s rozříznutým břichem a miminky pověšenými za pupeční šňůru, pak chci všechny svaté... Zamyslete se sami, když dovolují takový chaos, jací jsou pak svatí!
  Angelica se poškrábala pažbou na kořeni nosu a odfrkla - "špatné znamení":
  - Ano, to vím už dlouho. Už ve škole nám vysvětlovali, proč žádný Bůh není - když Bůh dopustí takový pekelný svět, jaký je tedy Bůh?
  Alice se v odpověď zachichotala a ukazováček na pravé ruce ji zrádně bolel. Dívka ztuhla a pokusila se shromáždit své koňské myšlenky. Soustřeďte se na střelbu. Ale myšlenky šly někam stranou, a dokonce i dolů ...
  Alice moudře poznamenala:
  - A jaký je náš volný čas bez války? Opravdu nuda! Považujete lidi za roboty? A my jsme hravé a veselé děti Všemohoucího ...
  - A ne zlý! - Angelica. - No, proč nestřílíte?
  Alice hloupě zamrkala.
  - Prst stávkuje... můžu chybět...
  Angelica zpívá zde:
  - Poprvé jsem zmeškal, podruhé litoval a potřetí jsem to propásl, že strýc zpíval!
  Alice pokračovala v písni:
  - Hudba hraje, bubny tlučou - hlídka Fritz je odvedena na hřbitov!
  Plivání "Jagdtigers" -3 mělo proměnlivou účinnost, ale když bylo zasaženo, zničilo vše v řadě. "Nikolai" -3 vystřelil a zasáhl za pohybu, aniž by přemýšlel o cílech. Nicméně zkuste, zkuste takový kolos. Jedno slovo - nacistické fakyu!
  Již "Alexander" -4 dostal svůj "hotel", věž byla zkroucená ...
  Alice se snaží stisknout spoušť, ale prst se nechce ohnout. Navíc je oteklý a ta dívka je tak hloupá.
  Ale tady Oleg Rybachenko, jako vždy chtěl podpořit svou přítelkyni v těžkých časech, začal velmi hlasitě zpívat:
  Pohádkový svět může být zlý
  Vždyť magie je také dvoutvárná!
  Všechno se zdá být dobré mladé
  Chci pravdu; žít ve cti slavně!
  
  Ale někde troll utká síť,
  Zlý ghúl klade pasti!
  Jdeme na dlouhou túru
  Čekají na nás, až budeme testováni, ne na hračky!
  
  Možná je ten mech strašně pichlavý,
  Inu, leknín místo pasti!
  Krev vzlykající slzy z mraků,
  Místo měsíce čepelí září korzár!
  
  Ale můj přítel je lehký elf,
  Kadeře kamarádky září zlatem!
  Víla řekla - chlapec neunášej se,
  A natáhl něžné ruce!
  
  Dal elf kamarád lekce meče,
  Výpad, odraz, variabilní pózy!
  Aby se kmen života ve zlu nezmenšil,
  Dáš čarodějce dvě růže!
  
  Trpasličí kovář vykoval šavli,
  Říká mi s úsměvem;
  Chceš slavný konec bitvy,
  S tělesnou kulturou je třeba se horlivě přátelit!
  
  Sloučeno čtyřicet proudů v tréninku,
  A nakonec mi byla damašková ocel poslušná!
  Nejdřív jsi odřízl ze stromu uzlů,
  No, pak se staneš ušlechtilým válečníkem!
  
  Tady přichází bitva; s elfy
  Trollové a ghúlové řvou s nimi!
  Ale pro mě je armáda rodina,
  A v boji není žádná touha vyhýbat se!
  
  Pamatuji si pohyby, výpad čepele,
  Zlý ghúl se udusil karmínovou!
  Dali jsme tvorům silnou čepel,
  Vybudujeme svět, čistý a nový!
  Chlapec zazpíval a Alice změnila taktiku a přiložila prostředníček, dlouhý prst na holé noze k psovi z odstřelovací pušky... Tím se otevřela nejnovější metoda střelby.
  "Jagdtigers" -3 rychle oslepl a pak se otevřel jeden z poklopů a vyčnívala vyholená hlava s černou skvrnou na pravém oku.
  Angelica mechanicky strčila své přátele do nohy, aby jí zabránila ve střelbě, a sama vystřelila... Ale vztek se ukázal jako špatný pomocník, kulka se odrazila přes tlustý kryt masivních samohybných děl. Nacista chladnokrevně zavelel a zbraň znovu vystřelila a... Dalších třicet čtyři ztratilo svou věž, hrdě trčící nad trupem.
  Alice se neúspěšně jako panter se spáleným ocasem pokusila kopnutím kopnout svého odporného přítele. Svůj útok tedy odbila jasně nastaveným blokem:
  - Proč jsi bílý?
  - Co děláš? Alice vypálila blesk ze svých safírových očí. - Bojujeme za společnou věc, za záchranu a štěstí celého pokrokového lidstva a ohnivá ďábelka žárlí na její kamarádku, že více vyhlazuje nacisty a tlačí.
  Angelica se zastyděla a okamžitě zjistila:
  - A srazil jsem ti komára z nohou. Už jsi ztratil příliš mnoho krve a on stále saje toho parchanta!
  Alice opravila svého přítele špatně skrývaným výsměchem:
  - Ten komár není parchant, je to ignorant členovců!
  Angelica v odpověď ukázala jazyk svému sněhobílému andělovi a zpívala:
  - Dávám znalosti v naději... Že magisterský titul může být udělen ignorantovi!
  Oleg Rybačenko přerušil své přátele a dokonce dal červenou facku, od chlapce prý nečekala takovou drzost, aby jí odpustila:
  - Ano, střílíte a řvete jako ženy na trhu!
  Angelica se pokusila odpovědět, ale mladý skautský plukovník měl také reakci lapače hadů a odskočil. Ohnivý čert ale evidentně nechtěl odpustit a hned se za ním vrhl. Chlapec skákal přes hrboly, opálený, s kalhotami po kolena, bosý. Angelica je za ním.
  Alice přešla na střelnici. No, pokud její válečník potřebuje použít prsty jejích holých elegantních nohou jako nástroj. Vždyť jsou tak šikovní a flexibilní, že to nezvládnou hůř než její ruce.
  Fašistova vyholená hlava byla rozříznuta přesnou kulkou mezi oči... Lidé samozřejmě nemohou mířit nohama jako obvykle. Zde je to spíše intuice a spojení se zemí, která dodává energii hojící se rány.
  Alici pak napadlo, že možná za sto let, až budou dobře živení potomci číst o jejich dobrodružstvích, si mnozí z nich pomyslí: "bosí blázni". Řítí se bosí, přes trní, třísky, rozbité cihly, kameny a ohně... Možná si řeknou i masochističtí zvrhlíci.
  A nevědí, že země, i německá skrz holou podrážku, jim dává skutečně magické síly, z nichž se překvapivě rychle hojí rány, proudí pohádková energie a hlavně úplně jiné vnímání hmotného světa. Totiž postřeh, který z ní udělal nadlidského odstřelovače. Mimochodem, stejně jako Angelica, i zde, i když ne bez potíží, chytila chlapce a drží ho na délku paže. I když Oleg Rybačenko už není tak malý a velmi svalnatý a šlachovitý, přirozená pevnost spolu s vitálním otužováním.
  Chlapec prakticky nepozná ani boty, i když v silném dvacetistupňovém mrazu s Alicí ani více než jeden a půl, maximálně dvě hodiny, ještě nevydrží v bosém režimu. A pak se musíte hýbat a v záloze, v mrazu vám nohy rychle a velmi bolestivě ztuhnou.... Ale Angelica nocuje, zavrtává se po hlavě do sněhu a přitom v jedněch plavkách, popř. pouze v kalhotkách. A nic, ani kůže nezmodrá, jako by byla Sněhovou královnou.
  Alice doufala, že se jí nakonec podaří dosáhnout podobného stupně otužování. Před válkou žila v rodině, která nebyla chudá, její otec byl šéfem okresního výkonného výboru, matka byla inženýrka-ekonomka.
  Nestihli se evakuovat a rodiče jako by zmizeli... Nákladní auto, na kterém Alice jela, se málem převrátilo od tlakové vlny a kola byla pořezaná šrapnelem.
  Takže spolu byli chlapci, pak byla stále jen průkopnicí, která se sama přesunula na východ.
  Pak je ale zklamali kluci, kteří se rozhodli bojovat bez dospělých... No a děvčata jsou za nimi.
  A tak skončili v okupační zóně ...
  Život dívek byl těžký. Alice, která zůstala sama, musela pracovat jako dělnice... A to je peklo, i když... Naštěstí rodiče dívku příliš nerozmazlili, měla zkušenosti s fyzickou prací, ale ne tak vyčerpávající.
  A dělníci tvrdě pracovali dvě třetiny dne... Samozřejmě, že na jaře, v létě a na podzim se Alice naučila chodit v bavlněných šatech a bosa, jako ostatně téměř všechny děti v okupaci. I rodiny policistů a starších se snažily být co nejskromnější.
  Alice však jako vědomá od samého začátku hledala spojení s undergroundem a snažila se splnit to či ono zadání.
  Jako dívka se sněhobílými vlasy a andělskou tváří se ideálně hodila pro roli poslíčka nebo zvěda. Má výbornou paměť, umí německy a anglicky, že se jí to odráží i od zubů, a vidíte tak, že nikoho nenapadne, že dívka přináší Fritzovi smrt.
  Alice dupala své malé, zocelené dlouhým chozením po desítkách cest, a všímala si všeho... Ale nezastavila se u toho. Chtěla tyhle parchanty zabít, zvláště poté, co byla důkladně zbičována, mylně si spletla se zlodějem.
  Proč si tedy nepřinést do košíku nějaké výbušniny?
  Jednou se jí jako skautce podařilo okopírovat "Tygra královského", který dorazil do Polska v prosinci 1955... Tehdy dívka pěkně zmrzla, takže v krutých mrazech jen s lýkovými botami na bosých nohách. psi trestanci se oškubali do potrhané ovčí srsti, ale .. Každopádně ani nekýchla, i když se třásla, po prosincové noci to bylo silné.
  A kariéra sniperky byla skvěle rozjetá... Během krátké doby se stala lídrem mezi stíhačkami. A nebyla to jen fenomenální přesnost, ale také lovecký pud.
  Pravda, Alice kategoricky odmítla zabíjet teenagery a ženy ... Možná proto nespěchali, aby z ní udělali hrdinku!
  Ale teď každý, kdo se pokusil vystrčit hlavu z poklopu, aby ukázal na oko, byl starý a ostřílený fašista. A nelitujte je...
  Angelicino jmění se ale rozhodlo její závist pomstít a tříštivý projektil explodoval. Oleg Rybachenko nebyl ani poškrábaný, ale ohnivý válečník, který srazil dolů, byl slušně poražen. Několik úlomků mu probodlo hruď, zasáhlo paže, nohy a dokonce i lehké řezy do spánku.
  Na hrudi a ramenou to vážně bolelo, ale Angelica stejně vstala a snažila se zůstat rovně. Přitom a nadávat:
  - Tady jsou démoni! Hitlerovci, kteří neznají smysl pro proporce! Nebo základní hanba!
  Oleg Rybachenko, který nebyl zraněn, kromě modřin při pádu z tlakové vlny, sarkasticky poznamenal:
  - A na úkor hanby, je to tak - kryjte se!
  Chlapec posměšně mrkl. Angelica byla ve skutečnosti téměř nahá, její uniforma byla stržená a pořezaná a kapala z ní krev. Tělo bylo vidět v celé své kráse. Velmi svalnaté, ale zároveň i ženské, svaly jsou jako drát, žíly a šlachy působí velmi ostře a zdá se, že jde o ocelovou sochu Amazonky. Animovaný zároveň bohem války Aresem.
  Alice hvízdla.
  - Páni! No, máš to!
  Angelica se shovívavě usmála.
  - Mám velmi silné tělo! Co je smrt pro Němce, je skvělé pro Rusa! Takže se "Sněhurky" neboj, jen mě to naštve, ale nesrazí!
  Alice poznamenala:
  - Naše pěchota a ocelová, tanková jízda už vtrhla do pevnosti. Tak co, lovíme tady nebo ve městě?
  Angelica se náhle otočila k chlapci:
  - A co řekne Maksimka?
  Mladý skaut, který si potřásl blond ofinou a stiskl opálenou pěst s výraznými klouby, rezolutně řekl:
  - Samozřejmě do Berlína, jinak bude Hitler chycen bez nás! Rybář hledá místa, která nejsou nejdostupnější, ale nejvýnosnější!
  Alice sundala dalšího Fritze trčícího z věže, který přežil ostřelování a odřenou, ale téměř uzavřenou podrážku, řekla:
  - A co? Nemá smysl líhnout vejce poblíž ledovce... Musíte si najít teplejší místo!
  Oleg Rybachenko horlivě zpíval:
  Duše vlasti, věnuj srdce -
  Spalte celé tělo v bitvě beze stopy!
  Důstojnost a čest, zachování, zemřít;
  Svět před námi - nyní boj zuří!
  Angelica poplácala mozolnatou rukou chlapce po nahém rameni. Oleg Rybačenko napnul lis a předváděl dlaždice. Bylo zřejmé, že když přibere na váze, brzy se z chlapce stane silný a pohledný mladý muž. Přesněji, ne tak brzy, zbývá více než pětačtyřicet let, než vyroste, v mladém muži.
  Alice navrhla:
  - Ty Oleg Rybačenko nejsi sniper, možná se od nás trochu vzdálíš... Protože jsi skaut, dělej průzkum!
  Chlapec se urazil:
  - Myslíte si, že jsem podle abecedy?
  Angelica přerušila hádku:
  - Olezhka poběží před námi. A my ho takto následujeme, jako husy v čárkách.
  Chlapec okamžitě souhlasil.
  - To přichází! Běžící pochod...
  Ve městě samotném byly boje tvrdohlavé. Některé ulice byly široké. Pohybovaly se po nich "Nikolai", "Alexander" a samohybná děla všeho druhu. Zejména SU-100. Toto samohybné dělo vypadá jako tank pojmenovaný po Nicholasi II, ale s výkonnějším dělem. Byl považován za nejlepší stíhač tanků, objevil se až poměrně pozdě, když už válka dohořela, a nestihl výrazněji ovlivnit průběh bitev.
  Jenže na straně nacistů se objevil tank, který, pokud by byl včas uveden do vojenské výroby, by porážku Třetí říše nepochybně oddálil na dlouhou dobu.
  Ovšem každého z vás při pohledu na žalostný pohled, kterým je současná demokratická Evropa, asi napadne, ale za nacistů by gayové a "černí" nedostali volnou ruku!
  A tady je tank AG-25, malý, zploštělý jako želva s dlouhou panterskou tlamou. Střílí z této zbraně na "Nikolai" a proráží trup ze vzdálenosti 2 kilometrů. Jasně demonstrující výhodu vysoké počáteční rychlosti podkaliberního projektilu a umístění převodovky přímo na motoru a posádku v poloze na zádech ...
  Skořápky "Nikolaev" sloužily v čelním pancíři o tloušťce 150 milimetrů ve velkém úhlu racionálního sklonu a ... ricochet.
  Na třicet tun hmotnosti je nádrž slušně chráněna a nemůžete ji drze vzít.
  Alice, která vylezla na střechu zničeného domu, sleduje, jak dva AG-25 vstoupily do bitvy s kolonou ruských Nikolajevů-3. Vozy Němců byly svižné, ovladatelné a rychle vyskakovaly. Čelní pancíř je skutečně neprostupný... Ano, boky jsou stále dobrých 100 - milimetrů a pod úhlem čtyřiceti stupňů od vodorovné roviny. "Panther" s takovými údaji v roce 1955 by byl neporazitelný. A u Varšavy by carská vojska musela ustoupit...
  Ale AG-25 se naštěstí nemusel stát nejlepším tankem druhé, respektive třetí světové války. A dvě auta, ne tak silná, aby zastavila padesát.
  SU-100 se snaží zaměřit na obrněná auta Fritz, ale nacisté kývají svými vozidly ze strany na stranu. Speed Thugs: 700 koní na 30 tun hmotnosti, dává slušnou rychlost, zejména na dálnici. Ve skříni namontované přímo na motoru je dvanáct převodových stupňů, nepočítaje zpátečky, což umožňuje autu v případě ohrožení odjet.
  Také jsou jen čtyři SU-100, střílejí, jeden zásah... Ale odraz, tmelený pancíř má velmi velký úhel a tloušťka je slušná... Auta Fritz střílejí, ale také to dostávají .
  Alice, jejíž pravý ukazováček se již vzdálil, opět rozbije optiku. Sněhobílá panna vyceňuje zuby a hrozí pěstí:
  - Tady to bude pro vás!
  Angelica bdí nad bojištěm. Šest "Nikolajevů" -3 bylo vyřazeno v trupu, ale existuje šance, že se vozy vrátí do provozu. Střela ráže je malá, se silnými stěnami a není tak ničivá. Pravda, v jednom z vozů došlo k detonaci a začalo zvracet.
  SAU-122 také dostal svou porci, byl proražen a hoří ...
  Alice trefila i druhého a zlomyslně se ušklíbla...
  - Takhle jsou teď slepí!
  Rudovlasá ďábelka pochybovala:
  - Oh, je to tak? Věříte v jejich slepotu!
  - Nechybím! praskla Sněhurka.
  Ano, a zdá se, že také! Angelica strčila prsty směrem k autům.
  AG-25 skutečně pokračovaly v palbě každých pět sekund a vyhazovaly projektil ze svých poloautomatických děl.
  Přitom to rozmazali jen zřídka, sami to dostali, ale ránu udrželi... Zřejmě bylo brnění vysoce kvalitní. Takže SU-100 se dostal do sboru ... sklonil se ...
  Alice nebyla ani v nejmenším překvapená:
  - Opravdu mi chyběl... To je neohrabané, nebo tak na mě působí rány.
  Sněhurka znovu vystřelila a ostře se podívala na výsledky střelby. Angelica jim také vystřelila do očí... Ale ne, nezabralo to.
  Alice zašeptala modlitbu:
  - Kulka, buď přesná, jsme pro Věc, pro Krista!
  Ne, nechybí, jen je optika chráněna příliš silným a kvalitním pancéřovým sklem. Sněhurka si to brzy uvědomila... A stopy německých zázračných tanků byly vyhozeny do vzduchu granáty. Panty se tedy rozpadly po celém asfaltu. Dalo by se dokonce říci - absurdní! Tanky jsou znehybněny a teoreticky by bylo nutné obejít, ale vyhřátá sovětská vozidla jedou dál a zasypávají je granáty ...
  Když je hodně zásahů, je to hodně lehkých úderů v rukavicích do hlavy. Od prvního okamžiku se to neřeže, ale pak se to postupně hromadí a existuje něco jako technický knockout.
  Stejně tak pancéřování, ze série zásahů se rozděluje a drolí... Proto ve světovém stavitelství tanků nezvítězil trend supertěžkých vozidel. I když se zdá, že dokážete vyrobit ochranu té nejvyšší třídy.
  Británie však v tanku Churchill šla cestou posílení pancíře, a to i na úkor výzbroje. Pouze Challenger byl harmonický stroj v proporcích (manévr palba-pancíř). Ale v tomto ohledu byly tanky vždy inovativní. Ačkoli z hlediska složení zůstal AG-25 během třetí světové války nepřekonaný.
  Ale to už je "pohřbené". Alice a Angelica změnily cíle a pustily se do práce na pěchotě, dělech a faustnikech.
  Nyní bojovníci bojovali přímo v samotném Berlíně. Bylo tam mnoho, mnoho chlapeckých bojovníků. A že dospělí byli vyřazeni již v předchozích bitvách a nyní byli mobilizováni všichni samci, od deseti let nebo i mladších.
  Dívky také bojovaly, i když ne masově. Přesto Hitler, jaké to bylo monstrum, nebyl zastáncem posílání žen na frontu, protože válku považoval za čistě mužskou záležitost. Pokud však jde o obranu hlavního města, mohou existovat výjimky z pravidel.
  Alice se střílení chlapců mladších šestnácti let zásadně vyhýbala. I když někteří z vyfouknutých Fritzů byli docela obratně ovládající faustpatrony.
  Mezi sovětskými tanky bylo hodně ztrát a hodně pěchoty. Ostatní domy byly téměř zavaleny mrtvolami. V Berlíně je mnoho kulometů a efektivně fungují i útočné pušky MP-74. Sudy a bez zpětného rázu bijí.
  Proveďte účinnou palbu a ruské jednotky. Zde opět útok Elis. Valící se útočná letadla a silná palba z protiletadlových děl a kulometů.
  Ruské jednotky se bez přestávky snaží překonat opevnění jedním hodem. Obrana je ale postavena silně. Tady je budova vzata, nad ní hrdě vlaje trojbarevná vlajka... A najednou, jak to exploduje, zdi se bortí a drtí různé bojovníky.
  Alice se těžce zamračí.
  - Nášlapné miny jsou řízeny rádiem. Existují také minová pole, která sapéři nevidí.
  Angelica, která často a nervózně střílela, šklebila se bolestí v četných ranách a zlostně klopýtala, souhlasila:
  - Ano, Fritz způsobil problémy. Zejména tankové kolony... Tady zřejmě budou muset být ulice silně polité olovem a krví!
  Alice zvedla nějakého starého muže. Upustil faustpatrona, zbraň letěla dolů a při dopadu explodovala a zvedla hromadu prachu. Za ním havaroval, třásl nohama v lýkových botách (!) a dědeček sám. Jeho kariéra skončila. A soudě podle železných křížů byla kariéra slavná, dokonce tam byl i rytířský kříž železného kříže. Je dokonce zvláštní, že takový kavalír zvolil jako zbraň Faustpatrona, kterým jsou silní chlapci nejčastěji ozbrojeni.
  Angelica nezažila žádné zvláštní předsudky a mladého Faustistu, odhaleného zpoza zdi, střelila do jeho bosé nohy. Chlapec upadl, měl zlomenou kost a hlasitě sténal. Rudovlasý ďábel, hotový vzadu v hlavě, si všiml:
  - Milosrdenství ve válce, na rozdíl od veřejné dívky, stojí více, ale nemůže poskytnout uspokojení!
  Alice odpověděla:
  - Pouze člověk se skutečně vznešeným duchem neváhá prokázat milosrdenství padlým!
  Angelica si opovržlivě odfrkla.
  - Tady jsi zase Sněhurka, která mává jazykem. Nemůžeš říct něco chytřejšího?
  Alice řekla přísně:
  - Je opravdu udatnost zabít nešťastné dítě?
  Angelica si odfrkla s ještě větším opovržením.
  "Nebyl jsi sám vražedným dítětem?" A teď jsi ještě nezletilá dívka, nepolíbená mužem. Tak nezačínejte dudy, ale raději střílejte! Často a dobře. A nelitujte foukačů, oni vás ani naše vojáky ani v nejmenším nelitují!
  Alice místo odpovědi změnila pozici... Ve velkém, i když dost zničeném městě má odstřelovač prostor, mnoho cílů, mnoho obětí.
  A je tu spousta bosých chlapců, kterých se zmocnil vlastenecký impuls chránit Berlín. A někdy nejsou moc dobře vyzbrojeni, zbraněmi, fausty, Molotovovými koktejly, ale zoufale bojují. Už jsou však vidět hloučky kluků - svázané ruskými vojáky.
  Ale tady je jeden z chlapců v roztrhané tunice, zvedl ruce a jakoby se šel vzdát. Jeho bledá, vyhublá tvář s krvavými chůry a propadlými tvářemi byla přísná a plná zoufalství.
  Ruští vojáci k němu natáhli ruce... Chlapec něco vytáhl a hned s řevem explodoval! Úlomky létaly daleko a kusy krvavého masa.
  Alice si říkala, co to německé dítě nakonec zašeptalo? Modlitba k matce, Bohu nebo pekelné zrůdě Adolfu Hitlerovi? O čem v posledních vteřinách snil? co sis zapamatoval?
  Angelica zachmuřeně řekla:
  - To nás odnaučí od zlozvyku odchytávání mladých zvířat. Podívejte se, jak rozumí náklonnosti! Musíme vyhladit celý německý národ!
  Alice důrazně protestovala:
  - Ne! Není to správné! Němci jsou skvělý a velmi talentovaný národ. A jestli jsou mezi nimi degeneráti... - Sněhurka, když viděla, že její partner bere dívku s puškou se zbraní v ruce, šťouchl ji do boku. Neopovažuj se zabít dítě! Je dobrá.
  Angelica divoce, jako hladový a zraněný (a ona opravdu je zraněná!) panter vyštěkl. Její pohled byl bodavý nenávistí.
  - Copak to nevidíš, je to dítě střílející na naše vojáky!
  Alice rezolutně namítla a strčila hlaveň své zbraně mezi svá kulatá a plná dívčí ňadra:
  "Tak mě zastřel!" Protože já bych na jejím místě jednal úplně stejně a bránil hlavní město své vlasti!
  Angelica zaklela.
  - Telecí něžnost! Ale proto jste se nad starcem, s rytířským křížem, jako mnozí jiní neslitovali?
  Alice bez váhání odpověděla:
  Protože tohle je válka! - A před Angelikou, dodala. - A ve válce jsou pravidla - rytíři nezabíjejí děti! Toto pravidlo je posvátně dodržováno ve všech romantických dílech!
  Ohnivý ďábel v odpověď zaštěkal:
  - Neopravuj tě! Střílejte lépe na staré lidi. Nemáš rád senilitu!
  Alice horlivě přikývla hlavou.
  - Nikdo nepovažuje zahradníka, který odsekává staré, sešlé střely, za monstrum. Ale zničit mladé výhonky je zapadlo!
  Na obrázku bitvy došlo ke změnám, na obloze se objevili "Mloci" jako komáři na ohni. Se vší zuřivostí zaútočili na ruské Alekseje, stříleli z 30milimetrových děl. Do boje se pustili sovětští piloti.
  Alice změnila priority a přepnula střelbu na létající stroje. Obecně platí, že letadlo, i když je monoblok jako HE-162, je drahé auto a jeho zničení je cennější než pěšák nebo dokonce důstojník SS.
  Pravda, tady bylo jasné, že úroveň vycvičenosti německých pilotů není důležitá. Pravděpodobně bojují začátečníci, kteří opravdu nevědí, jak řídit a střílet. Nezkušený personál byl však zředěn několika zkušenými esy, která způsobila velké potíže.
  Zvláště při střelbě na málo manévrovatelné Aleksey. A krytí stíhačky bylo velmi pozdě. Pokud tam nebyly také PE-2, které se pokusili použít na taktické úrovni.
  Alice, která srazila pár nováčků, soustředila svou palbu na ostřílená esa. Bylo důležité: vyřadit co nejvíce supů, nenechat jim osiřet ruské děti.
  Sněhobílý anděl přitom zažil tak silné duchovní povznesení, že zpívala z plných plic;
  Co je to služba vlasti?
  Tato práce - to nám dělá radost!
  Čerpáme radost - inspiraci,
  Devátá vlna bouří nás nezajímá!
  
  Pro vlast srdce divoce bije,
  Každý o ni musí bojovat!
  A pak přijde nádherná pohádka,
  Kde v lásce je jen jeden zajíc - lev!
  
  Ale ani ze lva se najednou nestal zbabělý zajíc,
  Právě vychoval odvahu šikmo!
  Nemusíme trpět, trpět,
  Mraky pryč - jiskra zlatý paprsek!
  
  My holky jsme odvážné bojovnice,
  Budeme bojovat, zdravíme vlast!
  Koneckonců máme takového ducha a sílu,
  Jaké žalmy zpívají archandělé!
  
  Tato píseň je o udatnosti o cti,
  O posvátné lásce, ne tělesné!
  Budeme s Bohem navždy spolu,
  Démon pryč s beznadějnou touhou!
  
  Pro mě, Kriste, velký bojovník,
  Je pro spravedlnost, laskavost!
  Ano, prolili jsme hodně krve
  Omlouvám se za padlý život, který nebudu znovu číst!
  
  Ale nemusíme počítat ztráty,
  Všemohoucí Pán vzkřísí každého!
  Dá štědrou odměnu,
  Posilte naši sílu, meč a štít!
  
  Statečný je vlastně nesmrtelný,
  Obsahuje jádro tohoto života!
  Hodně štěstí k nám přijde, věř tomu,
  Zlomte protivníka vztekem!
  
  Svět je někdy jako peklo,
  Žádný řád, svědomí, láska!
  Hořké, zvadlé třešně,
  Celá bilance - temnota mínusů, nul!
  
  Ale brzy na Zemi přijde štěstí,
  Člověk je tvůrcem svého osudu!
  Bude život a smrt v mocné síle,
  Udělejme to, co předkové nedokázali!
  Alice se bez jakékoli nadsázky zapsala do historie, jako látání na šicím stroji výstřely vyrazila stopy po nejmocnějších stíhačkách Luftwaffe a zbytek německých letců, kteří ztratili zbytky bojového ducha, se strachem stáhl.
  V tu chvíli samy dívky znovu zaútočily. Dva vysocí esesáci a pár silných chlapců z Hitlerjugend se k nim připlížili a ... Místo toho, aby využili přílišného nadšení válečníků pro střelbu na vzdušné cíle ke střelbě odstřelovačů ze zálohy, rozhodli se je vzít živé . Nebo možná ta pohádková krása, která se kvůli zraněním a únavě dívek stala ještě erotičtější, podnítila jejich touhu využít zajatky pro své vlastní účely.
  V každém případě úder pažbou do zátylku Alici, která byla ve skutečném transu, na dlouhou dobu znemožnil, pak se Fritz vrhl na vysokou Angeliku.
  Ohnivý ďábel, i když byl těžce zraněn, však zůstal nejnebezpečnějším protivníkem. Reflexivně se setkala s obrovským esesákem ranou bičem do slabin. Škytl, ústa dokořán, sliny se linuly ven a tato mršina vyletěla ze střechy. Ano, jak to naráží do cihel...
  Angelica se vyhýbala výstřelu dalšího fašisty a udeřila ho loktem do pravého dolního bodu brady pod úhlem ke středu. Když tak udeříte, i mírná rána může vyřadit bojovníka s velkou texturou. A Angelica zasáhla profesionálně, kroucením těla a kroucením ramene.
  Čelist praskla, nacista upadl do hlubokého, téměř fatálního knockoutu. Dva chlapci z Hitlerjugend se záplatami z dubových žaludů otevřeli ústa a vydechli:
  - Oh, Rush-hrdino!
  Pak se na ni vrhli a mávali sapérskými lopatami. Po dvou obrech se teenageři, kteří nevypadali starší než čtrnáct nebo patnáct, nezdáli děsiví. Pravda, dubové žaludy na límcích říkaly, že se jedná o elitní nebo velitelský štáb. Kdyby byla Angelica řadovým vojákem, tihle chlapci by byli hrozbou. Ale pro sibiřskou ženu zocelenou rozžhaveným železem a olovem jsou to semena.
  Angelica udělala lstivý pohyb a přítel otočil holení jako vějíř a zahákl chlapce, letěl vzhůru nohama a blýskal se sportovními botami na hrotech z legované oceli. Zjevně nejsou místní bosí. Ale další chlapec se ji pokusil kopnout nohou, ale očividně neúspěšně, protože sám odletěl a bolestivě narazil zády. Angelica shrnula:
  - Toto je technika Rush-hero!
  A Oleg Rybačenko mezitím zajal Adolfa Hitlera. Vůdce se pokusil utéct na létajícím talíři, ale jeho hrdinské dítě sestřelilo ze speciálního praku s kusem antihmoty. A podařilo se mu prorazit laminární proud.
  Když se Führer a několik jeho stráží pokusili odejít, hrdinské dítě je dostihlo. Jedním výbuchem pokosil terminátorský chlapec Führerovy stráže.
  A samotného Hitlera přistihl s holými prsty dětské nohy za nos. A shodil ho dolů.
  Dne 30. dubna 1957 byla válka s Třetí říší téměř u konce.
  Oleg Rybačenko obdržel nejvyšší ruský řád: "Ježíš Kristus" se konečně stal generálem. Ještě jako kluk.
  Rusko anektovalo všechny země světa. A vytvořil světovou říši.
  Proběhly lety na jiné planety sluneční soustavy.
  Medicína poněkud zaostávala a Vladimír Třetí náhle zemřel v roce 1992, po opravě padesáti čtyř let, což překonalo dobu vlády Ivana Hrozného.
  Na presto vystoupil králův jedenáctiletý vnuk Jiří První. A jeho matka Maria se stala regentkou. Až do jeho osmnácti let.
  Oleg Rybačenko sloužil sto let, ale nerezignoval. Po roce 2004 začal chlapec růst. A v roce 2010 se z něj stal šestnáctiletý, velmi pohledný, bezvousý, ale nesmírně svalnatý mladík. A tak zůstal v tomto nádherném věku šestnácti let. Když tě ženy milují, ale brod si holit nemusíš.
  V roce 2021 začal první let člověka mimo sluneční soustavu.
  Zatím to muselo trvat hodně dlouho.
  Oleg Rybačenko se jako nesmrtelný stal velitelem první mezihvězdné výpravy. Věčné mládí ochotně souhlasilo. Čas mu utíkal rychleji než jiným lidem a nebál se stáří.
  Terminátor chlapec před začátkem zazpíval celou báseň a skládal přímo za pochodu;
  Jsem průkopníkem země Sovětů,
  A zároveň carský generál...
  Mohu volat nepřátele Ruska k odpovědnosti,
  Wehrmacht se roztrhal!
  
  Bosý chlapec rozbil nacisty,
  Nepřátelé Ruska chladně vyhlazeni...
  Ne, nesuď to dítě přísně,
  Do bitvy si ho vybral sám Svatý Rod!
  
  A kde prostě neměl jasné oči,
  V jakých bitvách chlapec nebyl...
  Závěj spálí bosé nohy dítěte,
  Svým způsobem je dokonce Božím ideálem!
  
  V bitvách pevnůstky kolísaly,
  Kluci bojovali s tím vztekem a ocenili...
  Ruští vojáci bojovali velmi statečně,
  Otevřený účet, již existuje trest!
  
  Byl jsem průkopníkem v nelítostných bitvách,
  Házení granátů naboso...
  A políbil dívku přímo na rty,
  Protože je jasné, že jsem skvělé dítě!
  
  Ale Němci jsou jen fanatici,
  Určitě jsou to skvělí bojovníci....
  V bitvě se chlapec již stal důstojníkem,
  Dědečkové a otcové jsou na toho kluka hrdí!
  
  Nenechám nacisty porazit vlast,
  Dám Fritzi Rusovi, aby to překonal...
  Věřím, že budeme žít v komunismu,
  Nepřemožitelný ruský hrdina-medvěd!
  
  Jako kluk jsem bojoval s Japonskem,
  Nevyrůstám, protože pro chlapce století...
  Chytil toho, kdo byl mocnou hroudou,
  Člověk je přece vyšší než opice!
  
  Dívky také bojují bosé,
  Koneckonců je to pohodlnější a boty jsou těsné ...
  Někdy jsou hvězdy jako talíře
  Mikádo bude udatný kaput!
  
  Fašista ti sežene granát,
  Rozbije se smrtící silou...
  Zazpívám dívce serenádu,
  A poletíme ke hvězdám!
  
  Rusko je slavná mocnost,
  Je krásná a ta jarní barva...
  Rusko a Boží sláva nás čeká,
  Ač jsem dítě, věčné a bosé!
  
  Bojovali s Wilhelmem a čarodějnice se mnou,
  O porážce císařských pluků...
  No, teď je nepřítel bledý,
  Medvěd odhalil své ostré tesáky!
  
  Naši členové Komsomolu nejsou méněcenní,
  Jsou to krásky, bouchnou pěstí...
  Šli na frontu sami,
  No, z nepřítele se stane kretén!
  
  A kde jsme prostě nebojovali,
  Sekali jsme chladným mečem nepřítele ...
  A tak konkrétně jsme dali Hitlerovi,
  Jaká obrovská vánice!
  
  Rusko je vlast Svaroga,
  Vstala přímo z ruin...
  V Bohu je vše silnější než druh,
  Vznáší se nad námi ruský cherubín!
  
  Dívky milují boj naboso
  A jsou silnější, vědí, že nenajdou...
  Mám granáty v silné brašně,
  Budeme moci vjet do Berlína s tankem!
  
  Že jsme byli v těch bitvách,
  Zachránili jsme vězně ze smyčky...
  Brzy uvidíme komunismus daný,
  Země již královské udatné rodiny!
  
  Vlast bude vyšší než krásné hvězdy,
  V něm naše dívky září jako kvasar ...
  Je nebezpečné bojovat s mojí dívkou
  Zasadila tvrdou ránu!
  
  No, co nacisté zatěžovali,
  Od nás jsi ty Fritz okamžitě utekl....
  Točení zběsilých kilometrů
  Udeříme vás ne do obočí, ale do očí!
  
  Ctíme Roda a modlíme se ke Svarogovi,
  Milujeme Ladu - matku velkých bohů ...
  Když jde na těžkou cestu,
  Není třeba plýtvat slovy!
  
  Bohatství Rusů prostě nelze změřit,
  Nezná konce...
  Musíme pevně věřit v lásku od Boha,
  Nejsme přece stínem nějakých mravenců!
  
  
  Řekni bratrům, že budou spolu s Ruskem,
  Porazíme všechny a ochráníme slabé...
  I když někdy se smutkem vzpomínáme,
  Ale padlé jistě vzkřísíme!
  
  Moje Rusko, jsi svatá země,
  Krásnější na světě už nebudeš...
  Dívka běží bosa sněhem,
  Nevypadá na víc než na dvacet!
  
  Věřím v nekonečné vítězství
  Že Rusko bude vzkvétat navždy...
  že k večeři bude chutné maso,
  Co nepřijde do naší země zloděj!
  
  V Rusku všechno pokvete, věř mi,
  A poletíme vtipně na Mars...
  Sami jsme začali věřit soudcům,
  A všechno ve vlasti bude nejvyšší třída!
  
  AMERIKA BYLA V BOJU PRVNÍ
  20. dubna 1941 vyhlásily Spojené státy válku nacistickému Německu. V tomto příběhu to nevydržely Rooseveltovy nervy a ten se pod vlivem veřejného mínění rozhodl k masakru připojit. Spojené státy byly neustále obviňovány z dlouhodobého oddalování vstupu do války a obecně neotevřely druhou frontu.
  I když ani ve čtyřiačtyřicátém roce spojenci nebyli náhodně svrženi do moře. A pak se Spojené státy dostaly do války jako nepřipravené. Führer se rozhodl odložit plán Barbarossa. Navíc měl pocit, že SSSR je mnohem tvrdší oříšek, než lze soudit z finské firmy.
  A nejprve nacisté obsadili Jugoslávii a Řecko. A pak ostrov Kréta.
  Ale rozhodující úder zasadila 22. června 1941 Maltě. Zúčastnilo se zde velké množství letadel včetně bombardérů. A pak přišlo přistání. Tentokrát organizovanější a úspěšnější.
  Malta padla a Němci opět postupují. Tentokrát v Libyi. Kde byly rozmístěny další čtyři tankové divize. A Rommelova pěst drtí britské pozice. Pal Tolbuk. A pak v srpnu a na začátku září byl Egypt dobyt.
  Bojů se zúčastnil prapor krásných dívek z SS "Vlci". Bojovali naboso a v jedněch bikinách. A jejich holé podrážky spálily písek Sahary. Ale děvčata z toho bojovala jen efektivněji.
  Egypt padl... Část německých jednotek se přesunula do Súdánu a část odešla do Palestiny a Iráku.
  Ve stejné době nacisté obsadili Gibraltar a začali přemisťovat svá vojska do Maroka a dobývat Afriku.
  Nutno podotknout, že Hitler a Stalin měli osobní schůzku ve Stockholmu. A tam Stalin ujistil o své přátelské neutralitě a řekl, že SSSR toho příliš nepotřebuje. Odmítl ale vstoupit do války.
  Vůdce se rozhodl využít šance a podmanit si Afriku. To by poskytlo jak suroviny, tak otroky pro průmysl. A do Indie můžete jít přes Írán.
  Němci dobyli Irák a Kuvajt a v zimě obsadili celý Blízký východ.
  Vlčí dívky tam pádlovaly bosýma nohama. A na jaře začala kampaň přes Írán do Indie.
  Wehrmacht, stejně jako hordy Čingischána, prošel Persií a odletěl do Indie. Japonsko rozdrtilo Ameriku a Británii na jiných frontách. Poblíž Midway byli Američané těžce poraženi. A havajské souostroví dobyli samurajové.
  K úspěchu Japonska v bitvě u Midway přispěly čtyři ninja dívky, které sestřelily všechna letadla Američanů, kteří se pokusili zaútočit na lodě země vycházejícího slunce.
  Japonsko drtivě zvítězilo. Dívky také bojovaly bosé a pouze v bikinách, a to způsobilo, že jejich těla byla tak citlivá. A to především vibracím letadel.
  A rozdrtili Američany velmi zuřivě... Během léta a podzimu dvaačtyřicátého roku dobyl Wehrmacht celou Afriku a zemi až po Barmu a spojil se s Japonci.
  Kolosální zdroje byly pod kontrolou Německa. Talentovaný Speer se navíc stal císařským ministrem zbrojení a střeliva.
  Ke zvýšení tlaku vzduchu na Británii v lednu 1943 vyhlásil Reichstag "Totální válku".
  Výroba letadel rychle rostla. Pokročilejší bombardéry Yu-188 a stíhací bombardér Focke-Wulf, stejně jako silnější DO-277, šly masivně do série.
  Němci tlačili na Británii. Na jaře 1943 se objevil ME-309, který neměl obdoby ve výzbroji a letových vlastnostech. Stejně jako ještě výkonnější Yu-288, a speciální přistávací kluzáky schopné pohybovat jak planetami, tak šestimotorovými dopravními letouny.
  Nacisté doslova srovnali Británii se zemí a jejich ponorková flotila aktivně utopila každý čip, který doplul do metropole. A v srpnu 1943 se v Británii uskutečnilo obojživelné přistání. V bitvách byli testováni Tigers, Lions, Panthers, a dokonce i Tigers -2 a Mouse byli zralí.
  Británie padla... Japonci na moři porazili Spojené státy a dokonce předali Američanům tepnu v Panamě.
  Amerika, která byla sama, požádala o milost. Roosevelt byl pěkně naštvaný.
  Hitler nesouhlasil s mírem a jeho jednotky se vyšplhaly do Kanady. Operace k dobytí Islandu proběhla téměř bez ztrát. A pak se Němci přesunuli přes Grónsko.
  Čtyřicátý čtvrtý rok proběhl v krutých bojích na Západě. Třetí říše měla proudová letadla. Včetně bombardéru. Hrozné čtyři bombardéry Yu-488 a proudové "Arado", útočné modifikace vozidel.
  Také letouny poháněné vrtulí byly na své nejlepší úrovni, zejména TA-152. Tato evoluce Focke-Wulfu byla velmi úspěšná a zničila americká auta.
  Dokonalejší byl německý samopal MP-44 a ponorky s peroxidem vodíku. Panther-2 se stal hlavním tankem a byl hlavou a rameny nad americkými Shermany. Němci jako celek předčili v technice USA a jejich zdroje umožňovaly odebírat kvantita.
  Mezi německými esy byla Marseille skutečným fenoménem. Zabodoval tak rychle, že jako první ze tří letadel získal dvakrát Rytířský kříž Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty. A pak za čtyři sta letadel s Rytířským křížem Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty. A za pět set velkokříž Železného kříže.
  Za sedm set padesát letadel mu bylo uděleno zvláštní ocenění: Rytířský kříž Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty.
  Marseille navíc obdržela i vojenský záslužný kříž s diamanty. A za tisíc letadel dostal Hvězdu Rytířského kříže Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty.
  Pro USA to byla prostě hrůza.
  Německé jednotky snadno prošly Kanadou a nacisté a Japonci prošli Mexikem a zaútočili na Spojené státy.
  Bylo to jako žít v klíšťatech. Němci tlačili. TA-400 bombardovala americká města a továrny a přinesla doslova totální hrůzu. A Yankeeové podlehli drtivým úderům.
  Němci postupovali a Američané drtili, zejména tankovou posádku Gerda.
  Dívka mačkala tlačítka joysticku holými prsty a drtila Američany.
  Rozbila Shermany a prorazila jejich věže.
  A zavyla z plných plic:
  - Gerda ráda zabíjí! Tady je Gerda!
  A Charlotte, jako holá pata, stiskne a pošle smrtící výboj. Rozdrtí nepřítele.
  A směj se a vycenil zuby:
  - Jsem vesmírná dívka!
  Zde Kristina mlátí a také pomocí holých prstů na nohou láme pancíř tanku.
  A řvát:
  - Za árijskými hranicemi!
  Magda také pálí s kolosální přesností a se svými vytesanými bosými nohami.
  A vrkání:
  - Za vítězství kolosálních sil!
  Američané to měli velmi těžké... Čtyřicátý čtvrtý rok byl pro Spojené státy dobou porážek a katastrof na všech frontách.
  V bitvách se objevila pokročilejší německá samohybná děla řady E, zejména E-10 a E-25. A lehká a rychlá dala Yankeeům v rozích. V době, kdy se USA 30. ledna 1945 vzdaly, dorazil na frontu první E-50. Tento stroj byl stále nedokonalý s hmotností více než šedesát tun, měl čelní pancíř 150 mm korby a 185 mm čela věže. A boky jsou 82 mm pod svahy. Což je zhruba srovnatelné s "Tygrem" -2. Pravda, motor s dmychadlem a kompresorem dával výkon až 1200 koní. A dělo bylo 88 mm 100 EL a velmi přesné a průbojné.
  A tak nepřítel zoufale mlátil.
  A nakonec se objevil létající talíř. Excelovaly Eva a Gertruda, dvě bosé a v bikinách oblečené dívky. A ukázalo se to docela v pohodě s drtivými písemkami.
  A tak byla demolována americká letadla.
  Ale tady je vítězství. A Němci se spolu s Japonci chystají ukončit SSSR.
  Invaze je naplánována na 22. června 1946. Do této doby Němci vylisovali velké množství tanků řady E. Zejména E-50 byl vylepšen a motor a převodovka byly jeden blok napříč a převodovka byla na motoru. Odlehčil se také podvozek a některé prvky byly vysunuty z trupu. Snížila se výška stroje a hmotnost klesla na pětačtyřicet tun. E-75 se také stal lehčím na sedmdesát tun a snížil svou hmotnost. A motor se stal silnějším s výkonem 1500 koní a plynovou turbínou. Současně je tloušťka pancíře čela věže 252 mm a strany jsou 160 mm pod svahy. A čelo těla: 200 mm nahoře s velkým sklonem a 160 mm dole s velkým sklonem. Strany 120 mm a plus štíty 50 mm.
  Z E-75 se tak stal víceméně běžící tank a přitom byl dokonale chráněn ze všech úhlů. A měl dva typy děl: 105 mm v délce hlavně 100 EL a 128 mm v délce hlavně 55 EL.
  Pro boj s tanky je první typ děla mnohem lepší.
  SSSR tou dobou samozřejmě nezůstal stát. Oproti skutečné historii měl pětiletý náskok. Průmyslová výroba se během této doby podle oficiálních údajů téměř zdvojnásobila. I když ve skutečnosti to bylo asi o třetinu nadhodnocené. Bylo vyrobeno mnoho tanků a letadel. Jestliže k 1. červnu 1941 měl SSSR 22 600 tanků a další tři tisíce tanket a jeden a půl tisíce samohybných děl. K 1. červnu 1946 pak přibylo dalších třicet tisíc tanků. Samozřejmě se vyrobilo více aut, ale přirozený úbytek. SSSR má tedy ve výzbroji padesát tři tisíc tanků. Z nich nejmasivnější T-34-76. Existují ale i lehká auta. A zastaralé BT a T-26 a další tanky, které jsou stále připraveny k vyřazení. A docela hodně těžkých. A ne všechny se ukázaly jako vhodné. KV-3 se objevil v srpnu 1941. Hmotnost je 68 tun, zbraň je 107 milimetrů a úsťová rychlost střely je 800 metrů za sekundu. A v září KV-5, také 107 mm a 76 mm kanón. A sto tun. A od března 1942 vstoupil do série KV-4 o hmotnosti 108 tun a stejné zbraně jako KV-5, pouze čelní pancíř nebyl 170 mm, ale 180 mm. Hodně, ale bez racionálních úhlů sklonu. Tyto tanky E-50 dokonale prorazily z dálky bitvy. Toto auto má přední pancíř s velkými úhly a je téměř nemožné prorazit nádrž vepředu. Toto není "Tiger" -2, pokročilejší nejnovější stroje mají mnohem větší úhly náklonu.
  SSSR nevedl války, po Finsku, a Stalin nevyčníval. A technika v SSSR nešla podle nejmodernějších děl. Směrem k těžším modelům se posunula i řada KV. V únoru 1943 se objevil KV-6 s tloušťkou čelního pancíře 200 mm, výzbrojí s kanónem ráže 152 mm a kanónem ráže 76 mm a hmotností sto padesáti tun. A v květnu 1943 a KV-7 o hmotnosti 200 tun a tři děla najednou: 152 mm a dvě 76 mm.
  Snadno vyrobitelný a všestranný tank T-34-76 byl až v roce 1944 modernizován o 85 mm děla a větší věž.
  Objevil se T-34-85. A stala se hlavním strojem. Vyrábí se v malých množstvích i lehké obojživelné tanky BT - kolové a pásové. V roce 1944 se objevil KV-8 o hmotnosti dvě stě padesát tun a děla 152 mm a dvě 85 mm. Ale supertěžká monstra se neospravedlnila. Právě Stalin byl unesen gigantománií.
  Ale Němci opustili supertěžké myši. Hlavními tanky byly střední E-50 U a těžký E-75. V malém množství také E-100. Stejně jako samohybná děla E-10 a E-25. Jsou malé, ale tak mobilní a efektivní.
  V SSSR před začátkem války samohybná děla nestačila... V tomto ohledu sovětské Rusko zaostávalo. A to zatím ze zhruba dvou tisíc a většina z nich je v ráži 76 a 85 milimetrů. SU-100 se neobjevil... Protože praktické zkušenosti z války nestačily. V SSSR, po KV-8 v této sérii, již hmotnost nebyla zvýšena. KV-9 byl vyzbrojen 107mm děly a dvěma 76mm děly. KV-10 s děly 107 mm a dvěma 85 mm. Kromě T-34-85 neměl SSSR úspěšné tanky. Kolesové pásy pro válku na území Ruska neseděly dobře. T-54, pokročilejší, se stále vyvíjel. KV-11 se objevil doslova v předvečer války. K boji s německými tanky se 122 mm kanónem a dvěma 76 a KV-12 se 122 mm a 85 mm kanónem.
  Válka později ukázala nešvary řady KV... Poslední tank KV-13 se objevil již během války s jedním, ale na druhé straně 203mm kanónem. To bylo alespoň něco schopného bojovat proti nacistům.
  V letectví také SSSR zaostává: neexistují žádná proudová letadla. Objevily se skutečné šrouby MIG-7 a MIG-11 a Jak-9, Jak-11 a LA-5 a LA-7. Ale samozřejmě, sovětská letadla se německým tryskáčům nevyrovnají. A navíc, nacisté mají i diskotéky. Které nelze sestřelit z ručních zbraní.
  A celá řada různých druhů aut. A stíhačky včetně bezocasých "Gotha" a všemožné další stroje. A ME-262 X, který má rychlost 1200 kilometrů za hodinu, a pět vzduchových děl. A ještě výkonnější se sedmi vzduchovými děly ME-362. A kde konkurovat takovému SSSR. A XE-262 je pokročilejší a hlavně levná proudová stíhačka. A ME-1100 s křídly, které mění směr.
  A TA-283 s dlouhým trupem. A spousta dalších velmi silných a perkusivních věcí.
  A TA-400 a hlavně tryskáč TA-500, který každého namaká a vtipně každého rozdrtí.
  A to jsou, řekněme, monstra.
  A nezastavujte německá auta ... Jak bijí ...
  Německé letectví ve 2:30 moskevského času již vzlétalo. Okřídlená monstra se připravovala k pádu na sovětskou půdu.
  Němečtí piloti Gertrude a Adala plácaje bosými nohami do dvoumístného XE-328, do proudového stroje - to je monstrum s deseti vzduchovými děly.
  Déšť právě přešel a dívky zanechaly půvabné, velmi jasné stopy svých holých nohou.
  Byli tak svůdní, že teenageři sloužící na letišti hltavě hltali bosé stopy očima, a dokonce i chlapci začali bobtnat dokonalost. Obecně bylo mnoho pilotů - boje ukázaly, že ženy mají za stejných podmínek dvojnásobnou míru přežití než muži. A to znamená, že jsou účinné. A Hitler samozřejmě není takový člověk, aby někoho litoval.
  V samotné Třetí říši byla oficiálně zavedena polygamie - právo na čtyři manželky. To je velmi praktické. Ale ne příliš zapadající do křesťanských tradic. Není divu, že fašismus hledá novou formu náboženství. Hitler trvá na tom, že jde o monoteismus, ale tak zvláštní - s panteonem pohanských, starověkých germánských bohů. Sám Hitler je v tomto panteonu samozřejmě kladen především jako posel a posel Nejvyššího Boha.
  Takže Führer se samozřejmě velmi rád kultivuje.
  Gertruda a Adala vypouštějí k nebi svůj víceúčelový útočný letoun, který může hrát i roli stíhačky.
  Bojovníci jsou velmi sebevědomí. Rusové nemají proudová letadla a je nepravděpodobné, že by odolali náporu tygřic nebeských.
  Gertruda zavrčela:
  - Jsem rytíř hořícího potoka...
  Adala nadšeně potvrdila a vycenila zuby:
  - A dám všem mat!
  Dívky se zasmály. Sešlápli své holé paty na pedály a roztočili tryskové útočné letadlo.
  Byla ještě tma, ale na východě se už ukazoval pruh světla. Děvčata pískala... Už se pod nimi vznášela rozloha Ruska. Válečnice se chichotaly a mrkly na sebe. Jsou tak extravagantní a krásné.
  Zde k nim startují sovětská auta. Šroubový Yak-9 je možná nejmasověji vyráběným strojem mezi nejnovějšími verzemi. Ne přehnaně vyzbrojené, ale relativně levné a s malým brněním. MIG-5, rychlejší, s kulomety. MIG-3 je starší model. LAGG-7 je pravděpodobně nejrychlejší a nejvyzbrojenější pták. V nejnovější modifikaci jsou až tři 20mm kanóny.
  Všechno jsou to ale stroje poháněné vrtulí - proudová letadla nevznikla. A Němci se cítí velmi sebevědomě.
  Gertruda střílí z deseti vzduchových děl. Zasáhli 30mm a dvě 37mm děla. Řítí se jako ohnivá smršť sovětskými letadly. Červení piloti se však snaží uhnout a přejít na ocas.
  Adala v tuto chvíli manévruje. Nemůžete jet s německým autem čelně, ale dostat se na chvost je náročné. Pro SSSR není útok neočekávaný. Protiletadlová děla již byla vypuštěna. Vybuchlé granáty svítí ve tmě.
  Němci zažívají jistou nervozitu. Zdálo se, že už toho viděli tolik, že vás nic nepřekvapí, ale... Sovětští piloti jsou stateční a nebojí se ztrát. Nic, co by je vyděsilo. Zkušenosti ale nestačí. Německý letoun se snadno dostane ze střemhlavého letu a sestřelí sovětský vůz. Další rozbije na kusy.
  Síla německých zbraní je velmi velká. To je součást, ve které mají Fritz obrovskou výhodu nad Ruskem. Ale rychlost nacistů je kolosální.
  Adala zrychluje a láme se vpřed. A Gertruda střílí rakety na nepřítele. Rady jsou přijímány zuby. Některá munice je zaměřena na teplo nebo zvuk.
  Adala šeptá:
  Nezabijí nás!
  Dívky točí své auto... Snaží se být v pohodě. A pak sovětská stíhačka narazí na nedaleké německé proudové útočné letadlo. A jak se to začne trhat a štěpit. Jak nebe, tak vzduch.
  Gertruda zašeptala:
  - Šílená smrt!
  Válečníci byli zjevně zmatení a lze do nich takhle vrážet.
  Tanky míří k hranici. Legendární posádka Gerda, Charlotte, Christina a Magda.
  Čtyři válečníci se dokázali zakrýt slávou bojem proti Britům i Američanům. Během nepřátelství s Amerikou krásky ovládly tank Panther-2. Není to špatné auto, lepší než Shermany jak ve výzbroji, tak v čelním pancíři. Pozdější "Pershing" prakticky nestihl válčit. Ano, a není to soupeř pro "Pantera" -2.
  Poté čtyři dívky získaly legendární slávu. I když obecně jejich slavná cesta začala v jednačtyřicátém roce. Himmler přesvědčil Führera, aby vyzkoušel ženské prapory v bitvách od speciálně vycvičených Árijců.
  Boje ukázaly, že ženy nejsou vůbec slabým článkem a umí dobře bojovat. A zároveň nést méně ztrát než muži. Válečníci také bojovali v pěchotě a plácali bosýma nohama do horkého písku saharské pouště. A ovládal tanky. Po testování "Tiger" v bitvách s Británií.
  Zajímavě se ukázal osud tanku Panther. Ve skutečné historii hrál tento nejlepší a druhý největší tank Třetí říše hlavní roli v Pantsvalu. V alternativě "Panteři" téměř nebojovali. Sotva stihli útok na britskou metropoli. Pokročilejší a výkonnější "Panteři" -2 šli do série pro bitvy proti USA.
  A nyní čtyřka dostala ještě výkonnější a dokonalejší "E" -50, vyznačující se silnými zbraněmi a ochranou.
  Válečníci se cítili velmi sebevědomě. Ovládání tanku je nejmodernější pomocí joysticků. Nejnovější auto. Dokonce i motor s plynovou turbínou. Ale "Panterů" -2 je také dost. Třiatřicítka není soupeřem takového stroje.
  Gerda ležela v křesle. Byla v bikinách. Dívky jsou již zvyklé bojovat polonahé. Horký písek pouště jim pálil bosé nohy, oblázky hor jim píchaly na holých chodidlech. Ale válečníci se vůbec nelámali a nedrhli na prach.
  Velitel posádky, oceněný mnoha cenami, zasyčel:
  - A teď je Rusko proti nám! Čekají na vás nová dobrodružství a vítězství!
  Zavrtěla hlavou bílou jako sníh. Přírodní blond, velmi krásná a opálená.
  Charlotte se usmála.
  Tato dívka měla měděně rudé vlasy, které hořely jako plamen. Také kráska, s bronzovým opálením. V bikinách, opálený, svalnatý. Bosýma nohama, dupáním do horkého písku a ostrých kamenů.
  Ohnivý ďábel poznamenal:
  - Rusové jsou možná naši nejfanatičtější protivníci!
  Christina zvýšila hlas. Její vlasy jsou měděně žluté, také hoří jako plamen, ale mají zlatavý odstín. A stejné opálení, svaly a krása. Výrazný a zároveň jemný obličej. A bikiny. Nohy, které šlapaly kilometry na tvrdý a hořící povrch, ale neztratily svou ladnost a hladké linie. Holé prsty jsou úhledně zastřižené a velmi hbité.
  Zrzavá dívka se zeptala:
  - Proč si to myslíš?
  Magda odpověděla za ni. Tato dívka má bílo-zlaté vlasy, medově blond. Velmi krásná, svalnatá, s výraznou tváří a safírově smaragdovýma očima. Nohy jsou také tvrzené, s kulatými podpatky a rovnými prsty. Magda má možná ten nejněžnější obličej, téměř pokorný, navzdory své odvážné bradě. Například Gerda vypadá tvrději. Trochu měkčí než Christina a trochu zvráceně jako čarodějnice Charlotte.
  Magda poznamenala:
  - Mají totalitní systém jako my. Jsou proto tvrdší!
  Gerda se usmála a odpověděla:
  - Sovětské tanky jsou snůška šrotu. Neměli bychom se jich bát!
  Magda tiše odpověděla:
  - V sérii KV je to plné mastodontů. Zejména KV-14.
  Dívky se zachichotaly. Poslední tank se skutečně ukázal jako "mistrovské dílo" - nejtěžší stroj se třemi děly: dvěma 152 mm a jedním 122 o hmotnosti tři sta tun a čelním pancířem 200 mm. Jeden z nejúspěšnějších modelů při stavbě tanků. Takový tank nebylo možné vůbec přepravovat. A auto jsou prostě vyhozené peníze! Do série vstoupil i KV-10(B) - stroj se třemi 107mm děly a hmotností dvě stě tun, jakýsi stíhač tanků.
  Není nejlepší nápad dát na tank dvě děla. A dokonce více než tři. Zde Stalin samozřejmě ukázal tyranii. A značně zasahoval do země. Byl však vyvinut i tank z řady Isov. Ale také obrovský a těžký. Jediný rozdíl od řady KV je pokus o nastavení pancíře na racionální sklon. Rudá armáda ale nevedla válku, a proto se technika příliš nezlepšila. A chyběl bojový nácvik používání strojů.
  Obecně platí, že Němci využili čtyřleté zpoždění ve srovnání se skutečnou historií plodněji.
  Zrzavá Charlotte stiskla své holé prsty na joysticku. Střílelo na hraniční bunkr. 105mm granát zasáhl sovětské dělo a převrátil ho. Bojová souprava se začala trhat a granáty explodovaly.
  Červená čarodějnice zasyčela:
  - Jsem hrozný rytíř - na kolenou divoši! Smetu nepřátele vlasti z povrchu zemského!
  A škleb perlových zubů a jiskra smaragdových očí. Dívky jsou opravdu špičkové.
  Christina se zachichotala a odpověděla:
  Teď budu střílet!
  A také střílel na nepřítele. Střílelo sovětské 76mm dělo. Střela zasáhla svažující se čelo E-50 U těžší zbraní. A odrazil se. Holkám to jen zvonilo v uších.
  Gerda se plácla do bosých nohou a cvrlikala:
  - Jaký průchod!
  A ona sama vypálila další výstřel... Německé tanky střílely na sovětské opevněné území. E-100 také fungoval. Tento stroj se také ukázal být derivátem myši. Není to moc dobrý nápad pro dvoudělový tank. E-100 již byl ukončen.
  Místo toho do série vstupují útočné modifikace řady "E". Ale tenhle stále funguje. A střílí projektily.
  Charlotte se pronikavě zachichotá a zatřese bosou nohou.
  - Válka je hrozný stav, ale uchvacuje jako hra!
  A dívka vystřelila, a to velmi trefně.
  Christina odhalila své perlové zuby. Je to masožravý, dravý panter.
  Sovětská děla pálí a před nimi jsou minová pole. Německé teletanky se pohybují. A útoční atentátníci pracují s divokým řevem.
  Kolem se válí hraniční sloupky. Hitlerovy hordy překročily hranici.
  Magda poznamenala nepříliš vtipně a poklepala bosou nohou na brnění:
  - Smeteme silnou obranu, ale ocelové laty!
  A tak začala válka se SSSR. Což jde od samého začátku pro sovětské Rusko tak neúspěšně.
  . ČÁST DVĚ
  Válečníci na sebe mrkli. Sovětská obrana byla poměrně silná. Hlavně hodně min. A to Němce zdrželo. Ale i tak se dokázali posunout vpřed.
  Na sovětských pozicích působily bombardéry a shora přilétaly i útočné letouny. Řítí do hlubin obrany Rudé armády a TA-400 a TA-500, jedné z nejimpozantnějších modifikací bombardérů. Až šest motorů, včetně těch proudových. A bombardují a ničí sovětská města.
  Gerda, střílející, s úšklebkem poznamenala:
  - V bitvě jsme zvířata, ale s myslí muže!
  A znovu vystřelil. Zničil sovětské dělo. Obecně se jedná o dívku nejvyššího patra. A je to tak cool.
  E-50 střílel na sovětské pozice, sám prakticky bez poškození. Šikmý pancíř vozu s cementovanou ocelí poskytoval vynikající odrazy. Sovětské granáty nemohly Němce ani pořádně poškrábat.
  Christina si vzpomněla na testy "Tigra". Tehdy to byl první sériově vyráběný německý tank. Žádný z granátů nemohl způsobit poškození Tigeru. Britové padli pod jeho údery. Ale tady je sedmnáctistopé dělo, proražené v čele. Pak dívky málem zemřely. A válečník si to pamatoval. Jak blízko byli kostnaté stařeně s kosou a cítili její ledový dech.
  Dívka si otřela holou podrážku o roh. Opravdu chtěla vyskočit z nádrže a utéct. Je to taková přímá bojovnice.
  Christina zpívala sebevědomě:
  - Modrá mlha a všude podvod!
  Válečníci se chichotali... Jejich video bylo velmi sexy a erotické.
  A zbraň fungovala a střílela. Ani ji nenapadlo zastavit. Všichni posílali skořápku za skořápkou. Rozbití sovětských pozic na třísky a úlomky.
  Z reproduktorů za nimi zazněla píseň;
  Voják je vždy zdravý
  Voják je připraven na všechno...
  A prach jako z koberců,
  Scházíme z cesty!
  A nepřestávej
  A neměň nohy -
  Naše tváře září
  Lesklé boty!
  přes spálenou pláň,
  Za metrem
  Jdou na Ukrajinu
  Centrum skupiny vojáků!
  A opět síla proudového bombardéru padá na sovětské pozice. A opět jsou vyvrženy destrukce a celé opevněné oblasti. A zbraně létají všemi možnými směry.
  Několik desítek německých tanků střílí současně a vše ničí.
  Gerda se cítí jako Bagheera na lovu. Zde již byla zničena první linie sovětské obrany. Vojáci Rudé armády se ale stále hemží a střílí po Němcích.
  Mezi bojovníky jsou i průkopníci. Mladí leninisté dobrovolně vstoupili do Rudé armády. Většina kluků je bosa a v šortkách. Nosí se, povyk.
  A pionýři umírají...
  Charlotte, která vedla oheň, zavrčela:
  - A pionýři, to je ta věc, celá země se dívala!
  Vystřelila na Rusy a Christinu jedovatě zasyčela:
  - Vypadáme jako sokoli, vznášíme se jako orli!
  A znovu nasadila ohnivý úsměv. Překrásné holky...
  Několik německých tanků se přesunulo do podzemí. A objevili se v týlu sovětských jednotek, způsobili paniku a čmárali kulomety. Nacisté se ukázali jako komáři z noční můry.
  E-50 viděla pohyb čtyřiatřiceti optikou. Gerda vycenila zuby a začala namířit hlaveň. Sovětský stroj s malou věží T-34-76 a velmi mobilní. Zkuste tento a získejte ho. Dívka je již poměrně zkušená, ale sovětské auto je stále na rozdíl od amerického Shermana.
  A vzdálenost k Rusovi je skoro pět kilometrů.
  Dívka se škrábe na holé patě, Charlotte ji lechtá mezi prsty. Dívky se chichotají.
  Pak Gerda střílí na ruské auto. Střela se řítí velmi blízko, téměř poškrábe pancíř... Ale stále minul. Gerda otráveně buší pěstí do kovu.
  Magda říká svému partnerovi:
  - Zasáhl jsi sbor! Bude snazší se tam dostat!
  Gerda předá joystick Magdě a zašeptá:
  - Tak to udělej sám!
  Magda nadšeně zpívala:
  - Země je v okénku, země je v okénku... - Dívka vzala joystick holými prsty, stiskla tlačítko a pokračovala ve zpěvu. - Země je vidět v okénku!
  A její projektil právě zasáhl základnu sovětského tanku. Auto prasklo a rozbilo se. Začalo to hořet... Sovětské granáty praskly uvnitř lůna.
  Magda zatřásla holými prsty a zaskřehotala:
  - Podívejte se, jak jsem na to přišel! A ty říkáš...
  Charlotte zasyčela a odhalila tesáky.
  - Mluvíme znovu, v různých jazycích!
  Objevila se nová sovětská auta. Prvních šlo třicet čtyři. Pohyblivé a četné vozy. Pak jsme přešli ze série BT. Jedná se o zastaralý typ s kolovou housenkou. Postupovaly také předpotopní T-26, které nejsou schopny jinak než poškrábat německý pancíř. Výkonnější a těžší HF postoupily až na samém konci. A hodně pěšáků.
  Christina se zachichotala a zavrčela:
  No, my jim to ukážeme!
  Německá vozidla zahájila palbu z velké vzdálenosti a snažila se přišpendlit sovětskou pěchotu k zemi. Ničili také tanky a další živé tvory.
  Na obloze se objevil i sovětský útočný letoun: slavný Ilys. Zaútočili na německou formaci. Hitlerovy stíhačky se k nim hnaly. Bylo to skutečné smetiště. Německé stíhačky XE-262, velmi svižné a obratné s manévrovatelností. Útočí na sovětskou techniku a tlačí jako železo.
  Charlotte znovu vystřelila. Dostal se do sovětského BT a zavrčel:
  - Tento text není pohádka... Pohádka bude napřed!
  E-50 se zastavil a odrazil sovětský protiútok. Nepříliš zkušené velení hodilo tankovou zálohu vlastně na porážku. A ruská auta dostala ránu - jako slepice v škubnutí. A bojovali s nimi důkladně.
  Gerda vystřelila, rozbila čelo čtyřiatřicítky a zasyčela:
  - Co je Stvořitel - zraněné peklo!
  Charlotte také vystřelila, když našla cíl, sovětská auta se pohybovala v přímé linii a dívkám se podařilo vystřelit. A obecně, tento čtyři z jevů.
  Červená harpyje zpívala:
  - Náš jed zabije každého!
  A válečníci pokračovali v palbě a vycenili zuby tak silné a velké jako koně.
  Christina tweetovala sebevědomě:
  - Náš jed zabije každého!
  Magda, která trefila čtyřiatřicítku, vyštěkla:
  - Toto je náš výsledek!
  Veronica, Oksana a Natasha spolu s dalšími dívkami opustily obklíčení. Prapor dívek dostal rozkaz ustoupit do týlu, protože bojovníci neměli prakticky žádné protitankové zbraně. Stalenida Pavlovna měla zkušenosti z války, sloužila jako dobrovolnice ve Španělsku. A pochopil jsem, že pohraniční jednotky nemohly odolat tankům řady "E". Dívky však vyřadily několik transportérů, ale samy utrpěly ztráty.
  Nyní se prapor rozptýlil a ustoupil.
  Veronica, Oksana a Natasha, které si shodily boty, odcházely bosé a v lehkých halenkách. Sovětské jednotky nejsou připraveny odrážet kolony těžkých tanků. A tankem E-50 prostě není co prorazit. Jediná šance je poškodit koleje. Ale v tomto stroji jsou válce umístěny na samostatných vozících a je velmi obtížné je deaktivovat.
  Dívky se pohybovaly na východ přes lesy a v malých skupinkách. Vypadali velmi dojemně. Vyhrnuli si kalhoty a jen v lehkých košilích. Dlouhé, blonďaté, lehce kudrnaté vlasy splývaly dolů. Bosé nohy příjemně lechtá tráva a občas narazí na boule. Všechno vypadá extrémně eroticky. Přes tenké košile jsou vidět ňadra.
  Veronica, hrabou trávu bosou nohou, říká otráveně:
  - Sakra - válka právě začala a vy už musíte ustoupit!
  Oksana, jejíž blond vlasy byly lehce zrzavé a skřípala zuby, odpovídá:
  - A nedělal jsem si žádné zvláštní iluze! Hitler dobyl skoro celý svět... Zkuste s takovým davem, zvládnete to!
  Natasha si zavrtěla sněhově bílými vlasy a řekla:
  - Každý se chce líbit... Je těžké s nimi jednat! Být věrný není snadné!
  Veronica přikývla. Její vlasy jsou tak zlaté a krásné. Je skvělá.
  Victoria je ale dohnala. Rusovlasá dívka. Vlasy jsou jako oheň. A tak dojemný. Zafoukal vítr a zdá se, že vlaje proletářský prapor, takový planoucí vlas.
  Victoria si svlékla košili a odhalila trup. Její ňadra byla plná, bradavky šarlatové jako mák. Krásná bojovnice. A její silné, trénované tělo je odhaleno.
  Natasha se zachichotala a také odhalila svůj trup a všimla si:
  - A naše těla jsou krásná... Jsme prostě Amazonky!
  Veronica zavrtěla hlavou.
  - Není to příliš radikální - odhalit hrudník! Musíte dodržovat pravidla slušného chování!
  Victoria zavrtěla hlavou a zavrtěla červenými kadeřemi.
  - V komunistické společnosti - pravidla morálky, pojem je relativní. - Dívka zavrtěla nahými ňadry, její šarlatové bradavky se velmi svůdně leskly. - Být nahý není hřích. Přesněji řečeno, pojem hříchu je kněžský, ale naším krédem je osvobození od buržoazní morálky!
  Natasha potvrdila a zavrtěla svým bujným a elastickým poprsím:
  - Blíže k přírodě! Blíže k přírodě! A přirozená nahota!
  Oksana se také usmála a odhalila své tělo. Popravdě, jak je v letních vedrech příjemné, když jsou prsa holá. A vítr je fouká. Krásná dívka a nahota přichází. Všechny dívky jsou sportovní, s postavami, nahá těla válečníků vypadají velmi harmonicky.
  Krásné dívky chodí po cestě. Jsou tak rozkošné a velmi přitažlivé.
  Veronica cvrlikala a zavrtěla hlavou.
  Ale není to vůbec estetické!
  Victoria negativně zavrtěla hlavou.
  - Ne! Máme skvělá těla! A vypadáme nazí prostě skvěle!
  Natasha přikývla, vyskočila a řekla:
  - Bylo dobré být nahý... Tady přišel Iljič se zbraní!
  Oksana se pohladila po hrudi a zapištěla:
  - Ve skutečnosti je moje poprsí super!
  Victoria nadšeně zpívala:
  - Oh, holky, a my jsme nájezdníci! Peněženky, peněženky a peněženky! Viděli jsme dolary - hory zlata!
  Natasha třesouc nahými ňadry a s úsměvem zpívala:
  - Bývali nazí, bosí, špatní!
  A všichni čtyři vybuchli smíchy. Dívky plácaly bosýma nohama, zvedly holé podpatky. Krásné bojovnice. Za nimi jsou batohy a útočné pušky PPSh. Roztomilí bojovníci, velmi skvělí.
  Veronika tiše řekla:
  - Před Bohem jsme si všichni rovni... A budeme se muset zodpovídat za zhýralost!
  Natasha se zachichotala a se vší rozhodností odpověděla:
  - Bůh není! Tohle je pohádka!
  Victoria, třesouc svými nahými, opálenými ňadry, nadšeně zvolala:
  - Bůh byl vynalezen mocnými tohoto světa, aby udržoval lidi v podřízenosti!
  Veronica negativně zavrtěla zlatou hlavou.
  Kdo pak stvořil vesmír?
  Victoria se zachichotala a odpověděla:
  - Vesmíry samotné rostou jako listy na stromě. Vyrůstají z ničeho. Když v dalekém nekonečnu začal strom ve vesmíru růst od nuly a od té doby se objevilo mnoho vesmírů.
  Natasha se zachichotala, vyplázla jazyk a poznamenala:
  - Je horko! Můžeme si sundat kalhoty?
  Victoria podpořila myšlenku:
  - To je skvělý nápad!
  A všechny tři dívky se jednomyslně zbavily kalhot a zůstaly v kalhotkách. A jaká mají silná a svalnatá těla. Prostě úžasné a akrobacie.
  Oksana zpívala s potěšením:
  - Šváb má tykadla, dívka má nahé kalhotky!
  Jen Veronice zůstala s vyhrnutými kalhotami a košilí. Odpověděla vyčítavě:
  - Není dobré být takhle nahý! Co když nás uvidí!
  Natasha se zachichotala a odpověděla:
  - A ať dokonce vidí! Ráda vzrušuji muže!
  Victoria se zachichotala, zatřásla téměř holými stehny a odpověděla:
  - Muži jsou odpadky - prostě spodina!
  A udeřila bosou nohou do čerstvé houby, dodala:
  - Jak hezké je vzít hřebce a jezdit na něm!
  Oksana s úsměvem poznamenala:
  - Když tě hladí, je to hezké... Zvlášť když jsou muži mladí, pohlední...
  Natasha dívkám připomněla:
  - Pamatujte, chytili jsme toho chlapce. Úžasné dítě a určitě má velkou dokonalost, než jeho roky!
  Victoria si olízla rty a řekla se chtíčem v hlase:
  - Bylo by skvělé to zkontrolovat!
  Veronika rozhořčeně vyštěkla:
  - Jaké ošklivé věci říkáš! Nemůžete si takhle dělat legraci z pocitů lidí! Hlavně co se němčiny týče, ale kluk!
  Oksana se zachichotala a odpověděla:
  - Promiňte, ale mé srdce je tak odporné...
  Natasha okamžitě potvrdila:
  - Němci postupují a já chci snít o něčem dobrém! Například o chlapcích!
  Zrzavá Victoria navrhla s úsměvem:
  - A co když opravdu chytíš muže? Bylo to tak skvělé!
  Veronika tvrdě odpověděla:
  - Ženy zdobí skromnost, ne arogantní obtěžování!
  Victoria negativně zavrtěla svou ohnivou hlavou. Plácla bosýma nohama a štěkala:
  - Ne! Není prostě větší rozkoš, vybrat si muže sama a zatáhnout ji do postele. Rudovlasá ďábelka potřásla měděně červenými kadeřemi a pokračovala. - To je to, aby ses pro radost nechal ležet v křoví a nešel uličkou.
  Veronica řekla přísně:
  - Sex bez důvodu je známkou blázna! - A dodal. - To je v rozporu s normami komunistické morálky!
  Victoria nesouhlasila:
  - Lenin sám řekl - manželky by měly být běžné!
  Natasha se zachichotala a poznamenala:
  - No, nemůžu říct, že jsem se takhle vrhl na muže, ale je hezké hrát aktivní roli! Pokud si sami rádi vybíráte, pro koho udeřit! Ale z naší strany k tomu nedochází.
  Victoria souhlasně přikývla.
  - Ano, máme jen dívky... Ale můžete se dostat přes plot! - Dívka cvrlikala s velkým potěšením. - Sedláci, muži... Naši muži se horlivě plazí po břiše!
  Veronica negativně zavrtěla hlavou.
  - Ne, to Lenin nikdy neřekl!
  Natasha na protest vykřikla:
  - Ne, přesně to řekl Vladimír Iljič! Za komunismu bude vše společné, včetně manželek!
  Victoria se zachichotala a zamumlala:
  - Ženy jsou dobré... Muži jsou ještě lepší! Eh, být zajat, být tam znásilněn celou společností.
  Dívky se jednohlasně zasmály. A Victoria s úsměvem dodala:
  - A pak ho zbili pažbami pušek! A podpatky by byly zapáleny jemným plamenem a posypány korbitem!
  Natasha kopla do boule bosou nohou a zavrčela:
  - Podpatky potěší, když jsou pobité bambusem! Zde v Číně byli dívky a chlapci biti holemi po holých podrážkách. A milovali to!
  Victoria zpívala s chutí:
  - Jaké mučení v Hollywoodu! Pouze kočky, ne lidé!
  Veronika moudře poznamenala:
  - Tady půjdeš do pekla... Budete mučeni a paty vám spálí nejen bambus, ale i rozžhavené železo!
  Natasha zpívala a pevně zatínala pěsti:
  - Černý havran u další brány!
  Victoria, třesouc nahými prsy s šarlatovými bradavkami, pokračovala:
  - Kolébka, pouta, roztržená ústa!
  Oksana, jejíž ňadra jsou také nahá a třesoucí se boky, odpověděla:
  - Kolikrát po boji moje hlava!
  Veronica ten impuls podpořila a dupala bosýma nohama:
  - Z přeplněného špalku jsem letěl tam, kde ....
  Natasha zuřivě zařvala a třásla nahými ňadry:
  - Kde je vlast! Ať ošklivě křičí!
  Victoria plácla a ječela a kroutila boky, sotva zakryté průhlednými kalhotkami:
  - A máme ji rádi, i když není krásná!
  Oksana zasyčela a trhla nahými opálenými koleny:
  - Důvěřující bastardi!
  Veronika řekla s povzdechem:
  - Jsme sovětští pohraničníci. A mluvíme jako plotové děvky. Je to možné...
  Victoria v odpovědi zpívala:
  - Děkuji Stalinovi-vůdci! Pro hloupé, prázdné oči! Za to, že jsme jako veš, se nedá žít!
  Natasha pohrozila rudému ďáblovi pěstí:
  - Nu, ty teda nejsi greyhounde! Budete ve speciální sekci!
  Victoria sebevědomě řekla:
  - Brzy přijdou Němci do Moskvy ... A už bude Stalin zajat v kleci!
  Oksana se zachichotala a namítla:
  Myslíte si, že výsledek války je předem rozhodnutý?
  Victoria odpověděla docela vážně:
  - Jak jinak? Hitler má okupovanou více než polovinu světa plus Japonsko a jeho kolonie. - Dívka vztekle dupla ladnou, bosou nohou. - A my nemáme ani slušné tanky! Série KV je parodií na auta. T-34 je zjevně příliš malý. Ale normální tank nevznikl! A pancéřové granáty budou horší než německé!
  Natasha si těžce povzdechla a zavrčela:
  - S tím musíme souhlasit! Bohužel, naše tanky jsou stále tak nedokonalé. A co KV? Ano, zlomí se...
  Dívky ztichly a jejich hravost opadla.
  Již první hodiny války totiž ukázaly, že T-34-76 nemá zcela spolehlivou převodovku a tím spíše řada KV. A co je faul, čím je tank těžší, tím je slabší k pohybu. A 200mm čelní pancíř nestačí na to, aby udržely náboje dokonce i 88mm kanónu Panther-2, a ne toho E-50.
  Jak se nečekaně ukázalo, německá auta jsou řádově silnější v čelním pancéřování a schopnosti přijmout zásah. A sovětská technika zjevně selhává.
  Ve skutečné historii však Němci vyhráli hned v prvních hodinách a dnech. Ale neměli takový počet tanků a letadel a impozantní proudová letadla. A nebyla tam žádná auta těžší než dvaadvacet tun. Obecně se ukázalo, že Němci byli v jednačtyřicátém roce překvapivě slabí. A přitom zvláštní bylo porazit silnějšího soupeře. A teď? Všechny trumfy nacistů: bojové zkušenosti, lepší mobilita jednotek, schopnost proniknout do obrany - zesílily. A Fuhrer nejsou tři a půl tisíce lehkých a welterových tanků, ale desetitisíce těžkých. A proudové letadlo, které v zásadě vrtule není soupeřem.
  A Rudá armáda je stále lépe vycvičená k útoku než k obraně. A naučili vojáky, aby poráželi nepřítele na jeho vlastním území, a ne bránili jeho. Některé věci se samozřejmě zlepšily. Molotovova linie byla dokončena. To už je plus. Obranná linie po technické stránce je mnohem silnější než v jednačtyřicátém roce.
  Vojska jsou navíc stále lépe mobilizována než ve skutečné historii. A připravený úder odrazit. Ale pořád trénink v obraně není moc dobrý. Duch není příliš urážlivý. Letectví upřímně míjí. A úroveň výcviku pilotů se s němčinou nedá srovnávat. Ale Fritzové mají takový kolosální zážitek.
  Poměr sil je mnohem horší než v jednačtyřicátém roce. Tehdy měl SSSR čtyřikrát více tanků a letadel a přesto padal. A teď? Nyní mají Němci výhodu v kvalitě i kvantitě. Navíc v tancích je kvalita ach, jak patrná na straně nacistů. Ano, a také letectví.
  Možná proto jsou čtyři dívky tak pesimistické.
  Válečníci vůbec nezačínají.
  Natasha, která šlápla na kořeny stromů a cítila mravenčení v bosých nohách, si všimla:
  - Ukázali jsme nepřátelům záda! Nebo by možná bylo lepší vstát a zemřít důstojně!
  Victoria zavrtěla červenou hlavou.
  Co změní naše smrt? Jen nacisté se budou chlubit novým vítězstvím!
  Veronika souhlasila:
  - Že jo! Naše smrt jen přidá fašistické vavříny! A měli byste získat nejnovější zbraně a bojovat proti nacistům.
  Oksana skepticky poznamenala:
  - Ale jako? Proti E-50 žádné zbraně!
  Dívky se odmlčely ... A opravdu, co je to za tank E-50? Stroj s hustým rozložením, pod dva metry a velkými úhly sklonu pancíře. Jakási dokonalost ve stavbě tanků.
  Nová generace strojů s hydraulickým stabilizátorem děla. A brnění je nakloněno a boky, a čelo a záď. Typ dřepu. V zásadě je slabým místem spodek trupu, pokud se dostanete mezi válečky. Ale i to je potřeba vědět. Němci navíc visí na housenkách a zástěnách - poskytují dvojitou ochranu.
  Fritz tak dostal optimální tank, který SU-100, stále ještě vzácné samohybné dělo, nemohl vzít.
  Při ostřelování sovětských pozic byla použita plynová děla a bombardéry.
  Ale teď nad dívkami přeletělo útočné letadlo. Jasně hrozili, že krásky pohřbí.
  Kdyby je mohli vidět, samozřejmě.
  Natasha odhalila tvář a řekla:
  - Všechny jsme mrchy - Fuhrer není cool!
  A znovu vyslala úsměv směrem k nacistům.
  Victoria logicky a vtipně poznamenala:
  - Není to první bojovník, dokonce ani druhý!
  Oksana vážně poznamenala:
  - "Panther" -2 na palubě je docela možné vzít. Má pouze 82 mm pancíře pod mírným sklonem. Pro nás to nebude problém!
  Veronica se zachichotala a navrhla:
  - Možná bychom mohli vyrobit takový tank...
  Dívky šly několik hodin bez zastavení. Čas uplynul kolem poledne. Můžete se zastavit a jíst. Lidé v SSSR nežili příliš snadno, ale situace v ekonomice se zlepšila. Část zboží byla prodávána za velmi nízké přídělové ceny, část za vysoké obchodní ceny.
  Třetí pětiletka z let 1938-1942 byla formálně dokonce přeplněna. Toho však bylo dosaženo zvýšením délky pracovního dne a drakonickými tresty za nepřítomnost. O to formálněji jsou první dvě pětiletky přeplněné, ale ve skutečnosti tomu tak není. Vysoká míra inflace umožnila manipulovat se statistikami.
  Země se ale vyvíjela poměrně rychle. Možná ne tak rychle jako podle oficiálních statistik, ale... Čísla rostla. Stavěly se továrny, rostla výroba zejména ve strojírenství. Zvýšená šachta a zbraně.
  Stalinovi se podařilo vytvořit silný průmysl, ale Fuhrer vyhrál příliš mnoho a nebylo možné se s ním vypořádat. Zdroje se ukázaly jako zcela nesrovnatelné.
  Ale dobrý guláš se vyráběl už v SSSR. A dívky to s chutí snědly spolu s cibulí a chlebem.
  Natasha naštvaně poznamenala a žvýkala maso:
  - No, proč Führer ještě neodjel do Japonska! A pojďte k nám!
  Victoria prudce udeřila bosou nohou do zádrhelu a odpověděla:
  - Hloupost neprostupná!
  Oksana navrhla:
  - Myslím, že nás Fritz podceňují! Ale ve skutečnosti musíme celou tu Hitlerovu smečku roztrhat na kusy!
  Veronika řekla s povzdechem:
  - Neměli jsme štěstí... I když válka mohla začít v jednačtyřicátém. To byly tehdy fámy!
  Victoria souhlasně přikývla, zatřásla nahým hrudníkem a zasyčela:
  -Asi ano! Ale zjevně Jugoslávie a úspěchy Británie proti Itálii zmátly Hitlerovy plány. Ale ve skutečnosti to Fritzovi dokonce prospělo.
  Natasha rozdrtila mravence holými prsty půvabných nohou a souhlasně přikývla:
  - Rozhodně! V jednačtyřicátém roce by pro nás byla Třetí říše bez těžkých tanků a raketového dělostřelectva zcela bezpečná. Byli bychom si na něj troufli... A tak Fritz zvýšil laťku.
  Dívka si těžce povzdechla.
  Victoria se podívala na Natashu. Na jejích nahých, elastických ňadrech a pomyšlení: "ale jaká krása," jak skvělé by bylo ji pohladit. Ale neřekla to nahlas - je to opravdu neslušné.
  Veronika logicky poznamenala:
  - Historie nemá konjunktivitu... Ale obecně by bylo lepší udeřit ve čtyřicátém roce, kdy nacisté postupovali na Francii. Pak se okamžik - pohodlnější nestane!
  Victoria opovržlivě odfrkla.
  - A porušit pakt? Stalin s tím nebude souhlasit! Dal své čestné slovo neútočit!
  Natasha se zasmála a poznamenala:
  - Ach, jak jsme šlechetní!
  Dívky dojedly chleba, dušené maso a cibuli. Pili kyselé mléko z baněk. Posunuli jsme se dál.
  Odhalené podpatky se jim blýskaly, zešedivěly prachem.
  Někde bylo slyšet hučení motorů. Německé tanky se pohybovaly. Mezi nimi je největší E-100. Speerovi se podařilo odmítnout masivnější exempláře. Ale opravdu, proč tank potřebuje dva sudy? Je lepší udělat dva tanky lehčí s různými hlavněmi než jeden se dvěma, ale těžkými.
  E-100 se také nevyrábí, ale stále se dá najít v sérii. Navíc Hitler také miluje mastodonty a nařídil ponechat celou sérii od E-5 po E-100.
  Docela masivní stroj E-75 se 128 mm a hmotností osmdesát tun. Sjednocený s E-50 v brnění. Je to stěží nejlepší model, prakticky to bude ještě horší. "Královský lev" s kanónem ráže 210 mm a vážícím sto tun.
  Dívky vylezly na vysokou borovici a pozorovaly tanky. "Královský lev" díky motoru o výkonu 1800 koní, docela silný mastodont a svižný. E-100 je také vybaven výkonným motorem. Pohybuje se i Shturmlev s výkonným 500milimetrovým raketometem. Je to jeden z nejúčinnějších průlomových strojů.
  Osud samotného tanku Lev byl nejednoznačný. Objevil se před "Pantherem" a podařilo se mu bojovat ve Švédsku, Švýcarsku a během vylodění v samotné Británii.
  Hitler dobyl Švýcarsko i Švédsko, uvalil na Španělsko a Portugalsko dohody o zotročování. Ti byli nuceni opustit svou národní měnu a přijmout marku. Tedy spadající pod vliv německého kapitálu.
  Tank "Lion" měl být použit proti Americe. Ale příliš těžké auto s nedostatečně rychle střílející zbraní armádě nevyhovovalo. Přednost dostal pokročilejší "Panther" -2. Toto vozidlo uspokojilo armádu svými zbraněmi a jízdní výkony a zejména čelní pancéřování jsou více než hodné. "Panther" -2 se stal vítězným tankem ve válce se Spojenými státy. A "Lev" byl používán velmi zřídka. "Tiger" také nebyl příliš produktivním tankem, který se sotva stihl rozsvítit v bitvách konce dvaačtyřicátého roku. A "Tiger" -2 je zastaralý a má sotva čas se objevit. Modernizovaný "Panther" -2 s hmotností padesát tun nebyl v ochraně a výzbroji horší než "Tigr" -2 a byl lepší v jízdních výkonech s hmotností nižší o osmnáct tun.
  Bojová praxe ukázala, že "Panther" -2 výrazně převyšuje "Sherman" v bojových kvalitách, bije toto vozidlo na velkou vzdálenost, až tři a půl kilometru, a je prakticky neproniknutelný do čela a pouze na blízko. rozsah je zranitelný do strany. A to zdaleka neplatí pro všechny modely Sherman.
  Amerika prohrála s německými proudovými letouny a Panthery, stejně jako dřívější E-25 - unikátní samohybné dělo, vysoké pouze jeden a půl metru.
  USA kapitulovaly...
  ČÁST TŘETÍ
  Natasha si pohladila vlastní jahodovou bradavku. A se zářivým úsměvem řekla:
  - Já, ty! On, ona - společně celá země!
  Victoria podporována:
  - Společně přátelská rodina! Jedním slovem jsme sto tisíc I!
  Oksana se zachichotala a ukázala na mastodonty a poznamenala:
  - Tank "E" je velmi krátký a podřepný. Bude těžké ho získat.
  Veronika smutně zasyčela:
  - Bůh nám žehnej!
  Natasha se zachichotala a zaštěbetala:
  - V Americe pro celou zemi, v Americe pro celou zemi, v Americe pro celou zemi - příležitosti jsou rovné!
  Ohnivá Victoria se chichotá a řve:
  - Příležitosti jsou stejné pro různé vrstvy společnosti!
  A jak chceš. A její zuby jsou krásné, jak ukazují.
  Oksana komentovala:
  - Až se Němci odtrhnou, bude to s nimi z jejich zásobovacích základen velmi zlé!
  Veronica se zachichotala a navrhla:
  Tak se modleme!
  Natasha si opovržlivě odfrkla a zavrtěla hlavou.
  - Ne! Jsme členy Komsomolu, což znamená, že jsme ateisté!
  Victoria agresivně varovala:
  - A já jsem obecně militantní ateista! A žádný Bůh neexistuje - to je lékařský fakt!
  Veronika opatrně poznamenala:
  Ale nemůžete to dokázat!
  Victoria v odpověď agresivně zamrkala smaragdovýma očima. A zasyčel s úsměvem:
  - Můžu! Pokud existuje Bůh, pak musí být odpovědný. Znamená to starat se o lidi. - Rusovlasá dívka agresivně narazila bosou nohou do kmene borovice. - Je možné si představit fenomenální kosmickou mysl, která by se nestarala o své stvoření!
  Natasha okamžitě potvrdila:
  - A je to! Jsme přece Bohu jako děti Otci a on se o nás nestará!
  Veronika opatrně poznamenala:
  Jenže i starostlivý otec své děti trestá...
  Natasha se v odpověď zachichotala.
  - Ale neznečišťuj je!
  Victoria naštvaně poznamenala:
  - Ve vašem Bohu skutečně existují zvláštní způsoby výchovy! Například vzal a utopil celé lidstvo a dokonce i nevinná zvířata. Nabízí se otázka, jaké fašistické metody?
  Oksana dodala s úsměvem:
  - A vůbec, věčné trápení v pekle... To je také zjevná přehnanost, protože žádné metody spravedlnosti nemohou ospravedlnit mučení!
  Veronika zmateně roztáhla ruce a s povzdechem řekla:
  - Také si myslím, že Noemova potopa je přehnaná. Ale Země byla před očima Boha plná hříchu...
  Victoria se zasmála:
  - Ano, děti začaly hrát žerty. Otec zvedl kulomet a zastřelil ty, kteří blábolili, a nechal pod trávou jen ty, kteří seděli tišeji než voda. Zrzka odhalila své velké zuby. - Taková se získá analogie!
  Veronika pokrčila rameny a tiše řekla:
  - Nejsem kněz, abych na takové otázky odpovídal. Ale myslím, že Bůh k tomu měl důvody.
  Victoria se zachichotala a poznamenala:
  - Ano... Z nějakého důvodu bezdůvodně spadli, jen viděli všechny, jako by zmizeli!
  Natasha navrhla:
  - Možná je Bible jen židovská pohádka. Proč bychom tomu měli věřit?
  Oksana vyjádřila svůj názor:
  - V každém případě si musíte zachovat čest. A s posmrtným rájem moc nepočítejte!
  Victoria se zachichotala a poznamenala:
  - Ano... Kněží rádi vyprávějí příběhy! A nepříliš atraktivní!
  Veronika tiše poznamenala:
  - Ale Ježíš Kristus je docela atraktivní obrázek!
  Victoria se zachichotala a zavrtěla hlavou.
  - Takového pacifistu bych si nevzal!
  Natasha se zachichotala a poznamenala:
  - Ano, člověk si musí stát za svým... A co učí Bible? Udeřili tě do pravé tváře - otoč se doleva!
  chtěla říct Veronika, ale byla zjevně v rozpacích. A pak to Victoria vložila:
  - Opravdu zvláštní morálka. Buď nás Bůh učí milovat nepřátele, nebo utopí celé lidstvo najednou. A jak se to dá vysvětlit?
  Natasha si sama odpověděla:
  - Myslím, že Bibli napsali talentovaní vizionáři!
  Veronica se proti tomu váhavě ohradila:
  - Kdo se na to podívá... Ale jinak než existenci Boha nelze vysvětlit vzhled Vesmíru. - Pak se dívka rozveselila. Přejela holou, dlátovou nohou po kůře a pokračovala. - Cokoli může člověk říci, ale je nemožné najít nebo vymyslet přesvědčivější verzi původu vesmíru, kromě toho, jak jej Bůh stvořil!
  Natasha pokrčila rameny a zeptala se:
  - A hlavní příčina zjevení Boha?
  Veronica si povzdechla a odpověděla, ztratila sebevědomí:
  - To je již axiom... Mělo by být přijato vírou, že Bůh existuje. A že existuje navždy a nemá žádnou první příčinu.
  Natasha negativně zavrtěla hlavou.
  - Přijmout vírou předvěčnost Boha? Ale mohu nabídnout, že přijmu vírou věčnost vesmíru, ale bez Všemohoucího...
  Veronika logicky poznamenala:
  - Vypadá to jako alogismus. Jak je tato věčná hmota a odkud se vzala?
  Victoria okamžitě odpověděla:
  - A co je logické - Bůh je věčný... A kde se vzal!? O to bezprostředněji všemohoucí a vševědoucí?
  Veronika zoufale odpověděla:
  - Vždy to existovalo... Přijímáme to vírou! A jak je to možné - nepochopitelné!
  Natasha poznamenala:
  "Skutečně, jsme zde na stejné úrovni. Hmota musela nějak vzniknout. A stane se nemyslitelné. - Dívka se usmála a sebevědomě poznamenala. - Ale stále zůstává otevřená otázka, proč je na zemi tolik zla.
  Válka pokračovala a nacisté vstupovali do sovětských zemí stále hlouběji. A mají velký úspěch. A vyspělejší a výkonnější vybavení než Rudá armáda.
  A drtivé rány zasáhly Rudou armádu z východu. Japonsko by nemělo být zlevněno.
  Na poklidný Vladivostok (na Dálném východě nebylo zavedeno stanné právo) padla strašná rána. Většina lodí tichomořské flotily byla odzbrojena v přístavech, mnoho námořníků bylo také převedeno na západní frontu. Na jednu stranu byly útoky Země vycházejícího slunce očekávány, ale v praxi se ukázalo, že nebyly očekávány. Generál Yamamoto vsadil na simultánní úder všemi silami, které bylo možné použít. Amerika, která byla poměrně rychle poražena, nestihla potopit velkou většinu japonského námořnictva, bitevní lodě představovaly obzvláště impozantní sílu.
  Kapitán první hodnosti Vasilčikov právě v tuto předvečerní hodinu hrál karty s ostatními důstojníky flotily. Chlapi byli ještě docela mladí, nechali je tady, aby se ujistili, že lodě úplně neshnijí. Vasilčikov jako jediný z nich ucítil střelný prach, z Leningradu byl převezen kvůli nutnosti léčit se s těžkým zápalem plic, chyceným ve velmi zataženém městě. Kapitán první hodnosti, nebo pokud byl převelen k pozemním silám, plukovník, si užíval ticho Vladivostoku, jeho vzkvétající ulice. Zima minula, duben uběhl s radostí, bylo nádherně, teplo, červen nebyl uprostřed, ale v tropickém pásmu. Důstojníci trochu popíjeli, dobrá vodka v námořním obchodě je na dnešní poměry (předválečná inflace znehodnocovala rubl) skoro levnější než mléko.
  Náladu nám však zkazila zpráva, že další karavan s americkým gulášem nepřijede, v důsledku čehož svačina zdražila a místo křehkého texaského telecího masa jsme museli sníst už tak nudnou rybu s okurkou . Důstojníci se několikrát pokusili přeložit rozhovor na téma války a požádali o rozhovor o určitých bitvách, ale Vasilčikov mlčel a odklonil rozhovor na stranu. Nakonec, když ho konečně dostali, vyštěkl:
  - Pošlou vás na frontu, takže poznáte Kuz'kinovu matku. Pochopte, že střelný prach nevoní parfémem, ale mrtvolami!
  Velmi mladý námořní poručík (právě dostal epolety, po půl roce výcviku, do kterého nastoupil hned ze školy) skočil:
  - To je ten, kdo nám chybí! Ženy! Krásná žena! Proč sedíme sami, vždyť město je plné osamělých dívek.
  Kluci jásali:
  - Samozřejmě, pojďme hledat dívky.
  Důstojník zpíval romanci:
  - Jak dobré je lehnout si do trávy a jak lahodnou věc k jídlu! Zařiďte přeuspořádání v lázních a zavolejte mladé dívky!
  Vasilčikov křičel na zuřícího mladíka:
  - Venku je zákaz vycházení a dívky po těžké práci spí! Ne každý má to štěstí, že dostane takové zlodějské místo, blažené, když se kolem lije pot a krev.
  Důstojník škádlil:
  - Střelný prach nevoní po lihovinách, ale po mrtvolách, pouze pro vojíny, velitelé mají plynové masky s filtrem!
  Vasilčikov se zamračil.
  - Filosofe! Typická Spinoza, zbývá jen naučit se mačkat spoušť jazykem! A bude to: pa! Slabina! Slabina!
  Důstojníci se zasmáli, dokonce se začala třást i okna. Vasilchikov dodal:
  - Váš jazyk je skvělý, když je mysl vašeho protivníka malá!
  Mladší důstojník zamumlal:
  "Dost toho, pojďme se napít!"
  Zbytek bojovníků zařval:
  - Správně, nalej! Do svítání si samozřejmě vystačíme s vodkou, ale bude i dost svačin k čertu!
  A ohnivá voda nalitá do sklenic! Ano, tak to začalo vřít a pěnit, zněly obscénní, obscénní písničky.
  Dveře se náhle otevřely a místnost jako by byla zasažena hurikánem. Vysoká ohnivá dívka přiskočila k důstojníkům a vší silou rozbila cihlovou zeď nedopitou lahví vodky. Dívka křičela:
  - Alkoholici a pitomci! Celá země pracuje, nebo bojuje, jste blažení jako prasata. Zapomněl na svědomí a čest! Není divu, že Lenin řekl: opilost je nejhorší ze všech neřestí, její zvláštní destruktivita ve veřejné doméně!
  Mladší důstojník už byl pěkně opilý, přimhouřil oči a zakřičel zpět a popadl prázdnou láhev:
  - Ty děvko, vypadni odsud! Teď budu!
  Dívka se krátce udeřila špičkou boty pod koleno. Úder se zdál lehký, bez dosahu, ale mladík zavyl a potopil se. Láhev spadla a rozbila se. Všichni zalapali po dechu, Vasilčikov zvolal:
  - Ano, to jsou znaky Anny Vedmakové, pilotního esa ve Španělsku a Finsku. Má legendární vlasy, barvu ohně! Vítejte, veliteli letky...
  Zaklínač přikývl.
  - Stále jsem v hodnosti majora a první pilotní eso získalo hvězdu hrdiny SSSR. Právě dorazila ve své stíhačce MIG-5. Zatímco zbytek eskadry je na východní frontě. Byl jsem poučen... No, to není vaše věc, že jsem byl poučen. V každém případě potřebuji, aby váš torpédoborec okamžitě vztyčil americkou vlajku a vyrazil na moře.
  Vasilčikov byl překvapen:
  - Proč naše?
  Zaklínačovy zelené oči zablýskly.
  - Protože tohle auto je vyrobeno v USA. Bylo vám to doručeno v rámci Lend-Lease a pak se řiďte pouze mými rozkazy.
  Vasilčikov se zašklebil:
  - Plukovník poslouchá majora a dokonce i z jiného oddělení. Máte autoritu.
  Vedmáková podala dokument s pečetí NKVD a podpisem místopředsedy ústředí a předsedy Rady lidových komisařů, šéfa tajné policie - maršála Beriji.
  - Rozumím! A bez dalších řečí mě budeš jen poslouchat! Co bude jinak, neřeknu: není ti pět let!
  Vasilčikov se uklonil:
  - Dobrý! Torpédoborec je v pohybu, jen je potřeba zvednout námořníky z kasáren a za dvě hodiny vyplout.
  Vedmáková chytila mladého důstojníka za vlasy, byla o hlavu vyšší než on a zjevně silnější:
  - Jaký borec a opilec! Proč máte tak rozpadlý tým! Ten chlap vypadá spíš jako palubní kluk než jako důstojník. Možná to pro začátek dobře rozfoukat, aby vylezl všechen chmel.
  Vasilčikov byl v rozpacích:
  - Tohle je paša Kolobkov. Do kurzů byl poslán přímo ze Suvorovovy školy podle zkráceného programu. Je to ještě docela kluk, za dva měsíce má narozeniny šestnáct let.
  Zaklínač se zašklebil:
  - Páni! V patnácti a už důstojníkem! To je to, co dělá zrychlení! A to jsem nevěděl, že mléka už dostávají tituly.
  Vasilčikov pokrčil rameny.
  - Na komunistické frontě děti dospívají brzy! Navíc se mu stal příběh, jako když napsal nejlepší příběh o fantastické obraně Moskvy, a Žukov si toho všiml a poradil mu, aby chlapce převedl z kadetů na důstojníky.
  Zaklínač se zlepšil:
  - Dobrý! Není to špatné, že není hlupák, ale už žádné pití! Cítím to a můj nos je jako pes, okamžitě pod tribunálem! Ve skutečnosti za to zaplatíte. Už muž středního věku, ale sám sebou.
  Vasilčikov zakašlal:
  - Ve skutečnosti je mi dvaatřicet, ale už jsem byl šestkrát zraněn ve Španělsku a Finsku, takže vypadám starý ...
  Vedmáková chtěla něco říct v reakci, když náhle předúsvitové ticho přerušil monstrózní řev. Jako by z nebe padaly těžké balvany, okenní sklo najednou prasklo. Střepy krup bušily na stůl a dokonce dopadaly do rukou a tváří opilých důstojníků. Zaklínač křičel:
  - Všichni okamžitě ven.
  Vasilkov v odpověď zakřičel tak, že si málem přetrhl hlasivky:
  - To jsou dvanáctipalcové granáty! Zdá se, že japonské bitevní lodě jsou na lovu, to znamená.
  Vedmáková otráveně narazila botou do zdi:
  - Začalo, ale ne tak, jak jsme plánovali! Vůbec ne! Sakra, musíme okamžitě vzít eskadru na moře a potopit flotilu země opic s úzkýma očima.
  Vasilčikov zamumlal:
  - Zbraně jsou pouze na mém torpédoborci a na několika malých korytech. Ani nemáme odpověď.
  Vedmáková ukázala pěst:
  - No, měli byste mít pobřežní dělostřelectvo! Ostatně ne všichni byli posláni na západní frontu, stejně jako letectví. Ostatně o tom, že Japonsko může každou chvíli vstoupit do války, se mluví roky.
  Vasilkov chtěl něco říct, ale znovu to zaburácelo, pršely úlomky. Siréna kvílela a varovala před příletem letadla. Vasilčikov vstal a zakřičel přes řev Zaklínače:
  - Máme letectví a pobřežní baterie, i když nejsou v kompletní sadě, jsou k dispozici. Pojďme si odpovědět!
  Pilotka zavrčela, když běžela ulicemi:
  - Prostě bych běžel ke své stíhačce a zasadil bych tyhle Japonce, nebude se to zdát dost. Stále budou platit za Tsushimu a Muden.
  Vasilčikov souhlasil:
  - Ano, zaplatí! Ano, i s procenty!
  Ozvaly se výbuchy a opožděné cvrlikání protiletadlových děl. Obecně platí, že většina protivzdušné obrany Vladivostoku byla odstraněna zpět v jednačtyřicátém roce, aby se posílila obrana Moskvy (Čekalo se, že Hitler udeří, ale pak to prošlo!), Takže několik bodů komára -dům země vycházejícího slunce, zdá se, nevěnoval takovému "hluku" velkou pozornost. Japonské střemhlavé bombardéry shazovaly jarní "dárky" s pronikavým ječením. Rána byla zasazena jak městu, tak i flotile. Japonská letadla nejsou příliš velká, ale obratná, ale bitevní lodě jsou naopak mohutné. Američanům se zatím podařilo potopit jen dvě takové krásky a přeživší spolu s křižníky ničili pobřeží. Silně to připomínalo zlotřilý útok Země vycházejícího slunce 27. ledna 1904. Teprve pak nebylo letectví.
  Vasilčikov měl pocit, že se běháním dusí. Není to žádný superman, ale prostý muž s nemocnými plícemi, chycený v těžké situaci. A ve Vedmakové ho o moc nepředběhla. Zajímalo by mě, jak je stará, sotva přes třicet, její prsa jsou velká a ramena široká jako mužská.
  Vedmáková se náhle otočila a mávla rukou:
  - Neutíkej starče, následuj mě! - Vykřikla takovou silou, že jí zvuková vlna zasáhla uši. - Dostaňte torpédoborec co nejdříve na moře.
  Opodál duněly výbuchy, pršely trosky, jeden z nich dopadl přímo na Vedmákovou a ta ho mechanicky zachytila rukama. Pilotka se cítila jako brankářka, která úspěšně vyhrála penaltu, úlomek byl kulatý, teplý a vypadal jako míč. Anna náhle ucítila, jak jí po pažích stéká něco tekutého. Dívka se podívala na úlomek a pak i jejímu železnému válečníkovi, zocelenému třemi roky války (Spolu se Španěly), se do krku dostala nevolnost. V dlaních měla dětskou hlavičku. Chudinka (to je vidět z krátkých copánků, s vydlabanýma očima. Vedmáková opatrně položila hlavu na popraskaný asfalt a přešla:
  - Neměl jsi čas hřešit, ne žít! Není však větší hříšník než Bůh, proto není větší hřích než lhostejnost k utrpení dětí.
  Opět řev a úlomky, jeden zasáhl dívku do boty a poškrábal kůži. Vedmáková se už chtěla otočit a co nejrychleji spěchat na ranvej, kde její MIG trpělivě čekal na agresivní hostitelku, jenže...
  Ostrý jako čepel dýky, válečníkův pohled rozeznal nesnesitelnou bolestnou grimasu na tváři kapitána prvního řádu Vasilčikova, když jeho horní část utrženého těla vyletěla nárazovou vlnou nahoru. Sama dívka se úlomku sotva vyhnula. Už si svého času nějak hákla tvář, dokonce i během letecké bitvy ve Španělsku. V důsledku toho zůstala hluboká jizva, která na dlouhou dobu kazila její vzhled. Pravda, na Sibiři jí byl představen jeden velmi silný čaroděj, kterému se pomocí mastí a vyvolávání duchů podařilo vyléčit, jako by nikdy nebyl, tuto ránu a pár dalších. Vedmáková mu za to dala svou nevinnost, znala radosti žen. Poté dívka zachytila sebemenší příležitost ukousnout štěstí lásky s mužem, což bylo v posvěcených sovětských dobách velmi obtížné, dokonce i při její satanské kráse a schopnosti pokoušet. Nejde samozřejmě ani tak o to muže přesvědčit, ale o to, aby se o tom organizátor večírku nedozvěděl. A podvodníků všeho druhu je tolik, že je prcek, na prcek a prcek, žene dál. Takže opravdu nezrychlíte, pokud je vám vaše kariéra drahá. Ale asi před čtyřmi měsíci, kdy byla oceněna hvězdou hrdiny, za dvacáté páté sestřelené fašistické letadlo v řadě: potkala se v Beriji. A v celé sovětské elitě nebyl větší sukničkář než šéf tajné a otevřené policie.
  Vedmáková běžela jako ranvej. Navíc, což se jí stává málokdy, zamíchala ulici v neznámém městě, v důsledku čehož jen zvětšila vzdálenost.
  Pilot utekl a vzpomněl si: Berija byla v posteli vynalézavá, ale ne vkus, plešatá, břicho, ne Apollo. Nikdy se tedy nestal jejím milencem. Obecně jsou zvěsti, že Berija znásilňoval ženy, čirou nadsázkou. Pokud mu bylo řečeno pevné ne, druhý muž Rudé říše se zpravidla neuchýlil k nátlaku. I když kdo si z dívek troufne říct ne takové potvorě? Kat Ruska číslo jedna!
  Zde se ale stala důvěrnicí Lavrenty Palychové. Obecně se stala jednou z prvních dobrovolnic, které bojovaly ve Španělsku. Ve skutečnosti se této občanské války zúčastnilo jen málo sovětských pilotů. Zdá se, že sám Stalin si vítězství socialistů nijak zvlášť nepřál. A co je logické, ve Francii zvítězili socialisté, zdánlivě levičáci, a vztahy se SSSR se jen zhoršily. Ale zároveň vzhledem k tomu, že Franco je fašista a buržoas a lidová vláda Španělska se zdá být levicová, nebylo možné zcela ignorovat žádosti o pomoc. Ano, sovětští piloti potřebovali získat zkušenosti, vyzkoušet nové vybavení. Zpočátku válka pokračovala s různým úspěchem, ale poté se Francově armádě s podporou italských a německých jednotek podařilo dobýt Katalánsko. Bitva ve vzduchu byla zpočátku vyrovnaná, ale pak se objevil slavný Messerschmitt. Hned v první letecké bitvě Vedmakova pocítila sílu tohoto letounu ve srovnání s IL-16. Zejména rychlost, rozdíl sto kilometrů za hodinu, umožňovala fašistickým letcům, aby si sami zvolili, kde, jak a kdy se do bitvy zapojí. Za druhé, výzbroj 20mm vzduchového děla mohla sestřelit překližkový IL-16 na velkou vzdálenost, zatímco ME-109 s neprůstřelným čelním pancířem zadržel výstřely z 9,6mm kulometu sovětské stíhačky. Ke zničení Messera tedy bylo nutné buď zaútočit zezadu, nebo pokud jste měli velké štěstí, dostat se do motoru, nebo průhledítka. Nutno podotknout, že Němci také mnohem lépe komunikovali a jednali harmoničtěji. Vedmáková byla dvakrát sestřelena a potřetí byla vážně zraněna a zajata. Doba byla tehdy krutá, ale protože válka už byla prohraná, Madrid padl, Hitler na znamení dobré vůle a plánování spojenectví se Stalinem nařídil návrat sovětských zajatců do vlasti. Vedmáková strávila v zajetí jen měsíc, byla umístěna v důstojnické nemocnici, dobře živená a opečovávaná. Nikdo nebil ani neznásilňoval, možná se nacisté a Frankův režim snažili ukázat celému světu jako humanisté na rozdíl od krvavého tyrana: Stalina! Po návratu do vlasti ale ze všech bývalých válečných zajatců zůstala na svobodě jen jedna Vedmáková.
  Pravda, vydaný rozkaz pro jedinou sestřelenou italskou stíhačku jí byl odebrán. Ale zůstala v armádě a dokonce se zúčastnila války s Finskem. Země Suomi měla ve své letadlové flotile pouze 118 zastaralých překližek. Dívka se téměř neúčastnila leteckých bitev, více se věnovala průzkumu, dostala rozkaz, zdá se, že jeden jednoplošník, přesto sestřelila, ale nepočítalo se.
  Witcher se náhle pustil do plamene. Vybombardovaná městská nemocnice hořela. Obraz je skutečně apokalyptický a ženy, děti a staří lidé hoří zaživa. Tady miminko spadlo přímo do ohně a všude kolem se ozval strašlivý řev a sténání.
  Vedmáková ucítila v hlavě troubení archandělů a vrhla se do plamenů. Ohnivé jazyky olizovaly dívčiny holé ruce a otevřený obličej, ale pilot se pohyboval tak rychle, že se jí podařilo dítě popadnout a vytáhnout ho z objetí zkázy.
  Dívka vyskočila, cítila jen lehké svědění na kůži a vrhla pohled na dítě. Běda, už bylo pozdě, chlapec se udusil, plameny mu vnikly do plic a na kulatém obličeji měl popáleniny. Takové roztrhané puchýřky na kůži jsou jemnější než poupata sedmikrásky. Zaklínač křičel:
  - Tady je lidský chaos!
  Botou narazila do hromady odpadků, načež se vrhla na pomoc, koho ještě lze zachránit. Bylo to jako kobra tančící mezi plynovými hořáky, dívka se velmi bizarně svíjela a tančila. Spálila se, boty se jí roztavily, tunika spálená, ale dál tvrdošíjně bojovala o každou slzu dítěte, o každý úder malého srdce, o každý křehký život, ale pro zemi tak nezbytný! Boty se rozpadly a dívka teď tančila ve vírech plamenů s holýma, okouzlujícíma nohama. Byla mučednicí, ale nejen jeptiškou, která se mučila půsty a bičem, což neprospívá ani Bohu, ani lidem, mučednice-bojovnice zachraňující konkrétní životy. Nohy pilotky byly pokryty vrstvou malých puchýřků, ale od bolesti se pohybovaly ještě rychleji a přesněji.
  Kapitán lékařské služby vytáhl z tašky velké boty a zakřičel na ni:
  - Vezmi si je, rychle si je obleč! Staneš se tak zmrzačeným.
  Pilot okamžitě odpověděl:
  - Je lepší stát se tělesným mrzákem, než být morálně šílencem! Ani vteřinu pro sebe, vše pro čelo, vše pro vítězství!
  Kapitán lékařské služby odpověděl:
  - To je skutečný sovětský muž!
  Čarodějnice zaklela:
  - A co vám stojí za to zachraňovat lidi!
  Kapitán si povzdechl.
  - Mám protézy, místo nohou!
  Vedmáková, která vytáhla další dívku s napůl popáleným obličejem a v bezvědomí, křičela:
  Jak krutý je Bůh!
  Kapitán pokrčil rameny.
  Není to vina Boha, ale lidí!
  Vedmáková oponovala:
  - To je totéž, jako když se řekne - za to nemohou rodiče, ale děti!
  Kapitán chtěl něco říct, ale oblaka kouře se mu dostala do krku a rozzlobeně zakašlal.
  Bosá dívka zařvala:
  - Jsem čarodějnice a není krásnějšího povolání!
  A dala holou patu a pokračovala:
  - Adolfe, ať je ve zlé rakvi pozdrav a kytice!
  Bikini bojovníci pokračovali v postupu. Nacisté obešli pevnost Brest a ucpali kotel. Tank E-50, pohybující se východním směrem.
  Gerda nadšeně zpívala:
  - Jsem tak cool holka! Všechny nepřátele lámu jako rampouchy ... A v mrazu, naboso, směle, že i jiskry linou zpod mých nohou!
  Charlotte se zachichotala, vrazila do těla čtyřiatřicítku a nadšeně zvolala:
  - Není důvod pochybovat o vlasti! Válečníci jsou tvrdší než muži!
  Christina také zmáčkla tlačítko bosou nohou a zuřivě zradila a vyrazila sovětské dělo. Takže se utrhl i kufr:
  - Příjmy jsou vysoké jako horské vrcholy!
  Magda vypálila jedno po druhém z děla. Byl 105 mm a v poslední modifikaci smrtelný, byl docela rychlopalný, střílel deset ran za minutu.
  Dívka stiskla holé prsty a zašeptala:
  - Procento v linii budoucnosti dané...
  Gerda bouchla do sovětského tanku, rozdrtila pancíř a křičela:
  - Uvidíte sami!
  Udeřila a Charlotte nahými prsty u nohou s divokým, zběsilým řevem:
  - Vlast je nám teď blíž!
  Christina také vystřelila prsty na nahých, opálených nohách a vydala:
  - Pozdravte s námi sluníčko!
  Magda také přirážela a tiskla si holou patu. Rozbila sovětské dělo na plovoucí úlomky a zpívala:
  - Vlast je nejsilnější!
  A bojovníci budou na jatkách řvát jako buvoli. Čtyřka má velmi ráda muže. Opravdu jim to sluší. Proč ne? Jsou tak krásné a agresivní. A milující. A ten muž je pes, jen kývněte. A budete mít všechno, včetně peněz. A tyto ženy jsou fyzicky velmi silné. A mužskou dokonalost tráví šíleným temperamentem. A neustálé potěšení.
  Na muže nemusíte čekat celý rok - a přesto si vás orgasmus najde!
  Gerda to vzala a zařvala, střílela na sovětskou čtyřiatřicítku a strhla věž:
  - Jsem skutečný rytíř zániku!
  Christina vyplázla jazyk a hrozivě zahoukala:
  - A můj úsměv je jako u pantera!
  Charlotte mluvila agresivně, třásla pěstí a holými prsty u nohou tlačila na joystick.
  A čekají nás velké změny!
  Magda cvrlikala a vyjekla:
  - Jsme ztělesněním hetaery!
  Gerda se zachichotala a odpověděla:
  - Jak je to dobré, když vás hladí ruce pohledných mladých mužů!
  A dívka si představila, jak její dlaně hrabou po jahodových bradavkách. Je to opravdu úžasné. A lechtivé a vzrušující. A moc pěkné.
  Gerda střílela na sovětský SU-85. Havarovala s autem, cvrlikala a plácala bosýma nohama do brnění:
  - Ach, dubové dámy, dubové dámy!
  Charlotte agresivně potvrdila, nafoukla tváře a zavrtěla plnými ňadry.
  - Duba! Dub! Duba dámy!
  A jak to vezme a bude se smát... Jako by zvony zvonily. A jeho hlas je tak zářivý.
  A její obětí byla 76milimetrová ruská zbraň. Zbraně jsou dost archaické.
  Christina se zachichotala a zaječela:
  - Budu řvát a zlomit se!
  A holými prsty také namířila projektil na nepřátelské auto.
  Jak je krásná. Zlato a měď jsou skvělé!
  Magda je úplně zlatá, jak s nadšením zpívá:
  - Hurmina stále pláče...
  Pak se otočila kolem sovětské čtyřiatřicítky a dál smutně zpívala.
  - Je cizinkou v Berlíně!
  Gerda odpověděla šeptem. Holými prsty u nohou zmáčkla tlačítko joysticku a sestřelila sovětskou houfnici.
  - Berlín je hlavní město světa!
  Charlotte v odpověď sebevědomě zamumlala:
  - A Londýn je hlavní město Paříže!
  A hřebíky na sovětské T-26. Stroj, i když není velký, je považován také za tank.
  Christina to vzala a dala pryč, roztočila kolo bosýma nohama:
  - A Paříž je hlavním městem Říma!
  Pak, jakmile se zasměje... A se smaragdovýma očima se provrtá všemi válečníky v řadě. A zároveň se usmívat a třpytit zuby. Ale vůbec, jak bude brát a bušit do sovětských tanků. Na čtyřiatřicítce zbourá polovinu věže.
  A po ní to vezme Magda a zapálí granátem. Tedy projektil. Podle SU-76. Již zjevně zastaralé auto, ale stále zařazené.
  A cvrlikal:
  - A Řím je hlavním městem Miami!
  Je to opravdu vtipné. Dívky se ale nechaly příliš unést. Nevšimli si, jak se k nim pár vojáků sovětské armády připlazilo se svazky protitankových granátů a vyhodili do povětří koleje. A jak to vezme a vybuchne. Válce praskly a E-50 ztratila svou pohyblivost.
  Musel jsem si nechat opravit auto.
  ČÁST ČTVRTÁ
  Bombardování utichlo, ale ostřelování pokračovalo. Lodní děla mají slušnou zásobu nábojů, nicméně palba nyní směřovala spíše na odzbrojená sovětská plavidla. Jamamoto pochopil, že dominance na moři přenese iniciativu v této válce na dlouhou dobu do Japonska. A stavět lodě je proces drahý a dlouhý, i když například ponorky se snadněji razí. S tím se samozřejmě musí také počítat, ale důležité je rozbít konstrukci. Admirál Jamamoto, nejmocnější muž Japonska po císaři Hirohitovi, se cítil jako bůh. Skutečný bůh, takže náboženství země vycházejícího slunce učilo, že nejlepší cestou k zbožštění je vojenská zdatnost! A teď mohl velký velitel libovolně trápit a mačkat prostor kolem sebe.
  Nad Vladivostokem jsou na mnoho kilometrů hustá černá oblaka kouře, to jsou skladiště ropy a sklady paliva v plamenech. Stovky, tisíce lidí jsou upáleny, peklo, no, jak se potom nemůžete cítit jako bůh, který se pomstil Rusům za staletí ponižování, velký lid je nucen se choulit na řadě ostrovů tak malých ve srovnání s rozlohy Ruska. Nyní se ruská flotila potápí a na rozdíl od přístavu Peru neopustí jediné plavidlo.
  Během bitvy o Khalkhin Gol navrhl Jamamoto zasadit podobnou ránu Vladivostoku, k čemuž byl vypracován podrobný plán. Hitler ale nečekaně uzavřel mír se Stalinem. Obecně idiot Hitler zahájil masakr Židů a tím proti sobě postavil Polsko i země Západu. A proč to potřeboval? Chtěli jste získat židovské bohatství? Ale bylo lepší se nejprve stát světovou velmocí, porazit SSSR a možná pak další země. Západ je snazší vyhrát díky tomu, že jeho mentalitu mnohem méně charakterizuje fanatismus a sklon k sebeobětování. Je znám alespoň jeden případ narážení amerických pilotů? Pravda, došlo k pár kolizím, ale toto je s největší pravděpodobností nehoda.
  Rusové jsou fanatičtí, což je zvláštní, protože pravoslavná víra neschvaluje sebevraždu a vůbec nepočítá s tím, že si člověk může vysloužit cestu do ráje činy zbraní. Obecně platí, že Kristovo učení je podle jeho názoru extrémně hloupé a nepraktické. On Yamamoto četl Bibli a žasl nad hloupostí lidí, kteří považovali za takového pacifistického Boha. Například učí: praští tě do pravé tváře - otoč se doleva, žádají jednu košili - dej dvě, miluj svého nepřítele! Pouze duševně nemocný člověk může považovat Krista za Boha. Takové náboženství je dobré pouze pro otroky, vázané vazaly. A celá Evropa a polovina světa tomu musela věřit.
  Je pravda, že Ježíšovo učení, přestože odmítá zásadu Starého zákona, oko za oko, a učí vás milovat své nepřátele, nezabránilo Britům, aby dobyli třetinu celé planety a vytvořili nejrozsáhlejší říše v dějinách lidstva. A to navzdory religiozitě Británie, kde je Bůh zmíněn i v národní hymně. Je zvláštní, že američtí prezidenti přísahají na Bibli, ale přesto bombardovali japonská města napalmovými bombami a zaživa upálili tisíce žen a dětí. Navíc zabíjeli civilní obyvatelstvo nikoli náhodou, ale záměrně, byla to taktika teroru civilního obyvatelstva: podkopávání lidských a ekonomických zdrojů.
  Japonci ale USA zpočátku nebombardovali, před německou invazí za celou válku prorazil a zabil jen jeden bombardér, jen šest civilistů. A také samurajům připisují zvláštní krutost. Koneckonců, on Yamamoto, pokud by chtěl, mohl prorazit s bombardéry do amerických měst, zvláště po porážce yankeeské flotily poblíž peruánského přístavu. Ano, Evropané jsou morální bastardi. Mají zvrácené chápání, víru, učí a nedělají!
  Ne tak v Japonsku! To, co nás učí, to děláme. Neexistuje nic takového, co by Bůh řekl, natoč druhou tvář, a přesto jeho služebníci úmyslně zabíjeli malé děti. Ano, obecně víra, že Bůh je jeden a Všemohoucí, nemůže být pravdivá. Kdyby byl sám, pak by se samozřejmě postaral o to, aby ho lidé uctívali správně, ve víře a pravdě a měli jednotnou doktrínu. A tak se každý modlí, jak chce, co chce. A svět je příliš ošklivý a špatný na to, aby jej stvořil jediný Všemohoucí Bůh. Koneckonců, každý zodpovědný vládce v první řadě usiluje o pořádek a spravedlnost. Chce, aby na prvním místě byli silní, moudří, ušlechtilí, čestní a ostatní se buď napravili, fyzicky i duchovně rostli, nebo... Pokud je však Bůh Všemohoucí a Stvořitel vesmíru, pak by se vytvářet tělesné a duševní šílence.
  Ostatně, proč je císař někdy nucen snášet slabosti lidí jako samozřejmost? Protože není jiné východisko, nemůže mrknutím oka proměnit podivíny v pohledné muže a ze zbabělců odvážné. Ale kdybych mohl, hned bych to udělal! Bohužel, musím přijmout to, co je, a vypořádat se s lidským materiálem, který jsem dostal jako daný. Od koho ji ale dostal, je jiná otázka. Ano, a sám císař má slabiny: je to jen člověk - stárne, je nemocný, zchátralý. Je zvláštní, že božský císař často žije méně než obyčejný sluha, má méně zbraní než většina generálů a mnoho vojáků. No, co je v něm od Všemohoucího Boha. Ale bílá není o nic lepší! V celé historii Evropy nebylo strašlivějšího a úspěšnějšího dobyvatele než Hitler. Ano, je skutečně symbolem vojenské zdatnosti bílých lidí! A přesto, největší velitel všech dob a národů, nemohl ani dokončit gymnázium, získat středoškolské vzdělání, které je v Japonsku povinné!
  Navíc Hitler nebyl přijat do armády, ze zdravotních důvodů. Kupodivu se tento fanatik kultu síly, válečný lev, ukázal být tak fyzicky slabý, že ani v Německu, kde je na každém stanovišti vojenské stanoviště, nebyl povolán jako řadový voják. Jak je Evropa degradovaná.
  Stalin, další z nejvýraznějších politiků naší doby, však také neměl středoškolské vzdělání, byl to pecka. A zajímavé je, že také nebyl povolán do armády, ze zdravotních důvodů. Zajímavé, shodou okolností dva zlomyslní nepřátelé neměli středoškolské vzdělání, nebyli povoláni na vojenskou službu ze zdravotních důvodů, měli otce opilce a Hitlerův otec také zpočátku pracoval jako švec!
  Tady je taková náhoda, zvláštní, zlověstná. Göring, Hitlerův oficiální nástupce, takový není. Pochází ze šlechtické rodiny, Göringův předek byl zástupcem skutečného vládce Německa Bismarcka. Proto Churchill: aristokrat ze šlechtické rodiny a američtí plutokraté (prezident Roosevelt není nic jiného než pěšák, rychle s ním našli společnou řeč.
  Chtěli jimi nahradit Hitlera, ale nevyšlo to. Hitler je všechny dobyl! Goering je obchodník, oligarcha, aristokrat a pragmatik. Je lepší než Hitler schopen sjednotit všechny protibolševické a protiruské síly celého světa. Amerika a Británie chtějí skoncovat s Ruskem bez ohledu na vládnoucí režim, ale komunisté, kteří popírají samotný koncept soukromého vlastnictví, chtějí skončit tak strašně. Je fanatické, že dokonce zavírají oči nad přílišným posilováním Německa a že jsou sami nuceni vstoupit do Třetí říše.
  Německo je ovšem geopolitický konkurent, ale konkurent v rámci kapitalistických a aristokratických pravidel hry a bolševické Rusko je naprosto cizí a nepřátelské. Je dokonce překvapivé, že sám Churchill nabídl Stalinovi pomoc, přes všechnu jeho antikomunismus, tradiční, anglickou nenávist k Rusku.
  V roce 1941 jsem chtěl postavit Stalinovo Rusko proti hitlerovskému Německu. Němci ho bolestně stiskli. Vždyť Německo pod rudými je válečný kůň zapřažený do sovětského vozu a SSSR pod hnědými je věčná partyzánská zóna. Fanatičtí bolševici se přece nesmíří a povedou vleklou partyzánskou válku, která tak vyčerpá Třetí říši, že všechny sny o další expanzi zmizí jako duha po bouřce! Rusko pod Německem, lepší než Německo pod Ruskem! Když to pochopíme, je jasné, proč Churchill a Spojené státy po vojenské porážce a kapitulaci tak rychle přistoupily ke sblížení s Třetí říší.
  Jamamoto je pragmatik, byl proti válce s USA a Británií. Ale tyto dvě říše samy vyprovokovaly Japonsko uvalením embarga na dodávky ropných produktů. Ostatně země vycházejícího slunce nemá vlastní studny a mnoho dalších surovin. Japonci vyjednávali, Američané natahovali stále ponižující požadavky.
  A přitom se Yankeeové, vyvolávající válku, vůbec nestarali o uvedení armády a námořnictva do bojové pohotovosti. Pokušení se ukázalo jako příliš velké, o to víc svitla naděje, že Moskva je na spadnutí a Německo a jeho spojenci přijdou na pomoc. Kromě toho existovala naděje, že Spojené státy, které jsou stále relativně demokratickou zemí, vysoce závislou na veřejném mínění, pokud se válka protáhne, nebudou chtít prolévat krev na cizích ostrovech. Ostatně, proč by obyčejný Američan na ulici dostával se svými příbuznými zinkové rakve, když nemluvíme o ochraně území samotných Spojených států, a dokonce platil poměrně velké vojenské daně! Možná proto prohrálo carské Rusko, které mělo více vojáků, ale ruský lid nepovažoval Mandžusko za své území a nechtěl platit krví a potem za abstraktní zájmy. Bohužel, Hitler do Moskvy nejel, jednak kvůli nepřipravenosti na krutou zimu, jednak kvůli fanatismu, který je pro bolševiky charakteristický.
  Sám jsem to zažít nechtěl.
  Avšak nejen bolševici, ruský lid je náchylný k sebeobětování pro velké cíle. Ostatně první vzduchový beran vyrobil ruský týpek Messer. Je dokonce překvapivé, že to neudělal kvůli hodinám ráje, ale kvůli vlasti. I když... Messer je částečně blázen, protože je mistrem letecké akrobacie, vynálezcem, konstruktérem a samozřejmě živým by vlasti přinesl mnohem větší užitek. Možná se Yankeeové tak nemýlí, replikují princip: hlavní věcí v bitvě je přežít! Mrtví už přece nemohou zabíjet!
  Několik polonahých dívek s odhalenými ňadry se souhlasně uklonilo.
  Admirál Naumo poznamenal:
  - Už jsme spotřebovali více než dvě třetiny munice. Pistole jsou velmi horké, jsou polité kbelíky vody!
  Yamamoto udělal kříž s prstem ve vzduchu a řekl tichým, trochu chraplavým hlasem:
  - Myslím, že zbraně vydrží poslední třetinu střel. I když ne, knokaut až devadesát pět procent.
  Admirál Naumo pokrčil rameny a otřel si pot z čela.
  - Stojí za to dát první den všechno nejlepší?
  Yamamoto zaťal pěsti.
  - Náklady! Samozřejmě to stojí za to! Zaskočili jsme Rusy jako v roce 1904, Němce v roce 1940, ale Stalin velení tvrdě potrestá a už se to nebude opakovat. Je tedy potřeba využít toho, že dračí ocas usnul. Vlastně rozumím Stalinovi, válka s Německem pohltila jeho pozornost natolik, že se přestal starat o Dálný východ. A jeho okolí bez vůdce se bojí převzít iniciativu. Tady jsme propásli náš úder. Stejně jako Američané. Všem bylo zřejmé, že se věc připravuje, mraky se stahují, brzy udeří hrom, ale ...
  Běželi, blýskali se bosí, s kulatými podpatky dívky. Byli na důležité misi.
  Naumo se dotkl jílce samurajského meče zavěšeného na jeho opasku, nebo jak se také běžně nazývá katana:
  - Rusové vždy jednají pozdě! Válka nebude příliš dlouhá a dostaneme se až k Uralu.
  Yamamoto zvedl oči k nebi.
  "Kéž nám v tom pomáhají bohové, ale já si to nemyslím!" Učí se rychle, Khalkhin Gol ukázal, že úroveň Rusů je vyšší než za války v letech 1904-1905. Navíc vám prozradím tajemství. Náš tajný agent ve Vladivostoku trochu pomohl, že poměrně výkonné pobřežní dělostřelectvo nemělo granáty a letadlo nedokázalo včas vzlétnout. Tohle je tajná válka.
  Naumo byl překvapen:
  - A kam se podívali SMERSH a NKVD?
  Yamamoto se zasmál a zatřásl prsty.
  "Tady na Dálném východě slouží nejhorší kádry Ruska, ti, kteří se bojí zemřít na sovětsko-německé frontě, usilují o Vladivostok. Proto je zde mnohem snazší najít na vrcholu zrádce nebo hlupáka, stejně jako samoúčelného člověka. A NKVD je tak zvyklá odhalovat smyšlená spiknutí, že si skutečných zrádců už nevšímá. Takže se s tím docela dá pracovat. Mimochodem, pokud několik generálů přešlo na stranu Němců, přestože jejich rodinám, příbuzným a přátelům za to hrozí poprava, je docela možné podplatit někoho shora. Nebo jej použijte ve tmě, což je ještě lepší.
  Takže jsme udělali hodně práce. My Japonci se obecně vyznačujeme důkladností v přemýšlení o vojenských operacích a zohledňováním všech maličkostí.
  Naumo si promnul jílec své katany.
  - Že jo! Ale stud Khalkhin Gol vyvolává pocit hořkosti a silné mrzutosti! Jak bychom mohli...
  Yamamoto utěšoval:
  - Bylo více Mandžuů než Japonců a obecně je nemožné neustále vyhrávat. Musím poznamenat, že přesto na naší straně nebojovaly nejlepší jednotky a Rusové měli velkou převahu v letectví a tancích.
  Naumo napůl vytáhl katanu.
  - Nejsme ospravedlněni! Samuraj nikdy nebude označovat tupou čepel a unaveného koně, spoustu nepřátel a slabou zbraň!
  Yamamoto opraveno:
  - Samuraj, to samozřejmě ne, ale muž bohužel ano! Lidé mají tendenci dělat chyby!
  Yamamoto byl vyrušen a něco zakřičel do trubek a pak pokračoval:
  - A víte, už v květnu 1942 jsem nabídl úder na Rusko. To by mohlo zabránit postupu prvního Fritze.
  Naumo přikývl.
  - Opravdu! Ale bojovali jsme s USA a britským lvem.
  Jamamoto poklepal prstem na kormidelnu.
  - Ano! Pravda, ale USA dostaly ránu, Británie přišla o své kolonie a Německo bylo relativně těsné. Chtěli jsme čerpat co nejvíce síly ze západu Ruska, abychom usnadnili Wehrmachtu ofenzívu proti Británii beze strachu z bodnutí do zad od Stalina. - Admirál vypil saké nabízené bosou dívkou v krátké sukni a pokračoval. - Úder byl plánován na květen, v době, kdy silnice vysychaly, ale Američané zabránili.
  Naumo vytáhl katanu a sekl ji do vzduchu:
  - Smrt USA! Vždy zasahují do Japonska.
  Yamamoto se potutelně usmál.
  - Samozřejmě ne vždy, například když jsme poprvé bojovali s Ruskem, Yankeeové nám hodně pomohli s půjčkami a také dodávkami zbraní. Více než polovina naší flotily byla vyrobena z peněz Spojených států a Británie a v jejich vlastních loděnicích. Amerika tedy není vždy špatná, ale ne v tomto případě.
  Naumo se překvapeně zeptal:
  - A proč?
  Znovu proběhli kolem japonských admirálů a blýskali nahými patami služky.
  Yamamoto blahosklonně vysvětlil:
  - Hejno dálkových bombardérů prorazilo do Tokia a zasadilo hlavnímu městu zákeřnou ránu pomocí napalmových bomb. Shořely stovky dřevěných domů a císař nařídil za každou cenu přesunout zónu kontroly pryč od hlavního města. A v první řadě dobýt bojový komplex amerických základen na souostroví Medei, nejblíže japonským kostlivcům. Bohužel se nám to nepodařilo, a tak jsme začali prohrávat bitvu o Tichý oceán. Je dobře, že jsme zároveň měli moudrost rychle uzavřít spojenectví s Třetí říší a vystoupit v malém. Jinak by z našich měst nezůstaly ani ruiny.
  Holonohé dívky dokonce vyskočily a natřásaly si černé a červené copánky.
  Nauma zamával mečem ve vzduchu:
  Stejně bychom vyhráli! Je tedy opravdu nutné dát Hitlerovi po válce Filipíny? Tato perla japonské koruny, nedobytný Singapur, kvetoucí Hong Kong, Indonésie, ropné vrty zajatých anglických kolonií a Francouzská Guinea, Indočína, Barma, Thajsko. A ještě mnohem víc, o čem mluvit, jazyk netočí. Vždyť stojíme na hranici s Indií, na jejímž prahu se zmocnil Fuhrer - Austrálie. A vzdát to všechno bez boje jako zbabělec...
  Yamamoto přerušil:
  - Mezi bílými jsou také chytří! Není divu, že císař ve své kanceláři umístil Napoleonovu bustu. Ale byl tu další Caesar, řekl: je těžší udržet poražené než vyhrát. V tomto případě to platí v první řadě pro nás. V této fázi jsme neměli na výběr. Rozhodli jsme se část si ponechat, abychom nepřišli o vše, včetně suverenity.
  Nauma reprodukoval osmičku s mečem:
  Rozumím rozumem, ale srdcem!
  Jamamoto vstal a poplácal svého kolegu po rameni.
  - Ano, nebuďte naštvaní, v tomto případě, pokud odejdeme, pak se vrátit. Porazíme SSSR a znovu se vrhneme do Třetí říše na USA a Brity, ale porazíme je společně s Němci a těstovinami. A pak vše vrátíme, plus obsadíme i Indii, Austrálii, Aljašku a až... Tam se to uvidí, přeci jen budeme mít zdroje ruské Sibiře a Amerika zase upadne do deprese. Tomu je třeba rozumět!
  Holky s holýma nohama znovu souhlasně přikývly. Jsou tak krásné, opálené, některé dívky měly dokonce blond vlasy a svalnaté.
  Admirál Nauma téměř neznatelným pohybem schoval katanu do pochvy a šeptal:
  - Budoucnost je dobrá, ale přítomnost je lepší! Slyšet na letadlových lodích, celá zásoba bomb byla vyčerpána a na ...
  Yamamoto krátce objednal:
  - Pojďte na palubu a rozhlédněte se, za půl hodiny se otočíme a odjedeme na naši nejbližší základnu.
  Nauma mu zapískal nosem:
  - Poslouchejte velitele!
  Admirál vyskočil a držel dveře, aby nezabouchly. Než jeho kroky utichly, vyklouzl ze dveří stín, šla po špičkách a odhodila přikrývku. Yamamoto se zasmál.
  - Lady Armstrongová, jste tak náhlá jako vždy!
  Na tvora dopadl proud světla a ukázal ho v celé své kráse. Byla to blonďatá postava nymfy, dokonalých proporcí, ale s tváří zralé třicátnice. O něco vyšší než Yamamoto, v kožených botách vyšívaných smaragdy a safíry, aby ladily s barvou vlny, s měkkou podrážkou. Poté, co shodila přikrývku, byla v plavkách a pohybovala se jako indická tanečnice.
  Yamamoto ženu zastavil:
  - Tančete později! Mezitím mě pozorně poslouchejte, jak reagoval loutkový prezident Spojených států jako součásti Třetí říše Henry Truman na náš návrh dát všem osvobozeným územím status formálně nezávislých států?
  Armstrong odpověděl jejím jemným hlasem:
  - Řekl, že on a Churchill byli proti. Všechny kolonie budou nadále koloniemi a Čína zůstane rozdělená. Mimochodem, Truman řekl, že pokud Japonsko pomůže režimu Chai Kang Shi, může ho zachránit - osobně se Hitlera zeptá, že to tak bylo. Zkrátka máte své základny v Mandžusku, stejně jako režim a dokonce i něco získáte v pevninské Číně. Zejména ústupky a přístup k surovinám.
  Yamamoto se usmál.
  - To je dobrá zpráva! Ví americká loutková vláda, že jsme zasáhli SSSR? Nebo ještě ne?
  Armstrong udělala prstem kruh.
  - Už to ví! Zatím se neobjevila žádná oficiální reakce, ale Truman už stihl zvolat: výborně, Japonci!
  Yamamoto se zamračil a zlostně povytáhl obočí.
  - Nejsme pro něj Japonci, ale Japonci, národ válečníků a mudrců, a ne pastýři a trestanci jako Američané. I když je to samozřejmě dobře, znamená to, že pro ofenzivu hluboko na Sibiř nebudou žádné překážky.
  Žena hravě pohybovala nohama na podlaze:
  - Sibiř je dobrá - je velká, bohatá! A přitom je Sibiř špatná - je tam sníh a zima!
  Yamamoto našpulil rty.
  - Japonský voják se nebojí mrazu. To je podstata kodexu Bushido: nehledejte pro sebe snadný život, ale překonávejte obtíže. Není divu, že symbol samuraje je - karas! Tato ryba plave vždy proti proudu.
  Armstrong byl překvapen:
  - Kapr? Taková neškodná ryba. Jsou impozantní, skuteční démoni samurajů z apokalypsy ve srovnání se sebou samými se střevlemi, které se smaží na pánvi, a ne s tygrem nebo lvem?
  Yamamoto rozpřáhl ruce.
  - V Japonsku nejsou žádní lvi! A tygr je příliš něžná kočka, chybí jí odvaha. Víte, jeden z hlavních testů samuraje, v deseti letech je zaveden do klece s tygrem a musí si vzít kus čerstvého masa ze šelmy. Že se vylíhla Zenki, nevěříš?
  Armstrong zavrtěla hlavou.
  "Nevěřím, že desetiletý chlapec zvládne tygra, i kdyby měl v rukou ten nejostřejší meč.
  Yamamoto jemně položil ruku na dívčina záda a pohladil ji po holé, sametové kůži.
  - Špatně jsi to pochopil. Syn samuraje vstoupí do klece s tygrem bez meče nebo jakékoli zbraně. Musí použít svou silnou mysl a vůli, aby přesvědčil tygra, aby mu dal své jídlo!
  Armstrong zvolal:
  - Ano, je to prostě neuvěřitelné! Samuraj je skutečný ďábel! Byl jsi také v té cele?
  Yamamoto sklopil oči.
  - Bohužel ne! To je zvyk starověku! Ale jestli chceš, hodíme tě do klece? Řekni, že se chceš dostat do klece s tygrem?
  Armstrong zavrněla a její opálené, elegantní řecké paže obmotaly admirálův krk. Rty se lákavě otevřely:
  - Pokud jsi tygr ty, pak jsem připraven i na peklo! I když bez tebe je ráj horší než peklo, můj milovaný samuraji.
  Yamamoto náhle odstrčil ženu a zakřičel:
  - Nyní musím shrnout výsledky náletu na SSSR s ostatními admirály a také zjistit, jak to chodí na souši. Není čas oddávat se dámským radovánkám. Rozumíte: není čas! Zavolám ti až večer. Mimochodem, úzký řez očí a žlutá pleť mi nevadí.
  Armstrong protočila boky.
  - Ne! Právě naopak! Takže ještě romantičtější a neobvyklejší! Vy jste Japonec, já jsem Američan: žlutá a bílá rasa, anděl a démon! Ten kontrast je šílený! Většina žen miluje originál a ostatní se jim nelíbí.
  Yamamoto si nalil půl sklenice saké smíchané s "Ginnem" a polkl jedním nádechem a uvolnil se:
  - Vlastně jsem si myslel, že ženy jsou konzervativnější než muži. Učinily ženy mnoho vědeckých objevů?
  Armstrongová pohodila hlavou a zavrtěla jejími blond vlasy a řekla:
  - Nejdůležitější objev pro ženu je objev nového muže, pouze za podmínky, že je to kniha, ne rádio! A samurajové nejsou mluvci!
  Ozval se hysterický trylek, zablikalo zelené světlo. Admirál si nalil ještě půl sklenice, odfrkl si rusky a snědl citron namazaný medem. Olízl si rty a ukázal jílec samurajského meče:
  - Osobně jsem zabil více než sto lidí, z toho nejméně dvacet mladých žen! Budete nejkrásnější ze všech obětí.
  Armstrong zahrozil a vyplázl Jamamotův karmínový jazyk:
  - Mám tři syny a ti se vám a vaší rodině pomstí, admirále!
  Yamamoto nevypadal vůbec uraženě.
  - Porodila tři děti...
  - Pět! opravil Amstrong.
  Hlavně pět! A nechal si dívčin pas?
  Paní si hodila nohu přes krk:
  - Jsem Američan a tím je řečeno vše!
  Yamamoto přikývl a zasyčel:
  - Teď k tobě přijde kluk, je to velmi silná ninja bojovnice. Podávejte ho na nejvyšší úrovni. Rozuměl?!
  Armstrong souhlasně přikývl.
  - Miluji mladé lidi... Doufám, že je hezký?
  Japonci sebevědomě odpověděli:
  - Ještě více! Bude se ti to líbit!
  A rezolutně opustil kabinu. Místo toho se téměř okamžitě objevil chlapec. Vypadá asi na třináct nebo čtrnáct let, je velmi svalnatý, bosý a má na sobě kraťasy. Opravdu hezký, s blond vlasy.
  Armstrong byl rád... Že se nebude muset potýkat s nějakým starým podivínem.
  Chlapec se však rozzlobeně podíval a stručně zamumlal anglicky:
  - Svléknout!
  Žena se usmála a řekla:
  - Možná trochu romantičtější!
  Chlapec odpověděl tím, že ji udeřil do obličeje. Tvář paní hořela. Špiónka si těžce povzdechla a začala se svlékat. Bohužel, nepříliš slibný začátek.
  Chlapec vycenil zuby, shodil šortky a odhalil vážnou mužskou dokonalost.
  Syčivý úsměv:
  - Lehnout!
  Lady Armstrongová si s povzdechem lehla na záda a roztáhla nohy. Chlapec do ní s nátlakem a velmi hrubě vstoupil a začal bušit jako samopal. Žádné pohlazení, žádná slova...
  Špión už byla zkušená děvka a nic jí nebylo. Naopak prudké otřesy jsou téměř příjemné. Tak ji vzrušili a jeskyně Venuše se začala plnit vlhkostí. Pak se to úplně rozběhlo a bylo slyšet smyslné sténání.
  Dámy jsou brané drsně, ale i tohle potěší. A tady vás zahalí vlna orgasmu.
  Chlapec náhle přestane bušit, chytne lady Armstrongovou silou za vlasy a sehne se nahý ke své dokonalosti. Špiónka otevře ústa a proudnice zasáhne její jazyk. Taky to není poprvé. A bílá kaše od chlapce je sladká a velmi příjemná na chuť. Armstrong si olizuje rty s opravdovým potěšením.
  Pak se sám mladý ninja nakloní obličejem k jejímu poprsí a začne obětavě pracovat. Armstrong se otřese další vlnou extáze a řve jako buvol na jatkách. Musí chytit dokonalost svými šarlatovými ústy. A pracovat s růžovým jazykem. Dokud znovu nevytryskne fontána bílého a sladkého.
  Tolik zábavy. A mladý, svalnatý a blonďatý ninja je prostě neúnavný. Jeho energie je nezměrná a ohromující. Tento slavný bojovník a postelový obr. A blond vlasy... Prostě všechno super a nejvyšší třída.
  Opravený E-50 vyrazil do boje. Rusové přesto do značné míry postavili opevnění a Němci museli překonat obranu do hloubky. Válečníci metodicky ničili baterii.
  Gerda vystřelila, rozbila sovětské dělo, a pak s úsměvem v hlase řekla:
  - Porazíme lidi a porazíme vědra!
  Charlotte zpívala své měděně červené kadeře:
  - Jsme, oh, lupiči! Lupiči!
  A stisknutím tlačítka joysticku holým prstem vyslala projektil, který rozbil sovětský bunkr.
  A pak Christina ohlušující zavrčela:
  - Bang Bang! A ty jsi mrtvý! Mrtví! Mrtví!
  A také stiskne holým prstem ladnou nohu a pošle nepřítele do knockoutu.
  A pak tu byla Magda. Tady je ta dívka. Také mačká joystick prsty bosé nohy a jak mlátí.
  - Ach, kdo nás uvidí, okamžitě zalapal po dechu!
  Okouzlující Gerda, natřásající se plnými ňadry, bouchla do čtyřiatřicítky a zaječela:
  - A pro někoho to bude vonět po smažení!
  Charlotte stiskla holými prsty tlačítka joysticku a zaštěbetala jako vrabec:
  - A něco si necháváme v prsou!
  Kristina roztrhla sovětskou pistoli s granátem a zašustila a poplácala své šarlatové rty:
  - Nepřibližuj se k nám...
  Magda také zmáčkla tlačítko holým prstem. Odfoukla čtyřiatřicítku a vykřikla:
  - Nepřibližujte se k nám!
  A Gerda, tahle agresivní bestie s blonďatými vlasy, také zatluče projektilem a čtyřiatřicítka praskne jako nos boxera pod pěstí pěstí. A válečník bude kňučet:
  - My to zabijeme!
  A znovu se dívky rozbrečí a vystřelí, bez jakékoli lítosti a pauzy.
  Charlotte nadšeně houkala:
  - Jsem velký lupič...
  A také jak zasáhne sovětskou houfnici. Jen části létaly různými směry.
  Christina vrčí. Když stiskne holým prstem tlačítko joysticku a zacvrliká:
  - A dcera démonů je mrtvá!
  Magda také hřebíky přitlačí bosýma nohama na úderný předmět, rozbije sovětský tank a vydá:
  - A ne skromný!
  Gerda vycenila zuby, zuby se jí blýskaly. Představila si pohledného mladého muže. Tak svalnatý, atletický, se svalovou úlevou a velkou mužskou dokonalostí. A jak se nakloní a obtočí svými šarlatovými rty kolem jeho pulzujícího nefritového jádra. Jak je to chutné, jako čokoládová zmrzlina. A ta čokoládová zmrzlina, kterou slízáš jazykem. A je to tak hezké, tak vzrušující.
  Ach, jak hezké, když se k ní zezadu připojí další mladý muž. A pulzující nefritová tyč vstoupí do vlhké jeskyně Venuše. A jak je to skvělé.
  Gerda se dokonce třásla malátností. Jak dojemné a rozkošné jí to připadalo.
  Dívka vystřelila na sovětskou zbraň. A obdivně cvrlikala a dupala bosou nohou:
  Kluci, je to na vás...
  Charlotte také mlátila a rozbíjela ruský tank, jak blábolila a třásla se v plném poprsí:
  - Zachraňte zemi před ohněm!
  Christina si potřásla měděně žlutými vlasy. Nasadila ohnivý úsměv a cvrlikala:
  - Jsme pro mír, pro přátelství, pro úsměvy světa....
  Magda poslala holým prstem klik na joystick. Rozbila sovětský tank a zavrčela:
  - Na srdečná setkání!
  Válečníci vypadali nesmírně vesele. A jak vycenili zuby. A mrkají a pištějí.
  Charlotte si také představuje chlapa. Mladý, ale s plnovousem. Když ji hladí po prsou. Jak vousy lechtá na hrudi, kudrnaté vlasy přebíhají po zralých jahodách bradavek. A on ji lechtá a líbá její prsa. Jazykem zakroužkujte sladkou medovou bradavku. Taková je idylka. A jestli ten chlap stále strká jazyk do jeskyně Venuše. Jaká chuť!
  Charlotte střílí a ječí:
  - A meč bude ostrý!
  Samozřejmě, že dívky, ač krásky, udělají špinavý čin - zabijí sovětské vojáky. Ale byli tak učeni od raného dětství. Jsou to nelítostní vlci.
  
  
  LUCKY FUHRER VSTUPENKA
  Hitler dostal báječný lístek: štěstí ruského prezidenta Vladimira Putina. A pro Führera se stalo báječným vést. Pravda, ne celý Hitlerův karneval. Zastavil jednotky poblíž Dukera. Ale evakuace proběhla pro Brity a Francouze s těžkými ztrátami a s mnohem větším počtem zajatců. A v bitvě o vzdušnou nadvládu Británie trpěla mnohem více a Němci sestřelili více letadel než ve skutečné historii, zatímco sami ztratili méně. A Fuhrer se přesto rozhodl přistát. A byla docela úspěšná. Londýn padl za jedenáct dní. A britské jednotky kapitulovaly.
  Většina koloniálních jednotek a panství uznala nového a navíc legitimního krále Británie proněmecké orientace a Mosleyho vládu. Vůdce tedy v krátké době vyhrál drtivé vítězství.
  Nestihl se ale obrátit na východ. Japonsko zaútočilo na USA v přístavu Peru. Hitler usoudil, že je nutné dobýt Ameriku, než bude její mocná ekonomika přestavěna na válečný základ. A SSSR, jak ukázala rozvědka, je již docela připraven na válku a není tak snadné ji přijmout. A zimy v Rusku jsou kruté.
  Po dobytí Londýna se navíc Stalin osobně setkal s Hitlerem a oba diktátoři byli navzájem velmi spokojeni. Vůdce se rozhodl, že nejprve skoncuje s Amerikou a poté se SSSR.
  Stalin souhlasil, že se války může zúčastnit i SSSR. Hitler dal souhlas k připojení k Rusku, legální Aljašce. Finska se ale odmítl vzdát. I když Stalin považoval toto území také za prapůvodní, ruské.
  Ale rozhodl jsem se, že se nebudu hádat. A Aljaška není špatná... Začala velká válka mezi SSSR, Japonskem, Itálií, Třetí říší proti USA. Navíc bojovala také Francie a Británie. Fašistická vojska si podmanila všechny kolonie okupovaných zemí.
  A válka se Spojenými státy probíhala pro Třetí říši od samého začátku úspěšně. Japonsko na tom bylo o něco hůř. Ale ve dvaačtyřicátém roce si Němci už na podzim podrobili téměř celou Kanadu. A na jaře 1943 začala ofenzíva proti Spojeným státům. Bojů se již zúčastnili němečtí "Tygři", "Panteři", "Lvi". A jsou to impozantní stroje. Američané tvrdě bojovali, ale postupně prohrávali. Bojovala i Rudá armáda. Poté, co Stalin dobyl Aljašku, vyslal vojáky proti Spojeným státům, aby dobyl také kontinent a také nebyl supem.
  V bitvách "Panther" a "Tiger" a sovětská vozidla měla konkurenci s americkou armádou. Bitvy ukázaly, že T-34-76 nebyl dostatečně vyzbrojen. A Stalin následující rok nařídil umístit na tento tank větší dělo a věž. Neměňte podvozek. Série KV se ale projevila spíše slabě.
  Tank KV-3 vstoupil do série v srpnu 1941 a KV-5 v září tohoto roku. Ve dvaačtyřicátém roce šel do série i KV-4 a Stalin zvolil nejtěžší, ale lépe chráněnou modifikaci o hmotnosti 108 tun. Na konci roku se objevil KV-6 se třemi děly o hmotnosti sto padesát tun. A ve čtyřicátém třetím roce i KV-7 o hmotnosti dvě stě tun.
  Jak se ukázalo, všechny sovětské tanky řady KV mají špatný jízdní výkon, nespolehlivou převodovku a obecně se často zasekávají a kazí. A tank o hmotnosti dvě stě tun obecně je téměř nemožné přeložit.
  Ale není špatného bez dobra. A řada KV byla vypnuta a místo ní se objevila řada IS... Navíc Stalin dokonce zakázal vyvíjet tanky těžší než čtyřicet sedm tun. Ale T-34 se ukázal být tak úspěšný, že Stalin nařídil udělat z tohoto tanku nejdůležitější, základní a masivní.
  Amerika byla pod útokem a Němci, Rudí a Japonci. Bylo rozdrceno jak z jihu, tak ze severu.
  Američané se rychle zhroutili... I když blitzkrieg neprošel, v prosinci dobyli New York a Washington. A Američané 30. ledna 1944 kapitulovali.
  Nastala dočasná pauza... Třetí říše a Japonsko trávily svůj majetek. A SSSR nikam nespěchal. Stalin a Hitler se stali blízkými přáteli. Němci a Japonci dobyli Latinskou Ameriku, bojovali v Číně, pohltili další země.
  SSSR dokončil třetí pětiletý plán. A pak čtvrtá... Třetí říše připravovala nové zbraně... A v roce 1952, 20. dubna, začala nová válka mezi Japonskem a Třetí říší. Stalin se samozřejmě postavil na stranu Třetí říše.
  SSSR se stal mocnou zemí s vysoce rozvinutou ekonomikou. Hlavní tank T-54 a IS-7, Stalinovi se poslední stroj líbil a dal sérii zelenou. Ve Třetí říši byla řada "E", velmi dobrých tanků nové generace. Pak se ale objevily pyramidové ze série AG. Kromě toho měli nacisté jedinečnou zbraň - diskety a mnoho dalšího. Z technického hlediska je Třetí říše silnější než Japonsko, a dokud samurajové nevytvoří jaderné zbraně, musí je dobýt.
  Stalin, starý a oslabený, chtěl slávu. Ale Hitler řekl, že dovolil vzít zpět jen Kurilský hřeben a Jižní Sachalin.
  Stalin se s tím s jistými výhradami spokojil. Pravda, SSSR se tentokrát války tak aktivně neúčastnil. Boje byly urputné.
  Posádka tanku Alenka bojovala na IS-7.
  Sovětský tank je dobrý, ale německé pyramidové jsou stále lepší a více chráněné bokem.
  Alenka stiskla bosé prsty na joysticku. Zastřelen zabijáckým projektilem.
  Proti tomu bojovala japonská E-50, licenčně zkopírovaná od zastaralé značky. Tento stroj měl kanón ráže 88 mm s délkou hlavně 100 EL. Nebezpečný pro kousnutí na boku a teoreticky schopný prorazit ránu do čela a do čela. Velmi vysoká průbojnost. A počáteční rychlost střely je kolosální.
  Horní část trupu je celkem dobře chráněna velkým sklonem, hůře je na tom ale čelo věže.
  Dívka Anyuta namířila zbraň holými prsty a zasáhla samurajský tank. Od prvního zásahu a donucení držet hubu.
  Japonec je celkem svižný, ale váží skoro stejně jako IS-7 se slabší, hlavně palubní ochranou.
  Zde je další E-50, kterou dívky zasáhly na palubě z velké vzdálenosti, i když to vyžaduje fenomenální přesnost.
  Ale přeci jen ta zrzavá Alla mlátila holými prsty u nohou, a to alespoň něco znamená.
  Ale japonský E-75 je v pohybu. Není tak rychlý jako E-50 a je těžší. Ale jeho čelo je silně chráněno. Věž je poměrně silná s předním pancířem, o 252 mm silnější než IS-2. Čelo těla je tenčí, ale s velkým sklonem. Nejslabší strana trupu je pouze 120 mm, bez sklonů. A v nich je nejlepší trefit se z velké vzdálenosti.
  E-75 je poněkud zastaralý stroj vážící přes devadesát tun. Je zjevně nedostatečná. I když 128mm kanon je stále docela výkonný. A T-54 tento stroj dobře proráží.
  Maria vystřelila holými prsty. Probodla bok trupu a poznamenala:
  - Není to nejlepší design!
  Olympias vystřelila ze samopalů a souhlasila:
  - Určitě ne nejlepší!
  A holé prsty, když mačká na knoflíky.
  Japonci prohrávají novou válku, ale zoufale bojují a nevzdávají se. I když jejich jednotky jsou technologicky pozadu.
  Sovětské MIG-15 budou silnější než japonská auta. A německý ME-462 je zcela mimo konkurenci.
  Porazili Japonce na obloze. A proti diskovým rovinám neexistuje vůbec žádný protijed.
  I když diskotéky srazí téměř vše, co se hýbe.
  Eva a Gertruda se ukázaly v celé své kráse tím, že srazily auta Země vycházejícího slunce.
  Eva vystřelila holými prsty a zavrčela:
  - Pro mého přítele!
  Gertruda potvrdila, že srazila soupeře:
  - Aby všichni muži zemřeli!
  A také holými prsty u nohou bude mačkat tlačítka joysticku a sestřelit několik letadel.
  Japonci byli ve všech ohledech biti a tlačeni. Hitler požadoval skoncovat s nepřáteli co nejdříve.
  Gerda a Charlotte spolu bojovaly v tanku ve tvaru pyramidy. Hmotnost vozu je pouhých čtyřicet pět tun a pancíř je 250 mm s velkými sklony ve všech úhlech. A motor má 1800 koní, plynová turbína.
  A vysokotlaké dělo, které každého mlátí jako perlík. Ať je ráže jen 88 mm, ale jaká vysoká rychlost střely.
  Nemohu odolat německému tanku.
  Gerda za pomoci holých prstů opálených nohou zmáčkla tlačítka joysticku, rozbila japonský tank a zaštěkala:
  - Za velikost komunismu v árijské zemi!
  A dívka vyplázla jazyk. Je mobilní a růžový.
  Charlotte také vystřelila holými prsty, zasáhla nepřítele a zapištěla:
  - Za svaté Rusko!
  A mrkla na kamarádku.
  A porazili Japonce důkladně a svižně.
  Albina a Alvina také dobře bojují na obloze, porážejí Japonce a rozbíjejí je na kusy.
  Albina velmi aktivně srazila pomocí holých prstů a rozdrtila samuraje na obloze ...
  A zařval:
  - Sláva Třetí říši!
  Alvina srazila japonské auto a zapištěla:
  - Sláva hrdinům Pruska!
  A také pomocí holých prstů.
  Dívky jsou velmi bojovné a zdolávají všechny překážky. Když samurajské letadlo shoří jako pochodeň a spadne. A za ním je pět bojovníků ze Země vycházejícího slunce.
  Takže dívky jsou zde úžasně sehrané.
  Elizaveta je se svou posádkou na tanku T-54 a ničí japonské tanky.
  Není snadné bojovat. Hlavní japonský tank zkopírovaný z rané modifikace E-50 je velmi vážné vozidlo. A není o nic horší než sovětský tank v čelním pancéřování a výzbroji. A i trochu je její zbraň průbojnější a lepší ochrana čela korby, zejména vrchní části.
  Pravda, Japonec je těžší než sovětský vůz, ale silnější motor to kompenzuje.
  Elizabeth střílí z dálky a manévruje.
  Přesněji Euphrasia řídí. A nenechá se nachytat.
  Jekatěrina, členka posádky, bouchla holými prsty a pištěla:
  - Za komunismu!
  Pak Elena jako výbuch rozbije cíl do strany. A řvát:
  - Jsme nejpřesnější na světě.
  Tank T-54 mohou Japonci prorazit v čele a ještě více v boku. A v bitvě nemá náskok. Takže je těžké bojovat se samuraji.
  A tady přichází E-100. Velmi odporné auto. Její pancíř je silný ze všech úhlů a zbraň je velmi silná na 150 mm. Sovětské auto to rozbije na kusy. A prorazit přes Japonce je těžké. 210 mm s deskovými štíty.
  A čelo má 250 milimetrů.Takže takový kolos neprorazíš.
  Tank T-54 se blíží. Nepropichujte Japonce do čela. Zatlačím, abych bodnul na boku, a pak prostě sestřelili.
  Pistole je výkonná, ale její rychlost střelby je nižší. A přesnost také snižuje ráži.
  Takže od Eurasie je vyžadováno virtuózní manévrování. Aby se, nedej bože, netrefili.
  Dívka zpívala:
  - Rusko je naše velmoc,
  Rusko je naše velká země...
  Mocná vůle, spolehlivá sláva,
  Navždy tvoje!
  Elena dala facku japonskému E-50 a poznamenala:
  - Žijeme v SSSR, ne v Rusku1
  Eurasie s tím souhlasila:
  Ano, ale pointa je stejná!
  A tak se vyhýbali výstřelům a proklouzli k samotnému tanku. A právě do boku, v části, kde není nižší spád a do štítů, se propíchne z podhlavníku.
  A E-100 začne explodovat a explodovat. A jak to všechno dopadne.
  Rusko za Stalina je silné i letectví, tanky a částečně i flotila.
  Zatím ale SSSR příliš velkých lodí nemá, ale postavili slušně malé.
  A na torpédoborci tvoří celou posádku samy dívky. A Japonce důkladně vymlátí.
  A jejich lodě se bez dalších okolků hroutí.
  Dívky pobíhají a holými prsty posílají dělové náboje.
  A jak se blýskají jejich holé růžové podpatky.
  Stalinida, velitel posádky, to vzal a zazpíval:
  - Sláva naší svaté vlasti!
  A znovu, sovětské zbraně buší na Japonce. A teď exploduje celý křižník samurajů. A žlutí vojáci se topí.
  Je tu opět boj...
  V prvních šesti měsících bylo území ovládané Zemí vycházejícího slunce poloviční.
  A vítězství byla na všech frontách.
  Rudá armáda dobyla jižní Sachalin a přesunula se na Kurilské ostrovy. Zaútočili také na Mandžusko. A bojoval o Port Arthur.
  A útok na toto město byl velmi prudký.
  Alenka bojovala s Japonci a vrčela a vycenila zuby:
  - Vyhrajeme!
  A holými prsty na nohou stiskla tlačítka na joysticku a vyhodila do povětří samurajskou houfnici.
  Anyuta také vystřelil. Rozbil nepřítele a zapískal:
  - Za SSSR!
  A Alla bušila divokou zuřivostí a pištěla:
  - Pro nové hranice!
  A také s holými prsty na nohou, jako by tloucily.
  Maria zaštěbetala a zavrčela:
  - Za Stalina!
  A udeřili ze všech sil...
  Olympias také bojovala s holými prsty, jak rozřezat nepřítele a rozpadnout se.
  Port Arthur padl... A toto je suverénní vítězství.
  Další tři měsíce se bojovalo na jiných místech ... Přišel rok 1953 ... Boje v něm jsou velmi kruté.
  Sovětské jednotky se pokusily vylodit v Japonsku, ale byly sestřeleny jednotkami sebeobrany.
  Ani na moři boje ještě neutichly...
  Dívky bojovaly jako opravdoví rytíři.
  A samozřejmě byli bosí a velmi krásní, opálení. A jak mlátili Japonce bombami.
  A ostatní dívky bojují. Například Anastasia Vedmakova. Je to taková bojovná dívka a na MIG-5 předvádí takové zázraky.
  A sestřelí další letadlo, tentokrát japonské, pomocí 37mm děla.
  Pilot se pere v jedněch plavkách a je to extrémně agresivní dívka. A zasáhne nepřítele extrémně přesně.
  A každá její rána zasáhla cíl.
  Anastasia cvrlikala a zpívala:
  - Hymna vlasti zpívá v našich srdcích,
  V celém vesmíru není krásnější žena...
  Zmáčkni silnější rytířský kulomet,
  Zemři pro Rusko dané Bohem!
  Akulina Orlová, která bojuje s Japonci a vyceňuje zuby, namítá:
  - Ne! Raději nechte nepřítele zemřít a my budeme žít!
  A vzpomněla si, jak například partyzánku Laru mučili Japonci. A tato dívka byla hnána sněhem bosá. A katům se jen vysmála do očí. I když jí na holé, mrazem zmrzlé podrážky přiložily široké pruhy rozžhaveného železa, dokázala potlačit bolestný výkřik. I když pokousaný ret krvácel.
  Tohle byla partyzánská dívka Lara.
  A měla velké srdce. A vydržela, když byla bita ostnatým drátem, tělem jí procházel proud.
  Takže nic neřekla. Nezastřelili ji, ale poslali do tábora smrti v lomu.
  Ani tam se Lara nezlomila a pokračovala ve své cestě plné odvahy a hrdinství.
  Akulina Orlová sestřelila další japonské letadlo a zpívala:
  - Budeme bojovat s nepřítelem až do konce,
  Zásahy vojáků nepočítají do počtu...
  Rusové byli vždy schopni bojovat -
  Satan bude zničen!
  Ale teď už přišel březen... Stalin je mrtvý. Slavná éra vlády diktátora a dobyvatele skončila. Nástupcem se stal Berija. Stalin dokonce zanechal svědectví, že Lavrenty Palych by měl být předsedou Státního obranného výboru a vůdcem.
  A 2. května bylo hlavní město Japonska, Tokio, dobyto Němci a sovětskými vojsky. A 9. května 1953 následovala kapitulace Země vycházejícího slunce a válka skončila vítězstvím. A vše se zdálo být dobré a příjemné.
  20. dubna 1955 se uskutečnila první pilotovaná mise na Měsíc. Před lidstvem se zdál celý bezmezný vesmír.
  Ale 20. dubna 1957 šel Hitler do války se SSSR. Vše už ovládal a v cestě mu zbývala jediná síla.
  Kdo zastaví Hitlera?
  Lavrentij Berija se stal silnějším u moci. Je to Gruzínec a lidem se víceméně hodil stín Stalina.
  A přichází válka...
  Němci jsou silní a mají vojáky z celého světa. SSSR je také silný, ale v technologii podřadný než Wehrmacht.
  Objevil se tank IS-10 ... IS-11 a IS-12, ale tyto stroje jsou relativně lehké na padesát tun, jen dělo je výkonnější a s dlouhou hlavní pro IS-11 na 122 mm, pro IS- 12 - 130 mm. A pouze IS-15 byl vyroben silnějším tankem než IS-7. Mělo 152milimetrové a zároveň dlouhohlavňové dělo o hmotnosti asi sto tun.
  Objevil se i T-55. S výkonnějšími zbraněmi v ráži 105 mm a lépe chráněnými.
  Zpočátku Němci postupovali úspěšně. Jejich tanky jsou pokročilejší, stejně jako ostatní vozidla. A hlavně mnohem více síly.
  Po tři měsíce tvrdohlavých a urputných bojů se nacisté dostali do Moskvy. A zima je ještě daleko...
  Lady Armstrongová pokračovala v boji spolu se svými společníky.
  Čtyři dívky bojovaly na tanku Goering-5. Jsou to Angličanky ve službách Wehrmachtu. A není to pro ně vůbec jednoduché. Musíme bojovat s bolševiky, kteří bojují jak fanaticky, tak obratně. Nedávejte Británii sestup.
  Jane přesnou střelou poškodila ruské dělo a zavrčela:
  - Život je okamžik, mezi minulostí a budoucností!
  Gringeta, tento bosý střelec, natáhl zbraň, vystřelil a nadšeně zasyčel:
  - Jsme orlí dívka!
  A její projektil zasáhne přímo sovětskou houfnici. Ano, ta holka je fakt super. A zničí všechny v řadě.
  Malanya kopla také pomocí holých prstů. Zničil ruskou zbraň. Způsobil detonaci bojových souprav. Tady je to, co je temperamentní dívka. A cvrlikal:
  - Budoucnost bude jasná... Válka skončí, věřím v to!
  Matylda pochybovačně řekla:
  - Mám pocit, že na sebe narážíme už více než jedno století. Všechny boje a boje a boje!
  Krásná Jane vyprskla smíchy a vtipně poznamenala:
  - Lepší souboje než nuly!
  A znovu zasáhl sovětskou pistoli přesnou střelou. Tady je to opravdu holka. A bezpečnostní hranice Rusům překáží.
  Před soubojem si děvčata trochu odpočinula v krčmě. Pili jsme bavorské pivo, jedli tučné vepřové a jehněčí. Pak pozvali tucet mladších mužů a dováděli s nimi. A je to vtipné a velmi příjemné.
  Pro holky je to každopádně dobré. A takové potěšení pro silná a docela mladá těla.
  Okamžitě se zvyšuje energetický náboj před bitvou. A tahá za ty nejskutečnější výkony! A pak válečníci mačkají tlačítka bosýma nohama a vyřazují kolosální výsledky.
  Nyní útočí na Moskvu. A město nechce ustoupit. Rusové jsou tak tvrdohlaví. Opravdu se zdálo, že je nejvyšší čas si uvědomit, že jejich postavení je beznadějné, a vydat se na milost a nemilost vítěze. Takže ne. Přetrvávají. Ukažte neochvějné hrdinství. A držte se, tam, kde se zdálo, že nejsou žádné šance, nejsou žádné zádrhely.
  Britové například v bitvě o Londýn nebyli tak tvrdohlaví. Rychle to vzdali. A teď bojují v jednom týmu s nacisty!
  a co? Udělejte si vlastní kariéru!
  Jane se cítí na bílém koni a je docela sebevědomá. Chci se dívce ukázat z nejvyššího úhlu pohledu. A pořádně zatřeste Rusy. Aby se sama stala skutečnou královnou.
  Válečník znovu vystřelí. Zasáhne ruské dělo a vášnivě řekne:
  - Brzy bude na planetě ráj!
  Jaká velmi krásná dívka v těle, ale dělá temné činy.
  Gringethův kanonýr také není miss. Kladivem rozbila 152mm houfnici jako kostku ledu. Tak to je šikovná a jiskřivá dívka. Krásnější asi nenajdete. I když... Svalnatá dívka s poněkud rustikálními a jednoduchými rysy. Ruddy, zdá se hustý, ale v těle není ani kapka tuku. Je to tak tlusté.
  Velmi miluje sex a nikdy nespí sama. Má ráda, když její silné tělo zvrásňují mužské ruce. Gringeta je moc hezká holka. Ale co to dělá. Znovu zasáhla sovětskou baterii. Tady je ten parchant...
  Gringeta zpívala se smíchem:
  - Na hostině nebylo víno, ale Satan udělal vodku!
  A ukázala svůj jazyk.
  A opět tank "Goering" -5 vede cílenou palbu. A bojovníci v něm jsou velmi svůdní. Jednou minuli a třikrát trefili. Pak se navzájem naplácali holými podrážkami! A vycenili zuby.
  Radost dcer okupované Británie však neměla dlouhého trvání. Zde je jedna z bosých dívek, která dokázala zatlačit minu pod housenku. A tento dar ničení se vydařil tak úspěšně, že několik kluzišť okamžitě prasklo. A obrovský sedmdesátitunový tank okamžitě ztratil mobilitu.
  Musel jsem vzít auto do opravy. Výměnu provedl na místě speciální tým.
  Ano, "Goering" -5 nelze srovnávat s pyramidovou rodinou AG. Ale takové, nejhorší zbraně dostaly anglické dívky.
  Ale tady sovětské dívky bojují.
  Již v srpnu 1957. Moskva je zcela obklíčena a její pozice se zdá být beznadějná.
  Alyonka bojuje na IS-15. Silný vývoj sovětských konstruktérů. Čelní pancíř je skloněný o 500 mm. Neprobít se přes Němce. A váží jen něco málo přes sto tun. A motor s plynovou turbínou o výkonu 3200 koní. A dělo schopné na dálku pronikat německými pyramidovými tanky.
  Alyonka mlátila do německého auta holými prsty a zapištěla:
  - Za velké Rusko!
  A kráska cvrlikala.
  Anyuta také, jak porazit nepřítele. A také používá holé prsty na nohou, proráží nádrž na velkou vzdálenost a ječí:
  - Pro mateřskou zemi!
  Zbraň má délku hlavně 120 EL, což je působivé. A projektil s uranovým jádrem. Tento tank má také dvanáct kulometů, které jsou velmi výkonné.
  Alla se také vrhla na nacisty a křičela:
  - Za náš SSSR!
  Maria také vzala a pořezala nacisty a tentokrát stiskla tlačítko na joysticku svou šarlatovou bradavkou a cvrlikala:
  - Pro matku Rusko!
  Olympiáda je také jako řez na nepřítele. A strhne věž německého tanku a zakňučí:
  - Za vlast a svobodu až do konce!
  Sovětský tank se ukázal jako velmi bojový ...
  Ale bohužel, síly jsou nestejné ...
  Velmi nerovné...
  Ale dívky sedící v záloze zachytí jejich okamžik.
  Elizabeth si pohladila břišní svaly. Poté s pomocí holé paty vyslala na nepřítele přesný projektil.
  A zasáhnout nepřítele přímo na cíl.
  A zavrčela:
  - Silnější válečník, zmáčkni kulomet,
  Dojde k zajímavému výsledku!
  Elena poslala na cíl zabijácký dar smrti a poznamenala:
  - Hitler na nás marně vystrkoval hlavu. Bez ohledu na to, jak daleko ustoupíme, nevzdáme se!
  Ekaterina také vystřelila, prorazila cíl a poznamenala:
  - Nezatloukáme hřebíky, ale je potřeba udělat něco podstatnějšího!
  Evrasiya vystřelil ze samopalů a vydal:
  - Rusko pod jhem se neohne, naše armáda se nevzdává!
  Elizabeth souhlasila s tímto:
  - Ne! Rudá armáda se nevzdává!
  A také poslala projektil na cíl holou patou. A dopadlo to dobře a přesně.
  Musíme vydržet za každou cenu. Zde nacisté pionýra mučili.
  Vzali chlapce svlečeného donaha. A pak ho začali mlátit rozžhaveným drátem. Hrozně mě bili, dokud jsem neztratil vědomí. A pak se zalije slanou vodou. Jak chlapec křičel v agónii. A už se zase pražilo s pochodněmi. A pak to vzali a zabodli rozžhavenou tyč do řitního otvoru.
  Tak krutí byli Fritzové. Další zábavou, kterou mají, je smažení pat. Jedna komsomolka byla potřísněna olejem na podrážce a pod ní byl zapálen gril. A dívka křičí hroznou bolestí. A nacisté se smaží a zpívají si píseň.
  A co ještě neudělali. A dívkám byly zlomeny prsty na bosých nohách a chlapci byli rozpuštěni v kyselině a jejich kůže byla stržena zaživa.
  Elizabeth znovu vystřelila. Zasáhlo cíl a zavrčelo:
  - Nikdy se nevzdáme!
  A Elena s tím souhlasila:
  - Nikdy se nevzdávej!
  A na cíl vyslala projektil pomocí holých prstů.
  Vzali další tank a vzplanuli jako pochodeň...
  Catherine agresivně poznamenala:
  - Budeme mistři světa!
  A holou patou vyslala na cíl další projektil.
  Ale bohužel, navzdory všemu hrdinství v září Moskva padla. A v říjnu už Němci dosáhli Uralu. A dobyli Střední Asii z jihu. A do prosince 1957 zcela obsadili celé území SSSR.
  Tak skončilo dobývání světa.
  20. dubna 1959 se konalo referendum o založení monarchie a světového impéria Třetí říše. To se shodovalo s prvním letem astronauta na Mars a novými úspěchy Třetí říše. A Hitler obdrží titul super-císaře.
  Zdálo se, že všechny cíle byly splněny.
  Ale v květnu 1961 Hitler havaroval v letadle a jeho skvělá a dlouhá vláda byla přerušena.
  Ale jeho nejstarší syn se již stal dospělým a Fuhrerova dynastie se stala stabilní a silnou. A nyní Třetí říše dobývá vesmír.
  Všechny národy dostaly stejná práva a občanství nové říše.
  A lidstvo směřuje k Jasnější budoucnosti!
  
  VÍTĚZSTVÍ NAPOLEONU POD VODOU
  Napoleon vyhrál bitvu u Waterloo. V době bitvy neměl záchvat a Britové byli poraženi. A pak byli poraženi i Němci v čele s Blucherem. Poté Francouzi převzali Nizozemsko.
  Opět porazili Prusy a Rakušany. Rusko nechtělo vstoupit do války. Car Alexander byl první, koho boj omrzel a nechtěl prolévat krev.
  Napoleon Bonaparte byl také nakloněn neprotahovat válku. Poté, co spojencům znovu způsobil několik porážek, uzavřel s nimi mír. Francie získala část Itálie a Nizozemska a některé země v Německu a uklidnila se.
  Na chvíli samozřejmě... Napoleon zaútočil ve dvacátých letech na Alžírsko a dobyl ho. A pak ovládl Maroko. Začala africká éra expanze císaře. Napoleon bojoval v Africe a jeho jednotky se opět dostaly do Egypta a Súdánu.
  Napoleon zakotvil v Africe... Do Evropy ale ještě nevylezl. Císař žil v těch dobách poměrně dlouho. A zemřel v roce 1840 ve věku sedmdesáti let, strávil třicet šest let jako císař a celkem čtyřicet let vedl Francii! Toto je velmi dlouhá a slavná vláda. Za něj Francie zažila jak vítězství, tak okupaci. Většina Afriky, včetně Súdánu a Nigérie, se stala francouzskými koloniemi. Napoleonští maršálové navíc dobyli i Indočínu.
  Byla posílena dynastie Bonaparte. Napoleon II měl také děti a nastoupil na trůn v poměrně zralém věku. A jeho dynastie pokračovala ve svém slavném vzestupu. V roce 1848 Francie využila revoluce v Rakousku a odebrala Itálii Habsburské říši. Poté následovala válka s Ruskem spolu s Británií.
  Francouzi spolu s Rakušany porazili Rusy. A zabrali spoustu půdy. Včetně Ukrajiny. Napoleon II. založil Commonwealth a dosadil svého bratra na trůn. Rusko bylo odsunuto do kategorie menších mocností. Napoleon II pokračoval ve svých výbojích a zajal další Prusko a Rakousko. A tam také umísťují své příbuzné a prosazují se v Evropě. Británie se pokusila vznést námitku, ale byla poražena...
  Když v Americe vypukla občanská válka, zasáhl na straně jižanů Napoleon II. A vyhrál... Francie také pokračovala v dobývání Afriky a ovládla Indii. Na moři byli Francouzi s převahou ve zdrojích proti Britům jako slon proti Moske. A dokonce dobyli samotnou Británii přistáním na kontinentu v roce 1873.
  Francie ovládla Austrálii i Kanadu a stala se supervelmocí. V roce 1881 zemřel také Napoleon II. A na trůn nastoupil Napoleon III. Pod jeho vedením Francie pokračovala v přesunu svých jednotek po celém světě. Zejména došlo ke kampani proti Moskvě a Rusko i Spojené státy se nakonec podřídily. A v Číně byla válka. V roce 1904, po smrti Napoleona III., nastoupil na trůn Napoleon IV. Následující rok dobyla Japonsko a o několik let později dokončila dobytí Číny. Poté začala invaze do Latinské Ameriky. Napoleon Pátý, který vládl v roce 1933, dokončil dobytí všech zemí světa a vytvoření světového impéria. V roce 1937 se uskutečnil první pilotovaný let do vesmíru. V roce 1945 lidé letěli na Měsíc. A v roce 1957 na Mars a příští rok na Venuši.
  Bylo to dobytí vesmíru. Na konci dvacátého století již astronauti navštívili všechny planety Sluneční soustavy a dokonce na některých místech - na Měsíci, Marsu, Venuši, byla zakládána osady.
  A v roce 2021 začal let první mezihvězdné expedice. Francouzská říše, mnohonárodnostní a obrovská, ovládla celý svět a sluneční soustavu. A její sny mají moc nad vesmírem!
  
  
  NOVÁ DOBRODRUŽSTVÍ PÁDŮ VE SVĚTĚ AIVENGO
  Přestože Rebeccu zachránil před popravou statečný Ivanhoe, její příběh neskončil. Stejně jako dobrodružství. Isaac rozhodně udělal, co mohl. A začal požadovat zpět šperky a drahé orientální oblečení, které Rebecce vzal. Ale samozřejmě byl odmítnut.
  Co je již majetkem řádu, pak je a Židé nejsou povinni hlásit.
  Rebecca tedy strávila nějaký čas v chladném počasí naboso a pouze v rouchu z pytloviny. Ano, před popravou byla bosá, svlečená a zavřená v klášterní cele. Byla zima a vlhko a byly tam krysy. Tady byla Rebecca tak vyčerpaná a bledá.
  Zůstat naboso v žaláři a na ulici v chladném počasí vedlo k tomu, že se dívka silně nachladila a onemocněla. A Isaac musel naléhavě najmout lékaře. Byl tedy dobře utracený, včetně zaplacení výkupného lupičům.
  A hledal jsem způsob, jak někde najít a vydělat peníze. Richard Lví srdce navíc oznámil, že v souvislosti s jeho korunovací se bude konat grandiózní rytířský turnaj. A vítěze čeká velká odměna.
  V tu chvíli, když Isaac náhle uviděl chlapce v krátkých kalhotách, bosý, do pasu nahý, ale velmi svalnatý. Jeho svaly byly velmi krásné a hluboko definované pod opálenou kůží. Podle standardů středověku nebyl chlapec vůbec malý, ale měl dětský, kulatý obličej. Je jasné, že se stále jedná o dítě, které, pokud vyroste, stane se mužem velmi mohutné postavy.
  Isaac se chlapce s úsměvem zeptal:
  Co chce mladý muž?
  Chlapec dupl bosou nohou a řekl:
  - Chci se zúčastnit rytířského turnaje! Zároveň pomozte své nemocné dceři!
  Bohatý Žid byl překvapen:
  - Jsi doktor?
  Chlapec odpověděl s úsměvem:
  "Navzdory svému mladistvému vzhledu už mám se zabíjením hodně zkušeností. A také v medicíně! A zcela zdarma!
  Isaac nadšeně odpověděl:
  - Báječné! V tom případě. Máte pevné svaly, ale budou stačit na účast v turnaji?
  Chlapec řekl s úsměvem:
  - Přines mi podkovu!
  Bohatý Žid se zamračil.
  - Proč!
  Chlapec sebevědomě řekl:
  - Rozbiju to!
  Isaac zavrčel:
  - Dobře, věřím! Máš moc krásné svaly, na východě by tě s radostí prodali do sultánova harému!
  Chlapec v odpověď vyskočil, několikrát se otočil ve vzduchu a zařval:
  - Nevzdám se!
  Žid překvapeně zapískal:
  - Jak jsi rychlý a obratný! Dobře, na turnaj vám dám koně a brnění s kopím a mečem. Jen ty mi to všechno vrátíš po trojicích!
  Chlapec přikývl.
  - No, protože kůň, zbraně a brnění patří vítězi. V tomto ohledu můžete bojovat.
  
  Velmi rád, Isaac řekl:
  - Skvělý mladý muž... Jak se jmenujete?
  Chlapec odpověděl skromně:
  - Oleg Rybačenko! Jsem válečník, který pomáhá slabším a obvykle slouží Rusku. Ale v tomto případě jsem přišel zachránit vaši dceru. Vzhledem k tomu, bronchitida je velmi nebezpečné onemocnění podle standardů středověku. A šikovných lékařů, kteří dívku dokážou zachránit, je málo!
  Isaac odpověděl s úsměvem:
  - Vypadáš mnohem starší, než vypadáš?
  Chlapec přikývl.
  - Ano, už mnoho let! Je těžké ani spočítat kolik, protože cestuji a žiji v různých světech. Ale měl jsem tolik událostí a dojmů.
  Žid poznamenal:
  - OK! Jdi a uzdrav mou dceru! Mezitím pošlu pro koně a brnění. Ano, a nyní měříte růst. Zdá se, že jsi jen kluk, ale docela velký a se širokými rameny. Vysoký jako Ivanhoe a možná budeš širší v ramenou!
  Oleg přikývl a řekl:
  - K léčbě vaší dcery potřebuji alkohol, tuk, tucet malých šálků. - Když chlapec viděl, jak se Isaacův obličej zkroutil, pospíšil si přidat. - Poháry jsou jen na chvíli. A také by bylo hezké najít jezevčí tuk. Chlapec mrkl. A vaše dcera bude jako nová!
  Isaac souhlasně přikývl.
  - Ano, jen malý kouzelník! Dobře, všechno bude připraveno, jdi a zachraň mou dceru.
  Chlapec se blýskl bosými, kulatými, růžovými a zcela bezprašnými podpatky.
  Začala se kolem Rebeccy motat. Dívka byla bledá a kašlala. Opravdu, na rozdíl od nesmrtelného chlapce, nebyla zvyklá na chlad. Dcera z jižní země na podzim v Británii strávila noc bosá a v jednom hábitu ve vlhké a studené cele a pár dní na čerstvém vzduchu. Tady a odpustit ne dlouho.
  A teď na ni musíte dát banky - nejúčinnější lidový lék, který hodně pomáhá.
  Rebečina kůže je spíše bledá a není opálená. Před pohledným svalnatým klukem se styděla nahá.
  Oleg Rybačenko řekl a přiložil si ukazováček ke rtům:
  - Jsem doktor! Nestyď se přede mnou!
  A dívka úsměv opětovala.
  Kluk, který už měl zkušenosti, jí dal konzervy. Dívka sebou trhla.
  Ale Oleg ji něžně hladil, srazil poškrábané podrážky. Nezvyklá dívka šla po cestě a její bosé nohy byly propíchané oblázky. A cesta k popravě byla pro bohatou dívku, která nebyla zvyklá chodit bez bot, velmi bolestivá.
  Chlapec, který celou dobu běhal bos, poznamenal:
  - Něžné, tak něžné!
  A nasadil na ni konzervy, po kterých byly stopy na dívčiných zádech. Banky ale nemoc vytáhly. A tak Rebecca dostala mléko s medem a usnula.
  Poté Oleg nechal služebnou příkaz, aby nadále dával mléko s medem a malikem a také jezevčí tuk.
  A spěchal na turnaj. Je potřeba vypracovat jak koně, tak brnění a zbraně.
  Žid, i když je chamtivý, není hloupý. A kůň byl dobrý a brnění se zbraněmi nebylo špatné. Oleg vlezl do brnění a cítil se v nich trapně. Nahý boj by byl mnohem obratnější. Ale jsou tu pravidla turnaje: každý musí být ve zbroji a na koni. Zde bojujte nazí s meči, pak Oleg Rybačenko vyhladil celé armády meči.
  Chlapec závodil na bílém koni a těšil se na bitvu.
  Turnaj se konal v Londýně. Ivanhoe se již zotavil ze svých zranění a byl považován za jednoho z favoritů turnaje. Sám Richard Lví srdce se připravoval na bitvu. Očekávaný byl i příjezd vojáků z jiných zemí. Zejména vévoda z Alby: mocný bojovník ze Španělska. Francouzský vévoda z Guise, baroni z Německa. Mnoho bojovníků. I z dalekého Ruska dorazil princ Ruslan. Přesněji ne z Ruska, ale z Kyjevské Rusi.
  Zastoupení zde tedy dopadlo solidně. A byl to nevídaný turnaj s cenami.
  Vítěz měl získat celou truhlu zlata, kterou Richard Lví srdce přivezl z Palestiny. A tato truhla vážila nejméně tunu.
  Takže ti, kteří chtějí bojovat - zřejmě neviditelně.
  Turnaj vzhledem k velkému počtu účastníků proběhl pohárovým systémem.
  Oleg Rybačenko dorazil do speciálního tábora pro rytíře. Brnění a kůň, to je propustka, ale nikdo nevyžaduje doklady.
  Chlapec strávil noc v táboře. Večer k němu přišla žena s lehkou ctností. Když viděla, že před ní je ještě docela dítě a velmi krásné, přikývla:
  - Posloužím ti zdarma!
  Oleg souhlasně přikývl a poznamenal:
  - Nebudete litovat, jsem velmi zkušený!
  Poprvé po letech prostitutka pravděpodobně zažila několik skutečných orgasmů a dokonce vypadala mladší. Odešla spokojená. Brzy se objevily další dívky. Oleg poznamenal:
  - Za sex musíte zaplatit! A pro skvělý sex dvojnásob! Zlatá mince za každý orgasmus!
  Prostitutky ochotně souhlasily... Oleg si vydělal slušné peníze, ale přes noc zavřel oči. Přišly jeho dívky a žena. Obvykle jsou mladí a krásní, ale můžete chytit infekci. Pravda, Oleg je nesmrtelné dítě a infekce ho nebere.
  Ale před zápasem jsem se trochu vyčerpal...
  A pak zazní trubka a ráno začíná turnaj. Zde se rytíři rozcházejí po poli. Chce to hodně bojů. Výběr tupých nebo ostrých hrotů. O všem ostatním rozhoduje los.
  Oleg padl do boje v první bitvě s německým baronem. Byl větší a těžší než chlapec a docela autoritativní válečník.
  Ale terminátor chlapec je zkušený a technický. A aby vás nesrazilo kopí, mírně posunete štít do strany a zmírníte úder. A vy se zasadíte otáčením těla.
  Oleg je velmi silný a nepřítel byl sestřelen spolu s jeho koněm. A chlapec zapískal. Prošel již mnoha bitvami v různých vesmírech. A bojoval s Třetí říší v paralelním vesmíru, ve kterém nacisté nejprve zajali celý svět a teprve potom zaútočili na SSSR. A byl to z jejich strany silný tah.
  A chlapec pak bojoval spolu s Margaritou, nesmrtelnou dívkou, která byla také kdysi dospělá. A s nimi čtyři krásné a také téměř nesmrtelné dívky. Šest supermanů bojovalo s armádou, která ovládla téměř celý svět. A ukázal kolosální hrdinství.
  A teď turnaj. Není to tak těžká dohoda. A pro super kluka není překážkou bezesná noc s prostitutkami.
  Dítě dostalo svou první cenu: koně, zbraně a brnění. Obvykle je rytíři vykupovali za peníze. Pokud jste tedy dobrý bojovník, pak je pro vás účast v turnaji výhodná.
  Pak další bitva... Tentokrát los přivedl Olega k mocnému španělskému vévodovi z Alby. Byl považován za nejlepšího válečníka Španělska. Bylo by zajímavější s ním bojovat až do konce, ale hodně je hodně.
  Nepřítel byl obr a vážil třikrát víc než Oleg. V boji oštěpem je váha významným handicapem. A kůň u Alby je tažný. Možná by bylo triviální, aby vás taková mršina rozdrtila.
  Oleg neměl s turnaji mnoho zkušeností. Obvykle bojoval trochu jinak. Ale celkový bojový zážitek terminátorského chlapce je kolosální.
  A tak odešel. Oštěpy jsou ostré a nabroušené.
  Alba se na něj vrhla velkou rychlostí. Jeho kůň, ač tažný, je velmi obratný. Oleg je však mnohem rychlejší než samotný obr Alba. A když se chlapec přiblížil, nechal kopí a zasáhl nepřítele do hledí. Úder je zdrcující a pod límcem trupu. Alba vyletěl ze svého silného koně a havaroval. Dokonce i pár zubů vypadlo.
  Oleg vyhrál a s úsměvem řekl:
  - Cenný dárek na svatbu!
  Díky vítězství byl chlapec znatelný. Sám král Lví srdce si s ním potřásl rukou a poznamenal:
  - Jsi silný válečník! Odkud jsi?
  Oleg odpověděl s úsměvem:
  - Dovolte, dokud vaše Veličenstvo mlčí!
  Zde je třetí bitva rytířů. No, tři bitvy za den jsou hodně, možná budou časem i čtyři.
  Oleg nyní bojoval s anglickým bojovníkem. Místní rytíř není tak velký jako Alba a vypadal ostražitě.
  Ale můžete vidět zkušeného a silného bojovníka.
  Oleg ze zvyku rozehnal koně a udeřil, vložil a otočil tělo, a samozřejmě se sám vzdaloval od kopí.
  Opět srazil nepřítele bez námahy. Není to těžké a získáte sebevědomí.
  Takže třetí rytíř je poražen.
  Dočasná pauza a svátek vítězů. Počet účastníků se snížil. A hodně jedli.
  Oleg si sundal helmu. Mnozí byli překvapeni, že je tak mladý, že mu nenarostl ani knír.
  Chlapec jedl docela hodně a trochu ztěžkl.
  Jeho dalším soupeřem byl nejlepší bojovník Francie - vévoda z Guise.
  No, proč se nebát vlků v lese.
  Vévoda z Guise byl velmi obratný, technický, velký, vysoký, se širokými rameny.
  Podle všeho je to chytrý bojovník.
  Oleg Rybačenko se rozhodl, že ho porazí jednoduchým způsobem.
  Když se jezdci rozešli, a pak se začali sbližovat. De Guise předstíral kopím a pokusil se zasáhnout chlapce do těla přes štít. Ale Oleg, který měl absolutní reakci, dokázal odejít a sám nabil kopí do hrudi, takže se zlomilo. Samozřejmě přidal tělo.
  A de Guise letěl a havaroval tak silně, že se mu z úst řinula krev. Tady je rána.
  Chlapec se zasmál a poznamenal:
  - Netyranizujte!
  Tohle byl poslední zápas dne. Na další zbývají čtyři.
  Oleg byl potěšen.
  Ale neměl čas na odpočinek. Znovu si přišli pro náklonnost, aby chytili orgasmus děvky. Navíc mu poslali výkupné za brnění a koně. A například brnění de Guise bylo s oblázky a částky byly značné.
  Izák musel samozřejmě dluh splatit. Zdálo se, že Žid je sám se sebou nespokojený. Že nařídil vrátit dluh jen třikrát, ale mohlo to být pětkrát nebo i desetkrát. Když však Oleg viděl, že chamtivý Žid trpí, dal mu dalších dvacet zlatých ve prospěch Rebeky jako dárek od dívky.
  A pak zase sloužil prostitutkám. A zvýšil cenu na dvě zlaté mince. Ale přesto bylo mnoho těch, kteří chtěli. A přišlo i pár šlechtických manželek. Chtěli také získat pohádkový orgasmus nebo dokonce otěhotnět od tak slavného rytíře.
  Oleg Rybačenko opět celou noc nespal a pracoval. Ale to je obecně dobré. Takový mladý gigolo si vydělal, kolik peněz.
  A před obdržením poháru ještě čtyři souboje.
  A prvním soupeřem je bojovník z Afriky. Velmi velký. No prostě obr, osm stop vysoký. A váha liber je minimálně dvacet. Vzhledem k váze vyhrál. Nebojoval ani na koni, ale na obrovském velbloudovi. A všechny rozdrtil.
  Co se dá s černochem bojovat. Olega Rybačenka dokonce potěšilo, že jeho soupeř je takový obr. Bylo to zajímavé a zajímavé.
  Navíc se sázky dělily a bylo možné si vsadit na sebe a v případě vítězství si alespoň něco vydělat.
  Oleg zpíval:
  - Jsem rytíř víry na kolenou divochů,
  Nepřátelé Ruska, smetu z povrchu zemského!
  A tak to chlapec vzal a trochu se připravil na bitvu, namazal štít olejem.
  Zaútočil na něj obrovský černý válečník... Oleg se k němu vrhl. Nepřítel je na velbloudovi a zvedá se jako skála. Je pravda, že takového bojovníka není tak snadné sesadit.
  Oleg opustil nepřátelský obrovský břeh a zasáhl nepřítele do brnění.
  Chlapcovo kopí se zlomilo, ale nepřítel, vrávoravý, odolal. Oleg pískal, tradiční pod límec sboru nepomohl.
  Terminátor dostal další kopí a znovu se rozešli.
  Oleg se rozhodl, že tentokrát bude lepší zasáhnout nepřítele do hledí. To dává efekt, i když bude obtížnější jej zasáhnout.
  Válečník z Afriky byl mazaný a tentokrát namířil kopí na hruď oře. Ale Oleg, který předvídal takovou příležitost, dokázal přesunout svého koně na stranu. I když trochu a poškrábal koně. Oleg ho v divokém vzteku udeřil oštěpem tak, že na hledí, které prorazil mříže, se hrot dostal do mozku. Rána byla smrtelná. Nebylo to proti pravidlům. Určité procento rytířů v turnajích, zejména těch s ostrými kopími, zemřelo.
  Ukázalo se to však nečekaně. A nepřátelská mršina se z velblouda zhroutila.
  Slavné vítězství. Lehce zraněný byl pouze kůň. A Oleg namazal dlouhou rýhu hojivým balzámem. A to koni samozřejmě na zdraví nepřidalo.
  A další soupeř je z Ruska. Tentokrát princ Ruslan. Také větší a velmi obratná stíhačka. Oleg se po třech bezesných nocích necítil moc veselý.
  Na jeho soupeři však byla po pěti soubojích také znatelně znát únava.
  Oleg usnul přesně na hodinu. Jeho spánek byl hluboký a zdálo se mu o něčem z minulých dobrodružství.
  Ano, šest vojáků se chopilo nacistů z časů Stalina a Führera a důkladně je zničili spolu s tanky.
  Oleg Rybačenko se uklonil svými šavlemi a porazil fašistické vojáky. A pak s holou, chlapeckou nohou bude házet ostré a ostré jehly a zabíjet protivníky a tanky.
  A pak znovu, jak slavík píská loupežník. A na nacistická vojska padnou celé vločky omráčených vran.
  Chlapec terminátor zapištěl:
  - Malý chlapec našel plamenomet,
  Ano, vy fašisté, bohužel, žádné štěstí!
  Margarita také zoufale porazila nacisty. Ale přitom házela bosýma nohama tenké kotouče. Uřezali hlavy vojákům země Hitlerova pekelného slunce a kmeny tanků.
  Dívka zároveň pískala a křičela:
  - Za svaté Rusko!
  A vrány padaly, mlátily nacisty jako kroupy a masa tanků shořela.
  Bojovaly nejen věčné děti a čtyři čarodějnice. Ruský pluk Rudé armády proti třiceti nacistickým divizím prokázal neochvějnou výdrž.
  Nataša mezitím vzala, rozsekala mlýn meči. Rozdrcení nepřátelští válečníci. A pak bosýma nohama vypustila další bumerang. Podřezala hrdla nacistům a kmeny tanků.
  A z šarlatové bradavky vyšlehal pulsar a zpíval:
  - Sláva největšímu Rusku!
  Zoja také nedala svým soupeřkám šanci. Každou chvíli sekala a prodlužovala meče, vojáky a tanky. A pak holými prsty u nohou házela jedovaté jehly. A poté, co její karmínové bradavky chrlily celé kaskády blesků, které roztavily německé mastodonty.
  Válečník zpíval:
  - Rusko je naše země!
  Navždy jí budu věrný!
  A jak dívce vystřelí pulsar z pupíku. Ano, rozdrťte nacisty na roztrhané kousky kůže. A pak se chopí tanků.
  Augustina také nedává fašistům šanci. Měděně rudé vlasy terminátorky vlají ve větru jako proletářský prapor.
  A holé, vytesané nohy vrhají velmi smrtící dary smrti. Co nedávají šanci ani vojákům, ani tankům Wehrmachtu.
  Zároveň válečník vyhazuje z rubínových bradavek hořící kousky magického kovu tajícího plazmu. A nezapomeňte řvát:
  - Sláva vlasti - žít za komunismu!
  A pak z jeho kulatého pupíku, jako blesk.
  Světlana je také v bitvě. Je to extrémně cool holka. A také mlátí nacisty meči. A holé, půvabné nohy házím celé dýky smrti. Že usekali hlavy nacistům a odřezávali věže těžkých a středních vozidel.
  A z jahodových bradavek bude ještě vydávat korónový výboj. A to je zejména pro tanky a letadla opravdu více než smrtící.
  A válečník také z pupku podlehne daru záhuby.
  A zpívat:
  - Sláva velkému Rusku! Bůh nás může zachránit!
  A ruští vojáci střílejí na nacisty ze slavné pušky Mosin. Funguje i pár kulometů. Zbraně střílí. V provozu je také jeden z prvních ruských proudových minometů se zvýšeným výkonem "Andrjuša".
  Vojáci sovětské armády byli dobře připraveni. Trefují přesně a jsou velmi disciplinovaní.
  Oleg Rybačenko, porážející nacisty, jak pěchotu, tak tanky a dokonce i letadla, přemýšlel: jak se našim lidem podařilo prohrát s nacisty v této alternativní realitě?
  Je to úplně ostudné! Ale Rusové jsou lepší. Slovanští vojáci takto probodávají malé, bílé a černé vojáky bajonety a vyhazují do vzduchu tanky granáty. K vítězství už zbývá jen málo. A královská armáda je velmi hrdinská. Tady je jedna Rus, s holým břichem, dívka kulometčík střílející na německé jednotky. Tato dívka je v krátké sukni a naboso, ale kulky posílá trefně.
  A Oleg Rybačenko seká meči. A pak také vrhne bumerang s holýma dětskýma nohama, odřízne nepřítele a tanky. A když chlapec píská...
  A zase, jak na nacisty padnou vrány. Nacisté poté nemají šanci. A také útočná letadla.
  Oleg Rybačenko, tento věčný chlapec zapištěl:
  - Sláva mé vesmírné vlasti!
  Margarito, tato věčná dívka je také žhavá v boji. A seká šavlemi, velmi famózně. A jak to sviští, že tlupa vran naráží shora a proráží hlavy nácků a přes poklopy věží fašistických tanků. A holýma dětskýma nohama hází bumerangy, aby válečníci země pekelného fašistického slunce padali po desítkách.
  Marguerite vrčela:
  - Moje drahé Rusko - přátelská rodina národů!
  Natasha sekla nacisty meči. Holými prsty propíchla spoustu jehel. Vzali a prošpikovali nacisty a vyhodili do povětří tucet tanků. Dívka však nezapomněla spustit korónový výboj ze šarlatových bradavek.
  A jak budou vymrštěny blesky z pupku se smrtícím výsledkem, zejména pro tanky a letadla.
  Dívka zakřičela:
  - Budu tak super!
  Zoya také bojuje v divoké bitvě. A její meče jiskří jako zuřící bouře, proudy ohnivých jisker se linou a řežou nádrže jako máslo horkým nožem. A bosé nohy terminátorky házejí jehly, které tečou nacisty jako ježek.
  A z karmínových bradavek vylétají smrtící pulsary ničení a vyhoří z nich letadla a tanky. Válečník je velmi bojovný vzhledem i činem.
  Krása řeže nacisty, letadla a samohybná děla, nedává jim slitování.
  A bojovnice ječí:
  - Sláva vlasti!
  Augustin v bitvě nezná míru a vře s ní prudký vztek. A nepřátele seká jako zelí šavlemi. A její oči hoří jako smaragdy. A bosé nohy, jako listy vrtule, vrhají zprávy o zničení, které trhají tanková letadla.
  A rubínově zbarvené bradavky posílají nacistům takové proudy magické plazmy, že jí nic neodolá.
  Když ale z Augustinova pupku vyletí proud kouzelných blesků. A rozbije celou masu nepřátel spolu s tanky.
  Dívka křičela z plných plic.
  - Sláva všemohoucímu Bohu Rodu!
  Světlana bojuje s divokým davem. A ta dívka, jak udeřit motýlem. A bosýma nohama, jak vypustit nový bumerang, který odřízl věže aut. Hyper class bojovník a přírodní blondýna.
  A jak se z jahodové bradavky uvolní tsunami skvrn magie. A vzala to a rozbila nepřítele, jako by se led pod údery meče roztříštil. A z pupku ji sestřelil korónový výboj. Masa tanků se roztavila, mnoho letadel shořelo.
  Světlana tweetovala:
  - Ta dívka miluje zabíjení,
  Tady je ta dívka!
  Oleg Rybačenko bojuje jako skutečný titán. Terminátor chlapec je takový zoufalý bojovník. A holýma dětskýma nohama vypustí několik disků, které rozsekají nepřátele, kov tanků je jako rozžhavená jehla ledu.
  A jak dítě z karate provozuje větrný mlýn.
  A jestli to vezme a píská si z plných plic. Že celá masa vran vezme a spadne. A vrážet do hlav nacistických bojovníků.
  A pak to vyplivne z trubky... A strhlo to mužskou dokonalost celé stovky fašistů a tanků s letadly. Ti z bolesti šok vzal a okochurilas.
  Malý spisovatel zaječel:
  - Za komunismus v Rusku!
  Margarita v divokém vzteku bude plivat na nacisty a z jejích úst vylétly proudy magické plazmy. A pohltili nacisty až do samotných kostlivců. A tanky se roztavily a letadla se zamotala do ohnivé sítě.
  The Warrior je dívka se zlatými vlasy.
  A její bosé nohy házejí pichlavé a smrtící věci, takže od nacistů odlétají jen kusy natrhaného masa a z tanků kufry.
  A dívky se také vážně rozešly ...
  Dokonce si sundali kalhotky. Poté šlo ničení nacistů mnohem efektivněji.
  Natasha provedla kaskádu úderů na bílé a černé vojáky. A nyní její bosé nohy hodí několik granátů a roztrhají celý prapor nacistů a velkou masu tanků. A pak ze šarlatových bradavek vypustí vlnu, která nacistům přinese zkázu jako kaskáda jednotek tsunami, jak pěchotě, tak tankům s letadly.
  A z pupku to vezme smrtící blesk jako let a spálí nacistickou kohortu a z nich zbyly jen ohořelé mrtvoly a tři desítky tanků s nimi.
  A nakonec, jako by z lůna Venuše, krásné dívky, vylétne vražedný pulsar, který ho s rostoucí velikostí vzal, převalil se a spálil celý pluk nacistů a stovku tanků, včetně několika Myši, najednou.
  Válečník zařval:
  - Za velký komunismus!
  Zoya vzala a provedla kombinaci, ostře se prodloužila meči a odřízla věže tanků. A navenek mladý válečník to vzal a vypustil to pomocí disků smíchaných s hráškovou bombou. A roztrhá spoustu Japonců. A pak si to z malinových bradavek vezme a vypustí nový proud blesků. A rozbít nepřátele na žetony pomocí malých žetonů. A z tanků nezbylo nic.
  A pak z pupíku, jako by ho zasáhly laserové paprsky. A masy nacistů budou odříznuty. A tanky obecně přicházejí o věže, odlétají z nich rozbité válečky.
  A na závěr, jako z jeskyně Venuše, válečník s vlasy barvy plátkového zlata vyvrhne zběsilý proud energie. A smete to nacistické stráže a spoustu tanků, letadel a samohybných děl. Jsou to drsní borci.
  Válečnice z plných plic zakřičela:
  - Sláva komunismu Stalina a cara Alexandra III.
  Oleg Rybačenko se probral a je připraven na nový boj. Jeho protivník Ruslan vyskočil na koně.
  No, dva ruští rytíři bojují. Přestože Ruslan vypadá větší, jeho protivník je rychlejší a silnější.
  A tak se k sobě vrhli.
  Oleg Rybačenko přijal ránu kopím do štítu a pohnul se stranou. A zasáhnout nepřítele obratem s obklopujícím tělem. A jeho kopí se také zlomilo, ale nepřítel upadl spolu s jeho koněm.
  Jezdec seděl pevně, ale kůň prošel. Oleg znovu vyhrál a získal trofej.
  A na předchozí boj měl peníze.
  Oleg se po tomto vítězství již připravoval na semifinále. A jeho rivalem by měl být sám Richard Lví srdce. Jaké skvělé očekávání.
  Ale skalní čtyři rytíři spolu večeřeli.
  Obsluhovaly je krásné dívky. Navzdory přísným zvykům středověku byly dívky holé, krátké sukně a bosé.
  Do blond vlasů dívek jsou vetkány barevné stuhy.
  Nabízeli jídlo a víno.
  Richard Lví srdce poznamenal:
  Jste velmi mladý v letech. Nemáš ani knír. Ale takový silný a neobvyklý bojovník. Jestli chceš, udělám z tebe hlavu své stráže!
  Oleg Rybachenko upřímně odpověděl:
  - Nevadilo by mi to, ale brzy budu muset opustit Británii. A budu nucen bojovat v jiném světě s jinými jednotkami. Takže, bohužel, už vám nemohu sloužit!
  Ivanhoe sebevědomě řekl:
  - Zvládnu to!
  Oleg se na něj podíval. Přestože byl Rybačenko v těle asi dvanáctiletého chlapce, Ivanhoe byl stejně vysoký jako on. A v ramenou dokonce i ten svalnatý chlapec vypadal širší. Ale nějak tento křehký mladík vyhrál. Richard Lví srdce je Ivanhoe o hlavu vyšší a mnohem širší v ramenou. A čtvrtý rytíř je o hlavu vyšší než samotný Richard. A co... Dvě hlavy a nejméně třikrát silnější, ale Ivanhoe je považován za favorita.
  Třeba se potkají ve finále. Je zajímavé, jak Ivanhoe poráží ty, kteří jsou větší a těžší než on. A kdo ho naučil takovou filigránskou techniku turnajového zápasu.
  Oleg jedl maso a pil víno... Křeslo je pohodlné a můžete spát ještě pár hodin.
  Zvlášť když Richard spal. Terminátorský chlapec měl sen o jedné ze svých minulých misí;
  Samozřejmě, Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova, čtyři čarodějnice a to je velmi vážné. Kromě nich ale budou samozřejmě i další hity.
  Oleg Rybačenko střílí z kulometů s pevnými náboji. Vypadá jako velmi svalnatý chlapec, asi dvanáctiletý, má na sobě jen šortky a odhalenou hruď. Když byl dospělý, stal se věčným dítětem, které dostalo nesmrtelnost. A nyní na tom pracuje v různých misích. A bývalý spisovatel sci-fi to miluje.
  Margarita také vypadá jako asi dvanáctiletá dívka, ale byla to dospělá spisovatelka, která si také koupila nesmrtelnost výměnou za plnění různých misí. Dívka bojuje a bije ze samopalů.
  Oleg Rybačenko navíc seká i meči, které se prodlužují na mnoho desítek metrů. Chlapec také hází granáty holými prsty na nohou. A nezapomene z pupku chrlit, že Číňané se smaží jako grilovačky.
  Velmi účinné je ale také pískání. Pak vrany v hejnu omdlí a Číňany vymlátí a Číňanům nepomohou ani helmy.
  Chlapec křičí:
  - Sláva SSSR!
  Tato mise je docela příjemná, ale nejsou tam tak růžové. Zde v jednom vesmíru německé čarodějnice: Gerda, Charlotte, Christina, Magda vyvinuly jedinečný tank - "Panther" -2. Toto auto se ukázalo s nízkou siluetou, umístěním převodovky a motoru dohromady a napříč nádrží. Čelní pancíř korby byl 120 mm ve velkém sklonu, boky byly 82 mm ve sklonu, věž byla 150 mm ve velkém sklonu. A 88mm dělo s vylepšenou balistikou a rychlostí střelby.
  Tento vůz byl chráněn ještě lépe než Tiger-2 a veslo vážilo pouhých čtyřicet tun.
  To umožnilo jeho uvedení do sériové výroby na podzim roku 1943 se starým motorem o výkonu 700 koní.
  "Panther" -2 se okamžitě stal nejlepším tankem druhé světové války a Němci začali vítězit.
  A dokonce se přiblížili k Moskvě a výsadková skupina nájemných vrahů je rozsekala a vyhodila do vzduchu.
  Zabíjení Němců je však pro bílou rasu nepříjemné a žlutých válečníků samozřejmě není škoda.
  Zvlášť teď, když Čína rozšířila infekci po celém světě!
  Včetně Ruska. Pojďme tedy tyto nebesa rozdrtit!
  Margarita také seká Číňany meči, které se prodlužují. A střílí se z kulometů - každá kulka míří přímo na cíl. A holými půvabnými prsty u nohou hází smrtící granáty.
  A jak blesky vypustí z pupíku nepřátele, důkladně ničí a pálí a taví nádrže.
  A pokud dívka píská, pak se ukáže, že jde o blokádu.
  A vrány padají na vrcholky Číny a srážejí letadla.
  Dívka řve:
  - Sláva komunismu!
  Takto se nesmrtelné děti, kdysi dospělé, postavily Číňanům. Ale další čtyři dívky-čarodějnice, věčně mladá stvoření, důkladně vymlátí nebeskou říši.
  Natasha vystřelí kulomety s opakovaně použitelnými náboji. A pak vytasí svými meči mlýn na vzdálenost sto metrů!
  A holými prsty hází granát z pilin a namočený v lektvaru. Exploduje jako vakuová bomba. Nafoukaní Číňané a jejich primitivní tanky létají nahoru. A pak dívka vrhá blesky ze svých šarlatových bradavek, upaluje čínské vojáky zaživa. A pulsary ničení jsou vyhozeny z pupku.
  Drtí letadla jako motýli pálí čínská letadla v pochodni.
  Ale trik s korunou, kdy agresivní magická tsunami vylétnou z lůna Venuše, spálí Číňany jako pekelný plamen.
  Natasha zaštěbetala:
  - Sláva vlasti SSSR!
  Zoya je také v útoku. Obecně je to třída super. A seká meči a střílí z kulometů. A nábojnic je zde nekonečno a nepřátele důkladně posekají. A když dívčina bosá noha hází granáty a trhá čínské vojáky na kusy. A pak z malinových bradavek bijí ohnivé pulsary - trhají věže tanků.
  Z pupíku dívky se zlatými vlasy vylétly blesky. A stovky válečníků Nebeské říše byly upraženy k smrti.
  A tady je jeskyně Venuše vyzařovaná vražedným tornádem. Na čínské jednotky to prošlo kosou smrti.
  Zoya tweetovala:
  - Za vlast a Stalina!
  Augustine se zachichotala, vycenila zuby a vyzařovala sluneční paprsky spalující Číňany a poznamenala:
  - Stalin už není!
  A vystřelila ze samopalů a sekla podlouhlými meči. A pak holé prsty házely granáty. Roztrhali mnoho Číňanů. A z rubínových bradavek krásy letěl blesk zkázy a zkázy. Spálili spoustu bojovníků z Nebeské říše. A obrovské množství Číňanů roztrhaly pulsary létající z pupku spolu s tanky. Jsou tak horké a chrlí oheň.
  Ale ňadro Venuše vzalo a pracovalo. A tak mnoho odpůrců vzalo a upalovalo.
  Augustin zavrčel:
  - Za velikost SSSR!
  Světlana v bitvě je nejlepší a krutá. A pak vypálila dávku kulometů a rozsekala protivníky z Číny na kusy podlouhlými meči.
  Ale z jahodových bradavek vyskočil blesk, který bez lítosti popálil protivníky a nebeská říše je v plamenech a věže jsou strhávány z jejích tanků.
  Holé prsty dívčích nohou odhodily bombu a zabily spoustu Číňanů. A jak holá pata bude stále vydávat pulsar zkázy a trhat protivníky.
  A z pupku usmažil blesk tisíc čínských vojáků.
  No, když zafungovalo ňadro Venuše, stalo se ještě agresivnějším.
  A pak Světlana zařvala:
  - Za komunismus v celém vesmíru!
  Šestka fungovala velmi efektivně. A jednala s divokým, agresivním sebevědomím.
  Pak se k nim ale přidal tým dívek z Třetí říše. Vzali s sebou ještě výkonnější AG-800 s osmi kanóny a dvaceti kulomety. A to vše dívky ovládaly pomocí joysticků.
  Gerda mačkala tlačítka holými prsty, vyslala vysoce výbušný projektil a zamumlala:
  - Sláva árijskému přátelství!
  Charlotte také přitiskla bosé nohy na tlačítka joysticku, vyplivla dar smrti a zavrčela:
  - Sláva komunismu!
  Christina to vzala, stiskla nahé prsty na knoflících a zavrčela:
  - Árijský komunismus!
  Magda, která střílela a také používala bosé nohy, poznamenala:
  - Sám árijský komunismus!
  Dívky z Třetí říše ochotně stříhaly Číňany. Musíme pomoci našim árijským bratrům a sestrám ve válce s Čínou. A tato země považuje celý svět za znečištěný svým koronavirem.
  Gerda znovu přitlačila holými prsty, vyhodila projektil a poznamenala:
  - Nenecháme oživit žlutou říši! Nedovolíme, abyste šířili viry po celém světě!
  Charlotte také mačkala tlačítka holými prsty a vykřikla:
  - Samozřejmě, že nebudeme!
  Christina pomocí svých šarlatových bradavek také střílela na žluté válečníky Nebeské říše, vydala:
  - Pro árijskou budoucnost!
  Magda, která ničila krásné nohy čínských vojáků holými prsty, zabručela:
  - Pro nejvyšší árijské úspěchy!
  A pak se na obloze objevilo diskové letadlo Třetí říše. A tohle je z jiného světa. Tam se Führerovi podařilo vzít Moskvu zpět v jednačtyřicátém roce. Jak se to stalo? Japonsko zaútočilo v červenci 1941 a zadrželo sovětské síly na Dálném východě. V důsledku toho nebyl dostatek sil na obranu Moskvy a hlavní město se v říjnu 1941 vrátilo ... A poté byla administrativa Rudé armády zcela rozrušená a Stalin dostal infarkt. Rychlé vítězství nad SSSR se pak změnilo ve vleklou válku s Británií a USA. V jeho průběhu vznikly diskotéky, které obletěla laminární tryska a byly nezranitelné.
  A po vítězství nad Amerikou už létající talíře stihly navštívit Mars a pořídily si lasery čerpané vodíkem.
  Albina a Alvina přiletěly z paralelního světa na disketě s bojovými paprsky na pomoc SSSR.
  A tady jsou také naboso a v bikinách. Tyto čarodějnice kdysi začaly bojovat ve Španělsku a prošly všemi hlavními bitvami druhé světové války. A nyní na bojovém vozidle v bitvě.
  Albina s holými prsty vytesaných svůdných nohou stiskla tlačítka joysticku, vypálila paprsek, který přerušil čínská letadla, a vykřikla:
  - To jsou zázraky naší technologie!
  Alvina také holými prsty půvabných nohou vyslala paprsek na tanky Nebeské říše, přerušila je a zaštěbetala:
  - Velikost vlasti je s námi!
  A děvčata z Terminátora se unisono rozesmála. Jsou to takové bojovné a noblesní krásky.
  Albina už zmáčkla tlačítko joysticku svou šarlatovou bradavkou, spálila Číňany paprsky a zapištěla:
  - Za árijský řád ve vesmíru!
  Alvina vzala a stiskla tlačítko joysticku svou rubínovou bradavkou a odřízla masu vojáků Nebeské říše, kteří řvali:
  - Za triumf bílých lidí!
  A obě válečnice plácly svými nahými, sexu chtivými mužskými nohami o kovový povlak létajícího talíře.
  Disketa je extrémně impozantní zbraň. To hrálo důležitou roli při dobytí Spojených států Třetí říší. A Čína musí zažít sílu hněvu árijských zemí.
  Do bitvy proti válečníkům Nebeské říše ale vstoupili i japonští válečníci.
  Čtyři krásné, téměř zcela nahé, ocelově svalnaté ninja dívky jsou zapojeny do bitvy. Japonsko je tradičním nepřítelem Číny a je připraveno pomoci SSSR v tomto souboji. Navíc dívky milují zabíjení.
  Zde je první ninja dívka s modrými vlasy, seká dvěma meči a prořezává čínské vojáky. Potom holými prsty u nohou házela hrášek s výbušninami.
  Dále z šarlatových bradavek ninja dívek vyšlehly blesky.
  Válečník křičel:
  - Sláva Japonsku!
  Ninja dívka se žlutými vlasy také sekala meči a provozovala větrný mlýn. Porazila masu čínských vojáků. Její bosé nohy vrhaly jedovaté jehly a zabíjely žluté válečníky. A z karmínových bradavek létaly ohnivé pulsary.
  Válečník zařval:
  Rozbijme Čínu!
  Ninja dívka s červenými vlasy roztočila motýlí techniku se svými meči. Také pokácet mnoho čínských stíhaček. Pak její nahé prsty u nohou vyvrhly disky ve tvaru svastiky a prorazily masu válečníků nebeské říše. A z rubínových bradavek pršely smrtící blesky. Spálili Číňany a mnoho jejich tanků a letadel.
  Válečník křičel:
  - Naši ruští bratři!
  Ninja dívka s bílými vlasy, také s meči, provedla složitou kombinaci a porazila vojáky čínské říše. Pak její holé prsty vrhly podomácku vyrobenou bombu a roztrhaly obrovské množství žlutých vojáků.
  A pak jahodové bradavky vydávaly magické paprsky, které řezaly maso válečníků Nebeské říše a zároveň odřezávaly jak věže, tak ocasy letadla.
  A válečník vyhrkl:
  - Pro japonský sen!
  Bojovníci z Japonska bojovali dobře. A jejich bosé nohy jsou tak smrtící dary smrti a házení.
  A ninjové proti Číně. Ale přispěla i Rudá armáda.
  Dívky se objevily na IS-25. Nejnovější sovětský tank se čtyřmi děly a dvaceti osmi kulomety.
  Vše je v něm automatizováno a komsomolské čarodějnice ovládají pomocí joysticků.
  Alyonka to vzala a holými prsty na nohou mačkala tlačítka joysticku. Ozval se výstřel a nášlapná mina rozmetala Číňany a jejich vozidla.
  IS-25 je impozantní tank. Má motor o výkonu tři a půl tisíce koní - diesel. A brnění je schopné udržet velmi silné rány. Tady je taková bojovná holka. A její prsní bradavky jsou takové, že se v nich třpytí rubíny.
  Anyuta také stiskla tlačítka na joysticku holými prsty a sekla do čínských bojovníků. Roztrhala je na malé kousky, roztrhala tanky Nebeské říše na malé úlomky a spálila letadla.
  A zavrčela:
  - Sláva Svaté vlasti Stalina!
  Aurora také vystřelila, přitiskla bosé nohy na tlačítka joysticku, roztrhala čínské stíhačky, válečky nepřátelských tanků se odvalily a dívka zapištěla:
  - Za vítězství SSSR!
  Maria, také nahými prsty na nohou, nahnala do rakví spoustu Číňanů a jejich tanků a zavrčela:
  - Za velký komunismus!
  Olympias také stiskla své holé prsty na joysticku a další nášlapná mina zasáhla armádu Nebeského impéria - roztrhala na kusy celý prapor.
  Válečník zakřičel:
  - Lenin žije v našem srdci!
  A všech pět bosých, téměř nahých dívek s reliéfním lisem, zpívalo unisono:
  Ne, bdělý nezmizí,
  Podívej, sokole, orli...
  Hlas lidu je hlasitý
  Šepot rozdrtí hada!
  
  Stalin žije v našem srdci,
  Abychom nepoznali smutek...
  Otevřel dveře do vesmíru
  Nad námi zářily hvězdy!
  
  Věřím, že se celý svět probudí
  Bude konec fašismu...
  A bude svítit slunce
  Cesta, osvětlování komunismu!
  
  Sláva bude věčná
  V mnoha generacích...
  ruská moc poroste,
  Skvělý Lenin je s námi!
  Dívky Číňany účinně rozdrtily. Britové však také pracovali dobře. Jane Armstrong a její tým se také utkali s Čínou. Protože v Nebeské říši je mnoho milionů vojáků, dorazilo velké množství nájemných vrahů, aby zachránili SSSR.
  A samozřejmě se postavili nepříteli.
  Bojovníci bojují na tanku "Victoria" -400. Střílejte Brity z děl a kulometů.
  Jane stiskla holými prsty u nohou tlačítko joysticku, rozbila další čínský tank a zapištěla:
  - Za velkou říši!
  Malanya, také bez přemýšlení, stiskla holými prsty u nohou tlačítko joysticku, rozbila čínskou samohybnou pistoli a zapištěla:
  Nikdy nebudeme otroky!
  Gertruda také vystřelila na Číňany pomocí holých prstů, pořezala další auto a zapištěla:
  Jsme svobodné impérium!
  Monica také nedala slitování, Nebeská říše. A také bosou nohou nasměrovaný proud zkázy. Kolik Číňanů a jejich tanků bylo zabito.
  Dívka zatřásla ňadry s jahodovými bradavkami a ohlušujícím štěbetem:
  - Sláva vlasti!
  Britové jsou také v pohybu a ničí Čínu.
  Alenka mezitím trochu změnila taktiku. Odhodila podprsenku a pomocí šarlatové bradavky už zmáčkla tlačítko na joysticku.
  Vyslala projektil a zapištěla:
  - Za chladný komunismus!
  Anyuta také odhodila podprsenku as karmínovou bradavkou stiskla tlačítko na joysticku, čímž poslala další dárek smrti.
  Potom zpívala:
  - Planeta poznala velikost Rusů,
  Fašismus byl rozdrcen ranou meče...
  Jsme milováni a oceňováni všemi národy světa,
  Lidé z celé země pochodují ke komunismu!
  Aurora se také zbavila podprsenky. Odhalila hruď a zasáhla Číňany výtokem. Spoustu z nich zabila a spálila, přičemž stiskla tlačítko rubínovou bradavkou.
  A křičel:
  - Rusové, Rusové,
  Ne šťastný osud...
  Ale proč, být silnější,
  Potřebujeme potíže!
  Maria bez přemýšlení osvobodila hruď od hmoty. A bradavkou v jahodové barvě zmáčkla tlačítko na joysticku. Letěl smrtící a nemilosrdný projektil. Roztrhal dvě stě válečníků Nebeské říše najednou. A dívka křičela:
  - Sláva udatné vlasti,
  Žijte věčně za komunismu!
  Olympiáda, největší z nich, odhalila i velké poprsí. A z jahodových bradavek spustila velmi silný výboj zkázy stisknutím tlačítek na joysticku. A vražedná nášlapná mina rozbila masu čínských vojáků.
  Válečník zařval:
  - Komunismus bude věčný,
  Rosteme jen nahoru, ne dolů!
  Ano, pokud ruská žena začne používat bradavky svých prsou, pak je to skutečně velmi vážné. A Číňané jsou extrémně zraněni. A opravdu jsou na roztrhání. A válečníci nebeské říše umírají po tisících každou sekundu. Tak se jich ujali dívky a nesmrtelný chlapec.
  Oleg Rybačenko vypálil salvu z kulometů a sekl Číňany meči. A pak s holými prsty dětských nohou spustil další dar ničení. Tolik nebeských válečníků zemřelo.
  Zvlášť, když to chlapec terminátor vzal a znovu zapískal, čímž srazil vrány na jejich oholené čínské svršky.
  Mladý válečník poznamenal:
  - Všechno je na světě dobré, když jste mladí a zdraví!
  Ano, je fajn zničit rasu, ze které se nákaza rozšířila do světa. Čína je skutečně nakažlivá. Skutečný kat lidstva, který zrodil nový mor. Což je mimochodem mnohem nakažlivější než AIDS. Koronavirus přišel z podsvětí a Čína, vědomě či nevědomě, vypustila džina z láhve. Tak ať zaplatí za své hříchy krví!
  A terminátor chlapec zasáhl žluté válečníky bleskem ze svého pupku.
  Margarita Korshunova, která se v úctyhodném věku stala znovu dívkou, souhlasila:
  - Ano, mládí je úžasné! I válka přináší radost, když je tělo zdravé, plné mládí a síly!
  A dívka, bosá, s dětskou nohou, hodila další granát. A také bude pískat a srážet vrány na čínské jednotky.
  Natasha v útoku. Bosýma nohama hází jeden smrtící granát za druhým. A seká meči a střílí z kulometů. A pak to ze šarlatových bradavek bouchne do čínských tanků. To je skvělé. Věže tanků se rozpadají a odlétají daleko.
  A jak budou z pupku létat blesky. Ale samotný tok energie ničení z lůna Venuše. A to je ve skutečnosti velmi vážné.
  Natasha zpívala:
  - Komunismus čeká nesmrtelná sláva!
  Zoja, válečnice od ruských bohů, vzala a sekala meči, čímž je prodloužila o sto metrů. A pak vystřelila ze svých zbraní. Její půvabné bosé nohy vrhaly velmi smrtící granát, který ohnivou smrští roztrhal tři čínské tanky najednou. Poté válečník a ze šarlatové bradavky vypustili velmi smrtící blesk. A z druhé truhly na letadlech.
  A tak pulsary z pupku šly a hromadně pálily nepřítele.
  No, jeskyně Venuše konkrétně svrhla jeho dar na nepřítele a spálila ho.
  Zoya zamumlala:
  - Vesmírný komunismus!
  Augustina v divokém, kobrou přeskakujícím pohybu. A její rubínové bradavky vrhají kusy ničivé hmoty, trhají a pálí tanky a pěchotu.
  A když bosé dívčí nohy házejí dárky smrti. A zabíjejí nepřátele, aniž by dali sebemenší slitování.
  Meče rusovlasé krásky, jejíž měděně zrzavé vlasy vlají vzduchem jako proletářský prapor, ale bičují tisíce čínských vojáků.
  A z pupku vyletěl blesk a nepřátelé byli spáleni na popel.
  A pak byl holými prsty vržen hrášek, který sestřelil tucet letadel najednou a explodoval s kusem antihmoty.
  Augustin řve:
  - Náš vítězný komunismus!
  A z lůna Venuše létá, co přináší, nemilosrdné a bez jakýchkoliv konvencí, zkázu.
  Sama Světlana je v divoké bitvě nejlepší. A teď odřízli od kulometů nenáviděné žluté válečníky impéria, které útočilo na SSSR. A nyní se její meče prodloužily a prořízly řady a vojáky nebeské říše. Pak holé, půvabné nohy blonďaté dívky vrhly něco skutečně smrtícího a roztrhaly čínské tanky. A pak jahodové bradavky uvolnily destrukci a totalitní destrukci s oholením mrtvol Číňanů.
  A když se z pupíků lily blesky, došlo k úplnému zablokování.
  Nejsmrtonosnější dar smrti poslalo ňadro Venuše Světlany. Smrt je absolutní.
  Dívka štěbetala a zpívala:
  - Páteř Wehrmachtu byla zlomena v bitvách,
  Bonaparte zmrazil všechny uši...
  NATO bylo roztrháno na kusy
  A Čína byla vmáčknuta mezi borovice!
  Šest bojovníků, chlapec a pět dívek, jednalo efektivně a prakticky. A bosýma nohama házeli extrémně smrtící a agresivní granáty.
  Gerda a její osádka tanku se také vážně rozešli. Zdejší dívky jsou velmi sexy a shodily podprsenky.
  Gerda stiskla tlačítko joysticku pomocí šarlatové bradavky a v důsledku toho vyletěla smrtící nálož.
  Válečník zařval:
  - Za árijské úspěchy!
  Charlotte také vzala a stiskla tlačítko joysticku pomocí karmínové bradavky a zasáhla čínský tank.
  Pak zařvala:
  - Sláva vlasti!
  Christina také nezůstala v dluzích a stiskla rubínovou bradavku na jiném knoflíku a rozbila spoustu čínských vojáků.
  Dívka křičela:
  - Za velkou vlast!
  Magda nezůstala bez proměny výhody. Také vzala a odpálila výbojem smrtící síly pomocí jahodové bradavky. A zkontrolovala sama sebe:
  - Nejlepší vyhraje!
  Dívky se rozešly kvůli velkému vtipu. Zdejší dívky jsou na kolosální úrovni bojových dovedností. Sama Gerda si toho prošla hodně, stejně jako její přátelé. Svého času běhali bosi přes Saharu, bojovali v horách a bojovali u Moskvy. Obsadili hlavní město SSSR. Dívky toho zažily hodně. A věděli, jaké to je bojovat v jedněch bikinách v ruském mrazu.
  A co je horký písek pouště pod holou panenskou podrážkou.
  Museli znásilnit sovětské zajaté vojáky a sami byli znásilněni - což je skvělé!
  Gerda křičela, střílela a zabíjela Číňany:
  Svět je založen na násilí
  Sopka vzteku bičuje ve velkém...
  Vyšší napětí,
  Vybuchne bolestí a strachem...
  Jen strach nám dá přátele,
  Pouze bolest vás motivuje k práci!
  Protože chci víc a víc
  Vtrhnout do nepřátel z kulometu!
  Šest bojovníků bylo tak nespoutaných, že vojáci nebeské říše umírali po mnoha stovkách.
  Dívky jsou velmi temperamentní. A jejich bosé nohy házejí agresivní silou. A bradavky jsou šarlatové, jako vlčí máky vyhazující ničivé pulsary.
  Oleg Rybačenko znovu píská a sráží vrány. Chlapec je plný síly a agrese.
  A vrány padají jako kroupy. A čínské hlavy prorážejí. A vrány také sestřelují letadla. Letectví v Číně je primitivní, ale je ho hodně, takže byste měli tvrdě pracovat. A bitvy se rozvinuly extrémně děsivě.
  Margarita hodila granát na válečníky Nebeské říše bosou nohou a zapištěla:
  - Sláva SSSR!
  A dívka s holým podpatkem podlehla daru smrti a záhuby. A v takové míře rozptýlené, to je prostě strašné.
  Tyto věčné děti jsou tak chrti a agresivní.
  Disketa shora také začala pálit ještě silněji a tvrději lasery.
  Albina pomocí šarlatové bradavky stiskla tlačítko na joysticku a vypálila smrtící laser.
  Přes Číňany prošel paprsek a usmažil spoustu bojovníků.
  Krásná německá blondýnka pištěla:
  - Sláva naší Říši!
  Alvina pokračuje v palbě. Také stiskla své rubínové bradavky na tlačítkách joysticku a zavrčela:
  - Sláva vlasti komunismu!
  Dívčí paprsky rozdrtily tyto čínské stíhačky. A tanky řežou Albina svými šarlatovými bradavkami a letadla řežou Alvina svými rubínovými bradavkami. Dívky nepohrdly rozdrtit Fritze holými prsty půvabných nohou.
  Albina zpívala:
  Sláva velkému Rusku,
  Bůh nás může zachránit!
  Alvin opravil:
  - Jsme Němci, ne Rusové!
  Albina zařvala:
  - Ale my máme árijského, ruského ducha!
  Další dvě německé dívky z letadel mlátí Číňany. Helga a Margaret se tak ujaly válečníků Nebeské říše. Hlavní je zde bojovat téměř nazí, pak budou Číňané bezmocní. A mlátit, mlátit a lámat.
  Helga stiskla páku holými prsty a zakňučela:
  - Sláva vlasti Říše!
  Margaret, také pomocí holých prstů, vyslala na Číňany raketu, roztrhala protivníky a zapištěla:
  - Sláva víře v árijský komunismus!
  Tak bojovné obě árijské krásky.
  A tady je Anastasia Vedmakova, tato dívka, která se stala legendou v různých válkách. Vrhá se do bitvy na nejnovější stíhačce MIG-25. A pojďme sestřelit Číňany. Také věčná dívka, která bojovala obrovské množství času.
  A bojuje v bikinách a naboso. Také velmi agresivní. Nedávat nepříteli sebemenší milost.
  Anastasia stiskne spoušť holými prsty na nohou. Sestřelí tucet čínských letadel v jedné dávce a agresivně skřípe:
  - Ruský válečník se nebojí smrti,
  Smrti na bojišti se nebojíme!
  Za svatou vlast bude bojovat...
  A dokonce i umírání zvítězí!
  A Vedmáková bude odpálena .... A raketa vyhodí do vzduchu tucet čínských letadel.
  Ano, sovětské dívky jsou na vrcholu ... Zde se dívky z různých vesmírů shromažďují a mlátí armádu nebeské říše.
  Zde je Anna Vinogradová v bitvě. Také pilot a v bitvě používá holé, půvabné nohy.
  Oba piloti Anna a Anastasia ale ještě v bitvě nepoužili všechny své zálohy. Odhodily tedy podprsenky a začaly nepřítele mlátit pomocí šarlatových bradavek.
  Zde jimi stisknou tlačítka a spustí se výboje. A Číňané jsou doslova spáleni.
  Dívky jednohlasně křičí:
  Užívejme si svět bez zla,
  I když je to někdy těžké uvěřit...
  Děti si budou hrát a smát se
  A dosáhneme nesmrtelnosti - možná!
  Dívka bojovala jako skuteční orli a tygřice. Tady jsou všechny bojovnice.
  Pouze jeden muž Oleg Rybachenko. Je jako kluk, ale velmi svalnatý a hezký. Není divu, že ho ženy milují. Vlastně je skvělé být dospělou myslí, ale mladým tělem.
  Oleg řídí mlýn s meči, pokácí spoustu Číňanů a zpíval:
  " odpověděl chlapec a svraštil obočí:
  Chci sloužit Svaté Rusi...
  Nechť prolije hodně krve
  Ale Bůh nás může zachránit!
  Natasha, která vypustila blesk ze své šarlatové bradavky, poznamenala:
  - Ruští bohové jsou skutečně silní,
  Ale nepomáhají slabším...
  Pokud jsi věrný Bohu Rod -
  Vytvořte světovou velmoc!
  A dívka s holým podpatkem podlehla granátu se smrtící silou. A roztrhal masu a celou horu Číňanů.
  Augustina vycenila zuby a poznamenala:
  Jsme opravdoví mistři!
  A z rubínových bradavek je to jako bouchání do Číňanů. Ukázalo se velmi efektivní a bojovná dívka.
  A všechny krásky sborově křičely:
  - Za největšího z komunismu!
  A vezmou si další tok energie z pátého bodu. A hned milion Číňanů zahodil kopyta.
  Gerda s pomocí šarlatové bradavky poslala pozemní minu, poznamenala:
  Máme za sebou pěkný lov!
  Ninja dívky, které drtily Číňany, zapištěly:
  Jsme nejsilnější na světě
  Namočte všechny nepřátele do záchodu!
  Nevěříme v ninja slzy,
  A my dáme zlým čínským mozkům!
  A znovu holé podpatky dívek, jako by házely hrách smrti a trhaly kůži žlutých vojáků na cáry.
  Oleg Rybačenko znovu zahvízdal, a když viděl, jak vrány mlátí Číňany, zpíval:
  Černý havran tváří v tvář smrti čeká na oběť o půlnoci!
  Margarita hodila bombu bosou nohou a zapištěla:
  - Ale Pasaran!
  Z pupku vyšle blesk...
  Děti zpívaly a dívky všech barev a národů vyhlazujících Číňanů, kteří zaútočili na SSSR, sbírali;
  Na světě je smutek i štěstí,
  Rock s osudem vrhnout seinu!
  Někdy je Pallas jako kůň,
  Smutná a nudná léta!
  
  Měří opilé dno sklenic,
  Chce naplnit bolest duše!
  Myslí na horké delirium mlh,
  Třeba pozlatit peněženku!
  
  Jsem stále zelený kluk
  Život je průhledný, jako hladina moře!
  Hluboce zamilovaný do vlasti,
  Vzpomeňte si na Rusko v písni!
  
  Život je jako koně cválající v kolotoči,
  Každý okamžik je jako voda!
  Nechte protivníky otupit
  Aby voják práce triumfoval!
  
  Buďte dělníkem a rolníkem společně,
  Vzal do rukou kladivo, aby sám pracoval!
  Je to těžké a slunce strašně letí,
  Pioneer je vyčerpaný - unavený!
  
  Ale nepracuji jen pro někoho,
  Zvykl jsem si na červený tým!
  Vhodíme všechnu špínu do bažiny,
  Jedním slovem, náš ruský jazyk je silný!
  
  Ruce jsou z práce rychle silnější,
  Už nejsi kluk - průkopník!
  Aby země kvetla pod jasnou oblohou,
  Vést příkladem!
  
  Zde byl poslán na frontu jako dobrovolník,
  A prošel celou válkou až do konce!
  Yunak se stal vítězstvím Komsomolu,
  Pán inspiroval bitvu srdce!
  
  A pak nevěsta, svatba, radost,
  Domem je slyšet dětský smích!
  Věda zvítězí, věřím, že stáří
  Sláva a úspěch budou věčné!
  Když se Oleg Rybachenko probudil, poznamenal, že spal o něco více než normálně.
  Ivanhoe už dokázal srazit soupeře z koně a terminátor to neviděl.
  Richard se ale neprobudil a byl připraven. Lví srdce nabídlo tupé kopí a Oleg Rybačenko souhlasil.
  Cesty obou rytířů se rozešly. Král byl vyšší a těžší. Oleg poznamenal, že Jeho Veličenstvo se zjevně chtělo ve finále setkat se samotným Ivanhoem.
  No, co se stane.
  Cesty obou rytířů se rozešly. Rebecca políbila Olega na rozloučenou. A dívka to udělala vášnivě.
  Oleg poznamenal:
  - Děkuju! Můžu z tebe udělat dítě!
  Rebecca namítla:
  - Nemanželský syn je ostuda!
  Chlapec terminátor odpověděl:
  - Tím lépe! Bude z něj opravdový válečník! No já musím jít!
  Oba válečníci se přiblížili.
  Oleg viděl, že Richard je zkušený bojovník, velmi obratný, rychlý a docela technický. Zde udělal klamný pohyb oštěpem. Ale Olega je těžké splést a pohybuje se rychleji. A udeřit chlapce pohybem těla ve náklonu. Kopí se roztříštilo. Richard minul.
  Ale nějakým zázrakem Lví srdce přežilo. A oba koně se rozešli. Oleg vyměnil kopí. Král seděl v sedle nezvykle pevně. A není tak snadné ho prosadit.
  Znovu se začali přibližovat. Oleg využil okamžiku, prudce se zkroutil a zároveň opustil koně. Rána byla tak silná, že Richarda srazili i s jeho koněm. Ale Oleg dostal takový tlak, že i jeho kůň upadl.
  Poté došlo opět k remíze.
  Oba koně vstali... Oleg viděl, že král opravdu sedí v sedle jako v rukavici.
  A že to lze srazit jen koněm. Ale kůň Richarda Lví srdce bude větší a těžší.
  Pak se Oleg rozhodl přestoupit na velblouda, který se stal jeho trofejí po porážce afrického válečníka. Byl to zajímavý nápad, který dokázal zvýšit údernou sílu chlapce.
  Zvíře začalo nejprve kopat. Ale Oleg řekl:
  - Ty a já jsme stejné krve - ty a já!
  A velbloud poslechl. Na další cestování nebyl čas.
  A zde se opět rytíři rozešli různými směry. A pojďme s velkou rychlostí.
  Oleg Rybachenko zpíval:
  - Tsok, tsok, tsok - proud se valí ... Šikovná kavalérie pohání bílé!
  A tak se dali dohromady. Oleg Rybačenko se dostal od kopí Richarda Lví srdce a zasáhl samotný střed štítu. A rána byla zdrcující a srazila krále Británie i s jeho koněm. Ale obrovský velbloud přežil.
  A tady je slavné vítězství.
  Nyní přišlo finále. Oba rytíři se připravovali k boji zuřivě a zuřivě.
  Ivanhoe navenek vypadal klidně. Zjevně pochopil, že nepřítel je velmi silný, ale na zkoušku byl připraven.
  Sebevědomě se cítil i Oleg Rybačenko. Měl spoustu zkušeností z různých bojů. I když turnajů je méně. A pochopil, že Ivanhoe přes všechnu svou fenomenální techniku není jeho rivalem.
  Nepodceňujte však nepřítele. Ivanhoe, s tak skromnou velikostí, porazil soupeře mnohem větší, než byl on sám. Znamená to, že něco udělal.
  Oleg Rybačenko usoudil, že je lepší pokračovat v útoku na velblouda. A to je vážné.
  Oba rytíři se opět hnali proti sobě. Ivanhoe seděl nehybně. Ale bylo jasné, že je docela připravený. Když se Oleg obvykle vzdaloval od soupeřova kopí a udeřil do samého středu štítu, jeho protivník posunul štít doleva a zmírnil úder. Oba rytíři se rozešli a srazili se z koní.
  Oleg Rybachenko poznamenal:
  - Moje technika!
  A znovu se rozešli a pobídnutí jejich koně se vrhli proti sobě. Ivanhoe prozatím udělal klamný pohyb oštěpem a zasáhl štít, ale Oleg vzal obranu doprava a udeřil zpět. Ale Ivanhoe dokázal utéct. Opět se rozešli remízou. A začali se přibližovat potřetí.
  Oleg si myslel, že jeho soupeř je přece jen neuvěřitelně rychlý. Na člověka je příliš chytrý. A je to náhodou nájemný vrah? No, čím silnější nepřítel, tím zajímavější válka.
  Oleg udělal oštěpem klamný pohyb a jeho protějšek se pokusil oklamat i soupeř.
  Ale Oleg se stále pohyboval rychleji a jak ho udeřil kopím do břicha a obešel štít. Pravidla vyžadovala udeřit oštěpem a bez ohledu na to, kde. Pouze u někoho jiného byl kůň považován za ostudu. Tentokrát Ivanhoe dostal silnou ránu a spadl spolu s koněm. Navíc bylo brnění stále opotřebované a mladý muž byl vážně zraněn.
  Horn prohlásil Olega Rybachenka za vítěze. A byl mu předán zlatý pohár s oblázky a samozřejmě truhla s pokladem.
  Zároveň byla na počest vítězky mezinárodního turnaje vyhlášena hostina za účasti krásných a sexy dívek.
  Oleg Rybačenko hodně jedl a pil. Dívky tančily a postupně ze sebe shazovaly šaty a zůstaly sotva zakryté tenkými proužky látky. Oleg, vyčerpaný a vypil spoustu drahého a silného vína, usnul.
  Snil o svých vlastních dobrodružstvích v jiných světech.
  Oleg Rybačenko a Margarita Korshunova nyní bojovali na pobřeží a útočili na samuraje.
  Chlapec a dívka se rozběhli ke svým nepřátelům a mávali meči. A spolu s nimi byly v útoku dívky.
  Nahoře kroužily vrtulníky.
  Pobřeží Japonska bylo písečné, pláže. A kopali zákopy a mnoho pevnůstek.
  Drát je natažený a jsou tam kulometné věže. Ruské jednotky zahájily palbu.
  Ale děti jsou nesmrtelné a dívky jsou čarodějnice s ochrannou magií a nezasáhnou je kulky ani granáty.
  Rozdrtí vojáky žluté říše.
  Oleg Rybachenko řeže samuraje, řídí tradiční mlýn. Pak holými prsty u nohou hodí granát. Rozptýlí Japonce různými směry.
  Chlapec si vzpomněl na film: "Impérium slunce". Hlavní postavou bylo také jedno dítě. Angličan, tmavovlasý. Mimochodem, v průběhu filmu se změnil natolik, že byste si mohli myslet, že stejného chlapce hrají různí herci. Dokonce i její vlasy jsou světlejší. Oleg Rybačenko sledoval tento film nejprve bez překladu a myslel si, že chlapec zřejmě požádal Japonce o boty, když byl na kolenou. Poté, co dostal boty, prolezl bos přes drát.
  Zde je zajímavý vjem bez překladu. Pak se zdálo, že chlapec zřejmě krade zeleninu nebo dostává jídlo. Když se díváte na film s překladem, je všechno jinak. A kniha je trochu jiná.
  Ano, bosý kluk, zvlášť v teplém klimatu jižní Číny, je asi lepší než v botách. I když pro Angličana je to úvaha o prestiži.
  Zde Oleg Rybachenko obouvá boty pouze na přehlídce nebo na setkání s carem. Mnohem obratnější v bitvě bez generálových bot. Kromě toho se nesmrtelné tělo nebojí chladu, infekcí nebo zranění. Takže ani v zimě nepotřebuje boty a není děsivé proběhnout závějemi sněhu.
  To je výhoda, když vypadáte na dvanáct let? Je možné se obejít bez kozaček a míhat s holými, kulatými, dětskými podpatky, a to je normální. A dokonce krásné.
  A dospělý by byl znechucený. A tak vždy vypadáte jako dítě a je to skvělé. Jeho mladistvý vzhled mu navíc nezabránil stát se armádním generálem, vévodou a získat mnohem více titulů.
  A být nejbohatším mužem v Rusku.
  Právě teď Oleg hodil bosou nohou bombu s pilinami a roztrhal masu Japonců.
  Načež, když píská a hromady vran jsou ohlušovány, dostávají infarkty a padají na jednotky Říše vycházejícího slunce. A propíchněte lebky vojáků.
  Margarita také kácí Japonce. A holými prsty dětských nohou hází bumerangy smrti. Připomíná Olega Gerdu. Jen to může být naopak. Dospěla tedy příliš rychle. A tahle byla dospělá, dokonce starší žena, ale stala se z ní dívka. A také naboso. A bez bot je mnohem šikovnější.
  Vskutku, jak boty, tak boty a boty vám brání v pohybu a běhu.
  A protože nesmrtelné děti mají větší rychlost pohybu než gepard a jakékoli jiné suchozemské zvíře, rychle se jim zlomí boty na nohou. Oleg tedy raději bojuje jen v kraťasech.
  S jeho krásným a svalnatým tělem je to ještě lepší. Zde měl Bruce Lee reliéfní torzo a raději se choval do pasu nahý.
  Oleg má naopak čistou, hladkou, dětskou, ale velmi pevnou kůži, na které nejsou žádné jizvy a popáleniny a dokonce by byl krásný skoro nahý.
  A krátké šortky takové jsou - pro slušnost.
  A v kolonii Makarenko byli mladí vězni v šortkách a majácích, a když bylo horko, bez triček. A tak šli v poměrně chladném období. Což pro běžná těla není moc příjemné.
  Ale teď je ještě horko. Léto právě minulo temeno hlavy, konec července. A to je Japonsko, kde je v tuto dobu stále tak teplo a příjemně. Ať je to sever.
  Mimochodem, na jihu Japonska jsou zimy docela mírné. A na severu je zima docela studená. I když je země rozlohou relativně malá. Ale studený proud teče kolem severu a teplý proud teče kolem jihu. Mimochodem, v Port Arthuru jsou zimy mnohem mírnější než ve Vladivostoku. Také posun ve prospěch teplejších moří a proudů.
  Oleg Rybachenko bojuje v této nádherné a vzkvétající zemi. Opravdu nechci zabíjet Japonce. Nejde o koronaviry, ale o živé lidi.
  Zejména mezi nimi je hodně bojujících teenagerů. Mladí japonští chlapci jsou docela pohlední. Mají měkčí rysy než dospělí a nejsou tak žlutí, a proto se více podobají Evropanům. A japonské dívky jsou také velmi krásné.
  Zejména v Japonsku mnoho žen zesvětluje svou pleť a vypadají spíše jako Evropanky.
  Ano, zabíjet je není moc příjemné. Už vás nějak unavuje tento druh krveprolití.
  Ale na druhou stranu ve vás bublá válečné vzrušení. A začnete mlátit samuraje násilnou, násilnou silou.
  Oleg Rybačenko zase držel točnu s meči. Odřízl spoustu Japonců a zařval:
  - Sláva době cara Mikuláše.
  Margarita také hodila vražedný dárek smrti holými prsty na nohou. Roztrhala spoustu Japonců a vycenila zuby:
  - Sláva době velkých králů!
  Poté budou nesmrtelné děti pískat. A dary zkázy dopadnou na pozice Japonců. Prolomení jejich lebek.
  A v moři bojuje dívka se žlutou hordou. Posádka torpédoborců složená z krásek v bikinách zoufale bojuje se samuraji. A dívky ukazují nejvyšší a bojovnou třídu.
  Marina se svými bosými přáteli míří na Japonce pistolí. Přesně střílí a vyslovuje.
  - Raz, dva, tři... Rozbijte Japonce! Čtyři, osm, pět! Rozbijte loď!
  A dívky ji podporují a vyjí:
  - Rozbijte loď!
  A blýská se na holých, kulatých, růžových podpatcích. Máša, také skoro nahá, jen v šortkách, namíří hlaveň a zařve:
  - Sláva době carského komunismu!
  A také jako oheň. A důlní zařízení je spuštěno. A narazí přímo do boku japonského křižníku.
  Máša nadšeně zaječela:
  - Jsem terminátorský válečník!
  A její holé kulaté podpatky jsou tak svůdné. A posádku tvoří výhradně dívky. Co na to říct, je to docela fajn.
  Marina ve snaze potopit své protivníky zabručela:
  - Sláva sovětské vlasti! Budeme žít v komunismu!
  A další nepřátelský křižník se potápí.
  Je fajn, když tým tvoří pouze dívky. A děvčata raději běhají ve vedru v kraťasech. A moc se jim to líbí, k čertu.
  Tady to vzala dívka Melonica a holými prsty u nohou vypustila bumerang. A pár odříznutých Japonců se zřítilo do moře.
  Melonica to vzala a zazpívala:
  - Moje víra, víra v komunismus!
  A znovu vypustí vražedný bumerang.
  Máša přinesla nepříteli další dar smrti. A nyní se křižník japonské eskadry opět rozděluje. Je jasné, že s ruskými ženami je špatné bojovat. Zakousnou tygra svými zuby.
  Natasha při útoku rozpůlila japonského důstojníka. A agresivně prohlásila a vycenila zuby:
  - Nejsilnější ruský duch na světě!
  A opět kráska v agresivním útoku.
  Zoya s holým podpatkem vyhodila uhelnou bombu. Roztrhal celou masu Japonců. A utrhla mnoho samurajských rukou a hlav. Pak kráska zpívala:
  - Věřím ve velký komunismus!
  A z její jahodové bradavky vyletí blesk.
  Augustin na útoku jako kobra. Zde je malý japonský tank doslova roztrhaný jím odhozeným granátem. A ohnivá kráska s ní házela samozřejmě pomocí holých prstů.
  Po zpěvu:
  - Přísahejte věrnost caru Nicholasi! Přeji mu, aby vyhrály děti!
  Světlana je také opravdová šelma v bitvě. Slzy tito Japonci, jako by to byly nějaké panenky.
  A bojovnice zařvala z plných plic, když jí z jahodové bradavky vyletěl blesk:
  - Za carskou éru! Nicholas II je skutečný orel!
  A holým podpatkem hodí dívka další smrtící výbušný balíček.
  Ale v útoku i osádka tanku Gerda. Dívka se pere v ruském autě.
  A tady se ukazuje z té nejlepší stránky.
  Gerda s bosýma nohama namíří zbraň a vystřelí na nepřítele. Střela zničí japonské auto.
  Blondýnka v bikinách řve:
  - Sláva naší zemi -
  Satan nás nepřemůže!
  Rusovlasá liška v útoku, drtící zbraň samuraje, řve:
  - Pro velikost árijských myšlenek!
  Bosé nohy mířící na závěr zbraně.
  Pak zařvala:
  - Za novou Třetí říši!
  Christina, střílející na samuraje, poznamenala:
  - Budoucnost Německa je před námi! My zatím bojujeme za carské Rusko!
  A také šlape do pedálu holou patou.
  Magda, střílející na nepřátele, agresivně vyrazila a odhalila tesáky:
  - Budeme znovuzrozeni a budeme chladnější než Rusko!
  A blýskla se perleťovými zuby. Ano, to jsou čtyři velmi bojovní kluci. Přesněji dívky, které jsou téměř nahé, ale velmi krásné a bojující.
  Gerda, střílející na Japonce, zašeptala:
  - Všechno je smíšené, propletené,
  Zvonky noty zvoní...
  Falešná pravda, pravá lež
  Dívky s odhalenými kotníky!
  Charlotte, čmárající na samuraje kulometem, zařvala:
  Stín, stín, stín, stín...
  Petrelův stín...
  A stisknutím spouště holou patou rusovlasá dívka zakňučela.
  Christina, drtící nepřítele, potvrdila:
  Znovu se tyčí nad zemí!
  A s jahodovou bradavkou, jak přitlačí psa, a dělo vystřelí projektil. A půjde rovnou do muničního skladu. A celá baterie to vezme najednou a exploduje.
  Magda, která holými prsty mlátila do půvabných dívčích nohou nepřítele, se zachichotala:
  Stín, stín, stín, stín...
  Petrelův stín!
  Gerda stiskla tlačítko šarlatovou bradavkou na hrudi a vyslala projektil na nepřítele, vydala:
  - Je čas na odplatu!
  Charlotte, která střílela pomocí holých prstů, vyjekla a vyplázla jazyk:
  - Stín, stín, stín, stín,
  Petrelův stín!
  Christina, střílející rubínovou bradavkou na japonské vojáky, vydala:
  - Ve víru utrpení a potíží!
  Magda s pomocí holých prstů mlátila nepřítele a pištěla:
  - Nemůžete nás nalákat na revoluci!
  Gerda skvěle fackovala Japonce pomocí kulatého, holého, dívčího podpatku a poznamenala:
  - Jen králové mají spoustu problémů!
  Dívky jsou ve skutečnosti samozřejmě Árijci nejvyšší úrovně. Nyní je Německo neklidnou zemí v krizi. Hitler prohrál prezidentské volby a jeho šance na moc už vypadají jako sporné. A v Reichstagu má jen relativní většinu.
  Oleg Rybačenko, bojující s Japonci, si vzpomněl, že něco podobného se stalo v Rusku.
  Když Žirinovskij, který byl srovnáván s Hitlerem, získal první místo ve volbách do Státní dumy, ale mohl nejen vyvinout úspěch, ale dokonce držet své pozice.
  Chlapec hodil pár hvězd holými prsty na nohou. Rozpárali žaludky tuctu Japonců. Pak se chlapec znovu zamyslel.
  Ten Žirinovský je zbabělec a má duši zajíce. Co cítil a nevolil mu volič v prezidentských volbách v Rusku.
  Chlapec terminátor zapískal a na Japonce se začaly snášet vrány, z nichž se, když byli omráčeni, stalo beranidlo. A probodnutý hlavami samurajů.
  Pak se chlapec znovu zamyslel. Tady lidé často uvažují nelogicky. Ve skutečnosti je jeden čas svedl Jelcin. I když bylo jasné, že Boris intelektem nezářil. A že manažer od něj je průměrný. Nejdůležitější je, že Jelcin je tvrdohlavý, s patologickou touhou změnit tým, tedy zařídit personální skok. V tomto ohledu je mu Lukašenko podobný, také rád zamíchá balíček personálu a vymění Shilov za Mylova. I když příliš časté střídání personálu škodí.
  Například osmý premiér Rumos už byl natočen. A dát na jeho místo ještě horší. Lukašenko obecně začal v průběhu let šílet. A i jeho vlastní okolí začalo chápat, že diktátor je naprosto nedostatečný. Není divu, že na prezidentský úřad chodilo mnoho manažerů. Došlo k rozkolu ve vládnoucí elitě.
  A jak se Lukašenko zachoval s koronavirem? Jeho chování je prostě šílené! Ale v malém Bělorusku by karanténní opatření a uzavření hranic mohly mít silný účinek. Navíc došlo k časovému náskoku.
  Lukašenko se ale choval bez ohledu na zdraví lidí. A Bělorusko v počtu nakažených předběhlo Itálii a Čínu.
  Poté většina Bělorusů diktátora nenáviděla. A pouze masivní volební podvody, využívání administrativních zdrojů, divoký tlak na voliče dávaly šanci vyhrát šesté prezidentské volby v Bělorusku.
  Oleg Rybačenko předvedl šílenou motýlí techniku s meči, porazil tucet samurajů a zpíval:
  - Slibujeme bez problémů, je to pravda, ano! Ale pak, s jakými obtížemi padáme do propasti až později!
  A chlapcova holá pata vypustila vražedný smrtelný balíček jejich pilin.
  Ano, léčba koronaviru je velmi nákladná a překopává zdraví. Takže diktátor Lukašenko tím, že odmítl přijmout naléhavá opatření, nic nezachránil. A co je koronavirus, to ještě musí zažít na vlastní kůži. Ruští bohové a vyšší mocnosti trestají diktátory za lehkovážnost. Obecně platí, že na zdraví lidí šetří pouze zločinecké vlády.
  Oleg Rybačenko hodil podomácku vyrobenou bombu holými prsty na nohou. Nyní je z něj nesmrtelný chlapec. A zařval z plných plic:
  - Sláva zemi Rusko, kde jsou lidé jako orli!
  Margarita uspořádala přivítání fanoušků, rozdrtila nepřátele a zapískala:
  - Tohle je naše země! Rusko jsme my!
  A holá pata dívky poslala dar zkázy nepřátelům.
  Margarita znovu píská a vrány padají na hlavy japonských vojáků.
  A nic to nemůže zachránit.
  Dívka je velmi bojovná a dostatečně cool na to, aby rozdrtila jakoukoli sílu nepřítele.
  Natasha je v útoku... Seká nepřátele.
  A tady na obloze Alenka se svou posádkou.
  Pět dívek v obrovském mlýnku na maso se třemi čepelemi.
  Alenka střílí z leteckého děla, ničí Japonce a kvílí:
  - Ke slávě otce-krále!
  Anyuta zasáhne samuraje kulomety a křičí:
  - Nevyhrajeme nadarmo!
  Alla shodí bombu na japonské pozice a zvolá:
  - A hory a moře!
  Maria také střílela z letecké pistole. Roztrhla samurajku a zakňučela z plných plic:
  - Díky bohům!
  Marusya odpálila minu z útrob vrtulníku. Vyskočila a srazila japonské vojáky.
  A hrdinská dívka vyštěkla:
  - Celá naše země!
  Těch pět se samurajů důkladně ujalo. A helikoptéra snáší na Japonce jeden po druhém.
  Je těžké zastavit carskou armádu. Zvláště pokud jsou v něm takoví piloti a Anastasia a Akulina.
  Anastasia Vedmakova bojuje v trenýrkách. A pošle nepříteli zabijácký dar zkázy.
  Potom zpívala:
  - Nejlepší car Nicholas na světě!
  A opět s pomocí holých prstů na noze míří leteckou pistolí. A sráží další japonské eso.
  Statečně bojuje i Akulina Orlová. A důkladně rozdrtí Japonce. A používá holé prsty u nohou. A opět sestřelí další rovina země vycházejícího slunce. Pak to zařve a docela agresivně:
  - Jsem válečník, řekněme, prostě super!
  A mrknout na protivníky. Jako, stále nemáte sebemenší šanci na samuraje. A dívky vás rozhodně roztrhají.
  Anastasia Vedmaková opět srazí japonské auto. Přesněji řečeno, primitivní letadlo cvrliká:
  - Dáme své duše za naši vlast,
  A my se postavíme a znovu vyhrajeme!
  Akulina Orlová, která pomocí holých prstů srazila další auto, zapištěla:
  - Sláva královské vlasti! Sláva caru Mikuláši II.
  A válečník udělal další působivý obrat. A srazila se dvě japonská letadla. A překližka a trosky padaly různými směry.
  Japonsko je zatím jako letadla zásadně horší než Rusko. Navíc ještě nemá šanci dlouho vydržet. Rusové jsou velmi silní.
  Takže tanky dokonce přistávají.
  Posádka Elizabeth na "Alexandru Třetím" se řítí do bitvy. Navzdory svým působivým rozměrům ruský tank snadno vyšplhal na pobřeží a neuvízl v písku.
  Ruská armáda se tedy pohybuje také pomocí silných tanků, které jsou schopny umřít jakoukoli sílu.
  Alžběta vystřelí z děla holými prsty a důrazně říká:
  -Naší vlastí je Rusko,
  Staňte se na světě šťastnější!
  Elena střílí ze samopalů. Samurajové padají jako pokácené stromy z olověných dárků, které dívky rozesílají.
  Elena se smíchem říká:
  - Naše vlast se stane krásnější,
  Sloužit dívkám z Ruska!
  Jekatěrina si přitiskla holou patu. Vyslala projektil kolosální smrtící síly. Roztrhal masu Japonců a zavrčel:
  - Za královská vítězství!
  Euphrasia, která rozdrtila Japonce housenkami, poznamenala:
  - Nejen královské, ale i naše!
  Elena znovu vystřelila holými prsty u nohou. Roztrhala samuraje na roztrhané kusy a zapištěla:
  - Ano, za naše velká vítězství!
  Elizabeth střílela z kulometů. No, má drtící nádrž. Tak mlátí Japonce.
  Dívka zpívala a hromadně odřezávala samuraje:
  - Není krásnější Vlast-Rusko,
  Bojuj o ni a neboj se...
  Neexistuje žádná země, věřte, že Rusko je krásnější,
  S námi Ukrajina, Bělorusko!
  Jekatěrina, která střílela na nepřítele, vycenila zuby, stiskla holou patu na spoušti a zařvala:
  - Pro Rusko, které je ze všech nejkrásnější!
  Euphrasia, seká v šílenství samurajů a kácí žluté vojáky, agresivně prohlásila:
  - Rusko stálo a bude stát jako skála!
  A tank "Alexander Třetí" zrychlil. Je to škoda, ale škoda, že v devětačtyřiceti zemřel car Alexandr III. Kdyby žil déle, Rusko možná vyhrálo první válku s Japonskem. A pak by autokracie byla neotřesitelná a neporazitelná. A v první světové válce došlo k únorovému převratu již tehdy, když bylo Rusko na pokraji konečného vítězství.
  Ale kdyby ve válce s Japonci nedošlo k porážce, nebylo by ani pomyšlení. A to znamená semeniště nepokojů a všemožných konspirací. Navíc v zásadě, zdravý jako býk, mohl Alexandr Třetí žít déle. A mohl by dobře zvládnout osobně vyhrát první světovou válku? a co? Rakouský císař, který se dostal do bitvy s Ruskem František, žil osmdesát šest let a opravil šedesát osm. A zemřel v roce 1916! A že Alexandr Třetí nemohl žít tak dlouho nebo ještě déle?
  V každém případě Rusku nyní vládne Mikuláš II. A jeho vláda je dlouhá.
  V trvání je již před Kateřinou II. A tak může zablokovat i Petra Velikého. Nebo možná Ivan Hrozný. Pravda, nějakou dobu vládl čistě nominálně.
  Elizabeth znovu střílí. Rozbil japonské auto a vycenil zuby:
  - Věřím v éru komunismu!
  A mrkne na své partnerky!
  Elena pokosila samuraje samurajem a vycenila bílé zuby:
  - Bude nová éra a východ slunce!
  A znovu, s pomocí holých prstů, dívka vystřelí.
  Ekaterina, střílející na své protivníky, agresivně vydala:
  - Éra cara Nicholase II bude velmi slavná!
  A dívka mrkne na své partnery. No, dělají to rádi.
  A tank rozdrtí Japonce. A vykuchá vojáky.
  Na obloze bojují dvě Němky: Albina a Alvina. Dostali již všechny první čtyři stupně Svatojiřského kříže. A první kříž vyrobený ze stříbra. Druhá je stříbrná s mašličkou. Třetí kříž je zlatý. Dále zlatá s mašlí. A pátý, který dívky opravdu chtějí získat, je zlatý s malými diamanty. Šestý stupeň kříže je zlatý s lukem a diamanty. A je tu také sedmý stupeň - platinový kříž s diamanty a osmý: platinový kříž s diamanty a mašlí. Poslední křížky jsou větší než zlaté a mají na sobě více diamantů. A luk byl navíc posázený diamanty.
  Až osm stupňů, a tím vyšší stupeň. O to více peněz se za to každý měsíc doživotně platí. Držitelům diplomu s diamanty navíc nejsou za ocenění vypláceny jen peníze samotné, ale i dědicové. Se zlatými kříži s diamanty - padesát let a platinovými kříži s diamanty - sto let!
  Ocenění s diamanty jsou vzácné, ale dokážou po dlouhou dobu zajistit nejen samotného hrdinu, ale i potomstvo.
  A dívky z Německa se je velmi snaží vydělat.
  Albina sestřelila japonské letadlo holými prsty a cvrlikala:
  - Ale Velká Říše ....
  Alvina odřízla další auto ze země vycházejícího slunce a pokračovala silou:
  - Bylo nám řečeno, abychom neunášeli!
  Albina otočila letadlo a vypálila dávku. Japonci se rozsvítili jako svíčka.
  Blondýnka zavrčela:
  - Za velikost árijského komunismu po celém světě!
  Alvina narazila do samurajského auta a zavrčela:
  - Pro náš velký úspěch!
  A pomocí holých prstů na nohou znovu poslala vražedný dar smrti.
  Německé dívky byly extrémně silné zlodějky. A teď zabíjejí nepřátele Ruska. Ale stejně dobře mohou zabíjet ruské vojáky. Jsou to žoldáci.
  Lermontov psal o takových lidech;
  Ale jaký div z dálky
  Jako stovky uprchlíků...
  Zjevil se nám z vůle osudu,
  Chcete-li získat slávu a postavení!
  Albina agresivně poznamenala, když srazila nového Japonce s velkým sebevědomím:
  - Jsem nejlepší na světě!
  Alvina porazila dalšího japonského pilota, také namítavě křičela a ukázala jazyk:
  - Ne! Já jsem nejlepší na světě!
  Albina smířlivě zpívala a sestřelovala japonská letadla:
  - Jsme nejlepší na světě
  Namočíme všechny nepřátele do záchodu ...
  Vlast nevěří v slzy -
  Dáme zlým oligarchům v mozku!
  Mezi ostatními válečníky cizinecké legie ale bojuje i Jane Armstrongová. Krásná britská dívka. A s ní v týmu také výhradně něžné pohlaví.
  Bojovníci samozřejmě naboso a v bikinách.
  Gertruda nabíjela pistoli holými prsty. A Malanya ukázal a vystřelil.
  Japonské dělo se převrátilo.
  zaštěbetala Monica a přikývla hlavou.
  - Sláva Velké Británii!
  Jane Armstrongová zpívala, když střílela ze svého kulometu:
  - Vládněte Britannii nebeským mořím,
  Nikdy nebudeme otroky!
  Sláva naší anglické zemi!
  Inu, Rusko má cara!
  A opět to válečník vezme a vystřelí velmi přesně. A japonský tank byl rozdělen na kusy.
  Gertruda, která vedla oheň, ho vzala a zpívala:
  - Jasné slunce naděje
  Opět stoupání nad zemí...
  Vyhráváme jako předtím
  A vyrazili na túru!
  A Angličanky v plné parádě a bojovém transu.
  Oleg Rybačenko bojuje s Japonci. Je velmi podobný chlapci z karikatury Conan. Jen ještě rychleji. A tak jsou tito samurajové vymláceni. Je jasné, že Japonsko proti takovému týmu nemá šanci.
  Terminátor vzal a hodil granát bosou nohou a agresivně zpíval:
  - Vstaň obrovskou zemi,
  Vstaň do boje na život a na smrt!
  S velmi temnou armádou,
  A žlutá horda!
  Margarita také vzala a rozsekala svými meči trojitý mlýn. Pak
  Holým podpatkem zasáhla hromadu granátů, které po ní hodil poslíček.
  Roztrhal masu Japonců a zpíval;
  Květen vznešený hněv
  Trhat jako vlna...
  Je tam lidová válka -
  Svatá válka!
  Ano, jedná se o pár nesmrtelných dětí, jsou velmi aktivní v ničení a sekání nepřátel. Od takových toboyů nepochází samurajské milosrdenství. Ale v každém případě se zde celá carská armáda skládá z hrdinů a těch nejskutečnějších vítězů.
  Oleg Rybachenko, sekající protivníky, poznamenal:
  - Žádné slitování, žádné slitování, žádné slitování nepříteli!
  Jsem kdokoli, jsem kdokoli, roztrhám armádu mečem!
  A chlapec bude opět pískat ve speciálním rozsahu. A havrani omdlí a k smrti probodnou zobáky lebky vojáků země vycházejícího slunce.
  
  PEKLO NĚMECKÉHO PANTHERA se ušklíbl
  ANOTACE
  Německé dívky dokázaly vyrobit takového "Pantera", který je hlavou a rameny pevnější než sovětské tanky. V důsledku toho Wehrmacht otočil vývoj války a začal vítězit. Když dívky bojují bosé, nelze je zastavit.
  . KAPITOLA 1
  Pokud byl sovětský tank T-34 pro Němce šokem, pak nacisté na to odpověděli ještě impozantnějším a účinnějším Pantherem-2. Gerda a Charlotte vyvinuly zásadně nový tank. S úzkou a malou věží. Počet členů posádky byl snížen na čtyři. Motor a převodovka byly umístěny společně a napříč a převodovka na samotném motoru. Hmotnost tanku byla snížena na třicet šest tun. Současně se boční pancíř stal podobným pancéřování "Tiger" -2 na 82 mm pod svahy. A čelo trupu je pod velkými sklony 120 mm a čelo věže je 150 mm, boky jsou 82 mm a také se sklony. S motorem o výkonu 700 koní byl takový tank mobilní a ovladatelný. Jeho podvozek se také stal lehčím a snadněji opravitelným a schůdnějším. Některé prvky byly vyjmuty z trupu. Výška nádrže je pouze 1,80 metru.
  Jeho vzhled byl pro sovětské jednotky šokem. Auto se do Kursk Bulge opravdu nedostalo. Do série se začal vydávat až v září třiačtyřicátého roku.
  Ale během protiútoku Mainstein byl tento tank poprvé masově použit.
  A samotná Gerda se svým týmem se bitvy zúčastnila.
  I přes mráz byly dívky v bikinách a bosé, takové odvážné zlodějky.
  Doposud měl tank staré 75mm dělo s dlouhou hlavní, což k poražení nepřítele stačilo.
  Gerda vystřelila z děla holými prsty a zasáhla sovětské vozidlo do čela.
  Potom válečník zaštěbetal:
  - Sláva myšlenkám árijského bratrstva!
  Tahle dívka vystihla čtyřiatřicet velmi výstižně.
  Pak Charlotte jakoby facka z rychlopalného děla. A zasáhnout tank přímo do středu věže. A řvát:
  - Za velká vítězství!
  A pak Christina vzala a vystřelila. Dívky se střídaly ve střelbě, a dokonce i naboso.
  Válečník zpíval:
  - Moje vítězství mě čeká!
  Magda se trefila taky. Dívka také použila své holé prsty na nohou a nabourala další sovětské auto a zavrčela:
  - Ve jménu Ježíše!
  Čtyři německé dívky pracují důkladně. A velmi efektivní.
  A vypadne další tank. Válečníci pracovali jako stíhací prapor.
  V jedné bitvě vyřadili čtyřicet sovětských tanků, sami dostali několik zásahů, které se odrazily.
  Mainsteinův protiútok zvítězil v síle a Němci dokázali porazit sovětské jednotky a hodit je přes Dněpr.
  Bylo to první velké vítězství za několik měsíců. A nacisté byli schopni udržet Dněpr.
  Ale v lednu Rudá armáda znovu postoupila, tentokrát u Leningradu, a dokázala uspět. Pravda, pokus přinutit Dněpr znovu na jih selhal, ale blok z Leningradu byl odstraněn. Na tomto pozadí se Němci drželi ve středu a hlavně na přelomu Dněpru. Divoké bitvy v zimě nepřinesly Rudé armádě v tomto sektoru výhodu.
  Samozřejmě roli hrál nový tank "Panther" -2. Ukázalo se, že je úspěšný. Rychlé a dobře chráněné. Téměř dvakrát lehčí než "Tiger" -2 a prakticky není horší než toto auto při rezervaci. Mimochodem, "Tiger" -2 nešel do série. Místo toho se neobjevila výkonnější modifikace Panthera-2, jen o tunu těžší.
  A Hitler nařídil, aby byl Tiger-2 přepracován tak, aby pancéřování bylo na tuto váhu mnohem silnější. Na úkor zbraně byly spory - zvýšit ráži zbraně nebo ne. Stále více ráží nižší rychlost palby, přesnost a zásoba granátů.
  Zde je stará zbraň Panthera, která dobře zvládá svůj úkol. A dokonce i IS-2, údery do čela.
  Vyplatí se tedy měnit? Střela je sice malá a příliš neničí.
  "Panther" -2 B, s 88mm kanónem jako celkem, byl stroj, který víceméně vyhovoval armádě.
  Na jaře přešli Němci do ofenzívy na italskou frontu, přičemž využili dočasného klidu na východě.
  A podařilo se jim porazit spojenecké jednotky v tomto sektoru fronty. K úspěchu přispěl i vzhled ME-262. Nová proudová stíhačka byla šokem. Objevil se dříve než skutečná historie, díky čemuž odborníci přesvědčili Hitlera, aby nedělal blitzblomera, jako neúčinný model. Navíc místo raketového programu Fau dostal přednost vývoj proudových letadel. A to ovlivnilo průběh války. A Charlotte a Gerd o tom Hitlera přesvědčili.
  Říká se, že rakety jsou opravdu neúčinné kvůli jejich nízké přesnosti a vysoké ceně. Ale proudová letadla jsou budoucnost. Navíc se ME-262 celkem snadno ovládá a díky tomu je dostupný pro esa. A je těžké ho srazit. Větší letová hmotnost vozidla umožnila zavěsit na něj pancíř a dva proudové motory a vertikální manévrovatelnost je působivá. A mocné zbraně umožnily srazit auto na jeden zátah. Dvě dívky, které se staly esy ve své první bitvě, se ukázaly jako obzvláště dobré: Albina a Alvina.
  Zpravidla se bojovalo téměř nazí, jen v šortkách a tenkém pruhu látky na hrudi. A dokázali zázraky.
  Albina předvedla obrat. Bosou nohou sešlápla pedál. Sestřelil americké letadlo a zpíval:
  - Za moc árijského komunismu!
  Alvina srazila auto spojenců a pokračovala ve střelbě holými prsty u nohou. A zavrčela:
  - Pro naše chlapy!
  Dívky jsou temperamentní a extrémně bojovné a bojovné. Velmi slavně ničí spojence na obloze.
  A tak zuřivě získávat účty.
  Nacisté již vyřadili spojence z Itálie a zajali mnoho vězňů a trofejí. Ale na ostrově Sicílie jsou kryti mocným námořnictvem spojenců.
  V létě chystají spojenci vylodění ve Francii. Ale jsou v neklidné náladě. Němci zesílili a mají nejlepší tanky na světě. A proudové stíhačky jsou také nejlepší na světě, jen jich je zatím asi tisíc, ne tolik.
  Ale jsou velmi smrtící.
  V létě a Stalin připravuje ofenzívu. Úkol je to ale těžší než ve skutečné historii. V Polissyi není balkon a Dněpr je stále vážnou překážkou. A německá obrana je silná.
  Ale německé tanky jsou asi prozatím lepší. A také letadla. Zde se objevil TA-152, evoluce Focke-Wulfa, a takový stroj je velmi seriózní letadlo. A zároveň víceúčelový. A je schopen bez pochyby sestřelit protivníky. Výkonné zbraně a brnění. A nejlepší letový výkon a rychlost.
  Němci ve vzduchu i na souši dostali lepší vybavení. Ale ještě toho nemají dost. A kumulovali síly a byli v aktivní obraně.
  Rudá armáda s použitím nových tanků IS-2 a T-34-85 přešla do útoku. Hlavní úder byl zasazen do středu. Část sil však zasáhla i Dněpr. Němci byli připraveni úder odrazit. I když o něco dříve začalo vylodění Spojenců v Normandii.
  Zpočátku to bylo úspěšné. Pak ale tanky zahájily zdrcující protiútok. Do bitev se zapojilo i samohybné dělo E-10, velmi lehké a malé samohybné dělo se dvěma členy posádky umístěnými na břiše, které spojence jednoduše rozdrtilo. Velmi nízká silueta 1,2 metru, hmotnost deset tun a motor o výkonu 400 koní poskytovaly chladnou mobilitu. Čelní pancíř o šířce 80 mm při velkém sklonu přitom učinil vůz pro čelo spojenců téměř neprostupným. A spíše malý, záludný. A své spojence bodne jako včela. A Němci rozdrtili spojence. Albina a Alvina sestřelily každý více než tři sta letadel a každý obdržel Rytířský kříž Železného kříže se stříbrnými meči z dubových listů a diamanty. Tyto dívky byly prostě úžasné.
  A všechny bez problémů rozdrtili ve své účinnosti.
  Albina s pomocí holých prstů namířila bojovníka na nepřítele a začala ho srážet svou divokou zuřivostí. A pak shořely tři stíhačky a spojenecký bombardér.
  Válečník předl:
  - Pro Prusko!
  Alvina pokračovala v drcení spojenců síly a doslova je spalovala. A zavrčela:
  - Za Třetí říši!
  A znovu s holými prsty namířila pistole letadel na cíl. A dopadlo to skvěle.
  Alvina tweetovala:
  - Jsme velcí tygři, ztělesnění královny!
  Albina odřízla další anglické letadlo, nechala ho kouřit a zavrčela:
  - Když je žena tygřice, tak muže roztrhá na kusy, i když to není úplný osel!
  A sešlápněte pedál holou patou.
  Alvina, která střílela na protivníky a sekala je, poznamenala:
  - Bosé nohy dívky, každý muž bude nucen vlézt pod patu!
  Albina, která sestřelila další letadlo spojeneckých sil, souhlasila:
  - Muž se při pohledu na obnaženou ženskou patu stává plstěnou botou!
  Alvina holými prsty odřízla další britské auto, vycenila zuby a vydala:
  - Bosá dívka si oblékne plného muže, i když je zvyklý dělat ostatním boty!
  Albina, která srazila Američana, poznamenala:
  - Muž by měl být silný jako dub a nedovolit, aby se z něj stahovaly třísky jako z pařezu!
  Alvina s tím ochotně souhlasila:
  - Bosá ženská pata, muž bude svlečen do cíle a obutý až po uši!
  Albina trochu změnila téma a přerušila dalšího Američana:
  - Voják je pazourek, pokud mysl není dlažební kostka!
  Alvina vyrazila nepřítele holými prsty a skála mezi zuby poznamenala:
  - Muž je skutečný diamant, když má srdce ze zlata a železné nervy!
  
  Albina, která sestřelila další spojenecké letadlo, zavrčela:
  - Muž musí být silný jako ocel, ale pevný jako pařez!
  Alvina agresivně poznamenala, když sekla americké letadlo:
  - Člověk by měl mít orlí zrak a sluch by neměl být jako vrána!
  Albina, která srazila nepřítele, zapištěla:
  - Muž má odvahu jen orla, ale ve skutečnosti je tou postavou nejčastěji typické kuře!
  Alvina agresivně poznamenala a odřízla Američana bojovým skokem:
  - Neexistují žádné ošklivé ženy, existuje pouze hnusná mužská impotence!
  Holky jsou zkrátka super. A do července každý sestřel přesáhl pět set letadel a obdržel Rytířský kříž Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty.
  Spojenecké vylodění v Normandii skončilo úplnou porážkou. Jen Němci zajali více než sedm set tisíc zajatců. A to je skvělý a kolosální úspěch!
  Na východě se Rudé armádě podařilo Němce zatlačit jen mírně. Nacisté byli dobře opevnění a bojovali jako ďáblové. A používali opevnění vybudovaná předem za účasti místního obyvatelstva. A samozřejmě jim to pomohlo. Nacisté zoufale bojovali a odrazili téměř všechny útoky.
  Bitvy ukázaly, že "Panther"-2 s velkým sklonem čelních pancéřových plátů a nízkou siluetou je stále nezranitelný pro sovětské tanky v čele. A dobře si poradí se stroji Rudé armády. A má velkou zásobu mušlí.
  Takže všechny útoky sovětských vojsk padly do pevného bloku. Ano, a fašistická pěchota měla útočnou pušku MP-44, která neměla obdoby a doslova vyřadila sovětskou pěchotu. S fašisty se tedy nedalo nijak jednat.
  A Fritz odrazil útok. Dokud nespěchali do protiútoku. Bylo nutné uvolnit nový tank "Tiger" -3, těžší, s výkonnějším motorem a lépe chráněný.
  Ano, a vyvinout proudová letadla. Zejména XE-162 - proudový stíhač mnohem levnější, lehčí a jednodušší na výrobu než bombardéry ME-262 a Arado.
  Špatný nebyl ani nový německý čtyřmotorový Yu-488, který díky menší ploše křídla vyvinul pro vrtulový bombardér kolosální rychlost sedm set kilometrů za hodinu.
  Zatímco Fritz sbíral sílu. A vedli ponorkovou válku... Spojenecké porážky v Itálii a Francii oslabily Rooseveltovu pozici. A zde také byli Američané poraženi, když se pokusili přistát na Filipínách. Japonské bitevní lodě byly schopny odhalit a zničit americké vyloďovací síly.
  Roosevelt prohrál volby s mladým republikánem Josephem Bidenem. A to je prezident, který otevřeně prohlásil, že SSSR nepotřebuje pomoc. Že Stalin je horší než Hitler a že veškeré úsilí se musí soustředit na Japonsko.
  Problémy měl i Churchill.
  Proto, zatímco Hitler čekal, a Němci seděli v těsné obraně. Pouze na Sicílii provedli operaci a získali ji zpět od spojenců. Britská flotila navíc prořídla aktivitou nacistických ponorek.
  Na podzim se Rudá armáda pokusila o postup na jih. A také proti Finsku.
  Letní ofenzíva na Karelské šíji pak skončila neúspěšně. Finové a německá rozvědka to odhalili a připravili. A SSSR vyčlenil pro tuto operaci málo sil.
  Na podzim byly vrženy další jednotky, ale také uvízly a Němci byli připraveni. Nacisté při průzkumu používali proudová letadla, která sovětské stíhačky a dokonalá optika nestíhaly. Stejně jako unikátní fotoaparáty. A to hodně pomohlo.
  Takže se v podstatě naučili, jak odhalovat dezinformace a sledovat pohyb jednotek.
  Takže teď nemohl Stalin tak snadno náhle zasáhnout. A nacisté se chopili obrany.
  V zimě se sovětské jednotky znovu pokusily o postup v centru. Rána byla zasazena mezi Dněprem a Západní Dvinou. A byl to odvážný krok. Ale je to zcela zřejmé a Němci tam byli důkladně posíleni. A vytáhli nejnovější tanky a samohybná děla E-25 s 88mm kanónem. Tento stroj o hmotnosti dvacet šest tun měl motor o výkonu 700 koní a čelní pancíř 120 mm pod svahy a boky 82 mm, s výškou 1,4 metru. Samohybné dělo je v čele neproniknutelné kvůli velkým úhlům sklonu pancíře. A na palubě to ještě pokrývaly válečky. A také můžete pověsit paravány.
  Rudá armáda tedy čelila velmi vážnému nepříteli. Což není tak snadné překonat. A nacisté opět odrazili lednovou ofenzívu Rudé armády.
  V bitvách se opět ujal osud Gerdy a Charlotty. Obě dívky bojovaly na samohybných dělech E-25 vleže. A z nepřítele doslova vyrazili ducha.
  Gerda sebou mlátila holými prsty a cvrlikala:
  - Sláva naší armádě!
  Charlotte vystřelila, tentokrát přitiskla svou šarlatovou bradavku k tlačítku joysticku a cvrlikala:
  - Sláva velkým vítězstvím!
  Gerda velmi agresivně poznamenala a střílela na nepřítele:
  - Pro velikost planety!
  A s holým podpatkem, jako by zmáčkl knoflík.
  Charlotte se znovu plácla do rubínové bradavky a cvrlikáním profoukla sovětské auto:
  - Za dobyté vrcholy!
  A jak se směje. Boj proti fašistům.
  A v březnu 1945 přešli nacisté do útoku. A udělal první injekci. Prolomili obranu v oblasti Západní Dviny.
  Do této doby Spojené státy skutečně omezily nepřátelské akce proti Třetí říši a Británii.
  A nyní se nacisté soustředili na východě. Hitler chtěl vážně všechno spálit. A všechno je velmi důkladné, když se rozhoří.
  Obrana sovětských vojsk je ale velmi vytrvalá a tentokrát v několika stupních. A Němci to prorazili po projetí třiapadesáti kilometrů linií, ale byli zastaveni na čtvrtém. Navíc došlo k tání a boje byly dočasně zpomaleny.
  Koncem dubna se Stalin znovu pokusil zaútočit. A jeho jednotky byly masivně použity při průlomu světlometu. Ale i toto dosáhlo málo. Prolomili obranu a postoupili, ale pak byli vrženi zpět na původní pozice.
  "Tiger" -3 měl čelní pancíř 250 mm a boční pancíř 170 mm a motor o výkonu 1200 koňských sil s hmotností 65 tun. Takže tento tank prostě potrápil sovětské pozice. Zbraň měla 88 mm a 100 EL dlouhou hlaveň.
  V květnu dostal SSSR nový tank IS-3. Vůz byl o tři tuny těžší než IS-2 a obtížnější na výrobu, ale s mnohem lépe chráněnou věží, zejména v oblasti čela. Přesto dělo Tiger-3 neproniklo do čela. A samotný tank má ještě horší jízdní výkon než IS-2.
  V proudovém letectví si Němci udrželi výhodu a dokonce i jeho úsilí. Od června se objevily v sériové výrobě ME-262 X se šikmými křídly a dvěma pokročilejšími motory. Toto letadlo vyvinulo rychlost až 1200 kilometrů za hodinu a všechny rozdrtilo.
  Ještě vážnější stroj byl TA-400 s proudovými motory a šesti motory. Tento stroj bombardoval sovětské podniky na Uralu i za Uralem. Pak a tak dále. Silná armáda. A proudový letoun Yu-287 se stal pro sovětská letadla problémem.
  Nejnepříjemnějším překvapením pro Rudou armádu jsou ale diskotéky, které dosahují rychlosti až čtyř rychlostí zvuku a kvůli laminárnímu proudu obtékajícím auto jsou prakticky nezranitelné.
  A pak Němci také získali nepřátelské ME-263 na raketových proudových motorech, velmi malé, rychlé a schopné létat čtyřicet pět minut a lze je používat efektivněji než dříve ME-163.
  Fritz také uvedl do provozu stíhačky Gotha, rovněž bezpilotní a účinné. A také kluzáky se začaly používat v bitvách.
  Na moři pokračovali nacisté v mučení Britů pomocí ponorkové flotily. Včetně miniaturních ponorek pro jednu osobu. A je to velmi účinné.
  Sovětská Baltská flotila utrpěla kolosální ztráty. A to z letectví a ponorkového válčení.
  Albina a Alvina, obě dívky, které běhají bosé a v bikinách za každého počasí, nebo dokonce samy v kalhotkách, se staly legendárními pilotkami. Za tisíc sestřelených letadel jim bylo uděleno nové vyznamenání Rytířský kříž Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty.
  Dívky byly extrémně odvážné zlodějky. A takové fantastické účty přibývají.
  Hitler se do nich zamiloval. A dokonce i Fuhrer osobně líbal jejich bosé nohy.
  V červnu se Němci pokusili o postup kolem Dněpru. Sovětské jednotky byly v obraně. Ale pod náporem postupně upadali. Podpora v rámci Lend-Lease se skutečně zastavila. A SSSR to měl těžké. Bombardování stále narůstalo.
  Sovětský tank T-34-85 byl proti německým vozidlům dosti slabým dělem. A nebylo možné vyrobit silnější T-54. A pak byla hlavní sázka uzavřena na samohybné dělo SU-100. Tento vůz se ve skutečné historii nestal příliš masovým, ale alternativně se jeho produkce stále více zvyšovala.
  Tehdy se Němcům podařilo postoupit ve středu a přiblížit se ke Smolensku, tam se rozvinuly boje s masivním nasazením SU-100. Vrcholu bylo dosaženo v srpnu.
  Posádka tanku Elizabeth dokázala s tímto samohybným dělem zázraky. Zvlášť, když dívky bojovaly téměř nahé a bosé.
  Elizabeth dokonce zmáčkla tlačítko děla svou šarlatovou bradavkou a trefila nacistický tank a zavrčela:
  - Za Velké Rusko!
  Jekatěrina si přitiskla karmínovou bradavku na hruď. Nabourala německé auto a zapištěla:
  - Za SSSR!
  Elena také střílela s velkou přesností. Zasáhla fašistický tank pomocí rubínové prsní bradavky a zapištěla:
  - Pro mateřskou zemi!
  Euphrasia střídavě střílela ze samohybného děla na nepřítele. A pomocí jahodové bradavky vykřikla:
  - Za vlast!
  To byly bojovné dívky.
  Němci jsou všichni hůl a hůl. Sovětské dělo nebere Tiger-3 do čela. Ano, a "Panther" -3 je neprostupný. Němci v něm udělali brnění silnější, a aby neztratili mobilitu, nainstalovali motor o výkonu 900 koní. Takže tyč jejich auta nestydatě.
  Elizabeth střílí holými prsty na nohou. Sovětský projektil se odrazí.
  Dívka zaštěbetala:
  Budeme bojovat za komunismus!
  Ekaterina také mlátila holými prsty na nohou a všimla si a vycenila zuby:
  - Ne! Ne, že!
  Elena, také pomocí bosé nohy, střílela na nacisty a zpívala:
  - Odvážně půjdeme do boje!
  Euphrasia, agresivně poznamenala a vycenila zuby:
  - Za moc Sovětů!
  A také jako oheň, pomocí holých prstů. Tohle je agresivní dívka.
  Rudá armáda ve středu trochu ustoupila, ale Smolensk udržela... Na podzim Němci zastavili své útoky, ale začali, využívajíce vzdušnou převahu, zesilovat bombardování. A tento tlak roste. A bomby dopadaly na SSSR v nezmenšené míře.
  Země Sovětů dosud žádné letectví neměla a nepřátelskou činnost prostě nebylo čím zakrýt.
  A nepřítel na něj tlačí. A stále aktivnější a brutálnější bombardování Ruska.
  Huffman také překročil 1000 sestřelených letadel v prosinci 1945 a obdržel Rytířský kříž Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty.
  A děvčata přinesla své dva tisíce bodů a každá obdržela zvláštní ocenění. Hvězda rytířského kříže Železného kříže a stříbrné dubové listy, meče a diamanty.
  Ano, Albina a Alvina jsou skvělé a velmi krásné dívky, které bojují téměř nahé a bosé a porazí všechny hordy najednou - jsou to smrtící dívky.
  V zimě se Rudá armáda pokusila o postup. Bojů se zúčastnily tanky IS-3. Tento stroj je ale ve výrobě dost pracný a se špatnou průchodností terénem, i přes dobrou ochranu čela, se armádě moc nelíbil. A požadovali výměnu nádrže. Jenže IS-4 narazil na problém. Stalin zakázal vývoj tanků těžších než čtyřicet sedm tun. A když byl tento tank v limbu. Stejně jako pokusy o vytvoření dalších strojů z rodu Isovů.
  Fritz měl zatím výhodu v kvalitě techniky. A rostlo to na obloze.
  V reakci na to se zvýšila výroba středních tanků T-34-85 a SU-100. Na tom byla doposud postavena doktrína SSSR.
  Zimní ofenzíva byla neúspěšná. Nebylo možné vážně postoupit a ztráty byly těžké.
  Němci dělali zásoby tanků. Přišel rok 1946... Fritzovy síly se hromadily a plánovaly útok v květnu.
  Doposud SSSR nedokázal vytvořit proudovou stíhačku a beznadějně prohrál v bitvě ve vzduchu.
  Dvě dívky Albina a Alvina dosáhly do března 1946 tří tisíc sestřelených letadel. A dostali nové ocenění - Hvězdu Rytířského kříže Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty.
  A to je velmi kolosální ukazatel úspěchu.
  A v dubnu diskotéky Třetí říše kromě berana odebíraly a aplikovaly ultrazvuk. A toto bylo první, které prorazilo laminární trysku a velmi úspěšné.
  SSSR čekaly těžké časy.
  . KAPITOLA 2
  V květnu 1943 začala nová velká ofenzíva nacistických hord. Poté, co vykopali tanky a nasbírali množství "Tygrů" -3, kteří se stali hlavním tankem, jako nejchráněnějším a nejsilněji vyzbrojeným, začali nacisté narážet. A podařilo se jim prolomit obranu a začít se pohybovat kolem Dněpru ze severu.
  Na nebi dominovali nacisté. Situaci zhoršil vstup Turecka do války.
  Osmané bojovali s Ruskem třináctkrát ve své historii. A počítal do čtrnáctého, přesto vyhraje. Navíc je s nimi Třetí říše a Západ do toho nezasahuje. V Británii padl Churchillův režim a nová vláda souhlasila s příměřím s Třetí říší. A Spojené státy oficiálně vyhlásily příměří. Navíc válka s Japonskem neprobíhala příliš dobře a ztráty Ameriky v bitvě se samuraji byly velké.
  Takže tady se úplně rozpoutala Třetí říše. A podařilo se mu přesvědčit Turecko, aby otevřelo druhou frontu v Zakavkazsku.
  Osmanská armáda se dlouho připravovala na válku a proti SSSR vrhla milionovou armádu s velkým množstvím techniky. Takže teď se to ukázalo a pro Rusko to není vůbec skvělé. A dalším problémem jsou proudové bombardéry TA-500, které by mohly prakticky beztrestně rozbíjet sovětské továrny. A proudový bezocasý B-28, který mohl dosáhnout jakéhokoli bodu v SSSR a doslova ho zničit. Nyní je tedy Rusko důkladně natlačeno. Horší to bylo také se zásobováním Rudé armády, zejména výbušninami a municí. A nebylo dost paliva. Němci bombardovali studny v Baku a Povolží.
  Takže teď měli nacisté šanci a uvědomili si to. V první řadě chtěli dobýt Donbas. Tam se obrana ukázala slabší než směrem na Moskvu a povedlo se.
  O Charkov se rozpoutaly nelítostné boje. A bylo to tam hodně krvavé.
  Gerda a její posádka bojovali na "Tiger" -4, tento tank byl vybaven výkonnějším motorem s plynovou turbínou o výkonu 1500 koní a měl výkonnější dělo 105 mm v 100 EL dlouhé hlavní, ale o stejné hmotnosti.
  Ano, a dělo Němců je automatické nabíjení a rychlopalba.
  A hmotnost tanku je stejná a silueta je ještě nižší a sklon pancíře se ještě zvětšil.
  "Tiger" -4 je nepochybně pokročilejší tank a jeho válečníci ho testovali jako první.
  Gerda vystřelila, stiskla šarlatovou bradavku na joysticku a zavrčela:
  - Naše vítězství není daleko.
  A rozbil sovětský vůz IS-3.
  Charlotte také udeřila do sovětských vozidel a prorazila pancíř, propálila ho a zavrčela:
  - Za naše vítězství!
  A jak se směje.
  A Christina to vezme a plácne. A sovětský SU-100 bude foukat. A pak cvrliká:
  - Za komunismu.
  Dívka samozřejmě použila rubínovou bradavku.
  Magda vystřelila i holými prsty u nohou. Zasáhla nepřítele a zavrčela:
  - Pro nové úspěchy!
  A dívky se smějí. Zatím to všechno dělali jako na jedničku.
  Nacisté obešli Charkov a pak ho vzali. Poté postupovali na Kranodon a Vorošilovgrad. Fell and Eagle ... A to je vážná rána pro Rudou armádu.
  Stalin nařídil ponechat si Orla za každou cenu, ale nacisté... se ukázali jako silní. Stejně jako jejich silná útočná samohybná děla. Zejména Sturmtigr a její mocnější Sturmlev. Poslední samohybné dělo bylo vybaveno ještě lepší a výkonnější proudovou bombou.
  A důkladně vymlátil budovy. A dívky se potulovaly poblíž atentátníka. Posádka Agatha a Adala fungovala pro Shturmleva dobře. A dívky se opřely holýma nohama o železo.
  Agáta vystřelila, stiskla bosé prsty na tlačítkách joysticku a zařvala:
  - Zničíme celý svět násilí!
  Adala zaútočila kulomety a odřízla pěšáky poznamenala:
  - A pohřbít kapitalismus.
  A holý, růžový podpatek se bude třpytit.
  Když se však podíváte, je otázka, co je ve Třetí říši? Možná také kapitalismus?
  Agáta, mlátící do svých protivníků, zavrčela:
  - Za budoucí světový mír!
  A pumový odpalovač znovu zafungoval a zboural celou budovu najednou. A nutno podotknout, že velmi účinný tah.
  Adala, která střílela s pomocí holých prstů, potvrdila:
  - Sláva naší armádě navždy!
  Bojující dívky tady ve Třetí říši, ale ne horší v SSSR. Také vědí, jak bojovat.
  O Kursk se již rozpoutaly bitvy a bojují tam ruské dívky.
  Nataša hodila na nacisty bosou nohou granát a zpívala:
  - To je správně...
  Zoya vypustila dar smrti holým podpatkem a dodala:
  - Nepřítel...
  Augustin podlehl něčemu destruktivnímu a skřípal:
  - Myslí si...
  Světlana hodila granát holými prsty a zapištěla:
  - Co...
  Natasha hodila bosýma nohama pár citronů a zakřičela:
  - Ruština...
  Zoya také podlehla něčemu energickému a smrtícímu a skřípala:
  - Podařilo se...
  Augustin vypustil smrtící a zamumlal:
  - Nepřítel....
  Světlana opět podlehla ničivému a vyaknula:
  - Přestávka!
  Natasha se otočila a pištěla:
  - SZO...
  Zoya také střílela na černé cizince, které nacisté naverbovali a pištěli:
  - Odvaž se!
  Augustin promluvil silou a zuřivostí:
  - Že...
  Světlana podlehla s úsměvem pantera:
  - V...
  Natasha hodila granát bosou nohou a vykřikla:
  - Boj...
  Zoya hodila dárek smrti holými prsty a zamumlala:
  - Útoky!
  Augustin se připojil a zamumlal:
  - Nepřátelé...
  Světlana dala holými podrážkami hromadu granátů a jak z plných plic křičí:
  - Studna...
  Natasha zapíchla dávku a zasyčela:
  - Zuřivý...
  Zoya přerušila nacisty a zapištěla:
  - Porazit!
  Augustin znovu vystřelil a vykřikl:
  - Zuřivý...
  Světlana při výstřelu zaštěbetala:
  - Porazit!
  Natasha znovu hodila granát svou půvabnou bosou nohou a zaštěbetala:
  - Zničíme nacisty!
  Zoya to vzala a zaštěbetala:
  - Budoucí cesta ke komunismu!
  A holými prsty u nohou hodila citron.
  Augustina vzala a rozmetala čáry a její holé nohy letěly zničeně podél Fritze:
  - Rozdělíme si protivníky!
  Světlana to vzala a hodila do něj holou patou, hromadu granátů, a zapištěla:
  Rozdrťme fašisty!
  A čtveřice dál střílela a házela granáty. Německá E-75 se pohybovala. Stroj s kanónem ráže 128 mm. A zastřelí se.
  A dívky házely granáty. Podkopal nacisty. A stříleli zpět. Vyšplhali dopředu. Tanky opět jedou. Pohybuje nejnovější německý "Leopard" -1. Velmi mobilní auto.
  Ale jeho dívky se ho zmocnily a vyrazily ho. Roztrhali na kusy mobilní stroj s motorem s plynovou turbínou. A rozbili ji na kusy.
  Natasha se smíchem poznamenala:
  Bojujeme skvěle!
  Zoya souhlasila s tímto:
  - Skvělý!
  Augustin moudře poznamenal:
  - Vyhrajeme!
  A bosou nohou vypálila protitankový granát. Silná holka. A má tolik důvtipu.
  Světlana také vypustila dárek smrti prsty na bosé noze a zasáhla nepřítele. Velmi agresivní dívka s očima barvy chrpy. Má takový důvtip a sílu!
  Natasha se otočila a usmála se:
  - Za svaté Rusko!
  Zoya vystřelila velmi aktivně a zazubila se a ukázala perlové zuby:
  - Jsem bojovník té úrovně, která nezmizí!
  Augustin také vystřelil. Kosili nacisty a bublali:
  "Jsem válečník s velkými ambicemi!"
  A odhalila své perlové zuby!
  Světlana potvrdila:
  - Velmi velké ambice!
  Natasha hodila citron bosou nohou a zpívala:
  - Z nebe...
  Zoya také hodila granát holými prsty a řekla:
  - hvězdička...
  Augustin vypustil dar smrti bosou nohou a zazpíval:
  - Jasný...
  Světlana také hodila granát s pomocí bosé nohy a vydala:
  - Krystalický!
  Natasha se otočila a zasyčela:
  -Já tobě...
  Zoya spustila dar smrti holými prsty a zasyčela:
  - Píseň...
  Augustinová podlehla holým podpatkem, co přináší smrt a zapištěla:
  - budu zpívat...
  Natashka pokračovala a agresivně zpívala:
  - O....
  Zoya hodila výbušný balíček bosou nohou, rozprášila nacisty a zapištěla:
  - Nativní...
  Augustina dala holou patou hromadu granátů a vydala:
  - Staline!
  Ale přesto se válečníci a Kursk neudrželi. Nepřítel prolomil sovětskou obranu a postupoval směrem na Voroněž. Léto a teplo... Je to již šestý rok Velké vlastenecké války a všichni jsou velmi žhaví a veselí. I když ztráty na obou stranách jsou kolosální.
  Gerda je zpět v akci a samozřejmě vyzkouší nejnovější tank.
  Gerda, Charlotte, Christina a Magda jedou na tanku třídy U E-100. Toto vozidlo je kompaktnější, pro čtyři členy posádky. A jeho zbraněmi jsou proudový bombardér a univerzální 88milimetrový kanon 100 EL - stíhač tanků.
  Válečníci jdou a pískají si sami pro sebe.
  Gerda střílí z dlouhého děla. Z dálky udeří do boku IS-3 a zapípá:
  - Dáme svá srdce za vlast,
  A my usmažíme Stalina a sníme ho!
  Charlotte odpálila svůj raketomet. Zakryla sovětský bunkr a zapištěla:
  - Jsme neporazitelní!
  Christina to vzala, zavrčela a zmáčkla spoušť holým podpatkem:
  - Dostaneme to do obou!
  Dolbanula a trefně a Magda. Zničena sovětská samohybná děla SU-152. A zavrčela:
  - Bude čas, vítězství přijde!
  Gerda vykřikla, když vystřelila:
  - Nikdo nás nemůže zastavit!
  Charlotte potvrdila:
  - Ale Pasaran!
  Rusovlasá bestie prošla s Gerdou celou první světovou válkou, počínaje Polskem a konče touto velkou ofenzívou, která začala v květnu. Zrzavý čert viděl spoustu věcí.
  A připraven bojovat až do konce!
  Christina také střílí a vyceňuje zuby. Její vlasy jsou zlatočervené. Ve válce dívky nestárnou a dokonce možná mládnou! Jsou tak divocí a milující. Vycenili zuby.
  A ani jedna díra v zubech.
  Magda má vlasy barvy plátkového zlata. A také se aktivně šklebit. Bezva holka. Má tak agresivní ladnost a energii tisíce koní.
  Gerda, dívka s bílými vlasy, střílí a s úsměvem poznamená:
  - Na světě je spousta dobrého i ošklivého... Ale sakra, jak dlouho se tahle válka vlekla!
  Charlotte souhlasila s tímto:
  - A ve skutečnosti se druhá světová válka vleče příliš dlouho. Všechny rvačky a rvačky... Je to opravdu vyčerpávající!
  Christina pohybovala bosou nohou po brnění a vykřikla:
  - Ale Británie stále není poražena!
  Magda vystřelila na Rusy a zavrčela:
  - A musí být poražen! Toto je naše vyznání!
  Gerda zasyčela, střílela na Rusy a vycenila své slonovinové zuby:
  - Potřebujeme vyhrát!
  Fucked a Charlotte, zakřičela:
  - Jeden za všechny, nebudeme stát za cenu!
  Christina, rusovlasá a zlatá bestie, zaječela:
  - Ne! Nestůjme!
  Magda pleskla svými šarlatovými rty a cvrlikala:
  - Pro cenu nechodíme do obchodu!
  A zlatovlasá harpyje vystřelila.
  Gerda zasáhla i ruské tanky. Narazil do auta a zakřičel:
  - Jsme nejsilnější na světě!
  Charlotte dodala a zpívala:
  - Všichni nepřátelé namočili do záchodu!
  Christina podpořila impuls k písni:
  - Vlast nevěří v slzy!
  Magda pokračovala zpěvným hlasem:
  - A dáme všem komunistům do mozku!
  A dívky na sebe mrkly. Obecně mají dobrou nádrž. Jen na dálku je těžké čelně prorazit těžký padesátitunový IS-3. Ale přeci jen Němci mají těžký projektil, ale s uranovým jádrem. A v armádě je spousta černochů. Kteří bojují s šílenou zuřivostí. A ne každý jim může konkurovat.
  Dívky jsou zvyklé bojovat naboso. I v Polsku byly jen v jedněch bikinách a naboso.
  Když se holá podrážka dostane do kontaktu se zemí, omlazuje. Možná proto dívky nestárnou! I když čas běží! Válečníci, řekněme velmi hrdinští.
  Udělali tolik výkonů, ale bojují jako obyčejní vojáci. A vždy jen v bikinách, a naboso. V zimě je pro ně dokonce příjemné naplácat bosýma nohama na závějích.
  Gerda střílí a zpívá:
  Projdeme ohněm a vodou!
  Charlotte vystřelila na Rusy svým bombardérem a řekla:
  - Sláva pruskému lidu!
  Christina také vystřelila a zapištěla:
  Budeme vládnout planetě!
  Magda přibila a potvrdila:
  - Určitě budeme!
  Gerda znovu zasáhla projektil a zapištěla:
  "Ani napalm nás nezastaví!"
  Charlotte souhlasila s tímto:
  - A dokonce i atomová bomba, které se nebojíme!
  Christina se odmlčela a odpověděla:
  - Američanům se nepodařilo vytvořit atomovou bombu! Je to blaf!
  Magda z plných plic vykřikla:
  - Svět nemůže uniknout novému německému řádu!
  Němci v květnu postupovali kolem Smolenska ze severu. Jejich tankové kolony jsou silné a v Africe a arabských zemích je naverbováno mnoho pěchoty. Fritz je zaujatý číslem.
  Kromě toho bylo Německo vyzbrojeno disketami nezranitelnými pro ruční palné zbraně.
  Dvě dívky Albina a Alvina létají k sobě na takovém létajícím talíři. Díky silnému laminárnímu paprsku jsou nezranitelné. Sami ale střílet neumí. Ale díky kolosální rychlosti dokážou předjet a narazit sovětská letadla.
  Albina sehnula disketu a poznamenala:
  - Železná technologie, jistě nezbytná a velmi užitečná!
  Alvina se zachichotala, vycenila zuby a zasyčela:
  - Ale o všem rozhoduje duch!
  Albina řekla:
  - Nejvíce, že ani jeden je právě bojový duch!
  Obě dívky jsou blond a v bikinách. Velmi krásné a bosé. Když je bojovnice bez bot, má štěstí. Nyní jsou dívky tak barevné a nádherné.
  A než se půjdou do boje, krásky budou určitě pracovat s jazykem s mužskou dokonalostí. Je to tak příjemné a energizující. Válečnice milují pití z magické nádoby. To je pro ně skutečný svátek z masa.
  Tak to jsou ty dívky dobré.
  Alvina sestřelila dva sovětské Jak-11 a tweetovala:
  - Slavný náš lov!
  Albina potvrdila narážení a vydala:
  A nikdy nebude poslední!
  Alvina srazila další tři sovětské útočné letouny IL-10 a zapískala:
  - Takhle si myslíš, že Bůh miluje Německo?
  Albina pochybovačně zavrtěla hlavou.
  - Zřejmě ne tolik!
  Alvina se zachichotala a zeptala se znovu:
  - Proč si to myslíš?
  Albina vrazila do dvou sovětských aut a zapištěla:
  Válka trvá příliš dlouho!
  Alvina logicky poznamenala:
  - Ale jdeme!
  Albina se usmála a vykřikla:
  - Takže vítězství přijde!
  Alvina odvážným manévrem sestřelila čtyři sovětská letadla najednou a zapištěla:
  -To určitě přijde!
  Albina považovala za nutné připomenout:
  - Po Stalingradu válka neprobíhala podle pravidel ...
  Alvin s tím souhlasil:
  - Rozhodně je to proti pravidlům!
  Albina otráveně zapištěla:
  - Začali jsme prohrávat!
  Alvina otráveně zapištěla:
  - Určitě ano!
  Albina vrazila do několika dalších sovětských vozidel a zapískala:
  - Není to pro nás problém?
  Alvina sestřelila několik ruských stíhaček a vyhrkla:
  Mysleli jsme si, že situace je beznadějná!
  Albina se masožravě usmála a zasyčela:
  - Co teď vidíme?
  Alvina tweetovala sebevědomě:
  - Něco neotřesitelného a jedinečného!
  Albina blýskla svými perleťovými zuby a odpověděla:
  - Skutečnost, že Třetí říše vítězí!
  Alvina srazila několik dalších sovětských útočných letadel a vynesla:
  - Opravdu musí vyhrát!
  Dívky se zašklebily. Jeden čas pracovali a oficiálně ve vojenském nevěstinci. Mnoho mužů prošlo samy sebou, a to nejen bílá rasa. A moc se jim to líbilo. No, jak je to pro těla příjemné. Ale pak se děvky dostaly pod sovětský útok. Byli zajati. No, feťáci si mysleli, že budou znásilněni. A tady je čert dva!
  Nechali děvky kopat zákopy a zákopy. A to se bývalým nočním vílám moc nelíbilo. Takže se jim všem podařilo utéct. Svedli hlídky.
  A přísahali pomstu Rusům.
  A bojovali proti Rusku. Tohle jsou sakra...
  Albina vyhodila několik dalších ruských aut a zamumlala:
  - Stále můžete žít s muži!
  Alvina s tím ochotně souhlasila:
  - To ani není možné, ale je to nutné!
  Albina vycenila zuby a odpověděla:
  - Ale stejně... Je sladké zabíjet.
  A dívky pohybem diskety sestřelily dalších pět sovětských aut.
  Alvina se zachichotala a řekla:
  - A kdy je to hořké?
  Albina srazila dalších šest aut a odpověděla:
  - Po vítězství se vdám! A porodit deset dětí!
  A obě dívky vybuchly smíchy.
  A zpívali;
  Jsme rytíři víry fašismu,
  Setřeme bojovníky komunismu v prach!
  A jak se smějí a houpou svými bílými horami.
  Ano, to jsou fašistické svině a velmi agresivní a strašně kruté.
  Nacistům se podařilo obejít Smolensk a dobyli Pskov. Došlo také k ohrožení Leningradu. Situace je obecně kritická. I když ne katastrofální. Ale SSSR příliš mnoho rezerv nezbylo. A není známo, jak dlouho ještě Rusko vydrží. Ano, a Němci jsou vykrváceni a vyčerpaní.
  Jenže Krautovi mají čtyři holčičky a takové chrty.
  Gerda vystřelila z děla a zasáhla T-54 do spodní části trupu a zacvrlikala a zamrkala safírovýma očima:
  - Ne, vždyť Bůh miluje Německo! Určitě vyhrajeme!
  Charlotte s tím ochotně souhlasila:
  - Nemůžeme prohrát! Brzy vyrazíme do Kalininu a Moskva bude co by kamenem dohodil!
  Christina odhalila perlové kleště a vyjekla:
  - Pojďme tam, do Vladivostoku bude čas!
  Magda s lítostí poznamenala:
  - A Japonci už byli poraženi. To je velmi vážné, ztratili jsme důležitého spojence.
  Gerda vyrazila nový sovětský tank a zapištěla:
  - My se bez nich obejdeme!
  Charlotte se zachichotala a poznamenala:
  - Pokud se dítě usmívá, snad vše dopadne!
  Christina vydala v rýmu:
  - Hroch vybuchl z úsměvu!
  Magda ji podpořila:
  - Ta dívka má velmi chamtivá ústa!
  A válečníci to vzali a vybuchli smíchy. Dalo by se říci, že mají jiskřivou energii a je v nich spousta!
  Gerda znovu vystřelila na sovětská vozidla a zakřičela:
  - Příští století bude naše!
  Charlotte se také přihlásila a potvrdila:
  - Budou lety do vesmíru!
  Christina to ochotně potvrdila:
  - Poletíme do vesmíru!
  Magda vystřelila z odpalovacího zařízení a vydala:
  - Sedí ve hvězdném letadle!
  Gerda vyplázla jazyk a zakňučela:
  - V novém století bude vládnout říše Třetí říše!
  Charlotte s agresivním úsměvem potvrdila:
  - A čtvrtý taky.
  Poté kráska znovu otočila sovětský tank.
  Christina, tato ďábelská bojovnice, třpytící se perleťovými zuby, zapištěla:
  - Ano, ať je nový řád! A sláva Velké říši!
  Magda se zuřivým vztekem potvrdila:
  - Sláva Impériu!
  Gerda znovu vystřelila a řekla:
  - Sláva i nám!
  A dívka to zjevně dostala.
  Gvozdanula a Charlotte. A velmi trefné. Prorazil jsem sovětský tank přímo do boku. Pak zaštěbetala:
  - Bojujeme za nový řád!
  Magda, střílející a zasahující protihráče, potvrdila:
  - A bez jakýchkoli pochyb toho dosáhneme!
  Gerda opět přibila a velmi trefně a vydala:
  - Dosáhneme s velkou rezervou!
  A leskla se safírem a velmi jasnýma očima.
  Charlotte také vystřelila, narazila do ruského auta a zakřičela, tohle je ďábelka s oranžovými vlasy:
  - Všechno bude jen akrobacie!
  Magda také vystřelila zběsilým vztekem. Rozbila T-54 a zapištěla:
  - A budoucí posádka!
  Zde však měly dívky problémy. Objevil se IS-14. Auto je velmi velké. A má 152milimetrovou pistoli s dlouhou hlavní. Možná Němec, aby prorazil.
  Gerda přimhouřila oči a zeptala se Charlotte:
  - Můžete to zakrýt bombardérem?
  Zrzka odpověděla:
  - Samozřejmě existuje šance... Ale přesnost bombardéru je nedostatečná!
  Christina vášnivě navrhla:
  - Nechte mě vyzkoušet můj 88 milimetrový papír?
  Gerda skepticky poznamenala:
  - Tento IS-14 má 400 mm čelní pancíř ve velkém sklonu. Nemůžeš si ho vzít!
  Charlotte se usmála a poznamenala:
  -Sakra! A to jsem si myslel, že takový tank Rusové nemají! Pouze fámy!
  Magda řekla:
  Taky jsem si myslel, že je to bug! Ale vidíme, že tomu tak není! A hlaveň toho ruského je tak dlouhá!
  Gerda zazpívala a poklepala holou patou o pancéřovou podlahu:
  Budeme bojovat beze strachu!
  Charlotte potvrdila postoj svého partnera:
  - Nenecháme se o krok zpět!
  Christina navrhla:
  - A co když vyřadíte sovětský tank přesným zásahem náboje do hlavně?
  Gerda pochybovala:
  - Dokážeš to na velkou vzdálenost?
  Christina potvrdila:
  - Když mi přivedeš plamen zapalovače na holé chodidla, pak jsem docela schopný velmi dobře zasáhnout!
  Gerda místo odpovědi klikla na zapalovač. Christina si zkroutila bosou nohu a její obnažená, mírně ztvrdlá pata se leskla ve světle plamenů.
  Gerda přinesla dívce oheň do podrážky. Byl cítit spálený zápach. Velmi příjemná vůně, jako grilovaný ražniči.
  Christina zašeptala:
  - A do druhého podpatku!
  Pak Magda zapálila oheň. Oba jazyky plamenů nyní olizovaly holé chodidla velmi krásné a zrzavé dívky.
  Pak Charlotte vyjekla a odhalila svá ňadra. Bez jakéhokoli obřadu to vzala a stiskla tlačítko joysticku šarlatovou bradavkou. Pistole automaticky vystřelila.
  Střela letěla sama a dopadla přímo do hlavně impozantního sovětského stroje.
  Jako gigantický slon uřízl dlouhý chobot. Sovětský tank po drtivé ráně zastavil pohyb. Bylo to, jako by mu meč vyrazil z rukou.
  Ty šťastné děvky!
  Charlotte zpívala a šťastně se usmívala:
  - Jen strach nám dá přátele! Pouze bolest vás motivuje k práci!
  Gerda nadšeně dodala:
  - Chci víc a víc rozdrtit tvé hloupé tváře!
  Zdálo se, že válečníci Třetí říše byli velmi potěšeni!
  . KAPITOLA 3
  Válka pokračovala, ale po dosažení Voroněže si Němci dali pauzu. Tíha boje byla vynesena do vzduchu. Všechno se tam odehrálo s divokou sebejistotou Velké války
  Zatím nikdo nevyhrál. Pokud na obloze nejsou nacisté mnohem silnější v kvalitě letectví.
  A skórovat jejich esa. V bitvách také vyzkoušeli Tiger-4, což bylo upřímně dobré auto. A ani IS-3 mu není soupeřem.
  Fuhrer, trochu unavený, navrhl, aby Británie bojovala se SSSR společně. Britové to ale odmítli. Na tohle by to bylo moc. Hitler je tedy nucen prozatím bojovat sám.
  Německu chyběly lidské zdroje. Do armády byli odváděni staří lidé a náctiletí od čtrnácti let. Používaly se i zahraniční divize. A hivi a další síly.
  Ale válka pokračovala a pokračovala... Nacisté se odmlčeli.
  Albina a Alvina zaútočili na sovětská letadla.
  Sestřelili už čtyři tisíce letadel. A obdrželi Hvězdu rytířského kříže Železného kříže s meči z platinových dubových listů a diamanty.
  Nyní se vyšplhal na pátou tisícovku.
  Albina vystřelila, sestřelila tucet sovětských letadel holými prsty u nohou a vrčela:
  - Za zvláštní ceny!
  Alvina také mlátila holými prsty na nohou, přerušovala sovětská letadla a křičela:
  - Pro nový svět!
  Němci uvízli v bojích o Smolensk, ale dokázali město zcela obklíčit. A stříleli na něj pomocí samohybných děl "Shturmlev" a "Sturmmaus". Síla nacistů je velká.
  Proti nacistům však bojovaly i malé děti. Chlapci a dívky házeli improvizované výbušné balíčky na německé tanky, samohybná děla a pěchotu.
  Pionýři bojovali velmi odvážně. Věděli, co znamená fašistické zajetí.
  Do spárů nacistů se dostala například dívka Marinka. Namazali jí bosé nohy a umístili ji poblíž ohniště. Plamenné jazyky téměř olizovaly dívčiny holé, ztvrdlé paty z dlouhé chůze naboso. Mučení pokračovalo asi patnáct minut, dokud nebyly chodidla pokryta puchýři. Poté byly dívce rozvázány bosé nohy. A znovu kladli otázky. Mlátili mě gumovými hadicemi po mém nahém těle.
  Pak prošli proudem... Marinka byla při výslechu mučena do deseti bezvědomí. A pak ji nechali odpočívat. Když se bosé nohy trochu škubaly, byly znovu potřeny olejem a pánev se znovu zvedla. Takové mučení se může mnohokrát opakovat. A mučit proudem a bičovat gumovými hadicemi.
  Marinka byla mučena šest měsíců. Dokud neoslepla a zešedivěla od mučení. Pak ji zaživa pohřbili do země. Nepromarnil ani kulku.
  Průkopníka Vasyu, nacisté bičovali žhavým drátem na jeho nahé tělo.
  Potom byly holé paty spáleny rozžhavenými železnými proužky. Chlapec nevydržel křičet, ale přesto své kamarády nezradil.
  Nacisté ho zaživa rozpustili v kyselině chlorovodíkové. A to je strašná bolest.
  Tihle Fritzové jsou taková monstra... Člen Komsomolu byl mučen železem. Pak to pověsili na stojan, zvedli a hodili dolů. Pak začali hořet rozžhaveným páčidlem. Ňadra byla vytržena kleštěmi. Pak byl nos doslova utržen rozžhavenými kleštěmi.
  Dívka byla umučena k smrti... Zlomili jí všechny prsty a nohu. Další členka Komsomolu, Anna, byla nabodnuta na kůl. A když zemřela, spálili pochodněmi.
  Zkrátka nacisté se vysmívali, jak mohli a jak chtěli. Mučili a mučili všechny.
  Natasha a její tým stále bojovali v obklíčení. Dívky používaly v boji své holé, půvabné nohy a házely granáty. Odrazili přesile Fritze. Drželi se velmi odvážně a nehodlali ustoupit.
  Nataša, která vedla bitvu, si pomyslela, co když Bůh? V Bibli, které se tak věří, je skutečně mnoho chyb a rozporů.
  Zde jsou nějaké příklady;
  Zvířata byla stvořena dříve než člověk
  Ano. (Gn 1:20-27)
  Ne. (1Mo 2:7, 18-20)
  Nicméně, k čemu to je? No, ve skutečnosti, Lenin řekl už dávno: náboženství je opium lidí!
  A o čem je třeba diskutovat?
  Zoya také sebevědomě bojuje a holými prsty u nohou vrhá smrtící silou granát. A rozbije masu vojáků Třetí říše.
  Ona zpívala:
  - Ve vítězství nesmrtelných idejí komunismu,
  Vidíme budoucnost naší země...
  Vymažeme popel síry, jsme hordy fašismu,
  A budou tam velké orlí dívky!
  A Zoya se směje!
  Augustina také urputně bojuje a sebevědomě kosí své nepřátele a řve:
  - Sláva komunistům!
  Světlana, střílející na nepřítele, zavrčela:
  - Pro mateřskou zemi!
  A holými prsty u nohou bude házet granát.
  Dívky po těchto slovech vybuchly smíchy. A sundali si podprsenky. Začala si navzájem zasypávat ňadra polibky. Protože je to tak hezké a úžasné. Jsou to opravdoví válečníci.
  Natasha řekla rozhodně:
  Bible je rozhodně pohádka!
  Augustin logicky poznamenal:
  - Není nutné dávat zjevení Bohu prostřednictvím židovské pohádky! Můj osobní Bůh je Všemohoucí Rod! Pro slávu Nejvyšší Rodiny budeme bojovat!
  A všechny čtyři dívky zvolaly a zvedly bosé nohy:
  - Sláva velkému Rusku!
  Od té doby, co se blokáda Smolenska protáhla, trpěly čtyři dívky zimou a hladem jako zbytky sovětské posádky. Není proto nic překvapivého na tom, že dívky dostaly rozkaz opustit obklíčení.
  Od nich nejsou nic jiného než kraťasy, opálení, bosí, jdou na průlom.
  Běží k sobě a dělají jednotlivé výstřely, protože nábojnice by se měly šetřit.
  A nacisté na ně sestřelili doslova celou šachtu ohně. Dívky ale nejsou bezdůvodně jen v tenkých kalhotkách. Kulky je tedy neberou. A spěchají, jsou naprosto nezranitelní. A bosé nohy také dokonale chrání dívky v bitvě.
  Natasha vystřelila, srazila fašistu a zařvala:
  Stalin je s námi!
  Zoya také vystřelila a bosou nohou mrštila úlomek láhve. Vyhodila dva Fritze a vykřikla:
  - Stalin žije v mém srdci!
  Augustina také vystřelila a pronesla sebevědomě:
  - Ve jménu Ruska!
  A ukázala svůj jazyk. A odhodila fašistu.
  Světlana přibila, udeřila nacistu a zaštěbetala:
  - Ve jménu komunismu!
  Čtyři bosí, jen v tenkých kalhotkách dívek, se řítili pozicemi nacistů. Válečníci neměli téměř žádné oblečení. Pouze kalhotky různých barev: černá, bílá, červená, modrá.
  A to je také magie, odvádějící kulky a úlomky. Vyzkoušejte tyto dívky holýma rukama! Jsou to prostě krásky té nejvyšší třídy!
  A jaká prsa. Bradavky jsou jako jahody. A velmi svůdné. Obecně jsou dívky tak krásné a téměř nahé.
  Střílející Natashka se představila na aukci otroků. Jak se z ní odstraňuje závoj za závojem. Odhalují silné, svalnaté, dívčí tělo. A stojí sama před sebou, hrdě narovnává ramena, zvedá hlavu, čímž dává najevo, že se vůbec nestydí. Je to dívka nejvyšší třídy. Na úsvitu síly, a ne stárnutí.
  Když žena chodí bosa, omládne a zůstane navždy mladá. Hlavní je minimum oblečení a neustálý sex s mužem. Přesněji s muži jinými a nejlépe mladými. Stát se mladším.
  Natasha si představila, že je nahá na trhu s otroky, a cítila se vzrušená. Jako by to kupující cítili a lezli rukama do nejcitlivějších míst. Jak úžasné musí být být otrokem. Ale harém není žádná legrace. Nejsou žádní muži, pouze eunuchové. A chci hodně a s různými.
  Ach, ubohé ženy z harému. Jakou smůlu máš na muže. Jak moc můžete trpět abstinencí! Ale Natashka nechtěla omezit žraločí instinkty.
  Dívka střílela na fašistu a křičela:
  - Jsem terminátor!
  Zoya také vystřelila a cvrlikala:
  - A já jsem supertřídní válečník!
  Augustin vzal a srazil tři fašisty a zaštěbetal:
  - Stalin byl s námi!
  Světlana se podělala. Porazila čtyři fašisty a zapískala:
  - Stalin je s námi!
  Nataša sestřelila několik žoldáků Třetí říše, hodila kámen bosou nohou a zapištěla:
  - Stalin bude vždy mezi námi!
  Zoya se usmála, vyplázla jazyk a zapištěla:
  - Pro velikost Ruska!
  Augustinová hodila holými prsty střep okenního skla, rozřízla fašistovi hrdlo a zapištěla:
  - Pro náš nový slovanský Rod!
  A smál se...
  Světlana vystřelila na nacisty, odřízla několik bojovníků a vydala:
  - Za svaté Rusko!
  Natasha zabila nacisty. Holou patou dala granát, který na ni nacisté vypálili. Rozptýlil přesný zásah Fritze a vyaknula:
  - Pro Svaroga!
  Pak odhalila svou tvář, ve které je tolik milosti a zuřivosti pantera.
  Zoya to vzala a přejela holými prsty na nohou rezavým hřebíkem. Probodla oči nacistického důstojníka a zaštěbetala:
  - Pro Bílého Boha!
  Augustine vzala a podlehla nahým patám s výbušným balíčkem. Rozmetala Fritze jako úlomky skla a zapištěla:
  - Pro nový ruský řád!
  Světlana ho vzala a hodila ho holými prsty, smrtelně, probodla Fritze a zaštěkala:
  - Pro ruský dům!
  Čtyři dívky bojovaly zoufale a bojovaly velmi agresivně. Němci a jejich žoldáci ustoupili. Zacouval před dívkami. Kde jsou nacisté proti Rudé armádě.
  Vzpomeňte si na Fritze Stalingrad. Jak je tam dívky mlátily. Bojovalo se také naboso a v bikinách. Jedná se o nejúčinnější oblečení. Nikdo nezastaví dívky, když jsou polonahé. A bosýma nohama házejí dary zkázy.
  Natashka hodila holými prsty kus keramiky. Rozbila lebku německého generála a zpívala:
  - Ve jménu Matky Rusi!
  Zoja vzala a hodila střep holými prsty, prorazila fašistu a křičela:
  - Ano, pro můj dům!
  Augustin vyrazil bosou nohou. Odřízla šest nacistů a zapištěla:
  - Za Stalina!
  Světlana se také poddala novému průchodu, srazila Fritze a zapištěla:
  - Pro nový svět!
  Nyní Gerdina posádka postupovala směrem k Vjazmě. Deset kilometrů do města. Odpor Rudé armády ale roste. Do boje jdou nové sovětské tanky IS-4 se silnějšími 125milimetrovými děly a silnějším pancířem. Pravda, takových strojů je stále málo.
  Charlotte mačkala bosou nohou tlačítko na joysticku a přímo na křižovatce prorazila pancíř sovětského tanku. Přesně zasáhl vůz Rudé armády i přes jeho lepší ochranu ve srovnání s IS-3.
  Rudý ďábel se zachichotal a poznamenal:
  - Máme nejsilnější armádu!
  Christina s úsměvem poznamenala:
  - A budeme silnější než všichni!
  A také holými prsty tiskla nohy na tlačítka joysticku. Narazil do sovětského auta. Je to velmi chytrá dívka. Christina si vzpomněla, jak předváděla výkony. Jak jsem se miloval s íránským šáhem. Ano, to je docela fajn!
  A válečník zamumlal:
  - Za skvělé Německo!
  Magda, tato blondýnka se zlatými vlasy, vystřelila na sovětské jednotky a promluvila:
  - Za posvátné vítězství!
  Dívka, která střílela, pomyslela otráveně. Němci promarnili svou šanci během první světové války. A proč překazili plán útoku na Paříž a převedli tři sbory do Východního Pruska? Bylo možné dočasně obětovat území na východě, ale vzít Paříž a vyřešit problém Francie tím nejradikálnějším způsobem.
  To se ale nestalo. A vůbec nemělo cenu vyhlásit Rusku válku. Nicholas II by se jistě neodvážil jít do války s tak silným nepřítelem, jako je Německo. A proč bylo nutné bojovat na dvou frontách? Bylo to možné, bylo možné udeřit na Rusko, ignorovat Francii a Belgii.
  A vůbec, pomyslela si Magda, bylo nutné zaútočit na Rusko, když bylo spoutáno válkou s Japonskem. V tomto případě mohl Nicholas II skončit bez podpory Británie a Francie. Naléhali by na něj Rakušané, Turci, Italové, Německo a Japonsko.
  Prostě by rozdrtili Rusko. A neudělala by nic.
  Místo toho Německo dostalo válku na dvou frontách proti silnějším mocnostem. Včetně Japonska, USA a Itálie.
  Wilhelm se tedy přepočítal. Hitler se ukázal jako prozíravější, uzavřel mír se SSSR a porazil Francii.
  Ale Němci za první světové války byli chyceni mezi skálu a tvrdé místo. Car Nicholas II je obecně propadák. Ale jeho říše byla velká, třikrát větší než počet obyvatel Němců. A ukázalo se, že je nesmírně těžké Rusům odolat.
  S více silami představovalo carské Rusko téměř polovinu pozemních sil Dohody. A bylo jí souzeno vyhrát. Nebýt vojenského převratu, který se odehrál v Petrohradě, je nepravděpodobné, že by Německo mohlo přežít. Pro Rusy se ale stala strašná věc - padla monarchie. Boží pomazaný je pryč. A bylo to opravdu špatné!
  A pro Němce úlevu však Německo stále prohrávalo.
  Spojené státy vstoupily do války a ukázaly se jako velmi silné. A hlavně tanky. Svou ocelovou hmotou Němce doslova rozdrtili.
  Trapná porážka. A ať už někdo může říct cokoli, možná kapitulace byla nejlepší cesta ven. Německo ztratilo všechny své spojence, bylo tlačeno tanky. Reálná šance na výhru nebyla.
  Ano, a bolševické Rusko by klidně mohlo otevřít druhou frontu na východě.
  Každopádně rozhodnutí kapitulovat bylo těžké, ale vynucené.
  Magda si vzpomněla, jak ji bičovali za krádež kousku chleba v jídelně. Dívka se pak přiznala a dostala o něco méně bičů. A trest dokázala v tichosti vydržet. Neplakala ani nestonala. I když při nárazu na holá záda to bolí.
  Gerda vystřelila, prorazila sovětský tank a zavrčela:
  - Narodil se neporazitelný!
  Charlotte souhlasila s tímto:
  -Nikdo nás nemůže zastavit!
  Christina odsekla a zakřičela:
  - Nikdy na světě!
  Magda ohlušující vyjekla:
  - A v onom světě - taky!
  Čtyři válečníci opustili obklíčení. Trochu bloudila bažinami a vesele si zpívala;
  Měsíc zčervenal,
  Kde vlny narážely do skal.
  "Pojď, krásko, jeď,
  Čekám na tebe už dlouho."
  
  "Půjdu s tebou dobrovolně,
  Miluji mořské vlny.
  Rozpoutat plachtu
  Vezmu si volant sám."
  
  "Vládneš otevřenému moři,
  Kde nezvládáme bouři.
  V tak šíleném počasí
  Vlnám se nedá věřit."
  
  "Nemožné? Proč, má drahá?"
  A v minulosti, minulý osud,
  Pamatuješ si, zrádný zrádce,
  Jak jsem ti věřil?"
  
  Měsíc zčervenal,
  Kde vlny narážely do skal.
  "Pojď, krásko, jeď,
  Čekám na tebe už dlouho."
  Dívky samy zpívaly a tleskaly. Augustin poznamenal a usmál se koutkem úst:
  - Ano, dali jsme nacistům hodně. Boj to byl nádherný a pro mnohé poslední!
  Natasha se zachichotala.
  - Jsi jako Mauglí!
  Augustin se usmál a souhlasil:
  Mauglí byl skvělý!
  Zoya se zaskřípěním zubů poznamenala:
  - Musíme přijít na způsob, jak porazit přesilu Wehrmachtu!
  Světlana navrhla:
  - Nějaký druh supervýkonného plynu!
  Augustina zpívala a plácala bosýma nohama v kalužích:
  Plyny, plyny, plyny, plyny! Dokončíme všechny nepřátele najednou!
  Natasha navrhla:
  Pojďme zpívat něco jiného!
  A dívky zpívaly jednohlasně;
  Měsíc zčervenal,
  Kde vlny narážely do skal.
  "Pojď, krásko, jeď,
  Čekám na tebe už dlouho."
  
  "Jdu s tebou dobrovolně,
  Miluji mořské vlny.
  Rozpoutat plachtu
  Vezmu si volant sám."
  
  "Vládneš otevřenému moři,
  Kde nezvládáme bouři.
  V tak šíleném počasí
  Vlnám se nedá věřit."
  
  "Nemožné? Proč, má drahá?"
  A v minulosti, minulý osud,
  Pamatuješ si, zrádný zrádce,
  Jak jsem ti věřil?"
  
  Měsíc zčervenal,
  Kde vlny narážely do skal.
  "Pojď, krásko, jeď,
  Čekám na tebe už dlouho."
  Děvčata dokončila píseň a proměnila se v kotrmelce. Vždyť mají hmotu v jasných hlavách. Tři blondýnky a zrzka. Skvělé dívky.
  Augustine při běhu vzpomínal, jak hrála kulečník. Peníze určitě ne. A protože v té době nic neměla, dívka si dala kouření za pět rublů. A vyhrál první hru. Navíc jsem hrál naboso, což mi hodně pomohlo. Poté si se slavným zlodějem zahrála další hru.
  A znovu vyhrál. Pak další hra se zdvojnásobením sázek. Dívka byla velmi chytrá. A opilý byl i orgán činný v trestním řízení. Nakonec vytáhl pistoli a začal střílet. Augustine sebral peníze, které vyhrála, zmizel a blýskl se holými podpatky. Ano, tito muži jsou tak nervózní. Možná si s nimi opravdu nehrát, ale vydělávat peníze milováním?
  Augustin mohl v Moskvě žít dobře, ale dívka po kolonii toužila jít na frontu. Chtěla bojovat. Navíc ji přitahovaly zálety. Být hrdinkou je tak cool!
  Musíte také umět hrát karty o peníze. Augustina nějak podvedli podvodníci a museli se lízat. No, dokážete si představit, že je to med a vy sami chcete, aby to nebylo tak hnusné. Ale pracovat na hybnosti, tak to je pro temperamentní zrzavou čertovinu obecně radost. S jakýmkoliv mužem dosáhla orgasmu. V Moskvě si tedy vydělala snadno a příjemně na sebe.
  Je to škoda, ale válka udělala své vlastní úpravy. Augustin dokonce používal její kouzla při průzkumu. A svedl všechny muže v řadě. A ráda je škádlila. Zejména ti mladší. Ďáblovi se to líbilo. Navzdory mnoha oceněním však dívky stále šly ke kapitánům a pouze Natasha se stala majorem.
  Nacisté po pádu Smolenska překryli Vjazmu. Město se tvrdohlavě drželo. Na severu se nacistům podařilo dobýt Novgorod a přiblížili se k Leningradu. Situaci zhoršil vstup Švédska do války. Tato země také chtěla územní akvizice z Ruska. A vzpomínali na předchozí války, zvláště na Karla Dvanáctého. Také významné události dávných dob. A švédské divize se objevily na frontě a ze severu se přesunuly do Petrazavodska a Leningradu. Prut Finsko-švédské a německé jednotky s cizinci. Zdá se jim, že nepřestávejte.
  Krásné švédské dívky létají v letadlech. Gringeta a Gertruda, dvě G, bojují ve dvojicích. Jsou to velmi odvážné dívky. A krásný. Sami si létají na ME-362, proudových stíhačkách koupených od Němců. Jako obvykle u dívek v jedněch bikinách a naboso.
  Německý stroj je velmi výkonná zbraň. Má sedm vzduchových zbraní. Jeden 37 mm a šest 30 mm. Sovětské stíhačky MIG-15 spěchají proti. Poněkud slabší zbraně: 37mm vzduchovka a dvě 23mm vzduchovky. To znamená, že síly jsou velmi nerovnoměrné.
  Gringeta střílí ze vzduchových děl. Narazí do sovětské stíhačky a zavrčí:
  - To je naše akrobacie!
  Gertruda také srazila své auto z první jízdy a zapištěla:
  - Pro Charlese dvanáctého!
  Blonďatý čert je skutečně nesmírně otravný, že Švédsko prohrálo válku s Ruskem. Za Ivana Hrozného byli Švédové schopni dobýt Narvu a několik ruských měst na pobřeží. Ale pak Rusko, za Fedota prvního, získalo zpět své země ztracené v Livonské válce. Je pravda, že to bylo usnadněno skutečností, že Polsko bojovalo na straně Ruska.
  Ale pak Švédové za vlády Shuisky dokázali dobýt ruská města. Pak vezměte Novgorod. Obležený Pskov. Ale bez úspěchu.
  Pak byla válka mezi Ruskem a Polskem. Švédové lstivě dobyli většinu pobaltských států a Rigu. Předtím byly dobyty země v Evropě.
  Švédsko se stalo světovou velmocí. Dosáhl svého maxima.
  Ale v Rusku se Petr Veliký dostal k moci a začal budovat velkou říši. Proti Švédsku stálo Polsko, Sasko, Dánsko a samozřejmě Rusko. Síly jsou nestejné.
  Ale Karel Dvanáctý ve svých šestnácti letech dokázal porazit Dánsko v pohybu a poté poblíž Narvy zaútočil na přesilu Ruska a získal pozoruhodné vítězství.
  Ale Petra Velikého nezlomil neúspěch. Shromáždil nové síly a přešel do útoku, přičemž využil skutečnosti, že Karel Dvanáctý bojoval s Polskem.
  Ale Švédové dobyli Polsko. A nepomohl ani přístup ruských jednotek. Petr Veliký byl dokonce připraven na mír a vrátil města a Narvu dobyté Rusy do rukou Švédů.
  Ale Karel Dvanáctý byl rozhodnutý. Petr Veliký však dokázal zvrátit vývoj války. Svou roli sehrálo to, že obyvatelé Polska a Ukrajiny nepodpořili Karla Dvanáctého. U Poltavy utrpěli Švédové definitivní porážku. Jak se to stalo? Rusové byli schopni zničit Švédy tím, že se opevnili za reduty. A pak o všem rozhodl smrtící protiútok.
  Negativní roli sehrála i rána Karla XII. před bitvou.
  Po Narvě se iniciativy zcela chopilo Rusko. A dokázala porazit Švédy i na moři. Což je velmi, velmi nepříjemné.
  Karel Dvanáctý zemřel při obléhání norské pevnosti. A válka brzy skončila skutečnou porážkou Švédů. Pravda, Petr Veliký pod tlakem evropských zemí souhlasil s formalizací svých územních akvizic jako koupě. Švédsko ztratilo mnoho území, včetně Evropy. A již za Alexandra I. dobyli Finsko také Rusové.
  Švédsko se samozřejmě urazilo a chce se pomstít. Situace se vyhrotila zejména po vítězství nacistů v parlamentních volbách. A válka je nyní pro Švédy s historickými paralelami.
  Gertruda útočí na sovětský stroj a zpívá:
  - Žil Anton čtvrtý...
  Gringeta sestřelí stíhačku MIG-15 a řve:
  Byl to slavný král...
  Gertruda srazila Rusa a zpívala:
  - Miloval víno k čertu ....
  Gringeta se pokouší vstoupit do sovětského vozu a vyje:
  - To se občas stalo!
  Gertruda zpívala:
  - Tili bom! Tili bom!
  A dívka vyplázla růžový jazyk.
  Ukázalo se, že dívky jsou veselé... Bojovaly s velkým nadšením. Bojovali jako orli. A nikdy neustoupili.
  Gringeta běžela bosá po sněhu. A byla to taková veselá dívka. A vzpomněla si na své činy. Jak byli bosí a v bikinách lovili ledního medvěda. Což bylo velmi zábavné.
  Polonahé dívky střílely z luku na divokou šelmu. Zasáhli a přinutili bestii zařvat.
  Pak utekli a dívčí podpatky se červeně blýskaly zimou. Dívky byly krásné. Téměř nahý, ale velmi statečný. A lovili sami sebe, protože byli nebojácní.
  Když pak zraněný medvěd zemřel, dívky mu opekly maso a udělaly hostinu. Bylo to tak skvělé. Dívky plavaly v díře a navzájem se posypaly sněhem. Pak mokrí běhali závějemi. Je to všechno tak skvělé a cool.
  Gertruda a Gringeta nyní hledaly sovětské piloty. Pamatovali si hlavní pravidlo: je nutné bojovat téměř nazí a bosí, a pak nebude dívka sestřelena. Dává takovou sílu válečníkům, když jsou téměř bez oblečení. Proto ve středověku nikdo nedobyl celý svět?
  Protože podcenili sílu holých, ženských nohou. A bosé dívky jsou velmi cool a silné! Když dívka nemá boty, její holá podrážka přijímá energii země.
  V tom je obrovská síla válečníků.
  Gertruda sestřelila sovětské letadlo a tweetovala:
  - Bosé dívky jsou cool!
  Gringeta také bouchla v ruštině a pištěla:
  Dívky nepotřebují boty!
  A sledoval, jak hořící ruský bojovník padá dolů.
  Myslel jsem na to, jak skvělé je běhat bosý, závějemi a pouští. Podrážka dívčích nohou se stává velmi elastickou a odolnou a zároveň nepraská. Nebojte se tedy problémů. V Rusku jsou zimy obecně kruté a běhat ve sněhu bude příjemné. Je to dívka z nejvyšší pasáže.
  A jak půvabná a jedinečně krásná bosá, dívčí noha na závěji? A prsty a chodidlo a tohle všechno dohromady? Jak je to úžasné, když dlátové nohy šlápnou na bílou plochu a samy jsou opálené. A holky mají blond vlasy, jsou to takové cool blondýny.
  A milují, když je muži líbají na holých patách.
  Gringeta sestřelila další sovětské auto a tweetovala:
  - Sláva vlasti, Sláva!
  Gertruda sestřelila ruskou stíhačku a vydala:
  - Karel Veliký je s námi!
  Dívky jsou prostě úžasné a mají tolik jedinečné krásy. S těmito dívkami se můžete opravdu zbláznit. A jejich tělo, tak svalnaté a příjemné.
  Gringeta měla velmi ráda, když ji muži hladili. Bylo to pro ni tak příjemné. A její kůže je hladká, elastická, jakoby vyleštěná. Tady je ta dívka.
  A miluji masáž.
  Nyní sestřelila ruské letadlo a zařvala:
  - Jsem jako medvěd!
  A ukázala jazyk!
  Gertruda znovu vystřelila a zaštěbetala:
  Jsme tygřice!
  A dívky v unisonu dělaly slepé smyčky. Jsou to obecně takoví cool válečníci. Jsou plné vášně a triumfu vůle. A kůže je tak opálená, jako bronzová.
  Bojovníkům se podařilo bojovat v Africe i pěchotě. Což je pro blondýnky velmi dobré. A staly se tak krásnými a snědými.
  Gertruda zpívala:
  - Přirozená blondýnka! Svalnatá záda!
  Gringeta potvrdila:
  - Vyhrávám všechny ankety!
  Sovětští válečníci bojují o Vjazmu, která byla obklíčena nacisty téměř ze všech stran. A bojovat hrdinně.
  Nataška však hodila granát bosou nohou a zapištěla:
  - Vítězství se nelze vyhnout!
  Zoya se také otočila. Bosou nohou vystřelila granát. Sestřelil nacisty a zakřičel:
  - Nemohou být dvě smrti!
  Dal obrat a Augustin. Rudovlasá ďábelka hodila granát bosou nohou a zaštěbetala:
  - Příští století bude naše!
  Světlana také vypálila dávku. Položila hromadu Fritze a zavrčela:
  - Narodili jsme se s novým věkem!
  A ukázala jazyk!
  Dívky jsou velmi impozantní. Jsou velmi krásné a opálené, tři blondýnky a zrzka, se suchými a uvolněnými svaly.
  Jaké dobré holky...
  Nataša si pomyslela, když střílela, protože Bible není slovo Boží, takže Rusové potřebují jiné, dokonalejší náboženství. Růst v duchu a pravdě!
  A co může být lepšího než víra v Nejvyšší rodinu!
  . KAPITOLA #4
  Nacisté postupovali podél řeky Don. Pak ale přišla zima a nový rok 1947...
  Válka stále pokračuje a SSSR se nehodlá vzdát. I když mnozí věří, že tento konflikt brzy skončí. Zima a trochu klidu. I když místy stále propukají boje.
  Zejména ve středu a na severu. Tam, kde je tyč významnou nepřátelskou silou a kolosální silou.
  Dále Nataša, když viděla, jak na ně doléhají zahraniční ratisové, a zvláště mnoho černochů a Arabů, nabídla, že bude zpívat:
  - Pojďme dívčí píseň!
  Světlana souhlasila:
  - Lidová píseň!
  A všichni čtyři válečníci zpívali sborově;
  Ruská země je slavná,
  Komunismus vládne světu...
  Pole posetá zlatem
  Pojďme přímo nahoru, ne dolů!
  
  Naše srdce hoří pro vlast,
  Jsme dívky - není krásnějšího vesmíru ...
  Budeme bojovat s našimi nepřáteli až do konce
  Naše víra povstane v rodnověrství!
  
  Silnější než všechny červené na světě, Rusko,
  Září jako slunce ve vesmíru...
  Bojuješ za ni a neboj se,
  Ať jsou dospělí a děti ve slávě!
  
  Rusko je největší ze zemí
  Když Vlasti vládne Stalin...
  Takový osud je dán sovětskému lidu,
  Takže tito rytíři byli vyrobeni z oceli!
  
  Ve vlasti je teď každý hrdina,
  Umět udělat vlast krásnější...
  Ve jménu naší svaté matky,
  Bezmezná ruská strana Ruska!
  
  Uděláme z každého, kdo je tyran,
  V zemi nebude žádná diktatura...
  Nechte miliony zemí předložit
  A Führerův rohatý uroy!
  
  Ať vládne zuřivý drak
  Myslí si, že dokáže vypálit Rusko...
  Ale nacisté čekají na zuřivou porážku,
  Protože rytíř ví, je docela všemocný!
  
  Nikdy se nepodvolíme Fritzovi,
  Rusové a Číňané nepřekonají...
  Nad námi září jasná hvězda
  Na Velikonoce malujeme velikonoční dorty a vajíčka!
  
  Můžete dosáhnout mnoha bojovníků,
  Je to věc, která se nezlepší...
  Naši hrdí otcové jsou na nás hrdí,
  Protože budujeme místo v ráji!
  
  Bosé dívky běhají po sněhu
  Neznají strach a výčitky...
  Jsem bosý člen Komsomolu,
  Protože neexistují žádné překážky a neexistuje žádný termín!
  
  Nikdy se tedy nevzdávejme dívkám
  Nesklánějme hlavu pod osy...
  Když do vlasti přijdou potíže,
  Pojďme to rozšlapat bosýma nohama!
  
  Milujte sestry dědečka Iljiče,
  A cti Stalina jako Ježíše...
  Není třeba řezat bojovníky z ramen,
  Pokud potřebujete běhat naboso!
  
  
  My holky jsme skvělá horda,
  Milujeme bojovat a neustupujeme...
  I když je chůze někdy odporná fáma,
  Vítězství bude v zářivém květnu!
  
  A věřte, že komunismus přijde se snem,
  A na Zemi nebude moc peněz...
  Skládáme osudu hrubý účet,
  Bez jakéhokoli násilí a lenosti!
  
  Zkrátka brzy poletíme ke hvězdám,
  A vztyčíme ruskou vlajku nad vesmírem...
  Roztáhni svá křídla, červený cherube,
  Ve jménu rodiny - Pána Ruska!
  Dívky ze slavné čtyřky vyšly z Vjazmy. Dělali to v noci, neznatelně a bojovně.
  Natasha, která se plazila po břiše, si všimla:
  - Eh, teď si říkáš, stálo to za tolik času bojovat a pak prohrát!
  Zoya tvrdohlavě prohlásila:
  - Samozřejmě, porážka slibuje velké problémy! Ale to je jen odraz budoucího vítězství!
  Augustin rozmarně prohlásil:
  - Tak nám ruští bohové příliš nepomáhají! Ale opravdu chcete vyhrát a dosáhnout nejvyšších výšin!
  Natasha se zasmála.
  - Je to jako do nebe?
  Augustin se zachichotal a mrkl.
  - Možná do nebe!
  Rudovlasá ďábelka začala vysvětlovat:
  - V mléčné dráze jsou různé světy. Když člověk, nebo spíše jeho tělo zemře, duše opustí maso. Ale je přenesen do jiného světa. Králem se stává ten, kdo slouží Rusku. Kdo byl nepřítelem Ruska, bude otrokem nebo mrzákem. Vše pořadí po objednávce!
  Světlana vykřikla:
  - Sláva Rusku!
  Natasha se zachichotala a položila prst na své šarlatové rty:
  - Ticho! A to může být problém!
  Zoya tweetovala:
  - Válečníci nemají problém! Známe nacisty! A třesou se!
  Poté dívka vypustila kus skla holými prsty na nohou. Fašista padl s podříznutým hrdlem.
  Zlatovlasá kráska pištěla:
  - Nikdo nás nemůže zastavit!
  Natasha souhlasila.
  - Je pravda, že nikdo!
  A ukázala svůj jazyk!
  Augustine také vypustila další střep holými prsty na nohou a zapištěla:
  - V příštím století přijdeme s rozvinutými transparenty!
  A nacisté prostě zemřeli úderem skla.
  Obecně můžete okamžitě vidět - dívky jsou agresivní, sexy. Tři blondýnky a zrzka. A samozřejmě skoro nahá a v bikinách. A takové úžasné dívky.
  Také rádi zpívají! Ale zatím není místo a čas.
  Světlana to vzala a zavrčela:
  - Sláva Velkému Rusku ve válce s Wehrmachtem!
  Natasha se zachichotala a vyplázla jazyk. Spustila čepel disku, který prošel hrdlem nacistů. Donutil je krvácet a kopat si kopyta.
  Blonďatý terminátor to řekl:
  - Pro nový řád ve světě!
  Zlatovlasá Zoya objasnila:
  - Pro nový sovětský řád!
  A mrkla na své přátele. Říkají to a to... Porazíme Fritze a jejich žoldáky. A nechte je vozit jejich tanky řady E. Ani plynové turbíny Rudé armády nejsou hrozné.
  Augustin to vzal a zaštěbetal:
  - Láska zachrání srdce!
  Světlana dodala a také zakončila fašistu hodem bosou nohou:
  - A pták štěstí znovu poletí!
  Natasha se zachichotala a odpověděla:
  "Takže fašistům se nebude moc dařit!" Jsem si jistý!
  Dívka si vzpomněla, jak pionýři bojovali s nacisty. Stříleli z pušek na pěchotu, vrhli se pod tanky. Celkově bojovali jako skuteční hrdinové. A nechal za sebou hromady mrtvol. Nacisté s tím nemohli nic dělat.
  Zde je jeden chlapec s hromadou granátů, který zastavil impozantní monstrum E-100 a obětoval svůj vlastní život pro dobro Sovětské vlasti.
  Z dítěte zůstaly jen bosé nohy. Promiň chlapče. Sama Natasha i přes ochranu bikin dostala úlomek do paty. Což je velmi nepříjemné. Dívka se ale rychle vzpamatovala. A nezůstala žádná jizva. I když to samozřejmě bylo nepříjemné běhat. Obecně jsou to takové otrlé mrchy. V bikinách bojují v mrazech a nevzdávají se! Dívky na nejvyšší úrovni!
  Natashka znovu hodila žiletkou holými prsty a otevřela německému důstojníkovi hrdlo.
  A křičel:
  - Za Rusko a SSSR!
  Válečníci pochopili, co slíbili své vlasti. A jak bojovali za Rusko.
  Zoya řekla:
  - Ruský medvěd má velmi drápy!
  Augustin zcela autoritativně řekl:
  - A roztrhá všechny nepřátele vlasti!
  Světlana to vzala a zakřičela:
  -Nerozbíjejte SSSR!
  Natasha to potvrdila tím, že holými prsty u nohou hodila ostrý střep. Udeřila fašistu a zaječela:
  - Rusko nelze srazit na kolena!
  Zoya také vystřelila. Vyhodila nacistu a zaštěbetala:
  - Bude to plné sebevědomí!
  Rudovlasý čert Augustin vzal a hodil granát holým podpatkem, rozprášil nacisty a zapištěl:
  - Zadejte novou objednávku!
  Světlana hodila bosýma nohama kus bajonetu. Zasekl se, bod v hrdle fašisty. Sklonil se. Vypustil fontánu krve.
  Blonďatý terminátor zapištěl:
  - Budou změny k lepšímu! Vytlačme fašisty z Moskvy!
  Zoya z plných plic zvolala:
  Ať žije Stalin! Kdo zemřel, ale jeho dílo žije dál!
  Světlana cvrlikala a bosou nohou vystřelila granát:
  - Stalin žije v našem srdci!
  A směj se!
  Natasha se také otočila... Pokosila nacisty a zapištěla:
  - Lenin je živější než všichni živí!
  A také začal střílet, aby zabil. Nacistický tank se převrátil. Kluziště odletělo a rozdrtilo krky třem nacistům.
  Dívky se usmívají a ukazují své jazyky. Obecně se o nich dá říct, že jsou skvostné, na všech dvě stě procent!
  Natasha to vzala a vyštěkla:
  - Sláva věčnému komunismu!
  Zoya důrazně potvrdila:
  - Lenin zůstává v našich srdcích!
  Světlana vyhrkla:
  - Navěky a navždy!
  Válka dočasně utichla. Němci obklíčili Leningrad a pozice zaujali na podzim jednačtyřicátého roku. A málem vzali Kalinina. Pal a Eagle. Ale Hitler se z nějakého důvodu rozhodl, že je důležitější jít na jih. A nacisté provedli přeskupení sil.
  Dívky si trochu odpočinuly a zahrály si karty.
  Turci se probíjejí z jihu. Podařilo se jim dobýt Batumi a obklíčit Jerevan. Hlavní město Arménie se ale nevzdává. A i zde jsou bitvy kolosální.
  Turci přicházejí.
  A dívky v čele s Tamarou se zoufale brání. A mají výsledky.
  Tamara se postavila bosýma nohama a vystřelila jako bazuka. A rozbijte hmotu tanku Osmanské říše.
  A řvát:
  - Za svatý komunismus!
  A další dívky bojují s bosýma nohama a šarlatovými prsními bradavkami.
  Místní bitvy se odehrály v Kalininu. Přibližně deset procent města bylo stále pod kontrolou Rudé armády.
  Nacisté se pokusili vyřadit Rusy. Pokusili se bombardovat a střílet. Na jihu se boje o Voroněž vlekly.
  I tam děvčata bojovala. Zejména krásná Anna a Alice. Obě dívky střílely z pušek a zpívaly.
  Anna vystřelila, srazila Němce a zaštěbetala:
  - Ve jménu vlasti, svaté!
  Alice zaštěbetala:
  - Jsi prostě modrý Hitler!
  Dívky bojovaly a bojovníci mají nosit jen černé, tenké šortky a bosí. To jim umožnilo zasáhnout celou dobu a neminout.
  Jsou to bojovníci, kteří nikdy neskloní hlavu, nesloží křídla a nevlezou do ulity.
  Anna porazila Fritze a zaštěbetala:
  - Mladý Lenine!
  Alice odřízla fašistu. Bosou nohou hodila granát a zapištěla:
  - A nejlepší!
  Obě dívky jsou křivky, silné, blond. S tvářemi odvážnými a krásnými. A samozřejmě milují muže. I když se zdá, jak můžete milovat takového podivína jako muže?
  Dívky jsou ale stále obviněny.
  Anna střílí a zasněně poznamenala:
  - Škoda, že byl král svržen!
  Alice sestřelila fašistu a zeptala se:
  - Proč Promiň?
  Anna znovu vystřelila a vysvětlila:
  - Pak by skončili s Německem a Hitler by se neodvážil vystrčit hlavu!
  Alice Fritze polekala a zapištěla:
  -Ano, možná, ale...
  Dívka zastřelila dalšího černého vojáka z afrických divizí Wehrmachtu a poznamenala:
  - Mohlo by to být horší! Kdyby Hitler šel proti carskému Rusku.
  Anna pískala a zavrčela:
  Věříme, že vyhrajeme!
  Dívky si tím ale ještě nebyly úplně jisté. Fašisté jsou příliš silní. Jak je zastavit?
  Nepřítel doslova hází mrtvoly. Má ale spoustu lidských zdrojů. Jak Arabové, tak Afričané. Zkuste se s takovým neštěstím vypořádat. Ale válečníci jsou si jisti, že Wehrmacht se dříve nebo později vyčerpá.
  Alice vystřelila, srazila fašistu a zapištěla:
  - V žádném případě se nevzdáme ani centimetru země!
  Anna souhlasila s tímto:
  - Zemřeme, ale nevzdáme se!
  A znovu se vrhla na nacisty. Bojovala statečně a se zuřivým vztekem.
  Alice přibila a zapištěla:
  - Komunismus bude žít věčně!
  A hodila dar smrti bosou nohou!
  Anna obratně zahákla fašistu a zavrčela:
  Vše ovládneme!
  A zase údery. A její bosá noha vystřelí granát. Jak dostat fašisty až na samotné mandle. A oni, nacisté, mají tolik různých rakví a úmrtí.
  Alice se skřípěním zubů vzala a pustila další citron. Rozptýlil nacisty a zapískal:
  - Svoboda nebo smrt!
  Anna se hihňala, mlátila, odsekávala nacisty a pištěla:
  - Ve všem budeme první!
  A znovu holé prsty hodí smrtící granát.
  Alice střílí na nepřítele. Sestřeluje nacisty a cvrliká a ukazuje perlové zuby:
  - Jsem holka, která, upřímně řečeno, je super!
  A ještě jednou letí granát hozený bosou nohou.
  Anna přesnou střelou sestřelila nacisty. A znovu vystřelil granát. Také holými prsty. Tady je dívka, dívka pro všechny dívky.
  Prostě super a hyper!
  Válečníci zde září krásou. Alice si vzpomněla, jak se jejích bosých nohou dotýkali tři mladíci najednou. To je tak skvělé. Šest hbitých rukou hladí vaše chodidla, holeně, kolena a kotníky. A pak jdou nahoru. Na dívčí stehna a boky. To je samozřejmě potěšení. Dívka je jistě temperamentní.
  Alice vystřelila na nacisty a zapištěla:
  Ať je duch s námi!
  A svou obnaženou patou dala k smrti citron.
  Anna se taky posrala. Přesně zasáhl nepřítele. A skřípal nadšením:
  - Ve jménu Ruska a bratří Slovanů!
  A opět letí dar hozený bosou nohou a drtí nacisty.
  Alice úhledně položila plukovníka německé armády a vyštěkla:
  - Mé srdce bolí pro vlast!
  A ukázala svůj jazyk. A zase naboso, v práci dlabaná noha.
  Dívka si vzpomněla, jak bosa běhala po sněhu, aby doručila dopis na velitelství. Asi dvacet kilometrů uháněla dívka po bílé, pichlavé, hořící krustě. Je také dobře, že její nohy nebyly tak jemné, celou dobu od mrazu do mrazu naboso. Jinak by zůstala invalidní.
  Ale přesto doručila dopis s důležitým písmem.
  A jak sníh pálí paty. Jsou tak šarlatové, mozolnaté, poškrábané. Pak Alice běžela tam a zpět bosá. Bylo jí nabídnuto, aby si obula plstěné boty, ale dívka řekla, že je takhle obratnější. A vůbec, pamatovala si Gerdu ze Sněhové královny. Takže ta dívka se stále ukázala jako ne tak docela odvážná. Požádala o pár bot, aby hledala svého jmenovaného bratra Kaie. Alice ale tvrdošíjně prohlásila, že si poradí. Nikdy neonemocněla, nekašlala ani nedostala rýmu. A pokud ano, tak se jí za hodinu běhu nic nestane. Obecně platí, že naboso můžete chodit po celý rok.
  Zkrátka Alice se od té doby úplně rozešla se svými botami a nikdy nekýchla.
  Totéž platí pro Annu.
  A teď děvčata bojují ve stejných kalhotkách navzdory zimě a že se znatelně ochladilo. A vyhrají tím, že zabijí nacisty.
  Poté, co byl Kalinin zcela zničen, Rudá armáda jej opustila.
  Natasha a její tým se trochu nudili. Po rozbité železnici byly dívky převezeny do Voroněže, který se stal něčím jako Stalingradem dvaačtyřicátého roku. Ale píše se rok tisíc devět set čtyřicet sedm.
  Boje jsou tiché...
  Němci ale dál zuří. Chytili se například dva pionýrští skauti.
  Kluky zastihla zima. A začali se svlékat. Trhaly se kožichy, plstěné boty, svetry, košile a trička. A tepláky taky. Pionýrské děti nenechali v ničem jiném než v černých trenýrkách. Pak jim svázali ruce a vystrčili je ven do krutého mrazu. Leshka a Sasha, průkopníci ze SSSR, asi třináctiletí chlapci, bosí a téměř úplně nazí, pádlovali ve sněhu. Nohy jim začaly rudnout a holé podrážky jim hořely. A mlátili kluky po zádech bičem.
  Kluci procházeli závějí, zatli zuby. Chudáci děti v kalhotkách a za německé okupace docela hubené. Pravda, nevypadali vyhuble a pod opálenou kůží hrály svaly. Ale byli biti za pohybu a na holých zádech zanechávali stopy a červené pruhy.
  Nohy chlapců také zrudly jako nohy husí. A bylo jasné, že každý krok průkopníků mladých skautů explodoval bolestí. Ale jdou a snaží se zůstat rovní a nesténat.
  Děti-skauti byli půl hodiny vedeni mrazem, poté byli odvedeni do vyhřáté boudy. A jak to bolí, hlavně v bosých nohách, z chladu v horku.
  Chlapci dokonce křičeli v agónii.
  Pak je znovu zahřáli a vynesli do mrazu. A to je sofistikované a kruté mučení.
  Několikrát se stěhovali, dokud nebyli chlapci úplně vyčerpaní. Pak nechali chvíli spát.
  A pak mu dali napít vody a postavili ho na věšák. Za prvé, mučení chladem. A pak oheň.
  Chlapcům opekly a lechtaly holé paty plameny. Potom, když byly chodidla pokryta puchýři, byli biti gumovými holemi. A kluci omdleli.
  Polévali je ledovou vodou a znovu bili, tentokrát ostnatým drátem. A holé podrážky dětí dostaly široké, rozžhavené pásy železa.
  Dlouho chlapce mučili... Pak si rozžhavenými kleštěmi začali lámat prsty na nohou a poté i žebra. Tvrdě mučili pionýry, umučili je téměř k smrti.
  Ale nezabíjeli. Když tedy ničeho nedosáhli, rozhodli se je poslat do lomů.
  Nacisté se také pokusili bombardovat Moskvu ultradlouhou zbraní. Nápad to není nejrozumnější a mnohem lepší je prostě bombardovat proudovými letadly.
  Ale Fuhrer chtěl otestovat dělo ráže 1000 mm s inovativní myšlenkou zrychlení projektilu ve třech porcích. A tato zbraň mohla zasáhnout až pět set kilometrů. Ale hra možná nestála za svíčku. Přesnost na tuto vzdálenost je nízká. Samotný projektil není dostatečně výkonný, přestože váží dvanáct tun. A drahá zbraň. I když skutečné umělecké dílo. Ještě chladnější než Dora - delší dostřel, výkonnější a dražší zbraň, zvaná "Eva". Zřejmě na počest Führerovy milenky.
  V této době však měl Hitler jinou vášeň mnohem mladší. A to je také patrné.
  Dívka Kleopatra - tak se jmenovala, velela střelbě. A osobně mačkala tlačítko na joysticku holými prsty u nohou. A fungovala kolosální smrtící síla.
  Dívky dokonce pištěly a blýskaly se holými růžovými podpatky. Jsou tu krásné dívky a jejich nohy jsou tak sexy a pěkné. A můžete se na ně s obdivem dívat velmi dlouho. A hlazení je ještě příjemnější, a to je prostě hlavní! Tady jsou dívky. A skořápky létají. Přejít přes Moskvu. Ale to je málo platné.
  Kleopatra zpívala:
  - Pošlu skvělé dělo,
  Udeřím Stalina do čela...
  Půjdu ze srandy do psychiatrické léčebny,
  Nechte toho zatraceného draka zemřít!
  A bojovnice znovu zatřese holými, kulatými, růžovými podpatky.
  . KAPITOLA 6
  Válka je válka. A Hitler samozřejmě hromadí síly. Na jaře chystá novou ofenzívu. A shromažďuje vojáky.
  A místní bitvy stále probíhají.
  Situace na frontách se poněkud stabilizovala. Němci nemohli vzít Voroněž a jít dál.
  Turci jsou trochu složitější. Ale jsou také zastaveni. Takže zatímco můžete držet nos nahoře. A věřit, že průběh války lze zvrátit. A že bez velkého štěstí Stalinův život nekončí. A bojovníci také bojují.
  Natasha se otočila. Sestřelil pár desítek nacistů. A zakřičela:
  Rusko bylo v té době...
  Zoya se také otočila a potvrdila:
  - Je a bude!
  Poté dívka hodila granát bosou nohou. Rozptýlil nacisty a zapískal:
  - Duch Stalina je s námi!
  Augustin střílel i do nacistů. Shodil jich tucet. A hněvivě zaštěbetala:
  - Sláva našemu Rusku!
  A holými prsty u nohou vypálila smrtící granát. A nacisté přijali v rozích velmi štědře.
  Světlana také bouchla a zaštěbetala jako vlčí mládě, které popadlo kus masa:
  - Sláva Rusku a caru!
  Natasha se otočila a zazpívala:
  - Sláva hrdinům!
  Vzpomněl jsem si na dívku Borodino. A masové hrdinství ruského lidu. A že dokázali Napoleona zastavit. A ukázali se jako neporazitelní. A nejvyšší válečná třída.
  Zoya také vystřelila granát a zapískala:
  - Sláva Rusku! A nejlepší ruští vojáci!
  Augustin zuřivě zavrčel:
  - Sláva nejlepším válečníkům!
  A jak hází bosou nohou granát.
  A Světlana to také vezme a spustí citron smrti. A rozpráší nacisty a bude pískat:
  - Řeka smrti nás nepřemůže!
  A opět letí granát vypuštěný bosou nohou.
  Takhle dívky bojují. A je jasné, že se přes ně nacisté nedostanou. Již v březnu 1947. A to znamená, že léto je za dveřmi. A v teplém počasí je těžší bojovat s nacisty. A obecně může být možné rozdrtit tohoto Fuhrera.
  Existuje pro to naděje!
  Natasha hází granátem a kvílí:
  - Lenin je živější než živí a Stalin je nesmrtelný!
  A z jejích holých prstů létají jiskry.
  Zoya také hodí vražedný dárek smrti a kvílí:
  Ať je s námi éra komunismu!
  A její nohy, také nahé, opálené a způsobující otok nefritové, pulzující tyče.
  A tady je Augustina, také dívka nejzoufalejší letecké akrobacie. Jak střílet na nepřítele a jak rozdrtit. A poddat se s holými podpatky.
  A letí smrtící granát se zuřivým vztekem.
  Červená ďábelka sebevědomě skřípe:
  - Jsem největší vztek na světě!
  A opět, již po mnohonásobné, letí dar smrti, hozený bosou nohou dívky s ohnivými vlasy.
  Světlana to také vezme a hodí granát... Rozdrtí všechny najednou. A hrozby ze strany nacistů jsou ignorovány. A kam jdou Fritzové?
  Všude na ně čekají Terminátorské dívky. A jak házet granátem. A bradavky jejich prsou jsou tak chutné.
  Muž se zblázní do takových dívek. A oni s tím nemohou nic dělat.
  Co může fašista postavit proti terminátorské dívce? Vrazit se do rakve může jen nacista. A být bit a zabit.
  Světlana zpívala:
  - Bude se svíjet v pekle a bude se stýkat s mrchou!
  Dívky jsou okouzlující kouzla. A jak střílí. Překvapivě jako Robin Hoods v kalhotkách, zatraceně správně.
  Natasha vystřelila a řekla:
  - Sláva ruským hrdinům!
  A hodila granát bosou nohou.
  Zoya také zasáhla fašistického žoldáka. Vrtala mu do žaludku a zakňučela:
  - Za novou vlast v USA! Naše další provincie!
  Dívka je velmi dobrá zpěvačka. A má tak krásné myšlenky. Zejména chuť pracovat jazykem s něčím horkým a velkým.
  Augustina tvrdě odhaluje svým koním ostré zuby. A on si myslí, že je žralok. Dokáže kousnout i skutečného koně.
  Augustin zde například hází granát holými prsty na nohou. A rozprášit Fritze. Posekejte je jako trávu.
  A zpívat:
  - Nejvyšší míra bude ve všem! Naše láska je náš domov!
  Světlana, tato krásná bojovnice, vzala tři granáty. Dala jim holou patu a zaštěbetala:
  - Ve jménu lásky a snů!
  A agresivně řezat z kulometu. Je ďáblem takových příležitostí a silou bílého démona.
  S takovými válečníky se setkáte a nebude se vám zdát, že vás trochu zasáhli.
  Není divu, že nacisté uvízli ve Voroněži. I když všichni jsou unavení z války. Obecně platí, že bez válečníků.
  Tady jsou piloti na obloze. Také bojují. Zejména Margaret. Dívka většinou letí do boje v kalhotkách sama. Ale jak to padá. To muži esa neumí.
  Margarita je velmi krásná, její vlasy jsou jako paprsky slunce. A postava je skvělá. A pro dívku je styl velmi cool být sám v kalhotkách. A kalhotky jsou také červené s bílým srpem a kladivem. Taková dívka může milovat celý prapor najednou.
  Tohle je tak hezká holka.
  Margarita sestřelila fašistu, který závodil na ME-462, a přiměla nacistu, aby mu kouřil ocas. Dívka se zlatými vlasy, úžasná krása. A hodně červená ústa.
  Margarita porazila dalšího Fritze a vykřikla:
  - Můžete žít bez války, ale ne bez míru!
  Ano, bojovníci jsou hrdinští a stateční až do extrému šílenství.
  Dívky bojovaly jako hrdinové vesmírného vesmíru. A suverénně vyhráli.
  Hitlerovy tanky hořely. A vybuchly jako granáty. A byli tady tak krásní bojovníci. Plný obdivu a milosti. Mají za sebou tak krásné dobrodružství.
  Natasha hodila granát.
  Tweetoval:
  - Zlomím všechny fašisty!
  A jak bosou nohou hodí další mistrovské dílo smrti.
  Zoja také kosila nacisty.
  Házela bosou nohou, co zabíjí.
  Křičela vzteky:
  - Za svaté Rusko! A velké změny k lepšímu! A zase letí přítomnost smrti, poddany holé paty.
  Po urputných bojích nastal klid. Bylo ještě jaro 1947. Němci, když sesuvy půdy nejsou válečníci. Schovávají se a jedí. Loni nebylo možné ukončit válku. Opět nás čekají těžké boje.
  Holky si daly pauzu...
  Dvě německé dívky Albina a Alvina právě na disketě loví sovětská auta.
  Krásky samozřejmě v bikinách a naboso. A velmi sexy.
  Ovládejte diskové letadlo pomocí joysticku.
  Albina otočí auto, sestřelí sovětskou stíhačku a zaskřípe slastí:
  - Kéž je naše krvežíznivá Říše slavná!
  Alvina to vzal a také zasadil silnou ránu do ruského vozu. Srazila se a zaštěbetala:
  - Genius Express!
  Obě dívky se plácly do bosých nohou. Jsou to blondýnky tak roztomilé. A tisk dívek je velmi embosovaný. Dodává se s dlaždicemi.
  Albina opět demoluje sovětský letoun. A mrká a řve:
  - Sláva vražednému průchodu!
  Alvina také nadával v ruštině. Srovnala je a zapískala:
  - Ať je Fuhrer s námi!
  Holky nanejvýš sebevědomé! A mají tolik kouzla. A ty zuby se tak třpytí. Jako perly získané kapitánem Nemem.
  Albina vrazila do auta a zapištěla:
  - Tak osedlajme toho chlapa!
  Alvina rozbila stíhačku a zavrčela:
  - A tucet chlapů!
  Albina se zachichotala a poznamenala:
  - Skvělý sex, když si žena pronajme muže za peníze!
  Alvin souhlasil:
  - To je třída, jen peněz je škoda!
  Albina sestřelila další sovětské letadlo a zapištěla:
  - A co pro radost a peníze není škoda. Brzy porazíme Rusy a získáme panství!
  Alvina narazila do jiného červeného auta a zařvala:
  - Bohužel, válka se protahuje! Tito Rusové jsou tak tvrdohlaví. Je to jako bouchat pěstmi do gumy!
  Albina podrážděně namítla:
  - Kdyby jen na gumu. Je to spíš železobeton. A hodně mě bolí klouby!
  Alvina cvrlikala, narazila do sovětského auta a zařvala:
  - Prorazíme jakýkoli beton!
  Albina srazila stíhačku Jak-11 z běhu:
  - A rozbij kov a vypaři se!
  Alvin s tím souhlasil:
  - Rozbijte se a roztavte! Brzy budeme mít lasery! A pak Rusové definitivně skončí!
  Albina byla v souladu s tímto:
  - Nelze odolat laseru!
  Alvina se zuřivě zachichotala.
  - Vezměme Moskvu a pak Londýn!
  Albina podrážděně poznamenala:
  Je čas vzít Londýn!
  Dívky vydaly svou disketu. Bez ohledu na to, kolik sovětských vzduchovek Jaků střílí na auto nacistů, nemohou udělat nic, co by stálo za to. Výkonný laminární proud srazí všechny projektily a úlomky.
  Alvina, která sestřelila ruskou stíhačku, zapištěla:
  - Medvěd nebude tančit motýlí tanec.
  Albina pomocí holých prstů namířila auto a zařvala:
  - Ano, medvěd... Jsi velmi dobré zvíře. Zvláště na řetězu a když máte staženou kůži!
  Dívky pracují se zuřivostí tygřic. Ehm, v posteli jsou taky temperamentní. Milují být aktivní. A netolerují stálost. V tomto ohledu prostě žraloci. A milují experimenty. A mají velmi milující ústa.
  Alvina srazila sovětské auto a zapískala:
  - Za změny ve válce k našemu vítězství!
  Albina podrážděně a zuřivě poznamenala:
  - Ano, válka se protáhla... Je to jen továrna na noční můry a Satanova kuchyně. Kolik našich kluků a dívek zemřelo!
  Alvina s povzdechem zpívala:
  - Kolik našich bratrů strádá ve svých hrobech... Stíny se potulují tím světem... Nechápu, co je co.
  Albina, masožravě se usmívající a drtící Rusy, zavrčela:
  - Co myslíš, přítelkyně, existuje Bůh?
  Alvina, také zabíjející, zasyčela:
  - Mám velké pochybnosti. Válka trvá už tolik let. A že Všemohoucí nemiluje Německo, když dopustí, aby zahynulo tolik jejích nejlepších synů a dcer!
  Albina navrhla:
  - Možná je v těchto testech nějaký hluboký smysl?
  Alvina se zachichotala a zavrčela:
  - Význam? Více mučit lidi a hlavně nás Němce?
  Albina promluvila s nadšením vlčice, která předběhla jehně:
  - Pak budeme ostřeji vnímat slasti světa! A pokojná láska!
  Alvina vycenila zuby a zamumlala:
  - Vojenská láska je ještě mnohem lepší!
  Albina souhlasila s tímto:
  - Samozřejmě, hlavně s klukama. Voní mládím a nejsou tak chlupaté jako dospělí muži! Je radost s nimi obchodovat!
  Alvina, která drtila sovětská letadla, zaskřípala:
  - A proces učení je velmi atraktivní. Rád přebírám roli mentora! Je to tak skvělé!
  Albina souhlasila s tímto:
  - Zdravější už to nebude!
  Dívky jsou obecně zábavné, ale děvky. A samozřejmě dělají něco, o čem není moc příjemné číst.
  Dívky netrpělivě skáčou. Chtějí co nejvíce náklonnosti! A hladit je každý den. Ještě lépe třikrát denně. Ne, dvacetkrát denně!
  Alvina spadla, další bojovník a zakňučel:
  - Ne, existuje Bůh! Umožňuje nám vyhubit sovětské vojáky!
  Albina také přirážela a křičela:
  - Oh, co mi chybí? Je tu sex, jsou tu muži ... Je tu spousta zábavy, ale nehrozí smrt! Proč tedy chceme konec války?
  Alvina s tím ochotně souhlasila:
  - Jako ve skutečnosti, a na co! Budeme bojovat až do konce!
  Albina trochu otráveně zasyčela:
  - A válka spočívá v tom, že po konci se necítíte ani moc prázdní.
  Alvina měla velmi ráda, když ji někdo osahával po svých prsou. Je to tak citlivé a erotické. A líbání je ještě lepší. A když vás cítí několik temperamentních mužů najednou. Zvlášť když jsou to kluci a ještě nadšení.
  Holky jsou zkrátka obecně super a antihrdinky!
  Natashka a její tým 1. dubna 1947 odrazili postup Fritz ve Voroněži.
  Němci přesunuli své tanky pod mokrý sníh a pokusili se prorazit na boky.
  Bojovnice, jako vždy v minibikinách a naboso, bojovaly v mrazu. Zavrtali se do závějí a stříleli odtud a házeli granáty a výbušné balíčky bosýma nohama.
  Velmi krásné, sexy a krásně nafoukané dívky. Opálený, bosý.
  Natasha podřízla Fritze a zapištěla:
  My holky jsme na sebe moc pyšné!
  Zoya také pískala a zavrčela:
  - Snažíme se pouze v prvních řadách!
  Augustine, rudovlasá ďábelka, zpívala:
  - Jsme jen primas a baletky!
  Potom bosou nohou vystřelila granát.
  Světlana to vzala a vystřelila. Hodil citron
  - Pojďme bojovat! Nemáme mysl klauna!
  Děvčata odvedla skvělou práci. Svůdnýma nohama stříleli a házeli granáty. A co Führer...
  Natashka odhalila hruď a šarlatovou bradavkou vystřelila granát. Proletěla kolem a přistála v řadách nacistů a zapískala:
  - Ano, bude velký soudný den!
  Zoya tweetovala:
  - A Svarog velký Bůh přijde!
  A také, jako s holými prsty, odpálit granát.
  Augustin se zasmál a poznamenal:
  - Stále zajímavé. Křesťané mají pacifistického Ježíše. A máme skvělého zbrojaře Svaroga! Viditelný rozdíl!
  A také holou patou hodí balíček s výbuchem.
  Pak Světlana bosou nohou zasáhne nepřítele granátem. A zpívej s vyceněním zubů:
  - Náš Bůh je Bůh války! Ne pacifismus!
  Dívky pak po sobě házely sněhové koule. Natasha se zachichotala a poznamenala:
  - Je dobře, že Vladimír byl natolik chytrý, že nepřijal judaismus. Nicméně si myslím, že by bylo lepší vyvinout si vlastní! Proč potřebujeme víru jiných lidí?
  Dívka vzala a bosou nohou odpálila granát. A rozdrtil fašisty.
  Zoya, střílející, dodala:
  - Ne, opravdu, udělejte z víry pacifistu! Můžete si ale vymyslet i vlastní Iriy!
  A také s holými prsty, jak vypustit dar smrti a rozbít pár desítek fašistů.
  Zde také Augustin bouchl do nacistů. A opět podlehly bosé nohy, výbušné balíčky.
  Rozprášila nacisty a zapištěla:
  - Stará pohádka novým způsobem!
  A ukázala jazyk!
  Světlana se postavila do řady. Pokosila Fritze a zapištěla:
  - A velké změny do budoucna!
  A spustila to holou patou, čímž zlomila záda Fuhrerům.
  Natashka to vzala a zařvala zoufalou minou:
  - Jsem ta nejlepší holka! Vše najednou zameťte!
  A holé prsty vrhají smrt a chaos.
  Zoya byla také naštvaná. Zabil mnoho fašistů.
  A vyštěkla:
  - Za čest a vlast!
  Poté zase její bosá noha něco spustí.
  Tady a Augustin to vezme a rozlouskne. Pochybujte o fašistech. Rozbije je na kousky.
  Pak vezme a zazpívá:
  - Sláva vlasti a čest!
  Světlana také spustí dar smrti a blábolí:
  - A budeme spolu!
  A bosé nohy začnou zkázu.
  Natasha to také vezme a přibije... Poseká Fritze.
  Pak vezme a dá na řadu.
  Zpívala a odhalila ústa:
  - Nejsem jednoduchá holka! Zlaté vlasy!
  Natasha je samozřejmě dívka své vlastní mysli. Všechno je možné a připravené na všechno. Jak to střílí, budete to prostě obdivovat. A kosí nepřátele jako kultivující.
  A píská:
  - Láska vede ke smrti!
  Zoya také střílí. S bosou nohou se poddá granátu a zasyčí:
  - Skvělý akord!
  A dodává:
  - Všichni fašisté na náklady!
  Augustina střílí i na nepřítele. Vyhubí Fritze. Kosí nácky a píská:
  - Ještě trochu a budeme ještě silnější!
  A bosé nohy krásky zase vrhají nositele smrti.
  Světlana střílí i do nacistů. A vystřelí granát s pomocí prstů na bosé noze. A cvrliká:
  - Neznali jsme problémy, ale přišel soused!
  A taky se směje.
  Holky jsou tak úžasné. A prsatá. A moc se jim líbí, když si tahají za prsa.
  Tady jsou krásky. To je akrobacie lásky a poezie! Chvalte krásné dívky! Ano, ať jsou velmi dobré!
  Natashka odpálila nacisty olověným proudem a zapištěla:
  - Spíše nám věřte, ne!
  A bosou nohou znovu spustí smrtící!
  A tady je Zoya jako lupanet. Svrhněte fašisty. A píská:
  - Nemůžeš nad námi najít kontrolu!
  Augustina, také jako lupanet, s pomocí holých prstů vyklepe masu Fritze a zakňučí:
  A příští století bude naše!
  Poté se její zuby budou lesknout jako zrcadlo!
  Světlana také vzala a vystřelila granát bosou nohou. Zabil fašisty. A propilikala s nadhledem:
  - Věčné vítězství! Svarog s námi!
  Natashka vrhla holými prsty na nohou kus skla. Podřízla jim hrdla Fritzovi a zapištěla:
  A Ježíš bude s námi!
  Pak dodala:
  - Jako ruský bílý bůh!
  Zoya také dala granát a zakřičela:
  - Sláva Velkému Rusku!
  A s holým podpatkem pozvrací balíček výbuchu.
  Augustine zatřásla bradavkou, která vypadala jako jahoda. Postavil jsem frontu na nacisty.
  Pak vrhla smrt na Fritze bosou nohou a křičela:
  - Ať nemáme žádné problémy!
  A ukázala svůj jazyk.
  Světlana se také postavila do fronty. Roztrhala nacisty na kusy... A pak letí granát vystřelený bosou nohou.
  Blondýnka křičí:
  - Ať je Síla s námi!
  A všechny čtyři dívky křičely:
  - Sláva Všemohoucí, Všudypřítomné, Vševědoucí, Věčné a Věčné Rodině!
  Zde Světlana také vzala pero s holou nohou a také rozsekala svou árii.
  O velkém Velesovi si lidé vyprávějí mnoho legend - a jak se narodil z vůle Rodiny a jak ho Bůh Viy vychoval ve Světě Navi, jak bloudil po světě Reveal a hledal svou osud a byl trýzněn zlým sklonem, kterým byl začarován. Legendy se vyprávějí o jeho lásce k světlooké Yasuně ao tom, že se obětoval, aby zachránil její život. Zpívají písně o jeho záletech a o pomoci lidem. Nemůžete převyprávět všechny příběhy v jednom mistrovském díle.
  Pak se dívky odmlčely. Začalo další ostřelování Voroněže. Bombardéry fungovaly. Přiletěly i německé bombardéry. Piloti statečně bojovali proti nacistům. Zvláště Maria. I přes zimu měla dívka na sobě jen bílé tenké kalhotky. Stiskla bosé prsty na pedálech, posekala Němce. Dívka sestřelila proudový bombardér Yu-387, což způsobilo kouř a pád. Radostně zvolal:
  - Sláva Velkému, komunistické Rusko!
  Poté, co ostřelování přestalo, válečníci pokračovali v psaní o ruských bozích.
  Velký Bůh Veles. Jak krásné Rodnoverie - tolik bohů. A na stvoření Světa se podílejí všechny silné, zajímavé, osobnosti!
  Natasha napsala s bosýma nohama:
  Nejznámějším znamením Boha Velese je "Býčí hlava". Znak, podobný býčí hlavě, připomíná, že Veles, bůh Slovanů, je patronem dobytka. Znamení je známé, používá se častěji než ostatní, odedávna vstřebávalo všechny různé představy Slovanů o Boží moci, včetně moudrosti a magické moci.
  Pak zlatovlasá Zoya pokračovala;
  Znamení Boha Veles milují muži, dospělí i mladí, přitahuje ženy, které mají čarodějnické schopnosti.
  Každý, kdo nosí znamení Veles, má právo od něj očekávat mocnou ochranu před magickými vlivy, rozvoj vlastních čarodějnických schopností, vitalitu a schopnost najít řešení ve složitém prostředí.
  Přečtěte si více o amuletu Býčí hlava.
  Dřevo - borovice, ořech nebo jasan (tis), magické hole a amulety se vyrábí z těchto druhů
  Zvíře - los, jelen, medvěd, vůl (prohlídka), kráva, had, ještěrka (ještěrka).
  Heraldika, předměty - dlouhé copánky (vlasy), vousy a rohy
  Treba (obětování) - obětovali měď (jako Bůh blahobytu a blahobytu), vlnu a kožešinu a také nalévali kvas - tedy nápoje, které naučil lidi připravovat podle jedné z pověstí.
  A Augustin jel za nimi. Ohnivý a bosý.
  Rudá armáda se nevzdává Voroněže a zoufale se jí drží. Bojují zde chlapci i dívky.
  Jedenáctileté dítě střílí z pušky Mosin na nacisty. Sníh téměř roztál, plný bahna. Chlapec je bos a v šortkách. Je tak zocelený a lépe cítí energii země.
  Oleg srazí nacistu a říká:
  - Sláva Rusku!
  Vedle něj je dívka Margarita. Také naboso ve světlých šatech. Ve stejném věku jako Oleg Rybachenko.
  Také dobře střílí. Napadá fašistu a píská:
  - Ke slávě nebeské vlasti!
  Chlapec a dívka jsou zde od prvních dnů obléhání. Od deseti let bojují s nacisty již zkušení bojovníci.
  Co není výstřel z pušky, je zásah.
  Oleg Rybačenko zastřelí německého plukovníka. Dupe nahou opálenou nohou a říká:
  - Budiž světlo ruských bohů!
  Margarito, toto je terminátorská dívka, potvrzuje:
  - Ano, vždy slavný!
  A bosou nohou hodí disk na nejbližšího samuraje.
  A pak chlapec hodí holými prsty. Oleg, který rozprášil nacisty, cvrliká:
  - A nepřátelské hejno letělo k zemi! Pod tlakem oceli a ohně!
  Ten kluk je dobrý střelec. Zde padá zabitý důstojník. A za ním je další. Němci mají stále dost tanků a pomocí žoldáků útočí postaru. Mnoho z nich zahynulo pod hradbami Voroněže. Prořídly řady a obránce.
  Sovětská armáda se ale nevzdává. Voroněž se stále drží. Obléhání trvá už deset měsíců. Městská pevnost se ale nevzdává.
  Začátek dubna, jaro. Špinavý. Ale slunce je tak jasné a teplé. Ohřívá.
  Margarita, tato dívka se zlatými vlasy, hází granát bosou nohou a zpívá v rýmu.
  Chlapec Oleg také zpívá a hází bosýma nohama podomácku vyrobené granáty;
  Ach Puškine, ty excentriku nemáš pravdu,
  Nechceme na jaře onemocnět!
  Koneckonců, vůně čerstvých májových bylinek,
  Dokáže všechny vyhnat z gauče!
  
  Sněženky kvetou na jaře
  Mají čistotu noční glazury...
  Rodí měkký světelný sen
  Mladík chce zase bouři!
  
  Na jaře chlad ustoupí,
  Špina zlých muk zmizí...
  Lovecká sláva navždy
  Napij se sladkého dechu panny!
  
  Jako v mládí je vše v pořádku,
  A květen je mládí přírody!
  Datel tluče dlátem,
  Hrom se třese, chrlí klenby!
  
  Na jaře potoky šumí jako trylek,
  A jejich múzy znějí jako šplouchající vlna.
  Zde bobule rostou remízky -
  Hřeje z krásy srdce!
  
  Všechno v našem kraji je krásné,
  Tráva je jako samet v dámských šatech.
  Jaká slepota
  Snažte se žít tvrdohlavě ve městě!
  
  Proč potřebujeme město a vesnici,
  Staňte se jako divoch, procházejte se lesem.
  A pokud sněží,
  Ten bosý spěch jen strmější!
  
  Rod propůjčil takovou sílu
  Že můžeme vládnout jako bohové.
  Tady je žito na poli zlaté,
  Z ikony tvář přísně září!
  
  Svatý otec Svarog Slavyan -
  Přikázal milovat a žít pro bratry!
  Kdo je šlechetný člověk
  Vždyť sám Stvořitel přijal ukřižování!
  
  A rytíř nabrousí svůj meč,
  Protože v životě je násilí!
  Pán řekl: Nedám pokoj,
  Koneckonců, peklo, věřte mi, je impotence!
  
  Takže nevěřte, že spánek je nebe
  Ve skutečnosti je štěstí podstatou pohybu.
  A ty se tak odvažuješ bojovat -
  Prosit kata o odpuštění!
  
  A kdyby ustoupil sám,
  Ten Rod pomůže, věř svému synovi!
  Dostaňte z hlavy prach a odpadky:
  Co tě nutí kňučet - to odmítnu!
  . KAPITOLA 6
  Chlapec a dívka vystřelili při zpěvu. Vyšívané fašisty.
  Všechny přístupy byly posety mrtvolami. Ruské jednotky odrazily nápor přesilových jednotek.
  Tisíce tisíc pluku za plukem - naši hrdinové způsobují poškození!
  Chlapec a dívka na okraji, nacisté budou viset v oprátce. Nacisté nemohou porazit Rusko, my je dokážeme rozbít na kusy!
  Oleg Rybačenko pronese, zatímco srazí německého generála a způsobí mu zvracení krve.
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita, střílející, nadšeně zpívá:
  - Obránce vlasti! Perunovský voják!
  Oleg Rybachenko, kácení nepřátel, zpívá:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita hodila granát holým, dětským chodidlem a zaštěbetala:
  - Heroes of Russia shromažďuje v poplachu!
  A na jiném místě bojují sovětské dívky na samohybném dělu SU-100.
  Takové jsou krásné bojovnice v čele s Alžbětou.
  Ačkoli německé tanky jsou impozantní a velmi silné.
  Jekatěrina mačkáním tlačítka na joysticku bosýma nohama proráží fašistický stroj a cvrliká:
  - Za svaté Rusko!
  Elena také střílí ze sušičky, probodává nepřítele do boku. A agresivně se usmívá a prohlašuje:
  - Za komunismu!
  A holou patou tluče do brnění.
  Euphrasia také střílela na nepřítele holými prsty a cvrlikala:
  - Za komunismus svatého Ruska!
  A jak se směje!
  Elizabeth to vzala a zakřičela:
  - Za SSSR!
  A taky jak se střílí...
  A dívky zpívaly:
  Lidé Ukrajiny a Ruska jsou jednotní,
  Jsme bratři Slované navždy přátelé ...
  Ať je Pán oslaven tím pravým jménem,
  Všechny národy světa jsou rodina!
  To jsou ty děti, které tady byly - hrdinské a silné. Včetně pionýrských chlapců i pionýrských dívek.
  Chlapec a dívka, Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova, bojovali na hoře Visokosnaya. Které se nacistům nepodařilo zachytit. Již 20. duben a den se ukázal jako teplý.
  I když nálada dětí a úzkost. V SSSR začaly nepokoje způsobené krvavou vzpourou zajatců. A bylo jasné, že je čas válku ukončit. Wehrmacht se ale tvrdošíjně snažil dobýt Voroněž. I když také armáda Třetí říše už doslova krvácela.
  A nacisté vyvíjeli tlak na Voroněž z posledních sil.
  Oleg Rybachenko je stále jen dítě, ale s velmi výraznými svaly a světlovlasými vlasy.
  Dobře mířenou střelou srazí Němce a zařve:
  - Sláva králi Josefovi!
  Palit a Margarita, obdivně pronášející:
  - A naše nová vlast!
  Poté začnou dívka a chlapec střílet ještě rychleji. Nabíjejí pušky holými prsty a kosí samuraje.
  Oleg zpívá, sráží a bije nacisty:
  - Ale zpravodajská služba hlásila přesně... A šel do útoku, naše je silná! Poblíž rodné země Dálného východu. Obrněný úderný prapor!
  Margarita si také zabručela a přesně posílala kulku za kulkou:
  - Obrněný, úderný prapor!
  Chlapec a dívka bojovali s ocelovou sebedůvěrou. Už mají ocenění.
  První křest ohněm přijali, když se Němci jen snažili utáhnout smyčku kolem Voroněže.
  Desetileté děti pak nejen přinesly náboje do sovětských děl, ale Oleg i sám střílel. A sestřelil nacistickou houfnici. Ukazuje přesnost.
  Chlapec a dívka prošli náročnými zkouškami. Ale Voroněž se nevzdal. A bojovali jako hrdinové.
  Oleg Rybachenko, odříznutí nacisty, zpívá:
  - Bůh ochraňuj krále!
  Margarita podporuje:
  - Silný suverén!
  Oleg Rybačenko, střílející, říká:
  - Vládněte pro slávu!
  Margarita, kácející nacistu, píská:
  - Sláva nám!
  Oleg zpíval s potěšením:
  - Vládněte strachu z nepřátel!
  A chlapec hodil granát bosou nohou.
  Margaret potvrdila:
  - Car ortodoxní!
  A dívka také hodila granát bosou nohou!
  Výborný pár. Jen děti, a tak cool.
  Bláznivý prvek, bláznivý prvek.
  20. dubna byl útok na nacisty odražen. Poté nacisté začali ostřelovat horu Visokosnaya. Ale bez většího úspěchu.
  Oleg a Margarita provedli výpad.
  Chlapec a dívka házeli bosýma nohama ostré kotouče. Udeřili nacisty do krku a cvrlikali:
  - Sláva caru Stalinovi!
  Pak začali ničit nacisty.
  Oleg vystřelil na německého důstojníka. Udeřil ho a zakřičel:
  - Pro novou objednávku!
  Margarita zkurvila fašistu. Holými prsty hodila střep skla a zapištěla:
  - Nový pořádek starým způsobem!
  Oleg se znovu naštval. Spustil novou jehlu. Udeřil nacistu pěstí do oka. A zařval:
  - Za úspěchy carismu!
  Margarita sestřelila žlutý typ. Udeřila hodem holých prstů přímo do oka a zaštěbetala:
  - Rozhodnutí cara Stalina v životě!
  Kluk a holka jsou prostě neodolatelní. Takhle se drtí fašisté. A jaké jsou to fenomény. A Voroněž nebude vydána, bez ohledu na to, jak moc nacisté spěchají do této pevnosti.
  Oleg vyhodil fašistického generála a zapištěl:
  - Naše strana je silná!
  Margarita vzala a také shodila velkého šéfa a zasyčela:
  Udržuje svět!
  Chlapec a dívka kopali kolem muničního skladu. Chlapec zatáhl za luk holými prsty. A vypálil šíp s ohnivým koncem.
  Vlétla do krabic s granáty a bombami. A všechno se začalo lámat a vybuchovat.
  Oleg volá:
  - Dojde k úplnému zničení! Můj první tah je můj poslední tah!
  A chlapec vyplázl jazyk.
  Chlapec znovu střílí a udeří. Funguje bezchybně. A Němci s tím nic nezmůžou.
  Margarita také střílí a píská:
  -Pro Rusko! Nejposvátnější ze zemí!
  Děti jdou jako vlny tsunami. Malý, ale tak smrtící.
  Natasha a její tým také bojují proti nacistům.
  Dívky střílejí a házejí granáty holými prsty na nohou. Jsou to takoví bojovní válečníci.
  A pak jsou tu další průkopníci, kteří bojují.
  Chlapci střílejí na nacisty a řvou:
  - Za komunismu!
  A ukažte fašistické jazyky.
  Serjožka a Petka, dva pionýrští chlapci, vzali a zmlátili nacisty z praku a jak křičeli:
  - Za komunismu!
  A budou se smát!
  Světka a Káťa se také zapojí a přednou:
  - Za velikost SSSR!
  A šukají.
  Komsomolské dívky také zoufale bojují.
  A jako facka náckům z děla. A všechny je rozstřílí.
  Ne, SSSR nelze rozbít. A nacisté stále přicházejí a přicházejí. A všechny přístupy ke svým pozicím doslova zaplňují mrtvolami. Ale dál zoufale stoupají.
  Ale 30. dubna fašistické Německo zahájilo nový, zuřivý útok na Voroněž. Hlavní rána dopadla na horu Vysokosnaja.
  Oleg a Margarita bojovali, nyní za použití kulometů. Chlapec a dívka mlátili zbraněmi. Děti nacisty doslova kosily.
  Oleg, střílel, zpíval:
  - Oh, protože smutek není problém!
  Margarita, čmárající na nacisty a plácající se bosýma nohama, ječela:
  - Kdyby jen temnota peněz!
  Chlapec přibil nacisty, vyřadil je do řad, vzal to a zoufale zapištěl:
  - Řeka Dunaj a řeka Don!
  Margarita zpívala s potěšením:
  - No, mezitím se jděte projít!
  Oleg, který drtil nacisty, zapískal:
  - Nepřekonejte kozáka!
  A chlapec vyplázl jazyk. Je tak zářivý a rychlý. Je to chlapec terminátor. Který z kulometů čmárá. A co není kulka, tak do rakve.
  Car Nicholas II do značné míry ztratil svou autoritu kvůli válce s Japonskem. Přesněji kvůli nešťastné porážce. Vlastně, kdo prohraje! Ne pekelné monstrum!
  A Asie, kterou Rusové vždycky porazili! Navíc s početní převahou.
  Ale tady je v čele Voroněže generál Čujkov. A pár terminátorských dětí. Ustoupí a neustoupí.
  Oleg Rybačenko zasáhne kulometem a zařve:
  - Šílený kanec, řítí se hurikán!
  Margarita nadšeně podporuje:
  - Náš krásný výhled! Mluví pravdu!
  Kluk a holka jsou prostě neodolatelní. Je v nich vidět jiskra kolosálního talentu.
  Oleg kosí nacisty a ptá se dívky:
  Proč je podle vás čokoláda lahodná?
  Margarita s úsměvem odpovídá:
  Protože je to čokoláda!
  Oleg se zachichotal a zavrčel:
  - Ve jménu matky Ruska, ať je vlast krásnější!
  Margarita se zachichotala a vyjekla:
  - Určitě ano!
  Dívka je jako kulomet odříznutý nacisty. Má tolik kouzla. Ztělesnění krásy.
  A hora Vysokosnaja je dokonale opevněná a dominuje pozicím. Nacistům ji tak snadno nevydají. Sověti bojují ze zoufalství, ale velmi obratně.
  Blokáda trvá už skoro rok. Občas ale proniknou karavany s jídlem a municí. Opevněné město se tedy drží. A nehodlá se vzdát.
  I když se Georgy Žukov poněkud opozdil. To si myslí car Stalin. Něco, co má nerozhodné generály.
  Oleg sestřelí padesát nacistů dávkou z kulometu a říká:
  - Nikdo nás nezastaví! Ve snaze sloužit vlasti!
  Margarita, také střílející, zapištěla:
  - A nikdo nevyhraje!
  A bojovnice blýskla svými perleťovými zuby.
  Oleg znovu vystřelil a vydal:
  Jsme bílí vlci!
  Margaret odpověděla:
  - Už žádná tygřice!
  A znovu chlapec a dívka střílejí. Je jasné, že je nacisté nemohou porazit. A žádná síla se nezlomí.
  Oleg střílí a řve:
  - Ta-ta-ta říká kulomet!
  Margarita v odpověď zakňučí:
  - Rozdrtím kulometčík říká!
  A dívka a chlapec proti nacistům demonstrují kolosální sílu a pevnost vůle.
  Na moři se s nacisty vedou kruté bitvy.
  Tam se před celou flotilou pohybuje torpédoborec. A jsou na něm samé dívky. V krátkých šortkách, naboso a ve vestách.
  Dívky běhají po palubě. Všechny jsou tak krásné. Vlasy jsou blond, vybělené sluncem a kůže je tmavá, opálená. Nádherné krásky.
  A míhají se jejich kulaté růžové podpatky.
  Veronica, okouzlující blonďatá lodní kapitánka, se zeptala lodníka:
  - Co Julio, bojíš se bitvy?
  Palubní dívka v odpověď zapištěla:
  - Ano, sním o boji!
  Veronica se zachichotala a poznamenala:
  - Ale budete zajati nacisty a usmaží vám holé paty!
  Dívka se podívala na své holé, opálené nohy a zapištěla:
  "Bolest mě neděsí!" Jsem skutečný divoký Amazon!
  Veronika poznamenala:
  - Brzy ti bude patnáct. Brzy se vdám! O čem sníš?
  Juliana upřímně odpověděla:
  - Chci prince!
  Veronica se zašklebila.
  - Princ?
  Dívka řekla:
  - Elfský princ!
  Veronika byla překvapená:
  - Máte rádi elfy?
  Juliana přikývla a dokonce vyskočila:
  - Samozřejmě, že ano! Jsou neodolatelní!
  Veronica se usmála.
  A co lidští muži?
  Dívka vztekle dupla bosou nohou na vyhřívanou palubu:
  - Ne! Muži jsou tak protivní, chlupatí, páchnoucí. A elfové jsou tak krásní, něžní. Mají tváře jako dívky, tak roztomilé. A nohy jsou hladké a vůbec ne chlupaté!
  Veronica s tím ochotně souhlasila:
  - Elfové jsou opravdu milí.
  A dívka rozdrtila hmyz holým, půvabným chodidlem. zapískal:
  "Bohužel, bohužel, musíme jednat s lidskými muži." A jsou tak ošklivé!
  Juliana se zasmála a poznamenala:
  - Ale proč. Kluci z kabiny jsou moc roztomilí. Nejsou to krásní dospělí muži. Když rostou vlasy na obličeji, je to tak hnusné.
  Veronica souhlasila s tímto:
  - Nechutné! Nejkrásnější mladí muži v šestnácti. Už jsou dost velké, aby se ženě zalíbily, ale ještě ne tak chlupaté jako starší chlapi.
  Juliana se zachichotala a zakňučela:
  - Obecně jsou kluci určitě příjemní, když se s nimi líbáte a hladí vás ... Ale něco jiného prostě děsí! Ach, zůstat navždy v dětství!
  Veronica důrazně řekla:
  - Budete v bitvě! Vyrůstejte spolu!
  Julian v odpovědi zpíval:
  - Dívka buď vždy mladá,
  Nespěchej dospívat...
  Buďte vtipní, odvážní, hluční...
  Musíš bojovat, tak bojuj!
  Nikdy nepoznáš mír
  Pláč a smát se nemístně!
  Budu hodinářka
  Ať foukne sto padesátka!
  Veronika dupla bosou nohou a zaječela:
  - Mládí může být věčné! Hlavní věc je věřit v rozum, ne v Boha!
  Před nimi se objevil německý torpédoborec. Dívky se okamžitě vrhly a mrkly holými patami směrem k desetipalcovému dělu. A začali to mířit na nepřítele.
  Dívky jednaly rychle a harmonicky. Obecně je velmi krásné, když posádku tvoří samy dívky. A všechny jsou bosé, křivé, prostě úžasné.
  Namířili zbraň a jak by porazili nacistu. Přitom odpočívali dlátově bosé nohy.
  Projektil proletěl a zasáhl torpédoborec. Jako když udeřil klub. Loď se třese. A torpédoborec byl poškozen. Dívky začaly nabíjet zbraň. Ostře vystřelili.
  Veronica zakřičela:
  - Za víru, krále a vlast a SSSR!
  A jak to skáče...
  Juliana tweetovala:
  - Hitler si myslel, že je to válka, udělal dělo z... na!
  A dívka to vezme a zasměje se. Odhalí zuby, barva perel. A je to roztomilá kočička. A bosou nohou odře kus spadlé zmrzliny.
  Veronika pištěla a zpívala:
  - Vězni svědomí! Uděláme vám svobodu!
  A holky ve sboru, jak budu jíst.
  A zamířili zbraní a znovu zaútočili na torpédoborec. Tentokrát byli ještě přesnější. A plavidlo nacistů se rozlomilo a začalo se potápět.
  Dívky křičely a škubaly holýma nohama. Je to taková slast.
  Zatímco klid trval, dívky rády psaly o různých věcech. Konkrétně Natasha čmárala holými prsty o AI, kam Port Arthur nikdy nevzali.
  Takže eskadra Rožděstvenského přišla do přístavu. Poté, co se sjednotil v ruské, i když oslabené tichomořské eskadře. Město zatím zůstalo v obležení. Ale nějak se to zjednodušilo. A dodal optimismus.
  Nyní bylo nutné počkat na Linevichův pohyb. Transsibiřská propustnost se zvýšila na dvacet stupňů za den. A armáda Ruska, kolosální co do síly, se shromáždila.
  Je tedy čas jít dál a vyhrát. Ale abyste vyhráli, není nutné přečíslit nepřítele. Jak dokázal Alexander Suvorov. Nepřítele můžete porazit s menší silou.
  Je ale ruský voják horší než japonský? Nic horšího a ještě lepšího.
  A puška Mosin je nejspolehlivější a nejpraktičtější na světě. Ve výrobě byla i ve Velké vlastenecké válce. Takže není co vytknout.
  Ledaže by to byl osud, který jako naschvál zmanipuloval řadu faktorů proti carskému Rusku. Bohužel, to je samozřejmě nespravedlivé. Rusko dosáhlo vrcholu moci a začalo upadat. A proč je to nutné pro vyšší síly?
  Z nějakého důvodu existuje nějaký druh energie, která ničí impéria. Z perštiny, makedonštiny, římské, arabské, turecké, španělské, britské a tak dále. Můžete si vzpomenout na Čingischána a Tamerlána. Nikdo nemohl převzít kontrolu nad vším. Mongolská říše je asi nejrozsáhlejší, i když po smrti Čingischána nebyla monolitická.
  I když pravděpodobně největší byla Británie. Nyní je oteklá z kolonií a snaží se zastavit Rusko rukama Japonska. Ale to pro Brity nefunguje. Port Arthur se ukázal jako nezničitelný. Drží se jako monolit.
  A dívky samozřejmě dokážou každého agresora vždy nakopnout.
  Na konci května se nacisté znovu vrhli do Voroněže. Přešli jsme do útoku.
  Oleg a Margarita pracují velmi dobře s kulomety. Střílí se.
  Oleg se ptá dívky a pokračuje ve střelbě:
  - Co myslíte, je Spartak dobrý nebo špatný?
  Margarita odhalila tvář a odpověděla:
  - Myslím, že je to víc dobré než špatné!
  Oleg, střílející z kulometů, poznamenal:
  "Ale Řím byl skvělá kultura. A kdyby barbarští otroci vyhráli, co by se stalo potom?
  Margarita se zachichotala, pokosila několik řad nacistů a odpověděla:
  - Asi by to bylo skvělé!
  Oleg zapískal a poznamenal:
  - Všechno není tak růžové, jak se zdá! Bohužel ne všechny!
  Margarita logicky poznamenala:
  - Ale všechno je nejlepší! Řím zničili barbaři. Pak ale na místě ruin vznikla ještě mocnější a rozvinutější kultura. Stalo se, že pokrok se začal vyvíjet jen rychleji.
  Oleg zapískal, pomocí kulometných výstřelů odřízl několik řad a zaskřípal:
  Nikdo nemůže zastavit náš pokrok!
  Chlapec hodil granát bosou nohou. A rozdrtil nepřítele.
  Margarita také hodila dar smrti prsty bosé nohy a zahihňala se:
  - Kdo se zastaví, bude rozdrcen.
  Chlapec Oleg Rybačenko zase vypustil podomácku vyrobenou bombu bosými prsty dětských nohou. Nacisté byli zasaženi tak, že se to zdálo málo. Chlapec zaštěbetal:
  - Za prvotní Rusko!
  A ukázal jazyk.
  Margarita pokosila půlku nacistického praporu kulometem a zapištěla:
  - Náš car Josif Stalin, budiž mu požehnán!
  A znovu hodí dar smrti bosou nohou.
  Oleg zpíval a kosil Němce:
  - Jsem mladý válečník...
  Margarita to podpořila a třásla se bosýma nohama, které tak obratně házely granáty:
  - A já jsem bojovník od Boha!
  Oleg, čmárající na nacisty, se zeptal:
  - Jaký je Bůh?
  Margarita pištěla a odpověděla, srazila nacisty a pak hodila dar smrti bosou nohou:
  - Nevím! Osobně mu nerozumím. Ženy jsou znetvořené. A to je, abych byl upřímný, nechutné a špatné!
  Oleg souhlasně přikývl a čmáral na nacisty:
  - Po čtyřiceti letech jsou ženy hnusné! Upřímně je nemám rád. Ženy v mládí jsou velmi atraktivní, na rozdíl od věku, který je rozmazluje!
  Margarita nadšeně zpívala a házela granát holýma, malýma nohama:
  - Hrdinství nemá věk! V srdci mladé lásky k vlasti!
  Oleg, který také střílel na nacisty, to vzal a zapískal:
  - Dokáže dobýt okraje vesmíru! Aby byli všichni na Zemi šťastní!
  Takové to opravdu je být ve vesmíru! Kde takové nezměrné vzdálenosti.
  V sovětském Rusku již vznikají projekty pro lety za hranice atmosféry.
  Za cara Josifa Stalina se věda rychle rozvíjela. Sovětské impérium se brzy stane nejvyspělejší mocností na světě. A Británie ztrácí půdu pod nohama.
  Margarita zaječela s úšklebkem. Znovu hodila svou půvabnou nohou granát jako princezna a zapištěla:
  - Budeme první! Takové je Rusko - Pallas-fate!
  Oleg řekl naštvaně:
  - Až nás konečně Georgij Žukov propustí. Musíte uložit každou kazetu. Zásoby nám však přivezl speciální karavan!
  Margarita blýskla svými perleťovými zuby a zapištěla:
  - Rozdrtí stále více nacistických jednotek! Dokud konečně nevyhrajeme!
  Oleg to vzal, odřízl řadu nacistů a zasyčel:
  - Císařské vlajky! Ať je v Číně také Rusko!
  Margarita cvrlikala se skřípěním zubů:
  - Všechno bude krásné!
  A zase hází granát bosou nohou ....
  Oleg čmárá na nacisty a píská:
  - Vítězství je blízko!
  Margaret potvrdila:
  - Ať je to tak!
  Nacisté se mezitím pokusili prorazit na Kavkaze. O město Suchumi se rozpoutaly nelítostné boje. Ve skutečnosti se zde rozpoutaly urputné boje a krev tekla proudem.
  Nacisté se vrhli na kavkazskou ropu.
  Bojovaly i dívky z torpédoborce "Victoria". Krásné bojovnice byly polonahé, zvláště když léto v takových zeměpisných šířkách je horké a bosé. Ve skutečnosti, když má dívka minimum oblečení, je nejméně zranitelná.
  Veronika střílí na nacisty a bosou nohou hodí granát. A ta dívčina noha je tak přesná.
  Nacisté létají všemi směry. Křičí a padají.
  Juliana také hodí granát bosou nohou a nacisté padají. A válečník střílí a chichotá se:
  - Postavíme se za cara Josifa Stalina!
  Vedení ohně a okouzlující Anna. Velmi krásná dívka, pouze v kalhotkách. A také kosí nacisty a říká:
  - Náš car Josif Stalin bude skvělý!
  Julian, kácení nacistů, potvrzuje:
  - Nezbytně bude!
  A z její bosé nohy odletí granát.
  Dívky jsou úžasné supermany.
  Zde je jedna z nich velmi velká a vysoká: Angelina.
  A taková zrzka ... Sundala si vestičku a teď bojuje v kalhotkách sama.
  A jaké má prsa! Jako vemeno toho nejlepšího buvola, s velkými strukovými jahodami.
  Tohle je holka, skutečná klisna. A velmi miluje muže, ale netoleruje stálost. Proč by neměla milovat? Je tak hezké, když na vás chlapi plácají.
  Angelina zařve a také vrhla spoustu granátů holými podrážkami a zasyčela:
  - Sláva Rusku a caru Josifu Stalinovi!
  . KAPITOLA 7
  Dívčí prapor je v pohodě. Válečnice si svlékly vesty a všichni odhalili svá ňadra. A bojují jen v tenkých kalhotkách. A jak je to krásné.
  Co může být lepšího než nahá ženská těla.
  A celý prapor válečníků.
  A nacisté padají a zasypávají přístupy k pozicím sovětských vojsk svými mrtvolami.
  Veronika s vášní kosí nácky:
  Naši bohové pochodují!
  Juliana hodila dar ničení bosýma nohama a s vyceněním zubů potvrdila:
  - Ruští bohové - Bohové války!
  Anna, vedoucí oheň a jídlo, štěkala:
  - Za Rusko bojujte a nebojte se!
  A mrkla zelenýma očima!
  Angelina poslala holými patami celou krabici výbušnin, zvedla do vzduchu dvě roty nacistů a zařvala:
  - Carskou říši nelze rozbít!
  Veronika nadšeně zasyčela:
  - Naše rasa je věčná!
  A znovu hodila granát bosýma nohama.
  Juliana, střílející a vrhající granáty dolními končetinami, zasyčela a vycenila zuby:
  - A smrt se nestává dvakrát!
  Anna, střílející, pištěla:
  - Nechť je s námi moudrost předka!
  A opět letí granát vystřelený bosou nohou!
  Angelina si to vzala, zapištěla a vycenila zuby:
  - Trojice spravedlnosti a toto je zákon!
  A poslal celou krabici plnou výbušnin.
  Veronika vztekle odpověděla a smetla nacisty z pole:
  - Věčné Rusko, jako Ukrajina jako součást Ruska!
  A zase, jak mlátí nacisty.
  Juliana, střílející, pištěla:
  - Naši lidé nebudou tolerovat!
  A také vypálila granát v oblouku.
  Anna to vzala a usmála se. Rakev praskla u nacistů. S odvahou je pokosila a zapištěla:
  - Nechme Rusko vládnout v Číně!
  Angelina zběsile a vzrušeně prohlásila:
  - A nevzdá se ani centimetru země!
  A všechny dívky jsou praporem zasaženy nacisty.
  Dívky jen v tenkých kalhotkách dokončily psaní a pronikavě zaječely:
  - Kéž je oslaveno Rusko a jeho bohové!
  Augustin autoritativně prohlásil:
  - Není nic lepšího než víra v ruskou všemohoucí rodinu!
  Světlana logicky zamumlala:
  - A nepůjdeme do světla jiných bohů! My Rusové jsme neporazitelní!
  A všechny čtyři dívky rozhodily rukama a křičely:
  - Sláva Rusku a ruským bohům!
  Dívky samozřejmě bojují s impulsem a přístupem. A nacisty důkladně rozdrtí.
  Ne, takoví lidé se Suchumimu nepodvolí.
  A na obloze bojují statečné pilotky Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová, esa noční můry.
  Anastasia Vedmakova odřízla nacistické letadlo, nechala ho kouřit a spadlo.
  Dívka zpívala a vyceňovala zuby:
  - Jsme super bojovníci!
  A stisknout tlačítko na jeho holé patě.
  Akulina Orlová také praští do nepřítele. A německé auto srazí a doslova rozdrtí. A řvát:
  - Za komunismu svatý!
  Mezitím nacisté zaútočili na Suchumi.
  Prapor složený z bosých i polonahých dívek kryl nejnebezpečnější směr - Orlí hnízdo.
  Dívky bojovaly velmi efektivně. Všechny krásné, štíhlé, sportovní.
  A blikat bosýma nohama. Házejí granáty holými končetinami. Všechny jsou prostě krásné a okouzlující.
  Ale opravdu, proč dívky potřebují oblečení? Nazí jsou mnohem krásnější a krásnější, svůdnější.
  A chci se líbat naboso, takové kulaté podpatky. A olíznout každý prst.
  Veronika střílí a hází granát bosou nohou:
  - Seru na tebe, nebij tě!
  Zde Juliana, která přibila nacisty a hodila granát holými prsty, zaječela:
  - Náš nepružný ruský duch!
  A dospívající dívka se zasmála... Představila si, jak ji roztomilý chlapec lechtá na noze. Ano, pro citlivou ženskou pokožku je fajn.
  Zrzavá Anna také hodila granát bosou nohou. Rozptýlila nacisty a zapištěla:
  - Za nejsvětější Rusko na světě.
  A zdravá, mocná Angelina hodila na nacisty pytel s výbušninami holými patami a zavrčela:
  - Za naše slavné vítězství!
  Veronika se otočila. Sestřelila nacisty a zakřičela:
  - To je naše povinnost!
  Juliana hodila granát bosou nohou a vykřikla:
  - A my to splníme!
  Anna odřízla několik nacistů a zaštěbetala:
  - Ruská cesta k vítězství!
  Angelina znovu vypustila něco těžkého na nacisty a zavrčela:
  - A vyhrajeme!
  Přesto je dobře, že ve vedru děvčata svlékla tílka. Takže jsou mnohem hezčí s nahým trupem. A opálený a svalnatý. Těla jsou pouze ocelolitina.
  Jak úžasné jsou dívky, když jsou nahé.
  A nepotřebují oblečení.
  Veronika kosí masu nácků a prská:
  - Být slavný pro naše Rusko ve všech věkových kategoriích!
  Yuliana vzala, vystřelila granát bosou nohou a vykřikla:
  - Pro naše území!
  Tu to Anna vzala a zuřivě bušila:
  - Pro věčné a humánní!
  A opět letí granát vypuštěný bosou nohou.
  Angelina to tedy také odnesla. Upustil hromadu granátů. Knokautoval část nacistů, s náletem. A zpívala:
  - Létat na obloze, hrát si se sluncem - Chci navždy!
  A ty čtyři děvčata porazily moc krásně. A také celý prapor. Jak svůdně blikají jejich bosé nohy vrhající granáty. Jak krásné dívky jsou ve válce.
  A na nich pluje hnědá masa nacistických vojáků. Nacisté a jejich tanky a letadla umírají po tisících, ale stále se nezastaví. Šroubujte se a šroubujte. Bitva je extrémně krutá.
  Veronika střílí na nacisty a cvrliká:
  - Naší ruskou volbou je čest a vlast!
  Juliana, střílející na nepřítele, odhalí zuby, které se třpytí jasněji než mořské perly. A říká:
  - V každém století byli hrdinové a budou!
  Pak to dívka vzala a vycenila zuby ještě víc.
  Ohnivá Anna, střílející na nepřítele, zapištěla:
  Nemůžeme být poraženi! Nesrážejte Rusko na kolena!
  A znovu letí granát válečnice hozený její bosou nohou.
  Angelina vystřelí smrtelně a vražedně bosou nohou. A vycenil zuby a cvrlikal:
  - Věřím, že budeme v ráji!
  Victoria přeruší hrdinskou ženu:
  - Ne! Ne v ráji, ale žít navždy na planetě Zemi, která se stane skutečným, nadpozemským rájem!
  A dívka-kapitánka hodila bosou nohou velmi smrtící tříštivou bombu.
  Veronika poznamenala:
  Jste moudrý kapitán...
  A také s bosou nohou spustil zkázu nosiče.
  Juliana pištěla a otočila se. Zabil nacisty. Dívka vycenila velké zuby a zapištěla:
  - Nechci být stará žena! A já chci žít věčně!
  Anna také hodila granát bosou nohou a pochybovačně se zeptala blondýnky:
  - Líbí se ti náš svět?
  Juliana bez váhání odpověděla:
  - Dobrý nápad! Hlavně v létě! Miluju slunce a prázdniny!
  Anna s tím ochotně souhlasila:
  - V létě určitě dobrý! Jak je to dobré pro mladé!
  Juliana vztekle odpověděla:
  - Ano, a ať je věčné léto jako v Africe! A Afrika bude naše!
  Angelina hodila holýma svalnatýma nohama sud s výbušninou a řekla:
  - Ať je to tak! A to za všech okolností.
  Řady nacistů se tenčily a evidentně jim docházel dech.
  A poblíž Suchumi se sovětské jednotky pokusily o protiútok na nacisty.
  Jako první do bitvy vstoupil prapor bosých dívek v šortkách a tílkách.
  Krásné dívky začaly mlátit armádu nacistů, již zbitou v předchozích bitvách.
  Nejprve zaútočili válečníci na baterie. Granáty hozené bosýma nohama létaly na nacisty. Byly velmi ostré. A sami ruští válečníci si vzali a odhodili vesty. Zůstat s odhalenou hrudí.
  Takže téměř úplně nahé dívky je téměř nemožné zasáhnout. Když je ženská kůže holá, kulky jí neberou.
  Veronika hodila granát bosou nohou a zaštěbetala:
  - Budu šampión!
  A zatřásla svými bílými kudrnatými vlasy.
  Julian také není tak jednoduchý. Lupanula na nacisty. A pak, když hází granát bosou nohou a křičí:
  - Ve jménu svatého, carského Ruska!
  A znovu zatřese svá plná ňadra s šarlatovými bradavkami. A pas dívky je tenký.
  Dále se do bitvy řítí zrzavá Anna. Taková jiskřivá a reaktivní dívka. Jak hodit granát bosou nohou. Nacisté se tedy rozprchnou na všechny strany. A kutálej se, jako by tě srazil.
  A dívka na ně vystřelí a zakňučí:
  - Za cara pravoslavného Stalina a ruské bohy!
  Angelina také mlátila. A odletěla krabice s mušlemi, kterou vyvrhla nahá, mocná jako tažný kůň. A rozbil spoustu nacistů.
  Dívky jsou obecně skvělé, když jsou nahé a bosé. Ale v kraťasech je běh v pozici ještě chladnější.
  A jahodové bradavky, tak lesklé!
  Victoria také vypustí granát svým šarlatovým prsem a zasáhne nacisty, jak bude chtít. Tady je ta dívka. A hlavně velitel praporu dívek na torpédoborci. A také jen v kalhotkách.
  A třese nahou hrudí. Což je tak krásné a sexy.
  Veronika vzala a hodila granát bosou nohou. Přerušila masu nacistů a zapištěla:
  - Letecká akrobacie!
  Yuliana také velmi obratně hodila granát svou holou nožičkou a zapištěla, čímž kosila nacisty:
  - Náš úsměv a zdrcující rána!
  Jak potom lesknout zuby.
  A tak to Anna vzala a posrala to. Zastřelil hodně fašistů. A jak to udělala.
  A jak odpálit granát bosou nohou. A píská:
  Nejsme otroci!
  Pak se zasměje a ukáže jazyk.
  Angelina to vzala, zaštěbetala zběsilým vztekem a plivala na nepřítele útoky:
  - Jsem nejlepší ze všech.
  A holýma nohama spustila těžkou bombu. Vzala a vyhodila do povětří nacisty a rozdrtila je.
  Veronica také vezme a zatluče hnědou hordu. A drtí jim kosti.
  Dívka to vzala a zaštěbetala:
  - Rozdrtíme všechny!
  A opět z bosé nohy letí smrtící a unikátní granát.
  A rozdrtit nacisty. A proč přišli do ruských, sovětských zemí? Všechno tady patří Rusku nebo SSSR.
  Juliana vystřelila bosou nohou granát a zpívala:
  - Sláva Velkému Rusku! Nepotřebujeme Státní dumu! Potřebujeme SSSR!
  Červená Anna agresivně poukázala na:
  - Budu šampion.
  A granát hozený holou nohou dívky srovná každého. Zůstalo jen krvavé maso.
  Ale Angelina to vzala a prskla. Zabil spoustu bojovníků. A zametl jako anděl smrti.
  A masa nacistů zemřela.
  Ruské jednotky tlačily na nacisty ze všech stran. Drtily a drtily.
  Rozpoutaly se osobní souboje. Ruští vojáci bodali nacisty bajonety. Puška Mosin, i když je zastaralá, je nádherný klub. Které prorazí lebku. A lámat kosti.
  Ale dívky s meči bojují obzvláště krásně. To je skvělé. Zvlášť, když se houpají nahá ňadra.
  A bradavky jsou tak rubínové a jiskřivé. Takže se na ně chcete podívat a políbit je.
  A líbat se bez přestání.
  Dívky bojují se zuřivostí hladových panterů, kteří vidí jehňata. Mučí je a stahují z kůže.
  Veronica, střílející na nacisty, ječí:
  -Smrt za smrt!
  Yuliana, házející granát bosou nohou, dodává:
  - Krev za krev!
  Anna, čmárající na nacisty, ječí:
  -Oko za oko!
  A také hodila citron bosou nohou. Byla silnější než všichni ostatní a sebevědomě roztrhaná na kusy.
  A přichází Angelina. Vystřelí celý sud se smrtícími výbušninami a rozdrtí nepřátele.
  Když pak zpívá:
  - Jsem bosý slon a jsem velmi cool!
  Dívka je opravdu mocná. A nohy má jako kyje. Jak pohnout nacistou v tříslech. To pět metrů nahoru a letělo nahoru. Řítil se jako katapult vypuštěný z kamene. Přesněji asi z katapultového kamene!
  Victoria, velitel praporu, vypálil na nacisty řadu. Pokosila několik hnědých válečníků a zapištěla:
  Budeme bojovat za Svatou Rus.
  A s holým, opáleným kolenem, jako by se přesunulo k bradě. A zlomit nepříteli čelist.
  Viktorie je nadšená....
  Juliana nadšeně říká:
  - Bude car Josif Stalin, největší z ruských carů!
  A celý prapor polonahých bosých dívek, jak štěkat z plných plic, vyhubit Číňany.
  - Ať je to tak!
  A v této době na nacisty zaútočily i další dívky. Ale i nacisté mají statečné bojovníky a válečníky.
  Posádka tanku Gerda vstoupila do bitvy se sovětskými vozidly.
  Němci použili nejnovější vysokotlaký kanon s relativně krátkou hlavní.
  Nová zbraň měla ráži 88 milimetrů a úsťovou rychlost 1700 metrů za sekundu. S jeho pomocí bylo možné na velkou vzdálenost prorazit všechna sovětská vozidla. Možná, kromě supertěžkého Isova. Dají se ale i propíchnout, jen trochu blíž.
  Němečtí válečníci vybavili své auto vynikajícím čelním pancířem.
  Sovětský T-34-85 a zatím vzácný T-54 se pokusily dostat blízko k Němcům a rozprchly se, doslova hrozilo naražení.
  Gerda střílela na sovětský tank. Strhl od něj věž a zaštěbetal:
  - Na co narazit tygřice?
  Charlotte také stiskla tlačítko joysticku holými prsty na nohou a zavrčela:
  - Buďme mistry světa!
  A rozbil sovětský tank.
  V prdeli v ruštině a Christina. Nejnovější zbraň byla automatická a střílela dvanáct ran za minutu.
  Dívka se zlatorudými vlasy zaječela:
  - Pro ruské válečníky neexistují žádné překážky!
  Zlatovlasá Magda také rozbila sovětský tank a vycenila zuby:
  Jsem nejsilnější ze silných...
  Dívky byly naštvané. Válka pokračuje a pokračuje. A kdy budou Reds poraženi? Jak dlouho budou řezat? Prostě drsní chlapi.
  A ruské dívky mají, co potřebují.
  Němci například v zimě mučili člena Komsomolu. Nejprve dívku svlékněte v mrazu.
  Gerda si jako první strhla kabát z ovčí kůže. Pak si spolu s Charlotte začala zouvat boty. Boty jsou však plachtové a oklepané. Byly odmotané utěrky.
  Pak Gerda nožem rozpárala komsomolskou tuniku a košili. Zbyla jen podprsenka. Rozřízla si kalhoty.
  Charlotte zatahala komsomolku za blond vlasy. Pak to byly Gerda a Charlotte, v bikinách, vedly komsomolu bosé a v plavkách. Tři bosé dívky utekly do třeskuté zimy. Komsomolka se chovala odvážně. A běžel jsem dvě hodiny. I když ne tak cool jako ty dvě tygřice. Nohy ruské dívky zrudly a pak zmodraly zimou.
  Poté byly její Gerda a Charlotte zezadu svázány a umístěny na stojan. Komsomolka se třásla bolestí. Začal jsem se ohýbat. Gerda ji táhla za ramena a zatočila s ní. Okhnuv z bolesti, členka Komsomolu se narovnala na stojanu, s křupavými klouby.
  Bosé nohy ruské dívky byly upnuty do pažby a začali věšet náklad. Charlotte naložila kládu jako první.
  Komsomolka zasténala, ale pak zatla zuby a zmlkla.
  Charlotte a Gerda rychle lámaly větve. Členové Komsomolu byli položeni pod bosé nohy a zapáleni.
  Je tak zajímavé smažit holé paty. A velmi vtipné a zábavné krásky.
  Plameny olizovaly lehce zdrsněné podrážky komsomolky, voněly smaženým ražniči. Bolest z ohně je samozřejmě strašná. Komsomolka se otřásla, kapal z ní pot, dívky tiše sténaly. Ale hlasité výkřiky byly zadrženy hrozným úsilím vůle.
  Pak začali dívku bičovat smrkovými větvemi. Gerda i Charlotte mlátily ze všech sil. Dokonce i kůže na zádech dívky praskla. Vytékala smíšená krev s potem. Podprsenka jí odletěla, spadla do ohně a přidala teplo bosým nohám.
  Gerda se naklonila a slízla ze sebe směs potu a krve. Dělalo jí to radost.
  Charlotte štípla člena Komsomolu do hrudi. A pak dívka vzala a udeřila pěstí do solar plexu. Pak zrzavá ďábelka přidala větve do ohně pod bosýma nohama komsomolu. Pach spáleniny byl ještě silnější.
  Gerda vztekle zasyčela:
  - Budete mluvit!
  Charlotte se silněji štípla do hrudi a zasyčela:
  - Přestaň si hrát na blbce!
  Gerda vyndala z ohně hořící větev a přinesla ji na holou hruď komsomolské dívky.
  Tak sebou škubla a její blonďatá hlava se zakymácela a spadla na bok.
  Charlotte se usmála jako ďábel.
  - Vypadá to, že dívka je připravena!
  Gerda se zachichotala a začala člence Komsomolu masírovat obličej a krk. Byla zdravá a rychle se zotavila. Pak blonďatý terminátor vyndal z ohně hořící větev a přinesl ji na zajatcovu něžnou tvář. Dívka se bránila a škubla sebou.
  Gerda si olízla rty a zasyčela:
  - Řekneš krása?
  Člen Komsomolu zakňučel:
  - Zabij mě! Prosím, netrpte!
  Gerda vážně odpověděla:
  - Ne! Budete mučeni velmi dlouho a budete smažení až do konce.
  Charlotte poznamenala:
  - Nebo to možná dejte mužům. Je ještě panna a bude ji hodně bolet, když...
  Člen Komsomolu zoufale křičel:
  - Nedělej! Stejně ti to neřeknu!
  Gerda navrhla:
  Spálíme jí hruď?
  Charlotte zavrtěla hlavou.
  - Ne! Existuje efektivnější způsob získávání informací.
  Gerda přikývla.
  - Ano... Toto je tlak na tepnu v krku. Vytvořit zónu hlášení a ona nám řekne vše, co ví a co neví!
  Charlotte se zachichotala a poznamenala:
  Proč jsme ji tehdy mučili?
  Gerda upřímně odpověděla:
  - Čistě pro zábavu. A teď.
  Blonďatá terminátorka položila ruku na krk komsomolce. Protočila oči a stala se jako mrtvá ryba. Gerda řekla pevně:
  - Kde je baterie?
  Němci postupovali velmi pomalu. Bláto a břečka je zpomalily. Boje ukázaly účinnost nového vysokotlakého kanónu z velmi velké vzdálenosti, který zasáhl T-34-85 - hlavní sovětský tank, stejně jako IS-3 a IS-4, úplně první T-54.
  Gerda, střílející z velké vzdálenosti, si všimla:
  - Nová zbraň je mnohem pohodlnější.
  Charlotte souhlasila s tímto:
  - Nenechte nepřítele přiblížit se!
  Kristina mačkala holými prsty tlačítko na joysticku, vyrazila sovětský tank a zabručela:
  Ale my jsme taky tak chytří. Jednoduše fenomenální! Takže nic nezastaví a nezlomí válečníky!
  Magda racionálně poznamenala:
  - A upozorňovat na sebe! Totiž jeho kolosální agresivita!
  A dívka také tiskla prsty bosých nohou na tlačítka joysticku a zasáhla tank Rudé armády.
  Střílející Gerda se zeptala dívek:
  - Přemýšlím, kde mají Rusové tolik tvrdohlavosti. Stojí, jako by byly vyrobeny z titanu. A nechtějí se vzdát.
  Charlotte se smíchem dodala:
  - A oni se nevzdají! Vždyť tohle jsou opravdu ti nejsilnější lidé! A lidé jsou nepřizpůsobiví!
  Magda se zachichotala, vycenila zuby a jiskřící oči jako safíry, vydala:
  - Sláva naší velké vlasti!
  Christina otráveně zasyčela:
  - Nebylo by na škodu vzít si Londýn!
  Gerda se zachichotala a navrhla:
  - Co, jaké máte nápady? Uzavřít mír s Ruskem?
  Charlotte vystřelila na ty stalinské, prorazila věž sovětského stroje a zapištěla:
  - Ne! O míru nemůže být řeč!
  Kristina také mlátila tanky Rudé armády a navrhla:
  - Může být řeč o příměří?
  Magda souhlasně pištěla:
  - Ano, dočasný odklad. Abych se otočil na západ.
  Gerda vyslala projektil a poznamenala:
  - Vlastně je to možné. Dočasně uzavřít mír s Rusy a oni sami se přestěhují do Británie. A pak jsme dlouho nevzali Londýn!
  Charlotte se zachichotala a navrhla:
  - Vezmeme Moskvu a nikdo na světě nás nezastaví!
  Christina se zašklebením leopardích zubů mlčela:
  - Ne, nikdo se nezastaví a nikdy!
  Magda skřípala divokou zuřivostí:
  - Ne, žádné zlaté hory nebudou! A budou tam diamantové skály!
  Gerda vycenila zuby a zapištěla a rozbila sovětské auto jako krystal kladivem:
  - V konzumní společnosti - plné zneužívání!
  A znovu se zablesklo děvče zubů, které se třpytily jasněji než perly. Gerda milovala mučení a mučení.
  Zde například vzala pionýra a zaživa ho rozpustila v aqua regia. To jsou její sklony. A mučení ji vzrušovalo. Například Komsomolskaja pravda poté, co načerpali všechny užitečné informace, začali hořet ohněm. Doslova smažená živá truhla. A pak byly odříznuty, opepřeny a snědeny.
  Ano, Charlotte a Gerda se zabývaly kanibalismem. A člena Komsomolu snědli zaživa. A to je tak neslušné a neesteticky příjemné. A hlavně to bolí.
  Představte si dívku, ještě nezabitou, usmaženou a odříznutou od sebe kousek po kousku. Poté namočíme do omáčky a sníme.
  Gerda a Charlotte dokonce jedly lidské maso. Měli průjem a dívky řídily. Musel jsem si ulevit v křoví.
  A ten kanibalismus se trestá.
  Jedli válečníky a chlapce. Všichni čtyři průkopníci Sashku hrubě svlékli a pak je položili na velkou pánev. A v rostlinném oleji se chlapec smažil jen tak. A obecně je to skvělé.
  Magda jedla chlapcovu nohu a poznamenala:
  - A co? Je to cool a pěkné!
  Christina poznamenala:
  - Všechno je pro nás hezké!
  Šťavnaté maso pionýra nakrájeli na tenké plátky a namáčeli do omáčky. Dívky jedly a zpívaly.
  Gerda zavyla:
  Žádné slitování, žádné slitování s nepřítelem! Foukám komunisty jako pšenici!
  A dupe bosýma nohama ve sněhu.
  Dívky chlapce téměř úplně sežraly. Užil si jeho játra. Nakrájeli všechno maso. Jedli jsme a pili víno. Jedli a pak usnuli.
  Ve snu se válečníkům zdálo, že sami čerti opékají v kotlích. A přitom se pomocí nožů odřízne kůže. A pak se kroutí a lámou.
  Pak začíná to nejbrutálnější mučení. Dívky byly zavěšeny za vlasy a začaly se houpat na stojanu. A pak to zapálili ohněm. A jednali s virtuózní sofistikovaností.
  Gerda si na to vzpomněla při střelbě a pak se zeptala:
  - Jak se ti líbí peklo?
  Charlotte odpověděla s úsměvem:
  - Zajímavé místo zejména z hlediska společnosti!
  Christina se zachichotala a odpověděla:
  - Můžeš tam zakroutit čertovy ocasy!
  Magda se skřípěním zubů skřípala:
  - A dosáhnout nejvyšších výsledků! Obecně, co takhle soutěže v ohnivém pólu?
  Gerda nasedla do sovětského tanku a rezolutně prohlásila:
  - V pekle budou jen nepřátelé Třetí říše! A skuteční Árijci budou pokračovat v boji v jiných vesmírech!
  Charlotte sebevědomě potvrdila a poklepala bosou nohou o brnění:
  - Ať je to tak!
  A blýskla svými perleťovými zuby.
  Christina navrhla:
  Pojďme udělat rohy!
  Magda se zachichotala a vyštěkla:
  - Staňme se čerty nejvyšší hodnosti!
  A ukázala svůj jazyk.
  Dívky jsou opravdu tak veselé a mají velmi silné svaly.
  Gerda poznamenala:
  - Oh, Mauglí bychom byli my!
  Charlotte opravila svého přítele:
  Spíš Tarzan!
  Christina se zachichotala a vypískla:
  Ach, Tarzane, Tarzane, Tarzane! Vládce všech zemí!
  Magda radostí vyjekla:
  - Máme pruského ducha! Voníme Prusem!
  Gerda se zachichotala, rozsekla sovětský tank a zabručela:
  - Ne! Jsme děti samotného Satana!
  Charlotte zasyčela s vyceněnými zuby:
  - A my budeme věrni vlasti!
  Christina to ochotně potvrdila:
  - Ano budeme! Společně s vlastí a stranou!
  Magda zamumlala radostí:
  - Lídři přicházejí a odcházejí, ale strana zůstává!
  . KAPITOLA #8
  Válka se samozřejmě protahovala... Němci utrpěli ztráty a stále častěji využívali cizince v bojích. Ale přesto byla jejich síla větší. Přišli i Turci. Pokusili se vzít Jerevan útokem.
  Ale hrdinní sovětští vojáci byli stále schopni odrazit tento útok, přesile.
  Prapor dívek a zde se ukázal jako nepochválený. Válečnice byly krásné a agresivní. A bosýma nohama házeli se smrtící silou granáty. Stejně jako výbušné balíčky.
  A na moři probíhaly tvrdé bitvy mezi německými a sovětskými loděmi. Černomořská flotila byla stále naživu a tvrdohlavě bojovala s obrovskou hordou nacistických jednotek a dokonce zvítězila.
  Victoria, kapitánka torpédoborce, a stejná polonahá, opálená až černá, světlovlasá dívka jako ostatní.
  Samozřejmě je velmi krásné, když jsou dívky téměř nahé, štíhlé, svalnaté. A pokud jsou nohy holé, pak je to všechno kouzlo a pokušení.
  Victoria zuřivě říká:
  - Jsem válečník, který se narodil ze Svaroga! Jsem vnučka Boha Roda. A umím zázraky!
  Angelina logicky poznamenala, lupa pro nacisty:
  "Ani já nemám společnou krev." Podívejte se, jak je silná. Můj předek byl Ilya Muromets.
  A dívka spustila celou krabici bosýma nohama.
  Veronika bojovala zoufale, bojovala ze všech sil a spustila takovou bojovou sílu.
  Dívka je velmi krásná, blond, křivky, s dlouhými, svalnatýma nohama. Milovala, když se nechala hladit.
  Veronica říká:
  - Proč Německo vlezlo do Ruska!
  Yuliana, tato krásná dívka, pištěla a mlátila do nacistů:
  - Chcete-li najít svou vlastní zkázu!
  Dospívající dívka v posledních měsících vyrostla a má svalnatější a ladnější postavu. Juliana rozkvetla a stala se tak krásnou. A její vlasy jsou bílé s lehkým zlacením. Stále více chce muže. Jen nevinnost je děsivá ztratit.
  Ale nechte je hladit, laskat, líbat, olizovat. Nejlepší je to řešit s klukama z kabiny. Také se bojí a stydí a je menší riziko, že chtějí něco vážnějšího.
  Yuliana je velmi dobrá bojovnice a střílí. Také sní o tom, že se stane polním maršálem. Navíc se chce stát jako Mohamed a vytvořit si vlastní náboženství.
  Ambiciózní dívka.
  Nyní, kdyby samotný car Josif Vissarionovič Stalin, stejně jako Vladimir Solnyshko, přijal a představil rodnověrství v Rusku a návrat k ruským bohům.
  Proč potřebujeme Marii?
  Sláva Matce Boží - Ladě.
  Je to určitě lepší než Bible.
  Naše Lada je velmi krásná, s vlasy zlaté barvy a je to skutečná Matka Boží a Matka Bohů a Jednorozená dcera Všemohoucího rodu!
  Stvořitel vesmíru.
  Klan byl vždy a On, jako Alláh - Všemohoucí, Věčný, Vševědoucí, Všudypřítomný a celý vesmír je jeho chrámem.
  V čem je horší než židovský Jahve nebo slabší než on?
  Rod vytvořil nespočetné množství vesmírů!
  Žil tolik, že si to ani neumíte představit!
  Rod byl před všemi časy. Nebyl čas, ale Rod byl!
  A vždycky bude!
  Všichni bohové Demirugi jsou dětmi Rodiny!
  A my jsme jeho vnoučata!
  Rod však nezakazuje uctívat jejich děti a bohy. Rod je Bůh bohů.
  A Svarog je Bůh bohů!
  A lidé jsou vnuci bohů! Sláva ruským bohům!
  Yuliana mlátí nacisty. Zdá se, že ruští bohové pomáhají i ruským lidem.
  Brzy skoncují s Hitlerem a koncem války. Nebo možná budete muset přistát v Německu. Tím lépe Berlín dobyjeme. Tím hůře pro Německo. Stát se součástí Ruska však není tak děsivé.
  Juliana se ptá Anny:
  - Myslíte, že bychom měli převzít Německo?
  Zrzavá kráska odpovídá:
  - Samozřejmě!
  Juliana se ptá s falešným překvapením:
  - Na co?
  Anna důrazně říká:
  - Aby později nebylo žádné ohrožení! Že jsem nemusel znovu bojovat s Němci, kteří se chtěli pomstít!
  Juliana vykřikla:
  - A je to správné!
  Ruská flotila pronásleduje Němce a potápí jejich lodě.
  Yuliana také vede mentální dialog.
  Proč je potřeba modlitba? Protože člověku vždy nestačí to, co má. S rostoucími příjmy rostou i potřeby. A to je dobré. To je to, co pohání pokrok. Lidé chtějí víc a víc. A ruští bohové v tom pomáhají, podněcují vědu.
  Moudrost ruských bohů je velká.
  A křesťanství? co to učí?
  Že Země a vše, co je na ní - shoří! Je skutečně možné stimulovat rozvoj lidstva?
  Samozřejmě - ruská víra neučí, na rozdíl od křesťanství a islámu, konec světa. Rodnoverie učí, že lidé se v budoucnu vyvinou a stanou se sami sebou jako bohové-demiurgové.
  Že věda, pokrok a rozum z nás udělají bohy! A že lidé budou silnější a moudřejší.
  Co učí křesťanství?
  Co jsme hlína? Že jsme nikdo! Že Bůh je všechno a člověk nic!
  Rodnoverie ale člověka povznáší.
  Ale nejhorší na Bibli je vyvyšování Židů nad ostatní národy. Potom se divíte, jak někdo v něco takového věří. A proč se křesťanství ukázalo jako tak houževnaté?
  Ale Římané mohli přijít s vlastním náboženstvím. Jsou chytří. A vytvořte si svůj vlastní monoteismus.
  Proč potřebujeme víru někoho jiného. Je zde také ráj - Iriy. A Cesta mezi hvězdami, podél Mléčné dráhy a nauka o vývoji ducha. Když ty sám můžeš dospět k Bohu.
  A nebýt jen ovcí, která se sklání nad rájem a její beránek ji pohání železnou tyčí.
  Takže je na výběr.
  Nebo své vlastní, nebo židovské - cizí!
  No, proč Rusové potřebují víru někoho jiného. Ach, proč Petr Veliký neoživil rodnověrství.
  Modlili se ke svým bohům a ke své Matce Boží Ladě.
  A ruští bohové by se stali silnějšími než všichni a dovedli by nás k vítězství.
  A Arabové? Vytvořili si vlastní náboženství. A nevzali někoho jiného.
  Eh, no, proč v Rusku nebyl žádný ruský Magomed.
  A proč v tom proroky nepodpořil ani jeden král?
  Nové náboženství - rodnověrství v podobě monoteismu!
  A Sláva Velkému Rusku!
  Sovětští vojáci mezitím loví Hitlera, aby dokončili jeho eskadru.
  Dívky se k sobě otočily a zatočily se.
  Victoria plácla bosou nohou do brnění a poznamenala:
  - Tady je nejtěžší najít Hitlera, a ne ho porazit!
  Juliana se zachichotala.
  - A kam půjde! Bude rozdrcen!
  A dívka se znovu zamyslela.
  Existuje velká mylná představa, že Bible je Boží zjevení. A na čem je založen? Ve Starém zákoně Židé ve jménu Boha dělali hrozné věci. Ženy a děti byly zabity, města vypálena a dokonce i zvířata byla potrestána.
  Mohla by být vyšší mysl taková? Asi ne. A je nepravděpodobné, že by Bůh schválil zabíjení dětí Elíšou. V každém případě, Bůh Rod. Opravdu, kde jste vzal myšlenku, že v Bibli je zjevení Nejvyššího Stvořitele vesmírů?
  Na jakém základě?
  Ani samotná Bible neříká, že existují nějaké jiné planety obývané lidmi a stvořené Jehovou. Není vůbec pochyb o tom, že vesmír je plný hvězd s planetami. A dokonce je psáno, že Bůh postavil zemi na pevné základy, ta se nebude třást věčně.
  Ať se to líbí nebo ne, ale není to vědecká biblická kniha. Má to tedy cenu pokračovat? A kolikrát obsahuje výraz - konce Země, čtyři konce země, nebeská klenba a tak dále?
  Obecně vzato je obraz Krista nejkontroverznější. Trpěl by Všemohoucí Bůh a Stvořitel vesmíru na kříži? To je jaksi nepřirozené a zavání to masochismem. Kvůli čemu jít na Kříž k Bílému bohu. Další věc k boji s mečem. Možná i proti Černobogu. Jakýsi dualismus dvou esencí vesmíru.
  Nyní, pokud vyjdeme ze slovanských legend o Bílém bohu, je to mnohem logičtější. Ne masochismus a požadavky sympatií a víry, ale největší hrdinství světlé části Boha Roda. Ve svém boji proti zlu a Černobogu.
  Nakonec Belobog porazil smrt a dal lidem, stejně jako všem tvorům ve vesmíru, radostný život.
  Navíc na rozdíl od křesťanství, které dává štěstí jen malému procentu těch, kteří jsou předem vyvoleni všemohoucím Bohem, v Rodnoversku všichni rozumní lidé šetří. Přesněji řečeno, získají nesmrtelnost.
  Zlí lidé jsou potrestáni. Převtělení do otroků, mrzáků, poražených. V extrémních případech je čeká peklo. Ale ne navždy. Po vykonání předepsaného trestu v pekle se duše znovu inkarnuje. A i ten úplně poslední bastard si zachovává šanci vyrůst v Boha-demiurga. Nebo se ocitnete v věčné blaženosti v Irii.
  Hrdinští válečníci mají své vlastní odměny. Nebo se převtělíte do krále, velitele, miliardáře nebo extrémně šťastlivce či nějakého fenoména. Nebo pokud jste již unaveni z vykořisťování a neustálého boje, čeká vás odpočinek v Iria. A tak všechny nejrozmanitější potěšení. Jsi jako věčně mladý miliardář v resortu.
  A krásné Valkýry, celé harémy a paláce na vás čekají. A zábava, prázdniny, cestování, hry, hody a sladké víno, ze kterého hlava nebolí, a snadné výkony. Možná máte také moc v Irii a otroky a ty nejkrásnější ženy. A ženy-hrdinky v Irii, nejkrásnější a nejlaskavější mladí muži. A všechno bude krásné a úžasné.
  Požitky, jen požitky a zábavy - ultramoderní a starověké.
  A když vás omrzí být blažený, můžete se znovu inkarnovat na Mléčnou dráhu.
  A pokračujte ve svém pohybu se sebezdokonalováním. Aby se jednoho dne stal Bohem Stvořitelem a Synem Nejvyšší Rodiny.
  Ne jeden žít s člověkem, ale mnoho. A každá duše má vždy šanci dosáhnout vrcholu.
  Pokud se budete chovat špatně, bude to více utrpení a trápení. A v Pekle se budou smažit, což se nebude zdát dost. Ale žádné věčné mučení nebude. Hříšník odčiní svou vinu pekelnými tresty a dostane novou šanci na nápravu a povýšení.
  To se liší od křesťanství a islámu, kde pokud půjdete do pekla, pak navždy a bez šance. Křesťanství i islám navíc slibují nekonečné miliardy miliard let trýznění nikoli za špatné skutky spáchané v průběhu krátkého lidského života, ale právě za nevíru.
  A to už je jasný inflexní bod.
  Je dokonce jasné, že Rodnoverie je modernímu člověku bližší a dražší a racionálnější.
  Odraz byl přerušen objevením se japonských lodí na obzoru. Co dohnalo nacistickou eskadru.
  Nacisté se stále mohou skrývat, ale utíkat z bitvy je škoda. A tak fašistický admirál přijal nerovnou bitvu.
  Dívky pobíhají po palubě, bosé a třpytivé. Zastřelí se a svrhnou nacisty. Takoví stateční bastardi. Mají prudký oheň. A oči jiskří safíry a smaragdy.
  A holé podpatky, zaoblené mihotání. A zářivé úsměvy září.
  A desetipalcová pistole vystřelila. Jak blufovat. Že se rozpadl i ničitel Hitlera.
  Juliana zakřičela:
  - To dělají ruští bohové!
  Victoria, jejíž holé, opálené nohy se mihly, opravila:
  - Spíše to děláme sami!
  Veronica navrhla:
  Tak pojďme zpívat!
  Zrzavá Anna zvedla:
  - Samozřejmě, že píseň bude zábavnější.
  A zpíval celý prapor dívek, celá balada.
  Care Stalin-Leve, ty jsi ruská země,
  Pro slávu naší vlasti...
  V Rusku jsme všichni přátelská rodina,
  Nebudeme litovat, poznejte náš život!
  
  Pro nás je císař prostě Bůh,
  Kdo moudře vládne vesmíru...
  A chci, aby všemohoucí pomohl
  A proměnil se v hromadu mechu Kain!
  
  Věřím, že na Zemi bude štěstí,
  A radost bude zářit na planetě ...
  Všude vládne mír a radost,
  Rusko se stalo skutečným rájem!
  
  Bude vybudován carský komunismus,
  Vrhněte do pekla ten hrozivý řev zabijáka...
  A letíme přímo nahoru a ne dolů
  Zmizte protivníci-krváci!
  
  Není třeba přemýšlet, král není vůbec špatný,
  Dejte mu trochu štěstí...
  Kéž je ruský Bůh se Stalinem-Levem,
  Pak bude moci směle vložit změnu!
  
  Rusko je rodištěm slonů,
  Země prostě nemůže být úžasnější...
  Nepotřebujeme slova navíc
  Válečník svolává tocsiny k boji!
  
  Jak se nepokusit porazit nepřátelské Rusko,
  Vím, že prolomíš limit...
  Nepřemožitelný ruský medvěd,
  A slunce nad Ruskem nezapadá!
  
  Pro vlast není výš, poznej hory,
  Že se třpytí vrchol království komunismu...
  Věřím, že Hospodin rozdrtí nepřátele,
  A škleb revanšismu nepřejde!
  
  Ať Rusko září nad planetou,
  Země, která dala lidem štěstí...
  Zkoušky, odevzdání, jen za pět,
  Vždyť síla vlasti je nezměrná!
  
  Nech to být, láska je navždy oslavována,
  Ve dvacátém nebo jednadvacátém století...
  Nechej krev prudce proudit,
  Hrdina nebude jen pověrčivý!
  
  Statečně proléváš krev nepřátel vlasti,
  Nechte ji plynout...
  A jednoduše zlomit protivníka,
  Svaté tváře žehnej boji!
  
  Kéž je v naší vlasti hvězda,
  Co naznačuje cestu a vesmír...
  Splní se velký sen
  Všichni ostatní mají jen kontrolu!
  
  Ano, rozdrtíme nepřátele vlasti,
  A vypořádat se s nekonečnou hordou...
  Nad námi je zlatý cherubín,
  Nezvítězte se Satanem!
  
  I když víš, ruští bohové jsou silní,
  Oživíme velikost Ruska...
  Přestože jsou Slované rozděleni,
  Ale pořád budu stejný mesiáš!
  
  Náš slavný car velký stalinský ráj,
  Japonsko jsi porazil dobře...
  Tak se válečník statečně odvaž,
  A buď skvělý, ne bubák!
  Ale ne každý může vyhrát. Na některých místech přebírají vládu nacisté. Albina a Alvina sestřelily po pěti tisících letadel a získaly další ocenění: Velkou hvězdu Rytířského kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty.
  Alvina srazí sovětské auto a zakřičí:
  - Radost z Hitlera je moje síla!
  A s holými prsty na nohou píše další piruetu.
  Albina obratně odřízne další sovětské letadlo a kvílí:
  - Ve jménu árijských nápadů!
  A používá i bosé nohy.
  Super třídní holky.
  A jak mučili pionýry... A lámali jim kosti rozžhavenými kleštěmi. Nejprve se chlapcům zlomily prsty na bosých nohách. A pak byla žebra rozdrcena kleštěmi. A pak byla srdce pionýrů vyříznuta z truhly a snědena bez obřadu.
  Tady jsou dívky. Jen barbaři a krutí rejsci.
  Sovětské dívky se ale mstí nacistům a jsou sťaty meči.
  Dívky a jejich prapor vstoupily do bitvy s nacisty na souši. Dívky se s nacisty setkaly dobře mířenými výstřely, šavlemi a hody granátů bosýma nohama.
  Veronika hodila bosou nohou citron a zakňučela:
  - Pro krále a vlast!
  A střílel na nacisty.
  Juliana také hodila granát holými prsty a zapištěla:
  - Za prvně povolané Rusko!
  A také přibil nacisty.
  Tu rusovlasá Anna mlátila a pištěla:
  - Sláva matce královně Zoji Kosmodemyanskaya!
  A také probodl nepřítele.
  Angelina také střílela, bosýma nohama vypustila celý sud výbušnin a rozprášila nacisty daleko:
  - Sláva Velké ruské říši!
  A Victoria to podělala. Smetla nacisty a s holými patami podlehla ničivému citronu.
  Z plných plic vykřikla:
  - Pro nové hranice!
  Veronica přibila nacisty a zapištěla:
  - Za věčné Rusko!
  A také sekla na nacisty a štěkala:
  - Pro jabloně na Marsu!
  Juliana to vzala a zasáhla Němce. Bosou nohou hodila na nepřítele granát a zapištěla:
  - Za jedinou a nedělitelnou carskou říši!
  A dívka pískla. Bylo evidentní, že náctiletka se mnohem zvětšila, její hruď byla vysoká, její pas byl úzký, její boky byly masité. Měla už postavu dospělé, svalnaté a zdravé a silné ženy. A obličej je tak mladý. Dívka s obtížemi potlačovala touhu milovat se. Ať se jen mazlí. A s jinou holkou je to lepší, alespoň ji nepřipraví o panenství.
  Yuliana velmi obratně hází granáty po nacistech bosýma nohama. A funguje to velmi úspěšně.
  Anna je velmi červená a také velmi krásná. A vůbec, takové dívky v praporu jsou úžasné, prostě nejvyšší požitek.
  Anna hází granát bosou nohou a cvrliká:
  - Ať je Velké Rusko slavné!
  A taky jak se točí.
  No, holky, no, krásky!
  Rides a Angelina. Taková velká holka - dva metry vysoká a sto třicet kilogramů. Zároveň není tlustý, s nasazenými svaly a zádí tažného koně. Velmi miluje muže. Sny mít dítě. Ale zatím to nefungovalo. Mnoho lidí se toho prostě bojí. A velmi agresivní dívka.
  Neptají se její muži, ale ona sama drze prosí. Bez studu a rozpaků.
  A ona to miluje. Buďte aktivní stranou.
  Angelina je přitom úžasná bojovnice. A dokázala mnoho skvělých věcí. Victoria velí jejich praporu.
  Také hodí granát bosou nohou a křičí:
  - Nad zemí bude světlo!
  Veronika hodí bosou nohou citron a zašeptá:
  - Sláva Velké ruské říši!
  Juliana také hází holými prsty a řve:
  - Pro slávu vlasti svaté!
  Anna křičí:
  - S nadpozemským smutkem!
  A letí i dárek hozený bosou nohou.
  Dále Angelina vyje. Bosýma nohama také hází celou hromadu granátů.
  A hrdinská dívka řve:
  - Ve jménu bílého boha!
  Victoria také poslala granát holými prsty a vykřikla:
  - Ve jménu Krista!
  A vypálil pár ran.
  A Angelina začala čmárat ze samopalu. Byla v tom velmi dobrá.
  Dívka je zkrátka bestie.
  Veronica sebevědomě pištěla:
  - Ve skutečnosti jsem Superman!
  A hodila granát bosou nohou.
  Juliana také vystřelila. Zabil nacisty.
  Tweetoval:
  - Sláva Rusku!
  A bosou nohou vystřelila granát.
  Anna také zakřičela:
  - Za svaté Rusko!
  Angelina vypustila na nacisty celou krabici. A ona to vzala, zařvala šíleným vztekem:
  - Pro Svaroga!
  Victoria to vzala a zapištěla:
  - Pro nový systém!
  A hodila granát bosou nohou!
  Veronica zabrečela:
  - Pro ocelové svaly!
  A také vypustila granát holými prsty na nohou.
  Juliana si to také vzala a pištěla:
  - Pro lásku a magii!
  A bosé nohy v pohybu.
  Anna rudovlasá čertice vzala, spustila krabici granátů a zapištěla:
  - Mimo hranice na Marsu!
  Angelina také vypustí sud dynamitu a zamumlá:
  - Za světový řád Ruska.
  A Viktorie jak štěká:
  - Pro novou cestu ke štěstí!
  Poté se dívky společně smějí.
  Natasha pokračuje v psaní...
  Vojska sovětského Ruska postupovala směrem k městu Krasnodarr. Oleg Rybachenko a Margarita byli v popředí. Chlapec a dívka se již dokázali proslavit a prokázat se v bitvách. Bojovali od prvních dnů obléhání Voroněže.
  Tyto děti jsou opravdu hrdinové. Byli to oni, kdo hráli roli fenoménů, které udržely Voroněž během podzimních, zimních a jarních útoků.
  Pak se chlapec a dívka, také bosí a polonazí, položili do mrazu u kulometů.
  Když jste v mrazu naboso, ruští bohové vám dávají fenomenální sílu a jste schopni velkých zázraků.
  Chlapec a dívka začali střílet z kulometů na postupující Japonce. A udělali to mimořádně dobře. Co není výstřel, pak zásah. Takový zázrak předvedly polonahé bosé děti v mrazu. A právě díky chladu a tomu, že byly bosé nohy v kontaktu se sněhem, jim přišli na pomoc ruští Demiurgové.
  Oleg Rybačenko, střílející a kosící nacisty, cvrlikal:
  -Věrný Láďo, pomoz nám!
  Margarita, tato statečná, zlatovlasá dívka, která vyhlazuje nacisty, také zazněla:
  - Zlí nepřátelé budou poraženi!
  Chlapec Oleg hodil granát bosou nohou a rozprášil nacisty a zasyčel:
  - Sláva vlasti - naší matce!
  Margarita také vystřelila granát bosou nohou a zapištěla:
  - Nepřátelé se budou motat kolem kbelíku!
  Chlapec a dívka bojovali s obrovskou zuřivostí. Měli tolik vůle, síly a charakteru, že se člověk mohl jen divit.
  Oleg Rybachenko, střílející, zpíval:
  - Sláva Svarogovi!
  Margarita, střelba, vydal:
  - A Všemohoucí rodina!
  Mladí bojovníci byli skvělí a úžasní!
  Oleg, posílající kulky z kulometu bez miknutí, vydal:
  - Vlast je za námi, Bílý Bůh je se mnou!
  Marguerite nadšeně zaštěbetala:
  - Aby nepřítel vlasti zemřel v těžké agónii!
  A dívka ukázala svůj dlouhý jazyk.
  Oleg, který drtil nacisty, zaječel:
  - Ať je sláva na Zemi!
  Margarita s tím souhlasila:
  - Budiž sláva!
  A pokosili nacisty.
  Děti kosily Němce po stovkách a tisících. Lezli a doslova házeli mrtvoly na všechny přístupy.
  Oleg se zachichotal a poznamenal, když vyhubil nacisty:
  - A Černobůh pomáhá v boji!
  Margarita nadšeně souhlasila:
  - Pro nás a Černobog!
  A bosou nohou, jak odpálit granát.
  Oleg Rybachenko zpíval:
  - Tisíce tisíc...
  Margarita, drtící Fritze, dodala:
  Pluk za plukem...
  Když zničil terminátorského chlapce, zapískal:
  - Porazíme Japonce z kulometu!
  Dívka Terminátor nadšeně dodala:
  - Naši hrdinové jsou krásní!
  A opět letí granát z bosé nohy.
  Oleg Rybačenko pištěl:
  - Ta dívka má pravdu, krása šéfa!
  A chlapec také hází granát bosou nohou.
  O dítěti je třeba říci, že je krásné a velmi svalnaté. A jak bojuje.
  Margarita zvolá a vyhlazuje nacisty:
  - Za svaté Rusko!
  A granát hozený bosou nohou letí.
  Oleg dodává:
  - Pro ruské bohy!
  A také letí granát vystřelený chlapcovou holou nohou. A rozhazuje protivníky.
  Margarita, vyhlazující nacisty, šeptá:
  - Pro slávu vlasti bohů!
  A vyplázne jazyk!
  A opět granát vržený dívčinou bosou nohou zasahuje proti nacistům. A kulomety střílejí.
  Oleg, sekání nepřátel, cvrlikání:
  - Heroes of the Fatherland shromažďuje poplach.
  A znovu dává obrat.
  A granát hozený chlapcem letí.
  Margarita také drtí nepřítele a syčí:
  -Za svaté Rusko!
  A teď letí granát z hodu bosé nohy dívky. Rozptýlí nepřítele na všechny strany.
  Oleg, střelba a téměř každá kulka letí na cíl, zpívá:
  - Moje vlast...
  A opět bosou nohou granát proti nacistům.
  Margarita, vyhlazující nacisty, zapištěla:
  - Pyšný a sladký!
  A z bosé nohy dívky se vyřítí granát.
  Oleg Rybachenko, střílející na nepřítele, dodává:
  - Moje vlast...
  Dívka zuřivě střílí a dodává:
  - Ty jsi koruna mysli!
  A opět letí z holčiny bosé nohy smrtící granát.
  Mount Big Saddle je doslova posetý mrtvolami nacistů. Nacisté ji polili krví.
  Chlapec a dívka byli poté osvíceni nehasnoucí slávou, ale hora Velkého sedla nebyla vydána.
  A nyní bojují jako obři stále na zemi sovětského Ruska ...
  Valící se vlny tsunami. Což připadá na pozice ruských vojsk. Ale statečně odrážejí nápor nepřítele. A ukázat své hrdinství.
  Oleg střílí a cvrliká:
  Vždy budeme věrní!
  A z jeho bosé nohy zase letí granát. A ničí nacisty.
  Margarita také střílí. A dělá to velmi, velmi trefně, když říká:
  - Rusko se neohne!
  A také granát vystřelený bosou nohou zasáhne nacisty.
  Děti Terminátor řídí a šlapou.
  . KAPITOLA #9
  Boj na všech frontách vře jako hukot sopky.
  A posedlý Fuhrer je zjevně nespokojený s průběhem války.
  Hitler rozhořčeně zabručel:
  - Tolik let mi slibuješ vítězství! A stále je pryč a pryč! Začíná to být opravdu děsivé!
  Mainstein sebevědomě odpověděl:
  - Ale můj Führer... Rusové kopali velmi hluboko.
  Fuhrer zařval:
  Tak je vykopejte! Musíme ukončit utrpení německého lidu a ukončit válku!
  Mainstein výmluvně řekl:
  - Rusové nejsou proti světu... Je o čem přemýšlet!
  Hitler důrazně řekl:
  - V žádném případě nebude mír! Pouze vítězství! Musíme skoncovat s bolševickou nákazou jednou provždy!
  Mainstein souhlasil s tímto:
  - Ano, je nutné dokončit mého Führera! Snažíme se co nejlépe zachovat krev Árijců. A většinou postupujeme v horku, takže Arabové a Negři jdou napřed. To je naše krédo!
  Führer přísně nařídil:
  - Postup podél řeky Don... A zároveň by bylo hezké vzít Tikhvina a uškrtit Leningrad ve dvojitém kruhu blokády!
  Mainstein souhlasně přikývl.
  - To by bylo hezké, můj Führere! To vůbec není špatné!
  Hitler vycenil zuby a zasyčel:
  - Budeme bít diagonálně!
  Mezitím se ozval klakson. U příležitosti sváteční zábavy: gladiátorské zápasy.
  Fuhrer zavrčel:
  - Narodili jsme se, abychom uskutečnili pohádku! A ještě musí být úsporný!
  Do arény skutečně vstoupily tři dívky černé pleti, v bederních rouškách, s odhalenou hrudí a bosé. Vyzbrojeni trojzubci a dýkami.
  Byly proti nim vyvedeny tři krásky s bílou, ale snědou pletí. V tomto případě židovský.
  Taky skoro nahá, jen v tenkých kalhotkách. Vyzbrojeni meči a malými štíty.
  Hitler měl velmi rád, když dívky bojovaly. Ale nemá rád, když umírají bílé dívky. Proto byli do ringu přivedeni černoši, židé, cikáni - ti, kterým není líto pustit. Někdy bojovali i ruští zajatci.
  Obecně platí, že Fuhrer poněkud změnil svůj postoj ke Slovanům. Světlovlasé a krásné Slovanky se začaly vdávat za Němce. Navíc jako druhá, třetí a čtvrtá manželka.
  Polygamie byla legalizována ve Třetí říši. Navíc byl prudký nedostatek mužů. Navíc tím, že se oženil s krásnými blondýnkami jiných národů, Fuhrer očekával, že zvýší počet Volkdeutsche. Obecně platí, že Němců je příliš málo na to, aby vládli světu. Takže jsme museli vzít všechny.
  Mnoho Poláků přijalo německé občanství. Jako Germáni byli zaznamenáni i Slované s árijskými rysy.
  Umělé oplodnění aktivně využívali geneticky nejnadanější samci. A dělalo se to velmi aktivně.
  Sám Hitler přemýšlel o míru na východě. Ale byl tvrdohlavý. Navíc Spojené státy a Británie budou mít brzy atomovou bombu a není tak snadné se proti nim obrátit.
  Bosé a štíhlé dívky: černoši a běloši zápasili. Bitva začala.
  Fuhrer se Speera zeptal:
  - Řekněte mi, pane ministře, proč je dost otroků, ale žádné vítězství?
  Hlavní puškař upřímně odpověděl:
  - Protože kvalifikace pracovní síly je nízká. Afričané jsou pracovití, i když pod nátlakem, ale špatně vycvičení. Proto není s technologií vše tak jednoduché.
  Hitler nařídil:
  - Otroci musí být vycvičeni! A nešetřete je bičem a sporákem. Obecně je nejvyšší čas skoncovat s Rusy. Co ti tam nefunguje?
  Speer řekl výmluvně:
  - Nové vysokotlaké dělo nám dává drtivou převahu na bojišti. V tomto ohledu jsme silnější než kdy jindy. Plus nová generace pyramidových nádrží. Technika se zlepšuje, můj pane. A vítězství je blízko!
  Führer kysele poznamenal:
  - Nedej bože... Ale tohle není první rok, co mi říkáš!
  Speer poznamenal:
  - Rusové sbírají poslední rezervy. Nezůstali jim téměř žádní muži. Máme Afriku a Araby a samozřejmě Evropu. Vyhladíme je. Oni proti nám triviálně nemají dost obyvatel. Takže vítězství je nevyhnutelné a čas je na naší straně!
  Mainstein považoval za vhodné přidat:
  - Turecko také zintenzivňuje vojenské operace, protože od nás dostalo na úvěr spoustu zbraní!
  Führer zůstal zticha a podíval se na bitevní scénu. Židé bojovali harmoničtěji. Jedna černoška už byla zabita. Druhý utrpěl několik ran a chystal se spadnout. Uh, bylo by lepší na ně vypustit lvy nebo krokodýly.
  Hitler dost tvrdě poznamenal:
  - Turci nejsou dostatečně aktivní. to je fakt. Bude potřeba je stimulovat. A obecně, proč neexistují žádné strategické průlomy?
  Mainstein ujistil Führera:
  - Tento rok bude Kavkaz náš velký. A s ním bude válka probíhat jinak. A Stalingrad zabereme my. tím jsem si jistý. Vytvořili jsme velmi výkonná plynová děla, která rozhodnou o výsledku bitvy.
  Fuhrer zařval:
  - To nepůjde - odpovězte hlavou!
  Mezitím válečníci útočí na nacisty a jednají s kolosálním zoufalstvím.
  Prapor dívek sebevědomě bojoval proti nacistům. Dívky odrážely všechny útoky, střílely, házely granáty bosýma nohama a zpívaly:
  Nechť je oslavena posvátná země,
  Moje drahá planeto...
  Obyvatelé Ruska jsou přátelská rodina,
  A nešlapej vlast botami!
  
  Nechte moudrého Nicholase v Rusku,
  Pozvedne svou zemi až ke hvězdám...
  Je pravoslavný, suverén světa,
  A vyhrát je královský element!
  
  Rusko je vlast bohů,
  Má nejlepší vojáky ve vesmíru...
  A ženy budou vařit koláče,
  S jeho silou v bitvách beze změny!
  
  Kéž naši Rusové oslavují slavnou cestu,
  Což ukazuje cestu bez hran...
  Nikdo nás nemůže odvrátit od cesty,
  Nebudeme vzdát hold bezvěrcům!
  
  Velikost Ruska je velká,
  Je krásná a pro nepřátele hrozná...
  Existuje ruský způsob a silné veslo,
  Hádat se s vlastí je prostě nebezpečné!
  
  Ať Rusko, ví to správně, vzkvétá,
  Dosáhněte něčeho, co nemůžete změřit...
  Zkoušky, odevzdání, jen za pět,
  Protože věříš Rodovi bez hranic!
  
  Nosme královskou víru,
  Do nejvzdálenějších přístupů Ruska...
  Nám holkám není víc než dvacet,
  Ale věříme, že všechny bojovnice jsou krásnější!
  
  Ne, ruská záda se neohnou,
  Čepel nepřátel vojáků nepřekoná ...
  Satan nebude vládnout Rusku,
  A tělo v boji jen omládne!
  Berlín je snadný, bojovníci věří, že to vezmeme
  Se snem, který je okřídlený...
  Rozdrtíme všechny protivníky najednou,
  A věřte, že odplata čeká na různé chány!
  
  A Ježíš a Bůh svatý Svarog,
  Rusko je rytířům velmi drahé...
  Za námi je nejlaskavější bílý bůh,
  Ve jménu naší matky Ruska!
  Dívky zpívaly a házely po nacistech granáty.
  Victoria hodila citron bosou nohou a zpívala:
  - V Rusku jsou dívky bojovnice!
  Zde Veronika vypustila smrtící dárek holým údem a vydala:
  - A my jsme supertřídní válečníci!
  A vystřelil z kulometu. Pokosila několik řad nacistů.
  Na řadu přišla i krásná dívka Juliana. Odřízla nacisty ... A prozpěvovala zuby:
  - Planeta pozná velikost Rusů!
  A jiskřit ostrými zuby!
  Krásná a ohnivá Anna také vystřelila granát. Rozprášila nacisty a zapískala:
  - Pro nový svět! Teď jsi můj idol!
  A jak se bosá noha mihne!
  A velkolepá Angelina také vezme a vypustí granát. A rozprášit všechny protivníky.
  Tato bojovnice je velmi zdravá. A prostě skutečná bohyně. Má takovou energii.
  A válečník zařval:
  - Sláva vlasti a nám!
  Victoria to vzala, zasyčela a vystřelila z ruky:
  - Kéž je naše vlast na vrcholu úspěchu!
  A bosá noha hodí granát. Která létá a ničí všechny.
  Veronica také střílí a velmi úspěšně zabíjí generála z řad ušlechtilých nacistů.
  A granát hozený bosou nohou letí. Fašisté padají.
  Dívka křičí:
  - Jen mrtví pochybují o velikosti Ruska!
  A ukaž perlové zuby!
  Juliana ochotně potvrzuje:
  Jsme nejsilnější ze všech! Byli jsme včera, jsme dnes!
  Zrzavá Anna nadšeně dodává:
  - A budeme zítra!
  Granát hozený bosou nohou trhá protivníky na kusy.
  Angelina vypustila celou krabici mušlí bosýma nohama a vydala:
  - Budoucnost je naše!
  Ruská, přesněji sovětská armáda vtrhla do Krasnodaru.
  Vepředu šel chlapec a dívka: Oleg a Margarita.
  Děti vyhubily nacisty a postupovaly k bývalému císařskému paláci, který kdysi patřil Romanovovi. Mainstein, Hitlerův nejproslulejší polní maršál, slavnostně oznámil, že neopustí hlavní město a zůstane tam navždy.
  Oleg vypálil dávku na Němce a hodil granát bosou nohou a zaskřípal si pro sebe:
  - Rusko se nikdy nevzdá!
  Margarita také vypustila citron nahou malou nohou a zakňučela a vycenila zuby:
  - Vyhraj nebo zemři!
  A prapor dívek, aby se probili do paláce, kam se uchýlil polní maršál Mainstein. Všechny dívky byly v uniformách, zbyly jen kalhotky. A takoví skoro nazí lidé se perou jako hrdinky.
  Victoria hodí granát bosou nohou a kvílí:
  - Nikolayi, ty jsi mikádo!
  Veronica také vypustila dar smrti holým údem a zaštěbetala, vycenila zuby:
  Náš král je nejlepší!
  A jak se to třpytí jako perly! A taková úžasná dívka.
  Juliana také štěbetá a bosou nohou vystřelí granát:
  - Jsem vítěz v psychologii!
  A ukázala svůj jazyk.
  Ničí nacisty.
  Anna také střílí, tato zrzavá ďábelka. A dělá to tak dobře. Kosí nacisty.
  A zařval z plných plic:
  - Sláva mé svaté zemi!
  A vycenil zuby!
  Angelina je také hrdinská žena a vypustí celou krabici výbušnin.
  A nacisté létali na všechny strany.
  Dívky jdou do útoku a drtí soupeře. Dosažení hmatatelného úspěchu. Cítí impozantní milost, neúnavný tlak a absenci slabostí. A odhalená ňadra jsou nejlepší zárukou neporazitelnosti a nepotopitelnosti.
  Victoria, odříznutá nacisty, cvrliká:
  - Ruce z dubu, hlava z olova!
  A hodí granát bosou nohou. Rozptýlí nacisty.
  Valentina také střílí.
  Drtí Němce. A rozbije je na kousky.
  Blíž a blíž k paláci. A bosá noha hodí granát.
  Vyděšení nacisté se vzdávají. Rozbití.
  Terminator Girl říká:
  - Perun buď s námi!
  Juliana je nádherná terminátorka, která se zastřelí a zničí fašistické militaristy. Vycenila zuby.
  Dívka zaskřehotala:
  - Jsme hrdinové největšího Ruska!
  Dívka hodila granát bosou nohou. Rozptýlil nepřítele.
  Juliana to vzala a znovu zpívala:
  - Naučil Suvorova dívat se dopředu! A pokud vstaneš, postav se smrti!
  A usmála se.
  Ohnivá Anna také zpívala a štěkala:
  - Pro nové hranice!
  A s úsměvem dodal:
  - A my jsme vždy napřed!
  Angelina, hrdinská dívka, také zaútočila na nepřítele. Rozptýlil císařsko-nacistické stráže a zapískal:
  - Za úspěchy doby!
  A opět létají granáty hozené bosýma nohama.
  Dívky tlačí na nepřítele. Vzpomínají na hrdinskou obranu Voroněže a Stalingradu, na kterou se po staletí nezapomene.
  Eh, no, jak mohla taková armáda prohrát ve skutečné historii a dokonce i s nacisty?
  To je škoda.
  Victoria hází granát bosou nohou a píská:
  - Za ruskou hranici!
  Veronica také vypustila něco smrtícího bosou nohou a zoufale zapištěla a vycenila zuby:
  - Pro nové úspěchy!
  A dala zabrat nacistům.
  A tady i Yuliana, jak bude brát a bít. A pak to vzala bosou nohou a vypálila granát.
  A pak zpívala:
  - Nepodlehneme nepřátelské diktatuře!
  A odhalila její tvář!
  Krásná velmi mladá dívka s postavou sportovce. A velmi odvážný.
  A Anna je na nacisty jako pěst. Rozdrtí je a bosou nohou velmi obratně hodí granát.
  A rozptyluje nepřátele, jako by lahve odlétly z míče.
  Dívka řve:
  - Čokoláda, to je naše cesta!
  Anna opravdu miluje čokoládu. A za krále se trhy plní zbožím. Co lze říci o caru Mikuláši? Nedej bože, aby se král-poražený před našima očima proměnil ve velkého. A k tomu je potřeba jen to, aby dívky bojovaly na frontách.
  A pár dětských hrdinů, kteří nedovolili nacistům zmocnit se hory, Vysokosnaja a Velkého sedla. Když bylo o osudu Vysokosnaja rozhodnuto.
  Ruské sovětské impérium bylo tedy rozdrceno.
  Angelina také spustila sud s vraždou a se samopaly zřítila vnější zeď císařského paláce.
  Teď už dívky pobíhají po pokojích. Blíží se rozhodující zlom ve válce.
  Victoria nadšeně říká:
  - Věřím, čeká mě štěstí!
  A znovu hází granát bosou nohou.
  Veronica, vedoucí smrtící oheň. Vyšívání odpůrců, tweety:
  - Rozhodně mám štěstí!
  A opět letí granát vypuštěný bosou nohou.
  A pak je tu Yuliana, jako pár svázaných bomb vystřelených z jejích bosých nohou. A zničit protivníky.
  Pak propukl v smích:
  - Jsem kometářka.
  A znovu vyhazuje ohnivé jazyky smrti.
  A pak už spěchá Anna, tato terminátorka. Jak všechny brala a mazala. Prostě paráda.
  Válečník, který je skutečným demiurgem bitvy.
  A kňučí si pro sebe:
  - Naše posádka, tam je nejvyšší odvaha!
  A pak se objevila Angelina. Tak cool a nervózní. Všechny nakazí svou zběsilou energií. Dokáže porazit prakticky každého nepřítele.
  A bojovnice odhaluje své perlové zuby. A jsou větší než kůň. Tady je ta dívka.
  Angelina se zachichotala a zakřičela:
  - Na lilky s černým kaviárem!
  A dívky sborově křičely:
  - Na Marsu pokvetou jabloně!
  V červenci 1947 byly obnoveny boje na sovětsko-německé frontě. Němci postupovali podél Donu. Přitom se ještě pokusili dobýt Voroněž.
  Čtyři dívky bojovaly statečně a prokázaly hrdinství.
  Stříleli přímo.
  Zde Nataša hodila bosou nohou granát a rozprášila nacisty. A zavrčel:
  - Sláva hrdinům Ruska!
  Krásná, velmi křivá čtveřice dívek. Sundaly si podprsenky a odhalily ňadra. A bradavky jsou tak jahodové, chutné.
  Vede velmi dobře mířenou palbu a Zoya. Kosí nacisty a radostně skřípe:
  - Jsem mistr světa!
  A také házet granátem jako bosou nohou. Nacisté se rozptýlili různými směry jako vlny z pádu meteoritu.
  Ano, Zoya miluje zabíjení!
  A pak Augustin hoří. Střílí také velmi přesně. Vyhubí Fritze.
  A opět jí z bosé nohy letí granát. Rozbije nacisty na kusy.
  Světlana také hřebíky Fritze. A zpívá:
  - Jsem sexy holka! Všechny rozdrtím do hadru!
  A její odhalené prsty vrhají zkázu.
  Dívky samozřejmě dokonce velmi! Krásné, kvetoucí, odvážné.
  A Němci zpomalují postup. I když dělostřelectvo aktivně pracuje. Což je skvělé! Prostě největší akrobacie velmistra.
  Natasha střílí... A před očima se jí mihne scéna mučení.
  Němci chytili komsomolku. Svlékněte ji donaha. A dali to do kotlíku s vodou. Zapálili pod ním oheň. Začal vařit zaživa. Dívka křičela nesnesitelnou bolestí. Nacisté ji nechali vyskočit z kotle.
  Potom vodu zchladili a znovu ji hodili a začali ohřívat. A tak dívku několikrát uvařili.
  Tady jsou monstra... Potom dívku pověsili na stojan a spálili ji rozžhavenou tyčí. Umučené krásky k smrti.
  No, jak se nepomstít.
  Natasha hodí granát bosou nohou, rozpráší Fritze a usměje se na sebe s úsměvem.
  To je taková velká krása.
  Dívka říká:
  -Bude to v pohodě!
  Zoya se také otočila. Zabil fašisty. Odřízla nacisty a jejich žoldáky.
  Pak znovu hodila bosou nohou granát a zaštěbetala:
  - Nádherná čtyřka a brankář!
  Pak bitva pokračovala s tlakem a obrazy.
  Rusovláska Augustine vystřelila granát bosou nohou. Rozprášili nacisty, namočili spoustu lidí granátem. A všichni tihle Fritz.
  Pak zařvala:
  - Jsem ztělesněním vlasti!
  A dívka se prezentovala jako znásilněná. Jak pěkné a cool! A mlátí nacisty pro sebe. Dívka je prostě superman. Nejúžasnější ze všech a neustále nabité k vítězství.
  Světlana je také okouzlující dívka. Udělala dobře mířenou zatáčku a pokosila nacisty. A pak jak hází granát holými prsty u nohou. Jak rozbít Fritze.
  A taková blondýna zařídí. Vše pokosit jedním výstřelem. A cvrliká a vycenil zuby:
  - Bude věčné světlo a svítání!
  Holky tady a taková pasáž. Pozoruhodní bojovníci - akrobacie.
  Natasha hvízdla. Bosou nohou hodila granát a zasyčela:
  - Jsem skvělá holka!
  I když je to neskromné tvrzení, je částečně pravdivé. Tito válečníci jsou roztomilí.
  A taky moc krásné. S jiskřivýma očima a perleťovými zuby.
  A slavně bojují, házejí rozbíjející předměty bosýma nohama.
  Ale porazit nacisty je nesmírně obtížné. Je to jako udeřit do zdi.
  Zoja to vzala a vypálila na nacisty řadu. A pokosila je, jako by gigantický kůň byl kopytem a vyrážel trávu.
  Potom dívka hodila granát bosou nohou a zavrčela:
  - Jsem takový sen milionů!
  A ukázala svůj jazyk. Toto je dívka - skutečný terminátor. Všichni budou povýšeni a roztrháni na kusy. A řezání bezpochyby vysokou rychlostí.
  Zoya to vzala a zazpívala:
  Voják je vždy zdravý
  Voják je připraven na všechno!
  Augustina také hodila granát bosou nohou. Odhodila fašisty a sebevědomě vydala:
  - A prach jako z koberců, vyklepeme z cesty!
  Světlana, střelba, dodala:
  - Neměň nohy! Naše tváře září! Lesklé boty!
  Válečníci, jak je vidíme v plném oblečení. A dívky nepotřebují boty. Jsou schopni každého vymazat na prach nebo prášek, taková šedá barva.
  Natasha, střílející na nacisty, pomyslela si. Opravdu, proč není možné uspět bez podvádění? Zde například Stalin převzal a uchvátil moc lstí. Slíbil Zinověvovi a Kameněvovi hory zlata, ale sám je zastřelil.
  Je to logické? Přesněji řečeno, je to logické - nemůžete klamat, že nemůžete žít!
  Natasha hodila granát bosou nohou a zavrčela:
  - Jsem velká hvězda!
  Zoya také vystřelila. Rozuměl jsem a zaštěbetal:
  - A já jsem taky skvělá!
  A letí granát hozený holými prsty. A jak to dostávají fašisté. U největších mandlí.
  A Augustin střílí. A trefuje opravdu dobře. A porazila Fritze, jakoby ranou perlíkem.
  A bosá noha také velmi famózně hází granátem.
  Augustin zakřičel:
  - Nevstávej slavně, když je ticho!
  A opět dal dobře mířený obrat.
  Světlana znovu mlátila. Zabil fašisty. A zamumlal:
  - Jsem super holka!
  A jiskřit očima a pištět hlasem!
  Ano, to jsou takové dívky, že byste si s nimi neměli strkat prst do pusy - kousnou!
  Natasha, střílející, řekla:
  - Začali mluvit o dlouhověkosti.
  Zoya, házející granát bosou nohou, dodala:
  - Rozhodli jsme se chvíli počkat a sát krev...
  Augustin hodil granát a cvrlikal:
  - Výborné do třetice!
  Světlana vypustila dar smrti holými prsty na nohou a zaječela:
  - Oh, jsem v pohodě!
  V červenci Němci téměř obsadili Voroněž a zastavili se. Nastal dočasný klid.
  . KAPITOLA #10
  Rudá armáda se ale pokouší o protiútok.
  Oleg Rybačenko, který stále vypadá jako asi dvanáctiletý chlapec, a dívka, která také vypadá na stejný věk jako Margarita, předbíhají ruské sovětské jednotky.
  Zastřelí se. Za rameny jsou pytle s granáty.
  Oleg střílel na Němce. Posekal partu.
  Bosou nohou hodil granát a zakňučel:
  - Jsem terminátor, na kolenou.
  Margarita také hodila granát bosou nohou a dodala:
  - Nepřátelé Ruska smetu z povrchu zemského!
  Chlapec a dívka všichni spěchají k sobě a drtí protivníky. Jsou jiskřivé a nejúžasnější na světě.
  Oleg, věčný chlapec, střílí na Němce a zpívá:
  - Smetu tě jako pampelišky! Jsme terminátoři, ne chlapci!
  A znovu hází granát bosou nohou.
  Margarita také hřebíky a říká:
  - Jsme skvělí šampioni! Rusko je za námi!
  Chlapec a dívka jdou a pokračují. Mají tolik vzrušení a ohně. A Němci si malují doslova pod kopyty.
  Přesněji bosé, dětské nohy.
  Oleg střílí a zabíjí nepřítele každou kulkou.
  Ano, toho chlapce, jak se zdá, není tak snadné zastavit. Je to skutečný a skutečný terminátor.
  Margarita znovu hází granát bosou nohou a kvílí:
  - Jsem skvělý! Stanu se mezinárodním šampionem!
  A smát se sám sobě...
  Mezitím dívky bojují. Je více ženských oddílů.
  Tady přichází celý prapor. Bosé dívky v plavkách. Takové úzké plavky ve stylu bikin. A blýskají se nahé kulaté podpatky krásek. Úžasní válečníci.
  A střílejí i na Němce. Ale válečníci vstupují do přímého boje s Němci. Jak se mlátí.
  A jak se bodají bajonety! Tady jsou dívky!
  Prostě skvělé.
  Dívky mlátí Němce holýma nohama a masožravě se šklebí. Tady jsou bojovníci. Dívky nejsilnějšího složení. Takhle se mlátí kaiserovi vojáci.
  A bili sami sebe. A oni přicházejí...
  Jsou takoví supertřídní válečníci. A všichni bosí a téměř nazí. A skáčou k sobě. A mlátili se holými podpatky. Tady jsou dívky - všechny dívky dívky.
  Victoria bojuje vpřed. Stále vypadá jako dívka a je velmi štíhlá. Probodne se Němci a zpívá:
  - Bůh ochraňuj krále! A roztrhejte všechnu špínu!
  Ano, dívky jsou zde špičkové.
  A kráska Veronica je vidět. Také blondýna bojuje.
  A velkolepá Yulfi je dívka, která se po pohřbu svého manžela stala generálkou. Yulfi vypadá skvěle. Muže velmi miluje a bez předsudků s nimi vstupuje do kontaktu.
  Ve skutečnosti sex prodlužuje život a je pro ženy velmi prospěšný. Omlazuje je.
  Anna také bojuje a se svými červenými, bujnými vlasy.
  A také rozkošná Angelina - bojovnice je prostě super.
  Tedy celá královská, nebo spíše stalinistická garda. Kompletní sada krásek. Jsou tak nádherné a sexy.
  A rozbijí Němce. Rozdrťte je na prášek. Kosti umelte a maso natrhejte.
  A Němci před jejich náporem prchají. Trpí porážkou za porážkou - i když v místním měřítku.
  A tak obecně, dokud mají iniciativu.
  Němci postupují na jih podél Donu.
  Gerda a Charlotte bojují v nejnovějším tanku pro dva muže ve tvaru pyramidy.
  A docela dobře bojují. Německý stroj je vybaven vysokotlakou pistolí. Ráže je pouze 75 mm, ale to vzhledem k vysoké úsťové rychlosti střely stačí. A v důsledku toho obrovská zátěž munice. Dívky v nádrži si lehly. Stroj je velmi dobře ovladatelný s motorem s plynovou turbínou.
  Gerda střílela na sovětský tank a zpívala:
  - Jsem taková divoká vlčice, nikdy jsem nebyla v zahraničí!
  A směje se, klepe bosou nohou na joystick.
  Ani zrzavá Charlotte není méněcenná.
  Taky super holka.
  Vystřelí ze sebe a holými prsty na nohou mačká tlačítka joysticku.
  Úžasný válečník.
  Zrzka se při střelbě zeptala Gerdy:
  - Co myslíte, bude křesťanství konečně zakázáno?
  Blonďatá terminátorka důrazně řekla:
  - Myslím, že bude!
  A odhalila její tvář!
  Válečníci jsou obecně skvělí ve střelbě. Zde Gerda mlátila holými prsty. A cvrlikal:
  - My Árijci bychom neměli věřit v židovskou Bibli hlásající pacifismus.
  Charlotte souhlasila s tímto:
  - Přesně tak, nevešlo se to! Jsme nejlepší na světě!
  Zrzka opět vyslala smrtící projektil holými prsty na nohou. Havaroval sovětský vůz.
  Souboje jsou extrémně brutální. Sovětské dívky jsou přitom nejlepší.
  Zde byla Natasha nucena přerušit. Fašisté jsou opět v pohybu. Přesněji černoši a Arabové. Nacisté verbují vojáky v Africe a Asii a vrhají je do sovětských pozic. Všichni se snaží rozdrtit čísla.
  Natashka hbitě hodí granát bosou nohou a říká:
  - Velikost Stalina bude po staletí!
  Zoya dává frontu. Po protivníkech také hází bosou nohou. Srazí nacisty a říká:
  - Strach je krásným válečníkům neznámý!
  Střílí i zrzavý Augustin. A velmi trefné. A zatímco říká:
  - Ano, v naší vlasti a srdce žije!
  A také hází granát bosou nohou.
  Světlana, střílející, říká kráskám:
  - Budeme účtovat těm zatraceným nacistům!
  A z toho letí granát s holými prsty na nohou. Obecně jsou zde dívky z nejvyšší poshiby.
  Natasha, střílející, cvrlikala:
  -Ať je tato válka poslední!
  Zoya nadšeně dodala:
  - Satan nebude vládnout.
  V červenci Němci postupovali podél Donu a již se blížili k ohybu. Boje zde byly v plném proudu. A nenasadíte údernou sílu tak, jak by měla. Voroněž se stala vedlejším bodem války. Opravdu, čeho se obáváte?
  Začalo ostřelování a začalo s pískem a úlomky usínat. Stormtroopeři letěli. Bylo jich mnoho a všichni byli otravní jako mouchy.
  Dívka se vyjádřila:
  - Plazi lezou jako otravné mouchy.
  A bosou nohou hodila granát a srazila s ním německý proudový letoun.
  Potom Zoya udělala totéž. Bosou nohou také hodila granát a srazila fašistu.
  Tweetoval:
  - Jsem bosý sen a prostě velká krása!
  A válečník se znovu otočil.
  Bez problémů nastoupil i zrzavý Augustin. Narazila bosou nohou do auta granátem. Rozbila ho na kusy. Které se rozptýlily po celé oblasti a ruinách Voroněže.
  A pak ještě těžší...
  A Světlana to vezme a holými prsty u nohou hodí granát. A bez problémů zničí všechny protivníky. Stává se tedy jako v rakvi - němé a bez zbytečného antimonu.
  Němci v bojích o Voroněž příliš ztratili a opět si vzali přestávku.
  Trochu se hrálo. Viděl jsem jediné německé útočné letadlo. A vzala to a hodila po něm bosou nohou granát. Rozbíjející se předmět letěl vysokým obloukem. Přistál přímo v německém autě a rozdělil ho na kusy. Pak blonďatý terminátor řekl:
  - Nejsem tvoje loutka!
  Poté se bojovníci jednomyslně převrátili na břicho. Blýskavé holé podpatky.
  Přichází červenec, boje a ostřelování. Zasypali pozice ruských jednotek granáty. A střílejí silnými zbraněmi. Nacisté postupují v oblasti ohybu Donu.
  Jsou tam válečníci a hrdinové. Fritzové také bojují na diskotékách. Zvláště krásné dívky: Gertruda a Eva. Letí kotoučovým letadlem a drtí Rusy na obloze.
  Natasha vystřelila do nebe. Sestřelila německý bezpilotní, rádiem řízený přístroj "Rama" -7. A ona řekla:
  - Lidé budou šťastní.
  Zoja bosou nohou hodila granát na německé útočné letadlo, které vyletělo jako masožravá piraňa a zaštěbetalo:
  - Štěstí navždy!
  Augustin také vypustil dar smrti bosou nohou a zasyčel:
  Sovětská vláda...
  Světlana také hodila hořící předmět, srazila fašistu a zabručela:
  - Síla je skvělá!
  Ale pak Němci odešli... A dívky se trochu uklidnily.
  Natasha se smutným úsměvem poznamenala:
  - Jak dlouho může tato válka trvat!
  Zoya nadšeně poznamenala:
  - V průběhu let jsme se stali silnějšími, ale vůbec jsme nezestárli!
  Rudovlasá Augustina se zachichotala a rozdrtila otravnou mouchu holými prsty:
  - Samozřejmě že ne! Nestárněte! Je mi pořád stejně horko jako vždycky!
  Světlana se zachichotala a poznamenala:
  - Válka obecně omlazuje dívky. Lídři přicházejí a odcházejí, ale dívky zůstávají mladé!
  Natasha odpověděla se širokým úsměvem:
  - Jsme omlazeni - Ruští bohové!
  Zoya souhlasila s tímto:
  - Ano, bohové naši, bohové slovanští!
  Ohnivý Augustin zpíval:
  - Žijeme na pozemku našeho otce! Ladovy děti jsou úžasné děti! A roky na okřídleném koni, Rusko ve vzdálených tisíciletích!
  Světlana se zachichotala a odpověděla:
  - Z nebe zvon udeří - déšť bude pršet! Utíkám do dětství - pronásleduje mě letní déšť!
  A Natasha s nadšením zvedla:
  - Za mnou!
  A válečníci tleskali holýma, vytesanýma nohama. Opravdu jsou schopni takových zázraků. V mém životě se neobrátila ani jedna stránka.
  Zde vyrůstá celá generace válečníků. Již bojují v řadách Rudé armády ti, kteří se narodili téměř po začátku války.
  Zde například Andreika. Bosý chlapec v šortkách. Celkem třináct let, ale jak bojuje? Ano, svým způsobem nešťastný chlapec, který neznal svět.
  Natasha pokynula Andreice. Pohladila průkopníka po blond vlasech. Podívej, jak je opálený, jako čokoláda. Dívka dala chlapci bonbón. Zachmuřeně zamumlal:
  - Sladké je špatné...
  Ale stejně to jídlo snědl. Ano, takový chlapec. Natasha vzala a natáhla ruku. Polechtala pionýra na ztvrdlé, zaprášené noze. V reakci na to začal lechtat Natašku na holé podrážce. Je hezké, když se vás dotýkají ruce chlapce.
  Natasha poznamenala:
  - Roste Andrey! Jestli budeš žít ještě pár let, tak tě to naučím.
  Chlapec byl překvapen
  -Co?
  Natasha se zachichotala.
  - Jak se milovat!
  Andrey opovržlivě odfrkl:
  - Už jsem to viděl!
  Natasha zavrtěla hlavou.
  - To, co jsi viděl, bylo páření zvířat. A já vás to naučím krásně a moc příjemně!
  1. srpna 1947 byly dívky nalezeny v zákopech. Bojovali s Fritzem. Od začátku Velké vlastenecké války uplynulo hodně času. Zde je událost.
  Natasha střílí na nacisty a hází granát holým, dlátovým chodidlem a říká:
  - Za velikost komunistické země!
  Pak vycenila zuby.
  Dívky zde bojují tradičně téměř nahé. Oblečeni pouze do červených, upnutých kalhotek se perou a nakazí zbytek bojovníků šílenstvím.
  A střílejí. A střílejí velmi dobře. Jako odstřelovači a válečníci nejvyšší vesmírné úrovně.
  Zoya také střílí. Kosí nacisty a štěbetá:
  - Ach, moje vlast a skvělá rodina!
  A hází granát bosou nohou. Úžasná dívka obecně.
  A její vlasy mají barvu plátkového zlata.
  Zoya byla svého času mučena nacisty. Nejprve mě vzali do chatrče a svlékli mě do kraťasů. Začali prohmatávat, lézt rukama do citlivých míst. Pak mě zbili gumovými hadicemi. Bili mě po hrudi, po stranách a po stehnech. Další byl ten nejponižující - znásilněný gumovým obuškem. Ale ten pocit je tak akutní. Zároveň spolu s bolestí zažila Zoya orgasmus a skončila. Nacisté se smáli.
  Pak ručně psanou krásku znovu znásilnili kyjem a pak se do toho sami pustili... Po dívce přešlo pětadvacet mladých hladových vojáků. Ať už ne panna, ale stále muž. To je potěšení i bolest. Takové intenzivní pocity. Zvláště pokud byl znásilněn v pátém bodě.
  Ale aspoň nebyli biti. Je vidět, že to nacisté měli rádi na různých místech. Nepověsili ji. Až Zoe nakonec utekla. Předtím byla mimochodem vyhnána do mrazu bosá a téměř nahá. Ale v tu chvíli už si Zoya dokázala na chlad zvyknout. A utekla jen v kalhotkách. A že je bojovnicí nejvyšší červené letecké akrobacie.
  Aurora také hrdinně bojuje. Kosí nacisty a zpívá:
  - Vlasto, párty, Komsomol! Hitler bude mít silnou porážku.
  A také jak hází granát bosou nohou.
  Všechno na dívkách je cool a drzé.
  A Světlana taky bude brát a mlátit. A posekat Fritze. A holými prsty zasadí granát.
  A řvát zároveň:
  - Za věc boje komunismu!
  Natasha také střílí, vyřazuje nacisty a syčí:
  - Ve jménu vlasti, svatého!
  A granát hozený holými prsty rozmetá nacisty. A děvčata jsou čím dál veselejší a vše si s divokou radostí zpívají.
  Zoya také střílí s přesností Robina Hooda. Vede k sobě oheň a zpívá:
  - Miluji Rusko! Mocná země! Proč nebyl Hitler zničen? nechápu!
  A i on ho holými prsty u nohy vezme a hodí granát. A kayuk fašistům.
  Aurora šukal Fritze. Holou nohou hodila citron a zakňučela:
  - Ale Pasaran! Ostrá rána!
  A Světlana půjde na řadu. Jak zamést s nacisty. Jak je všechny namočit a zaprskat:
  - Sláva Všemohoucímu Rodu!
  A také bude házet granát bosou nohou.
  A Natasha bude také střídat. Odřízněte fašisty. A hodí granát bosou nohou a skřípe:
  - Ano, tvé jméno buď svaté!
  A znovu se usmívej. Třpytivé perleťové zuby.
  A pak Zoya podlehne. Upřímně to zakryje fašisty. A bude prskat a hodit granát bosou nohou:
  - Válečník, přináší smrt všem!
  A znovu bude zastřelen smrtícím výbuchem!
  A tady je Aurora jako lupanet. A zabít. A s holými prsty na nohou pošle dar smrti.
  Potom cvrliká:
  - Sláva udatným ruským vojákům! Mistři ramen!
  A Světlana také udeří na nacisty. Jak je seká jako srp a skáče:
  Jsem bojovník, na kterého se nezapomene...
  A opět bosou nohou, jako by běžel na nepřátele Ruska. A jako granát nechat létat.
  Dívka si toho samozřejmě hodně pamatuje. Například, jak v jednačtyřicátém roce donutil Fritz dvě bosé dívky vykopat díru v mrazu. A dívky ještě nejsou tak otužilé. Nohy jim samozřejmě nejprve zčervenaly a pak zmodraly zimou. A bolelo to.
  A monstra-fašisté, aby se zahřáli, začali mlátit palicemi do paty. Dívky ztratily vědomí. Poté na ně nalili ještě pár van ledové vody. Skoro unavený.
  Naštěstí se nešťastné dívky ujal léčitel. Vyšly je. A ani končetiny nemusely být amputovány. Dívky vyrostly a staly se partyzány. Pomstili se nacistům.
  Méně štěstí měl pionýrský chlapec Alexander Grigorievich. Jeho nácky, chytající, svlékl. A v mrazu pověšené na stojanu. A bosé nohy pionýra byly stlačeny do bloku a kámen vážící centimetr se posadil. Chlapec sípal natažený zimou. A zahřívali ho i jeho fašisté, kteří ztuhlému tělu přinesli pochodeň. To jsou monstra nacistů.
  Chlapec visel tři dny a tři noci a čtvrtý den, když nemohl snést mučení, zemřel.
  Útočníci se chovali krutě...
  Svlečená byla i členka Komsomolu Sveta. Podával jsi velkou skleněnou nádobu. Naplněné vodou a vystavené mrazu. A aby všichni obyvatelé viděli, jak komsomolec mrzne v ledové, ledem pokryté vodě. Jaká je to hrůza.
  Světlana střílí na nacisty a šeptá:
  - Fašismus neprojde! Sláva Rusku!
  Natasha také střílí. Velmi přesně hodí granát bosou nohou a křičí:
  - Nelhejme pod Hitlerem!
  Zoya potvrzuje slavnostním tónem:
  - Nikdy si nelehneme!
  A také zahájí palbu.
  A bosá noha hodí granát.
  Aurora střílí. Jednání s nacisty a křik.
  - Sláva ruským bohům!
  A znovu hází granát bosou nohou.
  A Světlana střílí velmi přesně. A křičí:
  - Ve jménu života na Zemi!
  A opět velmi přesně hází granát bosou nohou.
  A Fritzovi dochází dech.
  Dívky útok nacistů odrazily a přišel další den: 2. srpna 1947. Krásky útok znovu odrazily. Trochu jsme stříleli a pak dováděli s muži.
  Natashka si vzpomněla, jak se ve dvaačtyřicátém roce trochu toulala po válečných cestách za nepřátelskými liniemi.
  Byla tam bosá dívka v jednoduchých bavlněných šatech. Chůze byla snadná a příjemná. Léto, do Natašiných bílých, lehce zlatavých vlasů je vpleten věnec. Holé podrážky velmi příjemně píchají do oblázků. Holčička má hodně ztvrdlé nohy a vůbec ji nebolí. A ani úlomky lahví se nebojí kuří oka.
  Natashka šla do sebe, protože byla skautkou. Je to velmi krásná dívka a toho lze využít pro dobro země.
  Někoho svést, vykroutit. Čtyřicátý druhý je však pro Rusko těžký. Po počátečních úspěších u Moskvy, Leningradu na jihu, začala Rudá armáda opět prohrávat.
  Sovětská vojska porazila u Charkova a zasáhla kotel. A nacisté už jedou do Voroněže. Náladu to samozřejmě nezvedne. Dívka, zejména ráno, leták strhla.
  Němci právě oznámili dobytí nedobytné pevnosti Sevastopol. A o něco dříve hlásili pád v Africe, také neohýbající se citadely Tolbuk.
  Přichází dívka bosá, šlape svými ztvrdlými podrážkami po kamenité cestě a přemýšlí.
  co by mohlo být dál? Vyhrají fašisté? Jejich síla je totiž výjimečně velká. Ano, nálada je zkažená. Dívka zaštěbetala:
  - Stalin žije v mém srdci,
  Abychom nepoznali smutek...
  Otevřel dveře do vesmíru
  Nad námi zářily hvězdy!
  Dívka najednou uviděla chlapce. Světlovlasé, hezké asi desetileté dítě. Štíhlá, samozřejmě, ale hbitá, v šortkách a s nahým trupem čokoládová od spáleniny.
  Chlapec přiběhl k Nataše. Pískal a křičel:
  - Fašisté lžou! Nebojte, i tak vyhrajeme!
  Dívka rezolutně odpověděla:
  - Samozřejmě, vyhrajeme! Nemůže to být jinak!
  Chlapec přikývl a řekl:
  - Natašo, víš, velitel tě varuje, abys nejezdil do vesnice Novoselovo. Fritz tam připravil přepadení.
  Dívka souhlasně přikývla.
  - Díky za varování. Ale kdo doručí poznámku?
  Chlapec navrhl:
  - Dovolte mi. Kontrolují všechny dospělé, dokonce i ženy. Ale dítě může proklouznout.
  Natasha vytáhla z kalhotek lístek a podala ho chlapci, ale zároveň se zeptala:
  - Co když tě chytí?
  Chlapec, který se mu díval přímo do očí, odpověděl:
  - Budu, jako Malchish-Kibalchish, snášet mučení a zemřu se vztyčenou hlavou.
  Natasha se usmála. A pak se potopila. Vzpomněl jsem si, jak dva asi dvanáctileté pionýry chytili nacisté. Strhali z chlapců oblečení, svázali jim ruce drátem a nahé a bosé je zahnali do třeskutých mrazů. Pak je prohnali sněhem a znovu je zahnali do chatrče. Jeli, dokud jejich doprovod neumrzl k smrti. Průkopníci nebyli pohodlní, ale vydrželi. Kluci jsou docela silní.
  Když pak nacisté viděli, že mráz pionýry nebere, začali děti pálit ohněm. A tohle se jim povedlo. Když kat přiložil rozžhavené železo na chlapcovu holou hruď, chlapec zvolal:
  Ať žije Stalin!
  Potom byly na chlapcovy holé, ztvrdlé podrážky přiloženy široké pásy kovu, červeného žárem. Katka s velkým potěšením vdechla nosními dírkami vůni pečeného masa. Pionýr znovu zakřičel:
  - Vyvěšujte červené vlajky nad Reichstag!
  A ukázal jazyk. Potom nacisté vytrhli šourek rozžhavenými kleštěmi. Průkopník zemřel na šok z bolesti.
  Ano, fašisté nastolili nový pořádek.
  Jednali hrubě a krutě. A mučení bylo neustálé.
  Natasha opět hází granát bosou nohou. Rozptýlí Fritze a cvrliká:
  - Ať je nebe na zemi! Ráj komunismu, ve kterém kvete země Sovětů!
  Zoya také vystřelí granát s holými prsty a cvrliká:
  - A sláva přijde na zem!
  Poté dívka velmi dobře mířenou zatáčku. Vyřadí protivníky. A znovu vycenil zuby.
  A pak Augustin vystřelí. Sráží nácky a píská:
  - Pro mateřskou zemi! Za Stalina!
  A znovu hodila granát bosou nohou a rozprášila nacisty. Silně porazte válečníky.
  Nenechte nepřítele na holičkách.
  Světlana také hází granát bosou nohou. Barvy nacistů a pískání:
  - Sláva našim ruským dívkám!
  A jak se válečníci smějí. Jsou to totiž takové krásky, že je lze vlastně postavit do soutěže: Paní Universe. Jejich ňadra jsou tak plná a pevná zároveň. Takže milují sex s muži. Opravdu je to vzrušuje.
  Zvlášť, když těla tápají a stále štípou bradavky.
  Natasha si vzpomněla, jak ji kdysi hledala policie. Je to opravdu třída. Když vám muž s chlupatou tlapkou vleze prsty přímo do lůna. Jak divoce vzrušující a příjemné.
  Pak je Natasha všechny zabila. Co jiného dělat s policií? Ale ten, kdo ji cítil, toho také znásilnila, přivázaná k lavičce. Je skvělé znásilňovat muže.
  Poté Nataša vypálila rozžhaveným železem pěticípou hvězdu na čelo fašistického komplice. Tak by se mělo jednat s nacisty
  Dívky se rozptýlily a začaly ničit nacisty.
  Mlátí lisujícího Fritze. A odrazit takový zběsilý a pekelný útok.
  Natasha zpívala a odřízla nacisty;
  - Dívky ve velké nouzi! Kde jsi majitel kde!
  Ano, Rudá armáda už více než dva roky nemá tank, který by se vyrovnal nacistům, a není to o nic lepší. Nacisté naopak tlačí na Rudou armádu.
  Zoya tweetovala:
  - Kéž je naše vlast na vesmírných cestách!
  A bosou nohou spustí citron. Taková je chrtí dívka.
  Augustin vystřelil na nepřítele a zasyčel;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Chceme Stalina!
  A bude házet granát bosou nohou.
  Světlana, střelba, pokračuje:
  - Aby nás nemohli zlomit, vstaň mistře ze Země!
  A zase letí granát hozený holkou nohou.
  Natasha pokosila pár řádků a vydala:
  - A zlomte Adolfa!
  Dívky se stále nevzdaly příležitosti porazit nacisty. 3. srpna 1947 byly boje v plném proudu.
  Nacisté se zároveň snažili odříznout od svých základen sovětské jednotky, které nestihly ustoupit za Don. V čem se jim mimo jiné i mírně dařilo.
  Gerda a její posádka tanku jsou jako vždy v čele útoku.
  Dívky v kalhotkách a bosé. Střílí se a bojují.
  Jsou tu dvě auta pro čtyři válečníky. Kompaktní a velmi pohodlné, pyramidální.
  Gerda nahou nohou stiskne joystick a vystřelí. A trefí se docela dobře. Odtržení věže sovětského tanku.
  Pak říká:
  - Jsem terminátor se sněhem zbarvenými vlasy!
  A zuřivě se směje... Škubne sebou jako loutka.
  Charlotte střílí taky. Velmi trefné hity a řev:
  - A velké Říši, bylo nám řečeno, že ne driftem!
  A s bosou nohou, jak tlačit.
  Přišel 4. srpen, tentokrát nejteplejší den léta. Německé tanky bojují na ohybu Donu. Boje zuří také v Suchumi. Plný krve a zkázy. A ty šílence nelze vrátit zpět.
  Charlotte a Gerda nahé v tanku. Zůstaly na nich jen tenké kalhotky.
  A děvčata střílejí, probíjejí se třiceti čtyřmi tanky, které se k nim snaží probít, které se řítí jako vzteklí psi. A dokonce i tito psi, řekněme tak cool. A všichni jsou rozbiti a rozřezáni.
  Jen se k nim nemůžete přiblížit.
  A bojovníci jsou divocí.
  . KAPITOLA #11
  srpna 1955. Krásné dívky bojují proti nacistům. Němci tlačí na Voroněž. Nacisté se snaží tlačit na Rusy.
  Natashka střílí, odřezává se v řadách. A hodí granát bosou nohou a rozpráší nepřítele:
  - Všechno bude skvělé!
  Zoya se také vrhne na nacisty. Posekal Fritz. A házel citrony bosýma nohama.
  Dívka křičela:
  - To je hyper!
  Zde také vzala Augustina a bičovala nacisty. A také vrhala smrtící sílu bosou nohou.
  Dívka zaštěbetala:
  Rozbijme Hitlera!
  Pak Světlana vzala a holými prsty na nohou hodila smrtící granát. Dívky vzaly a zničily nacisty, cvrlikaly:
  - To je skvělé!
  Natasha agresivně poznamenala:
  Jsme super bojovníci!
  A znovu hodila granát bosou nohou. To je moc krásné.
  Zoya zde odvedla skvělou práci. Pak to bosá noha, velmi krásná dívka, hodila a porazila nacisty:
  - Budeme velmi cool!
  Potom to vzala ohnivá dívka Augustine a velmi krásně provedla hod holými prsty na nohou a rozprášila nacisty na všechny strany:
  Všechny jsme supergirls!
  Pak je Světlana velmi krásná dívka a taková blondýnka, na bosých nohách blikajících granáty. A dívka vzala a vyvalila Fritze, velmi krásnou dívku.
  Dívka v kalhotkách. A zavrčela:
  - Dívky jsou jiné! A hodně červené!
  Dívky jsou obecně velmi cool a vždy bosé.
  Světlana například celou válku běhala bosá. A v jednačtyřicátém roce se pohybovala lesem. Není to pro ni poprvé. Až do mrazů pracovala v dětské pracovní kolonii naboso a v lehkých vězeňských šatech. Později dívka dokonce běhala bosá ve sněhu. Takže Augustin byl v kolonii. Dívky tam mohly v krutém sibiřském mrazu pracovat téměř nahé.
  A nevyděsilo je to. A jak sluší holkám běhat bosky závějemi ve sněhu. A že holé paty okousal mráz. Není to tak děsivé. Holé chodidla jsou pokryta kuří oka a děvčata nebyla zraněna ledovou krustou.
  Jsou tak velmi cool. Bosé dívky běhaly a pracovaly se sekerami.
  Děvčata odvedla velmi dobrou práci.
  Dívky byly velmi bláznivé. Znovu házejí granáty holými prsty.
  A rozbitý nacisty. Velmi cool bojovníci, musím říct.
  Dívky házejí bosé nohy na nepřítele.
  Natasha střílí na nacisty velmi přesně.
  A rozbil dalšího Fritze.
  Dívka je velmi hezká... A velmi bosá a krásná Natasha, velmi agresivní.
  Ale pro dívku je nutné zničit to, co je zajímavé.
  Zde Oleg Rybačenko a Margaret Magnitnaya začali bojovat.
  Chlapec a dívka rozdrtili Němce.
  Oleg Rybačenko vypadal jako jedenáctiletý chlapec. A rozdrtil nacisty. Nebo ti, kteří vypadají jako fašisté.
  Chlapec hodil bosou nohu na Fritze. Rozdrceno a vyhráno.
  A dal obrat.
  A Margarita velmi silně mlátila do toho Fritze, který poněkud přimhouřil oči.
  A rozdrtil Němce. A dívka bojovala velmi krásně.
  A velmi krásně hodila bosou nohou. A rozdrtil nepřítele.
  Margarita zabíjela Němce velmi těžce.
  Nacisté postupovali velmi rychle.
  Margarita, velmi drtí protivníka.
  Bosé nohy dívky tak velmi krásně zlomily páteř nacistů.
  Dívky jsou tak agresivní.
  A prapor jde po chlapech. Dívky v kalhotkách a velmi krásné. Zaútočte na Němce, a to velmi horlivě.
  Jejich obnažená ňadra s rubínovými bradavkami se chvějí. A dívky bojují s extrémním tlakem. Rozdrtí Němce. A nacistické jednotky se vzdaly.
  A teď Němci začínají couvat.
  Veronika hází granát holými prsty na nohou. Rozdrtila vojáky a zapištěla:
  - Láska je život!
  Viktorie předvedla dobře mířený obrat. Odřízla protivníky. A hodila granát bosýma nohama.
  A pak zaštěbetala:
  - Naše vlast je oslavena!
  Zde je Juliana velmi krásná dívka a manželka generála, když vezme a vystřelí granát a zakňučí:
  - Genius Express!
  A pak ta zrzavá Anna. Ta dívka je tak cool a mimořádná. Fritze jsem zmačkal a namočil. A granát vyletěl nahoru s bosýma nohama. A roztěkaní odpůrci.
  Pak zaštěbetala:
  - Svaté Rusko cara Josifa Stalina!
  A dívka mrkne svýma safírovýma očima. A odhalit tesáky.
  A pak olympiáda: hrdinka odpálí bosýma nohama spoustu granátů.
  A šířit ve všech směrech krev řeky s nacisty.
  Vždyť prapor bosých dívek v kraťasech je v čele útoku a knokautuje Němce.
  Dívky střílí velmi přesně, ale neutrpí ztráty. Když je dívka nahá a má na sobě jen kalhotky, je prakticky nezranitelná. A je extrémně těžké se toho zmocnit.
  Němci tedy dívky nezasáhnou ani granátem, ani kulkou, ani střepinou. No a co? Boj je boj!
  Veronika se zastřelí. Zasáhne nepřítele, hodí granát bosou nohou a zakřičí:
  - Bude to velmi cool hra!
  A Victoria je bojovnice-velitelka. Když třese nahou hrudí a svými šarlatovými bradavkami vydává zdání blesku. A pak bosá noha hodí granát.
  Rozbíjí řady protivníků.
  Dívka křičí z plných plic:
  - Jsem superholka!
  A vycenil zuby.
  A pak Julian. Také dívka vzácné krásy. Jak porazit nacisty. Přesněji ne nacisty, ale Němci, kteří však válčí s Ruskem nebo SSSR.
  A na trůnu je car a předseda, který se stal císařem sovětského impéria. A je skvělé souhlasit. A přijde čas, kdy SSSR rozmnoží četné erby sovětských republik.
  Yuliana hodila granát bosou nohou a zaštěbetala:
  - Ať je v sovětském Rusku Stalin - světlo!
  Mrkla safírovýma očima.
  A pak Anna, rusovlasá bestie, bojuje. A taky skvěle střílí.
  A vycenil zuby a říká:
  - Ať je na planetě královský ráj!
  A Olympias spustila citron bosou nohou. Rozházení soupeři a zaprskání:
  - Sláva caru a vlasti!
  Hitlerovy tanky dokázaly zachytit ohyb Donu a otočily se na jihozápad a pokračovaly v pohybu podél řeky. Nacistický postup byl poměrně úspěšný.
  Už samotná konfigurace fronty jim byla nakloněna a bylo obtížné převést posily pro Rudou armádu pod německé pumy.
  Disková letadla Třetí říše, která jsou navíc zcela nezranitelná, se navíc ukázala jako velmi účinná zbraň a narážela do sovětských vozů laminární tryskou.
  Bylo to zvláště účinné kvůli obrovské rychlosti létajících talířů. Které dokázalo dohnat téměř každé sovětské letadlo.
  Krásné dívky Gertruda a Eva na takové disketě lovily sovětská auta.
  Zejména zde zaútočily dvě stíhačky Jak-11 a doslova je srovnaly se zemí.
  To jsou dívky, nestojí stranou.
  Gertruda stiskla holými prsty u nohou tlačítko joysticku a zaštěbetala:
  - Němečtí bohové jsou nejmocnější na světě!
  Eva také ovládala joystick pomocí holých prstů a vycenila zuby a zařvala:
  Namočíme všechny nepřátele do záchodu!
  Dívka je stále věc. Tady jsem vzal třeba pionýra. Strhla z chlapce šaty a připevnila je drátem k osice. Pak začala pálit tělo průkopníka rozžhaveným pohrabáčem na kůlu. Začalo to žaludkem, pak se přesunulo na hrudník. Neignoroval chlapcovy kulaté podpatky.
  Když poker vychladl, dívka ho znovu zahřála a Gertruda pozvracela větvičky.
  Pak se převlékli a průkopnici usmažil její partner. Blonďatá terminátorka Gertruda také spálila chlapcovy tváře. Zkrátka u pionýra nezůstal jediný celý pruh kůže.
  Potom vzali a zapálili velký oheň, chlapce opepřili, osolili a začali jíst.
  Maso je šťavnaté, libové.
  Eva, která chlapce pohltila, poznamenala:
  - Na takovém jídle nepřiberete kalorie navíc.
  Gertruda, olizující si prsty, souhlasila:
  Ano, je to kvalitní maso. Chlapec je hubený, šlachovitý, štíhlý. To je příjemné jíst.
  Dívky rády snědly svého pionýra. Přiblížili se další dva Němci. Připojil se k hostině. Doslovný kanibalismus. A tak chutné, s kořením k jídlu chlapce.
  Jedna z Němek, Frida, poznamenala:
  - Nějak jsme uvařili těhotnou ženu. A pak snědli dítě v děloze. Je to tak chutné!
  A dívky vybuchly smíchy. Mučení a kanibalismus, to je skvělé!
  Jednoduše, bez jakýchkoli předsudků, chlapci něco uřízli a každý ukousl malý kousek.
  Poté válečníci také popíjeli víno - smíchané s leteckým lihem. Jedli šťavnaté maso.
  Potom si bojovníci trochu zatancovali. Pak přišlo ještě pár krásek ve stejných kalhotkách. Začali chlapce jíst. Rozřezali jeho srdíčko na několik kusů. A taky jedli.
  Pak to vzali a bosí běhali po uhlí. Skákali, skákali. Pak se vrhli do nejbližší části. Tam zaútočili na muže, spářili se s nimi jako se zvířaty. A bylo to skvělé.
  Samice jsou tak agresivní.
  A nyní dvě dívky pronásledují sovětská letadla. Narazí do Tu-4, což způsobí, že bomby v jeho břiše explodují. A všichni se nepřestávají smát. Úžasné dívky.
  A jak holými prsty mačkají tlačítka joysticku. Takové okouzlující krásky. Mají sílu hněvu a plamen vášně. A nahé dívky dávají důvěru ve vítězství.
  Zlé dívky skutečně sestřelují sovětská letadla.
  Gertruda se Evy s úsměvem zeptala:
  - Myslíte si, že Bible je slovo Boží?
  Dívka se smíchem odpověděla:
  - Ne!
  Gertruda se očividně překvapeně zeptala:
  - A proč?
  Eva důrazně řekla:
  - Protože nebe je pevné! Jako zrcadlo!
  A dívky se smály. Vypadalo to nesmírně vtipně.
  Gertruda logicky poznamenala:
  Ale přesto existuje Bůh!
  Eva souhlasila:
  - Je tu Adolf Hitler a jeho prorok!
  A válečníci znovu vybuchli smíchy. Jsou tak zábavní a vůbec nejsou hloupí.
  A rádi bojují. A taky znásilnění mužů. To je jejich motto....
  Gertruda, která sestřelila sovětské letadlo, zapištěla:
  - Moje vlast! Všechny pro tebe zabiju!
  Eva se skřípěním zubů potvrdila:
  - Já také!
  A jiskřit se safírovýma očima. Tito válečníci jsou cool. A už vůbec ne hloupý.
  Nebo možná špatné... A velmi kruté. Zde mučili asi třicetiletou ženu a jejího asi dvanáctiletého syna - ani ne pionýra.
  Oba je pověsili na stojan. A pod bosýma nohama se zapálil oheň. Navíc, abyste si mohli ulevit od horka, ale váš příbuzný půjde k ohni.
  Buď se smaží paty klukovi, pak holkám.
  A žena byla zraněna jak psychicky, tak fyzicky. Zapálena byla i matčina prsa.
  Ano, byli krutě mučeni. Dívky milují oheň.
  Chlapci například rádi mučí. I úplně nevinní.
  Stačí je zapálit...
  Nebo namočené v kyselině... Další způsob mučení. Zbičujte pionýra rozžhaveným drátem a pak ho potřete hnojem. To je bolestivé i ponižující.
  Průkopníci byli také posypáni korbitem a vápnem. No, tyhle děvčata-terminátorky.
  Eva narazila do tří sovětských aut a poznamenala:
  - Tady mučíme lidi... A to je skvělé!
  Gertruda vycenila zuby a řekla:
  - Je obzvlášť hezké mučit chlapce!
  Eva souhlasila:
  - Velmi hezké! Ale je také dobré mučit dívku!
  Válečníci zde byli tak šťastní.
  Gertruda srazila čtyři ruská letadla a zapískala:
  - A bude to pro nás skvělé!
  A ukázala svůj jazyk.
  Dívky jsou obecně tak krásné na pohled a uvnitř zuřivé. Jedno z mučení, které krásky používaly, bylo. Zde například pověsíte pionýra za nohy ke stropu a na ruce mu připevníte řetěz. A dostanete elektřinu. Pionýr jej musí zvednout pomocí lisu. Aby se svaly nelámaly.
  A pak není dostatek síly a znovu bije proudem.
  Dívky také milovaly, když chlapci točili kolem. Trochu zpomalili pohyb, takže jsou biti proudem. Velmi působivé.
  Eva se sama sebe zeptala:
  -Existuje ďábel?
  Gertruda odpověděla s úsměvem:
  - V každém případě - ta ďábelka - to jsme my!
  A oba kradli, jak chtěli. A tváře se ukážou.
  Dívky musely odrážet lety německých útočných letadel. Blonďatá bojovnice hodila granát bosou nohou. A sestřelil německý XE-377. Pak zaštěbetala:
  - Přesnost mám - neúprosná!
  Zoya také velmi přesně hodila granát bosou nohou a zapištěla:
  - Ve jménu Roda! A sláva Rusku!
  Pak dívka vystřelila.
  A pak přibil i rusovlasý Augustin. Je to nesmírně chytrá dívka. A holými prsty u nohou vypustila citron. Srazil německý útočný letoun.
  Po zásahu se rozbila ve vzduchu. A na zem začaly padat hořící trosky.
  Světlana také vystřelila z bazuky. Sestřelila rychlý proudový útočný letoun Třetí říše. A cvrlikal:
  - Pro slávu Velké ruské země!
  Poté dívčina bosá chodidla opět hodila vražedný granát. A velmi přesné.
  Natasha také není slečna. Zatřásla nahými ňadry, blýskla se šarlatovými bradavkami a zapištěla:
  - Velikost země! Jsme andělé!
  A kráska ukázala svůj dlouhý jazyk. A tak pohybující se!
  Zoya se také agresivně usmála a zasyčela:
  - Nepřítel neprojde! Rusko zničí...
  Holé prsty vytesaných nohou velmi přesně vrhají smrtící a smrtící granát.
  A pak zuřivý ohnivý Augustin začal házet dárky smrti. Dívka s velkým srdcem a dlouhýma nohama.
  Letí granát hozený holou patou. A z útočného letounu jen ohnivá sprška.
  A pak Světlana... Stejně jako bosá noha vystřelí a rozdrtí Fritze.
  Z letadla zůstaly jen úlomky, hoření.
  Gerda a Charlotte v rozžhaveném tanku, úplně nahé v trenýrkách, bojovaly. Sovětské tanky přešly do protiútoku.
  Gerda vystřelila na sovětský vůz a rozbila pancíř. Vzala to a zpívala:
  - Jsem ďáblova dcera!
  Charlotte prolomila obranu T-54 a dodala:
  - Mohu překonat všechno!
  Německé vysokotlaké dělo je velmi účinná zbraň. Je schopen pronikat z velmi velké vzdálenosti a překonává sovětských 100 mm na T-54. Navíc ruská vozidla nepronikají do nejnovějšího německého AG-50 U v žádném úhlu. Pouze supertěžké IS mohou Fritzovi způsobit potíže. Faktem ale je, že Isov je extrémně malý a jeho základem je T-54. A nelze proti tomu namítat.
  Gerda mačká tlačítka joysticku holými prsty půvabných nohou. Z dálky udeří do ruského auta a zavrčí:
  - Jsem král, ten Superman!
  A válečník ukazuje dlouhý růžový jazyk.
  Charlotte střílí taky. A velmi trefné. A zastřelí se se vztekem velkého pantera.
  A také holými prsty u nohou mačká tlačítko joysticku.
  A píská si pro sebe:
  - Jsem velký supertřídní bojovník!
  Dále Gerda už střílí. Chladnokrevná blondýnka. I když žena sama je temperamentní. Například ukřižovala člena Komsomolu na borovici. Sama si zatloukala hřebíky do rukou a nohou. Zapálila si nahou hruď a pak si rozžhavenými kleštěmi zlomila prsty na nohou.
  A teď Gerda řve:
  - Jsme bílí vlci a neznáme slitování s nikým!
  A opět kráska střílí velmi přesně. A udeří do nepřítele. Taková úžasná blondýnka. Brzy to neudělá. Ruský vůz opět prorazil na dálku. Schopný zasáhnout. A dvě stě milimetrů brnění ji nezastaví.
  Charlotte také střílí a píská:
  - Jsem nejvyšší král! Všechny vás rozdrtím!
  A holými prsty u nohou stiskne tlačítko na joysticku. Zrzavá ďábelka včera mučila pionýra. Zbila chlapce trsy kopřiv. Pak jsem puchýře posypala solí. Pak vytáhla zapalovač. Červené plameny dravě olizovaly patu dítěte. Tady je zrzka! Jak je nechutná. Jen pekelné zvířátko, které všechny bez soucitu a slabosti mučí!
  Sovětské dívky však nacistům odpovídají.
  Válečníci sami vedou palbu. Jsou chladnokrevní a vypočítaví.
  Natasha hodila granát holými prsty na nohou. Žoldáci se rozprchli na všechny strany.
  Natasha zasyčela:
  - Všechno nemožné se s námi může stát skutečností!
  Zoya také s holými prsty na nohou vpustila citron. Rozptýlil nacisty a zapískal:
  - Ano, moje vlast je nejsvětější!
  A dívka mrkla.
  A pak ohnivá Augustina podlehla nacistům bosou nohou. Rozptýlí je různými a velmi vzdálenými směry. A cvrliká:
  - Já jsem poznání smrti!
  A Světlana poslala granát holým podpatkem. Nacisté létají všemi směry. Zahynou bez jakékoli naděje na sebemenší záchranu. A jak jsou dívky půvabné.
  Světlana se otočila a zazpívala:
  - Tady je můj nový boj! Půjdu s tebou!
  Zde mohutný německý tank prolézá ruinami. V tomto případě AG-100. Takové monstrum není tak snadné prorazit. Ale ruské dívky jsou na takovou bitvu připraveny.
  A velmi trefně tlučou z bazuky. Nacista měl kufr, tak ho vzali a zmačkali. Obecně je to úžasné.
  Natasha agresivně zavrčela:
  - Ať je nebe na zemi!
  A opět letí granát odhozený její bosou nohou. Tento smrtící dar zničení.
  A pak to vezme Zoya a zasáhne nacisty. Jak je zmítala a drtila. A velmi agresivní.
  A s holými prsty, jak přibíjet granátová jablka. A dostat nacisty na rohy.
  A Augustin také dře na nacisty. A její obnažená pata je jako vždy v byznysu.
  Rozháněla nácky jako šváby v rozích. A zavrčela:
  - Jsem zrzka!
  A pak taky Světlana, jak si to vezme, a mlátí nacisty. Rozpadá se na krvavé mleté maso a skřípe divokou zuřivostí:
  - Jsem nemilosrdná dívka!
  Příměří je porušeno. Bitvy jsou opět v plném proudu a Fritzové se chystají zaútočit na Voroněž.
  Natasha se otočí. Granát hozený bosou nohou letí. Sestřeluje nacisty a rozptyluje protivníky.
  Pak ohlušující zařve:
  - Jsem blondýna, která všechny zničí!
  Zoya také velmi originálním způsobem poznamenala, když kosila nacisty:
  - A medové blondýnky jsou cool.
  A granát letí z bosé nohy a rozdrtí každého.
  A pak Augustin střílí. A velmi přesné. Sestřelí nacisty a z plných plic zaštěká:
  - Jsem super holka.
  A obnažené prsty nohou také velmi trefně hází granát.
  Světlana tedy spustí svůj outfit. Roztrhal nacisty na kusy s touto linií. A cvrlikal:
  - Jsem prapor Svaté vlasti!
  A znovu se hází citron bosou nohou.
  Dívky tvrdě bojují. Bojují jako skuteční hrdinové. Jsou plné neporazitelnosti.
  Natashka se odpálí a naplní armádu žoldáků olovem. A nebojí se tanků ani raket.
  I když sem létají balistické hlavice. Ano, tak zuřivý a zoufalý, schopný všeho!
  A z bosé nohy letí granát. A spolu s tím se schyluje k ničení a ničení.
  Zoya také střídá. Kosí Fritze. Vycení zuby, které mají barvu perel, a směje se:
  - Mám super dámu!
  A její skřípění zubů je prostě smrtící.
  A Augustin také ničí nepřítele. A seká bez problémů. A holé prsty vystřelí nový granát.
  A dívka se směje:
  - Sním vás všechny!
  A pak Světlana zoufale vystřelí. A je extrémně energický. Pokosené protivníky. A velmi dobře mířený granát se smrtící náplní byl vypuštěn bosou nohou.
  Dívka řve:
  - Fašistická dračí smrt!
  A opět úšklebek. Čtyři dívky se evidentně nikdy nevzdají.
  A na dalších místech už nacisté útočí.
  Zejména Gerdovi a Charlotte zbývalo zavřít kotel - pouhých dvacet kilometrů.
  A dívky se zastřelí... Jsou úžasné a velmi svalnaté. Jejich těla jsou prostě svrchovaná chuť a síla.
  Ale duše jsou černé... Jako uhlí nebo ještě hůř.
  Tady se například Gerda ujala a přišla s novým mučením. Čtyři chlapci byli připevněni drátem k ocelovému trnu a byl připojen generátor. Čím rychleji se kolo točí, tím slabší proud dopadá. A čím pomalejší, tím silnější.
  Násilné chování v Gerdě. Kluci zalití potem běží a tlačí kolo.
  A německé dívky z koše házejí uhlíky pod bosé nohy. Násilné chování u dívek - nic neříkejte. Také velmi kruté.
  Gerda však sama ráda běhá po žhavém uhlí.
  Zde vystřelila na sovětský tank, shodila věž a řekla a masožravě se usmála na Charlotte:
  - Tady je můj jmenovec z velké sissy "Sněhové královny".
  Charlotte se zachichotala. Také bouchla do sovětského tanku a zeptala se:
  - A proč?
  Blonďatý terminátor odpověděl:
  - Požádala o vůz a pár bot, aby se znovu vydala hledat svého bratra Kaie do celého světa. Co je špatného na chůzi naboso?
  Charlotte znovu udeřila do sovětských tanků a odpověděla:
  - Je to správné! Dívka už byla zvyklá chodit naboso a v mírném evropském mrazu. Mohli přežít přechod. Chodila bosa ve sněhu a nikdy nekýchla!
  Gerda se zasmála a poznamenala:
  - Ano, a docela dlouho chodila bosa, co obešla půlku světa. Ne boty pro dívku jsou velký luxus.
  A blondýna se zasmála. V zimě dělali takové pokusy. Jeli bosí a téměř nazí, chlapec a dívka přes mráz. Prvních deset minut a do teplého domu. Pak dvacet minut a pět odpočinout v teple. A pak půl hodiny a pak hodinu. A tak celou noc.
  Dětem otékají nohy chladem. Kluci jsou ale dost otrlí, na boty si zvykli jen v chladném počasí.
  A pak byli bosí pionýři hnáni přes uhlíky. Přestože dětem zhrubly podpatky, jsou živé a spálené jako obvykle. Co se stalo se zajatci dál Gerda si nepamatovala. Šla bojovat. Všichni čtyři se každopádně neobuli od jednačtyřicátého roku, kdy začali bojovat v poušti, v Rommelově armádě. Tohle jsou nejúžasnější holky.
  Zde opět útočí nacisté. Dívky se s nacisty setkávají dobře mířenými výstřely a knokautují protivníky.
  A házejí granáty bosýma nohama.
  Válečníci však přišli na něco jiného. Tady vzali například a zapojili elektřinu. A zasáhli nacisty elektrickými výboji. A samotné dívky si nechaly usmažit paty.
  Podpatky holčiček jsou takové kulaté, růžové, velmi příjemné na pohled i dotek.
  Němci a zahraniční divize byly tak vyděšené, že ustoupily ...
  Natasha si olízla rty a poznamenala:
  - Díky bohu, Svarogu!
  Zoya souhlasila s tímto:
  - To je opravdu velký Bůh! Ale Ježíš je také velký Bůh! Takže budoucnost je naše!
  A dívky na sebe mrkly.
  Augustine vycenila zuby a navrhla:
  - Dáme si něco k pití? Třeba dobré víno, které pění kvasinkami!
  Světlana nadšeně zvedla:
  - A je to! Víno s kořením! Skvěle spaluje tuky!
  Natasha se zasmála.
  Nemáme tuk! Jsme obecně válečníci s těly jako ocelolitina!
  Zoya vykřikla:
  - Tak to vítězství jistě přijde k nám!
  Augustin s tím stoprocentně souhlasil:
  - Určitě budeme mít štěstí! I když válka trvá už patnáct let!
  Natasha protočila oči a zakňučela:
  -To je hrůza!
  A dívky se synchronně pokřižovaly.
  . KAPITOLA #12
  Hitlerovo letectvo se pokusilo bombardovat sovětské pozice. Doslova je lisovala a ničila.
  Jediná bomba TA-500 zdemolovala celou sovětskou továrnu. A byly to zničující rány.
  V čele takového letadla jsou: Helga, Margaret a Gala.
  A tito válečníci mačkají tlačítka na joysticku holými prsty a posílají nepříteli bombové dary smrti. A rozdrcení sovětského obranného potenciálu.
  Pokus ruských stíhaček o útok končí neúspěchem. Německá třicetimilimetrová děla snadno sestřelují sovětská letadla.
  A zde nemůžete namítat proti Hitlerově moci: nacisté jsou jen terminátoři!
  Dívky se smějí a vzpomínají, jak mučily průkopníka na stojanu a mlátily ho ostnatým, rozžhaveným drátem. A svíjel se a ječel divokou bolestí.
  A všichni ho bili, bili a pak se dětem opékaly kulaté podpatky na hranici.
  Chlapec z bolestného šoku tu a tam ztratil vědomí. Byl přiveden sám a znovu drátem.
  Dokud nebyli umučeni k smrti.
  Taková je triáda pilotek Třetí říše: Helga, Margaret a Gala.
  Znovu stoupali jako ropucha na svíjející se nacisty. Dívky Rudé armády je potkaly silnými údery.
  Nacisty smetli přesnými a dobře mířenými ranami a poté i hody granáty pomocí bosých nohou.
  Dívky bojovaly urputně.
  Ale boj byl velmi tvrdý. Jednomu z průkopníků ustřelili hlavu. Ale Natashka políbila chlapce na rty a zapištěla:
  - Budete v Irii v srdci Rodu!
  A zase, jak hází granát bosou nohou. Německý tank se převrací. A její válečky se vyděšeně točí, s chrastítkem a kovem.
  Všechno jde velmi dobře.
  Dívky jsou vynikající sportovkyně a bojovnice. Pokud už bojují, pak se jim nic nevyrovná.
  Zoya také hodí granát bosou nohou a říká:
  - Bílé Rusko se pod nacisty neohne!
  Augustin také vystřelí a říká zuřivě:
  - Jsem válečník, který se nikdy neohýbá! A ani zákeřný Satan nenakloní svaté Rusko!
  A vyceněné zuby ohnivého válečníka se třpytí jako velké perly.
  A Světlana také pálí. Smete nacisty a vyceňuje své neméně velké a agresivní zuby:
  - Nepodléhám fašismu! Sláva komunistickému Rusku!
  A všechny čtyři dívky sborově zvolají:
  - Sláva Novému řádu ruských bohů Demiurga!
  A s bosýma nohama budou házet smrtící nálože! A je to skvělé!
  Konec srpna 1947... Němci byli konečně schopni spojit svá postupující chapadla a odříznout ty části Rudé armády, které byly západně od Donu.
  Sovětská vojska bojovala proti nacistům a byla nyní v úplném obklíčení. Ale bojovali velmi statečně.
  Celý prapor dívek odrazil útoky Fritze. Krásné a štíhlé bojovnice raději bojovaly jen v kalhotkách.
  A to jim dalo pohádkové vlastnosti a vitalitu. A jaké atraktivní bojovnice, když třesou obnaženými ňadry. A bradavky na hrudi jsou tak šarlatové a jiskřivé.
  Dívky bojují a odrážejí nápor černé pěchoty. V německé armádě je mnoho Afričanů. Zahoďte je jako potravu pro děla. A Indů je mnoho.
  Přestože se Němcům nepodařilo dobýt Indii, některé představitele tohoto lidu dodávají Britové na porážku. Aby se jim zabránilo získat nezávislost.
  A Němci stále postupují. Afričané a Arabové jsou opuštěni... Boje vrou jako v oleji pod palbou kolosálních rozměrů.
  Angelica je ohnivá dívka a velitel praporu hází granát bosou nohou a křičí:
  - Ani krok zpět!
  Malvína, dívka se zlatými vlasy, zvedne:
  - Neustupujte a nevzdávejte se!
  A také hází granát bosou nohou.
  Pak dívka zatřese nahou hrudí.
  Křičící a nádherná Oksana, blonďatá terminátorka. A hodí citron holými prsty:
  - Nepustíme nepřítele do Stalingradu!
  Angelica se nahou třese a s plnými prsy říká:
  - Samozřejmě, že nebudeme!
  A opět letí granát hozený holými prsty. Což rozhází protivníky.
  A pak Akulina vystřelila z bazuky. Také bosá dívka s blond vlasy.
  A holou patou posílá granát. Jak rozprášit nacisty na všechny strany.
  Dívka říkala:
  - Budiž světlo a nebe!
  Oksana se otočila, zasyčela a pokosila černé bojovníky:
  - Ano, Rusko je slavné!
  A znovu hodila granát bosou nohou. Mám na mysli blondýnu. Kdysi ji mučili nacisté. Holčině nohy namazali olejem. A v dálce byl postaven gril. Oheň se málem dotkl dívčiných podrážek lesklých od oleje.
  Oksana byla velmi zraněná, ale zatla zuby a vydržela. Němci na něj stříleli asi dvacet minut. Na chodidlech po nich zůstaly puchýře. Šli týden a mučení znovu pokračovalo.
  Oksana se každý pátek smažila na pánvi a v pondělí ji mlátili gumovými hadicemi a ve středu jejím tělem procházel elektrický proud. Mučili mě třikrát týdně. Navíc téměř bez zanechání stop na těle.
  Dívka takto vydržela čtyři měsíce, ale nacistům nic neřekla. Poté byla poslána do tábora smrti. Ale na cestě se Oksaně podařilo uniknout.
  Její nenávist k nacistům je samozřejmě velká. Jaké mučení bylo použito proti ní.
  Oksana hodila granát bosou nohou. Rozptýlila Araby na všechny strany. A vzpomněl jsem si.
  Když jsou holé podrážky olizovány ohněm, máte pocit, jako byste byli ponořeni do vařící vody. Bolest je ostrá a prodloužená. Olej nepálí pokožku a teplo je regulováno profesionálními katy. A to bolí, bolí to hodně.
  Oksana se v tuto chvíli snaží představit si něco abstraktního.
  Jako by byla princezna. A byla zajata. A vést k popravě. Ve sněhu se samozřejmě musí chodit bosky. A podpatky pečou.
  Ale princezna chodí se vztyčenou hlavou. Nevzdává se a nechce se vzdát. I když má jen jednu roztrhanou pytlovinu po boky. A dobře tvarované tělo je sotva zakryté. A stovky mužů a chlapců se na ni dívají a dokonce ukazují jazyk.
  Bosá princezna ale není zahanbená. Jde k sobě, chodí hrdě s nafouknutým hrudníkem a dokonce i zpívá;
  Malovaný prostor černé ponuré světlo,
  A zdá se, že hvězdy na svých drahách potemněly!
  Chci lásku, jako odpověď slyším - ne,
  Srdce milenců se lámou na kousky!
  
  Prosím tě, můj princi, pojď ke mně,
  Proplakala jsem oceány slz žalem!
  Zlom všechny řetězy předsudků,
  Chci, abys řekl lidem pravdu!
  
  Láska je důležitější než povinnost a koruny,
  Bude-li to pro tebe nutné - zradím vlast!
  A dosadím svou milovanou na trůn,
  Vždyť můj princ je mi milejší než život!
  A pak vyšplhá po dřevěných schodech na lešení. Po studeném, hořícím sněhu zažijí její bosé nohy blaženost z dotyku dubu.
  Obrovský kat v červené mikině brousí sekeru. Ocelová čepel se leskne v mrazivém lednovém slunci. Ke špalku se pomalu blíží žebrácká, bosá princezna.
  Kat se na ni podívá a v očích se mu čte zklamání. Doufal, že kočka získá bohaté šaty a šperky princezny.
  Ale všechny šaty, boty a šperky vznešené osoby byly během náletu strženy a umístěny na společnou hromadu.
  Princezna pak chtěla být znásilněna. Ale sám král to chtěl zkusit. A udělej z ní svou konkubínu. Ale kousla vetřelce tak a tak bolestivě posunula koleno do slabin, že na dlouhou dobu ztratil schopnost být mužem.
  Za to měla být princezna popravena. Už se téměř smířila se smrtí a doufala, že najde štěstí v jiném životě.
  Ale bylo ještě brzy.
  Herold přečetl obvinění. Zde, co nebylo připisováno princezně. A čarodějnictví a čarodějnictví a svádění pážat, vraždy a podněcování k válce. Až v samém závěru jí byl předložen pokus o krále.
  A takhle je zima, když stojíte polonazí v chladu a větru. A chci, aby to všechno brzy skončilo.
  Marně však doufala, že jí prostě useknou hlavu. Verdikt uvádí, že místo humánního useknutí hlavy bude princezna vystavena veřejnému mučení. A budou ji mučit, dokud nevyprší.
  K princezně přiskočili dva pomocní popravčí. Strhli z ní pytlovinu a nechali ji úplně nahou. Potom jí zkroutili ruce a vytáhli ji na stojan. Začali stoupat výš a bosé nohy princezny byly upnuty k bloku. Prudce pusťte dolů, kroucením kloubů. A pak se na svalnaté tělo vznešené osoby snesly biče ze všech stran.
  Dívka zatnula zuby silněji.
  Ano, Oksana má rozvinutou představivost. Dokáže si to představit.
  A teď hází granát bosou nohou. A rozhání nacisty na všechny strany a trhá jim ruce a nohy.
  Dívka má kolosální zrychlení a rozsah.
  A prapor dívek s holýma nohama a odhalenými prsy má přeci navrch!
  Nikdy se nevzdají a budou bojovat jako orli.
  Srpen prošel masivním ostřelováním z nacistického dělostřelectva. Nacisté se pokusili dokončit sovětské jednotky odříznuté za Donem. A dokonce rozvinout ofenzívu na poloostrově Taman.
  Bitvy zuřily a rudí válečníci neustoupili. A pokud Němci postoupili, tak za cenu kolosálních ztrát. Dosavadní boje však probíhaly spíše pod diktátem Němců. Postupovali vpřed, i když pomalu. Rostov na Donu padl a nacisté se plazili směrem ke Kavkazu. O postup se snažili i Turci.
  U Jerevanu byly boje v plném proudu. I tam bojoval ženský prapor proti Osmanům.
  Dívky odhalující svá svalnatá těla pouze v kalhotkách odrážely přesilu Turecka.
  Bojovnice Xenia bojuje. Téměř úplně nahá. Opálená holá kolena narážela na skály. Holka bosou nohou hodí granát a zabije Turky. Vycenil zuby.
  Otočí se, pokosí Osmany a řekne:
  - Jsem válečník, který je nad vaší agresí!
  Pohodová bojovnice Vladlena také střílí velmi přesně.
  Krásná dívka, podřízni Turky. A bojovnice zoufale odolávala, vzala a vypustila citron bosou nohou.
  Rozbila Osmany na roztrhané kusy masa.
  Potom dívka vykřikla:
  - Jsem statečná kráska!
  Xenia také hodí granát bosou nohou. A Turci se dostávají až pod uši.
  Dívky jsou obecně vynikající bojovnice. Jsou tak bystrí a zuřiví. Jejich svaly září napětím.
  Tady je Alenka holka, skoro úplně nahá. Také holé prsty vrhají smrtelný, škodlivý prvek. Turci jsou rozptýleni na všechny strany.
  Dívka se zašklebí a ohlušující smích ukazuje jazyk:
  - Jsem hvězda jménem Slunce!
  A kráska mrká velmi chytrým pohledem. Zoufalá krása a vznešenost myšlení v ní.
  Xenie také nespí. Hází granát bosou nohou. A jako lahve sražené od kola létají mrtví Turci na všechny strany.
  Ksenia je již podle hodnosti kapitánem.
  Pamatuje si, jak Suvorov rozdrtil Osmany. Ne obyčejná holka. Ano, bylo to tak, že nadřazené síly Turecka byly poraženy.
  Tady zase letí granát hozený bosou nohou. A Turci znovu umírají.
  Osmanská říše se přesto po váhání postavila na stranu Třetí říše. V této válce již zemřelo mnoho stovek tisíc Turků. Osmanům se zatím podařilo dobýt pouze Batumi a obklíčit Jerevan. Pak se ale Rudé armádě podařilo odblokovat hlavní město Arménie.
  V bitvách bojují sovětské tanky z větší části s britskými a americkými tanky prodanými Turecku na úvěr. No, také německá zastaralá.
  Zde se dokonce nachází T-4.
  Tady je Ksenia, která trefně hází granát bosou nohou a vyřazuje takové auto. Pak zašeptala:
  - Ve jménu sovětské techniky!
  Vladlena dala obrat i Turkům. Bosou nohou hodili granát a zabili Osmany.
  Dívky jsou velmi nevrlé.
  Zde Varvara střílí na Pantera z bazuky. Dívka je také velmi krásná a pouze v kalhotkách.
  Velmi sexy a hlasitý vzhled.
  Jak taková kráska mlátí, hory mrtvol se najednou sčítají. Tady je ta dívka.
  Opravdu terminátor z terminátorů.
  A pak znovu, holými prsty, jak mačká a mlátí. Nacisté to mají stokrát těžší než dříve. A dívka dál střílí a mlátí Turky.
  Osmané se rozhodli pomstít za všechny prohrané války s Ruskem. Takže budou biti.
  Dívky se pálí a pálí.
  Bosá Barbara, řve:
  - Ať žije skvělý Stalin.
  I když je konec srpna 1947 na dvoře a Stalin na více než dva roky ztratil štěstí. Ano, bez štěstí vůdce SSSR se veškerý odpor pokazil. A válečný oheň naplno plápolá.
  Tady je dívka Marusya, velmi velká a zdravá, se světlými blond vlasy. Vzala to a bosýma nohama poslala celou hromadu granátů. Sestřelil amerického Shermana. A cvrlikal:
  - Ano, pro Rusko komunismu!
  A její oblečení se skládá pouze z kalhotek. Bezva holka. Tak srandovní.
  A tady je další dívka Anastasia. Hází také smrtící granát s našroubovaným výbušným obalem. A Turci dostanou silnou ránu do obličeje.
  Anastasia cvrliká a třese nahými ňadry:
  - Jsem bojovník světla!
  Ksenia vystřelí granát bosou nohou. Poráží Turky a z plných plic cvrliká:
  - Vyhrajeme! A nikdy se nevzdávej!
  Alenka potvrzuje a také hází granátem bosou nohou:
  - Ne! Nikdy se nevzdáme!
  A dává frontu na Turky.
  Vladlena kosí Osmany a říká:
  - Jsme na slavné cestě Suvorov!
  A ukazuje svůj dlouhý jazyk!
  Vede oheň a Akulina. Nádherná blondýnka. Jak se Turek ničí. Prostě se zamilujete. Čmárá si pro sebe a čmárá.
  A šíleně mrká.
  Tady je její bosá noha, jak znovu hází granát. A zabiják letí nad Osmany. Nedat jim šanci.
  Angelika taky, tenhle zrzavý čert neustupuje. A také mimořádně trefně sráží Turky. A její bosá noha působí velmi konstruktivně. A vyklepává krev jako prach z koberců.
  A pak do bitvy vstupuje velkorážné dělostřelectvo. A mlátí na Turky.
  Ale slečny v kalhotkách jsou skvělé.
  Nicoletta také bojuje. Dívka je téměř nahá. Bosá a moc pěkná. Také urputně bojuje. A ničí Turky.
  Zde předala "Churchill" zakoupený Osmany na úvěr. Dívka se směje:
  - Jsem úžasná kráska! I když vždy naboso!
  A holou patou hodí granát.
  A poté dívka znovu hodí smrtící granát, divokou a ďábelskou sílu. A naráží velmi silně. A pak dívka vypálila z praku granát.
  Srazila nepřítele a zakřičela:
  - Sláva velkému komunismu...
  A teď už Turkům dochází dech. Neschopný dobýt Jerevan a zaplnit přístupy mrtvolami.
  Na samém konci měsíce srpna 1947. Horké dívky a němé... Němci dočasně přerušili ofenzívu. Rudá armáda také netouží po boji. V šestém roce Velké vlastenecké války potřebujeme přestávky mezi nepřátelskými akcemi, abychom nabrali dech a vytvořili nové síly.
  Po celou dobu ani Němci s dodanou živou silou a spojenci v Africe, Evropě a na Středním východě nebudou mít na postup dost.
  A Natasha to vzala a trochu se vyčůrala. A udělala to samozřejmě holými prsty u nohou.
  Například o Gerdě je to stále zajímavé ...
  Malá Gerda se vydala hledat svého jmenovaného bratra Kaie. Ale nevěděla, kde je. A otočil se ne na sever, ale na jih. A pak litovala, že si obula úplně nové červené boty. Po pár hodinách jí odřeli nohy. Pak si Gerda zula své drahé boty, ulomila hůlku a pověsila boty na háček.
  Počasí bylo jarní, teplo, můžete chodit bosí s radostí. Není to příliš bohatá dívka a v létě často běhala bosa. Pravda, po zimě jí podrážky měkly a měkly.
  Brzy při chůzi po silnici začala dívka pociťovat nepohodlí z malých oblázků a písku. A aby to bylo měkčí, otočil jsem se na trávu. Tam to bylo jednodušší. Ale po pár hodinách už podrážky bzučely.
  A hlavně jsem chtěla jíst. A dívka má v kapse jen pár drobných.
  Přesto si Gerda v nejbližší vesnici koupila bochník chleba, zapsala si ho čerstvou vodou ze studny a usnula přímo v kupce sena.
  Druhý den ji svědily poškrábané holé chodidla. Chtěl jsem jíst. Dívka šla k sobě a cítila, jak se její tělo po chladné noci zahřívá. Nohy trochu bolely.
  Gerda šla nějakou dobu po silnici, ale podrážky, které ještě nestačily ztvrdnout, ji začaly znovu bolestivě svědit a pak zářit. Dívka šla na trávu. Ale tady je to pomalejší a také to není příliš příjemné pro propíchnuté nohy.
  Dívka se s obtížemi dostala k potoku. Spustil jsem tam sražené nohy a ochladil je. Přemýšlel jsem o obouvání bot. Ale je škoda takovou novinku sestřelit. Opravdu je chtěla ukázat Kaiovi. Obdivovat jeho nové boty.
  Potom dívka začala znovu chodit. Zoufale jsem se chtěl najíst.
  Gerda se nějak dostala do vesnice a koupila další chleba. Ale měděné mince docházely.
  A dívka si pomyslela. Kde vzít peníze na jídlo. Dostala nabídku k prodeji drahých marockých bot, ale Gerda to rezolutně odmítla. Objeví se v nich Kaiovi. Do té doby můžete vydělat peníze?
  Gerda ve vedlejší vesnici nabídla naštípání dříví. Dali jí sekeru. Dívka trochu sekla, ale byla tak vyčerpaná, že po jídle okamžitě usnula.
  Pak Gerdě nabídli, že sežene husy. Ale kvůli tomu dívka ztratila celý den.
  Nakonec se rozhodla prostě žebrat. Rolníci si však okamžitě všimli jejích červených bot. Jako, hned je jasné, že nejde o žebráckou dívku, protože takovou věc nosí.
  Nakonec se Gerda rozhodla své boty prodat. K tomu však musela jít do města pěšky. Dívce rychle ztvrdly nohy a jít po cestě bylo téměř bezbolestné.
  Dobře, Gerda se rozhodla, že i bez bot může být pro Kaie žádoucí.
  Prodáno obchodníkovi, obdrží pár stříbrných mincí. Koupil jsem si plátěnou tašku a šel jsem jako žebrák po evropských silnicích. Musíme najít bratra. A dívka, která slyšela, že na jihu obvykle prodávají chlapce do otroctví, se tam vrhla.
  Je pravda, že dívka se špatně orientovala a dlouho se toulala po Německu. Než přijde podzim. Dobře, holčina bosá chodidla byla ztvrdlá jako kopyta koně, ale mozoly svědily. Ale každým dnem bylo chladněji a chladněji.
  A spaní venku je nepříjemné. V noci dokonce Gerdě zmrzly šaty a s obtížemi je strhla. Je potřeba něco udělat. Už začalo sněžit. V lehkých šatech dívka promrzne na kost a její obnažené ztvrdlé nohy rozbíjejí ledovou krustu.
  Gerda, aby jedné krásné noci neusnula a neprobudila se, zůstala na jihu Německa na zimu v jednom domě sloužit pěstí. K tomu musela pracovat, uklízet dům, dojit krávu a mnoho dalšího. Dívka ale dostala najíst a dostala roztrhaný kabát a dřevěné boty.
  Když přišlo jaro a sníh začal tát. Dívka s potěšením odhodila těžké pracovní bloky a znovu se vydala na jih. Nic nedostala a Gerda musela jíst almužnu. Dívka navíc stále dobře zpívala. Šaty měla úplně roztřepené a bosé nohy zrohovatělé a pokryté krustou. Dívka se nakonec dostala na Balkán. Prošel Maďarsko a vstoupil do Turecka.
  Žebrák zamorashka se přestěhoval do Istanbulu. Ukrývala se před Turky v lesích a skrývala se před křesťany.
  Již při cestě do samotného hlavního města však byla blonďatá dívka dopadena. A protože podle norem muslimů už mohla být provdána, Gerdu vyprali, oblékli a prodali v aukci jako pannu. Dívka s krásnými bílými, kudrnatými vlasy je cenným zbožím. Šla ke staršímu emírovi. A musí se stát, že tento emír těsně po koupi onemocněl tak vážně, že nemohl splnit svou manželskou povinnost.
  Dívka žila v harému. Uspokojivé, jako ve zlaté kleci, ale nudné. Pravda se naučila turecky a arabsky.
  Objevil islám. Nové náboženství bylo vcelku jednoduché, téměř srozumitelné. Není jasné, zda po smrti dostane harém mužů? A bude se jí to líbit?
  Z dívky se postupně stala dívka a pohádkově krásná a emír zemřel po dlouhé nemoci.
  A nyní je Gerda opět nabízena k prodeji. Svlékají se donaha před stovkami chlípných mužů a prodávají je do sultánova harému. Gerda tam postupně získává vliv a stává se manželkou sultána. Osmanská říše už je ale v úpadku. Propuká válka s Ruskem, která hrozí ukončením turecké kontroly nad Krymem a Černým mořem.
  Poté, co byli nacisté poraženi ve východním Kubáně, sovětská vojska oblehla Krasnodar. Na jihu se boje vyvíjely ještě úspěšněji. Několik měst v oblasti se dalo do pohybu. A také odrazil Suchumi silným úderem z Gruzie.
  Němci se vrhli dovnitř. V ofenzivě se osvědčily ruské tanky T-54 a IS-7. U Paříže bylo také poraženo Německo. A to bylo zamítnuto.
  Hitler propadl zoufalství. Ruské jednotky postupovaly směrem k Černému moři a již se blížily ke Krasnodaru. A rozdrtil nepřítele. Rumunské jednotky se vzdávaly v plucích a velmi často do rytmu bubnu.
  Bylo jasné, že frontu nelze tak snadno udržet. A pak se Itálie začala vzdávat nové frontě, kterou Rudá armáda otevřela proti Němcům. A začal postupovat na jih.
  Stručně řečeno, ukázalo se, že to bylo pro Fritze smrtelné a smrtící.
  Prapor dívek postupoval směrem k Černému moři.
  Válečníci házeli granáty bosýma nohama. A kosili Němce kulomety.
  Zde, v této oblasti mapy, byla válka vedena mnohem úspěšněji než ve skutečné historii. Rozcestí vesnice již bylo obsazeno. Němci utíkají. Ruská Rudá armáda má v tomto sektoru velkou převahu v pěchotě a jízdě. Němci obecně nemají nic proti lehkým ruským tankům.
  A sovětští generálové, jistí vítězstvím a náladou lidí, řekněme - majore.
  Veronika hází granát bosou nohou. Rozptýlí Němce a skřípe:
  - Ať je Rusko nade vším!
  Victoria také střílí. Bosou nohou hodí granát a z plných plic kvílí:
  - Ať je budoucí svět náš!
  Dále se bez obřadu zastřelí již tak krásná dívka Juliana.
  A také hází granát bosou nohou. A Fritzové byli velmi rozptýlení.
  Dívka zaštěbetala:
  - Jsem zuřivá tygřice!
  A pak i Anna, jako by vystřelila. A bosou nohou vystřelí velmi šikmo granát a rozbije jednotky Kaiserů jako sklo.
  A říká:
  - Psychologie vítězství! Demokracie osudu!
  A pak Matryona vypustí celou krabici výbušnin. A jak to vyhodí do povětří císařské vojáky. A řvát:
  - Za Rusko ve vesmírných výšinách!
  Na lehkém tanku "Marten" -2 jedou ještě dvě krásné dívky. Dobré auto se dvěma kulomety. Pancíř není příliš tlustý, ale pojme kulomety. Tvar je zjednodušený. Dívky Olga a Zhenya jsou umístěny uvnitř, leží a čmárají si o Němcích.
  Není to špatné auto - rychlost sto dvacet kilometrů za hodinu. Výborná prodyšnost. A housenka.
  Dívky plní německé vojáky olovem a zpívají;
  Ty, otče, jsi jasný měsíc,
  Abys nesvítil stejně
  Ne totéž, ne totéž
  Vše, co schováte za mraky
  Jste pokryti hrozivým mrakem!
  Jako jsme měli ve Svaté Rusi.
  Ve svatém Rusku, v kamenné Moskvě.
  Kreml byl ve slavném městě,
  Poblíž Ivana, poblíž Velkého,
  V katedrále byla v Archangelsku,
  Jako měl správný sbor:
  Mladý lukostřelec stojí na hodinách,
  Stojím na hodinách a modlím se k Bohu,
  Když řeka teče, pláče
  Pláče - tečou proudy slz,
  Mlátí berdyshe násadou,
  Berdysh s násadou na vlhké zemi:
  "Jsi goy, matka země je vlhká,
  Rozprostíráš se na všechny strany
  Otvíráš, prkno na rakev,
  Otoč se, zlatý damašku!
  Povstaň, vstaň, pravoslavný care,
  Ortodoxní car Alexej Michajlovič!
  Podívejte se na svou rodinu
  Do Svaté Rusi, do Matky Moskvy,
  Moskva-matko, sirotek!"
  Dívky si zpívají a drtí Němce. Chodí přes mrtvoly a zanechávají krvavou stopu s housenkami. Tady jsou dívky. Také uvnitř nádrže jsou téměř nazí, ve stejných kalhotkách a bosí. Ale moc hezké holky.
  A Němci utrpí jejich palbou obrovské ztráty. Kulomety jsou těžké a rychle střílející. A holky jsou moc chytré. Carská armáda byla dobře vybavena.
  Pro Rusko pracují i židovští vědci. Zde je v té době nejsilnější bombardér Ilya Muromets-7 na světě, který letěl bombardovat Němce. První letadlo na světě s dvanácti motory. Osmnáct kulometů a dvaadvacet tun bomb. Tady je auto.
  Zatím pouze v jediném exempláři.
  A také v posádce dívky. A skoro nahá, v jedněch plavkách. Je to moc hezké a sexy.
  . KAPITOLA #13
  Velitel válečnické posádky bombardéru Ilya Muromets-7, Valentina. Velmi krásná a křivá blondýnka. Je nutné, aby auto zpomalilo a přesným pumovým hodem zasypalo německý bunkr.
  Hitlerovi vojáci jsou silní a disciplinovaní. Střílí na sovětské a ruské monstrum. Ale bojovníci v odezvě mlátí. Osm kulometů doslova smete německou pěchotu. Potrhaní vojáci německé armády padají.
  V čele ohně se zlatovlasá Láďa masožravě šklebí. Dívka si dokonce sundala podprsenku, aby se mohla lépe soustředit. A třese nahou hrudí. Prostě velká krása. Tolik milosti a přesnosti. Lada sama je hubená, ale šlachovitá a pas je hubený jako vosa.
  Galina také střílí z kulometů na Němce. Také dívka, krásná a křivá. Bosýma nohama mačká spoušť. A obličej je tak krásný. Ne válečník, ale prostě super holka.
  Galina říká s úsměvem:
  - Ke slávě otce cara Josefa Vissarionoviče!
  Agresivní a nádherná, se zlatými vlasy, Lada potvrzuje:
  - Zameťme Jidáše metlou!
  Valentina sešlápne bosou nohu na pedál. Tunová bomba padá na německý bunkr. Tohle je smrtící síla. "Ilya Muromets", zrychluje, aby se ho úlomky nedotýkaly. Bunkr exploduje a zvedne sloup dýmu.
  Dívky jednohlasně volají:
  - Udeřil! Dali Fritze!
  A výprask slastí bosýma nohama. Ano, to jsou dívky, které jsou schopny porazit Němce. Bojují ve snu o světě, kde lidé nikdy nebudou zabíjet lidi. Například pokud sovětské impérium Josifa Stalina podmaní celý svět. Ale Rusko, nebo spíše SSSR, je jedinečná entita, která se může stát věčnou říší! Protože dynastie Josifa Stalina může vládnout celá staletí. A po svržení císaře Mikuláše II. konečně Rusko získalo stabilitu a všichni konečně přijali legitimitu dynastie.
  A nyní car a předseda GKO Josif Stalin, který porazil opozici, láme Němcům záda.
  Jedním ze silných tahů cara Stalina je přilákat ženy do armády. A ruská žena je nejstrašnější bojovnice na světě! Není to ono!?
  Tady se třeba na stíhačce Sokol řítí pilotka Alice. Taková krásná dívka, blondýnka s červeným nádechem ve vlasech. Štíhlá dívka, téměř nahá.
  Bosý sešlápne pedál a manévruje. A pak se zastřelí. Sestřelí německé auto velkorážným kulometem. Nechává ji hořet a říká:
  - Narodil jsem se pro královskou službu! Ta holka je celkem v pohodě a s modrou krví husaři!
  A zrychluje rychlost "Falcon". Možná, že ruská, sovětská letadla, i když ne proudová, jsou v některých ohledech nejlepší na světě.
  A již na frontě se objevil těžší a pokročilejší tank vytvořený vnukem velkého Mendělejeva. Stroj se dvěma rychlopalnými děly a deseti kulomety. A takový kolos zvládají i dívky.
  A přijíždí ruský tank, který ničí Němce. Navíc se silným naftovým motorem, a celkem sjízdný a obratný.
  Dívky v tanku zpívají;
  Naše Bohem milované Rusko,
  Velkorysá prosperující země...
  No, monarchové jsou krásnější, krásnější -
  Otec car Stalin-ráj!
  A tankové pásy drtí německé vojáky. Doslova střeva už lezou ven a z housenek tečou proudy krve.
  Velitelka tanku Tatyana Krupskaya říká:
  - Ano, vyhrajeme pro Rusko!
  Dívka je mimochodem z knížecí rodiny, ale bojuje sama v kalhotkách. Ale takový roztomilý. Má velkou vnitřní sílu.
  Holka bosou nohou sešlápne pedál a říká, vyceňuje zuby a směje se.
  - Jste největší car Josif Stalin!
  A bojovníci si jsou jisti, že na takovém tanku dorazí do Berlína. A důvěra všech válečníků a válečníků sílí.
  Natasha, zachvácená nadšením, začala skládat a zpívat. Zbytek dívek jásal;
  Aby svaté Rusko bojovalo s naším údělem,
  Jsme dívky s obřími srdci...
  Fašista sovětské země chtěl
  Ale s Rodem jsme vždy jednotní bojovníci!
  
  Kéž je naše Rusko ve věčné slávě,
  Hordy Čingischána si nás nepodmaní...
  Bojujte za vlast a nebojte se,
  Rozdrtíme každého nevěřícího!
  
  Ohýbáme násilné fašisty do rohu,
  Věřte mi, Rusko nikdo nepřekoná ...
  Vždyť Ježíš, Nejvyšší Bůh, je s námi,
  A netahejte Fritz nesmysly!
  
  Každý ví, že Vlast je nám dána,
  Za zuřivá vítězství bez znalosti temnoty...
  Hrozný Satan vycenil zuby,
  Košile nasáklá krví!
  
  Pro člena Komsomolu neexistuje slovo zbabělec,
  Pro dívky nejsou překážky významné ...
  Bílý Bůh nám pomůže Ježíši,
  Nesmrtelnost bude nejvyšší odměnou!
  
  U Moskvy jsme bojovali velmi statečně,
  Přestože Němci používají neuvěřitelnou sílu...
  Bojoval polonahý naboso
  A věřím, že vítězství určitě čeká!
  
  Velikost ruských válečníků žije,
  A nikdy se nepoddá nacistům...
  Fritz zuřivě pustíme do spotřeby,
  Co nevzešlo velmi špinavé dno!
  
  Ano, Hitlere, jsi mazaný a mazaný,
  Dokáže dokonce ovládnout polovinu světa...
  Ale Stalin je také udatný orel,
  Nedělejte ze sebe idol!
  Žádní členové Komsomolu, kteří vědí, že nemají ustupovat,
  Nebojí se ani mrazu...
  A Fritz se brzy změní ve hru,
  Vždyť Rusové vždy uměli bojovat!
  
  Rusko je vlast lásky,
  A bude darem komunismu...
  Není třeba stavět hodnocení na krvi
  S úsměvem nestydatého revanšismu!
  
  Ano, Fuhrer nás chce vzít pod krkem,
  A naklonit Rusko přes celé lešení...
  Ale zuřivě bojujeme o pět
  Vždyť Stalin je s námi s pláštěm a kloboukem!
  
  Je to velký válečník, každý ví
  A členové Komsomolu budou vždy bosí...
  A přesuneme Hitlera ve vousech,
  Naše copánky hoří jasným žárem!
  
  Válečníci jsou náš osud,
  Rozdrtíme obrovského Pantera...
  Ačkoli Adolf vytvořil zlý chaos,
  Naznačíme mu normu a míru!
  
  Není Stalin inteligentnější a silnější,
  Je vůdcem země velkého obra...
  A porazila jsi Fritze silnější, děvče
  Koneckonců, v bitvách jsme vždy jednotní!
  
  Pro úspěchy stavíme celou sérii,
  Mířit ke hvězdám jako pták s rychlými křídly...
  A bude hlasitý výsledek,
  Takové dívky, hrdí orli!
  Srpen 1947 se chýlil ke konci. Noci se prodlužovaly a dny zkracovaly. Dívky čas od času odrážejí útoky nacistů. Velká vlastenecká válka trvá už tolik let. Je to prostě hrozná a těžká zkouška. Což se nedá s ničím srovnat. Pracuje tvrdě patnáct nebo šestnáct hodin denně a jí na přídělové lístky, hlad na pokraji vyčerpání.
  Samozřejmě v aktivní armádě je to mnohem lepší než v týlu. A děvčata mohou chvíli čůrat, dokud je krátký klid.
  Natasha s vytaženou bosou nohou, kterou sama složila:
  Ruské jednotky dosáhly Odry. Carská armáda Mikuláše II. již získala mnoho vítězství. Mnoho měst Rakouska-Uherska bylo dobyto, bitvy byly svedeny v Budapešti. Kde jinde Maďaři vzdorovali. Pali Przemysl, Lvov, Krakov, Bratislava a řada dalších osad.
  Němci utrpěli těžké ztráty a ustoupili. Rakušané se vzdali celých pluků a dokonce i divizí. A s vlajkami vztyčenými pod orchestry. Válka pokračovala jako v pohádce - příjemně s malým krveprolitím a na cizích územích.
  I když obvykle mělo Rusko při dobývání takové štěstí jen zřídka. A téměř všechny války a vítězství byly dány Rusům s velkým krveprolitím.
  Možná byl Oleg nazýván Prorockým, protože dokázal přinutit Byzanc, aby se vzdala bez krve?!
  V každém případě si roli Největšího nárokoval Nicholas II.
  Dívky vyrazily do Odry. Podzim už přišel. Zlaté koberce listů.
  Válečníci dupali po kobercích. A ponořil se do vody.
  Veronica šplouchající v řece se zeptala Victorie:
  - Myslíte, že car dá po válce půdu rolníkům?
  Velící dívka zavrtěla hlavou.
  Proč rolníci potřebují půdu?
  Veronica se zachichotala a poznamenala:
  Jo, oni to sami nezvládnou. Ale existují silní obchodní manažeři, kteří by mohli táhnout.
  Victoria odpověděla tvrdě:
  - Tady prodají pozemek na úvěr. Možná to tak bude lepší.
  Juliana se ve vodě otočila a poznamenala:
  - S největší pravděpodobností je pro vlastníky pozemků lepší mít pozemky. Mohou provozovat velké farmy a používat traktory. Soukromá velkovýroba je nejefektivnější!
  Veronica neochotně souhlasila:
  - Možná. To ale vytváří přidanou hodnotu!
  Juliana se zachichotala a poznamenala:
  - Ale účinnost je skvělá!
  Victoria, která měla hodnost plukovníka, s úsměvem poznamenala:
  - Stimuluje vývoj. A jaký smysl má dát půdu rolníkovi, a dokonce i pijákovi. Je to statkář, kdo živí půlku světa ruským chlebem! Naše země je velmi bohatá!
  Veronica souhlasila s tímto:
  - Ano, Rusko je bohaté a život se zlepšuje! Například můj bratr pracuje v továrně Putilov jako mistr. A má plat tři sta rublů, nepočítaje bonusy.
  Victoria se převalila a s obdivem plácla bosou nohou o vodu a kousla:
  - To se říká! Rusko stoupá! A brzy to bude ještě silnější!
  Dívky plavaly v Odře a nezávazně si povídaly. Anna se dívek zeptala:
  Co si myslíš, že nás čeká po smrti?
  Juliana se usmála a odpověděla:
  - Ateisté říkají - neexistence. A náboženství učí - duše půjde k Bohu a on rozhodne, kam půjde do nebe nebo do pekla.
  Veronica se zeptala Juliany:
  - Myslíte si, že existuje Bůh?
  Dívka pleskla do vody bosou nohou, zvedla vlnu a odpověděla:
  - Upřímně, nevím. Existují argumenty pro i proti Bohu. - Dívka znovu cákala a všimla si. - Na tuto otázku samozřejmě neexistuje odpověď, ale můžete přinést různé argumenty.
  Victoria souhlasila s tímto:
  - Určitě velmi odlišné. A je o čem mluvit. Osobně si myslím, že když vyhrajeme, Bůh samozřejmě existuje! Ale byly doby, kdy jsme se ocitli pod mongolskými Tatary. A pak je otázka - kde byl Nejvyšší Bůh?
  Juliana poznamenala s nevinným úsměvem:
  - Ale je něco mnohem horšího než mongolsko-tatarské jho!
  Victoria byla překvapená
  - Co je horší než mongolsko-tatarské jho?
  Juliana skutečně prohlásila:
  - Starý věk! Co může být horšího než stáří!?
  Victoria souhlasila:
  - Ano, bude to opravdu špatné!
  Dívky mlčely. Bylo pro ně trochu trapné o tom mluvit. Dívky to vzaly a vyskočily ze studené vody. Rozběhli se k sobě, blýskali se na holých podpatcích.
  Marusya běžela s nimi a s úsměvem se zeptala:
  - Ale zajímalo by mě, proč potřebujeme stáří? To musí být řečeno nelidské!
  Victoria s tím ochotně souhlasila:
  - Opravdu nelidské! Nejlepší je být navždy mladý a zdravý!
  Dívky byly veselé a vtipné, točily se v kotrmelcích.
  Veronika s úsměvem a s úsměvem navrhla:
  - Ano, naše armáda jsou silné dívky! A budeme ve skvělé formě!
  A dívka mrkla na své přátele. Všichni vybuchli smíchy, harpyje.
  Juliana navrhla:
  - Pojďme najít živou vodu a stát se skutečně nesmrtelnými! Bude to velmi cool!
  Dívky se usmály a mrkly na sebe.
  Victoria pak navrhla, vycenila zuby a všimla si:
  - Ano, bylo by hezké najít způsob, jak nestárnout. Jak dobré a krásné by to bylo!
  Dívka si představovala svět s několika kráskami a mladými muži. Možná ještě lepší bez vousů, aby byly obličeje krásnější a roztomilejší.
  Veronika s povzdechem odpověděla:
  - Ano, to je ta nejúžasnější věc, která může na světě být! Chceme věčné mládí a světlo.
  A dívka se zasmála a odhalila své perlové zuby.
  Victoria vyskočila a navrhla:
  Pojďme opravdu skončit se stářím! To je obecně nepřijatelné! Lidská těla by neměla stárnout!
  Veronica s úsměvem a skákáním zpívala:
  - Pane plukovníku, než zestárnout! Není lepší zemřít pro Rusko! V zájmu udatnosti a cti - nekecám! Odpověděl - že jsem červený? Nechci!
  Dívky se rozesmály ještě hlasitěji. Je to velmi krásné.
  Juliana se smíchem navrhla:
  - A pojďme omládnout všechny staré ženy! Aby vše zářilo jako slunce!
  Victoria souhlasila a vyskočila výš:
  - Za vlast a Mikuláše Velikého!
  Anna, tato rusovlasá bojovnice, promluvila:
  - Ale stejně jeptišky, navzdory modlitbám, nemládnou. I když mají svatého ducha. Takže začnete přemýšlet, kde je Boží spravedlnost?
  Victoria se zhluboka nadechla a odpověděla:
  - Po celé zemi se ozývá sténání... Kde jsi majitel, kde?
  Veronica zuřivě zpívala:
  Existuje mnoho skvělých lidí
  Čí činy žijí po staletí ....
  Existuje mnoho ptáků s jasnou tváří,
  Čemu se říká nesmrtelní!
  
  A hrdinové v eposech,
  Okamžitě porazili hordu...
  Rusko zrodí velkou moc,
  Basurman v bitvě se roztrhne!
  
  Ale jeden dvouhlavý orel,
  Car vládne slavný Nikolai...
  Pod nebem září,
  Modlíš se za něj, jdi do toho!
  
  Císař celého Ruska
  Co pozvedlo druh země...
  Skutečné poslání
  Pro pokrok a starověk!
  
  Porazil Japonce v bitvách
  Němci byli okamžitě poraženi...
  Hlas dívek je zvučný,
  Nikolay, náš Pane!
  
  A náš král v bitvě neustoupí,
  Při stavbě velkého obra...
  Tvrdě poráží protivníky,
  A ukázalo se, že jde o zběsilé zarovnání!
  Dívky unisono zachytily krásnou píseň. Jsou to tak úžasní a plní zpěváci. Mají tak krásnou písničku.
  Ano, úžasné dívky.
  Tak napsala zářivá Natasha, nejvelkolepější z dívek.
  Zde je nucena zastavit a střílet na nacistické letadlo. Hází granát bosou nohou. Sestřelí stormtroopera a zvolá:
  - Vítězství!
  Zoya také střílí a střílí extrémně přesně. Sestřelí fašistické letadlo a zařve:
  - Za komunismu, zemi sovětů!
  A její nahá, kulatá pata vyvrhne výbušný balíček.
  Vede oheň a Augustin. Je to krásná, velmi svalnatá a opálená dívka. A její měděně rudé vlasy vlají ve větru jako proletářský prapor.
  A s holými prsty, jako by házel granát se smrtící silou, extrémně ničivá síla.
  A řvát:
  - Za vlast a svobodu až do konce!
  Světlana také bojuje s divokým swoopem. A holými prsty u nohou vrhá granáty kolosální, vražedné síly. A roztrhá protivníky na roztrhané kusy.
  A vyje:
  - Za velký komunismus!
  A jak jazyk ukáže. A s holým, kulatým, růžovým podpatkem se dívka poddá výbušnému balíku.
  Přiznejme si to, tyto dívky jsou velmi bojovné.
  Třída válečníka - super!
  1. září 1947 se ve Třetí říši oslavilo osm let od začátku druhé světové války.
  Hitler a jeho zvěřinec oslavili událost společně s hodováním, tancem a gladiátorskými zápasy.
  Fuhrer seděl na luxusním křesle a pozoroval dívky tančící.
  Nejprve vyšli v šatech a botách, pak se začali svlékat.
  Dívky si svlékly oblečení a boty. A postupně zůstala jen v kalhotkách a tancích naboso.
  Vypadaly také moc pěkně.
  Führer zabručel jako divočák a otočil se na židli. Ale to jsou stále jen květiny.
  Zde dívky tančily a začaly zápasy gladiátorů.
  Nacisté opět začali jíst a uzavírat sázky.
  Führerův stůl byl luxusní a byly na něm bohaté pokrmy s různými chutnými věcmi.
  Hitler jedl ovoce s potěšením.
  Jeho nálada byla mírně bojovná a ne přehnaně veselá. Válka se protahovala a v posledních měsících dokonce sílil odpor Rudé armády.
  Rusové měli nový tank T-54, který byl lépe vyzbrojený a chráněný a dokázal odolat nacistům. A objevil se impozantní IS-7. Poslední nádrž je samozřejmě velmi drahá a náročná na výrobu a v zásadě ji nelze sériově vyrábět.
  Jeho dělo je ale schopné proniknout do německých tanků. Navíc, i když nejnovější stroj IS-7 neprorazí a projektil se odrazí, je docela schopný jej zneschopnit.
  Takže SSSR už má určitou moc.
  Ale první dvojice vběhne do arény. Děti začínají boj. Z jedné strany vyskočili dva asi deseti nebo jedenáctiletí chlapci s trojzubci a sítí. Byli ve stejných červených plavkách.
  Běželi a blýskali nahými podpatky. Uklonili se Führerovi a ohnuli svá pohyblivá záda.
  Hubená, svalnatá těla stále opálených malých kluků, kterým se nedá říkat ani puberťáci.
  Hitler si představoval, jak je bičují nebo že jim jejich malé kulaté paty spálí rozžhavené páčidlo - to by bylo skvělé.
  A tady vyběhli další dva chlapci s meči a štíty. Také nazí a bosí v modrých plavkách. Jejich výzbroj je ale asymetrická.
  Členové zvěřince se začali sázet.
  Chlapci jsou přibližně stejně vysocí a staří. Vybráno, aby bylo zajímavé. Obě strany budou bojovat na život a na smrt. I když prominou, pak budou mučeni ve sklepě s povinným poletáním pat.
  Zde jsou sázky. Hitler trvá na utajení sazeb. Jinak se prostředí neodváží postavit proti Fuhrerovi.
  A tak se alespoň nebude vyjednávat boj.
  A ať bojují obě strany.
  Kluci se na sebe vrhli a pojďme se ohánět meči a trojzubci. Bylo vidět, že nejsou moc dobře vycvičení, ale měli nápad. Jednoho zapletli sítí a pojďme píchnout do trojzubců. Pak ale chlapec dostal na rameno meč. A byl tam škrábanec.
  Děti se dál bodaly a řezaly. Krev se okamžitě rozlila. A bosé nohy chlapců zanechávaly šarlatové, půvabné stopy.
  Führerovi se líbilo, když se chlapci navzájem zabíjeli. A když bez lítosti krájí a trhají.
  Tady už byli kluci v ráně a jeden z nich skončil. A vrhli se s meči k druhému. Dohnali ho také a donutili ho uklidnit se. Ani jsem nemusel prosit o milost.
  Zabitým chlapcům byly spáleny paty a byly zaháknuty háky. A odtáhl ke krokodýlům.
  Dva přeživší v modrých kalhotkách odpověděli a léčebný blok. I oni byli píchnuti trojzubci.
  Hitler nebyl tímto bojem příliš nadšený a poznamenal:
  - Ano, něco není tak dojemné! Kdy obsadíme Stalingrad?
  Mainstein odpověděl s úsměvem:
  - Útok již začal a naše jednotky jsou tentokrát mnohem lépe připraveny!
  Führer souhlasně přikývl.
  - Věřím! Odvedli jsme skvělou práci!
  Guderian poznamenal:
  - V SSSR se zatím T-54 vyrábí v mizivém množství a my máme jako tanky obrovskou výhodu!
  Hitler souhlasil:
  - Ano, máme! Ale můžeme to ztratit!
  Guderian sebevědomě prohlásil:
  - Pyramidový tank je dokonalost sama, Rusové ho nevylepší!
  Führer zatleskal rukama:
  - Raději budeme sledovat boj!
  Tentokrát do arény vstoupila krásná dívka s blond vlasy. Měla na sobě provázkové bikiny. A samozřejmě naboso a velmi sexy.
  Hitler poznamenal:
  - Skvělý bojovník!
  A soupeř byl hodný i v tomto případě medvěda hnědého. Docela velký a nebezpečný.
  Dívka byla ozbrojena mečem a dýkou. A vysoký, svalnatý, už docela zkušený borec.
  Zkroutila bosou nohu a zapištěla:
  
  Pozdravují vás ti, kteří se chystají zemřít!
  Hitler křičel:
  - Ne! Chci, abys žil!
  Krásná dívka přikývla.
  - Se bude snažit!
  Führer vsadil a zavrčel:
  - Vsaďte si také na medvěda, jinak nic nevyhrajeme!
  Sázky probíhaly mačkáním tlačítek. Hitler usrkl pomerančového džusu, ve kterém plavala zmrzlina.
  Bitva začala... Medvěd byl hladový a rozzlobený a zuřivě zaútočil. Dívka ho odstranila mečem a uklonila se na stranu. Medvěd zařval řevem, jak by se řítil. A válečník se znovu posunul.
  Je vlastně rychlá. Rány mečem do obličeje. Ale bestie se otočí a chytí gladiátorku svými drápy na břiše. Na lisu byly krvavé škrábance.
  Führer s potěšením poznamenal:
  - Dobrý boj.
  A zeptal se Speera:
  - Můžete zvýšit produkci disket?
  Ministr vyzbrojování a munice sebevědomě odpověděl:
  - Samozřejmě, že můžeme! I když technologie je zde poměrně složitá. Ale tyto stroje prakticky neutrpí ztráty, s výjimkou havárií. A jejich počet v řadách roste.
  Dívka mezitím sekala medvěda. Zvracel krev. A minul dýku v oku. A už to bylo smrtelné. Šelma v agónii poškrábala dívku a zmlkla.
  Odhodila to a vstala. Položila na medvěda svou holou, dlátovou nohu a zařvala:
  -Vítězství!
  Její podprsenka praskla z drápu šelmy a její ňadra jsou vepředu odhalená a poškrábaná. A trochu seřízněte záda. Ale není to nic vážného. Dívka ale krvácí. A od medvěda a vůbec louže.
  Hitler ji políbil a poznamenal:
  - Jsi milý!
  Poté velký diktátor nařídil:
  - Odměňte ji železným křížem ve stříbře a pošlete ji na tři dny do letoviska!
  Poté dívka odcházela velmi spokojená.
  Bojovníci znovu bojovali. Tentokrát se proti dívce se dvěma šavlemi postavili dva asi dvanáctiletí chlapci. Chlapci měli krátké meče a štíty.
  Rvačka byla ve stejných plavkách, včetně dívky. Zápas sliboval, že bude zajímavý.
  Dívka se pohybovala dobře, ale kluci jsou dobře trénovaní. A boj byl soutěživý.
  Fuhrer se zeptal Guderiana:
  - Je tank IS-7 dobrý?
  Velitel a stratég upřímně odpověděl:
  - Není to špatné auto! Do čela to nebere ani 128milimetrové dělo. Dokáže jím proniknout pouze nejnovější a stále vzácná vysokotlaká zbraň. A pak potřebujete velký kalibr a uranové jádro.
  Fuhrer se zasmál a poznamenal:
  - Stalingrad se nesmí opakovat!
  . KAPITOLA #14
  2. září 1947 se o město na Volze rozpoutaly tvrdé boje. Ženský odstřelovací prapor pod velením kapitánky Natašky Kaktusové zaujal obranné postavení v ruinách na Volodarské ulici. Za ruinami se schovávaly dívky se samopaly a puškami, svázané svazky granátů.
  Sama Natasha je ve skvrnité tunice přes nahé tělo, v krátkých kalhotách a naboso. Krásná a křivá dívka se silnými boky, hubeným pasem, krátkým sestřihem pod polovičním boxem. Obličej je velmi výrazný, s mužnou bradou, modrýma očima široce od sebe. Světle hnědé vlasy zešedivěly prachem, vysoká hruď, tvrdý pohled. Kapitánka Natasha bojuje už více než pět let a i přes své mládí toho viděla hodně. Dívčí nohy jsou pokryty řeznými ranami a modřinami. Dívka je pohyblivější k pohybu naboso než hrubé a neohrabané boty.
  Holá podrážka cítí sebemenší vibrace půdy, upozorňuje na blízkost miny a samotná matka země dodává výdrž. Na jednu stranu dívce ztvrdly nohy, nebály se rozžhaveného kovu ani ostré suti ruin, ale na druhou stranu neztratily citlivost a pružnost, varovaly přes řev před pohybem. tanky.
  Sladká Natashka drží granát s přivázaným balíčkem výbuchu. Je nutné se doplazit k impozantnímu německému tanku "Lion", který zalévá ulice kulomety.
  Mirabela se plazí vedle ní. Také bosé, takže se ukázalo, že všechny dívky z praporu byly z bot a napodobovaly svého velitele. Její zaprášené podrážky se zostřují, když se dívka plazí po čtyřech. Mirabeliny žluté vlasy jsou rozcuchané a dlouhé... Trochu krepaté. Sama dívka je štíhlá, hubená, malého vzrůstu. Dokonce si ji lze splést s dívkou, s úzkými rameny a zdánlivě velkou hlavou.
  Mirabela už ale zažila hodně. Podařilo se jí navštívit jak fašistické zajetí, když přežila kruté mučení, tak doly, odkud se jí nějakým nepochopitelným zázrakem podařilo uprchnout. Ale při pohledu na její dětskou, něžnou tvář nikdy nemůžete říct, že by byla bita gumovými holemi na patách, tělem jí procházel proud.
  Mirabela střílí... Voják Třetí říše, v tomto případě Arab, padne mrtvý a jeho tlama zvedne písek a suť.
  Natashka vsune hromadu granátů pod hromadu odpadků. Teď se sem připlazí devadesátitunový "Lev" a vyhodí to do povětří. Dívčiny modré oči se na její tváři lesknou jako safíry, snědé od spáleniny a prachu.
  Zkušenosti naznačují, že dobře chráněný tank nyní změní polohu. "Lev" má 100 mm boční pancíř a dokonce i pod úhlem. Čtyřiatřicátky jím neproniknou, šanci mají jen těžké IS, případně SU-100, nebo T-54. Ale cílem jsou housenky. Hlavní věcí je zbavit auto mobility ...
  Světlana vypálí dávku z kulometu... Voják, nikdo neví jaké národnosti, padá. Němci, kteří dobyli většinu východní polokoule, si váží árijské krve a vrhají do bitvy koloniální jednotky: Araby, Afričany, Indy, různé Asiaty a Evropany. Zvýšil se i počet Poláků - kteří jsou z kolébky zvyklí bolševické Rusko nenávidět. Bojují zde ukrajinští nacionalisté, donští kozáci, Čečenci a celý kavkazský kaganát. Hitler vychoval celou internacionálu.
  Spousta nepřátel...
  Světlana se kulometné palbě obratně vyhýbá. Kulka se téměř rozlomila, zčernala od prachu, kulatý dívčí podpatek. Krásná kapitánka dokonce cítila lechtání, jak blízko proletěl dárek velkého kalibru. Dívka se pokřižovala a zašeptala:
  Ani kulka nás nezastaví!
  Mirabela střílí zpět... Další dívka Angelica - velmi zrzavá, nadprůměrně vysoká a svalnatá, navzdory skromným přídělům. Také velmi hezká dívka s luxusními boky, vyhrnutým pasem, ne žensky širokými rameny a vysokými prsy.
  Angelica bojuje jen v šortkách, tunika je roztrhaná na cáry a rozpadající se na prach a po Volze nejsou doručeny nové uniformy. Nedej bože přenést více munice a kapku jídla pro vyčerpané sovětské jednotky.
  Angelica je tedy téměř nahá, nohy má poškrábané, hlavně kolena. Kus střepiny zasáhl chodidlo pravé nohy a bolí to, špatně se chodí.
  Zrzavá, zaprášená, skoro nahá Angelica kroutí svou hezkou, ale zároveň tvrdou tvář. Dívka, která střílí, říká:
  - Pán, Moskva a Stalin jsou nad námi!
  A odřízne útočící nacisty, sama se sotva stihne vrátit.
  Ruiny a úzké uličky znesnadňují otočit se hrozivým německým tankům. Zde je téměř dvě stě tun "myší" a nemohou vůbec projít ...
  Jak Světlana očekávala, "Lev" se trochu rozjel a zahrabal se do hromady odpadků. Došlo k výbuchu. Housenka praskla, odletělo pár poškozených válečků.
  Zraněný tank se zastavil a z hlavně mu vylétla střela...
  Někde v dálce zaburácel a zanechal ruiny. Blondýnka Světlana zasyčela jako had:
  - To je můj výpočet! Otevřel účet...
  Dívka-kapitán je opět nucen odplazit se. Němci a jejich satelity nemohou využít svou technickou převahu v troskách. Vinou tvrdohlavého Hitlera uvázly hordy Třetí říše v pozičních bitvách v poměrně velkém a dobře opevněném městě.
  Mirabela hodí granát. Nutit je dělat salta na sestřelené Němce nebo Araby, převracet se. Jeden z nacistických ozbrojenců si utrhne ruku a pověsí si na ni anglické hodinky s kompasem.
  Mirabela říká s úsměvem:
  - Co vám ukazuje kompas - cesta do pekla!
  A krásná dívka setřese ze svého zaprášeného podpatku kus ulpělé keramiky.
  Angelica se také práší se svými pevnými, plnými ňadry. Bradavky jsou téměř černé od nečistot a svědí. A zkuste se umýt. Opět se musíte hrabat, když čmárají německé samopaly. A plazit se plastovým způsobem.
  Prapor dívek drží své pozice, i když dochází k ostřelování. A trhají těžké granáty a z nebe padají bomby... Ale odvahu sovětských hrdinek nic nezlomí.
  Zde Světlana vidí, jak se Panter plazí. No, tenhle tank už není tak děsivý.
  Můžete to udeřit do boku. Dívka kýchla a vyplivla prach, který jí lezl do elegantních úst. Vzala do ruky granát, zatížený výbušným balíčkem. Musíte se nepozorovaně připlížit. Ale kolem je tolik kouře.
  Angelica se začala plížit a spočívala na odtoku holými prsty a lokty. Byla jako kočka sledující myš. Dívka si pamatovala válku z toho hrozného léta čtyřicátého prvního roku, kdy Wehrmacht zrádně napadl rozlohy SSSR. Neměla ani ta dívka, skoro ta dívka strach? Zpočátku ano, ale pak si zvyknete. A neustálé výbuchy granátů už vnímáte jako obyčejný hluk.
  A teď to explodovalo velmi blízko. Dívka se plácla na břicho. Úlomky se řítí shora jako hejno divokých včel. Angelica šeptá s popraskanými rty:
  - Ve jménu spravedlnosti, Pane!
  Dívka zrychlí plazení a hodí granát s nasazeným balíčkem výbušniny. Současnost letí v oblouku. Je slyšet výbuch, tenčí boční pancéřování Panthera se hodí. Německý tank začíná hořet, bojová souprava exploduje.
  Světlana s úsměvem zašeptá:
  Děkuji ti Pane Ježíši! Věřím jen v tebe! Modlím se k tobě sám!
  Zlomí pantera. Utržený dlouhý kmen je pohřben v troskách. Čelní pancíř, oddělený od bočního pancíře, připomíná lopatku.
  Světlana, jejíž oči, na tváři hnědé od prachu a spáleniny sluncem, jiskří chrpy, říká:
  - Čím více dubů má nepřítel, tím silnější je naše obrana!
  Angelica je velmi sexy, v černých kalhotkách a nahém, zaprášeném, silném těle. Dívka je velmi chytrá. Dokáže házet střepy skla holými prsty na nohou.
  Nyní hodila svou půvabnou, prachem pokrytou nohou ostrý předmět. A uvízl přímo v hrdle fašisty. Krásná Angelica blábolila:
  - A já jsem sexsymbol a symbol smrti!
  Dívka, po které se znovu plazila, střílela. Vedl oheň a Světlana.
  Kapitánka krásy Natasha, která porazila fašistu, zaštěbetala:
  - Život je řetěz a maličkosti v něm jsou články...
  Mirabela vystřelila, rozřízla Fritzovu hlavu a dodala:
  - Odkazu nelze nepřikládat důležitost!
  Světlana, opět střílející přesně, zaskřehotala:
  - Ale nemůžete jít v cyklech na maličkosti ...
  Mirabela vystřelila přesně a dodala:
  Jinak vás řetěz obepne!
  Další dívka Olimpiada, také velmi krásná, spolu s průkopnicí Seryozhkou připravila minu na drátu. Ti dva ji postrčili... Zákeřný booger vlezl do housenky "Tigra"-2. A jak tohle německé auto s dlouhou hlavní vybuchne.
  Blonďatý chlapec Sergej zvolal:
  - Naše Rusko, ty máš kýbl!
  A sotva stačil uskočit z padající střechy, blýskl se černými, sraženými podpatky.
  Olympias pohladila chlapce po krku a řekla:
  - Jsi velmi chytrý!
  Pionýr se dostal na frontu a připojil se k ženskému praporu. Chlapec je také velmi kreativní. Vyráběl například letadla na sestřelování fašistických útočných letadel. Když se Focke-Wulfové neboli TA-152 zvednou, ozve se neuvěřitelně ohlušující řev.
  Němci stávkují za doprovodu Wagnerovy symfonie. Taková majestátní melodie.
  Olympias podrážděně říká:
  - Pořád se nás snaží vyděsit!
  Pionýrský chlapec zpíval s patosem:
  - Ruský válečník se nebojí smrti,
  Smrt nás nevezme pod hvězdnou oblohu!
  Neboť svaté Rusko bude tvrdě bojovat,
  Nabil jsem mocný kulomet!
  Olympias, vysoká, svalnatá dívka, se širokými boky a rameny, je typická selanka. Šaty byly během bojů roztrhány na hadry, silné nohy jsou holé, vlasy spletené do dvou copů a silně zaprášené.
  Serjožkovi je pouhých jedenáct let, je hubený podvýživou, poškrábaný a špinavý chlapec, jen v šortkách. Chlapcovy přirozeně bílé vlasy zešedivěly a přes tenkou, opálenou a špinavou kůži prosvítala žebra. Nohy strašně sražené a v popáleninách, pohmožděninách, s puchýři. Je pravda, že osud uchránil dítě před vážnými zraněními.
  Na jeho pozadí se olympiáda zdá velká a tlustá, ačkoli dívka není vůbec tlustá, ale se silným, trénovaným masem na kostech. Navíc se zdálo, že hlad vůbec neovlivnil její štíhlou a mohutnou postavu.
  Dívka střílí z těžké protitankové pušky. Německá auta se v čele propíchnout nedají, ale ve stopách šance je.
  A mohutný "lev", který dostal do podvozku těžkou výbušninu, začal vyfukovat kouř jako silný kuřák.
  Seryozhka zpíval zlomyslně:
  - Smradlavý Fritz si bez přemýšlení zapálil cigaretu u vchodu! Samozřejmě se dostal do velkých problémů!
  Olympias, mihotající se svalnatými, opálenými lýtky, předváděla stepařský tanec s holýma, krásnýma nohama. Dívka zpívala:
  - Svaté ruské tváře blikají z ikony ... Nedej bože, abyste namočili alespoň tisíc Fritze! A pokud někdo buzeruje víc než fašisté, tak vás za to nikdo, věřte, neodsoudí!
  Pak znovu nabila protitankovou pušku a znovu vystřelila. Německý transportér opět vyfoukl kouř.
  Dívčí prapor způsobil Fritzovi značné škody. Utrpěl ale i ztráty. Zde byla jedna dívka roztržena vejpůl a její tvář i přes prach tak zbledla.
  Většinu Stalingradu už nacisté dobyli, ale to, co z města zbylo, se nechce vzdát a vzdát se.
  Světlana se mezitím snaží prorazit "Tygra". Silný německý vůz, dostal granát do boku, ale nepodlehl. Otočí se, aby vystřelil z děla. Dívka se musí zavrtat do země a suti, aby ji nerozdrtila tlaková vlna uvolněná přítomností.
  Světlana tiše zašeptá:
  - Mami, tati, omlouvám se!
  Mirabela hodila na Tygra granát, který explodoval na jejím čele. Dívka zasyčela:
  - O tom, že světelná výuka v zimě na jaře... Bez výjimky opakuji, že Hitler je morový parchant!
  Angelica, která přerušila zrak nacistů a lila na ně vodu, napjatá:
  - V rakvi jsem teď viděl Führera! A kopla chudáka přímo do oka!
  Zrzavá dívka skutečně hodila granát na tank holými prsty. Zasáhla hlaveň... Následovala exploze a tlama "Tigra" byla rozdrcena.
  Zbabělý Němec to vzal a couval.
  Světlana si odfrkla nosními dírkami:
  - Naše, vaše se nepodvolí!
  Mirabela porazila hitlerovského žoldáka kulkou a zpívala:
  - A ten padouch si nedělá legraci! Ruce a nohy, kroutí ruskými provazy! Zaboří zuby do samého srdce... Vypije vlast až do dna!
  Světlana se zachichotala a vyštěkla:
  - Vůdce divoce křičí, trhá se!
  Mirabela vystřelila a dodala:
  - No, smrtka, šklebí se!
  Objevil se ještě nebezpečnější "Shtumrtiger". Ničí celé budovy a bunkry. Navíc se nepřibližuje pozicím sovětských vojsk. Vůz drží pod krytem němečtí samopalníci.
  Světlana vidí, že přiblížit se k pozicím Fritze je nereálné. Ale na obloze Focke-Wulfové. Jeden z těchto strojů letí blíže k sovětským pozicím. Dívky na ni začnou střílet.
  Angelica hodí granát a zuřivě říká:
  - V hluboké smrti - není odpuštění!
  Poté se dívka otočí od kulometu. Rychle se vrátí zpět. Relativně nový německý tank "Panther" -2 s malou věží a nižší siluetou rychle vyjíždí nahoru.
  Několik dívek hází granáty na německé auto. Po obdržení dárků zamrzne a nemůže se otočit.
  Angelica hvízdla a zasyčela:
  - Toto je nový útok! Roztrháme jí ústa!
  Panther-2 zavrčel a vystřelil ze své silnější zbraně.
  Ohnivý sloup rozdělil vzduch a okamžitě zahřál a elektrolyzoval atmosféru.
  Angelica se zachichotala, skořápky proletěly kolem polonahé dívky. Nestydatá zrzka zavrtěla boky a řekla:
  - A Newton porazil nepřátele, shodil jho z trůnu! Fritz nařídil svůj Newtonův zákon!
  Stalingrad byl celý pohlcen požáry, kdy se zdálo, že ohnivé jazyky olizují oblohu a praskají fialové, oranžové a šarlatové jiskry! A každá jiskra je jako duch utíkající z pekelného hradu.
  Světlana, která srazila německého bojovníka, blýskla modrýma očima a zpívala:
  - Co kňučíš špatná stará žena? Věř mi, jen psychiatrická léčebna pro tebe pláče!
  Mirabela zpívala v chorálu a střílela na nacisty:
  - Jak dobré je lehnout si do trávy a udeřit Fritze do hlavy! Připravte pro Fuhrera obklad a pošlete kulky ze samopalu!
  Dívka se divoce zachichotala a překulila se z břicha na záda. Vyrobil jsem kolo s nohama. Granát vyletěl nahoru. Létající Focke-Wulf, který dostal šrapnel pod břicho, se rychle vznesl výš. Je vidět, že ho zranily ostré úlomky. Fašistické stvoření začalo hořet a začalo ztrácet kusy zlomených křídel.
  Světlana, když viděla, jak Fokke ztrácí výšku, zaskřehotala:
  - To je semafor! Na palubě visí sekera!
  Německé letadlo explodovalo a rozmetalo trosky do všech vzdálených koutů oblohy. A kam se podělo fašistické eso. Udělal jsem poslední zatáčku. Kat šel popelem, ne pilot!
  Mirabela kýchla, rozprášila prach a řekla:
  - Být či nebýt? To není otázka!
  Angelica znovu hodila kus skla nohou, a to tak moc, že zasáhlo oko a vyšlo na Fritze zezadu hlavou:
  - Jsem tanková armáda! A musíte se léčit!
  Němci a jejich satelity se snažili postoupit a házeli před sebou granáty. Taková taktika proti dívkám nefungovala. Zde Seryozhka nasadil katapult a jak zasáhne nepřítele v reakci.
  Pionýrský chlapec zařval:
  - Santa Claus trhá Hitlerovi ústa!
  Náboj katapultu, pronikajícího do davu nacistů, je rozptýlil a zároveň se převalil ve vzduchu. Fritz spadl a rozbil se o trosky zdí.
  Tank "Tiger" -2, který ztratil rovnováhu, se srazil se "lvem". Oh, Levo, kde je tvé impozantní jméno?
  Světlana se usmála a odpověděla:
  - Výborně, Serjožko!
  Chlapec agresivně zavrčel.
  - Pioneer je vždy připraven!
  Dívka v odpověď zatřásla bosou nohou.
  Dívka-kapitán začala znovu přibíjet hřebíky. A Olympias polechtal Serjožkovu úzkou nohu, jak ji má těžkou! Není divu, že se chlapec nebojí proběhnout ohněm.
  Mirabela v chorálu řekla:
  - Mládí je dobré - stáří je špatné!
  Angelica, tato veselá zrzka, souhlasila:
  Není nic horšího než stáří! To je skutečně ten nejhnusnější stav ze všech možných!
  A dívka udělala skok převratem. Na chvíli si představila hnusné babičky. Ne, nesrovnávejte, stará žena s dívkou. A jaká krása, ve štíhlých tělech.
  Angelica to vzala a zazpívala:
  - Tok za rokem, roky v karavanu,
  Stará žena tře hennu v hmoždíři...
  A co moje štíhlá postava,
  Nechápu, jak zmizelo mládí!
  Světlana zamrkala očima, srazila Němce ranou do slabin a poznamenala:
  - Ne! Přesto je ve válce takové kouzlo - zůstat navždy mladý! Vždy opilý!
  Olympias vložil do katapultu nový náboj. To je něco jako dobrý hmoždíř. Dívka zasyčela:
  - Neprojít, ale projít!
  Serjožka zašoupal hubenou, ale hbitou nohou a zaštěkal:
  - Fritz tvář!
  A granát spolu s výbušným balíčkem vlétl v plné parádě do pozic nacistů.
  Ano, Stalingrad jim nebyl dán. Přepadení trvá už třetí měsíc od konce června, ale město nestihlo všechno pobrat. Na jiných sektorech fronty dosáhli nacisté úspěchu, ale ne na tomto.
  Světlana vystřelila z pistole a zavrčela:
  - Všechno je nemožné, je to náhodou možné... Není třeba dělat vesmír příliš komplikovaným!
  A trefil benzínovou nádrž motorky. Stroj explodoval a ohnivé víry osvětlovaly zakouřenou krajinu. A Němce roztrhala ohnivá tlapa.
  Dívčí kapitán křičel:
  - Rád zabíjím zlo! A to je nejvyšší dobro!
  Mirabela mlátila do Němců dávkou a zasyčela:
  - Pojďme si hrát na dikobraza!
  Angelica zahájila palbu, přesněji. Několik černochů zůstalo ležet na troskách pokrytých kopím:
  - Zabijte nepřítele! - zašeptala dívka.
  Mirabela hravě zpívala:
  - Když jsem natřel Hitlera rtěnkou, Mainsteina lakem na vlasy, vtáhnu tě do zajetí princezny, věrný pes tě hlodá!
  Světlana, střílela, zasyčela:
  - Pojď večer, Adolfe, oběs se... Přestaň si klamat hlavu! Pojď večer, leť jako gyrfalcon - tvrdě porazit nácky!
  Mirabela vztekle řekla a srazila helmu z hlavy stormtroopera:
  - Můžeme! A budeme!
  Dívky z praporu "Lenin" zastavily postup cizích jednotek. Fritz postoupil vpřed a doslova vyhazoval mrtvoly do prostoru. Nepomohl ani tank "Lev", do kterého se vkládaly naděje. Zde je modifikace stroje se 150 mm kanónem.
  Angelica srazí kámen přilepený k její nahé bradavce. Ta dívka má tak krásná a plná prsa. Dívka hází granát nohou. Noha je silnější než paže a hod jde dále.
  "Lev" dostal mezeru v housence a zastavil se. Výstřel z jeho silných úst. Rachot a kolaps.
  Angelica, plivající, říká:
  - Ruský válečník nesténá bolestí!
  A dívka znovu střílí. A dělá to mimořádně dobře. Fašista vyklánějící se z věže padá zpět.
  Zrzavá, téměř nahá dívka říká:
  - Marně nepřítel věří, že se mu podařilo rozbít Rusy! Kdo se odváží, útočí v bitvě, nepřátele zuřivě porazíme!
  A Angelica válcuje svaly lisu, které má velmi vyražené.
  Ach, jak jsou dívky krásné! Nechci, aby někdo z nich zemřel.
  Stalenida běžela... Velmi krásná dívka s nadýchanými bílými vlasy. Nějak se jí podaří je namazat nějakým lektvarem, aby se neušpinily.
  Dívka je velmi krásná, s postavou Venuše, jen více tónovaná a reliéfní. Oblečení na ní, jen podprsenka a kalhotky. Vše ostatní už bylo roztrháno. Ale jak půvabné jsou nohy! To není dívka, ale pečeť dokonalosti, koruna krásy.
  Pohybuje se zvláštním způsobem, jako veverka. Bosé nohy a mihotání a paty překvapivě zůstávají čisté. Stalenida střílí a fašista dostane vřed na hrudi.
  Dívka říká:
  - Loajalita k vlasti je nejvyšší slovo!
  Angelica se smíchem poznamenala:
  - Sundej si podprsenku a zůstaň jako já v šortkách!
  Steelenida negativně zavrtěla hlavou.
  - To není vhodné!
  Angelica zavrtěla boky, trefně vystřelila a zazpívala:
  - Člen Komsomolu se stal neobvyklým! Takhle chodit s odhalenou hrudí je velmi neslušné!
  Steelenida se zachichotala a poznamenala:
  - Proč přinášet radost Fritzovi, podívejte se na naši krásu!
  Angelica odpověděla rozhodně:
  - Naše krása je smrtící!
  Ocelová dívka se zachichotala a vystřelila na TA-200. Nacistické auto začalo hořet. A krásná blondýnka vykřikla:
  - Smrt zlu!
  Angelica se zachichotala.
  - A život je dobrý!
  Steelenida, když viděla, že Němec padá, zavrčela:
  - To je nejvyšší hodnota! Nemyslete si nacisty, že jste vyhráli!
  Angelica zpívá:
  - Čekání na vítězství! Vítězství čeká... Ti, kteří touží rozbít okovy! Čekání na vítězství! Čekání na vítězství! Budeme schopni porazit nacisty!
  Krásná dívka a její nahá prsa se chvějí. Dobře s holým trupem v horku, které umocňuje oheň.
  Světlana teď vypadala mnohem odhodlaněji. Střílela na Fritze ze samopalu a štěkala:
  - Vykastruji tě!
  A skutečně nacisté dostávali smrtící dárky a rakve! A dívka jim ukázala postavu, pojďme postavit holé prsty. A pískal jako slavík-loupežník. A to přes prsty dolních končetin.
  Dívka kapitánka je velmi chytrá. A šumivé. A už vůbec ne krutý. I jí je někdy líto nepřátelských vojáků, kteří mohou mít děti, které budou plakat pro své mrtvé otce.
  Světlana však takové myšlenky od sebe zahání, takže se vám z nich chce propuknout v pláč. Ale nebyli to Rusové, kteří přišli k Němcům loupit a zabíjet. Ne, to jsou Němci a do ruských prostor vtrhla celá agresivní smečka cizinců z celého světa.
  Světlana se pokřižovala a vypálila na Fritze, který se pokoušel tiše přiblížit k pozicím ruského Fritze... Kulkou vyražené oko a mozek mu vytekly.
  Dívka-kapitán se usmál a vtipně řekl:
  - Přímo z očí do očí, z hlavy na hlavu!
  Světlana přesně vystřelila a postranním vozíkem trefila motorku. Auto se začalo trhat a kulomet odletěl a několikrát se převrátil. Pak se jeho tlama zabořila do trosek.
  Dívka si odřela holou, zaprášenou podrážku o suť. A znovu zamířila. Její veselá, mladá tvář se spíše ušklíbla. Dívka zpívala:
  - Ne, říkali jsme fašistům, naši nestrpí, aby se ruský voňavý chléb jmenoval slovem brod!
  Mirabela provedla velmi přesnou střelu, ze které se Focke-Wulf vzplanul a zaštěbetal:
  Pro šmejda je samozřejmě volba jasná,
  Za dolary je připraven zradit Rusko ...
  Ale ten ruský muž je tak krásný
  Že je připraven dát svůj život za vlast!
  Dívka udělala salto a ukázala nacistům fík, rolovala a kulky se té krásy nedotkly.
  Objevila se Angelica, tato kráska, téměř nahá a špinavá jako ďábel, hodila granát hned dvěma nohama. A zkontrolovala:
  - To, co mám, je... Fritz v ostrém boku!
  Olympias opravila Angeliku:
  - Ostrý, do strany, a ne do ostré strany!
  Dívka se zahihňala, zatřásla melounovými prsy a vypustila granát pomocí granátu s výbušným balíčkem. "Tiger" byl zasažen do tlamy a toto pokřivené umělecké dílo se vyhnulo.
  Poté nacistický tvor ustoupil. Začala se plazit jako želva chycená v ohni.
  Světlana zpívala a vesele mrkala:
  - A "Tygr" couvá a Němci se schovávají!
  Panenský prapor manévroval pod útokem, nálety a těžkými děly. Zde zasáhly proudové bombardéry, k nebi se zvedly rozbité rozžhavené strmé svahy. A kameny byly v plamenech. Naštěstí žádná z dívek nezemřela, ale na onen svět odešli muži - kterým to není tak líto! A duše létají - některé do nebe a jiné do pekla! Kde už čekají čerti s vidlemi na ty, kteří nevěřili v Ježíška.
  Angelica je nejsvůdnější ze vzteklých válečníků: no, mohou nacisté ze svého "Sturmtigeru" skutečně střílet na pozice sovětských jednotek a zabíjet rudé válečníky?
  A dívka popadla bosýma nohama granát a točila se v kaskádách kotrmelců. A točit rychleji a rychleji. A pak vší silou hodila dar smrti do široké tlamy Stormtigera. Nahé, opálené nohy krásky zablýskly a granát vletěl do široké tlamy. A silný stroj se nejprve dusil a pak se řítil. Dva "královští tygři", kteří stáli po stranách "Sturmtiger", byli vyhozeni nahoru a rozptýleni různými směry. Válce se z nich utrhly, spadly dolů a létaly jako zlomený náhrdelník královny.
  Tlaková vlna odhodila Angeliku a dívka letěla hlavou dolů. A byla převrácena, zhoupána a vržena. Ale kráska přesto přistála, ostré sutiny a drcené kameny se jí zaryly do holých podrážek. Holčičku to bolelo a i přes mozolnatou nohu se jí propíchla špička.
  Ale Angelica našla sílu vstát a zakřičet:
  - Vy fašisté budete v popelu!
  Světlana a další dívky byly vymrštěny výbušnou vlnou a dokonce lehce rozdrceny. Ale žádná z krásných bojovnic nezemřela. Dívky potkal hurikán a dobře mířená palba. Potlačování vyskakujících nacistů a dalšího agresivního hmyzu obléhajícího SSSR.
  Mirabela zpívala s velkým nadšením:
  - A až nás trubka Páně vezme do bitvy, budeme přátelé s Komsomolci! A z vůle Jehovy budu u nebeské události!
  Angelica setřásla prach ze svých zakrvácených podrážek a zazpívala:
  - Lenine, párty, Komsomol! Posíláme Fuhrera do blázince!
  Dívky se začaly ohlušující smát a Seryozhka zděšeně a podrážděně řekla:
  - A můj katapult, ne tak přesný - jako ty holé a silné nohy Angeliky!
  Olympias, hrající si se svaly paží, řekla:
  -No nic! Pořád přemýšlíš. Něco chladnějšího!
  . KAPITOLA #15
  Válka se evidentně protahovala a obě strany toužily ukončit tento zatracený masakr co nejdříve. Nacisté byli unavení a sovětské síly byly také znatelně vyčerpané.
  Nacisté uvízli v bojích o Stalingrad. A pěkně vyčerpaná. A samozřejmě byli unavení.
  A tak zde Stalin nabídl mír za mírných podmínek.
  Pomyslel si Führer. O nabízení příměří Stalinovi. Všechny stejné, do jaké míry můžete prolévat krev. To je opravdu nepříjemné pro každého. A Japonsko nějak podvádí a nespěchá do útoku. Také se chová špatně.
  V každém případě Hitler poslal 25. října 1945 telegram Stalinovi s návrhem zastavit se do 8. listopadu 1947, právě včas na oslavu dne Mnichovského puče a v důsledku tohoto skutečného nástupu k moci nacistů, všechny nepřátelské akce.
  Stalin, který už seškrábal poslední zálohy a stavěl desetileté chlapce a sedmdesátileté muže na mušku, samozřejmě takovou nabídku rád přijal.
  Ale boje byly stále v plném proudu. Němci se pokusili obklíčit Ordzhonikidze nebo Groznyj. A sovětské války vedly jen zuřivě a velmi tvrdě.
  Alenka hodila ladnou bosou nohou granát a zaštěbetala:
  - Jsem velmi cool holka!
  Anyuta to vzala a zasyčela, ukázala jazyk a vycenila zuby:
  - Rozbijeme...
  A také vypustit granát holými prsty. A trefit se do tlamy nacistického tanku.
  Rozdělila kufr a propukla v smích. No, holka. Všem holkám holkám!
  A tady je zrzavá Alla. Jak odpálit granát bosou nohou. Jak je v prdeli. A rozhází všechny. Tady je ta dívka! A drtí nacisty a hrabe holé nohy.
  - Jsem rusovlasá liška!
  A pak Maria vzala a hodila dar zničení holými prsty na nohou. Po vyhladil nepřátele. A nakrájíme na kousky. Taková cool holka se zlatými vlasy. A také velmi příjemné. Nádherná dívka. A jak bude zatáčka. A smést fašisty.
  Ukázala jazyk a zpívala:
  - Jsem tank a dívka... Koupím si kabát z ovčí kůže! A Spartak jde do bitvy ... Existuje velmi odolný tank!
  A tu Matryona vzala a nahými podrážkami hodila celý jazyk se zrny. Má tak silný tisk. A nohy jsou silné. A otočil "Panther" -5.
  Jaké auto je to "Panther" -5. Odlehčená verze tanku z řady E. Hmotnost asi čtyřicet pět tun. Dobrá ochrana v čele, horší na boku. Jméno je převzato od dravé kočky. Kvůli nejhorší ochraně boků ne nejoblíbenější nádrž. Nacisté ze všeho nejvíc milují Aghu. Ti ze všech úhlů jsou chráněni. Ale protože řada AG má malý a velký počet válečků, dochází k určitým problémům s podvozkem. A řada E ještě nebyla zcela stažena z výroby.
  Obecně se ve Třetí říši vyrábí spousta různé, a ne zcela dokonalé technologie.
  Alena zase hodila granát bosou nohou. Dostali nacisty. A kráska zapištěla:
  - Narovnej si nos!
  Zde Anyuta s holými prsty u nohou uvádí dárek, který láme hlavy. A zpívat:
  - Miliony! Budeme zpochybňovat fašistické zákony!
  A tady začala tančit zrzavá Alla. Také hodila granát bosou nohou a zakrákala:
  - Zkrátka - být červený není hřích!
  A nacisté to od ní dostali pod nos. A tady jsou holky!
  Maria to vzala také bosou nohou, když vystřelila granát. A jak to srazí nacisty.
  Dokonce ztuhli strachy. No to je babička! A její vlasy jsou jako plátkové zlato.
  A tady je Matryona. S holýma svalnatýma nohama vrhne celou hromadu granátů. A drápat nacisty. A odfoukněte je jako hnůj ve větru. Vezměte a spalte!
  A jak to štěká:
  - Říše Slunce!
  Tady jsou dívky! Všem dívkám, dívkám-terminátorům!
  Alenka se směje a vyplazuje jazyk. A vidí, jak se žoldáci snaží zaútočit. Dívka znovu hodí granát holými prsty a zasyčí:
  - Horká rána! Jsem jako vandal!
  A nacisté dostali krvavý čaj!
  A pak Anyuta jako stoupenec. A jak podpálí nacistům vousy. A bude řvát a vrhnout bosou nohou granát:
  - Zuřící býk, kůň udeřil!
  A znovu se začne smát a šklebit. Tady je ta dívka! Jen studnice moudrosti a požehnání!
  Ale pak Alla začne řvát. A syčet... A pak poslat dary zkázy bosýma nohama. Málo se nikomu nebude zdát. Triviálně zažene všechny do rakví!
  A nohy jsou tak dobré! Vyceněné zuby jako lvice. Tady je ta dívka. Kde ještě nebyla!
  A hází granáty se zuřivým vztekem. A láme jim těla.
  A zrzka stále vyje:
  - Jsem šelma, jsem divoká šelma!
  A pak samozřejmě Maria. Zlato jejích vlasů může oslepit nepřátele. A jak je dobrá, v mrazu skoro nahá. Zde bude házet granát holými prsty. A dostanou Fritze, jak mají.
  A kráska zpívá:
  - To bude průšvih!
  Alenka také spustila bosýma nohama, co ničí. Uspořádaný požární tlak.
  Marusya ale vzala sud s výbušninami a poslala ho nepříteli. Rozptýlil nepřítele. Rozbil kov a ocel začala hořet.
  Dívka štěkla:
  - Zuřivý oheň! A let termokvarku!
  I když, co to znamená, tomu poslednímu slovu ona sama nerozuměla. A Fritzové mlátí...
  Tady přichází medvědí nádrž. Stroj je podsaditý, s kulatou věží a oválným trupem. Také těsné rozložení a vyčnívá hlaveň 128 mm o délce 100 EL. Jedna z posledních novinek. Zbraň s nadměrnou průbojnou silou. "Medvěd", to je stíhač tanků a zároveň střílející na opevněné pozice.
  Alenka po něm hodí granát. Hodím bosou nohou poškodila kmen a zasyčela:
  - Mám ocel a plamen místo srdce!
  Pak se tak směje.
  A Anyuta bude také házet dárek holými prsty. A prásknout na sud! Kov proudil různými směry.
  Ano, "Medvěd" byl poškozen a začal couvat. Také auto navíc. Další z kontroverzních událostí Třetí říše. Je dobře, že alespoň na základě řady E.
  Zrzavá Alla také vypustila vražedný dárek s holými prsty na nohou. A zavyl:
  - Jsem ghúl! Inspiruji strach!
  Pak dívka s měděně červenými vlasy vyplázla jazyk. A znovu zpívala. A cvrlikal:
  - Zrzka, zrzka... Budu jako pila... Píchni zpoza rohu!
  A znovu se smát...
  Ale Matryona se svými silnými nohami spustí těžkou minu. Dopravníky se drolí. Kov je drcený. A tady se opět střílí na útočná letadla ze země.
  Německé proudové stroje tisknou sovětské pozice. A odpalují se neřízené rakety. A zničit pozice Rudé armády.
  Alenka namířila protitankovou pušku. A stisknutím spouště holými prsty u nohou vyřadila útočné letadlo. Hitlerův sup, zanechávající za sebou hustý šíp dýmu, se řítil k zemi. A vzduch doslova hořel a jiskřil.
  Dívka zpívala a dupala bosýma nohama:
  - Černý pás v karate! Moje sériové číslo je na jazyku!
  Anyuta se taky posral. Tentokrát jen tím, že hodil holými prsty u nohou disk s výbušninami. Letěl a přímo do útočného letounu. Vzal a rozbil kov.
  Anyuta to vzala a zaštěbetala:
  - Letecká akrobacie! Nová posádka!
  A znovu ukázala fík a svou půvabnou nohu. Tady je ta dívka! Skutečná siréna!
  Ale jak skvělé!
  Alla dala dárek s holým podpatkem. A přivedl to na břicho stormtroopera. A štípaný kov, lámání oceli. Taková holka...
  S takovými zrzkami můžete vzít Berlín. Válečník zaštěbetal:
  - Střelil gól! Fašismus na útěku!
  A ukázal svůj jazyk!
  Dívky to dělají rády! Totiž vypláznout jazyk na znamení pohrdání. A pak znovu plivat.
  A Maria to vzala a bosou nohou spustila disketu. Přesněji řečeno, design je jednoduchý, ale motor je rozměrově miniaturní. A zasáhnout fašistický útočný letoun.
  Rozdrtil banditu. A smál se:
  - Indikátor smrti!
  No, Matrena hodila celou hromadu granátů bosýma nohama. A trefit německého supa. Rozbil kov a rozdrtil toho zatraceného ptáka. Poté si hrdinská dívka třela hruď. Napjala svůj silný tlak a zasyčela:
  - Jaderná chyba! Fuhrer do čela!
  A zase, jak chce!
  Alenka hodila také bosou nohou granát a zapištěla:
  - Jsem perfektní!
  Blýskla zrcadlovými zuby.
  A pak to Anyuta vzala a spustila to bosýma nohama, něco ostrého a smrtícího. A vzala to a zachichotala se:
  - Od úsměvu k gestu!
  A německému autu zbyly jen klaksony a nohy.
  Alláh je přímo tam. Vezme to také holými prsty a spustí nositele smrti. A pak vezme a povede:
  - Cech Spartaka!
  A od nacistů létají ocelové úlomky.
  Maria spustila něco velmi smrtícího nahou patou. A trhání kovu. Zabil fašisty. Vzal jsem si to a zakřičel:
  - Krakatau! K mé slávě!
  Matryona zasáhne mnohem nebezpečněji. Velké masy výbušnin proti nacistům. Obecně je dívka drtivá a velká.
  Tady se například milovala s chlapy. Jen půl hodiny. Válka a jednou. A ještě se to podařilo okamžitě s pěti. Tady je bohatý muž. Samozřejmě ne příliš, je to morální. Ale Matrena z toho cítila nárůst síly.
  A neberou kulky. A hodíte celou krabici výbušnin a zasáhnete útočné letadlo.
  O tom, jak se nacisté, jejich pět bojí. Neprozrazujte slovy. A můžete říct, že dívkám je pět.
  Alenka házela bosou nohou, co odpleveluje. A řez na Fritze.
  zasyčel:
  - Vražedné pokušení! Přímo do očí!
  A hrála si s reliéfními svaly tisku. Tady je ta dívka. A její dlaždice jsou tak krásné. No, stejně jako čokoláda.
  Holky už dlouho nejedly čokoládu. Ale to je to, co chceš.
  Anyuta zuřivě vycenila zuby, vypustila dar smrti bosou nohou a zavyla:
  - Toto je naše poslední a rozhodující bitva!
  A odhalila tesáky. Přesněji řečeno, má takové hladké a příjemné zuby. Neříkej, že jsou to tesáky.
  Alla zasyčela a holým podpatkem vydala skákací jack ničitel:
  - Býčí tasemnice!
  Maria se zachichotala a zamumlala:
  - A syn skútru.
  Tak to vzala a holými prsty odpálila zápalnici, která přerušila útočný letoun. Tolik zbitých fašistů. No, holka. Všem holkám super čarodějnice a holka!
  Matryona to vzala a zasyčela:
  - Smrt bude vyšší než život!
  A z jejích silných nohou, jak budou létat granáty. A celé hromady ničení. Tady je baba! Skutečná dívka-ambal!
  A necháme mozky fašistů. A kapitálně!
  Alenka také není miss. Znovu bosou nohou vypustila anihilační satelit. Rozdrtil nepřátele a zasyčel:
  - Nejvyšší znamení hmoty!
  A všechny rozprášil. A ukázala sušenku holými prsty. Ach, jak moc tato dívka ráda píše, všechny druhy perel.
  Třeba takový příběh AI. V podstatě je to skutečné. Franco, uvažující, že Británie není soupeřem Německa, zvláště poté, co Němci obsadili Francii, nechal Wehrmacht jít na Gibraltar. Útok byl rychlý a vítězný. A nacisté začali přesouvat jednotky do Afriky. Naštěstí to lze provést na nejkratší vzdálenost.
  Ale na druhou stranu museli nacisté zapomenout na tažení proti SSSR. Fritz v první polovině jednačtyřicátého roku dobyl celý sever Afriky a vstoupil do Iráku. Na jih ale převedli více než čtyřicet divizí. Kvůli čemu se plán "Barbarossa" neuskutečnil.
  Němci ale dobyli Střední východ a začali se přesouvat dále přes Británii. S množstvím otroků a surovin se Fuhrer rozhodl provést letecký útok na Anglii. Výroba v letectví neustále roste. Stavělo se stále více továren. Ponorky sestoupily do moře.
  Afrika byla brzy dobyta.
  Němci tlačili na Británii. Vyvinuté bombardéry. Objevily se Yu-188 a Do-317. Po zesíleném bombardování v srpnu dvaačtyřicátého roku k obojživelnému přistání přesto došlo. Bylo to úspěšné a Británie padla.
  Churchill uprchl do Kanady. Tam ho však čekalo chladné přivítání. A Japonsko převzalo všechny britské kolonie.
  Ve čtyřicátém třetím roce Třetí říše získala: "Tygři", "Panteři", "Lvi" a zaútočila na SSSR. A opět to dopadlo špatně ... Ale ne, stále nezaútočil.
  Rozvědky o atomové bombě, která se provádí ve Spojených státech, donutily Hitlera obrátit se na Západ. Mezi mocnostmi Osy a Orlí říší vypukla válka.
  Osud "Pantera" byl nezáviděníhodný. Tank se nestihl ve výrobě pořádně odvinout, byl nahrazen těžším "Pantherem" -2. Proti Americe byl použit nový stroj s výkonnějším motorem, zbraněmi a pancířem. A stal se hlavním tankem. Dokud nebyl nahrazen E-50.
  Spojené státy se dostaly přes Island, Grónsko a Kanadu na jedné straně. Přes Argentinu a Brazílii z jihu. A z východu přišlo Japonsko. Válka se tedy ukázala jako tvrdohlavá, ale v pětačtyřicátém roce bylo po všem. Amerika kapitulovala.
  V roce 1946 však vypukla válka mezi Německem a Japonskem. Nacisté jsou určitě silnější. Ale válka se protahovala... To je mnohem zajímavější.
  Alenka by to popsala podrobněji, ale zatím není čas. co má holka dělat?
  Nezbývá než házet granáty bosýma nohama. Nebo vymyslet něco jiného.
  Například svět, ve kterém by Skobelev nebyl otráven. To je zajímavé. Slavný velitel vedl vojenskou kampaň na jih Ruska a dosáhl Kushky pod vedením Alexandra Třetího. Ale ukázal se v celé své kráse během války s Japonskem.
  Na moři ruští admirálové nejednali zcela úspěšně. Ale na souši byli Japonci naprosto poraženi. Pak přišla Baltská eskadra. A Rusové konečně začali vyhrávat na moři. Nějakým způsobem byla nastolena parita. A dokonce výhoda. Japonsko bylo nuceno uzavřít mír. Uznaný ruský protektorát nad Koreou. Postoupila ty Kurilské ostrovy, které dříve patřily Rusku, ale byly vyměněny za Sachalin.
  Rusko si ponechalo Port Arthur a opevnilo se v Mandžusku. Autorita krále poněkud vzrostla. I když na moři nebylo vše v pořádku. Skobelev přežil až do první světové války. Rusové vyhráli několik vítězství nad Němci. Porazili je ve východním Prusku, okamžitě obsadili Przemysl. Skobelev se stal generalissimem. A dožil se osmdesáti let, zemřel ve slávě a cti.
  V některých ohledech předčí Suvorova. Carská říše se stala velkou a mocnou. Nicholas II, vešel do dějin jako velký. Rusko si podmanilo také významnou část Turecka a téměř celý Írán.
  No, pak... Už vás nebaví psát to samé, co carské Rusko dobývá celý svět a útočí na hvězdy. Ale v každém případě měla nejsilnější pozemní armáda na světě všechny šance na vítězství!
  Samozřejmě je škoda, že Skobelev zemřel tak mladý. Jeho talent byl odhalen dříve než talent Suvorova, ale také vybledl, aniž by dosáhl svého zenitu.
  Alexander II ... král je nepochybně velký. Měl výboje v Číně, střední Asii, Turecku, vrátil deltu Dunaje. Ledaže by prodal Aljašku - velká hloupost. Ale kdyby král žil déle, Rusko by možná mohlo rozšířit svůj majetek. Nebo by naopak vypukly nepokoje. Ústava by vedla ke zmatku.
  Nikolay první je konzervativec. Prohrál válku na Krymu. Vyhrané války proti Íránu a Turecku, ale spousta krve. Desítky let bojoval na Kavkaze. Co je možné a pozastavila ruskou expanzi na jih. Měl ambice na jihu. Možná by vyhrál válku s koalicí, nebýt Menšikova. Zarámováno tímto průměrným velitelem.
  Jako ve své době Nicholas II Kuropatkin.
  Obecně byly dějiny carského Ruska úspěšné. Většina válek byla vyhrána a říše se rozšířila. Občanská válka ale Rusko oslabila. Bolševici však zajistili nový vzestup. Prozatím.
  Alyonka neměla ráda Stalina. Hrubý, neotesaný parchant. Hlava tak velkého impéria by měla být nějak rafinovanější. Ne tak drzý a inteligentnější. A samozřejmě ne plebejci, aby vládli Rusku.
  Proto zřejmě SSSR začal prohrávat. Válka se vyvíjí špatně od začátku do konce.
  Alenka přemýšlela, co dělat? Chtěla změnu. A něco lepšího. Bolševismus není ideální systém. Normální volby nejsou. Nominujte jednoho ověřeného kandidáta a hlasujte. Typická sova. Lidé potřebují skutečnou demokracii.
  Alenka si představovala, jak holými prsty u nohou mačká Stalinův nos a chichotá se. Je to skutečné a vtipné. Udělejte z tohoto ghúla švestku.
  Rusko nemělo štěstí na vůdce. Proč byly v roce 1937 čistky? Proč zinscenoval hladomor?
  Stalin má spoustu zločinů! A tady je samozřejmě potřeba mít koncept, abyste tomu všemu rozuměli.
  Lenin bohužel zemřel příliš brzy. Neměl jsem čas nastolit moc a pozvednout zemi. Stalin se ukázal jako přímočarý lamač kostí. Trockij mohl být u moci - muž velkého talentu. Nebo inteligentní Bucharin.
  Ne hloupý a Pjatakov. Možná by Hitlera vůbec nepustili k moci.
  Německo obecně mohlo vyhrát první světovou válku ne převedením tří sborů do východního Pruska, ale pokračováním operace k obklíčení Paříže.
  Pak by byla Francie poražena stejně rychle jako ve čtyřicátém roce. A carské Rusko by na jedné frontě neodolalo. Prusové mohli získat obrovskou moc a francouzské kolonie. Nebo možná i anglicky. Nebylo jí ale souzeno být podobné Třetí říši. Přesněji druhý... A Prusové prohráli. I když byli schopni deaktivovat Rusko. Podivné, ale i když si Německo rozvázalo ruce na východě, nemohlo zvrátit vývoj války.
  A tady toho Führer dokázal hodně. Na východě zasáhlo i Japonsko.
  Alenka znovu vystřelila granát holým, dlátovým chodidlem. Rozptýlila Fritze a vykřikla:
  - Létala a řvala!
  Jak vtipné je...
  Anyuta také hodila malý dárek. Vypustila proud z nosu a zamumlala:
  - Špičková třída a Adidas!
  Rusovlasá Alla vzala a znovu hodila takový dobře mířený granát. Rozbila pozorovací zařízení na německý tank a zazvonila:
  - Ušlechtilý vtípek!
  A poslala míč holým podpatkem...
  Maria také používala svou půvabnou, bosou nohu. Tato dívka se také pokusila psát. Načrtl jsem například takový příběh.
  Průkopník Petya chtěl pomoci Bolotnikovovi. A unikl portálem do své doby. Popadat zároveň kapesní řezák, kameny. No, samozřejmě, byl to kluk z budoucnosti. A řezačku lze ovládat jako hyperboloid inženýra Garina. Pouze velikostí je tato zbraň jako pistole Makarov. A můžete ho nabíjet vodou. Ano, takovým principem fungování je fúze vodíkových jader a výroba helia.
  A dokonce řeže bitevní lodě. Když chlapec použil takovou zbraň, začali ho považovat za anděla Páně. A korunován v roli cara Petra Velikého.
  Je legrační, že ten kluk je tak cool. A dobyl také Polsko, Švédsko a Turecko. Obrovská říše Ruska se rozrostla.
  A pak to dítě, které prakticky nevyrostlo, zůstalo dítětem, omrzelo vládnutí a vrátilo se zpět do své doby.
  Pak se ale ukázalo, že ho všichni považují za dítě, ne za krále. A chlapec běžel zpět.
  V jeho nepřítomnosti nastal zmatek. Ale chlapec je zpět. A všichni mu opět přísahali věrnost. Pak následovala válka, dokud nebyl celý svět sjednocen pod záštitou Ruska. A vznikla jediná říše. A chlapec nařídil postavit hvězdné lodě a expandovat do vesmíru.
  Tomuto tématu by bylo možné věnovat nejeden román, ale zatím není čas.
  Maria je také nucena bojovat. Obecně platí, že budoucnost vypadá nejasně a ponuře. Pokud nacisté vyhrají, co dělat?
  Připojit se k partyzánům? A plazit se lesem, dokud tě nezabijí? Nebo snad jít do Wehrmachtu?
  A taková představa se jim příliš neusměje. Maria si těžce povzdechla.
  A jen hodila granát bosou nohou. Vstřelila několik Fritzů a zasyčela:
  - Hitler kaput! I když je cool!
  Matryona také hodila hromadu granátů bosýma nohama. Otočila nádrž a zafuněla:
  - Pekelný metal! Fritz se bude stydět!
  A vypouštěla jiskry ze zubů.
  Alenka to vzala a zakřičela:
  -Ach, banány! Ach, kokosy - Tum-ba-yumba!
  A dívka spustila smrtící pěst bosou nohou. A zlomil brnění Fritze.
  Alyonka si pak vzpomněla na další svůj nápad. Pište o světlém světě. Řekněme po válce. Koneckonců, to by bylo tak skvělé! Jak se žije například v dobách komunismu. Nebo něco jiného úžasného.
  Jako poezie:
  Vesmír se nad námi třásl
  A hvězdy zavlažovaly nebe v perlach ...
  Válka hoří, zlá vášeň pekla,
  A ďábel chce zničit Rusko!
  Teprve nyní Němci postoupili daleko. Bouřlivý Gorkij. A to je nebezpečné.
  To už se ale rozšířila fáma, že Hitler opět navrhuje příměří. A to je příležitost ke zklidnění a relaxaci. Velká šance na uzdravení. Kdyby jen poražená země odešla.
  Ale později se to může zhoršit.
  Anyuta znovu hodila zprávu o smrti bosou nohou. Hitlerovi moc nevěřila. Ale chtěl jsem snížit napětí bitev. A aspoň si odpočinout. Eh, Suvorov byl na místě Stalina, možná by vše dopadlo jinak.
  Němci považovali Mainsteina za nejlepší. Tenhle Fritz je pořád zvíře. A můžete v pohodě vycenit zuby!
  Anyuta vtipně zapištěla:
  - Šílený Berija, zlý Stalin!
  A zapískal nosními dírkami. Je to dívka s velkým smyslem pro humor.
  A také musela být zatčena. Tento příběh měl ale šťastný konec. Byla však pečlivě prohledána a také nahmatána na intimních místech. Pak jsem musel strávit několik dní v páchnoucí cele přetékající dívkami. Ale pak byla propuštěna. Stále se nenašly žádné stopy. Nebo to možná bylo tím, že její rodiče zůstali na svobodě. Ale jak to je - dítě je ve vězení a otec a matka se dostali ven?
  Pokud to není možné podle trestního článku. Anyuta nebyla v kolonii jako Alla a Matryona. Ale také dívka kalení železa. A bystrýma očima. Pracovala na stavbě. Bojovalo se téměř od samého začátku války. A hodně se naučil.
  Druhá světová válka byla obecně vleklá a nervózní. Šel s krátkými přestávkami. A kočky, nebo dokonce tygři, škrábali na duši. Nebo možná krysy. Nálada každého je tu tak trochu podřadná. Ale v bitvě zapomenete a necháte se rozptýlit.
  Možná něco od hraběte z Montecristo? Je to lepší než těžká práce nebo samotka. A samozřejmě, drama je ve vězení těžké.
  A tady jsou zcela zdarma a mohou dokonce křičet:
  - Stalin je koza!
  A budou mít naprostou pravdu! A Stalin je vlastně pořád koza! A podivín, který kádroval Rusko. Je dokonce škoda, že se v reálné historii stal vůdcem pod vedením, který takovou válku vyhrál. Je v tom nespravedlnost. Proč se během války neprojevil jiný silný a moudrý vůdce?
  Alla jako bývalý vězeň nenáviděl Stalina. Samozřejmě to byl jeho systém. Udělala z lidí otroky a trestance. Proti tomu nemůžete namítat!
  A Stalin měl být potrestán! Buď oběsit, nebo střílet. Nebo bičovat.
  Alla si občas představovala, jak bičuje Stalina. A díky tomu se cítila mnohem lépe. I když samozřejmě jen představivost. A chci skutečný úspěch.
  Ale Hitler by byl mučen. Vezměte ho například na stojan. Nebo elektrický proud, nebo horký drát. Nebo... Co jiného? Můžete to strčit třeba do ocelové panny. Nebo smažit na pánvi. Zlomte si ruce a nohy, otřete si krk provazem. Ano a mnohem více! Pověste malého Fuhrera.
  Teď, jestli na čtvrtinu? Bylo to tak cool! Nebo kolo! Rozpusťte živou kyselinou.
  Nebo snad dát dohromady Hitlera a Stalina a přimět je bojovat jako gladiátory? A pak zalít rozpuštěným máslem? Nebo třeba v krabičce hřebíků. A horké nehty? A vybílený! A co jiného nenapadne!
  A porazte Führera, porazte, porazte a znovu porazte! Po zahřátí drátu nebo řetězu.
  Nebo zmrzlý zaživa. Například v bloku ledu. Naplňte kapalným dusíkem nebo heliem. Obecně spálit.
  Muka radiací! Nebo vezměte roztavené olovo a nalijte ho Fuhrerovi do krku.
  Alláh se zachichotal. A hodila granát bosou nohou.
  Dopadlo to vtipně. A Fuhrer byl zmačkaný.
  Dívka to vzala a zaštěbetala:
  - Boo Boo Boo! Srazím Hitlera!
  A co tato ohromující kráska ještě nevymyslela! Vlastně skvělá holka!
  A tak zrzavý... Co se v pohádce říct nedá, nepopíše se perem! Takové kudrnaté vlasy. Jen plamen. Nebo napalm. A kope, je velmi temperamentní a kope velmi chladně. Tohle je terminátorka.
  Maria také není dar. Ale příroda je hubená. A dokonce věřící. Pravda, její víra slábne. Co je to za Boha, když dovolí vítězství nacistů? Jak je to vůbec možné?
  Marie se hněvala na Boha. Němci dosáhli Alma-Aty, Ufy, Gorkého. Obklopená Rjazaň, Moskva, Leningrad. A nepřestávají.
  Ano, nacisté jsou silní. Zlo vládne světu, aniž by znalo číslo. Ale vy, synové Satanovi, nemůžete zlomit moc Kristovu!
  Bojovníci temnoty měli vždy navrch. Protože lidské srdce touží po zlu. A moc mu nevěřte. A komu věřit? Mysl člověka! Vždyť lidé nejsou tak špatní! Existují docela slušné typy. kteří jsou schopni spravedlivě vládnout. A ne nutně věřící. A Stalin je stále sadista!
  Maria se na chvíli zamyslela. Nad takovým problémem: proč Bůh připouští zlo? A zde není odpověď jednoduchá. Opravdu, bez zla....Zkuste napsat knihu, ve které by nebylo zlo! Je to téměř nemožné!
  Ve všech literárních dílech je zlo. Nebo hřích... I když pojmy hřích a zlo nejsou zcela totožné. Války jsou také zlé. Ale byli vedeni vůlí Boží. A to, jak to bylo, nebyl hřích. Takový je paradox Starého zákona. A pak úplně pacifistický Nový zákon. A taky ne nejlepší...
  Co lžou za nacistů? Vždyť Ježíš řekl: udeřili tě na pravou tvář, dej si levou!
  Ale kdo to doopravdy sleduje? kněží? No ne! Církev byla agresivní. A inkvizice a křížové výpravy a vojenské formace v klášterech.
  Ano, kněží se nevyznačovali pokorou. A další... Ať jsou to katolíci, protestanti, pravoslavní. A to je s pacifismem Nového zákona.
  Fašisté dělají, co říkají. A pak učit být ovcemi a chovat se jako vlci.
  Maria si stále více myslela, že zdravý pacifismus by mohl být pravdou. To není pacifismus, ale ateismus. Opravdu říkají, co je víra než sebehypnóza. No, z nějakého důvodu ty ikony nikoho nesmrtelným neudělaly. A patriarchové umírají, stejně jako obyčejní hříšníci. A mniši nejsou schopni ničeho.
  Ne, mnohem lepší je skutečně věřit: člověk je kovářem svého štěstí!
  A nevyčerpávejte se půstem a modlitbami. A nový tank je mnohem cennější než tisíc modliteb.
  Maria hodila granát holým, velmi svůdným chodidlem a s hlubokým povzdechem poznamenala:
  - A ne kostel, ani krčma! Nic není svaté! A v životě není všechno tak ... Všechno není tak dívky!
  Matryona odešla s bosýma nohama, celým centem výbušnin a pohřbila sto Fritzů. A pak zavrčela:
  - Nebuď smutný! Celý život před sebou! Celý život před námi, doufej a čekej!
  Alenka také hodila zprávu a zahnala Fritze do rakve. A nadšeně zpívala. Psaní na cestách;
  Komsomolské dívky jsou solí země,
  Jsme jako ruda a oheň podsvětí.
  Samozřejmě, že vyrostli k výkonům,
  A s námi Svatý Meč, Duch Páně!
  
  Milujeme bojovat velmi odvážně,
  Dívky, které se rozpínají, veslují vesmír ...
  Ruská armáda je neporazitelná,
  S vaší vášní, v bitvě neměnné!
  
  Ke slávě naší vlasti, svatý,
  Na obloze krouží stíhačka...
  Jsem členem Komsomolu, běhám bos
  Šplouchající led, který pokryl louže!
  
  Nemůžu děvčata, nepřítel ví děsit,
  Zničí všechny nepřátelské rakety...
  Ten zatracený zloděj k nám nepřilepí svou tvář,
  V básních se bude zpívat!
  
  Fašismus zaútočil na mou vlast,
  Napadl tak děsivým a zákeřným způsobem...
  Miluji Ježíše a Stalina
  Členové Komsomolu jsou jedno s Bohem!
  
  Spěcháme bosí závějí,
  Uhánět jako rychlé včely...
  Jsme dcery léta i zimy,
  Život dívku zocelil!
  
  Je čas střílet, tak spusťte palbu
  Jsme přesné a krásné ve věčnosti...
  A udeřit přímo do oka, ne do obočí,
  Z oceli, které se říká kolektiv!
  Neporazte fašismus, naši pevnost,
  A vůle je silnější než silný titán...
  Ve vlasti můžeme najít útěchu,
  A svrhněte dokonce i Fuhrera-tyrana!
  
  Velmi silný tank, věřte "Tiger",
  Střílí daleko a přesně...
  Teď není čas na hloupé hry
  Neboť zlý Kain přichází!
  
  Musíme překonat chlad, horko,
  A vtipně bojovat s šílenou hordou ...
  Zuřivý zuřivý medvěd,
  Duše orla není ubohý klaun!
  
  Věřím, že členové Komsomolu vyhrají
  A pozvednou svou zemi nad hvězdy...
  Výlet jsme zahájili od října,
  A nyní je Ježíšovo jméno s námi!
  
  Moc miluji svou vlast,
  Zářivě září všem lidem...
  Vlast nebude odebrána rublem,
  Dospělí i děti se smějí štěstím!
  
  Pro každého je zábava žít v sovětském světě,
  Je to jednoduché a prostě dokonalé...
  Ať štěstí nepřeruší jeho vlákno,
  A Fuhrer marně strčil ústa!
  
  Jsem bosý člen Komsomolu,
  I když mráz obrací uši...
  A nemůžeš vidět sestup, věř nepříteli,
  Kdo nás chce vzít a zničit!
  
  Pro vlast nejsou krásnější slova,
  Vlajka je červená, jako by krev v paprscích svítila.
  Nebudeme poddajnější než osli,
  Věřím, že vítězství přijde brzy v květnu!
  
  Berlínské bosé dívky projdou,
  Nechte otisky na chodníku.
  Zapomněli jsme na pohodlí pro lidi,
  A rukavice se ve válce nehodí!
  
  A dojde k boji, ať tento boj vypukne.
  Fritz rozbije všechno na kusy!
  Vlast je s tebou navždy vojákem,
  Neví, co je to svévole!
  
  Je mi líto těch, kteří zemřeli, je to zármutek pro všechny,
  Ale nesrážejte Rusy na kolena.
  Přestože se i Sam podřídil Fritzovi,
  Ale pro nás velký guru Lenin!
  
  Nosím odznak a kříž zároveň,
  Jsem v komunismu a věřím v křesťanství...
  Válka, věřte lidem, není film,
  Vlast je naše matka, ne chanát!
  
  Když Všemohoucí přijde v oblacích,
  Všichni mrtví vstanou s jasnou tváří...
  Lidé milovali Pána ve snech,
  Protože Ježíš je Stvořitelem stolu!
  
  Tady budeme moci udělat radost všem,
  V celém bezmezném ruském vesmíru.
  Když je jakýkoli plebejec jako vrstevník,
  A to nejdůležitější ve Stvoření vesmíru!
  
  Chci obejmout Nejvyššího Krista,
  Abych se nikdy nezhroutil před nepřáteli...
  Soudruh Stalin nahradil svého otce,
  A Lenin bude také navždy s námi!
  .
  
  
  Chytrý Obama
  Americký prezident Obama se ukázal být mazanější a nebombardoval ISIS, ale rozhodl se použít tento chalífát jako beranidlo proti Íránu, Sýrii a Rusku. Jeho výpočet byl plně oprávněný. ISIS, který dobyl většinu Iráku, vstoupil do války s Íránem. Američané kupovali ropu od militantů a na oplátku prodávali zbraně. Aby zachránil Asada, Vladimir Putin se přece jen dostal do války.
  A začalo bombardování ISIS. Nešlo to ale tak hladce jako ve skutečné historii. ISIS má systémy protivzdušné obrany prodané do Spojených států a bojové letouny. Rusko čelilo silnějšímu nepříteli a bylo nuceno přesunout pozemní jednotky. Od samého začátku Rusové utrpěli citelné ztráty a jejich síla byla podlomena. Tady už to samozřejmě není na tuk.
  Do války v Sýrii bylo zatahováno stále více sil. A nebyla oblíbená. Mnozí říkali: mělo by se tam zapojit Rusko? A ISIS postupoval a zasazoval ruské vojáky těžké rány.
  Vojáci umírali ve velkém počtu. Ale nebylo možné zvrátit vývoj války. Navíc došlo i ke konfliktu s Tureckem. A to ztěžovalo použití sil.
  Válka začala s ISIS v květnu 2015 a protáhla se. Boje se dlouho vlekly a ruská armáda jen stěží zadržovala nepřítele. Byly tam zinkové rakve. A většina Iráku byla pod ISIS. A pokusy prorazit byly aktivní a agresivní.
  Válka se samozřejmě protáhla... A v době prezidentských voleb v Rusku už trvala tři roky. A zemřelo více než deset tisíc ruských vojáků a důstojníků a několik generálů.
  Proto Vladimir Putin čelil vážné opozici. Pavel Grudinin z levicových sil začal rychle získávat skóre a politické body. A jeho úspěchy byly kolosální, protože hodnocení skočilo.
  Pravda, skandály poněkud podkopaly Grudininovo postavení, ale Girkin si získal velkou oblibu. Kdo se jako hrdina války na Donbasu stal novou hvězdou.
  V každém případě Putin už ztratil popularitu a lidé chtěli změnu a anexe Krymu byla zapomenuta.
  Volby skončily, a přestože se zdálo, že Putin vyhrál v prvním kole, začaly masové protesty a požadavky na přezkoumání výsledků voleb. Komunisté výsledkům nevěřili a příkladů podvodů s voliči bylo mnoho.
  A v Moskvě došlo k poměrně velkým střetům s demonstranty. Začaly také masivní protiválečné akce. A boje v Sýrii pokračovaly.
  Putin dokonce vystupňoval boje a pokusil se zaútočit v Iráku.
  To vše ale vedlo pouze ke zvýšení počtu ztrát.
  A bitvy byly stále více a více krvavé ...
  Protiválečné hnutí v Rusku sílilo. Docházelo k masivním potyčkám s policií a jen masakrům.
  Jen epidemie koronaviru poněkud snížila protiválečnou intenzitu.
  Ale bitvy v Sýrii navzdory pandemii stále pokračovaly. A v roce 2021 se proti ISIS rozhodli otestovat nejnovější zbraň: jednomístné pyramidové tanky.
  Jde o unikátní vozy vyrobené pouze ve čtyřech exemplářích. Každý vážil padesát tun a měl motor o výkonu pět tisíc koňských sil. A motor není jednoduchý, ale elektrický.
  Krásné dívky řídily čtyři auta a bylo to velmi cool.
  Natasha na pyramidální nádrži mačkala holými prsty u nohou tlačítka joysticku a sekala mudžahedíny kulomety a odřezávala je kulkami s uranovým jádrem.
  A zpívala a vycenila zuby:
  - Sláva Velkému Rusku!
  Zoja, která střílela do protivníků kulomety a střílela z rychlopalného děla, zavrčela:
  - Za Rusko, které roztáhlo svá křídla!
  A holými prsty u nohou mačkala hbitá kráska tlačítka joysticku.
  A opět chrlí skořápky s uranovými jádry.
  Další pyramidový tank s Augustinem roztočí drápy a rozdrtí nepřítele. Kosí řady mudžahedínů a pokrývá kopec horou mrtvol.
  A řve:
  - Za komunistu dal!
  A Světlana zasáhne nepřátele a poseká mudžahedíny. A zatímco zpívá:
  - Komunismus bude ve slávě!
  A holými prsty u nohou mačká tlačítka joysticku.
  A válka je na vzestupu. Ruské jednotky čelily silné frontě.
  ISIS není dar. Jsou proti němu nasazeni Stormtroopeři. Mají také krásné dívky: Marii a Mirabela. Jsou tak skvělé a bojují naboso a v bikinách.
  Krásné dívky se již tlačí na pozice mudžahedínů. A zničit je raketami.
  Maria zpívá v radosti:
  Zuřící ve vzteku SATO,
  Nepřítel pluku postoupil vpřed ...
  Ale kati-protivníci,
  Rusové se setkají s nepřátelstvím!
  A jak poslat rakety na nepřítele. A okamžitě udeřte na nepřátele.
  Mirabela, posílající mušle, poznámky:
  Co je válka, co je válka? Kvůli nějakému diktátorovi Assadovi prolévat krev?
  Maria s tím ochotně souhlasila:
  - Kvůli tomuhle prolévání krve nestojí za to!
  A také vyslala smrtící raketu.
  Dívky samozřejmě plní rozkazy. Ale už sedmým rokem je tu válka, kdoví co. A samozřejmě jsou dívky naštvané na Putina. Není jasné, co chce. A ruské jednotky drží linii a útočné pokusy selhávají.
  Pyramidální tanky jsou dobré, ale baterie se při takové rychlosti stále rychle vybíjí. Musí být odvezeny dozadu a nabity elektřinou.
  Natasha, Zoya, Augustina a Světlana se sešly a pojďme si zahrát karty.
  Zároveň dívky zpívají:
  - No, co mohu říci, co mohu říci, lidé jsou tak zařízeni! Chtějte vědět, chtějte vědět! Chtějí vědět, co se stane!
  A volby do Státní dumy ukázaly triumf komunistů. Ale opět došlo k masivním falzifikacím. A to vedlo k masivním protestům, kterých se zúčastnily miliony lidí. Starý slaboch Zjuganov byl svržen a místo něj se k moci dostali mladí. Protesty zesílily, stávkovalo se a spousta hesel.
  V reakci na to zahájila ruská armáda velkou ofenzívu v Sýrii i Iráku. Boje se ukázaly být velmi krvavé. Írán je navíc neklidný. Dochází k nepokojům a nepokojům.
  Putin se ocitl ve velmi složité situaci. V Rusku se nepokoje staly mnohem většími. Zjuganov nakonec onemocněl a nové mladé vedení požadovalo odstoupení Putina a jeho týmu.
  V Sýrii a Iráku zuřily boje. Válka tam byla masivní. A vyšplhal na řádění.
  Další dvě dívky, Alice a Angelica, bojovaly jako monstra a použily speciální vrtulník ve tvaru disku. A neexistoval způsob, jak je srazit dolů.
  Vrtulník odpaluje rakety, spaluje protivníky a rozbíjí bunkry.
  Alice to vzala a zaštěbetala:
  - Za ruský chalífát!
  A jak stiskne holé prsty na joysticku a zasáhne nepřítele.
  Angelica zakřičela:
  - Na palubu!
  A opět rakety jako lupanet na nepřítele...
  V Moskvě se konalo masové shromáždění a při střetech s policií byli mrtví. Mnoho továren stávkovalo. Nyní komunisté ukázali svou sílu. A Putina už přímo označili za zločince a vraha. Opozice rostla. A tu a tam byla prolita krev.
  Protesty přerostly v generální stávku. A ukázalo se to tak rozsáhlé, že úřady dělaly ústupky.
  Výsledky voleb do Státní dumy byly anulovány. A byly oznámeny nové. A tady měli komunisté všechny šance na vítězství. A dokonce vyhrál, když získal většinu křesel v parlamentu.
  A vláda Michaila Mišustina rezignovala. Začalo sestavení levicové vlády. Komunisté zároveň poznamenali, že je čas ukončit válku v Sýrii.
  Už je rok 2022... Vladimir Putin jedním dechem řekl, že to neudělá. Takže všechny oběti v tomto případě budou marné.
  Poté ve Státní dumě začal proces impeachmentu. Ke změnám dochází i v Radě federace. Otočil se doleva a požadují smést Matvienko, příliš submisivní loutku úřadů.
  Obecně se lidé začali mnohem aktivněji bouřit a požadovat změny.
  Situace se vyhrocovala. Nyní to byli komunisté, kdo udával tón protestům. A sbírali podpisy pod novou ústavu.
  A pak Putin dostal mrtvici a onemocněl.
  Byly vyhlášeny nové prezidentské volby.
  Hlavním kandidátem z řad komunistů byl Alexej Kuzněcov. A udělal hodně. A ve volbách se novému lídrovi levice podařilo zvítězit už v prvním kole.
  A bylo to skvělé!
  Tady pohádka končí, a kdo poslouchal okurku!
  
  EMELYAN PUGACHEV - ŠANCE PRO LIDSTVO
  Emelyan Pugachev, ihned po dobytí pevnosti Tatishchevo, šel do Orenburgu a podařilo se mu město překvapit a vzít ho letmým útokem. Většina posádky se vzdala téměř bez boje.
  A Emelyan Pugachev dobyl velké provinční centrum, spoustu zbraní a munice.
  Poté se jeho rychle rostoucí armáda přesunula do pevnosti Verkhne-Yaitskaya a také ji dobyla rychlým útokem. A dále do Ufy. K Pugačevovi se připojovalo stále více lidí z různých národů. Jeho armáda, která se blížila k Ufě, již čítala téměř padesát tisíc a mnoho děl.
  Posádka se téměř bez odporu vzdala. Poté Emeljan Pugačev vyslal létající oddíly na Ural, aby převzaly kontrolu nad zbrojovkami.
  Kateřina Druhá přijala zprávu o pádu Orenburgu se zpožděním. A všechny to šokovalo. Musel jsem naléhavě nabrat síly. A je jich málo - turecká válka bere všechno. Mobilizován byl pouze jeden Bibikov, víceméně vhodný vrchní generál. A má tým. Musel jsem naléhavě nabrat síly.
  Ale podvodníkova armáda rychle rostla. A přestěhoval se do Kazaně. Připojili se k ní Kalmykové, Baškirové, Tataři, Kirgizové a další národy. Jeden po druhém byl Emelyan Pugachev uznáván jako legitimní král a továrny a města na Uralu.
  A mnozí se přidali k rebelům. A armáda Emeljana Pugačeva šla do Kazaně a snadno zlomila odpor. Mnoho důstojníků přešlo na její stranu. A Pugačevova armáda rychle rostla. A tak byla napadena Kazaň.
  A ve skutečné historii to podvodník dokázal odnést s menší a hůře organizovanou armádou. A nyní je to ještě jednodušší a rychlejší.
  A Kazaňský Kreml byl okamžitě obsazen. Emelyanova armáda se ukázala jako rychlá.
  A kolik jezdců a mocných bojovníků se sešlo. A dělostřelectvo a stíhačky z uralských továren. A hodně zbraní. Koziedemjansk tedy padl.
  Pouze v Nižním Novgorodu očekával Emeljan Pugačev vážný odpor.
  Podařilo se jim tam přibít posily z blízkosti Petrohradu a od švédských hranic. Ale Pugačev už měl více než sto tisíc vojáků a mnoho zbraní.
  Bibikov udělal chybu. Přesto místo obrany stáhl část jednotek z města. A dostali se pod silnou ránu přesilových sil rebelů a byli rozdrceni.
  To usnadnilo útok na Nižnij Novgorod. Navíc část vojáků a důstojníků přešla na stranu Emeljana Pugačeva. A největší město padlo.
  Chytil se i Bibikov. Odmítl přísahat věrnost podvodníkovi a byl oběšen.
  Pugačev se přestěhoval do Moskvy. Stále častěji na jeho stranu přecházeli vládní jednotky, důstojníci a dokonce i generálové.
  Rjazaň padla téměř bez odporu. A k Moskvě se blížila obrovská armáda.
  Bylo v něm málo vojáků a ne zcela spolehlivé. Tři pluky donských kozáků přešly na stranu Pugačeva. A Moskvu napadla bouře.
  Pouze Kreml měl šanci odolat, ale tam byli nalezeni zrádci a otevřeli brány Pugačevovi.
  Na stranu samozvaného cara přešel i Alexander Suvorov, narychlo odvolaný z turecké fronty. Usoudil, že nemá smysl bojovat proti lidem. A otázka legitimity krále je věcí přání země.
  Suvorova následovali další generálové. Náčelníci v čele vojsk se rozešli po celém Rusku a zabírali města za městy.
  A do Petrohradu se vydal sám Pugačev.
  Kateřina Druhá, když viděla, že její síly ubývají, vzala část pokladů a uprchla do zahraničí a nařídila bratrům Orlovým, aby zorganizovali obranu města.
  Právě to udělali. Většina posádky přešla na stranu podvodníka a Petrohrad byl rychle dobyt. Orlové byli zajati a oběšeni. A nový král vstoupil do hlavního města. Brzy ho poznali téměř všichni generálové a ruské jednotky. Jako ruská města. Catherine uprchla do Švédska. A odtud do Německa.
  Její syn Pavel za nejasných okolností zemřel. A Emelyan Pugachev se znovu oženil a oznámil novou korunovaci. Poté se jeho manželkou stala kozácká Ustinya.
  Válka s Tureckem byla svěřena Alexandru Suvorovovi a skončila rychlým vítězstvím.
  Narodil se Emelyanův dědic. A dynastie Romanovců byla posílena.
  Král zrušil nevolnictví a provedl reformy. Rusko se začalo rychle rozvíjet a stoupat. Následovala další válka s Tureckem a dobytí Konstantinopole. Emelyan Pugachev založil nové náboženství, opustil Trojici a zavedl polygamii. To už bylo stejné jako islám, ale ortodoxní islám.
  Alexander Suvorov provedl několik kampaní, dosáhl Maroka a dobyl Střední východ, Írán, Súdán a severní Afriku. A pak, když ve Francii proběhla revoluce, armáda Emeljana Pugačeva dobyla celou Evropu. Tak vznikla největší z říší v dějinách lidstva.
  Emeljan Pugačev byl od roku 1742 docela mladý, a proto vládl dlouho, přežil Kateřinu i Alexandra Suvorova. Po dobytí Evropy se Rusové přesunuli přes Afriku a vstoupili do Indie, kterou také dobyli.
  Válka s Čínou se odehrála již v roce 1815 za Pugačevova syna Petra Čtvrtého.
  Válka dopadla pro Rusko jako vítězná a Čína byla podrobena. Poté si Rusko zcela podrobilo tři kontinenty a přistálo v Austrálii a na Aljašce. A pokračoval v expanzi do Ameriky. Tam už neměla vážné soupeře.
  Británie byla poražena a zajata. A brzy dobyl Spojené státy. V roce 1850 již Rusko ovládalo celý svět.
  Další přišla až do kosmické expanze. A dopadlo to skvěle.
  Problémy však samozřejmě byly.
  Jedním z nich je hnutí ve prospěch republikánské formy vlády. Ale dynastie Pugačev-Romanov se těšila autoritě a dosud zůstala neotřesitelná.
  Docházelo také k bojům o moc a pokusům o převrat. Když na konci dvacátého století došlo k prvnímu letu mimo sluneční soustavu, skupina spiklenců na začátku dvacátého prvního století se ponořila do umělého spánku a odletěla na vzdálenou planetu, aby tam založila svůj vlastní stát.
  Některé problémy se objevily s Židy. Pokud ostatní národy rychle rusifikovaly a přijaly ortodoxní islám, pak byli tito Židé tvrdohlaví a vzdorovali. A byli k tomu dotlačeni. Byly i jiné problémy. Ve dvacátém prvním století se ateismus stal módou. A popření autority Bible a Koránu. A formálně byla teologie postavena na volném výkladu těchto knih.
  A to také vyvolalo určité konflikty. Navíc se rozvinula věda. Očekávaná délka života v jednadvacátém století se výrazně prodloužila a lidé se naučili skutečně vypadat mladší. A samozřejmě začali říkat, ale co slova Kristova: neuděláš jediný vlas ani bílý, ani černý? Nebo může být jejich dnů sto dvacet let!
  Objevily se i pochybnosti. Na některých planetách sluneční soustavy, kde již existovala vážná osídlení, začaly vznikat separatistické nálady. V každém případě byly požadavky na autonomii. Zkrátka lepší než ve skutečné historii, ale přesto jsou problémy a ne všechno je růžové.
  Ale v každém případě je lidstvo sjednoceno a hladomoru a epidemiím a téměř všem nemocem je konec. A lidé mohou žít několik staletí bez stárnutí, a už vůbec ne život, ale téměř komunismus a nebe na Zemi v jednadvacátém století!
  
  CHURCHILLOVA ZAJÍMAVÁ ŠANCE
  Churchill souhlasil s mírem s Německem za následujících podmínek. Třetí říše zaručuje Británii integritu její koloniální říše. Navíc Hitler dokonce souhlasil, že nebude požadovat zpět německé kolonie pohlcené Anglií během první světové války. Na oplátku však měli Němci úplnou svobodu disponovat francouzskými a holandskými koloniemi. A také mohli proti Rusku jednat, jak chtěli. Fuhrer samozřejmě nehodlal tolerovat SSSR se svým sousedem. Německo dostalo hodně. A měla dost. A Británie formálně nic neztratila. Takže dohoda byla oboustranně výhodná. V každém případě Anglie neměla šanci udržet si své majetky v Africe a Asii. Němci by snadno dobyli Egypt a poté Blízký východ s Irákem a Kuvajtem. A pak by se přes proněmecký Írán dostali do Indie.
  Nemluvě o tom, že Británie nemá šanci udržet Afriku.
  Ponorková a letecká válka, skončená, byla stejně Britové.
  A tak všechny strany zůstaly ve svých zájmech. A Hitler začal připravovat útok na Východ. V SSSR je mnohem více tanků a jeden a půl tisíce vozidel, mnohem kvalitnějších než německé.
  Fritz postavil oproti skutečnému příběhu pět tisíc letadel a tisíc tanků navíc. Nedostatek ztrát v bitvě o Británii zasáhl a schopnost využít africký sbor na východě.
  Pravda, to bylo částečně kompenzováno tím, že překvapení bylo obtížnější dosáhnout.
  Stalin přesto vyhlásil všeobecnou mobilizaci a uvedl vojáky do pohotovosti. Ale úder Němců se přesto ukázal jako silný a takticky náhlý. Navíc nečekali, že Fritz okamžitě vrhne veškerou svou sílu do úderů. A bránit se, rudí jsou vycvičeni mnohem hůř než útočit.
  Jednotky Wehrmachtu prolomily obranu a mohly postupovat na hlavní směry.
  Poněkud pomaleji než v jednačtyřicátém skutečném příběhu. Ale dostali jsme se do Smolenska. Tam, kde skončili, je zastavily nadřazené sovětské síly. Nacisté se ale obrátili na jih. Již koncem podzimu dobyli Kyjev. Winter zastihl Fritze v bojové pohotovosti k útoku na Moskvu. Nacisté zůstali na zimu, v mrazu, neodvážili se bouřit.
  Leningrad je zase zablokován.
  Nejhorší ze všeho je, že Japonsko se neodvážilo jít do války s USA a Británií. A mohl kdykoli otevřít druhou frontu. V zimě se sovětské jednotky pokoušely o postup, ale německá obrana nebyla nikdy prolomena. Na jaře nacisté nabrali na síle a nadále dominovali vzduchu. Ale jelikož Třetí říše dostávala ropu nejen z Rumunska, ale i z Libye, Nigérie, Kamerunu, kavkazskou ropu nacisté tolik nepotřebovali.
  A Fritz zahájil ofenzívu uprostřed. Ve snaze dobýt Moskvu.
  Ale linie obrany sovětských vojsk se ukázala jako pevná. Za tři měsíce urputných bojů dokázali nacisté postoupit jen o sto, sto dvacet kilometrů.
  A přestali. Pouze na Krymu byli nacisté schopni obsadit Kerč a zablokovat Sevastopol. Nacisté také dobyli polovinu Donbasu, zejména Charkov. Po těžkých ztrátách v centru Hitler změnil strategii a rozhodl se na radu Göringa zahájit letecký útok na SSSR.
  Používaly se zejména bombardéry Yu-188. A novější a pokročilejší Yu-288. Válka se stávala stále více poziční. Hitler počítal s novými zbraněmi a tanky. Nejprve do série vstoupili Tygři a o něco později Lev a poté Panther. Nejvíce chráněný byl samozřejmě "lev" se 100mm bočním pancířem, a to dokonce pod úhlem. "Tiger" měl také dobrý boční pancíř. Horší je "Panther", který nevytáhl průraz na nádrži.
  V zimě drželi linii Němci. Sovětské jednotky postupovaly bez úspěchu středem. Pokusili se dobýt zpět a také neúspěšně Charkov. Němci zde byli připraveni k obraně a dokázali nápor odrazit. Jediným úspěchem Rudé armády byla operace Iskra, kdy se jim podařilo prorazit po zemi úzkým koridorem do obleženého Leningradu.
  V květnu zahájili nacisté útok na Sevastopol. Který dokončil 9. července 1943 pád pevnostního města. Ofenzíva v centru nacistů začala následující den. Používali velké množství nejnovějších tanků. Včetně "Levu", který díky ochraně ze všech úhlů sliboval, že se stane dobrým průlomovým tankem. Do útoku přešli i Ferdinandové - svým způsobem velkolepá samohybná děla.
  Ofenzíva nacistů se vyvíjela pomalu. Ztráty byly velké. Tank "Lev" vykazoval nedostatečnou rychlost palby a špatné jízdní vlastnosti. Ale přesto se nacistům podařilo obklíčit Vjazmu. A pak si to vezmi. Jedna bitva se protáhla na pozdní podzim a nápor Fritzů vyschl.
  Rudá armáda se v zimě pokusila obnovit status quo. A dokázala porazit Vjazmu zpět. Ale všechny úspěchy byly omezeny na toto. Nacisté dokázali v centru vzdorovat. A poblíž Leningradu. A poblíž Charkova.
  V obraně předvedl "Panther" dobrý tank. Nejmasivnější stroj Třetí říše se vyráběl ve velkém množství a ukázal se jako možná nejlepší prostředek, jak se vypořádat se sovětskými tanky. Ve vzduchu boje pokračovaly s určitou převahou Luftwaffe. Německá letadla byla dobře vyzbrojená, s velkou rychlostí, ale hůře manévrovatelná. Přesto se ME-309 ukázal jako poměrně účinný, především kvůli rychlosti a výzbroji vozidla.
  A proudová letadla byla na cestě. Za prvé, stíhačka ME-262, ten nejsilnější argument. Pravda, drahé. Němci neustále zvyšovali výrobu zbraní. Používali zahraniční dělníky a měli více vybavení než SSSR. Objevil se pokročilejší model Focke-Wulf - TA-152, který se silnými zbraněmi a pancířem měl mnohem lepší manévrovatelnost a větší rychlost.
  Hlavní jsou ale samozřejmě proudová letadla. Nové sovětské LA-7 a Jak-3 mohly jen částečně kompenzovat vzhled nové generace strojů mezi nacisty.
  Ještě předtím, než Panther vstoupil do služby, se mělo za to, že tento tank není dostatečně chráněn. Zejména po stranách. Výsledkem bylo, že Panther-2 byl vyvinut tak, aby byl lépe chráněný, těžší a měl 88mm dělo. A "Tiger" -2.
  SSSR postavil IS-2 a T-34-85. Němci měli pokročilejší útočnou pušku MP-44. "Maus" také vstoupil do série. Na rozdíl od skutečné historie nebyla Třetí říše bombardována spojenci a bylo možné vyrobit spoustu vybavení.
  Boje však ukázaly, že tank "Maus" byl příliš těžký a víceméně vhodný k obraně. "Tiger" -2 se příliš často porouchal a byl také obranným tankem.
  Pouze "Panther" -2 se silnějším motorem o výkonu 900 koní se ukázal jako vyhovující vozidlo pro bojové operace. Ani "Lev" se příliš nepředvedl.
  Skutečné bojové operace ukázaly, že ME-262 není příliš spolehlivý stroj, drahý a nedostatečně ovladatelný, a to i se silnými zbraněmi. Aktivněji do série vstoupily TA-152, které byly víceméně vhodné jako tahouni. Mohl by to být útočný letoun a frontový bombardér a stíhačka. Naděje spojené s ME-262 nebyly zcela oprávněné. Kromě toho, že tento stíhač je velmi obtížné sestřelit, měl silný pancíř. Ale také hodně vážil. Ale velké naděje byly spojeny s HE-162. A částečně byly oprávněné.
  V létě 22. června 1944 Němci nečekaně zasadili hlavní úder na jihu. Sovětské velení drželo hlavní síly ve středu. Stalin uvěřil dezinformacím, že nepřítel znovu napochoduje na Moskvu. Ale nacisté byli schopni přehrát sovětskou inteligenci. Kromě toho bylo zasaženo také velké množství německých tanků "Panther" -2, které jsou dostatečně rychlé a manévrovatelné a lépe chráněné po stranách.
  Také se vyrábělo hodně "Tygrů", relativně snadno vyrobitelných strojů. Došlo i na novou úpravu "Lva". S lehčím 88mm dělem, ale s motorem o výkonu 1250 koní. Tento "lev" je nejúspěšnějším tankem - typu "Tiger" -2, ale těžší, se silnějším 120 mm bočním a záďovým pancířem, který více než kompenzoval výkonný motor z "Maus".
  Lev-2 se ukázal jako velmi úspěšný průlomový tank. Němci toho dokázali hodně. Dobyli Vorošilovgrad, Kursk, Belgorod, dobyli Voroněž. A otočil se k ohybu Donu. Nakonec jsme dojeli do Stalingradu. Ale tam uvízli v bitvách. Stejně jako ve skutečné historii se sovětským jednotkám podařilo obklíčit Němce u Stalingradu. Nacistům se však přesto podařilo z obklíčení vymanit. Přesto měli Němci tanků mnohem více. Bitvy ukázaly, že "Panther" -2 a "Lion" -2 jsou v zimě schopni docela slušně bojovat. Kromě toho se vpředu objevila samohybná děla E-25. Toto vozidlo bylo malé, nízko posazené dělo Panther, ale velmi obratné a rychle střílející.
  Nacisté se stáhli ze Stalingradu do ohybu Donu a tam vydrželi. Přišlo jaro 1945. Do série šel XE-162 a sovětské letectví tomuto modelu ustoupilo. Nejdůležitější jsou ale proudové bombardéry, které neměly obdoby. Bombardovali Rusy téměř beztrestně.
  Do série vstoupil nový německý tank E-50 - lehčí než Tiger-2, ale lépe chráněný a vyzbrojený výkonným motorem. A jeho 88mm 100 EL dělo je nepřekonatelné v přesnosti a průbojnosti pancíře.
  Stalin hledal způsoby, jak uzavřít mír s Hitlerem. Od té doby byly nové tanky IS-7 a T-54 stále vyvíjeny. A proudová letadla jsou ještě vágnější.
  Fuhrer ale nechtěl mír a pokračoval v ofenzivě. Tentokrát na Kavkaz branami Terek. Nacistům se podařilo dobýt sovětská města - Groznyj a Ordžonikidze. Když ale vstoupili do hor, jejich postup se zpomalil.
  Poté nacisté znovu spěchali do Stalingradu. V bitvách získávali sovětské jednotky stále více z proudových útočných letadel a bombardérů Luftwaffe. Ale sami Fritzové nemohli město dobýt, uvízli v bitvách. I když v kurzu opustili "Sturmtigry". A letectví lisováno.
  Sovětský Jak-9, nejmasivnější stíhací letoun, je zastaralý. A Němci objevili pokročilejší modely ME-262 s mnohem větší rychlostí a manévrovatelností. A silnější ve výzbroji XE-162. Situace se ještě více vyhrotila, když Japonsko konečně vstoupilo do války. Turecko následovalo příklad. Do konce pětačtyřicátého roku byla většina Kavkazu zajata Němci a Turky. A nový čtyřicátý šestý rok přinesl SSSR další zklamání.
  Stalingrad ještě vydržel, ale na konci května byla zabrána poslední čtvrtina. A Němci a Turci tou dobou Kavkaz úplně obsadili. A v červenci 1946 začala nová ofenzíva proti Moskvě. Šance nacistů byly velké. Oba E-75 a E-100 se účastnily bitev. Tyto nádrže byly hustší a lépe chráněné. Sovětská fronta se pomalu, ale jistě propadala... Koncem podzimu byla Moskva obklíčena.
  Ve stejnou dobu padl i Saratov. Vyvinula se extrémně obtížná situace. Japonci postupovali z východu. Stalin nabídl Hitlerovi mír za jakýchkoli jiných podmínek, než je kapitulace. Führer tyto návrhy odmítl.
  V zimě Moskva po prudkém útoku padla. A na jaře a v létě Němci zajali celý region Volha-Vyatka. Pala a Vologda. Nacistům se podařilo dosáhnout Sverdlovska v polovině podzimu ...
  
  OSUDOVÁ ROLE CHAMBERLAINA
  Chamberlain nerezignoval a podařilo se mu uzavřít čestný mír s Hitlerem.
  Podmínky pro Británii byly docela příznivé: Třetí říše zaručovala nedotknutelnost majetku lví říše. A Británie neztratila ani píď území. Ale na oplátku dostal Hitler úplnou svobodu v okupovaných zemích Francie, Belgie, Holandsko. A to jsou velké oblasti. A svoboda rukou na východě.
  A nacistická jednička vůbec neodmítla pochod na SSSR. A dál sbíral síly.
  Hitler chtěl nejen Afriku a Sýrii s částí Asie, ale i ruské země. Především samozřejmě sýpky Ukrajiny, pobaltských států, Běloruska a kavkazské ropy. Takže plány Führera byly napoleonské.
  Němci se připravovali na válku a tvořili významné síly. Na plánu Barbarossa měli více vojáků. V první řadě samozřejmě letectví. Tři tisíce letadel nebyly během letecké bitvy o Anglii sestřeleny a vstoupily do řad Luftwaffe. Navíc letadla, která se nenechala rozptýlit Středozemním mořem, a aby pokryla Evropu. Plánu Barbarossa tedy nebylo přiděleno pět tisíc letadel, dvakrát tolik - deset tisíc.
  A bylo tam pár dalších tanků. Za prvé, výroba automobilů se více zvýšila, protože Třetí říše nebyla bombardována. Ve druhém do Afriky nejelo čtyři sta tanků. A něco bylo převzato z Francie. Fritz byl tedy na bitvu lépe připraven.
  Pravda, ztratili trochu času postupem proti Jugoslávii a Řecku. Ale skončil bez Britů rychleji.
  A invaze do SSSR začala 7. června s více než tisícovkou tanků a pěti tisíci letouny. A samozřejmě bylo více pěchoty a dělostřelectva.
  Nejdůležitější je, že SSSR jako ve skutečné historii nebyl připraven. Stalin se příliš bál bojovat s Třetí říší a snažil se válku za každou cenu oddálit a byl opět v pasti.
  A pak zaútočilo Japonsko. Proč se Japonci rozhodli zaútočit tentokrát? Důvodem je, že Británie vystoupila z války a nyní, v takovém případě, museli samurajové bojovat proti Spojeným státům a Británii, které nejsou vázány Třetí říší.
  A SSSR se v každém případě zdál být slabším nepřítelem. Zejména v prvních dnech války byl průběh bojů pro Rudou armádu ještě horší než ve skutečné historii. Takže především ve vzduchu byla převaha nacistů mnohem silnější. Jo a další tanky, hlavně jižním směrem, kde Rommel prokázal hrdinství. A Rudá armáda není připravena na obranu a neexistují žádné plány na obrannou válku. A sypou se... A i Kyjev se dal vzít do pohybu a do Smolenska se dostali brzy. A zaútočilo i Japonsko, aby nečekalo na pád Moskvy, protože v tomto případě by ji každý obvinil, že se jako sup vrhla na zabitého nepřítele. Ve stejnou dobu poražen Němci.
  Ne, čest samuraje vyžadovala udeřit, dokud se SSSR stále škubal. A válka dopadla docela dobře. Samurajové opustili velké množství pěchoty a zaútočili na pozice Rudé armády. A byl to z jejich strany obrovský úspěch.
  Na okraji Vladivostoku je ale potkal tým bosých dívek. Kdo bojoval s divokou zuřivostí.
  Alenka stála frontu na samuraje. A pak holými prsty u nohou hodila granát smrtící síly. A roztrhala spoustu Japonců a křičela:
  - Pro slávu Stalina!
  Anyuta také vystřelil na nepřítele. Pokosila tísnící se žluté stíhačky a zařvala:
  - Za velkou vlast!
  A také její odhalené prsty vrhaly zabijácký dar smrti.
  Alla, tato rusovlasá kráska, kosila postupující Japonce. A její bosé nohy vrhaly dar smrti kolosální ničivé síly. A roztrhal samuraje a křičel:
  - Sláva komunismu!
  Maria také vystřelila. Tahle zlatovlasá kráska. A její odhalené prsty vrhaly smrtící dary smrti.
  A masa samurajů se zhroutila.
  A dívka zavrčela:
  Vladivostoku se nevzdáme!
  A holá pata dívky podlehla daru smrti.
  I na olympiádě se bojovalo urputně. A pak její holé, silné nohy odhodily spoustu granátů a roztrhaly protivníky.
  Válečník zasyčel:
  - Za Velké Rusko!
  Alenka, která přerušila žluté vojáky, potvrdila:
  - Vlast je s námi!
  A její holá pata podlehla granátu. A roztrhal nové vojáky velké říše.
  Ale i přes veškeré hrdinství Rudé armády prohrávala. Nebylo možné převést divize z Dálného východu. A Němci zahájili útok na Moskvu mnohem dříve než ve skutečné historii a už ji stihli obklíčit a částečně dobýt, než se spustily vydatné deště a začalo tání. A to mělo samozřejmě vliv na průběh války.
  Němci jsou obzvláště silní ve vzduchu. Jejich letouny dostanou sovětské jednotky speciálně.
  Němci na jihu byli také silnější a postupovali dále. Podařilo se jim zabrat Kursk, Voroněž ještě před táním a přesunuli se do Stalingradu. Nacisté začali válku o dva týdny dříve as velkými silami a měli slušný náskok a nyní měli ve všem znatelnou převahu. A příběh pro Rudou armádu dopadl hůř než ve skutečnosti.
  Němci postupovali rychleji přes Krym a pronikli na Kavkaz. A i tam dosáhli velkého úspěchu. Navíc Turecko také vstoupilo do války, když vidělo, jak se SSSR rozpadá.
  A tak Němci dobyli Rjazaň a pokračovali v ofenzivě. A sám Stalin běžel jako zajíc. A to už se nacisté blížili ke Gorkému. Docházelo k rvačkám.
  Ale Moskva stále odolávala: město je velké. Ale boje pokračovaly v ulicích a nacisté se blížili ke Kremlu.
  Sovětské dívky však bojovaly s nacisty poblíž města Gorky.
  S nacisty se setkal celý prapor bosých dívek, přestože už sněžilo a udeřil mráz.
  Natasha zahájila palbu a zatřásla ňadry, která sotva pokrývaly šňůrky od bikin.
  Potom dívka zpívala:
  - Sláva Velkému Rusku!
  A holými prsty u nohou vypustila granát ničivé síly.
  Zoya, která střílela na nepřítele a kosila Fritze, zavrčela:
  - Sláva hrdinům!
  A její holá pata hodila vražedný dárek smrti.
  Válečník zaštěbetal:
  - Moskvu se nevzdáme!
  Augustin, střílející na nepřítele a odřezávající masy postupujících nacistických jednotek, zaskřípal:
  - Naše letadla jsou dobrá!
  Světlana, střílející na nacisty, agresivně vydala:
  - Za vlast radu!
  A holými prsty u nohou hodila výbušný balíček.
  Holky jsou opravdu moc dobré a sexy...
  Ale Alice a Angelica stále bojují. Bojují nerovnými silami.
  Vyrazí granátem tank a ten se převrátí.
  Alice hodí výbušný balíček bosou nohou. Německé samohybné dělo je rozbité a válečky létají. Nacistovi se utrhla jedna tlapka a zlaté hodinky se třpytily.
  Alice zakřičela:
  - Pro velikost vlasti!
  A její holé prsty, když vypouštějí vražednou bombu. A usekl generálovi hlavu.
  Angelica také vybuchne na nacisty z bazuky. A trefit další tank. A roztrhal nepřítele.
  A zpívala a vycenila zuby:
  - Sláva velké vlasti!
  Dívka to vzala a s obnaženou kulatou patou podlehla smrtelnému daru zkázy.
  Alice se chovala velmi agresivně a aktivně. Dívka, která snila o úspěších a úspěchu.
  Byla zatčena v třicátém sedmém roce, když byla ještě dívka, spolu se svými rodiči. Nejprve mě vzali do vyhledávací místnosti. Přikázali mi, abych se svlékl. A Alice se velmi styděla. Její ženská postava se stále formovala. Ale ňadra už rostla a dozorce ji štípl do poprsí se slovy: "Ach, jaká prsa!"
  Alice byla v rozpacích a zčervenala:
  - Nesahej na mě!
  Matrona se zasmála.
  - Otevři pusu, děvče, teto pečlivě prozkoumej!
  Alice otevřela ústa. A matrona si sáhla do úst prsty. Alice se samozřejmě málem pozvracela. Zvlášť když jí tlačili na kořen jazyka.
  Ale to nejhorší bylo později. Matróna, která si ohmatala ústa, nařídila:
  "Teď se předkloňte a roztáhněte nohy!"
  A na své velké tlapy si navlékla rukavice!
  A jak se její tlapa zabořila do panenského ňadra a roztrhla panenskou blánu. Takže tam byla krev. A bolelo to tak moc, že Alice vykřikla. Ostatní dva strážci ji mezitím drželi za ruce. A žalářník ji cítil, jak šplhá až k samotné děloze, a to velmi hrubě. Byla to agónie a po Aliciných tvářích stékaly slzy. A v řiti to nebylo o nic méně bolestivé. Tlapa strážce je velká a její prsty jsou dlouhé a tlusté.
  Alice dokonce omdlela bolestí a hanbou. Pak ji přivedli. Odvedli mě do jiné místnosti. Fotografoval nahou z různých úhlů a snímal otisky prstů.
  A pak mě polili studenou vodou z hadice a posypali bělidlem. Rozdali oficiální rum: krátké šedé šaty s číslem a vzali mě do cely s dalšími dívkami. Na bosou chůzi byla zima, ale v cele bylo hodně dětí a bylo docela teplo.
  Alice byla předvedena k výslechu o několik dní později. Tam ji požádali, aby podepsala papír. Dívka odmítla. Pak jí upevnili bosé nohy do pažby a bili ji holemi na holých patách. Alice křičela, ale odmítla podepsat, dokud neztratila vědomí.
  Znovu byla uvržena do cely. Represe byly masivní a nebyl čas se s dítětem dlouze motat a vyslýchat. Dostala proto termín údajně za krádež a bez soudu podepsala doporučení do dětské pracovní kolonie.
  Alice tam pracovala a studovala. Zločinců bylo málo, téměř všechny děti byly nepřáteli lidu. Do mrazu chodili bosi a v mrazivých botách ve státních botách. Pracovali dvanáct hodin denně. Jedli většinou zelí, ale žili spolu. Alice i v dětském táboře zesílila a zocelila. A teď bojovala naboso ve sněhu. A seděla i její partnerka Angelica. Jen ona byla skutečný zločinec a zločinec. A prospěla jí i dětská kolonie.
  Dívky bojovaly tvrdohlavě a hrdinsky.
  Ale i tak padla Moskva... A Kavkaz byl zajat. A Stalin byl také otráven svými vlastními.
  Berija podepsal kapitulaci. A stal se guvernérem nad částí území Ruska.
  A válka na východě skončila. Chamberlain zemřel a na jeho místo nastoupil Churchill.
  A pak Hitler rozhodl, že Británie má příliš mnoho kolonií. Není čas je ostříhat?
  A v roce 1944 začal novou válku. V té době měli Němci nejnovější tanky Panther-2 a Tiger-2, pokročilejší a s výkonnými motory. A co je nejdůležitější, proudová letadla a ponorky na peroxid vodíku.
  Ano, a Japonsko chtělo rozšířit svůj majetek na úkor kolonií Británie a Spojených států. Do této doby samurajové skutečně dobyli Čínu. A měli velké plány.
  Němci zahájili ofenzivu na podzim... Jejich výkonnější tanky se dobře pohybovaly se silnými motory. A proudová letadla vůbec neměla soupeře.
  Británie byla bombardována. A ponorková flotila ji trápila. A Němci zaútočili na Egypt. A rychle tam porazili Británii a vstoupili s Turky na Střední východ. Dobyl také Gibraltar a vojáci vstoupili do Maroka a dobyli černý kontinent.
  Zkrátka válka šla jedním směrem. Během zimy Němci obsadili severní Afriku a Blízký východ. A na jaře také Írán a Indie. Ano, a Japonci úspěšně postupovali a porazili Ameriku v přístavu Peru.
  To jsou velká vítězství. A v létě došlo k vylodění v samotné Británii, které za deset dní skončilo pádem.
  A na podzim byla dobyta jižní Afrika a Austrálie. Nyní jsou USA pod útokem.
  Uplynul 46. rok dobytí ostrovů a letecké a ponorkové války. V roce 1947 začalo dobytí Kanady a Mexika dvojitým úderem. Německé tanky řady "E" se staly nejpokročilejšími a nejvýkonnějšími na světě. A německá útočná puška MP-64 neměla ve všech ohledech obdoby.
  A létající talíře a disky prostě nešlo sestřelit, jak jsou díky laminárnímu proudění nezranitelné.
  A tolik ztrát...
  Spojené státy americké 30. ledna 1948 kapitulovaly. Pouhých patnáct let poté, co se Hitler dostal k moci. A byla to slavná událost.
  Pak přišlo období klidu... Ale zatím. 20. dubna 1955 začala válka mezi Třetí říší a Zemí vycházejícího slunce se všemi jejími koloniemi. Válka byla brutální a trvala více než dva roky, ale vše skončilo vítězstvím Německa.
  20. dubna 1959 uspořádal Hitler referendum, ve kterém bylo na světě založeno jediné impérium - Třetí říše. A monarchie vedená Hitlerem.
  A když Fuhrer v roce 1961 zemřel, podařilo se jeho synovi nastoupit na trůn.
  V této době lidé létali na Měsíc a Mars a zdálo se, že život lidstva se zlepšuje.
  
  SENZAČNÍ ZRUŠENÍ VOLEB
  Jelcin po senzačním úspěchu Liberálně demokratické strany ve volbách v roce 1993 dal na radu radikálů a jejich výsledky anuloval. Právě včas na Nový rok, aniž by bylo umožněno setkání Státní dumy. A stala se z toho senzace! Před novými volbami do Státní dumy plánovanými na 12. června 1994 přešla zákonodárná moc na Radu federací. A byl to zajímavý taktický tah.
  Jelcin přitom LDPR nezakázal a pravidla pro parlamentní volby zůstala stejná. A rozhodně to bylo silné rozhodnutí. Nebo spíše kontroverzní. Ale veškerá síla propagandy padla na stranu LDPR. A bylo tam hodně bahna. I když na druhou stranu, čím více nadávají, tím vyšší je popularita. Příznivci Žirinovského byli ukradeným vítězstvím zklamáni.
  A došlo k nepokojům. Nespokojená byla i frakce Yabloko, která získala dobré procento. A příliš šťastné nejsou ani "Ruské ženy", které předvedly senzační výsledek. Ale "Volba Ruska", vedená Gajdarem, získala posily. Jelcin odvolal umírněného Černomyrdina, který si přesto hodně vypůjčil ze starého systému a jmenoval premiérem Jegora Gajdara. Ten doplnil tým o nové reformátory. A sešel se silný tým... Což začalo kolabovat ekonomiku ještě svižněji než ve skutečné historii. A kupónová privatizace pokračovala.
  Konfrontace s úřady jen narůstala. A hodnocení Žirinovského se navzdory kýblům špíny a možná i díky nim zvýšilo. I když volební soutěž byla mnohem tvrdší. A bylo mnohem víc stran, které nasbíraly sto tisíc podpisů. A mnohem více času bylo věnováno sběru podpisů. A mělo to efekt. Voleb se mohlo zúčastnit 44 stran.
  A tentokrát s placeným vysílacím časem to bylo horší. A během televizní debaty byl Vladimir Volfovič zatčen a uvržen do Lefortova. Obviněný z propagace nenávisti v knize The Last Dash South.
  To ale jeho hodnocení ještě zvedlo, ačkoli nedostal slovo. A tak se 12. června 1994 konaly volby do Státní dumy. A hned senzace. V podmínkách tvrdé konkurence získala strana LDPR ve volbách na stranickou listinu více než čtyřicet šest procent hlasů. Pětiprocentní hranici nepřekonaly "Jabloko", "Ženy Ruska", "PRES", "agrárníci".
  Druhé místo obsadili komunisté a třetí "Volba Ruska" v čele s Gajdarem. Kdo překonal jejích pět procent ....
  A většina na stranických seznamech pro Liberálně demokratickou stranu. Ano, a v obvodech s jedním mandátem přidala strana Žirinovského, která výrazně získala více než sto mandátů. Obecně se ukázalo, že parlament byl velmi opoziční a protijelcinovský. A strana LDPR získala ve Státní dumě většinu, téměř ústavní. A spolu s komunisty i ústavní.
  Nechybí však ani Horní komora a samotný prezident. A Vladimir Žirinovskij byl odveden přímo z cely do zasedací místnosti Státní dumy. Vznikla tak nová opozice.
  Jelcin měl moc podle nové ústavy. A síla je velmi velká. Ale neměl právo rozpustit Státní dumu v prvním roce. Stejně jako v posledních šesti měsících jeho prezidentování. A to je vážná situace.
  Znovu anulovat parlamentní volby je už příliš. A Jelcin se po jistém váhání rozhodl nabídnout Státní dumě dohodu o míru a harmonii.
  Vladimir Žirinovskij požadoval v reakci na demisi vlády a její sestavení na základě parlamentní většiny.
  To vyvolalo odpor. A Státní duma schválila hlasování o nedůvěře vládě Jegora Gajdara a vyhlásila amnestii pro politické vězně.
  A bylo to vážné. Jelcin se ocitl v těžké situaci. A jeho vztahy se Státní dumou se staly nepřátelskými. I když byl přijat ústavní zákon o ústavním soudu a parlamentní televizi. Stejně tak občanský zákoník. A opět proběhlo hlasování o nedůvěře vládě.
  Jelcin podepsal zákon o postavení poslance. A přesto Jegora Gajdara odvolal.
  Ruský prezident navrhl premiérem Jevgenije Primakova. Tohle víceméně vyhovovalo všem. Jelcin ale nečekaně rozpoutal válku v Čečensku. A čelil negativní reakci Státní dumy. A znovu to zamítl... I když ne podle ústavy.
  Ale znovu vyhlásil nové parlamentní volby... A odvolal Primakova a na jeho místo jmenoval Čubajse.
  Situace se ale zkomplikovala... Liberálně demokratická strana opět zvítězila, a dokonce přidala hlasy... A do této doby se volby konaly podle nových pravidel. Bylo potřeba sesbírat více podpisů a byla uvedena stranická příslušnost poslanců. A LDPR získala ústavní většinu. A druhá strana byli komunisté. Zbytek pětiprocentní bariéry nezabral.
  A opět konfrontace s Jelcinem. Kruté na pozadí války v Čečensku. A zahájení procesu impeachmentu.
  Jelcin také ztratil podporu armády kvůli válce v Čečensku. A Rada federace nebyla na jeho straně.
  Navíc se Jelcinův zdravotní stav prudce zhoršil a onemocněl. A v Rusku byly vyhlášeny nové prezidentské volby.
  Vladimir Žirinovskij byl jejich jasný favorit.
  Jelcin sotva dýchal... Takže samotná moc padla do rukou Vladimíra Volfoviče.
  Pak se ale v Rusku konaly volby a nový prezident. Zdědil těžké dědictví. A musel jsem udělat hodně. Ale pomocí tvrdých opatření Vladimir Volfovič Žirinovskij pozdvihl stát. A Rusko stoupalo stále více. Do pěti let se podařilo obnovit úroveň úspor před reformami. A o pět let později Rusko zdvojnásobilo národní důchod, než tomu bylo před reformním obdobím.
  Ale Vladimir Volfovič se chopil obnovy SSSR. Bělorusko se jako první připojilo k Rusku a dobrovolně. Pak Kazachstán, pak další republiky Střední Asie, zvláště když na ně zaútočil Taliban.
  Ukrajina zářila Majdanem a Rusko jí přišlo na pomoc a osvobodilo pomeranče od moci. A pak je referendum a připojení k SSSR. Atd. Až do roku 2015 Rusko obnovilo své bývalé hranice.
  Ale to nestačilo. Na jihu ISIS převzal Irák a Sýrii a několik dalších států. Volfovič povzbudil islamisty a umožnil jim ovládnout celý Blízký východ.
  V roce 2016 se Finsko stalo součástí Ruské říše. A v roce 2020, s využitím skutečnosti, že Spojené státy se topí v koronaviru, a ISIS dobyl země od Indie po Španělsko.... A začala válka s tímto chalífátem.
  Vladimir Žirinovskij se rozhodl uskutečnit svůj dlouhodobý plán: poslední hod na jih.
  A ruská armáda byla v té době nejsilnější na světě. A její takni byly prostě skvělé.
  Zvláště pyramidální, vytvořené podle kreseb brilantního Olega Rybachenka. Byli prostě skvělí...
  Auto je dvoumístné a dívky v něm byly vleže, v pyramidě. Celé je to jen padesát tun, ale elektromotor má pět tisíc koní. Jsou to takové rychlé stroje, zcela neproniknutelné pro všechny typy střel.
  A spěchá do pozic militantů Velké říše ISIS. A dělá doslova zázraky.
  Natasha, ležící v tomto tanku se Zoyou a střílející z tuctu kulometů, poznamenala:
  - Jsem super holka?
  Zoya sebevědomě odpověděla a stiskla tlačítka joysticku holými prsty u nohou:
  Všichni jsme tu skvělí!
  Další tank letící spolu s Angelicou a Světlanou také ničí obrovskou armádu chalífátu.
  Dívky se usmívají a smějí:
  - Jsme nejlepší ze všech! A pojďme slavit úspěch!
  A opět srážejí nepřátele.
  Ano, dva tanky nelze prorazit ničím z žádného úhlu. Jsou to dívky v autech nejvyšší úrovně. A nedají se zlomit. Jak granáty, tak rakety se odrážejí.
  Natasha říká, kosí dushmany:
  - Za SSSR!
  Zoya, která vyřadila soupeře, souhlasí:
  - Pro mateřskou zemi!
  Je třeba poznamenat, že válečníci bojují. Vladimir Volfovič Žirinovskij hodně restauroval z dob SSSR. Leonidu Iljiči vrátil Diamantovou hvězdu vítězství. Vrátil Berijovi hodnost maršála se všemi vyznamenáními. Založil řády: Ivan Hrozný, Petr Veliký, Mikuláš II., Alexandr II. a III., Dmitrij Donskoj.
  Kromě toho Vladimír Volfovič obnovil pomník Dzeržinského. Založen Řád Ilji Muromce. To je pro sportovce. A řád založili Michail Lomonosov a Mendělejev. A to je také logické.
  Vladimir Volfovich také založil cenu v literatuře s částkou desetkrát vyšší než Nobelova cena. A dokázal toho mnohem víc.
  Jedním z jeho nápadů bylo založení řádu - "Vlasti", nejdražšího ze všech řádů na světě s rekordním počtem diamantů. A to byl nápad. Navíc se návrh zakázky dlouho dohadoval a schvaloval.
  A dokonce došlo i na soutěž.
  Vladimir Žirinovskij provedl některé další změny vojenských předpisů. Zavedena hodnost brigádního generála - nižší než generálmajor, ale vyšší než plukovník. A post generál-generála je mezi generálplukovníkem a generálem armády. Byla zde také nová důstojnická hodnost: Prime Major. Mezi majorem a podplukovníkem.
  Žirinovskij zavedl další hodnost: poddůstojník. Tohle je mezi praporčíkem a mladším poručíkem. Objevili se i desátníci. Zbytek titulů zůstal zachován.
  Vladimir Žirinovskij také ustanovil titul supermaršál mezi maršálem a generalissimem. A nový titul Supergeneralissimo.
  Tak vznikla heraldika.
  Prezident v referendu zrušil funkční období. A stal se virtuálním diktátorem. A volby se konaly téměř bez alternativy. A s culíkem dosáhli oblasti devadesáti devíti procent. A tak se stalo...
  Ale každopádně se konaly alespoň volby, kterých se účastnili někteří kapesní alternativci. Hitler se stal doživotním kancléřem.
  Mimochodem, Führer prohrál svou jedinou volbu, prezidenta, i když se slušným procentem a v lítém boji. Ale přesto Hitler neriskoval nové volby.
  V roce 2020 Vladimir Žirinovskij dobyl nové výšiny a vedl válku s islámským chalífátem. A to je kolosální síla. A boj je tam velmi krutý.
  A letadla bojují, dokonce i bezpilotní. A je to cool a krvavé.
  Vladimir Žirinovskij je novým vůdcem Ruska a usiluje o ovládnutí světa.
  V bitvách se účastní i létající talíře, které nelze sestřelit.
  A létají na nich krásné ruské dívky.
  Například Maria a Mirabela jsou v bitvách tak cool.
  A vypouštějí bojové lasery z talířů. A pálí jednotky ISIS, které jsou prostě obrovské.
  Ano, toto kolosální impérium, které pohltilo Asii až po Indii, včetně Pákistánu a Afghánistánu. A půl Afriky. A kolik je populace a jaké kolosální číslo.
  Maria stiskne tlačítka na joysticku holými prsty na nohou a probodne nejbližší nepřátelské letadlo a zavrčí:
  - Sláva éře komunismu!
  Mirabela vypálí nádrž laserem a také potvrzuje:
  - Budou naše skvělé časy a vítězství!
  A holky se smějí...
  A ukážou zuby, které se třpytí jako perly.
  Maria vzpomínala na časy, kdy byla ještě malá holka, a viděla Žirinovského na shromáždění. Udělal na ni dojem. Ale jak tomuhle netleskat.
  Maria, když byl zatčen Vladimír Volfovič, odešla do Moskvy. Holčička se jako světice pohybovala bosa. A překonával město za městem.
  A její bosé nohy byly tak zbité a její nohy byly řezané a krvácející. Ale dívka chodila a chodila. A přišel do Moskvy. Tam byla umístěna do dětského domova. A pak poslali zpět k rodičům.
  A ukázalo se, že je to pro ni hadždž.
  Maria, stejně jako Gerda, ušla stovky kilometrů. Cestou prosila o almužnu, hladověla. A holá podrážka ji tak bolela a svědila, ale nakonec se pokryla mozoly a ztvrdla jako kopyto.
  Maria si to pamatovala a teď drtila mudžahedíny.
  A dokonce zpívala a psala román na cestách:
  Jsem Černobog, zlá Boží dcera,
  Vytvářím chaos, zasévám destrukci...
  Moje velikost nemůže být překonána,
  V duši hoří jen zuřivá pomsta!
  
  Jako dítě jsem chtěl hodnou holku,
  Psala básně a krmila kočky...
  Vstal brzy ráno
  Nad tím se třepotala křídla cherubínů!
  
  Ale teď už vím, co je zlo
  Co dělá tento svět nešťastným...
  A co říkáš dobrého?
  Zde je destrukce vášnivě milovaná!
  
  A ukázala svou dívčí horlivost,
  Že se dcera Boží rozzářila...
  Podmaníme si rozlohy vesmíru,
  Ukažme sílu, velmi mocnou!
  
  Velký otče tento Černobog,
  Přináší do vesmíru chaos, války...
  Modlíš se ke Svarogovi, aby ti pomohl,
  Ve skutečnosti dostanete odměnu!
  
  Tak jsem řekl, zachraň Hospodina,
  Nechte v srdci vřít vztek...
  Vybudujeme štěstí, věřím v krev,
  Ať je lůno naplněno až po okraj!
  
  Miluji lstivost, podlost a podvod,
  Jak obelstít tyrana Stalina...
  Nedá se zahanbit
  A kolik je na světě mlhy!
  
  Zde jsem navrhl udělat silný krok,
  Jedna rána ke zničení zla...
  Ale velmi černý Bůh se zamiloval,
  Ve všech věcech, jak v těchto, tak v posmrtném životě!
  
  Jak se ukázalo, že jsem zvyklý na zlo,
  A v srdci vzteku, zuřivě živený...
  Zmizelá touha po radosti, dobru,
  Jakmile vztek pronikl z podstavce!
  
  A co Stalin - ten je také zlý,
  O Hitlerovi, takže není pochyb...
  Čingischán byl skvělý bandita
  A kolik duší dokázal ochromit!
  
  Tak říkám, proč se zachovat dobře,
  Pokud v tom není sebemenší zájem...
  Když jsi datel - tvoje mysl je sekáč,
  A zmizel, když hloupé myšlenky!
  
  Tak říkám sobě i ostatním,
  Podávejte sílu jako černý inkoust...
  Pak dobyjeme vesmír,
  Vlny prorazí vesmír!
  
  Učiníme zlo tak silným
  Dá vzteku nesmrtelnost,
  Ti, kteří jsou slabí v duchu, už byli odfouknuti,
  A my jsme ti nejsilnější, kdo tomu věří!
  
  Zkrátka všude se staneme silnějšími,
  Zvedněte meč krve nad vesmírem...
  A náš vztek bude s ní také,
  Přijmeme povolání plné osudu!
  
  Zkrátka jsem věrný Černobogu,
  Sloužím této temné síle celým svým srdcem...
  Moje duše je jako křídla orla
  Ti, kteří jsou s Černobohem, jsou neporazitelní!
  
  MLÁDĚ BÍLÉHO TYGRA
  Po krymské letní silnici se procházela malá cirkusová skupina. Jako první šel asi dvanáctiletý bosý světlovlasý chlapec. Hubené, ale šlachovité dítě v šortkách a chodilo v horku s nahým trupem. Žebra trčela, ale žíly byly jako drát, pod téměř černou opálením kůže.
  Následovala ho dívka. Světle hnědé vlasy hořely na slunci jako přezrálá pšenice. Dívčino obočí je také světlé a její obličej od prachu a silného spálení sluncem je snědý jako obličej cikánky. Ale rysy obličeje jsou velmi krásné, jen mírně špičaté kvůli hubenosti. Dívka je štíhlé postavy, v lehkých bavlněných šatech nad kolena. A také naboso, i když těm, kteří jsou bez bot, nebudete závidět, pokud jdou po kamenité cestě Krymu. Nejen, že kameny jsou ostré, ale také horké na letním slunci.
  Dívky a chlapec jsou ale zvyklí na bosé nohy jak v horku, tak v mrazu a jejich bronzové nohy a mozolnaté podrážky si na podobné drobnosti nevšímají.
  Za nimi poletuje roztomilé stvoření. Bílé, ale s hnědými pruhy. Roztomilé albínské tygří mládě. Taky vyhublá, strašně hladová, chytající motýly na cestách a vrnící.
  Za dívčinými rameny je hurdiska v rukou některých doplňků. Naložil trochu a chlapec. Chodili od časného rána. Chlapec šlápl na střep láhve. A ucítil píchnutí přes mozol, kulhal. A tak jsou holé podrážky sraženy a mozoly svědí od ostrých, horkých kamenů.
  Dívka se usmála a řekla:
  - Dávej pozor, Olezhko! Občas se na silnicích dějí překvapení!
  Chlapec vztekle zavrčel:
  - Ano, nic hrozného, dokonce ani krev! Ale čím budeme Bimbo krmit!
  Dívka se zhluboka nadechla a řekla:
  - Ano, tygřík prošel! Potřebuje maso! Na zbytcích dlouho nevydrží!
  Chlapec odpověděl s úsměvem:
  - Je tu spousta dach s bohatými lidmi. Možná budeme pít maso. A ty, Olesya, jsi také zhubla ...
  Dívka se otřásla a poznamenala:
  - A mně to vyhovuje! Agilita se ještě zvýšila!
  A dívka vyskočila a zatočila se na palci u nohy. Oležka obdivně hvízdla a tygřík zavrčel.
  Před pár lety byli ve stejné cirkusové skupině, která kontaktovala Vůli lidu a byla poražena. Zúčastnila se také Olesya, která podle pověstí generála dokonce zabouchla. A teď se toulala po Rusku bosá a neklidná. V zimě se přesunuli do Iránu, Iráku, kde pádlovali po strmých svazích a podávali výkony. V létě jsme jeli do Ruska. Olesya uměl několik jazyků, včetně perštiny, a učil Olega.
  Je dokonce legrační chodit po Íránu v závoji, ale s bosýma nohama. Rozdrtili show a naposledy dostali Bimbo. Také uprchlík z nějaké skupiny. Šelma vzácné krásy, ale strašně žravá. Zásoby k němu rychle šly, i když tygří mláďata nasbírala spoustu lidí. Ale v posledních dnech přišla pro skupinu temná vlna. Krásná dívka, chlapec a albínské tygří mládě z nějakého důvodu nedostali žádné peníze. A hladověli. A nejhorší ze všeho bylo, že hlad snášeli malí predátoři.
  Triumvirát se posadil na rozcestí. Olesya mezi chlapce rozdělila dvě malé brambory a všechen chléb dala tygřici. Snědl to hltavě a požádal o další. Škoda, že tak kňučí... Jako štěně. A jaká hubená.
  Olesya odhodlaně vstala a plácla se do holých podrážek:
  - Šel! Pojďme bavit pány!
  Už první dača je potkala nepřátelsky. Domovník ji odmítl pustit dovnitř a nazval Olesyu prostitutkou.
  Podruhé to bylo lepší. Vstup mi dovolila pětatřicetiletá paní. Oleg se převlékl do ošuntělých punčocháčů a obratně cválal. Olesya zkusila. Její dívčí postava gymnastky je velmi šikovná. Bimbo toho moc neuměl, ale také proskočil obruč, kterou Olesya držela holými prsty, se ztvrdlými podrážkami, ale neztrácel půvab. Paní byla velmi potěšena a zeptala se Olega:
  - Jsi dobrý klaun!
  Chlapec naštvaně odpověděl:
  - Nejsem klaun, ale akrobat a tak trochu žonglér!
  Paní se zeptala:
  - Spal to!
  Oleg začal s potěšením házet předměty. Včetně pera a hřebenu ležícího na stole.
  Paní se spokojeně usmála a zeptala se:
  - A tato žena je vaše matka?
  Oleg zavrtěl hlavou.
  - Ne, můj parťáku!
  Paní přikývla.
  - Ano, je příliš mladá... Máte rodiče?
  Chlapec tiše povzdechl.
  - Neznám své rodiče!
  Paní si smutně povzdechla a odpověděla:
  - Sirotek! No a boty mám ještě ze staré panny! Přineste je!
  Lokaj, reptající, odešel. Olesya se spokojeně usmála. Pak přišel sluha. Boty byly již opotřebované a s rozbitou kůží.
  Paní zamumlala:
  - Sám jsem v dluhu a bohužel nemohu dát více!
  Olesya si vzala boty a zdrženlivě paní poděkovala. Potom chatu opustili. Dívka rozhořčeně zamumlala:
  - Za takového obchodníka s harampádím nedá víc než nikl. Na žihadlo! A kolik času to trvalo!
  Oleg poznamenal:
  Byl to dlouhý den, dáme si víc!
  U další dachy ještě méně štěstí. Byli přijati, ale po představení dostali jen talířek se zbytky ze stolu. Tygří mládě je však spolklo zaživa. Alespoň takový je zisk.
  Jenže na čtvrté dači praskla chlapci česká čepice a musel dál vystupovat bos, z uniformy. A dali mi jen desetník.
  Na páté dači jim to nedovolili. Na šestém bylo několik dětí, které obklopily tygří mládě a začaly do něj strkat koláče. Ošetřili také Olezhku. Hladový chlapec s chutí snědl smetanu s čokoládou. Ale museli pracovat. Děti se dlouho nechtěly pustit. Na představení se podíval i barin. Zvláště se mu líbilo vystoupení gymnastky Olesyi. Požádal mě, abych to několikrát zopakoval. Poté dívku pohostil také dortem. Trvalo to dlouho a slunce už zapadalo. A zaplatili jen dvě hřivny.
  Nakonec pán položil tlapu na Olesyinu holou nohu a zavrčel:
  - Svým vzhledem můžete vydělat velké peníze jiným způsobem!
  Olesya se stáhla:
  - Nikdy! Nepůjdu do panelu!
  Barman se usmál a poznamenal:
  - Pro cirkusovou dívku je obtížnější najít výnosného ženicha než pro dámu snadné ctnosti.
  Olesya moudře poznamenal:
  - Ale láska je jednodušší!
  Ale dvacet kopejek jsou taky peníze. Už si za ně můžete koupit láhev vodky. Tygřici každopádně dali kus masa. Olesya prodala boty za sedm kopejek. Měli dost jídla.
  Už se stmívá a ty nechodíš kolem dač. Olesya řekla Olegovi:
  - Půjdeme do ubytovny?
  Chlapec sebevědomě přikývl.
  - Nepůjdu! Smrdí to tam!
  Olesya souhlasil:
  - A opilí vagabundi se na mě budou lepit. Najdeme si místo v jeskyni a před spaním si zaplaveme.
  Chlapec přikývl. Koupali se v pouštním bazénu. Voda byla teplá a slaná. Oleg obdivoval postavu Olesyi, velmi svalnatou a štíhlou. Její tělo se nezdálo vůbec hubené, ale bylo velmi harmonické. Opálená, gymnastka. Jak aktivně hrabe rukama a nohama. Jako panter na lovu.
  Oleg si vzpomněl na práci o Mauglím. Byla tam veselá historka o chlapci, který byl vychován mezi vlky. Něco podobného jako oni. Bloudíš, ale jsi svobodný, tolik toho vidíš. Stejné dače jsou luxusní, některé s fontánami a sochami. Velmi krásná. Zejména v létě na Krymu. Celkově vzato, léto je skvělý čas. V zimě je to horší. I v Íránu a Iráku je v noci zima. Často se pohybují v noci, aby se zahřáli, spí pod širým nebem.
  Když se chlapec a dívka dostatečně vykoupali, usnuli. Jsou mladí, zdraví, vycvičení. Spí jako divoká zvířata: tvrdě, nevěnují pozornost tvrdému povrchu. A co teprve, když zdravé tělo peřinky nepotřebuje. A je velmi dobré spát na čerstvém vzduchu.
  Ale na rozdíl od zvířat lidé vidí sny... Oleg snil o tom, jak se stal kajutníkem na pirátské lodi a bojoval. Se šavlí útočí na anglické vojáky v uniformách. Sekání a drcení nepřátel. Zde chlapec udeří bosou nohou do slabin. Vyskočí a rozdrtí Brity. Útěk mezi nepřáteli. Padají, řežou a lámou se. A chlapec zvedne druhou šavli. Vede mlýn, a to velmi mistrně. Ten kluk je moc chytrý...
  Ale sny jsou mlhavé a pamatujete si z nich jen společné rysy.
  Další den musíte znovu na chatu. Navíc budou zabiti a tygří mládě by mělo být nakrmeno.
  Dívka se snažila vypadat vesele a usmála se. Je velmi krásná a dveře hlídače se jí ochotně otevřely. Tady ale sloužili mnohem hůř. V první dači pánové ochotně sledovali jejich pantomimu. Ten pán obzvláště rád pozoroval mihotání Olesyiných nahých, svalnatých, opálených nohou. Tady ale podávali jen zbytky ze stolu, kterými se tygřice krmilo.
  Dlouho ji drželi ve druhé dači, pán dívku dokonce hladil po noze. Paní pohostila Olezhku dortem. Dali mi desetník. Další dvě dače byly prázdné - pánové nepřijeli.
  Olesya zmateně poznamenala:
  - Ano... Tady nemůžete vydělat jmění!
  Olezhka naštvaně zamumlala:
  - Je lepší pátrat po loupeži! Výdělečnější!
  Olesya v odpověď vzhlédla a zazpívala:
  - Jaká modrá obloha. Nejsme zastánci loupeže!
  Další dacha se vyznačovala obrovskou velikostí a úžasným luxusem. Fontány byly pozlacené a tryskaly vysoko k nebi. U vchodu stáli luxusně oblečení lokajové. Olesya byla dokonce v rozpacích za její upřímně řečeno bosý vzhled. Starší lokaj křičel:
  - Nedáváme chudým!
  Dívka odpověděla:
  - Jsme cirkus! Pojďme rozptýlit smutek!
  Olesya zapískala a zvedla bosou nohu. Bílé tygří mládě přeskočilo a ve vzduchu se směšně smálo. Olezhka postavila obruč a Bimbo do ní vklouzl a znovu ji otočil dnem vzhůru.
  Vrchní lokaj pískal a zamumlal:
  - Není špatné! Můžete projít!
  Chlapec a dívka vstoupili do brány. Přiběhlo i mládě bílého tygra. Pán pevniny se ve svém luxusním paláci venkovského typu jen nudil. Urozený šlechtic seděl v altánku před luxusním stolem a žvýkal tučné maso a zapíjel se drahým vínem ze zlatého poháru. Vedle něj seděla mladá krásná žena v šatech zdobených drahokamy. Na verandě vyskočila asi sedmiletá dívka v elegantních šatech a velmi podobná mistrově ženě, jen měla světlejší vlasy.
  Mistr zíral na Olesyu. Je přesným opakem manželky. Blondýna vs. bruneta, štíhlá, svalnatá, štíhlá postava vs. plnost. Tmavá čokoládová kůže proti aristokratické bledosti. Urozený šlechtic samozřejmě dychtivě zkoumal dívku, její bosé nohy, vysoká prsa, hubený pas. Ano, pomyslel si mistr, moje žena ztloustla. A tohle...
  Olesya a Oleg začali hrát čísla. Olesya tančila v jedné kombinaci, která se mužům tak líbila. Oleg se nyní předvedl v punčocháčích a lesklém tričku. Barefoot byl ještě jaksi obratnější než u Čechů. Chlapec se točil, dělal kotrmelce, skákal. Olesya ho zvedla na nataženou ruku. Mládě bílého tygra proskočilo obručemi, rukama a nohama, prošlo nůžkami.
  Olesya také zahrála melodii na malé hurdisce. Chlapec žongloval. Pak dívka žonglovala a pak byli spolu. Cirkusáci byli agilní, hodně se točili. Olesya dokonce provedla dvojité salto a šli spolu po rukou. Pak tygří mládě znovu proskočilo obručemi, které Olesya držela holými prsty.
  Během představení se dívka točila a co chvíli křičela obdivem. Barin a jeho žena zdrženlivě tleskali. Ale bylo vidět, že jsou šťastní.
  Na konci zazpívali chlapec a dívka a jejich hlasy jsou nádherné, plně znějící. Poté Olesya natáhla klobouk, aby sbírala peníze. Byla tak krásná, sotva ji zakryla ta kombinace. Velitel pevniny se zazubil a poznamenal:
  - Sám jsem byl kdysi žebrákem, ale ze šlechtického rodu. A podařilo se mu stát se milionářem a koupit si knížecí titul. Co může jednoho dne a zbohatnete!
  Olesya odpověděla s úsměvem:
  - Děkuji, Vaše Excelence!
  Barin suše poznamenal:
  - Ale marnotratník, nezíská bohatství! Proto vám navrhuji, abyste mi prodal vaše malé zvířátko.
  Olesya se přinutila k úsměvu a řekla:
  - Bimbo je náš přítel, není na prodej!
  Mistr se rozzlobeně usmál a poznamenal:
  - To se obvykle říká, když chtějí prorazit vysokou cenu! Ale nemůžeš mě oklamat! Vím kolik! Nabízím chervonets, a ne půl tuctu víc!
  Olesya zavrtěla hlavou.
  - Promiňte, pane, ale tento přítel není na prodej! Ne za žádné peníze!
  Princ vztekle zavrčel:
  - Ano, měl bys být rád, že tě zbavuji takového břemene. Tygr potřebuje ke krmení jmění. A až vyroste... Myslíte si, že vám bude dovoleno se toulat po městě s velkým a nebezpečným dravcem?
  Olesya byla zmatená. Vskutku, myšlenka, co dělat s Bimbom, až vyroste, mu občas prolétla hlavou. Už teď se na ně policie úkosem dívá, ale co bude za pár měsíců?
  V každém případě se Bimbo bude muset brzy rozejít. Deset rublů jsou také peníze. Můžete si koupit štěně a trénovat ho. Pes méně žere a můžete s ním rok cestovat. Ušetřete nějaké peníze a možná si otevřete nějakou firmu. Nebo vyskočit v manželství... Je krásná, štíhlá.
  Olesya zaváhala, zdravý rozum napovídal, že princi by bylo lépe s tygříkem než hladovět s potulnou skupinou. A že pokud se rozejdete s predátorem, je lepší to udělat hned, když se taková příležitost objevila.
  Ale pak mistrova dcera, dívka s luky vyšívanými perlami, kopla nohama a křičela:
  - Chci tygra! Chci bílého tygra!
  Princ mávl rukou a udeřil pěstí:
  - Drž hubu! Teď podnikám!
  Manželka vykřikla:
  - Nekřičte na dítě!
  Dívka byla zjevně rozmazlená a nebála se. Ale uskočila a zaječela tišeji:
  - Kup tatínka! Kupte si tygří mládě...
  Manželka své dceři s úsměvem poznamenala:
  - Toto zvíře může být nebezpečné... Je to predátor a požírá malé holčičky!
  Mistr praskl prsty a řekl:
  - Poslední slovo je patnáct rublů! Víc na kolena, nebudu přidávat!
  Olesya se uklonila a zeptala se:
  - Můžeme odejít do důchodu, Vaše Excelence?
  Princ zavrčel:
  - Ne! Úplně naposledy se ptám, dáváš tygříka za patnáct rublů?
  Olesya zavrtěla hlavou. Velitel pevniny se sarkasticky zeptal:
  - Jak se jmenuješ?
  Dívka odpověděla s úsměvem:
  - Olesya.
  Princ se zlověstně usmál.
  - Mate cestovni pas? Pojďme se ukázat!
  Olesya se otřásla a zbledla. Princ zatleskal rukama a zvolal:
  - Vezměte je a zavolejte policii! Ukradli mi tygra a diamantový prsten!
  Dívka radostně vykřikla:
  - Bravo tati!
  Olesyu napadli lokajové. Dívka se nebránila. Ona a Olezhka byly svázány provazy a zavřeny ve sklepě. Brzy dorazila i policie.
  Po poslechu prince nasadili Olesyi a Olega na ruce a nohy okovy. Navíc měly speciální velikosti pro děti. Ve kterém byli spoutáni mladiství zloději.
  Poté byli dívka a chlapec převezeni do vězení. Tam byli rozděleni. Oleg byl uvržen do sklepa, kde už byl tucet spoutaných chlapců, a Olesya byla uvržena do cely se ženami. Nebylo to sladké. V celách je smrad, místo latríny je díra v podlaze, je vlhko a polotmavé. Chlapci byli drženi v okovech, což je velmi nepohodlné. Ruce a nohy jsou spoutány. Ve stísněné komoře je obtížné se pohybovat. Krmily jen chlebem a vodou, občas dávaly shnilé ovoce.
  Seděli tam až do soudu. Pak na chlapce čekala buď těžká práce, nebo vězeňský kryt. Ženy také, buď na těžké práce na Sibiři, nebo do střední Asie na sklizeň bavlny, nebo do vězení s prací v jakékoli továrně na vládní potraviny. A před soudem můžete sedět podle uvážení úřadů. Kromě toho byli vězni také bičováni.
  Oleg a Olesja dostali rozkaz, aby byli zbičováni ve stejnou dobu. Chlapec a dívka byli vysvlečeni do pasu a nataženi na kozy. Doprovázeli je dva policisté. Dozorci namočili tyče do hmoždíře. Mávali vzduchem a sráželi kapky. A pak najednou na povel udeřili chlapci a dívky do zad. Olesya a Oleg pevně zatli zuby, aby nekřičeli. Výprask byl změřen. Policie mlátila s mírným nadšením, jen plnila svou povinnost. Chlapec a dívka, těžce dýchali, vydrželi. Po tuctu ran kůže praskla a kapala krev. Bylo to velmi bolestivé.
  Velitel, který předepsal sto ran, se zazubil. Pokud se trestanému vyhodí kopyta, takový je Boží osud. Oni pak celoživotní tvrdá práce září. Za krádež zvláště velkého rozsahu, za pokus o život prince a jeho manželky a dcery. A pak se také ukázalo, že hledali Olesyu jako spoluviníka vraždy guvernéra. V každém případě bude dívka navždy zahnána na Sibiř. Jako ta malá holčička. Takže by mohlo být lepší nechat se utlačit.
  Oleg a Olesya odvážně vydrželi všech sto ran, aniž by ztratili vědomí. Ale jejich záda se změnila v krvavou kaši. Poté jim znovu nasadili okovy a uvrhli je do vězení.
  Chlapci-vězni, chrastící okovy, položili slámu na zbitého Olega. Dvanáctiletému chlapci byla brutálně pořezána záda.
  
  Chlapec z cirkusu dokonce vtipkoval:
  - Takže moje záda budou ještě silnější!
  Starší chlapec v cele s úctou poznamenal:
  - Výborně, nekřičel jsi! Skutečný muž!
  Oleg odpověděl:
  Nepotěším je!
  Olesya také nezasténal. Ležela na slámě v ženské cele. Většina dívek v něm byla mladá, roztrhaná, některé cinkaly řetězy. Umyli Olesyi záda, aby se nenakazila.
  Olegovi přinesli státní chleba a vodu. A žalářnická dívka nalévala mléko. Zmláceného chlapce zbili dvojkou, kterou přinesla bosá dívka, a cítil se lépe. Pak tvrdě usnul, bolest ignoroval.
  Zdálo se mu, že spolu s Olesyou bránili Sevastopol během útoku: britskými, francouzskými a tureckými jednotkami.
  Chlapec přináší náboje do děla. A ona střílí. Olesya ukazuje na svých holých, vytesaných nohách. Vedle ní jsou další dívky.
  Všichni bosí a v roztrhaných šatech, sotva si zakrývající tělo. Dívky jsou celé opálené a bosé.
  Jejich zaprášené podpatky se chlapci mihnou pod nosem. Oleg je nadšený.
  Zbraň střílí vysoce výbušné tříštivé granáty. A smete masu pěšáků spojenecké armády. A snaží se dostat dopředu.
  A z ruské strany bojuje celý regiment dívek. A všichni jsou bosí, polonazí a velmi krásní.
  A bojují jako hrdinové. Přesněji krásní, bosí hrdinové. A střílejí dobře. A holými prsty u nohou házejí granáty smrtící síly.
  Oksana, bojující, zpívala:
  - Pro otce-krále! Nevyhrajeme nadarmo!
  A její holá pata vrhla smrtící bombu. A roztrhal masu bojovníků spojenecké armády.
  Dívky chrání Malakhovy Kurgan: klíčový bod obrany Sevastopolu. A souboje jsou velmi brutální.
  Sám Oleg spolu s dívkami zamíří pistolí a střílí doprostřed postupujících anglických jednotek.
  Potom chlapec zazpíval:
  - Sláva naší velké vlasti!
  A její holá, dětská noha vrhá velký ničivý granát.
  Oksana zaštěbetala a mrkla na svého partnera:
  - No, jsi hodný chlapec!
  Oleg se zasmál a odpověděl:
  - Co mohu říci? Válka je vždy špatná, pokud se nevyhraje rozhodně!
  A chlapec znovu, nahý, dětinský, s kulatým podpatkem, hodil granát smrtící síly.
  Další dívka, Natasha, napsala na Twitter:
  - Roztrhám to!
  Oksana hodila bosou nohou destruktivní domácí pytel pilin a řekla:
  - A vjeď do rakve!
  Augustinova dívka, také střílí z děla. Zpívající buckshot kosil linii Britů.
  Rusovlasý válečník zaskřípal:
  - Za vlast až do konce!
  Světlana také bojuje ze všech sil. Dívka používala točící se dělo s mnoha hlavněmi. A posouvala se, kosila řady najednou v anglických a tureckých řadách.
  Zoya také bojuje, tato dívka se zlatými vlasy. A jak mlátí nepřítele a vyřazuje spoustu nepřátel.
  A cvrliká:
  - Sláva ruskému carovi!
  A holými prsty u nohou zase hodí granát smrtící síly. A zabít spoustu protivníků.
  Zdejší bojovníci jsou velmi krásní a erotičtí. A také házejí smrtící nálože z pilin z katapultů, které všechny doslova roztrhají. A pilinové bomby jsou velmi smrtící.
  Natasha křičí a třese nahou prsní bradavkou:
  - Sláva Rusku!
  A holou patou znovu vrhá to, co přináší zkázu a zkázu, roztrhávající pluky spojeneckých jednotek.
  Tato mohyla má klíčový význam. Obsahuje klíč k obraně citadely.
  A dívky to vědí a zoufale bojují. A dívky jsou velmi krásné, svalnaté a sexy.
  A jejich svaly hrají a třpytí se jako vlnky na vodě. A to jsou velmi agresivní dívky.
  A pokud bojují, pak je lepší s nimi nezačínat. A pak to opravdu vezmou a roztrhají.
  Olesya, házející granát bosou nohou, říká:
  - Komunismus navždy s námi!
  A jak se směje! Řekněme jen bojovná dívka. A pokud začne kosit protivníky, pak nepřestane.
  Natasha, střílející na nepřátele, zpívala:
  - Slavně rozdrtíme nepřítele,
  Ať je výsledek hrobu...
  A najednou je takové ticho
  Nakopneme holky!
  A Britové se stáhli zpět. Ale tady jsou perly Turků. A znovu je čekají zbraně, které důkladně ničí nepřátele.
  Zoya to vzala a zazpívala a holými prsty u nohou hodila vražedný dárek smrti:
  - Černý havran, bílá labuť, to je dobrý!
  Pokud jste v životě hodnotní - to je dobře!
  A znovu, nahá pata dívky spustila něco velmi smrtícího a kolosálně ničivého.
  Augustine, střílející na protivníky, logicky poznamenal:
  - Kolosální vítězství, přijďte si pro nás!
  A holými prsty znovu vrhala vražedné a přinášející smrt.
  Světlana, střílející na spojence a Turky, poznamenala:
  - Moje síla nepřejde!
  A její holá pata znovu spustila to, co trhalo maso na kousky.
  Natasha, střílející, poznamenala:
  - Věřím, že se celý svět probudí!
  A její bosá noha odstartuje kolosální destrukci.
  Boj pokračuje s velkou vervou. Angličané obnovují své neuspořádané řady a znovu je opouštějí.
  Bitva roste jako požár.
  Chlapec Oleg střílí a zpívá:
  - Má svatá vlast,
  V moři lásky a zimních polí...
  Jste od konce do konce
  Jsem orlí chlapec, ne vrabec!
  A znovu bitva duní a vlna šplouchá a valí se na palubu.
  A dívky, jak odpálit bombu z katapultu. A anglická fregata se po poškození otočí.
  Olesya zpíval:
  - Jsem dívka, ne kočka,
  Nyní žije ve mně
  obrovský hroch,
  A leopard!
  A opět dívčina bosá noha odhodí k smrti něco smrtícího. A pěkně strašidelné.
  Natasha filozoficky poznamenala:
  - Rusko není vždy připraveno na válku!
  Augustina, házející granát bosou nohou, se zeptala:
  - A proč?
  Zoya zasyčela a vycenila zuby:
  "Protože když je připravená, nejsou tu žádní blázni, kteří by s ní bojovali!"
  Světlana odpověděla:
  Není krásnější Vlast-Rusko,
  Bojuj o ni a neboj se...
  Ve vesmíru není krásnější země -
  Celý vesmír, pochodeň světla Rus!
  A dívka se hlasitě zasmála... A znovu její bosá noha, jako by vypouštěla smrtící dárek smrti. A vzala spoustu protivníků a roztrhala je najednou.
  Olesya si všimla a hrála si s břišními svaly:
  - Jsem dívka velmi vyrovnaná, ne jednoduchá!
  A ona plivala... A z jejího plivnutí se zhroutil tucet tureckých vojáků. A bylo to hrozné.
  Oleg agresivně poznamenal:
  - Věřím, že porazíme nepřátele!
  A z paty nahého dítěte vyletěl dárek smrti.
  Bojuji, Olesya zaštěbetala:
  - Nejsvětější komunismus s námi!
  A holé prsty dívky, hodil smrtící a destruktivní.
  Natasha mávla rukou. Dívky vypálily salvu a přerušily několik čar. Pak se smějí:
  Jaká modrá obloha
  Porazíme nepřítele loupeže...
  Lev a orel nepotřebují nůž
  Rozdrtíš ho slovem veš,
  A pak zaseješ žito!
  Válečníci jsou opravdu úžasní, s perlovými zuby a obecně super.
  Zoya vystřelila z vícehlavňových děl a zapištěla a vycenila zuby:
  - Ve svaté válce bude naše vítězství!
  Augustin, kosící protivníky, cvrlikal:
  - Imperiální vlajka vpřed! Sláva padlým hrdinům!
  A dívky, které pokračovaly v palbě a kosení jednotek spojenců, bez přestávky zpívaly:
  - Nikdo nás nezastaví
  Nic nás neporazí...
  Dívka se také stane hrdinou,
  A má meč a štít!
  Světlana s tím ochotně souhlasila a hodila další dar smrti holým, vytesaným chodidlem a řvala:
  - Je tam meč a štít!
  Tady bojující dívka. Proti ní je jakákoli metoda bezmocná!
  Válečníci celý regiment, takže každý je zdrcen jejich udatností. A nepřátele kosí velmi aktivně.
  Zoya vycenila zuby a poznamenala:
  - Musíte bojovat za matku Rus!
  A její holá, kulatá pata vyvrhla další dar smrti pro cizí rati.
  
  JINÁ VOLBA RUSKA V ROCE 1994
  Jelcin se rozhodl dodržet slovo a uspořádat 12. června 1994 předčasné volby. Vždyť to slíbil, a dokonce vydal podobný dekret. Jelcinovi se navíc zdálo, že triumfálně zvítězí. Proto i v ústavě z roku 1993 bylo napsáno, že volby se budou konat 12. června 1994, ale od letošního roku začne odpočítávání pravomocí podle nové ústavy, takže Jelcin teoreticky dostává podmínky na dalších osm let! Nikdo ale nečekal, že Vladimir Žirinovskij si povede v parlamentních volbách tak dobře, že se stane hlavním soupeřem Borise Nikolajeviče. A vážný nepřítel. Což na rozdíl od komunistů není spojeno s minulými chybami a nezdary a umí střílet kapitálně.
  Jelcin však již nemohl zvítězit, protože volby 12. června 1994 s přenastavením předchozího volebního období byly zakotveny v dočasném ustanovení ústavy a potvrzeny referendem. A to nemůžete jen tak změnit. A teď musíte jít k volbám, když máte nejnebezpečnějšího konkurenta. A ne obvyklý komunista, ale kdo? Fašistický? Jelcin se každopádně musel vypořádat s něčím novým. A boj se ukázal být vážný.
  Především informační. A pozornost médií se zaměřila na Jelcina a Žirinovského. Vzápětí došlo k výměně úderů. A tady měl Jelcin nevýhody vlády. Včetně vysoké inflace a kolosálního poklesu produkce. Stejně jako nárůst kriminality. A Jelcin měl zdravotní problémy. A pak se pokusit vyhrát volby.
  Vladimir Žirinovskij, který se cítil inspirován, byl ve hře. A část médií ho aktivně podporovala.
  Navíc došlo k rozkolu v elitě. Někteří z oligarchů považovali Žirinovského za svého a za buržoazního vůdce. A proč je horší než Jelcin? Je čas vyměnit koně? Kromě toho je Jelcin opravdu nemocný a vyčerpaný a je to odporný a opilý člověk.
  Přihlásili se i další kandidáti. Zákon o volbě prezidenta ještě nebyl přijat. A volby se konají podle starých pravidel: sesbírejte sto tisíc podpisů.
  Jelcinovi bylo doporučeno neměnit pravidla. Ať je více prezidentských kandidátů. Budou více nadávat, rozdrtí protestní voliče. Možná je to výhodnější pro jediného kandidáta z vlády. Aby se všichni nespokojenci rozprchli různými příjmeními. A na kampaň měli všichni méně času.
  Kandidátů je tedy hodně. Samozřejmě v první řadě samotného Vladimira Žirinovského. Pak Yavlinsky. Také Zjuganov. A o něco později generálové Rutskoi a Makashov propuštěni na základě amnestie. Poté se Varennikov dostal do prezidentského úřadu. A Barkašov, který byl považován za fašistu. Registrováno bez problémů: nechte Žirinovského stáhnout více hlasů.
  Na sběr podpisů je poměrně dost času a přihlášeno bylo slušné množství kandidátů. A Alla Pugacheva se šťouchla do prezidentského úřadu Ruska. A mnoho dalších. Například Jurij Vlasov a Anatolij Karpov. Na trůn se vrhla celá kavalkáda. Celkem zde prošlo registrací a nasbíralo podpisy 39 kandidátů. A lidí, kteří chtěli, bylo více než dvě stě.
  Jelcinův tým dokonce povzbudil velké množství kandidátů. Současná vláda s vítězstvím v prvním kole nepočítala. Ale rozdrtit opozici a v první řadě donutit Žirinovského, aby se rozpustil - prosím!
  Zjuganov v té době ještě nebyl známým a rozpoznatelným politikem. A Alexander Lebed stále zůstal ve čtrnácté armádě. Přestože ho chtěli vytáhnout, generál pustil dovnitř mlhu. A zřejmě se rozhodl, že jeho čas ještě nenastal. Mezi kandidáty se objevil i šéf MMM Mavrodi. I on získával na popularitě, stejně jako hlava Hermes. Do prezidentského úřadu se dostal i Vladimir Bryntsalov. Ale jeho společnost byla celkem klidná a na rozdíl od voleb v devadesátém šestém se nerozsvítil. Dosud byl nominálně první v hodnocení Jelcin, ale údaje průzkumů veřejného mínění ukázaly jejich nespolehlivost.
  Vladimir Volfovič Žirinovskij byl prezentován v negativním světle, ale v jeho prospěch mohlo hrát i černé PR. Yavlinsky byl třetí v hodnocení, ale jeho popularita klesala. Také liberál, i když opozice není populární.
  Rutskoy byl zaregistrován a jeho hodnocení poněkud vzrostlo. Khazbulatov nešel k volbám. Iosif Kobzon také kandidoval na prezidenta. Jeho nominace vyvolala spoustu kontroverzí a čelních střetů. Najednou šel na prezidentský úřad Ruska i starosta Petrohradu Anatolij Sobčak. Tato nominace se setkala s negativní reakcí: nomenklaturní voličstvo bylo rozptýleno. A to snížilo Jelcinovo hodnocení.
  Anatolij Sobčak však naznačil, že se odvolá ve prospěch Jelcina. Boris Fedorov a Shakhrai také kandidovali na prezidenta. To ale také nejsou nejhvězdnější politici.
  I když také z Jelcinova týmu. A také jim bylo naznačeno, že by se měli stáhnout včas.
  Volby se tedy rozvinuly celkem vesele a i ve druhém kole došlo k intrikám.
  V centru pozornosti byl ale Vladimir Žirinovskij, o kterém se celou dobu mluvilo. A jaksi je samozřejmé, že se stal favoritem závodu. Ano, a Jelcinovi se zdálo, že by bylo výhodnější dostat do druhého kola tuto odpornou osobnost než méně škodlivého a mladšího ekonoma Yavlinského. Nebo dokonce Zjuganov a ještě více Sobchak. Ačkoli Žirinovskij byl tehdy na vzestupu a jeho popularita přesáhla střechu a lidé se shromáždili na stadionech.
  A propaganda, že je fašista, dokonce hraje do karet: lidé postrádali rozkaz a snili o pevné ruce. Ano, a demokracie s nepořádkem, mnozí jsou unavení.
  Takže tady byly volby padesát na padesát. A Žirinovskij bodoval. Na popularitě mu přidalo i zahájení trestního řízení proti němu. Navíc pokusy o atentát, které rozvířily intriky a zvedly hodnocení. Zvláště skryté.
  A to je vážné... Média v té době obecně pracovala na tom, aby na Žirinovského praštila bahno, ale některá z nich byla také proti němu. A soustředěná pozornost. Něco, co připomíná devadesátý šestý rok: Zjuganov proti Jelcinovi. Zjuganov měl ale velkou nevýhodu: minulost jeho strany. Je to skvělé a zároveň selhání. A v paměti lidí byly dlouhé fronty a prázdné regály z dob rozvinutého socialismu ještě příliš čerstvé. A hlavně samozřejmě časy Gorbačova s kupony a kartami. A lidé se nechtějí vracet do minulosti. A Žirinovskij jim slibuje skvělou budoucnost, která vážně láká a přitahuje.
  A situace je čím dál tím těžší. A blíží se volby. A Vladimir Žirinovskij září dál.
  Čas letí tak rychle, že se ani nestihnete ohlédnout. A pak přijde den voleb. První údaje pocházejí z východu. A ve vedení je Vladimir Žirinovskij. O druhé místo dále bojují Jelcin a Zjuganov. A to je velmi tvrdý boj.
  Jelcin ale nakonec na úkor Moskvy předjel Zjuganova a dostal se na druhé místo. Rozdíl v prvním kole byl ale značný. A Jelcin měl jen malou šanci na vítězství. Vše ale nebylo ve prospěch úřadujícího prezidenta. Což je jasně ztraceno, když jsem minul tak zdrcující úder. Přesto se Jelcin nikdy nedostavil do televizní debaty. Volby byly velmi zajímavé. Zjuganov, který se stal třetím, podpořil Žirinovského. Alla Pugacheva také podporovala Žirinovského. A Kobzon Jelcin. Takový byl rozkol.
  Rutskoi vzdorovitě zachovával neutralitu. Zbytek byl rozdělen a vyzval k hlasování různými způsoby. Jednoznačnou podporu ale Jelcin nečekal. A ne všichni se vyslovili v jeho prospěch.
  Takže volby byly hodně nervózní. Ale Žirinovskij byl jasným favoritem. A bylo to opravdu znamení.
  A pak proběhlo druhé kolo... Hned od začátku, od sčítání hlasů, se vedení zmocnil Vladimir Žirinovskij a udržel ho až do konce, získal více než sedmdesát procent hlasů. A Jelcin byl nucen odejít. Tak skončila jeho éra.
  A prezidentem se stal Vladimir Žirinovskij. Získat těžké dědictví. Včetně poklesu produkce a Čečenska a řady dalších problémů. A začala nová éra ruského obrození. Zhirinovskému zpočátku ne všechno vycházelo. Ale brzy začal průmysl fungovat. Začaly se vyrábět pokročilejší typy zbraní, začaly represe vůči zkorumpovaným úředníkům a dalším zlodějům. Hodně se změnilo a přestavělo.
  Vladimir Žirinovskij se netajil tím, že nastolí diktaturu, a skutečně zakázal činnost mnoha stran a hnutí. Začala nucená agitace a modernizace.
  Ve stejné době byly zrušeny sankce z Iráku, což vedlo k prudkému skoku cen ropy. A udělalo se mnohem víc. Nezaměstnanost se rychle rozplynula a nastalo skutečné oživení.
  Pracovní místa vznikala rychlým tempem. A země prosperovala stále silněji. Vladimir Žirinovskij byl zvolen na druhé funkční období a v prvním kole ukázal skvělý výsledek. A pokračovalo v obrodě Ruska.
  Jedním z prvních kroků byla integrace s Běloruskem. A povedlo se to bravurně. Poté bylo rozhodnuto zahrnout do složení Rusko a Kazachstán.
  A během války v roce 1999 se Jugoslávie stala součástí Ruska a byla zachráněna.
  A pak došlo k dalším výbojům. A nové země byly součástí Ruska.
  Do roku 2008 se Rusko obnovilo v hranicích SSSR. Ale to je jiný příběh.
  
  VÍCE PROVÍZIVÝCH POHYB Führera
  Hitler se ukázal být o něco moudřejší a prozíravější. A již v jednačtyřicátém roce riskoval a převedl k Rommelovi několik dalších divizí z Francie do Afriky.
  Brilantní velitel rozvinul rychlou ofenzívu a dobytím Tolbuku napadl Egypt. A aniž by dal Britům přestávku, dobyl Alexandrii a Suezský průplav. Poté německá vojska triumfálně vstoupila do Iráku a obsadila Kuvajt.
  Přístup k ropě byl získán, ale Němci byli poraženi u Moskvy. A Fuhrer zahájil ofenzivu, jako ve skutečné historii na jihu. Rommelova vítězství určitě ovlivnila náladu. A v srpnu vstoupilo Turecko do války proti SSSR. Silný úder Osmanské říše na pozice Rudé armády se ukázal být smrtící. Sovětská vojska byla značně přesile a ustoupila. Batumi bylo dobyto a Jerevan byl obklíčen.
  Významné síly Rudé armády byly odkloněny ze severního Kavkazu. A Němcům se podařilo prorazit až ke Kaspickému moři. A odřízli sovětskou armádu po zemi. A ukázalo se, že jde o vážné tvrzení. A Rommel na ni zaútočil spolu s tureckými jednotkami. A začal se probíjet do Baku. Ano, to je vážné.
  O něco lépe si Japonsko v tomto světě vedlo v bitvě o Midway. A unikl porážce. Ale nemohla stavět na svém úspěchu a nedobyla Havajské souostroví. A to mělo dopad na průběh války v Pacifiku. Země vycházejícího slunce se ale také vyhnula porážce. Ani ona se však neodvážila otevřít druhou frontu.
  Němci nebyli schopni dobýt Stalingrad v pohybu, ale odřízli Rudou armádu přes Kaspické moře. A začali rozvíjet ofenzívu na jih. A uspěli... Němci jako celek bojovali docela obratně. A nezapojili se do vleklých bitev u Stalingradu, ale přesunuli se na jih podél Volhy.
  Pohyb v horách je nepohodlný a Fritzové raději útočili podél pobřeží Kaspického moře. A uspěli.
  Pilot Luftwaffe Marcel se proslavil v bojích s Brity a byl převelen na východní frontu. Tam pokračoval v násilném získávání účtů a drtil nepřátele. A bylo to skvělé.
  V SSSR se Marseille přezdívalo černý ďábel. Bolestně rychle získával účty. A ne jako lovec, ale řítí se do tlupy vojsk a ničí letadla.
  Ofenzíva sovětských vojsk u Stalingradu tentokrát nebyla úspěšná, takže Němci na ni byli připraveni. Nacistům se podařilo odrazit pokus o operaci Ržev-Sychov, na kterou byly vrženy kolosální síly.
  A v zimě už se nacisté blížili k Batumi. A situace se stala kritickou.
  Mazaný Stalin nabídl Hitlerovi separátní mír za jakýchkoli podmínek.
  Usoudil, že další pokračování války je zbytečné a nepovede k ničemu jinému než k novým obětem a ztrátám.
  Hitler souhlasil, ale předložil velmi obtížné podmínky: Vzdát se celého Kavkazu, zemí podél Volhy, stejně jako Karélie a města Archangelsk. Plus placení ročních reparací, bezplatné dodávky surovin a potravin a převod veškeré vojenské techniky do Třetí říše. A pak jsou hranice nakresleny podél přední linie.
  Stalin s tím souhlasil. Navzdory závažnosti takových podmínek. A Němci skutečně vyhráli. Stalin také zaručil konec partyzánské války a vrátil několik zajatců. Navíc SSSR také převedl své zlaté rezervy do Třetí říše.
  Hitler dostal hodně, ale pořád tu byla západní fronta. A bylo nutné Japonsku pomoci.
  Nejprve dal Führer ultimátum Francovi a ten nechal německé jednotky jít na Gibraltar. Město-citadela byla dobyta během dne v důsledku letmého útoku. Poté začali nacisté postupovat a dobyli Afriku přes Maroko. A naprosto se jim to povedlo. Jejich jednotky byly silnější a bojeschopnější.
  Tiger se ukázal jako velmi úspěšný, tank, který jednoduše šokoval britské jednotky. A třásli se strachy.
  Němci na jaře 1943, když překonali slabý odpor britských jednotek, dobyli celou francouzskou Afriku. A pak jsme se v létě přestěhovali na jih. Fuhrer chtěl dobýt celý černý kontinent. A během jara nacisté téměř bez odporu obsadili i Indii. Místní obyvatelstvo i sepoyové vítali nacisty jako osvoboditele.
  A Třetí říše získala kolosální zdroje.
  Během léta nacisté dobyli téměř celou Afriku. A na podzim dokončili dobytí Jižní Afriky a Madagaskaru.
  Došlo k leteckému útoku na Británii. Nejprve byl na oblohu vypuštěn ME-309, který se ukázal jako velmi impozantní letoun. Stále tři 30mm kulomety a čtyři kulomety. Proti takovému monstru není tak snadné odolat. ME-309 se stal pro Brity noční můrou. Stejně jako bombardér Yu-288, který bombardoval britské pozice, bezpochyby.
  Poslední letadlo bylo tak rychlé, že bylo téměř nemožné, aby ho britská letadla dostihla. Focke-Wulf se také ukázal jako velmi impozantní. Tento stroj se obecně stal řezníkem pro Británii a USA.
  Ale pilot Marseille začal skórovat fantastické účty. Za tři letouny byl poprvé v historii Třetí říše vyznamenán Rytířským křížem Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a opět diamanty. A za čtyři sta letadel dostal jako nové ocenění Rytířský kříž se zlatými dubovými listy, meči a diamanty. Za 500. letoun byl vyznamenán Řádem německého orla s diamanty. A za tisící: Velký kříž Železného kříže. A budete souhlasit, že to bylo velmi cool!
  A Britové byli biti ve vzduchu, jako když se smaží jehněčí kotlety. A byly velmi úspěšně izolovány.
  A německá ponorková flotila rychle rostla a rozdrtila Británii na moři. A také USA. Celková tonáž obou flotil rychle tála. A němčina rostla. A počet lodí se zvýšil.
  A Británie pokračovala v bombardování. V roce 1944 vstoupil do série proudový stíhač ME-262, který se stal pro spojence skutečnou noční můrou. A ještě účinnější proudový bombardér Arado. A porazili Británii na obloze ještě tvrději.
  Spojenci neměli dobré proudové letouny a prohrávali s nacisty.
  S obrovskými zdroji a masou pracovní síly nacisté ve stejnou dobu zahájili raketový program FAA. Pravda, Hitlera poněkud zklamala. Rakety byly příliš drahé a málo přesné. Ale přesto způsobili Británii nejtěžší škody. A Londýn zasáhly zejména raketové salvy.
  V létě 1944 se Němci zcela zmocnili nadvlády na obloze. Měli také pokročilejší verzi Focke-Wulf - TA-152, která byla prostě ohromně dobrá. A porážel britská letadla a bombardoval pozemní cíle.
  V červenci 1944 začala operace Sea Lion. Pokračovalo to celkem úspěšně. A během dvou týdnů byla Británie napadena. Německý tank "Panther" -2 se ukázal jako velmi dobrý a ještě výkonnější a hlavně dokonalý "Lion" -2. Poslední tank používal schéma nové pro německé tankové stavby: uspořádání motoru a převodovky v jednom bloku. A to umožnilo snížit výšku nádrže a zhutnit uspořádání.
  To znamená, že hmotnost se snížila a tloušťka pancíře se zvýšila. "Lion" -2, vážící devadesát tun, zvýšil tloušťku pancíře na 250 mm v čele a 170 mm na straně as motorem o výkonu 1250 koňských sil. Díky čemu byl jeho jízdní výkon uspokojivý. Zvýšila se také úroveň sklonu pancéřových plátů.
  Němci tedy šli vpřed a Britové byli poraženi.
  Ale stále tu byly Spojené státy. Nacisté obsadili Island a začali se blížit k městům Ameriky. TA-400 provedla první masivní bombardování.
  Zaměřovací úder byl také proveden raketami V-3. Ať jsou drahé, ale ukázaly možnost ostřelování.
  Roosevelt už byl vážně nemocný a chtěl mír. Ale Třetí říše toužila skoncovat se Spojenými státy.
  Němci se teď pohybovali a bombardovali USA. Stavělo se stále více letadel, ponorek a lodí.
  Čtyřicátý pátý rok uběhl ve výměně masivních úderů. USA prohrály vzdušnou bitvu. Němci používali proudová letadla. Zejména ME-262 X, který se ukázal jako pokročilejší a efektivnější.
  Německá ponorková flotila navíc používala ponorky s peroxidem vodíku, což jsou velmi rychlé a pokročilé stroje.
  Hitler požadoval porazit Spojené státy ....
  Stalin stále mlčel a olizoval si rány.
  V roce 1946 začala invaze do Kanady a současně z Latinské Ameriky do Mexika.
  Letouny a tanky Fritz řady E jsou velmi silné. Ty druhé se staly pro Ameriku noční můrou.
  Tank E-50 neměl sobě rovného a sebevědomě mlátil Shermany a Pershingy.
  Německý vůz měl nový motor s plynovou turbínou o výkonu 1500 koní a celkem sedmdesáti tunami. A přední pancíř je 250 mm pod svahy a boční pancíř je 170 mm. A tohle auto všechny rozdrtilo. A zbraň ráže 105 mm a délka hlavně 100 EL. A tak to všechny drtí a láme.
  Americké tanky razí cestu z pěti kilometrů se zárukou. A jen samotní "Supershing" mají šanci prorazit do strany a zavřít.
  A Němci postupovali proti Spojeným státům. A útočná puška MP-64 v Německu nemá obdoby. A rozdrtit Američany.
  Jen oddělení oceánem a zdlouhavá komunikace brání rychlé porážce Američanů.
  Hitler řve a požaduje úspěch... Kanada byla zajata na jaře a v létě 1946. A na podzim už byly ve Spojených státech boje v plném proudu. Nacisté však čelili houževnatému odporu.
  Yankeeové zoufale bránili své země a drželi se ze všech sil. Podzim proběhl v urputných bojích. Němci použili zahraniční divize a pokračovali v postupu. A Japonci také lezli z východu. A útočili hlavně z mexické strany.
  Fuhrer bušil pěstmi a požadoval nová vítězství a úspěchy. Ale boje pokračovaly a pokračovaly a do konce zimy 1947 byla dobyta polovina hlavního území Spojených států.
  Už je jaro. V bitvě se objevil nový německý tank E-50. V něm se hmotnost snížila o pět tun a motor zesílil na 2000 koní. A tohle auto už doslova letí. Její mobilita je pro Američany skutečným šokem.
  A TA-500 a TA-600 prostě pohřbí Američany do země. Bojů se zúčastnil i supertank Rat-2. Stroj vážící dva tisíce tun. Ta se však příliš neosvědčila. Je pravda, že nová modifikace "Rat" -3 byla vybavena výkonnou tryskovou bombou. A tento bombardér nepřítele rozdrtí i roztrhá.
  Jaro 1947 bylo horké. A koncem května se Němci již přiblížili k New Yorku. Do bitev se zapojily i diskotéky. Byli obklopeni laminárním proudem a prakticky nezranitelní. A rozdrtil Američany na obloze i na souši. A v létě začal útok na New York a Washington.
  Němci byli rozhodně silní. A USA se nebránily. New York sice ukázal své hrdinství a navzdory ničení se nevzdal. A zůstal až do konce srpna. Spojené státy 3. září 1947 kapitulovaly.
  A to byl konec druhé světové války.
  Třetí říše nějakou dobu trávila a ovládla zajaté. A zavládl mír...
  Japonsko si ale svým majetkem stále škádlilo Adolfa Hitlera. A bylo jasné, že dva ptáci spolu v jednom doupěti nevyjdou. A v SSSR Stalina nahradil Berija.
  A 20. dubna 1955 začala nová válka. A Berija nabídl účast na něm na straně Třetí říše.
  Hitler souhlasil, ale stanovil, že SSSR obdrží pouze jižní Sachalin a hřeben Kuril. A nic víc! Reparace se sníží jen o pět procent.
  Berija s tím souhlasil. A tak bitvy pokračovaly s kolosální silou. Němci jsou technologicky silnější. A mají spoustu zahraničních divizí. Ale ani Japonci nejsou slabí. A mají obrovskou armádu, zejména čínskou.
  A je tu nová velká válka, ale to je jiný příběh.
  
  VÁLKA SSSR A ČÍNY
  ANOTACE
  Mezi SSSR a Čínou vypukne velká válka. Na straně Číny je kolosální převaha v lidské síle, Rusko je technicky silnější a má talentovanější a kompetentnější velení.
  Například válka mezi SSSR a Čínou se téměř stala skutečnou v roce 1969, během bojů o Damanskij ostrov. A v jiném paralelním vesmíru se Mao Ce-tung, kterému už bylo pětasedmdesát let, rozhodl, že už nemá co ztratit a potřebuje se zapsat do dějin jako největší dobyvatel a válečník ještě za života. A předčíte Stalina! A tak přešla čínská armáda do útoku a zaútočila na SSSR. Důvodem byl dělostřelecký úder na čínské území. A 22. března 1969 Čína oficiálně vyhlásila válku SSSR.
  Tak začala jedna z nejkrvavějších válek v dějinách lidstva. Čína se spoléhala na četnou pěchotu. Má méně tanků a letadel než SSSR a zaostává ve výzbroji. V populaci je ale velká převaha, navíc armáda SSSR potřebuje ještě přesunout jednotky na Dálný východ a Sibiř. Po vyhlášené mobilizaci do 1. dubna Čína nasadila více než dvacet milionů vojáků. Mnozí z nich byli vyzbrojeni zbraněmi, ale spíše odvážní a fanatičtí. A velká početní výhoda.
  Číňané zasadili hlavní ránu kolem Amuru, v Primorye a na území Usuri. Přes Amur samozřejmě šplhaly také významné čínské síly, které se snažily odklonit sovětské jednotky a rozptýlit jejich síly. V dubnu se bojovalo na předměstí Vladivostoku.
  A jih foukal teplý vzduch a jaro bylo v plném proudu. Objevila se zelená tráva.
  Číňanům se postavil do cesty speciální prapor dívek pod velením Alenky.
  Zabírali opevněné postavení a byli vyzbrojeni mnoha kulomety. A čínské perli v hustých davech. Děvčata střílela velmi dobře.
  Anyuta, čmárající ze samopalu, vydal:
  - Sláva myšlenkám komunismu!
  A agresivně kosil Číňany. Sekla je jako kosa. A udělala to velmi úspěšně.
  Alenka holými prsty u nohou hodila granát a roztrhala vojáky Nebeské říše a zaštěbetala:
  - Pro slávu komunismu!
  Zoya, střílející na nepřítele, kosila protivníky se žlutou kůží. A dívka to vzala a hodila výbušný balíček holými prsty na nohou.
  A člen Komsomolu křičel:
  - Za svaté Rusko!
  Alla je také rusovlasá dívka v bikinách. A kosí čínské vojáky a holými prsty u nohou hodí vražedný granát. Ničí nepřátele z Číny.
  Válečník křičel:
  - Pro velikost Ruska!
  Maria také přesně vystřelila na Číňany. A bojoval jako monstrum. Kosila Maovy jednotky... A chovala se jako opravdová Komsomolka. A jak tyto Číňany pokosit.
  Pak vykřikla:
  Vladivostoku se nevzdáme!
  Olympiáda: tato hrdinská dívka, která sekla na Číňany dávkou z kulometu. A pokosili spoustu žlutých vojáků. A pak s holými prsty, jak odpálit celou hromadu granátů. Čínský tank se převrátil a rozdrtil padesát vojáků s přivřenýma očima.
  Členové Komsomolu zpívali:
  - A v Americe, Japonsku, Číně,
  Není v Moskvě krásnější město ...
  Ukázat toto město ve slávě -
  Nemohu najít správná slova!
  A tady Alenka zase jednou ranou poseká čáru Číňanů a holými prsty u nohou hodí granát.
  Alenka je moc krásná blondýnka. A střílí přesně, každá kulka zasáhne cíl a zabije Číňany.
  Dívka celkem logicky poznamenala a střílela na nepřítele:
  - Komunismus je velký vesmír,
  Komunismus je můj osud!
  Komsomolce velmi vadí, že Rusko prohrálo válku s Japonskem. Rusko, které porazilo Napoleona, prohrálo s Asiaty. A je to ostudné. A v případě vítězství by se Čína stala jen ruskou provincií. A tyto příležitosti jsou promarněny.
  Anyuta také velmi přesně střílí na Číňany. Kosí je kosou. A pak bosýma nohama hodí granát a převrhne tank nebeské říše.
  Válečník zpíval:
  - Za velikost planety ve věčné slávě komunismu!
  Zoya také střílí velmi přesně a zasáhne soupeře. A dělá to velmi přesně. A teď z nádrže létají rozbité válečky.
  Zoya křičí:
  - Za svaté Rusko!
  A ukazuje svůj dlouhý jazyk.
  Rusovlasá Alla také bojuje s Číňany. Foukal silný vítr a její vlasy vlály na vlnách vzduchu jako proletářský prapor, s nímž jdou zaútočit na Zimní palác.
  Dívka řve:
  - Za mír a za komunismus!
  Maria také pokosila celou řadu čínských vojáků. Vyřízněte celý otvor. A holými prsty u nohou hodila smrtící silou granát a křičela:
  - Pro velikost vlasti!
  Olympias střílel na jednotky Mao Ce-tunga, srazil nepřítele jako pšenici srpy, srazil spoustu nepřátel a zaječel:
  - Za SSSR!
  A s holými prsty, jak odpálit granát, který zničí jednotky Nebeského impéria a sestřelí letadlo.
  A od Valentýna, jako by narážel na útočný letoun Číny z bazuky a srážel ho dolů, šklebil se a říkal:
  - Rusko nelze ohnout a nepoložit na kolena!
  Sovětské dívky také bojují poblíž městské vesnice Dalniy. A i ve vzteku jdou krásky do protiofenzívy. A ve zběsilém útoku.
  Ale nejschopnější jednotky posádky se přesunuly za Číňany. A bez jakéhokoli zpoždění udeřili zezadu.
  Jako první do bitvy vstoupil prapor bosých dívek v šortkách a tílkách.
  Krásné dívky začaly mlátit armádu Nebeské říše, již zbitou v předchozích bitvách.
  Nejprve zaútočili válečníci na baterie. Granáty hozené bosýma nohama letěly na Číňany. Byly velmi ostré. A sami ruští válečníci si vzali a odhodili vesty. Zůstat s odhalenou hrudí.
  Takže téměř úplně nahé dívky je téměř nemožné zasáhnout. Když je ženská kůže holá, kulky jí neberou.
  Veronika hodila granát bosou nohou a zaštěbetala:
  - Budu šampión!
  A zatřásla svými bílými kudrnatými vlasy.
  Julian také není tak jednoduchý. Lupanula na Číňanech. A pak, když hází granát bosou nohou a křičí:
  - Ve jménu svatého, carského a sovětského Ruska!
  A znovu zatřese svá plná ňadra s šarlatovými bradavkami. A pas dívky je tenký.
  Dále se do bitvy řítí zrzavá Anna. Taková jiskřivá a reaktivní dívka. Jak hodit granát bosou nohou. Takže bojovníci Číny se rozprchnou všemi směry. A kutálej se, jako by tě srazil.
  A dívka na ně vystřelí a zakňučí:
  - Za cara pravoslavných a ruských bohů a za SSSR!
  Angelina také mlátila. A odletěla krabice s mušlemi, kterou vyvrhla nahá, mocná jako tažný kůň. A rozbil spoustu Číňanů.
  Dívky jsou obecně skvělé, když jsou nahé a bosé. Ale v kraťasech je běh v pozici ještě chladnější.
  A jahodové bradavky, tak lesklé!
  Victoria také vypustí granát se svými šarlatovými prsy a zasáhne Číňany, jak nejlépe umí. Tady je ta dívka. A hlavně velitel praporu dívek na torpédoborci. A také jen v kalhotkách.
  A třese nahou hrudí. Což je tak krásné a sexy.
  Veronika vzala a hodila granát bosou nohou. Přerušila spoustu Číňanů a zapištěla:
  - Letecká akrobacie!
  Yuliana také velmi obratně hodila granát svou holou nohou a při kosení Číňanů zapištěla:
  - Náš úsměv a zdrcující rána!
  Jak potom lesknout zuby.
  A tak to Anna vzala a posrala to. Zastřelil hodně Číňanů. A jak to udělala.
  A jak odpálit granát bosou nohou. A píská:
  Nejsme otroci!
  Pak se zasměje a ukáže jazyk.
  Angelina to vzala, zaštěbetala zběsilým vztekem a plivala na nepřítele útoky:
  - Jsem nejlepší ze všech.
  A holýma nohama spustila těžkou bombu. Vzala a vyhodila do vzduchu čínské jednotky a rozdrtila je.
  Veronica se také ujme asijské hordy. A drtí jim kosti.
  Dívka to vzala a zaštěbetala:
  - Rozdrtíme všechny!
  A opět z bosé nohy letí smrtící a unikátní granát.
  A rozdrtit Číňany. A proč přišli do ruských zemí? Všechno tady patří Rusku. A vesnici Dalniy nemůže Čína obsadit.
  Juliana vystřelila bosou nohou granát a zpívala:
  - Sláva Velkému Rusku! Nepotřebujeme Státní dumu! A politbyro také není potřeba!
  Červená Anna agresivně poukázala:
  - Budu šampion.
  A granát hozený holou nohou dívky srovná každého. Zůstalo jen krvavé maso.
  Ale Angelina to vzala a prskla. Zabil spoustu bojovníků. A zametl jako anděl smrti.
  A zahynulo mnoho čínských vojáků.
  Ruské jednotky tlačily na Číňany ze všech stran. Drtily a drtily.
  Rozpoutaly se osobní souboje. Ruští vojáci bodali čínské jednotky bajonety. Puška Mosin v modernizované, útočné verzi je výborná palice. Které prorazí lebku. A lámat kosti.
  Ale dívky s meči bojují obzvláště krásně. To je skvělé. Zvlášť, když se houpají nahá ňadra.
  A bradavky jsou tak rubínové a jiskřivé. Takže se na ně chcete podívat a políbit je.
  A líbat se bez přestání.
  Dívky bojují se zuřivostí hladových panterů, kteří vidí jehňata. Mučí je a stahují z kůže.
  Veronica, střílející na Číňany, ječí:
  -Smrt za smrt!
  Yuliana, házející granát bosou nohou, dodává:
  - Krev za krev!
  Anna, která píše vojskům Nebeské říše, ječí:
  -Oko za oko!
  A také hodila citron bosou nohou. Byla silnější než všichni ostatní a sebevědomě roztrhaná na kusy.
  A přichází Angelina. Vystřelí celý sud se smrtícími výbušninami a rozdrtí nepřátele.
  Když pak zpívá:
  - Jsem bosý slon a jsem velmi cool!
  Dívka je opravdu mocná. A nohy má jako kyje. Jak pohybovat samurajem v tříslech. To pět metrů nahoru a letělo nahoru. Řítil se jako katapult vypuštěný z kamene. Přesněji asi z katapultového kamene!
  Viktorie, velitelka praporu, vypálila linii na Číňany. Pokosila několik žlutých válečníků a zapištěla:
  Budeme bojovat za Svatou Rus.
  A s holým, opáleným kolenem, jako by se přesunulo k bradě. A zlomit nepříteli čelist.
  Viktorie je nadšená....
  Juliana nadšeně říká:
  - Bude tu car Leonid Iljič Brežněv, největší z ruských carů!
  A celý prapor polonahých bosých dívek, jak štěkat z plných plic, vyhubit Číňany.
  - Ať je to tak!
  Číňané se přesto za cenu obrovských ztrát dokázali vklínit do pozic Rudé armády. A odříznout Vladivostok. Ve stejné době Maovy jednotky pronikly poněkud do oblasti Usuri. V SSSR pokračovala mobilizace a stále více vojáků bylo přesouváno na Dálný východ, Sibiř a Kazachstán. Síly nebyly příliš vyrovnané. SSSR má ale lepší vybavení. Probíhají i bitvy na moři.
  A tady je armáda SSSR o něco jednodušší. Čína není na moři tak silná a je možné proti ní provádět poměrně úspěšné údery a získávat vítězství.
  Zvláště pokud bojují velmi krásné a věčně mladé sovětské dívky a zároveň čarodějnice.
  Bitva s čínskou eskadrou pokračovala. Generál moře a admirál SSSR Andrej Sokolovskij jednali chladnokrevně.
  Ani bitvu nezvládl, ale jednoduše vydal rozkaz.
  - Přibližte se a porazte!
  Rusové se mlátili ze strany na stranu. Zde vzplála vlajková loď Deng Xiaoping. Potrubí se zhroutilo.
  Obecně platí, že pro Číňany je ústup trochu pomalý. Ale jsou tak hrdí. Pravda, Deng Xiaoping je výjimkou. A příkazy k odchodu.
  Ale od Rusů není tak snadné se odtrhnout. Číňané utrpí těžké ztráty a ustupují.
  Victoria, kapitánka torpédoborce, a stejná polonahá, opálená až černá, světlovlasá dívka jako ostatní.
  Samozřejmě je velmi krásné, když jsou dívky téměř nahé, štíhlé, svalnaté. A pokud jsou nohy holé, pak je to všechno kouzlo a pokušení.
  Victoria zuřivě říká:
  - Jsem válečník, který se narodil ze Svaroga! Jsem vnučka Boha Roda. A umím zázraky!
  Angelina logicky poznamenala, lupa pro samuraje:
  "Ani já nemám společnou krev." Podívejte se, jak je silná. Můj předek byl Ilya Muromets.
  A dívka spustila celou krabici bosýma nohama.
  Veronika bojovala zoufale, bojovala ze všech sil a spustila takovou bojovou sílu.
  Slzy doslova Číňané.
  Dívka je velmi krásná, blond, křivky, s dlouhými, svalnatýma nohama. Milovala, když se nechala hladit.
  Veronica říká:
  - Proč vlezla čínská horda do Ruska!
  Juliana, tato krásná dívka, zapištěla a zasáhla jednotky Nebeské říše:
  - Chcete-li najít svou vlastní zkázu!
  Dospívající dívka v posledních měsících vyrostla a má svalnatější a ladnější postavu. Juliana rozkvetla a stala se tak krásnou. A její vlasy jsou bílé s lehkým zlacením. Stále více chce muže. Jen nevinnost je děsivá ztratit.
  Ale nechte je hladit, laskat, líbat, olizovat. Nejlepší je to řešit s klukama z kabiny. Také se bojí a stydí a je menší riziko, že chtějí něco vážnějšího.
  Yuliana je velmi dobrá bojovnice a střílí. Také sní o tom, že se stane polním maršálem. Navíc se chce stát jako Magomed a vytvořit si vlastní náboženství.
  Ambiciózní dívka.
  Nyní, kdyby sám car Leonid Iljič Brežněv, stejně jako Vladimir Solnyshko, vzal a představil rodnověrství v Rusku a návrat k ruským bohům.
  Proč potřebujeme Marii?
  Sláva Matce Boží - Ladě.
  Je to určitě lepší než Bible.
  Naše Lada je velmi krásná, s vlasy zlaté barvy a je to skutečná Matka Boží a Matka Bohů a Jednorozená dcera Všemohoucího rodu!
  Stvořitel vesmíru.
  Klan byl vždy a On, jako Alláh - Všemohoucí, Věčný, Vševědoucí, Všudypřítomný a celý vesmír je jeho chrámem.
  V čem je horší než židovský Jahve nebo slabší než on?
  Rod vytvořil nespočetné množství vesmírů!
  Žil tolik, že si to ani neumíte představit!
  Rod byl před všemi časy. Nebyl čas, ale Rod byl!
  A vždycky bude!
  Všichni bohové Demirugi jsou dětmi Rodiny!
  A my jsme jeho vnoučata!
  Rod však nezakazuje uctívat jejich děti a bohy. Rod je Bůh bohů.
  A Svarog je Bůh bohů!
  A lidé jsou vnuci bohů! Sláva ruským bohům!
  Yuliana mlátí Číňany. Zdá se, že ruští bohové pomáhají i ruským lidem.
  Brzy skoncují s Deng Xiaopingem a konec bude vážná válka na moři. Nebo možná budete muset přistát v Nebeské říši. Tím lépe Peking pokoříme. Tím hůře pro Čínu. Stát se součástí Ruska však není tak děsivé.
  Přesněji ne Rusko, ale SSSR!
  Juliana se ptá Anny:
  - Myslíte, že bychom měli převzít čínské impérium?
  Zrzavá kráska odpovídá:
  - Samozřejmě!
  Juliana se ptá s falešným překvapením:
  - Na co?
  Anna důrazně říká:
  - Aby později nebylo žádné ohrožení! Že jsem nemusel znovu bojovat s Číňany, kteří se chtěli pomstít!
  Juliana vykřikla:
  - A je to správné!
  Ruská flotila pronásleduje Číňany a potápí jejich lodě.
  Yuliana také vede mentální dialog.
  Proč je potřeba modlitba? Protože člověku vždy nestačí to, co má. S rostoucími příjmy rostou i potřeby. A to je dobré. To je to, co pohání pokrok. Lidé chtějí víc a víc. A ruští bohové v tom pomáhají, podněcují vědu.
  Moudrost ruských bohů je velká.
  A křesťanství? co to učí?
  Že Země a vše, co je na ní - shoří! Je skutečně možné stimulovat rozvoj lidstva?
  Samozřejmě - ruská víra neučí, na rozdíl od křesťanství a islámu, konec světa. Rodnoverie učí, že lidé se v budoucnu vyvinou a stanou se sami sebou jako bohové-demiurgové.
  Že věda, pokrok a rozum z nás udělají bohy! A že lidé budou silnější a moudřejší.
  Co učí křesťanství?
  Co jsme hlína? Že jsme nikdo! Že Bůh je všechno a člověk nic!
  Rodnoverie ale člověka povznáší.
  Ale nejhorší na Bibli je vyvyšování Židů nad ostatní národy. Potom se divíte, jak někdo v něco takového věří. A proč se křesťanství ukázalo jako tak houževnaté?
  Ale Římané mohli přijít s vlastním náboženstvím. Jsou chytří. A vytvořte si svůj vlastní monoteismus.
  Proč potřebujeme víru někoho jiného. Je zde také ráj - Iriy. A Cesta mezi hvězdami, podél Mléčné dráhy a nauka o vývoji ducha. Když ty sám můžeš dospět k Bohu.
  A nebýt jen ovcí, která se sklání nad rájem a její beránek ji pohání železnou tyčí.
  Takže je na výběr.
  Nebo své vlastní, nebo židovské - cizí!
  No, proč Rusové potřebují víru někoho jiného. Ach, proč Petr Veliký neoživil rodnověrství.
  Modlili se ke svým bohům a ke své Matce Boží Ladě.
  A ruští bohové by se stali silnějšími než všichni a dovedli by nás k vítězství.
  A Arabové? Vytvořili si vlastní náboženství. A nevzali někoho jiného.
  Eh, no, proč v Rusku nebyl žádný ruský Magomed.
  A proč v tom proroky nepodpořil ani jeden král?
  Nové náboženství - rodnověrství v podobě monoteismu!
  A Sláva Velkému Rusku!
  Sláva SSSR a komunismu!
  Takže Číňané dostanou ořechy. Ale na souši jsou silní. Rusko se jim může postavit jen kvalitou. Například posádka tanku Elizabeth bojuje u Alma-Aty. Již koncem května 1969. Je horko a dívky v bikinách.
  Elena vystřelila, stiskla tlačítko na joysticku, holé prsty u nohou. Lupanula hrubě vykřikla:
  - Jsme neporazitelní!
  Tank T-64 je lepší než čínská vozidla. A roztrhejte je. Většina palby ale musí být vedena na pěchotu.
  A útok vrhají čínští chlapci. Do útoku jdou teenageři ve věku třinácti nebo čtrnácti let a blýskají holými patami. Nezletilí chlapci běží do bitvy bez bot. Je tedy chytřejší a ekonomičtější. A kulometčíci po nich střílí.
  Catherine, která kosila bojovníky Číny, poznamenala:
  - Sláva SSSR!
  Euphrasia, manévrující s tankem, křičela:
  - Za svatou vlast!
  Hlavní je neházet po vás granáty. A sovětské tanky kosí čínskou pěchotu.
  Ne, nikdy nedají milost.
  Elizabeth zazpívala, vyslala do tloušťky čínských jednotek vysoce výbušný tříštivý projektil a zařvala:
  - Za krásný komunismus!
  A dívky zpívaly unisono:
  Unie je nezničitelná, svobodné republiky,
  nebyla to hrubá síla, ani strach, co se shromáždilo...
  A dobrá vůle osvícených lidí,
  A moudrost a rozum a odvaha ve snech!
  A holky jsou fakt super. A jejich přesně vystřelený projektil rozbil čínské samohybné dělo.
  Armáda Číny utrpěla obrovské ztráty, ale nedosáhla svého cíle, ačkoli tam byly nějaké úspěchy. Vladivostok se podařilo odříznout a to je vážné. Téměř celé pobřeží bylo dobyto. Ve stejné době se Číňané pokusili obklíčit Alma-Atu. Sovětská armáda ale vydržela. Přišlo léto. Do bitvy vstupovalo stále více jednotek z obou stran. Mao Ce-tung požadoval od generálů Nebeské říše vítězství.
  Země Varšavské smlouvy nechtěly jít do války s Čínou. Pouze NDR vyslala několik praporů. Včetně nádrží. Ostatní státy se nehodlaly zapojit tak či onak.
  To jsou spojenci. Číňané jsou v technice spíše slabí, ale tank T-54 je zvládnutý ve výrobě a používá se v bitvách. Nebeská říše touží po vítězstvích a touží po ovládnutí světa.
  Mao Ce-tung začal válku, když mu bylo již sedmdesát pět let. Má málo co ztratit. SSSR má jaderné zbraně, ale Brežněv slíbil, že je nikdy nepoužije jako první. Čína má také atomovou bombu. A aby nepadl pod jaderný útok SSSR, Mao to ještě nepoužil. Boje jsou na souši ... 22. března začaly velké střety. V dubnu vstoupily hlavní síly do bitvy. Obecně platí, že Čína sice nedosáhla příliš velkého úspěchu, ale něco se jí podařilo.
  Zejména v Primorye.
  Sovětská tichomořská flotila ale získala řadu vítězství. Na moři to čínská převaha v lidské síle a počtu obyvatel tolik neovlivňuje.
  Mao očekává, že vyhraje vleklou opotřebovací válku. Má několikanásobně více obyvatel. Navíc USA a NATO jsou nepřátelé SSSR. Prezident Nixon řekl, že by mohli prodávat zbraně do Číny. Zejména tanky a letadla a lodě.
  Pravda, Čína není příliš bohatá, aby za to zaplatila. Část dodávek ale může jít na úvěr. A tohle je vážné...
  Válka si vede sama pro sebe a je pro SSSR velmi nepříjemná, přestože Číňané utrpí několikrát a více ztrát. Ale všichni lezou a lezou.
  Posádka tanku Gerda vstoupila do bitvy s čínskými vozidly.
  Němci použili nejnovější vysokotlaký kanon s relativně krátkou hlavní. Vynikající vývoj vyrobený v NDR a schopný rozdrtit jakoukoli část.
  Nová zbraň měla ráži 120 milimetrů a úsťovou rychlost 1700 metrů za sekundu. S ním bylo možné na velkou vzdálenost prorazit všechna čínská vozidla. Možná, kromě supertěžkých tanků Mao. Dají se ale i propíchnout, jen trochu blíž.
  Němečtí válečníci vybavili své auto vynikajícím čelním pancířem.
  Čínské T-54 se pokusily dostat blízko k Němcům a rozptýlily se, doslova hrozily naražením.
  Gerda vystřelila na čínský tank. Strhl od něj věž a zaštěbetal:
  - Na co narazit tygřice?
  Charlotte také stiskla tlačítko joysticku holými prsty na nohou a zavrčela:
  - Buďme mistry světa!
  A rozbil čínský tank.
  V prdeli v ruštině a Christina. Nejnovější zbraň byla automatická a střílela dvanáct ran za minutu.
  Dívka se zlatorudými vlasy zaječela:
  - Pro pruské válečníky neexistují žádné překážky!
  Zlatovlasá Magda také rozbila čínský tank a vycenila zuby:
  Jsem nejsilnější ze silných...
  Dívky byly naštvané. Válka pokračuje a pokračuje. A kdy budou rudí Číňané poraženi? Jak dlouho budou řezat? Prostě drsní chlapi.
  A čínské dívky mají, co potřebují.
  Němci například umučili člena Komsomolu z Čínské lidové republiky. Nejprve dívku svlékněte v mrazu.
  Gerda si jako první strhla kabát z ovčí kůže. Pak si spolu s Charlotte začala zouvat boty. Boty jsou však plachtové a oklepané. Byly odmotané utěrky.
  Pak Gerda nožem rozpárala komsomolskou tuniku a košili. Zbyla jen podprsenka. Rozřízla si kalhoty.
  Charlotte zatahala člena čínského Komsomolu za blond vlasy. Pak to byly Gerda a Charlotte, v bikinách, vedly komsomolu bosé a v plavkách. Tři bosé dívky utekly do třeskuté zimy. Komsomolka se chovala odvážně. A běžel jsem dvě hodiny. I když ne tak cool jako ty dvě tygřice. Nohy ruské dívky zrudly a pak zmodraly zimou.
  Poté byly její Gerda a Charlotte zezadu svázány a umístěny na stojan. Komsomolka se třásla bolestí. Začal jsem se ohýbat. Gerda ji táhla za ramena a zatočila s ní. Čínská členka Komsomolu zasténala bolestí a narovnala se na stojanu a klouby jí křupaly.
  Bosé nohy čínské dívky byly upnuty do pažeb a začaly věšet náklad. Charlotte naložila kládu jako první.
  Komsomolka z Číny zasténala, ale pak zatla zuby a zmlkla.
  Charlotte a Gerda rychle lámaly větve. Členové Komsomolu byli položeni pod bosé nohy a zapáleni.
  Je tak zajímavé smažit holé paty. A velmi vtipné a zábavné krásky.
  Plamen olizoval lehce zdrsněné podrážky čínské komsomolky a voněl smaženým ražniči. Bolest z ohně je samozřejmě strašná. Komsomolka se otřásla, kapal z ní pot, dívky tiše sténaly. Ale hlasité výkřiky byly zadrženy hrozným úsilím vůle.
  Pak začali dívku bičovat smrkovými větvemi. Gerda i Charlotte mlátily ze všech sil. Dokonce i kůže na zádech dívky praskla. Vytékala smíšená krev s potem. Podprsenka jí odletěla, spadla do ohně a přidala teplo bosým nohám.
  Gerda se naklonila a slízla ze sebe směs potu a krve. Dělalo jí to radost.
  Charlotte štípla čínského člena Komsomolu do hrudi. A pak dívka vzala a udeřila pěstí do solar plexu. Pak zrzavá ďábelka přidala větve do ohně pod bosýma nohama člena čínského Komsomolu. Pach spáleniny byl ještě silnější.
  Gerda vztekle zasyčela:
  - Budete mluvit!
  Charlotte silněji stiskla dívčinu hruď a zasyčela:
  - Přestaň si hrát na blbce!
  Gerda vyndala z ohně hořící větev a přinesla ji na holou hruď čínské komsomolky.
  Tak sebou škubla a její blonďatá hlava se zakymácela a spadla na bok.
  Charlotte se usmála jako ďábel.
  - Vypadá to, že dívka je připravena!
  Gerda se zachichotala a začala masírovat obličej a krk čínského člena Komsomolu. Byla zdravá a rychle se zotavila. Pak blonďatý terminátor vyndal z ohně hořící větev a přinesl ji na zajatcovu něžnou tvář. Dívka se bránila a škubla sebou.
  Gerda si olízla rty a zasyčela:
  - Řekneš krása?
  Člen Komsomolu zakňučel:
  - Zabij mě! Prosím, netrpte!
  Gerda vážně odpověděla:
  - Ne! Budete mučeni velmi dlouho a budete smažení až do konce.
  Charlotte poznamenala:
  - Nebo to možná dejte mužům. Je ještě panna a bude ji hodně bolet, když...
  Člen Komsomolu z Číny zoufale křičel:
  - Nedělej! Stejně ti to neřeknu!
  Gerda navrhla:
  Spálíme jí hruď?
  Charlotte zavrtěla hlavou.
  - Ne! Existuje efektivnější způsob získávání informací.
  Gerda přikývla.
  - Ano... Toto je tlak na tepnu v krku. Vytvořit zónu hlášení a ona nám řekne vše, co ví a co neví!
  Charlotte se zachichotala a poznamenala:
  Proč jsme ji tehdy mučili?
  Gerda upřímně odpověděla:
  - Čistě pro zábavu. A teď.
  Blonďatá terminátorka položila ruku na krk čínskému komsomolu. Protočila oči a stala se jako mrtvá ryba. Gerda řekla pevně:
  - Kde je baterie?
  Odpověděla pokorně:
  - Na hoře Bulshim ....
  A tak dále... Z Tichého oceánu už přišly trusy a spustily se přívalové deště.
  Němci postupovali velmi pomalu. Bláto a břečka je zpomalily. Boje ukázaly účinnost nového vysokotlakého děla z velmi velké vzdálenosti zasahující T-54 - hlavní čínský tank vyrobený v sovětské licenci.
  Gerda, střílející z velké vzdálenosti, si všimla:
  - Nová zbraň je mnohem pohodlnější.
  Charlotte souhlasila s tímto:
  - Nenechte nepřítele přiblížit se!
  Christina mačkala holými prsty tlačítko na joysticku, vyrazila čínský tank a zabručela:
  Ale my jsme taky tak chytří. Jednoduše fenomenální! Takže nic nezastaví a nezlomí válečníky!
  Magda racionálně poznamenala:
  - A upozorňovat na sebe! Totiž jeho kolosální agresivita!
  A dívka také tiskla prsty bosých nohou na tlačítka joysticku a zasáhla tank Rudé čínské proletářské armády.
  Střílející Gerda se zeptala dívek:
  - Zajímalo by mě, kde mají Číňané tolik vytrvalosti. Stojí, jako by byly vyrobeny z titanu. A nechtějí se vzdát.
  Charlotte se smíchem dodala:
  - A oni se nevzdají! Vždyť tohle jsou opravdu ti nejsilnější lidé! A lidé jsou nepřizpůsobiví!
  Magda se zachichotala, vycenila zuby a jiskřící oči jako safíry, vydala:
  - Sláva naší velké vlasti!
  Christina otráveně zasyčela:
  - Nebylo by na škodu vzít si Londýn!
  Gerda se zachichotala a navrhla:
  - Co, jaké máte nápady? Mír uzavřít s Nebeskou říší?
  Charlotte vystřelila na ty stalinské, prorazila věž sovětského stroje a zapištěla:
  - Ne! O míru nemůže být řeč!
  Christina také zasáhla tanky Rudé čínské armády a navrhla:
  - Může být řeč o příměří?
  Magda souhlasně pištěla:
  - Ano, dočasný odklad. Otočit na západ.
  Gerda vyslala projektil a poznamenala:
  - Vlastně je to možné. Dočasně uzavřít mír s Čínou a spolu s Rusy se sami přestěhují do Británie. A pak jsme dlouho nevzali Londýn!
  Charlotte se zachichotala a navrhla:
  - Vezměte Peking a nikdo na světě nás nezastaví!
  Christina se zašklebením leopardích zubů mlčela:
  - Ne, nikdo se nezastaví a nikdy!
  Magda skřípala divokou zuřivostí:
  - Ne, žádné zlaté hory nebudou! A budou tam diamantové skály!
  Gerda vycenila zuby a zapištěla a rozbila čínské auto jako krystal kladivem:
  - V konzumní společnosti - plné zneužívání!
  A znovu se zablesklo děvče zubů, které se třpytily jasněji než perly. Gerda milovala mučení a mučení.
  Vzala například čínského pionýra a zaživa ho rozpustila v aqua regia. To jsou její sklony. A mučení ji vzrušovalo. Komsomolka z Číny, německé ženy, například poté, co načerpaly všechny užitečné informace, začaly hořet ohněm. Doslova smažená živá truhla. A pak byly odříznuty, opepřeny a snědeny.
  Ano, Charlotte a Gerda se zabývaly kanibalismem. A čínského člena Komsomolu snědli zaživa. A to je tak neslušné a neesteticky příjemné. A hlavně to bolí.
  Představte si dívku, ještě nezabitou, usmaženou a odříznutou od sebe kousek po kousku. Poté namočíme do omáčky a sníme.
  Gerda a Charlotte dokonce jedly lidské maso. Měli průjem a dívky řídily. Musel jsem si ulevit v křoví.
  A ten kanibalismus se trestá.
  Jedli válečníky a chlapce. Všichni čtyři čínský průkopník Bruce Lee byli nahrubo zbaveni a poté umístěni do velké pánve. A v rostlinném oleji se chlapec smažil jen tak. A obecně je to skvělé.
  Magda jedla chlapcovu nohu a poznamenala:
  - A co? Je to cool a pěkné!
  Christina poznamenala:
  - Všechno je pro nás hezké!
  Šťavnaté maso čínského pionýra nakrájeli na tenké plátky a namáčeli do omáčky. Dívky jedly a zpívaly.
  Gerda zavyla:
  Žádné slitování, žádné slitování s nepřítelem! Foukám komunisty jako pšenici!
  A dupe bosýma nohama ve sněhu.
  Dívky čínského chlapce téměř úplně sežraly. Užil si jeho játra. Nakrájeli všechno maso. Jedli jsme a pili víno. Jedli a pak usnuli.
  Ve snu se válečníkům zdálo, že sami čerti opékají v kotlích. A přitom se pomocí nožů odřízne kůže. A pak se kroutí a lámou.
  Pak začíná to nejbrutálnější mučení. Dívky byly zavěšeny za vlasy a začaly se houpat na stojanu. A pak to zapálili ohněm. A jednali s virtuózní sofistikovaností.
  Gerda si na to vzpomněla při střelbě a pak se zeptala:
  - Jak se ti líbí peklo?
  Charlotte odpověděla s úsměvem:
  - Zajímavé místo zejména z hlediska společnosti!
  Christina se zachichotala a odpověděla:
  - Můžeš tam zakroutit čertovy ocasy!
  Magda se skřípěním zubů skřípala:
  - A dosáhnout nejvyšších výsledků! Obecně, co takhle soutěže v ohnivém pólu?
  Gerda nastoupila do čínského tanku a rezolutně prohlásila:
  - V pekle budou jen nepřátelé SSSR a Německé demokratické republiky! A skuteční Árijci budou pokračovat v boji v jiných vesmírech!
  Charlotte sebevědomě potvrdila a poklepala bosou nohou o brnění:
  - Ať je to tak!
  A blýskla svými perleťovými zuby.
  Christina navrhla:
  Pojďme udělat rohy!
  Magda se zachichotala a vyštěkla:
  - Staňme se čerty nejvyšší hodnosti!
  A ukázala svůj jazyk.
  Dívky jsou opravdu tak veselé a mají velmi silné svaly.
  Gerda poznamenala:
  - Oh, Mauglí bychom byli my!
  Charlotte opravila svého přítele:
  Spíš Tarzan!
  Christina se zachichotala a vypískla:
  Ach, Tarzane, Tarzane, Tarzane! Vládce všech zemí!
  Magda radostí vyjekla:
  - Máme pruského ducha! Voníme Prusem!
  Gerda se zachichotala, rozdělila čínský tank a zabručela:
  - Ne! Jsme děti samotného Satana!
  Charlotte zasyčela s vyceněnými zuby:
  - A my budeme věrni vlasti!
  Christina to ochotně potvrdila:
  - Ano budeme! Společně s vlastí a stranou!
  Magda zamumlala radostí:
  - Lídři přicházejí a odcházejí, ale strana zůstává!
  A dívky jednohlasně vykřikly:
  - Sláva KSSS!
  A smějte se, tito okouzlující Němci.
  Válka se SSSR a Čínou pokračovala.
  Boje probíhaly jak na souši, tak na moři. A děvčata bojovala a zpívala hodně a moc krásně.
  A mluvili o různých a velmi zajímavých věcech a řekli mnoho bouřlivých a aforistických věcí;
  Existuje mnoho chytrých a čestných lidí, ale jsou uspořádáni tak chytře, že se nikdy nemíchají!
  Zbabělost je první známkou poslušnosti. A poslušnost je duší vojáka! A duše vojáka je klíčem k vítězství - k vítězství musíte být zbabělec! Takový je paradox války!
  : Bůh je v každém člověku, Bůh je každý člověk, jen když má vysokou morálku, a duše není zvíře!
  Zabíjet ve jménu Krista je stejné jako zabíjet Krista!
  Je lepší pracovat na tréninku než odpočívat v hrobě!
  Když je meč zlomen, ruka sahá po dýce!
  Můžete žádat banalitu nebo snášet urážky, ale nemůžete ospravedlnit banální urážku!
  Všechno tvrdé je křehké a podléhá zkáze, ale v měkké výdrži je síla. A kdo tomu nevěří, tomu samozřejmě ukážu jazyk, že umíte jíst! Všechny zuby se rozpadly na prach, ale on žije - říkám prásk!
  Stálost v sexu ničí lásku!
  Počítat se štěstím je jako škádlit Boha a otravovat smrt!
  Zlatá jablka rostou nejlépe, když zaléváte stromy krví!
  Jsou tři věci: jejichž hodnota se nemění: Všemohoucí, rodiče a Vlast!
  Nejzajímavější divadlo je divadlo války, jen vstupné je neúměrně vysoké!
  Ale na operačním sále jsou slzy vždy skutečné a každý čin je lekcí na celý život!
  Talent se stává géniem teprve tehdy, je-li znásoben kolosální pílí!
  Prokrastinace krade vavříny, spěch přináší úspěch!
  Skutečný chirurg je ten, kdo je schopen nepozorovaně provést složitou operaci!
  Ne boxer, který udeří, ale ten, kdo sráží!
  Krása je vždy jedovatá - nejzářivější houby jsou muchomůrka a jed je jako ženské kouzlo - závratě a otrava srdce!
  Přirozená mysl si dokáže podmanit přirozenou sílu, ale vrozená síla si nikdy nepodřídí mysl!
  Zemřít hrdě je lepší než žít pokorně!
  Kdo drží život pod krkem, pravděpodobně ho ztratí, než ten, kdo osvobodí kuřátko štěstí!
  Krása mizí, odvaha zůstává věčná!
  Meč je příliš ostrý, aby na něm udržela moc státu, lichotka je příliš sladká, než aby jím lid věčně pil!
  Vojákova vynalézavost kompenzuje generálův špatný výpočet, ale postavit na něm kalkulaci je jako kopat díru jehlou!
  Je těžké zapálit to, co už hoří, a uhasit to, co už shořelo!
  Žhavý mužský temperament, vysušuje mozek a propaluje dno peněženky!
  Spíše si vypaluje díru do kapsy - vřelé srdce!
  Nejtlustší váček je proražen tvrdým falusem!
  Pro muže nejlepší zlaté zrcadlo!
  Na minci a vráskách - ozdoba muže!
  Válka může být bez vítěze - ale vždy bude poražený!
  Lidská slabost je hlavním motorem pokroku!
  Pokud chcete být první, pracujte jako poslední!
  Génius je příbuzný božství a hodní příbuzní!
  Můžete trochu sloužit vlasti, ale nemůžete zradit málo!
  ! Myslím, tedy - existuji, existuji - tedy, žiji, žiji - tedy žiji šťastně!
  Sexuální partneři jsou jako jídlo - vyžadují rozmanitost a pálivé koření!
  Revoluce se dělá s čistým srdcem, ale ne v bílých rukavičkách, na cestě za štěstím vyžadují kola krevní mazání!
  Nejčastěji zrazují ne kvůli podlosti, ale kvůli slabosti, ačkoli je to slabost, která inklinuje k podlosti!
  Obecně platí, že rezavý mechanismus funguje pouze se zlatým mazem!
  Vychytralost a vypočítavost: jak manžel a manželka rodí vítězství - poctivost je třetí extra!
  Nejbezednější výtvor na světě je sklenice vodky, pád do ní je nekonečný a dno je na hřbitově!
  Ne každý odsouzený je zločinec, ne každý zločinec je trestanec!
  Pro velblouda je snazší projít uchem jehly, než publikovat bez blat!
  Profesionální soudce je jako profesionální prostitutka - rozdíl je pouze ve výši honoráře a hodnosti pasáka!
  Politici jsou jako červi, jen ze svých útrob ždímají více krve, když jsou vyhoštěni!
  Krev je nejlepší hnojivo pro pěstování odvahy nastupující generace!
  Agresivně poslušná většina myslí žaludkem, ne srdcem, protože je objemově mnohem větší.
  Ateistická doktrína je však nejlogičtější, dokazuje vyspělost lidstva, zatímco jakékoli náboženství má souvislost s dětstvím!
  Bůh je silný Otec na silném koleni, o kterého se chce slabé dítě opřít!
  Málokdy se stane, že někdo zažehne jiskru talentu, když je tu vlhkost totality!
  Kdo se nespokojí s minulostí a bojí se přítomnosti, myslí častěji na budoucnost!
  Je snazší trefit kámen kamenem do Měsíce, než nutit politiky, aby dodrželi předvolební sliby!
  Cukrový humanismus v lidové zemi je stejně vhodný jako cukr v boršči!
  Tři věci jsou věčné: Bůh, čas a lidská hloupost!
  Pokud chcete vyhrát; zapomeňte na tři slova: je to těžké, nemůžu, to stačí!
  Prase si vždycky najde špínu, krysa vždycky mezeru a lenoch si vždycky najde výmluvu!
  Morálka stejného kořene se slovem špinavý! Nejčastěji se používá k pošpinění ctnosti a smývání neřesti!
  Liška mění kůži dvakrát do roka a politika každou hodinu!
  Smrt je jako věrná manželka, přichází bez připomenutí, ukládá ji do postele a zcela se zmocňuje!
  Laskavost je jako pot, prolévání vyžaduje úsilí, ale tělo sílí, s každou kapkou odchází špína!
  Voják je jako lopata, leštěná jen tvrdýma rukama! Ale také se rychle otupte!
  Nejvyšší ideály dozrávají jen tehdy, když jsou zavlažovány krví, zalévány slzami a oplodněny potem!
  Pro ateistu jsou všechna náboženství dobrá - protože žádný Bůh neexistuje! A prázdnota je nejmírnější despota!
  Bez ohledu na to, jak silný je hrdina, nevymáčkne moře z malého citronu!
  Největší přemíra mazanosti nevynahradí malý nedostatek inteligence!
  Velitel je jádro - pokud je shnilé, pak se celá struktura rozpadne!
  
  Čím laskavější je pastýř, čím rozzlobenější jeho pes, čím měkčí král, tím přísnější je satrap!
  Ruština není národnost, ale povolání a životní styl!
  Slabý člověk potřebuje Boha jako dítě, otce a matku, ale jak roste, je zatížen opatrovnictvím, a když se odpoutal od svých rodičů, lpí na své ženě - vědě a rozumu!
  Běda, mysl bez síly za moc nestojí - němý sportovec klidně uškrtí i toho nejsprostšího akademika!
  Pravdou je, že smrt je na rozdíl od ženy vždy pravdivá a život je naprostá zrada!
  Lepší jednou seknout, než stokrát nadávat!
  Skromnost je sestra moudrosti! Chlouba ničí mysl!
  Je snazší ochočit tygra než převychovat tyrana - krysu nelze vycvičit!
  Čím více nepřátel, tím krásnější válka! Hoďte méně slov - válka není hra!
  Méně kapek v moři než masky tajného agenta!
  Mučicí zařízení, stejně jako hudební nástroj, vyžaduje lásku a talent! Jen místo smíchu a potlesku dostáváte sténání a slzy!
  Ježíš mezi stádem je jako diamant v odpadních vodách!
  Čas je nejbezohlednější kat, nezná slitování a slovo omilostněno!
  Šikovný politik, který dokonce nadává na sprostosti, si udržuje pověst inteligentního člověka!
  Býk miluje šlehání, ale nerad orá!
  Abyste dobře orali, musíte sázet po celý rok!
  Když neumíš kousat, tak neštěkej!
  Kdo porazí jednoho tygra, nebude se bát ani tuctu koček!
  Auto není luxus, ale způsob trestu: nebe pro dopravní policisty, očistec pro peněženku, peklo pro klid!
  Udělat chybu je chyba! Nepřiznání chyby je zločin!
  Muž je nepředvídatelný - lidská žena je nepředvídatelná dvojnásob!
  Politika na rozdíl od lyžování vyžaduje zlaté mazání!
  Síla a inteligence, stejně jako manžel a manželka, vedou k poslušnosti pouze ve dvojicích!
  Silný vládce nikdy nezasadí více nepřátel, než dokáže shromáždit přátele!
  Peníze jsou ploutvemi žraloka spravedlnosti!
  Pozor; není synonymem pro zbabělost, ale odvahu - pro nerozvážnost!
  Jen mrtví nelžou, a to pouze v případě, že jsou ateisty!
  Špatný věřící okrádá tělo - dobrý ateista okrádá duši!
  Kariéra bez lží je jako tank bez paliva!
  Kdo činí milosrdenství, sbírá sílu, krutost je známkou slabosti!
  Genialita a arogance jsou přece neslučitelné věci!
  I když pěst a půl je lepší než jedna - mysl a půl je horší než jedna!
  Urozený riskuje svůj život - odporný mimozemšťan!
  Vůdce by neměl být sladký - budou to olizovat! Ale to by nemělo být hořké - vyplivnou to!
  Je těžší najít písek v poušti - než důvod k zatčení!
  Zákeřnost je zbraní slabých - podlost je zbraní zákeřných!
  Používá přátele - talent využívá nepřátele - génius!
  Pomalá rána se rovná chybě!
  Opatrnost velitele je jako prst v pěst, nedílný prvek, ale zbytek nenahradí!
  Úvahy a proud aforismů byly přerušeny objevením se čínských lodí na obzoru. Co dohnalo Deng Xiaopinga.
  Číňané se stále mohou skrývat, ale utíkat z bitvy je škoda. A tak Teng Siao-pching přijal nerovný boj.
  Dívky pobíhají po palubě, bosé a třpytivé. Zastřelí se a svrhnou válečníky nebeské říše. Takoví stateční bastardi. Mají prudký oheň. A oči jiskří safíry a smaragdy.
  A holé podpatky, zaoblené mihotání. A zářivé úsměvy září.
  A desetipalcová pistole vystřelila. Jak blufovat. Že i čínský torpédoborec byl rozdělen.
  Juliana zakřičela:
  - To dělají ruští bohové!
  Victoria, jejíž holé, opálené nohy se mihly, opravila:
  - Spíše to děláme sami!
  Veronica navrhla:
  Tak pojďme zpívat!
  Zrzavá Anna zvedla:
  - Samozřejmě, že píseň bude zábavnější.
  A zpíval celý prapor dívek, celá balada.
  Cari Nicholasi, jsi ruská země,
  Pro slávu naší vlasti...
  V Rusku jsme všichni přátelská rodina,
  Nebudeme litovat, poznejte náš život!
  
  Pro nás je císař prostě Bůh,
  Kdo moudře vládne vesmíru...
  A chci, aby všemohoucí pomohl
  A proměnil se v hromadu mechu Kain!
  
  Věřím, že na Zemi bude štěstí,
  A radost bude zářit na planetě ...
  Všude vládne mír a radost,
  Rusko se stalo skutečným rájem!
  
  Bude vybudován carský komunismus,
  Vrhněte do pekla ten hrozivý řev zabijáka...
  A letíme přímo nahoru a ne dolů
  Zmizte protivníci-krváci!
  
  Není třeba přemýšlet, král není vůbec špatný,
  Dejte mu trochu štěstí...
  Kéž je ruský Bůh s Nicholasem,
  Pak bude moci směle vložit změnu!
  
  Rusko je rodištěm slonů,
  Země prostě nemůže být úžasnější...
  Nepotřebujeme slova navíc
  Válečník svolává tocsiny k boji!
  
  Jak se nepokusit porazit nepřátelské Rusko,
  Vím, že prolomíš limit...
  Nepřemožitelný ruský medvěd,
  A slunce nad Ruskem nezapadá!
  
  Pro vlast není výš, poznej hory,
  Že se třpytí vrchol království komunismu...
  Věřím, že Hospodin rozdrtí nepřátele,
  A škleb revanšismu nepřejde!
  
  Ať Rusko září nad planetou,
  Země, která dala lidem štěstí...
  Zkoušky, odevzdání, jen za pět,
  Vždyť síla vlasti je nezměrná!
  
  Nech to být, láska je navždy oslavována,
  Ve dvacátém nebo jednadvacátém století...
  Nechej krev prudce proudit,
  Hrdina nebude jen pověrčivý!
  
  Statečně proléváš krev nepřátel vlasti,
  Nechte ji plynout...
  A jednoduše zlomit protivníka,
  Svaté tváře žehnej boji!
  
  Kéž je hvězda v naší vlasti,
  Co naznačuje cestu a vesmír...
  Splní se velký sen
  Všichni ostatní mají jen kontrolu!
  
  Ano, rozdrtíme nepřátele vlasti,
  A vypořádat se s nekonečnou hordou...
  Nad námi je zlatý cherubín,
  Nezvítězte se Satanem!
  
  I když víš, ruští bohové jsou silní,
  Oživíme velikost Ruska...
  Přestože jsou Slované rozděleni,
  Ale pořád budu stejný mesiáš!
  
  Náš slavný car Veliký Mikuláš,
  Japonsko jsi porazil dobře...
  Tak se válečník statečně odvaž,
  A buď skvělý, ne bubák!
  
  A válka mezi SSSR a Čínou pokračuje ... Vojska Nebeské říše šplhají vpřed a neberou v úvahu ztráty. Jsou koseni sovětskými slavnými válečníky a válečníky.
  Čína má hodně obyvatel a pozemních sil. Jsou to válečníci z Nebeské říše, doslova zasypali sovětskou armádu mrtvolami, téměř úplně obklopili Alma-Atu. A obsadili Chabarovsk, vklíněný do pozic sovětských jednotek, hrozilo, že rozsekají Rudou armádu na kusy. Ale na moři sovětská flotila poráží Číňany a dosahuje velkých úspěchů. Zde dívky dokonce přistály v útočné jednotce a probily se do Pekingu.
  Sovětská, ruská armáda začala vyloďovat jednotky přímo v samotné Nebeské říši. Inu, co se car a generální tajemník Leonid Iljič Brežněv rozhodli nechat Rusku, respektive SSSR má na východě další velké sovětské impérium. A samotný ruský vládce se stane čínským císařem.
  Zároveň bude navždy odstraněna hrozba ze země Nebeské říše. A sovětská armáda bude doplněna válečnými a statečnými vojáky.
  Takže to byl důvod - dobýt Čínu úplně. I když je ještě potřeba odrazit ofenzivu velkých sil Nebeské říše na Sibiři. A jednotky byly přesunuty do metropole.
  Dívky a jejich prapor šly do bitvy s Maovými vojáky na souši. Dívky potkaly Číňany dobře mířenými výstřely, šavlemi a hody granátem bosýma nohama.
  Veronika hodila bosou nohou citron a zakňučela:
  - Za cara, generálního tajemníka a sovětskou vlast!
  A vystřelil na Číňany.
  Juliana také hodila granát na žluté čínské vojáky holými prsty a zapištěla:
  - Za prvně povolané Rusko!
  A přibila i vojáky nebeské říše.
  Tu rusovlasá Anna mlátila a pištěla:
  - Sláva matce královně!
  A také probodl nepřítele.
  Angelina také střílela, bosýma nohama vypustila celý sud výbušnin a rozprášila Číňany daleko:
  - Sláva Velké ruské říši!
  A Victoria to podělala. Smetla Číňany a s holými patami podlehla ničivému citronu.
  Z plných plic vykřikla:
  - Pro nové hranice!
  Veronica přibila Číňana a pištěla:
  - Za věčné Rusko!
  A také sekla na válečníky nebeské říše.
  Yuliana to vzala a zasáhla Číňany. Bosou nohou hodila na nepřítele granát a zapištěla:
  - Za jediné a nedělitelné carské a sovětské impérium!
  A dívka pískla. Bylo evidentní, že náctiletka se mnohem zvětšila, její hruď byla vysoká, její pas byl úzký, její boky byly masité. Měla už postavu dospělé, svalnaté a zdravé a silné ženy. A obličej je tak mladý. Dívka s obtížemi potlačovala touhu milovat se. Ať se jen mazlí. A s jinou holkou je to lepší, alespoň ji nepřipraví o panenství.
  Yuliana velmi obratně hází bosýma nohama po Číňanech granáty. A funguje to velmi úspěšně.
  Anna je velmi červená a také velmi krásná. A vůbec, takové dívky v praporu jsou úžasné, prostě nejvyšší požitek.
  Anna hází granát bosou nohou a cvrliká:
  - Ať je Velké sovětské Rusko slavné!
  A taky jak se točí.
  No, holky, no, krásky!
  Rides a Angelina. Taková velká holka - dva metry vysoká a sto třicet kilogramů. Zároveň není tlustý, s nasazenými svaly a zádí tažného koně. Velmi miluje muže. Sny mít dítě. Ale zatím to nefungovalo. Mnoho lidí se toho prostě bojí. A velmi agresivní dívka.
  Neptají se její muži, ale ona sama drze prosí. Bez studu a rozpaků.
  A ona to miluje. Buďte aktivní stranou.
  Angelina je přitom úžasná bojovnice. A dokázala mnoho skvělých věcí. Victoria velí jejich praporu.
  Také hodí granát bosou nohou a křičí:
  - Nad zemí bude světlo!
  Veronika hodí bosou nohou citron a zašeptá:
  - Sláva Velké ruské říši!
  Juliana také hází holými prsty a řve:
  - Pro slávu vlasti svaté!
  Anna křičí:
  - S nadpozemským smutkem!
  A letí i dárek hozený bosou nohou.
  Dále Angelina vyje. Bosýma nohama také hází celou hromadu granátů a trhá Číňany na kusy.
  A hrdinská dívka řve:
  - Ve jménu bílého boha!
  Victoria také poslala granát s holými prsty, roztrhala ho na malé kousky a vykřikla:
  - Ve jménu Krista!
  A vypálil pár ran.
  A Angelina začala čmárat ze samopalu, kosila čínské vojáky. Byla v tom velmi dobrá.
  Dívka je zkrátka bestie.
  Veronica sebevědomě pištěla:
  - Ve skutečnosti jsem Superman!
  A hodila granát bosou nohou.
  Juliana také vystřelila. Zabil Číňany.
  Tweetoval:
  - Sláva Rusku!
  A bosou nohou vypustila granát a roztrhala válečníky nebeské říše.
  Anna také zakřičela:
  - Za svaté Rusko! A SSSR!
  Angelina vypustila na Číňany celou krabici. A ona to vzala, zařvala šíleným vztekem:
  - Pro Svaroga!
  Victoria to vzala a zapištěla:
  - Pro nový systém!
  A hodila granát bosou nohou!
  Veronica zabrečela:
  - Pro ocelové svaly!
  A také vypustila granát holými prsty na nohou a roztrhala Číňany.
  Juliana si to také vzala a pištěla:
  - Pro lásku a magii!
  A bosé nohy v pohybu.
  Anna rudovlasá čertice vzala a vypustila krabici granátů, roztrhala Číňany a zapištěla:
  - Mimo hranice na Marsu!
  Angelina také vypustí sud dynamitu a zamumlá:
  - Za světový řád Ruska a naší vlasti SSSR.
  A Číňanům už narostla celá hromada mrtvol.
  A Viktorie jak štěká:
  - Pro novou cestu ke štěstí!
  Poté se dívky společně smějí.
  Natasha prozatím pokračovala v psaní... Doslova na cestách. A čmárala na Číňany se samopaly. Pokácela je a vyhubila tisíci žlutých válečníků. A každá kulka zasáhla cíl.
  Vojska sovětského Ruska, respektive dvojice bosých praporů dívek, se pohybovala směrem na Peking. Oleg Rybachenko a Margarita byli v popředí. Chlapec a dívka se již dokázali proslavit a prokázat se v bitvách. Bojovali od prvních dnů obléhání Vladivostoku a dalších měst.
  Tyto děti jsou opravdu hrdinové. Právě oni sehráli roli fenoménů, které držely Vladivostok během listopadových a prosincových útoků.
  Pak si ke kulometům lehli chlapec a dívka, také bosí a polonazí v mrazu.
  Když jste v mrazu naboso, ruští bohové vám dávají fenomenální sílu a jste schopni velkých zázraků.
  Chlapec a dívka začali střílet z kulometů na postupující Číňany. A udělali to mimořádně dobře. Co není výstřel, pak zásah. Takový zázrak předvedly polonahé bosé děti v mrazu. A právě díky chladu a tomu, že byly bosé nohy v kontaktu se sněhem, jim přišli na pomoc ruští Demiurgové.
  Pohledný asi dvanáctiletý chlapec Oleg Rybačenko, který střílel a kosil Číňany, zaštěbetal:
  -Věrný Láďo, pomoz nám!
  Margarita, tato statečná, také asi dvanáctiletá, zlatovlasá dívka, která vyhubila válečníky Nebeské říše, také zazněla:
  - Zlí nepřátelé budou poraženi!
  Chlapecký bojovník Oleg hodil granát bosou nohou, rozprášil Číňany a zasyčel:
  - Sláva vlasti - naší matce!
  Margarita také vystřelila granát holým, dětským, vytesaným chodidlem a zapištěla:
  - Nepřátelé se budou motat kolem kbelíku!
  Chlapec a dívka bojovali s obrovskou zuřivostí. Měli tolik vůle, síly a charakteru, že se člověk mohl jen divit.
  Tomboy Oleg Rybachenko, střílející, zpíval:
  - Sláva Svarogovi!
  Margarita, střelba, vydal:
  - A Všemohoucí Rod!
  Mladí bojovníci byli skvělí a úžasní!
  Oleg, posílající kulky z kulometu bez miknutí, vydal:
  - Vlast je za námi, Bílý Bůh je se mnou!
  Marguerite nadšeně zaštěbetala:
  - Aby nepřítel vlasti zemřel v těžké agónii!
  A dívka ukázala svůj dlouhý jazyk.
  Oleg, který drtil Číňany, zaječel:
  - Ať je sláva na Zemi!
  Margarita s tím souhlasila:
  - Budiž sláva!
  A pokosili Číňany.
  Děti kosily válečníky Nebeské říše po stovkách a tisících. Lezli a doslova házeli mrtvoly na všechny přístupy.
  Oleg se uchechtl a poznamenal, čímž Číňany vyhubil:
  - A Černobůh pomáhá v boji!
  Margarita nadšeně souhlasila:
  - Pro nás a Černobog!
  A bosou nohou, jak odpálit granát.
  Oleg Rybachenko zpíval:
  - Tisíce tisíc...
  Margarita, která rozdrtila Číňany, dodala:
  Pluk za plukem...
  Vyhubení terminátorského chlapce, válečníky Nebeské říše a bosý granát s holými prsty na nohou zapištěli:
  - Porazíme Japonce z kulometu!
  Dívka Terminátor nadšeně dodala:
  - Naši hrdinové jsou krásní!
  A opět letí granát z bosé nohy.
  Oleg Rybačenko pištěl:
  - Ta dívka má pravdu, krása šéfa!
  A chlapec také hází granát bosou nohou.
  O dítěti je třeba říci, že je krásné a velmi svalnaté. A jak bojuje.
  Margarita zvolá a vyhuzuje Číňany:
  - Za svaté Rusko!
  A granát hozený bosou nohou letí.
  Oleg dodává:
  - Pro ruské bohy!
  A také letí granát vystřelený chlapcovou holou nohou. A rozhazuje protivníky.
  Margarita, vyhlazující Číňany, šeptá:
  - Pro slávu vlasti bohů!
  A vyplázne jazyk!
  A opět na Japonce zasáhne granát hozený dívčinou bosou nohou. A kulomety střílejí.
  Oleg, sekání nepřátel, cvrlikání:
  - Heroes of the Fatherland shromažďuje poplach.
  A znovu dává obrat.
  A granát hozený chlapcem letí.
  Margarita také drtí nepřítele a syčí:
  -Za svaté Rusko!
  A teď letí granát z hodu bosé nohy dívky. Rozptýlí nepřítele na všechny strany.
  Oleg, střelba a téměř každá kulka letí na cíl, zpívá:
  - Moje vlast...
  A zase bosou nohou granát na Číňany.
  Margarita, vyhlazující válečníky Nebeské říše, zapištěla:
  - Pyšný a sladký!
  A z bosé nohy dívky se vyřítí granát.
  Oleg Rybachenko, střílející na nepřítele, dodává:
  - Moje vlast...
  Dívka zuřivě střílí a dodává:
  - Ty jsi koruna mysli!
  A opět letí z holčiny bosé nohy smrtící granát.
  Mount Inimitable je doslova posetý mrtvolami válečníků Nebeské říše. Číňané to polili spoustou krve.
  Chlapec a dívka byli poté osvíceni nehasnoucí slávou, ale hora Vladivostok nebyla vydána.
  A nyní bojují jako obři již na půdě Nebeské říše...
  Valící se vlny tsunami. Což připadá na pozice ruských vojsk. Ale statečně odrážejí nápor nepřítele. A ukázat své hrdinství.
  Oleg střílí a cvrliká:
  Vždy budeme věrní!
  A z jeho bosé nohy zase letí granát. A ničí Číňany.
  Margarita také střílí. A dělá to velmi, velmi trefně, když říká:
  - Rusko se neohne!
  A také granát vypuštěný bosou nohou zasáhne vojáky Nebeské říše.
  Děti Terminátorů vládnou a ničí.
  Číňané ale nadále útočí na všech frontách. Mají toho hodně - desítky milionů vojáků a postupují doslova házením mrtvol na pozice sovětských vojsk. A šplhají a šplhají vpřed.
  Za těchto podmínek Brežněv nařídil dobýt Peking zpět z Číny. Jak velmi odvážná a agresivní operace. A čínští válečníci šplhají a šplhají.
  Sovětská vojska ale statečně podnikla protiútok. A některým se to daří.
  Komunistické jednotky se blížily k Pekingu. V okolí čínské metropole byly boje v plném proudu. Prapor dívek sebevědomě bojoval proti válečníkům Nebeské říše. Dívky odrážely všechny útoky, střílely, házely granáty bosýma nohama a zpívaly:
  Nechť je oslavena posvátná země,
  Moje drahá planeto...
  Obyvatelé Ruska jsou přátelská rodina,
  A nešlapej vlast botami!
  
  Nechte moudrého Leonida v Rusku,
  Pozvedne svou zemi až ke hvězdám...
  Je pravoslavný, Pán světla,
  A vyhrát je královský element!
  
  Rusko je vlast bohů,
  Má nejlepší vojáky ve vesmíru...
  A ženy budou vařit koláče,
  S jeho silou v bitvách beze změny!
  
  Kéž naši Rusové oslavují slavnou cestu,
  Což ukazuje cestu bez hran...
  Nikdo nás nemůže odvrátit od cesty,
  Nebudeme vzdát hold bezvěrcům!
  
  Velikost Ruska je velká,
  Je krásná a pro nepřátele hrozná...
  Existuje ruský způsob a silné veslo,
  Hádat se s vlastí je prostě nebezpečné!
  
  Ať Rusko, ví to správně, vzkvétá,
  Dosáhněte něčeho, co nemůžete změřit...
  Zkoušky, odevzdání, jen za pět,
  Protože věříš Rodovi bez hranic!
  
  Nosme královskou víru,
  Do nejvzdálenějších přístupů Ruska...
  Nám holkám není víc než dvacet,
  Ale věříme, že všechny bojovnice jsou krásnější!
  
  Ne, ruská záda se neohnou,
  Čepel nepřátel vojáků nepřekoná ...
  Satan nebude vládnout Rusku,
  A tělo v boji jen omládne!
  Snadno dobyjeme tento příkop, bojovníci,
  Se snem, který je okřídlený...
  Rozdrtíme všechny protivníky najednou,
  A věřte, že odplata čeká na různé chány!
  
  A Ježíš a Bůh svatý Svarog,
  Rusko je rytířům velmi drahé...
  Za námi je nejlaskavější bílý bůh,
  Ve jménu naší matky Ruska!
  Dívky zpívaly a házely po Číňanech granáty.
  Victoria hodila citron bosou nohou a zpívala:
  - V Rusku jsou dívky bojovnice!
  Zde Veronika vypustila smrtící dárek holým údem a vydala:
  - A my jsme supertřídní válečníci!
  A vystřelil z kulometu. Pokosili pár řádků Číňanů.
  Na řadu přišla i krásná dívka Juliana. Pořezala válečníky nebeské říše... A vycenila zuby a zpívala:
  - Planeta pozná velikost Rusů!
  A jiskřit ostrými zuby!
  Krásná a ohnivá Anna také vystřelila granát. Rozptýlila válečníky nebeské říše a zapištěla:
  - Pro nový svět! Teď jsi můj idol!
  A jak se bosá noha mihne!
  A velkolepá Angelina také vezme a vypustí granát. A rozprášit všechny protivníky.
  Tato bojovnice je velmi zdravá. A prostě skutečná bohyně. Má takovou energii.
  A válečník zařval:
  - Sláva vlasti a nám!
  Victoria to vzala, zasyčela a vystřelila z ruky:
  - Kéž je naše vlast na vrcholu úspěchu!
  A bosá noha hodí granát. Která létá a ničí všechny.
  Veronica také střílí a velmi úspěšně zabíjí generála z řad vznešených válečníků Nebeské říše.
  A granát hozený bosou nohou letí. Číňané padají.
  Dívka křičí:
  - Jen mrtví pochybují o velikosti Ruska!
  A ukaž perlové zuby!
  Juliana ochotně potvrzuje:
  Jsme nejsilnější ze všech! Byli jsme včera, jsme dnes!
  Zrzavá Anna nadšeně dodává:
  - A budeme zítra!
  Granát hozený bosou nohou trhá protivníky na kusy.
  Angelina vypustila celou krabici mušlí bosýma nohama a vydala:
  - Budoucnost je naše!
  Natasha využila poslední klidné dny k sepsání tance smrti z kotlety, co se dělá s Čínou. Čmárala a držela kulomet holými prsty u nohou.
  A tak mnozí Číňany vyhodili.
  Ruská armáda zaútočila na Peking.
  Vepředu šel chlapec a dívka: Oleg a Margarita.
  Děti vyhladily Číňany a postupovaly směrem k císařskému paláci. Mao Ce-tung slavnostně oznámil, že neopustí hlavní město a zůstane tam navždy.
  Oleg vypálil dávku na Číňany, hodil granát bosou nohou a zaskřípal si pro sebe:
  - Rusko se nikdy nevzdá!
  Margarita také vypustila citron nahou malou nohou a zakňučela a vycenila zuby:
  - Vyhraj nebo zemři!
  A prapor dívek, aby se probili do paláce Mao Ce-tunga. Všechny dívky byly v uniformách, zbyly jen kalhotky. A takoví skoro nazí lidé se perou jako hrdinky.
  Victoria hodí granát bosou nohou a kvílí:
  - Leonidasi, ty jsi císař!
  Veronica také vypustila dar smrti holým údem a zaštěbetala, vycenila zuby:
  - Náš král a generální tajemník je nejlepší ze všech!
  A jak se to třpytí jako perly! A taková úžasná dívka.
  Juliana také štěbetá a bosou nohou vystřelí granát:
  - Jsem vítěz v psychologii!
  A ukázala svůj jazyk.
  Drtí Číňany.
  Anna také střílí, tato zrzavá ďábelka. A dělá to tak dobře. Vyhazuje Číňany.
  A zařval z plných plic:
  - Sláva mé svaté zemi!
  A vycenil zuby!
  Angelina je také hrdinská žena a vypustí celou krabici výbušnin.
  A Číňané létali na všechny strany.
  Dívky jdou do útoku a drtí soupeře. Dosažení hmatatelného úspěchu. Cítí impozantní milost, neúnavný tlak a absenci slabostí. A odhalená ňadra jsou nejlepší zárukou neporazitelnosti a nepotopitelnosti.
  Victoria, přerušující Číňany, cvrliká:
  - Ruce z dubu, hlava z olova!
  A hodí granát bosou nohou. Rozptýlí Číňany.
  Valentina také střílí.
  Drtí Číňany. A rozbije je na kousky.
  Blíž a blíž k paláci. A bosá noha hodí granát.
  Vyděšená čínská kapitulace. Rozbití.
  Terminator Girl říká:
  - Perun buď s námi!
  Juliana je nádherná terminátorka, která se zastřelí a rozdrtí militaristy. Vycenila zuby.
  Dívka zaskřehotala:
  - Jsme hrdinové největšího Ruska!
  Dívka hodila granát bosou nohou. Rozptýlil nepřítele.
  Juliana to vzala a znovu zpívala:
  - Naučil Suvorova dívat se dopředu! A pokud vstaneš, postav se smrti!
  A usmála se.
  Ohnivá Anna také zpívala a štěkala:
  - Pro nové hranice!
  A s úsměvem dodal:
  - A my jsme vždy napřed!
  Angelina, hrdinská dívka, také zaútočila na nepřítele. Rozptýlila císařskou rudou gardu a zapištěla:
  - Za úspěchy doby!
  A opět létají granáty hozené bosýma nohama.
  Dívky tlačí na nepřítele. Vzpomínají na hrdinskou obranu Vladivostoku, na kterou se po staletí nezapomene.
  Eh, jak mohla taková armáda prohrát ve skutečné historii a dokonce i s Japonci?
  To je škoda.
  Victoria hází granát bosou nohou a píská:
  - Za ruskou hranici!
  Veronica také vypustila něco smrtícího bosou nohou a zoufale zapištěla a vycenila zuby:
  - Pro nové úspěchy!
  A dala zabrat Číňanům.
  A tady i Yuliana, jak bude brát a bít. A pak to vzala bosou nohou a vypálila granát.
  A pak zpívala:
  - Nepodlehneme nepřátelské diktatuře!
  A odhalila její tvář!
  Krásná velmi mladá dívka s postavou sportovce. A velmi odvážný.
  A Anna je jako rána na Číňany. Rozdrtí je a bosou nohou velmi obratně hodí granát.
  A rozptyluje nepřátele, jako by lahve odlétly z míče.
  Dívka řve:
  - Čokoláda, to je naše!
  Anna opravdu miluje čokoládu. A za krále se trhy plní zbožím. Co lze říci o caru Mikuláši? Nyní se car-ztroskotanec promění před našima očima ve velikána. A k tomu je potřeba jen to, aby dívky bojovaly na frontách.
  A pár dětských hrdinů, kteří zabránili Japoncům dobýt Mount Inimitable. Když bylo o osudu Vladivostoku rozhodnuto.
  Tak se rozpadlo sovětské impérium.
  Angelina také spustila sud s vraždou a se samopaly zřítila vnější zeď císařského paláce.
  Teď už dívky pobíhají po pokojích. Tady přijde konec války.
  Victoria nadšeně říká:
  - Věřím, čeká mě štěstí!
  A znovu hází granát bosou nohou.
  Veronica, vedoucí smrtící oheň. Vyšívání odpůrců, tweety:
  - Rozhodně mám štěstí!
  A opět letí granát vypuštěný bosou nohou.
  A pak je tu Yuliana, jako pár svázaných bomb vystřelených z jejích bosých nohou. A zničit protivníky.
  Pak propukl v smích:
  - Jsem kometářka.
  A znovu vyhazuje ohnivé jazyky smrti.
  A pak už spěchá Anna, tato terminátorka. Jak všechny brala a mazala. Prostě paráda.
  Válečník, který je skutečným demiurgem bitvy.
  A kňučí si pro sebe:
  - Naše posádka, tam je nejvyšší odvaha!
  A pak se objevila Angelina. Tak cool a nervózní. Všechny nakazí svou zběsilou energií. Dokáže porazit prakticky každého nepřítele.
  A bojovnice odhaluje své perlové zuby. A jsou větší než kůň. Tady je ta dívka.
  Angelina se zachichotala a zakřičela:
  - Na lilky s černým kaviárem!
  A dívky sborově křičely:
  - Na Marsu pokvetou jabloně!
  A krvavé bitvy s čínskou armádou pokračovaly na vzestupu. Mnoho měst doslova mění majitele. Z Evropy dorazilo velké množství sovětských tanků a dramaticky vzrostla výroba vozidel. A čínská pěchota je drcena obrněnými vozidly. A tiskne velmi agresivně.
  Ale Číňanů je příliš mnoho. A jejich počty jsou samozřejmě pro armádu SSSR kolosálním problémem. A kromě toho jsou Číňané stateční. Útočí v obrovských masách. Někteří se zabalili do výbušnin a vrhli se pod sovětská auta. A umírají s výkřikem - "Hurá!"
  Boje, nutno říci, probíhají s různým stupněm úspěchu. Zatím jen na sovětském území, kromě útoku v Pekingu. Mao Ce-tungovi se ale ještě na poslední chvíli podařilo podzemní chodbou uniknout. A několik dívčích praporů bylo nuceno se stáhnout.
  Válka tedy stále probíhala. A na vítězný bod je příliš brzy.
  A všechna vojska Nebeské říše jsou hůl a hůl.
  Čtyři dívky bojovaly statečně a prokázaly hrdinství.
  Stříleli přímo.
  Zde Nataša hodila bosou nohou granát a rozprášila Číňany. A zavrčel:
  - Sláva hrdinům Ruska!
  Krásná, velmi křivá čtveřice dívek. Sundaly si podprsenky a odhalily ňadra. A bradavky jsou tak jahodové, chutné.
  Vede velmi dobře mířenou palbu a Zoya. Kosí čínské komunisty a skřípe slastí:
  - Jsem mistr světa!
  A také házet granátem jako bosou nohou. Číňané se rozptýlí různými směry jako vlny z pádu meteoritu.
  Ano, Zoya miluje zabíjení!
  A pak Augustin hoří. Střílí také velmi přesně. Vyhladit Číňany.
  A opět jí z bosé nohy letí granát. Rozbije Číňany na kousky.
  Světlana přibíjí i Číňany. A zpívá:
  - Jsem sexy holka! Všechny rozdrtím do hadru!
  A její odhalené prsty vrhají zkázu.
  Dívky samozřejmě dokonce velmi! Krásné, kvetoucí, odvážné.
  A Němci zpomalují postup. I když dělostřelectvo aktivně pracuje. Což je skvělé! Prostě největší akrobacie velmistra.
  Natasha střílí... A před očima se jí mihne scéna mučení.
  Číňané chytili komsomolku. Svlékněte ji donaha. A dali to do kotlíku s vodou. Zapálili pod ním oheň. Začal vařit zaživa. Dívka křičela nesnesitelnou bolestí. Maovi kati ji nechali vyskočit z kotle.
  Potom vodu zchladili a znovu ji hodili a začali ohřívat. A tak dívku několikrát uvařili.
  Tady jsou monstra... Potom dívku pověsili na stojan a spálili ji rozžhavenou tyčí. Umučené krásky k smrti.
  No, jak se nepomstít.
  Natasha hodí granát bosou nohou, rozpráší Číňany a s úsměvem se pro sebe usměje.
  To je taková velká krása.
  Dívka říká:
  -Bude to v pohodě!
  Zoya se také otočila. Zabil Číňany. Odřízla Maovy militanty a jejich žoldáky.
  Pak znovu hodila bosou nohou granát a zaštěbetala:
  - Nádherná čtyřka a brankář!
  Pak bitva pokračovala s tlakem a obrazy.
  Rusovláska Augustine vystřelila granát bosou nohou. Rozptýlil Číňany, namočil spoustu lidí granátem. A všichni ti bojovníci Mao.
  Pak zařvala:
  - Jsem ztělesněním vlasti!
  A dívka se prezentovala jako znásilněná. Jak pěkné a cool! A mlátí Číňany pro sebe. Dívka je prostě superman. Nejúžasnější ze všech a neustále nabité k vítězství.
  Světlana je také okouzlující dívka. Udělala dobře mířenou zatáčku a pokosila Číňany. A pak jak hází granát holými prsty u nohou. Jak se Maův voják rozbije.
  A taková blondýna zařídí. Vše pokosit jedním výstřelem. A skála cvrliká zuby:
  - Bude věčné světlo a svítání!
  Holky tady a taková pasáž. Pozoruhodní bojovníci - akrobacie.
  Natasha hvízdla. Bosou nohou hodila granát a zasyčela:
  - Jsem skvělá holka!
  I když je to neskromné tvrzení, je částečně pravdivé. Tito válečníci jsou roztomilí.
  A taky moc krásné. S jiskřivýma očima a perleťovými zuby.
  A slavně bojují, házejí rozbíjející předměty bosýma nohama.
  Ale porazit Číňany je nesmírně těžké. Je to jako udeřit do zdi.
  Zoja vzala a vypálila dávku na Maovy jednotky. A pokosila je, jako by gigantický kůň byl kopytem a vyrážel trávu.
  Potom dívka hodila granát bosou nohou a zavrčela:
  - Jsem takový sen milionů!
  A ukázala svůj jazyk. Toto je dívka - skutečný terminátor. Všichni budou povýšeni a roztrháni na kusy. A řezání bezpochyby vysokou rychlostí.
  Zoya to vzala a zazpívala:
  Voják je vždy zdravý
  Voják je připraven na všechno!
  Augustina také hodila granát bosou nohou. Rozptýlila Číňany a sebevědomě vydala:
  - A prach jako z koberců, vyklepeme z cesty!
  Světlana, střelba, dodala:
  - Neměň nohy! Naše tváře září! Lesklé boty!
  Válečníci, jak je vidíme v plném oblečení. A dívky nepotřebují boty. Jsou schopni každého vymazat na prach nebo prášek, taková šedá barva.
  Natasha střílející na Číňany, pomyslela si. Opravdu, proč není možné uspět bez podvádění? Zde například Stalin převzal a uchvátil moc lstí. Slíbil Zinověvovi a Kameněvovi hory zlata, ale sám je zastřelil.
  Je to logické? Přesněji řečeno, je to logické - nemůžete klamat, že nemůžete žít!
  Natasha hodila granát bosou nohou a zavrčela:
  - Jsem velká hvězda!
  Zoya také vystřelila. Rozuměl jsem a zaštěbetal:
  - A já jsem taky skvělá!
  A letí granát hozený holými prsty. A jak to Číňané získají. U největších mandlí.
  A Augustin střílí. A trefuje opravdu dobře. A porazil Číňany, jakoby úderem perlíkem.
  A bosá noha také velmi famózně hází granátem.
  Augustin zakřičel:
  - Nevstávej slavně, když je ticho!
  A opět dal dobře mířený obrat.
  Světlana znovu mlátila. Zabil Číňany. A zamumlal:
  - Jsem super holka!
  A jiskřit očima a pištět hlasem!
  Ano, to jsou takové dívky, že byste si s nimi neměli strkat prst do pusy - kousnou!
  Natasha, střílející, řekla:
  - Začali mluvit o dlouhověkosti.
  Zoya, házející granát bosou nohou, dodala:
  - Rozhodli jsme se chvíli počkat a sát krev...
  Augustin hodil granát a cvrlikal:
  - Výborné do třetice!
  Světlana vypustila dar smrti holými prsty na nohou a zaječela:
  - Oh, jsem v pohodě!
  Válka s Číňany je velmi krutá. Spousta vzájemných ztrát a obětí.
  A někteří chlapci a dívky jsou prostě opravdoví a drsní hrdinové.
  Oleg Rybačenko, který stále vypadá jako asi dvanáctiletý chlapec, a dívka, která také vypadá na stejný věk jako Margarita, předbíhají sovětské jednotky.
  Zastřelí se. Za rameny jsou pytle s granáty.
  Oleg vystřelil na Číňany. Posekal partu.
  Bosou nohou hodil granát a zakňučel:
  - Jsem terminátor, na kolenou.
  Margarita také hodila granát bosou nohou a dodala:
  - Nepřátelé Ruska smetu z povrchu zemského!
  Chlapec a dívka všichni spěchají k sobě a drtí protivníky. Jsou jiskřivé a nejúžasnější na světě.
  Oleg již dokázal načipovat společně s Margaritou značný kapitál. Včetně prodeje kosmetiky.
  Ten kluk je ve skutečnosti velmi chytrý. A už má šlechtickou listinu. Obecně se nezastavil jen ve dvanácti letech. Spolu s Margaritou dostali takový dárek. Zůstaňte ve věčném dětství. A staňte se supermany.
  Kvůli tomu se osud moci v Rusku změnil. Nicholas II byl neúspěšný, ale stal se úspěšným vládcem. Což mnozí závidí. A do dějin by se mohl zapsat i Leonid Iljič Brežněv, už vůbec ne jako ztělesnění stagnace a vládce, který ukazuje, že stát nelze vůbec ovládat.
  Oleg, věčný chlapec, střílí na Číňany a zpívá:
  - Smetu tě jako pampelišky! Jsme terminátoři, ne chlapci!
  A znovu hází granát bosou nohou.
  Margarita také hřebíky a říká:
  - Jsme skvělí šampioni! Rusko je za námi!
  Chlapec a dívka jdou a pokračují. Mají tolik vzrušení a ohně. A Němcům se doslova drolí pod kopyty.
  Přesněji bosé, dětské nohy.
  Oleg střílí a zabíjí nepřítele každou kulkou.
  Ano, toho chlapce, jak se zdá, není tak snadné zastavit. Je to skutečný a skutečný terminátor.
  Margarita znovu hází granát bosou nohou a kvílí:
  - Jsem skvělý! Stanu se mezinárodním šampionem!
  A smát se sám sobě...
  Čína však mobilizuje další a další miliony a desítky milionů vojáků. A sovětská armáda SSSR extrémně aktivně ničí protivníky.
  Mezitím dívky bojují. Je více ženských oddílů.
  Tady přichází celý prapor. Bosé dívky v plavkách. Takové úzké plavky ve stylu bikin. A blýskají se nahé kulaté podpatky krásek. Úžasní válečníci.
  A střílejí i na Němce. Ale válečníci vstupují do boje s Maovými vojáky. Jak se mlátí.
  A jak se bodají bajonety! Tady jsou dívky!
  Prostě skvělé.
  Dívky bijí Číňany holýma nohama a masožravě se šklebí. Tady jsou bojovníci. Dívky nejsilnějšího složení. Takhle mlátí rudé komunistické, čínské vojáky.
  A bili sami sebe. A oni přicházejí...
  Jsou takoví supertřídní válečníci. A všichni bosí a téměř nazí. A skáčou k sobě. A mlátili se holými podpatky. Tady jsou dívky - všechny dívky dívky.
  Victoria bojuje vpřed. Stále vypadá jako dívka a je velmi štíhlá. Píchá si čínštinu a zpívá:
  - Bůh ochraňuj krále! A roztrhejte všechnu špínu!
  Ano, dívky jsou zde špičkové.
  A kráska Veronica je vidět. Také blondýna bojuje.
  A velkolepá Yulfi - dívka, která se po pohřbu manžela stala princeznou. Yulfi vypadá skvěle. Muže velmi miluje a bez předsudků s nimi vstupuje do kontaktu.
  Ve skutečnosti sex prodlužuje život a je pro ženy velmi prospěšný. Omlazuje je.
  Anna také bojuje a se svými červenými, bujnými vlasy.
  A také rozkošná Angelina - bojovnice je prostě super.
  Tedy celá královská stráž. Kompletní sada krásek. Jsou tak nádherné a sexy.
  A rozdrtit Číňany. Rozdrťte je na prášek. Kosti umelte a maso natrhejte.
  A Číňané před jejich náporem prchají. Snášejí porážku za porážkou.
  Kromě sovětských vojsk velmi úspěšně bojují i válečníci z NDR, nebo Němci třídní úrovně.
  Gerda a Charlotte bojují v nejnovějším tanku pro dva muže ve tvaru pyramidy.
  A docela dobře bojují. Čínský stroj je vybaven vysokotlakou pistolí. Ráže je 105 mm, ale to je dostatečné vzhledem k vysoké úsťové rychlosti střely. Dívky v nádrži si lehly. Stroj je velmi dobře ovladatelný s motorem s plynovou turbínou.
  Gerda střílela na čínský tank a zpívala:
  - Jsem taková divoká vlčice, nikdy jsem nebyla v zahraničí!
  A směje se, klepe bosou nohou na joystick.
  Ani zrzavá Charlotte není méněcenná.
  Taky super holka.
  Vystřelí ze sebe a holými prsty na nohou mačká tlačítka joysticku.
  Úžasný válečník.
  Zrzka se při střelbě zeptala Gerdy:
  - Co myslíte, bude křesťanství konečně zakázáno?
  Blonďatá terminátorka důrazně řekla:
  - Myslím, že bude!
  A odhalila její tvář!
  Válečníci jsou obecně skvělí ve střelbě. Zde Gerda mlátila holými prsty. A cvrlikal:
  - My Árijci bychom neměli věřit v židovskou Bibli hlásající pacifismus.
  Charlotte souhlasila s tímto:
  - Přesně tak, nevešlo se to! Jsme nejlepší na světě!
  Zrzka opět vyslala smrtící projektil holými prsty na nohou. Havarovalo čínské auto.
  Gerda se usmála. V době klidu napsala i zajímavé dílo.
  Malá Gerda se vydala hledat svého jmenovaného bratra Kaie. Ale nevěděla, kde je. A otočil se ne na sever, ale na jih. A pak litovala, že si obula úplně nové červené boty. Po pár hodinách jí odřeli nohy. Pak si Gerda zula své drahé boty, ulomila hůlku a pověsila boty na háček.
  Počasí bylo jarní, teplo, můžete chodit bosí s radostí. Není to příliš bohatá dívka a v létě často běhala bosa. Pravda, po zimě jí podrážky měkly a měkly.
  Brzy při chůzi po silnici začala dívka pociťovat nepohodlí z malých oblázků a písku. A aby to bylo měkčí, otočil jsem se na trávu. Tam to bylo jednodušší. Ale po pár hodinách už podrážky bzučely.
  A hlavně jsem chtěla jíst. A dívka má v kapse jen pár drobných.
  Přesto si Gerda v nejbližší vesnici koupila bochník chleba, zapsala si ho čerstvou vodou ze studny a usnula přímo v kupce sena.
  Druhý den ji svědily poškrábané holé chodidla. Chtěl jsem jíst. Dívka šla k sobě a cítila, jak se její tělo po chladné noci zahřívá. Nohy trochu bolely.
  Gerda šla nějakou dobu po silnici, ale podrážky, které ještě nestačily ztvrdnout, ji začaly znovu bolestivě svědit a pak zářit. Dívka šla na trávu. Ale tady je to pomalejší a také to není příliš příjemné pro propíchnuté nohy.
  Dívka se s obtížemi dostala k potoku. Spustil jsem tam sražené nohy a ochladil je. Přemýšlel jsem o obouvání bot. Ale je škoda takovou novinku sestřelit. Opravdu je chtěla ukázat Kaiovi. Obdivovat jeho nové boty.
  Potom dívka začala znovu chodit. Zoufale jsem se chtěl najíst.
  Gerda se nějak dostala do vesnice a koupila další chleba. Ale měděné mince docházely.
  A dívka si pomyslela. Kde vzít peníze na jídlo. Dostala nabídku k prodeji drahých marockých bot, ale Gerda to rezolutně odmítla. Objeví se v nich Kaiovi. Do té doby můžete vydělat peníze?
  Gerda ve vedlejší vesnici se nabídla, že naštípe dříví. Dali jí sekeru. Dívka trochu sekla, ale byla tak vyčerpaná, že po jídle okamžitě usnula.
  Pak Gerdě nabídli, že sežene husy. Ale kvůli tomu dívka ztratila celý den.
  Nakonec se rozhodla prostě žebrat. Rolníci si však okamžitě všimli jejích červených bot. Jako, hned je jasné, že nejde o žebráckou dívku, protože takovou věc nosí.
  Nakonec se Gerda rozhodla své boty prodat. K tomu však musela jít do města pěšky. Dívce rychle ztvrdly nohy a jít po cestě bylo téměř bezbolestné.
  Dobře, Gerda se rozhodla, že i bez bot může být pro Kaie žádoucí.
  Prodáno obchodníkovi, obdrží pár stříbrných mincí. Koupil jsem si plátěnou tašku a šel jsem jako žebrák po evropských silnicích. Musíme najít bratra. A dívka, která slyšela, že na jihu obvykle prodávají chlapce do otroctví, se tam vrhla.
  Je pravda, že dívka se špatně orientovala a dlouho se toulala po Německu. Než přijde podzim. Dobře, holčina bosá chodidla byla ztvrdlá jako kopyta koně, ale mozoly svědily. Ale každým dnem bylo chladněji a chladněji.
  A spaní venku je nepříjemné. V noci dokonce Gerdě zmrzly šaty a s obtížemi je strhla. Je potřeba něco udělat. Už začalo sněžit. V lehkých šatech dívka promrzne na kost a její obnažené ztvrdlé nohy rozbíjejí ledovou krustu.
  Gerda, aby jedné krásné noci neusnula a neprobudila se, zůstala na jihu Německa na zimu v jednom domě sloužit pěstí. K tomu musela pracovat, uklízet dům, dojit krávu a mnoho dalšího. Dívka ale dostala najíst a dostala roztrhaný kabát a dřevěné boty.
  Když přišlo jaro a sníh začal tát. Dívka s potěšením odhodila těžké pracovní bloky a znovu se vydala na jih. Nic nedostala a Gerda musela jíst almužnu. Dívka navíc stále dobře zpívala. Šaty měla úplně roztřepené a bosé nohy zrohovatělé a pokryté krustou. Dívka se nakonec dostala na Balkán. Prošel Maďarsko a vstoupil do Turecka.
  Žebrák zamorashka se přestěhoval do Istanbulu. Ukrývala se před Turky v lesích a skrývala se před křesťany.
  Již při cestě do samotného hlavního města však byla blonďatá dívka dopadena. A protože podle norem muslimů už mohla být provdána, Gerdu vyprali, oblékli a prodali v aukci jako pannu. Dívka s krásnými bílými, kudrnatými vlasy je cenným zbožím. Šla ke staršímu emírovi. A musí se stát, že tento emír těsně po koupi onemocněl tak vážně, že nemohl splnit svou manželskou povinnost.
  Dívka žila v harému. Uspokojivé, jako ve zlaté kleci, ale nudné. Pravda se naučila turecky a arabsky.
  Objevil islám. Nové náboženství bylo vcelku jednoduché, téměř srozumitelné. Není jasné, zda po smrti dostane harém mužů? A bude se jí to líbit?
  Z dívky se postupně stala dívka a pohádkově krásná a emír zemřel po dlouhé nemoci.
  A nyní je Gerda znovu nabízena k prodeji. Svlékají se donaha před stovkami chlípných mužů a prodávají je do sultánova harému.
  Gerda tam postupně získává vliv a stává se manželkou sultána. Osmanská říše už je ale v úpadku. Propuká válka s Ruskem, která hrozí ukončením turecké kontroly nad Krymem a Černým mořem.
  A Němci bojovali dobře, ale ruští vojáci nebyli o nic horší. A krásné dívky bojovaly velmi dobře a bránily SSSR.
  Natasha vystřelila do nebe. Sestřelila čínský bezpilotní, rádiem řízený přístroj "Rama" -8. A ona řekla:
  - Lidé budou šťastní.
  Zoja bosou nohou hodila granát na čínské útočné letadlo, které vyletělo jako masožravá piraňa a zaštěbetalo:
  - Štěstí navždy!
  Augustin také vypustil dar smrti bosou nohou a zasyčel:
  Sovětská vláda...
  Světlana také hodila hořící předmět, srazila válečníka z maoské armády a zabručela:
  - Síla je skvělá!
  Číňané ale odešli... A dívky se trochu uklidnily.
  Natasha se smutným úsměvem poznamenala:
  - Zítra, 22. března 1979. Od začátku války uplynul přesně rok!
  Zoya nadšeně poznamenala:
  - Určitě jsme za ta léta zesílili, ale vůbec jsme nezestárli!
  Rudovlasá Augustina se zachichotala a rozdrtila otravnou mouchu holými prsty:
  - Samozřejmě že ne! Nestárněte! Je mi pořád stejně horko jako vždycky!
  Světlana se zachichotala a poznamenala:
  - Válka obecně omlazuje dívky. Lídři přicházejí a odcházejí, ale dívky zůstávají mladé!
  Natasha odpověděla se širokým úsměvem:
  - Jsme omlazeni - Ruští bohové!
  Zoya souhlasila s tímto:
  - Ano, bohové naši, bohové slovanští!
  Ohnivý Augustin zpíval:
  - Žijeme na pozemku našeho otce! Ladovy děti jsou úžasné děti! A roky na okřídleném koni, Rusko ve vzdálených tisíciletích!
  Světlana se zachichotala a odpověděla:
  - Z nebe zvon udeří - déšť bude pršet! Utíkám do dětství - pronásleduje mě letní déšť!
  A Natasha s nadšením zvedla:
  - Za mnou!
  A válečníci tleskali holýma, vytesanýma nohama. Opravdu jsou schopni takových zázraků. V mém životě se neobrátila ani jedna stránka.
  Zde vyrůstá celá generace válečníků. Již nyní je možné bojovat v řadách Rudé armády, těch, kteří se narodili po začátku války.
  Zde například Andreika. Bosý chlapec v šortkách. Celkem třináct let, ale jak bojuje? Ano, svým způsobem nešťastný chlapec, který celý rok nezná svět.
  Natasha pokynula Andreice. Pohladila průkopníka po blond vlasech. Podívej, jak je opálený, jako čokoláda. Dívka dala chlapci bonbón. Zachmuřeně zamumlal:
  - Sladké je špatné...
  Ale stejně to jídlo snědl. Ano, takový chlapec. Natasha vzala a natáhla ruku. Polechtala pionýra na ztvrdlé, zaprášené noze. V reakci na to začal lechtat Natašku na holé podrážce. Je hezké, když se vás dotýkají ruce hezkého kluka.
  Natasha poznamenala:
  - Roste Andrey! Jestli budeš žít ještě pár let, tak tě to naučím.
  Chlapec byl překvapen
  -Co?
  Natasha se zachichotala.
  - Jak se milovat!
  Andrey opovržlivě odfrkl:
  - Už jsem to viděl!
  Natasha zavrtěla hlavou.
  - To, co jsi viděl, bylo páření zvířat. A já vás to naučím krásně a moc příjemně!
  Zamilované dívky toho vědí opravdu hodně. Jsou to výborní bojovníci a Čína přes všechna ta kolosální čísla už třikrát litovala tak agresivního útoku.
  Natasha střílí na Maovy jednotky a hází granát holým, vytesaným chodidlem a říká:
  - Za velikost komunistické země!
  Pak vycenila zuby.
  Dívky zde bojují tradičně téměř nahé. Oblečeni pouze do červených, upnutých kalhotek se perou a nakazí zbytek bojovníků šílenstvím.
  A střílejí. A střílejí velmi dobře. Jako odstřelovači a válečníci nejvyšší vesmírné úrovně.
  Zoya také střílí. Kosí Číňany a cvrliká:
  - Ach, moje vlast a skvělá rodina!
  A hází granát bosou nohou. Úžasná dívka obecně.
  A její vlasy mají barvu plátkového zlata.
  Zoya byla svého času mučena Číňany. Nejprve mě vzali do chatrče a svlékli mě do kraťasů. Začali prohmatávat, lézt rukama do citlivých míst. Pak mě zbili gumovými hadicemi. Bili mě po hrudi, po stranách a po stehnech. Další byl ten nejponižující - znásilněný gumovým obuškem. Ale ten pocit je tak akutní. Zároveň spolu s bolestí zažila Zoya orgasmus a skončila. Maovi vojáci se zasmáli.
  Pak ručně psanou krásku znovu znásilnili kyjem a pak se do toho sami pustili... Po dívce přešlo pětadvacet mladých hladových vojáků. Ať už ne panna, ale stále muž. To je potěšení i bolest. Takové intenzivní pocity. Zvláště pokud byl znásilněn v pátém bodě.
  Ale aspoň nebyli biti. Je vidět, že vojska Rudé armády Číny to měla ráda na různých místech. Nepověsili ji. Až Zoe nakonec utekla. Předtím byla mimochodem vyhnána do mrazu bosá a téměř nahá. Ale v tu chvíli už si Zoya dokázala na chlad zvyknout. A utekla jen v kalhotkách. A že je bojovnicí nejvyšší červené letecké akrobacie.
  Válka s Čínou je nelítostná a nelítostná, ani na okamžik neutichá.
  Aurora také hrdinně bojuje. Kosí Číňany a zpívá:
  - Vlasto, párty, Komsomol! Mao Ce-tung čeká silná porážka.
  A také jak hází granát bosou nohou.
  Všechno na dívkách je cool a drzé.
  A Světlana taky bude brát a mlátit. A pokosit Číňany. A holými prsty zasadí granát.
  A řvát zároveň:
  - Za věc boje komunismu!
  Natasha také střílí, vyřazuje Číňany a zasyčí:
  - Ve jménu vlasti, svatého!
  A granát hozený holými prsty rozmetá Číňany. A děvčata jsou čím dál veselejší a vše si s divokou radostí zpívají.
  Zoya také střílí s přesností Robina Hooda. Vede k sobě oheň a zpívá:
  - Miluji Rusko! Mocná země! Proč nebyl Hitler zničen? nechápu!
  A i on ho holými prsty u nohy vezme a hodí granát. A čínský skif.
  Aurora šukal Maovy válečníky. Holou nohou hodila citron a zakňučela:
  - Ale Pasaran! Ostrá rána!
  A Světlana půjde na řadu. Jak zamést Číňany. Jak je všechny namočit a zaprskat:
  - Sláva Všemohoucímu Rodu!
  A také bude házet granát bosou nohou.
  A Natasha bude také střídat. Odřízněte Číňany. A hodí granát bosou nohou a skřípe:
  - Ano, tvé jméno buď svaté!
  A znovu se usmívej. Třpytivé perleťové zuby.
  A pak Zoya podlehne. Číňané budou jiskřivě krýt. A bude prskat a hodit granát bosou nohou:
  - Válečník, přináší smrt všem!
  A znovu bude zastřelen smrtícím výbuchem!
  A tady je Aurora jako lupanet. A zabít. A s holými prsty na nohou pošle dar smrti.
  Potom cvrliká:
  - Sláva udatným ruským vojákům! Mistři ramen!
  A Světlana zasáhne i Číňany. Jak je seká jako srp a skáče:
  Jsem bojovník, na kterého se nezapomene...
  A opět bosou nohou, jako by běžel na nepřátele Ruska. A jako granát nechat létat.
  Dívka si toho samozřejmě hodně pamatuje. Například, jak v jednačtyřicátém roce donutil Fritz dvě bosé dívky vykopat díru v mrazu. A dívky ještě nejsou tak otužilé. Nohy jim samozřejmě nejprve zčervenaly a pak zmodraly zimou. A bolelo to.
  A monstra-fašisté, aby se zahřáli, začali mlátit palicemi do paty. Dívky ztratily vědomí. Poté na ně nalili ještě pár van ledové vody. Skoro unavený.
  Naštěstí se nešťastné dívky ujal léčitel. Vyšly je. A ani končetiny nemusely být amputovány. Dívky vyrostly a staly se partyzány. Pomstili se nacistům.
  Méně štěstí měl pionýrský chlapec Alexander Grigorievich. Jeho nácky, chytající, svlékl. A v mrazu pověšené na stojanu. A bosé nohy pionýra byly stlačeny do bloku a kámen vážící centimetr se posadil. Chlapec sípal natažený zimou. A zahřívali ho i jeho fašisté, kteří ztuhlému tělu přinesli pochodeň. To jsou monstra nacistů.
  Chlapec visel tři dny a tři noci a čtvrtý den, když nemohl snést mučení, zemřel.
  Útočníci se chovali krutě...
  Svlečená byla i členka Komsomolu Sveta. Podával jsi velkou skleněnou nádobu. Naplněné vodou a vystavené mrazu. A aby všichni obyvatelé viděli, jak komsomolec mrzne v ledové, ledem pokryté vodě. Jaká je to hrůza.
  Tak to bylo ve Velké vlastenecké válce, tady je něco podobného, tady je teď.
  Světlana střílí na Číňany, vzpomíná na válku a zašeptá:
  - Fašismus neprojde! Sláva Rusku!
  Natasha také střílí. Velmi přesně hodí granát bosou nohou a křičí:
  - Nelehejme si pod Mao Ce-tunga!
  Zoya potvrzuje slavnostním tónem:
  - Nikdy si nelehneme!
  A také zahájí palbu.
  A bosá noha hodí granát.
  Aurora střílí. Jednání s Maovými vojáky a křik.
  - Sláva ruským bohům!
  A znovu hází granát bosou nohou.
  A Světlana střílí velmi přesně. A křičí:
  - Ve jménu života na Zemi!
  A opět velmi přesně hází granát bosou nohou.
  A Číňanům dochází dech.
  Do bitvy ale vstupuje stále více nových sil. A nepřítel přichází znovu.
  Natasha se usmála. A pak se potopila. Vzpomněl jsem si, jak dva asi dvanáctileté pionýry chytili Číňané. Strhali z chlapců oblečení, svázali jim ruce drátem a nahé a bosé je zahnali do třeskutých mrazů. Pak je prohnali sněhem a znovu je zahnali do chatrče. Jeli, dokud jejich doprovod neumrzl k smrti. Průkopníci nebyli pohodlní, ale vydrželi. Kluci jsou docela silní.
  Když pak čínský Mao viděl, že mráz průkopníky nebere, začal děti pálit ohněm. A tohle se jim povedlo. Když kat přiložil rozžhavené železo na chlapcovu holou hruď, chlapec zvolal:
  Ať žije Stalin!
  Potom byly na chlapcovy holé, ztvrdlé podrážky přiloženy široké pásy kovu, červeného žárem. Katka s velkým potěšením vdechla nosními dírkami vůni pečeného masa. Pionýr znovu zakřičel:
  - Zvedněte červené vlajky nad Pekingem!
  A ukázal jazyk. Potom Číňané vytáhli šourek rozžhavenými kleštěmi. Průkopník zemřel na šok z bolesti.
  Ano, takže Číňané na okupovaných územích nastolili nový pořádek.
  Jednali hrubě a krutě. A mučení bylo neustálé.
  Natasha opět hází granát bosou nohou. Rozptýlí Číňany a cvrliká:
  - Ať je nebe na zemi! Ráj komunismu, ve kterém kvete země Sovětů!
  Zoya také vystřelí granát s holými prsty a cvrliká:
  - A sláva přijde na zem!
  Poté dívka velmi dobře mířenou zatáčku. Vyřadí protivníky. A znovu vycenil zuby.
  A pak Augustin vystřelí. Srazí Číňany a zakřičí:
  - Pro mateřskou zemi! Pro Brežněva!
  A znovu hodila bosou nohou granátové jablko, rozprášila Číňany. Silně porazte válečníky.
  Nenechte nepřítele na holičkách.
  Světlana také hází granát bosou nohou. Barví Číňany a píská:
  - Sláva našim ruským dívkám!
  A jak se válečníci smějí. Jsou to totiž takové krásky, že je lze vlastně postavit do soutěže: Paní Universe. Jejich ňadra jsou tak plná a pevná zároveň. Takže milují sex s muži. Opravdu je to vzrušuje.
  Na SSSR tlačí jen velmi početný nepřítel.
  Dívky se rozptýlily a začaly Číňany ničit.
  Mlátí naléhající Maovy vojáky. A odrazit takový zběsilý a pekelný útok.
  Natasha zpívala a přerušila zuřivé Číňany;
  - Dívky ve velké nouzi! Kde jsi majitel kde!
  Ano, více než sedmnáct let nebyl žádný Stalin a nezlepšilo se to. Číňané naopak tlačí na Rudou sovětskou armádu.
  Zoya tweetovala:
  - Kéž je naše vlast na vesmírných cestách!
  A bosou nohou spustí citron. Taková je chrtí dívka.
  Augustin vystřelil na nepřítele a zasyčel;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Chceme Stalina!
  A bude házet granát bosou nohou.
  Světlana, střelba, pokračuje:
  - Aby nás nemohli zlomit, vstaň mistře ze Země!
  A zase letí granát hozený holkou nohou.
  Natasha pokosila pár řádků a vydala:
  - A zlomte Adolfa!
  Zoya zaštěbetala, hodila na Číňany granát bosou nohou a roztrhala je na kusy:
  - Pospěš si, Mao!
  Augustin, který kosil žluté bojovníky, souhlasil:
  Ano, Mao! Přesto tam nebylo tolik Němců!
  Světlana souhlasila s tímto:
  - Číňanů je skoro miliarda! A není tak snadné je zabít!
  Dívky se stále nevzdaly možnosti porazit Číňanky. 30. června 1970 byly boje v plném proudu. Mao Ce-tung počítal s vyčerpáním SSSR.
  A co mrtví Číňané? Miminka stále rodí! Bude to nutné a bude zavedena polygamie. Číňané jsou přece stále ateisté. Konfucianismus je spíše filozofií než náboženstvím a komunismus podporuje ateismus.
  Ve stejnou dobu se Maovi vojáci pokusili odříznout od svých základen sovětské jednotky, které nestihly ustoupit za Amur. V čem se jim mimo jiné i mírně dařilo.
  Protiúderu se ale účastní Rudá armáda a dobrovolníci z NDR. Sovětští vojáci a jejich spojenec využili převahy v kvalitě a počtu vozidel a probodli Číňany.
  Gerda a její posádka tanku jsou jako vždy v čele útoku.
  Dívky v kalhotkách a bosé. Střílí se a bojují.
  Jsou tu dvě auta pro čtyři válečníky. Kompaktní a velmi pohodlné, pyramidální.
  Gerda nahou nohou stiskne joystick a vystřelí. A trefí se docela dobře. Odtrhne věž čínského tanku.
  Pak říká:
  - Jsem terminátor se sněhem zbarvenými vlasy!
  A zuřivě se směje... Škubne sebou jako loutka.
  Charlotte střílí taky. Velmi trefné hity a řev:
  - A velké Říši, bylo nám řečeno, že ne driftem!
  A s bosou nohou, jak tlačit.
  Německé dívky jako vždy na vrcholu. Jsou to nesmrtelné, nestárnoucí čarodějnice, které jsou neustále ve hře. I za druhé světové války bojovali, a tak zůstali navždy mladí, protože čarodějnice. A sovětské dívky také bojovaly ve Velké vlastenecké válce. A tam se proslavili a teď bojují s Čínou.
  Natashka střílí, odřezává se v řadách. A hodí granát bosou nohou a rozpráší nepřítele:
  - Všechno bude skvělé!
  Zoya se také kousavě obrátila na Číňany. Kosil vojáky Mao Ce-tunga. A házel citrony bosýma nohama.
  Dívka křičela:
  - To je hyper!
  Pak to vzal i Augustin a vrhl se na Maovy jednotky. A také vrhala smrtící sílu bosou nohou.
  Dívka zaštěbetala:
  Rozbijme Hitlera!
  A uvedl:
  - Ne, Hitler je už mrtvý - rozbijme Maa!
  Pak Světlana vzala a holými prsty na nohou hodila smrtící granát. Dívky vzaly a zničily Číňany, cvrlikaly:
  - To je skvělé!
  Natasha agresivně poznamenala:
  Jsme super bojovníci!
  A znovu hodila granát bosou nohou. To je moc krásné.
  Zoya zde odvedla skvělou práci. Pak to bosá noha, velmi krásná dívka, hodila a rozbila Číňany:
  - Budeme velmi cool!
  Pak to vzala ohnivá dívka Augustina a velmi krásně provedla hod holými prsty na nohou a rozptýlila čínské vojáky na všechny strany:
  Všechny jsme supergirls!
  Pak je Světlana velmi krásná dívka a taková blondýnka, na bosých nohách blikajících granáty. A dívka vzala a vyvalila Číňana, velmi krásnou dívku.
  Dívka v kalhotkách. A zavrčela:
  - Dívky jsou jiné! A hodně červené!
  Dívky jsou obecně velmi cool a vždy bosé.
  Světlana například celou válku běhala bosá. A v jednačtyřicátém roce se pohybovala lesem. Není to pro ni poprvé. Až do mrazů pracovala v dětské pracovní kolonii naboso a v lehkých vězeňských šatech. Později dívka dokonce běhala bosá ve sněhu. Takže Augustin byl v kolonii. Dívky tam mohly v krutém sibiřském mrazu pracovat téměř nahé.
  A nevyděsilo je to. A jak sluší holkám běhat bosky závějemi ve sněhu. A že holé paty okousal mráz. Není to tak děsivé. Holé chodidla jsou pokryta kuří oka a děvčata nebyla zraněna ledovou krustou.
  Jsou tak velmi cool. Bosé dívky běhaly a pracovaly se sekerami.
  Děvčata odvedla velmi dobrou práci.
  Dívky byly velmi bláznivé. Znovu házejí granáty holými prsty.
  A rozdrtit čínské hordy. Velmi cool bojovníci, musím říct.
  Dívky házejí bosé nohy na nepřítele.
  Natasha střílí velmi přesně na Číňany.
  A rozbil dalšího vojáka Maa.
  Dívka je velmi hezká... A velmi bosá a krásná Natasha, velmi agresivní.
  Ale pro dívku musíte napsat svůj vlastní zajímavý.
  Tady s tím mluvila Natasha. Nebo spíše napsala příběh.
  To je také zajímavé, po počátečních úspěších se ruská vojska říše Mikuláše potýkala s Hindenburgem. A rozbili to z čehož carská říše porazila Německo a žádná revoluce nebyla.
  Zde Oleg Rybačenko a Margaret Magnitnaja začali bojovat již na sovětském území s Čínou.
  Chlapec a dívka rozdrtili Číňany.
  Oleg Rybačenko vypadal jako jedenácti nebo dvanáctiletý chlapec. A rozdrtil Maovy vojáky. Nebo ti, kteří vypadají jako horda Čingischána.
  Chlapec hodil po Číňanech bosou nohu. Rozdrceno a vyhráno.
  A dal obrat.
  A Margarita velmi silně mlátila Maovy poněkud šikmé jednotky.
  A rozdrtil Číňany. A dívka bojovala velmi krásně.
  A velmi krásně hodila bosou nohou. A rozdrtil nepřítele.
  Margarita Číňany velmi těžce nasákla.
  Maovy jednotky postupovaly velmi agresivně.
  Margarita, velmi drtí protivníka.
  Bosé nohy dívky velmi krásně zlomily páteř Kaiserových.
  Dívky jsou tak agresivní.
  A prapor sleduje chlapy, nebo spíše dětský pár Olega a Margaritu. Dívky v kalhotkách a velmi krásné. Útočí na Číňany, a to velmi horlivě.
  Jejich obnažená ňadra s rubínovými bradavkami se chvějí. A dívky bojují s extrémním tlakem. Drtí Číňany. A komunistické rudé jednotky Maa podlehnou.
  A Číňané teď začínají ustupovat.
  Veronika hází granát holými prsty na nohou. Rozdrtila vojáky a zapištěla:
  - Láska je život!
  Viktorie předvedla dobře mířený obrat. Odřízla protivníky. A hodila granát bosýma nohama.
  A pak zaštěbetala:
  - Naše vlast je oslavena!
  Zde je Juliana velmi krásná dívka a manželka generála, když vezme a vystřelí granát a zakňučí:
  - Genius Express!
  A pak ta zrzavá Anna. Ta dívka je tak cool a mimořádná. Rozdrtil Číňany, namočil je. A granát vyletěl nahoru s bosýma nohama. A roztěkaní odpůrci.
  Pak zaštěbetala:
  - Svatá Rus cara Mikuláše II.
  A pak jsem to opravil:
  - Přesněji řečeno, car Leonidas!
  A dívka mrkne svýma safírovýma očima. A odhalit tesáky.
  A pak olympiáda: hrdinka odpálí bosýma nohama spoustu granátů.
  A šířit do všech směrů říční krev s jednotkami Maa.
  Vždyť prapor holých dívek v kraťasech je v čele útoku a Číňany knokautuje.
  Dívky střílí velmi přesně, ale neutrpí ztráty. Když je dívka nahá a má na sobě jen kalhotky, je prakticky nezranitelná. A je extrémně těžké se toho zmocnit.
  Číňané tedy dívky nezasáhnou ani granátem, ani kulkou, ani úlomkem. No a co? Boj je boj!
  Veronika se zastřelí. Zasáhne nepřítele, hodí granát bosou nohou a zakřičí:
  - Bude to velmi cool hra!
  A Victoria je bojovnice-velitelka. Když třese nahou hrudí a svými šarlatovými bradavkami vydává zdání blesku. A pak bosá noha hodí granát.
  Rozbíjí řady protivníků.
  Dívka křičí z plných plic:
  - Jsem superholka!
  A vycenil zuby.
  A pak Julian. Také dívka vzácné krásy. Jak narážet na Číňany. Přesněji ne Číňany, ale Maovými jednotkami, které mimochodem válčí s Ruskem, přesněji se SSSR.
  A na trůnu je car Leonid Brežněv, jak se mu říká Iljič II., který se stal císařem SSSR. A je skvělé souhlasit. A sever Číny, Mongolsko, Severní Korea, již ruští spojenci jsou také pod útokem Maovy říše.
  Yuliana hodila granát bosou nohou a zaštěbetala:
  - Ať je v Rusku Leonid - světlo!
  Mrkla safírovýma očima.
  A pak Anna, rusovlasá bestie, bojuje. A taky skvěle střílí.
  A vycenil zuby a říká:
  - Ať je na planetě královský ráj!
  A Olympias spustila citron bosou nohou. Rozházení soupeři a zaprskání:
  - Sláva caru a vlasti a komunistické straně!
  Čínské tanky a pěchota dokázaly dobýt ohyb Amuru a otočily se na severozápad a pokračovaly v pohybu podél řeky. Čínský postup byl poměrně úspěšný.
  Už samotná konfigurace fronty jim byla nakloněna a bylo obtížné převést posily pro Rudou armádu pod čínské pumy.
  Ale SSSR byl technologicky silnější než nesčetná Maova armáda, která do armády mobilizovala i chlapce ve věku dvanácti let.
  Disková letadla Německé demokratické republiky, která jsou navíc zcela nezranitelná, se navíc ukázala jako velmi účinná zbraň a narážela do čínských aut laminární tryskou.
  Bylo to zvláště účinné kvůli obrovské rychlosti létajících talířů. Což by mohlo dohnat téměř každé čínské letadlo.
  Krásné dívky Gertruda a Eva na takové disketě lovily čínská auta.
  Zaútočili zejména na dvě stíhačky okopírované od sovětských v licenci MIG-15 a doslova je srovnali se zemí.
  To jsou dívky, nestojí stranou.
  Gertruda stiskla holými prsty u nohou tlačítko joysticku a zaštěbetala:
  - Němečtí bohové jsou nejmocnější na světě!
  Eva také ovládala joystick pomocí holých prstů a vycenila zuby a zařvala:
  Namočíme všechny nepřátele do záchodu!
  Dívka je stále věc. Tady jsem vzal třeba pionýra. Strhla z chlapce šaty a připevnila je drátem k osice. Pak začala pálit tělo čínského pionýra rozžhaveným pokerem na sázce. Začalo to žaludkem, pak se přesunulo na hrudník. Neignoroval chlapcovy kulaté podpatky.
  Když poker vychladl, dívka ho znovu zahřála a Gertruda pozvracela větvičky.
  Pak se převlékli a průkopnici usmažil její partner. Blonďatá terminátorka Gertruda také spálila chlapcovy tváře. Z čínského pionýra zkrátka nezůstal jediný celý pruh kůže.
  Potom vzali a zapálili velký oheň, chlapce opepřili, osolili a začali jíst.
  Maso je šťavnaté, libové.
  Eva, která chlapce pohltila, poznamenala:
  - Na takovém jídle nepřiberete kalorie navíc.
  Gertruda, olizující si prsty, souhlasila:
  Ano, je to kvalitní maso. Chlapec je hubený, šlachovitý, štíhlý. To je příjemné jíst.
  Dívky čínského pionýra rády snědly. Přiblížili se další dva Němci. Připojil se k hostině. Doslovný kanibalismus. A tak chutné, s kořením k jídlu chlapce z Číny.
  Jedna z Němek, Frida, poznamenala:
  - Nějak jsme uvařili těhotnou ženu. A pak snědli dítě v děloze. Je to tak chutné!
  A dívky vybuchly smíchy. Mučení a kanibalismus je cool!
  Jednoduše, bez jakýchkoli předsudků, čínskému chlapci něco uřízli a každý ukousl malý kousek.
  Poté válečníci také popíjeli víno - smíchané s leteckým lihem. Jedli šťavnaté maso.
  Potom si bojovníci trochu zatancovali. Pak přišlo ještě pár krásek ve stejných kalhotkách. Začali chlapce jíst. Rozřezali jeho srdíčko na několik kusů. A taky jedli.
  Pak to vzali a bosí běhali po uhlí. Skákali, skákali. Pak se vrhli do nejbližší části. Tam zaútočili na muže, spářili se s nimi jako se zvířaty. A bylo to skvělé.
  Samice jsou tak agresivní.
  A nyní dvě dívky pronásledují čínská letadla. Narazí do Tu-4, což způsobí, že bomby v jeho břiše explodují. A všichni se nepřestávají smát. Úžasné dívky.
  A jak holými prsty mačkají tlačítka joysticku. Takové okouzlující krásky. Mají sílu hněvu a plamen vášně. A nahé dívky dávají důvěru ve vítězství.
  Zlé dívky skutečně sestřelují čínská letadla.
  Gertruda se Evy s úsměvem zeptala:
  - Myslíte si, že Bible je slovo Boží?
  Dívka se smíchem odpověděla:
  - Ne!
  Gertruda se očividně překvapeně zeptala:
  - A proč?
  Eva důrazně řekla:
  - Protože nebe je pevné! Jako zrcadlo!
  A dívky se smály. Vypadalo to nesmírně vtipně. Sestřelil několik dalších čínských letadel.
  Gertruda logicky poznamenala:
  Ale přesto existuje Bůh!
  Eva souhlasila:
  - Je tu Adolf Hitler a jeho prorok!
  A válečníci znovu vybuchli smíchy. Jsou tak zábavní a vůbec nejsou hloupí.
  A rádi bojují. A taky znásilnění mužů. To je jejich motto....
  Gertruda, která sestřelila čínské letadlo, zapištěla:
  - Moje vlast! Všechny pro tebe zabiju!
  Eva se skřípěním zubů potvrdila:
  - Já také!
  A jiskřit se safírovýma očima. Tito válečníci jsou cool. A už vůbec ne hloupý.
  Nebo možná špatné... A velmi kruté. Zde mučili asi třicetiletou ženu a jejího asi dvanáctiletého syna - ani ne pionýra.
  Oba je pověsili na stojan. A pod bosýma nohama se zapálil oheň. Navíc, abyste si mohli ulevit od horka, ale váš příbuzný půjde dolů k ohni.
  Buď se smaží paty klukovi, pak holkám.
  A žena byla zraněna jak psychicky, tak fyzicky. Zapálena byla i matčina prsa.
  Ano, byli krutě mučeni. Dívky milují oheň.
  Chlapci například rádi mučí. I úplně nevinní.
  Stačí je zapálit...
  Nebo namočené v kyselině... Další způsob mučení. Zbičujte pionýra rozžhaveným drátem a pak ho potřete hnojem. To je bolestivé i ponižující.
  Průkopníci byli také posypáni korbitem a vápnem. No, tyhle děvčata-terminátorky.
  Eva narazila do tří čínských aut a poznamenala:
  - Tady mučíme lidi... A to je skvělé!
  Gertruda vycenila zuby a řekla:
  - Je obzvlášť hezké mučit chlapce!
  Eva souhlasila:
  - Velmi hezké! Ale je také dobré mučit dívku!
  Válečníci zde byli tak šťastní.
  Gertruda srazila čtyři čínská letadla a zapískala:
  - A bude to pro nás skvělé!
  A ukázala svůj jazyk.
  Dívky jsou obecně tak krásné na pohled a uvnitř zuřivé. Jedno z mučení, které krásky používaly, bylo. Zde například pověsíte pionýra za nohy ke stropu a na ruce mu připevníte řetěz. A dostanete elektřinu. Pionýr jej musí zvednout pomocí lisu. Aby se svaly nelámaly.
  A pak není dostatek síly a znovu bije proudem.
  Dívky také milovaly, když chlapci točili kolem. Trochu zpomalili pohyb, takže jsou biti proudem. Velmi působivé.
  Eva se sama sebe zeptala:
  -Existuje ďábel?
  Gertruda odpověděla s úsměvem:
  - V každém případě - ta ďábelka - to jsme my!
  A oba kradli, jak chtěli. A tváře se ukážou.
  A oba kradli, jak chtěli. A tváře se ukážou.
  Na létajících talířích jsou Číňané důkladně vymláceni. To je však pouze začátek. Nebeská říše je silná a má spoustu vojáků. A lezou jako čerti z hrobů.
  Anna srazí na obloze další čínské auto a mrká do vzduchu. Říká se, že vy válečníci Nebeského impéria se nebudete zdát málo.
  Julian s tím souhlasí. Přeruší zastaralý stroj státu Mao a s úsměvem zařve:
  - Vlast a armáda jsou dva pilíře,
  Na kterém spočívá planeta...
  Budeme tě chránit svými prsy,
  Vaši armádu opěvují všichni lidé!
  Číňané stále lezou a šplhají. Mají příliš velkou, v té době téměř miliardovou populaci, a mohou bombardovat sovětské pozice mrtvolami. A neznají pochybnosti a lítost. A na počtu mrtvol pro ně nezáleží.
  Valí se jako nekonečná lavina.
  Tady je kulomet Natasha. Střílí na postupující Číňany. Pokosila jednu linii kulkami. Pak další... Číňané padají. Mnoho z nich jsou většinou chlapci a já útočím bos. Umírají s úsměvem na rtech. Mao Ce-tung rozpoutal brutální válku. Chtěl slávu a rekordy. A miliony čínských vojáků už zemřely. A vylézt do bitvy další a další díly.
  Natasha hází granát holými prsty a cvrliká:
  - Sláva zemi komunismu!
  Zoya, střílející na žluté válečníky, říká s úsměvem:
  - Ale Čína je také země, kde vládnou komunisté!
  Natasha odpověděla:
  - Mají jen karikaturu komunismu!
  Augustin, střílející na žluté vojáky, logicky poznamenal:
  - Ne ve jménu případu, ale v podstatě!
  A rusovlasá dívka hodila holými prsty na nohou granát, smrtící síla.
  Světlana poznamenala, když kosila Maovy jednotky:
  - Ano, podstata je někdy důležitější než formální název!
  A několik desítek Číňanů padlo, pokosených jejím výbuchem.
  Natasha potvrdila střelbou na Číňany:
  - Ano, je to tak... Jen teď, ne někdy, ale vždy!
  Dívky se zasmály. Bojovali s hordou, která na ně tlačila. Jako ruští válečníci, kteří bojovali s nesčetnou armádou Čingischána. A Rusko skutečně vyhrálo.
  Zoja znovu hodila granát holými prsty na nohou. Trhala s tím tucet čínských vojáků a zpívala:
  Ve vítězství nesmrtelných idejí komunismu,
  Vidíme budoucnost naší země...
  Rozdrtíme hordy zlého fašismu na prášek,
  Porazte proudy nekonečné hordy!
  Augustin, střílející na Číňany a zabíjející je po desítkách, ba stovkách, s úsměvem poznamenal:
  - Raději ne bezmezná, ale bezmezná horda!
  Zoya souhlasila s tímto:
  - Ano, je to pravděpodobně mnohem lepší!
  Dívky bojovaly hrdinně a jejich vůle je v pěst.
  A rozbíjející síla je v holých prstech. A v nich tolik bojové vášně.
  Elizabeth na tanku bojuje jako monstrum.
  Dívka, která střílí a tiskne holými prsty na tlačítka joysticku, říká:
  - Velikost SSSR je s námi!
  Catherine, střílející na Číňany, poznamenává:
  - Jsme tu jako Stalinovi sokoli!
  Elena, střílející, poznamenala:
  - Leonid Iljič stále není stejný!
  Catherine rozbila čínský tank a zachichotala se:
  - Fedot, ale ne ten!
  Elena vypálila dávku kulometů, pokosila postupující pěchotu Maova státu a zapištěla:
  - Naše deska bude nahoře!
  Euphrasia opravena:
  - Nevládni, ale bitva!
  Elizabeth vypálila projektil velmi přesně a poznamenala:
  Stále vyhrajeme!
  A dívky zpívaly unisono:
  Ale není tam silnější ruský duch
  Z trosek nás samých oživíme ....
  Válečníku světla, vezmi si meč brzy
  Budeme stát a znovu vyhrát!
  
  Otevřeli jsme planetu národům,
  Cesta do vesmíru, do neznámých světů...
  Zpívají se hrdinské činy,
  Aby navždy vymazal jizvu smrti!
  Hrdinně bojovaly i dívky z NDR.
  Gerda a Charlotte v rozžhaveném tanku, úplně nahé v trenýrkách, bojovaly. Čínské tanky přešly do protiútoku.
  Gerda vystřelila na čínské auto a rozbila pancíř. Vzala to a zpívala:
  - Jsem ďáblova dcera!
  Charlotte prolomila ochranu zkopírovanou ze sovětského T-54, ale s Číňany v posádce, a dodala:
  - Mohu překonat všechno!
  Německé vysokotlaké dělo je velmi účinná zbraň. Je schopen pronikat z velmi velké vzdálenosti a překonává čínských 100 mm na T-54. Navíc ruská auta nepronikají do nejnovějšího německého KAG-50 U, a to v žádném úhlu. Pouze Isa z nejtěžších modelů může Fritzovi způsobit potíže. Faktem ale je, že takových čínských Iss je velmi málo a základem je T-54. A nelze proti tomu namítat.
  Gerda mačká tlačítka joysticku holými prsty půvabných nohou. Z dálky udeří do čínského auta a zavrčí:
  - Jsem král, ten Superman!
  A válečník ukazuje dlouhý růžový jazyk.
  Charlotte střílí taky. A velmi trefné. A zastřelí se se vztekem velkého pantera.
  A také holými prsty u nohou mačká tlačítko joysticku.
  A píská si pro sebe:
  - Jsem velký supertřídní bojovník!
  Dále Gerda už střílí. Chladnokrevná blondýnka. I když žena sama je temperamentní. Například na borovici ukřižovala čínského člena Komsomolu. Sama si zatloukala hřebíky do rukou a nohou. Zapálila si nahou hruď a pak si rozžhavenými kleštěmi zlomila prsty na nohou.
  A teď Gerda řve:
  - Jsme bílí vlci a neznáme slitování s nikým!
  A opět kráska střílí velmi přesně. A udeří do nepřítele. Taková úžasná blondýnka. Brzy to neudělá. Čínský vůz opět prorazil na dálku. Schopný zasáhnout. A dvě stě milimetrů brnění ji nezastaví.
  Charlotte také střílí a píská:
  - Jsem nejvyšší král! Zlomím vás všechny!
  A holými prsty u nohou stiskne tlačítko na joysticku. Rusovlasý čert včera umučil čínského průkopníka. Zbila chlapce trsy kopřiv. Pak jsem puchýře posypala solí. Pak vytáhla zapalovač. Červené plameny dravě olizovaly patu dítěte. Tady je zrzka! Jak je nechutná. Jen pekelné zvířátko, které všechny bez soucitu a slabosti mučí!
  Čínští vojáci se stále plížili dovnitř, jako by se ze sopky Krakatoa valil proud prudké lávy.
  Natasha se pokusila napsat paměti. A bylo to pro ni zajímavé a vtipné. Válka nyní probíhá druhým rokem a stala se historií. A to je vážné.
  Ale Velká vlastenecká válka byla také dlouhá a obtížná. A v něm dívky běhaly i bosé.
  A jak dobře by bylo, kdyby tato válka neexistovala. No, řekněme, že Hitler pokračoval v boji na Západě... A hlavně bez velkého úspěchu. I když dobýt Afriku a Asii až po Indii není pro Němce problém. Ze 150 divizí určených k útoku na SSSR by polovina stačila k obsazení všech britských kolonií.
  ale dvě děti z planety Země ji následovaly.
  Natashu a její tým odvedl od psaní další útok čínské pěchoty. Maovy jednotky byly hnány nejen svými, ale také Afričany a Araby najatými za peníze do bitvy. Došlo k brutální loupeži.
  Válečníci sami vedou palbu. Jsou chladnokrevní a vypočítaví.
  Natasha hodila granát holými prsty na nohou. Žoldáci se rozprchli na všechny strany.
  Natasha zasyčela:
  - Všechno nemožné se s námi může stát skutečností!
  Zoya také s holými prsty na nohou vpustila citron. Rozptýlila Číňany a zapištěla:
  - Ano, moje vlast je nejsvětější!
  A dívka mrkla.
  A pak ohnivá Augustina podlehla Číňanům bosou nohou. Rozptýlí je různými a velmi vzdálenými směry. A cvrliká:
  - Já jsem poznání smrti!
  A Světlana poslala granát holým podpatkem. Číňané létají na všechny strany. Zahynou bez jakékoli naděje na sebemenší záchranu. A jak jsou dívky půvabné.
  Světlana se otočila a zazpívala:
  - Tady je můj nový boj! Půjdu s tebou!
  Zde mohutný čínský tank prolézá ruinami. V tomto případě MAG-100. Takové monstrum není tak snadné prorazit. Ale ruské dívky jsou na takovou bitvu připraveny.
  A velmi trefně tlučou z bazuky. Číňané měli sud, tak ho vzali a zmačkali. Obecně je to úžasné.
  Natasha agresivně zavrčela:
  - Ať je nebe na zemi!
  A opět letí granát odhozený její bosou nohou. Tento smrtící dar zničení.
  A pak Zoya vezme a zmlátí Číňany. Jak je zmítala a drtila. A velmi agresivní.
  A s holými prsty, jak přibíjet granátová jablka. A Číňané to mají v rozích.
  A Augustin také mlátí do Maových jednotek. A její obnažená pata je jako vždy v byznysu.
  Rozházela Číňany jako šváby v rozích. A zavrčela:
  - Jsem zrzka!
  A pak taky Světlana, jak to vezme, a porazí vojska Nebeské říše. Rozpadá se na krvavé mleté maso a skřípe divokou zuřivostí:
  - Jsem nemilosrdná dívka!
  Natasha se otočí. Granát hozený bosou nohou letí. Sestřelí Číňany a rozpráší protivníky.
  Pak ohlušující zařve:
  - Jsem blondýna, která všechny zničí!
  Zoya také velmi originálním způsobem poznamenala, když kosila Číňany:
  - A medové blondýnky jsou cool.
  A granát letí z bosé nohy a rozdrtí každého.
  A pak Augustin střílí. A velmi přesné. Sráží Číňana a z plných plic cvrliká:
  - Jsem super holka.
  A obnažené prsty nohou také velmi trefně hází granát.
  Světlana tedy spustí svůj outfit. Roztrhal Číňany na kusy s touto linií. A cvrlikal:
  - Jsem prapor Svaté vlasti!
  A znovu se hází citron bosou nohou.
  Dívky tvrdě bojují. Bojují jako skuteční hrdinové. Jsou plné neporazitelnosti.
  Natashka se odpálí a naplní armádu žoldáků olovem. A nebojí se tanků ani raket.
  I když sem létají balistické hlavice. Ano, tak zuřivý a zoufalý, schopný všeho!
  A z bosé nohy letí granát. A spolu s tím se schyluje k ničení a ničení.
  Zoya také střídá. Kosí válečníky Maovy říše. Vycení zuby, které mají barvu perel, a směje se:
  - Mám super dámu!
  A její skřípění zubů je prostě smrtící.
  A Augustin také ničí nepřítele. A seká bez problémů. A holé prsty vystřelí nový granát.
  A dívka se směje:
  - Sním vás všechny!
  A pak Světlana zoufale vystřelí. A je extrémně energický. Pokosené protivníky. A velmi dobře mířený granát se smrtící náplní byl vypuštěn bosou nohou.
  Dívka řve:
  - Fašistická čínská dračí smrt!
  A opět úšklebek. Čtyři dívky se evidentně nikdy nevzdají.
  Občas přechází Rudá armáda do protiofenzívy. Odvážně a směle bojující bojovnice z NDR
  Zejména Gerdovi a Charlotte zbývalo zavřít kotel nad čínskými jednotkami - pouhých dvacet kilometrů.
  A dívky se zastřelí... Jsou úžasné a velmi svalnaté. Jejich těla jsou prostě svrchovaná chuť a síla.
  Ale duše jsou černé... Jako uhlí nebo ještě hůř.
  Tady se například Gerda ujala a přišla s novým mučením. Čtyři chlapci z Číny byli přivázáni drátem k ocelovému trnu a připojeni ke generátoru. Čím rychleji se kolo točí, tím slabší proud dopadá. A čím pomalejší, tím silnější.
  Násilné chování v Gerdě. Kluci zalití potem běží a tlačí kolo.
  A německé dívky z koše házejí uhlíky pod bosé nohy. Násilné chování u dívek - nic neříkejte. Také velmi kruté.
  Gerda však sama ráda běhá po žhavém uhlí.
  Zde vystřelila na čínský tank, srazila věž a řekla, masožravě se usmála na Charlotte:
  - Tady je můj jmenovec z velké sissy "Sněhové královny".
  Charlotte se zachichotala. Také plácla do čínského tanku a zeptala se:
  - A proč?
  Blonďatý terminátor odpověděl:
  - Požádala o vůz a pár bot, aby se znovu vydala hledat svého bratra Kaie do celého světa. Co je špatného na chůzi naboso?
  Charlotte znovu udeřila do sovětských tanků a odpověděla:
  - Je to správné! Dívka už byla zvyklá chodit naboso a v mírném evropském mrazu. Mohli přežít přechod. Chodila bosa ve sněhu a nikdy nekýchla!
  Gerda se zasmála a poznamenala:
  - Ano, a docela dlouho chodila bosa, co obešla půlku světa. Ne boty pro dívku jsou velký luxus.
  A blondýna se zasmála. V zimě dělali takové pokusy. Jeli bosí a téměř nazí, chlapec a dívka přes mráz. Prvních deset minut a do teplého domu. Pak dvacet minut a pět odpočinout v teple. A pak půl hodiny a pak hodinu. A tak celou noc.
  Dětem otékají nohy chladem. Kluci jsou ale dost otrlí, na boty si zvykli jen v chladném počasí.
  A pak byli bosí pionýři hnáni přes uhlíky. Přestože dětem zhrubly podpatky, jsou živé a spálené jako obvykle. Co se stalo se zajatci dál Gerda si nepamatovala. Šla bojovat. Všichni čtyři se každopádně neobuli od jednačtyřicátého roku, kdy začali bojovat v poušti, v Rommelově armádě. Tohle jsou nejúžasnější holky.
  Zde byla Nataša nucena přerušit. Má problémy nad střechou.
  Číňané znovu útočí. Dívky se s dobře mířenými výstřely setkávají s Maovými válečníky a vyřazují protivníky.
  A házejí granáty bosýma nohama.
  Válečníci však přišli na něco jiného. Tady vzali například a zapojili elektřinu. A zasáhli Číňany elektrickými výboji. A samotné dívky si nechaly usmažit paty.
  Podpatky holčiček jsou takové kulaté, růžové, velmi příjemné na pohled i dotek.
  Čínské a zahraniční žoldnéřské divize byly tak vyděšené, že ustoupily ...
  Natasha si olízla rty a poznamenala:
  - Díky bohu, Svarogu!
  Zoya souhlasila s tímto:
  - To je opravdu velký Bůh! Ale Ježíš je také velký Bůh! Takže budoucnost je naše!
  A dívky na sebe mrkly.
  Augustine vycenila zuby a navrhla:
  - Dáme si něco k pití? Třeba dobré víno, které pění kvasinkami!
  Světlana nadšeně zvedla:
  - A je to! Víno s kořením! Skvěle spaluje tuky!
  Natasha se zasmála.
  Nemáme tuk! Jsme obecně válečníci s těly jako ocelolitina!
  Zoya vykřikla:
  - Tak to vítězství jistě přijde k nám!
  Augustin s tím stoprocentně souhlasil:
  - Určitě budeme mít štěstí! I když válka už trvá patnáctý měsíc!
  Natasha protočila oči a zakňučela:
  -To je hrůza!
  A dívky se synchronně pokřižovaly.
  A to se stalo jinde.
  Válečnice bojovaly s postupem nadřazených sil Číňanů. Natasha je jako vždy na špici.
  Zde se Natasha opět musela zastavit. Znovu šplhali jako ropucha, aby svíjeli Číňany. Dívky je potkaly silnými ranami.
  Přesnými a dobře mířenými ranami byli Číňané smeteni a poté i hody granáty pomocí bosých nohou.
  Dívky bojovaly urputně.
  Ale boj byl velmi tvrdý. Jednomu z průkopníků ustřelili hlavu. Ale Natashka políbila chlapce na rty a zapištěla:
  - Budete v Irii v srdci Rodu!
  A zase, jak hází granát bosou nohou. Čínský tank se převrací. A její válečky se vyděšeně točí, s chrastítkem a kovem.
  Všechno jde velmi dobře.
  Dívky, to jsou vynikající sportovci a bojovníci. Pokud už bojují, pak se jim nic nevyrovná.
  Zoya také hodí granát bosou nohou a říká:
  - Bílé Rusko se pod Číňany neohne!
  Augustin také vystřelí a říká zuřivě:
  - Jsem válečník, který se nikdy neohýbá! A ani zákeřný Satan nenakloní svaté Rusko!
  A vyceněné zuby ohnivého válečníka se třpytí jako velké perly.
  A Světlana také pálí. Smete Číňany a odhaluje své neméně velké a agresivní zuby:
  - Nepodléhám maoismu! Sláva komunistickému Rusku!
  A všechny čtyři dívky sborově zvolají:
  - Sláva Novému řádu ruských bohů Demiurga!
  A s bosýma nohama budou házet smrtící nálože! A je to skvělé!
  Srpen 1970 ... Číňané byli konečně schopni spojit svá postupující chapadla a odříznout ty části Rudé armády SSSR, které se nacházely západně od Amuru.
  Sovětská vojska bojovala s Maovými jednotkami, nyní v úplném obklíčení. Ale bojovali velmi statečně.
  Celý prapor dívek odrážel útoky Číňanů. Krásné a štíhlé bojovnice raději bojovaly jen v kalhotkách.
  A to jim dalo pohádkové vlastnosti a vitalitu. A jaké atraktivní bojovnice, když třesou obnaženými ňadry. A bradavky na hrudi jsou tak šarlatové a jiskřivé.
  Dívky bojují a odrážejí nápor pěchoty se žlutou kůží. V čínské armádě je mnoho Afričanů. Zahoďte je jako potravu pro děla. A Indů je mnoho.
  Indie sice zrovna nestihla zajmout Číňany, ale některé představitele tohoto lidu dodávají asijské jednotky na porážku. Aby se jim zabránilo získat nezávislost.
  A Číňané postupují. Afričané a Arabové jsou opuštěni... Boje vrou jako v oleji pod palbou kolosálních rozměrů.
  Angelica je ohnivá dívka a velitel praporu hází granát bosou nohou a křičí:
  - Ani krok zpět!
  Malvína, dívka se zlatými vlasy, zvedne:
  - Neustupujte a nevzdávejte se!
  A také hází granát bosou nohou.
  Pak dívka zatřese nahou hrudí.
  Křičící a nádherná Oksana, blonďatá terminátorka. A hodí citron holými prsty:
  - Nepustíme nepřítele do Stalingradu!
  Angelica se nahou třese a s plnými prsy říká:
  - Samozřejmě, že nebudeme!
  A opět letí granát hozený holými prsty. Což rozhází protivníky.
  A pak Akulina vystřelila z bazuky. Také bosá dívka s blond vlasy.
  A holou patou posílá granát. Jak rozprášit Číňany na všechny strany.
  Dívka říkala:
  - Budiž světlo a nebe!
  Oksana se otočila, zasyčela a pokosila bojovníky se žlutou kůží:
  - Ano, Rusko je slavné!
  A znovu hodila granát bosou nohou. Mám na mysli blondýnu. Kdysi ji mučili Číňané. Holčině nohy namazali olejem. A v dálce byl postaven gril. Oheň se málem dotkl dívčiných podrážek lesklých od oleje.
  Oksana byla velmi zraněná, ale zatla zuby a vydržela. Číňané to pálili dvacet minut. Na chodidlech po nich zůstaly puchýře. Šli týden a mučení znovu pokračovalo.
  Oksana se každý pátek smažila na pánvi a v pondělí ji mlátili gumovými hadicemi a ve středu jejím tělem procházel elektrický proud. Mučili mě třikrát týdně. Navíc téměř bez zanechání stop na těle.
  Dívka takto vydržela čtyři měsíce, ale Číňanům nic neřekla. Poté byla poslána do tábora smrti. Ale na cestě se Oksaně podařilo uniknout.
  Její nenávist k Maovým jednotkám je samozřejmě velká. Jaké mučení bylo použito proti ní.
  Oksana hodila granát bosou nohou. Zametl Číňany na všechny strany. A vzpomněl jsem si.
  Když jsou holé podrážky olizovány ohněm, máte pocit, jako byste byli ponořeni do vařící vody. Bolest je ostrá a prodloužená. Olej nepálí pokožku a teplo je regulováno profesionálními katy. A to bolí, bolí to hodně.
  Oksana se v tuto chvíli snaží představit si něco abstraktního.
  Jako by byla princezna. A byla zajata. A vést k popravě. Ve sněhu se samozřejmě musí chodit bosky. A podpatky pečou.
  Ale princezna chodí se vztyčenou hlavou. Nevzdává se a nechce se vzdát. I když má jen jednu roztrhanou pytlovinu po boky. A dobře tvarované tělo je sotva zakryté. A stovky mužů a chlapců se na ni dívají a dokonce ukazují jazyk.
  Bosá princezna ale není zahanbená. Jde k sobě, chodí hrdě s nafouknutým hrudníkem a dokonce i zpívá;
  Malovaný prostor černé ponuré světlo,
  A zdá se, že hvězdy na svých drahách potemněly!
  Chci lásku, jako odpověď slyším - ne,
  Srdce milenců se lámou na kousky!
  
  Prosím tě, můj princi, pojď ke mně,
  Proplakala jsem oceány slz žalem!
  Zlom všechny řetězy předsudků,
  Chci, abys řekl lidem pravdu!
  
  Láska je důležitější než povinnost a koruny,
  Bude-li to pro tebe nutné - zradím vlast!
  A dosadím svého milého na trůn,
  Vždyť můj princ je mi milejší než život!
  A pak vyšplhá po dřevěných schodech na lešení. Po studeném, hořícím sněhu zažijí její bosé nohy blaženost z dotyku dubu.
  Obrovský kat v červené mikině brousí sekeru. Ocelová čepel se leskne v mrazivém lednovém slunci. Ke špalku se pomalu blíží žebrácká, bosá princezna.
  Kat se na ni podívá a v očích se mu čte zklamání. Doufal, že kočka získá bohaté šaty a šperky princezny.
  Ale všechny šaty, boty a šperky vznešené osoby byly během náletu strženy a umístěny na společnou hromadu.
  Princezna pak chtěla být znásilněna. Ale sám král to chtěl zkusit. A udělej z ní svou konkubínu. Ale kousla vetřelce tak a tak bolestivě posunula koleno do slabin, že na dlouhou dobu ztratil schopnost být mužem.
  Za to měla být princezna popravena. Už se téměř smířila se smrtí a doufala, že najde štěstí v jiném životě.
  Ale bylo ještě brzy.
  Herold přečetl obvinění. Zde, co nebylo připisováno princezně. A čarodějnictví a čarodějnictví a svádění pážat, vraždy a podněcování k válce. Až v samém závěru jí byl předložen pokus o krále.
  A takhle je zima, když stojíte polonazí v chladu a větru. A chci, aby to všechno brzy skončilo.
  Marně však doufala, že jí prostě useknou hlavu. Verdikt uvádí, že místo humánního useknutí hlavy bude princezna vystavena veřejnému mučení. A budou ji mučit, dokud nevyprší.
  K princezně přiskočili dva pomocní popravčí. Strhli z ní pytlovinu a nechali ji úplně nahou. Potom jí zkroutili ruce a vytáhli ji na stojan. Začali stoupat výš a bosé nohy princezny byly upnuty k bloku. Prudce pusťte dolů, kroucením kloubů. A pak se na svalnaté tělo vznešené osoby snesly biče ze všech stran.
  Dívka zatnula zuby silněji.
  Ano, Oksana má rozvinutou představivost. Dokáže si to představit.
  A teď hází granát bosou nohou. A rozhání Číňany na všechny strany a trhá jim ruce a nohy.
  Dívka má kolosální zrychlení a rozsah.
  A prapor dívek s holýma nohama a odhalenými prsy má přeci navrch!
  Nikdy se nevzdají a budou bojovat jako orli.
  Srpen prošel masivním ostřelováním z čínského dělostřelectva. Maovy jednotky se pokusily dokončit sovětské jednotky odříznuté za Amurem. A dokonce rozvinout ofenzívu na poloostrově Kamčatka.
  Bitvy zuřily a rudí válečníci neustoupili. A pokud Číňané postoupili, pak za cenu kolosálních ztrát. Dosavadní bitvy však probíhaly spíše pod diktátem Číňanů. Postupovali vpřed, i když pomalu. Chabarovsk padl a Číňané se doplazili do Dál. Pokusili se zaútočit i ze strany Střední Asie.
  U Alma-Aty byly boje v plném proudu. I tam bojoval ženský prapor proti Maovým válečníkům.
  Dívky, odhalující svá svalnatá těla, na sobě jen kalhotky, odrážely nadřazené síly čínského impéria.
  Bojovnice Xenia bojuje. Téměř úplně nahá. Opálená holá kolena narážela na skály. Holka bosou nohou hodí granát a zabije Číňany. Vycenil zuby.
  Otočí se, poseká Maova vojáka a řekne:
  - Jsem válečník, který je nad vaší agresí!
  Pohodová bojovnice Vladlena také střílí velmi přesně.
  Krásná děvče, podřízni Číňany. A bojovnice zoufale odolávala, vzala a vypustila citron bosou nohou.
  Číňany rozbila na natrhané kusy masa.
  Potom dívka vykřikla:
  - Jsem statečná kráska!
  Xenia také hodí granát bosou nohou. A dostat Číňany pod uši.
  Dívky jsou obecně vynikající bojovnice. Jsou tak bystrí a zuřiví. Jejich svaly září napětím.
  Tady je Alenka holka, skoro úplně nahá. Také holé prsty vrhají smrtelný, škodlivý prvek. Číňané jsou vrženi na všechny strany.
  Dívka se zašklebí a ohlušující smích ukazuje jazyk:
  - Jsem hvězda jménem Slunce!
  A kráska mrkne velmi chytrým pohledem. Zoufalá krása a vznešenost myšlení v ní.
  Xenie také nespí. Hází granát bosou nohou. A jako lahve sražené od kola létají mrtví Číňané na všechny strany.
  Ksenia je již podle hodnosti kapitánem.
  Pamatuje si, jak Suvorov rozdrtil Osmany. Ne obyčejná holka. Ano, bylo to tak, že nadřazené síly Turecka byly poraženy.
  Tady zase letí granát hozený bosou nohou. A Číňané znovu umírají.
  Osmanská říše se ostatně po váhání ve skutečné historii nepostavila na stranu Třetí říše. V důsledku toho v této válce nezahynulo mnoho stovek tisíc Turků. Číňanům se zatím podařilo dobýt jen několik měst a obklíčit Alma-Atu. Pak se ale Rudé armádě podařilo odblokovat hlavní město Kazachstánu.
  V bitvách bojují sovětské tanky z větší části s britskými a americkými tanky prodanými Číně na úvěr. No, také čínské zastaralé.
  Zde se dokonce nachází licencovaný T-34.
  Tady je Ksenia, která trefně hází granát bosou nohou a vyřazuje takové auto. Pak zašeptala:
  - Ve jménu sovětské techniky!
  Vladlena dala obrat i Turkům. Holou nohou hodili granát a zabili Číňany.
  Dívky jsou velmi nevrlé.
  Zde Barbara střílí z bazuky na čínskou licenci "Panther" -3. Dívka je také velmi krásná a pouze v kalhotkách.
  Velmi sexy a hlasitý vzhled.
  Jak taková kráska mlátí, hory mrtvol se najednou sčítají. Tady je ta dívka.
  Opravdu terminátor z terminátorů.
  A pak znovu, holými prsty, jak mačká a mlátí. Číňané to mají stokrát těžší než dříve. A dívka stále střílí a mlátí Číňany.
  Číňané se rozhodli pomstít všechny prohrané války s Ruskem. Takže budou biti.
  Dívky se pálí a pálí.
  Bosá Barbara, řve:
  - Ať žije skvělý Stalin.
  Přestože na dvoře v srpnu 1970, Stalin už zemřel více než sedmnáct let. Ano, bez vůdce SSSR se veškerý odpor částečně pokazil. A válečný oheň naplno plápolá.
  Tady je dívka Marusya, velmi velká a zdravá, se světlými blond vlasy. Vzala to a bosýma nohama poslala celou hromadu granátů. Sestřelila americký "Paton" prodaný Číňanům na dluh. A cvrlikal:
  - Ano, pro Rusko komunismu!
  A její oblečení se skládá pouze z kalhotek. Bezva holka. Tak srandovní.
  A tady je další dívka Anastasia. Hází také smrtící granát s našroubovaným výbušným obalem. A dostanou silnou ránu do tváře Číňanů.
  Anastasia cvrliká a třese nahými ňadry:
  - Jsem bojovník světla!
  Ksenia vystřelí granát bosou nohou. Tluče do Číňanů a z plných plic cvrliká:
  - Vyhrajeme! A nikdy se nevzdávej!
  Alenka potvrzuje a také hází granátem bosou nohou:
  - Ne! Nikdy se nevzdáme!
  A dává frontu na Číňany.
  Vladlena kosí Maovy válečníky a říká:
  - Jsme na slavné cestě Suvorov!
  A ukazuje svůj dlouhý jazyk!
  Vede oheň a Akulina. Nádherná blondýnka. Jak ničí Číňany. Prostě se zamilujete. Čmárá si pro sebe a čmárá.
  A šíleně mrká.
  Tady je její bosá noha, jak znovu hází granát. A vrah letí nad Číňany. Nedat jim šanci.
  Angelika taky, tenhle zrzavý čert neustupuje. A také extrémně přesně sráží čínské vojáky. A její bosá noha působí velmi konstruktivně. A vyklepává krev jako prach z koberců.
  A pak do bitvy vstupuje velkorážné dělostřelectvo. A mlátí do Číňanů.
  Ale slečny v kalhotkách jsou skvělé.
  Nicoletta také bojuje. Dívka je téměř nahá. Bosá a moc pěkná. Také urputně bojuje. A ničí Číňany.
  Zde otočila Číňany koupený "Churchill" na úvěr. Dívka se směje:
  - Jsem úžasná kráska! I když vždy naboso!
  A holou patou hodí granát.
  A poté dívka znovu hodí smrtící granát, divokou a ďábelskou sílu. A naráží velmi silně. A pak dívka vypálila z praku granát.
  Srazila nepřítele a zakřičela:
  - Sláva velkému komunismu...
  A teď Číňanům dochází dech. Neschopný dobýt Alma-Atu a zaplnit přístupy mrtvolami.
  Měsíc srpen 1970. Horké dívky a hloupé... Číňané dočasně přerušili ofenzívu. Rudá armáda také netouží po boji. Ve druhém roce Velké vlastenecké války s Čínou potřebujete pauzy mezi nepřátelskými akcemi, abyste nabrali dech a vybudovali nové síly.
  Po celou dobu i Číňané se svou populací srovnatelní zároveň: Afrika, Evropa a Blízký východ k útoku nestačí.
  Pauza je ale velmi krátká a Maovy jednotky se opět řítí vpřed.
  Veronika hází granát bosou nohou. Rozptýlí Číňany a píská:
  - Ať je Rusko nade vším!
  Victoria také střílí. Bosou nohou hodí granát a z plných plic kvílí:
  - Ať je budoucí svět náš!
  Dále se bez obřadu zastřelí již tak krásná dívka Juliana.
  A také hází granát bosou nohou. A dokonce i Maovi vojáci byli rozptýleni.
  Dívka zaštěbetala:
  - Jsem zuřivá tygřice!
  A pak i Anna, jako by vystřelila. A bosou nohou vystřelí velmi šikmo granát, který se rozbije jako sklenice Maových armádních jednotek.
  A říká:
  - Psychologie vítězství! Demokracie osudu!
  A pak Matryona vypustí celou krabici výbušnin. A jak to vyhodí do vzduchu čínské vojáky. A řvát:
  - Za Rusko ve vesmírných výšinách!
  Na lehkém tanku Luna-2 jedou ještě dvě krásné dívky. Dobré auto se dvěma kulomety. Pancíř není příliš tlustý, ale pojme kulomety. Tvar je zjednodušený. Dívky Olga a Zhenya jsou umístěny uvnitř, leží a čmárají si pro sebe v čínštině.
  Není to špatné auto - rychlost čtyřicet kilometrů za hodinu. Výborná prodyšnost. A housenka.
  Dívky plní čínské vojáky olovem a zpívají;
  Ty, otče, jsi jasný měsíc,
  Abys nesvítil stejně
  Ne totéž, ne totéž
  Vše, co schováte za mraky
  Jste pokryti hrozivým mrakem!
  Jako jsme měli ve Svaté Rusi.
  Ve svatém Rusku, v kamenné Moskvě.
  Kreml byl ve slavném městě,
  Poblíž Ivana, poblíž Velkého,
  V katedrále byla v Archangelsku,
  Jako měl správný sbor:
  Mladý lukostřelec stojí na hodinách,
  Stojím na hodinách a modlím se k Bohu,
  Když řeka teče, pláče
  Pláče - tečou proudy slz,
  Mlátí berdyshe násadou,
  Berdysh s násadou na vlhké zemi:
  "Jsi goy, matka země je vlhká,
  Rozprostíráš se na všechny strany
  Otvíráš, prkno na rakev,
  Otoč se, zlatý damašku!
  Povstaň, vstaň, pravoslavný care,
  Ortodoxní car Alexej Michajlovič!
  Podívejte se na svou rodinu
  Do Svaté Rusi, do Matky Moskvy,
  Moskva-matko, sirotek!"
  Dívky si zpívají a drtí Číňany. Chodí přes mrtvoly a zanechávají krvavou stopu s housenkami. Tady jsou dívky. Také uvnitř nádrže jsou téměř nazí, ve stejných šortkách a bosí. Ale moc hezké holky.
  Všichni čínští vojáci perlili jako ropucha v křečích. A byli pokoseni udatnými sovětskými jednotkami jako kosa trávy. A tak mlátili jako srpy.
  Zde je v té době nejsilnější bombardér Ilya Muromets-8 na světě, který letěl bombardovat Číňany. První letadlo na světě se čtrnácti motory. Osmnáct kulometů a dvě stě tun bomb. Tady je auto.
  A také v posádce dívky. A skoro nahá, v jedněch plavkách. Je to moc hezké a sexy.
  Velitel válečnické posádky bombardéru Ilya Muromets-8, Valentina. Velmi krásná a křivá blondýnka. Je potřeba, aby auto zpomalilo a přesným pumovým hodem zasypalo čínský bunkr.
  Maovi čínští vojáci jsou silní a disciplinovaní. Střílí na ruské sovětské monstrum. Ale bojovníci v odezvě mlátí. Osmnáct kulometů doslova smete čínskou pěchotu. Potrhaní vojáci čínské armády padají.
  V čele ohně se zlatovlasá Láďa masožravě šklebí. Dívka si dokonce sundala podprsenku, aby se mohla lépe soustředit. A třese nahou hrudí. Prostě velká krása. Tolik milosti a přesnosti. Lada sama je hubená, ale šlachovitá a pas je hubený jako vosa.
  Galina také střílí z kulometů na Číňany. Také dívka, krásná a křivá. Bosýma nohama mačká spoušť. A obličej je tak krásný. Ne válečník, ale prostě super holka.
  Galina říká s úsměvem:
  - Ke slávě otce carského generálního tajemníka Leonida Iljiče Brežněva!
  Agresivní a nádherná, se zlatými vlasy, Lada potvrzuje:
  - Smeteme vás všechny Jidáše metlou!
  Valentina sešlápne bosou nohu na pedál. Tunová bomba padá na čínský bunkr. Tohle je smrtící síla. "Ilya Muromets" -8, zrychluje, aby se úlomky nezranily. Bunkr exploduje a zvedne sloup dýmu.
  Dívky jednohlasně volají:
  - Udeřil! Dali to Číňanům!
  A výprask slastí bosýma nohama. Ano, to jsou dívky, které jsou schopny porazit Číňany - přestože je jich celá miliarda! Bojují ve snu o světě, kde lidé nikdy nebudou zabíjet lidi.
  Jedním ze silných tahů generálního tajemníka Leonida je masivní nábor žen do armády. A ruská žena je nejstrašnější bojovnice na světě! Není to ono!?
  Tady se třeba na stíhačce Sokol řítí pilotka Alice. Taková krásná dívka, blondýnka s červeným nádechem ve vlasech. Štíhlá dívka, téměř nahá.
  Bosý sešlápne pedál a manévruje. A pak se zastřelí. Sestřelí čínské auto velkorážným kulometem. Nechává ji hořet a říká:
  - Narodil jsem se ve svaté zemi, pro královskou službu! Ta holka je celkem v pohodě a s modrou krví husaři!
  A zrychluje rychlost "Falcon". Možná jsou ruská, nebo spíše sovětská letadla nejlepší na světě.
  A již na frontě se objevil těžší a pokročilejší tank vytvořený vnukem velkého Mendělejeva. Stroj s dvaceti rychlopalnými děly a šesti kulomety. A takový kolos zvládají i dívky.
  A přijíždí ruský, sovětský tank, který ničí Němce. Navíc se silným naftovým motorem, a celkem sjízdný a obratný.
  Dívky v tanku zpívají;
  Naše Bohem milované Rusko,
  Velkorysý bohatý pohled...
  No, monarchové jsou krásnější, krásnější -
  Otec car Leonidas!
  A housenky tanku drtí čínské vojáky. Doslova střeva už lezou ven a z housenek tečou proudy krve.
  Velitelka tanku Tatyana Krupskaya říká:
  - Ano, vyhrajeme pro Rusko!
  Mimochodem, dívka je z knížecí rodiny, ale bojuje sama v kalhotkách. Ale takový roztomilý. Má velkou vnitřní sílu.
  Holka bosou nohou sešlápne pedál a říká, vyceňuje zuby a směje se.
  - Jste největší car Leonid Iljič!
  A válečníci si jsou jisti, že na takovém tanku dojedou až do Pekingu. A důvěra všech válečníků a válečníků sílí.
  Natasha, zachvácená nadšením, začala skládat a zpívat. Zbytek dívek jásal;
  Aby svaté Rusko bojovalo s naším údělem,
  Jsme dívky s obřími srdci...
  Fašista sovětské země chtěl
  Ale s Rodem jsme vždy jednotní bojovníci!
  
  Kéž je naše Rusko ve věčné slávě,
  Hordy Čingischána si nás nepodmaní...
  Bojujte za vlast a nebojte se,
  Rozdrtíme každého nevěřícího!
  
  Násilní Číňané nás nemohou ohnout do rohu,
  Věřte mi, Rusko nikdo nepřekoná ...
  Vždyť Ježíš, Nejvyšší Bůh, je s námi,
  A nemluv nesmysly s Maem!
  
  Každý ví, že Vlast je nám dána,
  Za zuřivá vítězství bez znalosti temnoty...
  Hrozný Satan vycenil zuby,
  Košile nasáklá krví!
  
  Pro člena Komsomolu neexistuje slovo zbabělec,
  Pro dívky nejsou překážky významné ...
  Bílý Bůh nám pomůže Ježíši,
  Nesmrtelnost bude nejvyšší odměnou!
  
  U Moskvy jsme bojovali velmi statečně,
  Číňané vnucují neuvěřitelnou tyč...
  Bojoval polonahý naboso
  A věřím, že vítězství určitě čeká!
  
  Velikost ruských válečníků žije,
  A nikdy se nevzdá Číňanům...
  Pošleme armádu zuřivě na úkor,
  Co nevzešlo velmi špinavé dno!
  
  Ano, Mao, jsi mazaný a mazaný,
  Dokáže dokonce ovládnout polovinu světa...
  Ale Brežněv je také statečný orel,
  Nedělejte ze sebe idol!
  Žádní členové Komsomolu, kteří vědí, že nemají ustupovat,
  Nebojí se ani mrazu...
  A armáda se brzy promění ve hru,
  Vždyť Rusové vždy uměli bojovat!
  
  Rusko je vlast lásky,
  A bude darem komunismu...
  Není třeba stavět hodnocení na krvi
  S úsměvem nestydatého revanšismu!
  
  Ano, Mao nás chce vzít pod krkem,
  A naklonit Rusko přes celé lešení...
  Ale zuřivě bojujeme o pět
  Brežněv je přece s námi s pláštěm a kloboukem!
  
  Je to velký válečník, každý ví
  A členové Komsomolu budou vždy bosí...
  A posuňme kormidelníka podél vousů,
  Naše copánky hoří jasným žárem!
  
  Válečníci jsou náš osud,
  Rozdrtíme obrovského Pantera...
  Ačkoli tento Mao vytvořil zlou nezákonnost,
  Naznačíme mu normu a míru!
  
  Není Brežněv chytřejší a silnější,
  Je vůdcem země velkého obra...
  A Mao, ty jsi silnější než ta zasažená dívka,
  Koneckonců, v bitvách jsme vždy jednotní!
  
  Pro úspěchy stavíme celou sérii,
  Mířit ke hvězdám jako pták s rychlými křídly...
  A bude hlasitý výsledek,
  Takové dívky, hrdí orli!
  Číňané utrpěli těžké ztráty a ustoupili. Maovy jednotky nyní vzdávaly celé pluky a dokonce i divize. A s vlajkami vztyčenými pod orchestry. Válka pokračovala jako v pohádce - příjemně s malým krveprolitím a na cizích územích.
  I když obvykle mělo Rusko při dobývání takové štěstí jen zřídka. A téměř všechny války a vítězství byly dány Rusům s velkým krveprolitím.
  Možná byl Oleg nazýván Prorockým, protože dokázal přinutit Byzanc, aby se vzdala bez krve?!
  Každopádně Leonid Brežněv, nebo Iljič II., si řekli o roli Největšího.
  Dívky šly k řece Khotan. Podzim už přišel. Zlaté koberce listů.
  Válečníci dupali po kobercích. A ponořil se do vody.
  Veronica šplouchající v řece se zeptala Victorie:
  - Co myslíte, carský generální tajemník Leonid po válce rozpustí JZD a dá rolníkům půdu?
  Velící dívka zavrtěla hlavou.
  Proč rolníci potřebují půdu?
  Veronica se zachichotala a poznamenala:
  Jo, oni to sami nezvládnou. Ale existují silní obchodní manažeři, kteří by mohli táhnout.
  Victoria odpověděla tvrdě:
  - Tady prodají pozemek na úvěr. Možná to tak bude lepší.
  Juliana se ve vodě otočila a poznamenala:
  - S největší pravděpodobností je lepší, aby půdu měli úředníci JZD. Mohou provozovat velké farmy a používat traktory. Socialistická velkovýroba je nejefektivnější!
  Veronica neochotně souhlasila:
  - Možná. To ale vytváří přidanou hodnotu!
  Juliana se zachichotala a poznamenala:
  - Ale účinnost je skvělá!
  Victoria, která měla hodnost plukovníka, s úsměvem poznamenala:
  - Stimuluje vývoj. A jaký smysl má dát půdu rolníkovi, a dokonce i pijákovi. Je to statkář, kdo živí půlku světa ruským chlebem! Naše země je velmi bohatá!
  Veronica souhlasila s tímto:
  - Ano, Rusko je bohaté a život se zlepšuje! Například můj bratr pracuje v továrně Putilov jako mistr. A má plat tři sta padesát rublů, nepočítaje prémie.
  Victoria se převalila a s obdivem plácla bosou nohou o vodu a kousla:
  - To se říká! Rusko stoupá! A brzy to bude ještě silnější!
  Dívky plavaly do Khotanu a měly neformální rozhovor. Anna se dívek zeptala:
  Co si myslíš, že nás čeká po smrti?
  Juliana se usmála a odpověděla:
  - Ateisté říkají - neexistence. A náboženství učí - duše půjde k Bohu a on rozhodne, kam půjde do nebe nebo do pekla.
  Veronica se zeptala Juliany:
  - Myslíte si, že existuje Bůh?
  Dívka pleskla do vody bosou nohou, zvedla vlnu a odpověděla:
  - Upřímně, nevím. Existují argumenty pro i proti Bohu. - Dívka znovu cákala a všimla si. - Na tuto otázku samozřejmě neexistuje odpověď, ale můžete přinést různé argumenty.
  Victoria souhlasila s tímto:
  - Určitě velmi odlišné. A je o čem mluvit. Osobně si myslím, že když vyhrajeme, Bůh samozřejmě existuje! Ale byly doby, kdy jsme se ocitli pod mongolskými Tatary. A pak je otázka - kde byl Nejvyšší Bůh?
  Juliana poznamenala s nevinným úsměvem:
  - Ale je něco mnohem horšího než mongolsko-tatarské jho!
  Victoria byla překvapená
  - Co je horší než mongolsko-tatarské jho?
  Juliana skutečně prohlásila:
  - Starý věk! Co může být horšího než stáří!?
  Victoria souhlasila:
  - Ano, bude to opravdu špatné!
  Dívky mlčely. Bylo pro ně trochu trapné o tom mluvit. Dívky to vzaly a vyskočily ze studené vody. Rozběhli se k sobě, blýskali se na holých podpatcích.
  Marusya běžela s nimi a s úsměvem se zeptala:
  - Ale zajímalo by mě, proč potřebujeme stáří? To musí být řečeno nelidské!
  Victoria s tím ochotně souhlasila:
  - Opravdu nelidské! Nejlepší je být navždy mladý a zdravý!
  Dívky byly veselé a vtipné, točily se v kotrmelcích.
  Veronika s úsměvem a s úsměvem navrhla:
  - Ano, naše armáda jsou silné dívky! A budeme ve skvělé formě!
  A dívka mrkla na své přátele. Všichni vybuchli smíchy, harpyje.
  Juliana navrhla:
  - Pojďme najít živou vodu a stát se skutečně nesmrtelnými! Bude to velmi cool!
  Dívky se usmály a mrkly na sebe.
  Victoria pak navrhla, vycenila zuby a všimla si:
  - Ano, bylo by hezké najít způsob, jak nestárnout. Jak dobré a krásné by to bylo!
  Dívka si představovala svět s několika kráskami a mladými muži. Možná ještě lepší bez vousů, aby byly obličeje krásnější a roztomilejší.
  Veronika s povzdechem odpověděla:
  - Ano, to je ta nejúžasnější věc, která může na světě být! Chceme věčné mládí a světlo.
  A dívka se zasmála a odhalila své perlové zuby.
  Victoria vyskočila a navrhla:
  Pojďme opravdu skončit se stářím! To je obecně nepřijatelné! Lidská těla by neměla stárnout!
  Veronica s úsměvem a skákáním zpívala:
  - Pane plukovníku, než zestárnout! Není lepší zemřít pro Rusko! V zájmu udatnosti a cti - nekecám! Odpověděl - že jsem červený? Nechci!
  Dívky se rozesmály ještě hlasitěji. Je to velmi krásné.
  Juliana se smíchem navrhla:
  - A pojďme omládnout všechny staré ženy! Aby vše zářilo jako slunce!
  Victoria souhlasila a vyskočila výš:
  - Za vlast a Leonida Iljiče Velikého!
  Anna, tato rusovlasá bojovnice, promluvila:
  - Ale stejně jeptišky, navzdory modlitbám, nemládnou. I když mají svatého ducha. Takže začnete přemýšlet, kde je Boží spravedlnost?
  Victoria se zhluboka nadechla a odpověděla:
  - Po celé zemi se ozývá sténání... Kde jsi majitel, kde?
  Veronica zuřivě zpívala:
  Existuje mnoho skvělých lidí
  Čí činy žijí po staletí ....
  Existuje mnoho ptáků s jasnou tváří,
  Čemu se říká nesmrtelní!
  
  A hrdinové v eposech,
  Okamžitě porazili hordu...
  Rusko zrodí velkou moc,
  Basurman v bitvě se roztrhne!
  
  Ale jeden dvouhlavý orel,
  Králi, vládni slavnému Leonidovi...
  Pod nebem září,
  Modlíte se za něj, aniž byste předstírali!
  
  Císař celého Ruska
  Co pozvedlo druh země...
  Skutečné poslání
  Pro pokrok a starověk!
  
  Porazil Japonce v bitvách
  Němci byli okamžitě poraženi...
  Hlas dívek je zvučný,
  Leonid je náš Mistr!
  
  A náš král v bitvě neustoupí,
  Při stavbě velkého obra...
  Tvrdě poráží protivníky,
  A ukázalo se, že jde o zběsilé zarovnání!
  Dívky unisono zachytily krásnou píseň. Jsou to tak úžasní a plní zpěváci. Mají tak krásnou písničku.
  Ano, úžasné dívky.
  Tak napsala zářivá Natasha, nejvelkolepější z dívek.
  Zde je nucena zastavit a střílet na čínská letadla. Hází granát bosou nohou. Sestřelí stormtroopera a zvolá:
  - Vítězství!
  Válka s Čínou pokračuje... Sovětská vojska však zasazují ránu za ranou proti jednotkám Maovy říše.
  Už je listopad 1970... Bylo zabito tolik lidí, zvláště ze stran Nebeské říše. A boje jsou urputné.
  Sovětské dívky ale nic nezastaví a nikdo nevyhraje. Piloti jsou obzvláště úspěšní, když se přibližují k Pekingu.
  Zatímco podstata a hmota, ostatní bojovníci bojují. Zde jsou například válečníci z Británie komunističtí dobrovolníci.
  Jane Armstrong a její posádka. Tohle je ta nejúžasnější dáma. A zároveň laskavý. Střílí holými prsty na čínská vozidla a cvrliká:
  - Jsem půvabný buvol!
  Tato selská dívka, stejně jako její holé prsty, také stiskne Gringet a zařve:
  - Hledám vévodkyni!
  A rozdrtit čínskou čtyřiapadesátku.
  Malanya je skromnější a čmárá ze samopalů. Ale dělá to úhledně. Dívčí tank je velký "Challenger" -5 a docela těžký. Postupuje sám, ne příliš zbrkle.
  Malanya hýbe bosýma nohama a cvrliká:
  - A já se bouřím, já se bouřím vysoko!
  Matylda, řidička, také vycenila zuby. Takže zářivě září s úsměvem pod šarlatovými rty. No, proč ne terminátorská dívka? I když zvládá jen masivní tank.
  Zdejší dívky jsou Angličanky, ale také zhýralé. Chtějí lásku a náklonnost. Opravdu chci. A také slávu. I když je to hloupé. Válečníci, samozřejmě, s takovou pověstí, jako rejsci. A jejich krása je úžasná.
  Hlavně už kolem mrazu a jsou v bikinách. Ale je to skvělé! To jsou skvělé samice. A hihňají se. Milující odlišné a obsedantní přístupy. A holky chtějí spoustu věcí. V první řadě laskavost.
  Gringeta se také zúčastnila mučení. Strhla ze zajatého čínského chlapce oblečení a vytáhla ho na věšák. Bosé nohy sevřela do pažby, pověsila kameny a oběť natáhla. Chlapec visel a Gringeta spálila jeho tělo rozžhaveným páčidlem. Opravdu se jí líbilo takhle mučit chlapce.
  Angličanka převzala od nacistů i výslechové metody. Je příjemné spálit opálenou hladkou pokožku chlapce bez chloupků. A taková nádherná vůně - jako jehněčí na špízu smažený. Zbývá mu olizovat rty jen Gringeta.
  Pak dívka rozdělala oheň a začala smažit paty. Také si tento proces opravdu užila. Takové mučení... Gringeta posypala chlapcovy rány pepřem a opékala ho. A pak to neudělala. Chlapci byla useknuta a snědena noha. Opravdu dobré maso. Chutná jako vepřové.
  Gringeta je velmi zdravá a silná dívka. Dokázala najednou spolknout berana nebo prase. A sněz ještě šunku. Nebo pít červené víno. Jaké potěšení je pro tuto selku mučit, trápit.
  Chlapec zemřel na šok z bolesti. Gringeta se hltala na lidském mase. A s obtížemi poté tančila - jako divoška. Eh, no, pravděpodobně je tam něco jemného s kůrkou. A jestli pomažete pepřem nebo kečupem.
  A s chutí to žvýkej... Gringeta si stále olizovala rty. I když být kanibalem je ostuda. Ale chtěla lidské maso. A co lze proti tomu namítnout? No, ona chce takhle jíst! Ale vidíte, chutě mohou být neomezené.
  Gringeta střílela na čínský T-54. Prorazila brnění příliš smrtícím projektilem a zaštěbetala:
  - Stručně řečeno, jsem křičící banzai holka!
  A znovu smích a vyceněné zuby tygřice. A vysílá do všech směrů záři reflektorů.
  A pak se Malanya zachichotá a zakřičí:
  - Vezmu všechny a roztrhám je na kusy!
  A bude mačkat bosé nohy na spouště kulometu. A jak začne střílet všechny pěšáky. A doslova sekat, jako kosa seká trávu.
  Dívka zastřelila mnoho. A jak vycenit zuby... A zase bude brát a střílet! A pojďme zase sekat!
  no a děvko...
  Malanya dělá všechno se smíchem... A střílí po nepřátelích. A ze smolařů udělá otroctví. Páni, ty, jaký ďábel! No babičko...
  Vyžívá se také v mučení. Konkrétně bodali žhavými jehlami do hrudníku člena čínského Komsomolu. A propíchla si celé prso. Propíchnutý přes bradavky. Taková cool Malanya. A dívce propíchla břicho dlouhou jehlou - přímo do pupíku. Zkroutil to...
  A jak se směje. Zobrazit jazyk. A znovu vás rozesměje. A když si také přinesete svíčku zapálenou na prsou s šarlatovými bradavkami. K bublinám a puchýřům.
  Zde se baví mučením. Vytáhl přiznání.
  Oh, Malanyo, a ty jsi pěkná bosá, světlovlasá dívka!
  A pak Matilda začala drtit čínské vojáky housenkami. A mimochodem, energicky je tiskne. A zároveň nezapomeňte řvát:
  - Jsem smrtelná dívka!
  A z šarlatových rtů sestupují jasné, zářivé jiskry. Tohle je opravdu dívka - dívka pro všechny dívky. Proč dívka? Protože také kat a děvka. A mučil vězně.
  Navíc to Matilda dělala pomocí speciálních zařízení - jako sedlo a vytahovala přiznání. Co jen s touto krásnou dívkou nevstal.
  Jedním ze způsobů mučení bylo. Vzala bosou nohu komsomolky, zmáčkla ji ve svěráku a začala mačkat. A dokud kosti nepraskaly. A kůže praskla, vytekla krev. A chudinka měla takové bolesti, že šokem omdlela.
  Matilda zavrčela:
  - Tak to bude se všemi...
  A do vroucí vody ponořila dalšího člena Komsomolu. Také mučení. Nejprve ve vroucí vodě a poté v ledové vodě. A pak znovu ve vroucí vodě. A znovu v díře. Moc to bolí a dívčina kůže tak zčervená, jako opařená.
  Sama velitelka, dcera lorda Jane Armstronga, se mučení vyhýbala. A já jsem se nechtěl podílet na této špíně. Pak ji Číňané svlékli a zbičovali kopřivami. No, to je šmrnc! A s dívkou bylo zacházeno tak krutě. Potom namazali olejem holé chodidla dcer vladykových a dali je pod ohřívač. Zapálili oheň a začali dívce smažit paty. A bylo to jen brutálně bolestivé.
  Chudinka lady Jane, jak se jí posmívali... Ale nic, alespoň nebylo pochroumané, a puchýře zmizely za pár dní. Je tedy docela možné užívat si života a užívat si.
  Jane to filozoficky komentovala:
  - Ale paty budou silnější!
  Zabíjet Číňany samozřejmě není moc dobré, ale dcera lorda byla nucena pokračovat ve své nenávistné kariéře. A viděla, jak se její přátelé stále více proměňují v bestie a popravčí.
  Jane stiskla své holé prsty, půvabné nohy na joysticku a zavrčela:
  - Každý pes má svůj den!
  Sovětská vojska silně tlačila na Číňany. A už jsme byli na cestě do Pekingu. Armáda Nebeské říše utrpěla obrovské ztráty. Čínští vojáci se ale přesto snažili postoupit. Již udeřil nový rok 1971. Brzy budou válka dva roky stará. A bitvy vře jako sopka. Do boje se zapojují další a další miliony Číňanů.
  Navzdory zimě se chlapci z Nebeské říše vydávají do útoku bosi a zaplňují se hromadami mrtvol.
  Bitvy jsou urputné.
  A Natasha je kosí rychlopalným kulometem. Odřízne bojovníky Nebeského impéria v řadách.
  Bosou nohou hodí granát a říká:
  - Pro matku Rusko!
  Válka samozřejmě může pokračovat ještě dlouho. Ale statečná bojovnice Mirabela zasáhla raketou bunkru, kde byl Mao Ce-tung. Zemřel vůdce Číny, velký kormidelník. A v důsledku toho je šílená válka konečně u konce.
  23. února 1871 nepřátelství ustalo. A SSSR a Čína uzavřely mír.
  Pravda, územní spory pokračovaly a spojenecké vztahy nebyly okamžitě navázány. Ale to je jiný příběh.
  KDYŽ KAPLAN ZMEŠEL A LENIN ŽIJE
  Pokus o atentát na Lenina se nekonal. Kaplan minul a Vladimír Iljič se vyhnul zásahu kulkou, která způsobila ucpání cév a vedla k předčasné mrtvici. V důsledku toho Leninova vláda pokračovala.
  NEP byl pouze dočasným oddechem na cestě k hnutí k socialismu. A Vladimír Iljič vsadil na nucenou industrializaci. A byl to jeho nápad podobný Stalinovu. A jedeme...
  Lenin provedl kolektivizaci ne tak hrubě a hladomor se vyhnul. A to je nepochybná zásluha Vladimíra Iljiče. A SSSR začal stoupat.
  Pak se ale k moci dostal Hitler. A začal vytvářet Německou říši.
  Lenin s ním také zkoušel flirtovat. A pomohl se vyzbrojit.
  Hitler připojil Rakousko k Německu - provedl anšlus. Pak a Sudety, proto se stal Mnichov.
  Jenže jak spojenci, tak Lenin mu Polsko nechtěli vydat. A začala válka. Armáda SSSR dobyla Polsko z východu. Lenin, stejně jako Stalin, rozdělil stát Poláků s Hitlerem. A byl vytvořen tajný protokol.
  K rozporu se skutečnou historií došlo ve Finsku. Lenin neočistil armádu a jeho jednotky byly efektivnější.
  Tuchačevskij provedl skvělou objížďku Mannerheimovy linie. A Finsko bylo poraženo v nejkratším možném čase a osvobozeno Rudou armádou.
  Tuchačevského manévr byl úžasný. A takové úžasné vítězství. Hitler dobyl Francii a dočasně opustil válku se SSSR.
  Vůdce rozhodl, že Rusko je příliš silné a že Británie by měla být převzata jako první.
  Letecká bitva o Anglii byla ztracena. A Hitler začal hledat jiné cesty. Jedním z nich je vylodění Rommelova sboru v Libyi. A pokusit se ovládnout Afriku. Němci úspěšně provedli obsazení Jugoslávie a Řecka. Ale vylodění na ostrově Kréta stálo za těžké ztráty. Ale o něco později nacisté zajali Maltu s menšími škodami. A to byl jejich nepochybný úspěch. Rommel dobyl Tolbuk, obdržel další čtyři tankové divize a rozvinul ofenzívu proti Egyptu. Suezský průplav byl dobyt. A pod kontrolou. Dalším velkým úspěchem bylo dobytí Gibraltaru. S pádem této citadely měli nacisté možnost přesunout jednotky do Afriky na nejkratší vzdálenost.
  Po rychlé bleskové válce sovětských vojsk v Africe a vítězství u Kholkin Gol Hitler vysoce ocenil sílu Rudé armády a s bleskovou válkou již nepočítal. A připravoval se na vážnou válku.
  Německé jednotky se přesunuly na Blízký východ. Letitý Lenin byl spíše pasivní. Místní Arabové podporovali nacisty a všemi možnými způsoby přispívali k jejich ofenzivě. A bylo to docela úspěšné a bohaté na Hitlerovy úspěchy.
  Ve stejné době probíhala invaze do Afriky. Tank T-4 byl modernizován a vybaven delším dělem. A tohle auto jelo dobře.
  Němci provedli obsazení černého kontinentu, aniž by narazili na vážný odpor. Britové byli v přesile a v přesile.
  Nacisté postupně absorbovali Afriku a zvítězili na Blízkém východě. Do války vstoupilo i Japonsko, které zaútočilo na Spojené státy v přístavu Peru. A ukázalo se, že to byl docela silný tah. A jak samurajové zničili Američany. A zmocnil se majetku v Asii. Singapur byl nedobytný z moře, ale Japonci ho vzali ze země.
  A to je nový, velký úspěch nacistů, takže Spojené státy byly pod tlakem.
  V roce 1942 zahájili nacisté ofenzívu proti Indii a dobyli ji... A Afrika byla dobyta koncem srpna. Němci také provedli operaci Polar Bear a dobyli také Švédsko. V září bylo dobyto i Švýcarsko. Poté nacisté zahájili aktivní útok ponorek a letadel na Británii.
  Fritz měl vynikající nové bombardéry Ju-188 s pokročilejšími formami a bombardovaly Británii. Pilot Marseille se zahalil slávou a stal se skutečnou legendou.
  Němci porazili Brity jako přísavky na moři ve vzduchu. Pak jim Hitler nabídl ultimátum. Churchill byl připraven na mír, ale bylo příliš pozdě.
  Ve stejné době byla ve Třetí říši vyvinuta celá rodina nových tanků: Panther, Tiger -2, Lion, Maus. Snažili se, aby byly co nejpodobnější, více různých velikostí. Ale Mouse měl dvě zbraně. A díky tomu byla nádrž širší a těžší.
  Němci pokračovali v budování svého potenciálu. Yu-188 bombardoval Británii a Yu-288 byl na cestě, ještě výkonnější a vysokorychlostní letoun.
  Führer požadoval rozdrtit Británii.
  Marseille, která sestřelila tři sta letadel, získala Řád německého orla s diamanty. A když sestřelil čtyři stovky: dostal Rytířský kříž Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty. A byl první, kdo získal ocenění této úrovně. A za pět set letadel byl vyznamenán Velkým křížem Železného kříže. A byl to velmi skvělý úspěch.
  Marseille ale dál rychle skórovala. Zvláště když se objevil ME-309 s vysokou rychlostí 740 kilometrů za hodinu a sedmi palebnými body.
  Marseille na tomto letadle zničila odpůrce Třetí říše. Když jeho konto dosáhlo tisíce letadel, bylo mu předáno zvláštní ocenění: Hvězda Rytířského kříže Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty.
  Anglie se zoufale držela pod údery Luftwaffe. Ale její flotila se rozpouštěla. A ponorky Třetí říše byly stále silnější a dokonalejší.
  A na Británii tak tlačili, prostě bezbožně. Pak konečně v červenci 1943 došlo k vylodění. A tentokrát Němci použili nejnovější ze svých tanků a dokázali dosáhnout vítězství. A Británie odolávala pouhé dva týdny.
  Po pádu Británie se Hitler stal přemýšlivým. Bojovat proti USA nebo se pokusit otočit na východ? Lenin, ve věku sedmdesáti tří let, který žil asi stejně dlouho jako Stalin a o dvacet let déle než ve skutečné historii, zemřel v lednu 1944.
  Do této doby Němci dobyli Island a spolu s Japonci i Austrálii. Třetí říše dosáhla hodně.
  Ale Spojené státy zůstaly nedobyté a bylo rozhodnuto je obsadit.
  Ale místo Lenina se nyní předsedou SSSR stal Leon Trockij. A tohle je čistý Žid. A nelíbila se mu Hitlerova antisemitská politika.
  Ale Leon Trockij je velmi mazaný politik. A tak se rozhodl, že Hitlera zatím škádlit nebude. A dokonce nabídl, že budeme společně bojovat se Spojenými státy.
  Vůdce Německa s tím souhlasil.
  A tak Rudá armáda přešla v létě 1944 do ofenzivy na Aljašce.
  A Hitlerova vojska postupovala přes Grónsko a dále do Kanady a přes spojeneckou Argentinu a Brazílii, která přešla na stranu Třetí říše, z jihu.
  Válka se kvůli délce komunikací protahovala. Přesto USA prohrávaly. Němci dostali tank z řady "E". Převyšovali ty americké. Kromě "Pershing" a "Supershing" v roce 1945 neměly Spojené státy téměř nic. A Němci nepřítele kvalitativně ovládli. Sovětské tanky byly také mnohem lepší než americké. Američany předčila i německá útočná puška MP-44, která je doslova kosila.
  Spojené státy bojovaly dlouho a tvrdě kvůli své silné ekonomice a velkému počtu obyvatel. Oddělení oceánem a nadměrné natahování komunikací znesnadnilo rychlé ukončení Ameriky. A SSSR, který dobyl Aljašku, měl své vlastní potíže. Ale válka pokračovala a pokračovala... A ve čtyřicátém pátém roce byla zajata téměř polovina Spojených států. 9. května 1946 Spojené státy kapitulovaly. Tak skončila druhá světová válka.
  Ve světě byla nastolena hegemonie Německa, Japonska a SSSR. Rusko získalo zpět Aljašku a téměř polovinu Kanady. Tak nastal dočasný mír.
  Třetí říše dočasně odpočívala, ale 20. dubna 1953 zaútočila na Japonsko. SSSR v té době již měl atomovou bombu. Leon Trockij zemřel podivnou ironií stejně jako Stalin v březnu 1953. Jeho nástupcem se však stal Voznesenskij, který se ukázal jako velmi silný vůdce. A také šel do války s Japonskem.
  Hitler ještě není příliš starý, vedl zdravý životní styl a nejedl maso. A tak byl stále naživu.
  Třetí říše a SSSR bojovaly s Japonskem déle než rok a nakonec bylo dobyto, právě 12. května 1954.
  Tak skončila další válka. A SSSR posílil své pozice: vrátil si jižní Sachalin a Kurilský hřeben, stejně jako Mandžusko, Port Arthur a Koreu.
  A tohle byla poslední válka.
  Třetí říše se rozhodla zahájit expanzi vesmíru. A SSSR taky... Hitler zemřel v březnu 1960, když se mu 20. dubna 1959 podařilo uspořádat referendum o zřízení monarchie. A jeho syn se stal jeho nástupcem. A díky tomu zůstala Třetí říše stabilní.
  A současně s Hitlerovým narozením 20. dubna 1959 odletěli astronauti na Mars. Přesněji to začalo a skončilo za šest měsíců. Tak začal nový vesmírný věk. SSSR letěl na Mars o deset let později .... V roce 1980 lidé navštívili všechny planety sluneční soustavy a je to skvělé.
  A v roce 2020 začala první mezihvězdná expedice.
  
  
  VÁLKA V AFGHÁNISTÁNU
  1. srpna 2001 zaútočily ruské jednotky na Taliban letadly a raketami. Hlavním cílem bylo zabránit pravděpodobné porážce severní aliance. Rozhodnutí je částečně rozumné, ale... Bin Ládin opustil teroristický útok v Americe a rozhodl se plně zaměřit na Rusko. Válka vypukla s novou silou.
  Západ samozřejmě Rusko odsoudil. A Bin Ládin vyzval k teroristickým útokům proti Putinovu režimu. Tálibán obdržel posily z Pákistánu a znovu se pokusil postoupit. Zavraždění Ahmada Šáha Masúda velmi pomohlo v postupu Talibanu. Rusko zesílilo bombardování. Do bitvy byly vrženy i samostatné části speciálních jednotek. Boje se ukázaly být velmi krvavé.
  Rusko se stále více zapojovalo do války v Afghánistánu. Spojené státy, západní země, islámský svět dodaly Talibanu zbraně. Bitvy byly krvavé. Rusko tam stále více zapojovalo svou armádu.
  Byly převedeny jak tanky, tak samohybná děla
  Taliban bombardoval. A ruské jednotky bojovaly s nerovnými silami. Přesněji řečeno, byly proti nim použity metody partyzánského boje.
  V Rusku Putinova opozice zesílila. Komunisté si vzpomněli, že je Jelcinovým nástupcem a zatáhli Rusko do nových válek. Nespokojeni byli i liberálové. Putin ztrácel podporu ve společnosti. Ztráty během afghánské války rostly.
  Ve volbách do Státní dumy bylo více než kdy jindy mnoho skandálů a falšování. Komunisté posílili své pozice. SPS a Yabloko se do parlamentu nedostaly. Objevil se blok Motherland. Hodně dostalo i Jednotné Rusko a přidala se Liberálnědemokratická strana. Ale volby byly skandální. Vlast, Liberálně demokratická strana a Jednotné Rusko si udržely kontrolu úřadů nad Dumou. Ale komunisté byli silní. V prezidentských volbách Putin zvítězil až ve druhém kole. A válka v Afghánistánu pokračovala stejně jako v Čečensku.
  Rusko tam uvízlo. Bylo přiváděno stále více vojáků. A boje se stupňovaly. A počet útoků byl výbušný.
  Ceny ropy se příliš nezvýšily. Takže v Iráku žádná válka nebyla. A brzy byly sankce od Saddáma Husajna zrušeny. Jeho režim začal znovu hromadit síly. A připravit se na válku s Íránem. A Spojené státy mu v tom pomohly. V roce 2007 proběhly volby do Státní dumy s velkým úspěchem mezi komunisty, kteří nakonec získali většinu.
  Za těchto podmínek, navzdory ústavě, Putin kandidoval na třetí funkční období a uchýlil se k mechanismu referenda. A podařilo se mu změnit znění ústavy zrušením dvou volebních období.
  Výsledkem bylo, že v roce 2008 starý a znuděný Zjuganov v podmínkách informačního tlaku nedokázal porazit Putina.
  Pak se ale situace pro režim ještě zhoršila. Válka v Afghánistánu trvá už mnoho let. A konec pro ni nebyl v dohledu.
  Putin se ucházel o čtvrté funkční období uprostřed hospodářské krize. A skandály s korupcí a voliči jsou z toho unavení. Šance na diktátora se zmenšily.
  Ale opět byly použity administrativní zdroje a masivní falzifikáty. Lidé proudili do ulic a docházelo k masovým střetům. Krev se rozlila.
  Putin také kandidoval na čtvrté funkční období v roce 2012. A znovu válka v Afghánistánu a krize. A zároveň neustálé střety s policií, všemožná shromáždění a mnoho dalšího.
  Ani okamžik klidu. Majdan se konal na Ukrajině. Krym se ale vymáčknout nepodařilo. Místnímu obyvatelstvu se do Putinova Ruska moc nechtělo. Porošenko přijel na Ukrajinu a vše bylo víceméně úspěšné. V roce 2016 kvůli klesajícím cenám ropy a plynu vrcholila krize v ruské ekonomice. Putin šel do pátého volebního období. A vyhrál díky masivním falzifikacím a vyloučení všech z voleb kromě nudného a starého kapesního Zjuganova.
  A válka v Afghánistánu pokračovala nekonečnými proudy zinkových rakví.
  Nyní přišel rok 2020... Putin byl zvolen do šestého funkčního období a jeho kapesní rival Zjuganov to znovu vyhodil. A válka trvá už skoro dvacet let.
  V Afghánistánu stále zuří válka. Pilotky Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová útočí ze vzduchu.
  Krásné dívky bojují v jedněch bikinách a mačkají tlačítka na joysticku holými prsty na nohou.
  Moderní válka samozřejmě není tak zajímavá jako druhá světová. Pak musely dívky prokázat zázraky udatnosti a hrdinství.
  Nyní za vás většinu práce udělá počítač. A není to všechno tak skvělé.
  Ne, místo pro exploity. Anastasia Vedmakova pískala... Smála se... Ano, byly tam bojové souboje a říkají ještě nějaké. A teď už jen bosou nohou zmáčknout tlačítko a letí raketa řízená počítačem. Kde jsou letecké bitvy? Taliban nemá letectví.
  Pokud ruské jednotky utrpí ztráty, pak pouze sabotáže, miny a tajné útoky.
  Někdy bojovníci ISIS a Talibanu otráví ruské vojáky. Obecně je válka čím dál špinavější. Stejně jako v Sýrii to nefunguje. Místní jednotky jsou spíše slabé a Írán své síly neposílá. Místní síly se mění. Mudžahedíni mají podporu obyvatelstva. Navíc vláda v Kábulu dlouho nebyla autoritou.
  Navíc je nejdůležitější, že Taliban je silný a sjednocený s ISIS. Pokus o vyjednávání s Talibanem selhal. A už vůbec se nechystali vyjednávat s ISIS. A pak je tu Pákistán a islámské země, které mudžahedínům pomáhají.
  Američané se úspěšně vyhnuli teroristickému útoku z 11. září, natlačili tyto hemoroidy na Rusko. Putin se zřejmě rozhodl, že moře je mu po kolena a o všem se rozhodne vítězně a s malým krveprolitím. Jenže se ukázalo, že Afghánci nechtějí žít podle ruských receptů, včetně Spojených států. A Rusko není tak snadné ...
  Mudžahedíny není možné porazit bombardováním. Místní síly jsou slabé a bojí se bojovat. Stále více jednotek spetsnaz musí být vrženo do bitvy. Válka se rozvíjí.
  Anastasia Vedmakov se cítila smutně... Všechno, co se ve světě nedělá, se pohybuje v jakési spirále. Ale život jde dál.
  Poté, co Američané morálně opustili Afghánistán, zaútočila na teroristy ruská letadla, která ze vzduchu podporovala místní síly. Vybrané jednotky speciálních sil přitom začaly lovit vůdce ozbrojenců.
  Dvě okouzlující dívky, Margarita a Anastasia, svádějí v rokli nerovný boj. Krásky jsou vysoké, velmi silné a svalnaté, v ochranných chameleonských pláštěnkách. Tento převlek dělá bojovníky neviditelnými díky počítačové grafice.
  Obě mladé dámy ale disciplinované nebyly. Poté, co se plazili v horách desítky mil a narazili na gang, zahájili palbu, protože se nechtěli s nikým dělit. Jejich rychlopalné kulomety s kulkami s uranovým jádrem jsou skutečnými nosiči smrti. Válečníci, skákající ve sněhu, porazili mudžahedíny.
  Margarita vystřelila ze svého granátometu, zablikal pulsar a srazil tucet banditů. Pár kapek krve se dostalo i na průhledný pancíř helmy.
  Dívky mají nejmodernější zbraně. Počítačové vedení.
  Oni, dva vysocí hezouni, stojí za celý regiment. Válečníci posílají fronty a srážejí mudžahedíny v řadách.
  Země hoří a stříká krev. Mudžahedíni zoufale vrčí. Dívky se nakonec chytly. Není to hrozné pro jejich brnění, ale chameleonský plášť je mimo provoz. Přesto je zařízení počítačové neviditelnosti příliš křehké a v praxi není tak dobré a drahé.
  Bylo tam příliš mnoho bojovníků.
  Margaret navrhla:
  - Máme zavolat posily?
  Anastasia zavrtěla hlavou.
  - Udělejme to sami!
  Dívky v helmách a bojových oblecích pokračovaly v boji. Používali kulky malé, ale velmi husté, s výbušninami. Zásobování municí však přesto skončilo. A ozbrojenci stále přicházeli.
  Dívky začaly odcházet. Ale už bylo pozdě. Skončili ve skutečné díře. Ze všech stran lezly stovky mudžahedínů.
  Margaret zamumlala:
  Došla nám munice a granáty. Teď už zbývá jen boj na blízko!
  Anastasia se usmála a poznamenala:
  - Společně proti tisíci! Zbývá už jen jeden!
  Margarita souhlasně přikývla a zasalutovala:
  - Ano, voláme na sebe oheň!
  Anastasia vykřikla, oprášila prach a znovu ji zasáhla velkorážná puška. - Pravděpodobně tam bude modřina, - pomyslela si dívka.
  Rozhlédla se a vykřikla:
  - Je tu mezera! Skočme, snad to ostřelování přežijeme!
  Margarita vysílala do rádia:
  - Kolem nás je více než tisíc banditů! Na náměstí 54-85-83 dejte moře ohně!
  Dívka byla znovu zasažena tuctem dávek najednou a znovu ji srazila k zemi. Přes brnění cítí svalnaté tělo údery. Zasáhli i Anastasii.
  Obě dívky se plazily po čtyřech do úzké štěrbiny ve zlomu horské žuly. Nejprve se prodrala Anastasia a vklouzla do hlubin, pak Margarita. Seshora už padaly těžké granáty a ruské dělostřelecké rakety.
  Velký úlomek zasáhl helmu a rozbil uhlíkové vlákno. V zadní části hlavy, jako by byl zasažen kyjem. Omráčená dívka s obtížemi proklouzla mezerou a začala padat do hluboké beznadějné propasti!
  
  ODDĚLENÝ SVĚT S HITLEREM
  Předpokládejme, že by Führer přijal poslední Stalinův návrh na separátní mír v září 1943? Ve skutečnosti to pro Německo byla již poslední šance na záchranu. Bitva u Kurska byla prohraná a Rusové dokázali, že umí vyhrát i v létě. Spojenci dobyli Sicílii a vylodili se v Itálii.
  Nejdůležitější satelit - Mussolini ztratil moc a zemi.
  Ne, opravdu, pokud je pravda, že Stalin nabídl Führerovi mír, pak byl Hitler tím posledním, kdo ho odmítl. A co by v tomto případě mohlo vyjít.
  Svět je v nulové variantě. Armáda Wehrmachtu ustupuje k hranicím. Zároveň se do Itálie přesouvají velké síly nacistů. A hlavně tam jde i letectví s otrlými esy.
  Spojenci utrpí mnohem větší poškození. Do hry vstupují němečtí "Ferdinandové", "Panteři" a "Tygři". Všechny tyto stroje jsou mnohem silnější než americké Shermany a anglické Churchilly.
  Ano, a německé divize jsou zkušenější, vycvičenější a disciplinovanější než americké a britské. A ještě početnější.
  Začátkem listopadu byli spojenci vyhnáni z Itálie. A v prosinci byli vyhnáni ze Sicílie. Západní ztráty byly obrovské. Někteří vězni více než tři sta tisíc. Bitvy ukázaly, že "Sherman" proti "Pantherovi" vůbec netáhne. Ano, a také proti "Tygrovi". A že Američané jsou ztraceni, protože padli pod tlakem tankových hord Wehrmachtu.
  Po porážce spojenců v Itálii Churchill váhal. A setkal se s Rooseveltem. Rozhovor se dotkl tématu: jak vést válku bez SSSR? Německý Focke-Wulf se ukázal být ve výzbroji nejvýkonnějším jednomístným stíhačem Třetí říše. A úspěšně odolávat americkým letadlům. A na cestě i proudová letadla. K tankům není co říct. "Sherman" v tankové bitvě - nula. A dokonce znatelně horší než zastaralý německý T-4. Zejména ve zbrani. "Churchill" je alespoň lépe chráněn.
  Skutečný outfit ukázal, že osvobodit Evropu od nacistů je nereálné.
  Roosevelt a Churchill zaváhali. Ale Hitler ne. Führer vyvíjel tlak na Franca, hrozil okupací a přesto donutil Španělsko, aby nechalo německé jednotky projít na Gibraltar. Pevnost padla v únoru. A pak Němci projeli nejužším úsekem do Maroka. Začalo zabírání francouzských kolonií. Bitvy ukázaly velkou bojeschopnost německých pozemních jednotek, jejich výdrž a bojovou sílu techniky.
  K nacistickým jednotkám začal přicházet nejnovější kulomet MP-44 a na obloze se objevil ME-262.
  Během jara nacisté porazili několik tuctů spojeneckých divizí, dobyli Maroko a Alžírsko a vstoupili do Tuniska. Začátkem června již na nebi bojovalo tisíc proudových ME-262, které nemělo obdoby ve výzbroji a rychlosti.
  Přesto se Britové a Američané na začátku června přesto pokusili vylodit v Normandii. Ale oni tam čekali. Vpředu se objevily "Panther" -2 a "Tiger" -2, pravděpodobně pokročilejší tanky se silnými zbraněmi. A silné brnění šikmého čela. Jejich děla prorazila všechny spojenecké tanky na velkou vzdálenost.
  Velký počet svých jednotek měli i Němci, kteří je doplňovali cizinci a totální mobilizací, a také vojáky, kteří se vrátili ze zajetí.
  Červnové vylodění skončilo úplnou porážkou spojenců se zajetím více než půl milionu vojáků a důstojníků. Po katastrofě v Normandii Churchill nabídl Führerovi mír na post-facto základě. Čili kdo co ovládá, za tím pak zůstává. Němci právě vyřadili Brity z Tuniska a vstoupili do Libye a na jižním křídle se jejich jednotky blížily ke Kamerunu.
  Mezitím probíhala jednání, nacistům se podařilo vstoupit do Egypta. Vůdce, který se cítil silný, požadoval, aby mu byl předán veškerý francouzský majetek. Stejně tak severní Afrika a Irák s Kuvajtem. A platit reparace.
  Churchill tento návrh odmítl. Pozice Britů však zůstávala obtížná. Němci mají novou lehkou, ovladatelnou a hlavně snadno vyrobitelnou a levnou proudovou stíhačku XE-162 a proudový bombardér "Arado". Poslední letadlo nemohlo stíhačky dohnat a je těžké sestřelit protiletadly. Takže Britové přidali problémy. Na souši zvítězili Němci. Zajatý Egypt, pak Palestina. A pak s podporou místního obyvatelstva napadli Irák a Kuvajt. Také převzali kontrolu nad těmito územími.
  Britové se vzdali a koloniální jednotky dezertovaly. Britští kapitalisté, vyděšení porážkami, zvýšili svůj tlak na Churchilla.
  Aktivní byl i ponorkový boj. Němci vypustili ponorku na peroxid vodíku a získali ještě větší totální převahu na moři.
  Do konce roku 1944 Němci dobyli téměř celý Blízký východ a severní Afriku. Vpředu se objevily i první tanky řady "E", vyspělejší a obratnější.
  Churchill čelil silné opozici. Byl požádán, aby byl vyhozen. Roosevelt se ani neodvážil ucházet se o čtvrté funkční období. A vyhrál mladý republikánský kandidát.
  Hitler v zimě a na jaře 1945 postupoval do jižní Afriky. Obsazoval další a další území. Zároveň se připravoval útok na samotnou Británii. Ponorková válka byla stále aktivnější.
  Přišlo léto... Fritz otestoval nový tank E-50. Tento stroj neměl sobě rovného a mohl být považován za neporazitelný. Objevil se i Yu-287, proudový stroj nejvyšší třídy. Na Brity naléhal poctivě. A pak v srpnu následovalo přistání. Taková odvážná operace. Británie nevydržela tři týdny. Němci dobyli Londýn a smáli se.
  Vůdce osobně vkládal velké naděje do série "E". Nádrže této řady se lišily umístěním motoru a převodovky dohromady a převodovky na motoru. To umožnilo zhustit rozvržení a vytvořit nízké siluety. Auta jsou kompaktnější. Například SAK E-25 o hmotnosti 26,6 tuny měl čelní pancíř 120 mm při sklonu 45 stupňů a boční pancíř 82 mm - plus válečky.
  Díky tomu bylo samohybné dělo neproniknutelné pro britská a americká děla. A motor o výkonu 700 koní poskytoval divokou rychlost a manévrovatelnost.
  Britové byli jednoduše šokováni E-25 s 88mm kanónem a doslova roztrháni na kusy novou technologií.
  Po kapitulaci Británie obsadili nacisté v říjnu také Island - provedením operace Icarus. Americká posádka kapitulovala. Téměř 100 000 vojáků bylo zajato.
  Amerika se obrátila na Führera s nabídkou míru a rozdělením sfér vlivu. Projekt s atomovou bombou ještě nevyšel a Fritz už stojí na prahu.
  Hitler se po zvážení všech pro a proti rozhodl zaútočit na Ameriku ze dvou stran. Totiž pomocí předmostí v Argentině a Brazílii z jihu. A to přes Grónsko a Kanadu ze severu. O něco lepší se stali Japonci, kteří zvládli výrobu v licenci XE-162.
  Spojené státy ještě neměly dostatek bojeschopných proudových letadel. A flotila utrpěla obrovské ztráty od ponorek. A kousl Yankees, kousal. Hitler trval na totální válce.
  Fuhrer měl informace, že v USA již byl vytvořen jaderný reaktor a na atomové bombě se pracuje. A nařídil rozdrtit Ameriku.
  Byla spuštěna nová zbraň - diskotéky, které jsou nezranitelné ručními zbraněmi, usměrněné laminární tryskou.
  Potopili lodě a rozřezali letadla americké armády. Čtyřicátý šestý rok uběhl v postupu Němců a Japonců z jihu a vylodění v Kanadě ze severu. To je docela úspěšné.
  Němci měli tank E-50, který byl řádově lepší než Shermany, Pershingy a Pattony.
  Výkonný tank se 105milimetrovým kanónem, vysokým necelé dva metry, s 250milimetrovým čelním pancířem pod úhlem, 170milimetrovými boky a také šikmo, s hmotností vozidla šedesát osm tun a plynovou turbínou motor o výkonu 1500 koní. Takový stroj se stal hlavním tankem Třetí říše a neměl obdoby. Američané mu nemohli konkurovat.
  Je pravda, že velká hmotnost stroje způsobila určité problémy. V souladu s tím se objevila lehčí verze vozu ve formě "Panther" -4. Tento stroj měl lehčí, ale zcela dostačující dělo ráže 88 mm, čelní pancíř 150 mm v úhlu a 120 mm boční pancíř, s hmotností čtyřicet šest tun a motorem o výkonu 1200 koní. Tento tank také předčil Pershingy a Pattony, protože se jim hmotnostně přiblížil.
  Němci úspěšně postupovali. Dobyt Toronto, Quebec. Spolu s Japonci obsadili Venezuelu a Panamu. Poté sestoupili z jihu do Kostariky, Nikaraguy, Hondurasu a Mexika. Nacisté byli také schopni zaútočit na Spojené státy ze severu - odříznout Aljašku. Pak většinu z toho zachytit.
  Na začátku čtyřicátého sedmého roku, přesněji na jaře, byla nacisty zajata téměř celá Kanada a Mexiko.
  Nové fašistické tanky byly příliš nadřazené těm americkým. A letectví ještě víc! Proti diskotékám - které silný laminární proud učinil nezranitelnými - neměli Američané zbraně vůbec.
  Nacisté tedy ovládli bojiště. A MP-54 byl mnohem lepší než americký samopal.
  Síly se tedy ukázaly jako velmi nevyrovnané. Válka se protahovala jen proto, že Američané měli příliš mnoho vybavení a velkou populaci. Disky ale doslova srážely nejrůznější letadla a další stroje. Jednali tak, že naráželi - vyvinuli rychlost pěti nebo šesti zvuků.
  Takže ukázka možností byla úžasná. Tady Spojené státy a atomová bomba nepomáhají. A Hitler má sílu Afriky, Asie a desítky milionů otroků!
  Amerika je postupně ždímána. Během jara a léta 1947 už Němci dobyli polovinu území USA a celou Aljašku. Takže Yankeeové přicházejí jako kus železa na kovadlině.
  Na podzim padl New York a začátkem prosince padl Washington. 25. prosince 1947, přesně v době Vánoc, Spojené státy americké kapitulovaly. Další velmi agresivní bitva druhé světové války skončila. Třetí říše má nové tanky řady AG - pyramidální. A ještě tu bylo Rusko.
  Hitler se intenzivně připravoval na válku. Plánování stávky s Japonskem. Země vycházejícího slunce reprodukovala sérii E v licenci.
  A naverbovala do svých jednotek spoustu Číňanů.
  Ale 20. dubna 1949 nacistické Německo zaútočilo na SSSR. Podruhé - pomocí pyramidových tanků zahraničními divizemi. A SSSR relativně nedávno obdržel T-54. Stroj, který však lze považovat i za bestii. I když to bylo horší než AG-50 v ochraně zejména boků a zbraní. T-54 byl také horší než E-50... Tedy oba typy německých tanků. Ale vážil méně a byl jednodušší na výrobu.
  Německé stroje ale vyráběly továrny v polovině světa. A to dalo Hitlerovi velkou výhodu. Navíc sovětské letectví bylo co do množství a kvality horší než nacisté. Zejména ve zbraních, brnění a rychlosti. Nacisté jsou na vzestupu!
  Rudá armáda je samozřejmě také silná, ale MiG-15 právě začal vstupovat do jednotek a do hlavní stíhačky Jak-9. Již zjevně zastaralé a neschopné odolat německé letecké síle. Tank IS-7 se nedostal do sériové výroby. Z IS-4 se stal masový stroj, stále ještě ne úplně dokonalý stroj, ale přibližující se E-50 co do ochrany. Pravda, německý 105mm kanón 100EL byl výkonnější a bojeschopnější než 122mm IS-4. Ale hlavním sovětským tankem je stále T-34-85 a T-54 je v menšině. Zatím vychází v relativně malých sériích.
  Němci prolomili sovětskou obranu. A spěchal vpřed. I když obranné linie byly silné. Ale Fritz je přesto prolomil. A i když ne příliš rychle. Minsk padl v polovině května.
  A na konci června se nacisté přiblížili ke Smolensku. Nacisté tedy museli jít dlouhou cestu přes mrtvoly. Samotný Smolensk je dobře opevněný a odpuzuje útoky. Začátkem července se nacistické hordy přiblížily ke Kyjevu. V polovině srpna nacisté zablokovali Leningrad. Japonci přitom tlačili z východu. Obklíčený Vladivostok. A samuraj obsadil Chabarovsk.
  Japonsko mělo svou vlastní verzi zkopírovaného E-50 s výkonným 88mm 100 EL kanónem a 200mm šikmým čelním pancířem. Tento stroj byl lepší než T-54 v průbojných zbraních a mírně díky většímu úhlu racionálního sklonu v ochraně, zejména po stranách. A tank vážil - asi padesát tun - těžší než T-54 o hmotnosti třiceti šesti tanků.
  Japonsko také tlačilo a hnalo Číňany do bitvy. Samurajové shromáždili velkou sílu.
  V září přesto nacisté dobyli Smolensk, obklíčili ze všech stran a obešli Kyjev. A začali se pohybovat na východě Ukrajiny. Leningrad to měl těžké. Němci se blížili k Tichvinu. Situace se vyhrotila. V říjnu vstoupili nacisté na Krym. Začali postupovat směrem k Moskvě. Obklíčili Vjazmu a dobyli Charkov.
  Německý AG-50 je dokonalý stroj - 250 mm šikmého pancíře ze všech úhlů a ve tvaru pyramidy. A motor s plynovou turbínou o výkonu 2000 koní. Zbraň vysílá projektil s uranovým jádrem, který může prorazit sovětské tanky, dokonce i IS-4, z velké vzdálenosti. Němci mají silnou zbraň. A samotný tank je pro sovětská děla neprostupný. A brnění je cool, stmelené.
  Sovětské tanky si s takovými monstry zkrátka nedokázaly poradit. Dokonce i IS-7 byl narychlo dán zpět do výroby. Ale tohle nedávalo smysl. V listopadu nacisté obsadili Kerč a zablokovali Sevastopol. Vzali Vjazmu, Orel, Kalinin. Jeli jsme do Tuly. Vzali také hrdinně se bránícího Tikhvina. Zbývá do Moskvy celých padesát kilometrů.
  Stalin se evidentně zbláznil. Zkuste takovému soupeři odolat. Silný Wehrmacht. Ale přichází prosinec. Ale nacisté jsou na zimu připraveni a pokračují v postupu.
  Vorošilovgrad, Belgorod a Kursk byly obsazeny! Němci se přiblížili k Moskvě. V lednu padla Tula a Fritzovi se podařilo obejít hlavní město z jihu. V únoru se kruh kolem Moskvy definitivně uzavřel. Ve stejnou dobu nacisté dobyli i Voroněž a otočili se směrem na Stalingrad.
  Sám Stalin uprchl do Kujbyševa. Zřejmě doufal ve zpřísnění odporu. Moskva dlouho odolávala. Město je velké. V květnu ale hlavní město stejně padlo. Němci už obsadili Kavkaz.
  Japonsko proniklo do střední Asie. A vzal tam spoustu věcí. V červnu obsadili Němci město Gorkij. Téměř úplně dobyl Kavkaz. V červenci Saratov padl a... Stalin zeslábl a byl nemocný. Berija využil okamžiku a popudil vůdce. A v srpnu 1950 nabídl Německu mír. Hitler pouze souhlasil s kapitulací. Berija si uvědomil marnost dalšího odporu a šel do toho. Tak skončila druhá světová válka. Hitler na Japonsko nezaútočil a vládl ještě několik let.
  Přinutil své bývalé spojence, aby vstoupili do ochranné zóny, a stanovil jim obtížné podmínky. Ale 1. května 1955 se ve svých šestašedesáti letech stal obětí havárie svého proudového parníku. A přitom řekli vše, co pomohlo.
  Drogový Göring zemřel ještě dříve. A novým regentem se stal Schellenberg, který nahradil Himmlera. To poslední Führera poněkud obtěžovalo.
  Hitler plánoval předat trůn jednomu ze svých mnoha potomků. Ale neměl čas... Nebyl žádný přímý dědic. Schellenberg využil okamžiku a nastolil svou osobní diktaturu. A zároveň vedl válku s Japonskem. Provedl jaderný úder a rozdrtil zemi vycházejícího slunce pomocí dvojitých pyramidálních nádrží vyrobených z plastu. A samozřejmě během pár měsíců vyhrál.
  Japonsko bylo okupováno spolu s jeho koloniemi. Byla nastolena světová hegemonie Třetí říše. Brutální diktatura s národním impériem. Podmínky pro Slovany byly jen poněkud uvolněné. Byli také uznáváni jako Árijci, i když druhořadí.
  Schellenberg vládl až do roku 1986, kdy zemřel. Vznikl nový kult... Po Schellenbergovi vládl Mainstein, syn slavného polního maršála.
  Impérium se technologicky rozvinulo a zapojilo se do expanze vesmíru. Osady byly vytvořeny na Měsíci, Marsu, Venuši, Merkuru, Jupiterových satelitech. Když lidstvo vyřešilo drsnými metodami, vnitřní problémy začaly létat ke hvězdám. Věda se vyvíjela rychleji než ve skutečné historii, takže všechny výzkumné ústavy pracovaly v jednom týmu. A světová vláda stimulovala průzkum vesmíru.
  
  
  SVĚT POD Ivanem Hrozným carem Ruska
  Ivan Hrozný nebyl otráven a v důsledku toho jeho vláda pokračovala.
  Za prvé, velký král se přesto oženil s anglickou princeznou. A zároveň pokračovala válka na východě. Postavil několik měst na Sibiři, včetně Tobolska. Car Cannon byl také obsazen.
  Pak byla malá válka se Švédy. Poláci byli tentokrát na stejné straně s Ruskem. Bylo možné dosáhnout více než ve skutečné historii tím, že jsme vzali Narvu útokem a znovu dobyli ruská města. Poté Ivan Vasilievich nařídil postavit město u ústí Něvy. Stejně jako Petr Veliký. Pouze se jménem Andrey-grad. A to není špatné.
  Rusové pak opět uzavřeli mír s Poláky. A vzali Revela. Ale carská armáda přesto dobyla Vyborg a opevnila se na severu. Ivan Hrozný byl silný. A velitel Shuisky se ukázal jako docela talentovaný a Rusko víceméně uspělo ... Car měl syna jménem Peter z anglické princezny. Dmitrij zemřel za nejasných okolností. Fedot také zemřel. Takže v roce 1600, po sedmašedesáti vládách, když zemřel Ivan Hrozný, se novým carem stal desetiletý chlapec Petr Veliký. A pokračoval v práci svého otce.
  Boris Godunov byl jeho regentem. První tři roky byly těžké kvůli hladu, chladu a neúrodě.
  Ale pak neexistovali žádní podvodníci. A když začala nová válka s Commonwealth, Rusko bylo připraveno. Objevil se nový velitel - Skopin Shuisky. Ve skutečném příběhu byl otráven mladý, ale už se dokázal prokázat. A teď to bylo skvělé.
  Ruské jednotky pod velením Petra Velikého již v roce 1608 získaly několik vítězství a osvobodily Polotsk a Minsk. Pak dorazili do Brestu a následujícího roku obsadili Vilnu. Poté byl osvobozen i Kyjev.
  Ruské jednotky porazily Poláky. Bylo také dobyto Grodno a ruské jednotky dosáhly Haliče.
  Ale všechny dobré věci se musí vyzkoušet. Švédsko vstoupilo do války. Dokonce se jim podařilo vzít Vyborga. Ale Švédové byli poraženi a ruské jednotky vrátily Vyborg.
  Poté carská armáda dobyla i Lvov. A ruští vojáci se blížili k Varšavě.
  Poláci nabídli Rusku mír: vrátili všechny země, které kdy patřily Kyjevské Rusi. Ale Petr Veliký pokračoval ve válce. Dobyla také Varšava a Krakov. Polské království se stalo součástí Ruska.
  Poté nastal přechodný klid. Co se vzalo, muselo se strávit.
  Ruská vojska se o deset let později v roce 1620 přesunula na Krym. A dobyli tento chanát a také vzali Azov. A dostali přístup k Černému moři. Osmanská říše se snažila bojovat, ale utrpěla porážku za porážkou.
  Ruské jednotky pod vedením Skopin-Shuisky dobyly Istanbul v roce 1625. A to byl největší úspěch carské armády.
  Osmanská říše se zhroutila a Rusové ji dobývali na dalších deset let. Dokud v roce 1636 nepadl Alžír, poslední neobsazená část říše. Rusko se tak stalo největší zemí světa jak z hlediska území, tak počtu obyvatel. Petr Veliký reformoval pravoslaví zavedením mnohoženství a opuštěním Trojice a učinil z ruského cara hlavního posla Všemohoucího. Rusko v roce 1640 zaútočilo na Írán a dobylo ho. Poté ruské jednotky vstoupily do Indie. Brzy dobyli i ji. Dostali jsme se i do Tichého oceánu. V roce 1653 Rusko již zabralo část Indočíny. A začala válka s Mandžuskou říší.
  V roce 1660 zemřel Petr Veliký a na trůn nastoupil jeho vnuk Petr Druhý. Bylo mu dvacet pět let. A válka pokračovala úspěšněji. A v roce 1670 bylo dobývání Číny dokončeno. A o deset let později dobyli Japonsko i Koreu.
  Carské Rusko obsadilo i celou Indočínu, sahalo až do Singapuru. Ve stejné době se Rusové začali přesouvat přes Afriku. V roce 1700 zemřel Petr II. A Ivan Pátý se stal králem, jeho syn. Tomuto králi bylo již třicet osm let. Dobyl také Austrálii a pokračoval v pohybu Afrikou. Pokořili téměř celý černý kontinent. A v roce 1725 zemřel a přenesl moc na Petra Třetího. Konečně dobyl Afriku. A pak napadl Itálii. A bez problémů ho zdolal. Poté Rusko začalo válku o Ameriku. Bitvy se pohnuly. Po Petru Třetím v roce 1751 nastoupil na trůn Alexandr První. Dobyl Německo a většinu Ameriky. V roce 1781 nastoupil na trůn Alexandr II. Brzy, v roce 1789, vypukla ve Francii revoluce. A car Alexandr II ho zajal. A v roce 1803 bylo dobyto také Španělsko a Portugalsko. Nicholas I nastoupil na trůn v roce 1810. Dokončila dobytí posledních území na světě a v roce 1825 konečně nastolila světovou ruskou nadvládu.
  A tak skončilo období roztříštěného míru a nepokojů. Věda se začala rozvíjet rychlým tempem. Náboženství bylo modernizováno. A církev oficiálně opustila doktrínu konce světa. Naopak, začali učit - člověk je kovářem svého štěstí a na světě bude dobře a jen dobře! A v roce 1833 poprvé letěl do vesmíru člověk. Byla to nová etapa v úspěších dynastie Ruriků.
  V roce 1841 se uskutečnil let na Měsíc. Jde o nejvyšší událost v dějinách lidstva!
  Lidé dobývají vesmír. Letěli na Mars v roce 1853. A byl to nádherný let. A o třicet let později už astronauti navštívili všechny planety sluneční soustavy. V roce 1880 byla založena první osada na Měsíci. A pak se z toho stalo skutečné město.
  V roce 1895 na Venuši zakořenily první geneticky vylepšené rostliny.
  Na Marsu byla založena první trvalá osada a chovaly se zde ovce a krávy.
  I když je to uvnitř.
  V roce 1902 začala první mezihvězdná expedice na Alfa Centauri. Kosmická loď letěla dvacet let, dorazila ke hvězdě, obletěla ji a pak se otočila zpět... Lidé, kteří tam letěli poprvé, byli ponořeni do umělého spánku, který zpomalil všechny procesy v těle. Ne pozastavená animace, ale spíše hlubší forma normálního spánku. Navíc se lidé ve spánku pohybovali a jejich svaly neatrofovaly.
  V roce 1915 byla zahájena druhá mezihvězdná expedice ke hvězdě Sirius a ta měla přistát na planetě, která byla teoreticky vhodná pro vývoj.
  Samozřejmě přistáli a lidé poprvé kráčeli po planetě mimo sluneční soustavu. Pravda, život nebyl nalezen, ale byly nalezeny některé minerály a jednoduché bakterie.
  Navíc se ukázalo, že na této planetě jsou také zlaté rýže, a to je skvělé!
  Pak začali létat častěji... V roce 1941 vesmírná loď poprvé překonala rychlost světla... Samozřejmě Einstein neměl pravdu. Je možné se pohybovat i teoreticky až nekonečnou rychlostí. Gravitace však také překračuje rychlost světla deset bilionkrát.
  A to se stalo prologem k vytvoření vesmírného impéria .... Do roku 2001 již bylo založeno několik stovek osad na různých planetách v galaxii.
  Někteří dokonce našli ložiska diamantů a další cenné rudy.
  V roce 2020 začala první expedice mimo galaxii.
  To je také velmi působivý výsledek. V lidské galaxii nebyla nalezena žádná civilizace. Formy života na planetách se setkaly, ale ty nejprimitivnější. Nebyly nalezeny ani oboupohlavné rostliny a zvířata.
  Nicméně vědci to řekli. A kněží se o tom dokonce pokusili spekulovat a říkali, že život bez Boha není možný! A mnozí v to věřili. Spontánní generace života je opravdu nepravděpodobná. Ale experimenty ukázaly, že vytvoření komplexních kyselin je v zásadě možné. I když se rozpadají. A bakterie mohou existovat. A našli je. Ale mít dvě pohlaví? Je zde potřeba celá řada mutací, a to dokonce tak, aby zůstala zachována.
  Ano, v galaxii se dvě nebo tři pohlaví nikde neobjevila. A na planetách byla jen ta nejjednodušší forma života. A to není pro každého. Mnoho planet, dokonce podobných klimatem jako Země, zůstalo opuštěných. Ale ukázalo se, že pravdy samotných planet je docela hodně. A v galaxii bylo spousta míst k usazení. Pokud je planeta daleko, můžete ji vytáhnout z hvězdy. Pokud jste blízko, naopak se vzdálte.
  Pokrok a věda umožnily zdolat jakékoli vrcholy.
  Objev termokvarkové syntézy umožnil získat energii z jednoho gramu hmoty srovnatelnou se spálením dvaceti miliard tun uhlí. A to jsou možnosti. A termopreonová syntéza umožnila získat dvamilionkrát více energie než termokvark.
  Lidstvo se úspěšně vyvinulo... V roce 2100 již existovaly rychlosti schopné proletět galaxií za pouhý den. A obecně je to skvělé. V roce 2200 byly z malého množství hmoty vytvořeny první dvě planety a hvězda.
  V roce 2300 byla díky objevu individuální řeky času prokázána možnost vzkříšení člověka se stoprocentním zachováním osobnosti. V roce 2400 mohli lidé zahájit první let do jiného vesmíru.
  V lidském vesmíru byly objeveny planety dvou pohlaví a dokonce i unikátní fluorová planeta se třemi druhy života. Byla objevena i vyšší zvířata s primitivním jazykem, náboženstvím a dokonce i zdáním písma.
  V roce 2500 byl první člověk odstraněn z proudu času. A nyní je smrt konečně poražena. Lidé ovládli svůj vesmír s více než 100 sextiliony hvězd.
  V roce 3000 byl poprvé vytvořen celý vesmír jen z několika atomů.
  Zároveň probíhalo vzkříšení mrtvých. Došlo ke sporu - vzkřísit všechny, nebo ne? Rozhodli jsme se, že je potřeba vzkřísit absolutně každého. I zločinci, ale převychovávejte je a držte je pod kontrolou.
  V roce 4000 byl dokončen proces vytahování mrtvých z řeky. Všichni lidé, kteří kdy žili na planetě Zemi, získali nesmrtelnost. Proces vytváření vesmírů byl spuštěn.
  V roce 5000 se lidstvo podřídilo všem fyzikálním zákonům. Dokonce i děti mohly vytvářet vesmíry. Lidé nyní vtělili všechny své fantazie do reality.
  Ti, kdo byli vzkříšeni z mrtvých, také vytvořili vesmíry a rychle se to naučili.
  V roce 10 000 lidstvo vynalezlo nové zákony fyziky, biologie, chemie. Všechny možnosti se v lidech jevily jako schopnost ztělesňovat fantazie. Existovalo absolutní všeobecné štěstí a prosperita.
  
  ZENON POZNYAK BĚLORUSKÝ PREZIDENT
  V Bělorusku se ve volbách v roce 1994 stala tragédie. Hlavní opoziční kandidát Alexandr Lukašenko byl zavražděn při pokusu o atentát. A v důsledku toho se Vjačeslav Kebich zbavil nebezpečného konkurenta. Ale všichni Lukašenkovi voliči tvrdí, že to je věc premiéra. A on to vzal a hlasoval pro Zenona Poznyaka!
  A v prvním kole vyhrál s velkým náskokem Zenon Pozniak. Kandidát historických věd, vůdce běloruské lidové fronty a dokonce vůdce. Povaha je rozhodně charismatická. A vyznačuje se tuhostí železné vůle.
  Zenon Poznyak svými prvními kroky začal zavírat ruské školy a omezovat ruský jazyk. Poté byl změněn volební zákon a běloruská lidová fronta získala většinu v parlamentu. Pak Poznyak uspořádal referendum. O integraci s Evropou, o postavení běloruštiny jako jediného státního jazyka. A zrušil trest smrti a ohradil se před Ruskem. Zenon Poznyak prohlásil: Bělorusko bude v NATO a v Evropské unii.
  Nástup moci Zenona Pozniaka měl dopad na Rusko. Jak víte, Alexander Lukašenko podporoval Jelcina ve volbách v roce 1996, čímž mu pomohl být zvolen na druhé funkční období. Zenon Pozniak byl proti oběma.
  V důsledku toho Jelcin prohrál volby a prezidentem Ruska se stal Gennadij Zjuganov. Ale ruská politika se příliš nezměnila. Zjuganov pokračoval v reformách a byl obviněn svými komplici z oportunismu. A bylo to opravdu vážné.
  Ale Zjuganovovi se podařilo udržet si moc. A byl znovu zvolen. Navíc byla v Rusku na dvě volební období restriktivně zrušena. A v Bělorusku zvedl dvouletý limit Zenon Poznyak. V roce 1999 vstoupilo Bělorusko do NATO. Rusko bylo slovy komunistické, ale ve skutečnosti šlo také cestou prozápadní orientace. Navíc se Gennadij Zjuganov ukázal být ještě prozápadnější než Jelcin.
  V Jugoslávii nebyla žádná válka. Protože Rusko nepodpořilo Slobodana Miloševiče a on okamžitě udělal ústupky a nedošlo k vojenské operaci. A pár tisíc životů přežilo, stejně jako dobré vztahy s Ruskem a NATO.
  Ani v Čečensku nebyla válka. Zjuganov posílil Maschadovův režim, který sledoval stále proruský kurs. Pravda, Taliban ohrožoval Afghánistán. Jenže v Americe došlo k teroristickému útoku a jednotky NATO Taliban porazily. A v roce 2005 samotné Rusko vstoupilo do NATO. Gennadij Zjuganov se stal blízkým přítelem Ameriky.
  Ale čas plynul... V roce 2008 vypukla světová krize. V Rusku začaly nepokoje radikální levice. Obvinili Zjuganova a komunistickou stranu ze zrady a odklonu od Leninových ideálů. Nejvýraznějším vůdcem opozice byl Sergej Udalcov. Ale nepodařilo se jim svrhnout Zjuganov. Sami komunisté se stali buržoazi a kapitalisty. Vytvářeli zákony pro sebe a drželi moc. Zenon Pozniak byl také stálým prezidentem, ale horlivě oddaný Spojeným státům. A proto i přes své autoritářství Americe docela vyhovoval. A svrhnout ho chtěla jen radikální levice.
  Rusko sledovalo proamerický kurz... Na rozdíl od Jelcina a Putina byl Zjuganov Americe poslušný. Navíc právě to, že byl komunista, z něj udělalo více proamerického. Protože pro něj bylo snazší hrát na vlastenectví.
  Evropská unie brzy zahrnula do svého složení Rusko. A další země SNS. A tak, když byl Zjuganov v roce 2016 zvolen na další období, vládl dvacet let a byl zvolen pošesté, byl napaden. Jako, má drahá, jak dlouho můžeš sedět na trůnu? Už je to neslušné! Možná je čas odejít. Zjuganov ale nechtěl odejít. A volby v roce 2020 se již konaly v době epidemie koronaviru. A zároveň v Rusku a Bělorusku. Zjuganovovi i Zenonu Poznjakovi už bylo sedmdesát šest let. Ale tvrdošíjně lpěli na moci. A nechtěli odejít.
  V Bělorusku byla ekonomika víceméně normální. Problémy ale prohloubil koronavirus. A nová levice zvedla prapor revoluce. A obvinili Zenona Poznyaka z masového volebního podvodu.
  V Rusku také nepokoje levice. A Zjuganov byl zvolen již sedmé volební období... Ale také pod rouškou koronaviru a ne zcela upřímně. A i zde se lid vzbouřil. Policie ale nepokoje přesto potlačila.
  Zenon Poznyak řekl, že možná bude jeho funkční období poslední a svůj post přenechá mladším. A že opravdu šestadvacet prken je moc.
  Ale musíme se vypořádat s koronavirem. A pak bude zase šťastný a veselý život.
  Zjuganov také řekl, že jeho sedmé funkční období bude jeho posledním. Obecně platí, že sedm termínů přináší štěstí. A v Rusku bude komunismus. A vytvoří vakcínu a pro všechny to bude jednodušší.
  A lidé to poslouchali... Ve skutečnosti se zdá být docela dobré žít v Rusku. Komunisté dali více svobody než za Putina. V noci se prodával například alkohol. A pivo ve stáncích a jeho reklama v televizi byla zakázána. A s tabákem to bylo jemnější. A dokonce začali legalizovat marihuanu. A manželství osob stejného pohlaví.
  To druhé, mimochodem, Zjuganov osobně prorazil. Navíc i sám papež navrhoval, aby taková manželství byla korunována, což obecně vyvolalo složitou reakci. Média ale mohou veřejné mínění ovlivnit.
  Někde už byla prostituce legalizována. Ano, v Rusku byla stále větší svoboda. A z komunistů se stali horliví liberálové. A to rozhodně dělá zázraky v sítu.
  Ale obecně je to přirozené. Gennadij prosazoval prozápadnější politiku než Jelcinův dědic Putin. Včetně toho, že byl komunista.
  A to je logické.
  Komunisté také pokračovali v politice privatizace, zvýšili soukromé vlastnictví v ekonomice.
  Zjuganov obecně sledoval politiku přátelství s Čínou. A částečně uspěl.
  Ale Spojené státy byly také vřelé a přátelské... Trump se nedostal k moci. A byla tam Hillary Clintonová. Byla zvolena do druhého funkčního období. Ve Spojených státech se koronavirus nerozvinul tak silně za prezidentské ženy jako za Donalda Trumpa.
  Obecně byla Amerika na nebývalém vzestupu. Mnozí říkali: vyšší mocnosti sponzorují ženy. A vlastně, jak může štěstí připravit slabší pohlaví, nebo spíše něžné pohlaví. A koronavirus za vlády ženy, která prezidentka ušetřila Spojené státy.
  Zenon Poznyak provedl v Bělorusku některé reformy. Zprivatizoval majetek, snížil daně a rozvinul soukromé podnikání. A také obnovil policii a rehabilitoval všechny fašistické posluhovače. Především Ostrovského. A samozřejmě ústřední rada, zvednutá na prapor.
  Hitler začal být vydáván a vychvalován. A bourá sovětské pomníky. Včetně Lenina. A místo nich se po policistech začaly jmenovat ulice. A samozřejmě to bylo v pohodě.
  Nejvřelejší jsou vztahy s Ukrajinou. V Minsku byla ulice pojmenována po Stepanu Banderovi. A ještě jedna ulice pojmenovaná po Dzhokharu Dudajevovi. Byly natočeny filmy o běloruských nacionalistech. A ruský jazyk je omezený. Úplný zákaz ale neexistuje. Takže v Rusku je prozápadní režim a je to v Evropské unii a NATO.
  Evropská unie se rozšířila a stala se Evropsko-asijskou unií. Život v Bělorusku nebyl z materiálního hlediska špatný. Byla tam také velká svoboda. Hodně mi to připomínalo Evropu. Systém je formálně vícestranný, ale dominuje Běloruská lidová fronta.
  V Bělorusku existuje také komunistická strana, ale jde o formální a kapesní opozici.
  Vztahy s Ruskem jsou víceméně snesitelné. A dokonce i přátelství s Poláky.
  Místo rublu je tu tolar, který se přibližně rovná Euru. Inflace je téměř nulová.
  Lidé obecně jsou s Poznyakem víceméně spokojeni. Plat přes tisíc dolarů. Nezaměstnanost je nízká, ceny prakticky nerostou. Ruský jazyk je také nalezen. Dokonce tu a tam otevřeli ruské školy.
  Alkohol je levný a prodává se nepřetržitě v každém stánku. Stejně jako dostupná pornografie. Na internetu je naprostá svoboda.
  A kdo další potřebuje Lenina? Místo toho byli bývalí policisté ve velké úctě. A Zenon Pozniak je na to hrdý.
  Státní znak Běloruska pronásledování a vlajka je bílo-červeno-bílá. Celkově vzato je to dobré.
  Postavili tucet jaderných elektráren a prodávají elektřinu do Evropy. Zároveň Bělorusko vybudovalo mnoho silnic a dálnic.
  Staví se také chrámy, zvláště mnohé katolické. Ano, katolíci v Bělorusku jsou ve velké úctě.
  V Minsku byl postaven dokonce největší katolický kostel na světě. A Zenon Pozniak na to byl velmi hrdý. A kostel byl opravdu velmi krásný se zlatými kopulemi, podle tradice pravoslaví. Papež a moskevský patriarcha měli několik setkání a spojili se v přátelství v Kristu.
  Zajímavé je, že Saddám Husajn nebyl svržen, ale padl pod Ameriku a stal se jejím poslušným vazalem. A samozřejmě to bylo velké překvapení. Bylo jasné, kdo je silný, ten vládne.
  Čína poněkud zpomalila svůj vývoj. A také v něm mají lidé obavy, chtějí demokratické změny.
  Svět má samozřejmě stále problémy. Ale tak nějak jednodušší a klidnější. Zenon Poznyak, který nebyl zvolen na sedmé volební období, slíbil, že na jeho konci odejde a ustoupí mladým. Možná i žena. A to bylo všemi přijato pozitivně.
  A ministr zahraničních věcí Ruska po čtvrt století Vladimir Žirinovskij. Kdo velmi miluje, alespoň slovy Ameriku, lidská práva a západní hodnoty.
  
  NÁDHERNÝ SVĚT CARSKA RUSKO
  Admirál Makarov nezemřel... Dráha bitevní lodi Petropavlovsk se jen mírně posunula a legendární námořní velitel zůstal naživu. A loď nebyla poškozena.
  Jen o pár metrů loď minula doleva a jen taková maličkost najednou změnila osud říše i celé planety Země.
  Admirál Makarov pokračoval v intenzivním výcviku ruské eskadry a používání inovativních technik. Střelnice prošly, poškozené lodě byly obnoveny.
  Zde byla admirálovi nabídnuta zajímavá past. Vzhledem k tomu, že eskadra Toga celou dobu procházela stejnou cestou, bylo by možné na její cestě rozházet miny. Ve skutečné historii jeden torpédoborec rozmetal svazky min a dvě bitevní lodě se potopily. A pak celý tucet torpédoborců rozházel miny. A v důsledku toho byl tucet japonských lodí vyhozen do povětří.
  Nastala panika a ruská eskadra zaútočila na samuraje, kteří v panice bez rozdílu stříleli. A v důsledku toho potopila tucet dalších lodí. A samotný admirál Togo byl zajat. Síla Japonska na moři byla podkopána. Tím to ale neskončilo.
  Admirál Makarov pokračoval v pronásledování samurajů, dokud nepotopil všechny jejich lodě. A Japonsko bylo bezbranné. Její jednotky v Koreji byly poraženy a kapitulovány.
  Ale samuraj nechtěl mír. A v metropoli se vylodila carská armáda. A úžasný zázrak. Ukázalo se, že Kuropatkin není vůbec průměrný, ale schopný velitel. Porazil Japonce a zajal Mikado. V důsledku toho Rusko zcela zabralo zemi vycházejícího slunce. A pak se konalo referendum a Japonsko se stalo ruskou provincií. A Nicholas II přidal k jeho titulu - japonské mikádo.
  Mongolsko, Mandžusko, Korea se staly ruskými provinciemi. Královská armáda se výrazně rozrostla.
  Rusko uniklo recesi spojené s revolucí. A jeho ekonomika byla rozvinutější a armáda byla početná. Nebyly žádné nepokoje, žádná hloupá, zbytečná Státní duma. Carské Rusko mělo vlastní tanky, i když byly lehké, ale obratné. A silnější děla a více bajonetů, šavlí, kulometů. Jako dobrá zbraň se ukázala ruská inovace: vozík.
  Tankům se před válkou podařilo vstoupit do série a ovlivnily průběh války. Admirál Makarov byl stále naživu a zdráv. A velel ruské flotile rozbíjející Němce na moři.
  Válka začala v roce 1914 a od samého začátku probíhala pro carské Rusko úspěšně. Početně lepší ruské jednotky s lehkými tanky "Luna" -2 rozdrtily Němce. A šlo to bez přestávky. Kuropatkin porazil Německo, Brusilov porazil Rakousko-Uhersko. A válka skončila v prosinci dobytím Berlína.
  Turecko, kterému se také podařilo vstoupit do války, bylo poraženo. A carské Rusko suverénně zvítězilo.
  První světová válka byla vítězná a skutečným triumfem. Carské Rusko dostalo velká území. Klaipeda, Galicia, Poznaň, Krakovská oblast. Stejně tak království české, slovenské, maďarské. Rumunsko rozšířilo své území, ale stalo se ruským vazalem. Jugoslávie se také stala vazalem Ruska.
  Turecko bylo rozděleno a zmizelo z politické mapy světa. Malá Asie, sever a střed Iráku, sever Sýrie a Palestina se staly ruskými. To hlavní se ale vrátilo do Konstantinopole a úžin.
  Jak se císařská říše rozšiřovala?
  Ale to není vše. Rusko a Británie si také rozdělily Saúdskou Arábii. Poté Írán - střed a sever šel do Ruska. A pak Afghánistán.
  A to vedlo k rozdělení území.
  Ruské hospodářství za cara Nicholase II se rychle rozvíjelo. A ani Velká hospodářská krize v roce 1929 se Romanovské říše téměř nedotkla. A v roce 1932 Nicholas II, který využil skutečnosti, že Spojené státy byly velmi ekonomicky oslabeny, požadoval návrat Aljašky. Amerika odmítla. A 1. ledna 1933 začala válka mezi Ruskem a Spojenými státy.
  Kanada se postavila na stranu Ameriky. Tichomořské flotile velel hodný student admirála Makarova Kolčaka. Kdo se zahalil slávou.
  Ruské tanky byly nejlepší na světě, letadla byla nejsilnější. A flotila je nejdokonalejší. A plus také vrtulníky, které v té době byly pouze v Rusku.
  Všechno bylo s králem. A Amerika je upřímně slabá. Má málo tanků a ty jsou zastaralé. Letectví je slabé a zastaralé. A jen námořnictvo je víceméně početné. A válka šla od samého začátku v jedné bráně. Navíc v Rusku postavili železnici do samotné Čukotky. A nabídka se hodně zlepšila.
  Silnými nástupci Brusilova a Kuropatkina byli Děnikin, Kornilov, Wrangel, Krasnov a Kaleidin. Ukázali se jako silní vůdci.
  A ruské tanky neměly konkurenci a byly tak zaplavené. Američané měli málo tanků a i ty byly zastaralé a slabé. Letectví je také zastaralé a slabé. A jen námořnictvo je poměrně početné. Ale samozřejmě, jak kvalita, zkušenosti, tak školení personálu jsou horší než sovětské.
  Ano, a Kolchak je vynikající námořní velitel. A musím říct, že je to velmi cool.
  Sikorského vrtulníky jsou také extrémně silné a ničivé. A dělá to dojem.
  USA dlouho nevydržely. Něco málo přes půl roku. Ruská armáda je velmi silná a početná. Mimo jiné pod kontrolou carské říše je již velká část Číny. A to dalo velmi velkou velikost armády. A přebila kvantitu i kvalitu.
  Spojené státy se staly provincií Ruska, jako Kanada. A Ruská říše se stala mnohem silnější.
  A jeho ekonomický potenciál se stal ohromujícím a prvním na světě. Tady je síla.
  Pravda, existovalo i nacistické Německo. V roce 1937 Hitler anektoval Rakousko. A jeho impérium uzavřelo spojenectví s Itálií a Británií. I když s Francií byly neshody. Nicholas II byl náchylný k germanofilství. Ale Hitler byl škádlen na východ... Ale sám Fuhrer se mocného SSSR bál. A navrhl rozdělit kolonie Francie, Belgie, Británie a Holandsko. Mussolini také vyjádřil svou připravenost být spolu s Ruskem. A v důsledku toho vznikla koalice centrálních států.
  A tak 1. září 1939 Německo napadlo Francii, Belgii a Holandsko a s nimi i Británii. A carské Rusko zaútočilo na kolonie v Asii a dále do Afriky. Mussolini vstoupil do války později, po chvíli čekání. Carské Rusko úspěšně postupovalo a dobylo kolonie Britů v Asii a Pacifiku a také Francouze. V prvních dvou měsících byla dobyta Indie, jižní Írán a téměř celá Indo-Čína a většina majetku Britů a Francouzů na Středním východě. Královská armáda vstoupila do Egypta.
  Němci na své frontě obsadili většinu Belgie, část Holandska, částečně vklíněnou do Francie. Velkého úspěchu ale nedosáhli. Německo ještě nebylo řádně připraveno na válku. Nepřítel početně převyšoval vojáky a především personál a dělostřelectvo. A spojenci měli ještě více personálních divizí.
  Navíc úžasný plán, který byl ve skutečné historii realizován v roce 1940, nebyl vyvinut. A Němci postupovali staromódním způsobem a méně úspěšně.
  O měsíc později ruské jednotky dobyly vše v Asii a Pacifiku a vylodily se v Austrálii. Na jihu dobyli Střední východ. A také Egypt, invaze do Etiopie, Súdánu, Libye a tak dále.
  Němci postupovali, mírně uvízli v bojích s Francouzi. Pravda, vzali Brusel.
  Hitler se obrátil o pomoc na cara Mikuláše II. Souhlasil. Nejprve však Rusové dobyli Afriku. Zde je hlavním problémem terén, úsek komunikací, chybějící silnice. A to zasahovalo více než malé spojenecké jednotky.
  Rusové dobyli celou Afriku během tří měsíců a konečně byli schopni nastolit hegemonii.
  A pak již v březnu 1940 zahájily rusko-německé jednotky ofenzívu proti Paříži. Během měsíce a půl byla Francie napadena.
  A v srpnu 1940 následovalo vylodění v Británii... Londýn padl, za dva týdny byly dobyty Anglie a Wales.
  Válka skončila obsazením všech spojeneckých kolonií a panství a Británie. Rozdělení světa pominulo. Rusko dostalo téměř všechny spojenecké kolonie. Německo získalo zpět to, co bylo ztraceno v první světové válce, a hranice na západě roku 1914, stejně jako Namibie. Itálie přijala Etiopii a Tunisko. Belgie a Holandsko a Lucembursko byly zahrnuty do Třetí říše s určitou autonomií. Francie a Británie ztratily všechny své kolonie a uznaly nad sebou ruskou ochranu. Tak skončila válka.
  V lednu 1941 zemřel Nicholas II., který se zotavoval ve slávě více než čtyřicet šest let, a vešel do dějin jako největší ruský monarcha všech dob a národů. Jeho nástupcem se stal jeho syn Peter Alekseevič neboli Petr Čtvrtý ve věku devíti let. Pod ním samozřejmě vzniklo regentství.
  Rusko se stalo světovým hegemonem a jeho armáda je nesčetná. Již v roce 1943 letěl do vesmíru první ruský kosmonaut.
  A v roce 1949 Rusové letěli na Měsíc... Ale to je jen začátek vesmírného gongu. Všechno by bylo v pořádku, ale...
  Hitler neodolal a 20. dubna 1953 zaútočil na Rusko, čímž rozpoutal válku. Na jeho stranu mluvil Mussoliniho syn a také Franco a Salazar. A přestěhovali se do carského Ruska.
  Nyní má vnuk Nicholase II příležitost dokázat se a získat celosvětovou slávu.
  Němci se samozřejmě dokázali vklínit jen zpočátku. A pak ruské jednotky stáhly další síly a zahájily protiútok. Proběhla celkem úspěšná ofenzíva i Itálie. Mussolini Jr. se rychle rozpadl. V Africe byli Italové také rychle poraženi. V prvních dvou měsících carská armáda porazila Itálii a zajala všechny nepřátelské kolonie v Africe. A hodil Němce k Odře.
  Poté znovu ofenziva a v srpnu byl obsazen Berlín. A pak ofenzíva a začátkem listopadu 1953 byla Třetí říše plně obsazena. Hitlerovi se podařilo uprchnout do Argentiny. Byl ale pronásledován ruskými jednotkami. A v roce 1954 byla dobyta celá Latinská Amerika. Hitler byl nalezen v únoru 1955. Proběhl soud... A 20. dubna 1956 byl Fuhrer oběšen.
  Tak skončila tato nešťastná kariéra tyrana. Petr Čtvrtý se rozhodl sjednotit a zahrnout všechny země Ruské říše a sjednotit lidstvo. A taky se to hodně lidem líbilo.
  A tak se v roce 1970 zformovalo jediné impérium unitárního typu. Jedna velká země Rusko.
  A existuje proces vývoje sluneční soustavy a vesmíru. A vše se stává klidnějším a předvídatelnějším.
  A nyní, v roce 1975, jsou již ruští kosmonauti na Plutu. A všechny planety sluneční soustavy jsou dobyty.
  A pak lety do vesmíru a ke hvězdám. A tyto lety jsou velmi působivé.
  V roce 2000 začala první mezihvězdná expedice. A o deset let později odletěli na první planetu Sirius.
  A v roce 2022 byla na hvězdné lodi poprvé překonána rychlost světla. A to je skvělé.
  Do roku 2500 lidstvo zalidnilo galaxii.
  V roce 3000 se lidé dostali na okraj vesmíru.
  Do roku 4000 byly jednotlivé řeky času otevřeny a dostaly klíč k nesmrtelnosti a vzkříšení mrtvých.
  Do roku 5000 se naučili vytvářet vesmíry a podřídili si všechny základní fyzikální zákony.
  Do roku 10 000 lidé vzkřísili všechny mrtvé a zcela ovládli tajemství vesmíru a stali se téměř všemocnými a vytvořili vesmíry. Mezi vzkříšenými byl i Adolf Hitler. Byl poslán do vězení na převýchovu.
  Do roku 20 000 ovládnou hypermegaverse lidé demiurgové. Jsou hyper-všemocné a naprosto šťastné. Všichni lidé nejenže vstávají z mrtvých, ale vůbec nikdy nezemřeli. Dosáhl absolutní nesmrtelnosti. Všechna přání jsou splněna. A vůbec - všechno je tak úžasné, že možnosti pro všechny lidi jsou téměř neomezené!
  
  HITLERŮV SEN OPĚT MĚNÍ HISTORII PLANETY ZEMĚ
  Američtí vojáci byli vytlačeni z Hondurasu koncem února a začátkem března. Boje se přesunuly na jih Mexika. Slavné čtyři dívky změnily tank na nejnovější modifikaci E-50. Auto je opravdu ultramoderní, ovládané joysticky, na 65 tun relativně lehké s motorem o výkonu 1550 koní.
  Čelní pancíř je 250 mm, boční 170 mm, a to i při výrazném sklonu. Ale kvůli tomu jsou dívky v nádrži trochu stísněné. Není to tu tak pohodlné jako v "Tigrovi" -2, takže auto zhuštěné a hlavně rozložení. Nyní ale tank nemohou americké tanky prorazit, a to ani při střelbě do boku na blízko. Taková ochrana je schopna odolat výstřelu IS-2.
  Holky jsou spokojené a auto jede celkem rychle. Gerda, stisknouc tlačítka na joysticku, říká:
  - Tohle je stroj! Opravdu mistrovské dílo!
  Charlotte odpovídá:
  - Boky jsou velmi šikmé a poklop úzký, není téměř žádný vršek. Takovým strojem nemůžete prorazit, ale není to pohodlné!
  Gerda nadšeně poznamenala:
  -Ale efektivní! A zcela neprostupné!
  Magda odpověděla s úsměvem:
  - Jak vidíme, Bůh sponzoruje Německo!
  Christina se zachichotala a odpověděla:
  - Sami vyhráváme! A to je podstata naší strategie!
  Gerda nadšeně poznamenala:
  - Až donedávna se nám tank "Lion" zdál jako hranice dokonalosti. A nyní je vůz o pětadvacet tun lehčí, "Lva" překonává jak výzbrojí a pancéřováním, tak především jízdními výkony. Takže Amerika nás nemůže zlomit!
  Charlotte se zasmála a řekla:
  - Nezlom to! Všechny je zlomíme!
  Zde se před Magdou objevil "Sherman". Dívka vyslala projektil přímo na cíl. Rozbil auto.
  Přesto je třeba přiznat, že Američané ve stavbě tanků znatelně zaostávají. "Sherman" zjevně v bitvách netahá a "Pershing" je jen o málo lepší. Pershingy se navíc v sérii objevily teprve na začátku pětačtyřicátého roku a svými parametry jsou podobné ranému modelu Panther. E-50 udeří Američany na vzdálenost větší než pět kilometrů.
  Dívky jsou velmi hrdé na takovou převahu svých zbraní. A pískají písně.
  Magda znovu vystřelí, prorazí, tentokrát stíněným Shermanem, a zacvrliká:
  - Rozptýlil míč a vyrazil tryskem!
  Ani obrazovky "Sherman" nepomohly. Německý tank jede sám. Drtí pěšáky housenkami. Dívky pískají písně na harmoniku. Stříkající krev pod válečky. Tank se pohybuje dostatečně rychle a jeho dráhy jsou pokročilejší a průjezdnější, přičemž jsou relativně lehké.
  Děvčata pískají... Gerda poznamenává:
  - Mexiko je poslední zemí na cestě do USA. Už jsme získali tolik různých hlavních měst. A tolik zemí dobylo! První dobývání jsme zahájili z Rakouska a nyní se přesouváme do Mexico City! Naše vojenská společnost je slavná společnost!
  Christina logicky odpověděla:
  - V první řadě jsme nad soupeři v organizaci. Malá země je Německo. Němci jsou nejdisciplinovanější a nejorganizovanější lidé na světě. Plus totalitní nacionálně socialistický režim. Což nám také přidalo na síle a organizaci. - Dívka přejela bosou nohou po slitinovém bočním pancíři trupu a pokračovala. - Pak skvělý talent našich generálů a především Hitlera. Rozbili jsme soupeře kousek po kousku. A pak dostali nejlepší technologii na světě. Takže teď máme před sebou triumf! A Třetí říše otevírá svá křídla nad světem!
  Charlotte racionálně poznamenala:
  - Nejhorší byla zima ve dvaačtyřiceti. Byli jsme poraženi v Africe a u Moskvy. Opustili Tikhvin a Rostov na Donu. A dokonce i Charkov byl zajat Sověty. A Spojené státy vstoupily do války proti nám. Tehdy se zdálo: že misky vah se nepřehouply v náš prospěch a před námi se rýsovala propast. Jaro nám ale přineslo nová vítězství. A od té doby jde všechno v náš prospěch!
  Magda vystřelila. Sestřelil americkou zbraň a cvrlikal:
  - Ale přesto, bez zásahu vyšších mocností by naše armáda nebyla schopna dosáhnout takového úspěchu! Porazte nadřazené nepřátele! Toto je ruka Boží!
  
  Gerda se zasmála a odpověděla:
  - Souhlasím, že Boží! Ale ne Bůh: Abraham, Izák a Jákob! A zjevně árijský, jediný a všemohoucí Bůh! Ten, kdo stvořil vesmír a zvolil si Němce za svůj lid!
  Charlotte přikývla a potvrdila:
  - Rozhodně! Bůh Izáka není náš Bůh! A kdyby byli Židé skutečně Božím lidem, nevyhráli bychom! A pokud ano, pak je vaše Bible Magda lež! A je čas, abyste opustili křesťanství ve prospěch árijského monoteismu!
  Charlottina slova zněla jako střelba z kulometu.
  Christina dodala:
  - A vypadá to jako zrada, být křesťanem. Nakonec se ukázalo, že jste pro pacifismus - udeřili vás do pravé tváře, otočte se doleva!
  Gerda uznala za vhodné dodat:
  -A vy si myslíte, že spasení je od Židů! A to je obecně - podobné zradě!
  Magda nesměle namítla:
  - Nemyslím si! Můj názor Bůh je jeden! A ne židovský a ne árijský!
  zakřičela Charlotte.
  -Jak to, že to není árijský! Pouze árijský a ne méně!
  Gerda smířlivě dodala:
  A také technologie! kde jsme začali? V září 1939 měli pouze šest tankových divizí. A téměř všechny tanky jsou lehké, méně než dvacet tun. Sám teď nevím, kolik máme divizí, ale jezdíme na nejlepším tanku na světě. Naše vozidlo nemá obdoby ve výzbroji, pancéřování, jízdních výkonech a přitom neohromí ani hmotností.
  Pamatuji si testy prvního "Tygra", tehdy v den Hitlerových narozenin 20. dubna 1042.
  Dívka se odmlčela a nadechla se a pokračovala.
  - Pak už byl "Tiger" nejlepším tankem na světě. Jeho jízdní projevy ale nelze považovat za uspokojivé. Ale na druhou stranu zbraň dobře bojovala a brnění se pro tu chvíli docela hodilo. A samotný tank se dobře otáčel, což kompenzovalo nízkou rychlost otáčení věže!
  A ve čtyřicátém roce jsme byli jako tanky a jejich počty horší než Francie a Británie. Ale vyhráli! V jednačtyřicátém roce měl SSSR lepší tanky T-34 a KV než naše a několikanásobně více vozidel! Ale i tak jsme vyhráli! A morálka je technologie a rozum! A na duchu záleží!
  Christina poznamenala a třela si holou patu o pedál:
  - Pokud jsme vyhráli s nejhoršími tanky, vyhrajeme teď! Samozřejmě nás zpočátku bylo méně než nepřátel. Teď jsme shromáždili hordu! Co nám může zabránit ve výhře?
  Gerda odpověděla s úsměvem:
  - Myslím, že hlavní potíže jsou za námi! Už máme dokonce i čísla
  Nadváha. Nemyslím si, že se společnost proti USA dostane do problémů.
  Charlotte logicky poznamenala:
  - Nevěřím, že Amerika proti nám něco má! Její Sherman je jen potrava pro děla a její Pershing je jen o trochu lepší. Zatímco proti našemu tanku nemají žádné zbraně!
  Gerda uznala za vhodné dodat:
  - A v proudových letadlech nemají čím krýt naše sokoly. Navíc máme tolik otroků a v počtu nejsme nižší než Yankeeové!
  Christina s tím souhlasila:
  - Máme vybavení - celá Evropa a část SSSR. A dělníci - půlka světa! Převedli jsme naše továrny na třísměnný provoz a stavíme nové továrny! Američané nám kvůli počtu nebudou schopni dát asymetrickou odpověď. Tolik rukou triviálně nemají!
  Charlotte se zachichotala, posunula koleno do křesla a zavrčela:
  Nebudou symetrické! - Dívka vystřelila na "Grant" a dodala. - A pokud se začne vyrábět vybavení, pak pouze pro sběr bojových skóre námi!
  Magda nesměle poznamenala:
  - Ale když život ... To znamená, že život učí, že není nutné se v rozhodující chvíli uvolnit!
  Gerda s tím souhlasila, otočila pákou holými prsty a zamumlala:
  "A zůstaneme bdělí až do konce!"
  Charlotte si natáhla úlevný břišní sval a připomněla:
  - Ušli jsme dlouhou cestu... Od skromného T-1 k obří E-200. A to jsou samozřejmě milníky hrdinské kampaně! Stejně tak náš tank nikdy nepůjde na kov!
  Nakonec dívky narazily na tucet amerických tanků. Osm Shermanů, dva Granty a dva Pershingy. Poslední vůz měl nižší siluetu a není tak nápadný. Dostat se do vysoké nádrže je jednodušší. Dívky se střídaly ve střelbě. Všechny jsou ostré a mají skvělou odezvu. Zocelený a vycvičený. Prošel významnou částí druhé světové války a navštívil různé země světa. Jsou to opravdu prvotřídní dívky.
  A jako první vybuchli Shermanové. A vzdálenost je více než pět kilometrů. Američané stále nemohou získat své auto.
  Střelba, Gerda poznamenala:
  - Máme nejlepší zbraň! Probíjí vše z dálky skutečné bitvy a poměrně velké zásoby granátů. Zde 128 mm bude horší.
  Magda s tím souhlasila. Dívka vystřelila a rozbila Shermana a řekla:
  - Zásoba nábojů pro tuto ráži je nižší. Ale v zásadě 88mm zbraně nejsou v zásadě špatné!
  Charlotte vystřelila a zasáhla:
  - Dívám se na co!
  Gerda drsně vyštěkla:
  - A tento "Sherman" a "Panther" zaberou. Myslím, že 75mm pistole s dlouhým kufrem je mohla ztenčit!
  Christina vystřelila bosou nohou a zavrčela:
  - Ano, a zásoba granátů by byla vyšší!
  Magda také vystřelila a stiskla joystick holými prsty. Poslední osel "Sherman". Další rána byla přenesena na Grands. Tento tank je již tak zastaralý a ještě hůře pancéřovaný než Sherman. Amerika však měla zpočátku mnohem horší tanky než Německo. Ve čtyřicátém roce měly Spojené státy jen 502 tanků a i tehdy byly mnohé zastaralé. Ale už v jednačtyřicátém roce vyrobili Američané více než tři tisíce tanků. A pak tu byl Sherman. Co lze o tomto voze říci? Pokud jde o čelní pancíř, dokonce mírně překonal T-34-76 a byl o něco horší v ničivé síle zbraně. Ano a v jízdních výkonech. Ale na druhou stranu optika a viditelnost jsou mnohem lepší než ty sovětské.
  Pak se již ve čtyřicátém čtvrtém roce objevil Sherman M 4. Tank je pancéřováním a výzbrojí srovnatelný s T-34-85 a poněkud horší než jednoduchý Panther a docela výrazně Panther -2. Ještě později se objevila světluška "Sherman" s delší hlavní 17librovou zbraní. Tento tank byl ve výzbroji lepší než sovětský T-34-85, ale nebyl příliš masivní.
  Nechyběla ani stínící modifikace Sherman s horšími jízdními vlastnostmi, těžší, ale s pancířem 152 mm. Ale také ne nejmasivnější. Němci zatím narazili pouze na standardní M4.
  Ale nyní jsou "Grands" hotové a nyní relativně nový tank Pershing.
  Gerda navrhla:
  - Pojďme se trochu přiblížit. Toto monstrum může mít silnější brnění!
  Charlotte se opovržlivě zašklebila.
  - Neboj se! Má pouhých 102 milimetrů. Auto váží dvaačtyřicet tun, ale Sherman po něm zůstal silný!
  Gerda se zachichotala a navrhla:
  -Tak pojďme střílet!
  Magda natáhla svou vytesanou bosou nohu. Kolik různých ostrých, ostrých kamenů, horkého písku pouští, trnů džungle, sněhu Ruska poznalo její holé, elastické, půvabné podrážky. Přitiskla dlouhé hladké prsty s perleťovými nehty na tlačítko joysticku.
  A vypálil pancéřový projektil s uranovým jádrem. A s úsměvem zaštěbetala:
  - Ať je ti světlo!
  Kanón ráže 105 mm má obrovský ničivý účinek. A "Pershing" přišel o polovinu věže.
  Gerda zavrtěla vysokými pevnými ňadry a poznamenala:
  - Bohužel, "Tiger" to nemohl udělat! Chyběla mu úderná síla! Ale pořád je to lepší než Sherman.
  Magda skepticky poznamenala:
  - Sledování čeho. Pokud jsou obrazovky zavěšeny na "Firefly", pak to nebude horší než "Tiger", ještě lépe chráněné v čele!
  Gerda vztekle zavrtěla hlavou. Střílel na tank. A na závěr posledního "Pershinga" dodal:
  - Náš "Tiger" je stále dražší, všechny ty západní exotiky a ruské zvrácenosti. Věřím v naše vítězství i s tanky T-4, budiž!
  Dvanáct aut, děvčata cvakala jako semínka. Ani se po nich nestřílelo. Bolestně velká vzdálenost pro americké zbraně.
  Dívky jdou a smějí se. Dobré pro ně.
  Charlotte opět začíná známou hurdisku:
  -Ne, Magdo! Měli byste se jednou provždy vzdát křesťanství. Jinak z tebe bude potenciální zrádce!
  Zlatovlasá dívka odpověděla:
  - Ne! Jsem oddán Třetí říši, ale nezřeknu se ani Ježíše Krista!
  Gerda plácla svou krásnou, svalnatou nohou na brnění holou podrážkou a poznamenala:
  "Ale Kristus nesmí být zapřen!" Jen musíme uznat, že to byl Němec v těle, a ne Žid, a všechno bude v pořádku!
  Magda odpověděla s úsměvem:
  - Němec... Ale co svědectví Bible?
  Gerda řekla tvrdě:
  - Tak ty Bible! Pokud existuje hlavní kavárna!
  Magda zavrtěla hlavou.
  - Mein Kaf není Boží zjevení. A práce jednoho člověka, dokonce vynikajícího! Věřím v to, co pochází od Boha!
  Potom všichni válečníci sborově zakřičeli:
  - Náš Bůh je Adolf Hitler!
  Magda statečně odpověděla:
  - Ale nebyl to Hitler, kdo dobyl a stvořil vesmír!
  Gerda vztekle bouchla kulatým podpatkem do brnění a prohlásila:
  - A o tom už se u nás nemluví! Kdo stvořil vesmír, ukáže čas!
  Charlotte navrhla:
  - Pojďme si dívky raději položit otázku - co budeme dělat po válce?
  Christina se usmála a navrhla:
  -Jdeme na věc! To je to nejlepší, co můžeme udělat!
  Gerda souhlasně přikývla se svou sněhobílou hlavou:
  - Samozřejmě, v podnikání! Nebo možná budeme hrát ve filmech?
  Magda se usmála a navrhla:
  - A co? To je dobré pokračování kariéry! Koneckonců, filmy jsou skvělé!
  Gerda se zazubila, přejela rukou po svém reliéfním lisu a poznamenala:
  - A koho bys hrál? Angel co?
  Magda s malátným pohledem řekla:
  - Proč ne? Protože mám správný pohled. Řekl bych o Ježíši Kristu všem věřícím! To by byl zachránce!
  Gerda negativně zavrtěla hlavou a vysvětlila:
  - V novém árijském náboženství neexistuje nic takového jako spása. Ve skutečnosti je podstatou příkazu Árijci sloužit Říši. A zbytek - poslechněte Árijce! Takže se nezachraňujeme, ale vládneme!
  Christina je měděná, ale s příměsí žlutých vlasů, potvrdila:
  - Ano, vládneme a dobýváme! V tomto světě jsme v jednotkách Třetí říše. V tom budeme mít vlastní armádu. A podmaníme si další vesmíry. Všechno na tomto světě je relativní... Myslím, že bude válka, hody a panství! Kombinace užívání si světa a vzrušující válečné hry!
  Charlotte je dívka s měděně zrzavými vlasy, souhlasně přikývla.
  - Rozhodně! Neboť skutečně poklidný život je nudný... Jsme tak zvyklí bojovat, že se to pro nás stalo chlebem!
  Gerda opravila svého partnera:
  - Spíše dokonce vzduch! Nebo voda smíchaná se sladkým vínem!
  Magda smutně řekla:
  - Škoda... Občas mě zaplaví vlna lítosti. Zabíjet ostatní je přece špatné. Způsobujeme bolest a utrpení! Co, děti bez otce!
  Gerda zavrtěla hlavou a poznamenala:
  Všichni jsme ohroženi! Ale uklidněte se! Člověk je stále smrtelný! A když se nad tím zamyslíte, je to skutečně významných třicet nebo čtyřicet let v měřítku věčnosti? A věčný život!
  Magda odpověděla s povzdechem:
  - No, když se podíváte filozoficky, tak to tak je... Ale popravdě, tohle to malým dětem nijak neulehčuje!
  Charlotte pohodila svými měděně červenými vlasy a zasyčela:
  - Představte si, že jsou podlidé! Jen zvířata a budete se cítit lépe!
  Magda setřásla slzu z řas a odpověděla:
  - Ale po tom všem a zvířatech je to škoda! Oh... v jakém světě to žijeme! Všechno je prostě nemilosrdné! A smrt vládne!
  Charlotte mluvila důrazně a za pochodu skládala:
  Nechte řeky krve
  plynoucí na zemi,
  Nechte je sténat bolestí -
  Požáry všude!
  A nech zlo umřít
  Zuřivý míč vládne,
  Všichni zemřete
  Satan tě volá k odpovědnosti!
  Nechte vichřici pohltit
  Tok lidských těl...
  Planeta trpí
  Vládne chaos!
  Gerda přerušila jeho partnera a zakryla si šarlatová ústa holou nohou. Blonďatý terminátor zvolal:
  - No, proč tak pesimistický! Tady válka skončí a planeta rozkvete jako zahrada. Myslím, že jich pár zbylo. Amerika je dalších šest měsíců, no, největší rok. Pak přidáme Rusko a zůstane pouze Japonsko. Ale to je pro nás krátkodobé. Maximálně za tři roky přestanou všechny války... A lidé se už nikdy nebudou zabíjet!
  Christina upřesnila:
  - V každém případě, ve válce... Myslím, že přijde čas a velmi brzy, kdy na světě zůstane jen jedna říše. A pak v žádném případě nebudou žádné války. A myslím, že díky rozvoji zemědělství a ideální německé organizaci za pár let zmizí i hlad. Pak se postaví bydlení pro všechny. - Dívka s měděně žlutými vlasy a svalnatou, štíhlou postavou s dokonalými proporcemi mluvila s nadšením. "Pak se vyvine medicína a nemoci budou vymýceny." Poletíme do vesmíru, usadíme se v různých světech. Přemožme stáří. Všichni lidé budou mladí a krásní, jako báječní elfové. Nebo nás možná čekají nové války ve vesmíru. Takový hvězdný s třírukými mimozemšťany. A budeme směle bojovat za myšlenky fašismu v celém vesmíru!
  Charlotte se zářivým úsměvem na rtech zpívala:
  - Budeme bojovat za světlé zítřky... Pojďme se políbit!
  Magda se již vyjádřila optimističtěji:
  - Ale takhle je to lepší! Ne věčné války, ale pokojné stvoření!
  V tu chvíli auto přejelo minu. Tank se otřásl. Válec praskl a auto trochu zpomalilo. Gerda zavolala rádiem opravný tým. Poškození nepřipravilo tank o jízdní výkon, ale poněkud snížilo jeho rychlost. Proto musí být válec rychle vyměněn. Zde je umístění zavěšení jiné - vhodnější pro opravu než rozložené pořadí charakteristické pro "Tygry" a "Pantery".
  Dívky se navíc rády vyhřívaly v džungli. Proč se nekoupat v řece. Nádrž je samozřejmě horká, ani klimatizace to nezvládne. Je tu ještě jih Mexika - tropy a v březnu je docela horko. Ale obecně je počasí nebeské.
  Nedaleko byla řeka a dívky se do ní ponořily. Krokodýlů se bát nemusíte. Probíhá zde válka a všichni živí tvorové už dávno utekli. Voda je teplá a příjemná na koupání. Dívky plavaly a Gerda obdivovala břehy džungle a všimla si:
  -Přesto náš svět nepostrádá kouzlo! Asi by bylo dobré stát se nesmrtelným jako horolezec a žít společně s lidstvem a sledovat jeho vývoj. A letět vesmírem!
  Cristina přikývla a řekla vážně:
  - Ráj bez hříchu, extrémně nudný ... V kasinu není štěstí prohrát, ale ještě lepší je vyhrát nebo lovit. Ano, válka je návyková...
  Charlotte navrhla:
  - Myslím, že brzy vymyslí hry, které lze zobrazit na obrazovce - taková je armáda!
  Magda s úsměvem poznamenala:
  - Měl bys všechno zničit!
  Christina to vzala a zazpívala:
  - Destrukce je vášeň... Bez ohledu na druh síly!
  Gerda, sípající a funící, zpívala:
  - Chci před sebou vidět prázdnotu! V něm postavím svůj hrad, můj sen!
  Charlotte se zachichotala a navrhla:
  - Ne, určitě je skvělé bojovat! Ale ještě lepší je vyhrát!
  Christina z plných plic zvolala:
  - Sama pravá ruka nebes pomáhá Německu. Naše árijská víra, náš jedinečný monoteismus! A co nás nezabije, to nás posílí!
  Gerda šplouchla vodu a odpověděla:
  - Ano, stali jsme se silnějšími! Škoda, že jsme zrovna narazili na protitankovou minu.
  Christina zamyšleně řekla:
  - A jak chránit housenky?
  Gerda pokrčila svalnatými rameny.
  - Nevím...
  Charlotte racionálně poznamenala:
  - Jsou chráněny před granáty se štíty a před minami ... Pokud nejsou vyrobeny ze silnějšího, aby nepraskli!
  Gerda zavrtěla hlavou.
  - Pak dojde vlivem nárůstu hmotnosti k poklesu jízdního výkonu. To by tank letěl!
  Magda potvrdila:
  - A je to! Aby se tank vznesl do vzduchu a nespadl! A vyvinutá rychlost pět set mil za hodinu!
  Charlotte, šplouchající, oznámila informaci:
  - Slyšel jsem, že naše flotila má speciální lodě, které trochu létají, aniž by se dotýkaly vody! A vyvinou rychlost šroubové stíhačky a mohou přepravovat vojáky a také získat nadvládu na moři! Takové letectví na moři nás učiní neporazitelnými!
  Gerda opravila svého partnera:
  - A už jsme neporazitelní! Díky tomu budeme - super neporazitelní!
  Charlotte se otočila na záda, kopla do vzduchu holýma, otesanýma nohama a zavrčela:
  - Když jsme jednotní, jsme neporazitelní! Jsme árijské dívky, zabijáci v našich srdcích!
  A kráska se ponořila hlouběji do vody. Šel trochu hlouběji. Plácla své přátele na holé paty a vynořila se. Spustila fontánu vody a vrčela:
  - Jaké dobré jaro v tropech! Voda je jako napařené mléko!
  Gerda vtipně zpívala:
  - Afrika je hrozná ano, ano, ano .... Afrika je nebezpečná, ano, ano, ano! Nechoďte holky do Afriky na procházku!
  Krásky se zasmály. Kluziště již bylo změněno - opravárenské týmy jsou na tom nejlépe. A děvčata ze všech stran skákala do nádrže. Silueta E-50 je poměrně nízká a auto samotné není příliš nápadné. Válečnice zapnuly motor s plynovou turbínou a během několika sekund nabraly rychlost.
  Charlotte, zkušená tankistka, poznamenala:
  - Přesto je motor s plynovou turbínou mnohem lepší než naftový. Je kompaktnější a nádrž rychleji zrychluje. Naše auto má úžasnou manévrovatelnost!
  Gerda vtipně zpívala:
  - Byl nedbalý a naivní, dívky měly holý mladý vzhled... Všechno kolem vypadalo úžasně - před třemi sty lety!
  Christina nadšeně poznamenala:
  - Ne! Náš velitel zasahuje se smyslem pro humor... I když se skutečně zdá, že od začátku války uplynula staletí... - Dívka si přejela rukou po vysokém, elastickém hrudníku a pokračovala. - Přitom se občas přistihnete, že máte pocit, jako by to bylo včera! Ach, vždyť životy lidí jsou krátké a jaksi procházejí bez povšimnutí!
  Gerda zuřivě poznamenala:
  Ale nejsme staří, že? Jsme plní síly a energie! A naše cesta od vítězství k
  Vítězství!
  Magda obložila kulometnou věž, zbourala americkou celu a zavrčela:
  - Ano, věřím v naše vítězství... Zvlášť teď, když máme všechny trumfy. Ale nestavme vůz před koně!
  Gerda si s povzdechem vzpomněla:
  - Alberte... Ten kluk mi chybí... Je zvláštní zamilovat se do spratka, i když je vysoký, s postavou Apolla!
  Charlotte logicky poznamenala:
  Albert se mi taky líbil. Má zvláštní krásu. A obecně, teenageři, když jejich fyziognomie ještě nejsou pokryty vousy a jejich obličejové rysy ještě nedokončily svou formaci, se vyznačují zvláštním kouzlem. A hlavně ještě nejsou tak obchodníci, milují vás, ne vaše peníze!
  Christina racionálně poznamenala:
  - Všechny čtyři jsme tak krásné, že muži milují především naše těla. A kolik máme, to už je náš příjem!
  Gerda logicky řekla:
  - Být ženou je jednodušší! Zavolejte psa a on skočí do postele. Alespoň dokud jsi mladý. Nikdy nebudeš bez muže. Je snadné je přilákat. Ale muž, aby mohl uložit ženu do postele, by se měl snažit ....
  Charlotte sarkasticky odpověděla:
  - Koneckonců ne ty... Nejsme příliš nároční!
  Gerda záporně zavrtěla hlavou.
  - Takhle určitě ne! Miluji mladé, pohledné, křivé muže. A s nikým nechodím do postele. Zpravidla volím sportovně stavěné. Některé s břichem, ani generál mě neláká. A můžeme si vybrat!
  Charlotte se zachichotala a poznamenala:
  - Tady je prostitutka na panelu, nemusíte si vybírat. A břicha bude sloužit, a plešatý, a starý ... To je samozřejmě mínus její profese!
  Gerda vážně odpověděla:
  - Můžete jít do nevěstince vojáka... Pak budou všichni vaši klienti mladí a štíhlí. A pestrost a více či méně atraktivní... Například pohledného muže nikdy neodmítnu!
  Christina se zachichotala a zavrčela:
  - Ano... Rozmanitost se zapne! Sex vyžaduje různá jídla a koření. Jsme mladé ženy a milujeme mladé... Chceme sportovní partnery se svalnatými těly. A někdo se musí vypořádat s nepříliš hezkými muži. S těmito ženami můžete jen soucítit!
  Charlotte zpívala s úzkostí:
  - Krása promění člověka v otroka ... A po smrti, věř, že nenajdu mír, dám svou duši ďáblu na noc s tebou!
  Magda vystřelila na americkou samohybnou pistoli "Witch" a zaštěbetala:
  - To je hřích, jaký je ten náš sex mimo manželství... Je lepší opustit chlípné myšlenky!
  Charlotte naštvaně odpověděla:
  - A ty jsi sténal z orgasmů o nic horšího než my... Takže bys neměl pěstovat pokryteckou sestru.
  Gerda zavrtěla vysokými pevnými ňadry a poznamenala:
  - Bohužel, "Tiger" to nemohl udělat! Chyběla mu úderná síla! Ale pořád je to lepší než Sherman.
  Magda skepticky poznamenala:
  - Sledování čeho. Pokud jsou obrazovky zavěšeny na "Firefly", pak to nebude horší než "Tiger", ještě lépe chráněné v čele!
  Gerda vztekle zavrtěla hlavou. Střílel na tank. A na závěr posledního "Pershinga" dodal:
  - Náš "Tiger" je stále dražší, všechny ty západní exotiky a ruské zvrácenosti. Věřím v naše vítězství i s tanky T-4, budiž!
  Dvanáct aut, děvčata cvakala jako semínka. Ani se po nich nestřílelo. Bolestně velká vzdálenost pro americké zbraně.
  Dívky jdou a smějí se. Dobré pro ně.
  Charlotte opět začíná známou hurdisku:
  -Ne, Magdo! Měli byste se jednou provždy vzdát křesťanství. Jinak z tebe bude potenciální zrádce!
  Zlatovlasá dívka odpověděla:
  - Ne! Jsem oddán Třetí říši, ale nezřeknu se ani Ježíše Krista!
  Gerda plácla svou krásnou, svalnatou nohou na brnění holou podrážkou a poznamenala:
  "Ale Kristus nesmí být zapřen!" Jen musíme uznat, že to byl Němec v těle, a ne Žid, a všechno bude v pořádku!
  Magda odpověděla s úsměvem:
  - Němec... Ale co svědectví Bible?
  Gerda řekla tvrdě:
  - Tak ty Bible! Pokud existuje hlavní kavárna!
  Magda zavrtěla hlavou.
  - Mein Kaf není Boží zjevení. A práce jednoho člověka, dokonce vynikajícího! Věřím v to, co pochází od Boha!
  Potom všichni válečníci sborově zakřičeli:
  - Náš Bůh je Adolf Hitler!
  Magda statečně odpověděla:
  - Ale nebyl to Hitler, kdo dobyl a stvořil vesmír!
  Gerda vztekle bouchla kulatým podpatkem do brnění a prohlásila:
  - A o tom už se u nás nemluví! Kdo stvořil vesmír, ukáže čas!
  Charlotte navrhla:
  - Pojďme si dívky raději položit otázku - co budeme dělat po válce?
  Christina se usmála a navrhla:
  -Jdeme na věc! To je to nejlepší, co můžeme udělat!
  Gerda souhlasně přikývla se svou sněhobílou hlavou:
  - Samozřejmě, v podnikání! Nebo možná budeme hrát ve filmech?
  Magda se usmála a navrhla:
  - A co? To je dobré pokračování kariéry! Koneckonců, filmy jsou skvělé!
  Gerda se zazubila, přejela rukou po svém reliéfním lisu a poznamenala:
  - A koho bys hrál? Angel co?
  Magda s malátným pohledem řekla:
  - Proč ne? Protože mám správný pohled. Řekl bych o Ježíši Kristu všem věřícím! To by byl zachránce!
  Gerda negativně zavrtěla hlavou a vysvětlila:
  - V novém árijském náboženství neexistuje nic takového jako spása. Ve skutečnosti je podstatou příkazu Árijci sloužit Říši. A zbytek - poslechněte Árijce! Takže se nezachraňujeme, ale vládneme!
  Christina je měděná, ale s příměsí žlutých vlasů, potvrdila:
  - Ano, vládneme a dobýváme! V tomto světě jsme v jednotkách Třetí říše. V tom budeme mít vlastní armádu. A podmaníme si další vesmíry. Všechno na tomto světě je relativní... Myslím, že bude válka, hody a panství! Kombinace užívání si světa a vzrušující válečné hry!
  Charlotte je dívka s měděně zrzavými vlasy, souhlasně přikývla.
  - Rozhodně! Neboť skutečně poklidný život je nudný... Jsme tak zvyklí bojovat, že se to pro nás stalo chlebem!
  Gerda opravila svého partnera:
  - Spíše dokonce vzduch! Nebo voda smíchaná se sladkým vínem!
  Magda smutně řekla:
  - Škoda... Občas mě zaplaví vlna lítosti. Zabíjet ostatní je přece špatné. Způsobujeme bolest a utrpení! Co, děti bez otce!
  Gerda zavrtěla hlavou a poznamenala:
  Všichni jsme ohroženi! Ale uklidněte se! Člověk je stále smrtelný! A když se nad tím zamyslíte, je to skutečně významných třicet nebo čtyřicet let v měřítku věčnosti? A věčný život!
  Magda odpověděla s povzdechem:
  - No, když se podíváte filozoficky, tak to tak je... Ale popravdě, tohle to malým dětem nijak neulehčuje!
  Charlotte pohodila svými měděně červenými vlasy a zasyčela:
  - Představte si, že jsou podlidé! Jen zvířata a budete se cítit lépe!
  Magda setřásla slzu z řas a odpověděla:
  - Ale po tom všem a zvířatech je to škoda! Oh... v jakém světě to žijeme! Všechno je prostě nemilosrdné! A smrt vládne!
  Charlotte mluvila důrazně a za pochodu skládala:
  Nechte řeky krve
  plynoucí na zemi,
  Nechte je sténat bolestí -
  Požáry všude!
  A nech zlo umřít
  Zuřivý míč vládne,
  Všichni zemřete
  Satan tě volá k odpovědnosti!
  Nechte vichřici pohltit
  Tok lidských těl...
  Planeta trpí
  Vládne chaos!
  Gerda přerušila jeho partnera a zakryla si šarlatová ústa holou nohou. Blonďatý terminátor zvolal:
  - No, proč tak pesimistický! Tady válka skončí a planeta rozkvete jako zahrada. Myslím, že jich pár zbylo. Ameriko, tohle je dalších šest měsíců, no, největší rok. Pak přidáme Rusko a zůstane pouze Japonsko. Ale to je pro nás krátkodobé. Maximálně za tři roky přestanou všechny války... A lidé se už nikdy nebudou zabíjet!
  Christina upřesnila:
  - V každém případě, ve válce... Myslím, že přijde čas a velmi brzy, kdy na světě zůstane jen jedna říše. A pak v žádném případě nebudou žádné války. A myslím, že díky rozvoji zemědělství a ideální německé organizaci za pár let zmizí i hlad. Pak se postaví bydlení pro všechny. - Dívka s měděně žlutými vlasy a svalnatou, štíhlou postavou s dokonalými proporcemi mluvila s nadšením. "Pak se vyvine medicína a nemoci budou vymýceny." Poletíme do vesmíru, usadíme se v různých světech. Přemožme stáří. Všichni lidé budou mladí a krásní, jako báječní elfové. Nebo nás možná čekají nové války ve vesmíru. Takový hvězdný s třírukými mimozemšťany. A budeme směle bojovat za myšlenky fašismu v celém vesmíru!
  Charlotte se zářivým úsměvem na rtech zpívala:
  - Budeme bojovat za světlé zítřky... Pojďme se políbit!
  Magda se již vyjádřila optimističtěji:
  - Ale takhle je to lepší! Ne věčné války, ale pokojné stvoření!
  V tu chvíli auto přejelo minu. Tank se otřásl. Válec praskl a auto trochu zpomalilo. Gerda zavolala rádiem opravný tým. Poškození nepřipravilo tank o jízdní výkon, ale poněkud snížilo jeho rychlost. Proto musí být válec rychle vyměněn. Zde je umístění zavěšení jiné - vhodnější pro opravu než rozložené pořadí charakteristické pro "Tygry" a "Pantery".
  Dívky se navíc rády vyhřívaly v džungli. Proč se nekoupat v řece. Nádrž je samozřejmě horká, ani klimatizace to nezvládne. Je tu ještě jih Mexika - tropy a v březnu je docela horko. Ale obecně je počasí nebeské.
  Nedaleko byla řeka a dívky se do ní ponořily. Krokodýlů se bát nemusíte. Probíhá zde válka a všichni živí tvorové už dávno utekli. Voda je teplá a příjemná na koupání. Dívky plavaly a Gerda obdivovala břehy džungle a všimla si:
  -Přesto náš svět nepostrádá kouzlo! Asi by bylo dobré stát se nesmrtelným jako horolezec a žít společně s lidstvem a sledovat jeho vývoj. A letět vesmírem!
  Cristina přikývla a řekla vážně:
  - Nebe bez hříchu, extrémně nudné... V kasinu není štěstí prohrát, ale ještě lepší je vyhrát, ne lovit. Ano, válka je návyková...
  Charlotte navrhla:
  - Myslím, že brzy vymyslí hry, které lze zobrazit na obrazovce - taková je armáda!
  Magda s úsměvem poznamenala:
  - Měl bys všechno zničit!
  Christina to vzala a zazpívala:
  - Destrukce je vášeň... Bez ohledu na druh síly!
  Gerda, sípající a funící, zpívala:
  - Chci před sebou vidět prázdnotu! V něm postavím svůj hrad, můj sen!
  Charlotte se zachichotala a navrhla:
  - Ne, určitě je skvělé bojovat! Ale ještě lepší je vyhrát!
  Christina z plných plic zvolala:
  - Sama pravá ruka nebes pomáhá Německu. Naše árijská víra, náš jedinečný monoteismus! A co nás nezabije, to nás posílí!
  Gerda šplouchla vodu a odpověděla:
  - Ano, stali jsme se silnějšími! Škoda, že jsme zrovna narazili na protitankovou minu.
  Christina zamyšleně řekla:
  - A jak chránit housenky?
  Gerda pokrčila svalnatými rameny.
  - Nevím...
  Charlotte racionálně poznamenala:
  - Jsou chráněny před granáty se štíty a před minami ... Pokud nejsou vyrobeny ze silnějšího, aby nepraskli!
  Gerda zavrtěla hlavou.
  - Pak dojde vlivem nárůstu hmotnosti k poklesu jízdního výkonu. To by tank letěl!
  Magda potvrdila:
  - A je to! Aby se tank vznesl do vzduchu a nespadl! A vyvinutá rychlost pět set mil za hodinu!
  Charlotte, šplouchající, oznámila informaci:
  - Slyšel jsem, že naše flotila má speciální lodě, které trochu létají, aniž by se dotýkaly vody! A vyvinou rychlost šroubové stíhačky a mohou přepravovat vojáky a také získat nadvládu na moři! Takové letectví na moři nás učiní neporazitelnými!
  Gerda opravila svého partnera:
  - A už jsme neporazitelní! Díky tomu budeme - super neporazitelní!
  Charlotte se otočila na záda, kopla do vzduchu holýma, otesanýma nohama a zavrčela:
  - Když jsme jednotní, jsme neporazitelní! Jsme árijské dívky, zabijáci v našich srdcích!
  A kráska se ponořila hlouběji do vody. Šel trochu hlouběji. Plácla své přátele na holé paty a vynořila se. Spustila fontánu vody a vrčela:
  - Jaké dobré jaro v tropech! Voda je jako napařené mléko!
  Gerda vtipně zpívala:
  - Afrika je hrozná ano, ano, ano .... Afrika je nebezpečná, ano, ano, ano! Nechoďte holky do Afriky na procházku!
  Krásky se zasmály. Kluziště již bylo změněno - opravárenské týmy jsou na tom nejlépe. A děvčata ze všech stran skákala do nádrže. Silueta E-50 je poměrně nízká a auto samotné není příliš nápadné. Válečnice zapnuly motor s plynovou turbínou a během několika sekund nabraly rychlost.
  Charlotte, zkušená tankistka, poznamenala:
  - Přesto je motor s plynovou turbínou mnohem lepší než naftový. Je kompaktnější a nádrž rychleji zrychluje. Naše auto má úžasnou manévrovatelnost!
  Gerda vtipně zpívala:
  - Byl nedbalý a naivní, dívky měly holý mladý vzhled... Všechno kolem vypadalo úžasně - před třemi sty lety!
  Christina nadšeně poznamenala:
  - Ne! Náš velitel zasahuje se smyslem pro humor... I když se skutečně zdá, že od začátku války uplynula staletí... - Dívka si přejela rukou po vysokém, elastickém hrudníku a pokračovala. - Přitom se občas přistihnete, že máte pocit, jako by to bylo včera! Ach, vždyť životy lidí jsou krátké a jaksi procházejí bez povšimnutí!
  Gerda zuřivě poznamenala:
  Ale nejsme staří, že? Jsme plní síly a energie! A naše cesta od vítězství k
  Vítězství!
  Magda obložila kulometnou věž, zbourala americkou celu a zavrčela:
  - Ano, věřím v naše vítězství... Zvlášť teď, když máme všechny trumfy. Ale nestavme vůz před koně!
  Gerda si s povzdechem vzpomněla:
  - Alberte... Ten kluk mi chybí... Je zvláštní zamilovat se do spratka, i když je vysoký, s postavou Apolla!
  Charlotte logicky poznamenala:
  Albert se mi taky líbil. Má zvláštní krásu. A obecně, teenageři, když jejich fyziognomie ještě nejsou pokryty vousy a jejich obličejové rysy ještě nedokončily svou formaci, se vyznačují zvláštním kouzlem. A hlavně ještě nejsou tak obchodníci, milují vás, ne vaše peníze!
  Christina racionálně poznamenala:
  - Všechny čtyři jsme tak krásné, že muži milují především naše těla. A kolik máme, to už je náš příjem!
  Gerda logicky řekla:
  - Být ženou je jednodušší! Zavolejte psa a on skočí do postele. Alespoň dokud jsi mladý. Nikdy nebudeš bez muže. Je snadné je přilákat. Ale muž, aby mohl uložit ženu do postele, by se měl snažit ....
  Charlotte sarkasticky odpověděla:
  - Koneckonců ne ty... Nejsme příliš nároční!
  Gerda záporně zavrtěla hlavou.
  - Takhle určitě ne! Miluji mladé, pohledné, křivé muže. A s nikým nechodím do postele. Zpravidla volím sportovně stavěné. Některé s břichem, ani generál mě neláká. A můžeme si vybrat!
  Charlotte se zachichotala a poznamenala:
  - Tady je prostitutka na panelu, nemusíte si vybírat. A břicha bude sloužit, a plešatý, a starý ... To je samozřejmě mínus její profese!
  Gerda vážně odpověděla:
  - Můžete jít do nevěstince vojáka... Pak budou všichni vaši klienti mladí a štíhlí. A pestrost a více či méně atraktivní... Například pohledného muže nikdy neodmítnu!
  Christina se zachichotala a zavrčela:
  - Ano... Rozmanitost se zapne! Sex vyžaduje různá jídla a koření. Jsme mladé ženy a milujeme mladé... Chceme sportovní partnery se svalnatými těly. A někdo se musí vypořádat s nepříliš hezkými muži. S těmito ženami můžete jen soucítit!
  Charlotte zpívala s úzkostí:
  - Krása promění člověka v otroka ... A po smrti, věř, že nenajdu mír, dám svou duši ďáblu na noc s tebou!
  Magda vystřelila na americkou samohybnou pistoli "Witch" a zaštěbetala:
  - To je hřích, jaký je ten náš sex mimo manželství... Je lepší opustit chlípné myšlenky!
  Charlotte naštvaně odpověděla:
  - A ty jsi sténal z orgasmů o nic horšího než my... Takže bys neměl pěstovat pokryteckou sestru.
  Hitler zkrátka suverénně zvítězil. A jeho úspěchy jednoduše úplně paralyzovaly Spojené státy. A v lednu 1945 padl New York i Washington a 30 států zcela kapitulovalo. A tak skončila tato krvavá válka.
  Zatímco Němci byli úspěšní...
  Ale ne všechny země se ještě podřídily Třetí říši. Zde je země vycházejícího slunce s rozprostřenými koloniemi. A její fašisté chtějí kapitálně řezat.
  Válka začala 20. dubna 1949. A válka jde docela dobře.
  Zvlášť když mají tak krásné dívky.
  A Třetí říše dostala nejlepší tanky na světě. "Lion" byl na svou dobu nejchráněnějším a nejvýkonnějším tankem ve výzbroji. Ale teď mají AG-50. Nová konstrukce stroje vážícího pouhých šedesát tun a motor o výkonu 1800 koní.
  Kombinace mobility, ovladatelnosti, rychlosti a ochrany ze všech úhlů. Pyramidový stroj AG-50 - dokonalost sama.
  Charlotte nadšeně zpívala:
  - Jsem velikost planety, no, zároveň červená!
  A tahá holé podpatky. Nádherná dívka.
  A Christina je také dívka vynikajících schopností. Dokonce má v kapse žolíka. A vymyslela svůj vlastní balíček karet. A ví, jak s nimi rázně házet. Bojovník má zlato-červené vlasy. A žena, kterou potřebujete.
  Ach, jak bosí běhali pouští. Velmi písek pálí paty. Ale rychle si zvyknete. A Christina to vzala a zasyčela:
  - Mezitím zatím řeka teče přes oblázky!
  Německý vůz je pro Panthery a Tygry neprostupný. Toto je tak výkonný systém. I když ne těžký. Japonci také ještě nezvládli pyramidové tanky a Němci jim nedali techniku.
  AG-50 je stroj schopný dosáhnout hodně. Projektily se od něj odrážejí.
  Cristina znovu vystřelila nahými prsty na nohou a těžce vzdychla. Třetí říše neměla v jednačtyřicátém roce slušné tanky. Takže nemohli vyhrát A zima s tím nemá nic společného.
  Christina to vzala a zaštěbetala:
  - Tank, v Africe je tank!
  Pak dívka ukázala jazyk. Ze svého úspěchu měla upřímně radost. Tady je, jaká skvělá žena.
  Vlasy jsou tak zlaté. Jako drahé zlaté kusy.
  Zde je Magda bílá a zlatá a Christina je červenozlatá.
  Střílet směla i Magda. Vystřelila, zasáhla lehký japonský tank a zasyčela:
  - Šílená holka! A v říši není dětství!
  Christina znovu vystřelila a racionálně poznamenala:
  - Beletrii se musí číst!
  Dívky zde byly velmi vtipné. A vycenili zuby, což jsou opravdu čisté perly.
  A na úkor fantazie... Pak je Christina velká doka. Například nedávno vyšel film ve Třetí říši. Hvězdné války. Ve vesmíru probíhají skutečné bitvy. A všechno je tak zajímavé! Doslova fenomenální záběry.
  Eh, dokázali vykreslit vesmírné impérium ve velkém měřítku. Bojovníci Třetí říše proti hmyzu. Členovci se snaží zaútočit na vesmírné Německo. Měří téměř tři metry. A další bojové roboty. Wehrmacht je ale stále silnější. Prostě imperiální.
  Christina s potěšením zpívala a tleskala rukama:
  - Vichřice Avadonu jsou nad námi... Půjdeme přímo z blázince!
  A jak bude kráska plácat holýma, vytesanýma nohama. Zde je skutečně ztělesněním okouzlujícího snu. Ne dívka, ale pravá víra a mimozemšťan z vesmírných světů.
  Celé kvarteto dívek je neobvyklé. A jejich tank funguje velmi energicky.
  A na obloze něco sbírají kotoučová letadla Třetí říše svými laminárními tryskami. Jsou nezranitelní, ale oni sami mohou pouze vypnout proud, aby odpálili raketu, a pak se zase krýt.
  Samozřejmě, že ve Třetí říši se vyvíjejí pokročilejší zbraně. Za prvé, laser. Ale je těžké vytvořit paprsek s vysokou silou. Praxe ukázala, že hyperboloid je extrémně obtížné znovu vytvořit. Existují však i jiné nápady.
  Například ultrazvuková pistole! Taky zajímavá úvaha. Gertruda si takovou zbraň opravdu přála. Unavený jen hloupým narážením. Je tu touha dosáhnout něčeho víc.
  Válečnice mezitím řídí její auto. Řeže bojovníky Japonska a zpívá:
  - Jsem dívka, víš, drahá... Krásná ze všech stran! Ode všech, ze všech stran!
  A ukazuje svůj velmi hbitý jazyk.
  Eva také dělá zvraty proti bojovníkům a zpívala:
  - Budujeme nový svět a popíráme minulost... Rádi děláme často velmi špatné věci!
  O válečníkech je třeba říci, že jsou velmi obratní. A svůj vůz spravují na úrovni nejvyšší třídy.
  Disketa je velmi impozantní zbraň. Japonci se mu ale nesnaží uniknout. Jsou připraveni bojovat. Střílí a umírají s udatností.
  Gertruda s obdivem zvolala:
  - Ano! Tohle je důstojný spojenec!
  A jak třese boky... Dívka je nahoře. Roztočí auto a srazí Japonce.
  A mrká očima, mrká takhle.
  Eva promluvila a také ovládala disketu joystickem:
  - Graduate School! Nevyhýbejte se porážce!
  A zrychlením kotoučové roviny odřízne další tucet aut. Je to taková jiskřivá dívka. Představovala si nedávný sex s kluky. Ale je to skvělé. Není jasné, proč existují ženy, které se bojí pářit? Vždyť je to taková radost. A ne v pohádce říkat, ne popisovat perem.
  A jak je skvělé, když je několik mužů najednou. Přináší mnohem více radosti.
  a co? Je to bojovnice Třetí říše a mají zvláštní, fašistickou morálku! Ne každý tomu rozumí! A pařte se s kým chcete a hlavně častěji. Vždyť to je dobré pro zdraví!
  Eva to vzala a s potěšením zpívala:
  - Jsem dívka ... Tak cool, že nemůžete najít vyšší!
  A bude se smát ... A jak bude joystick mačkat jeho bosýma nohama! A povede svůj smrtící disk.
  Pár válečníků je velmi efektivních.
  Je tedy pochopitelné, že Japonsko nemůže odolat... a tady je další tým.
  A dole jsou další dívky, které bojují...
  Jane například se svou skupinou bojovníků. Používají tank Goering-5 a Japonci je mohou zasáhnout do boku.
  Armstrong si těžce povzdechl a řekl:
  - Ehma! Léto není zima! Ehma! Běda mysli!
  A bojovnice jí ukázala sosák. Zajímalo by mě, jestli přežijí do vesmírné expanze, jak budou probíhat války? Pravděpodobně ne stejný jako na planetě Zemi. Bude ještě něco?
  Jane si řekla:
  - Kukačka! Označím tě hvězdičkami, věř mi!
  A kroutit boky! Je to tak slavná bojovnice! Proslavila se velkými prostory. A skvělá holka.
  Vzala to a zpívala se smíchem:
  - Divoký výkřik prořízl soumrak, zlo nespí, osud nespí! A zahání spánek a myšlenky, letí k nám divoký havran!
  Gringeta je střelkyně z rolnické rodiny: téměř nahá, jen v kalhotkách, syčela:
  - Černý havran... Proč se vznášíš nad mou hlavou!
  A jak třese svými skvostnými ňadry! Tady je baba! Tak svalnatý a zdravý. A každou noc jím projde tolik mužů! Opravdu velký bojovník! Zabila hnusné Rusy a teď se vrhla na Japonce. Zuřivá dívka. A kopání bosýma nohama. Má takovou krásu!
  Malanya střílí na Japonce z kulometu a vyceňuje zuby a říká:
  - Ach, pšeničné trávě, pšeničné trávě, dej mi sto rublů!
  Matilda se zachichotala a pochybovačně se zeptala:
  - A kdo ti dá sto rublů? Možná je lepší požádat o libry?
  Malanya zavrtěla hlavou.
  - Ne! Nikdo vám nedá sto liber! Ale rubl je levnější, než ve skutečnosti je!
  A všechny čtyři dívky, jak se smát. A jsou tak krásné, skoro bez oblečení, bosé a sexy. No, není to to, o čem muži sní?
  Jane to s radostí vzala a zazpívala:
  - Páni, obušek - páni!
  A jak se plácá do brady holou podrážkou! Opravdu velmi temperamentní paní Madame!
  A jaká figurka! Ztělesnění harmonie, svalů a harmonie.
  Gringetta taková není. Je masitější, přetížená svaly jako kulturistka. Ale je to také krásná dívka - její boky jsou luxusní jako koňská záď a její pas je tenký.
  Gringeta si ráda hrála s bloky. Líbilo se jí to. Je to tak úžasná dívka. Je těžké hrát v kostky. I když obecně, vymysleli by alespoň nějakou herní konzoli? Ale skutečný boj je stále mnohem zajímavější!
  Gringeta to vzala a nadšeně zpívala:
  - Jsem dívka, která hlasitě řve! A s hustým hlasem - zpívá pravdivě!
  A pak zasáhla japonského "Tigra". Vzhledem k pancéřově průraznější střele má německý tank výhodu. A tak je ráže a délka hlavně stejná.
  Pravda, slibují, že vstoupí do série nových zbraní. S kratší hlavní, ale s vyšší úsťovou rychlostí.
  Gringeta sní o tom, že si pořídí lepší zbraň. Dlouhá hlaveň stále dělá problémy, zvláště pokud se bitva odehrává v lese. Válečník však neklesá na duchu.
  Malanya čmárá na Japonce kulometem. Vhodné pro samuraje a Číňany. Vyceňuje zuby a cvrliká:
  - Šílené impérium! Nikdo nás nezastaví! Nikdo nás neporazí!
  Také dívka s vynikajícími daty. A jak to střílí! Přesně kosí militanty říše vycházejícího slunce.
  Jací byli včera vaši přátelé? A teď triviální nepřátelé! A nedá se s tím nic dělat!
  Matylda hvízdla, vyplázla jazyk a cítila se jako kobra. Škoda, že je to jen obyčejná řidička. A její práce není zrovna nejzajímavější. Potlačit někoho. Někomu ublížit. Ale duše vyžaduje něco jiného. Ještě vynikající!
  Matilda podrážděně říká:
  - Na všech mořích bude britská vlajka!
  Jane zuřivě potvrdila:
  - Přestože jsme pod německou okupací, nikdy se nestaneme otroky!
  Pak bojují i sovětské dívky a zoufale dobývají zpět jižní Sachalin a hřeben Kuril.
  Alenka a její tým obsadili předmostí přes řeku Amur. A pod útokem bylo pět dívek.
  Tyto dívky ale vědí - pokud chcete přežít v horku, určitě bojujte naboso a v bikinách. A můžete i bez podprsenky. A pak vás žádný ďábel nepřemůže.
  Alenka hází po Japoncích bosou nohou granát a zpívá:
  - Ach, osud, můj osud, ach osud!
  Anyuta také hodila nohy, dar smrti, holými prsty a zaštěbetala:
  Proč jsi na mě přísný?
  Ohnivá Alla dala granát holým podpatkem. Zkroutila ocelový polotovar a zaštěbetala:
  - Nemůžu uvěřit, že rozumíš!
  Maria to vzala a holými prsty odhodila věc, která zabíjí, a se smíchem řekla:
  - Ach, osude, moje odloučení je osud! Muže najdu jen v rakvi!
  A dívka se smála...
  Matrena dala bosýma nohama hromadu granátů. Sestřelil japonský tank a zasyčel:
  - Ach, lidi... Je to s vámi jen ošklivé!
  Elena si těžce povzdechla. A znovu hodila granát bosou nohou. Březen, slunce je čím dál tím teplejší. Mnohem lepší než v zimě. Optimismus roste.
  Samozřejmě, kdyby Japonsko ve dvaačtyřicátém roce nezaútočilo na SSSR, bylo by to lepší.
  Pak by Rudá armáda mohla nacisty skoncovat, nebo je alespoň zastavit. A země vycházejícího slunce zmátla všechny plány. A nesmírně zákeřná.
  Elena vystřelila. Udeřila samuraje do hlavy a zapištěla:
  - Nový skaut!
  A vypadalo to legračně. Jak padají poražení Japonci. A hodně z nich. Plná čínštiny. Škoda, že válka s Třetí říší neustala o něco dříve.
  Alenka zašeptala:
  - Slunná Gruzie, můj rodný Kavkaz! Je tam vysoká hora, krmím ovce!
  A opět dívka s holým podpatkem podlehla daru smrti.
  Japonsko, devět měsíců po začátku války, bylo zajato.
  A válka skončila... Stalin dostal zpět jižní Sachalin a Kurilský hřeben a část Mandžuska.
  Pak přišel čas trvalého míru. Stalin zemřel... Pak a Hitler zemřel v roce 1959... Ale situace na planetě Zemi byla stabilní, silná a prosperující. A všechno bylo velmi dobré. A lidstvo dobylo rozlohy vesmíru a vybudovalo komunismus.
  
  ČEČENSKÝ ADMIRÁL MAKAROV
  7. listopadu 1999 Achmad Kadyrov zemřel na následky náhodného ostřelování ruským dělostřelectvem. Jedna z těch směšných nehod, které mění běh dějin. Je možné, že náhodná smrt admirála Makarova z ruského dolu vedla k pádu dynastie Romanovců a ke změně společenského systému v Rusku. A pak podobná nehoda čekala i Vladimira Putina. A samozřejmě řada následků kvůli tomu.
  Nejprve teip Kadyrov obvinil, že to ruské jednotky udělaly schválně a odtrhly se od federálů. A nejen tento teip, ale i bratři Yamadayevové. Znovu propukly bitvy o Gudermes. Osvobozování Čečenska, které právě začalo a které šlo tak dobře, se náhle zastavilo. Gudermes skončil v týlu ruských jednotek a strhla se v něm opravdová válka. V důsledku toho se operace na obklíčení Grozného prudce zpomalila. A boj byl velmi krutý. Čečenci přestali opouštět svá města a bojovali na život a na smrt. Nyní bylo celé Čečensko sjednoceno proti federálním jednotkám. A Západ spolu s islámským světem prudce zvýšil tlak. Putin začal být tvrdohlavý, neochotný jednat s Maschadovem, ale průběh války byl mnohem méně úspěšný. A ruské jednotky utrpěly vážné ztráty.
  A Západ a Spojené státy zavedly sankce. Momentu využili i komunisté a navrhli vládě vyslovit nedůvěru. Apple myšlenku podpořil. A Státní duma shromáždila hlasy pro hlasování. Putin, který tomu čelil, pozastavil ofenzívu proti Čečensku. Partyzánské útoky prudce zesílily.
  Zvýšila se i pomoc Čečencům... Rostly ztráty ruských jednotek. A tak proběhly volby do Státní dumy. Blok Unity netriumfoval. Na druhou stranu blok komunistů "Za vítězství" drtivě zvítězil. Druhé místo obsadila "Vlast-Celé Rusko". Taková situace. Kupodivu slabší výkon bloku Unity prospěl Bloku Žirinovskij, který obsadil třetí místo. Ale Svaz pravých sil se ozval, jen slabě nedokázal překonat pětiprocentní hranici. Applu se dařilo o něco lépe.
  Obecně se parlament stal ještě opozičnějším než dříve. A hlavně se ukázalo, že opozice je jednotnější. OVR a komunisté a Yabloko se spojili. Liberálně demokratická strana a Jednota se pokusily zablokovat....
  Putin poněkud snížil své hodnocení. Jelcin ještě neodešel. I když otázka nástupce stále visí ve vzduchu. Jiné možnosti kromě Putina, který měl stále nějaké hodnocení, se zdály příliš riskantní.
  Začala volební kampaň. Na prvním místě je Gennadij Zjuganov, následovaný Vladimirem Putinem, Primakovem a Žirinovským, poté Yavlinskij. Generál Lebeda k prezidentským volbám nešel. A to dalo Vladimiru Žirinovskému nějaké šance na třetí místo.
  Ale Primakov se potopil. Není jasné, zda by měl kandidovat na prezidenta, nebo ne. Zkusit by to mohl i Lužkov. A najednou se posunul dopředu i starosta Moskvy.
  Volby byly bohaté na události.
  Do prezidentského křesla se nečekaně dostal i Boris Němcov. A přidalo to i intriky.
  Ruská armáda v Čečensku je důkladně uvízlá. Groznyj a Gudermes nebyli vzati. A bombové útoky vedly k zavedení tvrdých sankcí proti Rusku.
  Jelcin, který byl stále prezidentem, přesto nařídil zahájení jednání a přerušení války. A tak už krvácel. A kolik lidí může být zabito.
  Zjuganov znovu navrhl vyslovení nedůvěry vládě. Všechny frakce, dokonce i Liberálně-demokratická strana, tuto myšlenku podporovaly. Žirinovskij obvinil Vladimira Putina z nerozhodnosti a slabosti. Jelcin, který byl vážně nemocný, si nepřál velkou válku... A nečekaně nařídil Putinovi, aby se setkal s Maschadovem. Uspořádal schůzku... Čečenci požadovali návrat k Chasavjutorským dohodám a stažení jednotek z Čečenska. Tak jsme se na ničem nedohodli.
  A Státní duma se znovu ujala a nastolila otázku nedůvěry vládě. Jelcin podplatil Žirinovského udělením generálské hodnosti a udělením hvězdy hrdinovi Ruska. LDPR pro nedůvěru nehlasovala, ale opozice měla i tak dostatek hlasů. A byla tam nedůvěra.
  Nyní musel Jelcin vyhodit Putina. Michail Kastyanov se stal herectvím. Potřebovali jsme nového premiéra. Ale najít někoho, kdo by vyhovoval Státní dumě, je těžké.
  Nakonec Jelcin po dvou týdnech váhání navrhl moskevského starostu Lužkova.
  To se Státní dumě celkově hodilo... A lidem také. Starosta Moskvy se stal premiérem a stáhl se z prezidentského klání.
  A Putin nakonec o rating přišel a nasbíral sotva milion podpisů.
  Poté hrál ve prospěch Maxima Primakova. Primakova podpořil i Vladimir Žirinovskij. A Yavlinsky taky...
  Nakonec se volby konaly a do druhého kola šli Zjuganov a Primakov, kteří získali téměř stejný počet hlasů. Zjuganov však měl o něco více. Téměř všichni kandidáti ale Primakova podpořili. A šéfa komunistů porazil ve druhém kole.
  Tak se změnila moc v Rusku. Dokonce i Jelcin nařídil stažení vojsk z Čečenska. A válka na Kavkaze skončila. Pak už vše probíhalo jako ve skutečném příběhu.
  Primakov sledoval umírněnou liberální ekonomiku. USA se dostaly do války v Afghánistánu a Iráku. Ceny ropy vzrostly. A ekonomika rostla.
  Primakov sloužil dvě funkční období a odešel v roce 2008, neobnovil své pravomoci. a co? Je mu už sedmdesát devět let a zdravotně na tom není dobře. Na trůn nastoupil starosta Lužkov. Toto číslo bylo víceméně kompromisem.
  V Čečensku po stažení ruských vojsk brzy znovu začala válka mezi Maschadovem a Šamilem Basajevem a Salamanem Radujevem. Wahhábisté podporovali Basajeva. Válka se táhla rok a půl. A došlo k velkému ničení. Maschadov prohrál a uprchl. Shamil Basajev se dočasně stal aminem. Ale proti němu povstali Salman Raduev a Yamadayevs a Kadyrovs. A znovu válka. Rozdělili se i wahhábisté. Shamil byl zabit v roce 2006. A Salman Raduev se na chvíli stal aminem. Ale byl zabit v roce 2008. A v Čečensku byla válka a masakr. Starosta Moskvy Lužkov nabídl jedné ze stran pomoc výměnou za návrat do Ruska. To Čečencům vyhovovalo.
  Lužkov anektoval Čečensko a navzdory ekonomickým problémům snadno vyhrál volby v roce 2012. Pak však nastaly problémy. Jurij Lužkov, který byl více prozápadní než Putin, Krym Ukrajině nevzal. Což mu však nedělalo žádné zvláštní problémy. Ceny ropy ale stále klesaly. A Lužkov chtěl nový termín. A uspořádalo referendum. Prodloužil svůj mandát. A s obtížemi vyhrál volby v roce 2016... Se skandálem a střety prošel na druhé funkční období. A pak v roce 2019 zemřel.
  Předčasné volby byly konkurenční. A to ve dvou kolech... Pod Lužkovem postoupili do druhého kola premiér Deribaska a zástupce komunistické strany.
  Volby nečekaně vyhrál neodvolatelný vůdce Komunistické strany Ruské federace Gennadij Zjuganov. Všechno by bylo v pořádku, ale v roce 2020 přišel do Ruska koronavirus. Komunisté na to ale nebyli připraveni.
  Ale všechno špatné jednou končí. A Gennadij Zjuganov nějak vyvedl Rusko ze slepé uličky. V roce 2023 proběhnou v Rusku nové prezidentské volby. Zjuganov je samozřejmě nevede čestně a nechce odejít. Obecně platí, že v Rusku jsou prezidenti jeden starý muž. A Jelcinovi už bylo šedesát a Primakov byl ještě starší. A Jurij Lužkov vládl až do svých osmdesáti tří let a zemřel na svém místě. A Zjuganovovi je už pěkných pár let. Prezidentem se stal v pětasedmdesáti letech a nyní je mu devětasedmdesát.
  Volby se ale konají podle pravidel, kdy je konkurence minimální, a Zjuganov je v tomto ohledu mnohem jednodušší. Zjuganov navíc chce ze svého vnuka udělat svého nástupce.
  A opět vítězství vůdce komunistů. Starý, nemocný a nepříliš dobře uvažující.
  V roce 2025 ale Rusové konečně odletěli na Měsíc. Aspoň to byla radost. Světová ekonomika opět roste a stala se relativně stabilní.
  Ve Spojených státech Joe Biden odstoupil z funkce prezidenta Spojených států v roce 2024 a byl nahrazen černou ženou. Na Ukrajině, protože nedošlo ke ztrátě Krymu a války na Donbasu, strávil Petro Porošenko všechna dvě volební období. A víc mu ústava nedala. Po něm se stal ukrajinským prezidentem Vitalij Kličko.
  Číně stále vládne Xi Ze Ping. Politika je vyvážená. Čečensko jako součást Ruska se poněkud přestavělo. Vladimir Putin po odchodu z postu premiéra získal post ve vládě za prezidenta Primakova.
  Dostal ale pouze post ministra spravedlnosti. Putin pracoval na tomto postu a vycházel se všemi až do roku 2008. Pak odešel do důchodu. A už se nevěnuje politice.
  Vladimir Žirinovskij nastoupil na post ministra vnitra za prezidenta Primakova. Působil až do Lužkova prezidenta. Dosáhl hodnosti generála armády. Poté se vrátil do frakce LDPR. Byla to typická kapesní opozice. Lužkov s tím byl v pohodě. Vladimir Žirinovskij se zúčastnil všech prezidentských voleb v Rusku kromě roku 2004, kdy byl ministrem a bylo by to nepohodlné.
  Vladimir Volfovich udělal dobrou kariéru a získal si respekt mnoha.
  Grigory Yavlinsky pracoval ve vládě pod Primakovem. V roce 2008 byl odvolán. Od té doby byl v opozici, ale do parlamentu už nemohl být zvolen. Měl nějaké ocenění.
  Generál Swan v tomto vesmíru unikl absurdní smrti. Guvernér Krasnodarského území však nemohl být zvolen na druhé funkční období. Odešel do důchodu a začal psát paměti a beletrii. Alexandr Ivanovič se obzvláště zamiloval do žánru alternativní historie. Stal se jedním z nejpopulárnějších spisovatelů v Rusku a vydělal miliony. A některé jeho romány byly zfilmovány.
  Lebed nešel do politiky, měl dost peněz a slávy a aspoň ho nebolela hlava.
  Shoigu nějakou dobu pracoval jako ministr pro mimořádné situace. Ale v roce 2003 byl propuštěn. Snažil jsem se kandidovat na guvernéra a vytvořit si vlastní stranu. Získal určitý zájem, ale nedostal se do Státní dumy. Poté odešel z politiky kvůli podnikání.
  Matvienko se nestal starostou Petrohradu. Za Primakova ale pracovala jako místopředsedkyně vlády. V roce 2008 odešla do důchodu. Poté šla do obchodu se svým synem a neúčastnila se politiky.
  Rogozin zůstal na okraji a neobdržel žádné příspěvky. Neúspěšně se pokusil znovu stát poslancem Státní dumy. Ale většinové volby byly zrušeny a jeho strana bariéru neunesla.
  Lukašenko byl dlouho na popud ruských prezidentů. Zjuganovovi víceméně vyhovoval. Ale přesto se ukázal jako nespolehlivý spojenec. A v Rusku začali hledat náhradu. Našli si mladého komunistu a povýšili ho. V důsledku toho došlo k potyčce a Lukašenko zatkl vítěze.
  A Rusko zavedlo sankce proti Bělorusku. A Lukašenko opustil OBKB a požádal o vstup do NATO. Tady je taková kolize. Lukašenko ještě nebyl přijat do NATO, ale několik základen bylo umístěno na území Běloruska. Takže na západních hranicích to začalo být alarmující.
  Svět jako celek zůstal se svými problémy a nezlepšil se. Nicméně je to také horší. Gennadij Zjuganov poznamenal, že starý kůň je stále lepší než mladý osel.
  Komunistická strana zůstala vládnout, a dokonce posílila své postavení. Nového prezidenta dostaly Filipíny, kde se prezidentem stal legendární boxer Pakio. A to je také nové překvapení.
  Vitalij Kličko se po Majdanu rozhodl vrátit, situace na Ukrajině je zatím klidnější a uspořádal další proti Stevensonovi, který se stal mistrem světa. Vitali Klitschko se stal počtvrté mistrem světa, když zopakoval výsledek Hollyfield, a zároveň se zapsal do historie jako mistr světa a zároveň starosta. Poté držel dobrovolnou obhajobu titulu a také ukončil boj knockoutem. Poté definitivně ukončil kariéru a vytvořil další rekord těžké váhy - po čtyřiceti letech vyhrál pět mistrovských zápasů.
  Vitalij Kličko byl každopádně na tomto světě úspěšnější a šťastnější.
  Wladimir Kličko porazil i Tysona Furyho. A pak jeho kolega z Ukrajiny v epické bitvě. Ale boj s Denotheem Wyderem nemohl být organizován. Wladimir přesto porazil Browna a nakonec ve svých jedenačtyřiceti letech prohrál a zůstal favoritem Anthonyho Joshuy, čímž dočasně ukončil kariéru.
  Ale pak se vrátil v roce 2021 a po třech vítězstvích překonal rekord George Foremana.
  Takhle dopadl svět.
  
  DALŠÍ MOŽNOST, KDE MAJÍ JAPONCI MNOHEM VĚTŠÍ ŠTĚSTÍ
  Bitvu o Midway mělo stejně vyhrát Japonsko. Není ale pravdou, že samuraj v této variantě otevře druhou frontu. A tak se věci mohly vyvíjet trochu jinak.
  Řekněme, že Stalingrad prošel jako ve skutečné historii. A nic moc se nezměnilo. Britové provedli operaci Torch bez amerických jednotek. Rommel je zlomený. Pravda, vylodění v Maroku se neuskutečnilo. Němcům se po přesunu určitých sil z Evropy podařilo zastavit britskou ofenzívu.
  Montgomery narazil na tvrdohlavý odpor a zastavil se. Němci nějakou dobu drželi linii. Poté začali přesouvat další síly do Afriky. Rommel zahájil protiútok, mírně tlačil na Brity, ale Montgomery se stáhl do obranné linie v Libyi. Předek se stabilizoval.
  V červenci třiačtyřicátého roku se nacisté pokusili prorazit sovětskou obranu na výběžku Kursk. Od doby, kdy Japonci obsadili Havajské ostrovy, Američané téměř zastavili nálety na německá města a továrny. To umožnilo Němcům vyrobit několik dalších tanků, zejména Tigery a Panthery.
  Čtyři stovky dalších vozidel se účastnily Kursk Bulge a také významnější letecké síly. Navíc Hitler převedl dalších šest pěších divizí z Francie a odstranil některá ta děla z Atlantického valu.
  To posílilo německé uskupení. Ofenzíva začala přibližně jako ve skutečné historii, ale protože nacisté byli poněkud silnější, dosáhli velkého úspěchu. Kruh kolem sovětského uskupení se však nepodařilo uzavřít. Samotná Fritzova ofenzíva sice trvala dvacet dní a skončila teprve 25. července. Poté sovětské jednotky zahájily protiofenzívu. A boje se protáhly déle.
  Němci v Africe byli v defenzivě. Nemuseli vynakládat energii na Itálii a na frontu bylo dodáno více techniky, takže bombardování bez Američanů bylo mnohonásobně slabší.
  Japonsko pokračovalo ve vítězství. Americké velení tedy dělalo stále více chyb a příliš spěchalo, aby znovu dobylo peruánský přístav. To vedlo k převládajícímu názoru - Amerika Evropu nepotřebuje. Z vděčnosti za to německé ponorky prakticky přestaly útočit na americké lodě.
  Rudá armáda tedy pouze do konce září dobyla Orel a Belgorod, protože utrpěla obrovské ztráty. A dočasně zastavil propagaci. Zatím však nebyl důvod k panice. Následoval deštivý podzim a po něm zima. A měla by přijít nová vítězství Rudé armády. Hitler si to uvědomil a nabídl Stalinovi příměří. Jako, dáme si pauzu!
  Kolik našich chlapů bylo zabito během poslední bitvy? SSSR a Třetí říše bojovaly tři měsíce. Ztráty Rudé armády byly větší než ve skutečné historii a Wehrmacht nebyl o nic menší. Obě strany byly vykrváceny.
  Ale nacisté zvýšili výrobu zařízení, dokázali se trochu zotavit. Nutno podotknout, že u tanků byl podíl ztrát ve prospěch nacistů, a protože se ukázalo, že jejich vydání bylo vyšší než ve skutečné historii, Němci své škody dorovnali. V obranných bitvách se Panther ukázal jako dobrý tank. Jeho dlouhohlavňové a na svou dobu rychlopalné dělo s vynikající optikou dokázalo ničit sovětské tanky.
  Třicet čtyři navíc neproniklo Panthery, Tigery, Ferdinandy do čela a těžkých tanků bylo stále příliš málo na to, aby ovlivnily průběh bitev.
  Stalin odmítl příměří s Německem. Koncem října sovětská vojska obnovila ofenzívu proti Charkovu a Smolensku. Němci vzdorovali velmi zarputile. Měli silnou obranu zejména ve středu a obecně očekávali postup sovětských jednotek právě těmito směry.
  Kupodivu, ale ve srovnání se skutečnou historií větší množství techniky, zejména letadel a tanků, umožňovalo Němcům vzdorovat mnohem efektivněji. Navíc s více zálohami jednali nacisté klidněji, nespěchali během sovětské ofenzívy po frontách, ale vedli zálohy důsledněji a spoléhali na vyspělejší a hloubkovou obranu. Pár desítek dalších divizí bylo ušetřeno kvůli chybějící italské frontě a v Africe Montgomery nikam nespěchal a Němci s lodí nekývali. Intenzita války s Británií prudce klesla.
  O separátním míru se zatím nemluvilo, ale evidentně Churchill bombardování zpomalil, zřejmě počítal s tím, že se SSSR a Třetí říše navzájem maximálně vyčerpají.
  Uvolnění zbraní z Německa a satelitů se ukázalo být téměř o třetinu vyšší než ve skutečné historii. To umožnilo zalepit díry a, spoléhat se na hustou obranu, relativně úspěšně vzdorovat. Situaci zhoršoval fakt, že sovětské velení bylo v ofenzivě, kde už na ně čekal Fritz, a podařilo se mu usadit se v obraně.
  V důsledku toho byl samotný postup extrémně pomalý a stál velké ztráty. Válka tak nějak začala připomínat první světovou, kdy se obrana ukázala silnější než útok, útočící strana více ztratila a frontová linie se tím stala neaktivní.
  Sovětské jednotky postupovaly v průměru o jeden až dva kilometry denně, což Němcům umožnilo získat oporu, ale nové pozice a udržet obranu.
  Do provozního prostoru nebylo možné vstoupit.
  Charkov však byl dobyt na začátku prosince po krutých městských bojích. Němci zvýšili výrobu letectví. Focke-Wulf a ME-309 úspěšně odolávaly slabším sovětským stíhačkám. Obzvláště nebezpečný byl ME-309 se sedmi kulomety a vysokou rychlostí. A Focke-Wulf s pancířem a dobrou ochranou je houževnatý stroj se šesti vzduchovými děly.
  Přítomnost vozidel s takovými zbraněmi samozřejmě vedla k tomu, že nacisté získali výhodu ve vzduchu. Nejhorší manévrovatelnost byla kompenzována vysokou rychlostí při střemhlavém letu, která umožňovala únik při vstupu na ocasní plochu a mohutná výzbroj umožňovala sestřelit letoun z prvního přiblížení. Němci navíc vyvinuli speciální taktiku pro boj se sovětskými vozidly s cílem použít silnější zbraně a vysokorychlostní německá letadla.
  Velmi dobře se ukázal i nejnovější bombardér Yu-288. Tento stroj je rychlý a nesl velký pumový náklad. Focke-Wulf se ukázal jako silný frontový bombardér, lepší než PE-2 ve všech ohledech.
  Koncem prosince byly sovětské jednotky vyčerpány a kvůli obrovským ztrátám byly nuceny zastavit. Zatímco Němci stále drželi Smolensk a část levobřežní Ukrajiny. A co je nejdůležitější - ložiska bauxitu a legujících prvků. Ztráty sovětských jednotek v tancích se ukázaly být tak hmatatelné, že Mainstein zahájil protiútok a dokonce se mu podařilo dobýt Charkov a vytvořit kotel pro sovětské jednotky. Ale v lednu až únoru zahájily sovětské jednotky protiútoky a podařilo se jim znovu dobýt dlouho trpící Charkov. Ale v březnu byla Rudá armáda vyčerpaná a byla nucena přerušit ofenzívu.
  Nastala pauza... Obě strany utrpěly příliš mnoho ztrát. Kromě toho chtěl Stalin doplnit svou armádu o silnější a vyspělejší tanky T-34-85 a IS-2. Pravda, Němci také doplnili pokročilejší a výkonnější "Panther" -2 a "Tiger" -2. Stalin také počítal s pokročilejšími LA-7 a Jak-3. Ale Němci v reakci na to spustili nejnovější modifikaci TA-152 místo Focke-Wulf, a co je obzvláště nepříjemné, je proudový ME-262. Poslední letoun z hlediska rychlosti, pancíře a výzbroje neměl obdoby. Pravda byla dražší a výroba byla pracnější.
  Ale na druhou stranu Němci vytvořili i HE-162, který je levný, ovladatelný, relativně snadno vyrobitelný a také reaktivní. Technickou soutěž Stalin ještě nevyhrál. Británie vedla válku extrémně pasivně. Spojené státy zatím nedokázaly převzít iniciativu od Japonců.
  25. června po nashromážděné síle přešla Rudá armáda do útoku ve středu. Nejprve se sovětským jednotkám podařilo proniknout obranou, ale poté se zapojily do bojů o Smolensk. Typickou chybou rudých generálů je obsazování měst do určitého data. A zkuste zaujmout dobře opevněné město se silnou posádkou a obranou.
  Ofenzíva sovětských vojsk uvázla, když Němci převedli další síly a začali protiútok. Bitvy se opět, stejně jako v první světové válce, staly pozičními a velmi viskózními. Hitler projevil neobvyklou opatrnost. Možná počítal se zázračnou zbraní a nejnovějším technickým vývojem, a proto nikam nespěchal. Svou roli pravděpodobně sehrála i touha zachránit árijskou krev, o kterou už Němci hodně přišli. Ano, a obrana nacistických tanků je mnohem efektivnější, zejména lámací "Tiger" -2.
  Boje v centru se protáhly až do pozdního podzimu. Stalin projevil tvrdohlavost a chtěl dosáhnout úspěchu. Ale v tomto případě jsem našel kosu na kameni. Ztráty sovětských vojsk byly obrovské. Němci jako bránící strana ztratili o něco méně. Panther-2 se ukázal jako dobrý tank. Toto vozidlo bylo docela dobře chráněno v čele a mělo vynikající průbojné dělo a zároveň slušné jízdní vlastnosti.
  Znatelně předčil T-34-85, pokud jde o sílu děla, čelní ochranu a nebyl horší v rychlosti a manévrovatelnosti. I pro IS-2 je německý stroj nebezpečným nepřítelem, útočícím na značnou vzdálenost.
  Kvůli častým poruchám, rovným zbraním, jen nepatrné převaze v obraně nebyl King Tiger na nejlepším kontě. Těžší modifikace "Panther" -2 dohnala "Tiger" -2 v obraně a předčila v jízdních výkonech. Němci brzy sjednotili výrobu téměř výhradně na "Panther" -2 o hmotnosti jednapadesát tun s motorem o výkonu 900 koní.
  Tento tank víceméně vyhovoval armádě. Rudá armáda nedosáhla vítězství a zastavila postup. Přišla zima. Němci měli tanky řady "E" a nová proudová letadla. Došlo k výměně úderů. Británie zůstala pasivní, Spojené státy už začaly něco dostávat proti Japonsku. Stalin, když viděl, že zatímco SSSR hraje roli potravního pro děla, přijal a dokonce Hitlerovi nabídl příměří. Jako, ať se nacisté obrátí na Západ a kapitalisté jsou ve válce.
  Vůdcův výpočet byl záludný a jednoduchý. Hitler s tímto obratem souhlasil. A nyní, v únoru čtyřicátého pátého roku, přešla německá vojska do ofenzívy v Libyi. A tam byli úspěšní. V bitvách se ukázalo, že německé tanky předčily anglické a proudová letadla byla zcela mimo konkurenci. USA se zatím do boje nevložily. V bitvách hrály hlavní roli Panther-2 a E-100 a také modifikace Tigeru-2 s malou věží a silnějším pancířem s výkonným motorem. Anglický "Churchill" není špatný v brnění, ale spíše slabý ve výzbroji. "Cromwell" vůbec netáhne. A Challenger, jediný stojící tank, není v masové sérii.
  Nejdůležitější je ale kvalita vojáků. Němci, kteří prošli zkouškou ohněm a železem na východní frontě, jsou mnohem bojeschopnější než britské jednotky. Zejména koloniální divize. A německé jednotky přešly do útoku. V březnu byl zajat Egypt. A pak Němci vstoupili na Blízký východ, dobyli Irák, Kuvajt a poté Saúdskou Arábii.
  Hitler by nebyl proti cestě do Indie přes Írán, ale Stalin, jehož jednotky byly stále v Íránu, nesouhlasil.
  Němci přešli do útoku a postupovali Súdánem. A dále do Etiopie a Somálska. A odtud k rovníku. Ofenzivy se zúčastnilo asi sedmdesát divizí Wehrmachtu. A Británie neměla takové síly, aby se postavila Třetí říši.
  Němci dobyli i Gibraltar. Útok se ukázal jako přechodný a téměř bleskový. Ofenzivy se zúčastnily i proudové útočné letouny a také vrtulníky. Africe hrozila úplná ztráta Británie.
  Ale Stalin není tak jednoduchý. Stažení Británie z války je pro SSSR příliš nebezpečné. A Rudá armáda přešla v červnu 1945 do útoku. Oslabené německé jednotky na východě to nevydržely a tlaku podlehly. Nacisté, kteří to nemohli vydržet, se valili na západ. Rudá armáda dokázala osvobodit Smolensk, Kyjev a vstoupila do Běloruska. Po převedení dalších sil z Afriky byli Němci s velkými obtížemi schopni zastavit ofenzívu sovětských vojsk. Do bojů se zapojily nové německé tanky řady E-50, které neměly obdoby. Nacisté navíc Turecku zasadili odvádějící ránu. A samotné Turecko pod tlakem Německa zaútočilo na Sovětský svaz. Situace se tak opět zkomplikovala.
  Problém byl v tom, že T-54 ještě nebyl zařazen do série a T-34-85 byl již zjevně zastaralý na pozadí série E a dokonce i Panther-2.
  V zimě sovětské jednotky stále udeřily, ale nemohly dosáhnout výraznějších úspěchů. Navíc se do bitev začaly zapojovat diskotéky... Jediné, co se zlepšilo, byl úspěch Američanů proti Japonsku. Nakonec se Yankeeům podařilo dobýt peruánský přístav a iniciativa v Tichém oceánu začala přecházet na stranu Ameriky.
  Ale bohužel, pomoc USA může být příliš pozdě. Na jaře šestačtyřicátého roku přešli Němci s využitím výhody tanků E oproti čtyřiatřiceti do útoku. Sovětské jednotky, zocelené bitvami, vzdorovaly velmi zarputile. Rudá armáda byla hrdinská a těžce vybavená dělostřelectvem. Zejména 100mm protitanková děla. A zakopal.
  Němcům se podařilo vzít Kyjev zpět a zatlačit Rudou armádu zpět za Dněpr. Jenže právě na této vodní bariéře vybudovala sovětská vojska neprostupnou obranu.
  Němci bojovali celé léto a podzim, ale nedokázali sovětské jednotky zlomit. Jen jim se podařilo Leningrad znovu zablokovat. Samotné město ale nacisté nedobyli. Zima přešla ve výměně úderů. Američané se pomalu přesouvali přes Tichý oceán a zatím nepoužili jaderné zbraně.
  Na jaře se Němci znovu pokusili o postup. Používali tanky řady "E", nejnovější stroje o hmotnosti sedmdesát tun. SSSR vydal IS-7, schopný odolat mastodontům. Začaly se objevovat i střední tanky T-54.
  Británie také zesílila a zahájila ofenzivu v rovníkové Africe. Zde pomáhaly i americké pozemní jednotky. Pro válku v Pacifiku Američané nepotřebovali mnoho vojáků a tanků. Začali tedy nacisty z Afriky vytlačovat. Nyní spojenci pochopili, že nebude možné sedět a že nepřítele je třeba rozdrtit a zatlačit. V létě a na podzim dokázaly USA a Británie získat zpět významnou část Afriky a dokonce vyhnaly Němce ze Somálska a Etiopie.
  Němci nebyli schopni vyvinout ofenzívu proti Moskvě, uvízli v pozičních bitvách. V zimě udeřil Stalin na Turecko. Rudá armáda porazila osmanské jednotky a zajala Kars, Erzurum a Tanrog. Němci byli nuceni přesunout značné síly, aby zachránili spojence. Ale Rudá armáda, která nečekaně udeřila poblíž Leningradu, tam vyhrála velké vítězství.
  Přišel rok 1948... Na jaře se Němci opět pokusili o postup. Podařilo se jim vytvořit originální pyramidový tank neprostupný ze všech úhlů střelby. A s tímto strojem byly spojeny velké naděje. Propagace začala v květnu. Po dvou měsících urputných bojů se nacisté přiblížili ke Smolensku.
  Pyramidální tanky prokázaly svou bojovou účinnost, ale byly často odstřelovány minami. Němci nebyli schopni obsadit město a obklíčit ho. Ale v Africe dosáhli spojenci velkých úspěchů a vyhnali Němce z Egypta. Japonsko bylo také poraženo, ztratilo mnoho ostrovů a Filipín. Na podzim Němci postupovali dále na východ, ve středu, opět se blížili k Leningradu.
  Německé letectví bylo stále silnější než sovětské, a to především kvalitou. Ale na konci roku 1948 začaly MIG-15 přicházet na frontu. Sovětský proudový stroj byl v rychlosti a výzbroji horší než německý, ale byl lépe manévrovatelný. Výkon zlepšili i Američané. V zimě 1949 zatlačila sovětská vojska Němce zpět z Leningradu a zatlačila je zpět do Smolenska.
  A Američané spolu s Angličany vyhnali nacisty z Afriky. Na jaře 1949 se z války stáhlo i Turecko.
  Třetí říše také ztratila kontrolu nad Blízkým východem. Postavení nacistů se zhoršilo. Na východ si netroufali na postup, ale přesunuli se do sevřené obrany. Sovětské jednotky se pomocí tanků T-54 a IS-7 pokusily prolomit obranu Wehrmachtu. Nacisté však blok pevně drželi. Neúspěchem skončil i pokus spojenců o vylodění ve Španělsku. O něco lepší byl provoz na Sicílii, kde se s pomocí místní mafie podařilo dosáhnout úspěchu. Od začátku druhé světové války uplynul již jedenáctý rok.
  Všechny země jsou extrémně vyčerpané a extrémně unavené. Globální ekonomika byla přetížená. A všichni chtěli souboj co nejdříve ukončit. Zvláště silně vyhublí Němci a Rusové.
  Stalin nabídl Hitlerovi mír za podmínek nulové varianty: návrat k předchozím hranicím a výměna zajatců - vše za všechny! Ale Fuhrer souhlasil pouze s příměřím, nechtěl se vzdát okupovaného území. V Německu se navíc už dokončovaly práce na vytvoření atomové bomby a už tam byly mezikontinentální rakety.
  Spojené státy zvažovaly použití atomové bomby. Ale zatímco v Evropě se báli zkazit. A shodili to v prosinci 1949 na Japonsko. Následky ničení byly hrozné. A podobný náznak v Německu byl pochopen. Führer oslovil národ a navrhl, aby se zvážila otázka důstojného světa. Pak si to ale rozmyslel... Přišel nový rok 1950. Sovětská vojska zahájila novou ofenzívu na frontě.
  Obrana Němců byla velmi těsná. A spojenci postupovali přes Itálii, kde došlo k vojenskému převratu, a odstranili Mussoliniho. Ale pyramidové německé tanky převyšovaly Patons a Challengery. Zvláště tvrdě se poddával americký Paton, který nedokázal prorazit pancíř německého tanku ani na blízko. A spojenci začali krvácet.
  Ano, a nezranitelné německé disky způsobily Spojeným státům a Británii obrovské škody. Německé letectví si prozatím udrželo kvalitativní převahu nad spojenci. Letní pokus o přistání v Normandii skončil neúspěchem. Pravda, koncem srpna, po jaderném bombardování, Japonsko kapitulovalo. Západ rozvázal ruce. Ale Spojené státy se neodvážily použít jaderné zbraně, takže je mohly krýt mezikontinentální balistické střely Třetí říše.
  Rudá armáda se blížila k Dněpru v centru, ale byla také zastavena. Síly obou stran byly vyčerpány na hranici možností... A nakonec 25. listopadu 1950 Truman nabídl Hitlerovi mír za paritních podmínek. To znamená, že Evropa zůstává s Třetí říší, s výjimkou Sicílie a toho, co zbylo z Itálie. Stalin usiluje o kompromis: hranice SSSR v roce 1939. To znamená, že se Němci trochu stahují zpět, vzdávají se území, ale získávají nějaké akvizice.
  Francie, Belgie, Holandsko a další podivné zůstávají pod německou kontrolou, ale dostávají určitou autonomii. Tedy vzniká něco jako Evropská unie. Třetí říše ukončuje genocidu Židů a Cikánů, ačkoli některá zákonná omezení jejich práv mohou zůstat. Obchodní vztahy se obnovují v plném rozsahu. Země se zavazují respektovat suverenitu ostatních.
  Reparace se nikomu neukládají. Vězni jsou vyměněni za všechny.
  Stalin a Hitler byli tak unavení, že takovou nabídku přijali. Spojené státy vyhrály více než ostatní, a tak se jim podařilo zahrnout do své sféry vlivu Čínu a Asii. A Británie spolu s Amerikou zabrala Afriku.
  Německo vážně vyčerpalo lidské zdroje. V ní Fuhrer oficiálně zavedl polygamii. SSSR zůstal bez územních akvizic přijatých ve třicátém devátém, čtyřicátém roce. A byl těžce vyčerpaný.
  
  
  AUKCE RUSKÝCH OTROKŮ V NEW YORKU
  Dívky běžely a blýskaly se na holých, kulatých, růžových podpatcích.
  Andriana si vzpomněla na tento obchod v New Yorku. Navrhl jí to tedy místní dosti velký mafiánský boss. Čas je tak akorát, tolik bohatých lidí se sešlo. A je docela možné připojit pannu z Ruska.
  Andriana byla dána do dražby zahalená v závojích a v plavkách. Aby hned neodhalila svá kouzla.
  Šla s určitým strachem. Napravo a nalevo od ní chodily dívky v kožených bundách.
  Andriana se ve vysokých podpatcích necítila příliš pohodlně. Ale ona to nezvládá.
  Aukční síň byla velmi velká. Sedělo tam velké publikum: muži i ženy a dokonce i teenageři. Byli tam Arabové a černoši, Asiaté, běloši a z Ruska...
  Zvolený čas a místo byly správné... Ale Andriana se cítila trapně před několika tisíci muži, ženami a mladými lidmi, byla by svlékána jako Angelica ve filmu. To je ostudné a ponižující! Ale zároveň to vzrušuje a samotné ponížení způsobuje příjemnou malátnost v těle.
  Je jako středověká otrokyně, kterou svléknou a tisíce mužů se na ni budou dívat chtivými pohledy .... Oh, jak skvělé!
  Kvůli takovému vzrušení stálo za to jít do aukce. A nebuďte příliš smutní, že z celkové částky půjde jen jedno procento právě vám!
  Tady vyšla na vysokých podpatcích a přehozech. Na ženu je vyšší, než je průměr, šest stop, navíc díky botám je ještě vyšší.
  Publikum se zapíná, modelčiny proporce... Vlasy má svázané a později je složí.
  Začátek obchodování je oznámen... Částka je obvykle malá, ale rychle stoupá.
  Zde dívky sundají první závoj a odhalí horní část obličeje, přičemž její nádherné vlasy barvy listů nechávají zakryté.
  Bylo vidět Andrianino vysoké opálené hladké čelo a její smaragdově-safírové oči. A nos a spodní část obličeje jsou stále zakryté ... Ale jen pohled jejích výrazných očí, ve kterých byly čteny rozpaky a bezděčné chvění z přirozeného ženského studu, přivedl diváky ...
  Původní cena za noc s pannou je sto dolarů!
  Okamžitě zakřič:
  - Dvě stě dolarů!
  - Tři sta!
  - Čtyři sta!
  - Pět set!
  - Tisíc!
  Arab ve žlutém turbanu zabručel:
  - Dva tisíce!
  Američan se zlatým řetězem zavrčel:
  - Tři!
  Obchodník z Ruska řekl v bohatém basu:
  - Pět tisíc babek!
  Nastala pauza... Ne proto, že by se množství tohoto publika zdálo příliš velké. Ne, jsou tu obchodníci z celého světa, kteří jsou schopni rozložit a rozložit sto milionů dolarů za mazanici Picassa nebo Van Gogha. V procesu svlékání chtějí ale pokračovat.
  Tady jsou dívky v červených maskách a kožených bundách, s rukama v tenkých lékařských rukavicích, jak sundávají další pokrývku. A otevřou dívčinu odvážnou bradu, šarlatová ústa, půvabný nos. Nyní je její nádherná andělská tvář vidět celá. A obrovská obrazovka v aukční síni ukazuje roztomilý dívčí obličej zblízka.
  A publikum řve obdivem.
  - Deset tisíc dolarů!
  Vykřikne Američan se zlatým řetězem!
  - Dvacet tisíc!
  Šejk řve v zeleném turbanu s velkými smaragdy.
  Angličan ve fraku volá:
  - Třicet tisíc!
  Hinduisté s drahokamy kvílí:
  - Čtyřicet!
  Asi patnáctiletý mladík skřípe a pohybuje prsty v diamantech:
  - Padesát tisíc!
  A opět pauza... Samozřejmě částka za jednu noc s pannou a dokonce, nejspíš falešná, nevypadá tak malá. Víc než Andriana je příliš velká dívka na to, aby vypadala nevinně. Ale publikum je velmi bohaté a vrtošivé. A teď v zápalu smlouvání, když chce jeden druhého předčit.
  Ale ještě víc chci vidět další proces expozice. A nyní je další závoj odstraněn z Andrianiných ramen a odhaluje horní část jejích ňader a paží. Opálený, půvabný, svalnatý. Horní část podprsenky je již vidět a ramena jsou pevná a zároveň velmi sexy.
  Andriana se znovu otřese a zavětří. Je čím dál víc nahá.
  Obchodování opět pokračuje...
  - Šedesát tisíc!
  Sheikh řve!
  - Sedmdesát tisíc!
  - Osmdesát!
  Vyslovuje Američan se zlatým řetězem!
  - Sto tisíc!
  Američan s obrovským rubínem na hrudi zavrčel.
  - Sto dvacet tisíc!
  Mládež zas prskala!
  Šejk v zeleném turbanu a smaragdech zařval:
  - Sto padesát tisíc!
  Hinduistický rádža se rozmohl:
  - Dvě stě tisíc dolarů za hvězdu aukce!
  A opět nastala pauza v této aukci. Veřejnost čeká na odhalení ceny a je vytočená do extrému.
  Zde dívce sundají další závoj a vystaví ji na boky.
  Je vidět tenký pas, úzký pruh látky na plné hrudi a reliéfní dlaždice opáleného lisu. Nyní je Andriana téměř do pasu nahá.
  Publikum doslova řve.
  Ruský obchodník se sibiřským plnovousem zaburácel:
  - Tři sta tisíc!
  Šejk ve smaragdovém turbanu zavrčel:
  - Čtyři sta tisíc!
  Američan s rubínem vydal:
  - Pět set tisíc!
  Mladík s diamantovými prsteny zakňučel:
  -Šest set tisíc....
  Hindu Raja zamumlal:
  - Sedm set padesát tisíc!
  Další pauza... Zde již byly částky vážné, ale zdaleka ne zruinující pro oligarchy a miliardáře. Každý však chce další vystavení krásy. Hlavně vidět její nohy, taková lahůdka pro muže.
  A teď poslední závoj není odstraněn z .... A teď jsou svalnaté ladné nohy holé. Andriana zůstala v kalhotkách, podprsenka v průhledných botách na vysokém podpatku. A její silné, opálené nohy muže tak vzrušují.
  Předtím tichý šedovlasý šejk s dlouhým plnovousem zahřměl:
  - Milion dolarů!
  A to už je určitá psychologická hranice. Publikum dělá hluk...
  Mladík třesoucím se hlasem říká:
  - Milion set!
  Šejk v turbanu s velkými smaragdy bzučí:
  - Jeden milion dvě stě!
  Ruský oligarcha s tmavými brýlemi říká:
  - Jeden milion čtyři sta!
  Američan s velkým rubínem:
  - Milion pět set!
  Najednou do togu vstoupí černoška:
  - Milion sedm set!
  Šejk ve smaragdovém turbanu není podřadný:
  - Jeden milion osm set!
  Hindu Raja ječí:
  - Dva miliony!
  Další pauza... Částky šly solidně. Ale přesto dali více za arabské koně. A tady je ta dívka jen na jednu noc. A sice kolosální kráska, ale sotva skutečná panna.
  Ale lidé chtějí vidět její vlasy... A Andrianův kapesník je odstraněn. A její vlasy jsou zlaté, z ramen jí stéká listový déšť. A rozptylují se, tak nádherné, jako paprsky slunce.
  Publikum je prostě v úžasu... A smlouvání ožívá!
  Mladík zakřičel:
  - Tři miliony!
  Šejk ve smaragdovém turbanu zabručel:
  - Čtyři miliony!
  Černá žena křičela:
  - Pět milionů!
  Nastala krátká pauza... Částka už byla slušná. I když zatím nejde o rekord pro přihazování. Ale přesto to není Van Goghův obraz, ale jen jedna noc s dívkou. Ať je to krásně napsané....
  Následuje další gesto... Tentokrát je podprsenka odstraněna. Andriana to očekávala, ale najednou ucítila tak hroznou hanbu, že se začala bránit... Dívky se s ní nedokázaly vyrovnat. K Andriane se přihrnuly dvě panovnice a natáhly ruce. Poté byla podprsenka odstraněna. A byla odhalena krásná prsa. A kůže
  dívka se leskla potem.
  Její upřímný impuls skromnosti a odporu velmi popudil veřejnost. Mnozí věřili, že to byla skutečná panna, a to bylo ještě více vzrušující než dokonce růžové poupata na hrudi.
  Předtím tichý šejk v turbanu posetém diamanty zavrčel:
  - Sedm milionů!
  Černoška zaječela:
  - Osm milionů!
  Američan s rubínem štěkal:
  - Devět milionů!
  Ruský oligarcha vyštěkl:
  - Deset!
  Šejk v turbanu posetém diamanty zařval:
  - Patnáct!
  Sál zahučel... To už je vážnější... Ovšem taková dívka, kterou velcí muži drží za ruce, aby si nezakrývala hruď. Jak skvělé to je. Celkově vzato úžasné a dojemné. Andriana je opravdu, opravdu v rozpacích a cítí se divoce zahanbená. A zároveň vzrušující a příjemné. A
  Jak moc si jí váží!
  To je skvělé!
  A teď ji služky drží a stahují poslední hadr - kalhotky... A teď na Andrianovi zbyly jen průhledné boty.
  A ona sebou škubne a vytáhne ruku ze sevření ambalu, čímž zakryje ňadra Venuše. Už svými dvěma tlustými tlapami odtahuje její ruku a odhaluje ji.
  Andrianina tvář je upřímně rozrušená a velmi se stydí. Tlustý šarlatový nátěr zaplavil tlamu a to diváky ještě více rozpálí!
  Černý miliardář volá:
  - Dvacet milionů!
  Sheikh in diamonds křičí:
  - Třicet!
  Američan s rubínovým řevem:
  - Čtyřicet!
  A hinduistický rádža říká:
  - Padesát milionů!
  Sheikh s diamanty řve:
  - Šedesát!
  Černý miliardář v kožené bundě ječí:
  - Sedmdesát!
  Ruský oligarcha v tmavých brýlích volá:
  - Osmdesát milionů!
  Mládež najednou zakřičí:
  - Devadesát!
  Syčí na něj. Výkřiky, a máte tolik štěněte!
  Černý miliardář v kožené bundě zamumlal:
  - Sto milionů!
  Nastala pauza... To už je opravdu kolosální částka. Ano, jen pro pannu z Ruska. Není to moc? Kolik zaplatit jen za jednu noc? Ano, za takovou částku se dá koupit milion zkušených prostitutek.
  Nejsou moc zaneprázdněni...
  Kush už stačil a dražitel zvedl kladívko a začal zpívat:
  - Sto milionů dolarů krát.... Sto milionů dolarů dva ....
  Andriana se přikrčila. No, musí strávit noc a relativně mladý Afroameričan. Do kapsy ale strčí celý milion dolarů! Docela slušné! Existuje naděje, že je příkladem duší a možná i potěšením!
  Andriana se cítila vzrušená a v duchu si už představovala bouřlivou noc s pohledným a velmi bohatým černochem.
  Pak ale dívka v kožených bundách dala signál... A oni jí prudkými pohyby strhli boty. Odstranili poslední část toalety, takže Andrian byl nejen nahý, ale i bosý.
  A její nohy bez bot jsou tak půvabné a dojemné a její podpatky jsou kulaté, růžové.
  Obvykle při takových aukcích mají dívky boty na vysokém podpatku až do konce. Ale Andriana, velmi sexy, s neobvyklou grácií a dokonalostí linie chodidla a chodidla. A je tak rozkošná naboso. Zvlášť když to bylo na obrazovce zobrazeno zblízka...
  A ruský oligarcha zavrčel:
  - Sto dvacet milionů!
  Černoch zařval:
  - Sto padesát!
  Arabský šejk v turbanu posetém diamanty zabručel:
  - Dvě stě milionů!
  Nastala napjatá pauza...
  Dražitel zvedl kladívko a zamumlal:
  - Dvě stě milionů krát... Dvě stě milionů dvě...
  Andriana zavrtěla bosýma nohama a černý miliardář zabručel:
  - Dvě stě padesát milionů!
  Ruský miliardář se nevzdal a vyhrkl:
  - Tři sta milionů!
  Sheikh s diamanty křičel:
  - Čtyři sta milionů!
  Mnozí sice měli větší jmění, ale vyskládat takovou částku hned v hotovosti je zmar. A může to narušit výrobu.
  Dražitel zvedl kladívko a začal co nejpomaleji říkat:
  - Čtyři sta milionkrát, čtyři sta milionů dva .... Čtyři sta milionů tři... a jeho kladivo sebou nejistě škublo.
  - Miliarda dolarů!
  Slyšel jsem, jak někdo křičel!
  A všichni se otočili... Byl to Japonec v tmavých brýlích zakrývajících polovinu obličeje. Mělo znak mafie - Yakuzu!
  Všichni ztuhli - celá miliarda!
  Dražitel zvedl kladívko a varoval:
  - Ta dívka je vám dána pouze na jednu noc! Můžete s tím dělat cokoli, jen nezabíjet ani vážně nemrzačit!
  Japonec přikývl.
  - Nebudu kazit!
  A kladivo se zvedlo, slova se vylila:
  - Miliardkrát! Jedna miliarda dvě! Jedna miliarda tři! Prodáno lordu Yamamotovi!
  Andriana byla propuštěna. A úplně nahá a bosá odešla do lóže, kde seděl šéf japonské mafie obklopený strážemi. Andriana cítila silný strach a zároveň vzrušení. Za miliardu dolarů bude muset udělat něco neobvyklého a to je skvělé! Na druhou stranu zbohatla o deset milionů dolarů, což je skvělé!
  Jak báječně všechno dopadlo a čekají na ni nová dobrodružství.
  Yamamoto objednal:
  - A teď ji sbal do okovů, nebude potřebovat šaty!
  Andriana se nervózně zachichotala a odpověděla:
  "Nemám co ztratit kromě svých řetězů!"
  
  OBRANA RYAZANĚ A VYLOŽENÍ POPADATSEV
  Thomas Lincoln mával meči a porážel tlačící se mongolské Tatary a zpíval:
  - Nejen meč, nejen bič! Ale koruna potřebuje lži! Koneckonců, bez ní a dvě minuty - nesedejte na trůn!
  Terminátor řídil větrný mlýn svými meči, porážel Mongoly šplhající po hradbách Rjazaně a dál zpíval:
  - Někdy asistent ve všem,
  Někdy to bolí dovedně...
  A říkáme jí svatá
  A říkejte tomu odporné!
  Maria Kovaleva a Yuliana Konovalova, tyto krásné a velmi svalnaté dívky, které sekaly napínavé Tatary, zvedly:
  - Lži nejsou bezdůvodné ve všech královstvích,
  Milovaný za všech okolností...
  Lži jsou krásné, když jsou užitečné
  A hrozné, když škodlivé!
  Tom, tento pohledný, svalnatý chlapec, sekal na naléhající jaderné zbraně, cvrlikal:
  - Kéž je naše říše ve slávě!
  Maria Kovaleva, která kácela usazené Mongoly, potvrdila:
  - Ať je to ve slávě!
  A dívka hodila nahými prsty se smrtící silou ničivý granát z pilin.
  Yuliana Konovalová, která prořezávala útočící Tatary, také zařvala z plných plic:
  - Za vlast a Stalina!
  A holá, otesaná noha, jako vražedný dar smrti, trhající mongolské rati.
  Dívky bojují, upřímně, zoufale a směle. A vážně řezat nepřátele.
  I když se horda Batu Khan zdá být nespočetná. Čtyři sta tisíc kavalerie stoupá k útoku. Podle dob třináctého století - nesčetná armáda.
  Ale setkali se s vyloďovací silou Popadanů v čele s úřadujícím Všemohoucím Bohem Stvořitelem Thomasem Lincolnem.
  Do bitvy již vstupuje posádka tanku Gerda. Terminátorská dívka je přímo tady.
  Čtyři krásky na tanku AG-100 se třemi kanóny a dvanácti kulomety.
  Vznikly z herního, alternativního vesmíru, také vytvořeného demiurgem Thomasem Lincolnem.
  Tam, vězeň ve Třetí říši, profesor s posunutou psychikou, Nimbul pomohl Hitlerovi. Konkrétně vytvořil zbraň, která funguje na ovládání počasí. A vzali a potopili anglickou flotilu v bouři. Následovalo vylodění německých jednotek v Británii.
  Při vylodění nacisté použili i svou obchodní flotilu. V důsledku toho desítky vybraných divizí skončily v Británii v srpnu 1940. A metropole byla dobyta za deset dní.
  Na trůn byl dosazen legitimní, proněmecký anglický král. A vznikla nová nacistická vláda. Poznala ho většina kolonií a britské flotily.
  Führer dostal pod kontrolu velké zdroje. A ze strachu, že Spojené státy, které mají kolosální ekonomický potenciál, přezbrojí armádu, rozhodl se, že SSSR počká. A že Stalin zůstane věrný paktu o neútočení.
  Mezitím je lepší porazit Ameriku. Island byl obsazen jako první. Poté se Němci začali prosazovat v Argentině a odtud do Brazílie.
  Nacisté aktivně stavěli ponorku a povrchovou flotilu. Využívali zdroje kolonií a Evropy. Práce se zvláště prudce zrychlily poté, co se Speer stal říšským ministrem pro zbrojení a střelivo.
  Poté se pod jeho obratným vedením začaly mnohem rychleji stavět podmořské lodě.
  A také rozvíjet letectví. Nový, pokročilejší Yu-188 byl rychle zařazen do série a jeho výkon byl zvýšen. Focke-Wulf rychle nabíral na síle. Nechyběli ani vyspělejší borci.
  Marseille se stala vycházející hvězdou. Tento pilot se proslavil v bitvách s americkými letouny. Poté, co se stal prvním pilotem, který překonal sto padesát letadel, obdržel: Rytířský kříž Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty.
  Oddělení Ameriky oceánem, fakt, že při vší touze nelze postavit velké hladinové lodě příliš rychle, se však válka protahovala.
  Přestože byly stavěny jak letadlové lodě, tak bitevní lodě.
  A postupně Němci a Japonci, kteří otevřeli druhou frontu proti Spojeným státům a porazili Američany poblíž peruánského přístavu, tlačili na orlí říši.
  Němci byli silní. V roce 1943 dostali velmi silnou stíhačku ME-309 a bombardér Yu-288. Které jsou mnohem silnější než ty americké.
  Hitler vyhrožoval, že Ameriku smete bombami.
  V sérii se samozřejmě objevily tanky: "Tiger", "Panther", "Lev". V druhé polovině roku 1943 se objevily "Panther" -2, "Tiger" -2 a "Maus". A do série šel neporazitelný proudový stíhač ME-262, který neměl obdoby. A Yu-488 je první sériový čtyřmotorový letoun. A TA-400 je první šestimotorový bombardér na světě. A nejnovější útočné pušky MP-44 a mnoho dalšího. Včetně proudových bombardérů "Arado". V důsledku toho Němci zajali Kanadu a zaútočili na USA ze severu.
  A na druhém křídle obsadili Mexiko spolu s Japonskem a zaútočili na Ameriku na jihu.
  A nakonec v roce 1944 Spojené státy kapitulovaly a byly okupovány Japonskem a Třetí říší.
  Gerda byla na svá vítězství velmi hrdá. A dívka rozdrtila mongolské jednotky. Její nahé prsty u nohou mačkaly tlačítka na joysticku a houfně srážely jaderné zbraně.
  Charlotte také mlátila nepřítele a mačkala tlačítka nohama. A střílení Mongolů z kulometů. Je to velmi agresivní dívka.
  Dívka křičí:
  - Za první komunismus na světě!
  Christina střílí velmi přesně a její bosé nohy tak obratně mačkají tlačítka a střílejí bojovníky Batu Khana. A vyhladit protivníky divokou zuřivostí hladových panterů.
  Christina křičí:
  - Pro slávu Třetí říše!
  Magda také vede velmi dobře mířenou palbu. Rozdrtí mongolskou armádu, rozdrtí je na hranolky nebo na krvavý salát. A nezastavujte německé krásky.
  Mají bosé nohy a jejich prsty obratně mačkají tlačítka joysticku a trefují protivníky.
  Magda zpívá:
  - Afrika je hrozná, ano, ano, ano! Afrika je nebezpečná, ano, ano, ano! Ale velké Říši, bylo nám řečeno, abychom se neunášeli! Všichni jsme Mongolové ... kosíme jako kosa! Dívčí úspěch - i když je bosa!
  Dívky jsou velmi krásné a konkrétně mlátí Batu Khanovu armádu.
  Tom Lincoln sekl a jeho meče se prodloužily o desítky metrů, čímž Mongoly usekl jako břitva namydlené chlupy.
  Chlapec zpíval:
  - všechny smetu pryč,
  všechny zametu!
  Čekáme na úspěch
  Na čistotu!
  A chlapcovy bosé nohy budou také házet hrášek se silou ničení.
  A rozptýlí Mongoly na všechny strany. A destrukce je masivní.
  Maria Kovaleva mrkla na chlapce demiurga. Hodila nahé prsty na nohou, vražedný dar smrti, a rozdrtila mongolské vojáky.
  Maria tweetovala:
  - Za vesmír a komunismus!
  Yuliana Konovalová zavrčela s obnaženou patou, která podlehla daru smrti:
  - Pro velikost naší vlasti!
  A teď ještě děvčata mlátí od pupíků bojové blesky. Bojující krásky - nic neříkejte!
  Gerda také střílí z tanku řady AG. Když USA kapitulovaly, Adolf Hitler chtěl zaútočit na SSSR. Japonsko však začalo vznášet nároky proti Třetí říši.
  A Hitler 20. dubna 1946 zahájil válku se samuraji. A do boje vrhl své nové tanky ze série "E". A rozdrťme japonské jednotky jako kosu.
  Stalin se také rozhodl nezůstat na místě. A nabídl, že otevře frontu proti zemi vycházejícího slunce.
  Hitler souhlasil, ale pod podmínkou, že SSSR obdrží zpět pouze jižní Sachalin, Kurilské ostrovy a Port Arthur s Mandžuskem. A nic víc než to.
  Stalin s tím souhlasil. Už rozšířila své území. Pokud jde o šíleného profesora, pomáhal nacistům s tvorbou létajících talířů. A tyto stroje se pohybovaly deseti zvukovými rychlostmi a střílely lasery.
  Hlavním německým tankem byl E-50. Jeho hmotnost byla sedmdesát tun. Čelní pancíř je 250 mm, boční pancíř je 170 mm a dělo je 105 mm s délkou hlavně 100 EL. A to je velmi produktivní tank. S motorem o výkonu 1500 koní - celkem svižný.
  A Japonci samozřejmě ne. A nejsou schopni nacisty zastavit.
  A dochází k velké ofenzivě fašistických vojsk. Na všech frontách zároveň.
  Postupují i Stalinova vojska. Jejich letectví ale trochu zaostávalo. Nejsou žádné trysky. A Japonsko už taková letadla má. Sovětské tanky jsou ale relativně dobré. A ne bez úspěchu bojují.
  Přestože řada KV je zastaralá. Dokonalejší Ises se objevil ve čtyřicátém pátém roce. Taková je rodina. Ale zatím také takových tanků není příliš mnoho.
  Pozdější T-34-85, který se začal vyrábět od čtyřicátého čtvrtého roku. A stal se hlavním tankem v armádě SSSR.
  Sovětská vojska zahájila ofenzívu a zatlačila na Japonce.
  Hitler poznamenal:
  - Ruský medvěd dostal kostku cukru!
  Guderian se zeptal:
  - A co s tím budeme dělat?
  Fuhrer odpověděl:
  - Sladké ke svačině!
  Již v prvních třech měsících bojů ztratila japonská říše téměř polovinu svého majetku. Samurajové měli velkou armádu, ale byli příliš podřadní v kvalitě technologie.
  Boje ukázaly, že i sovětský T-34-85 je silnější než masový japonský stroj. A to je pro samuraje špatné.
  A proti létajícím talířům není vůbec žádný příjem. Kvůli silnému laminárnímu proudu je téměř nemožné sestřelit.
  A oni sami hoří lasery, tepelnými paprsky a ultrazvukem. Zkuste je tedy překonat.
  Navíc má Třetí říše ve své výšce proudová letadla a ponorky poháněné peroxidem vodíku a mnoho dalšího.
  Existují dokonce podzemní nádrže. A to je zbraň, proti které - kryt! Všechny japonské baterie létají najednou a jsou vyhozeny nahoru. Navíc kontrola nad počasím, kdy bouře doslova potápí všechny lodě samurajů. Ne, Japonci se museli vypořádat s velmi nebezpečným nepřítelem.
  O tři měsíce později byli Japonci také vyhnáni z Mandžuska. Nejtvrdohlavější byl útok sovětské armády na Port Arthur. Do bojů dorazil experimentální tank IS-7 o hmotnosti sedmdesát osm tun a vyzbrojený osmi kulomety a 130milimetrovým kanónem. A tento stroj zničil japonské baterie a samohybná děla.
  Alenka sama byla velká bojovnice. A na IS-7 bojovala se samuraji o Port Arthur. Znovu dobytí města, které kdysi patřilo carskému Rusku. A mělo by se to vrátit.
  Silný výstřel z děla a hned tři japonská děla byla převrácena lafetami.
  Nyní však Všemohoucí demiurg poslal Alenku bojovat s mongolsko-tatarskou hordou. A válečníci jsou nyní na IS-12 pokročilejšího a výkonnějšího modelu s deseti kulomety a 152 mm a poměrně rychle střílejícím dělem. A dívky udeří z tohoto tanku pomocí joysticků.
  Anyuta stiskla tlačítko holými prsty na nohou. Ze zbraně vyletěl vysoce výbušný tříštivý projektil. A jak padnout na dav Mongolů. Okamžitě byly stovky a půl jaderných zbraní roztrhány a zmrzačeny.
  Pak Alláh vystřelil. To je krásná rusovlasá dívka, střílená z kulometů. A jak začala kosit tatarské šiky.
  A zrzka zavrčela:
  - A první tání, ve snu vidím Stalina ...
  Maria také mlátila nepřátele, mačkala tlačítka holými prsty a vrčela, vyceňovala zuby:
  - A posetý mrtvolami, mé drahé Rusko!
  Olympias, tato hrdinská dívka řídila tank a dala Mongolům stotunové vozidlo se širokými pásy.
  Dívka zpívala:
  - Za vlast ke slávě Ruska!
  Alenka tiskla holými prsty na tlačítkách joysticku a praštila do nepřítele. Rozbila spoustu jaderných zbraní a zařvala:
  - Naší vlastí je SSSR!
  Olympias, která rozdrtila hromadu koní a mongolských vojáků, souhlasila:
  Není krásnější Vlast-Rusko,
  Bojuj o ni a neboj se...
  Ve vesmíru není krásnější země -
  Celý vesmír je pochodeň světla Rus!
  Pět bojovnic v bikinách ukázalo skutečnou a neodolatelnou sílu. A
  Tyto dívky jsou prostě úžasné!
  Začali ničit mongolskou armádu. A zbraň funguje a funguje...
  A Gerda má na AG-100 tři zbraně. A na tanku a dvanácti samopalech jsou čtyři dívky. A vyřazují mongolské Tatary ještě efektivněji a rychleji.
  Gerda byla bojovnice od Všemohoucího. A co právě nezažila. Účastnila se také mučení. Zvláště rád mučil chlapce. Pěkné puberťačky obecně tak mučili, až se jim z toho motala hlava.
  Ale to je jiný příběh. Zvlášť když pionýrům opékali nahé, kulaté, dětské podpatky. A doslova řvali bolestí.
  Japonsko odolávalo deset a půl měsíce, než se pod drtivou přesilou zhroutilo.
  Gerda donutila císaře Země vycházejícího slunce, aby si klekl a políbil její bosou nohu. Mikádo pak políbilo i Charlottinu bosé nohy. Další na řadě jsou Christiny holé podpatky. A nakonec holá, půvabná podrážka zlatovlasé Magdy.
  Tak krásné dívky, které císař osobně líbal a olizoval jejich holé, půvabné, svalnaté nohy.
  Nyní stříleli mongolské rati z děl a nedali nepříteli sebemenší milost. Zdejší válečníci jsou prostě brilantní.
  A vysoce výbušné tříštivé granáty, takže rozbijí všechny tyto stepní obyvatele. A vyhladit je bez sebemenší lítosti a pochybností.
  Gerda zpívala:
  - Bude éra komunismu, v árijštině!
  A mrkl!
  A tady je posádka Elizabeth. Dívky bojovaly na experimentálním tanku T-54. A bojovali s Japonci. Japonské tanky nejsou moc dobré. Nejsilnější z nich je zkopírován z Panthera. Tohle auto je určitě zastaralé.
  Ale v tomto případě Panther prakticky nebere T-54 do čela. Ale může prorazit desku. A to vyžaduje speciální taktiku. Pro čelní pancíř sovětského tanku jsou nebezpečná pouze japonská samohybná děla s kanónem ráže 71 EL ráže 88 mm a kanónem ráže 150 mm.
  Elizaveta, střílející ze 100milimetrového děla, prorazila japonský tank z velké vzdálenosti a zaštěbetala:
  - Za svaté Rusko!
  Elena vystřelila také. Havarovala s japonským autem a zapískala:
  Tento svět nám bude patřit!
  Ekaterina mlátila holýma, dlátovýma nohama a poznamenala:
  - Za nové úspěchy komunismu!
  Válečníci jsou špičkoví.
  Yephrasinya to vzal a také do něj udeřil, tentokrát kulomety, a zavrčel:
  - Pro můj vesmírný svět!
  A s holým podpatkem, jak stisknout. A proti Japoncům vyletí smrtící projektil.
  Ne, to jsou dívky, které nezklamou žádnou armádu.
  Japonsko bylo poraženo.
  A nyní bojovníci přešli na pokročilejší tank T-64 a porážejí z něj mongolské vojáky.
  A dělo sovětského tanku takhle mlátí fašistické řady. A granáty jsou vystřelovány jeden po druhém.
  Elena vystřelila s pomocí holých prstů a s úšklebkem poznamenala a vycenila zuby:
  - Je to moc krásné, takhle porážet nepřátele!
  Nezastavujte holky. A kulomety sypou kulky jako kroupy. A Mongolové jsou nahromaděni v hromadách. A množství zabitých a zmrzačených mongolských těl.
  Obrovská masa zabitých válečníků Batu Khanovy armády. Takto se cesty děvčat rozešly.
  poznamenala Ekaterina a mrkla na své přátele. A pokosil linii Mongolů výstřelem z kulometu:
  Budeme vládnout navždy!
  Elizabeth vtipná poznamenala:
  - To je naše síla bude tak cool!
  Dívka začala mačkat tlačítka joysticku holými prsty a bez soucitu a problémů rozbíjela tatarské pluky. A válečník není chladnější.
  Byla to jejich skořápka, která rozmetala Guyuk Khana na krvavé cáry. A pak se zdálo, že Tataři nestačili.
  A ze skořápky, kterou přinesla Gerda, byl vytržen i Khan Burundai. Byl známý tím, že znásilnil princeznu Vladimirskou poté, co byla zajata. Ano, tohle je chlípný chán.
  A teď se jeho německá dívka roztrhla na kusy.
  A teď Thomas Lincoln bojuje jako skutečné monstrum a sekne Mongoly.
  Chlapec otáčí svými meči jako vrtulemi. A naskládá spoustu protivníků do stacků. A je to jako břitva stříhající vousy. A takový všemohoucí chlapec jiskřivý.
  A tak i Maria Kovalev vzala své holé prsty na nohou a spustila vražednou a zdrcující všechno.
  A Mongolové jsou zahnáni do rakve.
  Maria je medová blondýnka, velmi krásná a svalnatá. Bojové mise už musela plnit, je to úžasná holka.
  Válečnice zpívá z plných plic:
  - Sláva éře komunismu, rozdrťme jho fašismu!
  Yuliana Konovalova také bojuje jako monstrum z pekla. A nyní její odhalené prsty posílají smrtící granát. Což vezme a roztrhá spoustu tatarských vojáků.
  Válečník zavrčel:
  - Za sílu komunistických idejí!
  A Maria také nahou patou hodí vražedný pytel pilin...
  A masa Mongolů byla roztrhána.
  Zdejší bojovníci jsou na tom nejlépe... Ale objevily se i nové krásky.
  V tomto případě jsou to Eva a Gertruda. Objevili se na létajícím talíři, který způsobil Thomas Lincoln, chlapec demiurg. A tyhle děvčata to prostě vzala a jak fackovali Tatary lasery. Ano, laserové zbraně ve Třetí říši mají navrch. Doslova upalovali japonské vojáky.
  Eva, tato krásná blondýnka, stiskla holými prsty tlačítka joysticku. Spálila celý mongolský pluk a z plných plic vrčela a vycenila zuby:
  - Za svaté Prusko!
  Gertruda také stiskla holými prsty tlačítko na joysticku a odřízla spoustu jaderných zbraní a zavrčela:
  - Moje moc nad světem!
  A dívky se smějí. Mají tolik vzrušení a ohně. Jsou to dívky nejvyšší a nejpropracovanější letecké akrobacie.
  Když bylo Japonsko poraženo, Třetí říše na chvíli polykala a trávila neutrální země a prováděla další a další zajetí.
  To ale nacistům samozřejmě nestačilo. A 5. března 1953 zemřel Stalin. To ještě nic není... Vůdce vyjádřil soustrast svému kolegovi.
  Ale když se v únoru 1956 konal 20. kongres, který odhalil kult osobnosti, Hitler to netoleroval.
  A 20. dubna 1956 začala nová válka. Pokus nacistů ovládnout SSSR. A Hitler má celý svět ve zbrani. A pak nemůžete šlapat proti Wehrmachtu.
  V tomto vesmíru je však Stvořitelem Thomas Lincoln. A chlapec demiurg nedovolil porazit SSSR. Proti nepříteli použil nový trumf: profesor Znayka z krátkého týmu. A tento profesor vytvořil speciální zbraň proti Třetí říši.
  To je však historie soutěže vědy. Armáda SSSR v každém případě dokázala nacisty zastavit a následně je porazit a podmanit si. Hitler byl nakonec dopaden. A 9. května 1958 vzali a oběsili. Takže černý Boy-Bůh Thomas Lincoln jednal s hlavním fašistou zcela politicky korektně. Stejně jako ve filmech - zlo vítězí v první polovině, a pak bídně prohrává.
  A teď děvčata nacistů důkladně mlátí. Přesněji mongolští Tataři, ale ti jsou ještě horší než nacisté, jelikož vyvraždili celá města. A to je samozřejmě velmi špatné, když jsou zabíjeni Rusové.
  Batu Khan vidí, jak katastrofálně se jeho řady snižují. Mongolská vojska tají přímo před našima očima.
  A tady je slavný velitel. Jediný v historii dokázal dobýt Rusko, což se nikdy nikomu nepodařilo. Tento Batu Khan nyní začal utíkat. Je to velmi bojovný velitel.
  Tentokrát je proti němu ale vyšší moc.
  Thomas Lincoln zpíval s úsměvem:
  - A nalevo je naše armáda a napravo je naše armáda! Pro nás je dobré bojovat s chlastem!
  Terminátorský chlapec tak zuřivě posekal tatarské pluky, vzali to a utekli. No, kam jdeš.
  Další tým ninja dívek z Japonska. Všemohoucí chlapec je také povolal.
  Dívka s modrými vlasy vezme Mongoly a seká je meči. A pak s holými prsty u nohou spustí hrášek s výbušninami.
  A zlomit spoustu jaderných zbraní. křičel:
  - Sláva Japonsku!
  Pak dívka se žlutými vlasy seká na Mongoly. Rozřeže je na malé okrošky a zakřičí:
  - Ve jménu myšlenky samuraje!
  A holými prsty u nohou také vypustí vražedný bumerang, který roztrhá mongolské pluky.
  Rusovlasá dívka rozdrtila masu bojovníků hordy. Porazit Menge Khana. A holými prsty u nohou vypustila i ostrý míč, který všechno rozbije. A řvát:
  - Za komunistický svět!
  A dívka s bílými vlasy vzala a posekala masu tatarských válečníků. A zabil spoustu nepřátel.
  A s holým podpatkem pozvracela výbušný balíček s ničivým práškem uvnitř.
  Vrčela z plných plic:
  - Pro svět důstojně!
  A nyní je bitva velmi krvavá. A pak se válečníci rozešli a jak porazili nepřítele.
  A nyní všichni mongolští ratiové najednou shořeli a byli roztrháni na malé kousky.
  A Batu Khan zůstal sám. Dívky bojovnice se k němu rozběhly. Srazili tatarského ghúla na kolena. A nuceni líbat jejich bosé nohy.
  Hlavní velitel to dělal s nadšením. Koneckonců, jsou tady krásné dívky. A porazili spoustu vojáků. Čtyři sta tisíc mongolsko-tatarských válečníků bylo zabito.
  To na všechny udělalo obrovský dojem. Zejména ruští vojáci, kteří byli zachráněni před smrtí. A nejen válečníci, ale i ženy a děti. Koneckonců, Horda by zmasakrovala Ryazan.
  Pak ale Batu Khan políbil bosé nohy dívek. A olízl jim všechny paty.
  A jeho válečníci jim vzali nahé prsty nohy, ruce, nohy a krk. A prudkým trhnutím se roztrhl na pět částí. Batu Khan takto ukončil svou kariéru.
  To znamená jít do Ruska. Obzvláště pokud je zde demiurgický chlapec postaven proti vám!
  
  K ČEMU VEDE STRACH CHURCHILL
  Strach z bolševické hrozby Churchilla velmi obtěžoval. A nabídl Hitlerovi tajnou dohodu. Němci zastavují vyhlazování Židů, spojenci, aniž by formálně uzavřeli mír, přesto brzdili válku a především zastavili strategické bombardování území Třetí říše. A dokonce budou provádět tajný obchod s Německem.
  Führer pod tlakem průmyslových kruhů impéria s tím souhlasil. Churchill rychle přesvědčil Američany a i oni se rozhodli přibrzdit válku s Třetí říší. Spojené státy navíc ochotně souhlasily s tajným obchodem a poskytnutím pomoci SSSR v rámci Lend-Lease pouze za zlato. Dohoda proběhla ve velkém utajení. SSSR ji ale poznal... Stalin se naštval a mluvil ostře.
  Ale po Stalingradu už SSSR zahájil výrobu zbraní a očekával odtržení Třetí říše. Jenže na začátku třiačtyřicátého roku byla vyhlášena totální válka a výroba zbraní v Německu se více než zdvojnásobila. A zastavení bombardování od 1. dubna 1943 sehrálo jasnou roli.
  Nacisté připravovali operaci Citadela. Ale Britové předali informace o počtu sovětských vojáků. Ukázalo se, že SSSR s rozvinutou ženijní obranou měl výhodu v síle.
  Hitler se rozhodl ofenzivu prozatím odložit a zvýšit výrobu techniky. Především stíhačka ME-309, do které Fritz vkládal jisté naděje. Velmi silné auto s rychlostí 740 kilometrů za hodinu a zbraně: sedm palebných bodů, včetně tří 30mm kanónů.
  Je jasné, že pro Rudou armádu je těžké s takovým strojem bojovat. Nejběžnější stíhačka: Jak-9 je vyzbrojen 20mm kanónem a kulometem. Zkuste si tedy poradit s takovou pohodovou němčinou.
  Focke-Wulf je velmi silný bojovník se zbraněmi. Je těžké se s tím vyrovnat. A samozřejmě tanky. "Panther" a "Tiger" jsou silnější než sovětské. Yu-288 je navíc velmi výkonný bombardér. Což sovětské stíhačky ani nedoženou. A na cestě jsou také proudová letadla. A impozantní "Panther" -2 se silnými zbraněmi a silnou ochranou.
  Operace Citadela byla tedy odložena. A Němci shromažďují síly.
  Stalin však dlouho nevydržel a 1. srpna začala velká ofenzíva. A ve směru Oryol a Belgorod s Charkovem.
  Síly jsou zde však zjevně nevyrovnané.
  Němci se také silně opevnili, vykopali mnoho zákopů. A v obraně je Panther dobrý tank, jako Tiger. Bitvy ukázaly, že Ferdinand se v obranných bitvách s usedlou frontou dobře vypořádá s úkolem ničit tanky.
  Němci drželi linii. A byli na to připraveni. Stáhli další síly z Afriky a Evropy. Bojovala zde Rommelova vojska, části zahraničních divizí a Španělé. Navíc již proběhla výměna zajatců a Luftwaffe získala zpět mnoho pilotů. Takže obrana byla těsná.
  A Němci mají silné letectví. Zejména zbraně. A silný nejen silou leteckých děl, ale také rychlostí a silou es. Na obloze nyní Němci používají téměř všechna svá letadla, aniž by je rozptylovala západní fronta. A to jim dává kvantitativní výhody. V bitvě u Kurska začala hvězda Huffman stoupat.
  Sovětské jednotky nedokázaly v srpnu a září dosáhnout výraznějších úspěchů v těžkých bojích, postoupily maximálně o deset až patnáct kilometrů. Boje se protáhly až do pozdního podzimu... Poté nastal klid. V listopadu se Rudá armáda pokusila o postup v centru. Ani tam ale nebyla úspěšná. Němci útoky odrazili. Teprve na konci prosince, kdy začala ofenziva ve směru Oryol, se podařilo vklínit. Boj byl velmi krutý. V lednu se Němcům podařilo odrazit ofenzivu u Leningradu. Ale sovětská vojska přesto odřízla oryolskou římsu. Ale tam byl jejich úspěch omezený. Fritzovi se podařilo získat oporu. Sovětská vojska navíc utrpěla příliš mnoho ztrát a nemohla se vzpamatovat. Jaro je klidné.
  Nacisté uvedli do série nový tank "Maus". Skutečná válka ale ukázala, že tento tank je neohrabaný. A jeho jízdní výkon je nízký. Pravda se dobře ovládala kolem a byla relativně průjezdná.
  "Maus" byl chráněn ze všech úhlů před protitankovými děly, ale byl zasažen ze vzduchu. Ano, a drahý tank... Příliš se neospravedlňoval.
  Sovětské tanky T-34-85 a IS-2 nebyly špatné. I když poslední vůz měl spoustu závad a byl poměrně špatně chráněn čelem věže.
  "Panther" -2 se ukázal být docela těžký na třiapadesát tun, ale s dělem ráže 88 mm 71 EL a nejlepším pancířem, zejména na čele. Silnější motor o výkonu 900 koní víceméně dával vozu dobré jízdní výkony. A použila svou zabijáckou zbraň. Objevil se i "Tiger" -2, ale tento stroj byl v praxi horší.
  Němci se pokusili v květnu postoupit směrem na Kursk. Rudá armáda postupovala středem. A boje měly za následek jen nepatrnou změnu frontové linie. Válka se stále více podobala první světové. Když byly frontové linie na dlouhou dobu fixovány. A z války se stal nepříliš výnosný byznys.
  V srpnu se Rudá armáda pokusila o postup, ale neúspěšně ... V říjnu se Němci pokusili prorazit a jejich pokusy byly také odraženy ...
  V lednu 1945 postoupila Rudá armáda středem. A v březnu 1945 Němci postoupili třicet kilometrů na jih a byli zastaveni.
  Situace pro Rudou armádu se poněkud zkomplikovala. Němci byli schopni zavést výrobu proudových letadel a snížit jejich náklady a získat vzdušnou převahu. Vyvíjely se také nové tanky.
  E-10 a E-25 byla lehká a velmi rychlá samohybná děla. Tank E-50 se ukázal být na střední tank příliš těžký a velký. Ale silný motor s posílením až na 1200 koní mu víceméně dával rychlost a jízdní výkony. A 88milimetrové dělo s délkou hlavně 100 EL a průbojné a rychlopalné a velmi přesné.
  A dostali velmi výkonné E-75. S pistolí ráže 128 mm a dlouhou ráží.
  Tyto tanky právě začaly vstupovat do série. Hitler ale s touto technikou počítal. Čtyřicátý pátý rok uběhl ve výměně úderů. Němci ještě neměli velké množství tanků řady "E" a nemohli postoupit. SSSR také nemohl zabrat. Na obloze se zvýšila výhoda nacistů. Zvláště účinné byly proudové bombardéry a průzkumná letadla. Stíhačky dopadly poněkud hůř. ME-262 měl problémy s manévrovatelností a velkou hmotností. XE-162 měl výhody nízké hmotnosti, snadné výroby, ale k provozu vyžadoval vysoce kvalifikované piloty. I když to Huffman zvládl dobře. Toto blonďaté eso dotáhlo počet sestřelených letadel ke čtyřem stovkám a získalo druhé takové ocenění jako Rytířský kříž Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty. A pak vyřadil pět set letadel již na XE-162. Získal za to zvláštní ocenění: Německý orel s diamanty. Tato maličkost je poměrně vzácná a prestižní. Navíc Huffman obdržel první vojenský záslužný kříž a diamanty.
  A to je docela chvályhodné.
  V zimě se Rudá armáda pokoušela o postup, ale nedokázala překonat velmi krutou nepřátelskou obranu. Tank E-50 měl s "Tigrem" -2 příliš mnoho společného, přestože věž byla užší a menší a dokonalejší a lehčí podvozek. Tradiční ale zůstalo umístění převodovky a motoru. Kvůli tomu má celek třiašedesát tun. Pak se ale objevila úprava nádrže s umístěním motoru a převodovky v jednom bloku a převodovky na motoru. A ukázalo se, že toto auto je stále dokonalejší a lehčí ...
  V roce 1946 měli Němci již velké množství tanků řady "E" a výkonné proudové stroje. Zejména ME-262 X, který měl rychlost 1100 kilometrů za hodinu a pět 30milimetrových vzduchových děl. A bitvy byly v plném proudu velmi divoké až extrémní napětí.
  Němcům se podařilo prorazit na jih. A tam šli k řece Don. Sovětské jednotky ustoupily přes řeku, ale dokázaly se udržet.
  Boje se protáhly až do zimy a Fritz zpomalil...
  Přišel rok 1947. Objevily se sovětské tanky T-54, i když ještě ne masivní. Boje jsou krvavé a brutální. Celý rok se neslo v přetahování lanem.
  Huffman zvýšil počet sestřelených vozů na tisíc získal zvláštní ocenění šestého stupně Rytířského kříže Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty.
  Němci uměli dobře bojovat, ale byli dost vyčerpaní. Přišel nový rok 1948. A také bitvy s vytrvalostí hodnou lepšího využití.
  Gerda, Charlotte, Kristina a Magda jedou na tanku třídy U E-100. Toto vozidlo je kompaktnější, pro čtyři členy posádky. A jeho zbraněmi jsou proudový bombardér a univerzální 88milimetrový kanon 100 EL - stíhač tanků.
  Válečníci jdou a pískají si sami pro sebe.
  Gerda střílí z dlouhého děla. Z dálky T-54 udeří do boku a zapípá:
  - Dáme svá srdce za vlast,
  A my usmažíme Stalina a sníme ho!
  Charlotte odpálila svůj raketomet. Zakryla sovětský bunkr a zapištěla:
  - Jsme neporazitelní!
  Christina to vzala, zavrčela a zmáčkla spoušť holým podpatkem:
  - Dostaneme to do obou!
  Dolbanula a trefně a Magda. Zničena sovětská samohybná děla SU-152. A zavrčela:
  - Bude čas, vítězství přijde!
  Gerda vykřikla, když vystřelila:
  - Nikdo nás nemůže zastavit!
  Charlotte potvrdila:
  - Ale Pasaran!
  Zrzavá šelma prošla s Gerdou celou první světovou válkou, od Polska počínaje a touto květnovou ofenzívou konče. Zrzavý čert viděl spoustu věcí.
  A připraven bojovat až do konce!
  Christina také střílí a vyceňuje zuby. Její vlasy jsou zlatočervené. Ve válce dívky nestárnou a dokonce možná mládnou! Jsou tak divocí a milující. Vycenili zuby.
  A ani jedna díra v zubech.
  Magda má vlasy barvy plátkového zlata. A také se aktivně šklebit. Bezva holka. Má tak agresivní ladnost a energii tisíce koní.
  Gerda, dívka s bílými vlasy, střílí a s úsměvem poznamená:
  - Na světě je spousta dobrého i ošklivého... Ale sakra, jak dlouho se tahle válka vlekla!
  Charlotte souhlasila s tímto:
  - A ve skutečnosti se druhá světová válka vleče příliš dlouho. Všechny rvačky a rvačky... Je to opravdu vyčerpávající!
  Christina pohybovala bosou nohou po brnění a vykřikla:
  - Ale Británie stále není poražena!
  Magda vystřelila na Rusy a zavrčela:
  - A musí být poražen! To je naše krédo!
  Gerda zasyčela, střílela na Rusy a vycenila své slonovinové zuby:
  - Potřebujeme vyhrát!
  Fucked a Charlotte, zakřičela:
  - Jeden za všechny, nebudeme stát za cenu!
  Christina, rusovlasá a zlatá bestie, zaječela:
  - Ne! Nestůjme!
  Magda pleskla svými šarlatovými rty a cvrlikala:
  - Pro cenu nechodíme do obchodu!
  A zlatovlasá harpyje vystřelila.
  Gerda zasáhla i ruské tanky. Narazil do auta a zakřičel:
  - Jsme nejsilnější na světě!
  Charlotte dodala a zpívala:
  - Všichni nepřátelé namočili do záchodu!
  Christina podpořila impuls k písni:
  - Vlast nevěří v slzy!
  Magda pokračovala zpěvným hlasem:
  - A dáme všem komunistům do mozku!
  A dívky na sebe mrkly. Obecně mají dobrou nádrž. Jen z dálky je těžké prorazit T-54 v čele. Ale přeci jen Němci mají těžký projektil, ale s uranovým jádrem. A v armádě je spousta černochů. Kteří bojují s šílenou zuřivostí. A ne každý jim může konkurovat.
  Dívky jsou zvyklé bojovat naboso. I v Polsku byly jen v jedněch bikinách a naboso.
  Když se holá podrážka dostane do kontaktu se zemí, omlazuje. Možná proto dívky nestárnou! I když čas běží! Válečníci, řekněme velmi hrdinští.
  Udělali tolik výkonů, ale bojují jako obyčejní vojáci. A vždy jen v bikinách, a naboso. V zimě je pro ně dokonce příjemné naplácat bosýma nohama na závějích.
  Gerda střílí a zpívá:
  Projdeme ohněm a vodou!
  Charlotte vystřelila na Rusy svým bombardérem a řekla:
  - Sláva pruskému lidu!
  Christina také vystřelila a zapištěla:
  Budeme vládnout planetě!
  Magda přibila a potvrdila:
  - Určitě budeme!
  Gerda znovu zasáhla projektil a zapištěla:
  "Ani napalm nás nezastaví!"
  Charlotte souhlasila s tímto:
  - A dokonce i atomová bomba, které se nebojíme!
  Christina se odmlčela a odpověděla:
  - Američanům se nepodařilo vytvořit atomovou bombu! Je to blaf!
  Magda z plných plic vykřikla:
  - Svět nemůže uniknout novému německému řádu!
  Dívky se ukázaly velmi cool a nepředvídatelné. A jejich holé prsty jsou tak hbité a chladné.
  
  Jedním z nepříjemných překvapení, které potkalo Rudou armádu, byl létající talíř.
  Dvě dívky Albina a Alvina létají k sobě na takovém létajícím talíři. Díky silnému laminárnímu paprsku jsou nezranitelné. Sami střílet ale nedokážou. Ale díky kolosální rychlosti dokážou předjet a narazit sovětská letadla.
  Albina sehnula disketu a poznamenala:
  - Železná technologie, jistě nezbytná a velmi užitečná!
  Alvina se zachichotala, vycenila zuby a zasyčela:
  - Ale o všem rozhoduje duch!
  Albina řekla:
  - Nejvíce, že ani jeden je právě bojový duch!
  Obě dívky jsou blond a v bikinách. Velmi krásné a bosé. Když je bojovnice bez bot, má štěstí. Nyní jsou dívky tak barevné a nádherné.
  A než se půjdou do boje, krásky budou určitě pracovat s jazykem s mužskou dokonalostí. Je to tak příjemné a energizující. Válečnice milují pití z magické nádoby. To je pro ně skutečný svátek z masa.
  Takhle jsou holky hodné.
  Alvina sestřelila dva sovětské MIG-15 a tweetovala:
  - Slavný náš lov!
  Albina potvrdila narážení a vydala:
  A nikdy nebude poslední!
  Alvina srazila další tři sovětská útočná letadla a zapískala:
  - Takhle si myslíš, že Bůh miluje Německo?
  Albina pochybovačně zavrtěla hlavou.
  - Zřejmě ne tolik!
  Alvina se zachichotala a zeptala se znovu:
  - Proč si to myslíš?
  Albina vrazila do dvou sovětských aut a zapištěla:
  Válka trvá příliš dlouho!
  Alvina logicky poznamenala:
  - Ale jdeme!
  Albina se usmála a vykřikla:
  - Takže vítězství přijde!
  Alvina odvážným manévrem sestřelila čtyři sovětská letadla najednou a zapištěla:
  -To určitě přijde!
  Albina považovala za nutné připomenout:
  - Po Stalingradu válka neprobíhala podle pravidel ...
  Alvin s tím souhlasil:
  - Rozhodně je to proti pravidlům!
  Albina otráveně zapištěla:
  - Začali jsme prohrávat!
  Alvina otráveně zapištěla:
  - Určitě ano!
  Albina vrazila do několika dalších sovětských vozidel a zapískala:
  - Není to pro nás problém?
  Alvina sestřelila několik ruských stíhaček a vyhrkla:
  Mysleli jsme si, že situace je beznadějná!
  Albina se masožravě usmála a zasyčela:
  - Co teď vidíme?
  Alvina tweetovala sebevědomě:
  - Něco neotřesitelného a jedinečného!
  Albina blýskla svými perleťovými zuby a odpověděla:
  - Skutečnost, že Třetí říše vítězí!
  Alvina srazila několik dalších sovětských útočných letadel a vynesla:
  - Opravdu musí vyhrát!
  Dívky se zašklebily. Jeden čas pracovali a oficiálně ve vojenském nevěstinci. Mnoho mužů prošlo samy sebou, a to nejen bílá rasa. A moc se jim to líbilo. No, jak je to pro těla příjemné. Ale pak se děvky dostaly pod sovětský útok. Byli zajati. No, feťáci si mysleli, že budou znásilněni. A tady je čert dva!
  Nechali děvky kopat zákopy a zákopy. A to se bývalým nočním vílám moc nelíbilo. Takže se jim všem podařilo utéct. Svedli hlídky.
  A přísahali pomstu Rusům.
  A bojovali proti Rusku. Tohle jsou sakra...
  Albina vyhodila několik dalších ruských aut a zamumlala:
  - Stále můžete žít s muži!
  Alvina s tím ochotně souhlasila:
  - To ani není možné, ale je to nutné!
  Albina vycenila zuby a odpověděla:
  - Ale stejně... Je sladké zabíjet.
  A dívky pohybem diskety sestřelily dalších pět sovětských aut.
  Alvina se zachichotala a řekla:
  - A kdy je to hořké?
  Albina srazila dalších šest aut a odpověděla:
  - Po vítězství se vdám! A porodit deset dětí!
  A obě dívky vybuchly smíchy.
  A zpívali;
  Jsme rytíři víry fašismu,
  Setřeme bojovníky komunismu v prach!
  A jak se smějí a houpou svými bílými horami.
  Konec června 1949. Němci se snaží prorazit ke Stalingradu. Zaútočte na město Kalach. Čtyři statečné dívky se jim ale postavily do cesty.
  Nataša hodila na nacisty bosou nohou granát a zpívala:
  - To je správně...
  Zoya vypustila dar smrti holým podpatkem a dodala:
  - Nepřítel...
  Augustin podlehl něčemu destruktivnímu a skřípal:
  - Myslí si...
  Světlana hodila granát holými prsty a zapištěla:
  - Co...
  Natasha hodila bosýma nohama pár citronů a zakřičela:
  - Ruština...
  Zoya také podlehla něčemu energickému a smrtícímu a skřípala:
  - Podařilo se...
  Augustin vypustil smrtící a zamumlal:
  - Nepřítel....
  Světlana opět podlehla ničivému a vyaknula:
  - Přestávka!
  Natasha se otočila a pištěla:
  - SZO...
  Zoya také střílela na černé cizince, které nacisté naverbovali a pištěli:
  - Odvaž se!
  Augustin promluvil silou a zuřivostí:
  - Že...
  Světlana podlehla s úsměvem pantera:
  - V...
  Natasha hodila granát bosou nohou a vykřikla:
  - Boj...
  Zoya hodila dárek smrti holými prsty a zamumlala:
  - Útoky!
  Augustin se připojil a zamumlal:
  - Nepřátelé...
  Světlana dala holými podrážkami hromadu granátů a jak z plných plic křičí:
  - Studna...
  Natasha zapíchla dávku a zasyčela:
  - Zuřivý...
  Zoya přerušila nacisty a zapištěla:
  - Porazit!
  Augustin znovu vystřelil a vykřikl:
  - Zuřivý...
  Světlana při výstřelu zaštěbetala:
  - Porazit!
  Natasha znovu hodila granát svou půvabnou bosou nohou a zaštěbetala:
  - Zničíme nacisty!
  Zoya to vzala a zaštěbetala:
  - Budoucí cesta ke komunismu!
  A holými prsty u nohou hodila citron.
  Augustina vzala a rozmetala čáry a její holé nohy letěly zničeně podél Fritze:
  - Rozdělíme si protivníky!
  Světlana to vzala a hodila do něj holou patou, hromadu granátů, a zapištěla:
  Rozdrťme fašisty!
  A čtveřice dál střílela a házela granáty. Německá E-75 se pohybovala. Stroj s kanónem ráže 128 mm. A zastřelí se.
  A dívky házely granáty. Podkopal nacisty. A stříleli zpět. Vyšplhali dopředu. Tanky opět jedou. Pohybuje nejnovější německý "Leopard" -1. Velmi mobilní auto.
  Ale jeho dívky se ho zmocnily a vyrazily ho. Roztrhali na kusy mobilní stroj s motorem s plynovou turbínou. A rozbili ji na kusy.
  Natasha se smíchem poznamenala:
  Bojujeme skvěle!
  Zoya souhlasila s tímto:
  - Skvělý!
  Augustin moudře poznamenal:
  - Vyhrajeme!
  A bosou nohou vypálila protitankový granát. Silná holka. A má tolik důvtipu.
  Světlana také vypustila dárek smrti prsty na bosé noze a zasáhla nepřítele. Velmi agresivní dívka s očima barvy chrpy. Má takový důvtip a sílu!
  Natasha se otočila a usmála se:
  - Za svaté Rusko!
  Zoya vystřelila velmi aktivně a zazubila se a ukázala perlové zuby:
  - Jsem bojovník té úrovně, která nezmizí!
  Augustin také vystřelil. Kosili nacisty a bublali:
  "Jsem válečník s velkými ambicemi!"
  A odhalila své perlové zuby!
  Světlana potvrdila:
  - Velmi velké ambice!
  Děvčata bojovala velmi dlouho. A samozřejmě uspěli ve vojenské práci. Jsou to naprosto nádherné krásky. Vynikající mysl. A střílí první třídou.
  Natasha, střílející, si myslela, že kdyby vůdce zemřel, bez Stalina by se v duších lidí vytvořila nějaká prázdnota. Je to jako by zemřel milovaný člověk.
  I když tento Gruzínec byl krutý. A neudělal všechno správně. Existuje o tom dokonce anekdota. Proč nosí Lenin boty a Stalin boty? Protože Vladimír Iljič si vybral cestu a tento kníratý se řítí vpřed.
  V tomto ohledu nebyl Stalin optimálním vládcem. Opravdu, jak to Lenin popsal, bylo to příliš hrubé.
  Tento šéfkuchař připravuje pouze kořeněná jídla. Z hlediska krutosti to byl dvousečný meč.
  To na jedné straně pomáhalo udržovat disciplínu a stimulovalo stranický aparát. Na druhou stranu byli vyřazeni nejcennější personální a schopní lidé. Zejména po válce ztratili tak skvělého manažera, jakým byl Voznesenskij. Kdo prokázal vlasti největší služby.
  Voznesenskij byl možná ideální manažer: nejen tvrdý, ale také chytrý a vzdělaný. Nejmladší doktor věd v SSSR, akademik, vynikající osobnost. Bez Voznesenského se ruská ekonomika nějak pokazila. A nemůžu porazit nacisty.
  Natasha hodila citron bosou nohou a zpívala:
  - Z nebe...
  Zoya také hodila granát holými prsty a řekla:
  - hvězdička...
  Augustin vypustil dar smrti bosou nohou a zazpíval:
  - Jasný...
  Světlana také hodila granát s pomocí bosé nohy a vydala:
  - Krystalický!
  Natasha se otočila a zasyčela:
  -Já tobě...
  Zoya spustila dar smrti holými prsty a zasyčela:
  - Píseň...
  Augustinová podlehla holým podpatkem, co přináší smrt a zapištěla:
  - budu zpívat...
  Natashka pokračovala a agresivně zpívala:
  - O....
  Zoya hodila bosou nohou balíček s výbuchem, rozprášila nacisty a zapištěla:
  - Nativní...
  Augustina dala holou patou hromadu granátů a vydala:
  - Staline!
  
  KRÁSNÝ SVĚT, VE KTERÉM NEBYLA VELKÁ VLASTENSKÁ VÁLKA
  Hitler se neodvážil zaútočit na SSSR. Astrologové mu řekli, že útok v tomto jednačtyřicátém roce skončí neúspěchem. Ale Stalin nikdy neudeří první.
  Fuhrer po dobytí Kréty, na konci června 1941, zaútočil na Maltu pomocí mnoha letadel. A vylodili se vojáci. Němci si tentokrát počínali obratně, použili velké množství loutek a tuto důležitou základnu dokázali dobýt bez velkých ztrát. Poté přistání a pomoc Rommelovi probíhaly úspěšněji. Nacisté převedli do Afriky další čtyři divize s velkým množstvím techniky. Dobyli Tolbuk a zahájili ofenzívu na Egypt. A podařilo se jim převzít kontrolu nad Suezským průplavem. Úspěchy Němců také donutily Franca pustit části Wehrmachtu na Gibraltar. A pád této pevnosti vedl k tomu, že byla otevřena nejkratší cesta do Afriky.
  Hitler se rozhodl nejprve obsadit černý kontinent. Stejně jako Blízký východ a Indie procházející Íránem. Obecně na to stačí polovina ze sto padesáti divizí, které byly určeny pro válku proti SSSR.
  Führerův manžel dostal od své armády údaje, že při přehlídce 1. května 1941 projely Rudým náměstím T-34 i KV-2 s děly ráže 152 mm. Což znamená, že SSSR je silnější v tancích. A potřebujete vyvinout celou řadu těžkých strojů.
  Fuhrer tedy nařídil vytvoření: "Panther", "Tiger" -2 (už pracovali na obvyklém "Tiger!"), "Lion" a supertěžký "Maus". Abychom už měli mocný zvěřinec zasáhnout SSSR.
  Mezitím dobyjte všechny britské, belgické, francouzské, holandské kolonie v Africe a Asii.
  A využít lidskou sílu a zdroje kolonie ke srovnávání Británie se zemí v letecké ofenzívě.
  Britové v podstatě neměli co zastavit německé hordy. Již během podzimu jednačtyřicátého roku byl zajat celý sever Afriky. A musím říct, že to je velmi vážná snaha o skutečné vítězství agresivního Wehrmachtu.
  A v zimě nacisté dobyli celý Blízký východ a vstoupili do Íránu. Zdálo se, že Stalin se snaží namítnout Molotovovu tvář, ale nebojoval za Írán. Němci také během zimy dobyli Niger Loop, stejně jako Súdán a Etiopii.
  Japonsko přesto zaútočilo na USA v přístavu Peru a Třetí říše byla nucena jít do války s Amerikou. V první řadě samozřejmě ponorková flotila. A zároveň pokračovat v zachycení. Na jaře 1942 dobyli nacisté Indii a téměř celou Afriku. V červnu jejich jednotky dobyly také Jižní Afriku, kde Búrové a mnoho rasistů podporovali nacisty. V červenci padl i Madagaskar. Němci se přidali k Japoncům. Tak skončilo dobývání černého kontinentu. Kolonie si tam udrželo pouze Portugalsko. Ale Hitler předložil Salazarovi ultimátum: buď půjdete do války proti Británii a Spojeným státům, nebo vám vezmeme kolonie.
  Salazar a Franco se samozřejmě rozhodli bojovat na straně Třetí říše.
  Hitler vedl útok na Anglii ze vzduchu a ponorkovou flotilu. V letectví dostali nacisté pokročilejší a výkonnější bombardér Yu-188 a do série šel výkonný DO-217. ME-109 se také stal dokonalejším. Stroj Focke-Wulf také šel do série s vysokou rychlostí a silnými zbraněmi.
  Němci tlačili na Británii stále tvrději. Měli zdroje kolonií. Byla přivedena veškerá nová pracovní síla a byly postaveny továrny. Nicméně Británie a Spojené státy také vyrobily spoustu letadel. A válka se protahovala. V roce 1942 Hitler několikrát odložil vylodění v Británii a nikdy k němu nedošlo. Nacisté navíc chtěli v bojích s Anglií a USA otestovat pokročilejší modely svého vybavení. Zejména ME-309 a Yu-288.
  Tyto stroje jsou velmi silné. ME-209 byl neúspěšný. A místo toho byl vyvinut pokročilejší ME-309. Tento letoun měl vysokou rychlost 740 kilometrů za hodinu a velmi výkonné zbraně: tři 30mm letecká děla a čtyři kulomety ráže 14 mm.
  Takový stroj se okamžitě ukázal jako válečné monstrum. Toto letadlo se přiblížilo k Marseille se zvláštním úspěchem. Tohle eso už bylo fenoménem. V září 1942 sestřelil jednašedesát letadel, čímž vytvořil rekord. A když překročil sto padesát sestřelených letadel, za což obdržel Řád Rytířského kříže Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty. A do nového roku 1943 dosáhl počet jeho sestřelených letadel tří set. Za což mu Hitler udělil Řád německého orla s diamanty. A za čtyři sta letadel daroval Rytířský kříž Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty.
  Po dosažení pěti set sestřelených letadel byla Marseille vyznamenána Velkým křížem Železného kříže. Takové ocenění měl před sebou pouze Hermann Goering. Poté, co Marseille obdržel ME-309, jeho sbírka účtů se ještě zrychlila. Po dosažení tisíce sestřelených letadel do května 1943 mu Hitler udělil zvláštní ocenění: Hvězda Rytířského kříže Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty.
  Británie byla pod silným tlakem. USA byly také stlačeny. Japonsko vyhrálo bitvu u Midway a dobylo Havajské ostrovy. Poté samurajové spolu s Němci dobyli Austrálii. A pak dobyli Panamskou šíji. Nacisté se začali hromadit v Argentině a Brazílii.
  V červenci 1943, když překonal váhání, dal Hitler souhlas k vylodění v Británii. Šla docela dobře. Němci během vylodění testovali v bitvách jak Panther a Tiger, tak i Lion a Ferdinand. "Panther" -2 a "Tiger" -2 a "Myš", i když neměli čas vstoupit do série pro bitvy. Zejména u "Tigra" -2 byl kvůli velké hmotnosti vyžadován silnější motor o výkonu 1000 koní, což zdržovalo kultivovanost tanku, jako u "Panthera" -2. "Maus" se podařilo uvolnit, ale neudržel krok s přistáním a prošel pouze testy. "Tygři" ale stihli vydat hodně. A tento tank, i když ne zcela dokonalý a spíše těžký, se ukázal jako efektivní stroj. Zejména díky kvalitnímu pancéřování a poměrně dobrému bočnímu krytí. Což z něj udělalo slušný průlomový tank. A rychle střílející a silné dělo bylo dobré proti pěchotě, tankům a opevněním. O něco horší byl devadesátitunový Lev, který byl příliš těžký. Pravda, má velmi silnou a ničivou zbraň. Zejména ráže 150 mm, která je účinná proti bunkrů a bunkrů. Dobře se ukázal i Sturmtiger. Tento stroj s bombardérem dokonale pronikl opevněním a jedním výstřelem zničil celou budovu nebo bunkr.
  Bitvy ukázaly na obloze sílu ME-309 a účinnost bombardérů Yu-188 a Yu-288. Jo a Focke-Wulf se čtyřmi leteckými děly a dvěma kulomety a silným pancířem není špatný. Němci rozdrtili Británii a během pouhých dvanácti dnů po vylodění došlo ke kapitulaci - jednoznačné vítězství.
  Nová ocenění a tituly... Ale USA zatím poraženo není. Hitler obsadil Island v září. A Němci se přesunuli podél řetězce ostrovů do Kanady.
  Pro Ameriku nastaly temné dny. Navíc Stalin také neztrácel čas. SSSR přeplnil třetí pětiletý plán a podle oficiálních údajů zdvojnásobil svůj průmysl. A ve čtyřicátém třetím roce růst výroby zbraní pokračoval. Ve čtyřicátém prvním roce se SSSR objevil v řadách KV-3 a KV-5 a poté KV-4 a těžší KV-6. Rozvíjelo se také letectví. Poté, co bylo zřejmé, že Třetí říše nebude ve válce se SSSR, Stalin v září 1941 znovu rozmrazil program stavby bitevních lodí a velkých hladinových lodí všech úrovní. A po roce 1943, v následujícím roce 1944, sjely na vodu nové sovětské bitevní lodě, transportéry a dokonce i letadlová loď.
  A Stalin pozval Hitlera, aby společně bojovali proti Spojeným státům. Rusko má přece všechna práva na Aljašku. Hitler a Stalin se setkali v květnu 1944 ve Stockholmu na území nikoho a vyjednali si podmínky. Fuhrer byl připraven postoupit Aljašku SSSR, ale nic víc. Stalin chtěl část Kalifornie a Kanady a východ Spojených států. Po dlouhých sporech dospěli ke kompromisu: ruská Aljaška a část Kanady, která je řídce osídlená a Hitler ji vlastně nepotřebuje. A USA jsou zcela rozděleny Německem a Japonskem. SSSR navíc po kapitulaci získá část amerického zlata.
  Shodli se na tom... 22. června 1944 SSSR vyhlásil válku Spojeným státům a zahájil invazi na Aljašku. Tak začala nová válka. Amerika byla slabší než Němci. Kromě toho byly dokončeny nové tanky nacistů "Panther" -2, "Tiger" -2 a vstoupily do série s užšími věžemi a výkonnými motory. Ale nejdokonalejší důl byl "Lion" -2. Porsche v něm umístilo věž dozadu a motor a převodovku vpředu do jednoho bloku a převodovku na samotný motor. Kvůli tomu není potřeba klikový hřídel a výška trupu se snížila. To umožnilo posílit pancíř "Lva" se stejnou hmotností 90 tun a dát výkonnější motor o výkonu 1250 koní. Pancíř boků "lva" dosáhl 170 mm a čelo 250 mm se sklony. Americké protitankové zbraně nepojaly takový tank čelně. A v bitvách se ukázal dobře. SSSR již měl také pokročilejší a výkonnější tank T-34-85 a řadu KV. Isa ještě nešla do série.
  Spojené státy byly po zoufalém nesmyslném odporu 9. května 1945 poraženy a kapitulovány. A došlo k rozdělení světa mezi Německo, Japonsko, SSSR a Itálii a také malé satelity.
  Hitler se poté začal zajímat o raketovou technologii a expanzi vesmíru. Němci letěli na Měsíc již v roce 1850. A během Führerových sedmdesátých narozenin začal let několika německých lodí na Mars. Stalin zemřel o pár let později - protože se během války moc nenamáhal, jeho tělo bylo méně opotřebované. Ale přesto pití, kouření a noční práce k dlouhověkosti nepřispívaly. Přesto se Stalinovi podařilo odstranit Beriju, Molotova, Kaganoviče a Chruščova. A při oslavě pětasedmdesátého výročí oznámil Alexandra Nikolajeviče Šelepina za svého oficiálního nástupce. V srpnu 1955, po Stalinově smrti v sedmatřiceti letech, jeho místo předsedy SSSR a generálního tajemníka zaujal tento komsomolský dělník a Berijův nástupce ve funkci ministra vnitra.
  Německo, SSSR a Japonsko měly jaderné zbraně a tyto tři supervelmoci prosperovaly a nebojovaly mezi sebou. Pouze Itálie upadla a byla zajata Němci a spolu s koloniemi. Hitler také zachytil Španělsko a Portugalsko spolu s jeho koloniemi. A pak společně s Japonskem udělali ze zbytku zemí své kolonie. V šedesátých letech tak zůstaly pouze tři mocnosti: SSSR, Německo, Japonsko a jejich kolonie.
  Hitler v referendu v roce 1959 zřídil ve Třetí říši monarchii a dědičnou formu vlády: císaře a krále králů. Führerovi se podařilo určit dědice, stal se jím Wolf, narozený umělým oplodněním na konci roku 1944. A když Hitler v roce 1963 zemřel, měl už dospělého dědice. Německo tedy zůstalo stabilní a prosperující i po Hitlerově smrti. Shelepin vládl velmi dlouho, čtyřicet let, a také se mu podařilo převést post na důstojného nástupce. A v Japonsku vládl Hirohito jako ve skutečné historii až do roku 1988 a pak začal vládnout jeho syn. A pak, když jeho syn příliš zestárnul, jeho vnuk také.
  Lidstvo ovládlo všechny planety sluneční soustavy. A v roce 2020 Německo, SSSR a Japonsko 9. května odstartovaly s množstvím kosmických lodí v první mezihvězdné expedici v historii lidstva.
  Oč lepší je svět, ve kterém Hitler nezaútočil na SSSR.
  
  CO SE STANE, KDYŽ DOMOV PROKLÁDÁ AMERIKU
  Ale v jednom ze světů vandrák uvalil na Ameriku kletbu. A Yankeeové byli poraženi u Midway. Pak přišli o Havajské souostroví. Navíc je Japonci mlátili tvrdě a prakticky bez odporu. Stalin by z toho měl možná radost, ale...
  Japonsko, které shromáždilo více než sto padesát divizí v Mandžusku, zaútočilo na sovětské jednotky na Dálném východě. Rudá armáda tam byla nucena urychleně přesunout síly. A významný. Protože Stalin nechtěl dát Mongolsko pod nadvládu samurajů. V důsledku toho bylo nutné opustit protiútoky u Stalingradu a v centru sovětských pozic. Poté, co nastalo zmrazení, mohli nacisté do poloviny prosince dobýt Stalingrad a opevnit se na Volze.
  Japonci byli úspěšní i v Indii. Jejich pochod na Dillí donutil Brity opustit operaci Torch, což mělo za následek klid v Egyptě. A Rommel dokonce odletěl na dovolenou. Všechno nebylo, jak se říká, ve prospěch spojenců.
  Hitler se přesto rozhodl vyhlásit totální válku. Dal si tedy za úkol vytvořit další divize pro ofenzívu jak v Africe, tak na východní frontě.
  Využili zimního klidu: Rudá armáda bojovala s Japonci, nacisté posílili Rommelovo uskupení. A udělal objížďkový manévr a padl z jihu na Montgomeryho armádu. Tentokrát byli Britové zaskočeni, protože Němci změnili šifrování a Britové jej neprolomili včas.
  Británie byla v únoru zcela poražena. V bitvách Němci použili třicet zbrusu nových "Tygrů", které šokovaly armádu lvů.
  Po drtivé porážce Anglie vstoupili Němci do Iráku a dobyli také Kuvajt. Do války vstoupilo i Turecko a podařilo se mu obsadit severní Sýrii. Rommel vytvořil hrozbu úderu z jižního křídla SSSR. Ale zatímco Němci prováděli zabavení Saúdské Arábie. A celý Blízký východ byl dobyt.
  15. května 1943, když Němci vychovali nové tanky "Panther", "Tiger", samohybná děla "Ferdinand" a modernizovaný T-4, se Němci přesunuli podél Volhy směrem k Astrachani a Kaspickému moři. Nacisté postupovali poměrně úspěšně. Japonsko navíc také postupovalo z východu a využívalo svou početnou a fanatickou pěchotu. A SSSR měl málo rezerv.
  O měsíc později se nacisté probili ke Kaspickému moři a odřízli Kavkaz po souši. Zároveň Turecko přešlo do útoku. Její jednotky postupovaly poměrně úspěšně. Vzali Batumi a obklíčili Jerevan. Vše bylo pro nepřátele SSSR vynikající a úspěšné. A Amerika se úplně zhroutila a vypukla v ní občanská válka.
  Do konce června Němci dobyli téměř celý Dagestán. A začátkem července začali postupovat již v Ázerbájdžánu. A Rusko to mělo stále těžší.
  V Ázerbájdžánu bojovali sovětští pionýři na předměstí Baku.
  Oddělení bosých chlapců a dívek. A bojovali hrdinsky.
  Oleg Rybačenko, asi dvanáctiletý chlapec, hodil na nacisty holými prsty u nohou granát a zařval:
  - Sláva éře komunismu!
  Dívka s červenou kravatou, Margarita Korshunova, také hodila výbušný balíček holým dětským chodidlem a cvrlikala:
  - Sláva velké vlasti!
  Děti bojovaly hrdinně, se vší vzrušením.
  Dívka Gulchitai holými prsty také hodila smrtící zbraň na nepřítele a zapištěla:
  - Za SSSR!
  A její pionýrská kravata je tak červená.
  Ale bez ohledu na to, jak hrdinští jsou tito průkopníci, fašisté Baku na začátku srpna stejně obsadili. A v polovině září už byl celý Kavkaz pod kontrolou fašistických rati.
  Při pohledu na zimu Němci nepostoupili do hlubin Ruska, ale rozvinuli útok na Afriku. Černý kontinent jsou přírodní zdroje i otroci. Samozřejmě ho chtěli chytit.
  Němci dostali tank "Panther" -2. Místo zbytečné práce s Mausem investovali nejlepší designéři do tohoto vozu. Tento design se ukázal jako úspěšný. Výkonné dělo ráže 88 mm s délkou hlavně 71 EL, které na velkou vzdálenost probíjelo všechna spojenecká vozidla. A čelní pancíř věže je nakloněný o 150 milimetrů. Čelo trupu je také 120 mm s velkými sklony 45 mm. A boční pancíř o šířce šedesáti milimetrů, který je dostačující pro držení nábojů z malých děl a protitankových pušek.
  Němci zároveň věž zmenšili, zúžili. Motor a převodovka byly umístěny v jednom bloku, což umožnilo snížit výšku nádrže kvůli klikové hřídeli a ve výsledku byla hmotnost Panthera čtyřicet sedm tun s motorem o výkonu 900 koní. A tento tank se měl stát hlavním tankem Wehrmachtu, který vstoupil do série již v září 1943.
  Bitvy ukázaly, že takový "Panther" je lepší než všechny tanky spojenců a porazí je bez lítosti.
  Britský odpor v Africe byl slabý. Nacisté během zimy dobyli téměř celý černý kontinent. V březnu 1944 dobyli Jižní Afriku a v květnu dobyli Madagaskar. Kromě toho nacisté zabrali i Írán s částí Indie a spojili se s Japonskem.
  SSSR mezitím připravil svou novou zbraň: tanky T-34-85 a IS-2. Rudá armáda tedy dostala i letouny LA-7 a Jak-3. Je pravda, že tento nešel do široké série: protože byl nedostatek vysoce kvalitního duralu.
  A Němci neseděli. Do série šel Hitlerův proudový stíhač ME-262. Hojnost zdrojů a téměř úplná absence bombardování vedly k rychlejšímu zavádění a vývoji proudových letadel. Spojenci i Rudá armáda byli na obloze nemilosrdně biti. Tryskovým letadlům SSSR neodoláte. A nacisté jsou velmi silní.
  Po dobytí Afriky Hitler s útokem v centru nijak nespěchal. Chtěl rychle okupovat Británii. A tak bylo přistání připraveno. Začalo to 22. června 1944. A Stalin zaútočil na nacisty v centru a dosáhl určitého úspěchu tím, že vrhl do bitvy nové tanky a letadla. Nejvyšší hodnocení si však zasloužil německý "Panther" -2. Předčil všechny sovětské tanky a v čele je téměř nezranitelný. A slabost bočního pancíře kompenzovala rychlost a manévrovatelnost. Tiger-2, který měl podobné zbraně, téměř stejné pancéřování, ale vážil o jednadvacet tun více, armáda odmítla a přestala vyrábět. Po Pantheru -2 se měl objevit Panther -3, těžší, ale byl pro něj vyroben motor s plynovou turbínou a mnohem lépe chráněný zejména ze stran.
  Sovětská vojska nedokázala na úspěch navázat. A po kapitulaci Británie Němci převedli další síly ze Západu a zahájili silné protiútoky.
  Panther-2 se ukázal jako vynikající tank a předčil i sovětská vozidla IS-2, zejména v ochraně čela věže. Ano, a zbraň byla průbojnější a rychlopalnější. Německý vůz má přitom značnou výhodu v ergonomii a jízdních projevech. Sovětská auta se tedy vzdala.
  Stalin nabídl Hitlerovi mír za jakýchkoli podmínek. Vůdce, který se obával, že Spojené státy vytvoří atomovou bombu, souhlasil, ale uvalil na SSSR obtížné podmínky. Zejména Rusko muselo dát Němcům všechny své zlaté rezervy a také téměř veškerou vojenskou techniku. Odevzdejte všechny válečné zajatce a dodávejte suroviny a potraviny do Třetí říše ve velkém množství zdarma. A také Hitler požadoval přesun veškerého vybavení SSSR, dělostřelectva, tanků a letadel, aby se Rusko stalo bezzubým a bezpečným.
  Přestože to vypadalo na kapitulaci, Stalin souhlasil i s tím. Poté se nacisté obrátili na Spojené státy. Amerika pod vlivem kletby téměř neodolala nacistům. Válka trvala jen pár měsíců a přestože ji dělil oceán, skončila kapitulací Spojených států.
  Válka skončila podivnou ironií právě 9. května 1945. A nastalo období klidu. Třetí říše odpočívala. SSSR lízal hluboké rány a snažil se zotavit.
  Nyní byly v opatření dvě supervelmoci - Německo a Japonsko. Ale je prostě nemožné, aby spolu dva predátoři vycházeli na stejné planetě. A 20. dubna 1953, po smrti Stalina, začala nová válka mezi Německem a Japonskem. Do této doby SSSR částečně obnovil svou moc a Stalinův nástupce Lavrentij Berija se obrátil na Hitlera s žádostí o pomoc ve válce s Japonskem.
  Hitler souhlasil, ale pod podmínkou, že SSSR obdrží zpět pouze Primorye, ostrov Sachalin a Kurilský řetězec. A nebude chtít víc.
  Berija řekl, že vrátí své.
  A Rudá armáda přešla do útoku. SSSR měl v sérii tanky T-54 a IS-10. Ne příliš těžké, ale docela účinné. A Rudá armáda dosáhla určitého úspěchu.
  Válka s Japonskem se poněkud protahovala, i když kvůli technologické výhodě Třetí říše probíhala od samého začátku s výhodou nacistů.
  Japonsko však bylo poraženo až 5. března 1956. Třetí říše a její divize utrpěly těžké ztráty a potřebovaly čas na odpočinek.
  Celý svět kromě SSSR byl však již pod kontrolou Třetí říše.
  V roce 1959, 20. dubna, během sedmdesátého výročí Führera, se konalo referendum o zřízení monarchie na světě v měřítku planety Země a Führera jako císaře s dědičnou mocí.
  SSSR ve zkrácené podobě existoval pod kontrolou Lavrentyho Palycha Beriji.
  Němci už stihli let na Měsíc a 20. dubna 1961 začal let na Mars.
  1. května 1961 byl zavražděn Adolf Hitler. To ale Třetí říši příliš nezasáhlo. Protože syn Hitlera, získaný umělým oplodněním, Wolf Adolfovič První, byl již plnoletý podle nových, ale ve skutečnosti starých zákonů Třetí říše, a nastoupil na trůn. Dějiny Třetí říše a s ní mírově existujícího Sovětského svazu v čele s Berijou pokračovaly. Svět se stal jiným a nedej bože, aby lidstvo bylo šťastnější než v současné noční můře jedenadvacátého multipolárního světa!
  
  
  CO BY SE STALO, KDYBY POKRAČOVALA VLÁDÁNÍ MIKULÁŠE II
  Pokus o atentát na Grigorije Rasputina byl neúspěšný. A "Svatý starší" přežil. Tím pádem stále sloužil jako hromosvod nespokojenosti a únorový převrat se nekonal.
  A na jaře, jakmile silnice vyschly, začala ofenzíva ruských vojsk, nejprve v Haliči a poté v Rumunsku. Početně přesilové síly carské armády prorazily frontu Rakušanů a postoupily daleko vpřed. Lvov byl dobyt a poté byl Przemysl obklíčen. V Rumunsku ruské jednotky obsadily Bukurešť. Poté je německé divize jen stěží zastavily. Německá fronta praskala. Kaiser a jeho doprovod už hledali mír.
  Rusko je však také unaveno válkou. I když se zdálo, že vítězství bylo skutečné a těsné.
  I v centru bylo vše připraveno k ofenzivě. A i zde se ruským jednotkám podařilo prorazit. Dosáhli jsme určitého úspěchu. Donutit Němce k ústupu až k Visle. K úspěchu průlomu přispělo i oslabení německých jednotek, na které tlačili spojenci ze západu a část sil byla odkloněna na jih. A jmenování generála Kornilova, který se na rozdíl od svých předchůdců projevil jako velmi schopný velitel. Vítězství carské armády přiměla Němce k větší vstřícnosti. A pak se Američané začali víc prosazovat. A Itálie unikla porážce.
  Carská armáda přitom dosáhla velkých úspěchů na turecké frontě, když dobyla téměř celou Malou Asii, a to je také velký úspěch. A Rakousko-Uhersko bylo na pokraji zhroucení. Carské Rusko v důsledku toho přistoupilo k útoku na Konstantinopol. A dokázala ovládnout Istanbul.
  Ruské jednotky zaútočily také z moře a velel jim velký admirál Kolčak. Vylodění vyvedlo Turecko z války.
  Nadšení obyvatel vzrostlo. Jak se zvedla autorita cara-kněze.
  V zimě Rusové obnovili ofenzivu. V centru jim velel Kornilov. A obrana Němců byla prolomena a byli zahnáni k Odře.
  23. února 1918 Německo kapitulovalo. Tak skončila první světová válka.
  Rusko přijalo Malou Asii, Halič, Krakovskou oblast, Poznaň a Konstantinopol s úžinami. Stejně tak reparace z Německa. Rakousko-Uhersko se zhroutilo. Vznikla Jugoslávie, expandovalo Rumunsko. Československo se stalo vazalem Ruska a na trůn v této zemi nastoupil car Mikuláš II. Maďarsko a Rakousko se zmenšily. Spojenci dohody si také rozdělili Saúdskou Arábii.
  Nastalo období míru a stvoření. Carské Rusko zažilo rychlý ekonomický vzestup a mělo rekordní tempo průmyslového růstu. Ve stejnou dobu proběhlo několik malých válek. Rusko a spojenci dokončili distribuci Saúdské Arábie rozdrcením lehkého odporu Arabů a carská říše získala přístup k Rudému moři. Pak byla válka v Afghánistánu.
  Rusko a Británie si tuto zemi rozdělily. Navíc, protože Británie prohrála, většina Afghánistánu se stala součástí carské říše. O něco později v roce 1922 byl rozdělen i Írán. Kromě toho Rusko získalo přístup k Indickému oceánu.
  Tak se islámský svět dostal pod úplnou kontrolu křesťanů. A byla tam stabilita a prosperita. Ale v roce 1929 došlo ve Spojených státech ke kolapsu burzy a nastal čas Velké hospodářské krize. Pokles zasáhl i carské Rusko, i když bylo slabší. Ve stejné době se Romanovská říše připravovala na odvetu ve válce s Japonskem. Ruský car chtěl ze svého životopisu smýt skvrnu hanby. A shromáždil významnou sílu. Velitelem tichomořské flotily byl jmenován admirál Kolchak. Byli tu další hlavní velitelé, ačkoli Brusilov již zemřel. Ale byli tam Kornilov, Děnikin, Wrangel, Kaleidin, Krasnov a další. Postoupil i mladý generál Vasilevskij. Během tří let války udělal dobrou kariéru, stal se plukovníkem a poté se v Saúdské Arábii stal generálem. Pak generálporučík. A byl připraven vyniknout. Válka začala v roce 1932 27. ledna, což je symbolické. Důvodem byl japonský útok na Šanghaj a další čínská města a pokus o dobytí severního Mandžuska z Ruska.
  Ruské jednotky byly vyzbrojeny dobrými a silnými tanky, v té době nejlepším letectvím na světě. Také vrtulníky. Ruská flotila byla také silná a hlavně bojeschopná. Carská říše už měla převahu jak v technice, tak i v síle armády a její početnosti. Rusové byli silnější a tentokrát neměli Kuropatkina, ale vážné velitele pod generálním velením Kornilova.
  Ofenzíva ruských jednotek byla úspěšná. Japonci utrpěli porážku za porážkou na souši. Na moři to bylo složitější. Samuraj měl zpočátku mírnou převahu v síle. Ale admirál Kolčak způsobil Japoncům po částech několik porážek. A podařilo se mu převzít iniciativu. Na souši se Rusové pohybovali a porazili nepřítele u jedné brány. Dokud jsme nedojeli do Port Arthuru. Tady se nějakou dobu obrana táhla.
  Ale v květnu došlo k útoku a pevnostní město padlo. Pak došlo k novým vítězstvím a ofenzivě v Koreji. Úplná porážka Japonců na souši. A zároveň tažení eskadry a od Středozemního moře.
  Tam se před celou flotilou pohybuje torpédoborec. A jsou na něm samé dívky. V krátkých šortkách, naboso a ve vestách.
  Dívky běhají po palubě. Všechny jsou tak krásné. Vlasy jsou blond, vybělené sluncem a kůže je tmavá, opálená. Nádherné krásky.
  A míhají se jejich kulaté růžové podpatky.
  Veronica, okouzlující blonďatá lodní kapitánka, se zeptala lodníka:
  - Co Julio, bojíš se bitvy?
  Palubní dívka v odpověď zapištěla:
  - Ano, sním o boji!
  Veronica se zachichotala a poznamenala:
  - Ale budeš zajat Japonci a usmaží ti holé paty!
  Dívka se podívala na své holé, opálené nohy a zapištěla:
  "Bolest mě neděsí!" Jsem skutečný divoký Amazon!
  Veronika poznamenala:
  - Brzy ti bude patnáct. Brzy se vdám! O čem sníš?
  Juliana upřímně odpověděla:
  - Chci prince!
  Veronica se zašklebila.
  - Princ?
  Dívka řekla:
  - Elfský princ!
  Veronika byla překvapená:
  - Máte rádi elfy?
  Juliana přikývla a dokonce vyskočila:
  - Samozřejmě, že ano! Jsou neodolatelní!
  Veronica se usmála.
  A co lidští muži?
  Dívka vztekle dupla bosou nohou na vyhřívanou palubu:
  - Ne! Muži jsou tak protivní, chlupatí, páchnoucí. A elfové jsou tak krásní, něžní. Mají tváře jako dívky, tak roztomilé. A nohy jsou hladké a vůbec ne chlupaté!
  Veronica s tím ochotně souhlasila:
  - Elfové jsou opravdu milí.
  A dívka rozdrtila hmyz holým, půvabným chodidlem. zapískal:
  "Bohužel, bohužel, musíme jednat s lidskými muži." A jsou tak ošklivé!
  Juliana se zasmála a poznamenala:
  - Ale proč. Kluci z kabiny jsou moc milí. Nejsou to krásní dospělí muži. Když rostou vlasy na obličeji, je to tak hnusné.
  Veronica souhlasila s tímto:
  - Nechutné! Nejkrásnější mladí muži v šestnácti. Už jsou dost velké, aby se ženě zalíbily, ale ještě ne tak chlupaté jako starší chlapi.
  Juliana se zachichotala a zakňučela:
  - Obecně jsou kluci určitě příjemní, když se s nimi líbáte a hladí vás ... Ale něco jiného prostě děsí! Ach, zůstat navždy v dětství!
  Veronica důrazně řekla:
  - Budete v bitvě! Vyrůstejte spolu!
  Julian v odpovědi zpíval:
  - Dívka buď vždy mladá,
  Nespěchej dospívat...
  Buďte vtipní, odvážní, hluční...
  Musíš bojovat, tak bojuj!
  Nikdy nepoznáš mír
  Pláč a smát se nemístně!
  Budu hodinářka
  Ať foukne sto padesátka!
  Veronika dupla bosou nohou a zaječela:
  - Mládí může být věčné! Hlavní věc je věřit v rozum, ne v Boha!
  Před nimi se objevil japonský torpédoborec. Dívky se okamžitě vrhly a mrkly holými patami směrem k desetipalcovému dělu. A začali to mířit na nepřítele.
  Dívky jednaly rychle a harmonicky. Obecně je velmi krásné, když posádku tvoří samy dívky. A všechny jsou bosé, křivé, prostě úžasné.
  Namířili zbraň a jak porazí Japonce. Přitom odpočívali dlátově bosé nohy.
  Projektil proletěl a zasáhl torpédoborec. Jako když udeřil klub. Loď se třese. A torpédoborec byl poškozen. Dívky začaly nabíjet zbraň. Ostře vystřelili.
  Veronica zakřičela:
  - Pro víru, krále a vlast!
  A jak to skáče...
  Juliana tweetovala:
  - Togo si myslel, že válka vyrobila dělo od... dál!
  A dívka to vezme a zasměje se. Odhalí zuby, barva perel. A je to roztomilá kočička. A bosou nohou odře kus spadlé zmrzliny.
  Veronika pištěla a zpívala:
  - Vězni svědomí! Uděláme vám svobodu!
  A holky ve sboru, jak budu jíst.
  A zamířili zbraní a znovu zaútočili na torpédoborec. Tentokrát byli ještě přesnější. A plavidlo samuraje se rozbilo a začalo se potápět.
  Dívky křičely a škubaly holýma nohama. Je to taková slast.
  Ne, Japonsko bude poraženo, až budou v Rusku úžasní válečníci. A Oleg Rybačenko a jeho přítelkyně bojují na straně říše Romanovců.
  Oleg a Margarita pracují velmi dobře s kulomety. Střílí se.
  Oleg se ptá dívky a pokračuje ve střelbě:
  - Co myslíte, je Spartak dobrý nebo špatný?
  Margarita odhalila tvář a odpověděla:
  - Myslím, že je to víc dobré než špatné!
  Oleg, střílející z kulometů, poznamenal:
  "Ale Řím byl skvělá kultura. A kdyby barbarští otroci vyhráli, co by se stalo potom?
  Margarita se zachichotala, pokosila pár řádků japonštiny a odpověděla:
  - Asi by to bylo skvělé!
  Oleg zapískal a poznamenal:
  - Všechno není tak růžové, jak se zdá! Bohužel ne všechny!
  Margarita logicky poznamenala:
  - Ale všechno je nejlepší! Řím zničili barbaři. Pak ale na místě ruin vznikla ještě mocnější a rozvinutější kultura. Stalo se, že pokrok se začal vyvíjet jen rychleji.
  Oleg zapískal, pomocí kulometných výstřelů odřízl několik řad a zaskřípal:
  Nikdo nemůže zastavit náš pokrok!
  Chlapec hodil granát bosou nohou. A rozdrtil nepřítele.
  Margarita také hodila dar smrti prsty bosé nohy a zahihňala se:
  - Kdo se zastaví, bude rozdrcen.
  Chlapec Oleg Rybačenko zase vypustil podomácku vyrobenou bombu bosými prsty dětských nohou. Japonci byli zasaženi takovým způsobem, že se to nezdálo dostačující. Chlapec zaštěbetal:
  - Za prvotní Rusko!
  A ukázal jazyk.
  Margarita pokosila půlku japonského praporu kulometem a zaječela:
  - Náš car Mikuláš, budiž mu požehnán!
  A znovu hodí dar smrti bosou nohou.
  Oleg zpíval a sekal Japonce:
  - Jsem mladý válečník...
  Margarita to podpořila a třásla se bosýma nohama, které tak obratně házely granáty:
  - A já jsem bojovník od Boha!
  Oleg, čmárající japonsky, se zeptal:
  - Jaký je Bůh?
  Margarita pištěla a odpověděla, srazila Japonce a pak hodila dar smrti bosou nohou:
  - Nevím! Osobně mu nerozumím. Ženy jsou znetvořené. A to je, abych byl upřímný, nechutné a špatné!
  Oleg souhlasně přikývl a čmáral na samuraje:
  - Po čtyřiceti letech jsou ženy hnusné! Upřímně je nemám rád. Ženy v mládí jsou velmi atraktivní, na rozdíl od věku, který je rozmazluje!
  Margarita nadšeně zpívala a házela granát holýma, malýma nohama:
  - Hrdinství nemá věk! V srdci mladé lásky k vlasti!
  Oleg, který také střílel na samuraje, to vzal a zapískal:
  - Dokáže dobýt okraje vesmíru! Aby byli všichni na Zemi šťastní!
  Takové to opravdu je být ve vesmíru! Kde takové nezměrné vzdálenosti.
  V carském Rusku se již rozvíjejí projekty pro lety za hranice atmosféry.
  Za cara Mikuláše II. se věda rychle rozvíjí. Carská říše se chystá stát nejvyspělejší mocností světa. A Británie ztrácí půdu pod nohama.
  Margarita zaječela s úšklebkem. Znovu hodila svou půvabnou nohou granát jako princezna a zapištěla:
  - Budeme první! Takové je Rusko - Pallas-fate!
  Oleg řekl naštvaně:
  - Až nás konečně Linevich propustí. Musíte uložit každou kazetu. Rožděstvenskij nám však přinesl zásoby!
  Margarita blýskla svými perleťovými zuby a zapištěla:
  - Bude brousit stále více japonských dílů! Dokud konečně nevyhrajeme!
  Oleg vzal, odřízl řadu samurajů a zasyčel:
  - Císařské vlajky! Ať je v Číně také Rusko!
  Margarita cvrlikala se skřípěním zubů:
  - Všechno bude krásné!
  A zase hází granát bosou nohou ....
  Oleg, který píše na samuraje, píská:
  - Vítězství je blízko!
  Margaret potvrdila:
  - Ať je to tak!
  A ruská flotila, která již dosáhla převahy na moři, tlačí na Japonce. A útočit agresivně. A zasáhnout nepřítele. A pak mnozí porazili samuraje.
  Bojovaly i dívky z torpédoborce "Victoria". Krásné bojovnice byly polonahé, zvláště když léto v takových zeměpisných šířkách je horké a bosé. Ve skutečnosti, když má dívka minimum oblečení, je nejméně zranitelná.
  Veronika střílí na Japonce a bosou nohou hodí granát. A ta dívčina noha je tak přesná.
  Japonci létají různými směry. Křičí a padají.
  Juliana také hodí granát bosou nohou a samuraj padne. A válečník střílí a chichotá se:
  - Postavíme se za cara Mikuláše!
  Vedení ohně a okouzlující Anna. Velmi krásná dívka, pouze v kalhotkách. A také kosí samuraje a říká:
  - Náš car Mikuláš bude skvělý!
  Juliana porážející Japonce potvrzuje:
  - Nezbytně bude!
  A z její bosé nohy odletí granát.
  Dívky jsou úžasné supermany.
  Zde je jedna z nich velmi velká a vysoká: Angelina.
  A taková zrzka ... Sundala si vestičku a teď bojuje v kalhotkách sama.
  A jaké má prsa! Jako vemeno toho nejlepšího buvola, s velkými strukovými jahodami.
  Tohle je holka, skutečná klisna. A velmi miluje muže, ale netoleruje stálost. Proč by neměla milovat? Je tak hezké, když na vás chlapi plácají.
  Angelina zařve a také vrhla spoustu granátů holými podrážkami a zasyčela:
  - Sláva Rusku a caru Mikuláši!
  Dívčí prapor je v pohodě. Válečnice si svlékly vesty a všichni odhalili svá ňadra. A bojují jen v tenkých kalhotkách. A jak je to krásné.
  Co může být lepšího než nahá ženská těla.
  A celý prapor válečníků.
  A Japonci padají a zasypávají přístupy k pozicím ruských jednotek svými mrtvolami.
  Veronica s vášní říká a kosí samuraje:
  Naši bohové pochodují!
  Juliana hodila dar ničení bosýma nohama a s vyceněním zubů potvrdila:
  - Ruští bohové - Bohové války!
  Anna, vedoucí oheň a jídlo, štěkala:
  - Za Rusko bojujte a nebojte se!
  A mrkla zelenýma očima!
  Angelina poslala holými patami celou krabici výbušnin, zvedla do vzduchu dvě roty Japonců a zařvala:
  - Carskou říši nelze rozbít!
  Veronika nadšeně zasyčela:
  - Naše rasa je věčná!
  A znovu hodila granát bosýma nohama.
  Juliana, střílející a vrhající granáty dolními končetinami, zasyčela a vycenila zuby:
  - A smrt se nestává dvakrát!
  Anna, střílející, pištěla:
  - Nechť je s námi moudrost předka!
  A opět letí granát vystřelený bosou nohou!
  Angelina si to vzala, zapištěla a vycenila zuby:
  - Trojice spravedlnosti a toto je zákon!
  A poslal celou krabici plnou výbušnin.
  Veronica odpověděla zuřivě a smetla samuraje ze hřiště:
  - Věčné Rusko, jako Ukrajina jako součást Ruska!
  A zase, jak mlátí Japonce.
  Juliana, střílející, pištěla:
  - Naši lidé nebudou tolerovat!
  A také vypálila granát v oblouku.
  Anna to vzala a usmála se. Zdrcený ve frontě u samuraje. S odvahou je pokosila a zapištěla:
  - Nechme Rusko vládnout v Číně!
  Angelina zběsile a vzrušeně prohlásila:
  - A nevzdá se ani centimetru země!
  A všechny dívky mlátily samuraje jako prapor.
  Tvrdohlavá válka pokračovala se vší agresivitou. Ruská armáda už ale vyloďuje jednotky a převádí bojové operace na území samotné metropole.
  Samurajové se snaží shodit ruské jednotky z předmostí.
  A blikat bosýma nohama. Házejí granáty holými končetinami. Všechny jsou prostě krásné a okouzlující.
  Ale opravdu, proč dívky potřebují oblečení? Nazí jsou mnohem krásnější a krásnější, svůdnější.
  A chci se líbat naboso, takové kulaté podpatky. A olíznout každý prst.
  Veronika střílí a hází granát bosou nohou:
  - Seru na tebe, nebij tě!
  Zde Juliana přibila Japonce, hodila granát holými prsty a zaječela:
  - Náš nepružný ruský duch!
  A dospívající dívka se zasmála... Představila si, jak ji roztomilý chlapec lechtá na noze. Ano, pro citlivou ženskou pokožku je fajn.
  Zrzavá Anna také hodila granát bosou nohou. Rozptýlil samuraje a zapískal:
  - Za nejsvětější Rusko na světě.
  A zdravá, mocná Angelina hodila na samuraje pytel s výbušninami holými patami a zavrčela:
  - Za naše slavné vítězství!
  Veronika se otočila. Sestřelil Japonce a zakřičel:
  - To je naše povinnost!
  Juliana hodila granát bosou nohou a vykřikla:
  - A my to splníme!
  Anna přerušila pár Japonců a zaštěbetala:
  - Ruská cesta k vítězství!
  Angelina znovu vypustila něco těžkého na samuraje a bublala:
  - A vyhrajeme!
  Přesto je dobře, že ve vedru děvčata svlékla tílka. Takže jsou mnohem hezčí s nahým trupem. A opálený a svalnatý. Těla jsou pouze ocelolitina.
  Jak úžasné jsou dívky, když jsou nahé.
  A nepotřebují oblečení.
  Veronica kosí hodně Japonců a prská:
  - Být slavný pro naše Rusko ve všech věkových kategoriích!
  Yuliana vzala, vystřelila granát bosou nohou a vykřikla:
  - Pro naše území!
  Tu to Anna vzala a zuřivě bušila:
  - Pro věčné a humánní!
  A opět letí granát vypuštěný bosou nohou.
  Angelina to tedy také odnesla. Upustil hromadu granátů. Knokautoval část samuraje náletem. A zpívala:
  - Létat na obloze, hrát si se sluncem - Chci navždy!
  A ty čtyři děvčata porazily moc krásně. A také celý prapor. Jak svůdně blikají jejich bosé nohy vrhající granáty. Jak krásné dívky jsou ve válce.
  A na nich pluje žlutá masa japonských vojáků. Samurajové umírají po tisících, ale stále se nezastaví. Šroubujte se a šroubujte. Bitva je extrémně krutá.
  Veronika střílí na Japonce a cvrliká:
  - Naší ruskou volbou je čest a vlast!
  Juliana, střílející na nepřítele, odhalí zuby, které se třpytí jasněji než mořské perly. A říká:
  - V každém století byli hrdinové a budou!
  Pak to dívka vzala a vycenila zuby ještě víc.
  Ohnivá Anna, střílející na nepřítele, zapištěla:
  Nemůžeme být poraženi! Nesrážejte Rusko na kolena!
  A znovu letí granát válečnice hozený její bosou nohou.
  Angelina vystřelí smrtelně a vražedně bosou nohou. A vycenil zuby a cvrlikal:
  - Věřím, že budeme v ráji!
  Victoria přeruší hrdinskou ženu:
  - Ne! Ne v ráji, ale žít navždy na planetě Zemi, která se stane skutečným, nadpozemským rájem!
  A dívka-kapitánka hodila bosou nohou velmi smrtící tříštivou bombu.
  Veronika poznamenala:
  Jste moudrý kapitán...
  A také s bosou nohou spustil zkázu nosiče.
  Juliana pištěla a otočila se. Zabil Japonce. Dívka vycenila velké zuby a zapištěla:
  - Nechci být stará žena! A já chci žít věčně!
  Anna také hodila granát bosou nohou a pochybovačně se zeptala blondýnky:
  - Líbí se ti náš svět?
  Juliana bez váhání odpověděla:
  - Dobrý nápad! Hlavně v létě! Miluju slunce a prázdniny!
  Anna s tím ochotně souhlasila:
  - V létě určitě dobrý! Jak je to dobré pro mladé!
  Juliana vztekle odpověděla:
  - Ano, a ať je věčné léto jako v Africe! A Afrika bude naše!
  Angelina hodila holýma svalnatýma nohama sud s výbušninou a řekla:
  - Ať je to tak! A to za všech okolností.
  Řady Japonců se tenčily a evidentně jim docházel dech.
  Ruské jednotky začínají postupovat přes samotné území Japonska a drtí samuraje a získávají jedno vítězství za druhým.
  Jako první do bitvy vstoupil prapor bosých dívek v šortkách a tílkách.
  Krásné dívky začaly mlátit armádu samurajů, již zbitou v předchozích bitvách.
  Nejprve zaútočili válečníci na baterie. Granáty hozené bosýma nohama létaly na Japonce. Byly velmi ostré. A sami ruští válečníci si vzali a odhodili vesty. Zůstat s odhalenou hrudí.
  Takže téměř úplně nahé dívky je téměř nemožné zasáhnout. Když je ženská kůže holá, kulky jí neberou.
  Veronika hodila granát bosou nohou a zaštěbetala:
  - Budu šampión!
  A zatřásla svými bílými kudrnatými vlasy.
  Julian také není tak jednoduchý. Lupanula na Japonce. A pak, když hází granát bosou nohou a křičí:
  - Ve jménu svatého, carského Ruska!
  A znovu zatřese svá plná ňadra s šarlatovými bradavkami. A pas dívky je tenký.
  Dále se do bitvy řítí zrzavá Anna. Taková jiskřivá a reaktivní dívka. Jak hodit granát bosou nohou. Samuraj se tedy rozprchne na všechny strany. A kutálej se, jako by tě srazil.
  A dívka na ně vystřelí a zakňučí:
  - Za cara pravoslavných a ruských bohů!
  Angelina také mlátila. A odletěla krabice s mušlemi, kterou vyvrhla nahá, mocná jako tažný kůň. A rozdrtil spoustu Japonců.
  Dívky jsou obecně skvělé, když jsou nahé a bosé. Ale v kraťasech je běh v pozici ještě chladnější.
  A jahodové bradavky, tak lesklé!
  Victoria také vypustí granát se svými šarlatovými prsy a zasáhne samuraje, jak nejlépe umí. Tady je ta dívka. A hlavně velitel praporu dívek na torpédoborci. A také jen v kalhotkách.
  A třese nahou hrudí. Což je tak krásné a sexy.
  Veronika vzala a hodila granát bosou nohou. Hodně japonsky přerušila a pištěla:
  - Letecká akrobacie!
  Yuliana také velmi obratně hodila granát svou holou nohou a při kosení Japonců zapištěla:
  - Náš úsměv a zdrcující rána!
  Jak potom lesknout zuby.
  A tak to Anna vzala a posrala to. Zastřelil hodně samurajů. A jak to udělala.
  A jak odpálit granát bosou nohou. A píská:
  Nejsme otroci!
  Pak se zasměje a ukáže jazyk.
  Angelina to vzala, zaštěbetala zběsilým vztekem a plivala na nepřítele útoky:
  - Jsem nejlepší ze všech.
  A holýma nohama spustila těžkou bombu. Vzala a vyhodila samuraje do vzduchu a rozdrtila je.
  Veronica se také ujme asijské hordy. A drtí jim kosti.
  Dívka to vzala a zaštěbetala:
  - Rozdrtíme všechny!
  A opět z bosé nohy letí smrtící a unikátní granát.
  A rozdrtit Japonce. A proč přišli do ruských zemí? Všechno tady patří Rusku.
  Juliana vystřelila bosou nohou granát a zpívala:
  - Sláva Velkému Rusku! Nepotřebujeme Státní dumu!
  Červená Anna agresivně poukázala:
  - Budu šampion.
  A granát hozený holou nohou dívky srovná každého. Zůstalo jen krvavé maso.
  Ale Angelina to vzala a prskla. Zabil spoustu bojovníků. A zametl jako anděl smrti.
  A mnoho samurajů zemřelo.
  Ruské jednotky tlačily na Japonce ze všech stran. Drtily a drtily.
  Rozpoutaly se osobní souboje. Ruští vojáci bodali samuraje bajonety. Puška Mosin je vynikající klub. Které prorazí lebku. A lámat kosti.
  Ale dívky s meči bojují obzvláště krásně. To je skvělé. Zvlášť, když se houpají nahá ňadra.
  A bradavky jsou tak rubínové a jiskřivé. Takže se na ně chcete podívat a políbit je.
  A líbat se bez přestání.
  Dívky bojují se zuřivostí hladových panterů, kteří vidí jehňata. Mučí je a stahují z kůže.
  Veronica, střílející na Japonce, ječí:
  -Smrt za smrt!
  Yuliana, házející granát bosou nohou, dodává:
  - Krev za krev!
  Anna, která píše na samuraje, ječí:
  -Oko za oko!
  A také hodila citron bosou nohou. Byla silnější než všichni ostatní a sebevědomě roztrhaná na kusy.
  A přichází Angelina. Vystřelí celý sud se smrtícími výbušninami a rozdrtí nepřátele.
  Když pak zpívá:
  - Jsem bosý slon a jsem velmi cool!
  Dívka je opravdu mocná. A nohy má jako kyje. Jak pohybovat samurajem v tříslech. To pět metrů nahoru a letělo nahoru. Řítil se jako katapult vypuštěný z kamene. Přesněji asi z katapultového kamene!
  Victoria, velitel praporu, vypálil dávku na Japonce. Pokosila několik žlutých válečníků a zapištěla:
  Budeme bojovat za Svatou Rus.
  A s holým, opáleným kolenem, jako by se přesunulo k bradě. A zlomit nepříteli čelist.
  Viktorie je nadšená....
  Juliana nadšeně říká:
  - Bude car Mikuláš, největší z ruských carů!
  A celý prapor polonahých bosých dívek, jak štěkat z plných plic, vyhubit Japonce.
  - Ať je to tak!
  CO SE STANE, KDYŽ VĚŘÍTE ROMMELU
  Rommel dostal nouzové pravomoci a větší autonomii ve Francii před vyloděním Spojenců v červnu 1944. To mu umožnilo dovedně zlikvidovat padesát osm německých divizí, včetně deseti tankových a pěti divizí SS.
  A spojenci byli brutálně poraženi a jen jako zajatci ztratili více než milion vojáků a důstojníků. Navíc nacisté zajali velké množství vybavení.
  Ale co je nejdůležitější, Hitler a jeho družina přijeli do Francie oslavit největší vítězství. Zde je jakoby "náhodou" zakryl letecký útok spojenců. Hitler, Himmler, Bormann a Goering zemřeli. A Goebbels spěchal, aby přísahal věrnost novému Fuhrerovi a vrchnímu veliteli Rommelovi.
  Spojenci narychlo souhlasili s vyhlášením příměří s Třetí říší na pět let, čímž prozatím zmrazili situaci a území. A také opuštění jihu Itálie a Sicílie.
  Následovala výměna válečných zajatců - všichni za všechny! Což výrazně posílilo německé a především italské jednotky.
  Je pravda, že na východní frontě provedla Rudá armáda úspěšnou operaci "Bagration" a prorazila až k Nemanu. Rommel však zasadil nečekanou ránu jižnímu křídlu v opačných směrech od Moldavska a západní Ukrajiny a vytvořil tam velký kotel sovětských armád.
  Stalin znervózněl a začal házet vojáky na jih. V důsledku toho se Němci dokázali vyhnout úplné porážce a drželi se na hranicích Polska. Přestože Rudá armáda dokázala osvobodit téměř celé Bělorusko a částečně Litvu.
  Vypouštění tanků a letadel ve Třetí říši se neustále zvyšovalo, zvláště po zastavení bombardování spojenci.
  A Panther byl stále lepší než T-34-85 v čelním pancíři a průbojnosti, stejně jako v rychlosti střelby. Panther měl více a zásoby granátů a přesněji optiky.
  Takže německé tanky jsou silné a jejich počet se zvýšil. A Panther se stal vážným problémem, zvláště když se jeho počet dramaticky zvýšil. A Jagdpanther se ukázal být ještě impozantnější, byl jednodušší na výrobu, ale silnější a lépe chráněný, zejména v oblasti čela.
  "Jagdpanther" se stal pro Rudou armádu velkým problémem. Obecně řečeno, po rozpoutání na západě Němci spěšně shromáždili síly. Rommel dal do zbraně jak Francouze, tak Poláky. Objevila se polská armáda a francouzské jednotky.
  A německý kulomet byl nejlepší MP-44 na světě a letoun TA-152 se stal nejlepší víceúčelovou zbraní. Mnohem dokonalejší než Focke-Wulf.
  Rommel slíbil, že oživí Commonwealth. A to inspirovalo Poláky k boji za Wehrmacht. A Francouzi bojovali, využívajíce obrovský potenciál, především lidský. Nacistům se také podařilo udržet Rumunsko a Maďarsko pod svou kontrolou a posílit Mussoliniho pozici v Itálii - vytvořit nové divize.
  Bitvy ukázaly, že při dovedném použití není "Tiger" -2 vůbec špatný tank. Zejména je velmi houževnatý a zasáhne na velkou vzdálenost.
  Němci na podzim frontu stabilizovali. A v zimě boje pokračovaly s obnovenou silou. Tentokrát Rudá armáda zasáhla střed. V bitvách byla testována samohybná děla E-10 a E-25 a první sovětský SU-100. Sovětský vůz nebyl špatný a německá malá auta s nízkou siluetou byla docela efektivní a obratná.
  Rommel odřízl sovětské jednotky, které prorazily útokem z boku, a vytvořil dvojici velkých kotlů. Obecně platí, že nový velitel Třetí říše uhodl sovětské manévry a podařilo se mu provést účinná protiopatření.
  Zejména v Polsku byly silnice lepší a německé tanky i v zimě působily efektivněji než v rozlehlosti SSSR. A teď jich měl Fritz hodně.
  Vliv měl i proudový letoun Fritz. ME-262 jsou houževnaté stroje a XE-162 jsou nejrychlejší a nejlépe ovladatelné. A sovětská letadla nedokázala dostihnout ani bombardér Arado. Také problém. A na jihu Němci odrazili sovětskou ofenzívu a vytvořili kotle.
  Rommel nalákal Rudou armádu do pastí a použil velké množství tanků a Panther byl při správném použití docela účinný.
  Stalin řval vztekem, ale ukázalo se, že byl zbit. Němci zmobilizovali své síly. A místo toho, aby vypouštěli zbytečné rakety jako FAA, spoléhali na proudová letadla. A teď to Rudá armáda dostala jak na obloze, tak na souši důkladně.
  V květnu 1945 začali Němci na Ukrajině postupovat s použitím pokročilejší modifikace samohybného děla E-25 s tloušťkou čelního pancíře 120 mm a bočním pancířem 82 mm s dělem ráže 88 mm.
  Rommel prosazoval flexibilnější okupační politiku, prohlásil Ukrajinu za nezávislý stát pod záštitou Třetí říše a povzbudil Banderu. Byla také vytvořena loutková vláda Běloruska. Germáni nyní nazývali Slovany Árijci a byli mazaní.
  Pro Rudou armádu byla situace zhoršena zastavením dodávek v rámci Lend-Lease a neúrodou v SSSR. Ano, a Stalin tu a tam zasahoval do velení a řízení vojsk, a to mělo negativní charakter.
  Pokud se Stalin již dobře orientoval ve strategických otázkách, pak byl v operačních otázkách spíše slabý a taktice prakticky nerozuměl. Zároveň ale moc nechtěl poslouchat rady profesionálů.
  A Němci pod velením brilantního velitele Rommela získávali jedno vítězství za druhým.
  Fritz v létě dobyl celou pravobřežní Ukrajinu a Kyjev. A také Bělorusko bylo zajato silnou ranou. Pro záchranu SSSR se muselo něco udělat!
  A pak se objevila Sailor Moon s bosou nohou v bikini týmu.
  A dívky z japonského anime se setkaly s nacisty, kteří se po porážce Rudé armády v Bělorusku již stěhovali do Smolenska.
  Dívky byly na samém okraji útoku a bojovaly velmi zoufale.
  Jejich bosé nohy házely granáty a z pupíků jim létaly blesky. A meče, prodlužující se, kácely fašistická letadla. A pak to vzali válečníci z Cejlonského Měsíce a jak pískají. Na nacisty padnou sestřelené vrány. A někteří opeřenci padli na fašistické tryskové supy. A vzal a srazil je.
  Ceylon Moon se agresivně usmál.
  - Co Fritz není dán tobě Smolensku?
  Další modrá dívka vrněla:
  - A budeme vzpomínat na Stalingrad!
  Třetí žlutá dívka zapištěla:
  - A Sevastopol!
  A čtvrtý zaštěkal:
  - A taky Leningrad!
  A celý prapor bosých v bikini krásce jak vypustit blesky z pupíků. A jak to zabije masu fašistů k smrti.
  Zdálo se, že s takovou silou bylo vítězství Rudé armády nevyhnutelné. Ale...
  Dívkám z japonského anime se zjevil démon a řekl:
  - A Rusové nechtějí rozdrtit Kurilské ostrovy!
  Válečnice z Japonska frustrovaně křičely:
  - Jak nechtějí tlačit na ostrovy? Jsme klamáni!
  A blýskající se naboso, kulaté podpatky zepředu zmizely.
  Už se jim ale podařilo nacistům způsobit značné škody a ofenzívu zastavili.
  V zimě se Němci jen bránili. Na obloze měli velmi úspěšný XE-162, drželi pevně. Na souši víceméně poskytovalo ochranu samohybné dělo E-25. Stejně jako ostatní tanky. "Tiger" -2 byl modernizován, dostal silnější motor o výkonu 1000 koní a perfektní převod.
  Sovětské T-54 ještě nebyly připraveny a IS-4 měl spoustu nedokonalostí. A to negativně ovlivnilo bojeschopnost Rudé armády.
  Na jaře 1946 se nacisté pokusili o postup. Ale jejich jednotky uvízly v pokročilé sovětské obraně. Válka se stále více začala podobat první světové, kdy obrana je silnější než útok a frontová linie nečinná. V létě se o postup pokoušeli i Němci, ale neúspěšně. A na podzim a v zimě už Rudá armáda postupovala a také zabředla do německé husté obrany. Fritz se navíc již adaptoval na boj v zimě a jejich vybavení v mrazu tolik "neplavalo". A tank řady "E" -50 se ukázal jako úspěšný a docela účinný stroj.
  Pravda, auto vážilo téměř 65 tun, ale to bylo kompenzováno silným motorem, také velmi účinnými děly ráže 88 mm v 100EL, průbojné, přesné, rychlopalné.
  T-54 zatím do série nevstoupil a Němci měli stále výhodu v kvalitě vybavení. A ve vzduchu jejich převaha narůstala.
  Huffman obdržel po čtyřech stovkách sestřelených letadel Rytířský kříž Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamantem. Po 500. letadle Řád německého orla s diamanty.
  Čtyřicátý sedmý rok uběhl ve vzájemných injekcích. Rommel jednal obezřetně, snažil se vybudovat sílu a Stalin. A konečně čtyřicátý osmý rok. Rudá armáda se pokusila o postup na jaře. Ale nedokázala prorazit hustou obranu Němců v centru. Na podzim provedli Němci jen malou operaci, vyrovnali frontu na severu.
  Devětačtyřicátý rok se sovětská vojska v podstatě pokusila zaútočit. Němci seděli v těsné obraně. Rudá armáda T-54 již v sérii, stejně jako IS-7, měla také MIG-15. Němci mají pokročilejší ME-362 a HE-262 a ME-2010, stejně jako TA-283.
  Došlo k výměně úderů. E-50 se stal pokročilejším. Snížila se její hmotnost na padesát tun, snížila se i výška a posílila obrana čela věže. E-75 také zkondenzoval a jeho hmotnost klesla na uspokojivou a vstoupila do série.
  E-100 se nikdy nedostal do série, takže jeho těžká váha způsobila armádě příliš mnoho problémů.
  Němci drželi přední linii a nyní začal rok 1950 této zatracené války.
  Rommel nabídl Stalinovi mír. Ale samozřejmě s požadavkem opustit Třetí říši ty země, které už Němci dobyli. Stalin souhlasil s mírem pouze v rámci hranic roku 1941. Ale Rommel s tím nemohl souhlasit. Protože se ukázalo, že miliony Němců zemřely zbytečně.
  Rok 1950 uplynul v pokusech Rudé armády prorazit frontu. Němci byli v defenzivě.
  Rommel vkládal určité naděje do diskoték. Vzlétly již v roce 1945, ale pro bojové použití se ukázaly jako nevhodné. Jenže v roce 1951 se objevily první stroje s rychlostí čtyři sonické a díky proudění kolem laminární trysky byly prakticky nezranitelné ručními palnými zbraněmi.
  V roce 1951 pokračovala Rudá armáda v útocích na nacisty. Ale její pokusy byly neúčinné. Přední linie zůstala stabilní.
  Rommel však obdržel informace o používání disket. Nemohli být sestřeleni, ale oni sami nestříleli, ale mohli pouze narážet na vzdušné cíle. Což ovšem vzhledem k jejich rychlosti už samo o sobě není špatné. Ale to nemohlo poskytnout vzdušnou převahu nad MIG-15.
  Diskety byly drahé a obtížně vyrobitelné a bylo jich málo.
  Rok 1952 také přešel ve výměně úderů, a když se Rudá armáda pokusila o tlak, ale nevyšlo to, obrana Fritze byla silná.
  Němci navíc ve válce využívali cizince. A veleli docela obratně.
  Stalin zemřel v březnu 1953. A to okamžitě způsobilo rozkol ve vedení strany, protože neexistoval žádný oficiální nástupce.
  Je potřeba sdílet příspěvky. Molotov se tedy stal předsedou GKO, Malenkov předsedou Rady ministrů, Nikita Chruščov se stal prvním tajemníkem ÚV KSSS, Žukov, jeho neodvolatelný zástupce, se stal nejvyšším velitelem a Vasilevskij se stal ministrem obrany.
  Berija byl brzy zatčen a zastřelen.
  Ale toto zatčení způsobilo ve vnitřních jednotkách určitý zmatek. A Rommel zasadil zdrcující ránu a porazil Rudou armádu.
  Němci mohli dobýt Smolensk v roce 1953 a sovětská vojska držela území až po Ržev, samotné město. Fritzovi se také podařilo znovu zablokovat Leningrad a na jihu obsadit Ukrajinu a Krym, zablokovat Sevastopol a dosáhnout samotného Donu. Právě podél Donu sovětská vojska zastavila nacisty.
  V zimě konečně Němcům došel dech. Molotov, předseda GKO, oznámil, že válka půjde do konce.
  V roce 1954 Rommelova armáda postupovala na Moskvu, ale všechny pokusy Fritzů o průlom byly odraženy.
  Nepodařilo se jim dobýt Leningrad bouří.
  !955, nacisté znovu zaútočili. Pokusili se dobýt Stalingrad, ale tam byli poraženi a ustoupili za Don. Pokus dobýt Moskvu také selhal. Útok na Leningrad byl také neúspěšný. Ztráty nacistů byly velmi velké.
  A v roce 1956 přešla Třetí říše znovu do defenzívy. A už se Rudá armáda pokusila zaútočit na Rommelovy pluky. Ale také jí chyběly síly. Ztráty byly také obrovské. A v roce 1956 se frontová linie neposunula.
  V roce 1957 měli Němci nové tanky Leopard a SSSR v sérii T-55. Tento stroj měl výkonnější dělo v ráži 107 mm. Objevil se i pokročilejší IS-12. IS-10 byl modernizován.
  Německý "Leopard" byl pokročilejším strojem nové generace, ale stále nedokončeným. Objevily se i stíhačky ME-562. S výkonnějšími zbraněmi než dříve a vysokou rychlostí. Stejně jako lehký XE-462. Také velmi slušná stíhačka a lehká. V SSSR zatím prošli modernizací MIG-15, aniž by z masové výroby vyřadili nejmasivnější sovětský letoun v historii letectví. Válka se protahovala.
  Rok 1958 už začal... Je strašné, kolik utrpení lidí pokračuje.
  Rommel obecně souhlasí s mírem, ale se zachováním všeho, co Němci dobyli. Molotov a jeho tým s tím nesouhlasí.
  Našel kosu na kameni. A ztráty rostou.
  Rudá armáda se snaží postoupit, ale nemůže prorazit hustou obranu. Na podzim se Němci znovu pokoušejí dobýt Leningrad, ale jejich útoky jsou odraženy.
  Už rok 1959 se řítí jako vlk. Ano, čas ve válce plyne po kapkách, ale plyne bez povšimnutí a není na co vzpomínat. Rommel už zestárnul. A Molotov má mnoho let jako sovětské vedení. Ale válka stále pokračuje.
  Rudá armáda stále používá MIG-15, ale pokračuje v jeho modernizaci. Objevily se i pokročilejší raketové a protiletadlové systémy. A co je nejdůležitější, družice již byla schopna odstartovat na nízkou oběžnou dráhu Země. SSSR už měl balistické střely schopné zasáhnout Berlín. Nicméně stejně jako Němci.
  Atomová bomba nebyla vyvinuta, protože Spojené státy nevěřily v její realitu a nechtěly utrácet peníze.
  A Třetí říše a SSSR nebyly na tak drahé projekty.
  Stalo se to již v roce 1959 a svět ještě nemá jaderné zbraně. Británie uvízla v koloniálních válkách, zoufale se snaží udržet své impérium a v USA ropné a plynárenské monopoly brzdí rozvoj jaderné energie.
  Stalo se, že svět je stále bez atomové bomby. I když možná právě její vzhled mohl ukončit tuhle zatracenou, pekelnou válku. Ve kterém již zemřelo mnoho desítek milionů lidí.
  Na jiných frontách byly USA a Británie ve válce s Japonskem. V roce 1946 Spojené státy vylodily jednotky v Zemi vycházejícího slunce, ale samurajové je hodili do moře.
  Japonsko pokračovalo v bombardování a bombardování. Ta ale odmítla kapitulovat.
  V roce 1950 se USA znovu vylodily, tentokrát lépe připravené a za použití mnohem většího počtu lodí, letadel a dalších sil.
  Japonsko odolávalo další rok a půl. Tokio bylo jedním z posledních, kteří padli, a císař ze sebe udělal hara-kiri. Ale ani poté klid nenastal. Japonci uspořádali skutečnou partyzánskou válku pro okupanty Američanů.
  To vše oslabilo Ameriku a Británii a do války mezi SSSR a Třetí říší nezasáhly. Rommel má stále zdroje celé Evropy. A když vezmeme v úvahu území okupovaná v Rusku, je zde mnohem více lidských zdrojů. Pravda, proti nacistům probíhá zuřivá partyzánská válka. A ani mazanější a pružnější politika na okupovaných územích nepomůže Fritzovi získat tam oporu a potlačit partyzány.
  1. září 1959 uplynulo přesně dvacet let od začátku druhé světové války. Rudá armáda postupovala Leningradským směrem. Němci se ještě jednou pokusili dobýt Moskvu.
  Jak dlouho můžeš bojovat? Je to jen noční můra.
  V každém případě v zákopu sedí prapor sovětských dívek. A odráží další útok Wehrmachtu.
  Natashka Sokolovskaya střílí z AK a podrážděně říká:
  - Jak dlouho bude tato kobylka dřepovat?
  Zoya logicky odpovídá střelbou z granátometu a rozbitím housenky německého auta:
  - Pravděpodobně do posledního vojáka!
  Augustine, střílející na nacisty, poznamenal:
  - Taková noční můra nemůže trvat věčně!
  A rusovlasá dívka s bosou nohou hodila velmi smrtící granát a roztrhala nacisty na malé kousky. Pak s úsměvem poznamenala:
  - Ne, opravdu je musíme všechny zabít!
  Světlana také holým, dlátovým chodidlem vypustila vražedný citron. Roztrhla Fritze a poznamenala:
  - Možná zabijeme... Pokud se sami neohneme!
  Čtyři bojovnice bojují v bikinách. Vypadají jako mladé a velmi krásné dívky. Ale existují už dlouho. Bojují od jednačtyřicátého roku a už jsou touto válkou důkladně unaveni. A předtím už bojovali ve Španělsku. Byli také oceněni.
  A nyní tolik let - více než osmnáct let vedou nerovný boj proti fašismu. A zdá se, že této hraně nikdy nebude konec.
  Natashka vzpomínala, jak jako dívka během první světové války nosila balíček praporu carské armády.
  Zdá se, že její bosé nohy jsou už na všechno zvyklé. A když ujdete padesát verst za den, bolí vás lýtka a chodidla, i když jsou mozolnaté, začnou svědit a bolet.
  Navíc máš hlad. Pouze voda z potoka a lesní plody. Ale v létě nic. Zkuste ale dlouho chodit naboso ve sněhu. Když prsty zčervenají a zmodrají chladem. A před omrzlinami zachraňuje jen neustálý pohyb a zvyk temperovat od kojeneckého věku.
  Nataša zavzpomínala i na carské časy. Bylo na nich něco dobrého. Zejména carský rubl by byl stabilní měnou a ceny za blahoslaveného cara Mikuláše II. nerostly. Každopádně před válkou s Němci. A tato stabilita pomáhala rolníkům hromadit peníze na ten či onen nákup. A na úvěr jste si mohli koupit téměř vše. Takže ještě není pravda, že se to za sovětské nadvlády stalo tak dobrým.
  Augustina vrhla zabijácký dar smrti bosou nohou. Roztrhala je na kusy masu Němců a jejich najatých vojáků a podrážděně řekla:
  - Všechny vraždy a vraždy! A duše vyžaduje něco jiného!
  Augustine se účastnil obrany Port Arthur. Taková je bojovná dívka. A ta dívka je věčná. Pro zachování mládí se čarodějnice nezouvají do žádného, nejkrutějšího mrazu. A to je jejich univerzální pravidlo.
  A když jsi naboso, nebere tě ani kulka, ani stáří. A vy sami mlátíte protivníky jako snopy obilí.
  Vzpomněla si na bitvu s Japonci. Další dívka, skoro dítě, střílí a hubeným, ale silnýma rukama míří puškou na samuraje.
  A Japonci stále šplhají a šplhají a zaplňují všechny přístupy mrtvolami. Boreiko, dobrá práce. Sekal samuraje šavlemi z obou rukou jako legendární Ilja Muromec.
  Kolem něj vyrostla celá hora mrtvol. Japonci ho ještě zranili bajonety a shodili. Boreyko ale přežil. Po návratu ze zajetí bojoval s Němci v první světové válce. A pak se stopy medvěda ztratí. Nyní, pokud je naživu, je již docela starý. A Augustin netrvá roky. Doteď vypadá jako svalnatá a vysoká dívka. A i když dostala ránu, její kůže se hojí bez jizev a jakýchkoli stop.
  Augustine si vzpomněl, jak bodla Japonce do žaludku svým bajonetem. A tak křičel. A je zrzavá a mladá, ale už silná a docela vysoká, jak naloží kamarádce samuraje s holým podpatkem v bradě. Vzal to a zhroutil se a spadl tak neúspěšně, že mu japonský bajonet prorazil záda.
  Augustin pak vystřelil na Japonce, aniž by minul. Bylo jich ale příliš mnoho. A porazili Rusy.
  Augustin byl dokonce zajat. Začala být vyslýchána. Po namazání mozolnatých nohou jim na bosé nohy přinesli gril.
  Augustin dokázal zadržet její výkřiky. Představovala si samu sebe jako Paní z Orleansu, která se při mučení jen směje a usmívá. Augustina pověsili na věšák a bili bičem. Ale ona se v odpověď jen zasmála.
  Nakonec ji samuraj nechal na pokoji a na znamení úcty k její odvaze dokonce sundal řetěz. A Augustin toho využil, zabil dva strážce a uprchl.
  Poté bojovala v armádě Kuropatkina. Opravdu jsem čekal, že vyhraju.
  Ale Kuropatkin jako naschvál chtěl prohrát. Samurajové ztratili dvakrát tolik zabitých než carská armáda, ale nakonec byli Rusové poraženi. Běda, jaká to byla válka - Rusové bojovali statečně a ukázali se jako nejlepší vojáci na světě s nejhorším velením!
  Augustina zase hodila na nacisty holými prsty u nohou granát a zařvala:
  - Hodně štěstí s námi!
  Zoya řekla:
  - Vědět, jak to vrátit!
  Zlatovlasá dívka také hodila svou půvabnou bosou nohou citron a předla:
  - Sláva vlasti!
  Zoya také viděla spoustu věcí. Kdekoli bojovala. Bojoval s Japonci a v občanské válce. Tam potkala Augustina. A hodně se naučil. Tam se k nim přidaly Nataša a Světlana. Tak se objevila legendární čtyřka. A Rudá armáda je z velké části díky nim a začala vítězit.
  Zoja znovu hodila granát bosou nohou. Trefil jsem Leoparda a on narazil na svého kolegu.
  Dívka se zlatými vlasy zaštěbetala:
  - Kéž je má vlast ve velké slávě!
  A ukázala Fritzovi svůj jazyk. Obecně byla Zoja ohromena tím, kolik problémů má Rusko. Vše začalo válkou, kdy Japonsko napadlo Rusko.
  Poté zaútočilo Rusko. Zoja se nedostala do Port Arthuru, ale bojovala v Kuropatkinově armádě. V první velké bitvě Rusové odrazili všechny japonské útoky a způsobili jim těžké ztráty. Pak ale začali samurajové obcházet carskou armádu a Kuropatkin couval.
  Ale jak si nevzpomenout na Alexandra Suvorova, který sám zaútočil na nepřátele. Suvorov považoval útok za silnější než obranu. Ukázalo se, že Kuropatkin není pro velení dostatečný. A Zoya projevila odvahu a osobně zabila Japonce pistolí a bodla bajonetem.
  Ale hlavně mnoho samurajů dokázala zabít kulometem. To bylo tak skvělé. A kosila je jako kosa.
  Zoja znovu hodila granát holým, půvabným chodidlem a zpívala:
  - Sláva mé vlasti! Matka své děti miluje!
  Světlana je nejstarší z nich. Přírodní blondýna se sněhově bílými vlasy. Účastnila se také krymské války a bránila Sevastopol. Tak to bylo dávno!
  Tehdy to byla ještě skoro dívka, bosá v roztrhaných šatech, bojovala s přesilou nepřátel. Světlana a úplně první ze čtyřky se stala čarodějnicí. A hodně jí to v bitvě pomohlo. Britové, Francouzi a Turci vyšplhali k útoku. A vystřelil na ně z primitivní pušky a zasáhl. A pak probodnut bajonety. A zabila své nepřátele. A holými prsty u nohou házela podomácku vyrobené bomby. V té válce dokázali Rusové držet Sevastopol téměř celý rok a vyčerpali spojence natolik, že válku zastavili.
  Ale Rusko poté postoupilo deltu Dunaje. A poprvé po dlouhé době se ukázalo, že to byla strana poražených.
  A pak prodali Aljašku. Světlaně se zdálo, že se konec světa vůbec blíží.
  Ale uběhly roky. Rusové porazili Turky a získali zpět deltu Dunaje. Světlana opět bojovala, nádherná bosá blondýnka. A je dobré být čarodějnicí - neberou vás ani kulky, ani stáří, ani neduhy. A vy sami hravě vyhrajete. A jen mávat na křídlech.
  Světlana znovu hodila granát bosou nohou a zařvala:
  - Budou nová staletí,
  Naše vůle je silnější než ocel...
  Roztrhl blázna
  Nazdar soudruhu Staline!
  Ale teď je Stalin pryč. Nejdůležitější Molotov. I když není takový diktátor jako Stalin. A vrchní velitel Žukov. A Rommel je stále tím velitelem. Probít Rudou armádou se mu ale zatím nedaří!
  Natasha také hodila smrtící granát bosou nohou a zaštěbetala:
  - Dáme svou duši, srdce, dáme naší Svaté vlasti! Budeme stát a vyhrát a nebudeme šetřit naše životy!
  Válečníci bojují. Ne, dnes Rommelovy hordy neprolomí jejich obranu. Budou zoufale bojovat a zvítězit. A velké Rusko bude oslaveno.
  Zoya zaštěbetala a holými prsty u nohou hodila citron:
  - Jasné slunce naděje
  Opět stoupání nad zemí...
  Rusko vítězí jako předtím
  Jestřábi Wehrmachtu bijí!
  Natasha moudře poznamenala:
  - Jsi krásná jako vždy dívka se zlatými vlasy!
  Zoya se zhluboka nadechla. Vzpomněl jsem si, jak jsem šel na průzkum proti Japoncům. A vzal zbraň. A vymlátíme z toho samuraje.
  Kosili je v divokém šílenství. Tehdy jsem to hodně pokazil. A přesto byla zajata.
  Její přítelkyně byla vytažena na stojan a její paty byly spáleny rozžhaveným železem. Zoya se ale statečně držela a nesténala ani nekřičela. A ani bílá barva z topného drátu na zadní straně ji nepřiměla promluvit.
  Po mučení byla Zoya spoutána a převezena do Tokia. Ale válečníkovi se podařilo uprchnout. Řekla důstojníkovi, že údajně věděla, kde Kuropatkin, ustupující, ukryl pokladnu ruské armády. No, koupil to. Aby se s nikým nedělil, vzal Zoyu v poutech a řetězech do lesa. Dívka není tak jednoduchá. Zachytila ten okamžik a udeřila důstojníka do brady holým, kulatým podpatkem a usekla mu ji. Pak vzala klíče, otevřela pouta a utekla.
  Chamtivost nevede k dobru a Zoja pokračovala v zabíjení Japonců.
  Nyní jsou ale nacisté zjevně vyčerpaní. Čtyři dívky-čarodějnice je učinily docela vzácnými. Tolik tanků bije. A pak začala srážet útočný letoun.
  Dívky zpívaly unisono:
  - Ruský orel nad planetou,
  Křídla, rozprostírající se, vzlétne ...
  No, zákeřný protivník,
  Bude poražen, zlomen!
  Starý, šedovlasý Rommel zkoumá mapu front. 2. září 1959 A válka stále pokračuje a Moskva nebyla dobyta. Už neexistuje Stalin a formálně je hlavním předsedou GKO Molotov. Ale je jen první mezi rovnými. Stalinovy posty jsou rozděleny a vrchní velitel Žukov. A právě proti němu Rommel bojuje. I když je tu i ministr obrany Vasilevskij. A v čele strany stojí Nikita Chruščov. A šéf vlády Malenkov. Je zde také předseda prezidia Nejvyššího sovětu SSSR a formální hlava státu Bulgarin.
  Ano, proti Rommelovi se shromáždila pestrá společnost. A je potřeba to rozbít. SSSR se ale nevzdává. A Třetí říše je vyčerpaná, jako Rusko.
  Ale mír nelze uzavřít. Rommel chce územní akvizice. Sovětská vláda tvrdošíjně trvá na nulové variantě.
  Spojené státy jsou nyní v krizi, nikam nejdou. A Británie se zmítá v koloniálních válkách. Na okraji druhé světové války tedy není konec.
  A už začal její dvacátý první ročník.
  S rodinou Leopardů byly spojeny určité naděje. Ale tento tank se neospravedlnil. Další možností byl vývoj tanku RE-50. Podstatou nové myšlenky je vytvořit pyramidový stroj, který je prakticky neprostupný z jakéhokoli úhlu. To by mohl být dobrý nález. Bylo to s rodinou pyramidálních RE, kdy Rommel spojil své naděje na vítězství nad SSSR.
  Ale staré tanky stále bojují.
  Ale mají dobré bojovníky.
  Posádka Gerd, Charlotte, Kristina, Magda - čtyři dívky, si poprvé vyzkoušela T-3 při útoku na Polsko v roce 1939. Německý vůz byl tehdy ještě dost slabý. Dívky střílely více na pěchotu a použily tři kulomety.
  Gerda, která střílela na Poláky a kosila jejich pěchotu a kavalérii, zavrčela:
  - Jsem válečník s tisíci čerty v hlavě!
  Při střelbě Charlotte poznamenala:
  Je to všechno zajímavé, ale...
  Gerda hodila bosou nohou granát na Poláky a zapištěla:
  - Co ale?
  Zrzka odpověděla:
  - Ale teď se z nás staly čarodějnice a co nám to dává?
  Gerda, blonďatá dívka, pokosila Poláky nárazem a logicky odpověděla:
  "Teď nás tak snadno nezabijí!"
  Kristina také zasáhla Poláky kulometem a poznamenala:
  - Zachováme si věčné mládí?
  Magda, která sebevědomě řídila auto, odpověděla:
  - Samozřejmě ano! Zkontroloval jsem! Zasadila si ránu a on beze stopy zmizel!
  Gerda, která dobrovolně sekala Poláky, potvrdila:
  - Přesně tak! Nyní nejsme jen lidé, ale stali jsme se nadlidmi!
  Charlotte, která sekala Poláky, zaječela:
  - Jsem Superman!
  A znovu bosou nohou hodila vražedný granát. Ano, dívka se rozešla a evidentně už nežertovala.
  Christina, která odřízla Poláky, poznamenala:
  - Vlast je velmi dobrá!
  A holé prsty na nohou krásné zlato-červené dívky spustily citron.
  Magda se také otočila, sekla Poláky a pištěla:
  - Jsem typický šampion!
  A také bosou nohou hodí granát, který vše zabije a zničí.
  Čtyři v Polsku statečně bojovali a dokonce dobyli Varšavu. Ale to nestačilo.
  Po Francii odjely Gerda a Charlotte v Rommelově sboru do Afriky.
  Rota dívek ze speciálního praporu SS "Tigers-Barracudas" odletěla na dopravním letounu Me-323 do Tuniska. Všechny bojovnice byly jako pár, mladé a ještě nevdané. Většinou vysoké vysportované blondýny, barva německého národa, jeho krev a šťáva.
  Mezi ostatními válečníky vyčnívají dvě dívky, medová blondýnka a ohnivá zrzka, která je mimochodem krásou a vážností v očích také hodna stupně vítězů. Pokud by všichni ostatní válečníci patřili mezi poměrně zkušené bojovníky, kteří dokázali ve Francii a na Balkáně čichat střelný prach. Ale ne tak, aby příliš mnoho, pro pomíjivost nepřátelství a nedostatek touhy, posílalo dívky do tmy.
  Už bojovali, tihle dva byli velmi mladí, vzhledově skoro jako dívky, úplně poslední, kdo nahradil ty zabité při náletu. Samozřejmě byli také vycvičeni s veškerou německou pedantností, ale byli stále tak nevinní, protože vypadali, jako by jim bylo sotva šestnáct. Skutečné růže opuštěné v poušti. Ale přitom už skoro dva roky bojují.
  Ohnivě červená "tygřice barakuda" se zeptala své blonďaté kamarádky:
  - V britské armádě je hodně černochů. Jsou velmi hrubí a krutí, ale představ si Gerda, co se stane, když budeš zajat a začne mučení?
  Medová blondýnka klidně odpověděla:
  - Pokusím se, aby mě Charlotta nezajala, ale pokud je to stále vůle Páně, nepřátelům nic nedám!
  Zrzavá Charlotte zašeptala:
  - Proslýchá se, že brzy začne velká válka na východě s Ruskem. A vojáci se již stahují nahoru a koncentrují síly. Není divu, že do armády bylo odvedeno tolik pěšáků, dívky říkají, že ve vesnicích nezůstali téměř žádní muži!
  Gerda s povzdechem souhlasila:
  - Ano, to by bylo strašidelné! Vést válku s Rusy: krutou a fanatickou, s jejich nekonečnými rozlohami a krutými zimami... Bude to něco strašného!
  Zrzka odpověděla:
  - Rusové nedokázali porazit ani malou finskou armádu a my jsme porazili největší nepřátelské síly! Celá Evropa je již pod námi a Rommel drtí Brity v Africe. Proč si myslíš, že prohraješ?
  Gerda neochotně odpověděla:
  - Rusové mají velkou populaci a obrovské rozlohy. Pohltí příliš mnoho vojáků! A pokud nestihneme vzít hlavní město Ruska před zimou, naši vojáci prostě zmrznou a vybavení se rozčílí a uvízne v závějích, bude to elementárně hrozné!
  Charlotte energicky zavrtěla hlavou.
  - Ach, nemluv o tak ošklivých věcech, raději zazpívejme nějakou romanci. O lásce...
  Gerda se nevinně usmála a souhlasila:
  - Samozřejmě, budeme zpívat nejlépe!
  Dívky Barracuda Tigress zpívaly svými jasnými křišťálovými hlasy:
  Perleťový, třesoucí se účes,
  Mám strach, chvěje se mi hrudník!
  Jsem holka jako plachá bříza,
  Bojím se hýbat a dýchat!
  
  A co ti šeptá čerstvý vítr do ucha?
  Písek křupe pod nohama bos...
  A na planetě nejsem šťastnější,
  Když půjdu s tebou do lesa!
  
  Odhal mi velké tajemství, milovaná,
  Jak se vám podařilo očarovat srdce!
  Ale tvůj obličej je tak smutný?
  Přes čelo přecházela nejtenčí nitka vrásek!
  
  Mladík mi odpovídá s úzkostí;
  Válka vás rozdělí na dlouhou dobu!
  Chcete-li nám najít místo v lesích ráje,
  Satan musí být poražen v pekle!
  
  V odpověď štíhlá bříza přikývla:
  Jsi pro mě víc než přítel!
  I když může být výsledek bitvy k pláči,
  Ale Bůh Ježíš pastýř je s námi!
  
  Pojďme rozptýlit peklo démonů - zlé stíny,
  Aby háje kvetly zeleně!
  Pohlaďte mi opálená kolena
  Drž mě pevně zlato!
  
  A on odpověděl jako dívka v žertu:
  Řekl za zvuku rozprostírajících se větví;
  - Počkáš na mě rok, holubičko?
  Pokušení horkých jeřábů je silné!
  
  V odpověď jsem mu tak přísně řekl:
  - Nebudu civilista na stánku strojů!
  A mám rád vojenskou cestu,
  Chci bojovat, porazit zlé!
  
  Přišel jsem k věci - kácet větve, copánky,
  Dali mi nový stroj s kotoučem!
  I když tráva pláče jako perly rosy,
  Proč nevinnost - stala se jako voják!
  
  Potom, že Vlast je mi milejší než všichni ostatní,
  Vlast nad hvězdami hoří v duši!
  Není to vnitřek, co vtrhnout na postel,
  A strávit noc s puškou na chatě!
  
  Vítězství přijde, pevně v to věřím,
  Koneckonců, naše věc je vždy správná!
  No, usmívejte se radostněji kluci,
  Čeká nás dobrý osud, věřte mi!
  Celá rodina zpívala s nimi, zatímco dívky kroutily hlavami a tleskali rukama. Pak ale byla jejich idylka přerušena, zavyla siréna a na nebi se objevila anglická letadla! Spitfiry se pokusily zaútočit na zásobovací karavanu. ME-109 z eskortní eskorty se k nim statečně vrhly. Ohnivě červená Charlotte dokonce vyskočila radostí:
  - Tady začíná bitva ve vzduchu! Bude to v pohodě!
  Gerda nadšeně potvrdila:
  - Teď naši, oni se podvolí!
  Bylo tam osmnáct anglických Spitfirů a patnáct německých Messerů, žádný velký rozdíl. Výstřely z kulometů a z leteckých děl byly buzeny. Charlotte se zasmála a ukázala prstem:
  - Podívejte, jak je naši mlátí! Krása!
  Gerda filozoficky řekla:
  - V boji nevyhraje ten nejsilnější, ale ten nejpodlejší, aby ho vyprovokoval, ale sám se do něj nepouštěl!
  - Válka je soutěž, kde je každý diskvalifikován ještě před začátkem! Podporoval Charlotte.
  Ten z anglických "Spitfirů" už hořel a začal padat, po něm začal padat německý... Bitva se začala rozhořet s ještě větší zuřivostí. Britská letadla měla kulomety, zatímco Němci měli kanóny, některé 20 mm jeden kus, jiné měly až tři 20 mm děla, ale takové stroje byly jen dva... Rychlostní charakteristiky a manévrovatelnost jsou téměř na úrovni. stejné, snad i pro ME -109 je i hmotnost menší a zatáčky rychleji. Ale ani Britové nejsou tak jednoduchí, a tak se tři jejich stíhači vrhli do transportu a nevěnovali pozornost krycí palbě. Dívky uvnitř křičely:
  - No tak, lidi, nenechte si to ujít! Nucená palba pli!
  Charlotte křičí:
  - Furr! Furr!
  Me-323 je obrovský transportér schopný přepravit až 200 vojáků, má šest kulometů obranných zbraní. Jsou uspořádány do "ježkového" systému a začnou čmárat ... Stíhači pálí a kulky velkého kalibru propíchnou kůži a prorazí povlak. Dívky bojovnice uskočí a kvílí jako prasata:
  - Mít nedostatečně vyvinutá lvíčata.
  Jedna z dívek je zaseknutá a zmítá se v křeči. Přiskočí k ní doktorka a hned říká:
  - Proletělo to skrz! - A udělá jí dresink. Uklidní se a snaží se potlačit sténání.
  Pak ale Messerschmitt vjede do týlu anglického bojovníka, přesné rány a ten se zapálí a spadne. Dívky řvou:
  - Báječné! Tohle je náš chlap!
  V tuto chvíli kulometčík zakrývající trup (a to je muž) padá proražen kulkou přímo skrz. Gerda se řítí jako blesk, drží se drátu a padá, boty jí odlétají. Mladá dívka s holými růžovými podpatky v několika skocích skrz sražená těla, skočí ke kulometu a stiskne spoušť. Olovo je vyplivnuté z hlavně a Spitfire ztrácí kontrolu, začíná padat do vývrtky.
  Vlčí dívky radostně kvílí a skandují:
  - Puk! Podložka! Německo proti Británii dva - nula!
  Gerda však nestihla sestřelit druhou stíhačku, zničili ji němečtí piloti. Letecké bitvy jsou pomíjivé a Britové po ztrátě více než poloviny stíhaček uprchli. Skóre bylo 11 proti 3 ve prospěch Němců. Dívky v odpověď zvolaly, tak radostně a potřásly si rukama. Chválili i Gerdu, která neztratila hlavu a první sestřelené letadlo, svou oběť, zaznamenala jako svůj majetek! Dívka zčervenala velkým vzrušením a zamumlala:
  - Ano, nevzpomněl jsem si na sebe! Bylo to něco takového? Zcela nemyslitelné! Jsem v transu...
  Charlotte zamumlala s nespokojeným úsměvem:
  - Ale nemůžu si odpustit zpoždění. Tak jen zabrzdit!
  Velitelka roty Madeleine utěšovala Charlotte:
  - Před námi je ještě tolik bitev! To je Afrika!
  Charlotte se zachichotala a zavtipkovala:
  - Dětičky za nic na světě, děti nechodí do Afriky na procházku! Afrika má žraloky, Afrika má gorily a Afrika má velké krokodýly! Ale Velká říše; řekl nám - nedriftujte!
  Všechny dívky se jednohlasně zasmály. Jak skvělé to bylo...
  Hlavní město Tuniska také nese jméno Tunisko, je zde hlavní základna nacistů v Africe. Hlavní spojenec Německa: Mussolini vstoupil do druhé světové války teprve 17. června, pět dní před kapitulací Francie. Chtěl "vyhrát", lépe řečeno nakopnout, již poraženého nepřítele, aby získal značné územní zisky. Pokud Německo selže, otevřete druhou jižní frontu proti Třetí říši sami! Italská armáda si počínala nepříliš úspěšně a i přes drtivou početní převahu dokázala za cenu obrovských ztrát postoupit jen o pár kilometrů. Mussolini ale do války nijak zvlášť úspěšně nevstoupil. V budoucnu Italové bojovali extrémně neúspěšně. Bits v Řecku, navzdory své početní převaze, v Etiopii, která má téměř pětkrát více sil než Britové, a v Libyi, která ztratila téměř celé území s ropnými vrty, které se již začaly rozvíjet. Ale Rommel, mladý generál, který vstoupil do nacistické strany, ještě předtím, než se Hitler dostal k moci, podnikl proti Britům nejsilnější protiútok. Navíc zahájil ofenzívu ještě před přesunem hlavních sil, když měl jen deset tanků a padesát nákladních aut převlečených za tank. Rychlým hodem byl zajat nejlepší britský generál Kolenkor a téměř celá Libye se vrátila pod kontrolu nacistů. Dobře opevněná pevnost Tolbuk, Italům tak průměrně odevzdaná, se však stále drží! Rommel má jen dvě stě tanků, všechny T-1 a T-2, tedy lehké, a dalších dvě stě italských jsou obecně kulometné tankety vážící 2,7 tuny. Samozřejmě, že s takovými silami je těžké bojovat s Matildas: mají 78 mm čelní pancíř a 70 mm Cromwelly. Zatímco přední část se dočasně stabilizuje, obě strany budují sílu...
  Roty SS přistály na letišti a byly okamžitě vyhozeny do horkého afrického vzduchu. Ještě léto, červen a Afrika! Dívky se ale snažily připoutat a nedat najevo, že je jim horko. A pak Madeleine nařídila:
  Udělejme pochod přes poušť! A zároveň budeme testovat opalovací krémy, budete skákat do plavek!
  Dívky se nespokojeně zašklebily: znovu se na nich experimentuje. I když samozřejmě v plavkách v takovém horku je to mnohem příjemnější než uniforma, a dokonce i neprůstřelné vesty, které lze také donutit nosit.
  Dívky se rychle převlékly do plavek natřených do barvy pouště, začaly se mazat ochranným krémem, který by jim mimochodem měl pomoci i k rychlejšímu opálení. Gerda pomohla namazat Charlottu a tu Gerdu. Zrzka poznamenala:
  - To jsou stejné Tunisko, na okraji slumů, jen uprostřed padesáti kamenných domů a tuctu mešit. Četl jsem pohádky a očekával jsem, že mezi Araby uvidím nádherné paláce s fontánou a zahradami!
  Gerda odpověděla s povzdechem:
  - Běda, kdyby to v našem světě bylo jako v pohádce! Běda, náš svět je nemilosrdný, nespravedlivý, zákeřný! Tělo sténá a trpí v agónii!
  Charlotte pokračovala:
  - Ale ten člověk je chytrý, skvělý pokrok! I když se zdá, že na něj Pán zapomněl!
  Krásné dívky, které zůstaly samy v plavkách a před nanesením krému lehce opláchnuté ve studené vodě, zažily určitou úlevu. Pokud v samotném letadle ještě nebylo takové horko, tak na letišti a ve městě je to prostě peklo. Pravda, jiné tygřice barakudy už bojovaly v Řecku, kde je sice v dubnu teplo, ale pořád ne jako v létě v Africe.
  Po sprše byly dívky v kožených pantoflích, ale Madeleine nařídila:
  - Seberte další krém a podrážky dobře namažte! Budete pochodovat pouští bosí! Co blikáte - rozumíte, tak pokračujte.
  Dívky se bez většího nadšení mazaly ladnými chodidly holých dívčích nohou. Písek Sahary je totiž skoro rozpálená pánev. Pravda, tady je to ještě blízko pobřeží a často padají louky porostlé bylinkami. Ale běhat s holými podrážkami po kamenech, štěrku, písku, které rozžhavily africké slunce? To je obecně divočina!
  Dívky však nejsou tak sikavé, elitní tréninkový program zahrnuje nucené pochody pro dívky z Německé unie žen a také často bosé a nerovným terénem. Aby se bojovníci nehádali! Obecně platí, že pro fašistické Německo je povaha touhy po různých experimentech. Hitler je horlivým obdivovatelem Nietzscheho teorie nadčlověka neboli člověka budoucnosti. Musí být silnější, rychlejší, chytřejší a krutější než moderní člověk. Skutečný německý voják musí být: silný, rychlý, zocelený - protože je Árijec! Ale árijské ženy, které rodí hrdinky, musí být samy hrdinkami a o sílu je třeba pečovat! Proto jsou ty nejvycvičenější dívky intenzivně trénované, temperované, vzdělané! Jejich milé, geneticky nadané krásky tedy musí projít extrémním otužováním v afrických pouštích: aby dokázaly, že Árijec a Árijec zvládnou všechny zkoušky, a ne bariéru, kterou nemohou podstoupit - neporazitelný a statečný voják Třetí říše !
  A nyní rota, opouštějící vojenský tábor, běží podél úzkých, kamenitých rybářských prutů Tuniska.
  Holčině obnažené podpatky píchají do černých ostrých oblázků silnice a krutě se pečou. Ale lubrikant trochu změkčí spáleniny a při rychlém běhu se tolik nepeče, ačkoli po poledni přešlo slunce a teplota je na maximu. Ušpiněné arabské děti se však zmenšují, mají malé černé podpatky, bez krému a ani se nemračí. Vypadá to, že mají na chodidlech mozoly. Na téměř nahé dívky v plavkách a s vypracovanými svalnatými těly vypadají arabští muži; jejich ústa se rozevírají a ženy se pohybují rychleji do stran a ještě pevněji se zahalují do černého závoje.
  A dívky běží drží na rameni kulomety a každý batoh se zásobami a granáty. A to je dohromady dvacet kilogramů... I když vezmeme v potaz, že dívky byly fyzicky silné a trénují ve sparťanských podmínkách více než rok, tak je to pořád váha, zvlášť když je horko. přes padesát stupňů ve stínu a je nutné překonat maratonskou vzdálenost .
  Gerda běží a snaží se co nejsprávněji dýchat, aby měla dostatek síly na delší dobu. I když toho tolik nežila, posledních osm let strávila ve speciální škole pro děti z genetické elity. To však neznamená, že žili v pohodlných podmínkách. Naopak vstávání v pět ráno, polití ledovou sprchou, tvrdá cvičení, hodinový běh a pak pár hodin práce. Pak studium, před obědem zase trénink, včetně bojového sparingu. Vojenský výcvik, studium, výcvik, do desáté hodiny, po které zhasnou světla. Pravda, krmili se dobře, ale maso, zeleninu, ovoce, ryby, cukrovinky a sladkosti nedávali, jen na Führerovy narozeniny, Vánoce a 1. května. Volný čas prakticky neexistuje, vše je přísně regulováno... Byli z nich vycvičeni lidé budoucnosti, kteří měli ovládnout Zemi. Sám Himmler, šéf SS, držel takový program pod kontrolou.
  Zde dívky přerušily své vzpomínky ... Nyní ostřelují sovětské pozice na tanku Leopard-100. A samozřejmě bosé a v ničem jiném než v bikinách - tak bojují čarodějnice, které za dvacet let vůbec nezestárly a jsou stále mladé a svěží jako jarní kopretiny.
  Tento stroj je speciální - s proudovým bombardérem a protitankovým dělem s dlouhou hlavní.
  Gerda vystřelila a pištěla:
  - Sláva vlasti!
  Charlotte stiskla tlačítka joysticku bosýma nohama. Rozbila další sovětský tank T-54, dosud nebyly vyřazeny z výroby.
  Pak zkontrolovala:
  Děkuji Rommeli!
  Christina, také bojující v Leopard 100, mačkala tlačítka holými prsty a cvrlikala:
  - Sláva vlasti!
  Magda, střílející z kulometů, poznamenala:
  - A sláva nám barakudám!
  Ano, byli to bojovníci nejlepší akrobacie.
  Gerda znovu stiskla tlačítka joysticku holými prsty, rozbila sovětskou pistoli (zlá čarodějnice, i když krásná!), A vyaknula:
  - Všechny zabiju!
  A znovu před ní, jako by to bylo včera, probleskly vzpomínky;
  Už je ujetá vzdálenost padesát nebo i trochu více kilometrů, v takovém horku a s nákladem na tak malé slečny kolosální zátěž. Gerdo, Charlotte už necítila svá těla, běželi jako somnambulisté, cítili, jak jim něco trhá svaly a tupou bolest v hlavě. Ale tady přichází příkaz:
  - Skoč o krok! Dost na poprvé!
  Dívky zpomalují a jdou již rychlým tempem. Paty začnou svědit, ještě víc. Gerda zašeptala Charlotte:
  - Z pekla do očistce!
  Přítelkyně nesouhlasila.
  - Z očistce do nebe!
  Kamenitá půda je pryč a bosé, vyčerpané nohy dívek šlapou na měkkou smaragdovou trávu. Gerda vykřikla:
  - A jak blažené po mučení pichlavými kameny a hořícím pískem pouště chodit jako sametový přírodní koberec!
  Tentokrát Charlotte ochotně souhlasila.
  - Samozřejmě, je to opravdu ráj! Po tak drsném pochodu! Ale myslím, že to bude ještě těžší.
  Když dívky konečně dorazily na hřiště, Madeleine je zastavila a nařídila jim, aby si lehly na záda. Zhruba ucítil nohy deseti nejlepších válečníků a řekl se zjevným uspokojením:
  - Krásné! A kůže se neodlupuje a na podrážce nejsou žádné puchýře. A ani podpatky se nezaprášily, zůstaly růžové, jako byste právě vylezli z vany! - Vysoká Madeleine, zastavila se a přítel rychlostí blesku hodil dýku. Čepel se blýskla jako slunečný zajíček, kterého školák načechral ze zrcadla, a hrot přibíjel velkého černého štíra. Hlas důstojníka SS zhrubl a krásné rysy dívčiny tváře ztvrdly. - Zítra poběžíme od rána do večera. Proč překrucujete tváře - jste Árijci nebo ne? Pokud ano, tak musíme odolat, ty co padnou, zastřelíme na místě! Vypočítejte první, druhé.
  Pak byl sen a pak probuzení a znovu utíkáš.
  Gerda se probudila, prudce vyskočila, dívky se rychle seřadily. Umyli jsme se, vyčistili zuby a opět namazali ochrannými krémy s nuceným pochodem pouští. Jsou tedy bosí v plavkách a hnali se písečným peklem.
  Arabské děti na ně překvapeně ukázaly prsty a zapískaly:
  - Deutsche Akbar!
  Gerda se rozhlédla a toužebně pohlédla na ustupující palmy, načež zašeptala Charlottě:
  - Znovu v pekle!
  Rusovlasá diva odpověděla s úsměvem:
  - Všichni lidé jsou hříšníci a podsvětí je přirozený stav hříšníků!
  Gerda mrkla zpět.
  - Člověk nemůže než hřešit!
  Charlotte přikývla svými ohnivými vlasy a během běhu začala vysvětlovat:
  - Souhlasím! Dokonce tisíckrát souhlas! Obecně je hřích relativní a čistě lidský pojem. Vezmeme-li například morálku starověkého světa, pak v něm bylo dobře, že to prospělo jak samotnému člověku, tak jeho pokolení. Například cizoložství bylo považováno za požehnání, nikoli za hřích!
  Gerda ochotně souhlasila:
  - Že jo! Sám Fuhrer věří, že pro ženu je nejlepší otěhotnět od válečného hrdiny než od svého, zdaleka ne vždy udatného manžela. Zvláště pokud má manžel také známky škodlivé, nečisté krve.
  Madeleine křičela na dívky:
  - Šetřete dech děvčata, tentokrát běžíme do vyčerpání!
  Gerda se usmála.
  Můžete být unavení, ale nemůžete být vyčerpaní.
  Půl hodiny dívky mlčky běžely a pak Charlotte zašeptala:
  -Víš, jaký zvláštní sen jsem měl přítelkyni?
  Gerda byla překvapená:
  -Ano, taky se přiznám! a co?
  Charlotte s úsměvem odpověděla:
  - Nic! Takový sen, že jsem byl válečníkem v armádě velkého barbara Attily. A bojovali jsme s vosky starého Říma. A všechno bylo tak krásné a kruté zároveň...
  Gerda se v odpověď zasmála.
  - Víš, taky se mi o tom zdálo! Poněkud překvapivá shoda okolností. Viděl jsem tě ve snu!
  Charlotte mrkla zpět.
  - A já tebe! Bojovali jste dobře, i když vás ten přivřený a žlutý válečník málem zabil!
  Tentokrát se Gerda nestačila divit, byla překvapená:
  - Nemůže být! Nestane se tedy, že dva lidé vidí stejný sen ve stejnou dobu?
  Charlotte odpověděla:
  - Pokud je chřipka kolektivně nemocná, pak může být sen stejný. Zde je návod, jak to jde! Slyšel jsem, že ve společnosti Thule existují speciální média, která berou lektvar a vdechují bylinné tinktury a pak se vrhají do vizí! A docela se jim daří být proroky!
  Gerda, která skočila přes dláždění, souhlasila:
  - Rozhodně! Dar proroctví v zásadě nevyžaduje nadpřirozené síly, v přírodě prostě mohou existovat docela hmotné, a přesto nevyřešené fyzikální zákony. Ale jaký je účel tohoto snu?
  Charlotte pokrčila rameny a odpověděla:
  - Nevím! Možná, že Třetí říše porazí Británii a Spojené státy za lvem nebo ... Zde můžete hádat dlouho!
  Gerda se chystala něco říct, když náhle její ucho zachytilo stále slyšitelný hluk motorů. Navzdory vzdálenosti bylo zřejmé, že motory letadel jsou hlučné a že se výrazně přibližují... Madeleine zavelela:
  - Jaká je fáze cvičení číslo dvě: přestrojení.
  Dívky se zastavily, vyndaly z batohů maskovací pláště natřené barvou pouště. Pak začali rychle kopat dovnitř, zatímco shora to nebylo patrné, což bylo nepřirozené. Zde Gerda děkovala osudu, že měli jak zbraně, tak sapérské lopaty. Jinak by se dívky v poušti mohly stát snadnou kořistí britských útočných letadel nebo střemhlavých bombardérů. Charlotte, která škrábala písek bosýma nohama, řekla:
  - Vypadá to, že budeme muset čichat střelný prach, dokonce i v Tunisku... Cesty Páně jsou nevyzpytatelné!
  Gerda s potutelným pohledem namítla:
  - Nedostatek přesných znalostí je vždy špatný, s jedinou výjimkou, pokud jde o plány Všemohoucího!
  
  JAK SE DALY SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ JINAK A CO Z TOHO BYLO
  Spojené státy neuvalily na Zemi vycházejícího slunce ropné embargo. To vedlo k tomu, že Japonci po určitém váhání přesto zaútočili na SSSR. Opravdu se chtěli pomstít za Khalkhin Gol a nechtěli získat pověst mrchožroutů. Ale opravdu zaútočte na SSSR po pádu Moskvy, to pak každý řekne, že hrdí samurajové slova supi zaútočili na mrtvolu SSSR.
  Po dokončení všech příprav a stažení vojsk Japonsko 1. září 1941 udeřilo. Její jednotky na souši byly velmi početné a disciplinované. Silné je také letectví a námořnictvo. Pozemní jednotky se z hlediska vybavení těžkou technikou ukázaly být poněkud slabší. Ale SSSR v tomto ohledu už není vůbec silný. Kromě toho jsou japonské tanky lehké a s dobrou manévrovatelností. A spěchali jako zvířata. A začali pitvat sovětské pozice.
  Japonci zaútočili s velkým nadšením a celkem úspěšně. A podařilo se jim prolomit obranu. A rána do Vladivostoku se ukázala jako náhlá a docela účinná. A masa sovětských vojáků a námořníků zemřela. A samurajové postupovali vpřed.
  V bitvách jsou jejich jednotky velmi hrdinské a šplhají vpřed. A utrpí ztráty, ale pokračují v ofenzivě. A bouří.
  Stalin nebyl schopen převést jedinou divizi z Dálného východu. Samurajové navíc během pohybu dobyli většinu Mongolska a Rudá armáda vrhla síly z narychlo vytvořených záloh. A poblíž Moskvy došlo ke katastrofě. Sovětská vojska byla rozdrcena na kousky. Skóre šlo na několik divizí a nacisté proti sobě neměli sibiřské jednotky. A to stačilo k vítězství.
  V důsledku toho byla Moskva obklíčena. A Stalinovi se odtamtud sotva podařilo uprchnout.
  Přesto hlavní město obklíčení odolávalo až do konce prosince. Němcům se podařilo obsadit Rjazaň a získat oporu ve městech. K úspěchu přispěla i skutečnost, že v Rudé armádě bylo mnoho dezertérů a přeběhlíků. Japonci dobyli téměř celé Primorye a odřízli Vladivostok. Mimochodem, Stalin se snažil udržet Mongolsko za každou cenu a vážně oslabil sovětské jednotky. V důsledku toho nacisté postupovali nejen u Moskvy, ale také na jih a prorazili na Kavkaze.
  A pak do války vstoupilo Turecko. Druhý a celkem očekávaný průšvih. O odvetě snili i Turci, kteří se třináctkrát utkali s Ruskem. A do války se dostali i Švédové. Vzpomněli si i na své historické křivdy. A touha po slávě a územních akvizicích se ukázala být silnější než kouzlo Kolontai.
  Švédské divize zahájily ofenzivu ve směru na Murmansk a odřízly město od pevniny, čímž situaci extrémně ztížily. A Leningrad byl v úplné blokádě. Rudá armáda neměla sílu znovu dobýt Tichvin a Volchov. Tak dopadla totální blokáda a zničení moci hladem.
  Po pádu Moskvy se Rudá armáda pokusila o protiofenzívu, ale ta byla slabá. Dopadl bojový úder sovětských jednotek a ty se doslova rozprchly. Stalin hodně křičel a šílel, ale nemohl nabídnout nic, co by stálo za to. Diktátor ze zvyku zahájil masové popravy a represe. A to situaci jen zhoršilo.
  Na jaře Němci obnovili ofenzívu s výhledem na Kavkaz. Odpor sovětských vojsk slábl a nacisté prakticky okamžitě dobyli Stalingrad. Jako Groznyj a Ordžonikidze. Poté se spojili s Turky a zahájili společné tažení proti Baku.
  Tady je samozřejmě tak snadné Fritzovi nevzdorovat. A Baku padlo v červnu 1942. Stalin měl mrtvici a došlo k rozkolu ve vedení. Část následovala Molotova, část následovala Beriju, část následovala Žukova. Němci již postupovali téměř bez odporu. Obsadili Povolží a Kazaň, řeku Uralsk a dobyli Orenburg. A to už pochodovali do Sverdlovska, kde je zastihla zima.
  V téže době dobyli nacisté i Střední Asii a spojili se s Japonci. Spojené státy ještě nevstoupily do války, ale je jasné, že to nebude na dlouho. V prosinci 1942 Japonci zaútočili na americkou základnu v přístavu Peru a zahájili velkou válku v Pacifiku. Sibiř už byla pod jejich kontrolou. Hitler také dobyl téměř celé Rusko a nakonec se obrátil na Západ. Nejprve se rozhodl dobýt Afriku a rozdrtit Británii letadly.
  Setkání s Francem se neslo ve vysokých tónech. Fuhrer, odkazující na svá vítězství proti SSSR, požadoval velké ústupky. A zejména pustit vojska Třetí říše na Gibraltar bez jakýchkoli podmínek.
  Franco s tím souhlasil. A nacisté šli dál, dobyli pevnostní město a začali přesouvat jednotky na nejkratší vzdálenost do Maroka.
  A začali obsazovat černý kontinent. A zvládli to bez problémů. Britští vojáci byli slabší, pokud jde o zbraně, vybavení a disciplínu.
  V roce 1943 se Němci objevili v sérii stíhaček ME-309 s velmi výkonnými zbraněmi. Tři 30mm kulomety a čtyři 14mm kulomety. To je síla - v sedmi palebných bodech. A britské a americké stroje důkladně mlátí Fritze. Pravda, stíhačka právě začala vstupovat do služby. A také německá esa. A jejich nejimpozantnější pilot Marseille. Tento muž je legendou a ve skutečné historii vytvořil rekord šedesáti jedna letadel sestřelených v bitvách za měsíc. Zde ale zůstal naživu a do ledna 1943 překročil počet tří set sestřelených letadel.
  Za to mu bylo poprvé ve Třetí říši uděleno osobní vyznamenání: Rytířský kříž Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty.
  Marseille se stala skutečnou létající legendou a terminátorem. Během jara 1943 dobyly německé jednotky celý sever Afriky a dostaly se do Nigérie. A v Egyptě porazili Brity a dobyli celý Střední východ spolu s jednotkami, které vyšly z Kavkazu. A zaútočili na Brity v Súdánu a do května dobyli Etiopii.
  Během jara Marseille zvýšil počet sestřelených letadel na pět set. A dostal vysoké ocenění: rytířský kříž železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty. V pořadí výjimek tak byl stanoven šestý stupeň vyznamenání. Poté bylo rozhodnuto, že mohou být opět uděleny rytířské kříže železného kříže s diamanty. Za dvě stě padesát se stříbrnými listy, za čtyři sta se zlatými, za pět set s platinou.
  V létě třiačtyřicátého nacisté dokončili dobytí posledních oblastí SSSR na Sibiři a dokončili Rusko spolu s Japonci. A v Africe se dostali do Jižní Afriky a v září obsadili Gibraltar.
  Překvapivé přistání v Británii v listopadu 1943 bylo naprostým úspěchem. Britové byli zaskočeni. A za deset dní padla Británie.
  Skončila tak první etapa druhé světové války, ale Spojené státy stále zůstaly. A získat to není tak snadné.
  Hitler se rozhodl vybudovat silnou povrchovou flotilu zrychleným tempem. A Němci pod vodou byli mocní. A bitvy se odvíjely ve vzduchu.
  Marseille do února 1944 překročila tisícovku sestřelených letadel a byla vyznamenána druhým Rytířským křížem Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty. A tak tady Marcel vynikl a je to cool.
  Rok 1944 proběhl v krutých bojích jak na souši, tak na moři. Němci zajali Island - poté, co provedli operaci Icarus, a poté úspěšně dokončili zachycení Grónska.
  Marseille do konce roku sestřelila 2000 letadel a již obdržela čtyři Rytířské kříže Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty.
  Začali shromažďovat vojáky v Latinské Americe. Argentina byla proněmecká, zatímco Brazílie se rozhodla postavit na stranu silnější Třetí říše.
  A šla převést vojáky a další velké síly do Ameriky. V roce 1945, v květnu, začalo vylodění v Kanadě a útok na Venezuelu. Boje byly urputné a misky vah se houpaly ze strany na stranu.
  Marseille přesáhla tři tisíce sestřelených letadel. A to už měl šest cen.
  Během léta se nacistům podařilo dobýt Mexiko i Kanadu a na podzim již přešli na území Spojených států. Amerika byla zoufale v defenzivě. Ale její šance na výhru se rozplývaly jako sněhová koule. A nacistům se v lednu 1946 podařilo prorazit do New Yorku a Washingtonu. Marseille přesáhla pět tisíc sestřelených letadel a byla oceněna zvláštním vyznamenáním: Velkým křížem Rytířského kříže Železného kříže. Pro tak tvrdé eso byla zřízena zvláštní cena.
  V únoru 1946 padl New York i Washington a v březnu USA kapitulovaly.
  Tak skončila druhá světová válka. Svět byl rozdělen Třetí říší a Japonskem. Nacisté také obsadili malé státy a podhrabali je. Hitlerovi to ale nestačilo. Protože se fašista číslo jedna tváří v tvář Japonsku nechtěl smířit s geopolitickým soupeřem, zaútočil 20. dubna 1955 na Zemi vycházejícího slunce se všemi jejími koloniemi. Tak začala nová velká válka. Samurajové jsou stále silní. Ale německá armáda s pyramidálními tanky a létajícími talíři je mnohem technologickější.
  Japonci však bojují fanaticky. A nehodlají se vzdát. Ale fašisté postupují. Mají lepší tanky.
  Například auto pro dva členy posádky vážící padesát tun a motor o výkonu 2500 tisíc koní. Představte si takovou rychlost a kvalitu jízdy. A tvar je ve tvaru pyramidy. Prorazit tak kolosální monstrum není tak snadné.
  A Charlotte a Gerda jezdí na tomto tanku. Mlátí japonské tanky a porážejí samuraje.
  Bojují s nimi i ruské dívky Nataša a Zoja. Bojují se vší svou divokou zuřivostí. A střílejí z vysokotlakého děla a rozbíjejí auta samurajů.
  Natasha zpívá:
  - A koho najdeme v boji a koho najdeme v boji! Nedělejme si z toho legraci! Pojďme to roztrhat!
  A znovu vezme a vystřelí a prorazí nacisty. A rozbil kov na kusy.
  A Alvina a Albina bojují na obloze. Tyto dívky jsou také cool a během války s Amerikou bylo sestřeleno mnoho letadel. A pravděpodobně již vesmírné krásky. A japonské piloty sestřelují holými prsty u nohou.
  Němci jsou na obloze silnější a lépe vyzbrojeni. A samuraj vítězí. A umírají, padají do kotlů. A jsou důkladně rozdrceni krutými válečníky Třetí říše.
  Boje jsou zde kruté a krvavé. A s nikým není slitování. A nacisté Japonce důkladně rozbijí. A jsou doslova roztrhané na kusy.
  A samurajové ustoupí a zemřou. Během prvních šesti měsíců bojů Japonsko ztratilo více než třetinu svého území, především kolonie. Marseille do listopadu 1955 přineslo své účty deseti tisícům sestřelených vozů. Za to obdržel vyznamenání: Hvězda velkokříže Rytířského kříže Železného kříže. Ano, je to docela velké a dlouhé ocenění. Rok po začátku války bylo území samurajů vykáceno o více než dvě třetiny. A výsledek války už byl předem daný.
  Ale samurajové se nehodlali vzdát. Bojovali o každý keř, o každou prohlubeň. A velmi pomalu podléhali tlaku nacistických jednotek.
  Ale v listopadu 1956 se začaly boje o samotnou metropoli. Japonci bojovali s velkým zoufalstvím. A vydrželi až do března 1957, kdy po dobytí Tokia země vycházejícího slunce kapitulovala. A bitvy byly tak urputné.
  Marseille dosáhlo dvaceti tisíc sestřelených letadel. Za to mu bylo uděleno další ocenění: Velká hvězda Velkého kříže Rytířského kříže Železného kříže a stříbrné dubové listy, meče a diamanty.
  Tak konečně skončila velká a nejkrvavější válka v dějinách lidstva.
  A v roce 1959 se 20. dubna konalo referendum o vzniku světového impéria a monarchie v něm. A Hitler se stal císařem planety Země. Což je skvělé!
  A vznikla taková mocná síla, která začala zkoumat rozlohy vesmíru. Němci navíc 20. dubna 1949 přiletěli na Měsíc. A na Mars 20. dubna 1959 a o dva měsíce později byl úspěšně dokončen fenomenální let.
  Hitler také zanechal potomky získané umělým oplodněním. A to bylo taky docela fajn.
  Zdálo se, že jeho vláda bude dlouhá a trvalá... Ale 8. listopadu 1959 Fuhrer havaroval v letadle. A je čas na regentství. Hermann Goering už v této době zemřel - nadváha a užívání morfia nepřispívalo k dlouhověkosti. A Himmler se stal novým regentem. A následník trůnu byl ještě příliš mladý. I když do dospělosti jich mnoho nezbývá. Od šestnácti let to bylo podle Hitlerových zákonů. A chlapec se narodil v červenci 1944. A má více než sto bratrů od Hitlera.
  Himmler ještě nebyl příliš starý, chtěl provést převrat, ale armáda ho nepodpořila. A byl zastřelen. A na trůnu vládl dědic: Vlk První.
  Za něj začala politika rozpínání vesmíru ve sluneční soustavě. Velmi rychle astronauti Třetí říše dobyli a přistáli na všech planetách. Posledním bylo Pluto v roce 1973. A poté začaly přípravy na expanzi vesmíru mimo sluneční soustavu. Ale to je jiný příběh.
  Ve Třetí říši na planetě Zemi se ekonomika vyvíjela podle plánu a vládl světový řád. Postupně se tvrdými metodami podařilo vyřešit všechny problémy planety Země. Hladomor, nemoci, epidemie a další problémy této civilizace skončily. A bylo to skvělé.
  Kriminalita téměř úplně zmizela. Ekonomika umožňovala řešit všechny materiální problémy obyvatelstva. Černí a žlutí byli výrazně omezeni v porodnosti. Bílá árijská populace se množila aktivněji. Rusové a další Slované získali status árijského lidu. Všechno šlo dost dobře.
  A nebyly tam žádné předchozí války a noční můry, epidemie a další věci. Svět povstal a rostl.
  A v roce 2020 dosáhla první pozemská kosmická loď hvězdy Alfa Centauri.
  A v roce 2024 lidé poprvé přistáli na planetě poblíž hvězdy Sirius.
  Planeta Země a Třetí říše se tedy posunuly na další úroveň vývoje.
  A lidstvo by se mohlo dívat do budoucnosti s velkým optimismem !
  
  VÁŠEŇ KOLEM BITVY O MIDWAY.
  Japonsko v paralelním vesmíru vyhrálo bitvu o Midway. A dobyl Guyanské ostrovy s americkou základnou - Peru Harbor. V Pacifiku byli samurajové silní. Pravda, nezaútočili na SSSR, ale zaútočili na Indii. A Churchill byl nucen přesunout část jednotek z Egypta, čímž dočasně odložil operaci Torch. Američané se také odmítli zúčastnit vylodění v Maroku. Obecně platí, že Spojené státy vypnuly veškeré bombardování Třetí říše.
  Nacisté byli poblíž Stalingradu a Rudá armáda zahájila velkou ofenzívu.
  Mainstein však zahájil zdrcující protiútok na křídlo sovětských vojsk.
  Tentokrát fašisté nepřevedli do Afriky další jednotky a Mainsteinova ofenzíva zvítězila na síle. Podílelo se na něm několik dalších divizí, včetně třiceti zbrusu nových tanků Tiger, které ve skutečné historii bez užitku zmizely v saharské poušti.
  A letectví bylo obecně o řád větší. Spojené státy tedy třetí říši nebombardovaly a Británie také převedla energii do Japonska.
  Výsledkem bylo, že Mainstein dokázal dobýt zpět nejen Charkov a Bělgorod, ale také Kursk, čímž okamžitě přerušil slavný oblouk. Pak pravda bahna Němce zastavila. Ale dosáhli velkého úspěchu a způsobili Rudé armádě mnohem významnější škody.
  Pak nastal na východě dlouhý klid. Němci přenesli na frontu nové tanky: "Tiger", "Panther" a "Lion", které se ve skutečné historii nedostaly do výroby. Británie, kterou Hitlerova ponorková flotila velmi rozčilovala, se tajně dohodla s Fritz, že válku zbrzdí. Britové i Američané nakonec omezili nepřátelství proti Třetí říši.
  Hitler zase zmrazil program FAA a výrobu ponorek. A prostředky, které se uvolnily, byly použity pro letectví a tanky. Navíc se zastavilo bombardování. Němci dostali možnost vyrábět zbraně ve velkých městech, neutrácejí prostředky na koncentraci. Dostali stíhačku ME-309, rychlejší až 740 kilometrů za hodinu a silně vyzbrojenou sedmi palebnými stanovišti: třemi leteckými děly ráže 30 mm a čtyřmi čtrnáctimilimetrovými kulomety.
  Silný bojovník - nic neříkej. A k němu je nejnovější bombardér Yu-288, který nese čtyři tuny bomb v normální verzi, šest tun bomb v přetížení a rychlostí až 650 kilometrů za hodinu. To znamená, že jeho sovětské Jaky a Laggy-5 nemohly ani dohnat. Výroba nejnovějších letadel a tanků však vyžaduje čas.
  Objevila se i samohybná děla Ferdinand. Ale ne masivní série.
  Zajímavější tank "Lion". Ukázalo se, že je to velmi těžké, devadesát tun a dělo ráže 105 mm 70 EL. Zbraň je samozřejmě výkonná a prorazila všechny tanky SSSR na velkou vzdálenost. Ale méně rychlé palby - pět ran za minutu a samotný tank se ukázal jako pomalu se pohybující rychlostí pouhých 27 kilometrů za hodinu.
  Čelní ochrana není špatná - trup je pod úhlem 150 mm a věž není proražena ani na 240 mm. Ale strany jsou jen 82 mm, jako obvyklý "Tiger", kromě toho se sklony, jako je "Panther". Na cestě byly "Tiger" -2 a "Panther" -2 pokročilejší a výkonnější stroje. Němci vytvořili kolosální síly. Ale trvalo to.
  Nacisté ještě nevěděli, kde je lepší zaútočit. Docházelo k výkyvům. Hitler se ale chtěl pomstít za Stalingrad. A útok na Kavkaz byl jeho nápad.
  Ale hlavní úder byl plánován na Voroněž a podél Donu. A Stalin to pochopil. SSSR shromáždil obrovské síly a Wehrmacht měl značnou moc. Němci si před červencem nestihli osvojit nejnovější tanky a letouny nového marsu začaly do série nastupovat teprve nedávno, kromě Focke-Wulfu, který je také velmi výkonný stroj co do výzbroje a rychlosti. .
  
  SSSR shromáždil síly a vykopal nové zákopy, položil miny. Zakopala sovětská armáda. Ale Fritzové jsou také silní. Ne každému se však líbila myšlenka zaútočit na Voroněž. Navíc na to čeká Rudá armáda. Byl tu nápad zaútočit z poloostrova Taman. A Hitler se rozhodl zasáhnout i odtud. Když válka v Egyptě úplně zmrazila, Rommel byl odvolán na východní frontu. Němci, kteří odhalili své pozice v Evropě, přesunuli téměř všechny bojeschopné jednotky na východ.
  Ve vzduchu se jim podařilo zmocnit se převahy díky množství strojů a novému ME-309.
  10. července konečně začala ofenzíva ve směru na Vorozhen a z jihu ...
  Boj se stal urputným. Němci byli silnější než ve skutečné historii a SSSR byl o něco slabší, a to i kvůli ukončení asistence půjčky a pronájmu. Nacistům se tak podařilo prolomit sovětskou obrannou linii. I když za vysokou cenu.
  V bitvách šli "Lion" a "Ferdinand" vpřed jako beranidlo. Sovětský IL-2 se ukázal jako silný útočný letoun, ale velký počet německých stíhaček snižoval účinek jeho použití. Focke-Wulf splnil očekávání jen částečně. Ale vyzbrojeni docela silně. Yu-288 ještě nebyl masivní. Ale Yu-188 se ukázal jako velmi dobrý, jako pokročilejší bombardér.
  "Lev" se poměrně často porouchal a zasekl, ačkoliv v čele byl chráněn velmi dobře, v boku uspokojivě. "Tiger" se ale ukázal jako efektivnější stroj. Rusové se ho báli. Kvůli slabosti bočního pancíře utrpěl Panther těžké ztráty z lehkých děl a protitankových pušek Rudé armády.
  "Ferdinand" také není příliš dobrý... Víceméně stíhačka ME-309 se silnými zbraněmi a lepší manévrovatelností a vysokou rychlostí splnila očekávání, ale ukázalo se, že to nestačí.
  Němcům se podařilo prorazit k Donu, ale utrpěli vážné škody a zastavili se. Na jihu to pro ně bylo snazší, zvláště když tam dokázali dosáhnout taktického překvapení proražením fronty.
  Němci nedokázali vyvinout úspěch ve voroněžském směru. A byli zastaveni. Na jihu však byli Fritz také nuceni zastavit se zavedením hrozeb bočních útoků.
  Boje se protáhly až do podzimu. A na podzim získala Rudá armáda výhody.
  Vzhledem k jízdním výkonům jejich tanků. A nacisté byli nuceni ustoupit z klínů. Bitvy byly urputné. Nikdo nemohl vyhrát. Ale v zimě Rudá armáda nacistů na nacisty trochu tlačila a tlačila je na linii Kursk-Belgorod. Bitev se zúčastnily nové německé tanky: "Panther" -2 a "Tiger" -2. Obě vozidla měla děla ráže 71 ráže 88 mm. Panther-2 je ale menší co do velikosti věže a užší, váží o osmnáct tun méně, ale pancéřování je jen o něco tenčí. A Němci namontovali silnější motory a auta víceméně jezdila.
  SSSR odpověděl tanky T-34-85 a IS-2. Výzbroj Němců však stále zůstávala lepší. A čelní pancíř je silnější. A jízdní vlastnosti jsou dobré. Motor Panther-2 o výkonu 900 koní byl celkem uspokojivý. A na "Tiger" -2 dali tisíc koní, díky čemuž byl tank také docela průjezdný. Zde byli "lev" a "Maus" armádou odmítnuti.
  Ve skutečnosti je tam velká váha, ale malý smysl. Ale na jaře Němci zatopili jako mastodonti.
  Nakonec se podařilo rozšířit výrobu T-43-85, ale tento stroj byl stále horší než Němci. Fritz začal přijímat tanky řady "E". Především "E" -100, které nahradilo "Maus". Umístěním převodovky a motoru společně Němci snížili výšku nádrže úsporou klikové hřídele a zhutnili uspořádání. Tank se stal nižší, menší a lehčí na 130 tun místo 188. To umožnilo zvýšit jeho rychlost na dálnici na 40 kilometrů v hodině, stejně jako na silnici. A ochrana vozu se ještě zlepšila díky většímu racionálnímu sklonu pancéřových plátů.
  Tento tank je samozřejmě mnohem praktičtější než Myš. A v bitvách se ukázal dobře. Masivnější slíbil být E-50. Také zhutněno schématem rozložení. Hmotnost se podobá Pantheru-2, ale se silnějším a racionálně skloněným pancířem a nízkou siluetou. Ale zatímco toto auto mělo zpoždění. Protože Hitlerovi nestačilo, že brnění tak silné jako "Tiger" -2 bylo plánováno v E-50, požadoval Fuhrer spolehlivější a silnější ochranu. Například E-100 má šikmé strany spolu se štíty o tloušťce 210 mm a opravdu ho nemůžete zlomit.
  "Panther"-2 byl modernizován pro 88mm kanón s délkou hlavně 100 EL. A zatím to fungovalo skvěle.
  V zimě se Němci dokázali udržet ve středu a odrážet útoky. A na jaře Fritz obnovil ofenzivu na Kavkaze. Objevil se tank "Lev" -2, lehčí než jeho předchůdce s umístěním převodovky a motoru v jednom bloku vpředu a napříč. Samozřejmě mnohem mobilnější, ale se stejným brněním a zbraněmi. A "Tiger" -3. Tato nádrž byla poněkud zhutněna uspořádáním a lépe chráněna, zejména strany 120 mm proti bývalé 82, pod svahy. Úzká věž a silnější v brnění. Výzbroj se však také změnila na 88 mm u 100EL. Nová zbraň dělala dvanáct ran za minutu místo osmi, byla přesnější a pronikavější než ta stará. Objevil se také první E-75, ale tento vůz také armádě nevyhovoval a bylo nutné jej dokončit. Příliš těžký - více než devadesát tun a není dobře chráněn po stranách.
  Ale v každém případě jsou Fritz silnější a hlavní úder byl zasazen podél Volhy ve směru ke Kaspickému moři. A dokázali prolomit obranu Rudé armády a odříznout Kavkaz po zemi.
  Stalin, který se ocitl v zoufalé situaci, pohrozil stažením z války a uzavřením separátního míru s Německem za jakýchkoli podmínek. Ve Spojených státech už byl u moci jiný prezident - republikán!
  A řekl, že ho nemůžete přivést k vydírání. Stalin v reakci na to nabídl Hitlerovi jednání za jakýchkoli podmínek. Fuhrer to ignoroval.
  Německá ofenzíva byla úspěšná, Turecko otevřelo druhou frontu v Zakavkazsku.
  Všechno se doslova rozpadlo. A teď už nacistické hordy útočí na Baku. A zdá se, že není šance.
  Ale tady jsou čtyři dívky-čarodějnice bojující o sovětské město.
  Natasha vypálí dávku na Fritze a hodí granát holým, půvabným chodidlem. Což vyřadí nacistický tank.
  Komsomolská čarodějnice křičí:
  - Sláva Rusku!
  Pak Zoya také střílí a kosí nacisty. A s holými prsty hází dar ničení. Granát zasáhne housenku Panther-2. Auto se otočí, srazí se s "Tigrem" -2. A oba tanky explodují a rozdělí se.
  Zoya křičí z plných plic:
  - Sláva Stalinovi!
  Augustin také dává obrat. Sestřelí vojáka Wehrmachtu. A bosou nohou hází granát na nepřítele a skřípe:
  - Pro slávu komunismu!
  A Světlana, to je dívka s blond vlasy, jako by házela citron holou patou a trhala nacisty na kusy.
  Dobře se otočí a zakřičí:
  - Sláva velké vlasti SSSR!
  A všechny čtyři dívky křičí z plných plic:
  - Sláva vlasti nesmrtelných!
  A holýma nohama zase házejí dary ničení. S takovými bojovníky roste důvěra, že SSSR stejně vyhraje. Vždyť má tak statečné a šikovné válečníky!
  Fašisté dobyli Kavkaz a opevnili se... Ale čas se krátí: blíží se rok 1946. A Moskva stále není obsazena.
  A Amerika bojuje s Japonskem a nevzdává se. No, pak Stalin znovu nabídl Hitlerovi příměří za jakýchkoli podmínek.
  Vůdce, který také obdržel informace od rozvědky, že Spojené státy jsou již na pokraji vytvoření atomové bomby, souhlasil s příměřím na tři roky. Ale jako podmínku musí SSSR vzdát hold Třetí říši ve zlatě a surovinách a také v jídle. Navíc vraťte všechny válečné zajatce a přeneste část vybavení vojenských továren.
  Stalin se vším souhlasil.
  Poté nacisté zahájili velkou ofenzívu v Africe. Bylo to úspěšné, protože Britové byli horší v počtu vojáků a v disciplíně a kvalitě zbraní. A Němce více než odpor spojeneckých vojsk brzdilo protahování komunikací, terén a chybějící cesty. A černý kontinent byl v létě zcela zajat nacisty.
  V zimě Němci spolu s Japonci zatlačili pár Američanů v Tichém oceánu a způsobili Yankeeům kolosální škody pomocí ponorek.
  V březnu 1946 Němci zintenzivnili bombardování Británie pomocí prudce zvýšeného počtu proudových letadel. Jak se ukázalo, bombardér je stále lepší než balistická střela, protože ta je příliš drahá a není dostatečně přesná.
  Stále více se projevovala i nacistická ponorková flotila. Spojenci zoufale porazit Němce letadly, začali také zkoumat proces vyjednávání. A zároveň se snažili přesvědčit Stalina, aby znovu otevřel frontu.
  Ale vůdce všech dob a národů čekal. Nechtěl znovu vynášet kaštany z ohně. Navíc se zpozdilo vytvoření vlastního proudového letounu a vývoj nového tanku T-54 sliboval příliš mnoho času. Ano, nacistům se na okupovaných územích podařilo vytvořit loutkové vlády z místních zrádců.
  Sovětská armáda tak musela bojovat s miliony svých bývalých občanů. A to není moc skvělé.
  Ano, a Japonsko v tom případě naznačilo, že pokud Stalin poruší příměří, otevře frontu na Dálném východě.
  Němci se tak mohli bez rušení připravit na obojživelné vylodění v Británii. Je pravda, že existovaly určité potíže: v metropoli se nacházelo mnoho nejen anglických, ale i amerických pozemních jednotek. Spojené státy dosud bojovaly hlavně na moři a mohly si dovolit posílit jednotky i v samotné Anglii.
  To způsobilo potíže. Navíc spojenci, horší kvality letectví, měli příliš mnoho letadel - kompenzovali technologickou výhodu v kvantitě.
  Dmitrij Sokolovskij proto kromě úderů proti pozemním cílům lovil i nepřátelská letadla. A ve snu už byl v těle krásné dívky!
  Zde se zázračná dívka představila u řízení letadla. Tady je to proudový ME-262, nejnovější modifikace se zahnutými křídly. A velkou rychlostí útočí na vzdušné i pozemní cíle.
  Bosá kráska Dmitrij Sokolovskij se ve svém dívčím těle obratně vyrovnává s bojovníkem. Zahájí palbu a zabije bosýma nohama. A anglická letadla se rozsvítí, proražení Američané padají.
  A po pravé ruce krásné Dimky, dívka Arabella. Což je také skvělé eso pilota. A vede a vypouští letecké granáty jako ventilátor, jako okřídlená Valkýra.
  Dmitrij Sokolovskij jí ukazuje pěst, plácne ji do holé, vyřezávané dívčí nohy a křičí:
  - Jen tak dál!
  Dívka nadšeně odpovídá a v odpověď ukazuje pěst:
  - Tam je tak udržet!
  Zde startuje čtyřmotorový bombardér směrem k Dmitriji Sokolovskému. Pilot Terminátora ho srazil 30mm vzduchovými děly a vykřikl.
  - Je lepší naplnit jednoho mamuta než sto krys, je lepší zabít jednoho hrdinu než tisíc zbabělců!
  Arabella odpoví střelbou z kruhového domu technikou "sud" a zvolá:
  - Dva živí přátelé jsou dobří, čtyři mrtví nepřátelé, ještě lepší!
  A z jejích hitů explodují, jako řada seřazená - letadla!
  Dmitrij Sokolovskij odhaluje své sněhobílé zuby v dívčím úsměvu. A zase střílí...
  Chce zpívat, něco militantního.
  Jsem Superman Stvořitel vesmíru,
  Rozhodl jsem se, že budu vládnout věky!
  A hodně pod patou mých stvoření,
  Ve skutečnosti každý zná sen!
  
  Krásně tvoří a bohatě tká
  Mohu zářivé koberce...
  Kdo je vzpurný, tvrdá odplata -
  Satanovy děti půjdou do pekla!
  
  A děti mě milují celým svým srdcem,
  Dostaňte vše, co chce, až k pupíku!
  Porotci udělují pouze jedno ocenění,
  Kdo má správný rozum!
  
  Rád stavím haly ve vesmíru,
  Hmotnosti v objektu vesmíru ....
  Ale jak vrtošivé, bohové vědí,
  Přerušit nit vašeho života je pro ně maličkost!
  
  Bude k němu dar a příloha,
  Aby hloupý člověk nelezl ...
  Je to maličkost na vytvoření a mě to nezajímá
  Ať se i generální tajemník stane rajčetem!
  
  Tkám síť souhvězdí,
  Schopný sestřelit kvasar z malíčku...
  Nepotřebuji svíčku, desátek -
  Sám toho člověka štědře odměním!
  
  Nesmrtelnost bude a v krásných šatech,
  Nevěsta k tobě přijde na věčnost...
  Budeš jako král velké šlechty,
  A bez přerušení nebeský účet v křoví!
  
  Harémy a seraglia jsou maličkosti,
  Realita se ptá pouze Boha...
  Ale lidé si potřebují udělat své vlastní štěstí,
  A nekřičte, jen: Pane zachraň!
  S každým slovem někdo spadl do povětří nebo sestřelil. A krásná Arabella, škubala holýma nohama, běžela s ním a hrála si s holými prsty a mačkala spoušť vzduchových zbraní. A také získat...
  Vystříleli tedy bojové soupravy a letěli zpět.
  Arabella se ptá Dmitrije, bosé krásky s nádhernými prsy a luxusními boky:
  - Jsi okouzlující dívka... Vždycky jsem chtěl být jako ty!
  Stortrooper-wunderkind dívka ochotně odpovídá:
  A přál bych si být jako ty! Ačkoli...
  Pak si Dmitrij Sokolovskij uvědomil, že mluví nesmysly. A vůbec, jak se muž snaží být jako žena?
  Arabella však neztratila hlavu a vydala nesmrtelný aforismus:
  - Lepší být ženou než ženou!
  Dmitrij Sokolovský souhlasil:
  - Ne každý v kalhotách je muž, ne každý v sukni je žena!
  Arabella přikývla hlavou a poznamenala:
  - Je snazší svést sto žen, než dát jeden svůdný sen!
  Už na letišti se obě dívky objímaly a líbaly - jak jsou okouzlující. Trochu se mazlili, třeli si šarlatové bradavky, splývali se rty zářivými jako okvětní lístky růží. Jak příjemné je laskat ženské tělo.
  Ale není čas se zvlášť mačkat - musíme si pospíšit na nový let. A znovu zasadit drtivé letecké útoky na Anglii. Dokud nebude britský lev konečně poražen!
  Zde je kromě vzdušných cílů oblíbeným dílem Dmitrije Sokolovského ničení tanků. Zaútočte na ně ze vzduchu. Zvláště lákavým cílem pro Tortilu je stroj, který váží osmdesát tun! Opravdu monstrum - monstrum pro všechny monstra!
  Němci už ale mají ve výzbroji sériovou E-100, něco jako Maus, ale s hustším rozložením, nižší siluetou a lehčí. Nový stroj již mohl vyvinout dostatečnou rychlost pro boj.
  Obecně si Dmitrij Sokolovskij v duchu představoval nové tanky řady "E", připravené na květen 1945. S uspořádáním převodovky na samotném motoru: squat, s dlouhými kufry.
  Nejmasivnější stroj "E" -50 je hmotností a výzbrojí srovnatelný s "Pantherem" -2, ale siluetou mnohem nižší, a tlustší, zejména na bocích se šikmým pancířem. Jak "Sherman", tak "Churchill" a "Pershing" mají k tomuto německému stroji daleko svými taktickými a bojovými vlastnostmi.
  A když se objeví na bitevním poli, prostě se jí nevyrovná!
  A jsou již připraveni a "E" -50 a "E" -75. Druhý stroj se 128mm kanónem je prostě zázrak stavby tanků. Jak praštěné, že ani "Tortilla" nebude působit dostatečně.
  A tady je bosý válečník Dmitrij Sokolovský už v tanku spolu s krásnou dívčí posádkou. V impozantním "E" -100 přizpůsobené k pohybu i pod vodou. Tady je kočár s elfy, Dmitrij Sokolovskij je v něm pátý a čtyři dívky se špičatýma ušima se noří do tloušťky Atlantského oceánu. A plave tam, řeže mořskou hladinu, je to ponorka na kolejích.
  Musíte překročit kanál v nejužším místě. Vyskočte na pobřeží, proveďte ostřelování a vraťte se zpět.
  Ech, německý génius věděl, jak vytvořit mistrovská díla vojenského myšlení. Například tanky pro zemní práce. Demokratická forma vlády se pro Německo ukázala jako neúčinná. Jaká krize v posledních letech nastala? Kolem se tedy potulovali nejrůznější teroristé a emigranti! A kdo za to může? Za prvé, slabost úřadů!
  Nyní ale jejich auto se dvěma děly vyskakuje z hlubin moře.
  Dmitrij Sokolovskij, který se ve snu stal dívkou, pomocí holých prstů svých dolních dívčích končetin střílí tříštivými granáty do děl anglické pobřežní baterie. Angličan je vyhozen výš a otočený hlavou dolů.
  Tohle je opravdu totální šik!
  Z nějakého důvodu Dmitriji Sokolovskému probleskla hlavou ruská píseň:
  - Osudný rok, to mi nemůžete věřit - tisíc devět set devadesát devět! Čert se otočí se zlatými rohy, tři devítky vzhůru nohama!
  A pak v osobě nacistických vojsk vstoupili čerti na anglickou půdu. Zde je oranžový elf jako lupanet z těžkého 128milimetrového děla.
  A výbuch třicetikilogramového projektilu zvedl nepřátelský bunkr k pekelné obloze.
  S pomocí holých prstů vytesaných nohou střílí Dmitrij Sokolovský ze svého krátkého děla a dívá se na dívky. Jak jsou krásné ve svých úzkých bikinách. Není to dívka, ale prostě zázrak přírody. Takže se s nimi chcete milovat... Ne, Karel Marx stále nemá tak docela pravdu. Tady v tom je ženská přirozenost a tělo okouzlující dívky, ale stále to přitahuje ženy. Na jejich prsatá, lesklá těla.
  Srdcem je rolník, a tak zůstane rolníkem navždy, bez ohledu na to, do jakých pokušení by ho nemilosrdný osud zavedl.
  A tady, v polospánku chůze a snění, je to tak příjemné... Představujete si ve své plodné představivosti vítězství Třetí říše...
  Ještě to není definitivní, ale už se to blíží!
  Zde střílíte do baterií a dívka s modrými vlasy nalévá vodu z kulometu a vyhubí anglické pěšáky. Zabití černoši padají, vylévají stejnou, jako běloši, šarlatovou krev. Válka je přirozený stav člověka...
  Nebo, jak řekl jeden filozof: je těžší bojovat než dýchat, ale mnohem přirozenější!
  Zajímavé je, že dívky při střelbě velmi rády používají své dlouhé, elegantní prsty. No, je jedno, jakou má kočka barvu, pokud chytá myši. Tak je to i s dívkami - nezáleží na tom, které části těla jsou krásné.
  Zde je elfí válečník s přesnou střelou utrhl poměrně malou věž "Churchill".
  Dmitrij Sokolovskij rozhodně ne, byla touha složit píseň a zázračný bouřlivák vedl slabiku;
  Od kolébky jsem snil stát se tvrdým vojákem,
  Létat s letadly a střílet...
  Nebo možná chataře a velkého piráta,
  I když na moři jste jen zloděj!
  
  Chtěl jsem být ve vojenských záležitostech - pro mě kluk,
  Nejsilnější uznání mít...
  Musíš se naučit bojovat ne z knihy,
  Jinak se staneš hloupým jako medvěd!
  
  V dětství jsem četl o temperamentních korzárech,
  O nastupování a ostrých skocích...
  I když se můžete stát obětí komisařů,
  Ale zbabělost, chlapec se mu vymyká z rukou!
  
  Co chcete, vždy dosáhnete
  Každá firma se neustále hádá...
  A slunce také svítí nad pirátem,
  A pokud bouřka také není problém!
  
  Ano, šibenice také hrozí,
  Krutý kat odkládá lešení...
  A lupič nenajde místo v ráji,
  Čeká ho peklo v podsvětí!
  
  Když mě chytili k Ježíši
  Zoufale jsem požádal...
  Podlehl jsem, lituji ohavného pokušení,
  Hledané dívky, barevná auta...
  
  Bůh odpověděl: že pro tebe není odpuštění,
  A jen Satan čeká...
  Kat udeřil okamžitě, bez prodlení,
  A hlava se odkutálela od špalku!
  
  A jsem v pekle, ale věz, že netrpím,
  Vodku můžete pít i s čerty...
  A teď ten likér labužnicky polykám,
  Která je spláchnuta dortem a hrou!
  
  Jo, tohle místo jsou jen piráti,
  Existují čerti - kuřátka s třeskem ...
  Taková byla odplata tady,
  Šampaňské, víno, grilování ráno!
  
  Pět set století jsem dováděl v pekle,
  Ale přichází Velký Ježíš...
  A skončilo peklo bez jakýchkoliv citoslovcí,
  Byl v podsvětí ve štěstí - nyní prázdný!
  V pekle teď velmi trpím,
  Ano, na pokání v pekle je příliš pozdě...
  Chtěl jsem se stylově oblékat s dámou,
  Nevěděl jsem, že dnes budu v pekle!
  
  Takže poučení pro ostatní piráty
  Žijte čestně, budete cíle ...
  I když, bohužel, plat je nízký,
  Jak se můžeme osvobodit od potřeby řetězů?
  Dobrá píseň a skvělý boj... Vyložili svou bojovou soupravu a vracejí se. Elfové jednohlasně zvolali:
  - Ať je síla s námi!
  Opět se na moře vydává skvělý, moderní tank. A malá hloubka, není překážkou pro auto na peroxid vodíku.
  Jak se Němci připravují na vylodění v Británii, zatímco si Stalin olizuje rány. Už je červen... Testují se kopací tanky, které mají hloubit tunely pod Lamanšským průlivem a vjíždět do britské metropole.
  Hezké dívky v šarlatových a modrých bikinách vlezly do výkopového kulometného tanku připomínajícího delfína. Zařadili druhý rychlostní stupeň a auto hladce zapadlo do země. Nová zbraň, která dokáže prorazit jakoukoli obrannou linii. Nádherné válečnice pohybovaly pákami holými prsty a řídily tank.
  A jaké mají dívky postavy a nádherná prsa, sotva zakryté bikiny. Můžete je obdivovat celé hodiny. A kdo je v armádě nejlepší? Samozřejmě, dívka.
  Ale vědci Třetí říše vyvíjejí nejen zemní jednotky a další železné vybavení. V táborech smrti lékaři pracují na stvoření válečníka - muže budoucnosti. Pokud je tedy potkaní gen transplantován do lidského těla? Nebo šváb? Jak moc stoupnou jeho bojové kvality?
  A už existují nějaké typy monster pro války, stejně jako zombie bojovníci. Poslední jmenované existují již několik let. Každý člověk se může proměnit v zombie. Ale jejich bojové vlastnosti byly pochybné - příliš hloupé. Neospravedlňují náklady na vytvoření a mohou zahájit palbu na vlastní jednotky.
  Takže zombie fronty nešly do sériové výroby. Ale na druhou stranu se z nich dají vyrobit pracovníci s nízkou kvalifikací a vyrobit třeba nejjednodušší letadla a kluzáky. Mnoho kluzáků bylo připraveno na přistání v Británii.
  Existuje však také tajná, speciální zbraň: diskotéky! Něco, co se v jednadvacátém století nemohlo opakovat. Nejlepší vědci v koncentračních táborech vyvinuli zbraně, které měly jedinečné vlastnosti. Rychlost již dosáhla tří nebo čtyř rychlostí zvuku, ale hlavně se díky laminárnímu paprsku ukázaly diskety jako nezranitelné ručními palnými zbraněmi.
  A oni sami mohli sestřelovat auta ve vzduchu - alespoň beraněním.
  A opět Dmitrij Sokolovskij zastupoval dívky u kormidla diskety. V armádě Třetí říše byly ženy vzácné. Ale ve svých snech, proč nezastupovat dívky. S různobarevnými účesy, štíhlá, atletická, prsatá s minimem oblečení, nebo úplně nahá!
  Ach, kdyby se celý svět skládal pouze z dívek a on Johann zůstal jediným mužem. A jak by se potom otočil?
  Zářící Charlotte na disketě, usměvavá a její zrzavé vlasy vlající ve větru jako proletářský prapor. Má plnokrevnou, mladistvou tvář a vypouklý hrudník, tenký pas s mohutnými širokými boky. Její kalhotky jsou tenké jako nit a umožňují vám vidět všechna ta dívčí kouzla!
  A samotná disketa vypadá jako notoricky známé létající talíře. Stoupá vertikálně, téměř neslyšně... Docela velký a drahý stroj. Při nabírání rychlosti kolem něj proudí silné vzdušné proudy - schopné ničit kulky i střely. Disketa v pohybu je tedy nezranitelná.
  Je pravda, že v tom je mínus: létající talíř sám také nemůže střílet, ale ... Za prvé, disketa je schopna narazit jakékoli nepřátelské letadlo. A vzhledem k rychlosti mu nemůže uniknout ani jeden létající stroj. Za druhé, vypnutím trysky můžete vyhodit rádiem řízenou bombu-projektil a zasáhnout cíl! A pak to zase zapni...
  Kromě toho již probíhá vývoj různých druhů vrhačů paprsků, kterými se plánuje vybavení létajících talířů. Říkáš fantastické! Ale kdo ví, čeho je schopen fašismus, když spolykal tolik zdrojů planety Země.
  Systém ovládání discolet je nejmodernější pomocí joysticku. Prochází bojovými zkouškami. Británie a Amerika jsou stále silné v letectví a proč "létající talíř" neztenčuje vzdušné pozice nepřítele?
  Charlotte je tak krásná, hlavní město této lodi. Posádku tvoří pět dívek. Buď sedí na židlích, nebo vyskakují a tahají si holé, čokoládově zbarvené nohy od spáleniny od slunce. Jejich holé prsty spočívají na joystickech. Jak je to erotické, nalakované, elegantně tvarované nehty se lesknou, žilky vedou podél bérce pod opálenou kůží.
  Dívčí posádka je to, o čem sní mladý muž, který se ocitne v armádě. To, co přináší vítězství a štěstí.
  Zde diskový letoun nabral rychlost a dosáhl břehů Británie s úžasnou rychlostí. A z celé ní berani první tři angličtí stíhači, které létající talíř cestou zachytil. Laminární tryskáč sráží auta lví říše. Ti, kteří přijdou o křídla, padají.
  Charlotte se spokojeným pohledem říká:
  - Strašné takové a takové hrozné ... Nejsem hrozný a nosím make-up!
  A startuje v reakci na pokusy nových anglických bojovníků vypálit agresivní smích!
  A teď se létající talíř otočí a pošpiní americký útočný letoun R-51, kterému nepomáhají ani raketomety, ani osm kulometů. Pořád je to velká síla.
  Bosá dívka Dmitrij Sokolovskij si myslel, že Američané jsou přece hloupí, že se dostali do války s Německem. Hráli tedy pouze do karet SSSR. Pomozte svému nejhoršímu nepříteli. Ale s Ruskem si mohli poradit německýma rukama!
  A nyní nezranitelný diskový letoun ničí všechna jejich letadla. A to je pro Británii velmi špatné.
  A pro Ameriku je to ještě horší. Po proražení Britského hřebene bude možné pokusit se překročit oceán.
  Charlotte, jiskřivá se smaragdovýma očima, pronáší v chorálu a v rýmu:
  - Vypadáme jako sokoli, vznášíme se jako orli ... Neutopíme se ve vodě, nehoříme v ohni!
  Oslnivá blondýnka Gertruda odpovídá:
  - Jaká bolest, jaká bolest ... Německo proti Británii - sto - nula!
  Disketa může létat poměrně dlouho. Tajemství jeho motoru nebylo v jednadvacátém století odhaleno. Jen výkonová rezerva létajícího talíře je kolosální - můžete letět do New Yorku. A pohyby jsou tak zlomené, jako by stroj postrádal setrvačnost.
  Že se nechytí stíhačka nebo bombardér, to je dort rozemletý na prach.
  A pak začnou na Londýn dopadat bomby, které jsou shazovány z těch nejnovějších, německých bezocasých. A je to velmi účinné.
  22. června 1945 se Němci a Japonci vylodili v Austrálii. Toto je jakási zkouška šatů pro nadcházející útok na Británii. A kotoučové letadlo létalo i tam.
  Z britského námořnictva existují pouze rohy a nohy. Němci se objevili v sériové výrobě jednomístných ponorek. Potápí anglické lodě, přičemž oni sami jsou ve vodním sloupci prakticky k nerozeznání.
  A torpéda, která jsou namířená proti hluku nebo žáru ... Co jen Němci nemají! Nejlepší vědci z celého světa se zbraní v ruce pracují pod Třetí říší. A jsou nuceni tvrdě pracovat a posilovat německou moc.
  V Austrálii se pohybují tak ladné miniaturní E-10 s nízkou siluetou a posádka leží. Ty jsou i přes svou nízkou hmotnost výzbrojí a pancéřováním srovnatelné s Churchillem, ale zároveň mnohem rychlejší a ovladatelnější. A v takovém autě se dívky usadily.
  Dvojice si lehly a ovládaly tanky, kácely anglického zmetka!
  
  KDYBY BASKY ZACHRÁNIL MARCELA
  Nešťastnou náhodou zasáhla i cestovatelka v čase Natasha Belaya. Luftwaffe se slitovala nad jedním mladým pilotem a zvedla ho pomocí elektrické sítě, když nešťastnou náhodou havaroval kvůli technické poruše. A musí se ukázat, že to byl Hans-Joachim Marcel, majitel několika leteckých rekordů. Včetně jednašedesáti letadel sestřelených za měsíc a sedmnácti letadel za den. A první německý pilot, který překonal hranici sto padesáti sestřelených letadel.
  Navíc jeho úspěchy potvrdili Britové a nikdo tolik spojeneckých letadel nesestřelil.
  Natasha Belaya tak zachránila zcela vynikající osobnost, která sváděla skutečné bitvy a stala se skutečným fenoménem. Zdálo by se ale, že ani takové fenomenální eso není schopno změnit průběh války samo.
  Nejde ale jen o kvantitu, ale i o kvalitu. Marseille se ale podařilo sestřelit letadlo se samotným Montgomerym a slavný anglický generál zemřel. To vedlo k neúspěchu operace Torch, která byla odložena na neurčito. Stejně jako vylodění Američanů v Maroku. Což je také velmi důležité. Ale hlavně se Hitlerovi podařilo vycítit, že u Stalingradu Rusové chystají ofenzivu z boků a podařilo se jim přijmout preventivní opatření. Výsledkem bylo, že Fritz pokryl slabá místa a na konci listopadu dokázal odrazit sovětskou ofenzívu.
  A tak obstáli u Stalingradu a na Volze. Zkušenosti z operace Ržev-Sychov ukázaly, že když byli nacisté připraveni, dokázali odrazit ofenzívu přesile sovětských vojsk.
  Britové začali postupovat později, když už byly Rommelovy jednotky připraveny útok odrazit. A sám Rommel se vrátil z dovolené. Výsledkem bylo, že britský útok trval patnáct dní a byl odražen s kolosálními ztrátami.
  
  Navzdory tomu, že Němci drželi frontu, Hitler vyhlásil totální válku a mobilizaci. Výroba zbraní ve Třetí říši dramaticky vzrostla. A náletů spojenců prudce ubylo. Fritz začal shromažďovat síly pro novou ofenzívu.
  Marseille překonala počet sestřelených letadel ve třech stovkách a stala se prvním pilotem a válečníkem Luftaffe, který znovu obdržel Rytířský kříž Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty. A v únoru 1943 dosáhl počet sestřelených letadel Marseille pěti set, za což mu bylo pro tuto příležitost uděleno speciálně schválené vyznamenání: Rytířský kříž Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty. Stát se prvním příjemcem této objednávky.
  Marseille se stala skutečnou legendou a bála se jako ohně. Možná ještě silnější než plameny.
  V prosinci byl Stalingrad konečně ovládnut Němci. A nacisté začali připravovat novou ofenzívu. Útoku se měli zúčastnit jak Tigers, Panthers, tak Ferdinands. Využití pracovní síly z Afriky a práce vězňů, včetně Židů. Třetí říše zatím nehrozila, že válku prohraje, a Židé nebyli masově vyhlazováni. A to znamená více pracovních sil. A vyrábí se tanky, letadla a další vybavení.
  Británie a Amerika ve skutečnosti brzdily válku proti Třetí říši. Navíc je velmi získaly ponorky. Který lovil ve smečkách vlků a potopil mnoho lodí.
  Hitler také posílil Rommela tanky a letadly. A tak nacisté koncem dubna zahájili ofenzívu v Egyptě. Tentokrát úspěšnější a v důsledku toho byly anglické jednotky zcela poraženy. A pro lví říši to byla zdrcující porážka.
  Fašistická vojska vstoupila do Palestiny a probila se do Iráku. A zároveň ovládli Suezský průplav. A postupovali a dobyli Kuvajt. A další ropné vrty. A bylo to velmi agresivní a cool.
  A koncem května začala ofenziva Wehrmachtu na Volze s postupem na jih.
  Nacisté se pokusili prorazit do Kaspického moře a dobýt Astrachaň. Hitler v tomto případě zvolil pro Rudou armádu nejzranitelnější a nejúčinnější směr.
  Bojů se zúčastnil i tank "Lion". Ale tento stroj, mající příliš velkou hmotnost devadesát tun, se příliš neprojevil. A byla odmítnuta. Ale ani Focke-Wulf nebyl špatný. A koncem června dorazila Marseille na východní frontu. Jeho vzhled byl jako prolétající kometa. A celá masa sestřelených sovětských letadel. Do konce července Marseille zvýšil počet sestřelených letadel na tisíc a obdržel za to Velký kříž Železného kříže, ocenění, které bylo dříve vyhrazeno pouze Hermannu Goeringovi, pro Francii a nebylo příliš zasloužené. Marcel je velmi bojovný chlap a Hitler ho zbožňoval. Takový pilot se ukázal být: prostě nepochopitelný jev.
  Nacisté šli ke Kaspickému moři a odřízli Kavkaz po souši. A Turecko vzalo a otevřelo druhou frontu v Zakavkazsku. A Rudá armáda se stala ještě obtížnější.
  A Němci začali postupovat podél pobřeží Kaspického moře. A nacisté postupovali s velkým úspěchem. A koncem září už Němci vstoupili na území Ázerbájdžánu. A tam takové bitvy začaly vřít.
  Stalin nařídil postupovat ve středu a vrhnout tam všechny své síly... Němcům se dokonce podařilo zatlačit zpět a rozhodně prolomit frontu. Nacisté museli dočasně přerušit ofenzívu a vrhnout do bitvy nové síly. Ale převaha v silách ovlivněna.
  Nacisté odrazili ofenzivu sovětských vojsk a v zimě pokračovali v postupu na Kavkaz. A používali nejnovější proudová letadla, nové modely.
  A Marseille už překročila dva tisíce sestřelených letadel. Za což mu bylo uděleno nové ocenění s diamantovou hvězdou Rytířského kříže Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty.
  A u Baku už jsou takové bitvy, velmi kruté.
  Boje ukázaly, že ženy nejsou vůbec slabým článkem a umí dobře bojovat. A zároveň nést méně ztrát než muži. Válečníci také bojovali v pěchotě a plácali bosýma nohama do horkého písku saharské pouště. A ovládal tanky. Po testování "Tiger" v bitvách s Británií.
  Dobře však bojují i sovětské dívky na SU-100.
  I když se pozice Ruska zdá beznadějná. Ale bojovníci spolu s Elizabeth bojují jako orli.
  Ekaterina stiskne páku holými prsty na nohou. Vyšle projektil, který prorazí nacistický vůz E-50 do boku a zařve:
  - Za velký rudý a karmínový komunismus!
  Elena také mlátila dělem pomocí své holé, elegantní nohy. Přesně zasáhla nepřátelský tank.
  Dívka zaštěbetala:
  - Za mé krásné Rusko!
  Euphrasia agresivně poznamenala a vedla velmi dobře mířenou palbu:
  - Sláva naší vlasti!
  A také používá holé, dlátové nohy.
  Sovětský stroj je velmi silný a bojovný. A střílí docela dobře.
  SU-100 je schopen proniknout E-50 do boku. Ale dívky dokonce prorazily její čelo a dostaly se do návnady nebo do konce. A prořezávají kov.
  Elizabeth pomocí holých prstů střílela na nepřítele. A cvrlikal:
  - Z modrého potoka...
  Jekatěrina také vystřelila, tentokrát stlačila páku šarlatovou bradavkou a zavrčela:
  Řeka začíná...
  Elena, agresivně se usmívající a syčící, vydala:
  No, přátelství začíná...
  A také holým podpatkem zmáčkla páku.
  Euphrasia zavrčela a střílela na nepřítele:
  - S úsměvem!
  Dívky pracují na SU-100 velmi aktivně. A zničit nepřátelské vybavení.
  A na okraji Baku pionýři kopou zákopy. Jsou tam kluci různých národností. Zejména bliká mnoho jasných hlav. Jsou červené, černé a blonďaté děti.
  Jedno je spojuje: víra v triumf komunismu a bosé nohy. Je jasné, že ne každý má za války boty, a proto se všechny děti na znamení sounáležitosti chlubí holými kulatými podpatky. Zima v Zakavkazsku je docela mírná, a když se pohybujete a pracujete s lopatami, zima není tak hrozná.
  Děti pracují s nadšením a zpívají:
  Rozdmýchávejte ohně, modré noci,
  Jsme průkopníci - děti pracovníků...
  Blíží se éra světelných let,
  Výzva průkopníků - buďte vždy připraveni!
  Výzva průkopníků - buďte vždy připraveni!
  A opět přichází alarm. Chlapci a dívky skočí na dno příkopu. A granáty už začínají praskat shora: nepřátelské dělostřelectvo pracuje.
  Pashka se zeptal Mashy:
  - No, myslíš, že přežijeme?
  Dívka sebevědomě odpověděla:
  - V nejtěžší hodině odoláme alespoň jednou!
  Pioneer Sasha logicky poznamenal:
  Naše hrdinství je neotřesitelné.
  Chlapec poklepal holou podrážkou o kameny. Je vidět, že se chlapec naplnil pevnými mozoly.
  Dívka Tamara poznamenala:
  Budeme bojovat beze strachu
  Nebudeme uříznuti ani o krok zpět...
  Nechte košili nasáklá krví -
  Více nepřátel, proměňte rytíře v peklo!
  Chlapec Ruslan, průkopník s černými vlasy, poznamenal:
  Ubíhají staletí, přijde éra,
  Ve kterém nebude žádné utrpení a lži ...
  Bojuj za to až do posledního dechu -
  Služte své vlasti, vy ze srdce!
  Chlapec Oleg, hubený a světlovlasý, cvrlikal, verše:
  Ne, bdělý nezmizí,
  Pohled sokola, orla...
  Hlas lidu je zvučný -
  Šepot rozdrtí hada!
  
  Stalin žije v mém srdci
  Abychom nepoznali smutek,
  Otevřel dveře do vesmíru
  Nad námi zářily hvězdy!
  
  Věřím, že se celý svět probudí
  Bude konec fašismu...
  A bude svítit slunce
  Osvětlení cesty komunismu!
  Chlapci a dívky jednohlasně tleskali.
  Ale teď už létají proudová útočná letadla a shazují bomby. A to je agresivní přístup.
  Oleg a Sasha zvedli prak a vypustili dar smrti. A hlaveň zasáhlo nacistické útočné letadlo.
  Dívka Natasha zpívala:
  - Komsomol není jen věk,
  Komsomol je můj osud!
  Dobym vesmír, věřím
  Pojďme žít věčně!
  Ahmed, pionýrský chlapec z Ázerbájdžánu, odpověděl s úsměvem:
  - Ještě nejste členem Komsomolu Natasha!
  Dívka vztekle dupla bosou nohou a odpověděla melodickým hlasem;
  Vedle otců s veselou písní,
  Stojíme za Komsomolem...
  Blíží se éra světelných let,
  Výkřik pionýrů - buďte vždy připraveni!
  Výkřik pionýrů - buďte vždy připraveni!
  Oleg také dupl na holou, dětskou nohu a zařval:
  Silnější kladivo zmáčkne proletáře,
  Od titanové ruční drcení jha...
  Zazpíváme tisíc árií naší vlasti,
  A světlo pro potomky, dobře!
  Děti jsou potěšeny. A ve skutečnosti Němci bombardovali a jen jedna dívka dostala úlomek do holého, kulatého růžového podpatku.
  Pioneer vykřikla, ale pak se kousla do rtu.
  A tak se připravili k odražení útoku. A už jsou tam tanky s nacisty. Impozantní E-100 se pohybují. Takové silné a nebezpečné stroje.
  Mají takovou ochranu. Že se přes něj nemůžete dostat z žádného úhlu. Nemůžete to zasáhnout jen z jednoho úhlu. Jediná šance je prorazit stopy.
  Děti jsou připraveny bojovat a mávají bosýma nohama. Tady na drátě tlačí balíčky s podomácku vyrobenými výbušninami pod stopami nacistů. Funguje a ničí válce tanků Rommelovy armády.
  A vypadá to hrozně.
  Sasha křičí:
  - Sláva komunismu!
  Chlapec Pashka střílí s Olegem z praku a ječí:
  - Sláva průkopníkům!
  Chlapec Ruslan spolu s dívkou Sufir vleče drátem pod Němce minu a křičí:
  - Sláva SSSR!
  Bojují děti z Ázerbájdžánu a ruští kluci. Opálení, hubení, bosí průkopníci proti kolosální armádě tanků.
  Dívka Tamara dupe svou půvabnou, malou, bosou nohou a říká:
  - Sláva Rusku!
  Pioneer Ahmet při palbě na nepřítele potvrzuje:
  - Jsme spolu přátelská rodina!
  Chlapec Ramzan, rusovlasý Ázerbájdžán, potvrzuje a vyrazí auto:
  - Od slova jsme sto tisíc I!
  Děti jsou přátelské... Tady je arménská dívka Azatuhi, která také pomocí drátu obratně přenese balíček s výbušninou pod fašistickou housenku a prská:
  - SSSR je rodina národů!
  Další arménská dívka Aghas říká:
  - Nepřiklánějte se k fašismu:
  A dívka táhla drát holými prsty na nohou. Mnoho ázerbájdžánských a arménských dětí má blond vlasy a jsou k nerozeznání od slovanských dětí, kterých je také mnoho. Kdo opustil Němce, další ruské rodiny se usadily v Ázerbájdžánu i za carů.
  Na Kavkaze je mnoho Slovanů. Spousta smíšených párů. Ano, a děti mají většinou světlejší vlasy než jejich rodiče. A slovanští chlapi se opálili tak, že je od místních nerozeznáte. Navíc jsou děti obvykle podobnější než dospělí.
  Takže mezinárodní sovětský prapor chlapců a dívek bojuje a všichni jsou jednotní a velmi podobní. Jejich holé paty při pohybu blikají.
  A sny děti posílají dary smrti. Šamil a Serjožka, oba pionýrští chlapci, táhnou za drát. A teď se německá E-50 zastaví s rozbitou housenkou.
  Chlapci zpívají jednohlasně:
  Unie nezničitelné, svobodné republiky,
  Nebyla to hrubá síla, co se shromáždilo, ne strach...
  A dobrá vůle osvícených lidí,
  A přátelství a rozum a odvaha ve snech!
  A děti jsou nadšené. Usmívají se bílými, rovnými zuby. A jsou šťastní, i když jim hrozí smrt.
  A Němci jsou na hovno. Zničené tanky pálí z děl a čmárají kulomety.
  Některá německá vozidla jsou vybavena granátomety a jsou velmi nebezpečná.
  Chlapec Maksimka a dívka Zara z Ázerbájdžánu, opřeni o bosé nohy, vytáhli pod nepřítele minu a srazili fašistického mastodonta.
  A křičeli z plných plic:
  - Za SSSR!
  Děti jsou tak zábavné.
  Pionýři Abbas a Vladimir také používají zbraně. V tomto případě katapultujte a rozbijte housenku E-75 nacistům. Pak kluci zpívali:
  - Za velikost planety pod rouškou komunismu!
  Oleg a Abdula jsou také průkopníky různých národů, ale s jediným srdcem odpalují i výbušniny. Narazí na E-100 a zpívají...
  Otevřeli jsme planetu národům,
  Cesta do vesmíru, do neviditelných světů...
  Zpívají se hrdinské činy -
  Aby navždy vymazal jizvu smrti!
  
  Pod Svatým praporem Ruska,
  V míru, přátelství, štěstí a lásce...
  Lidé na celé zemi budou šťastnější,
  Pekelná tma se rozptýlí v dálce!
  Tady bojují děti...
  Abdurrahman a Světlana - ázerbájdžánský chlapec a dívka z Běloruska spolu stáhli drát a vyřadili fašistický tank. A zpívali:
  - Velké jméno posvátného Ruska,
  Září po celém světě - jako paprsek slunce ...
  Věřím, že v jednotě budeme šťastnější,
  Ukažme lidem správnou cestu!
  Děti jsou velmi odvážné. A nacisté byli prostě šokováni takovým tvrdohlavým a zuřivým odporem.
  Abudurrahman je průkopník, dostal úlomek do holé podrážky. Prorazilo to mozolnatý povrch dětské nohy.
  Chlapec zasyčel:
  - A bolí mě to!
  Světlana také dostala ránu do kulatého podpatku a poškrábala se na rameni. Ale dívka zasyčela:
  - Nezlomte Pionýry!
  Azim a Kolka také vrazili do německého auta.
  Kluci ukazovali drátem a zpívali:
  Zrádný nepřítel přešel do útoku,
  Ale věřím, že to nebude váhat, sovětský lid...
  Nepřítel čeká na porážku a zapomnění,
  A sláva Ruska pokvete silněji!
  Nepřítel čeká: porážka a zapomnění,
  A sláva Ruska pokvete silněji!
  Děti jsou odvážné a neohýbají se. A chtějí vyhrát. A zpívají a bojují.
  Němci utrpěli těžké ztráty. Pravda, většinou mají rozbité koleje a válečky. A není to fatální.
  Horší pro průkopníky, kteří byli zajati.
  Chlapec Abdulhamid, když byl zajat, byl nacisty postaven na stojan. Vložili pionýrovy bosé nohy do bloku a na háky začali věšet závaží. A pak zapálil oheň. A chlapcovy holé paty olízl oheň. A na záda mu spadl bič. Dlouho mě mlátili. A pak začali nacisté lámat žebra rozžhavenými kleštěmi.
  Chlapec, umírající mučením, když ho železo jeho žeber, rudá žárem, drtilo, zpíval:
  Berlín je téměř pod naší vládou,
  Dalekohledem vidíme ten zatracený Reichstag...
  Doufám, že brzy bude mír a štěstí;
  Což popíšu ve svých básních!
  
  Rusko otevřelo komunismus světům,
  Stala se rodinou pro všechny.
  Ale Wehrmacht nám přilepil prasečí rypák,
  A teď krev stříká ze žil jako fontána!
  
  Co s námi Fuhrer náhodou zapomněl,
  Chtěl jsem získat půdu a otroky!
  Fašismus šel s velmi dlouhou kampaní -
  A tady je skutečná noční můra, pekelné sny!
  
  Prostý chlapec, bosý chlapec,
  Nedávno uvázal červenou kravatu.
  Sám chtěl vybudovat svět bez Boha,
  Ale najednou se z nebe vyřítil napalm!
  
  Musel jsem běžet dopředu, byli jsme bezradní,
  Nikdo nechce brát takové mladíky!
  Ale chlapec-bojovník v pušce to dokázal,
  Cesta otců se ukázala jako hodná!
  
  Bojovalo se tam, kde lstivě i silou,
  A slabost je také hořká, bohužel ...
  Soudruzi museli kopat hroby
  Hoblování borových rakví v mrazu!
  
  Jsem průkopník, který je nyní zvyklý na utrpení,
  Šel na průzkum bos, závěj křupal.
  Možná trest za nevěru,
  Že jsem nechtěl poznat Ježíše!
  
  Ale jaké jsou tři hodiny Golgoty?
  Uplynuly více než tři roky války!
  V každé vesnici vdovy hořce pláčou,
  Jak synové zahynuli na hřbitově země!
  
  Přežil jsem, byl jsem otřesen, zraněn kulkou,
  Ale naštěstí zůstal na nohou!
  Poctivě jsme vrátili dluh Německu,
  Ten fašismus jsme rozdupali v prach!
  
  Dospěl jsem, ale stále jsem kluk,
  Knír neprorazil, ale už titán!
  Ano, dospělý, a možná až příliš,
  Vždyť srdce se stalo tvrdým jako kov!
  
  Nejvyšší ocenění Hero Star -
  Sám Stalin, věřte mi, předal!
  Řekl: je třeba si vzít příklad z lidí, jako jste vy,
  Bojovníci kují klíče od dveří do Edenu!
  
  Ale teď odlož tu statečnou pušku,
  Vezměte si, kleště, kladivo a pracujte!
  Postav si plachetnici a loď ze dřeva
  A vytvořte letadlo, aby pták vyletěl nahoru!
  Ale přes veškeré masové hrdinství pionýrů a vojáků Rudé armády Baku padlo. A nacisté dobyli celý Kavkaz.
  Stalin byl velmi vyděšený a nabídl Hitlerovi příměří. Vůdce, znepokojený zpravodajskými službami, že USA a Británie vyvíjejí atomovou bombu a porážejí Japonsko, se rozhodl zahájit velkou ofenzívu na Západě.
  Bylo podepsáno příměří. SSSR souhlasil s návratem všech válečných zajatců do Třetí říše a s bezplatným dodáním velkého množství surovin potřebných pro Wehrmacht.
  Hitler s tím souhlasil. A na jaře 1944 začala v Africe velká ofenziva nacistů. Nacisté, již ovládali sever, postupovali na jih. A zároveň pokračovala ponorková válka. Na jihu nacisté úspěšně postupovali. Ve stejné době se nacisté přesunuli na Východ. Poté, co postupovali, přes Írán a téměř bez odporu dobyli Indii. A ne bez úspěchu dobyl velká území. Tady se tedy nacistům opravdu povedlo.
  A 3. listopadu 1944, v den prezidentských voleb, Spojené státy náhle přistály v Británii a dobyly ji. A byl to úspěšný tah. A ukázalo se, že je to opravdu skvělé. A za pouhý týden ji zajali. A dopadlo to velmi cool. Bojů se zúčastnil i tank Panther-2, který byl vyspělejší a lépe vyzbrojený. Tank Lev-2 se ale ukázal být ještě silnější. Porsche v něm poprvé v německé výrobě tanků umístilo motor a převodovku do jednoho bloku a napříč a převodovku umístilo na samotný motor. Výška trupu byla snížena a věžička byla menší a užší. Díky tomu se snížila hmotnost vozu a motor byl naopak výkonnější na 1000 koní.
  Takže tank "Lion" -2 byl pro Brity šokem a nejlepším v té době.
  Británie kapitulovala. A nyní nacisté přesunuli válku proti Spojeným státům. Američané si ve stavbě tanků vystačili pouze s Pershingem, který byl slabší než německá auta. A jen "Supershing" mohl ještě nějak bojovat s Němci. Ale Fritz už má mocnou sérii "E". A síly jsou nerovnoměrné.
  Čtyřicátý pátý rok uplynul v námořních bitvách. Nacisté provedli operaci Icarus. Ovládli také Grónsko.
  Ale dostat Ameriku přes oceán není tak snadné. Němečtí vojáci ale používají ponorky poháněné peroxidem vodíku. Které jsou velmi rychlé, tvarem připomínají hlubinné ryby a Američany doslova vymršťují na moře. A to samozřejmě nebarví Spojené státy. A část německých jednotek je soustředěna v Argentině a Brazílii. A odtud se začali plazit na sever. A je to velmi cool. Nacisté se zmocňují USA. Nové tanky řady "E" jsou velmi pevné a nelze si s nimi poradit. Nový tank řady E-50 o hmotnosti 65 tun dostal čelní pancíř o tloušťce 250 mm pod svahy a boky o tloušťce 170 mm, rovněž s velkými sklony. A 88mm kanón se 100 EL, který bez sebemenších problémů ničí americké tanky.
  Nacisté ničí USA. A na podzim 1946 dobyli celou Kanadu. A na podzim bylo dobyto i Mexiko. A USA začaly panikařit. A v zimě čtyřicátého šestého a čtyřicátého sedmého roku již byla dobyta Aljaška a třetina území Ameriky. Jaro je rozhodující fází pro ukončení Američanů.
  Marseille byl velmi úspěšný pilot. A nyní, po třetí tisícovce sestřelených letadel, byl oceněn Diamantovou hvězdou Rytířského kříže Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty.
  Ve Třetí říši schválili také šestý stupeň Rytířského kříže Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty těm, kdo dosáhnou tisíce sestřelených letadel nebo stejného počtu rozbitých tanků.
  V tomto rytířském kříži mělo být připevněno alespoň sto diamantů a byl by větší než ostatní rytířské kříže. Ocenění tedy bylo nejen čestné, ale také drahé.
  Albina a Alvina létají po obloze. Sestřelují svá yankeeská letadla a zpívají skrz zuby:
  - Krásné dívky,
  Skvělí přátelé...
  Byli by impozantní kluci -
  A skvělé kopačky!
  Albina namířila pistoli pomocí holých prstů na nohou, udeřila do Američana a zapištěla:
  - Světla veselých očí!
  A mrkla na svého partnera. Odřízla svůj protějšek. Rozbila nepřítele na kusy holými prsty a zaštěbetala:
  - Za komunismus a naše slavná vítězství!
  Albina opravila svého partnera a sestřelila yankeeské letadlo:
  - Za árijský komunismus!
  A obě dívky vybuchly smíchy.
  A dostali šestý stupeň Rytířského kříže, přičemž každý sestřelil více než tisíc letadel.
  A Marseille, která sestřelila další čtyři tisíce letadel, obdržela Diamantovou hvězdu Rytířského kříže Železného kříže s listy platinového dubu a obdržela meče a diamanty. Američané před ním doslova utekli.
  Válka mezitím pokračovala. Američané jednoznačně prohrávali s nejlepším nepřítelem v technice a výcviku a dokonce i s využitím zahraničních divizí.
  Pouze "Supershing" mohl proniknout německým E-50 do boku. Výhoda děla a ráže 90 mm a délky hlavně 73 EL. Ale na druhou stranu je rychlost střelby jen čtyři rány za minutu oproti dvanácti u německé E-50 a hmotnost padesáti tun je na motor o výkonu 500 koní příliš velká. Ano, a brnění je nedostatečné. V čele německého hlavního mastodonta se Američané stále neprobili. A Fritz měl také E-75 s dělem ráže 128 mm a tloušťkou bočního pancíře pod svahy 210 mm, s ještě lepší ochranou a motorem o výkonu 1500 koní.
  Od samého začátku tedy USA prohrávaly. S německými mastodonty mohl čelně bojovat pouze tank T-93, přesněji devadesát tři tun vážící samohybné dělo, s tloušťkou čelního pancíře 305 mm a kanónem ráže 155 mm.
  Ale jízdní výkon tohoto samohybného děla nebyl důležitý, stejně jako rychlost střelby. A Němci to zničili letadly.
  Američané jako celek si tedy nevedli dobře a beznadějně prohrávali.
  A německá vojska se stále více přibližovala k New Yorku a Washingtonu.
  Truman prosil Hitlera o mír.
  Ale Fuhrer chtěl pouze úplnou kapitulaci bez jakýchkoli podmínek. Washington byl obklíčen. A nacisté zahájili útok na hlavní město USA.
  Marseille dostalo zvláštní ocenění za pět tisíc sestřelených letadel: Velkou diamantovou hvězdu Rytířského kříže Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty. A je to v pohodě.
  Posádka tanku Gerda bojovala o světlejší zítřky. A bez problémů vyhrál.
  Dívka dokonce začala střílet nejen holými prsty u nohou, ale i šarlatovými bradavkami svých ňader. A to hodně pomohlo.
  Charlotte také vystřelila stisknutím rubínových bradavek na tlačítku joysticku a cvrlikáním:
  - Velikost komunismu spočívá v tom, že nejsme ryba, ale velryba!
  Christina, střílející, mačkající tlačítka na joysticku, poznamenala:
  - A my Němci vybudujeme největší z komunismu!
  Magda střílející na své protivníky karmínové bradavky agresivně vydala:
  - Nejjasnější komunismus! Pouze nahoru, ne krok dolů!
  Gerda namířila dělo holými prsty a dobře mířenou střelou převrátila americkou houfnici, potvrdila:
  - Za árijský komunismus!
  Po pádu Washingtonu Amerika brzy kapitulovala. A to se stalo 4. července 1947.
  Pak nacisté rozdrtili Japonsko a 15. května 1957 zaútočili na SSSR, to jsou nacisté. Jedna naděje pro Alisu Seleznevovou!
  A do rozhodující bitvy nyní vstupuje i Alicin tým. Sama Alisa Selezneva a její dva přátelé a dva přátelé. Ti zahájili 22. června 1957 útok na rezidenci Adolfa Hitlera.
  Alice mrštila bosou nohou ničící granát. Trhala nacisty a křičela:
  - Sláva komunismu!
  A zasáhla nacisty blasterem.
  Aleksey Teterev střílí na nepřítele paprskovými pistolemi a ječí:
  - Bude to naše vítězství.
  A německý tank je doslova roztavený. A chlapci střílejí z očí blesky.
  Natasha Belaya také střílí na nepřítele. A zároveň, bez dalších okolků, její bosé nohy vrhají s obrovskou těžkou silou smrtící granát.
  Dívka křičí:
  - Sláva našim úspěchům!
  V útoku je také Arkasha Sapozhkov. Chlapec je plný vzrušení. Protože tato ohavnost byla povolena v paralelním světě, znamená to, že je třeba ji napravit.
  Mladý bojovník vyrazil laserovou pistolí a řekl:
  - Ke slávě idejí vlastenectví!
  Masha Belaya je také žhavá v bitvě. Dívka vypustila proud pulsarů a vrnících ohnivých bublin:
  - Smrt fašistům!
  A s holými prsty u nohou také házela hrách zániku.
  Těchto pět se rozptýlilo pomocí svých schopností v útoku proti celému městu postavenému pro Hitlera ve Versailles.
  A střihli třeba mohutný tank z řady E-800 kolosálních rozměrů. A pak začali ničit pyramidové stroje s výkonnými kmeny. Příslušníci pětice působili v boji. A velmi odvážný.
  Aleksey Sapozhkov použil silové pole, které odráželo granáty a bomby Wehrmachtu, a odpálilo je paralyzujícím paprskem. A zhroutily se tisíce fašistů, masa tanků a letadel.
  Natasha pištěla a vydala:
  - Každý vroucně věří ve vítězství!
  Alexey Teterev zavrčel:
  - A mám nějaké moře, moře je po kolena! A zvládnu jakékoliv hory!
  
  Mashka Belaya s tím souhlasila:
  - Ve skutečnosti na rameni!
  Dívka vypadala bojovně, zvláště když zasáhla fašisty proudem ničení. A nyní se jejich tým stále více přibližuje k paláci, kde je Hitler.
  A co když jim v cestě stojí pyramidové tanky a další fašistická moc?
  Některá německá auta jsou tak obrovská, že připomínají skutečnou egyptskou pyramidu. Laserovému paprsku ale neodolají.
  A tady jsou nacisté a používají diskety. Ale jsou nezranitelní granáty a kulkami a spíše slabí proti hyperlaseru!
  Alice je v útoku a znovu jsou její holé prsty vymrštěny, něco velmi smrtícího. Dívka křičí:
  - Krásné je daleko, jsi krutý k nacistům,
  Jste tvrdý na nacisty, Alice se řítí jako tank!
  A krev tekla proudem, jsi k nacistům krutý,
  Jste krutí k nacistům! Alice trefila nikl!
  Lyoshka Teterev, útočící, také kvílí a vrčí. Chlapec pálí ze silného laseru, odřezává nacisty v divizích a zpívá:
  - Ty jsi dokonalost sama, jsi dokonalost sama,
  Od úsměvu k gestu, bez chvály!
  Natasha Belaya, střílející velmi přesně na nacisty a chrlící proudy smrti holými prsty dívčích nohou, agresivně zvedne:
  - Ó, jaké požehnání vědět, že jsem dokonalost,
  Vězte, že jsem dokonalý! Vězte, že jsem dokonalý!
  Arkasha, střílející z kaskádového emitoru a dávajíc nacistům konkrétně na rohy, zasyčel:
  - Staline, ty jsi soudruhu Stalin,
  Jako vždy je hrdina ve hře!
  Masha Belaya, střílející na nacisty, zpívala:
  Inspiroval nás v těžkých časech,
  Po vyrobení silnější oceli vůle...
  Zachránil svět před morem
  Vážený soudruhu Staline!
  A dívka vypustila ničivý bumerang holými prsty na nohou. A obrovská nádrž ve tvaru pyramidy o hmotnosti tří tisíc tun se převrátila.
  Alice, která střílela na nacisty, bzučela:
  - Na mnoha obrázcích měří,
  V nekonečném vesmíru...
  Otevřel jsi nám správnou cestu -
  Specifikuji to navždy!
  A její bosé nohy opět velmi trefně vrhaly dárek vražedné smrti. Dívka tlačila na fašisty a velmi energicky.
  Alexey Teterev, bojující s nacisty, zpíval:
  - Plazmový meč,
  Chce tě pořezat...
  Hořící jako pekelný oheň
  Laserový paprsek...
  Natasha Belaya, střílející na nacisty a mytí jejich aut v nebi i na zemi na prášek, tweetovala na podporu:
  Ale nemyslíš
  Jak si zachránit život
  Věrný lásce
  Buďte až do konce!
  A s holými prsty, jako by házel dárek totální smrti. A je to opravdu, opravdu smrtelné. A tolik ničení těchto nacistů.
  Arkasha Teterev, spalující hnědé zlé duchy, se stále více přibližoval Hitlerovi. Agresivní chlapec, zpíval:
  - Ve vítězství nesmrtelných idejí komunismu ....
  A nacisté jsou nakloněni.
  Masha Belaya, střílející přesně a porážející nacisty, potvrdila:
  - Vidíme budoucnost, naše země!
  A její holé prsty házely hrách smrti.
  Alice, která rozdrtila fašistické hordy a použila vojenské zbraně z daleké budoucnosti, zapištěla:
  - A červený znak, naše vlast!
  Alexej Teterev, který srážel nacisty a bil je jako zajíčky, zařval z plných plic:
  - Vždy budeme nezištně věrní!
  Natasha Belaya je opět v divokém útoku a pálí hordy Třetí říše, které dobyly prakticky celý svět. Dívka je velmi technicky vybavena a nacisté se jí nedokážou vzepřít.
  Zde hodila dar ničení holými prsty na nohou. Upálila spoustu fašistů a zavrčela:
  - Sláva Velkému Rusku!
  A dívka je opět v útoku.
  Arkadij Sapozhkov vypustil proud ničení. Vymazat spoustu nacistických vojáků. Rozházel je, roztrhal je a zlomil jim ruce a nohy. A trhání věží tanků.
  Malý chlapec zaštěbetal:
  - Sláva éře komunismu!
  Masha Belaya při divokém útoku fouká hlavy nacistům, vyřazuje spoustu vybavení a řve:
  - Pro velikost planety!
  A dívčiny holé prsty u nohou spouštějí něco skutečného a extrémně smrtícího.
  Alice je v útoku a taková agresivní a bojovná dívka. Všichni jsou důkladně posekáni. A staví obličeje a křičí. A střecha Hitlerova paláce vzala a zhroutila se.
  Host z budoucnosti zavyl:
  - Za nejsilnější komunismus na světě!
  A Aliciny holé prsty u nohou opět spustí něco tak ničivého, že se nacisté začnou rozprchnout. A Alice sama to vezme a zazpívá:
  - Věřím, že se celý svět probudí,
  Bude konec fašismu...
  Slunce bude svítit jasně,
  Osvětlení cesty komunismu!
  Lyoshka Teterev podporoval dívky tím, že poslal smrtící proud zkázy.
  Chlapec byl v divoké vášni jako zvíře. Zoufale zaútočil na nepřítele a zakřičel:
  - Sláva zemi Sovětů!
  A mlátil nacisty jako kotlety.
  V útoku je také Natasha Belaya. Vymaže Fritze v té nejdivočejší vášni. A kosí Führerovu osobní stráž. Taková úžasná dívka. A boj - ničí nacisty důkladně.
  A její odhalené prsty rozhazují vražedné dary smrti.
  Natasha řve:
  - Ve jménu myšlenky!
  Arkasha Sapozhkov také působí velmi agresivně. A střílí, roztaví Himmlera.
  Pak chlapec zařval:
  - Pro naši velikost a vítězství!
  Bojovně působí i Mashka Belaya. A ničí nacisty v podstatě více než kapitálně. A její laserové paprsky, tak bojovné, že před ní nacisté nemohou uniknout. Masha Belaya je extrémně agresivní kráska.
  Holými prsty u nohou hází vražedný dárek smrti a kvílí:
  - Za nový komunismus!
  Alice, střílející na nepřátele, vyceňuje zuby a skřípe z plných plic, přičemž se jí z očí uvolňují jiskry:
  
  Všechno je v komunismu nové!
  A nakonec obklíčili Hitlera. Holými prsty na nohou dívka zmáčkla Führerova vejce a on bolestí zakřičel:
  - Vzdávám se!
  Pětice okamžitě donutila hlavního fašistu zastavit útok na SSSR a stáhnout jednotky z území Ruska. Vyděšený Führer s tím souhlasil.
  Třetí říše se poté zhroutila a mezi vůdci fašistického státu začaly velké neshody.
  A Hitler byl odvezen do Moskvy. Tam byl souzen a 7. listopadu 1957 byl na Rudém náměstí oběšen fašista číslo jedna. Tohle je konec Hitlera a dobře Alice!
  A celý svět byl najednou osvobozen od fašismu a SSSR zajal celý svět pod novou hlavou Voznesenského!
  Sláva komunismu a SSSR!
  
  
  NEOČEKÁVANÁ ŠANCE
  Japonsko s devadesátiprocentní šancí mělo vyhrát bitvu o Midway a ona ji vyhrála. A pak zajali jednotky říše vycházejícího slunce a havajského souostroví, porazili Američany a ovládli základnu Peru Harbor.
  No, pak Japonci zaútočili na Indii a také vyhrožovali, že ji ovládnou. Britové ve strachu vzali a převedli část jednotek z Egypta, čímž opustili operaci Torch. A Afrika byla tichá. Na východní frontě to šlo dál, jako ve skutečné historii. Němci byli poraženi u Stalingradu a jejich fronta se zhroutila. Koncem února a začátkem března ale Mainstein provedl protiútok. Ve srovnání se skutečnou historií měli Němci o několik divizí více. Protože Hitler nepřevedl vojska do Afriky. Včetně třiceti zbrusu nových Tygrů.
  V Africe zavládl klid. Angličané nepostoupili, Američané pobití v Tichém oceánu se nevylodili v Maroku. A několik divizí, které Hitler v reálné historii přenesl na černý kontinent, bylo použito v protiútoku na východní frontě. A v letectví bylo zapojeno ještě více sil. Nebylo tedy potřeba utrácet za Afriku.
  A v důsledku toho byly sovětským jednotkám způsobeny další škody a Němci dokázali dobýt zpět nejen Charkov, Bělgorod, ale také Kursk, čímž okamžitě přerušili oblouk. A ztráty Rudé armády byly velmi vysoké.
  Off-road však boje přerušily. A pak nastal klid - obě strany nashromáždily síly. Němci v únoru vyhlásili totální válku a zvýšili výrobu zbraní. Očekávali, že získají technickou převahu. Sebrané síly a Rudá armáda. A v Africe byl takový klid, že se Hitler rozhodl převést geniálního velitele Rommela na východní frontu. Kde se obecně rozhodovalo o osudu války. Navíc Američané a Britové nadále snášeli porážku za porážkou od Japonska v Pacifiku. A nebyli až do Evropy. Bombardování Třetí říše prakticky ustalo, což umožnilo zvýšit produkci tanků a letadel mnohem výrazněji než ve skutečné historii. Takže nacisté jsou silní. A dokonce velmi silné.
  Jedním z nových tanků, kromě "Tygrů" a "Panterů", byl "Lev". Tento stroj je tvarem podobný jako "Panther" a "Tiger" -2. Hitler chtěl v bitvě použít nejnovější tanky.
  I když samozřejmě byla otázka, kam zaútočit. Führer stále chtěl najít pro sebe šanci na Kavkaze. Někteří generálové říkali, že Moskva by měla být dobyta jako první. Došlo k nápadu a útoku na Leningrad. Nakonec zvítězilo hledisko prorazit k Voroněži a postoupit po Volze ke Stalingradu ze severu. A ze strany Tamanského poloostrova se probijte do tohoto města na Volze z jihu, pohybujte se v konvergujících směrech.
  To znamená, že Fuhrer toužil po pomstě. Nacisté neplýtvali svými silami na východě, kde válka zamrzla, vypustili méně ponorek a při zmrazení raketového programu FAA výrazně zvýšili výrobu tanků a letadel.
  Zvláště rychle rostla výroba stroje Focke-Wulf. Nebyla jen stíhačkou, ale dokázala nést až 1800 kilogramů bomb, plnila roli frontového bombardéru a díky silnému pancéřování a zbraním mohla být i útočným letounem. Takže Fritz věděl, co dělají. Do série vstoupil také ME-309, rychlejší a lépe vyzbrojený stíhací letoun. Stejně jako Yu-288, který mohl nést až šest tun bomb.
  Odvíjení nových typů zbraní zabralo čas a ofenzíva byla několikrát odložena. Navíc sám Hitler chtěl také otestovat "Tiger" -2 v bitvách a "Maus".
  Ale nejdůležitější je, že Fritzové ještě neopustili Afriku. Von Bock tam byl jmenován velitelem. A nečekaně dostal vážné posily.
  Vůdce očekával, že zvítězí v Africe a poté se ujme východní fronty. A ještě nečekaně se vrátil Rommel. Po převedení jednotek, které se připravovaly k útoku na poloostrov Taman, do Egypta.
  V týdnu je již sedm pátků.
  A 5. července začala v Egyptě velká ofenziva nacistů. Zúčastnila se ho i osmá italská armáda, která byla po porážce v Rusku doplněna a obnovena.
  V důsledku toho utrpěla Británie zdrcující porážku. Rommel obešel její obranu v poušti a probil se k Nilu. A nacisté zablokovali Suezský průplav.
  Úspěch Fritz byl vysvětlen skutečností, že se jim podařilo vytvořit početní převahu. A také skutečnost, že "Panther" a "Tiger" v té době neměly stejné tanky.
  Také Rudá armáda zatím čekala. Ale Stalinovi přešla trpělivost a 1. srpna zahájila sovětská vojska velkou ofenzívu ve směru Orjol-Kursk-Bělgorod. Následovaly tvrdé boje.
  Hitler po vítězství v Egyptě přesunul jednotky do Iráku a dobyl ho s podporou Arabů spolu s Kuvajtem.
  Stalin se rozhodl vrhnout část jednotek do Iráku, ale vyprovokoval vstup Turecka do války. Osmanská vojska otevřela druhou frontu a překročila Rudou armádu.
  Němcům se podařilo odrazit ofenzivu sovětských vojsk. "Panther" ukázal své nejlepší bojovné kvality v obraně. A špatně odrážel útoky Rudé armády.
  Němci se také opevnili v Iráku a Kuvajtu tím, že získali přístup k ropě. Přišel hluboký podzim. Nacisté spoléhali na obranu. Do série byl uveden nový Panther-2. Vyzbrojen 88mm kanónem a více pancéřovaný, vážil třiapadesát tun, ale to bylo kompenzováno silnějším motorem o výkonu 900 koní. Tento "Panther" -2 se ukázal jako velmi nebezpečný stroj. Jeho čelní pancíř věže dosahoval 150 mm a korby 120 mm pod úhlem sklonu 45 stupňů. A čelní ochrana byla velmi dobrá, srovnatelná s "Tigrem" -2, zatímco tloušťka bočního pancíře byla 60 mm pod svahy. Což je obecně uspokojivé.
  Hitler držel pevnou obranu na východní frontě. Frontová linie byla poměrně plochá a pro Rudou armádu bylo obtížné ji prorazit. A ve zpravodajství obecně byla práce dobře zavedena. Navíc Němci Stalinův nápad obecně uhodli. A tvrdošíjně zasáhl do stejného bodu a znovu se snažil vytlačit německé jednotky z Kurska a Orla.
  Boj ve vzduchu ukázal, že ME-309 je dobrý stíhač a jeho silné zbraně vám umožní sestřelit sovětský stroj od prvního zavolání.
  Během zimy se nepodařilo dosáhnout ničeho významného - Fritz odrazil všechny sovětské útoky.
  V roce 1944 dostal SSSR nové tanky T-34-85 a IS-2. Ten se ale ukázal jako nepříliš úspěšný a vyžadoval vylepšení a jeho slabým místem bylo čelo věže. T-34-85 měl také nedostatky. Jeho věž se zvětšila a snáze zasáhla a snížil se počet střel v muničním nákladu.
  Nejdůležitější je, že se Němcům podařilo zavést sériovou výrobu Panther-2 a vylepšeného modelu Tiger-2 s motorem o výkonu tisíc koní. Ale zde
  Führer nařídil, aby ofenzíva začala na konci května. A to směrem na Voroněž a směrem na Taman az Turecka.
  Ale urputné boje ukázaly, že Rudá armáda byla velmi schopná se posílit a bylo velmi obtížné prolomit její obranu. Navíc myši, příliš velké a těžké, jako tank Lion, se neospravedlňovaly. Stalin obecně zakázal vývoj tanků těžších než čtyřicet sedm tun. Zatímco německý "Panther" -2, který se stal nejmasivnějším tankem z hlediska sériové výroby, vážil třiapadesát tun.
  A samozřejmě Fritzova sovětská vojska důkladně tlačila. Přesto se dokázali místy vklínit do pozic. Zejména směrem na Voroněž.
  Hlavní věc, kterou Fritz měl, byla samozřejmě silná auta. Konkrétně v červnu 1944 již na sovětsko-německé frontě bojovalo více než tisíc ME-262. Nebylo to špatné a existovala pokročilejší modifikace Focke-Wulfa - TA-152, která ukázala svou účinnost.
  Nacisté za cenu kolosálních ztrát dosáhli Voroněže, ale zastavili se.
  Boje jsou velmi krvavé. Turecké jednotky obklíčily Jerevan, ale nedokázaly ho dobýt. Na podzim nacisté pomalu postupovali podél Donu. A prolomili obranu kolosální síly. Přesto se do konce listopadu sovětské jednotky stáhly za Don. Ztratil část území. A byli silně pod tlakem.
  Nové proudové bombardéry Arado Rudou armádu doslova roztrhaly. A bombardovali velmi aktivně.
  V zimě byli Němci v defenzivě. V lednu odrazili ofenzivu sovětských vojsk. Pětačtyřicátý rok začal šarvátkami a ve vzduchu a hromadnými bitvami.
  Ve vzduchu se Němci stále více chopili iniciativy. Objevila se pokročilejší modifikace ME-262 X, která vyvinula rychlost přes 1100 kilometrů za hodinu. A pět vzduchových zbraní. A zametená křídla. A lépe drtil soupeře. A XE-162 vyhraje každého. Také velmi obratný stíhač a lehký.
  V květnu 1945 Němci použili nové tanky řady E, zejména impozantní samohybné dělo E-25 a narychlo vytvořený E-50. Poslední tank ještě nebyl dokonalý. Jeho pancíř byl stejně silný jako u "Tigra" -2, ale s větším sklonem, věž je menší a užší, trup je nižší a podvozek je lehčí a průjezdnější. Motory o výkonu 1200 koní. A zbraň je dlouhá 88 mm s hlavní 100 EL a dvanácti ranami za minutu.
  Tato nádrž, vzhledem k tomu, že motor byl umístěn společně s převodovkou, dosáhla úspory ve výšce trupu, kvůli klikové hřídeli. A převodovka je umístěna přímo na motoru. Hmotnost tanku byla padesát tun a stal se velmi mobilním a pohodlným pro boj. A jeho čelní pancíř je naprosto neproniknutelný pro téměř všechny zbraně. Úhel sklonu trupu od horizontály byl 40 stupňů a úhel sklonu čela věže o tloušťce 185 milimetrů byl padesát stupňů.
  Sovětská děla tedy nemohla proniknout do čela. E-50 se ukázal jako dobrý průlomový tank. Ještě dokonalejší se ukázala samohybná děla E-25 s velmi silným motorem o výkonu 900 koní, s hmotností dvacet šest tun.
  V průlomu byla silná a docela houževnatá.
  Na Kavkaze se Němcům podařilo dosáhnout průlomu. Pravda, Stalingrad nemohl být obsazen okamžitě. Ale pak Němci obklíčili Groznyj a Ordžonikidze. A v srpnu 1945 se jim podařilo proniknout do Kaspického moře. A udělali to velmi špatně.
  Stalin se zbláznil, ale nedokázal nacisty zastavit. Byl bit jako kotě.
  Nový německý tank E-75 se prostě ukázal být pro Rudou armádu šokem díky své silné ochraně ze všech úhlů.
  V září zahájili nacisté útok na deltu Volhy a útok na Astrachaň.
  Boje se vlekly... V zimě Němci dobyli téměř celý Kavkaz. Po přerušení dodávek munice Rudá armáda v tomto regionu dlouho nevydržela.
  V březnu 1946 jako poslední padl Jerevan. A ukázalo se, že to byl vítězný tah.
  Oslabený SSSR byl odsouzen k záhubě. A Japonsko stále dominuje Pacifiku a poráží Brity a Američany.
  Stalin, aby získal čas, nabídl Hitlerovi příměří na tři roky. A to za velmi výhodných podmínek pro Třetí říši. Návrat všech válečných zajatců bez jakýchkoli podmínek. A placení reparací: potravin a surovin, zejména bavlny - Střední Asie je stále pod kontrolou SSSR.
  Hitler také požadoval zlato a dodávky bauxitu. A také prozradit některé z nejnovějších a nejmodernějších strojů na výrobu zbraní.
  Stalin, který chtěl získat čas za každou cenu, s tím souhlasil.
  Mír přišel v květnu 1946...
  A Němci samozřejmě začali bojovat na Západě. První ofenzíva v Africe byla docela úspěšná. A letecká bitva o Anglii.
  Zde byla v ofenzivě proudová letadla. A bombardovala a bombardovala. A také silné disky, které srazily Brity a Američany.
  Američané jsou biti.
  A nyní, v prosinci 1946, se nacisté vylodili v Británii. A začali ji chytat.
  Nikdo nečekal, že se Hitler rozhodne přistát v zimě. A on to risknul.
  A dočkal se vítězství. Za pouhé dva týdny. Británie padla a Churchill uprchl do Kanady.
  Přišel rok 1947. Němci obsadili Island již v únoru. A operace Icarus byla úspěšná. A tady přicházejí úlovky ze všech koutů světa.
  Němci a Japonci nyní postupovali na Ameriku. Z Argentiny, Brazílie, Venezuely a dále Panamy. S postupem a přes Kanadu, s vyloděním. A propagace je velmi úspěšná.
  Ale úsek komunikace narušil zásobování. Takže v roce 1947 Němci a Japonci dobyli pouze Latinskou Ameriku a vstoupili přes Mexiko do jižních oblastí Spojených států a přes Kanadu do severních oblastí Ameriky.
  A boje ve Spojených státech se proměnily v totální moc.
  Přišel rok 1948. Němci dosáhli hodně tím, že stiskli Ameriku spolu s Japonci. A postupovali v bitvách...
  Američané byli horší než nacisté v kvalitě i množství vojáků. A nebylo možné se wehrmachtu nijak bránit. Nacisté vrhli do bitev černochy a Araby a Indy. Japonci také přivedli své síly k boji.
  Američané pomalu, ale jistě podléhali... Ale koncem září 1948 Němci zaútočili na New York a Washington.
  A 9. listopadu 1948 Spojené státy kapitulovaly. A skončila první část druhé světové války.
  Stalin koupil čas. SSSR dostal tanky T-54 a IS-4. Tank IS-7 se nedostal do výroby kvůli jeho vysoké ceně. Vyvinuty a stroje MIG-15 a tak dále.
  Ale to nestačí... Hitler v roce 1949 mohl zahájit ofenzívu proti SSSR v létě, ale souhlasil s prodloužením příměří. Ale samozřejmě výměnou za velmi vysokou poctu, kterou SSSR souhlasil zaplatit.
  Zatímco Němci a Japonci dokončili svět obsazením zbytku zemí, Stalin se pokoušel vytvořit superzbraň. Ale pokus o vytvoření atomové bomby selhal.
  Stalin zemřel 5. března 1953. Jeho nástupcem se stal Berija. Na rozdíl od skutečné historie se vůdci SSSR, který cítil zhroucení, podařilo zanechat písemnou závěť o nástupci. A stejně není nikdo lepší než Berija. Ne.
  Jak se ukázalo, Stalin se nemýlil.
  Když Hitler 20. dubna 1954 zaútočil na Japonsko, Berija navrhl válku na straně Třetí říše.
  Führer souhlasil pod podmínkou, že SSSR získá zpět pouze jižní Sachalin a Kurilské ostrovy.
  Berija byl nucen s tím souhlasit. I když s těžkým srdcem. No a teď obě monstra padly na Japonsko.
  A bitvy se odvíjely s velkým vzrušením. Hitler chtěl porazit Japonsko dříve, než vytvořila atomovou bombu.
  Třetí říše používala proti samurajům disky laserových zbraní a pyramidové tanky.
  Poslední vůz byl impozantní a ze všech úhlů neprostupný.
  Zde Gerda a Charlotte jezdí na pyramidovém tanku a střílí na Japonce.
  Jsou to dívky tak jiskřivé a extrémně bojovné až do koliky v tříslech. A jejich zbraně duní jako varhany.
  Gerda zpívala a vyceňovala zuby:
  - Rozbijte, rozdrťte a roztrhejte! To je život, to je štěstí!
  Charlotte, která dobře mířeným zásahem rozbila japonské samohybné dělo, souhlasila s tímto:
  - Rozbijte, rozdrťte a roztrhejte! To je život, to je štěstí!
  Takto bojovaly německé dívky.
  A tady bojují Sověti na tanku IS-10. Válečnice střílí ze svého 122mm děla a zpívají:
  - Stalin žije v mém srdci,
  Abychom nepoznali smutek...
  Otevřel dveře do vesmíru
  Nad námi zářily hvězdy!
  A Natasha přesným zásahem rozbije japonský tank ....
  Armáda SSSR a Třetí říše je bojeschopnější a technicky vybavenější. Nicméně válka pokračuje a s různým úspěchem.
  Ale samurajové samozřejmě během prvních dvou měsíců ztratili asi čtvrtinu svého území.
  Za ty tři měsíce urputných bojů další čtvrtinu. Taková byla nelítostná válka.
  Sovětské jednotky osvobodily jižní část Sachalinu a postupovaly dále po hřebeni Kuril. V Mandžusku navíc bojovala i carská armáda. A už to docela bolí.
  Vítězství následovala jedno za druhým. A nové úspěchy a úspěchy.
  O šest měsíců později, 20. října 1954, Japonsko již ztratilo více než polovinu svého majetku a jasně prohrávalo. A navrhla tajně Rusku spojenectví proti Třetí říši. Ale Berija ho odmítl...
  Do Nového roku již byly ztraceny více než dvě třetiny území Země vycházejícího slunce.
  Hirohito, který se cítil odsouzený, nabídl Führerovi výhodný mír. Ale chtěl se jen vzdát.
  V lednu 1955 sovětská a německá vojska dokončila porážku Japonců v Číně. A v únoru byli samurajové biti i ve vzdálených koloniích. V březnu 1955 začala bitva v samotné metropoli. Měla velmi agresivní povahu.
  Němci a Rusové postupovali pomalu, ale jistě. V srpnu padlo Tokio a 3. září 1955 Japonsko kapitulovalo.
  Ve válkách byla další pauza. SSSR získal zpět jižní Sachalin a dobyl Kurilský hřeben. Ne moc. Ale na druhou stranu se snížil objem každoročního holdu Němcům.
  Rusko však zůstalo jediným územím nezávislým na Třetí říši. 20. dubna 1958 se ve Třetí říši uskutečnil let na Mars. Působivý úspěch. Triumf árijského myšlení. Hitlerovi to ale nestačilo.
  SSSR si stále dobíral svou nezávislost. A kromě toho se ve velkém utajení pokusil vyrobit atomovou a vodíkovou bombu. Hitler se samozřejmě pokusil vytáhnout poslední "střepinu", jak věřil na planetě Zemi, aby dokončil celosvětovou konsolidaci.
  A v den Fuhrerových narozenin 20. dubna 1959 začala nová válka invazí do SSSR. Leningrad byl téměř obklíčen a měl spojení pouze podél Ladožského jezera. Do Moskvy je ještě docela kus cesty. Někde ne více než tři sta kilometrů. Němci se na ni během první války nepokusili zaútočit.
  A teď sebou cukají. A hýbali jsme se s velkým nadšením. Mají disky s laserovým paprskem a pyramidové nádrže.
  Rudá armáda má pouze tanky T-54, nejmasivnější. T-55, který se právě začal vyrábět. A tanky IS-10, zastaralé IS-4 a nejnovější, ale vůbec ne sériově vyráběné IS-12. Poslední tank má 130mm kanón a je podobný IS-7. Jeho hmotnost je asi sedmdesát tun.
  Němci mají pokročilejší pyramidové tanky. Posádka dvou lidí s vysokotlakým a elektromagnetickým dělem ráže 88 milimetrů, ale extrémně průbojná. A brnění je vícevrstvé a neprostupné.
  Letectví nacistů je také mnohem lepší a dokonalejší než to sovětské. Zejména bezocasé bombardéry a stíhačky a také diskotéky. Ty vyvinou rychlost až deseti zvuků a mají laserovou zbraň. A hlavně jsou pro ruční zbraně neprostupné.
  Protože kolem nich proudí laminární proud, který rozfoukává všechny náboje, kulky a úlomky.
  Němci jsou tedy nahoře. A hlavně mají větší sílu v množství. Existují zahraniční divize z celého světa. A bojují vyzbrojeni pokročilejšími kulomety nebo útočnými karabinami.
  Nacisté jsou dokonce vyzbrojeni ultrazvukovými zbraněmi a kulomety s laserovými zaměřovači nebo tepelnými paprsky.
  Co jen Fritz nemají. Existují i balistické střely. A nejen toto.
  Existují počítače, navádění a chytré bomby. A navádění na radary, na zvuk a na teplo. A Fritz může používat tanky, které se pohybují pod zemí pomocí cvičení, a ponorky pro jednu osobu. Mají i malé jednomístné tanky, ve kterých bojují dobře vycvičené a vycvičené děti.
  Síly jsou samozřejmě extrémně nerovnoměrné. A přitom pro útok na SSSR Hitler shromáždil sto milionů vojáků a důstojníků jen v prvním sledu. A v sovětském Rusku je celá populace, včetně nemluvňat, něco málo přes sto milionů. A v armádě bylo možné shromáždit všechny vojáky ne více než patnáct milionů. A nejsou nejkvalitnější. Jediná věc je, že bylo vykopáno hodně obranných linií.
  A samozřejmě, že nacisté, kteří přešli do útoku a měli drtivou převahu v silách, téměř okamžitě prolomili obranu. A pohybovali se bez zastavení. A o deset dní později obklíčili Moskvu. A tak začala tato válka.
  Ale 1. května 1959 Hitler nečekaně havaroval se svým letadlem. A změnilo to poměr sil. A ve Třetí říši začal vážný boj o moc. Co dalo SSSR nečekanou šanci na záchranu.
  
  SVRŽENÍ STALINA
  Stalin byl svržen vlastní armádou v říjnu 1941. No, dalo se to pochopit, nenáviděný Kavkazan už dostal všechny. Ano, represe mu nebyly odpuštěny. Armáda byla nespokojená a především Žukov. Plán podpořil i Molotov a Berija byl na místě zastřelen. Stalin byl narychlo souzen a zastřelen.
  Ale to vše vedlo ke zmatku mezi armádou a Němci byli schopni dobýt Moskvu. Molotov uprchl do Kujbyševa. Mnoho vojáků dezertovalo a vzdalo se. Japonsko zaútočilo na Spojené státy, poté Führer vstoupil do války. A samurajové napadli Dálný východ.
  Molotov za těchto podmínek nabídl Fritzovi mír. Hitler souhlasil s návratem Moskvy výměnou za Kavkaz. Navíc byly SSSR přiděleny vysoké reparace. Musel jsem dát jak Leningrad, tak Archangelsk.
  Nacisté uvolnili ruce na východ a přešli do USA a Británie.
  Führer pohrozil Francovi okupací a generalissimus souhlasil s tím, že německým jednotkám umožní procházet jeho územím. Na Gibraltar zaútočilo dvanáct vybraných německých divizí. A byl zatčen za tři dny, načež nacisté vstoupili do Maroka a začali okupovat Afriku. Část německých jednotek přes Kavkaz a Írán šla do Indie a na Blízký východ. A zabrali.
  Anglické jednotky byly mnohem menší a hůře vyzbrojené. A koloniální oddíly vůbec nechtěly bojovat. Masivně se vzdal. A Němci zabírali jednu kolonii za druhou. Britové také prohráli kvůli natahování komunikací a menší disciplíně vojáků. Ve čtyřicátém druhém roce obsadila Třetí říše sever a část středu Afriky, Středního východu a Indie a spojila se s Japonci.
  A v únoru třiačtyřicet, následovalo přistání v Austrálii. A pak útok na Jižní Afriku.
  Nacisté tak dobyli téměř všechny britské kolonie a panství.
  Churchill zbaběle požádal o mír. Hitler odmítl, takže už vzal všechno. A v červnu 1943 následovalo obojživelné přistání v Británii.
  Čtyři krásné dívky: Gerda, Charlotte, Christina a Magda. Jezdí v experimentálním tanku - "Panther" -2.
  Dívky jsou samozřejmě bosé a v bikinách.
  Jejich tank vyletěl z pažby a vydal se k pobřeží. "Panther" -2 je v zásadě dobrý tank. Čelní pancíř korby je 100 mm, věžička 120 mm, boky 60 mm a hlavní kanón 88 mm 71 EL. Taková zbraň zasahuje britské tanky, dokonce i Churchill, z velké vzdálenosti.
  Gerda s pomocí holých prstů stiskla tlačítko pistole a rozmlátila britské tanky.
  Narazila do auta a zpívala:
  - Sláva Třetí říši!
  Charlotte, ta agresivní liška. Také střílel na nepřítele. Prorazila přední pancíř Churchilla a předla:
  - Za naše slavná vítězství!
  A také střílela bosýma nohama.
  Pak tato dívka zaštěbetala:
  - No, já tě zmlátím!
  Christina je velmi přesná střela. Rozbila brnění, na jehož zničení dali nějaké peníze.
  Rusovlasý válečník se zlatými vlasy cvrlikal:
  - Za Třetí říši!
  A opět bosou nohou spustila něco, co je osudné. A kde jsou Angličané proti Němcům. Fritz má silnější vybavení, lepší personál.
  Pak Magda vystřelila a sekla soupeře. A bosou nohou namířila zbraň na nepřítele. A vystřelil brutální silou.
  Válečník zaskřípal a zavrčel:
  - Pro vyšší moc světa!
  Ta dívka se tu tak třpytila. A mlátil protivníky. Ano, marně, premiér Churchill kontaktoval Třetí říši. Proti komu nastoupil? Byla to zdrcující rána.
  Samozřejmě, že proti Gerdě není žádné přijetí. Je to dívka s obrovskou silou.
  A znovu bude střílet bosou nohou a rozdrtí masu Britů.
  Dále bude Charlotte střílet holými prsty na nohou. A pak mlátí do Cromwella. Ano, Britové mají rohy důkladně.
  Charlotte se zachichotala.
  - Jsem ten nejlepší člověk na světě!
  Christina také přesně střílí do nepřátel. Je to dívka s velkým potenciálem. A když vystřelí, vystřelí.
  A její mušle posílané bosýma nohama jsou tak smrtící. A válečník zavyl:
  - Pro nejvyšší úspěchy!
  Magda to také vzala a plácla Angličanům naplno. Pomocí holých nohou. Porazil britské jednotky a zapískal:
  - Všechno to bude tak kolosální!
  Potom bojovnice ukázala jazyk.
  Holky tady jsou zkrátka velmi cool. A už vůbec ne hloupý. A s holými patami míří hlavněmi na anglické tanky a samohybná děla.
  Zkrátka přistání bylo úspěšné. Němci také porazili Brity ve vzduchu. Nová stíhačka ME-309 ukázala svou naprostou převahu nad nepřítelem. Jako Focke-Wulf. Což Brity vyděsilo.
  Zkrátka, když byl Londýn obklíčen. A Churchill se pokusil utéct. Ale nebylo to tam.
  Dvě německé pilotky Albina a Alvina sestřelily všechna doprovodná letadla a donutily Churchillův parník přistát. Hrdý premiér byl nucen kleknout a políbit bosé nohy krásek. Políbil Churchilla, nohy Albiny i Alviny. A chodidla, prsty a paty. Poté byly jeho dívky - premiér Británie nuceny olizovat jejich ňadra Venuše. Což holky milovaly.
  Tak to jsou kreténi.
  Británie padla. A Fritz na bílém koni, triumf.
  Adolf Hitler slavnostně oznámil:
  - Vzal jsem více hlavních měst než Čingischán!
  Zbývá jen porazit Spojené státy. Ale to nějakou dobu trvá.
  Celý rok 1944 proběhl ve výměně úderů ve vzduchu a námořních bitvách. Německé ponorky se zlepšily a staly se lepšími než americké. Nebo spíše už byli lepší, jejich převaha se prostě stávala totální.
  Fuhrer, jak se říká, zvýšil svou hybnost. V sériové výrobě se objevily proudové stíhačky a ponorky ME-262 poháněné peroxidem vodíku. Takže Fritz má nyní spoustu zdrojů. A to včetně lidských bytostí.
  Bitevní loď Bismarck byla opět stavěna zrychleným tempem. Byl spuštěn v březnu 1944. Nová loď byla dvakrát větší co do výtlaku než ta předchozí a třikrát silnější zbraně. Stavěly se i letadlové lodě, a to velmi výkonné.
  Letadlová loď schopná nést sto dvacet letadel a s aerodynamickým trupem byla spuštěna na vodu v lednu 1945.
  Třetí říše se připravovala na skok. Přišel rok 1945 ... Americká flotila utrpěla těžké ztráty. A Japonsko také tlačilo ze západu na Spojené státy. Německá letadla se stávala stále dokonalejšími, zvyšovaly se účty es.
  Například dva piloti z Třetí říše - Albina a Alvina jim říkali A - čtverec, sbírali účty velmi svižně. Doposud držel rekord Huffman. Do června 1945 získal své konto na čtyři sta vozů a za výsledek obdržel Rytířský kříž Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty. A to je pátý stupeň.
  To už ho ale doháněly Albina a Alvina. Každý za více než tři sta sestřelených vozidel obdržel Rytířský kříž Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty. Teď už se ale blížili ke čtyřem stovkám. A nehodlali přestat.
  Zde Albina stiskla bosé prsty na pedálech volantu a zaštěbetala:
  - Sláva velké vlasti!
  A sestřelil pár amerických letadel.
  Alvina, pokračující v palbě, také mlátila. Bosýma nohama sestřelila dvě letadla americké armády a zapištěla:
  Jsme ztělesněním nenávisti!
  Dívky se rozešly. V bitvě jsou velmi obratní.
  Albina vystřelila z děla a zasyčela:
  - Sláva vlasti - bič!
  Alvin s tím souhlasil:
  - Obrovská sláva!
  Němci na Američany velmi tlačili. A vzali si kvalitu svého letectví.
  E-50 se ukázal jako dobrý vývoj. Tento tank se ukázal jako průbojný a rychlopalný kanón. A s dobrou čelní ochranou.
  Američan Sherman není jeho rival. A Pershing také. E-50 se ukázal jako zvířecí stroj.
  Němci se ve čtyřicátém pátém roce usadili v Grónsku a vytvořili si oporu v Kanadě. Německá diplomacie si zároveň získala Brazílii na svou stranu spolu s Argentinou, která byla dlouho poslušná. A povýšení začalo z jižních předmostí.
  Rok 1946 byl rozhodující. Německé a japonské jednotky napadly Mexiko a zajaly téměř celou Kanadu a napadly také Aljašku. A pak byly nepřátelské akce nakonec přeneseny do Spojených států. Na jejím území se začaly odehrávat skutečné boje.
  A samozřejmě německé tanky řady E se ukázaly jako velmi nebezpečná a bojová vozidla. Kde jsou Američané před nimi. Takovou sílu mají fašisté.
  Zvlášť když Gerdina tanková posádka útočí a drtí americké jednotky.
  Má auto řady E-50, hbité a rychlé. Má délku hlavně 100 EL a zbraň ráže 105 mm. Pokud se taková zbraň drápe.
  Gerda stiskla tlačítko na joysticku holými prsty, vystřelila projektil, přesně zasáhla nepřítele a zapištěla:
  - Sláva Třetí říši!
  Charlotte, tahle rusovlasá dívka, také mlátila holými prsty na Američany a cvrlikala, vyceňovala zuby:
  Sláva našim neporazitelným jednotkám!
  Kristina si také poklepala holými prsty na své hbité, opracované nohy a vykřikla:
  - Sláva hrdinství Wehrmachtu!
  Magda pomocí dlouhých půvabných prstů na holých nohách také mlátila a ječela:
  - Sláva neporazitelnému Wehrmachtu!
  A čtyři dívky to vezmou a zařvou z plných plic:
  - Jsme skuteční orli a plní hrdinství! A létáme jako ptáci, synové statečné vlasti!
  Gerda znovu vystřelila holými prsty u nohou. Narazila do amerického auta a zasyčela:
  - Ne, ne synové, ale dcery!
  Charlotte vystřelila na americké auto, utrhla jeho věž a zaštěbetala:
  - Samozřejmě, dcery jsou velmi hrdinské!
  Christina dala soupeřce facku. Probodla nepřítele skrz naskrz a zasyčela a vycenila zuby:
  - Jsme skutečné stroje smrti!
  Magda střílela i na nepřítele. Zlomila nepřátelské brnění, narazila nepřítele do čela a vykřikla:
  - A my jsme ty nejdokonalejší stroje na světě!
  A dívky sborově vyly:
  - Sláva Německu, sláva, tanky se řítí vpřed! Divize Třetí říše vítá statečné lidi!
  Němcům se zkrátka opravdu dařilo a jejich jednotky zaznamenávaly jedno vítězství za druhým.
  Spojené státy mají samozřejmě silnou ekonomiku, ale ztratily z hlediska technologie. Zejména tanky a proudová letadla. Němci už měli ME-262 X v sériové výrobě a tento letoun byl jak přežitý, rychlost přes 1150 kilometrů za hodinu, tak vyzbrojený pěti letouny 30mm kanóny. Američané nemohou takovému stroji odolat.
  Němci měli také ptáka XE-262, snadno vyrobitelný, téměř celý vyrobený ze dřeva, velmi lehký a ovladatelný. Ale XE-262, kvůli jeho příliš nízké hmotnosti a vysoké rychlosti, bylo také obtížné řídit a vyžadovalo vysoce kvalifikované piloty. Ale byl skvělý pro Huffmanův styl, který fungoval ve sblížení. A zblízka rozdrtil Američany.
  Ale kromě Huffmana tam byly také dvě dívky, které hrály: Albina a Alvina. Každý překonal tři sta sestřelených letadel a obdržel Rytířský kříž Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty. Rytířské kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty má zatím jen Huffman, který sestřelil více než pět set letadel, a Rudel, legendární útočný letoun, vyřadil více než pět set tanků a mnoho dalších pozemních cílů. A dalších sedmnáct letadel.
  Ve Třetí říši schválili také šestý stupeň Rytířského kříže Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty těm, kdo dosáhnou tisíce sestřelených letadel nebo stejného počtu rozbitých tanků.
  V tomto rytířském kříži mělo být připevněno alespoň sto diamantů a byl by větší než ostatní rytířské kříže. Ocenění tedy bylo nejen čestné, ale také drahé.
  Albina a Alvina létají po obloze. Sestřelují svá yankeeská letadla a zpívají skrz zuby:
  - Krásné dívky,
  Skvělí přátelé...
  Byli by impozantní kluci -
  A skvělé kopačky!
  Albina namířila pistoli pomocí holých prstů na nohou, udeřila do Američana a zapištěla:
  - Světla veselých očí!
  A mrkla na svého partnera. Odřízla svůj protějšek. Rozbila nepřítele na kusy holými prsty a zaštěbetala:
  - Za komunismus a naše slavná vítězství!
  Albina opravila svého partnera a sestřelila yankeeské letadlo:
  - Za árijský komunismus!
  A obě dívky vybuchly smíchy.
  Válka mezitím pokračovala. Američané jednoznačně prohrávali s nejlepším nepřítelem v technice a výcviku a dokonce i s využitím zahraničních divizí.
  Zejména Yankeeové mají hlavní tank Sherman. No a kde je proti hlavní německé E-50. Stroj nacistů měl čelní pancíř 250 milimetrů, boční pancíř 170 milimetrů a hmotnost sedmdesát tun s motorem o výkonu 1200 koní s posilovačem motoru.
  Je třeba poznamenat, že Sherman nemohl ani proniknout na německou stranu, protože pancíř E-50 je šikmý. Dokonce ani Sherman se sedmnáctistopým dělem, Firefly, nevzal Němce na palubu. Tento tank ale nebyl masivní.
  A Němci sebevědomě vzali americký tank z pěti kilometrů. Navíc má vysokou siluetu. Američané měli Pershing o něco lepší. Tento tank však nebyl tak masivní jako Sherman a jeho 90 mm dělo stále nestačilo na účinný boj.
  Pouze "Supershing" mohl proniknout německým E-50 do boku. Výhoda děla a ráže 90 mm a délky hlavně 73 EL. Ale na druhou stranu je rychlost střelby jen čtyři rány za minutu oproti dvanácti u německé E-50 a hmotnost padesáti tun je na motor o výkonu 500 koní příliš velká. Ano, a brnění je nedostatečné. V čele německého hlavního mastodonta se Američané stále neprobili. A Fritz měl také E-75 s dělem ráže 128 mm a tloušťkou bočního pancíře pod svahy 210 mm, s ještě lepší ochranou a motorem o výkonu 1500 koní.
  Od samého začátku tedy USA prohrávaly. S německými mastodonty mohl čelně bojovat pouze tank T-93, přesněji devadesát tři tun vážící samohybné dělo, s tloušťkou čelního pancíře 305 mm a kanónem ráže 155 mm.
  Ale jízdní výkon tohoto samohybného děla nebyl důležitý, stejně jako rychlost střelby. A Němci to zničili letadly.
  Američané jako celek si tedy nevedli dobře a beznadějně prohrávali.
  A německá vojska se stále více přibližovala k New Yorku a Washingtonu.
  Truman prosil Hitlera o mír.
  Ale Fuhrer chtěl pouze úplnou kapitulaci bez jakýchkoli podmínek. Washington byl obklíčen. A nacisté zahájili útok na hlavní město USA.
  Posádka tanku Gerda bojovala o světlejší zítřky. A bez problémů vyhrál.
  Dívka dokonce začala střílet nejen holými prsty u nohou, ale i šarlatovými bradavkami svých ňader. A to hodně pomohlo.
  Charlotte také vystřelila stisknutím rubínových bradavek na tlačítku joysticku a cvrlikáním:
  - Velikost komunismu spočívá v tom, že nejsme ryba, ale velryba!
  Christina, střílející, mačkající tlačítka na joysticku, poznamenala:
  - A my Němci vybudujeme největší z komunismu!
  Magda střílející na své protivníky karmínové bradavky agresivně vydala:
  - Nejjasnější komunismus! Pouze nahoru, ne krok dolů!
  Gerda namířila dělo holými prsty a dobře mířenou střelou převrátila americkou houfnici, potvrdila:
  - Za árijský komunismus!
  Po pádu Washingtonu Amerika brzy kapitulovala. A stalo se tak 31. ledna 1947.
  Druhá světová válka skončila. A Hitlerův nástup k moci se shodoval s kapitulací Ameriky.
  Zdálo se, že je dlouhé období míru. Ve skutečnosti jsou všechny války u konce, Spojené státy jsou zajaty a co víc si přát? Ale byla tu ještě jedna supervelmoc s koloniemi: Japonsko. A Hitler ho chtěl dobýt také.
  20. dubna 1953 začala nová válka za přerozdělení světa. SSSR stále existoval ve zkrácené podobě. Armáda, která se dostala k moci po Stalinovi, postavila Voznesenského jako formální hlavní vládu. Tomuto vůdci se podařilo částečně obnovit ruskou ekonomiku. A Hitlerovi nabídl účast SSSR ve válce proti Japonsku. Souhlasil, ale pod podmínkou, že Rusko vrátí pouze Primorye, ostrov Sachalin a řetězec Kuril, které předtím zajali samurajové.
  Vozněsenskij tak dostal novou šanci oživit SSSR a částečně rehabilitovat impérium.
  Boje se rozvinuly v plné síle.
  Alenka a její tým bojovali na novém, experimentálním tanku T-11. Toto auto bylo těžké a dobře chráněné. Její čelní pancíř dosahoval 300 milimetrů s hmotností stroje šedesát osm tun a kanónem ráže 130 mm. Mezitím je hlavní tank T-54 stále v SSSR, což také není vůbec špatné.
  A Alenka s partnerem pálí z velké dálky ze silné pistole. Japonci samozřejmě mají vlastní auta. Zejména je zde E-75, zkopírovaný z německého modelu v licenci. Tento tank je ale již poněkud zastaralý.
  A Alenka ho knokautuje holými prsty na nohou. A posílá projektil přesně od konce ke konci.
  Dívka štěbetá:
  - Sláva éře komunismu! Sláva Leninovi v srdcích!
  Opravdu, toto je krása nejvyšší úrovně.
  Anyuta také střílí pomocí holých prstů na vytesaných nohách a kvílí:
  - Jsem velmi skvělý válečník a je to jako hodinová panenka!
  Alla také střílí postupně. Tato dívka zmlátila samuraje a řekla:
  - Ve jménu světla, tepla a větru!
  A samozřejmě pomocí bosých nohou.
  A pak Maria přistála. Je to dívka s obrovskou duchovní silou. Rozbila japonský tank a cvrlikala:
  - Za mocného komunismu!
  A podlehla své holé patě.
  A nakonec vystřelila s pomocí bosé nohy a Marusya. Dívka zasáhla nepřítele a zasyčela:
  - Sláva éře lepšího světa!
  A jak to píská... Tohle je vážně moc super holka.
  Posádka sovětského tanku odvádí skvělou práci a vybírá účty. Dívky se samozřejmě rychle ujímají vedení. Mají také nejlepší auto pro Rudou armádu.
  A Gerda bojuje na pyramidální nádrži. Tento vůz je již vyspělejší a má pouze dva členy posádky.
  Spolu s Charlotte střílejí na Japonce a jsou extrémně efektivní.
  Gerda nahými prsty na nohou stiskla tlačítka na joysticku a zasyčela do japonského auta:
  - A samuraj letěl k zemi pod tlakem oceli a ohně!
  Charlotte na ni také vystřelila holými prsty svých vytesaných nohou a zasyčela:
  - Ale náš Wehrmacht od tajgy po britská moře, všechny jsou milionkrát silnější!
  Magda a Christina bojují v další pyramidové nádrži.
  Terminátorské dívky jsou extrémně bojovné a kolosální co do síly.
  A tak Christina střílí, holými prsty u nohou a bije Japonce pěstí.
  Pak zakřičí:
  - Naše éra s vítězstvími před námi!
  Magda také střílí na nepřítele. Demoluje samurajovi věž a ječí:
  - A úspěchy čekají ještě chladněji!
  A znovu, s holými prsty, profituje ze systému a ničí nepřátele.
  Ano, jsou dívky, které zastaví cválajícího koně a vejdou do hořící chatrče.
  Válečníci přemohli nepřítele a postupně postupovali vzhůru.
  Japonsko prohrávalo. A Němci použili hrozivou zbraň - diskotéky.
  Tyto létající talíře neznaly obdoby.
  Zde Agáta a Adala bojují na disketě. Válečníci ovládají stroj pomocí joysticků a nasazují tuto nejsilnější jednotku. A tak drtí protivníky. A zasáhly tepelné paprsky ze vzduchu. Doslova ničí sílu soupeřů.
  Agáta, střílející na nepřítele, řve:
  - Šílená moje vášeň!
  A s holým, kulatým podpatkem, jako by tiskl.
  Adala, střílející na nepřátele, sebevědomě prohlašuje:
  - Je to jen síla!
  A proti nepříteli používá i holé prsty u nohou.
  Dívky se opravdu rozprchly. A takové, řekněme rovnou bojovné krasavice.
  Že z Japonska nezbylo skoro nic.
  Země vycházejícího slunce prohrávala. A bohužel to vypadalo téměř beznadějně.
  Samuraj čelil technologické převaze. A velmi vážný protivník z hlediska operačního plánování.
  Japonsko ve své době porazilo Rusko, ale nyní prohrávalo s koalicemi.
  Třetí říše na konci dokonce zahájila jaderný úder na ostrovy a země vycházejícího slunce kapitulovala.
  V důsledku toho bylo dobývání kolosálních zemí dokončeno. Třetí říše však bojovala o něco více v Latinské Americe a provedla další zabírání území.
  Ale když je celý svět pod Třetí říší, stále svobodný SSSR si škádlí Führera.
  A 20. dubna 1957 začíná agrese proti Rusku. A na SSSR postupují kolosální síly.
  S čím může Rudá armáda za těchto podmínek počítat? Síly jsou již velmi nerovnoměrné.
  Ale zdá se, že Rusové a další národnosti mají stále nějaké výpočty.
  A bojují opravdu tvrdě.
  Natasha, Zoya, Augustine, Světlana bojují s nacisty.
  Dívky tradičně bosé a v bikinách. A toto je jejich vyznání. Bojují s divokou zuřivostí.
  Natasha, střílející z kulometu, poznamenává:
  - V čem jsme dobří, že umíme bojovat!
  Zoya, která střílela na nepřítele, souhlasila:
  - Můžeme!
  A holými prsty u nohou hodila granát.
  Augustina čmárala na nacisty kulometem a s velkým vzrušením křičela a hodila granát holým podpatkem:
  - Jsem ničitel zla!
  Světlana, která také střílela na nepřítele a střílela přesně, kosila nepřátele a házela pytel výbušnin bosou nohou, kvůli čemuž se tank převrátil, provokativně vydala:
  - Rozdrtím Třetí říši na prach!
  A dívka zase vyplázla jazyk.
  Tady jsou bojovníci. S nimi můžete bojovat proti téměř každému monstru. A dokonce i Hitlerova.
  Natasha, střílející na nacisty a bránící Moskvu, zpívala:
  - Jsme drceni jhem hordy,
  Jsme utlačováni jhem nevěřících...
  Zoya, střílející na Fritze a vystřelující bosé prsty nohama, vydala vražedný hvizd:
  Ale vře nám to v žilách
  Nebe Slovanů...
  Augustina, střílející na nacisty, jednající velmi energicky, házející granát holým podpatkem, pokračovala:
  A z nádherných břehů,
  Ke břehům Kolymy...
  Světlana zpívala s divokou vášní, hrála si se svaly na nohou a tiskařské dlaždice vydávaly:
  To vše je naše Země,
  To vše jsme my!
  A tady dívky, musím říct, byly s velkou namyšleností a kolosální agresí.
  Nikdo je nemůže zastavit, nic je nemůže porazit. Zlé vlčice drtí nepřítele, zlé tygřice zasalutují hrdinům.
  Nebo možná hrdinky. Zde jsou hazardní dívky z nejvyššího letu ptáka.
  A pokud budou bojovat, tak ze srdce ....
  A Alenka s posádkou na tanku T-13. Stroj, který je připraven odolat německým, pyramidovým kompozicím. Dívka střílí na nepřítele a zpívá:
  - Naše tanky, to je jen zázrak,
  Od pouští po severní moře!
  Roztrháme tě, věř Jidáši,
  Ta hrozná bestie bude zničena!
  Anyuta zuřivě potvrdila a také střílela na nepřítele pomocí holých prstů:
  - Roztrhám nepřítele a rozdrtím je na prášek.
  Alla se střídavě vrhala na nepřítele s pomocí holých prstů a cvrlikala:
  - Za velikost rudého komunismu!
  Maria také zmlátila nepřítele, provedla dobře mířenou střelu holou dolní končetinou a zařvala:
  - Za krásná vítězství!
  Marusya také s pomocí holých prstů pohnula nepřítelem, jako by ho udeřila, a vykřikla:
  - Za nejvyšší ideje komunismu!
  Pětka bojovala s nacisty jako terminátoři.
  A na nebi bojovali i sovětští piloti. Zejména Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová.
  Bojovali jako epické ženské hrdinky. Pomocí holých prstů u nohou vyslali vzduchové projektily. Velmi trefně zasahují nepřátele.
  Anastasia stiskla šarlatovou bradavku na joysticku, udeřila fašistu a zaštěbetala:
  - Sláva myšlenkám komunismu!
  Polonahá Akulina střílející na nepřítele pomocí jahodových bradavek také zavrčela:
  - Sláva hrdinům SSSR!
  Tady jsou žhavé a silné dívky. Jak bojují jako opravdové bestie. A mají nadlidskou vášeň a kolosální sílu.
  Anastasia, drtící nacisty, zpívala:
  - Nad nešťastnou planetou visící,
  Zlý Fritz kypí temnotou...
  Okupant nenávidí svou sekeru,
  Naostřete a usekněte si hlavu!
  
  Není však pěšcem,
  A ne věčně chodit pod jho ...
  Proměňuje zlé nepřátele v ohnivé zbraně,
  Stane se vládcem světů!
  A pak je tu Elizabeth na tanku T-55. Stroj s výkonnějším 105milimetrovým kanónem než T-54 a připravený bojovat s nepřáteli.
  Dívky v tanku samozřejmě jen v jedněch bikinách.
  Elizabeth stiskla holými prsty u nohou tlačítko joysticku, střílela docela přesně na nepřítele, a zavrčela:
  - Za Rusko komunismu!
  Pak Jekatěrina postupně vystřelila a vystřelila pomocí šarlatové bradavky na hrudi.
  Zasáhla nacistický tank a zavrčela:
  - Za úspěch v budování komunismu!
  Elena také vystřelila na svého soupeře pomocí holých prstů. Rozbila hlaveň pyramidové nádrže, udělala to všechno trefně.
  Pak zaštěbetala:
  - Nejchytřejší budeme mít komunismus!
  Pak lupanula a Euphrasia, i když je většinou jen řidička. Dívka ale zasáhla velmi přesně a odrazila ústí nacistického tanku.
  Pak zavrčela:
  - Náš komunismus je jasnější než slunce!
  Dívky na tanku jsou bosé a v bikinách vypadají velmi krásně a charismaticky. A mají prsa s takovými šarlatovými bradavkami.
  Elizabeth zpívala s potěšením;
  Rozdrťme jho, věřme fašismu,
  V případě potřeby hory přenesu ....
  Bude éra, éra komunismu,
  Poletím do nebe s písní!
  A opět dívka s šarlatovou bradavkou stiskne tlačítko na joysticku a zasáhne nácky.
  Vůdce to tedy nenajde málo.
  U takových dívek je jasné, že SSSR stále žije a Hitler ho nemůže tak snadno rozbít.
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"