Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Tamerlane Conquers China

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Ib tug ntxhais zoo nkauj thiab muaj zog heev los ntawm nees nkaum xyoo pua yuav poob rau hauv lub sijhawm ntawm Tamerlane faj tim teb chaws thiab cawm tus thawj coj Timur los ntawm kev mob. Vim li ntawd, Tamerlane pib tawm tsam Suav. Tag nrho lub zog tsaws ntawm hitmen koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua, thiab vim li ntawd, Celestial Empire raug kev puas tsuaj loj. Thiab cov txheej txheem ntawm keeb kwm ntiaj teb hloov pauv.

  TAMERLANE CONQUERS CHINA
  NTAUB NTAWV
  Ib tug ntxhais zoo nkauj thiab muaj zog heev los ntawm nees nkaum xyoo pua yuav poob rau hauv lub sijhawm ntawm Tamerlane faj tim teb chaws thiab cawm tus thawj coj Timur los ntawm kev mob. Vim li ntawd, Tamerlane pib tawm tsam Suav. Tag nrho lub zog tsaws ntawm hitmen koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua, thiab vim li ntawd, Celestial Empire raug kev puas tsuaj loj. Thiab cov txheej txheem ntawm keeb kwm ntiaj teb hloov pauv.
  . QHOV #1
  Vladlen tau ntsib thaum Lub Ob Hlis 1405, nrog Tamerlane uas poob mob ua npaws. Tus ntxhais ntaus tau nrog nws tag nrho cov tshuaj tua kab mob, thiab muaj peev xwm, tom qab ob peb txhaj tshuaj, muab tus thawj coj loj ntawm Nrab Hnub nyoog ntawm nws ko taw.
  Tamerlane tseem zoo li qub thiab, zoo li ib txwm muaj, muaj zog thiab tawv. Cov kev tshawb fawb ntawm lub mummy ntawm Tamerlane qhia tau hais tias nws tseem muaj zog txaus los mus txuas ntxiv ua tub rog thiab ua cov phiaj xwm.
  Qhov nyuaj tshaj plaws rau Vladlena yog mus ntsib tus thawj coj no thiab mus dhau cov neeg tiv thaiv. Tab sis ib tug zoo nkauj blonde nrog ib tug kis las daim duab qhia nws tus kheej raws li ib tug kws kho mob. Thiab tus kws kho mob zoo thiab nto moo.
  Nws yog siab thiab loj rau ib tug poj niam ntawm nees nkaum-thawj xyoo pua. Thiab rau Hnub Nyoog Nruab Nrab, ib qho loj heev txhua.
  Thiab thaum nws tsoo ob tug tub rog nrog ib qho mob stroke ntawm nws liab qab, txhais ceg muaj zog, lawv yeej ntseeg nws thiab cia nws mus rau tus kav ntawm ib feem tseem ceeb ntawm lub ntiaj teb.
  Ntxiv mus, txoj hauj lwm ntawm Tamerlane twb tau lees paub los ntawm cov kws kho mob tseem ceeb li kev cia siab.
  Thiab yog vim li cas tsis ntseeg ib tug poj niam-hero thiab, ntxiv rau, ib tug blonde? Tshwj xeeb tshaj yog bravely taug kev barefoot nyob rau hauv cov daus? Tsis yog txhua tus poj niam muaj peev xwm ua tau qhov no, thiab txawm tias muaj cov leeg muaj zog, nyem.
  Nyob rau hauv txhua rooj plaub, txhua yam zoo li theatrical thiab tsis tshua muaj neeg ntseeg.
  Cov ntxhais yuav tsum tau hais ntawm no yooj yim - super!
  Ntau precisely, tsis yog cov ntxhais, tab sis ib tug heev txias ntxhais. Thiab nws tau los ua neeg tua neeg heev. Tab sis tib lub sij hawm, ntawm chav kawm, thiab muaj peev xwm kho tau. Thiab kho thiab ua txhaum txhua tus.
  Tamerlane tau los ua neej thiab coj Vladlena los ze nws. Thiab ib pab tub rog loj ntawm feem ntau cov neeg Muslims thiab Hindus tau tsiv mus rau sab hnub tuaj mus txeeb Tuam Tshoj.
  Lub tebchaws xilethi-aus no twb tso nws tus kheej tawm ntawm lub hwj chim ntawm Mongols. Thiab Tamerlane xav kom rov qab los ntawm lub qub teb chaws loj loj thiab tshaj nws cov yawg koob Genghis Khan.
  Thiab ntawm no yog nws cov tub rog nyob rau lub peb hlis ntuj. Nws tau taug kev tawm tsam Tuam Tshoj thiab tab tom txav zoo li cov menyuam hlau. Qhov twg tsis tuaj yeem nres. Txawm tias Celestial Empire tau sau ib pab tub rog loj.
  Suav teb muaj neeg coob heev. Thiab lawv tau npaj txhij. Detachments tuaj txog ntawm txhua lub xeev ntawm Celestial Empire.
  Thiab tam sim ntawd nws tau pom tias muaj peb zaug ntau cov tub rog Suav tshaj Tamerlane cov tub rog loj uas tau sau los ntawm tag nrho lub teb chaws Ottoman.
  Thiab kev sib ntaus sib tua hnyav tshwm sim.
  Ntawm chav kawm, nyob rau hauv Vladlena tus npau suav, ib tug me nyuam tub thiab tsib tug ntxhais los ntawm lub neej yav tom ntej los cawm. Thiab yog li ntawd txawm ntau nthuav.
  Cov tub rog ntawm lub xyoo pua nees nkaum tau rov sib tsoo nrog Suav ntawm lub kaum tsib.
  Muaj ntau tus tub rog nyob hauv lub Nceeg Vaj Celestial. Lawv ntws zoo li tus dej ntws tsis kawg.
  Oleg Rybachenko, txiav cov Suav nrog ntaj, hauv qab no:
  - Tsis txhob tso tseg!
  Thiab ib tug ntse disk ya los ntawm tus tub liab qab!
  Margarita, crushing tw, grunted:
  - Muaj qhov chaw ua yeeb yam hauv ntiaj teb!
  Thiab cov koob tshuaj lom tau tawg los ntawm tus ntxhais liab qab, ntaus Suav.
  Natasha kuj cuam tshuam nws cov ntiv taw liab qab, tua neeg thiab quaj qw:
  Peb yuav tsis hnov qab thiab tsis zam txim.
  Thiab nws rab ntaj tau hla lub zeb ntawm cov Suav.
  Zoya, txiav cov yeeb ncuab, squeaked:
  - Rau qhov kev txiav txim tshiab!
  Thiab cov koob tshiab tau tawg los ntawm nws txhais taw liab qab. Thiab dab tsi nyob rau hauv lub qhov muag, dab tsi nyob rau hauv caj pas ntawm cov tub rog Suav.
  Yog lawm, nws pom tseeb tias cov tub rog tau txais kev zoo siab thiab npau taws heev.
  Augustine txiav cov tub rog daj, squeaked:
  - Peb cov hlau yuav!
  Thiab ib qho khoom plig tshiab tuag ya los ntawm nws txhais taw liab qab. Thiab cov neeg tua daj tau poob.
  Svetlana txiav rau miller, nws rab ntaj zoo li xob laim.
  Suav poob zoo li chais.
  Tus ntxhais pov koob nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaks:
  - Rau Niam Russia yuav yeej!
  Vladlena kuj txiav cov Suav nrog kev pab ntawm cov txheej txheem npauj npaim, txiav rau hauv daim. Tom qab ntawd nws pov koob tshuaj lom nrog nws cov ntiv taw liab qab, ntaus cov yeeb ncuab thiab squeaked:
  - Rau cov thawj coj hluas tshiab ntawm Russia!
  Oleg Rybachenko nce qib tawm tsam Suav. Tus tub Terminator swb cov tub rog daj.
  Thiab nyob rau tib lub sijhawm, cov ntiv taw ntawm tus tub ntawm ob txhais ceg liab qab pov cov koob nrog tshuaj lom.
  Tus tub hluas:
  - Lub koob meej rau yav tom ntej Russia!
  Thiab nyob rau hauv tsab ntawv tsa suab txiav txhua leej txhua tus lub taub hau thiab muzzle.
  Margarita kuj tsoo cov neeg tawm tsam.
  Nws ob txhais taw liab qab yog flailing. Suav tuag coob heev. Warrior qw:
  - Rau cov ciam teb tshiab!
  Thiab ces tus ntxhais yuav coj thiab txiav ...
  Qhov loj ntawm lub cev tuag ntawm cov tub rog Suav.
  Tab sis Natasha yog nyob rau ntawm qhov kev tawm tsam. Nws txiav nws tus kheej Suav thiab hu nkauj:
  - Russia yog qhov zoo thiab ci ntsa iab,
  Kuv yog ib tug ntxhais coj txawv txawv heev!
  Thiab disks ya los ntawm nws txhais taw liab qab. Leej twg txiav caj pas ntawm Suav. Yog, qhov no yog ib tug ntxhais.
  Zoya nyob rau ntawm qhov kev tawm tsam. Txiav cov tub rog daj nrog ob txhais tes. Tawm ntawm ib lub raj. Thiab pov cov koob tuag nrog cov ntiv taw liab qab.
  Thiab nyob rau tib lub sij hawm nws hu nkauj rau nws tus kheej:
  -Auj, bludgeon cia peb mus,
  Auj, kuv nyiam yuav mus!
  Augustine, txiav cov Suav thiab rhuav tshem cov tub rog daj, squeals:
  - Txhua tus shaggy thiab nyob rau hauv daim tawv nqaij ntawm tus tsiaj,
  Nws maj nrawm rau tub ceev xwm tawm tsam nrog lub club!
  Thiab nrog cov ntiv taw liab qab, yuav ua li cas tso rau hauv cov yeeb ncuab, ib yam dab tsi uas yuav tua tus ntxhw.
  Thiab ces squeak:
  - Hmab!
  Svetlana ntawm kev tawm tsam. Txiav, hlais Suav. Nrog taw liab qab, nws tso khoom plig ntawm kev tuag rau lawv.
  Khiav ib lub zeb nrog ntaj.
  Nws crushed ntau fighters thiab squeals:
  - Kev yeej loj yuav los!
  Thiab dua tus ntxhais yog nyob rau hauv ib tug qus txav.
  Thiab nws ob txhais taw liab qab tso cov koob tuag.
  Vladlen swb dua, nws rab ntaj lengthened. Thiab tom qab ntawd tus ntxhais rub tawm nws lub tsho loj thiab, zoo li lub bolt ntawm xob laim los ntawm lub txiv mis liab liab, cooed:
  - Rau kev sib sau ntawm noob neej!
  Oleg Rybachenko dhia tawm. Tus tub twirled nyob rau hauv ib tug somersault. Chop tau ntau tus Suav hauv kev dhia.
  Nws pov cov koob nrog nws tus ntiv tes liab qab thiab gurgled:
  - Ua kom nto moo rau kuv lub siab tawv zoo nkauj!
  Thiab dua tus tub yog nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua.
  Margarita mus rau qhov kev tawm tsam. Shreds tag nrho cov yeeb ncuab ua ke. Nws cov ntaj tawv tawv dua li cov hniav nyiaj hniav kub. Thiab cov ntiv taw liab qab pov khoom plig ntawm kev tuag.
  Tus hluas nkauj nyob ntawm qhov kev ua phem. Exterminates daj warriors yam tsis muaj ceremony.
  Thiab dhia txhua txhua tam sim no thiab tom qab ntawd, thiab twists!
  Thiab khoom plig ntawm kev puas tsuaj ya los ntawm nws.
  Thiab Suav lawv tus kheej poob tuag. Thiab tag nrho mounds ntawm corpses pawg.
  Margarita squeaks:
  - Kuv yog American cowboy!
  Thiab dua nws ob txhais taw liab qab pov rab koob.
  Thiab ces kaum ntau koob!
  Natasha ntawm qhov kev tawm tsam kuj txias heev.
  Thiab cuam nrog ob txhais taw liab qab, thiab nto qaub ncaug los ntawm straw.
  Thiab qw rau saum nws lub ntsws:
  - Kuv yog ib tug sparkling tuag! Txhua yam koj yuav tsum ua yog tuag!
  Thiab dua kev zoo nkauj nyob rau hauv tsab ntawv tsa suab.
  Zoya cua daj cua dub thaiv cov neeg Suav tuag. Thiab boomerangs ntawm kev puas tsuaj kuj ya los ntawm nws txhais taw liab qab.
  Thiab cov tub rog daj ua rau poob thiab poob.
  Zoya qw:
  - Tus ntxhais liab qab, koj yuav yeej!
  Thiab ib tug kaum ob koob ya los ntawm tus ntxhais liab qab pob taws. Uas ncaj qha mus rau hauv caj pas ntawm Suav khawb.
  Lawv poob tuag.
  Lossis, tuag tag.
  Augustine ntawm qhov kev tawm tsam. Crushes cov tub rog daj. Nws rab ntaj nqa hauv ob txhais tes. Thiab nws yog ib tug zoo warrior.
  Lub cua daj cua dub cheb los ntawm cov tub rog Suav.
  Hluas nkauj nrog plaub hau liab roars:
  - Lub neej yav tom ntej yog zais! Tab sis nws yuav yeej!
  Thiab ntawm qhov kev tawm tsam, kev zoo nkauj nrog cov plaub hau fiery.
  Augustine roars nyob rau hauv qus ecstasy:
  - Cov vajtswv ntawm kev ua tsov ua rog yuav rhuav txhua yam!
  Thiab tus tub rog ntawm kev tawm tsam.
  Thiab nws ob txhais taw liab qab pov ntau ntse, tshuaj lom koob.
  Svetlana hauv kev sib ntaus sib tua Thiab yog li sparkling thiab sib ntaus sib tua. Nws ob txhais ceg liab qab pov tawm ntau yam tuag taus. Tsis yog txiv neej, tab sis kev tuag nrog cov plaub hau daj.
  Tab sis yog tias nws tawg, ces koj tsis tuaj yeem nres nws.
  Svetlana hu nkauj:
  - Lub neej yuav tsis yog zib mu,
  Uas dhia hauv ib puag ncig seev cev!
  Cia txoj kev npau suav muaj tseeb -
  Kev zoo nkauj hloov ib tug txiv neej mus ua qhev!
  Thiab nyob rau hauv lub zog ntawm tus ntxhais ntau thiab ntau npau taws.
  Vladlen ua ib daim duab yim nrog nws rab ntaj. Nws txiav tawm lub taub hau ntawm cov tub rog ntawm lub Celestial Empire.
  Tom qab ntawd, nrog nws pob taws liab qab, nws ntaus ib pob khoom tawg uas ua rau cov neeg Suav tawg, thiab cooed:
  - Rau cov ntsuj plig Lavxias thiab Vajtswv!
  Oleg nyob rau hauv qhov kev tawm tsam yog accelerating txhua yam. Tus tub ntaus Suav.
  Nws ob txhais taw liab qab pov koob ntse.
  Cov tub rog tub rog squeaks:
  - Lub tebchaws npau taws yuav rhuav tshem txhua tus!
  Thiab dua tus tub yog nyob rau hauv txoj kev mus.
  Margarita yog ib tug ntxhais cua daj cua dub hauv nws txoj haujlwm. Thiab thrashes cov yeeb ncuab.
  Ntawm no nws launched nrog nws txhais ceg liab qab, ib tug peas nrog explosives. Nws yuav tawg, thiab tam sim ntawd pov ib puas Suav.
  Tus ntxhais qw:
  - Kev yeej yuav los rau peb!
  Thiab khiav lub zeb nrog ntaj.
  Natasha tau nrawm nws lub zog. Tus ntxhais txiav cov tub rog daj. Thiab thaum qw:
  - Kev yeej tos lub teb chaws Ottoman ntawm Russia.
  Thiab cia peb tshem tawm cov Suav ntawm kev nrawm nrawm.
  Natasha yog ib tug terminator ntxhais.
  Tsis xav nres thiab qeeb.
  Zoya nyob rau ntawm qhov kev tawm tsam. Nws rab ntaj zoo li txiav nqaij nyias. Tus ntxhais qw rau saum nws lub ntsws:
  - Peb txoj kev cawm seej muaj zog!
  Thiab cov ntiv taw liab qab kuj muab cov koob zoo li no.
  Thiab ib pawg ntawm cov neeg uas muaj chob caj pas, pw nyob ib ncig ntawm mounds ntawm corpses.
  Augustine yog ib tug ntxhais vwm. Thiab nws crushes txhua leej txhua tus zoo li nws yog ib tug neeg hlau los ntawm hyperplasma.
  twb smashed tsis tau ib puas Suav. Tab sis txhua yam picks li pace. Thiab tus tub rog tseem roar.
  - Kuv yog invincible! Qhov txias tshaj plaws nyob rau hauv lub ntiaj teb no!
  Thiab dua, kev zoo nkauj hauv kev tawm tsam.
  Thiab los ntawm nws cov ntiv taw liab qab, ib lub txiv tsawb ya tawm. Thiab peb puas suav tau tawg los ntawm kev tawg muaj zog.
  Augustine hu nkauj:
  - Koj yuav tsis twv txeeb peb lub tebchaws!
  Svetlana tseem nyob ntawm qhov kev tawm tsam. Thiab tsis muab ib gram ntawm respite. Hluas nkauj qus Terminator.
  Thiab nws txiav cov yeeb ncuab thiab tua cov Suav. Thiab qhov loj ntawm cov neeg tua neeg daj tau poob rau hauv qhov kwj thiab raws txoj kev.
  Rau qhov npau taws heev. Ua tsov rog sib ntaus. Ntau qhov tseeb, txawm tias xya tus tub rog loj.
  Vladlena zoo li lub suab nrov. Thiab los ntawm lub txiv mis ruby nws yuav tawg nrog hluav taws xob tuag thiab hlawv tag nrho cov tub rog.
  Ces nws yws tias:
  - Rau Russia thiab yeej mus txog thaum kawg!
  Oleg Rybachenko rov qab ua haujlwm. Thiab kev nce qib waving ob rab ntaj. Thiab tus tub terminator khiav lub zeb. Suav tuag lawm.
  Loj ntawm corpses. Tag nrho cov roob ntawm lub cev ntshav.
  Tus tub nco txog lub tswv yim qus. Qhov twg, ib yam nkaus, nees thiab tib neeg sib xyaw ua ke.
  Oleg Rybachenko squeaks:
  - Woe los ntawm lub siab!
  Thiab yuav muaj nyiaj ntau!
  Thiab tus tub terminator nyob rau hauv lub zog tshiab. Thiab nws ob txhais taw liab qab yuav muab ib yam dab tsi thiab pov nws.
  Tus tub txawj ntse roared:
  - Master chav kawm thiab ruaj "Adidas"!
  Kev ua tau zoo heev thiab txias tau muab tawm. Thiab pes tsawg tus neeg Suav tua. Thiab tus naj npawb ntawm cov loj tshaj tua cov neeg tua daj.
  Margarita kuj tseem nyob hauv kev sib ntaus. Crushes daj tub rog thiab roars:
  - Kev poob siab loj heev! Peb txhua tus tsav tsheb mus rau hauv lub hleb!
  Thiab nws rab ntaj tab tom nyiag ntawm Suav. Qhov loj ntawm cov neeg tua daj tau tawg lawm.
  Tus ntxhais qw nrov nrov:
  - Kuv tseem txias dua panthers! Ua pov thawj tias txhua tus yog qhov zoo tshaj plaws!
  Thiab los ntawm lub pob taws liab qab ntawm tus ntxhais, zoo li lub txiv laum huab xeeb nrog cov khoom tawg muaj zog, yuav ya tawm.
  Thiab ntaus tus yeeb ncuab.
  Thiab nws yuav coj thiab tsoo qee tus neeg tawm tsam.
  Thiab Natasha yog nyob rau hauv txoj cai. Thiab nws yeej cov neeg tawm tsam, thiab nws tus kheej yuav tsis muab ib qho kev nqis peev rau leej twg.
  Muaj pes tsawg Suav twb cuam tshuam.
  Thiab nws cov hniav ntse heev. Thiab lub qhov muag yog sapphire. Qhov no yog tus ntxhais - lub ntsiab executioner. Txawm hais tias nws muaj tag nrho nws cov neeg koom tes - executioners!
  Natasha qw:
  - Kuv vwm! Koj yuav raug nplua!
  Thiab dua, tus ntxhais yuav txiav ntau tus Suav nrog ntaj.
  Zoya tab tom txav mus thiab txiav ntau tus tub rog daj.
  Thiab liab qab taw pov koob. Txhua rab koob tua ntau tus Suav. Cov ntxhais no zoo nkauj heev.
  Augustine nce qib thiab tsoo cov neeg tawm tsam. Thiab tib lub sijhawm, nws tsis hnov qab qw:
  - Koj tsis tuaj yeem khiav lub hleb!
  Thiab tus ntxhais yuav coj nws cov hniav thiab liab qab nws cov hniav!
  Thiab lub taub hau liab yog li ntawd ... Cov plaub hau fluttering nyob rau hauv cov cua, zoo li ib tug proletarian banner.
  Thiab txhua yam hais los ntawm kev npau taws.
  Svetlana ntawm kev txav mus los Ntawm no nws txiav ntau lub pob txha taub hau. Ib tug tub rog uas liab qab nws cov hniav.
  Qhia tus nplaig. Thiab tom qab ntawd nchuav los ntawm straw. Ces nws quaj:
  - Koj puas yuav tuag!
  Thiab dua rab koob tuag los ntawm nws txhais taw liab qab.
  Vladlen wittily pom tias tsoo cov Suav nrog ntaj, thiab ntuav kev puas tsuaj peas nrog nws cov ntiv taw liab qab:
  - Rau Lub Ntiaj Teb Kuv tus Vaj Ntsuj Plig Dawb Huv!
  Oleg Rybachenko dhia thiab dhia.
  Tus tub liab qab tawm ib pawg koob thiab hu nkauj:
  - Cia peb mus pw hav zoov, qhib tus account loj!
  Tus tub rog tub rog yog nyob ntawm nws qhov zoo tshaj plaws.
  Nws laus heev, tab sis nws zoo li menyuam yaus. Tsuas yog muaj zog heev thiab cov leeg.
  Oleg Rybachenko tau hais tias:
  - Cia qhov kev ua si tsis ua raws li txoj cai - peb yuav tawg los ntawm fraera!
  Thiab ib zaug ntxiv, cov koob tuag thiab smashing tau ya tawm ntawm nws txhais taw liab qab.
  Margarita hu nkauj nrog kev zoo siab:
  - Tsis muaj dab tsi ua tsis tau! Kuv ntseeg tias kev ywj pheej yuav kaj ntug!
  Tus hluas nkauj rov muab ib rab koob tuag rau ntawm Suav thiab txuas ntxiv mus:
  - Qhov tsaus ntuj yuav ploj mus! Tej zaum roses tawg!
  Thiab sai li sai tau thaum tus tub rog pov ib lub txiv laum huab xeeb nrog nws cov ntiv taw liab qab, ib txhiab Suav tam sim ntawd ya mus rau saum huab cua. Yog lawm, cov tub rog ntawm Celestial faj tim teb chaws yog melting txoj cai ua ntej peb ob lub qhov muag.
  Natasha hauv kev sib ntaus sib tua. dhia zoo li cobra. Explodes cov yeeb ncuab. Thiab coob tus Suav tuag lawm.
  Lawv tus ntxhais thiab ntaj, thiab nplej rau ntawm lub thee, thiab hmuv. Thiab koob.
  Nyob rau tib lub sijhawm, nws kuj nrov:
  - Kuv ntseeg tias yeej yuav los!
  Thiab lub yeeb koob ntawm Russians yuav pom!
  Cov ntiv taw liab qab pov koob tshiab, xuas nrig ntaus cov neeg sib tw.
  Zoya nyob rau hauv ib tug qus tsiv. Tawm tsam Suav. Txiav lawv mus rau hauv me me pieces.
  Tus poj niam tub rog pov koob nrog nws tus ntiv tes liab qab. Tawg los ntawm cov neeg sib tw, thiab yuav ua li cas thiaj nrov:
  Peb yeej yeej nyob ntawm tes!
  Thiab khiav ib lub zeb qus nrog ntaj. Qhov no yeej yog ib tug ntxhais zoo li ib tug ntxhais!
  Tab sis Augustine tus cobra mus rau qhov kev tawm tsam. Tus poj niam no yog npau suav phem rau txhua tus npau suav phem.
  Thiab yog hais tias nws txiav nws, nws txhais tau tias nws yuav txiav nws.
  Tom qab ntawd, lub taub hau liab yuav coj thiab hu nkauj:
  - Kuv yuav qhib tag nrho cov pob txha taub hau! Kuv yog ib tug npau suav zoo!
  Thiab tam sim no nws rab ntaj hauv kev txiav txim thiab txiav cov nqaij.
  Svetlana kuj mus rau qhov kev tawm tsam. Tus ntxhais no tsis muaj brakes. Yuav ua li cas chop, yog li ntawd lub loj ntawm corpses yog littered.
  Tus pojniam plaub hau daj terminator roars:
  - Yuav ua li cas zoo! Nws yuav zoo npaum li cas - Kuv paub nws!
  Thiab tam sim no ib tug killer pea ya los ntawm nws.
  Vladlen tau ua cov txheej txheem cuttlefish nrog ntaj.
  Thiab los ntawm lub txiv mis strawberry nws coj thiab cog ib lub teeb ntawm tej yam yees siv lasers, txiav ib pawg ntawm warriors ntawm lub xilethi-aus lub teb chaws Ottoman thiab squeaked:
  - Rau yav tom ntej yeej!
  Oleg dua ib puas Suav, nqa lub meteor, txiav tawm. Thiab nws yuav khaws ib lub foob pob thiab pov nws.
  Me me, tab sis tuag ...
  Yuav ua li cas tawg rau hauv me me.
  Tus tub terminator qw nrov nrov:
  - Cov tub ntxhais hluas cua daj cua dub ntawm cov tshuab txaus ntshai!
  Margarita yuav ua qhov no dua hauv kev sib ntaus sib tua.
  Thiab txiav ntau daj fighters. Thiab txiav qhov khoob loj.
  Tus ntxhais qw:
  - Lambada yog peb cov seev cev ntawm cov xuab zeb!
  Thiab ntaus nrog lub zog tshiab.
  Natasha ntawm qhov kev tawm tsam yog qhov npau taws ntau dua. Yog li thrashes Suav. Nws tsis zoo rau lawv los tawm tsam cov ntxhais zoo li no.
  Natasha coj nws thiab hu nkauj:
  - Kev khiav ntawm qhov chaw yog ib qho kev sib koom ua ke!
  Thiab tus ntxhais tub rog tau tawg mus rau hauv cov neeg sib tw nrog xws li cascade ntawm tshuab.
  Thiab nws yuav pov cov discs nrog taw liab qab.
  Ntawm no nws khiav lub zeb. Qhov loj ntawm lub taub hau ntawm cov tub rog daj dov rov qab.
  Nws yog kev sib ntaus sib tua zoo nkauj. Yeej koj tus kheej xws li ib tug daj armada.
  Zoya tab tom txav mus, tsoo txhua tus yam tsis muaj kev zam. Thiab nws rab ntaj zoo li txiab tuag.
  Tus ntxhais ntxim hlub xwb. Thiab nws ob txhais taw liab qab pov koob tshuaj lom heev.
  Defeat cov neeg sib tw. Lawv xuas caj pas thiab ua hleb.
  Zoya coj nws thiab squeaked:
  - Yog tsis muaj dej hauv kais...
  Natasha qw nrog zoo siab:
  Yog li ntawd nws yog koj qhov txhaum!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws pov ib yam dab tsi uas tua kom huv si. Qhov no yog ib tug ntxhais ntawm cov ntxhais tiag tiag.
  Thiab los ntawm nws ob txhais ceg liab qab, yuav ua li cas cov hniav yuav ya. Thiab ntaus ntau fighters.
  Augustine ntawm kev txav mus los. Swift thiab tshwj xeeb hauv nws txoj kev zoo nkauj.
  Cov plaub hau ci li cas nws muaj. Zoo li ib tug proletarian banner fluttering. Tus ntxhais no yog ib tug vixen tiag.
  Thiab nws txiav cov neeg tawm tsam - zoo li nws tau yug los nrog ntaj ntawm nws txhais tes.
  Redhead, damn bastard!
  Augustine coj nws thiab hais tias:
  - Tus nyuj lub taub hau yuav - tsis txhob mus vwm fighters!
  Thiab ntawm no nws rov crushed ntau fighters.
  Vladlen kuj tau txiav rov qab, zoo li nws rab ntaj yog dav hlau dav hlau. Txiav tawm ntau tus neeg tua neeg Suav.
  Tom qab ntawd nws liab qab, pob taws puag ncig cuam tshuam cov khoom plig tuag ntawm tag nrho kev puas tsuaj thiab chirped:
  - Kuv yog tus vajtswv poj niam muaj zog tshaj plaws hauv ntiaj teb!
  Oleg Rybachenko yws yws:
  - Koj xav tau dab tsi! Ntawm no yog tus ntxhais!
  Margarita, pov ib rab riam nrog nws txhais taw liab qab, lees paub:
  - Tus ntxhais loj thiab txias!
  Aurora nkag siab pom zoo nrog qhov no:
  - Kuv yog ib tug tub rog uas yuav tom leej twg!
  Thiab dua, nrog cov ntiv taw liab qab, nws yuav tua ib tug neeg tua neeg.
  Svetlana hauv kev sib ntaus sib tua tsis yog qis dua rau cov neeg sib tw. Tsis yog hluas nkauj tab sis nplaim taws xaus.
  Thiab qw:
  - Lub ntuj xiav li cas!
  Augustine, tso cov hniav nrog nws txhais ko taw liab qab, lees paub tias:
  - Peb tsis yog cov neeg txhawb nqa ntawm tub sab!
  Svetlana, txiav cov yeeb ncuab, chirped:
  -Tus neeg ruam tsis xav tau riam....
  Zoya squeaked, pov koob nrog nws liab qab, tanned ob txhais ceg:
  - Koj yuav dag rau nws ntawm peb lub thawv!
  Natasha, txiav cov Suav, ntxiv:
  - Thiab ua nrog nws rau ib lub nyiaj!
  Thiab cov tub rog yuav coj thiab dhia. Lawv thiaj ntshav thiab txias. Feem ntau, lawv muaj kev zoo siab heev.
  Vladlena los ntawm crimson txiv mis ntaus nrog kwj ntawm antiparticles, hlawv ntau Suav thiab squeaked:
  - Rau qhov kev txiav txim tshiab Lavxias!
  Oleg Rybachenko zoo li stylish heev hauv kev sib ntaus sib tua.
  Margarita hu nkauj:
  - Lub tshuab muaj zog, thiab tus txiv neej muaj kev txaus siab ...
  Tus tub txawj ntse tau pib nrog nws txhais ko taw zoo li lub nyoob hoom qav taub. Nws txiav ob peb puas taub hau ntawm Suav thiab squeaked:
  - Heev sporty!
  Thiab ob leeg - ib tug tub thiab ib tug ntxhais nyob rau hauv tag nrho openwork.
  Oleg, tsoo cov tub rog daj, gurgled:
  - Thiab yuav muaj kev yeej loj rau peb!
  Margarita hissed nyob rau hauv teb:
  - Peb tua txhua tus - nrog taw liab qab!
  Tus ntxhais yog ib tug active terminator.
  Natasha hu nkauj hauv kev tawm tsam:
  - Dawb huv tsov rog!
  Thiab tus tub rog tau tshaj tawm qhov ntse disk-boomerang. Nws ya nyob rau hauv ib tug arc, txiav down ntau Suav.
  Zoya ntxiv, txuas ntxiv kev tua neeg:
  - Nws yuav yog peb txoj kev yeej!
  Thiab cov koob tshiab tau ya los ntawm nws txhais taw liab qab. Thiab lawv ntaus ntau fighters.
  Tus ntxhais plaub hau daj hais tias:
  - Txheeb xyuas tus neeg sib tw!
  Thiab nws qhia nws tus nplaig.
  Augustine, waving nws ob txhais ceg thiab ntuav-edged swastikas, gurgled6
  - Imperial chij rau pem hauv ntej!
  Svetlana tau lees paub tias:
  - Lub koob meej rau tus phab ej poob!
  Thiab cov ntxhais qw nyob rau hauv unison, crushing Suav:
  - Tsis muaj leej twg yuav txwv peb!
  Thiab tam sim no ib tug disk tau ya los ntawm txhais taw liab qab ntawm cov tub rog. Cov nqaij torn.
  Thiab quaj dua:
  - Tsis muaj leej twg tuaj yeem kov yeej peb!
  Natasha ya mus rau saum huab cua. Nws ripped qhib cov neeg tawm tsam thiab muab tawm:
  - Peb yog nws hma, kib cov yeeb ncuab!
  Thiab los ntawm nws cov ntiv tes liab qab, ib tug heev tuag disk yuav ya tawm.
  Tus ntxhais txawm twists hauv ecstasy.
  Thiab ces nws yws tias:
  - Peb pob taws nyiam hluav taws!
  Yog lawm, cov ntxhais tau ntxim hlub tiag tiag.
  Vladlena ua ib tug peacock tus Tsov tus tw nrog nws ntaj. Txiav cov tub rog Suav coob heev.
  Thiab ces nws tua xob laim los ntawm nws lub plab thiab chirped:
  - Rau iPhone tshiab!
  Oleg Rybachenko txog gurgling:
  - Auj, ntxov, muab kev ruaj ntseg!
  Thiab winked ntawm warriors. Lawv luag thiab liab qab lawv cov hniav hauv teb.
  Natasha txiav cov Suav thiab squeaked:
  - Hauv peb lub ntiaj teb tsis muaj kev xyiv fab, tsis muaj kev tawm tsam!
  Tus tub teb tias:
  "Qee zaum kev sib ntaus tsis lom zem!"
  Natasha pom zoo:
  - Yog tsis muaj zog, ces yog ...
  Tab sis peb cov tub rog yeej ib txwm noj qab nyob zoo!
  Tus ntxhais cuam nws cov ntiv taw liab qab ntawm tus yeeb ncuab rab koob thiab hu nkauj:
  -Tus tub rog yeej ib txwm noj qab nyob zoo,
  Thiab npaj rau kev nqis tes ua!
  Tom qab ntawd, Natasha rov tua cov yeeb ncuab.
  Zoya yog ib tug me nyuam ceev heev. Ntawm no yog tag nrho cov thoob nyob rau hauv Suav launched. Thiab rub ob peb txhiab los ntawm ib qho tawg.
  Ces nws squealed:
  - Tsis txhob nres, peb pob taws yog ci ntsa iab!
  Thiab ib tug ntxhais hauv kev sib ntaus sib tua lace!
  Augustine hauv kev sib ntaus sib tua kuj tsis qaug zog. Yog li thrashes Suav. Raws li yog los ntawm ib tug sheaf ntawm chains knocks tawm.
  Thiab los ntawm ruby txiv mis, tej yam yees siv plasma, blots ya tawm.
  Thiab chopping tw - hu nkauj:
  - Ceev faj, nws yuav pab tau
  Yuav muaj lub ncuav qab zib nyob rau lub caij nplooj zeeg!
  Dab ntxwg nyoog plaub hau liab yeej plows hauv kev sib ntaus sib tua zoo li dab ntxwg nyoog nyob rau hauv lub snuffbox.
  Thiab ntawm no yog li cas Svetlana fights. Thiab Suav tau txais los ntawm nws.
  Thiab yog tias nws ntaus, nws yuav ntaus.
  Los ntawm nws, ntshav txaws ya tawm.
  Svetlana harshly pom thaum hlau splashes ya los ntawm nws txhais taw liab qab, melting pob txha taub hau:
  - Lub hwjchim ci ntsa iab rau Russia, muaj koob meej heev!
  Tanks maj nrawm rau pem hauv ntej ...
  Kev faib tawm hauv cov tsho liab -
  Nyob zoo cov neeg Russia!
  Ntawm no cov ntxhais coj Suav. Yog li ntawd lawv txiav thiab shredded. Tsis yog tub rog, tab sis tiag tiag panthers uas tau tawg cov saw.
  Vladlen roars nyob rau sab saum toj ntawm nws lub ntsws, pov ib tug boomerang nrog ntse npoo nrog nws liab qab ntiv taw thiab txiav tawm lub taub hau ntawm warriors ntawm lub Celestial faj tim teb chaws:
  - Rau kev yeej loj nrog peb!
  Oleg nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua thiab tawm tsam Suav. Yeej lawv yam tsis muaj kev khuv leej thiab squeals:
  Peb zoo li cov nyuj!
  Margarita, tsoo cov tub rog daj, khaws:
  Peb zoo li cov nyuj!
  Natasha coj nws thiab quaj qw, txiav cov neeg tua daj:
  - dag yog tawm ntawm tes!
  Zoya rub cov Suav, squeaked:
  - Tsis yog, tsis tawm ntawm tes!
  Thiab nws tseem yuav coj nws thiab tso lub hnub qub nrog nws txhais taw liab qab.
  Natasha coj nws thiab squeaked:
  - Peb lub TV tau qhib!
  Thiab ib tug killer pob ntawm koob yoov los ntawm nws txhais ceg liab qab.
  Zoya, kuj crushing Suav, squeaked:
  - Peb kev phooj ywg yog monolith!
  Thiab ib zaug ntxiv xws li pov hais tias lub voj voog plooj nyob rau hauv tag nrho cov lus qhia. Qhov no yog ib tug ntxhais - ntshiab extermination ntawm tw.
  Tus ntxhais nrog nws cov ntiv taw liab qab yuav coj thiab tso peb boomerangs. Thiab lub cev tuag los ntawm qhov no tau dhau los ua ntau dua.
  Tom qab ntawd, kev zoo nkauj yuav muab tawm:
  - Peb yuav tsis muab tus yeeb ncuab txoj kev hlub tshua! Yuav muaj lub cev tuag!
  Thiab dua qhov tuag taus ya tawm ntawm pob taws liab qab.
  Augustine kuj tau sau tseg tias:
  - Tsuas yog tsis yog ib lub cev, tab sis ntau!
  Tom qab ntawd, tus ntxhais tau coj nws thiab taug kev mus rau ko taw liab qab hla lub pas dej. Thiab tua Suav coob heev.
  Thiab yuav ua li cas nws roars:
  - Kev tua neeg coob heev!
  Thiab ces nws bangs nws lub taub hau rau ib tug Suav general. Txiav nws lub taub hau thiab muab tawm:
  - Banzai! Koj yuav mus saum ntuj!
  Svetlana, npau taws heev hauv kev tawm tsam, squeaks:
  - Koj yuav tsis dim!
  Thiab ib rab koob ya tawm ntawm nws cov ntiv tes liab qab. Yuav ua li cas nws ntaus txhua leej txhua tus. Thiab ntau heev txawm tus tub rog sim shred thiab tua.
  Thiab Vladlen, nyob rau hauv cov lus teb, pecks nrog kev pab los ntawm lub txiv mis liab liab ntawm nws lub hauv siab, spewing kwj ntawm lub fiery cua daj cua dub:
  - Rau txoj kev yeej ntawm zaj!
  Oleg Rybachenko squeaks:
  - Rauj yeeb koob!
  Thiab tus tub kuj cuam xws li lub hnub qub txias nyob rau hauv daim ntawv ntawm swastika nrog nws txhais taw liab qab. Intricate hybrid.
  Thiab cov neeg Suav coob zuj zus.
  Oleg hais tias:
  - Banzai!
  Thiab tus tub yog dua nyob rau hauv ib tug qus tua. Tsis yog, nws tsuas yog pom nrog lub zog, thiab volcanoes gurgle!
  Margaret ntawm kev txav mus los. Nws yuav rub txhua tus lub plab.
  Ib tug ntxhais nrog nws ko taw yuav pov tsib caug koob ib zaug. Thiab pawg neeg raug tua los ntawm txhua hom yeeb ncuab.
  Margarita hu nkauj hais txog kev zoo siab:
  - Ib, ob! Kev nyuaj siab tsis yog teeb meem!
  Koj yuav tsum tsis txhob poob siab!
  Khaws lub qhov ntswg thiab tus Tsov tus tw siab dua nrog ib lub yeeb nkab.
  Paub tias ib tug phooj ywg tiag tiag yeej nrog koj!
  Qhov no yog ib lub tuam txhab txhoj puab heev. Tus ntxhais thrashes thiab qw:
  "Tus Thawj Kav Tebchaws Dragon yuav dhau los ua neeg tuag!"
  Natasha hauv kev sib ntaus sib tua tsuas yog qee yam ntawm cov terminator. Thiab roaring txog gurgling:
  - Banzai! Tau sai!
  Thiab ib tug grenade ya tawm ntawm nws txhais taw liab qab. Thiab Suav zoo li cov ntsia hlau. Thiab tsoo.
  Ntawm no yog tus tub rog! Rau txhua tus tub rog - tub rog!
  Zoya tseem nyob ntawm qhov kev tawm tsam. Zoo li npau taws heev.
  Thiab nws coj nws thiab gurgled txog:
  - Peb txiv yog Tswv Ntuj Dawb!
  Thiab nws txiav peb lub zeb rau cov Suav!
  Thiab Augustine tau hu rov qab:
  - Thiab kuv tus Vajtswv yog dub!
  Tseeb tiag, lub taub hau liab yog lub cim ntawm kev dag ntxias thiab kev phem. Rau cov yeeb ncuab, tau kawg. Thiab rau cov phooj ywg, nws yog ib tug darling.
  Thiab yuav ua li cas nrog cov ntiv taw liab qab nws yuav coj thiab pov. Thiab ntau heaps ntawm warriors ntawm lub xilethi-aus lub teb chaws Ottoman.
  Redhead qw:
  - Russia thiab cov dub Vajtswv nyob tom qab peb!
  Ib tug tub rog uas muaj peev xwm sib ntaus sib tua heev. Tsis yog, hauv qab no nws yog qhov zoo dua tsis txhob cuam tshuam.
  Augustine hais tias:
  - Peb yuav tsoo txhua tus neeg ntxeev siab rau hauv hmoov!
  Thiab wink ntawm nws cov neeg koom tes. Yog lawm, tus ntxhais npau taws no tsis yog ib yam uas yuav ua rau muaj kev thaj yeeb nyab xeeb. Tsuas yog kev thaj yeeb yuav tuag!
  Svetlana, tsoo cov yeeb ncuab, tawm:
  - Peb mam li cheb koj hauv kab!
  Augustine tau lees tias:
  - Peb yuav tua txhua tus!
  Thiab los ntawm nws ob txhais taw liab qab, lub txiaj ntsim ntawm tag nrho kev puas tsuaj ya mus dua!
  Vladlen tuav ib tug ua kom yuam kev - Conan lub voj voog, thiab txiav down ntau tus yeeb ncuab tub rog, mus rau hauv ib tug ntshav compote.
  Tom qab ntawd nws thumped los ntawm nws lub dab teg nrog ib tug tawv pulsar thiab qw:
  - Rau tiam tshiab ntawm nom tswv!
  Oleg hu nkauj teb:
  - Yuav muaj banzai tiav!
  Augustine, tearing Suav nrog nws txhais tes liab qab, slashing lawv nrog ntaj, thiab pov koob nrog nws liab qab ntiv taw, tawm:
  - Hais lus luv luv! Hais lus luv luv!
  Natasha, rhuav tshem cov tub rog daj, squeaked:
  - Hauv luv - banzai!
  Thiab cia peb txiav cov neeg tawm tsam nrog kev iab iab.
  Oleg Rybachenko, txiav tawm cov neeg tawm tsam, tshaj tawm:
  - Qhov kev twv txiaj no tsis yog Suav,
  Thiab qhov debut, ntseeg kuv, yog Thaib!
  Thiab dua, ib tug ntse, hlau-txiav disk ya los ntawm tus tub liab qab.
  Margarita, txiav cov tub rog ntawm Celestial Empire, hu nkauj:
  - Thiab peb yuav pom leej twg hauv kev sib ntaus sib tua,
  Thiab peb yuav pom leej twg hauv kev sib ntaus sib tua ...
  Cia peb tsis txhob tso dag nrog qhov ntawd -
  Cia peb rhuav tshem!
  Cia peb rhuav tshem!
  Tom qab ntawd lawv tau ua txoj haujlwm zoo nrog Suav ... Thiab lub teb chaws Ottoman Tamerlane tau kov yeej lub teb chaws Ottoman hauv qab ntuj.
  
  . STALKER GAME tsis muaj cai
  NTAUB NTAWV
  Ib tug stalker, ib tug zoo tib yam txiv neej, ntsib los ntawm cov ntxhais uas txawv txawv heev. Thiab lawv muaj superpowers thiab xws li quirks txias. Cov ntxhais no tsuas yog super thiab siab heev.
  . QHOV #1
  Nws yuav tsum tau txog peb caug vib nas this ua ntej lub buzzing hauv kuv pob ntseg nres. Nws tshuab tau nyuaj heev. Nws tau muab pov tseg ob peb meters rov qab, ze rau ntawm ntug dej hiav txwv, qhov chaw uas nws hnov qhov tsw phem pib nkag mus rau hauv nws lub ntsws.
  Nws tsa nws txhais tes, kov nws lub taub hau, xyuas seb puas muaj ib yam dab tsi tsis zoo nyob rau hauv nws nyob rau hauv daim ntawv ntawm ib lub qhov los ntawm ib tug mos txwv los yog ib tug daig fragment. Tab sis txhua yam yog nyob rau hauv kev txiav txim, yog hais tias xws li yog nyob rau hauv tag nrho cov muaj feem xyuam rau lub xeev thaum koj sawv tsis tau, thiab ib qho kev txav ua rau qhov mob uas koj muaj peev xwm involuntarily tuag los ntawm qhov mob shock.
  Cov voj voog ua luam dej ua ntej kuv ob lub qhov muag, kuv lub hauv siab rub thiab kuv txhais tes tam sim ntawd ncav cuag kuv lub hnab ris, qhov chaw uas muaj cov khoom siv pab thawj zaug nrog lub koob txhaj tshuaj. Tsis tshua muaj zog txaus tuaj yeem txaus rau ntau dua, tab sis lub sijhawm ntawd nws yog yam tsawg kawg nkaus.
  Thaum pom cov tshuaj tsim nyog, tus stalker daig rab koob nrog nws lub zog kawg thiab nyem tawm tag nrho cov ntsiab lus, xav tias yuav ua li cas cov kua thiab lub zog kis tau los ntawm cov leeg, tshem tawm lub siab thiab ua kom cov leeg muaj zog.
  Tsis ntev nws muaj peev xwm pom tau ib txwm, qhov mob hauv nws lub hauv siab maj mam txo qis, thiab thaum kawg nws tau tswj kom sawv thiab pom tias txhua lub sijhawm no nws tau pw hauv nruab nrab ntawm cov ceg ntoo, stink thiab av. Cov riam phom raug pov rov qab los ntawm kev tawg me ntsis ntxiv. Tsis muaj qhov pom qhov txhab ntawm lub cev, thiab tag nrho nws txoj kev sim nrhiav tsawg kawg ib yam dab tsi lees paub qhov mob uas nws xav tau ua ntej txhaj tshuaj tsis ua tiav. Nws tsis zoo, txawm tias me ntsis dented.
  Huab cua saturated nrog kev tuag. Nws tau hnov txog txhua qhov ua tsis taus pa thiab ib feem ntawm huab cua uas nkag mus rau hauv nws lub ntsws thaum nws nkag mus rau nws cov riam phom thiab pom los ntawm phab ntsa ntawm cov nroj tsuag grey thiab cov nyom nyom ntau lub cev ntawm cov stalkers pw ntawm nws lub qhov muag. Nyob ze, lub suab quaj ntawm pseudo-dub thiab lwm yam tsiaj, quaj qw, hnov zoo heev nyob ze ntawm qhov chaw no. Haus ntshav thiab nqaij tshiab, lawv tab tom yuav tshwm sim ntawm no.
  Tus txiv neej frantically tshawb xyuas cov ntawv xov xwm - cov cartridges yuav tsum tau txaus rau ob peb feeb, tab sis tsuas yog yog tias cov tsiaj tsis swoop rau nws en masse, ces nws yuav muaj sij hawm nyuaj.
  "Grenade" - flashed los ntawm nws lub taub hau. Qhov no yog qhov kev sib cav zaum kawg hauv kev tsis sib haum xeeb nrog cov mutants, tab sis hmoov tsis nws tsis muaj dab tsi tam sim no.
  "Tej zaum kuaj lub cev? Ib tug ntawm lawv yuav tsum muaj tsawg kawg yog ib qho."
  Nws tau mus rau ntawm nws txhais taw, tshem tawm qhov tsis siv neeg kev nyab xeeb ntes thiab ua tib zoo, zoo li taug kev los ntawm minefield, pib txav mus rau pem hauv ntej, los ze zog mus rau qhov chaw uas tawg tau thundered thiab nws cov phooj ywg raug tua.
  Ntawm no. Yuav luag ntawm lub qhov tsua, qhov twg ib lub mine tau pom meej meej, tus ntxhiab tsw ntawm cov nqaij hlawv tau tsoo kuv lub qhov ntswg. Nws tos me ntsis, txo qis qhov xav ntuav, tom qab ntawd ua ib kauj ruam, nqis mus rau ib lub hauv caug thiab tig lub cev mangled ntawm tus stalker rau ntawm nws nraub qaum.
  Hmoov tsis zoo, nws xav tias, kuaj nws lub hnab ris rau grenades.
  Ces nws mus rau qhov thib ob, thib peb. Kuv yuav tsum tau tshem tawm ob peb cov ntawv xov xwm seem thiab txav mus rau lub tsev laus qub, tawm ntawm no txij li thawj qhov ejection thiab thaiv kuv tus kheej, tawm tsuas yog ib qho kev tawm ntawm qhov chaw uas muaj peev xwm tua tau cov mutants yog tias lawv hnov nws thiab trampled ncaj nraim mus rau lub tsev.
  "Damn," nws thaum kawg hais los ntawm nws lub hauv siab.
  Tus txiv neej tau tawm ib lub walkie-talkie, muab tso rau nws pob ntseg thiab pib hais lus ntev-kawm, vam tias nws yuav hnov ua ntej cov mutants gnawed daim kawg ntawm nws cov nqaij.
  - Lub hauv paus, qhov no yog Falcon, peb tau raug ntes, tsuas yog kuv dim.
  Nws rov hais dua qhov no ob peb zaug ntxiv, mloog qhov khoob ntawm ether. Tom qab ntawd nws tau ua nws ib zaug ntxiv, vam tias qhov kev tso tawm tsis ntev los no yuav raug liam, thiab qhov no cuam tshuam nrog kev sib txuas lus hauv xov tooj cua, tab sis tom qab nws hu rau kev pab tsis teb, nws tau kaw xov tooj cua, nias lub tshuab rab phom rau hauv siab.
  Nyob rau hauv lub barracks nws yog sov. Nyob ib ncig ntawm cuaj teev nyob rau yav tsaus ntuj, thaum cov tub ceev xwm tshawb nrhiav thiab cov neeg tua tsiaj rov qab los rau lawv qhov chaw nyob ib hmos, chav tsev tau dhau los ua neeg coob coob. Lub tsev tau ntim nrog cov neeg, hubbub, tales thiab anecdotes raug tshuaj lom, cov neeg uas tswj kom tshem tawm ib yam dab tsi kim tshaj li torn ris los ntawm kev sib tw tam sim ntawd mus rau cov tub lag luam, uas nws kennel nyob rau hauv lub thib ob pem teb txoj cai tom qab Borov lub chaw ua hauj lwm.
  Tus txiv neej laus tsis kam hu. Nws feem ntau yog ib tug neeg nyob ntsiag to. Cov no feem ntau yog shunned, suav hais tias vwm lossis tsis yog lub ntiaj teb no. Tab sis txij li thaum yawg (qhov ntawd yog qhov uas txhua tus neeg nyob hauv zos hwm tau hu nws rau nws lub hnub nyoog thiab kev paub dhau los) yog lub taub hau ntawm lub tsev kho mob, qhov xav tau tsawg kawg qee zaus tig mus rau nws rau kev pab yuam cov stalkers hneev rau nws.
  Kuv tsis ntseeg tias peb nyob ntawm xoom dua.
  Victor tau nkag mus rau hauv chav tsev, saib ib ncig ntawm chav tsev neeg coob coob, qhov twg, raws li ib txwm muaj, nws tau hnov ntxhiab tsw, luam yeeb, cawv thiab stinking dab neeg. Tom qab ntawd nws tau taug kev me ntsis mus rau pem hauv ntej, qhov chaw nws pom ib lub rooj me me nyob rau hauv lub ces kaum thiab koom nrog ob tug ntxiv stalkers uas tau ua tiav lawv npias tom qab taug kev.
  -Zoo, ua li cas? Koj rov qab los nrog dab tsi, Vitya? Judging los ntawm koj lub ntsej muag, nws yog ib tug mess.
  Nws yeej qaug zog los ntawm txoj kev ntev thiab txaus ntshai. Polisya swamps yeej tsis ua phooj ywg rau cov neeg txawv, tshwj xeeb tshaj yog tias lawv maj nrawm rau hauv nws cov khoom ntiag tug. Txij thaum lub sij hawm thaum lub Zone tsiv mus rau sab qaum teb thiab npog ib feem ntawm lub Brest thiab Gomel cheeb tsam, ntau stalkers qhuas cov chaw no, tshem tawm ib tug ntau yam ntawm swag thiab tsis tshua muaj artifacts los ntawm muaj. Tag nrho cov caravans mus rau hauv cov swamp stalkers, kom txog thaum lub hauv paus pib qhuav. Cov dej ntau tau ntws hauv qab tus choj txij li hnub ntawd. Khabar tau dhau los ua tsawg, thiab qhov kev pheej hmoo tau nce ntau zaus. Lwm tus tau tswj kom pom ob peb tus qauv tsis tshua muaj uas cov kws tshawb fawb tau npaj los rhuav tshem ib leeg caj pas, tab sis ib zaug ntawm ib zaug nws tsis tshwm sim thiab muaj kaum ob lub xoom xoom rau ib qho kev ua tiav. Thiab nws yog qhov zoo yog tias tsis muaj kev poob. Tom qab tag nrho, muaj cov xwm txheej thaum ib nrab ntawm cov detachment rov qab los ntawm ib tug kiag li zoo tib yam tua, qhia yuav ua li cas pseudo-dub torn sib nrug nyob rau hauv txoj kev mus rau qhov chaw, los yog txawm phem dua. Muaj ntau zaj dab neeg txog cov chaw ntawd, tab sis qhov no tseem tsis tau tso tseg cov stalkers. Kev nqhis dej yog qhov zoo li no. Nws yog ib qho nyuaj kom tsis txhob muaj kev pheej hmoo loj thaum lub kush tuaj yeem muab lub neej xis nyob kom txog thaum laus.
  "Txhua yam tsis zoo," Victor hais tias, tshem tawm lub kaus mom kawg ntawm lub hnab ev ntawv, uas tau tawm ntawm kev sib tw. Nws sai sai qhib nws, khiav lub hau ntawm ib rab riam hla lub hau, tom qab uas nws noj tag nrho cov ntsiab lus nyob rau hauv ib tug instant, nqos nws feem ntau yuav luag tsis zom - tus stalker muaj xws li ib tug muaj zog xav ntawm kev tshaib kev nqhis.
  Peb mus tag nrho txoj kev mus rau lub Crater nws tus kheej.
  - Koj puas tau nyob ntawd? - ib tug ntawm cov stalkers sawv ze nug.
  Nws luag ntxhi.
  Tej zaum koj yuav tsis ntseeg kuv, Kuv tsis yuam koj ua dab tsi.
  -Thiab zoo li cas nyob ntawd? Kuv hnov bandos tau xaiv cov ntu ntawd. Nws yog ib qho yooj yim mus ntes yellowmouths - cov chaw lag ntseg. Nws ua rau tsis muaj kev nkag siab los nrhiav ib tus neeg uas ploj mus, yog li lawv txaj muag nyob rau hauv droves.
  Ob leeg stalkers ntsia ib leeg. Victor paub tias lawv paub qhov no ua ntej.
  -Muaj ntau yam khib nyiab nyob ntawd thiab tub sab yog qhov tsawg dua ntawm kev phem uas kuv tau ntsib nyob ntawd.
  Tom qab ua tiav cov seem ntawm nws cov khoom noj khoom haus me me, nws nqa nws lub hnab ev khoom ntawm nws lub xub pwg nyom, ua tsaug rau cov neeg ua liaj ua teb rau lub tuam txhab thiab mus rau cov tub lag luam. Muaj tsawg tus neeg nyob rau hauv pem teb thib ob, tab sis vim yog qhov chaw me me ntawm chav tsev thiab tsis muaj qhov rais thiab qhov cua zoo, nws nkig zoo li tus pseudo-loj loj uas nyuam qhuav raug tua thiab gutted ntawm no, uas nws tseem tam sim no stank txoj cai nyob rau hauv nws txhais taw. Lawv ua tiav Victor qhov tsis hnov tsw thiab luam yeeb smoldering ntawm lub rooj ntawm cov tub lag luam. Nws tsis haus luam yeeb ntau xyoo thiab, tsis zoo li nws cov npoj yaig uas haus luam yeeb, nws hnov txog kev haus luam yeeb nrog txhua qhov ua pa.
  Muaj ib txoj kab. Ntau tus tub rog los ntawm lub luag haujlwm, pom tau dhau los ntawm cov chaw no mus rau lawv lub hauv paus thiab nres los ntawm kev ntxiv cov mos txwv thiab cov khoom siv, mob siab rau tshuaj xyuas cov khoom uas tau muab tso rau ntawm lub rooj. riam phom. Cov mos txwv. Cov khoom siv thiab cov khaub ncaws. Tag nrho cov no yog nyob rau hauv ib qho teeb meem ntau dua los yog tsawg dua, uas qee zaum ua rau tsis muaj qhov xav tsis thoob ntau dua li cov burer nyob ib puag ncig, vim hais tias lub sanatorium complex thiab cov tsev nyob thiab cov tsev nyob ib sab ntawm nws nyob deb heev ntawm lub mainland, thiab nws tau tig tawm mus. nyuaj heev kom tau qhov no. Tab sis Vitold yog tus huckster rau qhov ntawd, vim tias nws paub yuav ua li cas thiaj nrhiav tau cov khoom lag luam, thiab yog tias cov nyiaj zoo tau txuas nrog qhov no, ces ib tus tsis tuaj yeem txhawj xeeb txog qhov tshwm sim - txhua yam yuav xa tuaj raws sijhawm thiab sijhawm. Thiab tam sim no, thaum ib pab neeg ntawm cov nuj nqis, thaum kawg tau ua ib qho kev yuav khoom thiab sau Vitold lub hnab nyiaj nrog cov ntawv nyiaj, tawm mus, luag nyav ua rau nws lub ntsej muag.
  - Ib hnub tsis siv rau qhov tsis muaj txiaj ntsig thaum tus neeg siv khoom txaus siab, thiab kuv tau txais txiaj ntsig.
  - Kuv zoo siab tias txhua yam zoo nrog koj, - Victor hais tias, nce mus rau lub txee.
  - Zoo, monsieur, koj tau yws txog dab tsi? Koj tsis tau nyob ib pliag. Kuv xav tau ib teev tias koj tag nrho cov tuag, yog li hais lus, thaj chaw coj koj thiab tig koj mus rau hauv ib qho ntawm cov freaks ntawm lub qhov cub.
  Tab sis kuv nyob ntawm no thiab kuv lub hlwb zoo.
  - Thiab nws txaus siab rau kuv, nws txhais tau tias koj muaj cov khoom zoo.
  Victor nyob ntsiag to. Hais ncaj ncaj, nws tsis muaj dab tsi los muab Vitold thiab nws tsis xav lees nws. Los ntawm kev tawm tsam kawg, tus stalker tuaj tawm khoob thiab tsis muaj zog, NW nyuam qhuav ncav cuag lub sanatorium. Txawm li cas los xij, nws tau muaj ib yam dab tsi, ib yam dab tsi tseem ceeb uas tsis tuaj yeem kov lossis pom qhov muag, ib yam dab tsi uas txawm tias Borov npau suav tau txais.
  - Kuv muaj ntaub ntawv, Witold. Kuv paub qhov twg tus chimera loj heev mus. Kuv tuaj yeem qhia.
  Tus tub lag luam saib tsis txaus ntseeg ntawm nws cov neeg siv khoom, tom qab ntawd saib lwm tus neeg taug kev tom qab nws, uas tau tos lawv lub sijhawm, tom qab ntawd nws tig mus rau tom ntej me ntsis, dai nws lub cev hla lub tsev kawm ntawv lub rooj uas ua haujlwm li Vitold lub rooj.
  - Koj zoo dua tsis hais txog tus tsiaj rusty no. Lub sijhawm kawg nws tua kaum ob tus neeg ntawm RUES. Txij thaum ntawd los, tsis muaj leej twg tau pom nws, thiab nws yuav zoo dua yog tias nws poob ncaj nraim rau hauv ntuj txiag teb tsaus dua li ntshai kuv cov neeg siv nrog nws lub xub ntiag.
  Tseeb tiag, ntau tus neeg hu nws rusty vim yog xim ntawm cov ntaub plaub mos mos, uas zoo li rusty barbed hlau qhov txhab ntawm tib daim tawv nqaij tawv. Ntau tshaj li tag nrho lwm tus neeg ntawm hom no, nws gorged nws tus kheej ntawm stalkers rau qee qhov tsis txaus ntseeg, uas yog vim li cas cov pab pawg hauv zos txawm raug tshem tawm kev tawm tsam kom sib sau thiab tua nws. Tab sis tom qab kev tawm tsam ntawm RUES, tus tsiaj ntawd ploj mus yam tsis muaj ib txoj hauv kev thiab txij li ntawd los tsis muaj leej twg pom nws.
  -Yog li koj tsis npaj them rau nws?
  Witold rov qab mus rau nws txoj haujlwm dhau los, tig rov qab rau hauv nws lub rooj zaum, crunching hauv qab qhov hnyav ntawm nws tus tswv. Snapping nws tus ntiv tes thiab rub nws lub hauv pliaj dav, nws pom nrog tag nrho nws cov tsos li cas kev ntshaw thiab kev xav tau tawm tsam hauv nws.
  "Damn," nws hais, slamming nws xibtes ntawm lub rooj. - Kuv tsis tau stumped los ntawm cov tswv yim zoo li no tau ntev.
  -Yog li lo lus nug yog tus nqi?
  "Tsis tsuas yog," nws nres ib pliag. - Yuav ua li cas yog koj dag? Yuav ua li cas yog tias koj tau nyiaj thiab tsis hais dab tsi tsim nyog. Ces nrhiav cua hauv teb. Thaj chaw loj heev, dab ntxwg nyoog paub qhov twg nws yuav coj koj mus.
  - Kuv puas tau dag koj?
  Tsis yog, tab sis muaj thawj zaug rau txhua yam.
  "Hauv txoj cai, kuv nkag siab koj cov lus ceeb toom," Victor hais, pov nws lub hnab ev ntawv hla nws lub xub pwg nyom.
  - Kuv zoo siab heev uas peb pom kev sib nkag siab. Zoo dua mus rau Borov. Nws nyob ntawd tam sim no. Tus txiv neej laus yog perspicacious, nws tam sim ntawd distinguishes ib tug dag, yog hais tias koj yuav convince nws, kuv yuav pab tau koj nrog ib yam dab tsi nyob rau hauv koj yos hav zoov, tab sis txwv tsis pub - thov txim. Ntawm no, txhua tus neeg thib ob ntawm no tau pom dab, lossis sib txuas lus nrog Vajtswv, lossis pom cov mutants coj txawv txawv hauv hav zoov ntawm lub hli. Thiab txhua tus xav tau nyiaj, riam phom thiab khoom siv.
  Victor sab laug, tseem hnov cov tub lag luam cov lus yws qub. Nws nres ntawm lub qhov rooj - ib tug neeg qhib ob peb lub qhov rais hauv qab, qhov twg ib khub sniper nyob ze rau hmo ntuj rau kev nyab xeeb vim li cas, thiab huab cua ntshiab, thawb los ntawm cua, pib nkag mus rau hauv lub sanatorium.
  Victor ua pa tob tob. Nws yog qhov qab ntxiag rau nws ua pa, yog tias tsis zoo huv si, tab sis huab cua ntshiab, uas diluted cov suab thaj sib xyaw ntawm stench uas dai tag nrho lub sijhawm no nyob rau hauv pem teb thib ob. Ib kauj ruam dhau los, nws ua pa ntau zaus, zoo li cov huab cua no muaj nws lub neej tag nrho thiab nws tsis tuaj yeem ua rau nws lub cev saturate nrog nws ua ntej ntsib qhov inevitable.
  Nws khob qhov rooj ntawm txoj kev qub qub: peb lub sij hawm luv luv, nco ntsoov txog nws tus yawg koob reticence, xav txog yuav luag txhua yam. Cov lus teb niaj hnub rau lub khob tsis ua raws li, tab sis vim li cas Victor xav tias nws tuaj yeem nkag mus tau, tom qab ntawd nws me ntsis qhib lub qhov rooj ntoo hnyav thiab nqis mus rau hauv qhov chaw ua haujlwm zoo.
  Borov zaum ntawm lub rooj loj, saib ib yam dab tsi ntawm lub vijtsam saib. Tus neeg uas nkag mus tsis txaus siab rau nws tag nrho, tsuas yog ib zaug nws ntsia kom saib xyuas cov qhua, tom qab ntawd nws rov poob rau hauv cov kab ntawm cov ntawv sau cia.
  Victor taug kev los ze rau ntawm lub rooj, zaum ntawm lub rooj zaum ze thiab tos. Nws tshwm sim rau tus txiv neej laus thaum nws tsis quav ntsej txog qhov tshwm sim nyob ib puag ncig nws, tom qab ntawd nws rov qab los rau peb lub ntiaj teb zoo li tsis muaj dab tsi tshwm sim. Thiab tam sim no Victor yuav tsum tau tos kaum tsib feeb ua ntej Borov ntsia ntawm nws lub computer thiab thaum kawg tig nws mloog mus rau tus stalker.
  "Hais," yawg suab thundered hauv lub suab bass thaj tsam.
  - Kuv muaj cov ntaub ntawv hais txog chimera, ib qho uas tshwj xeeb ruffled peb cov hlab ntsha rau lub hlis dhau los. Kuv pom nws nyob ntawm ciam teb ntawm cheeb tsam Brest hauv cheeb tsam Zhadin. Cov neeg hauv zos hais tias tus tsiaj dangles ntxiv: Stolin, Rechitsa, Ravens. Tib neeg ploj mus ntau dua. Zoo li nws tab tom nyob hauv nws qhov chaw tua tsiaj tshiab.
  Borov tsis hais dab tsi. Tsis tau sawv ntawm nws lub rooj zaum, nws tig mus rau daim ntawv qhia dai ntawm phab ntsa thiab ntsia ntawm qhov chaw uas Victor tab tom tham txog.
  - Tau deb.
  - Kuv ntsib nws ntawm txoj kev mus rau lub qhov tsua. Nws pw nyob rau hauv lub lowland, nyob rau hauv lub reeds, tos tawm thaum nruab nrab cua sov. Feem ntau, kuv muaj hmoo, yog tias kuv tau txais los ntawm nws me ntsis tom qab, thaum nws yuav txias dua, leej twg paub yuav ua li cas nws tag nrho.
  Tus yawg laus nyob twj ywm. Nws zoo li hnyav tag nrho cov txiaj ntsig thiab qhov tsis zoo, zoo li Vitold, raug tsim txom los ntawm kev tsis ntseeg txog cov ntaub ntawv, nws tsis maj nrawm los txiav txim siab, uas tseem ceeb tau sim Victor lub siab ntev. Nws tab tom yuav tig mus thiab taug kev deb, nto qaub ncaug rau txhua txoj cai, nrhiav neeg thiab nws tus kheej daws cov neeg sab nrauv thiab dhau mus rau tus neeg yos hav zoov legendary, thaum dheev tus txiv neej laus los ua neej. Nws rov qab los ntawm lub teb chaws ntawm kev xav, uas nws tau nyob txhua lub sijhawm no. Nws tig mus fim tus stalker thiab hais tib yam laconically.
  - Koj xav li cas?
  -Kuv xav tau riam phom zoo. Kuv nyuam qhuav rov los ntawm kev tua hnub no thiab kuv liab qab zoo li ib tug falcon. Kuv tsis muaj nyiaj los yuav txhua yam kuv xav tau, tab sis yog tias koj pab kuv nrog qhov kev lag luam no, thiab kuv tswj hwm tus tsiaj, tom qab ntawd cov stalkers yuav flock ntawm no hauv droves thiab yuav muaj ntau swag.
  Yawg nyob twj ywm ib pliag.
  - Thiab yog tsis yog?
  Ntawm no Victor tsis pom dab tsi hais. Qhov tseeb, tag nrho Rusty yos hav zoov yog kev npau taws thiab tua tus kheej. Nws tua cov neeg ua tub rog hnyav ntawm RUES, uas nws yuav tsum ua tib yam nrog ib pab pawg me me ntawm cov stalkers, thiab txawm nyob hauv nws thaj chaw.
  -Kuv mam li sim ua kom nws ua haujlwm.
  Thaum kawg nyem tawm Victor. Tab sis Borov sawv nws av. Tus yawg rov hais dua nws cov lus nug.
  - Yuav ua li cas yog tias koj ua tsis tau nws?
  Tom qab Victor tso cov lus nug tsis teb, yawg tau tig mus rau hauv lub computer thiab nyeem ntawv txuas ntxiv mus. Qhov no txhais tau hais tias kev sib tham dhau lawm. Tus txiv neej laus lees txais qhov kev txiav txim siab thiab tsis tuaj yeem tham txog riam phom.
  Nws tawm mus rau hauv txoj kev hauv tsev, qhov chaw uas nws tseem nkig zoo li cov khib nyiab, dhau los ntawm ob tus neeg taug kev uas tos lawv cov neeg tuaj saib ntawm Borovp, thiab tom qab ntawd mus rau hauv pem teb thawj zaug. Cov neeg nyob ntawd. Qee lub sij hawm, muaj ntau ntawm lawv uas nws tsis tuaj yeem ua ib kauj ruam thiaj li tsis txhob ntaus ib tus neeg nrog lub xub pwg nyom.
  Txawm li cas los xij, nws tswj kom nyem mus rau qhov tawm thiab tawm mus, qhov twg Victor tuaj yeem ua pa tob. Cov pa luam yeeb tsis tau nyem nws lub ntsws ntxiv lawm - ua pa tau yooj yim dua, thiab cov hws thiab cawv tseem nyob tom qab nws. Rusted tab sis tseem muaj zog qhov rooj slammed kaw tom qab nws thiab Zone qhib ua ntej nws ob lub qhov muag.
  Thaum nws thawj zaug tuaj txog ntawm no, muaj tsawg tus neeg nyob thiab txhua yam hauv koog tsev kawm ntawv zoo li lub suab ntsiag to, kev ntxhov siab tuag uas tshwm sim thaum muaj kab mob nuclear loj hlob ntawm lub qab ntug thiab qhov kev poob siab yoj koj mus rau ntuj txiag teb tsaus. Ib yam zoo sib xws tau tshwm sim ntawm no thiab. Txawm li cas los xij, muaj qee lub zog: tus Tswv lossis xwm txheej, raws li ib tus neeg xav tau, pib rov qab txiav txim siab thiab tsis ntev cov chaw no tau puv nrog cov tsiaj muaj sia, qee qhov hloov pauv mus rau hluav taws xob, thiab thaum qhov kev tawm tsam no pib ploj mus, nqa mus los ntawm kev tsis paub rog mus deb. sab qaum teb, pib tshwm thiab neeg. Cov mutants tuaj tom qab lawv. Tus neeg yos hav zoov thiab tus neeg raug tsim txom (nyob ntawm seb sab twg los saib) dheev pom lawv tus kheej nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm ib leeg, uas yuam txhua pab pawg kom nruj me ntsis piav qhia lawv cov khoom. Cov neeg nyob hauv lub tsev sary ntawm lub sanatria. Lub complex ntawm lub sij hawm ntawm lub USSR lig, nws yog damn zoo khaws cia txawm tias tom qab tag nrho cov cataclysms thiab kaum ob ntawm eruptions, ua ib tug muaj kev nyab xeeb haven rau pua pua ntawm wanderers thiab vagabonds uas tab tom nrhiav rau lawv kev zoo siab nyob rau hauv lub Zone. Ib cheeb tsam me me nyob ib ncig ntawm peb lub tsev kawm ntawv sanatorium kuj tau saib xyuas los ntawm tib neeg, tab sis txhua yam nyob tom qab nws yog roob moj sab qhua, nws tag nrho yog cov mutants. Muaj lwm txoj cai. Primitive, tsiaj, thaum lub instincts dormant nyob rau hauv lub stalkers sawv thiab lawv tig mus rau hauv tib predators, tsis nco qab txog lawv cov tib neeg lub neej.
  Thiab tam sim no, saib ua ntej ntawm nws, mus rau qhov deb deb, qhov chaw seem ntawm lub teb chaws Ottoman ib zaug tau poob rau hauv cov tuab tuab ntawm cov reeds, qhov chaw ntau-storey tsev tau hloov mus ua hotbeds ntawm mutants thiab creatures tsis paub txog science, Victor xav tias nws lub cev tag nrho. braced, thiab nws txhais tes cia li mus txog rau riam phom.
  Lub ntiaj teb no tau hloov lawm tiag. Tsis yog sai npaum li nws zoo li ntau, tab sis dramatically, tsis hloov ntau npaum li cas toj roob hauv pes ntawm tag nrho cov cheeb tsam raws li tus ntsuj plig ntawm cov neeg uas txiav txim siab mus devote lawv lub neej rau lub Zone. Nws absorbed tib neeg, muaj lub siab ntau npaum li tsis muaj dope ua tau. Muaj cov txuj ci tseem ceeb tshwm sim hauv qhov chaw no, tau tsav los ntawm kev npau suav ntawm kev nplua nuj lossis tsuas paub txog lub neej sib txawv, tib neeg tau nchuav rau hauv cov chaw no hauv todpas, tsis hais txog kev phom sij.
  Victor taug kev raws txoj kev ntev, ncab tawm zoo li boa constrictor nyob rau hauv ib lub thicket, nruab nrab ntawm ib zaug nyob rau hauv high-sawv vaj tse. Lawv tuag. Ib lub sij hawm ntev dhau los, cov neeg tau tawm hauv lawv lub tsev, tawm hauv cov av cib loj heev los ua lawv lub neej nyob hauv lub ntiaj teb tshiab.
  Hlau clanged underfoot - tram lem nyuam qhuav khiav hauv qhov chaw no. Muaj tseeb tiag, tam sim no lawv tau xeb thiab zoo li cov leeg o, ntev tsis muaj ntshav, tab sis tsis muaj tsawg txaus ntshai rau qhov ntawd.
  Tsis muaj dab tsi.
  Victor mam li nco dheev pom ib co txawv hneev taw. Lawv zoo li luav, tab sis loj heev. Cas cov claws no tsov thiab ntse heev. Txawm tias cov hlau ntawm txoj kev tsheb ciav hlau raug khawb.
  Victor frowned. Nws tsis txaus los dawm ib tug mutant luav. Cov tsiaj no, qhov loj ntawm tus tsov ntxhuav zoo, tuaj yeem nqos tshuaj lom nyob deb. Thiab nws tsis yooj yim los nres
  txawm ib lub mos txwv tawg. Nws yog tseeb hais tias kev sib ntsib nrog ib tug luav thiab ib tug lom tsov tib lub sij hawm tsis zoo. Nws yeej yog dab.
  Victor tig mus rau hauv ib txoj kev thiab involuntarily crouched. Nws tsis tau nrhiav qhov tsis tsim nyog taug txuj kev nyuaj.
  Nws rub tawm ib rab phom los ntawm nws txoj siv. kuv mloog. Cov tsiaj nyaum loj zoo li no tsis tuaj yeem nkag mus tsis tau pom. Dheev, tus stalker pom ib pob txha ntawm nws sab. Nws yog li ntawd...
  Zoo heev mangled thiab gnawed. Thiab ntawm cov pob txha dai fragments ntawm daim ntawv, thiab pom tseeb tias lawv tau raug tua thiab gnawed tsis ntev los no - cov ntshav ntws tsis muaj sij hawm los khov.
  Victor foom tsis zoo:
  - Nov yog tub ceev xwm Nyij Pooj!
  Thiab froze ... Nws mloog dua. Txhua yam zoo li nyob ntsiag to. Tab sis intuition hais tias nws yuav yog qhov zoo tshaj plaws rov qab mus rau lub tuam txhab ntawm lwm cov stalkers, los yog xaiv ib lub tsev
  txhim khu kev qha. Victor tsiv crouching... Thiab nyob rau hauv luv luv dashes.
  Thiab tom qab ntawd lub suab nrov nrov tau hnov dua, thiab khawb ntawm ib tus neeg lub paws muaj zog. Victor nrawm, nws maj mus rau ntawm lub qhov rooj. Nyob rau tib lub sijhawm, cov nplaim taws tawm tom qab nws.
  Thiab hluav taws tsoo lub tsho qias neeg. Victor ntsia rov qab. Ib tug dab raws nws. Qhov loj ntawm ib tug nyuj yog sib tov ntawm ib tug luav nrog pob ntseg thiab ib tug tsov ntxhuav nrog haib paws.
  Thiab tseem tus tsiaj nyaum no blazed nrog hluav taws.
  Victor tau hnov tias mutant luav tuaj yeem nqhis tshuaj lom, tab sis nws tsis xav tias lub peev xwm no txuas mus rau qhov hluav taws kub.
  Tus txiv neej yuav luag tuag ntawm kev ntshai. Thiab tus tsiaj nyaum sai txo qhov kev ncua deb. Tam sim no nws twb dhau Victor thiab ntaus tus stalker nrog nws paw. Qhov kev cuam tshuam ua rau tus txiv neej tawm ntawm nws ko taw.
  Lub cev nqaij daim tawv tau nqis los ntawm Victor los ntawm saum toj thiab tsoo nws. Ces ib tug carnivorous lub qhov ncauj clicked.
  Lwm lub sijhawm thiab nws dhau lawm. Lub sijhawm ntawd, ib lub teeb ci ntsa iab, thiab qee qhov tsis paub lub zog cuam tshuam tus luav mutant mus. Nws zoo li nws tau raug xob laim.
  Tus dab tau sim ntswj dua, tab sis rov ntaus kom tuag. Thiab lub loj loj carcass charred, subsided.
  Victor tau poob siab heev. Nws yeej tsis xav txog qhov no. Thiab yog li ntawd muaj xws li ib tug haib riam phom nyob rau hauv lub cheeb tsam uas nws yuav tua nrog rays.
  Nyob rau tib lub sijhawm, kev ntshai tuav tus txiv neej. Thiab mam li nco dheev nws tus kheej yuav raug tua. Leej twg xav tau nws - lwm tus stalker ntau heev ...
  Ib nrab ntawm Belarus twb tau them los ntawm thaj tsam tsis zoo, thiab cov neeg taug kev los ntawm thoob plaws lub ntiaj teb tuaj ntawm no hauv kev nrhiav cov khoom qub. Thiab ib tug neeg tab tom nrhiav dab tsi
  tuaj yeem nyiag tau. Koj tseem tuaj yeem nrhiav tau ntau yam khoom muaj nqis hauv tsev. Thiab cov mafia kuj muaj nws tus kheej nyiam nyob rau hauv cheeb tsam.
  Victor sim nkag mus. Thiab ces, mam li nco dheev, ib daim duab tshwm nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws. Victor dheev nws ob lub qhov muag. Nws zoo nkaus li delirious.
  Pem hauv ntej yog ib tug ntxhais zoo nkauj heev. Nws tau hnav ib daim ntawv-fitting jumpsuit uas tsis zais nws lub cev nrog lub taub hau qhib, thiab koj tuaj yeem pom tias nws kub npaum li cas,
  lush plaub hau. Thiab lub ntsej muag yog siab tawv thiab tib lub sijhawm zoo nkauj.
  Victor sim sawv, raws li tus ntxhais dheev coj thiab tuav nws lub qhov ntswg nrog nws cov ntiv taw liab qab. Yeej muaj tej yam mus rau lub ru tsev.
  Ib tug ntxhais zoo nkauj zoo nkauj taug kev ncig ntawm thaj chaw tsis muaj taw. Thiab yog li ntawd kuv tuav nws.
  Victor hnov mob heev. Nws lub qhov ntswg tau pinched zoo li pincers. Thiab tus ntxhais zoo nkauj no muaj cov ntiv tes zoo li no. Thiab ces nws hnov ib yam dab tsi lob
  nws thiab hauv qab ntawm tus ncej.
  Victor hnov lub suab ntawm lwm tus ntxhais, nws zoo siab heev, thiab tib lub sijhawm ua phem:
  - Zoo, Gerda puas tau ntes tus menyuam yaus?
  Tus ntxhais plaub hau daj teb nrog luag:
  Koj pom Charlotte li cas? Tus txiv neej me thiab tsis zoo nraug heev!
  Victor tsis meej pem. Qhov tseeb, nws yog dab tsi: 3-hnub stubble, tsis ntxuav lub sij hawm ntev, hws, tsw. Yog, thiab nws tsis ci nrog kev zoo nkauj, thiab nws twb muaj peb caug xyoo lawm.
  Victor feem ntau yog ib tug txiv neej li ntawd...Qhov zoo tib yam. Qhov siab yog qhov nruab nrab, tsis muaj dab tsi tshwj xeeb hauv txaj. Ob peb cov hniav twb ploj lawm thiab tsis muaj dab tsi ntxiv.
  Tus neeg yooj yim tshaj plaws, tsis yog qee tus neeg Hollywood. Thiab ntawm no yog cov ntxhais. Ib tug ntxhais thib ob tau tshwm sim ua ntej nws. Nws kub hnyiab liab. Thiab kuj nyob rau hauv nruj
  overalls uas tsis zais daim duab. Ntxiv mus, nws tau pom tseeb tias cov ntxhais yog cov leeg nqaij thiab muaj abs nrog cov vuas. Ob leeg zoo nkauj heev, nrog lub ntsej muag siab tawv,
  thiab siab. Yam tsawg kawg lawv yog ' meter ' yim caum tsib thiab nws yog taw liab qab. nyob rau hauv siab heels, cov ntxhais yuav siab txhua.
  Lub taub hau liab tau riam phom nrog rab phom zoo nkauj, thiab ntawm nws txoj siv dai dab ntxwg nyoog paub dab tsi ntxiv. Yog, thiab ib tug blonde nrog ib tug tag nrho arsenal.
  Victor xav tias nws yog qhov txawv txav uas cov ntxhais tsis muaj taw. Tom qab tag nrho, muaj ntau yam kab mob nyob rau hauv cheeb tsam, thiab cov av nws tus kheej yog lom, thiab tag nrho ntawm ntau yam kab mob lom pwm, fungi, nettles, thiab
  ntau hom kab.
  Qhov tseeb, cov ntxhais no txaus ntshai heev nrog lawv cov leeg liab qab, uas, oddly txaus, liab qab thiab huv si, av thiab plua plav tsis lo rau hauv lawv.
  Feem ntau, cov ntxhais no txawv txawv heev.
  Cov poj niam nyob hauv cheeb tsam muaj tsawg dua cov txiv neej. Thiab nws yog ib qho yooj yim kom tau infertility nyob rau hauv nws, thiab yug me nyuam mutant. Txawm hais tias muaj tsawg adventurers - poj niam bandits,
  thiab poj niam deev hluas. Txawm hais tias, ntawm chav kawm, cov poj niam degraded kiag li mus rau niam ntiav, ntau yam uas txaus ntshai thiab qaug dej qaug cawv. Feem ntau, cawv yog nrov hauv cheeb tsam.
  Nws ntseeg tias nws neutralizes tsawg kawg yog ib feem ntawm hluav taws xob thiab ntau yam tshuaj lom. Tab sis los ntawm kev qaug dej qaug cawv, cov poj niam loj hlob sai sai thiab poob lawv qhov muag pom. Qhov no yog kev tu siab.
  Thiab cov ntxhais no, yog li hluas, tshiab, tanned thiab noj qab nyob zoo - tsuas yog noj mov rau lub qhov muag.
  Victor yws yws, tuav Gerda txhais taw liab qab nrog nws txhais tes, uas txuas ntxiv tuav nws lub qhov ntswg:
  - Cia nws mus vim nws mob!
  Tus ntxhais luag, hais tias:
  - Yog, nws mob ... Tab sis dab tsi koj hais patsuk. kuv cawm koj!
  Victor teb nrog ib tug sigh:
  - Kuv tuaj yeem them koj, tab sis kuv yuav luag tsis muaj dab tsi!
  Gerda luag ntxhi thiab hais tias:
  - Thiab yuav ua li cas coj los ntawm tus neeg pluag zoo li koj!
  Liab Charlotte hais tias:
  - Tej zaum nws yuav yaim peb?
  Gerda snorted contemptuously:
  - Nws stinks!
  Thiab ncaws Victor tawm mus. Tus txiv neej rub nws nraub qaum... Cov ntxhais luag hauv ib leeg. Lawv tau ntxim hlub heev uas Victor involuntarily tau aroused.
  Charlotte, lub sijhawm no, mus txog lub cev ntawm tus luav mutant thiab npuaj nws cov plaub, sau tseg:
  - Noble neeg! Tab sis tsuas yog nws tus Tsov tus tw muaj nuj nqis!
  Gerda nodned thiab nug Victor:
  - Yog tias koj tsis xav kom peb txiav koj lub taub hau, qhia peb qhov twg lub pob zeb hmoov!
  Victor hais tsis meej pem:
  - Yog, kuv ... Kuv puas yuav zoo li ntawd yog tias kuv muaj lub pob zeb muaj hmoo!
  Charlotte txiav tawm lub bushy tail ntawm luav tsov ntxhuav. Nws muab tso rau hauv nws lub hnab thiab qw nrov nrov:
  - Nws dag! Tus yawg laus hais rau nws tias lub pob zeb nyob qhov twg! Peb puas yuav txiav nws lub taub hau?
  Victor hais tsis meej pem:
  Ua cas nws yuav hais li ntawd? Kuv yog leej twg rau nws? Ntxiv mus, koj tus kheej yuav paub los ntawm nws ...
  Gerda hais tias:
  - Nws yuav tsis ua haujlwm... Tab sis kuv xav tias nws tsis yooj yim li nws zoo li. Tej zaum peb yuav coj nws mus rau hauv qab daus thiab tsim txom nws raws li txoj cai!
  Charlotte nodded hauv kev pom zoo.
  - Yeej yuav tsum tau ua! Coj nws mus rau hauv qab daus thiab sim nyob ntawd!
  Gerda xav hais ib yam dab tsi, thaum nws hnov swearing thiab qias neeg qias neeg.
  Cov ntxhais tig. Ib tug kaum ob qias neeg thiab tattered txiv neej tshwm nyob rau ntawm txoj kev. Lawv tau tsiv mus rau cov ntxhais. Thiab nyob rau tib lub sij hawm lawv foom phem, thiab heev qias neeg.
  Charlotte luag ntxhi.
  - Qhov no yog ib tug laib ntawm lub nrig ... Yuav ua li cas puv kritins lub ntiaj teb no!
  Thiab nws rub tawm ib rab phom.
  Gerda nodded hauv kev pom zoo.
  - Cia peb tua lawv! Hauv cheeb tsam muaj av ntau heev!
  Thiab ob tug ntxhais coj thiab tsa muag muag. Victor tshee hnyo nrog kev ntshai. Npau taws heev li nyob rau hauv lub qhov muag ntawm cov ntxhais txawv txawv. Kuv xav tias lawv yog leej twg?
  Thiab lawv muaj lub zog zoo li cas! Dab tsi lawv tsuas ua tsis tau.
  Los ntawm rab yaj phom ntawm Charlotte thiab Gerda, beams ya tawm. Lawv ntaus cov txiv neej uas tau tsiv mus nyob rau hauv lawv cov kev taw qhia, kom meej meej xav rape cov beauties.
  Thiab tom qab ntawd lub ntuj raug txim kub thiab ... Ntau tus neeg raug txiav ib zaug los ntawm cov kab hluav taws xob. Lawv ntog nrog ib tug quaj. Lwm tus tau tsa lawv cov phom tshuab thiab cov phom phom sawn-tawm.
  Ob tug ntxhais: lub taub hau liab thiab daj ntseg dov. Thiab ib zaug lawv yuav coj thiab cog. Cov no yog kab tuag. Thiab ntawm no lawv poob dua, hauv
  qhov loj ntawm tus txiv neej. Mob siab heev...
  Gerda tua rov qab thiab squeaked:
  - Fa dollas!
  Charlotte sau tseg:
  - Ceev ceev peb nrog lawv!
  Kaum ob tug txiv neej los ntawm pawg neeg kulak raug tua. Lawv raug ntaus nrog tej riam phom txawv txawv. Ob leeg tseem writhing thiab twitch.
  Gerda qw:
  - Dub raven nyob rau hauv lub ntsej muag ntawm kev tuag,
  Tus neeg raug tsim txom tos txog ib tag hmo...
  Charlotte tau lees tias:
  - Yuav muaj kev tsis txawj tuag rau cov tub rog,
  Yog koj ntaus boldly nyob rau hauv lub qhov muag!
  . QHOV #2
  Cov ntxhais ua haujlwm ransacked lub cev. Lawv tau tshem tag nrho cov nyiaj los ntawm lawv lub hnab ris thiab txoj siv sia, nqa ob peb lub pob zeb me me-cov khoom qub.
  Tom ntej no, khaws cov riam phom. Thiab ces Victor tsis ntseeg nws ob lub qhov muag. Tag nrho cov riam, rab yaj phom, rab phom tshuab, phom phom phom, tau nkag mus rau hauv hnab tes.
  warriors thiab literally ploj muaj ...
  Victor nug hauv surprise:
  - Koj ua li cas?
  Gerda luag ntxhi thiab teb tias:
  Koj tsis nkag siab txiv neej!
  Charlotte logically hais tias:
  Zoo, nws ntev dhau los piav! Cia li sawv thiab ua raws peb! Koj tseem tuaj yeem ua ke yog tias koj tsis xav txiav tawm
  taub hau!
  Gerda luag ntxhi thiab hais tias:
  - Yog, thiab tam sim ntawd!
  Thiab tuav Victor los ntawm scruff ntawm lub caj dab. Yooj yim rub nws tawm hauv av, thiab nqa nws.
  Tus txiv neej hovered thiab thrashed helplessly nyob rau hauv cov huab cua. Charlotte khaws Victor rab phom nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab muab pov rau nws.
  Nws cia li tuav riam phom.
  Lub taub hau liab nodded pom zoo.
  - Tsis yog qhov phem tshwm sim!
  Victor teb nrog ib tug sigh:
  - Txwv tsis pub tsis muaj sia nyob!
  Gerda muab tso rau ntawm nws txhais taw thiab nodded.
  - Tuaj nrog peb! Thiab tsis txhob koj twv khiav tawm. Peb txav ceev tshaj tus txiv neej ceev tshaj plaws hauv ntiaj teb.
  Thiab nws thawb Victor nrog rab phom tshuab.
  Nws khoov thiab taug kev nrog cov ntxhais. Nws zoo li tus dev raug ntaus.
  Tus ntxhais nplawm nws txhais taw, tawm hauv liab qab, zoo nkauj hneev taw hauv cov hmoov av. Ntxiv mus, Charlotte dipped nws ko taw hauv ntshav.
  Zoo li ob leeg nyiag tsis muaj leej twg yuav ntshai. Thiab lawv tau ntxim hlub heev - tsuas yog defiantly.
  Victor nug cov ntxhais:
  - Koj yog leej twg?
  Tus tub rog plaub hau liab teb nrog luag nyav:
  - Koj xav li cas?
  Tus txiv neej muab nws txhais tes.
  - Kuv tsis paub! Tab sis koj tshwj xeeb heev!
  Gerda nodded, baring nws cov hniav.
  - Peb yog cov uas tua tau koj ... Tab sis qhov twg peb muaj peev xwm muab nqi zog. nws twb nyob ntawm koj!
  Viktor chuckled skepically.
  - Kuv yuav ua li cas thiaj muaj txiaj ntsig rau cov poj niam txias zoo li koj?
  Hauv kev teb, Gerda tsa nws txhais ceg thiab rov tuav Victor lub qhov ntswg nrog nws cov ntiv tes liab qab thiab nyem ntau dua. Thiab nws hais tias:
  Peb tsis yog nej cov poj niam! Cov poj niam muag cov noob hauv khw!
  Charlotte nodded.
  - Yog lawm! Tab sis koj paub ntau! Piv txwv li, xws li ib tug artifact li lub pob zeb ntawm rejuvenation!
  Victor shuddered thiab sau tseg:
  - Qhov no yog ib lub pob zeb tsawg heev. Thiab nws muaj kev phiv. Koj tuaj yeem dhau los ua ib tug me nyuam tub yog tias koj tuav nws hauv koj txhais tes ntev.
  Ntxiv mus, sab nraum cheeb tsam, cov neeg uas tau txais xws li cov hluas tsuas yog tuag. Thiab nyob rau hauv cheeb tsam, tig mus rau hauv cov me nyuam, cov neeg laus kuj poob
  lub zog thiab kev txawj ntse, thiab feem ntau yog cov neeg laus nco.
  Gerda nodded hauv kev pom zoo.
  - Yog, peb tau hnov tias lub pob zeb ntawm cov tub ntxhais hluas muaj sab thiab tsis zoo nkauj heev. Txawm li cas los xij, thaum ua ke nrog lub pob zeb muaj hmoo,
  thiab nrog rau qee yam khoom qub, nws tuaj yeem ua rau tus neeg sab nraud ntawm qhov chaw tsis txawj tuag thiab mus ib txhis hluas superman. Yog li ntawd ...
  Charlotte tau paub tseeb tias:
  -Yog koj xav nyob, pab peb!
  Victor shivered thiab nug:
  - Koj yog leej twg?
  Gerda hais nrog luag ntxhi:
  - Kev paub ntxiv yuav ua rau koj lub neej luv!
  Charlotte tau lees tias:
  Peb tsuas muaj ntau qhov laj thawj los tua koj!
  Victor nres...Lawv dhau lub pob tawb fetid. Ib txhia bum, pom cov ntxhais, rushed mus rau lawv thiab pib thov:
  - Muab tus me nyuam ntsuag ... ua khob cij!
  Charlotte khaws ib daim iav nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab muab pov rau nws. Ib tug bum uas dhia dhau ze tau txais ib lub ntsiab lus ntawm lub qhov muag. Thiab ib daim iav
  pierced lub qia thiab nkag mus rau hauv lub hlwb. Cov neeg siab phem tau ploj mus.
  Viktor xiab.
  - Lovno! ntse heev!
  Gerda sau tseg:
  - Peb ua tsis tau li ntawd!
  Charlotte nug.
  - Yog, Kuv tau ntub cov microbe!
  Victor hais tias:
  - Qhov no kuj yog ib tug txiv neej thiab tua yog phem heev!
  Charlotte luag thiab hais tias:
  - Los yog tej zaum vice versa. Dua li ntawm no kom zaub hauv lwm lub ntiaj teb nws yuav zoo dua rau cov tsis muaj tsev nyob!
  Gerda hais nrog luag ntxhi:
  - Yog lawm! Yog vim li cas yuav tsum tau ib tug scumbag nyob ... Rau tib neeg, qhov no yog ib tug me me poob!
  Liab ntxiv:
  - Thiab tej zaum profit!
  Victor tsis hais dab tsi, xav tias nws tsis yog ib qho piv txwv tseem ceeb rau tib neeg, thiab kev zoo nkauj tuaj yeem ua tiav nws. Thiab lawv taug kev thiab lawv ko taw liab qab, puag ncig,
  liab heels flash.
  Victor xav tias yog vim li cas lawv thiaj tsis ntshai mus taug kev. Tom qab tag nrho, muaj ntau ntau yam kab mob thiab tawg thiab lwm yam filth.
  Tus txiv neej tsis kam lees thiab nug tias:
  - Thiab yog vim li cas koj ... tsis muaj khau!
  Gerda luag ntxhi thiab teb tias:
  - Nws yooj yim dua los ua neej nyob tsis tau thiab ...
  Charlotte ntxiv:
  - Koj tus kheej tau pom qhov ntse npaum li cas kuv ntsia tus bum no!
  Viktor nodded.
  - yog li muaj ntau yam tswv yim. Tab sis ua cas koj ob txhais taw tsis qias neeg?
  Gerda hais hnyav:
  Tsis muaj dab tsi shortens lub neej zoo li tus nplaig ntev. Yog li koj zoo dua kaw!
  Charlotte teb nrog lub suab hnyav:
  - Vim peb ob txhais ceg tsis pom av...
  Yog li ntawd, lawv tau mus rau lub tsev uas tso tseg. Nyob ntawd, ib yam nkaus, yog ib lub tuam txhab ntawm peb tus neeg haus cawv. Cov ntxhais tsis nkim rays rau lawv. Charlotte dhia thiab ya davhlau
  nws rub los ntawm scruffs ntawm nplawm uas tau poob nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab nws ntaus lawv li cas. Lub tshuab muaj zog, thiab cov pob txha taub hau tawg. Ntshav nchuav tawm.
  Gerda txav qhov thib peb yam nrog nws liab qab, puag ncig pob taws mus rau lub puab tsaig. nws lub puab tsaig poob. Thiab nws ntog tuag thiab poob ntsiag to.
  Tam sim no cov ntxhais zoo li poj huab tais.
  Lub taub hau liab rub lub raj mis nrog nws txhais taw liab qab thiab muab pov rau ntawm phab ntsa, tsoo nws. Tom qab ntawd nws cooed:
  - Kuv yog tus muaj zog tshaj hauv ntiaj teb!
  Tus pojniam plaub hau daj tau muab cov khoom noj txom ncauj tawm ntawm lub qhov rais thiab squeaked:
  - Cov neeg tsis muaj tsev nyob hauv chav dej!
  Thiab cov ntxhais luag nrov nrov. Thiab cov tub rog tam sim no tsuas yog cov ntxhais - super.
  Victor rov qab mus rau qhov tawm. Tab sis Gerda rov ntes nws los ntawm lub qhov ntswg ntev ntev thiab rub:
  - Ua siab ntev, tshis! Peb yuav nug koj tam sim no!
  Viktor yws tias:
  - Kuv tsis paub dab tsi!
  Charlotte's emerald ob lub qhov muag flashed.
  - Ces koj yuav tuag!
  Tus txiv neej tshee hnyo... Tus ntxhais nkauj xwb los txog ntawm nws lub xub pwg nyom. Nws clenched nws ntiv tes thiab quaj:
  - Hais qhov koj hais txog cov khoom qub Borov7
  Victor mumbled:
  - Tsis muaj dab tsi tshwj xeeb! Nws tseem nyob tom qab lawv...
  Gerda nodded.
  - koj tuaj yeem nug nws. Thiab koj peb ...
  Charlotte tau hais tias:
  Tej zaum peb yuav tsis tua nws xwb. Muaj ib lub tswv yim.
  Tus pojniam plaub hau daj nodded.
  Peb yeej ib txwm tua ib tug kab laum. Thiab peb muaj ntau lub tswv yim!
  Tus tub rog plaub hau liab hais tias:
  - Cia peb sim ib lub pob zeb uas deflects mos txwv ntawm nws ces. THIAB...
  Gerda teb tias:
  - Peb twb sim, tab sis nws tsis ua hauj lwm tiv thaiv lub rays. Puas muaj lwm yam tswv yim?
  Charlotte hais nrog luag nyav:
  - Peb puas tuaj yeem qhia nws txog peb qhov kev siv dag zog?
  Tus pojniam plaub hau daj teb tias:
  - Tsis txhob muab hlaws dai rau ntawm tus npua tom ntej. Tsis txhob muab qhov tseeb rau dev!
  Charlotte teb rau qhov no:
  "Tej zaum nws yuav nco ntsoov qee yam!" Nws tsis muaj txiaj ntsig los nug. Thiab peb xav tau lub pob zeb muaj hmoo. Tom qab ntawd nws tuaj yeem tig tawm super ua ke nrog lwm lub pob zeb.
  Gerda nodded hauv kev pom zoo.
  "Tom qab ntawd kuv mam li qhia rau nws!" Cia nws zaum thiab mloog.
  Thiab tus pojniam plaub hau daj pib ua ib zaj dab neeg;
  Ib qho anomaly nkag los ntawm qhov tsis pom qhov twg ncig cov ntxhais los ntawm txhua sab. Lub pob zeb pulsed thiab tuav nrog zaus ntawm ob txhais tes. Txawm tias huab cua nyob ib puag ncig zoo li khov thiab tuag. Nyob rau tib lub sijhawm, cov ntxhais xav tias muaj hluav taws xob ntau ntxiv.
  Nws pierced huab cua, ua rau fusion ntawm nitrogen thiab oxygen nuclei. Los ntawm qhov uas txhua yam tau saturated nrog ib tug txawv txawv freshness uas tormented lub qhov ntswg.
  - Peb yuav tsum tau tawm ntawm no! Gerda hais tias.
  Charlotte pom zoo:
  - Cia peb noj hyperfits thiab sim ua txhaum!
  Cov ntxhais tam sim ntawd txhaj lawv tus kheej nrog cov kua uas txo cov hluav taws xob. Nws zoo li ntau txhiab tus muv radioactive tau stinging koj cov tawv nqaij.
  Gerda squeaked:
  - Cia peb mus tom ntej!
  Charlotte pom zoo.
  - Yog! Kuv tsis xav hla no superanomaly dua. Dheev nws muaj ib tug zoo li ib tug predatory instinct thiab yuav nyob ib puag ncig peb.
  Lub blond terminator sau tseg:
  - Raws li txoj cai, cov teb no tsis tas mus li thiab peb yuav pom qhov tawg.
  Tus vixen liab hais tias:
  - Qhov tseem ceeb tshaj plaws yog txhawm rau txheeb xyuas cov ciam teb kom raug.
  Cov tom kawg tsis yooj yim ua. Qee tus sim, xyaum cov kws sau ntawv uas tsis muaj kev txawj ntse, tsuas yog pov bolts thiab txiv ntoo.
  Nws tsis txhim khu kev qha, hlau tuaj yeem ya los ntawm yam tsis tau qeeb thiab poob, tab sis nws yuav tawg cov organic teeb meem.
  Ntawm no koj xav tau ib txoj hauv kev yooj yim dua, koj nchuav hmoov av los ntawm cov hmoov txhuas zoo tib yam, pov nws, thiab ua raws li qhov sib txawv me ntsis ntawm lub teeb ntawm lub teeb.
  Qhov twg lub rays ncaj yog qhov sib txawv ntawm cov anomalous teb. Kev tshawb fawb pov thawj los ntawm cov kws tshawb fawb.
  Feem ntau, vim li cas thaj tsam Chernobyl zoo tib yam dheev dhau los ua ntxhab heev - ua txhaum txoj cai ntawm xwm.
  Cov kws tshawb fawb tsis tau muab cov lus teb meej rau qhov no. Thiab kev tsis sib haum xeeb thiab kev hais tawm tau sau los ntawm ntau pua qhov ntim. Nws yog qhov zoo uas cov ntxhais tuaj yeem nyeem nrog lub khoos phis tawj nrawm, txwv tsis pub lawv yuav tig daj hla cov ntawv.
  Rau cov kws sau ntawv keeb kwm kev tshawb fawb, thaj chaw kuj tau dhau los ua tsiaj nyuj, tab sis lawv tseem sau me ntsis monotonously: ntxiab, farters, artifacts, mutants, bandits!
  Ib tug neeg tua ib tug! Tab sis kev hlub dawb huv thiab poj niam tsis hnov tsw! Tab sis tsov rog yog poj niam!
  Cov ntxhais maj mam ua lawv txoj kev, ncav cuag los ntawm cov huab cua vibrating. Ces lawv mam li muab cua sov rau ntawm lub ntsej muag, zoo li ib tug neeg tau teem caij cua sov.
  Cov kws tshawb fawb hluas muaj ib qho tshwj xeeb me me, thiab cov hlau lead lossis hlau hauv thaj tsam yog ib qho kev nto qaub ncaug mus nrhiav.
  Ib txheej nyias ntawm hmoov av flickers nyob rau hauv lub tsom teeb ntawm lub teeb nyem. Rau thawj kaum metres qhov tsis txaus ntseeg tau ruaj khov.
  Tom qab ntawd, raws li cov ntxhais nce siab, qee qhov tawg tau pib tshwm hauv thaj teb. Cov kws tshawb fawb tau kaw qhov muag ntawm qhov warp.
  - Muaj! Charlotte pom.
  - Koj tuaj yeem mus.
  - Cia peb sim! Gerda txhawb nqa nws.
  Cov ntxhais tiptoed raws kab. Ua ntej yog ib qho piv txwv ntawm quagmire, thiab kuv yuav tsum tau ceeb toom ntxiv ib kauj ruam kom tsis txhob tau nqus hauv.
  Mam li nco dheev huab cua sighed, thiab cov neeg soj ntsuam tau doused nrog kwj ntawm av nkos.
  - Nws zoo li xav tias peb nkag mus. Gerda pom.
  Charlotte nug.
  - Tej zaum! Hais lus ntsiag to.
  Cov ntxhais txuas ntxiv mus. Mam li nco dheev, cov hlau pulverized swirled nyob rau hauv lub cua daj cua dub. Ces nws gasped heev, nws tsuas yog ua tsaug rau gymnastic dexterity uas cov ntxhais tsis poob.
  Lub truss grille sawv ntawm nws sab yog torn sib nrug, thiab cov fragments tau folded rau hauv ib tug zoo nkauj lace. Tab sis txoj kev ua ntej tau dhau los ua qhov dav me ntsis.
  Cov nyom yog withered, lub ntiaj teb zoo li tom qab ib tug seismic cataclysm. Ua ntej ntawm txoj kev, txoj kev tau dheev thaiv los ntawm ib lub laj kab.
  Nce toj, nws tsis tau, los ntawm saum toj no anomalous cheeb tsam ua pa tuag.
  Charlotte hais nrog luag nyav:
  - Nws tsis muaj kev xav tig rov qab. Peb tau mus deb dhau lawm thiab tsis paub tias peb puas yuav pom lwm qhov sib txawv. Kuv xav kom tshuab nrog ib tug grenade.
  - Vim li cas, yog tias koj tuaj yeem tsoo nrog lub tshuab Ross-karate. Gerda hais tias.
  Charlotte frowned.
  - Koj paub tseeb tias lub laj kab yog tuab heev.
  Lub blond terminator sau tseg:
  - Muaj cov ntsiab lus tshwj xeeb lub zog hauv cov pob zeb uas tso cai rau kev tawg ntawm tag nrho cov qauv. Yog, thiab kev cob qhia ob txhais ceg yuav tsis mob.
  Tus tub rog plaub hau liab tau sau tseg hnyav:
  - Ces kuv nrog koj.
  Txhawm rau kom tsis txhob ua rau cov khau ua kom puas, cov ntxhais tau tshem lawv cov khau, thiab nrog lawv ob txhais taw zoo nkauj, zoo li cov duab puab ntawm cov tswv qub, lawv pib ntaus rau hauv pob zeb.
  Qhov txawv, lawv cov tanned, ob txhais taw liab qab tau kawm zoo heev uas nws zoo li lawv raug ntaus los ntawm steel crowbars.
  Txij li thaum yau, cov ntxhais tau txais kev cob qhia kev sib ntaus sib tua, thiab rau lawv nees nkaum tsib centimeters ntawm pob zeb.
  Lub phab ntsa tau npog nrog cov kab nrib pleb, tom qab ob peb feeb nws tau tawg.
  Txawm hais tias ob txhais ceg hummed me ntsis los ntawm concussions, ntshav throbbed los ntawm lawv, cov kws tshawb fawb tau txaus siab.
  Charlotte qw tias:
  - Peb tau nrog koj!
  Gerda tau lees tias:
  - Tib lub sijhawm thiab sov so! -
  Nws tau dhau los ua kev lom zem rau cov hluas nkauj zoo nkauj, tsuas yog lawv lub ntsej muag khaus los ntawm Dushman hwj txwv thiab camouflage.
  Txoj kev txuas ntxiv tau yooj yim dua, cov ntxhais twb tau kawm paub qhov txawv ntawm thaj tsam ntawm qhov tsis sib xws tsuas yog los ntawm qhov pom ntawm lub teeb.
  Txhua yam koj tau ua yog qhib lub teeb nyem thiab koj tuaj yeem pom txhua yam. Muaj tseeb tiag, kuv yuav tsum tau taug kev li ib nrab mais, khoov dua, pheej hmoo hla txoj kab txaus ntshai: txoj kev nqaim dua.
  - Koj puas tau haus Gerd? Charlotte nug.
  Tus pojniam plaub hau daj teb tias:
  - Tsis yog! Muaj tseeb tiag, lawv txhaj kuv haus cawv los xyuas lub cev cov tshuaj tiv thaiv cawv.
  Lub taub hau liab squinted.
  - Thiab ua li cas?
  Gerda teb ncaj ncees:
  - Lub taub hau mob, cov hnyuv tig tawm. Lawv muab cov tshuaj me me me me rau qhov loj ntawm millet. Lawv nce lub cev tiv thaiv dej cawv.
  Txawm hais tias qaug cawv yog kev txhaum, koj ua tsis tau yam tsis muaj kev txawj ntse.
  Charlotte luag ntxhi.
  - Lwm qhov kev txhaum! Yog li ntawd, tom qab tag nrho, cov pov thawj haus! Thiab feem ntau, yog tias peb nkag mus rau hauv qhov tsis txaus ntseeg, peb yuav ntsib kev hangover, tsuas yog ib txhiab zaus zuj zus.
  Lub ntsis ntawm rab phom AKM yuam kev nkag mus rau qhov tsis xws luag thiab khoov me ntsis. Kuv yuav tsum ncaj nws tawm. Los nag los ntawm saum toj no, nrog loj tee, sov heev.
  Nyob rau hauv lub anomaly, lawv tsuas hissed thiab evaporated. Ib qho chaw seem tau muab tso rau yav dhau los: overturned, mangled tsheb, tsheb laij teb, cov khoom siv ua liaj ua teb hnyav, cov thoob khib nyiab.
  Sab nraum lub tsev khaws khoom, tsis quav ntsej txog qhov tuag rov qab los, zaum ib tug tsiaj reptile, ib tug liab siv lead ua vaub kib nrog lub taub hau shark. Nws devoured hlau tsis muaj teeb meem, thiab nws paws yog ib yam dab tsi ntawm claw ntawm ib tug crab, claws ntawm ib tug tsov.
  - Rifulik! Charlotte ntxhi.
  Gerda tau lees tias:
  - Tsis yog-protein lub neej daim ntawv sib xyaw ntawm quartz thiab lithium.
  Tus tub rog plaub hau liab tau yws tias:
  - Tawm tsam nws, peb cov riam phom tej zaum tsis muaj zog.
  Tus pojniam plaub hau daj.
  - Kuv tsis paub! Cov neeg tua tsiaj ntawd, raws li txoj cai, tsis muaj sia nyob. Muaj tseeb tiag, vim li cas nws thiaj li xav tau peb cov nqaij protein, nws muaj feem ntau yuav noj mov ntawm rab phom tshuab.
  Charlotte ceeb toom:
  - Tsis txhob ceev lub zog, nws yuav provoke rifulika.
  Cov ntxhais tseem ua tau zoo, tab sis txav nrawm dua thiab nrawm dua. Muaj tseeb tiag, tsis ntev lawv ntog rau ntawm cov hlau barbed. Nws yuav tsum raug txiav.
  Cov ntxhais tiv nrog qhov no zoo kawg nkaus, kev tshaj lij tsis txhob creaking.
  Tom qab ob peb kauj ruam, Charlotte ntxhi rau Gerda lub pob ntseg: - Saib, kuv tus hlub, ntawm no yog peb thawj khoom plig.
  Nws taw tes rau ib lub pob zeb xim txiv qaub.
  Tus pojniam plaub hau daj teb tias:
  - Tsis muaj dab tsi tshwj xeeb, qhov no yog cov khoom qub tshaj plaws "kulesh". Ntau tshaj ib txhiab daus las, koj pab tsis tau nws.
  Redhead nodded.
  Tej zaum txawm tsawg dua, tab sis qhov ntawd tsis yog qhov phem.
  Cov kev tsis txaus ntseeg nyob ib puag ncig cov ntxhais pib los ua lub neej, nws tau rho tawm qee qhov tshwj xeeb squeaky suab, tearing lub pob ntseg.
  Nws dhau qhov kev xav ntawm tib neeg pob ntseg, tab sis cov ntxhais hnov nws.
  - Dab ntxwg nyoog txhawj xeeb! Charlotte pom.
  Gerda tau lees tias:
  -Txawm hais tias nyob ntawm ntug dej hiav txwv, tsis txhob tham txog qhov tsis huv.
  Tus tub rog plaub hau liab squeaked:
  - Los ntawm!
  Lub suab nrov thiab cua sov tau nce ntxiv, cov dej nag tau evaporated ua ntej mus txog hauv av, cov nyom pib hloov xim, thiab luminescence tshwm sim ntawm ciam teb.
  Feem ntau, lub spectacle yog ob qho tib si zoo nkauj thiab txaus ntshai. Cov ntxhais ntsia rov qab rau ntawm reefulik, nws twb nyob deb heev, tab sis nws zoo li nws tau noj, "grunt" tsis ncav cuag lawv rhiab pob ntseg.
  Cov kws tshawb nrhiav calmed vim tias qhov no haze yuav tsum kawg.
  Gerda logically hais tias:
  "Koj tsis tuaj yeem nqa lub zog loj ntawm no!" Peb yuav rhuav tshem tib neeg thiab khoom siv, saib.
  Tseeb tiag, lub nyoob hoom qav taub MI-8 tau tshwm sim saum ntuj, pom thaj tsam, nws pib nce, tab sis nws lig dhau lawm. Blurry tentacles darted ntawm nws thiab qhwv ib ncig ntawm lub tsheb.
  "Pinwheel" choked thiab pib poob. Lub kiv cua nres tig, tab sis lub tshuab nkim maj mam, zoo li yog dej. Raws li txoj kev, nws hloov mus ua ib hom accordion.
  Cov ntxhais, txawm li cas los xij, tsis tau qhuas qhov kev pom no ntau npaum li lawv tau sim tawm ntawm qhov chaw txaus ntshai. Cov cua kub ua rau lawv lub ntsej muag, tsa cov nyom nyom, plua plav, pebbles nyob rau hauv lub cua daj cua dub.
  Lub qhov muag ntawm cov ntxhais, ib txwm sapphire hauv Gerda, tab sis pleev xim rau hauv xim av, thiab emerald hauv Charlotte, yog kua muag. Tom qab ntawd ib qho kev tso tawm dhau los hauv av, hluav taws xob poob.
  Cov ntxhais gasped. Peb khiav me ntsis. Tom qab ntawd nws dhau los ua phem, cov av dheev ua zoo li butter thiab cov khau khiab khiab.
  Ces ib tug tuag swayed los saum toj no, cheeb tsam crushed cov ntxhais mus rau hauv av.
  Charlotte hais tias "Zoo li peb nyob rau hauv ib tug me nyuam loj," Charlotte hais.
  Lub blond squeaked:
  - Hloov siab lees txim ua ntej nws yuav lig dhau lawm!
  Redhead tsa:
  - Tsis yog, Gerda, Kuv tsis xav tuag ntawm sab ntsuj plig qhev. Tsis tas li ntawd, dab tsi ua rau koj xav tias kev tuag tos peb.
  Cov pojniam plaub hau daj pom zoo.
  - Kuv vam tias tsis muaj! Ntxim tuag li hluas. Kuv tsis muaj sij hawm los ua dab tsi rau Niam Mab Liab.
  Charlotte snorted contemptuously.
  - Nws tseem tsis tau tua nws! Kuv muaj nyob rau hauv kuv tus account, muaj tsawg kawg yog ib tug sniper.
  Gerda xav tsis thoob:
  - Thiab koj tsis tau koom nrog hauv kev ua tub rog.
  Lub taub hau liab tau paub tseeb tias:
  - Tsis yog! Kuv, zoo li koj, raug saib xyuas rau qhov tseem ceeb dua. Tsuas muaj ob peb lub teb chaws xwb.
  Tus pojniam plaub hau daj nodded.
  - Yog li kuv xav tau ib tug yug me nyuam los ntawm nws.
  Tus tub rog plaub hau liab giggled:
  - Kuv tsis paub meej! Tej zaum yuav ua tsis tau rau peb cev xeeb tub los ntawm ib tug neeg yooj yim.
  Thaum kawg cov nyoob hoom qav taub nqis los rau lawv, ob lub reefuliks khiav mus txog rau lawv. Lawv, pom cov hlau tshiab, tau mus rau lawv cov zaub mov predatory.
  - Yuav ua li cas lub zog txaus ntshai koj yuav tsum tau rhuav tshem cov hlau muaj zog. Gerda pom.
  - Lawv muaj qhov sib txawv ntawm cov metabolism nrog ultra-radioactive inclusions. Charlotte hais tias.
  Tus pojniam plaub hau daj:
  - Txawm li cas los xij, zoo li lawv tsis tau txeeb peb cov riam phom. Ntau lab nyiaj tsis kam muab pov tseg.
  Cov ntxhais tau soj ntsuam lub raum nrog rab riam, ob peb zaug ntawm rab riam daig, tab sis nws lub taub tau tawg. Tom qab ntawd, muab lub pob yas pov tseg, lawv pom tias ntxiv cov av ua ib txwm muaj.
  - Nws yog qhov zoo uas peb muaj ib qho yooj yim camouflage ntawm peb ob txhais ceg, nws tsis yog ib qho nyuaj rau txiav. Charlotte hais tias.
  Gerda coj nws thiab squeaked:
  - Kuv yuav tsum dhia dej tiag tiag li ntses, tab sis dhia.
  Redhead nquag pom:
  - Peb tau qhia kom dhia los ntawm txhua txoj haujlwm, peb tuaj yeem ua tau.
  Tus pojniam plaub hau daj tau sau tseg tias:
  - Hauv kev ua tsov ua rog, kev npaj zoo zoo li huab cua rau lub ntsws, qhov sib xyaw tsis zoo ntawm cov pa roj ua rau tuag taus!
  Cov ntxhais txiav lawv cov khau, hesitated me ntsis thiab dhia sharply. Gerda yuav luag daig dua, khawb nws txhais ceg.
  Tam sim no txoj kev tau dhau los ua dav dua thiab cov ntxhais tuaj yeem tawm ntawm nws. Cov kws tshawb nrhiav tau maj mam txav mus, kom txog thaum kawg, qhov tsis txaus ntseeg nres swaying.
  Charlotte hais nrog kev zoo siab:
  - Nyob tus muam! Thiab kuv xav tias txhua tus neeg raug ntsia hlau.
  Gerda tau sau tseg tias:
  - Tam sim no peb yuav tsum nrhiav cov khau looj plab hlaub, txwv tsis pub peb ob txhais ceg zoo nkauj heev rau bearded Mujahideen.
  Redhead pom zoo nrog qhov no:
  - Peb mam li teeb tsa ib qho kev tawm tsam thiab tsoo ib tus neeg.
  Tus pojniam plaub hau daj ua rau nws lub pob tw.
  - Yog tias peb pom nws!
  Cov ntxhais, txawm tias lub load, txiav txim siab mus rau ib tug khiav, tsis tshwj xeeb yog nyob rau hauv ib tug maj, kom tsis txhob muaj suab nrov. Lawv lub siab xav hnov txog kev tua ntawm sab xis.
  - Qhov ntawd yog ib yam dab tsi! Zoo li yos hav zoov los yog disassembly. Charlotte pom.
  Cov ntxhais coj ib kauj ruam, hla lub roob, los ntawm qhov pom, ib txoj kev, qhib. Ib lub suab nrov ntawm Jaguar tau hnov dhau nws.
  Lub tsheb muaj zog yim lub rooj no tau dhia tawm tom qab tig hla hav zoov. Nyob rau hauv nws zaum ib lub kaum ob hom nyob rau hauv ib tug tawv tsho thiab armor.
  Lub ntsej muag tsis ncaj ncees thiab shaved taub hau ntxeev siab rau cov tub sab, qee tus ntawm lawv muaj tattoos ntawm lawv txhais tes. Thiab qhov loj tshaj plaws muaj tattoo rau ntawm nws lub ntsej muag. Nws zoo li tus neeg phem phau ntawv comic.
  - Thaum ib tug neeg dag muab nws tus kheej ib tug formidable tsos, qhov no yog ib tug tseeb cim ntawm sab ntsuj plig qaug zog. Charlotte pom.
  - Tej zaum, tus hma hauv yaj cov khaub ncaws yog qhov txaus ntshai heev, thiab tsis yog yaj hauv daim tawv nqaij ntawm hma! Gerda txuas ntxiv mus.
  Cov tub sab tau ua tub rog nrog PKU - kev txhim kho Kalashnikov tshuab rab phom. Nws cov mos txwv 14.7 hli tuaj yeem tho rau cov ntxhais tag nrho.
  Txawm li cas los xij, raws li lub tsho ib txwm muaj, cov ntxhais muaj lub teeb, tab sis muaj zog heev armor ua los ntawm hydrohydrogen titanium, peb zaug muaj zog tshaj li ntuj titanium thiab ob thiab ib nrab sij hawm sib zog.
  Muaj tseeb, xws li saw xa ntawv nqi raws li tag nrho T-90 tank. Tab sis ntaus lawv nrog cov mos txwv loj, txawm tias cov pob txha muaj zog ntawm cov ntxhais tsis tuaj yeem tiv taus.
  Tab sis "Kalashnikov" lossis "Abakan" tsis txaus ntshai los ntawm qhov deb. Tus thawj coj, raws li ib txwm, foom phem.
  - Ces tus cuckoo hais rau peb tias ob tug farters tau nkag. Koj yuav tsum zom lawv.
  Wild howl teb:
  - Nws tsis yog nyob rau hauv tus thawj coj bastard, tab sis muaj ib lub ntsiab lus. Tsuas yog ib yam dab tsi tuaj txog thiab tsis tau tuav lub swag.
  Kuj tseem muaj ib tug qw sib xyaw nrog kev qias neeg:
  - Cov no yog Arabs, uas txhais tau tias lawv tej zaum muaj "ntsuab" thiab dope.
  Charlotte txiav txim siab tua AKM. Lub ntsiab tsis zoo ntawm lub tshuab yog qhov sib kis loj ntawm cov mos txwv, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau qhov deb. Muaj tseeb, yog tias koj tsis siv caliber 7.62, tab sis 5.45, ces qhov tseeb nce.
  Lub taub hau siab phem ntawm cov tub sab tau qhib. Charlotte qhib hluav taws, thiab Maria, zoo li ib txwm, pib thov Vajtswv. Plaub tus tub sab raug tua tam sim ntawd. Ib tug ntawm lawv qw:
  -... xav!
  Bandits yog tus cwj pwm los ntawm qhov kev xav teb. Nws tsis paub meej tias lawv raug tua los ntawm qhov twg, nws yog qhov zoo dua los ua kom qeeb thiab pw, tab sis tus thawj coj, tsis muaj hesitation, tuav lub foob pob FU-12, nrog rau kev sib kis mus txog li ob puas meters, tab sis nrog uranium suav nrog. cov phiaj thiab cov khoom tawg muaj zog dua.
  Thiab qhov twg nws khawb nws tawm, vim hais tias cov no tsuas yog nyob rau hauv kev pab cuam nrog Russia tshwj xeeb rog. Gerda raug rho tawm haujlwm, nws cov mos txwv tau tsoo qhov chaw ntawm lub grenade.
  Nws tawg txaus ntshai, FU-12 tsis yog F-1. Cov tub sab tau riddled, thiab Jaguar, tau poob tswj, maj mam txo nws ceev. Tus neeg tsav tsheb slammed ntawm tus brakes hauv kev tuag throes.
  Lub hwj chim hom-beast nres. Cov ntxhais ntawm txhua qhov nrawm tau khiav mus rau nws. Muaj kaum ib lub cev tuag ua ke nrog tus tsav tsheb. Nkawd ntsia txaus ntshai heev.
  Charlotte pib tshawb xyuas lub hnab. Nws feem ntau nyiam cov khoom qub. Nws ua tib zoo tshuaj xyuas lawv. Ntxiv rau qhov "kulesh" cov khoom qub tshaj plaws uas muaj peev xwm ci hauv qhov tsaus ntuj thiab rov ua lub roj teeb me me.
  Ntxiv mus, lub pob zeb no poob nws cov khoom tsuas yog ib xyoos tom qab tawm hauv cheeb tsam. Ntawm lwm yam khoom muaj nqis muaj ib khub "Cutters" muaj peev xwm txiav los ntawm cov hlau alloyed.
  Lawv yuav tsum tau npog nrog ntaub plaub, txwv tsis pub cov hlau ntawm lub tsheb yuav hlawv. Muaj ib lub pob zeb liab "Hlub" ntawm no, uas ua rau cov txiv neej muaj zog, thiab tseem ceeb heev nyob rau hauv cheeb tsam "Shield", uas neutralizes cov teebmeem ntawm hluav taws xob zoo tib yam.
  - Puas yog cov tub rog sau tag nrho cov no? Gerda nug nws tus kheej.
  Charlotte teb tias:
  - Tsis yog, feem ntau lawv coj nws los ntawm cov neeg nyob deb.
  Tus pojniam plaub hau daj nug naively:
  - Thiab lawv ua dab tsi nrog lawv?
  Redhead qw:
  - Tua! Dab tsi ntxiv! Thiab nws yog qhov zoo yog tias ua ntej nws tsis yog tsis muaj kev tsim txom. Qee tus neeg ua liaj ua teb muaj qhov chaw nkaum tos tus nqi swag nce.
  Tsis tas li ntawd, tom qab tag nrho, cov kws tshawb fawb tsis zaum idly los ntawm. Lawv tab tom nrhiav txoj hauv kev los txhim kho cov khoom ntawm artifacts thiab tshwj xeeb tshaj yog txuas lawv lub neej txee sab nraum cheeb tsam.
  - Kuv paub nws! Gerda lub qhov muag puv nrog kua muag. "Tab sis ib yam dab tsi tshwm sim rau kuv. Kuv tus kheej dhau los ua neeg tua neeg, xya tus neeg tuag los ntawm kuv qhov kev txhaj tshuaj.
  Kuv yuav tsis zam txim rau kuv tus kheej rau qhov no. Nws zoo li txoj hlua tawg hauv kuv tus plig.
  Charlotte luag ntxhi.
  - Zoo, ua cas koj ruam li no.
  Lub blond squeaked:
  - Koom Txoos tawm tsam kev nruj kev tsiv.
  Txhua tus paub redhead retorted:
  - Puas yog? Kev tua neeg phem tsis yog kev txhaum. Cov lus txhais los ntawm Henplais ntawm nqe lus txib thib rau Koj yuav tsum tsis txhob tua: nws suab: tsis txhob ua phem tua neeg!
  Qhov ntawd yog, nws tsis yog qhov zoo los tua cov neeg zoo xwb, thiab kev phem yuav tsum raug rau txim.
  Gerda tsis txaus siab hais tias:
  Tiamsis Yexus tus kheej tsis ua raws li qhov no.
  Charlotte teb tias:
  - Yog tsis muaj! Vajtswv incarnate tsis yog pacifist. Nyob rau hauv Phau Qub, Tswv Yexus tau muab piv rau Vajntxwv Davi, thiab nws yog ib tug tub rog loj.
  Yexus nws tus kheej hais tias - Kuv tsis tau coj kev thaj yeeb rau lub ntiaj teb, tab sis yog ib rab ntaj. Qhov chaw phem yog cov ntshav ntawm lechers. Yog lawm, dhau li ntawd, ua ntej nws lub cev incarnation, ua lub ntsej muag ntawm Yehauvas, Yexus tau hla txoj kev tuag, kom tshem tawm tag nrho cov Amalikhan, hlawv lub nroog Xaudoos thiab lub moos Kamolas.
  Qhov ntawd yog, kev ncaj ncees yuav tsum tau rau txim rau kev phem. Leej twg yog cov tub sab hauv zos? Thugs los ntawm scumbags, fugitives los ntawm qhov chaw raug kaw, maniacs uas nyob rau hauv lub ntiaj teb no xav daim ntawv teev, tsuas yog cov neeg phem uas peb ntes.
  Qhov ntawd yog, nws yog kev phem, thiab rau qhov zoo nws yuav tsum raug rhuav tshem. Lub hauv paus phem yog cov ntshav ntawm cov neeg qia dub, Yexus hais.
  Cov kua muag hauv Gerda lub qhov muag qhuav. Nws nug hauv surprise:
  - Koj paub vaj lug kub zoo li cas?
  Charlotte teb ncaj ncees:
  - Zoo, yuav ua li cas nyob hauv ib lub teb chaws Orthodox thiab tsis paub cov lus qhuab qhia. Tab sis kev paub yuav tsum tau siv kom zoo thiaj li tsis txhob stoop rau lub cavernous pacifism ntawm Yehauvas Cov Timkhawv.
  Tus pojniam plaub hau daj.
  - Kuv paub no sect! Lawv tsis lees paub Yexus ua Vajtswv. Txawm li cas los xij, tham txog kev ntseeg tsis txaus ntseeg rau kuv, tsis yog rau koj.
  Liab pom zoo.
  Cia peb kho lub tsheb ua ntej.
  Lub tsheb tau raug puas tsuaj me ntsis, muaj hlau daim hlau raws nws cov npoo, thiab lub tshuab rab phom, uas tsis muaj sij hawm tua hluav taws, tau ntim nrog daim kab xev tshiab.
  - Kuv ua ntej ntawm tag nrho cov tua lub tshuab rab phom. Charlotte khav theeb.
  - Logically! Tam sim no cia sim pib. - Nrhiav cov khau looj plab hlaub. Gerda tau txaj muag sim rau khau tom qab hnov ntxhiab neeg txhais taw.
  Nws tsuas yog saib tsis taus, nrog rau Charlotte. Cov ntxhais mus rau hauv kwj deg thiab yaug lawv cov khau. Lawv loj me ntsis, tab sis tom qab me ntsis xav tias lawv rub los ntawm ko taw.
  Tsis yooj yim heev, tab sis thaum ua kev thov Vajtswv, lawv cov ntxim nyiam yuav tsis nyiam ntau heev. Tam sim no cov ntxhais, tau tso cov neeg tuag mus rau hauv qhov kwj dej, tuaj yeem tsav lub log.
  Txawm li cas los xij, tua, nyiam cov xim ntawm lwm yam tsiaj: nas-luav. Nws yog kev hloov pauv tsis zoo, sib xyaw ntawm cov nas thiab hares. Yuav ua li cas cov tsiaj no tswj kom interbreed yog ib tug paub tsis meej, tab sis nws tau los ua ib tug phem heev sib tov nrog tshuaj lom cov hniav.
  Cov nas noog khiav tawm mus rau hauv txoj kev. Muaj tsawg kawg yog tsib caug ntawm lawv, cov loj loj ntawm tus dev. Lawv bared lawv cov hniav nyias li koob.
  Lawv feem ntau tawg, tab sis tom qab ob peb hnub tshiab tuaj. Lub cev nws tus kheej yog shabby, tsuas yog sab nraub qaum thiab lush, yuav luag zoo li hma liab. Sab nraum cheeb tsam, xws li pluab raug nqi.
  Tshwj xeeb yog cov poj niam. Tab sis cov tsiaj lawv tus kheej yog dexterous thiab tenacious, lawv tsis disdain carrion. Tsis tas li ntawd, lawv tau txais ib qho kev paub ceev ceev los ntawm nas.
  Piv txwv li, lub cev tuag tej zaum yuav tsis qab, tab sis muaj kev nyab xeeb, tab sis nyob rau thaj tsam ntawm cov neeg tuag ...
  - Zoo, yuav ua li cas nrog lawv! Gerda nug.
  Charlotte teb hais tias:
  - Cia peb tua thiab txiav cov tails! Yuav muaj tej yam muag.
  Tus pojniam plaub hau daj ::
  Vim li cas peb thiaj xav tau nyiaj. FSB muab nyiaj ntsuab rau peb, thiab peb caug txhiab nyiaj ntsuab tau pom nyob rau hauv lub hnab ris ntawm cov tub sab.
  Lub taub hau liab luag.
  - Yog! Kuv pom tias cov neeg phem thiab cov mafia nyiam dua duas mus rau euro, txawm tias qhov sib txawv ntawm qhov sib pauv.
  Sly duas tom qab bandits lub siab
  Cov uas xav rhuav tshem Russia!
  Lub txhab nyiaj yog vile, txiaj ntawm parasites
  Mercenary tau tua!
  
  Attracts ntshav rau nws tus kheej thiab abomination
  Tsis yog rau tsis muaj dab tsi xim ntsuab ntawm ob lub qhov muag ntawm teeb meem!
  Cia muaj kev siab zoo thiab kev ncaj ncees nyob hauv lub siab
  Cia ua kom koj npau suav ua tiag!
  . QHOV #3
  Nyeem los ntawm Charlotte.
  - Leej twg paj huam? - Nug Gerda
  - Kuv sau nws tus kheej! - Tus ntxhais plaub hau liab teb.
  Tus pojniam plaub hau daj.
  - tswv yim zoo. Thiab qhov tseem ceeb tshaj, nws yog qhov tseeb thiab qhov tseeb. Tab sis koj hais yog lawm, muag ntxiv swag yuav cia peb ua kom muaj txiaj ntsig zoo ntawm cov neeg muag khoom.
  Cov ntxhais coj tus nas-luav ntawm rab phom, thiab tua ib rab phom. Koj yuav tsum tua tsuas yog nyob rau hauv lub taub hau, txij li thaum lub cev yog rov qab tau yooj yim, txawm nplaum ntsuab ntshav yuav luag tsis ntws tawm.
  Kev txhaj tshuaj pierced lub pob txha taub hau ntawm kaum monsters. Lawv ntog, lwm tus pib khiav.
  - Wow, thiab lawv tam sim ntawd txaus siab rau peb lub zog sib ntaus sib tua.
  -Cov no tsis yog pseudo-dub uas nce pem hauv ntej. Txawm li cas los xij, lawv twb raug tua ntau heev, lawv kuj txiav lawv cov tails tsuas yog me ntsis phem dua li luav. Gerda pom.
  - Cov tails ntawm nas hma liab muaj nuj nqis tshaj plaws. Lawv them peb zaug ntau dua rau sables. - Burknual Charlotte.
  Tus pojniam plaub hau daj.
  - Lawv hais tias lawv cov plaub tuaj yeem hloov xim.
  Cov ntxhais tua kaum tus nas- luav ntxiv. Ces lawv txawm mus rau pem hauv ntej. Lush tails raug txiav tawm nrog kev ntseeg siab.
  - Ceev faj nrog koj cov hniav, hauv paus ntsiab lus muaj ib qho tshuaj tua kab mob rau lawv cov tshuaj lom, tab sis nws raug nqi ib txhiab yim puas las rau ib ampoule. Charlotte ceeb toom.
  Gerda sau tseg:
  - Kuv raug qhia tsis phem dua koj. Tsis tas li ntawd, yog tias cov hniav tawg thiab nyob twj ywm hauv lub cev, yuav muaj cov txheej txheem inflammatory loj.
  "Kev mob hnyav heev, txawm tias peb lub cev muaj zog thiab tsis yooj yim rau kis. - ntxiv cov xim daj.
  Cov ntxhais twb mus rau lub tsheb thaum cov pseudo-dub tshwm sim. Tsis muaj ntau, txog kaum tsib. Kuj pom tau tias nyiam tua.
  - Puas yog kev txaj muag pov tseg ib lub mos txwv rau lawv? Charlotte pom.
  Gerda tau lees tias:
  - Txawm tias tsis muaj tshuaj lom, lawv tom, thiab tuaj yeem kis tus kab mob vwm. Wb shug lawv nrog rab yaj phom kom tsis siv neeg cartridges tsis pauv tsis muaj dab tsi.
  -Tsuas yog kev yaum uas tsis nco qab yuav tau tawg, hauv pliaj! Charlotte pom zoo.
  Tus pojniam plaub hau daj.
  - Thiab koj muaj ntau heev thaum yau.
  Cov ntxhais raug rho tawm haujlwm los ntawm kev txhim kho TT-100. Qhov ntev, recoil thiab caliber yog me dua li cov tsoos TT, thiab lub zog tuag thiab tus nqi hluav taws kub yog siab dua vim qhov tshwj xeeb muzzle tsim.
  Thiab ib tug muab nees nkaum rounds ib chim. Tsis tua, tab sis lom zem. Tsis siv ib lub mos txwv ntxiv, cov ntxhais tsoo lub taub hau ntawm pseudo-dub.
  Muaj tseeb tiag, tom qab ntawd lwm pab pawg tau hnov txog.
  -Koj paub! Charlotte pom zoo. Cia peb tsis txhob nkim ammo rau lawv.
  Gerda tau lees tias:
  - Peb, hauv kuv lub tswv yim, muaj riam phom txaus. Yog lawm, thiab TT-100, koj tuaj yeem thawb yuav luag txhua daim cartridge.
  Charlotte tau hais tias:
  - Tag nrho tib yam, nws tsis nthuav rau peb. Cia peb pheej hmoo peb asses thiab ntsib lawv tsis muaj dab tsi tab sis riam.
  Cov plaub hau daj chirped, baring nws cov hniav:
  - Suab ntxias, tab sis peb puas muaj cai muaj kev pheej hmoo khoob.
  Redhead teb tias:
  - Thaum peb tau kawm hauv tsev kawm FSB, peb tsis raug hem tias yuav tuag lossis raug mob hnyav. Thiab ntawm no yog lub sijhawm zoo los sim koj tus kheej.
  Gerda luag ntxhi:
  - Los ntawm txoj kev, tom hauv lub nroog Yeiuxalees yog cov txheej txheem nyiam ntawm pseudo-dub. Txog qhov no txawm nyob rau hauv memoirs ntawm thawj stalkers, raws li lawv hu ua lawv tus kheej thaum xub thawj, nws yog piav.
  Charlotte nodded.
  - Farter suab zoo nkauj dua thiab tub sab! Tam sim no cia peb muab cov riam.
  Cov ntxhais sawv rov qab los, muaj tsawg kawg yog peb caug pseudo-dub. Kev sib ntaus yuav tsis yooj yim.
  Dheev, Charlotte pov nws rab ntaj ntawm tus dev ze tshaj plaws, ntaus nws hauv caj pas. Thiab ces nws raug tso tseg tsis muaj tub rog. Ib tug dhia ntawm cov dev, ib tug muaj zog tshuab rau tus aub lub taub hau.
  Tus tsiaj poob siab. Tom qab ntawd ib tug lunge, zoo li ib tug ntiv taw nyob rau hauv lub qhov muag, ib tug punch nyob rau hauv lub puab tsaig. Tus ntxhais ntaus zoo li ib tug rauj, nws cov hniav crumble zoo li qhuav peas.
  Gerda rushes tom qab nws, tus hluas nkauj smashing ob txhais ceg pov cov txiv neej. Dos ntog, dov. Lub tshuab nrog rab riam kov lub caj pas.
  - Ntawm lub tshuab muaj zog, koj xav tau khoom plig! Charlotte hais.
  - Leej twg tsis tuav, nws yuav ploj! Charlotte ntxiv.
  Cov ntxhais sib nrauj. Charlotte dhia siab, ua tus pinwheel, ya saum taub hau, tsoo peb tus dev hauv kev dhia. Nws txiav ib ncig ntawm caj dab, txiav nws lub taub hau.
  Gerda rov ua dua qhov kev tawm dag zog, tso plaub, thiab ua tiav nrog lub tshuab rau lub siab. Muaj tseeb, tus dev tau khawb nws me ntsis.
  Lub blond squeaked:
  - Ntxoov ntxoo.
  Liab kho:
  - Kuv yuav tsum hais bitch.
  - Nws tsis yog civilized hu txawm ib tug dev li ntawd.
  Charlotte qw:
  - Tab sis vwm.
  Cov dev yeej xav tom cov ntxhais ntawm lub nroog Yeiuxalees. Feem ntau farters thiab bandits muaj armored tsho thiab koj tsis tuaj yeem tom los ntawm lawv. Thiab lub ris yuav thinner.
  Gerda stabbed nws nyob rau hauv lub qhov muag, thiab Charlotte stabbed nws ntiv tes nrog ib txhais tes, thiab siv lub dagger nrog rau lwm tus.
  Lub blond squeaked:
  - Qhov ntawd yog nws, tam sim no yog dab tsi?
  Redhead sau tseg:
  - Peb muab riam rau ntawm lub taub hau, yog li tej zaum nws zoo dua rau hauv siab.
  Cov ntxhais rov hais dua cov maneuver, ruam pseudo-dub yog kiag li devoid ntawm cunning thiab self-preservation instinct. Lawv taug kev mus rau pem hauv ntej, rushed, lawv dhia tau kwv yees.
  Thiab txhua tus tau muab Charlotte me ntsis khawb nrog lawv cov claws.
  Liab hais tias:
  - Tsis yog, muaj qhov khoob hauv peb qhov kev npaj. Thiab mam li nco dheev nws yuav yog creatures nrog heev lom claws.
  Lub blond squeaked:
  - Cov nas zoo li cas?
  - Yog li yuav nws! Los ntawm txoj kev, lawv cov koob muaj zog dua hlau. Zoo siab heev creatures.
  - Feem ntau, ib yam dab tsi ntawm ntau yam sib txawv ntawm cov nas.
  Charlotte txiav lwm lub taub hau thaum nws taug kev, thiab tsoo tus dev rov qab. Gerda nyob rau hauv tsis muaj txoj kev inferior rau nws.
  Tus pojniam plaub hau daj hais nrog luag ntxhi:
  -Txhua yam vim tias hluav taws xob tsis tua nas, tab sis ua rau lawv muaj zog thiab siv tau ntau dua. Nws zoo li dystopia. Tej zaum kev tsov rog nuclear yuav ua rau muaj kev tshwm sim ntawm kev vam meej ntawm nas.
  - Koj puas xav tias cov nas yuav nkag mus rau hauv qhov chaw. - Yog tias lawv sib koom ua ke nrog primates, ces nws tsis suav nrog. - Lawv hais tias cov neeg zoo li no twb tshwm sim hauv cheeb tsam.
  Gerda tsoo tus dev lub caj dab nrog lub ntsej muag ntse. Charlotte ua tiav ntawm tus tsiaj kawg.
  - Peb yuav tsum dhia.
  Lub blond squeaked:
  - Qhov no tsis yog txhua tus geeks, muaj qhov phem dua.
  Liab hais tias:
  "Kuv paub, tab sis kev sib ntaus sib tua monsters tsis yog peb cheeb tsam ntawm kev txawj ntse.
  Cov ntxhais, tau tso peb lub kaum os, ua tib zoo txiav lawv cov tails. Tam sim no lawv muaj khoom muag. Tom qab ntawd qhov kev npaj txhij txog tau tshwm sim, ib qho ntawm cov neeg raug mob tuag tau pib sawv.
  Charlotte luag ntxhi.
  - Wow, saib, zoo li ib tug ntawm lawv tsis tiav!
  Gerda hais nrog luag:
  Los yog tej zaum nws tau tig mus rau hauv zombie.
  Redhead sau tseg:
  - Kuv tau hnov txog nws, tab sis kom dhau los ua zombie koj yuav tsum tuag los ntawm qhov tsis txaus ntseeg.
  Lub blond squeaked:
  - Los yog los ntawm txhais tes ntawm ib tug neeg txhaum heev.
  Charlotte squeaked:
  - Tsis txhob dag!
  Cov tub sab txawm sawv tsees khiav mus. Nws ceev tsis yog qis dua rau lub ntiaj teb sprint champion.
  Charlotte squeaked:
  -Auj, mus tom nws.
  Gerda hais nrog luag:
  - Tej zaum nws muaj peev xwm hla teb chaws zoo ntawm Jaguar.
  Redhead blurted tawm:
  - Cia peb saib!
  Tus txiv neej uas ciaj sawv rov los yeej khiav raws txoj kev. Yog li ntawd, nws muaj peev xwm taug qab nws los ntawm lub tsheb. Cov ntxhais khiav tawm, tsis tshwj xeeb nrawm.
  Lawv xav tsis thoob tias cov tub sab khiav mus qhov twg.
  Gerda sau tseg:
  - Nws yog ib qho kev ua si nthuav, tab sis kev tawm tsam yuav zoo li cas?
  Charlotte squeaked:
  - Thiab peb yuav pom nws, rau kev ncaj ncees kuv thov kom hnav lo ntsiab muag txuj ci tseem ceeb.
  Cov tsom iav tshwj xeeb yog lwm qhov zoo tshaj plaws ntawm kev tshawb fawb Lavxias. Lawv tso cai rau koj pom nyob rau hauv infrared thiab ultraviolet ntau yam, nyob rau hauv tag nrho tsaus ntuj thiab nyob rau hauv dej.
  Tsis tas li ntawd, lawv tau ua kom pom cov duab ntawm ob qho tib si thiab siv lo ntsiab muag raws li lub tshuab tsom.
  Muaj tseeb, qhov kev tsim kho tseem tsis zoo, koj tsis tuaj yeem siv nws ntev: nws hlawv.
  Cov ntxhais muab tso rau thiab yuav luag tam sim xav tsis thoob:
  - Nws khiav, thiab tsis tsuas yog tsis kub, tab sis txias. Qhov sib txawv ntawm nws thiab ib puag ncig yog tsis ntau tshaj tsib degrees. Gerda hais tias.
  Charlotte nug.
  Yog, nws yog zombie! Tej zaum ib co artifact ua rau nws txias heev.
  Kev khiav mus ntxiv, cov tub sab tig mus rau sab, lawv raug yuam kom co. Pob, pob, pob hem kom hla lub tsheb.
  - Nws puas tuaj yeem faib nws lub taub hau? Charlotte pom zoo.
  Maria wisely hais tias:
  - Cia peb saib seb nws puas coj peb mus rau nws lub tsev.
  Redhead taw qhia wittily:
  - Koj puas xav sib ntaus?
  Tus pojniam plaub hau daj.
  - Tsis yog koj?
  Charlotte luag.
  - Tau kawg, tab sis koj lub siab yuav tawg nrog kev hlub.
  Gerda tau sau tseg tias:
  - Tej zaum yuav muaj neeg tua neeg hauv lawv lub tsev! Koj tsis paub nws?
  Liab tsis ntseeg:
  - Zoo kawg! Zoo, yog vim li cas lawv xav tau hostages?
  Tus pojniam plaub hau daj hais tias:
  - Tau txais tus nqe txhiv! Los yog ua kom lawv ua haujlwm rau koj.
  Charlotte hesited.
  - Zoo, lawv tseem tuaj yeem muab qee yam rau cov neeg txawv tebchaws, tab sis rau cov neeg Lavxias, txawm li cas los xij lawv tua lawv tus kheej.
  Gerda tau hais ncaj ncees heev:
  - Nws yog ib qho xav tsis thoob tias nrog tus cwj pwm zoo li no rau cov kws tshawb fawb, peb tau txais txiaj ntsig zoo.
  Redhead hais nrog kev tsis ntseeg:
  - Kev tshawb fawb tub rog tau nyiaj txiag zoo, Asmeskas yuav cov kws tshawb fawb, thiab peb tsuas yog sau cov ntaub ntawv los ntawm lawv. Charlotte luag nyav.
  - Ntau precisely, peb nyiag?
  - Peb sau cov ntaub ntawv, txheej txheem thiab muab peb tus kheej! Feem ntau, txhua qhov kev zais cia no cuam tshuam kev nce qib. Yuav tsis muaj neeg soj xyuas, peb rov qab ntau dua, Kuv txhais tau tias tag nrho lub ntiaj teb.
  Gerda sighed.
  - Thiab thaum twg tib neeg yuav los ua ib tug? -
  Charlotte sau nrog luag ntxhi:
  Tsis paub! Tab sis rau qhov chaw nthuav dav, koj yuav tsum tau sib xyaw ua ke.
  Tus pojniam plaub hau daj:
  - Tab sis txog tam sim no qhov kev tsis sib haum yog tshwm sim. Yog thaum pib ntawm lub xyoo pua nees nkaum tsuas muaj peb caug xya lub xeev, tam sim no muaj ob puas thiab plaub caug. Qhov twg peb lub ntiaj teb no mus, tib neeg xav tau ib tug thawj coj zoo.
  - Thiab qhov twg yuav nrhiav tau qhov no! Charlotte pom. - Theej, muaj kev nce hauv chaos. - Muaj feudal fragmentation, thiab tam sim no capitalist. Tab sis sai los yog tom qab nws yuav xaus.
  Kuv ntseeg tias tseem yuav muaj kev zoo siab thoob ntiaj teb thiab lub ntiaj teb tsis muaj kev phem.
  Gerdo squeaked:
  - Thaum twg Tswv Yexus yuav los?
  Charlotte hais emphatically:
  - Thaum ib tug neeg, lub cev thiab sab ntsuj plig, los ua ib tug vajtswv.
  Kev sib tham tau cuam tshuam, ib tug pej thuam tshwm sim tom ntej. Ob hom nrog rab phom tshuab tau zaum ntawm nws, haus luam yeeb.
  - cwj pwm phem! - Cov ntxhais raug rho tawm haujlwm, tshem tawm cov tub sab. Lub hauv pliaj armored ntawm "Jaguar" tsoo ntawm lub laj kab, thiab cov kev zoo nkauj tau tawg mus rau hauv vaj. Nyob ntawd, ob tug tub sab tau haus dej haus thiab noj kebabs.
  Lub tshuab rab phom raug rho tawm haujlwm, hnyav hnyav hnyav hlau lead. Hauv kev txawj txhais tes, PKU yog riam phom txaus ntshai heev uas tau hloov lub cev mus rau hauv lub cev tuag hauv ob vib nas this, khob tawm cov dej ntws ntawm cov ntshav.
  Tom qab ntawd cov mos txwv pierced lub veranda, tsoo los ntawm cov ntoo phab ntsa. Cov iav tawg, splinters ya los ntawm cov cav. Txhua yam yog crushed ua ke, cov laug cam tau crushed, ntshav shavings poob.
  Tsis tshua muaj kev sib ntaus zoo li lub tsev tua tsiaj. Tab sis leej twg tuaj yeem tawm tsam thaum rau txhiab lub mos txwv tawg hauv ib feeb.
  Rau ib pliag, txog ib puas, tawg caliber 14.7, rau tsib tsib puas. Nws siv tsib vib nas this los tua nees nkaum tsib tub rog noj mov hauv lub vaj, vim huab cua qhuav thiab kaum tsib ntawm lub veranda.
  Gerda txawm tsis muaj sij hawm los nyeem Peb Leej Txiv thaum tag nrho.
  - Kev sib ntaus yog luv! "Txawm hais tias ob tug ntxiv tab tom nkag hauv lub tsev nws tus kheej.
  Cov ntxhais rov qab tua hluav taws, thiab yog qhov tseeb, peb lub mos txwv ntaus Charlotte hauv lub tsho tiv thaiv mos txwv, tab sis kev txhaj tshuaj los ntawm lub foob pob tawg ua rau lub foob pob tawg.
  - Wow, Kuv tab tom gaping, kuv txoj kev xav tau cuam tshuam los ntawm kev sib sib zog nqus sib sib zog nqus, koj tab tom sib ntaus sib tua thiab thov Vajtswv tib lub sijhawm.
  - Txhua qhov kev txhaum yuav tsum tau theej rau! Gerda hais tias.
  Charlotte logically hais tias:
  - Muaj cov neeg dawb huv uas patronize warriors. Piv txwv li, George lub Victorious, Archangel Michael thiab ntau lwm tus!
  Tus pojniam plaub hau daj hais nrog luag:
  - Yog lawm! Tab sis nws tseem qias neeg! Tam sim no cia peb kuaj lub tsev.
  Lub taub hau liab luag.
  - Thiab peb tsis tau tua ib tug phooj ywg ntxiv.
  Tus neeg tua tsiaj zombie dhia ntawm tus neeg saib xyuas Juliana, tab sis raug ntaus hauv Adas lub kua nrog khau raj. Nws khiav tawm thiab cov ntxhais cuam Kalash rau hauv nws. Txawm li cas los xij, zombie tsis nres tam sim ntawd.
  Rau qee lub sij hawm nws qw thiab qw, tig los ntawm PKU nws tsis tau tawg tag.
  - Ua tiav dope rau koj! Zoo, muaj sia nyob! Gerda xav tsis thoob. - Koj tuaj yeem pom cov khoom ntawm dab ntxwg nyoog tam sim ntawd.
  Charlotte hais nrog chuckle:
  - Kuv hnov tias zombies tuaj yeem ua rau txhua tus neeg nyob. Qhov peb pom yog lwm thaj tsam hnia.
  Cov pojniam plaub hau daj yog tsis ntseeg.
  - Koj paub, hauv peb qhov kev ua tsis muaj dab tsi heroic. Nrog kev pab ntawm ib rab phom tshuab, peb mow down cov yeeb ncuab, tab sis tsis ua rau leej twg zoo dua.
  Redhead giggled.
  - Koj yog tus tswv yim zoo Gerda. Koj xav kho lub ntiaj teb tag nrho, tsis paub txawm tias mus rau qhov twg.
  Tus pojniam plaub hau daj hais tias:
  - Kuv xav tias ua ntej ntawm tag nrho cov, nws yog ib qho tsim nyog yuav tsum tau ua raws li kev txaus siab ntawm Niam Txiv.
  Charlotte zoo siab hais tias:
  - Los ntawm kev tua tsib caug tub sab, peb twb tau muab kev pabcuam zoo rau lub tebchaws. Cov tsev loj cuj twb muaj neeg coob coob lawm thiab kev tuag tej zaum yuav muaj neeg coob coob.
  Gerda wittily ntxiv:
  - Yuav hais li cas, cov nyob muaj peev xwm ib txwm hloov siab lees txim, tshwj xeeb tshaj yog cov raug kaw rau lub neej. Tseeb tiag, nyob rau hauv ib lub tsev loj cuj tshwj xeeb muaj tsawg dua kev sim siab thiab kev txhawb siab rau kev ua txhaum.
  Lub taub hau liab hloov cov ntsiab lus.
  - Peb yuav tshuaj xyuas qhov chaw, tej zaum peb yuav muaj hmoo rau cov neeg tua neeg, thiab tib lub sijhawm peb yuav saib cov khoom plig.
  Cov ntxhais tshawb nrhiav cov hnab ris ntawm cov tub sab uas tuag lawm. Nws muaj peev xwm rho tawm cov txiaj ntsig zoo hauv nyiaj ntsuab, nyiaj daus las thiab euros.
  Raws li zoo raws li ob peb artifacts, ntawm lawv muaj nuj nqis Turquoise, uas yuav ua rau kom lub zog ntawm cov hlau.
  Muaj tseeb, lawv tus tswv, ib lub pob loj loj, txiav txim siab los ntawm cov ntawv nyiaj loj, tsis pab. Cov mos txwv rub qhib lub plab uas tsis tau npog thiab tsoo hauv siab.
  Maj mam ntshai mines thiab stretch marks, cov ntxhais kuaj xyuas lub tsev. Raws li nws tau tshwm sim, lawv qhov kev ntshai tsis yog tsis muaj tseeb. Peb lub mines thiab ob lub grenades yuav tsum tau muab tshem tawm.
  Txawm li cas los xij, pom tau tias ntshai tias cov txheej yuav tsis raug cua tshuab los ntawm qhov muag qaug cawv, lub qhov rooj mined tau cim nrog tus ntoo khaub lig.
  - Dab tsi yog idiotic ntxiab! Gerda xav tsis thoob.
  Charlotte squeaked:
  "Puas yog lawv ib txwm sib ntaus li ntawd?"
  Tus pojniam plaub hau daj hais tias:
  - Kuv xav tias cov mines no txaus ntshai dua rau cov tub sab lawv tus kheej. Saib, thiab ntawm no tau muaj kev tawg, txhua yam yog mangled.
  Cov phab ntsa raug txiav nrog cov khoom tawg, cov ntshav tawg yog pom. Ntxuav ntawm no pom tsis ntau zaus.
  - Cov qias neeg, cov neeg loj leeb no, muaj pes tsawg lub kaus poom thiab lub raj mis tau muab tso tseg, yuav tsum tau rake. Charlotte rub lub khob nrog nws txhais taw.
  Gerda teb hnyav heev:
  - Lawv muaj tej ntsiab cai zoo li no. Peb yuav nrhiav ib tug cache, caches thiab zindan.
  Cov ntxhais rhawv lub tsev, luam theej duab hauv pem teb, thiab ces mus rau hauv qab daus. Raws li qhov xav tau, thawj lub cache nrog cov khoom qub, nyiaj txiag thiab cov khoom muaj nqis raug nyiag tau dhau los ua nyob rau hauv lub pob zeb marble hauv qhov chaw so tshwj xeeb.
  Kuj tseem muaj tag nrho cov hniav nyiaj hniav kub, qhwv ntsej, tej zaum rhais tawm nrog pob ntseg, nplhaib, thiab lwm yam hniav nyiaj hniav kub.
  Kuj tseem muaj pob zeb, suav nrog cov npe uas cov ntxhais tsis paub, thiab lawv cov khoom tsis meej.
  Charlotte rubbed ib tug ntawm lawv, nws ntes tau hluav taws thiab pib hlawv nws txhais tes.
  - Wow, qhov no yog qhov tseeb "Bill", lawv hais tias, muaj peev xwm ua kom puas txhua lub computer, ntawm qhov deb loj. Tsis tas li ntawd, nws disables video koob yees duab.
  Gerda xav tsis thoob:
  - Cov khoom muaj nqis?
  Cov plaub hau liab pouting menacingly teb:
  - Ntau yam tseem ceeb tsuas yog sab nraum thaj tsam ntawm lub zog poob hauv ob lossis peb lub lis piam. Ntxiv mus, qhov ua tau zoo ntawm qhov cuam tshuam tam sim ntawd poob qis, nws tsim nyog tawm hauv thaj chaw muaj kab mob no los ntawm Vajtswv paub leej twg.
  Tus pojniam plaub hau daj.
  - Thiab lub pob zeb "Armor" nyob qhov twg? Lawv hais tias nws muab cov mos txwv ib lub lapel.
  Charlotte taw qhia aggressively:
  Yog lawm, nws yog ib qho khoom siv nto moo. Curves lub trajectory ntawm tsis tau tsuas yog mos txwv, tab sis kuj grenade fragments. Nws muaj zog tshwj xeeb yog tias koj muab ob peb lub pob zeb.
  Nws feem ntau tau piav qhia hauv memoirs, thiab sab nraum cheeb tsam nws siv tau ob mus rau peb lub hlis.
  Gerda tsis ntseeg:
  - Ib yam dab tsi tsis pom ntawm tus thawj coj!
  Redhead hais nrog luag nyav:
  - Lawv yuav tsum tau muag! Rau ib tug mercenary, lub pob zeb no muaj nuj nqis, tej zaum ntxias los ntawm tus nqi.
  Gerda hais nrog luag:
  - Los yog lawv tsis pom nws, koj xav tau ib tus neeg nqus dej! Muaj ntau ntau "Kulesh", nws tsis yog li yooj yim los muag cov pob zeb no.
  Charlotte pricked nws pob ntseg.
  - Kuv hnov ib tug neeg yws hauv qab daus, tseem muaj cov neeg raug kaw ntawm no.
  Cov plaub hau daj tau lees tias:
  - Yog, kuv, ib yam nkaus, zoo li, qhov no yog lus Arabic.
  Tus tub rog plaub hau liab hais tias:
  - Nco ntsoov qhov peb tau qhia, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv cov yas txav. Arabs yog tus cwj pwm los ntawm kev taw qhia ntse, cov txiv neej feem ntau yuav tsum tsis paub.
  Gerda nodded.
  - Kuv paub yuav ua li cas xyaum Arabs. Nyob rau hauv lub neej yav tom ntej, tej zaum yuav muaj kev tsov kev rog ntawm Russia thiab lub ntiaj teb Islamic.
  - Tshwj xeeb yog tias cov neeg Asmeskas raug ntiab tawm ntawm Persian Gulf thiab Afghanistan. Peb siv cov Yankees rau lub laub, yuam kom lawv npog peb ciam teb! Charlotte luag.
  Tus pojniam plaub hau daj tau txhawj xeeb.
  - Tab sis tus Dub Sultan zoo li muaj kev npau taws tawm tsam Russia. Ntxiv mus, thaj chaw ntawm Tebchaws Meskas yog nyob deb ntawm lub ntiaj teb Islamic, thiab peb nyob ze. Ua ntej tshaj plaws, kev nthuav dav yuav tshwm sim ntawm thaj chaw Lavxias. Gerda nodded. -
  Tej yam no txhawj xeeb.
  Charlotte sau tseg:
  - Thaum cov neeg Amelikas tsis zoo tab tom quaj nrog cov Arabs, peb yuav muaj sijhawm los tsim cov tub rog muaj zog thiab thev naus laus zis zoo li no tias kev tsov rog nrog rau yav qab teb hordes yuav tsis txaus ntshai.
  Qhov tseem ceeb tshaj plaws yog kom yeej ob peb xyoos. - Tus tub rog plaub hau liab ua tiav hauv ib lub ntxhi.
  Cov ntxhais mus rau lub "zindan", txoj kev taug kev coj mus rau sab, qhov chaw uas muaj armored qhov rooj tau muab tso rau tom qab lub brickwork.
  Nws yog, zoo li lub submarine, ruaj ntseg mounted thiab kaw nrog ib tug code.
  - Cia peb sim! Gerda hais tias.
  Siv ib qho me me zoo li tus ntxhais lub stethoscope, lawv tau mloog qhov kev nyab xeeb. Qhov sib txawv me ntsis ntawm lub suab ua rau nws tuaj yeem suav cov lej thiab qhib lub qhov rooj tuab.
  - Thiab yog tias tus thawj coj tsis nco qab? - Thiab nws sau cia! Charlotte rho tawm ib daim ntawv.
  Gerda tau ua phem rau:
  - Thiab yog vim li cas koj nyob twj ywm?
  Redhead boldly teb tias:
  - Kuv xav sim koj lub peev xwm ua tus tub sab.
  - Cov ntxhais hais lus Arabic nkaus xwb. Lawv txawm paub cov lus oriental tshwj xeeb.
  Gerda hais lus tas thiab tsawm nws lub ntsej muag:
  - Yog lawm? Tam sim no kuv nco qab lub pob zeb ntawm hmoov yog qhov twg?
  Victor teb nrog ib tug sigh:
  -Qhov no kuv... zoo, lawv hais tias nws yuav tso ib tug ntawm cov dub sultan cov mercenaries. Thiab yog hais tias nws yog qhov chaw nyob ze ntawm lub swamps. Tab sis nrhiav...
  Charlotte teb hnyav heev:
  - Peb tsis muaj laj thawj mus taug kev los ntawm cov swamps! Koj tsis muaj nuj nqis rau peb li...
  Viktor cringed ntshai.
  Gerda rub tus txiv neej los ntawm pob ntseg nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab co nws.
  Lub sijhawm ntawd, ib lub suab nrov nrov tau hnov los ntawm lub megaphone:
  - Muab cov niam ntiav! Koj nyob ib puag ncig!
  Charlotte luag ntxhi.
  - Zoo, ntawm no yog peb cov kev xav tau zoo hauv kev nqis tes ua!
  Gerda nodded rau Victor:
  - Koj puas tuaj nrog peb! Yog tsis tua thaum lub sij hawm tawg!
  Cov ntxhais muab pob zeb. Thiab Charlotte cuam tshuam ib ncig ntawm Victor lub caj dab. Kuv hnov ib lub suab nrov, ib lub nyoob hoom qav taub yog qhov tseeb hovering hla lub ru tsev.
  Gerda hais nrog luag:
  - Tsis muaj dab tsi yooj yim dua li tua nyoob hoom qav taub!
  Charlotte coj peas nyob rau hauv nws txhais taw liab qab thiab nodded.
  - Nws yuav tsis nyob ntawm no tam sim no!
  Ib qho tawg ntawm loj caliber tsoo lub qhov rais. iav poob. Tus ntxhais plaub hau liab pov ib lub txiv tsawb nrog nws liab qab, tanned ko taw.
  Muaj kev tawg sab nraud. Thiab qhov loj carcass ntawm lub nyoob hoom qav taub ntog tsis muaj ceremony.
  Gerda kuj pov ib tug pea nrog nws txhais ko taw liab qab thiab hu nkauj:
  - Cia qhov kev ua si tsis ua raws li txoj cai - peb yuav tawg los ntawm fraera!
  Thiab ob tug ntxhais zoo nkauj: ib tug liab taub hau thiab ib tug blonde rushed tawm ntawm ib puag ncig. Lawv rub Victor rau ntawm txoj hlua. Nws raug yuam kom khiav tom qab lawv tag nrho nws lub zog.
  Gerda aala tawg los ntawm rab phom tshuab. Ob peb ntawm cov tub rog tsoo nrog lub suab nrov.
  Charlotte thrashed nrog lub laser. Thiab nws hais tias:
  - Peb yuav txiav cov yeeb ncuab kom huv si!
  Gerda pov ib lub txiv laum huab xeeb nrog cov khoom tawg nrog nws cov ntiv taw liab qab. Lub tank loj heev, uas tau them nrog cov ceg rau camouflage, tig dua nrog lub suab nrov.
  Cov rollers raug torn los ntawm nws thiab lawv ya mus thoob plaws hauv lub teb, spinning thiab bouncing. Ib tug ntawm lawv ntaus cov tub sab ntawm lub taub hau, crushing lub pob txha taub hau. Cov rascals sim random
  hluav taws. Tab sis cov warriors invulnerable. Lawv tua phom tshuab thiab lasers teb. Victor tau npau taws heev tom qab lawv.
  Zoo li lub suab uas npog nws tab tom yuav ua rau nws tuag taus.
  Gerda luag ntxhi thiab hais tias:
  - Tsis ntev tus yeeb ncuab yuav mob!
  Charlotte hais tias:
  Nws tsis muaj kev lom zem tam sim no! Los yog tej zaum koj yuav thov Vajtswv Gerda?
  Tus pojniam plaub hau daj thiab hais tias:
  - Kuv poob siab rau Vajtswv thiab ntseeg tsuas yog lub hwj chim!
  Cov ntxhais txuas ntxiv tua thiab pov peas nrog cov khoom tawg.
  Ntawm no yog lwm lub tank los ntawm qhov sib txawv muaj zog dov thiab sawv mus rau saum cov kab ntsig. Nws yog ib qho impressive heev. gerdla tau tsiv cov neeg phem tawv dub rau hauv lub puab tsaig thiab
  nws tau txais nyob rau hauv lub puab tsaig ya upside down. Thiab tua peb ntau hom kev tawm tsam.
  Charlotte hu nkauj aggressively:
  - Dub raven nyob rau hauv lub ntsej muag ntawm kev tuag,
  Tus neeg raug tsim txom tos thaum ib tag hmo...
  Gerda, tua cov tub sab, khaws:
  - Peb yuav yog tus txias tshaj plaws, peb ntseeg
  Peb mam li ntsib koj ntawm lub ntxa!
  Cov no yog cov tub rog sib ntaus sib tua. Cov neeg laib uas txiav txim siab los ncig lawv pom tseeb tsis suav lawv lub zog. Peb rab phom muaj zog Dragon-class rab phom tiv thaiv txoj hauv kev mus rau tus thawj coj lub lair.
  Tab sis cov ntxhais, nrog rau Victor, dheev ploj mus, thiab tom qab ntawd tshwm sim tom qab riam phom muaj zog thiab tuag taus. Ntawm no Gerda tsoo mus rau tus thawj coj. Nws rub nws nrog nws txhais taw liab qab
  los ntawm lub qhov ntswg thiab jerking sharply pov nws tshaj nws. Nws ya thiab ntaus nws tus kheej rab phom tshuab. Lead jets pierced nws zoo li ib tug ramrods.
  Charlotte hu nkauj:
  -Ib ob peb! Txhaum cov tub sab!
  Thiab nws tus kheej yuav tuav rab phom tshuab thiab cia lawv tsoo cov yeeb ncuab. Gerda nce mus tom ntej. Cov tub rog lub tshuab rab phom poob nthav tshwm sim ntawm lub hauv siab thiab Victor.
  Tus txiv neej tuav tus txhais tes. Thiab nws ntaus li cas ... Leaden nag nchuav. Qee lub zog hnyav tau khaws cov tub sab thiab tsoo lawv ntawm ya. Victor xa
  yuav tsum tua. Tab sis ntau heev ntawm ib zaug. Nws xav tias muaj kev sib ntaus sib tua hauv nws. Thiab cia peb cov yeeb ncuab uas swarm zoo li kab laum. Thiab nws tau pom
  npaum li cas cov mos txwv loj-caliber tho los ntawm lub cev thiab cov dej ntws ntawm cov ntshav.
  Gerda ntsia Victor thiab squeaked:
  - Terminator!
  Charlotte, scribbling ntawm bandits, hu nkauj:
  - Nkauj qhuas vaj tswv hu nkauj rau peb hauv peb lub siab,
  Peb yog ib tug ntxhais hluas tshaj plaws...
  Squeeze muaj zog knight tshuab rab phom,
  Vim cov ntxhais tab tom tos qhov txias!
  Kuv sim sling lub Ambrams tank ntawm cov ntxhais, ib lub tsheb zoo nkauj rau cov neeg laib. Thiab nws watered qhov chaw los ntawm rau rab phom tshuab mounted rau ntawm lub ru tsev.
  Gerda pov lwm lub lauj kaub nrog nws liab qab, chiseled ko taw. Nws ya mus rau hauv kab ntsig ntawm lub tank. Kev tawg ua raws li ... Lub tsheb thawj zaug ntawm nws sab, thiab tom qab ntawd Charlotte
  pov rau hauv lwm peas. Mastodon dov, thiab nws rab phom tshuab ntaus cov tub sab. Thiab lawv pib mow lawv los ntawm kaum ob. Nws tuaj yeem pom tias qhov no ua rau muaj kev txaus siab rau cov tub rog uas muaj sia nyob.
  Thiab lawv pib tawg nrog cowardly quaj thiab qias neeg mats!
  Devonki thrashed lawv tom qab.
  Charlotte txawm hu nkauj:
  Koj tsis tseg lawv
  Tua tag nrho cov bastards...
  Yuav ua li cas crush bedbugs -
  Ntaus zoo li kab laum!
  Gerda, tua tom qab nws, hu nkauj:
  - Tsis muaj kev hlub tshua, tsis muaj kev hlub tshua, tsis muaj kev hlub tshua rau tus yeeb ncuab!
  Cov ntxhais los ntawm ntuj txiag teb tsaus, cov ntxhais los ntawm ntuj raug txim, Kuv yuav tsoo tag nrho cov tshis!
  Victor kuj raug rho tawm haujlwm ntawm inertia, nws zoo heev.
  Charlotte hais tias:
  - Wow! Thiab nws tsis yooj yim li nws zoo li!
  Gerda nodded hauv kev pom zoo.
  - Nws tsis yooj yim kiag li! Peb tua tsis tau nws?
  Charlotte sau tseg:
  - Lub sij hawm raug kev txom nyem!
  Thiab cov ntxhais tuaj tos Victor thiab rub nws nrog. Tus txiv neej poob lub tshuab rab phom thiab NW nyuam qhuav muaj sij hawm los kov nws txhais taw. Cov ntxhais ntawm kev txav mus txuas ntxiv tua los ntawm "Dragon" tshuab rab phom.
  Lawv nrhiav kom tiav tag nrho cov tub sab thiab tsis cia leej twg khiav. Cov tub rog zoo nkauj thiab tsis muaj kev hlub tshua. Lawv lub siab tsuas yog vwm xwb.
  Victor tsis tuaj yeem nrog lawv thiab poob. Ib tug noose raug khi nyob ib ncig ntawm nws caj dab. Nws mob li cas. Thiab Gerda thiab Charlotte, ua ke nrog lawv cov ntiv taw liab qab, tau pib tawg
  iav ntaus cov ntws sib ntaus sib tua hauv qab ntawm lub taub hau thiab caj dab.
  Gerda thiab Charlotte hu nkauj ua ke:
  - Kev hlub thiab kev tuag, zoo thiab phem,
  Dab tsi yog dawb huv, dab tsi yog kev txhaum, peb destined to taub!
  Thiab ces lwm lub nyoob hoom qav taub hovered hla lawv. Los ntawm pos huab ntawm lub qhov muag swaddled, Victor vaguely pom yuav ua li cas Charlotte tig lub tshuab rab phom kwj, thiab Gerda tsoo nws pob taws liab qab.
  cov tub rog nyob rau hauv lub plab, los ntawm cov ntshav ntws tawm ntawm nws lub qhov ncauj. Lub nyoob hoom qav taub tawg...Thiab cov tawg tawg tawg thoob plaws lub ntuj. Thiab Gerda ntshai ib daim hlab ntawm cov ntshav liab los ntawm nws sab plhu.
  Victor mam li nco dheev pom tag nrho cov no. Noose ntau dhau nws caj dab. Ua ntej nws ob lub qhov muag, yog toog pom los ntawm thaum yau, thiaj li nyob deb thiab
  zoo siab. Nrog rau ntau yam sib txawv ntawm kev ua haujlwm. Nov yog lub tsev kawm ntawv. Thiab nws fights nrog ib tug neeg. Nws tau txais ob. Thiab lub suab hu kawg. Thiab ib tug neeg luag.
  Thiab ces txhua yam dheev nres, thiab ib pliag lub teeb tawm mus.
  . QHOV #4
  Victor sawv. Lub caj dab mob heev rubbed nrog hlua. Feem ntau, nws xav tsis zoo. Cov pob txha tawg. Thiab kuv xav noj thiab haus.
  Nws pw ntawm ib yam dab tsi mos. Charlotte lub suab ntxhib ua raws li:
  - Zoo, tus qaug zog tuaj rau nws lub siab?
  Victor hais tias:
  Koj yuav luag choked kuv...
  Cov plaub hau liab vixen giggled:
  - Yuav luag tsis suav!
  Nyob rau hauv lub suab softer thiab hlub ntau dua, Gerda hais tias:
  Tus txiv neej tau sawv lawm! Tej zaum pub nws!
  Cov plaub hau liab vixen bark npau taws:
  - Muab khoom noj kaus poom rau nws! cia lawv txaus siab!
  Tus pojniam plaub hau daj qhib ib lub hub ntawm dais nqaij nrog peas thiab teb tias:
  - Koj tuaj yeem sim ... thiab haus mis nyuj!
  Nws plam lub raj mis rau hauv thiab lub dav hlau sov ua rau Viktor lub caj pas. Nws tau yooj yim dua rau nws.
  Gerda hais nrog luag ntxhi:
  - Koj tua tau zoo heev. Tej zaum nws nyob hauv cov tub rog tshwj xeeb!
  Victor tuav nws lub taub hau.
  - Tsis yog! Nws tsuas yog tias thaum kuv txhawj xeeb heev, txhua yam txuj ci tseem ceeb pib ua haujlwm rau kuv!
  Charlotte lees paub nrog luag nyav:
  - txuj ci tseem ceeb! Tab sis koj khiav qeeb heev!
  Victor shrugged.
  - Kuv yog ib tug neeg yooj yim, thiab koj yog super!
  Redhead luag thiab teb tias:
  - Yog, yooj yim! Tab sis peb tuaj yeem ua rau koj zoo dua. Cia peb brew ib potion uas yuav rejuvenate lub cev thiab koj yuav tau khiav sai npaum li cas thiab muaj zog!
  Viktor xav tsis thoob:
  - Koj puas ua tau?
  Gerda tau lees tias:
  - Peb nyob hauv cheeb tsam! Thiab tom qab ntawd muaj cov nroj tsuag mutant uas, ua ke nrog cov khoom cuav thiab kev sib xyaw tshwj xeeb, muaj peev xwm ua kom lub cev muaj zog thiab ua kom muaj zog thiab nrawm dua.
  Viktor xiab.
  - Colossal! Vim li cas koj tsis ua qhov no rau sawv daws?
  Charlotte teb nrog luag nyav:
  - Cov neeg? Lawv yeej yog nyuj los ua ib yam dabtsi rau lawv!
  Gerda nodded hauv kev pom zoo.
  Thiab peb tsis yog tib neeg tiag tiag!
  Victor nug nug tias:
  - Koj yog leej twg?
  Charlotte chuckled thiab hais tias:
  -Potion rau lub sijhawm ntev los npaj Gerd! Qhia nws peb zaj dab neeg txij thaum pib!
  Gerda shrugged.
  - Los ntawm qhov pib?
  Liab lees paub:
  - Zoo, txij thaum pib ntawm txoj haujlwm! Thiab ces koj pib qhia nws tsis heev thaum xub thawj!
  Gerda nodded.
  - Yog, kuv tsis tau xam me ntsis. Zoo, mloog, tus txiv neej uas tsis yog li ntawd khoob!
  Tus neeg raug txim nodded.
  - Koj tuaj yeem hu kuv Vitya!
  Tus pojniam plaub hau daj nodded.
  - Zoo, mloog kuv Vitya!
  Thiab weaved nws feem ntau nthuav zaj dab neeg.
  Lub caij ntuj no lub hnub ci me ntsis gilded cov lush snows, muab lub sijhawm luv ntawm lub teeb tsis tshua muaj nyob rau sab qaum teb.
  Ib tug hnyav tsib caug-tsib degree Frost kav, thaum tus nto qaub ncaug mus txog hauv av, tig mus rau hauv dej khov.
  Nws yog txhua yam xav tsis thoob tias pom yuav luag liab qab tanned ntxhais nyob rau hauv ib tug bikini khiav nrawm zoo li ib tug reindeer los ntawm cov snowdrifts.
  Nws liab qab, reddened taw flicker sai heev, tawm hauv yuav luag tsis muaj ib tug, thiab nws cov plaub hau golden zoo li ib tug kaj nplaim.
  Ib tug impeccable, tej zaum ib yam nkaus thiab nqaij daim duab nrog zoo tagnrho proportions, tus vajtswv poj niam tiag tiag, lub embodiment ntawm lub zog thiab eroticism.
  Cov nqaij tawv ripple zoo li ripples. Yog tias koj saib ze, koj tuaj yeem pom me me sensors ntawm nws lub cev.
  Tau ua ib lub voj voog thiab ua rau ntau lub tshuab rau ntawm tsob ntoo hauv kev dhia, los ntawm qhov uas lawv shuddered, cov tawv ntoo downed poob, tus ntxhais rov qab mus rau tag nrho cov struts tsheb, loj li KAMAZ, pleev xim rau xim dawb.
  Ib tug txiv neej nyob rau hauv lub kaus mom hlau leans tawm ntawm lub qhov rooj. Nws lub ntsej muag ntse thiab ntse ua rau luag ntxhi:
  Zoo heev, Gerda. Koj lub cev tuaj yeem tswj tau qhov txias txias, thiab koj qhov ceev yog qhov zoo heev: koj tuaj yeem rhuav tshem tag nrho cov ntaub ntawv hauv ntiaj teb hauv kev khiav!
  - Tsis tsuas yog khiav, tab sis kuj ua luam dej thiab txawm nyob rau hauv lub barbell! - Tus ntxhais teb.
  - Ua tsaug rau tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus uas nws muab khoom plig rau kuv. - Dabavil blonde stomping nws txhais taw liab qab.
  Ib qho ingratiating teb ua raws li:
  - Tsis yog tiag tiag, geneticists tau ua haujlwm rau koj thiab siv cov thev naus laus zis, suav nrog kev cob qhia tshwj xeeb.
  Gerda hais nrog kev txaus siab:
  - Kuv paub qhov kev pab cuam "Perfection" nrog lub hom phiaj ntawm kev tsim ib tug txiv neej ntawm lub neej yav tom ntej! Vim nws, kuv poob kuv thaum yau!
  - Tab sis tam sim no koj tuaj yeem ua haujlwm rau Great Russia tau zoo dua!
  Tus ntxhais tau nyo thiab ua ib qho kev sib tw triple, noj khoom txom ncauj hauv huab cua txias thiab hais tias:
  - Niam txiv yog qhov muaj nqis tshaj plaws uas tus neeg muaj, tsis muaj nws lub neej tsis muaj lub ntsiab lus! Tus txiv neej tsis muaj lub tebchaws zoo li lub cev, tsis muaj tus ntsuj plig!
  Tus tub ceev xwm nodded.
  - Cov lus zoo Gerd! Kuv vam tias koj muaj sijhawm los ua haujlwm rau lub tebchaws!
  Lawv cov lus tau cuam tshuam los ntawm qhov pom ntawm lub dav hlau dav hlau loj saum ntuj. Nws yog qhov tseeb qauv nrog folding propellers thiab dav hlau cav.
  Qhov no ua rau nws tuaj yeem ua ke tag nrho cov txiaj ntsig zoo ntawm kev sib tw siab ceev thiab Black Shark.
  Lub tshuab hu ua "Vepr" - 2, lub ntiaj teb thawj lub nyoob hoom qav taub nrog supersonic ceev.
  Lub spinner hovered, ob lub kiv cua tig, txo cov tsheb mus rau hauv lub khob nqus dej. Lub nyoob hoom qav taub tau streamlined: zoo li whale.
  Ob peb paratroopers dhia tawm ntawm nws, lawv lined nyob rau hauv ib tug semicircle. Tom qab ntawd ib tug nom nrog cov epaulettes ntawm ib tug Lieutenant General ntawm FSB tuaj tawm decorously. Nws yoj rau tus ntxhais.
  Los ze dua, nws hais tias:
  Peb tsis muaj sijhawm los splurge! Yog li ncaj nraim mus rau lub ntsiab lus. Koj puas tau hnov txog qhov kev ua phem tsis tau pom dua hauv Moscow?
  Ib nrab liab qab Gerda teb tias:
  - Yog! Zoo kawg li!
  General roared deafeningly:
  - Thawj Tswj Hwm npau taws, peb txawm ntshai rau nws txoj kev noj qab haus huv. Tshaj tawm kaum hnub ntawm kev quaj ntsuag. Tus neeg phem phem "Black Sultan" tau tawm tsam lub tebchaws zoo!
  Nws yeej tsis tau tshwm sim ua ntej tias tsoomfwv hauv nws txoj kev puas tsuaj tag nrho, thiab tus neeg phem no txawm muaj lub siab tawv los nthuav tawm qhov kawg.
  Gerda nodded.
  - Nws muab kaum tsib hnub!
  General paub meej tias:
  - Yog lawm, thiab nws tau kaum yim teev. Yog li peb yuav tsum maj.
  Tus pojniam plaub hau daj nug nrog kev txhawj xeeb:
  - Thiab dab tsi txog kev ntsuas los txhawb kev tiv thaiv tus thawj tswj hwm?!
  General teb nrog ib tug sigh:
  - Txais tsis tau pom dua, tab sis yog tias tus nrog sib ntaus siv dab ntxwg nyoog, khoom cuav ntawm thaj chaw, ces nws yuav nyuaj dhau los txwv nws.
  Yog tus thawj tswj hwm - ib tug txiv neej zoo kawg nkaus tiv thaiv tsis zoo. Cov neeg phem, tshwj xeeb tshaj yog cov Chechen, tau mus yos hav zoov rau nws ntev, tab sis lawv tsis tuaj yeem ncav cuag nws.
  Tam sim no tag nrho lub teb chaws raug kev hem thawj, tsis tawg thiab tsis ntshai: tus thawj tswj hwm tus thawj tswj hwm tau raug xaiv tsa lawm, thiab tau tsim lub txee tshiab.
  - Tsis muaj leej twg los hloov tus neeg zoo li tus thawj tswj hwm. Gerda pom.
  - Nws muaj qhov ntsuas siab tshaj plaws nyob rau hauv tag nrho cov keeb kwm ntawm Russia, cov neeg tsis hlub leej twg li.
  General frowned.
  - Thiab koj ua dab tsi?
  Tus ntxhais teb nrog lub ntsej muag tu siab:
  - Thov Vajtswv rau nws tus plig! Kuv vam tias lub tsev teev ntuj yuav rank tus txiv neej uas cawm Russia ua ib tug neeg dawb huv?
  Tus general shake nws taub hau.
  - Kuv yog atheist! Thiab rau kuv, qhov tseem ceeb tshaj plaws yog khaws cia, txawm hais tias tus thawj nom tswv muaj txiaj ntsig ntau dua ntawm kev tsim nyog tshaj li Nicholas II. Tam sim no hais txog kev lag luam!
  Koj yuav raug coj mus rau Moscow, thiab los ntawm qhov ntawd lawv yuav raug xa mus rau thaj tsam ntawm txuj ci tseem ceeb.
  Frankly, koj yuav tsum plunge mus rau qhov zoo li ntawm lub ntiajteb sab hauv, tab sis tus Dub Sultan yuav tsum raug rhuav tshem.
  Txawm li cas los xij, yog tias koj ntes nws ciaj sia, koj yuav tau txais txiaj ntsig tsib caug lab Euro ntxiv.
  Gerda xiab.
  - Wow! Tus nqi tag nrho yog dab tsi?
  General hais tias:
  - Ob puas lab euros rau cov neeg tuag thiab ob puas thiab tsib caug rau cov ciaj sia!
  Tus pojniam plaub hau daj cooed nrog luag nyav:
  - Txaus ntshai! Txawm hais tias kuv tus kheej tau cuam tshuam nrog "Dub Sultan" dawb, tsuas yog ua pauj rau Svyatoslav Vladimirovich!
  General winked vigorously.
  - Zoo! Koj yuav muaj tus khub! Kuj yog tus qauv txhim kho ntawm tus neeg zoo li koj!
  Gerda hais nrog luag ntxhi:
  Kuv twv kuv tsis yog tib tug. Tab sis kuv xav ua khub nrog ib tug txiv neej.
  General teb nrog ib tug sigh:
  - Tsis muaj txiv neej zoo li koj! Tag nrho cov tub tuag, ua rau peb khuv xim heev. Kev tshawb fawb tseem tsis zoo tag nrho.
  Ntawm no koj yog, piv txwv li, taug kev ntawm ntug dej hiav txwv, peb tsis paub txawm tias cov neeg zoo li no nyob ntev npaum li cas. Tej zaum koj yuav tsis muaj hnub nyoog, lossis tej zaum koj yuav tuag hauv ib xyoos.
  Gerda ntseeg siab hais tias:
  - Nws tsis ntshai kuv heev. Tom qab tag nrho, kuv yog tib tug neeg zoo li txhua tus neeg, uas txhais tau tias kuv muaj tus ntsuj plig tsis txawj tuag.
  - Kev ntseeg yog kev nplij siab ntawm cov tsis muaj zog - txhua yam kev phem zoo li tsis tseem ceeb yog tias lawv nyob ib ntus! General sau tseg.
  -Thiab koj, ib tug ntxhais, yuav tsum muaj zog, txawm li cas los xij, cia peb tawm ntawm kev sib tham, tsis muaj ib feeb los poob.
  Nyob rau hauv tsib vib nas this, tus ntxhais muab tso rau ntawm nws camouflage thiab dhia mus rau hauv lub nyoob hoom qav taub.
  Lub tsheb tig tau yooj yim, qhia tau zoo heev maneuverability, thiab ces soared sharply upwards.
  Nyob rau hauv dav dav, lub tswv yim los equip lub nyoob hoom qav taub nrog lub dav hlau cav tau tshwm sim rov qab nyob rau hauv lub fifties, tab sis nws yuav tsis tau paub.
  Tam sim no lub tsheb tam sim ntawd dhau qhov ceev ntawm lub suab, nws yuav luag zoo li txawm tias Migu-35.
  General khav hais tias:
  - Peb cov khoom siv hluav taws xob hauv tsev, feem ntau peb muaj kev txhim kho zoo heev, tsuas yog teeb meem qee zaum tshwm sim nrog kev siv.
  "Yog tias cov txheej txheem yog tus saib xyuas tus tim tswv, ces tus ntsuj plig sib ntaus sib tua yog tus vajtswv ntawm kev ua tsov ua rog!" Gerda pom.
  General teb nrog kev tu siab hauv nws lub suab:
  - Hmoov tsis zoo, feem ntau ntawm cov neeg sau npe muaj kev noj qab haus huv tsis zoo thiab nws zoo li kuv xav tias yuav tsum tau them nyiaj ntau rau qhov no.
  Thiab ces ntxiv:
  - Peb yuav tsum hloov ntau yam ntawm tib neeg lub cev, thiab qhov ntawd yog qhov peb tab tom ua haujlwm. Koj ntseeg hais tias Vajtswv tsim tib neeg raws li nws tus yam ntxwv thiab zoo li.
  Gerda squeaked:
  - Qhov ntawd yog phau Vajlugkub qhia!
  Tus general heev logically nug:
  "Tiamsis Vajtswv tus uas muaj Hwjchim Loj kawg nkaus tsis muaj zog thiab tsis muaj zog li tib neeg?"
  Tus pojniam plaub hau daj tau tawm tsam hnyav:
  - Qhov no yog qhov tshwm sim ntawm kev txhaum!
  General tsis pom zoo.
  - Titanium tsis xeb thiab cov duab ntawm Vajtswv tsis loj hlob dull! Tshwj tsis yog, tau kawg, ib tug neeg yog ib qho duab tiag tiag.
  Gerda hais emphatically:
  - Koj paub, nws yooj yim dua rau daus dej hiav txwv nrog ib tablespoon dua li sib cav nrog tus neeg tsis ntseeg Vajtswv! Yog vim li cas kuv tsis xav tham txog nws!
  Tus general nthuav nws txhais tes.
  - Thiab ua dab tsi ntxiv peb muaj tag nrho teev ntawm kev ya ua ntej peb.
  - Kuv nyiam xwm! Ntawm no koj tuaj yeem qhib qhov kev tshuaj xyuas cyber-video zoo heev. - Gerda tau hais.
  Txaus siab tiag tiag los soj ntsuam lub ntiaj teb virtual. Lub khoos phis tawj txhim kho cov duab: qhia cov xim pleev xim rau cov dej ntws, pas dej, hav zoov, roob.
  Txhua yam txawv txawv tuaj yeem zoomed hauv thiab tawm ntawm daim duab.
  Gerda ntsia, tam sim no thiab tom qab ntawd, hloov lub kaum sab xis ntawm daim duab. Qhov no yog li cas txhua yam ntsia hauv hluav taws xob ntau flickering, ua rau lub ntiaj teb zoo li kev ua si.
  Thaum kawg, Moscow tau tshwm sim ua ntej. Ib lub nroog loj loj, koj tuaj yeem pom cov skyscrapers tshiab, lub tsev txhab nyiaj tsheb, kos duab monuments.
  Tag nrho cov nyob rau hauv tag nrho cov, impressive, tshwj xeeb tshaj yog rau ib tug hluas nkauj uas siv nws lub neej luv luv nyob rau hauv ntau yam kev cob qhia nyob rau hauv kos duab tua.
  Txawm li cas los xij, Gerda nkag siab txog electronics zoo dua li Academy of Sciences.
  - Koj qhov kev tiv thaiv kab mob tiv thaiv tsis tuaj yeem ntseeg tau. - Nws pom. Nyob rau hauv dav dav, Kaspersky antivirus yog outdated, thiab nws yog kiag li tsis muaj zog tiv thaiv ib tug cab los yog cuttlefish.
  General nodded.
  - Yog, programming me ntsis tom qab! Ntau tus tub ntxhais hluas txawj ntse dhau mus ua lag luam, thiab cov laus ua kev tshawb fawb.
  Thiab koj tus kheej paub lub computer zoo li ib tug ntxhais - nws hlub cov hluas thiab tawv ncauj!
  Gerda qw:
  - Kuv tuaj yeem saib qhov program.
  General snapped:
  - Tom qab ntawd! Peb lub sij hawm yog xam nyob rau hauv vib nas this.
  Lawv tsaws rau ntawm lub tshav dav hlau hauv av, thiab tom qab ntawd ntawm lub tsheb tshwj xeeb sib tw armored, tus ntxhais raug coj mus rau hauv chav tsev hauv av.
  Nyob ntawd, tus thawj coj tshiab ntawm FSB, Colonel-General Apollonov, tau tos nws. Qhov tseeb tiag, lwm tus ntxhais hauv camouflage nkag mus rau hauv txoj kev nrog lawv.
  Tsis tas li ntawd, siab, muaj zog, ua tau zoo heev, tab sis nws cov plaub hau, tsis zoo li lub teeb golden Gerda, yog fiery liab, zoo ib yam li liab chij.
  Nws khov kho tuav tes nrog nws tus khub tshiab, qhia nws tus kheej:
  - Charlotte!
  Tus pojniam plaub hau daj teb tias:
  - Gerda!
  Redhead giggled.
  - Cia peb paub!
  Colonel General yog luv luv.
  -Tam sim no, kev hem thawj hauv ntiaj teb tau dai hla lub tebchaws. Yog li ntawd, koj cov ntxhais hluas yuav tsum maj! Tikhomirov yuav muab cov lus qhia ntxaws ntxaws rau koj.
  Nws jabbed nws ntiv tes ntawm lieutenant general. - Txog thaum kuv qhia rau koj hauv qab no. Feem ntau ntawm cov cheeb tsam nyob txawv teb chaws nyob rau hauv ib ncig, lub teb chaws uas peb twb muaj strained kev sib raug zoo, ntau precisely, ob lub teb chaws.
  Tsis tas li ntawd, qhov tshwj xeeb ntawm thaj tsam ntawm kev xav yog qhov uas nws nyuaj rau kev xa cov rog loj rau nws. Dhau li ntawm koj, tsuas yog cov tub rog tshwj xeeb yuav ua haujlwm nyob ntawd.
  Tau kawg, peb muaj peb tus kheej kev tshawb nrhiav hauv cheeb tsam, tab sis tsis ntev los no peb tau ntsib kev ua tsis tiav.
  Tikhomirov muab rau hauv pem teb:
  - Peb cov kws tshawb nrhiav pib tua. Txawm yog cov tsis pub leej twg paub. Muaj txawm tias ib tug version uas cov neeg phem tau kawm los nyeem lub siab.
  Gerda tau lees tias:
  - Yog li ntawd! Qee cov khoom qub txhawb kev muaj peev xwm telepathic. Dab tsi Hma Messing thiab lwm tus tau ua dhau los ua rau cov neeg phem tib yam.
  - Tsis yooj yim heev! - Hauv luv luv, cov neeg uas nyob twj ywm yuav muab kev txhawb nqa rau koj.
  Charlotte hais tias: - Stepafany, feem ntau yuav, raug tua.
  - Koj paub li cas? - Tus thawj coj ntawm FSB tau ceeb toom.
  - Qee zaum kuv xav tias, qee zaum tsis yog! - Pom tus ntxhais.
  Gerda, me ntsis dag, ntxiv: - Tsis txhob chim! Tsis muaj kev coj ua tsis zoo tom qab koj, thiab tsuas yog cov tub nkeeg tsis pw nrog tus tuav ntaub ntawv.
  Tus thawj coj ntawm FSB flared:
  Yog li koj nyeem tau lub siab!
  Tus pojniam plaub hau daj nodded.
  - Tsis tas li thiab tsis tas li! Tab sis yog tias lawv tsis muaj superpowers, yog vim li cas lawv hu peb.
  Lub taub hau ntawm tub ceev xwm zais cia nodded.
  - Kuv hwm! Yuav tu siab yog tias koj tsis rov qab los!
  - Kev tuag txawv ntawm tus hlub uas lawv ib txwm sim ncua lub rooj sib tham nrog nws! - Pom cov plaub hau liab Charlotte.
  - Kev tuag txawv ntawm tus hlub uas nws ib txwm los ntawm lub sijhawm tsis ncaj ncees lawm, tab sis tsis muaj leej twg thuam nws vim nws lig! Gerda txuas ntxiv mus.
  Lub taub hau ntawm tub ceev xwm zais cia nodded.
  - Koj cov ntxhais muaj IQ siab, tab sis koj lub cev yog cov protein ib yam li kuv. Yog li ib lub mos txwv rau lub taub hau thiab qhov kawg.
  Okay, Kuv muaj ntau ntau yam ua. Nws yuav tsis yooj yim heev los tua cov Dub Sultan raws li nrhiav. Nyob rau hauv nws footsteps, peb yuav tso ntau bloodhounds. Paub tias Niam Txiv nyob nrog koj.
  Cov ntxhais coj ncaj ncees nyo hau, nrog, Tikhomirova mus rau qhov tawm. Los ntawm Moscow mus rau thaj tsam li ib txhiab kilometers.
  Charlotte tau ua feem ntau ntawm kev hais lus ntawm txoj kev:
  - German submachine phom ntawm plaub caug-tsib caliber UMP nrog tshem tau silencers, kuv tus kheej dismantled thiab ua ib tug zoo heev phom.
  Cov kev hloov me me hauv kev tsim qauv ua rau nws tuaj yeem ua ke qhov zoo ntawm ntau lub tshuab hauv ib zaug.
  - Kuv tus kheej tau ua haujlwm ntawm Armalight phom AR 10, ib qho American analogue ntawm cov ntsia hlau cutter, nrog rau ntawm M-16. Los ntawm kev hloov pauv me ntsis, Kuv muaj peev xwm ua kom cov muzzle tshaj tawm ntawm cov mos txwv thiab nws lub hom phiaj.
  Thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws, kom muaj kev ntseeg siab ntawm rab phom nws tus kheej. Tom qab tag nrho, nws yog lub npe hu hais tias lub M-16 yog superior rau lub Kalashnikov nyob rau hauv thawj mos mos ceev ntawm yuav luag 300 meters ib ob, thiab nyob rau hauv qhov tseeb firing ob zaug. Tab sis nws yog ib qho nyuaj.
  Yog cov neeg Amelikas paub, lawv yuav muab khoom plig loj rau kuv! Feem ntau, kuv xav tsis thoob los ntawm kev ruam ntawm lawv cov neeg tsim qauv.
  Tikhomirov teb tias: - Qhov no yog vim lawv muaj kev tsim riam phom nyob rau hauv tus kheej txhais tes. Ib rab phom tsis txaus ntseeg feem ntau tawg, uas txhais tau tias lawv tuaj yeem muag tau ntau dua, tsis hais txog kev kho kev lag luam.
  Feem ntau, cov kws tshawb fawb zoo tshaj plaws los ntawm thoob plaws lub ntiaj teb ua haujlwm rau Tebchaws Meskas, tab sis vim tias cov peev nyiaj tsuas xav txog cov txiaj ntsig, qhov rov qab los ntawm lawv txoj haujlwm yog qis dua li peb.
  Charlotte hais tias:
  - Kuv xav tias capitalism yuav rhuav tshem tib neeg!
  Lawv nkag mus hauv ib lub chaw ua haujlwm dav, qhov chaw uas cov kws qhia twb tos lawv. Cov lus nug yog hais txog tus kheej cov ntsiab lus.
  - Koj muaj qhov ntxim nyiam heev. Tikhomirov sau tseg. - Txaus siab tam sim ntawd. Kuv xav tias nws yuav zoo dua yog tias koj hnav li cov txiv neej laus.
  Nyob rau hauv rooj plaub no, koj nkag mus rau hauv cheeb tsam yuav zoo heev.
  Gerda xav tsis thoob:
  - Ua li cas?
  - Hla rau cov stalkers zoo tib yam. Nws yooj yim heev, muaj ntau txhiab tus ntawm lawv nyob hauv cheeb tsam.
  Tej zaum, tab sis nws tsis yog lub tswv yim zoo tshaj plaws. Tam sim no, yog tias peb tuaj txog raws li cov ntxhais ci ntsa iab, ces qhov no yuav dhau mus. Charlotte hais.
  General hatched Zenki:
  - Tiag tiag!
  Liab-haired vixen nodded.
  - Heev! Peb tuaj yeem ua haujlwm ua niam ntiav. Muaj txaus ntawm lawv nyob rau hauv cheeb tsam, thiab koj tuaj yeem paub ntau txog lub txaj.
  Gerda tuav nws lub taub hau.
  - Pw nrog txiv neej yog kev txhaum.
  Charlotte aggressively hais tias:
  Tsis yog kev txhaum tua? Feem ntau, koj yog ib tug txiv plig lossis ib tug tub rog. Vim li cas lawv tsuas muab phau Vajlugkub rau hauv nws txhais tes xwb.
  Tus pojniam plaub hau daj hais tias:
  - Qhov no yog thaum tus pov thawj foom koob hmoov rau qhov project, nws tso tseg.
  - Qhov yuam kev loj, koj yuav tsum xaiv ntawm Tswv Yexus thiab Leej Niam! Charlotte hais.
  - Yog lawm! Tikhomirov pom zoo. - Koj tsis tuaj yeem ua haujlwm hauv lub tebchaws nkaus xwb hauv hnab looj tes dawb.
  Gerda hesitated, thiab ces nyem tawm:
  - Kuv xaiv Leej Niam!
  General chuckled nrog kev txaus siab.
  - Qhov ntawd zoo kawg nkaus! Tau kawg, koj yuav tau siv koj cov poj niam ntxim nyiam nyob rau hauv cheeb tsam, tsis muaj lub luag haujlwm no tsis muaj qab hau, tab sis koj nkag mus zoo li cov txiv neej stalkers.
  Qhov tseeb yog tias koj tuaj rau thaj tsam tam sim ntawd hauv tag nrho nws lub yeeb koob, ces koj yuav tsum tua rov qab los ntawm cov txiv neej nplaum.
  Thiab ib tug poj niam uas txawj ntse riam phom yog tam sim ntawd tshem tawm tus neeg sawv cev FSB.
  Charlotte nodded nws taub hau.
  - Kuv pom zoo! Tej zaum koj tsis tas yuav ci ntau dhau.
  General paub meej tias:
  - Yog, thiab ntau dua! Koj yuav tsis yog Lavxias teb sab, tab sis Western Ukraine. Koj puas tuaj yeem luam lub suab?
  Liab lees paub:
  - Muaj tseeb! Peb tsis yog neeg txawv, tab sis yog vim li cas tsis yog poj niam Muslim.
  General luag ntxhi.
  - Nrog koj cov lus Slavic tsos.
  - Koj tsis tuaj yeem hloov nws, tshwj xeeb tshaj yog vim peb muaj cov tawv nqaij chocolate. Gerda hais tias.
  General shrugged.
  - Kuv tsis tau xav txog qhov ntawd! Txhua yam ua tau nrawm dhau. Tsuas yog ntawm no koj yog cov leeg nqaij rau cov poj niam Muslim.
  Tus pojniam plaub hau daj hais tias:
  - Nqa grenade launchers hla lub roob, nws tsis yog kev txhaum los tso koj cov leeg. Thiab peb paub lus Chechen.
  General txiav txim siab:
  - Tsis yog, nws zoo dua rau koj los ua Arab mercenaries. Peb yuav ua cov hwj txwv, lub hauv siab tuaj yeem nias rau hauv, thiab yog tias lawv nug txog kev sib deev, koj yuav hais tias Kaulees txwv tsis pub kev hlub sab nraud ntawm kev sib yuav.
  - Cia peb ua li ntawd! Cov ntxhais hais nyob rau hauv unison.
  General paub meej tias:
  - Tsuas yog yuav muaj teeb meem ntawm chav dej, tab sis peb yuav qhia koj.
  - Phallus thiab koj tuaj yeem txuas tau! Gerda pom.
  General hais tias:
  - Zoo! Koj puas muaj kev paub?
  Charlotte luag ntxhi.
  - Peb tau txais kev qhia hloov cov duab, thiab peb paub cov lus Arabic.
  General hais tias:
  - Hais lus zoo nyob rau hauv Lavxias teb sab nrog ib tug accent, nyob rau hauv lub thoob ntiaj teb cheeb tsam, cov lus no yog thoob ntiaj teb.
  Cov ntxhais qw nrov nrov:
  - Zoo heev, peb tau txais nws!
  Lawv raug xa mus rau thaj tsam ntawm kev sib tw siab ceev, qhov no tsis ua rau muaj kev xav tsis thoob. Tom qab ntawd lawv ya hla Ukrainian ciam teb ntawm Dragonfly -5.
  Qhov no yog ib lub teeb yuag monoplane nrog cov txheej tshwj xeeb, indistinguishable los ntawm cov niaj hnub radars.
  Tsis tas li ntawd, nws cov tis hloov xim kom phim cov xim ntawm cov av, ua rau nws tsis pom zoo.
  Ua ntej tawm mus, tus kws qhia tau muab satchels tshwj xeeb rau cov ntxhais. Tshwj xeeb, ob lub tsheb zoo li cov menyuam yaus cov khoom ua si tau muab zais rau hauv lawv.
  FSB tus kws qhia Colonel Ruslan Ibragimov piav qhia rau cov ntxhais.
  - Cov no yog robotic scouts. Los ntawm txoj kev, lawv raug nqi kaum thiab ib nrab lab daus las txhua. Lawv siv qhov tseeb nanotechnology.
  Hauv particular, lub npog ntsej muag lub computer, lawv cuam tshuam cov av thiab hloov qhov kev xav mus rau sab nrauv contour, ua rau lub tsheb tsis pom.
  Nws muaj peev xwm ya luv luv, dhia mus txog tsib meters hauv qhov siab, nyem kom nkag mus rau qhov sib txawv mus txog peb centimeters nyob rau hauv txoj kab uas hla.
  Tsis tas li ntawd, txhua yam ntaub ntawv yog kis los ntawm iav. Cov roj teeb kuj tseem tshwj xeeb rau radium. Lawv tuaj yeem ua haujlwm tau ntev heev, ntev dua li koj nyob hauv cheeb tsam.
  Cov ntxhais ntsia lub tsheb. - Charlotte hais tias: - Kuv pom cov qauv zoo sib xws. Hauv particular, ib tug neeg hlau reconnaissance nyob rau hauv daim ntawv ntawm ib tug nab.
  - Qhov no kuj tsis phem, tab sis poob hauv kev ceev. Ibragimov hais. - Saib xyuas lawv! Tsuas muaj xya ntawm cov no rau tag nrho FSB. Yog lawm, thiab cov tshuab tshwj xeeb tau muab rau koj.
  Gerda ntsia riam phom. Outwardly, nws yog ib qho yooj yim "Abakan", tsuas yog nrog optics thiab ib lub thawv txuas.
  Tus kws qhia pom lawv lub ntsej muag:
  - Lub tshuab no muaj electromagnetic acceleration, thiab qhov pib ceev ntawm nws cov mos txwv yog tsib txhiab meters ib ob.
  - Wow! Gerda xav tsis thoob. - Thiab qhov rov qab los?
  - Nws yog softened los ntawm ib tug tshwj xeeb pob khawm. Tsis tas li ntawd, lub caliber ntawm cov mos txwv yog txawv, tsuas yog 3.15 millimeters.
  - Koj yuav tsis tua ib tug hma los ntawm ib tug me me! Cov poj niam 'revolver muaj ntau dua. Charlotte hais.
  Tus kws qhia piav qhia:
  - Cov no tsis yog cov mos txwv zoo tib yam! Lawv siv super-hnyav Uranium 435. Nws muaj kev nyab xeeb tag nrho thiab tsis muaj hluav taws xob, tab sis ob thiab ib nrab zaus denser dua li cov uranium zoo tib yam, thiab yim npaug ntawm tungsten nrog hardness ntau dua.
  Tsis tas li ntawd, cov mos txwv tau nruab nrog cov khoom tawg kaum lub zog ntau dua li TNT. Lawv tseem kim heev, kuv tsis xav npe npaum li cas, txwv tsis pub koj yuav tsis xav tua.
  - Leej twg txuag ntawm kev ruaj ntseg - mus tsoo ntawm lub ntees tuag! Gerda hais tias.
  Colonel nodded.
  - Tej zaum koj hais yog lawm, tab sis ib lub mos txwv me ntawm yuav luag ib txhiab daus las yog ib yam dab tsi!
  Charlotte hais tias:
  - Wow, kuv pom lawv txaus siab rau peb!
  Tus xib hwb nodded.
  "Nws yog ib qho tseem ceeb heev kom ntes tau Dub Sultan. Koj yuav muaj ob txhiab tsib puas ntawm cov cartridges no. Tsis tas li ntawd, cov phom tshuab muaj yim hom kev tua. Los ntawm ib txhiab ob puas mos txwv ib feeb, mus rau ib leeg, nrog rau cov hom nruab nrab.
  Gerda squeaked:
  - Txaus ntshai! Xws li riam phom nyob rau hauv tag nrho peb cov tub rog tshwj xeeb?
  Tus kws qhia teb tias:
  - Tsis yog! Tsis muaj ntau tshaj nees nkaum lub tshuab zoo li no. Ua tib zoo saib xyuas lub khoos phis tawj me me. Koj tuaj yeem muab nws xaj nrog koj lub suab, thiab nws teb, tej zaum txawm qhib lub suab paj nruag rau koj.
  Tsis tas li ntawd xwb, qhov me me no tsuas yog mloog koj lus xwb.
  Charlotte logically sau tseg:
  Nws tsis phem kiag li, tab sis nws tsis pom dhau lawm. Cov version uas peb tsuas yog, cov Arabs yuav tsis ua haujlwm.
  Colonel pom zoo.
  - Yog lawm, lub tshuab folding: nws yog qhov zoo dua los nkaum nws hauv lub hnab ev ntawv thiab siv nws thaum tsim nyog.
  Muaj lwm ob lub kaum os tshwj xeeb tshaj yog muaj zog grenades nrog koob tshuaj lom, tab sis qhov no yog txaus ntshai, koj tuaj yeem tau txais koj tus kheej.
  Feem ntau, cov dav dav qhia kom tsis txhob tshwj xeeb tshaj koj nrog kev paub-yuav ua li cas. Ntawm no yog lub ntsiab tricks thiab ingenuity!
  - Nws yog qhov tseeb tias lub siab ntuj tuaj yeem hloov lub computer, tab sis tsis muaj lub khoos phis tawj tuaj yeem hloov lub siab ntuj! Charlotte hais tias.
  Tus xib hwb nodded.
  - Thiab tam sim no mloog koj lub tshuab, thaum nws hu nkauj Dima Bilan. Muaj suab paj nruag thiab ib zaj nkauj paub.
  - Txhua yam ua tsis tau yog ua tau Kuv paub tseeb ... - Ib lub suab sib txawv! - cuam tshuam Gerda.
  Ib qho me me peb-dimensional luminous projection tshwm sim saum lub automaton:
  - Koj xav mloog dab tsi! Peb muaj peb txhiab zaj nkauj, ob lub teb chaws thiab txawv teb chaws!
  Gerda pov nws txhais tes.
  - Kuv xav tau lub cev nrog Bach!
  - Kuv ua!
  Cov suab paj nruag zoo nkauj, tab sis Charlotte cuam tshuam.
  - Koj puas muaj kev ua si?
  Lub hologram squeaked:
  - Muaj tseeb! Kuv pom zoo peb caug cuaj qhov kev hloov pauv txawv ntawm "Stalker" thiab yim caum tsib "Farter", tshwj xeeb tshaj yog cov qauv tshiab "Keeb Kwm ntawm Thaj Chaw".
  - Koj tuaj yeem vwm! Muaj rab phom tshuab, tus neeg ua si los ua tus tua. Qhov ntawd yog qhov uas technology tau tuaj. Charlotte xav tsis thoob.
  Ibragimov luag ntxhi ntawm nws Caucasian mustache:
  - Nws kuj muaj kev cob qhia, kev cob qhia ua ntej thiab ntau ntxiv. Qhov no yog riam phom ntawm yav tom ntej, lub tshuab nws tus kheej yuav piav qhia rau cadet yuav ua li cas.
  Cov riam phom nws tus kheej yuav qhia koj yuav ua li cas tuav nws.
  - Txaus! Gerda hais tias.
  Tus kws qhia paub meej tias:
  Tu siab kawg li os yuav tau muab zais. Los ntawm txoj kev, lub npe ntawm lub tshuab no yog dab tsi?
  - "Striking" - 1, tus qauv zoo tshaj plaws yuav tshwm sim sai sai. Thiab dhau sij hawm, xws li cov cav tov yuav mus rau hauv kev pab cuam nrog cov tub rog Lavxias teb sab.
  Tus pojniam plaub hau daj.
  - Ntshiab!
  Tus kws qhia ntxiv:
  - Yog, thiab optics kuj yog computerized, nws muab xws li nce raws li koj xav tau, lub aiming ntau yog kaum ob kilometers.
  Kuj tseem muaj qhov hloov kho liab dot, lub teeb tsom teeb pom kev zoo, tus tsim laser, kev ua phem grips ua ke nrog lub compact bipod.
  Tab sis feem ntau lub tshuab no raug nqi ib thiab ib nrab lab daus las.
  - Qee zaum nws zoo li kuv tias tus txiv neej nplua nuj tshaj plaws hauv ntiaj teb yog tus thawj coj ntawm FSB. - Charlotte snapped.
  Colonel luag ntxhi.
  - Koj puas paub vim li cas kuv yog Chechen los ntawm haiv neeg thiab ua haujlwm rau Russia mob siab rau?
  Redhead nug:
  - Vim li cas?
  Colonel tau teb tias:
  - Nov yog tib lub tebchaws hauv ntiaj teb uas cov nyiaj tso tawm rau tub rog yam tsis muaj stint. Ntseeg kuv, lub neej yav tom ntej belongs rau peb lub teb chaws, ib tug zoo noj pab tub rog yog ib tug guarantee ntawm kev vam meej!
  - Yog tus ruam los yog neeg ruam tsis muaj hwj chim. Charlotte pom zoo. Thiab tom qab ntawd muaj cov hom xws li Gorbachev thiab Yeltsin, lawv yuav luag rhuav tshem lub tebchaws.
  - Kuv tsis tuaj yeem muab kev lees paub, tab sis cov neeg tau dhau los ua neeg txawj ntse, txawm tias tus thawj tswj hwm raug tua, rov xaiv tsa yuav hloov me ntsis.
  - Peb txoj hauj lwm yog nrhiav cov dub sultan. - Yog li cia peb tawm hauv kev hais lus rau Charlotte quaj.
  Tus kws qhia ntawv ceeb toom:
  - Qhov tseem ceeb tshaj plaws yog coj cov pob zeb no, lub tshuab kuaj pom tsis zoo, lawv yuav ceeb toom koj txog kev phom sij.
  Gerda frowned thiab nug:
  - Thiab tus so, piv txwv li, lub pob zeb Diffa, uas deflects mos txwv nyob rau hauv lub vernacular "Armor"?
  Ibragimov teb nrog kev tu siab:
  - Hmoov tsis zoo, yuav luag tag nrho cov khoom ntiag tug poob lawv lub zog sab nraum cheeb tsam, peb txawm xav tsis thoob tias cov neeg phem yuav siv lawv li cas.
  Nws yog qhov ua tau tias kev tshawb nrhiav yog qhov tseem ceeb tshaj li tsuas yog tua tus Dub Sultan.
  Charlotte nodded.
  Peb yuav khaws cia thiab sim nrhiav qhov zais cia.
  Tus kws qhia ntawv nod bye.
  - Nyob zoo, sim nrhiav Ali Maskhadov. Nws yuav muaj ib yam dab tsi nthuav rau koj.
  Cov ntxhais, uas tau coj lub ntsej muag ntawm Mujahideen, mus txog ntawm ntug cheeb tsam.
  - Muaj cov mines! Charlotte hais.
  Gerda tau lees tias:
  - Cia peb ua tib zoo mus!
  Pov cov tub rog khau khiab ntawm cov ntxhais, lawv khiav raws txoj kab nqes daus, lawv ob txhais taw liab qab yuav luag tsis muaj kab. Dhia mus rau ciam teb, lawv dhia mus rau hauv ib qho translucent sphere.
  Ib tug muaj zog tsw ntawm ozone ntaus kuv lub ntsej muag, ces ib lub teeb hit. Cov ntxhais tsiv mus, hnav khau boots, yog tias lawv khiav mus rau hauv kev soj ntsuam random.
  Txawm hais tias nyob rau hauv cheeb tsam lub caij ntuj no huab cua yog lub caij nplooj zeeg, txog kaum degrees, thiab tsis muaj daus.
  Cov kws tshawb nrhiav ua tib zoo saib rau hauv cheeb tsam, yog li paub tsis meej los ntawm cov dab neeg thiab kev ua si.
  Thaum ib lub sij hawm lawv txawm sim tua cov yeeb yaj kiab, tab sis tag nrho cov duab raug tshem tawm, nws tsis tuaj yeem txawm thaij duab.
  Muaj ntau yam zoo heev nyob rau hauv cheeb tsam, tab sis nws kuj tau tuag. Muaj ntau heev nyob rau hauv nws. Txawm tias cov ntoo yog tshwj xeeb, cov nplooj yog liab doog thiab liab, tag nrho ntawm pos.
  Cov nyom kuj zoo li ominous, zoo li yog npog hauv cov ntshav. Kaum ob-legged txiv kab ntxwv-speckled grasshoppers dhia hla nws.
  Tsiv lawv lub hwj txwv, lawv sim zaum ntawm cov ntxhais. Charlotte tsav lawv tawm ntawm lub zog, thiab Gerda ntes lawv nrog nws tus ntiv tes.
  Nws cov ntiv tes tau raug txiav tawm, thiab kev pleev xim nrog cov hnab looj tes roj hmab tshwj xeeb tau ua rau nws cov ntiv tes tuab thiab rougher.
  Tus ntxhais plaub hau daj ua rau lawv hlub thiab hais lus.
  Lawv ciaj sia thiab xav tau kev hlub.
  Ntawm cov nyom nyom muaj cov qauv me me ntawm tus nquab. Thaum stroked, lawv purred, dhia rov qab. Dab tsi lub puab tsaig ntawm cov nyom nyom tuaj yeem ua rau muaj kev phom sij.
  Yog lawm, lawv muaj tshuaj lom! Charlotte pom.
  - Koj txaus ntshai heev.
  - Tej zaum peb cov qaub ncaug muaj tshuaj lom rau qee tus. Ntawm no nyob rau hauv cheeb tsam aggression rov qab ib puas npaug. Gerda pom.
  - Thiab pacifism .... - Charlotte tsis pom lub ntsiab txhais. Lub pob zeb flickered, ceeb toom ntawm anomaly.
  Ua ntej, ncaj qha rau hauv lawv cov kev taw qhia, huab cua vibrated. Zoo li dhau lub qhov cub, tsuas yog tsis muaj cua sov, ntawm qhov tsis sib xws, nws tau ua kom txias txias.
  Charlotte tau hais tias, "Tej zaum peb tuaj yeem ua qhov kev sim, peb tuaj yeem nkag mus rau qhov tsis xws luag."
  Gerda xav tsis thoob:
  - Koj puas xav ua phem rau koj lub taub hau?
  Redhead tsis pom zoo ::
  - Qee zaum anomalies muab lub peev xwm ntxiv. Koj tsis tau nyeem science ntawv tseeb.
  - Tab sis feem ntau tsuas yog corpses tuaj tawm ntawm qhov tsis txaus ntseeg. Ntawm no saib. Tus ntxhais plaub hau daj taw tes rau ntawm lub cev pob txha.
  - Lub cev tuag yog tus txiv neej, feem ntau, feem ntau ntawm "farters" yog txiv neej. Ntawm no, ntau tus poj niam ntshai, koj yuav tau txais hluav taws xob thiab koj yuav tsis muaj peev xwm yug menyuam. Charlotte pom.
  - Farter, uas yog ib lo lus nthuav. - Thaum ib lub sij hawm lawv sim qhia lo lus "stalker", tab sis cov tub sab remade nws mus rau hauv farter, los ntawm lo lus fart, catching hmoov.
  Yog li farer zoo li av pirate. Pirate kuj txhais tau tias - tus neeg yos hav zoov ntawm koob hmoov. - Tus ntxhais plaub hau txuas ntxiv.
  Cov kws tshawb nrhiav dhau los ntawm qhov yuav luag tsis pom qhov ntxiab, tab sis tam sim ntawd yuav luag ntog rau qhov thib ob! Lub cev pob txha dai saum huab cua, thiab cais cov nqaij thiab cov hnyuv.
  Gentle Gerda xav tias muaj mob, thiab nws tus khub tsis ncaj ncees tau nkag mus rau hauv lub rooj sib tham.
  - Tsis muaj dab tsi tshwj xeeb! Tsuas yog lub cev tuag xwb. - Nws pom. Ib qho kev sib tsoo thiab rusted high-voltage pylon nteg nyob ze, tsw ntxhiab roj thiab rot.
  Tus ntxhiab tsw lwj heev ua rau kuv lub puab tsaig mob heev.
  - Ib yam dab tsi txawv txawv! Kuv xav tias raug hem! Gerda hais tias. Dheev, lub cev pob txha dhia ntawm lawv. Cov ntxhais reflexively raug rho tawm haujlwm ntawm "Kalash".
  Cov mos txwv tsoo lub shard, khob tus ghoul tawm ntawm nws txhais taw. Txawm li cas los xij, nws tam sim ntawd sawv thiab sim tawm tsam cov zoo nkauj. Nws nyuaj rau ntses tus uas twb tuag lawm.
  Cov ntxhais tsoo lawv lub hauv caug nrog kev txhaj tshuaj zoo ntawm lawv lub hauv caug. Txawm li cas los xij, tus ntiv tes pob txha tau khawb Charlotte lub plhu, ua rau lub ntsej muag puas tsuaj thiab tho rau ntawm daim tawv nqaij.
  Nws teb los ntawm slashing nws nrog ib tug pob tw, tsoo ob peb tav. Lub cev pob txha poob thiab, tau txais ntau qhov kev txhaj tshuaj zoo nyob rau hauv cov ceg tawv, calmed.
  - Peb ua tiav nrog nws! - qw Gerda. - Koj zoo li raug mob. Nws khoov thiab so Charlotte cov ntshav.
  - Ib qho me me, koj tus kheej paub sai npaum li cas khawb kho rau peb.
  Gerda sau tseg:
  - Lub camouflage puas lawm!
  - Nws tsis yog ib qho teeb meem los ua kua nplaum. - Tus ntxhais plaub hau liab mus txog rau hauv nws lub hnab ev ntawv.
  Hyperclay tshem tawm qhov txiav, thiab lub ntsej muag phem Arab rov tshwm sim nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lawv.
  "Vim li cas qhov ruam no yog hwj txwv, nws muaj hnub nyoog ib tug txiv neej thiab ua rau ib tug poj niam raug mob!" Charlotte hais.
  Gerda teb succinctly:
  - Yog li txiav txim siab Vajtswv.
  Vixen liab hais tias:
  Vim li cas nws thiaj xav tau! Yog tias muaj lub siab siab dua, ces nws yuav tsis muaj txiaj ntsig rau cov neeg uas tsis tsim nyog.
  Nyob rau hauv nws tus kheej, lub xub ntiag ntawm hwj txwv thiab qhov tsis muaj zog ntawm tib neeg lub cev ua rau muaj kev tsis ntseeg txog lub neej ntawm tus tsim.
  Tus Blond Terminator tau hais tias:
  - Koj paub Charlotte! Ntawm no peb yog neeg ntiaj teb thiab tej zaum yuav zoo tsis rov qab los ntawm cheeb tsam, uas nyob rau hauv cov ntaub ntawv no tos peb.
  Charlotte txawj ntse hais tias:
  - Kuv nyeem science ntawv tseeb, muaj ib txoj kev xav ntawm lej. Ntsuj Plig, muaj cov ntaub ntawv cim. Yog li nws tsis tuaj yeem ploj mus rau hauv lub ntiaj teb tsis kawg.
  Nws yuav tsuas hloov nws cov yam ntxwv zoo. Los yog hloov nqi.
  Gerda luag ntxhi.
  - Yog li ntawd, nyob rau hauv tus ntsuj plig, koj ntseeg, tab sis tsis muaj Vajtswv uas tsim nws!
  Tus tub rog plaub hau liab tau hais nrog kev mob siab:
  - Tsis muaj Vajtswv nyob rau hauv Orthodox los yog Biblical version, tab sis nyob rau hauv lub Supermind, yog vim li cas tsis ntseeg nws. Thiab rau tus ntsuj plig, peb ya hauv npau suav.
  Qhov no tsis yog qhov nco txog peb lub xeev ntawm sab ntsuj plig, thaum peb ib zaug muaj cov ntaub ntawv tshwj xeeb uas muaj peev xwm xav thiab xav tsis muaj lub cev.
  Tus pojniam plaub hau daj.
  "Tej zaum qhov ntawd tiv thaiv koj los ntawm kev ntseeg hauv phau Vajlugkub.
  Charlotte teb ua siab ncaj:
  - Ntau heev! Tshwj xeeb, kev ua phem, coj txawv txawv rau lub siab siab, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv Phau Qub.
  Tsis tas li ntawd, yog tias Vajtswv yog kev hlub, yog vim li cas tsis yog txhua yam ntawm nws cov creation yuav zoo siab kiag li!
  Gerda qw:
  - Tej zaum hais txog yam tsis tsim nyog!
  Lub redhead heev logically sau tseg:
  - Peb yog Tswv Ntuj cov me nyuam thiab peb yuav tsum tau kawm kom peb tsim nyog! Txoj kev loj hlob nyob qhov twg? Lawv ua li cas rau cov niam txiv uas tso lawv cov menyuam mus?
  Cov plaub hau daj tau lees tias:
  - Lawv raug disenfranchised! Tab sis koj ntsuas tsis tau Vajtswv los ntawm tib neeg tus qauv.
  Charlotte tau sau tseg zoo heev:
  - Yog vim li cas, yog tias peb yog cov duab thiab nws zoo li, ces peb kev coj ncaj ncees zoo ib yam. Thiab lub tswv yim ntawm qhov zoo thiab qhov phem yog tib yam rau ntau haiv neeg.
  Nws puas yog qhov zoo uas tsis pub me nyuam lub teeb thiab kev paub txog lawv tus kheej? Charlotte nug. Gerda xav teb, thaum mam li nco dheev ib yam dab tsi dhia saum lawv thiab tus ntxhais NW nyuam qhuav muaj sij hawm mus dhia ib sab.
  Nws yog ib tug dijj hav zoov jellyfish, nws nyob rau hauv ntoo thiab yos hav zoov, tawm tsam los ntawm saum toj no. Txij li thaum nws lub cev yuav luag pob tshab, nws nyuaj rau pom.
  Txawm li cas los xij, cov ntxhais, txawm tias ua ntej lawv raug xa mus, tau kawm cov ntaub ntawv ntawm thaj chaw. Ntau tus neeg taug kev, suav nrog cov neeg sawv cev ntawm cov koom haum txawj ntse thiab cov kws tshawb fawb, tau piav qhia txog qhov xwm txheej ntawm thaj chaw thiab cov tsiaj mutant, feem ntau, predatory thiab txaus ntshai.
  Leej twg yuav muaj tseeb tua nws, koj yuav tsum tau ntaus lub xiav dot nyob rau hauv nruab nrab ntawm lub jelly-zoo li lub cev nrog claws. Tab sis tus tsiaj yog mobile, tsis yog txhua tus farter muaj peev xwm ntawm qhov no.
  Cov ntxhais tua ntawm vskidku, thiab tsis aiming. Ntaus, hav zoov jellyfish tawg, emitting cov ntshav thiab caustic, zoo li kua qaub.
  Nyom ntawm kev sib cuag nrog nws pib wither.
  - Nws zoo li cov yeeb yaj kiab "Alien" - hais tias Gerda. - Tsis yog dej acid.
  - Ib hom tshwj xeeb ntawm sub-hyperradiation tau tshwm sim nyob rau thaj tsam ntawm kev ua txuj ci tseem ceeb. Nws emits isotopes ntawm ib tug ceev ob puas lub sij hawm sai tshaj li lub teeb, thiab lub zog nkag mus tsuas yog amazing.
  - Tau tua plaub lub kua qaub jellyfish, Charlotte txaus siab.
  - Nws yog qhov zoo uas nws tsis cuam tshuam qhov muag.
  Lwm tus tsiaj sim burrow rau hauv av, tab sis tau txais nws tus kheej los ntawm Gerda.
  Tus ntxhais, txawm li cas los xij, tsis txaj muag:
  - Muaj pes tsawg tus neeg tuag los ntawm kev qias neeg.
  Charlotte nodded.
  - Tsis suav, tab sis tag nrho cov neeg raug tua nyob rau hauv cheeb tsam mus rau kaum tawm txhiab.
  Tus pojniam plaub hau daj hais tias:
  - Ces koj yuav tsum mus sai, tej zaum txawm khiav. Lub camouflage ntawm NATO cov tub rog yog xis nyob, cov khau yuav luag tsis cuam tshuam nrog kev khiav, txawm hais tias muaj kev ntxias zoo los muab pov tseg.
  Cov huab, txawm li cas los xij, pib tawg, ci ntsa iab ntau dua. Nyob rau sab laug, lub elevator qub los ntawm Soviet lub sij hawm ntab dhau cov ntxhais.
  Tom qab kev puas tsuaj Chernobyl, nws raug tso tseg. Txawm li cas los xij, muaj ib tug sniper nyob rau saum. Tsis muaj hesitation, nws qhib hluav taws.
  Cov ntxhais coj nws tawm hauv ib pliag, thiab zigzag deb ntawm cov mos txwv.
  Charlotte thiab tom qab ntawd pom ib yam dab tsi los yws txog:
  Ua cas koj ho tsis tua.
  Gerda teb nrog luag nyav:
  - Qhov no yog ib tug txiv neej, tab sis txiav txim los ntawm nws lub ntsej muag, ib tug Slav.
  Lub taub hau liab tawm tsam aggressively:
  - Nws nyob ib leeg thiab tsis muaj sij hawm los xa ib qho teeb meem txog peb txoj hauv kev. Nws ruam dhau lawm, tab sis qhov ruam tshaj yog tus cwj pwm tua tam sim ntawd.
  Lawv khiav mus rau lub cev tuag. Lub taub hau nyob rau hauv lub kaus mom hlau yog shaved, ntawm ob txhais tes muaj tub sab "rings", ib tug raug kwv tij.
  - Tej zaum nws yog Lavxias, tab sis tsis yog los ntawm peb pab neeg.
  Gerda hais hauv kev ntxhov siab:
  -Txhua yam tib yam, txawm tias tus neeg ua txhaum cai muaj cai hloov siab lees txim.
  Charlotte twisted nws tus ntiv tes ntawm nws lub tuam tsev: - Koj yuav tsis tua ib tug li ntawd!?
  Lub blond nrog pathos teb tias:
  - Yog Leej Txiv xav tau: Kuv yuav hla kuv lub siab.
  Redhead taw tes tawm aggressively:
  -Koj paub Vajluskub yog ib phau ntawv uas yuav tsum tau txwv nyob rau hauv thawj qhov chaw.
  - Los ntawm dab tsi?
  Charlotte hais hnyav:
  - Txhawb pacifism. Feem ntau, cia peb tsis txhob tham txog kev ntseeg ntxiv lawm.
  Gerda qw npau taws:
  - Pom zoo! Tsis txhob muab pearls ua ntej swine.
  Redhead pouted:
  - Koj puas thuam kuv?
  Tus pojniam plaub hau daj hais lus me ntsis softer.
  - Tsis yog! Qhov no yog ib tug piv txwv qhia.
  Charlotte calmed cia.
  - Kuv to taub nws! Okay, cia mus, peb yuav tau hu rau ib tug neeg.
  Cov ntxhais maj mam txuas ntxiv, hla txoj kab hluav taws xob txhawb nqa. Lub ntuj thaum kawg cleared, thiab ces Gerda pom.
  - Nws ua tsis tau!
  Saum lawv, qhov tseeb, ib qho tsis txaus ntseeg tau tshwm sim, peb lub hnub ci: daj, ntsuab, liab. Muaj tseeb tiag, ob qhov kawg tau me me thiab yuav luag tsis muaj cua sov.
  Charlotte teb tias:
  - Qhov no yog cov nyhuv ntawm aberration, qhov tseeb muaj tsuas yog ib lub hnub.
  Gerda squeaked:
  - Thiab yog vim li cas rau qhov tshwm sim tsis daws?
  Lub taub hau liab nodded eagerly.
  - Tsis tau! Tab sis nws cuam tshuam rau huab cua hauv cheeb tsam.
  Ib tug loj wasp ya los ntawm swiftly. Charlotte txiav nyob rau hauv cov huab cua nrog ib tug dagger.
  - Qhov no kuj yog ib tug mutant thiab txaus ntshai heev.
  - "Zhalik" Kuv paub nws! Gerda hais tias. - Cov tshuaj lom tau dim ntawm kev hloov pauv thiab tuaj yeem ua rau muaj kev tsis haum loj.
  Redhead nodded.
  - Yog li ntawm no, yam tsis muaj tshuaj lom yog txaj muag.
  Nyob rau hauv txoj kev, lawv tuaj hla disemboweled corpses ob peb zaug. Thiab ntawm ib tug nkhaus fais fab kab ncej, ingrown rau hauv cov av nplaum ntub nrog outgrowths ntawm nyob ntawm tej, ib tug hanged txiv neej dai.
  - Wow, qhov no yog kev ua ntawm tib neeg! Gerda pom.
  - Tus txiv neej yog tsiaj txaus ntshai tshaj plaws hauv ntiaj teb. Charlotte pom zoo.
  Lub blond squeaked:
  - Hnov, lub nyoob hoom qav taub ua suab nrov, cia peb tsaws.
  Redhead frowned:
  - Tej zaum nws yog peb li?
  Tus ntxhais plaub hau daj.
  - Ntxiv mus, raws li cov lus dab neeg, peb yog lawv cov yeeb ncuab.
  Cov ntxhais pw thiab tig rau lub xov tooj cua me me txhua zaus. Muaj ob lub nyoob hoom qav taub, zoo ib yam, tej zaum, outdated MI-8s.
  Lavxias tshwj xeeb rog tsis ya mus rau xws li. Nyob rau saum huab cua, ib tug phooj ywg thiab ib pawg ntawm Caucasian thiab Lavxias teb sab lus tau hnov. Cov ntxhais paub yuav ua li cas zais lawv tus kheej, tab sis puas yog ntxias tua?
  - Nyob zoo koj, fraer! Tsis muaj dab tsi muaj nuj nqis ntawm no! Peb nyob nraum yeej ncig.
  Roar hauv teb:
  - Tej zaum yuav muaj khoom cuav!
  Hnov siab:
  - Tsis txhob ua ib tug sucker, nyob rau hauv cov cheeb tsam no, farters tau ntev tau xaiv.
  - Tej zaum yuav tshwm sim dua. thiab ua si suab paj nruag txias.
  Muaj kev sim siab zoo los tua lawv cov me me grenade launchers, tab sis qhov ntawd txhais tau tias tau taws. Gerda thov Vajtswv, thiab Charlotte poob rau hauv kev nco. Yuav ua li cas nws puag thiab hnia ib tug txiv neej.
  Ces lawv mus. Cov kev xav yog ntse, qab ntxiag heev, nws tus phooj ywg ruam tej zaum tseem yog nkauj xwb, nws tsis paub kev hlub. Tshwj xeeb tshaj yog thaum cov no yog cov txiv neej sib txawv, raws li txoj cai, cov tub ntxhais hluas thiab noj qab haus huv tshwj xeeb rog.
  Cov turntables, tig, tua ib tug volley thiab tawm hauv lub sector. Thaj, lawv tsis muaj dab tsi los ntes.
  - Cia peb ua si rau cordon, ua ntej tawg! - Ces qaug cawv thiab incomprehensible kiag lev teb.
  Thaum lub nyoob hoom qav taub tau ncig, Gerda txawv tsis yog tsuas yog cov ntxhiab tsw ntawm cov roj av, tab sis txawm tias lub cev ntawm cov neeg caij tsheb uas tsis tau ntxuav tau ntev. Nws zoo nkaus li nws tsw zoo li ib cheeb tsam.
  - Thiab qhov twg cov tub rog tau txais nws los ntawm! Tom qab tag nrho, koj tsis tuaj yeem yuav ib lub nyoob hoom qav taub xwb.
  - Tej zaum Ukrainians muag! Lawv muaj ntau yam ugliness. Txawm li cas los xij, peb kuj muaj ntau yam khoom siv sau tseg. Charlotte pom.
  Cov ntxhais tsiv mus, thiab ib tug phooj ywg tau tshwm sim tsis tshua muaj tshwm sim npe hu ua "collapse". Cov neeg uas poob rau hauv nws muaj ib tug nyob rau hauv ib puas txoj kev muaj sia nyob!
  Gerda nres ntawm no thiab teb nrog luag ntxhi:
  - Thiab dab tsi tshwm sim tom ntej, kuv twb qhia rau koj.
  Viktor tsis txaus siab nug:
  - Koj puas pom cov ntsiab lus hais txog qhov kev tawm tsam siab tshaj ntawd?
  Charlotte nodded.
  - Yog, ib yam dab tsi tswj kom paub! Hauv luv luv, kuv yuav qhia koj txog nws!
  Thiab lub sij hawm no nws yog tus liab-haired vixen uas tau pib hais lus;
  Saum ntuj sobbed, spewing kwj ntawm cov nag sib xyaw nrog cov daus phem crumbs rau lub ntiaj teb.
  Lub peev loj ntawm Russia, Moscow, nyob rau hauv lub sij hawm predawn zoo li grey thiab npub, txawm tias muaj ntau lub teeb, thiab suav tsis txheeb cov hlua ntawm cov tsheb kim.
  Zulfiya Maduyeva, nyob rau hauv ib chav tsev nyob rau hauv av xauj los ntawm nominees, ua tiav lub ritual.
  Ib tug fiery glow nyob rau hauv daim ntawv ntawm ib tug txawv txawv dab tuag pob txha taub hau twb hlawv nyob rau hauv cov huab cua.
  Tus neeg tua neeg tua tus kheej nyob rau hauv pom camouflage, nrog lub ntsej muag npog nrog daim ntaub ntsuab, nyeem ib qho piv txwv ntawm kev thov Vajtswv. Ob peb lub pob zeb ci ntsa iab ntawm ntau yam duab nteg nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lawv.
  Ib tug poj niam hauv camouflage pib muab lawv tso rau ntawm Zulfiya lub hnav ris tsho nruj.
  -Tam sim no kaj ntug thiab Frost muaj zog. Qhov no yuav pab koj ua tiav txoj haujlwm nyuaj tshaj plaws thiab muaj lub luag haujlwm!
  - Nws croaked, qis heev, zoo li yog los ntawm lub suab sib sib zog nqus.
  - Kuv tau npaj los ua haujlwm rau jihad! - Zoo li ib tug tub rog nyob hauv av parade, tus ntxhais txiav tawm, waving nws nyias txhais tes.
  Lub suab txaus ntshai, gurgling txuas ntxiv:
  - Txawm tias muaj qee leej xav tias poj niam tsis muaj tus ntsuj plig, kuv tsis pom zoo rau qhov no. Leej twg ua ib tug feat nyob rau hauv lub npe ntawm Allah yuav tau txais kev tsis txawj tuag thiab ib tug innumerable dej hiav txwv ntawm treasures!
  Tus ntxhais tua tus kheej (nws lub suab yog dawb huv thiab dawb huv) hais hauv kev poob siab:
  - Kuv tab tom npaj txawm tsis ntau npaum li cas rau kev tsis txawj tuag, tab sis vim kev ua pauj! Qhov lawv tau ua rau kuv thiab cov neeg kuv hlub, yuav tsum ua pauj!
  Lub fiery glow hloov los ntawm liab mus rau ntsuab, thiab txawm brighter. Lub qhov muag ntawm tus poj niam hauv camouflage blackened zoo li lub qhov dub.
  Nws zoo nkaus li tias tag nrho lub ntiaj teb tuaj yeem poob rau hauv lawv:
  - Kuv tsis nyiam hais lus pompous, lawv ua ntej cov khawv koob ntawm cov neeg ncaj ncees!
  Tus poj dab tus ntiv tes, nyob rau hauv camouflage, monstrously elongated thiab tuav tawm ntawm nws, bubbling, ib tug lom daj ciav.
  Zulfiya ntsia nws zoo li ib tug luav ntawm ib tug boa constrictor, tsis muaj peev xwm los kua muag nws ob lub qhov muag.
  Nws thaum kawg kaj ntug, "tej" tsoo, lub ntuj pib ntshiab.
  - Ntawm no nws yog peb lub cim los saum toj no!
  Tam sim no cov khoom qub mined hauv cheeb tsam yuav tau txais lub zog puas tsuaj. Tus poj dab lub suab nrov nrov, zoo li nws tsis yog ib tug poj niam uas tab tom hais lus xwb, tab sis tag nrho cov neeg hu nkauj sib sib zog nqus.
  Cov neeg phem ua kom tiav cov kev cai dab qhuas, Zulfiya, nrog kev pab ntawm nws tus khub, muab tso rau ntawm tag nrho cov pob zeb, thiab ib tug ntawm lawv nruj nreem ib tug loj rau-sab rau ntawm ib tug siv nrog explosives.
  Nws cov plaub hau dub tau streaked nrog grey, thiab nyob rau hauv nws lub ntsej muag, thaum lub cua-blown daim ntaub thaiv qhib me ntsis, ib tug torn, dub-ntsuab caws pliav pom.
  - Tam sim no koj npaj txhij! Mus rau koj lub hom phiaj!
  - Lub suab dheev dhau los ua nyias.
  Tus neeg phem ua ob peb kauj ruam thiab tam sim ntawd ploj mus, tsuas yog ib qho kev txav me ntsis qhia tias nws nyob ze.
  - Pob zeb Mule, ua haujlwm, tam sim no koj pom tsis pom, thiab yuav luag tsis hnov qab, txawm tias cov bloodhounds xaiv feem ntau yuav tsis coj koj txoj kev.
  - Tus sorceress hauv camouflage tau dhau los ua lub taub hau siab dua, thiab nws cov plaub hau luv tau ntev.
  - Kuv paub nws! - Luv luv pov lub foob pob tua tus kheej.
  - Tam sim no mus! Thiab tej zaum lub teeb ntawm Allah illuminates koj lub siab.
  - Tus kws tua neeg tua neeg tau taws zoo li lub kaum ob lub roj teeb, thiab nws cov plaub hau tig mus ua ib tug tub ntawm kev txaus ntshai, thiab tib lub sijhawm tsis txawv ntawm cov nab uas qias neeg.
  Zulfiya tsis zoo li pom cov kev hloov pauv no. Lub foob pob tua tus kheej tawm tuaj, nws txoj kev mus tau yooj yim, nws txawm txav nrawm dua.
  Lub sijhawm maj nrawm tau los txog, kev tsheb khiav ceev, tsoos rau Moscow, tshwm sim.
  Cov pa hluav taws xob, tsis hnov tsw ntawm roj av, lub suab nrov tsis tu ncua ntawm lub nroog loj, tsim txom lub pob ntseg, tag nrho cov no twb paub lawm, tab sis ntxub ib haiv neeg ntawm cov toj siab Zulfiya.
  Yog li kev taug kev tau yooj yim dua li choking ntawm kev thauj neeg coob coob.
  Muaj tseeb tiag, ib zaug npau suav nruab hnub, tus neeg ua phem tsoo tus neeg hla dhau. Nws, tau poob, foom phem, ces, sawv, tuav nws lub nrig rau hauv qhov khoob.
  - Xws li yog kev loj hlob ntawm cov infidels! - Zulfiya pom, ua siab zoo zoo siab tias nws lub tswv yim tau lees paub ib zaug ntxiv.
  - Tua lawv yog lub hom phiaj siab tshaj plaws uas koj tuaj yeem xav txog hauv ntiaj teb.
  Thiab ntawm no yog lub hom phiaj xav tau: tsoomfwv lub tsev hauv Moscow, uas tseem hu ua dawb. Hnub no yuav muaj lub rooj sib tham tseem ceeb nrog kev koom tes ntawm tus thawj tswj hwm.
  Txoj hmoo no yog dab tsi! Ntawm no koj tuaj yeem pom lub tsheb, txhim kho kev ruaj ntseg, lub laj kab siab nrog lub tswb nrov tshiab nyob ib puag ncig lub Tsev Dawb.
  Tus ntxhais nyuam qhuav taug kev mus rau lub rooj vag nrog Minister of Finance. Nws cia li swb txoj kev hla thiab hla cov neeg tiv thaiv kev ceev faj.
  Cov dev ntawm ib tug neeg tseem ceeb yug me nyuam (ib tug sib tov ntawm ob peb hom, pumped nrog steroids, loj hlob los ntawm ib tug me nyuam mos calf thiab lub hauv siab ntawm lub tank hull) pom tau hais tias tseem hnov lub rustle yuav luag indistinguishable rustle ntawm tus neeg phem lub mos khau, growled.
  Cov neeg saib xyuas ob-meter flashed lawv ob lub qhov muag, cov dev, txawm tias lawv cov ntxhiab tsw tsw qab, tsis tuaj yeem paub qhov txawv ntawm qhov tsw thiab tsw qab (Ntxiv mus, cov neeg dignitaries taug kev pockmarked - bark lawv thiab koj yuav tau txais ib rab phom stun).
  Zulfiya xav tias nws lub plawv dhia, zoo li nws tau ntaus nrov heev uas lawv hnov nws.
  Lawv tau kov yeej plaub lub nplhaib ntawm kev tiv thaiv, ntawm qhov kawg ntawm lub ntsej muag: txawm tias lawv tau ua kom pom tseeb nrog qhov zoo li X-rays.
  Los ntawm qhov tseeb scanning hluav taws xob, tus neeg tua neeg tua neeg tau tiv thaiv los ntawm Efa pob zeb, ib txheej ntawm cov khoom siv tsis muaj nqi.
  Qhov kev txav mus los ntawm cov plag tsev thiab txoj kev hauv tsev zoo li tsis muaj qhov kawg, hmoov zoo lub elevator yog dav, tab sis Zulfiya yuav tsum tig ob peb zaug kom tsis txhob muaj kev sib tsoo nrog tus thawj tswj hwm cov ntsiab lus.
  Thaum kawg lawv tsiv mus rau hauv lub hauv paus tsev. Lub rooj sib tham raug kaw, tsis muaj neeg sau xov xwm. Tus nom tswv mus rau hauv lub tsev, twb muaj cov tswv cuab ntawm tsoom fwv sawv ntawm lub hood.
  Thiab ntawm no yog tus thawj nom tswv nws tus kheej. Ib tug txiv neej ntawm luv stature nrog cus ciav qhov muag. Raws li ib txwm muaj, nws coj tus cwj pwm, coj ncaj ncees tuav tes, tab sis nws yog qhov tseeb tias cov thawj coj tseem ceeb ntawm nws.
  Lub rooj sib tham qhib, thiab tus thawj tswj hwm ntawm lub hwj chim loj tau hais, hauv lub suab qis, mos:
  - Niaj hnub no peb yuav tham txog qhov xwm txheej ntawm thaj chaw hu ua txuj ci tseem ceeb. Qhov kev txhawj xeeb yog tias thaj tsam, txawm tias maj mam, tab tom loj hlob.
  Raws li qhov tseeb hais tias muaj ntau tus neeg phem tau tsiv mus nyob rau ntawd. Tshwj xeeb yog Dub Sultan.
  Leej twg yog tus zais nyob rau hauv lub npe no tsis paub, peb tsis muaj ib daim duab ntawm nws physiognomy. Tsuas yog ib lub kaus mom tsis zoo thiab lub ntsej muag.
  Tsis ntev los no, nws henchmen tau ua phem rau 6 qhov kev tawm tsam. Tsis tas li ntawd, raws li txoj cai, tawm tsam tsoomfwv qib siab, tsis txwv cov neeg pej xeem.
  Lawv txawm xa kuv lub cim dub!
  Tus thawj coj ntawm FSB coj hauv pem teb. Nws tawm hws tag nrho los ntawm kev tawm dag zog, nws lub ntsej muag zoo puv liab, nws lub suab tshee:
  - Kuv thov kom xaiv ib tug nqi zog ntawm kaum lab euros rau lub taub hau ntawm dub sultan. Thiab tseem xa mus rau thaj tsam ntawm pab pawg tshwj xeeb "Alpha" thiab "Vympel".
  Cia lawv tau txais sultan ciaj sia los yog tuag ...
  Tus Thawj Kav Tebchaws tau kho los ntawm kev ua tsis taus pa nrog nws txhais tes:
  - Zoo dua ciaj sia! Txij li thaum peb tsis paub tus neeg ntawd yog leej twg, cov neeg phem yeej ib txwm tshaj tawm tias nws sawv rov los.
  Lub taub hau ntawm FSB rau kev ua yeeb yam (koj yuav tsum mob siab rau) tsa nws lub suab:
  - Tej zaum nws yuav yog li ntawd! Tam sim no xav txog cov ntaub ntawv ntawm kev ua phem nyiaj txiag.
  Zulfiya twb tsis txaus siab lawm. Nws tau nyeem qhov kev thov Vajtswv ib zaug dhau los, tig mus rau Allah, ces nrog trembling tes tig lub pob zeb rau sab ntawm Titra.
  Nws cov cuab yeej yog ib txhiab npaug nce hauv lub zog ntawm tus nqi.
  Lub teeb ci ntsa iab, zoo li yog los ntawm kev tawg atomic, engulfed tag nrho lub tsev thiab ib pliag tom qab, ib tug txaus ntshai nuclear nceb tshwm nyob rau ntawm qhov chaw ntawm tsoom fwv lub tsev.
  Nyob rau tib lub sijhawm, lub tswb nrov hauv Kremlin. Ib tug siab phem, clumsy lub suab hais tias:
  - Hais nyob zoo rau tus thawj tswj hwm los ntawm cov dub sultan. Kuv muab rau koj raws nraim kaum tsib hnub kom tshem tawm tag nrho cov tub rog los ntawm sab qaum teb Caucasus thiab tsis txhob txhawb cov neeg Asmeskas hauv Afghanistan.
  Yog tias nyob rau hauv kaum tsib hnub peb qhov kev thov tsis ua tiav, tus thawj tswj hwm yuav mus tom qab tus thawj tswj hwm.
  Ib nrab teev tom qab, cov lus no tau nthuav tawm thoob plaws ntiaj teb, ua rau muaj kev xav sib txawv ntawm kev khuv leej mus rau gloating.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  qhev kev hlub
  Tus kws qhia ntawv uas tau rov qab los ntawm so haujlwm pom lub cev ntawm tus ntxhais liab qab hauv nws chav tsev, thiab thaum sawv ntxov tus kws qhia ntawv nws tus kheej raug pom tuag hauv qab lub qhov rais ntawm nws lub tsev. Tus neeg txawv txawv txawv txawv yog txheeb xyuas tias yog ib tus neeg Asmeskas duab liab qab. Nws muab tawm tias qhov kawg tua ntawm tus neeg tuag yog nyob rau hauv Russia nrog ib tug hluas nkauj uas raug ntes nrog ib tug riam nyob rau hauv nws txhais tes ntawm qhov chaw ntawm tua ntawm lawv tus thawj coj. Tab sis cov ntiv tes thiab qhov tsis txaus ntseeg Tula maniac tau pom ntawm riam.
  
  Ib zaj dab neeg uas nto moo tshaj plaws ntawm kev tshawb nrhiav yog cuam tshuam nrog cov dab neeg zoo siab ntawm kev poob siab thiab txwv tsis pub kev hlub ntawm heroines. Tus kws qhia ntawv yos ib tug tub kawm ntawv, ib tug qhev BDSM nrhiav kev txaus siab rau nws tus tswv, ib tug hluas nkauj ntawm ib tug serial killer, npaj txhij los ua nws txhaum rau lub hom phiaj ntawm nws tus hlub.
  
  Nco ntsoov! nruj +18! Cov dab neeg kev hlub tau piav qhia meej heev, muaj kev sib deev scenes.
  
  Kuv yuav sim tshaj tawm cov khoom txhua hnub, thiab ua tiav phau ntawv thaum lub Kaum Ib Hlis kawg. Yuav kom nyob twj ywm tshiab, thov ntxiv phau ntawv rau koj nyiam.
  
  
  Peb yuav ceeb toom txog qhov tsis xav tau tshooj thiab ntu rau cov neeg uas xav ua raws li zaj dab neeg tshawb nrhiav, tab sis tsis nyiam kev sib deev tsis sib xws thiab cov xwm txheej nyuaj
  
  , peb yuav qhia tshwj xeeb uas tsis xav tau tshooj thiab ntu. Cov tshooj yuav raug faib raws li hauv qab no: Poland (-th tshooj, tag nrho, tsis pom zoo). Cov ntu zoo li no: .HP (-I tshooj, tsis pom zoo ntu).
  
  Nco ntsoov LN nyeem! Kev muag khoom yuav muab tshaj tawm sai li sai tau thaum nws npaj txhij. Kuv yuav sim txhua hnub. npaj ib zaug ib lub lim tiam
  
  Txhawm rau kom ua tiav ntawm txhua qhov kev hloov pauv, thov ntxiv phau ntawv rau koj nyiam, peb xav kom nyem "ua raws li tus sau"
  
  
  Koj puas paub txog kev poob siab thiab txwv kev hlub thiab nws qhov tshwm sim? Hais txog yuav ua li cas ib tug naas ej porn actress nyiam, dab tsi tus kws qhia ntawv xav txog thaum nws ntsib nws tus tub kawm ntawv, dab tsi ib tug serial killer tus hluas nkauj yog npaj txhij ua rau nws tus hlub.
  
  Cov dab neeg uas tsis yog tus qauv kev hlub nrog kev quav yeeb quav tshuaj, kev puas siab puas ntsws thiab kev ua cev qhev nrog kev ua yeeb yaj kiab ntawm cov yeeb yaj kiab hauv BDSM nyuaj, cov lus piav qhia ntawm xws li kev sib deev scenes uas ntau tus tsis paub txog, ntxiv rau cov dab neeg ntxim nyiam tshawb nrhiav yuav tsum nyiam cov neeg nyeem nrog lawv cov originality.
  
  
  Yog tshem tawm
  Tus kws qhia ntawv uas tau rov qab los ntawm so haujlwm pom lub cev ntawm tus ntxhais liab qab hauv nws chav tsev, thiab thaum sawv ntxov tus kws qhia ntawv nws tus kheej raug pom tuag hauv qab lub qhov rais ntawm lub tsev. Nws tus hluas nkauj yog xav tias, tab sis txhua yam hloov mus rau qhov nyuaj dua! Cov neeg txawv txawv txawv txawv yog pom tias yog ib tus neeg Asmeskas porn actress, nws hloov tawm tias qhov kawg ntawm tus neeg tuag yog nyob rau hauv Russia nrog ib tug ntxhais uas raug ntes ntawm qhov chaw ntawm kev tua neeg ntawm lawv tus thawj coj nrog rab riam, uas lawv pom cov ntiv tes ntawm tus elusive Tula maniac.
  
  
  
  Nco ntsoov! nruj +. Cov ntawv nyeem muaj cov ntsiab lus meej, suav nrog kev sib deev nyuaj thiab kev hlub tsis sib xws. Qee tus phab ej muaj lawv cov qauv tiag tiag.
  
  Rau cov neeg uas xav ua raws li zaj dab neeg, tab sis tsis nyiam kev sib deev tsis yog ib txwm ua, kuv yuav ceeb toom rau koj txog cov tshooj thiab ntu uas tsis xav tau.
  
  
  Nco ntsoov! nruj +! Tsis pom zoo rau cov neeg uas muaj lub siab tsis muaj zog. Cov ntawv nyeem muaj cov ntsiab lus meej, suav nrog kev sib deev nyuaj thiab kev hlub tsis sib xws. Ntau tus phab ej muaj lawv cov qauv tiag tiag.
  
  Rau cov neeg uas xav ua raws li cov dab neeg tshawb nrhiav, tab sis tsis nyiam kev sib deev tsis yog ib txwm ua thiab nyuaj scenes, peb yuav qhia tshwj xeeb uas tsis xav tau tshooj thiab ntu. Cov tshooj yuav raug faib raws li hauv qab no: Poland (-th tshooj, tag nrho, tsis pom zoo). Cov ntu zoo li no: .HP (-I tshooj, tsis pom zoo ntu).
  
  Nco ntsoov LN nyeem! Kev muag khoom yog npaj ib zaug ib lub lim tiam. Txawm li cas los xij, nrog cov neeg nyeem tsis muaj zog txaus siab, cov ntawv nyeem yuav tsis muab tso rau hauv qhov chaw. Txhawm rau kom ua tiav ntawm txhua qhov kev hloov pauv, peb xav kom nyem "ua raws li tus sau". Peb tsis npaj siab upload cov tshiab rau lwm qhov chaw!
  
  
  Tus kws qhia ntawv uas tau rov qab los ntawm so haujlwm pom lub cev ntawm tus ntxhais liab qab hauv nws chav tsev, thiab thaum sawv ntxov tus kws qhia ntawv nws tus kheej raug pom tuag hauv qab lub qhov rais ntawm lub tsev. Nws tus hluas nkauj yog xav tias, tab sis txhua yam hloov mus rau qhov nyuaj dua!
  Tus neeg txawv txawv txawv txawv yog txheeb xyuas tias yog ib tus neeg Asmeskas duab liab qab. Tsuas yog ua tsaug rau qhov kev xav thiab kev nkag siab ntawm cov kws tshawb nrhiav muaj txuj ci Vasily Krasin yog nws muaj peev xwm los daws qhov tsis sib haum xeeb.
  
  Nco ntsoov! nruj +! Cov ntawv nyeem yuav muaj ob peb zaj dab neeg mob siab rau kev hlub, tab sis kuj tseem muaj cov ntsiab lus meej.
  
  
  M
  Ana Cherie
  https://litnet.com/ru/ana-cherie
  
  HLUB HMOOB
  (Tib phau ntawv thib 2 hauv SHOCK LOVE series. Thawj phau ntawv, DEATH CONCERNED, tuaj yeem nyeem hauv Phantom Worlds lub vev xaib)
  
  Tshooj 1.
  Tus kws qhia physics Maria Novikova rov qab los tsev tom qab taug kev hauv hiav txwv. Nyob rau hauv kev cia siab tias so tom qab ib hmo nyuaj pw tsaug zog, nws nce tus ntaiv, tshem tawm cov yuam sij. Tam sim no nws yuav ua tau mus da dej, nco ntsoov pw ntawm txoj kev. Thiab ces nws yuav hu Pavlusha. Lub rooj sib tham ntev tos tos lawv: noj hmo, muffled suab paj nruag, lub txaj muag ...
  Lub qhov rooj mus rau chav tsev tsis qhib tam sim ntawd. Thaum xub thawj, tus yuam sij jammed, zoo li lub xauv tsis ua haujlwm zoo. Qhov no ceeb toom Maria, tab sis nws thawb cov kev xav phem tawm mus thiab nkag mus rau hauv txoj kev.
  Dheev ib tug cia li ntshai txeeb nws. Tus kws qhia muab tej khoom rau hauv pem teb thiab tsis kam. Dab tsi tsis yog? Lub qhov rooj rau chav yog ajar! Thiab qee yam ntawm faint txawv teb chaws tsw, NW nyuam qhuav perceptible, tib lub sij hawm ib yam dab tsi paub. Tab sis qhov tsw tsis yog nws chav tsev!
  Hauv kev ntxhov siab loj, Maria ntsia mus rau hauv chav. Tej yam, zoo li, nyob rau hauv qhov chaw, tsis muaj cov cim qhia ntawm ib tug tub sab. Tab sis lub txaj saum txaj... Nws dai tag nrho rau hauv pem teb! Nws tsis tau tso nws tseg li ntawd! Tej zaum Pavlusha tuaj hauv? Yog, tej zaum nws yog.
  Tus poj niam mus txog ntawm lub txaj, rub rov qab lub coverlet thiab ... qw nrov nrov thaum nws pom poj niam liab qab taw! Maria instinctively npog nws lub qhov ncauj nrog nws txhais tes los muffle lub suab qw, sai sai rov qab thiab leaned rau ntawm phab ntsa. Nws dov saum phab ntsa thiab zaum hauv pem teb. Nws ntsia pom nws ob txhais ceg liab qab, nws pom meej meej pom tus poj niam liab qab, lub cev tsis muaj sia nyob hauv qab txaj.
  NW nyuam qhuav tuav rov qab xav ntuav, Maria dhia mus rau nws ko taw thiab maj mus rau hauv chav dej. Nws khoov duav hauv chav dej thiab ntuav ob peb zaug. Spasms nyem nws caj pas, thiab tsuas yog ib qho kev xav drilled nws lub taub hau: nws muaj ib tug neeg tuag nyob rau hauv nws chav tsev!
  Tus kws qhia ntawv tuav nws lub xov tooj ntawm tes, dhia tawm ntawm tus ntaiv, thiab zaum ntawm kauj ruam. Nws ua tsis taus pa hnyav, hnov lub suab nrov ntawm nws lub siab. Nws tus ntiv tes tshee tshee me me, Maria tsis yooj yim ntaus ob tus lej "02".
  Tub ceev xwm tsis khaws xov tooj ntev ntev, zoo li lawv tos tus neeg hu xov tooj hloov siab thiab cia lawv nyob ib leeg. Thaum kawg, ntawm lwm qhov kawg ntawm cov hlau, lawv teb tsis zoo:
  - Nees nkaum tsib lub tub ceev xwm. Duty Neelov. Kuv mloog.
  Tsis paub meej, hauv lub suab tshee, me ntsis stuttering nrog kev zoo siab, Maria hais tias:
  "Kuv muaj... t-nws zoo li... t-lub cev!"
  Teb yog txias:
  Koj puas yog poj niam qaug cawv? Lub cev dab tsi? Hais lus ib txwm thiab meej.
  Maria moaned:
  Tsis yog, tsis yog, kuv tsis qaug! Kuv muaj ib tug poj niam tuag hauv kuv chav tsev!
  "Vim li cas nws tuag?" tub ceev xwm nug.
  - Kuv tsis paub! Honestly, kuv tsis paub! Kuv rov qab los ntawm so, thiab nws tuag hauv qab txaj! Thiab liab qab!!!
  "Liab dhau lawm?" tus xav paub Neelov rov nug dua. Nws tau nyob hauv koj lub txaj li cas?
  - Kuv paub li cas? - rov qw tus zoo siab Maria, - tuaj sai sai!
  - Hais qhov chaw nyob...
  Maria tsis twv kom nkag mus rau hauv nws chav tsev. Nws zaum ntawm tus ntaiv, sim nkag siab tias tus poj niam zoo li cas hauv qab lub txaj, vim li cas nws thiaj tuag thiab nws mus txog nws lub tsev li cas. Tus kws qhia ntawv poob siab: nws tsis paub cov lus teb rau cov lus nug no. Kuv twv tsis tau.
  Tub ceev xwm tau tshwm sim poob nthav. Qee tus tub ceev xwm thiab nrog nws ob tug neeg hnav khaub ncaws pej xeem. Peb nkag mus hauv chav tsev. Tus tub ceev xwm thiab tus neeg ua haujlwm plump tam sim ntawd mus rau hauv chav, thiab tus tub hluas tau hais tias Maria tos hauv chav ua noj, tom qab ntawd nws tus kheej tau koom nrog nws cov npoj yaig.
  Tus poj niam tsis paub tias muaj dab tsi tshwm sim hauv chav tsev ntawm nws ib chav tsev. Feem ntau, lawv tau yees duab cov neeg tuag, muab cov ntiv tes, saib cov cim. Txhua yam yog raws li txoj cai. Tus kws qhia pom qhov no hauv cov yeeb yaj kiab detective. Tam sim no qhov no yog nws lub tsev ...
  Tsis ntev, ib tug hluas ua hauj lwm los nug Maria. Ua ntej, nws tau nug cov lus nug txog Maria lub npe, nws lub hnub nyoog, thiab nug seb tus neeg tuag nrhiav tau li cas. Tus kws qhia ntawv teb succinctly, qee zaum quaj quaj.
  "Kuv nyuam qhuav ya hauv hiav txwv," piav qhia Maria, uas tau zaum saum lub rooj zaum ntawm lub rooj ua noj thiab tshee hnyo nrog nws cov plaub hau nrog txhais tes tshee. "Kuv tsis tuaj yeem xav txog yuav ua li cas lub cev tuag tuaj yeem nyob hauv chav tsev.
  Tus txiv neej nug:
  - Puas muaj leej twg paub tseeb tias koj tsis tuaj hauv nroog?
  Tus kws qhia ntawv tam sim ntawd ntsia ntsoov thiab hais tias:
  - Qhov no tuaj yeem lees paub los ntawm ntau tus neeg, ntawm lawv yog kuv tus phooj ywg, nws thiab kuv ya hauv lub dav hlau tsuas yog thaum sawv ntxov, nws niam tau mob stroke. Vim li no, peb rov qab los ntawm sab qab teb ntxov.
  Leej twg muaj tus yuam sij rau koj lub tsev?
  Maria shuddered, tsis teb tam sim ntawd thiab vaguely:
  "Koj pom, kuv yog ib tug poj niam kho siab, kuv tsis caw leej twg los rau kuv qhov chaw, kuv tsis muab cov yuam sij.
  Tus tub ceev xwm saib tus kws qhia ntawv tsis txaus ntseeg thiab hais tias:
  - Yog?! Tsis muaj leej twg muaj tus yuam sij lossis koj tsis xav tham? Koj tsis xav tau - tab sis koj yuav tsum tau!
  "Kuv vam tias koj tsis xav tias kuv?" Maria ntshai.
  Tus txiv neej shrugged.
  - Lub tsev apartment yog koj li. Cia peb ua tiav ntawm no, nrog peb ...
  - Vim li cas? tus kws qhia ntawv xav tsis thoob.
  - Tham nrog tus kws tshawb nrhiav uas yuav ua koj qhov teeb meem.
  - Kuv lub lag luam? Koj yog leej twg?
  - Kuv yog ib tug neeg tshawb nrhiav. Tsis txhob txhawj, kuv xav tias lawv yuav tsis ntes koj ntev, lawv yuav nug koj thiab tso koj mus.
  Ib tug txiv neej stout hauv cov khaub ncaws pej xeem tshwm sim.
  - Kuv tuaj yeem hais li cas, Andryusha? nws tig mus rau tus kws tshawb nrhiav. "Lub cev nqaij daim tawv tshiab heev, tsis tau txias kiag li. Feem ntau, kev tuag tuaj hnub no txog li tsib teev sawv ntxov. Tsis muaj strangulation furrow rau ntawm caj dab; Kuv tsis tau pom lwm yam cim ntawm kev tsausmuag tuag. Tab sis muaj bruises ntawm txawv hnub nyoog ntawm lub cev. Fresh bruises ntawm pubis thiab hauv siab, qub ntawm tus ncej puab. Poj niam tsis khoom. Slender, txog ib puas thiab yim caum siab, tattoo rau nws pubis nyob rau hauv daim ntawv ntawm ib tug sawv, txog xya centimeters nyob rau hauv loj. Tej zaum yog niam ntiav. Xa peb mus rau lub chaw lis haujlwm, qhov kev txiav txim ntawm lub cev yuav qhia dab tsi thiab yuav ua li cas.
  Andryusha hais tias "Zoo, peb yuav tsum mus ncig cov neeg nyob ze," Andryusha tau hais kom xav. Thiab ces nws tig mus rau tus xib fwb:
  - Thaum sawv daws ua tiav, koj yuav tshuaj xyuas lub tsev, tej zaum yuav pom qee yam ntawm cov neeg tuag.
  Tsis yog, Maria tsis pom ib yam dab tsi, tsis muaj dab tsi ntxiv nyob hauv tsev. Lub cev ntawm ib tug neeg txawv teb chaws raug coj mus rau hauv lub tsheb tshwj xeeb, thiab tus kws qhia ntawv yuav tsum nqa cov ntaub ntawv thiab tsav tsheb nrog tub ceev xwm. Txog thaum ntawd, cov tub ceev xwm hnav khaub ncaws dawb twb tawm lawm.
  Nyob rau hauv lub tsheb, tus tub ceev xwm nyob twj ywm, Maria xav nervously. Leej twg ua rau nws ntxhov siab heev? Vim li cas lawv thiaj cog ib tug ntxhais tuag rau nws? Thiab leej twg? Feem ntau ntawm tag nrho cov, tus poj niam txhawj xeeb txog cov lus nug ntawm tus neeg nug txog cov yuam sij rau nws chav tsev. Lawv tau nrog Pavlik. Tab sis nws tseem hluas heev! Tsuas yog kaum rau lub Cuaj Hlis yuav ua tiav.
  Yog tias Pavlusha laus dua, nws yuav muaj peev xwm kos npe, yug me nyuam los ntawm nws. Maivliag xav muaj menyuam. Tsis ntev los no, nws yeej xav sib yuav, nws raug kev tsim txom los ntawm poj niam kev kho siab. Thiab nws zoo siab tias Pavlik tau tshwm sim hauv nws lub neej. Tus uas paub tus poj niam zoo yuav tsis rau txim rau nws vim kev hlub. Nws yog ib qho nyuaj, unpredictable, tej zaum txwv tsis pub. Koj tsis paub thaum twg nws yuav los, nrog leej twg koj yuav muaj hmoo ...
  Maria nco txog thawj zaug puag nrog Pavlusha, lawv nwj tsis txaus ntseeg. Yuav ua li cas nws lub siab ntaus nrog mob siab rau ces! Txawm hais tias nws yog ob zaug laus dua li tus tub. Thiab nws yuav mob npaum li cas rau tus poj niam hlub thaum ib tsab xov xwm ntawm txoj cai txhaum cai dai rau nws. Koj yuav tsum zais koj txoj kev hlub los ntawm txhua qhov muag pom, koj tsis tuaj yeem qhia nws nrog koj tus phooj ywg zoo tshaj. Nws ua dabtsi tiag? Pavlik nws tus kheej xav tau qhov kev sib raug zoo no! Tus poj niam puas yuav raug kaw rau qhov kev hlub uas nws muab rau tus hluas? Rau kev sib hlub sib pab. Puas yog kev ncaj ncees? Mary xav tias tsis yog ...
  
  
  Tshooj 2
  Maria Alexandrovna Novikova zaum nyob rau hauv txoj kev hauv tsev ntawm pawg neeg soj ntsuam, qee zaus saib ntawm lub qhov rais: lub laj kab siab thiab barbed hlau tsuas yog exacerbated nws ntshai. Tus kws qhia ntawv ntshai heev, nws tau hais kom tos, tab sis ntau tshaj li ib nrab teev dhau los, thiab tus poj niam zoo li tsis nco qab lawm.
  Mam li nco dheev lub qhov rooj swung qhib, tus neeg tshawb nrhiav nodded rau Maria, caw nws los rau hauv lub chaw ua hauj lwm.
  "Vasily Krasin," tus txiv neej qhia nws tus kheej, "muab koj daim ntawv hla tebchaws rau kuv, thov."
  Ntawm lub rooj ntawm lub ces kaum ntawm chav tsev yog lwm tus txiv neej nyob rau hauv tib lub tsho tsaus nti li Vasily's.
  Krasin ntsia daim ntawv hla tebchaws, muab tso tseg thiab hais tias:
  -Zoo, qhia kuv tus poj niam ntawd yog leej twg thiab lub cev tuag mus rau hauv koj chav tsev li cas.
  - Kuv tsis paub! Honestly, kuv tsis paub! tus kws qhia ntawv thov. Tus neeg tshawb nrhiav twb nug lawm.
  "Kuv nug ... Nws yog qhov paub tsis meej tag nrho," Krasin hais tsis txaus ntseeg thiab ua tib zoo saib rau ntawm tus poj niam lub qhov muag. Kuv pom koj dag.
  "Cia li muab nws tso rau hauv lub tsev liab!" - dheev hnov lub suab ntawm tus neeg ua haujlwm thib ob. - Nws yuav zaum ob peb hnub, nws yuav nco ntsoov txhua yam tam sim ntawd.
  - Yog tias koj nyob twj ywm, peb yuav tsum coj koj mus rau hauv kev saib xyuas! Krasin lees paub.
  Txawm li cas los xij, Maria intuitively xav tias nws tsuas yog raug hem. Thiab nws tsis muaj dab tsi yuav ntshai! Nws muaj tag nrho cov pov thawj ntawm nws innocence. Tus kws qhia ntawv calmly teb nyob rau hauv ib lub suab monotonous:
  "Qee lub sij hawm nyob hauv tsev kaw neeg yog qhov zoo. Nws muab kev txawj ntse. Tab sis kuv yeej tsis muaj dab tsi yuav qhia rau koj. Yog li kuv muaj daim pib, kuv nyuam qhuav tuaj txog thaum sawv ntxov.
  Krasin tig mus rau ib tug npoj yaig:
  Puas yog kev xaiv tsa ntawm cov neeg nyob ze tau muab dab tsi?
  "Raws li ib txwm, peb tsis pom dab tsi, peb tsis hnov dab tsi. Tsuas yog ib tus neeg nyob ze ntawm qhov tsaws hais tias nws pom tias tus ntxhais no tawm hauv chav tsev li cas nrog ib tug me nyuam puag puag. Thiab tus txiv neej no nyuam qhuav tuaj rau hauv nws lub tsev thaum nws tsis tuaj thiab qhib lub qhov rooj nrog tus yuam sij.
  - Zoo, koj hais li cas? Krasin nug thiab saib Maria dua.
  "Yog li tus neeg nyob ze no yog ib tug neeg hais lus ntxhi, koj tsis tuaj yeem tso siab rau nws," tus poj niam pib qhia nws tus kheej thiab tig mus rau tus pab tshawb nrhiav:
  - Yawg Marfa snitched, txoj cai?
  Tus pab tsis teb, tab sis Krasin nug:
  - Tus tub lub npe yog dab tsi?
  - Nov yog kuv tus menyuam kawm ntawv. Kuv rub nws hauv physics.
  - Lub caij ntuj sov so? Krasin tsis ntseeg. - Hais koj lub npe, lub xeem thiab chaw nyob.
  - Yog li Pavlik Rybachenko yog nws lub npe, - Maria yuav tsum lees txim. - Nyob nrog nws niam nws txiv ntawm Savushkina Street.
  Krasin sau cia rau hauv nws phau ntawv sau thiab nug dua:
  - Pavel - nws yog leej twg?
  Maria luag ntxhi quab yuam.
  - Nws tseem yog menyuam yaus. Kuv yog nws tsev kawm ntawv tus kws qhia ntawv! Koj yuav tsis xav tias tus tub ntawm kev ua txhaum, koj puas yuav?
  Tus kws tshawb nrhiav teb cov lus nug nrog cov lus nug:
  "Yog li nws puas muaj cov yuam sij rau koj lub tsev?"
  Maria nthuav nws txhais tes.
  - Yog li cas? Koj tsis xav tias nws yog tus cog lub cev...
  - Yuav paub, paub li cas! Cov tub ntxhais hluas qee zaum ua phem heev! " Krasin hais rau kev xav.
  "Pavel yog ib tug me nyuam tub zoo, ua kis las, nws yuav tsis ua rau yoov!" Maria pib tiv thaiv nws tus menyuam kawm ntawv.
  - Thaum twg koj zaum kawg pom nws? Krasin nug.
  - Thaum pib lub Yim Hli. Pavlik nrog kuv mus rau lub tsheb ciav hlau. Nws yog... ntawm xya. Nws tsuas pab kuv nqa khoom xwb.
  Krasin nug ob peb lo lus nug ntxiv. Nws nug leej twg Pavel yog phooj ywg nrog, yog tias muaj qee yam tsis txaus ntseeg hauv nws tus cwj pwm, yog tias nws ua phem rau tsiaj. Maria teb tias nws yeej tsis tau pom Pavlik ua phem rau tsiaj. Tab sis tus me nyuam tub paub yuav ua li cas sawv ntsug rau nws tus kheej, nws tau koom nrog kev ua yeeb yam thiab hockey.
  Dheev Vasily Krasin nug ib lo lus nug uas tsis tau xav txog:
  Koj puas tau deev nrog nws?
  Maria shuddered thiab ntshai, tsis paub meej teb:
  - Nrog Pavlik? Tsis yog... Nws tseem yog menyuam yaus...
  Krasin ua tib zoo saib tus poj niam cov tshuaj tiv thaiv. Maria txawm tig daj ntseg ntawm cov lus nug no, txo nws lub qhov muag, fidgeted nyob rau hauv nws lub rooj zaum, clasped nws txhais tes nyob rau hauv lub tsev fuabtais.
  - Yog? tus neeg tshawb nrhiav nug. - Kuv ntseeg tsis tau! Ua ncaj ncees rau kuv. Koj puas nkag siab tias koj tuaj yeem muab cov kab lus tsim nyog rau kev sib raug zoo nrog tus menyuam yaus?!
  Maria tsa nws ob lub qhov muag rau tus txiv neej thiab teb nrog ib tug sigh hauv lub suab tshee:
  "Kuv tsis tas yuav muab sijhawm rau ...
  Vasily chuckled thiab hais tias:
  - Thiab peb mam li nug tus tub! Nws yuav qhia peb txhua yam.
  Maria shuddered dua thiab teb nrog kev ntxhov siab:
  "Cov tub hluas nyiam sau thiab hais tawm. Tab sis kuv paub tseeb tias nws yuav tsis qhia koj ib yam dab tsi tsis txaus ntseeg rau kuv.
  Tus kws tshawb nrhiav luag ntxhi thiab hais tias:
  "Peb tuaj yeem ntes koj thiab xa koj mus rau lub tsev hais plaub kom pom zoo raug ntes ob lub hlis. Yog li tsis txhob ntxias txoj hmoo. Hais koj tus xov tooj.
  - Leej twg? Kuv?
  - Cia wb ob leeg: koj li thiab Rybachenko.
  Thiab Pavlik? Zoo kuv tsis paub...
  Tsis paub yuav hais los tsis? Tej zaum kuv tuaj yeem saib koj lub smartphone?
  "Kuv yuav qhia koj," Maria nodned thiab dictated lub xov tooj.
  Tus kws tshawb nrhiav tau muab ib daim duab ntawm tus ntxhais tuag los ntawm daim ntawv tais ceev tseg, muab tso rau pem hauv ntej ntawm Maria thiab hais tias:
  Ua tib zoo saib dua, tej zaum koj twb pom nws qhov chaw ua ntej.
  Nws nyuaj rau Maria saib lub cev ntawm tus neeg uas tau hloov mus rau hauv nws chav tsev. Tab sis nws yuav tsum tau ua tiav, tus kws qhia ntawv yuam nws tus kheej saib daim duab. Lub ntsej muag zoo nkauj, tab sis disfigured los ntawm kev tuag. Tsis yog, nws tsis paub dab tsi txog nws, nws thawj zaug pom tus ntxhais hauv qab nws lub txaj.
  Krasin ntsia nws lub moos thiab hais tias:
  - Tab sis! Nws yog lub sijhawm ua kom tiav. Txhua yam koj yuav tsum tau ua yog nqa koj cov ntiv tes thiab sau npe. Okay, rau tam sim no peb yuav cia koj mus tsev ntawm kev tso cai.
  Tsis ntev, Maria tawm hauv lub tsev ntawm pawg neeg soj ntsuam, nqa tawm daim ntawv muab rau nws, saib lub foob, thiab pom lub npe kos npe ntawm tus prosecutor ntawm lub nroog. Nws zais daim ntawv hauv nws lub hnab tshos, sighed hnyav, thiab pib xav txog Pavlik. Nws thiaj li xav ua kom txaus siab rau nws tus hlub nrog rau thaum ntxov tuaj txog. Nws txhawj xeeb heev tias nws yuav tau muab faib rau peb lub lis piam. Nws tuaj txog ua ntej, txaus siab tus txiv neej ...
  Puas yog Pavlusha coj tus niam ntiav thaum nws tsis tuaj? Tus ntxhais khaub ncaws nyob qhov twg? Koj puas tau coj nws nrog koj? Hlo Pavlik. Peacock...
  Damn, Kuv yuav tsum hu nws! Cas koj tsis twv tam sim ntawd?
  Maria nias lub pob ntawm nws lub smartphone nrog lub npe ntawm nws tus hlub. Lwm tus neeg lub suab tau hais tias: "Lub xov tooj raug txiav lossis tawm ntawm kev pabcuam hauv lub network."
  
  
  Tshooj 3
  Gorynych qhib lub qhov rooj ntawm chav tsev, cia tus ntxhais thiab nws tus khub nyob rau hauv, mus rau hauv nws tus kheej, tig rau lub teeb thiab hais tias:
  - Modestly ntawm no peb muaj rau xws li cov qhua.
  "Zoo, peb yuav ua li cas kom txog thaum sawv ntxov," tus txiv neej siab, xub pwg dav, txog peb caug xyoo, "cia peb noj ib qho noj ntawm txoj kev thiab mus rau hauv chav pw." Kuv nco Lucy lub cev. Cia peb qhia koj txoj kev hlub tiag!
  Tus ntxhais luag nyav thiab saib kev hlub rau hauv nws tus khub ob lub qhov muag. Lawv mus rau hauv chav ua noj, Gorynych muab lub hwj rau thiab pib ua qhaub cij, furtively glancing ntawm tus ntxhais. Nws nyiam nws! Lub ntsej muag daj, lub ntsej muag xiav, lub ntsej muag daj ntseg nyob ntsiag to rau yuav luag tag nrho txoj kev nyuaj ntawm sab qab teb hauv Zhiguli, tsis hais kom nres tsheb lossis yuav nws dab tsi, tsis pom kev tsis txaus siab, tsis cem nws rau qhov tsis yooj yim. Gorynych tsis nyiam cov poj niam hais lus thiab capricious.
  "Utish thiab kuv tawm hauv lub sijhawm," nws hais, qhib lub raj mis npias. - Tam sim no muaj shmon. Nadia raug coj mus lawm. Vim li cas nws thiaj tua tus thawj coj nrog ib rab riam?
  - ruam! Nws mob, koj tsis tuaj yeem sawv ntsug, Kuv yuav hais rau Achintsev, kev tua yuav tsum raug tso tseg.
  - Yog li nws stabbed nws tom qab tua.
  - Kuv ua siab ntev. Thiab ces muab vent rau kev xav. Achintsev nws tus kheej yog liam - koj tsis tuaj yeem thuam cov ntxhais zoo li ntawd! Saib, kuv tsim kev tsim txom. Lawv rub lawv mus rau tus dab ntxwg nyoog, muab cov pob tshab tso rau hauv qhov chaw mos thiab thaij duab ze, zoo li ntsaum nyob ntawd ...
  "Yog, Sasha, nws nyuaj," Gorynych pom zoo.
  "Kuv nyob zoo, ua siab ntev, tab sis Nadya yog neeg ruam," Sasha hais thiab tig mus rau nws tus khub:
  - Koj nyob hauv li cas - nws puas mob?
  "Nws yog tag nrho, zib mu," tus ntxhais teb nrog ib tug luag ntxhi.
  - OK cia peb saib.
  Lawv noj thiab mus rau chav pw.
  - Koj puas xav Lucy undressing? Sasha nug Gorynych. Kuv nyiam nws thaum nws seev cev liab qab. Nws yog erotic! - Peb mus rau ntawm peb lub tsev tsis muaj khaub ncaws.
  - Kuv nyiam striptease! Tsuas yog kev hlub tshua yog tias tsis muaj suab paj nruag, - Gorynych teb. - Yog, thiab nws twb lig lawm, cov neeg nyob ze tau hnov.
  - Tsis muaj dab tsi, Kuv mam li qhib lub suab paj nruag ntsiag to ntawm lub xov tooj, - hais tias Alexander.
  Nws khaws qee lub suab seev suab paj nruag, tus ntxhais tau xoob nws cov plaub hau uas poob hauv qab nws lub xub pwg nyom, tuav nws lub taub hau ntau zaus thiab pib maj mam, khoov thiab seev cev, kom tshem tawm cov hnav ris tsho. Tsis muaj khiab mis rau Luce. Maj mam rub tawm nws hnav ris tsho, nws whirled nyob rau hauv lub seev cev, tam sim no lo tawm nws lub mis zoo nkauj, ces khoov dua, qhia nws lub nroog Yeiuxalees.
  Tom qab ntawd tus stripper zaum ntawm qhov sib cais, tab sis tom qab ntawd dhia mus rau nws txhais taw, rub tawm nws lub panties, twisted lawv me ntsis ntawm nws txhais tes thiab muab pov rau hauv cov kev taw qhia ntawm Gorynych, uas tau zaum hauv lub rooj zaum armchair. Nws pom lub tattoo rau ntawm tus ntxhais lub pubis thiab ua heev aroused.
  Sab laug liab qab, Lucy patted nws lub pob tw, faib lawv nrog nws ob txhais tes, taug kev ntawm nws ob txhais taw mus rau lub qhov rooj. Nyob ntawd nws tau txhos caug, khoov kom nws lub pob tw tau pom zoo siab dua nws lub taub hau, tig ib ncig thiab nrog lub caij nplooj ntoos hlav txav, me ntsis khoov thiab unbending nws ob txhais tes ntawm lub luj tshib, nkag mus rau Alexander, poked nws daim di ncauj rau hauv dav ntawm nws ris, ces daig. tawm ntawm nws tus nplaig, co nws thiab, luag ntxhi, me ntsis ib zaug licked Sasha lub ris. Nws unzipped nws ya, tso nws me ntsis erect qaib.
  Tus ntxhais luag ntxhi dua nrog cov lus qhia ntawm nws daim di ncauj, coj lub meej mom ntawm nws tus khub hauv nws lub qhov ncauj thiab pib caress, sim coj nws mus rau qhov xav tau. Tom qab ntawd nws tau nqos tag nrho cov uas twb muaj lawm, impressive noov ntawm ib tug txiv neej, rau ob peb feeb nws leaned nws lub ntsej muag tiv thaiv nws tus khub pubis thiab khov. Tom qab ntawd nws rov ua dua, tab sis tsis tso tus tswv cuab ntawm nws lub qhov ncauj, tab sis maj mam nqus nws lub taub hau, ua ob peb lub tshuab, rov coj tus txiv neej qaib hauv nws lub qhov ncauj thiab khov rau kaum vib nas this, ntes nws ua pa thiab txuas ntxiv nws cov yam ntxwv txav.
  "Tsis txhob maj," Sasha hais.
  Tus ntxhais tig mus rau nws kom Gorynych pom tau li cas ib tug tswv cuab ntawm ib tug phooj ywg so ntawm Lucy daim di ncauj.
  Alexander maj mam patted nws tus hluas nkauj ntawm lub puab tsaig, tab sis tom qab ntawd rub tawm ntawm tus ntxhais, tso nws cov qaib thiab yoj tes rau nws.
  Lucy tig ib ncig, nkag mus rau ob peb kauj ruam, khoov duav kom nws qhov chaw mos kom pom tseeb, thiab pib rub nws lub pob tw.
  - Zoo heev! Gorynych ntxhi.
  - Peb ua tsis tau li ntawd! Alexander hais tias. - Koj puas pom Strake ntawm noov?
  Gorynych tsis txawm paub tias nws yog dab tsi.
  Thiab tus ntxhais ua ib lub voj voog ntawm tag nrho plaub nyob ib ncig ntawm chav tsev, caw nws wagging nws booty, ces ntog ntawm nws lub luj tshib thiab nkag mus rau nws tus hlub.
  Lub sij hawm no nws unfastened lub clasps ntawm nws cov khau khiab thiab nrog nws cov hniav pib ua tib zoo rub Alexander lub thom khwm tawm.
  - Tus ntxhais zoo! nws qhuas.
  - Kuv hlub koj! - Ua tiav nrog cov thom khwm, teb Lucy. Nws hnia thawj zaug, tom qab ntawd lwm tus taw ntawm nws tus phooj ywg thiab nrog nws tus nplaig pib caress nws cov ntiv taw, licking lawv thiab muab nws tus nplaig ntub ntawm nws tus ntiv tes.
  - Nias! Sasha txib.
  Tus ntxhais coj nws tus hlub plaub ntiv taw mus rau hauv nws lub qhov ncauj.
  Alexander hais tias "Qhov tob,"
  Lucy zaum ntawm nws lub nroog Yeiuxalees, rub nws sab plhu nrog nws tus ntiv tes, nyem nws tus khub tus ntiv taw loj rau hauv nws lub qhov ncauj, sim rub ko taw kom tob li sai tau.
  "Tus ntxhais zoo," Alexander qhuas. - Ncaj nraim, cia kuv saib xyuas koj.
  Tsis txhob cia nws txhais ko taw tawm ntawm nws lub qhov ncauj, tus ntxhais sawv thiab arched ntawm nws tus hlub. Nws pib mob stroke nws lub pussy thiab pubis nrog nws txhais ko taw dawb.
  - Lub txaj qis, - hais tias Sasha, - nws tsis yooj yim rau ncab.
  Tus ntxhais leaned rau pem hauv ntej, nthuav nws ob txhais ceg dav. Alexander stroked nws tus hluas nkauj lub plab nrog nws cov ntiv tes, ces nias rau ntawm ib lub mis, ces ib tug maj mam rub los ntawm lub point ntawm ob lub mis los ntawm cov hlab ntsha mus rau hauv qab ntawm lub plab mog.
  Lucy tseem tuav Alexander txoj cai ko taw nyob rau hauv nws lub qhov ncauj nrog ib txhais tes, nrog rau lwm tus nws coj tus ntiv taw ntawm nws sab laug ko taw thiab muab tso rau hauv nws lub qhov paum.
  "Zoo kawg," Sasha qhuas dua. - Koj paub kuv hlub nws npaum li cas.
  Tus ntxhais ua lub zog txav nrog nws lub plab, sim tsav nws tus hlub tus ntiv tes kom tob rau hauv nws lub cev. Tab sis nws qw thiab rub tawm. Ib tug grimace ntawm qhov mob tshwm rau ntawm nws lub ntsej muag.
  - Puas muaj ib yam dab tsi tsis zoo tom qab Achintsev tsim txom? Alexander nug. - Puas yog nws mob heev?
  "Zoo siab, nyob zoo," tus ntxhais teb.
  "Koj yuav tsis qw li ntawd," Sasha hais thiab dheev tig mus rau Gorynych:
  Koj puas xav pom dab tsi hauv nws?
  - Nws zoo li cas? Gorynych nug ib lo lus nug ruam.
  -Ah-ah-ah! Kuv muaj ib tug fixture. Nyob rau tib lub sijhawm, peb yuav kuaj qhov chaw mos. Lyusenka, coj kuv mus rau hauv kuv lub hnab ntawv, koj paub dab tsi.
  Ib tug ntxhais liab qab tau plam tawm mus rau hauv txoj kev thiab tsis ntev los no tshwm sim nrog lub teeb nyem, qee lub raj thiab lub khob pob tshab hauv nws txhais tes. Txawm li cas los xij, Gorynych pom tias lub khob tsis muaj qab.
  Alexander tso lub txaj. Tus ntxhais zaum hauv nws qhov chaw, tig mus rau hauv kev coj ntawm Gorynych thiab nthuav dav nws ob txhais ceg khoov ntawm lub hauv caug. Sasha ntog rau ntawm nws ib sab kom Gorynych pom txhua yam, nquag tapping nws tus hluas nkauj lub shaved pubis nrog nws xibtes, ces khiav nws cov ntiv tes hla nws lub pussy, maj mam massaged tus hluas nkauj lub clitoris, rub nws daim di ncauj thiab muab faib rau lawv, qhia nkag mus rau qhov zoo nkauj lub bosom. . Ces nws txawm sawv tsees, muab tus hluas nkauj yaim thiab nqus cov ntiv tes ntawm nws txhais tes.
  Gorynych saib cov lovers nyob rau hauv voluptuous expectation ntawm continuation. Thiab nws ua raws! Alexander muab ob tug ntiv tes tso rau hauv Lucy qhov chaw mos thiab pib ua kom nruj nreem txav.
  Tus ntxhais moaned.
  "Saib, tsis txhob ua rau nws lub txaj," Alexander luag nyav, rub tawm nws cov ntiv tes thiab rov muab lawv rau nws tus hluas nkauj kom yaim thiab nqus.
  Tom qab ntawd nws coj ib khob, smeared nws ntug tsis muaj qab nrog gel los ntawm ib lub raj thiab pib ua tib zoo qhia nws mus rau hauv tus ntxhais lub cev.
  -Ai! Lucy qw nrov nrov dua.
  - Mob? Sasha nug. "Tej zaum koj xav tau tshuaj tua kab mob?"
  - Tsis yog, zib ntab, nws tsis yog. Ua siab ntev.
  Sasha tau ntxig lub khob yuav luag tag rau hauv tus ntxhais lub qhov paum, kom nws tuav nrog nws tus ntiv tes, thiab nws ci lub teeb nyem sab hauv, ua tib zoo tshuaj xyuas nws thiab hais tias:
  - Txhua yam zoo! Yuav luag tsis muaj mob. Tsuas yog ntawm no, thaum pib, lub cim tom tseem nyob. Peb puas yuav muaj kev sib deev hnub no? Nws yuav tsis mob?
  - Kuv yuav ua siab ntev, tus hlub! Lucy teb meekly.
  "Nws nyiam fuck, tshwj xeeb tshaj yog nrog kuv," Sasha hais rau Gorynych. Los ntawm no, kuv mam li qhia koj ib yam dab tsi nthuav. Thiab muab ib tug cwj mem rau kuv.
  Gorynych dhia mus rau tus hluas nkauj thiab tsau nws ob lub qhov muag ntawm lub uterine pharynx protruding nyob rau hauv ib khob.
  - Yog lawm? Koj saib dab tsi? Alexander nug dua. - Tsis tau pom qhov no?
  "Kuv tsis yog gynecologist," Gorynych yws.
  Alexander hais tias, "Tsis yog kuv li," Tab sis kuv hlub kuv tus hluas nkauj...
  Nws cia Lucy yaim nws tus ntiv tes xoo thiab tso nws lub hauv ncoo me me los ntawm lub khob rau hauv qhov tawg ntawm tus ntxhais lub caj pas. Nws twisted me ntsis, rub nws tawm thiab rov muab nws lick. Tom qab ntawd nws coj ib tug cwj mem los ntawm Gorynych thiab tsav nws mus rau hauv lub tsev me nyuam os yuav luag txog rau lub mounting bracket.
  "Tuav nws," nws hais kom Lucy thiab rov caw nws tus phooj ywg los qhuas daim duab.
  Nrog trembling tes, tus zoo siab Gorynych tau tawm nws lub xov tooj smartphone thiab coj ob peb daim duab.
  - Koj puas muaj ib qho enema hauv tsev? Alexander nug.
  - Vim li cas koj xav tau ib qho enema? Gorynych nug.
  "Koj pom, kuv nyiam qhov sib tw ua si. Txhawm rau kom tsis txhob qias neeg, nws yog qhov zoo dua los ua qhov no tom qab enema.
  "Ah-ah," hais Gorynych lustily. Peb tsis siv enemas.
  - Okay, muab ib lub raj mis npias rau kuv. Nws yuav ua txhua yam rau nws tus kheej. Mus, Lucy, npaj txhij. Cia peb qhia tus txiv neej tiag tiag!
  
  
  Tshooj 4
  - Tus qaib loj! Gorynych hais zoo siab thaum tus ntxhais ploj mus rau hauv chav dej. - Kuv xav tau qhov no!
  - Thiab ces! - Alexander hais tias txaus siab.
  - Koj pom nws qhov twg? Gorynych nug.
  - Nws coj nws los ntawm nws tus phooj ywg, ib tus thawj coj ntawm lawv cov zej zog. Lucy raug coj mus rau hauv txoj kev uas lub siab tshaj plaws tsim nyog tau tsav mus rau hauv nws lub taub hau los ntawm lub siab xav ua raws li ib tug txiv neej.
  - Cas nws sexy! Kuv tseem tsis tau tuaj hla cov no.
  Nws tau mus kawm Charm School hauv Ohio. Nyob ntawd lawv tau qhia kev mloog lus thiab txhua yam kev dag ntxias erotic.
  - Lub tsev kawm ntawv yog dab tsi?
  - Tsis pub twg paub. Cov ntxhais raug cob qhia rau kev lom zem ntawm cov neeg tseem ceeb thiab ua yeeb yaj kiab hauv porn. Luska tau txuas nrog rau ntawm txoj kab Moon.
  Puas yog nws feem ntau ua porn? Gorynych nug dua.
  - Ua ntej feem ntau. Lucy yog ib tug poj niam zoo nkauj, muaj kev thov.
  - Nws yuav nthuav kom pom cov scenes nrog nws kev koom tes!
  Koj hais tias koj tsis saib porn!
  - Kuv yuav tau saib Lucy zoo siab.
  "Kuv pom tias kuv zoo siab thaum kuv saib peb," Sasha luag nyav. - Kuv yuav tshem kuv lub ris, peb pom ntau tus tswv cuab erect.
  - Koj tsis khib thaum koj saib porn nrog nws kev koom tes, zoo li nws nrog lwm tus txiv neej ...
  - Tsis yog ... Ua cas khib ib yam?
  "Kuv nkag siab tias lawv tsis khib txog kev ua haujlwm," Gorynych hais conciliatoryly.
  -Thiab qee zaum peb xyaum ua viav vias hauv tsev. Kuv tus phooj ywg yog Scott. Nws muaj ib tug me nyuam qaib - ib tug ntawm cov nto moo tshaj plaws porn hnub qub. Lub npe yog Roxy Ray. Tsis hnov? Auj, yog, koj tsis saib ... Yog li qee zaum peb ntsib ua ke. Kuv tsuas paub tias peb ua dab tsi nrog heifers! Peb npaj txhua yam kev sib tw, uas ntawm lawv yuav pov lub pob kom deb ntawm lub pussy, leej twg dhia zoo dua ntawm dildo lossis khoom ntaus pob ntaus pob ntau dua rau hauv nws lub cev. Thiab rau Christmas lawv hnav cov hluas nkauj txias dua Christmas ntoo. Cov chains nrog qhov hnyav tau muab khi rau ntawm lub txiv mis thiab nruab nrab ntawm ob txhais ceg, lub cev tau zoo nkauj zoo nkauj nrog lub khob nqus thiab cov khaub ncaws nrog cov khoom Christmas. Thiab ces lawv siv lawv nyob rau hauv daim ntawv no nyob rau hauv lem. Tau ntaus pob ntau, tab sis lom zem heev.
  "Koj muaj lub sijhawm zoo," Gorynych hais npau suav.
  - Koj puas muaj khaub ncaws? Alexander nug.
  "Kuv yuav tsum pom kuv niam hauv chav dej." Dab tsi rau?
  "Koj pom, Kuv nyiam fuck thaum cov khaub ncaws dai ntawm Lyuska lub txiv mis, nws ua rau kuv zoo siab," Sasha hais, rov qab saib Gorynych lub bulging ris thiab nug:
  - Koj puas xyaum MZHM?
  - Nws zoo li cas?
  - Zoo, thaum ib tug ntxhais nrog ob tug txiv neej.
  - Tsis yog, koj yog dab tsi! Kuv tsuas muaj peev xwm ib leeg xwb thiab tsis muaj tim khawv.
  - Zoo, nyob rau hauv vain. Tom qab ntawd kuv yuav xub rub tawm nrog Lyuska thiab tsaug zog, thiab tom qab ntawd koj tuaj yeem tham nrog nws.
  Peb tuaj yeem nyob hauv chav ntawd! - Gorynych zoo siab heev. - Kuv muaj lub txaj nyob ntawd!
  "Zoo kawg, Kuv yuav mus ntxuav kuv txhais tes thiab maj nrawm rau Luska," Alexander hais thiab sab laug.
  Tsis ntev nws coj nws tus hluas nkauj tawm hauv chav dej. Clothespins txuas rau lub txiv mis protruded los ntawm lub mis zoo nkauj ntawm tus ntxhais. wagging nws gait, seductively swaying nws lub duav, tus hluas nkauj maj mam taug kev dhau Gorynych, uas yog devouring nws nrog nws ob lub qhov muag, zaum saum txaj, rov nthuav nws ob txhais ceg dav, tab sis lub sij hawm no nws tsis khoov lawv lub hauv caug, tab sis ncab. lawv tawm zoo li ib tug ballerina nyob rau hauv ib tug stretch, thiab tsa lawv siab saum nws taub hau.
  Alexander los ze rau nws, rub tawm nws lub ris thiab luv. Nyob rau tib lub sijhawm, tus ntxhais co nws ko taw invitingly thiab rub tawm nws nkawm thom khwm. Tab sis Sasha tsis tam sim ntawd pib caress. Nws tam sim ntawd rub tawm ib txoj siv los ntawm nws lub ris tsho thiab ntaus nws tus hluas nkauj hnyav heev ntawm qhov chaw mos.
  Lucy qw nrov nrov thiab hais tias:
  - Senkyu, sir! Kuv hlub koj!
  - Hais lus Lavxias! Peb nyob rau hauv Russia, - Alexander hais thiab rov ntaus tus ntxhais nrog ib tug siv.
  - Koj yog dab tsi? nug tus zoo siab Gorynych.
  - Qhov no yog ua kom sov, - Alexander teb. - Nws tau siv rau nws. Hauv tsev, qee zaum kuv muab lub twj tso kua mis rau nws.
  Alexander tsa nws txhais tes rau tus ntxhais. Tsis txo nws ob txhais ceg, nws rov licked nws tus hlub tus ntiv tes thiab muab nws txhais tes rau hauv nws lub qhov ncauj.
  Ib feeb tom qab, Sasha rub nws txhais tes tawm ntawm nws lub qhov ncauj, coj mus rau tus hluas nkauj lub qhov paum, muab ib tug ntiv tes rau ntawd, ces lwm tus, tab sis tsis masturbate. Nws maj mam pib qhia nws xib teg rau hauv Lucy lub xub pwg nyom. Nws tsis tawm tsam, tsuas yog quaj me ntsis xwb.
  - Tsis yog nws mob? Alexander nug.
  "Zoo siab, nyob zoo," tus ntxhais ib txwm teb thiab kaw nws lub qhov muag.
  Sasha tau siv zog, thiab nws lub xib teg tag nrho nyob hauv Lucy lub cev. Nws qw nrov nrov dua. Sasha khov rau ob peb feeb, ces txav nws txhais tes me ntsis ntxiv rau hauv lub cev ntawm nws tus hluas nkauj thiab pib maj mam tig nws.
  Lub sijhawm ntawd, Gorynych, uas tau saib tag nrho cov kev tswj hwm, xav tias nws tau xaus: nws cov noob tau tawg sai sai, ua rau nws cov ris tsho hauv qab.
  Thiab hmo ntuj twb nyuam qhuav pib!
  
  
  Tshooj 5
  Nyob rau hauv tus neeg soj ntsuam lub chaw ua hauj lwm, Maria tau ntshai heev, tab sis nws excitement tsis dhau ntawm txoj kev ib yam nkaus thiab. Tsuas yog tam sim no tus poj niam tau txhawj xeeb ntau dua tsis yog hais txog yuav ua li cas lub cev tuag mus rau hauv chav tsev, tab sis hais txog qhov xwm txheej nrog Pavlusha. Tus tub puas yuav qhia txog lawv txoj kev txhaum? Vim li cas nws lub xov tooj tsis teb?
  Nws tau siv ob peb lub metro nres kom mus txog tsev. Muaj pes tsawg tus neeg saib xyuas tau dhau los ua hauv subway! Tam sim no qhov no tau pib ntxhov siab rau Mary. Nws zoo nkaus li rau nws tias nws tab tom yuav raug tso tseg, xuas tes tuav thiab coj mus rau hauv tsev lojcuj. Tom qab ntawd lawv yuav raug sim los ntxias tus menyuam yaus.
  Tab sis cov neeg saib xyuas tsis xyuam xim rau Maria. Tus kws qhia tawm tuaj ntawm subway thiab zoo siab. Tam sim no taug kev me ntsis, nws yuav yog nws lub tsev. Yog li ntawd thaum sawv ntxov nws taug kev ntawm no nrog tej yam, xav txog Pavlik, nco ntsoov lub puam, kub pebbles nyob rau hauv nws txhais taw liab qab, sov hiav txwv nrog nthwv dej caressing zoo li tus kov ntawm ib tug neeg hlub.
  Nws txoj kev hlub rau Pavlusha tsis tau txias rau ob peb lub lis piam ntawm so haujlwm yav qab teb. Tus txiv leej tub npau suav ntawm nws thaum hmo ntuj, tus kws qhia ntawv nco qab nws lub cev nyem, lub ntsej muag ua siab tawv, lub teeb plaub hau txiav hauv qab ib nrab-lub thawv, xiav, lub ntsej muag zoo nkauj heev. Ib tug zoo, zoo nraug tub. Nws tuaj yeem ua ib tus neeg ua yeeb yaj kiab zoo tshaj plaws, nws yuav nthuav tawm ntawm daim ntawv loj loj.
  Maria xav pom Pavlusha sai li sai tau, khawm thiab nias nws rau nws, kom nqus tau cov ntxhiab ntawm lub cev hluas, da dej hnia ntawm nws lub ntsej muag, caj dab, du, rosy ob sab plhu. Nws hu nws tus lej xov tooj dua, uas tseem tsis teb.
  Tus kws qhia ntawv tau tso siab rau nws tus kheej: nws yog lub caij ntuj sov tam sim no, cov txiv neej tau so haujlwm, Pavlusha tau mus rau qhov chaw, tsis txhob nqa lub xov tooj nrog nws lossis tsuas yog kaw nws. Tab sis yog vim li cas tig nws? Thiab nws tus hlub tsis qhia nws dab tsi txog kev mus ncig ua si thaum nws hu nws los ntawm Sochi ob hnub dhau los. Thiab tom qab ntawd zaj dab neeg txaus ntshai no tshwm sim nrog niam ntawm tus phooj ywg, tus nqi nrawm, kev tawm mus ntxov ...
  Tej zaum Pavlusha niam txiv tau dheev coj mus txawv tebchaws? Nws xav mus rau Fabkis.
  Maria nws tus kheej los ntawm nws cov hluas ua npau suav ntawm kev mus ncig ua si rau cov teb chaws Europe. Mus ntsib Prague, Warsaw, Berlin, Paris. Kuv tshwj xeeb tshaj yog xav mus rau Paris, lub nroog ntawm kev npau suav thiab kev hlub romantic. Nws hais rau Pavlik txog nws txoj kev ntshaw. Nws teb hais tias nws yuav zoo siab mus rau Fabkis, vim hais tias Fabkis ntawm tag nrho cov European haiv neeg feem ntau zoo li Russians ob qho tib si nyob rau hauv tus cwj pwm thiab lub hlwb. Maria tsis sib cav, txawm hais tias nws xav tias peb haiv neeg tsis zoo ib yam. Nws muaj lub siab xav yuav Pavlik ob peb xyoos, thaum nws dhau los ua neeg laus, thiab mus ncig nrog nws.
  Tam sim no tus kws qhia ntawv tsis xav xav tias Pavel dag nws, tias nws coj lwm tus ntxhais mus rau nws chav tsev. Mary tsis tsim nyog nws poj niam txoj kev zoo siab? Yav dhau los, hauv nws txoj kev npau suav, nws tau kos nws tus kheej ib tug txiv neej muaj nyiaj, tab sis poob rau hauv kev hlub nrog ib tug me nyuam tub uas tau hloov mus rau kaum tsib xyoos hluas dua nws. Kuv poob rau hauv kev hlub heev kuv poob kuv lub siab.
  Tus kws qhia saib ntxim nyiam heev. Cov duab yog rhiab, lub duav yog nyias, zoo nkauj ceg ntev, daim tawv nqaij huv si, lub ntsej muag yog tshiab, tsis muaj wrinkles, plaub hau yog heev lush, cov plaub hau yog curly me ntsis, lub teeb blond rau lub xub pwg nyom. Tsis ntev los no, nws tsis tu ncua mus noj zaub mov, smeared nrog cream. Cov poj niam zoo li txiv neej. Nyob rau hauv tsos, nws tsis tau muab ntau tshaj nees nkaum-tsib, txawm hais tias tus kws qhia ntawv tsis ntev los no tau tshaj peb caug.
  Tab sis Maria tau kho siab, txawm tias nws zoo nkauj thiab lub cev zoo. Nyob rau hauv nws cov hluas, nws tus fiancé, uas nws hlub nrog txhua fiber ntawm nws tus ntsuj plig, tau mus nyob rau hauv Chechnya thiab tuag nyob rau ntawd. Yog li ntawd, tus ntxhais lub siab hardened thiab iced ntau xyoo.
  Tus kws qhia ntawv tau teb rau txhua qhov kev sim ntawm kev sib tham los ntawm cov txiv neej nrog qhov txias txias uas muaj peev xwm suitors tam sim ntawd ploj mus. Maria tsis poob rau hauv kev hlub rau ntau xyoo, nws tsis txawm saib ntawm cov txiv neej. Nws hnov zoo heev, lub ntiaj teb zoo li dub thiab dawb rau nws tom qab kev tuag ntawm nws thawj tus hluas nraug.
  Thiab tsuas yog tsis ntev los no tus kws qhia ntawv pib maj mam thaw, xav ntau thiab ntau ntxiv txog kev tshoob thiab yug me nyuam. Tab sis Maria tau ntshai nrog cov txiv neej, nws tsis tuaj koom kev seev cev thiab lwm qhov chaw uas nws yooj yim dua los sib paub.
  Tus poj niam muaj lub tswv yim tshaj tawm cov neeg paub txog lub hom phiaj ntawm kev sib yuav hauv ntawv xov xwm lossis hauv qhov chaw tsim nyog hauv Is Taws Nem. Tab sis tom qab ntawd Pavlik tau tshwm sim hauv nws lub neej. Thiab lub ntiaj teb pib ua si nrog cov xim tshiab.
  Tus txiv neej zoo nraug no sawv tawm ntawm txhua tus tub ntxhais kawm nrog nws qhov tsos thiab kev sib raug zoo, tus tub zoo nraug tau los ua tus kws qhia ntawv lub siab nyiam, Maria poob rau nws. Txawm hais tias kuv nkag siab tias nws tsis yog lawm, txawm tias txaus ntshai los ntawm qhov pom ntawm cov cai uas twb muaj lawm.
  Thawj thawj zaug, tus kws qhia ntawv pom Pavlik yuav luag ib xyoos dhau los hauv nws chav kawm ntawm lub tsev kawm ntawv tshiab, uas nws tau txais txoj haujlwm thaum nws tsiv mus rau hauv cheeb tsam Primorsky. Nws yuav luag tam sim ntawd ua rau nws thawed, longing rau kev hlub lub plawv tshee. Pavlusha tsa nyob rau hauv tus poj niam thaum xub thawj vague npau suav, thiab ces es muaj zog xav.
  Maria txiav txim siab nrhiav txoj hauv kev rau tus tub no, tab sis nws ntshai tias tus tub yuav tsis lees nws. Tus kws qhia ntawv pib saib xyuas nws tus kheej kom zoo dua, mus noj mov. Nws sim saib zoo thiab txhawb Pavlik txoj kev xav, overestimating nws qib. Txawm li cas los xij, ntev ntev nws tsis tau ua ib qho kev sib tham zoo dua.
  Thaum lub Plaub Hlis, huab cua zoo nkauj, tshav ntuj, Maria hnav khaub ncaws tsim nyog rau lub caij nplooj ntoos hlav, thiab ntawm zaj lus qhia nws hu ua Rybachenko los teb.
  Thawj tug txiv neej zoo nraug ntawm chav kawm, Pavel, sawv ntawm lub pob zeb dub. Maria devoured nws nrog nws ob lub qhov muag, thiab nws saib nrog kev txaus siab ntawm nws tus kws qhia ntawv, uas hnub ntawd nyob rau hauv ib tug luv luv tiab, nrog zoo nkauj pleev thiab ib tug chic hairdo.
  Nrog luag nyav, Paulus hais tias:
  - Kirkorov txoj cai hais tias ...
  Muaj kev luag hauv chav kawm. Pavlik txaj muag me ntsis thiab blushed me ntsis. Tus xib fwb tau kho kom haum xeeb:
  - Kirchoff... Yog li txoj cai no yog dab tsi?
  Maria hnov tias Rybachenko tau txais kev tshoov siab los ntawm tus ntxhais hauv thawj lub rooj, tab sis ua txuj tsis pom dab tsi.
  Nws tus tsiaj, ntsia rau hauv tus kws qhia lub qhov muag, teb tias:
  - Cov sum ntawm cov tam sim no nyob rau hauv Circuit Court ntawm lub input yog sib npaug zos rau cov sum ntawm cov tam sim no nyob rau hauv lub Circuit Court ntawm cov zis ...
  Maria nodned thiab hais tias:
  - Zaum, Pavel, tsib!
  Cov tub ntxhais kawm ntxhi. Tus tub hluas zaum thiab pib tshawb xyuas tus kws qhia ncaj ncees.
  Ces Pavlik lees txim rau Maria tias nws yog nyob rau hnub ntawd txoj kev xav tau pib npau taws rau hauv nws. Nws nyiam Maria ua ntej, tab sis ua ib tug xib fwb. Thiab tom qab ntawd nws tau kawm tus poj niam laus no, nws lub ntsej muag zoo nkauj aristocratic, plaub hau daj curly, ob txhais ceg seductive. Nws ntsia thiab xav tias nws tus txiv neej treacherously swells, ua kub thiab txawm pulsates.
  Cov ntxhais nyiam nws, tham nrog lawv, thiab txawm hnia Vera zoo nkauj ob peb zaug. Tab sis nws tseem tsis tau muaj kev sib deev nrog leej twg, nws pom cov txheej txheem tsuas yog hauv video uas nws pom hauv Is Taws Nem. Los ntawm cov yeeb yaj kiab zoo li no, nws zoo siab ib yam li tam sim no los ntawm qhov pom ntawm tus kws qhia ntawv, nws tsis tsim nyog tsib.
  Pavlik mam li nco dheev xav ua kev hlub nrog lub cev. Zoo li hauv video. Tab sis nws nkag siab tias qhov no ua tsis tau, yam tsawg kawg tsis yog nyob rau yav tom ntej. Txawm li cas los xij, lub xeev mob xav tau txoj hauv kev tawm. Pavlik xav tias muaj zog shudder, hnub qub dhia ua ntej nws ob lub qhov muag. Lub tshav kub ntawm lub puab tsaig ntawm lub tsev kawm ntawv los ua unbearable. Tus tub tsa tes thiab nug, blushing:
  - Kuv puas tuaj yeem mus rau chav dej?
  Maria condescendingly tso cai:
  - Mus!
  Pavlik khiav tag nrho nws lub zog. Tsuas yog nyob rau hauv lub chav dej nws muaj peev xwm txo tau qhov nro thiab txaus siab rau nws tseem protruding meej mom.
  Tom qab ntawd nws luag ntxhi hais rau Maria txog nws qhov kev zoo siab tam sim ntawd. Thiab ces nws rov qab mus rau hauv chav kawm ntawv nyob rau hauv lub sij hawm rau lub tswb. Kuv yuav tsum mus rau zaj lus qhia tom ntej.
  Tab sis daim duab ntawm tus kws qhia physics sawv ntawm kuv ob lub qhov muag. Nws muaj peev xwm ua kom qhov hluav taws kub ntawm kev xav muaj zog hauv tus tub. Nws xav pom Maria Alexandrovna dua.
  Pavlik NW nyuam qhuav zaum los ntawm cov tshooj lus. Nws ob txhais ceg lawv tus kheej coj nws mus rau chav physics.
  Nrog lub plawv dhia nrawm, Pavlik nres ntawm lub qhov rooj, plucking ua siab loj. Nws tsis paub tias nws yuav hais li cas, nws yuav coj li cas nrog tus kws qhia ntawv, tab sis txawm li cas los xij qhib qhov rooj.
  Tus kws qhia ntawv tau piav ib yam dab tsi rau cov txiv neej los ntawm cov laus hauv chav kawm, zaj lus qhia dhau lawm, tab sis tsis yog txhua tus tau tso tseg. Maria tig mus rau Pavel, uas tau sawv ntawm qhov rooj, cia siab tias nws yuav piav qhia txog vim li cas nws tuaj ntsib. Nws luag nyav zoo, tab sis txawm tias tus phooj ywg zoo siab luag ntxhi tsis tuaj yeem tshem Pavlik txoj kev txaj muag, zoo li nws tau ploj nws cov lus thiab tsuas yog ntsia ntawm tus kws qhia ntawv xwb. Thiab Maria Alexandrovna ntsia nws tus menyuam kawm ntawv, ncaj nraim rau hauv nws ob lub qhov muag.
  Lub sijhawm ncua sijhawm, Maria tau nug tias:
  Koj nyob ntawm no, Pavel? Tej teeb meem?
  Pavel lub suab thaum kawg tawg los ntawm:
  - Kuv ... Kuv xav sau ib tsab ntawv ntawm physics. Cov cai no... ua li cas? Feem ntau, tam sim no ...
  "Tom me ntsis, tam sim no kuv yuav ua tiav nrog cov txiv neej, thiab peb yuav tham txhua yam nrog koj," tus kws qhia ntawv hais thiab luag nyav dua.
  Thiab Pavlik xav tias los ntawm nws lub ntsej muag, nws txoj kev zoo siab luag ntxhi, nws tus txiv neej tau rov ua dua hauv nws lub ris.
  Nws tau tawm mus rau hauv txoj kev hauv tsev, sim cuam tshuam nws tus kheej los ntawm kev xav tsis zoo thiab ua siab ntev.
  Tau kawg, nws yuav yooj yim dua rau kev sib txuas lus nrog ib tug phooj ywg, tab sis tam sim no tus tub tau zoo siab heev los ntawm tus poj niam laus no. Thaj, nws attraction tau pauv mus rau Pavel nyob rau hauv ib tug intuitive theem, thiab nws tsis tuaj yeem sawv nws, succumbed rau reciprocal mob siab rau, txawm hais tias nws tsis paub yuav ua li cas coj tus xib fwb.
  Pavlik xav tias nws lub meej mom tau loj hlob zuj zus ntxiv thiab nws cov ris tsho hnav tau pom zoo. Nws yog thawj zaug uas tus tub tau ntsib xws li kev mob siab rau. Nws yog ib yam tshiab thiab txawv. Tsis tau ua ntej cov tub ntxhais hluas Pavlik tau tig rau. Nws mam li xav pom tus xib hwb liab qab, kov nws ob txhais ceg, nws lub hauv siab liab qab.
  Thiab Maria? Nws zoo siab tias Pavel tuaj rau hauv, sim xa tus so ntawm cov txiv neej sai li sai tau thiab hu nws tus tub hlub. Nws npau suav ntawm kev sib txuas lus nrog tus tub zoo nkauj no, saib rau hauv nws lub ntsej muag zoo nkauj. Maria to taub tias qhov no yog ib tug hluas xwb. Thiab nws yuav tsum tau kho raws li. Nws tsis npaj yuav ntxias tus menyuam kawm ntawv, nws tsuas yog xav nrog nws tham xwb. Yog li, txog lub neej, hais txog kev kawm.
  Thiab nws los rau hauv thiab ntsia ntawm nws ko taw. Tus txiv neej tsis tuaj yeem nres nws qhov kev nyiam. Nws lub ris... Lawv pos!
  Maria pom qhov no, tig mus rau hauv lub siab tso dag, luag nyav zoo siab thiab nug:
  Koj puas nyiam kuv ob txhais ceg?
  Pavlik nyem tawm nrog nyuaj:
  "Ntau... kuv thov txim..."
  Maria tsis tuaj yeem tiv taus thiab nug cov lus nug thib ob tam sim ntawd:
  Puas yog koj tab tom nrhiav hluas nkauj?
  Tus txiv neej tsis teb tam sim ntawd, thiab tus xib fwb qhia meej tias:
  Koj puas ntsib nrog koj cov phooj ywg?
  Tsis yog...lawv ruam. Thiab koj ... ntse heev ... thiab zoo nkauj. kuv nyiam koj.
  Maria luag ntxhi dua thiab hais hauv lub suab qis:
  "Koj yog ib tug tub zoo nraug, tab sis kuv tsis raug tso cai ntsib cov tub ntxhais kawm tshwj tsis yog nws ua lag luam hauv tsev kawm ntawv.
  Pavlik sighed hnyav thiab ntxhi:
  "Dab tsi conventions!
  Maria shrugged.
  - Ib tug txiv neej uas zoo li koj li tsis tuaj yeem ua rau poj niam saib xyuas. Koj yuav pom koj tus kheej ib tug ntxhais uas haum rau koj lub hnub nyoog.
  Peacock tau hais tias:
  "Kuv tsis xav tau... Kuv raug rau koj.
  Maria luag ntxhi.
  - Nws yuav dhau!
  Rau ob peb feeb ntxiv lawv tham txog lub neej hauv tsev kawm ntawv thiab cov phooj ywg hauv chav kawm, ces Pavlik ceev faj rov qab mus rau ntawm qhov chaw tawm, nws yuav tsum tau mus rau chav dej sai sai. Nws tau maj mam txo nws tus kheej, txhawm rau txo qhov mob khaus thiab mob hnyav heev.
  Ib tug txiv neej lub cev muaj zog tseem tsis tuaj yeem tswj nws lub siab nyiam thiab txo qhov erection. Lub siab xav rau kev hlub thiab kev sib deev nrog tus poj niam paub tab tau dhau los ua rau lub cev ntawm tus tub ntxhais hluas ncaws pob ncaws pob.
  Tus tub hluas khiav tawm, Maria tsis tos nws, nws tawm hauv tsev kawm ntawv. Thiab Pavlik mus tsev. Cov niam txiv pom tias lawv tus tub tsaus muag heev thiab tsis noj.
  Niam nug nws tus tub:
  - Pavlik, koj puas tau txais ib tug deuce?
  Tus tub kawm yoj.
  - Dab tsi tsis muaj tseeb!
  Leej txiv luag ntxhi.
  - Nws, thaj, poob rau hauv kev hlub, tsis txhob peter nrog cov lus nug, txwv tsis pub nws yuav tawg.
  Pavel kaw nws tus kheej hauv nws chav. Kom tau txais kev cuam tshuam thiab tso tawm, Kuv tau nkag mus rau hauv Internet thiab qhib porn.
  Thaum tsaus ntuj, tus tub hluas tsis tsaug zog, txhua lub sijhawm nws nco txog tus kws qhia ntawv, lawv qhov kev sib tham zaum kawg, txaj muag los ntawm nws tus cwj pwm thiab ua npau suav.
  Feem ntau, cov tub ntxhais kawm poob rau hauv kev hlub nrog lawv cov kws qhia, txawm tias lawv laus dua lawv tus kheej. Lawv hlub lawv rau lawv txoj kev txawj ntse thiab txoj cai. Qee lub sij hawm cov kws qhia ntawv reciprocate: lawv nyiam cov hluas thiab kev zoo nkauj. Nws tshwm sim tias cov kws qhia lawv tus kheej sim ua kom lawv cov tub ntxhais kawm poob rau hauv kev hlub nrog lawv. Mary ua tiav. Nws tawm hauv tsev kawm ntawv, tab sis tom qab ntawd nws tu siab tias nws tsis tau tos tus txiv leej tub thiab tsis txuas lus nrog nws hnub ntawd.
  
  
  Tshooj 6
  Tag kis sawv ntxov, Pavel tshee hnyo thiab tshem tawm. Nws ua phem rau nws niam nws txiv, tom tsev kawm ntawv nws tsis nrog nws cov phooj ywg tham, nws teb cov kws qhia ntawv tsis tsim nyog. Nrog kev zoo siab, nws tau tos rau zaj lus qhia kawg - physics.
  Ua ntej zaj lus qhia, nws tsis tuaj yeem tham nrog tus kws qhia: nws cia cov menyuam mus rau hauv chav kawm tsuas yog nrog lub tswb thiab pib piav qhia cov khoom tam sim ntawd.
  Povlauj ntes tau nws lub qhov muag. Maria Alexandrovna kuj qee zaum saib nws tus menyuam kawm ntawv. Nws pom tias tus tub yog daj ntseg thiab nws thov txim rau tus txiv neej.
  Thaum zaj lus qhia xaus, cov txiv neej pib tawm hauv chav kawm, thiab Pavel plucked ua siab loj, tuaj thiab hais rau tus kws qhia:
  - Kuv tsis paub txog qhov paub daws teeb meem nag hmo.
  Maria nug:
  - Vim li cas koj thiaj khiav tawm?
  "Kuv xav tau ... mus rau chav dej."
  "Koj tuaj yeem tuaj rau kuv qhov chaw tom qab tsev kawm ntawv," tus kws qhia ntawv tso cai.
  Peacock tau txais kev tshoov siab! Nws tos ntsoov rau qhov kawg ntawm chav kawm. Thiab tam sim ntawd maj nrawm mus rau chav physics. Maria Alexandrovna nyob ib leeg.
  "Ib yam uas koj tsis zoo heev hnub no," tus xib fwb hais ua ntej. - Koj tsis tau mob?
  "Tsis yog," Pavel teb tias, "Kuv tsuas yog pw tsis tsaug zog xwb.
  - Nws tshwm sim. Koj puas xav sau ib tsab ntawv? Maria nug.
  Pavel nodded, txawm hais tias ob leeg paub tias qhov no tsuas yog kev zam txim xwb. Tus kws qhia ntawv pib piav qhia seb cov ntawv sau li cas. Thiab Pavlik mam li nco dheev hais tias:
  "Tej zaum peb tuaj yeem tham txog cov ntsiab lus ntawm txoj haujlwm no nyob rau lwm qhov?" Nws yog neeg coob heev ntawm no ... Peb muaj dacha hauv Alexandrovskaya. Tsis muaj leej twg yuav txwv peb nyob ntawd.
  Thaum tsaus ntuj, tus menyuam kawm ntawv xav txog tej yam nws yuav hais rau tus xibhwb ntawm lub rooj sib tham, thiab tau tshaj tawm ib kab lus npaj.
  Maria luag ntxhi, muab nws txhais tes rau ntawm tus tub kawm ntawv lub caj dab thiab hais tias:
  - Thiab koj yog tshwj xeeb, tsis zoo li lwm tus tub ...
  Pavlik flinched ntawm nws kov. Nws rov xav tias kev ntxeev siab ua rau hauv nws lub ris. Tab sis lub sij hawm no nws tsis tau khiav mus nyob qhov twg, tab sis dua hais txog lub dacha:
  - Koj tuaj yeem mus txhua lub sijhawm. Kuv muaj cov yuam sij, kuv niam kuv txiv tsis mus rau Alexandrovskaya tam sim no.
  Maria tshem nws txhais tes thiab teb tias:
  "Qhov tseeb kuv yuav tsis mus qhov twg. Tab sis koj tuaj yeem tuaj ntawm kuv lub tsev.
  - Thaum twg kuv tuaj yeem tuaj?
  Mary shrugged nws lub xub pwg nyom thiab teb tias:
  - Yog, txawm hnub no.
  - Zoo heev! Peacock zoo siab. - Tam sim no kuv yuav tsum mus rau ntu hockey, ces kuv tuaj yeem tuaj rau koj.
  "Cia li sau kuv tus lej xov tooj tom qab ntawd," tus kws qhia ntawv hais tias, "Koj yuav hu thaum koj muaj kev ywj pheej, kuv mam li qhia koj mus qhov twg."
  Tus tub blossomed nrog kev zoo siab:
  - Zoo heev! Koj tsuas yog super!
  "Tsuas yog, thov tsis txhob qhia rau leej twg tias koj yuav mus rau kuv lub tsev."
  Pavlik nodded, nws coj nws ntau lub dag zog los coj nws ob lub qhov muag ntawm tus poj niam lub hauv siab. Ntawm ob txhais ceg, tus tub kawm sab laug. Ntawm lub kiosk nyob ze, tus tub hluas yuav nws tus kheej ib pob chips thiab ib lub raj mis Coke. Nws greedily nqos yam nws yuav, calmed nws tshee tshee tshee thiab xav tias muaj kev ntseeg siab.
  Hauv kev cob qhia, Pavel yog nquag, ua si ntxhib. Nws yog thawj tug dhia tawm ntawm qhov chaw ua si, rushed mus rau hauv lub locker chav tsev thiab hu rau tus xib fwb. Maria Alexandrovna hu ua txoj kev, tus lej tsev thiab chav tsev.
  
  Tus kws qhia qhib qhov rooj, luag ntxhi thiab hais tias:
  - Kuv zoo siab koj tuaj. Tsis txhob txaj muag, ua koj tus kheej hauv tsev.
  Nws hnav lub hauv caug-ntev xiav tiab zoo nkauj, khau khiab, nws cov plaub hau xoob thiab pleev xim. Maria tab tom tos tus me nyuam tub, nws tus phooj ywg luag nyav pab Pavel daws qhov kev zoo siab uas tsis tsim nyog, tab sis nws tseem nug cov lus nug uas ruam heev:
  - Thiab peb nyob ib leeg ntawm no, peb yuav tsis cuam tshuam ... koj cov txiv neej?
  "Hmoov tsis zoo, kuv tseem nyob ib leeg," tus kws qhia ntawv nthuav nws txhais tes. - Los ntawm.
  Pavel tshem nws nkawm khau, Maria tuav nws tes, thiab ua ke lawv nkag mus hauv chav. Muaj ib lub rooj uas twb teem lawm. Maria npaj mus ntsib nws tus menyuam kawm ntawv. Kuv yuav ib lub ncuav mog qab zib, ua cov qhaub cij thiab txawm qhib lub raj mis qhuav cawv. Kuj muaj ib lub khob nrog tswm ciab rau ntawm lub rooj.
  "Kuv mam li qhia koj txog tsab ntawv tom qab," tus kws qhia ntawv hais. "Cia peb noj khoom txom ncauj ua ntej ... ntawm tswm ciab."
  Maria tua lub teeb thiab taws tswm ciab.
  Pavlik hais nrog kev txaus siab:
  - Yog li romantic! Tab sis nyob rau hauv lub teeb koj saib zoo dua.
  - Thiab kuv xav romance, kuv kho siab heev ...
  "Koj muaj peb, koj cov tub ntxhais kawm," Pavlik tawm tsam.
  - Tab sis tsis muaj lub siab cavalier ...
  Yog li kuv tuaj yeem dhau los ua ib tus! tus tub hais kom ua siab ntev. Tam sim no nws tau ntxhov siab tsawg dua hauv tsev kawm ntawv, thaum nws teem caij nrog tus kws qhia ntawv.
  Maria luag ntxhi dua thiab caw Pavlik los zaum ntawm lub rooj zaum ntawm lub rooj. Nws zaum ntawm nws ib sab thiab ntxhi:
  - Kuv yuav haus cawv, thiab koj noj ncuav mog qab zib. Nws yog nrog txiv ntseej. Kuv tsis paub yog tias koj nyiam cov khoom qab zib.
  Paulus teb tias, "Kuv hlub koj.
  - Qhov ntawd yog qhov zoo.
  Pavlik nqa ib daim ncuav mog qab zib nrog rab diav thiab nqos yam tsis muaj kev txaus siab. Tej zaum tus tub hluas noj ncuav qab zib tom tsev. Tab sis nws nyiam chocolate ntau dua.
  Maria nqa ib khob cawv thiab muab lub khob rov qab. Nws zoo li indecent haus ib leeg. Thiab txawm ntau li ntawd rau ib tug hluas. Nws qhuas tus menyuam kawm ntawv hauv cov nplaim taws tswm ciab, hais rau Pavlik tias nws muaj lub ntsej muag zoo nkauj thiab nthuav tawm, thiab daim duab zoo li tus mlom Greek.
  Tus tub hluas qhib nws lub qhov ncauj ntawm qhov kev qhuas, thiab tus xib fwb coj Pavlik txhais tes rau hauv nws txhais tes, muab tso rau ntawm nws txhais ceg thiab ntxhi:
  - Koj tuaj yeem hlau nws.
  Tus tub blushed, nws xibtes tshee tshee thiab tam sim ntawd los ua sweaty. Pavlik maj mam rub nws txhais ceg. Maria luag ntxhi: kov ntawm ib tug zoo nraug txiv leej tub yog qab ntxiag rau tus poj niam lub cev. Tus kws qhia ntawv muab nws txhais tes rau ntawm Pavlik cov leeg hauv siab thiab pib zaws nws. Tus tub feem ntau ua tsis taus pa, Maria xav tias tus tub hluas lub siab tau ntaus li cas. Tus txiv leej tub raug hluav taws nrog kev zoo siab. Nws rub tus poj niam lub hauv caug nrog nws txhais tes, nws mam li nco dheev xav tshem nws lub tsho thiab rhuav tshem nws cov khaub ncaws. Intuitive, muaj siab xav...
  Tab sis Maria, tawm ntawm lub ces kaum ntawm nws txoj kev nco qab, pom tau hais tias nws yuav tsum nres kom tsis txhob poob tswj nws tus kheej. Nws rub Pavel txhais tes los ntawm nws lub hauv caug, hnia tus tub ntawm lub hauv pliaj thiab hais tias:
  - Yog lawm, txaus! Cia peb rov qab mus rau qhov abstract.
  Peacock ntxhi:
  - Thov ... Paub daws teeb meem tom qab. Kuv hnov kub. Kuv puas tuaj yeem tshem kuv lub tsho?
  Maria xav mus txuas ntxiv kev sib raug zoo, nws ua npau suav pom lub cev liab qab ntawm ib tug hluas nraug zoo nraug, tus poj niam txwv tsis pub nws tus kheej, tuav nws txhais tes thiab teb:
  - Los, kuv yuav pab koj.
  Thiab rub tawm tus tub lub tsho T-shirt.
  Lub nyem, kos duab zoo nkauj ntawm tus menyuam tub cov leeg ua kom sov sov hauv tus poj niam lub plab ntau dua, uas ua rau muaj kev ntxhov siab heev. Tab sis Pavlik zoo siab heev, nws lub siab zoo sawv, nws lub cev pib ci nrog hws. Nyob rau hauv ib lub suab tshee, tus tub hais tias:
  - Koj ua tau, thiab kuv yuav pab koj ... tshem koj lub tsho ...
  Maria nodded condescendingly.
  - Muaj tseeb!
  Pavlik khoov thiab nrog ntiv tes tshee unfastened lub fasteners ...
  Maria raug tso rau hauv ib co panties nyias thiab ib lub tsho hauv qab. Pavel thaum kawg pom lub cev ntawm tus kws qhia ntawv yuav luag tsis muaj khaub ncaws. Graceful, kov, heev qab zib thiab erotic.
  Pavlik hais tias:
  - Nrog koj txoj kev tshav ntuj, koj tuaj yeem dhau los ua tus qauv zam.
  Maria Alexandrovna teb tias "Kuv nyiam ua tus kws qhia ntawv,"
  Tus tub khiav nws txhais tes mus rau tom qab ntawm nws tus kws qhia ntawv uas nws hlub. Maria ua pa tob. Tus tub kov tau tig rau nws. Kuv xav pov tseg tag nrho cov rooj sib txoos thiab koom ua ke nrog tus tub hluas zoo nraug hauv ecstasy. Thiab Pavlik tau tshee hnyo nrog kev zoo siab heev. Nws yog thawj zaug uas tau tshwm sim rau nws. Tus tub tau dhau los ntawm kev xav, instincts coj nws lub siab.
  Maria mus ntsib tus tub. Lawv puag thiab hnia ib leeg...
  Pavlik pom nws tus kheej ntawm lub txaj kev hlub thawj zaug, nws txaus siab heev thiab thaum kawg ntawm lub rooj sib tham nws txawm pib qaug zog. Tsuas yog tom qab ntawd Maria saib nws lub moos thiab quaj tawm hauv kev ntshai:
  - Wow! twb tau kaum ib teev! Koj niam koj txiv yuav txhawj xeeb. Tuaj, sai sai hu lawv thiab hnav khaub ncaws.
  Tired Pavlik txav maj mam. Tsaus voj voog tshwm nyob rau hauv nws lub qhov muag xiav qhia. Qhov kev zoo siab tau ploj mus, tab sis tus tub xav tias khoob. Maivliag hais rau nws tias:
  "Nws ib txwm zoo li no tom qab thawj zaug," tus poj niam hnia Pavlik ntawm daim di ncauj. - Koj yog ib tug neeg zoo kawg nkaus! Kuv zoo siab nrog koj, tab sis peb lub siab nyiam yog kev ua txhaum cai. Kuv yuav raug hem raug kaw yog lawv pom tias peb hla ciam teb lawm.
  Peacock ntxhi:
  Kuv cog lus tias kuv yuav tsis qhia leej twg. Kuv muab kuv tej lus qhuas.
  Maria luag ntxhi thiab nug tias:
  "Thiab koj yuav tsis khav rau koj cov phooj ywg?"
  Pavlik txawm hla nws tus kheej rau kev yaum:
  - Tsis yog! Nov yog koj tus ntoo khaub lig!
  Peb tsis raug cai sib hlub. Koj tsis xav kom koj txoj kev hlub mus kaw, puas yog?
  Peacock ntseeg siab teb tias:
  - Tsis yog kuv tsis xav tau!
  Maria nodded thiab ntxhi:
  "Kuv tuaj yeem raug sim los ntxias tus menyuam yaus.
  Pavlik tshee hnyo nws lub taub hau.
  - Tsis yog! Koj tsis ntxias kuv, kuv xav tau koj tus kheej.
  Maria teb tias:
  - Tsis muaj teeb meem. Raug liam tias ntxias tus neeg laus.
  - Kev cai tsis ncaj ncees!
  Maria hais tias "Txoj cai yog qhov zoo lossis tsis zoo, tab sis nws yog txoj cai, koj yuav tsum suav nrog nws," Maria hais. - Thiab koj mus tsev sai dua. Koj hais li cas rau koj niam koj txiv?
  Peacock hais tias:
  - Kuv yuav hais tias kuv nyob nrog ib tug phooj ywg, peb ua si hauv computer.
  Yuav ua li cas yog lawv nug ib tug phooj ywg lub npe? tus kws qhia ntawv nug.
  Peacock ntseeg siab teb tias:
  - Kuv cov phooj ywg ntseeg tau, lawv yuav qhia kuv tawm.
  Maria nug dua:
  "Thov tsis txhob qhia rau leej twg.
  Pavlik hla nws tus kheej dua:
  "Kuv cog lus rau kuv niam, kuv yuav tsis qhia rau leej twg!"
  Tus kws qhia ntawv thiab cov menyuam kawm ntawv hnia zoo.
  Nyob hauv tsev, tus tub ceev xwm piav qhia nws tus kheej rau nws niam nws txiv, ntog saum txaj thiab pw tsaug zog tam sim ntawd.
  Hnub tom qab tsis muaj chav kawm physics hauv Rybachenko chav kawm. Nws rov qab los tom qab hnub romantic, nws rov xav pom nws tus poj niam uas nws hlub, thaum so nws mus rau Maria Alexandrovna.
  Txhawm rau kom tsis txhob ua rau muaj kev xav tsis thoob thiab kev hais lus tsis zoo ntxiv, tus kws qhia ntawv tau hais kom Pavel tsis txhob tuaj rau nws lub chaw ua haujlwm ntxiv lawm thaum tsis muaj kev qhia txog physics, tab sis nws tso cai rau nws rov qab mus tsev.
  Thiab dua muaj noj hmo romantic los ntawm tswm ciab. Tsuas yog siv cawv, Maria qhib lub raj mis ntawm Coca-Cola. Thiab tom qab ntawd tus kws qhia ntawv tau muab cov tub ntxhais kawm zaws. Pavlik xav tias muaj kev thaj yeeb nyab xeeb thiab muaj kev ntseeg siab dua li yav dhau los, nws tau npaj mus txuas ntxiv kev kawm txog kev hlub.
  Lawv koom nrog kev sib tw hnia.
  Lub sijhawm no tus tub tuaj txog tsev zoo siab thiab zoo siab. Niam, pom nws lub qhov muag zoo siab, nug:
  - Koj puas tau pom ib tug hluas nkauj?
  Pavel shuddered thiab blushed, tab sis tsis teb.
  Niam nug:
  Koj puas tau hnia lawm?
  "Tsis yog," Paul dag.
  - Ceev faj, tsis txhob ua phem. Vim koj tseem hluas...
  Tus txiv neej tsis xav mloog cov lus qhia, nws undressed, mus pw. Nws xav txog tias Maria tau pw ntawm nws ib sab, thiab poob rau hauv kev tsaug zog.
  Tus kws qhia ntawv thiab tus menyuam kawm ntawv pib sib tham. Raws li txoj cai, tus tub hluas tau mus rau tus kws qhia ntawv los sau ntawv. Tab sis qhov no tsuas yog npog rau lawv txoj kev hlub romantic, uas tsim kev sib haum xeeb. Cov neeg hlub tau npaj sijhawm dhau mus ua kev sib yuav raws cai. Maria sim tsis txhob xav tias lawv txoj kev sib raug zoo zais cia tuaj yeem tshwm sim txog thaum Pavlik muaj hnub nyoog, thiab nws yuav raug liam tias ntxias ib tug tub kawm ntawv. Niaj hnub no, txawm li cas los xij, lub zeem muag no tau dhau los ua qhov tseeb.
  Zoo, yog vim li cas nws tshwm sim rau ib co maniac cog lub cev ntawm ib tug ntxhais nyob rau hauv nws chav tsev? Maria tsis xav ntseeg tias Pavlik tuaj yeem ua tau li ntawd. Tab sis lub xov tooj ntawm tus neeg hlub tau nyob ntsiag to.
  Nyob hauv tsev, tus kws qhia ntawv tau nce mus rau hauv chav dej thiab txuas ntxiv xav txog lub cev tuag thiab nws txoj kev sib raug zoo nrog Pavel. Tsis yog, lawv tsis muaj kev sib raug zoo, tab sis kev hlub tiag! Tsis muaj kev xav qias neeg thiab kev xav phem. Yog vim li cas? Tej zaum nws tsis yog txhua yam phem. Tej zaum Pavlik tsis dag rau nws, thaum nws tsis tuaj, nws tsis coj leej twg mus rau chav tsev. Tab sis leej twg ces pov lub cev? Tsis paub...
  Maria ua dej sov nyob rau hauv kev cia siab ntawm calming. Tus poj niam rub nws tus kheej nrog ib daim ntaub ntxuav thiab rov xav txog qhov uas Pavlik yuav qhia rau tub ceev xwm.
  Tam sim ntawd lub tswb nrov nrov.
  "Pab?! xav tus xib fwb. - Thaum kawg! Tab sis vim li cas thiaj lig thiab tsis ceeb toom?
  Nws muab nws lub tsho da dej thiab maj nrawm rau hauv txoj kev.
  
  
  Tshooj 7
  Thaum sawv ntxov, Krasin ntsib nws tus pab Andrei Kovalev nyob ze ntawm lub chaw ua haujlwm.
  Kovalev hais tias "Vasya, peb muaj lwm tus neeg tuag."
  "Zoo, tsawg kawg nws tsis yog ob," Krasin teb tau txais.
  - Thiab koj paub leej twg? Nag hmo tus poj niam, uas nws lub cev raug muab pov rau hauv chav tsev.
  - Dab tsi? Krasin nug.
  - Zoo, tus uas tau nug yav tsaus ntuj.
  - Yog li, ib teev dhau ib teev nws tsis yooj yim dua!
  Kovalev piav qhia tias "Nws raug pom tuag hauv qab lub qhov rais ntawm lub tsev, poob tawm ntawm qhov rais," Kovalev piav qhia.
  - Puas yog nws poob? Krasin nug. - Nrog ib tug neeg pab?
  - Tej zaum. Lawv yuav muab lub cev no tso rau peb thiab.
  "Nws yuav tsum tau koom ua ke rau hauv ib yam," Krasin sighed.
  Cov tub ceev xwm nkag mus rau hauv chaw ua haujlwm.
  - Ib zaug ntxiv, yuav tsum muaj kev tshawb fawb ntawm cov neeg nyob ze, - hais tias Kovalev.
  "Thiab tus kheej ntawm tus uas tau muab pov rau hauv Novikova lub tsev yuav tsum tau tsim kom sai li sai tau," Krasin ceeb toom.
  "Qhov teeb meem tib yam," Kovalev yoj nws txhais tes. Cov neeg zej zog hais tias lawv tsis tau pom nws ua ntej.
  - Muaj ib tug tattoo nyob rau hauv lub pubis, puas muaj ib tug tshwj xeeb tattoo nyob rau hauv peb cheeb tsam? Koj yuav tsum paub, tej zaum nws yuav hais tias leej twg ua tus sawv no. Cov no tsis tshua muaj.
  - Nws yuav tsim nyog los nug nws, zoo li nws, Rybachenko, ua ntej ntawm tag nrho cov. Tej zaum nws yuav paub ib yam dab tsi. Los yog koom nrog.
  "Yog lawm, pib nrog nws," Krasin hais.
  Muab lub xov tooj rau kuv, kuv yuav hu rau nws.
  Pavel lub xov tooj nyob ntsiag to.
  - Coj txawv txawv, - hais tias Kovalev, - lub xov tooj yog sab nraum lub network cheeb tsam.
  - Yog li mus rau qhov chaw nyob, thiab nyob ntawd koj yuav nug ntawm qhov chaw, - xaj Krasin.
  Kovalev sab laug, thaum tus kws tshawb fawb laus Vasily Krasin, thaum tos cov ntaub ntawv ntawm kev kuaj mob tom qab, tau xav. Txawm hais tias rau nws, tus kws tshawb fawb nrog kaum xyoo ntawm kev paub, rooj plaub zoo li nyuaj heev thiab tsis meej pem. Tsis muaj ib yam dab tsi paub txog tus ntxhais uas tau mus rau hauv tus kws qhia ntawv chav tsev. Zoo nkauj, saib tsis muaj ntau tshaj peb caug, nrog rau tus thawj tattoo ntawm ib qho chaw intimate. Kuj bruises ntawm pope thiab hauv siab. Nws tsis zoo li ib tug txiv leej tub uas tsis tau muaj hnub nyoog yuav "cess" nws li ntawd.
  Cov txiaj ntsig ntawm kev xeem yuav tuaj sai sai. Vim li cas tus neeg txawv txawv tuag? Zoo ib yam li suffocation.
  Tau kawg, nws tsis ntseeg tias tus tub yuav coj tus poj niam no mus rau nws tus kws qhia chav tsev, tab sis hauv peb lub ntiaj teb txhua yam ua tau.
  Krasin hu ua tub ceev xwm chav. Lawv tsis muaj ib yam khoom ntawm Pavel Rybachenko. Nws tsis koom nrog, nws tsis tau sau npe rau hauv cov me nyuam chav. Tab sis tus tub, thaj, yog brisk. Thaum kuv ntsib ib tug kws qhia ntawv, kuv txawm muaj cov yuam sij rau nws chav tsev.
  Vasily Krasin tsis nyiam cov menyuam yaus ua tsis taus pa. Lawv yog cov uas khav theeb tshaj plaws, siab phem thiab cynical. Cia siab rau lawv cov impunity. Ntau tus tsis muaj dab tsi dawb huv. Tus kheej, tsis muaj hnub nyoog punks tsoo nws lub tsheb, punctured log tsheb. Cov menyuam yaus tam sim no paub ntawv, lawv paub tias txog thaum muaj hnub nyoog kaum plaub lawv yuav luag tsis muaj dab tsi. Thiab tom qab kaum plaub, koj yuav tsum tau ua txhaum loj heev nyob rau hauv thiaj li yuav raug xa mus rau ib tug tshwj xeeb tsev kawm ntawv los yog, ntxiv mus, mus rau ib tug colony. Thiab cov ntsiab lus luv luv, thiab cov cheeb tsam lawv tus kheej zoo ib yam li cov menyuam yaus cov chaw pw hav zoov. Lawv coj cov tub txiav txim siab mus ncig ua si, muaj chav khoos phis tawj thiab lub pas dej da dej.
  Tsis yog, cheeb tsam cov tub ntxhais hluas tam sim no tsis yog kev ua haujlwm nyuaj. Cov tub ua viav vias thiab tsis ua haujlwm. Lawv tawm tom qab thaj chaw kawm tshwj xeeb. Tib neeg txoj kev sib raug zoo rau cov tub ntxhais hluas raug kev txom nyem yog bred, thiab lawv siv nws. Lawv tsis ntshai dab tsi.
  Yog hais tias ib tug hluas tua neeg, ces, tej zaum, tshem tawm cov xib fwb zoo li, nws yuav raug cog rau kaum xyoo. Yam tsawg kawg peb yuav cawm tib neeg los ntawm tus dab no ib ntus. Tiamsis Povlauj puas muaj dabtsi ua rau tej kev txhaum no?
  Tus kws tshaj lij intuition hais rau Krasin tias Rybachenko tsis ua rau kev tua neeg. Txawm li cas los xij, yuav tsum tau nug tus tub.
  Txawm li cas los xij, Vasily Krasin txiav txim siab muab Pavel nyem zoo. Kuv xav tias nws muaj kev sib raug zoo nrog tus kws qhia ntawv lig li cas?
  Poj niam zoo nkauj. Yog vim li cas kho siab? Tsis muaj txiv, tsis muaj menyuam. Txawm tias nws zoo li ntxim nyiam heev. Xws li ib tug poj niam tuaj yeem tig taub hau ntawm ib tug hluas nkauj horny. Yog nws xav tau.
  Puas yog kev hlub khi lawv, tej zaum txawm tias kev sib deev? Tus kws qhia ntawv ntshai nag hmo thaum lawv hais qhia tias peb tuaj yeem tso tus menyuam yaus hauv tsev lojcuj rau kev ntxias menyuam yaus. Nws yog ib tug pity mus nias thiab muab tso rau hauv ntes ib tug poj niam zoo nkauj. Tso tawm rau ib tug subscription, tab sis nws yog tawm raws li nws tshwm sim. Tseem muaj kev txhaum. Kovalev yuav tsum tau xa mus rau Pavel nag hmo. Los yog mus koj tus kheej. Txawm hais tias peb tsis tau them nyiaj ntxiv rau kev ua haujlwm. Tej zaum yuav tsis muaj ib tug thib ob corpse...
  
  
  Tshooj 8
  Kovalev pom Rybachenko lub tsev sai sai. Qhib los ntawm Pavel niam. Andrei qhia nws tus kheej, hais tias nws xav nug tus txiv neej ob peb lo lus nug.
  - Puas yog Vadim sau ib nqe lus? tus poj niam nug. "Kuv thov koj, tsis txhob kov tus tub!" Nws nyob hauv kev nyuaj siab heev.
  "Qhia rau kuv tias muaj dab tsi tshwm sim rau koj thiab nqe lus dab tsi Vadim sau," Kovalev nug.
  - Yog, rau tus xib fwb. Koj tsis xav nug Pavlik txog nws? tus poj niam xav tsis thoob.
  -Nws yog hais txog tus kws qhia ntawv uas kuv xav tau cov ntaub ntawv.
  "Tsis txhob thab koj tus tub, thov!" Pavel niam thov. - Nws tab tom txav deb ntawm ... Koj pom, Pavlik xav muab nws txhais tes rau ntawm nws tus kheej, nws twb ua ib lub suab. Zoo, Vadim pom... Tam sim no Pavlik tau txias me ntsis, nws tsis xav sib txuas lus nrog leej twg. Cia kuv qhia txhua yam uas kuv paub, cia peb mus rau chav ua noj.
  - Yog li cas tshwm sim rau koj? nug Kovalev, zaum ntawm lub rooj noj mov.
  - Pavlik muaj kev sib ntaus loj nrog nws txiv. Vim tus xib hwb no heev. kuv liam. Nws tso nws lub tsho rau hauv lub tsev. Kuv khaws nws, thiab qee cov yuam sij, tsis yog peb li, poob tawm ntawm nws thiab kuv tus tub lub xov tooj. Kuv tiv tsis tau, Kuv ntsia nrog leej twg Pavlik tham. Thiab kuv pom ib tsab ntawv hlub ...
  - Nrog tus kws qhia ntawv? Kovalev twv.
  - Nrog nws. Kuv pom tus poj niam no tom tsev kawm ntawv. Nws laus dua nws tus tub ob zaug. Pavlik tseem yog menyuam yaus. Thiab muaj nws yog ... Kuv tau poob siab, kuv pom kuv tus txiv. Vadim npau taws, tshem cov yuam sij thiab xov tooj ntawm Pavlik, cog lus tias yuav tham nrog nws tus phauj. Tus tub yog hysterical...
  - Thiab Vadim nyob qhov twg hmo ntawd? Kovalev tseem nug.
  - Thaum ua haujlwm. Nws ua haujlwm ua tus saib xyuas kev ruaj ntseg ntawm lub hauv paus. Peb hnub tom qab.
  - Thaum twg koj tawm hauv tsev?
  "Nag hmo, nws nyob yim.
  - Thiab ua ntej ntawd, hmo ua ntej kawg, koj tus txiv nyob hauv tsev? Kovalev nug.
  Yog lawm, kuv nyob hauv tsev. Kuv sib cav nrog Pavlik, peb saib tag nrho yav tsaus ntuj kom Pavlusha tsis ua dab tsi rau nws tus kheej. Tam sim no Pavlik nyuaj siab, tsis txhob kov nws, kuv thov koj.
  - Okay, kuv nkag siab, Kuv yuav tawm ntawm cov txheej txheem, sai li sai tau thaum tus tub tsiv mus me ntsis, cia nws tuaj rau peb pawg neeg soj ntsuam. Thiab Vadim yuav tsum tau nug tib yam.
  - Ok Kuv mam li dhau mus.
  - Qhia rau kuv, cov yuam sij uas Vadim coj mus nyob qhov twg? Kovalev nug ib lo lus nug tseem ceeb.
  "Yog li nws muaj," tus poj niam shrugged nws lub xub pwg nyom, "tej zaum nws nqa nrog nws.
  - Ntshiab. Qhia rau kuv, thov, thiab hmo ntuj tom qab kev sib cav nrog Pavel, puas yog Vadim tsis tawm hauv tsev?
  - Kuv xav tias tsis muaj. Kuv mus pw, nws nyob saib Pavlik.
  - Ntshiab! Yog li koj tsis paub meej. Vadim ua haujlwm li cas hauv paus?
  - Ntawm peb cov zaub hauv paus hauv cheeb tsam ntug dej hiav txwv. Kuv yuav tsum los tsev thaum yav tsaus ntuj, kuv yuav qhia koj tias koj tuaj.
  Kovalev tawm hauv chav tsev thiab tam sim ntawd hu rau pawg neeg soj ntsuam mus rau Krasin:
  - Vasya! Muaj ib tug neeg raug liam! Yuav tsum ceev nrooj mus ntes.
  Peb yuav ntes leej twg? Krasin nug. - Tus tub kawm ntawv no?
  Peb mam li nrog tus menyuam kawm ntawv tom qab. Nws txiv! Nws nyob hauv kev lag luam thiab nws muaj cov yuam sij rau tus kws qhia ntawv lub tsev, "Kovalev piav qhia.
  
  Vadim Rybachenko raug coj mus rau pawg neeg tshawb nrhiav ncaj qha los ntawm nws qhov chaw ua haujlwm. Nws raug nug ua ke los ntawm Kovalev thiab Krasin. Kovalev tau pib ua haujlwm.
  "Zoo, qhia kuv seb koj tau ua dab tsi hauv tus kws qhia ntawv chav tsev," Kovalev hais.
  - Tus kws qhia ntawv twg? Vadim nug, tsis txaus siab rau qhov tseeb tias nws raug coj mus rau pawg neeg tshawb nrhiav.
  Kovalev qhia meej tias "Tus uas tau hlub tshua koj tus tub," - Peb paub txhua yam!
  - Auj, koj tab tom tham txog tus dev no. Kuv yeej tsis tau mus rau nws chav tsev.
  Kovalev slammed nws lub nrig ntawm lub rooj:
  - Tsis txhob dag! Koj tau txais ib lub neej rau kev tua ob! Tib txoj kev uas yuav txo tau txoj kev txhaum yog qhia peb qhov tseeb tag nrho.
  Tus neeg phem dov nws ob lub qhov muag.
  - Ob chav tua neeg? Leej twg raug tua? Koj yog dab tsi? Kuv tsis paub dab tsi!
  Kovalev hais tias "Kuv lub tsev pheeb suab nyob ntawm ntug, Kuv tsis paub dab tsi," Kovalev hais tsis meej. - Thiab leej twg coj cov yuam sij ntawm tus tub mus rau tus kws qhia ntawv chav tsev, cog lus tias yuav nrog tus poj niam no?
  "Kuv ... Kuv tsis tau mus rau nws," Vadim hais zoo siab tias, "Kuv tsis tau los ze nws.
  - Koj dag! Cov neeg zej zog tau pom koj! - Kovalev dag. - Koj puas xav tau ntsej muag?
  - Kuv tsis nyob ntawd! Ua siab ncaj! Pavel hais tias nws tau mus so. Kuv tsuas xav nrog nws tham xwb. Tom qab ntawd, thaum nws rov qab los.
  - Zoo, koj tham li cas? Kovalev nug npau taws. Koj puas tau pov nws tawm ntawm qhov rais? Yog tias koj tsis qhia qhov tseeb rau peb, peb yuav pib siv kev ntsuas lub cev!
  Tus txiv neej poob kiag li, nws txhais tes tshee, nws rov hais tias:
  - Muaj tseeb, txiv neej, kuv tsis nyob ntawd ...
  Krasin muab tus neeg raug liam tias ib daim duab ntawm tus neeg txawv tebchaws tuag thiab hais lus zoo:
  - Thov saib daim duab. Koj paub dab tsi txog tus poj niam no?
  Vadim coj daim duab ntawm nws txhais tes thiab teb tias:
  - Tsis muaj dab tsi paub. Peb tsis paub.
  - Thiab yog tias koj xav zoo? Kovalev nug. - Ua tib zoo saib.
  "Kuv tsis paub nws tseeb! Vadim insisted. - Kuv pom nws thawj zaug.
  - Koj ua dab tsi hmo ntuj ntawm nees nkaum thawj lub Yim Hli? Krasin nug.
  - Hnub ua ntej nag hmo? Nyob hauv tsev tag hmo. Kuv tus tub thiab kuv tau sib ntaus, kuv tsis mus qhov twg.
  - Thiab koj mus qhov twg los ntawm kev ua haujlwm nag hmo? Kovalev nug.
  - Kuv tsis tau mus qhov twg! Nws ua haujlwm txhua lub sijhawm. Cov npoj yaig tuaj yeem paub meej. Koj xav li cas rau kuv?
  "Koj pom," Krasin hais tias, "Lub cev ntawm tus poj niam tau pom nyob rau hauv tus kws qhia ntawv chav tsev, thiab hmo ntawd tus kws qhia ntawv nws tus kheej raug pov tawm ntawm lub qhov rais. Koj muaj cov yuam sij rau nws chav tsev thiab koj lub siab xav nrog koj tus tub tus ntxhais hluas.
  Tab sis kuv tsis nyob ntawd! kuv cog lus!
  "Cia peb xa nws mus rau lub tsev hais plaub kom pom zoo raug ntes tau ob lub hlis. Cia nws zaum, xav, tej zaum nws yuav nco ntsoov qhov nws yuav qhia rau peb, - txuas ntxiv mus ntshai tus neeg phem Kovalev.
  Tab sis Krasin xav tias tus txiv neej tsis yog tiag tiag hauv lub tsev uas tsis muaj hmoo. Vadim Rybachenko raug tso tawm ntawm kev tso cai.
  Tab sis qhov xwm txheej tsis tau meej meej. Txhawm rau kom pom qhov kev ua txhaum cai tsis meej no tuaj yeem pom tus kheej ntawm tus ntxhais uas raug pov. Kuv yuav tsum nug cov niam ntiav uas ua haujlwm hauv cheeb tsam, rov xam phaj cov neeg nyob ib puag ncig, kawm cov lus ceeb toom ntawm cov neeg ploj lawm. Tab sis ua ntej, Krasin xa Kovalev mus rau ib tug tshwj xeeb tattoo.
  Andrei rov qab los, luag ntxhi enigmatically.
  "Vasya, koj yuav poob," Kovalev hais. - Lub tattoo ntawm lub cev ntawm peb cov neeg txawv teb chaws yog ib tug kos npe rau ntawm ib tug poj niam qhev ntawm lub sect ntawm Order of the Illuminators.
  - Dab tsi? nug Krasin xav tsis thoob. - Peb tsuas yog tsis muaj poj niam txiv neej txaus ...
  Kovalev tau lees paub tias "Cov paj zoo li no ntawm lub dab teg thiab pubis yog tsim nyob rau hauv sect rau cov ntxhais uas siv rau kev sib deev lom zem," Kovalev lees paub.
  - Koj puas pom tias leej twg ua cov tattoos tiag tiag? Krasin nug.
  - Tus kws tshaj lij tsis tau sau npe. Nws tsis paub tias leej twg hauv peb lub nroog koom nrog cov duab kos.
  - Dab tsi ntawm sect?
  - Loj heev. Hauv Teb Chaws Asmeskas, nws lub tsev hauv paus, thiab peb muaj cov ceg ntoo hauv ntau lub nroog.
  Puas yog qhov no tsis yog tib pawg uas Brown tau piav qhia hauv nws qhov kev xav tshiab? Krasin nug. - Puas yog nyeem ntawv?
  - Tsis yog, kuv tsis tau nyeem nws thiab tsis tau saib cov yeeb yaj kiab raws li phau ntawv, tab sis tus kws tshaj lij tattoo twb qhia kuv txog Brown cov ntawv tshiab. Illuminators yog tsim los ntawm lub hauv paus ntsiab lus zoo sib xws, tab sis lawv muaj ib pawg loj dua, nyob rau hauv peb lub teb chaws muaj ceg nyob rau hauv Moscow thiab lwm qhov chaw. Hauv St. Petersburg, zoo li tsis muaj ceg.
  "Qhov tseeb, tus poj niam tuaj yeem ua nws tus kheej ib lub paj raws li tus qauv, tsis tas yuav nkag mus rau cov ntsiab lus ntawm qhov tattoo yuav txhais li cas," Krasin hais.
  "Nws yuav zoo," Kovalev pom zoo. - Kuv txiv lig muaj qhov seem ntawm lub tattoo tshem tawm ntawm nws txhais caj npab. Nws los ntawm cov tub rog thiab qhov chaw ntawm lub puam nws pom ib tug txiv neej tattoo nyob rau hauv daim ntawv ntawm lub hnub nrog rays nyob rau sab nraum qab ntawm nws txhais tes. Kuv xav tib yam. Thiab nws tus phooj ywg tuav lub tattoo zoo. Nws ua nws txiv raws li qhov piav qhia. Tom qab ntawd, kuv txiv pom tias cov txiv neej, uas zoo li cov neeg raug txim, tau pib los cuag nws nrog cov lus: "Nyob zoo, bro!" Thaum nws caij tsheb ciav hlau hluav taws xob, ib tug tattooed urka zaum ntawm nws thiab nug tias: "Koj lub eeb nyob rau thaj tsam twg?" Txiv yeej tsis zaum thiab tsis nyiam zaj lus qhia. Yog li kuv thiaj hais rau nws tias nws tsis raug txim. "Thiab yog vim li cas koj tau txais tattoo?" Nws muab tawm tias nws lub npe nyob rau hauv ib puag ncig kev ua txhaum cai txhais tau tias: "Nyob zoo rau tub sab." Qhov no yog ua tiav hauv cheeb tsam los ntawm cov neeg raug txim ntawm tub sab loj. Txiv txiav txim siab ua kom tattoo tiav. Thiab nws tsis tau ua rau lawv ntxiv lawm.
  "Nws tshwm sim," Krasin luag nyav. -Thiab tsis tau, cov qauv ntawm peb cov neeg txawv tebchaws uas koom nrog pawg ntseeg yuav tsum tau ua tib zoo xyuas.
  Kovalev hais tias "Ok, Kuv yuav tsis khoom, Kuv yuav nthwv dej hauv Internet," Kovalev hais.
  
  
  Tshooj 9
  Kev ntsuam xyuas pom tau tias tus neeg txawv teb chaws raug stranged los ntawm kev nyem cov hlab ntsha carotid. Raws li xav tau Krasin. Nws tseem yuav nrhiav tau tus neeg tuag.
  Kovalev rov tshwm sim nrog kev luag nyav enigmatic.
  - Mloog, kuv tus phooj ywg Vasya! Kuv paub, zoo li. peb tus neeg txawv tebchaws. Koj yuav tsis twv nws yog leej twg.
  - Zoo, nws yog leej twg? nug ib tug intrigued Krasin.
  - Cia kuv qhia koj txhua yam hauv kev txiav txim. Kuv pib tshawb nrhiav cov ntaub ntawv ntawm pawg ntseeg thiab nws cov ceg ntoo hauv peb lub tebchaws. Kuv tuaj hla cov lus hais tias ib tug poj niam nyuam qhuav raug ntes hauv Anapa rau kev tua neeg ntawm BDSM tus thawj coj ...
  - BDSM - qhov no yog perverted porn nrog cov ntsiab lus ntawm kev ua phem? - Krasin qhia meej.
  - Nws yog tib yam, kev sib deev nyuaj nrog kev quab yuam, mob, kev txaj muag, - lees paub Kovalev. - Yog li, tus poj niam raug ntes nyob rau hauv Anapa kuj yog ntawm Illuminators sect, los yog, nws yog los ntawm lawv ceg nyob rau hauv lub nroog ntawm Sochi. Hauv Anapa, nws tau koom nrog hauv kev ua yeeb yaj kiab, thiab tom qab ntawd tua nws tus thawj coj nrog rab riam.
  - Peb tus poj niam, leej twg raug tua nyob rau hauv St. Petersburg, nws yuav ua li cas nrog Anapa tua? Krasin nug.
  "Tej zaum nws tsis ua," Kovalev teb. "Kuv nyuam qhuav txaus siab rau qhov uas tus thawj coj lig tua. Achintsev nws lub npe ...
  - Koj xav hais tias peb tus poj niam starred nrog nws? Krasin pom zoo.
  - Kuv tsis tau pom cov neeg tuag hauv Achintsev cov yeeb yaj kiab. Tab sis nyob rau hauv lwm qhov zoo sib xws tua los ntawm American studio King, tshwj xeeb hauv BDSM, Vasya, kuv paub nws! Qhov tsos, tattoo... Peb tus poj niam lig yog ib tus neeg Asmeskas duab liab qab.
  - Koj tsis paub dab tsi? Krasin xav tsis thoob. Yuav ua li cas ib tug American poj niam thiaj li liab qab nyob rau hauv ib tug dog dig St. Petersburg tsev apartment?
  - Peb yuav tsum paub. Tab sis lub npe ntawm lub lig actress, ib tug nyob rau hauv uas nws starred, Lucy Starr.
  "Qhov no tsawg kawg yog ib yam," said Krasin. - Txawm li cas los xij, koj yuav tsum paub seb nws tau xaus li cas hauv St. Petersburg.
  Kovalev hais tias "feem ntau nws yuav ya mus koom nrog hauv kev ua yeeb yaj kiab," Kovalev hais.
  "Muaj tau," Krasin pom zoo. - Tshawb nrhiav seb leej twg hauv St. Petersburg tshwj xeeb hauv BDSM, qhov twg thiab thaum twg Lucy tau ua yeeb yaj kiab zaum kawg.
  Kovalev ntsib txoj haujlwm nyuaj. Ib zaug ntxiv kuv yuav tsum tau khawb hauv Is Taws Nem, sib txuas lus nrog cov neeg nto moo tshaj plaws hauv kev lag luam porn hauv nroog, nrhiav cov ntaub ntawv ntawm Lucy thiab nws pawg ntseeg. Tsis muaj ntaub ntawv hais txog dab tsi lub caij Lucy Starr tau ua hauv St. Petersburg tuaj yeem pom. Tab sis tus neeg muag khoom porn hais rau Andrey tias, raws li cov lus xaiv, Lucy tau raug kaw hauv tebchaws Russia los ntawm tus thawj coj porn Vladimir Achintsev, uas raug tua hauv Anapa ob peb hnub dhau los.
  Kovalev hu rau Anapa, thov cov ntaub ntawv ntawm kev tua neeg ntawm Achintsev, thiab rov plunged rau hauv hav zoov ntawm Internet.
  Hnub tom qab nws qhia rau Krasin:
  - Nws muaj peev xwm tsim lub npe tiag tiag ntawm tus ntxhais - Lyudmila Starkova. Raws li kuv tau hais ua ntej, nws tau ua yeeb yam hauv porn nyob rau hauv lub npe Lucy Starr. Nws raug coj los ua menyuam yaus los ntawm Ukraine, nrog rau nws niam nws txiv nws yog ib tug tswv cuab ntawm Illuminator sect. Muaj kev xav tias tus ntxhais los ntawm thaum yau tau raug kev kho mob puas siab puas ntsws hnyav, nws raug yuam kom ua porn, thiab tom qab ntawd ua qhev deev.
  - Thiab qhov tseeb, kev ua cev qhev kev sib deev yog dab tsi nyob hauv Asmeskas? Krasin nug.
  - Yog, nws yog ib qho. Thiab muaj pedophilia. Tag nrho cov no yog hushed vim nws tau siv thiab npog los ntawm Asmeskas cov neeg tseem ceeb txiav txim siab, uas yog qee yam txuas nrog Illuminators. Cov khoom kuv pom txawm rau kuv yog ib tug poob siab. Txij thaum yau, kev quab yuam, kev sib deev qias neeg ...
  - Yuav ua li cas txog peb rooj plaub? Krasin nug.
  - Peb yuav tsum kawm qhov tseeb tua ntawm Achintsev. Tej zaum muaj qhov tsis paub. Nws yog tau hais tias tus tuag starred nrog nws, thiab ces tsiv mus rau St.
  "Thov cov ntaub ntawv ntawm kev tua neeg ntawm tus thawj coj, hu rau Anapa," Krasin hais.
  -Twb thov. Thaum ib yam dab tsi nthuav tshwm sim, kuv yuav qhia rau koj paub.
  
  
  Tshooj 10
  Nws muab tawm hais tias pawg neeg soj ntsuam ntawm Anapa muaj lub xeem tua ntawm lub lig Achintsev. Kovalev ntsia cov ntawv xa tawm ntawm cov ntaub ntawv thiab cov ntaub ntawv ntawm kev tua neeg. Ob peb feeb tom qab, nws qhia cov ntaub ntawv nrog ib tug npoj yaig:
  - Peb lig Lyusya Starkova tau ua yeeb yaj kiab tam sim ntawd ua ntej kev tua neeg ntawm tus thawj coj ntawm nws qhov chaw hauv Anapa, nrog rau lwm tus ua yeeb yam, tib tus uas tam sim no raug ntes rau kev tua neeg ntawm lawv tus thawj coj.
  "Huag, kuv vam tias Lucy tsawg kawg tsis koom nrog kev tua neeg no," Krasin hais.
  - Yuav ua li cas paub, yuav ua li cas paub, - teb Kovalev.
  "Peb tseem tsis muaj txaus los cuam tshuam nrog tus thawj coj porn," Krasin sighed.
  - Koj yuav cog lus, tab sis tsis yog tsuas yog tus thawj coj saib porn xwb, kuj tseem muaj tus neeg siab phem hauv rooj plaub.
  "Los ntawm, qhia kuv ntxiv," Krasin nug.
  - Kuv yuav qhia rau koj paub qhov kuv paub. Nws hloov tawm hais tias qhov kawg shooting ntawm peb mysterious foundling Lucy tsuas yog nyob rau hnub ntawm kev tua neeg ntawm tus thawj coj. Filmed ib tug txaus ntshai crap nrog lub sadism ntawm cov ntxhais nyob rau hauv xwm. Tom qab shooting, tus thib ob actress, zoo li, stabbed tus thawj coj nrog ib tug riam. Nws raug ntes ntawm qhov chaw ua txhaum cai.
  - ntes liab tes? Krasin hais.
  Yog, nrog rab riam. Nyob ntawd tus kws lij choj qub tau so haujlwm. Nws tau npaj txhua yam, tsis txhob cia tus neeg raug liam tawm mus, tsoo cov hneev taw ntawm tus thawj coj qhov chaw nres tsheb thiab rub nws cov khoom tawm mus. Tub ceev xwm raug hu, tus neeg raug liam raug coj mus, tam sim no nws nyob hauv pawg neeg tshawb nrhiav Anapa. Tus ntxhais nyob ntsiag to, tsis xav hais dab tsi hlo li. Tab sis qhov xav tsis thoob tshaj plaws yog kev txawj ntse. Tsuas yog qhia: ntxiv rau cov ntiv tes ntawm tus neeg ua yeeb yam xav tias, cov ntiv tes ntawm Tula maniac, uas tau lees paub nrog tsib qhov kev tua neeg ze ntawm Tula thiab ob peb lub nroog Sochi, kuj tau pom ntawm riam. Tab sis tus kheej ntawm tus serial killer tseem tsis tau tsim.
  - Thiab raws li peb qhov kev ntsuam xyuas, cov ntiv tes ntawm cov neeg xav tau tsis pom nyob hauv tus kws qhia ntawv chav tsev, puas yog? - dua qhia Krasin.
  Yog lawm, lawv nrhiav tsis tau. Tab sis nws yuav zoo los xyuas dua.
  "Nqa cov ntaub ntawv mus rau tus kws tshaj lij," Krasin hais. "Txawm hais tias kuv tsis xav tias cov ntawv luam tawm yuav pom tom qab rov kuaj xyuas dua.
  Kovalev sab laug, thiab Krasin poob hauv kev xav. Tus kws tshawb nrhiav tsis ntseeg tias tus kws qhia nws tus kheej, ntawm nws tus kheej lub siab nyiam, dhia tawm ntawm qhov rais. Nws tham nrog tus poj niam no. Lawv tsis muaj peev xwm tua tus kheej!
  Tsis muaj ib qho ntawm Vadim Rybachenko lossis Tula maniac tau pom hauv nws chav tsev. Nws tsis zoo li tias lawv tau koom nrog kev tuag ntawm tus actress, thiab tom qab ntawd tus kws qhia ntawv.
  Coj txawv txawv, tab sis Krasin txoj kev xav tam sim ntawd tsom mus rau Tula maniac. Ib qho chaw hauv qhov tob ntawm nws tus ntsuj plig, intuitively, nws xav tias nws yuav txheeb xyuas tus neeg siab phem no, uas nws lub npe tsis paub rau cov tub ceev xwm. Vasily txiav txim siab los kawm tag nrho cov ntaub ntawv uas yog nyob rau hauv lub database ntawm tus serial killer. Muaj ib qho laj thawj: tus neeg siab phem hla txoj hauv kev nrog tus neeg ua yeeb yam lig ntawm Utish, nws txoj kev koom tes hauv rooj plaub raug tshuaj xyuas los ntawm Krasin tsis raug txiav tawm.
  Kev xav. Vasily siv nws tom tsev kawm ntawv. Intuitively, nws pom cov lus teb rau cov lus nug uas txhawj xeeb rau nws, qee zaum kwv yees qhov kev xav tau ntawm kev sib tw ncaws pob. Nws tsis paub tias nws ua haujlwm li cas. Koj tsuas yog yuav tsum xav, "tsav" cov ntaub ntawv muaj nyob hauv lub hlwb thiab kev txiav txim siab los ntawm nws tus kheej, zoo li kev pom. Thiab ntawm kev ua haujlwm, ua tsaug ntau rau nws txoj kev paub txog kev txawj ntse, Krasin twb tau tswj los daws ob peb qhov teeb meem nyuaj heev. Nws tau zoo nrog Pawg Neeg Tshawb Fawb.
  Thiab tam sim no Krasin ua tib zoo kawm cov khoom uas tau txais thiab hnov qhov kev nkag siab ntawm lub teeb liab-kev pom kev: tus tub uas ploj lawm yog Tula maniac!
  Tom qab ntawd, nyob ze Tula, plaub tus neeg raug tua ib zaug hauv ob peb hnub. Thiab ib tug tub kawm ntawv ploj mus, nws lub cev tsis pom. Qhov kev poob no tau raug ntaus nqi los ntawm tus neeg tua neeg tsis paub tseeb. Tab sis rau qee qhov laj thawj, tsis muaj leej twg pib tshawb xyuas tus tub hluas kom raug rau lub sijhawm ntawd rau kev koom tes hauv kev tua neeg. Tom qab ntawd tus ntiv tes ntawm tus neeg tua neeg, uas tau txais txiaj ntsig hauv thaj av Tula, tau tshwm sim hauv Sochi, thiab tsis ntev los no, ntawm Utish ze Anapa.
  Tab sis tsis muaj cov ntiv tes ntawm Boris Solntsev ploj lawm hauv cov ntaub ntawv txee. Nws yog qhov ua tau tias tus tub yog tib tus Tula maniac.
  Txawm li cas los xij, qhov no tsuas yog qhov kev xav yuav tsum tau sim. Thiab ntawm no yog yuav ua li cas ib tug liab qab American tau nyob rau hauv ib tug St. Petersburg vaj huam sib luag lub tsev, Krasin lub intuition tseem nyob ntsiag to. Nws tau mob siab rau ntau zaus, tab sis tsis muaj lus teb tuaj. Tsuas muaj kev ntseeg siab tias Tula maniac tsis koom nrog kev tua neeg hauv St.
  Krasin txiav txim siab mus nrhiav ib daim duab ntawm tus tub hluas uas ploj lawm. Nws tseem yog ib qho tsim nyog los npaj ib lub lag luam mus txawv tebchaws rau Anapa txhawm rau nug tus ntxhais uas raug ntes nyob rau ntawd kom paub txog tus neeg ua yeeb yam uas tuag hauv St. Feem ntau, tus neeg raug foob kuj paub Tula maniac, vim cov ntiv tes ntawm ob leeg nyob ntawm tib rab riam.
  Krasin nug Kovalev kom hu rau Tula thiab thov kom ceev daim duab ntawm tus tub hluas uas ploj lawm nyob rau ntawd, ib tug, txawm lub tsev kawm ntawv, yog hais tias tsuas yog tus txiv leej tub twb paub zoo. Tus kws tshawb nrhiav nws tus kheej tau pib npaj rau kev mus ncig hauv Krasnodar Territory. Nws xav coj Kovalev nrog nws, tab sis tsuas yog Krasin raug tso tawm, Andrey tau cog lus tias yuav ua kom tiav ua ntej lub lim tiam, so luv luv thiab koom nrog nws tus thawj coj. Nyob rau tib lub sijhawm, nyob hauv hiav txwv ob peb hnub: thaum kawg ntawm Lub Yim Hli nws zoo nyob rau sab qab teb, dej sov, tsis muaj ntau cov neeg so.
  Kovalev hu ua Anapa, ceeb toom txog kev mus ntsib Krasin yav tom ntej.
  "Vasya, Kuv pom zoo rau txhua yam," nws hais rau tus kws tshawb fawb. - Lub dav hlau yog hmo ntuj, tag kis sawv ntxov koj yuav nyob hauv Anapa. Los ntawm kaum koj yuav tsum nyob rau hauv pawg neeg soj ntsuam. Koj tsis tuaj yeem xauj tsev so, lawv tau cog lus tias yuav pab koj muaj vaj tsev. Cov ntaub ntawv no yog tuav los ntawm Captain Bergman. Thiab kuv mam li sim tuaj rau hnub Saturday.
  
  
  Tshooj 11
  Hmo ntuj tsis tsaug zog, tab sis qhov kev cia siab ntawm lub rooj sib tham nrog dej hiav txwv, nrog rau lub siab xav kom tshem tawm qhov tangle ntawm ib qho teeb meem nyuaj, ua rau Vasily tus ntsuj plig nrog kev cia siab ntawm ib yam dab tsi zoo siab thiab muaj txiaj ntsig. Los ntawm tshav dav hlau, nws tam sim ntawd tsav tsheb mus rau qhov chaw nres tsheb npav, muab nws cov khoom pov rau hauv chav cia thiab maj nrawm mus rau lub puam ze tshaj plaws. Hmoov zoo kuv paub tias lub puam nyob ze ntawm qhov chaw nres tsheb ciav hlau, tsuas yog ob peb feeb taug kev. Raws li ib tug me nyuam, Vasya thiab nws niam nws txiv so nyob rau hauv Anapa. Thaum ntawd nws muaj pes tsawg xyoo? Kaum ob xyoos. Lawv nres nyob rau hauv Dzhemet, nyob rau hauv ib tug private sector, tsis deb ntawm lub railway chaw nres tsheb. Vasya taug kev raws ntug dej mus rau hauv plawv nroog nrog nws niam nws txiv, thiab ib leeg ib leeg, nws kuj ua luam dej ntawm lub puam ze ntawm qhov chaw nres tsheb npav. Lub siab xav pom qhov chaw paub dua tau muaj Krasin. Ntxiv mus, kom txog rau thaum kaum yog txaus lub sij hawm.
  Vasily tseem nco qab tias hnub so thaum yau. Thiab lub private sector nrog ib tug ntoo chav dej nyob rau hauv txoj kev, thiab ib tug xav paub pog-niam hluas nkauj txog xya caum, uas hlub mus nug tus tub txog St. Petersburg, nws tsev kawm ntawv affairs. Kuv xav tias tus poj niam laus puas tseem muaj sia nyob? Tam sim no nws muaj pes tsawg xyoo? Txog cuaj caum xyoo, tsis tsawg. Tab sis nyob rau sab qab teb lawv nyob ntev dua. Nws yuav tuaj yeem mus xyuas qee yam, saib seb nws lub tsev puas tau khaws cia, leej twg nyob tam sim no.
  Vasily hlub dej hiav txwv, thiab nws nyiam nyob rau hauv Anapa. Nws yog ib qho kev khuv leej uas kuv tsis tau tswj los ntawm no tsawg kawg ib zaug. Nrog nws niam nws txiv, nws tau nyob rau hauv Crimea, nyob rau hauv nws cov tub ntxhais kawm xyoo nws mus rau Adler mus rau ib lub chaw ua si los ntawm lub tsev kawm ntawv. Thiab tom qab ntawd ua haujlwm, txawm tias tus niam muaj mob yuav tsum saib xyuas nws txiv, uas, tom qab nws niam tuag, tag nrho dhau mus. Nws tsis yog rau sab qab teb.
  Thiab ntawm no yog lub rooj sib tham ntev tos tshiab. Lub puam nws tus kheej tau hloov me ntsis. Tag nrho cov tib xuab zeb, tag nrho cov tib toj roob hauv pes. Tsuas muaj ntau lub khw muag khoom ntawm qhov nkag thiab muaj cov av nkos muaj zog dua.
  Ib lub teeb tshiab hiav txwv breeze tsav nthwv dej. Qee cov neeg so, feem ntau yog cov tub, ua luam dej. Vasily kuj xav ua luam dej. Tab sis nws tau tso nws cov pob tw ua luam dej hauv chav cia khoom. Nws tseem yuav muaj sij hawm mus da dej, tam sim no koj tuaj yeem tsau koj txhais taw hauv dej thiab mus ua lag luam, tsis ntev kaum, lawv yuav tos nws. Thiab ces nws yuav txiav txim siab txog vaj tse ...
  Ntawm qhov chaw nres tsheb npav, Krasin ib zaug ntxiv qhov chaw nyob ntawm pawg neeg soj ntsuam thiab lub npe ntawm tus neeg tshawb xyuas, tom qab ntawd nws tau mus rau hauv lub nroog tsheb npav.
  Qhov xwm txheej tua neeg ntawm Utish tau coj los ntawm qee tus Bergman. I. E. nws lub npe. Nyob rau hauv tsev kawm ntawv, Krasin muaj ib tug xib fwb ntawm physics Bergman Efim Borisovich. Tsis yog kwvtij? Thiab tseem muaj ib tug thawj coj nto moo heev uas muaj lub npe zoo li no...
  Muaj coob tus neeg nyob rau lub npav, Krasin tau sawv tsis deb ntawm lub qhov rooj tom qab. Ntawm qhov chaw nres tsheb npav, ib tug ntxhais nkag mus rau lub salon. Thiab Vasily ntsia tam sim ntawd tsom ntsoov rau nws. Ib tug siab, slender blondes nyob rau hauv ib tug nruj ua lag ua luam ce sawv tawm nrog nws kev zoo nkauj nyob rau hauv cov neeg coob coob ntawm hnub so thiab cov neeg hauv zos uas puv lub tsheb npav tag kis no.
  Vasily nyiam saib cov poj niam zoo nkauj. Qee zaum, thaum nws xav txog ib yam dab tsi, nws ob lub qhov muag zoo li kho lawv tus kheej ntawm lub ntsej muag zoo nkauj. Thiab tam sim no nws tau xav txog kev sib tham yav tom ntej nrog Bergman thiab, zoo li hauv kev xav, ntsia ntawm tus ntxhais. Nws ntsia ntsoov tus txiv neej uas ntsia nws. Qhov no eloquently hais tias: "Koj saib dab tsi? Tsis txhob los ze kuv, saib lwm txoj kev! Kuv yuav tsis ntsib koj!"
  Tab sis Krasin tsis txawm xav txog kev paub, pib sib tham. Nws tsis paub yuav ua li cas kom paub cov ntxhais ntawm tag nrho cov, tsis amorous thiab txaj muag nrog cov opposite pw ua niam txiv. Tej zaum yog vim li ntawd thaum peb caug-tsib nws tsis pib ua tsev neeg. Nyob rau hauv nws cov tub ntxhais kawm xyoo, nws muaj ib tug hluas nkauj uas nyiam nws. Tab sis qhov teeb meem tsis tau mus txog lub chaw ua haujlwm npe. Tus ntxhais pom nws tus kheej qee yam ua lag luam, tab sis Vasily tsis tawm tsam rau nws. Tom qab ntawd muaj kev sib cav sib ceg nrog ib tus neeg nyob ze ntawm lub qhov rooj, uas maj mam ploj mus. Krasin tsis muaj kev ywj pheej, nws lub siab thiab lub siab tsis nyob hauv kev hlub.
  Lub ntsej muag ntawm tus neeg txawv txawv tsis meej pem Vasily. Nws tawm ntawm nws lub mini-meditation thiab ntsia tawm lub qhov rais. Krasin ntxhov siab me ntsis: nws tsis paub yuav ua li cas nws cov npoj yaig yuav ntsib nws thiab yuav ua li cas cov kev tshawb nrhiav yuav txhim kho.
  Ib tug hluas nkauj nyob rau hauv ib lub khaub ncaws ua lag luam tau tawm ntawm nws xub ntiag ntawm nws qhov chaw nres tsheb npav. Krasin ua raws nws, ob peb kauj ruam tom qab: nws yuav tsum mus rau tib txoj kev.
  Dheev tus neeg txawv txawv tig ib ncig thiab nres. Ib zaug ntxiv, kev tsis txaus siab, txawm tias npau taws, tau nyeem hauv nws qhov ntsia: "Koj tau ua dab tsi, txiv neej?! Tawm tam sim ntawd!" Krasin txawm ntshai tias tus poj niam yuav hais lus tsis zoo rau nws. Tab sis tus ntxhais hais tsis muaj dab tsi, tig ib ncig thiab ceev nws pace.
  Vasily tau mus rau lub xov xwm, tos kom txog thaum tus poj niam hluas tsis txaus siab tsis pom.
  Hauv pawg neeg tshawb nrhiav, Krasin tig mus rau tus neeg saib xyuas:
  - Kuv rau Bergman.
  Tus txiv neej teb tias:
  - Tam sim no nce mus rau theem ntaiv mus rau pem teb thib ob, ces mus rau sab laug raws txoj kev mus rau qhov kawg. Chav ob puas thiab kaum ob.
  Nyob ze ntawm txoj kev kawm, Vasily nres hauv kev txiav txim siab, sim ua kom nws zoo siab. Nws yog ib tug neeg tshawb nrhiav nrog lub koob npe nrov, tab sis rau qee yam nws tseem txhawj xeeb. Raws li ib tug me nyuam, kuv txhawj xeeb thaum kuv yuav tsum mus ntsib cov neeg txawv teb chaws. Tseem tsis tau pw...
  Vasily tab tom yuav khob, thaum dheev lub qhov rooj swung qhib nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws lub qhov ntswg. Tib tug ntxhais ntawm lub npav ntsia tawm ntawm qhov chaw ua haujlwm! Nws qw ntawm Vasily hauv kev zoo siab heev:
  - Koj?! Koj tso cai rau koj tus kheej li cas?! Leej twg cia koj nyob ntawm no?
  - Kuv ... Kuv xav pom tus kws tshawb fawb Bergman ...
  Zoo, Kuv yog Bergman. Thiab koj yog leej twg?
  - Kuv yog ib tug neeg soj ntsuam los ntawm St. Petersburg. Ntawm no kuv muaj daim ntawv pov thawj nrog kuv, - Krasin coj nws daim ntawv pov thawj. Koj yuav tsum tau ceeb toom ntawm kuv tuaj txog.
  Tus ntxhais xav tsis thoob:
  - Yog li koj tuaj ntawm St. Petersburg?
  Basil tau lees tias:
  - Yog, kuv tuaj ntawm St. Petersburg. Pawg Neeg Saib Xyuas Kev Tshawb Fawb. Krasin yog kuv lub xeem. Koj tsis tau ceeb toom?
  - Petrov hais tias ... Thov txim, tab sis tus thawj coj hais tias ib tug thunderstorm ntawm St. Petersburg detective yuav tuaj txog, ib tug fanatic ntawm kev ua hauj lwm, nws yog tsim nyog los npaj rau nws tag nrho cov ntaub ntawv ntawm kev tshawb nrhiav rau hauv tua ntawm tus thawj coj ntawm Utish. . Yog li ntawd txhais tau tias koj?
  - Kuv tsis yog cua daj cua dub thiab tsis yog tus kiv cua, tab sis, tiag tiag, kuv txaus siab rau kev tua neeg ntawm tus thawj coj, - teb Krasin. "Kuv yuav tsum xam phaj koj tus neeg raug foob. Nws tus phooj ywg raug tua nyob rau hauv peb lub zos.
  "Kuv xav tias koj yuav zoo li txawv," Bergman luag ntxhi. - Thiab nyob rau hauv lub tsheb npav peb mam li nco dheev sib tsoo. Kuv maj mus ua hauj lwm, tus thawj coj dag kuv. Ib tug ntawm koj hu ua Petrov ...
  - Kovalev hu, Kuv tsis paub dab tsi nws spun txog kuv. Thiab nws tsis tau qhia kuv tias koj yog ib tug poj niam. Kuv xav tias tus txiv neej tab tom khiav rooj plaub.
  "Kuv lub npe yog Inna, koj paub kuv lub xeem," tus ntxhais qhia nws tus kheej. - Mus rau qhov chaw ua haujlwm. Thaum twg koj xav nug tus neeg raug foob?
  "Zoo dua hnub no," Krasin teb. "Tab sis kuv tseem yuav tsum tau nyob ib qho chaw rau ob peb hnub. Kuv tso kuv lub hnab nrog cov khoom hauv chav cia ntawm qhov chaw nres tsheb npav.
  - Yog, Petrov nug kuv txog vaj tse. Peb muaj kev ywj pheej, kuv caw koj tuaj xyuas peb, kuv niam thiab kuv nyob ze hiav txwv hauv ib lub tsev ntiag tug. Thaum lub caij ntuj sov peb xauj ob peb chav mus so, tam sim no cov neeg tau tsiv tawm. Yog tias nws haum koj, txais tos. Kuv yuav tsis nqa nyiaj los ntawm koj.
  Krasin nco txog nws tus neeg ua haujlwm thiab hais tias:
  - Hnub tom qab tag kis, kuv tus pab cuam Kovalev kuj tseem yuav ya hauv, tus hu ua Petrov.
  "Thiab peb muaj chaw txaus rau nws," teb tus neeg tos txais Inna. - Kuv tuaj yeem hu koj li cas?
  - Koj tuaj yeem yog lub npe. Kuv lub npe yog Vasiliy.
  - Thiab los ntawm patronymic?
  Krasin hais tias, "Zoo dua yam tsis muaj patronymic," said Krasin, thiab ntxiv:
  - Peb tus kws qhia ntawv hauv tsev kawm yog Bergman Efim Borisovich. Thaum kuv tsav tsheb ntawm no, kuv xav tias koj yog ib tug txheeb ze ntawm nws. Tej zaum txawm yog ib tug tub. Thiab koj tig tawm los ua ib tug ntxhais.
  - Tsis yog, Efim Borisovich tsis yog peb tus txheeb ze. Kuv txiv lub npe yog Eugene. Yog, nws yog me ntsis funny. Kuv xav tias koj yog ib tug poj niam, koj yuav caum kuv.
  - Thov txim, tab sis kuv tsis tau mus caum leej twg, kuv ua raws koj ntawm kuv qhov chaw nres tsheb. Thiab kuv tsis yog poj niam kiag li, kuv tsuas yog pw tsis txaus hnub no, kuv tsis xav zoo.
  Tom qab ntawd, ntawm qhov nres, Inna mam li nco dheev tsis xis nyob, nres sai sai thiab saib ib ncig. Tus txiv neej ntaus pob ncaws pob hauv lub tsho dawb thiab lub tsho xiav navy uas tau ntsia nws tsis txaus ntseeg ntawm lub npav tam sim no tau raws nws. Inna tau maj nrawm mus ua haujlwm, nws tsis xav sib txuas lus nrog cov neeg dag txhua. Nws tuaj yeem xa tus neeg saib xyuas hauv qhov tsis zoo, tab sis tus txiv neej maj nrawm ntsia thiab poob qab. Tam sim no nws, tus kws tshawb nrhiav hluas zoo nkauj, tau coj tus cwj pwm ntawm nws xub ntiag, thiab Inna tau txaj muag me ntsis.
  "Kuv pom tias koj tsis yog poj niam," tus hluas nkauj hais conciliatory. - Koj tuaj yeem tuaj xyuas peb tam sim no. Siv sij hawm so ntawm txoj kev ob peb teev. kuv mam hu kuv niam. Nws yuav zoo siab. Sau qhov chaw nyob...
  - Thiab thaum twg nws tuaj yeem ua haujlwm nrog tus neeg raug tshawb xyuas?
  Wb mus txog peb teev hnub no. Nws puas yuav haum koj?
  - Ua tiav.
  - Zoo. Kuv yuav npaj txhua yam. Vam tias yuav xa tuaj ntawm no.
  "Kuv kuj xav ua kev zoo siab rau kev mus ncig ua lag luam," Krasin hais.
  - Nws yog nyob rau txhua lub sijhawm hauv chaw ua haujlwm hauv pem teb.
  
  
  Tshooj 12
  Vasily mus rau qhov chaw nres tsheb npav rau ib lub hnab, tom qab ntawd pom qhov chaw nyob uas tau qhia los ntawm Inna. Tus kws tshawb fawb St. Petersburg tau ntsib Inna tus phooj ywg niam, tsiv mus rau hauv chav npaj, pw me ntsis thiab mus nug tus ntxhais uas xav tias yuav tua neeg.
  Nws lub npe yog Hope. Nws xyaum tsis teb cov lus nug. Nrog ib lub iav, tsis saib tsis xyuas ntsia ntawm phab ntsa, tus neeg raug foob zoo li tsis tau hnov dab tsi nws raug nug txog.
  Yog li thaum nug los ntawm Krasin seb nws puas paub Lucy Starr lossis Lyudmila Starkova, tus ntxhais tseem tsis qhib nws lub qhov ncauj, txawm tsis tsa qhov muag.
  "Nws ib txwm ua," said Inna, uas nyob hauv chaw ua haujlwm. Silent, tsis hais dab tsi. Saib ntawm ib qho taw tes ntawm phab ntsa, txawm tias seev cev pem hauv ntej - tsis siv.
  "Zoo, qhov ntawd yog nws txoj cai," Krasin teb ua siab zoo. - Nws tsis xav qhia, peb tuaj yeem ua yam tsis muaj nws cov lus tim khawv. Thiab kuv muaj surprise rau tus ntxhais no.
  Tus kws tshawb nrhiav tau tso ib daim duab hauv tsev kawm ntawv ntawm Boris, uas tau xa los ntawm thaj av Tula, nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm tus neeg raug tshawb nrhiav. Tab sis Nadezhda txuas ntxiv ntsia blankly ntawm phab ntsa.
  "Txawm li cas los xij, saib, thov," Krasin hais tias muaj kev hlub. Koj tus phooj ywg tau hloov pauv, tab sis koj yuav tsum paub nws.
  Vasily coj daim duab rau tus ntxhais lub ntsej muag. Tib lub sijhawm, nws ua tib zoo saib nws cov lus teb.
  Cia siab tsis kam saib daim duab. Thiab tam sim ntawd shuddered! Nws twv yuav raug hu shuddered, Krasin ntes tau nws zoo. Lub puab tsaig daj ntawm tus ntxhais pib blush ua ntej nws ob lub qhov muag los ntawm kev zoo siab heev.
  Tus kws tshawb nrhiav yeej: koj tsis tuaj yeem zais lub cev cov tshuaj tiv thaiv! Nws qhov kev kwv yees tau ua kom raug: Nadezhda paub tus neeg siab phem heev.
  "Peb yuav tsum nyem nws tawm," Krasin xav thiab nug:
  - Qhia rau kuv vim li cas Boris tua tus thawj coj.
  - Nws ... vim kuv, - thaum kawg txiav los ntawm lub suab ntawm tus neeg raug foob.
  "Kuv xav li ntawd," hais Krasin.
  Tsis yog, nws tsis tua! Cia siab nco. -Nws yog kuv.
  "Tab sis kuv paub tias koj tsis muaj dab tsi ua nrog nws," Krasin hais. Boris tus ntiv tes rau ntawm rab riam. Vim li cas koj npog nws?
  Tus ntxhais tsis teb.
  "Okay, cia peb tsis tham txog Boris tam sim no," Krasin hais softly. - Cia peb tham txog Lyudmila Starkova, uas tau ua yeeb yam nrog koj ntawm Achintsev. Koj puas paub nws zoo?
  Maria tsis teb dua. Nws kaw dua.
  - Koj puas paub tias Lyudmila raug tua hauv St. Petersburg? Krasin nug.
  Tus ntxhais ntsia Krasin nrog ib tug tshee hnyo, tab sis ntsiag to tig nws ntsia mus rau phab ntsa.
  "Nws raug strangled," Krasin piav qhia. - Thiab kuv tab tom sim to taub leej twg thiab vim li cas.
  Nadezhda tsis hnov txog txhua txoj hauv kev rau cov lus ntawm tus neeg tshawb xyuas. Nws tsis muaj txiaj ntsig los txuas ntxiv qhov kev nug.
  Tus poj niam nyob rau hauv kev tshawb nrhiav raug coj mus, thiab Krasin piav qhia rau Inna:
  - Kuv ntseeg tias tus thawj coj raug tua los ntawm Tula maniac, nws cov ntawv luam tawm ntawm riam.
  - Qhov no yog ua tau, kuv xav txog nws, - hais Inna. - Tus ntxhais tuaj yeem rub rab riam tawm ntawm Achintsev lub cev tam sim no thaum cov neeg so tuaj.
  - Lub npe ntawm tus neeg tua neeg tua neeg Solntsev. Nws yog ib tug tub hluas heev.
  - Ua li cas koj, Vasily, tswj kom paub txog tus neeg tsis meej pem no? Inna nug.
  "Los ntawm," Krasin hais. - Kuv piv qhov tseeb, intuition prompted. Peb muaj ib lub tsev kawm ntawv duab ntawm Solntsev, nws tseem tsuas yog mus ntes nws thiab nug nws. Txawm hais tias tus txiv neej raug suav hais tias ploj lawm.
  "Koj puas paub tseeb tias nws yog nws tiag?"
  - Kuv tsis xav tias kuv yuam kev. Tom qab nug Nadezhda, kuv tau lees paub kuv qhov kev xav tias nws yog tus uas tua koj tus thawj coj. Kuv tseem tsis tau paub yog tias Boris Solntsev txuas nrog kev tua neeg hauv St. Tab sis nyob rau hauv Sochi, qhov maniac no tau txais qub txeeg qub teg. Nws zoo li ritual tua neeg nrog ntau yam stabbing thiab txiav tawm pob ntseg.
  - Lub lig Vladimir Achintsev yog los ntawm Sochi. Nws yog tus kws yees duab zoo nkauj thiab tus thawj coj saib duab liab qab, "Inna ceeb toom.
  "Yog, kuv paub," Krasin lees paub. - Tej zaum tus kws yees duab cuam tshuam nrog ib tug neeg, thiab Boris txiav txim siab tshem tawm nws. Hauv Brown's novel, tus neeg tua neeg tsis tu ncua ntawm pawg tau piav qhia. Nws yog qhov ua tau tias Tula maniac ua haujlwm zoo sib xws.
  "Cia li ua nws," Inna teb. - Tab sis vim li cas nws thiaj tua tus thawj coj tsis nyob hauv Sochi, tab sis ntawm Utish?
  - Nws yooj yim dua ntawm no. Kuv txaus siab rau vim li cas Nadia tiv thaiv tus txiv neej.
  "Tej zaum kev hlub," Inna hais. - Cov poj niam zoo li no tuaj yeem nyiam heev! Thiab rau lub hom phiaj ntawm tus hlub los txi nws tus kheej.
  "Kuv tsis paub, kuv tsis paub," Krasin hais tsis meej pem. "Kuv tsis ntseeg txog kev hlub kev txi.
  Nws nyuaj rau nej to taub. Cov txiv neej feem ntau muaj peev xwm xav tias hlub nrog ib tug lossis lwm tus ntxhais. Qhov no yog qhov xwm ntawm tus txiv neej.
  "Ib tus hlub kuj pom ntawm cov txiv neej," Krasin tawm tsam.
  - Kuv tseem tsis tau ntsib. Txiv neej yog ib tug muaj kev xav. Nws xav tias: Dab tsi yog qhov tshwj xeeb ntawm tus poj niam no lossis tus poj niam uas xav txog nws ib leeg? Txawm hais tias, nyob rau hauv nws tus kheej txoj kev, txhua tus neeg yog tshwj xeeb ... Tab sis ib tug poj niam muaj peev xwm poob rau hauv kev hlub zoo li nyob rau hauv ib tug yeeb yam: tiag tiag, mus rau qhov ntxa, mus vwm los ntawm ib tug neeg, tsis mus pw hmo ntuj, xav txog nws. tsuas yog ib leeg xwb, npaj txhij muab nws txoj sia rau nws tus hlub, raws nws mus rau qhov kawg ntawm lub ntiaj teb.
  Nws tsis tshua muaj tshwm sim txawm tias ...
  "Tsis muaj tsawg li koj xav," Inna hais. - Muaj tseeb tiag, Nadezhda yog ib tus poj niam ntawd. Nws kuj yog ib tug sectarian.
  Krasin pom zoo tias "Lub hlwb lub hlwb tsis nyob hauv kev txiav txim."
  Tab sis Inna tsis pom zoo:
  Vim li cas ho tsis? Hauv kev ntseeg, qee zaum muaj cov neeg txawj ntse thiab txawj ntse. Lawv nyiam nyob hauv ib pab neeg sib raug zoo, ua phooj ywg nyob qhov twg kev hlub raug tshaj tawm. Cov neeg melancholic feem ntau mus rau lwm haiv neeg, cov neeg ua phem rau lub neej, kho siab. Lawv zoo siab nrog kev sib raug zoo hauv cov kwv tij. Ib txhia sects muaj outwardly heev logic qhia uas yuav nyiam ntau tus neeg.
  Krasin tau hais tias "Nadezhda tsis ua rau kuv ua neeg ntse lossis kev kawm," Krasin hais. Txawm li cas los xij, nws raug kaw. Nws nyuaj rau ua haujlwm nrog qhov no. Kuv nkag siab tias vim li cas koj thiaj muaj teeb meem nrog nws.
  - Koj xav ua dab tsi ntxiv? Inna nug.
  - Nws yuav tsim nyog los qhia peb tus txiv neej me rau hauv lawv nruab nrab. Nws puas raug coj mus rau Utish? Qhov chaw zoo li cas?
  - Nyob sab ntug zos qab lub zos Sukko. Paub txog nudist ntug hiav txwv dej thiab hav zoov campsites. Txhua yam ntawm rabble sib sau ua ke muaj. Hippies, ntau yam punks, alcoholics, lovers ntawm ua suab nrov deb ntawm lub qhov muag ntawm ib txwm pej xeem. Peb cov neeg siv khoom, tub sab tub nyiag thiab cov neeg xav tau, qee zaum tuaj. Qee zaum Sectarians sib sau ua ke.
  "Yog lawm, peb yuav tsum qhia tus neeg ua haujlwm nyob ntawd los sau cov ntaub ntawv," Krasin lees paub nws qhov kev thov. - Sib tham nrog cov neeg hauv zos, nrhiav seb nws yog dab tsi ...
  - Ua li cas? Zoo tswv yim! Yog tias tsuas yog koj, - hais Inna thiab piav qhia:
  Anapa yog ib lub nroog me me. Peb tsis muaj ntau tus neeg ua haujlwm. Leej twg ntawm peb tuaj yeem lees paub. Cov neeg tuaj saib ntawm Utish yog cov qhua nquag tuaj ntawm tub ceev xwm. Tub ceev xwm thiab lub xeev tswj kev siv yeeb tshuaj tau pib ua kev tawm tsam tsis tu ncua nyob rau ntawd. Cov neeg tsis txaus siab raug coj mus rau lub nroog kom paub meej. Cov neeg hauv zos kuj mus rau Utish. Tshwj xeeb tshaj yog hnub so. Yog tias siv, ces tsis yog peb cov neeg ua haujlwm. Tej zaum koj yuav tau haum ntev npaum li koj tsis tau teeb.
  - Koj pom, Inna, Kuv tseem yog ib lub rooj zaum armchair. Analyst, soj ntsuam. Kev ua haujlwm tsis yog kuv li. Tab sis kuv muaj ib lub tswv yim. Kuv tus pab, Andryukha Kovalyov, yuav tsum raug xa mus rau ntawd. Tus joker uas hu koj. Kuv tam sim xav coj nws nrog kuv. Nws cov thawj coj tsis pom zoo rau kev mus ncig. Tab sis nws yuav ya ntawm no nws tus kheej rau hnub Saturday.
  
  
  Tshooj 13
  Andrei Cherkasov tsis yuam kev. Tam sim no nws paub lub npe ntawm Tula maniac. Txog tam sim no, tsuas yog lub npe ntawm ib tug me nyuam tub tuag tes tuag taw.
  Boris yog ib tug outcast los ntawm thaum yau. Hauv tsev kawm ntawv, cov phooj ywg tsis quav ntsej tus tub nyob ntsiag to, poob qis. Nws raug kaw, zaum ib leeg ntawm lub rooj zaum kawg, tsis koom nrog kev ua si. Tab sis tsuas yog lub tsev kawm ntawv yuav zoo, nws tus kheej niam tsis hlub thiab saib tsis taus nws, uas ntxub Bori txiv thiab subconsciously ua pauj rau nws tus tub rau kev ntxeev siab ntawm nws ex-tus txiv thiab nws lub neej ua tsis tiav.
  Tus txiv leej tub yog nyob rau hauv nruj tswj thiab dictates ntawm nws niam. Thiab tom qab lwm qhov kev sib cav nrog nws, nws tau khiav tawm hauv tsev mus rau hauv hav zoov, qhov twg, tau tsav mus rau kev poob siab, nws xav tua tus kheej. Tab sis nws tsis muaj peev xwm ua tau li no ib kauj ruam uas xav tau. Raws li kev tshaib kev nqhis thiab txias, cov tub ntxhais hluas mus rau hauv lub zos mus nyiag zaub mov, txawm li cas los xij, coj los ntawm kev xav tsis thoob, hauv kev npau taws, nws ua rau kev tua neeg tsis zoo. Qhov kev tua neeg raug mob no zoo li ua rau muaj kev hloov pauv hauv nws lub siab. Los ntawm ib tug nyob ntsiag to, ntshai, nws hloov mus ua ib tug serial killer.***
  
  *** Zaj dab neeg ntawm Boris tuaj yeem nyeem hauv phau ntawv ntawm kuv tus kws sau ntawv Alexei Bolshakov "Outcast".
  
  Tab sis yog tias thawj qhov kev tua neeg yog tshwm sim, ces Borka tau txais saj ntawm nws thiab pib tua kom paub meej. Lub neej ua rau tus tub kawm ntawv ua neeg vwm.
  Thiab tus txiv leej tub tau npau suav - pom hiav txwv. Nyob rau hauv lub tsev ntawm tus poj niam laus nws tau tua, Borka pom ib tug loj nyiaj ntawm cov nyiaj. Nws tuaj txog hauv Sochi thiab rov mus yos hav zoov.
  Tus maniac xav zoo li tus hma tshaib plab tab tom nrhiav tus tsiaj. Nws rov xav pom tus poj niam lub cev tshee hnyo nrog kev ntshai, kom plunge ib rab riam rau hauv nws kom cov kua dej ntws. Thaum Borka tua, nws xav tias nws superiority, nws muaj zog thiab txias. Depriving lub neej ntawm lwm tus neeg, tus maniac kuj splashed tawm qhov sib xyaw ntawm kev ntxub ntxaug thiab kev chim siab uas muaj nyob rau hauv nws tus ntsuj plig rau tag nrho lub ntiaj teb no lim hiam. Los ntawm kev tua, nws tau ua pov thawj nws lub peev xwm los rhuav tshem, nthuav tawm nws tus kheej ua tus neeg txiav txim siab ntawm txoj hmoo ntawm tib neeg. Boris tau ua pauj rau tib neeg rau nws qhov kev tsis lees paub, thaum nws noj zaub mov los ntawm thawj ob tus neeg raug tsim txom, ib tug poj niam laus thiab ib tug txiv neej, ces tua tus poj niam laus kom tau txais nws cov nyiaj khaws tseg. Ces nws mus yos hav zoov rau ib tug hluas nkauj lub cev.
  Thiab nws pom nws tus kheej yog ib tug neeg raug tsim txom tshiab - ib tug ntxhais zoo nkauj, zoo ib yam li tus uas nws muaj kev cia siab rau hauv kev hlub, thiab nws tsis lees txais Boris. Nws tua tus neeg txawv tebchaws tsis muaj kev ntseeg. Tus maniac tsis muaj kev tu siab, tsis muaj kev khuv xim rau kev ua neej ntawm tus neeg dawb huv. Boris tsis raug kev txom nyem los ntawm insomnia, tus neeg raug tsim txom tsis tuaj rau nws hauv npau suav. Tus txiv leej tub tu siab ntau uas nws tsis tuaj yeem sib deev nrog tus poj niam zoo nkauj thiab tseem tsis tau paub txog kev hlub ntawm lub cev.
  Nyob rau hauv Sochi, Borka xauj ib chav nyob rau hauv lub private sector. Tab sis qhov nqhis dej tsis tau tso tus tub hluas. Nws tuav rawv rab riam thiab mus tua dua.
  Tus maniac zaum ntawm ib lub rooj ntev zaum nyob rau hauv ib tug clearing ntawm txoj kev mus rau lub hiav txwv, thiab pib tos. Nws tsis muaj lub hom phiaj meej, nws txiav txim siab ua raws li qhov xwm txheej, thiab tam sim no nws tsuas yog zaum thiab saib.
  Thaum pib lub Plaub Hlis, tseem muaj tsawg tus neeg, tsis tshua muaj neeg hla dhau tsis tau saib xyuas tus tub kho siab. Thiab nws tau tos, ntev heev. Thiab kuv pom tus neeg raug tsim txom! Leggy blonde nyob rau hauv ib tug luv luv tiab. Ib lub wreath woven los ntawm thaum ntxov caij nplooj ntoos hlav paj npog nws lush, xub pwg-ntev plaub hau.
  Nyob rau hauv ib tug siab, zoo nkauj ntxhais, Borka pom oddities txij thaum pib. Nws maj mam taug kev taw liab qab raws txoj kev, feem ntau nres thiab kov cov ceg ntoo thiab tsob ntoo nrog nws tus ntiv tes. Nyob rau tib lub sijhawm, kev zoo nkauj yws ib yam dab tsi ntsiag to.
  vwm, xav Boris. Ib tug nthwv dej ntawm kev hlub tam sim ntawd tsoo los ntawm lub plawv ntawm maniac, tab sis nrog rau nws, lub siab xav tua tsis rov qab. Qhov kev xav tau tshwm sim: nws yuav yooj yim dua los tua tus vwm. Vim li cas thiaj raug kev txom nyem li no? Txawm tias nws zoo nkauj! Nws liab qab, taw liab qab aroused Boris: nws muaj siab xav deev. 333
  Cov tub ntxhais hluas maniac nyuam qhuav dhau los kaum xya. Nws yeej tsis tau sib deev ua ntej, tsis tau hnia cov ntxhais. Boris yog me ntsis tom qab ntawm kev sib deev kev loj hlob los ntawm nws cov phooj ywg, tab sis raws li nws matured, nws nkag mus rau lub ncov li niaj zaus rau cov hluas. Tus txiv neej xav rape nws tus neeg raug tsim txom kawg. Tsis muaj dab tsi ua tiav. Tab sis tam sim no nws xav tsis yog tsuas yog tua, tab sis ua ntej kom paub tus ntxhais txoj kev zoo nkauj.
  Boris npaj ib rab riam thiab ntsiag to ntsia tus ntxhais. Nws muab tus neeg txawv txawv ib leeg xav saib thiab taug kev maj mam dhau los.
  Tus neeg siab phem ntsia ib ncig: sib nrug ntawm lawv, tsis muaj leej twg nyob ib puag ncig. Txoj kev npaj matured instantly: nqa riam mus rau hauv caj pas, kov nws lub caj dab, ces, hem, coj tus hluas nkauj ntxaum mus rau hauv lub hav zoov, qhov twg mus sau nyob rau hauv av thiab tuav. Boris yog siab thiab muaj zog heev, yam tsawg kawg los tuav ib tug ntxhais.
  Sim txav mus ntsiag to, Borka pib ntes nrog kev zoo nkauj, tab sis rau qee yam tsis txaus siab: cov tub ntxhais hluas txiv neej lub siab tau pounding zoo li nws tab tom yuav tawg tawm ntawm nws lub hauv siab.
  Thiab tus neeg txawv txawv dheev tig ib ncig thiab muab Boris saib zoo. Ob lub qhov muag tsis muaj hmoo tau ntsib. Tus ntxhais nyeem nyob rau hauv tus txiv leej tub lub qhov muag ib immense longing thiab ... muaj siab. Nws sib tsoo nrog kev ntsia ntawm ib tug neeg tawm tsam, ib tug me nyuam tub tawm tsam los ntawm tib neeg, tab sis nws tau ntes tau ib yam dab tsi ze, ntxim nyiam hauv qhov zoo li no. Tus ntxhais nws tus kheej yog ib tug outcast los ntawm thaum yau. Tau kawg, nws tsis tua leej twg, ntawm qhov tsis sib xws, nws sim tsis ua phem rau leej twg. Nws ua siab zoo, tab sis raug kaw, raug kev tsim txom los ntawm nws txiv thiab kev to taub yuam kev ntawm nws niam.
  Thiab Borka tau poob ntsej muag, ntaus los ntawm kev saib ntawm ib tug neeg txawv. Qhov no ua rau nws nyuaj siab heev. Nws xav tias muaj kev ua siab zoo txawv txawv rau Boris, thiab nrog rau nws qhov kev ntxhov siab thiab kev kho siab uas paub txog nws ...
  Lub qhov muag ntawm tus ntxhais, uas pib zoo li vwm rau Boris, tau txais cov ntsiab lus qhia. Thiab tus maniac raug tawm tsam los ntawm tetanus, lub siab xav ua nws txoj kev npaj evaporated, nws cia li sawv thiab ntsiag to.
  Tus ntxhais nug tias:
  Vim li cas koj thiaj xav tau rab riam? Tej zaum koj xav tua kuv?
  Boris muab rab riam tso rau hauv nws lub hnab thiab tseem ntsiag to ntsia tus neeg txawv. Nws tos qee lub sij hawm rau tus txiv leej tub teb nws, tab sis, tsis tau tos, nws tus kheej nug dua:
  "Qhia rau kuv, vim li cas koj thiaj li ua raws kuv nrog rab riam?"
  Boris nyem tawm cov lus tsis txaus ntseeg nrog nyuaj:
  - Tsuas yog.
  "Thiab kuv xav tias koj xav tua kuv," tus ntxhais hais tias, tshem nws lub paj thiab tuav nws lub taub hau. Amulets flashed ntawm nws lub caj dab zoo nkauj.
  Boris txuas ntxiv hnov hauv nws tus kheej ib qho kev ntshai txaus ntshai, uas feem ntau ntsib los ntawm cov tub ntxhais hluas tsis muaj kev nyab xeeb nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm cov ntxhais zoo nkauj. Qhov kev ntshai no ua rau nws nyuaj rau hais lus, Boris dua tsis teb. Thiab tus ntxhais hais tias:
  - Koj paub, ib zaug kuv xav tso tes rau ntawm kuv tus kheej, tab sis lawv tiv thaiv kuv.
  "Kuv xav tau nws ib yam nkaus, thaum kuv niam tau ncaws kuv tawm hauv tsev," Borka lub suab txiav.
  - Thiab kuv tus kheej tso kuv txiv thiab niam ...
  Tus ntxhais nres ib pliag thiab qhia nws tus kheej:
  Kuv lub npe yog Nadezhda, koj nyob li cas?
  Tus tub hluas teb tias:
  - Thiab kuv yog Borka. Boris...
  Ib zaug ntxiv muaj ib tug hnyav ncua. Tus neeg siab phem uas tau tua ntau tus neeg txuas ntxiv txaj muag nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm tus ntxhais coj tus cwj pwm uas nws tau xaiv los ua tus neeg raug tsim txom ob peb feeb dhau los.
  Cia siab dua hais rau nws tus kheej:
  "Koj paub, nws yog ib qho kev txhaum loj rau kev tua tus kheej. Tab sis kom pab tawm ntawm lub neej ... tuaj yeem yog txoj hauv kev zoo.
  - Yog vim li cas? Boris nug, plucking nws lub siab tawv.
  "Koj pom, peb nyob hauv ntiaj teb no, ua haujlwm rau peb lub sijhawm hauv tsev lojcuj. Txhua tus tau muab qee lub xyoo. Koj txiav tsis tau dab tsi koj yuav tsum tau. Kev tua tus kheej zoo li khiav tawm hauv tsev lojcuj. Nws raug txim nyob ntawd, saum ntuj ceeb tsheej. Yuav muaj lub sijhawm tshiab, nyuaj dua, qhov mob hnyav dua nyob rau hauv lub neej tom ntej. Nrog rau lub cev raug mob, nyob rau hauv ib tug heev dysfunctional tsev neeg. Txawm nyob ntiaj teb no, kev tua tus kheej raug saib tsis taus. Orthodox tsis faus lawv. Lawv siv faus sab nraum toj ntxas. Thiab yog tias kev tuag tsis yog koj qhov txhaum, ces lwm txoj hauv kev.
  - Leej twg hais rau koj qhov no? Boris nug.
  Kuv tam sim no nyob rau hauv ib tug fraternity. Nyob ntawd peb muaj ib tug abbess nyob ze Vajtswv. Nws qhia peb cov neeg ruam.
  "Tab sis txhua tus neeg nyob hauv txoj sia," Boris tawm tsam. Kuv xav tawm mus, kuv ua tsis tau. Txawm tias kuv raug kev txom nyem ntau heev...
  Peb txoj hmoo yog kev txom nyem. Thaum peb raug kev txom nyem ntau, peb yuav tau mus rau Nirvana sai. Los yog tom ntej no incarnation yuav ua tau zoo dua.
  Tsis tau ua ntej Boris hais rau cov ntxhais txog lub neej. Nws kev sib txuas lus tau txwv rau cov kab lus dav dav. Tab sis tam sim no nws nyiam tham, kev ntxhov siab ntxhov siab tau maj mam tsis muaj zog, nws tau yooj yim nrog Nadezhda, txhua yam kev xav ua phem rau nws tau qhuav. Boris xav nrog tus ntxhais no tham ntxiv, nws ntshai tias nws yuav tawm mus, thiab txhawm rau txuas ntxiv kev sib tham, nws nug nws:
  Koj tau mus rau hauv kev sib raug zoo li cas?
  - Thaum kuv tawm hauv tsev, kuv tuaj ntawm no nres. Tsis muaj nyiaj, tib neeg paub. Ntawm no ob tug poj niam tuaj cuag kuv, hais txog kev ua kwv tij, kuv mus nrog lawv. Lawv txais kuv zoo, kuv thiaj nrog lawv nyob.
  "Vim li cas koj thiaj khiav tawm hauv tsev?" Boris nug.
  Nadezhda teb hais tias, "Kuv txiv tau raped kuv," Nadezhda teb ncaj ncees. - Leej niam, tus neeg ruam uas hlub nws, tsis xav paub dab tsi txog nws. Thaum kuv hais rau nws, nws tsis ntseeg kuv, nws qw rau kuv zoo li kuv tab tom ua rau nws tus txiv thuam.
  "Thiab kuv muaj ib tug niam phem," Boris hais tias, "Nws tsis hlub kuv kiag li.
  Tus tub lub siab tseem ceeb. Txawm li cas los xij, qhov no tsis yog ib qho harbinger ntawm aggression. Yog, thiab instinctive mob whining ntawm ntshai, yam ntxwv ntawm Boris thaum sib txuas lus nrog cov neeg txawv, maj mam rov qab. Nadezhda lub luminous xiav ob lub qhov muag glided softly hla tus hluas lub ntsej muag. Nws tsis maj tawm mus thiab nug:
  - Koj nyob qhov twg?
  Boris tsis teb tam sim ntawd. Nws xav hais tias hauv zos. Kuv tsis xav sau npe rau kuv haiv neeg lub zos, txhua yam txuas nrog nws tau tso tseg yav dhau los. Tab sis tus txiv neej dag tsis tau rau tus ntxhais no. Nws sau tsis tau kiag li. Thiab nws tis lub nroog ze tshaj rau nws lub zos:
  - Kuv tuaj ntawm Tula.
  Cia siab luag ntxhi.
  "Koj plam koj lub hauv pliaj ntau heev uas kuv xav tias koj tsis nco qab. Zoo, lub nroog zoo li cas. Tsis deb ntawm Moscow. Kuv txiv thiab kuv tuaj xyuas nej mus ncig ua si. Nws tus kheej yog ib haiv neeg Muscovite. Los yog theej, nws yog. Thiab koj tuaj ntawm no li cas?
  Boris teb tias, "Kuv tuaj saib dej hiav txwv," Boris teb ncaj ncees.
  - Kuv kuj hlub hiav txwv. Nws tseem txias ua luam dej. Tab sis lub caij ntuj sov yuav los sai sai. Koj puas tau nres?
  - Nws zoo li cas? Boris nug.
  - Ntawm lub tsheb hla dawb.
  Tsis yog, kuv yuav daim pib tsheb ciav hlau. Kuv muaj nyiaj.
  - Thiab koj nyob qhov twg? Cia siab nug.
  Kuv xauj ib chav los ntawm kuv pog. Nws nyob ze ntawm no.
  Boris mam li nco dheev ua siab tawv thiab hais tias:
  - Koj xav tuaj xyuas kuv.
  Cia siab xav. Pom tus txiv leej tub daim di ncauj twitching nyob rau hauv impatience, nws nug:
  - Koj puas muaj hluas nkauj?
  "Tsis yog," Boris teb.
  - Kuv xav li ntawd. Thiab kuv tsis muaj ib tug hluas nraug mus tas li. Thiab koj zoo rau kuv.
  Nadezhda ob lub qhov muag, ntawm cov lus no, ntsia ncaj nraim rau hauv Boris lub ntsej muag thiab cia drilled rau hauv tus tub hluas. Nws yeej xav kom tus ntxhais nrog nws mus. Tsis yog, Borka tsis muaj lub siab xav tua, tsuas yog lub hauv paus ntawm kev hlub tau nkag mus rau nws lub siab raug tsim txom thiab thov kom txiav txim siab. Ntshai yuav luag dhau mus, muab txoj hauv kev rau kev xav paub thiab tus txiv neej lub siab xav kom nyob ze rau tus poj niam zoo nkauj, ntxias nws. Hauv lub suab qis, Boris txaj muag pib yaum:
  - Kuv nyob ze ntawm no. Los, kuv mam qhia koj. Yog tias koj tsis nyiam, koj tuaj yeem tawm tam sim ntawd.
  "Zoo, koj tuaj yeem mus," tus ntxhais pom zoo. "Kuv nyuam qhuav tshaib plab. Kuv xav tau ib qho noj.
  "Yog li kuv yuav khoom tam sim no!" Boris blurted tawm. - Kuv tau txais cov nyiaj. Muaj ib lub khw muag khoom noj nyob ntawd, cia mus rau hauv thiab yuav yam koj xav tau.
  Lawv nkag mus hauv lub khw. Boris yuav cov hnyuv ntxwm boiled, ob peb ncuav mog qab zib, ib loaf ntawm qhob cij dawb, ib lub kaus poom ntawm condensed mis nyuj, ob peb ua tiav cheeses, thiab ob pob ntawv kua txiv. Vam tias pom zoo qhov kev yuav khoom:
  - Cia peb noj mov zoo tam sim no. Kuv tsis tau noj hnyuv ntxwm ntev. Hauv peb lub zej zog, tsis yog kev cai noj nqaij. Cov rooj sib tham, npaj rau sawv daws. Pasta, cereals, qee zaum zaub stew.
  Lawv zaum saum lub rooj zaum.
  Boris tau hais tias "Kuv tuaj yeem yuav khoom noj ntau dua,"
  Nws yeej xav kom Nadezhda txaus siab. Thiab nws qhuas nws:
  Kuv pom tias koj tsis ntshaw ntshaw. Ua tsaug!
  Ntawm cov lus no, tus ntxhais me ntsis tilted tus tub hluas ntawm nws thiab hnia tus tub ntawm sab plhu nrog nws daim di ncauj.
  Borka twb shuddered nyob rau hauv surprise. Thawj zaug muaj ib tug hluas nkauj uas tsis saib tsis taus nws hnia! Hluas nkauj zoo nkauj. Tus txiv neej zoo siab heev. Kev hlub cov tshuaj hormones pib ua si ntau dua hauv cov ntshav, uas, zoo li kev txhaj tshuaj zoo meej, tuav lub nruas ntawm lub hlwb, xav tau kev hnia tshiab thiab hnub sib raug zoo. Thiab nws overshadowed tag nrho lwm yam kev xav thiab kev xav ntawm cov outcast.
  
  
  Tshooj 14
  Cov txiv neej tau noj mov thiab mus rau Boris chav tsev. Nyob ntawd, tus ntxhais coj qhov pib rau hauv nws txhais tes. Nws zaum ntawm tus txiv leej tub lub hauv caug, unbuttoned cov nyees khawm ntawm nws lub tsho thiab ua tib zoo tshem nws. Tom qab ntawd nws pib da dej lub cev ntawm dazed, liab qab txiv neej nrog lub teeb hnia. Thiab ces nws tau tshem nws lub tsho! Thiab nws tau xaus tsis muaj ris tsho hauv qab, uas ua rau Boris ntau dua. Raws li yog spellbound, nws ntsia lub mis liab qab ntawm kev zoo nkauj.
  "Koj puas nyiam kuv?" Nadia nug.
  -Auj, ntau heev! exhaled lub outcast.
  Tus ntxhais poob rau ntawm lub rooj zaum ntawm Boris thiab hnia nws ntawm daim di ncauj, mob siab rau, zoo li vampire, thiab Borka tau qaug dej qaug cawv los ntawm qhov no. Tus txiv neej pluag tshee tshee, nws succumbed rau instinct thiab tsis mloog, savoring intoxicating hnia. Tus ntxhais daim di ncauj qab zib zoo li cas!
  Tab sis Nadezhda rub tawm thiab leaned hla tus tub hluas lub duav. Nws txhais tes nimble twb unbuttoning ya ntawm nws lub ris. Boris 'qhov loj heev, zoo siab rau lub meej mom tawg tawm.
  Tus ntxhais, tsis tau thov, muab ib tug pas nrig jade nyob rau hauv nws txhais tes, hnia nws thiab pib selflessly ua hauj lwm nrog nws tus nplaig. Tus txiv neej zoo tag nrho ntawm cov outcast xav tau thawj zaug qhov kov ntawm ntxhib girlish daim di ncauj thiab tus nplaig. Daim di ncauj liab ntawm Nadezhda greedily caressed tus txiv leej tub, nws tus nplaig muaj zog thiab kub ua hauj lwm ntau zog, tus ntxhais pib ua tsis taus pa nyuaj, qhia kev paub thiab kos duab nyob rau hauv qhov teeb meem no, sim muab lub siab tshaj plaws txaus siab rau nws tus khub.
  Borka nyob rau hauv xya saum ntuj ceeb tsheej, tab sis sai sai hnov txog txoj hauv kev ntawm orgasm. Nrog rau kev mob siab rau lub siab xav, nws tau sim tswj nws tus kheej, ua kom lub sijhawm ntev, tab sis qhov kev ntshaw thiab kev txaj muag ntawm qhov xwm txheej tau zoo heev uas nws tau tawg mus rau hauv lub roob hluav taws muaj zog. Tus ntxhais tsis tau qhia txog kev ntxhov siab txog qhov nrawm ntawm orgasm, ntawm qhov tsis sib xws, nws appetizingly licked dawb kwj ntawm Borka zais cia.
  Boris zoo siab heev, txawm tias zoo siab. Txoj kev txaj muag ploj mus. Nws zoo li tus macho tiag tiag.
  Thiab tus ntxhais nqos tag nrho cov tee dej, licked nws daim di ncauj, luag ntxhi thiab hais tias:
  - Noj qab heev...
  Boris nug tsis txaus ntseeg:
  - Koj puas nyiam nws?
  Cia siab nodded.
  - Koj kawm qhov twg? Boris nug thiab txaj muag tam sim ntawd los ntawm nws tactlessness.
  Tab sis tus ntxhais tsis tau npau taws li, nws hais tias:
  "Kuv txiv ua rau kuv.
  - Ntawm no yog tus neeg phem! Boris tau npau taws heev.
  Koj tsis paub tias kuv raug kev txom nyem npaum li cas los ntawm nws.
  "Vim li cas koj ua li no rau kuv?" Boris nug.
  - Kom txaus siab rau koj. Kuv tus kheej tau txaus siab. Tsis zoo li kuv txiv. Muaj qhov sib txawv loj thaum koj ua koj tus kheej, thiab thaum koj ua nws nyob rau hauv kev ua phem.
  Boris teb tsis txaus ntseeg:
  - Tej zaum nws yuav zoo rau ib tug txiv neej, tab sis rau ib tug ntxhais ...
  Cia siab luag ntxhi.
  -Nws yog qhov txaus siab muab kev txaus siab rau tus khub qab zib. Koj puas nyiam nws?
  Boris teb hais tias:
  - Divinely... Nws yog chav kawm siab tshaj!
  - Ntawm no koj pom! - Tus ntxhais ncaj nws cov plaub hau, muab pov rau hauv qab nws nraub qaum, thiab hais tias:
  - Koj, kuv pom, tsis tau ntsib hauv kev nyiam nyiam. Tsis muaj dab tsi, kuv yuav qhia koj!
  Boris xav txog nws, xav teb ib yam dab tsi, tab sis hnov Nadezhda ob txhais tes ntawm nws perfection: Nws pib massage tus txiv leej tub noov. Thiab nws zoo siab dua, nws lub meej mom pib o sai heev.
  Boris tsis muaj kev ntshai thiab txaj muag ntxiv lawm. Thiab Nadezhda leaned rau pem hauv ntej nrog nws lub duav thiab strung ntawm ib tug twb protruding tswv cuab nrog lub hwj chim thiab lub ntsiab. Tus ntxhais vwm hais ncaj nraim rau tus tub uas tsis muaj kev paub thiab pib caij nws. Nws tsiv mus rau tus kheej, nrog kev txaus siab heev, xa ntau txaus siab rau nws tus khub.
  Tus ntxhais nkauj xwb tsis tuaj yeem sawv ntawm qhov nro thiab tom qab ob peb lub zog nws ua tiav, nws cov noob tau rov qab los ntawm cov qog. Tab sis qhov ntawd tsis thab dab ntxwg nyoog. Nws pib ua hauj lwm ntau zog, kom tus tub overexcited cia ib tug erection. Nadezhda qw nrov nrov thiab nrov, nws tau npog los ntawm nthwv dej ntawm orgasm ...
  Tom qab ntawd nws yog vwm, thiab mob, thiab voluptuous. Tus txiv neej tau kiv taub hau, tus ntxhais txuas ntxiv teeb. Lub cev sinewy ntawm lovers intertwined, lawv ciaj sia ob peb orgasm. Boris khiav tawm ua pa ua ntej thiab dhau mus.
  Thaum nws tuaj txog, Nadezhda zaum ntawm nws ib sab ntawm nws hnav ris tsho yooj yim. Nws luag ntxhi thiab hais tias:
  - Kuv zoo siab nrog koj. Tab sis tam sim no koj yuav tsum mus. Yog koj xav tau, nrog kuv mus, kuv mam qhia koj rau peb cov kwv tij.
  Tom qab tag nrho cov ntawd tau tshwm sim, Boris tau npaj mus nrog tus ntxhais no mus txog rau thaum xaus ntawm lub ntiaj teb no. Nyob rau hauv ob peb teev, nws hloov nws, muab tus txiv neej kev ntseeg siab, los ntawm ib tug bloodthirsty outcast nrhiav mus tua thiab ua pauj rau lub zej zog, nws hloov mus ua ib tug tag nrho cov tub hluas. Nws nyiam Nadia txoj kev siab zoo, nws txoj kev qhib siab thiab kev sib deev. Nws yeej xav nrog nws nyob, txawm hais tias nws tseem txaj muag los ua kev cuam tshuam.
  Boris nug kom zoo, ua tsis taus pa:
  "Kuv yuav tsum mus rau koj?" Kuv puas cuam tshuam lwm tus nyob ntawd?
  Nws yeej xav kom Nadezhda tshem tawm nws qhov kev tsis ntseeg, thiab nws rov ua neej raws li nws qhov kev cia siab:
  Peb muaj cov neeg zoo. Lawv yuav zoo siab pom koj. Kuv yuav qhia koj rau kuv cov phooj ywg.
  Boris tsis xav ntsib leej twg. Nyob rau hauv lub ntiaj teb no, nws yog tam sim no xav nyob rau hauv tsuas yog ib tug neeg - Nadezhda. Nws yuav muaj kev sib cuag txaus nrog nws xwb. Tab sis tus ntxhais tab tom yuav tawm mus, Boris tau hnav sai sai thiab ua raws Nadia.
  
  
  Tshooj 15
  Lawv taug kev thiab tham animatedly, Nadezhda tham txog Moscow thiab txog nws tus kheej. Nws, zoo li Borka, tau ua phem rau nws cov phooj ywg. Tab sis nws kawm tiav high school thiab tsuas yog tom qab ntawd nws khiav tawm hauv tsev. Nws tsis sib txuas lus nrog nws niam, nws tsis xav hnov dab tsi txog nws txiv. Tag nrho cov no tau nyob ze thiab nkag siab rau Boris. Auj, cas nws hlub tus ntxhais no! Lub txim ntawm txoj kev hlub uas tau tawg rau hauv lub siab ntawm cov neeg tawm tsam tawm tsam ntau dua.
  Txaus siab rau kev sib tham, cov neeg nyiam tuaj rau ntawm qhov chaw nyob sab nraud ntawm lub nroog, fenced nrog lub laj kab siab, peb meters siab.
  Nadezhda nias lub pob, thiab tom qab ib ntus tos, nias ntawm qhov qhib xauv tau hnov hauv qab lub koob yees duab yees duab. Tus ntxhais qhib qhov rooj thiab coj Boris mus rau thaj chaw ntawm kev ua kwv tij. Ntawm ib daim phiaj uas yuav luag ib nrab hectares muaj peb-zaj tsev loj, txog kaum lub tsev ntoo, qee yam hangar, nrog rau lub platform nrog cov rooj zaum hauv qab lub canopy. Cov neeg taug kev ncig thaj chaw. Qee tus ntawm lawv yoj tes rau Nadezhda thiab Boris, tos txais cov khub niam txiv tshiab tuaj txog. Nws zoo li Nadia nyiam txoj cai ntawm cov adepts.
  Nadezhda hais rau Boris tias, "Peb yuav tsum qhia koj rau peb lub tsev so," Nadezhda hais rau Boris.
  Nws tsis tawm tsam nws tus hluas nkauj, txawm hais tias nws rov xav txaj muag nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm cov neeg txawv.
  Cov txiv neej mus txog lub tsev loj. Nadezhda nias lub khawm intercom. Ob peb feeb tom qab, ib tug poj niam plump liab-plaub, txog plaub caug xyoo, nrog lub mis zoo nkauj thiab lub duav zoo nkauj, tuaj rau lawv. Tus poj niam lub qhov muag yog sly, kawm-drilling. Txawm li cas los xij, tus poj niam luag nyav zoo, nthuav tawm ib kab ntawm cov hniav dawb-dawb.
  Hope said:
  "Kuv txiav txim siab coj tus tub no los rau peb. Kuv tsuas ntsib nws hnub no. Nws tawm hauv tsev.
  Koj puas tau tso koj txiv tsev tag lawm? nug tus abbess.
  Nyob rau hauv teb, Borka grunted ib yam dab tsi indistinct vim muaj zog excitement.
  Tus txiv neej puas yog? Tus niam loj nug dua.
  "Zoo," hais Nadezhda. Nws zoo, tab sis txaj muag heev.
  - Nws zam txim tau. Nws lub npe hu li cas?
  - Borya.
  Yog li, Boris. Lub npe zoo. Thiab kuv yog Albina. Rau peb, Borya, txiav txim siab mus? Qhov kev txiav txim zoo. Tab sis qhov twg muab koj?
  "Kuv muaj lub txaj seem hauv kuv chav," Nadezhda qhia nws.
  - Yog li tam sim muab tus tub rau hauv koj chav? Albina xav tsis thoob.
  Nadezhda piav qhia tias "Peb paub zoo nrog nws, nws zoo li ib tug kwv tij rau kuv. - Peb yuav nrog zoo heev.
  "Zoo, Kuv tsis mloog," tus abbess tso cai. "Cia nws nres ntawm koj qhov chaw tam sim no, thiab tom qab ntawd peb yuav pom." Los rau cov lus qhuab qhia nyob rau nees nkaum feeb, ob leeg.
  - Yog lawm. Kuv nco qab cov lus qhuab qhia.
  Lub abbess nkaum tom qab lub qhov rooj hlau loj, thiab Nadezhda hais tias tsis muaj kev thuam:
  Nws yuav tsum muaj tsawg kawg yog hnia nws txhais tes. Albina yog lub ntsiab ntawm no. Tab sis txhua yam ua tau zoo. Nws txawm cia koj nyob nrog kuv. Kuv tau nyob nrog ib tug phooj ywg. Tab sis tsis ntev los no nws tau ncaim peb mus lawm... Los, kuv mam li qhia koj chav.
  Cia siab coj Boris mus rau ib lub tsev ntoo. Nws muaj ib txoj kev nqaim thiab peb chav. Lub qhov rooj tsis kaw, tsawg kawg Nadezhda tsis txawm muaj lub xauv. Nws thawb lub qhov rooj thiab coj Boris mus rau hauv ib chav uas muaj ob lub thawv-caij nplooj ntoos hlav txaj, ib qho pom tseeb ua los ntawm Nadezhda, lwm qhov tsis muaj ntaub pua chaw. Cov rooj zaum me me sawv ze ntawm lub txaj, thiab lub rooj me me nyuam qhuav haum nruab nrab ntawm lub txaj. Lub qab nthab qis, koj tuaj yeem yooj yim khiav koj txhais tes nrog nws, Boris tsis tau pom lub qab nthab qis ua ntej: tus neeg ob-meter tsis tuaj yeem sawv ntawm qhov siab. Tsis muaj ib lub chandelier, los yog tsawg kawg yog ib lub teeb ntawm lub qab nthab.
  Boris tsis tuaj yeem tawm tsam nug:
  - Koj puas muaj lub teeb?
  - Kuv muaj ib lub teeb nyob rau hauv kuv nightstand. Feem ntau, peb tsuas yog pw ntawm no xwb. Tag nrho cov txheej xwm muaj nyob rau ntawm qhov chaw. Peb tab tom tham thiab ua noj. Peb muaj ib lub boiler, ib lub rooj. Peb twb lig noj su lawm, tiam sis tam sim no yuav muaj kev qhuab qhia tav su. Koj tus kheej yuav pom thiab hnov txhua yam.
  Lawv tawm mus rau hauv lub tshav puam thiab mus txog rau thaj tsam ze ntawm lub tsev me me. Muaj cov rooj zaum. Nadezhda thiab Boris tau zaum hauv pem hauv ntej kab. Maj mam, lwm tus neeg kuj tau sib sau ua ke, uas luag nyav thiab tos txais ib leeg nrog exclamations ntawm "Nyob zoo!"
  Qee tus tub hluas nug Nadia, taw tes rau Boris nrog lub ntsej muag:
  - Qhov no yog leej twg?
  "Kuv tus phooj ywg tshiab," Nadezhda teb nrog luag nyav, "Albina tso cai rau nws koom nrog peb cov kwv tij.
  Boris tseem nyob twj ywm thiab saib nrog nro.
  Tsis ntev, qhov zoo nkauj liab-haired Albina tshwm rau ntawm theem. Rau kev qhuas ntawm cov neeg tuaj saib, nws pib nws cov lus:
  "Peb txhua tus yuav tsum tau npaj rau qhov kawg ntawm lub ntiaj teb no. Tsuas yog cov uas coj txoj kev ncaj ncees thiab ntseeg peb tus vaj tswv Vishnu xwb thiaj yuav dim thiab nyob mus li nyob ntiaj teb. Enlightenment tos lawv tag nrho thiab tom qab nkag mus rau hauv nirvana. Lwm tus yuav raug kev txom nyem ...
  Boris tsis mloog cov lus qhuab qhia. Nws mob taub hau hnyav, tab sis nws sim nkag siab txog qhov tau tshwm sim, nco qab nws hnub cua daj cua dub nrog Nadia.
  Cov lus qhuab qhia tsis kav ntev. Tsis ntev lub suab paj nruag pib ua si. Ib zaj nkauj yooj yim uas rov ua dua txhua ob peb feeb. Tab sis nyob rau hauv lub suab paj nruag neeg mus seev cev. Lawv tau nce mus rau theem thiab writhed nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm ib leeg mus rau lub ntaus suab paj nruag. Hauv nruab nrab ntawm theem, Albina tig txhua tus. Nws pom tseeb tias nws nyiam ua las voos thiab ua tus thawj coj hauv zej zog no.
  Nadezhda rub Boris mus rau theem thiab pib seev cev nyob rau hauv ib lub voj voog ntawm adepts ib sab ntawm Borey. Nws cia li sawv thiab qhuas tus ntxhais. Mam li nco dheev Albina qw: "Tam sim no cia peb haus los ntawm lub khob ntawm kev tso cai!"
  Ib tug txiv neej bearded coj tawm ib tug hefty horn nrog ib co dej haus. Lub horn tau hla ib ncig, txhua leej txhua tus coj ob peb lub sips los ntawm nws mus rau kev pom zoo exclamations ntawm lwm tus thiab hla nws mus rau tus neeg sawv ntawm ib sab ntawm lawv. Txhua tus zoo li ua tau zoo. Tam sim no nws yog Hope's turn. Nws coj ib tug nqhis dej nrog luag nyav thiab muab lub horn rau Boris. Tus tub hluas tsis kam me ntsis, yog li ntawd nws tus hluas nkauj txawm maj nrawm rau nws: "Cia li maj mam hla lub hneev rau koj cov neeg nyob ze!"
  Tom qab cov kua qab zib thiab qaub ntws los ntawm Boris lub caj pas, nws hnov zoo li kev txhawb nqa ntawm sab ntsuj plig hauv nws tus kheej. Nws txoj kev ntshai tau ploj mus tag nrho, lub ntiaj teb tsis zoo li tsaus muag thiab ua phem. Yog li cov neeg nyob ib puag ncig tsis yog tsiaj txhu, tab sis zoo li qub thiab txawm lom zem. Ntau tus ntxhais ntxim hlub. Thiab nws Nadia yog qhov zoo tshaj plaws! Boris txawm winked rau nws tus hlub.
  Lub suab paj nruag tseem ua si, tab sis Albina thiab qee tus neeg sab nrauv pib tawm ntawm theem thiab mus rau qhov chaw. Boris nug Nadezhda:
  - Lawv mus qhov twg?
  Tus ntxhais teb nrog luag nyav mus tas li:
  "Muaj haujlwm rau lawv. Koj pom, qee zaum cov kws tshaj lij yuav tsum ua haujlwm thiab tau txais txiaj ntsig zoo rau cov kwv tij.
  Boris pom zoo nrog qhov no:
  - Yog lawm! Qhov ntawd yog qhov nws yuav tsum yog.
  "Yog tias koj tsis ua haujlwm, ces mus vwm," Nadezhda hais. Tab sis hnub no kuv tsis ua hauj lwm. Wb mus rau qhov chaw, peb yuav muaj sij hawm tham ua ntej noj hmo.
  Thiab lawv tau mus. Thiab ua kev hlub dua! Nyob rau hauv pem teb ntawm chav tsev! Nadia's creaky, nqaim txaj tsis haum rau kev hlub.
  Kev sib deev tiag tiag marathon tau tshwm sim rau tus nkauj xwb tsis ntev los no thiab kev tawm tsam rau hnub tseem ceeb no rau nws. Nws yog qhov zoo kawg nkaus Nadezhda tau mob thiab hais ntaus Boris. Kev mob siab rau raged, lub ntiaj teb yog hluav taws, orgasms swept zoo li cua daj cua dub. Nws zoo nkaus li tias ntau pua lub roob hluav taws tau tawg, muaj qhov kub hnyiab.
  Txhawm rau kom tsis txhob nyiam, Boris thiab Nadezhda yuav tsum txwv tsis pub lawv lub suab qw los ntawm cov orgasms uas dov lawv. Borka tsis nco qab txog qhov mob taub hau thiab nws cov complexes. Tsis muaj leej twg cuam tshuam nrog lawv, tsuas yog lub sijhawm tsuas yog siv sijhawm rau noj hmo, thiab cov neeg nyiam pib nkees me ntsis.
  Thaum kawg lawv tau nkees tag. Nadezhda rub nws lub tsho thiab hais tias:
  - Koj ntse! Kuv hlub koj!
  - Thiab kuv koj! - teb nyem Boris.
  - Koj muaj pes tsawg xyoo? Nadezhda mam li nco dheev nug.
  - Lub Peb Hlis, twb dhau kaum xya! Borka teb ncaj ncees.
  - Wow! Kuv xav tias koj laus lawm, kuv xav tias koj muaj hnub nyoog. Thiab kuv yuav muaj nees nkaum peb nyob rau lub Rau Hli. Tus qub yog rau koj. Peb muaj 6 xyoo sib txawv ...
  Tsis yog, tsis yog, koj tsis laus! Boris yuav luag qw. - Kuv hlub koj heev!
  Thiab tom qab ntawd muaj noj hmo noj hmo. Tab sis Boris nyiam noj zaub mov hauv zej zog. Nws tsis xav zoo li ib tug neeg tawm tsam lawm. Tus txiv neej zoo siab li tsis tau muaj dua hauv nws lub neej.
  Tom qab noj hmo, Boris tawm ntawm lub sect, tab sis tsuas yog nyob rau hauv thiaj li yuav pw tsaug zog, muaj zog tom qab xws li ib tug kaj kaj lug, them tawm hostess rau cov tsev nyob thiab rov qab mus rau nws tus hlub Nadya dua.
  
  
  Tshooj 16
  Tau kawg, muaj kev hlub thaum xub thawj pom. Thiab rau cov neeg tsis lees paub los ntawm zej zog, nws tuaj yeem yog qhov zoo tshaj plaws, siv txhua yam. Yuav ua li cas ob leeg kho siab, ob tug qub outcast, sib hlub? Maj mam, mob siab rau, selflessly. Lub ntiaj teb tau hloov pauv rau lawv, muaj xim tshiab, lub neej tau pom nws lub ntsiab lus. Thiab lub ntsiab lus no tau nyob hauv kev saib xyuas rau ib leeg. Tsis muaj ib yam dab tsi hauv ntiaj teb no rau Boris thiab Nadezhda tseem ceeb tshaj lawv txoj kev hlub. Kev xav ntawm ib tug nyob ze, tus neeg hlub tau txhawb nqa. Lawv pom ib leeg. Thiab lawv zoo siab.
  Nrog rau tag nrho cov no, Boris tus hlub tau txawv los ntawm qhov zoo tshaj plaws extravagance. Nws nyiam taug kev taw liab qab, mus xyuas lub puam nudist. Zoo nkauj Nadia! Lub cev yog yoog raws, tau ntxim hlub. Nws qhia Boris kom sunbathe thiab ua luam dej liab qab.
  Thiab tus ntxhais kuj hnav Czech iav hniav nyiaj hniav kub, tsis nco cov lus qhuab qhia thiab qhia rau Boris nws tus kheej.
  Ib zaug ntawm lub puam, nws rov pib qhia nws tus hlub:
  - Peb yuav tsum ua neej ncaj ncees, sib zog ua kom muaj kev kaj siab, hwm Albina thiab peb cov thawj coj. Dhau ntawm lawv peb los ze zog rau Vajtswv. Tom qab tag nrho, tsuas yog Vajtswv thiaj tuaj yeem coj peb mus rau hauv Nirvana, thiab tom qab kev tuag tso peb mus rau hauv lub ntiaj teb zoo tshaj plaws, qhov chaw uas peb tuaj yeem txaus siab rau ntau yam kev lom zem txwv tsis pub.
  Boris teb tias:
  - Kuv muaj ib lub tswv yim txog kev ntseeg Orthodox, kuv txawm nyeem ob peb phau ntawv ntawm lub ncauj lus no thaum kuv nyob hauv tsev kawm ntawv. Vajluskub Vajluskub qhia hais tias yuav tsis muaj kev lom zem uas txwv tsis pub nyob hauv lub ntiaj teb tom ntej. Peb, nyob rau hauv cov ntaub ntawv ntawm lub neej ncaj ncees, yuav nyob rau hauv lub vaj kaj siab nyob rau hauv daim ntawv ntawm cov tubtxib saum ntuj uas tsis muaj poj niam txiv neej.
  - Tsis yog! Albina hais qhov yog! Peb txoj kev ntseeg zoo dua. Lub Vaj Kaj Siab dhuav dhau rau cov ntseeg.
  - Thiab yog vim li cas? Boris nug.
  Tus ntxhais teb teb tias:
  - Kuv tsis xav ua ib tug tubtxib saum ntuj tsis muaj kev sib deev, lawv txawm tsis muaj kev sib deev. Thiab peb tus Vajtswv Vishnu tsis rau txim rau kev sib deev kiag li.
  Boris ntsia ob txhais ceg zoo nkauj ntawm nws tus hluas nkauj, luag ntxhi thiab hais tias:
  "Yog lawm, thiab kuv tsis xav nrog koj zoo li cov tim tswv saum ntuj. Nws yog qhov zoo uas nyob hauv peb lub zej zog Vajtswv txhawb kev sib deev muaj kev hwm.
  - Ib tug neeg yuav tsum ntseeg Vajtswv! Cia siab hais tias muaj kev ntseeg siab. "Vishnu yog Vajtswv tiag.
  Boris txiav txim siab tsis sib cav nrog nws tus hluas nkauj. Nws kuj nkag siab tias nyuaj ua neej tsis muaj kev ntseeg. Ua ib tug neeg tawm tsam ntawm nws cov phooj ywg, tus txiv leej tub hauv tsev kawm tau raug coj mus rau kev ntseeg, sim nrhiav kev nplij siab hauv nws. Nws nyeem cov phau ntawv teev ntuj thiab los xaus tias Tswv Yexus yog ib tug pacifist uas thov Vajtswv rau nws tua neeg. Boris ua siab ntev rau txhua qhov kev txaj muag thiab kev thuam, ua rau nws tus cwj pwm los ntawm qhov tseeb tias nws ua raws li Tswv Yexus: lawv ntaus koj sab plhu sab xis, tig koj sab laug. Nws ua tau yooj yim dua rau nws kom ua siab ntev rau kev txaj muag, zoo li nws ua los ntawm kev ntseeg. Tus tub sim nrhiav kev nplij siab nyob rau hauv Vajtswv, uas yog omnipotent thiab ncaj ncees. Kev ntseeg tuaj yeem ua rau nws tsis yog txo hwj chim xwb, tab sis kuj muaj lub cib fim los hloov nws tus cwj pwm, nws lub neej. Tab sis Boris tsis muaj hmoo tau ntsib ib tug kws qhia sab ntsuj plig, uas yog ib tug xibhwb qhia Vajtswv txoj lus. Nws tsis ntseeg Yexus thiab los ua ib tug neeg tua neeg. Thiab thaum tua, tus maniac hnov nws lub zog thiab tuaj rau qhov xaus tias Orthodoxy yog ib qho kev qhia zoo rau cov neeg tsis muaj zog.
  Thiab tsis tau nws yog ntuj uas Nadezhda thiab nws tus kheej tom qab nws tau mus nyob rau hauv ib tug sect. Ntawm no lawv tsis xav zoo li outcasts. Cov neeg sab nrauv pom lawv cov ntsuj plig ploj hauv lub ntiaj teb no lim hiam thiab ua rau lawv ua raws li lawv txoj kev ntseeg.
  Nadezhda piav qhia rau Boris:
  "Kuv xav tias tsis ntev koj yuav paub tias peb tus Vishnu yog tus Vajtswv loj tshaj plaws. Nws yog tus tsim lub qab ntuj khwb, uas txhawb peb txhua tus thiab muab nws tus ntsuj plig los nthuav qhia txoj kev ntseeg uas tuaj yeem sib haum xeeb rau noob neej. Nws yog peb Leej Txiv uas hlub peb, uas tsis xav kom peb, nws cov me nyuam, mus ua si nyob rau hauv lub sandbox mus ib txhis. Thiab nws xav kom cov menyuam loj hlob tuaj, tau txais kev ywj pheej thiab ua tiav. Peb yuav tsum ua neej raws li nws tej lus qhuab qhia. Peb mloog lus thiab ua tau zoo tshaj plaws yuav qhib txoj kev mus rau Nirvana. Cov uas tsis tau loj hlob los yog muaj kev ua txhaum ua ntej Vajtswv yuav raug xa mus rau lub ntiaj teb rau kev kho nyob rau hauv incarnations tshiab.
  Tab sis Vajtswv tsis teem nws tus kheej lub hom phiaj ntawm tsuas yog xaus kev txhaum, raws li Orthodox pov thawj ntawm tag nrho cov kab txaij sawv cev rau nws. Lub hom phiaj ntawm tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus yog txhawb nqa thiab qhia nws cov menyuam kom lawv loj hlob thiab ua kom pom kev, zoo ib yam li Vajtswv nws tus kheej. Nyob rau tib lub sijhawm, kev sib deev kev sib deev tsis txwv txhua. Nws tsis suav tias yog kev txhaum, tab sis yog kev tsim txiaj.
  Boris luag ntxhi thiab hais tias:
  "Tiamsis Yexus kuj tau hais tias: "Cia li txi txiv thiab ua kom ntau ntxiv." Thiab peb cov thawj coj ntseeg tias kev loj hlob ntawm kev txawj ntse koj yuav tsum muaj kev sib deev. Thaj, yog li ntawd, peb cov kwv tij xyaum promiscuity ntawm lawv tus kheej thiab ua porn.
  Tus tub hluas tau tso dag, tau kawg. Nyob rau hauv nws lub tswv yim, promiscuous pw ua ke tsis nyob rau hauv tag nrho cov pab rau ib tug ncaj ncees lub neej thiab Enlightenment, uas cov thawj coj ntawm lub sect coj lawv. Tab sis Boris khaws nws txoj kev xav rau nws tus kheej. Nws tus kheej tseem muaj kev ntseeg siab rau Nadezhda, nws tus hlub kuj tsis nrhiav kev sib txuas ntawm sab, tsuas yog nws yuav tsum koom nrog kev sib koom ua ke, uas tau yees duab los ntawm tus kws yees duab ze rau pawg ntseeg.
  Boris tsis nyiam lub luag haujlwm ntawm nws tus hlub, nws khib, tab sis yuav tsum tau muab tso tseg, ntseeg nws tus kheej tias kev tua porn tsuas yog ib txoj haujlwm xwb, ib lub luag haujlwm uas txhua tus hauv cov kwv tij muaj, uas pab khwv tau nyiaj rau cov neeg tuaj koom noj mov. thiab kev saib xyuas hauv zej zog. Boris nws tus kheej sai sai khiav tawm ntawm tus kheej cov nyiaj, nws siv ntau heev rau Nadezhda, yuav nws ob peb outfits thiab hniav nyiaj hniav kub.
  Tus qub outcast nws tus kheej tsis xav koom nrog hauv orgies, lawv tsis tau thov qhov no los ntawm nws tsis tau, txawm hais tias nws hloov mus ua ib tug txiv neej zoo nraug. Nws txoj hauj lwm nkaus xwb yog mus ntes ntses. Ua ke nrog ob peb lwm cov tub ntxhais hluas, qee zaum nws tau mus nuv ntses ntawm lub nkoj ntev uas koom nrog pawg ntseeg.
  Raws li txoj cai, lub neej zoo li Boris. Nws puv npo, noj qab nyob zoo, nyob nrog nws tus hluas nkauj, tsis muaj leej twg thuam lossis thuam nws. Nws tau ntau tshaj li ib xyoos txij li nws tau ntsib Nadia thiab tau nyob hauv pawg ntseeg. Txhua lub sijhawm no, Boris tau tshwm sim hauv kev mob siab rau uas ntes nws tag nrho.
  Txawm hais tias nws yog me ntsis dhuav thaum lub caij ntuj no. Tsis muaj TV, tsis muaj kev ua si hauv computer, tsis muaj phau ntawv, tshwj tsis yog cov ntawv nyeem tshwj xeeb hauv pawg ntseeg. Ua ntej, thaum nws nyob hauv tsev kawm ntawv, Boris nyiam nyeem ntawv. Cov ntawv qhia kev cais tawm sai sai ua qhov tho txawv, tsuas yog kev lom zem sab laug yog kev sib deev nrog Nadezhda, ritual thov Vajtswv thiab kev qhuab qhia, uas tus qub txiv neej, tsis zoo li Nadezhda, tsis tas mus koom. Taug kev hauv nroog nrog tus hluas nkauj thaum lub caij ntuj no tsis tshua muaj, thiab qee lub sijhawm Borka muaj lub siab xav mus yos hav zoov thiab tua ib tus neeg dua. Txawm li cas los xij, nws txwv nws tus kheej, tswj kom tua qhov zoo tshaj plaws dab ntxwg nyoog nyob rau hauv nws tus kheej.
  Lub caij ntuj sov uas tos ntev tau thaum kawg los txog. Txhua yam kev ntxhov siab ploj mus. Tam sim no Boris mus rau hiav txwv ntau zaus, thiab nyob rau hauv nws cov hnub dawb nws mus xyuas lub puam nrog Nadezhda.
  Tam sim no nws tus hluas nkauj pib tham txog Vishnu thiab kev sib deev kev sib deev. Tab sis Boris tsis mloog nws ua tib zoo mloog. Albina ntsib nws thaum sawv ntxov thiab hais kom nws tuaj rau nws thaum yav tsaus ntuj rau kev sib tham tseem ceeb. Tus txiv neej xav tias nws yuav ua li cas. Nws txiav txim siab tias, feem ntau yuav, tam sim no nws yuav tsum tau ua hauv porn.
  Cov pawg ntseeg tau ua raws li kev noj qab haus huv. Kev noj zaub mov, feem ntau yog mov, zaub thiab nqaij nruab deg, nrog rau kev cob qhia lub cev tsis tu ncua los ntawm cov kwv tij, ua rau Boris lub cev zoo nkauj heev, zoo li tus mlom ntawm Apollo. Tus tub hluas saib zoo kawg nkaus, nws tsis zoo li tus qub, cev nqaij daim tawv thiab tua cov tub hluas uas tau nkaum hauv zej zog. Boris yuav saib zoo ntawm qhov screen. Tab sis nws tsis xav koom nyob rau hauv sectarian orgies, txawm tsuas yog mus fuck nrog lwm tus neeg uas tsis yog Nadezhda. Thiab nrog nws - tsuas yog ib leeg.
  
  
  Tshooj 17
  Albina tos txais kuv nrog luag nyav ntawm lub luag haujlwm, caw kuv mus rau hauv chav nyob ntawm nws lub tsev loj thiab tam sim ntawd tau nqis mus ua lag luam:
  - Borya! Koj yuav tsum ua kev txi rau peb tus Tswv Vishnu. Ua li no, koj yuav tau koom nrog hauv kev tua neeg ritual. Vishnu tau xaiv koj ua tus thawj coj ntawm nws lub siab nyiam.
  Boris ob txhais ceg tam sim ntawd ua wadded. Nws yeej tsis xav txog qhov kev tshwm sim no. Albina zoo li xav tias tus tub tsis meej pem thiab hais tias:
  "Kuv pom tias koj twb muaj ntshav dawb huv rau koj lawm, tiam sis kuv tsis xav tau kev hloov siab lees txim los ntawm koj. Vishnu tau zam txim rau koj rau koj tej kev txhaum dhau los. Txhua yam uas txhawj txog koj lub neej yav dhau los tsis txaus siab rau peb. Tab sis tam sim no koj yuav tsum ua raws li cov lus txib ntawm Vishnu, uas nws kis los ntawm kuv. Peb tus Vajtswv xav kom koj txi!
  Boris ntshai heev. Tus poj niam imperious no pom tawm ntawm qhov chaw uas nws twb tua lawm, txawm hais tias nws tsis qhia nws qhov tsis pub leejtwg paub txaus ntshai rau leej twg tsuas yog Nadia. Tus txiv neej tab tom xav txog yuav ua li cas tsis kam kom nws yuav tsum tau tso tseg nrog cov kev xav tau, tab sis Albina zoo li nyeem nws cov kev xav. Nws ceeb toom sternly:
  - Tsis txhob koj twv tsis kam! Tsis li Vishnu yuav rau txim rau koj! Koj txoj hmoo yog los ua tus thawj coj ntawm lub siab nyiam ntawm Vishnu, tshem tawm cov neeg tsis muaj nuj nqis uas ua phem rau peb cov kwv tij.
  Boris nyob ntsiag to. Albina, pom tias tus txiv neej txaj muag, txuas ntxiv kev puas siab puas ntsws:
  "Saib seb, peb yog ib tsev neeg. Peb tus Vajtswv yeej paub meej tias peb txhua tus xav tau dabtsi. Thiab peb txhua tus yuav tsum ua raws li nws lub siab nyiam. Tsuas yog tom qab ntawd thiaj li yuav muaj kev thaj yeeb nyab xeeb thiab kev thaj yeeb nyab xeeb hauv peb cov kwv tij, thiab tib neeg yuav tau txais Kev Pom Zoo.
  Boris tsis paub yuav hais li cas, thiab Albina thov:
  - Nqa riam los ntawm lub rooj! Nimno koj yuav nrog kuv mus ua kevcai xyeem dawb huv.
  Raws li yog nyob rau hauv hypnosis, Borka mloog. Lawv nqes mus rau hauv qab daus. Muaj ib tug tub hluas raug hlua khi rau ntawm phab ntsa. Boris lees paub Andrei, uas nyob hauv ib lub tsev ntawm nws. Nws ploj peb hnub dhau los. Thiab ua ntej ntawd, nws hais rau nws cov phooj ywg tias nws xav tawm ntawm kev ua kwv tij.
  "Tus neeg phem no txiav txim siab khiav tawm ntawm peb," Albina hais nrov nrov. -Txoj kev, nws hais tias, nkees, nws tsis ntseeg nyob rau hauv Enlightenment. Tab sis koj tsis tuaj yeem taug kev deb ntawm kuv!
  Qhov tseeb yog Andrei yeej tawm ntawm pawg ntseeg, tab sis nws tsis tuaj yeem tawm hauv nroog. Ob tug txiv neej uas ua lub luag haujlwm ntawm nws tus neeg saib xyuas hauv qab Albina sai sai nrhiav tus neeg khiav tawm thiab coj nws mus rau tus thawj coj ntawm pawg ntseeg. Thiab nws tau txiav txim siab kom tshem tawm cov adept thiab tib lub sijhawm khi Boris nrog ntshav. Nws muaj nws tus kheej npaj rau Borka.
  "Peb rau txim rau cov neeg khiav tawm," Albina txuas ntxiv nws cov lus. Nov yog qhov peb tus vaj tswv Vishnu thov.
  - Tsis muaj tseeb! Tsis muaj Vishnu. Koj dag peb sawv daws! - txiv leej tub npau taws nplawm rau hauv kev coj ntawm Albina.
  Lub taub hau ntawm totalitarian sect mus cuag tus neeg raug kaw thiab ntaus nws hnyav ntawm lub plab nrog nws lub nrig. Andrew writhed nyob rau hauv mob. Tab sis qhov no tsuas yog qhov pib ntawm lub txim tuag.
  Albina tuav ib nplawm thiab pib nplawm tus tub hluas nrog nws. Yog, nyuaj heev kom txiav daim tawv nqaij mus rau cov ntshav. Andrew quaj quaj hauv qhov mob.
  Tom qab ua ob peb lub kaum os, Albina muab nplawm rau Boris thiab hais kom hnyav:
  - Tam sim no koj!
  Borka tau mloog dua. Nws nyob rau hauv ib tug daze, yuav luag nyob rau hauv lub xeev ntawm poob siab thiab tsis muaj peev xwm tawm tsam Albina. Tus qub outcast nplawm ib nrab-liab qab, nrog cov seem ntawm cov khaub ncaws torn, lub cev ntawm nws cov neeg paub. Thiab nws nyiam ua! Nws tuaj yeem pom tias tus dab uas tau nyob hauv Borka rov muaj dua.
  "Tam sim no coj tus poker los ntawm qhov cub thiab ntaus nws nrog nws!" Albina txib.
  - Peb puas yog nws thiab? Boris txiav txim siab nug. "Tom qab tag nrho, qhov no yog peb tus phooj ywg!
  Tus thawj coj sect snorted contemptuously:
  - Yav tas los! Raws li peb tus Tswv Vishnu hais tias: kev lim hiam, kev lim hiam thiab kev ua phem dua.
  Boris nug hauv surprise:
  Vishnu cov lus no puas yog?
  Albina teb hauv lub suab uas tsis muaj kev tawm tsam:
  - Yog lawm! Kev lim hiam ua rau cov kwv tij. Ua li kuv hais, lossis koj yuav nyob hauv nws qhov chaw!
  Boris, nyob rau hauv kev mloog lus, coj lub poker nyob rau hauv nws txhais tes thiab ntaus tus tub hluas. Tus txiv leej tub tau quaj qw, txawm hais tias Boris tsis raug mob hnyav. Txawm li ntawd los, nws tu siab rau nws cov neeg zej zog.
  - Koj yuav tsum ntaus nws txoj cai! - Albina npau taws thiab hais dua:
  "Tam sim no muab lub poker tso rau hauv qhov cub thiab ntaus nws dua!"
  Boris muab lub poker tso rau hauv qhov cub rau ob peb feeb, ces swung nws, tab sis ... poob lub ntsuas ntawm kev tua rau hauv pem teb. Nws ob txhais tes tuav, tus tub hluas xav phem.
  - Tsis muaj zog! - contemptuously pov Albina.
  Nws tsa tus poker thiab ntaus tus txiv leej tub chained rau phab ntsa nrog cov khoom liab-kub. Andrew cia li quaj quaj. Tab sis txawm tias qhov no tsis txaus rau dab ntxwg nyoog, nws rov muab lub poker rau hauv qhov cub thiab pib poke nws mus rau hauv qhov chaw liab qab ntawm lub cev ntawm nws tus neeg raug tsim txom. Txawm tias lub suab nrov, lub suab quaj ntawm Andrei thiab tsis hnov tsw ntawm cov nqaij scorched uas kis mus rau hauv qab daus tsis txwv cov sadist. Tus txiv neej tau writhing nyob rau hauv qus mob, thiab tus sadist obviously nyiam nws.
  Nws tawg tawm luag thiab hais kom Borka dua:
  - Tam sim no koj! Muab lub poker rau hauv qhov hluav taws kub thiab muab hluav taws zoo!
  - Tej zaum peb yuav tsum tsis txhob? Boris nug tsis txaus ntseeg.
  - Tsim nyog! Ua nws! Los yog peb yuav ua rau koj.
  Boris mloog. Thiab dua, lub tshuab tsis muaj zog. Ob txhais tes ntawm lub serial killer tau tshee, nws lub plawv dhia wildly, sparks tau poob los ntawm nws ob lub qhov muag.
  Albina rub lub poker tawm ntawm Boris ob txhais tes, ntaus Andrei nws tus kheej dua, ces pib tsav nws nyiam riam phom nyob rau hauv lub armpits thiab tshaj lub cev ntawm tus neeg raug tsim txom, savoring qhov mob hnyav ntawm tus txiv leej tub uas nyob rau hauv nws lub hwj chim tag nrho.
  Tom qab thuam Andrei txaus, Albina hais kom Boris:
  "Tam sim no txiav nws pob ntseg, cia nws los ntshav!"
  
  
  "Kuv... Kuv tsis tuaj yeem... txiav pob ntseg... ntawm tus neeg muaj sia nyob," Boris hais lus, xav tsis thoob los ntawm qhov tshwm sim.
  "Ok, tom qab ntawd ua kom tiav nws ua ntej. Zoo! Los yog tam sim no kuv mam li hu rau kev ruaj ntseg, thiab koj yuav nyob rau hauv nws qhov chaw!
  Boris muab riam los ntawm lub rooj. Thiab khov.
  - Bay! Albina thov. - Rau txim rau nws rau kev ntxeev siab! Bay, lawv hais rau koj!
  Thiab Borka tau mloog dua. Lub sij hawm no nws ntaus nyuaj. Cov riam pierced Andrei nyob rau hauv lub hauv siab, pierced lub hauv siab. Tus tub hluas tso lwm lub suab thiab tsis ntev nws tsaug zog. Tus neeg raug tsim txom cov ntshav ntws mus rau hauv pem teb. Thiab Albina tau thov los ntawm Boris kom nws rub ib rab riam tawm ntawm lub cev thiab txiav tawm pob ntseg ntawm lub cev tuag. Borka, uas txuas ntxiv mus rau hauv lub xeev ntawm kev poob siab, tau ua qhov kev txiav txim no ib yam.
  Ua ntej tso tus txiv neej khi nrog ntshav, tus neeg tu siab tau hais kom nws tsis txhob qhia leej twg txog kev tua neeg. Txawm tias nws tus hlub Nadia. Rau divulging qhov zais cia, Albina hem nrog kev ua pauj.
  Boris tau tso tus neeg phem ntawm qhov chaw ua txhaum cai ze ntawm lub cev tuag, thiab nws tus kheej tau dhia tawm ntawm lub tsev loj mus rau hauv txoj kev thiab maj nrawm mus rau nws lub tsev, qhov chaw nws plop down saum txaj.
  Hmoov zoo, Kev Cia Siab ploj mus. Borka tsis muaj sijhawm piav qhia, nws xav tsis nco qab nws tus kheej hauv npau suav. Tab sis pw tsis tuaj. Tus txiv neej zoo li ib tug neeg tua neeg raug txim tuag. Nws ntshai tias thaum twg los xij cov ntshav nqhis dej Albina tuaj yeem xa nws cov neeg saib xyuas tuaj rau nws, thiab lawv yuav tshem tawm nws los ua pov thawj tsis tsim nyog thiab koom nrog, lossis coj nws mus rau tus neeg tu siab rau qhov chaw ntawm Andrei ua lwm tus neeg raug tsim txom ...
  Vim li cas Albina xav tau kev tua neeg sadistic? Boris tsis tuaj yeem nkag siab qhov no. Lub ntsiab lus ntawm kev lim hiam li cas? Vim li cas lawv ua li no rau Andrew? Tsuas yog vim nws txiav txim siab tawm hauv kev sib raug zoo? Qhov no yog pointless thiab merciless!
  Yog li xav tias tus neeg tua neeg tua neeg, uas nws tus kheej tau coj lub neej ntawm plaub tus neeg dawb huv. Nws xav txog seb puas yuav sim khiav tawm ntawm pawg ntseeg. Tab sis tam sim no Boris tsis tuaj yeem xav txog nws lub neej yam tsis muaj Nadia. Tej zaum qhia txhua yam rau koj tus hlub thiab yaum kom nws tawm ntawm kev ua kwv tij? Tab sis lawv khiav tau qhov twg? Yog lawm, thiab Albina tsis zoo li tso cai rau lawv txoj kev khiav tawm, ib yam li nws tsis pub Andrei khiav. Ib qho kev xav flashed los ntawm: nws puas yuav zoo dua los tua Albina nws tus kheej? Zoo, tom ntej no yog dab tsi?
  Muaj lus nug ntau dua li cov lus teb, Borka txiav txim siab tsis ua dab tsi tseem. Nws tseem nyob hauv pawg ntseeg, tsis qhia leej twg li cas Andrei tuag, tsis txawm qhia nws qhov mob nrog Nadezhda, txawm hais tias nws tsis muaj qhov zais cia los ntawm nws tus hlub ua ntej.
  
  
  Tshooj 18
  Tom qab qhov xwm txheej ntawd, Boris lub neej tsis hloov hlo li. Ntawm cov lus qhuab qhia tom ntej, Albina, raws li niaj zaus, hais txog Vishnu thiab yuav coj li cas thiaj li tsis ua rau lub nra hnyav. Nws tus kheej zoo li tsis muaj kev tu siab thiab tsis muaj kev txhawj xeeb tias kev tua yuav ua rau nws tus kheej karma. Tej zaum qhov no tsis yog thawj qhov kev tua neeg uas tus thawj coj ntawm lawv pawg ntseeg tau koom nrog ncaj qha. Rau qee lub sijhawm nws tsis tau thov dab tsi los ntawm Boris.
  Kev ua neej nyob txhua hnub tau rub mus. Sectarian thov Vajtswv, nuv ntses, ua hauj lwm nyob rau hauv lub txaj, lub luag hauj lwm nyob rau hauv lub chav ua noj, tej zaum kuj taug kev mus rau lub puam nrog lwm cov sectarians nyob rau hauv kev saib xyuas ntawm ib tug ntawm Albina tus neeg zov. Lub caij ntuj sov xaus sai. Thiab lub caij nplooj zeeg lub hli ya los ntawm. Txhawm rau kom cov neeg ua haujlwm tsis khoom, Albina nqa tag nrho lub thawv ntawm phau ntawv hais txog Vajtswv Vishnu, txog lub ntiaj teb kawg yuav los txog thiab lub neej zoo siab nyob saum ntuj. Lub taub hau ntawm lub sect txiav txim kom nco cov ntaub ntawv, hem kom teem caij xeem. Cov kws tshaj lij tau ua tib zoo nyeem cov ntawv qhia, vim tias muaj sijhawm txaus. Borka kuj nyeem qee zaum. Txawm hais tias kuv yeej tsis ntseeg qhov uas tau sau.
  
  
  Thaum Lub Kaum Ob Hlis, Albina hais kom Boris mus ntsib nws lub tsev loj ntawm ib qho tseem ceeb.
  Tus poj niam insidious tam sim ntawd tshaj tawm:
  "Peb tus Vajtswv Vishnu tsis txaus siab rau qhov uas peb tsis tau coj nws los txi rau lub sijhawm. Vim li no, peb tau muaj teeb meem ntau heev. Vishnu xav pauj kua zaub ntsuab, thiab kua zaub ntsuab yuav tsum txi!
  Boris nkag siab tias txhua yam no tsis muaj tseeb, tab sis tsis pom zoo, thiab Albina txuas ntxiv:
  - Txhawm rau tiv thaiv cov dab phem los ntawm Vajtswv Vishnu txhua tus nqi, uas ua rau nws thiab peb txhua tus vwm, koj yuav tsum tau txi ib tug txiv neej hwm. Kuv mam li qhia koj daim duab, qhia koj seb yuav nrhiav nws li cas.
  "Tab sis kuv tua tsis tau ib tug neeg los ntawm daim duab!" Boris thov.
  Albina xav ib pliag thiab hais tias:
  - Zoo. Kuv mam li nrog koj mus taw qhia tus neeg raug tsim txom thiab saib xyuas kev tua.
  - Nws leej twg? Boris nug cov lus nug tsis tsim nyog.
  - Tsis muaj ib qho ntawm koj lub lag luam! - Albina teb npau taws, tab sis tam sim ntawd ua siab zoo thiab piav qhia:
  "Qhov no yog ib tug neeg phem uas yuav tsum liam rau txhua yam. Nws yog kev phem thoob ntiaj teb, nws yog peb txoj kev foom phem. Peb yuav tua kev phem nrog nws thiab ua raws li peb tus Vajtswv Vishnu.
  Thiab dua Boris yuav tsum mus yos hav zoov. Tam sim no, tsis yog ntawm kev hu ntawm nws tus kheej dab, tab sis ntawm qhov behest ntawm dab ntxwg nyoog ntshav uas coj nws sect. Tus txiv leej tub ua raws li Albina, xav tias muaj lub siab txias txias. Nws tsis paub tseeb tias leej twg yuav tua, nws tsis xav koom nrog kev tua neeg ntxiv lawm, tab sis nws tsis tuaj yeem tawm tsam tus poj niam no lub siab nyiam.
  Lawv tuaj txog ntawm lub tiaj ua si thiab zaum ntawm lub rooj zaum ntawm qhov nkag. Suab paj nruag ua si - lub tsev noj mov tau teeb nyob ze. Twb tsaus ntuj, tsaus ntuj poob rau hauv lub nroog.
  Albina hais tias:
  Nws yuav tsum mus tsev los ntawm lub tiaj ua si. Yog tias tsuas muaj ib qho.
  
  
  Dab ntxwg nyoog tab tom saib cov neeg tawm hauv tsev noj mov. Nws tos. Thiab nws tos: tsis ntev ib tug txiv neej siab siab nrog ib tug neeg sawv cev tuaj tawm ntawm lub tsev kawm ntawv. Nws pom tseeb tias nws qaug cawv. Boris xav tias Albina nruj, nws tuav tus txiv leej tub ntawm caj npab thiab rub nws mus rau hauv ib qho tsaus ntuj ntawm lub tiaj ua si. Swaying me ntsis, tus txiv neej taug kev ntawm lawv.
  Dab ntxwg nyoog muab rab riam tawm ntawm lub hnab, muab rau Boris thiab ntxhi:
  - Mus! Nws yog koj li!
  Boris hesitated. Tus txiv neej twb mus txog lub hav txwv yeem tom qab uas Albina thiab nws pawg ntseeg tau nkaum. Dab ntxwg nyoog maj mam nplawm Borka. Tus tub hluas tuav nws tuav ntawm rab riam ntse ntse thiab dhia tawm mus rau txoj kev.
  Tus txiv neej qaug dej qaug cawv, tab sis muaj zog, txog li ob meters siab. Thiab hnyav ntau dua li nws killer. Boris xav tias ntshai: nws yog qhov txaus ntshai rau lub ntsej muag zoo li no. Borka yuav tsum tau tawm tsam thaum cov neeg ua liaj ua teb tsis pom nws, tus neeg tua neeg tau nkag mus rau tus neeg raug tsim txom ntawm tiptoe, sib sau nws lub zog thiab sim nqis peev hauv tshuab, ntaus nws hauv caj dab. Tab sis lub sij hawm no, tes tshee tshee, cov hniav dhau ntawm ib tug tangent, tsuas yog txiav daim tawv nqaij, tab sis tsis muaj tangible raug mob.
  Tus txiv neej qw hauv surprise thiab tig ib ncig. Boris desperately poked nws nyob rau hauv lub plab nrog ib rab riam, tab sis nyob rau tib lub sij hawm tau txais ib lub nrig ntawm nws pob ntseg. Lub tshuab ua rau tus tub hluas, ntau lub ci ntsa iab ua las voos ua ntej nws ob lub qhov muag. Tus txiv neej muaj hwj chim, thiab koob tshuaj cawv nws coj tseem nyob deb ntawm qhov uas lawv poob rau hauv av los ntawm kev thawb me ntsis.
  Borka pom lub zog dhia ib sab, mus rau hauv qhov tsaus ntuj, nws rov qab los, thiab tus txiv neej poob nws tus neeg sawv cev thiab hysterically flailed los ntawm huab cua nrog nws lub nrig hnyav.
  Lub suab ntsiag to tab sis xav tau ntawm Albina tau hnov:
  - Yeej nws! Los yog kuv yuav tua koj!
  Qhov kev hem thawj ua rau Boris txiav txim siab. Nws mus cuag tus yeeb ncuab ntawm lub platform kuj illuminated los ntawm lub teeb tsis muaj zog ntawm cov teeb nyob deb. Nws pom tseeb tias tus txiv neej tau npog hauv cov ntshav. Cov ntshav tam sim ntawd aroused Borka. Nws maj nrawm mus rau tus neeg ua phem thiab tua tus txiv neej lub nrig nrog rab riam. Nws qw nrov nrov, tab sis Boris tam sim ntawd plunged riam rau hauv nws lub plab. Thiab ces nws tau txais punched nyob rau hauv cov tav. Cov pob txha muaj zog ntawm tus txiv neej muaj sia nyob, tab sis nws mob heev, nws ua tsis taus pa.
  Boris NW nyuam qhuav tswj kom sawv ntawm nws ko taw. Tab sis tus txiv neej tsis tuaj yeem coj kom zoo dua ntawm tus neeg tua neeg txoj kev hitch. Tuag tes tuag taw los ntawm qhov mob poob siab thiab poob ntshav, nws pib ntog rau hauv av nrog rab riam hauv nws lub plab.
  
  
  Qhov no tig ntawm cov xwm txheej tau muab Borka lub zog thiab npau taws. Thaum tus neeg tua neeg ua tsis taus pa rov zoo me ntsis, nws maj nrawm mus rau tus yeeb ncuab, rub rab riam thiab ntaus nws dua. Thiab ces rov thiab dua. Boris mob thiab furiously ntaus ntawm lub cev twb thrashing nyob rau hauv kev txom nyem. Tus neeg tua neeg txhais tau txiav nws tus neeg raug tsim txom.
  - Txaus! Albina lub suab tso cai tau hnov.
  Borka tawm ntawm lub cev ntawm tus yeeb ncuab, coj ob peb kauj ruam raws txoj kev nyob rau hauv cov kev taw qhia ntawm nws-dab ntxwg nyoog. Nws tawm ntawm nws qhov chaw nkaum, mus rau hauv lub cev tuag, xyuas kom tus txiv neej tuag, khaws nws lub hnab ntawv thiab hais rau tus neeg ua haujlwm nkees:
  - Txhua yam mus zoo. Nyob ntsiag to, tsis muaj neeg nyob.
  Boris tsis teb. Thiab Albina kom txiav tawm pob ntseg ntawm lub cev tuag.
  - Vim li cas? Borka xav tsis thoob.
  Dab ntxwg nyoog teb tias "Peb xav tau nws rau kev ua koob tsheej." "Cia li sai sai, thaum tsis muaj leej twg nyob ntawd, txiav ob lub pob ntseg, thiab tawm ntawm no."
  Ib zaug ntxiv, txawm tias nws ntxub nws, Boris tau mloog. Nws nyob ntawm txoj kev hlub tshua ntawm tus poj niam no, ua raws li nws cov lus txib zoo li yog nyob rau hauv hypnosis.
  Ces ob niam txiv tuag tau ncaim lub tiaj suab puam. Ntawm txoj kev, Albina qhia tus txiv neej xav tsis zoo. Nws txib kom tsis txhob qhia leej twg. Yog Nadezhda nug, teb hais tias nws mus tua ib tug ram rau Albina cov phooj ywg, qhov chaw uas nws tau qias neeg nrog cov ntshav ntawm ib tug tsiaj. Dab ntxwg nyoog hais kom kuv hloov tam sim ntawd thiab coj khaub ncaws tuaj rau nws ntxuav.
  Hauv tsev, kuv tsis tas yuav tham nrog kuv tus neeg nyob ntev ntev. Boris hais raws li Albina xaj. Nadezhda ntseeg nws, lossis ua txuj ntseeg nws. Nws tsis nyob hauv tus cwj pwm ntawm kev nug, tshwj xeeb tshaj yog tias nws pom tias nws tus hlub tsis xav nteg tawm cov ntsiab lus.
  Boris hais rau nws tus hluas nkauj tias nws mob taub hau heev, pw ntawm nws lub txaj thiab pib xav. Nyob rau hauv kev ncaj ncees, nws yog ib qho yooj yim mus sau ib tug txiv neej qaug cawv tshaj ib tug ntxhais nws tua nyob ze Tula. Tus neeg qaug cawv yog ib yam khoom siv uas tsis ua rau muaj kev khuv leej. Tib lub sijhawm, muaj qhov sib txawv loj: thaum koj xaiv tus neeg raug tsim txom koj tus kheej, thiab thaum koj ua raws li kev txiav txim. Lub sijhawm no Albina yuam nws tua. Raws li qhov tshwm sim ntawm Andrew.
  Tab sis vim li cas nws thiaj tua tag nrho? Boris nco qab nws qhov kev tua neeg yav dhau los nrog kev khuv xim. Feem ntau, nws thov txim rau tus ntxhais. Vim li cas nws thiaj txiav nws? Zoo, nws tua nws cov neeg zej zog thawj zaug - ntawm chav kawm, nws raug ntes ntawm tub sab nyiag, nws ua raws li nws lub siab nyiam. Yawg tom qab raug tua vim nws xav tau nyiaj heev. Tsis tas li ntawd, tus poj niam laus tsis tshuav ntau npaum li cas, nyob rau hauv ib txoj kev uas nws tau tseg nws lub cev torments ntawm maj mam ploj mus. Ib tug txiv neej laus tuag vim nws nce nws tus kheej...
  Tab sis yog vim li cas nws thiaj tua tus ntxhais? Yog, txawm tias zoo nkauj ... Ua li cas kev phem kev qias nyob hauv nws tus plig thiab hauv nws lub taub hau? Yuav ua li cas twv nws coj ib tug zoo nkauj tsiaj? Nyob rau tib lub sijhawm, rau nws txoj kev txaj muag, Boris yuav tsum lees paub tias tom qab ntawd nws muaj kev txaus siab, txawm tias kev sib deev zoo siab los ntawm kev phem phem, kev tua neeg tsis paub qab hau. Txawm tias qhov kev xyiv fab zoo li no yog qhov tsis zoo.
  Tom qab ntawd, ntawm no hauv Sochi, nws rov mus yos hav zoov. Hmoov zoo, nws tsis ua nws txoj haujlwm. Txawm li cas los xij, niaj hnub no, tau tua tus neeg qaug cawv ua phem, nws muaj kev txaus siab. Tsis yog, cas koj yuav tsum tau tshem ntawm dab nyob rau hauv koj tus ntsuj plig kiag li.
  Tom qab ntawd Boris nco ntsoov tias lawv tau tso rab riam ntawm qhov chaw ua txhaum cai. Vim li cas Albina tsis coj nws mus nrog tus neeg sawv cev? Tsis xav kom qias neeg hauv ntshav? Tab sis cov pov thawj zoo li no tuaj yeem ua rau lawv hlawv.
  Nws yog ib qho thaum Andrei ploj mus, leej twg yuav tsis raug tshawb nrhiav. Tab sis tam sim no lub cev tuag yuav raug pom, ib rooj plaub txhaum cai yuav qhib rau nws thiab kev tshawb nrhiav cov neeg tua neeg yuav pib. Txawm li cas los xij, nws tau tua txawm tias ua ntej nws nkag mus rau hauv zej zog. Thiab tsis muaj leej twg pom nws.
  Nyob rau tib lub sijhawm, Boris rov ntshai tsam nws tus kheej lub neej. Thiab yuav ua li cas yog tias Albina lub sijhawm no los nrog lub tswv yim tshem tawm? Xa lub cev tiv thaiv. Thiab qhov ntawd ... Nws yog qhov txawv txav uas rau kev tua neeg Andrei, thiab tom qab ntawd cov neeg ua liaj ua teb, nws siv nws, thiab tsis yog nws cov txiv neej.
  
  
  Kom khiav mus nyob qhov twg, deb deb, ncaim lub sect ua ke nrog Nadenka. Nws hais tias nws xav mus xyuas Paris, lub nroog romantic ntawm Fabkis nrog nws cov lus dab neeg Versailles. Tab sis koj tuaj yeem mus tau li cas yam tsis muaj nyiaj thiab ntaub ntawv?
  Boris nkag siab tias nws tsis muaj peev xwm tiv thaiv lub zog ntawm Albina. Tsuas yog thaum sawv ntxov tus tub hluas plunged mus rau hauv ib tug hnyav pw tsaug zog. Luckily, nws tsis muaj npau suav phem. Nws tau pw kom txog thaum tav su thiab sawv ntau dua lossis tsawg dua.
  
  
  Tshooj 19
  Lub neej hauv pawg ntseeg txuas ntxiv mus. Hmoov zoo, Boris qhov kev ntshai tias nws tuaj yeem raug tshem tawm raws li tus neeg tsis tsim nyog koom nrog hauv kev tua neeg tsis tuaj yeem muaj tseeb. Nws yeej tsis pom tias yog vim li cas thiaj li yuav tsum tua tus txiv neej plump thiab dab tsi hauv nws tus neeg sawv cev, uas Albina coj nrog nws. Txawm li cas los xij, tus txiv neej tsis tshua nyiam. Nws ntshai tsam nws yuav raug yuam tua dua.
  Thiab nws tsis tau yuam kev, Albina rov thov cov neeg raug tsim txom. Nyob rau Orthodox Christmas, dab ntxwg nyoog hu ua Boris thiab hais tias lawv yuav tsum coj lwm yam dawb huv txi rau Vajtswv Vishnu.
  Tus tub hluas thov Albina tsis txhob yuam nws ua qhov no. Tab sis tus thawj coj ntawm pawg ntseeg tsis muaj zog. Nws tus kheej tau dhau los ua tus neeg tua neeg tuag. Nws nyiam tua thiab saib yuav ua li cas, ntawm nws cov lus txib, lawv coj cov txiv neej txoj sia. Nws tsis yog kev txhaum rau dab ntxwg nyoog tua ib tug txiv neej.
  Ob peb maniacs, ib tug poj niam kis las thiab ib tug tub hluas zoo nraug nrog cov leeg zoo, rov mus yos hav zoov tuag.
  Nws tsis ntev los nrhiav tus neeg raug tsim txom. Hauv thaj av khib nyiab sab nraum nroog, Albina pom ob tug txiv neej haus lub hli ntawm lub raj mis ob-liter. Nyob rau hauv lem, los ntawm caj pas. Tib lub sijhawm, lawv cog lus rau leej niam. Albina muab cov lus txib: "Lawv!"
  Boris ntsia ntawm dab ntxwg nyoog xav tsis thoob: "Muaj ob ntawm lawv!" Tab sis Albina lees paub tias: "Cia peb mus!"
  Ua ke lawv mus cuag cov neeg qaug cawv. Boris ntsiag to dhia los ntawm qab thiab stabbed ib tug nyob ze rau nws nyob rau hauv lub xub pwg hniav. Tus txiv neej tig mus thiab tam sim ntawd tau txais lub tshuab ntaus pob los ntawm Albina, uas tib lub sijhawm qw:
  - Rau lub yeeb koob ntawm peb tus Vajtswv Vishnu!
  Lub tshuab ua rau muaj zog heev ua rau tus txiv neej belched ntshav, ces pib mus rau hauv av. Boris, thaum pom cov kua crimson, rov ya tawm ntawm lub brakes. Nws tawm tsam tus neeg thib ob. Nws qw: "Koj ua dab tsi ?!" - thiab sim, nws yog, mus tuav ceg rau kev tiv thaiv, tab sis tsis muaj sij hawm. Tus txiv neej hluas twb stabbed nws nrog rab riam. Thiab nws ntaus kom txog thaum tus txiv neej pom cov cim ntawm txoj sia.
  Albina kuj tau mus rau hauv kev npau taws, kev npau taws heev tshwm sim hauv nws. Nws tau koom nrog thawj tus neeg tsis muaj hmoo uas tau poob rau hauv av. Nws xav sawv, tab sis nws tau txais lub tshuab los ntawm dab ntxwg nyoog nrog lub ntsej muag ntawm ib tug poj niam loj khau raj ntawm lub taub hau. Tom qab ntawd qhov kev npau taws txuas ntxiv ncaws cov neeg ua liaj ua teb hauv txhua qhov ntawm nws lub cev. Tom qab ntawd nws tuav lub raj mis thiab ntaus nws tus neeg raug tsim txom ntawm lub taub hau nrog nws.
  Tus txiv neej poob ntsiag to, thiab Albina hais kom Borka:
  "Thiab ua kom tiav nrog rab riam!"
  Boris plunged ib rab riam mus rau hauv lub caj pas ntawm hmoov tsis, tso ib tug ciav ntawm scarlet ntshav. Thiab triumphantly hais tias:
  - Npaj txhij! Tsis tuag!
  "Peb cov vajtswv yog tawm rau ntshav!" Albina teb. - Cia peb ntxuav!
  Boris zoo siab tawm ntawm qhov chaw tua neeg. Ntawm txoj kev mus tsev, txawm li ntawd los nws txawm nug dab ntxwg nyoog ib lo lus nug uas tsis xis nyob:
  - Vim li cas peb muaj lawv?
  "Koj pom," Albina teb tias, "peb cov vajtswv yog vajtswv ntawm kev ua tsov ua rog!" Lawv xav tau kev txi. Tam sim no kuv tuaj yeem tshaj tawm rau cov muaj hwj chim siab dua: peb tau ua txoj haujlwm loj. Thiab nyob rau hauv txoj kev no peb tau ua tiav ntau heev.
  Boris tsis teb, nws xav tias tus tsiaj nyaum tsuas yog tsis muaj adrenaline, nws nqhis dej los tua, tawg, tsim txom kom zoo li ib tug superman.
  Nyob hauv tsev, tus txiv leej tub rov pw tsis tsaug zog ntev. Ib zaug ntxiv, nws xav khiav tawm ntawm pawg ntseeg, kom tsis txhob pom lossis hnov cov psychopaths ntawm Albina ntxiv lawm, tsis txhob ua raws li nws cov lus txib.
  
  
  Tshooj 20
  Ob peb lub lis piam tom qab, Albina hu Boris thiab hais tias:
  "Tam sim no koj tus kheej yuav tsum xaiv koj tus neeg raug tsim txom thiab tshem tawm ib tus neeg ntawm lub neej. Kuv yuav tsis nrog koj mus. Xaiv ib tug txiv neej, thiab ua pov thawj ntawm txoj haujlwm ua tiav, coj kuv lub pob ntseg tawg.
  - Leej twg xaiv? cov lus nug tau tawg tawm ntawm tus neeg ruam ruam tua neeg.
  "Koj yuav tsum nrhiav tus neeg raug tsim txom uas nws tau ua txhaum cai, thiab leej twg, vim li ntawd, yuav tsum raug rau txim raws li nws cov suab puam," Albina piav qhia tsis meej. "Nrhiav tus neeg raug tsim txom hmo no!" Vaj tswv xav tau peb kev txi.
  - Tab sis yog vim li cas kuv? Koj puas muaj lwm tus...
  "Koj tsis ntshai ntshav, tsis zoo li lwm tus. Koj twb tua ua ntej lawm, koj tau siv nws! Yog vim li ntawd kuv thiaj tso siab rau koj. Lub sijhawm no koj yuav tsum ua ntawm koj tus kheej.
  Boris hesitantly hais tias:
  - Tag nrho cov kev tua neeg no ... yog kev txhaum! Lawv hnyav heev rau tus ntsuj plig thiab ua rau kuv cov karma.
  Dab ntxwg nyoog ob lub qhov muag ci ntsa iab. Nws teb tsis zoo siab:
  - Nws yog nyob ntawm kuv txiav txim siab dab tsi yog kev txhaum thiab dab tsi tsis yog kev txhaum! Koj yuav tsum mloog kuv lus, vim kuv ua raws li peb tus Vajtswv Vishnu.
  "Tab sis vim li cas Vishnu yuav tsum tua?" Boris tsis nkag siab.
  "Txawm yog phau Vajlugkub hais tias tsis muaj ntshav los los yeej tsis muaj kev zam txim. Cov ntshav dawb huv ntxuav lub qab ntuj khwb thiab cawm ntau txoj sia. Thaum peb ua txhaum ib tug dawb huv tua neeg, peb yuav cawm tau ntau txhiab leej lwm tus. Cov vajtswv xav tau cov neeg raug tsim txom, tsis muaj cov neeg raug tsim txom, tib neeg yuav rhuav tshem nws tus kheej hauv kev ua tsov rog nuclear, - dab ntxwg nyoog lub suab nrov dua thiab ntau dua kev ua phem. "Tsuas yog peb lub koom haum tuaj yeem tiv thaiv kev ua tsov rog nuclear thiab cawm tib neeg. Tab sis qhov no ua tsis tau yam tsis muaj kev txi. Tsis txhob txhawj: ib tug neeg tuag tab tom tos ib tug tshiab incarnation los yog Nirvana saum ntuj ceeb tsheej. Tus neeg raug tsim txom tsuas yog ua tsaug rau koj uas rub nws tawm ntawm qhov hnyav no, tsis muaj nqi thiab xa nws ncaj qha mus rau saum ntuj ceeb tsheej.
  
  
  Boris nco qab tias Nadezhda twb tau hais ib yam dab tsi zoo li kev ris txiaj rau tus neeg tua neeg thaum lawv thawj lub rooj sib tham. Tus txiv neej tau kiv taub hau, nws xav tias nws tsis muaj peev xwm tawm tsam Albina lub siab nyiam. Tiamsis nws txawm nug tias:
  "Tej zaum peb tsis xav txiav pob ntseg?"
  Dab ntxwg nyoog hais npau taws tias:
  - Tsim nyog! Kuv txib koj kom tsis txhob ncua ntxiv! Nqa riam thiab mus!
  Boris nthuav nws txhais tes helplessly.
  kuv mam sim tua...
  Albina rov hais dua:
  "Thiab tsis txhob rov qab los tsis muaj pob ntseg!"
  Boris pab tsis tau nws tus kheej. Albina qhov kev txiav txim rau nws zoo li ib txoj cai uas yuav tsum tau ua nruj me ntsis. Tsis muaj kev sib txawv, tsis muaj kev tawm tsam thiab kev tawm tsam!
  Thiab nws tau mus rau ib txwm yuav luag "tua". Lawv fastened rau nws lub npog qhov ncauj ntawm executer, lwm tus neeg yuav tsav nws. Nws taug kev hauv ib cheeb tsam uas nyob sab nraud ntawm lub nroog uas tsaug zog zoo li tus hma vwm. Kev xav tias nws yuav tsum tua ib tug txiv neej dua los yog tshwm sim ua ntej Albina tsis ua raws li nws cov lus txib gnawed ntawm Boris.
  Thawj hmo caij nplooj ntoos hlav tau pib. Kuj ceeb tias sov so rau lub Peb Hlis thaum ntxov. Nws yog qhov zoo npaum li cas taug kev hauv qab lub hnub qub ntshiab, txhua yam zoo nkauj npaum li cas tam sim no hauv qhov xwm txheej, tuaj rau lub neej tom qab hibernation. Thiab nws yuav tsum ris qhov mob thiab kev tuag. Ntev npaum li cas! Thiab yuav ua li cas nyob nrog nws, ntev npaum li cas los dag Nadezhda?
  Boris khuv xim tam sim no uas nws tsis haus luam yeeb. Nws yuav zoo rau luag rau luam yeeb. Qhov no yuav pab txo qis kev ntxhov siab, txwv tsis pub txhua lub cell ntawm nws lub cev yog co. Thiab kuv tus ntsuj plig raug mob.
  Nws tus kheej yuav tsum tau xaiv ib tug ritual txi, thiab nws twb tsis paub dab tsi. Tsis tshua muaj neeg hla dhau tsev sai heev. Boris ntsia lawv thiab xav tias: tus no puas tsim nyog tuag? Tsis muaj lus teb. Nws xav ntsib ib tug neeg qaug cawv los yog tus neeg tsis muaj tsev nyob, tab sis vim qee yam nws tsis tuaj yeem hla cov neeg zoo li no. Tsis ntev ces thaj chaw ntawd twb tag lawm.
  
  
  Boris taug kev ncig aimlessly yuav luag txhua hmo. Nws pib lighten me ntsis, tab sis lub ntuj yog overcast nrog huab. Tus neeg tua neeg tua neeg twb xav rov qab los, ntxhov siab tos Albina qhov kev tawm tsam rau qhov kev txiav txim tsis ua tiav. Tab sis tom qab ntawd tus tub hluas hnov dab ntxwg nyoog poj niam quaj los ntawm txoj siv hav zoov. Thiab khiav nrog tag nrho nws lub zog mus rau lub quaj!
  Nws maj nrawm mus rau txoj kev cawm seej thiab pom tias ib tug txiv neej ib nrab-liab liab qab tab tom nias ib tug hluas nkauj liab qab lub cev tawm tsam ib tsob ntoo. Tus rapist yuav luag tau txais tus ntxhais. Nws desperately tawm tsam rov qab, tab sis cov rog tsis sib npaug.
  - Cia nws! Boris qw thiab, tsis muaj hesitation, rushed mus rau tus rapist.
  Ib hom neeg laus muaj zog heev tsis xav tias yuav cuam tshuam nrog. Nws tig mus rau tus tub khiav. Tus txiv neej no hnyav dua li tus tub hluas. Tab sis Borka tag nrho zoo li ib tug retinue ntawm cov leeg, nws dhia thiab sharply ncaws nws nyob rau hauv lub plab. Tus txiv neej muaj qee lub tswv yim txog kev sib ntaus, tab sis tsis muaj sij hawm los thaiv tag nrho lub tshuab, uas yog ib feem softened los ntawm ib tug belated thaiv. Tus rapist staggered, tab sis sawv ntawm nws ko taw thiab mus rau Boris.
  
  +
  Tus tub hluas tau ntsib nws nrog ib qho kev ncaws pob uas tsis tau xav txog hauv lub puab tsaig. Tus yeeb ncuab qw thiab pib poob ntsej muag rau pem hauv ntej. Boris qiv lub tshuab rau pob los ntawm Albina. Koj yuav tsis tau deb ntawm qhov no tam sim ntawd.
  Lub sijhawm ntawd tus ntxhais tab tom rub nws lub tsho.
  - Tawm ntawm no sai sai! Boris qw rau nws, nws tsis xav tua nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm ib tug tim khawv. - Thiab tsis nco qab txog txhua yam!
  Tus txiv neej thaum lub sij hawm ntawd tau sim sawv, tab sis tau txais lub zog ntawm lub taub hau ntawm Borka. Tus neeg txawv txawv, ib tug hluas nkauj zoo nkauj txog nees nkaum, rau qee yam yog tsis maj tawm mus.
  "Tawm ntawm no sai sai," Boris hais dua. "Tab sis tsis txhob mus rau tub ceev xwm thiab tsis txhob qhia leej twg txog kuv!"
  - Zoo! Ua tsaug! - Tus ntxhais teb thiab sai sai taug kev, thiab ces khiav mus rau hauv kev taw qhia ntawm lub tsev nyob ze.
  Boris muab rab riam tawm ntawm lub hnab, dhia mus rau cov neeg ua liaj ua teb thiab, nrog lub viav vias, thawb riam phom tua neeg rau hauv tus neeg ua phem lub caj pas. Nws hawb pob thiab pib choke ntshav. Nws tuag nyob rau hauv lub cev-suffocating convulsions.
  "Qhov kev ua tiav, qhov no tsis yog kev khuv leej," Boris xav, tab sis nco ntsoov tias tus neeg raug tsim txom tseem xav tau txiav nws pob ntseg. Tus neeg tua neeg tuag tam sim ntawd xav tias muaj kev npau taws ntawm dab ntxwg nyoog nyob rau hauv nws tus kheej, nws rub rab riam tawm ntawm nws caj pas, ntaus nws nrog frantic quab yuam ob peb zaug ntxiv rau ntawm lub cev ntawm tus neeg uas tuag lawm, ces txiav tawm ib pob ntseg, ces lwm tus.
  Tsuas yog tom qab ntawd tus neeg tua neeg tuaj rau nws lub siab me ntsis, pom tias nws tag nrho cov ntshav. Cov tee dej sov txawm tau txais lub ntsej muag ntawm tus neeg siab phem uas cawm tus ntxhais.
  Boris hnov mob, nws ua pa hnyav heev. Tab sis qhov xeev siab thiab ntuav dej txias uas ntaus Sochi tau pab nws kom siab.
  Nws tau ceev kom tau tawm ntawm qhov chaw tua neeg. Txawm li cas los xij, Boris tsis maj nrawm, qhov tsis txaus ntseeg tau cuam tshuam nws. Tus maniac tam sim ntawd ntes nws tus kheej xav tias Albina yog dab, huv dua nws tus kheej. Nws yuav tsum yog ib tug psychopath. Vim li cas nws thiaj xav tau lub pob ntseg ntawm tus neeg tua neeg?
  Tus txiv leej tub muaj lub qhov muag dej, nws tau txias, los nag hnyav heev, hem tig mus rau hauv qhov dej nag.
  
  -
  Borka tsis nyiam los nag txias. Cov nag ua rau nws lub siab. Nws feem ntau los nag ntawm no thaum lub caij ntuj no. Daus yuav zoo dua, Boris tseem siv rau qhov tseeb tias thaum lub caij ntuj no muaj daus, uas tsim kom muaj kev huv thiab kev thaj yeeb. Thiab ntawm no cov daus poob tsuas yog ob peb zaug thaum lub caij ntuj no thiab yaj rau tib hnub.
  Tus neeg tua neeg tua neeg taug kev mus tsev thiab ntsiag to quaj. Nws rov mus yos hav zoov thiab tua, rov pom ib tug tsis muaj zog ntawm tus cwj pwm, mus rau Albina. Txaus ntshai, tau kawg, tab sis nyob rau hauv lub taub hau ntawm lub sect muaj ib co hom ntawm diabolical hwj chim uas Boris tiv tsis tau. Xav tias lub sij hawm no nws cawm tus ntxhais, tab sis nws txiav pob ntseg ntawm lub cev tuag, tam sim no nws nqa lawv los ua pov thawj ntawm nws txoj kev phem, tsis muaj peev xwm pov tseg qhov kev qias no.
  Ib zaug ntxiv, tus maniac nco txog cov neeg puas tsuaj los ntawm nws. Thiab ib zaug ntxiv, ntawm cov neeg raug tsim txom qub, Boris feem ntau tau khuv xim tus ntxhais hluas uas nws tau tua nyob ze Tula. Nws puv lub zog, muaj peev xwm yug menyuam, coj kev zoo siab rau nws tus hlub.
  Txawm li cas los xij, ntawm qhov tod tes, nws tsis yog qhov phem uas nws los nag. Tsawg kawg nws yuav ntxuav qee qhov ntawm qhov kev ua txhaum cai. Boris tsis xav ris lub luag haujlwm rau qhov nws tau ua. Tsis ntev dhau los, nws feem ntau, tom qab ntawd koj yuav tsum tsis txhob suav rau qhov luv nqi ua ntej txoj cai. Thiab qhov tseeb tias nws tseem tsis tau raug ntes thiab raug xa mus rau hauv tsev lojcuj tsis tau ua rau muaj kev ua txhaum cai tshiab.
  Txawm li cas los xij, ntawm qhov xwm txheej, Boris yog ib tug txiv neej siab zoo. Thiab qhov kev ua siab zoo no ua rau nws lub siab xav thiab sau ntawv ntawm kev tu siab. Tam sim no nws txhawj xeeb tias nws tau dhau los ua neeg tua neeg, nws tau ntaus nws niam ua ntej nws khiav tawm hauv tsev. Tej zaum nws tus kheej yuav liam rau qhov tseeb tias nws raug coj phem. Cov tub ntxhais hluas nyiam thab plaub, cov tub hluas. Lawv sim ua kom txaj muag thiab thuam lawv. Txawm li cas los xij, ib tug yuav tsum muaj kev sib raug zoo ntau dua txij li thaum yau, ua pov thawj tias nws tsim nyog nrog lub nrig. Thiab nws ua zoo li ib tug noog. Kev tsis txaus siab maj mam sau hauv tus ntsuj plig thiab, thaum kawg, tawg tawm mus rau hauv kev tua neeg. Nws tuaj yeem nkag siab, tab sis Albina zoo li lub cim ntawm dab phem rog, tsis muaj kev txaj muag lossis lub siab ...
  Tab sis Borka tsis muaj peev xwm ua kom tiav ntawm dab ntxwg nyoog los yog khiav tawm ntawm pawg ntseeg. Nws tau raug coj mus rau pawg ntseeg, nws xav tias nws tus kheej nyob ntawm no ib yam li hauv nws tsev neeg, nws nyob hauv kev thaj yeeb nyab xeeb thiab kev sib haum xeeb nrog nws tus hluas nkauj uas nws hlub thiab nrog rau tag nrho lwm cov neeg koom nrog, nws yog ib qho kev sib npaug ntawm kev sib npaug, thiab tsuas yog Albina towered saum txhua tus neeg. Thiab Boris nkag siab tias nws yuav tsis tsa tes tawm tsam tus thawj coj ntawm pawg ntseeg. Txawm li cas los xij, qhov kev tua neeg zaum kawg tau pab Borka ib nrab pom lub teeb. Nws tam sim ntawd mus rau Albina, pov nws lub pob ntseg thiab txiav txim siab hais tias:
  "Tsis txhob xa kuv mus qhov twg ntxiv!" Kuv tsis tuaj yeem ua lub luag haujlwm ntawm tus tua neeg. Tsis yog kuv li! Kuv yuav pw kuv tus kheej thiab kuv yuav pw koj.
  Albina tsis teb. Nws tsuas hais kom kuv tshem kuv cov khaub ncaws uas muaj ntshav thiab rov mus tsev.
  Thaum Boris nkag mus hauv nws chav, Nadezhda tsis nug tias nws tau siv hmo ntuj nyob qhov twg. Los ntawm qhov tseeb tias tsis tas yuav tsim thiab piav qhia dab tsi, Boris tam sim ntawd zoo siab ntawm lub siab.
  Nadenka hlub nws heev thiab, zoo li, tsis khib. Nws tso siab rau tus hlub, hais tias kev khib yog kev xav ntawm cov neeg uas tsis muaj zog, tsis muaj zog hauv siab. Boris tsis muaj lub luag haujlwm thiab kev ua xyem xyav, nws tuaj yeem hlub txhua tus uas nws xav tau. Thiab nws tsuas xav tau nws, nws txoj Kev Cia Siab. Thiab nws hlub nws txoj kev hlub, tsis nrhiav kev sib txuas ntawm sab. Txawm li cas los xij, nws tau ua yeeb yaj kiab hauv porn. Tab sis qhov no tsis yog suav tias yog dag, vim nws tsis muaj kev sib raug zoo ntawm sab ntsuj plig nrog cov neeg koom tes. Nadezhda nkag siab tias Boris nws tus kheej yuav qhia qhov twg nws nyob yog tias nws xav qhia thiab thov tswv yim.
  Tam sim no tus tub hluas nyob twj ywm, nws tsis xav piav dab tsi, nws tsuas yog hnia nws tus hlub, thiab nws teb rau nws hnia. Lawv tau pw ua ke yooj yim thiab ib txwm muaj. Heev sai sai, Boris xav tias muaj zog shudder, ib qho orgasm tuaj, tsis muaj zog, muaj zog npaum li thaum lawv xub ntsib Nadezhda. Tej zaum, adrenaline sau los ntawm lub cev thaum tua neeg tawg tawm.
  Thiab tom qab ntawd lawv tau mus noj pluas tshais hauv lub hangar. Cov sectarians tau ua ib tug ritual thov Vajtswv thiab pib noj. Tseem, qab cov neeg tsis noj nqaij pilaf yog siav ntawm no!
  Dheev, dab ntxwg nyoog Albina tshwm sim. Nws tig rau lub suab paj nruag thiab pib ua ib qho kev ua yeeb yam, ua las voos, zoo ib yam li lub plab seev cev. Feem ntau Albina tsis nyob ntawm qhov sib koom noj mov. Boris xav tias nws qhov tsos, feem ntau yuav, muaj qee yam ua rau pob ntseg uas nws coj tuaj.
  Tus thawj coj ua las voos tau maj mam khaws los ntawm cov neeg noj zaub mov, nws ua kev lom zem. Tab sis Boris thiab Nadezhda tau mus rau lawv qhov chaw ua kev hlub dua. Cov zaub mov reawaken kuv libido. Vim li cas ho tsis frolic dua, yog tias koj muaj lub zog thiab lub siab xav? Txawm li cas los xij, kev tua neeg, thaum nws xaiv tus neeg raug tsim txom nws tus kheej, txhawb kev sib deev muaj zog hauv Boris. Hais txog Nadezhda, xws li lub zog tsis yog txhoj puab heev, siab zoo, nrog lub siab xav ua kom haum nws tus khub, ua kom nws txaus siab. Borka tsis tuaj yeem nkag siab tias yog vim li cas qhov no tshwm sim, tab sis tom qab kev ua phem rau nws tshwj xeeb tshaj yog hais lus zoo thiab muaj kev khuv leej, zoo li qhov no tuaj yeem hloov kho nws cov kev ua txhaum ntshav.
  Txawm hais tias hmo ntuj tsis tsaug zog, Boris tau ua pov thawj tias yog tus macho haib. Kev tso tawm tau khiav los ntawm lub cev ntawm cov neeg nyiam txhua lub sijhawm, ua rau muaj kev zoo siab tshaj plaws. Lub cua daj cua dub ntawm orgasm ntaus lawv, lawv cov leeg convulsing. Boris lub taub hau tau tig, thiab nws lub cev hu nkauj thiab tshee hnyo. Vam thiab cia siab hais tias.
  Boris nres tsuas yog thaum nws xav tias qaug zog tag. Nws tso nws tus hlub tom qab ob peb teev ntawm kev sib deev txaus siab heev.
  
  
  Tshooj 21
  Nadia loj hlob ib tug me nyuam kaw, tsis sib txuas lus. Txij li thaum ntxov, nws nyiam solitude rau kev ua si nrog nws cov phooj ywg. Nws nyiam zaum ntawm qhov chaw sab nraud, nyeem ib zaj dab neeg lossis tsuas yog saib cov duab hauv phau ntawv. Cov niam txiv yeej tsis mob siab. Tus ntxhais mloog lus, yooj yim teb rau kev thov ntxuav tais diav, mus tom khw lossis zaum nrog nws tus kwv yau.
  Tus ntxhais txawm thim rov qab thaum nws txiv dheev tuag. Nadyusha, raws li nws txiv hu ua nws, nyuam qhuav muaj kaum ib ces. Nws txiv yog tus uas nyob ze nws. Nws tsuas tuaj yeem qhia nws txiv txog nws lub tsev kawm ntawv cov teeb meem thiab kev paub dhau los, thaum nws niam hlub nws tus tub ntau dua, nws tsis nkag siab nws tus ntxhais, nws tuaj yeem qw rau nws vim li cas, qee zaum txaj muag, thuam nws.
  Qhov no yog ib feem yog vim li cas Nadia loj hlob tsis muaj npe, tsis muaj kev nyab xeeb. Nws tsis muaj phooj ywg, tsis muaj kev sib raug zoo nrog cov phooj ywg hauv chav kawm. Cov ntxhais ntsia nws, thiab cov txiv neej tsis saib xyuas, suav hais tias yog cov menyuam kawm ntawv tsis txaus ntseeg uas vwm. Tab sis thaum muaj hnub nyoog kaum plaub, nws thawj zaug poob rau hauv kev hlub nrog ib tug me nyuam tub, Sasha, los ntawm qib kaum. Tus txiv leej tub yog ob xyoos laus dua nws, nws tau txais kev txaus siab ntawm "dag", thiab muaj ib hnub nws tuaj txog ntawm qhov chaw so thiab tau mus taug kev tom qab tsev kawm ntawv. Sasha coj qhov tshee hnyo nrog kev ntshai, tab sis mloog Nadya rau qee qhov chaw pov tseg, qhov chaw uas nws rub tawm nws lub panties thiab deprived ntawm virginity.
  Qhov ntawd yog qhov kawg ntawm kev hlub ntawm lawv. Nadezhda tau txais lwm qhov kev puas siab puas ntsws, nws txawm xav tso tes ntawm nws tus kheej. Txawm li cas los xij, leej niam nres qhov kev sim rau lub sijhawm, tsis txhob cia nws tus ntxhais nqos cov tshuaj.
  
  +
  Tom qab qhov xwm txheej ntawd, cov cim qhia ncaj ncees ntawm kev mloog rau tus ntxhais xeeb ntxwv pib muab los ntawm nws niam txiv.
  Nadia niam Valentina faus nws tus txiv, tu siab rau ob peb xyoos, ces txiav txim siab los npaj nws tus kheej lub neej, coj Anton mus rau lub tsev. Nws paub tias yog ib tug poj niam thiab ib tug rake, yog tsib xyoos yau dua Valentina. Tab sis nws tau txiav txim siab txhua tus nqi los yuav tus txiv neej no, zoo li nws yog nws lub sijhawm kawg. Valentina tau tawm tsam los ntawm nws cov phooj ywg, tab sis Nadia niam teb txhua qhov kev tawm tsam: "Kuv hlub nws!"
  Lawv kos npe, leej txiv nyob hauv nws niam lub chav. Nws tsis nyiam ua haujlwm. Txij li thaum nws tau txais txoj haujlwm ua tus saib xyuas lossis tus saib xyuas kev ruaj ntseg, tab sis nws tsis nyob hauv ib qho ntev.
  Anton ntshai mus koom nrog ib tug nkauj xwb, tab sis Valentina cov lus ruam uas Nadya tau lwj, untied nws txiv txiv txhais tes.
  
  
  Niam ua hauj lwm thaum nruab hnub, Anton taug kev nyob ib ncig ntawm lub tsev tsis ua dab tsi, thiab thaum Nadia los tsev los ntawm tsev kawm ntawv, nws sim ua ntej ntawm nws. Thaum xub thawj, zoo li yog lub caij nyoog, nws tau khiav mus rau hauv ib tug ntxhais nyob rau hauv txoj kev hauv tsev los yog hauv chav ua noj, thaum nws kov nws cov plaub hau, hais tias nws zoo nkauj npaum li cas, qee zaum poob nthav nws rau ntawm phab ntsa thiab hnia nws sab plhu lossis maj mam nplawm. nws lub nroog Yeiuxalees nrog nws xibtes. Maj mam, Anton pib tso cai rau nws tus kheej ntau dua. Nws tuaj yeem tuav nws ob lub mis, muab nws txhais tes rau hauv nws tus ntxhais xeeb ntxwv lub panties.
  Kev cia siab tsis yog accustomed mus yws. Yog, thiab nws tsis muaj hluas nkauj, thiab kev ntseeg siab nrog nws niam tsis ua haujlwm. Valentina tuaj txog hauv tsev nkees, nws tus ntxhais tau siv ntau dua los ua kom nws npau taws.
  Muaj ib hnub, Anton tawg mus rau hauv Nadia chav, unzipped nws ya nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws, rub tawm nws erect noov.
  "Koj nyiam nqus cov khoom qab zib," tus txiv txiv hais rau tus ntxhais ruam ruam, "saib seb kuv zoo npaum li cas." Koj yuav tsum tau yaim nws, yaim, thiab yaim nws dua thiab maj mam tom lub taub hau nrog koj cov hniav hlaws.
  Nadia nyiam lollipops, tab sis nws tsis kam nqus tus txiv neej qaib.
  "Nws zoo kawg nkaus uas xav tias yuav ua li cas tus pas nrig jade pulsates hauv koj lub qhov ncauj, nws lub taub hau qab zib npaum li cas, zoo li nws yog lollipop. Tam sim no koj yuav hnov ib qho lus tsis txaus ntseeg, - nrog rau cov lus no, tus txiv leej txiv rub Nadia nrog ib txhais tes ntawm lub taub hau, coj nws cov qaib rau lwm tus thiab pib tsav nws raws tus ntxhais daim di ncauj clenched.
  Nadia tawm tsam: nws txiv txiv tau sim qhib nws daim di ncauj thiab nyem nws cov nyiaj txiag los ntawm lawv. Nws tsis tuaj yeem txwv nws tus kheej thiab muab lub ntsej muag rau tus menyuam. Thiab nws ua tiav kev thab plaub tsuas yog tom qab Nadia muaj gag reflex.
  "Nws tsis ua li cas, kuv yuav qhia koj yuav ua li cas ua ib tug blowjob," Anton hais thiab tawm mus.
  Hnub tom qab, nws rov los qhia nws tus ntxhais xeeb ntxwv ntawm qhov ncauj, nws kev thab plaub ua tsis tu ncua. Thiab tom qab ob peb lub lis piam, tus txiv leej tub coj tus ntxhais los ua ib tug poj niam tag nrho. Thiab ib zaug ntxiv, Nadezhda tsis kam yws yws rau nws niam.
  Tsis tas li ntawd, nws txiv tau hem nws nrog kev ua phem yog tias nws nthuav tawm "lawv zais cia" rau leej twg. Nws tau los ua Anton tus cwj pwm los rau tus hluas thaum tsis muaj nws tus poj niam.
  Nadia ua siab ntev, nws tsis tshua kawm ntawv thiab tam sim ntawd khiav tawm hauv tsev. Tom qab ob peb lub lis piam ntawm kev mus ncig, nws mus txog Sochi, qhov chaw uas nws koom nrog ib pawg ntseeg. Thaum xub thawj, nws tau nyob ib puag ncig los ntawm kev saib xyuas thiab kev hlub, tom qab ntawd lawv pib koom nrog nws hauv kev ua haujlwm hauv vaj thiab tua ua qauv rau cov duab erotic. Tus kws yees duab hauv zos Vladimir Achintsev pom tus ntxhais photogenic, ua ntau zaus nrog nws. Tom qab ntawd tus kws yees duab tau hloov mus rau kev tua porn, qhov chaw nws kuj siv Nadezhda thiab lwm tus neeg koom nrog ntawm pawg ntseeg. Albina pauv hauv duab liab qab.
  Raws li lub sij hawm mus. Yooj yim pub dawb kev sib deev nrog cov tswv cuab ntawm pawg ntseeg thiab kev sib deev thaum lub sijhawm ua yeeb yaj kiab tsis ua rau muaj kev txaus siab rau Nadezhda. Nws xav tau kev hlub tiag, sensual, tag nrho-siv.
  Nyob rau lub caij nplooj ntoo hlav ntawd, Nadia tsis muaj lub luag haujlwm hauv zej zog, nws raug tso cai mus rau hauv hiav txwv. Nws hlub lub hiav txwv, nws calmed, relieves mob hlwb, muab ib tug nkag siab ntawm kev ywj pheej. Nadya tuaj yeem saib cov toj roob hauv pes hauv hiav txwv tau ntau teev, ua raws cov nthwv dej tawg mus rau hauv pob zeb pob tsuas, kis mus rau ntawm ntug dej thiab rov qab mus rau qhov tob ntawm hiav txwv. Lub hwj chim loj ntawm xwm tau hnov nyob rau hauv hiav txwv, extinguishing lub raging tib neeg passions.
  
  +
  Nadia mus rau lub puam ze tshaj plaws rau cov zej zog. Ntawm no nws xav poob nws tus kheej thaum nws tuaj txog ntawm Moscow tom qab kev tsim txom ntawm nws txiv thiab kev sib cav nrog nws niam, ntawm no nws tau ntsib ob tug poj niam uas tsis txaus siab rau nws thiab ntxias nws mus rau hauv cov kwv tij.
  Koj tuaj yeem taug kev los ntawm zej zog mus rau hiav txwv hauv nees nkaum feeb. Tab sis Kev Cia Siab tsis nrawm. Nyob rau hauv txoj kev, nws woave ib wreath ntawm lub caij nplooj ntoos hlav paj loj hlob nyob rau hauv ib tug clearing, ces tshem nws cov khau khiab, txiav txim siab mus taug kev barefoot: nws nyiam hnov hauv av nrog nws ob txhais taw.
  Hauv hav zoov ze ntawm lub puam, tus ntxhais qee zaum nres thiab tos txais cov ntoo, uas nws suav tias yog nws cov phooj ywg qub. Nws feem ntau ua li no ua ntej, thaum nws mus rau hauv hiav txwv ib leeg.
  Tam sim ntawd, ntawm lub rooj ntev zaum, Nadia pom ib tug tub hluas uas saib txog kaum yim xyoo. Tus txiv neej siab, nyias tam sim ntawd zoo li zoo nkauj rau nws, nws ntsia nws. Nadia averted nws ntsia, maj mam taug kev hla tus neeg txawv tebchaws, tsis tau tig los, tab sis tig nws lub rooj sib hais hauv nws txoj kev coj. Thiab nws xav tias tus txiv neej tau sawv thiab ua raws nws.
  Kev cia siab tig ib ncig. Lawv ob lub qhov muag ntsib, thiab tus hluas nkauj tam sim ntawd npog nrog ib tug sov nthwv dej. Ib yam dab tsi nyob ze, nyob zoo, nws ntes tau nyob rau hauv ib tug neeg txawv. Kev xav tau tshwm sim los ntawm kev sib sib zog nqus sib sib zog nqus tuaj yeem tig tawm nrog tus txiv neej zoo nraug no. Vam tias txawm tsis txaj muag tias tus txiv neej taug kev nrog rab riam. Nws nug, theej rau lub hom phiaj ntawm daim ntawv, vim li cas nws thiaj li xav tau ib rab riam thiab txaus siab rau cov lus teb tsis txaus ntseeg. Tus ntxhais hais ib yam dab tsi rau nws tus kheej, thawj yam uas los rau hauv lub siab, ib yam dab tsi txog kev tua neeg thiab tua tus kheej, thaum nws tsis xav tias tus tub tiag tiag yog neeg tua neeg. Tom qab ntawd, thaum lawv los ua neeg nyob ze, Boris txawm li cas los xij cia plam tias nws muaj ntau qhov kev tua neeg ntawm nws tus account. Nadezhda sim nug kom ntxaws ntxiv, tab sis Borka tsis xav tham txog cov ncauj lus no, nws tsuas yog hais tias nws raug yuam tua, vim nws tsis muaj lwm txoj kev xaiv. Nadezhda, uas yog nyob rau hauv kev hlub nrog ib tug txiv leej tub, tsis thab ntxiv nrog cov lus nug.
  Thiab nyob rau hnub nco ntsoov, Nadia tam sim ntawd pom tau hais tias tus txiv leej tub tsis tau ntsib nrog cov poj niam thiab yog li ntawd txaj muag thiab txhawj xeeb heev. Tab sis nws nyiam nws. Nws siv los txaj muag heev. Cia siab txiav txim siab mus ntsib thiab tham nrog ib tug txiv leej tub. Txawm li cas los xij, tus neeg txawv tebchaws nyob ntsiag to, lub sijhawm ncua mus. Nadia tsis paub yuav pib qhov twg los sib tham thiab. Txawm li cas los xij, nws yog ib tug ntxhais, thawj zaug kom paub nrog ib tug txiv neej tsis yooj yim heev. Tab sis Nadia txiav txim siab los pib sib tham, los ntawm qhov nws pom tau hais tias tus me nyuam tub tau raug kev txom nyem hauv lub neej, tej zaum tsis muaj tsawg dua nws, tias nws kuj yog ib tug neeg tawm tsam.
  Lub txim uas tho lub plawv thaum xub thawj siab ib muag twb maj mam ua rau hluav taws ntawm kev hlub heev uas tus ntxhais npau suav ntawm. Thiab nws txiav txim siab tsis nco nws lub caij nyoog, mus ntxias tus tub, ntxias. Qhov tseeb, nws xav tau kev zoo siab poj niam yooj yim: hlub nws tus kheej thiab hlub. Hauv zej zog, tsuas yog kev sib deev yuav tsum tau ntawm nws, nws tau ntsib kev sib deev heev. Tab sis qee zaum nws xav tias zoo li ib tug niam ntiav, sib koom ua ke ntawm tus thawj coj. Thiab nws tsis muaj ib tug mus tas li cavalier. Kev sib raug zoo pub dawb tau xyaum hauv zej zog, cov neeg ua liaj ua teb rudely ua lawv txoj haujlwm thiab tawm mus. Thiab nrog tus tub no nws xav tig ib qho kev sib hlub tiag tiag.
  Cia siab tso nws lub paj paj nrog rau nws txoj kev npaj kom tau txais lub hnub. Thiab nws tau mus xyuas Boris sai li sai tau thaum nws muab. Lawv nyob ib leeg. Tus ntxhais sim ua kom tau ntxim hlub thiab tsis ntev pom tias tus tub hluas zoo siab heev, nws lub meej mom tau pib tawm ntawm nws lub ris luv. Qhov no txaus siab Nadezhda: tus txiv neej xav tau nws! Nws yog txaus nyiam thiab seductive.
  Tus ntxhais txiav txim siab ua, vim nws nkag siab tias Boris tseem hluas dua nws thiab tsis muaj kev paub txog kev nyiam nyiam. Nws yog tus nquag nquag, tshem cov khaub ncaws nws tus kheej thiab tso tus tub hluas. Cia siab xav muab tus txiv neej siab tshaj plaws. Thiab nws paub yuav ua li cas. Lawv muaj kev sib deev zoo kawg nkaus!
  Thiab ces nws hu tus tub hluas nrog nws. Thiab Boris tau mus! Lawv pib nyob ua ke hauv ib lub zej zog, tshwm sim hauv lawv txoj kev hlub. Lawv lub siab puv npo nrog kev zoo siab, zoo li nws yuav nyob mus ib txhis.
  Nadezhda tsis quav ntsej txog Boris yav dhau los, nws tsis thab nrog cov lus nug txawm tias thaum nws tus hlub tuaj hauv cov khaub ncaws uas muaj ntshav. Nws ntseeg, nws xav ntseeg tias nws Borka tsuas yog pab tua tsiaj xwb. Lawv yeej tsis sib cav, yuav luag tsis sib cav. Tus cwj pwm ntawm kev muab rau hauv thiab tsis siv zog ua thawj coj ua qhov kev pabcuam zoo hauv lub neej ua ke.
  
  
  Tshooj 22
  Boris nyob hauv pawg ntseeg, txawm hais tias ntau tshaj ib zaug qhov kev xav tau tshwm sim hauv nws lub taub hau - khiav tawm. Caw Nadezhda thiab mus rau qhov chaw nrog nws kom tsis muaj Albina, kev tua neeg, ua yeeb yaj kiab hauv porn hauv lawv lub neej. Qhov teeb meem yog qhov tsis muaj nyiaj thiab cov ntaub ntawv. Nadezhda tseem tsis tau them nyiaj rau kev ua yeeb yaj kiab. Albina tuaj yeem, nyob rau hauv daim ntawv ntawm kev txhawb siab, tso nws tawm ntawm lwm yam kev ua haujlwm hauv chav ua noj lossis hauv cov phiaj xwm, tab sis nws tsis tau muab ntau tshaj li ib puas rubles "rau dej khov" hauv nws txhais tes. Thiab Borka tsis tau txais dab tsi rau kev tua neeg. Nws yog qhov zoo uas tom qab tus neeg raug tsim txom Albina tsis tau thov cov neeg raug tsim txom tshiab los ntawm nws.
  Boris tsis nyiam tias nws tus hlub tau yees duab liab qab. Kwv yees li ib hlis ib zaug tus thawj coj tuaj thiab cov neeg koom nrog kev ua yeeb yaj kiab tau sib sau ua ke hauv hangar.
  Boris xav paub seb qhov kev tua yuav mus li cas, thiab muaj ib hnub nws raug tso cai tuaj koom lawv. Nws sawv ib sab thiab saib cov txheej txheem, tshwj xeeb tshaj yog rau nws tus hlub. Ib tug liab qab, tanned txiv neej, txog nees nkaum xyoo, los cuag nws. Boris paub nws los ntawm zej zog, ua haujlwm nrog nws hauv lub vaj. Tus tub hluas lub npe yog Kolya. Nws pab Nadezhda undress, coj nws mus rau lub rooj zaum nyob rau hauv lub tsom teeb.
  Boris xav tias khib, muaj lub siab xav khiav thiab coj nws tus hluas nkauj mus, tab sis nws tsis tuaj yeem coj nws tus kheej los ua kom tawg qhov kev tua. Lub suab tsis zoo hauv lub suab rov hais rau nws: nws tsuas yog ua haujlwm xwb, koj yuav tsis khib koj txoj haujlwm, puas yog?! Tsis txhob ua neeg vwm, ua neeg txawj ntse. Cia tus ntxhais so thiab txaus siab.
  
  
  Nadia thiab Kolya tau zoo siab heev. Txoj kev tua tau pib. Lub cev ntawm cov tub ntxhais hluas entwined ua ke. Nadia quaj qw, thiab Boris lub meej mom swelled mob. Qhov txawv, kev khib siab tam sim ntawd ploj mus. Damn nws, nws tus hlub fucks nrog ib tug txiv leej tub nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws ob lub qhov muag, tab sis nws ua rau excitement, Nadia lub moans caress lub pob ntseg.
  Nikolay mob siab rau nws tus khub, luag nyav zoo siab. Lwm tus neeg koom hauv kev ua yeeb yaj kiab, peb khub niam txiv ntxiv, tib yam pib ua phooj ywg. Cov adepts moaned thiab luag nyav nyob rau hauv thuam voluptuousness.
  
  +
  Tus thawj coj ces waving nws txhais tes rau Boris: undress thiab koom nrog lawv. Zoo li, koj yuav yog tus thib ob nrog Nadia. Tab sis Borka dhia tawm ntawm lub tsev uas txhua yam kev phem no tshwm sim.
  Thiab tom qab ntawd nws tau hnov Albina yws rau tus thawj coj tias kev muag yeeb yaj kiab tau poob, thiab nws hais tias tam sim no kev tua nyob rau hauv cov style ntawm BDSM nyuaj yog xav tau. Boris tsis paub nws yog dab tsi. Nug, tau kawg, txaj muag. Thiab Nadezhda tsis tuaj yeem piav qhia rau nws tiag tiag.
  Thiab nyob rau lub caij ntuj sov, cov sectarians tau raug coj mus rau Utish, qhov chaw nyob ntsiag to nrog cov ntug hiav txwv dej thiab cov hav zoov zoo nkauj, mus txog hauv cov pas dej yuav luag mus rau hauv dej. Kev paub txog kev sib tham tau teem tseg ntawm no tsis yog rau cov tswv cuab ntawm pawg ntseeg coj los ntawm Albina, tab sis kuj rau cov neeg ua haujlwm ntawm Moscow.
  Vladimir Achintsev, tib tus kws yees duab liab qab thiab tus thawj coj porn uas ua haujlwm hauv Sochi, kuj tuaj txog.
  Boris pom tau hais tias kev tua nyob rau hauv qhov yuav tsum tau. Nws tsis yuam kev. Tsis ntev Nadezhda thiab ob peb tug txiv neej raug coj mus rau hauv hav zoov. Boris nyiag tom qab cov neeg ua yeeb yaj kiab.
  Qhov nws pom Borka xav tsis thoob. Nws tus hlub tau ua haujlwm ntawm tsib tus txiv neej ib zaug! Xws li ib tug gangbang yog reminiscent ntawm "dab tshoob" thaum lub sij hawm estrus ntawm ib tug bitch, thaum lawv lem nce toj ib. Ntxiv mus, cov txiv neej ces pib ua tib lub sij hawm! Nadia lub qhov ncauj ntxim nyiam, nws lub qhov zoo nkauj tau ntim nrog cov pob zeb zoo siab ntawm cov txiv neej.
  Qhov uas Nadezhda ua yog hais lus phem thiab qias neeg. Tab sis Boris dua tsis pom lub zog los cuam tshuam. Nws khib thiab tib lub sij hawm thov txim rau nws tus hlub. Tom qab kev tua, lawv muaj kev sib tham loj.
  
  
  Nadia tau zam txim, lees paub: nws yog qhov tsim nyog raws li tsab ntawv, Borya yuav tsum tsis txhob khib thiab npau taws, nws tsuas hlub nws ib leeg xwb. Boris paub qhov no. Thiab nws hlub nws Nadenka, thiab yog li ntawd zam txim rau nws txhua yam. Lawv sib haum xeeb. Tab sis qhov no tsis tso tseg filming Nadia. Ob peb hnub tom qab, nws thiab lwm tus poj niam uas tsis paub txog Boris tau raug coj mus rau hauv hav zoov.
  Nyob rau hnub muaj hmoo, Boris thiab Nadezhda sawv los thaum lub hnub tau sawv los ntawm qab lub roob thiab sov so rau lub puam nudist, qhov chaw uas cov neeg liab qab tuaj ua luam dej hauv hiav txwv thaum sawv ntxov. Boris ntsia ntawm cov nudists ob peb feeb, tab sis tsis mus rau lub puam. Tom qab pw tsaug zog, nws xav tias muaj kev ntshaw hauv nws tus kheej, rov qab mus rau Nadezhda, uas tau pw hauv lub tsev pheeb suab ntaub, thiab rub nws los rau nws. Tus ntxhais luag ntxhi thiab rov qab hnia. Cov hluas tau sib hlub. Lawv lub cev hlawv nrog kev mob siab rau.
  Lub sijhawm no Boris tau ua phem rau, nws tseem tsis tau zam txim rau nws tus hlub rau nws qhov kev ua tsis ncaj ncees hauv kev tua kawg, thiab Nadezhda tau hlub thiab pab tau. Cov lovers frolicked, txwv tsis pub lawv groans thiaj li tsis mus nyiam cov xim ntawm cov xav paub.
  Thaum Boris ua tiav, nws rub Nadezhda tawm ntawm lub tsev ntaub thiab mus rau hauv dej. Lub hiav txwv sov, zoo li yog huab cua, uas tau sov txog li peb caug degrees. Lub caij ntuj sov sab qab teb tiag tiag!
  Nyob rau hauv dej, yuav luag liab qab Nadezhda zoo li tshwj xeeb tshaj yog zoo nkauj, nws cov plaub hau golden ci nyob rau hauv lub hnub.
  Cov neeg nyiam sib tsoo rau lub sijhawm ntev. Thaum lawv mus txog ntug dej, Boris mus rau lub caij nplooj ntoos hlav rau dej, thiab Nadezhda, thaum nws tsis tuaj, raug coj mus tua. Rov qab Borka tsis paub qhov twg: Utish hav zoov loj heev. Nws tab tom tos nws tus hlub thiab foom phem rau tus thawj coj.
  Thiab tom qab ntawd Nadya tshwm sim, nws tau coj los ntawm Achintsev tus pab cuam, tus ntxhais tsis tuaj yeem sawv ntawm nws txhais taw thiab txav tsis tau yam tsis muaj kev pab sab nraud. Nws pubis thiab ncej puab tau cov ntshav.
  - Yuav ua li cas tshwm sim, zib mu? Boris nug tensely.
  Cia siab teb nrog kua muag:
  "Lawv tsuas yog qee yam ntawm perverts ...
  - Tam sim no, kuv yuav qhia nws, nws yuav teb rau txhua yam! - hais tias Boris, tuav rab riam hauv chav ua noj pw ntawm lub rooj thiab maj nrawm mus nrhiav tus thawj coj.
  Vam tias: "Tsis txhob!" - thiab ua raws li Borka. Lub premonition uas nws tus hlub yuav tsim teeb meem muab lub zog rau tus ntxhais.
  Vladimir Achintsev twb rov qab los tom qab tua rau nws qhov chaw nres tsheb. Nws hnov Boris cov kauj ruam thiab tig mus rau nws txoj kev:
  - Koj xav tau dab tsi?
  Borka tsis teb. Nws mus txog tus neeg phem hauv ob qhov dhia, rub nws hauv plab nrog rab riam, thiab tom qab ntawd tsuas yog hais ib lo lus: "Scum!"
  Tus txiv neej tsis tuaj yeem npog nws tus kheej. Cov riam mus tob rau hauv lub cev. Tus thawj coj xav tsis thoob tsis qw, tsis qhia qhov kev tawm tsam me ntsis, tsuas yog nug hauv kev xav tsis thoob:
  - Rau dab tsi?
  Boris dua tsis teb. Nws yanked riam tawm ntawm nws lub plab thiab stabbed dua. Lub sij hawm no nyob rau hauv tus thawj coj collarbone. Cov ntshav tau ntws mus, thiab Borka, npau taws heev, stabbed tus neeg ua liaj ua teb ib zaug ntxiv.
  Mus cuag Nadezhda rushed mus rau tus tub hluas nrog cov lus:
  - Tsis txhob! Nres nws!
  Tus ntxhais snatched riam los ntawm Boris txhais tes. Tus thawj coj tau ploj mus rau hauv av, thiab Borka pom tus neeg tuaj txog. Deprived ntawm ntuj ua siab loj, tus tub hluas instinctively rushed mus rau hauv lub hav zoov. Cia siab tom qab kev ua yeeb yaj kiab sadistic tsis tuaj yeem khiav. Nws tau ua ob peb kauj ruam tom qab nws tus hlub, tab sis nres nrog rab riam hauv nws txhais tes. Tus ntxhais tsis meej pem, xav tsis thoob.
  Ib tug txiv neej tau tshwm sim, nws thaiv Nadezhda txoj kev. Ces muaj neeg coob coob tuaj. Ib tug hu rau tub ceev xwm. Tab sis Nadia tsis tau kov, cov pej xeem xav paub tsuas yog ntsia lub cev tuag ntawm tus thawj coj thiab tus ntxhais, stained nrog ntshav.
  Thiab Boris ploj mus rau hauv hav zoov. Hmoov tsis tau tawm ntawm tus tub ntxhais hluas tua neeg thiab lub sijhawm no, tsis muaj leej twg tau txais nws txoj kev, tsis muaj leej twg saib xyuas nws.
  Borka mus tob rau hauv lub roob. Nws xav tsis zoo: nws tus hlub tseem nyob ntawm qhov chaw ua txhaum cai, nws tuaj yeem raug ntes thiab nug. Tab sis kev puas siab puas ntsws tsis tau tso cai rau tus txiv leej tub rov qab thiab tso siab rau.
  Txawm li cas los xij, thaum hmo ntuj Borka tau nqis mus rau hauv hiav txwv. Cov sectarians tawm mus, lawv cov chaw pw tsis muaj dab tsi. Tsis muaj kev cia siab, tab sis lub tsev pheeb suab uas lawv nyob tseem nyob hauv qhov chaw. Boris kwv yees tias nws tus hlub raug coj mus rau Anapa rau kev nug.
  
  +
  Tshooj 23
  Kev cia siab raug coj mus rau tus kws tshawb nrhiav. Nws tig los ua poj niam. Txawm li cas los xij, Nadia tsis quav ntsej leej twg nug nws. Tom qab cov lus nug txog kev tswj hwm: lub xeem, lub npe, tus thawj coj, tus neeg tshawb xyuas tau nqis los ua lag luam.
  - Koj qhov xwm txheej, Nadezhda Petrovna, zoo li kuv zoo li no: ib tug neeg ua liaj ua teb tau nce siab rau koj, koj tiv thaiv koj tus kheej, tuav rab riam thiab ntaus nws. kuv yog lawm?
  Cia siab nodded.
  - Nkag siab koj, ntawm txoj cai, koj tuaj yeem ua tau. Tab sis koj tsis tuaj yeem zam txim, koj yuav tau teb rau kev tua neeg.
  Cia siab sighed tu siab thiab lees tias:
  - Kuv npaj txhij ...
  Tus kws tshawb fawb saib tus ntxhais ua tib zoo saib. Nws ob lub qhov muag liab nrog kua muag, nws tseem poob siab.
  "Yog lawm, muaj ib lo lus rau kev tua neeg, tab sis kuv xav pab koj," tus kws tshawb nrhiav tau hloov rau koj.
  Nadezhda ntsia ntawm tus poj niam uas nug nws. Ib tug hluas nkauj tho, cunning, tho qhov muag. Nadezhda tsis nyiam nws. Tej zaum nws yuav tsis pab!
  Thiab tus tswv cuab ntawm Pawg Neeg Tshawb Fawb tau hais ntxiv:
  - Peb yuav muab qhov kev lees txim rau koj, qhov no yuav ua rau koj txoj haujlwm muag. Yog tias koj lees tias qhov kev tua neeg tau ua rau muaj kev mob siab rau, koj tuaj yeem tau txais tsis pub dhau plaub xyoos. Nws yog tau hais tias nws yog conditional. Txhua yam nyob ntawm koj. Qhia rau kuv paub meej tias koj tua li cas, kuv yuav sau nws thiab npaj nws. Tau kawg, peb yuav kuaj xyuas koj cov lus.
  Nadezhda sobbed, blinking nws reddened ob lub qhov muag nquag. Tus ntxhais tsis paub yuav hais li cas. Nws tsis tau ua txhaum kev tua neeg, tab sis nws tsis xav ntxeev siab rau Boris, thiab riam, pov thawj ncaj qha, nyob hauv nws txhais tes. Kuv yuav tau sau ib yam dab tsi. Cov lus ntawm tus neeg tshawb xyuas txog qhov kev xeem no kuj nyuaj. Kuv xav tau txhua yam zoo.
  Cia siab nug tsis paub meej tias:
  - Koj yuav xav li cas?
  Tus kws tshawb nrhiav teb tias:
  - Okay, xav! Tab sis thaum koj nyob hauv qhov chaw kaw ua ntej kev sim siab, nws yog qhov zoo los xav txog qhov ntawd.
  Tus poj niam nyob rau hauv kev tshawb nrhiav tau coj raws txoj kev ntev mus rau hauv qab daus. Nyob ntawd nws tau ntsib los ntawm ib tug txiv neej nrog lub epaulettes ntawm ib tug loj thiab ob tug hluas nkauj nyob rau hauv lub tsho loj dawb. Ib qho yog siab, lwm qhov yog qis dua qhov nruab nrab qhov siab. Tus loj txib cov poj niam:
  - Teb cov pej xeem mus rau hauv chav tsev, luam tawm, ua tib zoo tshuaj xyuas thiab tshawb nrhiav.
  Tus poj niam siab nodned.
  - Cia peb ua!
  Tus Major rov npau taws:
  - Thov nco ntsoov tias kev tshawb nrhiav yuav tsum yog qhov tseeb tshaj plaws! Nws yog ib tug txaus ntshai killer.
  Ib tug poj niam luv luv nrog ci ntsa iab pob muag nqaim fused ntawm tus choj ntawm nws lub qhov ntswg teb:
  "Yog lawm, peb yuav ua txhua yam nws siv!
  Nadezhda raug coj mus rau ib chav nrog phab ntsa dawb, tsom teeb thiab daim iav loj. Tus poj niam siab tau tig rau lub teeb ntxiv, uas ua rau Nadezhda lub qhov muag raug mob. Nws tau txais ib lub rooj tsavxwm thiab hais kom sawv ncaj. Nyem rau hauv profile, puv ntsej muag. Tom qab ntawd lawv tau pleev xim rau lawv ob txhais tes thiab muab cov ntiv tes. Nadezhda maj mam nias ntawm daim ntawv, txhua tus ntiv tes sib cais, ces nws xib teg.
  Tom qab ntawd tus neeg raug foob raug coj mus rau lub thawv rau kev kuaj xyuas, nyob rau hauv cov teeb ci ntsa iab uas ci los ntawm txhua sab thiab tsis muaj duab ntxoov ntxoo. Nyob rau hauv lub thawv muaj ib lub rooj kho mob nrog cov khoom tsim nyog, nyob rau hauv lub ces kaum muaj ib tug gynecological lub rooj zaum screwed rau hauv pem teb.
  - Tau hnav khaub ncaws! txib tus poj niam siab. Tshem tag nrho koj cov khaub ncaws thiab nce mus rau hauv lub rooj zaum.
  Kev cia siab tsis meej pem. Nws pom tau hais tias nws lub cev yuav raug tshawb nrhiav, tej zaum los ntawm kev lo nws cov ntiv tes mus rau hauv qhov chaw sib raug zoo. Thiab tom qab ua yeeb yaj kiab, nws qhov chaw mos ua rau khaus thiab khaus. Nws tau sim ua kom nws lub siab nyob ntsiag to: nws zoo, kho nws zoo li kev kuaj mob tsis tu ncua.
  Inhibited, Nadezhda maj mam tshem nws hnav ris tsho, khiab mis, tights, thiab khau khiab. Tus poj niam siab tau coj nws cov khaub ncaws thiab hnov txhua qhov seam, txhua qhov quav. Tus kws saib xyuas qis muab nws cov khaub ncaws tso rau hauv ib pawg thiab ntsia hlau rau tus neeg raug foob. Ob tug poj niam kuj tseem hluas thiab zoo nkauj. Qhov no calmed Nadezhda me ntsis. Thiab tseem nws pom tias nws tsis xis nyob los tshem nws lub panties.
  Txawm li cas los xij, tus siab heev hais nrov nrov:
  Tshem koj lub panties thiab!
  Tus poj niam luv luv ntxiv:
  - Ceev faj! Txwv tsis pub, peb yuav pab koj. Thiab nce mus rau hauv lub rooj zaum, xav tias zoo li koj nyob ntawm lub rooj sib tham gynecologist.
  Tab sis cov poj niam pib soj ntsuam los ntawm lub taub hau, combing Nadezhda ntev, tuab plaub hau, gutting txhua strand.
  "Koj lub cev zoo nkauj," tus siab hais. - Tsuas yog da dej xwb. Nyob ntsiag to, lossis peb yuav chais!
  Cov neeg saib xyuas saib tus neeg raug kaw lub pob ntseg thiab txawm siv lub iav tsom iav. Lawv kuj ntsia mus rau hauv lub qhov ntswg, ua tib zoo nthuav lawv nrog tweezers. Cov poj niam ua rau yuav luag tsis muaj mob, tab sis Nadezhda xav zoo li tus npua guinea. Nws yog kev txaj muag, tshwj xeeb tshaj yog thaum lub hnab looj tes nkag rau hauv nws lub qhov ncauj, pib snort qab nws daim di ncauj, kov lub ntuj, maj mam rub nws tus nplaig.
  Vam tias mob, nws lub qhov ncauj saj zoo li roj hmab. Nws tsis nkag siab tias vim li cas thiaj li yuav tsum tau kuaj xyuas kom meej.
  Thiab cov neeg saib xyuas tsoo nws ob lub mis, hnov hauv qab nws ob txhais tes. Tom qab ntawd ib tug ntawm lawv ua rau thawj qhov mob hnyav los ntawm nias ntawm lub dab teg. Kev cia siab gasped thiab twitched.
  "Cov no tseem yog paj," tus poj niam siab hais. - Tam sim no peb yuav tshawb nrhiav koj hauv qhov chaw sib raug zoo. Thov nthuav koj ob txhais ceg, peb yuav kho lawv. Thiab so kom txaus. Cov txheej txheem no tsis zoo siab heev, tab sis nws yog qhov tsim nyog rau kev tshuaj xyuas tag nrho. Kuv mam li sim ua kom me ntsis inconvenience li sai tau.
  Nadezhda sighed hnyav, kis nws ob txhais ceg thiab tsis ntev hnov txog kev txav ntawm tus poj niam uas tau ntxig nws tus ntiv tes ntev rau hauv lub xub pwg ntawm Venus.
  Nadia qw. Nws mob heev! Qhov mob tshwm sim los ntawm ib txhais tes ntxhib hauv hnab looj tes kho mob tau muab tso rau ntawm qhov mob dormant tau txais thaum ua yeeb yaj kiab.
  Nyuaj li ib daim ntoo ntiv tes poked Nadezhda tob rau hauv qhov chaw mos, ua rau muaj kev xav tso zis heev.
  Nadia nrog kev nyuaj siab txwv nws txoj kev xav, thiab tus poj niam uas kuaj xyuas nws tau hais tias:
  "Auj, muaj teeb meem ntawm no!" Kev mob. Kuv yuav tsum tau ointment.
  "Qhov ntawd tsis yog peb qhov kev txhawj xeeb," tus matron qis teb. Qhia tus kws kho mob kom kuaj nws tom qab.
  Tus siab tau ntxig nws tus ntiv tes thib ob, nyuaj thiab tob heev uas Nadezhda xav tias spasms. Nws mob, thiab nws tickled, thiab nws muaj lub siab xav sau ntawv. Tus ntxhais tsis tuaj yeem sawv ntsug, tso zis tawm sai sai.
  - Nws yog kab mob! - swore siab, tab sis tsis rub nws cov ntiv tes tawm ntawm qhov chaw mos. - Wetted kuv robe.
  "Cia nws sawv," tus luv teb nrog luag. - Muaj ntau cov khaub ncaws qhuav.
  
  
  Lub siab matron nres, ces ncav cuag nws cov ntiv tes mus rau hauv lub tsev menyuam thiab pib twist lawv nyob ntawd. Nadia quaj quaj thiab txaj muag, nws pib co. Thiab tus matron luag ntxhi thiab txuas ntxiv twist nws tus ntiv tes. Nws tsis maj, ua txhua yam no tsis yog yam tsis txaus siab. Nws zoo nkaus li txaus siab rau qhov mob ntawm tus poj niam qhov chaw zoo tshaj plaws. Nyob rau tib lub sijhawm, tus poj niam tau faib Nadezhda lub labia nrog cov ntiv tes ntawm nws txhais tes dawb thiab nias rau ntawm clitoris. Tus neeg raug foob yws yws, kev tshawb nrhiav tig mus rau kev thuam. Tus neeg saib xyuas siab tau tshuaj xyuas qhov chaw mos ntev ntev thiab ua tib zoo ntau dua li nws yuav tsum tau ua thaum kuaj xyuas. Qhov no yog ua los ntawm lub hom phiaj ua kom txaj muag thiab ua rau tus neeg raug txim raug mob.
  Tus poj niam luv luv tsis xav, nws hais rau Nadezhda:
  "Luag tseem, kev zoo nkauj!" Thaum koj tawm tsam, nws mob ntau dua.
  Thaum kawg, tus poj niam siab rub nws txhais tes tawm ntawm nws qhov chaw zoo, tab sis Nadezhda tsis raug tso tawm. Tus matron hloov lub hnab looj tes, poob me ntsis Vaseline ntawm nws tus ntiv tes thiab nkag mus rau hauv tus ntxhais lub qhov quav sai sai. Tus neeg raug foob lub ntsej muag txawm redder nrog kev txaj muag. Tab sis tus matron qhia tus ntiv tes thib ob.
  Nadezhda, tsau rau ntawm lub rooj zaum, quaj quaj hauv kev npau taws, thiab tus poj niam siab tsuas yog luag ntxhi, ntxiv tus ntiv tes thib peb thiab nkag mus tob rau hauv nws lub qhov quav. Yuav ua cas qias neeg thiab txaj muag thaum lawv khawb hauv koj lub qhov quav!
  Kev cia siab tau tshee nrog mob thiab impotence. Tus qis matron reassured nws:
  - Peb yuav tsum saib. Tsis txhob txhawj, nws tag nrho tam sim no.
  Nadia lub kua muag ntws los ntawm lub plhu, thiab tus poj niam siab tau nkag mus rau hauv lub qhov quav, zoo li nws xav ua kom tawg.
  Low reined nyob rau hauv hluas nkauj:
  - Tsis txhob tawg ...
  "Nws muaj kev paub dhau los, nws lub ntsiab lus tau txhim kho," hais tias lub siab matron, tab sis nws so nws lub siab, twisted nws tus ntiv tes me ntsis hauv qhov quav thiab hais tias:
  "Peb yuav tsum tso ib qho kev soj ntsuam nyob rau ntawd."
  Tsawg teb:
  - Lub qub sojntsuam raug torn, tab sis tus tshiab tsis tau coj ... Thiab feem ntau, tsis txhob thuam nws. Peb tau ua phem rau nws txaus.
  Lub siab matron tsis pom zoo:
  - Qhov loj tau txiav txim siab tias qhov kev tshawb nrhiav yuav tsum yog qhov tseeb tshaj plaws!
  Tsawg piav qhia:
  - Nws txiav txim li ntawd nyob rau hauv kev sib raug zoo rau tag nrho cov neeg raug liam nyob rau hauv murders nyob rau hauv thiaj li yuav ua txhaum lub siab nyiam ntawm cov nyob rau hauv kev tshawb nrhiav.
  Lub siab matron tshem tawm nws txhais tes ntawm nws lub qhov quav thiab hais tias:
  "Thiab nws zoo nkaus li huv hauv no.
  Ces nws tig mus rau Hope:
  - Zoo, nyob!
  Tom qab ntawd nws rub lub hnab looj tes thiab muab pov rau hauv qhov chaw pov tseg. Nadezhda ua pa nyuaj siab: qhov kev tshawb nrhiav tau kawg. Tab sis tus neeg saib xyuas tau muab lwm nkawm hnab looj tes roj hmab thiab muab rov qab rau. Tus neeg raug foob tau tshee hnyo dua: kev tua txuas ntxiv?
  Tus uas tsis tshua muaj siab ntseeg nws:
  - Tsis txhob ntshai! Tam sim no nws yuav kuaj koj ob txhais ceg thiab qhov ntawd yog nws!
  Tus neeg saib xyuas siab tau hnov cov leeg ntawm Nadezhda cov leeg kawm, nws lub hauv caug, nias nws cov nyuj. Nws nqes mus rau hauv lub hauv siab, hnov txhua txhais ko taw. Nws txawm nthuav nws cov ntiv taw. Nws tsis zoo li yuav mob dab tsi. Tab sis, tib yam, qias neeg, txaj muag, ntshai. Qhov no yog dab tsi?
  Thaum kawg tus poj niam luv luv tshaj tawm:
  - Kev tshawb nrhiav dhau lawm. Tam sim no koj yuav tsum tau ntxuav hauv da dej thiab hauv lub koob yees duab.
  Nadezhda tau muab ib daim phuam, ib daim ntawm xab npum ntxhua khaub ncaws, thiab coj mus rau hauv txoj kev mus rau chav da dej. Lub siab qias neeg, qhov chaw mos mob heev, lub taub hau tig. Vim li cas nws thiaj thab plaub heev? Vim li cas thiaj ua phem li no? Thiab cov neeg saib xyuas saib nws nrog kev thuam.
  Kev cia siab tau txiav txim siab: nws yuav nyob twj ywm! Los ntawm tag nrho cov txhais tau tias, nyob twj ywm. Nws yuav tsis hais ib lo lus txog Boris. Nws yuav tsis hais ib lo lus kiag li! Yuav tsis muaj kev lees txim ncaj ncees, tsis muaj ntaub ntawv qhia rau tus neeg tshawb xyuas. Tsis muaj dab tsi!
  Nws yuav ua zoo li tus neeg lag ntseg-mute thiab tsis kam kos npe rau ib qho kev cai.
  
  
  Tshooj 24
  Kovalev tuaj txog rau hnub Saturday sawv ntxov. Nyob hauv ib chav nrog Vasily. Nws tau txiav txim siab xa nws mus rau Utish hnub tom qab. Inna tau cog lus tias yuav muab nws tus tij laug lub tsev pheeb suab, khaws cov khaub ncaws hippie, thiab thaum yav tsaus ntuj kom tus neeg ua haujlwm txiav plaub hau, coj nws mus rau qhov zoo nkauj kom nws tsis txawv ntawm cov neeg nyob ruaj khov ntawm Utrish thiab yuav tsis ua rau lawv tsis ntseeg.
  Txoj haujlwm ua ntej txaus siab rau Kovalev. Nws zoo siab, nplawm nrog kev tso dag, qhuas Inna.
  Vasily Krasin nyiam tus poj niam no. Tab sis vim nws txoj kev coj ncaj ncees, feem ntau tsis yog tus cwj pwm ntawm tub ceev xwm, nws tsis ua ib qho kev nqis tes ua kom ze zog. Inna thiab nws niam hais lus zoo rau cov qhua. Lawv noj mov ua ke, tab sis nrog Inna Vasily tham txog cov teeb meem ua haujlwm.
  Kovalev tam sim ntawd coj uninhibitedly nrog tus ntxhais. Nws qhia cov dab neeg lom zem thiab cov lus piav qhia, thiab thaum yav tsaus ntuj nws tau mus rau Inna chav.
  Vasily tau khib heev: lub suab luag thiab animated tau hnov los ntawm qab phab ntsa, tab sis Krasin tsis tau twv mus koom nrog cov phooj ywg zoo siab, txawm hais tias nws txhawj xeeb: nws muaj kev npaj rau Inna. Tab sis ntawm no nws yog, tam sim ntawd nrog Kovalev ... Nws yog ib tug poj niam, nws tsis hnyav, tsuas yog poj niam txiv neej nyob rau hauv nws lub siab.
  Txhua yam nyob ntsiag to hauv chav tom ntej. "Lawv tau mus pw," xav Krasin. "Ib tug poj niam frivolous, thiab kuv xav ua phooj ywg nrog nws."
  Kovalyov tau ploj mus ntev, nws tshwm sim thaum tsaus ntuj.
  - Inna nyob hauv txaj li cas? - Vasily nug npau taws, leej twg tsaug zog tsis tau.
  Peb tsis muaj dab tsi! Kovalev teb. Peb tseem tsis tau hnia.
  - Kuv xav tias lawv ua dab tsi ib nrab hmo ntawd? Krasin tsis ntseeg.
  - Lawv ua kuv cov plaub hau, thiab tom qab ntawd kuv nyeem ib phau ntawv txog Utish thiab nws cov neeg nyob hauv. Kom nkag siab tias muaj dab tsi tshwm sim rau ntawd.
  - Nws yog qhov tsim nyog rau nws nyeem, tsis tuaj yeem nyob ntawm no?
  - Yog li ntawd muaj phau ntawv tsuas yog nyeem los ntawm lub computer. Txog Utish, Inna tsuas muaj "Formula of Freedom" *, rub tawm ua cov ntaub ntawv hauv Is Taws Nem. Kuv nyeem ntawv thiab nws mus pw. Saib zoo dua, lawv ua li cas erokez rau kuv?
  
  * Hais lus hais txog phau ntawv los ntawm Alexei Bolshakov "Formula ntawm kev ywj pheej. Utish"
  
  Ib tug neeg ua haujlwm ntawm pawg neeg tshawb nrhiav, Andrei Kovalev, zoo li lom zem heev nrog nws cov plaub hau tshiab. Tab sis Krasin tsis txawm luag nyav, nws hais tias:
  - Zoo! Saib zoo li qaib.
  Kovalev tsis chim, nws tsaug zog nyob rau hauv kev cia siab ntawm cov hauj lwm yav tom ntej.
  Hnub tom qab, ib tus neeg ua haujlwm tau mus rau Utish los sau cov ntaub ntawv hais txog tus neeg ua yeeb yam lig thiab nws cov neeg koom nrog.
  Los ntawm qhov chaw nres tsheb npav mus rau lub pas dej thib peb, qhov chaw tua neeg, koj yuav tsum taug kev plaub kilometers raws ntug dej hiav txwv. Nws kuj tseem tuaj yeem mus txog ntawm lub nkoj, uas coj cov neeg so so rau nyiaj, tab sis Kovalev txiav txim siab mus ko taw, raws li cov neeg hauv zos tau ua.
  Nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws, nws pom ib tug hluas nkauj nyob rau hauv ib tug luv luv tiab nrog ib lub hnab ev ntawv thiab ib lub tsev pheeb suab ntawm nws lub xub pwg nyom. Kovalev furtively tshuaj xyuas tus neeg txawv. Me ntsis nyias, ntawm nruab nrab qhov siab, tab sis ntev-legged, slender, nws tam sim ntawd zoo li zoo nkauj rau Andrei: Nws cov plaub hau ntev tau dov mus rau hauv pigtails sticking tawm nyob rau hauv sib txawv cov lus qhia, uas ntxeev siab rau nws teej tug mus rau informals.
  Kovalev txiav txim siab ua. Nws ntes tau tus neeg txawv tebchaws thiab hais tias:
  -Aub! Kuv tuaj ntawm no thawj zaug, kuv cov phooj ywg tau qhia kuv txog Utish. Lawv hais tias nws yog qhov zoo tshaj kom nres ntawm lub pas dej thib peb.
  "Zoo thaum sawv ntxov," tus ntxhais teb nrog luag nyav, txawm hais tias hnub twb hla txoj kab nruab nrab. - Yog, nws yog qhov chaw zoo. Kuv tus kheej nyob ntawd, ntawm lub pas dej thib plaub.
  Lub hauv siab siab, oval qab zib ntsej muag, qab ntxiag luag. Kuv xav paub qhov no zoo dua. Kovalev hais tias:
  Wb mus ua ke, txij thaum peb nyob ntawm txoj kev.
  "Peb tuaj yeem ua tau ua ke," tus ntxhais pom zoo. - Koj puas muaj dej haus?
  Kovalev muaj qee cov dej ntxhia hauv Anapa. Nws tau qhia tias dej tuaj yeem nqa tau los ntawm lub caij nplooj ntoo hlav, thiab nws tsis tau khaws cia kom nws nqa tau tsawg.
  
  
  
  - Ib me ntsis sab laug, - hais tias Andrew. "Tam sim no kuv yuav tau txais nws, Kuv yuav muab ib nrab khob rau koj los ntawm kuv lub stash meager." Kuv tau hais tias muaj dej nyob rau hauv lub caij nplooj ntoos hlav nyob rau hauv ib tug crevice qab lub pas dej thib peb. Kuv xav khaws nws hnub no.
  - Koj tuaj yeem nqa nws ntawm qhov dej tsaws tsag. Nws yuav nyob ntawm txoj kev.
  - Koj puas tuaj yeem haus dej tsaws tsag? Andrey nug.
  - Ib qho hauv qab no yuav tsum tau ua kom sov, tab sis koj tuaj yeem nce siab saum cov dej tsaws tsag, muaj, hauv roob, qhov chaw tawm. Cov dej ntshiab, Kuv xav mus rau qhov ntawd, kom tsis txhob mus tam sim ntawm lub pas dej, - tus ntxhais hais nrog lub ntsej muag luag ntxhi.
  "Thiab kuv yuav mus kom tsis txhob raug kev nqhis dej," Kovalev hais tias zoo siab.
  - Zoo, cia peb mus, Kuv mam li qhia koj qhov chaw, tus ntxhais teb. - Koj lub npe yog dab tsi?
  - Andrey. Koj ua li cas?
  - Kuv yog Nymph.
  Puas yog Nymph tiag tiag? Kovalev xav tsis thoob.
  - Nws nyob ntawm no. Ntawm no tau txais los ntawm cov npe menyuam yaus. Thiab nyob rau hauv lub neej yav dhau los, kuv lub npe yog Lena.
  "Lawv hu kuv Kal. Tab sis kuv nyiam lub npe.
  Andrei nqa ib lub raj mis dej, ib khob, nchuav rau tus ntxhais.
  Nws kuj muab nws lub hnab ev ntawv pov tseg, muab nws lub tsho pov tseg, tsuas yog tso nws lub hnab me me xwb, muab lub tsho rau hauv nws lub hnab ev ntawv thiab nug tias:
  - Koj puas haus luam yeeb?
  Tsis yog, Andrew tsis haus luam yeeb.
  - Peb yuav tau tua. Thiab nrhiav cov fwj rau dej. Yuav tsum muaj ib lub thoob khib nyiab pem hauv ntej ntawm tus dej tsaws tsag. Peb mam li pom muaj.
  Lawv zaum ob peb feeb ntawm ntug dej, thiab Lena tau ua luam dej hauv hiav txwv. Nws pov nws cov mini-panties thiab ua siab loj dhia mus rau hauv nthwv dej tom ntej. Kovalev ua raws li kev cai. Nws yog thawj zaug uas nws ua luam dej yam tsis tau ua luam dej, tab sis tam sim ntawd nws nyiam nws! Rau qhov kev xav ib txwm muaj, qhov kev xav ntawm kev ywj pheej tsis txwv tau ntxiv, rau qhov uas nudists, qhov tseeb, tshem lawv cov khaub ncaws.
  Kovalev thiab Nymph ua luam dej nyob deb, Andrei yeej tsis tau ua luam dej kom deb li deb ua ntej, tab sis nyob rau hauv lub xub ntiag ntawm ib tug zoo nkauj phooj ywg ncig teb chaws nws tsis ntshai kiag li. Nws tseem tsis tau xav txog qhov tseeb tias cov neeg uas hla dhau los tuaj yeem txeeb tau lawv cov khoom.
  Tom qab qhuav me ntsis, cov txiv neej coj lawv lub hnab ev ntawv thiab maj mam taug kev mus rau qhov dej tsaws tsag. Andrei yeej nyiam mus nrog ib tug hluas nkauj liab qab thiab tham nrog nws. Kovalyov xav txog tej yam rau nws tus kheej thaum nws mus, hais tias nws yog ib tug kws kos duab, tab sis ib ntus ua hauj lwm raws li ib tug janitor nyob rau hauv St. Tus ntxhais hais rau nws tias nws nyiam hitchhike thiab tau mus ncig ib nrab ntawm lub tebchaws li no. Nws hais tias nws tuaj ntawm no los ntawm Altai, yuav ua li cas nws tos cua daj cua dub nyob rau ntawm txoj kev loj nyob ze Voronezh. Kovalev nug seb nws puas ntshai mus ncig ib leeg, yog tias cov neeg ua liaj ua teb ua phem rau nws.
  - Dab tsi rau? - tus ntxhais xav tsis thoob. - Koj tuaj yeem pom ib tug niam ntiav nyob ntawm txoj kev loj.
  Txawm li cas los xij, nws muaj ib rooj plaub nrog tus neeg tsav tsheb uas pib rub nws ob txhais ceg, pester, txawm tias nres lub tsheb thiab pib curtain lub qhov rais. Lena muab nws ib puas thiab tsib caug rubles rau tsav nws thiab xav tawm ntawm lub tsheb. "Kuv tsis xav tau nyiaj, kuv xav tau kev sib deev," tus txiv neej txhawj xeeb hais. Tab sis Lena tau pom, nws hais tias nws tsis tau npaj txhij rau kev sib deev, vim nws muaj nws lub sijhawm. "Tsawg kawg muab ib lub tshuab," tus neeg tsav tsheb nug. "Ok! Lena hais tias. "Kuv tsuas yog xav tau tawm mus thiab tso zis." Tus neeg tsav tsheb qhib lub qhov rooj, tus ntxhais rub nws cov khoom thiab dhia tawm ntawm lub tsheb.
  "Yog li tus txiv neej raug tso tseg yam tsis muaj nyiaj thiab tsis muaj kev sib deev, thiab kuv tau mus rau lwm lub caij," Lena-Nymph hais zoo siab thiab hais ntxiv tias nws yeej ntseeg txog txoj hmoo ntawm txoj hmoo thiab nws tus tim tswv uas yuav cawm nws hauv lub sijhawm nyuaj.
  Andrey nug Lena yuav nyob ntev npaum li cas ntawm Utish, nws teb tias nws tsis muaj phiaj xwm meej, tab sis yog tias nws ntsib phooj ywg, nws yuav nyob ntev dua.
  Kovalev ntsia tus hluas nkauj ob txhais ceg, lub mis zoo nkauj thiab xav tias nws tus hluas nkauj hauv St. Petersburg yuav tsum saib xyuas nws tus kheej. Gym, los yog ib yam dab tsi, mus ntsib.
  Nyob rau tib lub sijhawm, Kovalev tsis nco qab txog rooj plaub. Nws ceev faj hais tias nws tau hnov tias xyoo no tus thawj coj uas ua yeeb yaj kiab porn raug tua ntawm Utish.
  Lena tsis paub dab tsi txog kev tua neeg. Nws siv yuav luag tag nrho lub caij ntuj sov hauv Altai.
  Thaum dej tsaws tsag, cov phooj ywg taug kev dua, ces qhuav ntawm ntug dej, saib cov neeg da dej, pom ob peb lub raj mis khoob thiab nce txoj kev taug. Lena qhia txoj kev mus rau qhov chaw uas pub dej tsaws tsag. Andrei ua siab loj ua raws li tus hluas nkauj, mloog nws zaj dab neeg hais txog yuav ua li cas xyoo tas los nws thiab nws cov phooj ywg nce mus thoob Utish.
  Nyob rau hauv txoj kev rov qab, liab qab Lena, khuv xim tias nws tsis tau siv xab npum, ua siab loj sawv nyob rau hauv ib tug dej tsaws tsag kem ntawm cov dej tshiab txias poob los ntawm ib tug pob tsuas mus rau lub puam. Andrei tsis da dej. Nws qhuas tus ntxhais. Nws nyiam nws ntau thiab ntau. Nws tus kheej, yooj yim ntawm kev sib txuas lus, xav tham nrog nws ntawm txhua lub ncauj lus tau xiab ib tus neeg ua haujlwm ntawm pawg neeg tshawb nrhiav. Yog li ntawd, lawv mus rau lub pas dej thiab sib tham zoo li cov phooj ywg zoo uas ib txwm muaj cov ncauj lus zoo rau kev sib tham.
  Nyob rau hauv lub pas dej thib peb, Andrey tam sim ntawd pom ib tug zoo camp ntawm ntug dej. Lena xav mus ntxiv, tab sis Kovalev hais kom tus ntxhais nres ib ntus ntawm nws thiab noj kom txog thaum tsaus ntuj. Lena tam sim ntawd pom zoo: Tus kws ua haujlwm pab tus ntxhais tso nws lub tsev pheeb suab, thiab ua ke lawv mus rau hauv hav zoov rau taws.
  Nyob rau hauv lub hav zoov, lawv tsis tau ntau npaum li cas sau brushwood raws li lawv qhuas qhov zoo nkauj ntawm lub zos xwm, lub majestic centuries-laus oaks thiab txawm ntau ancient juniper ntoo. Xaiv ib qho ntawm cov ntoo qhib uas muaj zog tshaj plaws, tus ntxhais sim ntsuas nws qhov dav thiab NW nyuam qhuav haum rau hauv peb lub girths.
  "Yog lawm," Lena hais qhuas tias, "tus ntoo qhib no tau sawv ntawm no ntev ua ntej peb yug los, rov qab los rau Hnub Nyoog Nrab Hnub nyoog, thiab, feem ntau, yuav sawv tom qab peb, ua rau peb cov menyuam thiab cov xeeb ntxwv zoo siab.
  Andrey, fascinated los ntawm tus ntxhais, tsis tuaj yeem coj nws lub ntsej muag luag ntxhi ntawm nws. Lawv rov qab mus rau qhov chaw nres tsheb, ua hluav taws thiab ua buckwheat porridge. Kovalev xav sau nws nrog stew, tab sis Lena tsis kam noj nws cov kaus poom, hais txog qhov tseeb tias nws yog neeg tsis noj nqaij. Zoo, cov neeg tsis noj nqaij noj hmo nyob rau hauv lub xub ntiag ntawm ib tug hluas nkauj zoo nkauj tig tawm los ua heev six.
  Lena tau hais tias muaj lub zog tshwj xeeb ntawm cov tsiaj qus ntawm no. Yog li ntawd, cov khoom noj uas yooj yim tshaj plaws ua rau hauv hluav taws, txawm tias cov porridge zoo tib yam tsis muaj mis nyuj, muaj ib qho qab ntxiag saj, saturates lub cev thiab absorbed zoo dua li lub nroog delicacies.
  Kovalev mloog Lenochka ua tib zoo mloog, nws tsis nco qab txog nws txoj haujlwm.
  Tom qab qhuas lub hnub poob, Lena thov kev nkees thiab mus pw, thaum Andrei zaum ntawm hiav txwv ntev, xav txog tus ntxhais, xav txog lub neej.
  Ntawm no nws zoo siab thiab ua siab ntev. Txawm li cas los, qhov chaw no yog fertile - lub Utishsky cia. Ib daim ntawm Caucasian idyll. Qhov tsis muaj tsheb thiab kev vam meej, huab cua huv huv, dej hiav txwv maj mam. Zaum, bastard los ntawm kev txaus siab, nqus dej hiav txwv nrog tag nrho lub mis, qhuas qhov kev zoo nkauj nyob ib puag ncig. Txoj kev tshav ntuj tshwj xeeb ntawm cov chaw no muab kev thaj yeeb nyab xeeb thiab kev thaj yeeb nyab xeeb, kov qee txoj hlua zoo hauv tus ntsuj plig, uas pib hu nkauj, thiab tom qab ntawd nyiam ntawm no dua. Kev xav ntawm kev thaj yeeb nyab xeeb thiab kev thaj yeeb nyab xeeb, kev nyab xeeb, kev ua siab ntev thiab kev ua siab zoo ua rau muaj kev xav zoo, kev zoo siab, kev sib haum xeeb nrog lub ntiaj teb sab nraud, xav ua qhov zoo, ua kom lub neej zoo dua thiab muaj kev xyiv fab.
  Andrei tsis tau paub ua ntej yuav zoo siab npaum li cas los qhuas txoj kev kaj lug thiab ci ntsa iab ntawm cov hnub qub, saib cov satellites hla saum ntuj, majestically plowing qhov kawg expanses, los yog tua hnub qub thiab meteorites sai sai rushing mus rau hauv lub abyss.
  Lub sijhawm zoo li no tsis muaj sijhawm ua haujlwm, kuv xav xav txog qhov nyob mus ib txhis. Nws yog kev hlub uas Lenochka mus rau nws lub tsev pheeb suab ntaub. Nws yuav yog qhov zoo los zaum nrog nws hauv qab lub hnub qub, tham txog lub neej thiab kev hlub, ua luam dej ntawm txoj kev moonlit yam tsis muaj khaub ncaws. Auj, tseem muaj sijhawm.
  
  
  Tshooj 25
  Tag kis sawv ntxov Andrei sawv nrog lub hom phiaj ruaj khov ntawm kev ua ib yam dab tsi zoo rau Lenochka. Nws raug rub mus rau tus ntxhais no, lub siab tawv tawv ntawm lub opera tau ua rau muaj kev zoo siab heev hauv kev cia siab ntawm kev sib txuas lus nrog tus txiv neej me me.
  Lub hnub nyuam qhuav sawv, Utish tseem tsaug zog. Nyob rau ntawm ntug dej, ntawm ntug dej hiav txwv, ib tug nyias, shaggy, siab, me ntsis stooped tus tub hluas taug kev ib leeg nyob rau hauv lub caij nplooj zeeg qias neeg lub tsho thiab ris ntauv txhav, uas yog txawv rau Utish.
  "Dab tsi yog ib tug tub hluas txawv txawv," xav Kovalev. "Nws sov, thiab nws hnav zoo li ntawd."
  Lawv ob lub qhov muag ntsib. Andrew khov. Nws zoo li yuav ruam: qhov txias txias mus zoo li goosebumps thoob plaws lub cev ntawm lub opera. Muaj ib yam dab tsi animalistic, txaus ntshai nyob rau hauv tus tub hluas no. Kovalev tau pom ntau tus neeg ua txhaum cai, tab sis, tej zaum, nws tseem tsis tau ntsib nrog qhov kev phem phem ntawd.
  Nws twb paub zoo li cas nag xob nag cua nkaum, tej zaum, nyob rau hauv lub qhov muag ntawm ib tug neeg phem. Nws tshwm sim pom tias lawv ci ntsa iab li cas nrog cov xim hlau. Qhov zoo ntawm ib tug neeg yooj yim, tsis raug mob siab rau, yog txawv kiag li, calm, siab zoo.
  Opera zaum rau qee lub sijhawm zoo li nyob rau hauv daze. Thiab tus neeg txawv txawv zoo li ntshai ib yam dab tsi. Ntawm txoj kev ze tshaj plaws, nws tig mus rau hauv hav zoov thiab pib txav mus sai sai. Kovalev tuaj rau nws lub siab, nco ntsoov tias vim li cas nws nyob ntawm no, thiab sai sai tom qab tus txiv neej. Tab sis nws txoj kev taug tau ploj mus.
  Andrei rov qab los zaum hauv qhov chaw nres tsheb. Hauv kev xav, nws tsis txawm pom tias Lena tau tawm ntawm lub tsev ntaub li cas.
  - Nyob zoo sawv ntxov! - zoo siab luag ntxhi, hais tias tus ntxhais.
  "Zoo thaum sawv ntxov," Kovalev nyem tawm lub luag nyav nrog nyuaj.
  - Koj puas mus ua luam dej? Lena nug.
  Ob peb feeb dhau los Andrew yuav zoo siab. Tab sis tam sim no nws chim siab tias nws tau nco ib tug neeg txawv.
  Kovalev hais tias "Kuv yuav nyob tom qab," - Tej yam kuv tsis xav tau.
  "Okay, raws li koj xav," Lena teb, mus rau hauv hiav txwv, tshem nws hnav ris tsho thiab ua luam dej raws ntug dej hiav txwv, maj mam thawb nthwv dej thiab tsis tshua muaj jellyfish uas hla nws txoj kev.
  Kev zoo siab luag ntxhi tsis tawm ntawm tus ntxhais lub ntsej muag. Andrei rov qhuas nws, nws cov kev xav tau pib los txiav txim.
  Andrey txiav txim siab muab Lenochka ib phuam sai li sai tau thaum tus ntxhais tawm hauv dej. Txawm li cas los xij, tus txiv neej siab, yuav luag ob-meter bearded, txog peb caug xyoo, nyob rau hauv ib lub tsho dawb huv tau tshwm sim ntawm lub puam. Es tsis txhob ris, nws raug khi nrog ib phuam. Tus txiv neej tam sim ntawd paub Lena.
  - Auj, Nymph tau tshwm sim! nws hais nrov nrov. - Dab tsi tib neeg thiab tsis muaj kev tiv thaiv!
  - Dobrynya, puas yog koj? - Tus ntxhais zoo siab, dhia tawm hauv dej thiab khiav mus rau cov neeg ua liaj ua teb nrog lub teeb yoj.
  Dobrynya nthuav nws txhais tes dav. Naked Lena dai ib ncig ntawm nws caj dab, nqa nws ob txhais ceg saum av. Dobrynya puag nws, tuav nws txhais tes rau ob peb feeb, ces maj mam muab tso rau hauv av.
  Lub xyoo no yog dab tsi? Dobrynya nug hauv lub suab nrov: zoo li nws muaj tus cwj pwm hais lus zoo li ntawd.
  - Kuv nyob hauv Altai.
  - Zoo, koj tau nqa mus. Peb muaj ib yam dab tsi zoo dua. Nws sov, hiav txwv nyob ze, tog yog txias.
  - Tseem muaj cov neeg nyiam. Koj puas nco Yurka Shaggy? Kuv sawv nrog nws. Tab sis ntawm no, koj hais yog lawm, nws zoo dua. Yog li ntawd, nws rub ntawm no ...
  - Koj puas tau mus txog ntawm ko taw? Dobrynya nug. - Rau lub sijhawm ntev?
  - Plaub hnub. Tom qab Novosibirsk zoo heev. Mus rau Moscow nrog ib qho kev hloov pauv. Nyob ntawd kuv ntes tau ib lub tsheb neeg nrog caij mus rau Voronezh. Hauv Voronezh, kuv tau poob rau hauv qhov dej nag, tab sis kuv tau mus rau Anapa yam tsis muaj kev hloov pauv. Thiab thaum xub thawj, xav txog, ib tug tshis yuav luag raped kuv. Txaus ntshai, qub, tag nrho hauv kev ua txhaum cai tattoos. Hauv Irkutsk, nws nres nws. "Rau Moscow," nws hais tias, "Kuv mus." Kuv zoo siab, tsav tsheb me ntsis, tham txog qhov no thiab qhov ntawd. Dheev nws tig tawm txoj kev loj thiab nres. Nws kos daim ntaub ntawm lub tsheb, "Kuv xav tau kev sib deev," nws hais. Eli rov qab los. tshis! Kuv kuj sim tsis muaj hnab looj tes...
  Koj sawv nrog leej twg? Dobrynya nug thiab ntsia ntawm Andrey.
  - Ib. Nyob ntawd, koj pom, kuv lub tsev pheeb suab daj, - Lena teb thiab ntxiv, txo nws lub suab:
  - Kuv tau ntsib tus txiv neej nag hmo. Andrey yog tus kws kos duab, qhov no yog nws thawj zaug ntawm no.
  Kovalev muaj pob ntseg zoo. Nws ua raws li kev sib tham ze.
  - Thiab koj tau nres dab tsi ntawm txoj kev? Dobrynya nug dua. - Cia peb mus rau lub nyoob hoom qav taub.
  Puas muaj chaw nres tsheb nyob ntawd?
  - Zoo, yog, nag hmo cov hais mav los ntawm Krasnodar tsiv tawm. Qhov chaw tau vacation lawm. Rostov tsuas yog nyob, tsib tus neeg, thiab Rada nrog ib tug hluas nkauj.
  "Kuv nco Rada xyoo tas los," Lena hais. - Nws yog funny. Nws tau qhia peb yuav ua li cas conjure.
  - Yog! Nws yog ib tug dab tiag tiag! Thaum nws haus luam yeeb nroj, nws sib txuas lus nrog dab ntxwg nyoog, - Dobrynya tso dag.
  "Thiab nrog cov tim tswv, ib yam nkaus," Lena luag ntxhi. - Koj tsis pom nag hmo.
  - Thiab tag nrho yav tsaus ntuj peb tab tom nrhiav Danka, Anka tus tub, hauv hav zoov. Xav txog, thaum Lub Rau Hli tus ntxhais ploj mus, thiab nag hmo Danka ploj mus. Thaum sawv ntxov, cov neeg Krasnodar tau tsiv tawm, Anka raug kho. Nws tsaug zog qaug zog, thiab thaum nws sawv los, nws tus tub tsis pom qhov twg. Ib tug neeg pom nws mus rau hauv hav zoov. Peb saib tag nrho qhov ntawd thiab nrhiav tsis tau. Cia peb rov mus dua hnub no.
  "Kuv nco Danka," Lena hais. - Ntuj neeg phem!
  - Ntawm no, ntawm no, xyoo no Mamai yuav luag tuag los ntawm lub ntiaj teb! Dobrynya luag ntxhi. - Thaum xub thawj kuv muaj kev sib ntaus nrog nws, kuv sim muab riam rau hauv tus txiv neej lub nroog Yeiuxalees. Niam mus rau nws. Yog li ntawd, Anka tsoo lub teapot ntawm tus neeg ruam lub taub hau. Lub kettle zoo tsuas yog nyob rau hauv qhov chaw nres tsheb. Xav txog tej yam, nrog ib lub lauj kaub ntawm boiling dej, Mamai nyob rau hauv lub taub hau!
  "Nws lom zem ntawm no nrog koj," Lena hais luag ntxhi.
  - Yog, yog! Thiab ces nws txawm lom zem dua. Anka thiab nws tus tub tau tsav tsheb tawm ntawm Mamaia qhov chaw nres tsheb thiab nres tsis deb ntawm peb. Thiab Mamai ntshai miv nrog mob siab rau ...
  - Ntshai? Miv?" tus ntxhais nug. - Yog vim li cas?
  - Zoo, nws muaj lichen ob peb xyoos dhau los. Nws hais tias nws khaws nws ntawm no, kho nws nyuaj heev. hem nyiaj ntau heev. Tam sim no, thaum nws pom ib tug miv, nws tam sim ntawd caum nws, pov pob zeb rau nws. Thiab nws hlub poj niam. Kuv ntsib no ntawm Mamai puam nrog ib tug poj niam los ntawm Anapa. Lub txaj, tag nrho cov overdressed, pleev xim rau. Blonde nrog African braids rau lub duav. Nws ntes tau hluav taws, uas txhais tau tias Mamai yog nyob ntawm tus poj niam no. Lawv haus thiab tham. Hauv luv luv, nws rub nws mus rau hauv lub tsev ntaub. Thiab Danka pom, rub tus miv ntawm lub puam, nkag mus rau Mamai lub tsev pheeb suab ntaub, dheev qhib lub zipper ntawm lub tsev pheeb suab, pov tus miv nyob ntawd thiab tam sim ntawd zipped lub tsev pheeb suab ntaub.
  Dobrynya luag nrog kev tsis txaus siab, luag ntxhi. Helen luag nrog nws.
  - Xav txog, nyob rau hauv lub tsev pheebsuab txheej txheem yog nyob rau hauv tag nrho viav vias, thiab ces ib tug frightened miv ya txoj cai ntawm liab qab Mamai. Claws nrog ntshai. Tom qab ntawd nws hooked African pigtails, rub lawv tawm ntawm nws tus phauj. Ua ntej Mamai ob lub qhov muag, nws tig los ntawm cov plaub hau ntev plaub hau daj rau hauv cov plaub hau luv luv brunette.
  Dobrynya luag dua. Luag me ntsis, nws hais ntxiv tias:
  - Tus poj niam poob siab, Mamai zoo ib yam. Npau suav phem tag nrho yog Mamai tsis tuaj yeem rub tawm nws txoj kev nplua nuj nyob rau hauv ib txoj kev: tus poj niam daig nrog kev ntshai, lawv tsis tuaj yeem hle, lawv tig tsis tau, lawv ntes tsis tau tus miv, lawv ua tsis tau. qhib lub tsev ntaub. Ha ha ha!!!
  Lena luag nrov nrov.
  "Hauv luv luv, tus miv tau ua lag luam nyob ntawd," Dobrynya txuas ntxiv los ntawm kev luag. "Kuv rub Mama lub nraub qaum tag, khawb tus poj niam lub ntsej muag. Tab sis qhov funny tshaj plaws yog tias Mamai tso pa tawm ntawm kev ntxhov siab, thiab nrog lawv ib qho surprise dhia tawm. Ib tug neeg txawv txawv zoo li no! Nws tus kheej tau qias neeg mus txog thaum lawv tuaj yeem rub tau, nws tau txais tus poj niam qias neeg, lub tsev pheeb suab. Ha ha ha!!! Thiab tus miv los ntawm qhov xav tsis thoob tau txais kev phem ntau dua. Ha ha ha!!!
  "Ntawm no koj yuav tsum quaj, tsis luag," xav Kovalev, saib ob peb luag.
  -Auj, mob! Alena luag. "Muaj ib txwm muaj qee yam tshwm sim nrog Mamai...
  "Qhov ntawd tsis yog tag nrho," Dobrynya txuas ntxiv nws zaj dab neeg. - Cas lawv tau dawb, tus miv raug tso tawm. Tus poj niam pluag mus ntxuav nws tus kheej. Thiab Mamai khiav mus rau chav dej - nws ua siab ntev heev. Tsis ntev peb hnov ib lub suab quaj rau tag nrho hav zoov: "Cia li tso kuv noov, kab mob!". Ha ha ha! Xav txog, Mamai, thaum nws nyob hauv hnab looj tes, nws khiav nrog nws mus rau hauv lub qhov. Nws zaum los daws qhov kev xav tau zoo, nws xav tias: ib tug neeg tuav nws noov thiab rub nws mus rau hauv lub qhov taub los ntawm noov. Haha! Damn nws, los yog ib yam dab tsi, nws npau suav nyob rau hauv lub qhov, uas rub. Xav txog yuav ua li cas nws yog sau nrog ib tug zoo-stretched hnab looj tes.
  "Huag, kuv thov txim rau Mamai pluag," Lena luag.
  - Nws pov tseg tsev hauv St. Petersburg ob peb hnub tom qab lub teapot. Tsuas yog hnub ntawm kev tua neeg. Xav txog, peb muaj ib tug txiv neej tua ntawm no. Tus kws yees duab los ntawm Sochi.
  - Wow! Lena pov nws ob txhais tes.
  Hnov tias lawv tab tom tham txog kev tua neeg, Kovalev mus cuag Dobrynya nrog Lena thiab qhia nws tus kheej:
  Kuv lub npe yog Andriukha. Lub npe - Kal.
  "Thiab kuv yog Dobrynya," tus txiv neej tuav nws txhais tes.
  Kovalev hais tias, "Kuv hnov koj zaj dab neeg." Lawv kuj tau hais rau kuv tias tus txiv neej uas raug tua ntawm no tau ua yeeb yaj kiab porn. Rau qhov no nws tau thrashed.
  - Leej twg hais rau koj qhov no? Dobrynya nug.
  "Ib tug paub uas nyob ntawm no hnub ntawm kev tua neeg.
  - Yog, shmon ces noj qab nyob zoo. Tub ceev xwm tuaj, tus ntxhais raug coj mus lawm.
  "Nws puas tua nws?" Kovalev nug. Tej zaum nws muaj ib tug pab?
  "Aw," Dobrynya yoj nws tawm. "Nws muaj nws tus kheej keeb kwm, tab sis nws tsis yog peb lub lag luam. Kuv tsis xav paub dab tsi txog nws. Cia cov tub ceev xwm saib nws rau lawv tus kheej.
  Koj puas tuaj yeem pab kuv txav kuv lub tsev pheeb suab? Lena nug Dobrynya.
  "Kuv yuav pab, tau kawg," Dobrynya tau cog lus thiab nug Kovalev:
  - Koj nyob qhov twg?
  "Kuv tuaj ntawm St. Petersburg," teb Kovalev.
  - Yog li nws yog Mamai leej twg qhia koj txog kev tua neeg? Dobrynya nug.
  "Tsis yog, kuv tsis paub nws," Kovalev teb. - Nws nyob qhov twg hauv St. Petersburg?
  - Kuv paub li cas! Dobrynya hais tsis txaus siab. - Nws yeej tsis tau muaj.
  "Muaj ntau tus neeg los ntawm St. Petersburg ntawm no," Lena hais.
  "Yog lawm, Katya Ogonyok ib leeg muaj nqis ib yam dab tsi," Dobrynya teb.
  - Katya puas nyob ntawm no? Lena nug.
  - Yog! Nws tsis deb ntawm peb.
  "Thiab peb tab tom tsiv mus rau lwm qhov," Lena hais rau Andrey. - Muaj chaw nres tsheb zoo nyob hauv hav zoov, tsis deb ntawm Lotus. Lub helicopter hu ua. Koj puas tuaj nrog peb?
  Kuv puas yuav tau txais txiaj ntsig zoo nyob ntawd? Kovalev nug.
  Dobrynya ntsia zoo rau Andrei thiab hais tias:
  -Yog koj coj zoo. Muaj chaw txaus rau sawv daws. Yog tias koj tsis nyiam nws, koj tuaj yeem tawm thaum twg los tau. Cov neeg tawm mus, muaj chaw nres tsheb dawb. Koj puas yuav haus luam yeeb?
  "Tsis yog, kuv tsis haus luam yeeb," Kovalev thov txim.
  Dobrynya hais tias, "Nws zoo, koj yuav sawv nrog peb, koj yuav kawm," Dobrynya hais. "Zoo, npaj txhij yog tias koj tuaj nrog peb.
  
  
  Tshooj 26
  Kovalyov sab laug, cov sij hawm mob ntawm kev tos rub rau, ci ntsa iab rau Vasily Krasin los ntawm kev taug kev hnub Sunday nrog Inna nrog Anapa.
  Krasin muaj lub sijhawm nyuaj nrog cov ntxhais, nws ntshai heev hauv kev sib txuas lus. Nws txaj muag heev uas tau ntsib thiab xav tsis thoob thawj zaug tom qab sib ntsib. Nyob rau hauv ntau txoj kev, yog li ntawd, nws tsis loj hlob nrog cov opposite pw ua niam txiv. Nws raug kev txom nyem los ntawm complexes, cov ntxhais tsis mloog nws. Tab sis Inna ua cas tam sim ntawd nyiam Vasily rau nws, nws nyiam nrog nws. Lub txim ntawm kev khuv leej uas tawm tsam rau ib tug poj niam zoo nkauj maj mam ua rau hluav taws kev hlub hauv Krasin lub siab tawv.
  Nws nyiam txhua yam txog nws cov npoj yaig. Thiab tsos, thiab qhia qhov muag, thiab daim duab. Thiab nws kuj paub yuav ua li cas tham nthuav txog nws txoj hauj lwm, txog nws tus kheej. Thiab Krasin, ntshai nrog poj niam, lub sijhawm no txaus siab nrog Inna.
  Lawv tham tsis tau txaus rau hmo uas muaj kev hlub, sov so, ntsiag to. Ntawm ntug dej hiav txwv, Inna, tus tswv ntawm kev ua kis las hauv kev ua luam dej, tau hais txog nws lub rooj sib tham nrog ib pab pawg neeg ntses taub ntses hauv hiav txwv qhib:
  - Kuv tau ua luam dej tshwj xeeb tshaj yog nyob deb ntawm hiav txwv. Kuv saib, ib pab dolphins tshwm ntawm kuv thiab ntug dej. Tej zaum lawv tuaj ze rau ntawm ntug dej. Tej zaum, nws yog qhov nthuav rau lawv saib ntawm bipedal mysterious creatures, uas muaj ntau heev nyob rau hauv cov ntug dej hiav txwv. Muaj qee qhov kev sib txuas lus mystical thaum ub ntawm tib neeg thiab cov tsiaj hiav txwv no.
  Cov ntses taub ntswg ntev ua luam dej maj mam, tham lazily nrog lawv cov cwj pwm squeak, uas tau pom meej meej hauv dej.
  Kuv nres, yuav luag nres txhua qhov kev txav mus los, tsuas yog swayed me ntsis ntawm nthwv dej thiab saib cov pab yaj tsiv. Kuv tau mloog lawv cov lus sib tham, uas yog vim li cas thiaj li ua tau ntau dua. Dolphins tau tham txog qee yam ntawm lawv tus kheej. Kuv xav li cas!
  Thiab tam sim ntawd cov pab yaj tig los rau kuv. Lawv faib ua ob pawg. Tsib pib ncig kuv. Tab sis peb mus ncaj nraim rau kuv! Kuv froze thaum kuv saib lawv mus rau hauv bewilderment. ...
  - Auj, muaj pes tsawg tus neeg xav ntsib ntses taub ntswg ntev hauv hiav txwv! - Vasily ntxig nws cov lus rau hauv kev sib tham.
  - Tab sis txhua qhov kev sim ntawm cov neeg so haujlwm ua luam dej rau lawv xaus tsis tiav. Thiab cov ntses ntses no lawv tus kheej ua luam dej rau kuv! Kuv pom lawv ua pa li cas, tso pa tawm nrog lub suab nrov, kuv pom lawv ob lub qhov muag me me, lawv cov fins los ze. Kuv nco qab cov dab neeg txog kev phooj ywg ntawm cov ntses taub ntswg ntev thiab tib neeg. Thiab kuv xav ua phooj ywg nrog cov kev zoo nkauj no, mob stroke qhov ze ntawm lawv. Tsis tas li ntawd, lub fins ntawm peb tus ntses taub ntswg ntev tau ze heev, qhov tseeb peb meters deb ntawm kuv!
  "Koj yog ib tug ntxhais siab tawv," Vasily hais.
  Kuv ua ib tug maj mam txav mus rau lawv. Tab sis cov pab yaj tam sim ntawd mus rau hauv qab dej ...
  - Ntshai? Krasin nug.
  "Zoo li nws," Inna teb thiab txuas ntxiv nws zaj dab neeg:
  "Kuv ua luam dej rov qab mus rau ntug dej vam tias yuav pom qhov twg cov ntses taub ntswg ntev tuaj. Lawv tsis tau pom ntev heev. Tom qab ntawd lawv NW nyuam qhuav perceptibly tshwm sim nyob rau hauv qhov kev ncua deb thiab rov mus rau hauv qab dej. Thiab kuv tau kov yeej nrog kev ntxhov siab, sib xyaw nrog kev xav paub. Nws yog dab tsi? Vim li cas cov ntses ntses ua luam dej rau kuv?
  "Lawv hais tias ntses taub ntswg ntev pab cov neeg uas pom lawv tus kheej hauv hiav txwv deb ntawm ntug dej hiav txwv," Vasily hais.
  Yog lawm, kuv tau hnov cov dab neeg hais txog cov ntses taub ntswg ntev cawm cov neeg poob dej.
  Vasily hais tias "Thiab qee zaum vim qee yam lawv raug pov rau hauv av," Vasily hais.
  - Lawv hais tias lawv poob lawv cov bearings, tab sis zoo li kuv hais tias lawv caij nkoj mus tuag.
  Puas yog lawv tua tus kheej? Vasily nug.
  - Zoo li nws. Tej zaum cov txheeb ze raug yuam ua li no. Koj pom, ntses taub ntswg ntev, zoo li tib neeg, ua pa cua thiab ua rau muaj kab mob kis. Qhov no txhais tau tias lawv tuaj yeem kis tau rau ib leeg. Thaum ib tug neeg poob mob, kom tsis txhob kis mus rau tag nrho pab yaj thiab tsis ua qias neeg hauv hiav txwv, nws raug yuam kom muab nws tus kheej pov rau hauv ntug dej.
  "Lub logical version," Krasin pom zoo.
  - Ib zaug kuv pom ib tug ntses taub ntswg tuag. Nws yog lub caij nplooj zeeg tob. Tsis muaj leej twg nyob ntawm ntug hiav txwv, cov neeg so so tau tag nrho, thiab kuv txiav txim siab mus rau pob zeb. Kuv nyiam taug kev ntawd.
  Kuv pom ib tug ntses taub ntswg ntev pw ntawm ntug dej. ciaj sia! Nws lub ntsws tso pa tawm tsis zoo. Tus ntses taub ntswg ntev ua pa hnyav, nws lub qhov muag kaw. Tus Tsov tus tw thiab qhov qis ntawm lub plab yog nyob rau hauv dej, tab sis feem ntau ntawm lub cev yog nyob rau ntawm ntug dej. Dolphin loj. Kuv mus ze thiab tshuaj xyuas nws kom zoo. Tsis pom muaj ntshav lossis raug mob. Kuv ua tib zoo nplawm cov neeg nyob hauv hiav txwv tob nrog kuv xibtes rau sab nraub qaum. Tus ntses taub ntswg ntev teb tsis muaj zog txav nws cov fins. Nws hnov kuv qhov kov! Tab sis nws tsis tuaj yeem lossis tsis xav txav mus.
  Kuv tabtom mus rau hauv dej. Tab sis tus ntses taub ntswg ntev hnyav. Kuv txav tsis tau nws. Tab sis nws tus kheej tsis xav mus rau hiav txwv. Qhov no tuaj yeem pom los ntawm nws qhov NW nyuam qhuav txav fins. Dolphin lem lawv mus tsaws! Kuv tsis paub yuav ua li cas, kuv pab tsis tau nws. Kuv tsuas yog stroking tus neeg pluag lub taub hau.
  Thiab ces tus ntses taub ntswg ntev qhib nws lub qhov muag, ntsia kuv nrog kev tu siab. Kuv qhia nrog kuv txhais tes: ua luam dej, lawv hais tias, mus rau hauv hiav txwv. Hauv kev teb, tus ntses taub ntswg ntev tsuas yog tsis muaj zog txav nws cov fins. Kuv tabtom thawb nws mus rau hauv dej. Tsis muaj txiaj ntsig! Tam sim ntawd kuv pom ib lub kua muag loj tawm ntawm tus ntses taub ntswg qhov muag. Nws tsis yog pob tshab raws li ib tug neeg lub, es pos huab, xim ntawm cov mis diluted heev. Thawj lub kua muag maj mam dov qhov thib ob, ces tus thib peb ... Ntses taub ntswg ntev. Nws muaj kev nyuaj siab.
  Ib tug poj niam los cuag peb. Ua ke peb rov soj ntsuam tus ntses taub ntswg ntev. Tsis yog, nws tsis raug mob.
  Tus poj niam hais tias: "Kuv yuav mus rau qhov chaw ua si, qhia tus ntses taub ntswg ntev," thiab tawm mus.
  Thiab kuv nyob. Kuv zaum ntawm ib sab ntawm lub cev tuag. Kuv quaj nrog nws...
  Thiab tom qab ntawd cov neeg cawm seej tuaj thiab rub tus tsiaj pluag mus rau hauv hiav txwv. Kuv sim piav qhia tias tus ntses taub ntswg ntev mob thiab xav tau kev pab kho mob, tab sis lawv tsis mloog kuv. Kuv nyob high school ces kuv yog ib tug hluas...
  
  
  Tshooj 27
  Inna zaj dab neeg kov Krasin, thiab yav tsaus ntuj zoo siab nrog tus ntxhais coj Vasily kom ua tiav kev zoo siab. Hnub tom qab, nws xav txog Inna ntau dua li kev ua haujlwm. Txawm li cas los xij, nws ib zaug sim nug tus neeg raug foob. Tab sis tsis muaj txiaj ntsig.
  Nadezhda yuav tsum tau tso tseg thiab teeb tsa sab nraum qab nws. Nws yuav tsum coj mus rau ib tug maniac. Uas yog ua raws li tus ntxhais hauv hav zoov? Nws tseem nyob tos cov ntaub ntawv los ntawm Kovalev.
  Nws tshwm sim rau hnub Tuesday yav tsaus ntuj zoo siab.
  "Nej mloog, Vasek, kuv raug kev txom nyem heev! Ib tug menyuam qaib uas txaus ntshai yuav luag ua rau kuv nyob ntawd.
  "Koj yuav tsum tau so thiab txaus siab rau koj tus kheej," Krasin tso dag.
  "Kuv hais rau koj, koj yuav tsis txaus siab los ntawm qhov no." Yog tias tsuas yog kab mob venereal ...
  "Tau ncaj nraim mus rau qhov chaw," Krasin nug.
  - Tos, tsis txhob maj. Peb yuav tsum qhia koj txhua yam nyob rau hauv kev txiav txim, - Kovalev tau mob siab rau qhia nws cov kev xav. - Kuv tuaj txog, ces, rau Utish. Nws tseem yog plaub kilometers mus stomp mus rau lub pas dej, qhov twg tus thawj coj raug tua. Kuv ntsia ib ncig, kuv pom: tus ntxhais tab tom taug kev ib leeg, rub khoom. Wow ntxim hlub heev, txawm tias nrog dreadlocks thiab tattoo ntawm nws txhais ceg, tab sis ntxim nyiam. Kuv txiav txim siab mus ntsib nws, hais tias thawj zaug hauv Utish, kuv xav mus rau lub pas dej thib peb, vim kuv paub txog nws los ntawm cov phooj ywg. Tus ntxhais hu nws tus kheej Nymph, tab sis qhov tseeb nws lub npe yog Lena. Nws hais tias nws tuaj ntawm no thib tsib, nws yuav qhia kuv tias yog dab tsi. Peb mus ua ke...
  "Kuv nyuam qhuav hais tias tus heifer txaus ntshai," Krasin tsoo rau hauv zaj dab neeg.
  - Yog li kuv tsis tham txog nws! Koj mloog, tsis txhob cuam tshuam.
  Krasin tau hais tias "Koj qhov kev lom zem kev sib deev tsis txhob txhawj kuv ntau dhau," - Ntau rau qhov point.
  "Ntawm no kuv tab tom tham txog rooj plaub. Feem ntau, Nymph coj kuv mus rau nws. Kuv koom lawv hauv qhov chaw nres tsheb. Tus suitor tam sim ntawd txuas nws tus kheej mus rau Nymph, paub txog nws los ntawm xyoo dhau los. Nws hu ua Dobrynya, nws ntsia txog nees nkaum tsib xyoos. Ib tug txiv neej nrog kev txawj ntse meager. Hauv lub hippie camp, nws yog tus thawj tswj hwm. Rau kuv tus kheej, kuv hu nws ua ib tug scumbag. Nws muaj ob peb tus ntiv tes uas ploj lawm ntawm nws txhais tes thiab tib yam ntawm nws txhais taw. Nws hais rau txhua tus tias nws tau tawm tsam hauv Chechnya. Thiab nyob rau hauv nws txhais tes, liam, ib tug grenade tawg nyob rau hauv nws txhais tes. Kwv yees, tsis muaj ib qho caws pliav ntawm lub cev, tsuas yog cov ntiv tes uas ploj lawm. Nws yog ib qho tsim nyog yuav tsum tuav lub grenade nrog ob txhais tes thiab taw liab qab tib lub sijhawm, thaum hnav lub kaus mom hlau thiab lub cev muaj zog tiv thaiv kom tau txais kev puas tsuaj. Tiamsis nws cov kwvtij ntseeg nws. Los ntawm qhov no nws yog tsim nyog kom paub cov ntaub ntawv. Kuv nug nws txog sectarians, thiab nws qhia kuv li cas nws kawm ua luam dej hauv kindergarten. Lawv tuaj txog nrog lawv niam hauv Sochi, nws niam coj nws mus rau tus kws qhia ua luam dej. Lawv muab nws thiab lwm cov menyuam txaj txaj thiab qhia lawv yuav ua li cas txav lawv txhais tes mus ua luam dej. Zoo, nws swam. Ntau heev uas lawv nres nws tsuas yog kaum kilometers ntawm Qaib Cov Txwv ...
  "Vim li cas koj hais rau kuv tag nrho cov lus dag txog nws?" Krasin nug.
  - Yog li nws paub txog txhua yam uas tau tshwm sim ntawm lub pas dej. Kuv yuav tsum sib txuas lus nrog nws, Thiab ces peb yuav luag tau mus rau hauv kev sib ntaus ...
  Cov hneev taw tau hnov nyob hauv txoj kev. Kovalev khiav mus rau lub qhov rooj thiab qhib nws tawg.
  - Thiab ntawm no Innochka tuaj! Andrey zoo siab heev. - Los rau peb!
  -Aub! Inna tau txais tos. - Tej yam nthuav qhia?
  - Kuv tsuas yog qhia Vasily qhov kuv tau dhau los. Thiab tag nrho rau qhov laj thawj. Yog li ntawd, tus scumbag hais rau kuv tias peb cov neeg siab phem tam sim no nyob rau Utish. Nws muaj ib tug lair nyob ib ncig ntawm lub roob. Qhov twg raws nraim, tsis muaj leej twg paub. Tiamsis tej zaum nws nqes mus rau hauv hiavtxwv.
  Koj paub, kuv zoo li tau pom tus neeg siab phem no thaum kuv thawj tag kis ntawm lub pas dej. Nws taug kev raws ntug dej, ces tig mus rau hauv hav zoov. Kuv rushed tom qab nws, tab sis zoo li nws tau evaporated. Muaj ntau txoj kev hav zoov.
  Tom qab ntawd kuv nug kuv cov neeg paub tshiab txog tus txiv neej no. Nws coj txawv txawv: nws tsis sib txuas lus nrog leej twg tsuas yog nws tus hluas nkauj. Cov txiv neej tau lees tias nws yog nws tus phooj ywg nrog Nadezhda, thiab tam sim no, zoo li, nws tseem tos nws. Hippies ntseeg tias nws tua tus thawj coj, thiab nws tus hluas nkauj tau liam.
  "Peb xav li ntawd," Vasily hais. - Kuv xav tias dab tsi maniac noj? Puas yog nws nyiag, tej zaum, zaub mov los ntawm chaw nres tsheb thaum cov neeg so so pw?
  Kuv tsis tau hnov dab tsi txog tub sab nyiag zaub mov. Tej zaum nws muaj khoom siv, tej zaum nws pom tej yam hauv hav zoov.
  "Ib yam li kuv xav: tus neeg siab phem tos nws tus hluas nkauj," said Krasin. - Koj puas paub dab tsi txog peb tus poj niam porn?
  - Nws tuaj rau Utish nrog nws tus hluas nraug. Nyob rau hnub ntawm kev tua neeg, nrog nws, ib tug tej yam Mamai thiab Gorynych, lawv tsav tsheb mus rau St. Petersburg nyob rau hauv Mamai lub tsheb.
  - Koj puas ntshai? Tab sis dab tsi? Inna nug.
  - Mam li yuav tawm hnub ntawd lawm. Nws tsis ua haujlwm rau nws xyoo no. Tus actress thiab tus txiv leej tub yog nws cov neeg nyob ze ntawm qhov chaw nres tsheb. Thiab ces muaj kev tua neeg. Mamai thov nrog nws mus. Lawv sib sau ua ke sai sai thiab ua ntej tuaj txog ntawm tub ceev xwm lawv pov tseg los ntawm Me Utish. Ntawm Mamai's, lub tsheb tau nres nyob rau hauv lub tsev pheeb suab ntawm lub nroog savages nyob rau hauv kev saib xyuas ntawm cov neeg paub.
  - Tus ntxhais zoo li cas? Krasin nug.
  - Puas yog peb tus neeg ua yeeb yam tuag? - hais tias Kovalev. "Thiab nws txawv, tsis sib haum xeeb. Nyob ntawd, Dobrynya sim khob nws. Kuv twb qhia Vasya txog nws. Yog li ntawd, nws hais lus tsis zoo: "Thov txim, kuv tsis muaj kev ywj pheej. Kuv tus txiv tsis cia kuv tham nrog lwm tus txiv neej yam tsis paub nws. " Lawv zoo li tau tuaj txog ntawm Utish los ntawm Tebchaws Meskas. Tab sis lawv hais lus Lavxias teb sab. Ob leeg.
  Tus hluas nraug actress lub npe yog dab tsi? Krasin nug.
  - Kuv teb rau Sasha. Tsis muaj dab tsi ntxiv tuaj yeem nrhiav pom txog nws.
  - Vim li cas lawv thiaj tuaj cuag peb hauv Anapa? Inna nug.
  - Lawv hais tias Sasha muaj ib tug acquaintance los yog ib tug txheeb ze nyob rau hauv cov thawj coj ntawm lub sect. Thiab cov sectarians ntawm Utish tau sau.
  - Nws yuav tsim nyog kawm ntxiv txog Mamai thiab Gorynych kom ntxaws, - hais tias Krasin. "Lawv lub npe tiag tiag, chaw nyob...
  Kuv nug lawv cov phooj ywg. Tsis muaj ib yam dabtsi yuav hais tau.
  "Peb yuav tsum rov xyuas dua cov npe ntawm cov neeg nyob hauv lub qhov rooj uas tus neeg ua yeeb yam raug tua. Yuav ua li cas yog hais tias ib yam dab tsi los txog, - hais tias Krasin Kovalev.
  - Koj xav ua li cas nrog Nadezhda? Inna nug.
  "Peb yuav tsum tso tseg," Krasin teb. - Thiab txhim kho qhov zoo sab nraum zoov rau nws, tus ntxhais yuav tsum ua rau tus neeg siab phem.
  "Nws yuav nyuaj ua raws nws hauv hav zoov," Inna hais. - Koj yuav tsis tuaj yeem kaw tag nrho cov kev taug.
  Andryukha yuav pab tau. Nws yuav luag nyob hauv tsev ntawm lub pas dej, - hais tias Krasin.
  Puas yog koj xa kuv mus rau kev sib cais los ntawm hippies dua? Kovalev nug. "Kuv tsis tuaj yeem khiav deb ntawm lawv. Thaum xub thawj, Katya Ogonyok ua phem rau kuv, yuam kuv taug kev liab qab, thiab tom qab ntawd nws rub kuv los ntawm lub pussy. Kuv hais tias: "Kuv tsis npaj rau kev sib deev thiab kuv tsis muaj hnab looj tes." "Tsis muaj dab tsi," nws teb hais tias, "Kuv muaj lub hnab yas, koj tuaj yeem siv nws tsis yog hnab looj tes." Txaus ntshai, tsw qab me nyuam qaib - ntshai heev. Nrog nyuaj nyuaj nws tau tawm. Nws tus kheej yog los ntawm St. Petersburg. Nws qhia kuv txog nws haiv neeg, Mamai thiab Gorynych. Mamai tab tom nrhiav rau cov phooj ywg mus ncig ua si kom lom zem dua mus tsev thiab cuam nyiaj me ntsis rau roj av. Katya tau muab, tab sis nws txiav txim siab los sawv ntawm Utish kom txog rau thaum lub caij nplooj zeeg lig. Thiab Gorynych pom zoo. Thiab peb tus actress thiab nws tus hluas nraug tau koom nrog lawv ...
  - Mamai thiab Gorynych Katya nyob qhov twg, nws tsis paub tseeb? Krasin nug.
  - Kuv qhia rau koj tias: Kuv tsis paub, zoo li cov npe tiag tiag ntawm cov neeg ua liaj ua teb no. Cov hippies sai sai pom tau hais tias kuv tsis yog ib tug ntawm lawv. Dobrynya pib pester: koj sim mus txog ntawm no dab tsi. Yuav luag tau mus rau hauv kev sib ntaus nrog kuv. Kuv yuav tsum hais tias kuv yuav mus Anapa rau kuv poj niam haus cawv. Nws tau cog lus tias yuav rov qab los nyob rau ob peb hnub, tab sis nws yuav tsum tawm hauv lub tsev ntaub.
  "Tsis muaj dab tsi," Vasily hais nrog luag nyav. - Kuv yuav nrog koj mus. Thiab peb yuav muab lub tsev pheeb suab ntaub, thiab peb yuav pom tus maniac lub lair. Lub caij nyoog coj nws yog qhov zoo, koj tsis tuaj yeem nco nws.
  Kovalev teb tias "Lub siab xav ntawm tus neeg yos hav zoov tau tsim nyob hauv koj," Kovalev teb. - Peb yuav tsum nthuav peb cov ntaub ntawv.
  "Peb yuav tshem tawm," Krasin hais. Kuv xav tias cov lus teb nyob ze.
  
  
  Tshooj 28
  Kev cia siab raug tso tawm tom qab ob peb hnub. Inna hais rau tus ntxhais uas tsis paub txaj muag tias nws tau tswj xyuas tus neeg tua neeg tiag tiag, thiab tam sim no, tom qab kos npe rau daim ntawv tsim nyog, nws tuaj yeem muaj kev ywj pheej.
  Raws li cov kws tshawb nrhiav xav, tus ntxhais tam sim ntawd mus rau Utish.
  Kovalyov, Krasin thiab ob peb lwm tus tub ceev xwm tawm tsam hauv cov khaub ncaws pej xeem tau tos nws ntawm lub pas dej thib peb. Raws li kev cia siab, Nadezhda tsis tas yuav taug qab mus ntev. Boris zoo li xav pom qhov rov qab los ntawm nws tus hlub thiab nqis mus rau hauv hiav txwv nws tus kheej.
  Nadia pom nws ntawm txoj kev coj mus rau lub puam
  - Boris! Koj tsis raug ntes?! - Tus ntxhais zoo siab tau qw thiab dhia ntawm nws tus hlub zoo li miv. Nws puag, qhwv nws txhais tes, ob txhais ceg, pib hnia.
  Tab sis ib feeb tom qab, handcuffs snapped rau hauv qhov chaw ntawm tes ntawm maniac.
  Kev cia siab yog hysterical. Boris, ntawm qhov tsis sib xws, zoo li outwardly calm.
  - Darling, zam txim rau kuv! tus ntxhais qw. - Kuv tsis xav tau! Kuv tsis tau qhia lawv txog koj! Kuv mam tos koj!
  Krasin hais rau Kovalev tias "Neeg tsib xyoos, qhov zoo tshaj plaws, yuav tos," "Tom qab ntawd lawv yuav muab nws lub txim rau nws."
  - Yog hais tias kuv xaiv ib tug poj niam rau kuv tus kheej, kuv yuav xaiv ib tug zoo li Nadia, - teb Kovalev. - Devoted, hlub. Txhawm rau tawm ntawm qhov kev pabcuam thiab sawv thaum sawv ntxov hauv lub ntsej muag maj mam puag ntawm ib tus neeg zoo li nws, zoo li koj nyob rau hauv lub neej nirvana. Nws yog kev khuv leej uas tus ntxhais mob siab rau nws maniac. Thiab ces kuv yuav tau paub nws zoo dua.
  - Yog, tus poj niam zoo li no tuaj yeem tig tawm, - Krasin pom zoo. - Tab sis peb tsis mus txog rau lub neej. Koj yuav tsum mus rau St. Petersburg, nrog rau kev tua neeg.
  - Cov ntaub ntawv tau txais tsis yog kub heev, - nco Kovalev. - Tsuas yog lub npe ntawm tus hluas nraug ntawm tus actress tau pom, thiab txawm lub npe menyuam yaus ntawm lawv cov phooj ywg mus ncig. Yuav ua li cas nrhiav tau ib tug neeg los ntawm lub npe nyob rau hauv lub nroog loj? Yog tias lawv koom nrog kev ua txhaum cai, feem ntau lawv yuav muab pov tseg los ntawm St. Petersburg.
  "Thiab kuv muaj lus ceeb toom tias peb yuav daws qhov teeb meem no sai sai," Krasin teb.
  Tom qab ua tiav tag nrho cov ntaub ntawv tsim nyog, cov neeg tshawb nrhiav tau xaj daim pib mus rau St. Petersburg thiab mus tsev rau Inna.
  "Peb ya tawm tag kis sawv ntxov," Vasily hais rau tus poj niam ntawm lub tsev. Peb twb tau booked daim pib rau kaum ib teev.
  - Thiab kuv yuav tsum ua hauj lwm tag kis, - hais Inna. "Kuv tuaj yeem taug kev koj mus rau qhov chaw nres tsheb npav hauv lub sijhawm."
  Tag kis sawv ntxov yog tshav ntuj, sov thiab ntsiag to. Hnub cog lus tias yuav kub.
  "Lub hiav txwv yuav tam sim no," Kovalev hais npau suav ntawm lub rooj vag. Noj ib lub lis piam so.
  "Lub caij velvet yog lub sijhawm zoo los so," Inna pom zoo.
  "Koj tau so ob peb hnub los ntawm hiav txwv ntawm Utish," Krasin qhia nws. - Tab sis nws yog ib qho kev txaj muag rau koom nrog Inna.
  - Yog li tuaj rau peb dua, - teb Inna. "Niam thiab kuv yuav zoo siab.
  "Tam sim no, yog tias lawv muab sijhawm so rau kuv, kuv yuav tuaj," Krasin tau cog lus tseg.
  Ntawm txoj kev, Andrei nres ntawm lub tsev paj, yuav ib pob paj ntawm carnations thiab muab rau Inna.
  - Ua tsaug! ntxim hlub thiab zoo nkauj heev! - Inna zoo siab thiab faus nws lub ntsej muag nyob rau hauv lub paj, nqus tau lawv aroma nrog txaus siab. - Lawv hnov tsw zoo!
  Tus ntxhais txav los ze rau Krasin thiab ntxhi hauv nws pob ntseg:
  - Kuv mam tos koj.
  Vasily luag nyav zoo siab thiab hais tias:
  - Kuv yuav twv yuav raug hu koj los ntawm St. Petersburg.
  "Kuv yuav tos," Inna rov hais dua.
  
  
  Tshooj 29
  Nyob rau hauv St. Petersburg, Krasin ua ntej ntawm tag nrho cov thov cov ntaub ntawv los ntawm lub passport chaw ua hauj lwm hais txog cov neeg nyob rau hauv lub qhov rooj, nyob rau hauv uas Maria Novikova nyob.
  - Saib, Andryukha, nyob rau hauv lub tsev apartment opposite lub lig Maria Novikova, ib tug tej yam Gorynycheva Tatyana Aleksandrovna tau sau npe. Lawv puas nug nws? Krasin nug.
  Kovalev teb tias "Nws nyob hauv tsev kho mob hmo ntuj ntawm kev tua neeg," Kovalev teb.
  "Koj puas tau nug txog nws cov txheeb ze?"
  - Koj puas xav tias ... Gorynych ... Tib yam los ntawm Utish? Nws tuaj yeem ua tau zoo heev!
  Krasin hais tias "Yog lawm, tus poj niam lig dhau mus nrog Gorynych," said Krasin. - Peb yuav tsum tau mus xam phaj Tatyana Alexandrovna thiab Gorynych, yog hais tias nws nyob ntawd.
  "Kev nkag siab," pom zoo Kovalev. Peb tsis pom nws nyob rau hnub ntawm kev tua neeg. Tab sis, tej zaum, Gorynych tau koom nrog ... Tab sis nws tau mus rau hauv tus kws qhia ntawv lub tsev li cas?
  "Qhov ntawd yog txhua yam peb yuav tsum paub.
  - Zoo! Kovalev hais tias. - Kuv yuav mus rau Tatyana Alexandrovna.
  
  Twb yog yav tsaus ntuj Gorynych tau zaum hauv Krasin lub chaw haujlwm. Kovalev coj nws mus nug. Vasily Krasin tam sim ntawd nug ib lo lus nug nyuaj.
  - Vim li cas koj, Vyacheslav Anatolyevich, tua Lucy Starr?
  Contrary to expectations, Gorynych tsis tsis kam nws.
  - Nws tsis yog kuv qhov txhaum! Nws tus kheej! tus neeg phem yuav luag qw. "Saib, Kuv tsis tau txhais hais tias yuav ua rau nws mob. Kuv nyiam Lucy heev. Yog li nws tshwm sim. Los ntawm lub caij nyoog. Kuv tshem lub hauv ncoo, kuv saib: nws suffocated. Nws tsis ua pa ntxiv lawm. Sasha thiab kuv sim tso nws tawm. Tsis ua hauj lwm tawm.
  "Koj puas hais tias tus poj niam strangled nws tus kheej nrog lub hauv ncoo?" Yog tsis muaj koj pab? Krasin nug. - Yuav ua li cas thiaj ua tau?
  - Kuv tau deev nrog nws. Nws npog nws lub ntsej muag nrog lub hauv ncoo rau acuity. Yog li Sasha ua ntej kuv. Nws tsis mloog. Thiab kuv mus rau hauv ecstasy, tiav, thiab thaum kuv tshem lub hauv ncoo, kuv saib: Lucy tsis ua pa lawm.
  - Dab tsi yog qhov kev lom zem no, strangling ib tug ntxhais thaum sib deev?! Kovalev nug rudely.
  Yog li qhov no yog hom kev sib deev. Kuv hais rau koj, nws tsis mloog.
  "Koj puas xav tias koj strangle nws?" Kovalev nias.
  - Yuav ua li cas txog Sasha? Nws lub npe hu li cas? Krasin nug.
  Gorynych xav.
  Teb thaum nug! Kovalev hais tias.
  - Kuv tsis nco qab ... Kuv tsis paub nws lub xeem. Ua siab ncaj! Nws qhia qee yam txog nws tus kheej, tab sis nws tsis zoo li nws lub npe.
  - Tsis yog Sasha tawm tsam qhov tseeb tias koj tau sib deev nrog nws tus hluas nkauj? Kovalev tsis ntseeg.
  - Nws tus kheej tau caw kuv thiab Lucy kom muaj kev lom zem thaum nws tsaug zog. Nws tsis mloog.
  - Yog li kuv mam li ntseeg koj, qhov nws tau hais. Nws tsis yooj yim rau koj dag, "said Kovalev.
  - Kuv tsis dag, ncaj ncees! Sasha nyob twj ywm thaum nws tus hluas nkauj nrog lwm tus txiv neej ... Lucy yog ib tug porn star ...
  - Cia hais tias ib tug ntxhais tuag los ntawm kev huam yuaj, tab sis vim li cas koj thiaj muab nws lub cev pov tseg rau tus neeg nyob ze? Krasin nug.
  "Peb tsuas xav nkaum mus txog thaum yav tsaus ntuj. Sasha, thaum txhua yam tshwm sim, tuav kuv, ces hais tias tsis muaj qhov taw tes rau flashing nws, thov kom coj Lucy tawm thiab faus kuv. Kuv hu Mamai, nws tsuas tsav tau thaum yav tsaus ntuj. Thiab coj lub cev tuag hauv tsheb tavxij, koj nkag siab ...
  - Kuv yuav rov hais dua Vasily cov lus nug dua: vim li cas koj thiaj cog Lucy lub cev tuag rau ib tus neeg nyob ze? - Kovalev rov cuam tshuam hauv kev nug.
  - Nws yog tsis yooj yim sua kom tso ib tug neeg tuag nyob rau hauv peb chav tsev. Kuv niam tau tawm hauv tsev kho mob hnub ntawd. Nws thiab nws tus muam yuav tsum tau tsav tsheb.
  - Koj tau nkag mus rau hauv cov neeg nyob ze lub tsev li cas? Krasin nug.
  - Yog li kuv niam muaj cov yuam sij rau nws chav tsev ...
  Ua cas lawv tsis qhia peb? Krasin xav tsis thoob. "Tsis yog kuv niam, lossis kuv tus kws qhia ntawv.
  Gorynych teb tias "Tus kws qhia ntawv tej zaum yuav tsis paub txog cov yuam sij," Gorynych teb.
  - Ua li cas? Kovalev nug.
  - Koj pom, ib tug yawg laus nyob hauv chav tsev ua ntej nws, kuv niam tau pab nws ua haujlwm hauv tsev. Nws tso siab rau nws niam, muab cov yuam sij rau hauv rooj plaub. Thiab ces yawm txiv tuag, thiab tsis ntev tus xib hwb tsiv mus nyob. Nws yog nws tus ntxhais xeeb ntxwv, lossis ib yam dab tsi. Thiab peb tsis nco qab txog cov yuam sij. Thiab nrog tus kws qhia ntawv tus phooj ywg kev sib raug zoo tsis ua hauj lwm tawm.
  Nws nyob hauv koj lub tsev ntev npaum li cas? Kovalev nug. Los yog, nws nyob.
  - Peb xyoos. Tsis yog, tsis yog plaub. Tsis ntev tom qab kuv yawm txiv tuag, lawv muab tshuaj rau kuv plaub xyoos. Kuv nyuam qhuav raug tso tawm ntawm parole. Kuv tau siv lub caij ntuj sov ntawm Utish, kuv nyob ntawd txawm tias ua ntej kuv tso tawm. Thiab kuv niam tau tso kuv tseg, kuv tsis tuaj yeem tso Lucy lub cev tuag hauv peb lub tsev. Niam yuav tsis nkag siab kuv thiab yuav ncaws kuv tawm tam sim ntawd.
  Ua li cas koj thiaj paub tias tus kws qhia ntawv tsis nyob hauv tsev? Krasin nug.
  - Thaum kuv pib xav txog yuav ua li cas kom tshem tau lub cev tuag, kuv dhia tawm mus rau hauv txoj kev. Tham nrog ib tug phooj ywg nyob ntawd. Nws yog ib tug xib fwb tus phooj ywg. Nws tau hais tias thaum kawg Maria tau so haujlwm hauv Sochi. Thiab kuv nco txog cov yuam sij. Muaj ob tug ntawm lawv. Kuv muab lawv pov rau hauv kuv lub rooj ua ntej kuv tso. Kuv sawv thiab saib: cov yawm sij tau khaws cia.
  - Ua li cas txog niam? Kovalev nug. Koj puas tau nug txog cov yuam sij?
  - Nws nug. Ntev dhau los, ua ntej kuv tso tawm. Kuv hais tias kuv muab lawv pov tseg. Tom qab ntawd nws tsis nco qab txog cov yuam sij, tab sis lawv, nws hloov tawm, tau khaws cia hauv kuv lub thoob khib nyiab.
  - Koj puas xav hais tias tus xib fwb tsis thab hloov ob lub xauv tom qab tus txheeb ze tuag tag nrho cov xyoo no thiab cov yuam sij tuaj? Krasin nug.
  - Yog! Raws nraim. Kuv sim, lub qhov rooj qhib. Zoo, Sasha thiab kuv coj Lyusya mus rau tus kws qhia ntawv lub tsev.
  Vim li cas lub cev tau muab tso rau hauv qab txaj? Kovalev nug. - Lawv tuaj yeem muab tso rau ntawm lub txaj lossis tso rau hauv txoj kev.
  - Kuv tsis paub. Peb tsis tau xav. Lawv coj nws mus rau hauv chav tsev, thiab qhov ntawd tshwm sim.
  "Kuv pom," said Krasin. "Tab sis nws tsis ua haujlwm los khaws lub cev. Tus kws qhia ntawv rov los ntxov. Thiab koj tau txiav txim siab pov nws tawm ntawm lub qhov rais los ua pov thawj tsis tsim nyog.
  - Tsis yog tsis zoo li no. Tsis muaj tseeb li ntawd. Peb tuaj, thiab nws pib hem tias nws yuav hu rau tub ceev xwm. thuam peb. Yog li Sasha flared, pab nws tawm ntawm lub qhov rais.
  Tam sim no Sasha nyob qhov twg?
  - Nws tau ya mus rau nws qhov chaw nyob hauv Asmeskas.
  - Qhov ntawd yog qhov tseeb? Krasin nug. Leej twg tuaj yeem lees paub?
  - Mam. Nws coj nws mus rau tshav dav hlau.
  - Mamaia lub npe yog dab tsi, nws nyob qhov twg?
  - Qee qhov ntawm Txoj Kev Kamyshovaya, Kuv tsis paub tus lej ntawm lub tsev, ua siab ncaj! Kuv tsis nrog nws, wb tham hauv xov tooj xwb.
  "Muab nws tus lej xov tooj rau peb," Krasin hais. Cia peb saib seb koj hais li cas. Thiab tib yam mus rau lub tsev apartment.
  Vasily sau hauv xov tooj, muab daim ntawv rau Kovalev thiab hais tias:
  - Nws tseem yuav nug Mamai, nrhiav seb hnub twg thiab lub davhlau Alexander ya mus, tom qab ntawd, raws li cov npe ntawm cov neeg caij tsheb, suav cov ntaub ntawv hla tebchaws ntawm peb cov neeg siv khoom. Thiab peb yuav muaj lwm tus neeg koom nrog kev tua tus kws qhia ntawv.
  Kovalev teb tias, "Tau nkag siab," - Kuv mam li saib xyuas nws.
  
  
  Tshooj 30
  Fyodor Semyonovich Orlov sawv zoo siab, xav tsis thoob zoo siab rau tus txiv neej laus uas muaj mob ntau heev. Lub nraub qaum tsis mob li niaj zaus, tsis muaj lub siab lossis ob txhais ceg thab. Yog tsis muaj nws wand, nws mus rau lub qhov rais thiab rub rov qab curtains. Chav tsev tau muaj qhov kaj zoo siab! Zoo siab heev uas pom lub hnub dua, ntuj xiav, lub teeb fluffy huab. Txoj hmoo muab nws ib hnub ntxiv!
  Lub caij nplooj ntoos hlav tos ntev tuaj, huab cua zoo sab nraud, Fyodor Semenovich tau mob siab rau. Nws ua npau suav txog lub caij ntuj no ntev mus rau nws lub zos, mus xyuas qhov chaw uas paub zoo. Nws thov Vajtswv saum ntuj kom muaj lub cib fim zoo li no. Tej zaum hnub no, tej zaum tam sim no?
  Txhua tus neeg muaj qhov chaw uas nws txuas nrog tshaj plaws. Rau Fedor Semenovich, qhov chaw zoo li no yog lub puam qus hauv nws lub zos ntawm Lisy Nos. Vim li cas? Nws piav tsis tau nws tus kheej. Tej zaum qhov kev nco thaum yau, tab sis nws yog lub puam no uas qee zaum nws npau suav ntawm hmo ntuj.
  Tus txiv neej laus muaj mob hnyav hauv nws ob txhais ceg, nws lub taub hau tas li tig. Yuav luag txhua lub caij ntuj no Fyodor Semyonovich tsis tawm hauv tsev. Zoo, tsawg kawg Lidochka los ntawm Social Security thiab tus ntxhais xeeb ntxwv Mashenka qee zaum tuaj xyuas nws. Tab sis tam sim no tus pensioner zoo siab heev! Nws txiav txim siab mus thiab tshee hnyo nrog kev cia siab.
  Fyodor Semyonovich coj ib tug pas, nqis los ntawm peb pem teb ntawm nws Khrushchev ntev. Thaum lub qhov rooj slammed tom qab nws, tus txiv neej laus tau nqus pa ntawm lub caij nplooj ntoos hlav cua tshiab. Cov noog chirped, buds swelled on ntoo. Rau ib pliag Fyodor Semyonovich rov muaj zog dua. Cov menyuam yaus ua si hauv vaj, cov neeg nyob ze tau zaum ntawm lub rooj zaum thiab tham txog ib yam dab tsi. Nws zoo siab npaum li cas kom nqus tau cov aromas ntawm lub caij nplooj ntoos hlav, noj qab nyob zoo, tsis mob lub neej. Zoo siab heev uas tau nyob hauv cov neeg, saib lawv!
  Hauv lub vaj me me tom qab lub tsev, Orlov pom lub rooj zaum dawb hauv lub hnub thiab zaum so ua ntej txoj kev nyuaj. Sparrows, titmouse, pigeons, crows mus txog lawv txoj kev lag luam ntawm no, qee zaum sib pauv lus zoo siab. Tus miv ntawm lub qhov rooj nce ib tsob ntoo thiab basked nyob rau hauv lub hnub. Cov dev tau taug kev nrog lawv tus tswv, ib tug ntawm lawv khiav mus rau Fyodor Semyonovich, sniffed, wagged nws tus Tsov tus tw, tab sis tus tswv hu nws, thiab tus phooj ywg aub khiav tawm.
  "Puas muaj noog hnub no, muaj pes tsawg tus tsiaj thiab tib neeg! xav Fyodor Semyonovich. Thiab txhua tus zoo siab txog lub caij nplooj ntoo hlav. Qhov koob hmoov zoo li cas!
  Tab sis Fedor Semenovich muaj kev xav tshwj xeeb, nws xav mus ncig thiab zaum ntawm ntug dej hiav txwv ntawm Gulf of Finland.
  Cov nyiaj laus mus rau qhov chaw nres tsheb npav. Txoj kev mus rau Zelenogorsk tsuas yog dhau ntawm Lisy Nos. Tsav tsheb tsis ntau tshaj li ib nrab teev.
  Peb tsis tshua tau tos tsheb npav. Fyodor Semenovich nce mus rau hauv lub alarm yam tsis muaj kev pab sab nraud. Cov neeg nyob zoo. Tag nrho cov rooj zaum tau nyob. Fyodor Semyonovich leaned ntawm tes, tab sis ib tug tub hluas nyob rau hauv lub nyob ze lub rooj hais rau nws:
  - Zaum, txiv! thiab muab txoj kev.
  "Peb muaj ib tug hluas zoo," Fedor Semenovich xav nrog kev ris txiaj. Nws txaus siab hais tias - "txiv". Hais lus zoo, yooj yim.
  Orlov tsis muaj kev sib txuas lus txaus, nws xav tham nrog ib tus neeg caij tsheb, tab sis nws tsis twv. Kev tawm tsam txhua hnub rau lub neej sharpened tag nrho cov kev xav. Tab sis tam sim no Fyodor Semyonovich zoo siab. Nws ntsia ntawm qhov rais, saib cov neeg nkag mus thiab tawm ntawm lub npav. Qhov ntawd yog txoj sia! Boiling thiab bubbling. Thiab cov kev soj ntsuam yooj yim no ua rau nws lub plawv tsis muaj zog dhia nrawm dua.
  Ntawm Lisiy Nos, Fyodor Semyonovich tau tawm ntawm qhov chaw nres tsheb ze tshaj plaws thiab maj mam taug kev raws txoj kev mus rau lub puam qus. Nws zoo siab npaum li cas! Nws zoo li nws tau rov qab los rau nws lub tebchaws tom qab nws tsis nyob ntev. Cov neeg taug kev tsawg tsawg tau ntsib cov kev xav zoo li Orlov hauv lub sijhawm no.
  Tab sis maj mam nthwv dej ntawm kev nco tau npog tus txiv neej laus. Nws ua nws lub neej kom ncaj ncees, sim tsis txhob sawv, kom deb ntawm kev tshaj tawm, qhov muag ntawm nws cov thawj coj, niam tais yawm txiv thiab cov neeg zej zog ruam. Nws ua hauj lwm ua ib tug kws kho tsheb ntawm ib lub chaw ua tub rog. Nws muaj tib yam, ib yam li nws tus kheej, ib tug poj niam ncaj ncees. Thiab nws tus tub, Volodya, yog ib tug yooj yim Soviet tub.
  Nyob rau hauv nws lub xyoo poob, Fedor Semenovich nyob ib leeg. Volodya tuag hauv Afghanistan, tom qab ntawd nws tus poj niam tau mob thiab tsis tuaj yeem rov qab los ntawm nws tus mob. Fedor Semenovich feem ntau tu siab tias nws thiab nws tus poj niam yug tsis tau ib tug kwv tij lossis tus muam rau lawv tus tub. Lawv nyob hauv ib lub tsev me me nyob sab nraud ntawm lub zos. Tsib ntawm peb nyob hauv ob chav nrog nws niam nws txiv. Thiab kuv xav tias: "Lwm tus menyuam nyob qhov twg? Thiab yog li ntawd tus tub tsaug zog nyob rau hauv lub ces kaum ntawm lub hauv siab, vim hais tias tsis muaj qhov chaw yuav muab lub txaj.
  Tom qab ntawd Fyodor Semenovich tau faib ib chav tsev los ntawm kev pabcuam kab. Tab sis tus poj niam txiav txim siab tias nws lub hnub nyoog thiab kev noj qab haus huv tsis zoo ib yam rau kev yug thiab yug menyuam: "Txhua tus muaj ib tug menyuam, thiab cia peb muaj ib tug." Thiab ces tau xov xwm ntawm nws tus tub txoj kev tuag ...
  Fedor Semenovich taug kev raws hav zoov txoj kev, mob heev los ntawm thaum yau. Ntawm no, txawm ua ntej tsov rog, nws niam coj nws mus rau ntawm ntug dej hiav txwv. Cov poj niam hnav linen los ntxuav, thiab cov me nyuam txaws nyob ze ntawm lub puam qus. Txhua qhov kev mus ncig zoo li no rau lub caij ntuj sov ua rau muaj kev zoo siab ntawm kev ua koob tsheej hauv Fedya tus ntsuj plig. Thiab tam sim no Fedor Semenovich nco txog lub sijhawm nyob deb thiab hnov cov pob txha sawv hauv nws caj pas.
  Raws li ib tug me nyuam, nws zoo li: tag nrho lub neej loj tom ntej. Koj ua tau npaum li cas, koj ua tau npaum li cas!
  Fedya tsis tau dhau los ua tus kws tshawb fawb lossis tus kws tsav dav hlau. Thiab lub neej tsis loj heev ...
  Muaj ib zaug, lawv cov neeg zej zog, Txiv Plig Fedya, uas tsis yog xya caum, zoo li ib tug txiv neej laus laus. Cov menyuam yaus thuam nws: "Txiv ntxawm Fedya noj dais!"
  Thiab tam sim no Fedor Semenovich nws tus kheej twb dhau yim caum-tsib xyoo. Tab sis tsis txhob dag nws hais mav. Thiab yuav luag tsis muaj ib tug tub hluas hauv nroog paub lub npe ntawm tus txiv neej laus. Lawv lub tsev nyob hauv LisYes Nos raug rhuav tshem ntev dhau los lawm. Ib lub tsev kawm qib kindergarten tau tsim nyob rau hauv nws qhov chaw, thiab ib sab ntawm nws yog cov tsev los ntawm Northern Cog. Tam sim no tsis muaj vaj. Cov av tau muab muag rau tus tswv. Nws nyuaj, kuv lub siab ib txwm mob thaum Fyodor Semyonovich tuaj txog ntawm nws txiv lub tsev. Hnub no nws yuav tsis mus lawm, hnub no nws yuav txaus siab rau tej xwm txheej.
  Zoo nyob rau lub caij nplooj ntoos hlav hav zoov! Snowdrops txaus siab rau qhov muag. Nyob ntawd, nyob ib ncig ntawm lub ces kaum, yuav tsum muaj ib tug ntoo qhib hav zoov. Yog lawm, yog lawm. Muaj ntoo qhib! Lawv tau sawv txij li Petus lub sijhawm.
  Nyob rau hauv lub hav zoov Fedya pom ib tug loj porcini nceb. Hauv xyoo tshaib plab plaub caug rau xyoo. Nws zoo li khoom plig los ntawm saum toj no! Fedor Semenovich yog ib tug zoo nceb picker. Ntev npaum li nws txoj kev noj qab haus huv tso cai, txhua lub caij ntuj sov nws mus yos hav zoov ntsiag to rau nws tus hlub Lisy Nos, qee zaum mus rau Levashovskoye Highway. Tab sis tsis tau dua Orlov nrhiav tau cov nceb loj loj! Ob kilograms tau dhau los ua tus loj heev. Wormy, tiag tiag. Tab sis leej niam boils worms tawm nyob rau hauv tsev thiab muaj ib tug qab noj hmo: nceb nrog qos yaj ywm zus nyob rau hauv nws tus kheej zajlus.
  Fyodor Semyonovich mus rau ntug dej thiab zaum ntawm lub rooj ntev zaum. Tsis muaj ib tug nyob ze. Nws yog ib hnub ua haujlwm, thiab tib neeg tsis tuaj ntawm no. Cov poj niam tsis tau ntxuav hauv lub hiav txwv ntev, thiab lub puam yog tag nrho overgrown nrog reeds tom qab lub pas dej ua ke tau tsim. Tam sim no nws yog thaj chaw cia, thaj chaw tiv thaiv.
  Fedor Semenovich tau siv los ua ib leeg. Tus poj niam twb tuag ntev lawm. Ua ntej ntawd, nws niam nws txiv. Kuv txiv rov qab los ntawm kev ua tsov ua rog, tsis muaj ob txhais ceg. Nws niam tu nws zoo li ib tug me nyuam. Nkawd ncaim ib leeg mus ob peb xyoos tom qab tsev neeg tsiv mus rau lub nroog.
  Thaum lub cim xeeb ntawm nws niam nws txiv, kua muag zoo nyob rau hauv Orlov lub qhov muag. Nws tau quaj heev tsis ntev los no. Qhov no ua rau kuv lub siab kaj. Tab sis nyob rau hauv pej xeem tus txiv neej laus sim tsis qhia nws lub kua muag.
  Fyodor Semyonovich mam li nco dheev thov txim rau nws tus kheej. Zoo, nws pom qhov zoo li cas hauv lub neej no? Nws nyob ntsiag to, ua haujlwm zoo li txhua tus. Nws tsis cuam tshuam rau leej twg, tsis tau nug leej twg txog dab tsi, sim ua siab zoo rau tib neeg, tab sis nws txoj kev siab zoo zoo li tsis pom. Nws puas nyob zoo? Tom qab tag nrho, nws tuaj yeem, tej zaum, ua li cas kom nws tus tub nyob deb ntawm Afghanistan? Zoo, Vajtswv nrog nws.
  Nws txoj kev xav tau cuam tshuam los ntawm lub suab ntawm lub tsheb kauj vab. Fyodor Semyonovich maj nrawm so nws lub kua muag. Tab sis tus txiv neej tsav tsheb los ntawm tsis tau xyuam xim rau tus txiv neej laus.
  Thiab Orlov nco qab tias nws ua luam dej li cas ntawm no thaum ib tug me nyuam tub. Ntawm nws txhais tes nws txav mus rau hauv qab, tsuas yog nws lub taub hau daig tawm saum dej. Tseeb tiag Fedor Semenovich yeej tsis tau kawm ua luam dej. Thiab kuv yeej tsis tau mus rau hiav txwv ...
  Ib zaug nws yuav luag poob ntawm no. Lawv tsim ib lub nkoj nrog lawv tus phooj ywg Oleg thiab tau caij nkoj los ntawm qhov kev tshem tawm uas tuaj ze rau ntawm dej. Ua ntej lawv tsiv raws ntug dej hiav txwv. Tom qab ntawd peb caum ib pab yaj ntawm seagulls tob rau hauv lub bay. Muaj ib tug me nyuam qaib nyob rau hauv pab yaj, uas floundered nyob rau hauv dej thiab nqa tawm tsis tau. Lawv swam deb ntawm qhov haum ntawm kev zoo siab rau menyuam yaus. Tab sis tus qaib tau overtaken thiab coj aboard. Thiab tom qab ntawd tag nrho cov pab yaj, nees nkaum noog, tsis muaj tsawg, pib tua cov tub. Seagulls ncig lawv lub taub hau, qw, shitting, qee cov noog tau sim rhuav lawv cov plaub hau nrog lawv cov paws. Lub nkoj rocked thiab ntog, cov phooj ywg nyob rau hauv dej.
  Auj, thiab tom qab ntawd Fedya tau ntshai! Nws tuaj yeem poob dej thaum ntawd, nws puas tau! Nws coj ib tug nqhis dej, tab sis nws tus phooj ywg rub nws tawm, maj mam cov tub hluas dhia mus rau ntawm ntug dej. Yuav luag xya caum tsib xyoos tau dhau mus, tab sis kuv nco qab zoo li nws yog lub lim tiam dhau los.
  Ah, tib neeg lub neej luv luv! Koj puas tseem hluas tau ntev? Nws tsis khoom nrog nws tus tub, nws hlub nws tus poj niam. Txhua yam ploj mus. Tsis ntev nws yuav tawm mus. Tag nrho ploj mus, irrevocably, mus nyob mus ib txhis. Thiab cov oaks centuries-laus yuav nyob twj ywm thiab lub puam no. Ib zaug ntxiv txhua xyoo lub caij nplooj ntoo hlav yuav zoo siab rau tib neeg nrog kev sov siab thiab kev cia siab tshiab. Tsuas yog tam sim no nws yuav tsis pom qhov zoo nkauj ntawm lub caij nplooj ntoo hlav, nws yuav tsis txaus siab rau qhov ...
  Nws yuav nthuav kom pom qhov uas muaj tom qab kev tuag. Puas muaj lwm txoj sia? Tej zaum nws yuav tsis phem, tej zaum nws yog lub vaj kaj siab tiag tiag?
  Yog li, hauv qhov tseeb, yog vim li cas nws thiaj nyob? Vim li cas noog nyob? Obviously, rau lub hom phiaj ntawm cov xeeb ntxwv, rau procreation. Yog li, nws hloov tawm hais tias nws nyob nws lub neej nyob rau hauv vain? Tsis yog, tsis nyob rau hauv vain! Nws nyob me ntsis tab sis muaj meej mom. Tsis txhob dodge, tsis txaj muag. Nws yog nyob rau cov neeg zoo li ntawd lub ntiaj teb so. Tsis yog txhua tus tuaj yeem ua tau nom tswv thiab ua yeeb yam.
  Yog lawm, nws ua tsis tau ntau yam, nws yuav tau ua ntau yam txawv yog tias nws tau pib lub neej txij thaum pib. Tab sis muaj ib qho taw tes hauv nws lub neej! Rau tus poj niam thiab tus tub, rau niam txiv, ib lub teb chaws. Tsis yog, nws tuaj yeem tuag nrog lub siab ntshiab!
  Lub teeb cua los ntawm lub hiav txwv ua rau cov reeds rustle lazily thiab nqa lub qab ntxiag txias ntawm lub Baltic. Fyodor Semyonovich peered mus rau hauv txoj kev, winding thiab mus tob rau hauv lub hav zoov, cov ntoo nyob ib ncig ntawm nws, sim ua kom paub qhov txawv ntawm lwm lub tsev txhab nyiaj, mloog lub chirping ntawm grasshoppers thiab lwm yam suab ntawm lub hav zoov. Tus txiv neej laus zoo li sim nco qab, kho txhua yam no hauv nws lub cim xeeb tseem muaj zog. Thiab mam li nco dheev nws pib quaj dua. Lub sij hawm no los ntawm kev xav, vim nws tswj tau los, ua kom tiav nws txoj kev npau suav.
  Orlov nqus dej hiav txwv ntshiab nrog kev txaus siab. Nws xav tias nws muaj kev sib koom siab nrog nws txoj kev hlub. Thiab nws zoo siab.
  Fedor Semenovich zaum ntawm lub rooj ntev zaum ntev, basking nyob rau hauv lub rays ntawm lub caij nplooj ntoos hlav hnub. Tab sis maj mam lub luminary pib nkaum tom qab cov ntoo, thiab Orlov tau tawm ntawm nws txoj kev rov qab los. Kuv xav tias nkees. Tab sis nws zoo siab heev. Ob txhais ceg, txawm li cas los xij, pib mob dua. Tus txiv neej laus maj mam mus txog qhov nres, xav tsis thoob tias nws tsis tau ntsib leej twg ntawm txoj kev. Thiab qhov nres yog khoob.
  Lub tsheb thauj mus los sai sai, tus neeg laus pensioner tau txais lub rooj zaum dawb hauv lub tsev thiab rov pib xav ua phooj ywg tawm ntawm qhov rais ntawm qhov chaw hla dhau. Cov neeg tuaj nres. Feem ntau yog cov hluas. Nyob zoo, cov neeg siab zoo. Lawv muaj tag nrho lawv lub neej ua ntej ntawm lawv, koj tuaj yeem txaus siab rau lub caij nplooj ntoos hlav, npaj rau yav tom ntej.
  Ntawm ib qho chaw nres tsheb, ib tug poj niam laus tau caij npav. Ntseeg tias tsis muaj lub rooj zaum khoob, nws sawv ntawm Orlov, uas zaum ze ntawm lub qhov rooj. Nws pom tseeb tias nws nyuaj rau nws sawv. Fedor Semenovich muab nws qhov chaw.
  "Tsis yog, koj yog dab tsi, koj yog dab tsi," tus neeg txawv teb chaws tsis kam.
  "Cia li zaum, kuv yuav tawm mus," tus txiv neej laus hais.
  - Ua tsaug ntau!
  Orlov tsis dag, nws yeej xav tau tawm ntawm qhov chaw nres tsheb tom ntej. Nws ntsia ntsoov tus poj niam thiab pom kev nplij siab thiab kev ris txiaj ntawm nws lub ntsej muag.
  Fyodor Semyonovich tsis nco qab txog nws ob txhais ceg, nws txaus siab rau nws tus kheej. Yog li nws tseem yog txiv neej! Nws yog thawj tus xav muab txoj kev rau ib tug poj niam uas nkees.
  Thaum lub qhov rooj ntawm lub npav qhib, Orlov nrog kev nyuaj siab mus rau txoj kev taug kev thiab qw thaum kawg rau tus tsav tsheb thiab cov neeg caij tsheb:
  - Bon Voyage!
  Thiab kuv xav rau kuv tus kheej:
  "Tsis muaj dab tsi, kuv yuav nyob! Thiab ntawm yim caum-tsib lub neej mus ntxiv. Tag kis Lidochka yuav los, thiab hnub Saturday Mashenka yuav tsum tuaj. Zoo!"
  Maj mam, tus txiv neej laus mus rau hauv nws chav tsev. Nws ua tsaug rau txoj hmoo rau hnub no thiab ua tsaug thov kom lub ntiaj teb zoo tag nrho.
  
  
  Tab sis lub hnub nyoog laus ua rau nws tus xov tooj hu. Tag nrho lub caij ntuj sov Fedor Semyonovich mob, thiab nyob rau hauv lub caij nplooj zeeg nws thaum kawg poob mob. Niam txiv Maria tau saib xyuas tus txiv neej laus. Ob peb lub hlis dhau los ntawm nws lub neej, tus kws qhia tau tsiv mus rau hauv nws chav tsev, thiab tom qab nws yawg tuag, nws tseem nyob hauv nws.
  Fedor Semenovich hais rau nws tus ntxhais xeeb ntxwv ntau txog nws tus kheej, txog lub puam, uas nws hlub heev txij thaum yau. Nws txaus siab tias thaum muaj hnub nyoog zoo li no nws muaj peev xwm ua tiav nws txoj kev npau suav - pom cov chaw uas nws lub siab nyiam, hais lus zoo rau nws haiv neeg oaks, lub puam, txoj kev nyuaj siab ntawm hav zoov. Yawg tuag ntsiag to hauv nws tsaug zog. Nrog luag nyav ntawm koj lub ntsej muag...
  
  
  Tshooj 31
  Kev ceeb toom rau cov tub ceev xwm txog cov haujlwm uas tau ua tiav yog qhov zoo tshaj li qhov xav tau ceev. Cov ntaub ntawv, qhov tseeb, yog daws, dab tsi ntxiv hais rau lub taub hau ntawm pawg neeg soj ntsuam? Tab sis kev debriefing yog muab los ntawm cov haujlwm tseem ceeb.
  Krasin qhia rau Vladimir Cherkasov.
  - Nws muaj peev xwm daws tau tsis yog peb kev tua neeg xwb, tab sis ntawm txoj kev, kev tua neeg ntawm tus thawj coj hauv Anapa, nrog rau Tula maniac raug ntes nrog peb pab.
  Dab tsi ntawm maniac? Cherkasov nug.
  Kuv lub npe yog Boris Solntsev. Ib tug tub hluas los ntawm cheeb tsam Tula. Tam sim no nws lees txim. Tom qab tsawg kawg yog plaub qhov kev tua neeg hauv nws lub tebchaws, qhov chaw uas nws tso nws cov ntiv tes, tus txiv leej tub khiav mus rau Sochi, qhov chaw uas nws ntsib ib tug ntxhais thiab koom nrog pawg ntseeg. Tus hluas nkauj uas peb strangled kuj muaj feem xyuam nrog pawg ntseeg no.
  - Dab tsi ntawm sect?
  - Lavxias teb sab ceg ntawm Illuminators sect.
  Cherkasov tau ceeb toom tias "Koj tsis tau tsim tus kheej ntawm tus ntxhais strangled tam sim ntawd,"
  - Nws tsis muaj ntaub ntawv dawb lossis khaub ncaws. Tsis muaj dab tsi hlo li! Tom qab ntawd, los ntawm lub tattoo, lawv pom tias nws yog ib tug neeg ua yeeb yam ntawm BDSM nyuaj. Tus ntxhais lub npe yog Lyudmila Starkova, nws starred nyob rau hauv porn nyob rau hauv lub npe Lucy Starr. Lawv tawg los ntawm cov ntaub ntawv ntawm nws, nws tau pom tias nws tau raug coj los ua menyuam yaus los ntawm Ukraine mus rau Tebchaws Meskas, qhov chaw uas nws tau mus nrog nws niam nws txiv hauv Illuminator sect. Nws tuaj rau Utish nrog nws tus hluas nraug. Muaj nws tau ua yeeb yaj kiab hauv porn nrog tus hluas nkauj ntawm Boris, tus neeg vwm uas peb ntes tau. Boris tshuav ib qho qub txeeg qub teg hauv Sochi, nws yog nws tus uas tau ua txhaum kev tua neeg tsis ntev los no ntawm Utish.
  "Puas yog kev tua neeg no muaj dab tsi ua rau peb?" Cherkasov nug.
  - Kev kho kom haum xeeb. Peb cov neeg tuag starred nrog ib tug phooj ywg ntawm ib tug maniac.
  - Qhia seb koj nrhiav tau tus neeg siab phem li cas.
  - Muaj kev nyuaj siab heev, kev tua neeg ntawm Utish. Tus neeg siab phem, pom tias nws tus hlub raug thuam li cas, nyob rau hauv qhov kev npau taws ntawm kev npau taws rub rab riam, tua tus thawj coj, thiab khiav mus rau hauv hav zoov. Nws tus hluas nkauj nrog rab riam ntshav raug ntes ntawm qhov chaw ua txhaum cai, muab rau tub ceev xwm, muab tso rau hauv kaw. Nws raug liam tias tua tus thawj coj. Tab sis tus ntxhais nyob ntsiag to, thiab cov ntiv tes ntawm Tula maniac pom ntawm riam. Nws tus kheej tsis tau tsim, tsuas muaj ntiv tes xwb. Kuv thov ib daim duab ntawm Boris ploj lawm, uas nws tus kheej raug suav hais tias yog ib tus neeg raug tsim txom ntawm tus neeg siab phem thiab kev tua neeg tsis txuas nrog nws. Thiab hauv Anapa, nws tau nthuav tawm nws daim duab rau tus ntxhais hauv kev tshawb nrhiav.
  - Koj puas paub? Cherkasov twv.
  - Yog! Tab sis nws tsis qhia peb dab tsi txog Starkov. Kuv yuav tsum xam txhua yam ntawm kuv tus kheej.
  - Maniac raug kaw yam tsis muaj teeb meem? Cherkasov nug.
  - Yog, calmly! Tsis tas yuav khiav hla hav zoov. Noj ntawm lub puam. Tsis muaj kev phom sij rau cov neeg so haujlwm. Nws tsis tau sim ua kom muaj kev tawm tsam. Boris tus hluas nkauj raug tso tawm los ntawm qhov chaw kaw ua ntej kev sim siab, sab nraum zoov tau teeb tsa. Thiab Kovalev thiab kuv tau tos ntawm lub pas dej. Tus maniac nws tus kheej mus rau lub puam, zoo li nws paub thaum twg nws tus hluas nkauj yuav tuaj.
  "Cia peb rov qab mus rau peb kev tua neeg," Cherkasov hais. - Yuav ua li cas lub cev tuag mus rau tus kws qhia ntawv, thiab leej twg muab pov tawm ntawm lub qhov rais?
  "Kev tua neeg ntawm Lucy Starkov tshwm sim los ntawm kev sib tsoo, thaum sib deev. Thiab peb tus neeg raug foob Gorynychev muaj tus yuam sij rau tus kws qhia ntawv lub tsev, nws thiab nws tus neeg ua haujlwm Alexander, Lucy tus hluas nraug, txiav txim siab tso lub cev tuag rau hauv lwm tus lub tsev mus txog thaum yav tsaus ntuj thiaj li coj nws tawm thiab faus rau hauv hav zoov. Gorynychev tsis tuaj yeem tso nws tus kheej. Tab sis tus kws qhia ntawv rov qab los ntawm so thaum ntxov.
  Cherkasov hais tias "Yuav nkag siab," - Thiab tus kws qhia ntawv raug tshem tawm ua pov thawj tsis tsim nyog.
  - Yog. Gorynychev hais tias Alexander pab tus kws qhia ntawv tawm ntawm lub qhov rais. Tab sis Alexander tsis tuaj yeem nug. Nws yog peb haiv neeg qub, tam sim no yog neeg Amelikas, tom qab tua ib tug kws qhia ntawv, nws tau ya mus rau Tebchaws Meskas.
  "Kuv pom," said Cherkasov. - Yuav ua li cas mus rau Gorynychev?
  - Ua tsaug rau cov ntaub ntawv tau txais los ntawm Kovalev ntawm Utish.
  "Koj yuav tsum tau hais kom tsis txhob xam phaj koj cov neeg nyob ze kom raug thiab daws qhov kev tua neeg hauv kev kub ntxhov. Tab sis kev ntes ntawm Tula maniac them nyiaj rau koj qhov sib txawv. Koj yuav tsum hais ua tsaug.
  - Vladimir Nikolaevich, Kuv xav mus so zoo tam sim no. Kuv yeej xav kom muaj zog ua ntej lub caij ntuj no nyuaj, so me ntsis ntawm hiav txwv. Lub caij velvet tseem tsis dhau ...
  - Puas yog kev lag luam mus rau Anapa tsis txaus?
  - Yog li kuv ua haujlwm nyob ntawd, tsis nkees. Nws tsis yog mus rau hiav txwv.
  - Okay, sau ib nqe lus, kuv mam li kos npe rau nws. Tsuas yog rhuav koj lub caij so rau tsawg kawg ob ntu. Qhov seem yuav ua tiav tom qab thaum muaj haujlwm tsawg.
  - Zoo! Nws yuav tsim nyog los txhawb kuv tus pab cuam Kovalev qee yam. Ua tsaug rau nws, cov kev ua txhaum cai no raug daws. Nws tau txais kev pheej hmoo loj hauv qhov chaw tsis raug cai, tau txais cov ntaub ntawv.
  - Kev tsis txaus siab tawm tsam Kovalev tau txais los ntawm Vadim Rybachenko. Nws hem tus neeg dawb huv nrog rau kev kaw lub neej, yuam kom nws ua rau nws tus kheej incriminate. Thaum koj txias hauv Anapa, kuv tus kheej yuav tsum sib txuas lus nrog Vadim thiab thov txim. Nws tau cog lus tias yuav rau txim rau Kovalev.
  Krasin tau hais tias "Nws yog ib tus neeg ua haujlwm muaj txiaj ntsig heev,"
  - Okay, mus sau ib nqe lus thaum kuv ua siab zoo ...
  
  
  Epilogue.
  Nyob rau yav tsaus ntuj ntawm tib hnub, Vasily xaj daim pib dav hlau thiab tam sim ntawd hu Inna, hais tias nws tau so haujlwm.
  - Zoo heev! Inna teb. Koj puas tuaj cuag peb raws li koj tau cog lus tseg?
  Kuv twb tau kuv daim pib lawm! Kuv ya tawm tag kis tav su.
  - Zoo kawg! Kuv tos koj. Peb muaj huab cua zoo heev, hnub so peb mus rau lub puam thiab ua luam dej.
  - Vim li cas peb cov neeg siab phem muab pov thawj? Krasin nug.
  Yog, nws hais txog txhua yam hauv kev nthuav dav. Nws yog ib qho yooj yim ua hauj lwm nrog nws. Nws tus hluas nkauj tuaj rau kuv, thov kom kuv muab ib hnub. Nws tau cog lus tias yuav tos tus txiv neej tag nrho nws lub neej, nws xav kos npe nrog Boris thiab yug me nyuam los ntawm nws.
  "Tab sis nws tuaj yeem tau txais ib txoj kab lus rau lub neej."
  - Tsis yog, nws tsis zoo li yuav raug txim rau lub neej. Hauv Tula, nws tua thaum nws tseem yog menyuam yaus, hauv Sochi nws tau ua txhaum kev cai tua neeg ntawm kev txiav txim, thiab nws tau tua tus thawj coj hauv lub xeev ntawm kev txaus ntshai heev thaum nws pom tias nws tus hlub raug thuam li cas. Ntxiv rau, nws koom tes nrog kev tshawb nrhiav, hloov siab lees txim. Nws muaj txoj hmoo nyuaj, ntau qhov xwm txheej extenuating.
  - Tag nrho tib yam, lawv yuav muab ntau, - hais tias Krasin.
  - Kuv ntseeg tias Nadezhda yuav tos nws.
  "Kuv tsis nkag siab txog kev mob siab rau poj niam ...
  - Vim ib tug hluas nkauj hlub ces muaj ib qho laj thawj...
  "Zoo, Kuv yuav los tham txog lub ntsiab lus no," Krasin hais.
  Vasily nws tus kheej tau nyob hauv lub xeev ntawm kev hlub. Nws nkag siab qhov twg Inna nyiam, thiab tab tom yuav tawm tswv yim rau nws ...
  
  
  
  
  
  OLIVER TWIST - THE REAL STORY
  NTAUB NTAWV
  Oliver Twist zaj dab neeg yog qhov tseeb thiab ntseeg tau ntau dua li ntawm Charles Dickens, thiab yeej muaj ntau dua. Ntawm no txhua yam yog raws li nws yuav tsum nyob rau hauv kev muaj tiag, tsis muaj embellishment.
  . QHOV #1
  Oliver Twist hauv keeb kwm tiag tiag tsis muaj hmoo li Charles Dickens. Thiab feem ntau, Charles Dickens zoo li tsis muaj kev paub txog cov tsev hais plaub Askiv. Qhov tseeb, tus kws txiav txim plaub twb ntaus lub givel thiab hais ib kab lus: peb lub hlis ua hauj lwm nyuaj rau tus tub. Thiab qhov no tseem yog me me, los ntawm cov qauv ntawm kev ncaj ncees Askiv.
  Yog li ntawd, lub tsev hais plaub pedantic tau ceeb toom rau tus txiv ntxawm uas tau thov ua pov thawj rau kev tiv thaiv tias cov kab lus twb dhau lawm yuav tsum tau rov hais dua raws li txoj cai lij choj. Lub sijhawm no, Oliver yuav raug coj mus rau qhov chaw kho menyuam yaus. Thiab qhov kev thov rov hais dua yuav raug txiav txim siab tsuas yog lub lim tiam tom ntej ... Thiab yog tias tig los!
  Thiab yog hais tias tus txiv neej zoo nkaus li, nws yuav raug ntes vim kev thuam ntawm lub tsev hais plaub!
  Dab tsi yog qhov laj thawj ... Thiab nws zoo li muaj tseeb ... Tsuas yog ib qho sib txawv: peb lub hlis ntawm kev ua haujlwm nyuaj yog qee yam tsis txaus rau kev koom tes nrog tub sab. Thiab tus kws txiav txim plaub ntug Oliver tau plaub xyoos. Thiab nws kuj yog qhov zoo uas nws tsis yog Hnub Nyoog Nruab Nrab ntxiv lawm, txwv tsis pub lawv tuaj yeem raug dai, txawm tias koj yog menyuam yaus peb zaug.
  Oliver ob sab plhu, thiab tus tub los rau ntawm nws lub siab. Nws ciaj sia li cas. Thiab lawv raug coj mus rau qhov chaw ntawm kev rau txim. Oliver taug kev nrog nws taub hau, thiab nws txaj muag heev. Nws yuav tau chained nws zoo li ib tug menyuam dev rau tub ceev xwm.
  Thiab cov shackles clinked ntawm nws txhais tes ...
  Oliver xav zoo li ib tug neeg txhaum cai, ib tug neeg raug kaw thiab ib tug txiv neej ua tiav, lossis ib tug menyuam yaus. Txawm li cas los xij, nws twb tau nyob hauv tsev ua haujlwm, thiab sim ua kom nws lub siab xav tias lub tsev loj cuj tsis txawv ntawm lub tsev menyuam ntsuag.
  Tab sis nws tig tawm tsis zoo - lub tswv yim pleev xim rau cov neeg ua phem tawv tawv brandishing daggers.
  Txawm li cas los xij, Oliver raug coj mus rau hauv tub ceev xwm hauv tsev loj cuj, mus rau ntu uas cov menyuam raug kaw kom txog thaum muaj hnub nyoog kaum plaub. Qhov no yog qhov zoo rau nws thiab nyab xeeb dua ...
  Oliver, piv txwv li, raug yuam kom hnav khaub ncaws los ntawm peb tus phauj-tus neeg saib xyuas, thiab tau muab dej txias ua ntej, thiab tom qab ntawd nrog dej kub los ntawm lub twj tso kua mis. Ces lawv chais plaub hau. Lawv tsis txawm ntxuav lawv cov plaub hau, tab sis tom qab dej kub, rab chais ntawm tus neeg zov hauv tsev loj cuj txhais tes tau yooj yim thiab tsis tau txiav tus tub lub taub hau. Ces Oliver tau muab ib lub pajama striped nrog tus lej. Thiab txij li thaum lub caij ntuj sov lub sij hawm tau tawm ntawm taw liab qab, cog lus tias yuav muab cov khau tsuas yog thaum huab cua txias.
  Tom qab ntawd Oliver tau maj mam flogged, zoo li propiska, thiab coj mus rau hauv lub cell. Lub tsev loj cuj tau tsaus ntuj nrog cov tuav thiab tub ceev xwm phem. Hauv lub cell muaj cov txaj nyuaj thiab cov laug cam, nrog cov pam vov. Zoo li nyob hauv vaj tse. Thiab Oliver tau muab ib lub pob, ntawm qib thib ob, thiab muab oatmeal noj, hais tias nws yuav mus ua haujlwm tag kis.
  Oliver pw saum lub txaj ntoo uas tsis muaj lub hauv ncoo, ib yam li hauv chav ua haujlwm, thiab npog nws tus kheej nrog ib daim pam ntxhib. Tsuas yog lub taub hau tsis kaj siab yuav liab qab. Txawm li cas los xij, qee zaum cov menyuam yaus tau chais plaub hau hauv chav ua haujlwm, yog li qhov no tsis yog qhov tshiab rau Oliver. Tsuas yog tsis muaj bar ntawm lub qhov rais. Thiab lawv tau taug kev mus taug kev mus txog thaum Frost, lawv tsuas yog shod kom cov me nyuam tsis txhob mob khaub thuas ua ntej lub sij hawm tuag.
  Oliver xav zoo li nws tau rov qab los rau ntawm phab ntsa ntawm lub tsev ua haujlwm. Thiab calmed cia ...
  Thiab nws tsaug zog ntau soundly, thiab nyob rau hauv ib tug npau suav nws ua npau suav ntawm ib leej niam uas nws tsis tau pom, thiab lush yob thiab tej nqaij.
  Cov me nyuam rov qab los ntawm kev ua haujlwm. Nkawd nkees, thiab muab dej txias rau lawv thiab muab oatmeal thiab mov ci rau lawv noj. Lawv sawv thiab muab zaub mov rau Oliver. Feem ntau, txhua yam zoo li hauv tsev ua haujlwm, tshwj tsis yog tias cov zaub mov hauv cov menyuam yaus hauv tsev loj cuj tsis zoo dua, tab sis lawv muab zaub mov ntau dua. Thiab cov txiv neej tsis emaciated li nyob rau hauv lub tsev me nyuam ntsuag. Tab sis lawv kuj ua hauj lwm hnyav dua thiab dua li lawv tseem qhia hauv tsev kawm ntawv.
  Lawv tos txais Oliver me ntsis thiab nug seb nws yog dab tsi. Oliver teb tias:
  - Tsis txhob!
  Thiab nws ua rau phooj ywg luag.
  Thiab cov lus hais tias lawv tag nrho rau tsis muaj dab tsi!
  Cov txiv neej nkees nkees, ntawm lub teeb liab ntawm cov neeg zov lawv sai sai thov Vajtswv, tshem lawv cov pajamas thiab pw hauv qab lawv cov khaub ncaws. Tsis txaus siab rau pw tsaug zog rau cov laug cam, tab sis ib txwm ua thiab Oliver tsaug zog.
  Lawv tsa lawv sawv ntxov, ua kom lawv thov Vajtswv dua, ntxuav tes, thiab coj lawv mus noj tshais. Tom qab ntawd ob peb teev ntawm kev kawm, thiab kaum ob teev ua haujlwm. Cov menyuam yaus ua haujlwm hnyav ntawm cov tshuab. Oliver yuav tsum thawb lub canvas nrog nws txhais taw liab qab. Cov me nyuam ntawm no tseem hluas, thiab tseem tsis tau raug xa mus rau kuv. Tab sis tom qab kaum plaub, koj tuaj yeem xaus rau hauv mines. Txawm li cas los xij, lawv tseem tuaj yeem xa mus rau kuv qhov kev ua txhaum. Los yog, piv txwv li, nyob rau hauv ib cheeb tsam, ntawm ib tug cog.
  Thaum Oliver nug tias qhov twg yog qhov phem dua: cov menyuam yaus hais tsis meej tias cov mines. Muaj ib tug txaus ntshai stench los ntawm cov neeg uas daws lawv tus kheej txoj cai nyob rau hauv lub tawg, thiab los ntawm torches. Thiab tsis yog lub hnub nrog cov pa phem. Thiab ntawm qhov cog, tsawg kawg yog huab cua ntshiab thiab sov. Thiab nyob rau hauv Is Nrias teb thiab lub tropics, lub caij ntuj sov mus ib txhis yog qab ntxiag. Txawm hais tias lawv ntaus ntau heev, muaj lub sijhawm ntawm cov cog qoob loo thaum yuav luag tsis muaj haujlwm. Tab sis lub mine, tsis muaj qhov nyuaj dua.
  Oliver nkees heev thawj hnub nws nkag mus rau hauv lub bunk. Kuv yuav tsum txav nrog kuv txhais taw, thawb lub ntxaiv nrog kuv txhais tes. Thiab ob txhais ceg tau nruj nreem kaw, thiab khaus khaus thaum tsoo ntawm ib lub puav.
  Txawm li cas los xij, cov me nyuam hloov pauv. Hnub tom qab twb tau ua haujlwm lawm, zaum, thiab kuv txhais tes tsis xis nyob, tab sis kuv ob txhais ceg txav me ntsis.
  Kaum ob teev ntawm kev ua haujlwm tau ua haujlwm hnyav heev. Tab sis lawv tau pub peb zaug hauv ib hnub, thiab zoo dua qhov chaw nyob, thiab hnub Sunday muaj nqaij, thiab ntses peb zaug hauv ib hnub. Lub cev mob hnyav heev hauv thawj hnub, tab sis tom qab ntawd Oliver tau koom nrog thiab qhov mob dulled.
  Cov tub ntxhais hluas lub cev tau siv rau cov khoom thauj. Hnub Sunday muaj kev kawm ntxiv thiab thov Vajtswv, thiab yuav luag tsis muaj haujlwm.
  Nws nyuaj rau menyuam yaus hauv tsev lojcuj ntawm Tebchaws Askiv, tab sis koj tuaj yeem nyob. Thiab los ntawm kev ua haujlwm lub cev ua kom muaj zog, thiab cov leeg muaj zog. Cov zaub mov yooj yim tab sis noj qab nyob zoo txhim kho lub cev.
  Oliver maj mam tau siv rau lub neej no ... Nws txawm sim xav txog tej yam hauv lub hlwb thaum ua haujlwm, kom tsis txhob dhuav.
  Tau kawg, tus kws txiav txim plaub tau ncua qhov kev thov rov hais dua txhua lub sijhawm nyob rau hauv ntau yam pretexts, rooj plaub ntawm Oliver Twist tsis tau tshuaj xyuas. Thaum kawg, tus txiv neej zoo spat, thiab txiav txim siab tias nws tsis quav ntsej txog tus tub tsis paub. Tsis tas li ntawd, cov menyuam yaus lub tsev loj cuj tau ua siab ntev pub, qhia, thiab muaj lub ru tsev saum lawv taub hau. Thiab nws zoo dua li taug kev ntawm txoj kev.
  Thiab nws kim dua rau koj tus kheej kom coj tus ragged ...
  Tab sis yog tias tus txiv neej zoo twb tau yoj tes ntawm Oliver, ces Dodger tsis nco qab txog nws.
  Thaum xub thawj, txhua leej txhua tus ntshai tias tus tub yuav ntxeev siab rau lawv. Tab sis lub sij hawm dhau mus thiab ntshai dissiped. Thiab lawv tsis quav ntsej txog Oliver thiab. Tsuas yog ntawm no yog Dodger, nws xav rov qab nws tus phooj ywg daj-qhov ncauj rau cov neeg laib.
  Tab sis txawm tias lub tsev loj cuj yog rau menyuam yaus, koj tsis tuaj yeem khiav tawm ntawm nws xwb. Thiab cov tuav, thiab cov phab ntsa yog siab thiab ruaj ntseg, txhua yam zoo li cov neeg laus ua txhaum cai. Tshwj tsis yog muaj ntau tus poj niam ntawm cov neeg saib xyuas, sib piv rau cov neeg raug txim loj.
  Ib tug ntawm lawv yog tus paub ntawm Dodger. Thiab nws tau txiav txim siab sim npaj kev khiav tawm rau Oliver.
  Thiab yog li ntawd tus tub tub sab txiav txim siab los ze nws. Tus matron nug Dodger:
  - Kuv yuav ua li cas kom nws tawm?
  Tus tub tub sab hais tias:
  - Yooj yim heev! Koj yuav hais tias ib tug me nyuam tub yuav tsum tau ua hauj lwm nyob rau hauv ib tug nyob sib ze rhiav rau private ntau lawm thiab koj yuav coj nws tawm ntawm lub rooj vag!
  Cov tub ceev xwm tawm tsam:
  - Kuv yuav chim rau qhov no! Yuav tsis mus!
  Pluto tau hais tias:
  - Yog li muab nws ib tsab ntawv los ntawm kuv!
  Tus matron nodded.
  - Rau qhov no los ntawm koj lub golden guinea!
  Tus tub tub tub sab teb tias:
  - Ib shilling yuav txaus!
  Lub matron hais tias:
  - Nws yog txwv tsis pub!
  Plut logically remarked:
  - Tsis muaj leej twg yuav paub! Xws li ib daim ntawv me me. Thiab tag nrho cov nyiaj shilling! Rau lub npib no kom txog rau thaum tsis ntev los no, tub sab raug dai!
  Tus poj niam shrug nws lub xub pwg nyom thiab hais tias:
  - Ob shillings!
  Tus dodger shrugged nws lub xub pwg nyom thiab hais tias:
  - Oliver tsis txaus siab rau kuv muab ob shillings rau ib daim ntawv!
  Tus matron khawb nws lub hauv pliaj thiab hais tias:
  - Thiab yog vim li cas koj txawm xav tau nws!
  Tus tub tub tub sab teb tias:
  - Dab tsi yog qhov txawv rau koj? Koj xav tau shilling, yuav luag tsis muaj dab tsi!
  Tus poj niam pom zoo:
  - Yog, kuv mam li xa ib daim ntawv! Tsis muaj dab tsi!
  Tus neeg siab phem sketch ob peb kab ntawm ib daim ntawv thiab xa mus rau matron. Nws coj nws nrog nws nkaum hauv nws lub tsho.
  Txhua yam yog yooj yim...
  Tus dodger muab nws ib shilling, thiab tam sim ntawd khuv xim nws. Qhov tseeb, leej twg yog Oliver rau nws. Thiab nws tsis meej yog tias qhov ntawd yuav pab tau.
  Plut nws tus kheej raug kev hem thawj ntawm kev ntes txhua lub sijhawm. Nyiaj tau los ntawm kev pheej hmoo ntawm kev ywj pheej. Thiab qee zaum kuj tshwm sim tias cov tub hluas raug dai rau tub sab lossis xa mus rau cov mines. Thiab hauv cov mines, yuav luag tsis muaj leej twg tuav tawm ntau tshaj tsib xyoos, thiab feem ntau txawm tias ua ntej lawv tau khoov.
  Tej zaum nws yuav zoo dua rau Oliver siv plaub xyoos hauv tsev lojcuj menyuam yaus, tau txais kev kawm thiab kev ua haujlwm, thiab tom qab ntawd coj lub neej ncaj ncees. Tom qab tag nrho, tag nrho cov tub sab sai los yog tom qab xaus nyob rau hauv ib tug noose, los yog txawm phem dua. Tsis tshua muaj ib tug neeg ua txhaum cai nyob rau hnub nyoog laus, thiab tsis muaj xws li tsis raug ntes. Tsis ntev los sis tom qab, txhua leej txhua tus tau txais.
  Ntawm no lawv tus tswv tsis nyiag nws tus kheej, tab sis tsuas yog hais kom cov tub sab tsis muaj hnub nyoog. Tab sis sai los yog tom qab, ib tug neeg yuav muab nws.
  Tus neeg siab phem sighed hnyav, thiab sim tsis xav txog dab tsi yuav tshwm sim tom qab nws ntes tau. Thiab Oliver zoo li cas - ntau npaum li cas nws flogged?
  Oliver nyob ntsiag to dua dej thiab qis dua cov nyom. Muaj cov menyuam yaus hauv lub xovtooj ntawm kaum lossis kaum ib xyoos, feem ntau zaum ntawm qhov tsis sib xws, thiab ntsiag to heev. Yog li ntawd lub neej hauv tsev lojcuj tau dhuav, ntsuas thiab nyob ntsiag to. Tsis muaj sijhawm lossis lub zog rau pranks. Tsis muaj neeg ntxeev siab nyob rau hauv no detachment. Thaum tsaus ntuj, ib tug tub ceev xwm tau ua lub luag haujlwm uas saib tom qab cov tuav thiab haus kas fes, lossis ib tus neeg saib xyuas. Yog li ntawd, cov menyuam yaus raug yuam kom nyob ntsiag to thiab pw tsaug zog. Thiab lawv nyob hauv kev soj ntsuam txhua lub sijhawm.
  Nws dhuav, tau kawg, tab sis ntawm qhov tod tes, tsis muaj leej twg ua phem rau koj. Txhua yam mus raws li lub charter, xws li nyob rau hauv cov tub rog tsis muaj hazing. Tshwj tsis yog muaj kev ua haujlwm ntau ... Thiab tsis muaj sijhawm txaus rau kev pw tsaug zog, tab sis koj kuj tau siv rau nws. Tab sis tom qab kev tawm dag zog lub cev, koj tsaug zog tsis muaj teeb meem. Zoo li cov ntoo peb poob rau ntawm bunk, tsis paub insomnia ntawm cov thawj coj.
  Oliver lub cev muaj zog dua nyob rau hauv ob thiab ib nrab lub hlis los ntawm kev ua haujlwm hnyav, thiab yuav luag tsis raug kev txom nyem. Txog thaum kawg ntawm lub sij hawm tseem nyob deb heev, thiab tseem ntxov dhau los suav hnub. Hmoov zoo, tsawg kawg yog lub ru tsev saum koj lub taub hau, thiab cov khoom noj txaus txaus - lub tsev ua haujlwm yog ib lub tsev ntiav uas lawv txuag cov menyuam yaus. Thiab ntawm no yog lub xeev cov zaub mov, thiab thaum nyob rau hauv teb chaws Aas Kiv tsis muaj kev tshaib kev nqhis thiab qoob loo tsis ua hauj lwm nyob rau hauv lub tawb, lawv tau noj raws li tus qauv, kom lawv ua hauj lwm zoo dua. Cov tub sab hluas tsis saib sab sab. Qee lub sij hawm lawv ua haujlwm hnyav hauv huab cua ntshiab, cheb lub vaj, tig millstones, twj tso kua mis.
  Yog tias tsis muaj kev ua haujlwm nyob rau hauv lub rhiav - lub warehouse twb puv lawm, ces cov me nyuam yuav tsum tsuas nqa pob zeb los ntawm qhov chaw mus rau qhov chaw, los yog grind hmoov nplej nrog tes millstones. Qee zaum, txawm tias cov neeg saib xyuas zoo, lawv ua si football.
  Txawm li cas los xij, Oliver tau txais txiaj ntsig los ntawm tsev loj cuj. Nws tau noj qab nyob zoo, muaj zog dua, calmer, thiab luag nyav ntau zaus.
  Tus matron coj nws mus rau ib lub ces kaum, raws li muaj kev sib tham, thiab xa daim ntawv, ntxhi:
  - Nws yog los ntawm Dodger!
  Oliver muaj kev xav sib xyaw. Nws yog qhov zoo uas nws tsis hnov qab, tab sis ntawm qhov tod tes, nws twb tau siv rau qhov chaw zoo li no thiab txaus siab rau qhov chaw zoo li menyuam yaus hauv tsev loj cuj. Thiab dua kuv tsis xav rov qab mus rau lub ntiaj teb tub sab.
  Oliver tsis paub leej niam sov so thiab tsev neeg txij li thaum yau, thiab rau nws lub cell nrog tuav tsis yog ntuj txiag teb tsaus, tab sis ib yam dab tsi paub los ntawm yug. Thiab cov bunks qhuav txaus, thiab lawv muab nws ib lub hauv ncoo ua los ntawm straw rau tus cwj pwm zoo. Thiab npog koj tus kheej nrog ib daim pam thiab pw tsaug zog. Cov tub hluas tsis tshua hnov, thiab koj muaj kev npau suav yooj yim tab sis zoo siab. Koj tseem tuaj yeem nyeem hnub Sunday hauv lub tsev qiv ntawv hauv tsev loj cuj. Thiab los ntawm kev ua haujlwm, yog tias lub tsev khaws khoom puv, qee zaum lawv cia koj mus ntxov.
  Tsis yog, cov menyuam yaus lub tsev loj cuj tseem tsis tau nyob hauv qab. Rau poj huab tais lub hnub yug, lawv txawm tau cog lus tias yuav muab cov ncuav mog qab zib chocolate. Thiab cov uas coj zoo thaum Christmas yuav tau txais khoom plig.
  Oliver thiaj li tsis kam lees. Dodger qhia nws kom qaug zog thaum ua haujlwm, thiab co zoo li kub taub hau. Tus menyuam yuav raug xa mus rau cov menyuam yaus lub tsev kho mob. Nws yog rau cov me nyuam nyob sab nraum tsev loj cuj, raws li lawv tau tu siab thiab kho los ntawm cov kws kho mob zoo tshaj plaws. Tom qab tag nrho, hauv tsev kho mob hauv tsev loj cuj, cov kws kho mob yog qhov phem tshaj, thiab tsis muaj tshuaj. Thiab cov menyuam yaus, txawm tias ua txhaum cai, tseem xav tias yuav raug kho, thiab lawv raug kho zoo dua li cov neeg laus.
  Thiab los ntawm lub tsev kho mob dawb, koj tuaj yeem khiav tawm ntawm lub qhov rais, yog li tsis muaj qhov tuav. Txawm tias muaj tub ceev xwm ua haujlwm.
  Oliver nkag siab qhov no, tab sis tsis kam lees. Ua tub sab ntxiv? Tsis muaj lwm txoj kev xaiv tseg rau nws ua tus neeg raug txim khiav tawm. Tab sis tom qab ntawd, nyob rau hauv qhov kev tshwm sim ntawm ib tug capture, rau recidivism, lawv yeej yuav raug xa mus rau lub mines los yog hanged. Qhov zoo tshaj plaws, cog qoob loo tos. Ntxiv rau, lawv yuav ntxiv rau kev khiav tawm.
  Tab sis dab tsi ntxiv? Nws muaj peev xwm, zoo li ib tug me nyuam yaus uas muaj cuaj xyoos thaum nws raug ntes, thiab hauv thawj qhov kev mus ncig, mow down ib xyoos hauv tsev lojcuj. Nws yuav tawm mus thaum muaj kaum ob xyoos, thiab lawv yuav muab rau nws ua haujlwm - tub ceev xwm yuav muab nws, nws yuav yog ib tus kws tshaj lij. Thiab lub neej yuav tsis zoo li nthuav, tab sis muaj kev nyab xeeb dua. Tebchaws Askiv tau nce siab, cov neeg ua haujlwm tsis ua neej nyob tsis zoo ntxiv lawm. Cov nyiaj ua haujlwm tau nce siab, hnub ua haujlwm poob qis raws li kev siv thev naus laus zis. Movies yuav tawm sai sai no...
  Yuav tsum yog tub sab?
  Tab sis dab ntxwg nyoog hais rau Oliver - khiav - kev ywj pheej yog ntuj ceeb tsheej! Thiab koj yuav tsis ua dab tsi rau kev ywj pheej!
  Yog lawm, qee zaum cov neeg raug kaw laus kuj khiav tawm ib lub lim tiam ua ntej tso tawm. Thiab ntawm no yog tus menyuam!
  Thiab Oliver txiav txim siab khiav!
  Kuv tsis tau qhia lub tswv yim rau lwm tus menyuam...
  Kev khiav tawm txiav txim siab ua rau hnub tom qab. Tus tub hluas tau npau suav phem hmo ntuj. Xws li yuav ua li cas nws raug ntes thiab thawj nplawm. Thiab tom qab ntawd lawv tau coj nws mus rau hauv lub gallows ... Oliver sawv hauv lub hws txias. Nws flashed los ntawm kuv lub taub hau hais tias nws yog heev sov nyob rau hauv lub cell nyob rau hauv lub npog. Tag nrho ib ncig, cov plaub hau luv luv, tab sis cov tub hluas zoo siab snuffle lawv lub qhov ntswg. Thiab noj tshais ntawd nrog ntses thiab mov ci ib txwm tos nws. Thiab tag kis lawv yuav raug tso tawm ntxov los ntawm kev ua haujlwm, thiab nws yuav muaj peev xwm nyeem tau hauv tsev loj cuj tsev qiv ntawv ntawm Blessed Augustine, lossis Robinson Crusoe.
  Yog li nws yuav tau dab tsi?
  Oliver dov rau ntawm nws sab, thiab, zoo li tshwm sim thaum nws tseem hluas, pw tsaug zog tsis nyuaj.
  Hnub tom qab, nws qhov kev txiav txim siab kom khiav tawm nyuaj. Tsawg kawg me ntsis kev hlub. Kev nyiag yog qhov nthuav heev ... Thiab nkag mus rau lwm tus lub tsev nrog cov khoom muaj nqis.
  Tom qab noj tshais, cov me nyuam tau kawm luv luv. Nws yog tsim nyog los sau ib tug dictation nrog goose quills. Thiab ces lej, thiab Txoj Cai ntawm Vajtswv. Thiab tom qab ntawd, ua haujlwm.
  Cov me nyuam taug kev ... Nws twb txias lawm, thiab nyob rau hauv ib lub hlis lawv yuav tsum tau muab lub caij ntuj no khaub ncaws thiab khau. Oliver ntawm kev ua hauj lwm rov thawb lub retractable ib feem ntawm lub tshuab, qhov no tsis muaj me me load, tshwj xeeb tshaj yog yog hais tias koj ua nws rau kaum ob teev nyob rau hauv ib tug uake. Thiab qhov tseem ceeb tshaj, nws dhuav.
  Oliver qhov kev txiav txim siab loj hlob tuaj, thiab tom qab tsis tshua tos plaub teev ntxiv kom nws saib zoo dua, nws poob qis thiab poob rau hauv qhov haum.
  Qhov kev xam tau raug ncaj ncees. Oliver raug rub, qhwv, thiab nqa mus rau cov me nyuam lub tsev kho mob hauv nroog. Tus tub raug coj mus rau hauv pawg ntseeg, qhov ntawd tsuas muaj ob tug tub xwb. Cov chav rau plaub, dav heev nrog siab qab nthab. Thiab lub qhov rais tsis muaj tuav, nrog lub qhov rais nyob rau sab saum toj. Rau ib tug me nyuam tub uas tseem tsis tau kaum, tawm mus tsis yog ib qho teeb meem. Oliver yog ib tug heev dexterous, thiab hardened los ntawm kev ua hauj lwm nyuaj.
  Ob tug tub hauv pawg ntseeg, tsis yog tub sab, tab sis pw. Ib tug muaj ib tug tawg ceg thiab nyob rau hauv ib tug cam khwb cia, ib tug pom tau tias muaj mob khaub thuas thiab yog delirious. Oliver tau nce mus rau windowsill thiab rub nws tus kheej ntawm nws txhais tes, pom nws tus kheej hauv qhov qhib.
  Tus tub hluas nug tias:
  - Koj mus qhov twg!
  Oliver teb tias:
  - Rau koj niam! Tsis txhob ntshai, kuv yuav rov qab rau hauv ib teev, tsis txhob qhia cov kws kho mob!
  Tus tub hais tias:
  - Dhia siab!
  Nws yeej siab heev. Oliver txo lub cev, hauv nws txhais tes. Tom qab ntawd nws ntes nws ob txhais taw liab qab ntawm lub ledge, ces dhia. Nws tsaws deftly, txawm hais tias nws hnov mob thiab co hauv nws pob taws.
  Tab sis tsis muaj dab tsi ... Hauv tsev kho mob, Oliver raug ntxuav ua ntej muab tso rau hauv, thiab muab pajamas daj thiab khau khiab. Tus tub, tau kawg, tau tso nws cov khau khiab, thiab tseem nyob hauv nws lub pajamas. Nws nyob hauv tsev kho mob, tab sis tsawg kawg tsis nyob hauv tsev lojcuj. Thiab tej zaum txhua yam yuav ua tiav.
  Tsuas yog nyob rau hauv rooj plaub, Oliver plunged mus rau hauv ib tug qias neeg, lub caij nplooj zeeg puddle. Thiab nws tau rais los ua ib tug zoo li ib tug hluas tramp. Thiab tsis xav li cas....
  Tus neeg siab phem mam li dhia tawm mus ntsib nws thiab squeaked:
  - Koj yog ib tug kawm ceev, raws kuv qab!
  Oliver lub khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khau khiab
  Lawv saib zoo sib xws, khau ci, thiab liab qab, qias neeg ko taw ntawm ib tug me nyuam tub uas tau khiav tawm ntawm lub tsev loj cuj me nyuam, los yog los ntawm tsev kho mob, tab sis qhov tseeb los ntawm kev saib xyuas.
  Rau ib txoj kev khiav lawv tuaj yeem ntaus Oliver tau kaum xyoo. Hauv tebchaws Aas Kiv, cov tsev hais plaub rau cov menyuam yaus nruj heev, qee zaum tseem nruj dua li cov neeg laus. Lawv hnyav nyob rau hauv nees nkaum xyoo pua, tab sis tom qab ntawd ...
  Oliver tsis xav txog nws, tau kawg. Nws nyiam txoj kev ywj pheej, thiab txhawb siab. Thiab nws yog qhov zoo los khiav tsis tau txawm tias lub caij nplooj zeeg txias. Ntxiv mus, thaum koj khiav, nws tsis txias kiag li. Thiab txawm vice versa, tus tub liab qab, callused soles yog ticklish.
  Koj txawm zoo siab tias koj tau nyob tom qab tuav. Thiab koj muaj peev xwm khiav tawm, thiab hlawv tag nrho nrog hluav taws. Tsis yuav peb.
  Tom qab kev huv huv ntawm cov menyuam yaus hauv tsev loj cuj hauv lub qhov taub ntawm tus txiv neej laus Feigin, Oliver zoo li qias neeg me ntsis. Tab sis lawv muab nws kib nqaij. Tus tub tau txais tos zoo li tus phab ej. Nws tsis ntxeev siab rau leej twg, thiab khiav tawm hauv tsev lojcuj. Thiab qhov no yog ib qho feat. Tseem tsis tau muaj daim ntawv hla tebchaws nruj zoo li no, yog li koj tuaj yeem nkaum tau ntev, tshwj xeeb tshaj yog rau tus tub. Thiab lawv tsis tau siv cov ntiv tes. Qhov twg yog qhov zoo. Oliver raug suav hais tias yog ib tug neeg ua txhaum me me heev, thiab cov cim qhia tsis tau sau dua tshiab, thiab tej zaum yuav tsis nrhiav ntau ntau. Thiab txawm tias tom qab ntawd lawv tsis tau yees duab ua txhaum cai, yog li lub koob yees duab tseem tsis tshua muaj thiab tsis zoo.
  Yog li nws yooj yim dua rau Oliver kom poob rau hauv lub nroog loj xws li London.
  Thiab tus tub hluas mus ua hauj lwm dua. Nws tau muab cov khaub ncaws zoo thiab khau tshiab.
  Txawm li cas los xij, hauv tebchaws Askiv, txawm tias cov menyuam yaus taug kev tsis muaj qhov tsis zoo, thiab hais txog kev txom nyem heev. Txawm hais tias tus tub hluas ob txhais ceg tsis xis nyob me ntsis, tab sis muaj ntau yam kev khav theeb thiab kev hwm tus kheej.
  Oliver thiab Plut tab tom nyiag phuam phuam. Tus tub hluas ua dag zog thiab ntsiag to. Nws twb yog qhov thib ob tawm. Thiab Oliver pom muaj kev thaj yeeb nyab xeeb thiab nyob kaj siab lug.
  Tab sis qhov tiag deal nteg ua ntej ntawm nws.
  Bill Sykes, ib tug neeg tua neeg thiab tub sab, txiav txim siab coj tus tub los ua tus pabcuam ntawm kev lag luam. Thiab qhov no yog qhov kev sim loj. Bill nws tus kheej zoo li ib tug tub sab nrog hwj txwv liab, thiab lub ntsej muag phem heev.
  Oliver, tau kawg, tsis zoo siab heev. Tsis tas li ntawd, rau qhov ua rau, nws yuav tsum tau hloov mus rau hauv rags thiab mus barefoot. Thiab tshwj xeeb tshaj yog thaum hmo ntuj.
  Bill tau hais tias cov khaub ncaws yuav tsum yooj yim thiab xis. Thiab tus me nyuam tub yuav taug kev los ntawm txhais taw tsis muaj zog, uas yog qhov tseem ceeb hauv tsev. Txawm li cas los xij, nws tsis txaus siab rau Oliver taug kev liab qab ntawm txoj kev txias, Frost-them pavement, thiab tam sim no thiab tom qab ntawd nws tau nrawm kom sov.
  Thaum tsaus ntuj, cov roj teeb tau hlawv hauv London, nrog cov tsom iav xim, thiab lub nroog nplua nuj zoo nkauj heev, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv nruab nrab lub quarters.
  Oliver saib qhov kev nplua nuj no thiab bats nws ob lub qhov muag.
  Txhua yam yuav zoo, tab sis nws txias hauv rags, thiab liab qab, me nyuam ob txhais ceg yog tanned.
  Txawm li cas los xij, lawv twb tau mus txog lub hom phiaj, thiab Oliver raug thawb tawm ntawm lub qhov rais. Nws yuav tsum tau nce los ntawm lub qhov rais thiab qhib lub qhov rais rau ib tug loj thiab loj tub sab.
  Tus tub rub nws tus kheej ntawm nws txhais tes thiab ua tib zoo nce mus rau hauv. Nws sov dua sab hauv, thiab thaum Oliver ob txhais taw liab qab kov cov ntaub pua plag terry, lawv muaj kev kaj siab. Tus tub hluas pib ceev faj qhib lub qhov rooj ntawm lub qhov rais. Nws lub plawv dhia zoo li lub nruas nrog kev zoo siab. Thiab ntawm no, tiag tiag, raws li cov plaub hau liab liab ntawm Bill nkag mus, nws dhau los ua txaus ntshai.
  Thiab tam sim no tus tub sab yog nyob rau hauv chav tsev thiab creaks nrog nws khau looj plab hlaub. Oliver muaj kev ntxhov siab tias nws tau tawm ntawm taw liab qab, tab sis tsis muaj dab tsi ua. Kev yos hav zoov pib, thiab Bill rushed mus rau lub locker nrog nyiaj. Pom tseeb muaj ib qho lus qhia, ib tug ntawm cov tub qhe thiab tus tub sab paub qhov nws tab tom nrhiav.
  Oliver ib yam nkaus, zoo siab heev thiab cheb tej khoom ci ntsa iab tawm ntawm lub rooj. Thiab muab tso rau hauv ib lub hnab. Xws li ib tug aub gilded. Thiab Bill tau fiddling nrog armored locker, ua hauj lwm ntawm lub xauv. Oliver taug kev mus rau hauv chav tom ntej. Nyob ntawd nws kuj pom ob peb lub tsho me me thiab peb li thiab ib rab diav nyiaj ntawm lub rooj.
  Kev nyiag tau muab los ua kev npaj txhij txog yooj yim thiab nthuav. Oliver luag nyav thiab txaus siab heev. Tab sis alas, koj tsis tuaj yeem khiav txoj hmoo. Tsuas yog lub sijhawm no lub mos txwv pom Bill. Nws nrov nrov thiab tus tswv hu rau tub ceev xwm. Tus neeg tua neeg raug mob, thiab tsis muaj sijhawm los khiav nrog cov tsiaj txhu. Thiab tus sib zog thiab me me Oliver tsuas yog tswj kom plam deb, txawm hais tias lawv kuj raug rho tawm haujlwm ntawm nws. Tab sis tus me nyuam tub tau dexterous thiab tswj kom tau deb ntawm kab hluav taws ntawm rab yaj phom thaum ub.
  Thiab nrog ib lub teeb ntawm pob taws liab qab, nws dhia tawm ntawm lub qhov rais, nrog ib lub hnab ntawm cov tsiaj txhu. Raws li nws yog, hauv kev xav, thiab yuav tsum tau nyob hauv Dickens. Tseeb tiag, yog vim li cas lawv thiaj ntaus ib tug me nyuam, thiab tsis yog ib tug loj thiab clumsier tub sab?
  Nyob hauv tsev lojcuj, thiab qee qhov kev ua tub sab tau txais txiaj ntsig Oliver, nws qhov kev xav tau hnyav zuj zus, thiab koj yuav tsis nkag mus rau hauv nws yooj yim heev. Thiab tub ceev xwm, raws li ib txwm, tau lig thiab tus me nyuam muaj peev xwm tawm mus, thiab txawm nrog cov tsiaj txhu.
  Oliver txoj cai ntawm cov tub sab tau nce ntxiv. Thiab nws nws tus kheej tau pib nce mus rau hauv tsev, thiab koom nrog tub sab ntau dua.
  Tus tub muaj kaum xyoo. Thaum lub caij ntuj no, nws tau tswj xyuas ob peb lub tsev hauv tsev thiab nyiag ntau cov ntaub so ntswg, lossis ob peb lub hnab hnyav dua. Thiab tub sab ntawm lwm lub hnab nyiaj nrog cov pob zeb diamond tau dhau los ua ib qho khoom plig tiag tiag.
  Ib tug tub sab tub nyiag tseem muaj peev xwm rho tawm daim nqi uas tus tub nyiag tau.
  Caij nplooj ntoos hlav los... Oliver tau nce mus rau hauv ib lub tsev dua. Tus me nyuam tub muaj kev ntseeg siab heev. Tej zaum nws yuav muaj peev xwm tawm mus tam sim no. Tab sis Bill Cysk tsiv tawm ntawm qhov txhab, thiab ntxeev siab rau nws tus hluas nkauj, hais tias nws kuj tau khiav tawm hauv tsev lojcuj. Thiab nws qhia kuv qhov twg yuav tau nws.
  Tub ceev xwm teeb tsa ib qho kev tawm tsam. Thiab lawv tau ntes Oliver ntawm lub qhov cub thaum nws rov qab los.
  Thiab tag nrho cov pab pawg neeg ntawm tub sab tub nyiag tau npog. Thiab qhov ntawd yog qhov ua tiav ntawm tub ceev xwm.
  Oliver tseem yog ib tug me nyuam tub, tsuas yog ib tug me nyuam, tab sis twb yog ib tug hardened recidivist thiab ib tug khiav tawm txim txhaum. Tom qab raug ntes, nws raug coj mus rau hauv tsev lojcuj rau cov neeg txaus ntshai tshwj xeeb thiab raug xa mus rau kev kaw ib leeg. Lub sijhawm no Oliver tsis hnav khaub ncaws thiab tshawb xyuas kom huv si, saib rau hauv nws lub qhov ncauj thiab qhov quav. Ntsuas, hnyav. Rewrote los ntawm liab qab tag nrho cov cim qhia nyob rau hauv phau ntawv journal. Lawv chais plaub hau thiab ntxuav lawv, xauv lawv nyob rau hauv ib tug nyias muaj nyias ib lub cell. Oliver tau rov qab rau hauv nws lub tsev loj cuj pajamas, luv luv thiab tsis muaj taw, thiab tag nrho ib leeg.
  Thiab nyob ib leeg yog qhov txaus ntshai thiab tsis txaus siab. Yog, thiab nyob rau hauv lub cell nyob rau hauv lub caij nplooj ntoos hlav nws tseem txias, tsis zoo li cov me nyuam lub tsev loj cuj. Yog, thiab lawv noj ntau dua, ib qho khoob oatmeal. Oliver tam sim no raug sim ua ib tug neeg laus thiab muaj ib txoj hlua nyob ib ncig ntawm nws lub caj dab.
  Nws yog qias neeg thiab dhuav, ib yam li lawv ntaus nrog batons.
  Tub ceev xwm yeej ntaus tus tub-ntxhais-laus-laus-laus-laus-laus-laus-laus-laus-laus-laus-laus-laus-laus-laus-laus-laus-laus-laus-laus-laus-laus-laus ntxhais-txiv neej.
  Cov nas squeak nyob rau hauv lub cell, thiab koj pw ntawm pob zeb, uas yog ntau txias dua li ntawm cov ntoo plank txaj.
  Thiab lawv tsuas pub ib zaug ib hnub thiab ib feem me me, yog tias koj tsuas yog tsis tuag ntawm kev tshaib kev nqhis. Ntawm no koj zoo li tus neeg tua neeg tua neeg.
  Txawm li cas los xij, Oliver kuj raug yuam ua haujlwm: tig lub pob zeb, uas nyuaj heev thaum lub pob taws liab qab raug ntaus. Thiab koj tseem tshaib plab, thiab lawv nplawm koj nrog tshuab.
  Hauv tebchaws Aas Kiv, kev tsim txom tseem tsis tau raug tshem tawm, thiab Oliver tuaj yeem raug nug nrog kev ntxub ntxaug. Muaj tseeb tiag, qhov no yuav tsum muaj kev txiav txim plaub ntug.
  Limping thiab clinking hnyav shackles, Oliver nkag mus hauv lub tsev hais plaub. Nrog lub qhov muag dub, shaved bald, emaciated rau ob peb lub lis piam nyob rau hauv tsev lojcuj, ib tug me nyuam tub muaj kaum xyoo saib mob. Txij li thaum muaj tub sab nyiag thiab nyiag khoom tau dai rau ntawm nws, qhov kev sim siab xav tau ntev dua, thiab Oliver twb tau sau txog hauv cov ntawv xov xwm. Tus me nyuam tub yeej raug hem nrog lub gallows.
  Tab sis qhov ntawd tsis yog tag nrho. Oliver twb tau tswj kom muab tso ua ke ib lub peev thiab nkaum ib tug cache.
  Tus kws txiav txim tau nug Oliver ib lo lus nug:
  - Koj zais nyiaj qhov twg?
  Tus me nyuam pib tshiav nws lub taub hau.
  - Kuv tsis tau zais dab tsi, Kuv tsis muaj nws!
  Tus kws txiav txim saib thiab tshaj tawm:
  - Kuv tso cai rau kev tsim txom, tsuas yog tsis ua rau raug mob, nws yuav tsum muab tawm qhov chaw uas nws zais lub stash.
  Oliver shuddered thiab hais tias:
  - Kuv tsis tau nyiag dab tsi!
  Tus tub raug coj mus rau hauv lub cellar tsim txom. Braziers tau hlawv nyob rau ntawd thiab cov neeg tua neeg muaj kev paub dhau los yog cov cuab yeej ci. Txij li thaum Oliver tseem yog menyuam yaus, nws raug tsim txom los ntawm cov neeg tsim txom plaub hau liab Margaret, tus kws tshaj lij ntawm kev tsim txom menyuam yaus, uas cov neeg siv khoom tseem tsis tau tuag.
  Oliver raug tsim txom liab qab ... Margaret muab nws txhais tes rau ntawm tus tub lub hauv siab, mloog lub mem tes thiab muab:
  - Tus me nyuam noj qab nyob zoo thiab tenacious!
  Tom qab ntawd, tus me nyuam tub tau muab tso rau hauv lub tshuab, thiab nws txhais tes thiab txhais ceg tau tsau rau hauv clamps. Thiab lawv pib twist qeeb heev. Raws li cov lus txib ntawm lub taub hau liab, cov hluas tau ua nws. Cov menyuam yaus feem ntau raug tsim txom los ntawm lub taub hau liab nrog cov neeg tua neeg uas tau kawm. Tsis tas li ntawd, lawv tau ua rau mob hnyav, tab sis tsis ua rau tuag taus.
  Oliver Twist qw nrov, tab sis tawv tawv sawv ntawm nws hauv av. Txawm hais tias nws ob txhais caj npab yog li twisted ntawm cov ces kaum tsis zoo li nws mob siab rau hais lus. Tus tub hluas tau skewed hauv lub tshuab, nws ua pa hnyav thiab tawm hws los ntawm nws.
  Ces tus redhead txiav txim siab sim lub brazier. Tus tub tua neeg coj nws ib lub raj mis roj txiv roj. Thiab Margaret greased Oliver tus ntxhib, me nyuam mos soles yog li ntawd lawv yuav tsis hlawv.
  Tus tub nug tias:
  - Koj puas yuav hlawv kuv?
  Margaret nodded.
  Yog, yog koj tsis hais dab tsi!
  Oliver quaj.
  - Kuv tsis muaj dab tsi!
  Lub brazier khiav ntawm roj, thiab ignited thawj zaug nrog ib tug me me nplaim taws. Margaret nyiam ua kom cov tub hluas pob taws. Kev tsim txom tuaj yeem ntev txog li ib nrab teev, ua rau mob hnyav. Thiab nyob rau tib lub sijhawm, cov menyuam tub cov khau tsuas yog npog nrog cov hlwv me me, uas tau ploj mus tom qab ob peb hnub thiab nws muaj peev xwm rov ua dua qhov kev tsim txom hauv txoj kev tshiab.
  Oliver mob heev, nws ua pa hnyav, thiab quaj, tab sis tsis tau muab cov khoom pov tseg. Muaj ntau ntau, suav nrog cov pob zeb diamond uas tus tub tsis xav muag.
  Tsis tas li ntawd, cov menyuam yaus feem ntau tawv ncauj, thiab qee zaum dhau ntawm cov neeg laus hauv lub zog. Ib txwm raug kev txom nyem nrog daim ntaub thaiv, Oliver tau nyiaj dhau. Thiab sim ua kom puas siab puas ntsws los ntawm qhov mob.
  Ntawm no nws yog tus thawj coj ntawm cov me nyuam txoj kev sib tw ntawm cov crusaders. Lawv twb tau tawg mus rau hauv lub tebchaws ntawm Saracens. Thiab nws raug kaw. Cov xuab zeb kub ntawm Kalilais hlawv cov menyuam liab qab taw. Thiab nws mob heev thaum nws ci cov khau ntawm cov txiv neej. Thiab lawv raug coj mus ua qhev, thiab nplawm nplawm ...
  Qhov hluav taws kub hnyiab. Margaret ua kom cov nplaim taws tsis hlawv tag nrho cov tawv nqaij ntawm nws ob txhais ceg. Nws yuav tsum mob, tab sis tsis ua rau tus me nyuam tuag. Cia nws tseem muaj lub zog ua haujlwm hauv cov mines lossis hauv thaj chaw cog qoob loo. Cov roj txiv roj softens cov tub ntxhais hluas cov neeg raug txim cov tawv nqaij tawv, ua rau lawv rhiab heev thiab tsis hlawv. Oliver xav txog tias nws tab tom raug tsim txom los ntawm Saracens zoo li Ivanhoe ... Tom qab ntawd, raws li ib qho tshiab uas nws tau nyeem hauv tsev loj cuj me nyuam yaus, nws coj Rebecca rau kev tua. Thiab tus ntxhais khob nws ob txhais taw sib tw rau lub pob zeb.
  Thiab tseem hluav taws. Thiab nyob rau ntawd nws yog Oliver caij ib tug nees nrog ib tug hmuv, thiab tsoo tus yeeb ncuab, zoo li ib tug sheaf ntawm quav nyab. Thiab nws ntog ...
  Ib nrab teev dhau los thiab lub moos moos tas sijhawm. Thaum kawg, Oliver raug nplawm, uas kuj raug mob, tab sis tus tub yog accustomed mus rau. Thiab sprinkled on qhov txhab nrog ntsev dej. Oliver txawm dhau los ntawm qhov mob txaus ntshai, tsis nco qab li ob peb feeb.
  Margaret sighed.
  - Txaus! Cia nws so!
  Oliver raug coj rov qab mus rau nws lub cell. Tsuas yog lub sij hawm no lawv muab cov boards rau ntawm pob zeb thiab muab daim pam tawm kom tus me nyuam tsis txhob mob khaub thuas.
  Ob qhov kev tsim txom ntxiv tos Oliver ua ntej. Yog li cov kev cai thov nug peb zaug. Thiab ces lwm kab lus thiab lub txim tuag.
  Tus tub qaug zog tsaug zog, thiab nws ua npau suav txog tej yam txaus ntshai thiab mob heev.
  . QHOV #2
  Hnub tom qab Oliver tau muab me ntsis ntxiv rau noj ntau dua li yav dhau los, suav nrog ntses. Nws tuaj yeem pom tias tus tub hluas tau so sai dua thiab zoo dua rau kev tsim txom tom ntej. Oliver tau nyuaj siab heev, tab sis nws tsis xav tias zoo li quaj thiab. Kuv xav nyob thiab tsiv mus.
  Puas muaj lub tswv yim yuav tshwm sim li cas tom qab kev tua? Ntuj Ceebtsheej, ntuj raug txim, los yog tsis muaj dab tsi? Tus kawg ntshai kuv tshaj plaws. Kev tsaus ntuj kawg, thaum tsis muaj kev xav. Zoo siab heev...Txawm hais tias tsis muaj qhov mob los yog ntshai ib yam li...los yog tej zaum tseem muaj tus ntsuj plig.
  Hauv npau suav, koj ya, qee zaum dhia hla lub ru tsev ... Tej zaum qhov no yog kev nco txog koj li dab tsi? Thiab tseem soared, nyob rau saum npoo ntawm lub ntiaj teb. Thiab qhov chaw nyob saum ntuj muaj cov hnub qub, nruab nrab ntawm lawv muaj lwm lub ntiaj teb nyob hauv tib neeg, lossis lwm yam kev txawj ntse.
  Tej zaum tom qab kev tuag koj tus ntsuj plig yuav ya mus rau lwm lub ntiaj teb, thiab koj yuav pom qhov txawv ntawm qhov ntawd? Yuav ua li cas thiaj ua tau.
  Yuav ua li cas yog tias, txawm tias ua ntej incarnation rau hauv ib lub cev, koj tus ntsuj plig yog thiab nyob rau hauv ib tug neeg los ntawm lwm lub ntiaj teb no?
  Thiab qhov no kuj lom zem heev ... Yuav ua li cas yog nyob rau hauv lub neej yav dhau los koj yog ib tug huab tais los yog ib tug Khan? Los yog tej zaum ib tug tub rog loj lossis tus kws tshawb fawb nto moo? Koj tuaj yeem yog leej twg.
  Oliver Twist hu nkauj:
  - Tej zaum hauv lub neej tom ntej,
  Kuv yuav ua tus huab tais ntawm tag nrho lub ntiaj teb ...
  Thiab kuv yuav ua hauj lwm rau Leej Txiv uas muaj koob meej,
  Peb yog tib tsev neeg!
  Yog, nws yog ib qho zoo heev nyob rau hauv lub neej tom ntej los ua ib tug huab tais, los yog ib tug Khan. Nws zoo li Genghis Khan, tau xa ib nrab ntawm lub ntiaj teb, thiab ua ntej nws yog ib tug qhev yooj yim.
  Zaj dab neeg ntawm Genghis Khan yog ib yam dab tsi zoo li zaj dab neeg. Tab sis muaj xws li ib tug neeg nyob rau hauv qhov tseeb, thiab nws muaj peev xwm ua tau ntau heev. Tab sis nws lub teb chaws Ottoman tau poob rau hauv oblivion. Tam sim no Britain tab tom sawv thiab nws lub hnub tau nce. Ntau thiab ntau cov cheeb tsam tau suav nrog hauv lub teb chaws Ottoman, uas tuaj yeem ua qhov loj tshaj plaws nyob rau hauv lub teb chaws Ottoman ntawm lub ntiaj teb. Thiab qhov no yog qhov hnyav. Thiab qee qhov hauv Tebchaws Europe yog Napoleon, tus thawj coj loj thiab tus kav. Leej twg tuaj yeem kov yeej tag nrho lub ntiaj teb, tab sis rhuav tshem rau pua txhiab tus tub rog hauv Russia. Thiab tom qab ntawd muaj kev sib ntaus sib tua ntawm Waterloo. Thiab qhov kev sib ntaus ntawd tshwj xeeb. Napoleon tuaj yeem yeej, tab sis ntau qhov xwm txheej tiv thaiv nws ib zaug.
  Tshwj xeeb tshaj yog haum thaum lub sij hawm tawm tsam ntawm cov tub rog British. Tom qab ntawd cov Fabkis tuaj yeem yeej yog tias lawv tau tawm tsam nrog cov tub rog. Tab sis Marshal Ney nco nws.
  Oliver pov thiab tig. Nws tsis yooj yim rau pw ntawm tus menyuam nraub qaum uas raug nplawm nplawm. Lub xub pwg nyom, caj dab, caj npab thiab txhais ceg kuj raug mob. Mob hlwv ntawm cov leeg. Cov qhov txhab los ntawm kev tsim txom twb pib kho thiab khaus. Kuv xav khawb lawv, tab sis nws yog qhov txaus ntshai.
  Oliver sim cuam tshuam nws tus kheej ntawm qhov khaus thiab mob nrog kev xav. Tshwj xeeb, cov lus nug nws nug thaum nyeem phau ntawv. Thiab lub tsev qiv ntawv hauv tsev loj cuj yog nplua nuj heev - muaj ntau cov ntaub ntawv khaws tseg los ntawm cov neeg ua phem. Thiab cov tub sab tsis yog tub sab xwb nrog daggers, ntawm lawv muaj cov kws tshawb fawb, nom tswv thiab cov pov thawj, thiab ntau lwm tus.
  Yog li ntawd, Oliver, uas tau nyeem sai sai, tau nyeem ntau cov ntaub ntawv keeb kwm hauv cov menyuam yaus hauv tsev lojcuj. Tsis tas li ntawd, nws kuj tau mus xyuas cov tsev qiv ntawv hauv cov tsiaj qus thiab tseem tswj hwm kev nyeem ntawv thiab cim ntau heev.
  Tshwj xeeb, keeb kwm ntawm Rome: txog ob tug kwv tij noj los ntawm ib tug hma, thiab leej twg tsim lub nroog. Lub nroog loj!
  Roman faj tim teb chaws muaj nyob rau lub sij hawm ntev, thiab ua nto moo tshaj plaws nyob rau hauv ancient sij hawm. Nws tau sau txog feem ntau ntawm tag nrho thiab ntau cov ntaub ntawv keeb kwm tseem nyob. Tab sis tau mus txog qhov kawg, lub teb chaws Ottoman tau poob qis. Thiab tom qab ntawd nws tag nrho poob sib nrug thiab ploj mus. Thiab tsuas yog nyob rau hauv cov phau ntawv keeb kwm. Muaj ntau tus huab tais hauv nws. Ntawm lawv yog Nero thiab Caligula - cov neeg tua neeg phem, thiab cov thawj coj zoo. Julius Caesar thiab Troyan, ntau lwm tus. suav nrog Pompey.
  Txawm hais tias tom kawg tsis tau ua huab tais ... Tab sis txawm ntau nthuav yog qhov kev tawm tsam ntawm Spartacus. Thaum ib tug yooj yim gladiator co lub teb chaws Ottoman thiab kov yeej cov consuls. Nws zoo li zaj dab neeg.
  Ntau phau ntawv tau sau txog Spartacus. Nyob rau hauv ib tug ntawm lawv, thaum muaj hnub nyoog cuaj, nws tau mus rau hauv lub quarries. Thiab nyob ntawd nws ua hauj lwm nrog tag nrho cov qhev. Ntawm no yog tus me nyuam tub pob txha rub lub pob zeb hnyav uas hnyav tshaj nws tus kheej. Thiab txawm tias tus menyuam lub plab zom mov los ntawm kev nro. Thiab dripping hailstones ntawm hws, los ntawm tus me nyuam tub lub cev sinewy, tsaus ntuj los ntawm sunburn thiab av.
  Thiab tus saib xyuas tseem yaum nws nrog lub tshuab nplawm. Thiab tus tub liab qab ko taw creak los ntawm calluses. Ces tus me nyuam- qhev thaum hnub kawg mechanically noj porridge stew, tej zaum nrog me ntsis ntxiv ntses thiab mov ci, thiab ces ntog rau ntawm pob zeb thiab pw nyob rau hauv ib tug puag nrog lwm tus tub, txawm lub hardness ntawm lub txaj. Nyob rau lub caij ntuj no, lub chaw txua txiag zeb yog txias, thiab cov tub ntxhais hluas qhev yog liab qab thiab liab qab. Thiab thaum hmo ntuj, qhov zoo tshaj plaws, nws yog npog nrog cov ntaub qhwv, thiab lawv nias lawv lub cev ua ke kom sov.
  Thiab nyob rau lub caij ntuj sov, scorching tshav kub ntawm sab qab teb ntawm ltalis, qaug zog ua hauj lwm. Ua hauj lwm hauv quarries raws li lub hauv paus ntsiab lus: ib tug qhev ua hauj lwm nyuaj los yog pw tsaug zog. Tau kawg, ntau tus tub tuag, tab sis Spartak, muaj zog heev los ntawm xwm, loj hlob thiab muaj zog. Thiab nws muaj hmoo kom tau txais lub sijhawm ntawm kev ywj pheej thiab raug muag rau lub tsev kawm ntawv ntawm gladiators.
  Nyob ntawd nws txoj hauj lwm pib, muaj koob meej thiab ua yeeb yam. Ib tug gladiator uas muaj sia nyob ib puas fights, raws li kev cai ntawm Ancient Rome, tau txais kev ywj pheej, thiab twb tawm tsam rau nyiaj. Spartacus tuaj yeem ua neej nyob zoo, tab sis nws tau ua rau muaj kev tawm tsam. Kaum tawm txhiab tus neeg tuag ntawm ob sab thiab rooj plaub xaus nrog kev raug ntsia saum ntoo khaub lig ntawm cov qhev.
  Hauv ib qho tshiab, Spartacus raug nyiag mus rau kev tuag. Tsis tas li ntawd xwb, cov qhev tsis muab nws tso tseg, tiamsis nws tuag saum tus ntoo khaub lig. Hauv kev ua haujlwm thib peb, Spartacus tau npog nrog lub cev tuag, tab sis nws tswj tau tawm, thiab sab laug, txiav txim siab tso tawm kev sib ntaus. Nws tau sib yuav thiab tsa nws cov menyuam.
  Spartacus ua rau muaj kev xav rau Oliver, tab sis ua pov thawj tias ua tsis tiav. Txawm hais tias nws lub npe tseem nyob hauv ntau pua xyoo thiab txawm tias ntau txhiab xyoo. Spartacus yog, ntawm chav kawm, lub cim, thiab ntau yam ntawv tseeb tau sau txog nws. Cov tshuaj ntawm lub sijhawm thiab qhov tsis sib xws ntawm cov ntaub ntawv keeb kwm muab chav rau kev xav.
  Ntawm no nyob rau hauv ib phau ntawv, Spartacus yog tus tub ntawm ib tug muaj koob muaj npe, tab sis tshuav nyiaj ntau heev rau Crassus, ib tug patrician. Thiab tam sim no tag nrho tsev neeg raug ntes thiab muag mus ua qhev rau cov nuj nqis. Spartak tseem yog ib tug me nyuam tub, tab sis txaus siab. Nws, nrog rau nws niam thiab tus muam, raug coj mus rau kev lag luam qhev. Lawv muab cov khaub ncaws kim kim los ntawm leej niam, khau, thiab nws tsuas yog nyob rau hauv ib lub tunic torn, tsis liab qab thiab liab qab. Nws ob txhais ceg raug ntaus rau hauv cov ntshav thiab hlawv rau ntawm pob zeb, thiab nws daim tawv nqaij raug hlawv nyob rau hauv lub hnub. Thiab nws raug kev txom nyem heev, yuam kom ua las voos nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm cov neeg muas zaub.
  Spartacus, bronze los ntawm sunburn, kuj deprived ntawm nplua nuj khaub ncaws, liab qab thiab liab qab, tseem zoo li ib tug hluas tsiaj.
  Thiab thaum tus neeg yuav khoom sim nkag mus rau hauv nws lub qhov ncauj, nws tom nws cov ntiv tes. Rau qhov nws tau txais nplawm. Ces ib tug tswv yuav tus tub thiab niam, thiab tus muam sib cais ... Spartak niam yog zoo nkauj thiab muaj kev kawm, nws tau txais txoj hauj lwm ntawm ib tug tub qhe hauv tsev. Tab sis tus tub, txaus siab heev, raws li kev rau txim, raug yuam kom tig lub pob zeb rau ob lossis peb hnub. Txawm tias raug chained, tus tub hluas tseem cuam tshuam cov hlau thiab khiav.
  Tab sis nws raug ntes thiab muaj npe. Ces tus tswv xa nws mus rau lub quarries. Tab sis txawm nyob rau ntawd tus tub impudent, thiab tus tub ntawm ib tug patrician thiab ib tug noble tsev neeg, txawv nws tus kheej. Txawm hais tias nws yuav tsum raug ntsia saum ntoo khaub lig, nyob rau hauv lub siab ntshaw tus tub rog tub rog hluas dim ntawm tus ntoo khaub lig. Thiab qhov no pom tus thawj tswj hwm ntawm cov gladiators. Nws yeej nyiam qhov kev sib ntaus sib tua, txawm tias nws yog ib tug tub hluas rau xyoo, thiab nws yuav nws. Thiab dua cov hauj lwm ntawm ib tug gladiator.
  Spartacus, txawm tias tom qab noble Romans, tab tom ua tsov rog nrog lub teb chaws Ottoman. Thiab txawm tseem ciaj sia, thiab nws muaj cov menyuam yaus hauv ib tug qhev ntawm Thrace. Tsis tas li ntawd, tus tub xeeb ntxwv ntawm Spartacus tau los ua tus huab tais ntawm Rome. Uas twb yog lub tswv yim ntawm tus sau.
  Cov phau ntawv no tsis tau mus txog xyoo pua nees nkaum, tab sis Oliver tau nqos lawv thiab nco ntsoov tam sim no. So thiab rov ua kom muaj zog tom qab tsim txom. Qhov no ua rau nws tuaj yeem hnov qab txog qhov mob ntawm daim tawv nqaij, thiab cov qhov txhab uas khaus khaus heev los ntawm cov dej qab ntsev uas cov tub ntxhais hluas tua tuag.
  Oliver coj ob peb kauj ruam nyob ib ncig ntawm lub xovtooj - cov saw nyob ib ncig ntawm nws lub caj dab cuam tshuam. Thiab kuv xav tias, nws yog qhov zoo uas lawv tsis tau muab ib qho thaiv rau nws. Txawm tias tej zaum yuav muaj kev tsim txom loj los tsis tau los.
  Ntxiv rau qhov banal noose, txawm hais tias lawv tsis tshua raug tua los ntawm lub log, thiab qhov no yog qhov mob heev. Koj tau hais raug torn rau tej daim, thiab ropes yog rub koj txhais tes thiab ob txhais ceg nyob rau hauv sib txawv kev taw qhia.
  Oliver ntxhi thiab hu nkauj rau kev zoo siab:
  Yog los nag - hey-ho, tab sis tsis muaj kaus,
  Yog cua-hey-ho - xuav tom qab koj, Yog txias - hey-ho - yog rau pob txha, Thiab tsis muaj xov xwm zoo los ntawm tsev - Tsis txhob muab sawv, tsis txhob tso tseg, tsis txhob tso tseg, txawm li cas los xij, tsis txhob quaj thiab tsis txhob txaj muag, luag ntxhi, luag ntxhi, luag ntxhi, koj nyob ntawm txoj kev, txhua yam yuav zoo!
  
  Yog ntxiv - hey-ho - koj mus tsis tau, Thiab tus tub sab - hey-ho - sawv ntawm txoj kev, Yog hais tias tus raven - hey-ho - qw saum koj pob ntseg, Yog tias koj lub siab ntaus nrog kev ntshai - Tsis txhob muab sawv, tsis txhob tso tseg, tsis txhob tso tseg! Txhob quaj, tsis txhob txaj muag, luag ntxhi, luag ntxhi, luag ntxhi, koj nyob ntawm txoj kev, yog li txhua yam yuav zoo!
  
  Tsis txhob tso tseg, tsis txhob tso tseg, tsis txhob tso tseg, txawm li cas los xij, tsis txhob quaj thiab tsis txhob txaj muag!Nyob zoo, luag ntxhi, luag ntxhi! Koj nyob ntawm txoj kev, txhua yam yuav zoo. !
  Tom qab ntawd, Oliver Twist kuj zoo siab heev...Lawv coj zaub mov rau nws dua thiab tus tub hluas pw ntawm nws sab, rub daim pam rov qab, pw tsaug zog dua. Thiab nws npau suav ...
  Nyob rau hauv ib tug npau suav, tus tub muaj ib tug cais cwm pwm. Thaum qhov no thiab nws, raws li nws tau, nco txog yav dhau los thiab tsis heev, nws ntsia nws tus kheej los ntawm sab. Piv txwv li, lub npe yog James Morgan. Lub nto moo tshaj plaws pirate los ntawm txoj kev. Thiab tib lub sij hawm ib tug me nyuam tub.
  Txawm hais tias cov lus kawg tuaj yeem ua rau lub siab xav, hauv npau suav lawv ntshai kom paub tias qhov no tsuas yog npau suav xwb. Kev npau suav yog tiag tiag, piv txwv li, cov khau loj loj rubbed lawv ob txhais ceg, thiab qhov mob tom qab raug ntaus hauv puab tais ntawm cov neeg qaug cawv tau pom tseeb. Tej zaum Oliver raug ntes tau, tias nws ntshai tias cov khau zoo nkauj yuav tsis ya tawm thiab ua rau qeeb. Thiab daim di ncauj, tawg thaum lub sijhawm raug kaw, rov nco txog nws tus kheej. Hmoov zoo, cov hniav tsis zoo, tab sis lub pob ntawm lub hauv pliaj los ntawm lub tshuab tsim ib qho kev txiav txim siab thiab khaus khaus heev.
  James Morgan hais ib yam dab tsi witty hauv npau suav: ces nws ua rau kuv luag. Yog li ntawd lawv sib tham txog tej yam sib txawv rau lwm peb teev thiab ... Morgan, tau kawg, pib sau thiab tham txog nws tus kheej exploits. Hais lus sib cav - lawv hais tias koj ua tsis tau li ntawd: koj xav tau lub siab.
  Kev nyiag yog ib qho txuj ci. Txawm hais tias, tau kawg, Morgan James rov hais cov dab neeg tshawb nrhiav. Txawm tias nws yuav tsum nqa ib yam dab tsi. Tshwj xeeb tshaj yog thaum nws mus khiav thiab nrhiav txoj hauv kev los lo nrog qee pawg neeg koom siab.
  Hauv qhov no, nws tsis zoo dua li Oliver. Tshwj tsis yog lub caij ntuj sov Ukrainian coj hmo sov thiab koj tuaj yeem, piv txwv li, ua kom koj tus kheej nrog cov txiv hmab txiv ntoo los yog cov neeg tseem tsis tau muaj zog los tiv thaiv tus tub tshaib plab noj.
  Tab sis ntawm no yog ob peb ntawm tub sab
  nws cog lus...Yuav tsis tau zaub mov. Tab sis qhov ntawd yog tag nrho cov dab neeg sib txawv.
  Thaum kawg tshaj tawm mus rau hauv tsev hais plaub, James-Oliver tsis flinch. Nws paub zoo tias nws tag nrho xaus li cas, thiab txawm nyob rau hauv tag nrho cov yeeb yaj kiab adaptation (qee yam ntawm kev nco tsis tseeb hauv kev npau suav, txog qhov xav tsis thoob ntawm lub neej yav tom ntej!) Twist tau ncaj ncees. Txawm hais tias, ntawm chav kawm, involuntarily saib cov yeeb yaj kiab, kuv xav kom nws nthuav ntau dua, uas txhais tau tias tsis zoo li hauv phau ntawv, tab sis unpredictably.
  Lub tsev hais plaub zoo li clumsy thiab tau kawg nws yuav tsum tau sawv hauv kab. Thiab nws ob txhais ceg twb nkees, yog li ntawd nyob rau hauv ib tug qias neeg thiab nto qaub ncaug puv cell, James tawv ncauj tsis xav zaum.
  Yuav kom nws yooj yim dua, tus me nyuam leaped rau ntawm phab ntsa thiab rov xav txog qhov paub daws teeb meem. Qhov tseeb dua, kuv nco qab txog qhov uas Oliver tau ntsib.
  Thawj hnub, tus me nyuam tub taug kev tshaj nees nkaum mais, uas yog ntau heev rau tus menyuam. Qhov phem tshaj plaws yog cov khau tawv tawv nrog ntoo soles rubbed lawv ob txhais taw phem. Yog, zaub mov tsis tshua muaj. Txawm hais tias lub txim tau txaus rau lub khob cij, thiab dej tsis yog qhov teeb meem nrhiav hauv Askiv: tshuaj yej tsis yog Sahara.
  Twb tsis tau pw tsaug zog zoo, vim lub caij nplooj ntoos hlav tseem txias. Cov calves overworked mob thaum sawv ntxov, thiab hlwv o ntawm ob txhais ceg. Tus tub txiav txim siab taug kev mus ntxiv. Nws tsis zoo li txaus ntshai rau nws, yog li thaum ntxov thaum yau lawv tau hnav khau liab qab kom txog rau thaum Frost heev. Txawm li cas los xij, nws yog ib qho uas yuav tsum tau yug tsiaj los yog saib xyuas nyuj lossis ua qee yam haujlwm ntawm kev ua liaj ua teb, thiab lwm yam kom stomp kaum ob mais ntawm txoj kev pob zeb. Qhov no tsis yog cov nyom mos ntawm cov tiaj nyom, qhov chaw koj, nrog rau lwm tus menyuam tsis muaj tsev nyob, tshem tawm cov ducks thiab lwm yam tsiaj nyob (cov laus dua cov nyuj!).
  Oliver thaum xub thawj tsuas xav tias tsis xis nyob thiab tam sim no thiab tom qab ntawd tawm ntawm txoj kev mus rau sab ntawm txoj kev, sim nqis los ntawm cov nyom. Tab sis tom qab ntawd cov hav txwv yeem tuaj thiab tus tub hluas tau tawm mus rau txoj kev dua. Nws tseem muaj ntau dua lossis tsawg dua rau ob peb teev, tab sis thaum nws thaum kawg nres, qaug zog, nws cov pob txha pob txha raug hlawv. Kuv yuav tsum nrhiav ib tug kwj deg thiab poob rau hauv dej.
  Tom qab ntawd, tus tub Oliver tau ua qhov yooj yim, tab sis tsis yog tag nrho cov lus xaus - zam txoj kev, mus raws cov nyom thiab ... Zoo, txawm tias lub sijhawm ntawd tsis muaj hav zoov ntau nyob rau yav qab teb Askiv, tab sis dab tsi zoo li groves, feem ntau cog rau hauv ib lub duab plaub.
  Tab sis kev poob yog tseem muaj tiag ... Yog li txoj kev mus rau London tau siv sijhawm ntev dua thiab ua rau muaj kev ntshai zoo. Rau Oliver, tus me nyuam txoj kev xav tau kos hma, owls, thiab txawm tias tsov tsis paub nrog tsov ntxhuav ntuj raug txim. Rau tus tubtxib saum ntuj uas txaus ntshai tshaj plaws thiab yuav luag tus yeeb ncuab uas muaj hwjchim loj kawg nkaus ntawm Vajtswv, Dab Ntxwg Nyoog, taug kev zoo li tus tsov ntxhuav qw. Thiab yog hais tias ib tug twig crunched nyob rau hauv lub pob taws khawb, ces ...
  Txoj kev mus rau London tau ua ntev dua, thiab cov neeg tuaj hla tau zoo dua li Dickens tau piav qhia. Emaciated, nrog rau ob txhais ceg, ib tug me nyuam plaub hau ncaj yuav zoo suav rau ntawm lub khob cij thiab ib lub ces kaum sov. Thiab ib zaug Oliver yeej yuav luag nyob - lub caij nyoog rau kev saws me nyuam yog tiag tiag, tab sis qee qhov kev quab yuam coj nws mus ntxiv.
  Los ntawm txoj kev, thiab tus khub, txog leej twg Dickens tsis sau, tab sis qhov no
  ib tug me nyuam tub uas tawv nqaij tawv, qhia tau hais tias lawv nce mus rau lwm tus neeg lub vaj thiab sequester lub vaj ntev ua ntej lawv ntsib "Tus Dodger".
  Txhua leej txhua tus xav kom Oliver ua ib tug zoo hero, tsis paub hais tias ib tug me nyuam tub yuav tsum yog ib tug me nyuam tub. Ntau qhov tseeb, tias hauv lub neej txhua yam txawv me ntsis dua li cov menyuam yaus txoj haujlwm.
  Thawj qhov nce mus rau hauv lub vaj zaub yog qhov zoo tshaj plaws, thiab Oliver, feem ntau, tsis txhawj xeeb txog qhov no. Xav noj - nqa me ntsis. Cov tswv yuav tsis txom nyem! Nws puas zoo? Lub plab khoob tau hais tias nws tus kheej xav zoo txog nws.
  Nrog ib tug khub, pom tau tias yog ib tug gypsy, lawv sai sai sib cais. Tej zaum tus txiv neej tawv nqaij tawv tsis pom Oliver ib qho kev sib tham sib tham nrog rau lub sijhawm ntev.
  Tom qab ntawd, Twist nws tus kheej yuav luag tuag los ntawm tus dev thaum lwm qhov kev sim ua "kev tua". Pom tau tias cov tub ntxhais hluas gypsy paub zoo dua qhov twg nce toj, thiaj li tsis mus zaum tom qab. Thiab Oliver tseem tsis tau paub txog ...
  Nyob rau tib lub sijhawm nws tseb nws cov khau tawv. Zoo, los ntawm lub sijhawm no nws twb tau siv los ua yam tsis muaj lawv, tab sis qhov pom, tau kawg, tau los ua neeg thov khawv, tab sis cov me nyuam ob txhais ceg tau poob qis. Los ntawm txoj kev, Dodger tsis zoo li nyob rau hauv phau ntawv, tab sis ntau ntau respectable. Zoo, nws yog qhov tseeb tias tus tub sab yuav ua rau tawg ntau dua yog tias lawv tsis saib nws zoo li tus neeg thov khawv. Stereotypes yog tenacious - thiab yog hais tias cov tub sab tsis tuaj nyob rau hauv ntev li ntawd, nws yog precisely vim hais tias lawv saib heev dlej thiab tsis pluag outwardly.
  Vim li cas lawv thiaj coj Oliver nrog lawv? Tej zaum vim yog Twist lub ntsej muag tim ntsej tim muag, vam tias nws yuav yog qhov tsis txaus ntseeg tsawg tshaj plaws. Los yog tej zaum Dodger yeej khuv xim nws, vim Oliver zoo li: emaciated, khawb, nrog tawg thiab qias neeg evoked muaj kev hlub tshua. Thiab tub sab yog tib neeg ib yam nkaus, tshwj xeeb tshaj yog thaum lawv tseem hluas thiab tsis muaj sij hawm los ua kom lawv lub siab tawv.
  Txawm li cas los xij, Twist tau txais lub ru tsev saum nws lub taub hau thiab tsis khov thaum hmo ntuj, lawv feem ntau zoo noj, tshwj xeeb tshaj yog thaum piv nrog lub tsev ua haujlwm.
  Mus rau kev lag luam ntawm tus tub, lawv muab lub tsho rau hauv kev txiav txim, muab qhov zoo ib yam rau ib tug tub qhe uas hwm.
  Thiab yog hais tias Oliver tsis ruam heev uas nws tau hais, tab sis ua kom ntse dua - los yog cia tus tub sab nws tus kheej los yog cia li sawv thiab saib zoo li qhuas tawm ntawm qhov rais, leej twg yuav xav txog nws?
  Tej zaum yog vim li cas lawv thiaj ncaj ncees rau nws sai, tab sis tus txiv neej
  tam sim ntawd nyiam nws lub ntsej muag. Txawm hais tias nws zoo li yog nws tus txheeb ze?
  James spat los ntawm nws cov hniav thiab hais npau taws:
  -Vim li cas tus txiav txim no zoo li tus vaub ruam uas tsaug zog?!
  Tus tub ceev xwm mus vwm nrog impudence thiab ntsia blankly ntawm tus tub, thiab cov tub hluas neighed nrov. Twb yog tus tub sab hluas tsis ntshai tub ceev xwm.
  Insolence, pom tau tias, yog qhov kev zoo siab thib ob, thiab tus tub ceev xwm tau dhau los ua neeg coj zoo. Tej zaum qhov kev xav flashed - yuav ua li cas yog tias qhov no yog tus tub ntawm tus neeg muaj hwj chim loj lossis ...
  James Morgan tau txais snuff los ntawm ib qho ntawm ntau dua los yog tsawg dua huv vagabonds ua lub cim ntawm kev ntseeg. Kuv xav ua luam yeeb, tab sis lub sijhawm kawg kuv pom tau hais tias qib ntxhib ntawm cov luam yeeb yuav ua rau koj hnoos thiab tom qab ntawd tag nrho nws cov glossy ostentatious yuav tev tawm zoo li nab daim tawv nqaij.
  Tus kws txiav txim plaub Fang tsis meej pem - daj nrog cov pob liab liab ntawm nws lub ntsej muag, zoo li npau taws ... Thiab qhov pom ntawm ib tug me nyuam tub, txawm nyob rau hauv ib tug cwj mem ntoo, zoo li huab tais ntawm lub zwm txwv.
  Tus saib yog impudent thiab txawm contemtuous, ob txhais tes defiantly muab zais rau hauv lub hnab ris thiab lub hauv siab yog puffed. Damn nws, tsis yog qhov kev ntshai me ntsis thiab qhov pom zoo li ntawd ...
  James, nyob rau hauv ib tug npau suav ntawm lwm txoj kev xav, nco ntsoov phau ntawv los ntawm lub siab, tab sis nyob rau hauv cov ntaub ntawv no, tus laus laus txiv neej ua tsis tau zoo tag nrho. Yog, muaj ib qho overlay nrog lub tsev qiv ntawv zaj duab xis. Tej zaum, lub luag hauj lwm ntawm ib tug zoo khawv koob wand yuav tsum tau ua si los ntawm lwm tus tim khawv. Tus uas pom Plut thiab Kolya nyiag ...
  Tus tub tsis yog heev, ces nws mloog tej yam uas tus txiv neej nyob rau hauv lub tailcoat hais rau tus txiav txim. Tab sis thaum kawg tus txiav txim tig rau nws:
  
  - Koj lub npe yog dab tsi, koj ossified neeg phem? Mr. Fang nug nrog venom hauv nws lub suab.
  James Oliver ua siab loj teb tias:
  - Leej twg yog tus neeg phem ces nws yog koj! Tsis txhob koj twv kuv ossified txiv neej laus!
  Tus txiav txim txawm choked nrog surprise. Txawm tias cov tub rog tawv tawv tsis tau tso cai rau lawv tus kheej kom tsis ncaj ncees thiab tsis ncaj ncees rau tus neeg uas tuaj yeem raug xa mus rau lub gallows. Txawm hais tias, nyob rau hauv qhov tseeb, tsis heev - rau ib tug tuag kab lus, ib lub tsev hais plaub ntawm ib tug txawv, siab dua piv txwv, nrog rau kev koom tes ntawm ib tug kws lij choj raug xaiv, feem ntau ntsib. Txawm hais tias xws li tus tiv thaiv tsis muaj txiaj ntsig, zoo li lub rooj zaum ntoo. Tab sis tau kawg, lawv tsis tuaj yeem txiav txim tuag hauv tebchaws Askiv yam tsis muaj qhov zoo li raug cai. Txawm li cas los xij, Hnub Nyoog Nruab Nrab tsis nyob hauv vaj.
  Tab sis yog tias kev nyiag khoom tau raug cuam tshuam nrog, thiab txawm tias ua txhaum los ntawm tus tub, koj tuaj yeem ua yam tsis muaj kws lij choj.
  Fang, seething nrog npau taws, nrum ib tug menacing glance ntawm tus me nyuam tub thiab ntes tau ... Kev thuam, zoo li nws tsis yog ib tug txiv neej invested nrog lub hwj chim, tab sis ib tug dunghill. Yuav ua siab ntev li no yog zam! (Pun!)
  Tus kws txiav txim luv luv, lossis sai sai pov:
  - Rau kev ua tub sab nyiag khoom los ntawm kev pom zoo ua ntej, tus tub raug txiav txim rau peb xyoos ntawm kev ua haujlwm hnyav, thiab ob qho ntxiv rau tus cwj pwm tsis zoo rau lub tsev hais plaub!
  James-Oliver spat contemptuously ntawm lub beak.
  - Yog, koj mus! Feem ntau, nws yog ib tug tub sab hauv txoj cai ... Ntau precisely, kuv yog tub sab, uas lub ntiaj teb no tsis tau pom!
  Tus txiv neej sim cuam tshuam:
  - Tus tub yog mob, Mr. Cia tus me nyuam!
  Fang slam rauj rau saum rooj.
  - Coj tus neeg phem tawm mus! Tsib xyoos kev ua haujlwm hnyav yog qhov siab tshaj plaws uas kuv tuaj yeem muab tau, tab sis tus kws txiav txim siab siab dua yuav muab nws lub gallows.
  Oliver ntaus tub ceev xwm ... Tsis tas li ntawd nyob rau hauv puab tais - nws yog tsis zoo li hais tias ib tug untrained lub cev yuav cia nws mus txog lub puab tsaig ntawm ib tug siab. Muaj tseeb tiag, tus yeeb ncuab tau ua siab ntev thiab muaj kev paub txaus kom hloov pauv me ntsis thiab los ntawm qhov uas lub tshuab ua rau mob, tab sis tsis yog qhov xav tsis thoob. Tab sis tus tub ceev xwm nws tus kheej txav nws rab phom teb. Oleg softens qhov kev tawm tsam, tab sis tag nrho tib yam, nws pob ntseg nrov thiab ua me ntsis huab. Thiab qhov thib ob stroke mus txog lub hom phiaj ...
  Tus tub tus ntsuj plig tau ya tawm ntawm nws lub cev los ntawm kev raug mob... Nws yog qhov zoo uas tus pas nrig yog elastic, thiab tus neeg saib xyuas kev paub suav lub zog kom raug... Txwv tsis pub, Oliver yuav raug tua rau qhov tseeb... Txwv tsis pub, tsib feeb dhau los thiab da dej txias txias. ...
  Tam sim no tus tub laus tau rov qab los thiab txhua yam tau ploj mus tsis zoo dua li hauv phau ntawv. Yog lawm, tus kws lij choj tiv thaiv tau lig, thiab tsis muaj leej twg yuav mloog nws. Tus txiav txim hais dryly:
  - Tag nrho cov lus txiav txim tau dhau los lawm, tab sis yog tias koj xav tau lub rooj sib hais tshiab, hu rau tus kws lij choj thiab tsab ntawv foob rau kev tshuaj xyuas cov ntaub ntawv vim muaj qhov tshwm sim tshiab! Ces cia tus tsiaj no dai!
  James Morgan, uas nws tus ntsuj plig hovered nyob ze, mam li nco dheev xav - thiab qhov tseeb, tom qab qhov kev txiav txim tiav lawm, tus txiav txim yuav yuam kom tus neeg tim khawv sau ntawv mus rau tus foob ... Raws li txoj cai, yog li ntawd. Ib qhov kev txiav txim uas twb tau dhau los lawm tsuas yog muab tshem tawm raws li cov txheej txheem tshwj xeeb.
  Yog li ntawm no Oliver Twist muaj hmoo heev ... Los yog es, nyob rau hauv phau ntawv ... Los ntawm txoj kev, dab tsi yog tsis ntseeg nyob rau hauv ib co yeeb yam, tus kws txiav txim, tau dhau cov kab lus rau dai tus tub, yuav tau backed sai heev vim ntawm ib tug tsis tshwj xeeb pov thawj. Yog, thiab tus tim khawv nws tus kheej tuaj yeem ntshai tus kws txiav txim plaub ntug ... Dab tsi yuav muaj tiag.
  Tab sis ntawm no twb yog cov neeg tuaj saib tsis muaj kev khuv leej rau lub impudent Oliver thiab tus txiv neej uas tau tso tseg daim ntawv thov ...
  James Oliver, nco txog nws tus kheej lig, sim rov qab mus rau lub cev uas tau tso tseg yav dhau los, tab sis ... Nws tau hla nws zoo li qhov khoob lossis ib sab ntawm cov pa taws ... Pom tau tias lawv tsis nkag mus rau tib tus dej ob zaug. Tam sim no Oliver tseem muaj dua thiab ... kev lom zem tshiab.
  James Morgan tseem tuaj yeem ua siab ntev thiab nyeem lub siab. Nyob rau hauv tus tub, tom qab concussion, lawv yog heev chaotic. Lub handcuffs tau ceev nrooj - hauv tebchaws Askiv cov menyuam yaus feem ntau raug ntes thiab qhov loj yog npaj ua ntej. Ib tug tub hluas yuav tsum tau qhia ib zaj lus qhia. Ua tiav oborzel - jackal!
  Xav txog qhov mob ntawm nws txhais tes, me ntsis Oliver wilted thiab kua muag tawm ntawm nws ob lub qhov muag.
  Lub tsev loj cuj ua haujlwm nyuaj zoo li lub fortress qub, nrog cov yees thiab qhov khoob. Cov neeg saib tsis taus, cov hniav ntawm phab ntsa thiab sentry bulldogs.
  Oliver tseem xav tias nyuaj thiab tus tub ceev xwm txawm lashed tus tub nrog nplawm kom nws txav ceev. Tus tub txawm hais tias:
  - Raws li koj xav, tus tswv!
  Cov tub thiab cov ntxhais uas tsis muaj hnub nyoog tshaj kaum plaub raug khaws cia rau hauv ib qho tshwj xeeb ntawm tsev lojcuj. Oliver twb los txog rau nws lub siab thiab ntsia ib ncig ntawm lub tsev lojcuj nrog kev xav paub. Tshwj xeeb, tom qab cov kab tuab tuab kuv pom lub tsev loj cuj qhov chaw uas cov neeg laus raug txim hauv cov khaub ncaws thiab cov khau khiab tau txiav thiab rub cov cav, npaj ib yam dab tsi. Cov tub ceev xwm thiab cov neeg saib xyuas tau qw rau lawv hnyav heev.
  Cov me nyuam ib nrab tau nyob sib cais thiab txawv los ntawm peb, hais tias ib txoj kab xiav tau kos raws cov phab ntsa tuab.
  Lub tshav puam nws tus kheej kuj yuav luag tsis muaj dab tsi, tsuas yog lawv tab tom taug kev deb ... Oliver, saib ntawm lawv lub taub hau liab qab, xav tias yog cov tub, tab sis ... Cov tub tsis taug kev hauv cov ris tsho grey uas zoo li cov txiv plig lub kaus mom. . Tsuas yog cov cassocks luv luv, yuav luag tag nrho qhia cov ntxhais liab qab, tsis muaj huab cua sov, nyias thiab khob ob txhais ceg.
  Qee tus ntawm lawv tseem hluas dua Oliver, thiab txawm hais tias qhov kev ncua deb ua rau nws nyuaj rau kev tshuaj xyuas lawv lub ntsej muag nyias kom ntxaws thiab ntes tau qhov kev nyuaj siab txaus ntshai hauv lawv lub qhov muag, tus tub hluas tau hnov los ntawm lawv txoj kev txom nyem thiab kev tu siab heev!
  Nws yog Oliver hauv tsev kaw neeg! Nws yog tseeb hais tias nws yog ib tug neeg txhaum: nyob rau hauv lub qhov muag ntawm txhua leej txhua tus, ib tug neeg tua neeg thiab ib tug tub sab! Lo lus killer tsis meej kiag li, tab sis nws stubbornly suab nyob rau hauv kuv lub taub hau thiab ntaus nrog tswb ntawm lub tuam tsev!
  Thiab nws cov phab ntsa tuab, tawg thiab pwm zoo li muaj sia nyob hauv nws lub tsev loj cuj, thiab lub suab nrov nrov thiab ua pa hnyav ntawm tus neeg raug kaw zoo li tau hnov los ntawm qhov me me.
  Lub qhov rooj hnyav, wrought-iron creaked qhib thiab tub ceev xwm muab ib daim ntawv npaj los ntawm tus tuav ntaub ntawv tuav pov hwm. Oliver Twist lub npe tsis tau muab, tab sis ib tus lej tau muab hloov pauv. Zoo, yog, yog tias qhov no yog qee yam tub sab tsis ncaj ncees lossis qhov kawg tramp down, ces lub npe tsis muaj teeb meem. Tus naj npawb txaus - cia nws tsis muaj ntsej muag thiab mloog lus ... Tab sis tsis yog, lub tsev loj cuj tsis ua txhaum cov neeg zoo li no!
  Ob peb tus neeg saib xyuas saib Oliver nrog kev luag nyav. Tus tub ntsia twb ntshai thiab tsaus muag heev. Ntshai, muaj zog ntshai uas nws tsis tau ntsib txawm tias tom qab thov porridge ntxiv, nws tau flogged los ntawm cov neeg zov ntawm lub tsev ua haujlwm dej nyab nws ...
  Qhov no twb yog ib lub ntiaj teb sib txawv - ib qho chaw heev piv rau lub ntiajteb sab hauv, thiab nws tsis yog rau ib yam dab tsi uas txhua leej txhua tus xav kom tsis txhob raug kev ua qhev ntawm txhua tus nqi ... Oliver ob txhais ceg buckled thiab nws poob rau pem hauv ntej ... Lub jailer paub deftly grabbed tus tub los ntawm cov plaub hau thiab smacked tus tub convict ntawm lub paj yeeb thiab dawb lub puab tsaig:
  - Peb tsis tau txais kev dag li ntawd ntawm no! Koj puas yuav ua si zoo li lwm tus lossis ...
  Thiab tus txiv neej loj eloquently khiav ntawm ntug ntawm nws txhais tes cia nws caj pas.
  Oliver Twist sawv. Peb tus neeg saib xyuas nkag mus rau hauv lub cell, qhib lub xauv nrog lub creak. Lawv muab cov hnab looj tes tawv thiab pib hnov tus tub thiab saib nws qhov txhab rau cov kab txaj lossis tej yam qias neeg. Tom qab ntawd lawv pib rub nrog cawv.
  Oliver gritted nws cov hniav ntawm qhov mob kub hnyiab ntawm cov qhov txhab qhuav. Tab sis ntawm qhov tod tes, tus hniav yuav luag dhau mus thiab nws nres khaus. Tus me nyuam tub tau txais ib qho dej qab zib, ib daim ntawm tis nrog qhob cij.
  Ib tug saib xyuas tau hais tias:
  - Oddly txaus, tab sis muaj coob tus xav thov txim rau koj, tsis txhob tua!
  Oliver nug vam tias:
  - Thiab tej zaum yuav tsis muaj kev tsim txom?
  Tus matron shake nws taub hau.
  - Yuav muaj kev tsim txom! Xav tau txog peb zaug kev txiav txim!
  Oliver sighs hnyav thiab txiav txim siab tias nws tuaj yeem sawv ntsug ... Thiab nws tau npau suav vwm ...
  Txawm hais tias nws kuj tau nyeem ib phau ntawv hais txog James Morgan. Ntxiv mus, yog, James yog ib tug me nyuam tub uas raug tshuaj lom rau kev ua haujlwm hnyav hauv Jamaica. Nyob ntawd nws tau ua hauj lwm hnyav rau cov cog qoob loo. Tom qab ntawd, thaum lub sij hawm tua, nws tau koom nrog pirates, dhau los ua ib tug me nyuam tub rau qhov pib. Thiab ces distinguished nws tus kheej li ib tug pab tus thawj coj, thiab ces tus thawj coj nws tus kheej. James Morgan nyiag ntau heev thiab thaum kawg los ua tus tswv xeev ntawm Jamaica.
  Nov yog tag nrho zaj dab neeg. Ua ntej ib tug neeg thov khawv tub-tub sab, tom qab ntawd ib tug tub ntxhais hluas raug txim uas yuav luag suffocated nyob rau hauv tuav. Tsis tas li ntawd, tus qhev uas, nyob rau hauv tus nplawm ntawm tus saib xyuas, ua haujlwm liab qab ntawm cov nroj tsuag.
  Oliver xav tias tej zaum cov nroj tsuag tseem tos nws thiab. Thaj tsam lawv yuav tsis raug tua. Hauv cov cheeb tsam yav qab teb, lub cev tsis muaj lub caij ntuj no: qhov no yog qhov ntxiv. Tab sis koj tuaj yeem kis tau. Cov zaub mov tsis muaj teeb meem, tab sis koj tuaj yeem ua neej nyob. Muaj ntau txoj haujlwm, qee zaum kuj muaj cov hnub dawb. Cov qhev feem ntau raug ntaus. Qee lub sij hawm cov neeg raug txim tau txais lawv txoj kev ywj pheej thiab dhau los ua neeg cog lawv tus kheej.
  Tus me nyuam yau yau thiab xav tias nws yuav zoo rau nws los ua zoo li Morgan tus pirate, thiab tom qab ntawd ua tus tswv xeev.
  Qhov tseeb tsis yog lub sijhawm ntawd. Piracy tsis tau ploj mus, tab sis nws tau raug mob hnyav heev. Thiab nyob rau hauv Jamaica nws tsis yog loj heev lawm. Ib yam li lwm qhov chaw. Txawm tias nyob rau hauv teb chaws Africa, pirates tseem ua haujlwm hauv dej hiav txwv Pacific ib yam nkaus.
  Oliver xav txog qhov kev tawm tsam ntawm lub galleon. Ntau npaum li cas cov tub hluas dhia ntawm cov tub rog Spanish, flashing lawv liab qab, puag ncig pob taws. Thiab txiav cov yeeb ncuab nrog sabers.
  Thiab mus Oliver. Nws yog ib tug me nyuam tub, tab sis wiry, thiab muaj zog. Leej twg coj lub zeb nrog ob rab ntaj thiab qw;
  - Peb cov neeg muaj zog tshaj plaws,
  Peb tab tom yuav nce tus xub!
  Thiab cov neeg tsav nkoj poob thiab cov tub rog ntawm Castilian Empire poob. Thiab nws txias thiab lom zem heev.
  Oliver qhib lub hauv siab ntawm cov khoom muaj nqis thiab dips nws cov ntshav npog tes hauv kub.
  Thiab cov tub pirate hu nkauj, npuaj lawv tus menyuam, liab qab, tanned taw ntawm lub lawj;
  Peb tab tom tuav nrog kev npau taws thiab npau taws
  Tab sis peb qhov kev phem yuav tam sim ntawd, tam sim ntawd nres Yog tias tsuas yog kub ntawm tus txheej txheem siab tshaj plaws Txoj hmoo yuav dov peb ntau npaum li peb xav tau.
  
  Eh - yog, nyob rau hauv dej hiav txwv, eh - yog, nyob rau hauv caij nkoj, Auj, yog, peb ya mus rau kev nplua nuj zoo heev, Nws yog kev hlub, tsis muaj leej twg paub, thiab peb tus kheej tsis paub tias peb xav tau kub npaum li cas, oh, ntau npaum li cas peb xav.
  
  Peb nyiag txhua tus, tab sis peb tsis txhob liam Thiab peb yuav tsum noj peb tsev neeg, peb xav tau cov txheeb ze, tom qab tag nrho, tsis muaj leej twg xav them nyiaj rau peb Thiab peb nyob tsis muaj hnub so thiab tsis muaj hnub so.
  
  Eh - yog, nyob rau hauv dej hiav txwv, eh - yog, nyob rau hauv caij nkoj, Auj, yog, peb ya mus rau kev nplua nuj zoo heev, Nws yog kev hlub, tsis muaj leej twg paub, thiab peb tus kheej tsis paub tias peb xav tau kub npaum li cas, oh, ntau npaum li cas peb xav.
  
  Eh - yog, nyob rau hauv dej hiav txwv, eh - yog, nyob rau hauv caij nkoj, Auj, yog, peb ya mus rau kev nplua nuj zoo heev, Nws yog kev hlub, tsis muaj leej twg paub, thiab peb tus kheej tsis paub tias peb xav tau kub npaum li cas, oh, ntau npaum li cas peb xav.
  . QHOV #3
  Tus tub rov sim taug kev ncig lub cell rau qee lub sijhawm. Tab sis nws tsis tau zoo heev ntawm nws. Muaj tseeb tiag, cov pob khaus ntawm cov pob qij txha tau ploj mus me ntsis, thiab nws tsis mob heev thaum taug kev. Oliver Twist xuav ib zaj nkauj ntawm nws lub qhov ntswg. Thiab nws tau qee yam ruam vim qhov no, tias nws tau nyob hauv tsev lojcuj. Oliver tseem tsis tau nyeem txog Count of Montecristo. Cov ntawv tshiab yuav sau me ntsis tom qab. Tab sis ib yam dab tsi tsis zoo-paub daig hauv nws lub cim xeeb.
  Piv txwv li, ib tug me nyuam tub nyiag lub txiv apple ntawm cov hluas nyob mus ib txhis thiab xaus rau hauv Bastille. Louis XIV thaum xub thawj xav tua tus menyuam. Tab sis tom qab ntawd kuv txiav txim siab cia tus menyuam zaum hauv lub cell zais cia ntawm Bastille mus ib txhis. Thiab tus me nyuam, tau txais cov tub ntxhais hluas nyob mus ib txhis, tau xaus rau hauv ib leeg, nyob hauv av ... Thiab nws tau siv xya caum xyoo nyob rau hauv kev kaw ib leeg. Txog thaum lawv tso nws, tsuas yog tsis ntseeg tias ib tug me nyuam tub uas muaj hnub nyoog kaum ob xyoos yuav tsum nyob hauv lub cell zais cia ntawm Bastille ua ib tug neeg phem tshwj xeeb.
  Tus me nyuam nyob mus ib txhis tau raug flogged, thiab tso rau tag nrho plaub sab. Tom qab tus tub hluas taug kev ntawm cov teb chaws Europe, nws muaj kev lom zem. Nws nyob rau hauv pab tub rog ntawm Napoleon Bonaparte los ua tus tub ntawm ib tug tub rog.
  Nws yog ib qho nthuav tshiab heev. Xya caum xyoo, tab sis ua hauj lwm - nws yog qhov txias kom pom zoo! Thiab txaus ntshai! Thiab qhov no yog yuav luag nyob rau hauv tag nrho tsaus ntuj, chained nyob ib ncig ntawm lub caj dab. Los ntawm txoj kev, nws yog Oliver. Tus tub pluag...Thiab ua li cas nws tseem tsis tau npau taws. Npau suav tsuas yog nws txoj kev nplij siab xwb. Lawv tau ntev thiab nthuav heev.
  Hauv kev npau suav, piv txwv li, ib tug me nyuam tub taug kev taug kev hauv roob thiab ntog rau ntawm cov khoom muaj nqis, lossis ib yam dab tsi lom zem dua. Thiab ob txhais taw liab qab dhau los ua ib pawg kub npib ...
  Oliver xav txog cov xim daj, xim hlau, thiab zoo li txias heev. Thiab koj txheeb lawv tawm, thiab co lawv hauv koj lub nrig. Thiab lawv yog heev ntxias shimmer. Thiab xws li kub ntawm no yog zoo nkauj, muab ib tug liab tint.
  Oliver txawm tias lub siab xav saj qhov daj puag ncig ntawm tus hniav. Thiab nws luag nyav zoo siab. Rau kub, nws yog qab heev - thiab qab ntxiag heev, muab cov ntxhiab tsw ntawm zib mu ... Thiab tam sim no nws zoo li rau koj tias muv yog buzzing nyob rau hauv lub chamber, thiab lub caij ntuj sov yog los nrog maj mam rays.
  Tus tub luag nyav. Thiab dua nws pib taug kev nyob ib ncig ntawm lub xovtooj ntawm tes ... Taw taw liab qab, tus menyuam ob txhais ceg kho tau sai thiab kuv xav txav mus. Nws puas yuav raug dai? Kuv tsis xav tau daig hauv lub voj.
  Oliver xav txog yuav ua li cas nws liab qab, me nyuam pob taws yuav dangle thaum lub noose tau nruj nyob ib ncig ntawm lub caj dab nyias. Thiab ces lawv yuav hlawv ib tug liab qab ib tug liab-kub hlau kom paub tseeb tias tus me nyuam tub tuag. Thiab lawv yuav hlawv nws lub cev tuag hauv qhov cub - uas yog qhov tsis kaj siab ...
  Oliver hu nkauj hauv kev iab siab rau nws tus kheej nrog kev sib hlub ntawm pirate:
  Hauv vain cov nplua nuj slammed lub qhov rooj,
  Tom qab tag nrho, txoj kev raug txib mus rau lub qhov rooj rau cov neeg pluag!
  Nyob ntawd, nyob rau hauv ib lub tawb nyob rau hauv xauv thiab qhov tseem ceeb, lub peri yog dhuav,
  Nws xav kom tus tub rog pab nws!
  
  Thiab kuv mus raws li ib tug me nyuam tub mus rau pirates,
  Hneev rau ib tug dignitary tsis yeej!
  Tam sim no nws yog lub sijhawm them rov qab rau txhua tus neeg ntshaw,
  Tus neeg yos hav zoov tau hloov mus ua zaub mov hauv qhov kev ua si!
  
  Thiab kuv cov tub muaj zog heev,
  Thaum nyob rau hauv ob txhais tes ntawm ntaj kuv pib twirl!
  Kuv yuav xa cov yeeb ncuab phem mus dhuav hauv lub ntxa,
  Lub hli nyob saum ntuj ci ci tooj liab!
  
  Kev ua siab loj boils furiously nyob rau hauv lub siab,
  Tus tub ntsuab ntsuab npaj txhij mus caij nkoj!
  Kuv hla nrog ib tug tub ceev xwm ntawm ntaj,
  Nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua hauv hav zoov, npau taws heev!
  
  Tus nrog sib ntaus siab, zoo li ib tug nyuj los ntawm lub rooj muag zaub,
  Nws xav zuaj cov tsiaj qus!
  Tab sis tus tub hluas fights nrog meej mom,
  Cov hniav weaves ib tug invisible xov!
  
  Ntawm no yog ib tug lunge - lawv pierced lub plab,
  Tus neeg phem quaj qw, poob nws rab ntaj!
  Nws nyob hauv qhov dav dav thiab tsis paub qhov mob,
  Tam sim no nws tau poob nws lub zog nees!
  
  Kuv thawj qhov kev nce qib tau ua tiav
  Ib txhais tes kub yog nchuav rau hauv koj lub hnab ris!
  Thiab peb pirates hu nkauj
  Faib hauv kev sib ntaus sib tua lub duvan tau nyob rau hauv kev hwm!
  
  Tau kawg tag kis yuav phem dua
  Frigate thiab cruiser phom bristled!
  Xa kuv mus dhia liab qab hla lub pas dej,
  Los ntawm cov ntshav uas tus yeeb ncuab phem los!
  
  Ib tug me nyuam tub, tsis muaj antennae,
  Tab sis tsis muaj ib tug me nyuam tub nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua ntawm indulgence!
  Kohl yog destined tuag nyob rau hauv cov xim ntawm xyoo,
  Qhov ntawd yog qhov kev txiav txim siab yeem!
  Tom qab Oliver zoo siab me ntsis, thiab txawm pib rub cov saw hlau. Ib qho hlau txuas rau lwm tus. Txawm hais tias nws tsis zoo li nws yuav muaj sijhawm, tab sis tsawg kawg yog muaj sijhawm.
  Tus tub hluas ua kom nquag plias thiab hu nkauj npau taws;
  Zaum rau daim kab xev v lub qhov taub raw .
  Ib tug hluas eagle bred nyob rau hauv captivity,
  Kuv tus phooj ywg tu siab, waving nws tis,
  Ntshav zaub mov pecks hauv qab lub qhov rais,
  Pecks, thiab pov, thiab ntsia tawm lub qhov rais,
  Zoo li nws xav tib yam nrog kuv;
  Nws hu kuv nrog nws ob lub qhov muag thiab nws quaj
  Thiab nws xav hais tias: "Cia li ya mus!
  Peb yog cov noog dawb; nws yog lub sijhawm, kwv tij, nws yog lub sijhawm!
  Nyob ntawd, qhov twg lub roob tig dawb qab huab,
  Nyob ntawd, qhov twg cov ntug hiav txwv tig xiav,
  Nyob ntawd, qhov twg peb taug kev tsuas yog cua xwb ... yog, kuv! .. "
  Thiab tus tub ncaws pob nrog nws txhais ko taw liab qab. Thiab ces nws coj nws thiab tsaug zog dua. Thiab nws kuj ua npau suav txog ib yam dab tsi tshwm sim los ntawm yav dhau los nyeem cov dab neeg. Tshwj xeeb, txog Julian tus Apostate. Yuav ua li cas yog tias Julian tau nyob ntev!
  Thiab qhov kev npau suav no yog qhov nthuav;
  Hauv npau suav, tus tub pom tej yam txawv txawv ...
  Ntawm no nws nyob ib sab ntawm Julian tus Apostate. Tus huab tais Roman nto moo nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua nrog cov Parthians poob rau hauv ib qho teeb meem nyuaj. Tab sis Caesar cov qub txeeg qub teg tau tawm tsam ua siab loj thiab tsav cov Parthians rov qab. Tab sis tus huab tais nws tus kheej yog ib puag ncig los ntawm ib tug me me detachment, desperately sim ua txhaum mus rau nws tus kheej.
  Oliver Twist dhia tawm mus rau hauv cov xuab zeb kub. Tus tub terminator tam sim ntawd pom tau hais tias qhov no tsis yog npau suav heev, tshwj xeeb tshaj yog txij li qhov tseem tsis tau kho tag nrho cov hlwv ntawm cov leeg mob. Tab sis tsis muaj sij hawm los sib cav - tus huab tais yuav tsum tau txais kev cawmdim!
  Tus tub-ntxhais tau tua tsib tus neeg Parthians uas twb tau los puag tus huab tais nrog ib lub tshuab dhia. Ces, Oliver Twist, heev deftly khaws ob rab ntaj thiab pib cem. Thawj plaub tus tub rog Persian poob nrog lawv lub taub hau txiav tawm. Tom qab ntawd tus me nyuam tub pov lub dagger nrog nws tus ntiv tes liab qab, thiab nws twisted nyob rau hauv nruab nrab-flight thiab txiav lub caj pas ntawm peb archers.
  Oliver Twist zoo siab hais tias:
  - Nws yog ib tug txiv neej sib ntaus!
  Tom qab ntawd nws mus rau kev txiav txim siab tawm tsam. Nws rab ntaj viav vias zoo li tus txiav nyom. Lawv txiav txhua leej txhua tus ua ke, thiab txiav cov ceg ceg ntawm cov Pawxia. Ntawm no yog lub taub hau loj ntawm Parthians sim kom tus huab tais nws tus kheej poob nws txhais tes. Thiab ces lub taub hau.
  Oliver Twist pov tsib daggers ntawm lub turntable nrog nws ob txhais taw ib zaug, thiab mowed down tag nrho cov archers. Ces nws qw tias:
  - Teev ntawm hmoov zoo! Nws yog lub sijhawm ua si!
  Thiab nws rab ntaj muab plaub hau txiav rau cov tub rog Parthian. Tus thawj coj ntawm cov tub rog, tus huab tais ntawm Persia, Indemon, hatched lub zenki. Ib tug tub hluas ib nrab liab qab, cov nqaij ntshiv txiav txhua leej txhua tus ua ke thiab littered tag nrho cov mus kom ze rau Julian nrog corpses. Tsis tau ua ntej tus thawj coj ntawm Parthia pom zoo li no tus neeg tua rog. Thiab qhov tseeb tias qhov no tsuas yog cov tub ntxhais hluas tsis muaj hwj txwv tau tshoov siab kom ntshai.
  Mam li nco dheev, cov neeg tsis ntseeg Vajtswv tiag tiag tau txiav txim siab los pab Ancient Rome, thiab tsis txhob thim rov qab, Julian tau xa rov qab kev ntseeg ntawm nws cov poj koob yawm txwv rau lub ntiaj teb! Thiab tam sim no nws yog Hercules los yog tus tub ntawm Hercules tawm tsam Parthian pab tub rog.
  Thiab Oliver Twist tau txais ntau thiab ntau dua rau hauv kev npau taws. Nws pov tej khoom hnyav thiab ntse. Nws nkaug thiab tsoo cov yeeb ncuab ntawm Ancient Rome, thiab nws rab ntaj zoo li tsis muaj hluav taws xob tiv taus. Tus tub terminator tau tshoov siab rau cov neeg Loos. Qoj: Hercules! Hercules nrog peb! Lawv maj nrawm rau ntawm Parthians, ob npaug lawv lub zog peb npaug. Tus huab tais nws tus kheej tau tawm tsam.
  Julian tsuas yog me ntsis siab dua qhov siab nruab nrab, tab sis ua tau zoo thiab zoo nraug. Thaum nws tuag, nws tsuas muaj peb caug-ob xyoos xwb, thiab tsis paub tias yuav muaj dab tsi los tos lub tebchaws Loos yog tias tus neeg ntxeev siab tau nyob ntev dua. Tab sis tam sim no, zoo li, Parthians tau tsiv rov qab, thiab pib rov qab mus.
  Thiab tus so ntawm cov tub rog Loos ntxiv cua sov. Vaj Ntxwv Indemon sim tig qhov kev sib ntaus sib tua, thiab nrog ntau txhiab tus neeg tsis txawj tuag nws tau tsiv mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Tab sis qhov no yog nws qhov yuam kev tuag.
  Oliver Twist tau mloog zoo rau ib tug txiv neej loj heev - siab dua Valuev, hnav lub kaus mom thiab lub xub pwg nyom, zoo li lub txee dai khaub ncaws hauv cov ntawv xov tooj kub. Thiab tus tub, pom li cas lawv mloog cov lus txib ntawm tus kav no, to taub: nws yog lub sij hawm los ua. Thiab nws khaws tus hneev nti uas poob los ntawm Persian. Nws sai sai rub nws nrog nws txhais taw, kom lub bowstring yuav luag tawg. Thiab tom qab ntawd nws tso ib tug xub, puas siab puas ntsws nrog nws lub davhlau.
  Thiab rushing, ib tug prickly sting pierced tus huab tais ntawm Parthia nyob rau hauv lub caj dab, tawg cov hlab ntsha carotid. Thiab ib qho hnyav hnyav ntawm ib thiab ib nrab, los yog txawm tias ob lub centners, tus kav tsoo los ntawm ib tus ntxhw.
  Kev tuag ntawm huab tais, ntawm chav kawm, ib tug crushing tshuab rau cov tub rog. Tshwj xeeb tshaj yog thaum tus qub txais qub txeeg qub teg sim ua raws li cov lus txib, zoo li Oliver Twist xa ib xub rau nws. Raws li qhov tshwm sim, tus neeg sib tw no tau dhau los ua tus kab laug sab pierced. Cov neeg Loos, pom tus huab tais rushing mus ua rog, tam sim no qw: Apollo, Apollo nrog peb!
  Thiab Oliver Twist yeej Parthians nrog nws txhais tes thiab taw.
  Thiab cov tub rog barbarian no tig mus rau hauv kev lag luam wholesale. Tam sim no cov neeg Loos tab tom nrhiav Parthia thiab hauv cov haiv neeg ntawm hma no tsis muaj lus nug txog kev zam txim thiab kev hlub tshua. Woe rau cov neeg khiav, thiab kev txom nyem rau cov neeg uas khiav los ntawm Loos ob npaug.
  Cov tub rog sab hnub tuaj tau yaj ua ntej peb ob lub qhov muag, thiab Latin cov tub rog, legions thiab pawg neeg tsis muaj peev xwm. Hlau thiab muaj zog, lawv rhuav tshem txhua yam, thiab tua cov nom tswv ...
  Tus tub, ntawm qhov tod tes, flashed nrog liab qab, pob taws liab, thiab khiav ib lub zeb nrog ntaj, txiav tsib tus neeg sib tw ib zaug.
  Ua tiav yeej. Cov ciaj sia Parthians poob rau hauv caug thiab thov kev hlub tshua.
  Oliver Twist tuaj txog ntawm tus huab tais hu. Nws ntsia nws lub siab nyiam. Nyob rau hauv ancient sij hawm, tib neeg yog me ntsis qis dua nyob rau hauv ib-paus xyoo tom qab, thiab nyob rau hauv ib tug npau suav tus me nyuam tub xav txog nws tus kheej mus rau lub hnub nyoog. Yog li Oliver zoo li muaj kaum plaub, kaum tsib xyoos raws li Roman qauv. Ntawd yog, nws tuaj yeem suav hais tias yog txiv neej, txawm tias tsis muaj hwj txwv. Julian ntsia nws qhov khawb thiab qhov nqaij tawv thiab nug nrog luag ntxhi:
  - Koj puas yog Vajtswv?
  Oliver Twist teb ncaj ncees thiab ncaj ncees:
  - Kuv yog tib neeg!
  Julian sighed hnyav heev thiab kuj teb ua siab dawb:
  - Tu siab heev... Thov txim heev!
  Qhov no ua rau tus tub terminator npau taws, thiab nws teb hnyav:
  - Tsis muaj dab tsi los khuv xim! Txiv neej no suab txaus siab!
  Julian nodded pom zoo thiab patted tus tub ntawm lub xub pwg nyom:
  - Zoo hais! Tus txiv neej no suab zoo siab, thiab nws yuav tsum txaus siab, thiab tsis yog av nplaum nyob rau hauv txhais tes ntawm ib tug potter!
  Cov tub rog yws yws ntawm kev pom zoo. Tus pov thawj uas taug kev tau pib npaj ib qho kev thov Vajtswv rau lub sijhawm uas muaj yeej. Julian txiav txim siab los kho cov kev ntseeg qub. Ib tug ntawm lawv yog pe hawm Jupiter, Mars thiab Mithra. Txawm hais tias nws pom tseeb tias txoj kev ntseeg pagan yuav tsum tau hloov kho tshiab. Ntau lub tswv yim tau tawm tswv yim ntawm no. Tom qab tag nrho, twb tau qhia txog Champs Elysees - lub vaj kaj siab rau cov tub rog thiab cov neeg ua yeeb yam, pundits. Yog li vim li cas ho tsis ua nws cov lus qhuab qhia. Koj yuav tsum ua raws li tus huab tais, koj yuav paub qhov txawv ntawm koj tus kheej hauv kev pabcuam thiab koj yuav tau txais koj tus kheej ib lub harem hauv lub ntiaj teb tom ntej, thiab koj yuav ua kev zoo siab rau kev ua koob tsheej nyob rau ntawd, ua hluas thiab muaj zog! Yog li ntawd yog vim li cas cov neeg tseem ceeb ces cov lus qhuab qhia ntawm Tswv Yexus?
  Oliver Twist, uas kuj tsis nyiam cov ntseeg ib txwm muaj, ob lub siab thiab siab phem, hais tias:
  - Tus txiv neej nws tus kheej yog tus kws ntaus hlau ntawm nws tus kheej kev zoo siab, thiab nws yog lub lauj kaub ntawm nws txoj kev vam meej!
  Julian tuav nws txhais tes rau tus me nyuam tub, co nws sov so, thiab tawm tswv yim nrog tag nrho lub siab dawb paug:
  - Ua kuv tus tub thiab txais qub txeeg qub teg! Koj txawj ntse tshaj koj lub xyoo, thiab koj muaj zog superhuman!
  Tom qab ntawd, tus huab tais tau muab lub nplhaib ntawm Caesars los ntawm nws txoj siv sia. Lub nplhaib no feem ntau yog hnav los ntawm huab tais rau leej twg nws xaiv los ua nws tus neeg ua tiav, thiab feem ntau yog ib qho cim ntawm kev saws me nyuam.
  Oliver Twist muab lub nplhaib rau ntawm nws tus ntiv tes taw thiab hais nrog kev txaus siab:
  "Kuv vam tias yuav tsim nyog los ua tus huab tais tus tub ..."
  Julian tau kov yeej cov tub rog Parthian thiab rov ua siege rau lawv lub peev zoo. Lub ntsej muag ntawm Oliver Twist tau txais tos nrog kev xyiv fab. Tus huab tais Roman hnia tus me nyuam tub thiab tsa nws txhais tes muaj zog saum nws, hais tias:
  - Ua Vajtswv tsaug! kuv twb xav tias koj tuag lawm!
  Oliver, paub tias qhov tseeb tsis yooj yim piav qhia, teb tias:
  - Ua siab ncaj, Koj tus Huab Tais yog kuv txiv tiag tiag, qhov no yog Apollo thiab qee zaum nws coj kuv mus rau Olympus thiab lwm lub ntiaj teb kom kuv tsis txhob siv tib neeg!
  Tus huab tais, lub npe menyuam yaus hauv keeb kwm tiag tiag uas yog tus neeg ntxeev siab, xav tsis thoob:
  - Koj puas tau pom Olympus?
  Oliver Twist, zoo li txhua tus tub hluas uas txawj ntse, nyiam sau thiab yog li paub tseeb tias:
  - Yog!
  Julian exclaimed nyob rau hauv qhuas:
  - Thiab kuv pom Jupiter!
  Tus tub-knight, luag ntxhi dav nrog pearl hniav, teb tias:
  - Kuv yawg Jupiter hais nyob zoo rau koj! Thiab thov kom koj ua tiav!
  Tus huab tais exclaimed rau saum nws lub ntsws:
  - Ua Vajtswv tsaug! Thov kom lawv coj yeej!
  Tus tub txais qub txeeg qub teg tam sim ntawd hais kom tsis txhob ncua qhov kev quab yuam, vim thaj tsam ib puag ncig tau raug kev puas tsuaj thiab nws nyuaj heev rau cov tub rog Loos kom tau zaub mov thiab dej haus rau lawv tus kheej.
  Oliver, armed nrog zoo tshaj plaws Roman hneev, uas nws kuj txhim kho, mus yos hav zoov. Nws yog qhov zoo dua los xav txog txoj kev npaj ua phem, pom lub fortress nws tus kheej thiab tib lub sijhawm tua cov yeeb ncuab.
  Oliver Twist raug rho tawm ntawm qhov deb ntawm tus tub rog nrog cov plaub liab liab ntawm nws lub kaus mom hlau. Nyob rau hauv teb, huab cov xub ya ntawm tus tub. Tab sis cov tub ntxhais hluas tub rog tsis tau them nyiaj rau me ntsis rau lawv: lawv tseem tsis tau ncav cuag, thiab txias khob tawm cov neeg tawm tsam, thiab nws tus kheej, nrog rau cov kauj ruam nrawm, txhua lub sijhawm tam sim no, mus rau kev khiav, taug kev ncig ntawm phab ntsa.
  Lub nroog tiag tiag loj, tsis ntau me dua Rome, thiab nyob ib puag ncig los ntawm phab ntsa siab. Trajan lub Great thiab ntau lwm yam conquerors tsis tuaj yeem coj nws mus rau hauv lawv tus kheej. Tab sis ntawm no yog qhov tseeb lub zog tseem ceeb ntawm Parthia. kov yeej nws, thiab koj cov dominions ntawm Rome yuav txuas mus rau Is Nrias teb.
  Oliver pom tias cov phab ntsa hauv lub nroog yuav luag txhua qhov chaw loj, tuab thiab jagged. Yuav kom coj lub nroog zoo li no, koj xav tau ntau cov ntaiv ntev, thiab nws tsis paub tseeb tias koj yuav pom lawv. Kev tiv thaiv yog me ntsis qaug zog, qhov twg lub nroog raug ntxuav los ntawm tus dej, muaj cua daj cua dub. Nws muaj peev xwm hloov tau tus dej, tab sis nws yuav siv sij hawm tsawg kawg yog ob lub hlis ntawm kev ua haujlwm hnyav. Yog li cas lwm txoj kev?
  Piv txwv li, tsoo lub phab ntsa thiab tawg los ntawm qhov sib txawv! Txoj kev yooj yim tshaj plaws, tab sis koj xav tau cov khoom tawg. Tab sis tsis deb ntawm lub nroog muaj ib tug impressive hav zoov. Thiab nrog qee qhov kev txawj ntse, cov khoom tawg tuaj yeem ua los ntawm ... sawdust, ntxiv cov zaub mov yooj yim thiab ntsev rau lawv. Thiab nrog nws pob taws liab qab, tus tub hluas xav tias muaj cov ntxhia thiab ntsev hauv av.
  Nws yog qhov zoo tshaj plaws kom tsis txhob muaj qhov siab tshaj plaws ntawm phab ntsa, qhov twg cov tub rog coob coob tau sau tseg. Tam sim no cov Parthians yuav khuv xim tias lawv tsis kam tawm tsam Rome txhua.
  Oliver Twist, tau tua plaub quivers, rov qab mus rau lub yeej thiab zoo siab qhia Julian:
  - Vaj tswv qhia kuv yuav ua li cas coj lub fortress! Tab sis cia koj cov tub rog ua haujlwm rau peb txoj kev cai dab qhuas!
  Roman Emperor nruj me ntsis txwv:
  - Mloog kuv tus tub ib yam li koj mloog kuv lus!
  Thiab cov tub rog, uas tau pom Oliver Twist nyob rau hauv kev ua, bark a salute nyob rau hauv rov qab. Thiab tus tub, Tsesarevich, tau nquag muab cov lus txib. Koj yuav tsum sib tov ntau sawdust nrog cov zaub mov, thiab tom qab ntawd koj tau txais lub foob pob muaj zog ntawm lub sijhawm qub. Nws yuav tsum ua haujlwm zoo dua li cov hmoov phom, thiab tsis muaj qhov phem dua li nitroglycerin. Qhov no yog tiag tiag tus tub terminator xeeb. Ntxiv mus, Oliver nws tus kheej txiav cov hav zoov, thiab zom cov cav ntoo rau hauv cov ntaub thaiv npog thiab sawdust.
  Kev ntseeg ntawm lub siab nyiam ntawm cov vajtswv, cov tub rog Loos tau ua haujlwm zoo, sib haum xeeb thiab nquag. Sawdust thiab muaj zog ntoo shields tau sai ua. Muaj tseeb, cov Parthians sim ua kom muaj kev sib tw.
  Oliver Twist zoo siab yoj nws ob rab ntaj, thiab cov tub rog tau tawm ntawm qhov kev tawm tsam. Ob peb txhiab tus Persians nyob ib puag ncig. Tus tub-knight fucking lawv tus thawj coj nrog nws ko taw nyob rau hauv lub puab tsaig, yuam kom nws poob ntau ntawm cov hniav. Thiab ces nws ob rab ntaj ua haujlwm zoo li lawv rab chais. Thiab cov Parthians tau nyob hauv ib lub hnab, thiab nyob ib puag ncig los ntawm cov tub rog uas muaj peev xwm tshaj plaws hauv ntiaj teb.
  Yog lawm, tam sim no ntau tus neeg barbarians tau sib ntaus sib tua hauv cov tub rog Loos, tab sis qhov no ua rau nws muaj zog dua, nqus cov ntshav tshiab thiab cov txuj ci tshiab sib ntaus sib tua.
  Oliver Twist ntau dua li lwm tus ua tau zoo hauv qhov kev poob no. Thiab ntawm lub hom phiaj, tus menyuam yaus tau poob rau hauv cov pas dej loj loj los txau cov tub rog Loos. Thiab lawv nyiam nws, nws tau pom tias lawv tau txais kev tshav ntuj los saum ntuj, lub zog thiab hmoov zoo los ntawm tus tub ntawm Apollo nws tus kheej.
  Ib yam li coob leej hauv Rome tau zoo siab thaum rov qab los ntawm cov qub pagan cults. Thiab nrog kev zoo siab heev lawv thov Vajtswv rau Fortune. Cov ntseeg Vajtswv, ntawm qhov tod tes, zoo li ua phem heev rau kev txaus siab ntawm lub neej thiab yog li ntawd tsis txaus nyiam. Tsis tas li ntawd xwb, puas tseem yuav muaj lub vaj kaj siab no? Thiab puas muaj ib tug ntawm cov uas nyob hauv lub xyoo pua plaub puas tau pom tus Khetos uas tau sawv rov los?
  Thiab lawv cov vajtswv yog qhov yooj yim, nkag siab, tib neeg ... Thiab tsis muaj leej twg muaj kev tawm tsam hnyav rau cov kev ntseeg uas tau txhawb nqa!
  Thiab tam sim no cov tub rog mov, txawm tias ib nrab ntawm lawv tsis yog Latinos, tab sis cov neeg ua phem ua phem tau ua raws li kev txiav txim ntawm huab tais thiab nws Leej Tub thiab Leej Tub ntawm Apollo.
  Thaum tsaus ntuj, txaus sawdust thiab minerals twb npaj lawm. Oliver Twist tsis tau tos txog thaum kaj ntug, tab sis kom lub laub txav mus rau qhov chaw nruab nrab ntawm cov yeeb ncuab tiv thaiv tam sim ntawd.
  Thiab lub trophy Parthian nees rushed nrog rau cov cargo tuag mus rau lub pej thuam ntawm vaj. Lawv tau tsav lawv mus, hlawv lub taub hau thiab ob txhais ceg nrog teeb taws thiab tshuab los ntawm cov nplawm ntev. Thiab txawm hais tias cov Pawxia tau qhib kev tua tsis ncaj ncees rau hauv qhov tsaus ntuj ntawm hmo ntuj, nws twb lig dhau lawm.
  Oliver Twist, txhawm rau txhawm rau nthuav nws lub suab, tau qw los ntawm lub pob zeb loj loj:
  - Thov kom Tswv Ntuj lub npe muaj tiav! Thov kom Jupiter pab!
  Nws tawg tau li ntawd txawm tias ob peb mais ntawm cov neeg Loos lub taub hau tsoo lawv lub kaus mom hlau tawm ntawm lawv lub taub hau. Tab sis cov Parthians raug kev txom nyem ntau txhiab zaus. Lub ntsiab vaj tse ntawm lub moj tej tawg nthwv dej tau muab pov rau siab dua, thiab cov phab ntsa heaved. Ntau pua tus tub rog Persian raug tua nyob rau ntawm qhov chaw, thiab tseem ua rau neeg tuag taus ...
  Oliver Twist, uas tseem raug thawb los ntawm lub tshuab tawg, poob rau hauv lub hauv caug, tab sis tam sim ntawd dhia. Tus tub tub rog rov hais dua:
  - Thiab tam sim no cov phooj ywg nres! Rau lub yeeb koob ntawm peb tus Vajtswv Apollo!
  Thiab nws rushed ua ntej, flashing barefoot, nrog plua plav daig rau cov ntshav ntawm boyish heels. Thiab tom qab nws rushed tag nrho cov tub rog Roman, innumerable, nyob rau hauv txhua rooj plaub, nyob rau hauv ib tug npau suav phem.
  Oliver yog thawj tus mus txog Parthian txoj haujlwm thiab tau nce nrawm nrawm hauv qab phab ntsa tawg. Tus tub terminator tau zoo siab heev. Nws txiav txhua leej txhua tus ua ke, txawm hais tias nws twb paub meej tias Parthians tau poob lub peev xwm los tawm tsam tiag tiag. Lawv txoj kev coj ncaj ncees tau poob, thiab txhua qhov kev xav tawm tsam cov neeg Loos tau ploj mus. Tab sis tseem, kev tua neeg txuas ntxiv mus, thiab muaj kev tua neeg tiag tiag.
  Oliver Twist, tuav nws rab ntaj, thiab txiav los ntawm lwm qhov kev tshem tawm, hu nkauj tag nrho:
  Kuv yog ib tug tub rog ntawm Rome thiab ntaj ...
  Yawmsaub hu kuv ua rog!
  Lub ntiaj teb tau txais kev tua neeg ib zaug,
  Thiab koj zoo dua qhuas Svarog!
  
  Txiav txim siab los ua kom tus npau suav zoo
  Tus txiv neej ntawd tau muaj zog zoo li Vajtswv!
  Thiab poob rau hauv kev hlub, kev txawj ntse, kev zoo nkauj,
  Nyob rau hauv uas lub siab maj mus rau hauv hlau yog embodied!
  
  Tsis yog, tsis yog pagan, Caesar yog,
  Nws tsis paub nws qhov sib npaug hauv qhov rati ...
  Thiab Rome nrog lub yeeb koob muaj zog,
  defy ntshai- Dab Ntxwg Nyoog!
  
  Txhua yam yuav tig mus ua hmoov av
  Tab sis tsuas yog tus ntsuj plig uas tsis txawj tuag!
  Nrhiav lub zog hauv cov lus
  Uas tsis qhia peb nrov!
  
  Ntseeg kuv, ib tug neeg tsis yog ib tug neeg tuag,
  Nws yog qhov zoo tshaj plaws, ib txwm nyob ...
  Lub teeb ci ntsa iab tsis tau tawm mus ...
  Lub hnub qub nyob rau hauv lub siab ntawm kev hlub!
  
  Thiab dab tsi yog ntshav
  Nws muab peb txoj sia...
  Tawm ntawm qhov mob muaj kev hlub
  Thiab tuav rawv nws!
  
  Ntseeg tias koj tsis qaug zog
  Thiab nws muaj zog ntawm sab ntsuj plig!
  Cia tus qhev tuag hauv cev nqaij daim tawv,
  Peb mam li tuav tus choj!
  
  Thaum koj kov yeej kev cowardice
  Thiab kev ntshai heev yuav ploj mus ...
  Ces koj soar saum lub ru tsev,
  Vajtswv suav lub ntsej muag!
  
  Olympus yuav tuaj, taws hluav taws,
  Thiab yuav muaj lub teeb ...
  Tab sis tsis txhob kov tus tsis muaj zog hero,
  Ophthalmologist's client...
  
  Leej twg tramples ib tug me worm,
  Nws tus kheej tsis muaj nqis hauv siab!
  Thiab kuv txoj kev mob siab rau
  Hauv qab tus Tsov tus tw ob chips ntawm kua txob!
  
  Hauv luv luv, Belobog tuaj,
  Kuv yuav los ua Apollo...
  Peb yuav hla dhau xoom nrog tus cwj mem,
  Peb muaj ntau lab tom qab peb!
  Lub peev ntawm Parthia tau poob, thiab tam sim no tus chij Roman tau ya hla nws. Oliver Twist coj tus yuam sij rau Asia nyob rau hauv nws txhais tes muaj zog thiab mus cuag Emperor Julian. Nws ua tsaug rau tus txais cuab tam thiab muab nws rov qab rau nws, hais tias: "Lub koob meej rau Apollo."
  Julian tsim lub peev tshiab. Oliver kuj pib npau suav ... Ntawm no nws rov ntsib Emperor Julian. Lub tebchaws Parthian, los ntawm cov neeg Loos muaj teeb meem ntau heev, thiab Julian, uas twb tau hu ua Great, txiav txim siab los kho Babylon.
  Lub ntsej muag ntawm Oliver Twist, tus tub hu ua huab tais thiab uas tau suav tias yog Apollo tus tub, tau pom los ntawm cov neeg Loos tias yog lub cim ntawm cov vajtswv.
  Nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm tus me nyuam tub, Vestal Virgins sprinkled rose petals. Oliver trampled rau lawv ob txhais taw liab qab, thiab txaus siab rau puffing nws lub hauv siab, nws mus zoo li ib tug yeej. Cov petals tickled nws liab qab pob taws qab ntxiag, thiab lub siab xav sawv los ntawm qhov no. Julian tuav tus me nyuam tub txhais tes, hu ua los ntawm tub rog ua haujlwm, hais tias:
  -Auj kuv tus tub! Kuv tau xaj los ntawm cov khoom muaj nqis uas tau ntes los ntawm Parthians los pov lub mlom kub rau koj, ntxig emeralds es tsis txhob ntawm qhov muag! Txij li thaum koj yog Apollo tus tub, ces koj zoo li tus Vajtswv ntawm kev zoo nkauj thiab kev ua tub rog!
  Oliver Twist teb rau siab mos siab muag, hla nws txhais caj npab hla lub hauv siab lub hauv siab ntawm tus tub hluas muaj zog:
  - Kuv zoo li ib tug vajtswv, ua ib tug txiv neej!
  Julian nodded rau tus tub thiab tshaj tawm:
  - Hauv koj txoj haujlwm thiab kev hwm ntawm qhov pib ntawm kev txhawb siab ntawm Babylon, peb yuav npaj kev sib ntaus sib tua gladiator!
  Oliver hais ncaj ncees:
  - Tsawg ntshav! Peb cov vajtswv tsis xav tau kev txi, tab sis ua siab loj thiab ua siab loj!
  Julian pom zoo nrog qhov no:
  - Tej zaum nws yuav yog li ntawd! Tab sis cov Parthians uas tsis tau tawm ntawm lawv tus kheej yuav tsum tuag hauv kev sib ntaus sib tua gladiatorial thiaj li tsis ua teeb meem tshiab rau Rome!
  Oliver Twist Jr teb rau qhov no:
  Cia cov vajtswv txiav txim rau lawv txoj hmoo! Tsuas yog cia poj niam thiab menyuam yaus tsis koom nrog cov no!
  Julian teb tsis meej pem:
  - Cov uas tsis txaus ntshai rau peb yuav tsis koom nrog kev seev cev ntawm kev tuag!
  Tus mlom pov rau Oliver Twist txawm siab dua li lub neej, thiab lub qhov muag kub hnyiab. Nyob rau hauv nws txhais tes, tus tub-deity tuav ob rab ntaj nrog steel hniav thiab hlts adorned nrog rubies. Cov leeg mob tau zoo sib xws nrog cov thawj.
  Tom qab ntawd muaj ib qho kev ua koob tsheej sumptuous, thiab twb nyob rau hauv lub tsiab peb caug thawj gladiator sib ntaus. Ob ua tib zoo ntxuav thiab oiled Parthians tawm tsam. Lawv sib ntaus sib tua nrog ntaj. Tus loj dua ib tug nco ob peb rab ntaj nyob rau hauv lub hauv siab thiab lub plab, ntog rau ntawm cov xuab zeb. Kev sib ntaus sib tua tau ploj mus thiab yuav luag tag nrho cov neeg Loos, tsis txaus siab rau qhov tshwm sim, tilted lawv ntiv tes - ua kom tiav nws! Oliver tsis kam lees. Nws tsis xav ua lim hiam lossis ua siab ntev.
  Lub Parthian tsis muaj lub siab xav tau stabbed nws cov neeg sib tw. Ntawm qhov no, qhov tseeb, kev ua yeeb yam gladiatorial xaus. Tsuas yog thaum kawg ntawm kev ua koob tsheej, thaum Julian, zoo li Nero, hu nkauj, cov tub rog raug hu rov qab mus rau lub chaw ntau pob. Lub sijhawm no yog ob tug hluas.
  Lawv sib ntaus sib tua ntev txaus, ua rau ntau qhov txhab rau ib leeg. Thiab thaum kawg, tag nrho qaug zog, lawv chob ib leeg lub hauv siab nrog lawv rab ntaj thiab khov.
  Oliver Twist, ntaus nws txhais taw liab qab, hais tias tsis txaus siab:
  - Koj txiv tau cog lus tias yuav tsis muaj menyuam hauv qhov kev sib tw gladiatorial!
  Julian teb decisively, slamming nws lub nrig ntawm lub rooj:
  - Thiab cov no tsis yog menyuam yaus! Lawv twb yog kaum plaub!
  Qhov tshwm sim no ua rau muaj kev poob siab ntawm cov neeg Loos, thiab lawv tau cem cov neeg tua neeg tuag.
  Oliver tsis tawm tsam. Nws tus kheej tsis xav txog cov menyuam hnub nyoog kaum plaub xyoos. Yog ib tug tub twb nrog poj niam lawm ces nws tsis yog menyuam!
  Gladiator fights pib hnub tom qab.
  Cov Parthians sib ntaus sib tua. Lawv npau taws, ntuav lawv tus kheej thiab stabbing. Cov ntshav thiab hws tau ntws ntau.
  Twb tau nyob rau hauv thawj kev sib ntaus sib tua, nees nkaum neeg tawm tsam ntawm txhua sab. Cov uas tuaj tawm thawj nrog cov loincloths ntsuab, thiab lub thib ob nrog daj sawv daws yuav. Kev sib ntaus sib tua tau ua tiav nrog ntau yam kev vam meej. Cov ntsuab yeej yeej, uas tsuas yog peb leeg nyob ntawm lawv ko taw, thiab txawm tias cov neeg raug mob hnyav.
  Qhov thib ob duel tau dhau los ua ntshav tsawg dua li thawj zaug.
  Lub sijhawm no muaj kaum tsib tus txiv neej nyob ntawm txhua sab. Ib txhia nyob rau hauv txiv kab ntxwv bandages, lwm tus nyob rau hauv xiav. Hnyav khau boots clatter tiv thaiv cov xuab zeb. Cov gladiators lawv tus kheej yog ib nrab-liab qab, ntau cov plaub hau, yog li cov spectacle yog heev barbaric thiab nruj. Txiv kab ntxwv zoo li muaj zog dua, txawm hais tias feem ntau kev sib ntaus sib tua los ua kev sib tw. Muaj kev sib hloov tawv tawv, ntshav ntws.
  Ob tog swayed zoo li nthwv dej cua.
  Txiv kab ntxwv ua pov thawj tias muaj zog dua, ntawm tsib tus tub rog sawv ntawm lawv ko taw. Thiab cov xiav uas yog pob zeb, tab sis raug tua, cov neeg Loos tsis zam txim rau lawv.
  Cov kev sib ntaus sib tua tau nyob rau hauv tag nrho viav vias. Ntawm no, piv txwv li, peb tsov ntxhuav thiab tsib Parthians nrog blunt swords. Lub banya tig los ntshav... Lub sij hawm no hmoov zoo luag ntxhi rau cov tsov ntxhuav, tsuas yog cov tsiaj xwb, thiab rab ntaj muab rau cov neeg raug txhom luv luv, rusty thiab tsis sharpened rau lub sij hawm ntev.
  Tom qab ntawd cov tub ntxhais hluas nkag mus rau hauv lub nplhaib, armed nrog tsuas yog daggers. Ntshai heev, qw, tom. Lawv intertwined nyob rau hauv ib puag ncig thiab stabbed ib leeg nrog lawv cov ntsiab lus, butted, ncaws. Cov tub hluas npau taws heev txawm tsis saib leej twg yog pab pawg twg. Lawv tsuas yog tua ib leeg, maimed thiab ua tiav ntawm qhov chaw.
  Ib tug ntawm lawv txawm rhais tawm rau lwm tus lub zoo meej, yuam tus tom kawg tuag los ntawm ib tug mob hnyav shock.
  Nws nyuaj npaum li cas thiab qias neeg, tab sis tib lub sijhawm ntshav txaus siab. Thaum koj ntsib kev sib xyaw ua ke ntawm kev zoo siab, kev zoo siab thiab tib lub sijhawm ua qias neeg, thaum liab qab, tawm hws, ntshav thiab txiav cov hluas tsim txom thiab tom ib leeg nrog riam phom.
  Thiab nyob rau hauv ancient sij hawm, muaj coob tus me nyuam yug los, thiab ib tug loj tus naj npawb ntawm cov tub hluas koom nyob rau hauv gladiator fights. Lawv yog cov khoom tsis tshua muaj nqi thiab tsis tshua muaj kev txaj muag. Feem ntau cov tub qhe hluas sib ntaus liab qab, thiab ib txwm tsis muaj taw.
  Cov poj niam gladiators kuj yuav luag ib txwm tsis muaj taw, tsuas yog rau cov nto moo tshaj plaws ntawm lawv. Cov ntxhais zoo li no hnav khau khiab elegant los qhia txog lawv cov xwm txheej siab dua.
  Cov qhev yuav tsum tsis txhob hnav khau kom txog thaum lawv mus txog rau cov neeg laus, tsuas yog thaum huab cua txias lawv tau muab cov khau tawv tawv kom cov nyuj muaj txiaj ntsig tsis khoov los ntawm qhov txias. Thiab yog hais tias ib tug me nyuam yog ib txwm muaj zog thiab muaj peev xwm tiv taus cov daus, lawv nyiam tso nws tsis muaj tunic. Cov me nyuam ntawm cov neeg Loos dawb, thiab tshwj xeeb tshaj yog cov neeg patricians, hnav khau khiab lossis khau khiab, thiab khau khiab thaum huab cua txias, kom tsis zoo li cov qhev.
  Oliver Twist, ntawm chav kawm, raws li tus tub ntawm tus vaj tswv Apollo, yog saum toj no prejudices. Tab sis qee tus neeg raug txhom Parthian, saib tus tub hauv qee qhov luv luv zaum ntawm tus huab tais, pom meej tias nws yuam kev rau ib qho kev qhuas kozhnik thiab ntxhi.
  Thiab Oliver lub rooj sib hais tau ntse heev, thiab nws tsis kaj siab thaum kuv xav txog koj li ntawd. Ob tug qhev ib nrab liab qab tuaj cuag tus tub huabtais thiab pib ua kom zoo nkauj massages rau tus tub liab qab. Zoo heev li os cov ntxhais Asian. Thaj, kuj ntes cov qhev nyob rau hauv lub conquered Parthia.
  Tsuas yog ib tug ntawm cov tub ntxhais hluas tseem nyob ntawm nws ko taw, uas, txawm li cas los xij, kuj tsis tuaj yeem sawv ncaj vim muaj ntau qhov txhab thiab sawv ntawm txhua plaub.
  Qhov kev sib ntaus tom ntej no me ntsis txawv dua. Plaub crocodiles tawm tsam ob lub kaum os Parthians nrog sticks. Thiab tsuas yog ib tug muaj ib tug axes nyob rau hauv nws txhais tes. Alligators rushed ntawm cov neeg raug kaw, thiab lawv ntaus nrog sticks teb. Ib txhia Parthians khiav. khej yog ib yam tsiaj uas ntshai heev. Raws li lub qhov ncauj clicks, ces tus tom Parthian tuag nyob rau hauv xws li cov hniav.
  Thiab lwm tus tub rog twb poob nws ob txhais ceg, thiab lwm yam caj npab. Thiab cov crocodiles gladiator noj ntau heev nrog relish.
  Ib tug Persian siab nrog ib tug axes txiav tus aub nrog ib tug axe. Nws tsis txawm hnov: xws li tawv nqaij muaj zog tig tawm. Thiab txhua yam sib tw ua ke thiab maj nrawm mus zom txhua tus neeg uas tau poob rau hauv cov fwj.
  Cov ntshav ntshav tshwm. Thiab nws tau pib kis tshaj xuab zeb thiab pob zeb.
  Oliver Twist pib flirt nrog cov ntxhais qhev ... Thiab sawv!
  . QHOV #4
  Oliver Twist, tom qab pw tsaug zog, noj dua thiab tshaj tawm:
  - Zoo, tam sim no qhov kev tsim txom thib ob tos koj, tus tub.
  Ua ntej, cov neeg saib xyuas nkag mus hauv lub cell thiab nrog nws ib tug poj niam kws kho mob hauv lub tsho dawb. Nws hais kom Oliver tshem nws lub tsho thiab tau taub hau tom qab kuaj xyuas nws.
  - Nws kho sai npaum li cas ntawm tus dev! Nws yog lub sijhawm rau kev nug thib ob nrog kev mob siab rau!
  Tus tub gurgled:
  - Kuv tseem yog menyuam yaus, tej zaum tsis yog?
  Tus poj niam nyob rau hauv lub tsho dawb lub tsho loj.
  - Tsis txhob txhawj, koj yuav tsis raug mob. Thiab ces yuav muaj ib tug tsim txom xwb. Txoj cai txwv tsis pub muaj menyuam yaus hnub nyoog qis dua kaum plaub los ntawm kev tsim txom!
  Oliver sighed hnyav heev.
  Nws raug ntxuav nrog dej sov, lawv tsis txawm tso cov tshuaj xab npum hauv lub xeev. Thiab tus tub hluas tau huv si thiab npaj rau kev tsim txom.
  Ntau tus neeg saib xyuas nkag. Lawv unhooked dab tshos ntawm tus tub lub caj dab thiab muab tso rau ntawm shackles. Thiab lawv coj nws, clinking nrog chains, mus rau lub tuam tsev tsim txom.
  Oliver ntshai, nws ob txhais ceg tshee hnyo, nws ob txhais ceg liab qab hnov qhov txias dampness ntawm pob zeb. Nws tseem yog menyuam yaus, thiab nws yuav raug tsim txom hnyav, thiab qhov no ua rau muaj kev ntshai.
  Ib tug poj niam executioner nrog cov plaub hau liab twb tos nws nyob rau hauv lub tsim txom chamber. Nws luag ntxhi, loj, pearly hniav.
  - Zoo, tus me qaib ntxim hlub ntawd tuaj? Tam sim no peb yuav pinch koj!
  Oliver's striped pajamas raug torn tawm thiab nws raug coj tawm liab qab. Lub taub hau liab tau pab los ntawm cov neeg tua neeg hluas. Nws yog ib pab neeg tshwj xeeb rau kev tsim txom menyuam yaus.
  Oliver tau muab tso rau hauv ib qho tshwj xeeb krepe nrog spikes uas pib mob prick daim tawv nqaij ntawm nws nraub qaum thiab pob tw.
  Tom qab ntawd nws ob txhais tes thiab ob txhais ceg pib khoov ntawm lub kaum sab xis tsis zoo. Oliver quaj quaj hauv qhov mob. Cov ligaments tau ncab, thiab caj npab thiab txhais ceg txhais tau rub tawm ntawm lub xub pwg nyom thiab lub duav.
  Lub taub hau liab luag ntxhi.
  - Zoo, ua li cas mob? Koj puas tuaj yeem qhia kuv qhov twg koj zais lub stash?
  Oliver tshiav nws lub taub hau tsis zoo.
  Cov tub ntxhais hluas tua neeg tau tig lub levers, thiab tus tub ob txhais tes thiab ob txhais ceg twisted ntau dua. Oliver quaj, tab sis gritted nws cov hniav kom silence nws tus kheej.
  Redhead nodded.
  - Lubricate nws pob taws! Lawv twb ciaj sia lawm!
  Cov tub ntxhais hluas tua neeg tau teem caij ua haujlwm zoo siab. Lawv smeared tus me nyuam tub cov plua plav-ntxuav soles, tseem nyuaj, nws txawm me ntsis ntiv taw. Lub taub hau liab ntsia tus me nyuam thiab licked nws daim di ncauj. Nws nyiam tsim txom cov me nyuam.
  Thaum kawg, ib leeg yog lubricated thiab lub brazier yog tsau los ntawm kev muab roj. Qhov siab ntawm nplaim taws tuaj yeem hloov kho, thiab nws licks tus menyuam pob taws nrog tus nplaig carnivorous. Nyob rau tib lub sij hawm, cov executioners txuas ntxiv twist tus tub ob txhais tes thiab ob txhais ceg, cia arching nws nyob rau hauv ib tug arc.
  Qhov mob hnyav heev thiab Oliver tau quaj thiab quaj. Desperately sim distract nws tus kheej, tab sis qhov no, tab sis nws ua tsis tau zoo. Thiab zoo li volcanoes erupted thoob plaws lub cev thiab lava ntws.
  Kev xav flashed: es tsis txhob ua siab ntev rau qhov mob, nws yuav zoo dua hais. Tsis tas li ntawd, nws tsis zoo li nws yuav siv tau cov khoom zais zais. Tab sis dab ntxwg nyoog me ntsis tawv ncauj nyob rau hauv nws lub taub hau thov tiv thaiv kev ua phem. Thiab Oliver nyob ntsiag to zoo li ib tug tub hluas pioneer raug nug los ntawm Nazis. Txawm hais tias qee lub sij hawm groans thiab txawm qw tawg los ntawm daim di ncauj.
  Lub brazier ci tus tub lub pob taws, thiab lawv tig liab, tab sis ua tsaug rau cov txiv roj roj lawv tsis hlawv los yog char. Thiab cov hlwv tuaj tawm maj mam, nws yog kev tsim txom ntev. Thiab nyob rau tib lub sijhawm, ligaments ntawm caj npab thiab ceg thiab lub xub pwg hniav ntawm Oliver Twist tig tawm, kom muaj me ntsis sab laug ua ntej so.
  Redhead giggled thiab glowed nrog kev zoo siab. Oliver yog ib tug tub zoo nraug, nqaij tawv thiab zoo siab heev rau tus vixen tsim txom nws. Tab sis nws tsis lees txim. Tus nom saib xyuas qhov tsim txom tau tig lub moos moos. Raws li txoj cai, kev tsim txom ntawm cov menyuam yaus hnub nyoog qis dua kaum plaub yog txwv rau lub sijhawm. Thiab nws tsuas quaj thiab quaj, thiab cov kws sau ntawv tsis muaj dab tsi sau cia.
  Ces tus taub hau liab txawm khaws ib rab koob ntev, nws lub taub hau liab kub hauv qhov cub, thiab mus txog rau Oliver.
  Nws pib prick tus tub liab qab, nqaij leeg nyob rau hauv lub paj hlwb. Oliver qw nrov nrov... Lub taub hau liab maj mam pricked thiab hu nkauj:
  Mob dab tsi, mob dab tsi!
  Cov fraternities tab tom ntaus Spain! Tsib yog xoom!
  Thiab nws luag baring nws pearly hniav. Thiab dua, txhaj tshuaj uas ntxiv rau tus tub txoj kev txom nyem.
  Oliver tab tom sim cuam tshuam nws tus kheej ntawm qhov mob ... Nws ntsia lub taub hau liab, thiab nws zoo li tsis txaus ntshai rau nws. Nws zoo nkaus li tsis muaj ntau tshaj peb caug, zoo nkauj, tab sis lub qhov muag phem emerald. Oliver hnov hais tias muaj ib tug poj niam executioner uas feem ntau tsim txom me tub sab. Thiab ob peb tus tuaj yeem tiv taus kev tsim txom. Oliver kuj nco txog qhov tshiab txog Robin Hood.
  Me Joe, ib tug me nyuam tub txog kaum plaub, tau raug ntes. Thiab nws raug tsim txom ntawm lub khib nrog hluav taws thiab nplawm. Me Joe tau qaug zog, tab sis nws tsis tau muab tawm qhov twg cov tub sab 'lair nyob. Tom qab ntawd tus tua neeg raug nyiag lawm, thiab Robin Hood nws tus kheej tau tshwm sim hauv nws qhov chaw. Thiab Little Joe tau pw. Txawm hais tias nws lub pob taws liab qab tau kub hnyiab nrog hlau kub, lawv kho tus tub, thiab nws rov khiav dua.
  Yog li tsis muaj teeb meem loj. Nws tsuas yog mob, tab sis nws yuav tsis dhau los ua qhov tsis raug thiab yuav ua pauj rau nws tus kheej ...
  Lub taub hau liab ua rau lub kaum os txhaj tshuaj nyob rau hauv ntau qhov chaw ntawm lub cev, thiab txo qis koob txias.
  Nws muab nplawm ntawm nws txhais tes thiab pib tuav Oliver hauv siab thiab lub plab. Lub tshuab poob nyuaj thiab poob sib npaug. Tus tub, nws lub taub hau twb zoo nkauj muddled los ntawm kev mob hnyav, dhau mus ...
  Cov tub ntxhais hluas tua neeg nchuav dej khov rau nws. Oliver tuaj rau nws hnov.
  Lub taub hau liab tau muab ib daim hlau liab kub ntawm qhov cub thiab coj mus rau tus tub lub hauv siab.
  Ntawm no tus official intervened:
  - Koj tuaj yeem ua rau cov leeg pectoral puas! Cov me nyuam tsis yog maum!
  Redhead barked aggressively:
  - Ces ntsev!
  Thiab nws muab nws lub paw tso rau hauv lub tsom iav thiab nchuav tag nrho tes rau Oliver lub qhov txhab. Tus tub qw thiab twitch.
  English official nodded.
  - Txhua lub sijhawm yog nyob! Txoj cai txwv kev tsim txom ntxiv!
  Redhead foom phem thiab quaj:
  - Damn nws! Nws yog ib tug tawv txiv ntoo! Tej zaum txuas ntxiv?
  Tus nom tuav nws lub taub hau.
  - Tsis yog! Law yog law! Cov tub hluas nws hnub nyoog yuav tsum tsis txhob raug tsim txom ntxiv lawm! Muaj ib qho kev tsim txom ntxiv! Thiab tuaj nrog ib yam dab tsi sophisticated!
  Tus tubtxib saum ntuj hais tias:
  Txha nws cov ntiv taw!
  Tus official yoj nws tawm.
  - Koj tsis tuaj yeem ua txhaum!
  Redhead nodded nyob rau hauv annoyance.
  - Cia nws so! Rau zaum peb, kuv yuav npaj tej yam uas sophisticated thiab zoo rau nws!
  Oliver raug tso tawm los ntawm clamps thiab tshis. Tus poj niam kws kho mob hnov tus me nyuam lub plawv dhia thiab hais tias:
  - Nws yog tenacious heev! Thiab nws tuaj yeem siv ntau heev!
  Tus official sau tseg:
  - Rau nws cov mines! Cia nws ua haujlwm! Muaj me me, tab sis muaj zog raws li nws yuav tsum tau ua!
  Redhead giggled.
  - Txhua yam zoo dua! Tej zaum nws yuav poob rau hauv kuv txhais tes ntau dua ib zaug!
  Oliver tau ntxuav nrog dej khov thiab nqa mus rau lub cell. Txoj kev tsim txom tau tas mus li thiab tus me nyuam ua pa nyuaj siab.
  Ob feem peb ntawm txoj kev dhau mus, thiab tseem tshuav tsawg heev, thiab npau suav phem yuav xaus.
  Muaj tseeb tiag, tej zaum vim nws lub hnub nyoog me, lawv yuav tsis tua nws, tab sis yuav xa nws mus rau cov mines. Thiab qhov ntawd yog qhov phem tshaj! Muaj tus ntxhiab tsw phem thiab ib nrab tsaus ntuj, thiab ib txoj haujlwm tsis kav ntev.
  Zoo dua ntawm cov cog ntawm Jamaica lossis Is Nrias teb, lossis cov Islands tuaj. Nws yog sov thiab tshav ntuj thiab qab ntxiag, huab cua ntshiab. Nws tsw zoo li cov nroj tsuag tropical.
  Thiab cov tub hluas ko taw liab qab yog tickled los ntawm cov nyom qab ntxiag, thiab kev ua haujlwm tseem muaj kev lom zem dua.
  Oliver, sab laug los ntawm kev tsim txom, pw ntawm nws nraub qaum, uas tsis tshua muaj kev raug mob, tsuas yog nkig los ntawm rab koob ntawm lub rooj zaum, thiab sim pw. Nws yuav zoo rau tsis nco qab hauv npau suav kho.
  Lub dab tshos ntawm tus menyuam lub caj dab yuav luag tsis cuam tshuam, thiab tsis tshee.... Tab sis muaj kev coj ncaj ncees zoo li tus dev no ntawm ib txoj hlua khi. Zoo, lawv khuv xim nws thiab tsis ntxig ob txhais ceg rau hauv qhov thaiv.
  Ntawm no yog Little Joe, tom qab raug tsim txom, nws tau khaws cia hauv shackles thiab nws tsis tuaj yeem tig ib ncig. Thiab Oliver Twist twb paub tias qhov mob yog dab tsi. Txawm li cas los xij, hauv tsev ua haujlwm nws raug flogged ntau dua ib zaug. Thiab tus nplawm yog tsis txaus ntshai.
  Hluav taws thiab eversion ntawm cov pob qij txha yog mob ntau dua. Thiab cov koob nyob rau hauv cov hlab ntsha xaus. Lub cev mob, tshwj xeeb tshaj yog cov ligaments sprained.
  Lub qhov rooj ntawm tes qhib ... Tus saib xyuas nkag mus thiab nqa ib lub hub ntawm mis nyuj thiab mov ci, hais tias:
  - Haus dej thiab muaj zog!
  Oliver nug hauv lub suab qis:
  - Kuv yuav tsis raug tua?
  Lub matron tau hais tias:
  - Ntau tus hlub koj, ua kom muaj zog!
  Oliver haus mis nyuj, noj mov dawb. Nws lub plab hnyav. Thiab thaum cov tub ceev xwm tawm mus, tus tub hluas pw ntawm nws nraub qaum thiab tsaug zog yuav luag tam sim ntawd.
  Thiab nws npau suav ...
  Nyob rau hauv lub cev ntawm ib tug txiv neej laus, Oliver Twist caij ib tug nees dub. Nws nyuam qhuav tso nws tus khub thiab pom nws tus kheej ib leeg xwb. Txoj kev xav tsis zoo, thiab huab cua tau sawv hauv kuv lub taub hau yuav ua li cas ua txhua yam no kom nws ua tau zoo li qhov ua tau. Lo lus nthuav no tau tsim los ntawm Greeks - zoo! Koj tus kheej yog tsawg kawg yog tus tub thib xya hauv tsev neeg, tab sis twb yog ib tug neeg muaj koob meej, nyob ze rau huab tais. Tab sis ntawm no koj tsuas yog yuav tsum tau ntsuas koj cov xwm txheej thiab dhau los ua tsis meej. Infiltrate cov qeb ntawm cov conspirators uas xav kom hlawv rau hauv av lub nroog loj tshaj plaws nyob rau hauv lub ntiaj teb no.
  Nws yog tsim nyog los unravel lub complex tangle.
  Oliver Twist nres nws txoj haujlwm. Zoo heev thiab thoroughbred nws muaj nees. Nws yog tam sim ntawd paub meej tias qhov no yuav yog ib tug neeg muaj koob muaj npe, thiab nws yuav tsis muaj peev xwm los daws cov neeg sab nrauv.
  Oliver Twist tau tawm ntawm tus stallion thiab xav txog qhov twg yuav muab nws. Cia li khi rau tsob ntoo? Lawv yuav coj nws mus, tab sis kuv tsis xav plam tus nees uas muaj koob muaj npe. Xauj rau lub villa ze tshaj plaws? Zoo li, lawv yuav tsis raug kev dag ntxias sab tes xis ntawm tus thawj tswj hwm ntawm tus neeg saib xyuas imperial?
  Oliver Twist tsis nyiam qhov kev xaiv no, tab sis zoo li tsis muaj lwm txoj hauv kev tawm. Tab sis yuav ua li cas rov qab? Thiab ces taug kev? Nws kuj tsis zoo li ntxim nyiam heev. Tej zaum coj thiab tau txais ib tus nees me me, lossis txawm hloov mus rau ib tug nees luav?
  Qhov kev xaiv kawg tseem zoo li me ntsis ntau qhov laj thawj thiab tsis nkim li kev nkag mus rau ko taw.
  Txawm li cas los xij, kuv yuav tsum tau nce tus stallion dua thiab txav mus raws txoj kev pob zeb. Nyob ib ncig ntawm meager xibtes loj hlob thiab qhov pom tsis yog qhov nplua nuj tshaj plaws. Thiab qhov no yog nyob rau hauv blooming ltalis. Qee qhov chaw ntawm no. Ntawm no, txawm li cas los xij, yog tsob ntoo tawg thiab tawg. Nyob rau hauv qhov deb, ib tug tanned, ib nrab-liab qab yug yaj me nyuam tub tsav tshis.
  Oliver Twist tau txhawb nqa nws tus nees kom txhawb nqa nws tus kheej thiab ua kom nws nrawm nrawm.
  Ntawm no nws hnov lub zog ntawm nws tus kheej thiab hu nkauj;
  Ib tug sows, ib tug plows
  Zoo, ib tug neeg yuav yooj yim hais tias, Kuv nkees ntawm harrowing, Kuv xav ntxias kev zoo siab me ntsis Eh, Kuv yuav coj tus nees raws li cog lus thiab hmoov zoo tos kuv!
  
  SkiddedEh, skidded somewhere Skidded me! SkiddedEh, skidded qhov chaw Skidded dua SkiddedEh skidded qhov chaw Skidded kuv
  
  !
  
  Nws skiddedEh, nws skidded qhov chaw Nws skidded kuv Nws skidded Eh, nws skidded qhov chaw Nws skidded dua Nws skidded Eh, nws skidded qhov chaw Nws skidded kuv Skidded oh nws skidded qhov chaw Nws skidded dua!
  
  Nws skidded Eh skidded qhov chaw Nws skidded kuv Skidded oh nws skidded qhov chaw Nws skidded dua!
  Ntawm no Oliver Twist dheev poob ntsiag to thiab blinked hauv kev ntshai. Ua ntej nws tshwm sim ib tug hluas nkauj ntawm unprecedented kev zoo nkauj. Nws yuav luag liab qab, tsuas yog nws ob lub mis zoo nkauj tau npog nrog cov hlua ntawm cov hlaws dai ua los ntawm cov pob zeb ci ntsa iab nrog tag nrho cov xim ntawm zaj sawv, thiab nws lub duav tau qhwv hauv garlands ntawm pearls, pob zeb diamond loj thiab emeralds. Nyob rau tib lub sijhawm, daim duab zoo nkauj heev, tus ntxhais siab, cov plaub hau tuab ntog hauv nthwv dej ntawm cov nplooj kub, thiab peb cov plaub hau: ib lub ruby ntaub npauj npaim, sapphire ib qho ntawm cov duab. ntawm ib tug ntses, thiab ib tug emerald ib tug nyob rau hauv daim ntawv ntawm ib tug tigress.
  Nyob rau tib lub sijhawm, txawm tias qhov kev nplua nuj ntawm ib pab tub rog, tus hluas nkauj yog khaus khaus, tsuas yog ntawm nws pob taws yog bracelets ua los ntawm cov paj zoo nkauj. Thiab nws daim duab yog heev nqaij thiab ua pa tsiaj lub zog, kev zoo nkauj thiab eroticism. Cov vuas ntawm cov xovxwm, cov pob ntawm cov leeg dov hauv qab ntawm daim tawv nqaij chocolate.
  Oliver Twist hnov nws tus txiv neej zoo tag nrho swell ib zaug, ntshav npau hauv nws lub cev, thiab nws lub plawv dhia zoo li lub nruas yob.
  Nws yeej tsis tau pom ib tug hluas nkauj zoo nkauj, zoo siab thiab zoo siab hlo li.
  Tau ob peb hnub Oliver Twist tsis muaj poj niam hauv nws lub cim xeeb npau suav cuav, thiab nws xav tias kiv taub hau thiab kev xav ntawm tsiaj. Nws yog ib tug neeg uas tus huab tais nws tus kheej tso siab rau, thiab nyob rau hauv nws lub hnab tshos yog ib daim ntawv kaw nrog lub foob thiab kos npe ntawm Caesar. Thiab daim ntawv nyeem: - Qhov uas tus tuav ntawm tsab ntawv no tsis ua, tau ua kom zoo ntawm Rome thiab los ntawm kuv qhov kev txiav txim! Yog li ntawd, yog dab tsi, txawm hais tias nws yog poj huab tais ntawm cov barbarians, Oliver yuav ua ncaj ncees.
  Thaum sab tes xis ntawm lub prefect dhia tawm ntawm tus nees, ces poob nthav, tus hluas nkauj tig tawm kom siab tshaj Roman txaus siab los ntawm cov tsiaj ntshaw. Oliver Twist tsis txaj muag, thiab nws maj nrawm rau nws. Tab sis tus liab qab, tanned, cov leeg leeg ntawm tus ntxhais flashed, thiab nws cov ntiv tes liab qab nruj nreem tuav nws lub qhov ntswg. Mob raug ntaus zoo li lub pob txha taub hau, thiab Oliver Twist tau qw:
  - Aw-ah-ah-ah! Koj tua kuv!
  Tus ntxhais jeweled luag, tsa tus thawj tub rog ntawm tus neeg zov hauv av thiab nplawm nws zoo li tus menyuam miv.
  Nws dov rau ntawm nws nraub qaum thiab quaj. Tus ntxhais uas muaj vaj ntxwv tsab xov xwm calmly hais tias:
  - Koj cov tshuaj tiv thaiv macho yog to taub rau kuv thiab txawm flattering! Tab sis thaum koj tab tom nrog ib tug vajtswv poj niam, koj tsis tuaj yeem maj zoo li npua teb kub. - Kev zoo nkauj lub suab tau nruj dua. Tau txais txhua plaub thiab nkag mus. Ces hnia kuv hneev taw hauv cov xuab zeb. Koj tsis tsim nyog kov koj lub cev.
  Oliver Twist xav zoo li lub boxer tom qab raug ncaws tawm. Nws lub taub hau throbbed, nws lub qhov ntswg throbbed nrog excruciating mob. Txawm li cas los xij, cov tub ceev xwm tub ceev xwm tau txais tag nrho plaub thiab nkag mus rau ib tus ntxhais siab, zoo nkauj heev.
  Excitation, txawm qhov mob, tsis dhau. Thiab Oliver Twist tau mob siab rau ntawm taw liab qab, hneev taw zoo nkauj ntawm kev zoo nkauj breathtaking.
  Nws hnov cov xuab zeb ntawm nws daim di ncauj thiab chuckled. Nyob rau tib lub sijhawm, pob taws liab qab tshwm rau ntawm nws lub caj dab, nias.
  Oliver Twist spluttered:
  - Muaj kev hlub tshua!
  Kev zoo nkauj teb nrog sly grin ntawm cov hniav:
  - Tsim nyog nws!
  Oliver Twist teb nrog lub suab quaj:
  - Xav tau, huag zoo, Kuv yuav ua txhua yam!
  Tus ntxhais luag thiab teb tias:
  - Zoo. Koj yog ib tug zoo siab Roman thiab sab tes xis ntawm tus huab tais. Ua ib tug ntxhais tam sim no, ua nws kom txog thaum kuv hloov siab!
  Centurion Oliver Twist tab tom hais ib yam dab tsi thaum nws xav tias zoo li nws tau raus rau hauv melted butter. Nws raug ntes los ntawm kev kub taub hau, thiab muab pov rau hauv qhov txias. Lub teeb ci ntsa iab, tau hnov thunderclap, thiab txhua yam spun ua ntej tus txiv neej ob lub qhov muag. Thiab tom qab ib pliag txhua yam nyob ntsiag to. Oliver Twist tsis hnov qhov mob ntawm nws lub qhov ntswg lawm, thiab nws lub cev zoo siab heev. Nws dhia thiab ntsia nws tus kheej. Nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws swayed ib tug tag nrho cov ntxhais lub hauv siab, NW nyuam qhuav npog los ntawm ib daim ntaub. Tsis tas li ntawd koj tuaj yeem pom tus poj niam lub cev tanned, luxurious duav, NW nyuam qhuav npog los ntawm panties, muaj zog ncej puab, embossed shins, liab qab graceful ob txhais taw. Cov plaub hau tau ntev, thiab thaum Oliver rub nws nrog nws cov ntiv tes, nws hnov qhov softness ntawm cov lo lo ntxhuav thiab txiav txim siab saib nws. Curly xiav strands tshwm sim ua ntej lub qhov muag ntawm tus qub tub rog thiab tub sab.
  Koj tsis tuaj yeem pom koj tus kheej lub ntsej muag, tab sis koj lub cev noj qab nyob zoo, hluas, zoo, tsuas yog tsis muaj ornaments, swarthy los ntawm sunburn, yuav luag liab qab, nias nrog vuas thiab ib tug zoo zoo.
  Oliver Twist tseem muaj zog thiab zoo siab dua li yav dhau los. Thiab whistling, nws hais tias:
  - Blimey! Kuv yog dab tsi, ntxhais?
  Tus zoo nkauj jeweled warrior nodded.
  - Yog lawm, tam sim no koj yog poj niam thiab yuav tsum ua haujlwm rau kuv!
  Oliver Twist teb nrog ib tug sigh:
  "Kuv lub luag haujlwm yog ua haujlwm rau tus huab tais tus kheej thiab tus thawj coj uas nws muab rau kuv.
  Tus ntxhais npau taws ntaus nws txhais taw liab qab thiab hais tias:
  - Kuv siab dua tus huab tais. Kuv yog vajtswv poj niam! Thiab koj yuav tsum mloog kuv, txwv tsis pub, tsis yog ib tug ntxhais, kuv yuav ua ib tug kab laum tawm ntawm koj!
  Oliver tus wench shuddered thiab txhos caug, txo hwj chim hais tias:
  - Koj lub siab nyiam, O loj tshaj ntawm qhov loj tshaj. Tab sis tus huab tais tau muab ib txoj hauj lwm rau kuv, thiab kuv yuav tsum ua kom tiav.
  Vaj tswv aggressively remarked:
  - Yog tsis muaj kuv lub siab nyiam, tsis yog tias Rome yuav tsis raug hlawv, tab sis tsis muaj ib tug ya yuav ya los ntawm. Yog li tsis txhob ntshai.
  Oliver Twist hu nkauj zoo siab hauv teb:
  - Yuav ua li cas ua ib tug coward kuv tsis nkag siab,
  Ib tug muaj zog warrior rau kev sib ntaus sib tua yog yug ...
  Kev ntshai yog qhov tsis muaj zog, thiab yog li ntawd,
  Cov uas ntshai twb swb lawm!
  Tus vajtswv poj niam ntaus nws ko taw hauv kev npau taws thiab hu nkauj:
  - Painted rooj thiab pem teb
  Huab tais tseem yog tshis!
  Thiab tom qab ntawd nws ntsia Oliver thiab hais rau nws hauv lub suab nrov nrov:
  - Hluas, ua ib tug hluas nkauj,
  Thiab tsis txhob maj kom loj hlob.
  Yeej nrog suab nrov,
  Thiab tawm tsam cov fascists!
  Tsis paub kev thaj yeeb
  quaj thiab luag tawm ntawm qhov chaw
  Kuv tus kheej yog
  Ntau txhiab xyoo dhau los!
  Oliver Twist xiab.
  - Gosha! Ntau txhiab xyoo dhau los. Thiab leej twg yog cov fascists?
  Tus vajtswv poj niam winked thiab hais softly:
  - Kawm ntxiv. Yuav tau ntsib.
  Oliver Twist khiav nws liab qab, girlish ko taw hla txoj kev pob zeb. Nws hnov qhov causticity nrog nws elastic ib leeg thiab logically remarked:
  - Txaus siab, tab sis kuv yog leej twg? Nws los yog nws?
  Tus vajtswv poj niam teb nrog luag nyav:
  - Koj yog ib puas feem pua txiv neej nyob rau hauv tus ntsuj plig, ib puas feem pua muaj zog thiab zoo nkauj ntxhais nyob rau hauv lub cev. Tsis txhob tu siab, kuv yuav qhia koj tej khawv koob, thiab koj yuav ua hauj lwm rau kuv txawm ntau thiab ncaj ncees tshaj tus huab tais.
  Lub jeweled kev zoo nkauj hais arrogantly:
  - Kuv cia koj hnia kuv ob txhais taw.
  Oliver Twist xav tawm tsam, tab sis qhov zoo ntawm tus vajtswv poj niam hlawv nws. Thiab yav tas los sab tes xis ntawm tus thawj ntawm cov Praetorians poob rau ntawm nws lub ntsej muag. Thiab dutifully hnia cov taw liab qab ntawm qhov zoo nkauj tshaj plaws hauv ntiaj teb. Daim di ncauj hnov qab zib, zoo li zib mu ntawm daim tawv nqaij thiab qab ntxiag heev, zoo li sib tov ntawm ib txhiab paj ntawm lub vaj kaj siab, lub aroma ntawm graceful, chiseled, sexy ob txhais ceg ntawm tus vajtswv poj niam.
  Ntxiv mus, nws tseem tsis tau paub tias qhov khoom plig yog hnia xws li ntxim nyiam, lossis kev sim ua kom txaj muag.
  Vaj tswv hais indulgently:
  - Cov hluas nkauj yuav tuaj rau koj sai sai, vim ib tug txiv neej tsis yog ib tug tub rog nyob rau hauv lub teb!
  Oliver Twist ib zaug ntxiv greedily hnia tus vajtswv poj niam liab qab, chiseled, qab zib li ambrosia, uas Roman gods haus, thiab xav mus txuas ntxiv da dej hnia ntxiv. Tab sis nws tau txais pob taws liab qab nyob rau hauv lub qhov ntswg, los ntawm qhov uas txawm ib tug nyias trickle ntawm scarlet ntshav ntws, kis mus rau tanned daim tawv nqaij.
  Tus vajtswv poj niam hais hauv lub suab nrov nrov:
  - Sawv thiab mus! Yog tias koj xav paub ib yam dab tsi txog qhov hluav taws kub tom ntej hauv Rome, nrog rau qhov zoo li no nws yog qhov yooj yim tshaj plaws los ua. Saib ntawm koj lub hauv siab, lub duav, txhais ceg ntawm tus txiv neej yuav vwm!
  Oliver Twist tsis meej pem:
  - Ua li cas? Kuv puas yuav yog kev ntxias rau lawv?
  Tus vajtswv poj niam luag ntxhi thiab hais tias:
  - Ntseeg kuv, ib tug poj niam muaj kev txaus siab ntau dua los ntawm kev hlub dua li txiv neej, thiab koj tsis xav ua txiv neej dua!
  Oliver Twist hais tias:
  - Nws yog qhov txaus ntshai!
  Vaj tswv teb tias:
  - Ntawm qhov tsis sib xws, nws zoo heev! Xws li cov tawv nqaij rhiab heev rau cov poj niam, ib qho kov ua rau muaj kev txaus siab.
  Tus hluas nkauj winked ntawm Oliver Twist thiab ntxiv tias:
  - Thiab yog li ntawd koj tsis xav tias kuv tso koj nyob rau hauv splendid kev sib cais thiab koj yog tib tug txiv neej nyob rau hauv ib tug poj niam lub cev, kuv yuav hloov koj cov phooj ywg rau koj.
  Tus vajtswv poj niam dhia, spun lub pinwheel thiab tso xob laim los ntawm nws pob taws liab qab. Thiab nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm, ib zaug xav tsis thoob los ntawm Oliver Twist, ib tug yuav luag liab qab, kuj heev nqaij thiab zoo nkauj ntxhais ntawm liab xim.
  Nws sawv thiab blinked nyob rau hauv tsis meej pem.
  Tus vajtswv poj niam, nrog huab cua ntawm tus yeej zoo, teb tias:
  - Qhov no yog tus tub rog Cicero. Tsis muaj ib tug txiv neej hluas thiab zoo nraug heev, thiab tam sim no koj pom qhov kev zoo nkauj kub heev nws tau dhau los!
  Oliver Twist ntxhi, tus ntxhais ntxim hlub tiag tiag. Tsuas yog tej zaum cov leeg nqaij, zoo li nws. Feem ntau, cov ntxhais gladiator lossis cov neeg ua haujlwm hauv quarries muaj cov leeg zoo li no.
  Tab sis nyob rau tib lub sij hawm, lub mis siab thiab luxurious hips tsis nyob rau hauv tag nrho cov deprived lub beauties ntawm femininity.
  Tus ntxhais Cicero ntsia ib ncig ntawm kev xav tsis thoob. Tom qab ntawd nws txawm peem rau tus vajtswv poj niam Demiurge thiab yws tias:
  - Au tus zoo, ua rau kuv ua ib tug txiv neej dua!
  Tus vajtswv poj niam exclaimed, co nws lub duav luxurious:
  - Tsis yog! Koj nyob hauv cov poj niam cev nqaij daim tawv kuv xav tau ntau dua. Tam sim no ob leeg tau ntawm koj lub hauv caug thiab hnia kuv pob taws liab qab.
  Tus ntxhais Cicero thiab tus ntxhais Oliver Twist tau txhos caug. Lawv mloog lus hnia tus vajtswv tus ko taw. Tab sis tom qab ntawd ib tug duab ntxoov ntxoo flickered thiab ib tug me nyuam tub nyob rau hauv luv luv tshwm sim. Tus ntxhais demiurge nodded.
  -Thiab tus tub, ib yam nkaus, koj yuav tsum hnia cov leeg liab qab.
  Tus tub hluas plaub hau ncaj thiab zoo nraug, nws saib muaj kaum ob xyoos. Thiab hnia nws ob txhais taw zoo li humiliating. Ib txhia jerk, thiab ntawm no yog ob Roman, los ntawm tsis muaj txhais tau tias cov pej xeem kawg.
  Oliver tus ntxhais hais emphatically:
  - Kuv yuav tsis hnia ko taw ntawm snotler!
  Nyob rau hauv teb, tus me nyuam tub ntaus ib tug zoo nkauj blonde nrog bluish plaub hau nrog nws ci nyob rau hauv lub ntsej muag thiab qw:
  - Tig koj mus rau hauv worms?
  Cicero tus ntxhais hais nrog ib tug sigh:
  - Qhov no kuj yog Vajtswv! Tsis yog ib tug tub xwb. Thiab Vajtswv yeej tsis txaj muag li.
  Thiab tus ntxhais hnia tus tub demiurge ntawm pob taws.
  Tus tub-creator nodned thiab hais tias:
  - Kuv yog Vajtswv ib yam nkaus! Thiab Oliver tsis kam lees lub koob meej loj. Txawm li cas los xij, kuv zam txim rau nws. Tiamsis yog nej xav ua neej nyob, nej yuav tau tawmtsam cov uas peb Demiurge Vajtswv hais. Tsis tas li ntawd, kev puas tsuaj uas tsis muaj nqi yuav tuaj rau Rome.
  Tus vajtswv poj niam flashed nws manacing ob lub qhov muag thiab tshaj tawm tias:
  - Cov txiv neej, txawm tias koj nyiam lossis tsis nyiam, koj cov ntxhais yuav tau tawm tsam Rome thiab pab swb Spartacus.
  Oliver thiab Cicero, cov ntxhais nrog lub siab ntawm cov txiv neej tiag tiag, tau qw rau saum lawv lub ntsws:
  - Tsis txhob! Peb yuav tsis tig tawm tsam Rome!
  Tus vajtswv poj niam stamped nws graceful liab qab ko taw menacingly. Ib tug pojniam plaub hau daj nrog cov plaub hau xiav thiab ib tug hluas nkauj liab plaub hau daj nyob rau ntawm khib. Ntau tus ntxhais liab qab, tanned tau tshwm sim, lawv lub ntsej muag npog nrog lub ntsej muag liab.
  Lawv pib tsim txom cov ntxhais centurion. Thaum xub thawj, tus liab qab taw ntawm cov kev zoo nkauj tau clamped rau hauv cov khoom lag luam thiab lawv pib dai cov khoom ntawm lawv. Nws yog mob heev, ligaments yog stretched thiab twisted.
  Tus ntxhais Oliver gnash nws cov hniav thiab whined.
  - Tag nrho tib yam, kuv yuav tsis tawm tsam Rome!
  Cicero tus ntxhais hais tias:
  - Tsis txhob ua ib tug neeg ntxeev siab rau Roman tus thawj tub rog!
  Cov ntxhais Roman tseem raug tsim txom. Lawv dai loads, rub tawm cov pob qij txha los ntawm lub xub pwg nyom. Tom qab ntawd cov executioners-cov ntxhais, liab qab, tab sis nyob rau hauv lub qhov ncauj qhov ntswg, nrog cov plaub hau liab, pib ntaus nrog nplawm rau sab nraub qaum ntawm stretched beauties. Lub tshuab yog thawj zaug nrog lub zog nruab nrab.
  Tus vajtswv poj niam txiav txim siab, npau taws rau nws txhais taw liab qab zoo nkauj:
  - Ntaus nyuaj!
  Thiab ces tus nplawm hlau mus, uas ripped qhib tus poj niam daim tawv nqaij. Oliver thiab Cicero gritted lawv cov hniav, tab sis lub tshuab ua rau lawv lub cev sprained ua stifled moans tawm ntawm lawv caj pas.
  Ntawm no, los ntawm kev txiav txim ntawm tus vajtswv poj niam, braziers blazed nyob rau hauv ob txhais taw liab qab ntawm cov ntxhais tsim txom. Cov hluav taws ntawm cov poj niam tua neeg raug tswj los ntawm cov khoom siv roj. Thaum xub thawj nws yog me me, tab sis tom qab ntawd nws hnyav dua. Yuav kom tsis txhob hlawv daim tawv nqaij tam sim ntawd, cov neeg tsim txom smeared lub liab qab soles ntawm cov ntxhais nrog zaub roj.
  Thiab nws yog qhov mob hnyav heev uas Oliver thiab Cicero, cov ntxhais ntawd, qw. Tab sis tom qab ntawd lawv clenched lawv cov hniav, yog li ntawd txawm lub ces kaum ntawm lub qhov ncauj los ntshav.
  Tab sis dab tsi superhuman dag zog nws raug nqi. Tus executioner poked Oliver Twist nyob rau hauv lub caj npab nrog ib tug liab-kub pas nrig. Nws pa taws thiab qw dua. Tam sim no ob tug tub rog ntxhais hluas pib raug ntaus nrog steel rods liab-kub nyob rau hauv lub qhov cub uas tam sim ntawd tshwm sim. Thiab qhov mob tau dhau los ua qhov txaus ntshai thiab loj heev.
  Thiab cov poj niam executioners khaws cov hniav nrog liab-kub hniav thiab pib rhuav lub hauv siab. Qhov no mob heev. Zoo li xob laim pierces koj ntawm pob taws mus rau sab nraum lub taub hau. Oliver xav: - Tej zaum qhov txaus? Vim li cas thiaj ua siab ntev li kev txom nyem, hais tias: qhov kev xaiv yog qhov tseeb, Kuv pom zoo rau txhua yam! Tab sis kom pab tus yeeb ncuab hnyav ntawm Rome Spartacus thiab ntxeev siab rau nws lub tebchaws - tsis yog! Ib tug Roman yuav tsum nyuaj tshaj lub pob zeb diamond.
  Thaum Cicero tus ntxhais qw:
  - Aw mam! Tsis xav tau, kuv yuav qhia koj txhua yam!
  Oliver tus ntxhais qw:
  - Ntsuag! Tsis txhob ntxeev siab rau koj lub tebchaws!
  Thiab lub sijhawm ntawd, lub txiv mis liab liab ntawm nws lub hauv siab tau tawg tawm. Thiab qhov mob ua rau kuv choke.
  Txawm li cas los xij, qhov no tseem tsis tau muaj qhov txwv. Ntawm no tshwm sim, tom qab tus vajtswv poj niam-demiurge ntaus nws txhais taw liab qab, lub dynamo nrog cov xov hlau. Cov neeg tsim txom tau pib ntxig electrodes rau hauv cov ntxhais ntawm lub khib hauv lub xub pwg ntawm Venus, qhov thib tsib taw tes, lub qhov ncauj thiab nruab nrab ntawm cov ntiv tes thiab cov ntiv taw. Qhov no yog qhov phem heev.
  Ntawm no yog ib tug hluas nkauj liab qab nyob rau hauv lub ntsej muag liab tig lub log ntawm lub tsheb dynamo. Thiab los ntawm lub cev ntawm tus tsim txom tub rog tub rog, kev puas tsuaj tawm ntawm tam sim no mus.
  Qhov mob dhau tag nrho cov kev txwv. Oliver thiab Cicero tsis nco qab los ntawm qhov mob tshwm sim vim lawv tau txhawb nqa los ntawm cov khawv koob ntawm Demiurge vajtswv poj niam. Cov tub ntxhais hluas centurion neeg pluag tau ntsib kev txom nyem tsis txaus ntseeg, zoo li txhua lub xov tooj ntawm lub cev tau raug dej nyab nrog cov hlau kub kub, thiab cov tsiaj nyeg ntawm cov nees nrog cov hlau hooves tau dhia raws cov hlab ntsha.
  Oliver tus ntxhais thiab Cicero tus ntxhais shuddered nrog zoo kawg li mob. Qhov mob nyob txhua qhov chaw, tsis muaj ntshav, tsis muaj leeg, tsis muaj cell hauv lub cev tsis muaj qhov mob. Thiab nws zoo li dhia mus rau hauv lub voj voog wildest ntawm ntuj txiag teb tsaus.
  Ob tug tub rog tub ntxhais hluas tuag tes tuag taw tsis tau txawm qw. Lawv suffocated zoo li ntses ntxuav rau ntawm ntug dej qhuav.
  Oliver tau txais qib tom qab qib, ib yam li nws tus khub. Yog li ntawd, tus thib ob executioner ntxhais thiab tus thib peb pib tig lub log ntawm lub dynamo tshuab.
  Nyob rau lub sijhawm no, lwm cov neeg tsim txom tau pib ua txhaum cov ntiv taw liab qab ntawm cov tub ntxhais hluas centurion dai ntawm lub khib.
  Txawm hais tias twb muaj mob heev uas nws tsis tuaj yeem zom nws nrog lub siab thiab tsis pom nws.
  Tus tub demiurge xaj, baring nws pearly, cov hniav loj tshaj nws xyoo:
  - Rau lawv cov plaub hau!
  Tam sim ntawd, ob tug neeg tsim txom tau ntes cov ntxhais uas raug tsim txom thiab rub lawv los ntawm cov plaub hau, hem tias yuav rub tawm ntawm tawv taub hau. Thiab mob ntxiv.
  Ntawm no dav strips ntawm liab-kub hlau kov lub plab ntawm cov ntxhais. Qhov tsw ntawm cov nqaij scorched tau dhau los ua rhiab heev. Lo lus ci tag nrho pab yaj.
  Tus vajtswv poj niam Demiurge nug nrog kev luag nyav infernal:
  - Koj pom zoo ua haujlwm rau kuv thiab tawm tsam Rome?
  Txawm hais tias qhov mob hnyav tshaj plaws, txawm tias muaj kev txom nyem zoo kawg li, ob tus ntxhais tub rog tau qw nrov nrov:
  - Tsis yog! Peb yuav tsis ntxeev siab rau peb lub tebchaws!
  Tus vajtswv poj niam blazed nws tus kheej nrog xob laim, waving ib tug khawv koob wand uas dheev tshwm sim nyob rau hauv nws txhais tes. Thiab dhau los ntawm lawv, cov ntxhais centurion tsim txom, xws li hluav taws xob hluav taws xob muaj zog dhau los ntawm daim tawv nqaij ua ntej haus luam yeeb, thiab tom qab ntawd ob leeg tsim txom cov ntxhais flared li torches.
  Oliver thiab Cicero cia choked los ntawm qhov mob. Thiab qhov kev ntsuas ntawm kev txom nyem tau dhau mus dhau, thiab lawv txoj kev nco qab tau poob rau hauv qhov tsaus ntuj ntawm qhov tsis muaj nyob.
  Tus tub demiurge tau hais nrog lub luag nyav txaus ntshai:
  - Lawv zoo heev, khaws cia zoo!
  Tus vajtswv poj niam-demiurge tau sau tseg hauv kev ntxhov siab:
  - Txhawm rau ua tiav ntau txoj haujlwm, kuv xav tau Oliver thiab Cicero xwb. Tom qab tag nrho, lawv yog cov xaiv! Kuv muaj peev xwm ua tau txhua yam, txawm tsim lub qab ntuj khwb, tab sis tib neeg lub siab nyiam tsis raug rau cov vajtswv uas muaj zog tshaj plaws.
  Tus tub demiurge hais tias:
  - Peb tuaj yeem hloov tus neeg lub ntsej muag, lub cev, tab sis peb tsis tuaj yeem hloov nws tus cwj pwm thiab "Kuv", uas yog peb qhov tsis muaj zog!
  . QHOV #5
  Oliver Twist sawv los ... Shivered ntshai ntawm dab tsi tos nws sai sai no. Tab sis rau lub sijhawm tam sim no, qhov txhab los ntawm kev tsim txom yav dhau los tsis tau kho, uas txhais tau tias ncua sijhawm rau kev rau txim tos nws ...
  Tus tub hluas pib rub cov kev sib txuas ntawm cov saw, ib qho tawm tsam. Nws yog qee yam cuam tshuam, thiab nws tsis kaj siab los zaum ntawm txoj hlua khi zoo li koj yog dev. Oliver rubbed qhov txuas tiv thaiv steel txuas. Thiab nws hummed rau nws tus kheej... Sij hawm dhau mus... Lawv coj nws zaub mov. Ntxiv nrog rau cov khoom noj hauv tsev loj cuj ib txwm muaj, tseem muaj mis nyuj. Yuav kom tus tub ceev xwm txav deb ntawm kev tsim txom, cov poj niam ua haujlwm hauv tsev loj cuj tau ua siab dawb. Nws yog ib tug tu siab thaum ib tug me nyuam tub ntawm kaum raug tsim txom los ntawm Askiv executioners. Thiab nws twb tau nyiaj dhau ob qhov kev tsim txom, qhov kawg tseem nyob - qhov thib peb.
  Txawm li cas los xij, txawm tias lub tsev loj cuj nws tus kheej yog crushing. Txawm tias saib cov tuav yog twb paub heev.
  Thiab cov pob qij txha scorched ntawm lub brazier mob khaus, thiab mob heev, thiab hlwv o ntawm lawv. Tab sis twb pib los lawm. Thiab nws tsis mob ntxiv lawm. Tej zaum tus tub lub pob taws liab qab tseem yuav kib, vim tias koj tsis tuaj yeem ua tsis taus pa, thiab ib leeg kho tau zoo, tshwj xeeb tshaj yog tias nws tau smeared nrog txiv roj roj.
  Oliver zoo siab heev thiab ua tiav ib lub khob mis loj loj. Nws tsuas yog kaum xyoo xwb, thiab lawv twb tsim txom nws, sim ntxeev siab rau qhov zais cia. Thiab thaum lub sij hawm tsim txom, tus kws kho mob ua kom paub tseeb tias lawv tsis ua txhaum, thiab ib tug tshwj xeeb official ntsuas lub sij hawm ntawm tsim txom, txiav txim los ntawm lus Askiv txoj cai rau ib tug me nyuam uas tseem tsis tau kaum plaub.
  Tus tub noj, thiab los ntawm monotonous dhuav, nws coj nws thiab dozed tawm.
  Thiab nws npau suav ...
  Zoo li lub nthwv dej ntawm tus dej uas tau tawg los ntawm ntug dej ntawm dej nyab, ib tug loj horde ntawm barbarians rushed mus rau lub tshiab txiav fortress. Nyob rau ntawm ib lub pej thuam cais, tsis txhob ntshai ntawm xub xub, sawv ib tug txiv neej siab, nyob rau hauv lub teeb, bronze armor, thiab ib tug ntaj nyob rau hauv ib tug muaj zog, nqaij tawv tes. Cov plaub hau curly, ntawm lub taub hau loj, twb tau kov zoo nrog grey, thiab rub ua ke nrog nyiaj hoop. Lub ntsej muag zoo nkaus li nyob ntsiag to, tsuas yog qhov nqaim thiab nthuav dav cov tub ntxhais kawm ua rau muaj kev zoo siab heev! Sawv ntawm sab tes xis, ib tug txiv neej siab loj thiab dav-lub xub pwg nyom thundered nyob rau hauv ib tug haib ntses bass thaj tsam:
  - Peb tab tom tawm tsam, loj! Los ntawm tag nrho cov Gaul, cov pab pawg neeg siab phem tau sau. Qhov loj ntawm Rome yog nyob rau hauv ceg txheem ntseeg!
  Tus txiv neej calmly teb, ua si nrog ib tug dagger nrog ib tug zoo kawg nkaus kov:
  - Thiab koj puas xav tias Antony txiav txim siab tias peb tuaj ntawm no los sau nceb, thiab tsis txhob sib ntaus sib tua?
  Mark Antony hais hauv kev tsis meej pem:
  - Tab sis dab tsi yog lub ntsiab lus ntawm Julius tso cai rau cov neeg phem Gauls sib sau ua ke tag nrho cov rog, ntau pua ntawm lawv pawg neeg, es tsis txhob siv lub tswv yim yooj yim thiab txhim khu kev qha: tuav, tuav hauv qhov chaw!
  Caesar teb nrog luag ntxhi:
  - Alexander lub Great muab Darius ob xyoos los sau ib pab tub rog loj los ntawm thoob plaws nws lub teb chaws Ottoman loj thiab kov yeej nws hauv kev sib ntaus sib tua. Peb tau ua tsov rog tau yim xyoo tam sim no. Yog tias peb txuas ntxiv kev sib tw nrog tib txoj kev, ces tag nrho peb lub neej yuav tsis txaus rau nws!
  Roman archers tua tau raug vim yog cov hniav nyob rau ntawm phab ntsa, txawm li cas los xij, muaj ntau tus Gauls, thiab lawv tau khiav mus rau hauv cov neeg coob coob uas nws nyuaj rau nco lawv ntau dua li ntaus lawv. Cov neeg barbarians uas poob, pierced los ntawm xub xub, tau ruthlessly trampled los ntawm lawv cov khub pab pawg neeg. Cov nees 'hooves thiab tawv khau boots nrog ntoo soles slurped nastily, sib tov ntawm av thiab ntshav. Caesar tsis tuaj yeem tiv taus thiab nws tus kheej tua ib tug xub, aiming ntawm ib tug tub hluas prancing rau ib tug dawb nees. Ntawm cov Gauls, nws yog kev cai rau cov thawj coj ntawm pawg neeg caij nees ntawm lub tsho dawb-dawb, uas qhia txog kev coj dawb huv thiab kev txhawb nqa ntawm lub teeb ci.
  Caesar yog ib tug zoo heev txhaj koob tshuaj tivthaiv, nws tau qhia archery txij thaum nws tseem me me. Ib tug kws qhia nruj rau txhua tus nco, tau muab tsib lub tshuab nrog ib lub txiv hmab txiv ntoo ntawm tus menyuam nraub qaum. Txawm li cas los xij, me me Julius tsis yog tsuas yog flogged, tab sis kuj qhia kom mloog, txoj cai ua pa, suppressing qaug zog. Tam sim no, Caesar tab tom sim kho nws ua pa los ntawm kev tswj cov mem tes.
  Thiab cov barbarians twb tawm tsam cov phab ntsa. Cov Gauls tsis yog neeg tawv tawv heev, los ntawm ntau tsob ntoo ntev, lawv ua ntau pua tus ntaiv sib txawv, qee zaum dav dav uas lub tsheb loj tuaj yeem tsav nrog lawv.
  Gauls qw nrov zoo li bears uas tsis tau noj tag nrho lub caij ntuj no. Nyob rau tib lub sijhawm, lawv tuav ntaj tawm tsam rab ntaj thiab xuav. Roman archers tua hluav taws yuav luag-dawb, cov fighters nrog kev pab los ntawm slingshots thawb lub stairs down. Tab sis muaj ntau ntawm lawv thiab Gauls nkag mus zoo li kab ntsig, tsis saib xyuas kev poob. Txawm hais tias nyob deb, ib tus tuaj yeem hnov tias barbarians reek ntawm cawv, zoo li cov neeg sawv cev ntawm cov neeg Cologne tau coj ncaj ncees ntawm lub hli qub ntawm lawv lub hauv siab.
  Nyob rau sab saum toj, lawv tau ntsib nrog cov tshuab muaj zog los ntawm ob-edged Roman axes thiab ntaj luv. Ntawm no yog thawj qhov kev poob ntawm cov neeg Loos, ib tug tub rog uas raug ntaus los ntawm lub horn ntog, npau taws Gauls rhuav tshem nws lub cev rau tej daim, thiab ob tug tub rog Loos tsoo ib zaug.
  Caesar hais luv luv tias:
  - Ncuav tar rau ntawm barbarians!
  Boiling boilers yog ntsia rau ntawm qhov tshwj xeeb fixtures. Lawv raug tsa los ntawm ib tug thawj coj crane, lawv tig thiab ncuav rau ntawm lub taub hau ntawm Gauls. Boiling lava hlawv cov barbarians, lawv cia mus vwm nrog mob. Lub suffocating tsw ntawm hlawv nqaij nce mus rau saum. Qhov muag tsis pom kev thiab kub hnyiab, Gauls leaned rov qab, tab sis cov hmuv thiab axes ntawm ib pab tub rog loj nce mus tom qab tsis pub lawv rov qab. Twb muaj ntshav ntws los lawm, tab sis thaum sib xyaw nrog cov resin, nws kuj txaus ntshai heev...
  Mark Antony qw:
  - Muab nws tua hluav taws!
  Torches ya mus, cov resin flares nce. Cov Gauls kub hnyiab thiab maj mam rov qab. Lawv trampled rau ntawm kab rov qab, stairs sag. Thiab dua thiab dua cov barbarians poob. Tab sis qhov kev tawm tsam, txawm tias txaus ntshai poob, tsis xav kom nres.
  Cov horns loj heev ntawm Gauls, tsis yog daim di ncauj tshuab hauv lawv, tab sis cov tub rog hnyav trample underfoot tshwj xeeb hauv plab ua los ntawm tawv nyuj. Los ntawm dab tsi lub rumble yog txawv txawv, nkig, nws ua nyob rau hauv ib tug tshwj xeeb txoj kev ntawm lub psyche ntawm lub Gauls, zoo li lub suab ntawm cov tsaus ntuj vajtswv hu kom ua tiav.
  Caesar tseem nyob twj ywm, hais nrog luag nyav:
  - Barbarians, rau lawv lub suab tseem ceeb dua tus ntsuj plig!
  Antony teb tias:
  Tus pov thawj Claudius tau ua kev txi zoo rau Jupiter thiab Mars, thiab cov vajtswv hais tias, peb pom zoo rau koj txoj haujlwm thiab peb yuav muab rau koj yeej!
  Caesar teb hauv nqe lus:
  Cov vajtswv Olympic muaj zog
  Tab sis lawv tsis pab cov qaug zog!
  Yog tias peb ua siab ncaj rau Jupiter,
  Cia peb tsim lub ntiaj teb lub zog!
  Rau kev yeej, peb xav tau cov tub rog,
  Los ntawm steel, ib txhais tes thiab ntau ingenuity!
  Los ntawm lub tshuab, lub siab phem horde yuav crumble,
  Thiab ces ib txoj kev loj tos peb!
  Anthony pom zoo:
  - Thov kom lub teeb ci ntawm Jupiter tau koob meej!
  Txawm tias muaj ntau txhiab tus neeg tuag, lub avalanche ntawm Gauls rov pib txav mus los, zoo li tus npua raug mob, uas tseem tsis tau muaj sijhawm los ntshav thiab, zoo li yav dhau los, hnyav thiab txaus ntshai rushes ntawm tus neeg yos hav zoov. Tsis tas li ntawd, Gauls pib pov darts thiab pob zeb rau ntawm phab ntsa. Lawv cov pab pawg neeg barbarian tseem tsis tau paub hneev nti, cov xub hnyav dhau los tua hluav taws tau zoo los ntawm cov tub rog coob, tab sis nyob rau hauv rooj plaub ntawm kev sib txawv lawv tseem tuaj yeem ua lawv txoj haujlwm.
  Barbarian Gauls taug kev hla cov neeg tuag, tsis quav ntsej cov hluav taws kub hnyiab hauv qab lawv txhais taw. Nyob rau tib lub sij hawm, hmuv ya mus rau pem hauv ntej, thiab ib tug ntawm cov barbarians pov lub axes deftly hais tias nws tawg tawm lub taub hau ntawm legionnaire.
  Txawm hais tias Roman kev poob qis tseem muaj qhov sib piv me me, Gauls tswj hwm tus lej zoo tshaj plaws, thiab cov neeg coob coob tuaj yeem tawm hauv hav zoov.
  Mark Antony tseem hluas heev, txawm hais tias nws lub xub pwg dav dav, nws muaj peev xwm nqa tau tag nrho lub kaum ob siab legionnaires ntawm nws tus kheej, lossis txawm khiav nrog lawv. Thaum nws tseem yog ib tug hluas tsis muaj hwj txwv, nws muaj peev xwm tshem tawm rau ib nrab-liab qab hetairas thaum lub sij hawm hluav taws los ntawm ib lub tsev tos qhua, thiab tom qab ntawd kuj ua rau lawv txaus siab. Mark yog nto moo tsis yog tsuas yog ib tug zoo warrior, tsis ntshai mus koom nyob rau hauv sib ntaus sib tua nrog gladiator champions, tab sis kuj raws li ib tug txawj lover. Nyob rau hauv cov tub rog ntawm Caesar, nws yog thawj ntawm cov thawj ntaj, npaj mus rau qhov twg tus yawm txib.
  Cov Gauls rov nce phab ntsa, thiab cov neeg Loos tau khiav tawm ntawm cov resin, thiab lawv yuav tsum ntsib cov yeeb ncuab nrog ntaj, nrog rau rab hmuv thiab hmuv. Twb tau nyob rau hauv ib tug ntawm Gauls, coj los ntawm Jeanne lub Fearless, lawv twb saddled ib tug yees. Jeanne nws tus kheej, txawm tias nws txoj kev loj hlob loj, nws ceev heev thiab dexterous. Lub xub pwg nyom dav thiab lub duav yog nqaim. Nws tawm tsam liab qab rau ntawm lub duav thaum tuav ob rab ntaj. Thiab nws muaj cov leeg uas Hercules yuav khib.
  Mark Antony kuj ua siab ntev tos nws rab ntaj ntawm tes mus rau tes:
  - Cia kuv ntaus tus zoo!
  Caesar, tsis txhob maj nrawm, maj mam muab tus xub tso rau hauv tus hneev nti, nws cunningly screwed nws ob lub qhov muag, teb tias:
  Commander's order thaum tsov rog,
  Thaum ib ncig ntawm cov xub nplhaib!
  Sau nrog kev hlub thiab tus nqi zoo,
  Dawb huv, rau cov tub rog Roman!
  Txawm tias muaj tseeb tias Jeanne tau txav mus sai, Caesar cia siab tias nws qhov kev txav mus los, qhov tseeb txhaj tshuaj thiab tus xub txiav saum huab cua, tho rau hauv lub hauv siab cov leeg, sab xis hauv qab lub plawv. Fearless ntog, ntshav los ntawm ib lub qhov ncauj uas muaj cov hniav loj nees. Tus neeg tawv ncauj chokes, tuag sai.
  Caesar ntxhi:
  - Nws yog kev khuv leej hauv peb cov tub rog, Kuv yuav tso siab rau nws nrog pab pawg!
  Mark ua pa tawm.
  - Koj yeej txawj ntse ib yam li Caesar!
  Caesar tsa nws taub hau.
  - Tus kav uas nyiam kev ua pauj qab zib muaj kev txawj ntse ntawm ya! Tej zaum, yog tias Jeanne tau paub txog kev txawj ntse ntawm peb cov tub rog, nws yuav muaj peev xwm ntes tau lub fortress. Txog thaum ntawd, khaws lub qhov muag ntawm kev sib ntaus.
  Roman general, dua lub sij hawm no sai npaum li cas, loaded nws hneev nti thiab raug rho tawm haujlwm, ces raug rho tawm dua, xaiv cov thawj coj ntawm lub Gauls.
  Hmoov zoo rau cov neeg Loos, feem ntau ntawm cov ntaiv ntawm Gauls tau kub hnyiab, thiab lawv tsis tuaj yeem pov tag nrho lawv lub zog tam sim ntawd rau cov neeg Loos, tab sis ntau tshaj li ob puas thiab tsib caug txhiab ntawm lawv tau sib sau ua ke ntawm no. Tsis tau ua ntej Rome tau ntsib ntau tus tub rog hauv ib qho chaw. Caesar tsuas muaj ob pab tub rog nyob hauv lub fortress, kaum ob txhiab legionnaires. Qhov piv ntawm cov rog, ntau tshaj nees nkaum Gauls, rau ib tug Roman.
  Caesar kuj txhawj xeeb, tab sis nws lub ntsej muag khaws lub ntsej muag impenetrability. Kuv nco qab thaum nws tseem hluas, nws raug ntes los ntawm pirates. Lawv thov kom tus nqe txhiv loj heev ntawm nees nkaum tej txuj ci kub rau cov hluas uas tseem tsis muaj hwj chim. Thiab txuj ci yog ib daim ntawm kub, me ntsis me dua ib tug qaib qe. Txawm hais tias Caesar thiab tus tub xeeb ntxwv ntawm Mary (cov lus dab neeg ntawm tib tus neeg saib xyuas uas tau tswj hwm los xaiv tsa tus sawv cev ntawm Ancient Rome xya lub sijhawm), tab sis zoo li rau ib tug tub hluas uas nyuam qhuav nkag mus rau hnub nyoog ntawm ib feem muaj peev xwm thiab tau txais txoj cai los yuav. . (Rau cov tub hluas tshaj 14 xyoos), qhov no yog ib qho loj heev, thiab tsis muaj leej twg xav them nws. Thiab qhov ntawd txhais tau tias kev tuag lossis kev ua cev qhev.
  Caesar luag ntawm lub ntsej muag ntawm pirates teb. Nws hais tias nws muaj nuj nqis heev, tab sis nws xav tias zoo dua ntawm nws tus kheej thiab xaiv tus nqe txhiv rau nws tus kheej - 50 tala. Cov overgrown, tsw ntxhiab pirates zoo siab thiab clamored. Ib tug ntawm lawv txawm ripped qhib nws lub plab rau ntawm lub caj dab ntawm lub hiav txwv kwv tij. Caesar hais ntxiv tias:
  - Tab sis tom qab kuv tau txais kuv txoj kev ywj pheej, kuv yuav caum koj mus txog thaum koj raug ntes thiab dai rau ntawm qhov chaw! Tus thawj coj raug ntsia saum ntoo khaub lig.
  Cov pirates tau xav tsis thoob los ntawm qhov tsis txaus ntseeg, thiab tus ataman ntawm cov tub sab hauv hiav txwv nrog lub ntsej muag siab phem nug:
  - Tsis yog koj ntshai, tus tub impudent, uas peb yuav ntsia koj tus kheej! Tom qab tag nrho, koj yog khi thiab nyob rau hauv peb txhais tes!
  Rau qhov no tus hluas Caesar teb tias:
  - Lub neej tsis muaj nuj nqis npaum li cas los txo kev hwm thiab ntxeev siab rau nws lub meej mom! Lub meej mom thiab lub meej mom yog ob tis, tsis muaj tus noog ntawm lub neej tsuas yog khaws cia hauv kev poob cev qhev!
  Txawm tus thawj coj tawv tawv ntawm cov kwv tij hiav txwv kuj xav tsis thoob:
  - Koj yog ib tug yeeb ncuab siab tawv, thiab peb yuav tseg koj txoj sia. Tsis tas li ntawd xwb, peb yeej tsis tau pom 50 txuj ci ib zaug li.
  Caesar snorted derisively.
  - Yog hais tias koj unie kuv, ces kuv yuav hloov koj crucifixion nrog ib tug tsawg mob txoj kev ntawm parting nrog lub neej: ib tug noose!
  Tus ataman luag me ntsis yuam kev, tab sis txawm li cas los xij tau txiav txim kom tshem nws. Caesar tsis nyiam tias tus thawj coj lub qhov ncauj raug nti, thiab nws cov hniav tsis zoo. Tus tub hluas hais lus tsis zoo.
  - Leej twg tus nplaig mus rau hauv revelry, nws ib txwm nyob nrog nws lub qhov ntswg! Zoo, lub qhov ncauj qias neeg yog qhov chaw nkaum ntawm tus nplaig xoob!
  Tus thawj coj tsis meej pem, tab sis Caesar nyob twj ywm thiab cov pirates zoo li tsis nco qab sai sai txog qhov kev hem thawj.
  Tus tub hluas cov phooj ywg tau sau tus nqe txhiv sai sai thiab xa 50 tala. Caesar khaws cia nws cov lus ntawm ib yam, thiab tsis muaj txhais tau tias yuav muab lub thib ob rau ntev. Txawm hais tias txoj haujlwm ua ntej nws nyuaj, nws tsis yog yooj yim mus nrhiav thiab ntes ib tug pirate galley, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv ntau Islands tuaj, bays thiab bays ntawm lub hiav txwv Mediterranean. Yog lawm, thiab muaj ntau tus pirates, thiab cov nkoj ntawm Rome tseem tsis muaj zog tiv thaiv lawv. Tab sis Caesar, tseem nyob rau hauv nws cov hluas, tau txawv los ntawm kev muaj peev xwm zoo.
  Thaum nws nyob hauv lub nkoj pirate, nws tau tswj hwm ua phooj ywg nrog ib tug me nyuam tub. Caesar tau cog lus rau nws txoj haujlwm hauv cov tub rog Loos, thiab muaj peev xwm yeej nws peculium nrog cov qhev. Nws tau sau ib tsab ntawv mus rau tus tub, hais tias ib lub hnab ntim nyiaj tau los ntawm Sicily. Thiab txij li thaum muaj kev kub ntxhov tau pib hauv Rome, kev tiv thaiv ntawm lub galley yog lub cim ntshiab. Tus me nyuam tub-cabin yuav tsum tau ntses tawm tsab ntawv nws tus kheej, zoo li yog lub caij nyoog, hauv hiav txwv, rau qhov no nws txawm me ntsis los ntawm dej hiav txwv. Txoj kev npaj tsis yog nyuaj, siab hlob thiab nqaim-minded pirates tsis tuaj yeem pab poob rau hauv lub ntxiab.
  Thaum caij nkoj, lub lawj dheev sawv, thiab cov tub rog Loos poob rau ntawm cov pirates. Thiab los ntawm sab nraub qaum, hmoov zoo thaum hmo ntuj, ob lub nkoj nrog cov tub rog tuaj txog. Lub dumbfounded pirates tsis kam tawm tsam. Lawv tsuas thov kom tsis txhob dai lawv, tsuas yog muag lawv ua qhev xwb. Thiab tus thawj coj, txhawm rau txhiv nws txoj sia, qhia qhov chaw uas lawv zais lawv cov khoom muaj nqis, suav nrog cov uas tseem tsis tau tswj kom mus rau hauv qhov tob tob, tsib caug txuj ci siab.
  Tiamsis Caesar teb tias:
  "Koj muaj peev xwm yuav koj lub neej, tab sis koj yuav tsis hwm!" Hu rau!
  Yog li cov lus xaiv tau mus txog Caesar, txawm hais tias nws nyuam qhuav muaj kaum tsib xyoos, thiab ib xyoos tom qab nws tau sib yuav, thiab maj mam Aqualeria. Tab sis qhov ntawd yog lwm zaj dab neeg!
  Caesar tau hais kom Antony tuaj koom kev sib ntaus sib tua, nrog rau qhov muaj zog cia. Cov neeg Loos siv kev tsim kho ntawm hom phalanx. Ntawm phab ntsa nqaim nws ua tau zoo heev. Nkoj ntawm rushing Gauls choked. Ib txhia ntawm lawv tau tho ob lossis peb hmuv ib zaug.
  Julius Caesar hais tias:
  - Lub Macedonian phalanx tuaj yeem ua tau zoo heev. Tsis yog rau tsis muaj dab tsi lawv kov yeej tag nrho cov Asia, lossis zoo li, yuav luag tag nrho nws! Thaum peb nrog Gaul ua tiav lawm, kuv yuav mus rau lub tebchaws Persian, thiab mus rau Is Nrias teb. Cleopatra yuav sau cov legions tshiab rau kuv, suav nrog cov tub rog Arab.
  Nyob rau hauv Caesar, tsuas yog tus hluas squire Oliver Twist tseem nyob. Muaj lus xaiv tias tus tub yog nws tus tub. Thiab qhov no yog qhov tseeb, nrog rau tib qho lus ceeb toom tias Oliver niam yog ib tug qhev yooj yim los ntawm German thaj av. Ib tug ntxhais zoo nkauj tab sis impudent blond, los ntawm cov av Slavic, tsis xav ua ib tug concubine thiab ib tug hetero, thiab rau qhov no nws raug xa mus ua hauj lwm nyuaj rau hemp thiab flax plantations. Tab sis txawm nyob rau ntawd nws yog daring, vim hais tias ntawm qhov uas nws twb nyob rau hauv lub quarries. Txawm li cas los xij, nws tau tswj kom muaj sia nyob muaj thiab muaj zog dua. Nws txawm raug coj mus rau cov gladiators, qhov twg Caesar raug captivated los ntawm nws nyob rau hauv lub arena. Tom qab ntawd lawv so haujlwm, Erastella, raws li tus qhev siab Slavic hu ua, kuj poob rau hauv kev hlub nrog nws.
  Lawv paub kev xyiv fab ntawm ib leeg txhais caj npab. Ces tus gladiator tau xeeb tub. Thiab lawv muaj ib tug tub, Brutus. Tsis ntev, Erastella coj tus naj npawb ntawm nws yeej hauv lub nplhaib mus rau ib puas thiab, raws li kev cai, tau txais kev ywj pheej. Tab sis Caesar tsis tuaj yeem yuav nws, txawm tias nws yog poj ntsuam. Nws muaj lwm txoj kev mob siab rau, tus ntxhais ntawm tus tub rog Roman tshaj plaws, thawj tus thawj coj Pompey. Nws tau yuav nws, thiab Erastella tau mus tua nyob rau sab hnub tuaj. Caesar nrog nws nyob rau qee lub sijhawm, txwv tsis pub cov neeg Iyiv txoj kev sim cais tawm ntawm Loos. Nyob ntawd nws ntsib Cleopatra, uas nws tau muab tso rau ntawm lub zwm txwv qub.
  Tsis ntev, txoj kev hlub no tau hloov pauv tus qub, thiab Caesar tsis tas li. Cleopatra muaj ib tug tub, tab sis Pompey tus ntxhais sai sai tuag thaum yug me nyuam, tom qab ntawd Caesar kuj ntxub Cleopatra, unleashing tsov rog qaum teb hnub poob ntawm Ltalis, deb ntawm nws yav tas los poj niam. Muaj tseeb, Oliver, tsis paub txog nws tus tub, txawm li cas los xij nrog nws mus. Tus tub loj thiab loj hlob dhau nws lub xyoo, tau txais cov plaub hau daj, qhov siab thiab lub cev muaj zog los ntawm nws niam Slavic. Nws zoo li nws txiv, tab sis nws zoo nkauj dua, muaj zog thiab ntau dua Julius Caesar thaum nws muaj hnub nyoog. Txawm hais tias tus tub hluas tseem tsis tau muaj cuaj xyoos, nws twb zoo li ib tug hluas thiab yooj yim tig ob tug neeg laus cov neeg tseem ceeb legionnaires. Cov ntaj no ntev li ib thiab ib nrab npaug ntev dua li cov qauv.
  Oliver Twist tsis txaus siab nug:
  - Cia kuv tus yawm sij (Caesar tsis tau hu nws ua ib tug tub, thiab ib txwm txwv tsis pub tus tub hu nws tus kheej), maj mus rau hauv fray, Kuv xav haus kuv cov hniav nrog ntshav!
  Julius teb nrog luag nyav:
  - Hauv qhov no, kuv yuav nyob ib leeg, thiab leej twg yuav saib xyuas lawv Caesar?
  Tus tub hluas luag ntxhi.
  - Kev tiv thaiv zoo tshaj plaws yog kev tawm tsam, vim tias ntug yeej ib txwm muaj zog dua ntawm daim tawv nqaij!
  Caesar patted tus tub ntawm nws lub xub pwg nyom.
  - Ua tau zoo! Zoo, mus tom ntej, txiav koj tus kheej nrog rab ntaj! Cia qhov no yog koj hardening.
  Steel yog tempered nyob rau hauv dej, steel hais mav nyob rau hauv cov ntshav!
  Tus tub Oliver zoo siab heev thiab ua rau nws lub pob taws liab qab (txawm tias huab cua txias lub caij nplooj zeeg, Caesar, tempering nws tus tub, tshuav nws luv luv ntawm nws cov khaub ncaws). Cov leeg nqaij ntawm cov hluas: tus tub ntawm Roman lus dab neeg thiab gladiator- qhev swayed zoo li ripples ntawm dej.
  Yog li ntawd, nws txiav tus plaub hau barbarian ntawm lub taub hau nrog nws rab ntaj. Nws ntog, tumbling upside down.
  Caesar sau tseg:
  - Yog laus yeej tsis paub, tiam sis cov hluas yeej ib txwm ua tau! Eh, kom ncaj ncees, kuv khib me ntsis ntawm tus tub no.
  Caesar twb dhau plaub caug, thiab tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv txias, Gallic lub caij nplooj zeeg, cov caws pliav qub mob heev, thiab kev tawm tsam ntawm insidious epilepsy ua rau mob ntau thiab ntau zaus. Nws txawm muaj kev ntshai tias nws tus tub Oliver thiab Cleopatra tus tub Alexander yuav tau txais tus kab mob tshee. Nws tsis muaj xov xwm ntawm yav tas los ntev, thiab Twist yog ib txwm noj qab nyob zoo, nws yeej tsis txham, txawm hais tias nws khiav liab qab nyob rau hauv cov daus thiab ua luam dej nyob rau hauv lub qhov nyob rau hauv lub caij ntuj no. Nws zoo nkaus li tias cov ntshav ntawm leej niam Slavic yeej hauv nws, nrog kev sib ntaus sib tua tsis tu ncua thiab lub caij ntuj no hnyav ntawm cov neeg Lavxias!
  Thiab thaum koj tau pauv koj lub xyoo caum thib tsib, nws yog lub sijhawm los xav txog lub hom phiaj hauv lub neej. Caesar muaj ib qho yooj yim, txawm tias nws yog ib tug hluas, nws tuaj txog qhov xaus tias lub koom pheej ntawm tsoom fwv, nrog kev sib cav tsis sib haum, plebiscites kom txaus siab rau cov neeg coob coob, ntau yam kev tsis txaus ntseeg, kev nplua nuj rau cov neeg xaiv tsa, tsis muaj txiaj ntsig txaus thiab tsis tuaj yeem ua haujlwm ntxiv lawm. Lub hom phiaj nyob deb: qhov sawv ntawm Roman faj tim teb chaws!
  Koom pheej - yog vim li cas Rome yog yuav luag tib lub teb chaws nyob rau hauv lub ntiaj teb no nrog ib tug koom pheej, thiab tag nrho cov nyob ib ncig ntawm cov neeg zej zog yog cov monarchies. Nws tseem yog qhov tsim nyog hauv Rome kom pom zoo rau tus thawj tswj hwm, nrog lub hwj chim ntawm tus huab tais, hloov tsis yog los ntawm kev xaiv tsa, tab sis los ntawm kev qub txeeg qub teg, lossis hauv cov xwm txheej tshwj xeeb los ntawm kev cai tshwj xeeb ntawm tus huab tais. Cov tom kawg yuav tsim nyog yog tias tus txais txiaj ntsig, muab tso rau nws me ntsis, tsis yog ib tus neeg txawj ntse. Yog lawm, tus huab tais uas tsis muaj zog tuaj yeem tuav lub zwm txwv, tab sis, txawm li cas los xij, nws yuav muaj hwj chim thiab muaj peev xwm txiav txim siab ywj pheej.
  Thiab qhov kev pab cuam mus sij hawm ntev yuav ua tau yooj yim dua rau kev siv, tsis zoo li cov consuls, uas raug xaiv tsuas yog ib xyoos, thiab ua ke! Thiab yog tias muaj kev sib cav ntawm lawv.
  Tsis yog, Rome xav tau huab tais huab tais, thiab los ntawm ob peb tug tub, Caesar yeej ib txwm muaj peev xwm xaiv tus tsim nyog. Muaj tseeb tiag, thiab nws yuav tsum ua kom muaj kev sib haum xeeb hauv txoj kev mus ntev no. Tshwj xeeb, ua rau nws ua phooj ywg, thiab txawm tias yog tus khub laus ntawm Pompey. Ntawm no Caesar yeej tsis hwm nws. Raws li sab tes xis ntawm tus thawj tswj hwm Sulla, Pompey, tom qab tuag ntawm tus txiv neej gonorrhea, tuaj yeem dhau los ua tus kav nroog Loos. Pompey muaj ib pab tub rog hauv nws txhais tes, suav nrog ib pab tub rog tseem ceeb tiv thaiv Senate. Tab sis nws tseem muaj kev ntseeg siab rau cov koom pheej, rov qab los ntawm kev txiav txim qub. Nws yog Caesar nyob rau hauv qhov chaw ntawm Pompey yuav tsis tau nco
  Koj muaj feem. Feem ntau, Pompey, zoo li, yuav yog tus yeeb ncuab tseem ceeb ntawm Caesar, uas npau suav ntawm lub zwm txwv. Kuj tseem muaj Crassus, tab sis nws tuag hauv Parthian tsov rog. Los ntawm txoj kev, zoo li Caesar, nws tau hla tag nrho ntawm Parthia, thiab poob rau hauv lub ntxiab, raug kaw nrog ib pab tub rog sab hauv lub fortress. Lwm qhov yog tias Caesar txhob txwm tso cai rau hordes ntawm barbarians los sib sau ua ke tawm tsam nws. Cov Gauls yog cov neeg tuag, thiab tau poob qhov kev cia siab kawg uas kev sib sau yuav cawm tau lawv, lawv yuav thaum kawg thiab mus ib txhis rau Rome.
  Los ntawm txoj kev, Oliver yog ib tug phooj ywg zoo, nws tseem, qhov tseeb, yog menyuam yaus, tab sis nws muaj lub raum riam phom, zoo li Hercules nws tus kheej. Ib tug tub rog muaj zog tshaj Mark Antony tuaj yeem loj hlob ntawm nws. Tej zaum nws yuav yog ib tug vajntxwv tsim nyog thiab ua tus kav Xixa. Tab sis....Kuv vam tias yuav tsis ntev, vim tus txiv neej muaj ntau txoj hauj lwm ua ntej nws.
  Maj mam, lub siab ntawm Gauls tsis muaj zog, ntau txhiab leej raug tua thiab raug tua, tag nrho cov neeg tuag nyob hauv qab phab ntsa. Cov neeg Loos kuj languished, nws yog inhuman nro. Ces Caesar, uas twb unloaded ib tug tag nrho quiver, tau tawm ob rab ntaj, ceeb toom:
  - Tus thawj coj nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua yog zoo li ib tug straw tawg tom qab ntawm ib tug ntxhuav. Ib tug ntxhuav uas rov qab los ntawm ib tug straw yog zoo li ib tug tub rog thawj coj uas zam kev sib ntaus!
  Ntau tus tub rog Roman raug mob, lub cev tuag nyob ib puag ncig, thiab ntawm cov neeg poob, muaj Stefa tus quaestor, paub txog kev khob Grannik nws tus kheej tawm ntawm nws tus nees. Thiab qhov twg, los ntawm txoj kev, yog Grannik nws tus kheej, Caesar yuav tau tshem nws nrog ib tug hardened xub. Yog, nyob rau hauv cov nqe lus ntawm swordsmanship, Nws Caesar tsis yog phem, tab sis nyob deb ntawm lub zog tshaj nyob rau hauv lub Roman tub rog, tab sis ib tug ntawm qhov zoo tshaj plaws nyob rau hauv archery. Ntxiv mus, nws rub txoj hlua nrog kev pab los ntawm ib tug tshwj xeeb nuv uas hnav ntawm armor thiab straightens nws sab caj npab. Yog li, koj tuaj yeem kos lub bowstring ntau nruj dua li txoj hauv kev niaj hnub thiab ntaus ntawm qhov deb dua!
  Tab sis koj kuj xav tau ntaj! - Caesar txiav lub Gaul ze tshaj plaws.
  Zoo siab quaj:
  -Av! Caesar nrog peb nyob!
  - Lub koob meej rau Caesar! Peb yuav yeej txhua tus!
  Cov neeg Loos pom kev zoo siab. Lub xub ntiag ntawm Caesar - qhov talisman ntawm yeej txhawb cov neeg tua rog. Lub tshuab muaj zog thiab Gauls, muaj kev tsis txaus siab, pib tawm. Lub raging cua daj cua dub pib ntsoog, cov nthwv dej poob. Txawm li cas los xij, Gauls tau thim rov qab rau hauv txoj kev sib raug zoo, tsis muaj kev ya mus. Pom tau tias lawv cov tub rog ardor tseem tsis tau tuag tag. Julius Caesar, xav tias ib tug ntxiab, thiab paub hais tias nyob rau hauv ib tug qhib teb, cov Loos yuav raug crushed los ntawm superior tooj, txib:
  - Sawv daws sawv! So kom txaus!
  Thaum kawg, cov tub rog tawm hws ntawm Rome pib tuaj tos cov neeg raug mob. Ob peb tus kws kho mob thiab cov pov thawj tau pleev cov qhov txhab nrog cov tshuaj thiab muab cov ntaub qhwv caj dab. Lwm cov tub rog pib ua hluav taws, npaj zaub mov.
  Tub Oliver Twist txaus siab heev, txawm hais tias nws cov leeg nqaij, ob lub ntsej muag lub hauv siab raug txiav los ntawm khawb ntev los ntawm Gallic ax. Tus tub hais tias:
  - Qhov ntawd yog qhov peb muab lawv nyuaj! Thiab peb Caesar yog qhov zoo tshaj plaws! Ua koob tsheej rau Caesar!
  Cov tub rog kuj, txawm tias muaj kev txwv ntau dua, zoo siab:
  - Lub koob meej rau Caesar zoo!
  Oliver Twist, ua kom nws rab ntaj, tshaj tawm tias:
  - Thaum Gauls tig rov los, kuv yuav txiav lawv mus rau hauv iab txiv apples! Vim tus tub ntawm lub Great Rome!
  Caesar hu tus tub, hais tias:
  - Koj tau ua pov thawj tias yog ib tus tub rog muaj koob meej! Tam sim no kuv ua rau koj yog kuv tus kws tshaj lij, thiab ua tsaug, kuv muab rau koj ...
  Tus thawj coj nto moo tau muab nws tus ntiv tes tawm ib lub nplhaib nrog ib lub emerald, qhov loj ntawm tus nquab lub ntsej muag.
  Tus tub Oliver txaj muag:
  - Yog lawm, Kuv tsis tsim nyog hnav lub pob zeb zoo li no!
  Caesar luag ntxhi.
  - Tsis txhob hnav nws! Nkaum nws ib qho, lossis tsis, cia lub nplhaib no suav tias yog koj li, tab sis tam sim no nws yuav nyob nrog kuv. Thiab koj, tub, sib ntaus, thiab thaum koj mus txog kaum plaub koj yuav tau txais koj peculia. Nyob rau hauv lub meantime, coj mus fencing nrog Mark Antony.
  Tus pab cuam loj heev rau Caesar, txawm hais tias nws loj dua tus thawj coj nto moo, mus cuag nws tus thawj coj, tsis muaj kev ywj pheej hunched, sim khoov. Caesar nws tus kheej tsuas yog me ntsis siab tshaj qhov nruab nrab qhov siab, stocky, nrog lub qhov ntswg aquiline. Mark gloomily nug:
  "Vim li cas peb tsis caum Gauls?"
  Caesar rov hais dua lub aphorism ib zaug ntxiv:
  -Tus thawj uas mus ua rog zoo ib yam li cov quav cab uas tsoo tus ntxhuav rov qab. Ib tug ntxhuav uas rov qab los ntawm ib tug straw yog zoo li ib tug tub rog thawj coj uas zam kev sib ntaus! Qhov no muaj tseeb, tiam sis lub sij hawm rau yeej tseem tsis tau los. Grannik yog peb tus yeeb ncuab tseem ceeb, tus huab tais uncrowned ntawm rebellious Gaul, tseem tau tso tawm tag nrho nws trump cards. Thiab nws tsis txawm tshwm sim! Cia li tos tus yeeb ncuab, ib zaug ntxiv, kuv muaj ib co tswv yim ntxiv!
  Mark Antony tau hais tias:
  - Thiab kuv xav tias cov tswv yim no yog dab tsi? - Thiab tam sim ntawd tau tsis meej pem. - Kuv txhua tus nyob rau hauv lub siab ntawm tus yawm.
  Caesar condescendingly pib piav qhia:
  - Muaj ntau cov quav qhuav qhuav npaj rau nees hauv lub fortress. Tab sis peb yuav tsis zaum nyob rau hauv ambush ntev dhau lawm, tab sis tsuas yog los ntawm soaking lub straw nyob rau hauv roj, tar thiab rog yuav tawg mus rau hauv txoj kev.
  Anthony hais tias:
  - Dab tsi rau?
  Caesar luag ntxhi.
  - Thiab ces peb mam li tos! Thaum lub sijhawm tseem ceeb tshaj plaws ntawm kev ua phem. Lub sijhawm thib ob ntawm Gauls yuav pov tag nrho lawv cov peev txheej rau hauv kev sib ntaus sib tua, ntxiv rau, lwm yam yuav tshwm sim!
  Tus pab sim twv nws tus kheej:
  - Puas yuav muaj kev txhawb zog tshiab tuaj?
  Caesar, nqaim nws ob lub qhov muag slyly, nodded:
  - Yog li ntawd! Tshiab muaj zog reinforcement! Tab sis nws yog ib qho tsim nyog kom lawv tawm tsam lub sijhawm thaum tag nrho cov rog ntawm Gaul yuav raug pov rau hauv kev ua phem:
  Anthony nthuav nws txhais tes.
  - Peb tsis tuaj yeem xa xov xwm txog qhov zoo. Peb tau puag ncig txhua sab!
  . QHOV #6
  Tus tub sawv los... Nws pib zoo siab heev... Twb yog Oliver Twist qhov kub hnyiab los ntawm nws cov leeg liab qab. Thiab cov kab ntawm cov plaub muag yog caws pliav ... Tab sis muaj kev cia siab tias hnub no nws yuav tsis raug nug nrog kev ntxub ntxaug.
  Txawm li cas los xij, kev tsim txom tom ntej yog qhov kawg thiab txwv tsis pub dhau lub sijhawm.
  Tus tub coj zaub mov. Nws noj oatmeal nrog ib khob mis nyuj. Thiab so. Kuv xav tias dhuav.
  Oliver tau ua nws qhov kev tawm dag zog, raws li Dodger qhia nws. Xws li ib qho tshwj xeeb rau lub koob yees duab. Ib me ntsis cuam tshuam nrog dab tshos thiab hlua ntawm cov saw. Tab sis tseem yog ib tug workout. Thiab stretched leeg tsis whine li ntau.
  Tshwj xeeb, tus me nyuam tub kuj ua rau kaum rau cov xovxwm. Tom qab them nyiaj, Oliver pib rub ib txoj hlua txuas rau lwm tus. Tej zaum yuav ua rau nws tus kheej tsis khoom, los yog tseem vam tias yuav khiav tawm.
  Ob txhais taw liab qab tau txias me ntsis thiab tus tub muab faus rau hauv straw. Ter xav rau nws tus kheej.
  Qhov tseeb tias cov neeg raug kaw raug kaw. Thiab nws yuav zoo dua nyob rau hauv ib lub cell nrog lwm tus tub. Lub tuam txhab muaj kev lom zem ntau dua. Ntawm no hauv tsev ua haujlwm thiab cov menyuam yaus hauv tsev loj cuj, cov neeg raug kaw lom zem ...
  Oliver rub thiab rubbed nws cov saw thiab tsis pom tias nws tsaug zog dua li cas.
  Nws ua npau suav tias nws tau rais los ua neeg muaj zog thiab muaj zog, ib tug txiv neej laus thiab sab tes xis ntawm tus thawj coj loj.
  Caesar condescendingly patted tus hero ntawm lub xub pwg nyom:
  - Qhov twg tsov ntxhuav hla tsis tau, nas yuav plam. Txawm hais tias, tau kawg, lub luag haujlwm ntawm kev sib txuas lus nrog Catonnes, uas yog los pab kuv, tsis yog los ntawm nas, tab sis los ntawm pigeons.
  Oliver Twist exclaimed nrog unfeigned qhuas:
  - Nws yog ingeniously zoo!
  Caesar poob nthav tau teb tias:
  - Erastella qhia kuv qhov no. Cov Slavs tau siv pigeon parcels ntev. Thiab koj tsis tau paub txog nws.
  Oliver Twist yws yws tsis meej pem:
  - Kuv ib txwm xav tsis thoob li cas koj cov thawj coj: lawv ib txwm ua kom ruaj khov thiab raws sijhawm, tab sis kuv tsis xav tias nws yog hais txog nquab. Kuv xav tias koj yog tus tub saum ntuj ceeb tsheej nyob rau hauv kev tiv thaiv tshwj xeeb ntawm Jupiter!
  Caesar hais tias:
  -Txoj kev patronage ntawm cov vajtswv tsis yog ib qho kev ntseeg siab, nws yuav tsis hloov lub siab tawv lossis kev txawj ntse.
  Ntseeg ib tug invention: zoo dua ib txhiab thov Vajtswv!
  Oliver nyo hau.
  - Ib lo lus ntse ntawm Caesar muaj nqis ib txhiab thunderbolts!
  Tus thawj coj txiav txim siab coj tus yam ntxwv:
  - Tsis txhob khav theeb kuv lub peev xwm! Yog tias tsis muaj cov tub rog uas muaj peev xwm ua tau raws li kuv cov lus txib, thiab cov tub rog Loos yog cov tub rog zoo tshaj plaws hauv ntiaj teb, ces kuv yuav tsis ua tiav ib feem kaum ntawm qhov kuv tau ua. Yog li mus tom ntej thiab ua raws li koj tau hais. Thiab los ntawm txoj kev, tsis txhob hnov qab sib tov cov straw nrog cov nplooj poob, thiaj li hais tias nws yuav tsis pom zoo!
  Oliver Twist nyo txawm qis dua.
  - Kuv mloog kuv tus tswv!
  Caesar tshee hnyo.
  Tsis tau, hmoov tsis! Thiab tsis txhob hu kuv zoo heev li ntau zaus, kuv tsis tau ua ntau heev kom tau txais kev qhuas nyob rau hauv txhua txhua lem nyob rau hauv no txoj kev. Los ntawm txoj kev, thaum koj ua tiav nrog cov quav cab, tsis txhob mus pw, tab sis fencing me ntsis nrog Brutus. Ob peb xyoos ntxiv thiab tus tub no yuav tau pw txawm tias tus neeg phem li koj!
  Oliver tau nrawm teb tias:
  - Tsis muaj qhov tsis ntseeg Caesar zoo!
  Tom qab ntawd, nws so haujlwm, nws cov kev txav, txawm tias cov leeg nqaij loj, tsis muaj, uas yog qhov zoo rau ntau tus neeg loj, txwv tsis pub, tab sis Oliver, uas tau los ua ib tug neeg laus, tsis nrawm li Brutus.
  Caesar nodded thiab nug:
  - Ua rau kuv noj zib ntab tincture! Thiab tam sim no pab cawv nrog nqaij npuas!
  Nyob rau hauv teb, ib tug qhev liab qab nyob rau hauv ib tug hnav tunic nqa ib lub tais. Nws yog ib tug ntawm ob peb tug poj niam nyob rau hauv lub camp, ib tug zoo nkauj-hais plaub hau poj niam. Caesar nws tus kheej, txawm hais tias ib tug brunette, hlub blondes ntau dua, txawm hais tias Cleopatra yog ib qho kev zam rau qhov kev hwm no, ib tug fiery liab-haired bitch! Yog lawm, ib tug ntxhais zoo nkauj, thiab raws li cov lus xaiv, nws txiv tsis yog vaj ntxwv, tab sis yog ib tug ntawm Roman legionnaires, los ntawm cov neeg uas tsoo cov tub rog ntawm Epifan thib tsib.
  Tus ntxhais qhev muab lub tais thiab pib ntxuav Caesar lub khau. Julius pom tias tus qhev daim tawv nqaij tanned tau npog nrog pob ntxau, cov ntiv taw zoo nkauj ntawm nws txhais taw liab qab tig xiav. Tseeb tiag, lub hnub twb yuav luag ploj mus hauv qab kab tav toj thiab nws tau pom tias txias dua. Cov qhev hauv Rome nws tus kheej feem ntau mus txog ib nrab liab qab, txawm hais tias qee zaum lawv tau muab qee cov ntaub qhwv rau lub caij ntuj no. Tab sis nyob rau hauv tshav ntuj ltalis, daus ntog ib zaug txhua kaum xyoo nyob rau hauv lub caij ntuj no, thiab ntawm no lub caij ntuj no tej zaum kuj hnyav. Zoo, cia qhov kev zoo nkauj no sov lub txaj hnub no, thiab tej zaum nws yuav raug tso cai hnav khaub ncaws sov.
  Cov plaub hau ncaj ncaj ntawm tus qhev, nrog rau cov hluas lub ntsej muag, nco txog Caesar ntawm nws thawj tus poj niam thiab tus hlub thib ob (thawj yog ib tug ntawm cov ntxhais zoo nkauj ntawm cov qhev, txawm tias tom qab nws cev xeeb tub, lub siab nyiam ntawm tus thawj coj yav tom ntej. Thiab nws tus ntxhais, tam sim no sib yuav rau ib tug, los ntawm tus naj npawb ntawm cov phooj ywg Julius!) Akvaleriyu. Thiab rau lub hom phiaj ntawm tus ntxhais no, nws tau tsis kam lees tus tswj hwm Sulla nws tus kheej!
  Yuav hais li cas txog tus kav Rome no? Thaum xub thawj, Caesar qhuas Sulla. Nws zoo siab tias tus thawj coj no tau pib rov qab txiav txim siab thiab tawm tsam kev noj nyiaj txiag, kev nyiag khoom, sim ua kom cov neeg nplua nuj hwm cov neeg pluag thiab faib lawv cov nyiaj tau los rau lawv. Muaj txawm tias muaj tsev kho mob dawb, tus naj npawb ntawm kev lom zem ua yeeb yam tau nce. Nws tau hais tias Sulla tab tom npaj phiaj xwm loj rau sab hnub tuaj. Tab sis tus kav lub siab ntshaw no ntes tau tus kab mob phem, thiab tsis yog los ntawm tus poj niam, tab sis los ntawm tus tub Negro. Yog li ntawd, tus dictator pib rot ciaj sia, thiab tawm tsam keeb kwm ntawm lub cev kev txom nyem, nws tsim kev xav thiab kev tsim txom mania. Kev tsim txom loj, kev tsim txom ntawm kev tsim txom thiab kev tua neeg tau pib. Sulla thaum xub thawj tau hais kom tua tag nrho cov neeg dub, tab sis tom qab qee lub sijhawm, ntawm qhov tsis sib xws, nws tau hais kom coj cov qhev loj los ntawm Africa thiab tsim tus neeg saib xyuas dub. Kev tsov rog tshwm sim ntawm nws thiab Maivliag. Ntau txhiab tus neeg Loos raug ntsia saum ntoo khaub lig.
  Ntawm no lawv hu rau Sulla thiab Julius Caesar. Tom qab ntawd nws tseem hluas, lub hwj txwv dub tsuas yog tawg ntawm nws lub puab tsaig. Tsis ntev los no rebuilt palace ntawm Sulla ci ntsa iab nrog khoom kim heev, yog tag nrho ntawm cov pej thuam, paintings thiab xws li tseem tshiab kho kom zoo nkauj raws li qhov chaw.
  Qee cov sculptures piav txog orgies, disgusting nyob rau hauv lawv frankness, thiab ua ntawm copulation. Cov Hluas Caesar txaj muag saib qhov no, tshwj xeeb tshaj yog tias ib tug txiv neej nrog ib tug txiv neej. Txawm hais tias nyob rau hauv Loos thaum ub nws raug suav hais tias yog ib txwm siv ib tug txiv neej qhev ua poj niam, tab sis ... Rau Caesar, qhov no zoo li tsis ncaj ncees lawm thiab phem. Zoo, txhua yam tsis tsim nyog uas cov sculptors zoo tshaj plaws ntawm Rome ntes qhov no hauv cov mlom, thiab txawm tias Olympian vajtswv.
  Sulla nws tus kheej zoo li qias neeg, npog hauv abscesses, ulcers, warts, nrog lub taub hau shabby, nws ua rau nws xav tsis thoob. Ib tug tiag tiag bisexual dictator rotted ciaj sia. Txhawm rau txo nws txoj kev txom nyem, plaub tug qhev: ob tug tub zoo nraug thiab ob tug ntxhais zoo nkauj liab qab rub cov roj sawv rau hauv dab. Tsis tas li ntawd, nyob rau hauv cov lus qhia ntawm cov pov thawj, Sulla haus peb zaug ib hnub twg ib lub tais loj ntawm ib tug infernal sib tov: cov ntshav ntawm cov me nyuam mos slaughtered thiab mis niam. Ib zaug txhua peb hnub, Sulla tau da dej, los ntawm cov ntshav dawb huv ntawm cov menyuam yaus thiab cov nkauj xwb. Txawm li cas los xij, tus kab mob ntawm tus dab no uas tau ploj lawm nws cov tib neeg zoo li txuas ntxiv mus, thiab tag nrho cov neeg Loos thov Vajtswv kom lub ntiaj teb no coj nws cov xeeb ntxwv sai li sai tau.
  Caesar, overcoming disgust, nyo, bowing nws lub taub hau me ntsis:
  - Kuv zoo siab txais tos tus tswj hwm Sulla.
  Tus dab quaj nrov nrov:
  - Thiab ua li cas koj hneev rau kuv neeg ruam! Yog tias Julia tub nkeeg dhau los khoov nws nraub qaum, ces kuv yuav yuam kom koj muab tso rau hauv ceg txheem ntseeg kom nws tsis tuaj yeem ncaj dua!
  Caesar tsuas teb tias:
  - Lub pob ntseg nyo qis rau cua, tab sis txawm li cas los xij, nws tsuas yog cua xwb, uas txhais tau tias tsis muaj dab tsi! Cov hneev qis yuav tsis tsa tus kav yog tias nws tsis muaj kev ua zoo!
  Sulla, dheev softening, nug:
  - Kuv puas muaj kev ua zoo?
  Caesar teb tsis muaj cunning:
  - Yog kev phem loj, ces yog!
  Tus thawj tswj hwm tom qab lub sijhawm luv luv, nws rub tus tub blond lub plhu thiab qw nrov nrov:
  - Koj yog siab dawb thiab kuv nyiam nws! Koj paub, txhua lub sijhawm kuv tuaj yeem hais kom koj muab pov rau hauv lub tawb nrog tsov ntxhuav, lossis raug ntsia saum ntoo khaub lig. Txawm li cas los xij, koj muaj sijhawm nyob, thiab tseem ua kuv tus phooj ywg!
  Caesar, yuam luag luag ntxhi, teb tias:
  - Thiab ntawm tus nqi twg kuv tuaj yeem yuav kev phooj ywg ntawm Sulla nws tus kheej?
  Tus dictator teb tias:
  - Koj puas muaj ib tug poj niam Aqualeria?
  Tus tub hluas Julius teb tias:
  - Yog, tus dictator!
  Sulla ceev faj, zoo li yog ntshai hlawv nws tus kheej, ntaus tus qhev lub mis liab qab thiab yws ntau incomprehensibly:
  - Yog li sib nrauj nws!
  Caesar, kov yeej kev txaj muag, nug:
  - Kuv tsis nkag siab koj!
  Sulla mam li nco dheev tawv heev, ntaus tus tub ntawm daim di ncauj, ces qw nrov nrov thaum nws dhia rov qab:
  - Tsis txhob ua txuj ua tus neeg dag! Koj hnov! Kuv txib koj, cia koj tus poj niam Aqualeria!
  Cov hluas Julius nyo hau nws lub taub hau. Nws xav tias tsis kam Sulla yog tib yam li taug kev liab qab mus rau hauv lub tawb nrog cov tsov ntxhuav tshaib plab, tab sis ntxeev siab rau Aqualeria rau lub hom phiaj ntawm tus dab rotting - tsis yog, yeej tsis!
  Caesar, sim ua kom nws lub suab ruaj khov, teb tias:
  - Kuv ua tsis tau nws dictator!
  Surprise suab hauv Sulla lub suab:
  - Thiab qhov no yog vim li cas! Koj yuav tsum ua qhov kev ua yeeb yam ntawm Hercules, lossis tsuas yog hais tau rau cov neeg loj tshaj plaws hauv ntiaj teb!
  Caesar teb tias:
  - Qee lub sij hawm qhov kev pom zoo tshaj plaws ntawm kev ua siab zoo, lo lus yooj yim tsis muaj kev phem, tshwj xeeb tshaj yog tias nws cuam tshuam rau txoj sia!
  Sulla's physiognomy stretched nrog ulcers:
  - Yog li koj hais rau kuv tsis yog?
  Overpowering ib qho kev ntshai tag nrho, Caesar teb tias:
  - Yog, tus dictator! Hmoov tsis tsis muaj! Thiab dua tsis muaj!
  Sulla teb nyob rau hauv lub suab ntsiag to
  Tab sis koj tau kos npe rau koj tus kheej daim ntawv tso cai tuag! Tom qab tag nrho, nws tsis tuaj yeem hais tsis tau rau tus tshaj tawm thiab nyob twj ywm!
  Caesar ua pa tob tob.
  - Nws yog dab tsi, Kuv npaj mus rau tartare! Txawm hais tias leej twg paub, tej zaum cov vajtswv yuav xav tias kuv tsim nyog ntawm Champs Elysees!
  Sulla tsa nws lub ntsej muag droopy.
  - Yog li koj yuav tsis tuag! Koj yuav raug tsim txom, tsis yog koj xwb, tab sis kuj yog koj tus poj niam uas koj hlub Aqualeria. Kuv xav tias nws yuav zoo siab heev rau koj saib yuav ua li cas tus tua hluav taws kub hnyiab pob taws ntawm tus hluas nkauj nrog liab-kub hlau, ces tus ntiv tes pib rhuav nws lub mis liab qab.
  Caesar tsiv mus rau Sulla, thaum dheev 6 tus tub rog siab dub dhia tawm ntawm daim ntaub. Dhau li ntawm lawv, lwm tus neeg tshwm sim. Nyob rau hauv tsos nws tsis muaj ntau tshaj nees nkaum-tsib, thiab nws tus kheej yog ib tug loj loj. Caesar tam sim ntawd lees paub qhov uas twb muaj lawm legendary Pompey, txoj cai tub rog txhais tes ntawm Sulla. Muaj tseeb, muaj lus xaiv tias Pompey, ua ib tug tub zoo nkauj heev thaum yau, poob rau hauv kev hlub nrog Sulla thiab zoo li txawm ntxias nws los ntawm lawv los ua phooj ywg. Tab sis Pompey tau txais txoj cai sai sai, qhia nws tus kheej los ua ib tus thawj coj ua tub rog muaj peev xwm, thiab muaj lub siab tawv, muaj lub cev muaj zog tub rog. Tshwj xeeb, ntawm qhov no, nws tau tswj hwm kom ua tiav qhov kev ua tau zoo heev, uas yog, tua tus huab tais ntawm Parthia. Caesar yeej ib txwm khib ntawm Pompey, txawm hais tias vim qhov tseeb tias nws tus kheej nyuam qhuav ncav cuag lub xub pwg ntawm tus txiv neej siab no. Tab sis qhov no tsis yog vim li cas.
  Pompey kos nws rab ntaj:
  - Kuv mloog thiab mloog kuv tus tswv!
  Sulla teb tias:
  - Koj hais li cas, tus tub txog nws, qhov no yog ib tug sucker uas dared mus blather ntawm ib tug muaj sia nyob, uas yog, kuv!
  Pompey teb poob nthav:
  - Nws yog siab dawb thiab zoo!
  Sulla croaked languidly, lazily hauv nws lub suab:
  - Zoo, cia peb tshawb xyuas nws lub siab dawb paug! Qhia rau Julius, yog tias muaj sijhawm los tua kuv, koj puas ua nws?
  Caesar, choking nrog excitement, nug:
  - Ua siab dawb teb?
  Sulla hais tias:
  - Yog!
  Caesar sighed.
  - Tua! Kuv yuav tua tam sim no!
  Tus dictator tau poob siab, nws tsis tau pom qhov kev tsis pom zoo rau lub sijhawm ntev:
  - Zoo li no! Tua! Kuv tsis paub yuav ua li cas nrog nws Pompey thiab lub txim tuag yuav ua li cas rau nws thiab nws cov ntxhais.
  Pompey teb hauv lub suab ruaj khov:
  - Leej twg yog tus ncaj ncees thiab hais qhov nws xav tias tsis txaus ntshai. Cov neeg ntxeev siab tiag tiag thiab cov yeeb ncuab slyly flatter!
  Sulla frowned.
  - Zoo li koj, koj qhuas kuv! Ib? Kuv xav tias koj xav coj kuv qhov chaw, thiab koj tos tsis tau kuv txoj kev tuag! Koj saib dab tsi!
  Pompey ntsia Sulla ncaj nraim ntawm lub qhov muag.
  "Kuv tau qhia kuv txoj kev mob siab rau koj ntau dua ib zaug!" Koj puas xav tau kuv...
  Tus dictator cuam tshuam:
  - Tsis xav tau ib tug menyuam dev! Mloog kuv hais, coj tus txiv dev no mus rau lub qhov taub, nrog rau nws tus poj niam. Muab lawv tso rau hauv tib lub cell, ces kuv kuv tus kheej yuav los txog rau txim rau lawv! Nws yuav yog ib yam dab tsi sophisticated thiab mob.
  Pompey nyo hau qis.
  - Kuv mloog thiab mloog tus loj tshaj!
  Tus dictator ntxiv:
  - Ua rau tus neeg mob koj tus kheej! Yog lawv khiav tawm, koj tus kheej yuav dai saum tus ntoo khaub lig.
  Pompey nyo hau txawm qis dua.
  - Kuv yeej tsis tso koj tseg qhov loj tshaj ntawm qhov loj tshaj!
  Caesar raug coj mus lawm. Tus tub hluas xav, ntawm chav kawm, hauv vain nws yog li ntawd ncaj ncees nrog Sulla. Caesar tsis ntshai qhov mob ntawm lub cev, tab sis qhov kev xav ntawm kev mus rau qhov tsaus ntuj ntawm Pluto tsis txaus siab. Tsis tas li ntawd, nws tus poj niam uas nws hlub yuav raug tsim txom. Qhov kawg yog qhov phem tag nrho, koj tseem tuaj yeem tiv taus koj tus kheej qhov mob, tab sis koj tsis tuaj yeem txo lwm tus.
  Sulla, tom qab rov qab los, nug Pompey:
  - Tej zaum koj tus kheej yuav qhia rau kuv tias yuav ua li cas thiaj li raug tus menyuam dev vwm no? Tej zaum nws poob rau hauv shit? Yuav ua li cas nws yuav txaj muag rau cov neeg khav theeb!
  Pompey teb tias:
  -Nws yog ib tug neeg siab tawv thiab muaj zog tub rog. Rome xav tau cov neeg zoo li no! Yog hais tias nws tsis xav ua hauj lwm rau koj, tsis txhob raug ntes, tab sis cia tus noog mus dawb!
  Tus dictator hnoos:
  - Mariy yog menyuam yaus piv rau nws tus xeeb ntxwv! Tus tub no muaj ib tug tsov ntxhuav thiab hma, tsuas yog tus tom kawg tseem tsis tau loj hlob! Thiab yog li ntawd kuv hais kom, hlawv tus neeg ntxeev siab ntawm ceg txheem ntseeg! Hlawv nws kom txog thaum tsis muaj dab tsi tshuav tsuas yog tshauv!
  Pompey nodded nws lub taub hau hauv kev pom zoo.
  - Yog tias qhov no yog koj lub siab nyiam, kuv yuav ua kom tiav tus tswv zoo!
  - Thiab tam sim ntawd! Koj yuav coj kuv cov tshauv puv nkaus uas nws yuav nyob ntawm lawv!
  Pompey nyem lub pob taws ntawm nws cov khau thiab tawm mus ua qhov kev txiav txim.
  Rau cov languid Caesar lawv coj nws tus poj niam Aqualeria. Tus ntxhais lub ntsej muag yog kua muag-stained, thiab nws qhia tawm ib tug khub ntawm impressive bruises. Cov neeg raug kaw tau tshem tag nrho cov hniav nyiaj hniav kub los ntawm cov neeg muaj koob muaj npe patrician, thiab rub tawm nws cov khaub ncaws sab nrauv thiab khau khiab jeweled. Thiab tam sim no tus neeg sawv cev ntawm ib tsev neeg muaj koob muaj npe tseem nyob hauv ib lub tunic dawb xwb. Nyob rau hauv Rome, thaum ntxov caij nplooj ntoos hlav tsuas yog nce zog, nws yog txias thaum hmo ntuj, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv lub pob zeb casemate. Ob txhais ceg liab qab ntawm tus ntxhais yog khov, Aqualeria chilly kov lawv. Caesar muab nws lub tsho tunic thiab khau boots, thov:
  - Muab tso rau!
  Aqualeria zoo siab retorted:
  - Tsis yog! Kuv tsis xav kom koj khov kuv txoj kev hlub!
  Caesar, frowning, teb tias:
  - Tab sis kuv yog txiv neej! Thiab ib tug txiv neej yuav tsum ua siab ntev rau kev nyuaj siab, rau lub hom phiaj ntawm ib tug poj niam!
  Aquaria sighed hnyav heev.
  - Kuv cov tub qhe, tshwj tsis yog cov uas nyob ze kuv, mus txhua xyoo puag ncig hauv tib lub tunic thiab taw. Tam sim no kuv pom, lossis zoo dua, kuv xav tias nws mob npaum li cas rau lawv. Thiab feem ntau, tsis ntev peb yuav raug tua, thiab tej zaum, tau ntsib qhov txias ntawm lub qhov taub, kuv yuav tsis ntshai heev los ntawm qhov tsaus ntuj ntawm Hades!
  Julius stroked nws tus poj niam txhais ceg, pib rub nws tus ntiv tes txias, thaum nws sim console:
  - Rau cov neeg dawb huv thiab tus phab ej, muaj Champs Elysees tshwj xeeb. Lawv yog cov zoo nkauj, tag nrho ntawm cov ntoo zoo heev thiab muaj yeeb yuj paj. Lub caij ntuj sov nyob mus ib txhis kav rau qhov ntawd, thiab tag nrho cov txiv hmab txiv ntoo siav thiab qab zib, cov nag los ua rau tib neeg dhau los, thiab cov neeg uas nyob ntawd tau hnov qab ntev npaum li cas cov kab tom thiab stinging nab yog dab tsi. Tej kev txom nyem xws li hnub nyoog laus, ib tug hunched thav duab los yog rotten cov hniav tsis paub rau cov inhabitants ntawm lub ntiaj teb no zoo siab! Nws yog lub vaj kaj siab!
  Aqualeria, stroking tus dub, curly taub hau ntawm Caesar, teb:
  - Puas muaj txiv tsawb?
  Tus tub hluas Julius teb tias:
  - Tau kawg, muaj pineapples thiab bananas.
  Aquaria sighed.
  - Cas kuv xav noj cov txiv tsawb tshiab, siav. Hmoov tsis zoo, kuv tsuas yog sim ua kom qhuav kom deb li deb, tab sis kuv nyiam lawv heev!
  Caesar ntseeg siab, zoo li nws tus kheej tsis ntev los no tau nyob ntawd, tshaj tawm tias:
  - Ntawm Champs-Elysées muaj cov txiv hmab txiv ntoo uas tsis muaj npe. Tsis tas li ntawd, ntau cov khoom noj qab zib zoo thiab kev lom zem.
  Aquarium revived:
  - Puas muaj kev sib deev hauv ntuj ceeb tsheej?
  Caesar luag nyav thiab nodded.
  -Auj meej! Hercules, tom qab tag nrho, tau hlub, nrog nws thawj tus poj niam nyob rau ntawm Champs Elysees.
  Aqualeria luag nyav zoo siab.
  - Peb puas yuav muaj menyuam?
  Caesar txiav txim siab pounded nws lub nrig rau ntawm lub pob zeb:
  - Yuav muaj ntau! Qhov no kuv cog lus rau koj! Peb yuav tsa cov tub rog uas muaj yeeb koob!
  Tus tub hluas thiab tus ntxhais thawj zaug hnia passionately, thiab ces pib caress ib leeg. Tom qab tag nrho, leej twg paub dab tsi tos ib tus neeg, muaj dhau ntawm qhov thaiv, qab ntug txaus ntshai no. Thiab tseem muaj kev tsim txom ua phem rau tom ntej, tsim los ntawm lub siab tsis ncaj ncees ntawm Sulla. Thiab peb yuav tsum ua siab ntev rau lawv, sau peb lub zog, sawv mus rau qhov kawg.
  Tab sis Aqualeria tseem yuav raug tsim txom, raws li tus thawj tswj hwm tau cog lus tseg: liab-kub hlau yuav kub hnyiab hluas nkauj heels, ces lub mis nyuj yuav raug torn tawm ntawm ib tug nom tswv patrician ...
  Tsis yog, nws tsuas yog dhau nws lub hwj chim xwb. Ib qho kev xav flashed los ntawm, yuav ua li cas yog tias koj ua siab loj thiab cawm tus ntxhais ntawm kev tsim txom koj tus kheej. Piv txwv li, mus strangle nrog ib txoj siv tawv ... Tab sis tua nws tiag tiag thiab tag nrho kev hlub yog dhau nws lub zog. Nws zoo li strangling koj tus me nyuam, tshwj xeeb tshaj yog txij li tus nab ntxias nplawm: leej twg paub, tej zaum tus thawj tswj hwm capricious yuav hloov nws lub siab thiab cawm nws txoj sia, tsawg kawg Aqualeria?
  Caesar hnia nws tus poj niam uas nws hlub nrog kev mob siab ntau dua, nws daim di ncauj qab zib dua li zib ntab thiab hais tias:
  - Koj paub, peb tab tom zaum hauv lub qhov taub, tab sis tib lub sijhawm peb tsis tuaj yeem pom ntau dua nyob hauv lub ntiaj teb thoob plaws ntiaj teb!
  Aqualeria nug hauv surprise:
  - Thiab yog vim li cas?
  Caesar teb tias:
  - Vim tus muaj zog ntawm sab ntsuj plig - huab tais nyob rau hauv tsev lojcuj, tsis muaj zog ntawm ntsuj plig - ib tug qhev nyob rau hauv lub zwm txwv! Nws yog ib qho tseem ceeb kom tswj tau lub siab tawv thiab tsis tawg rau hauv lub kua muag txawm nyob rau hauv khib. Cia siab rau kev tsim txom, ntsiag to nrog luag nyav ntawm koj daim di ncauj!
  Tus ntxhais sighed hnyav, stroking nws cov taw tawv nrog nws xib teg. Nws yog ib tug xeeb ntxwv ntawm vaj ntxwv tsev neeg, nws mam li nco dheev zoo li ib tug qhev nyuaj siab. Kev xav tiag tiag tau pleev xim rau daim duab ntawm yuav ua li cas nws liab qab tag nrho nrog cov pob qij txha sib tw dai rau ntawm ib lub khib, thiab nplawm ntawm tus tua neeg stinking ntaus nws ntawm nws liab qab. Thiab lwm tus neeg tsim txom ua rau nws cov ntiv tes xoo liab-kub....Tus ntxhais txawm hnov qhov kub hnyiab ntawm nws tus ntiv tes me ntsis, uas tus neeg tsim txom pib tawg.
  Aqualeria quaj iab. Pearl tee kua muag ntws los ntawm nws lub plhu rosy thiab tus me nyuam mos tawv nqaij. Hauv kev teb, Caesar pib hnia nws tus hlub ntawm ob sab plhu, licking tawm cov kua muag qab ntsev, nplij siab:
  - Koj yog ib tug poj niam Roman, tus ntxhais ntawm lub nroog uas yog lub hom phiaj los kav lub ntiaj teb no! Tsis txhob quaj, tab sis ua kom yooj yim rau koj, xav txog tej yam qab ntxiag.
  Valeria teb nrog lub suab quaj:
  - Thiab kuv tsis tuaj yeem xav txog lwm yam, tsuas yog kev tsim txom txaus ntshai uas tos kuv! Thiab qhov kev cia siab abyss ntawm tartar!
  Caesar teb qhov no philosophically:
  - Tsis muaj kev tsim txom ntau dua li qhov kev xav ntawm tus neeg tsis muaj zog lub siab! Qhov txaus ntshai tshaj plaws ntuj raug txim, nyob rau hauv saib ntawm ib tug coward, ua ntej qhov kev xeem!
  Tus ntxhais chim siab, lub kua muag nres nws lub ntsej muag:
  - Kuv tsis yog neeg dag! Tsis txhob thuam kuv! Txawm li cas los xij, yog tias koj hlub kuv, vim li cas koj thiaj hais li ntawd?
  Caesar teb nrog luag nyav:
  - Kev hlub, tsis zoo li huab, txawm tias los kua muag, tab sis lub hnub yeej tsis pom tseeb! Tsis txhob txhawj txog kev zoo nkauj!
  Akvaleriya tawm tsam:
  - Thaum kev hlub, zoo li huab, los kua muag, tua ntawm kev dhuav thiab poob siab mus!
  Caesar xav teb qhov no, ib yam dab tsi, tab sis lub creak ntawm lub qhov rooj tau hnov thiab ob leeg lovers dhia. Lub qhov rooj hlau qhib thiab Pompey nkag los ntawm nws, nrog rau ob tug legionaries. Caesar pom lub zog luag ntxhi:
  - Tsis yog txhua tus muaj peev xwm khav tau tias tus neeg saib xyuas zoo li no coj nws txoj hauv kev kawg!
  Pompey, tuav lub hnab tom qab nws nraub qaum, hais tias gloomy:
  - Kuv tuaj tsis tua, tab sis cawm!
  Caesar xav tsis thoob:
  "Thiab koj tig tawm tsam Sulla?"
  Pompey tshiav nws lub taub hau thaum nws nqa nws cov ris tsho tawm ntawm nws lub hnab.
  - Peb tus kheej kev sib raug zoo nrog tus thawj tswj hwm tsis cuam tshuam rau leej twg! Zoo hnav zoo li Roman legionnaires. Kuv muaj ob tug phooj ywg ncaj ncees nrog kuv: Txiv yawg thiab Leksin, lawv yuav pab koj tawm hauv nroog. Paub, Caesar, kuv cawm koj txoj sia, tab sis koj yuav tsum tsis txhob rov qab mus rau Loos thaum nws raug txiav txim los ntawm tus thawj tswj hwm!
  Julius, pab nws tus poj niam hloov khaub ncaws, nug tus muaj zog Pompey nrog kev xav tsis thoob:
  Ua cas koj ho pab kuv! Pab kev pheej hmoo rau koj txoj sia!
  Pompey teb, tsis yog tsis muaj hesitation:
  - Vim nws tau ua siab loj tsis kam lees, tsis kam lees! Nws tsis ntxeev siab rau nws tus poj niam! Thiab kuv, nyob rau hauv ib lub sij hawm, tau pom zoo renounce kuv tus hlub rau lub hom phiaj ntawm ib tug tyrant! Yog li paub txij no mus kuv zoo li ib tug tij laug rau koj!
  Caesar, kho cov cuab yeej ntawm Aqualeria (lawv ib txwm ua tau zoo rau nws), txawm li cas los xij nug:
  - Kuv puas tuaj yeem ntseeg koj? Tej zaum nws tsuas yog lwm yam dag ntawm tus hma qub?
  Pompey snapped:
  - Tsis muaj kev ntseeg tsis tuaj yeem rhuav tshem kev phooj ywg tiag, vim qhov no, kev phooj ywg tseeb yeej tsis muaj!
  Caesar tuav nws txhais tes rau Pompey.
  - Kuv ntseeg koj, tab sis nco ntsoov: Ib tug phooj ywg tuaj yeem ntxeev siab ib zaug, raws li koj rov muab tus yeeb ncuab!
  Thiab muaj Caesar ua yeeb ncuab yog txoj hmoo tsis txaus ntseeg txawm tias yog tus tswj hwm. Los ntawm txoj kev, yuav ua li cas yog tias Sulla xav kom pom peb lub cev tuag?
  Pompey, luag ntxhi ntawm qhov no, teb tias:
  - Los ntawm nws yuav txaus thiab tshauv! Cremation equalizes txhua leej txhua tus, tsis hais seb nws puas tau ua rau cov ciaj sia thiab cov neeg tuag!
  Ob tug tub rog uas yug los tuav tes nruj dua. Tom qab ntawd, Caesar, nrog nws tus poj niam uas nws hlub, mus, nrog rau ob tug devoted fighters los ntawm nkuaj.
  Thaum lawv twb caij nyob rau hauv lub outpost, Aqualeria mam li nco dheev nres nws nees thiab taw rau ib tug rog, bald txiv neej nrog ib tug degenerative lub ntsej muag, staggering los ntawm ntau outpouring:
  - Nws yog nws, nrog rau nws cov neeg koom tes, uas tau coj kuv cov khaub ncaws ntawm kuv, hnov kuv lub hauv siab, thiab cog lus tias yuav kib kuv pob taws.
  Caesar nodded grimly.
  - Kuv nkag siab!
  Tau kov yeej qhov kev ncua deb ib leeg ntawm tus nees dub, cov tub ntxhais hluas Julius, muab tag nrho nws lub zog rau hauv lub tshuab, txiav nrog nws rab ntaj ntawm lub taub hau taub hau nrog lub hauv pliaj qis zoo li gorilla.
  Caesar raug cuam tshuam los ntawm nws txoj kev nco, nws xav tau ib tug poj niam txoj kev hlub. Nws hu rau nws ib tug blond zoo nkauj qhev:
  - Zoo, npaj lub txaj, koj tau txais kev hwm los ua haujlwm rau Xixas nws tus kheej.
  Tus ntxhais nyo hau, thiab tus thawj coj Roman rub tawm nws lub tunic nrog ib qho kev txav. Ces nws ob txhais tes embraced lub mis tag nrho ntawm Gaul tus ntxhais. Tus qhev tiag tiag purred nrog zoo siab, Caesar lub caressing txav tau txawj ntse, nws paub yuav ua li cas tig rau ib tug poj niam, los ntawm noble matrons mus rau insignificant qhev. Thiab tus ntxhais no, txiav txim siab los ntawm cov kab ntawm nplawm ntawm nws lub ntsej muag rov qab, muaj sijhawm los kawm kom hlub tus uas raug txib! Cov txiv pos nphuab ntawm tus qhev tawv tawv, nws pib squirm, npog daim di ncauj thiab lub hauv siab ntawm tus thawj coj loj nrog hnia thiab tib lub sijhawm txhawb nqa nws ntawm toga. Maj mam, kev sib hlub kev sib hlub tau dhau los ua cua daj cua dub, ntau thiab nrov sighs thiab qw nrov.
  . QHOV 7
  Cov tub-ntxhais neeg raug kaw tau sawv rov los thiab muaj zog tom qab pw tsaug zog. Kev nyob ib leeg yog huv si, tsis txias heev. Txawm hais tias tom qab pw tsaug zog nws tsis cuam tshuam nrog kev tawm dag zog.
  Oliver pib ua tej ce uas Dodger tau qhia nws. Xws li ua ib lub ces kaum, squatting, rub tawm ntawm cov tuav, thawb-ups. Thiab qhov ntawd tau pab txhawb nqa kuv tus ntsuj plig me ntsis.
  Tom qab ntawd tus me nyuam tub tau noj tshais: oatmeal thiab ib lub khob loj ntawm cov mis nyuj tshiab, uas tau nchuav rau nws los ntawm kev khuv leej poj niam zov. Nws mob heev rau lawv kom tu siab rau tus tub ntawm kaum xyoo, tshwj xeeb tshaj yog vim Oliver tau tos kuv los yog lub mines.
  Tus tub hluas raug kaw tau noj thiab ua nws cov kev tawm dag zog dua. Lawv pib rub ib qhov txuas ntawm cov saw hlau tawm tsam lwm tus.. Thiab tib lub sijhawm nws sim nco ntsoov qhov nws tau nyeem hauv phau ntawv. Raws li ib tug me nyuam tub, Geta tawm tsam ntawm sab tes xis ntawm Spartacus thiab txiav cov neeg Loos.
  Lub sijhawm no ib leeg, nws tsis tuaj yeem dim kev tsim txom ntxiv lawm.
  Ib tug yeeb ncuab poj niam nkag mus, nrog cov neeg zov, thiab Oliver lub pajamas raug tshem tawm. Thiab nws tshuaj xyuas tus tub, hais nrog surprise:
  - Txhua yam yuav luag zoo. Tus tub zoo li cas!
  Thiab winking ntawm nws, nws teb tias:
  - Twb yog qhov kev tsim txom kawg tseem nyob! Ua siab ntev me ntsis ntau tshaj ib teev, thiab lawv yuav tsis tsim txom koj ntxiv mus txog thaum mus sib hais!
  Oliver sighed ... Tus kws kho mob tawm mus thiab rau lub sij hawm ntawm tus me nyuam tub nyob ib leeg. Oliver hais tias:
  - Ib me ntsis ntxiv, me ntsis ntxiv,
  kev sib ntaus kawg, nws yog qhov nyuaj tshaj plaws ...
  Kuv nyob dawb, kuv xav mus tsev
  Kuv yeej tsis pom kuv niam!
  Cov neeg zov thiab tus poj niam kws kho mob tuaj dua. Nws nug nrog luag nyav:
  Koj puas npaj txhij me nyuam?
  Tus tub nodned thiab hu:
  Tus tub yog ib txwm noj qab nyob zoo
  Tus tub yeej npaj txhij!
  Nws raug rho tawm ntawm dab tshos thiab coj mus rau hauv lub cellar tsim txom. Nws yog kub los ntawm lub qhov cub uas ci ntsa iab, thiab ib tug loj ntawm tormenting yam dai rau ntawm phab ntsa. Tus poj niam executioner, no liab-haired vixen, nyob rau hauv panties thiab ib tug strip ntawm nqaim ntaub ntawm nws lub hauv siab. Nws muaj raws li ib tug pab tub ntxhais hluas ntawm kaum plaub, kaum tsib, tab sis rau lawv lub hnub nyoog lawv loj thiab cov leeg. Tus poj niam no yog tus kws kho mob tsim txom me nyuam. Nws paub yuav ua li cas thiaj ua rau muaj kev sib ntaus sib tua ntau tshaj yam tsis muaj kev tua lossis tua.
  Nyob ze yog ib tug poj niam kws kho mob uas saib xyuas lub xeev ntawm kev noj qab haus huv - cov neeg ntawm cov executioners. Thiab tus kws txiav txim uas ua raws li cov cai.
  Ib yam li cov kws sau ntawv thiab ib tug pov thawj, lawv sau tag nrho cov lus tim khawv uas tau hais thaum raug tsim txom.
  Oliver lub tsev loj cuj pajamas raug rhais tawm, tawm hauv nws liab qab. Qhov no yog li cas tus neeg raug tsim txom.
  Redhead nodded nrog luag.
  - Lub sijhawm no peb yuav sim kab rov tav khib!
  Oliver khi ob txhais tes thiab taw thiab dai kab rov tav pib ncab hauv lub tshuab. Nws mob heev, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv lub xub pwg nyom. Thiab cov hlua khawb rau hauv koj lub dab teg thiab hem kom rhuav tshem cov menyuam pob taws.
  Tus tub hluas quaj hauv qhov mob, nws tau ncab thiab ua kom ntev. Thiab cia rub tawm cov leeg.
  Tus tua plaub hau liab nug tias:
  - Koj puas yuav hais?
  Oliver tsuas yog yws yws hauv cov lus teb:
  - Tsis yog!
  Tus poj niam executioner xaj:
  - Lubricate nws lub hauv siab, thiab plab, thiab pob taws! Lub sijhawm no cia peb kib kom huv si!
  Oliver tshee tshee ...Thiab cov hluas tua neeg pib smear tus tub lub hauv siab, plab thiab liab qab ib leeg nrog txiv roj roj. Lawv ua hauj lwm, luag nyav thiab giggling, thiab pinching, thiab mob heev, tus neeg raug tsim txom.
  Oliver xav tias txaj muag thaum ob txhais tes ntawm cov tub ntxhais hluas cov leeg tau groping, smearing cov roj tsw qab muaj zog ntawm nws lub cev tawv.
  Tab sis nws cuam tshuam los ntawm qhov mob hnyav hauv cov leeg nqaij thiab ligaments.
  Tom qab ntawd lawv coj cov hlab nrog roj, Oliver tshee tshee. Thiab raug rho tawm haujlwm ...
  Cov hluav taws kub hnyiab ntawm qhov deb, yog li tsis txhob hlawv ntawm daim tawv nqaij, tab sis ua rau mob siab tshaj plaws. Cov nplaim taws muaj zog tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv tus menyuam lub pob taws liab qab. Txij li cov pob qij txha muaj cov tawv nqaij tuab thiab kho sai dua thiab lawv tau scorched ntau dua.
  Tus vixen liab, luag ntxhi ntxhi, hais tias:
  - Koj puas yuav hais? Kuv puas yuav nug koj?
  Oliver groans hauv excruciating mob thiab co nws lub taub hau. Cov nplaim hluav taws tau siab dua me ntsis thiab kub hnyiab.
  Tus me nyuam twitches los ntawm kev txom nyem qus, thiab yuav mob heev. Qhov no yog kev tsim txom hnyav. Oliver xav tias ib yam dab tsi txog yuav npaj lees txim. Tab sis txoj kev tawv ncauj ua rau nws tsuas quaj thiab quaj, tab sis nyob twj ywm.
  Redhead tshem tawm ib nplawm thiab licks nws daim di ncauj. Nrog tag nrho nws lub zog, nws pib ntaus tus tub. Nws txaus siab rau kev tsim txom ib tug me nyuam.
  Tus poj niam kws kho mob, ntawm qhov tsis sib xws, frowns ... Thiab hais lus:
  - Tsis txhob tua nws! Nws yuav tsum ciaj sia!
  Lub vixen liab me ntsis txo qhov kev siv ntawm kev ntaus. Tab sis tseem, nws tshuab txiav los ntawm daim tawv nqaij. Nws thrashes thiab snarls.
  Cov tub ntxhais hluas tua neeg luag nyav. Lawv muaj kev lom zem thiab.
  Lub taub hau liab tawm tsam. Oliver Twist yog ncab thiab kib, thiab nws mob heev thiab excruciating.
  Tus tub tiag tiag xav kom tsis nco qab, tab sis nws tsis ploj mus, thiab lub taub hau tseem pom tseeb, thiab lub cev pom meej meej rau kev txom nyem. Mob ntuj txiag teb tsaus, txhua lub cell ntawm tus me nyuam lub cev puv nrog hmoov. Thiab yog li kuv xav lees txim, thiab yog li kuv xav tso tseg.
  Ces Oliver mam li nco dheev txog phau ntawv uas nws tau nyeem nyob rau hauv cov me nyuam lub tsev qiv ntawv hauv tsev lojcuj txog cov neeg Khab. Yog li ntawd lawv hu nkauj tsis tseem ceeb nyob rau hauv kev tsim txom. Yog lawm, ntawm lub khib, lossis ntsia rau ntawm tsob ntoo, lawv tau ua cov khoom sib txuas. Thiab ces lawv tau zoo dua.
  Thaum koj hu nkauj, qhov mob yooj yim dua rau dais.
  Thiab Oliver Twist hu nkauj, sau ib yam li nws mus;
  Kuv yug tau ib tug menyuam ntsuag nyob hauv ib lub tsev ua haujlwm
  Niam, txiv txij thaum yau los tsis paub...
  Tab sis nyob rau hauv vain tus me nyuam tam sim no raug faus,
  Rau nws, Tswv Yexus yog qhov zoo tshaj plaws!
  
  Oliver ua haujlwm hnyav heev
  Thiab tus txiv neej pluag noj me porridge rau pluas tshais ...
  Txoj kev loj hlob yog nruj heev.
  Qhov tiag, ua tiav mess!
  
  Tus tub nug me ntsis ntxiv
  Thiab rau qhov no nws ua siab dawb tau txais nplawm ...
  Rau noj su lawv muab cov me nyuam nroj tsuag,
  Thiab yog li ntawd lawv tsis muaj zog!
  
  Oliver raug txim hnyav heev
  Thiab lawv xav tua tus tub liab qab ...
  Tus me nyuam nyob rau hauv noose twb yuav luag tua,
  Lub neej nyias nyias, zoo li ib txoj hlua ntawm lo lo ntxhuav!
  
  Tab sis hmoov zoo luag ntxhi,
  Tus tub raug xa mus ua haujlwm...
  Lub muzzle ntawm rab yaj phom flashed,
  Nws yuav luag dhau los ua kev ua si!
  
  Tab sis muaj, ib yam nkaus, lub neej mus tsis qab zib,
  Thiab tus tub khiav tawm ntawm kev txom nyem ...
  Barefoot nyob rau hauv ib lub tsho yooj yim,
  Nws maj nrawm mus rau lub peev ntawm Askiv!
  
  Tus tub tau khob nws txhais taw liab qab,
  Tab sis nws tseem mus txog London ...
  Tsis txhob txiav txim rau tus menyuam kom nruj,
  Tab sis nws nyiam ib tug tub sab hauv lub peev!
  
  Nws kuj tau los ua tub sab,
  Kuv nce hauv kuv hnab ris, rub hnab ...
  Qee lub sij hawm tus tub tau ntim cov khob noom,
  Nws tig tawm zoo li nws yog ib tug me nyuam ntawm kev txhaum!
  
  Tab sis thaum kawg nws raug ntes
  Nws txhais tau tias phem heev nyiag ...
  Cov pob taws tau hlawv nrog hluav taws,
  Vim tub sab tub nyiag!
  
  Muaj kev nug hnyav thiab siab phem,
  Ib tug neeg pluag nyob rau hauv lub nplawm ntawm executioners ...
  Nws dai ntawm lub khib nyiab,
  Liab kub tag nrho cov zuam!
  
  Lawv ntaus nws, tsim txom nws heev,
  Thiab lawv tsoo cov pob txha ntawm tus tub tam sim ntawd ...
  Tsuas yog tam sim no tsis txaus,
  Kom tus me nyuam mus txog qhov kawg!
  
  Zoo, yog vim li cas tus me nyuam yuav tsum raug kev txom nyem,
  Yog, nws tau tshwm sim tias nws nyiag tshaib plab ...
  Tab sis cov kwv tij thiab cov muam nyob rau nws,
  Oliver tsis tua leej twg!
  
  Yog li ntawd cia tus tub ceev xwm
  Txhob tsim txom tus neeg pluag...
  Cov neeg tua neeg koj tsis npau taws rau Vajtswv,
  Koj yuav tsim txom ib tug me nyuam npaum li cas!
  
  Nws yug los nyob rau hauv kev txom nyem heev,
  Nws niam tuag thaum yug ...
  Nyob rau hauv lub ntiaj teb no thiaj li orphanally sinful,
  Yog lawm, Britain yog lub tebchaws hnyav!
  
  Koj xav dai tus tub
  Los yog phem dua, txawm muab tso rau hauv ceg txheem ntseeg ...
  Tab sis koj yuav tsum ua tib zoo xav txog
  Vim peb lub neej yog ib lub tsev vwm tag!
  
  Oliver raug kev txom nyem heev
  Nws pob taws kub hnyiab nrog hluav taws kub hnyiab ...
  Thiab tus tub yog nplawm stylishly,
  Cov ntxhiab tsw tau hnov los ntawm cov nqaij hu nkauj!
  
  Oliver, txawm li cas los xij, tsis tau tawg,
  Nws tsis tau qhia qhov zais cia rau cov neeg tua neeg ...
  Thiab thaum tus me nyuam tub tiv thaiv siab tawv
  Nce saum toj pob tsuas!
  
  Tsis yog, tus menyuam no yuav tsis huv,
  dai rau ntawm ib lub suab zoo li tus tub sab qias neeg ...
  Nws yuav dhau los ua tus kws sau ntawv, tus kws kos duab,
  Yuav muaj ib tug muaj zog zoo li tus dais!
  
  Nws yuav tsis cia cov yeeb ncuab seev cev txog kev zoo siab,
  Nws tus kheej yuav txav lub katam raws lub horns ...
  Huab thiab huab cua phem yuav tawg,
  Yog tus tub lub neej muaj nuj nqis!
  
  Kuv paub sai sai no yuav muaj kev ua pauj phem,
  Tswv Yexus yuav los...
  Thiab qhov kaj yuav los,
  Nws coj txoj kev cawm seej los rau tib neeg!
  
  Thiab tus me nyuam uas dai rau hauv ib lub suab,
  Yuav poob rau hauv lub vaj kaj siab zoo nkauj ntawm Tswv Yexus....
  Tsis muaj ib yam dab tsi uas yog kev ua txhaum,
  Tom qab tag nrho, Twist tus ntsuj plig yog dawb huv heev!
  
  Lub ntuj raug txim txaus ntshai tos cov tua neeg,
  Nws muaj lus foom, quaj thiab qw nrov nrov...
  Yexus qhia kev cawmdim
  Ntawm no tuaj txog ntawm Armageddon!
  Thiab ces kev ncaj ncees yuav los
  Kev ntsuas yuav dhau los ua kev xyiv fab ntawm kev txiav txim,
  Thiab tus uas Muaj Hwj Chim Loj Kawg Nkaus yuav ua kev hlub tshua rau txhua tus,
  Nyob rau hauv lub yeeb koob ntawm Leej Tub, tus Tswv Yexus!
  Oliver hu nkauj nyob rau hauv lashes, nyob rau hauv hluav taws, thiab stretched horizontally ntawm lub khib.
  Tus poj niam tua plaub hau liab khov, thiab hais tias:
  - Qhov ntawd yog qhov ua siab loj!
  Tus nom taw tes rau lub moos moos.
  - Sijhawm dhau lawm! Txij li thaum cov tub ntxhais hluas ua txhaum cai tseem tsis tau kaum plaub, lub sij hawm ntawm kev tsim txom raug txwv los ntawm txoj cai!
  Redhead luag nyav, thiab zoo siab hais tias:
  - Nyob zoo tus tub! Hu rau ntawm khib! Qhov tsim nyog ua txhaum cai!
  Cov hluav taws thiab cov kav dej tau raug tshem tawm... Ces Oliver raug tshem tawm ntawm lub khib thiab cov dej sov tau nchuav tawm. Tom qab ntawd lawv so cov qhov txhab thiab kub hnyiab ntawm tus tub nrog cawv. Lawv muab tso rau hauv lub tsev loj cuj pajamas tshiab.
  Tus tub zoo siab me ntsis ... Txawm hais tias mob hnyav heev thaum haus cawv ua rau mob.
  Thiab tus tub raug coj rov qab mus rau hauv lub cell. Tam sim no tsis muaj leej twg yuav cuam tshuam nws mus txog rau thaum mus sib hais.
  Tus tub tau muab oatmeal dua, tab sis lub sijhawm no nrog ib daim nqaij thiab mis nyuj. Tus tub hluas raug kaw tau noj thiab hnov mob hnyav thiab xav pw.
  Oliver nrog kev nyuaj ntawm cov quav cab qee zaum pw ntawm nws sab. Lub hauv siab thiab lub plab tau npog nrog cov hlwv los ntawm qhov hluav taws kub, thiab lub nraub qaum thiab pob tw tau txiav nrog nplawm.
  Tus tub hluas tseem hluas thiab noj qab nyob zoo, thiab tsaug zog sai heev. Thiab nws ua npau suav dua ...
  Kuj tau tshoov siab los ntawm qhov tau nyeem hauv phau ntawv hauv lub tsev qiv ntawv nplua nuj ntawm cov menyuam yaus London tsev loj cuj, hais txog cov xwm txheej hauv tebchaws Russia nyob deb.
  Emelyan Pugachev, tseem hluas thiab muaj zog Cossack, muaj peev xwm thiab ardent, txiav txim siab rau qhov loj tshaj plaws taug txuj kev nyuaj ntawm nws lub neej. Namely, nws teem ib cossack revolt. Thiab tsis tas li ntawd, cov neeg ua teb tau tshaj tawm nws tus kheej Emperor Peter thib peb. Devastated los ntawm kev ua tsov ua rog ntev nrog lub tebchaws Ottoman, lub teb chaws zoo siab txais tus neeg dag. Emelyan tau tswj hwm kom sib sau ua ke tsis txaus siab Yaik Cossacks thiab pib nws txoj kev mus rau Orenburg. Iletsk Cossacks, Kalmyks, Bashkirs, Tatars, Kirghiz, cov tub rog hauv zos thiab txawm tias qee cov tub rog thiab tub ceev xwm tau koom nrog cov neeg dag. Thaum xub thawj, kev vam meej tau pab txhawb rau Pugachevites, lawv cov tub rog loj hlob tuaj.
  Tab sis lub sij hawm siege ntawm Orenburg tau tso cai rau tsarist tsoom fwv los txhim kho cov tub rog thiab hloov tub rog los ntawm ciam teb. Nyob rau hauv Tatishchevo, Pugachev muab General Golitsyn sib ntaus sib tua. Tom qab muaj kev sib ntaus sib tua hnyav, 10,000-muaj zog pab tub rog ntawm Pugachevites tau swb lawm, thiab tus thawj coj ntawm kev tawm tsam tau khiav mus. Ib qho kev sim kom thim tsoomfwv cov tub rog nyob rau hauv lub fortress ntawm Belozerskaya xaus nyob rau hauv lub yeej thiab ntes ntawm ntau cov koom haum ntawm tus kheej-proclaimed huab tais.
  Tom qab ntawd ua raws li lub davhlau thiab kev nrhiav ntev ntawm Yemelyan los ntawm tsoomfwv cov tub rog. Kev tsis sib haum xeeb loj uas tshwm sim tom qab kev tuag ntawm General-in-Chief Bibikov ntawm tsarist commanders tau tso cai rau Emelyan Pugachev rov tsim nws cov tub rog thiab kov yeej ntau lub chaw tsim khoom thiab fortresses.
  Tab sis tom qab ntawd Dekolong tsoo nws dua. Tab sis Emelyan tsis tso tseg. Tom qab ob peb kev sib ntaus sib tua nrog Michelson, nws tau tswj kom tawg tawm ntawm cov tub rog tsarist thiab tsiv mus rau Kazan. Yuav luag tag nrho lub nroog raug coj mus rau lub siab, tsuas yog Kremlin tswj kom Potemkin tus kwv tij thib ob.
  Thiab vim li cas qhov kev sib ntaus sib tua tsis zoo nrog Michelson tshwm sim. Tsuas yog ib txhiab ob puas leej xwb, txawm yog cov tub rog uas tau xaiv thiab tau txais kev cob qhia zoo tuaj yeem cuam tshuam cov neeg coob coob ntawm ntau tshaj nees nkaum txhiab leej.
  Muaj tseeb tiag, feem ntau ntawm Yemelyan cov tub rog tau tuaj koom tshiab, tsis muaj kev cob qhia hauv kev ua tub rog thiab tsis yog cov neeg ua liaj ua teb siab tawv heev. Ob zaug Emelyan Pugachev tseem sim Michelson rau lub zog. Tab sis tsarist lieutenant colonel kuj tau pab los ntawm cov nom tswv tub rog thiab tub ceev xwm los ntawm Kremlin. Emelyan Pugachev swb thawj zaug tsiv mus rau Nizhny Novgorod. Tab sis kev sib ntaus sib tua tau pom tias cov neeg ua liaj ua teb tsis tau kawm yog cov tub rog tsis muaj txiaj ntsig, thiab Kalmyks nrog Bashkirs: Pugachev's cavalry - tsoo tawm ntawm cov neeg dag thiab nws tsis tuaj yeem suav nrog kev ua kom muaj kev sib ntaus sib tua.
  Muaj ib lub tswv yim los nrhiav tub rog nyob rau ntawm Don. Tsis tas li ntawd, nws yog Don Cossacks uas tau ua kom muaj kev sib ntaus sib tua ntau tshaj plaws ntawm Stenka Razin cov tub rog. Thiab Emelyan Pugachev yog Stenka tus kwv tij txheeb ze tus xeeb ntxwv.
  Tom qab ib tug series ntawm defeats, lub hnub ntawm hmoov zoo zoo li luag nyav ntawm tus impostor dua. Ntau lub nroog raug coj mus yuav luag tsis poob, suav nrog cov loj xws li Saransk, Penza, Saratov, Kamyshin. Muaj tseeb tiag, lawv tau tswj xyuas lawv rau lub sijhawm luv luv. Mikhelson tau nyob ntawm pob taws, thiab yog tias nws tsis yog rau ntau cov neeg ua liaj ua teb kev tawm tsam thiab cov neeg coob coob uas tshwm sim txhua lub sijhawm, ces Pugachev yuav tau dhau los ntev dhau los.
  Cov tub rog ntawm impostor loj hlob ... Feem ntau ntawm Volga Cossacks tau cog lus rau nws thiab ntsib Pugachev nrog hwm. Tsuas yog ib haiv neeg tsawg, cov nplua nuj tshaj plaws Cossacks, tsis kam cog lus rau cov neeg ua liaj ua teb tsar thiab khiav mus rau Tsaritsyn. Ib tug xaiv txhiab Don Cossacks kuj mus txog rau ntawd. Peb qhov chaw Cossack ntxiv uas tau rov qab los ntawm kev ua tsov rog Turkish tau ua txoj haujlwm tos-thiab-saib: lawv hais tias, leej twg yeej, lawv yuav coj mus rau sab nraud.
  Pugachev, muaj Michelson nyob rau hauv lub rear, tsis tau twv yuav raug hu mus rau cua daj cua dub Tsaritsyn thiab tsiv mus nyob rau hauv lub Volga. Nws tau koom nrog Kalmyks, thiab Volga Cossacks, uas nyob hauv Dub Yar.
  Emelyan cov tub rog loj hlob mus rau kaum tsib mus rau kaum xya txhiab tus neeg tua rog, thiab muaj tsib caug rab phom. Colonel Dietz, uas tawm los cuam tshuam tus neeg dag, raug tua, thiab cov tub rog, ib nrab raug ntes, ib nrab faib los ntawm Pugachevites. Tej zaum Pugachev tam sim no muaj zog dua puas tau. Nyob ze Kazan, nws tau muaj ntau pab tub rog, tab sis nrog ntoo qhib. Thiab tam sim no muaj ntau Kalmyks, Volga Cossacks thiab ob peb puas leej uas tau defected los ntawm lub Don. Tseem muaj ntau tus tub rog raug ntes los ntawm cov tub rog raug ntes. Artillery kuj tau ntxiv los ntawm kev siv nyiaj ntawm cov nroog raug ntes, thiab Pugachev cov nyiaj txiag tseem ceeb heev.
  Nws nyuaj rau kev ntseeg, tab sis kev sib ntaus sib tua ntawm Salt Band yuav yog qhov kev sib ntaus sib tua loj kawg thiab xaus rau kev tawm tsam. Tam sim no Emelyan muaj ntau dua li ntau lub zog thiab phom, thiab ntau chav npaj sib ntaus sib tua. Tab sis kev ntxeev siab twb siav nyob rau hauv Pugachev cov tub rog, thiab tej zaum qhov no yog vim li cas rau xws li ib tug ceev thiab kuj yooj yim swb rau tsoom fwv cov tub rog.
  Oliver Twist tau nyeem ib phau ntawv loj txog kev tawm tsam thiab kev ua tsov ua rog ntawm cov neeg ua teb ntawm Emelyan Ivanovich, thiab yog li ntawd nws xav ua kom muaj kev cuam tshuam rau nws txoj kev kawm. Tom qab tag nrho, nws yog ib tug tub sab lus Askiv pioneer, uas txhais tau hais tias nws raug coj los ua kev khuv leej rau cov neeg ntxeev siab. Yog li pab ua ntej nws lig dhau lawm.
  Thaum kawg ntawm lub yim hli ntuj yog kub nyob rau hauv qis Volga cheeb tsam. Tom qab lub pob zeb pob zeb ntawm lub tsev loj cuj London, nws yog qhov zoo rau taug kev taw liab qab, nrog me nyuam ko taw, ntawm cov nyom ntse. Hauv kev npau suav, Oliver xav zoo. Raws li yog hais tias los ntawm khawv koob, tag nrho cov qhov txhab thiab kub hnyiab, cov rwj corroded los ntawm ntsev thiab cawv tau kho. Thiab nyob rau sab nraum qab, nyob rau hauv uas lawv ntaus nrog liab-kub hlau, tsis muaj ib tug ib feem ntawm burnt txiav. Thiab sai li sai tau tus me nyuam tub tswj tsis tau tsuas yog mus tua rau tub sab tub nyiag, tab sis kuj hu nkauj?
  Yog, nws tsis yog qhov phem thaum lub caij ntuj sov cua sov tuaj rau koj, thiab Volga tawg nyob ze. Koj tuaj yeem plop hauv nws cov dej maj mam rake hauv qab koj tus kheej. Tus tub ua luam dej zoo - nws dhia tob thiab qhib nws lub qhov muag thiab mus hauv qab dej.
  Oliver tau dhau los ua tub sab thawj zaug hauv cov menyuam yaus, thiab muaj peev xwm ua tau ntau yam. Nws muaj kev nco zoo heev thiab tau hais lus German thiab Askiv. Nws txawv ntawm kev ua siab ntev thiab ua siab ntev, nws yeej tsis tau mob hauv nws lub neej tag nrho, txawm hais tias nws yog ib qho taw qhia thaum yau, feem ntau rushing los ntawm cov daus.
  Tus tub nyiam txoj kev tub sab, txawm tias nws ua rau muaj kev nyuaj siab loj. Tab sis ua kom ncaj ncees, Oliver Twist xyaum tsis paub lub neej nyob kaj siab lug. Zoo li kev lom zem. Los ntawm cov menyuam yaus thaum ntxov, kev ua haujlwm, kev ntaus, khoom noj tsis txaus. Thiab nws txaus ntshai, tab sis zoo siab rau tib lub sijhawm.
  Tus tub ua luam dej me ntsis. Nws yog qhov zoo siab los dag lossis txaws hauv lub txaj sov, tab sis ... Nws yog lub luag haujlwm ntawm tub sab tub hluas los pab Emelyan Pugachev. Oliver yuav paub li cas tias qhov no yog qhov chaw thiab sijhawm?
  Nws zoo li yog ib tug neeg tau nqis los saum ntuj thiab hais qhov no rau tus tub tub sab. Thiab txij li lub luag hauj lwm dictates, ces nws yog tsim nyog los pab lub peasant tsar!
  Oliver Twist tuaj txog ntawm ntug hiav txwv, cov av nkos mos, velvety zoo siab tickling tus me nyuam tub lub khauj khaum. Tus me nyuam zoo siab tau nqis mus rau hauv lub pob zeb, xaiv qhov twg nws ntse dua. Thiab ces nws rushed tawm, dhia zoo li ib tug vwm hare. Zoo heev! Nws dawb! Nws khiav mus rau Emelyan Pugachev - tus thawj coj ntawm txhua tus neeg raug tsim txom!
  Tus tub uas muaj tag nrho nws lub peev xwm ncaws nws txhais taw mus rau hauv ib lub pob zeb, pov ib lub pob zeb nrog lub tshuab thiab ... qeeb qeeb. Nws yuav luag liab qab, nyob rau hauv tsuas yog dub panties, ntau zoo li da dej trunks. Thiab nyob rau hauv daim ntawv no los cuag vaj ntxwv?
  Kuv yuav tsum tau ib co khaub ncaws. Thiab tus tub hluas pib nrhiav ib lub cuab yeej kom tau tsawg kawg ib co hnav ris tsho zoo nkauj.
  Ntawm no koj tuaj yeem ua cov yeeb nkab los ntawm cov reeds thiab hluav taws kub los ntawm nws. Oliver Twist sai sai ua nws tus kheej ib hom hneev nti. Txawm hais tias riam phom tau dhau los ua qhov qub, tab sis tus tub sab pioneer muaj kev paub txog kev tua los ntawm cov riam phom zoo li no. Ntawm no tus tub hluas pom ob tug neeg caij tsheb nrog cov khaub ncaws nplua nuj. Feem ntau yuav, qhov no yog kev soj ntsuam xyuas ntawm Michelson cov tub rog, uas tau tsiv tom qab Emelyan Pugachev.
  Tiamsis tus tub txiav txim siab mloog. Nws pw ntawm nws lub plab ntawm lub pos pos thiab pricked nws pob ntseg. Nws yog ib qho tseem ceeb heev rau tus kws tshawb fawb kom muaj pob ntseg. Oliver Twist muaj lub pob ntseg dev los ntawm qhov xwm txheej, tab sis nws kuj tau kawm nws tus kheej nrog kev pab tshwj xeeb kom hnov zoo dua thiab paub qhov txawv ntawm lub suab me ntsis.
  Ob tus neeg tsav tsheb ntxhi ntxhi. Tus tub ceev xwm hauv lub tsho xiav hais rau tus liab:
  - Curds thiab Chuguev tau cog lus rau peb pab. Tsis muaj tsib caug phom ntawm Pugachevites yuav tua. Lub Kalmyks yuav tawm mus, thiab Volga Cossacks yuav raug coj mus los ntawm Colonel Timofey.
  Tus tub ceev xwm hauv liab hais tias:
  - Tsis yog tiag, kuv xav qhia kom ntseeg cov Pugachevites no. Yuav ua li cas yog lawv coj peb mus rau hauv ib tug ntxiab?
  Tus tub ceev xwm hauv xiav nodded thiab rub ib pob tawm ntawm nws lub hnab ris.
  - Ntawm no yog tag nrho cov ntaub ntawv: Curds, Chuguev, Fedorov, Timofey, thiab tus thawj coj tua neeg Yemelyan Koryavy yuav kos npe! Muaj tseeb, Ovchinnikov thiab Perfilyev muaj siab ntseeg rau tus neeg dag, tab sis lawv yuav pab peb ua tiav lawv thaum pib ntawm kev sib ntaus sib tua!
  Tus tub ceev xwm hauv xiab liab.
  - Wow! Perfilyev yuav tau tshwj xeeb xa tawm los ntawm St. Petersburg mus decompose cov tub rog ntawm impostor, tab sis ntawm qhov tsis tooj, tig tawm mus rau qhov tseeb ntau tshaj qhov yog?
  Cov khaub ncaws xiav xiav, rub rau ntawm nws cov yeeb nkab thiab lees paub tias:
  - Zoo ... Qhov ntawd qee zaum tshwm sim! Tab sis ntawm qhov tod tes, tus thawj coj ntawm Iletsk Cossacks, Tvorogov, yog peb li! Ntawm no lawv muab tag nrho cov squiggles!
  Oliver Twist gasped nrog excitement. Tsis tas li ntawd, cov pos pricked nws lub plab liab qab. Ntawm no yog lub caij nyoog los muab tag nrho cov neeg ntxeev siab rau tsar txiv ib zaug. Thiab muaj crush thiab Michelson.
  Ib tug tub ceev xwm hauv lub tsho liab hais tias:
  - Peb muaj ib tug thiab ib nrab txhiab Cossacks, uas cov richest txhiab ntawm lub Don, ib txhiab ob puas xaiv grenadiers, thiab lwm peb txhiab infantry coj los ntawm Tsaritsyn? Peb puas yuav tsis kov yeej tus neeg dag?
  Tus tub ceev xwm hauv xiav nodded hauv kev pom zoo.
  - Muaj tseeb! Catherine hais kom maj mus rau Suvorov kom yeej Pugachev. Yog li ntawd Sasha tsis xav ntau dhau ntawm nws tus kheej!
  Liab tab tom hais txog lwm yam thaum Oliver Twist raug rho tawm haujlwm. Tus tub tub hluas tsis xav tos kom txog thaum ob tug no, nrog rau cov ntaub ntawv tseem ceeb, mus txog Michelson.
  Raws li ib tug bowstring, tus me nyuam tub siv thistle, rub tus hneev nyob rau hauv ib txoj kev tshwj xeeb. Txoj hlua yog nyob rau hauv koj cov hniav, thiab koj ncaj koj sab tes xis. Yog li ntawd, txhaj tshuaj yog nruj thiab ntom.
  Ib tug xub ua los ntawm ib tug ntse plhaub pierced nyob rau hauv lub qhov muag ntawm Catherine tus siab phem tub ceev xwm. Tus tub rog hauv xiav kos nws rab yaj phom, tab sis Oliver Twist tsiv tawm ntawm txoj kab hluav taws nrog kev coj cwj pwm. Lub mos txwv ya dhau lawm. Tus tub sab maj nrawm ntawm nws tus neeg ua txhaum.
  Hauv kev npau suav, Oliver Twist tau siab me ntsis thiab loj dua tus me nyuam tub nruab nrab rau nws lub hnub nyoog, thiab nws cov leeg tau tsim tau zoo los ntawm kev ua haujlwm hnyav thiab kev tawm dag zog. Yog li ntawd, tus me nyuam tsis muaj zog heev. Tsis tas li ntawd, nws tswj kom paub nrog ib tug ntawm cov tub sab Rodovarian, thiab nws tau muab rau tus me nyuam tub ob peb zaj lus qhia nyob rau hauv lus Askiv, lub teb chaws wrestling.
  Oliver txiav txim siab coj kom zoo dua qhov no. Thaum tus tub ceev xwm rub ib tug ntev saber nrog ib tug golden kov thiab sim txiav tus me nyuam nrog nws hnyav, tus tub sab, txav me ntsis, deftly rub tus tub rog los ntawm txhais tes, thiab me ntsis rub nws los ntawm khau raj.
  Tus tub ceev xwm hauv xiav poob ntawm nws tus nees. Tus tub nrog tag nrho nws lub peev xwm thawb nws lub hauv caug rau hauv nws lub puab tsaig. Oliver feem ntau xyaum dhia dhia zoo sib xws, thiab siv nws zoo rau karate. Hard ntawm chav kawm, crushed lub puab tsaig, disabling tus nrog sib ntaus. Ob txhais ceg hauv cov khau chrome twitched ob peb zaug, thiab tus neeg muaj koob muaj npe poob ntsiag to.
  Oliver Twist, thawj zaug hu nws tus nees rau nws. Rau cov menyuam yaus ua haujlwm thiab cov tub sab tawv tawv, qhov no tsis yog qhov nyuaj heev. Tom qab ntawd, tsis yog qhov nyuaj, nws tsa tus tub ceev xwm noj zaub mov zoo ntawm nws lub xub pwg thiab muab nws tso rau ntawm tus nees croup. Tam sim no nws muaj dab tsi los rau Emelyan Pugachev. Tus nplaig raug ntes, ob tug nees zoo nkauj, thiab ntau lub hnab kub, huab tais huab tais.
  Nyob rau hauv lub hnab duffel, tus me nyuam tub kuj pom ib daim ntawv qhia thiab cov ris seem. Tsis xav ob zaug, Oliver Twist ua nws tus kheej luv. Nws tsuas txiav nws galoshes thiab khi nws tus kheej nrog ib txoj siv. Huab cua kub, nws tseem yog ib tug me nyuam tub thiab muaj peev xwm sib ntaus sib tua thiab liab qab-hauv siab. Nws lub cev yog cov leeg nqaij, qhuav nrog lub nyem nyem, thiab nrog lub caij ntuj sov tan uas tseem tsis tau muaj sij hawm tawm mus thaum nws raug kaw.
  Nws zoo li Tarzan. Los yog Mowgli!
  Qhov tseem ceeb tshaj plaws yog kom muaj sijhawm ceeb toom Emelyan Pugachev.
  Lub caij no, tus neeg ua liaj ua teb tsar, zoo li Stenka Razin zaum saum toj, tau xav txog. Tom qab peb swb los ntawm Lieutenant Colonel (tam sim no Colonel!) Mikhelson, tus huab tais Cossack tau muaj qhov ci ntsa iab. Yuav luag tsis muaj kev tawm tsam, lawv poob rau hauv lub hooves ntawm lub nroog, cov tub rog loj hlob, kev tawm tsam tau nthuav tawm.
  Tab sis tam sim no qhov tseem ceeb tshaj plaws tau tshwm sim: kev ua tsov rog nrog Qaib Cov Txwv tau dhau mus, thiab tsoomfwv tau khi nws txhais tes. Tom qab tag nrho, dhau li ntawm Mikhelson, lwm lub zog tseem tab tom tawm tsam Pugachev. Nyob rau hauv tag nrho, tus Empress faib nees nkaum tub rog thiab xya brigades nyob rau hauv cov lus txib ntawm Papin. Xws li ib pab tub rog thiab lwm lub hwj chim yuav txaus ntshai. Muaj tseeb, thaum cov rhawv no tau tawg mus thiab muaj lub caij nyoog dab los rhuav tshem lawv hauv qhov chaw.
  Tab sis sim ua nws thaum koj tsis tuaj yeem kov yeej Michelson ib leeg. Muaj kev xav tawm hauv Saratov thiab muaj kev sib ntaus sib tua rau tus tub rog German no. Tab sis nws tsis ua hauj lwm tawm. Rau qee qhov, tsis muaj kev sib ntaus sib tua txaus. Tam sim no hauv kev sib ntaus sib tua, nws yuav tsum txiav txim siab leej twg Don yuav ua raws. Yog hais tias cov tub rog tsarist swb lawm, ces peb lub Don regiments yuav cog lus rau tus tsar, thiab nrog lawv ntau Cossacks. Thiab cov no yog kaum tawm txhiab tus neeg kawm tau zoo, tau txais kev cob qhia tub rog txij thaum yau. Tsis yog ib tug txiv neej.
  Tsis xav tias Emelyan xaiv sab qab teb tsis yog sab qaum teb, thiab Cherkasy tsis yog Moscow! Nyob ntawd koj tuaj yeem tau txais lub zog zoo, thiab cov tub rog muaj peev xwm sib ntaus sib tua nrog poj huab tais ntawm qhov sib npaug!
  Qhov tseem ceeb yog cov neeg ntseeg hauv kev yeej. Nws pom tseeb tias nws cov khub nkees. Ntau yam swb tsoo lawv txoj kev coj ncaj ncees. Raws li nws tshwm sim nrog txhua qhov kev tawm tsam: leej twg yeej, qhov tseeb yog qab nws!
  Yeej Michelson yuav pab txhim kho kev ntseeg siab. Tsis yog ib zaug Pugachev yeej nws, thiab Mikhelson tuav tus neeg dag, thiab txawm ntes suav Chernyshev - Chika.
  Tab sis yuav ua li cas raws nraim qhov no? Tam sim no cov tub rog German tseem muaj Cossacks thiab pab tub rog los ntawm Tsaritsyno garrison. Tej zaum nws yuav zoo dua rau maj mus rau Astrakhan? Los yog nws tseem pheej hmoo thiab tactically contrived? Txawm li cas los xij nws muaj tub rog ntau dua Michel. Thiab ntau lub cavalry. Txawm tias peasants raug coj mus rau hauv cov tub rog, raws li txoj cai, zoo-zoo sawv daws yuav.
  Tsis muaj txoj hauv kev kom zam kev sib ntaus sib tua ntxiv. Tsuas muaj kev xaiv, seb puas yuav tawm tsam Michelson nws tus kheej, lossis tos nws hauv Dub Yar, zaum hauv lub fortifications. Tej zaum tus ambition colonel yuav mus rau ntawm kev quab yuam, thiab tso nws lub zog. Tab sis kuj tseem muaj peev xwm hais tias Mikhelson yuav sim puag ncig Cherny Yar thiab tos kev txhawb nqa tuaj txog. Hauv qhov no, Pugachev tuaj yeem raug daig.
  Muaj tseeb tiag, Suvorov tau maj nrawm los pab, leej twg yuav tsum tau tswj hwm Michelson cov tub rog. Colonel puas yuav xav muab tag nrho cov laurels ntawm qhov kawg yeej tshaj tus kheej-proclaimed tsar, rau lieutenant general ntawm lub twb illustrious Suvorov? Qhov no txhais tau hais tias muaj qee qhov ntse los nkaum tom qab phab ntsa ntawm Dub Yar.
  Emelyan Pugachev tau sau ib pawg thawj coj me me. Chuguev, Fedorov, Tvorogov, Timofey twb pom zoo nrog tsarina cov tub ceev xwm thiab, ntawm chav kawm, qhia kom yeej Michelson nyob rau hauv lub tshav pob. Ovchinnikov - tus thawj coj ntawm cov tub rog Yaik, tau ntev lub taub hau ntawm tag nrho cov tub rog ntxeev siab, thiab tam sim no sab tes xis ntawm Pugachev hais li no:
  - Nws yog qhov txaus ntshai rau zaum tom qab phab ntsa, lawv tuaj yeem yuam. Nws kuj tseem ntshai ntawm thaj teb, lawv tuaj yeem tawg. Txawm li cas los xij, hauv thaj teb, txawm tias peb raug ntaus los, peb tuaj yeem mus rau lub steppe ntawm horseback. Thiab yog tias nyob rau hauv Dub Yar lawv yuam txhua txoj cai, ces koj yuav tsis khiav!
  Gorbatov, yav tas los tus thawj coj ntawm tsarist pab tub rog, nce los ntawm Pugachev mus rau cov generals, ib tug ntawm cov neeg uas yeej lub brigade ntawm Colonel Dietz, kuj nyob rau hauv lub keeb kwm tiag tiag, nrog rau Ovchinnikov, uas tuag nyob rau hauv lub sib ntaus sib tua nyob ze ntawm lub Salty laib, hais tias:
  - Yog tias Michelson mus rau qhov kev ua phem, ces peb tuaj yeem suav rau kev tawm tsam!
  Perfiliev, paub txog qhov tseeb tias hauv keeb kwm tiag tiag nws tau raug tua nrog rau Pugachev, hais tias:
  - Kuv lub tswv yim me me. Ntawm no, raws li pawg sab laj txiav txim, yog li ntawd!
  Kalmyk tub huabtais Kizya, txawm hais tias nws tsis yog ntawm cov neeg ntxeev siab, kuj tau tshaj tawm hauv Lavxias tawg:
  - Rau Kalmyk, cov teb yog qhov chaw zoo tshaj plaws los sib ntaus. Zaum hauv lub fortress thiab repelling tawm tsam yog txawv rau peb!
  Emelyan twb xav pom zoo nrog lub tswv yim ntawm nqaim tub rog council thiab tshem tawm nws cov tub rog loj heev los ntawm Chernoy Yar, uas tau muaj zog nrog kev hwm thiab tau txais huab tais-pov thawj. Tab sis lub sij hawm ntawd ib tug tub txib ya mus rau hauv chav tsev sab sauv thiab, panting, hais tias:
  Tus tub hluas tuaj txog. Nws hais tias muaj xwm ceev rau tsar-txiv!
  Cossack Emperor tau hais tias:
  - Nkag mus!
  Oliver Twist, nplawm nws ob txhais taw liab qab thiab tuav lub hnab hnyav ntawm nws txhais tes, khiav ceev ceev mus rau hauv chav tsev sab saud. Nws yeej xav pom ntawm nws tus kheej ob lub qhov muag tus thawj coj ntawm kev ua tsov ua rog neeg pluag, kawm hauv tsev kawm ntawv, hu nkauj hauv paj huam. Peter, nkag mus rau hauv chav tsev sab saud, pom ib tug kaum ob ntawm cov neeg nyob rau ntawm ib tug ntev, ntoo qhib rooj. Yuav luag tag nrho cov ntawm lawv yog nplua nuj hnav ris tsho, thiab muaj lub ntsej muag khav theeb. Ib tug yog heev hluas, tab sis nyob rau hauv ib tug general lub uniform nrog kev txiav txim. Zoo, tej zaum Gorbatov. Ib tug defector los ntawm Orenburg, ib tug txawj ntse thiab ua tau zoo tub ceev xwm uas tau ua ntau yam ntxiv dag zog rau cov tub rog Pugachev. Gorbatov, txawm tias nws lub hauv paus tseem ceeb, tau hlub los ntawm Cossacks thiab cov neeg ua liaj ua teb, yog li nws khaws nws tus kheej kom yooj yim, muaj txiaj ntsig thiab coj ncaj ncees. Lub qhov muag xiav zoo siab thiab cov plaub hau daj ua rau nws zoo li hluas nkauj, tsis zoo nyob rau hauv kev sib raug zoo nrog cov khaub ncaws ntawm lieutenant general.
  Oliver Twist tsis paub lwm tus los ntawm kev pom, thiab keeb kwm tshuav ob peb nqe lus piav qhia. Ntxiv mus, txawm Pugachev nws tus kheej tau piav txawv. Tab sis muaj ib tug tiag tiag portrait ntawm Emelyan, theej los ntawm lub neej. Nws qhia tau hais tias ib tug phooj ywg zoo, nrog lub qhov muag tsis pom kev, dav dav, uas lawv hais li ntawd: nws tau yug los rau txib!
  Thiab tam sim no, ntawm cov ntse atamans nyob rau hauv ib tug me ntsis, Cossack zipun, ib tug txiv neej zaum nrog ib tug ntse, glaring zoo li ib tug cobra tus sting. Txawm hais tias tsuas yog txoj hlua ntawm Kev Txiav Txim ntawm Alexander Nevsky hais tias qhov no yog ib tug neeg muaj koob muaj npe, Oliver Twist xav tias nws ob txhais ceg buckle thiab tus tub txawm sawv ntawm ib lub hauv caug.
  Emelyan Pugachev kuj ntsia tus tub kawm. Tau kawg, thaum kawg ntawm lub xyoo pua thib kaum yim neeg tau me ntsis tsawg dua li ntawm nruab nrab ntawm lub xyoo pua nees nkaum. Yog lawm, thiab nyob rau hauv ib tug npau suav, Oliver yog siab thiab dav-lub xub pwg nyom rau nws lub hnub nyoog, nws txiv, uas nws tsis paub, yog yuav luag ob meters siab. Tab sis tseem paub meej tias tus tub hluas no tseem yog menyuam yaus. Ib tug cropped hedgehog ntawm cab-dawb cov plaub hau, ib tug upturned boyish qhov ntswg, ib tug nyias lub ntsej muag vim tub rog tsis txaus noj haus. Tab sis nyob rau tib lub sij hawm, tus tub yog ntau sinewy dua nyias. Thiab nws khaws dab tsi hauv hnab loj, tsawg kawg yog ob phaus txhua, hnyav? Puas yog kub?
  Oliver Twist:
  - Kuv nqa kaum tsib txhiab rubles kub ua khoom plig rau Nws Imperial Majesty, thiab kuv kuj muab ib tsab ntawv.
  Txawm hais tias tus me nyuam muaj zog zoo li nws, nws tsis yooj yim los tuav cov hnab nyiaj kub hauv nws txhais tes. Thiab nws muab lawv rau pem hauv ntej ntawm Yemelyan. Tom qab ntawd tus me nyuam tub tau tawm ib tsab ntawv los ntawm nws txoj siv sia thiab ua tib zoo nqis los ntawm nws cov ntiv taw, muab rau tus thawj huab tais-ataman.
  Yemelyan tau txais tsab ntawv thiab saib tsis txaus ntseeg ntawm lub foob. Leej Txiv Saum Ntuj Ceeb Tsheej, txawm hais tias nws tsis paub sau ntawv zoo heev, thiab nws cov ntawv sau tau txaus ntshai heev, nws nyiam tsis qhia nws txhais tes txhua, ua ntej Peter, tab sis nws nyeem tau zoo. Thiab feem ntau, nws muaj kev paub ntau hauv kev ua tub rog. Txwv tsis pub, qhov kev tawm tsam yuav nyuaj rau ib xyoos, thiab tag nrho cov tub rog raug xa tawm tsam tus neeg dag.
  Pugachev ua tib zoo nyeem tsab ntawv thiab frowned. Nws paub tswj hwm nws txoj kev xav thiab kev xav. Nws tau pom tias tsib tus thawj coj loj ntawm nws cov tub rog yog cov neeg ntxeev siab. Pugachev tau pom ntev lawm tias Chuguev thiab Fedorov ntsia nug nws, txawm tsis kam txais tos nws, thiab sawv ntsug zoo li ua qhov kev nyiam. Lawv sib cav nrog Chuguev thaum nws poob tag nrho cov phom hauv kev sib ntaus sib tua nrog Mikhelson. Tom qab ntawd Pugachev hem kom punch Chuguev hauv caj dab. Nws teb rau qhov no:
  - Kuv tsis tau tsa kuv lub caj dab rau nrig!
  Vajntxwv Peasant hais tias:
  - Yog li ntawd rau stranglehold los yog dab tsi?
  . QHOV #8
  Oliver tau pw tsaug zog zoo thiab rov ua haujlwm dua. Nws qhov txhab thiab kub hnyiab tau pib kho. Nws tiv kev tsim txom. Thiab nws yog qhov zoo uas txhua yam xaus thiab nws tsis muab nws qhov chaw nkaum. Tam sim no tus me nyuam lub qhov txhab yuav zoo, thiab nws npaj txhij rau exploits dua.
  Oliver tau noj. Ces tus poj niam yeeb ncuab tshuaj xyuas nws. Lubricated nws kub hnyiab thiab qhov txhab kom zoo sai thiab hais tias:
  - Yuav tsis muaj kev tsim txom ntxiv mus txog thaum mus sib hais! Thiab cov neeg hlub koj, tej zaum lawv yuav tsis tua koj!
  Oliver nyo nws ua tsaug...
  Tom qab ntawd, thaum lub koob yees duab sab laug, nws pib rub cov saw txuas. Nws tus menyuam caj dab tseem tuav lub dab tshos. Thiab yog tias koj tawg tawm ntawm cov saw hlau, tej zaum koj tuaj yeem khiav tau?
  Tus tub hluas rub lub saw rau ob peb teev ua ke. Tab sis cov hlau tau hardened thiab tsis muab nyob rau hauv zoo heev. Tom qab ntawd cov zaub mov thiab mis nyuj rov qab coj mus rau tus tub hluas raug kaw.
  Tom qab noj thiab haus cov nyuj rog rog, Oliver tsis pom nws tsaug zog dua li cas. Thiab ib zaug ntxiv txog Pugachev ntxeev siab.
  Fedorov, ib yam nkaus thiab, tau hais meej annoyed nrog lub Cossack huab tais. Tseeb, Curds outwardly coj obsequiously, thiab zoo li ntseeg tau heev. Nyob rau hauv ib lub sij hawm, nws coj lub Iletsk Cossacks mus rau Pugachev, yog li nthuav lub uprising tshaj lub moj khaum ntawm ib tug ntshiab Yaik ntxeev siab. Muaj tseeb, ib zaug Emelyan Ivanovich ntsia Tvorogov tus poj niam Stepsha. Tej zaum, tus txiv khib tsis zam txim rau tus ntxhais hluas thiab zoo nkauj rau kev ntxeev siab. Tom qab tag nrho, Pugachev tsuas yog peb caug-ob xyoos, nws cov ntshav tseem hluas thiab nws yog ib tug zoo nkauj Don Juan. Thiab kuj yog bisexual. Nws tus poj niam Sophia, uas tsis muaj sij hawm los poob tag nrho nws txoj kev zoo nkauj, thiab plaub tug me nyuam: peb tug ntxhais thiab ib tug tub. Thiab tus tub hluas thib ob Cossack Ustinya.
  Thiab muaj pes tsawg tus poj niam Emelka twb muaj ... Zoo li nws tus txheeb ze Stenka Razin, Pugachev yog ntshaw rau poj niam. Thiab nws yog qhov zoo uas ib puas feem pua natural.
  Colonel Timothy tau koom nrog cov neeg ntxeev siab tsis ntev los no. Nws yog los ntawm cov Volga Cossacks. Toli yog thawj tus neeg tshawb nrhiav, kev xav tau ua rau muaj kev ntxhov siab vim qee yam los ntawm tus pov thawj. Tab sis tus thawj coj tua neeg, zoo li, tau hnov cov tswv cuab ntawm nws tsev neeg cia nws plam tias Emelyan cuam tshuam nrog lawv.
  Nws tau dhau los ua qhov phem tshwj xeeb thaum Emelyan Pugachev xav tso tseg lub koob npe nrov regalia thiab qhib nws tus kheej rau cov neeg. Ces lwm tus ataman kuj tsis kam. Thiab tam sim no, yog tias ua tsis tiav, lawv yuav twist tus tub sab nyiag Emelka thiab nco ntsoov nws raws li lawv paub. Yog li ntawd, cov neeg ua liaj ua teb huab tais thiab paub txog kev koom tes hauv ib puag ncig. Thiab tam sim no cov ntaub ntawv pov thawj tau txais.
  Kuv xav tias tus tub no yog leej twg. Nws zoo li tsis muaj ntau tshaj kaum tsib lossis kaum plaub, tab sis nws muaj zog hauv nws txhais tes - ib tug tub hluas. Saib seb koj tsis qia dub npaum li cas. Nwg muab kaum tsib txhiab kub lug rua vaaj ntxwv. Tus nqi uas koj tuaj yeem yuav tag nrho cov cuab yeej cuab tam. Tsis yog txhua tus neeg muaj peev xwm ua rau tus kheej tsis zoo li no. Muaj tseeb tiag, qhov no tseem yog menyuam yaus, ntawm no yog lub ntsej muag liab qab zoo li ib tug ntxhais, tsis yog rab phom. Tus me nyuam tsis paub tus nqi ntawm cov nyiaj, thiab yog li ntawd siab dav.
  Zoo, tsis muaj dab tsi, cov nyiaj no yuav pab tau rau Emelyan. Txawm hais tias lub txhab nyiaj tau khaws cia hauv cov nroog loj heev, thiab txawm tias lub rooj sib txoos no nyuaj rau nqa. Pugachev nws tus kheej zais ib lub hauv siab nrog kub thiab pebbles nyob rau hauv ib qho chaw uas paub rau nws xwb. Rau phaus ntawm kub, thiab gems: rubies, emeralds, topaz, sapphire, pob zeb diamond nyob rau hauv lub hauv siab. Yog tias muaj dab tsi, Emelyan yuav muaj txaus rau lub neej xis nyob.
  Ogolets yuav tsum tau txais txiaj ntsig zoo, thiab tsis ua rau nws tus kheej.
  Emelyan luag ntxhi thiab tshaj tawm, taw rau Oliver Twist:
  - Kuv nyiam koj tus tub nrog lub npe ntawm tus thawj coj thiab coj koj mus rau hauv kuv qhov chaw nyob!
  Muaj muted pom zoo nyob ib ncig ntawm lub rooj. Chuguev yws yws tsis zoo siab:
  - Nws yog me me txawm ua ntej tus thawj coj!
  Lub Cossack Tsar cuam tshuam:
  - Tab sis lub siab zoo heev! Saib seb nws coj cov khoom zoo li cas, thiab nyiaj thiab kuv hnov cov nees nyob ze. Yuav, tus menyuam no yuav yog kuv tus kws kho mob!
  Thiab Pugachev, rau kev yaum, txav nws lub nrig ntawm lub rooj.
  Zoo, tam sim no yog lub sijhawm los rau txim rau cov neeg phem. Tab sis qhov no yuav tsum tau ua kom zoo kom tsis txhob muaj kev sib cav sib ceg. Tam sim ntawd kom ntes tau, ces lawv yuav lob tus sabers. Tab sis cov Cossacks yuav tsum mloog nws tus huab tais. Thiab cov neeg ua liaj ua teb tau mob siab rau ntau dua, rau qhov uas Petus thib peb yog Vajtswv thiab Tsar!
  Nyob rau hauv lawv yuav txeeb cov neeg ntxeev siab, nws yuav zoo yog tias lawv ua haujlwm hauv chav tsim txom, thiab txawm tias lub teeb ci rau ntawd. Qhia tawm txhua tus neeg koom nrog, thiab ntxuav ib puag ncig los ntawm kev ntxeev siab!
  Emelyan Ivanovich tshaj tawm rau saum nws lub ntsws:
  - Peb yuav soj ntsuam cov tub rog!
  Txog tam sim no, cov kab hauv qab, Oliver Twist tau txiav txim siab los nthuav qhia nws txoj kev npaj rau Tus Thawj Kav Tebchaws. Nws taug kev ntawm kuv ib sab thiab ntxhi hauv kuv pob ntseg. Pugachev luag ntxhi nrog cov hniav loj, dawb thiab nodded hauv kev pom zoo:
  - Hefty garno! Thiab ntse!
  Thaum kawg ntawm lub caij ntuj sov, lub hnub hlawv cov reed rau ntau mais. Thiab qhov no tsis tuaj yeem tab sis ua rau lub taub hau ntawm cov tub ntxhais hluas cov neeg ua haujlwm hauv av thiab cov pioneer ntawm cov phiaj xwm tsis zoo thiab muaj txiaj ntsig.
  Lub caij no, ua ke nrog Cossack tsar, lawv tau tshuaj xyuas cov tub rog. Emelyan cov tub rog tau nce mus rau kaum xya txhiab, thiab ntau thiab ntau tus neeg tshiab tuaj txog. suav nrog Don. Tab sis Don yuav ua raws li Pugachev tag nrho yog tias nws qhia nws lub zog! Ntau tus txiv neej. Cov txiv neej Bastard bearded, nrog pitchforks, menacing-looking straightened braids, horns, clubs, pitchforks. Cov tub ntxhais hluas tau khiav ntawm ko taw liab qab thiab kuj muaj ntau ntawm lawv. Thiab ntau thiab ntau ntxiv tuaj txhua lub sijhawm. Cov txiv neej mob siab koom ua tub rog rau vaj ntxwv. Tsis tas li ntawd, lub sijhawm ntawm kev txom nyem yuav tsum dhau mus sai sai thiab tus naj npawb ntawm cov tub rog tuaj txog yuav nce ntxiv.
  Pugachev caw tus tua neeg tib lub sijhawm. Nws yog kev hlub, tau kawg, koom nrog xws li hom tsim nyog, tab sis kev ntxeev siab yuav tsum tau muab tshem tawm.
  Tus txiv neej tsar tsis tau ua ntev ntev thiab txiav txim:
  - Zoo, tib neeg ... Knit cov neeg ntxeev siab sai li sai tau!
  Cov txiv neej, nyob rau hauv lawv txoj kev txaus siab, txawm khi lub superfluous. Piv txwv li, Ovchinnikova. Txawm li cas los xij, nws tsis tawm tsam. Vajntxwv txib kom muab tshem tawm thiab pom zoo patted tus thawj txaj muag ntawm lub xub pwg nyom. Ovchinnikov lub hwj txwv dai zoo li ib tug bast thiab nws ntsia tsis meej pem thiab dumbfounded. Thiab Timofey, Chuguev, thiab Fedorov raug cuffed. Lawv muab kuv pov rau hauv av thiab ncaws kuv.
  Tab sis cov no tseem yog paj. Lub khib nyiab thiab kub kub tau tos tsib tus neeg koom nrog!
  Thiab Oliver Twist dhia mus rau Michelson lub chaw pw hav zoov. Lub Volga Cossacks tos txais tus tub huabtais. Txhawm rau saib kom zoo dua, tus tub hluas yuav tsum hnav ib qho zoo nkauj scroll thiab tawv khau boots. Uas nyob rau hauv no tshav kub yog tsis heev qab ntxiag.
  Emelyan lub chaw pw hav zoov loj thiab cov neeg tuaj txog txhua teev. Nws tuaj yeem pom tias pawg neeg tau nthuav dav li cas ntawm txoj kev, ncav cuag cov neeg vajntxwv. Tib neeg yeej xav ntseeg tias txoj hmoo zoo dua tuaj yeem ua tau, thiab cov tub ceev xwm tuaj yeem saib xyuas thiab tsis txhob qia dub.
  Nyob rau hauv tib txoj kev, cov neeg raug rub mus rau Grishka Otrepyev, uas txawm tswj kav nyob rau hauv Russia ib pliag. Kev sib raug zoo. Tab sis rau tus pioneer Petya, Emelyan Pugachev tsis yog tus neeg dag ntxias taug txuj kev nyuaj, tab sis tib neeg tus thawj coj ntawm kev tawm tsam, uas muaj kev cia siab ntau cuam tshuam rau kev tsim kev sib raug zoo hauv ib lub tebchaws.
  Colonel Michelson kuj tseem hluas thiab muaj siab xav. Txog thaum tsis ntev los no, kev ua tsov ua rog nrog cov neeg ntxeev siab tau suav hais tias yog lub koob meej me me, tab sis tam sim no kev nyiam los ntawm Empress los nag rau nws. Cas nej yuav tsis khav theeb.
  Tam sim no Michelson tau sau xya txhiab tus tub rog. Ntxiv rau peb txhiab tus tub rog ntawm Tsaritsyno garrison, lwm ib txhiab ob puas tub rog ntawm Mielin tuaj txog. Tsis tas li ntawd yog ib tug German nyob rau hauv kev pab cuam ntawm Lavxias teb sab Empress, uas tau ntev tau ua raws li nyob rau hauv lub heels ntawm Pugachev, tab sis tsis twv mus rau lub sib ntaus sib tua nrog nws.
  Yuav muaj lub zog txaus los kov yeej tus neeg dag, txawm tias tsis muaj Cossack ntxeev siab. Ib qho yog ntshai tsam tsov rog yuav muaj sij hawm mus. Alexander Suvorov kuj txhawj xeeb, rau leej twg Mikhelson yuav tsum tau hloov nws cov tub rog nyob rau hauv kev tswj. Nws yog annoying, tau kawg. Tau ntau lub hlis, lub siab tawv German caum Pugachev, thiab lawv xav hloov lub laurels ntawm tus yeej mus rau Lavxias teb sab lieutenant general.
  Suvorov twb tau koob meej, thiab rau nws lub capture ntawm ib tug impostor tsis yog tag nrho Vajtswv, yuav ua li cas ib tug ua. Thiab rau Michelson, qhov no yog qhov dhau mus rau cov thawj coj, thiab lub sijhawm los txuas ntxiv nws txoj haujlwm.
  Tus tub txib los ntawm cov neeg ntxeev siab tsis nyiam tus tub huabtais German ntau dhau: ib tug blond, lean, tab sis tus tub muaj zog. Tus tub txib hluas dhau lawm, thiab hais lus qee yam tsis zoo li qub. Txawm hais tias yuav ua li cas los ntawm cov Me Me Lavxias teb sab Cossacks.
  Qhov tseeb yog hais tias tus tub hluas hais tias muaj kev ntseeg siab, nws tsis khiav ib ncig ntawm lub qhov muag xiav. Colonel Michelson thawed me ntsis. Oliver Twist muaj kev ntshai. Txawm li cas los xij, nyob rau lub sijhawm twg los xij, nws tuaj yeem raug txiav txim kom raug flogged thiab hanged. Tom qab cov lus Askiv raug ntes, flogging zoo li me nyuam yaus ua si, tab sis tuag hauv lub suab nrov... Yog li txaj muag.
  Nws kuj yog qhov tsis xis nyob rau ob txhais ceg hauv khau, txawm hais tias lawv muaj kev ywj pheej thiab tus tub hluas tau ua feem ntau ntawm txoj kev ntawm tus nees, lawv rub nws ob txhais ceg. Thiab nres hauv lawv. Lub cev tseem tsis tau hnov qab qhov txias ntawm lub caij ntuj no, thiab Oliver Twist nws tus kheej tau khiav ntawm ko taw liab qab yuav luag txhua xyoo puag ncig, tsis xyuam xim rau cov Frost. Yog li tam sim no, tus tub sab tub sab tau hnov zoo siab heev, thiab tawm ntawm kev nplij siab.
  Mikhelson nug seb Pugachev muaj pes tsawg pab tub rog. Oliver Twist, paub tias tus tub rog German tau paub txog zaj dab neeg, ua siab ncaj tsis zais dab tsi, tab sis tib lub sijhawm hais tias Cossacks tsis xav tawm tsam, thiab Emelyan txiav txim siab tsiv mus rau Volga mus rau Astrakhan thiab Kuban. Nws zoo li logical heev. Txaus ntshai los ntawm cov tub rog coob zuj zus los ntawm lub teb chaws Ottoman swb lawm, tus neeg dag ntxias tau npaj khiav tawm mus rau Turkey lossis Iran. Tsis deb ntawm Kuban mus rau Iran.
  Sawv cev ntawm cov neeg ntxeev siab rau Cossacks, Oliver Twist tau hais kom coj Michelson cov tub rog los ntawm txoj kev zais kom txiav cov neeg dag txoj kev khiav tawm thiab tam sim ntawd tawm tsam lub yeej ntawm sab qab teb.
  Tus tub huabtais German nyiam lub tswv yim no. Ua tib zoo saib tus tub tub sab, tus tub txib nug tias:
  - Yog koj tsis dag!
  Oliver, txawm hais tias nws yuav luag yog ib tug neeg tsis ntseeg Vajtswv, nws maj nrawm hla nws tus kheej:
  - Kuv cog lus los ntawm Tswv Yexus!
  Michelson tau cog lus tias:
  - Yog tias nws ua haujlwm, koj yuav tau txais ib puas rubles! Thiab yog hais tias koj dag, ces kuv yuav tsis cia li dai koj, tab sis kom koj yuav tsum quartered!
  Cov lus cog tseg zaum kawg zoo li cov tub sab Askiv zoo li tsis txaus ntseeg, thiab nws tau qw:
  - Lub koob meej rau peb tus poj huab tais Catherine tshaj plaws!
  Thiab nws deftly nyem lub pob taws ntawm nws cov khau ntse ntse. Txawm hais tias lawv tsis xis nyob, Oliver Twist tau zoo siab tias nws hnav cov khau kim tshaj plaws nrog cov wax tshiab, thiab tsis yog khau ntaub ragamuffin. Yog li ntawd, nws muaj lub ntsej muag ntawm tus tub huabtais, uas ua rau muaj kev ntseeg siab ntau dua.
  Mikhelson tau hais kom pib tam sim ntawd, tshwj xeeb tshaj yog thaum yav tsaus ntuj, thiab lawv yuav tsum tau hloov pauv hauv qhov tsaus ntuj. Nws kub nyob rau lub yim hli ntuj nyob rau hauv lub Lower Volga cheeb tsam. Nws yog ib qho nyuaj nyob rau hauv ib tug uniform, thiab tshaj lub hauv caug khau boots. Tab sis qhov tsis muaj txiaj ntsig Michelson yog ib txwm nyob hauv cov khaub ncaws thiab nrog khoom plig. Rau kev yeej ntawm Chikoy, nws tau muab lub Order ntawm St. George ntawm peb degree, thiab tshaj Pugachev, thib ob. Catherine hloov nws tus cwj pwm ntawm kev ntxeev siab thiab ua siab dawb muab nqi zog rau cov neeg uas txawv ntawm lawv tus kheej hauv kev tawm tsam kev tawm tsam. Txawm tias Reidskop, tus tswv xeev tsis muaj zog, tau txais kaum tsib txhiab rubles los ntawm Catherine, thiab qib ntawm general-general.
  Tam sim no lub sij hawm ntawm qhov kawg swb ntawm cov neeg ntxeev siab thiab kev nthuav qhia ntawm tus general's epaulettes yog los ze zog. Muaj kev ntxim nyiam Emelyan, nws Michelson yuav so lub pw tsaug zog ntawm Suvorov. Tsis tas li ntawd, nws yog ib yam los tawm tsam cov Turks, lwm yam los tawm tsam ib tus neeg ntxeev siab. Cov tom kawg yog nyuaj dua. Yog li cov Russians muaj ntau yam tsis paub txog ntau dua li Turks. Ntawm no yog tib yam Emelka triumphantly dhau ntawm Volga. Cov neeg tau txais tos nrog qhib caj npab.
  Puas zoo li no? Ib tug neeg txawj nyeem ntawv Cossack uas tsis paub yuav ua li cas kos npe rau nws txoj cai. Thiab cov neeg maj nrawm rau nws zoo li nws tau smeared nrog zib mu. Thiab tsis muaj phom, los yog mos txwv, los yog gallows, los yog liab-kub ntiv tes ntawm executioners ntshai tib neeg.
  Michelson muaj lub sijhawm los tawm tsam hauv Prussia. Yuav ua li cas nws tsis zoo siab rau ib tug German los tawm tsam nrog tib Germans li nws tus kheej. Ces nws tseem hluas, sib ntaus sib tua heev. Thiab nws tshwm sim tau ntsib nrog tus tub hluas Pugachev. Lawv haus ua ke, thiab Mikhelson xav tsis thoob los ntawm kev nco ntawm Cossack, uas nws lub hwj txwv tau pib tawg - zoo heev. Emelyan, ua tsis tau ntawv, twb paub ntau lo lus German thiab tuaj yeem sib txuas lus nrog cov neeg raug kaw yam tsis muaj neeg txhais lus.
  Tus yeeb ncuab muaj zog. Ob peb lub sij hawm lub neej ntawm Michelson nws tus kheej dai nyob rau hauv qhov sib npaug, thiab nws cov tub rog nyob rau hauv lub verge ntawm swb. Tus huab tais uas nws tus kheej tshaj tawm tau swb lawm, thiab nws sawv zoo li Phoenix noog. Thiab tshiab, txhiab tus neeg tshiab tau koom nrog cov neeg ua liaj ua teb huab tais.
  Mikhelson xav tias yog tias nws muab rab riam rau hauv Emelyan, cov keeb kwm ntawm keeb kwm txawv kiag li. Muaj tseeb tiag, thaum ntawd nws tsis muaj kev xav li ntawd. Cov tub ntxhais hluas cornet thiab cov tub ntxhais hluas Cossack tau sib raug zoo nrog ib leeg mus txog thaum lawv tau tawg mus rau qhov sib txawv los ntawm Tsov Rog Xya Xyoo.
  Pugachev tuaj yeem ua tub rog ua haujlwm, tau txais Bendery, tau txais qib ntawm kev hu nkauj - qhov no zoo li tus tub rog. Tab sis Yemelyan raug coj mus los ntawm kev ua tub sab kev sib hlub, thiab tom qab ntawd nws xav ua tus huab tais tus thawj tswj hwm. Ntau precisely, tej zaum, tus tub sab thaum xub thawj xav mus nyiag nws tus kheej ntawm zoo peev, thiab ces mus rau hauv lub hav txwv yeem, noj cov khoom nyiag. Tab sis Emelka lub ambitions loj hlob raws li cov rebels ua tiav. Thiab ces nws tus kheej tau npaj ib qho chaw twg mus rau Moscow.
  Kazan xyaum poob, thiab tsuas yog ib tug me me detachment ntawm Michelson thaiv txoj kev ntawm lub puas-loj hlob horde.
  Xya txhiab tus tub rog Michelson, ntawm ob txhiab horsemen tsiv raws li cov qauv classical. Ua ntej ntawm cov cavalry, ces cov infantry, thiab tom qab lub artillery plaub caug phom thiab ib tug convoy. Cov tub rog muaj zog. Cossacks los ntawm Don yog cov nplua nuj thiab zoo nkauj tshaj hnav khaub ncaws. Tsis tas li ntawd, Davydov lub detachment, noble hussar cavalry. Cov tub rog xaiv tshaj plaws ntawm Catherine II.
  Lub infantry ntawm Michelson thiab Mielin yog grenader thiab xaiv. Cov khaub ncaws yog elegant, tawv khau looj plab hlaub, cov tub rog kom meej meej, zoo li yog mob, minted ib kauj ruam. Peb txhiab tub rog ntawm Tsaritsyno garrison yog phem dua. Thiab cov khaub ncaws tsis yog li tshiab, thiab cov tread tsis yog li ntawd chased.
  Michelson cov phom tsis phem. Cov phom uas phem dua nyob hauv Tsaritsyn thiab lwm lub nroog. Nqa qhov yooj yim tshaj plaws los nqa. Tseem muaj ib lub kaum os unicorns. Yog li ntawd, tus huab tais ntawm cov neeg pluag yuav tau nws. Thiab txawm hais tias nws tus naj npawb ntawm cov neeg mus txog nees nkaum txhiab. Nyob ze Kazan muaj tub sab ntau dua, thiab lawv yeej nws nrog tus lej tsawg dua.
  Michelson nyob rau hauv lub siab zoo, nws hais lus German nrog Mielin, tsis paub tias rhiab pob ntseg ntawm tub sab tub sab Oliver Twist txawv nws txhua lo lus ...
  Tus me nyuam tau npaj txhij rau kev sib ntaus sib tua thiab kev tshawb nrhiav.
  Myelin ntseeg siab hais tias:
  - Catherine yog ib tug cunning tsiaj nyaum. Nws paub tias cov Turks tseem yuav pom qhov tsis muaj zog sab hauv ntawm Russia, lawv tuaj yeem rhuav tshem kev thaj yeeb nyab xeeb. Lub Ottoman Pasha twb hinted tias nws tsis paub meej tias lub hwj chim muaj nyob rau hauv Russia tam sim no!
  Michelson teb zoo siab heev:
  - Cia peb ntes Pugachev thiab muab tag nrho cov cim cim rau hauv kab lus. Tsis muaj leej twg yuav twv yuav raug xav tias peb muaj zog, thiab Russia tsuas muaj ib tus huab tais xwb!
  Major General Mielin, txawm tias txaus ntshai nyob rau hauv qeb rau Michelson, yog ib ntus subordinate rau nws. Tab sis qhov no tsis ua rau muaj kev ntxhov siab hauv kev sib tham. Ob tus thawj coj yog Germans. Tab sis Mielin ua tib zoo zam kev tawm tsam Michelson.
  Tab sis tam sim no nws tau tshaj tawm xov xwm:
  - Ekaterina ntshai tshem tawm cov tub rog los ntawm Turkish ua yeeb yam ntawm kev ua haujlwm. Tus huab tais Fab Kis tau cog lus tias yuav pab tau rau cov neeg Ottoman, thiab lawv sim sib tham kom tau txais kev pom zoo ntxiv hauv kev sib tw, thiab lawv tsis kam them nyiaj rau kev ua txhaum!
  Michelson npau taws hais tias:
  - Cia peb muab Emelka lub taub hau tawg rau ntawm ceg txheem ntseeg, yog li tag nrho cov teb chaws Europe yuav los txog ib zaug!
  Myelin ib nrab pom zoo nrog qhov no:
  - Yog, qhov no tuaj yeem ua rau lub taub hau kub tshaj plaws, tab sis lawv tseem yuav sim sim peb kom muaj zog!
  Michelson tuav nws lub nrig thiab tsawm:
  - Cia lawv sim ... - Thiab txo nws lub suab, nws nug. - Tab sis dab tsi txog cov lus xaiv uas muaj kaum tus thawj coj thiab txhua tus nrog lub koom haum tawm tsam Pugachev?
  Myelin teb nrog luag ntxhi.
  - Qhov no yog tub rog dag ntxias kom cov neeg ua liaj ua teb thiab Cossacks poob qab Pugachev. Txhawm rau txhawb lub tswv yim tias muaj zog loj yuav tawm tsam tus neeg dag. Qhov tseeb, kaum tus thawj coj tab tom nce qib nrog tsuas yog me me detachments. Yog li Emelka raug coj los ua yeeb yam!
  Michelson chuckled thiab tam sim ntawd hais tiag:
  - Tag nrho cov laj thawj ntxiv txhawm rau txhawm rau kev tawm tsam sai li sai tau!
  Tsis tas li ntawd, tsis muaj dab tsi tseem ceeb hauv kev sib tham. Oliver Twist yuav tsum tam sim no teeb liab nrog lub foob pob hluav taws ua haujlwm uas cov tub rog tau nkag mus rau qhov ntom ntom, qhuav reeds. Lub tswv yim yog kom muab hluav taws rau hauv av nyob rau lub sijhawm, thiab cua tshuab rau lawv yuav tawg nplaim taws thiab hlawv xya txhiab tub rog.
  Ib yam dab tsi zoo li Emelyan Pugachev twb tau ua thaum lub sij hawm cua daj cua dub ntawm Tatishchev fortress. Tom qab ntawd cov neeg tawm tsam tau tswj hwm kom ua tiav qhov kev vam meej, qhib lawv txoj hauv kev mus rau Orenburg. Lub sij hawm no, tus pioneer Petya coj Michelson cov tub rog mus rau hauv cov thickets qhuav zoo li fascists. Nyob rau hauv cov ntaub ntawv no, nws coj zoo li ib tug tiag tiag Ivan Susanin. Tab sis txoj hmoo tiag tiag ntawm Susanin yog tuag nrog nws cov yeeb ncuab.
  Thiab tus tub sab-hero Oliver Twist xav nyob. Thiab tus tub tuaj nrog ib tug dag. Txuas lub foob pob hluav taws hauv tsev rau lub laub, thiab nkaum rau hauv lub sijhawm, hauv qhov tsaus ntuj. Muaj tseeb, nws yog qhov tsim nyog tias cov yeeb ncuab tsis pom nws ploj mus. Thiab nws nyuaj ...
  Petya tau pom. dhia ntawm ib tug nees rau Michelson, tus tub hais tias:
  - Kuv yuav tsav mus tom ntej thiab qhia Chuguev thiab Tvorogov tias peb tab tom taug kev!
  Michelson pom zoo thiab nodded nrog ib tug ntev ntiv tes:
  - Tsuas yog nrawm dua! Thiab rov qab los!
  Myelin nthuav tawm lub parchment thiab, saib ntawm daim ntawv qhia, hais tias:
  Peb nrhiav tau peb tus kheej txoj kev!
  Oliver Twist hais tias:
  - Los ntawm cov reeds sai dua!
  Thiab tsis nkim sij hawm, nws succumbed rau tag nrho cov stallion nrog nws heels. Eh, maj nrawm mus rau qhov chaw nyab xeeb. Los yog theej lub platform. Xws li dryness nyob rau hauv lub yim hli ntuj, dab tsi yog xav tsis thoob li cas cov thickets tsis hlawv tawm ua ntej?
  Oliver tau sib tw ntawm lub rooj sib tw, ncaws nws nrog nws txhais taw, thiab flattened nws tus kheej ntawm nws nraub qaum kom txo tau cov huab cua tsis kam. Mikhelson nws tus kheej tsis siab, agile thiab nrog lub ntsej muag luv luv zoo li Hitler. Ntawm lub taub hau ntawm ib tug tub rog German yog lub kaus mom cocked nyob rau hauv cov style ntawm Napoleon!
  Tab sis tus thawj coj muaj zog. Raz tswj kom kov yeej lub zog ntawm cov neeg ntxeev siab ntau dua ib zaug.
  Oliver Twist, nyob rau hauv lub cim xeeb tsis tseeb ntawm kev npau suav, twb tau coj cov Nazis mus rau ib tug neeg sab nrauv, thiab nws zoo siab rau qhov kev vam meej. Muaj tseeb tiag, tsis yog tsuas yog kev sib ntaus sib tua tawm tsam cov neeg tawm tsam txawv teb chaws, tab sis kev tsov rog hauv pej xeem. Thiab nws tsa nws txhais tes coj nws tus tij laug thiab tus vajtswv poj niam ntawm tus matchmaker.
  . QHOV #9
  Tus tub sawv los thiab rov zoo me ntsis. Kuv thauj khoom thiab noj. Ntxiv ntses rau oatmeal. Thiab ntxiv mis nyuj. Zoo nkauj heev rau lub tsev loj cuj. Tus poj niam kws kho mob tuaj rau Oliver dua. Kuv so tus tub qhov txhab nrog cawv thiab tshuaj pleev. Nws txawm muab tshuaj rau kuv.
  Tom qab ntawd Oliver pib rub cov chains dua. Nws raug shaved bald nyob rau hauv lub cell, thiab siv tsis tau cov plaub hau. Yog li ter link ntawm qhov link. Thiab nws ua hauj lwm nyuaj. Me ntsis steel succumbed. Txawm hais tias cov neeg Askiv tau ua chains rau cov neeg raug kaw rau lub siab.
  Oliver ntseeg tias nws yuav khiav tawm ... Nws ua haujlwm tau ob peb teev...
  Ces zaub mov rov los rau nws. Tus tub noj, ua hauj lwm hnyav thiab pw tsaug zog zoo li ib tug neeg ncaj ncees. Thiab nws rov ua npau suav txog kev taug txuj kev nyuaj zoo kawg li.
  Zoo, tam sim no cov reed tau khiav tawm ... Thiab cov foob pob hluav taws tau tawg rau saum ntuj.
  Cov Cossacks pov lub lauj kaub ntawm cov roj kub kub thiab teeb hluav taws rau cov resin thiab sulfur spilled hla lub reeds. Txhua yam yog npaj txhij rau kib huab tais cov tub rog.
  Tus thawj coj ntawm hwj txwv Padurov tos txais Oliver Twist. Tus tub hluas dhia thiab ua ntej ntawm txhua yam pov tawm ntawm cov khau looj plab. Thiab yog li ntawd nws rubbed nws ob txhais ceg. Qhov no yog kev tsim txom, phem dua li lub brazier, thaum cov lus Askiv thawj smear roj ntawm cov tawv nqaij ntawm koj txhais taw, thiab tom qab ntawd tua hluav taws ntawm qhov deb. Yog li ntawd cov nplaim taws tsis ncav cuag lub pob taws liab qab me ntsis.
  Tab sis thaum rubbed hauv khau boots, qhov kev xav yog kev qias neeg ntau dua li ntawm lub teeb lus Askiv.
  Oliver Twist tau khav theeb tawm ntawm nws lub plhu ntawm qhov kev nco qab no: tom qab tag nrho, nws tsis tau ntxeev siab rau leej twg hauv kev tsim txom, thiab tsis tau tawg ua kua muag. Ntawm no ib tug yuav tsum ua piv txwv los ntawm Stenka Razin, uas tsis txawm hais ib tug quaj thaum lub sij hawm tsim txom.
  Txawm li cas los xij, tam sim no nws xav tawm tsam, tab sis tsis muaj kev sib ntaus. Cov cua tshuab los ntawm sab qab teb mus rau sab qaum teb, thiab hluav taws kub hnyiab tau nrawm mus rau Michelson lub chaw loj. Raws li yog dab ntxwg nyoog tau dim ntawm lub ntiajteb sab hauv, thiab, ua rau muaj kev sib cav sib ceg, lawv maj nrawm ntawm cov yeeb ncuab ntau thiab tswj hwm los ntawm cov tub rog xaiv.
  Cua muaj zog thiab hluav taws nyob rau hauv lub reed steppe kis sai heev. Zoo li yog thaum sawv ntxov, cov ntsuj plig ntawm cov neeg txhaum uas muaj npe nrov tshaj plaws tau tawm ntawm lub qhov taub ntawm lub hleb, thiab tom qab lawv los ntawm Gehenna stretches cua daj cua dub, zoo li tus Tsov liab ntawm hma liab. Thiab cov fiery-xim monsters poob ua ntej ntawm tag nrho cov ntawm cov neeg caij Cossack.
  Cov nees yog thawj tus paub txog qhov txaus ntshai, tab sis cov neeg caij tsheb tawv tawv tuav lawv nrog lawv cov spurs, sim ua kom lawv nyob hauv qhov chaw.
  Michelson tau qw nrov nrov:
  - Tsis txhob thim rov qab thiab tsis txhob tso tseg!
  Tab sis nyob rau hauv cov ntaub ntawv no, xws li kev ua siab loj yog tsis muaj dab tsi ntau tshaj li npau taws, heroism yog zoo li tus heroes ntawm Cervantes. Thiab tam sim no lub frying tau mus zoo li no. Thaum hluav taws poob rau ntawm cov neeg caij nees thiab hnov qhov kub hnyiab, lub suab nrov nrov twb tau hnov, thiab lub cavalcade uas txaus ntshai tau maj mus rau lawv cov tub rog.
  Mikhelson sim ua kom nws txias, tab sis nws ua tsis zoo. Tsis tas li ntawd, ua siab loj ua li cas nrog hluav taws kub hnyiab? Yog, xyaum tsis muaj dab tsi. General Mielin, ntau pragmatic thiab cowardly, spurred nws nees thiab sim khiav tawm, ua ntej ntawm cov nplaim taws rushing tom qab nws, cawm nws tus kheej daim tawv nqaij.
  Michelson, ntawm qhov tod tes, lees txais cov kwj ntawm hluav taws yam tsis tau thim rov qab, txawm hais tias tus nees dawb-dawb xav tshem tawm cov reins thiab maj nrawm ntawm lub ntuj raug txim sai li sai tau. Tus tub huabtais German tsis tuaj yeem sawv ntawm huab cua kub thiab qw nrov nrov. Burns pib tshwm rau ntawm nws lub ntsej muag sleek, zoo li mob ruas. Tom qab ntawd cov nplaim taws licked ob txhais ceg ntawm tus neeg ua haujlwm ntiav tus steed. Tus nees tsis muaj peev xwm tiv taus qhov mob ntawd ntxiv lawm. Tom qab muab tag nrho plaub hooves, nws pov tawm ntawm obsessive rider. Michelson slammed thiab ces xaus rau hauv lub pas dej hluav taws.
  Cas tus tsis muaj hmoo tus thawj coj qw. Yuav ua li cas cov nplaim taws pib nqus nws ciaj sia, pib nrog cov khaub ncaws thiab xaus nrog cov pob txha. Cov tub rog uas raug xaiv tau tuag lawm. Thiab qhov kev tuag no yog qhov txaus ntshai tiag tiag. Cov nplaim taws tau nrawm nrawm, hluav taws tsunami ntog rau ntawm cov tub rog. Cov tub rog thiab cov tub ceev xwm kub hnyiab zoo li ntsaum nyob rau hauv hluav taws, thiab nws mob thiab txaus ntshai saib. Thiab thaum hluav taws tau txais cov phom, ces detonating phom thiab foob pob pib tawg.
  Cov nplaim hluav taws tawg thoob plaws lub ntuj, thiab lub plume loj licking lub ntuj nrog liab nplaig fluttered. Thiab thaum lawv mus nyob rau hauv cascades ntawm tawg, nws zoo nkaus li tias cov nthwv dej dhau los ntawm tus kheej thiab qhia ib hom yeeb yaj kiab. Los yog nws yog nthwv dej nrog daj-liab nthwv dej. Thiab txhua yam yog dej nyab thiab cia li ci ntsa iab, los ntawm ntau yam dazzling.
  Thiab qhov tsis hnov tsw ntawm qhov kub hnyiab tau mus txog cov tub rog Cossack.
  Emelyan Pugachev nyob rau ntawm lub roob uas Stenka Razin saib lub zog ntawm ib pab tub rog ntawm plaub caug plws ntawm Prince Lvov. Stenka Razin tau tswj hwm Tsaritsyn thiab Astrakhan, thiab kuj muaj qee qhov kev yeej. Tab sis txoj hmoo tsis luag nyav ntawm Cossack ataman. Puas yog Emelyan xav zoo li tus neeg dag?
  Tab sis tom qab tag nrho, nws yawg tus txiv ntxawm Stepan kuj bluffed. Tshwj xeeb, nws ua ob lub plows hauv Astrakhan: ib tug yawg koob, thiab lwm tus huab tais, thiab tshaj tawm cov lus xaiv tias tus huab tais tau tawm tsam nrog lawv. Thiab qhov tseeb, cov neeg ua liaj ua teb thiab archers yeej boyars, nkaum tom qab lub koob npe nrov, zoo li Alexei Mikhailovich nws tus kheej tau hais kom tshem tawm cov tswv av lub zog.
  Cov neeg tau qaug zog nyob rau hauv tus quab hnyav ntawm cov tub ceev xwm lim hiam, thiab lawv tsuas yog xav tau kev zam txim xwb. Thiab txoj cai ntawm Patriarch Nikon, thiab lub npe huab tais ua lub luag haujlwm. Yog tias Stenka Razin tsis raug mob hnyav nyob rau hauv lub taub hau ze Simbirsk, koj saib thiab Cossack urad kav thoob plaws hauv Russia.
  Emelyan Pugachev pom lub neej yav tom ntej raws li kev sib xyaw ntawm lub koom pheej ntawm huab tais huab tais. Narodny tseem yog tus huab tais autocratic, tab sis nws yuav tsum tau txiav txim siab raws li kev xav ntawm cov neeg nyiam xaiv Cossack lub voj voog. Lub hwj chim xaiv tsa twb kav hauv nroog thiab hauv zos. Cov neeg nyob hauv lub teb chaws xaiv lawv cov txwj laus, thiab nws tswj hwm, thiab hauv lub nroog lawv xaiv ib tus neeg xaiv tsa burgomaster thiab lub voj voog me me Cossack.
  Yog li, serfdom raug tshem tawm, thiab txhua tus neeg ua vaj huam sib luag Cossacks. Thiab muaj ntau yam Cossacks. Muaj arable, muaj Hoobkas, muaj sovereigns. Thiab tsis muaj kev tsis sib xws hauv chav kawm.
  Muaj tseeb tiag, nyob rau hauv kev ua raws li txoj kev no, cov ntshav ntau tau los thiab ntau dua yuav raug tso tawm.
  Tab sis lawv txiav hav zoov - chips ya! Thiab cov poj niam tseem yug me nyuam!
  Ntau txhiab leej raug hlawv ciaj sia. Tsis tas li ntawd, feem ntau ntawm lawv tsis yog qee tus neeg ntiav neeg German zoo li Michelson thiab Mielin, tab sis cov neeg Lavxias. Oliver Twist sim tsis xav txog nws. Tus tub hluas dhia thiab sawv ntawm nws lub taub hau. Ib txoj hau kev ntse zoo li no tau ua tiav. Tus yeeb ncuab insidious tshaj plaws Michelson poob rau hauv ib lub cuab yeej cunning.
  Bashkirs, Kalmyks thiab Tatars kuj dhia thiab tuav lawv tambourines. Lawv muaj kev xyiv fab, thaum kawg obsessive Michelson yuav swb thiab tsaug zog. Thiab Salavat, uas tau tsa lawv mus tua, tseem muaj sia nyob thiab hu cov nomads mus rau lub chij.
  Lub rooj sib txoos nrog cov khoom siv kuj tseem hlawv thiab tawg ... Zoo li Pugachev cov tub rog tuaj yeem kov yeej ...
  ................................................................... ................................................................... ...........................................
  Tom qab qhov mob hnyav, Michelson, raug torn tawm, Pugachev rov mus rau Tsaritsyn. Nws yog ib qho tsim nyog los ntes lub nroog tseem ceeb rau kev tiv thaiv thiab tig mus rau Don. Raws li nws tau muab tawm, cov tub rog tseem ceeb tseem nyob deb txaus, thiab muaj sijhawm los rhuav tshem lawv hauv qhov chaw.
  Peb cov tub rog Don tau xa lawv cov tub txib mus rau tus kheej tshaj tawm tsar, cog lus tias lawv yuav los rau pem hauv ntej thiab lees txais.
  Tsis deb ntawm Tsaritsyn, ntau tshaj nees nkaum txhiab Pugachev cov tub rog tau ntsib nrog plaub thiab ib nrab txhiab Cossacks.
  Emelyan Pugachev hnav khaub ncaws nyob rau hauv luxurious, princely robes thiab muab nyob rau hauv ntau yam nplua nuj txiav txim kom raug ntes raws li trophies nyob rau hauv ntau lub nroog thiab vaj tse. Thiab nws tau nthuav tawm tus chij ntawm Holstein cov tub rog, uas tau nqa tom qab nws los ntawm Petya Komsomolov, nce mus rau Colonel.
  Pugachev yog siab tshaj qhov nruab nrab qhov siab, dav-lub xub pwg nyom, nrog lub ntsej muag zoo heev, thiab saib zoo nkauj heev.
  Don tau cog lus thiab cog lus rau vaj ntxwv. Emelyan Pugachev hais lus. Tus thawj coj ntxeev siab paub hais lus yooj yim thiab zoo nkauj.
  - Cov kev txaus siab ntawm peb Leej Niam, kev txaus siab ntawm peb Leej Txiv Dawb Huv ntawm Russia. Lawv thov kom tshem tawm cov kab laug sab carnivorous, nyob rau hauv daim ntawv ntawm cov tswv av thiab serf nobility nqus ntshav los ntawm lawv cov neeg. Thiab cov ntshav no uas lawv nqus nrog gusto yuav los nrog hlawv kua muag rau rog gadflies! Peb lub lag luam yog qhib lub qhov muag ntawm cov neeg dag, ncaj lub xub pwg nyom ntawm lub hunchbacked, kom xaus rau lub ntxub tyranny thiab pernicious tsoom fwv!
  Tej zaum txoj kev ywj pheej, kev sib luag thiab kev sib raug zoo kav nyob rau hauv Russia!
  Pugachev hais nrog lub zog thiab npau taws, Cossacks zoo siab. Emelyan cov tub rog tau ntxiv nrog cov tub rog tshiab thiab cov tub rog kawm tau zoo.
  Thaum lub sij hawm ntawm kev cog lus, Oliver Twist dheev tig nws lub siab rau ib tug, luv luv, nrog ib tug prickly saib ntawm ib tug txiv neej. Qhov twg nws twb pom qhov bulging, balding hauv pliaj, thiab xiav, qhia qhov muag.
  Tus txiv neej nws tus kheej tau hnav lub tsho zoo tib yam cov neeg ua liaj ua teb thiab tuav ib rab hmuv hauv nws txhais tes, tab sis nws tau hnov thaum xub pom tias qhov no tsis yog neeg ua liaj ua teb. Txawm hais tias hnav ris tsho tsis zoo thiab lub horn yog tuav ruaj khov ntawm tes.
  Oliver, tau txhim kho lub sijhawm, nce mus rau nws thiab, ncab tawm pem hauv ntej, qw:
  - Koj Tus Thawj Kav Tebchaws, Colonel Oliver Twist ntawm koj qhov kev pabcuam!
  Tus txiv neej teb sai sai:
  - Kuv tsis yog tus zoo tshaj plaws, tab sis yog ib tug tub rog zoo tib yam Polushkin!
  Oliver Twist knitted nws pob muag hnyav, thiab teb hnyav:
  - Tsis yog, Mr. Alexander Vasilyevich! Koj tus yeeb yam zoo li ci ntsa iab dhau los muab zais hauv qab lub tsho loj!
  Suvorov superstitiously hla nws tus kheej thiab luag nyav:
  - Muaj kev hlub tshua rau Tswv Ntuj... Lawv nrhiav tau lawm! Tam sim no dab tsi!
  Tus tub tub hluas muab nws tus kheej version:
  - Cia li nrog huab tais-txiv, ces peb mam li pom!
  Emelyan Pugachev nyob rau hauv lub siab zoo. Nws cov tub rog muaj zog, thiab tag kis yuav muaj kev tawm tsam rau Tsaritsyn. Tom qab ntawd, nws yuav ua tau, tau tsoo lub Don, tsiv mus rau Moscow. Txog thaum tus poj huab tais rov sau zog tawm tsam nws.
  Lub sovereign txais tos cov neeg raug ntes Suvorov cordially. Nws, ib yam nkaus, ntsia Pugachev nrog kev xav paub. Lub hauv pliaj siab thiab pob muag qhia txog kev txawj ntse ntawm tus thawj coj ntawm kev tawm tsam, thiab nws lub suab nrov nrov tau ntxeev siab rau tus cwj pwm ntawm kev txib. Alexander Suvorov tsis ntshai thiab nug Emelyan ob peb lo lus nug los ntawm cov tub rog thiab, tau txais cov lus teb, nws txaus siab:
  "Thiab koj, koj tus huab tais, tsis yog ib tug neeg ruam kiag li!"
  Pugachev sternly nug Suvorov:
  - Koj xav tias kuv yog leej twg?
  Lieutenant General teb nrog luag nyav:
  - Tswv Ntuj txwv, kuv yuav paub li cas...
  Yemelyan nug hauv lub suab hnyav:
  Koj puas kam pab kuv os...
  Vajntxwv cov neeg pluag khiav ntawm ntug ntawm nws txhais tes hla nws caj pas. Suvorov nyob ntsiag to. Nws yog ib qho tsim nyog thiab tus neeg muaj kev ywj pheej los ua ncaj ncees rau kev cog lus, tsuas yog vim nws yog lus cog tseg. Thiab qhov raug cai ntawm Catherine II, uas tua nws tus txiv, yog ntau tshaj qhov tsis ntseeg. Los ntawm thiab loj, tus txais txiaj ntsig Pavel tam sim no yuav tsum kav. Thiab Katya yog ib tug regicide lawm!
  Lo lus nug no tsis yog hais tias nws yog huab tais tiag tiag los tsis yog. Emelyan tsis zoo li Peter Thib Peb kiag li. Feem ntau, Peter thib peb yog ib tug me nyuam hnub nyoog, thiab qhov no yog ib tug muaj zog, muaj zog Cossack, yug tub rog thiab kav. Thiab Alexander Vasilievich yeej tsis muab cov nom tswv tsev neeg nyob rau hauv kev tsim nyog thiab tsis xav hais tias nws muab ib tug zoo dua.
  Yemelyan, uas tseem muaj zog, tau sawv ntawm lub rooj thiab pib taug kev. Lub Cossack Tsar tsis siab, txawm li cas los xij, lub taub hau siab dua Suvorov, tus txiv neej qis dua qhov siab thiab nyias. Pugachev yog dav hauv lub xub pwg nyom thiab muaj lub zog tsis zoo. Nws khoov nickels nrog nws tus ntiv tes, txiav ib tug txhob lo lo ntxhuav ribbon ntawm ya. Emelyan tus kheej txiav nws tus kheej nrog saber, thiab pom nws tus kheej ua ib tug tub rog muaj zog. Thiab Suvorov paub qhov no. Nws nyiam tus thawj coj ntawm Cossack. Ntawm ib sab, yooj yim, ntawm qhov tod tes, nrog lub siab ntshiab txawv txawv.
  Suvorov nug hauv German:
  - Leej twg yog tus zoo los ua haujlwm hauv Russia?
  Emelyan Pugachev kuj teb ua lus German:
  - Nws yog qhov zoo los ua haujlwm rau koj tsar, patronymic thiab cov neeg ... - Txhawb nqa nws ob sab nrog nws lub nrig, Emelyan suav tias tsim nyog ntxiv. - Thiab rau nws cov neeg nyob rau hauv thawj qhov chaw!
  Suvorov nyiam lub ingenuity thiab statesmanship ntawm Pugachev, thiab nws teb:
  - Kuv xaiv ua hauj lwm rau kuv Leej Txiv thiab cov neeg!
  Tom qab ntawd, tus thawj tub rog tau ncua nws lub cev tawv nqaij, tab sis muaj zog thiab siab tawv tes rau Emelyan!
  Lawv tuav tes sov so, thiab Yemelyan tshaj tawm:
  - Kuv txais tos koj nrog lub npe suav thiab qib ntawm cov tub rog! Koj yuav yog kuv cov tub rog lub taub hau! Npaj lawv rau kev ua phem rau Tsaritsyn!
  - Kuv mloog koj lub hwj chim! - Alexander Vasilyevich Suvorov tshaj tawm, thiab bowed rau lub Cossack tsar.
  Yog li pib kev phooj ywg zoo ntawm Emelyan Pugachev thiab Alexander Vasilyevich Suvorov.
  Tus thawj coj ntawm Lavxias teb sab ci ntsa iab tshaj plaws ntawm txhua lub sijhawm tau cog lus rau kev ntseeg siab rau cov tib neeg. Suvorov nws tus kheej nkag siab: kev hloov pauv yog xav tau, thiab nws yog qhov phem heev uas feem ntau ntawm cov neeg Lavxias nyob hauv kev txaj muag serfdom. Puas muaj kev txom nyem zoo li no ntawm ib sab thiab khoom kim heev ntawm lwm tus hauv lub tebchaws zoo? Tsis yog, Suvorov, raws li ib tug neeg txawj ntse thiab txawj ntse, to taub tsis tau tsuas yog nyob rau hauv tub rog science: kev hloov yog siav!
  Paub lub pulsation ntawm lub plawv thiab cov leeg,
  Kua muag ntawm peb cov me nyuam, niam!
  Lawv hais tias peb xav hloov
  Pov tus quab ntawm cov saw hnyav!
  Lub nroog Tsaritsyn, nyob rau hauv nees nkaum-thawj xyoo pua, tau paub rau tag nrho lub ntiaj teb no li Stalingrad. Thiab tam sim no nws tsuas yog lub nroog loj loj thiab muaj kev tiv thaiv zoo. Nyob rau hauv nws, Stenka Razin tsoo Lopatin lub taub hau, thiab cov neeg hauv nroog lawv tus kheej khob lub qhov rooj ntawm lub qhov rooj. Tam sim no los ntawm kev quab yuam. Alexander Suvorov nquag muab xaj. Tus thawj coj ci ntsa iab pom qhov tsis muaj zog ntawm kev tiv thaiv thiab xaiv cov kev taw qhia ntawm kev tawm tsam nws tus kheej.
  Tsaritsyn garrison suav ntau tshaj plaub txhiab tus tub rog, tsis suav cov tub rog loj. Ua nyob rau hauv txoj haujlwm tiv thaiv muaj zog, lawv tuaj yeem muaj kev tawm tsam hnyav thiab tos rau txoj hauv kev los ntawm tsoomfwv tshiab.
  Tab sis kev coj ncaj ncees ntawm cov neeg tiv thaiv qis. Lub Volga Cossacks tawm hauv lub fortress tom qab lub yeej Michelson. Thiab tus naj npawb no yog ntau tshaj ob txhiab tus neeg, thiab lawv tau ua tiav cov tub rog ntawm Emelyan Pugachev.
  Nyob rau tib lub sijhawm, cov tub rog tsis yog cov neeg ua liaj ua teb, tab sis kev sib ntaus sib tua-npaj Cossacks, uas tau kawm los sib ntaus los ntawm thaum yau. Lawv, tej zaum, zoo dua li niaj zaus infantry recruited los ntawm cov neeg pluag thiab tsis inferior mus rau lub hussar cavalry.
  Kev quab yuam pib tam sim ntawd. Tsis muaj sij hawm los ncua lub siege. Yog, thiab Suvorov nyiam tactics: nws tuaj, nws pom, nws yeej. Hauv qab daim ntaub thaiv cov pa luam yeeb: lawv tau tua hluav taws rau cov mugs nyoos, Yemelyan cov tub rog tau mus ua phem. Cov tub rog, tshwj xeeb tshaj yog thaum lawv paub tias Suvorov nws tus kheej tau tawm ntawm sab ntawm cov neeg ntxeev siab, thiab ntshai los ntawm cov tub rog coob ntawm cov neeg dag, tawm tsam tsis txaus ntseeg. Ntau tus ntawm lawv, zam kev qw ntawm cov tub ceev xwm, raug rho tawm haujlwm, tab sis tsom mus rau saum huab cua.
  Qee tus tub ceev xwm lawv tus kheej poob lawv rab ntaj, tso siab rau txoj kev hlub tshua ntawm tus yeej. Qhov kev tawm tsam yog ntawm qhov xwm txheej. Ntawm no cov tub ntxhais kawm theem siab sim tawm tsam. Tab sis kev paub Cossacks tsuas yog txiav lawv nrog cov checkers, thiab cov tub rog poob rau hauv caug.
  Cov Kalmyks kuj tau nce mus rau kev quab yuam, da dej cov neeg tiv thaiv nrog xub.
  Thawj plaub lub roj teeb yuav luag tam sim ntawd los ntawm kev tswj hwm ntawm cov neeg ntxeev siab. Ib feem ntawm lub cavalry, sowing panic, twb nyob rau hauv lub rear. Tsuas yog cov tub rog muaj koob muaj npe qee yam tawm tsam Pugachevites. Yog li Yemelyan nws tus kheej dhia mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Nws saber poob rau ntawm lub taub hau ntawm ib tug tub lag luam fat-bellied uas txib ib tug detachment ntawm cov nplua nuj.
  Nrog lub tshuab ntawm ib tug hnyav saber, Pugachev txiav qhib lub pob txha taub hau rau lub caj dab heev. Lwm cov tub lag luam tawg thiab qw nrov nrov: leej txiv-tus huab tais nws tus kheej tau tso cai!
  Oliver Twist sib ntaus ntawm Yemelyan sab tes xis. tub tub sab txaus siab. Nws yuav sib ntaus li cas? Thiab saber zoo li tsis tau siv los ua hnyav thiab ntev. Ntawm no tus me nyuam tub grappled nrog nobleman. Nws yog tus dexterous heev, thiab tus me nyuam tub, tsis muaj kev paub ntau dhau los ntawm kev cuam tshuam nrog riam phom, tau txais kev cawmdim los ntawm qhov tshwm sim zoo kawg nkaus.
  Tus txiv neej mustachioed nobleman nce siab, baring nws cov hniav nyob rau hauv ib tug phem grin thiab brandishing nws saber. Ntawm no Oliver ua ib tug txheej txheem uas cov ntseeg ib txwm tau qhia nws. Pounded nrog pob taws liab qab hauv qab lub hauv caug. Thiab thaum tus thawj coj nyob rau hauv lub tsho daj yog me ntsis cuam tshuam los ntawm qhov mob, nws txiav nws saber rau hauv caj dab.
  Tus yeeb ncuab nrog ib nrab txiav taub hau poob rau hauv av. Oliver Twist ntsib tus yeeb ncuab thib ob nrog ncaws rau lub puab tsaig. Ntawm no lawv tsis tau siv los sib ntaus sib tua nrog lawv txhais taw, thiab tus tub barefoot heev deftly ntaus tus yeeb ncuab nrog cov txheej txheem txawv txawv.
  Tab sis tus yeeb ncuab txoj kev tawm tsam tsis muaj zog, thiab tam sim no lub vaj ntxwv monogram ntawm Emelyan Pugachev tau kav tus tswv xeev lub tsev.
  Oliver Twist tsoo tus footman thiab rushed mus rau hauv. Lub liab qab ib leeg tuaj rau hauv kev sib cuag nrog cov lush pawg ntawm cov ntaub pua plag. Tus tub xav tias, tej zaum, tus kav nroog ntawm Tsaritsyn yuav sim nkaum ntawm lub palace, tib lub sijhawm coj lub nroog cov nyiaj txiag. Yog li ntawd, nws yuav tsum tau outpaced.
  Tseeb tiag, tus tub sab tau tig los ua ntau dua li qhov tseeb. Baron Miguel tau muab cov kub los ntawm qhov chaw nyab xeeb, thiab ib pawg ntawm lub pov haum. Muaj ntau yam kev nplua nuj uas lawv nqa tsis tau mus. Tab sis lub greedy dignitary bent nyob rau hauv lub luj, thiab yeej dragged nws crawling. Txoj kev hauv av tau nyob tom qab daim iav, thiab tej zaum Miguel yuav tsis khav theeb.
  Tab sis rub lub hnab tom qab nws, nws tau tso cov cim rau ntawm cov ntaub pua plag, uas tau pom tam sim ntawd los ntawm lub qhov muag ntse ntawm tus kws tshawb fawb hluas. Oliver Twist tawg daim iav nrog kev txhaj tshuaj los ntawm rab yaj phom qub thiab maj nrawm rau hauv txoj kev hauv tsev uas ua rau lub qhov taub.
  Tus burgomaster kuj rub rab phom thiab tswj tau hluav taws, tab sis tus tub, co nws lub cev, tau tawm ntawm qhov hluav taws kub. Tom qab ntawd Oliver Twist thawb tus burgomaster hauv puab tais nrog tag nrho nws lub zog ... Thiab nws tau tig los ua tus tswv ntawm cov khoom muaj nqis loj.
  Tej zaum, ntau tus, nyob rau hauv qhov chaw ntawm ib tug tub sab tub hluas, yuav sim mus nkaum zoo heev wealth. Los yog tsawg kawg ib feem ntawm lawv. Tab sis cov hluas hauv qee txoj kev, txawm tias Leninist Oliver Twist yog siv lead ua ncaj ncees. Thiab tsis tas li ntawd, thaum koj muaj kaum ib xyoos, koj tsis muaj tus neeg laus prudence, qia dub thiab ntshaw nyiaj. Koj tseem yog ib tug yaj saub dawb huv thiab dawb huv. Yog lawm, ua tsov ntxhuav zoo dua li ua yaj.
  Oliver Twist rub lub hnab tawv tawm ...
  Tsaritsyn tau noj sai txaus. Plaub txhiab tub rog surrendered. Lub arsenal ntawm cov tub rog ntxeev siab tau ntxiv nrog rau caum-tsib phom, thiab ib qho khoom loj ntawm mos txwv. Kev yeej yog ua tiav nrog kev poob qis. Thiab tam sim no Emelyan Pugachev khov kho nyob rau hauv lub Volga.
  Txawm li cas los xij, los ntawm kev noj Tsaritsyn, cov neeg ntxeev siab tsim teeb meem rau lawv tus kheej. Koj yuav tsum xa koj cov tub rog mus qhov twg tam sim no? Rau cov Don, tau ntxiv cov tub rog ntawm kev siv nyiaj ntawm Cossack freemen, lossis mus rau sab qab teb, txhawm rau ua kom zoo dua ntawm kev tawg ntawm cov tub rog tsarist, sim ua kom tawg thiab ntes lawv hauv qhov chaw? Kev tig mus rau Don tuaj yeem ua rau poob ntawm lub sijhawm muaj txiaj ntsig, qhov twg Field Marshal Panin tuaj yeem muaj sijhawm los sau nws cov kev sib cais sib cais rau hauv lub nrig.
  Nws yog qhov tseeb tias lub sijhawm ua haujlwm tawm tsam Pugachevites. Tab sis ntawm Don koj tuaj yeem pom muaj kev ua tub rog muaj zog ntxiv. Pugachev nws tus kheej yog inclined mus rau lub Don thiab Cherkask mus sau lub Cossack rati. Suvorov kuj tsis kam lees. Nws tsis xav tawm tsam cov neeg Lavxias, txawm hais tias tam sim no, tom qab kev ntes Tsaritsyn, nws tsis muaj kev rov qab los. Tsis tas li ntawd, Astrakhan tseem nyob hauv qab ntawm cov neeg ntxeev siab. Nws yuav zoo rau nws thiab. Tab sis dua, koj nkim koj lub sij hawm.
  Pugachev tau txiav txim siab. Txij li thaum tag nrho cov tub rog muaj koob muaj npe tseem nyob deb, thiab cov neeg ua liaj ua teb coob coob tau tawg mus thoob plaws thaj av Volga cuam tshuam lawv txoj kev vam meej. Ces ib tug yuav tsum faib cov tub rog, xa Suvorov coj Astrakhan, thiab mus rau lub Don nws tus kheej. Thiab tsuas yog tom qab ntawd tsiv mus raws Volga. Tag nrho tib yam, nws yuav yooj yim dua rau cov neeg ntxeev siab tawm tsam huab cua txias. Cov neeg ua liaj ua teb yuav sau, thiab nyob rau lub caij ntuj no lawv yuav tsis muaj dab tsi ua, thiab lawv yuav ntxiv cov tub rog ua liaj ua teb.
  Nws tseem yuav ua tau los qhia txog kev ua tub rog tshwj xeeb. Thiab feem ntau yuav, Catherine yuav khaws cov tub rog tseem ceeb hauv Turkey rau lub sijhawm. Cov Ottoman tsis raug rhuav tshem tag nrho, thiab lawv tseem muaj sijhawm.
  Thiab muab faib ua ob feem ntawm cov tub rog ntawm cov neeg ntxeev siab Emelyan tsiv: ib qho mus rau sab hnub poob, lwm qhov mus rau Astrakhan.
  Pugachev nyob rau hauv lub siab zoo. Hauv thawj lub zos Cossack nws tau ntsib nrog kev hwm zoo, thiab Cossacks tau nchuav rau hauv cov tub rog uas muaj ntau txhiab leej. Oliver Twist, uas muaj cov xwm txheej ntawm tus thawj tswj hwm huab tais, siv sijhawm feem ntau ntawm nws lub tebchaws.
  Nws tus huab tais txawv ntawm nws tus kheej los ntawm kev ntse ntawm lub siab thiab kev paub txog ntau yam teeb meem. Ntawm no nws thiab Oliver tau tham ua lus German. Tus tub ceev faj thaum nws los txog ntawm tub sab yav dhau los, tab sis me ntsis nws qhia rau vaj ntxwv tias yuav muaj lwm lub sijhawm. Qhov tsuas yog kev khuv leej yog nws tsis yooj yim, piv txwv li, ua ib yam li rab phom tshuab.
  Tab sis cov tub hluas hais rau huab tais yuav ua li cas los tsim dynamite kom puas lub fortresses thiab nitroglycerin. Tus tub tub hluas nws tus kheej, nyob rau hauv ib tug npau suav tseem yog ib tug anti-fascist saboteur, tau zoo versed nyob rau hauv ntau yam ntawm tawg sib tov. Thiab nws tuaj yeem qhia cov Pugachevites. Tab sis forge ib lub tshuab tsis siv neeg nyob rau thaum xaus ntawm lub xyoo pua thib kaum yim nyob rau hauv ib tug forge yog tej zaum ib tug tsis yooj yim sua hauj lwm rau cov rebels. Tab sis ntawm qhov tod tes, koj tuaj yeem hloov kho cov qauv ntawm cov phom uas twb muaj lawm, txhim kho lub bayonet, thiab cov lus txib thiab kev tswj hwm. Thiab cob qhia cov neeg ua liaj ua teb zoo dua.
  Ib txhiab tub rog ntawm St. George Regiment surrendered rau Emelyan Pugachev tom qab sib ntaus sib tua luv luv. Cov tub rog ntawm huab tais Cossack loj hlob zoo li lub pob zeb. Ob peb tus nplua nuj Cossacks tsis tau twv rau tus neeg dag, los yog lawv raug ntes thiab muab dai.
  Don yog nplua nuj, av yog rog, zoo li lard thiab mos li fluff. Ntau yam tuaj yeem plowing thiab sown rau nws.
  Cherkask, lub peev ntawm Cossack tub rog, ntsib Pugachev nrog lub tswb nrov. Lub nroog garrison, coj los ntawm General Buderman, tau sim tawm tsam tus kheej-tsim tsar.
  Kev tawm tsam tau tshwm sim hauv Cherkask nws tus kheej. Cov Cossacks tsis xav paub tus poj huab tais, thiab rushed mus rau Peter thib peb, zoo li nws tau smeared nrog zib mu. Ntau txhiab tus tub rog tau sib ntaus sib tua hauv ntiaj teb, thiab Emelyan Ivany coj nws cov tub rog mus rau cua daj cua dub.
  Kev sib ntaus sib tua hnyav pib. Oliver Twist yog thawj tus nce toj phab ntsa ntawm lub nroog Cossack. Tus tub deftly txiav lub cossack homely nyob rau hauv ob txhais ceg. Lub cev nqaij daim tawv nqaij rog poob rau ntawm phab ntsa thiab flopped mus rau hauv moat.
  Tus pioneer tawm tsam lub cev, dodged lub bayonet, thiab txav nws lub hauv caug mus rau lub hnub ci plexus. Yog tias koj ncaws nrog koj txhais taw, ces tus nrog sib ntaus yuav nco ntsoov lub tshuab.
  Tus tub dheev nco txog tej yam uas ua rau nws npau taws heev. Tsis yog, lub sijhawm no tsis tsim txom hauv lub qhov taub Askiv. Thiab lwm tus. Ib yam dab tsi uas rau qee qhov laj thawj tshwm sim raws li lwm txoj kev nco hauv npau suav. Thaum cov tub rog liab tau ua haujlwm Vistula-Oder thaum Lub Ib Hlis thiab pom nws tus kheej ib teev los ntawm Berlin, ntau tus ntseeg tias Kev Tsov Rog Loj Loj tau dhau mus. Tias nws yog qhov hnyav tshaj plaws Ntiaj Teb Tsov Rog II yog nyob nws lub lim tiam dhau los. Zoo li me ntsis ntxiv.
  Tab sis nws tsis yog rau tsis muaj dab tsi uas lawv hu nkauj: kev sib ntaus sib tua kawg, nws yog qhov nyuaj tshaj plaws. Thaum lub Peb Hlis, muaj ib qho txuj ci tseem ceeb tshwm sim, thiab cov Nazis tuaj yeem tig lub moos rov qab. Yog li ntawd, cov hordes ntawm Hitler, thiab ces tus tshiab Fuhrer Mainstein, rov rushed mus rau sab hnub tuaj. Thiab nag hmo cov phooj ywg tau dhau los ua neeg phem. Thiab tam sim no cov Nazis twb tau ntes Ukraine dua, tsoo mus rau Moscow, thiab ua tiav qhov lawv tsis muaj peev xwm ua tau ua ntej: tswj hwm lub Caucasus. Thiab tam sim no lawv tab tom mus rau Kuibyshev. Thiab leej twg paub, tej zaum thaum nws pioneer Petya pab Emelyan Pugacheva, Fritz twb cua daj cua dub Moscow?
  Tus tub xav tias muaj kev npau taws heev hauv nws tus kheej, thiab maj nrawm nrawm ntawm nws cov yeeb ncuab. Qhov feem ntau ntuj, inextinguishable hluav taws kub hnyiab nyob rau hauv nws. Thiab tuaj dab tsi tuaj yeem, tab sis nws yuav sawv rau lub zog ntawm cov neeg ua haujlwm thiab cov neeg ua liaj ua teb, rau nws tus tshiab Lenin - Emelyan Pugachev.
  Yog li ntawd, Colonel Scottovalik, ib tug tub rog Askiv, tau txais kev ncaws pob hauv qab lub hauv caug, thiab tom qab ntawd hauv lub ntsej muag ntawm lub caj dab.
  Cov phab ntsa raug coj mus, thiab kev sib ntaus sib tua raug xa mus rau lub nroog. Siv nws cov ntiv tes thiab ntiv taw, tus tub nce mus rau ntawm phab ntsa ntawm lub tsev loj ntawm cov tub rog ataman uas tseem muab siab npuab rau Catherine thiab ua rau tus thawj coj ntawm huab tais cov tub rog. Kev ncaws pob los ntawm kev sib tham yog irresistible. Thiab tus thawj coj ya mus, tua lwm tus neeg tua.
  Tus tub qw thiab thauj tus tub rog nyob rau hauv lub puab tsaig nrog nws lub taub hau. Lwm cov Pugachevites ua raws li tus pioneer, lub tsev loj raug coj los ntawm cua daj cua dub ...
  Tus thawj tub rog thiab ob peb tug txwj laus raug ntes ciaj sia. Lawv tsis kam lees paub Pugachev ua tus huab tais raug cai, thiab tam sim no lawv tau tos los ntawm lub tsev hais plaub huab tais thiab lub suab. Thiab lub voj voog Cossack yuav tsum xaiv cov thawj coj tshiab.
  Lub nroog loj ntawm Don tam sim no tau dhau los ua Pugachev's. Feem ntau Cossacks nyob rau hauv Russia lees paub Tsar Peter thib peb. Tam sim no nws tseem mus sau lub zog thiab mus rau Moscow.
  Txawm li cas los xij, los ntawm sab ntawm Azov, tseem muaj kev hem thawj rau thaj av Cossack.
  Suvorov lub sijhawm ntawd mus txog Astrakhan. Lub Volga thiab cov tub rog ntawm Me Me Lavxias teb sab Cossacks xa mus pab mus rau sab ntawm lub rebels. Ib feem ntawm cov tub ceev xwm kuj tau hla mus rau ntawm tus huab tais. Hmo ntuj Suvorov ua phem ua qias tuaj mus sai sai. Tsuas yog ob peb lub tuam txhab muaj kev tawm tsam, thiab cov tub rog tseem ceeb ntawm cov tub rog tau tawg txawm tias ua ntej kev tawm tsam pib.
  Yog li ntawd, lub xeev Astrakhan tau cog lus rau tus neeg dag. Tus tswv xeev nws tus kheej tsis muaj sij hawm los qhib nws tus kheej, thiab Cossacks tau tswj kom dai nws ua ntej mus sib hais. Ntau tshaj kaum txhiab tus tub rog, txawm li cas los xij, ib feem tseem ceeb ntawm lawv yog cov neeg ua haujlwm ntsuab lossis cov neeg tsis raug cai, koom nrog cov tub rog Suvorov.
  Emelyan Pugachev, tau nyob hauv Cherkask, rov ntsib teeb meem: mus rau Azov lossis tawm ntawm lub fortress tsis txaus ntseeg nyob rau hauv nws nraub qaum. Nyob rau hauv qhov xwm txheej ntawm kev ua tsis tiav thiab kev tawm tsam, cov neeg ntxeev siab tau pheej hmoo poob ntau tus neeg thiab sijhawm. Ntawm qhov tod tes, tsoomfwv cov tub rog rov qab los ntawm kev ua tsov rog Turkish tuaj yeem tawm tsam ntawm Cossack peev hauv Cherkask.
  Yog li, Pugachev muaj kev tsis ntseeg. Tsis tas li ntawd, lo lus nug thib ib: txoj kev twg mus rau Moscow? Stenka Razin nyob rau hauv ib tug zoo xws li cov teeb meem xaiv lub Volga, thiab stumbled rau Simbirsk. Txoj kev raws Volga yog qhov ntev thiab yuav tsum muaj cua daj cua dub ntawm ntau lub nroog. Lwm qhov ua tau yog mus rau Don thiab dhau Tula. Nyob ntawd, txoj kev luv dua thiab muaj tsoomfwv cov tub rog tsawg dua. Muaj tseeb, cov thawj tswj hwm tsarist tuaj yeem tawm tsam Tsaritsyn thiab sim txiav tawm ntawm Emelyan Ivanovich.
  Azov tsis yog Cherkask - thawj-chav kawm fortress nrog ib tug muaj zog garrison, thiab nws yuav tsis yooj yim sua kom coj nws, tshwj xeeb tshaj yog vim hais tias yuav luag tsis muaj Cossacks uas yuav pab tau, thiab seb lub garrison yuav pom zoo cog lus rau cov neeg pluag huab tais. yog nug.
  Tus tub tub hluas Oliver Twist, txawm li cas los xij, tuaj nrog nws tus kheej txoj kev npaj thiab ntxhi rau hauv Pugachev lub pob ntseg.
  Lub Cossack tsar pom zoo lub tswv yim no los ntawm patting tus tub ntawm lub xub pwg nyom:
  - Hefty garno! Yog tias koj tuaj yeem ua tus general!
  Ntau cov khaub ncaws ntawm cov tub rog tsarist, ob qho tib si rau infantry thiab rau cov hussars, raug ntes, thiab ntau txhiab tus neeg tuaj yeem hloov mus rau hauv lawv. Tom qab ntawd, nyob rau hauv lub guise ntawm mus kom ze ntawm tshiab reinforcements, nkag mus rau hauv lub fortress thiab ntes tau ntau garrison nrog ob puas phom los ntawm surprise. Thiab thaum tuav Azov, koj tsis tuaj yeem ntshai rau koj lub nraub qaum, thiab ntxiv rau, muaj riam phom loj ntawm cov tub rog tsarist tawm tsam Ottoman Empire.
  Yog li ntawd ... nrog Vajtswv cov menyuam!
  Oliver Twist taug kev nrog rau cov tub rog uas dag ntxias, mus rau lub nruas thiab ntaus thiab cov xim tsis muaj xim. Nyob rau tib lub sijhawm, tub sab tub hluas hu nkauj;
  Kuv lub teb chaws yog ib lub teb chaws zoo,
  Nyob zoo Russia...
  Txhua yam yog muab rau peb los ntawm cov vajtswv uas ci ntsa iab,
  Kom muaj kev lom zem tshaj lub ntuj xiav!
  
  Tus Tswv ua li no txhais tes,
  Yuav luag, cov neeg laus thiab menyuam yaus ...
  Nov yog peb cov cherub dawb huv -
  Tsis muaj qhov chaw zoo dua hauv ntiaj teb!
  
  Tab sis lub teb chaws muaj teeb meem loj.
  Tsaus oligarchs strangling Russia!
  Puas yog qhev mus ib txhis?
  Thiab tus nom devours bribes ...
  
  Tsim cov peev txheej zoo li no
  Siab phem thiab lim hiam ua luaj...
  Los ntawm nws los Nazism,
  Ntsuas tawm ntuj txiag teb tsaus cov ntsiab lus!
  
  Lub oligarch yuav coj nws
  Nyob rau tib lub sijhawm, nws yuav coj lwm tus ...
  Qhib tus account siab hlob
  Nws muaj lub ntsej muag txias!
  
  Nws xav noj ntau heev
  Peb tau tawg los ntawm ib tug tub sab ntawm lub hauv caug,
  tub sab rog tiag
  Zoo li lub ntsej muag ntawm fanged txiv ntxawm Sam!
  
  Qhov twg nws tau cheese, qhov twg nws noj nws,
  Xav coj peb lub hauv caug
  Thiab lub nkoj sib ntaus sib tua nqa koj mus tom ntej,
  Thiab ntawm "Aurora" siab tawv yawg Lenin!
  
  Yog li paub cov puzel-bourgeois,
  Koj khiav tsis tau - rab ntaj ntawm tus tho kev!
  Yeej cov proletarian thiab ntxeev siab,
  Yuav ntaus, tso dag millionaire!
  
  Raws li cov haiv neeg Ilyich bequeathed,
  Peb yuav faib txoj kev mus rau Mars sai sai,
  Thiab cia peb txav tus yeeb ncuab mus rau hauv lych,
  Lwm tus yuav tuaj rau kaum rau lub tsho tiv no!
  
  Peb tuaj yeem tsim kho lub tebchaws
  Cia peb tsim socialism thoob plaws ntiaj teb!
  Thiab Varyag yuav tsis mus rau hauv qab,
  Pioneers taug kev nyob rau hauv unison!
  
  Thaum peb nkag mus, luag hauv Berlin,
  Nyob ntawd tus proletarian yeej yuav ntsib peb!
  Peb yuav sawv thiab yeej
  Cov menyuam yaus muaj kev lom zem hauv kev zoo siab thoob ntiaj teb!
  . QHOV #10
  Tus tub hluas raug txim sawv rov los. Jail dhuav. Koj nyob ib leeg, thiab phab ntsa tuab, txawm tsis muaj suab tuaj cuag koj. Oliver ua qoj ib ce raws li kev lig kev cai thiab ces lawv coj nws zaub mov. Lub sijhawm no, ntxiv rau oatmeal thiab mis nyuj, nws tau muab ob qho nqaij pies.
  Ces ib tug poj niam kws kho mob tuaj. Tshuaj xyuas tej yam tshwm sim ntawm Oliver raug tsim txom. Ces nws ntsia hauv nws lub qhov ncauj thiab mloog nws lub hauv siab. Feem ntau, tus tub hluas tau noj qab nyob zoo thiab tiv taus kev tsim txom zoo.
  Tom qab tag nrho, lawv rub nws nrog cawv ... Thiab nws tsis mob heev ntxiv lawm, tab sis nws tseem sting.
  Tom qab ntawd Oliver tau txais ib lub hauv ncoo, muab los ntawm ib co poj niam uas muaj kev khuv leej, thiab raug hais kom muab nws nkawm khau.
  Cov tub hluas tsis kam, hais tias ntev npaum li nws sov sab nraud thiab lawv tsis khov hauv nws lub cell, nws tau siv ntau dua thiab ntau dexterous li ntawd.
  Tom qab ntawd, nyob ib leeg, cov tub ntxhais hluas raug kaw dua pib rub cov kev sib txuas ... Nws tau ua qhov no ua ntu zus, mus txog rau ob peb teev tom qab nws txhais tes mus tawm tsam.
  Oliver raug coj rov qab, yog vim li cas rau lub tsev loj cuj zaub mov. Thiab tus tub, tau noj, rov poob rau hauv npau suav.
  Zoo siab zaj nkauj no ua rau nco nco-kuv-tsis tawg paj hauv lub siab. Thiab txhawb tib neeg kom ua tau zoo.
  Ntawm Azov nws tus kheej, nws yuav luag tawg, Cossacks sib cav, tab sis cov Yes Xus muab cov khoom nyob rau hauv kev txiav txim nrog lawv ob txhais ceg. Thiab ob peb cossack disguised rog nkag mus rau hauv lub fortress muaj zog. Zoo li cov hauj sam ntawm Stenka Razin hauv Yaitsk.
  Emelyan tus kheej sib tw nrog tus thawj coj ntawm sabers. Nws yog ib tug txawj tub rog txawj ntse, tab sis Pugachev muaj zog thiab bolder. Cov sabers gleamed, pov tawm ib tug flaccid sheaf ntawm sparks rau tej yam. Ntawm no, los ntawm lub zog ntawm cov neeg ua liaj ua teb huab tais, tus thawj saber tau tawg. Tus yeeb ncuab rushed ntawm Yemelyan nrog nws lub nrig. Ntawm no lub Cossack ataman coj thiab pov tus general tawm ntawm lub qhov rais ntawm lub zwm txwv chav. Thiab nyob rau hauv lub nroog fortress nws tus kheej, ib pob pov tseg pib. Txawm li cas los xij, cov tub rog ntawm garrison tau tawm tsam tsis txaus siab. Mob heev, kev ntseeg ntawm tsar-pov thawj tau ntxiv dag zog rau cov neeg. Thiab leej twg yog tub rog? Tib neeg peasant, albeit muzzled nrog xyaum.
  Thiab cov neeg pluag xav, thaum kawg, kev ncaj ncees, thiab qhov kawg ntawm kev ua qhev. Thiab tsis yog rau koj tus kheej xwb, tab sis kuj rau koj tsev neeg.
  Lawv yog cov tub ceev xwm nplua nuj, tab sis lawv kuj sib txawv, thiab nyob deb ntawm txhua tus neeg txaus siab rau lub xeev ntawm cov xwm txheej hauv lub tebchaws autocratic.
  Oliver Twist grappled nrog ib tug muzzle. Nws txawm tau khawb nrog cov hniav, tab sis tom qab ntawd tus tub hluas tig mus thiab ntaus nws lub qhov ntswg nrog pob taws. Derzhimorda tsoo nws sniffer thiab poob, thiab tus me nyuam tub lub tshuab tom ntej tiav nws tawm.
  Oliver Twist txawm xav tias, yog vim li cas Emelyan Pugachev poob ib nrab xyoo nyob rau hauv lub nroog Orenburg? Tom qab tag nrho, cov tib neeg thiab cov tub rog nyob ntawm lawv sab thiab tuaj yeem raug coj los txiav txim siab. Tej zaum lub muzhik tsar mus txog Moscow maj mam.
  Oliver Twist tau tawm tsam nrog cov tub ceev xwm. Ntawm no nws txav nws txhais taw ncaj nraim mus rau lub siab. Tus tub ceev xwm tau coj nws thiab pov nws lub hoop. Tab sis nyob rau tib lub sij hawm, tus tub tub sab, uas lub hnyav barbell yav tas los zoo li lub teeb, txuas ntxiv nws txoj kev xav.
  Piv txwv li, Emelyan, tom qab lub sortie ntawm lub Orenburg garrison xaus nyob rau hauv tsis ua hauj lwm, thiab nrog hnyav poob rau lub garrison, nws muaj peev xwm txiav txim siab los nag. Ua ntej, nws muaj peev xwm siv cov khaub ncaws trophy rau kev dag ntxias. Kev txais tos, los ntawm txoj kev, tsis yog tshiab. Txawm tias thaum lub sij hawm siege ntawm Narva, Peter lub Great coj kom zoo dua ntawm nws. Thiab nws tau tswj kom ntxias ib feem ntawm garrison mus rau hauv lub tshav pob. Uas ntxiv tau yooj yim rau kev ua phem rau lub zoo-fortified nroog-citadel.
  Nyob rau hauv txhua rooj plaub, nyob rau hauv Lub ib hlis ntuj, Pugachev twb sau mus txog rau peb caug txhiab fighters, thiab nws muaj peev xwm pib ua phem. Txawm hais tias, piv txwv li, tus naj npawb ntawm cov neeg ntxeev siab tsis paub. Qhov no yog qhov kev kwv yees sib txawv. Yog tias Pugachev nyob ze Orenburg, raws li kev kwv yees, peb caug lossis plaub caug txhiab tus neeg, yog vim li cas xya lossis cuaj txhiab tawm tsam nyob ze Tatishchevo? Tej zaum lawv txhais tau tias Pugachev cov tub rog tau tawg mus rau ntau qhov chaw sib txawv? Txawm li cas los xij, tam sim no cov Pugachevites muaj zog dua puas tau, thiab ntau Yaik Cossacks nyob ntawm lawv sab.
  Thiab tus thawj coj amazing Pugachev. Thaum nws qw nrog nws tus yeeb ncuab baritone, ntau pua, txhiab tus tub rog nres thiab poob rau hauv caug, thov kev zam txim los ntawm tus pov thawj. Thiab cov tub rog tshiab Cossack kev txhawb nqa ntawm Pugachevites twb ya dhau ntawm lub rooj vag. Qhov no txhais tau hais tias qhov kawg ntawm cov yeeb ncuab thiab kev vam meej ntawm cov tub rog insurgent nyob ze.
  Oliver Twist sib tw nrog tus thawj coj Cossack. Ib tug neeg sib tw muaj zog heev uas nquag tawm tsam tus tub. Tus tub txawm nqis rov qab los ua txuj ntshai. Tus yeeb ncuab tau nqa mus thiab txiav nrog ib tug saber. Tus tub tub hluas tawm mus, thiab lub tshuab poob rau ntawm pob zeb. Saber tsoo thiab tam sim no Oliver Twist mus rau qhov kev tawm tsam.
  Txawm tias tag nrho cov kev paub dhau los, tus thawj coj tsis nco qab ncaws hauv lub hauv caug. Nws yog ib qho nyuaj heev uas tsis muaj kev txawj ntse los txiav txim siab zoo li no. Koj ntaus nws luv luv nrog koj pob taws thiab tus ceg ceg raug ntaus tawm. Thiab tom qab ntawd lawv ua tiav koj nrog sabers. Kev sib ntaus loj tsis muaj dab tsi hais.
  Tab sis tus thawj coj lub taub hau raug cais tawm ntawm lub cev. Txawm thov txim rau lub kaus mom kim beaver. Ib qho me me zoo li no, tab sis qias neeg heev. Qhov no twb zoo li banditry. Los ntawm nws sab tub sab.
  Tab sis tam sim no tus yeeb ncuab twb qaug zog lawm, zoo li ib tug icicle pov rau hauv suab puam. Thiab muaj tsawg thiab tsawg tus neeg uas xav tawm tsam cov tub rog ntawm Emelyan Pugachev. Txawm tias ib tug tub ceev xwm tub ceev xwm nws tus kheej tau hais kom nws cov tub rog tso siab rau thiab cog lus rau nws tus kheej, tab sis nws hlub tsar.
  Tom qab yeej, Cossacks ib txwm ua kev zoo siab rau lub tsiab peb caug. Ntawm sab xis ntawm Emelyan zaum Stenka Razin tus tub xeeb ntxwv thiab Pugachev tus txheeb ze Ivan Razin. Cov thawj coj tau zoo siab thiab ua koob tsheej zoo siab. Kuj tseem muaj qhov kev pab cuam kim kim uas raug ntes los ntawm Turks los ntawm Peter lub Great. Nyob rau hauv cov ntaub ntawv no, kub thiab nyiaj diav thiab diav rawg, zoo heev workmanship, raws li zoo raws li cov hlab ntsha studded nrog gems. Ntxiv mus, tus qauv yog tsim los ntawm Ottoman masters, txawv txawv nyias.
  Nws yog lub sij hawm los khaws cov kev pabcuam hauv ib lub tsev cia puav pheej tshaj li tawg. Cov zaub mov ntawm no kim heev. Thiab cov tais diav lawv tus kheej, npaj los ntawm Fabkis kws ua zaub mov, yog qhov zoo heev. Raws li qhov kev thov ntawm Emelyan Pugachev, tus kws ua zaub mov ua noj tau npaj tib yam khoom noj uas yog nyob rau ntawm lub tshoob ntawm Cossack Tsar thiab Ustinya. Lub hare thiab nws cov khoom yog qhov zoo, tshwj xeeb tshaj yog cov txiv ntoo.
  Pugachev nco txog nws tus poj niam thib ob thiab muaj kev nyuaj siab hauv nws lub siab. Dab tsi hauv nws? Tej zaum Ustinya raug mercilessly flogged thiab tsim txom ntawm khib, los yog nws twb raug tua? Muaj tseeb tiag, tsis zoo li tus ntxhais pluag tsis txhob liam rau tus huab tais tus kheej. Nrhiav nws thiab tso nws tawm ntawm nws cov shackles. Tam sim no nws nyob qhov twg?
  Yemelyan ntxhov siab rau nws tus kheej. Nyob ze Tatishchevo, ntau tus neeg yuav tsum tau sib sau ua ke. Tseem muaj cuaj, kaum txhiab tus neeg tua rog hauv Byrd. Tsis tas li ntawd, ob txhiab tus tub rog npaj tau zoo heev, thiab tus so yog cov neeg ua liaj ua teb. Pugachev tsis xav nqa lub siege, tawm hauv cov tub rog tseem ceeb hauv Berd, txawm hais tias nws yuav muaj kev xav ntau dua tsis txhob faib nws cov tub rog.
  Kev sib ntaus sib tua hauv lub fortress kuj tsim ambiguously. Pugachev tau tswj kom ntxiab cov yeeb ncuab thiab tso lub foob pob rau ntawm tus yeeb ncuab thaum lub sij hawm tsim ambush. Cov yeeb ncuab raug kev puas tsuaj, tab sis tsis zoo heev uas nws cuam tshuam rau txoj kev sib ntaus sib tua hauv txoj kev txiav txim siab.
  Tsis tas li ntawd, tej zaum nws yuav tsum tau ua kom muaj kev tiv thaiv hauv lub fortress nws tus kheej. Cov dej khov ramparts lawv tus kheej yog ib qho teeb meem loj thiab cov tub rog tsarist yuav nyob rau lub sijhawm ntev nyob rau hauv cov phab ntsa ntawm Tatishchevo. Thiab los ntawm lub sij hawm no lwm yam kev txhawb zog yuav tuaj.
  Txawm li cas los xij, nws yog qhov swb uas tau los ua thawj qhov kev sib ntaus sib tua los ntawm Pugachev. Thawj, tiam sis hmoov tsis kawg. Txawm li cas los xij, tom qab tus tub liab qab no, tus tub plaub hau daj tau tshwm sim hauv lawv cov tub rog, kev ua tsov rog ntawm cov neeg ua liaj ua teb tau hloov pauv radically. Thiab tam sim no cov tub rog tsarist yeej ib qho yeej tom qab lwm qhov.
  Emelyan haus dej me me kom tsis txhob poob qhov pom tseeb ntawm kev xav. Ua kev zoo siab rau kev yeej oh thaum ntxov. Tseem muaj ntau lub nroog thiab cov yeeb ncuab nyob tom ntej. Thiab Catherine tus thib ob tseem tsuas yog sau lub ntsiab rog tawm tsam nws. Tab sis cov neeg tau txiav txim siab los txhawb tus kheej tshaj tawm lub tebchaws.
  Nyob rau hauv ib lub sij hawm, Grishka Otrepyev kuj nyiam heev muaj koob meej ntawm cov neeg. Tab sis tus tshiab tsar tau tawm tsam ob qho tib si rau cov neeg Lavxias, raws li ua dhau los rau sab hnub poob, thiab rau sab hnub poob yog ib tus neeg nyiam ntau dhau. False Dmitry tsis muab Smolensk rau Poles, thiab pib npaj ua tsov ua rog nrog Qaib Cov Txwv, uas thaum lub sij hawm ntawd tseem muaj zog heev, txawm tias lub sij hawm poob pib nyob rau hauv lub teb chaws Ottoman.
  Pugachev, kov yeej cov teeb meem thawj zaug, nce toj!
  Cov ntxhais, NW nyuam qhuav npog nrog cov khaub ncaws pob tshab, ua las voos nyob rau pem hauv ntej ntawm cov qhua. Ntawm no yog ib tug ntawm lawv seev cev nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lub Cossack sovereign. Nws hnav tsuas yog panties thiab nqaim strip ntawm ntaub hla nws lub hauv siab, thiab nws cov plaub hau yog adorned nrog pearl tiara. Liab qab, girlish ob txhais ceg seev cev ib tug nquag seev cev, lub duav rov sauv. Ib tug oriental seev cev nrog cov plaub hau daj zoo li seductive heev.
  Oliver Twist, saib nws, kuj muaj lub siab xav. Nws tseem me me dhau los nkag siab nws txoj kev xav, tab sis muaj qee yam txawv txav hauv nws txoj kev txav, cov tints ntawm daim tawv nqaij tanned hauv kev txav ntawm lub cev zoo, huv si. Tus neeg seev cev zoo siab rau tus tub, thiab nws xav dhia thiab pib seev cev nws tus kheej.
  Thiab Oliver Twist tsis pom nws ob txhais ceg nqa nws li cas, thiab nws pib dhia nrog cov ntxhais. Tus hlub Emelyan Pugachev twb tau saib xyuas tus ntxhais thiab rub nws mus rau hauv nws chav pw. Lwm cov ataman tsis yog eunuchs ib yam. Ntxiv mus, Ivan Razin tuaj nrog kev lom zem. Muab pob txha ntawm cov ntxhais, thiab tus uas ntaus pob txha raug nthuav tawm.
  Cossacks yeej nyiam lub tswv yim no thiab cov ntxhais thiab cov poj niam ya me ntsis. Sawv daws lom zem, sawv daws qaug dej qaug cawv.
  Txawm Oliver pab tsis tau tab sis nqa ib khob ntawm nws lub khob qab zib cawv. Tsis yog nyob rau hauv txoj kev pioneering, ntawm chav kawm, tab sis xav paub coj mus. Thiab tus tub zoo li ib tug nees luav tiag tiag. Nws tau dhau los ua kev lom zem ntau dua, txhua tus neeg tam sim no zoo li tau pleev xim zoo li nrog cov cwj mem zoo nkauj Suav. Thiab zoo siab rau hauv kuv lub siab.
  Oliver Twist tau ntse txaus kom tsis txhob ntxiv rau nws tus kheej, thiab hnub tom qab nws sawv los tshiab thiab muaj zog. Tab sis cov thawj coj ntawm Cossack tau mob taub hau.
  Ua ntej ntawm tag nrho cov, Emelyan Pugachev coj nws mus rau lub tsev da dej, thiab khob tawm lub hops nrog ib tug spruce broom. Ces nws thiaj txib kom tshuab raj rau hauv lub saub thiab taug kev. Raws li tus thawj coj ntawm lub ntiaj teb proletariat Great Lenin hais tias: ncua sij hawm zoo li kev tuag!
  Cov neeg ntxeev siab ua tau zoo. Tab sis General Mufel mus cuag Tsaritsyn nrog tsib txhiab ko taw thiab tub rog tub rog. Nws tsis tau twv kom cua daj cua dub lub nroog Mufel uas muaj kev tiv thaiv zoo, thiab xa ib tug tub txib uas xav tau kev txhawb nqa.
  Field Marshal Papin nyuam qhuav tuaj txog hauv Penza. Nws tau ntxhov siab heev los ntawm impostor txoj kev vam meej loj. Don tau hla mus rau sab ntawm Peter thib peb, thiab kev tawm tsam ntawm Volga tau tshwm sim nrog lub zog tshiab. Thiab kev ntxeev siab ntawm tus twb legendary Suvorov tsis tuaj yeem tab sis ua rau muaj kev ntxhov siab. Tam sim no kev ua tsov ua rog nrog cov cuab yeej tau dhau los ua ib yam dab tsi nyuaj thiab txaus ntshai.
  Emelyan Pugachev tau qhia nws cov kiv cua ntawm lub sijhawm thaum nws zoo li lub ntxiab tab tom yuav kaw.
  Catherine Thib Ob, tau kawm tias Mikhelson tuag hauv hluav taws ze ntawm Salty laib, hais tias:
  Qhov kawg ntawm qhov kawg tig mus rau qhov pib ntawm nruab nrab. Thiab yog vim li cas tus Tswv thiaj li txiav txim siab rau txim rau kuv nrog cov neeg dag!
  Txawm li cas los xij, rau tam sim no, Empress tsis tau ntsuas ntxiv, thiab txiav txim siab tos cov ntaub ntawv los ntawm pem hauv ntej. Thiab lawv tuaj txog, raws li ib txwm, lig.
  Colonel Bibikov tuaj txog Mufel nrog peb txhiab pab tub rog. Nws twb yog ib pab tub rog muaj zog. Tab sis Suvorov tam sim ntawd tawm tsam yim txhiab pab tub rog. Qhov kev tawm tsam tau dhau los ua qhov kev vam meej loj. Lub genius ntawm Alexander Vasilyevich yeej. Ntau tshaj li rau txhiab tus tub rog raug ntes.
  Tsis muaj leej twg xav tau qhov kev tawm tsam no. Nws tau xav tias cov tub rog tseem ceeb ntawm cov neeg ntxeev siab tseem nyob deb. Tab sis Suvorov kuj tau tswj kom nkag los ntawm sab qaum teb, qhov twg tsis muaj kev hem thawj txhua.
  General Mufele, txawm li cas los xij, tau khiav tawm. Thiab Tub Vaj Ntxwv Golitsyn tau nce mus rau Tsaritsyn. Nws twb yuav tsum yeej Pugachev nyob rau hauv lub Tatishchevo fortress. Thiab tam sim no nws yog ib qho kev sib ntaus sib tua nyuaj dua. Golitsyn muaj txog kaum txhiab tus tub rog, tsis muaj zog thiab twb tau ntsib hauv kev tawm tsam cov neeg ntxeev siab.
  Suvorov, ua ke nrog cov tub rog tuaj txog ntawm Astrakhan, muaj kaum yim txhiab. Tsis tau tos rau txoj kev mus kom ze ntawm lub ntsiab rog ntawm Emelyan Pugachev, Alexander Vasilyevich bravely tawm tsam cov yeeb ncuab. Cov neeg ua liaj ua teb tau ua lub luag haujlwm ntawm kev cuam tshuam, thiab cov tub rog npaj siab tshaj plaws ntawm cov neeg ua liaj ua teb tau tsiv Golitsyn los ntawm lub nraub qaum.
  Kev sib ntaus sib tua xaus nrog kev swb ntawm tsarist pab tub rog, thiab kev ntes ntawm feem ntau ntawm cov tub huabtais pab neeg.
  Golitsyn nws tus kheej raug ntes, thiab Sovereign yuav tau txiav txim siab nws txoj hmoo.
  Emelyan Pugachev txiav txim siab mus rau Moscow raws Volga. Txoj kev no zoo li qhov kev ntseeg siab tshaj plaws, thiab qhov no yog raws nraim li cas Stenka Razin mus.
  Pugachev twb muaj ntau tshaj li tsib caug txhiab motley, tab sis heev combat-npaj pab tub rog nrog ib tug loj tus naj npawb ntawm cov phom, thiab nws yuav cia siab tias yuav rhuav tshem cov tub rog ntawm nws "tus poj niam" nyob rau hauv ib feem.
  Kamyshin, zoo li lub sijhawm dhau los, tau txais Yemelyan cov tub rog nrog kev xyiv fab thiab qhib caj npab. General Benedorff sim muab kev sib ntaus sib tua rau Pugachev ze Saratov. Tab sis cov neeg ntxeev siab ncig nws kaum ob txhiab corps. Ntau tus tub rog ntawm Catherine cov tub rog tsis xav tawm tsam. Kev sib ntaus tau ua rau luv luv.
  Oliver Twist tswj tau txiav tsuas yog peb hussars thaum tus so surrendered. Ntxiv mus, txoj cai ntawm Suvorov cuam tshuam. Tsis yog txhua leej txhua tus xav tuag tawm tsam kev cai lij choj Sovereign.
  Thiab kev ntseeg hauv Emelyan Pugachev tau loj hlob thiab muaj zog. Saratov rov qhib lub qhov rooj rau tus tub rog, tos txais Emelyan nrog lub tswb nrov ntawm pawg ntseeg thiab mov ci thiab ntsev.
  Kuv tsis muaj zog tseem ceeb ntawm tes, Field Marshal Panin sab laug Penza. Kev ncua ntawm cov tub rog nyob rau hauv Qaib Cov Txwv tau coj mus rau qhov tseeb hais tias muaj ob peb rog tawm tsam Pugachev. Cov neeg ntxeev siab nyob Samara thiab Penza yam tsis muaj kev sib ntaus. Cov tub ceev xwm me tsuas yog tsoo.
  Nyob ze Saransk, suav Panin sim tawm tsam nrog 15,000th corps ntawm tsarist pab tub rog. Tab sis lub zog zoo tshaj ntawm Pugachevites tsis tuaj yeem tso tseg. Lawv nchuav ib tug tiag tiag, indomitable avalanche. Petya tawm tsam ua ntej ntawm txhua tus. Suvorov rov deftly mus rau nram qab, thiab txiav kev sib txuas lus. Suav Papin yuav tsum khiav. Tab sis cov Cossacks caum cov tub rog ruaj khov.
  Tus thawj tub sab Oliver tus kheej tau koom nrog hauv kev nrhiav. Tus me nyuam tub muaj ib tug zoo heev Don stallion, thiab nws tus kheej hnyav dua li cov neeg laus, thiab nws muaj peev xwm tawg tawm ntawm tus so ntawm Cossacks thiab overtake Count Panin nrog nws tus neeg saib xyuas ntawm kaum tus neeg.
  Thawj ob tug neeg saib xyuas, qw thiab ntsais muag, rushed mus rau tus pioneer. Oliver Twist heev deftly txiav ib tug ntawm lawv los ntawm kev dhia dej hauv qab pike. Thiab tus tub thib ob tsoo nrog dhia. Tus me nyuam pob taws ntaus lub hauv pliaj heev thiab khov kho, khob tawm ib lub barbel loj.
  Ntawm kaum tus neeg zov, tsuas muaj yim nyob. Tab sis ntawm no ob leeg rov sib cais thiab maj mus rau Oliver. Tus tub deftly dodged rab phom tua, thiab ntaus tus yeeb ncuab nrog nws lub taub hau ntawm lub puab tsaig. Thiab lwm yam deftly txiav tawm txhuam nrog rau cov hnab looj tes tawv dub.
  Yog li ntawd, ob tug players raug ntaus. Oliver Twist hais tias:
  - Kev txawj ntse yeej tus lej, tab sis hmoov tsis tsis nyob hauv kev xaiv tsa!
  Yuav ua li cas zoo li nyob rau hauv ib tug suav rhyme: thiab muaj rau ntawm lawv sab laug. Tab sis yog vim li cas Panin nyiam pov tsuas yog ob tug nees nees.
  Pioneer tub sab Oliver Twist pov ib rab riam ntawm tus yeeb ncuab nrog nws txhais taw liab qab. Nws tseem yog ib qho kev txhaum uas nco tau ntawm qhov ze li ntawd. Thiab ces lub ntsis pierced tus yeeb ncuab nyob rau hauv lub plab. Tab sis tus yeeb ncuab tom ntej swung siab dhau lawm thiab tau txais nws pob taws nyob rau hauv Adas lub kua txiv ntawm lub caj dab. Oliver tweeted:
  - Feem ntau, cov tsis muaj tis tsa lawv cov beak!
  Qhov qub tseem tseem muaj plaub tus neeg tua rog. Thiab qhov no tau txais kev nthuav dav heev. Ntawm no, raws li kev lig kev cai, lwm khub sawv tawm. Nws rushes ntawm tus tub. Zoo, ua li cas txog Oliver Twist ntawm kev ceeb toom tag nrho. Nkawd ob leeg tua lawv rab phom. Tus me nyuam tub sprawled ntawm nws nees thiab cov mos txwv yuav luag kov nws liab qab, tanned rov qab. Tab sis ntawm no Oliver Twist teb, inflicts, crushing tshuab nrog nws lub luj tshib mus rau carotid hlab ntsha. Thiab tus ntse saber ntawm tus tub ntaus lwm tus nrog sib tw nyob rau hauv lub qhov muag sab laug.
  Pioneer tub sab wittily exclais:
  - Tus txiv neej tsis muaj lub siab zoo li tsis muaj qhov muag, tsuas yog qhov muag tsis pom kev vam ntau!
  Zoo, tam sim no suav Panin tsuas muaj ob tus neeg saib xyuas sab laug. Tab sis cov uas muaj zog heev yog ob meters siab. Lawv maj nroos ntawm tus me nyuam tub, savagely brandishing ib sab nyob rau hauv txhua txhais tes.
  Oliver Twist txias me me, lub teeb dagger nrog nws cov ntiv taw liab qab. Lub ntsis poob rau hauv lub khau raj ntawm lub teb marshal lub bodyguard. Nws qw thiab tso nws saber. Ib tug virtuoso tub, heev deftly sticks nws sharpest hniav, ib tug thug ntawm sab.
  Thiab dua tus pioneer tub sab hais tias:
  - Qhov siab loj tsis tas mus koom tes nrog cov txuj ci loj, tab sis cov txuj ci loj ib txwm ua rau txoj haujlwm loj hlob tuaj!
  Tus neeg saib xyuas zaum kawg pib thim rov qab ntawm tus tub uas tsis paub. Petya siv qhov zoo ntawm qhov no thiab tawm tsam ntawm tangent. Tus yeeb ncuab parries qhov kev tawm tsam, thiab tau txais nws pob taws nyob rau hauv lub luj tshib ntawm tes. Thiab nws mob, los ntawm kev poob siab tus thug poob nws saber.
  Pioneer-tub sab yuav ncuav nws, khaws cov hniav nrog nws txhais taw. Rub, nrog ntiv tes liab qab ... Lub taub hau nkag ncaj qha rau hauv lub hnub ci plexus. Thiab qhov no yog qhov mob uas nws cardinally knocks tawm tsis nco qab.
  Yog li ntawd, zaum kawg, kaum bodyguard yeej swb. Thiab Oliver Twist tau nyob ib leeg nrog suav Panin. Nws tswj kom me ntsis nce qhov deb, tawg tam sim ntawd thaum sib ntaus nrog cov neeg zov.
  Tab sis lub siab tawv pioneer-tub sab, kis nws tus kheej kom ntau li ntau tau thiaj li yuav txo tau cov huab cua tsis kam, thiab txawm khoov xovxwm, pab nrog lub zog ntawm nws cov leeg nqaij nees, pib txo qhov kev ncua deb.
  Field Marshal Panin rub tus nees ob sab rau shreds nrog nws spurs, ntshav ntws, tab sis qhov kev ncua deb txuas ntxiv mus.
  Oliver Twist txawm hais tias:
  - Yog tias koj xav nyob ntev, khiav, yog tias koj xav tuag sai li sai tau - khiav tawm ntawm tus yeeb ncuab!
  Suav Panin nug tus tub hluas tias:
  - Koj puas xav tau ib txhiab rubles?
  Tus pioneer tub sab chuckled nyob rau hauv teb:
  - Kuv tuav hauv kuv txhais tes ib puas txhiab, uas kuv tuaj yeem tsim nyog yam tsis muaj kev zam txim thiab tsis kam lees lawv! Lub meej mom ntawm tus tub sab tub sab tseem ceeb tshaj qhov kub thiab pob zeb diamond!
  Field Marshal xav tsis thoob:
  - Yog li koj yog ideological? Tus tho kev hais li cas?
  Tus tub hluas nodned.
  - Yog, ib tug tho kev! Txhua tus hais mav ua piv txwv!
  Panin rov sim xiab Oliver Twist:
  - Zoo, yog tias koj xav tau, kuv tau tsa koj ua ib tug nom tswv!
  Tus tub teb hnyav heev:
  - Tus tub sab pioneer yog tus tsim txiaj tshaj li tus thawj coj!
  Field Marshal tsis tso tseg:
  - Ces suav!
  Oliver Twist tau hais hauv lub suab nrov:
  - Zoo, tsuas yog Ekaterina tuaj yeem muab kuv lub npe suav. Koj tsis muaj cai ua li ntawd!
  Papin nres. Nws tus kheej paub tias nws tau mus deb dhau lawm. Thiab qhov tseeb, yog hais tias tus me nyuam tub tsis dag, ces nws yeej muab tau rau nws? Yog hais tias txawm ib puas txhiab rubles tus tub tsis tau ntxias? Thiab tus impostor yuav ua siab dawb ua tsaug rau tus me nyuam rau kev ntes ntawm lub teb marshal!
  Panin ua ib qho kev sim zaum kawg:
  Koj puas xav kom kuv ua koj tus tub?
  Oliver Twist chuckled thiab teb fervently:
  - Vim li cas kuv thiaj xav tau leej txiv suav, yog tias kuv lub tebchaws yog tag nrho cov neeg Lavxias!
  Tus me nyuam tub hla tus tub ceev xwm teb, thiab Panin sim ntaus tus tub nrog ntaj. Tab sis nws yeej deftly txav tus suav lub ntsej muag mus rau lub tuam tsev, khob nws tuag.
  Tom qab ntawd, nws yog ua tau, muab ib tug trophy rau lub croup ntawm koj nees, coj tus thawj coj Pugachev.
  Nyob rau hauv kev yeej, ntsib nyob rau hauv Saransk, Emelyan tsiv mus rau Nizhny Novgorod. Lub nroog muaj kev tiv thaiv zoo thiab muaj ntau pab tub rog nyob hauv nws, tab sis cov neeg ua liaj ua teb thiab Cossacks tau tawv tawv hauv kev sib ntaus sib tua, thiab tau txais lub yeeb koob ntawm kev ua tsis ncaj. Tsis tas li ntawd, Suvorov tau ua nrawm nrawm rau Kazan. Nws tswj tuav lub Kremlin nrog swoop, tso tawm: Chika, Belobrodov, Padurov, thiab ntau lwm tus neeg ntxeev siab uas tseem tsis tau raug tua.
  Thiab qhov no yog ib qho tseem ceeb ntxiv ntawm cov tub rog ntawm Yemelyan. Potemkin tus npawg thib ob kuj raug ntes los ntawm Suvorov. Rau tus cwj pwm phem rau cov neeg raug kaw, Potemkin raug tua yam tsis muaj kev ua koob tsheej.
  Tab sis suav Panin muaj kev sib tham nyuaj ua ntej.
  Emelyan Pugachev, frowning menacingly, nug tus tub ceev xwm teb:
  - Koj xav tias kuv yog leej twg?
  Panin, clanging nws lub puab tsaig nrog kev ntshai, teb nrog kev ua siab loj pom:
  - Kuv tau cog lus rau Catherine. Thiab koj, txiv ntxawm, yog tub sab thiab neeg dag!
  Pugachev txwv nws txoj kev npau taws nrog kev siv dag zog ntawm lub siab nyiam thiab ingratiatingly nug:
  - Thiab Catherine, leej twg vilely overthrew thiab tua nws tus txiv, nws puas raug cai nyob rau hauv lub zwm txwv Lavxias teb sab?
  Suav Panin sighed hnyav heev. Nws yog ib qho mob. Tom qab tag nrho, qhov tseeb, txoj cai ntawm German Empress ntawm lub zwm txwv yog ntau tshaj qhov tsis ntseeg. Los ntawm thiab loj, Katya yuav tsum tau raug flogged kom zoo, thiab dai rau ntawm lub gallows rau regicide, dua li yuav crowned li ntawd.
  Tus ntxhais qhev muab ib lub tais nyiaj nrog cawv txiv hmab rau pem hauv ntej ntawm cov suav. Pugachev nws tus kheej nchuav cov kua liab rau hauv lub khob cij siv lead ua nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm tus thawj tub rog.
  Panin haus ib nrab, ua tib zoo muab cov duab kos rau ntawm lub rooj ntoo qhib. Thiab ntsiag to hais tias:
  - Russia xav tau ib tug muaj peev xwm tsar ...
  Pugachev jokingly teb tias:
  Peb txhua tus tau kawm me ntsis, qee yam thiab qee yam.
  Panin softened me ntsis thiab hais tias:
  - Kuv pom koj tsis yog ib tug neeg ruam. Vim li cas Emelyan Ivanovich pib ib yam dab tsi zoo li no?
  Pugachev sawv ntawm lub rooj. Kuv tau ua ob peb kauj ruam thiab teb tias:
  - Tsis yog rau lub hom phiaj ntawm kuv tus kheej saib tsis taus thiab ambition kuv pib qhov no. Thiab rau lub hom phiaj ntawm cov neeg mob, rau lub hom phiaj ntawm lawv Orthodox neeg.
  Emelyan Pugachev tau hais nrog kev mob siab rau thiab kev txhawb nqa.
  - Kuv pom ntau, kev tu siab hauv Russia. Cov neeg siab phem lim hiam npaum li cas, lawv ua phem rau cov ntxhais thiab tsim txom cov menyuam li cas. Cov neeg ua hauj lwm li cas, thiab lawv cov hauj lwm raug devoured. Cov neeg ntawm Russia zoo heev thiab tib lub sij hawm humiliated. Zoo li cov tis raug khi rau ib tug dav dawb hau, thiab ib tug tsov raug muab pov rau hauv lub qhov taub. Thiab qhov kev quaj txaus ntshai no yog Orthodox thoob plaws ntiaj teb. Cov menyuam yaus poob zoo li yoov, txawm tias cov poj niam muaj koob muaj npe raug kev txom nyem los ntawm kev noj, tib neeg raug yuam kom huddle ua ke. Txawm yog tus Tswv Vajtswv nws tus kheej tau txib: yuav txi txiv thiab ua kom ntau ntxiv. Thiab kuv muaj ib lo lus nug: thaum Adas plows thiab Eva spun, qhov kev txawj ntse nyob qhov twg?
  Tab sis nws puas tuaj yeem muag tus neeg muaj sia nyob, tsim los ntawm cov duab thiab zoo li Vajtswv, ua qhev? Zoo li nws yog ib yam tsiaj!
  Panin nyob ntsiag to. Nws tus kheej, ntawm chav kawm, paub zoo kawg nkaus yam peasantry nyob rau hauv Russia. Thiab qhov kev ua qhev ntawd yog kev lim hiam, thiab tsis muaj kev ncaj ncees. Thiab leej twg yog richer, uas thiab lub tsev hais plaub. Yog lawm, thiab Panin nws tus kheej tau xav txog kev hloov kho, suav nrog kev txwv lub zog ntawm cov tswv av hla cov neeg ua liaj ua teb. Thiab nws muab tib yam rau Catherine. Tab sis tus huab tais reacted heev txias rau lub tswv yim ntawm alleviating txoj hmoo ntawm peasants.
  Nws yog ntau conservatism, arrogance, disdain rau cov neeg. Pom tau tias cov neeg pluag, nws tsis xav txog tib neeg kiag li. Qhov tseeb qee zaum ua rau muaj kev ywj pheej, thiab muab khoom plig rau menyuam ntsuag. Tab sis ib zaug ntxiv, tsis muaj tsars faib ntau lub xeev cov neeg ua liaj ua teb rau hauv cov tuav tuav. Thiab tsis muaj leej twg tau ua qhev ntau tus neeg pluag.
  Lub sij hawm ntawm Catherine: lub heyday ntawm serfdom thiab lub ncov ntawm exploitation ntawm Lavxias teb sab pej xeem.
  Tab sis ntawm qhov tod tes, muab lub zwm txwv rau ib tug neeg ua liaj ua teb. Zoo, yuav ua li cas nws yug tau yug los zoo li no.
  Panin xav qw, ib yam dab tsi zoo li: "paub koj qhov chaw, serf!" Tab sis lub sijhawm kom paub nrog lub voj tsis zoo li ntxim nyiam. Lub suab ntawm kev xav tau tshwm sim: "dag Emelyan, ua txuj ua nws tus phooj ywg, thiab muab kua muag"!
  Tab sis txawm tias txoj kev tawm no yog qhov tsis sib xws rau tus ntsuj plig ntawm Count Panin. Feem ntau xav tsis thoob tias nplua nuj, tig mus rau qhov kawg ntawm lub xyoo pua kaum yim ntawm cov neeg ci ntsa iab tshaj plaws thiab muaj peev xwm tshaj plaws hauv Russia. Lwm lub sij hawm raug tso tseg. Tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv lub reign ntawm Nicholas II. Txawm li cas los xij, nws yog ib feem rau kev liam, huab tais nws tus kheej tau hloov mus ua, uas tau ntev dhau los ua tus thawj coj ntawm General Kuropatkin, uas tsis muaj peev xwm ua tub rog.
  Ekaterina muaj hmoo rau kev txhaj tshuaj. Txawm tias tsis tas li. Piv txwv li, tom qab Bibikov, Tub Vaj Ntxwv Shcherbatov tau hloov mus ua tsis yog lub taub hau loj.
  Thiab qhov no tau tso cai rau Emelyan khaws lub zog rau nws tus kheej. Peb yuav tsum them se rau lub attractiveness ntawm Pugachev, thaum tib neeg poob nws los ntawm ntau txhiab, kaum tawm txhiab, txawm tias tag nrho nws yeej. Txawm tias muaj tseeb hais tias los ntawm lub hauv paus tseem ceeb ntawm cov rebels saib ntau dua doubtful.
  Nyob rau sab ntawm Pugachev, ib pab pawg neeg ntawm inveterate taub hau, thiab nyob rau sab ntawm lub empress ntau tshaj peb puas txhiab pab tub rog.
  Tab sis tam sim no Emelyan txoj hauv kev tau loj hlob. Ua ntej ntawm Nizhny Novgorod, Pugachev muaj ib pab tub rog loj thiab pheej loj tuaj. Thiab suav Panin tuaj yeem sim ntses hauv cov dej muaj teeb meem.
  Yuav ua li cas yog tus impostor ua tiav? Nyob rau hauv cov ntaub ntawv no, nws Panin muaj lub sij hawm los ua ib tug reformer nyob rau hauv lub tshiab, neeg lub tsar.
  Auj, nws yog, nws tsis yog!
  Field Marshal hais judiciously:
  -Txhua lub lag luam yuav tsum tau ua kom zoo. Nrog rau kev ywj pheej ntawm cov neeg ua liaj ua teb.
  Emelyan Pugachev pom zoo nrog qhov no:
  - Yog lawm, qhov tseem ceeb tshaj plaws yog tsis txhob tawg ntoo ntxiv!
  Tus suav hais tias:
  - Nws tsis yog phem muab cov neeg ua liaj ua teb lawv txoj kev ywj pheej, tab sis ... Lawv hlawv cov vaj tse ntawm cov tswv, thiab cov nom tswv lawv tus kheej raug tua thiab dai. Qhov no puas yog txoj hauv kev los muab cov khoom hauv kev txiav txim hauv Russia?!
  Huab tais peasant frowned. Nws tus kheej nkag siab tias cov neeg ua liaj ua teb, hlawv cov vaj tsev, thiab dai cov tswv av, tau tsim kev tsis ncaj ncees txaus ntshai. Thiab nws tseem tuaj yeem rov qab los haunt peb yav tom ntej. Lub raging peasant keeb, nws yuav rov qab mus rau txoj kev? Cov neeg ua liaj ua teb puas them se rau yav tom ntej tsar?
  Yog lawm, ces lawv yuav tsis yog neeg ua liaj ua teb ntxiv lawm, tab sis tsaws Cossacks, thiab yuav muaj tus thawj tswj hwm xaiv tsa rau lawv. Thiab los ntawm cov txwj laus los sib sau ua ke los daws cov teeb meem tseem ceeb tshaj plaws, lub voj voog. Tom qab tag nrho, Emelyan Pugachev rov revived lub collegium, thiab impetuous Suvorov tso ib co ntawm cov qub thawj coj. Thiab tam sim no nws yuav tsim nyog kom cov neeg ywj pheej nyob hauv ib qho ncaj ncees.
  Thiab tus vaj ntxwv peasant, frowning, hais tias:
  - Peb yuav muaj dictatorship ntawm cov neeg! Tib neeg yuav tsum paub lawv tus kheej thaum lawv xav tau nplawm, thiab thaum kev qhuab qhia.
  Papin, me ntsis wrinkled, teb tias:
  - Zoo, yog tias peb tab tom tham txog qhov zoo ntawm cov neeg ... Pyotr Fedorovich yuav tsum ceev faj ntxiv. Nws yuav tsum tau muab sau tseg tias Emelyan Pugachev xam tawm qhov kev ua si cunning ntawm lub caij nyoog courtier. Tab sis Field Marshal Panin tam sim no xav tau ntau dua los ntawm cov neeg ntxeev siab, txawm tias yog ib tus phooj ywg tsis ntseeg, tshaj li tus yeeb ncuab qhib.
  Vajntxwv teb chaws tuav rawv nws lub paws thiab hais tias:
  - Koj yuav zoo li ib tug tiag tiag txhais tes rau kuv! Nov yog kuv txhais tes imperial!
  Thiab ob tus neeg cunning tau tuav tes nrog ib leeg.
  Nizhny Novgorod muaj ib lub garrison loj thiab tau txhawb nqa los ntawm cov tub rog tshiab tuaj txog. Tab sis tsis muaj kev sib koom ua ke ntawm cov neeg tiv thaiv. Ntau tus tub rog, tseem ceeb tshaj yog tub ceev xwm, tuaj txog ntawm kev poob siab. Ntawm cov neeg, txoj kev ntseeg nyob rau hauv lub tsar-txiv twb muaj zog, thiab cov yeej, embellished nrog pej xeem fantasy, zoo heev ntxiv rau Pugachev lub koob meej.
  Yog li hauv qhov no, cov neeg coob coob tau maj nrawm, thiab Emelyan tab tom txhawb nqa nws.
  Ntau tshaj li ib puas txhiab tus tub rog tuaj cuag lub nroog tub lag luam. Ib thiab ib nrab txhiab tus tub rog coj los ntawm Colonel Scorelli tuaj rau lub rooj sib tham. Kev sib ntaus tau luv nyob. Feem ntau ntawm cov tub rog raug kaw, thiab tus thawj tub rog lub taub hau raug txiav tawm nrog Cossack saber.
  Pioneer-tub sab Oliver Twist muaj sijhawm me ntsis los yoj nws saber. Thiab nws muaj peev xwm txiav down tus mob siab rau loj. Tus yeeb ncuab tshwj xeeb choked, poob rau hauv ib pab tub rog loj.
  Tsis ntev ua ntej qhov kev quab yuam, Emelyan Pugachev tau mus xyuas lub tsev ntawm cov tub lag luam ntawm thawj guild ntawm Rasomakhins. Nyob rau hauv ib lub tsev loj, peb-zaj dab neeg, tus huab tais uas nws tus kheej tau haus cawv ntau pua xyoo. Sib tham nrog cov tub lag luam cov ntsiab lus thiab qhov teeb meem. Lawv tau cog lus tseg tias cov tub rog hauv zos yuav tsis tawm tsam nrog cov neeg ntxeev siab. Thiab ib feem ntawm cov tub ceev xwm tau npaj kom paub txog leej txiv-sovereign.
  Cov Pugachevites tau ua rau cua daj cua dub Nizhny Novgorod thaum tseem tsaus ntuj. Lub caij ntuj no los txog thiab peb yuav tsum maj nrawm. Oliver Twist, nplawm nws ob txhais taw liab qab los ntawm lub pas dej, nrog rau lwm cov tub ua liaj ua teb tau maj mus rau qhov kev tsim txom.
  Cov neeg tiv thaiv tsis muaj kev sib raug zoo, qee yam hluav taws kub hnyiab. Cov tub ua liaj ua teb maj nrawm nrog tag nrho lawv lub zog, thiab tsis ua tib zoo saib xyuas qhov kev txhaj tshuaj. Thiab tau xyaum tsis muaj kev poob ntawm lawv.
  Oliver Twist, tau maj nrawm mus rau txoj haujlwm, yog ib tus thawj coj nkag mus rau hauv lub pob zeb hauv av. Ib tug liab qab ntawm tus pioneer tub sab hnov lub qab ntxiag, tickling nqaij ntawm lub ntiaj teb. Thiab ob txhais ceg lawv tus kheej ya mus rau saum toj. Tus txiv neej mustachioed poob rau hauv qab lub ntsej muag ntse ntawm tus tub thiab nws lub taub hau grey dov.
  Oliver Twist exclaimed rau saum nws lub ntsws:
  - Peb tus kheej yuav tsis ua rau koj li!
  Thiab nws saber txiav qhib lub plab ntawm tus tub rog. Cov tub hluas ua liaj ua teb tau sib ntaus sib tua, siv axes, pitchforks, thiab steelyard. Ib tug tub hluas uas muaj hnub nyoog kaum peb xyoos heev deftly pov ib lub lasso. Thiab rub tus thawj coj zoo noj. Nws sim tawm tsam, tab sis ob tug tub ntxiv tau khi rau txoj hlua, thiab tus tub ceev xwm lub ntsej muag tig xiav los ntawm lub stranglehold.
  Cov tub lag luam khaws lawv cov lus thiab cov tub rog tau txais tos cov neeg tawm tsam nrog qw:
  - Huab Tais Leej Txiv!
  - Vivat Peter Fedorovich!
  Cov tub hluas uas tsis muaj kev ntshai twb ntes tau ob lub roj teeb ntawm lub nkoj. Oliver Twist, ua tus thawj coj, tau txib tag nrho cov tub rog uas muaj cov tub rog hluas. Cov txiv neej tsis paub ntshai, lawv ua siab loj tua cov laus, cov tub rog loj dua lawv tus kheej.
  Oliver Twist tau ncaws tawm cov plaub hau liab loj nrog ncaws, thiab nws tau ya tawm ntawm lub rooj zaum.
  Tus tub qw:
  - Rau Niam Txiv! Rau tus tub xeeb ntxwv ntawm Peter lub Great!
  Ntau tus neeg ntxeev siab ntseeg siab tuaj. Cov tub rog sib cais, pom qhov tsis muaj kev cia siab ntawm lawv qhov xwm txheej, surrendered rau cov tub rog ntawm impostor. Loj, thib peb lub nroog loj tshaj plaws hauv tebchaws Russia nrog ntau thaj chaw hauv nroog, thiab muaj ntau tus tub lag luam. Thiab Emelyan Ivanovich nyiam cov tub lag luam. Thiab lawv tsis mob siab rau tiv thaiv kev mob siab rau Catherine li cov tswv av. Ntau tus twb tau zais kev cog lus rau tus Vaj Ntsuj Plig Dawb Huv tshiab.
  General Benedorff tab tom sim, los ntawm kev qhia lub zog cia rau hauv kev sib ntaus sib tua, los tawm tsam Pugachevites. Kub kub. Emelyan Ivanovich nws tus kheej raug txiav zoo li tus hero epic. Nrog rau txhua qhov ntawm nws lub tshuab, ib tug neeg yuav poob. Yog li ntawd lawv tau ua ke nrog Benedorff. Tus German general brandishes nws saber dav, thiab raug ntaus hauv caj pas nrog ib tug dav dav. Yog li ntawd, tus thawj coj ntawm cov yeeb ncuab raug tua - los ntawm huab tais-txiv nws tus kheej.
  Thiab cov neeg coob coob zoo siab thiab qw:
  - Lub koob meej rau tus huab tais huab tais!
  Kev sib ntaus sib tua yog hluav taws. Cov tub rog maj riam phom, feem ntau ntawm cov tub ceev xwm ib yam nkaus. Cov lus xaiv tshaj tawm tias Field Marshal Panin nws tus kheej lees paub Pyotr Fedorovich li sawv rov los. Thiab yuav ua li cas ib tug yuav tsis pe hawm tus tub xeeb ntxwv ntawm Peter lub Great. Thiab saib yuav ua li cas Emelyan Pugachev raug txiav, ib qho tuaj yeem pom tam sim ntawd tias qhov no yog Royal, muaj zog yug ntawm Romanovs.
  Thiab Nizhny Novgorod poob tom qab Kazan. Thiab Simbirsk qhib lub rooj vag rau cov neeg ntxeev siab. Xav txog feem ntau ntawm Volga twb nyob rau hauv txoj cai ntawm Cossack huab tais. Thiab cov tub rog nyob rau hauv cov lus txib ntawm Fedot Katorzhny twb mus txog Yaik. Thiab dua lub Yaik thiab Iletsk Cossacks revolted. Txawm hais tias, zoo li Colonel Semenov thiab General Mamsurov, lawv txiav txim siab tawm tsam thiab sawv mus rau qhov kawg.
  Ntawm Fedot, txog li kaum tsib txhiab tus tub rog sib sau ua ke ntawm txoj kev. Cov Kalmyks thiab Bashkirs kuj tuaj. Lub cunning Don ataman hla lub nroog Yaik, qhov twg General Mamsurov tau tos nws nrog ob txhiab, thiab tuav lub fortress ntawm Sorochinsk yam tsis muaj kev sib ntaus. Tawm ntawm Colonel Semyonov nyob rau hauv lub nroog Yaik, General Mamsurov maj mus txiav cov impostors. Tab sis cov tub rog ntawm Fedot tau ntxiv dag zog rau kev siv nyiaj ntawm Kalmyks, Bashkirs, Tatars, thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws, Cossacks tseem mus txog qhov kawg, tsis muaj kev sib haum xeeb thiab tsis tua thiab ntau dua.
  Nees nkaum txhiab Pugachev pawg neeg overlayed ib txhiab ob puas Mamsurov cov tub rog. Kev sib ntaus sib tua tau phem heev. Cov tub rog ntawm General Mamsurov, uas twb muaj kev paub nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua cov neeg ntxeev siab, tawm tsam desperately. Lawv paub tias lawv yuav tsis dim. Tab sis Cossack Colonel Fedot twb muaj kev ua tsov rog nrog cov Turks. Nws raug siv cov lej superiority, kev txav mus los ntawm Bashkir thiab Tatar cavalry units. Qhov ntawd swoop, ces raid, ces rov qab. Thiab tom qab ntawd, thaum cov tub rog ntawm General Mamsurov tau qaug zog, nws tau tsim kev sib ntaus sib tua nruj ntawm nws qhov kev sib cais.
  Hauv kev sib ntaus sib tua, thaum tsim kev sib xyaw thiab cov tub rog sib ntaus sib tua ntawm tes-rau-tes, ib tug txiv neej nrog rab hneev thiab rab hmuv tsis yog ib tug phem fighter, tab sis ib tug tswv yim sib npaug sib ntaus sib tua. Los yog tej zaum ib tug axes, los yog ib tug pitchfork nrog ib tug horn thiab ib tug bayonet yuav zoo dua. Thiab ib tug neeg ua liaj ua teb zoo dua ntawm kev siv rab hneev dua li cov tub rog uas twb tau poob tus cwj pwm ntawm cov neeg ua liaj ua teb.
  Kev sib ntaus sib tua tau hloov mus ua kev tua neeg uas tsis muaj kev hlub tshua. Thiab tsuas yog ob peb tus tub rog ntawm General Mamsurov pom txoj kev cawm seej los ntawm kev tso siab rau. Ntau yam tau los ze ze Sorochinsky ua lub fortress ntawm cov ntshav.
  General Mamsurov nws tus kheej raug ntes los ntawm Tatar lasso. Lawv ntsia tus thawj coj. Fedot Katorzhny, thawj tub sab ntawm Don, txawm li cas los xij nug cov lus nug kom raug:
  - Koj puas paub Pyotr Fedorovich ua Emperor ntawm Russia?
  General ua siab loj teb tias:
  - Kuv tsis paub tub sab!
  Fedot tau hais kom nws cov neeg koom nrog:
  - Nyob rau hauv nws lub voj! Thiab cov tub ceev xwm uas tsis kam lees txais!
  Nrog rau kev puas tsuaj ntawm Mamsurov lub detachment, txoj kev mus rau Orenburg thiab lub nroog Yaitsky yog qhib. Fedor faib nws cov tub rog, rationally ntseeg hais tias nyob rau hauv thiaj li yuav ua kom cov nroog no nws muaj txaus lub zog, thiab txawm ib pawg ntawm cov neeg yuav ua. Cov fortresses tsis muaj zog. Tatishchev tawm ntawm lub garrison thiab khiav mus rau Orenburg. Thiab tus tswv xeev cowardly nyiam mus rau hauv kev tiv thaiv lag ntseg. Yog li pib lub thib ob siege ntawm Orenburg.
  Thiab cov zaub mov tau muab tso rau hauv lub nroog tsis muaj ntau tshaj li thaum thawj zaug. Nyob rau hauv lub nroog ntawm Yaitsk, tom qab ib tug luv luv skirmish Colonel Semyonov retreated mus rau lub fortress thiab txiav txim siab, zoo li lub sij hawm kawg, kom lub siege. Muaj tseeb tiag, nws txoj hauv kev rau kev pab tam sim no tsawg dua. Lub hauv paus ntawm kev tawm tsam tau tsiv mus rau Moscow ntau dua.
  Tso tawm ntawm lub tsev loj cuj Kazan, Khlopushka, thiab Beloborodov, nrog ib tug tseem ceeb pab tub rog, tsiv mus rau sab hnub tuaj mus rau Ufa. Cov thawj coj txawj ntse no twb muaj kev paub txog kev kov yeej Ural factories. Thiab Emelyan Pugachev tau xav txog kev kov yeej lub Urals thiab tag nrho ntawm Siberia. Ib nrab ntawm cov chaw ua haujlwm ntawm Urals twb nyob ze Emelka, thiab yog hais tias muaj tag nrho cov miscalculations, thiab ib tug ua tsis tau tejyam siege ntawm Orenburg, txawm ua ntej lawm, ib tug yuav ua tau zoo thiab mus rau Kazan nrog ib tug loj multi-tub rog tub rog.
  . QHOV #11
  Tus tub hluas uas raug kaw hauv tsev loj cuj sawv, zoo siab thiab noj qab nyob zoo. Tam sim no cov qhov txhab thiab kev raug mob coj los ntawm kev tsim txom phem tau yuav luag zoo tag nrho. Thiab koj tuaj yeem ua exercise thiab noj.
  Ces tus poj niam kws kho mob tau tshuaj xyuas nws luv luv thiab qhia luv luv:
  - Kev txiav txim yuav los sai sai! Koj muaj zog thiab peb thov kom koj tsis txhob raug tua thiab raug ntiab tawm mus rau hauv cov mines.
  Oliver teb tu siab tias:
  - Txhua yam nyob hauv Vajtswv txhais tes. Thiab nws cia siab tias yuav khuv xim tus me nyuam!
  Ib zaug ntxiv tus tub rubs cov kev sib txuas ntawm cov saw hlau. Tab sis nws yog qhov tseeb tias nws tsis ua haujlwm. Thiab rubs nrog wild fury. Txog thaum kawg nws hnav tawm.
  Nyob ib leeg yog boring.
  Thiab thaum kawg koj tau pw hauv txaj, koj xav tias muaj kev ywj pheej thiab tshem tawm ntawm txoj kev niaj hnub, hauv kev lom zem tshiab, tsis tau muaj dua.
  Lub fortress Osa tau los ua thawj qhov teeb meem nyob rau hauv txoj kev ntawm cov tub rog ntawm Khlopushka thiab Beloborodov. Raws li txoj kev, lawv cov tub rog loj hlob los ntawm ob mus rau kaum txhiab tus neeg tua rog, ntxiv rau lawv cov arsenal ntawm cov fortress me me. Nyob rau hauv ib lub sij hawm, Emelyan Pugachev convinced lub garrison ntawm lub fortress rau surrendered yam tsis muaj kev sib ntaus. Tab sis lub sij hawm no ib tug tsis tuaj yeem suav rau nws, yog li tus thawj coj ntawm Michelson, tus thawj tub rog Colonel Bragugunter, tau raug tsa los ua tus thawj coj ntawm lub fortress. Kuj los ntawm cov neeg ntiav Germans. Thiab ib nrab ntawm lub garrison yog txawv teb chaws mercenaries. Yog li ntawd, nyob rau hauv txhua rooj plaub, lub fortress yuav tsum tau coj.
  Beloborodov xav tias Emelyan tsis yog ib txwm yog. Thaum lawv coj Trinity fortress, lawv ua noj mov nrog ib lub roob. Tab sis lawv twb tau sau ntau tshaj kaum txhiab tus neeg, ntawm cov neeg ua liaj ua teb coob, tau kawm zoo hauv kev sib ntaus sib tua me me thiab Bashkir, Kalmyk nees, ntxiv rau cov cuab yeej coj los ntawm Ural factories. Tsis txhob coj lawv los ntawm kev xav tsis thoob Dekolong, lawv tuaj yeem sib tw nrog nws peb txhiab corps.
  Ntau tshaj plaub txhiab tus neeg ntxeev siab raug tua thiab raug mob, thiab ntau tshaj plaub txhiab raug ntes.
  Tom qab xws li ib tug swb, Emelyan Ivanovich poob rau hauv kev nyuaj siab rau ib pliag. Tab sis tib neeg tseem mus rau cov Pugachevites, thiab txawm tias kev ntshai ntawm kev rau txim loj tsis tuaj yeem tiv thaiv lawv los ntawm kev sib zog los koom nrog txiv huab tais uas hlub.
  Qhov kev ntxeev siab no zoo li lub viav vias, nce thiab nqis. Txawm swb, ces yeej tom qab swb. Tam sim no Beloborodov thiab Khlopushka nyob rau hauv lub caj pas thiab nyob rau hauv lub zog ua hauj lwm, ces lawv rov qab nyiam los ntawm tsar thiab nce mus rau loj general. Qhov no yog li cas lub log ntawm hmoov zoo tig. Thiab Chika yog suav Chernyshev dua. Thiab qee cov tswv cuab ntawm pawg tub rog tau rov qab los rau lawv qhov chaw. Hauv particular, Colonel Padurov.
  Tab sis qee leej raug tua, thiab koj coj tsis tau lawv rov qab los. Ntawm no, piv txwv li, tuag lub siab tawv ataman Gryznov thiab sab tes xis ntawm Pugachev. Tab sis tus tub ceev xwm Minakov tsis muaj sij hawm los dai, thiab nws yog dua nyob rau hauv ib qeb ntawm cov rebels.
  Chika tsis xav rov qab los ze Ufa thiab tam sim no tsiv nrog cov pov thawj mus rau Moscow.
  Tom qab tau sau tag nrho lub roob ntawm cov quav khib nyiab, thiab tau npaj ib daim ntaub thaiv pa taws, Cossacks thiab cov neeg ua liaj ua teb ntawm Beloborodogo tau nce mus rau ntawm phab ntsa thiab maj nrawm mus rau kev tawm tsam. Lub booking yog phem. Thiab coob tus txiv neej tuag. Tab sis lawv tsoo rau hauv lub fortress thiab tua cov desperately sib ntaus sib tua mercenaries. Lawv ntes tau peb caug-tsib rab phom thiab cov phom loj thiab cov plhaub. Tom qab ntawd, txoj kev mus rau Ufa yog qhib.
  Thiab dua, txhiab tus neeg mus rau Pugachevites, cov neeg cov tub rog loj hlob tuaj. Thiab nyob rau hauv Ufa nws tus kheej tsis muaj kev sib sau. Tau hnov txog kev ua tiav ntawm Pugachev, ib feem ntawm cov tub rog qub ntseeg tias qhov no yog leej txiv tiag tiag. Ntxiv mus, lub illustrious Suvorov, thiab txawm ntau nto moo thiab illustrious Field Marshal Panin, mus rau sab ntawm Pugachev.
  Yog li ntawd, tej zaum nws yeej yog vajntxwv. Yog hais tias cov neeg maj nrawm rau ntawm nws, thiab cov nroog pw ib leeg?
  Kev tsis sib haum xeeb thiab kev sib cav sib ceg tshwm sim ... Ufa tau muab faib ua ob ntu: cov neeg txhawb nqa ntawm Peter thib peb thiab Catherine. Thiab muaj kev tua ntawm lawv.
  Cov tub rog ntawm Beloborodov thiab Khlopushka, uas tau loj hlob mus rau nees nkaum txhiab, nrog kev txhawb nqa ntawm Pugachev tog, stormed lub nroog. Kev sib ntaus sib tua hnyav heev, tab sis cov Pugachevites tau coj tus lej thiab kev txhawb nqa ntawm feem ntau ntawm cov neeg hauv nroog. Ufa, nyob rau hauv uas Chika tau zaum ntev, tau raug coj los ntawm ib zaug. Thiab nrog rau nws kev ntes, ntau tus nplua nuj Bashkir, Kalmyk, Tatar cov txwj laus, cov neeg uas tseem tsis kam lees, tau cog lus rau Peter Fedorovich.
  Kev ntes ntawm lub nroog tseem ceeb ntawm Ufa ua rau cov neeg ntxeev siab txiav kev sib txuas lus thiab txoj kev mus rau Siberia, thiab qhib thaj av no rau kev kov yeej ntawm Pugachevites.
  Khlopushka thiab Beloborodov mus rau lub Ural factories, cog neeg lub hwj chim nyob rau ntawd.
  Pugachev, nrog ib pab tub rog uas tau loj hlob mus rau ib puas thiab tsib caug txhiab tus neeg tua rog, tuaj txog Ryazan. Nyob ntawd nws tau ntsib los ntawm peb caug-tsib txhiab corps ntawm suav Chernyshev. Tib qho teeb meem loj ntawm txoj kev mus rau Moscow yog ib zaug lwm lub nroog thiab cov zos swb yam tsis muaj kev sib ntaus.
  Txawm hais tias muaj ntau tus lej zoo tshaj ntawm Yemelyan, nws tau tawm tsam los ntawm cov tub rog uas paub txog thiab muaj caij nyoog hauv kev ua tsov rog Turkish. Thiab tsar-pov thawj, ntau tshaj li ib nrab ntawm cov tub rog yog cov neeg tsis muaj kev cob qhia nrog cov ceg txheem ntseeg thiab pitchforks, thiab ntau tus qub tub rog tsis ntseeg siab, pab pawg motley nrog Cossacks, thiab ntau haiv neeg Tatar.
  Yog li Chernyshev muaj lub caij nyoog, yog tias tsuas yog .... Yog tias tsis yog rau cov neeg txawj ntse ntawm Alexander Vasilyevich Suvorov. Tus thawj coj zoo heev tau tawm tsam nrog ntau tus Pugachev horde uas nws yuam Chernyshev, tus phab ej uas coj Berlin, tawm tsam los ntawm nws tus kheej txoj cai. Nomadic cavalry da dej nrog tshuaj lom xub los ntawm qhov deb, zoo li kev tawm tsam tawm. Thiab cov neeg pluag nrog lub horn, ntawm qhov tsis tooj, converged nyob rau hauv sib ntaus sib tua nyob rau hauv sib ntaus sib tua tes-rau-tes.
  Kev sib ntaus sib tua, nrog kev cuam tshuam luv luv, yuav luag ob hnub thiab xaus rau hauv kev sib tw yeej rau Pugachevites. Ntau tshaj nees nkaum txhiab tus neeg raug kaw raug ntes ib leeg, thiab Ryazan nws tus kheej qhib lub rooj vag.
  Tus qub nyiam ntawm Catherine, suav Grigory Orlov, tau nrawm nrawm los tswj hwm Moscow garrison.
  Qhov no yog qhov muaj zog tshaj plaws thiab hlob hlob ntawm tsib tus kwv tij, uas yuav luag rub Catherine II los ntawm txoj kev. Hauv qhov no, Tsar Gregory yuav tshwm sim thawj zaug. Tab sis tam sim no qhov kev suav ntau tshaj plaws yog kev txaj muag. Catherine nyiam tam sim no yog Vasilchikov, thiab yav tom ntej Potemkin. Tshwj tsis yog, tau kawg, poj huab tais muaj lub neej yav tom ntej. Tias qhov kev vam meej loj ntawm Pugachevites raug hu mus rau lo lus nug.
  Tab sis Grigory Orlov yog ib tug neeg siab tawv thiab txawj ua tub rog, thiab rau leej twg yuav tso siab rau kev tawm tsam ntawm kev tawm tsam, txawm tias nws zoo li cas. Tshwj xeeb yog Field Marshal Panin tau hloov pauv. Thiab Orlovs yuav mob siab rau Catherine mus txog thaum kawg.
  Tab sis ntawm no yog lwm lo lus nug: yuav ua li cas mus cog Moscow? Tseem muaj ob peb pab tub rog nyob rau hauv thawj lub peev, tsis yog txhua tus ntawm lawv tau rov qab mus rau Qaib Cov Txwv, thiab tus impostor twb nyob rau hauv qhov pib.
  Grigory txiav txim siab tshem tawm cov tub rog, nrog rau Semenov Guards Regiment, mus rau Kremlin. Thiab muaj kom muaj kev tiv thaiv, kom txog rau thaum txoj kev pab. Zarubin Chika nkag mus hauv Tula yam tsis muaj kev sib ntaus sib tua, qhov twg cov neeg tua phom thiab cov tub rog hauv zos tau txais Pugachevites nrog kev xyiv fab. Thiab Emelyan Pugachev mus rau Moscow. Tag nrho lub nroog, tshwj tsis yog lub Kremlin, tawm mus ntsib Yemelyan, thiab cov pov thawj thiab cov pov thawj qhuas Pyotr Fedorovich. Ntau txhiab tus tub rog tub rog kuj tau tawm tsam rau vaj ntxwv. Pugachev tub rog loj hlob.
  Alexander Vasilyevich Suvorov, ntsia ntawm lub Kremlin, hais tias:
  - Cia peb noj cov txiv no! Cia peb npaj kev ua phem!
  Emelyan Pugachev logically hais tias:
  - Moscow yog lub plawv ... Tab sis lub taub hau tseem yog Petersburg. Peb xav tau qhov ntawd! Txawm tias twb tau daus lawm.
  Oliver Twist thiab tus so ntawm cov tub tsis muaj taw qhia paddle zoo siab rau thawj daus. Nws txawm poob tawm me ntsis tom qab tshaj li niaj zaus rau Moscow. Thaj, thaum cov txiv neej mus txog rau Peter, nws yuav yog ib tug heev Frost.
  Zoo, leej twg yuav xav tias tsuas yog ib qho kev sib ntaus sib tua yeej los ntawm Emelyan Pugachev ntawm Salty laib tuaj yeem hloov pauv keeb kwm ntawm keeb kwm zoo heev. Tsis ntev ua ntej qhov swb, thiab tam sim no hauv Niam Saib, tsuas yog ib qho Kremlin tsis tau coj mus. Tab sis nws tsis mus qhov twg thiab.
  Tab sis koj ncua tsis tau. Peb yuav tsum mus sai sai rau Petus. Thiab 200,000th pab tub rog ntawm Pugachev mus rau sab qaum teb.
  Nyob rau sab hnub tuaj, cov Pugachevites tau txais kev vam meej tshiab. Chelyabinsk surrendered yuav luag tsis muaj kev tawm tsam. Decolong retreated, nce ntxiv mus rau Siberia. Ntau lub chaw tsim khoom kuj tau xa mus yam tsis muaj kev sib ntaus sib tua, ntsib cov detachments ntawm tus huab tais txiv. Kungur tsis kam tso siab rau. Tab sis nws raug coj mus rau hauv ib tug muaj zog siege. Ntau lub nroog me thiab cov serfs dhau los ntawm tus neeg dag. Ua lub luag haujlwm thiab muaj zog ntawm Emelyan Pugachev. Tab sis cov chaw tsim khoom ib leeg tseem muaj kev tawm tsam rau Pugachevites. Txawm li cas los xij, nws tseem yog haiv neeg tsawg.
  Detachments ntawm Pugachevites kuj tau tsiv mus rau Tobolsk thiaj li muaj zog nyob rau hauv Siberia. Cov pejxeem hauv zos txhawb vajntxwv yuav luag txhua qhov chaw. Txawm hais tias ntau tus tub rog tau cog lus rau nws txoj kev hwm huab tais. Thiab ntau qhov yeej Emelyan muaj, qhov tsis muaj zog nws tau tawm tsam.
  Decolong lub cev tau yaj. Cov tub rog tau tso tseg txhua hnub thiab khiav mus rau cov Pugachevites. Txawm lub monastery, uas yav tas los tau qhia heroic fortitude tawm tsam cov rebels, paub tus tshiab huab tais-txiv. Thaj, cov hauj sam hnov nyob rau hauv lub sij hawm, uas nws beret, thiab hais tias lawv tsis muaj dab tsi yuav tuag.
  Thiab Emelyan Pugachev, yuav luag tsis muaj kev tawm tsam, tab tom tuaj txog Peter. Cov tub rog sib cais, tau sib pauv ob peb qhov kev txhaj tshuaj nrog cov neeg ntxeev siab, tso siab rau lossis hla mus rau lawv sab.
  Cov neeg coob coob nyob rau hauv cov lus txib ntawm Padurov tuaj txog Smolensk. Kev sib cav sib ceg hauv nroog ntawm Pugachev cov neeg txhawb nqa thiab cov tub ceev xwm hauv zos. Qee tus tub ceev xwm kuj tau nrawm mus rau sab ntawm Pyotr Fedorovich. Cov rooj vag tau qhib rau cov Padurites, thiab cov Pugachevites tau sib tw nrog cov seem ntawm cov tub rog uas tseem muaj siab ntseeg rau Catherine. Lub zog tawg lub zog, thiab tus chij liab ntawm tus thawj coj ntawm kev tawm tsam, Yemelyan Ivanovich, twb tau nce siab saum lub rooj vag sab hnub poob ntawm Russia. Thiab txoj kev ntxeev siab kuj engulfed lub teb chaws Polish. Cov neeg ua liaj ua teb kuj tau nqa lub pitchfork nyob rau ntawd, ntaus lub bar thiab cov txiv neej.
  Yog li ntawd lub zos ntxeev siab pib tig mus rau thoob ntiaj teb kev ntxeev siab. Tus thawj coj ntawm cov tub rog Lavxias nyob rau hauv Qaib Cov Txwv, suav thiab Field Marshal Rumyantsev, txog tam sim no tau ua txoj haujlwm tos thiab saib xyuas thiab hais kom cov neeg tawm tsam tsis txhob koom nrog kev sib ntaus sib tua. Txawm li cas los xij, tsis zoo rau kev tua cov tswv cuab ntawm koj tus kheej. Thiab Rumyantsev hwm Suvorov, uas tau mus rau sab Emelyan Pugachev. Yog li ntawd tsis muaj leej twg cawm Catherine.
  Chancellor Vorontsov hais rau poj huab tais cov xov xwm phem:
  - Tub sab tuaj rau Petus! Tsis muaj ib yam dab tsi los txwv lawv, thiab cov tub rog ntawm impostor yog tas li loj hlob, loj hlob zoo li snowball!
  Catherine furiously tsa nws ob muag thiab hissed:
  - Thiab peb suav Rumyantsev yog dab tsi?
  Chancellor Rumyantsev sighed hnyav thiab gurgled:
  - Peb suav Rumyantsev qeeb ...
  Catherine exclaimed nyob rau hauv npau taws:
  - Tus neeg ntxeev siab! Nyob rau hauv nws lub voj!
  Rumyantsev nthuav nws txhais tes hauv kev tsis meej pem thiab yws:
  - Nws nyob ib puag ncig ntawm waxes mob siab rau nws tus kheej, thiab tsis muaj txoj hauv kev kom tau txais nws!
  Catherine dheev tig daj ntseg thiab rov nug tus Chancellor:
  - Cov tub sab puas nyob deb ntawm St. Petersburg?
  Tus thawj tswj hwm teb ncaj ncees:
  - Yog, ob puas mais, lossis tsawg dua, tam sim no lawv yuav tshaj tawm cov xov xwm tshiab ntawm sab xub ntiag!
  Ib tug tub txib khiav mus rau hauv, nws yog daj ntseg li ib daim ntawv, roaring ntshai:
  - Novgorod qhib lub rooj vag rau cov neeg dag!
  Catherine sighed hnyav thiab yws tias:
  - Thiab Novgorod nrog cov marquis.
  Nws lub suab yog reminiscent ntawm Julius Caesar txheej: "Thiab koj yog Brutus."
  Tus thawj tswj hwm obsequiously stretched rau pem hauv ntej thiab hais tias:
  - Lub nkoj tau npaj txhij, koj lub koob meej, koj tuaj yeem tawm hnub no rau ciam teb!
  Empress nws npau taws heev:
  - Thiab poob zog?
  Tus Chancellor teb nrog luag nyav:
  - Tab sis cawm txoj sia. Cov tub sab yuav tsis muaj peev xwm tswj hwm tsoomfwv li cas, thiab koj yuav rov qab los ntawm kev yeej!
  Catherine hissed in annoyance:
  - suav Panin nrog lawv, thiab nws yuav pab cov tub sab tiv thaiv!
  Tus Chancellor nug cov lus nug kom meej:
  "Yog li koj nyob, koj tus huab tais?"
  Catherine, tsis teb, hais tias:
  - Sau lwm plaub Orlov cov kwv tij thiab cov neeg saib xyuas, nrog rau rub tag nrho cov rog los ntawm Vyborg thiab lwm thaj av. Peb tseem tuaj yeem sib ntaus!
  Orenburg, uas tau chained cov tub rog impostor rau rau lub hlis, kuj tsis xav tso tseg. Tso tawm los ntawm kev poob cev qhev, Myasnikov, ib tug ntawm tsib Cossacks uas yog thawj tus paub txog Pugachev, tau muab khawb hauv qab lub fortress. Tab sis nws siv sij hawm ntev. Thiab qhov deb ntawm kev khawb tau cog lus tias yuav ncaj ncees.
  Yaitsky lub zos nrog ib tug me me garrison, kuj txiav txim siab mus tua kom kawg. Ataman Ovchinnikov tau tawm tsam Guryev. Lub zos garrison, zoo li lub sij hawm dhau los, surrendered yam tsis muaj kev sib ntaus. Yog li ntawd, cov Pugachevites sawv khov kho ntawm Yaik. Sib sau ua ke lub zog thiab tsav cov phom los ntawm Tsaritsyn, Ovchinnikov bombarded lub Yaik fortress. Colonel Semyonov ua ib tug sortie, tau poob xya caum neeg tua, rov qab nrog ib tug qab ntsev.
  Tab sis thaum Yaitsk tuav. Tab sis hordes ntawm rebels nkag mus rau Tobolsk. Tus tswv xeev ntawm Siberia, Chicherin, khiav mus rau sab hnub tuaj, thiab lub nroog tau cog lus rau tus huab tais ntawm txiv. Nyob rau tib lub sijhawm, qhov kawg, cov chaw ua haujlwm tawv ncauj raug xa mus.
  Fedot Katorzhny tsis maj nrawm rau cua daj cua dub Orenburg, tab sis ntxiv nws cov arsenal nrog cov cuab yeej thiab cov khoom siv tuaj txog ntawm Urals.
  Cossacks, tub rog, thiab tub lag luam khiav tawm ntawm lub nroog nws tus kheej. Muaj lus xaiv hais tias tsar-txiv tau coj Moscow thiab mus txog Petersburg. Los yog hais tias nws twb nyob rau hauv St. Petersburg nws tus kheej.
  Nyob rau hauv lub meantime, tus thawj executioner yog filming lub interrogation ntawm ntes tus poj niam hluas Domka thiab ob tug scout tub. Alexei Orlov nws tus kheej tau nyob ntawm qhov kev nug.
  Domka ntsia nees nkaum tsib, plaub hau ncaj thiab siab, ib tug neeg pluag poj niam.
  Alexei Orlov tau hais hauv lub suab nrov nrov:
  - Koj puas yuav hais?
  Lub tsev tau khav theeb ntsiag to. Suav Alexei xav tsis thoob. Yog vim li cas ib tug poj niam peasant dog dig thiaj li muaj ambition. Tsis yog, cov neeg Lavxias tau zoo siab vim yog Emelka Pugachev. Smerds pib xav txog lawv tus kheej sib npaug rau cov tuav. Tab sis tsis txhob hnov qab, nws yuav tuav lub crap tawm ntawm nws!
  - Tshem tawm nws chasuble!
  Cov executioners pov rau tus ntxhais. Nws twb hnav ib qho hnav ris tsho yooj yooj yim, thiab nws ob txhais taw yog khau bast. Nws desperately resists. Cov neeg tsim txom, rhuav nws cov khaub ncaws, nthuav tawm nws lub mis liab. Poj niam txiv neej zoo, daim duab skater. Alexei Orlov saib nws nrog kev txaus siab heev. Cov lus txib nram qab no:
  - Kuv tam sim no racking nws.
  Tus ntxhais ob txhais tes yog khi tom qab nws nraub qaum, thiab ib tug nuv yog hooked. Tom qab ntawd lawv tsa nws, twisting tus poj niam cov neeg ua liaj ua teb sib koom ua ke. Tus hluas nkauj quaj thiab pom nws tus kheej raug ncua, nws ob txhais taw liab qab hauv av. Tus executioner tam sim ntawd ntxig lawv rau hauv lub thaiv thiab ruaj ntseg rau lawv. Tam sim no koj tuaj yeem ua qhov hluav taws kub, roasting round girlish heels, los yog flog nrog nplawm.
  Alexey Orlov arrogantly hais tias:
  - Zoo, qhia kuv, tub sab, leej twg yog peb tus huab tais?
  Domka ua siab loj hais tias:
  - Pyotr Fedorovich yog peb txoj kev cia siab-sovereign!
  Alexei Orlov luag ntxhi thiab hais rau tus tua neeg:
  - Kaum tshuab ntawm nplawm nrog kev txuag.
  Ib tug paub tormentor hits ib tug muaj zog, nqaij los ntawm lub cev ua hauj lwm tas li, girlish rov qab ntawm ib nrab lub zog. Yog li ntawd cov furrows swell, tab sis daim tawv nqaij tsis tawg. Uas mob heev. Lub tsev tau flogged ntau tshaj ib zaug, thiab zoo-kho nplawm cov cim pom ntawm nws. Nws tiv taus lub tshuab, ntsiag to, tsis muaj suab quaj lossis quaj.
  Alexei nug hem dua:
  - Yog li leej twg yog peb tus huab tais!
  Domka cia li hais tias:
  - Pyotr Fedorovich thib peb, peb txoj kev cia siab!
  Alexei npau taws hais rau tus tua neeg:
  - Tsib hits ntawm tag nrho lub zog!
  Tus tsim txom ntawm lub cev loj viav vias thiab nqis peev hauv lub tshuab nrog tag nrho nws lub zog. Tus poj niam cov neeg pluag daim tawv nqaij muaj zog tawg, splattering ntshav. Cov executioners tuav kom cov kab ntawm cov nplawm tsis sib tshuam, thiab sib npaug sib npaug ntawm sab nraub qaum.
  Tus ntxhais twitches, tab sis tuav nws qw. Nws zoo li xav qhia nws lub siab tawv.
  Alexey Orlov rov hais dua cov lus nug dua:
  - Leej twg yog peb tus huab tais?
  Domka boldly hais tias:
  - Pyotr Fedorovich, thiab koj yog ib tug neeg ruam, koj yuav sai sai no viav vias nyob rau hauv ib lub suab!
  Suav Alexei npau taws, dhia thiab swung nws lub nrig ntawm lub khi, tus poj niam liab qab. Tab sis tom qab ntawd nws hloov siab thiab hais ominously:
  - Lubricate nws pob taws nrog hangman roj. Thiab yob li lub brazier ... Tab sis tsuas yog ua tib zoo poob nws thiaj li tsis mus ua txhaum nws.
  Tus executioner coj nyob rau hauv nws visor:
  - Peb nrog lub tswv yim ntawm koj siab!
  Tus suav pouted. Kev qhuas yog kev qhuas zoo, tab sis majesty yog qhov zoo dua. Zoo nkauj ob txhais ceg ntawm ib tug neeg ua liaj ua teb poj niam. Ib leeg, txawm tias coarsened, tab sis tsis muaj calluses pom, cov ntiv tes txawm, zoo li menyuam yaus, tshwj tsis yog tias ntev dua, cov ntsia hlau tau ua tib zoo txiav. Tej zaum, zoo li txhua tus poj niam ua liaj ua teb, nws tau mus taug kev mus rau qhov tsis muaj frosts, thiab tsuas yog tsis ntev los no, thaum nws snowed thiab Neva khov, nws hnav khau bast.
  Alexey hlub poj niam ob txhais ceg, thiab tsim txom xws li ib tug brazier. Lub ib leeg yog lubricated nrog roj kom nws tsis hlawv, thiab qhov hluav taws kub yog muab tso rau ntawm ib tug tshwj xeeb xam nyob deb. Koj tuaj yeem tsim txom li ntawd rau kaum feeb, lossis ntau dua. Tsuas yog cov hlwv me me xwb yuav ntshai. Thiab tom qab ntawd rov tsim txom ob peb hnub. Ib txoj hauv kev zoo heev ntawm kev tsim txom thiab mob.
  Domka frowns hnyav, twitches, tom nws di ncauj thiab sim tuav rov qab nws qw. Tab sis nws ua tsis tau zoo thiab, thaum kawg, nws pib quaj.
  Alexey Orlov nug dua:
  "Zoo, koj puas paub Empress Catherine tam sim no?"
  Los ntawm kua muag thiab quaj, Domka qw:
  - Peb Tsar Peter Fedorovich thiab tsis muaj lwm tus Tsar!
  Alexei qw impatiently:
  - Fry, raws li nws yuav tsum tau, thiab maj mam, thiab tam sim no peb yuav nug cov txiv neej bald!
  Cov tub hluas yog taw liab qab, hnav ris tsho luv xwb. Lawv twb npaj rau kev tsim txom. Lawv tau tsav los ntawm cov daus, uas ua rau ob txhais ceg tig liab thiab ua zoo li paws ntawm goose. Cov executioners tam sim ntawd teem mus ua hauj lwm. Nws yog ib qho tsim nyog kom paub seb leej twg xa lawv, qhov twg cov kws tshawb fawb tseem nyob hauv St. Petersburg, thiab hais txog cov phiaj xwm ntawm Emelyan Pugachev.
  Ntxawm ntxhi, cov tub hluas raug ntaus, thiab tus neeg ua haujlwm duma nug cov lus nug uas tau sau tseg rau ntawm txoj cai. Cov tub hluas, ib yam li cov menyuam yaus ua liaj ua teb, raug ntaus ntau dua ib zaug, thiab koj tsis tuaj yeem nqa lawv nrog nplawm zoo li qub. Tuav lawv lub taub hau thiab foom tsis zoo. Tom qab ntawd tus tua neeg tau txeeb ib lub pob liab liab ntawm lub qhov cub thiab pib siv nws rau lub cev.
  Nws mob ntau dua li nplawm thaum lawv hlawv koj kub. Cov tub hluas quaj hauv qhov mob, thiab pib babble ib yam dab tsi incoherently. Ntawm qhov tod tes, lawv xav kom tshem tawm ntawm kev tsim txom ntawm tib neeg, thiab los ntawm kev ua phem. Ntawm qhov tod tes, tsis txhob ntxeev siab rau koj cov phooj ywg. Yog li ntawd, cov tub hluas tab tom hais lus tsis muaj tseeb thiab tawg ua kua muag. Thiab liab-kub hlau yog sticks rau hauv siab, los yog nws yog siv rau lub pob taws liab qab. Khaub ncaws kub kuj mus kawm. Tus executioner nrhiav tawm qhov chaw rhiab tshaj plaws nyob rau hauv ib leeg, tsim kom muaj kev nug hnyav.
  Alexei Orlov chuckles thaum nws saib cov tub soj ntsuam raug kho. Tom qab ntawd kev mloog yog kos rau qhov tseeb hais tias ntawm Domka lub liab qab soles, cov hlwv o thiab pib tawg. Thiab qhov no txhais tau hais tias daim tawv nqaij ntawm ko taw yuav kub hnyiab, thiab poob rhiab heev!
  "Cia nws nyob ib leeg, koj bastard!" - yuam kom suav. - Cia nws mus me ntsis.
  Lub tsev ntawm tus poj niam tig tawm los ua kom muaj zog, hero. Nws tau nyiaj dhau kev tsim txom yam tsis muaj kev nco qab, thiab tsis tau tso nws tus txiv huab tais.
  Cov tub hluas raug tsim txom hnyav, lawv tsis nco qab ntau zaus. Qhov tseeb tias lawv tseem tsis muaj hwj chim tsis txhawj txog cov neeg tsim txom ntau dhau - qhov tseem ceeb yog kom tau txais cov ntaub ntawv. Thiab cov tub ntxhais hluas feem ntau tawv ncauj thiab pheej nyob hauv kev tsim txom ntau dua li cov laus.
  Tau kawg, lawv tau hais qee yam, tab sis muaj ntau qhov kev ruam thiab tsis paub tseeb hauv lawv cov lus tim khawv. Tab sis ib qho yog qhov tseeb: Emelyan Pugachev tab tom tuaj txog lub nroog thiab nws cov tub rog loj heev.
  Tab sis Catherine lub zog tseem ceeb heev. suav nrog kaum tsib txhiab tus tub ceev xwm, kaum tsib txhiab tus tub rog los ntawm lwm qhov chaw tub rog, thiab lwm peb caug txhiab tus tub rog ntawm cov tub rog loj. Rau caum txhiab tus tub rog, uas tsis yog qhov phem rau lub nroog zoo. Ntxiv rau Baltic Fleet thiab Kronstadt. Thiab nws yog ib qho nyuaj heev los khaws ib qho chaw nyob ze St. Petersburg, nyob rau lub caij ntuj no thiab hauv swamps. Yog li ntawd Emelka tseem tuaj yeem suav.
  Tab sis nyob rau sab ntawm Pugachev, Alexander Vasilyevich Suvorov nws tus kheej. Thiab tam sim no cov neeg ua liaj ua teb hordes tab tom npaj rau kev ua phem. Suvorov muab nws tus kheej ib hlis los tswj hwm sab qaum teb Palmyra. Pugachev cov tub rog, tau hla nrog lawg, tab tom npaj.
  Ataman Chika, lub sijhawm ntawd, mus txog Narva. Lub nroog raug ntes sai sai, yog li ntawd feem ntau ntawm cov tub rog tau hla mus rau sab ntawm cov neeg ntxeev siab. Tsuas yog German mercenaries tawm tsam.
  Surrendered tsis muaj kev sib ntaus, txais Tsar Peter Fedorovich Riga, thiab ntau lwm lub nroog. Tsuas yog Revel yuav tsum tau ua kom raug kaw. Karela thiab lwm lub nroog sab qaum teb kuj qhib lub rooj vag rau cov Pugachevites. Yog li ntawd, Petersburg pom nws tus kheej nyob rau hauv ntau thiab ntau nyob ib leeg. Nws raug txwv. Kuj tseem muaj kev sib cais hauv lub nkoj. Cov neeg tsav nkoj tau tawm tsam, thiab cov Pugachevites yeej ntawm peb lub quarters ntawm Baltic tub rog: lawv dai tawm liab, cov chij muaj koob muaj npe.
  Thiab Suvorov tab tom npaj kev txiav txim siab ua phem rau Petersburg. Ua phab ntsa, thiab cob qhia cov neeg ua liaj ua teb. Nws qhia cov yeeb ncuab kom muaj peev xwm tawm tsam nrog cuaj luaj, npaj cov phom loj.
  Oliver Twist kuj tau siv zog cob qhia nws cov hluas. Tus me nyuam tub tau taug kev hla lub tshav pob, thiab yuav luag tsis hnov qhov txias, zoo li ntau lwm tus neeg tsis muaj zog ntawm nws cov pioneer corps.
  Cov tub hluas kawm tua nrog hneev nti thiab nti. Feem ntau, muab qhov hnyav npaum li cas thiab qhov tsis raug ntawm rab phom niaj hnub no, hneev nti yog ib qho cuab yeej siv tau zoo, tshwj xeeb tshaj yog tias koj ua lub taub hau ntau txheej, muab ob npaug los yog triple lub bowstring, thiab txawm poob rau hauv tshuaj lom.
  Thiab ces cov me nyuam yuav sib ntaus!
  Kev quab yuam yog teem rau hmo ntuj, thiab hmo ntuj nyob rau hauv St. Petersburg yog ntev thiab tsaus ntuj. Yog li ntawd ua rau tej yam yooj yim dua.
  Tus yeeb ncuab tau ua ib qho me me, xa Preobrazhensky Guards Regiment mus rau qhov kev tawm tsam, tab sis tam sim ntawd los ntawm hluav taws los ntawm ntau Pugachev artillery, thiab tau raug kev puas tsuaj loj heev tawm hauv tsev. Lub Hussar cavalry regiment dhia tawm ntawm sab nraud, thiab nws tau ntsib los ntawm cov tub rog ntawm cov pioneer corps ntawm Oliver Twist.
  Cov tub hluas siv riam phom tshiab: txhim kho slings nrog fragmentation grenades raws li ib tug filling, thiab da dej cov yeeb ncuab nrog ib tug huab ntawm xub. Oliver txawm saddled tus nees nws tus kheej thiab coj kev sib ntaus. Txawm li cas los xij, ob lossis peb tus neeg caij tsheb tau tawg los ntawm qhov hluav taws kub, thiab tus tub tub sab deftly txiav thawj tus, ua rau muaj kev sib cav sib ceg nrog sab xis ntawm sab xis, thiab tom qab ntawd ntxiv nrog rab riam sab laug. Tom qab ntawd tus tub, heev deftly, hooked lwm hussar, hais tias nws, tau ya hla, pierced nws tus kheej nrog ib tug pike. Tom qab ntawd tuaj lub tshuab tiav nrog ib rab riam los ntawm saum toj.
  Oliver Twist tau hais tias:
  - Lub zog thiab dexterity, zoo li tus txiv thiab tus poj niam: ua ke - kev vam meej, sib nrug - luag!
  Ob peb tus neeg caij tsheb ntxiv uas tau hla dhau los ntawm kev txhaj tshuaj los ntawm slingshots.
  Oliver Twist txiav lwm qhov loj thiab hais tias:
  - Leej twg tsuas muaj lub npe, thiab leej twg muaj kev hu!
  Poob ib nrab ntawm cov muaj pes tsawg leeg, cov hussars tig rov qab. Cov txiv neej luag ntxhi thiab ntxhi tom qab nws.
  Hnub ntawm kev quab yuam tau los txog ... Tab sis Oliver Twist tau kawm los ntawm cov neeg tawm tsam tias nyob rau hauv Peter thiab Paul Fortress lawv tau tsim txom cov neeg tshawb nrhiav Domka thiab ob peb tus tub saib xyuas. Thiab nws xav tso lawv dim. Tab sis yuav ua li cas yog tias lub fortress no muaj nees nkaum meters tuab phab ntsa thiab yog impregnable? Ntawm no sim, npaj kev khiav tawm?
  Cov tub hluas raug tsim txom tiag tiag - lawv hlawv lawv nrog liab-kub hlau, tsoo lawv nrog nplawm. Lawv tsa nws thiab co nws. Petya txiav txim siab nkag mus rau hauv lub fortress ntawm txhua tus nqi thiab npaj kev khiav tawm. Thiab nws tau los nrog lub tswv yim Hollywood kiag li - kom nyob hauv tsev loj cuj raws li neeg raug kaw.
  Thiab lub tswv yim yuav tsum tau hais tias yog kev lom zem heev thiab pheej hmoo. Tam sim ntawd tom qab kev ntes ntawm Oliver Twist, lawv txiav txim siab mus nrhiav kev kub ntxhov los nug nrog kev mob siab rau. Tus tub pioneer vam tias nws yuav tuaj yeem ntsib nrog nws cov phooj ywg hauv cellular thiab sib tham txog kev cia siab tias yuav khiav tawm.
  Alexei Orlov tau rov tshwm sim ntawm kev tsim txom. Nws tsis paub Oliver Twist thaum pom. Rau nws, nws tsuas yog ib tug tub hluas uas muaj taub hau dawb, nrog cov leeg muaj zog. Thiab nws yuav tsum tau raug nug thiab pom qhov twg qhov kev ntxeev siab zais cia. Oliver Twist lub caws pliav thiab cov cim ntawm kev tsim txom tau kho yam tsis muaj kab, yog li Orlov xav tias tus menyuam yaus no tseem tsis tau nrog tus tua neeg, uas txhais tau hais tias nws yuav tawg yooj yim.
  Tus tub raug rub rau ntawm lub khib. Oliver xav tias nws txhais tes khi tom qab nws rub mus rau pem hauv ntej. Nws tsis ua mob nws cov pob qij txha. Tab sis koj tsis tas yuav ua si tus hero ib yam. Txwv tsis pub, lawv tuaj yeem tsim txom koj ntau heev uas koj yuav tsis muaj lub zog los khiav. Yog li Oliver Twist tau hais lus thuam.
  Tus thawj tua neeg, txawm li cas los xij, tau ntsib ntau heev. Nws tam sim ntawd pom tus tub hluas cov leeg muaj zog npaum li cas, thiab lawv tau muab nws txhais taw ib lub qhov hnyav uas snaps rau hauv qhov chaw zoo li lub hnab tes.
  Oliver Twist lub xub pwg nyom cov leeg nruj, nws cov leeg tingled. Lawv pib tsa nws mus rau saum lub qab nthab. Qhov no yog hom kev tsim txom. Aleksey Orlov, leej twg npau taws rau cov tub hluas, kom tam sim ntawd tsim txom nws, pib nrog muaj zog txhais tau tias. Ntawm no nws yog tus suav. Siab nyob rau hauv stature, dav nyob rau hauv lub xub pwg nyom, txawm nws cov hluas xyoo twb nrog ib tug hnyav plab. Hnav luxuriously, nrog rau tag nrho cov xaj.
  Oliver Twist raug tsim txom, raws li ib txwm, liab qab kiag li thiab tus tub txaj muag los dai liab qab nyob rau hauv lub xub ntiag ntawm cov txiv neej, ib tug kws kho mob, ib tug tua neeg thiab nws pab, cov kws sau ntawv, thiab ib tug neeg saib xyuas. Tab sis tus pioneer tub sab yuav txaj muag ntau dua yog tias nws paub tias ob tug poj niam tau saib nws: Poj huab tais Catherine nws tus kheej, thiab kuj yog tus poj niam ntawm kev hwm Trubetskaya.
  Ekaterina saib tom qab ntawm lub vijtsam zoo nkauj thiab los ntawm lub koob yees duab. Tus tub zoo nraug ntawm lub khib. Thiab tus poj huab tais laus zuj zus, nws nyiam cov hluas. Tshwj xeeb yog lawv raug tsim txom.
  Rau ib ntev lub sij hawm, Catherine tsis tau pom xws li nyem, symmetrically nyob rau hauv cov leeg, zoo li tus me nyuam tub. Ib tug hluas Apollo tiag tiag. Peb yuav tsum thov kom tus pej thuam zam los ntawm nws thiab muab pov rau hauv cov roj rau ntawm daim ntaub. Ib tug tub zoo nraug, thiab tam sim no nws lub ntsej muag zoo nkauj yog distorted nyob rau hauv kev txom nyem thiab kua muag yog splashing los ntawm xiav ob lub qhov muag.
  Nce mus rau qhov kev xav, tus tua neeg tso lub nruas, thiab Oliver Twist rushed down. Thiab nyob ze rau hauv pem teb, ib tug tuab nees hlua stretched. Thiab ntawm lub xub pwg nyom thiab caj npab, thiab txawm lub nraub qaum ntawm tus tub, nws zoo li yog ib tug dej ntawm cov hmoov txhuas tau ntws. Oliver Twist tsis tau quaj tsuas yog vim qhov kev poob siab ntawm qhov mob ua rau nws ua tsis taus pa thiab khob tawm cua.
  Thiab tus executioner yoj nws cov plaub hau paw, thiab luj tau txuas rau lub block. Cov hws txias tau ntws los ntawm tus tub lub cev tanned, thiab nws ua pa hnyav. Oliver desperately txwv nws tearing tawm quaj, nws sim ua siab tawv thiab txaus siab rau Soviet pioneer.
  Tus thawj executioner nug ib lo lus nug ntawm lub luag hauj lwm:
  - Vim li cas lub hom phiaj yog tub sab xa mus rau Petersburg!
  Oliver Twist teb npau taws:
  - Tua koj idiot!
  Alexey Orlov hais tias:
  - Bay!
  Ntxawm poob rau tus tub. Muab piv rau qhov mob ntawm lub khib uas kuv nyuam qhuav dhau mus, cov plaub muag zoo li yog ib yam dab tsi tsis txaus ntseeg thiab tsis txaus ntshai. Oliver Twist nyob ntsiag to. Nws txiav txim siab, tuaj dab tsi yuav, tab sis nws yuav tsis muab rau hauv.
  Ntshav ntws los ntawm ib tug tawg rov qab. Tab sis pom tias tus tub tsis teb, Orlov hais tias:
  - Hluav taws!
  Tus tua neeg tua hluav taws hauv qab tus tub liab qab taw. Cov nplaim taws licked Oliver lub pob taws liab qab. Qhov mob los ntawm cov hlab ntsha xaus yog excruciating. Tab sis tus tub xav tias nws tab tom khiav hla cov xuab zeb ntawm Arabian suab puam thiab tsav lub horde ntawm Tamerlane. Kev xav ntawm kev sib ntaus sib tua cuam tshuam los ntawm hluav taws. Thiab nws tsis txaus ntshai rau nws.
  Tus executioner raked lub tshav kub nyob rau hauv lub khib. Lwm tus neeg tsim txom, nrog cov ntiv tes liab liab, me ntsis Oliver Twist lub hauv siab. Qhov thib peb cua sov cov hlau thiab pib nplawm rau sab nraub qaum. Oliver Twist, muaj lub tswv yim tsim, raug txiav tawm ntawm kev txom nyem. Nws xav tias qhov kov ntawm cov hlau kub liab, tab sis qee qhov muffled, zoo li cov tshuaj yej kub tau poob rau koj, thiab tsis yog liab-kub hlau.
  Catherine saib qhov no nrog voluptuous drooling. Ntxim ntxim hlub npaum li cas, tus tub zoo nraug no raug tsim txom. Nws tsuas yog khuv xim nws tsis qw, nws ua siab ntev. Zoo, txoj cai Prometheus, tsis yog ib tug bendable hero.
  Oliver qhia nws tus kheej thiab tiag tiag Titans nyob rau hauv lub tshav kub ntawm kev sib ntaus sib tua. Tus yeeb ncuab tuaj ntaus nws, ntshav drips, caws pliav. Tab sis ob txhais tes thiab ob txhais ceg yog nyob rau hauv motion, chopping, shredding yeeb ncuab.
  Tus tua neeg xaiv ib daim hlau loj ntawm qhov cub thiab, thaum nws tab tom yuav coj nws mus rau ntawm tus tub lub ntsej muag, Catherine lub suab nrov nrov:
  - Tsis txhob! Koj yuav tsum tsis txhob disfigure lub ntsej muag, nws yog dawb huv cherub!
  Alexei Orlov tig mus rau qhov screen thiab nug hauv surprise:
  - Koj puas nyiam tus menyuam no rau koj nyiam, niam?
  Poj huab tais nodded nws lub taub hau.
  - Yog! Tshem nws tawm ntawm lub khib! Ntxuav thiab npaj txaj!
  Alexey Orlov mloog lus nodiently:
  - Kuv mloog koj lub hwj chim!
  Thaum lawv tshem tawm qhov thaiv hauv cov pob txha thiab ligaments, excruciatingly tua nrog mob. Oliver Twist mam li nco dheev paub tias nws yuav tsis raug xa mus rau hauv ib lub xov tooj nrog nws cov phooj ywg, thiab nws nug tus huab tais tsis meej pem:
  - Kuv mus qhov twg?
  Alexei Orlov snorted contemptuously:
  - Muaj hmoo koj tus tub hluas stallion. Niam Ekaterina nws tus kheej pw qhov muag rau koj. Koj yuav nyob zoo li ib tug neeg ua liaj ua teb nyob kub, pw ntawm kub!
  Oliver teb indignantly:
  - Kuv yog tsev neeg ntawm Don Cossacks, thiab tsis yog ib tug neeg ua liaj ua teb yooj yim!
  Cov menyuam yaus qhov txhab thiab kub hnyiab tau muab dej cawv. Lawv txaus ntshai. Tab sis Petya xav tias nws tus kheej, txawm tias mob, tab sis zoo siab. Hmoov tsis zoo uas lawv cawm tsis tau lawv cov phooj ywg. Oh txoj hmoo, nws ...
  Yog li kuv xav tias leej niam xav ua li cas nrog nws? Oliver twb tau hnov txaus txog tej yam txiv neej thiab poj niam feem ntau ua ntawm lawv tus kheej, tab sis nws tus kheej tsis tas yuav sim. Txawm li cas los xij, nws twb yog ib tug general, yog li peb tuaj yeem xav tias nws yog ib tug neeg laus.
  Thaum hnav Oliver Twist tsis tau. Marble pem teb ntawm lub caij ntuj no Palace tau zoo siab txias, liab qab, blistered taw. Stepping yog mob, tab sis qhov mob no, uas tsuas yog irritates, tab sis tsis muaj peev xwm tawg.
  Tus me nyuam tub raug coj mus rau hauv chav ci ntsa iab nrog ntau cov duab kos thiab dai daim ntaub. Ib tug txiv neej nrog ob tug ntxhais khiav ncig chav tuav txhuam. Tig rau Oliver Twist, tus kws kos duab hais lus zoo:
  - Koj tuaj yeem tiv thaiv tus tub ntxhais hluas kem marble, thiab sawv thaum peb kos duab.
  Posing liab qab dua? Qhov no tsis kaj siab, tab sis ntawm qhov tod tes, lawv yuav kos ib daim duab ntawm koj, zoo li los ntawm qee tus neeg muaj koob muaj npe. Thiab zoo li koj tau tsa koj tus kheej los ntawm rags mus rau kev nplua nuj.
  Cov ntxhais kis tau cov xim thiab pib ua oily sketches ntawm daim ntaub. Oliver Twist tau sawv, thiab txhawm rau cuam tshuam nws tus kheej los ntawm qhov mob hnyav heev tom qab lub khib nyiab, thiab kev tsim txom hnyav, tawv nqaij torn thiab kub hnyiab ntawm caj dab mus rau ntiv taw, nws pib xav txog dab tsi tshwm sim tam sim no nyob rau pem hauv ntej ntawm Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob. Yog lawm, kev sib tsoo ib ntus qee zaum tshwm sim hauv npau suav, thiab tus tub ntawm lub xyoo pua puas xyoo tuaj yeem pom lub xyoo pua nees nkaum.
  Thiab mam li nco dheev tus me nyuam tub pom qhov no thiab qhov nws pom tsis haum nws kiag li. Cov tub rog German tam sim ntawd ntes Kuibyshev thiab nkag mus hauv Uralsk, nyob Guryev ... Muaj kev hem thawj ntawm kev nkag mus ntawm Mainstein lub hordes rau Central Asia. Tab sis qhov txaus ntshai tshaj plaws tau tsim nyob rau hauv Moscow. Cov Nazis kawg ntawm lub Kaum Ob Hlis 1946, ntau precisely rau lub Kaum Ob Hlis 25 ntawm Christmas, pib lawv tom ntej nres rau lub Soviet capital.
  Oliver Twist pom lub zog ntawm lub tank raws li kab laug sab ntxhais nyob rau hauv nws spun lub turret. Thiab poob rau txhua yam uas txav thiab tsis txav.
  Frida, Gerda, Charlotte - ib qho kev lom zem triumvirate ntawm cov neeg uas hloov cov kab DNA. Thiab qhov koj hais, cov ntxhais zoo nkauj tsuas yog cov chav kawm siab tshaj. Nyob rau hauv ib tug bikini, lawv qhia lawv cov ntxim nyiam.
  Thiab lub tank, nyob rau hauv uas cov ntxhais caij nyob rau hauv ib tug tshwj xeeb, pyramidal zoo, nrog me me rollers npog tag nrho hauv qab.
  Gerda raug rho tawm haujlwm ntawm Soviet IS-3 tank. Nws ntaus qhov sib tshuam ntawm tus pej thuam thiab lub hull, cooed los ntawm pej xeem zaj nkauj ntawm highlanders:
  - Thiab nyob rau hauv lub hnub qub siab thiab roob silence ... Hiav txwv nthwv dej thiab hluav taws kub hnyiab! Thiab nyob rau hauv furious, thiab furious hluav taws!
  Cov poj niam tub rog tsiv thiab raug rho tawm haujlwm. Thiab T-34-85 tau tawm tsam. Lub tank no tseem tseem yog qhov loj tshaj plaws thiab serial. Pom tau tias, kev ua haujlwm ntawm T-54 qeeb qeeb qeeb. Leningrad yog nyob rau hauv ib tug muaj zog blockade nplhaib, thiab nyob rau hauv sab hnub tuaj, lub Frost tau me ntsis txias lub ardor ntawm lub samurai.
  Lub German tank yog armed nrog ib tug 88 hli tab sis 100 EL cannon. Thaj, qhov no yog vim qhov tseeb tias cov ntxhais xav kom muaj cov khoom siv sib ntaus sib tua loj. Thiab yog li ntawd lawv tau ua lawv tus kheej ib tug loj-caliber fluff.
  Tab sis cov Germans tsis paub tias Stalin muaj riam phom stocked tawm tsam lawv: ib tug kamikaze glider. Lub teeb hnyav ntawm yim puas kilograms, lub glider muaj ob centners ntawm explosives. Thiab tus tub-pilot ntawm rab phom.
  Nws yog ib tug pioneer Vitya, hais ib tug thov Vajtswv thiab mus rau lub glider. Yuav kom txuag tau khaub ncaws, tus menyuam yaus nkag mus rau hauv lub tsev nyob hauv tib lub cev ua luam dej. Muaj cov hneev taw liab qab nyob rau ntawm qhov Frost ntawm lub tshav dav hlau cleared. Lub luag haujlwm ntawm tus tub yog nce mus rau saum huab cua thiab coj lub tsheb mus rau lub hom phiaj huab cua lossis thaj av.
  Tus dictator ruthless, nrog kev pab los ntawm xws li tactics, txiav txim siab los tawm tsam lub qualitative superiority ntawm German aircraft. Thiab lawv siv cov tub hluas ua kamikazes nkaus xwb rau lub hom phiaj pragmatic - thiab lawv hnyav dua, thiab cov neeg tua rog tsis tshua muaj nqis tshaj cov neeg laus.
  Tus tub nce mus rau hauv ib lub tsev loj cuj. Tom qab ntawd nws saib tus qauv ntawm nkauj xwb, hla nws tus kheej thiab nias lub pedal nrog nws pob taws liab qab. Ib tug kamikaze glider coj tawm mus rau saum ntuj nrog nyuaj. Lub tswv yim tseem tshiab, thiab nws tsis paub meej tias nws ua tau zoo npaum li cas. Tab sis cov neeg Soviet tau npaj txhij rau txhua yam rau lawv tus kheej cov tub rog thiab lub tebchaws.
  Vitya yuav tsum ram lub tshiab pyramidal tank, impenetrable los ntawm Soviet anti-tank phom los ntawm tag nrho cov ces kaum: pem hauv ntej sloped armor ntawm 300 hli, qab ntawm 250 hli. Qhov hnyav ntawm lub tsheb yog 68 tons, thiab lub cav yog 1200 horsepower. Tau kawg, ib tus neeg glider thiab ib tus pioneer tuaj yeem muab txi rau kom coj tus dab no.
  Vitya rushes ntawm tus yeeb ncuab, dhia dej ... Yog hais tias tsis muaj kab ntxhais nyob rau hauv, ntau zoo tib yam pilots, ces kev tuag yuav tos lawv. Tab sis lub tshuab rab phom anti-aircraft scribbles, thiab lub ntiaj teb tawg ib puas meters los ntawm German tshuab. Lub pyramidal tank "Sib ntaus sib tua" co, tab sis tsis muaj dab tsi txaus ntshai tshwm sim rau nws. Ib zaug ntxiv, Mainstein lub tsheb rushes hla lub Soviet expansions.
  Thiab lub Soviet tso tsheb hlau luam yog unsuccessfully sim counterattack.
  Gerda tau hais tias:
  - Kuv yog super!
  Thiab nws tau tua ib tug projectile nyob rau hauv xws li ib txoj kev uas nws tau tig tawm tias peb lub tank liab tau khob tawm ib zaug. Ntau precisely, cov tso tsheb hlau luam trivally collided.
  Thiab Charlotte tshaj nws tus khub, thiab ib zaug tua plaub lub tso tsheb hlau luam ib zaug. clucked:
  - Kuv yog ib tug hma thiab ib tug tsov, kuv noj Russian!
  Nyob rau hauv tus ntsuj plig ntawm tus tub tuag, Viti ya mus saum ntuj. Tsuas yog ntuj ceeb tsheej tos nws nyob ntawd, rau qhov nws yog ib tug pioneer hero.
  Oliver Twist disgusted mus saib qhov no, thiab nws yog distracted los ntawm lub spectacle ntawm kev puas tsuaj ntawm tso tsheb hlau luam.
  Tus tub yog nyob rau hauv tag nrho cov uniform. Qhov txhab thiab qhov txhab tau pib qhuav thiab kho. Kuv tsuas xav noj xwb. Thiab nws tseem raug pleev xim.
  Oliver Twist nug nrog luag nyav:
  - Thiab cov neeg zaum ntawd tsis yuav tsum tau noj?
  Tus kws kos duab ntsia nug ntawm tus footman. Nws npuaj teg. Raws li kev cia siab tias qhov kev hais kom ua ua ntej, ib qho garnished roast goose, hlais cov mov ci, thiab cawv txiv hmab hauv lub nkoj nyiaj tau coj mus rau hauv chav.
  Oliver greedily pounced ntawm zaub mov. Nws zoo nkaus li nws txawv txawv saj goose nrog txiv apples thiab ci crust. Tsuas yog cov pob txha crunched. Cov cawv txiv hmab qab zib thiab tsis muaj zog, tab sis tom qab ob lub khob loj loj, Oliver lub taub hau nrov nrov. Tus me nyuam yaus noj goose tag nrho, tsuas yog cov pob txha, thiab qhia nws tus kheej gluttony. Tom qab ntawd, Oliver Twist tsis xav ntev, tab sis coj nws thiab tsaug zog. Thiab yog li ntawd nws hesitated. Tus tub tau ua tib zoo coj mus rau hauv chav pw luxurious ntawm Empress.
  Qhov no yog lub caij ntuj no Palace, txhua yam nyob ze ntawm tes thiab nyob ze.
  Thiab Oliver Twist npau suav ntawm phasmogorical thiab txawv txawv.
  . QHOV #12
  Tom qab pw tsaug zog, Oliver Twist tau ua ib ce, thiab xav tias nws zoo npaum li cas. Thiab nws qhov txhab thiab pob khaus yuav luag ploj mus. Lub zog rov qab mus rau cov leeg. Cov tub ntxhais hluas ligaments zoo zoo sai sai yam tsis hnov mob los ntawm sprains.
  Txawm li cas los xij, nws yog qhov zoo los ua ib tug me nyuam tub - txhua yam kho tau sai thiab yooj yim. Ntawm no tus txiv neej laus feem ntau tsis tuaj yeem rov qab los ntawm kev tsim txom ntawm lub khib. Thiab lub cev yog hluas thiab tshiab.
  Txhua tus Oliver xav tau kev ywj pheej ntau dua. Nws noj porridge nrog mis nyuj thiab nqaij, thiab ob peb txiv tsawb qhuav. Ces nws noj txiv apple.
  Ua raws li kev tshuaj xyuas ib txwm muaj los ntawm kws kho mob. Nws tsis txawm smear nws nrog cawv.
  Thiab ib diav ntawm syrup los txhawb kev tiv thaiv. Thiab nws yog qab zib thiab qab.
  Ces tus kws kho mob tawm mus. Kev txiav txim siab yuav tsum sai sai no. Hauv txoj kev xav, tus kws lij choj yuav raug xa mus rau Oliver, tab sis qhov no yuav yog li ntawd rau kev ua yeeb yam.
  Tab sis muaj ntau tus neeg uas khuv xim tus me nyuam, yog li ib tug me nyuam muaj kaum xyoo feem ntau yuav tsis raug tua. Txawm hais tias nws tsis muab qhov khoom muaj nqis zais rau qhov twg. Ib kab lus uas muaj feem ntau yog ua haujlwm nyuaj. Txawm yog mines los yog plantations nyob rau yav qab teb colonies. Kev cog qoob loo, tau kawg, zoo dua, tab sis txawm tias muaj kev tuag los ntawm cov kab mob ntawm cov neeg raug txim dawb yog siab heev, txawm tias huab cua sov. Tab sis cov menyuam yaus tseem yuav tuag los ntawm kev kis mob tsawg dua li cov neeg laus. Thiab muaj caij nyoog nyob rau hauv kaum xyoo kom tau parole thiab xauj ib daim phiaj. Thiab qee cov neeg nplua nuj yog lawv tus kheej raug txim.
  Mines phem zuj zus...Tseem muaj neeg tuag coob. Nyob ntawd, hauv txoj kev nqaim thiab qhov chaw, cov neeg ua haujlwm me me yuav tsum muaj. Qhov ntawd yog, cov menyuam raug xa tuaj ntawm no txaus siab. Thiab qhov kev tuag yog siab heev. Tsis tas li ntawd, cov menyuam yaus feem ntau ua haujlwm liab qab thiab tsis muaj taw, thiab mus rau qhov kawg ntawm kev qaug zog. Thiab cov pa taws yog lom. Hauv cov mines, feem ntau, tsawg tus neeg muaj sia nyob mus txog thaum kawg ntawm lawv lub sijhawm.
  Oliver nkag siab tias kev cog qoob loo zoo dua li mines hauv txhua txoj kev. Muaj qee lub sij hawm ntawm cov nroj tsuag thaum yuav luag tsis muaj haujlwm, thiab cov menyuam yaus raug txim txawm lom zem lossis lawv ua si ncaws pob.
  Tseem muaj kev cia siab rau txoj kev khiav.
  Thiab Oliver rub ib qhov txuas ntawm cov saw hlau los ntawm lwm qhov... Thiab nyeem cov lus thov Vajtswv ...
  Thiab thaum kawg npau suav overtakes nws, nws pom tej yam zoo li no nyob rau hauv nws ...
  Catherine II nkees heev thaum nruab hnub thiab ib feem ntawm hmo ntuj uas nws tsuas muaj lub zog los hnia tus tub tsaug zog ob peb zaug ntawm ib puag ncig, ntxuav, hu xov tooj, tsis ntev los no tsim pob taws, thiab tom qab ntawd rub nws lub taub hau rau hauv siab. tub sab pioneer thiab hnia thaj yeeb. Kev hloov ntawm ib tug me nyuam mus rau hauv ib tug txiv neej tsis tshwm sim. Poj huab tais thiab tus tub tau pw txog tav su. Tom qab ntawd lawv nqa khoom noj sumptuous. Ekaterina pom tias tus tub lub qhov txhab twb kho lawm, zoo li yog tias tom qab ob peb lub lis piam ntawm kev saib xyuas zoo, thiab cov pob khaus tau ploj mus.
  Poj huab tais nug Oliver Twist:
  - Koj puas yog ib tug sorcerer?
  Tus tub, devouring zaub mov nrog qab los, hais tias:
  - Nws kho zoo dua rau tus tub hluas dua li ntawm tus dev!
  Catherine luag ntxhi thiab hais tias:
  - Tab sis sai sai rov qab los ntawm kev tsim txom ntawm cov tub hluas, kuv tseem tsis tau pom.
  Oliver nco qab tias yog vim li cas nws thiaj nkag mus hauv lub nroog thiab nug insinuatingly:
  - Yog koj ua siab zoo... Tso kuv cov phooj ywg!
  Catherine yaug tag nrho thiab nws npau taws heev:
  - Tsis yog! Lawv yog neeg txhaum cai thiab yuav tsum raug tua! Kuv yuav tua koj thaum kuv nkees ntawm koj!
  Oliver npau taws thiab rub tus poj huab tais hnyav nrog nws tus ntiv tes rau ntawm caj dab. Nws mus tsis taus. Thiab tus tub sab-hero hissed:
  - Tsis txhob tos bitch! Muaj pes tsawg tus neeg koj tau tsim txom - cov khib nyiab qub!
  Cov neeg tsis muaj zog khiav hauv, tab sis Oliver Twist rub tawm ib rab riam ntse los ntawm qab Catherine lub corset thiab muab riam rau nws caj pas, qw nrov nrov:
  - Ib kauj ruam ntxiv thiab kuv yuav tua tus usurper!
  Cov tub qhe tsis meej pem, thiab lub tswb nrov thoob plaws hauv lub palace. Cov neeg saib xyuas pib khiav. Tus thawj coj ntawm cov tub rog Lavxias hauv St. Petersburg, suav Alexei Orlov, kuj tshwm sim.
  Muaj zog Oliver Twist tuav ib tug dagger ntawm caj pas ntawm tus Empress, roared:
  - Kuv hais kom tso txhua tus neeg raug kaw hauv tsev loj cuj, txwv tsis pub nws yuav tsis nyob!
  Alexei sim hem:
  -Yog koj tua nws, koj puas paub peb yuav ua li cas rau koj?
  Tus tub sab-hero ua siab loj teb tias:
  "Koj tseem yuav tsis tau txais vixen los ntawm lub ntxa, thiab kev tsim txom tsis ua rau kuv ntshai!" Koj tus kheej tau pom qhov no nag hmo!
  Ekaterina, uas tuaj rau nws qhov kev xav, nodded:
  - Ua li no titan hais ... Txawm li cas los xij, ob peb puas tus neeg raug kaw, qhov sib npaug ntawm lub hwj chim yuav tsis cuam tshuam!
  Oh Katya xav nyob. Thiab kuv xav kom kav. Tam sim no nws yuav zoo siab tawm ntawm St. Petersburg ntawm lub nkoj, tsuas yog nyob rau hauv hiav txwv yog ib tug rebellious tub rog tswj los ntawm Pugachev. Feem ntau, Catherine nkag siab tias kev tsov rog twb ploj lawm. Thiab koj yuav tsum tau saib xyuas kom khaws koj cov tawv nqaij. Thiab lub zwm txwv ... Ces qhov hassle los tswj no recalcitrant thiab nyob mus ib txhis tsis txaus siab cov neeg yog ntau dhau lawm. Nws muaj cov nuj nqis loj ntawm ciam teb, ua thaum muaj kev tawm tsam.
  Nws tuaj yeem ua neej nyob rau hauv txoj kev muaj koob muaj npe, qhov chaw hauv Paris. Los ntawm txoj kev, kev nyab xeeb ntawm Paris yog me ntsis thiab qab ntxiag dua li ntawm St. Tej zaum qhov tseeb mus rau lub ntiaj teb nrog Emelyan Pugachev? Cia lub xiav-ko taw Cossack sim tiv nrog lub teb chaws Ottoman? Nws kho thiab mob siab rau lub caj pas!
  Oliver Twist tau mus nrog Catherine mus rau lub tsheb thauj neeg los saib xyuas kev tso cov neeg raug kaw los ntawm tus ntoo khaub lig thiab Peter thiab Paul Fortress. Tus tub rog tub rog tam sim no nyob ntawm ib tug nees dawb. Nws muaj kev xav, tab sis yuav tsum tsis txhob coj kom zoo dua lub sijhawm thiab coj tus poj huab tais-niam mus rau lub yeej ntawm Emelyan Pugachev? Qhov no txhais tau tias qhov kawg ntawm kev tsov rog hauv pej xeem thiab qhov kawg ntawm kev tawm tsam. Thiab lub accession, nyob rau hauv qhov tseeb, ntawm ib tug tshiab dynasty, txawm officially Romanovs tseem nyob rau hauv lub hwj chim.
  Txawm tias tseem muaj ib tug qub txeeg qub teg Paulus, thiab tag nrho pawg ntawm cov txheeb ze. Yog, Emelka tau daig, koj yuav tsis hais dab tsi.
  Cov neeg raug kaw raug tshem tawm ntawm lub qhov taub, muab khaub ncaws, pub. Tus Empress tseem nyob hauv qhov kev hem thawj ntawm kev tuag los ntawm tus pioneer uas xav tau kev pab.
  Tus txiv neej nyias nyias Ivan Orlov, tus yau tshaj ntawm Orlov cov kwv tij, tau thov rau Alexei.
  - Yog, rau ntuj raug txim nrog Katya. Peb yuav tshaj tawm tias Paulus tus huab tais qub txeeg qub teg, thiab peb yuav muab tus tub nrog nws tua!
  Alexei shook nws lub taub hau frantically.
  koj vwm lawm os tij laug? Yog lawm, Povlauj ntxub peb, tshaj Emelyan. Koj puas xav kom peb sewn rau regicide?
  Cov rog Stepan Orlov tau hais tias:
  -Cia li ua txuj hais tias yuav tsum tau tawm, ces tuav lub caij thiab ntaus tus tub.
  Alexei nodded nyob rau hauv kev pom zoo.
  - Yog li ua nws, tab sis ... Yog li ntawd Katyusha tsis ya tawm txawm ib cov plaub hau!
  Eduard Orlova pragmatically hais tias:
  - Peb yuav ua li cas? Tsis ntev Alexander Suvorov yuav coj cov tub rog mus rau cua daj cua dub, thiab peb cov tub rog yog melting. Txhua tus tau tso tseg cov tub rog, thiab tseem phem dua cov tub ceev xwm thiab cov nom tswv.
  Ivan Orlov ua siab tawv hais tias:
  - Tau hla mus rau sab qaum teb. Nyob rau hauv cov kev taw qhia ntawm Vyborg, thiab muaj Sweden nyob ze.
  Alexei sighed hnyav thiab ceeb toom:
  -Vyborg twb tau qhib lub rooj vag rau tus neeg dag. Txawm li cas los xij, peb raug kev phom sij ntawm kev tuag.
  Ivan teb mob siab rau:
  - Tab sis tsawg kawg peb yuav tawg tawm mus rau hauv qhov qhib, txwv tsis pub lawv yuav tsoo peb zoo li menyuam qaib hauv lub tawb.
  Alexey xav txog nws. Tseeb tiag, sim ua txhaum thaum hmo ntuj zoo li yog txoj hauv kev zoo tshaj plaws. Nws yog ib qho nyuaj ua kom lub nroog loj nrog ib tug nyias garrison. Hauv qhov no, yog tias koj mus rau qhov kev sib tw loj, ib feem ntawm cov tub rog yuav poob, tab sis muaj caij nyoog tawm mus rau koj tus kheej thiab txuas ntxiv kev sib ntaus los ntawm txawv teb chaws. Thiab dab tsi tuaj yeem muab ua lwm txoj hauv kev. Rov qab mus rau Peter thiab Paul Fortress.
  Nws nyob ntawm ib kob, tsis yooj yim rau tua. Tab sis qhov teeb meem yog hais tias nws yuav luag tsis yooj yim sua kom tawg tawm ntawm Petropavlovsk nrog ib tug zoo siege. Yog li koj yuav raug kev txom nyem nyob rau ntawd kom txog thaum koj ua tiav tag nrho cov khoom siv. Thiab ces koj tuag ntawm kev tshaib kev nqhis. Yuav ua li cas ntxiv? Muab Katya rau tus neeg dag thiab sim cawm nws cov tawv nqaij li no?
  Txoj kev saib heev seductive. Tab sis Emelyan puas yuav cawm tau txoj sia ntawm cov neeg txaus ntshai xws li Orlov cov kwv tij? Tom qab tag nrho, lawv overthre Peter peb, thiab Grigory txawm strangled nws tus qub majesty nrog ib tug handkerchief.
  Yog li lub tswv yim ntawm kev muab txhua yam rau hauv kev sib tsoo zoo li nyiam rau lwm tus.
  Ob peb tug tub kawm ntawv kuj tau tawm mus. Lawv taug kev staggering, ob tug txawm txhawb nqa ntawm caj npab kom tsis txhob poob. Cov tub hluas raug tsim txom hnyav, tab sis lawv coj tus cwj pwm zoo. Vitya pom lub zog taug kev ntawm nws tus kheej, txawm hais tias lawv tau hlawv nws lub luj taws nrog cov hlau kub kub. Mus cuag Oliver Twist, nws tus pab hais tias:
  - Nws raug tsim txom ... Hlawv nrog liab-kub tong. Kuv muaj tsib puas lashes thiab peb co. Tag nrho cov pob txha raug tsoo tawm ntawm qhov chaw, tab sis kuv tsis tau qhia dab tsi rau lawv!
  Oliver Twist txhawb Vitya:
  - Kuv tsis paub dab tsi txog tshuaj ntsuab! Txhua yam yuav kho tau zoo dua ntawm tus dev... Qhov tseem ceeb yog koj tsis tawg!
  Domka yog cov uas tso tawm. Txawm tias muaj kev tsim txom, tus ntxhais tseem zoo nkauj. Npog rau hauv ib lub teeb hnav ris tsho, tus ntxhais siab tsis zoo li xav tias txias. Nws lub ntsej muag muaj lub ntsej muag zoo li menyuam yaus. Nws mus cuag Oliver Twist, txhos caug rau Catherine hnav khaub ncaws zoo nkauj, thiab hais tias:
  "Lawv tau ci kuv lub pob taws plaub zaug ... Tab sis tsis ua li cas, koj pom, Kuv tab tom taug kev!"
  Tus tub-ntxhais kawm ntawv nplij tus ntxhais:
  - Tsis txhob tu siab, Domka. Kev ntsuam xyuas tsuas yog npau taws xwb. Alexey Orlov tseem yuav quaj ntawm lub khib. Them rau lawv tej kev txhaum.
  Domka gleamed nws ob lub qhov muag, thiab nug:
  - Muab sijhawm rau kuv los tsim txom lub kata nws tus kheej.
  Pioneer tub sab Oliver Twist nyob rau hauv lub siab zoo. Cov neeg raug txim raug tso tawm raug thauj mus rau hauv cov sledges. St. Petersburg yog ib lub nroog loj heev rau stomp rau nws sab nrauv nrog koj txhais taw, thiab txawm tias tsis muaj taw.
  Catherine ntxhi rau Oliver Twist:
  - Koj puas xav kom kuv ua koj tus huab tais?
  Pioneer tub sab luag ntxhi thiab luag ntxhi hais tias:
  Vim li cas ho tsis yog ib tug duke?
  Poj huab tais luag ntxhi thiab nug tias:
  - Koj puas xav ua ib tug duke?
  Oliver Twist luag nyav thiab nug hauv lub suab nrov:
  - Tsuas yog kuv tsis paub nyob rau hauv lub nceeg vaj, koj yuav tau txais kuv ib tug duchy. Nyob rau hauv Russia, koj muaj countrymen, dab ntxwg nyoog yog ob sab!
  Catherine paub tias nws tsis muaj dab tsi los cog lus. Thiab Vitya, uas zaum ntawm lub sledge ntawm lawv, hais tias:
  - Oliver Twist tau txais txiaj ntsig zoo nrog huab tais-txiv. Adjutant General ntawm Nws Majesty.
  Katya tig mus rau Vita:
  - Koj puas xav kom kuv ua koj ua tub rog?
  Tus tub hauv teb rub Catherine cov plaub hau thiab hem tias:
  - Tsis txhob pamper!
  Alexey Orlov pom tias ib tug series ntawm sleighs thiab sledges tau mus rau qhov tawm. Thiab Catherine nrog lawv. Qhov tseem ceeb tshaj plaws yog tias tsis muaj dab tsi tuaj yeem ua rau nws. Tsis txhob thim txoj cai lij choj. Lawv tsis tuaj yeem poob Catherine. Tab sis yog hais tias nws tseem rushes tawm mus rau lub camp ntawm ib tug impostor, ces yuav muaj ib tug kawg. Qhov txawv heev tuaj yeem tshwm sim hauv Emperor Paul.
  Orlov hesitated ... Peb yuav tsum tau txiav txim siab, tab sis Grigory tsis nyob ib sab ntawm nws. Nws kuj yog qhov phem uas cov neeg tiv thaiv kuj raug kev nyuaj siab. Peb yuav tsum ceev ceev kom txuag tau peb tus kheej daim tawv nqaij.
  Thiab tom qab ntawd Alexei Orlov tau txiav txim siab: tom qab tag nrho, Catherine raug ntes yuav cuam tshuam cov tub rog ntawm impostor, thiab nyob rau lub sijhawm no lawv, nrog cov neeg saib xyuas thiab cov tub rog, yuav tuaj yeem tawm hauv nroog. Yog li ntawd nyob rau hauv vain puas Suvorov cob qhia tub rog rau kev quab yuam. Lawv yuav tawg tawm thiab tawm hauv Orlov cov kwv tij nyob rau hauv lub teb, swamps, ze rau Sweden.
  Alexei hais kom cov heralds:
  - Hu rau cov kwv tij thiab tshuab kev sib sau! Wb sib sau ua ke tag nrho lub zog peb ua tau!
  Thiab Oliver Twist, zoo siab heev uas nws cov phooj ywg muaj kev ywj pheej, thiab poj huab tais tau ntxim nyiam, hu nkauj. Cov tub, Domka, thiab lwm tus neeg raug kaw tau tso tseg;
  Au kuv cov saw hlau muaj zog ntawm kev ua cev qhev,
  Yog vim li cas tus tub liab qab, tshaib plab shackled ...
  Koj worm freeze me ntsis,
  Thiab hauv koj qhov kev xav koj yuav muaj peev xwm kov yeej txhua qhov kev ncua deb!
  
  Peb lub ntiaj teb no yog ib lub tsev loj cuj tu siab heev
  Txoj kev tuag nyob rau hauv nws, kev txom nyem reigns txhua qhov chaw ...
  Peb coj tsis tau lub teeb rau hauv siab
  Tus Tswv xa kev sim siab!
  
  Nyob rau hauv lub quarries ntawm tus tub ntau,
  Tus qhev nqa ib lub pob zeb loj...
  Txawm yog beardless, tab sis cov plaub hau tig grey,
  Tom qab tag nrho, lub neej tseem phem tshaj lub kennel!
  
  Tab sis kuv ntseeg tias lub hnub dawb yuav sawv
  Lub Cherub yuav ua kom cov neeg coob coob ntawm shaitans ...
  Thiab tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus yuav muab ib qho kev sim rau peb,
  Yuav muaj khau dawb, caftans!
  
  Tab sis kuv tseem yog ib tug neeg raug tsim txom thiab nyob rau hauv chains,
  Lub plab khoob, thiab nplawm ntawm tav ...
  Ntawm lub zwm txwv, tus tub tsuas yog hauv npau suav,
  Taug kev ntawm txoj kev pos, tsaus ntuj heev!
  
  Tiamsis kuv paub tias Vajtswv yuav tsis tso cov kwvtij,
  Peb yuav tam sim tsa lub suab ntawm cov txiv neej siab phem!
  Peb yuav tsim nyog tau koob hmoov ntawm cov txiv,
  Cia peb qhuas Huab Tais Tswv Ntuj lub koob meej lub npe!
  
  Nyob zoo, tab sis tuag,
  Peb yeej yuav tsim nyog ua ib tug tub rog...
  Cia tus npau taws npau taws
  Lub intrigue yog twisted los ntawm ib tug predator nrog ib tug swindler!
  
  Tab sis tus ntsuj plig dawb tau coj cov neeg,
  Lawv yuav sawv los tawm tsam tus yeeb ncuab!
  Cov nplua nuj yuav ua neeg pluag nyob ntawm qhov tsis sib xws,
  Leej twg tus huab tais tau txais tsuas yog zipun nrog cov nyiaj hli!
  
  Peb tuaj yeem ua lub ntiaj teb ncaj ncees
  Ib qho uas sawv daws koom nrog!
  Tom qab tag nrho, rau kuv Tswv Yexus yog ib tug mlom dawb huv,
  Qhov twg nyuj tswj tau Crucify!
  
  Muab cov neeg tuag sawv rov los, kuv ntseeg tias txhua tus tau muab,
  Thiab tsim lub ntiaj teb tshiab radiant ...
  Ua kom tag nrho cov yeeb yaj kiab ua tiav
  Yog li ntawd cov neeg ua teb thiaj li tsis sawv nrog kev quaj!
  
  Ces peb yuav kov yeej lub qab ntuj khwb,
  Cia peb taug kev mus rau ntawm ntug ntawm txhua lub galaxies ...
  Thiab kuv yuav muaj ib tug tub ntse,
  Raws li lub embodiment ntawm tus ntsuj plig ntawm astronauts!
  Nkauj zoo thiab hu nkauj zoo heev. Txhua tus neeg hu nkauj ua siab dawb, txawm tias cov neeg uas tsis muaj lub suab paj nruag ua suab nrov thiab zoo nkauj. Lub rooj vag qhib thiab ib tug loj procession tawm St. Cov yeej tawm hauv lub nroog nrog suab paj nruag thiab nkauj. Thiab lawv zoo siab heev!
  Tab sis thaum lub procession tab tom tawm mus, thaum cov Pugachevites tau ntsib lawv, muaj kev sib ntaus sib tua ntshav tawm ntawm sab nraud ntawm St. Cov tub rog ntawm Emelyan Pugachev tsis yog ib yam ntawm rabble, tab sis soldered los ntawm Suvorov kev qhuab qhia. Thiab cov neeg saib xyuas ceeb toom txog kev tawg. Cov tub ceev xwm tau ntsib nrog phom phom thiab phom phom.
  Alexander Suvorov foresaw hais tias yog hais tias lub St. Petersburg garrison xav tawg tawm, nws yuav ua nws nyob rau hauv ib tug northerly kev taw qhia, ze rau Swedish ciam teb. Nyob ntawd lawv yuav muaj feem yuav tawm mus. Thiab tus thawj coj uas ci ntsa iab tau npaj ntau lub ntxiab rau cov yeeb ncuab. Thiab tam sim no, piv txwv li, hma pits tau npaj rau cov tub rog. Hussars nyob rau hauv rab phom tua hluav taws sim kov yeej cov kev xav tsis thoob, thiab lawv cov nees tau poob rau hauv kev ua tib zoo tsim thiab zoo-camouflaged ntxiab.
  Tab sis ntawm no lawv yog cov cavalrymen poob, thiab lwm tus dhia tom qab lawv. Lawv kuj poob rau hauv cov kwj deg uas tsis pom los yog cov trenches khawb los ntawm cov neeg ua liaj ua teb.
  Alexei Orlov, uas coj cov tub rog mus tua, poob rau hauv ib tug tob kwj ntawm nws tus kheej, thiab ib tug ntse ceg txheem ntseeg pierced lub suav sab. Thiab lwm yam nees carcasses poob los saum toj no, crushing suav.
  Nws yog qhov hnyav heev thaum koj muaj qhov hnyav li no rau ntawm koj, thiab koj cov tav tau tawg. Thiab koj ua tsis taus pa los yog tig ib ncig. Thiab nws tseem txias, thiab koj txhais tes, ntsej muag, thiab tag nrho lub cev txias.
  Alexei mob siab rau kev txav mus los, tab sis txhua qhov kev txav mus los ua rau nws cov tav rau hauv nws lub ntsws thiab ua rau nws nto qaub ncaug. Ib tug tsiaj uas muaj tsiaj txhu tau poob rau hauv qhov hma thiab suffocates nyob rau hauv nws, uas yog lub cim tseem ceeb.
  Ivan Orlov tswj kom dhia hla lub kwj deg, tab sis ib lub mos txwv raug rho tawm haujlwm los ntawm qhov tsis txaus ntseeg ntaus nws hauv plab. Suvorov, zoo li Peter lub Great, tso cov tub rog zoo tshaj plaws nyob rau hauv kev tiv thaiv forts nyob rau hauv Poltava thiab tua hluav taws tuag taus.
  Thiab cov Don thiab Kalmyk cavalry twb nyob rau hauv ambush, thiab tshiab regiments sai sai mus rau lub cawm.
  Cov tub ceev xwm tuaj tawm ntawm lub rooj vag Petersburg. Xaiv cov tub rog, suav nrog kev tiv thaiv tus kheej ntawm empress. Kev sib ntaus sib tua kub heev. Ntawm no yog cov tub rog zoo tshaj plaws ntawm lub teb chaws Ottoman, cov tub rog tsis muaj tsawg tshaj li cuaj caum meters siab. Lawv mus, zoo li siv, tsis them nyiaj rau kev tua phom lossis tua neeg tua phom.
  Tab sis Alexander Suvorov tau npaj ib qho surprise rau lawv ib yam nkaus. Ib qho sib tov sib xyaw thiab cov resin yog nchuav ua ntej. Lub Kalmyks hluav taws teeb xub xub, thiab qhov chaw tam sim ntawd tawg. Xaiv, tiv thaiv units, tau txais ib tug txaus ntshai tom, thiab ntes tau nyob rau hauv lub liab thiab txiv kab ntxwv nplaim taws, tsis txhob sawv thiab pib tawg. Thiab lub siab tawv tshaj plaws ntawm lawv tsuas hlawv ciaj sia.
  Qhov kev tawg, uas ntau qhov kev cia siab tau pinned, bogged. Cov tub rog ntawm cov tub rog zoo tib yam, nrog rau qee tus tub ceev xwm, tso lawv cov riam phom thiab thov kev hlub tshua. Cov tub rog kuj tawg, thiab cov neeg St. Petersburg tau tsa nws lub taub hau. Nyob rau hauv lub nroog ntawm lub teb chaws Ottoman, muaj kev kub ntxhov, ntau txhiab leej, kaum tawm txhiab tus neeg khiav mus rau hauv txoj kev thiab qw:
  - Huab Tais Leej Txiv! Vivat Petr Fedorovich! Thov kom Petus tus tub xeeb ntxwv tau koob meej!
  Stepan Orlov, uas yog tus ceev faj tshaj plaws ntawm cov kwv tij, nkaum hauv ib lub phab ntsa hauv ib lub tsev siab siab. Eduard Orlov, qw desperately, sim ntxias cov tub rog mus tua nrog cov tub rog Pugachev. Tab sis nws tsis yog nws hnub thiab sijhawm. Pugachev nws tus kheej thiab nws tus kws lij choj Oliver Twist tau tawm tsam. Thiab Alexander Suvorov thiab Field Marshal Papin tau hais kom cov tub ceev xwm tseem muaj sia nyob kom tso siab rau sai li sai tau.
  Oliver Twist caij thawj zaug rau Edward. Pointy-nosed Orlov ua ib qho kev xav ua phem rau tus tub. Tus tub sab-hero swung nws lub cev thiab nplawm lub nraub qaum ntawm suav lub taub hau nrog tag nrho nws lub zog. Lub pob txha taub hau tawg, thiab Edward lub cev tuag tau poob rau hauv ib qho kev sib tw snowdrift. Tom qab nws tuag, cov neeg tiv thaiv kawg tau pov lawv cov riam phom.
  Thiab Pugachev cov tub rog twb tau nkag mus rau hauv lub nroog ntxeev siab.
  Stepan Orlov nrog ib tug me me cavalry detachment rushed mus rau lub Peter thiab Paul Fortress. Tsuas yog nyob rau ntawd, thiab txawm nyob rau hauv Kronstadt, muaj lub caij nyoog rau qee qhov kev tiv thaiv ntev. Los sis, txawm tias mob.
  Tab sis Oliver Twist nrog nws pab pawg tau maj nrawm rau ntawm pob taws, thiab hla Stepan txoj kev tshem tawm. Ib qho luv luv, txawm tias ntshav sib ntaus sib tua. Oliver sib tw nrog Stepan. Nws txiav ib tug bodyguard, tus thib ob. Thiab tom qab ntawd txiav tawm tus neeg sawv cev zoo ntawm Orlov tsev neeg txhuam. Tus mob hnyav Stepan dhia tawm ntawm tus nees dawb. Nws poob rau hauv lub hauv caug thiab quaj thov kev hlub tshua.
  Thiab Oliver tau hais kom khi nws thiab txuas ntxiv nws txoj kev nrawm nrawm mus rau Peter thiab Paul Fortress. Thiab cov neeg tau txais tos thiab qw, ntsib cov neeg dim ntawm kev ua qhev.
  ................................................
  Oliver Twist sawv los thiab rov ua dua thiab noj ... Tom qab ntawd nws rub lub dab tshos, thiab ua haujlwm kom txog thaum tsaus ntuj.
  Thiab tom qab ntawd nws tsaug zog dua thiab pom qhov txuas ntxiv ntawm kev npau suav.
  Kronstadt thiab Peter thiab Paul Fortress surrendered yam tsis muaj kev sib ntaus. Petersburg tuaj nyob rau hauv kev tswj ntawm Pugachevites. Txog tam sim no, Moscow Kremlin tseem tsis tau nyob nrog lub chaw ruaj khov thiab Semenov Guards Regiment, nyob rau hauv tag nrho cov lus txib ntawm Grigory Orlov.
  Thiab rau lub sijhawm tam sim no, Orenburg thiab Yaitsky lub zos tseem tuav tawm. Yuav luag tag nrho lwm lub nroog thiab cov zos tau txais lub hwj chim ntawm Lavxias teb sab Tsar. Txawm li cas los xij, hnub tom qab, lawv tau tshaj tawm cov xov xwm uas muaj kev tawm tsam hauv Orenburg, thiab cov tub rog nyob rau hauv cov lus txib ntawm Fedot Katorzhny tau tuav lub nroog.
  Tag nrho tau nqa los ntawm tus nquab, thiab yog li ntawd nws ya tsuas yog ob peb teev. Yog li ntawd, txog tam sim no, tsuas yog lub nroog Yaitsky thiab qee lub zos Siberian tej thaj chaw deb tseem tsis tau ua.
  Thiab Emelyan Pugachev tau tham nrog Catherine.
  - Koj tau ploj lawm, niam, thiab koj yuav tsum lees nws ... - Tus huab tais cov neeg pluag tau ua yeeb yam nres thiab sipped me ntsis los ntawm lub khob kub ntawm ib puas xyoo-laus cawv studded nrog pob zeb diamond thiab txuas ntxiv mus. - Thiab tam sim no, yog tias koj xav ua neej nyob, tshaj tawm rau kuv paub koj tus txij nkawm raug cai Pyotr Fedorovich thiab mus rau tag nrho plaub cov lus qhia!
  Catherine tsis tuaj yeem zais nws txoj kev xyiv fab ntawm qhov kev thov no. Paub tswj nws tus kheej li cas, tus qub huab tais frowned thiab yws tias:
  - Rau kuv mus rau tej kev txhaum hauv ntiaj teb no rau pej xeem dag?!
  Yemelyan tsa nws pob muag menacingly thiab bellows:
  - Kuv tsis xav tau nws! Koj xav tau qhov no kom kuv muaj laj thawj zam txim xws li tus dev tsis txaus ntseeg thiab txaus ntshai! Yog tias koj tsis xav lees nws, tsis txhob! Peb yuav txiav txim rau koj, tab sis ua ntej ntawd, nrog liab-kub ntiv tes, peb yuav nug qhov twg koj zais koj qhov zoo!
  Catherine, tig daj ntseg, muttered:
  "Tsis txhob ntshai tsim txom koj poj huab tais!"
  Pugachev frowned thiab qw:
  - Koj puas tuaj yeem tsim txom kuv? Kuv tuaj yeem pom hauv kuv lub qhov muag uas kuv yuav twv! Yog li tsis txhob cia siab tias yuav muaj kev hlub tshua los ntawm kuv!
  Emelyan rub ib rab riam los ntawm nws txoj siv sia thiab hu nkauj:
  - Yog li koj yuav hloov siab lees txim? Pom kuv ua koj tus txij nkawm thiab vaj ntxwv uas raug cai....
  Ekaterina nyem nws tus kheej tawm nrog kev nyuaj:
  - Kuv yuav ...
  Pugachev barked menacingly:
  -Kuv hnov tsis tau!
  Tus poj huab tais qub qw nrov nrov thiab qw nrov nrov:
  - Kuv yuav!
  Emelyan kho tus poj niam cuav hauv lub suab me me:
  - Tsis yog li no! Kuv yuav xav tau koj lub hwj chim!
  - Kuv yuav ua koj lub hwj chim! - Ekaterina blurted tawm thiab tawg ua kua muag. Nws yeej tsis tau txaj muag ua ntej.
  Nyob rau ntawm lub xub ntiag ntawm ntau pua txhiab tus neeg, tus huab tais hloov siab lees txim thiab lees paub Yemelyan ua nws tus txiv thiab huab tais. Rau qhov no, nws liab qab thiab raug ntaus rau pej xeem nrog nplawm, tom qab uas Pugachev ncaj ncees tso tus poj huab tais ntawm tag nrho plaub sab. Ekaterina qw thiab quaj, qw hais tias tsis muaj kev pom zoo rau tus account ntawm nplawm. Thiab lawv tso Ekaterina taw liab qab nyob rau hauv ib lub tsho thiab rau hauv cov daus. Thiab ntawm chav kawm tsis muaj kev pab nyob ze. Nws mob heev kom tuag ib nrab liab qab nyob rau hauv txias, thiab nrog koj nraub qaum tig mus rau hauv ib tug ntshav mess.
  Tab sis Emelyan Pugachev yog ib tug txawj ntse tsar uas tau saib xyuas kom ntxiv dag zog rau nws lub zwm txwv. Yog li ntawd, tus txais txiaj ntsig, Pavel, yog, zoo li nws yog, yuam kev stabbed kom tuag thaum lub sijhawm ua phem. Txawm hais tias Chika tau txais txiaj ntsig zoo ib yam - gypsy Cossack npaj rau txhua yam kev phem rau nws tus thawj coj.
  Tag nrho Russia tau hloov mus rau hauv Cossacks, kev xaiv nom tswv tau qhia, thiab chav kawm tsis sib xws raug tshem tawm. Lub teb chaws tseem yog autocratic monarchy, tab sis tsar tso siab rau lub cev tsim cai ntawm Great Cossack Vajvoog. Cov av tau muab faib rau cov neeg ua liaj ua teb, cov chaw ua haujlwm rau cov neeg ua haujlwm, uas xaiv lawv lub taub hau, cov tub rog tau tsim los ntawm kev yeem. Thiab ib txwm muaj cov neeg tuaj yeem pab dawb hauv ntau. Cov kev tawm tsam npog tag nrho thaj chaw ntawm Poland thiab cov tub rog Lavxias, coj los ntawm Suvorov, tau tawm los txhawb cov neeg ua liaj ua teb.
  Cov ntawd zoo siab tos txais tsoom fwv tshiab ua cov neeg ywj pheej. Tom qab ntawd Austria thiab Prussia nkag mus ua rog nrog Cossack Russia.
  Cov tub rog Lavxias, coj los ntawm Suvorov, tawm tsam cov tub rog ntawm Frederick II nyob ze Koenigsberg, thiab yeej lawv. Koenigsberg surrendered tsis muaj kev sib ntaus. Thiab Suvorov tau hloov pauv sai rau Berlin.
  Field Marshal Rumyantsev, nyob rau hauv lem, yeej Austrian. Qhov kev tawm tsam tau tawm tsam Austria, cov tib neeg tseem xav tau kev ywj pheej los ntawm kev tsis sib xws hauv chav kawm thiab kev nkag mus rau Red Empire ntawm Emelyan Pugachev. Nyob ze Berlin, Frederick lub Great muab Suvorov kev sib ntaus sib tua zaum kawg, raws li qhov tshwm sim ntawm cov Germans thaum kawg swb, thiab tus huab tais Prussian nws tus kheej raug ntes. Lub sijhawm thib ob, cov tub rog Lavxias tuaj rau Berlin thiab nyob ntawd.
  Thiab Field Marshal Rumyantsev tau ntes Vienna, ntes Austrian huab tais. Petya koom nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua nyob rau hauv cov lus txib ntawm Suvorov. Nws cov pioneer corps ua raws li ib txwm muaj txiaj ntsig thiab raug kev txom nyem tsawg kawg nkaus. Cov txiv neej tau nkag mus rau hauv Berlin hauv kab ke. Los ntawm kev lig kev cai, cov tub rog tub rog tau taug kev tsis muaj taw, luv luv, tsis hais huab cua.
  Oliver Twist zoo siab tias thaum kawg nws tuaj yeem taug kev ncig Berlin. Zoo siab heev rau rake Berlin plua plav nrog pob taws liab qab. Txawm hais tias nws tau txais txiaj ntsig nrog lub npe ntawm Tus Tub Vaj Ntxwv Zoo Tshaj Plaws, nws nyiam hnav khaub ncaws hnav. Txawm tias tseem yog ib tug tub. Ntxiv mus, Oliver Twist xav tsis thoob tias nws tau tso tseg tsis loj hlob. Tseem, qhov no tsis yog nws lub sijhawm. Txawm tias thaum nws tawm tsam nrog Pugachev, nws ntxiv ob peb centimeters rau nws tus kheej, tab sis tam sim no lub sij hawm tau nres rau tus tub, thiab txawm tias cov ntiv tes thiab cov ntiv tes tau nres. Thiab nws yog amazing.
  Ntawm qhov tod tes, qhov kev xav tau tshwm sim los ntawm lub taub hau ntawm tus tho kev nyob mus ib txhis uas tej zaum nws yuav tsis laus? Qhov kawg yuav zoo! Rau cov laus ua phem ua qias neeg. Nws hloov lawv mus rau hauv siab phem morels. Thiab thaum koj tseem hluas, koj lub ntsej muag tsis yog disfigured los ntawm ib tug shaggy hwj txwv thiab du, zoo li ib tug nkauj xwb. Thiab koj tsis tas yuav chais!
  Ua ib tug Thawj Tub Ceev Xwm thiab Nws Tus Tub Vaj Ntxwv Oliver Twist tsis ua npau suav lawm, zoo li ntau tus txiv neej thaum nws muaj hnub nyoog, loj hlob thiab tig mus. Nws twb loj hlob lawm thiab. Thiab nws tau ua tiav ntau heev. Tom qab tag nrho, lub npe ntawm Tus Tub Vaj Ntxwv Zoo Tshaj Plaws, ntau dua li tsuas yog ib tus tub huabtais xwb, yog qhov tsawg kawg yog ib tug duke.
  Menshikov muaj xws li lub npe ... Emelyan Pugachev nyiam tus tub, thiab peb tuaj yeem hais tias Oliver Twist yog nws nyiam. Oliver Twist twb xav tias loj hlob tuaj. Kuv txawm paub poj niam txoj kev hlub, tshwj xeeb tshaj yog vim cov neeg uas xav pw nrog tus tub huabtais uas zoo nkauj tshaj plaws, thiab tus tub zoo nraug, siab ntev thiab dav-lub xub pwg nyom, yog tsawg kawg ib dime ib lub kaum os.
  Oliver Twist yuav zoo siab heev, tab sis ... Taug kev los ntawm Berlin, tus me nyuam tub nco qab, xws li ib tug cuav nco txog ib tug npau suav, hais tias nyob rau hauv nws lub ntiaj teb no cov Germans, twb yuav luag yeej, nyob rau sab nrauv ntawm Moscow, ntes lub Caucasus, nkag mus. Central Asia, thiab zoo li txawm tawm tsam Moscow. Nyob rau hauv Russia, serfdom tau ua tiav nrog, cov neeg tseem txaus siab thiab txawm kam them se rau lub tuam txhab nyiaj txiag. Kev yug me nyuam tau nce, tus neeg tuag poob qis, cov tsev kawm ntawv thiab tsev kawm qib siab tau qhib, tsev kho mob tau tsim.
  Tab sis lub tsev teev ntuj cov khoom tau raug txo qis, thiab tag nrho cov av ntawm cov tuam tsev thiab cov tuam tsev tau raug txeeb. Emelyan nws tus kheej tau xav ntau dua rau Islam, raws li kev ntseeg pheej yig dua thiab nkag siab yooj yim, tab sis ib txwm tsis muaj kev txwv tsis pub muaj kev txwv: ntawm cawv thiab nqaij npuas, nrog rau kev thov Vajtswv thiab Ramadan.
  Ua cas vajntxwv tsis tsim nws txojkev ntseeg? Thiab polygamy tsis qhia? Nws puas yog huab tais los tsis yog?
  Tom qab lub conquest ntawm lub teb chaws Yelemees thiab Austria, kev tawm tsam pib nyob rau hauv lub teb chaws ntawm West lub teb chaws Yelemees, Fabkis, Spain, thiab Portugal. Emelyan Pugachev tau hais kom pab txhua tus neeg raug tsim txom. Tiag tiag tus thib ob Trotsky. Los yog Lenin. Tab sis kev sib ntaus sib tua nyob rau sab hnub poob yog yooj yim dua: Tebchaws Europe tau tawg, thiab cov tub rog Lavxias yog cov muaj zog tshaj plaws thiab siab tshaj plaws, thiab nws tau txib los ntawm cov thawj coj zoo Rumyantsev thiab Suvorov.
  Tau kawg, kev ua tsov rog nrog Qaib Cov Txwv yuav xaus sai dua yog tias cov thawj coj loj no, tus poj huab tais cov thawj coj, tsis tau tuav rov qab. Ntxiv mus, cov tub rog ntawm lub teb chaws Ottoman yog, nyob rau hauv cov nqe lus ntawm riam phom, thiab lub koom haum taw tes ntawm view, heev rov qab thiab Russia tsis yog ib tug yeeb ncuab.
  Txawm tias Elizaveta Petrovna, sib ntaus sib tua nrog Frederick, ua pov thawj tias Lavxias teb sab tub rog thiab Lavxias teb sab system muaj zog thiab zoo dua Prussian.
  Kev sib haum xeeb nyob hauv Europe tsuas yog hauv Holland xwb. Lub teb chaws no muaj tsoom fwv teb chaws, thiab cov neeg muaj ntau los yog tsawg txaus siab rau lawv lub hwj chim. Tab sis Belgium yog nyob rau hauv kev tswj hwm ntawm Austrian, thiab muaj kev tawm tsam tsis sib haum xeeb.
  Cov tub rog Pugachev nyob ntawd. Ib tus thawj tswj hwm German tom qab lwm tus tau dim. Tab sis tam sim no Suvorov cov tub rog tau tawg me ntsis, thiab tus huab tais Fabkis cia siab tias yuav tsoo lawv ib feem. Ib puas thiab tsib caug txhiab pab tub rog, tawm tsam rau caum txhiab tus tub rog Lavxias, uas ib feem peb yog cov pioneer corps ntawm Oliver Twist.
  Cov tub hluas yog ib nrab ntawm ko taw, ib nrab ntawm cov nees me me, dhia thiab prancing. Suvorov txiav txim siab tawm tsam Fabkis. Txawm hais tias tus yeeb ncuab yuav luag peb zaug ntau li ntau pab tub rog, thiab Fabkis, ntawm chav kawm, tsis yog Ottoman hauv kev sib ntaus sib tua.
  Oliver Twist thiab nws cov tub rog tua cov Minerve zais, ua ib qho kev hla hla, yuam ob peb dej obstacles. Nws cov tub rog tub rog siab tawv txaws rau ntawm lub caij nplooj zeeg dej. Tom qab tag nrho, cov tho kev tsis ntshai mob khaub thuas lossis kab mob. Lawv sib ntaus nrog cov hlua hauv tsev uas muaj txiaj ntsig zoo li grenade launchers thiab siv slingshots.
  Hmo ntuj nyob rau lub caij nplooj zeeg ntev. Oliver Twist yog ib qho ntawm thawj zaug thiab tua cov tub txib los ntawm kev tua nrog slingshot. Lub slingshot tsis yog yooj yim, tab sis nrog ib tug xub impregnated nrog poov tshuaj cyanide. Thiab thaum nws tsoo sab caj dab, tus yeeb ncuab tuag yam tsis muaj suab nrov lossis qw nrov.
  Thiab tom qab ntawd cov pioneer tshwj xeeb tub rog tau ua siab tawv ua lub tsev pheeb suab nrog cov tub rog Fabkis tsaug zog. Oliver Twist pib txiav nrog ib tug tub rog nyob rau hauv ib tug xiav, nplua nuj uniform. Nws hle nws caj pas nrog ib rab riam thiab npog nws lub qhov ncauj. Ua tau zoo thiab ceev ceev. Thiab lwm tus neeg tuaj txog hauv lub sijhawm, ua txhua yam nrog kev nrawm nrawm thiab sib koom ua ke.
  Lub tswb tau tsa belatedly, thiab twb npau taws cov tub tsis tuaj yeem nres. Oliver Twist txiav qhov zoo tshaj plaws thiab hu nkauj tib lub sijhawm;
  Oh Motherland Great Russia,
  Ob lub taub hau dav dawb hau muaj zog tshaj txhua yam tsiaj!
  Peb tus vajntxwv yog lub luag haujlwm ci ntsa iab,
  Dab tsi yuav ua rau tib neeg zoo nkauj thiab zoo dua!
  
  Peb tuaj yeem dim lub tebchaws txawv tebchaws,
  Cov neeg nyob hauv Paris kuj quaj quaj heev...
  Cia peb tsim lub vaj kaj siab zoo nyob hauv ntiaj teb,
  Tsis tas yuav smear snot!
  
  Peb yuav ua communism li no rau sawv daws,
  Yuav ua li cas yuav radiant nyob rau hauv lub ntiaj teb no ...
  Thiab kev phem fascism yuav raug rhuav tshem,
  Tus tswv av yog Fuhrer, nws txawv li cas!
  
  Nyob rau hauv lub Fatherland brighter tshaj lub hnub dome,
  Lub tsev teev ntuj ci ntsa iab, golden Orthodox!
  Peb yog rau Stalin nrog cheers,
  Thov kom txoj kev zoo yuav tau koob meej tshaj!
  
  Cia peb rov kho tej pawg ntseeg loj kawg nkaus,
  Tswv Yexus cov kwv tij, tus yau ci ntsa iab Lenin ...
  Nyob rau hauv lub banner ntawm cov ntxhais thiab cov tub,
  Rau lub koob meej ntawm tag nrho cov tiam dhau los!
  
  Suvorov hais kom cov pioneers -
  Sib ntaus rau Cossack Motherland ...
  Peb yuav ntaus tsis nyob rau hauv qhov muag, tab sis nyob rau hauv lub qhov muag,
  Peb muaj lub zog grenade launcher nyob rau hauv lub knapsack!
  
  Kuv ntseeg tias cov tub rog Soviet yuav yeej
  Txoj kev thoob ntiaj teb mus rau txoj kev tsis txawj tuag ntawm communism!
  Tsa ib tug pioneering muaj ntaub thaiv npog,
  On yuav dag loj capitalism!
  
  Nyob zoo tus Tswv yuav coj mus rau Mars,
  Nplej teb yuav nyob rau Venus ...
  Thiab txhua yam yuav tshwm sim tsuas yog cov chav kawm siab tshaj,
  Txawm tias peb txhua tus tsis ua nws!
  
  Ntawm no tag nrho lub qab ntuj khwb yog kav los ntawm communism,
  Sawv rov los ntawm kev tshawb fawb: leej twg poob thiab tuag!
  Rau qhov no knight ua siab loj sib ntaus,
  Cov xeeb leej xeeb ntxwv yuav yog txiv neej thiab txiav txim!
  Tau kov yeej thiab txiav tawm tag nrho Fabkis cov tub rog, cov txiv neej maj nrawm mus tua cov yeeb ncuab ntxiv. Ntxiv mus, lub Suvorovites podnaperli los ntawm lwm sab. Thiab Fabkis pib ntshai. Cov roj teeb tseem ceeb tau ua siab loj ntes tau los ntawm cov pioneers, uas tau pom cov chav kawm siab tshaj plaws ntawm kev siv sling grenade launchers. Thiab cov txiv neej tau qhia tias lawv yuav txias dua li cov neeg laus.
  Oliver Twist yuav hu nkauj li cas, txawm tsis yog nws tus kheej, tab sis yog tus uas lawv hu nkauj, ua tus pioneer ntawm Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob;
  Suvorov qhia saib ua ntej..
  Thiab yog tias koj sawv, sawv rau qhov tuag!
  Vitya, ib yam nkaus, yuav hu nkauj saum nws lub ntsws;
  Suvorov cov kwv tij, ua piv txwv rau peb!
  Nws tsis tau ploj hauv ib teev nyuaj!
  Thiab tag nrho cov me nyuam, crushing Fabkis raws li lawv muab tawm:
  - Suvorov qhia hauv kev sib ntaus sib tua,
  Khaws tus chij Lavxias nyob rau hauv lub yeeb koob!
  Ntawm no cov txiv neej pov nitroglycerin los ntawm slings ntawm Fabkis cavalry. Ntau txhiab tus neeg caij tsheb sib xyaw thiab tawg, thiab pes tsawg tus nees tau khoov. Thiab cov me nyuam hu nkauj;
  Txiv thiab tus kwv Suvorov yog,
  Rusk qhia qhov kawg nrog tus neeg tua rog!
  Thiab yog li ntawd kuv flashed tsib lub roj teeb thiab txuas ntxiv dua;
  - Suvorov nyob rau hauv lub yeeb koob ntawm lub teb chaws yog txoj hmoo,
  Forged yeej, smashed tus yeeb ncuab!
  Thiab tus liab qab, pioneer pab tub rog ntawm Fabkis tsav tsheb tawm. Lawv rushed tsis so rau Paris nws tus kheej. Thiab Fabkis sighed dawb do. Cov neeg Fabkis koom ua ib tsev neeg nrog cov neeg Lavxias, thiab vim li ntawd, tsev neeg tau nthuav dav.
  Hauv Spain, tsis muaj ib pab tub rog muaj peev xwm muab kev tsim nyog rau cov neeg Lavxias. Ib tus chij liab hla Madrid, Lisbon kuj tau pib ua tub rog Cossack. Thiab cov nag xob nag cua tshiab kev ywj pheej kis thoob plaws Europe. Lub Cossacks pib sau lawv lub voj voog thiab xaiv ataman, raws li kev cog lus ntawm Lavxias teb sab Tsar Peter thib peb. Nov yog cov kev tawm tsam hauv Sweden.
  Cov tub rog Lavxias tau txav los pab, kom tsis txhob cia cov neeg nchuav ntshav. Thiab Sweden tau los ua ib tug Lavxias teb sab, dawb, Cossack volost. Teb chaws Europe tau tshem tawm cov fetters ntawm kev ua cev qhev, thiab tau dawb. Yog li ntawd kev sib haum xeeb thiab kev thaj yeeb nyab xeeb, ib lub xeev tau tsim. Tsis muaj ciam teb nyob sab Europe, tsis muaj tub rog sib cais, tsis muaj kev lis kev cai. Tag nrho lawv cov teeb meem raug daws ua ke thiab ua ib qho zoo sib xws. Thiab nyob rau hauv Russia ib yam nkaus - muaj kev tswj hwm tus kheej hauv zos thiab ib lub tebchaws thiab cov nom tswv xaiv tsa. Tsev kawm ntawv tab tom tsim.
  Raws li Emelyan Pugachev nyiam hais tias: leej twg xav txog ib xyoos, cov nroj tsuag rye. Leej twg yog tsob ntoo muaj kaum xyoo. Thiab leej twg rau ntau pua xyoo - nws cog tsev kawm ntawv!
  Leej twg tsis muaj txoj kev txawj ntse,
  Kev puas tsuaj thiab sab ntsuj plig tsis muaj zog!
  Npau suav phem dab muaj-
  Tsis yog txiv neej, tab sis yog ib tug qhev nyuaj siab!
  
  Tab sis peb yuav teeb lub teeb ntawm kev paub,
  Cia cov kws tshawb fawb xav!
  Hmoob lub neej yuav tsis tu siab,
  Peb tus txiv neej mus rau pem hauv ntej!
  Tebchaws Europe tau dhau los ua kev sib koom ua ke, tab sis qhov no tsis txaus. Cov tub rog Lavxias mus rau Africa. Tom ntej no tsov rog nrog Qaib Cov Txwv. Cov tub rog Cossack yog loj, muaj tub rog thiab coj los ntawm Suvorov. Nws sib ntaus nrog cov Ottoman tau zoo heev. Istanbul poob hauv ob peb lub hlis. Tab sis qhov no tseem tsis txaus. Cov tub rog Lavxias tab tom tsiv mus rau sab qab teb.
  Vitya thiab Oliver taug kev ua ke. Suab puam xuab zeb hauv qab taw liab qab ntawm cov tub tsis ntshai. Thiab tam sim ntawd Vitya lees paub tias:
  - Kuv thov txim Oliver Twist, tab sis ... Kuv kuj raug ntaus WWII!
  Oliver nodded nyob rau hauv kev pom zoo.
  "Kuv xav tias ib yam nkaus!?"
  Vitya tsis xav tsis thoob, thiab txawm muab xuab zeb pov rau lizard:
  - Thiab tsis xav tsis thoob! Koj tseem yog ib tug tub thiab!
  Oliver Twist nodded tu siab.
  - Yog lawm, kuv tau nyob hauv ib qho tau tsib xyoos, ib yam li lwm yam. Koj thiab kuv tau ua zoo li cov kaus poom mummies hauv cawv. Tsis muaj kab mob, tsis muaj caws pliav, txhua yam yog tib yam ...
  Vitya teb tias:
  - Kuv qhov txhab kho me ntsis qeeb dua koj li, tab sis yeej tsis muaj ib yam dab tsi sab laug. Nyob rau hauv tsos, peb ... Txog kaum plaub! Koj yuav tsum tau tib lub hnub nyoog thaum koj poob rau hauv no?
  Oliver Twist ncaj ncees lees txais;
  - Tsis yog! Kuv tsuas yog kaum ib! Tab sis kuv loj hlob me ntsis, thiab tom qab ntawd tseem nyob hauv qhov chaw ... Nws tsuas yog coj txawv txawv, cov plaub hau ntawm kuv lub taub hau, txawm tias tsis nrawm, tseem loj hlob, thiab kuv cov rau tes tau nres kiag li.
  Victor hais nrog luag nyav zoo siab:
  -Tab sis kuv muaj, tab sis ib tug knocked tawm hniav tau loj hlob. Thiab tam sim no kuv tsis nyob rau hauv tag nrho cov chipped!
  Oliver Twist pov ib lub pob zeb ntawm scorpion nrog nws cov ntiv tes liab qab. Tus tsiaj nyaum raug ntaus thiab txiav ib nrab. Tus tub hais tias:
  Tej zaum peb txawm yuav tsis txawj tuag!
  Vitya hais nrog kev cia siab tias:
  - Yog li nws zoo heev. Cia peb mus rau lwm lub ntiaj teb! Zoo, dab tsi yog lub neej rau peb, tsis muaj kev tawm tsam thiab kev ya davhlau.
  Cov xuab zeb kub tsis ntshai cov tub hluas nyob mus ib txhis. Tab sis kev dhuav dua.
  Tab sis tsuas muaj kev sib ntaus xwb. Cov Mujahideen tshaj tawm jihad, kev tawm tsam nthuav tawm nrog kev rov ua kom muaj zog. Tab sis cov Cossacks tua cov tub rog, thiab maj mam ntxiv dag zog rau lawv cov kev txiav txim. Tab sis kev sib ntaus sib tua guerrilla ua rau qeeb qeeb ntawm kev txav mus rau Africa. Maj mam, lub stratification nyob rau hauv Emelyan lub teb chaws Ottoman loj hlob. Cov tub lag luam tau nplua nuj, cov neeg pluag tshwm sim. Tsar Pugachev sim tawm tsam qhov no los ntawm kev them se siab, nce qib.
  Nyob rau tib lub sijhawm, ib chav kawm raug coj mus rau kev nthuav dav sab nraud. Lub Cossacks ntes Iran thaum lub sijhawm ua tsov rog luv luv thiab nkag mus rau Is Nrias teb. Tsis tas li ntawd, nyob rau hauv cov teb chaws uas raug ntes tshiab, kev ywj pheej thiab tib lub sijhawm monarchical kev txiav txim tau ntxiv dag zog. Kuj tseem muaj kev tawm tsam. Nyob rau tib lub sij hawm science tsim. Thawj txoj kev tsheb ciav hlau los ntawm St. Petersburg mus rau Krasnoye Selo tau tsim. Thiab ib ceg ntawm Moscow thiab St. Petersburg tau pib ua.
  Lub teb chaws Ottoman loj hlob muaj zog thiab nrog nws loj hlob despotism ntawm Tsar Peter thib peb. Muaj tseeb tiag, tsis muaj kev sib tham txog kev rov ua kom serfdom, capitalism tau nquag txhim kho. Kev tsov rog nrog Tuam Tshoj ib yam nkaus... Suvorov kuj yeej cov Suav hordes... Tab sis tam sim no nws tau koom nrog Tibet thiab Mongolia nkaus xwb. Lub teb chaws yog tibneeg hu tauj coob nrog internal transformations, thiab lub digestion ntawm tshiab annexed av. Thiab nws twb tsis mus rau expansion.
  Kaum tsib xyoos tau dhau mus txij li qhov hloov chaw. Vitya thiab Oliver Twist tseem nyob sab nraud cov tub ntxhais hluas uas zoo li lawv muaj kaum plaub xyoos, tab sis lub hlwb lawv twb yog cov neeg laus heev, cov neeg muaj npe. Thiab lawv yeej xav rov qab mus ...
  Hloov chaw, cov txiv neej twb tau pib hnov qab lawv cov qub tub rog ntiaj teb, tab sis tam sim ntawd, hauv npau suav, lawv pom nyob rau hauv tag nrho lawv cov ci ntsa iab txuas ntxiv ntawm kev tua neeg thib ob hauv ntiaj teb.
  . QHOV #13
  Tus tub raug kaw tau sawv. Thiab kuv tau pom dua tias muaj cov phab ntsa hauv tsev loj cuj thiab ib lub cell nyob ib puag ncig. Tab sis hnub no yog tshwj xeeb. Ua ntej, Oliver raug coj mus rau ib chav cais uas nws tau ntxuav kom huv si. Tom ntej no, lawv shaved ib tug me me txhuam ntawm regrown blond plaub hau.
  Nws tau raug tshuaj xyuas dua los ntawm ib tug poj niam thiab ib tug txiv neej kws kho mob thiab lawv tau txiav txim siab tias tus tub hluas noj qab nyob zoo.
  Thiab thaum kawg, lawv tau muab qee qhov ntxhib, ob qhov loj ntawm cov khau loj. Pom tau tias, txawm tus tub hluas tsis tso tseg mus rau hauv tsev hais plaub. Yog li ntawd lawv tsis ya tawm, kuv yuav tsum tau muab daim ntawv.
  Huab cua sov, thiab Oliver, uas tau siv rau kev taug kev tsis muaj taw, tsis xis nyob.
  Nws raug kaw tes thiab coj mus hais plaub. Oliver txawm zoo me ntsis thaum nws raug kaw. Ua tsaug rau kev saib xyuas ntawm cov poj niam uas muaj kev khuv leej, lawv tau pub nws zoo. Thiab koj yeej tsis khiav qhov ntawd, txawm hais tias Oliver tau ua txhua hnub.
  Twist tus me nyuam lub ntsej muag tau sib npaug, nws lub taub hau shaved rau xoom. Thiab pajamas striped, khau tawv thiab tes shackles.
  Tus tub tsis zoo li txaus ntshai, tab sis nws tsis ua rau muaj kev khuv leej thiab. Oliver ntsia siab, thiab muaj zog.
  Tus kws txiav txim saib nws ... Ntawm ib sab, tus kws lij choj, thiab ntawm qhov tod tes, tus poj niam kws lij choj. Nws feem ntau koom nrog hauv tsev hais plaub me nyuam yaus. Nias ntawm kev khuv leej, tab sis kev sim tsis rub tawm.
  Oliver tsis nyiam qhov uas tus kws txiav txim saib. Nws tsis npau taws, tab sis muaj cua txias hauv nws. Thiab nyob rau hauv txhua rooj plaub, qhov tseeb hais tias tus neeg raug foob yog ib tug me nyuam tsis zoo li yuav soften nws.
  Tus kws lij choj, txawm li cas los xij, muaj lub qhov ntswg kite thiab saib kev npau taws. Tus poj niam kws lij choj, ntawm qhov tsis sib xws, ntsia hluas dua nws lub xyoo, thiab zoo li tus tim tswv nrog cov plaub hau daj, me ntsis daj. Nws lub ntsej muag yog dawb huv. Tab sis tsis ntse heev.
  Lawv sim tsis rub tawm lub tsev hais plaub vim yog tus tub. Ua ntej, tus kws lij choj tau nyeem cov lus liam ntev. Sau Oliver tej kev txhaum. Thiab txawm tias qhov tseeb tias nws muaj zaub mov me me hauv lub tsev ua haujlwm, thiab kev khiav tawm ntawm tus neeg ua haujlwm, thiab txoj kev nws koom tes nrog cov tub sab thiab dim ntawm cov menyuam yaus hauv tsev lojcuj los ntawm kev dag ntxias. Kuj tau teev nws cov tub sab nyiag ntau heev nyob rau lub sijhawm luv luv, thiab tawm hauv tsev. Nws tau ceeb toom tias cov tub ntxhais hluas ua txhaum cai tsis hloov siab lees txim, thiab tsis muab qhov zoo nyiag los ntawm cov pej xeem hwm tau muab zais. Thiab txawm hais tias nws tseem hluas, tus tub hluas tsis muaj kev cia siab, thiab yuav tsum tau tawm ntawm nws txoj sia, nws yuav ua phem tua neeg lossis ib yam dab tsi phem dua.
  Nyob rau hauv luv luv, tus prosecutor thov txim tuag.
  Ces ib tug poj niam kws lij choj hais. Nws theej eloquently thiab vividly pleev xim rau qhov kev txom nyem ntawm tus menyuam ntsuag tsis muaj hmoo Oliver Twist. Thiab nws tau ceeb toom nws tias nws tseem tsis tau kaum ib, thiab hais tias tus me nyuam tub hauv tsev loj cuj tau nyeem ntau heev thiab thov Vajtswv kom mob siab rau. Thiab nws txoj kev ntshaw tsuas yog muaj sia nyob thiab ua qhov zoo xwb.
  Tus kws txiav txim tau mloog ob tog nrog kev hais lus tsis txaus ntseeg.
  Ces nws muab av rau Oliver.
  Tus me nyuam tub hais tias nrog lub siab ntev tias nws lees paub nws qhov kev ua txhaum cai thiab ua siab dawb hloov siab lees txim thiab thov lub tsev hais plaub rau kev zam txim.
  Tus kws txiav txim teb tias:
  - Koj puas tuaj yeem taw qhia qhov tseeb qhov chaw koj zais lub stash?
  Oliver tshee hnyo thiab teb nrog ib tug sigh:
  - Kuv tsis tau dhau peb qhov kev tsim txom rau qhov no!
  Tus txiav txim gloomily teb:
  - Qhov ntawd yog qhov nws hloov siab lees txim muaj nqis! Nws yog ib tug neeg txhaum cai tsis ncaj ncees lawm!
  Thiab solemnly tshaj tawm:
  - Txawm tias muaj hnub nyoog ntawm tus neeg raug foob, kuv tsis pom qhov txo qis thiab txiav txim rau nws rau ntau tus tub sab nyiag kom tuag los ntawm kev dai! Ntxiv nrog rau kev khiav tawm ntawm menyuam yaus hauv tsev loj cuj, nws tau txais kev rau txim ntxiv: peb floggings kom txog thaum nws poob nws qhov kev xav nrog nplawm. Thiab ua raws li qhov no!
  Oliver tshee tshee, tig daj ntseg, tab sis tswj tuav nws lub kua muag. Nws raug coj tawm ntawm lub tsev thiab coj rov qab.
  Lub sijhawm no nyob rau kab tuag. Nyob ntawd, lawv muab shackles rau tus tub ob ntawm nws txhais tes thiab ntawm nws ob txhais taw, thiab chained nws nyob ib ncig ntawm lub caj dab nrog ib tug saw. Hloov chaw pw, tsuas muaj ib pawg straw, twb zoo nkauj rot. Thiab cov zaub mov Oliver tsuas yog muab cov qhob cij stale thiab ib lub tais dej xwb.
  Tus tub liab qab ko taw tau rub, nws nkawm khau raug tshem tawm ntawm nws, thiab nws pw tsaug zog crouching. Ua ntej tsuas yog spanking ... Thiab ib tug noose.
  Tab sis ib yam dab tsi nthuav tshwm sim ...
  Txhua tus pirate muaj qee lub sijhawm nyuaj. Ntawm no thiab ntawm tus nto moo James Cook, lub hnub ntawm koob hmoov nkaum qab huab. Kev tawm tsam tsis ntev los no ntawm Spanish flotilla tau poob ntawm ib lub nkoj, thiab lwm qhov raug puas tsuaj heev uas tus thawj coj yuav tsum tau tso nws mus kho ntawm cov chaw nres nkoj. Lwm qhov teeb meem yog kev hem thawj los ntawm pirate tus tswv Dukakis. Tus neeg phem no tau cog lus tias nws yuav muab James lub caj pas. Thiab tam sim no nws txoj hauv kev ua li ntawd tau nce ntau heev. Feem ntau ntawm cov neeg coob ntawm lub nkoj sunken thiab cov neeg tsav nkoj los ntawm lub nkoj puas tau tsiv mus rau qhov nqes hav.
  Lub qhov me me no tau ua kom muaj neeg coob coob nrog corsairs. Los ntawm ntev unwashed lub cev muaj ib tug hnyav tsw, ntau pirates pw nyob rau hauv lub lawj. Tshwj xeeb tshaj yog phem yog cov plaub-tub rog kawm nrog dais taub hau. Muaj tseeb tiag, lawv tau tawm tsam zoo, tab sis lawv tau hnov ntxhiab heev ua rau lawv stench txhaws lub qhov ntswg.
  Yakaunpaus muab kev txiav txim kom huv si huv lub nkoj thiab coj mus rau hauv lub hiav txwv. Tom qab ntawd, nws tam sim ntawd ua pa yooj yim dua, thiab lub sloop teem caij nkoj los ntawm ntug dej hiav txwv. Seagulls ya hla lub nkoj, foamy dej splashed. Lub hnub triple illuminated txoj kev thiab. James Cook yog, txawm tias yav dhau los, tab sis yog ib tus neeg muaj koob meej thiab nws tsis nyiam av. Txawm li cas los xij, tus khub no yog ib tug neeg thuam thuam thiab thuam. Hnav khaub ncaws hauv ib lub camisole dub, nyob rau hauv tib lub wig dub nrog lub xub pwg ntev curls, nws zoo nkaus li zoo li ib tug ominous raven. Lub lacy nyiaj ua npuas ncauj ntawm puffy cuffs thiab frill nrog lub pob zeb diamond loj muab nws daim duab rau aristocratic gloss. Nws swarthy, taw-nosed, huv-shaven lub ntsej muag yog stern. Nws ob lub qhov muag xiav ci ntsa iab nrog lub ntsej muag ci ntsa iab, nws qhov muag ntsia tsis pom. Ntau tus pirates ntshai nws, lawv mloog lus ua raws li cov lus txib thiab scurried raws ib qho me me.
  - Lieutenant Barsaro. - qw tus thawj coj ntawm tub sab. - Dab tsi ntawm lub qab ntug?
  Barsaro - loj, plaub hau, ferocious, nyob rau hauv ib tug ntxhib lub tsho thiab tawv ris - puffed li. Nws paj ntaub phuam tau poob tawm, nthuav tawm lub taub hau luv luv.
  - Nws yog tag nrho, tus thawj coj.
  Lub suab nrov nrov ua raws li teb:
  -Thiab koj hais tias nws calmly. Kuv cog lus los ntawm xob quaj thiab xob laim, yog tias peb tsis tau txais ib yam tsiaj los ntawm hnub kawg, kuv yuav dai ib tug neeg rau ntawm tus quab. Los ntawm ntau.
  Tus thawj coj tau muaj kev sib tw ntawm hypochondria ua ntej, yog li cov corsairs tau ntshai. Txawm li cas los xij, qhov tshwm sim ntawm lawv cov haujlwm tau luv luv.
  Peb lub teeb ci ntsa iab tau tsav kuv mus rau ib nrab pw tsaug zog. Tom qab qee lub sijhawm, feem ntau ntawm cov pirates dozed ntawm lub lawj.
  James Cook nervously paced oak planks khov kho, ncaws tawm cov gaping los yog overly tsaug zog sailors nrog nws ob txhais taw. Pab neeg yws yws languidly. Tsis yog tsis muaj laj thawj, tus thawj coj ntshai tsam kev tawm tsam. Tom qab tag nrho, ib tug tshaib plab pirate zoo li hma. Txawm tias tus tub sab noj zoo tsis tuaj yeem ntseeg tau, thiab nrog lub plab khoob nws tau npaj txhij los tom nws txhais tes. Lieutenant Barsaro raws li nws, glaring rau nws. Feem ntau ntawm cov pirates yog tib neeg, lwm cov galaxies sib sau ua ke nyob rau hauv ib pab pawg neeg sib cais thiab, raws li txoj cai, tau tshwm sim los ntawm kev ua phem heev.
  Ib lub suab nrov cuam tshuam nws txoj kev xav.
  "Hnub no, kuv xav tias, yuav yog kev sib ntaus sib tua zoo kawg nkaus.
  Tus thawj coj paub lub suab thiab tig ib ncig. Ib tug tub zoo nkauj plaub hau plaub hau nyob rau hauv ib tug frilly spotted suit hais cov lus no. James tam sim ntawd thawed tawm. Nws nco qab tias tus tub no lub cab no nyuam qhuav tuaj li cas lawm.
  Nws nyob hauv qhov chaw nres nkoj uas lawv tsaws nrog lub nkoj puas. Cov pirates, raws li kev cai ntawm ntug dej, tau qaug dej qaug cawv thiab poob rau hauv kev kub ntxhov. Thaum ntawd yog thaum tus tub coj txawv txawv no los cuag nws thiab ua siab loj thov kom ib tug me nyuam tub nyob rau hauv ib pab pirate. Tej zaum, nyob rau hauv lwm yam xwm txheej, James yuav tsuas chob tus menyuam dev nrog ntaj. Tab sis, thaum tus me nyuam tub nkag mus rau hauv lub qhov rooj, ib tug loj corsair sim lob nws thiab, tau txais ib tug ko taw nyob rau hauv lub caj dab, poob rau hauv lub khob. Nws ua ib qho kev xav.
  - Koj puas xav ua ib tug me nyuam tub? - hais tias tus thawj coj. Peb pirates tsis xav tau ib tug me nyuam tub. Kuv tuaj yeem coj koj los ua tus neeg tsav nkoj yooj yim, tab sis rau qhov no koj yuav tsum xeem dhau qhov kev xeem.
  Tus tub Oliver Twist tau ntaus nws txhais taw liab qab thiab teb tias:
  - Kuv npaj txhij rau txhua qhov kev sib tw.
  - Ces tua dais ntev. James taw tes rau plaub-tub rog Lieutenant Makuhoto. Tus thawj coj tsis nyiam qhov freak no, uas qhia meej tias xav nyiag lub hwj chim ntawm nws. Ntev Dais, cog lus qias neeg, npaj tawm tsam. Nyob rau hauv txhua tus ntawm nws txhais tes yog rab ntaj. Tom qab ntawd tus me nyuam yaus rub nws cov hniav, ci ntsa iab hauv lub teeb tswm ciab. Tus thawj coj tau nplawm nws ob txhais tes.
  - Pib!
  Tus tub, raws li nws xav, yog dexterous heev. Nrog nws rab ntaj, nws parried plaub lub tshuab ib zaug, thiab ob rab ntaj ntawm tus yeeb ncuab raug txiav. Lunging, nws pierced Makuhoto lub hauv siab plaub hau. Ntshav tawg, lub corsair tau npau taws thiab tawm tsam dua nrog lub suab nrov. Tus tub ducked hauv qab nws txhais caj npab thiab txiav nws lub taub hau, tus tsiaj poob rau ntawm lub lawj.
  Tus tauj ncov loj luag ntxhi zoo siab.
  - Qhov no yog ib tug fighter. Qhov zoo tshaj ntawm kuv cov txiv neej. - Tus neeg tuaj tshiab tau dhau los ua tus dexterous thiab ceev-witted. Thiab nws rab ntaj zoo li yog ib qho zoo kawg nkaus ntawm kev ua yeeb yam. Thaum xub thawj nws xav tias yog ib tug txiv neej liab qab los rau nws los ntawm lub ntiajteb sab hauv. Tab sis tom qab ntawd nws tso qhov kev xav ntawd. Puas yog cov neeg nyob hauv lub ntiaj teb tsis muaj peev xwm muaj riam phom melee?
  Tus thawj coj nug nrog luag nyav:
  - Koj lub npe hu li cas, tus me nyuam?
  - Oliver Twist. Thiab kuv tsis yog menyuam yaus. Tus tub lub qhov muag ci ntsa iab zoo siab. Txawm hais tias Oliver Twist tsuas muaj kaum xyoo, nws saib kaum plaub hauv nws tsaug zog, thiab nws muaj lub xub pwg dav dav. Tus thawj coj ntawm pirates xav tias nws muaj zog zoo li menyuam yaus.
  Tus tub squeaked:
  - Yog li, yuav muaj kev sib ntaus?
  Yog, thiab kub heev.
  Tej zaum tus bastard yog lawm. Txawm li cas los xij, qhov no coincides nrog nws lub siab nyiam. Kuv xav tau ntshav thiab kub.
  - Jung, nce mus rau lub lawj saib, koj yuav qhia peb txog qhov txaus ntshai.
  Oliver Twist nodded thiab nce ropes nrog ceev ceev ntawm ib tug miv. Tsawg tshaj li tsib feeb tom qab, tus tub hluas qw:
  - Rau sab xis ntawm lub rooj tsavxwm, nyob rau hauv kev coj ntawm sab qab teb-sab hnub tuaj, lub nkoj loj tab tom tsiv!
  Cov pirates dhia tawm ntawm lawv lub rooj zaum, James Cook tau tawm lub tsom iav. Nyob rau ntawm qhov chaw uas tus txiv neej liab qab taw tes, lub masts ntawm lub nkoj imposing tau pom tseeb. Thaj, nws yog ib tug battleship ntawm tsoom fwv rog. Nyob rau lub nkoj loj no, lawv kuj pom lawv, yog li ntawd lawv hloov txoj kev, mus rau rapprochement.
  Kev txav ntawm lub nkoj plaub-masted uas tsis txaus ntseeg tau txaus ntshai. Tus thawj coj filibuster tau hais kom ntxiv sails thiab rov qab mus. Nws tsis muaj lub caij nyoog me ntsis los tuav nws tus kheej tawm tsam cov phom loj heev. Txawm hais tias cov pirates teeb tag nrho cov nkoj, nws tsis tuaj yeem tawm mus. Qhov ceev ntawm tus yeeb ncuab yog ntau dua. Nws zoo nkaus li tias tus loj heev muaj cov yam ntxwv zoo heev.
  James Cook ntshai, nws ntxhov siab hloov mus rau Oliver Twist.
  - Tus tub dam nkuaj kwv yees tias yuav muaj kev kub ntxhov. Thiab tam sim no kev sib ntaus sib tua yog brewing, thiab tsis ua tiav rau peb. Tshem nws tawm ntawm lub mast thiab dai nws. Tab sis tsis yog, rau starters, ncuav nyob rau hauv lub lashes.
  Pirates zoo siab tau nce siab kom ua tiav cov lus qhia ntawm "tus thawj coj". Tus tub hluas tau tawm tsam thiab txawm muaj peev xwm pov ob lub nkoj hla, tab sis txawm li cas los xij nws raug rub mus rau lub lawj. Ib tug executioner puv sij hawm tos nyob rau ntawd nrog ib tug hnyav xya-tailed nplawm nyob rau hauv nws txhais tes. Tom qab tev nws lub tsho, lawv khi tus tub Oliver mus rau lub rooj ntev zaum, qhov chaw uas cov neeg tsav nkoj feem ntau raug flogged. Yakaunpaus xav, yog kom tus neeg tsim txom los tuav tus ntsuj plig tawm ntawm tus tub, tab sis hloov nws lub siab.
  - Tsis ntev peb yuav muaj kev sib ntaus sib tua tsis yog rau txoj sia, tab sis rau kev tuag. Ib rab ntaj ntxiv yuav tsis raug mob.
  Ib tug booming txhaj interrupted nws cov lus. Ib lub nkoj tua phom tua hneev tua. Lub hauv paus tau ya hla lub nkoj. Pirates foom phem qias neeg. Kev txhaj tshuaj tom ntej, twb los ntawm lwm rab phom, yog qhov tseeb dua - cov tub ntxhais ntaus sab, tawg lub qhov.
  Nyob rau hauv lub battleship lawv signaled - surrender. James Cook xav teb nrog kev txiav txim siab tsis kam - pirates tuag, tab sis tsis txhob tso tseg, raws li kev xav tau tshwm sim los ntawm nws lub taub hau. Thiab yog tias?!
  Tig rau pab neeg, nws qw:
  - Pov tseg tus chij dawb, peb capitulate!
  Nyob rau lub sijhawm no, lub nkoj sib ntaus sib tua rov qab, thiab qhov nqes hav shuddered los ntawm tshuab mus rau hneev thiab stern, thiab nws tawg bowsprit dai rau ntawm ib tug tangle ntawm tackle hla tus hneev.
  "Thov ceev, lossis peb yuav raug puas tsuaj!"
  Ib tug dawb chij sawv saum lub sloop. Tus yeeb ncuab lub nkoj uas muaj zog tau tua lwm qhov kev txhaj tshuaj. Ib tug hnyav core pierced lub superstructure thiab tig lub hneev ntawm lub nkoj. Tsuas yog qhov pom ntawm tus chij dawb tau cawm txoj hlua ntawm kev puas tsuaj. James txoj kev pheej hmoo suav yog raws li qhov tseeb tias lub nkoj Askiv, tsis paub qhov loj ntawm tus yeeb ncuab, yuav los ze rau nws rau kev tsaws thiab, ua rau xav tsis thoob, yuav nyob ntawm nws txoj kev hlub tshua. Thaj, hnub no, capricious hmoov zoo nyob rau sab ntawm filibusters. Nws tshwm sim raws li lawv xav tau - lub nkoj loj loj tuaj ze rau ntawm sab ntawm txoj hlua. Cov sab tuaj ua ke yuav luag rov qab. James Cook khov zoo li tus mlom, ces nws sab tes xis nce mus.
  - Rau pem hauv ntej, cov tub ntawm hiav txwv!
  Kev paub pirates ua nrog xob laim.
  Muaj ib lub tshuab hnyav, lub rattle ntawm tangled rigging, lub suab nrov ntawm ntog topmasts thiab lub suab ntawm boarding crampons khawb rau hauv daim tawv nqaij ntawm lub battleship. Clutching nruj nreem, ob lub nkoj tau sib sau ua ke rau hauv ib qho, thiab cov pirates, ntawm kev hais kom ua ntawm Lieutenant Barsaro, tau tua ib rab phom muskets thiab, zoo li cov ntsaum, poob rau ntawm lub lawj ntawm kev sib ntaus sib tua. Muaj txog ob puas thiab tsib caug ntawm lawv - cov neeg phem phem nyob rau hauv dav tawv ris. Ob peb lub tsho hnav, tab sis feem ntau nyiam sib ntaus liab qab rau ntawm lub duav, thiab cov tawv nqaij raug tanned nyob rau hauv uas cov leeg dov ib ncig ua rau lawv zoo li txaus ntshai. Ntau tshaj tsib puas leej neeg tawm tsam lawv. Muaj tseeb tiag, cov neeg tsav nkoj ntawm lub nkoj sib ntaus sib tua feem ntau yog cov neeg ua haujlwm ntsuab, thiab cov corsairs zoo li kev xaiv - muaj zog, cov tub rog sib ntaus sib tua. Lawv tau ntsib los ntawm kev txhaj tshuaj tsis zoo los ntawm muskets, thiab kev sib ntaus sib tua hauv huab cua tau pib. Cov trumpeters ua si tawm tsam, thiab James nws tus kheej rushed mus rau lub lawj ntawm tus yeeb ncuab nkoj. Cov filibusters rushed ntawm cov lus Askiv nrog kev npau taws ntawm tshaib plab hounds.
  Kev sib ntaus tau ntev thiab npau taws heev. Pib ntawm lub hneev ntawm lub nkoj, nws sai sai kis mus rau lub duav. Cov lus Askiv, tawv tawv tawm tsam, txhawb lawv tus kheej kom lawv tshaj cov pirates. Lawv to taub tias yuav tsis muaj kev hlub tshua. Flibusters tsis zam txim. Tab sis, txawm hais tias qhov kev cia siab ntawm cov neeg British, cov pirates txuas ntxiv thawb lawv. Hluas Oliver Twist swung nws ob-edged saber furiously, crushing tw, faib tshuab sab xis thiab sab laug. Ntshav splattered thoob lub lawj, ob peb zaug James yuav luag khiav mus rau hauv ib rab ntaj nws tus kheej. Cov corsairs tau tawm tsam nrog kev ua siab loj siab tawv ntawm cov txiv neej uas paub tias lawv tsis muaj qhov twg yuav thim rov qab thiab yuav tsum yeej lossis tuag. James tau xaiv nws tus neeg raug tsim txom - tus thawj coj Askiv, uas, ua rau nws saber, txhawb nws cov tub rog. Zoo, nws yuav tua nws nrog rab yaj phom.
  Ua ntej James tuaj yeem ua lub hom phiaj, Oliver Twist xav tau dhia thiab txiav Admiral ob txhais ceg. Tus admiral poob, thiab lub tshuab tom ntej txiav nws lub taub hau. Ib tug quaj ntawm ntshai heev tau hnov ntawm cov tub rog qib. Kev tuag ntawm tus thawj coj, txawm li cas los xij, tsis ua txhaum lub siab nyiam ntawm cov tub rog. Lawv txuas ntxiv mus nrog kev npau taws ntawm cov neeg raug puas tsuaj. Cov muaj sia nyob tiv thaiv ntawm lub nkoj sib ntaus sib tua tau tsav mus rau lub quarterdeck. Lawv txuas ntxiv muab languid resistance. Ib nrab-liab qab Oliver twb tau txais ob peb lub teeb khawb, lawv tsuas yog npau taws rau tus tub, thiab nws tau rushed mus rau hauv kev sib ntaus sib tua nrog nce ferocity. Nws liab qab, puag ncig heels flashed. Hauv kev sib ntaus sib tua, James kuj tau txais nws. Thaum cov tub rog zaum kawg, tsis tuaj yeem sawv, pov lawv cov riam phom, lawv raug tua tam sim ntawd. Tsuas yog ob. Lawv raug txib kom raug nug nrog kev ntxub ntxaug.
  Oliver Twist ntsia rov qab rau tus thawj coj pirate - James saib ntshai. Nws lub kaus mom hlau tau khob rau sab, sab pem hauv ntej ntawm nws cov cuirass tau khoov, lub tes tsho nyuaj siab tattered npog nws sab caj npab sab xis, tawg nrog ntshav. Txawm li cas los xij, muaj ntshav txaus rau Oliver - ob qho tib si nws tus kheej thiab lwm tus. Nws lub cev glistened nrog crimson hws. Nws ntsia ua siab loj rau tus thawj coj lub ntsej muag. Los ntawm nyob rau hauv cov plaub hau tousled ntawm tus thawj coj ntawm cov pirates, ib tug scarlet kwj ntws - cov ntshav los ntawm lub qhov txhab tig nws lub ntsej muag dub, sab sab mus rau hauv ib co zoo ntawm daim npog qhov ncauj.
  Qhov muag xiav ci ntsa iab, zoo li kub hnyiab nplaim taws.
  - Peb yeej. Lub nkoj no yog kuv li!
  Me ntsis ntau tshaj li ib nrab ntawm cov pirate neeg coob raug tua nyob rau hauv no slaughter. Cov corsairs yeej ntawm tus nqi siab. Tab sis ntawm qhov tod tes, James Cook tau txais kev tswj hwm ntawm lub nkoj Askiv muaj zog tshaj plaws. Tam sim no nws tau dhau los ua tus muaj zog tshaj plaws pirate baron. Capricious hmoov zoo, uas yav tas los tsis nyiam nws nrog khoom plig, pom tau tias txiav txim siab tig mus ntsib tus thawj coj.
  Thiab thaum cov tub rog raug ntes tau raug nug, Yakaunpaus txoj kev xyiv fab dhau mus tag nrho. Cov khoom muaj nqis tau khaws cia hauv lub nkoj tuav, suav nrog lub hauv siab nrog pob zeb diamond. Qhov ntawd yog qhov lawv txiav txim siab zais ntawm pab pawg. Txawm hais tias raws li txoj cai ntawm ntug dej hiav txwv cov kwv tij tus thawj coj tau txais qhov loj tshaj plaws, feem ntau ntawm cov booty tau muab faib rau cov pirates. Thiab leej twg xav qhia nrog riffraff? Tsis yog, nws yuav coj cov khoom muaj nqis tshaj nrog nws. Tab sis leej twg yuav pab nws zais cov khoom muaj nqis? Tau kawg, loyal lieutenant Barsaro. Thiab qhov thib peb nws yuav coj tus me nyuam tub Oliver Twist.
  Tus tub no tseem tsis tau ua phem rau pirate kev lis kev cai thiab tseem hluas heev kom nkag siab qhov tseeb ntawm cov khoom muaj nqis. Tus thawj coj yuav tuaj yeem dai noodles ntawm nws pob ntseg. Qhov zoo tshaj plaws yog tsaws ntawm cov kob rau hmo ntuj thiab ua txhua yam sai sai. Nyob ze muaj ib lub kob me me uas muaj qhov tsua. Nyob ntawd, koj pom, nws yuav bungled rooj plaub. Sub cover of night.
  Thaum tsaus ntuj, tus thawj coj hu ua Barsaro thiab Oliver thiab hais kom lawv raws nws. Ib lub siab zoo siab tau raug tshem tawm sai sai ntawm qhov tuav. Lub thawv hnyav heev, thiab peb ntawm lawv tsis tuaj yeem rub nws tawm. Ntxiv nrog rau cov hniav nyiaj hniav kub, muaj ntau kub hauv siab. Nrog kev nyuaj siab, thaum thauj cov khoom muaj nqis rau hauv lub nkoj, lawv hla ntawm sab ntawm lub nkoj mus rau ntawm ntug dej. Cov huab cua zoo.
  Nws yog huab, lub hli nkaum qab crimson huab. Yog li ntawd, Yakaunpaus thiaj dag nws cov phooj ywg.
  "Koj qhov kev faib yuav yog peb li," tus thawj coj yws.
  Lub thawv tau muab tso rau ntawm lub log thiab dov raws lub pob zeb pob zeb. Nws tsis yooj yim heev, tab sis tseem zoo dua nqa nws hauv koj txhais tes. Cov ntoo zoo li ominous, casting predatory ntxoov ntxoo. Yog li ntawd lawv thiaj rub cov khoom muaj nqis mus rau hauv lub qhov tsua. Ntws pos nkag hauv qab Oliver Twist ob txhais taw liab qab, lawv pricked cov me nyuam ko taw mus rau hauv cov ntshav. Cov tub ntxhais hluas pirate tau nyiaj dhau los, thiab tseem yog qhov ruam ntawm nws uas nws tsis tau hnav nws cov khau khiab uas tsis muaj zog nrog ribbed soles. Nyob rau hauv xws li kub, txawm li cas los xij, lawv tsis xis nyob, thiab niaj hnub ntau dua, nrog rau kev tswj xyuas thermal thiab cov khoom cua txias, khau tau txwv tsis pub coj cov Swallowtail robots. Kev txwv tsis pub nqa cov thev naus laus zis tshiab kuj tseem siv rau cov khaub ncaws. Yog li ntawd, tus me nyuam yuav tsum tau mob siab rau qhov mob hnyav, rub cov pos tawm ntawm nws txhais taw liab qab ntawm kev mus, thiab kuj hnov khaus los ntawm nettles. Barsaro puffed, thawb lub laub.
  Thaum kawg, ib lub qhov tsua tshwm. Cov corsairs ua tsis taus pa. Muaj ib lub suab nrov - ib tug tsov ntxhuav peb lub taub hau. Nws yog ib tug loj, loj-loj tsiaj, thiab nws rushed ntawm cov neeg nrog qus fury. James Cook tswj tau kos nws rab phom thiab tua tus dab nyob rau hauv lub taub hau. Txawm li cas los xij, lub cev ntawm tus tsov ntxhuav tswj kom coj tus pirate. Barsaro tua nws musket thiab ntaus nws nyob rau hauv lub plab, thiab Oliver, dhia, txiav tawm lub thib ob lub taub hau ntawm tus tsov ntxhuav. Tus dab, twisting, ntaus Barsaro lub hauv siab nrog nws paw, thiab qhov kawg, peb lub taub hau flashed nws fangs saum nws taub hau. Oliver swung nws grav-titanium forged ntaj thiab slashed lub hellspawn hla lub caj dab. Violet cov ntshav spatched, tus tsiaj nyaum tso tawm ib tug tuag rattle thiab tam sim ntawd slammed nws tus Tsov tus tw. Tus me nyuam quaj los ntawm qhov mob, tus Tsov tus tw woven los ntawm steel hlau txiav daim tawv nqaij. Yog tias tus neeg tsis muaj zog tau nyob hauv nws qhov chaw, tus ntsuj plig tau zoo tau ya tawm ntawm nws. Tus tub hluas pirate tau sawv. Barsaro moaned nyob ze. Nws lub tsho tau torn, ntshav ntws, tab sis tsis muaj dab tsi txaus ntshai tshwm sim. Oliver dhia mus rau tus thawj coj. Nws twb sawv lawm. Nws tau concussed me ntsis, tab sis nws tuav.
  - Koj saib dab tsi? Koj puas xav tias tus miv no muaj peev xwm coj tus thawj coj ntawm corsairs? Sawv, Barsaro, peb tseem tsis tau zais cov khoom muaj nqis.
  Tus pirate dhia thiab, staggering, zaum ntawm lub hauv siab.
  - Dab tsi zaum, dragged ntxiv.
  Oliver nodded thiab lawv rub lub hauv siab rau. Nyob rau hauv lub qhov tsua, lub log tsis pab, kuv yuav tsum rub nws ntawm kuv tus kheej. Cov pirates gasped los ntawm qhov nro. Nyob rau hauv txoj kev, lawv tuaj hla ib tug nplawm nplawm uas ci ntsa iab hauv qhov tsaus ntuj. Hmoov zoo rau cov tsiaj reptiles, nws tsis tua, tab sis nkaum hauv qhov tob ntawm lub qhov tsua. Tsuas yog qhov muag liab blazed predatory nyob rau hauv qhov tsaus ntuj.
  Oliver Twist tuav nws lub nrig.
  Nrog kev nyuaj siab heev, cov filibusters nqa lub pob zeb thiab thawb lub hauv siab-wrought hlau rau hauv lub qhov. Ces lawv muab lub pob zeb tso rau hauv qhov chaw.
  - Koj tsis tas yuav faus nws. Tam sim no nws yog ntuj txiag teb tsaus ntawm ob, leej twg yuav pom nws.
  Barsaro luag ntxhi nrog lub qhov ncauj qhov ncauj thiab hais tias:
  "Tam sim no tsuas yog peb peb leeg paub txog cov khoom muaj nqis. Yog li cia peb faib ua peb.
  James luag ntxhi ua phem.
  - Koj hais peb. Qhov thib peb nyob qhov twg?
  - Tus menyuam dev no. Barsaro tuav nws txhais tes.
  Ib qho kev txhaj tshuaj nrov nrov, tus pirate raug pov tseg, tom qab ntawd cov roj corsair poob hnyav heev. Cov tsiaj reptiles tam sim ntawd tawm tsam lub cev tuag tom qab thiab pib rhuav nws nrog nws cov claws thiab yuav luag ib nrab ntawm cov hniav ntev. Nws tau pom li cas nws lub plab translucent tau ntim nrog ntshav porridge ntawm cov seem ntawm tib neeg lub cev. Oliver muaj mob thaum pom kev tua neeg.
  - Qhov no txaus ntshai! Vim li cas koj thiaj tua nws? - yws tus tub.
  - Nws paub ntau dhau lawm. Tsis tas li ntawd, nws tsis ua rau muaj kev nkag siab ntau. Sib nrug los ntawm lub cev muaj zog, Barsaro tsis muaj kev tsim txiaj.
  "Koj puas yuav tua kuv thiab?" Oliver Twist tensed, npaj dhia rov qab thaum twg los tau thiab tsoo ntawm nws tus yeeb ncuab nrog nws rab ntaj.
  Tus tauj ncov loj teb hais tias:
  - Tsis yog, kuv yuav tsis tua koj. Kuv tsis yog hluas thiab nws tshwm sim li kuv tsis muaj menyuam. Koj yuav ua kuv tus tub. Kuv xav ntsib ib tug tub zoo li koj ntev lawm. Ntse, siab tawv, muaj peev xwm txuas ntxiv kuv txoj haujlwm.
  Oliver Twist ntsia hauv npau suav.
  - Los yog tej zaum - los ua tus huab tais ntawm tag nrho hemisphere ntawm hmo ntuj?
  James Cook tensed, nws ob lub qhov muag flashing unkindly.
  "Koj puas yog los ntawm lub caij nyoog los ntawm lub ntiajteb sab hauv?"
  Tus tub, ntaus nws txhais taw liab qab, teb tias:
  - Tsis yog! Kuv yug los nyob rau hauv ib lub tebchaws Askiv.
  - Yog? Thiab qhov twg koj tau txais rab ntaj zoo li no?
  Oliver squeaked:
  - Hauv kev sib ntaus sib tua, qhov no yog kuv qhov khoom plig.
  Tus thawj coj frowned.
  - Nyob rau hauv dab tsi sib ntaus sib tua?
  Tus tub teb nrog luag nyav:
  - Nyob ze ntawm lub rooj vag Sargasso, qhov chaw uas peb tau tawm tsam nrog Drake tub rog.
  -Auj, kuv nco txog tej yam zoo li ntawd. Yog li kuv tsis yog koj thawj tus thawj coj. Koj puas yog ib tug me nyuam tub ua ntej?
  Olive squeaked:
  - Ntawm Klivesar.
  Tus thawj coj snapped:
  Thiab vim li cas nws thiaj ncaws koj tawm?
  Tus tub, muab pov tseg ib pos nrog nws pob taws liab qab, hais tias:
  - Kuv tsoo nws cov yeeb nkab, uas nws tau hais kom kuv nplawm thiab ntiab tawm ntawm cov kwv tij.
  James Cook ua txuj ntseeg.
  - Zoo, tam sim no koj yuav pab kuv, thiab tsuas yog kuv. Kuv tso siab rau koj tus menyuam nrog kuv qhov zais cia. Thiab kuv vam tias koj yuav yog kuv tus tub.
  - Kuv nyiam ua ib tug pirate, nws yog romantic heev. Oliver tuav tes nrog James Cook. Ib tug duab ntxoov ntxoo darted nyob ib ncig ntawm lub ces kaum, ib tug loj crocodile pounced rau tus thawj coj, uas raug rho tawm haujlwm thiab tsaws ntawm ob lub qhov muag. Cov tsiaj reptile tsis txawm qeeb. Tom qab ntawd Oliver ntswj nws rab ntaj, hlais ncaj nraim ntawm lub qhov ncauj. Lub tshuab yog muaj zog, tus npua nres, cov ntshav dawb nchuav los ntawm pob tshab capillaries ntawm dab.
  Oliver qhov kev txav mus tom ntej yog thawb ntaj rau hauv nws lub qhov muag. Tus tsiaj ntawm swamp ntuj txiag teb tsaus screeched thiab coj mus ya. Cov txaws ntaus nws lub ntsej muag, dab cov ntshav hlawv thiab khaus khaus. Oliver poob rau ntawm nws lub hauv caug thiab rub ib co dej hauv nws xib teg, khiav nws lub ntsej muag. Nws tau yooj yim dua, qhov khaus khaus. James Cook tau yws tias:
  - Nws yog lub sijhawm tawm mus. Cov qhov tsua no puv nkaus cov tsiaj phem. Lub hli yuav sawv sai sai - peb cov txiv neej yuav sawv thiab tsa suab. Lawv zoo li menyuam yaus. Tsis muaj dab tsi muaj nqis yog tsis muaj tus thawj coj.
  Txoj kev rov qab los tau yooj yim dua. Mus txog lub hiav txwv yuav luag ntawm kev khiav, tus tub hluas plunged nws mob ko taw mus rau hauv dej ntsev. Nws tau yooj yim dua rau nws. Tus thawj coj muab ib lub hwj rau nws, thiab Oliver coj ib tug nqhis dej stinging. Tam sim no nws zoo siab, ib qho kev sov siab zoo los ntawm nws lub cev, nws xav hu nkauj. Tsuas yog kev ntshai ntawm waking li pirates tuav rov qab lub impulse. Thaum lawv tuaj txog ntawm lub nkoj, tus tub hauv cabin xav mus pw, vim tias muaj chaw txaus hauv lub nkoj tshiab, tab sis tus thawj coj nres nws nrog kev taw qhia.
  - Kuv xav hais ob peb lo lus rau koj, tus me nyuam tub. Wb mus rau lub cab.
  Thaum lawv kaw, James Cook ncuav nws tus kheej ib khob ntawm rum, ces muab rau tus tub haus. Txawm li cas los xij, Oliver tsis kam.
  - Tus neeg qaug cawv yuav tsis dhau los ua tub rog loj.
  Tus pirate luag.
  - Tej zaum nws yuav yog li ntawd. Muaj pes tsawg tus phooj ywg ruined rum. Tab sis kuv tsis tau hu koj los tham txog tej teeb meem nyob mus ib txhis li kev qaug cawv. kuv muaj yeeb ncuab. Tus yeeb ncuab yog insidious, ntshav thiab laus. Nws muaj nws tus kheej lub nkoj, thiab tsuas yog ib hnub dhau los nws muaj zog dua kuv. Tam sim no lub luag haujlwm tau hloov pauv, lub zog yog nyob ntawm kuv sab.
  Tus tub tau ntaus nws txhais taw liab qab thiab squeaked:
  - Nws lub npe hu li cas?
  Tus thawj coj zoo siab hais tias:
  - Dukakis, thiab lub npe menyuam yaus yog Txiav Tuag. Qhov ntawd yog qhov kuv xav ntxias mus rau hauv lub ntxiab. Thiab koj yuav pab kuv hauv qhov teeb meem no.
  Oliver tuav nws lub nrig nruj nreem.
  - Kuv zoo siab pab kuv tus thawj coj.
  James Cook txo nws lub suab.
  - Zoo. Yog li ua tib zoo mloog. Ntawm kuv qhov kev txiav txim, koj yuav raug flogged - qhov no yog qhov tsim nyog, vim tias muaj tseeb Dukakis 'neeg soj xyuas ntawm kuv lub nkoj. Ces koj yuav khiav tawm ntawm kuv mus rau ntawm nws lub nkoj thiab qhia rau kuv tias koj paub qhov twg kuv zais cov khoom muaj nqis ntawm lub nkoj uas kuv ntes tau. Dukakis ntshaw nyiaj heev thiab kuv xav tias nws yuav ntseeg koj. Koj yuav coj nws mus rau Cobra Bay, qhov chaw uas nws cov nkoj yuav tsis muaj txoj kev mus rau maneuver. Thiab kuv lub nkoj puas phom, kuv yuav muab npe rau hauv kev hwm ntawm kuv thawj tus hlub "Azatart", yuav ua tiav txoj kev. Kuv yuav thaiv txoj kev tawm ntawm lub bay, thiab peb yuav ntho tag nrho nws tej nkoj nquam, thiab dai nws nyob rau hauv lub gallows.
  Oliver nodded.
  "Tej zaum peb tuaj yeem ua yam tsis muaj spanking?"
  Tus tauj ncov loj hlob:
  - Tsis yog, peb yuav tsis. Dukakis yog hom uas tsis txaus ntseeg, nws yuav dai koj lossis tsim txom koj. Tsis yog, spanking yog yuav tsum tau.
  Tus tub, shrugging nws lub xub pwg nyom, nug:
  "Cia li hais kom cov neeg tsav nkoj tuav lawv tes kom zoo.
  Cook tau npau taws heev:
  - Thiab qhov no tsis yog qhov teeb meem, cov kab yuav tsum nyob hauv qab. Los ntawm txoj kev, goof. Koj zoo li tsis tau raug ntaus kom raug. Ib tug pirate yuav tsum tiv kev ntaus thiab tsim txom. Qhov no yuav yog ib qho nyuaj ntxiv rau koj, ib yam ntawm lub tsev kawm ntawv siab tawv.
  Tus tub nqos nws cov qaub ncaug.
  Kev nco tau tshwm sim ua ntej kuv ob lub qhov muag, tshwm sim los ntawm cov phau ntawv kuv nyeem, thiab kev nco tsis tseeb ntawm kev npau suav. Lub ntsej muag ntxim nyiam ntawm Angelica. "Nws yuav tsum khib peb." Nws cov phooj ywg yeej xav ua pirates, tab sis ob peb tus neeg tsis txaus siab mus rau qhov kev taug kev loj. Tsuas yog nws thiab nws tus tij laug Alex tau ua qhov txawv tshaj plaw thiab txaus ntshai. Ua li no, lawv yuav tsum dag tub ceev xwm, vim hais tias cov menyuam yaus raug txwv tsis pub nkag mus rau hauv lub hemisphere ntawm hmo ntuj. Thiab cov kev pabcuam tshwj xeeb tsis tsaug zog - lawv ntes cov hluas thaum lawv tsiv mus rau lub rooj vag. Cov neeg laus tuaj yeem, muaj kev pom zoo tshwj xeeb nrog cov swallowtails rau qhov no ... Txawm li cas los xij, qhov tsis meej "npauj npaim" kuj cia cov menyuam yaus dhau los. Yog li ntau qhov zoo dua - tsis muaj tsev kawm ntawv, tsis muaj kev qhia, kev lom zem.
  . QHOV #14
  Txawm li cas los xij, thawj zaug flogging tos tus tub hluas raug kaw tom qab pw tsaug zog. Oliver Twist, uas yeej xav ua neej nyob, txawm tias zoo siab me ntsis ntawm qhov kev zam txim rau kev tuag.
  Lawv unfastened lub dab tshos ntawm nws thiab cia nqa nws tawm ntawm nws txhais tes, plaub tus neeg zov ib zaug. Oliver nws tus kheej raug kaw nruj nreem. Thiab nws nyuaj rau nws txav mus.
  Thiab nws raug coj los rau hauv ib qho chaw tshwj xeeb.
  Lawv muab lub shackles tawm ntawm tus me nyuam tub, thiab wringing nws ob txhais tes, coj nws tawm mus rau hauv lub tshav puam. Nyob ntawd nws tau muab tso rau ntawm tshis, yav tas los rhais tawm lub tsev loj cuj khaub ncaws.
  Cov neeg tshwj xeeb tau raug caw tuaj rau hauv tsev lojcuj los saib seb tus menyuam yaus li cas, tab sis kev ua txhaum loj heev thiab tsis hloov siab lees txim raug rau txim.
  Oliver txaj muag heev uas liab qab nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lawv. Thiab kuj muaj cov poj niam hauv cov neeg tuaj saib.
  Tab sis tsis muaj dab tsi yuav tsum tau txais. Tus tub tau ruaj khov, yog li koj yuav tsis tawg.
  Oliver txiav txim siab tias nws yuav sim coj tus cwj pwm coj ncaj ncees.
  Tus tua neeg muaj zog tau tshem ib tug pas nrig ntawm lub pob tawb, hnyav thiab tom. Tom qab ntawd nws pib tawm tsam tag nrho nws lub zog ntawm Oliver lub nraub qaum.
  Tus tub hluas tuav nws cov hniav nrog tag nrho nws lub zog thiab sim tsis txhob qw. Tab sis tag nrho tib yam, ntsiag to moans los ntawm nws caj pas.
  Tus tua neeg nyob ntawm nws nraub qaum, nws lub pob tw, me ntsis kov nws lub xub pwg nyom thiab ob txhais ceg ... Ntshav twb ntws ... Oliver, quaj qw, xav kom dhau sai li sai tau. Tab sis nco ntsoov stubbornly tsis xav tawm mus. Ntawm no ib tug nplawm tau frayed, thiab tus executioner khaws ib tug. Thiab pib ua. Tsis muaj qhov chaw nyob ntawm Oliver lub nraub qaum, thiab tus tua neeg tau tsoo tus tub liab qab.
  Oliver quaj qw, txawm hais tias qhov mob chob nws ntawm pob taws mus rau sab nraum qab ntawm nws lub taub hau. Thaum kawg, tus executioner pov lub nplawm thib ob thiab coj mus rau qhov thib peb. Nws ntaus tus tub ntawm lub slashed rov qab, ces ntawm lub xub pwg nyom, thiab rov qab mus rau lub pob tw thiab ob txhais ceg.
  Muaj ntshav hauv Oliver lub qhov ncauj thiab nws tom nws daim di ncauj. Muaj tseeb tiag, qhov mob pib npub, thiab tus me nyuam txawm nres moaning.
  Thiab tus thib peb nplawm frayed. Raws li kev cai, qhov no txhais tau hais tias qhov kev tua yuav tsum tau nres, txawm tias tus neeg raug tsim txom tsis nco qab.
  Cov dej ntsev tau nchuav rau Oliver. Tus tub quaj quaj hauv ntuj txiag teb tsaus, thiab tom qab ntawd khi los ntawm cov tshis. Thiab nqa rov qab mus rau lub cell tuag.
  Yog li ntawd lawv thiaj muab mov rau nws noj thiab dej ntshiab...
  Exhaus thiab tshaib plab, Oliver nqos cov zaub mov... Thiab poob rau hauv npau suav, tsis xyuam xim rau lub slashed rov qab.
  Nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lub qhov taub muaj ib txoj kev lined nrog dawb cib. Cov ntshav hneev taw ntawm cov taw liab qab tau pom meej meej rau nws. Lub tsev loj cuj medieval tau nyob ib puag ncig los ntawm qhov sib sib zog nqus kwj nrog ib lub pas nrig. Nyob rau yav tsaus ntuj, raws li tau cog lus los ntawm Marc de Sade, muaj ib lub tsiab peb caug. Tag nrho cov duke cov phooj ywg tuaj rau lub koob tsheej. Lub hauv paus zaub mov yog lilac hippopotamus framed los ntawm plaub crocodiles, coj nyob rau hauv ib zaug los ntawm tsib caug tub qhe. Crocodiles tau ntim nrog kev ua si thiab sausages, kab txawv txiv hmab txiv ntoo thiab zaub. Lub hippopotamus loj loj kuj tau ntim nruj nreem. Cov cawv txiv hmab sai sai tuaj txog. Tsis quav ntsej cov diav thiab diav rawg, cov tub rog plunged ob txhais tes rau hauv cov nqaij. Qhov piv txwv tau teeb tsa los ntawm duke nws tus kheej, nws txhais tes qias neeg qias nqaij thiab muab tso rau hauv nws lub qhov ncauj. Vega thiab Anzhelika zaum ntawm ib sab, noj zaub mov kom zoo, sim ua kom zoo li kab lis kev cai tiv thaiv qhov backdrop ntawm dorks. Petus tsis pub rau lub rooj, tseem coj nws mus ua tub qhe. Angelica, txawm li cas los xij, tsis tau txais ib qho hauv nws caj pas. Nws pheej sawv cev rau Oliver Twist, nws txoj kev tsim txom. Thiab ua li cas txog tus kwv tij thib ob, Dodger? Lub siab xav tias nws tsis qab zib rau nws. Marc de Sade noj ntau thiab haus ntau dua. Nws sai sai los ua tswv yim thiab qhia nws tus kheej ntau thiab ntau tus nplaig.
  Thiab ib txhij nrog lub suab nrov:
  - Kaw yeej ntawm cov neeg ntxeev siab. Sab tes xis ntawm Vali Chervonny Maar Ace raug ntes. Tsis ntev peb yuav mus txog lub lair ntawm Chervonny nws tus kheej. Thiab ces kuv mam li tawv no rebel ciaj sia.
  Cov knights tawg rau hauv applause. Thiab dua them tribute rau noj mov. Lub ntsej muag glistened nrog rog, kua txiv, nchuav cawv. Ib txhia ntawm cov qhua so lawv txhais tes ncaj qha rau ntawm lawv cov khaub ncaws. Lub Duke, lub sijhawm no, tau hais tias:
  - Tam sim no kuv yuav hais kom npaj ib tug gladiatorial duel.
  Nobles nodded flatteringly. Lawv nyiam lub zeem muag ntawm kev sib tov cawv nrog ntshav. Nyob rau hauv nruab nrab ntawm lub tsev noj mov yog ib tug impressive arena. Ntawm lub teeb liab, ob lub kaum os gladiators raug coj los rau nws. Lawv feem ntau yog cov qhev uas tawm tsam kom muaj cai nyob. Lub armament ntawm medieval warriors yog peculiar. Ib nrab ntawm lub tsho xiav nqa ntaj luv thiab ntaub thaiv npog. Cov pab pawg tawm tsam nyob rau hauv liab muaj tridents thiab ib tug saw nrog ib tug ntse ntsia hlau kawg. Lined up opposite ib leeg, cov gladiators, ntawm lub teeb liab ntawm lub horn, rushed mus rau hauv kev sib ntaus sib tua.
  Vega thiab Angelica saib kev sib ntaus sib tua. Thaum xub thawj, qhov zoo dua yog nyob rau sab ntawm Reds, lawv cov saw ntev tam sim no thiab tom qab ntawd tau txais Blues, ua rau lawv ob txhais ceg poob. Tom qab ntawd cov xiav tau sib sau ua ke thiab, ua yeeb yam du thiab meej, counterattacked. Lawv ntse thiab raug tawm tsam mowed downers. Nyob rau hauv qeb ntawm cov Reds muaj ob inogalacts. Lawv dhia, rushed zoo li cua daj cua dub, waving lawv plaub caj npab. Chains whistled overhead, tridents whirled wildly. Nws zoo li tsis yooj yim sua kom mus cuag cov dab no. Ib tug paub txog kev sib ntaus sib tua, tus thawj coj ntawm xiav, ua txuj ua kom rov qab.
  Tus gibbon tawm tsam tau tawm suab ntawm kev yeej thiab tsoo nrog nws rab ntaj nrog tag nrho nws lub zog, tig nws lub hauv siab ntsuab plaub hau. Cov ntshav tawg los ntawm kev cuam tshuam, dab ntxwg nyoog, nws trident swb hla nws lub kaus mom hlau thiab poob ntsiag to, tso cov npuas ntawm cov ntshav ntsuab. Qhov thib ob inogalact retreated. Nws pom tseeb tias nws raug mob hnyav. Dheev, cov xiav fighters tsoo txoj kab, chob cov ciaj sia "mokhnach" nrog lawv cov ntaj, thiab ob tug ntxiv nrog tridents. Cov knights thiab barons tau txhawb nqa cov neeg tua rog hauv txhua txoj hauv kev. Lawv tsis xav sib ntaus. Tom qab thawj zaug kev vam meej, lub hnub qub ntawm cov liab tau poob qis - lub blues nias lawv. Thawj tus poob, ces tus thib ob, thiab tsis ntev yog tus thib peb tus tub rog.
  Poob, txawm li cas los xij, nws tswj tau tsav lub trident mus rau hauv lub plab ntawm nws tus nrog sib ntaus, tso nws lub siab. Thaum kawg, ob tug liab fighters tseem nyob. Lawv raug mob hnyav thiab staggered los ntawm lub tshuab. Tsis muaj peev xwm tiv taus kev sib ntaus sib tua, lawv poob rau hauv lub hauv caug, thov kev hlub tshua. Cov Duke thiab lwm cov nom tswv muab lawv tus ntiv tes nqis. Tsuas yog Angelica thiab Vega, tsa lawv tus ntiv tes, tsis kam thov kev hlub tshua. Xya tus yeej tau tua cov neeg poob hauv cov ntshav txias.
  Tus Duke smacked nws daim di ncauj.
  - Zoo kawg. Tam sim no kuv yuav saib xyuas lawv tus kheej. Hav archers, tua lawv. Zaum rov qab, Baron War von Kur tau tawm tsam hnyav, tuav nws ob lub puab tsaig:
  - Tsis yog, muab lawv rov qab rau kuv. Kuv yuav txiav xyaa ib leeg xwb.
  Tus duke ntsia skepically ntawm tus loj tab sis clumsy baron.
  - Tsis yog, lawv yuav tua koj. Cia nws zoo dua xya los xya. Peb cov knights zoo tshaj tawm tsam qhev gladiators.
  Ntau tus neeg tuaj yeem tuaj yeem tawm tsam ntau dua li qhov xav tau, thiab tus duke hloov nws lub siab.
  Nws roared deafeningly:
  - Kuv tso cai rau sawv daws sib ntaus.
  Ib pob ntawm knights nrog lawv tag nrho pawg poob rau ntawm gladiators. Sau lawv nrog cov neeg coob coob, lawv chopped, stabbed, tawg. Cov tswvcuab uas muaj kev paub ntau tshaj ntawm xya tus tswj tau txiav caj pas ntawm ib qho ntawm cov jackals uas raug tsim txom. Yuav luag tag nrho cov tub rog nyob rau hauv tej cuab yeej cuab tam, uas tso cai rau lawv los tiv thaiv lawv tus kheej los ntawm ntau dexterous gladiators. Drunken knights coj los ntawm tus lej, tsis txawj. Thaum nrog cov qhev, lawv tau sib khi. Tus Duke bark rau saum nws lub ntsws. Cov tub qhe ya mus rau hauv, rub tawm cov neeg tua rog nrog hooks. Kev sib ntaus tas lawm. Plaub knights raug hacked kom tuag, ntau lub kaum os tau txais qhov txhab loj, tab sis tag nrho lawv tau txais pheej yig.
  Marc de Sade ua tiav lub khob. Ib tug txiv neej nyob rau hauv dub, nrog ib tug ntoo khaub lig nyob ib ncig ntawm nws caj dab, crept mus rau lub dignitary thiab ntxhi ib yam dab tsi nyob rau hauv nws pob ntseg.
  Lub Duke lub ntsej muag tig liab doog. Nws hais tias:
  - Kuv tawm mus rau ib teev. Tsis txhob mess ib ncig yam tsis muaj kuv, rov qab mus rau khoom qab zib.
  Tus kav yuav luag khiav tawm, tawm hauv ib lub tuam txhab motley rau kev hais lus nyob rau hauv solitude. Txawm li cas los xij, tsis muaj leej twg dhuav.
  Vega thawb Angelica lub luj tshib.
  - Peb yuav tsum taug qab qhov twg cov rog-bellied mus.
  Tus ntxhais nkauj xwb pom zoo.
  -Nws yog qhov tsim nyog.
  Tab sis cov ntxhais tsis raug tso cai ua raws li tus duke. Pom tias tus tswv tau tawm mus, cov neeg siab phem siab tawv ntsia ntawm qhov zoo nkauj.
  Lub suab nrov nrov ua raws li:
  - Koj yog peb tam sim no.
  Cov knights stirred. Zoo li vaub kib, lawv tau nce nrog lawv tag nrho pawg ntawm cov ntxhais. Muaj ntau.
  Vega kos ob rab ntaj thiab pib tig nws lub taub hau, Angelica ua raws li nws tus yam ntxwv. Ob tug hluas nkauj zoo li thoroughbred tigresses nyem los ntawm hma.
  Lub duke, lub sijhawm no, tau tsiv mus rau lub tsheb thauj khoom, tsav los ntawm phau ntawv winch, thiab maj nrawm mus rau hauv tsev loj cuj qhov taub. Nyob ntawd, tus kws tua neeg Kara Maara tau nug Oliver Twista.
  Tus tub, liab qab, leeg nqaij thiab taw liab qab, raug coj mus rau ib chav tshwj xeeb uas muaj ntau yam tsim txom. Muaj riam, xyaum, hooks, barbed hlau, ntsia hlau. Raws li cov screws, tws, hlau cutters thiab lwm yam.
  Lub hauv qab daus uas yog tus duke tau tawm tsam hauv nws ntau yam khoom siv ua rau mob. Nws yog kub - peb lub qhov cub tau hlawv ib zaug, cov neeg tua hluav taws kub cov cuab yeej hauv nplaim taws. Ua ntej raug tsim txom, Oliver Twist tau ntxuav kom huv si thiab so nrog cawv los tiv thaiv nws los ntawm kev ntes ntshav lom. Nyob ib sab ntawm Oliver Twist, lwm tus tub hluas uas muaj hnub nyoog kaum tsib xyoos tau ncab ntawm lub khib. Tus executioner tus pab dai cov leeg nqaij ntawm caj npab thiab txhais ceg. Thaum nws haus nws cov yeeb nkab, nws tub nkeeg lashed nws lub cev liab qab nrog nws nplawm. Tus tub hluas moaned thiab ntxhi ib tug thov Vajtswv. Muaj ntshav streaks ntawm daim tawv nqaij.
  Executioner Kara luag nyav ntawm Oliver.
  Nyob rau hauv ib lub suab venomous, dab hais tias:
  -Auj, kuv tus zoo, tus menyuam zoo nkauj npaum li cas. Tu siab npaum li cas peb yuav tev koj daim tawv nqaij tawm ntawm koj lub xub pwg ilv. Tus uas dai ntawm koj ib sab yog tus tub ntawm Maar Tuz, nws lub npe yog Mir Tuzok. Tam sim no nws tab tom muab lub teeb zaws, thiab tom qab ntawd tus tua neeg yuav coj nws hnyav dua.
  Yog li nco ntsoov: sai dua koj qhia qhov twg Vali Chervovy nkaum, sai dua koj qhov kev tsim txom yuav xaus.
  "Kuv yuav tsis qhia koj ib yam dab tsi," yws Oliver Twist npau taws, ua rau nws lub qhov muag tsis pom kev.
  Tus tsim txom hauv qab no:
  -Txhua tus hais li ntawd. Lub xub pwg nyom, pib.
  Ob tug neeg pab txhawb nqa tus me nyuam shackled thiab tso siab rau tshem cov shackles, sim dai nws rau ntawm khib. Qhov no yog qhov lawv yuav tsum tsis txhob ua. Tus me nyuam dodged thiab ntaus nrog ib tug liab qab krupka, zoo li ib tug qws, nrog rau tus taw ntawm ib tug executioner nyob rau hauv puab tais, lwm yam - nyob rau hauv lub hauv caug. Dhia tawm, Oliver Twist sim tawm tsam Kara, tab sis tus neeg tsim txom loj tshaj plaws tau muaj qhov tshwm sim zoo heev. Nrog lub tshuab meej meej, nws ntaus tus tub nrog lub club ntawm lub taub hau.
  Tus brute roared:
  -Ib frisky imp. Koj yuav tsum nqa nws rau hauv lub rooj zaum tshwj xeeb kom nws tsis txhob ua teeb meem. Thiab koj, cov phooj ywg pluag, ua cas koj tu siab?
  Tus executioner tus pab tau tawg lub hauv caug, thiab nws tus khub tsis nco qab los ntawm kev poob siab ntawm qhov mob.
  - Zoo, nws tsis ua li cas, kuv muaj tus pab txaus. Tus thawj executioner npuaj nws ob txhais tes. Cov chaw siab phem tau nkag mus. Tus txiv neej tsis nco qab bald raug kho ntawm lub khib. Tom qab ntawd ib tug kwj ntawm dej khov ntaus nws lub ntsej muag. Tus tub tuaj rau nws hnov, nws ob lub qhov muag reddened.
  Tus tua neeg laus txaus siab:
  - Zoo, koj tawv ncauj. Tam sim no koj ob txhais caj npab thiab txhais ceg yog clamped rau hauv cov khoom lag luam, koj tuaj yeem mus rau qhov kev nug.
  Tus neeg tsim txom tau tsa tus nplawm thiab ntaus tus menyuam ob peb zaug ntawm nraub qaum thiab tav. Oliver Twist tuav nws ua tsis taus pa thiab stifled ib tug qw, nti tawm ntawm nws lub cev. Tus executioner chuckled nyob rau hauv txaus siab.
  Bassed nyob rau hauv ib tug hoarse tone:
  - Tus txiv neej muaj zog, tab sis ib tug hluas lub cev nqaij daim tawv yog rhiab heev rau qhov mob. Kuv vam tias peb yuav pom ib hom lus nrog koj sai sai. Tam sim no nws yog lub sijhawm los hlawv koj lub pob taws kom koj tsis txhob khiav nrawm dhau.
  Tus neeg tsim txom tshem tawm ib tug liab-kub pas nrig los ntawm lub qhov cub. Nws unceremoniously tuav Oliver Twist tus liab qab taw nrog nws hnab looj tes thiab tsoo nws ntiv taw. Tom qab ntawd cov hlau kub kub tuaj rau hauv kev sib raug zoo nrog ob txhais taw liab qab ntawm tus menyuam hnub nyoog kaum ob lossis kaum plaub xyoos. Cov pa luam yeeb tuab tuab, tawv nqaij tawv.
  Oliver Twist, nrog rau kev mob siab rau, yuav luag tom nws tus nplaig, txwv tsis pub lub suab qw. Tus tub ua tsis taus pa hnyav, hws ntws hauv nws lub cev. Kara Maara txuas ntxiv mus tsoo nrog ib daim hlau, tsis hnov tsw ntawm cov nqaij kib. Qhov tsw qab ntxiag tickled lub qhov ntswg. Thaum kawg, tus executioner tshem tawm cov hlau. Saib tus menyuam raug tsim txom, nws hais tias:
  - Nws tsis phem! Tus tub muaj zog. Ua ntej nws lees txim, peb yuav siv sijhawm ntau teev ua ke. Thiab tus tub hluas no yuav hais li cas rau qhov kov ntawm liab-kub hlau?
  Tus neeg tua neeg tu siab tau zoo siab nwj tus ceg ntawm lwm tus txiv neej bald nrog hlau liab. Cov tawv nqaij ntawm tus tub lub pob taws ntes tau hluav taws. Tus tub hluas qw nrov nrov, qw nrog kev qias neeg zoo. Thaum tus neeg tsim txom tshem tus pas nrig, nws tsuas yws, tus tub hluas daj ntseg thiab tawm hws:
  Tsis muaj ntxiv lawm, kuv yuav qhia koj txhua yam.
  Tus executioner chuckled nyob rau hauv txaus siab.
  Nyob rau hauv ib lub suab qab zib nws hais tias:
  - Tau kawg koj yuav. Valya Chervovy's lair nyob qhov twg?
  - Tsis txhob qhia nws! - qw Oliver Twist, ua tsis tiav qhov kev sim rhuav tshem cov shackles, uas ua rau tus tub hluas cov leeg nruj thiab zoo li yuav tawg. Tsis txhob thuam koj txiv.
  Lub ntiaj teb ntawm Tuzok nkag siab txhua yam thiab nrog rau kev siv zog tshwj xeeb ntawm yuav txo qis qhov tsis muaj zog. Tus tub daim di ncauj xiav ntxhi hais tias:
  "Kuv tsis paub, thiab txawm tias kuv paub, kuv yuav tsis hais dab tsi lawm.
  Kara Maara ntaus Oliver Twist hauv lub qhov ncauj. Tom qab ntawd nws nce nrog cov ntiv tes rau hauv nws lub plab:
  -Bastard, Kuv yuav tsim txom koj ntev. Kuv yuav nplawm ntsev rau ntawm koj tej qhov txhab, koj yuav nkoos ib yam li qaib los ntawm qhov mob ntuj txiag teb tsaus.
  Tus neeg lim hiam tau tawm thiab nchuav ib me me ntsev rau ntawm tus tub lub xub pwg mob. Lub sijhawm ntawd, lub suab nrov tau hnov thiab, ua pa hnyav, tus duke tau nkag mus.
  Nws hais tias:
  - Koj, kuv pom, pib qhov kev nug tsis muaj kuv.
  Tus tua neeg shrugged nws lub xub pwg dav hauv kev tsis meej pem.
  - Ua txhaum, duke. Koj hais kom ceev nrooj tshem tawm cov ntaub ntawv, thiab cov tub hluas tawv ncauj heev!
  Tus dignitary hauv qab no teb:
  - Tsis yog rau koj lub siab. Kauj ruam rov qab thiab kawm yuav ua li cas ua kom cov neeg raug tsim txom no.
  Lub duke tuav kub steel tongs. Cov txiv neej liab qab, sweaty, tanned thiab nqaij leeg zoo nkauj heev appetizing.
  Zoo, xws li kev zoo nkauj, tab sis koj tsis tuaj yeem tsim txom koj tus kheej.
  Lub Duke coj lub teeb mus rau Oliver Twist. Tus tub tsw tsw phem. Random xav swirl nyob rau hauv kuv lub taub hau. Nqa cov kev nco. Txawm hais tias lawv tsis muaj tseeb los ntawm kev npau suav cybernetic, thaum ib yam dab tsi tshwm sim hauv kuv lub taub hau los ntawm lub sijhawm zoo heev. Tej zaum tib neeg yeej paub yuav ua li cas taug kev hauv lub sijhawm hauv npau suav? Qhov no yog kev txav ntawm tus ntsuj plig los ntawm qhov chaw thiab lub sijhawm. Thaum koj pom lub tsev kawm ntawv yav tom ntej.
  Ntawm no nws yog lub tsev kawm ntawv futuristic, lub rooj sib tham cybernetic zoo nkauj ci. Ntawm nws koj yuav tsum tuav koj tus ntiv tes nyob rau hauv ib tug complex ib theem zuj zus - thiab cov lus teb yog yuav muab. Thiab nws tsis tau kawm nws zaj lus qhia. Txhua hnub fencing nrog hluav taws xob ntaj, ces mus rau tus dej. Thiab ntawm no nws sawv ntawm lub blackboard thiab nws txaj muag. Ib tug phooj ywg ntawm Dodger pab tawm, nrog kev pab los ntawm cov khoom siv me me nws xa cov lus uas tau hnov hauv lub microphone zais hauv nws pob ntseg. Muaj tseeb, tus kws qhia ntawv tseem nyob ruaj khov. Nws tau kaw lawv cov xov tooj cua sib kis ntawm gravioscanner. Lub suab zoo li lub computer hais tias:
  - Klut thiab Oliver. Nej ob leeg nyob hauv chav kawm. Ntev npaum li cas koj tuaj yeem zaum rov qab mus rau cov lus qhia?
  Tom qab ntawd yuav muaj kev nyeem ntawv ntev thiab tedious ntawm kev coj ncaj ncees. Txog tam sim no, scanning holograms sawv ntawm peb lub qhov muag. Yog li ntawd, nws thiaj li tau ncaim lub ntiaj teb no mus kom tshem tau cov xib hwb uas tsis nkag siab thiab cov lus qhia uas dhuav. Thiab ua li cas nws tag nrho? Tam sim no tus neeg rog rog, tus nquab phem ua phem rau nws. Peb yuav tsum nco ntsoov cov lus qhia ntawm yoga, thiab Ruscate. Mob li cas nyob rau ntawd?
  Tus neeg siab phem siab phem luag ntxhi thiab maj mam muab cov ntiv tes rau nws tav.
  Muaj ib tug hiss ntawm qhov kov ntawm cov hlau kub, thiab cov tsis hnov tsw ntawm cov hluas scorched nqaij loj hlob muaj zog.
  - Me nyuam yaj, koj nyiam ua dab tsi? - croaked tus inquisitor. Tom qab ntawd tus duke maj mam twisted lub forceps, hooking daim tawv nqaij thiab twisting cov tav.
  Txawm tias tag nrho cov kev siv zog ntawm lub siab nyiam, kua muag involuntarily ntws los ntawm tus tub lub qhov muag. Nws mob heev. Tej zaum mob ntau dua li thaum lub pob taws tau cauterized. Muaj ntau cov hlab ntsha xaus ntawm ko taw, tab sis Oliver Twist tau ua kom tawv thiab khoom, nws txawm khiav ntawm coals. Tseeb, sai heev. Cov tav tsis yog li ntawd accustomed mus rau fiery txheej txheem, ib tug qw lov los ntawm caj pas. Oliver Twista gritted nws cov hniav. Kuv sim cuam tshuam kuv tus kheej los ntawm kev xav txog tej yam zoo siab.
  Nws tig nws lub siab rau nws cov neeg tua neeg. Tus tsim txom yog ib tug neeg muaj koob meej; nws siab, nws txhais tes yog tuab thiab fleshy, nws cloak yog lined nrog ntshav, thiab nws tus kheej yog hnav ris tsho liab. Qhov no yog to taub - nws yog qhov txaus ntshai, thiab cov ntshav ntawm cov khaub ncaws tsis tshua pom. Heavy khau boots nrog ib tug silver horseshoe. Thiab ntawm no yog tus duke nws tus kheej - nyob rau hauv lub crown, nws tsis tshem nws tawm, txawm npaj ua hauj lwm qias neeg. Cov neeg vwm. Ib qho kev txiav txim dai ntawm lub hauv siab. Ib qho kev nkag siab tsis meej, zoo li swastika, tsuas yog tsib-taw tes thiab horned, ua los ntawm cov kub ntshiab uas ua los ntawm pob zeb diamond.
  - Zoo, koj xav tau dab tsi? -Txawm hais tias mob qus, Oliver Twist tau muab nws tus kheej ua kom pom zoo, knitted nws pob muag.
  Thiab nws twitched nrog nws txhais taw liab qab, uas tsis ntev los no tau stroked ntawm ib tug me nyuam puag ncig pob taws los ntawm ib tug liab-kub hlau.
  Lub Duke, tsis sib xws rau kev cia siab, tsis poob nws npau taws. Nws tseem tab tom ntswj nws tav hauv cov ntshav txias. Lub tav tab tom yuav tawg thaum ib tug tub qhe cowardly nkag mus rau hauv lub tsev. Nws tshee hnyo zoo li tus luav.
  Thiab nws lub suab tawg tawm:
  "Koj lub siab, lub tsev yog nyob rau hauv tag nrho viav vias. Koj ob tug ntxhais thiab ib pab tub rog sib ntaus sib tua.
  - Ua li no. Lub Duke poob cov ntiv tes. "Kuv yuav tsis zam txim rau kuv txoj kev hlub.
  Tuav nws lub nrig ntawm cov neeg raug kaw, nws hais ntxiv tias:
  - Kuv yuav rov qab los. Thiab koj saib, tsis muaj kuv tiag tsis tsim txom. Lawv kawm txog kev tsim txom loj ntawm kuv txhais tes.
  - Mloog, tus tswv. - Tus executioner thundered nyob rau hauv lub suab qis, nws cov pab echoed nws.
  Lub Duke tawm ntawm qhov chaw. Tus neeg tsim txom tau mus cuag Oliver Twist tus khub.
  Nyob rau hauv lub suab qab zib, kat cooed:
  - Tam sim no koj tuaj yeem kib lub pob taws thib ob. Thiab koj," nws nodded rau Oliver Twist, "saib. Tib yam yuav tshwm sim rau koj.
  Tus executioner tau rhaub cov hlau. Nws nyuaj rau ua pa hauv chav. Ib nplawm nplawm, lub tshuab nplawm sheathed ntawm Oliver Twist lub cev liab qab. Tus tub shuddered ntawm lub tshuab, tab sis stubbornly nyob twj ywm. Tsis zoo nkauj heev lub tsev kawm ntawv nco flashed los ntawm kuv lub taub hau dua.
  Thiab rau lub pob taws liab qab, tus neeg tsim txom tau siv ib txoj hlua dav hlau, liab los ntawm tshav kub.
  Thiab Oliver Twist yeej qhov mob txaus ntshai. Tab sis nws tswj tuav rov qab. Txawm hais tias tus tub hluas lub cev nqaij daim tawv tau ci ntsa iab nrog hws thiab ntshav. Thiab ib tug pos huab ua kua rau ntawm qhov hluav taws kub, ua rau ib tug hiss.
  Tus tub ua siab ntev thiab txawm hu nkauj:
  Hnub uas Tswv Ntuj tsim lub ntiaj teb no, Tswv Ntuj tau koob meej los ntawm qhov txuj ci tseem ceeb no:
  Thiab lub ntuj saum lub ntiaj teb tam sim ntawd los ua xiav Thiab lub ntuj, lub ntuj saum lub ntiaj teb ua xiav
  
  . Tsis paub tsis muaj chains!"
  
  Thiab yuav muaj kev zoo siab rau tib neeg tam sim no thiab mus ib txhis, Thaum lub shackles, tyrants thiab enmity poob Thaum lub fetters thiab enmity poob mus ib txhis, tag nrho cov hwj chim ntawm tyrants yuav poob zoo li hmoov av, Thiab tus Angel yuav hu nkauj Freedom nyob saum ntuj.
  
  
  Lub hwjchim ci ntsa iab, lub hwj chim thiab kev ua haujlwm yuav ci ntsa iab ntawm no!
  
  Thiab Vajtswv yuav pub txoj kev txawj ntse rau koj cov neeg kov yeej kev nyuaj siab, kev sib cav thiab kev sib cav Thiab thov kom lawv kov yeej txhua yam - tsis meej pem thiab kev ua yeeb ncuab.
  
  Thov kom lub tebchaws ntawd muaj kev nplua mias, tej zos, tej zos, tej nroog yuav nplua nuj Thiab tej zos, tej nroog yuav vam meej, muaj ntau lub nkoj yuav nyob hauv lub bays ntawd, thiab cov qhua yuav pib ua lag luam rau lawv tus kheej.
  
  Lub tebchaws uas zoo kawg nkaus yuav puv nrog kev zoo nkauj Thiab Muses yuav hu nkauj Freedom rau ntau pua xyoo.
  ...Ob tug ntxhais, Vega thiab Angelica, txiav rau hauv pawg neeg ntawm cov tub rog. Sawv hauv qhov chaw tuag zoo li. Lawv instinctively xaiv cov kev sib ntaus sib tua yooj yim tshaj plaws rau lawv tus kheej. Swinging ob rab ntaj, Golden Vega txiav tus txiv neej uas sawv ntawm nws xub ntiag. Nws rab ntaj super ntse txiav los ntawm cov cuab yeej thiab txiav tawm lub taub hau. Angelica kuj ua rau neeg tuag taus - tsav ntaj rau hauv nws lub hauv siab, nws ntaus tus baron uas swung nws lub club. Nws xob laim-ceev tawm tsam crushed nqaij. Nrog rau lub tshuab tom ntej, tus ntxhais txiav nws txhais tes, lub hnab looj tes hlau tsoo rau hauv pem teb nrog ib tug clang, thiab cov yeeb ncuab qw.
  Angelica tuav ib tug "mill" - ib rab ntaj deflects lub tshuab, lwm yam txiav. Cov knights tau qaug dej qaug cawv, sluggish nyob rau hauv lawv tej cuab yeej cuab tam, thiab hypertitanium swords hlais los ntawm nqaij thiab yooj yim. Tig ib ncig, Vega slammed nws txhais taw mus rau hauv lub attacker lub ntsej muag, ces tsav nws hniav mus rau hauv nws lub plab. Dexterous dodge. Lub silhouette ntawm ib tug muaj zog knight gleamed dimly nyob rau hauv lub teeb tswm ciab. Thiab ces - ib tug meej txhaj nyob rau hauv lub caj pas.
  Ntshav ntws tawm. Vega tsis yog neeg txawv ntawm kev tua. Tab sis Angelica tsuas yog coj kev tuag zaum ob hauv nws lub neej, tab sis tus ntxhais no tau npau taws heev uas nws tsis tuaj yeem nres thiab tawg yooj yim heev. Lub tshuab tom ntej no tho lub xub pwg nyom. Knight roars, Angelica tig nws hniav. Tus yeeb ncuab nyob ntsiag to. Ib tug tig ntawm "npauj npaim" - thiab dua lub taub hau ntog rau ntawm marble. Hauv pem teb ua npaws nrog ntshav. Tus ntxhais dhia dej thiab ncaws nws ob txhais ceg, peb knights poob ib zaug, zoo li lawv raug txiav. Tom qab ntawd nws sawv thiab xuas nrig ntaus nws lub ntsej muag. Vega, lub sijhawm no, ntaus nrog cov quab yuam uas nws txiav ntaj thiab kaus mom hlau.
  - Txaus! Angelica qw. - Koj tsuas yog tus terminator xwb.
  - Kuv yog lub hnub qub ranger. - Luag, teb Vega. - Yog, thiab koj tsis yog phem dua!
  Tus tshiab fighter yog txawj strung ntawm ntug. Tus ntxhais zoo siab heev. Knights swarm thiab tsuas cuam tshuam nrog ib leeg.
  Vega luag - nws nyiam chop. Dhia - nws ntaus nrog ob txhais ceg ib zaug, ces qhov tseeb lunge. Ob tug tub rog tab tom txhaws ntshav. Cov txheej txheem "ladder" ua raws, thiab cov rog baron recoils nrog lub xub pwg nyom.
  Ob tug poj niam npau taws heev uas tej zaum lawv yuav tua txhua tus, ntau tshaj li ib thiab ib nrab puas knights, tab sis crossbowmen nkag mus rau hauv lub tsev. Tsis npog los ntawm tej cuab yeej cuab tam, ib nrab-liab qab cov ntxhais muaj ib tug nyuaj lub sij hawm. Ob leeg raug mob yuav luag tam sim ntawd - tom qab tag nrho, cov archers tua zoo thiab ntaus feem ntau ntawm ob txhais ceg thiab caj npab. Cov ntxhais raug tua nyob rau hauv draves. Txawm tias cov ntshav nchuav los, cov nom tswv tsis maj mus tua lawv. Ntawm qhov tsis sib xws, lawv xav tau lawv txoj sia. Vega thiab Angelica raug ntes. Lawv tau pom meej tias yuav raug raped. Muaj me ntsis scuffle tshaj leej twg yuav pib ua ntej. Qhov kev sib cav tau yeej los ntawm Baron Sylph de Ramses. Leaning rau pem hauv ntej, nws rub tawm Angelica lub hnav ris tsho, tshem tawm nws lub meej mom, thiab nkag mus rau nws nrog quab yuam. Lub sijhawm no, lub suab nrov nrov cuam tshuam cov tsiaj qus orgy:
  - Yuav ua li cas lom zem yam uas kuv tsis paub?
  Cov tub rog tsis meej pem. Lub suab nrov nrov ntawm duke tuaj yeem ua rau txhua tus neeg vwm.
  - Peb, koj tus Huab Tais, xav qhia cov ntxhais kom coj tus cwj pwm zoo. ua tsaug rau Baron Sylph.
  "Ntawm no koj nyob thiab qhia koj tus kheej, ignoramus. Zip up koj lub ris ua ntej.
  Baron tsis meej pem.
  Tus Duke tseem quaj.
  - Cov no yog cov qhua, thiab lawv nyob hauv qab kuv kev tiv thaiv. Thiab koj xav muaj kev lom zem nrog lawv. Kuv puas yuav kom kuv cov tub qhe riddle koj nrog xub rau ntawm qhov chaw? Cas koj twv kuv?
  Cov knights thim rov qab, tsis muaj suab nrov tau hnov.
  - Kuv tsis xav hnov dab tsi, lub koob tsheej puas. Tshem cov neeg tuag thiab rov mus tsev. Txwv tsis pub, koj yuav paub qhov puv ntawm kuv txoj kev npau taws.
  Cov knights pib tawg. Cov ntxhais rub tawm cov xub uas tawm ntawm lawv txhais tes thiab ob txhais ceg.
  "Qhov ntawd yog qhov kuv nyiam koj zoo dua," said Marcus de Sade. - Tam sim no peb yuav ua raws li lub txaj txaj, qhov chaw koj nrog kuv thiab ua kev hlub.
  Tom qab nobleman loj hlob ob lub kaum tawm fighters nrog muskets.
  "Cov tub rog no yuav ua kom koj tsis txhob strangled kuv thaum lub sij hawm puag qab zib. Yog li ntawd! Kuv pom koj yog ib tug txaus ntshai heev bitches, kuv pem teb tag nrho cov ntshav thiab npog nrog lub cev tuag.
  Nrog tus neeg saib xyuas, lawv tau mus rau chav pw. Nws cov phab ntsa tau dai kom zoo nkauj nrog txhua hom kev yos hav zoov trophies - qhov zoo tshaj plaws yog cov horns ntawm turndukai.
  Lub txaj golden loj nrog ntau lub txaj thiab hauv ncoo tau sawv hauv nruab nrab ntawm chav pw.
  -Kuv thov. Ua koj tus kheej hauv tsev.
  Musket-wielding warriors haus luam yeeb fuses, npaj tua hluav taws txhua lub sijhawm.
  - Hmo no kuv yuav muaj kev lom zem hmo ntuj.
  Pov nws cov khaub ncaws thiab tej cuab yeej cuab tam, tus duke poob rau hauv ncoo.
  . QHOV #15
  Tus tub hluas uas raug kaw tau sawv los... Nws tshaib plab me ntsis hauv lub pej thuam, tus menyuam liab qab ko taw txias tshwj xeeb.
  Oliver, kom sov so, thiab tseem cia siab tias yuav khiav tawm, pib rub ib qho hlau txuas ntawm cov saw hlau tawm tsam lwm tus. Thiab lawv yog tuab ntawm no, tab sis tsawg kawg yog sov me ntsis.
  Tsis tas li ntawd, kuv tshaib plab ... Hauv ntauwd ntawm cov neeg tua neeg tua tus kheej, tus tub tsuas yog noj ib hnub ib zaug xwb: khob cij stale thiab dej. Thiab qhov no tsis txaus rau lub cev loj hlob.
  Thiab nas squeal nyob rau hauv qhov tsaus ntuj. Tus tub liab qab, tus tub tshaib plab rub nws cov saw thiab sim tsis txhob quaj.
  Txawm hais tias ua ntej ntawm nws muaj ob lub spankings thiab ib lub suab nyob ib ncig ntawm nws caj dab.
  Oliver hu nkauj mos;
  Raws li nws tshwm sim rau kuv, Kuv paub meej rau tus falcon, tab sis nws yog lub sijhawm:
  Kuv ya mus, hluas nkauj ntshiab, nyob saum ntuj,
  Kuv ntaus-tsib geese-swans,
  Nws kuj ntaus thiab ntaus ib tug me noog,
  Raws li ib txwm muaj, tsis muaj davhlau rau ib tug me me noog.
  Tab sis nonecha rau kuv, Kuv nkag siab lub falcon, tsis muaj sij hawm:
  Kuv zaum, hluas nkauj ntshiab, hauv poimane,
  Kuv puas yog nyob rau hauv ib lub tawb golden,
  Nyob rau hauv ib lub tawb, ntawm ib tug tin kab txaij;
  Falcon ob txhais ceg yog entangled,
  Silk trailers ntawm ceg:
  Pearl curtains ntawm lub qhov muag!
  Raws li nws tshwm sim rau kuv, tus phooj ywg zoo, tab sis me ntsis sij hawm:
  Kuv taug kev thiab taug kev, tus phooj ywg zoo, raws lub hiav txwv xiav.
  Twb yog kuv ntaus-smashed-ships,
  Kuv yog Tatar, Armenian Busurman;
  Tseem tuav-smashed lub teeb nkoj;
  Raws li nws tau ua dhau los, tsis muaj kev hla rau lub nkoj teeb.
  Tab sis nonecha rau kuv, tus phooj ywg zoo, tsis muaj sijhawm:
  Kuv zaum, tus phooj ywg zoo, hauv poimane,
  Kuv nyob hauv lub tsev lojcuj ntawd.
  Cov phooj ywg zoo ob txhais ceg yog forged,
  Ntawm ob txhais ceg yog German fringes,
  Ntawm ob txhais tes ntawm tus tub hluas muaj lub tsev kaw neeg kaw,
  Thiab ntawm tus tub hluas lub caj dab muaj hlau slingshots.
  Xws li ib zaj nkauj, los ntawm ib phau ntawv ...
  Oliver tsis pom tias nws rov nco qab nws tus kheej li cas hauv npau suav.
  Tsis deb deb, nyob rau hauv tib lub hemisphere ntawm npau suav ntug, tus tub dawb-rau-saib, Oliver Twist, kuj mus dhau lub sij hawm nyuaj. Tom qab ib tug kub flogging, los ntawm uas daim tawv nqaij tawg, nws twb launched rau ntawm ntug dej. Nws muaj txoj kev mus ntev ua ntej nws mus txog Pirate Tswv Dukakis. Thiab koj yuav tsum tau mus kom sai li sai tau. Nws yuav luag khiav ntawm txoj kev pob zeb, yog li nrawm yog nws kauj ruam.
  Hauv ob teev, Oliver Twist tau npog yuav luag nees nkaum mais thiab mus txog lub zos Yehu.
  Nws yog ib lub nroog loj loj nrog cov tsev ntawm cov vaj tsev nyob sab Europe lig medieval, tsis muaj kev ntxhov siab ntxiv thiab av. Lub spire ntawm lub tsev teev ntuj towered saum lub ru tsev xim av-liab. Lub hiav txwv ntsuab tau tawg, qhov nkag mus rau qhov dav dav tau npog los ntawm lub fort imposing, los ntawm cov embrasures uas cov phom ntawm cov phom loj protruded nyob rau hauv tag nrho cov lus qhia. Txawm li cas los xij, feem ntau ntawm cov phom rusted. Nyob rau ntawm txoj kab nqes maj mam loj hlob ntev, mus txog ib puas meters, xibtes ntoo. Lawv zais tag nrho cov pob zeb dawb facade ntawm tus tswv xeev lub palace. Cov huab cua yog qhov tshiab, cov menyuam tsis muaj taw zoo li Oliver Twist tau darting ncig. Tus me nyuam tub zais nws rab phom nkaus xwb, rab ntaj hypertitanium, hauv ib lub hnab canvas nws nqa ntawm nws nraub qaum. Outwardly, Oliver Twist zoo li ib tug neeg thov khawv zoo tib yam, tsuas yog cov tatters txawv txawv - pom, khaki-xim. Nws tsis yooj yim rau nqa riam phom, nws tseem tsoo lub caws pliav rov qab.
  Tus tub txiav txim siab los so, tshwj xeeb tshaj yog txij li tau npaj qhov kev pom zoo heev. Lwm batch ntawm cov khoom raug coj mus rau lub lag luam qhev. Tub ceev xwm tub ceev xwm tub rog, raug xa mus tiv thaiv cov neeg raug txim, nyob rau ntawm qhov chaw dav dav. Ib pawg neeg xav paub ntau tuaj tuaj ntawm no. Ntxiv rau cov neeg, lub snouts ntawm inogalacts flashed los ntawm. Ib txhia ntawm lawv zoo li ducks thiab saib zoo nkauj tsis muaj mob. Muaj ntau tus menyuam yaus, lawv luag thiab taw tes.
  Thiab ntawm no yog tus tswv xeev nws tus kheej, Sam de Richard. Ib tug siab, nyias nyias nyob rau hauv ib tug liab wig, hnav ib lub camisole ntawm nyias txhob lo lo ntxhuav, nplua nuj embroidered nrog kub braids. Nws limped me ntsis, leaning ntawm ebony pas nrig. Ua raws li tus tswv xeev, thawb cov neeg hla mus, txav ib tug txiv neej portly nyob rau hauv ib tug general lub uniform. Jewellery tinkled rau ntawm nws lub hauv siab dav, thiab lub kaus mom cocked flaunted ntawm nws lub taub hau.
  Thaum cov neeg raug txim raug tshem tawm ntawm lub nkoj, tus txiv neej twisted nws lub qhov ncauj contemtuously thiab tshem tawm nws cov yeeb nkab.
  Cov neeg raug txim saib phem: tsis tau ntxuav, overgrown, ntau ntawm lawv tsis zoo li neeg. Txawm li cas los xij, kuj muaj cov qauv zoo - pom tau los ntawm cov pirates raug ntes. Oliver Twist pom ob peb-tub rog Inogalacts nrog lub tsho ci iab. Kev sib tham tau pib. Tus tswv xeev, uas muaj lub suab tho, hais tias:
  - General Cagliostro, koj muaj cai xaiv ntawm tus nqi uas koj xaiv koj tus kheej. Thiab peb yuav muag tag nrho cov seem ntawm kev sib tw.
  Cagliostro nodded hauv kev pom zoo.
  -Koj tus Huab Tais siab zoo heev. Tab sis, kuv cog lus rau kuv lub meej mom, qhov no tsis yog tog ntawm cov neeg ua haujlwm, tab sis yog ib pab pawg neeg txom nyem. Nws tsis zoo li tias lawv yuav siv tau los ntawm kev cog qoob loo.
  Contemtuously screwing li nws lub qhov muag me me, nws rov ntsia rau cov neeg coob ntawm shackled qhev, thiab qhia txog kev ua phem rau nws lub ntsej muag hnyav zuj zus.
  Tus thawj coj tau nyeem tag nrho cov npe ntawm cov qhev - feem ntau ntawm lawv yog cov pirates uas ua txuj ci tseem ceeb tau khiav tawm ntawm lub gallows. Tseem muaj cov neeg ntxeev siab xa tawm hauv nroog loj.
  - Yam khoom. Tsuas yog cov neeg txhaum thiab tub sab xwb.
  General tshem tawm cov npe. Mus cuag ib tug tub hluas nqaij leeg. Nws hnov cov biceps ntawm nws txhais tes, kom qhib nws lub qhov ncauj, tshuaj xyuas nws cov hniav. Muttered:
  - Rau kaum npib kub no.
  Tus thawj coj ua lub ntsej muag qaub.
  - Kaum daim kub? Qhov no yog ib nrab ntawm tus nqi tiag.
  General luag ntxhi.
  - Tus qhev no tsis muaj nqis ntxiv lawm. Tsis ntev nws yuav tuag los ntawm kev ua haujlwm hnyav. Kuv xav yuav ib rab phom rau, lawv hnyav dua tib neeg.
  Tus thawj coj pib qhuas tus neeg raug txim txoj kev noj qab haus huv, hluas thiab kev ua siab ntev. Raws li nws tsis yog hais txog ib tug txiv neej, tab sis ib tug tsiaj nyaum ntawm lub nra. Tus tub hluas blushed. Thaj, qhov kev sib tw no tsis txaus siab rau nws.
  "Txhua yam," tus general muttered. - Kaum tsib kub thiab tsis muaj franting ntxiv lawm.
  Tus thawj coj paub los ntawm lub suab hais tias qhov no yog tus nqi kawg. Nws sighed thiab pom zoo.
  Tus neeg tom ntej uas tus dav mus txog yog ib tug txiv neej hnub nyoog nruab nrab nrog lub tsev loj. Nws yog lub npe nrov pirate Wiscin. Ib lub qhov muag thiab txaus ntshai, nws ntsia frowningly ntawm tus neeg yuav khoom.
  Kev lag luam tau rov pib dua. Tus loj heev tshuav peb caug daim kub.
  Oliver Twist sawv ntsug nyob rau hauv lub qhov muag tsis pom kev ntawm peb lub hnub, nqus cov pa txawv teb chaws tob heev. Nws tau ntim nrog cov ntxhiab tsw ntawm cloves, muaj zog dub kua txob, thiab loj heev, qab zib-smelling cedar. Nyob rau tib lub sijhawm, nws mloog dab tsi tshwm sim, tshem lub hnab ntawm nws lub xub pwg nyom.
  Lwm tus neeg yuav khoom mus cuag cov neeg raug txim, tshuaj xyuas lawv, nug tus nqi. General txuas ntxiv mus rau kev sib tham. Yuav tau ob peb tug ntxiv rau rau-tsib tub rog savages. Nws tau pom tseeb tias nws tau npaj tawm ntawm qhov kev sib tw. Thiab ces nws ob lub qhov muag poob rau ntawm tus zoo nraug thiab muaj zog Oliver Twist.
  - Tus tub zoo. Thiab kuj, tej zaum, ib tug qhev.
  Oliver winced. Los ntawm tus txiv neej no ua pa txias txias.
  Tus tub squeaked:
  - Tsis yog, kuv nyob ntawm kuv tus kheej.
  - Yog! Tus thawj coj zoo siab heev. - Los ntawm nws tus kheej - txhais tau tias tramp. Thiab raws li txoj cai, vagrancy yog txwv tsis pub, thiab koj yuav tsum tau los ua ib tug qhev. Hav, neeg zov, nqa dab tshos. Tau ntev kuv xav muaj ib tug tub zoo li no nrog kuv.
  Oliver Twist, khaws lub hnab, maj mam khiav. Txawm li cas los xij, ib tug neeg saib xyuas plaub-tsib phom loj uas sawv ntawm sab xis tau tsoo nws ob txhais ceg nrog nplawm. Lub voj snapped, tus tub poob. Nws twitched thiab sim ua txhaum lub noose, tab sis nws khawb txawm harder rau hauv nws pob taws. Ces nws txawm hle nws rab ntaj thiab txiav ib rab nplawm nrog ib lub tshuab.
  General qw.
  - Coj nws.
  Cov tub ceev xwm thiab tub ceev xwm khiav mus rau Oliver Twist. Nws tuav rab ntaj thiab xuas tub ceev xwm lub hauv siab. Lwm tus saib xyuas leaned rov qab, kos lawv sabers. Lawv sim puag ncig tus tub.
  Paub tias nws tsis muaj caij nyoog, Oliver Twist tau dhia mus rau, tua tus tub ceev xwm ze tshaj plaws ntawm lub taub hau thiab khiav tawm, dhia zoo li qav. Tus tub khiav zoo heev, tab sis cov tub ceev xwm muaj nees. Tus tub ceev xwm overtaken, pov ib tug lasso nyob ib ncig ntawm nws caj dab. Tom qab txiav txoj hlua, Oliver tig mus fim nws cov yeeb ncuab, npaj muag nws lub neej dearly.
  Nws nyob puag ncig txhua sab. Musketeers tau tshwm sim tom qab lawv, lawv rub tawm lawv cov thoob, thauj lawv mus. Nws yog tseeb tias lawv tab tom pib tua.
  - Coj nws ciaj sia! General txib.
  Arcana sawv. Cov tub ceev xwm raug cob qhia kom ntes cov neeg khiav tawm. Ob peb qhov kev cuam tshuam zoo - thiab Oliver Twist tau khi. Ib tug zoo aimed los ntawm ib tug musketeer khob ntaj tawm ntawm nws txhais tes. Nyob rau tib lub sijhawm lawv pov ib lub vas.
  Gotcha, Oliver paub. Tam sim no lawv yuav shackle nws hnyav shackles, thiab nws yuav tsis pom kev ywj pheej.
  Cagliostro zoo siab heev.
  - Ntaus nws, ntaus nws.
  Nws tig mus rau plaub-tub rog kom muab qhov kev txiav txim.
  Lub sijhawm ntawd, lub suab nrov nrov nrov, ua rau huab cua. General dhia hauv surprise. Ob leeg ntawm nws bodyguards dhia nrog nws. Cov tub ceev xwm tshee hnyo, ib tug poob ib tug musket. Txhua leej txhua tus, zoo li nyob rau hauv cue, tig mus fim hiav txwv.
  Hauv qab no, hauv lub bay, ntawm qhov deb ntawm ob puas paces ntawm lub fort, muaj ib lub nkoj loj. Cov pa luam yeeb dawb swirled. Nws zais tag nrho lub nkoj zoo kawg nkaus, tsuas yog tso rau saum cov masts pom xwb. Ib pab yaj ntawm pterodactyls tau sawv los ntawm cov pob zeb shores, swirling saum ntuj nrog shrill quaj.
  Tus thawj tsis nkag siab tias muaj dab tsi tshwm sim. Yog vim li cas lub nkoj raug tua los ntawm tag nrho cov phom?
  - Kuv cog lus rau lub npe ntawm huab tais Askiv. Nws yuav teb kuv rau nws.
  Muaj kev ceeb ntshai.
  Lub caij no, lub nkoj tau txo tus chij Askiv. Nws ploj mus nyob rau hauv ib tug puff ntawm pa luam yeeb. Nws tau hloov los ntawm Lub Hnub Qub thiab Kab Tsuag Banner ntawm Kiram lub teb chaws Ottoman. Cov hnub qub golden glittered zoo nkauj tiv thaiv cov ntshav tom qab. Tus thawj dov nws ob lub qhov muag.
  - Capers! nws ntxhi nrog nyuaj. - Kiram tus kheej ntiag tug!
  Kev ntshai thiab kev tsis ntseeg tau sib sau ua ke hauv nws lub suab. Npau taws flashed nyob rau hauv nws ob lub qhov muag. Cov neeg saib xyuas lub cev ntsia mus rau qhov deb hauv kev xav tsis thoob, dov lawv lub qhov muag daj thiab baring lawv cov hniav nkhaus.
  Lub nkoj loj loj uas yooj yim dag kom ceev faj ntawm cov neeg saib xyuas yog lub nkoj ntiag tug. Tsis zoo li cov pirates zoo tib yam, nws muaj lub xeev patent thiab txoj cai ua lag luam hauv kev nyiag khoom, ntes cov nkoj ntawm lub tebchaws tsis zoo. Thiab Kiram lub teb chaws Ottoman tau ntev los ua yeeb ncuab nrog tebchaws Askiv. Tam sim no nws yog lub sij hawm kom tau txawm. Kev xa khoom loj ntawm cov pob zeb kub los ntawm cov av av av av tsis ntev los no tau tuaj txog hauv lub nroog Yehu. Tom qab tau txais cov ntaub ntawv no, Admiral Pisar don Freebie txiav txim siab los tawm tsam cov tebchaws Askiv. Nws yog ib qho kev ua ntawm tus kheej kua zaub ntsuab. Kaum xyoo dhau los, tus tswv xeev hauv nroog tau kov yeej tus thawj tub rog hluas ntawm thawj qib, Pisar don Halava.
  Tam sim no nws yuav ua pauj kua zaub ntsuab. Nws qhov kev tsim kho yooj yim tau ua tiav kom ua tiav, yam tsis muaj kev xav tsis thoob, nws ntseeg siab nkag mus hauv lub bay thiab ua kev zoo siab rau lub fort nrog ib tug dav salvo. Peb caug rab phom raug tua, tig lub embrasures mus rubble thiab tshauv ib zaug.
  Nws tsuas yog ob peb feeb xwb. Ntau tus neeg saib pom tau hais tias lub nkoj tab tom nce ceev ceev hauv huab cua. Tsa lub mainsail kom ceev ceev, txav mus rau ib tug nruj hauled cua, tus privateer yooj yim tsom phom ntawm sab laug ntawm lub fort unprepared rau kev tiv thaiv.
  Nws zoo li lub ntiaj teb raug rhuav tshem. Qhov thib ob salvo yog qhov phem dua. General yog hysterical.
  - Vim li cas kuv thiaj xav tau lub txim zoo li no!
  Hauv lub nroog, cov nruas tau ntaus, trumpets tau nrov, zoo li lawv tseem xav tau ceeb toom txog kev phom sij. Cov neeg saib xyuas tsis ntshai, sim rov tua hluav taws. Lub fortress tau tawg nrog tawg.
  Lub tshav kub kub thiab qhov hnyav hnyav tiv thaiv cov dav dav ntawm kev txav mus los. Cov plaub-tub rog monsters khaws Cagliostro thiab nqa mus rau hauv lub nroog.
  Oliver Twist, coj kom zoo dua ntawm qhov tsis meej pem, plam tawm ntawm lub vas thiab, khaws nws rab ntaj, tawm ntawm nws lub luj taws. Tsis muaj leej twg ua raws li tus tub.
  Lub fort teb nrog qee zaus txhaj tshuaj. Nws raug npog los ntawm ib tug thib peb volley.
  Cov qhev, muaj ntau tshaj li tsib caug ntawm lawv, feem ntau yog cov neeg ntxeev siab thiab pirates, tau mus khiav. Mighty Wiscin, uas paub txog pirate, xa lawv ncaj qha mus rau lub tsev ntsuab. Ntau tus tub rog nrog muskets tau khiav tawm ntawm qhov ntawd.
  Wiscin tau hais tias "Peb yuav pom riam phom nyob ntawd.
  Oliver Twist tau khiav mus rau lawv.
  - Thaum sawv daws tsis khoom, peb tuaj yeem tawm tsam tus yeeb ncuab.
  Tus tub ua ntej ntawm txhua tus. Ntawm qhov chaw pib sawv ib tug neeg zov nrog ib tug musket. Ua ntej nws yuav tsa tau riam phom, nws lub taub hau raug txiav tawm.
  Cov qhev nkag los hauv tsev. Muaj ib lub arsenal me me nyob ntawd: muskets, sabers, grappling hooks.
  - Arm koj tus kheej! Wiscin xaj. - Tam sim no peb yuav tawm mus thiab muab lub teeb rau Kiram npua.
  Oliver Twist khaws cia nws txias.
  - Thiab yog vim li cas peb yuav tsum maj mus rau lub Kiramites? Cia lawv txeeb lub nroog zoo dua - peb cov yeeb ncuab nyob ntawd.
  "Muaj," tus loj heev hais. - Kuv tsuas yog zoo siab yog tias lawv tso lub siab ntawm tus tswv xeev lossis tus thawj coj no.
  Tub qhe qhev nkaum.
  Tub ceev xwm, tub ceev xwm, tub rog tau maj nrawm rau hauv kev sib ntaus sib tua nrog kev ua siab loj siab tawv ntawm cov neeg uas nkag siab tias thaum swb lawv yuav tsis dim. Cov Kiramans tau ua siab phem, lawv nto moo rau lawv txoj kev phem.
  Tus thawj coj ntawm cov neeg tawm tsam paub nws txoj kev lag luam. Tsis zoo li Yahoo.
  Tus thawj coj Kirama tau ua qhov yog - nws swb lub fort, tswj hwm lub nroog. Nws cov cannons tua txiv pos nphuab thoob plaws thaj chaw qhib tom qab lub pier, tig cov neeg Cagliostro tau hais kom mediocrely mus rau hauv ntshav ntxhov. Cov Kiramites txawj ua yeeb yam ntawm ob sab pem hauv ntej - nrog lawv cov hluav taws, lawv tau ua rau muaj kev ntxhov siab rau hauv qib ntawm tus neeg tiv thaiv, thiab tib lub sij hawm npog qhov kev tsaws ntawm pawg neeg tsaws.
  Nyob rau hauv lub rays scorching ntawm peb lub hnub, kev sib ntaus sib tua txuas ntxiv mus txog tav su. Raws li lub crackle ntawm muskets thiab clang ntawm hlau los ze zog, nws yog tseeb hais tias cov Kiramites tau nias lub nroog tus tiv thaiv.
  - Tsis txhob ntswj tawm. Oliver Twist ntsia tawm. - Cia nws tsaus ua ntej.
  Oddly txaus, Wiscin ua raws tus tub cov lus qhia. Tej zaum nws nyiam txoj kev sib ntaus sib tua ragamuffin.
  Thaum txog hnub kawg, tsib puas leej lwm tus los ua tus tswv ntawm Yehu. Lub hnub poob zoo nkauj heev, tus menyuam yaus qhuas nws nrog kev zoo siab. Lub nroog nyob tsis tswm. Cov neeg tiv thaiv raug tshem tawm, thiab Pisar don Freeva, zaum hauv tus tswv xeev lub tsev, nrog kev ua kom zoo zoo ib yam li kev thuam, txiav txim siab tus nqi txhiv rau tus tswv xeev thiab cov thawj coj.
  - Koj yuav tsum tau muab dai. -Sipping nws cov yeeb nkab, Don Freebie hais. -Tiamsis kuv yuav ua siab ntev, thiab kuv yuav muab ib puas txhiab kub thiab ob puas taub hau nyuj. Thiab, ntawm chav kawm, kuv yuav tsis tig lub nroog no mus rau hauv ib pawg ntawm tshauv.
  Nyob rau hauv teb, ib tug skeptical roar:
  - Thiab dab tsi txog cov kub uas koj ntes nyob rau hauv lub cellars ntawm lub palace? Muaj ob peb lab.
  Thiab quaj hauv teb:
  - Nov yog kuv tus tsiaj raug cai.
  General Cagliostro poob rau hauv nws lub rooj zaum ...
  Thaum pib thaum tsaus ntuj, Oliver Twist tau nug txog kev tshawb nrhiav.
  - Kuv mam li paub tias muaj dab tsi tshwm sim hauv nroog - thiab rov qab tam sim ntawd.
  Lub nroog raug hluav taws.
  Cov Kiramites nyiag, hanged tus recalcitrant, thiab ua phem rau cov poj niam. Oliver Twist pom ntau tus menyuam lub cev tuag, nrog rau ib tug ntxhais uas muaj lub plab qhib.
  Kuj tseem muaj cov poj niam raug txiav tawm ob lub mis, cov ceg tawg - pom tseeb raug tsim txom. Tus tub tig daj ntseg thiab maj nrawm tawm ntawm lub ntuj txiag teb tsaus. Ntawm txoj kev nqaim nws ntsib ib tug hluas nkauj nrog cov plaub hau daj ntws. Nws raug caum plaub Kiramites, qaug cawv thiab hnav khau hnyav. Tsis xav txog ob zaug, Oliver Twist tau hla dhau. Nws swung nws rab ntaj ntawm tus kheej ntiag tug ze tshaj plaws.
  Lub tshuab muaj zog heev uas lub kaus mom hlau tawg nrog rau pob txha taub hau. Ces tus liab qab, flashing nws liab qab pob taws, dhia. Nws tsoo ib tug Kiramian nrog nws lub hauv caug nyob rau hauv lub puab tsaig, thiab ripped qhib lub plab ntawm lwm tus. Tsuas yog ib tug nyob ntawm nws ko taw.
  - English menyuam dev. nws quaj. Thiab nws raug tua tam sim ntawd. Tom qab ua tiav qhov kev sib xyaw ua ke "rov qab ntxuam", tus tub txiav tawm ntawm tus neeg sib tw lub taub hau.
  - Mus cuag koj cov yawg koob.
  Lub cev tsis muaj zog poob rau hauv av.
  Khiav mus rau tus ntxhais quaj, nws tuav nws tes. Nws ntsia txaus ntshai rau hauv lub qhov muag ntawm tus Cawm Seej.
  Oliver Twist hais tias, "Ua raws kuv, me nyuam," said Oliver Twist.
  Thaj, cov plaub hau daj thiab xiav ob lub qhov muag tau txhawb kev ntseeg siab. Lawv khiav ntawm txoj kev taug kev, hnyav hneev taw tuaj yeem hnov qab lawv. Ntawm txoj kev, kuv ntsib lwm tus neeg qaug cawv Kiramese, qhov no tsis ua rau muaj teeb meem. Puab txawm nce toj lub roob moog rua huv tej kev hov, moog txug huv Yehu. Oliver Twist coj tus ntxhais mus rau ib lub tsev nrog cov qhev zais.
  Wiscin ntsib nws nrog luag nyav sadistic.
  -Yuav ua li cas nyiag koj coj peb. Tshiab thiab hluas.
  Tsis txhob kov nws lossis kuv yuav tua nws. - Cov hniav ntshav ntsia zoo nkauj heev.
  - Kuv pom koj muaj kev sib ntaus sib tua, kuv qhuas. Tam sim no yuav ua li cas?
  Oliver Twist lub qhov muag flashed.
  - Peb yuav tsum ntes cov yeeb ncuab nkoj. Muaj tseeb tiag cov creatures twb qaug dej qaug cawv thiab nyob rau hauv lub nroog, thiab peb yuav tau txais ib tug zoo kawg nkaus nkoj.
  Lub tswv yim zoo, cia peb ua kom nws tshwm sim! Cov qhev pirate nrov nrov hais tias lawv pom zoo.
  Txoj kev npaj mus ntes lub nkoj tau yooj yim, qhov tseem ceeb yog qhov xav tsis thoob. Thiab tseem, Oliver Twist ntshai tias ntawm plaub lub hli Kiramans yuav pom cov nkoj thiab tsa lub tswb.
  "Kuv thov qhov no," hais Oliver. - Kuv yuav ua luam dej rau lub nkoj. Kuv mam li mus rau lub nkoj thiab muab lub teeb liab.
  - Koj puas tuaj yeem tuav cov neeg saib xyuas ib leeg? - Wiscin pib, tab sis tus pirate Oro cuam tshuam nws: - Tus tub hais nws lub siab. Yog peb pom, cov phom yuav qhib tua. Thiab ces txhua yam tau ploj mus.
  Ntawm peb lub nkoj, cov qhev mus txog qhov chaw nyab xeeb ntawm cov yeeb ncuab nkoj. Siv rab ntaj, rab ntaj thiab rab ntaj me me, Oliver dhia mus rau lub nkoj. Plaub lub hli ci ntsa iab kom nyeem tau. Muaj nees nkaum tus neeg zov lub nkoj. Nyob rau tib lub sijhawm, lawv tiv nrog lawv txoj haujlwm tsis zoo. Thaum yuav luag tag nrho cov pab pawg tau npau taws rau ntawm ntug dej, tus neeg tua phom nrog nws cov pab cuam uncorked lwm chim ntawm rum. Sentinels - ob tug ntawm hneev taw thiab stern - khaws cia saib. Oliver Twist tsis tau pom.
  Tus tub ua luam dej mus rau sab thiab ua tib zoo nce mus rau saum cov laug cam. Nws ob txhais tes dexterous thiab liab qab cov ntiv taw cling rau txhua qhov chaw. Nws ntsiag to ua nws txoj kev mus rau qhov ntswg. Nws pov ib rab riam rau tom qab ntawm tus neeg saib xyuas lub taub hau, rab ntaj txiav tawm ntawm lwm tus Kiramets lub taub hau. Yog li thawj cov tub txib tau ua kua. Tom qab ntawd, hla cov neeg qaug cawv qw nrov ntawm cov neeg tua phom, tus txiv neej khaus mus txog qhov kawg. Cov tub txib tau ua tib zoo saib xyuas rau hauv cov dej tshaj. Yog li ntawd, lawv tsis pom yuav luag li cas tus duab ntxoov ntxoo yuav luag swb, txiav lawv caj pas.
  Txoj haujlwm tau yooj yim dua.
  Cov neeg tua phom tau qaug cawv heev uas lawv tsis mloog lub teeb taws. Oliver muab hlua khi hlua khi rau nws tus khub. Cov qhev nce mus ntsiag to. Ib tug Kiramese, uas tau tawm mus rau qhov kev xav tau me me, pom lawv lub zog, tab sis pom tau tias lawv yuam kev rau nws tus kheej.
  - Dab tsi, zoo nkauj nyiag? nws nug hauv Kiram lus.
  - Zoo li nws tau txais. Wiscin hais tias. Cov hniav flashed. Lub dagger daig ntau dhau rau hauv kev xav paub tub rog lub caj dab.
  - Thib tsib. Oliver tawm tswv yim. "Tam sim no cia peb mus rau qhov so."
  Cov tub qhe qub tau nthuav tawm ntawm lub stern. Lwm tus tub txib hla dhau. Nws raug tshem tawm los ntawm lwm qhov raug pov. Nyob ntsiag to, zoo li ntxoov ntxoo, cov qhev ua lawv txoj kev mus rau lub duav. Lawv tau ua tub rog zoo. Los ntawm lub duav, pom ntawm tag nrho lub nkoj tau qhib, los ntawm stern mus rau hneev. Kwv yees li kaum kaum tus neeg tau txias ntawm lub lawj, tus so tau haus rum thiab tequila hauv qab no. Ntau tus pirates tau zoo ntawm kev cuam tshuam - tsis yog tsuas yog daggers, tab sis kuj cleavers thiab sabers. Tsis muaj kev tua phom, lawv tua cov Kiramites qaug cawv. Cov neeg haus dej hauv qab no raug kho ntau dua li tib neeg. Lawv tawm tsam thiab muab kev tso siab rau.
  "Wb shackle thiab tuav," hais Oliver Twist.
  Tom qab ntawd, cov pirates, tsis xav txog ob zaug, tau mus rau noj sumptuous. Lawv qhov kev txaus siab tau dhau mus. Tsis muaj qhov xav tsis thoob - hauv qhov stinking tuav, cov qhev tau noj tsuas yog cov khoom seem.
  Tus tub txib hais tias, "Tam sim no cia peb mus saib xyuas," thaum kaj ntug, tus yeeb ncuab yuav sim rov qab mus rau lub nkoj. Wb surprise nws.
  Txhua tus pom zoo nrog qhov no.
  Oliver Twist tseem nyob ntawm nws txoj haujlwm, tos ntsoov rau kaj ntug. Lub sij hawm dhau mus mob maj mam. Thaum kawg, lub hnub xiav tos ntev tau tshwm sim ntawm lub qab ntug. Txawm li cas los xij, txawm tias tom qab ntawd, cov neeg coob ntawm lub nkoj tsis maj nrawm rov qab los. Nyob rau yav tav su, cov nkoj loj uas ntim cov thoob kub tau tshwm sim. Pisar rau Halava tus kheej nrog lawv. Cov minted pirates tshiab tau hloov mus rau hauv Kiram armor thiab khaub ncaws. Tus qauv txiav txim tau kav ntawm lub nkoj, thiab yog li ntawd Don Freebie tsis xav tias muaj dab tsi. Tsis tas li ntawd, nws lub taub hau tau tawg los ntawm qhov muaj zog hangover, thiab nws zoo siab muab ob peb khob cawv txiv hmab rau hauv nws tus kheej. Cov thoob tau nrawm nrawm rau ntawm lub nkoj. Cov qhev qub tsis tuaj yeem txwv lawv tus kheej kom tsis txhob qhib hluav taws tuag. Thaum kawg, lub thoob kawg thiab lub hauv siab tus nqe txhiv tau muab tso rau hauv qhov tuav. Ces Wiscinus txib:
  - Yeej lawv!
  Volleys los ntawm muskets poob rau ntawm Kiramites, thiab ces siv riam thiab cleavers. Kwv yees li tsib caug tus tub rog raug tua ib zaug, thiab Pisar don Halava raug khi. Nws lub qhov ncauj tau gagged nrog ib tug unappetizing gag los ntawm ib tug wig, thiab nws twb escorted rau hauv tuav.
  Lwm lub nkoj Kiram huddled ua ke.
  Lub nkoj muaj zog ntawm peb caug phom tau tsoo lub nkoj loj loj thiab puas li ntawm ib nrab ntawm cov seem. Raws li cov tsis meej pem Kiramans sib cav frantically, lub nkoj tswj tig mus rau starboard. Lwm cov salvo tuag tau ua rau cov nkoj uas tseem muaj sia nyob mus rau tej daim. Kev tua tau ua nyob rau hauv ib lub heap los ntawm ib tug luv luv deb, yog li ntawd cov kev poob zoo heev. Cov ntoo tawg, cov dej ua npuas dej, stained nrog ntshav. Inogalact nrog ib tug crocodile taub hau swam ntawm lub nkoj. Cov filibusters tua nws nrog muskets. Tsuas yog peb lub nkoj tau dim, lawv tig mus rau ntawm ntug dej. Cov phom reloaded maj mam, thiab lawv tau khiav mus. Tsawg tshaj li ib puas privateers dim. Cov uas dim tau raug kev puas tsuaj tag.
  Nws yog ib tug yeej.
  Oliver Twist tau tawm tsam los nqa ib lub thoob hlau. Qhib. Thaum oiled saum tawg, kub npib los nag.
  Pirates ntsia ntawm noble booty.
  Wiscin yog thawj tus coj hauv pem teb.
  - Peb tau ntes cov khoom muaj nqis uas tsis tau pom dua, tab sis tib lub sijhawm tseem muaj kev tawm tsam. Peb tsis muaj lwm txoj kev xaiv tsuas yog muab pov tseg tus chij dub thiab ua qhov peb feem ntau tau ua ntev los ua. Namely, hiav txwv tub sab.
  Cov corsairs nquag qhia lawv qhov kev pom zoo. Oliver Twist tsis xav li cas thiab. Ntawm qhov tsis sib xws - yog vim li cas nws tau khiav tawm ntawm no los ntawm kev vam meej, tab sis boring heev hnub hemisphere.
  - Cov kwv tij nyob ntug hiav txwv muaj nws qhov chaw nres nkoj. Qhov no yog cov kob ntawm Monaco, qhov twg tag nrho cov filibusters tau pom.
  - Zoo! - hais tias Oliver - Yog tias peb muaj lub hauv paus, peb yuav tsis ploj. Tsuas muaj ib lo lus nug nkaus xwb.
  Wiscin nkag siab zoo kawg nkaus.
  - Koj puas xav ua peb tus thawj coj? Yuav tsis ua haujlwm. Koj tseem hluas dhau lawm.
  kuv twb ntshav rau kuv lawm. Oliver tsa nws rab ntaj.
  Lub brute growled:
  - Ntau ntxiv rau kuv. Ua ntej koj yog kev paub txog corsair. Txawm tias koj muaj hnub nyoog npaum li cas?
  - Kaum ib. "Oliver Twist tseem tsis tau pom tias tsim nyog ntxiv xyoo rau nws tus kheej.
  Cov pirates luag.
  Cov suab nrov tau hnov:
  - Tus tub hluas dhau lawm, yuav tsum muaj tus thawj coj paub txog. Wiscina rau tus thawj coj.
  Tus loj corsair luag ntxhi.
  - Koj pom, Oliver Twist, lawv tsis ntseeg koj. Leej twg xav kom kuv ua tus thawj coj?
  Tag nrho cov pirates tsa lawv cov riam phom.
  - Zoo li no. Tab sis tsis txhob tu siab. Txij no mus, koj yog kuv sab tes xis. Txawm tias Oliver tseem hluas, kuv tsa nws ua kuv tus pab. Thiab cua ncaj ncees ntawm peb nraub qaum!
  Cua daj cua dub exclamations ntawm universal pom zoo. Oliver twirled nws rab ntaj.
  - Kuv pom zoo! Thiab kuv txaus siab txais lub sijhawm teem tseg.
  Lub suab nrov dua. Wiscin commands:
  - Thiab tam sim no - tag nrho ntawm cov masts. Nws yog ib qho tsim nyog kom ntes cov tack uas yuav los tom ntej.
  Oliver Twist pib hu nkauj, cov pirates pib hu nkauj nyob rau hauv unison hauv lub suab muaj zog:
  
  Emerald splashing yoj overboard,
  Cov hnub qub saum ntuj saum peb ci ntsa iab!
  Kev txaus siab ntawm corsair nrog aromatic wine,
  Yuav ua li cas tag kis - tus Tswv tsuas paub!
  
  Yuav boarding tshwm sim los yog cannons hluav taws,
  Tso koj lub taub hau rau hauv qhov phem abyss!
  Xws li yog txoj hmoo ntawm filibuster Pallas,
  Sailing hla hiav txwv nyob rau hauv ib tug formidable lub caij!
  
  Thiab hmoov zoo yuav los - ib kab txaij ci,
  Yog txhais tes muaj zog, rab ntaj ntse yuav muaj zog!
  Tsis txhob txaj muag, ua siab loj rau hauv kev sib ntaus sib tua - kov yeej kev ntshai ntawm tus phab ej,
  Qhia koj tus cwj pwm, tswj kom ignite lub ardor!
  Lub suab paj nruag swam tom qab lub stern, thiab lub neej txuas ntxiv ntws li qub.
  . QHOV #16
  Tus tub hluas raug kaw rov raug ntaus hnyav dua. Lawv ntaus nws hnyav heev, thiab txawm Oliver lub pob taws kub hnyiab tau.
  Tus tub, sab sab los ntawm kev tsim txom phem, tsis nco qab nws tus kheej hauv kev pw tsaug zog. Thiab nws npau suav txog nws ...
  Lub ntiaj teb ntawm Tuzok tau xyaum tsis nco qab, thiab tus tua neeg tau khoov Oliver Twist, maj mam rub dej cawv rau ntawm nws qhov txhab. Rau nws surprise, lawv sai sai qhuav.
  - Tus txiv neej no kho zoo dua tus dev, qhov kev txaus siab nws yuav muab rau kuv, nws tuaj yeem raug tsim txom rau lub hlis.
  Tus tub squeaked teb:
  - Tsis txhob tos, kuv cov phooj ywg yuav los sai sai, thiab lawv yuav ncab koj ntawm khib.
  - Rau qhov no ob peb lub tshuab ntxiv. - Kara Maara nrog tag nrho nws lub zog nplawm ib tug barbed thiab rab koob nplawm rau sab nraum qab, thiab ces pov kua txob liab thiab ntsev. Tus tub lub ntsej muag twisted thiab twisted zoo li ib tug cab, tsuas yog ib tug superhuman dag zog ua rau nws muaj peev xwm tuav rov qab lub quaj.
  - Zoo, koj cov phooj ywg nyob qhov twg? Dyke rau symmetry Kuv mam li hlawv koj pob taws, nws yog tau hais tias lub superduke yuav tsis tuaj hnub no.
  Cov hlau dawb-kub kov tus menyuam ko taw, ces Kara nias nyuaj, tos ib pliag kom nws hlawv tus menyuam ko taw tawv.
  - Yuav ua li cas kuv hlub tus ntxhiab ntawm hu nkauj yaj. - Said kat, muaj dej kos duab hauv nws lub qhov ntswg, saturated nrog cov ntxhiab tsw ntawm cua kub. Muaj peev xwm txiav tawm ib txhais ceg thiab noj nws: nws zoo li appetizing.
  Peb yuav muab cov roj kub kub hauv koj lub qhov ncauj. Vega qw rau saum nws lub ntsws. Tus ntxhais hlob tuaj rau pem hauv ntej zoo li tus panther, nws ob lub qhov muag ci ntsa iab thiab nws cov plaub hau poob saum nws lub xub pwg nyom zoo li lub hnub ci.
  Plaub tus neeg pab tua neeg tau nrawm nrawm ntawm nws, tab sis raug txiav tawm los ntawm kev cheb "dolphin tis" txheej txheem. Tom qab ntawd, nrog lub zog meej, Vega txiav lwm tus neeg tsim txom, rhuav nws txhais caj npab thiab cais nws lub taub hau ntawm lub cev. Angelica poob rau hauv qab nws, rub lub immobilized superduke ntawm nws lub xub pwg nyom. Nws ob lub qhov muag poob rau Oliver Twist. Tus me nyuam tau npog nrog abrasions, txiav thiab hlawv. Yog, thiab aroma, reminiscent ntawm ib tug barbecue, tshuav tsis muaj tsis ntseeg dab tsi ib tug kws sadist tau ua ntawm no.
  Angelica khiav mus rau nws thiab ntaus nws lub qhov txhab.
  - Me tub, cov yeeb ncuab tsim txom koj li cas.
  Oliver teb nrog luag nyav:
  - Tsis txhob ntshai, niam, koj paub yuav ua li cas tenacious, nws yuav siv tsis tau txawm ib hnub rau qhov txhab yuav ploj.
  - Qhov no yog vim tias koj tau txhim kho los ntawm kev ua cov cuab yeej tshwj xeeb uas qhib lub cev qia hlwb.
  - Koj yog nws niam, koj qhia peb tias lawv yog koj cov kwv tij. - Vega raug txiav ib zaug los ntawm tsib tus neeg tua rog, plaub tus pab cuam thiab tus kws tshaj lij tub rog Kara Maara. Repulsing qhov kev tawm tsam, nws tam sim ntawd pierced ib tug ntawm lawv nyob rau hauv lub plab.
  - Alas, kuv xav saib hluas, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv lub qhov muag ntawm koj tus hluas nraug vim nws yog ib tug me nyuam tub xwb.
  - Koj yuam kev, nws twb muaj peb caug xyoo lawm, nws tsuas zoo li ib tug brat xwb. Tab sis tsis txhob qhib koj lub qhov ncauj rau nws. Nws yog kuv li, peb tau sib ntaus sib tua ntau tshaj li ib xyoos, tuav tes, thiab kuv txiav txim siab khov kho kom muaj me nyuam nrog nws.
  - Dab tsi yog qhuas. Tab sis kuv tus txiv tuag, thiab nws mus yos hav zoov nyob rau hauv no hemisphere ntawm hmo ntuj. Qhov ntawd yog qhov lawv ua tiav nws.
  - Nws yog qhov txaus ntshai! Tiamsis peb sawv daws yog neeg ntiajteb. Kuv xav kom koj nrhiav tau ib tug txiv neej zoo. - Hais tias Vega, ua tiav ntawm lwm tus neeg phem. Angelica nws tus kheej paub tias nws tus khub xav tau kev pab. Tsis tas li ntawd, lwm ob lub kaum sib ntaus sib tua tau khiav mus rau hauv chav.
  Slashing nrog nws rab ntaj, nws tso Oliver thiab rushed mus rau hauv lub wheelhouse. Cov ntaj ntawm cov ntxhais tau ntse dua thiab zoo meej, lawv muaj peev xwm txiav hlau. Tsuas yog Kara Maar muaj ib tug hoarder tsis muaj zuj zus, thiab nws txawm tswj mus khawb Vega lub xub pwg nyom. Thaum poob, Oliver Twist tau nrawm nrawm, tso nws tus kheej tawm ntawm txoj hlua, nws ua tib zoo sawv ntawm nws cov ntiv taw - nws pob taws raug hluav taws kub hnyiab thiab khaws ob rab ntaj poob, rushed mus rau hauv fray. Tus me nyuam tub raug hluav taws kub, yog tias nws tsuas yog raug tsim txom hnyav heev. Thaum nws txav mus, nws cuam cov hlua, chains, ntsia hlau ntawm duke's fighters. Ntawm no yog ib tug ntawm lawv, raws li ib tug tshwm sim ntawm ib tug zoo- aimed pov, tsaws txoj cai nyob rau hauv lub suab ntawm Kara.
  Tus tua neeg rub nws lub qhov muag tawm ntawm lub qhov muag, Vega, ua kom zoo dua ntawm lub sijhawm, txiav nws txhais caj npab ntawm lub luj tshib, tsoo rab ntaj. Tus me nyuam tub, tau tawm ib qho kev yeej nyem, khaws nws, thiab txiav ob tus neeg sib tw ib zaug, nkag mus rau Kara. Nws tawm tsam rov qab nrog ib rab ntaj, ib tug tub kawm zoo hauv kev ua laj kab tam sim ntawd nkag siab tias yuav siv nws li cas. Nws tsim ib qho yooj yim tab sis siv tau ob chav windmill txheej txheem. Nrog ib lub tshuab nws tshem tawm cov hniav, thiab nrog rau lwm qhov nws txiav nws caj npab mus rau lub xub pwg nyom. Kara Maara ntog mus rau hauv qab, tsis nco qab los ntawm kev poob siab ntawm qhov mob.
  - Tam sim no koj armless bandit tau txais tag nrho. Kuv ua pauj kuv tus kheej, tab sis lwm tus yuav qhia koj nrog ib tus account.
  Tus neeg tua rog txaus ntshai tshaj plaws tau swb lawm, Oliver tuav tus yuam sij thiab khiav mus rau sab hauv txoj kev. Peb plaub-tub rog nrog rab ntaj tshwm sim ntawm txoj kev ntawm nws xub ntiag ib zaug. Lawv tawm tsam Oliver, ib qho ntawm cov clicks txawm khawb nws lub hauv siab, thiab los ntawm lub laub tus tub los zaum ntawm nws pob taws kub hnyiab. Screeching, tus me nyuam tub, tsis quav ntsej qhov mob, xuas nrig ntaus ib tug ntawm lawv puab tais. Ces, nyob rau hauv ib tug zoo kawg leap, nws txiav tawm lub taub hau ntawm tus uas muab nws. Dodging cov ntaj, nws ntaus thib ob ntawm lub crest ntawm lub kaus mom, stunning, thiab ces ua tiav nrog ib tug sweeping nuv. Tus neeg tua neeg kawg nyuam qhuav muaj sij hawm los tawm tsam qhov kev tawm tsam ntawm tus menyuam sai dua, uas tom qab ob peb feeb plunged nws rab ntaj rau hauv nws lub siab.
  - Suab paj nruag tsis tau ua si ntev, fraer tsis seev cev ntev! - Luag, hais tias tus tub. Thiab khiav ntawm tiptoes nws khiav mus, jingling ib pawg ntawm cov yuam sij.
  Cov ntxhais txuas ntxiv txiav nrog lub zog zoo dua. Txawm li cas los xij, tus naj npawb ntawm cov neeg tuag nyob ib puag ncig lawv tau nce, thiab ob txhais taw liab qab ntawm Amazons ntxim nyiam da dej hauv cov ntshav. Txawm li cas los xij, kev txhawb nqa ntau ntxiv tuaj txog rau cov neeg saib xyuas thiab cov ntxhais pib muaj neeg coob coob. Angelica thiab Vega siv ob txhais tes thiab ncaws nrog tag nrho lawv lub zog, tab sis lawv cov qhov txhab ntau tiv thaiv lawv ntawm kev txav mus los. Cov tub rog tau thim rov qab, thiab cov tub rog nyob ib puag ncig lawv tau nce zuj zus. Thaum tshav kub kub ntawm kev sib ntaus sib tua, cov ntxhais tag nrho tsis nco qab txog tus superduke uas tsis nco qab, txwv tsis pub lawv sim siv nws los ua daim ntaub thaiv.
  Vega sim siv cov txheej txheem txiav. Nws pab coj ob peb tug neeg ntxiv. Txawm li cas los xij, qhov tseeb tias rab ntaj tuaj yeem txiav steel ua si hauv lawv qhov kev nyiam. Ua tsaug rau lub tshuab no. Lawv tua cov tub rog tawm tsam, hauv cov neeg coob coob. Txawm li cas los xij, thaum sib ntaus sib tua, Vega poob rau hauv lub pas dej tob ntawm cov ntshav thiab yuav luag poob. Ua kom zoo dua ntawm lub sijhawm no, ib tug ntawm cov tub rog uas muaj zog ob-meter ntev tau xa lub tshuab muaj zog rau lub taub hau nrog rab ntaj.
  Yog tias Vega tsis muaj lub pob txha taub hau zoo li no nrog kev sib xyaw ntawm culicistat, nws tsuas yog txiav tawm. Tab sis tag nrho cov tib yam, cov ntshav nchuav tawm thiab txiav strand ntawm cov plaub hau poob, thiab tus ntxhais nws tus kheej yuav luag tsis nco qab. Reflexively reproducing ib lunge, nws pierced tus nrog sib ntaus lub caj pas. Txawm li cas los xij, qhov cuam tshuam tau ua rau nws lub taub hau raug mob hnyav, thiab nws cov tshuaj tiv thaiv tau hnyav dua thiab nws plam ntau punches.
  Nws tsis yooj yim heev rau Angelica, nws twb tau txuas ob peb zaug, thiab tsis ntev los no tau txais kev raug mob thiab mob. Cov ntxhais tau qaug zog, tawm hws thiab cov ntshav ntws los ntawm lawv, lawv ntws zoo nkauj tshaj daim tawv nqaij.
  Vega sai sai tau txais lub tshuab rau nws txhais caj npab, nws biceps raug txiav, cov tub ntxhais hluas Amazon ntawm sab xis yog qhov yooj yim, nws txhais caj npab poob lub zog thiab ceev.
  - Nws zoo li peb tau daig Angelica, nce mus rau hauv kev sib ntaus sib tua, tsis suav peb lub zog.
  Angelica nws tus kheej raug stabbed nyob rau hauv ib sab nrog ib rab ntaj thiab yuav tsis muaj nws groans.
  - Zoo li qhov tseeb tias koj yuav tsum tuag tus neeg siab tawv. Yog nej ntseeg vajtswv ces thov Vajtswv rau lawv.
  Cov ntxhais squeaked:
  - Kuv ntseeg tsuas yog nyob rau hauv lub siab siab uas belongs rau txiv neej. Thiab tseem nyob rau hauv qhov tseeb hais tias, tau mus txog unlimited hwj chim, tib neeg lawv tus kheej yuav muaj peev xwm sawv hauv qhov tuag tag nrho cov tuag.
  Ib lub kaum os musketeers tau khiav mus rau hauv chav tsev, lub musket nws tus kheej tseem loj heev thiab kim riam phom, lub ntsiab tseem txias. Tom qab muab hluav taws rau lub fuse, lawv coj lawv mus rau ntawm cov ntxhais thiab muab lub tsev.
  Txawm hais tias Vega thiab Angelica dhia tawm ib sab, Vega raug chob ntawm ceg, thiab Angelica tau khob tawm ntawm lub sternum.
  -Auj! Nws hlawv li cas! nws qw. - Nws zoo nkaus li tias peb tsis muaj dab tsi tshuav tab sis kev cia siab rau yav tom ntej sawv hauv qhov tuag rov qab los. Txawm hais tias kuv tus kheej tau ntseeg txog Tus Muaj Hwjchim Loj Kawg Nkaus thiab Saum Ntuj Ceeb Tsheej, tab sis tsis ntau dhau.
  -Txhua txoj kev ntseeg thiab kev ntseeg yog kev dag ntxias, ib txoj hauv kev los txeeb nyiaj. Vega qw. - Kuv yog ib tug tub ceev xwm siab tawv ntawm cov tub rog Askiv thiab lub neej tshiab tos kuv, tab sis koj ploj mus.
  Cov muskets tau qeeb rov qab, tab sis nws tseem pom tseeb tias qhov kawg tau nyob ze. Cov neeg tua tshiab tau khiav tawm thiab twb tau los ntawm nees nkaum lub pob tw lawv tau tua lub pob tw. Muaj tseeb tiag, plaub tus duke cov tub rog raug tua los ntawm kev yuam kev, tab sis Vega thiab Angelica tau txais qhov txhab tshiab. Lawv lub zog tsis muaj zog heev uas lawv tau tawm tsam nrog kev nyuaj. Thaum kawg, lawv lub taub hau tsis muaj hmoo tau poob qis, kev txav ntawm cov ntxhais los ntshav tau ua qeeb qeeb, thiab nws tau pom tseeb tias qhov kev sib tw tom ntej yuav tuag. Cov Musketeers txawm los ze dua.
  Thiab nyob rau lub sijhawm tseem ceeb no, ua raws li tus phooj ywg volley ntawm hneev, ringing mob paub, tsawg kawg Angelica lub suab hu.
  Tshem tawm cov saw hlau ntawm kev ua qhev phem,
  Nqa rab ntaj thiab ua kom cov hniav muaj zog!
  Thov kom koj cov yeeb ncuab muaj kev dag ntxias,
  Tab sis nws yuav dawb, cov dej khov ntawm ntuj txiag teb tsaus yuav yaj
  Peb yuav ua kom lub ntiaj teb me me no zoo siab thiab!
  Feem ntau ntawm cov musketeers raug tua, tus so ntawm fighters sib xyaw, da dej nrog xub. Kev sib ntaus sib tua pib npau taws nrog kev rov ua kom muaj zog, lub duke cov tub rog raug nias.
  - Thiab koj tus tub ua tau zoo, tso cov neeg raug kaw thiab tuaj pab peb. Vega hais tias.
  - Thiab qhov ntawd yog qhov kuv tau cia siab kom txog thaum kawg thib ob, vim nws tsis yog rau tsis muaj dab tsi uas kuv tus menyuam tau khiav mus rau qhov chaw nrog tus yuam sij.
  Txawm li cas los xij, kev sib ntaus sib tua tseem tsis tau tas, lub superduke tseem muaj ntau tus tub rog, kev sib ntaus sib tua puv txhua txoj hauv kev. Cov ntxhais, txawm tias qaug zog heev thiab raug mob, tseem sib ntaus sib tua. Lub sijhawm ntawd, ib tug tub hluas siab loj khiav tawm mus ntsib lawv, ob leeg ntawm nws rab ntaj ci ntsa iab nrog ntshav.
  - Nws yog koj, kuv beauties, cas koj raug mob.
  Koj ua dab tsi, pw?
  - Tsis yog, tab sis lawv tau coj kuv mus rau koj tus tub qhe thiab tsis cia kuv mus rau hauv lub palace, thiab kuv tus kheej tsis xav los ntshav ntau. Thiab thaum lub pob zeb pib, kuv pom tau tias kuv ua tsis tau yog tsis muaj kuv. Tsis txhob txhawj, swordsmanship tau qhia rau kuv txij thaum yau.
  - Kuv paub nws! Koj yog ib tug ntawm cov xaiv txhiab. Vega hais lus.
  Cov xaiv txhiab yog dab tsi? - Nug Angelica.
  - Zoo, nws yog ib yam dab tsi zoo li cov neeg tseem ceeb hauv Golden Eldorado. - Okay, tsis txhob cuam tshuam, koj yuav tsum txiav nyuaj dua.
  Fresh Dodger, uas loj hlob hauv nws txoj kev pw tsaug zog, tau kawg, txav nrawm dua li cov ntxhais uas qaug zog. Nws rab ntaj txiav cov neeg sib tw hauv ib nrab, txiav cov hniav. Maj mam, cov tub rog duke tau thim rov qab thiab, txawm tias feem ntau ntawm cov neeg raug kaw raug tsim txom thiab qaug zog los ntawm kev raug kaw, kev ntxub ntxaug tau ntxeev siab rau lawv lub zog. Tsis tas li ntawd, muaj kev kub ntxhov tshwm sim hauv lub nroog nws tus kheej. Muaj coob tus neeg tshaib plab, qaug zog los ntawm despotism thiab se siab, tab sis cov qhev raug kev txom nyem tshwj xeeb tshaj yog nyuaj, lawv yog lub ntsiab tawg loj ntawm kev tawm tsam.
  - Koj pom, cov neeg txhawb nqa peb. - qw tus Dodger.
  Tawm ntawm txoj kev nqaim, kev ntxeev siab tau nchuav rau saum npoo. Tus tub zoo tshaj Oliver Twist tau tawm tsam zoo dua li ib tus neeg laus, tom qab txhua qhov nws ntaus ib tus neeg poob. Cov neeg siab phem, nyob rau hauv lem, ua zoo li lub tshuab tuag tiag, tab sis cov ntxhais emaciated pib poob qab.
  - Tej zaum peb yuav so. Vega qhia.
  - Tsis yog, koj yog dab tsi! Yog tsis muaj peb, kev tawm tsam tuaj yeem txhaws hauv nws cov ntshav. Fortify Golden. Angelica qw.
  - Hauv kev sib ntaus sib tua ntshav peb sim txiav! Lawv poob, tab sis lawv sawv! - Vega chim siab thiab txiav lwm tus tub rog. Angelica ntxiv, saib nws. Cov hluas nkauj tau waving ntau thiab hnyav, zoo li tias cua thib ob tau qhib. Tus neeg siab phem tau nyob deb ua ntej, ob rab ntaj hla nws lub taub hau, thiab zoo li khob zaj sawv. Nws yog thaum ntawd Angelica nco txog tus superduke.
  - Thiab qhov twg yog lub ntsiab dab?
  Vega muab nws cov ntshav-stained thiab tom qab ntawd lub ntsej muag.
  - Feem ntau, nws tuag, kuv muab nws cov hlab ntsha carotid!
  - Txij li tsis muaj dab tsi txhawj txog, zoo li kev sib ntaus sib tua yuav luag, thiab peb yuav tau tua lawv tag nrho.
  Cov neeg tuaj txog los ntawm txhua sab, lawv khiav, brandishing axes, pitchforks, scythes, nrog qus frenzy rushing ntawm lub ntxub satraps. Ib tug txiv neej, noj qab nyob zoo li ib tug nyuj, khaws ib tug ntoo qhib lawj nyob rau hauv lub viav vias thiab coj nws los rau ntawm ob horsemen uas rushed hla. Lawv tau ya tawm ntawm lawv cov nees rau-legged, cov cuab yeej hlau tsoo rau ntawm cov pob zeb, thiab cov ntshav tawm tom qab lawv lub qhov ncauj.
  Lwm tus neeg caij tsheb raug tshem tawm nrog lub scythe, cais lub taub hau ntawm lub cev.
  Oliver Twist tau tig los ua dab ntxwg nyoog tag nrho, cov khoom plig tua neeg rab ntaj tau zoo heev, chopping nrog lawv yooj yim npaum li txiav nyom. Tab sis lub palace ntawm superduke, hluav taws kub hnyiab tau tawm hauv nws chav, pa taws tau ntws hla lub siab jagged yees. Tus neeg ruam yog thawj tus pom thiab txib.
  - Nws yog qhov ceev kom nres qhov hluav taws kub, txwv tsis pub cov kev nplua nuj uas tau khaws cia rau ntau pua xyoo yuav dhau mus ua hmoov tshauv.
  Qee tus neeg ntxeev siab tseem tsis tau ntsoos li tsis hnov lub suab vim li cas. Txawm li cas los xij, lawv tau cuam tshuam los ntawm cov neeg tseem muaj sia nyob, thiab ntau tus neeg saib xyuas. Kev sib ntaus sib tua yog chaotic, qhov chaw nyob rau hauv cov pa luam yeeb Dodger pom ib tug kws hlau nrog caj npab tuab li cov cav, brandishing ib rauj, hefty fighters poob los ntawm nws tshuab. Kev nyiag loj heev pib. Maara Ace nyuam qhuav tuaj txog ntawm nws txoj kev xav thiab, txawm hais tias nws tuaj yeem hais tau, nws txoj cai tsis muaj kev txwv. Cov neeg raug kaw raug tso tawm twb tau xa cov noog mus rau Valya Chervonny, tsuas yog nws tuaj yeem rov kho qhov kev hloov pauv.
  Dheev, tus paub Colonel Gustav tau tshwm sim rau pem hauv ntej ntawm Dodger. Nws coj ib tug plaub-tis dav dawb hau ntawm Dodger. Nws armored beak qhib, nthuav tawm cov hniav ntse.
  Tus dodger crouched, dodging lub tshuab. Thaum tsis nco qab lawm, tus nplawm nplawm tau khawb cov pob zeb nrog nws cov claws, tom qab ntawd rov nce siab dua, thiab cov tub rog tau tawm tsam cov neeg saib xyuas Lavxias nrog rab hmuv ntse.
  - Koj qhov kawg ntawm plebeian!
  Tus neeg siab phem dodged thiab txiav tus nees pem hauv ntej ob txhais ceg nrog nws rab ntaj. Tus nees rau-legged tsoo tus neeg caij tsheb, thiab nws ya zoo li lub pob ping-pong. Lub kaus mom hlau horned tsoo ntawm txoj kev, ib ntus stunning tus tub rog. Tus neeg siab phem nobly txiav txim siab cia nws rov zoo, thaum nws tsom mus rau dav dawb hau.
  Tus noog loj heev tau tawm tsam nws dua, tab sis nws tsis yog rau tsis muaj dab tsi uas Dodger yog ib qho ntawm ntau txhiab tus xaiv, ib qho kev sib tsoo nrog rab ntaj ntawm lub qhov muag, thiab dav dawb hau thrashed nyob rau hauv ib tug tuag haum. Nrog ib tug ntse ntuav, tus thawj coj ntawm lub Lavxias teb sab pab tub rog pov lub vulture hla nws, stained nrog ntshav liab.
  - Zoo, tus tsiaj nyaum. Kuv nkag siab tias nws txhais li cas rau kev nrog ib tug tub rog ntawm Great Russia.
  Tus Colonel sawv maj mam, nws rab ntaj flashing ntawm nws txhais tes.
  "Kuv yog tus kws ntaus ntaj zoo tshaj plaws hauv cov tub rog superduke. Plebeian tawm tsam kuv thiab koj lub taub hau yuav raug txiav tawm ntawm koj lub cev.
  - Tus yeeb ncuab muaj zog dua, qhov nthuav ntau dua qhov yeej! - Tus neeg siab phem cia tus yeeb ncuab thaum kawg rov zoo, ces tawm tsam nws. Tus thawj tub rog tau dhau los ua tus neeg sib tw uas txawj ntse heev, uas paub ntau yam kev dag ntxias, tab sis yog qis dua rau Dodger hauv kev nrawm thiab lub cev muaj zog. Icy, sim kom yeej sai li sai tau, ua ncaj ncees heev, rau qhov uas nws raug txim, Gustav tswj txiav nws sab plhu. Tom qab ntawd Dodger tau ua ib qho kev sib xyaw ua ke "Mad Squid" thiab raug mob hnyav rau nws tus khub.
  - Koj yuav them cov neeg siv. quaj rau Colonel.
  Tom qab ob peb qhov kev tawm tsam, Gustav tau qaug zog heev uas Peter tau yooj yim txiav nws txhais tes, thiab tom qab ntawd ntaus lub kaus mom hlau.
  - Tsis phem rau ib tug qhev. - Nws hais thiab poob rau hauv tuag.
  - Kuv yuav zoo siab ua haujlwm! Kev pab yog tho txawv! - Tus neeg siab phem khi Gustov thiab nqa nws hauv qab tsob ntoo, ces rov rushed mus rau hauv tuab ntawm nws. Tag nrho cov tub rog ntawm knightly guards nkag mus rau hauv lub lag luam, thiab cov rebels, armed ntawm random, muaj ib tug nyuaj lub sij hawm. Kev txhim kho tsis tu ncua tshwm sim hauv txoj kev, cov tub rog thiab cov tub rog sib ntaus sib tua, thiab lawv cov kev sib ntaus sib tua tau hnyav heev.
  Los ntawm qhov deb ntawm qhov tsaus ntuj, txawm tias feem ntau ci ntsa iab plaub lub hli zais tom qab cov huab cua. Lub palace ntawm superduke tsis zoo li lub ncuav mog qab zib, tab sis ib lub tsev qub ntawm Pentagon, dai kom zoo nkauj nrog kaum ob lub domes, thiab cov pej thuam tub rog, tshwj xeeb tshaj yog muaj ntau tus tub rog thiab zaj sib tw ntawm nees. Ib tug nplaim taws twb tawg los ntawm lawv, ib qho kev tsim tawm tau tawm mus, cov phom loj tau tua ib qho chaw nyob ze, lawv tau tua lub nroog, rhuav tshem cov tsev pob zeb feem ntau.
  Plut tau sim coj qhov kev tawm tsam kom muaj txiaj ntsig ntau dua thiab tsis muaj kev cuam tshuam, tab sis tsis muaj leej twg xav mloog nws. Thiab cov infantry twb tau tawg mus rau lub palace thiab staged ib pawg neeg tua neeg. Maara Tuz tau sau ib pab pawg neeg txhawb nqa nyob ib puag ncig nws, nws raug tsim txom nrog kev txuag nyiaj thiab tsuas yog txiav daim tawv nqaij ntawm nws nraub qaum.
  - Wali Chervonny koj nyob qhov twg? - Nws qw rau saum nws lub ntsws. Cov neeg saib xyuas ncig nws los ntawm txhua sab, sim coj nws mus kaw. Ntawm no yog ib tug deft pov ntawm lub lasso thiab ib tug hefty txiv neej yeej swb, lub noose yog kaw ntawm caj pas.
  - Ib qho ntxiv carrion tau noj tag nrho. Tsis ntev peb yuav tua tag nrho cov neeg ntxeev siab. Cov poj niam vwm no nyob qhov twg?
  Maara raug rub zoo li ib tug nyuj yooj yim, txawm li cas los xij, thaum nws twb xav tau, nws muab nws pov rau ntawm tus nees lub croup, ib tug xub squeaked, tho tus neeg caij lub taub hau. Tom qab ob peb vib nas this, lwm tus ya los ntawm, tso rau lwm tus tub rog. Tus ace poob thiab pib dov tawm, ces muab ib tug dagger poob los ntawm ib tug neeg thiab txiav txoj hlua. Tam sim no nws tab tom tawm tsam nrog lub zog tshiab, nws xav pom leej twg cawm nws.
  Thaum nws khiav rov qab me ntsis, nws pom ib tug me nyuam tub liab qab npog nrog cov ntshav pussies. Txawm li cas los xij, tam sim ntawd nws paub nws.
  - Nws yog koj ntiaj teb Tuzok. Tias koj tus tub tau tsim txom heev rau koj.
  Lub ntiaj teb swayed nrog dab tsi zoo kawg kev rau siab ntawm nws yuav tau mus rau sab nraum lub palace tom qab raug tshem tawm ntawm khib. Nws yog qhov mob tshwj xeeb tshaj plaws rau kev kub nyhiab taw, sab xis sab xis raug mob hnyav. Nws cia li muab lawv tso rau hauv dej, tus ciav dej raug puas tsuaj, thiab cov hlwv loj loj zuj zus me ntsis, thiab pom tau tias cov nas tsuag tau gnaw koj ciaj sia. Noj hneev nti ntawm tus neeg tua rog ducal, nws tuaj txog lub sijhawm los pab nws txiv.
  - Tsis muaj dab tsi txiv! Scars tsuas yog adorn ib tug txiv neej. Qhov tseem ceeb yog qhov kuv tsis tau qhia rau lawv.
  Tus tub zoo li zoo siab tias nws tau nyiaj dhau kev tsim txom. Tom qab ntawd, qhov tseeb nco ntsoov tias nws qw li cas, thiab yuav luag tsis khi nws tus nplaig. Ua tsaug rau Oliver Twist rau kev txhawb nqa ncaj ncees hauv lub sijhawm nyuaj.
  - Koj twb yog ib tug neeg laus heev hauv ntiaj teb no thiab yuav tsum tau nyiaj dhau kev tsim txom hnyav tshaj plaws.
  - Yog, txiv, tab sis lawv ntaus thiab tshwj xeeb tshaj yog hlawv pob taws, nws nyuaj kom tsis txhob qw.
  -Yog koj xav tau, kuv yuav muab tswv yim zoo rau koj. Thaum koj ua tsis taus pa, hu nkauj. Nws pab tau ntau heev, kuv tau raug flogged ntau zaus hauv kuv lub neej. Nws tsuas yog kev khuv leej uas koj tsis tau npau taws nrog nplawm ua ntej, ces txhua lub khib yuav tsis muaj dab tsi rau koj.
  - Kuv tus kheej nyiam xyaum nrog hneev dua li tiv kev ntaus. - Lub ntiaj teb xav txog yuav ua li cas leej txiv nrog nws txhais tes hnyav ntaus nws. Brr!
  - Okay, txij li thaum koj cawm kuv hnub no, kuv yuav tsis tuav koj, tab sis yav tom ntej koj daim tawv nqaij yuav tsum tau tanned.
  Cov tub rog tshiab tau tshwm sim, tag nrho cov detachment tuaj txog, cov neeg ntxeev siab tau muaj lub sijhawm nyuaj heev. Thaum lub sij hawm ntawd, ib tug noog zoo li hummingbird nrog rau tis thiab ib tug beak hooked tshwm, txiav los ntawm huab cua. Zaum thiab qhib nws lub qhov ncauj, nws chirped.
  - Vali Chervonny, mus txog lub nroog, cov neeg ua liaj ua teb los ntawm cov zos nyob ib puag ncig tau koom nrog nws. Nws thov kom qhib lub rooj vag ntawm ib sab ntawm Cedar Forest.
  - Ces koj yuav tsum rhais mus rau lawv, qhov twg yog cov damn cov poj niam, lawv yuav pab nrog lawv cov nyiaj txiag. Mara cem.
  - Kuv khiav tom qab lawv. Mir hais tias.
  - Koj tsis tuaj yeem khiav deb ntawm qhov kub hnyiab. - Tus ataman reposed nws tus tub - cia Zvan maj nyob rau hauv zoo dua.
  Tus ace xuav rau tus tub txiav, uas tseem tshiab, tau ua tiav zam kev tsim txom.
  - Khiav thiab nrhiav ob tug poj niam uas pib qhov kev ntxeev siab no. Koj tuaj yeem paub lawv yooj yim, lawv zoo nkauj, thiab lawv tawm tom qab pawg neeg tuag. Qhia rau lawv kom xa tuaj rau ntawm lub rooj vag Cedar.
  Flashing nws pob taws liab qab, tus tub mus ua haujlwm. Zvan yog ib tug ntawm cov neeg khiav dej num zoo tshaj plaws thiab cov neeg tshawb nrhiav hauv kev tawm tsam, thiab Maara vam tias tus menyuam yaus yuav tsis cuam tshuam dab tsi.
  Tus tub tam sim ntawd pom tau hais tias cov ntxhais nyob qhov twg nws yog kub tshaj plaws, qhov tseeb, nyob rau hauv tuab ntawm kev sib ntaus, nws yog ib qhov tseeb hais tias cov ntaj ntawm Angelica thiab Vega flickered. Swinging nws saber, txij li thaum rab ntaj ob-edged hnyav dhau rau me nyuam yaus txhais tes, nws tau tswj kom txiav cov tub rog thiab tsoo mus rau Amazons.
  - Nyob zoo cov tub rog. - Nws hais tias, nrog nyuaj parrying lub tshuab. - Kev txhawb zog tuaj rau peb, thiab txhawm rau cia lawv mus rau hauv lub nroog, nws yog qhov yuav tsum tau tso tawm txoj hauv kev mus rau Cedar Gates thiab txo tus choj.
  - Lawv nyob qhov twg? cov ntxhais nug nyob rau hauv unison.
  - Kuv mam qhia koj, ua raws li kuv. - Hais tias tus tub. Npog nws ob txhais taw hauv cov ntshav, nws khiav, tawm hauv qhov chaw liab qab. - Ua raws cov kab ke.
  Cov ntxhais, raws li kev paub txog kev ncaws pob, tau rov qab los ntawm kev mus. Tom qab txiav ob peb knights ntxiv, lawv pib khiav, hla tus tub sai sai.
  - Thiab qhov twg koj xav kom peb mus.
  - Kuv yuav coj koj, ntawm no lawv pom ib tug peb tog pej thuam, sim qhib lawv.
  Muaj ob peb tus neeg zov nyob ib ncig ntawm lub rooj vag, cov tub rog tseem ceeb tau tawm tsam hauv nroog. Cov ntxhais, tau tua plaub tug tub rog nyob rau hauv ib tug poob swoop, hla lub rooj vag. Ceev nrooj nce tus kauv staircase, lawv tsoo mus rau lub mechanism uas txo tus choj. Lub kaum ob tus neeg saib xyuas lub sijhawm no tau ua daim npav. Pom ob leeg-legged, ntshav thiab tib lub sijhawm cov poj niam zoo nkauj, hauv tatters, lawv ua suab nrov.
  - Dab tsi cuties, koom nrog peb, peb yuav npaj ib pab pawg neeg sib deev txias rau koj thiab ncuav cawv.
  - Cia peb tua lawv! - Said Vega, thiab nrog ob lub tshuab nrog rab koob, nws tso plaub tus neeg qaug cawv ib zaug.
  Tus so mus txog rau lawv rab ntaj, tab sis nws lig dhau lawm, cov ntxhais txiav lawv zoo li zaub qhwv.
  - Banzai! - Vega qw ib nrab-jokingly, txiav tawm lub taub hau kawg ntawm nws lub xub pwg nyom.
  Ces nkawd ob leeg nrog kev nyuaj siab tig tes, lub rooj vag loj pib nqis los, thaiv lub moat. Cov tsiaj txaus ntshai tau tshwm sim los ntawm dej thiab snapped lawv lub qhov ncauj furiously.
  - Lawv tsis muaj caij nyoog, saib, lawv twb maj mam pab.
  Ib tug loj horde ntawm peasants nrog pitchforks thiab scythes tawg mus rau hauv lub nroog, ua raws li los ntawm ib tug hardened partisan detachment, txiav txim los ntawm lawv cov khaub ncaws pom. Cov tub rog tau pleev xim rau kom phim cov xim ntawm hav zoov.
  - Thaum kawg, Vali Chervonny tuaj txog, tsis yog nws. - Vega taw tes rau ntawm ib tug tub rog nyob rau hauv armor galloping ntawm ib tug inky-dub rau-legged nees.
  - Tsis yog, qhov no yog nws tus pab cuam Discord. Zvan teb.
  - Koj tus thawj coj nyob qhov twg?
  - Ntawm no yog. - Tus me nyuam tub taw rau ib tug txiv neej loj hauv khau bast thiab nrog ob broadwords nyob rau hauv nws txhais tes.
  Ua cas nws zoo li no?
  - Yog li ntawd cov yeeb ncuab tsis paub thaum sib ntaus sib tua, thiab yog hais tias nws muaj huab tais khaub ncaws, lawv tua nws ntev dhau los.
  - Nws yog tseeb, peb kuj tam sim no zoo li thov khawv. Angelica sighed.
  - Qhov tseem ceeb tsis yog dab tsi sab nraud, tab sis yog dab tsi hauv. Vega snapped. "Tam sim no peb yuav muaj qhov tawg tiag."
  Txawm hais tias cov ntxhais twb tangled nyob rau hauv lawv ob txhais ceg los ntawm qaug zog, lawv yuam lawv tus kheej tawm ntawm lub taub hau.
  Chervonny tau nyiag zoo li dab, thiab Vega hu rau nws.
  - Giant, ceev faj waving koj tus kheej.
  - Koj yog leej twg?
  - Tus vajtswv poj niam uas ua rau tag nrho cov teeb meem no.
  - Los ntawm cov poj niam tag nrho cov riots, thiab koj tsuas yog ob.
  - Tab sis peb paub txiav, tsis muaj phem tshaj txiv neej. Vega tsa nws rab ntaj ntshav.
  -Cia li saib, tej zaum koj yog ib tug braggart xwb. Vali hais tias.
  Txoj kev mus kom ze ntawm cov tub rog tshiab pib taw qhia cov nplai hauv kev pom zoo ntawm cov neeg tawm tsam, tab sis nws siv sijhawm ntev heev los tawm tsam. Ob leeg Vega thiab Aplita raug mob ntau dua ib zaug, feem ntau lawv saib kev tuag nyob rau hauv lub ntsej muag, tab sis tsis yog rau ib pliag lawv ua kom lawv cov seev cev ntawm kev puas tsuaj. Chervonny nws tus kheej tau txais ob peb qhov txhab, tshwj xeeb tshaj yog cov uas rhiab heev, thaum nws kem pib raug rho tawm los ntawm muskets. Thiab tom qab ntawd cov ntxhais tau nyob ntawm lawv qhov zoo tshaj plaws, ua thawj zaug txiav rau hauv qeb, ua rau cov neeg phem ua phem. Cov poj niam cev nqaij daim tawv tau nkees ntev ntev, Vega thiab Angelica tuav kom muaj nuj nqis, uas tsis tso cai rau lawv tog. Densely littering lawv txoj kev nrog cov kav dej, cov neeg ntxeev siab rov qab mus rau lub palace. Lub superduke lub zog tau ploj mus thiab nws cov tub rog tau thim rov qab, lub palace nws tus kheej tau kub hnyiab zoo li hluav taws kub.
  - Ceev nrooj tshem tawm lub tsev ntawm tus npua no. Peb yuav tsum khaws yam uas tshuav. Vali txib. - Tsis tas li ntawd, tuav rab phom.
  Perth, nrog ib pab pawg neeg txaus siab los ntawm nws cov kev siv dag zog, tsoo mus rau phab ntsa, uas muaj ntau lub roj teeb nrog phom hnyav. Lawv tuav tag nrho lub nroog ntawm rab phom, rhuav tshem nws nrog cov phom liab kub.
  - Ua raws kuv, cov phooj ywg, cua daj cua dub, tawg!
  Nyob ze ntawm cov phom muaj ib pob pov tseg loj, ib tug neeg ua teb cog ib tug artilleryman rau ntawm ib lub pitchfork. Lwm tus txiv leej tub, tseem zoo li ib tug hluas, pov ib rab riam rau ntawm caj pas ntawm tus tub ceev xwm mob siab rau. Nws ntog, chob ntshav. Txawm hais tias cov poj niam tau tawm tsam nrog kev npau taws heev, siv lub teeb sabers uas ntes tau los ntawm tus yeeb ncuab, lossis axes, riam hauv chav ua noj, thiab txhuam hniav. Ib tug ntawm lawv, piv txwv li, theej deftly txiav qhib lub plab nrog ib tug riam uas tawm tsam nws warrior. Lwm tus ntxhais nkauj ntsuab tau dhau los ua qhov ntxim nyiam uas nws cuam tshuam cov neeg sib ntaus los ntawm kev nthuav tawm nws lub mis siab, zoo nkauj. Tus Dodger nws tus kheej tau ploj mus ntev npaum li cas nws tau tswj kom tua nyob rau hauv cov ntshav tsis txaus. Thiab tseem, kev tua neeg tsis zoo li dags lossis lwm lub galaxies, thaum lub sijhawm koj xav tias tsuas yog qaug zog nrog lub zog, thiab tom qab ntawd. Txawm li cas los xij, nws twb tau rhuav tshem ntau tus Confederates tias cov ntshav ntxiv zoo li dej rau nws.
  - Los ntawm cov txiv neej thawb hnyav dua. - Tus neeg siab phem ncaws tawm tus yeeb ncuab hauv kev dhia, nws cov khau yog forged nrog hypertitanium, qhov no tsis yooj yim heev thaum tshav kub kub, tab sis nws zoo heev, pob txha taub hau tawg los ntawm kev poob siab. Ces nws gallops zoo li ib tug tiag tiag karateka, muab ob npaug rau ntaus thiab viav vias nrog ntaj, tam sim ntawd plaub tuag.
  Yuav luag tag nrho cov neeg saib xyuas ntawm cov phom raug tua, ob peb tug tub rog uas tseem muaj sia nyob nkaum hauv qab phom thiab lub log. Lawv raug rub tawm thiab xav tua lawv, tab sis Petus txwv tsis pub cov neeg mob siab rau.
  - Muab lawv khi, ces peb mam li nug seb lawv puas xav tuaj rau peb sab.
  Cov yeeb ncuab qub raug khi, tab sis kev npau taws ntawm cov neeg ntxeev siab yog qhov nkag siab, cov phom loj ua kom puas tsuaj ntau lub tsev, qee qhov raug kaw.
  Lub ntsiab lus tseem ceeb kawg ntawm kev tiv thaiv hauv nroog yog detinets. Cov battered knights retreated muaj, nrog rau cov seem ntawm cov regiments. Smooth siab phab ntsa, nrog rau cov qhov rooj armored, tiv thaiv kev ua phem.
  Cov neeg ruam muab qhov kev txiav txim.
  - Nqa artillery, khob qhov rooj.
  Txij li feem ntau ntawm cov neeg ntxeev siab tsis paub yuav tua, Dodger tus kheej coj cov phom. Ntawm no yog ib qho ntawm lawv, qhov tseem ceeb tshaj plaws raug rub nrog kev nyuaj los ntawm ntau tus neeg. Ib tug tub ceev xwm Lavxias siv lub tswv yim thiab tua ntawm lub qhov rooj. Thawj qhov me ntsis plam, lub pob cam khwb cia hlau tsoo lub pej thuam. Tsis muaj cov phom hnyav hnyav, qhov hluav taws kub tsawg. Ib tug Peter tsis yog vim li cas cov neeg tseem ceeb, nws txiav txim siab ntxiv cov phom, ib tug ntawm cov rebels, uas ib zaug ua hauj lwm nyob rau hauv lub artillery, tab tom sim tawm tsam.
  - Tus nqi ntau dhau. Phom tuaj yeem tawg.
  - Tsis txhob tawg! Plut yoj. - Saib seb lub breech tuab npaum li cas, koj tuaj yeem pom tam sim ntawd cov tswv ua haujlwm hnyav.
  Nws ntseeg tias tsaug zog nrog cov hmoov dawb, nws tau pab tib neeg kom thauj cov phom hnyav dua.
  - Zoo, tam sim no nws yuav lom zem.
  Los ntawm xws li ib tug deb nws yog ib qho nyuaj rau ntaus lub qhov rooj ncaj qha, thiab lub loj loj caliber tsis pab kom raug, tab sis yog hais tias nws ua tau zoo, ces yuav muaj ib tug nyhuv. Lawm, koj yuav tsum cia siab rau intuition. Cov neeg siab phem kaw nws lub qhov muag thiab thov kev pab, uas, raws li txoj cai, ua zoo rau Great Russia, los pab hauv qhov teeb meem no thiab.
  - Zoo, cov me nyuam nrog Vajtswv.
  - Thov kom Tswv Ntuj Leej Niam pab peb. - Hais cov neeg ntxeev siab.
  Nrog lub suab nrov, lub cannon tau tua ib kab ntawm cov nplaim taws, ib lub pob uas hnyav nees nkaum phaus poob rau hauv lub qhov rooj ntawm kev kub ceev.
  Cov hlau uas nws tau forged tawg, tab sis lub hauv paus nws tus kheej muaj sia nyob.
  "Dam, dab tsi nws tau ua los ntawm, Kuv yuav tsum tua dua." Wb nce tus nqi.
  - Tsis tsim nyog. - Tus neeg tua phom tsa nws lub suab. "Qhov kev pheej hmoo yog qhov zoo heev, tus tswv zoo dua, yog tias koj muaj lub suab zoo los tso rau hauv ob peb qhov kev txhaj tshuaj ntxiv, tsis yog ib lub qhov rooj tuaj yeem tiv taus ntau yam.
  - Okay! Tab sis kuv yuav tsis muab qhov txo koob tshuaj rau koj thiab.
  Tau hammered lub cannonball rau hauv lub cannon, Dodger raug rho tawm haujlwm dua, tab sis pom meej tias hmoov zoo tau tig tawm ntawm nws, lub tshuab tau mus rau tus pej thuam, nws pom tseeb tias cov hniav tawg tau ya mus.
  Cov menyuam yaus kuj muaj phom loj, thiab lawv snarled nrog hluav taws. Muaj tseeb, lawv raug rho tawm haujlwm rau feem ntau yam tsis muaj txiaj ntsig thiab dig muag.
  - Koj cov hlab ntsha yog nruj heev. - hais tias tus qub phom. - So kom txaus thiab xav txog ib yam dab tsi qab ntxiag.
  - Nws yog dab tsi? - Nug tus npau taws Dodger.
  - Hais txog qhov tseeb, piv txwv li, tias koj yog kuv phau ntawv, thiab koj tus tub. - Tus tub snub-nosed teb provocatively, saber nyob rau hauv nws txhais tes yog ntshav, thiab nws tawm tsam zoo.
  - Thiab dab tsi tsis yog lub tswv yim phem! Kuv xav muaj tsib tug, tsis muaj kaum tug tub los ua rog rau kuv lub teb chaws.
  - Tsis yog, tej zaum koj tseem hluas dhau rau kuv txiv, nws zoo dua rau koj ua kuv tus tij laug.
  Tus Dodger kov nws lub puab tsaig, tsis muaj hwj txwv thiab chuckled. Tom qab ntawd, nco txog cov kev cai qub Lavxias teb sab, nws hla nws tus kheej. Lub breech ntawm riam phom yog rhuab.
  - Kub! Tab sis tsis muaj dab tsi, tab sis txias lub taub hau.
  Cov tub ntxhais tom ntej tau xa nrog qhov tseeb tseeb. Lub qhov rooj loj heev tau tawg, thiab cov neeg ntxeev siab, feem ntau Angelica thiab Vega, maj nrawm rau hauv qhov ua txhaum cai.
  Cov ntxhais yeej ib txwm nrhiav kev tswj hwm, thiab txij li lawv tau sawv tawm rau lawv cov txuj ci zoo hauv kev sib ntaus sib tua, lwm tus txiv neej tsis yeem rub lawv tus kheej mus rau theem.
  Vega dhia mus rau ntawm qhov puas tsuaj ntawm parapet, ua tus kiv cua nrog nws rab ntaj. Tej nqaij ntshav ya mus.
  - Angelica, tej zaum koj muaj qee yam dope, Kuv tsis hnov kuv txhais tes.
  - Kuv kuj tsis txias, ua siab ntev ntxhais - koj yuav yog ib tug ataman.
  - Cov me nyuam tso dag tsis tsim nyog ntawm no, Kuv tab tom yuav tso kuv rab ntaj.
  "Tom qab ntawd lub taub hau yuav poob tom ntej."
  Cov nqaij grinder txuas ntxiv mus, hluav taws kub hnyiab tau, thiab Vega nqis taw liab qab mus rau hauv qhov hluav taws kub ob peb zaug, tab sis tsis xyuam xim rau nws. Thawb cov neeg zov, lawv tsoo rau hauv lub tshav puam.
  General Monnac nws tus kheej, tus thawj coj loj ntawm cov tub rog superduke, tau tawm tsam ntawm no. Nws siab heev, siab dua Valya Chervonny nws tus kheej, thiab txawv txawv lub xub pwg nyom. Ntawm no yog ob tug loj knights tuaj ua ke, xaiv ob-edged ntaj ua riam phom. Vali muaj zog zoo li tus dais, tab sis nws tus nrog sib ntaus tsis yog qhov qis dua, dua li, Monnac tau kawm los ntawm cov neeg tua phom zoo tshaj plaws hauv lub nceeg vaj, thiab Vali tau ua raws li txoj kev qub. Ib feeb tom qab, tus general, tau ua ib tug deft deceitful txav, pierced nws tus nrog sib ntaus txhais tes. Vali hloov rab ntaj mus rau nws sab laug tes, nws lub zog qeeb. Thiab ces slashing backhand tawg los ntawm lub hauv siab. Chervonny staggered, tab sis tom qab ntawd Vega tuaj rau nws pab. Tus ntxhais parried tus general qhov kev tawm tsam, thiab nws tus kheej ua ib tug cim rau ntawm nws lub hauv pliaj nrog lwm ntaj.
  - Tus ntawd yog tus niam ntiav! Kuv yuav fuck koj nyob rau hauv tag nrho cov qhov. qw Monnac.
  - Lub plhaub yuav tawg. - Vega daig tawm nws tus nplaig.
  General lub tshuab yog hnyav, tab sis tsis ceev txaus piv rau kev txav ntawm tus tub ceev xwm Lavxias teb sab. Nws tsis nco qab ntau qhov kev tawm tsam, nws yws yws, cov ntshav tau ntws los ntawm lub plhaub pierced, nws pom tseeb tias tus npua loj tau qaug zog.
  Hauv vain tus yeeb ncuab ntseeg
  Tias nws tswj kom tawg cov Russians!
  Leej twg dares, nws tawm tsam hauv kev sib ntaus sib tua,
  Cov yeeb ncuab yuav raug ntaus furiously!
  Vega tau hais cov lus thaum ub, tsis muaj ntau nqe lus naive thiab txuas ntxiv qhov kev tawm tsam. Thaum kawg, tus thawj coj, uas tau poob nws lub zog, nws ntog, thiab tus ntxhais tau tho nws caj pas nrog ib rab riam.
  - Kuv xav tias kuv tau nrawm heev: Kuv yuav tsum tau coj koj mus rau hauv kaw thiab ua phem rau koj.
  Txawm li cas los xij, kev sib ntaus zaum kawg tau rub tag nrho lub zog tawm ntawm nws. Tus ntxhais staggered thiab tso nws rab ntaj. Tom qab ntawd ib pab neeg phem tawm tsam nws, tus ntxhais tau txais ob qhov txhab ntawm lub plab, thiab lwm tus hniav txiav nws sab plhu.
  - Ntawm no yog cov bastards! - Vega ob txhais tes tau tshee, nws ob txhais ceg kuj tangled thiab tshee, nws pom tseeb tias nws nyob ntawm nws ob txhais ceg kawg. Angelica kuj tau qaug zog thiab tawm tsam tsib tus tub rog nrog kev nyuaj.
  - Nws yog ruam kom tuag peb kauj ruam ntawm kev yeej! Vega yws.
  - Koj yuav nyob! - qw Oliver Twist thiab, zoo li tus Tsov me me, swb ntawm cov hniav. Ob peb qhov kev tawm tsam thiab lub taub hau tawg tau ya mus.
  - Bravo tus me nyuam, Kuv xav tau ib tug tub zoo li no.
  - Thiab kuv twb muaj nws! - Angelica hais tias, twisting nrog nyuaj, nws punched lwm fighter.
  Vega poob, plopping nws lub ntsej muag mus rau hauv cov ntshav, ces coj ib tug sip. Qhov no ua rau nws chim siab, thiab nws sawv.
  - Me tub, nws ntxov dhau los sau kuv tawm, Kuv tseem tuaj yeem sib ntaus.
  Nqa cov ntaj poob, tus ntxhais spun ncig, txuas ntxiv tso nws lub siab.
  Cov neeg saib xyuas tau qaug zog, qee cov tub rog, tau poob lawv lub siab tawv, poob rau hauv lub hauv caug thiab thov kev zam txim, lwm tus, ntawm qhov tsis sib xws, nyiam kev tuag rau kev txaj muag ntawm kev poob cev qhev. Tab sis lawv lub zog qhuav qhuav, lub tshuab ua tsawg thiab tsawg.
  - Muab tso tseg! Thiab peb yuav tseg koj lub neej. - qw nrov Vali Chervonny. - Tso koj cov riam phom ua ntej nws yuav lig!
  Ntau tshaj li ib nrab ntawm cov neeg uas tawm tsam kev poob siab tau tso tseg lawv cov hniav uas tau dhau los ua tsis muaj txiaj ntsig. Tsuas yog ib feem me me ntawm cov tub rog tau hais nrog pathos.
  Cov neeg saib xyuas tsis txhob tso tseg!
  "Tom qab ntawd koj yuav tsum raug tua!" Xa mus rau kuv cov zaj, ib qho kev siv zog kawg tseem nyob.
  Vega thiab Angelica lub taub hau rattled, thiab tus me nyuam tub uas raug tsim txom saib tsis zoo dua, tab sis txawm li cas los xij lawv tau poob rau ntawm tus yeeb ncuab, ua tiav qhov kawg ntawm kev tawm tsam.
  Thaum, thaum kawg, tus tub rog kawg chob los ntawm Alex poob, muaj tuag silence.
  Vega, qaug zog, zaum saum toj ntawm ob peb lub cev tuag. Aplite hais.
  - Ave Maria! Peb yeej.
  Vali nce mus rau hauv lub thoob cawv txiv hmab, khaws nws, tsoo lub ntug thiab pib haus greedly. Ces nws tig mus rau lwm tus neeg ntxeev siab.
  - Thiab koj muaj nqis dab tsi. Cia peb haus kom peb yeej.
  Tsuas yog tam sim no Vega thiab Angelica xav tias lawv xav noj, txawm tias lawv lub plab yog cramping, thiab lawv caj pas qhuav los ntawm nqhis dej.
  - Tom qab kev sib ntaus sib tua zoo kawg nkaus, ua cas tsis haus dej.
  Cov neeg ntxeev siab pib ua tub sab, tab sis Vali Chervonny nres lawv.
  - Tsis yog, tag nrho cov nyiaj txiag yuav tsum tau suav rau thiab yuav tsum tau. Tam sim no, hloov ntawm duke, peb yuav kav, thiab txhua lub hwj chim xav tau nyiaj txiag thiab khoom noj. - Hais lub taub hau ntawm cov neeg ntxeev siab.
  - Thiab koj cov ntxhais tuaj ntawm no! Koj yog cov tub rog uas ci ntsa iab thiab muaj zog, tab sis kuv tsis paub koj! Koj tuaj qhov twg tuaj.
  Vega txiav txim siab tsis qhia qhov tseeb. Nws yog qhov zoo dua kom paub ntau thiab nrhiav me ntsis.
  - Peb yog los ntawm cov teb chaws nyob deb, ntau tshaj li cov khoom loj ntawm Kiram thiab Askiv, thiab tau ntev peb nyob hauv ib lub koom txoos ua tub rog, uas cov poj niam tub rog tau kawm.
  - Yog li ntawd, tab sis kuv tsis paub tias muaj cov neeg zoo li no, thiab koj lub tsev teev ntuj puas loj?
  - Me me thiab tsis pub leej twg paub.
  - Thiab koj tuaj yeem qhia kuv tus kheej hauv daim ntawv qhia.
  - Thiab tsis muaj daim ntawv qhia, nws qhov chaw yog qhov tsis pub leejtwg paub dawb ceev uas yog peb muab nws tawm, peb yuav raug foom phem phem.
  - Zoo, zoo kuv cov nymphs zais cia ntawm kev ua tsov ua rog, kuv cia koj khaws qhov no zais cia. Thiab tus menyuam no uas sib ntaus sib tua zoo tsis yog koj tus txheeb ze los ntawm lub sijhawm?
  - Nws yog kuv tus tub!
  - Nrog koj zoo siab! Qhov no yog ib tug dav dawb hau tiag tiag thiab kuv xav tias dhau sij hawm ib tug zoo fighter yuav loj hlob tawm ntawm tus me nyuam tub, txawm tias tam sim no nws fights superbly.
  - Kuv tau cob qhia nws tus kheej.
  - Koj tus khub lub npe yog dab tsi?
  - Kuv yog Vega, Dodger tseem nrog peb, nws tsis yog tub qhe, tab sis tus khub sib npaug.
  - Kuv mam li kawm! Caw nej los ua kuv pab, kuv yuav muab ib pab tub rog rau nej txhua tus.
  "Zoo siab heev, tab sis peb tsis xav nyob hauv lub ntiaj teb no ntev heev, thiab sai li sai tau peb txoj hauj lwm tiav lawm peb yuav tawm mus.
  Ib tug duab ntxoov ntxoo flashed nyob rau hauv qhov kev ncua deb, ib tug inconspicuous tus txiv neej mounted nws nees thiab galloped mus rau lub rooj vag. Nws daim di ncauj slyly ntxhi.
  - Zoo li cov no yog cov uas hais txog cov lus faj lem.
  . Tshooj 17
  Tus tub hluas flogged nkuaj desperately sim pom los ntawm chains. Nws muaj sij hawm me ntsis lawm.
  Tsis ntev thib peb flogging, thiab tom qab ntawd tua. Nyob rau hauv ib lub voj, kev tuag tsis yog mob raws li nws yog humiliating. Thiab ntawm no lawv pub cov neeg tua neeg tua neeg phem heev. mov thiab dej thiab ces me ntsis. Thiab nws yog txias nyob rau hauv cov pob zeb tuab phab ntsa. Thiab tus kws kho mob tsis txawm tuaj - nws raug txim, yog li ntawd yog vim li cas kho.
  Thaum tus qaug zog Oliver Twist poob rau hauv npau suav, nws npau suav ...
  Tom qab kev ua koob tsheej muaj koob meej thiab kev ua koob tsheej ntawm kev yeej, pawg sab laj ntawm cov neeg ntxeev siab tau sib sau ua ke. Nws tau tuaj koom los ntawm cov thawj coj ntawm cov detachments, nrog rau Vega, Angelica, Plut, thiab, kuj ceeb heev, cov tub ntxhais hluas Oliver Twist, uas tau raug xaiv los txib ib tug detachment uas muaj cov menyuam yaus thiab cov tub ntxhais hluas tsis muaj hnub nyoog tshaj kaum rau xyoo.
  Sib tham txog lub xeev tam sim no thiab yuav ua li cas ntxiv. Ua ntej, nws yog ib qho tsim nyog yuav tsum tau rov qab muaj txoj cai lij choj hauv nroog nws tus kheej, kom tsis txhob muaj tub sab nyiag thiab kev ua phem.
  - Kuv twb tau teeb tsa nees nkaum kauv, qhov chaw uas cov neeg uas tsis xav ua raws li cov neeg lub hwj chim tau dai.
  - Yog lawm, tab sis nws tseem zoo dua rau impale tub sab! qw hluas Oliver Twist.
  Ntau tus thawj coj los ntawm cov neeg tawm tsam tau hais tawm lawv qhov kev pom zoo tsis txaus ntseeg.
  - Koj tuaj yeem pom tam sim ntawd tus thawj coj ntawm cov neeg loj hlob!
  - Yuav muaj ceg txheem ntseeg! - Txiav tawm Vali Chervonny.
  Vega coj hauv pem teb.
  - Kuv ntseeg tias peb yuav tsis raug tso cai pw tsaug zog, nws muaj peev xwm hais tau tias ob peb hnub tom qab ntawd ib pab tub rog loj yuav raug xa mus rau ntawm no, uas yuav ua rau lub nroog.
  - Tsis ntev ntawd! - Txiav tawm Vali Chervonny. - Cov tub rog yuav tsum tau sib sau ua ke thiab nruab. Tsis tas li ntawd, Naporedon muaj kev tsis sib haum xeeb nrog Agikan, yog tias nws cuam tshuam ntau dhau rau peb, nws pheej hmoo poob tag nrho cov cheeb tsam. Tsis yog, nws tseem tsis tau txaus ntshai.
  "Tab sis txhua yam zoo ib yam, nws yog qhov zoo dua los tuav dua li ua ntej, nws yog qhov zoo dua los yeej dua li rov qab los ntawm kev ntshai. Peb yuav tsum taug kev ntawm peb tus kheej, ntawm txoj kev peb yuav rov ntxiv peb cov tub rog ntawm kev siv nyiaj ntawm cov neeg ntxeev siab, thiab tom qab ntawd peb yuav kov yeej lub peev ntawm lub teb chaws Ottoman raws li nws tus kheej.
  - Matarra yog lub peev ntawm peb lub tebchaws. Yog li ntawd koj thiaj xav muab vajntxwv kav.
  - Kev tsim nyog yuam kom peb ua li ntawd.
  Leej twg yuav yog huab tais?
  - Yog, txawm koj, kuv tsis quav ntsej.
  - Vivat Vali Emperor. Cov thawj coj tau txais nws.
  - Uas yog heev flattering, kuv, tej zaum, muaj peev xwm pom zoo nrog nws lub tswv yim. Raws li koj tau hais, nws yog qhov zoo dua los yeej dua li rov qab los ntawm kev ntshai.
  - Nws yog ib qho tsim nyog los sib sau ua ke tag nrho cov rog thiab txhawb nqa, ua ntej ntawm tag nrho cov, cov tub hluas los ntawm xya xyoo. - Tso los ntawm Oliver Twist.
  - Thiab peb yuav nrhiav neeg ua haujlwm pab dawb li cas lossis peb yuav qhia txog kev ua tub rog?
  - Tau kawg lub luag haujlwm. - Ntawm no ataman tau koom ua ke. - Tib neeg twb siv lawm, thiab peb pab tub rog yuav loj dua.
  - Thiab nyob ntawm no.
  - Ntxiv mus. Angelica nkag mus hauv kev sib tham. - Peb yuav tsum tso tag nrho cov qhev thiab coj lawv mus rau hauv peb pab tub rog.
  Peb yuav tsis muaj kev ua qhev! - Txiav tawm Chervonny. Tus thawj coj ntawm cov neeg ntxeev siab tau tsa ib lub khob kub loj hauv pob zeb thiab haus nws hauv ib lub gulp - Txij no mus, serfdom yuav raug tshem tawm los ntawm tag nrho cov kwv tij dawb ib mus rau ib tug.
  - Thiab lub booty yuav tsum tau muab faib sib npaug ntawm txhua tus. Oliver Twist cuam tshuam dua. - Tsis hais lub npe.
  Vali hesitated, tab sis ntes lub ntsej muag nruj ntawm nws cov phooj ywg hauv caj npab, nws hais ruaj khov.
  - Tej zaum nws yuav yog li ntawd! Peb pov npav.
  Txhua tus tsa lawv lub nrig.
  - Kev sib koom siab!
  Dodger ntxhi nyob rau hauv Vega lub pob ntseg.
  - Tau kawg, kev ywj pheej yog qhov zoo, tab sis tsis txhob peb nyob ntev dhau. Tom qab tag nrho, peb muaj txoj hauj lwm ntawm peb lub teb chaws - Great Britain.
  - Koj tsis nco qab tias peb tau cog lus tias yuav rov qab Angelica nws cov tub. Ib tug yog xa rov qab, sai li sai tau raws li peb nrhiav tau tus thib ob thiab coj Matarra, peb tam sim ntawd tig mus rau hauv lub hemisphere ntawm lub teeb.
  - Nws yuav siv sij hawm ntev heev. - Peter blazed nrog npau taws.
  Koj ntxhi txog dab tsi. Vali nug suspiciously.
  - Hais txog tus kheej tej xwm txheej. - Luag luag, teb Vega.
  - Qhov ntawd yog koj lub lag luam. Zoo, ntawm no yog cov kev txiav txim siab tseem ceeb uas peb tau ua, nws tseem yuav tham txog cov ntsiab lus.
  - Dab ntxwg nyoog yog nyob rau hauv cov ntsiab lus. Vega hais tias.
  - Kuv tsis xav ua suab nrov, tab sis koj tuaj yeem nco txog ib qho lus dab neeg hais txog ob tus tub rog tsis muaj zog nrog rab ntaj uas yuav tshwm sim ua ntej lub ntiaj teb kawg.
  Koj tuaj yeem xav txog peb li txhua yam, tab sis qee zaum cov lus dab neeg tuaj yeem muaj tseeb. Vega hais tias.
  - Thiab kuv tsis ntseeg hais tias koj yog lub embodiment ntawm lub Virgin Mary thiab Azazel, tab sis cov neeg muaj peev xwm ntseeg nws. Yog li koj zoo dua tsis txhob poob siab rau nws.
  - Vim li cas? - Nug Angelica.
  - Vim tias qhov no, ntau tus tub rog yooj yim thiab kev ntseeg yuav tuaj koom nrog peb. Tom qab tag nrho, cov neeg tsis tas li nyob rau hauv lawv txoj kev npau taws, tab sis muaj ntau yam zoo ib yam nyob rau hauv cult pe hawm.
  Tus ntxhais nchuav nws tus kheej ib nrab ib khob ntawm qaug cawv cawv, moistened nws caj pas.
  - Zoo, rau lub hom phiaj ntawm ib qho laj thawj, Kuv npaj txhij rau qhov no. Tab sis koj paub dab tsi Vali. Angelica hesitated.
  - Tsis txhob yig hais.
  - Koj xav li cas txog science?
  - Kuv tus kheej tsis txawj ntau, tab sis kuv xav tias yog rau cov txiaj ntsig ntawm lub teb chaws thiab cov neeg ua haujlwm, ces kev tshawb fawb yuav tsum txhawb nqa.
  - Koj yuav tsum kawm koj tus kheej kom tsis txhob dig muag.
  - Thaum kuv tseem hluas, kuv tus kheej yog ib tug qhev, thiab kuv tsis txawj nyeem ntawv, ces kuv tsuas yog ua raws li kuv tau tawm tsam, nkaum ntawm kev khiav, coj kev ncaj ncees. Thiab yog tias kuv ua vajntxwv, nws tsis paub tias kuv yuav muaj tsawg kawg yog ib lub sijhawm dawb.
  - Nyob rau hauv ancient sij hawm nyob rau hauv peb lub ntiaj teb niam muaj ib tug yawm kav Genghis Khan. Nws kuj tsis tuaj yeem nyeem lossis sau ntawv, tab sis nws tau ua tiav ntau qhov kev kov yeej thiab tsim kom muaj lub tebchaws muaj zog. Vega hais tias.
  - Ua piv txwv zoo li cas. Raws li kuv nkag siab, koj tau ya ntawm no los ntawm cov hnub qub nyob deb.
  - Yog lawm, koj nkag siab raug, thiab peb lub tebchaws muaj ntau lab lub ntiaj teb zoo sib xws thiab tsis zoo li koj.
  - Nrog cov ntaub ntawv zoo li no, koj yog txhua tus tsim nyog rau lub luag haujlwm ntawm tus Mexiyas. Pab kuv yeej lub zwm txwv thiab kuv yuav ua txhua yam koj thov.
  - Peb muaj ib qho kev xav tau rau koj los txhim kho kev tshawb fawb, rhuav tshem kev ua cev qhev, txiav txim ncaj ncees!
  - Koj hais ib yam, tab sis muab tso rau peb ib zaug! Chervony luag ntxhi. - Okay, cia peb ntim cov goblets thiab haus kom ua tiav.
  Atamans haus, suav nrog Oliver Twist. Tus tub tau txais me ntsis tipsy thiab tham nrog pathos.
  - Kuv xav ua tub huabtais.
  - Koj hais dab tsi? Kuv yuav txais koj. Vali hais softly.
  - Tsis yog, koj yuav tsum kawm hauv ib lub tsev kawm ntawv ib txwm, thaum kuv pom koj tus kwv, peb yuav rov qab los.
  - Nws puas yog koj tus tub? Angelica nodded. - Ces koj yuav tsum mloog koj niam. Thiab tam sim no peb yuav muaj lwm yam dej haus thiab sib cais ntawm cov tub rog.
  - Tsis txhob muab rau nws.
  - Tau kawg, txaus txaus, cov menyuam yaus yuav tsum saib xyuas kev noj haus thiab haus.
  Tom qab hais qhov kawg ci ci, Chervonny kaw lub rooj sib tham. Twb tau nyob rau hauv txoj kev hauv tsev Dodger rub Vega.
  - Yog li ntawd rau koj txoj hauj lwm muab los ntawm koj lub teb chaws txhais tau tias tsis muaj dab tsi?
  - Koj paub, Kuv nkees ntawm kev ua ib tug menyuam roj hmab submissive, Kuv xav ua lub luag haujlwm txiav txim siab tsawg kawg ib zaug hauv kuv lub neej, pheej hmoo txhua yam, tab sis tso lub ntiaj teb los ntawm kev tswj hwm medieval.
  - Thiab qhov tseeb tias txoj hmoo ntawm Niam Txiv nyob ntawm peb lub luag haujlwm, puas yog txhua yam rau koj?
  - Tsis yog, tab sis kev pib ua haujlwm yuav tsum ua kom tiav. Peb tsis tuaj yeem tso tseg cov neeg no thaum lub sijhawm tseem ceeb hauv keeb kwm. Xav txog yam uas tos lawv tsis muaj peb - tsim txom thiab tua.
  - Thiab dab tsi txog Angelica, Kuv vam tias nws tuaj yeem tuav nws tus kheej.
  "Tab sis nws tsis muaj kev txawj tub rog thiab kev paub dav dav li peb ua. Thiab raws li qhov kev zoo siab ntawm ntau lab tus tib neeg muaj kev txhawj xeeb, nws tuaj yeem ploj mus.
  "Koj puas paub tseeb tias kev tawm tsam hnyav tuaj yeem ua rau lub vaj kaj siab thoob ntiaj teb?" Cov ntaub ntawv tsuas tuaj yeem xaus rau hauv cov ntshav ntau dhau.
  - Yog vim li cas peb thiaj xav tau kev tswj xyuas kom tsis nco qab-kuv-tsis loj hlob tsis yog ntshav.
  - Okay, kuv mam li muab rau koj peb hnub ntxiv, thiab yog hais tias koj tsis pom zoo tawm lawv, kuv tus kheej yuav tawm ntawm lub rebel camp thiab ya mus rau lub ntiaj teb Samson.
  - Koj paub tias kuv ua tsis tau. Zoo, cia peb saib cov xwm txheej.
  Cov thawj coj tau tawg mus rau hauv qhov chaw thiab pib tawg cov tub rog mus rau hauv cov tub rog. Vali Chervonny tau xaiv cov neeg sim thiab ua kom tawv nqaij ntawm cov neeg tawm tsam rau kev tsim loj, tib neeg lawv tus kheej xaiv cov me me. Nyob rau tib lub sijhawm, kev hloov kho ntawm lub palace tau ua tiav, txawm hais tias lub tsev sab saud raug kev txom nyem los ntawm hluav taws, cov phab ntsa lawv tus kheej tau dim ntawm qhov hluav taws kub, thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws, lub qab daus loj tau muaj sia nyob, qhov chaw uas cov khoom muaj nqis loj heev ntawm superduke tau khaws cia. Txawm li cas los xij, kaum ob tus neeg ntxeev siab tau tuag thaum lub sijhawm lawv sim nkag mus rau hauv lub txhab nyiaj. Cov teeb tsa simulators thiab cov ntxiab nrog cov xib xub tau ua rau cov neeg xav ua kom poob siab. Vali Chervonny, txawm li cas los xij, txaus siab.
  - Yog li nws yog qhov tsim nyog rau tub sab. Txij no mus, tag nrho cov nyiaj yog tib neeg zoo.
  Nrog kev pab los ntawm cov phom phom phom, cov ntxiab tau tawg thiab ua tib zoo muab cov khoom kub, cov nyiaj tuav, cov thoob thiab lub hauv siab uas muaj cov nyiaj npib tshwm sim ua ntej saib ntawm cov neeg ntxeev siab. Nyob rau hauv ib tug nyias muaj nyias ib qhov chaw nteg precious pob zeb, pob zeb diamond, ib co loj ntawm ib tug walnut, crystal ntshiab rubies, emeralds, ib co ntawm lawv nyob rau hauv daim ntawv ntawm cov hniav nyiaj hniav kub los yog paj, agate, topaz, sapphires, ib tug neeg pearls loj ntawm ib tug qaib qe.
  "Cov dukes tau khaws nyiaj txiag ntau ntau xyoo. Nws yog lub sij hawm los qhia rau cov neeg.
  Lub ubiquitous Vega thiab ces ntxig tus nplaig.
  - Hauv kuv lub teb chaws Ottoman, pob zeb diamond tsis muaj nuj nqis heev, lawv tau tsim nyob rau hauv cov nroj tsuag kev lag luam. Nws zoo ib yam nrog rubies, lawv tau siv los siv hauv lasers kom txog thaum lub tshuab mega-plasma tau tsim, tab sis emeralds muaj nqis ib yam dab tsi.
  - Hauv qhov no, kuv muab rau koj, tej zaum rau pob ntseg?
  - Kuv tsis nyiam hnyav pob ntseg. Ib lub nplhaib yooj yim txaus!
  Cov khoom noj khoom haus hauv tsev fuabtais, nrog rau cov tsev khaws khoom hauv nroog, yog qhov tseem ceeb, yog li kev tshaib kev nqhis tsis cuam tshuam rau kev hloov pauv. Feem ntau, huab cua fertile - peb hnub ib zaug, thiab cov nroj tsuag txawv txawv ua rau nws tuaj yeem sau plaub zaug hauv ib xyoos. Ntawm chav kawm, tsis muaj lub caij ntuj no, kev nyab xeeb yog reminiscent ntawm lub equatorial ib.
  Thiab oddly txaus, txawm nyob rau hauv lub ntiaj teb no mos, downy uas oozed los ntawm cov rog, qhov twg nws yog txaus los tsoo ib tug pas kom nws tawg, tib neeg tau tshaib plab. Lub hwj chim siab phem ntawm oligarchy, exorbitant se thiab tribute, coj mus rau qhov tseeb hais tias feem ntau ntawm cov neeg nyob rau hauv kev txom nyem.
  Yog li ntawd, kev tawm tsam tau nthuav tawm, tawg mus rau hauv nroog thiab cov zos. Thiab thaum cov tub rog ntawm cov neeg ntxeev siab tau tawm ntawm kev sib tw, qhov no yog qhov pom zoo. Ntau tus neeg ntxeev siab tawm ntawm lub rooj vag thiab tsiv mus raws txoj kev dav. Cov neeg siab phem, txawm li cas los xij, raws li ib tug tub rog tshaj lij tub rog frowned, nws tau pom tseeb tias cov neeg ua haujlwm pab dawb tau txais kev cob qhia tsis zoo, lawv tawm ntawm cov kauj ruam, txawm tias lawv cov thawj coj tau sim tsim lawv. Ntawm cov riam phom, tshwj xeeb tshaj yog muaj ntau tus scythes ncaj ncaj uas zoo li ua phem, ntau hmuv, muaj txawm tias cov neeg siv riam phom thiab cov koom haum.
  Muaj ob peb muskets, txawm tias thaum xub thawj. Nyob rau hauv hom quab yuam no, qib ntawm armaments tsis siab tshaj nyob rau hauv lub sij hawm ntawm Ivan lub txaus ntshai, qhov tseem ceeb tshaj plaws yog riam phom txias, uas muab cov rebels qee zaum. Tab sis yog tias ntsib nrog ib pab tub rog loj thiab muaj peev xwm zoo, lawv yuav raug tshem tawm. Tsis muaj cov phom loj txaus, feem ntau ntawm cov phom loj uas ntes tau thaum lub sij hawm cua daj cua dub ntawm lub nroog hnyav heev, nws nyuaj rau rub lawv. Ntawd yog, kev sib tw rau lub kaus mom tsis muaj dab tsi ntau tshaj li kev twv txiaj uas tuaj yeem xaus rau hauv cov ntshav ntau.
  Ntawm no tuaj cov poj niam ntawm lub zos Amazons, feem ntau ntawm lawv cov leeg nqaij thiab loj, txhawb nqa cov leeg ntawm kev ua haujlwm hnyav. Lawv, raws li txoj cai, nrog lawv cov txiv, tab sis kuj muaj cov poj niam hluas heev. Ntawm no, Vega tsim nws tus kheej tiv thaiv.
  Ntawm no yog kaum ob tus ntxhais ntxiv puag ncig nws thiab Angelica.
  - Nej yog cov ntseeg! - Lawv qw. - Forerunner ntawm Mary thiab Azazel.
  Vega yog heev accustomed rau nws lub luag hauj lwm. Txawm hais tias tus dab no tsis ntseeg Vajtswv, nws ua txuj ua rau nws nkag mus rau hauv kev ntseeg ecstasy.
  - Ntseeg Tswv Ntuj, kev rau txim tau los rau hauv koj lub ntiaj teb. - Vega tswj kom paub txog cov lus dab neeg hauv cov ntsiab lus dav dav.
  Qhov no ua rau muaj kev tawg ntawm kev txaus siab ntawm cov neeg pluag. Lawv nrov nrov, waving lawv scythes.
  - Peb muaj kev sib luag ntawm poj niam, ib yam nkaus, yuav tsum sib ntaus. Kuv yuav yog thawj tus qhia koj ua piv txwv! Vega tsa nws rab ntaj hla nws taub hau.
  Ntau tus ntxhais thiab cov neeg laus matrons txhawb qhov kev xav no - txawm hais tias hauv kev ua tsov rog ntiaj teb no tau suav tias yog txiv neej txoj haujlwm.
  Vali Chervonny nws tus kheej tsav tsheb mus rau lawv. Lub sij hawm no, nws nce mus rau ib tug stiphin, ib tug funny tsiaj uas yog ib tug sib tov ntawm ib tug ntxhw thiab cactus. Nyob rau sab saum toj, qhov chaw nyob ntawm lub eeb, thiab tus archer nrog lub tsheb loj, txhua yam tau txiav kom zoo nkauj, tab sis peb lub pob tw saib lom zem heev.
  Oliver Twist pom tus tsiaj zoo li no thawj zaug thiab rub cov pos nrog kev xav paub, tom qab ntawd nws sim ua si, lawv nrov, thiab tau txais qee yam zoo li lub suab nrov.
  Tus tub muaj peev xwm rov tsim cov suab paj nruag ntawm ib pab tub rog uas muaj peev xwm taug kev.
  - Tsis txhob ua si ib puag ncig, txawm tias tsis yog, txuas ntxiv ua si koj lub peev xwm suab paj nruag.
  - Koj puas nyiam suab paj nruag? - Xav tsis thoob Oliver Twist.
  Tau kawg kuv tsis yog neeg siab phem. - Vali txawm ua phem rau. - Yog tias kuv los ntawm tsev neeg yooj yim, koj xav li cas; incapable ntawm perceiving kev zoo nkauj?
  - Qhov no yog ib tug tub rog anthem nrog nws cov tub rog mus tuag. Tab sis yog tias koj xav tau, Kuv mam li ua si rau koj Beethoven tus heroic symphony rau Napoleon Bonaparte.
  - Lawv yog leej twg?
  - Ancient heroes ntawm cov hnub qub nyob deb.
  - Ua si.
  Tus tub hluas pib kho "txoj hlua", txhua tus ntxhw rab koob muaj nws tus kheej ntau yam. Thaum kawg nws tswj kom nrhiav tau lub suab zoo, thiab nws pib ua si. Lub suab paj nruag ingenious nyob rau hauv thawj qhov kev ua yeeb yam yog impressive. Tsis ntev lawv tau nyob ib puag ncig los ntawm ntau txhiab tus neeg saib, thiab lawv tau sib koom ua ke thov kom txuas ntxiv mus.
  Chervonny cuam tshuam qhov concentration.
  - Peb lub hom phiaj yog kev tawm tsam rau lub peev, peb yuav tsum tsis txhob sawv ntsug. Patrizh raug tso tseg, thiab peb yuav mloog nkauj tom qab yeej.
  Oliver Twist, txhawb siab los ntawm cov neeg coob coob, tau ua siab tawv.
  - Cia kuv ua si Tchaikovsky rau lawv, qhov no kuj yog ib tug muaj zog heev hero ntawm antiquity.
  - Tsis yog! Peb tig thiab taug kev.
  Ntawm no Vega nkag mus hauv kev sib tham.
  - Cia nws ua si! Kuv kuj xav mloog Tchaikovsky, tshwj xeeb tshaj yog vim nws yog tus composer ntawm peb progenitor xeev!
  Vali Chervonny xav tsis thoob, nws tsis xav sib cav nrog cov neeg dawb huv tshiab, nws txoj cai thiab kev txawj ntse yuav los ua ke, tab sis nws tus kheej txoj cai yuav tsum tau khaws cia.
  Angelica yuav hais li cas?
  - Cia nws ua si, tab sis qhov no yuav yog nws zaj nkauj kawg. - Hais tias kev zoo nkauj.
  Oliver Twist coj ib lub puff, ces pib hu nkauj. Nws lub suab tseem tsis tau pib tawg, thiab yog li ntawd qhov kev hu tau txawv txawv.
  "Thiab nws muaj peev xwm hais tau zoo" - xav Dodger. - "Thaum kuv kuj hu nkauj, nws yog kev hlub tom qab hauv tsev lojcuj, kuv tau ploj tag lawm."
  Tab sis tus cactus ntxhw nws tus kheej zoo li muaj kev xav txawv. Rau qee lub sij hawm nws sawv twj ywm, thiab yuav ua li cas tso mus. Oliver tau ya tawm ntawm cov pos, thiab tus neeg caij tsheb uas muaj kev paub zaum nrog Valya Chervonny rub lub reins. Tab sis tsis muaj dab tsi pab, tus tsiaj twitched ntau thiab ntau, zoo li tus ntxhw tau npau taws. Cov tawv nqaij tawv tig liab, uas yog ib qho kev hem thawj rau hom tsiaj no. Ntawm no Vali nws tus kheej tsis tuaj yeem tiv taus thiab ya los ntawm sab nraub qaum, tej zaum nws yuav tau tawg nws caj dab, tab sis Dodger tau ceeb toom thiab khaws lub taub hau ntawm kev tawm tsam. Tab sis tus neeg caij tsheb tsis muaj hmoo npaum li cas, los ntawm lub zog nrawm nws tau ya tawm zoo li lub mos txwv thiab tsoo rau hauv tsob ntoo xibtes.
  - Qhov txaus ntshai tau sawv! Nws yog koj uas coj nws tus neeg hu nkauj tattered! - qw Chervonny.
  Lub sijhawm no, Angelica dhia mus rau pem hauv ntej, tus ntxhw loj ntawm tus ntxhw loj tau hla nws, txawm tias lub siab tawv Vega qw. Tab sis tus ntxhais, tsis flinching, muab nws txhais tes rau ntawm nws lub cev. Nws zoo nkaus li tias cov kwj ntawm lub zog tawm ntawm nws, tus ntxhw npau taws twitched thiab khov, nws daim tawv nqaij tig los ntawm liab mus rau xiav. Tom qab ntawd nws lub qhov muag ntshav tau coj lub ntsiab lus qhia, thiab dab nrog peb lub cev tau txhos caug.
  Txhua tus neeg khov, tsis ntseeg lawv lub qhov muag, muaj kev ntsiag to tuag, thiab tom qab ntawd nws tawg nrog ib tus neeg qw.
  - Huab Tais Yes Xus Pleev.
  Lub suab qw tuaj, pawg neeg hu nkauj.
  - Lub incarnation ntawm Mary yuav tamed txhua yam tsiaj nyaum! Koob meej rau cov ntseeg!
  Tus ntxhw nyo hau, thiab Vali Chervonny zaum saum nws dua. Tus thawj coj ntawm cov neeg ntxeev siab tau txaus siab, thiab tus tub tawv ncauj tau txais nws, thaum Angelica txoj cai tau ntxiv dag zog, uas yog lub hom phiaj rau nws qhov txiaj ntsig.
  Ua ntej zaum, nws ntxhi rau Angelica pob ntseg.
  -Thaum kuv ua vajntxwv, kuv yuav muab koj los ua kuv pojniam.
  Tus ntxhais teb.
  - Yuav kom sib yuav, koj xav tau kev hlub.
  Vali ua pa tawm.
  - Kuv hlub koj heev.
  - Kuv tsis tau muaj koj.
  - Lo lus tseem txhawb kev cia siab.
  Vali ces ntsia ntawm Dodger khib, puas yog tus hluas no tsis yog nws tus neeg sib tw?
  Tab sis tom qab ntawd, ntes Vega qhov ntsia, nws pom tau tias lawv yog ib khub niam txiv nrog nws. Qhov no yog li cas tus Tsov no saib nws, saib tag nrho ntawm kev khib thiab qhuas. Muaj tseeb tiag, nws yeej xav tias qhov ntxim nyiam ntxim nyiam ntawm Angelica, nws yog ib tug poj niam uas nws xav pom zoo li nws tus poj niam, muaj zog, txawj ntse, ua siab loj, muaj peev xwm faib lub nra ntawm tus thawj coj, thiab yav tom ntej, yog tias Vajtswv pab, thiab vaj ntxwv. Nws tus tub, ntawm chav kawm, tsis yog qab zib, txawm hais tias ib tug txiv neej muaj zog, ua siab loj coj tus cwj pwm nyob rau hauv kev tsim txom, ib tug zoo heev fighter, tab sis tseem muaj ib co neeg txawv. Ntawm qhov tod tes, yog tias nws yog nws cov ntshav, ces Vali yuav suav tias nws yog txiv zoo siab.
  Oliver Twisty, lub sijhawm no, tab tom txhim tsa nws cov tub ceev xwm hluas. Cov phooj ywg uas qeeb qeeb thiab tsis mloog cov lus txib zoo, nws qhia nrog nws lub nrig. Cov cim ntawm kev tsim txom ntawm nws lub cev ploj mus, thiab txawm tias cov menyuam yaus saib nws zoo li nws yog ib qho txuj ci tseem ceeb thiab sim ua kom lawv mloog zoo. Lub ntiaj teb ntawm Tuzok tseem tsis tau mus los ntawm kev tsim txom, ib tug ntawm nws ob txhais ceg raug hlawv, thiab nws tau muab qhwv, raws li ib tug tshwm sim ntawm cov hluas twb limping, tab sis lub nplawm tsis yog li ntawd txaus ntshai. Txawm li ntawd los, kom nws tsis txhob qeeb, tus me nyuam tub tau muab tso rau hauv lub wagon.
  Oliver Twist darted ncig nws zoo li dab ntxwg nyoog, hu rau nws tus phooj ywg, ces rov qab mus rau nws pab pawg. Nws yuav tsim nyog kom paub seb qhov zais cia yog dab tsi thiab yog vim li cas nws thiaj li rov qab tau sai. Pom tau tias cov neeg los ntawm cov hnub qub muaj cov khawv koob tshwj xeeb lossis kev kos duab txawv txawv. Lub sijhawm no, nws yuav ua tib zoo saib nws ntawm kev sib tw. Txawm li cas los xij, qhov kev phom sij tseem ceeb yog los ntawm Kev Txiav Txim ntawm Tsov Ntxhuav Lub Qhov Ncauj, qhov no yog lub zog loj thiab insidious. Lawv kuj tuaj yeem lom tau, yog li yog tias Aplita muaj kev koom tes tiv thaiv cov tshuaj lom, ces nws yuav nyob twj ywm. Yog nej xav li no ces ua ntej lawv yuav tsum tshem cov ntxhais no, lawv tab tom ua kev nyuaj siab nyuaj siab rau cov tub ceev xwm ntawm Tij Laug Loj.
  Thiab yog tias lawv ua tiav, ces qhov kev txiav txim tuaj yeem tig mus rau nws Chervonny rau kev pab.
  - Tsawg tshaj li huab tais huab tais, kuv tsis pom zoo. Vali hais nrov nrov.
  Angelica hnov nws, tam sim ntawd dhia ntawm tus ntxhw thiab cuam tshuam.
  - Peb puas tau pib ntxeev siab rau lub ntsej muag? Peb lub hom phiaj yog kev ywj pheej thiab kev ncaj ncees.
  - Tau kawg, tab sis kom lub teb chaws tsis txhob poob rau hauv anarchy, ib tug yuav tsum ua vaj ntxwv.
  - Tus uas dhau los yuav tsum muaj txhua yam zoo ntawm huab tais.
  "Tab sis koj twb tau txiav txim siab tias kuv yuav ua vaj ntxwv.
  "Tab sis nyob rau hauv kuv tswj, kuv tus kheej yuav coj koj mus rau Matarra.
  - Ua tsaug rau tus menyuam ntawm lub ntiajteb sab hauv. - Vali hais ib nrab-jokingly.
  - Koj tsis nco qab tias tam sim no kuv yog neeg dawb huv. Thiab yog hais tias yog li ntawd, ces koj yuav tsum mloog kuv, vim Maivliag laus dua ib tug vajntxwv hauv ntiaj teb no.
  - Hauv qhov no, koj rov hais dua tias kuv tuaj yeem yog neeg tuag xwb. Cia peb tham txog txoj kev npaj rau kev ua tsov rog ntxiv, kuv txiav txim siab xa kuv cov tub rog mus rau lub nroog Loistrog, qhov no yog lub ntsiab lus tseem ceeb uas txhua txoj kev sib tshuam. Los ntawm qhov ntawd peb tuaj yeem qhib txoj kev ncaj qha mus rau Matarre.
  - Muaj ib lub chaw ruaj khov thiab muaj phom ntau heev. Thawj zaug kuv xav qhia koj kom taug kev raws txoj kab Facet, muaj ntau lub chaw ua tub rog nyob ntawd, peb yuav pom tias ntxiv peb cov arsenal.
  - Cov chaw tsim khoom muaj kev tiv thaiv zoo, peb yuav poob ntau tus neeg thiab sijhawm nyob ntawd.
  - Kuv xav tias cov neeg ua haujlwm lawv tus kheej yuav sawv thiab qhib rooj vag rau peb.
  - Ntawm cov neeg ua hauj lwm hauv qab thiab hauv cov mines, yeej muaj ntau tus qhev, tab sis ntiav cov neeg ua haujlwm nyuaj tsis xav koom nrog kuv pab pawg.
  - Qhov no yog vim hais tias, tsis zoo li cov qhev khiav tawm, uas tsis muaj dab tsi poob tab sis chains, lawv muaj tsev neeg, thiab tsuas yog cov neeg siab phem tshaj tuaj yeem coj lawv mus rau hauv qab.
  - Tej zaum koj hais yog lawm, ua ntej mus rau lub peev peb ua tsis tau yam tsis muaj phom. Vali tig ib ncig. - Thiab ntawm no peb tig lub diav rawg, qhov twg koj qhia.
  Ib qho loj, carved granite marker qhia cov lus qhia. Lub nroog Matarre tseem nyob deb li tsib puas mais deb. Thiab raws ntug nteg nplua nuj, densely populated av.
  Cov tub rog tig mus rau cov chaw tsim khoom, nws yog qhov tsim nyog los ntxiv cov khoom ntawm cov phom thiab muskets. Peter frowned ntau thiab ntau dua - qhov kev tawm tsam tau nthuav tawm kom meej. Nyob rau hauv txoj kev nteg Fort Sinhor, loj heev, ancient, tab sis zoo fortified nrog ib tug muaj zog garrison thiab ntev-ntev cannons. Nws nyuaj heev kom mus ncig nws. Txhawm rau kom tsis txhob nkim sijhawm ntau, Angelica thiab Vega tau mus ua kom yuam kev. Nqa ib rab phom nrog lawv ob txhais tes mus rau ntawm lub rooj vag.
  Lub pas dej tob tob, tus choj tsa, zoo li cov tub rog hauv zos tau ceeb toom txog kev tawm tsam. Tus tub ceev xwm laus, Major Fonol, tau tshuaj xyuas qhov chaw nyob ib puag ncig los ntawm lub tsom iav. Hmo dhau los tau nyuaj, ua rau muaj kev qaug cawv ntau, nws tau ntiav ob tus niam ntiav, vam tias yuav tau so zoo. Thiab lawv plam nws ib yam dab tsi, qhov loj "dhau mus", thiab thaum sawv ntxov nws sawv los tsis muaj nyiaj nrog mob taub hau. Thiab txij li thaum nws ib txwm mus yam tsis muaj nyiaj hauv nws lub hnab ris txhua yam, txo qis hauv taverns thiab chaw twv txiaj, nws yuav qaug dej qaug cawv, nws ua tiav, tsuas yog ntawm lwm tus siv nyiaj qiv. Los ntawm lub sijhawm no, cov txiv hmab txiv ntoo tau tawg tag, "khoom pov tseg" tau tuaj. Tam sim no nws feem ntau ntawm tag nrho cov xav haus thiab saj ib tug poj niam caress. Nws caj pas qhuav, nws lub puab tsaig mob heev, nws lub tuam tsev mob zoo li cov hmoov txhuas tau nchuav rau hauv lawv.
  - Cov txiv neej, muab kuv yam tsawg kawg ib khob cawv.
  Captain, Kvas snapped.
  - Tsis tau muaj ib lub lim tiam, nws yog anathema. Lub warehouse liab nrog caw tau smashed, peb tus kheej yog tuag nqhis dej.
  - Kuv tus kheej yuav txiav Chervonny pob ntseg. Koj tuaj yeem tau cawv nyob qhov twg?
  - Rau nyiaj, tsis muaj teeb meem.
  - Nyiaj! Wow, dab ntxwg nyoog, ua cas koj ho tuaj txog tej kev qias neeg li nyiaj ntsuab.
  - Qhov no yog li cas nws pom los ntawm Vajtswv tias nws tau teem caij thaum ib qho yooj yim nrog lwm tus phem.
  - Zoo, ua cas nws phem rau kuv.
  - Koj ua yuam kev ntau heev.
  Tawm ntawm tom qab hav zoov lush, ob tug ntxhais ntxim nyiam tau los ze lawv.
  - Kuv twb muaj glitches. Cov kev zoo nkauj ntawm hav zoov zoo li yog.
  - Cia kuv saib. - Tus thawj coj tsom lub tsom iav.
  - Wow, kuv yeej tsis tau pom cov neeg zoo nkauj li no. Tsis yog poj niam caij nplooj ntoos hlav paj.
  - Nws yog ib qho txuj ci tseem ceeb, tab sis qhov lawv coj nrog lawv.
  - Ib lub thoob, thiab ib qho loj heev.
  "Yuav tsum muaj dej haus los saum ntuj los hauv nws, thiab cov ntxhais nkauj xwb lawv tus kheej yog vajtswv poj niam tiag tiag. - Hais tus loj, clinging rau cov yeeb nkab.
  Cov ntxhais mus txog ntawm lub pas dej thiab sawv ntawm lub rooj vag nrog lawv cov suab nrov uas lawv qw.
  - Tus saib xyuas, thov qhib qhov rooj rau poj niam.
  Tus loj cia devoured lawv nrog nws ob lub qhov muag rau peb hnub raws li ib tug unfed rooster.
  - Tau kawg, qhib lawv, Kuv xaj kom txo tus choj.
  - Yuav ua li cas txog kev hem thawj los ntawm cov neeg ntxeev siab?
  - Ntawm no peb muaj ob lub roj teeb muaj zog nrog rab phom hnyav, thiab txhua thaj av tau raug tua, thiab feem ntau peb yuav muaj sijhawm los tshem tus choj. Koj tsis xav tsav ib ceg txheem ntseeg ntawm lawv ob txhais ceg, puas yog?
  Tiag tiag tanned, zoo li yog cam khwb cia hlau, ob txhais ceg ntawm cov ntxhais twb liab qab yuav luag rau lub duav. Ntau npaum li cas lawv tuaj yeem txaus siab rau ib tug txiv neej uas nkees ntawm abstinence. Cov khaub ncaws hnav tsis zoo tsis zais lawv cov duab, lawv zoo li cov duab, tab sis tsis txias, tab sis muaj sia nyob, tshee, muaj peev xwm muab qhov muaj zog tshaj plaws maddening txaus siab.
  Fonol tau salivating, thiab nws tus kheej tau khiav mus rau cov tub ceev xwm hais kom lawv, thiab tom qab ntawd dov nws lub tes tsho thiab tig lub log nrog nws txhais tes.
  Thaum kawg, cov ntxhais zoo nkauj, spanking lawv liab qab chiselled taw, taug kev hla tus choj, pom tau tias, lawv muaj zog heev, yog tias lawv rub lub thoob loj loj ntawm lub log yam tsis muaj kev siv zog ntau.
  Tus thawj coj thiab tus loj tau khiav ua ntej thiab Fonol, tsis muaj peev xwm tiv taus, muab nws txhais tes rau ntawm Vega tus ncej puab. Tus ntxhais luag ntxhi thiab ua tib zoo tshem nws txhais tes.
  - Lub sij hawm yuav los rau ib teev ntawm kev hlub nrog koj, tab sis nyob rau hauv lub meantime, koj puas xav quench koj nqhis dej.
  - Tau kawg, lub caj pas yog tag nrho qhuav.
  Vega ua tib zoo unscrew tus kais dej, nchuav tag nrho lub khob rau qhov loj. Nyob rau hauv ib lub thoob ntawm rab phom, tsuas yog nyob rau hauv cov ntaub ntawv, ib lub thawv ntawm caw tau tso tseg, thiab mam li nco dheev lawv yuav kuaj.
  Tus thawj coj raws nws qab. Angelica cuam tshuam.
  - Peb xav kom txhua tus tua ntawm lub fortress roj teeb kom saj cov cawv. Thiab ces cov neeg pluag languished tsis haus cawv.
  - Dab tsi yog kev ncaj ncees.
  "Tsis tas li ntawd, peb tau rub lub thoob no ntev dhau lawm thiab yog li ntawd, peb tsis npaj siab yuav kho tus neeg dawb.
  - Tau kawg, koj yuav tau them nyiaj siab dawb.
  Cov ntxhais rub lawv cov khoom hnyav rau lub roj teeb. Lawv txoj kev npaj tag nrho yog ua raws li qhov tseeb uas yuav tso tawm ntawm ntau cov phom uas tuav lub hav tiaj tiaj ntawm rab phom.
  Nyob rau hauv txoj kev, lawv tau ntsib los ntawm cov tub rog zoo siab, lawv luag thiab caw cov ntxhais mus taug kev nrog lawv, qee qhov uas tsis tshua muaj siab tau sim kov thiab kov tshwj xeeb tshaj yog lawv ob lub mis. Rau nws txaj muag, Vega xav tias muaj siab, nws ob lub mis o. Txawm li cas los xij, nws yog qhov zoo siab rau tus poj niam kom hnov tus txiv neej lub siab nyiam.
  - Cov tub, tsis yog tag nrho ib zaug, tau nyob hauv kab. - Nws hais. - Yog, thiab tsawg kawg npaj qee qhov kub.
  - Rau xws li koj thiab ob kub tsis yog ib tug pity.
  - Txawm tias kuv cov hluas, kuv twb dhau los lawm thiab kuv tuaj yeem pab tau nees nkaum ib zaug. - Said Vega, thiab lub sijhawm no nws tus kheej, saib ze rau qhov twg cov phom phom tau ze dua.
  - Xaiv kuv, Kuv yog tus muaj zog tshaj.
  - Kuv raug suav hais tias yog tus zoo nkauj tshaj plaws hauv cov tub rog, yog li kuv yuav tsum yog thawj.
  - Thiab saib kuv lub hauv siab kom ntau li peb tus ntoo khaub lig.
  - Yog, koj laus, cov tub ntxhais hluas yuav tsum tau txais lawv cov khoom ua ntej.
  Angelica kuj groped, tab sis tsis zoo li Vega, nws tsis qab ntxiag, vim hais tias nws muaj ib tug nruj kev loj hlob. Thiab nws xav kom tshem tawm ntawm lub ntsej muag uas muaj kev ntshaw no kom sai li sai tau. Tshuab rau ntuj txiag teb tsaus thiab tsis nco qab lawm. Cov phom damn nyob qhov twg, tej zaum lub tsev khaws khoom nyob rau hauv ib qho chaw sib txawv kiag li, thiab tsis nyob ib sab ntawm rab phom?
  Thiab ntawm no lawv yog, pes tsawg ntawm lawv, Angelica zoo siab. Cov neeg hauv zos tseem tsis ci nrog kev txawj ntse lossis muaj kev ntseeg siab rau tus kheej. Muaj tseeb tiag, qhov khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob. Yog li qhov tshwm sim ntawm kev swb los ntawm ib qho random core yog me me. Tab sis tag nrho cov tib yam, khaws cov hmoov phom ntau nyob rau hauv ib qho chaw tsis yog li ntawd ceev faj, nws yuav tsum tau coj qhov no mus rau hauv tus account hauv kev ua tsov rog yav tom ntej.
  - Cov phooj ywg zoo, ua ntej koj pib ua koob tsheej, kuv yuav qhia koj ib zaj dab neeg ntawm kuv tus kheej kev paub. Koj xav paub seb kuv siv li cas los hlub cov tub. Vega qw.
  - Tau kawg peb ua! - Nyob rau hauv teb, cov fighters bark nyob rau hauv chorus.
  Angelica muab lub thoob los ze zog rau lwm tus, yog hais tias nws tawg, ces lawv detonate tag nrho ib zaug, cov kua qaub nyob rau hauv lub fuse yuav tsum ua hauj lwm raws nraim li feeb, nws tsis yog rau tsis muaj dab tsi uas nws txuas nrog lub moos.
  Vega lub qhov muag tau ci ntsa iab, nyob rau hauv kev cia siab tias muaj kev tawm tsam. Angelica kuj ntshai thiab pov tawm qhov nro, nws nchuav nws tus kheej ib co caw, ces haus nws nyob rau hauv ib gulp. Nws lub cev nqaij daim tawv zoo heev tau npog nrog cov hws hws, thiab daim tawv nqaij ntawm nws ob txhais ceg pib zoo li cov hlaws tawg.
  Nyem kawg thiab nws yog lub sij hawm rau lawv yob.
  Vega, lub sijhawm no, pib qhia zaj dab neeg kom meej meej txog qhov nws ua haujlwm hauv tsev kho mob li cas. Nws tau tshwm sim tias nws zaj dab neeg tau ua tiav, cov tub rog tau tshee hnyo thiab zoo siab.
  - Muaj plaub ntawm lawv ib zaug, cov ntxhiab tsw muaj zog tawm hws los ntawm lawv, Kuv tau ntub ntev ntev, thiab kuv xav hnov lawv cov txiaj ntsig kub nrog kuv tus nplaig.
  Lub sijhawm ntawd, Vega tau thov txim rau cov neeg no, ntau tus hluas thiab zoo nraug. Hauv ib feeb, tsis muaj ntxiv lawm, lawv yuav tuag, lawv txoj kev ua neej yuav cuam tshuam rau txoj kev phem tshaj plaws. Thiab nws thiab Angelica yuav raug liam. Tam sim no, muaj pes tsawg tus neeg nws cuam tshuam, nyob rau hauv ntau txoj kev, txawm tias nws thov txim rau nws, txhua yam tau hnov qab sai sai. Tab sis tam sim no, xws li kev khuv leej tau tawm tsam tias txawm lub kua muag los. Nws yog ib qho tsim nyog yuav tsum ceev ceev kom tsis txhob ntxeev siab rau tus kheej, tab sis Vega xav tias tsis muaj ntau ntxiv thiab lawv yuav tawg mus rau hauv peb kwj.
  - Tswv Ntuj, vim li cas tib neeg thiaj li xav tau kev tsov rog. nws ntxhi.
  - Zoo, vim li cas koj thiaj cuam tshuam, txuas ntxiv, suab tau hnov. Peb nyiam dab tsi tshwm sim tom ntej?!
  - Thov txim, cov tub rog siab tawv. Tab sis kuv haus ntau heev thiab kuv yuav tsum tau tso zis. Vega hais tias. Angelica khiav mus rau nws.
  - Kuv lub zais zis puv nkaus, tos peb ib feeb, peb khiav.
  - Coj nws yooj yim ntawm no. - qw grey-whiskered colonel.
  - Tsis yog, koj tuaj yeem ua li cas, peb yog poj niam kab lis kev cai.
  Cov ntxhais khiav kom lawv cov pob taws me ntsis plua plav ci, ua ntej taug kev, Vega thiab Angelica tau ntxuav lawv txhais taw kom huv si. Tam sim no qhov tseem ceeb tshaj plaws yog kom muaj sij hawm tawm mus, thiab tib lub sij hawm tsis txhob cia tus choj nce.
  Ntawm no nws yog tus pej thuam, qhov twg lub lifting mechanism ua haujlwm. Cov ntxhais khiav mus rau hauv nws, thiab lub sijhawm ntawd muaj qhov tawg loj heev tau hnov. Cov phab ntsa tam sim ntawd diverge nrog ntau cov kab nrib pleb, thiab lub suab nrov nthwv dej tuaj tos cov tub ntxhais hluas Amazons thiab cuam tshuam ib tug moat.
  Cov tsiaj txaus ntshai zoo ib yam li cov khej nrog ob lub taub hau thiab peb kab ntawm cov hniav, cov tshuaj lom piranhas, nrog nas lub qhov ncauj thiab qhov ntswg ntse zoo li jigsaw, maj nrawm ntawm lawv.
  Lawv hais tias ntshai awakens ntxiv rog, ib tug neeg nyob rau hauv cov ntaub ntawv no siv cov leeg mus rau ib puas feem pua. Yog li ntawd nws tshwm sim nyob rau hauv cov ntaub ntawv no, cov ntxhais desperately khwv tau lawv txhais tes thiab taw, lawv cov hniav tsuas khob, me ntsis khawb lawv ob txhais ceg. Tom qab ntawd lawv dhia nrog tag nrho lawv lub zog, khi rau ntawm ntug dej hiav txwv. Siv plaub ceg tawv ib zaug, lawv nkag mus rau ntawm phab ntsa tsis sib xws, zoo li kab laug sab-txiv neej.
  Txawm hais tias lub pob zeb ntog yog nplua, ob txhais ceg poob ntau dua, tab sis los ntawm qee qhov txuj ci tseem ceeb cov ntxhais nyob ntawm qhov chaw slimy. Qhov kev paub dhau los ntawm Vega tau nce ua ntej, ntau teev ntawm kev cob qhia hauv kev cob qhia tsis yog qhov tsis muaj txiaj ntsig. Tab sis Angelica ntawm lub sijhawm kawg tau tawg nrog kev quaj qus. Vega NW nyuam qhuav muaj sij hawm los tuav nws cov plaub hau.
  - Koj fucking mob. - Orala Angelica.
  - Dab tsi yog txoj hauv kev zoo tshaj kom tso koj mus? - Ironic Vega.
  Rub nws tawm, nws muab tso rau ntawm pob zeb nto. Angelica reflexively kov nws lub taub hau, zoo li ib txwm tag nrho cov plaub hau tsis zoo.
  - Zoo heev, ua tsaug rau kev cawm kuv, thiab tam sim no cia peb mus ua rog.
  Tus choj twb pib nce siab lawm, thiab cov neeg ntxeev siab maj nrawm mus rau nws nrog tag nrho lawv lub zog.
  Ob tug ntxhais uas tsis muaj tub rog tau khiav mus rau tus neeg saib xyuas uas sawv ntawm qhov nkag. Muaj txog kaum tus neeg saib xyuas, tab sis lawv tsis xav tias lawv yuav raug tua los ntawm ob tug poj niam npau taws. Tsis tas li ntawd, Angelica lub hauv siab tau nthuav tawm los ntawm kev tawg. Peb cov tub rog, muab lawv tej riam phom pov tseg, rushed ntawm nws, sim rape nws.
  Tus ntxhais, dhia, xuas nrig ntaus ob leeg perverts hauv puab tais nrog ob txhais ceg ib zaug. Thiab tus ntiv tes thib peb hauv qhov muag. Yog li, peb tus neeg tua hluav taws raug muab tso tawm ntawm kev nqis tes ua ib zaug. Vega tsis tawm los rau nws, nrawm, nws xuas nrig nrog nws ob txhais ceg liab qab, ob lub puab tsaig, thiab lwm qhov nrog nws xib teg hauv caj pas. Yog li, rau ntawm kaum tau thim tawm hauv ib thib ob. Tom qab ntawd, khaws cov ntaj poob, Angelica thiab Vega poob rau ntawm plaub seem.
  Cov ntxhais tsiv mus sai heev uas cov tub rog muaj peev xwm ua tsis tau raws li lawv txoj kev txav. Tom qab ua tiav cov txheej txheem "Drunk Npauj Npaim", Vega hacked kom tuag ib tug fighter, ces, tau ua ib tug ntsia hlau, nws tua tus thib ob. Aplita, nyob rau hauv lem, masterfully ua tus txheej txheem "Mad Fan", raws li ib tug tshwm sim ntawm uas ob lub taub hau raug txiav tawm.
  - Qhov no yog li cas thawj thawj koom ruam peb yeej nrog brilliance. - hais tias Vega.
  Ncua ob rab ntaj, cov ntxhais rushed mus rau hauv. Nyob ntawd lawv txiav los ntawm cov tub rog lub cev, zoo li yog los ntawm ib qho zoo kawg nkaus hlau, ib feem nyob hav zoov. Lawv ob txhais taw liab qab squeled hla lub pas dej ntawm cov ntshav, tawm hauv pom hneev taw. Lub pej thuam nws tus kheej tau tawg, lub lifting mechanism daig, thiab lawv tau nce nrog kev rau siab. Tib lub sijhawm ua yeeb yam "Triple Whirlwind", Vega thiab Aplita, tso xya tus tub rog ib zaug, tawg rau hauv chav. Major Fonola luag ntxhi thaum xub thawj, thiab tom qab ntawd, pom cov ntaj ntshav, tig daj ntseg thiab txhos caug.
  Kuv yuav ua txhua yam koj xav tau, tsis txhob tua kuv.
  - Ua ntej koj yuav tsum txo tus choj.
  Vega thawb lub loj mus thiab muab nws tus kheej rau ntawm lub log nrog quab yuam. Angelica tua ob tug neeg tub rog rov qab los nrog Ragged Stone.
  . Tshooj 18
  Oliver raug ntaus hnyav heev. Hauv kev txiav thib peb, tsis yog tsuas yog ntsev tau nchuav rau ntawm lub qhov txhab nrog nplawm, tab sis liab-kub strips ntawm hlau tau siv rau qhov liab qab ntawm tus menyuam. Thiab yuav luag tuag. Nws mob heev thaum pob taws kub hnyiab, thiab me ntsis ntxiv thiab liab qab hauv siab.
  Hauv qhov txias, tsaus nti ntawm cov nas thiab kab laug sab, Oliver pom kev nplij siab hauv kev pw tsaug zog nkaus xwb.
  Thiab muaj qee yam pom.
  Tus choj tau maj mam txo qis, lub log yog nruj, lubricated tsis zoo. Meanwhile, cov neeg ntxeev siab twb dhia tawm mus rau hauv lub clearing, khiav mus rau lub phaj hlau. Thawj zaug dhia mus rau ntawm tus choj tib lub sijhawm, tawg los ntawm nws tus nrog sib ntaus, yog Dodger, nws tau caij nees, ua raws li tus so. Angelica thiab Vega, lub sijhawm no, yuav tsum tau tawm tsam nrog cov rog zoo dua. Cov neeg tua rog ya ntawm lawv, lawv taug kev nruj heev, cov ntxhais tsoo lawv lub cev, zoo li cov txiv lws suav, tsoo lawv hla thiab dhau. Cov archers yog qhov txaus ntshai tshaj plaws, tab sis lawv tsis raug tso cai tig mus, nws yog neeg coob heev. Txawm li cas los xij, nrog cov yeeb ncuab loj heev, nws nyuaj heev los tuav lawv. Tos kom tus choj kom qis dua, Vega pov ib lub teeb ntawm lub log, nws tawg tuaj, igniting lub nplaim liab.
  - Tuav lawv rau lwm feeb, Angelica, thiab tom qab ntawd peb tuaj yeem tawm mus. nws qw.
  Vega raug mob ntawm lub xub pwg nyom thiab khawb nws lub hauv siab me ntsis, Angelica raug ntaus nrog ib txoj hlua ntawm nws ob txhais ceg liab qab, tus ntxhais limped rau ob peb feeb, thiab tom qab ntawd sau nws lub siab rau hauv lub nrig thiab txuas ntxiv kev sib ntaus.
  Tom qab ua lub lunge, nws txiav ob zaug ib zaug, thiab Vega tsoo lub caj dab nrog nws txhais taw hauv kev dhia.
  - Txiav nrog ob txhais tes thiab taw. Dhia ntau zaus.
  - Kuv yog tus kws tshaj lij hauv karate, zoo li qhov kev kos duab no yog qhov tshiab rau lawv, yog li peb yuav ntaus nyuaj.
  Tawv liab qab, slender heev, nqaij ob txhais ceg ntawm cov ntxhais flashed, faib tshuab, khob yeeb ncuab. Raws li Vega pom tau sai sai, qhov zoo tshaj plaws yog slam rau hauv puab tais nrog lub viav vias luv. Qhov no feem ntau ua rau muaj kev poob siab tas mus li. Thiab nws muaj kev nyab xeeb dua rau koj tus kheej, txwv tsis pub, thaum lub sij hawm turntable, Vega mob siab rau ntaj nrog nws txhais taw, ntshav ntws tawm, daim tawv nqaij raug txiav. Tus ntxhais teb tau ntaus tus tub rog nrog rab ntaj hauv lub tuam tsev, ces chob lwm tus yeeb ncuab nrog cov hniav.
  Pom tias lub log twb raug hluav taws, thiab txoj hlua tau yuav luag hlawv, Angelica hacked ntawm nws thiab pib khiav tawm. Pom qhov no, Vega kuj rub nws tus kheej. Ob tug ntxhais, tau txais ob peb khawb ntxiv, mus rau ntawm lub qhov rooj tom ntej thiab pib nce ntaiv.
  Ntawm no lawv cov yeeb ncuab muaj lub sijhawm nyuaj, vim lawv tsis tuaj yeem siv qhov zoo ntawm cov lej thiab tig mus. Vega thiab Angelica tau ua tiav. Lub caij no, cov neeg ntxeev siab twb txeeb tau txoj kev hauv kev, txiav tawm cov yeeb ncuab tsis sib haum xeeb.
  Ib tug thawj zaug tawg mus rau hauv lub fortress yog Oliver, nws furiously rushed ntawm tus yeeb ncuab howls. Tus tub yog dab ntxwg nyoog tiag tiag, siv ob rab ntaj ib zaug. Nyob rau hauv luv luv luv, hloov tau raws li ib tug cobra, nws slashed thiab stung, siv kawm tricks. Yog li ntawd nws tau khiav mus rau hauv ib tug muaj zog knight, Baron Phobek. Ua ib tus kws tshaj lij swordsman, tus baron ntseeg tias nws tuaj yeem tiv nrog tus tub yam tsis muaj teeb meem ntau. Tab sis nyob rau hauv kev muaj tiag, Oliver Twist tau hloov mus ua ntau dexterous, thiab tsuas yog txawj crafted saw mail cawm Phobek los ntawm kev tuag ntawm thawj qhov kev tawm tsam.
  Deftly tawm, dodging thiab bouncing, tus tub ntaus tus yeeb ncuab nyob rau hauv lub tav ob peb zaug, ces, tom qab ua yeeb yam "Cov Poj Niam Ntxuam", nws txiav ntawm caj dab. Tab sis tus nyuj lub caj dab npog nrog ib txheej ntawm hlau ciaj sia. Ntxiv mus, tus squire uas nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua pov ib rab riam, Oliver Twist dodged, tab sis daim tawv nqaij tau txiav me ntsis.
  - Nkag mus rau qhov insidious tshaj plaws. - Thiab dhia dej, nws txiav tus squire lub taub hau nrog ib tug ntse tshuab.
  Tus baron tau poob siab, thiab nws swung nws rab ntaj mob siab rau, nws pom tseeb tias nws npau taws.
  - Kuv yuav txiav koj ua tej daim, menyuam dev, thiab txo daim tawv nqaij mus rau lub nruas. Tus tub hluas dhia, zam cov hniav, slammed nws txhais taw liab qab rau hauv puab tais, tab sis stumbled raws li ib tug armored phaj. Txawm li cas los xij, lub tshuab tau muaj zog heev uas nws tau txav mus rau hauv, ua rau mob hnyav rau lub pob baron.
  - Coj nws! - Txiav txim nrog lub suab nrov Phobek.
  Tab sis Oliver Twist tau nqa ib lub zeb peb zaug nrog ob rab ntaj, sau thawj ob, tom qab ntawd cov txheej txheem Ragged Npauj Npaim, ua tiav peb zaug ntxiv nrog lub tshuab ua tiav.
  - Zoo, lawv coj ntau heev. - Tus tub ua lub qhov ntswg. Dua lawv tau ntsib nrog cov barons ib leeg. Ntawm no tus me nyuam tau txiav txim siab mus rau qhov "Mad Brush" cov txheej txheem, ua kom pom tseeb ntawm kev txav, nws ntaus Phobek ntawm lub qhov muag. Lub tshuab tau muaj zog heev thiab muaj tseeb tias cov hniav tau tawm ntawm lub taub hau rov qab.
  - Ib tug hooligan ntxiv los ua tsawg. - Oliver, so cov hniav ntawm nplooj, txuas ntxiv nws dashing nres.
  Tus neeg siab phem kuj tau tawm tsam zoo heev, los ntawm txhua qhov ntawm nws qhov kev ntaus ib tus neeg tau poob, thiab nws ntaus tib yam li Oliver nrog ob rab ntaj ib zaug.
  Ua, txawm li cas los xij, hnyav dua thiab muaj kev paub ntau dua li nws, nws tua ntau dua. Cov pej thuam ze tshaj plaws tau raug tshem tawm sai sai, tab sis nws kub hauv lub fortress. Lub garrison muaj zog, thiab ntau ntawm cov neeg ntxeev siab tau armed ntawm random. Nws yog ib qho nyuaj tshwj xeeb tshaj yog thaum cov musketeers tua ib tug volley. Ntau tshaj li ob puas leej neeg tsoo nrog kev quaj thiab qw. Tab sis Dodger tsis poob nws lub taub hau, nws rub cov neeg ntxeev siab nrog nws, thiab ua ntej cov tub rog muaj sij hawm rov qab, ib pob tau khiav mus rau hauv qab. Kev sib cav pib thiab nyob rau hauv cov xwm txheej no, axes, pitchforks, dens yog riam phom zoo, hauv kev sib ntaus sib tua ntawm tes, cov tub rog hauv zos, tsis zoo li Dumas tus phab ej, tsis muaj zog. Qhov txaus ntshai tshaj yog cov knights thiab armored infantry. Lawv sib ntaus sib tua ntau tshaj, thiab tsis ntev tag nrho cheeb tsam tau littered nrog corpses.
  Cov neeg siab phem, uas sawv tawm ntawm lwm tus rau nws txoj kev vam meej, yog thawj tus neeg raug tsim txom lawv yuav mus pw saum lub thaj. Nws nyob ib ncig ntawm txhua sab, lawv sim tsuj, nees. Tus neeg siab phem tau dhia nce thiab nqis, hacked ntawm nees ob txhais ceg, nws rab ntaj ntse tshaj tsis pub ib lub quarter rau leej twg. Ntawm no yim tus neeg caij tsheb dhia ntawm nws ib zaug, ob tug raug tua nrog ntaj, thiab ob tug ntxiv raug ncaws tawm, thiab tus thib tsib Dodger rammed nws lub taub hau. Lub tshuab muaj zog los ntawm lub hauv pliaj mus rau lub qhov ntswg yog muaj peev xwm overthrowing leej twg. Thiab lwm qhov peb tau ua tiav los ntawm kev tshuab tom qab. Vali Chervonny kuj tau tawm tsam thawj zaug, ntawm chav kawm, nws tsis nrawm npaum li Dodger, tab sis nws yog qhov loj thiab muaj peev xwm ntaus nws cov neeg sib tw vim qhov loj. Nws ob txhais tes loj loj txiav cov knights mus rau hauv pem teb, tsis nquag, thiab daim ntaub thaiv npog tsis tuaj yeem tiv taus lub tshuab muaj zog. Txawm li cas los xij, ntawm ib qho chaw, Valya Chervonny tau nyob ib puag ncig ntawm txhua sab thiab txawm raug mob hnyav. Tus loj staggered thiab ib tug lasso raug pov nyob ib ncig ntawm nws caj dab, ua phem rub txoj hlua. Tus thawj coj ntawm cov neeg ntxeev siab yuav luag tsis nco qab, nws poob rau hauv lub hauv caug. Xya tus neeg tam sim ntawd rub lub lasso, txoj hlua muaj zog heev, thiab lawv rub Chervonny zoo li saum.
  Cov neeg loj heev coj koj mus qhov twg? - Suddenly qw tshaj nws pob ntseg. - Koj yog nyuj.
  Ob tug ntxhais ntxim nyiam dhia nrog kev pib khiav thiab ntaus cov neeg caij tsheb ua ke. Cov ntxhais yog ib nrab-liab qab, Angelica lub tiab luv tau rhais chaw thiab txiav, thiab Vega kiag li muab pov tseg, tshuav nyob rau hauv nws panties. Ntau tus knights, tsis nco qab txog kev sib ntaus sib tua, tau noj cov kev zoo nkauj nrog lawv lub qhov muag, uas lawv tau them tam sim ntawd, tau txais kev ua phem heev uas txiav tawm lub taub hau thiab ceg ceg.
  - Cia peb rub cov txiv neej, cov yeeb ncuab tsis ntev dhau los. - Vega khaws lub nrawm.
  Los ntawm lub ru tsev lawv sim tua lawv, tab sis cov insurgents tsoo lawv lawv tus kheej, nkag mus thiab xuas nrig ntaus cov neeg tawm tsam. Peter, thaum muaj hnub nyoog ob xyoos, rub nws thawj xub, thiab yog li ntawd, thaum lub sij hawm onslaught ntawm tus yeeb ncuab tsis muaj zog me ntsis, nws pib tua xub ib tom qab.
  Mir Tuzok perched ib sab ntawm nws, tus tub hluas tseem limping me ntsis, tab sis lub cev hluas tau rov qab sai. Tus tub hluas twb tsis phem lawm, tab sis nws tua tau zoo dua. Nws pom tau tias cov tub rog yeeb ncuab, tau txais ib qho taw tes hauv plab, hauv siab lossis tus ncej puab, ua haujlwm zoo. Ib txhia ntawm lawv raged thiab twitch yog hais tias tus xub tsis tam sim ntawd ntaus ib tug tseem ceeb lub cev. Txawm tias Dodger xav tsis thoob.
  - Tsis yog koj ploj lawm?
  Tus tub nodned.
  - Qhov no yog qhov kuv muaj los ntawm cov xyoo ntxov tshaj plaws, txawm tias yog ib tug me nyuam tub, kuv xyaum tsis tau smear txawm rau lub hom phiaj me tshaj plaws.
  -Nws yog koj lub peev xwm caj ces.
  - Kuv thov txim, dab tsi?
  Tus tub sab qub piav tias:
  - Zoo, nws yog qhov uas tau muab rau koj txij thaum yug los muaj peev xwm tua tau zoo kawg nkaus, txawm tias muaj txiaj ntsig!
  - Kuv tseem tau kawm ntau heev, ntau tus tub hauv peb cov tub rog twb tua tau zoo, tsuas yog tsis yog txhua tus tuaj yeem rub txoj hlua nruj, tab sis kuv tuaj yeem ua tau.
  Mir Tuzok pom embossed biceps.
  - Okay, tua, thiab kuv yuav tsis txiav ntau.
  Cov qib ntawm cov tub rog thiab cov neeg saib xyuas tau nrawm nrawm, thiab thaum kawg Dodger yog thawj tus tswj kom txiav mus rau lub chij. Nyob ib ncig ntawm nws muaj cov spearmen ntom ntom, thiab lawv cov neeg paub zoo, suav Cavazza, coj lawv.
  Qhov chaw loj no, nrog luag, ntsib ib tug tsis tshwj xeeb loj, zoo li tus tub hluas tsis muaj hwj txwv Dodger.
  - Koj mus qhov twg sucker - nkees ntawm nyob. - Koj tseem me me.
  - Koj yog ib tug loj nrov ntog txee dai khaub ncaws. - qw tus Dodger. -Zoo, cia sim ua rau kuv lub qhov ntswg.
  - Kuv yuav muab tso rau ntawm kuv txhais tes, thiab nplawm lwm tus. hlob tus txiv neej siab yuav luag yim ko taw.
  - Zaj dab neeg paub. Kuv hnov los ntawm leej twg? Ah, los ntawm dab xya taub hau.
  - Tsis muaj zaj, cov no yog tag nrho cov dab neeg. Tus tub rog tseem qw nrov nrov. - Thiab ntawm no kuv nyob, thiab kuv lub nrig zoo li koj lub taub hau.
  Cia peb saib seb yuav ua li cas rau nws thaum kuv txiav nws tawm. Tej zaum shrink. - Tus neeg siab phem, tau dhia thiab zoo heev, txiav hauv qab lub hauv caug.
  Lub hauv caug tau cawm tus tub rog los ntawm kev sib tsoo; nws tsis yog cam khwb cia hlau, tab sis los ntawm cov tooj liab uas kim heev. Yog li ntawd, nws tsuas yog txiav me ntsis, cov ntshav tuaj.
  Tus carcass, hnyav nees nkaum phaus, luag.
  - Yog, koj tsuas yog yoov tshaj cum, zoo, koj tau hnia kuv, tab sis dab tsi yog qhov taw tes.
  "Koj yog tus loj, tab sis clumsy, thiab tus me nyuam tuaj yeem ua rau koj. Cov neeg ruam, ceev nrooj txav ntawm rab ntaj ntev ob-meter, dhia mus rau saum huab cua thiab ntaus lub kaus mom hlau. Muaj ib lub suab nrov ntawm lub zog poke, tab sis tus loj heev tsis txawm stagger.
  Tus neeg siab phem, nyob rau hauv lem, NW nyuam qhuav tawm, ib tug loj saw saw dev rushed ntawm nws. Nws cov fangs loj, zoo li tus tsov, yuav luag kaw ntawm nws caj pas. Tus neeg siab phem slammed nws cov ntiv tes rau hauv dab lub qhov muag thiab ces slashed ntawm caj dab. Tsis muaj armor rau tus dev, thiab lub taub hau ya tawm, ntaus Cavazza nyob rau hauv lub mug.
  Qhov no ua rau muaj kev cuam tshuam rau lub loj heev zoo li yuav ua li cas ib tug reagent yog poured rau hauv acid. Nwg chim heev, hab sws ntswb nwg raab ntaaj taag, nwg txawm muab 3 tug tub rog tua pov tseg.
  - Ua tau zoo pab kuv. - Poked Dodger.
  Tom qab ntawd nws tau tawm tsam nws, tus tub sab Askiv-tus thawj coj nrog kev nyuaj ntawm rab ntaj, thiab thawb cov hniav mus rau hauv tus nrog sib ntaus lub ntsej muag. Nws quaj qw, ib tug crimson txiav npog nws ob lub qhov muag, thiab cov suav nyob rau hauv npau taws heev tsav nws riam phom mus rau hauv av mus rau lub heev hilt.
  Tus neeg siab phem luag thaum nws pom nws tus nrog sib ntaus, sim rub nws rab ntaj.
  Tom qab ntawd, tsis muaj kev nrawm, nws taug kev mus rau yeeb ncuab thiab hnia nws lub puab tsaig.
  - Muab los yog tuag.
  Thaum lub sij hawm ntawd, ib tug raug musket tua tawg nws txhais tes, thiab ib tug ntawm Cavazza cov tub qhe muab nws tus kheej rau ntawm Trickster ko taw. Ua ntej tus thawj coj Lavxias teb sab muaj sij hawm los rau hauv nws lub siab, nws pom nws tus kheej nias rau hauv av, ib tug loj carcass hovering tshaj nws.
  Txawm koj tso los tsis tau, koj yuav tuag lawm. - Ib tug hoarse snout muttered.
  Ces cov suav muab ib tug dag rau nws lub ntsej muag thiab pib txiav nws pob ntseg. Nws mob heev thiab xav tau ntau dua muab lub zog tshiab ntawm Lavxias. Peter qw nrov nrov, nrog tag nrho nws lub zog nws strained nws lub cev, me ntsis tearing tus yeeb ncuab thiab nrog nws cov ciaj sia xibtes, daig nws ntiv tes rau hauv Adas lub kua, siv cov txheej txheem "steel xibtes". Cavazza sagged, ib tug meej tshuab ntaus nws txoj cai nyob rau hauv cov hlab ntsha carotid. Ntxiv ib zaug ntxiv rau lub tuam tsev nrog rab ntaj hneev, Dodger pov lub cev pov tseg. Ib tug ntawm nws txhais tes tsis ua hauj lwm, tab sis lwm tus yog nyob rau hauv tag nrho cov quab yuam. Nrog nws, nws chop thinned txee. Vega thiab Angelica sib ntaus sib tua ntawm ib sab tes ntawm tes.
  Nws tau pom tseeb tias ntau npaum li cas cov ntxhais tau tawg nrog cov ntshav, txawm li cas los xij, Vega tau tuav nws lub ntsej muag liab qab thiab, tsis txaj muag thiab txaj muag los ntawm ntau pua tus txiv neej. Txawm li cas los xij, thaum cov yeeb ncuab tab tom tawm tsam nws, nws ua siab ntev, tab sis thaum ib tug tub hluas uas tau tawm tsam ntawm cov neeg ntxeev siab tau tuav nws lub txiv mis, thiab nws tau npuaj lub ntsej muag hnyav, dheev poob txaj muag, thiab tawm ntawm lub txiv mis. sib ntaus sib tua rau ob peb lub sij hawm pov rau ntawm ib tug ntxhib burlap .
  Angelica tsis tuaj yeem tiv thaiv qhov tso dag.
  - Koj puas ntshai mob hauv siab?
  "Kuv tsis xav muab kuv cov yeeb ncuab qhuas ntau tshaj qhov lawv tsim nyog. - Txiav tawm Vega.
  Kev sib ntaus sib tua maj mam txav los ntawm lub xwmfab mus rau ib pawg ntawm cov tis thiab cov khw noj mov fortress. Cov khoom lag luam loj ntawm cawv tau khaws cia rau ntawd, thiab yog li ntawd cov tub rog thiab tub rog tub rog tau tawm tsam rau lawv nrog kev npau taws tshwj xeeb. Nws tau pom li cas cov pej thuam siab tau nce mus rau saum ntuj thiab cov crumpled outbuildings spun. Ntau qhov kev txhaj tshuaj tau raug rho tawm haujlwm los ntawm cov cannons, tab sis cov phom ntaus blindly, nyob rau hauv tas li ntawd, nyob rau hauv lub resulting sib ntaus sib tua nws yog ib qho yooj yim mus ua mob rau koj tus kheej. Lub fort nws tus kheej, nyob rau hauv lub rays ntawm peb luminaries, nthuav tawm ib tug aggressively tragic spectacle, los ntawm qhov siab nws zoo nkaus li tias tib neeg zoo li ntsaum tom vim yog ib tug tuag ya.
  Cov neeg siab phem tsoo ntawm no, thiab nrog ib txhais tes txuas ntxiv mus shred cov nqaij. Tus tub Oliver Twist tuaj ntawm qhov sib txawv kiag li, nws tau tswj hwm kom tsis txhob raug mob hnyav. Txawm hais tias nws nkees, nws tseem dhia siab, qhia qhov kev xav thiab kev txawj ntse ntawm mongoose. Yog li ntawd, lawv nyem lub nplhaib ntawm tus nrog sib tw caj pas. Tus thawj coj ntawm garrison, tus ntshiv dav dav Purdaro, tsis yog qhov siab tshwj xeeb, thiab tsis muaj qhov zoo nkauj tshaj plaws thiab lub plab npias rau khau raj.
  Nws nyiam mus nkaum tom qab ntawm nws cov tub rog, zam kev sib ntaus. Xav tias nws hnov tsw kub, tus thawj coj tau tuav ob peb lub hnab pob zeb diamond, nws tseem tsis tuaj yeem nqa tag nrho lub txhab nyiaj ntawm lub fort, thiab tab tom nrhiav rau ib pliag kom dim. Yog li ntawd nws ntsiag to ua nws txoj kev mus rau lub rooj vag. Rau nws txoj hmoov tsis zoo, txawm tias thaum sib ntaus sib tua, Oliver Twist txuas ntxiv tshuaj xyuas qhov kev sib ntaus sib tua thiab, pom tias tus txiv neej hauv cov khaub ncaws kub paj zoo li cas ua tib zoo ua nws txoj hauv kev tom qab ntawm cov neeg sib ntaus sib tua, nws tam sim ntawd paub tias tus hma liab no maj nrawm los nkaum nws. tail nyob rau hauv ib lub qhov.
  - Tsis yog, nws yuav tsis ua li ntawd.
  Tom qab xa ib tug ncaws rau lub khob ntawm lwm tus nrog sib tw, thiab chopping nrog rab ntaj, thiaj li hais tias bowlers ya, tus me nyuam tub rushed tom qab nws zoo li xob laim nrog kev zoo siab ntawm ib tug hound caum tshiab prey.
  Thaum nws los hla ib tug tub rog ntawm txoj kev, nrog rab ntaj lossis hneev, tus menyuam yaus tsoo lawv. Nyob rau ntawm qhov nkag mus rau lub rooj vag, nws tau ntsib los ntawm ob tug bodyguards ntawm general. Lawv npau taws tawm tsam cov neeg phem phem, raws li tus tub zoo li lawv. Oliver Twist, pom tias cov tub rog txawj ntse hauv cov cuab yeej cuab tam zoo kawg nkaus, raug nyiag ntawm tus ncej nrog ntaj, lub ru tsev ntog rau ntawm cov neeg phem, thiab lawv tau tso lawv rab ntaj. Ua ntej lawv tuaj yeem tau txais kev ywj pheej, Terminator Tub txiav lawv lub taub hau.
  Tom qab ntawd Oliver Twist, txiav tus ntsia liaj qhov rooj ntawm lub rooj vag, swb sab hauv. Dheev, nws ob txhais taw liab qab ntog rau ntawm tes, tus tub hluas quaj thiab ntxiv ib kauj ruam. Nws pom tseeb tias ib tug neeg tau teeb lub ntxiab. Ntawm no ib tug xub xuav, thiab ces ib tug cav ntog. Tus tub NW nyuam qhuav muaj sij hawm los teb, tus dagger uas ya tawm heev khawb nws sab plhu.
  Tab sis tam sim no nws muaj kev nyab xeeb dhau lub cuab yeej kawg, nrog cov nab, lawv maj nrawm ntawm Oliver, tab sis raug txiav los ntawm cov hniav. Thiab ntawm no yog nws tus kheej, nws khiav ceev npaum li nws ua tau, ua tsis taus pa, tab sis nws tsis tuaj yeem khiav tawm ntawm ib tug me nyuam tub zoo kawg nkaus.
  - Nws yog qhov nthuav ntau dua li kev kawm hauv tsev kawm ntawv, zaum ntawm lub rooj zaum nruj thiab tsis xis nyob, thiab tom qab ntawd muaj kev lom zem rau lub neej. qw Oliver Twist.
  Pom tias nws tus neeg caum qab tsuas yog ib nrab tus tub liab qab xwb, tus thawj coj tau tawm ib txhais tes ntawm pob zeb diamond thiab muab pov rau ntawm nws ko taw, vam tias tus tub hluas uas pom tseeb yuav maj mus sau lawv.
  Oliver Twist tau saib tsis taus lub pob zeb ib sab nrog nws tus ntiv taw liab qab thiab dhia mus rau Purdaro.
  - Qhov ntawd yog tub sab, koj raug ntes.
  Tus thawj coj tau sim tawm tsam nrog nws rab ntaj, tab sis nws rab ntaj tau khob tawm ntawm nws txhais tes. Ces Oliver Twist tsa nws los ntawm dab tshos. Purdaro tshee hnyo thaum muaj zog npaum li cas nyob rau hauv tus me nyuam tub no uas saib txog kaum plaub xyoos.
  - Kuv yuav them koj zoo. - Nws pib tig tawm nws lub hnab ris, qhia cov hnab. - Koj tuaj yeem yuav koj tus kheej khau, ib qho kim camisole thiab txawm tias ib qho cuab yeej cuab tam nrog cov qhev. Nqa cov pob zeb, kuv muab rau koj thiab tso kuv mus. Tus general nws tus kheej yuav ua tsaug rau koj.
  Oliver Twist luag.
  - Koj muab ib yam dab tsi uas kuv tuaj yeem nqa los ntawm kev quab yuam, thaum koj tua koj. Tsis yog, kuv xav coj cov hniav nyiaj hniav kub, ces muab nws nrog kuv cov phooj ywg, thiab khi rau tus thawj.
  - Okay, tab sis kuv muaj ib yam dab tsi zoo dua, ib tug khawv koob talisman uas tsis paub lub hwj chim.
  - Koj dag, qhia kuv. nug Oliver Twist.
  - Saib nws! General tuav nws txhais tes nrog lub snuffbox. Thaum tus tub hluas tig nws lub ntsej muag, ib yam dab tsi ntaus, ib qho hluav taws kub sib xyaw ua rau nws lub ntsej muag. Nws ob lub qhov muag tau tawm ntawm nws lub hauv pliaj thiab dov rov qab, tus me nyuam tsis nco qab.
  - Qhov no yog li cas tus luav me, qhov ntawd yog qhov tshwm sim rau cov neeg uas ntseeg cov neeg laus ntau dhau. - Hais Purdaro. - Thiab tam sim no kuv yuav tua koj.
  Thiab tus dav dav plunged lub dagger rau hauv tanned, lub hauv siab ntawm tus me nyuam tub, aiming ncaj nraim ntawm lub plawv.
  Tom qab ntawd, pom tias tus tub hluas tsis ua pa, nws nto qaub ncaug rau nws thiab maj mam txav mus rau qhov tawm, nws tsis muaj zog khiav.
  Lub caij no, cov tub rog, tau poob nws tus thawj coj, tau maj mam tuag. Cov tub rog ntawm cov tub rog, nrog rau cov tub rog hluas uas tsis muaj sij hawm los ntshav ntau ntau, pov lawv cov riam phom thiab thov kev hlub tshua. Cov so tau ua tiav, Dodger tau ua tiav ntawm tus neeg sib tw kawg ntawm Viscount de Morassi tsuas yog los ntawm stabbing nws nrog nws tus kheej hmuv.
  Txawm hais tias tus mercenary no muaj plaub txhais tes thiab tuav ib rab ntaj hauv txhua tus.
  Tom qab ntawd cov neeg raug kaw tau nyob rau pem hauv ntej ntawm cov tub rog, ntau tus ntawm lawv raug mob, nws tau txiav txim siab los qhwv lawv ntawm qhov chaw.
  Vali Chervonny tau ua siab zoo thiab tshaj tawm.
  - Cov uas xav koom nrog peb pab tub rog yuav raug zam, thiab cov uas tsis kam nrog cov neeg yuav raug dai.
  Lawm, ntsib nrog xws li ib qho kev xaiv, yuav luag txhua leej txhua tus tau pom zoo los cog lus. Tsis tas li ntawd, nws tau cog lus rau kev ntseeg siab, thiab ntawm tus ntoo khaub lig lees paub Vega thiab Angelica ua tus dawb huv forerunners. Qee tus txawm hnia qhov liab qab, chiseled, tab sis plua plav ko taw ntawm cov ntxhais. Ntau tus neeg, suav nrog Baron Fokker, tsis kam lees txais. Muaj ib lub suab nrov, Vali Chervonny hais lus menacingly.
  - Heretics tos kev tuag! Leej twg tsis lees paub cov ntxhais Mexiyas yuav tsum raug txim hnyav!
  Tom qab ntawd lawv tau raug dai tam sim ntawd, thiab tus baron tau dhau los ua hnyav heev uas txoj hlua tawg. Cov neeg ntxeev siab luag.
  - Yog li ntawd tus npua noj ntawm tib neeg qhov zoo!
  - Dab Ntxwg Nyoog tsis xav txais nws lub ntsej muag!
  -Thaum dab ntxwg nyoog kib Huab Tais Ntuj nyob hauv ntuj txiag teb tsaus, muaj roj ntau yuav ntws tawm.
  - Yog, ib puas chim!
  - Peb yuav tsum ci pancakes.
  - Los ntawm npua rog, nws yuav qab!
  Rau kev tso dag thiab hoots, lawv stabbed nws nrog hmuv.
  Tus so mus txog decorously, nrog rau lawv yog tus pov thawj, lub zos Npis Sov Vannish. Nws nyiam lees paub cov ntxhais ua tus Mexiyas dua li tuag los ntawm dagger ntawm Vali Chervonny.
  Thaum txhos caug, lawv ntxhi ib lo lus cog tseg, kev ncaj ncees nyob mus ib txhis, txwv tsis pub lawv yuav raug rau txim - los ntawm tus Vajtswv uas siab tshaj plaws thiab kev tsim txom tsis muaj kawg nyob rau hauv ntuj raug txim yuav tos. Ntau tus hla lawv tus kheej thiab los kua muag. Tom qab ntawd cov neeg raug kaw raug tso tawm tau cog lus rau hauv, feem ntau ntawm lawv staggered, thiab ib txhia raug nqa mus rau lub stretcher. Txoj kev tshaib kev nqhis thiab kev tsim txom raug tsim txom npaum li cas rau cov neeg raug kaw.
  Thaum kawg kev cai dab qhuas xaus, Vali pom tias tsis muaj ib tug ntawm nws cov thawj coj.
  - Oliver Twist nyob qhov twg?
  Angelica tig nws lub ntsej muag, daj ntseg txawm lub tan, ntawm nws.
  - Kuv tsis paub kuv tus kheej, Kuv plam kuv txhais taw nrhiav tus tub.
  - Tom qab ntawd muab kuv qhov kev txiav txim ceev kom tshawb xyuas tag nrho cov nooks thiab crannies, hauv qab daus thiab cov ntawv zais cia, yog tias muaj, thiab nrhiav tus tub ntawm tus nqi.
  Ntau txhiab tus neeg ntxeev siab tau khiav ib zaug, txhua tus tau ntxim nyiam los ntawm kev tshawb nrhiav tus thawj coj uas ploj lawm, cov menyuam yaus tshwj xeeb sim. Cov menyuam yaus thiab tsis muaj ntau tus ntxhais tau npaj txhij tig txhua pob zeb.
  - Muab sai sai, leej twg pom Oliver Twist yuav tau txais ib puas npib. Vali hais tias.
  Kev tshawb nrhiav tau rub mus, thiab tsuas yog thaum ib tus neeg raug kaw hauv kev ua tsov ua rog yav dhau los pom qhov chaw hauv av, cov neeg ntxeev siab, ua tib zoo ua lawv txoj hauv kev, pom ib tug tub siab tawv.
  Oliver Twist tsis nco qab, tab sis tseem tsis tau khov, uas tshuav kev cia siab rau nws lub rooj txhawb siab.
  Angelica ua tib zoo rub nws rab riam, ua rau cov ntshav liab liab, thiab tom qab ntawd npog lub qhov txhab nrog ib pab pawg.
  - Yuav ua li cas txog nws? Vega hais lus. - Nws zoo li lub qhov txhab txaus ntshai heev.
  Tus ntxhais squeaked:
  "Zoo li tus tub raug tua hauv plawv.
  Vega quaj:
  - Ntshai heev. Ib me ntsis ntxiv thiab cov hniav yuav tau tho lub aorta.
  Angelica tweeted:
  - Tsis yog me ntsis, tab sis nws yeej chob.
  Tus ntxhais xav tsis thoob:
  - Tab sis kuv hnov tias nws tsawg kawg yog ntsiag to, tab sis ua pa.
  Oliver niam tau lees paub tias:
  - Qhov ntawd yog vim nws muaj ob lub siab, sab xis thiab sab laug.
  Vega hais zoo siab
  - Thiab kuv paub tias ntau ntawm peb cov tub rog tau txais ob lub siab, nws pab tau ntau heev los tiv thaiv lub nra, thiab nws nyuaj rau tua. Los ntawm txoj kev, Dodger kuj muaj ob lub siab, qhov thib ob yog cog, tab sis nws yeej tsis phem dua li qhov tiag.
  - Kuv tus tub kuj tau cog, kuv xav ua kom nws ua tus neeg ncaws pob zoo, tab sis ib lub siab tsis txaus rau qhov no.
  - Zoo, nws zoo heev, tab sis li cas txog peb zaug ib zaug?
  - Qhov no yog qhov tseeb overkill. Koj tuaj yeem tau txais ib qho cerebral infarction.
  - Tseem, nws yog qhov nthuav.
  Oliver Twist qhib nws lub qhov muag thiab ntxhi.
  - Kev sib ntaus sib tua xaus li cas?
  - Peb yeej! - Zoo siab teb Angelica.
  - General nyob qhov twg?
  - Qhov twg?
  "Tus uas nchuav ib co khib nyiab ntawm kuv lub ntsej muag thiab khiav mus.
  - Tab sis qhov no peb tsis paub. Angelica sighed.
  - Feem ntau, nws ua rau nws raug mob, peb yuav tsum nrhiav tus neeg phem no. - Kev phem hais tias Vega.
  - Peb yeej yuav pom nws, tab sis tam sim no nws zoo dua los kaw kuv lub paj. Koj muaj lub ntsws thiab lub siab tawg, yog li ntawd, koj yuav tsum tau so.
  - Zoo pw tsaug zog, Kuv mam li hu koj ib lullaby. Vega cuam tshuam.
  - Ib zaug ntxiv yuav muaj ib yam dab tsi ua tub rog, tsis tsim nyog, cia tus tub nyob ntsiag to. Nco ntsoov Oliver Twist autogenic pw tsaug zog kev cob qhia.
  - Okay, Kuv mam li sim pw.
  Tus me nyuam kaw nws lub qhov muag thiab plunged mus rau hauv lub neej.
  Vega so haujlwm thiab pib muab cov tub rog ntxeev siab rau hauv kev txiav txim.
  
  . QHOV #19
  Oliver Twist tau hais rau hauv kev ntseeg siab tias nws yuav raug kaw rau pej xeem tag kis. Yog li ntawd nws thiaj li muaj peev xwm txaus siab rau kev pw tsaug zog zaum kawg ntawm lub ntiaj teb. Tus tub tau muab paj npleg thiab ib khob cawv liab ua ntej nws tuag.
  Tom qab noj thiab haus, Oliver Twist poob rau hauv npau suav.
  Thaum ib tug ntawm incarnations ntawm npau suav nteg nyob rau hauv ib tug coma, qhov thib ob ntawm Oliver Twist pom tias nws zoo li ib tug siab tawv filibuster, uas famously twisted lub tacks ntawm ib tug pirate nkoj.
  Lub nkoj caij nkoj hla hiav txwv nyiaj-txiv kab ntxwv. Rau caum tsis ntev los no cam khwb cia, tseem tshiab cannons ci nyob rau hauv lub rays ntawm lub zoo kawg nkaus hnub poob. Oliver Twist qhuas nws, nyob rau hauv lawv lub npe hu ua hemisphere ntawm lub teeb, cov txheej txheem no tsis muaj xim zoo nkauj.
  - Nws yuav tsum yog tias kev nce qib tsis tau cuam tshuam qhov xwm txheej ntau. - Luag luag, nws hais.
  Tus tub zoo siab kawg nkaus. Lub tsev kawm ntawv ntxub, nrog ua homework, dictations thiab tests, tau tso tseg thiab zoo li ib yam dab tsi tsis muaj tiag, zoo li npau suav phem. Zoo, nws nyob hauv lub cim xeeb cuav. Tab sis nyob rau hauv lub neej tiag tiag tsis muaj tsev loj cuj nrog chains thiab nas. Twb tau muaj kev lom zem taug txuj kev nyuaj tom qab, tseem yuav muaj ntau ntxiv, tab sis tsis muaj qhov xav rov qab los.
  Txawm yog kuv mus ntuj txiag teb tsaus
  tab sis kuv yuav tsis rov mus kawm ntawv.
  Tam sim no kuv yog ib tug pirate ntshav
  Thiab kuv tsis ntshai cua daj cua dub!
  Tus tub muaj me ntsis impromptu.
  Wiscin, nyob rau hauv lem, txhawj xeeb, nws to taub hais tias lub neej ntawm ib tug filibuster yog tag nrho ntawm txaus ntshai, thiab nws yuav tsum rob nyob rau hauv thiaj li yuav nyob. Peb yuav tsum nrhiav lub tsev, tab sis qhov twg? Nyob rau hauv lub tebchaws Kiram, ib tug gallows los yog ib tug ntoo khaub lig tos lawv. Lus Askiv? Qhov no yog ib lub teb chaws cunning thiab txhawb pirates, tab sis qhov tseeb ntawm qhov teeb meem yog tias lawv yog cov neeg raug txim khiav tawm, ib txhia txawm tawm tsam huab tais.
  Fatation yog lwm qhov teeb meem, thiab nws yog nyob rau hauv kev sib raug zoo nrog Kiram thiab Askiv, ua ke nrog tib lub koom pheej Singer nyob rau hauv lub ntiaj teb no, nws nrhiav tau ib tug colony inhabited los ntawm pirates ib nrab privateers. Nyob ntawd lawv nyob hauv lub nkoj hiav txwv thiab lub nroog Ntau, ntawm cov kob ntawm Monaco. Cov neeg Askiv muaj qhov chaw zoo sib xws, lub nroog Kalil. Raws li rau Kiram, nws cov cheeb tsam yog cov nplua nuj tshaj plaws thiab dav tshaj plaws thiab yog qhov kev sim siab zoo rau pirates uas sim tsim ib qho hauv nroog Minisota coj mus rau qhov tseeb tias corsairs pib nyiag lawv cov neeg txhawb nqa. Cov Kiramites sib sau ua ke ib lub nkoj loj thiab, tom qab kev sib ntaus sib tua tawv ncauj, yeej lub hornet lub zes.
  - Peb lub tsev ntuj yog lub nroog Ntau. Wiscin hais tias. - Nyob ntawd peb yuav faib peb cov khau loj loj thiab so hauv taverns. Cov corsairs nodded nyob rau hauv unison. Lub caij nyoog pirate tau ncaj ncees heev ntawm nws tus kheej txoj kev, nws yeej tsis tshwm sim rau nws los nkaum lawv cov dawb huv ntawm nws cov phooj ywg-hauv-arms.
  Oliver tau nqis los ntawm lub qhov dej, kaj ntug dhau mus thiab tus tub xav tias dhuav. Nws tsis nco qab txog cov kauj-toog npab thiab nws nyiam ua si hauv computer, tshwj xeeb tshaj yog cov dabneeg "Cosmos filibuster". Kev sib haum xeeb ua luam dej twb dhau los ua dhuav thiab kuv xav tau kev sib ntaus zoo.
  - Nws yog cov menyuam yaus zoo, yuav siv sijhawm ntev npaum li cas thiaj caij nkoj mus rau Monaco?
  - Tsis muaj ntau. Wiscin hais tias.
  - Kuv tau kawm daim ntawv qhia thiab qhia tias ua ntej koj mus rau qhov ntawd thiab npaj lwm qhov kev lom zem, tawm tsam lub nroog ntug dej hiav txwv ntawm Zweig. Nyob ntawd peb tuaj yeem ntes tau cov nplua nuj heev nyob rau tib lub sijhawm rub cov pob txha.
  Cov pirates zoo siab rau kev sib koom ua ke, ntau tus ntawm lawv tsis koom nrog tib lub siab nyiam. Tus phooj ywg loj, caws pliav Fokker, uas tuav txoj haujlwm ntawm tus navigator, tawm tsam hnyav.
  - Koj tseem hluas heev thiab koj cov ntshav npau li npias tshiab. Peb yog cov qub tub rog thiab yuav xav peb zaug ua ntej yuav koom nrog kev sib ntaus sib tua. Lub nroog Zweig yog ib lub fortress tiag tiag thiab peb yuav tsum sunk ua ntej peb nkag mus rau qhov chaw nres nkoj.
  - Kuv twb tau xav txog nws, peb lub nkoj zoo ib yam li Kiram ib, peb yuav rov ua dua peb cov yeeb ncuab, mus rau hauv lawv tus chij mus rau qhov chaw nres nkoj thiab rhuav tshem qhov chaw nres nkoj nrog ib qho salvo.
  - Lub tswv yim yog qhov nthuav, tab sis peb muaj tsawg tus neeg los tawm tsam nrog lawv cov garrison tag nrho, ntxiv rau, lawv lub fort muaj zog heev thiab tsis tuaj yeem rhuav tshem hauv ib qho salvo. Thiab ib qho kev txhaj tshuaj rov qab muab ze rau yuav ua rau peb lub nkoj poob.
  "Lawv yuav ntshai, thiab ua ntej lawv hnov mob, peb yuav tig mus rau sab nraud thiab tsoo dua.
  Wiscin tig nws lub ntsej muag.
  - Thiab txawm tias nyob rau hauv ib qho kev ceeb ntshai, thiab los ntawm ib co txuj ci tseem ceeb peb tswj kom tsoo lub fort, ces dab tsi txog lub garrison.
  - Thiab yog li ntawm peb sab yuav muaj kev xav tsis thoob. Tom qab ntawd lub garrison yuav poob, ntxiv rau, ib feem ntawm peb corsairs yuav hloov mus rau hauv cov khaub ncaws kiram.
  - Nws yuav muaj kev nyab xeeb dua los nrhiav cov neeg tshiab hauv nroog Ntau. Tom qab ntawd, nrog lub zog tshiab, ua haujlwm zoo sib xws.
  - Tom qab ntawd nws tuaj yeem nyuaj dua, cov Kiramians tseem tsis tau paub tias Pisar don Freebie raug rhuav tshem, thiab lawv yuav nqa peb lub nkoj rau nws, tshwj xeeb tshaj yog vim lawv paub yuav luag tag nrho lawv lub nkoj. Thiab raws li lub sijhawm dhau mus, lawv pom tias lawv lub nkoj tau raug ntes thiab yuav ceev faj ntxiv, ces qhov kev dag ntxias yooj yim no yuav tsis ua haujlwm.
  Wiscin xav tias, cov pirates sim cua daj cua dub Zweig ntau tshaj ib zaug, thiab txhua zaus lawv choked ntshav. Txhawm rau kov yeej lub nroog no tsis muaj kev ntseeg siab txhais tau tias yuav tsa koj lub koob meej nyob rau hauv ntug dej hiav txwv cov kwv tij mus rau qib siab txawv. Qhov tseem ceeb tshaj plaws, nws tsis xav kom suav hais tias yog neeg lim hiam.
  - Zoo, kuv pom zoo, tab sis peb tseem yuav tsis muaj sij hawm mus rau lub nroog ua ntej tsaus ntuj. Yog li ntawd, peb yuav dock rau hmo ntuj nyob rau hauv ib ncig, thiab koj yuav mus soj ntsuam. Wiscin txiav txim siab.
  - Nws los! Tshwj xeeb tshaj yog txij li, tsis paub ford, tsis txhob mus rau hauv dej. - Tus tub rov hais dua cov lus qub.
  Wiscin patted nws tus pab ntawm lub xub pwg nyom thiab hais lus yuav luag muaj kev hlub.
  - Tsuas yog tsis txhob nkag mus rau hauv kev sib ntaus ua ntej ntawm lub sijhawm. Ua kom nruj dua.
  Tus tub ntaus nws liab qab, tanned ko taw ntseeg siab teb tias:
  Tsis txhob txhawj, kuv tsuas yog tiv thaiv kuv tus kheej xwb.
  Huab cua tshiab tuaj, cov nkoj tau nruj, thiab lub nkoj zoo kawg nkaus tau nce.
  Cov nthwv dej ua si zoo li ntawd, qee zaum nyob rau hauv qhov kev ncua deb frolicking, dov hla nthwv dej, trikatas, tsiaj zoo li ntses taub ntswg ntev nrog rau ceg.
  Raws li txoj kev, lawv tuaj hla ib lub nkoj pirate xwb. Tau saib ze ntawm qhov ntev ntawm lub nkoj thiab cov phom ntau, nws nyiam ntaus txoj kev kom zoo. Nws tau pom yuav ua li cas lub silhouette flashed thiab ploj tom qab kab rov tav kab.
  - Tej zaum peb yuav ntes tau. Oliver qhia.
  -Vim li cas peb yuav tsum poob rau peb tus kwv, tshwj xeeb tshaj yog vim tsis muaj dab tsi coj los ntawm nws. - tawm tsam Wiscin. - Cov corsairs no qee zaum zaum tshaib plab rau lub hlis, tsis yog txhua tus muaj hmoo khiav mus rau ntau dua lossis tsawg dua cov tsiaj nyeg.
  Tab sis lawv muaj qhov peb tsis muaj.
  - Lawv muaj dab tsi?
  - Neeg! Oliver Twist hais nrov nrov. Cov pirates ntsia rov qab rau nws. Wiscinus khawb nws lub taub hau ntawm tes.
  - Qhov no, peb muaj caij nyoog los caum nws. Ntxiv sails.
  Txawm hais tias nws qhov loj me me, lub nkoj txav nrawm heev. Yog li nrawm
  nws overtook nws counterpart. Lub pirate frigate tig thiab npaj muab nws lub neej dearly.
  -Tshaj tus neeg siab dawb siab zoo thiab hais lus qhuas. Wiscin xaj.
  Lub frigate cia li xa rov qab lub salute.
  - Thiab tam sim no, kuv tab tom muab lub teeb liab - Kuv tab tom xa nkoj.
  Raws li kev sib tw, nws tau xa ib tus kws lij choj qub, tus tsiaj nyaum zoo nkauj Stark, thiab ntxiv rau ob tus neeg txawj ntse ntxiv, nrog rau Oliver Twist. Rau qee yam, nws txiav txim siab tias yog tias tus tub no koom nrog, ces txhua yam yuav zoo.
  Stark tau txais, cordially caw mus rau lub rooj. Tseem, ib tug npoj yaig muaj peb zaug ntxiv phom, ua li cas koj yuav tsis hwm nws ntawm no.
  Kev sib tham tau ceev faj coj mus rau qhov xaus tias nws yuav tsis phem los ua kom muaj kev sib koom ua ke
  lub nroog Zweig.
  Tus thawj coj ntawm frigate, Monique de Munch, tau txeeb ntawm qhov kev thov no nrog kev txaus siab; hmoov zoo tsis tau ua rau nws tsis ntev los no. Kev nyuaj tsuas yog tshwm sim los ntawm kev faib cov khau raj. Monique, uas muaj yuav luag ob puas thiab tsib caug tus neeg, hais kom muaj kev sib npaug sib npaug ntawm pab pawg raws li tus naj npawb ntawm cov hom phiaj. Stark, dhau los, tau muab faib los ntawm kev sib deev ntawm lub nkoj, tau txais cov lus qhia meej rau qhov no los ntawm Wiscin, uas tsuas yog tsib caug tus neeg thiab tsis xav kom dag. Monique nias, rau qhov kev sib cav tias lawv muaj phom ntau, nws teb.
  - Thiab peb muaj cov neeg sib tw zoo dua qub hauv pab pawg. Yog hais mav?
  Cov tub ceev xwm tau lees paub.
  - Koj tuaj yeem ua pov thawj li cas? - Defiantly nug Oliver Twist, uas yav tas los ua ib tug me nyuam tub; coj lub hwj, khob, khoom noj txom ncauj.
  Monique ntsia nruj nreem thiab taw tes rau lub siab siab rau lub cev tiv thaiv tub rog.
  - Koj puas pom nws? Koj puas muaj ib tug uas yuav ua tau nws?
  - Kuv yuav tawm tsam nws! Oliver Twist nce mus rau pem hauv ntej.
  Nyob rau hauv teb, ib tug incredulous roar:
  - Nej nqus, xav tuag, vim yuav sib ntaus sib tua tuag.
  Nrog rab ntaj hauv kuv txhais tes, kuv tsis ntshai tuag,
  Thaum kev hwm ntawm cov phooj ywg raug mob!
  Ua raws li kev sib ntaus sib tua ntawm tes rau tes,
  Cia kuv cov yeeb ncuab tsis suav nrog!
  Oliver Twist rhymed, nws ob lub qhov muag flashing. - Kuv npaj siab tawm tsam nrog nws.
  "Koj yog Stark lees paub qhov kev sib tw me me no."
  Yog, nws yog ib tug zoo fighter.
  - Tom qab ntawd qhov no yog li cas: kuv Sidurr yeej - koj lees txais peb cov xwm txheej: peb faib ua feem rau cov neeg ua haujlwm, yog tias nws yog ces peb yog koj li.
  - Kuv pom zoo.
  - Ces ntawm tes. Monique nyem Stark txhais tes nrog nws tus dais paw.
  Cov neeg txawv teb chaws muaj zog tau muab rau rab ntaj ib zaug, thauj txhua txhais tes. Oliver Twist tsuas muaj ob, tab sis tus tub hluas saib ntau dua kev ntseeg siab, txawm hais tias tawm tsam keeb kwm ntawm tus loj loj no nws zoo li tus booger. Qee lub sij hawm, qhov kev xav tau tshwm sim hauv nws lub siab tias nws tuaj yeem ua tau ntawm no, tab sis tam sim ntawd nws tau tsav nws mus.
  Ntawm lub teeb liab los ntawm ataman, kev sib ntaus pib. Nrog kev npaj txhij txog agility, Sidurr dhia, rau rab ntaj flashing saum huab cua ib zaug. Oliver Twist nqaim dodged, dhia tig thiab ncaws nws hauv lub puab tsaig. Lub tshuab nplawm tuaj me ntsis siab dua thiab yog me ntsis softened los ntawm kev txav ntawm lub taub hau. Thiab tawm tsam nrog rab ntaj thug txawm tias nyuaj, tab sis parried.
  - Thiab koj tsuas saib txaus ntshai, tab sis qhov tseeb, kvass yog kvass. Twist hais rau Olive. Tom qab ntawd tus me nyuam tub tau ua cov txheej txheem nyuaj "crooked tongs", nws tswj tau txiav tawm tus neeg sib tw tes nrog qhov tseeb twist. Ruslan yeej tsis tau hnov qhov kev qw nrov nrov, zoo li hlau nws tus kheej tau quaj.
  - Dab tsi tsis nyiam!
  - Me me Russians, Kuv yuav cia koj hla lub pob zeb. qw Sidurr.
  Kuv tsis ntseeg tias koj ruam dhau lawm.
  Qhov no tau ua raws li cov tsiaj qus tag nrho, tus tub sab laug, tom qab ntawd ib zaug thiab txiav tawm tus txhuam thib ob. Txhua yam yuav zoo, tab sis thaum lub sijhawm txiav txim siab nws ntog thiab yuav luag poob. Ces ib tug hniav ya ntawm nws, maj mam txiav nws lub hauv siab. Lub qhov txhab tsis txaus ntshai, tab sis tsis kaj siab.
  - Tau ib tug me nyuam. screeched Sidurr.
  - Nplaim tsuas yog kho tus txiv neej, tab sis koj tsis tuaj yeem zam kev tuag.
  Tawm ntawm lwm lub lunge, tus me nyuam tub ua cov txheej txheem "puffy toad" thiab txiav tawm thib peb tes.
  Tom qab ntawd, Sidurr zoo li tau poob nws tus ntsuj plig, nws pib thim rov qab, saib ntau thiab ntau dua ntawm nws tus thawj coj, tos nws los cuam tshuam kev sib ntaus. Monique, txawm li cas los xij, ntsia dav-eyed, kom meej meej fascinated los ntawm lub spectacle npaj txhij txog. Oliver Twist mus rau qhov kev txiav txim siab tawm tsam, nws rov slammed nws ko taw mus rau hauv lub tuam tsev, ces muab cov yeeb ncuab nrog ib tug hniav nyob rau hauv lub plab. Coob tus caustic lom daj ntshav ntws. Tom qab ntawd, tau ua ib qho kev sib xyaw ua ke, nws cawm tus yeeb ncuab ntawm plaub txhuam nrog plaub ntiv tes. Sidurr thaum kawg poob nws lub siab tawv, txav deb ntawm qhov quaj mus rau phab ntsa.
  - Tub, thov txim rau cov lus ruam. Kuv lees kuv qhov swb thiab thov kev hlub tshua. - Los ntawm peb lub qhov muag ntawm tus dab swb, kua muag dov, thiab nws txhos caug.
  Oliver Twist thov txim rau nws thiab nres.
  - Nws twb swb lawm, cia nws mus?
  Monique qw.
  Tua nws, nws tsis tsim nyog nyob.
  - Ua cas koj tsis tu siab rau nws? Nws muaj peev xwm txhiv nws tus kheej hauv kev sib ntaus sib tua tom ntej.
  - Kuv tsis xav tau ib tug neeg pluag. Zoo, cia nws ua kom tiav lossis kuv yuav ua nws tus kheej.
  "Tsis txhob ua siab deb, nws tsuas yog neeg txawv teb chaws qus xwb." Nws yuav tsis tseg koj. Stark ntxiv.
  Oliver Twist, tsis paub nws tus kheej, ua tawv ncauj.
  "Kuv tua tsis tau ib tug neeg nyob hauv txhos caug ntawm kuv xub ntiag.
  - Tab sis kuv ua tau. - Monique hais thiab, snatching ib musket loaded nrog ib tug smoldering wick los ntawm ib tug pirate, tua nws nyob rau hauv lub taub hau.
  Ib lub qhov muag tig mus rau hauv cov ntshav thiab cov tsiaj nyaum ploj mus. Pirates tam sim ntawd khiav mus rau nws thiab rub nws, maj mam muab pov nws hla. Ob peb tus neeg ntxiv, suav nrog tus tub hauv tsev nyob hauv nroog, npau taws pib txhuam lub lawj. Txawm tias qhov swb, Monica zoo siab.
  - Koj yog ib tug zoo fighter. - Nws tig mus rau Oliver Twist. - Tsuas yog koj tsis muaj lub siab tawv txaus thiab ua siab loj. Koj tau kov los ntawm lub kua muag thiab kev txaj muag ntawm dab, thiab yuav ua li cas yog hais tias ib tug poj niam los yog ib tug me nyuam quaj nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm koj.
  "Kuv yuav tsis tso tseg kom tua poj niam thiab menyuam.
  - Qhov no yog koj qhov tsis muaj zog ntawm kev ua siab zoo, koj tuaj yeem tso cov ntshav ntawm kev sib ntaus sib tua, tab sis koj tsis muaj lub siab tawv muab riam rau ntawm cov menyuam lub caj dab thiab tig. Tab sis nws yog qhov tsim nyog, tus pirate tsis tuaj yeem yog tus tub rog.
  Tus tub tau tawm hws nws liab qab, puag ncig pob taws rau hauv pem teb thiab hais tias:
  - Yog vim li cas, kuv nyeem ntau phau ntawv thiab saib ib tug yeeb yam, qhov twg filibusters yog tiag tiag cov txiv neej thiab txawm pab cov neeg pluag, tshwj xeeb tshaj yog cov poj niam tshaib plab thiab cov me nyuam.
  "Kuv tsis paub tias phau ntawv twb tau sau txog peb lawm. Cov yeeb yaj kiab yog dab tsi?
  Ces Oliver Twist twb paub tias nws tau hais ntau dhau lawm. Txhua leej txhua tus yuav tsum tsis txhob piav tias nws yog los ntawm qhov chaw uas hu ua lub ntiajteb sab hauv.
  - Nws zoo li zaj dab neeg dab neeg.
  - Thiab nws yog qhov tseeb tias koj tseem hluas dhau thiab tsis meej pem qhov tseeb nrog kev npau suav. Okay, kuv yuav tsis chim koj. Tab sis koj tus ataman, thaum qhov kev xav tau yog nyob rau, yuav mus rau qhov tsis zoo. Lub sijhawm no, piav qhia seb koj txoj kev npaj yog dab tsi. Tom qab tag nrho, Zweig yog lub fortress tiag tiag thiab txawm tias koj cov pob tw yuav tsis txaus los hla nws.
  Stark piav txog txoj kev npaj.
  "Yog li feem ntau ntawm kuv cov neeg coob yuav tsum tau nyob hauv koj lub nkoj, hnav khaub ncaws Kiram?"
  - Yog li ntawd!
  - Nws haum peb. Tawm tsam tag kis?
  - Yog, tshwj tsis yog tias muaj cov xwm txheej tsis tau pom dua. Tab sis peb tus tub. Nws taw tes rau Oliver Twist. - Nws yuav tsis cia koj poob.
  - Kuv ntseeg tias nws yuav tsis tso koj tseg, tab sis yog tias nws tsis rov qab los ntawm kev soj ntsuam, koj muaj txoj kev npaj.
  Ib lub suab nrov tau hnov:
  - Kuv xav tias txawm tias nws raug ntes los, tus tub yuav nyiaj dhau kev tsim txom thiab yuav tsis hais dab tsi, yog li peb yuav muaj kev pheej hmoo los ntawm kev ua raws li txoj haujlwm dhau los.
  - Kuv kuj pom nyob rau hauv lub qhov muag hais tias nws yuav tiv taus txhua yam, tab sis ceev faj yuav tsis mob thiab yuav ua li cas thaum kawg, peb yuav txiav txim siab tom qab.
  Qhov ntawd yog qhov lawv txiav txim siab. Cov nkoj tam sim no tau caij nkoj ua ke, thiab txawm tias los ntawm qhov deb nws tau pom tseeb tias lub nkoj me me hu ua "Tiger" yog li lub nkoj nkoj, tseem tsis tau muaj npe. Oliver Twist tau mob siab rau qhov no.
  - Tsis yog, nws suits peb dawb filibusters hnav lub qub kiram lub npe. Tej zaum peb yuav hu ua zaj.
  - Nws tsis phem, tab sis nws smacks ntawm unreality. Tsis muaj leej twg tau pom zaj.
  - Thiab hauv lwm lub ntiaj teb.
  - Dab tsi?
  - Cov nyob nruab nrab ntawm lub hnub qub.
  Tsis muaj ib yam ntawm cov hnub qub, lawv tsuas yog cov tubtxib saum ntuj.
  Tus tub, ntaus nws ko taw thiab tsoo cov kab nrog nws pob taws liab qab, tawm tsam:
  - Los yog tej zaum muaj, vim koj tsis ya mus rau lawv, ua li cas koj paub.
  - Thiab koj xav paub ntau, tshwj xeeb tshaj yog txwv los ntawm pawg ntseeg.
  - Kev paub yog yeej! Oliver Twist hais.
  Nws tau tsaus ntuj, thiab lub teeb pom kev deb tau pom los ntawm qhov deb, teeb pom kev mus rau qhov chaw nres nkoj Zweig. Nws siab heev.
  - Zoo, koj yuav caij nkoj li cas tam sim no?
  - Tsis yog, nws muaj kev nyab xeeb dua ua luam dej. Oliver Twist hais. - Lub nkoj tuaj yeem pom, tab sis tus neeg ua luam dej tsis yog.
  - Thiab yog tias koj khiav mus rau tsov horned sharks?
  - Kuv yuav muaj ntaj nrog kuv, kuv yuav tawm tsam.
  - Tsis yog koj yuav poob nrog nws?
  - Nws yog ua los ntawm lub teeb hlau thiab yuav tsis cuam tshuam rau kuv.
  - Okay, ua luam dej. Wiscin hlub tus me nyuam mos ntawm nws nraub qaum. - Tab sis ua ntej, zas koj cov plaub hau dub kom lub taub hau tsis pom tshwj xeeb.
  Kuv twb npaj cov xim. - Thiab tus me nyuam tub thickly smeared nws cov plaub hau. Oliver Twist poob rau hauv dej, nws yog tus ua luam dej zoo heev, thiab nws yuav luag tsis pom. Yuav kom pom tau, nws tsa ib rab ntaj saum nws lub taub hau, ci ntsa iab hauv plaub lub hli, lawv pom nws thiab xuav luag ntxhi, tom qab ob peb feeb nws thaum kawg nws ploj mus rau hauv qhov tsaus ntuj ntawm nthwv dej.
  - Zoo, tus phab ej, kuv xav tau ib tug tub zoo li no. - Hais tus thawj coj ntawm pirates.
  Oliver Twist txiav los ntawm nthwv dej ib ntus, hloov cov style ntawm lub sijhawm. Cov dej yog sov, maj mam thiab nws zoo siab heev ua luam dej rau ntawm nws, txawm tias ntsev zoo li tshwj xeeb, nws tsis iab los yog kub hnyiab, tab sis zoo li lub txiv qaub qaub. Tus tub txaws thiab poked, dheev ib tug duab ntxoov ntxoo flashed tom qab nthwv dej. Ib tug txaus ntshai shark nrog peb horns, tsis pom nyob rau hauv dej, crept mus rau nws, thiab qhib lub qhov ncauj loj sim mus tua.
  Oliver Twist swung nws rab ntaj nyob rau hauv ib tug backhanded slash. Tus shark lub qhov ncauj tau txiav qhib, thiab cov ntshav cherry tau tawm mus. Tus neeg tua tsiaj thrashed, sim dodge, raws li Oliver Twist tsav ib rab riam rau hauv nws lub qhov muag. Lub shark pom tau tias muaj lub hlwb puas lawm thiab, twitching, poob tawm. Ob peb silhouettes tawg tawm ntawm qhov tsaus ntuj, lawv poob rau ntawm lawv tus khub thiab pib tsim kua muag thiab gnaw rau nws.
  - Qhov ntawd yog koj txoj kev xav. Cuav ntshav. Thiab tam sim no cia peb ceev.
  Tus tub ceev nws lub nrawm, pounding nrog nws ob txhais tes thiab ob txhais ceg. Cov sharks, nqa tam sim ntawd los ntawm lub tsiab peb caug, tsis mloog nws. Qhov chaw nres nkoj tau maj mam nce mus, cov silhouettes ntawm ob peb lub nkoj tau pom. Ib tug ntawm lawv loj heev uas Oliver Twist tau ceeb toom tsis xis nyob. Nws txiav txim siab ua luam dej rau nws ua ntej.
  Lub sijhawm ntawd, nws xav tias txav mus los, thiab lub qhov ncauj loj tau rub nws cov hniav ntawm nws ib sab, yuav luag tom nws pob taws. Tus tub hluas dhia dej rau hauv cov lus teb, rushing hauv qab dej thiab poked tus shark nyob rau hauv lub plab nrog lub ntsis. Raws li nws xav, cov ntshav ntws los ntawm nws, thiab nws lub qhov ncauj qhib thiab kaw nrog rau kab ntawm cov hniav. Lwm cov sharks rammed nws nrog lawv horns, ces lob nws thiab pib mus tom tej daim loj loj. Tsis ntev los no txawm tsis muaj ib lub cev pob txha los ntawm nws, Oliver Twist, lub sijhawm no, pom tau tias tawg ntawm lawv. Tam sim no lub fortress loj tau pom, muaj tiag tiag muaj ntau cannons, lub nroog yog xyaum impregnable los ntawm hiav txwv. Saib ntawm nws, tus me nyuam xav tau ib co shudder, nws yuav tsis yooj yim los rhuav tshem xws li ib tug colossus, txawm tias nws ntaus yuav luag point-blank.
  - Okay, peb mam li ntaus nws.
  Kev ntxhov siab ntau dhau los ua rau muaj kev sib ntaus sib tua loj heev. Ua luam dej los ze zog, Oliver Twist suav cov phom, txawm tsis suav cov stern thiab tshiab, muaj ib puas nees nkaum. Nws yog ib tug tiag tiag flagship, thiab nrog tuab sab nyob rau hauv ib tug cork ntoo.
  - Qhov no yog ib tug colossus, tsuas yog ib yam uas loj heev thiab clumsy. Tus tub hlob. Thawj txoj kev npaj ua phem raug tsim txom. Nws yog tseeb hais tias xws li ib tug hulk yuav tsuas tog lawv. Yuav ua li cas. Thaum pib, Oliver Twist xav tias lawv tuaj yeem sim ua lub nkoj. Tseem yuav tau muaj xws li ib lub nkoj loj. Tus me nyuam ua tib zoo ua luam dej rau ntawm lub rooj tsavxwm, thaum lub sijhawm ntawd peb lub hli zais tom qab huab. Nias ntawm nws txhais tes thiab taw liab qab, nws nce saum lub nkoj zoo li kab laug sab-txiv neej, tab tom nrhiav rau qhov me me uas siv plaub ceg tawv. Cov ntoo yog ntxhib, uas ua rau nws yooj yim rau lub cev me me nqa. Muaj cov tub txib saum lub lawj, tab sis lub nkoj tau ntev, thiab nws muaj peev xwm ua tib zoo hla thiab pw hauv lub qhov dej, tom qab ntawd nkaum hauv qab lub nkoj cawm siav. Tom qab ntawd Oliver Twist pom peb tus neeg, ob lub khaub ncaws kim kim embroidered nrog kub, thiab lwm tus, txiav txim siab los ntawm qhov loj me thiab ntaj nyob rau hauv yim txhais tes ib zaug (xws li cov neeg txawv teb chaws tsis tshua muaj), yog tus saib xyuas lub cev.
  - Peb twb tau thauj cov nkoj, cov khoom thauj kub, pob zeb diamond, emeralds, lub nroog cov nyiaj txiag thiab cov xov paj silkworm yuav npaj txhij mus caij nkoj tag kis.
  - Zoo, nws tsuas yog kev khuv leej uas peb lub nroog yuav khoob.
  - Tsis ntev tom ntej no yuav muaj kev tsov rog loj thiab niam lub teb chaws yuav xav tau nyiaj txiag loj, suav nrog kev nrhiav neeg ua haujlwm mercenaries. Tsis tas li ntawd, koj lub nroog tseem nyob ze rau cov kob ntawm Monaco thiab ua ib qho cuab yeej rau pirates. Thiab yog hais tias koj tshem tawm koj cov nyiaj txiag, nws tam sim ntawd poob nws attractiveness.
  - Yog lawv xav tau, lawv tseem yuav pab yaj zoo li yoov mus rau zib ntab. Hauv kuv lub tswv yim, txawm tias ib tus muaj zog npaum li koj lub nkoj tsis txaus los nqa lub tsheb thauj neeg ntau dhau.
  - Zoo, yog vim li cas, thawj, peb ntxiv yuav koom nrog peb nyob rau hauv hiav txwv, thiab thib ob, peb muaj ib txhiab neeg coob coob thiab lawv twb nyob rau hauv lub nkoj. Nrog lub hwj chim zoo li no, peb tsis ntshai ntawm kev nce qib.
  Oliver Twist txoj kev xav tau tig mus rau hauv nws lub taub hau, tag nrho lawv txoj kev tawm tsam tau dhau los ua qhov tsis muaj qab hau, lawv yuav tsum tau los nrog ib yam dab tsi.
  Cov tub ntxhais hluas raug kaw tsis pub pom tus npau suav... Lub qhov rooj ntawm tes qhib thiab cov neeg saib xyuas nkag mus.
  Tus Thawj Tub Ceev Xwm tau tshaj tawm tias:
  - Hnub no yog koj qhov kev tua nyob rau hauv central square ntawm London. Raws li ib txwm muaj, haus lub khob cawv kawg hauv koj lub neej thiab koj yuav raug xa mus rau lub cev.
  Lub khob me me, cov cawv txiv hmab tsis muaj zog heev - kua txiv hmab txiv ntoo. Tej zaum lawv ntshai tias tus neeg raug kaw yuav tsaug zog thaum lub sijhawm tua.
  Thiab Oliver raug tshem tawm ntawm nws cov khaub ncaws hauv tsev loj cuj, tawm hauv nws lub ris dub xwb. Tus tub hluas raug kaw yuav raug tua yuav luag liab qab. Lub dab tshos kuj raug tshem tawm.
  Tom qab ntawd, Oliver, tshwj xeeb, sib dua tes thiab ko taw shackles, raug tshem tawm ntawm lub xovtooj.
  Tus tub liab qab taw, hlawv nrog liab-kub hlau, tseem tsis tau zoo tag nrho, thiab nws mob heev rau nqis rau lawv. Tab sis Oliver, gritting nws cov hniav, sim ua kom ncaj. Thiab nws tau taug kev, jingling chains los ntawm txoj kev hauv tsev. Ib tug me me, bald-cropped me tub, emaciated nyob rau hauv tsev lojcuj.
  Ib tug txiv neej bearded tau coj dhau los, thiab nws chuckled ntawm tus tub hauv nws luv.
  Oliver poob ntau qhov hnyav ntawm khob cij thiab dej, txhua pob txha pom hauv nws.
  Tus tub taug kev limping ntawm ob txhais ceg thiab rub cov chains. Nws tsis yooj yim rau nws ua txoj kev no mus rau lub tsev loj cuj.
  Lawv tsis tas yuav dai nws ib leeg. Twb muaj ib tug ntxhais nyob hauv lub cev lawm. Kuj nyias, nrog bruises ntawm nws lub ntsej muag. Nws yog taw liab qab, tab sis hnav ib lub tsho dawb. Nws ntsia tus tub nrog kev khuv leej. Nws ob txhais tes nyob rau hauv shackles, thiab ntawm nws ob txhais taw liab qab yog ib tug saw.
  Tus tub mus rau hauv lub laub. Thiab nws, harnessed rau nag, tsiv. Tej zaum tus nees tau tshwj xeeb harnessed mus qeeb, thiab txhua tus tuaj yeem qhuas tus khub. Muaj ib tug hluas nkauj, yuav luag ib tug me nyuam nrog blond, ntev plaub hau, thiab ib tug me nyuam nrog ib tug shaved taub hau.
  Oliver tau hnov cua tshiab los rau saum nws lub cev liab qab, ua siab ntev, thiab nws zoo siab heev. Tus tub ua pa tob tob. Huab cua zoo li muaj zib ntab. Thiab lub hnub txawm dig muag tom qab tsaus ntuj ntawm lub qhov taub.
  Thiab tus hluas nkauj daj ntseg plaub hau ua pa hnyav heev.
  Oliver ntsia ntawm nws lub ntsej muag zoo nkauj, liab qab taw. Nws yog pov thawj tias nws yog los ntawm liab qab, tus hluas nkauj lub hauv caug tseem tsis tau los nrog hlwv. Yog li ntawd nws heels tau kib. Tus ntxhais pluag, xav Oliver.
  Lawv tsav maj mam. Cov neeg nyob ib puag ncig yog nrov. Leej twg luag thiab leej twg sympathizes. Txawm li cas los xij, ob peb tus neeg sab nrauv zoo li dawb huv thiab kov uas koj yuav tsis muaj kev xav tob.
  Oliver ncaj nce siab. Nws lub cev, nrog cov kab nplawm uas tsis tau kho kom txog thaum kawg, yog nyias thiab lean. Tus tub nyuam qhuav muaj kaum ib xyoos xwb. Nws yog daj ntseg thiab tsis muaj ntshav ntawm nws lub ntsej muag. Yuav luag liab qab, nyob rau hauv dub panties, zoo li ib tug qhev, tsuas yog daj ntseg. Tej zaum nyob rau hauv lub xyoo pua nees nkaum Oliver yuav zoo li ib tug neeg raug txim ntawm Auschwitz.
  Thiab tus ntxhais, nws yuav luag zoo li Esmeralda, tsuas yog nws cov plaub hau dawb xwb, uas ua rau nws zoo nkauj dua thiab dawb huv. Hmoov zoo, lawv tsis kub hnyiab ntawm ceg txheem ntseeg, thiab ib qho chaw tos, uas tsis mob heev.
  Oliver xav, dab tsi tos nws tom qab kev tuag? Ntuj los yog ntuj txiag teb tsaus? Yog Oliver tuag ntxov, nws yuav tsis muaj kev ntseeg nyob saum ntuj rau ib tug me nyuam dawb huv. Tab sis tam sim no nws muaj faults. Thiab Protestants tsis lees paub purgatory. Yog li ntawd puas yog ntuj txiag teb tsaus tiag? Los yog nws tseem zoo dua nyob saum ntuj dua hauv ntiaj teb, thiab tus me nyuam dawb huv yuav dim? Tej zaum, tom qab tag nrho, Catholics, thiab muaj ntau tshaj ntawm lawv tshaj Protestants, tseem yog txoj cai thiab muaj ib tug purgatory. Thiab ces qhov kev tsim txom ntawm ntuj txiag teb tsaus tsis yog mus ib txhis?
  Oliver sighed hnyav heev... Nws kuj nyeem txog atheism. Lwm yam hauv tebchaws Greece thaum ub yog cov kws tshawb fawb uas tau lees tias tsis muaj Vajtswv. Thiab qhov kev pom no tau txais koob meej.
  Tej zaum, yog tias Constantine tsis tau txais kev ntseeg Vajtswv, ces kev ntseeg Vajtswv yuav yeej. Puas yog Vajtswv zaj dab neeg tiag tiag? Tom qab tag nrho, yog tias muaj ib tug uas muaj Hwj Chim Loj Kawg Nkaus, Nws puas yuav cia neeg raug kev txom nyem? Tau kawg tsis! Tom qab tag nrho, qhov uas muaj hwjchim loj kawg nkaus tsis tuaj yeem ua rau muaj teeb meem thiab kev txom nyem!
  Oliver hu nkauj:
  Fragile xim petal,
  Yog nws tau torn lawm...
  Txawm lub ntiaj teb ib puag ncig yog lim hiam
  Kuv xav ua qhov zoo!
  Los yog tej zaum, zoo li Isdias Asmesliskas, koj tus ntsuj plig yuav txav mus rau lwm lub cev. Thiab tej zaum koj yuav dhau los ua tus tub ntawm padishah lossis ib tug nom tswv rajah ...
  Ua neej nyob li qub
  Yog vim li cas thiaj muaj kev lom zem...
  Tej zaum hauv tus thawj -
  Koj tus ntsuj plig mus rau hauv!
  Tom qab ntawd, thaum kawg, lawv lub laub tau tsav mus rau lub scaffold nrog ob lub qhov npaj ua tiav. Tus ntxhais tuaj tawm thawj zaug, clinking chains. Nws yog nyias, daj ntseg, plaub hau ncaj, nrog loj, xiav ob lub qhov muag, zoo li ib tug hluas. Thiab cov neeg tuaj saib hummed hauv kev khuv leej. Tshwj xeeb tshaj yog thaum nws taug kev taw liab qab, graceful, ob txhais ceg uas tseem tsis tau muaj sij hawm los kho tom qab raug tsim txom, ntawm cov kauj ruam ntawm scaffold.
  Ces Oliver Twist tawm mus. Tus tub xav nres, thiab txawm so. Yuav ua li cas ntxhab, tsis zoo npaj cov kauj ruam ntoo zoo li.
  Tab sis muaj ntau tus neeg saib xyuas thiab tub ceev xwm nyob ib puag ncig, tsawg kawg yog tsib caug. Yog, thiab cov neeg tsis nyob rau hauv tag nrho cov inclined mus tua rau ob peb mus tua. Txawm hais tias tus tub thiab tus ntxhais evoke kev khuv leej.
  Oliver ob txhais taw liab qab yog me ntsis ticklish thaum nws taug kev saum tsob ntoo. Thiab tus tub hluas luag ntxhi, nws lub siab tau zoo siab dua. Tsuas yog me ntsis zaub mov yuav tsis mob. Koj tsis xav tuag ntawm lub plab khoob.
  Nws tawm mus thiab sawv ntawm ib sab ntawm tus ntxhais. Ob tug loj wailers nyob rau hauv liab zuag qhia tag nrho thiab lub kaus mom tau kuaj xyuas lub hinges. Oliver thiab tus ntxhais raug coj mus rau lub pob khawm. Lawv muab tso rau ntawm lub kaus mom uas yuav tsum qhib ib zaug, thiab tom qab ntawd txoj hlua yuav nruj nruj ncig koj lub caj dab thiab koj yuav tua thiab mus rau lub ntiaj teb tom ntej. Thiab tej zaum yuav muaj ... Oliver npau suav xav tias nws tus ntsuj plig tau embodied nyob rau hauv ib tug noog, thiab nws fluttered nyob rau hauv cov huab cua.
  Soars saum lub ru tsev ntawm lub tsev, thiab muab ib tug tag nrho wingspan.
  Lub caij no, tus nom monotonously sau cov khub niam txiv ua txhaum cai. Ib zaug ntxiv, Oliver raug liam tias nyiag khoom noj los ntawm lub tsev ua haujlwm. Thiab li ntawd. Thiab tseem nyob rau hauv tsis muaj kev hloov siab lees txim thiab dab tsi nws tsis tau muab tawm, qhov twg tus neeg nyiag lawm tau muab zais. Thiab ntau ntxiv...
  Oliver txaj muag uas yuav luag liab qab nyob rau hauv lub xub ntiag ntawm ntau txhiab leej neeg. Kuv txawm xav kom lub noose nyob ib ncig ntawm nws caj dab kom ceev ceev.
  Tus ntxhais ntxim nyiam me ntsis. Nws hloov tawm mus ua ib tug suav, sib yuav rau ib tug neeg laus seigneur, thiab raug liam tias lom. Tus ntxhais tsis lees nws qhov txhaum, thiab yog li ntawd lawv dai nws. Tsis tas li ntawd, muaj lub caij nyoog los raug tshuaj lom ntawm cov cog qoob loo nyob rau yav qab teb cov cheeb tsam ntawm lub tebchaws Askiv.
  Oliver xav tias nws yuav zoo dua li kev tuag. Yuav ua li cas yog tias muaj tiag tiag lub pas dej hluav taws, los yog tsis muaj nyob. Thiab tsis muaj nyob yog txaus ntshai, tsis muaj teeb, tsis muaj suab, tsis nco, tsis txawm xav ... Thiab raws li ib tug neeg los ntawm cov neeg txawj ntse sau: Kuv xav - yog li ntawd kuv muaj nyob!
  Thiab thaum kawg, kev nyeem ntawv monotonous dhau lawm. Cov neeg raug txim raug muab nqes kawg los thov Vajtswv. Ib tug poj niam liab qab liab qab hauv cov khaub ncaws dawb ntxhi ib yam dab tsi hauv Latin. Oliver txiav txim siab nyeem tus Tswv txoj kev thov Vajtswv, txawm hais tias nws lees tias nws lub taub hau yog kev ntxhov siab. Thiab nws yuav luag ib tug tsis ntseeg Vajtswv, los yog tsawg kawg yog ib tug agnostic.
  Tiamsis nws thov Vajtswv, thiab tsis txhob maj. Lub xeem feeb yog mob qeeb, tab sis nws inevitably tas sij hawm lawm.
  Tam sim no cov drummers tab tom tsa lawv cov pas. Ib lub suab nrov... Nruas rolls pib ntaus, thiab lub suab nrov ntawm ob peb lub kav tooj liab suab. Qhov kawg uas Oliver Twist hnov hauv lub neej no. Thiab Vajtswv txwv, yam tsawg kawg ib yam dab tsi uas yuav hnov nyob rau hauv lub neej yav tom ntej.
  Thiab los ntawm cov kaus mom hauv qab lawv txhais taw liab qab, tus tub thiab tus ntxhais tau tshwm sim. Lub cev poob. Thiab lub voj nruj ntawm tus menyuam thiab tus ntxhais lub caj dab.
  Oliver pib xav tias muaj zog constriction thiab ua tsis taus pa. Nws zoo li nws tau ntim los ntawm ib lub hoop ntawm steel. Thiab tom qab ntawd qhov pom kev zoo li no tau tshwm sim ua ntej kuv ob lub qhov muag. Txhua yam zoo nkauj heev thiab tib lub sijhawm txaus ntshai, thiab tam sim no Oliver Twist xav tias nws tus me nyuam tus ntsuj plig raug cais tawm ntawm lub cev.
  Thaum lub sij hawm thaum nws zoo li tias tag nrho cov sab hauv tau boiled, thiab lub ntsws tau cia li hlawv tawm, kos nyob rau hauv ib tug muaj sia nyob nplaim taws, thaum kub kwj ntawm superheated cua tau tshuab, ci txhua txhua particle ntawm lub cev qaug zog, tuag tes tuag taw ntawm convulsive txav. overstrained nqaij. Ib qho kev xav nco txog ntawm kev nrhiav pom qhov sib xyaw ntawm lava thiab cov dej kub npau npau ntawm qhov tob tob hauv thaj tsam ntawm volcanic eruption. Ces nws mam li tau yooj yim dua. Qhov mob pib ploj mus, muaj qhov pom kev zoo kawg nkaus. Yog lawm, qhov no yog qhov uas Oliver Twist xav tau thaum nws tus ntsuj plig pib tawm hauv nws lub cev kub hnyiab ...
  ... Ntawm no nws tawg tawm ntawm qhov chaw thiab pib xav txog cov xwm txheej, zoo li los ntawm sab nraud. Cov seem ntawm qhov tawg, melted starship yog pom. Loj ntau yam ntawm monsters teem nrog suav tsis txheeb pab yaj. Nyob rau hauv lub teeb ntawm ib tug colossal liab doog-emerald hnub qub, lawv yog li tshwj xeeb ci nrog ib tug radiant overflow. Tsis yog txhua yam txaus ntshai, ntawm qhov tsis sib xws, fabulously zoo nkauj hauv lawv cov xim. Ua raws li lub zog incomprehensibly irresistible, tus ntsuj plig txuas ntxiv nce mus. Cov yeeb yuj monsters nyob rau saum npoo tau shrinking ceev. Ntsuj Plig nkag mus rau stratosphere. Ntawm no koj tuaj yeem pom tag nrho lub ntiaj teb, liab-daj, thaum xub thawj loj, tom qab ntawd txo qis hauv ntim. Ntawm no nws yog qhov loj ntawm lub rooj sib tw, ntawm no yog qhov loj ntawm lub log pendophone, ntawm no nws yog qhov loj ntawm lub pob ncaws pob, ces qhov loj ntawm lub pob ntaus pob tesniv, thiab tom qab ntawd - tsawg dua cov noob poppy. Ntau thiab ntau dua tshiab galaxies flash los ntawm, unthinkable pawg ntawm stellar fragments thiab placers. Tus ntsuj plig tau nqus mus rau hauv qhov av, thiab nws yoov, ci ntsa iab xya-xim kab txaij flash raws txoj kev hauv tsev ntawm keeb kwm dub.
  "Kuv yuav mus qhov twg? - Tus tub xav hauv kev tsis meej pem. - Ib qho kev sib cav ... tej zaum, mus rau lwm lub ntiaj teb, mus rau lub ntiaj teb tshiab."
  Nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lub qhov, ib puas-tsoo siv ntawm lub brightest lub teeb tshwm sim. Raws li lub xeev-Imperial ib leeg thiab unshakable kev ntseeg ntawm teb chaws Aas Kiv, raws li ib txhia txhais nws, tom qab kev tuag ib tug neeg mus rau lub tsev hais plaub, qhov twg, nyob rau hauv raws li cov deeds los yog tub rog prowess, nws xaus nyob rau hauv thawj lub ntuj ceeb tsheej, los yog nyob rau hauv lub tom ntej no lub ntiaj teb no. .
  Zoo, qhov no yog ib tug pov thawj uas hais li ntawd los ntawm cov Protestants, txawm hais tias nws yog tseeb hais tias qhov no tsis muaj tseeb!
  "Kuv yuav mus qhov twg?" Oliver Twist xav tsis thoob.
  Raws li ib tug txiv neej thiab ib tug ua txhaum cai, nws yuav tsum nyob twj ywm ib tug qhev nyob rau hauv lub neej tom ntej, thiab qhov no yog qhov zoo tshaj plaws. Yog hais tias lawv tsis xav kom nws los ua ib qho cuab yeej hais lus, ces nws raug hem nrog lub qhov hluav taws kub thiab qhov chaw ntawm kev tsim txom nyob mus ib txhis rau cov neeg qis dua.
  Chills yuav dhau ntawm daim tawv nqaij, txawm tias daim tawv nqaij twb dhau lawm. Tab sis Darwin tau hais tias vajntxwv thiab cov neeg zoo tib yam tau nqis los ntawm ib tug poj koob yawm txwv uas yug los ua suab nrov, shaggy liab. Tseem muaj ib tug zoo Guru uas tsuas pom tau los ntawm ob peb xaiv. Nws tau hais tias tau tshawb pom qhov zais cia ntawm kev tsis txawj tuag thiab lub hwj chim loj. Yog li ntawd, yog vim li cas, yog hais tias nws yog omnipotent, nws yuav tsis ntiab cov bloodsuckers tawm hauv lub ntiaj teb no?
  Thaum kawg ntawm lub qhov av, Oliver Twist ntab tawm mus rau ib qho chaw ci ntsa iab. Nyob ze yog lub tsev loj loj, pom tau tias yog lub tuam tsev ntawm kev ncaj ncees saum ntuj ceeb tsheej. Ob tug thugs nrog dazzlingly sparkling tis, zoo li cov tubtxib saum ntuj, twisted nws ob txhais tes qab nws nraub qaum thiab coj nws mus rau hauv lub tsev hais plaub.
  Lub tsev yog loj, lub qab nthab poob nyob rau hauv cov huab. Lub suab nrov ntawm tus kws txiav txim, loj li Mount Everest thiab ci ntsa iab zoo li ntau lub hnub, thundered nrog ib txhiab thunders.
  - Koj tsis yog tub rog! Koj tsis yog ib tug fighter! Koj tsis ncaj ncees lawm! Koj yog ib tug neeg ua phem ua qias, ua phem ua qias, ua phem rau ib haiv neeg loj. Koj yog ib tug neeg ntxeev siab uas ntxub nws tus tswv uas ncaj ncees thiab xav ua kom puas tsuaj tag nrho. Koj yuav tsis ua qhev, lawv tsis xav kom koj ua qhev. Mus rau ntuj txiag teb tsaus thiab hlawv nyob ntawd mus ib txhis hauv kev txom nyem txaus ntshai, nrog rau tag nrho cov yeeb ncuab ntawm lub tebchaws Askiv. Cov tub rog ntawm lub teb chaws loj tshaj plaws nyob rau hauv tag nrho cov hyperuniverses tsis kawg, fighters ntawm ib tug zoo tagnrho haiv neeg xaiv los ntawm tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus, yuav kov yeej lub boundless ntug!
  Cov nplaim taws tshwm hauv qab taw. Lawv hlawv tus me nyuam ko taw liab qab mob heev.
  - Tiag tiag, hluav taws dua! Kuv ua tsis tau lawm!
  Oliver Twist tshee hnyo. Nws tau npaj poob rau hauv caug thiab quaj zoo li menyuam yaus. Thiab nws yog ib tug me nyuam ntawm kaum ib!
  Lub sijhawm ntawd, daim duab ntawm tus kws txiav txim ploj lawm ...
  TXOJ HAUJ LWM PART 1 - YUAV TSUM TAU TXAIS
  
  NEW LIFE PETER II
  
  Nyob rau hauv nws, Peter II tsis tau mob khaub thuas thiab txiav txim rau ib tug ntev lub sij hawm rau Russia. Tus tub hluas tau nqhis dej rau kev lom zem, thiab pib ua tsov rog thawj zaug, ua raws li nws yawg koob, nrog rau Sweden xyoo 1730. Cov tub rog Lavxias tau muaj zog thiab zoo dua rau Sweden hauv qhov zoo. Tsuas yog kev hem thawj ntawm European powers nkag mus rau hauv kev ua tsov ua rog tawm tsam Russia, feem ntau ntawm teb chaws Aas Kiv, tau kawg, yuam Peter thib ob mus rau ib ntus tso tseg tag nrho ntawm Sweden, tab sis nws annexed Finland.
  Tom qab ntawd muaj kev tsov rog nrog Turkey. Twb tau muaj kev nkag siab ntau ntxiv ntawm European powers. Kev ua tsov ua rog pib xyoo 1736 nrog rau kev sib tw raws li tus kheej cov lus txib ntawm Peter thib ob rau Azov, thiab nws lub zog ntes. Kev sib ntaus sib tua nrog cov Turks feem ntau yog nyiam Russia. Pab neeg ntawm Peter lub Great tseem muaj zog, thiab nws tus tub xeeb ntxwv, uas tau txais lub zog ntawm nws yawg koob, thiab lub siab zoo, tau txiav txim siab.
  Russia muaj zog, thiab Qaib Cov Txwv twb lwj lawm ... Thaum lub sij hawm tsov rog, Peter lub thib ob conquered lub Crimea, Ochakov, thiab Azov nrog lwm lub teb chaws.
  Ces tsarist Russia annexed Kazakhstan rau nws tus kheej. Thiab lawv tau pib ua fortresses hauv Alaska.
  Kev ua haujlwm tau mus tas li. Tom qab ntawd ua tsov rog tshiab nrog Qaib Cov Txwv nyob rau hauv 1741 thiab rov conquests ... Russia waged tsov rog nrog zoo siab heev. Peter II tus kheej tau txib cov tub rog ntawm kev sib tw. Nyob rau hauv lub Balkans, Lavxias teb sab pab tub rog yeej ib tug xov tooj ntawm yeej. Thiab tom qab ntawd muaj kev tsov rog nrog Iran. Nws kuj tau xaus rau hauv yeej nrog kev ntes ntawm Azerbaijan.
  Xyoo 1753 muaj kev tsov rog tshiab nrog Qaib Cov Txwv. Thiab Peter II tsis cuam tshuam hauv European txoj haujlwm. Ib zaug ntxiv yeej thiab kev ntes ntawm Istanbul ... Thiab kev vam meej. Ntxiv mus, Tebchaws Europe tau teeb meem los ntawm Frederick II. Lub conqueror no tawm tsam Fabkis thiab Austrian. Thiab ces teb chaws Aas Kiv kuj nkag mus rau hauv tsov rog, kev txhawj xeeb txog lub zog ntawm Prussia ... Peter II, tom qab lub cev qhuav dej ntawm lub teb chaws Ottoman, fought nyob rau hauv sab qab teb. Tab sis xyoo 1772, txawm li cas los xij, thawj qhov kev faib ntawm Poland tau tshwm sim ntawm Prussia thiab cov muaj zog, thaum lub sij hawm lub teb chaws loj tshaj plaws hauv ntiaj teb, Russia. Thiab lub teb chaws Ottoman ntxiv nyob rau sab hnub poob. Thiab cov Russians mus txog tim lyiv teb chaws nyob rau sab qab teb, thiab Persian Gulf ...
  Tim lyiv teb chaws kuj tau kov yeej xyoo 1780 ... Cov tub rog Lavxias tau tsiv mus thoob tebchaws Africa.
  Thiab nyob rau hauv 1782, Poland thaum kawg tau muab faib nrog cov Prussians ... Belarus, Ukraine thiab Lithuania tau los ua ib feem ntawm Russia. Frederick tus thib ob tsis sib ntaus sib tua nrog Russia ... Cov Russians mus txog Morocco nyob rau hauv 1786 thiab kov yeej tag nrho sab qaum teb ntawm Africa, Saudi Arabia, thiab nyob rau hauv 1788 Iran twb thaum kawg raug ntes. Thiab me ntsis ua ntej ntawd, thiab tag nrho ntawm Central Asia. Nyob rau hauv 1790, Peter II tuag, ua tus loj tshaj ntawm cov Lavxias teb sab tsars. Thiab nws txoj kev kav yog ib qho ntev tshaj plaws nyob rau hauv keeb kwm ntiaj teb, ntev tshaj plaws nyob rau hauv Russia thiab tej zaum qhov zoo tshaj plaws.
  Peter lub Great hu ua lub Great. Thiab Peter II - tus loj tshaj ntawm cov vajntxwv.
  Thiab lub zwm txwv tau nce los ntawm nws tus tub xeeb ntxwv Peter thib peb. Zoo, cov vaj ntxwv ntawm Petra yog vaj ntxwv muaj koob meej.
  Cov kauj ruam tom ntej ntawm Peter lub Great yog tsov rog nrog Prussia. Cov neeg German tom qab Frederick II tau mob siab rau kev siv tshiab. Thiab lawv tau tawm tsam Russia xyoo 1796. Tom qab thawj zaug ua tiav, cov tub rog Lavxias tau kov yeej lub teb chaws Yelemees. Thiab nws tau kov yeej nws thawj zaug, thiab tom qab ntawd Fabkis, engulfed los ntawm lub kiv puag ncig. Peter tus thib peb yog khib ntawm nws yawg koob meej. Nws yog ib tug hluas, kub thiab xav exploits.
  Thiab ntawm no dua cov yeej thiab swb ntawm Spain thiab Portugal ... Lub conquest ntawm Europe. Thiab tsov rog nrog Britain ...
  Tus poj niam ntawm hiav txwv tau swb lawm. Thiab qhov no yog qhov kev yeej tshiab rau Ushakov. Thiab tom qab ntawd London poob. Kev tsov rog colonial thiab conquest ntawm lub xeev pib. Russia tsis muaj kev sib npaug sib tw. Thiab yeej ib lub teb chaws tom qab lwm.
  Xyoo 1830, Peter III tuag. Thiab nws tus tub Povlauj tau nce lub zwm txwv. Russia tau tawm tsam xyoo 1841 qhov kawg ua tsov rog loj nrog Tuam Tshoj. Thiab ntawm chav kawm nws yeej yeej nws ntseeg siab tom qab peb xyoos ntawm kev ua tsov ua rog.
  Thiab tom qab ntawd muaj kev tsov rog colonial. Thiab ib tug conquest ua raws li lwm tus. Thiab nws zoo.
  Thiab thaum kawg ntawm lub xyoo pua puv 19, tag nrho lub ntiaj teb tau dhau los ua Lavxias. Thiab lub sijhawm tau los rau kev nthuav dav rau hauv qhov chaw. Cov ntxhais astronaut twb tau nce mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Thawj tus txiv neej tau mus rau hauv qhov chaw nyob rau xyoo 1900, kos lub cim pib ntawm lub xyoo pua nees nkaum raws li lub hnub nyoog. Thiab nyob rau hauv 1910, thawj manned ya mus rau lub hli tau tshwm sim.
  Thiab 1925 thiab rau Mars! Thiab nws tsuas yog zoo heev. Tsis pub dhau kaum xyoo, astronauts tau tswj xyuas tag nrho cov ntiaj chaw ntawm lub hnub ci system. Thiab tom qab ntawd kev tsim kho pib rau lwm lub ntiaj teb.
  Lavxias teb sab faj tim teb chaws yog ib tug kiag li monarchy, tab sis muaj ib tug neeg lub council xaiv los ntawm cov pej xeem ntawm tag nrho cov ntiaj teb no raws li ib tug pab tswv yim rau lub tsar.
  Tib neeg nyob zoo, thiab kev lag luam loj hlob sai. Nws yog capitalism nrog cov ntsiab lus ntawm kev npaj. Thaum kawg ntawm lub xyoo pua nees nkaum, lub hnub ci system tau ntau dua lossis tsawg dua.
  Nyob rau hauv 2010, thawj lub davhlau mus rau ib qho ntawm cov ntiaj chaw ntawm lub hnub qub Sirius pib. Thiab nws yog tag nrho interstellar ntoj ke mus kawm. Lub cav photon tau siv lub peev xwm ua kom nrawm nrawm ntawm lub teeb thiab txawm tias siab dua me ntsis.
  Lub davhlau tau tshwm sim hauv ob theem. Thawj acceleration, thiab ces deceleration ntawm rockets ... Vim lub imperfection ntawm starships, nws muaj peev xwm ya tsuas yog nyob rau hauv ntau tshaj nees nkaum-tsib xyoo.
  Yog li ntawd, cov neeg ua haujlwm tau xaiv los ntawm cov hluas kom tsis txhob laus dhau. Tsis tas li ntawd, kev sim nrog rejuvenation twb tau tshwm sim hauv ntiaj chaw ntiaj teb. Hauv particular, activating qia hlwb thiab ntau lwm yam tswv yim. Koj twb tuaj yeem ua rau kev laus qeeb. Muab cov tsiaj ntshav sov tso rau hauv cov yeeb yaj kiab uas raug tshem tawm tseem yog qhov txaus ntshai heev. Koj tuaj yeem tig mus ua zaub.
  Tab sis kuj muaj kev pw tsaug zog. Qhov no yog thaum koj tsaug zog, tab sis tib lub sijhawm koj lub cev txav mus.
  Khoos phis tawj thev naus laus zis tso cai rau koj los tsim ib qho kev tsis pom tseeb. Tsis tas li ntawd, thaum pw tsaug zog, cov txheej txheem physiological qeeb thiab cov neeg muaj hnub nyoog tsib mus rau rau zaus qeeb. Thiab tib neeg tsis tas yuav nrhiav kev lom zem. Lawv nrhiav lawv tus kheej.
  Cov tub ntxhais hluas, ntawm qhov tod tes, tau txais kev txav mus los thiab khoom noj khoom haus zoo nkauj hauv lawv txoj kev pw tsaug zog, yuav tsum loj hlob mus rau cov neeg laus los ntawm kev ya mus rau lub ntiaj teb Sirius.
  Thiab txhua yam ntxiv tau ua tiav rau lawv hauv kev ya davhlau los ntawm cov tshuab tsis siv neeg thiab cov khoos phis tawj uas muaj ntau qhov sib npaug.
  Ntawd yog, nws tau muab tawm zoo heev ...
  Cov menyuam yaus uas tau xaiv muaj hnub nyoog kaum ob thiab kaum peb xyoos. Muaj tub thiab ntxhais.
  Yog li ntawd peb lub hnub qub rushed mus rau hauv lub davhlau.
  Tsis muaj lub neej ntse ntawm Sirius. Tab sis ntawm ib qho ntawm cov ntiaj chaw, kev nyab xeeb yog tsim nyog rau colonization. Thiab zoo li muaj qee yam kev ua neej yooj yim.
  Yog li ntawd, cov tub rog tub rog tau npaj txhij rau kev nthuav dav. Lub tebchaws Lavxias teb sab chaw muaj nws tus kheej Hyperemperor. Thiab nws tau muab cov lus sib cais ua ntej tawm mus.
  Txhua yam nyob rau hauv dav dav yog zoo dua rau tib neeg dua li hauv keeb kwm tiag tiag. Kev ua txhaum cai tsawg, tsis muaj kev tshaib kev nqhis, thiab xyaum tsis muaj neeg pluag. Cov ntsiab lus npaj hauv kev lag luam thoob ntiaj teb tau pab kom zam dhau kev poob haujlwm poob haujlwm. Kev txhim kho thev naus laus zis tau ua kom txo qis hnub ua haujlwm rau plaub teev, thiab ua kom peb hnub so ib zaug.
  Cov nqi tsuas yog hloov qis qis. Cov nyiaj hli loj tuaj. Lub teb chaws ntawm lub ntiaj teb ntiaj teb merged ...
  Ib qho kev ntseeg tseem raug tsim. Nws koom nrog Christianity, Islam, Buddhism, thiab Judaism. Lub Trinity raug tshem tawm thiab lub tswv yim tau qhia - Ib tug Vajtswv nyob rau hauv ntau lub ntsej muag!
  Thiab tau kawg, lawv tshem tawm qhov tsis txaus ntseeg: yoo mov, thov Vajtswv, Ramadan, thiab txwv tsis pub noj mov. Tab sis lawv tau ua qhov kev pab cuam ntau dua thiab zoo kawg nkaus. Thiab cov pov thawj tau hloov mus ua dawb thiab shaved lawv hwj txwv. Thiab tseem muaj ntau dua icons. Thiab cov neeg ntseeg tau ntxiv. Xws li Suvorov, Kutuzov thiab lwm tus thawj coj. Thiab atheism tau dhau los ua zam heev. Tau kawg, tib neeg pib ua neej nyob zoo dua, ruaj khov, txhua yam muaj zog, kev tshawb fawb tau tsim.
  Thiab ntau tus xav tsis thoob qhov txuj ci tseem ceeb ntawm cov cim thiab cov txiaj ntsig ntawm kev tso tswm ciab.
  Tab sis lub neej tau hloov zuj zus ...
  Lub ntoj ke mus kawm pib mus rau lub hnub qub Sirius. Thiab nyob rau hauv 2013, lwm tus mus deb me ntsis. Tseem muaj cov ntiaj chaw tsim nyog rau lub neej.
  Thiab nyob rau xyoo 2020, thawj zaug, cov khoom siv dag zog tau tswj kom kov yeej qhov nrawm ntawm lub teeb. Qhov no txhais tau tias koj tuaj yeem ya sai dua. Thiab nyob rau hauv 2025, antigravity tau tsim, thiab nws tau los ua kom ceev cov nkoj ntawm superluminal speeds nyob rau hauv ib lub sij hawm luv luv.
  Zoo siab rau noob neej...Thiab tsar los ntawm nws tsab cai lij choj tau tso cai plaub hnub so rau hnub Thursday... Tam sim no tib neeg tau so ntau lub lim tiam, thiab kev lag luam lom zem tau tsim muaj ntau heev.
  Tsar-tus pov thawj, tau ua kom rov zoo dua, thiab zoo nkauj dua ... Thiab hauv 2030, thaum kawg, thawj qhov kev sib haum xeeb tau tsim tawm sab nraum lub hnub ci rau lub ntiaj teb tsim nyog rau lub neej.
  Nws tau dhau los ua zoo heev hauv ntiaj chaw ntiaj teb. Thiab nyob rau lwm qhov system ib yam nkaus.
  Thiab cov lus nug yog qhov zoo npaum li cas thaum tsev neeg Romanov tsis cuam tshuam.
  Ntxiv cov tswv yim tshiab... Thermoquark tsav yog lub neej yav tom ntej ntawm thev naus laus zis. Lub hwj chim yog ntau lab lub sij hawm ntau dua li thermonuclear. Thiab cov cib fim tshiab rau kev tshawb nrhiav qhov chaw.
  Thiab kev tshawb pom ntawm hyperplasm. Thiab cov possibilities muaj ntau heev. Kev tshawb fawb tau tsim sai dua li keeb kwm tiag tiag. Cov kws tshawb fawb txhua tus nyob hauv tib lub tebchaws, thiab cov ntaub ntawv tsis raug cais los ntawm ib leeg.
  Tab sis nws tsis muaj qhov zais cia tias hauv keeb kwm tiag tiag, muaj cov neeg soj xyuas rau lawv cov neeg sib tw thiab lawv crap kom huv si.
  Thiab yog li qhov kev txhawb nqa dav dav, thiab cov txiaj ntsig zoo rau kev tshawb fawb.
  Xyoo 2040, tsar thiab tus huab tais tus huab tais tau txiav txim siab xa tsab cai lij choj rau kev tawm suab, yeem txwv nws lub hwj chim. Nws tau ntseeg tias nyob hauv ntiaj teb ntiaj teb nrog nws txoj kev kawm siab dua, tib neeg tau loj hlob mus rau qhov txwv thiab tswj hwm kev ywj pheej. Thiab hais tias yuav muaj kev ua tiav zoo hauv kab lis kev cai.
  Nyob rau tib lub sijhawm, muaj kev hloov kho tshiab hauv kev ntseeg... Phau Vaj Lug Kub Npaiv Npaum thiab Kaulees thaum kawg tau lees paub tias yog ib qho cuab yeej cuab tam, tiam sis tsis yog Vajtswv txoj lus. Nyob rau tib lub sijhawm, kev ua haujlwm tau mus nrog lub zog thiab lub ntsiab kom sawv rov los rau cov neeg tuag ntev.
  Lub luag haujlwm tau teeb tsa los ua kom txoj kev sawv rov los muaj tseeb rau kev tshawb fawb.
  Thiab cov kws tshawb fawb tau ua haujlwm, sim. Thiab ntau thiab ntau mastered lub secrets ntawm lub ntug.
  Yog li ntawd, kev tsis txawj tuag tau dhau los ua tiag tiag. Thiab kuv yuav tsum hais tias nws tau zoo dua li cas hauv ntiaj chaw ntiaj teb, vim tias Peter II nyob ntev dua li keeb kwm tiag tiag.
  
  HELL CAREER NTAWM GERMAN ACE HANS MARSEL
  Marcel tsis tuag nyob rau hauv ib qho kev huam yuaj, tab sis muaj sia nyob thiab txuas ntxiv nws txoj hauj lwm enchanting. Qhov no tau muaj kev cuam tshuam me me rau ntawm kev ua tsov rog. Ib yam li ntawd, cov neeg Askiv tau ua haujlwm Torch thiab yeej Rommel cov tub rog. Ib tus kws tsav dav hlau ntawm txawm tias qib zoo li no tsis tuaj yeem hloov pauv txoj kev ua tsov rog. Tshwj tsis yog tias koj dhau los ua lus dab neeg koj tus kheej. Thaum kawg ntawm xyoo 1942, Marseille tau tshaj tus naj npawb ntawm cov dav hlau downed thiab tau txais rov qab rau Knight's Cross of the Iron Cross nrog nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond. Thiab thaum kawg ntawm lub Peb Hlis 1943, Marseille tau tshaj tsib puas lub dav hlau poob, uas nws tau txais Knight's Cross of the Iron Cross nrog golden oak nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Thaum lub Plaub Hlis thiab Tsib Hlis, Marseille pom kev sib ntaus sib tua hauv Mediterranean, teeb tsa cov ntaub ntawv ntawm kaum plaub lub dav hlau raug tua hauv ib qho kev koom tes thiab nees nkaum hauv ib hnub. Cov neeg Askiv ntshai nws, thiab tsuas yog xav tsis thoob los ntawm qhov tshwm sim no thiab ace.
  Tab sis txawm tias qhov heroism no, Rommel tseem swb. Tsuas yog cov neeg Amelikas thiab Askiv tau ceeb los ntawm Marseille.
  Tab sis nyob rau hauv Lub rau hli ntuj nws twb pauv mus rau sab hnub tuaj pem hauv ntej. Thiab cov lus dab neeg no sib tsoo nrog cov tub rog Soviet. Marseille sib ntaus sib tua zoo thiab sim ME-309 los ntawm series xoom.
  Rau xya puas thiab tsib caug lub dav hlau downed nws tau txais Knight's Cross ntawm Iron Cross thiab platinum ntoo qhib nplooj nrog ntaj thiab pob zeb diamond.
  Thiab ntawm Kursk Bulge, Marseille ci. Ib tug fights tag nrho pab pawg ntawm cov dav hlau. Thiab nws yog ib tug txaus ntshai fighter tiag tiag. Tab sis cov Nazis tseem poob kev sib ntaus sib tua ntawm Kursk. Txawm hais tias Marseille tseem cuam tshuam txog keeb kwm. Cov tub rog German hauv teb chaws Africa tau poob rau tsib hnub tom qab. Thiab kev tsaws hauv Sicily tau ncua sijhawm kaum hnub. Cov tub rog Soviet tau nce me ntsis qeeb dua. Txawm hais tias qhov sib txawv tsuas yog ob peb hnub xwb.
  Thaum Marseille tua ib txhiab lub dav hlau, nws tau txais Grand Cross ntawm Iron Cross, ib qho khoom plig uas tsuas yog Hermann Goering muaj nyob rau hauv Peb Reich. Thiab kev tsov rog txuas ntxiv mus.
  Cov Germans tau poob, tab sis cov tub rog liab thiab cov phooj ywg tsuas yog ob peb hnub tom qab zaj dab neeg tiag tiag.
  Marseille tau tawm tsam zoo li tsov ntxhuav ... Tab sis tam sim no plaub caug-peb xyoo tau dhau mus, thiab cov neeg German tau raug kev puas tsuaj ntau. Txawm li cas los xij, Marseille txawm li cas los xij ua rau muaj qee qhov kev cia siab hauv Nazis. Tshwj xeeb, txhua yam tseem tsis tau ploj. Thiab nyob rau hauv Thib Peb Reich, E-10 rab phom self-propelled tau tshwm sim. Yooj yim rau siv, pheej yig thiab agile heev. Thiab lub silhouette tseem qis ntawm tsuas yog 1.3 meters. Nws tau tsim los ntawm kev ua haujlwm ntawm Nas, uas, hauv paus ntsiab lus, tsis tuaj yeem ua pov thawj nws tus kheej.
  Kev ua tsov ua rog tau rub me ntsis ... Lub E-10 tau ua pov thawj tias yog rab phom uas nws tus kheej tau ua tiav, thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws, nws yooj yim los tsim thiab pheej yig. Marseille tua ob txhiab lub dav hlau thiab yuav tau txais lub Hnub Qub Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Thiab tom qab ntawd nws tau tua peb txhiab lub dav hlau thiab tau txais lub Hnub Qub Knight's Cross ntawm Iron Cross thiab golden oak nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Thaum kawg ntawm plaub caug-plaub xyoo, cov Germans sawv me ntsis zoo dua hauv keeb kwm tiag tiag. Lawv muaj peev xwm zam tau xws li kev swb sai hauv Belarus, thiab sab qab teb. Thiab lawv tuaj yeem zam kev poob ntawm Romania thiab Balkans.
  Thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws, cov phoojywg hauv Fab Kis tau raug pov rau hauv hiav txwv. Thiab qhov no yog qhov hnyav dua.
  Hauv tebchaws Aas Kiv thiab Tebchaws Meskas, twb muaj lub siab xav los xaus qhov kev sib tw nrog Fritz. Cov phom self-propelled E-25 kuj tshwm sim rau pem hauv ntej. Tsis tas li nrog cov silhouette tsawg, yooj yim rau kev tsim khoom, tab sis muaj riam phom ntau dua, thiab nrog cov tub rog tuab. Ntau npaum li ib puas thiab nees nkaum millimeters ntawm lub hauv pliaj ntawm lub kaum sab xis, yim caum-ob millimeters ntawm sab, thiab ib rab phom ntawm 88 millimeters 71 EL, thiab qhov siab ntawm ib thiab ib nrab meters. Thiab tawm tsam xws li ib tug colossus tsis tuaj yeem tiv taus. Xav txog ib rab phom nws tus kheej piv rau "Tiger" -2 nyob rau hauv cov ntsiab lus ntawm armor thiab armament, thiab nws hnyav tsuas yog peb caug tons. Thiab sim kov yeej qhov no.
  Cov Germans muaj peev xwm maj mam txo cov tub rog Soviet me ntsis. Tib yam tawm tsam cov Germans hauv Baltic. Tab sis tsis tau muaj kev vam meej ntau. Ib qho kev tiv thaiv muaj zog hauv qhov tob tau nres Red Army. XE-162 dav hlau fighter aircraft tshwm nyob rau hauv cov huab cua, uas yog ib qho yooj yim mus tsim thiab pheej yig, tab sis nyob rau tib lub sij hawm lub teeb thiab yooj yim los tswj.
  Yog li ntawd nws tau dhau los ua nyuaj rau ib tus phooj ywg rau foob pob, thiab kev poob ntau ntxiv.
  Cov kev sib ntaus sib tua tau pom lub zog ntawm cov neeg German hauv txhua qhov kev hwm.
  Feem ntau ntawm cov xeev Baltic, ib nrab ntawm Belarus, ib feem ntawm Ukraine thiab Moldavia nrog Odessa, tseem tuav los ntawm Nazis thaum pib ntawm plaub caug-tsib xyoo. Thiab nyob rau Fabkis, cov phoojywg tau swb tag nrho. Thaum lub Kaum Ob Hlis, cov Nazis tuaj yeem tshem tawm cov phoojywg ntawm Sicily, ntxiv dag zog rau lawv txoj haujlwm.
  Thaum Lub Ib Hlis, cov tub rog Soviet tau sim nce mus nyob ib puag ncig Minsk, tab sis tsis muaj kev cia siab bogged hauv kev sib ntaus sib tua hnyav.
  Cov Germans, muaj lub tank zoo tshaj plaws, txiav cov tub rog Soviet thiab tsim ob peb boilers. Feem ntau, German tanks coj mus. T-44 tsis tau mus rau hauv koob, thiab T-34-85 thiab IS-2 yog qhov tsis muaj zog tiv thaiv E series.
  Thiab lub dav hlau German aviation tsis muaj qhov sib npaug. Cov phoojywg thiab Nyij Pooj muaj teeb meem. Kev tsaws nyob rau hauv Philippines tau thwarted, thiab lub nkoj tsaws tau cuam tshuam los ntawm Japanese battleships. Hauv Teb Chaws Asmeskas, ntawm chav kawm, ceeb. Thiab tom qab ntawd Roosevelt tuag ...
  Truman, muab hais tias Tebchaws Meskas nkees heev ntawm German submarines, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hydrogen peroxide, yuav muab kev sib tw rau Thib Peb Reich. Hitler tau pom zoo, tab sis nyob rau hauv cov xwm txheej ntawm kev sib pauv ntawm cov neeg raug txim ntawm kev ua tsov ua rog, thiab tsis tsuas yog German, tab sis kuj Italian. Churchill thiab Truman pom zoo.
  Yog li ntawd, tus naj npawb ntawm German pilots nyob rau saum ntuj tau nce. Thiab XE-162 txeeb huab cua zoo tshaj plaws.
  Tau ntaus tawm lwm qhov kev tawm tsam Soviet hauv nruab nrab thaum kawg ntawm lub Tsib Hlis, Nazis pib nce qib hauv Ukraine. Thawj thawj E-100 tso tsheb hlau luam kuj tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua. Lub tsheb tshiab muaj lub cav thiab kev sib txuas ua ke ua ke thiab hla, uas ua rau nws tuaj yeem txo qhov hnyav, thiab nrog lub cav muaj zog dua ntawm 1500 horsepower, nws muab kev ua haujlwm zoo ntawm kev tsav tsheb.
  Thiab armor yog kiag li impenetrable rau Soviet phom los ntawm tag nrho cov ces kaum. 250 - sloped hauv pliaj, thiab 210 mm sab thiab kuj nrog slopes.
  Lub tank no nyob rau hauv lub breakthrough ua pov thawj tias yog dab. Marseille thaum lub Tsib Hlis 1945 tua plaub txhiab lub dav hlau thiab tau txais lub hnub qub ntawm Knight's Cross ntawm Hlau Hla nrog platinum ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond. Ib qho khoom plig muaj koob meej heev. Thiab qhov chaw thib ob tau coj los ntawm Huffman, uas tau txais cov qhab nia zoo heev, ua ntej nws muaj kev sib txawv ntawm Marseille. Qhov zoo tshaj plaws rau XE-162. Thaum Lub Rau Hli 1945, Huffman tau mus txog qhov cim ntawm tsib puas lub dav hlau poob thiab tau txais Knight's Cross of the Iron Cross nrog golden oak nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Feem ntau, kev ua tsov ua rog rau cov neeg German uas tau tawm tsam sab hnub poob mus zoo. Arado jet bombers ua pov thawj tias ua tau zoo heev. Cov Nazis txawm txiav txim siab FAA cov phiaj xwm foob pob hluav taws hauv kev pom zoo ntawm cov dav hlau tshiab, uas yuav luag tsis tuaj yeem tua, thiab cov tub rog Soviet tsis tuaj yeem ntes lawv.
  Cov Germans kiag li dominated huab cua. Lub USSR, nyob rau hauv lem, mus rau tiv thaiv nyob rau hauv pem hauv ntej kab. Ntau lub fortifications tau tsim, thiab Nazis tau nce mus qeeb.
  Tsis zoo li keeb kwm tiag tiag, SU-100, uas tsis loj heev hauv kev ua tsov ua rog, tam sim ntawd tau txais koob meej. Thiab lub sij hawm no nyob rau hauv lub USSR, zus tau tej cov phom tus kheej-propelled no pib nce nyob rau hauv ib tug ceev ceev. Nws tseem yooj yim dua thiab pheej yig dua los tsim dua peb caug plaub. Thiab armed kom nws tuaj yeem tom cov Germans. SU-100 nyob rau hauv lub thib ob ib nrab ntawm plaub caug-tsib xyoo los ua lub ntsiab tshuab thiab nws tau ua nyob rau hauv ib puas daim ib hnub twg.
  Lub T-34-85 kuj tseem nyob rau hauv ntau lawm, ib yam li IS-2. Ntawm qhov tod tes, IS-3 lub tank tig tawm kom muaj kev tiv thaiv zoo dua hauv pliaj. Tab sis ntawm qhov tod tes, nws kim dua thiab siv zog ua haujlwm, thiab tsuas yog ib txhiab daim tau tsim thiab txiav tawm. Feem ntau, IS-4, tom qab ntawd nws tau tso tawm tsuas yog hauv cov khoom me me. Yog li ntawd, USSR tau tso tseg cov tank hnyav. Thiab cov koob tseem tsuas yog SU-100 thiab T-34-85.
  Cov Germans tau mus txog lub Dnieper thaum kawg ntawm 1945 thiab coj Kiev. Thiab tseem ntes tag nrho cov Baltic xeev, thiab yuav luag tag nrho cov Belarus. Tab sis nyob rau lub caij ntuj no lub fascist yuav tsum tau nres. Nyob saum ntuj lawv tseem dominated.
  Marseille rau tsib txhiab lub dav hlau poob, tau txais Grand Star ntawm Knight's Cross thiab nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond. Raws li koj tuaj yeem pom, qhov khoom plig tau ntev heev hauv lub npe. Thiab lub platinum Luftwaffe khob hauv pob zeb diamond.
  Nyob rau lub caij nplooj ntoo hlav xyoo 1946, tau rub lub tank siab dua ntawm E-50 series, Nazis tau sim ua kom nce qib hauv qhov chaw.
  Kev tiv thaiv ntawm Red Army yog nyob rau hauv qhov tob thiab tsim heev nyob rau hauv cov nqe lus ntawm engineering. Thiab qhov no tso cai rau nws los npaj tsis muaj zog tiv thaiv. Thiab cov Germans, tau tawg los ntawm ib kab ntawm kev tiv thaiv, tsis tau nkag mus rau qhov chaw ua haujlwm, tab sis raug yuam kom tawg mus rau lwm qhov. Thib Peb Reich tau ua tub rog zoo heev, tab sis nws cov tub rog tau tsawg dua. Cov tub hluas ntawm kaum plaub lossis kaum peb twb sib ntaus sib tua hauv tub rog, ntau thiab ntau tus poj niam tuaj hla. Hauv aviation, kev paub ntawm cov poj niam pilots feem ntau ua tiav. Piv txwv li, Albina thiab Alvina pib tau qhab nia nto moo uas cov neeg ua liaj ua teb xav tsis thoob. Thiab sai sai tsoo ib puas lub dav hlau nyob rau hauv ob peb lub hlis tau txais Knight's Cross ntawm Iron Cross.
  Cov ntxhais tau qhia lawv tus kheej kom muaj kev sib ntaus sib tua thiab kis las.
  Marseille tua ntau tshaj yim txhiab lub dav hlau los ntawm lub caij ntuj no ntawm plaub caug xya.
  Nws tsoo lawv nrog phom 30 hli. Nyob rau hauv lub USSR, lub Yak-9 tseem yog lub ntsiab fighter, uas yog kom meej meej outdated, tab sis nws yog ib qho yooj yim mus tsim.
  Yak-3 xav tau cov khoom zoo duralumin thiab tsis mus rau hauv ntau lawm. LA-7 kuj tau tsim nyob rau hauv me me.
  Tab sis Yak-9 tau dhau los ua lub dav hlau loj tshaj plaws ua ntej IL-2 thiab IL-10.
  Cov tub rog liab tshee hnyo nyob rau hauv lub tshuab. Cov Germans mus txog Smolensk, tab sis tsuas yog ib nrab ncig nws yam tsis noj nws.
  Thaum lub caij ntuj no, cov tub rog Soviet tau tawm tsam los teb. Tab sis tsuas yog me ntsis nias lub Nazis.
  Kev ua tsov ua rog tau dhau los ua ntu zus thiab qhov chaw nyob ntawm attrition. Hitler nkag siab qhov no thiab.
  Nyob rau xyoo plaub caug xya, cov Germans ua tsov rog ceev faj. Lawv siv cov tub rog txawv teb chaws hauv kev tawm tsam, lawv sim ua foob pob ntau heev. Cov kab pem hauv ntej tsis tau hloov pauv ntau hauv ib xyoos ...
  T-54 tau tshwm sim hauv USSR, tab sis nws tsis loj heev. Lub T-34-85 tseem nyob rau hauv ntau lawm ... Thiab SU-100 yog tsim ntau tshaj.
  Dav hlau aviation yog phem tshaj nyob rau hauv keeb kwm tiag. Ua ntej, vim muaj kev nyuaj ntawm kev ua tsov ua rog, muaj nyiaj tsawg dua li cov Germans muaj thiab dua li nws muaj keeb kwm tiag tiag. Qhov thib ob, koj yuav tsum ua haujlwm ntawm koj tus kheej yam tsis siv cov kws tshawb fawb trophy los ntawm lub teb chaws Yelemees.
  Thiab cov Nazis muaj ntau tshaj X-262 thiab ME-363 nrog ceev mus txog 1200 kilometers ib teev thiab swept tis. Thiab ME-1100 nrog tis uas hloov lub cheb. TA-283 nrog lub fuselage ntev thiab tailless Gotha fighters. Zoo heev Yu-287. Thiab TA-500 nrog dav hlau xyaw uas muaj ntau li rau.
  Ntxiv rau tailless bombers.
  Nyob rau saum ntuj, qhov zoo ntawm Nazis tau loj hlob. Tab sis ntawm av nws yooj yim me ntsis. Thiab cov tub rog Soviet disguised lawv tus kheej, faus lawv tus kheej hauv av thiab tuav.
  Xyoo 1948, Marseille coj nws tus account mus rau kaum txhiab lub dav hlau, thiab tau txais Grand Star ntawm Knight's Cross of the Iron Cross nrog golden oak nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Cov Germans xyoo no thaum kawg muaj peev xwm nyob ib puag ncig thiab coj Smolensk, tab sis lawv txoj kev vam meej tau txwv rau qhov no ... Lub IS-7 tau tshwm sim hauv USSR, tab sis tsuas yog ob peb lub tsheb tau tsim los ntawm cov qauv tsim. Kev tsov rog tau rub rau ... T-54 tseem ua tau me me. Lub T-34-85 tseem nyob rau hauv ntau lawm, ib yam li SU-100.
  Xyoo 1949, cov Germans tsis tawm tsam thaum lub caij nplooj ntoo hlav, thiab Tub Rog Liab tau sim ua txhaum. Tab sis cov tub rog Soviet kuj tau txais tsis muaj dab tsi tab sis poob ...
  MIG-15, thawj lub dav hlau fighter, tau tshwm sim nyob rau hauv lub USSR, tab sis nws tseem tsis tiav thiab tsis serial. Txog tam sim no, lub dav hlau loj tshaj plaws yog Yak-9.
  Lub T-54 tseem tsis yog loj-tsim, tab sis cov khoom ntawm T-34-85 yog poob ... SU-100 nyob rau hauv lub series.
  Nyob rau hauv 1950, sib ntaus sib tua dua ... Lub USSR muaj ib tug tshiab self-propelled phom SU-130 nrog ib rab phom los ntawm lub IS-7 tank ua tsis tau tejyam. Lub tshuab no ua haujlwm tau zoo dua.
  Rau cov neeg German, E-50 tau dhau los hnyav txog li xya caum tons nrog lub cav roj turbine, thiab cov cuab yeej tuab - 250-mm hauv pliaj thiab 170-millimeter sab, thiab yuav tsum muaj rab phom loj rau nws tus kheej los tua nws.
  Cov kab pem hauv ntej tsis tau hloov ntau ...
  Xyoo 1951, USSR tau txais MIG-15 hauv kev hloov kho ntau dua, tab sis Yak-9 tseem tsis tau thim tawm ntawm cov koob ... Lub T-54 thaum kawg tau txhawb nqa thiab T-34-85 thaum kawg raug tshem tawm. ntau lawm. Yuav luag tsis muaj lub tank hnyav raug tsim, tshwj tsis yog rau SU-130 tus kheej-propelled phom, uas hloov SU-100. Tab sis nws hnyav tsib caug tons thiab muaj kev tiv thaiv zoo hauv pliaj xwb.
  Cov Germans tab tom nias saum ntuj thiab tseem yog huab cua. Marseille tau tua kaum tsib txhiab lub dav hlau, tau txais Grand Star ntawm Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog platinum oak nplooj ntaj thiab pob zeb diamond.
  Xyoo 1952... Ob leeg tub rog tau bogged kom huv si thiab kev sib ntaus sib tua yog ntshav, tab sis cov kab hauv ntej yuav luag tsis muaj zog. Nyob rau sab qab teb raws Dnieper. Nyob rau hauv qhov chaw, cov Germans txawm li cas los xij coj thiab tuav Smolensk thiab Pskov, thiab ntxiv Narva ... Leningrad tsis nrog lawv ... Finland tseem ua tsov rog. Nws tag nrho dragged rau. Lub T-54 yog loj-tsim, SU-100 tau raug txiav thiab SU-130 hloov nws. Lub tank hnyav tseem tsis tau nyob hauv koob. Cov Germans txhim kho qhov zoo ntawm lawv lub tsheb me ntsis.
  America thiab Britain tseem ua rog nrog Nyiv. Lawv foob nws, tab sis lawv tsis tuaj yeem ntes cov Islands tuaj lawv tus kheej.
  Tab sis cov neeg Amelikas tsis tuaj yeem tsim lub foob pob atomic. Yog li cov samurai tseem tuav.
  Tab sis ces xyoo 1953 los ... Stalin tuag rau lub Peb Hlis. Muaj tseeb tiag, lub sijhawm no Generalissimo tau tso ib daim ntawv sau tseg, ua rau Beria nws tus kav. Thiab kev suav ntawm Germans ntawm kev ntxhov siab thiab tsis meej pem ntawm Red Army tsis ua tiav.
  Kev tawm tsam ntawm Wehrmacht fizzled sai sai.
  Tab sis lub USSR tsis muaj peev xwm tig qhov kev ua tsov ua rog, thiab tseem coj thiab tau daig thaum lub sijhawm ua haujlwm.
  Thaum kawg ntawm xyoo 1953, Marseille tau tshaj nees nkaum txhiab lub dav hlau poob. Rau qhov no nws tau txais ib qho khoom plig tshwj xeeb uas tau pom zoo rau nws: Grand Star ntawm Grand Cross ntawm Knight's Cross nrog nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Xyoo 1954 tuaj ... Beria muab Hitler kev thaj yeeb nyab xeeb ntawm cov nqe lus hais tias leej twg yeej qhov twg, ces nws tseem nyob. Thiab qhov tseeb, koj tuaj yeem rhuav tshem ib leeg ntau npaum li cas? Tab sis Hitler tawv ncauj tsis kam lees qhov kev thov. Lub USSR muaj IS-10, tab sis lub tank no tsis zoo heev. Lub ntsiab tshuab T-54 nyob rau hauv lub series ...
  Cov kab pem hauv ntej ntes tau zoo li roj hauv Siberian Frost.
  twb yog xyoo 1955 lawm...America tseem sib ntaus sib tua nrog Britain thiab crushing Japan. Thiab USSR tab tom thawb nrog Thib Peb Reich. Thiab lawv sib ntaus sib tua.
  Cov kab pem hauv ntej tsis ua haujlwm. Lub ntuj yog dominated los ntawm Nazis. MIG-15 hauv koob thiab tuav tus yeeb ncuab rov qab.
  Marseille rau nees nkaum tsib txhiab lub dav hlau downed yuav tau txais: Grand Star ntawm Grand Cross, Knight's Cross, nrog golden oak nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond!
  Xyoo 1956 tab tom los... Cov Germans tab tom tsim lub tank pyramidal rau hauv ib lub koob. Kev cia siab tau pinned rau nws thiab thaum kawg lawv muaj cov discs uas tsim nyog rau kev sib ntaus sib tua. Tab sis rau lub sijhawm tam sim no, kab pem hauv ntej tsis ua haujlwm thiab Tub Rog Liab tab tom tuav tus yeeb ncuab rov qab.
  Nws twb yog xyoo 1957 thaum lub Plaub Hlis 20, Hitler tau tsim kev tawm tsam tshiab rau Moscow... Thiab dua txhua yam tau poob rau hauv kev sib ntaus sib tua hnyav... Thaum kawg ntawm xyoo 1957, Marseille tua peb caug txhiab lub dav hlau thiab tau txais nws. Grand Star ntawm Knight's Cross Grand Cross nrog cov phiaj xwm ntoo qhib ntaj thiab pob zeb diamond.
  Tsov rog tau mus ntev dhau lawm. Xyoo 1958 tau los txog ... Lavrenty Palych Beria, Stalin tus successor thiab tus thawj coj ntawm Pawg Kws Tiv Thaiv Xeev, tau hais tias:
  - Lub teb chaws yog qaug zog heev! Thiab cov neeg nkees ntawm kev ua tsov ua rog. Peb xav tau kev thaj yeeb!
  Zhukov hais tias:
  Tsuav Hitler tseem ciaj sia, yuav tsis muaj kev thaj yeeb!
  Shelepin, Minister ntawm Sab hauv pom zoo:
  - Yog, ntev li ntev raws li tus kiv cua Fuhrer ntawm lub teb chaws Yelemees, Nazis yuav ua rog nrog peb, kom txog rau thaum kev sib tsoo tag!
  Beria slammed nws lub nrig ntawm lub rooj thiab qw:
  - Tuav cov txha nraub qaum! Molotov yuav hais li cas?
  Tus Thawj Fwm Tsav Tebchaws Txawv Tebchaws tau teb nrog lub siab ntev:
  - Txog tam sim no, kev cia siab rau lub ntiaj teb no tsis meej heev. Thib Peb Reich kuj tseem qaug zog heev. Tab sis nws tseem muaj tag nrho cov teb chaws Europe ntawm nws lub ntsis ntiv tes. Thiab yog hais tias kev tsov rog txuas ntxiv mus rau kaum xyoo ntxiv, peb yuav yog thawj zaug uas tau tawg!
  Tus thawj tswj hwm ntawm GKO nodded.
  - Yog lawm! Peb yuav yog thawj tus uas nqes mus! Thiab yog li ntawd nws yog ib qho tsim nyog yuav tsum nrhiav txoj hauv kev los tshem tawm Adolf Hitler lub cev!
  Shelepin hais tias:
  - Nws yog qhov zoo tshaj kom tshem tawm Hans Marcel. Nov yog Dab Ntxwg Nyoog tiag tiag hauv cev nqaij daim tawv! Thiab yog tias nws raug tshem tawm, ces lub siab nyiam ntawm Germans rau kev ua tsov ua rog yuav raug puas tsuaj!
  Beria pom zoo nrog qhov no:
  - Yog, nws yuav undermined!
  Shelepin tau hais tias:
  - Tej zaum muab nqi zog rau Marcel lub cev tuag?
  Tus thawj coj ntawm GKO tawm tsam:
  - Tsis yog! Tsuas yog rau lub neej!
  Tus Minister ntawm Sab hauv tau hais tias:
  - Nws yooj yim dua tua dua li ntes!
  Beria nodded thiab sau tseg:
  - Txhawb kev tua neeg rau txhua yam! Thiab peb tseem yuav yeej. Cov neeg tsim qauv yuav hais li cas?
  Yakovlev hais tias:
  - Thaum peb tab tom poob qab cov neeg German. Thiab qhov ntawd yog peb qhov teeb meem!
  Beria roared aggressively:
  - Tab sis peb txoj kev yeej yog kev zam!
  Ilyushin paub tseeb tias:
  - Tus thawj coj tiag tiag!
  Shelepin hais tias:
  - Ob tug ntxhais ntxhov siab heev: Albina thiab Alvina. Lawv hla Huffman thiab peb raug tsim txom tas li. Thiab txhua txhua tam sim no thiab tom qab ntawd lawv ua teeb meem.
  Tus thawj coj ntawm GKO tau taw qhia tias:
  Peb yuav dai lawv!
  Muaj chuckles hauv teb. Txawm li cas los xij, nws zoo li lom zem.
  Lub ib hlis ntuj 1958... Thiab tsov rog zoo li yuav luag tsis muaj kawg. Thiab tsis muaj qhov kawg ntawm qhov pom.
  Thiab cov Nazis nyob rau hauv cov cheeb tsam uas nyob tau tsiv heev. Lawv ntes cov pioneers: Mishka, Kolya thiab Svetlana. Cov tub thiab cov ntxhais muaj kaum plaub xyoos. Tsis ntev lawv yuav tsum koom nrog Komsomol. Lawv thawj zaug nug nrog kev xav tsis thoob. Lawv ntaus cov tub thiab cov ntxhais nrog nplawm. Tom qab ntawd lawv thrashed nrog hlau. Kolya, uas yog tus hlob tshaj plaws hauv qab, tseem raug tshuaj xyuas los ntawm tam sim no. Kev tso tawm tau zam dhau los ntawm tus tub hluas lub cev. Kolya qw nrov nrov ntawm qhov mob uas nws tau nyiaj dhau.
  Tom qab ntawd cov me nyuam raug coj tawm mus rau hauv cov daus liab qab thiab coj mus tua. Thiab lawv nyias nyias, taw liab qab, nrog rau lub ntsej muag thiab slashed nraub qaum, taug kev hauv lub zos.
  Thiab ntawm caj dab dai boards - "peb yog cov koom nrog."
  Ob tug tub thiab ib tug ntxhais taug kev hauv cov daus. Kolya, uas raug tsim txom nrog hluav taws xob, muaj lub ntsej muag xiav los ntawm kev txom nyem. Tus dais yog me ntsis livelier, nws tsuas yog flogged. Tus ntxhais Svetlana frowned. Nws, ib yam nkaus, raug flogged; nws nyias nyias, tau nyob tau ntau xyoo hauv kev ua haujlwm. Nws tau tshawb nrhiav los ntawm matron, rhuav nws cov ntiv tes hymen. Thiab qhov no yog kev txaj muag heev rau ib tug tho kev thiab txaj muag. Tus ntxhais pheej tom nws daim di ncauj.
  Cov menyuam yaus tsis xis nyob ntawm ko taw liab qab. Tab sis cov no tseem yog paj yog tias lawv raug tua lossis dai. Tab sis tam sim no, lawv tsuas yog tsav. Kev tsim txom tseem tsis tau tiav thiab Nazis yuav tsum tau txais cov ntaub ntawv.
  Ob txhais taw liab qab ntawm cov pioneer yog liab thiab o me ntsis thaum lub caij txias. Cov neeg nyob hauv saib nrog kev khuv leej ntawm cov me nyuam raug ntes. Thiab tam sim no lawv thaum kawg raug coj mus rau hauv lub tsev pheeb suab.
  Lawv muab kuv tso rau ntawm kuv nraub qaum, thiab lawv pib ntaus kuv pob taws liab qab nrog cov roj hmab truncheons.
  Cov menyuam yaus qw hauv qhov mob thiab tshee... Kolya lub pob taws liab qab raug kub hnyiab nrog nplaim taws. Thiab tom qab ntawd lub pob taws ntawm tus ntxhais Svetlana tau hlawv nrog lub poker liab-kub. Thiab raws li ib tug pioneer los ntawm qhov no qw rau saum nws lub ntsws.
  Cov lus nug tshwm sim nrog kev xav tsis thoob, tab sis cov me nyuam nyob twj ywm. Thiab dua lawv tau raug ntaus nrog hlau, thiab lawv cov leeg liab qab raug hlawv nrog ib tug liab-kub hlau.
  Tiamsis cov tho kev tsis tau qhia. Lawv tuav ruaj. Kolya txawm muab tso rau liab-kub poker tiv thaiv tus tub liab qab lub hauv siab. Tus tub ua tsis taus pa hnyav, tab sis gritted nws cov hniav thiab tuav rov qab nws qw.
  Yog li Nazis tsis ua tiav ib yam dab tsi ...
  Tab sis kev tsov rog tau rub rau ... Lub Ob Hlis kuj tuaj ... Cov Germans raug rho tawm haujlwm ntawm Leningrad los ntawm cov dav hlau disc. Thiab lawv tau tawm tsam Moscow los ntawm huab cua. Kev sib ntaus yog tawv.
  Albina thiab Alvina sib ntaus hauv huab cua. Cov ntxhais nyob rau hauv bikini thiab barefoot.
  Thiab tua cov dav hlau Lavxias. Dab ntxwg nyoog twb tau txais ntau yam khoom plig suav nrog Grand Star ntawm Knight's Cross nrog golden oak nplooj ntaj thiab pob zeb diamond.
  Ob tug ntxhais no tsuas yog nyob qib super xwb. Thiab lawv aerobatics thiab kev puas tsuaj ntawm cov teeb meem thiab cov ntaub so ntswg nyob.
  Ntawm no Albina ntaus lub dav hlau Soviet, tua rau rau daim ib zaug, hauv ib qho tawg thiab squeaked:
  - Rau peb Reich!
  Alvina, ib yam nkaus, xa cov ntsia hlau tawg rau hauv cov tsheb Lavxias thiab, tau txiav tawm xya, vyaknula:
  - Rau Fuhrer!
  Thiab ob tug ntxhais luag ...
  Txawm hais tias yuav tsum ncaj ncees, kev tsov rog no ua rau lawv nkees heev. Qhov tseeb, tus neeg tawv ncauj Fuhrer yog tus thawj coj, tab sis pem hauv ntej tau khov thiab txhua yam tau los rau qhov tsis txaus ntseeg. Thiab txhua yam mus rau hauv ib lub voj voog. Thiab tsuas yog lub cev tuag ntawm ob sab thiab lub tsheb downed. Thiab tawg tso tsheb hlau luam thiab tib neeg kev txom nyem.
  Albina txiav tawm yim lub dav hlau ntxiv thiab hu nkauj:
  - Lub xyoo tom ntej yog peb li!
  Alvina ntseeg siab tau pom zoo nrog qhov no:
  - Txhua lub hnub nyoog yav tom ntej thiab!
  Thiab cov ntxhais tau tua cov dav hlau Lavxias nrog kev npau taws heev.
  Thiab ces, ntawm chav kawm, tsim txom ... Pioneers yog qab ntxiag mus tsim txom. Tshwj xeeb tshaj yog kib cov tub hluas ko taw liab qab, thiab tawg cov tav nrog liab-kub tongs. Cov ntxhais ua phem...
  Kev tsov rog ua rau neeg qus. Marseille nws tus kheej kuj twb nkees ntawm kev sib ntaus. Nws tau sib ntaus sib tua ntev heev. Rov qab rau xyoo 1940, nws tau tawm tsam rau huab cua zoo tshaj tebchaws Askiv. Thaum xub thawj nws tsis muaj kev vam meej heev. Lawv tsis xav tias nws yuav dhau los ua qhov tshwm sim, thiab tau txais ib daim ntawv teev cov khoom plig rau peb Reich. Thiab nws yuav tua cov dav hlau rau tag nrho cov tub rog huab cua.
  Hans Marcel nce dhuav. Tsov rog dhuav nws. Kuv xav tau ib tug poj niam lub cev, wines kim thiab luxurious noj mov thiab lwm yam kev lom zem. Muaj pes tsawg tus tuaj yeem ua tau - kaum yim xyoo hauv cov qeb. Nws yeej tsis raug mob hnyav, thiab raug tua tsuas yog thaum pib ntawm nws txoj haujlwm. Lub zog siab dua tau saib xyuas Marseille. Nws tau los ua Air Field Marshal tab sis tau tawm tsam raws li tus kheej. Thiab kuv nco koj heev.
  Lub ci ntsa iab hauv nws ob lub qhov muag pib ploj mus. Kev ua tsov ua rog nrog USSR tau mus rau hauv qhov tsis txaus ntseeg. Thiab Stalin txoj kev tuag tsis hloov dab tsi. Hitler tseem muaj sia nyob, txawm tias nws tsis zoo, tab sis nws tseem muaj zog heev. Ib qho chaw ntawm nws lub taub hau twb tawg lawm thiab Fuhrer cov plaub hau tig grey.
  Tab sis thaum nws tseem tswj hwm lub teb chaws Ottoman, nws tawv ncauj xav ua kom tiav USSR. Tebchaws Asmeskas thiab Tebchaws Askiv tau tuav Nyij Pooj, tab sis tau poob rau hauv kev ua tsov rog guerrilla. Ntxiv rau, cov neeg Amelikas thiab cov neeg Askiv tab tom sim ua kom Is Nrias teb thiab African koom nrog lawv cov tub rog.
  Yog li cov phoojywg tsis cuam tshuam rau hauv kev ua tsov rog no. Lawv tsis nyob ntawm nws. Thiab lawv txawm zoo siab tias ob lub teb chaws vam meej tag nrho tab tom rhuav tshem ib leeg.
  Marcel sighs hnyav heev thiab nws ME-462 nqa tawm ntawm txoj kev khiav yooj yim. Lub tshuab ntxaib lub cav muaj zog, thiab Hans nyiam ntaus los ntawm qhov deb, ua kom cov yeeb ncuab nyob deb ntawm nws. Huffman, ntawm qhov tsis sib xws, ntawm XE-362 tau nrawm nrawm.
  Txog tam sim no, German aviation tswj hwm qhov zoo tshaj plaws ntawm cov yeeb ncuab. Tab sis nws tsis dhau heev lawm. Txawm li cas los xij, Fuhrer ntseeg hauv riam phom txuj ci tseem ceeb ...
  Flying saucers, yog ib yam dab tsi... Tab sis lawv tseem kim heev thiab thermal rays tseem tsis zoo tag nrho. Pyramidal tso tsheb hlau luam kuj yog ib qho kev sib cav hauv qhov kev tsis sib haum xeeb.
  Tab sis txawm tias qhov no tsis muab cov Germans txiav txim siab pib. Tsis tas li ntawd, cov duab pyramidal yog qhov zoo tiv thaiv kinetic projectiles, tab sis tsis zoo tiv thaiv HEAT.
  Marseille hluav taws thiab tua ob lub dav hlau Lavxias teb sab thiab hais tias:
  - Rau peb Reich ...
  Ces tus tub hluas sighs. Thiab dua knocks cia lwm peb caug Soviet tsheb nyob rau hauv ib tug tawg.
  Yog lawm, tsov rog tau rub rau ... Thiab txoj kev no tsis muaj qhov kawg ntawm qhov pom.
  Hans hu nkauj:
  - Skidded, skided kuv! Nws tau txais kuv, nws tau kuv!
  Thiab dua tua cov neeg tua neeg Lavxias.
  Yog lawm, Hitler xa lawv mus tua ... Los yog tua lwm tus, uas kuj tsis yog qab zib.
  Marcel nco tus ntxhais....Nws lub npe yog Ilsa. Xws li ib tug zoo nkauj blonde, thiab nws tus poj niam.
  Ntawm no nws yog, siab phem. Kuv sim Komsomol. Thiab tuav nws nrog nplawm los ntawm thoob plaws.
  Pounded zoo li ib tug tshis cider. Ces nws txawm nqa ib lub teeb rau nws txhais taw liab qab. Roasted nws liab qab soles. Thiab dua rau nplawm. Thiab yuav ua li cas tus tswv cuab Komsomol roared mob. Thiab thaum Ilsa nchuav ntsev rau nws qhov txhab. Uas ua phem heev.
  Ilsa kuj nyiam tsim txom cov tub. Nws undressed ib tug me nyuam tub ntawm kaum plaub xyoos, thiab ntsia nws txhais tes rau ib tug ncej. Tom qab ntawd nws pib nchuav dej khov rau nws thaum lub caij txias. Thiab tom qab ntawd nws muab ib lub teeb rau hauv nws txhais tes thiab ci lub cev nqaij daim tawv ntawm ib tug hluas. Tom qab ntawd nws nchuav dej khov dua. Thiab thaum kawg, nws scalded tus tub nrog boiling dej. Thiab nws yog ib qho kev phem.
  Ilsa nyiam qhov kev lom zem no thiab tsis tau saib tsis taus ib yam dab tsi rau nws txoj kev ntshaw.
  Tab sis lub sij hawm dhau mus ... Thiab nws muaj ib tug tub ua ntej thiab tom qab ntawd ib tug ntxhais. Thiab Ilsa twb tau pib qhia nws thiab Marcel cov menyuam kom tsim txom.
  Ntawm no yog ib tug poj niam txaus ntshai los ntawm SS.
  Marcel kuj muaj lwm tus poj niam: Helga. Nws kuj yog ib tug kws tsav dav hlau. Hans ntsib nws hauv 1945. Nws ya lub TA-152, ib qho zoo tshaj plaws, thiab tej zaum qhov zoo tshaj plaws kiv cua-tsav aircraft ntawm Luftwaffe.
  Helga yog ib tug kws tsav dav hlau, tsis yog tus tua neeg. Thiab yog li ntawd nws tau xeeb tub thiab yug me nyuam - tam sim ntawd tus menyuam ntxaib.
  Thiab nws yuav tsum tau sau tseg zoo heev. Thiab ces ob tug tub ntxiv thiab ib tug ntxhais muaj peev xwm yug tau. Thiab muaj tsib tus menyuam, nws tsis tawm tsam ...
  Yog, nws muaj hmoo. Hauv Thib Peb Reich, Hitler thawj zaug tso cai rau cov tuav ntawm Iron Cross thawj chav kawm thiab siab dua kom muaj tus poj niam thib ob raws li khoom plig.
  Zoo, Pope grumbled me ntsis, tab sis tseem pom zoo rau nws. Ces Fuhrer yuam txoj cai kom muaj txog li plaub tus poj niam. Pawg Ecumenical tau sib sau ua ke ntawm no thiab nws tau pom zoo ntawm rab phom.
  Qhov tsis txaus ntawm cov txiv neej hauv Thib Peb Reich yog qhov loj heev. Thiab tau kawg qhov kev txiav txim siab no raug yuam.
  Lub teb chaws Yelemees cov peev txheej neeg ua haujlwm tsis tau txo qis los ntawm European manpower thiab txawv teb chaws.
  Hitler tau ncua kev tua cov neeg Yudais, thiab tam sim no cov neeg ua haujlwm tau nyob hauv qhov sib npaug. Kev tsov rog ua rau lub teb chaws vam meej.
  USSR kuj tau depopulated ... Muaj ntau tus poj niam tawm tsam hauv pab tub rog, nrog rau cov menyuam yaus. Anastasia Vedmakova tau los ua tus tsim khoom zoo tshaj plaws. Nws tawm tsam yuav luag txij thaum pib tsov rog. Ua ntej, ntawm U-2 pob kws. Tab sis ces nws hloov mus rau fighters.
  Ntau tus Soviet aces tuag ... Pokryshkin, tau dhau los ua ib tug plaub-lub sij hawm hero ntawm lub USSR, txawm li cas los xij pom nws tus kheej tuag. Kozhedub, tau dhau los ua ib tug hero tsib zaug, kuj poob rau hauv kev sib ntaus sib tua. Rau ib ntev lub sij hawm, Soviet aircraft tsis muaj ib tug ejection system, thiab cov feem pua ntawm cov neeg tsav tsheb tuag yog siab heev.
  Anastasia Vedmakova ciaj sia. Thiab nws tau sau cov hnub qub golden uas tsis haum rau ntawm nws lub hauv siab. Raws li txoj cai, nees nkaum-tsib tus yeeb ncuab dav hlau tua tau muab lub hnub qub kub. Thaum tus naj npawb ntawm cov hnub qub mus txog kaum, Beria nthuav qhia nws nrog Pob Zeb Diamond Lub Hnub Qub ntawm Hero ntawm USSR. Anastasia yog lub npe hu ua ace. Ntxiv nrog rau cov dav hlau poob, nws kuj tau rhuav tshem cov tso tsheb hlau luam, txuas hniav, tsheb thauj khoom, thiab txawm tias ob peb lub nkoj. Tsis tas li ntawd, tus poj niam no tau cawm cov neeg tsav nkoj, thiab txawm tias tus thawj coj uas nyob ib puag ncig.
  Thiab nws tau paub txog kev teeb tsa hluav taws rau ntau lub tsheb ciav hlau nrog roj thiab lwm yam.
  Anastasia los ua ib tug zoo lus dab neeg ntawm Soviet aviation. Thiab ntawm chav kawm nws, ib yam nkaus, nkees ntawm kev ua tsov ua rog. Nws txawm tawm tsam thiab ya thaum cev xeeb tub. Thiab ces nws yug tau ib tug tub.
  Ib tug tub zoo nraug tig tawm, plaub hau liab zoo li nws niam. Anastasia tawm tsam raws li txoj cai nyob rau hauv ib tug bikini thiab barefoot. Thiab qhov no tau ua rau nws muaj txiaj ntsig zoo. Uas tsis yog txhua tus txaus siab. Tab sis nws tus khub hluas Akulina Orlova kuj sib ntaus sib tua ntawm taw liab qab thiab hauv bikini, thiab qhov no pab tau nws ntau heev.
  Ob tug ntxhais ya thiab tua hluav taws ntawm lub tsheb German. Anastasia Vedmakova ua nws thawj zaug rov qab los hauv Spain. Nws tau foob pob ua haujlwm ntawm Franco cov tub rog thaum hmo ntuj ntawm U-2. Hom uas nws muaj kev paub dhau los ntawm lub ru tsev. Thiab Akulina Orlova yog ib tug hluas nkauj, thiab tseem muaj zog thiab mob siab rau.
  Lawv tsoo cov Germans hu nkauj ...
  - Pilots-pilots, foob pob-dav hlau,
  Peb yuav kov yeej txhua tus fascists hauv kev sib ntaus sib tua ...
  Peb cov hnub qub yuav siab dua lub hnub,
  Thiab lub Cherub yuav nthuav nws tis!
  Cov ntxhais, kuv yuav tsum hais tias, yog cov craftswomen zoo heev.
  Nws twb yog lub ob hlis ntuj 23, 1958... Hnub ntawm lub Soviet Army. Thiab nws yuav tsum ua kev zoo siab rau hauv txoj kev loj. Tab sis thaum txhua yam yog me me ...
  Beria tsis zoo siab heev ... Lub sijhawm ua tsov rog, txhua tus tau nkees heev.
  Marshal Vasilevsky hais tias:
  - Cia peb ua lub tank tawm ntawm ntoo!
  Lub Supreme nodded.
  - Yog ib lub tswv yim zoo!
  Marshal Zhukov tawm tsam:
  - Me ntsis kev xav! Cov no yog cov hleb nyob!
  Vasilevsky logically hais tias:
  - Lawv sib dua thiab nrawm dua. Thiab cov Germans tau tawg los ntawm peb lub tso tsheb hlau luam!
  Beria nodded hauv kev pom zoo.
  Vasilevsky hais nws lub siab!
  Malenkov paub tseeb tias:
  - Peb yuav ua txhua yam kom raug!
  Pab neeg Beria nkees nkees... Tsis muaj lwm yam tswv yim. Tshwj tsis yog tias koj sim ua cov yas pheej yig dua los tsim thiab muaj zog dua.
  Yog li tom qab tag nrho, thaum kawg tsim lub foob pob atomic siab ntev.
  Qee yam ntawm nws txoj haujlwm hauv Tebchaws Meskas tau nres, thiab thoob plaws ntiaj teb ib yam nkaus.
  Thiab koj yuav tsum tau txhawb nqa. Tej zaum thaum kawg tsov rog yuav xaus.
  Tab sis kev tsov rog tseem tab tom mus thiab lub sij hawm ntws zoo li poob.
  Ntawm no Mirabela raug ntes. Thiab cov tub rog Nazi rub tawm nws cov khaub ncaws. Thiab ces lawv nthuav lawv ob txhais ceg thiab pib rape tus ntxhais. Mirabela moaned nyob rau hauv ib tug sib tov ntawm mob thiab txaus siab. Thiab ua tiav ob peb zaug.
  Ces lawv pib tsim txom nws. Lawv hlawv tus ntxhais lub pob taws nrog liab-kub strips ntawm hlau. Thiab lawv ntaus nws thawj zaug nrog nplawm. Thiab ces, nrog ib tug liab xaim los ntawm tshav kub, lawv flogged nws nyob rau sab nraum qab, ntawm ob sab, ntawm lub hauv siab ...
  Tom qab ntawd lawv pib rhuav cov ntiv taw nrog cov ntiv taw. Ces lawv txawm rub ib tug pas liab kub los rau ntawm tus ntxhais lub nroog Yeiuxalees.
  Nyob rau hauv luv luv, tsim txom tau nco ntsoov rau nws txoj kev ua phem. Thiab kev khav theeb heev.
  Lub Peb Hlis twb los lawm ... Cov Germans tau sim ntau dua los nias saum huab cua, lawv tsis muaj zog ntau los tawm tsam. Lub tank pyramidal, yog tias nws tau tshwm sim ua ntej, yuav tau pab Wehrmacht kov yeej lub ntiaj teb. Muaj tseeb, qhov sib xyaw ua ke projectile muaj kev tiv thaiv dynamic. Thiab ob tog da dej ib leeg nrog tshuab.
  Lub Peb Hlis 8, 1958 yog Hnub Poj Niam. Thiab raws li kev cai, kev sib pauv ntawm cov neeg raug kaw tau tshwm sim. Cov Germans tso tawm tsim txom tab sis tawg Mirabela, thiab rov qab, cov Russians tso Adala. Tus poj niam German kuj tau txais nws, suav nrog kev rape.
  Anastasia Vedmakova rubbed Mirabela nrog ib tug potion ntawm tshuaj ntsuab thiab tshuaj pleev, thiab tso nws mus pw tsaug zog kom rov zoo, yog li ntawd nyob rau hauv ob peb hnub nws yuav tawm tsam cov Nazis dua nyob rau hauv lub ntuj.
  Anastasia Vedmakova thiab Akulina Orlova rov qab los saum ntuj hauv lawv lub MIG-15s. Akulina hais tias:
  - Koj tseem tawm tsam Spanish - koj hnub nyoog pes tsawg?
  Vedmakova giggled thiab teb:
  - Nws tsis yog txoj cai los nug tus poj niam txog nws lub hnub nyoog!
  Akulina giggled thiab hais tias:
  - Koj zoo li nees nkaum, nees nkaum tsib feem ntau!
  Anastasia nodded thiab sau tseg:
  - Kuv tau tawm tsam kev tsov rog ... Muaj peb tug tub nrog kuv. Zoo kawg uas peb muab lub horns rau cov dawb. Thiab kuv tua thawj tus neeg thaum cov Germans cua daj cua dub Lvov xyoo 1915... Yog li koj tuaj yeem xav txog tias kuv muaj hnub nyoog npaum li cas!
  Tus ntxhais nkauj xwb ntxhi.
  - Amazing! Nws zoo li xav txog nws!
  Cov plaub hau liab zoo nkauj luag ntxhi nrog lub qhov ncauj puv ntawm cov hniav nees thiab hais tias:
  - Thiab yog dab tsi? Qhov no yog khawv koob ntawm Lavxias teb sab vajtswv! Kuv yuav qhia koj, thiab koj yuav tsis laus!
  Akulina tua lub dav hlau German nrog nws txhais taw liab qab thiab hu nkauj:
  Cov hluas zoo kawg nkaus!
  Kev ua tsov ua rog tau tshwm sim thiab tsis muaj qhov kawg ntawm qhov pom, tab sis nws tseem yog heroism thiab yeej!
  Lub Plaub Hlis 1958 tuaj txog. Nyob rau sab qab teb, tsim muaj huab cua ntau dua lossis tsawg dua thiab cov Nazis tau sim ua ntej. Qhov teeb meem tseem ceeb yog, ntawm chav kawm, Dnieper River. Thiab nyob rau sab laug ntug dej hiav txwv, cov tub rog Soviet tau tuav txoj haujlwm tiv thaiv.
  Txawm li cas los xij, cov Germans muaj lwm txoj kev poob. Tawm tsam Turkey. Tau ntev lub teb chaws no adhered rau neutrality. Tab sis tsoom fwv tau hloov lawm. Thiab ntau pro-German rog tuaj. Thiab Hitler tau pom zoo cog lus rau Ottoman ib lub roob kub kom thawb lawv mus rau hauv kev ua rog. Cov pejxeem ntawm Qaib Cov Txwv tau loj hlob sai, cov tub rog tau muaj zog. Thiab qee qhov riam phom raug muag los ntawm Thib Peb Reich ntawm credit. Thiab cov tub rog Ottoman tau dhau los ua, siv zog ua kom muaj kev txhawb nqa cov tub rog Muslim nyob ntawm ciam teb ntawm USSR.
  Thiab lub Plaub Hlis 20, 1958, tsis tau tshaj tawm ua tsov ua rog, Qaib ntxhw tau tawm tsam cov tub rog Soviet hauv Transcaucasia ... Yog li, ib qho thib ob pem hauv ntej tau ntxiv rau Tub Rog Liab. Txawm li cas los xij, Nazis muaj peev xwm tshaj tawm cov kev pabcuam tshwj xeeb ntawm Soviet. Qhov xwm txheej tau hnyav zuj zus los ntawm kev tawm tsam ntawm Zhukov thiab Beria. Uas kuj cuam tshuam qhov xwm txheej ntawm pem hauv ntej.
  Cov Turks tawm tsam tsis yog ib leeg, tab sis ua ke nrog cov Germans. Thiab qhov no tau muab sijhawm rau lawv ntxiv.
  Kev sib ntaus sib tua tau tshwm sim ze Yerevan, thiab Batumi raug cua daj cua dub.
  Marseille sib ntaus sib tua hauv huab cua. Lub sijhawm no nws lub siab xav tau loj dua thiab sib ntaus sib tua. Qhov tseeb, thaum kawg muaj kev cia siab tias nws yuav muaj peev xwm yeej qhov kev ua tsov rog no, uas tau rub dhau qhov ntsuas.
  Thawj hnub, cov Germans thiab Turks tau tsoo los ntawm kev tiv thaiv ntawm cov tub rog Lavxias, thiab pib tsiv mus rau hauv av.
  Cov Nazis tswj kom ua tiav qhov kev xav tsis thoob. Thiab lawv cov tub rog tau txav nrawm txaus. Thiab nws ib nrab muab tawm tias Tub Rog Liab tsis tau npaj txhij los tiv thaiv Transcaucasia.
  Thiab ntawm no lub heroism ntawm Red Army yuav tsum tau them nyiaj rau cov miscalculations ntawm cov thawj coj.
  Kev sib ntaus sib tua tau nthuav tawm rau Yerevan. Thiab tom qab ntawd cov pioneer tau tawm tsam siab tawv. Lawv tawm tsam cov Nazis thiab cov tub rog Ottoman phem.
  Thiab nyob rau sab nrauv Yerevan, cov pioneers tab tom khawb trenches. Muaj cov txiv neej sib txawv. Tshwj xeeb, ntau lub taub hau ci ntsa iab. Muaj cov menyuam yaus liab thiab dub thiab daj.
  Ib yam uas koom ua ke lawv: kev ntseeg nyob rau hauv kev yeej ntawm communism thiab liab qab taw. Nws yog qhov tseeb tias tsis yog txhua tus muaj nkawm khau thaum ua tsov ua rog, thiab yog li ntawd, raws li ib qho kev qhia ntawm kev sib koom siab, txhua tus menyuam yaus flaunt lawv liab qab, puag ncig heels. Caij nplooj ntoos hlav nyob rau hauv Transcaucasus yog sov heev, thiab thaum koj tsiv mus thiab ua hauj lwm nrog shovels, nws txawm kub rau cov txiv neej. Thiab nyob rau lub caij ntuj no, qhov txias ntawm no tsis txaus ntshai.
  Cov tub thiab cov ntxhais yog tanned, nyias, tab sis sinewy, npaj rau kev sib ntaus sib tua.
  Cov menyuam yaus ua haujlwm nrog kev txaus siab, thiab hu nkauj:
  Tsa hluav taws, hmo ntuj,
  Peb yog cov tho kev - cov menyuam ntawm cov neeg ua haujlwm ...
  Lub sijhawm ntawm lub teeb xyoo yog los ze,
  Hu rau cov tho kev - ib txwm npaj txhij!
  Hu rau cov tho kev - ib txwm npaj txhij!
  Thiab ntawm no tuaj lub tswb dua. Cov tub thiab ntxhais dhia mus rau hauv qab ntawm lub trench. Thiab lub plhaub tau pib tawg los ntawm saum toj no: cov yeeb ncuab phom loj ua haujlwm.
  Pashka nug tus ntxhais taw liab qab Masha:
  - Zoo, koj puas xav tias peb yuav muaj sia nyob?
  Tus ntxhais, nyias thiab plaub hau ncaj, teb tias:
  - Peb yuav tawm tsam tsawg kawg ib zaug, hauv lub sijhawm nyuaj tshaj plaws!
  Pioneer Sasha tau sau tseg tias:
  Peb heroism yog unshakable.
  Tus tub tau rub nws tus kheej liab qab rau ntawm pob zeb. Nws tuaj yeem pom tias tus tub tau ntim nws tus kheej nrog cov khoom calluses.
  Tus ntxhais Tamara hais tias:
  Peb yuav tawm tsam tsis ntshai
  Peb yuav raug txiav tsis rov qab ...
  Cia lub tsho soaked nrog ntshav -
  Ntau tus yeeb ncuab, tig tus tub rog mus rau ntuj txiag teb tsaus!
  Tus tub Ruslan, ib tug tho kev nrog cov plaub hau dub, sau tseg tias:
  Ntau pua xyoo dhau los, lub sijhawm yuav los,
  Nyob rau hauv uas yuav tsis muaj kev txom nyem thiab dag ...
  Sib ntaus rau qhov no kom txog thaum koj ua pa kawg -
  Ua hauj lwm rau koj Niam, koj los ntawm lub plawv!
  Tus tub Oleg, nyias thiab ncaj-hais plaub hau, chirped, nqes:
  Tsis yog, tus ceev faj yuav tsis ploj mus,
  Qhov zoo ntawm ib tug falcon, dav dawb hau ...
  Lub suab ntawm cov neeg yog sonorous -
  Ntxawm yuav nplawm tus nab!
  
  Stalin nyob hauv kuv lub siab
  Kom peb tsis paub kev tu siab,
  Qhib qhov rooj rau qhov chaw
  Cov hnub qub ci ntsa iab saum peb!
  
  Kuv ntseeg tias tag nrho lub ntiaj teb yuav sawv
  Yuav muaj qhov kawg rau fascism ...
  Thiab lub hnub yuav ci
  Teeb pom kev rau communism!
  Cov tub hluas thiab cov ntxhais tau qhuas nyob rau hauv ib qho kev sib koom siab.
  Tab sis tam sim no lub dav hlau nres aircraft twb ya thiab xa cov foob pob. Thiab qhov no yog ib qho kev txhoj puab heev.
  Oleg thiab Sasha tsa ib tug slingshot thiab launched ib tug khoom plig ntawm kev tuag. Thiab lub thoob tau raug ntaus los ntawm Hitler lub dav hlau nres, txawm hais tias koom nrog Turkey.
  Tus ntxhais Natasha hu nkauj:
  - Komsomol tsis yog hnub nyoog nkaus xwb,
  Komsomol yog kuv txoj hmoo!
  Kuv yuav kov yeej qhov chaw, kuv ntseeg
  Cia peb nyob mus ib txhis!
  Ahmed, ib tug tub pioneer los ntawm Azerbaijan, teb nrog luag nyav:
  - Koj tseem tsis tau yog Komsomol tus tswv cuab Natasha!
  Tus hluas nkauj npau taws ntaus nws txhais taw liab qab thiab teb lub suab nrov;
  Ib sab ntawm cov txiv, nrog zaj nkauj zoo siab,
  Peb sawv rau Komsomol ...
  Lub sijhawm ntawm lub teeb xyoo yog los ze,
  Lub suab quaj ntawm cov pioneers - ib txwm npaj txhij!
  Lub suab quaj ntawm cov pioneers - ib txwm npaj txhij!
  Oleg kuj ntaus nws liab qab, me nyuam ko taw thiab hauv qab:
  Stronger rauj nyem lub proletarian,
  Los ntawm titanium tes crushing tus quab ...
  Peb yuav hu nkauj ib txhiab arias rau peb lub teb chaws,
  Thiab lub teeb rau yav tom ntej, zoo!
  Cov me nyuam zoo siab heev. Thiab qhov tseeb, cov Germans thiab Turks tau foob pob, thiab tsuas yog ib tug ntxhais raug ntaus los ntawm ib feem ntawm nws liab qab, puag ncig, pob taws liab.
  Pioneer qw, tab sis tom qab ntawd tom nws daim di ncauj.
  Thiab yog li ntawd lawv tau npaj los tawm tsam qhov kev tawm tsam. Thiab twb muaj tso tsheb hlau luam nrog fascists thiab Ottoman units. Yuav los ntawm Qaib Cov Txwv ntawm credit, formidable E-100s yog tsiv. Xws li cov tshuab muaj zog thiab txaus ntshai.
  Lawv muaj kev tiv thaiv zoo li no. Tias koj tsis tuaj yeem nkag los ntawm txhua lub kaum ntse ntse. Koj tsis tuaj yeem ntaus nws los ntawm ib lub kaum sab xis xwb. Lub caij nyoog nkaus xwb yog rhuav txoj kab.
  Cov me nyuam npaj txhij mus tua, thiab waving lawv ob txhais taw liab qab. Ntawm no lawv yog nyob rau ntawm lub xaim thawb pob khoom nrog cov khoom tawg hauv tsev hauv qab ntawm Nazis thiab Turks. Nws ua haujlwm thiab rhuav tshem cov chais ntawm cov tso tsheb hlau luam ntawm cov tub rog ntawm Rommel thiab La Erdogan.
  Thiab nws zoo li txaus ntshai.
  Sasha squeaks:
  - Muaj koob meej rau communism!
  Tus tub Pashka tua nrog Oleg los ntawm ib tug slingshot thiab squeals:
  - Muaj koob meej rau cov pioneer!
  Tus tub Ruslan, ua ke nrog tus ntxhais Sufir, rub ib lub mine nyob rau hauv German thiab Turk nrog ib tug hlau, qw:
  - Lub koob meej rau lub USSR!
  Cov menyuam yaus los ntawm Azerbaijan thiab cov tub rog Lavxias sib ntaus sib tua. Tanned, nyias, taw liab qab pioneers tawm tsam ib colossal armada ntawm tso tsheb hlau luam.
  Tus ntxhais Tamara stomps nws graceful, me me, liab qab taw thiab hais tias:
  - Lub koob meej rau Russia!
  Pioneer Ahmet lees paub thaum tua tus yeeb ncuab:
  - Peb yog ib tsev neeg phooj ywg ua ke!
  Tus tub Ramzan, plaub hau liab Azerbaijani, lees paub, khob tawm lub tsheb:
  - Los ntawm lo lus peb yog ib puas txhiab kuv!
  Cov me nyuam yog phooj ywg ... Ntawm no yog Armenian ntxhais Azatuhi, uas kuj deftly hloov lub pob tawg nyob rau hauv lub fascist kab ntsig nrog kev pab los ntawm ib tug hlau, thiab squeaks:
  - USSR yog ib tsev neeg ntawm haiv neeg!
  Lwm tus ntxhais Armenian Aghas hais tias:
  - Tsis txhob khoov rau fascism:
  Thiab tus ntxhais rub cov hlau nrog nws cov ntiv taw liab qab. Ntau tus menyuam yaus Azerbaijani thiab Armenian muaj cov plaub hau daj thiab tsis txawv ntawm cov menyuam yaus Slavic, uas kuj muaj ntau. Cov neeg uas tau khiav tawm ntawm Germans, lwm tsev neeg Lavxias nyob hauv Azerbaijan thiab Armenia txawm nyob hauv qab tsars.
  Muaj ntau Slavs nyob rau hauv lub Caucasus. Muaj ntau cov khub niam txiv sib xyaw. Yog lawm, thiab cov menyuam feem ntau muaj cov plaub hau sib dua li lawv niam lawv txiv. Thiab cov Slavic hais mav tau tanned kom koj tsis tuaj yeem qhia lawv los ntawm cov neeg hauv zos. Ntxiv mus, cov menyuam yaus feem ntau zoo sib xws ntau dua li cov neeg laus.
  Yog li ntawd, thoob ntiaj teb Soviet battalion ntawm cov tub thiab cov ntxhais yog sib ntaus sib tua, thiab lawv tag nrho cov koom ua ke, thiab heev zoo sib xws. Lawv pob taws liab qab flash thaum tsiv.
  Thiab npau suav cov me nyuam xa khoom plig ntawm kev tuag. Shamil thiab Seryozhka, ob leeg tub tho kev, rub cov hlau. Thiab ntawm no yog ib tug German, tab sis nrog ib tug Turkish neeg coob coob, lub E-50 nres nrog ib tug kab ntsig tawg.
  Cov tub hu nkauj nyob rau hauv unison:
  Union indestructible, dawb republics,
  Nws tsis yog brute quab yuam uas rallied, tsis ntshai ...
  Thiab lub siab nyiam ntawm cov neeg muaj kev kaj siab,
  Thiab kev phooj ywg thiab laj thawj, thiab ua siab loj hauv kev npau suav!
  Thiab cov me nyuam zoo siab heev. Lawv luag ntxhi dawb, txawm cov hniav. Thiab lawv zoo siab, txawm tias lawv raug hem nrog kev tuag.
  Thiab cov Germans nqus. Cov tso tsheb hlau luam puas tsuaj tua lawv cov cannons thiab cov phom tshuab scribble.
  Qee lub tsheb German thiab Turkish tau nruab nrog grenade launchers thiab txaus ntshai heev.
  Tus tub Maksimka thiab tus ntxhais Zara los ntawm Azerbaijan thiab lawv, so lawv ob txhais taw liab qab, rub ib lub mine nyob rau hauv cov yeeb ncuab thiab khob tawm fascist mastodon, txawm tias muag rau Qaib Cov Txwv.
  Thiab qw rau saum lawv lub ntsws:
  - Rau USSR!
  Cov me nyuam lom zem heev.
  Pioneers Abbas thiab Vladimir kuj siv riam phom. Hauv qhov no, lub catapult thiab tsoo E-75 kab ntsig rau Nazis. Ces cov tub hu nkauj:
  - Rau qhov loj ntawm lub ntiaj teb nyob rau hauv lub npog ntawm communism!
  Oleg thiab Abdula kuj yog cov pioneer ntawm ntau haiv neeg, tab sis nrog ib lub siab, lawv kuj tso cov khoom tawg. Lawv ntaus E-100 thiab hu nkauj ...
  Peb qhib lub ntiaj teb rau cov teb chaws,
  Txoj kev mus rau qhov chaw, mus rau lub ntiaj teb tsis pom ...
  Heroic deeds yog hu nkauj -
  Txhawm rau tshem tawm qhov caws pliav tuag mus ib txhis!
  
  Nyob rau hauv lub Holy Banner ntawm Russia,
  Hauv kev thaj yeeb, kev phooj ywg, kev zoo siab thiab kev hlub ...
  Cov neeg thoob qab ntuj yuav zoo siab dua,
  Ntuj raug txim tsaus yuav dispel nyob deb!
  Sib ntaus cov me nyuam no...
  Abdurrahman thiab Svetlana - ib tug tub Azerbaijani thiab ib tug ntxhais los ntawm Belarus rub ib tug hlau ua ke thiab khob tawm lub fascist tank. Thiab lawv hu nkauj:
  - Lub npe loj ntawm dawb huv Russia,
  Ci thoob ntiaj teb - zoo li lub hnub ci ...
  Kuv ntseeg tias kev sib koom siab peb yuav zoo siab dua,
  Cia peb qhia tib neeg txoj kev yog!
  Cov menyuam yaus siab tawv heev. Ob leeg Nazis thiab lawv cov phooj ywg, cov Turks, tsuas yog xav tsis thoob los ntawm kev tawv ncauj thiab npau taws heev.
  Abudurrahman yog ib tug pioneer, nws tau txais ib feem ntawm nws ib leeg liab qab. Nws pierced lub callused nto ntawm tus me nyuam txhais ceg.
  Tus tub hais tias:
  - Thiab nws ua rau kuv mob!
  Svetlana kuj tau ntaus pob taws, thiab khawb nws lub xub pwg nyom. Tab sis tus ntxhais hais tias:
  - Tsis txhob rhuav cov Pioneers!
  Azim thiab Kolka kuj rammed lub tsheb German.
  Cov tub hluas taw tes nrog ib tug hlau thiab hu nkauj:
  Tus yeeb ncuab ntxeev siab mus rau qhov kev tawm tsam,
  Tab sis kuv ntseeg tias nws yuav tsis poob, cov neeg Soviet ...
  Tus yeeb ncuab awaits defeat thiab oblivion,
  Thiab lub yeeb koob ntawm Russia yuav tawg ntau zog!
  Tus yeeb ncuab awaits: defeat thiab oblivion,
  Thiab lub yeeb koob ntawm Russia yuav tawg ntau zog!
  Cov menyuam yaus ua siab tawv thiab tsis khoov. Thiab lawv xav yeej. Thiab lawv hu nkauj thiab sib ntaus sib tua.
  Cov neeg German raug kev txom nyem hnyav. Muaj tseeb, feem ntau lawv tau tawg lem thiab rollers. Thiab nws tsis tuag.
  Qhov phem tshaj rau cov pioneer uas raug kaw.
  Tus tub Abdulhamid, thaum nws raug kaw, raug muab tso rau hauv khib los ntawm Nazis. Lawv muab tus pioneer tus taw liab qab tso rau hauv qhov thaiv, thiab pib dai qhov hnyav ntawm hooks. Thiab tom qab ntawd nws tau taws hluav taws. Thiab tus tub lub pob taws liab qab tau licked los ntawm hluav taws. Thiab ib tug nplawm poob rau ntawm nws nraub qaum. Lawv tuav kuv ntev heev. Thiab tom qab ntawd cov Nazis pib tawg cov tav nrog liab-kub ntiv tes.
  Tus tub, tuag nyob rau hauv kev tsim txom, thaum hlau ntawm nws tav, liab los ntawm tshav kub, tsoo nws, hu nkauj:
  Berlin yuav luag nyob rau hauv peb txoj cai,
  Los ntawm binoculars peb pom lub damned Reichstag ...
  Kuv vam tias yuav muaj kev thaj yeeb thiab kev zoo siab sai sai;
  Qhov twg kuv yuav piav qhia hauv kuv cov paj huam!
  
  Russia qhib communism rau lub ntiaj teb no,
  Nws tau los ua tsev neeg rau txhua tus.
  Tab sis lub Wehrmacht dai ib tug npua snout rau peb,
  Thiab tam sim no cov ntshav yog txaws los ntawm cov leeg zoo li tus ciav!
  
  Qhov Fuhrer tsis nco qab nrog peb los ntawm kev sib tsoo,
  Kuv xav tau av thiab ua qhev!
  Fascism tau mus nrog kev sib tw ntev heev -
  Thiab ntawm no yog npau suav phem tiag tiag, npau suav ntuj raug txim!
  
  Ib tug txiv neej yooj yim, ib tug me nyuam tub liab qab,
  Tsis ntev los no khi liab khi.
  Nws xav tsim lub ntiaj teb no nws tus kheej tsis muaj Vajtswv,
  Tab sis mam li nco dheev napalm erupted saum ntuj!
  
  Kuv yuav tsum tau khiav mus rau pem hauv ntej, peb AWOL,
  Tsis muaj leej twg xav coj cov hluas li no!
  Tab sis tus tub-tub rog nyob rau hauv rab phom ua nws,
  Txoj kev ntawm cov txiv tau ua kom tsim nyog!
  
  Fought qhov twg ob cunning thiab quab yuam,
  Thiab tsis muaj zog kuj iab, alas ...
  Cov phooj ywg yuav tsum khawb qhov ntxa
  Npaj Pine hleb hauv Frost!
  
  Kuv yog ib tug pioneer tam sim no accustomed rau kev txom nyem,
  Nws mus rau kev tshawb nrhiav tsis tau taw, lub snowdrift crunched.
  Tej zaum kev rau txim rau kev tsis ntseeg,
  Tias kuv tsis xav paub Yexus!
  
  Tab sis peb teev ntawm Golgotha yog dab tsi?
  Ntau tshaj peb xyoos ntawm kev ua tsov ua rog tau dhau mus!
  Nyob rau hauv ib lub zos, poj ntsuam quaj iab,
  Yuav ua li cas cov tub tuag nyob rau hauv lub ntxa ntawm lub teb chaws!
  
  Kuv dim, raug plhaub-shocked, raug mob los ntawm ib lub mos txwv,
  Tab sis hmoov zoo nws nyob ntawm nws ko taw!
  Peb ncaj ncees rov qab cov nuj nqis rau lub teb chaws Yelemees,
  Lub fascism ntawd tau raug tsuj rau hauv av los ntawm peb!
  
  Kuv muaj matured, tab sis tseem yog ib tug tub,
  Lub hwj txwv tsis tawg, tab sis twb yog titan!
  Yog, ib tug neeg laus, thiab tej zaum txawm ntau dhau lawm,
  Tom qab tag nrho, lub siab ua nyuaj li hlau!
  
  Hero Star siab tshaj plaws puav pheej -
  Stalin nws tus kheej, ntseeg kuv, muab nws hla!
  Nws hais tias: yuav tsum ua piv txwv los ntawm cov neeg zoo li koj,
  Cov neeg tua rog tab tom tsim cov yuam sij rau lub qhov rooj rau Eden!
  
  Tab sis tam sim no muab lub siab tawv phom,
  Coj koj, pincers, rauj thiab ua haujlwm!
  Ua ib lub nkoj thiab lub nkoj tawm ntawm ntoo
  Thiab tsim ib lub dav hlau kom tus noog ya mus!
  Yog lawm, nrog cov menyuam yaus, txawm tias ua ke nrog Turks, Nazis ntawm USSR yuav tsis kov yeej. Twb yog lub Tsib Hlis 1, cov tub rog Soviet ua kev zoo siab, tab sis Yerevan tuav. Qhov no txhais tau hais tias lub fascist blitzkrieg nyob rau hauv lub Caucasus tau thwarted. Thiab dhau li ntawd, cov neeg siab tawv Komsomol sib ntaus.
  Elizaveta thiab nws cov neeg ua haujlwm ntawm SU-130 xa cov plhaub rau hauv Nazi tso tsheb hlau luam.
  Nyob rau tib lub sijhawm, cov ntxhais siv lawv cov ntiv taw liab qab thiab hu nkauj:
  Thiab nyob rau hauv lub roob siab thiab starry silence,
  Thiab lub hiav txwv yoj thiab furious hluav taws!
  Thiab nyob rau hauv furious thiab furious hluav taws
  Thiab liab qab pob taws ntawm tus ntxhais nias lub khawm. Thiab lwm qhov AG-75 tau tsoo los ntawm kev sib sau ua ke.
  Thiab cov ntxhais muaj kev lom zem.
  Thiab Akulina Orlova tau tua ib puas lub dav hlau Nazi thiab nyob rau lub Tsib Hlis 3, 1958 tau txais plaub lub hnub qub ntawm tus hero ntawm lub USSR.
  Peb cov poj niam pilots zoo kawg nkaus ... Yog, tsov rog tseem tab tom mus, thiab nws cov txiaj ntsig tsis meej, tab sis tsis muaj leej twg txhos caug thiab yuav tsis tso tseg. Yog li ntawd muaj kev ntseeg nyob rau hauv lub neej yav tom ntej zoo dua, thiab hais tias lub USSR yuav sai sai los yog tom qab defeat lub thib peb Reich. Thiab Adolf Hitler, uas tau txais lub hwj chim thiab koob hmoov ntawm tus thawj tswj hwm zaj, yuav tuag!
  
  FRANCO txoj kev pom zoo yog qhov tseem ceeb rau txoj hmoo ntawm tib neeg
  Franco pom zoo rau txoj kev ntawm German pab tub rog mus rau Gibraltar. Cov Nazis, tsis muaj ado ntxiv, tsiv mus rau lub fortress no thiab coj nws tam sim ntawd. Tom qab ntawd, cov tub rog Wehrmacht pib hloov mus rau qhov luv tshaj plaws nyob rau hauv Africa.
  Thiab Hitler hloov nws lub siab txog kev sib ntaus sib tua USSR. Tsis tas li ntawd, Fuhrer qhov kev xav tau hais rau nws, thiab nws muaj kev tsim kho siab heev, uas nws yuav tsis coj thaj chaw no yooj yim heev. Thiab Red Army tsis muaj zog hlo li. Stalin tshwj xeeb tshaj tawm cov ntaub ntawv hais txog KV thiab T-34 tso tsheb hlau luam rau German txawj ntse. Thiab cov Nazis pib tsim lawv tus kheej lub tank hnyav.
  Cov Nazis tau nce qib hauv Africa. Rommel tau txais tub rog ntau dua, thiab tau txais txiaj ntsig loj. Yugoslavia thiab tim Nkij teb chaws kuj raug ntes. Yog li ntawd yeej ua raws li kev yeej.
  Tab sis lub teb chaws Dub tau nqus cov German rog ... Thiab tsis muaj kev hais lus ntawm kev sib tw rau sab hnub tuaj. Cov Nazis ntes Egypt ntawm kev txav mus los thiab nkag mus rau Middle East. Lawv ntes Iraq, thiab Kuwait, thiab lwm thaj av. Tom qab ntawd los ntawm Iran pib kev sib tw tawm tsam Is Nrias teb. Thaum Lub Kaum Ob Hlis 1941, Nyiv tau tawm tsam Asmeskas hauv Peru Harbor thiab Hitler tau tshaj tawm ua rog rau Asmeskas.
  Tom qab ntawd, thaum kawg tsov rog tsiv mus rau sab hnub poob. Thiab lub USSR tau txais ib tug breather.
  Los ntawm lub thib ob ib nrab ntawm plaub caug-ob xyoo, cov Germans tau ua tiav lub conquest ntawm tag nrho cov Dub Continent, raws li zoo raws li Asia, mus txog rau Is Nrias teb, uas kuj raug ntes nrog tsis muaj zog tiv thaiv los ntawm cov British. Thiab muaj ib tug loj German colonial faj tim teb chaws. Thiab teb chaws Aas Kiv tau pib raug foob pob loj heev. Tus tshiab Ju-188 thiab Focke-Wulf bombers, nrog rau kev nce zuj zus ntawm submarines, tau mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Xws li sai dua thiab zoo meej dua.
  Kev tawm tsam huab cua hauv tebchaws Askiv tau ua rau muaj kev siv ntau ntxiv. Thiab nyob rau lub Rau Hli 1943, qhov tsaws tau tshwm sim. Tshiab German tso tsheb hlau luam tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua: "Panthers", "Tiger" -2, "Lion", uas qhia lawv qhov zoo dua ntawm British. London poob hauv ob lub lis piam tom qab tsaws. Thiab tom qab lub caij nplooj zeeg ntawm teb chaws Aas Kiv, Ireland tau tawm tsam rau lwm lub lim tiam.
  Thiab nws tau raug ntes los ntawm Nazis ... Tam sim no lub tebchaws United States muaj kev xaiv: tog twg los ua tsov rog tsis muaj kev cia siab tawm tsam lub teb chaws Yelemees, uas tau loj hlob hauv lub hwj chim, lossis kom xaus kev thaj yeeb ua ntej nws lig dhau lawm.
  Qhov thib peb Reich twb muaj xws li haib fighters li ME-309 nyob rau hauv kev pab cuam, uas tsim ib tug ceev ntawm 740 kilometers ib teev, uas thaum lub sij hawm ntawd yog heev, thiab muaj xya firing ntsiab lus: peb 30-millimeter caliber cua phom, ib tug. uas yog ntev-barreled, thiab plaub lub tshuab hnyav hnyav.
  Thiab cov aces ntawm Germans yog qhov zoo tshaj plaws: ib qho Marseille muaj nqis ib yam dab tsi! Qhov kev sib ntaus sib tua no yog qhov kev tshawb pom tiag tiag, thiab dhau txhua qhov tshwm sim ... Rau ib puas thiab tsib caug lub dav hlau poob, Marseille tau txais Knight's Cross ntawm Hlau Hla nrog nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond. Thiab rau peb puas lub dav hlau, nws tau los ua thawj zaug hauv keeb kwm ntawm cov Germans tau txais tus ntoo khaub lig no dua. Thiab txhawm rau paub qhov txawv ntawm Marseille, ib qho khoom plig tshiab tau tsim nyob rau hauv nws txoj kev hwm: Knight's Cross of the Iron nrog golden oak nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond, uas nws tau txais txiaj ntsig rau tsib puas lub dav hlau poob.
  Amelikas xav tias kev ua tsov rog nrog Thib Peb Reich thiab Nyij Pooj, uas yeej kev sib ntaus sib tua ntawm Midway thiab txeeb tau Hawaii Archipelago, yuav tsis xaus zoo.
  Thiab nws yuav yog qhov kev sim loj rau lawv. Nws yog qhov nyuaj rau cov neeg German mus rau Asmeskas vim yog kev sib cais los ntawm dej hiav txwv. Tab sis nyob rau hauv txoj cai, kev ncua deb tsis yog ib qho teeb meem. Thiab cov Nazis tuaj yeem, sai lossis tom qab, mus txog Tebchaws Meskas, ua luam dej thiab ya. Ntxiv mus, Thib Peb Reich twb muaj dav hlau fighters, thiab ib tug formidable TA-400 foob pob ua ntxaij uas yuav foob rau America. Yu-288s muaj zog dua tau tswj tau foob pob teb chaws Aas Kiv, thiab plaub lub cav Yu-488 tau nyob ntawm txoj kev, uas tau mus txog qhov ceev txog li xya puas kilometers ib teev - uas yog super yooj yim rau lub foob pob foob pob!
  Yog li ntawd lub Wehrmacht muaj zog. Thiab cov nkoj loj loj uas siv los ntawm hydrogen peroxide tau mus txog qhov nrawm txog 36 pob ib teev, thiab cov neeg Asmeskas tau ntshai tag nrho.
  Roosevelt tau mob hnyav, thiab ua rau nws tag nrho, kev tawm tsam lub zog loj tuaj yeem tawg. Thiab cov Republicans tsis txaus siab rau Democrats. Hitler nws tus kheej ntsia nrog lub tswb ntawm USSR, uas tau nce nws lub zog.
  Stalinist USSR tau tshaj tawm txoj haujlwm thib peb tsib xyoos los ntawm kev tsim khoom lag luam ob npaug. Txawm hais tias noj mus rau hauv tus account lub fact tias lawv dag me ntsis nrog cov txheeb cais thiab qhov no yog inflated cov ntaub ntawv, nws tseem impressive. Cov khoom siv thev naus laus zis tau nce ntxiv. Nyob rau hauv plaub caug-thawj xyoo, lub USSR tau tsim txog tsib txhiab lub tso tsheb hlau luam, thiab peb txhiab ntawm lawv yog qhov tseeb T-34s thiab KVs. Tau tshwm sim hauv koob thiab KV-3 thiab KV-5. Thiab cov no yog cov tshuab muaj zog. Lawv tau tsim ntau lub dav hlau, nqa lawv tus lej mus rau peb caug txhiab.
  Hauv plaub caug-ob tso tsheb hlau luam, ntau tshaj li rau thiab ib nrab txhiab tau tsim. suav nrog qhov tseeb. KV-4 tau tshwm sim hauv kev hloov kho hnyav tshaj plaws uas hnyav ib puas thiab xya tons. Thiab tseem T-50 lub teeb tank yog qhov tseeb. T-34 tseem raug tsim tawm.
  Nyob rau hauv plaub caug-peb xyoo, xya thiab ib nrab txhiab tanks tau tsim. Thiab muaj ntau lub dav hlau uas muaj qhov tsis txaus ntawm cov neeg tsav dav hlau. Nyob rau hauv tag nrho, lub USSR muaj ib puas thiab nees nkaum tank faib. Thiab tus naj npawb ntawm cov dav hlau mus txog tsib caug txhiab.
  Thawj xyoo ntawm Plaub Tsib Xyoo Lub Hom Phiaj tau ua tiav dhau los raws li cov ntaub ntawv raug cai, thiab qhov kev txhawj xeeb no Hitler.
  Yog li qhov twg tig kev ua phem - Fuhrer txiav txim siab xyoo 1944 los tawm tsam USSR. Thiab Tebchaws Meskas tau kos npe rau kev thaj yeeb. Cov neeg Amelikas tau pom zoo lees paub txhua qhov kev kov yeej ntawm Thib Peb Reich, thiab them nyiaj ntau rau Nazis. Thiab tseem tsis kam ua haujlwm rau riam phom nuclear. Amelikas kuj tau pauv nws cov tub rog, thiab yuav luag txhua yam khoom siv thiab ntau lub tsheb mus rau Nazis.
  Lub Rau Hli 22, 1944, tau tso tawm ntau tus Panthers, Panthers -2, Tigers -2, Lev, Maus, Ferdinand -2 thiab lwm yam khoom siv, Nazis tau tawm tsam USSR.
  Qhov no Stalin coj cov tub rog mus rau hauv lub xeev ntawm kev npaj kev sib ntaus sib tua. Tsis tas li ntawd, txoj kab Molotov tau ua tiav ntawm ciam teb tshiab hauv USSR thiab Stalin kab tau rov qab los thiab ua tub rog. Lub tank tshiab T-34-85 nrog lub turret loj dua thiab muaj zog dua riam phom tau pib tsim nyob rau hauv USSR. Tseeb, nyob rau hauv lub tank hnyav nws yog phem dua. KV series tau mus txog KV-13, thiab qee cov qauv hnyav ob puas thiab nees nkaum tons. Xws li ua teb rau "Ntaus".
  Kev ua tsov ua rog tau mus thawj zaug nyob rau hauv cov lus hais ntawm Thib Peb Reich. Nyob rau hauv lub ntuj, German paub aces, tab sis nyob rau hauv zoo dua aircraft, yeej Soviet pilots. Lub dav hlau ME-262 twb nyob rau hauv lub series, tab sis lub USSR tseem tsis tau muaj xws li aircraft. Thiab ME-309 tau dhau los ua lub tshuab loj thiab nrawm. Thiab TA-152 evolution ntawm Focke-Wulf yog lub tshuab tuag taus heev.
  Qhov tseem ceeb tshaj plaws, Thib Peb Reich muaj qhov zoo tshaj plaws ntawm cov neeg ua haujlwm, vim yog cov tub rog colonial. Thiab kev ua tau zoo hauv kev txav mus los. Panther-2 tau dhau los ua lub tank zoo heev, uas xyoo 1944 tau los ua lub ntsiab German mastodon. Armed nrog ib tug haib 88mm cannon nrog lub chim ntev ntawm 71EL, lub tsheb no muaj peev xwm nkag tau txawm super-heavy KV tso tsheb hlau luam. Thiab zoo frontal armor, tshwj xeeb tshaj yog lub hauv pliaj. Ib puas thiab tsib caug millimeters ntawm lub hauv pliaj ntawm tus pej thuam, thiab ib puas millimeters ntawm lub hauv pliaj ntawm lub hull nyob rau hauv loj slopes ntawm nplooj ntawv. Nyob rau tib lub sijhawm, tag nrho yog plaub caug xya tons, thiab lub cav yog cuaj puas horsepower. Ntawd yog, lub tshuab yog agile thiab zoo heev ergonomics. Qhov tsis zoo sab armor tsuas yog rau caum millimeters tuab nyob rau hauv nqes hav. Tab sis txawm tias qhov no yog txaus kom plaub caug-tsib thiab anti-tank phom tsis coj nws mus rau lub nkoj.
  "Panther" -2 muaj zog ntau dua li "Panther", thiab T-34-85. Yog li cov Germans muaj lub ntsiab tank ua tiav. Cov tsheb loj dua. Panther tsis muaj zog heev nrog tsuas yog plaub caug millimeters ntawm sab armor thiab yooj yim rau Soviet lub teeb phom thiab phom tiv thaiv tank. "Tiger" -2 yog me ntsis zoo dua li hauv keeb kwm tiag tiag ua tsaug rau ib txhiab horsepower engine. Tab sis tseem hnyav dhau ntawm rau caum-yim tons. Thiab tus pej thuam loj thiab tig qeeb dua. Lub tank yog nees nkaum-ib tons hnyav dua Panther-2 thiab muaj kev sib npaug ntawm cov cuab yeej cuab tam thiab yuav luag tsis muaj txiaj ntsig hauv cov cuab yeej cuab tam. Yog li, zoo li "Tiger", "Tiger" -2 sai sai tshem tawm ntawm kev pabcuam.
  Thiab Leo tseem phem dua. Tsis muaj qhov zoo tseem ceeb hauv kev booking hla Panther -2, nws hnyav cuaj caum tons. Uas, nrog lub cav ntawm ib txhiab horsepower, ua rau lub tsheb tsis muaj zog hauv kev tsav tsheb. Thiab 105-millimeter cannon nyob rau hauv 70EL, txawm hais tias nws nkag tau zoo dua, tsis tshua muaj hluav taws kub ceev. Thiab tsis xav tau hauv kev xyaum.
  Thiab Maus, txawm tias qhov hnyav ntawm 188 tons, tsuas yog lub tshuab hemorrhoid, thiab lub nra hnyav rau cov tub rog ntau dua li lub tank muaj zog. Txawm tias tiv thaiv nrog ib sab thiab phem. Tab sis kev ua haujlwm ntawm kev tsav tsheb yog qhov txaus ntshai, thiab hauv kev xyaum, nws tawg ntau dhau.
  Cov Germans kuj tshem tawm Maus los ntawm cov koob ... Hloov chaw, E-100 tau tsim los ntev nrog cov txheej txheem denser, tab sis zoo sib xws hauv kev ua tub rog.
  Nyob rau hauv lub USSR, tag nrho cov KV series ua pov thawj nyob rau hauv ib tug tsawg sib ntaus sib tua theem. Thiab tshwj xeeb tshaj yog cov tsheb tsoo thiab muaj kev tsav tsheb tsis zoo. Thiab los ntawm cov cuab yeej cuab tam tsis muaj txoj kab nqes, nws tau yooj yim nkag los ntawm cov phom German.
  Tsuas yog peb caug plaub tau ua tiav ntau dua lossis tsawg dua tanks. Tab sis lub USSR muaj ib tug ntxiv - muaj zog dua thiab ua tiav kev tiv thaiv. Tab sis kuj yog ib qho kev rho tawm - cov tub rog tsis tau qhia los tiv thaiv lawv tus kheej. Thiab nws muaj kev cuam tshuam.
  Peb xyoos ntawm qhov tsis sib xws, tau kawg, ntxiv cov khoom siv USSR hauv cov tub rog. Tab sis qhov hnyav KV tso tsheb hlau luam ua tsis tiav, thiab kev txhim kho ntawm lub tsev tank hauv kev pom zoo ntawm kev nce qhov hnyav tsis ua rau nws tus kheej. Thiab cov tsheb hnyav Soviet tau dhau los ua, ncaj ncees, khib nyiab. Tsis tas li ntawd nyob rau hauv aviation ib yam nkaus. PE-2 yog qhov nyuaj los tswj, IL-2 yog qhov yooj yim, MIG-3 tsis muaj zog hauv kev ua haujlwm.
  Thiab lwm lub dav hlau Soviet tau ua tsis zoo rau cov Germans. Thiab cov German pilots muaj kev paub dhau los. Marseille zoo li ib qho txuj ci tseem ceeb. Rau xya puas thiab tsib caug lub dav hlau uas nws txawj tua, nws tau txais txiaj ntsig Knight's Cross of the Iron Cross nrog platinum ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond. Thiab qhov no yog qhov tshwj xeeb thaum, vim yog ib tus neeg, lawv tau qhia txog qib thib rau ntawm ib qho khoom plig, txawm tias ib txwm muaj tsib qib yuav tsum tau ua.
  Tsov rog yog me ntsis txawv nyob rau hauv ntws los ntawm zaj dab neeg tiag. Yog hais tias nyob rau hauv plaub caug-thawj xyoo cov Germans thaum xub thawj siab heev sai thiab yooj yim yeej, coj lub nroog tom qab lub nroog, thiab ces lawv lub zog qeeb. Tam sim no nws yog lwm txoj hauv kev.
  Cov tub rog Soviet tau tsom mus rau thiab xa mus nyob ze ntawm ciam teb tau nthuav dav thiab sawv hauv kev tiv thaiv muaj zog ntawm cov kab tiav. Thiab yog li qhov muaj zog tshaj tawm tsam rau Nazis yog thaum pib ua tsov rog.
  Ntxiv rau, qhov tseem ceeb uas USSR tau pib ua tsov rog tom qab kev nthuav dav, tau sau kaum tsib lab tus tub rog thiab tub ceev xwm, kuj ua si. Tab sis Hitler, siv colonial khoom tsuas yog nyob rau hauv thawj echelon, pov peb caug lab. Ntxiv rau, Nyiv tau pov nees nkaum lab los ntawm sab hnub tuaj nrog rau kev faib txawv teb chaws. Lub sijhawm no, Stalin tsis tuaj yeem cawm Moscow.
  Nyob rau hauv tas li ntawd, lub satellites koom nyob rau sab ntawm lub thib peb Reich: Qaib ntxhw, Finland, Hungary, Romania, Croatia, Slovenia, Bulgaria, Spain, Portugal, Sweden. Thiab ntawm chav kawm kuj Ltalis nrog nws cov cheeb tsam. Ib pab nyuj...
  Yog li ntawd, lub USSR thaum xub thawj, cia siab rau cov kab ntawm Molotov thiab Stalin, tuav rov qab cov yeeb ncuab. Tab sis thaum cov kab no tau tawg los ntawm, ib qho kev poob tag nrho, thiab Nazis thiab Japanese dov, ces tsis muaj dab tsi los tuav. Thiab nws muab tawm raws nraim qhov opposite: muaj zog tiv thaiv thaum pib, thiab tsis muaj zog ntxiv. Yog li Nazis coj Moscow yuav luag tam sim ntawd. Stalin khiav mus rau Kuibyshev thiab ces mus rau Sverdlovsk.
  Cov ntsiab lus ntawm kev sib ntaus sib tua tau pom dav dav tias USSR yeej tsis tau kawm txog kev tiv thaiv nws tus kheej ... Tsis tas li ntawd, lub nthwv dej thib ob ntawm kev tshem tawm hauv cov tub rog kuj ua lub luag haujlwm tsis zoo. Twb tau nyob rau hauv Beria, Stalin hais kom mus hla tub rog dua. Zoo, Beria ua nws.
  Thaj, nws nyuaj rau Stalin ua yam tsis muaj ntshav ntawm nws cov fangs. Cov Nazis, ua ke nrog cov Turks, kuj ntaus lub luag haujlwm tsis zoo los ntawm Transcaucasus thiab Central Asia. Thiab qhov no kuj tau dhau los ua qhov tseem ceeb. Ntxiv mus, tsis muaj kev tiv thaiv hnyav hauv Central Asia.
  Yog, nws cov Muslims ntxeev siab.
  Cov Germans tau siv peb xyoos ntau dua. Los ntawm cov tub rog los ua ob qho tib si kev paub ntau dua thiab muaj zog dua. Thiab USSR ntxiv tsawg dua. Ntxiv mus, nyob rau hauv peb lub xyoos no Stalin tsis muaj ib tug tsov rog. Neutrality nrog Nyiv. Stalin cog lus rau Hitler tsis txhob kov Finland. Tab sis cov Germans tseem tau txais kev sib ntaus sib tua ntau heev. Tshwj xeeb tshaj yog cov pilots.
  Marseille, rau ib txhiab lub dav hlau poob, tau txais Grand Cross ntawm Iron Cross, Luftwaffe's platinum pob zeb diamond lub voos xwmfab thiab dav dav epaulettes.
  Yog li txhua yam tau ua kom muaj kev lom zem thiab zoo heev - rau cov tub qhe ntawm Lucifer ...
  Lub USSR tau tuav tawm mus txog Lub Ib Hlis 1945 thiab poob... Tom qab ntawd, lub sijhawm ntawm kev thaj yeeb tau pib... Tab sis tsis ntev. Lub Plaub Hlis 20, 1950, Thib Peb Reich thiab Nyij Pooj tau tawm tsam Tebchaws Meskas. Txawm li cas los xij, lawv tau ceeb toom los ntawm cov ntaub ntawv txawj ntse uas cov neeg Asmeskas tau ua haujlwm zais cia ntawm lub foob pob atomic.
  Kev tsov rog tsuas muaj peb lub hlis xwb thiab xaus nrog kev ua haujlwm ntawm Asmeskas.
  Thiab lub Plaub Hlis 20, 1955, Hitler tau tawm tsam Nyij Pooj nrog nws cov koog pov txwv. Kev ua tsov ua rog tau siv sijhawm me ntsis dhau ib xyoos thiab xaus nrog kev yeej ci ntsa iab rau Thib Peb Reich.
  Tom qab ntawd lub Plaub Hlis 20, 1959, muaj kev xaiv tsa thiab lub ntiaj teb huab tais huab tais ntawm Thib Peb Reich nrog lub hwj chim los ntawm keeb kwm.
  Thiab thaum Hitler tuag nyob rau lub Peb Hlis 1961, nws tus tub, tau txais los ntawm kev siv tshuaj tua kab mob, tau nce lub zwm txwv.
  Lub ntiaj teb, nyob rau hauv kev coj noj coj ua ntawm kev txiav txim hlau, mastered lub ntiaj chaw ntawm lub hnub ci system .... Tib neeg tau koom ua ke thiab sib koom ua ke los ntawm kev qhuab qhia hlau sim los tsim lub Nceeg Vaj ntawm Lub Vaj Kaj Siab tshiab hauv ntiaj teb, thiab yav tom ntej kom suav nrog tag nrho cov neeg nyob hauv lub ntiaj teb!
  
  
  
  NO YOG TIAG TIAG TIAG TIAG TIAG TIAG TIAG TIAG TIAG
  Hitler thiab Stalin tau ntsib tus neeg thaum lub Kaum Ib Hlis 1940 thiab muaj peev xwm daws teeb meem kev tsis sib haum xeeb. Lub rooj sib tham tim ntsej tim muag tau xaus nrog kev sib tw ua tub rog sib koom ua ke ntawm ob tus thawj tswj hwm tawm tsam Britain.
  Stalin pom zoo tsis lees Hitler lub European sphere ntawm lub hwj chim. Hitler, dhau los, tau muab Is Nrias teb, Pakistan, thiab feem ntau ntawm Iran rau Stalin, tab sis tau txais Middle East thiab Africa rau nws tus kheej. Tsis tas li ntawd, Tuam Tshoj thiab ib feem ntawm Indochina tau faib los ntawm Nyiv thiab USSR.
  Feem ntau, lub rooj sib tham ntawm tus kheej tso cai rau ob tus neeg tswj hwm pom zoo thiab tiv thaiv kev ua tsov rog. Lub USSR tau pib tawm tsam Iran thiab Is Nrias teb. Hitler tau xa tub rog mus rau Africa. Tom qab xaus kev sib koom ua tub rog nrog Russia, Franco, paub tias Tebchaws Askiv tsis tuaj yeem tiv thaiv lub zog xws li USSR, Ltalis, Thib Peb Reich, thiab Nyij Pooj ib zaug, tau pom zoo rau kev tawm tsam ntawm Gibraltar.
  Cov Germans coj lub fortress, uas tsis tau npaj txhij rau kev tiv thaiv, txoj cai tawm ntawm lub puav. Lub hauv paus ntawm cov British nyob rau hauv Malta kuj yeej, thiab ib tug tsaws quab yuam tau tsaws. Ltalis zam kev swb nyob rau hauv tim Nkij teb chaws ua tsaug rau lub tshuab ntawm German thiab Turkish pab tub rog.
  Tab sis cov British raug ntaus ...
  Tom qab ntawd cov Germans, tau pauv cov tub rog tseem ceeb, tau ntes Egypt. Muaj ib puas thiab tsib caug kev faib rau kev ua tsov ua rog nrog USSR, Hitler tau xa lawv mus txeeb Middle East thiab Africa. Cov British tsis muaj zog, thiab cov tub rog colonial tsis tshua xav tawm tsam.
  Lub Fuhrer nyob rau hauv plaub caug-thawj xyoo tau ntes ob lub Middle East thiab feem ntau ntawm Africa. Stalin nyob Is Nrias teb, thiab yuav luag tag nrho Iran, thiab Pakistan, thiab ib feem ntawm Burma nrog Bangladesh.
  Nyiv tau tawm tsam Asmeskas hauv Peru Harbor. Thiab tsov rog nthuav dav... Hitler tshaj tawm ua tsov rog rau Tebchaws Meskas. Stalin xyoo tom ntej kuj tau nkag mus ua rog nrog Asmeskas.
  Thaum lub caij nplooj ntoos hlav xyoo 1942, cov neeg German tau ua tiav kev ntes ntawm Africa. Lawv tsis tau cuam tshuam ntau heev los ntawm cov tub rog Askiv, uas yog qis dua rau Wehrmacht ntawm tus lej thiab qhov zoo, tab sis los ntawm kev sib txuas lus, thiab tsis muaj txoj kev yooj yim ntawm Dub Continent.
  Tebchaws Askiv raug kev puas tsuaj ntau dua los ntawm German thiab tom qab ntawd lub nkoj nkoj ntawm Soviet nkoj. Asmeskas kev nkag mus rau hauv kev ua tsov ua rog tau pab me ntsis.
  Nyiv kuj yeej cov neeg Amelikas...
  British navy tau yaj ...
  Nyob rau lub Cuaj Hli Ntuj xyoo 1942, kev tsaws amphibious pib hauv tebchaws Askiv. Lawv feem ntau yog German, tab sis kuj yog cov tub rog Soviet koom nrog. Cov British tau tawm tsam desperately. Qhov tseeb Soviet tanks KV-3, KV-5 thiab qhov tseeb KV-4, kuj T-34, KV-2, thiab ntau lub nkoj ntab tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua. Thiab cov Germans los ntawm qhov tseeb tso tsheb hlau luam tswj tsuas yog T-6 lossis "Tiger". Thiab tom qab ntawd tsuas yog ob peb lub tsheb nrawm nrawm tsim hauv cov chaw tsim khoom.
  Hitler yog unpleasantly xav tsis thoob los ntawm lub zog ntawm lub Soviet tso tsheb hlau luam. Nws tsis muaj zog kom meej meej.
  Lub foob pob German Yu-188 tsis yog phem, thiab DO-217, uas pom lawv tus kheej txaus siab, thiab ME-109 thiab Focke-Wulf. Tab sis nws yog li ntawd. PE-8 kuj ua tau zoo heev. Feem ntau, Soviet tanks muaj zog thiab hnyav.
  Nyob rau hauv lub thib peb Reich, lub series tseem tab tom tsim: "Panther", "Tiger" -2, "Lion" thiab "Maus".
  Tebchaws Askiv tsuas tuav tau kaum tsib hnub xwb. Tom qab ntawd London garrison capitulated. Lwm rau rau hnub ntawm kev sib ntaus sib tua tseem tab tom tshwm sim hauv Scotland. Thiab tom qab ntawd rau plaub hnub British tau tawm tsam hauv Ireland.
  England poob. Thiab cov kev sib ntaus sib tua tom ntej tau nthuav tawm rau Tebchaws Meskas. Tab sis America tseem yuav tsum tau mus txog. Rau qhov uas koj xav tau ntau lub nkoj thauj khoom thiab tswj kev hla hiav txwv. Hitler tau tsim nws cov tub rog thiab thawj zaug ntes Iceland thaum lub Kaum Ib Hlis 1942.
  Ntxiv mus los ntawm Greenland, nws cov tub rog tau tsiv mus rau Canada. Thiab cov neeg Nyij Pooj tau tsaws hauv Panama. Thiab cov Germans kuj tau xa cov tub rog los ntawm Argentina, thiab Brazil, uas tau nkag mus rau hauv kev koom tes nrog peb Reich.
  Zoo, Stalin txiav txim siab tawm tsam Alaska. Kev sib ntaus sib tua hauv tebchaws Askiv tau pom tias cov tank hnyav hnyav tsis muaj txiaj ntsig txaus. Thiab cov neeg tsim qauv hauv Soviet tau pib tsim kom muaj kev sib cog lus ntau dua IS series, tsis yog KV. Cov tub rog Soviet tau pib tawm tsam hauv Alaska, dhau los ntawm Chukotka thaum lub Tsib Hlis 1943, thiab nws kuj zoo.
  Muaj tseeb tiag, USSR muaj ntau lub tso tsheb hlau luam, thiab lawv muaj zog ntau dua li Asmeskas Shermans thiab Nyiaj Pab. Lub German Panther kuj tsis phem, uas cov tub rog feem ntau nyiam, tshwj tsis yog tias nws feem ntau tawg, tab sis nws muaj kev tiv thaiv zoo hauv pliaj thiab riam phom zoo.
  Cov Germans tau yooj yim tsim lub foothold hauv Canada thiab nthuav nws. ME-309 thiab ntau lub foob pob hluav taws Yu-288 tau tshwm sim saum ntuj. Thiab tau muaj kev txhim kho sai ntawm cov dav hlau dav hlau.
  Thiab tus neeg tsav dav hlau German Marseille tau dhau los ua qhov tshwm sim tsis tuaj yeem, tua ntau pua lub dav hlau British thiab Asmeskas. Rau ib puas thiab tsib caug lub dav hlau, Marseille tau txais Knight's Cross of the Iron Cross nrog nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Rau peb puas Order ntawm German Eagle nrog pob zeb diamond. Rau plaub Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog golden oak tawm ntaj thiab pob zeb diamond, thiab rau tsib puas Grand Cross ntawm Iron Cross.
  Thiab nws tau tsoo cov neeg Amelikas no, dhau los ua qhov tshwm sim tsis tau. Thaum nws mus txog rau daim duab ntawm xya puas thiab tsib caug lub dav hlau tau txais qhov khoom plig tshiab: Knight's Cross of the Iron Cross nrog platinum oak nplooj ntaj thiab pob zeb diamond.
  Hauv Asmeskas, Marseille tau dhau los ua cov lus dab neeg tiag tiag thiab cov yeeb yaj kiab tau nrawm nrawm txog nws.
  Vim muaj teeb meem hauv kev txav tub rog thiab teeb meem khoom, kev ua tsov rog nrog Tebchaws Meskas tau rub mus.
  Cov neeg Amelikas tsis sib ntaus sib tua hnyav heev rau Canada thiab Alaska, thiab German, Soviet thiab lwm cov tub rog tau tuav nws yam tsis muaj teeb meem ntau.
  Tab sis kev ntxeem tau ntawm Asmeskas nws tus kheej tsuas yog pib thaum Lub Rau Hli 1944. Lub USSR tau xa tawm tshiab, muaj zog dua nruab nrab tso tsheb hlau luam T-34-85, uas tau zoo dua ntawm kev nkag mus rau Asmeskas tso tsheb hlau luam, thiab siv tau zoo dua thiab tsis hnyav li KV, IS-2 series. Lub tank kawg yog lub tsheb sib tsoo zoo ua tsaug rau lub phom loj loj thiab plaub lub tshuab phom, thiab kev tiv thaiv sab zoo.
  Hauv Tebchaws Meskas, tsuas yog qee qhov hloov kho Sherman los ntawm kev txhim kho rab phom 76-millimeter muaj zog dua, muaj peev xwm ntau dua los yog tsawg dua ntawm kev nkag mus rau cov yeeb ncuab nruab nrab tso tsheb hlau luam. Kev ua haujlwm ntawm Pershing tau ncua ... Muaj tseeb, muaj ntau tus Sherman.
  Cov neeg German kuj tsis sawv ntsug. Lub Panther-2 tau dhau los ua qhov siab dua me ntsis, ua tsaug rau kev qiv ntawm lub cav thiab kev sib kis ntawm cov neeg Lavxias hauv ib qho thaiv, uas ua rau nws tuaj yeem txo qhov siab ntawm lub tank.
  Thiab tus pej thuam tau dhau los ua qhov nqaim thiab me, thiab lub cav muaj zog dua. Yog li ntawd, lub German tank muaj ib tug frontal turret armor ntawm 150 hli nrog txoj kab nqes, lub hauv pliaj ntawm 120 hli nrog txoj kab nqes ntawm 45 degrees, thiab rau caum sab. Thiab lub cannon ntawm 88 hli nyob rau hauv 71 EL, muaj peev xwm nkag mus rau Shermans los ntawm peb thiab ib nrab kilometers. Ntxiv rau, qhov hnyav ntawm lub tank tsuas yog plaub caug xya tons nrog lub cav ntawm 900 horsepower.
  Tsuas yog rau sab tsis muaj zog, tab sis tseem txaus los tuav American bazooka txhaj tshuaj, Panther-2 tau los ua lub tank zoo tshaj plaws ntawm Kev Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib Ob hais txog nws cov yam ntxwv, dhau ntawm Soviet KV thiab IS-2 tseem tsis zoo tag nrho. txaus.
  Tiger-2 tau tsim nyob rau hauv cov khoom me me, vim qhov tseeb tias nws yuav luag tsis muaj qhov zoo hauv kev booking, thiab nws yog qhov qis dua hauv kev tsav tsheb, thiab nws nyuaj rau kev thauj mus los.
  Ib txwm "Tiger" kuj raug txiav ... Thiab "Panther" -2 tau los ua lub ntsiab tank ntawm Wehrmacht. Thiab twb nyob rau hauv lub USSR lawv pib saib nrog ceev faj ntawm lub tshuab ntawm lub teb chaws Yelemees.
  Nyob rau saum ntuj, ME-262 tau mus rau hauv koob, tab sis nws qhov kev ntseeg tau tsis txaus, thiab nws cov kev sib ntaus sib tua kuj tsis tau qhia tag nrho. Thiab thaum cov Germans tso siab rau ME-309 thiab TA-152. Qhov kawg ntsia hlau fighter-bomber ua tau zoo heev thiab siv tau. ME-309, txawm hais tias nws qhov kev kub ceev thiab muaj zog armament, muaj teeb meem nrog kab rov tav maneuverability.
  XE-162 tau dhau los ua ib qho yooj yim thiab pheej yig dua dav hlau fighter, tab sis nyuaj rau ya, siv tau rau cov neeg tsav dav hlau.
  Yog li ntawd, nws tsis raug tso tawm ntau npaum li lawv ua tau.
  Txawm li cas los xij, lub dav hlau zoo li no haum rau cov qauv ntawm Huffman, uas tau los ua tus thib ob tsav ntawm Ambassador ntawm Marseilles thiab tau txais Knight's Cross ntawm Hlau Hla nrog nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond ua tus thib ob tsav ntau tshaj peb puas downed. dav hlau.
  Soviet pilots kuj tau qhab nia cov nyiaj, tab sis ntau me ntsis tshaj cov German sawv daws yuav. Pokryshkin sawv tawm.
  Tsov rog pib thaum lub caij ntuj sov xyoo 1944 rau Asmeskas tsis muaj teeb meem. Thib peb Reich thiab rab phom tua tau ua kom zoo dua thiab tsoo cov tub rog Yanke. Thiab Tub Rog Liab tau nias rau. Cov neeg Amelikas tau poob. Philadelphia poob rau lub Yim Hli. Thaum lub Kaum Ib Hlis 1844, cov tub rog Soviet thiab German twb tau mus txog Washington thiab New York los ntawm sab qaum teb. Thawj zaug, American Pershings thiab Fireflies tshwm rau pem hauv ntej. Lawv tau dhau lub Soviet T-34-85 thiab txaus ntshai rau IS-2, tab sis tseem poob rau Panther-2, uas tau los ua lub tank zoo tshaj plaws ntawm Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob.
  Nyob ze Washington, cov neeg Amelikas tau tawm tsam heroically. Tab sis tag nrho cov tib yam, cov tub rog Soviet-German ua tiav qhov kev ncig ntawm Teb Chaws Asmeskas lub peev los ntawm lub Kaum Ob Hlis Ntuj kawg, thiab thaum lub Kaum Ob Hlis Ntuj, Washington thiab New York poob ....
  America tawm tsam rau qee lub sijhawm.... Kev sib ntaus kuj tau tshwm sim hauv Mexico, qhov chaw uas cov neeg German thiab Nyij Pooj tau nce qib.
  Thaum lub Tsib Hlis 9, 1845, cov seem ntawm Asmeskas cov tub rog tau poob siab. Kev tsov rog tuaj yeem xaus ua ntej, tab sis kev tsis sib haum xeeb loj tshwm sim ntawm cov neeg Nyij Pooj thiab cov neeg German. Thiab nws rub tawm qhov kev tsis sib haum xeeb.
  Tom qab lub zwm txwv ntawm Teb Chaws Mis Kas, muaj ib qho kev ncua ... Tab sis kev tsov rog tshiab yog inevitable. Nyiv xav ntau dhau rau nws tus kheej. Ib nrab ntawm Amelikas, muaj kev sib koom ua ke ntau dua rau kev yeej, thiab tag nrho Latin America. Stalin kuj tau khiav mus rau cov neeg Nyij Pooj uas xav kom rov qab los ntawm sab qab teb Sakhalin, uas cov samurai tau txais tsis raug cai.
  Hauv luv luv, lub Plaub Hlis 20, 1947, kev tsov rog tshiab tau tshwm sim. Nruab nrab ntawm Nyiv thiab nws cov cheeb tsam ntawm ib sab, thiab tawm tsam peb Reich thiab cov phooj ywg thiab USSR ntawm lwm qhov. Thiab qhov no yog qhov hnyav.
  Tau kawg, USSR thiab Thib Peb Reich yog technically muaj zog tshaj cov Japanese. Lub USSR muaj T-54 thiab IS-7 tso tsheb hlau luam, cov Germans muaj E series, txawm tias thawj pyramidal kev loj hlob. Lub koom haum ntawm cov neeg dawb socialists kuj muaj zog nyob rau hauv huab cua. Tshwj xeeb tshaj yog muaj zog yog cov ya saucers ntawm peb Reich, kiag li invulnerable rau me me caj npab.
  Kev tsov rog tsuas yog plaub thiab ib nrab lub hlis thiab xaus nrog kev swb thiab tso siab rau Nyij Pooj thaum lub Cuaj Hlis 3, 1947.
  Lub USSR tau txais yav qab teb Sakhalin, lub roob Kuril, ib feem peb ntawm Nyiv nws tus kheej, ib nrab ntawm Tuam Tshoj thiab Kauslim Teb, Hawaiian Archipelago, thiab lwm yam. Cov khoom seem raug ntes los ntawm Thib Peb Reich.
  Tom qab ntawd, Stalin thiab Hitler tau ntsib dua thiab lees paub lawv txoj kev phooj ywg.
  Thiab lawv thaum kawg ua tiav lub ntiaj teb ... Stalin tuag rau lub Peb Hlis 5, 1953, tab sis tau tswj kom tawm hauv ib daim ntawv xav txog kev hloov lub hwj chim rau Lavrenty Beria. Nws tau los ua tus thawj coj tom qab Stalin thiab tuav lub zog sib npaug.
  Hitler tau ua raws li txoj cai nruab nrab, tsis muaj kev tua neeg coob ntawm cov neeg Yudais, tab sis nws ntxiv dag zog rau nws lub hwj chim. Cov xeeb leej xeeb ntxwv ntawm Hitler tau txais artificially. Lub Plaub Hlis 20, 1959, tau muaj kev xaiv tsa rau kev tsim lub ntiaj teb lub tebchaws thiab tsim tsa huab tais huab tais. Thiab qhov kev txiav txim ntawm succession tau txiav txim siab.
  Yog li ntawd, thaum Hitler tuag nyob rau lub Peb Hlis 1963 nyob rau tib hnub li Stalin, tab sis kaum xyoo tom qab, qhov no tsis ua rau muaj kev ntxhov siab ntau thiab muaj kev tawm tsam rau lub hwj chim. Thiab lub ntiaj teb no tsuas muaj ob lub teb chaws, Soviet thiab German. Thiab lawv muaj riam phom nuclear, yog li kev tsom mus rau qhov chaw nthuav dav. Twb yog xyoo 1959, cov Germans pib ya mus rau Mars. Thiab lawv tau ya mus rau lub hli dhau los.
  Thiab lub USSR nyob rau hauv 1961 xa ib tug txiv neej mus rau Mars. Qhov no yog li cas keeb kwm mus... Thaum kawg ntawm lub xyoo pua nees nkaum, tib neeg kev sib haum xeeb tau tshwm sim ntawm cov ntiaj chaw ntawm lub hnub ci.
  Thiab xyoo 2020, thawj lub davhlau ntawm tib neeg mus rau lub hnub qub Sirius tau pib, nyob ib ncig ntawm lub ntiaj teb uas tsim nyog rau tib neeg txoj kev loj hlob. Tom qab kev tuag ntawm Beria, nws tus tub Sergo ua tiav. Thiab nyob rau hauv Thib Peb Reich, bold thwm sim twb tau ua los mus rejuvenate lub cev. Yog li Hitler tus tub Hma thawj zaug saib txog peb caug xyoo thiab tuaj yeem kav ntev heev.
  Qhov no yog li cas lub ntiaj teb tshiab tau tig tawm ... Thiab tus mob coronavirus tau tsoo rau hauv pob, tiv thaiv kev kis tus kab mob.
  
  Yog nws tsis yog rau qhov mob hnyav ntawm lub tsheb ciav hlau nrog ALEXANDER III
  Lub tsheb ciav hlau, ua ke nrog Tsar Alexander III, tau dim ntawm kev sib tsoo nyob ze Kharkov, thiab Emperor ntawm Russia tsis tau txais kev raug mob tuag rau hauv lub cev. Yog li ntawd, lub neej ntawm Alexander III txuas ntxiv mus, thiab nws tsis tuag ntawm plaub caug cuaj. Muaj me ntsis nce thaj chaw ntawm lub teb chaws Ottoman nyob rau sab qab teb hauv Central Asia, tus huab tais tau tig nws ntsia mus rau Sab Hnub Tuaj. Lub Trans-Siberian Railway tau tsim, thiab cov neeg Lavxias nkag mus rau Manchuria, tsim chaw nres nkoj Arthur ntawm kev nrawm nrawm.
  Lawv pib txhawb lawv lub zog hauv Kaus Lim Kauslim. Thiab qhov no coj mus rau thawj tsov rog loj nyob rau hauv lub reign ntawm Alexander III nrog Nyiv. Tsarist Russia tau npaj me ntsis zoo dua rau nws. Nyob rau hauv lub Baltic, ships tau tsim ib xyoo ua ntej, nrog rau lub battleship Slava, thaum Tuam Tshoj tsis tau txais nyiaj los ntawm Russia. Thiab nws tsis tuaj yeem ntxeev siab rau lawv rau cov neeg Nyij Pooj. Thiab lub nkoj Japanese yog rau lub nkoj tsis muaj zog.
  Txawm li cas los xij, samurai tseem pib ua tsov rog. Russia tau loj hlob sai sai thiab tsis muaj kev ncua rau kev nce.
  Kuv xav ua tsov rog thiab Alexander peb. Cov pejxeem ntawm Russia tau nce sai heev. Qhov kev yug me nyuam tseem siab, thiab kev tuag tus nqi, ua tsaug rau kev ntsuas nruj ntawm tus huab tais muaj zog, tau txo qis. Cov av allotments ntawm peasants ua me me. Cov av tshiab xav tau. Yog lawm, vajntxwv xav ua tub rog muaj koob meej. Nws yog qhov zoo los ua tus tsim kev thaj yeeb, tab sis nws yog qhov zoo dua los ua tus yeej. Alexander tus thib peb xav mus rau hauv keeb kwm raws li ib tug zoo txiv neej.
  Tab sis kev tsov rog hauv Tebchaws Europe yog qhov txaus ntshai heev, tab sis vim li cas ho tsis tau txais koob meej hauv kev sib ntaus sib tua nrog Nyiv. Ntxiv mus, Lavxias teb sab generals yog qhov zoo tshaj plaws nyob rau hauv lub ntiaj teb no, thiab txawm ntau yog cov tub rog.
  Kev pib ua tsov ua rog rau Russia tsis muaj kev vam meej. Peb lub nkoj sib ntaus sib tua raug puas tsuaj, lub nkoj nkoj "Varyag" thiab nkoj phom "Koreets" tau poob tom qab kev sib ntaus sib tua heroic.
  Tab sis tom qab ntawd tej yam tau zoo dua. Admiral Makarov tsis tuag, yog li nws tau txais lub hwj chim loj los ntawm tus huab tais, thiab tsis tuaj yeem cia Cyril Romanov rau hauv Port Arthur. Thiab nws tsis nyob rau hauv lub battleship Petropavlovsk.
  Ntxiv mus, txawm hais tias Kuropatkin retreated, tus tsar tam sim ntawd tshem nws. Lub siege ntawm Port Arthur tau luv luv thiab Brusilov tso nws.
  Lavxias teb sab fleet ua tau zoo dua nyob rau hauv keeb kwm tiag. Yog lawm, thiab Rozhdestvensky pawg tub rog tawm ntawm Baltic ua ntej thiab tuaj txog ua ntej thiab muaj zog dua. Yog li ntawd, cov neeg Nyij Pooj tau swb ntawm hiav txwv. Thiab ntawm av ib yam nkaus ...
  Thiab kev ua phem tau pauv mus rau hauv nroog loj nws tus kheej.
  Tsuas yog kev cuam tshuam ntawm Askiv thiab Asmeskas tau cawm Nyij Pooj los ntawm kev ua haujlwm. Tab sis cov neeg Nyij Pooj tau raug yuam kom muab Russia Taiwan, tag nrho cov saw Kuril, thiab them nyiaj ib txhiab daus las kub. Russia tiv thaiv nws tus kheej hauv Kaus Lim Kauslim, Manchuria thiab Mongolia.
  Zheltorossia tau sawv los ntawm cov cheeb tsam Suav uas yeem koom nrog Russia. Tsis muaj kev hloov pauv, tsis muaj Xeev Duma. Lub teb chaws Ottoman tsarist tau vam meej, thiab tau txais kev vam meej hauv kev lag luam ntau dua li keeb kwm tiag tiag. Lub ntiaj teb thawj lub teeb Lavxias teb sab tso tsheb hlau luam thiab hnyav plaub lub cav foob pob kuj tshwm sim. Thiab cov pejxeem ntawm Russia, suav nrog ntawm tus nqi ntawm Tuam Tshoj, tau dhau los ua loj.
  Txawm li cas los xij, Kev Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib Ib tau pib, zoo li hauv keeb kwm tiag tiag, thaum Lub Yim Hli 1, 1914. Thiab qhov no yog kev sib ntaus sib tua hnyav.
  Cov tub rog tsarist muaj ntau dua li hauv keeb kwm tiag tiag, thiab zoo dua technically nruab. Thiab kev lag luam ntawm Russia muaj zog dua, thiab cov tub rog-kev lag luam complex, thiab nyiaj txiag thiab txoj cai ntawm tsar yog siab dua.
  Thiab Alexander tus thib peb txais Russia nrog ib tug plow, tab sis tam sim no nws muaj dav hlau nrog plaub lub cav, thiab tso tsheb hlau luam, thiab txawm missiles. Muaj tej yaam num thiab hnyav tso tsheb hlau luam, tshwj xeeb tshaj yog Mendeleev, thiab aircraft nrog rau lub cav. Thiab ntau ntxiv.
  Txij thaum pib, txoj kev ua tsov ua rog thawj zaug yog txawv. Lavxias teb sab pab tub rog yeej nyob rau hauv East Prussia thiab coj Przemysl outright. Lawv kov yeej cov Germans thiab ua tiav kev yeej loj ntawm txhua qhov chaw. Kev ua tsov ua rog tau dhau los ua luv luv dua li hauv keeb kwm tiag tiag thiab mus yuav luag nyob hauv ib qho. Rau lub hlis tom qab, Lub Ob Hlis 23, 1915, Lub Tebchaws Yelemees tau poob siab. Thiab Austria-Hungary txawm tias ua ntej.
  Qaib ntxhw surrendered ob lub lis piam tom qab. Thiab nws txias.
  Tsar Alexander tus thib peb tau ua tiav kev yeej, thiab tau los ua tus huab tais zoo.
  Russia thiab cov phooj ywg tau faib cov trophies. Austria-Hungary thiab lub teb chaws Ottoman tau ploj mus los ntawm daim ntawv qhia kev nom kev tswv hauv ntiaj teb. Feem ntau ntawm Ottoman Empire suav nrog Istanbul tau los ua ib feem ntawm Russia. Sab qab teb ntawm Iraq tau txais, Tebchaws Askiv, nrog rau sab qab teb ntawm Palestine, thiab feem ntau Saudi Arabia. Syria thiab Asia Minor, Istanbul, straits, sab qaum teb thiab nruab nrab ntawm Iraq, sab qaum teb ntawm Palestine tau dhau los ua cov xeev Lavxias.
  Russia kuj tau txais Galicia thiab Krakow. Zoo li lub tebchaws Czech thiab Slovak thiab Hungarian. Tsuas yog Austria khaws nws txoj kev ywj pheej. Transylvania mus rau Romania. Yugoslavia tau sawv los ua lub nceeg vaj nyob rau hauv Russia, suav nrog yeem.
  Lub teb chaws Yelemees tseem poob ib feem ntawm thaj chaw suav nrog Klaipeda, Poznan thiab Danzig. Txawm tias East Prussia khaws cia. Lub German colonies nyob rau hauv lub hiav txwv Pacific tau ntes los ntawm Russia. Thiab Britain hauv Africa. Fabkis thiab Denmark xa rov qab qhov uas tau ntes los ntawm Germans nyob rau hauv Bismarck. Ntxiv rau nws cov nyiaj them loj loj. Yog li ntawd sawv daws zoo siab.
  Tab sis txawm tias tom qab ntawd, kev faib tawm thoob ntiaj teb txuas ntxiv mus rau qee lub sijhawm. Russia thiab Britain faib Saudi Arabia thiab Iran. Thiab tom qab ntawd Afghanistan thiab Russia, ua tiav yuav luag tag nrho kev faib thoob ntiaj teb. Tsuas yog nyob rau hauv Suav teb muaj kev tsov kev rog thiab nthuav tawm ntawm ntau sab.
  Alexander tus thib peb nyob rau yim caum xyoo thiab tuag tsuas yog nyob rau hauv 1925, tawm hauv lub teb chaws Ottoman nplua nuj thiab vam meej rau nws tus tub Nicholas II. Alexander tus thib peb tau los ua tus ua tau zoo tshaj plaws Lavxias teb sab tsar, thiab nws kav yog tus thib ob ntev tshaj tom qab Ivan lub txaus ntshai thiab muaj koob meej heev. Thiab Alexander tus thib peb nws tus kheej tau los ua tus kav ntev tshaj plaws nyob rau hauv keeb kwm ntawm Russia.
  Yog li keeb kwm ntawm tus huab tais no tau ua tiav. Nicholas II txuas ntxiv nthuav dav hauv Suav teb. Thiab nws yeej tsov rog nrog Nyiv thaum lub sij hawm Kev Nyuaj Siab Loj, thiab tau ua tiav nws thiab suav nrog Russia. Nicholas II tuag nyob rau hauv 1938. Thiab nws lub zwm txwv raug coj los ntawm cov qub txeeg qub teg Alexei II. Lub sijhawm no nws noj qab nyob zoo, yog li Alexander xaiv tus poj niam uas tsim nyog rau nws tus tub Nikolai.
  Hitler tau los ua hwj chim hauv lub teb chaws Yelemees, tab sis nws tsis raug tso cai los txhawb lub zog ntawm Wehrmacht. Thiab tsuas yog Mussolini tawm tsam me ntsis, ntes lub teb chaws ywj pheej kawg hauv Africa - Ethiopia.
  Hitler tsuas yog tswj hwm nrog kev tso cai los ntawm Russia los koom ua ke nrog Austria thiab tsa German kev lag luam. Tab sis nws kav tsis muaj tsov rog. Txog thaum Fuhrer tuag hauv 1958. Tom qab ntawd, maj mam pib kev ywj pheej pib hauv lub tebchaws Yelemes thiab ntau pawg neeg rov qab los.
  Hauv tebchaws Ltalis, tom qab kev tuag ntawm Mussolini, nws tus tub tau ua tiav, tab sis kev ywj pheej thiab ntau lub koom haum kuj tau rov qab ua ib feem.
  Thiab me ntsis los ntawm me me muaj kev ywj pheej ntau dua hauv Russia. Tab sis qhov tseem ceeb tshaj plaws yog qhov chaw nthuav dav. Davhlau mus rau qhov chaw, mus rau lub hli thiab rau lwm lub tshuab.
  Lub ntiaj teb no tau ua kom ruaj khov thiab nplua nuj. Thiab Lavxias teb sab ruble hloov lub British phaus, ua lub ntiaj teb txiaj txiaj.
  Lub colonial system tsis disintegrate, tab sis ntxiv dag zog. Ob lub tebchaws Africa thiab Asia muaj kev txiav txim ntau dua thiab tsis muaj kev tshaib nqhis thiab kev ua tsov ua rog.
  Islam tau dhau los ua kev thaj yeeb nyab xeeb dua, tau poob nws txoj kev radicalism. Cov neeg tau mus xyuas tag nrho cov ntiaj chaw ntawm lub hnub ci system rov qab rau hauv lub xyoo pua nees nkaum. Thiab nyob rau xyoo 2021, thawj zaug kev ncig ua si nrog Lavxias-Asmeskas ntoj ke mus rau lub hnub qub Sirius tau pib. Thiab yog li ntawd tib neeg tau txais ib yam dab tsi ntau thaj yeeb, ruaj khov, ruaj khov.
  
  
  LUB Führer's NOSE hnov tus FIST
  Kev ua haujlwm Stalingrad pib thaum lub Kaum Ib Hlis 19, 1942. Tab sis cov Nazis tau tswj xyuas cov tub rog rov qab thiab ntxiv dag zog rau cov flanks. Intuition tsis poob Hitler lub sij hawm no, thiab nws muaj peev xwm los teb rau lub sij hawm. Thiab cov Nazis muaj peev xwm nyob rau lub sij hawm no, raws li nyob rau hauv lub thib ob Rzhev-Sychov ua hauj lwm, cia siab rau lub fortress mus tua lub Soviet tawm tsam.
  Tsis tas li ntawd, kev tiv thaiv ntawm Nazis tau yooj yim los ntawm huab cua tsis ya, vim nws tsis tuaj yeem siv dav hlau tua, thiab kev npaj phom loj tsis zoo. Thiab cov Nazis, vam khom rau kev tiv thaiv thiab burrowing rau hauv av, thiab yuav luag tsis poob hauv cov lej, tawm tsam. Yog lawm, thaum lub sijhawm ua haujlwm Rzhev-Sychov muaj ntau cov tub rog Soviet, thiab tom qab ntawd kev tawm tsam ntawm Red Army tau raug tshem tawm, tom qab ntawd txhua qhov kev vam meej tau tiav los ntawm kev tiv thaiv. Ntxiv rau, cov huab cua puag, thiab hardiness ntawm Germans nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua.
  Nrog rau qhov superiority ntawm Nazi units hauv kev paub.
  Nyob rau hauv luv luv, pem hauv ntej tsis vau thiab cov Nazis muaj peev xwm zam lub caij ntuj no vau, raws li nws yog nyob rau hauv plaub caug-thawj xyoo.
  Hauv tebchaws Africa, thaum xub thawj, cov phoojywg tau yeej. Tab sis Hitler tau hloov ob peb txoj kev faib ntxiv, vim nws tsis tas yuav tsa cov tub rog rau Mainstein. Thiab Rommel tau txais lub hwj chim loj ib zaug thiab coj kom zoo dua ntawm Montgomery txoj kev qeeb. Thiab tau ua phem rau lub zog txaus ntshai thiab muaj txiaj ntsig rau cov tub rog Asmeskas.
  Cov tub rog Asmeskas hauv Algiers tau swb tag nrho, poob ntau dua ib puas txhiab tus neeg raug kaw ib leeg. Yog lawm, lub tank tshiab German "Tiger" tau dhau los ua kev poob siab rau Yankees. Qhov tseeb tias Fuhrer xa Marseille tus kws tsav dav hlau German zoo tshaj plaws rau Stalingrad thaum kawg lub Cuaj Hli kuj tau ua lub luag haujlwm. Thiab Marseille raws li qhov tshwm sim tau dim ntawm kev sib tsoo thiab tawm tsam nrog cov tub rog Soviet. Thiab thaum kev sib ntaus sib tua tuag nyob ze Stalingrad, nws rov qab mus rau Hiav Txwv Mediterranean thiab nyob rau ntawd nws mob siab rau threshes cov neeg Askiv thiab Asmeskas, dhau los ua npau suav phem tiag tiag rau lawv.
  Lub US swb nyob rau hauv Algeria los ua ib qho kev poob siab rau cov neeg Amelikas. Nws yuav tsum raug sau tseg tias hauv kev sib ntaus sib tua ntawm Midway hauv ntiaj teb no, Yankees tau ua tiav tsawg dua hauv keeb kwm tiag tiag, thiab kom deb li deb hauv Pacific muaj kev ua tsov rog ntawm kev sib npaug. Cov neeg Nyij Pooj tsis tuaj yeem ntes tau Hawaii archipelago, tab sis cov neeg Amelikas tseem tsis tuaj yeem mus tawm tsam.
  Thiab qhov kev poob siab tshwm sim los ntawm kev swb hauv Algeria tau muaj kev cuam tshuam rau Tebchaws Meskas tias lawv tau txiav txim siab tso tseg kev ua tsov rog nyob rau sab hnub tuaj Hemisphere, tshem tawm leej twg dim ntawm Morocco, txawm tias tawm hauv cov khoom siv. Thiab qhov tseem ceeb tshaj, nres qhov kev foob pob.
  Xav tias Thib Peb Reich lub nkoj nkoj tau loj hlob tuaj, nws yog qhov tseeb tias Tebchaws Askiv tau qaug zog heev thiab tseem txo qis kev ua phem.
  Yog, thiab Marseille tau txais ntau heev....
  Stalin, tom qab cov Germans tau tawm tsam kev tawm tsam nyob rau sab qab teb thiab hauv nruab nrab, pib siv ceev faj. Kev ua haujlwm Iskra tau raug ncua. Thiab thaum nws pib, cov Germans tau tswj hwm lawv tus kheej kom muaj zog, thiab muaj peev xwm tuav cov kev tiv thaiv ntawm no ib yam nkaus.
  Stalin tau hais kom nce qib hauv cheeb tsam Voronezh. Thaum xub thawj, cov tub rog Soviet tau ua tiav, tab sis tom qab ntawd Mainstein tau tawm tsam tawm tsam sab qab teb thiab txiav tawm cov tub rog Soviet thiab tsim lub cauldron. Cov Germans tau rov qab los ntawm lawv txoj haujlwm, thiab kev poob ntawm Red Army tau zoo heev.
  Tom qab ntawd, kev sib ntaus sib tua ntawm sab hnub tuaj pem hauv ntej khov. Hitler tau txiav txim siab los txais yuav lwm txoj kev npaj ua tsov rog - los txhawb Rommel, thiab nce mus rau tim lyiv teb chaws, Middle East, thiab ntxiv mus rau Iran thiab Is Nrias teb. Thiab tseem kov yeej Africa. Thiab nyob rau sab hnub tuaj tiv thaiv.
  Stalin, tau raug kev txom nyem loj heev, txiav txim siab los ntxiv cov tub rog thiab ua raws li kev tos-thiab-saib tactic. Kev txiav txim siab tso nws mus tam sim no, cov Germans yuav qaug zog, thiab nws yuav tsoo lawv lub tank hauv kev tiv thaiv. Tab sis Hitler tsis xav tawm tsam rau sab hnub tuaj, tab sis cia siab rau African thiab Middle Eastern ua yeeb yam ntawm kev ua haujlwm.
  Rommel tau txais Tiger thiab Panther tso tsheb hlau luam tshiab, nrog rau Ferdinand self-propelled phom, zoo tshaj rau cov tsheb British. Thiab nyob rau saum ntuj, Focke-Wulf nrog riam phom muaj zog tau nias lub British. Thiab Marseille tau dhau los ua npau suav phem heev uas tom qab tsib puas lub dav hlau raug tua, nws yog tus thib ob tom qab Hermann Goering tau txais Grand Cross ntawm Iron Cross. Thiab ua ntej ntawd, Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog golden oak nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Hnub tsaus ntuj tau los rau cov yeeb ncuab ntawm Thib Peb Reich. Rommel lub tshuab tsoo Montgomery cov tub rog.
  Qhov xwm txheej tau hnyav zuj zus los ntawm qhov tseeb tias cov Germans coj Gibraltar thiab ntes Malta.
  Franco pom zoo cua daj cua dub lub fortress vim Hitler lub ultimatum. Thiab nyob rau hauv kev tawm tsam ntawm Malta, cov Germans siv kev faib tawm ntawm sab hnub tuaj pem hauv ntej.
  Tsis tas li ntawd, tag nrho kev txhawb nqa tau ua haujlwm nyob rau hauv Thib Peb Reich, thiab kev tsim riam phom tau nce siab.
  Thaum lub Tsib Hlis thiab Lub Rau Hli, Rommel tau ntes Libya thiab Egypt. Thiab lub yim hli ntuj kuv twb nyob rau hauv Iraq thiab Kuwait. Lus Askiv dov. Thaum lub Cuaj Hlis, cov tub rog German thiab Turkish tau tawm tsam Iran, thiab ntes nws sai sai ... Lub Kaum Ib Hlis, lawv twb nyob hauv Is Nrias teb. Thiab thaum lub Kaum Ob Hlis lawv tau ntes lub teb chaws no thiab koom nrog cov neeg Nyij Pooj. Tom qab ntawd, German kev tawm tsam hauv Africa tau mus rau lub caij ntuj no.
  Thiab Stalin tseem tos, khov ua tsov rog. Thiab cov Germans tau mus rau Africa. Lawv muaj dav hlau dav hlau hauv kev tsim khoom loj, feem ntau yog cov neeg tua rog, thiab cov neeg Askiv muaj lub sijhawm phem heev. Vim lawv tsis muaj vaj huam sib luag. Thiab tsis muaj aces ntxiv lawm. Thiab cov German pilots tsoo lawv kom huv si.
  Thiab lawv tau kov yeej Africa ...
  Stalin suav nrog T-34-85 tshiab thiab IS-2 tso tsheb hlau luam, tab sis qhov no tsis yog lub tswv yim zoo tshaj plaws. Thaum lub caij ntuj sov xyoo 1944, cov Germans kuj tau kov yeej Africa. Lawv tau tshwm sim hauv kev tsim khoom loj "Panther" -2 thiab "Tiger" -2, ntau lub cav muaj zog hauv keeb kwm tiag tiag, uas txhais tau hais tias cov tshuab lawv tus kheej muaj ntau lub xov tooj ntawm tes thiab siv tau, txawm tias hnyav. "Panther" -2 hnyav tsib caug-peb tons, thiab "Tiger" -2 rau caum-yim tons. Thiab ob lub tsheb muaj riam phom nrog 88-millimeter 71 EL cannon. Uas pierces Soviet tsheb los ntawm ib tug deb deb, heev ceev-firing thiab yog.
  Nyob rau tib lub sijhawm, Tiger-2 muaj lub cav ntawm 1000 horsepower, thiab lub tank no tsis zoo rau kev tsav tsheb. Thiab Panther-2 muaj lub cav ntawm 900 horsepower.
  Los ntawm lub caij ntuj sov, Stalin ua tsis tau tejyam kom tau ib tug zoo superiority nyob rau hauv tso tsheb hlau luam. Thiab nyob rau hauv aviation, cov Nazis ntse mus ua ntej.
  Lawv kuj muaj ib lub dav hlau dav hlau uas muaj puv npo. Thiab muaj zog plaub lub cav Yu-488, thiab rau lub cav TA-400. Tsis yog qhov phem yog TA-152 ntau lub hom phiaj kev hloov pauv ntawm Focke-Wulf, thiab ME-309, thiab lwm yam tshuab.
  Thaum Lub Rau Hli 22, 1944, Stalin pib ua kev tawm tsam loj hauv qhov chaw. Tab sis cov Nazis tau npaj txhij rau nws. Tsis tas li ntawd, Fuhrer tswj tau ua ntej ntawm Stalin thiab pib tsaws hauv tebchaws Askiv thaum Lub Rau Hli 6, 1944. Thiab London poob hauv kaum ob hnub.
  Ob peb hnub tom qab, teb chaws Aas Kiv capitulated.
  Cov Tub Rog Liab, muaj qhov zoo tshaj plaws thiab cov lej, thiab cov tso tsheb hlau luam zaum kawg, tuaj yeem tawg los ntawm kev tiv thaiv. Tab sis tom qab ntawd cov Germans pib tawm tsam. Cov kev sib ntaus sib tua tau pom tias Tiger-2 zoo dua hauv kev sib ntaus sib tua tank dua li IS-2, ob qho tib si nyob rau hauv pem hauv ntej armor, tshwj xeeb tshaj yog lub hauv pliaj ntawm lub turret, thiab armament. Yuav ua li cas zoo dua Panther -2, thiab nyob rau hauv kev tsav tsheb kev ua tau zoo ib yam nkaus thiab. Thiab T-34-85 tsis yog lub tshuab muaj zog txaus tiv thaiv.
  Thiab cov Germans tau txais lawv txoj haujlwm.
  Tom qab ntawd Hitler tau hais kom rov pib qhov kev tawm tsam sab hnub tuaj. Lub tshuab tseem ceeb yog Caucasus thiab roj.
  Thiab tom qab ntawd Qaib Cov Txwv tau qhib qhov thib ob pem hauv ntej tawm tsam Russia hauv Transcaucasia. Thiab dua qhov yeej ntawm Wehrmacht. Tom qab tag nrho, cov Germans muaj zog ntau dua thiab zoo. Thiab lawv kuj siv European thiab Arab faib. Cov Nazis tshwj xeeb tshaj yog muaj zog nyob rau hauv huab cua, qhov chaw uas lawv muaj qhov zoo tshaj plaws, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv armament thiab ceev.
  Ntxiv rau, Fritz muaj ntau tus tub rog colonial. Nyob rau hauv lub Caucasus, lawv sov heev rau kev sib ntaus. Thiab German MP-44 phom phom zoo dua li Soviet qauv. Tag nrho cov Nazis zoo li zoo dua. Tsuas yog nyob rau hauv lub artillery ntawm lub USSR nws muaj parity. Tab sis cov Germans nyob rau hauv huab cua txeeb dominance. Lawv yeej ib txwm muaj zog ntawm qhov zoo, tab sis lawv rub ua ntej ntawm tus lej. Thiab dav hlau dav hlau tsis muaj analogues.
  Nws yuav tsum tau hais tias nws yog ib qho nyuaj rau overtake lub Nazis nyob rau hauv manpower. Lawv muaj satellites thiab European, African, thiab txawm Indian thiab Arab faib. Thiab ntev dua kev ua tsov ua rog mus, qhov sib npaug ntawm lub zog hloov pauv tsis pom zoo rau USSR.
  Tsis tas li ntawd, Caucasus tsis tuaj yeem khaws cia los ntawm ob lub tshuab. Ntxiv rau, Nyiv kuj tau qhib qhov thib peb pem hauv ntej nrog lub tshuab tsis zoo.
  Cov samurai tau ua tau zoo dua, thiab cov neeg Amelikas tsis tuaj yeem tuav txoj haujlwm. Cov neeg Nyij Pooj tau ua rau lawv qhov zoo tshaj plaws hauv cov lej nrog kev paub zoo thiab kev txawj ntse. Tsis tas li ntawd, yog tias nyob rau hauv aviation lub tebchaws United States tseem tuaj yeem thwj lub dav hlau sai, ces koj tsis tuaj yeem tsim lub nkoj ntawm qhov nrawm nrawm. Thiab ntawm chav kawm, qhov no slowed down lub interception ntawm teg num.
  Thiab cov neeg Nyij Pooj, tau koom ua ke nrog cov Germans, muaj peev xwm tso ib feem ntawm cov tub rog, thiab tom qab txhawb nqa cov tub rog, lawv tau tawm tsam USSR thiab Mongolia.
  Ntxiv teeb meem. Thaum lub caij nplooj zeeg thiab lub caij ntuj no, Nazis ntes tag nrho Caucasus, nrog rau Uralsk River thiab Astrakhan.
  Nws ua heev unsettling. Thiab txaus ntshai heev. Stalin yuav tsum ua li cas hauv qhov xwm txheej no?
  Nws muab Hitler kev thaj yeeb rau txhua nqe lus. Tab sis US Fuhrer tsis cuam tshuam rau lub sijhawm ntawd, thiab nws hais tias: yuav ua li cas yog tias USSR tuaj yeem ua tiav. Cov Germans tau pib ua phem tawm tsam Saratov thaum Lub Peb Hlis.
  Thiab lawv muaj tank E hauv koob, thiab txawm tias thawj diskettes uas Soviet anti-aircraft phom tsis tuaj yeem tua.
  Thiab feem ntau, lub dav hlau laminar ua rau lub discos ntawm Thib Peb Reich invulnerable rau me me caj npab.
  Tab sis nyob rau lub Plaub Hlis, tom qab kev ntes ntawm Saratov, Kuibyshev, Penza, thiab mus rau sab qaum teb ntawm Arkhangelsk, Hitler hloov nws lub siab thiab muab Stalin kev thaj yeeb rau cov nqe lus nyuaj heev. Thiab tsis tas li ntawd, USSR kuj yuav tau tawm tsam nrog Tebchaws Meskas. Ntxiv mus, mus sib ntaus yuav luag tsis muaj dab tsi. Hitler tau cog lus tias tsuas yog ib qho piv txwv nkaus xwb ntawm Alaska muab.
  Lub Fuhrer tau ceeb toom los ntawm cov lus xaiv txog riam phom nuclear tau tsim los ntawm Asmeskas.
  Stalin pom zoo rau cov xwm txheej hnyav ntawm Thib Peb Reich, suav nrog kev them nyiaj rov qab rau ib puas xyoo.
  Tab sis nws muaj peev xwm cawm Moscow los ntawm kev ua phem. Ua tsaug nawb.
  Thiab cov Nazis tsiv mus rau America nrog rau Nyiv. Lawv xav tau ib tug txiav txim yeej.
  Tab sis tsis yog txhua tus miv Shrovetide. Txawm hais tias cov tub rog hauv av ntawm Wehrmacht muaj zog dua, nws yog qhov yuav tsum tau kov yeej qhov kev ncua deb mus rau Tebchaws Meskas thiab yog li ntawd tiag tiag khawb hauv thiab eeb tus yeeb ncuab.
  Tab sis Fritz maj mam tab sis muaj tseeb tuaj tos. Los ntawm Iceland, Greenland, Canada los ntawm sab qaum teb, thiab dhau los ntawm Argentina thiab Brazil, thiab mus rau Venezuela thiab Mexico los ntawm sab qab teb.
  Thiab tau kawg, Asmeskas tsis tuaj yeem tiv taus. Ntxiv mus, MP-64 tau tshwm sim, ntau dua thiab hnyav German tshuab rab phom. Thiab ntawm chav kawm ntau tshaj thiab hom aircraft ntawm cov tub rog German. Thiab qhov txaus ntshai tshaj plaws yog, ntawm chav kawm, cov ntxhais German - super ntawm lub tank zoo tshaj plaws hauv ntiaj teb.
  Kev sib ntaus sib tua tau tsiv mus rau sab qab teb ntawm Mexico. Plaub tus ntxhais nto moo tau hloov lub tank mus rau qhov hloov tshiab kawg ntawm E-50. Lub tsheb yog heev niaj hnub, tswj los ntawm joysticks, kuj lub teeb ntawm 65 tons nrog ib tug engine ntawm 1550 horsepower.
  Frontal armor yog 250 mm, sab armor yog 170 mm, thiab txawm nyob rau ntawm ib tug tseem ceeb nqes hav. Tab sis vim li no, cov ntxhais hauv lub tank yog me ntsis cramped. Nws tsis zoo li no nyob rau hauv "Tiger" -2, yog li lub tsheb tau condensed thiab tshwj xeeb tshaj yog cov layout. Tab sis tam sim no lub tank tsis tuaj yeem nkag los ntawm Asmeskas tso tsheb hlau luam, txawm tias thaum tua ntawm sab ntawm qhov ze. Xws li kev tiv thaiv muaj peev xwm tiv thaiv kev txhaj tshuaj ntawm IS-2.
  Cov ntxhais zoo siab thiab lub tsheb mus sai heev. Gerda, nias lub khawm ntawm lub joystick, hais tias:
  - Qhov no yog lub tshuab! Tiag tiag ib tug masterpiece!
  Charlotte teb:
  - Ob sab yog txoj kab nqes heev thiab qhov hatch yog nqaim, yuav luag tsis muaj sab saum toj. Koj tsis tuaj yeem tsoo lub tshuab zoo li no, tab sis nws tsis xis nyob!
  Gerda zoo siab hais tias:
  - Tab sis siv tau! Thiab tag nrho impenetrable!
  Magda teb nrog luag nyav:
  - Raws li peb pom, Vajtswv patronizes lub teb chaws Yelemees!
  Christina luag ntxhi thiab teb tias:
  - Peb yeej yeej peb tus kheej! Thiab qhov no yog qhov tseem ceeb ntawm peb lub tswv yim!
  Gerda hais lus zoo siab:
  - Txog thaum tsis ntev los no, lub tank "Lion" zoo li peb qhov kev txwv ntawm kev ua tiav. Thiab tam sim no lub tsheb yog nees nkaum-tsib tons sib zog, tshaj lub "Lion" ob leeg nyob rau hauv armament thiab armor, thiab tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv kev ua tau zoo ntawm kev tsav tsheb. Yog li America tsis tuaj yeem rhuav peb!
  Charlotte luag thiab hais tias:
  - Tsis txhob rhuav nws! Peb yuav rhuav tshem lawv tag nrho!
  Ntawm no nyob rau hauv lub xub ntiag ntawm Magda tshwm "Sherman". Tus ntxhais xa ib qhov projectile ncaj nraim ntawm lub hom phiaj. Ua rau lub tsheb tawg.
  Txawm li cas los xij, nws yuav tsum tau lees paub tias cov neeg Asmeskas hauv lub tsev tank tau pom zoo tom qab. "Sherman" yog kom meej meej tsis rub nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua, thiab "Pershing" tsuas yog me ntsis zoo dua. Tsis tas li ntawd, Pershings tau tshwm sim hauv koob tsuas yog thaum pib ntawm plaub caug-tsib xyoo, thiab hauv lawv cov kev txwv zoo ib yam li Panther qauv thaum ntxov. E-50 punches Asmeskas ntawm qhov deb ntawm ntau tshaj tsib kilometers.
  Cov ntxhais zoo siab heev rau qhov zoo tshaj ntawm lawv cov riam phom. Thiab lawv xuav nkauj.
  Magda hluav taws dua, xuas nrig ntaus, lub sij hawm no ib tug shielded Sherman, thiab chirps:
  - Dispersed pob thiab rushed tawm ntawm ib tug gallop!
  Txawm tias cov ntxaij vab tshaus "Sherman" tsis pab. Lub tank German yog tsav nws tus kheej. Crushes infantrymen nrog kab ntsig. Cov ntxhais xuav xuav zaj nkauj ntawm harmonicas. Splattering ntshav nyob rau hauv lub rollers. Lub tank txav ceev txaus, thiab nws cov lem yog ntau tshaj thiab passable, thaum lub teeb kuj.
  Cov hluas nkauj ntxhi... Gerda hais tias:
  - Mexico yog lub tebchaws kawg ntawm txoj kev mus rau Tebchaws Meskas. Peb twb tau coj ntau lub peev sib txawv. Thiab ntau lub teb chaws tau kov yeej! Peb tau pib thawj qhov kev yeej ntawm Austria thiab tam sim no peb tab tom tsiv mus rau Mexico City! Peb lub tuam txhab tub rog yog lub tuam txhab muaj koob meej!
  Christina teb logically:
  - Ua ntej tshaj plaws, peb zoo tshaj rau peb cov neeg sib tw hauv lub koom haum. Ib lub tebchaws me me yog lub tebchaws Yelemes. Cov Germans yog cov neeg muaj kev qhuab qhia tshaj plaws thiab cov neeg muaj kev sib koom siab hauv ntiaj teb. Ntxiv nrog rau totalitarian National Socialist regime. Qhov ntawd kuj ntxiv dag zog thiab lub koom haum rau peb. - Tus ntxhais khiav nws txhais ko taw liab qab raws li cov alloy sab armor ntawm lub hull thiab txuas ntxiv mus. - Tom qab ntawd cov txuj ci ci ntsa iab ntawm peb cov thawj coj thiab, ua ntej ntawm tag nrho, Hitler. Peb tau tawg peb cov neeg tawm tsam ib ntus. Thiab tom qab ntawd lawv tau txais cov thev naus laus zis zoo tshaj plaws hauv ntiaj teb. Yog li tam sim no peb muaj kev vam meej ua ntej peb! Thiab Thib Peb Reich qhib nws tis thoob ntiaj teb!
  Charlotte rationally remarked:
  - Qhov phem tshaj yog lub caij ntuj no ntawm plaub caug-ob. Peb tau kov yeej hauv Africa thiab ze Moscow. Lawv tawm Tikhvin thiab Rostov-on-Don. Thiab txawm Kharkov raug ntes los ntawm Soviets. Thiab lub tebchaws United States tau nkag mus ua rog tawm tsam peb. Qhov ntawd yog thaum nws zoo li: tias cov nplais swung tsis nyob rau hauv peb lub siab nyiam thiab lub abyss loomed ua ntej. Tab sis lub caij nplooj ntoos hlav coj peb yeej tshiab. Thiab txij thaum ntawd los, txhua yam tau ploj mus hauv peb txoj kev nyiam!
  Magda raug rho tawm haujlwm. Tua ib rab phom American thiab chirped:
  - Tab sis tseem, yog tias tsis muaj kev cuam tshuam ntawm lub zog siab dua, peb cov tub rog yuav tsis muaj peev xwm ua tau zoo li no! Defeating superior yeeb ncuab! Nov yog Vajtswv txhais tes!
  Gerda luag thiab teb tias:
  - Kuv pom zoo tias Vajtswv! Tiamsis tsis yog Vajtswv: Aplahas, Ixaj thiab Yakhauj! Thiab pom tau tias yog Aryan, ib tug thiab Vajtswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus! Tus uas tsim lub qab ntuj khwb thiab xaiv cov neeg German ua nws haiv neeg!
  Charlotte nodded thiab lees paub tias:
  - Muaj tseeb! Ixaj tus Vajtswv tsis yog peb tus Vajtswv! Thiab yog hais tias cov neeg Yudais tiag tiag yog Vajtswv cov neeg, peb yuav tsis yeej! Thiab yog hais tias yog li ntawd, ces koj phau Vajlugkub Magda yog ib tug dag! Thiab nws yog lub sijhawm rau koj tso tseg kev ntseeg hauv kev nyiam ntawm Aryan monotheism!
  Charlotte cov lus suab zoo li lub tshuab hluav taws xob.
  Christina ntxiv:
  - Thiab nws zoo li kev ntxeev siab, ua ib tug ntseeg. Tom qab tag nrho, nws hloov tawm tias koj yog rau pacifism - lawv ntaus koj ntawm sab plhu sab xis, tig koj sab laug!
  Gerda pom haum rau ntxiv:
  -Thiab koj xav tias txoj kev cawm seej yog los ntawm cov neeg Yudais! Thiab qhov no feem ntau - zoo li kev ntxeev siab!
  Magda timidly tawm tsam:
  - Kuv tsis xav li ntawd! Kuv lub tswv yim Vajtswv yog ib tug! Thiab tsis yog neeg Yudais, thiab tsis yog Aryan!
  Charlotte qw rov qab.
  - Cas tsis yog Aryan! Tsuas yog Aryan thiab tsis tsawg!
  Gerda ntxiv conciliatoryly:
  Thiab kuj technology! Peb pib qhov twg? Thaum lub Cuaj Hlis 1939 lawv tsuas muaj rau lub tank faib. Thiab yuav luag txhua lub tank yog lub teeb, tsawg dua nees nkaum tons. Tam sim no kuv tus kheej tsis paub tias peb muaj pes tsawg pawg, tab sis peb tab tom caij lub tank zoo tshaj plaws hauv ntiaj teb. Peb lub tsheb yog qhov tsis sib xws ntawm kev ua tub rog, armor, kev ua haujlwm ntawm kev tsav tsheb, thiab tib lub sijhawm nws tsis yog qhov tsis txaus ntseeg ntawm qhov hnyav.
  Kuv nco qab qhov kev xeem ntawm thawj "Tiger", tom qab ntawd rau Hitler lub hnub yug rau lub Plaub Hlis 20, 1042.
  Tus ntxhais nres thiab ua pa, txuas ntxiv mus.
  - Ces "Tsov" twb yog lub tank zoo tshaj plaws nyob rau hauv lub ntiaj teb no. Tab sis nws txoj kev tsav tsheb tsis tuaj yeem suav tias yog qhov txaus siab. Tab sis ntawm qhov tod tes, rab phom muab kev sib ntaus zoo, thiab cov cuab yeej siv tau zoo heev rau lub sijhawm ntawd. Thiab lub tank nws tus kheej tig zoo, uas tau them rau qhov kev sib hloov ceev ntawm lub turret!
  Thiab nyob rau hauv lub xyoo plaub caug, peb tau qis dua Fabkis thiab teb chaws Aas Kiv li tso tsheb hlau luam, thiab lawv cov lej. Tab sis lawv yeej! Hauv plaub caug-thawj xyoo, USSR tau zoo dua T-34 thiab KV tso tsheb hlau luam ntau dua li peb, thiab ntau lub tsheb ntau dua! Tab sis peb tseem yeej! Thiab kev ncaj ncees yog technology thiab yog vim li cas! Thiab ntsuj plig tseem ceeb!
  Christina sau tseg, rub nws pob taws liab qab ntawm lub pedal:
  - Yog tias peb yeej nrog lub tank phem tshaj plaws, ces peb yuav yeej tam sim no! Tau kawg, thaum xub thawj muaj peb tsawg dua cov yeeb ncuab. Tam sim no peb tau sau ib horde! Dab tsi tuaj yeem tiv thaiv peb ntawm kev yeej?
  Gerda teb nrog luag nyav:
  - Kuv xav tias cov teeb meem tseem ceeb nyob tom qab peb! Peb txawm muaj tus lej tam sim no
  Poob hnyav. Kuv tsis xav tias lub tuam txhab tawm tsam US yuav ua teeb meem.
  Charlotte logically hais tias:
  - Kuv tsis ntseeg tias America muaj ib yam dab tsi tawm tsam peb! Nws Sherman tsuas yog cannon fodder, thiab nws Pershing tsuas yog qhov zoo dua. Thaum tawm tsam peb lub tank, lawv tsis muaj phom!
  Gerda pom haum rau ntxiv:
  - Thiab hauv dav hlau dav hlau lawv tsis muaj dab tsi los npog peb cov falcons nrog. Tsis tas li ntawd, muaj ntau tus qhev, thiab peb tsis yog tus lej ntawm Yankees!
  Christina pom zoo nrog qhov no:
  - Peb muaj cov cuab yeej siv - tag nrho cov teb chaws Europe thiab ib feem ntawm USSR. Thiab cov neeg ua haujlwm - ib nrab ntawm lub ntiaj teb! Peb tau hloov peb cov factories mus rau peb txoj haujlwm ua haujlwm, thiab peb tab tom tsim cov chaw tsim khoom tshiab! Cov neeg Asmeskas yuav tsis tuaj yeem muab peb cov lus teb asymmetric, vim yog tus lej. Lawv tsis muaj qhov tsis tseem ceeb muaj ntau txhais tes!
  Charlotte giggled thiab txav nws lub hauv caug rau hauv lub rooj zaum, qw nrov nrov:
  Lawv yuav tsis symmetrical! - Tus ntxhais raug rho tawm haujlwm ntawm "Grant" thiab ntxiv. - Thiab yog tias cov cuab yeej pib tsim, ces tsuas yog rau kev sau cov qhab nia sib ntaus los ntawm peb!
  Magda hais lus tsis txaus ntseeg:
  - Tab sis thaum lub neej ... Qhov ntawd yog, lub neej qhia tias tsis tsim nyog los so ntawm lub sijhawm txiav txim siab!
  Gerda pom zoo nrog qhov no, thiab tig lub zog nrog nws tus ntiv tes liab qab, nws yws tias:
  "Thiab peb tseem ceev faj kom txog thaum kawg!"
  Charlotte rub rau hauv nws lub plab nyem thiab ceeb toom:
  - Peb tau los ntev heev ... Los ntawm tus qauv T-1 mus rau lub loj E-200. Thiab cov no, tau kawg, yog qhov tseem ceeb ntawm kev sib tw heroic! Ib yam li ntawd, peb lub tank yuav tsis mus rau hlau!
  Thaum kawg, cov ntxhais tuaj hla ib lub kaum os American tso tsheb hlau luam. Yim Shermans, ob qhov nyiaj pab thiab ob Pershings. Lub tsheb kawg muaj qis dua silhouette thiab tsis pom zoo li. Nkag mus rau hauv lub tank siab yog yooj yim dua. Cov ntxhais coj lem tua. Lawv txhua tus ntse thiab muaj kev teb zoo heev. Hardened thiab cob qhia. Tau hla ib feem tseem ceeb ntawm Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob thiab tau mus xyuas ntau lub tebchaws hauv ntiaj teb. Lawv yog cov ntxhais zoo tshaj plaws.
  Thiab cov Sherman yog thawj zaug tawg. Thiab qhov kev ncua deb yog ntau tshaj tsib kilometers. Cov neeg Amelikas tseem tsis tau txais lawv lub tsheb.
  Kev tua, Gerda sau tseg:
  - Peb muaj rab phom zoo tshaj plaws! Nws pierces txhua yam los ntawm qhov deb ntawm kev sib ntaus sib tua tiag tiag, thiab cov khoom loj loj ntawm cov plhaub. Ntawm no 128 mm yuav phem dua.
  Magda pom zoo nrog qhov no. Tom qab tua thiab tsoo tus Sherman, tus ntxhais hais tias:
  - Cov khoom ntawm cov plhaub rau qhov caliber no qis dua. Tab sis nyob rau hauv txoj cai, 88-mm riam phom tsis phem nyob rau hauv txoj cai!
  Charlotte raug rho tawm haujlwm thiab cuam tshuam:
  - Saib rau dab tsi!
  Gerda barked hnyav:
  - Thiab qhov no "Sherman" thiab "Panther" yuav coj. Kuv xav tias rab phom 75mm nrog lub cev ntev tuaj yeem ua rau lawv tawm!
  Christina raug rho tawm haujlwm nrog nws txhais taw liab qab thiab snarled:
  - Yog, thiab cov khoom ntawm lub plhaub yuav siab dua!
  Magda kuj raug rho tawm haujlwm, nias lub joystick nrog nws tus ntiv tes liab qab. Lub xeem "Sherman" nees luav. Lub tshuab tom ntej tau hloov mus rau Grands. Lub tank no twb dhau lawm, thiab txawm phem armored tshaj lub Sherman. Txawm li cas los xij, Asmeskas pib muaj ntau lub tank phem dua li lub teb chaws Yelemees. Nyob rau xyoo plaub caug, Tebchaws Meskas tsuas muaj 502 lub tso tsheb hlau luam, thiab txawm tias tom qab ntawd muaj ntau yam tsis siv lawm. Tab sis twb nyob rau hauv plaub caug-thawj xyoo, cov neeg Amelikas tau tsim ntau tshaj peb txhiab tso tsheb hlau luam. Thiab ces muaj Sherman. Yuav hais li cas txog lub tsheb no? Nyob rau hauv cov nqe lus ntawm frontal armor, nws txawm me ntsis tshaj lub T-34-76, thiab yog me ntsis inferior nyob rau hauv lub hwj chim puas ntawm rab phom. Yog, thiab hauv kev ua haujlwm tsav tsheb. Tab sis ntawm qhov tod tes, optics thiab visibility yog zoo dua li Soviet.
  Tom qab ntawd lub Sherman M 4 twb tshwm sim nyob rau hauv plaub caug-plaub xyoo, lub tank yog piv rau armor thiab armament rau lub T-34-85 thiab me ntsis inferior rau cov yooj yim Panther thiab heev ho rau Panther -2. Tseem tom qab ntawd, "Sherman" firefly tshwm sim, nrog ntev-ntev phom 17-pounder phom. Lub tank no zoo tshaj rau Soviet T-34-85 hauv kev ua tub rog, tab sis tsis loj heev.
  Kuj tseem muaj kev tiv thaiv kev hloov pauv ntawm Sherman nrog cov yam ntxwv tsav tsheb tsis zoo, hnyav dua, tab sis nrog cov cuab yeej ntawm 152 hli. Tab sis kuj tsis yog qhov loj tshaj plaws. Txog tam sim no, cov Germans tau hla tsuas yog tus qauv M4s.
  Tab sis tam sim no lub "Grands" tiav lawm, thiab tam sim no tus tshiab Pershing tank.
  Gerda tau hais tias:
  - Cia peb los ze zog me ntsis. Cov dab no tej zaum yuav muaj cov armor tuab!
  Charlotte grimaced contemptuously.
  - Tsis txhob txhawj! Nws tsuas muaj 102 millimeters xwb. Lub tsheb hnyav plaub caug ob tons, tab sis nws tshuav Sherman muaj zog!
  Gerda luag ntxhi thiab hais tias:
  -Cia li tua!
  Magda tuav nws txhais tes, liab qab. Yuav ua li cas muaj ntau yam sib txawv, ntse pob zeb, kub xuab zeb ntawm cov suab puam, pos ntawm lub hav zoov, snows ntawm Russia tau paub nws liab qab, elastic, graceful soles. Nws nias ntev, tus ntiv tes nrog niam-ntawm-pearl rau tes ntawm lub khawm joystick.
  Thiab raug rho tawm haujlwm armor-piercing projectile nrog uranium core. Thiab nws chirped nrog luag:
  - Cia muaj lub teeb rau koj!
  Lub 105 hli cannon muaj qhov cuam tshuam loj heev. Thiab "Pershing" poob ib nrab ntawm lub pej thuam.
  Gerda tuav nws lub siab, lub mis ruaj khov thiab hais tias:
  - Alas, "Tiger" ua tsis tau li no! Nws tsis muaj zog xuas nrig ntaus! Tab sis tseem, nws zoo dua li Sherman.
  Magda hais tsis meej pem:
  - Saib dab tsi. Yog tias cov ntxaij vab tshaus tau dai ntawm "Firefly", ces nws yuav tsis phem dua li "Tiger", txawm tias zoo dua tiv thaiv hauv pliaj!
  Gerda tuav nws lub taub hau npau taws. Tua ntawm lub tank. Thiab ua tiav qhov kawg "Pershing" ntxiv:
  - Peb "Tsov" tseem kim dua, tag nrho cov Western exotics, thiab Lavxias teb sab perversions. Kuv ntseeg hauv peb txoj kev yeej, txawm tias T-4 tso tsheb hlau luam, yog li ua nws!
  Kaum ob lub tsheb, cov ntxhais nyem zoo li cov noob. Lawv tseem tsis tau tua. Mob siab ntev rau cov phom American.
  Cov ntxhais mus luag. Zoo rau lawv.
  Charlotte pib lub hurdy-gurdy paub dua:
  - Tsis yog, Magda! Koj yuav tsum tso tseg txoj kev ntseeg ib zaug thiab rau tag nrho. Txwv tsis pub, koj yuav yog tus neeg ntxeev siab!
  Tus ntxhais golden-haired retorted:
  - Tsis yog! Kuv mob siab rau peb lub Reich, tab sis kuv yuav tsis tso Yexus Khetos ib yam nkaus!
  Gerda nplawm nws zoo nkauj, cov leeg nqaij ntawm cov cuab yeej nrog nws ib leeg liab qab thiab hais tias:
  "Tab sis Yexus yuav tsum tsis txhob raug tsis lees paub!" Tsuas yog peb yuav tsum lees tias nws yog neeg German hauv cev nqaij daim tawv, thiab tsis yog neeg Yudais, thiab txhua yam yuav zoo!
  Magda teb nrog luag nyav:
  - German... Tab sis li cas txog cov lus tim khawv ntawm phau Vajlugkub?
  Gerda hais hnyav:
  - Ces koj phau Vajlugkub! Yog muaj Main Caf!
  Magda tuav nws lub taub hau.
  - Mein Kaf tsis yog Vajtswv kev tshwm sim. Thiab kev ua haujlwm ntawm ib tus neeg, txawm tias ib qho zoo heev! Kuv ntseeg qhov uas los ntawm Vajtswv!
  Ces tag nrho cov tub rog tau qw nrov nrov:
  - Peb tus Vajtswv yog Adolf Hitler!
  Magda siab tawv teb tias:
  - Tab sis nws tsis yog Hitler uas kov yeej thiab tsim lub ntiaj teb!
  Gerda npau taws thumped nws puag ncig pob taws ntawm lub armor thiab tshaj tawm tias:
  - Thiab qhov no tsis tau tham los ntawm peb lawm! Leej twg tsim lub qab ntuj khwb, lub sij hawm yuav qhia!
  Charlotte tau hais tias:
  - Cia cov ntxhais zoo dua nug peb tus kheej cov lus nug - peb yuav ua li cas tom qab tsov rog?
  Christina luag ntxhi thiab hais tias:
  - Cia peb mus ua lag luam! Qhov no yog qhov zoo tshaj plaws uas peb tuaj yeem ua tau!
  Gerda nodded hauv kev pom zoo nrog nws lub taub hau dawb-dawb:
  - Tau kawg, hauv kev lag luam! Los yog tej zaum peb yuav ua yeeb yaj kiab?
  Magda luag ntxhi thiab hais tias:
  - Thiab yog dab tsi? Qhov no yog ib txoj haujlwm zoo txuas ntxiv mus! Tom qab tag nrho, movies zoo heev!
  Gerda luag ntxhi, khiav nws txhais tes hla nws lub xov tooj nyem thiab hais tias:
  - Thiab leej twg koj yuav ua si? Angel dab tsi?
  Magda nrog ib tug languid saib, hais tias:
  - Vim li cas tsis? Vim kuv muaj txoj cai saib. Kuv yuav qhia txog Yexus Khetos rau txhua tus ntseeg! Qhov ntawd yuav yog tus cawm seej!
  Gerda tuav nws lub taub hau tsis zoo thiab piav qhia:
  - Hauv kev ntseeg tshiab Aryan tsis muaj qhov zoo li kev cawmdim. Qhov tseeb, lub ntsiab lus ntawm cov lus txib rau Aryan yog ua haujlwm rau Reich. Thiab tus so - mloog cov Aryans! Yog li ntawd, peb tsis cawm peb tus kheej, tab sis txoj cai!
  Christina yog ib tug ntxhais nrog tooj liab, tab sis nrog ib tug admixture ntawm cov plaub hau daj, paub tseeb tias:
  - Yog, peb kav thiab kov yeej! Hauv lub ntiaj teb no, peb nyob hauv cov tub rog ntawm Thib Peb Reich. Hauv qhov ntawd peb yuav muaj peb cov tub rog. Thiab peb yuav kov yeej lwm lub ntiaj teb. Txhua yam hauv ntiaj teb no yog txheeb ze... Kuv xav tias yuav muaj tsov rog, thiab noj mov, thiab vaj tse! Kev sib xyaw ua ke ntawm kev lom zem hauv ntiaj teb, thiab kev ua si zoo siab ntawm kev ua tsov ua rog!
  Charlotte yog ib tug hluas nkauj nrog tooj liab-liab plaub hau, nodded nyob rau hauv kev pom zoo.
  - Muaj tseeb! Vim txoj kev thaj yeeb nyab xeeb tiag tiag yog dhuav...Ua rau peb sib ntaus sib tua ua mov rau peb noj!
  Gerda kho nws tus khub:
  - Theej, txawm huab cua! Los yog dej tov nrog qab zib caw!
  Magda hais tu siab tias:
  - Tu siab heev... Qee lub sij hawm muaj kev tu siab los ntawm kuv. Tom qab tag nrho, kev tua lwm tus yog phem. Peb ua rau mob thiab kev txom nyem! Cas, me nyuam tsis muaj txiv!
  Gerda tuav nws lub taub hau, hais tias:
  Peb txhua tus muaj kev pheej hmoo! Tab sis cia siab! Txiv neej tseem tuag! Thiab yog tias koj xav txog nws, puas yog qhov tseem ceeb ntawm peb caug lossis plaub caug xyoo ntawm kev nyob mus ib txhis? Thiab txoj sia nyob mus ib txhis!
  Magda teb nrog ib tug sigh:
  - Zoo, yog koj saib philosophical, ces yog li ntawd nws yog ... Tab sis tiag tiag, qhov no tsis ua rau nws yooj yim dua rau cov me nyuam!
  Charlotte pov nws cov plaub hau liab liab thiab nws hais tias:
  - Xav tias lawv yog cov neeg subhuman! Tsuas yog tsiaj thiab koj yuav hnov zoo dua!
  Magda, tuav lub kua muag los ntawm nws cov plaub muag, teb tias:
  - Tab sis tom qab tag nrho thiab cov tsiaj nws yog ib tug pity! Auj... lub ntiaj teb no peb nyob li cas lawm! Txhua yam tsuas yog ruthless! Thiab txoj kev tuag!
  Charlotte hais lus quab yuam, sau thaum nws mus:
  Cia cov dej ntws
  ntws hauv ntiaj teb,
  Cia lawv quaj hauv qhov mob -
  Hluav taws kub txhua qhov chaw!
  Thiab cia lub siab phem tuag
  Kev npau taws npau taws,
  Nej sawv daws tuag
  Dab Ntxwg Nyoog tau hu koj mus rau account!
  Cia cua daj cua dub nqos
  Kev khiav ntawm tib neeg lub cev ...
  Lub ntiaj teb raug kev txom nyem
  Mayhem kav!
  Gerda cuam tshuam nws tus khub, npog nws lub qhov ncauj liab qab nrog nws txhais ceg liab qab. Tus pojniam plaub hau daj hais tias:
  - Zoo, yog vim li cas pessimistic! Ntawm no kev tsov rog yuav xaus thiab lub ntiaj teb yuav tawg zoo li lub vaj. Kuv xav tias muaj ob peb sab laug. Tebchaws Asmeskas yog lwm rau lub hlis, zoo, xyoo loj tshaj. Tom qab ntawd peb yuav ntxiv Russia, thiab tsuas yog Nyiv yuav nyob twj ywm. Tab sis qhov no yog luv luv rau peb. Feem ntau, nyob rau hauv peb lub xyoos tag nrho kev tsov kev rog yuav nres ... Thiab tib neeg yuav tsis tua ib leeg dua!
  Christina piav qhia:
  - Txawm li cas los xij, hauv kev ua tsov ua rog ... Kuv xav tias lub sijhawm yuav los, thiab sai sai, thaum tsuas yog ib lub tebchaws yuav nyob hauv ntiaj teb. Thiab ces, nyob rau hauv txhua rooj plaub, yuav tsis muaj tsov rog. Thiab kuv xav tias, ua tsaug rau kev txhim kho kev ua liaj ua teb thiab lub koom haum German zoo tshaj plaws, kev tshaib kev nqhis kuj yuav ploj mus ob peb xyoos. Ces vaj tse yuav tsim rau sawv daws. - Tus ntxhais nrog tooj liab-daj plaub hau thiab cov leeg, rhiab thiab zoo kawg nkaus daim duab tau hais nrog kev txaus siab. "Tom qab ntawd tshuaj yuav txhim kho thiab kab mob yuav raug tshem tawm. Peb yuav ya mus rau qhov chaw, peb yuav nyob hauv ntau lub ntiaj teb. Cia peb kov yeej lub hnub nyoog laus. Txhua tus neeg yuav hluas thiab zoo nkauj, zoo li elves zoo heev. Los yog tej zaum kev tsov rog tshiab tos peb hauv qhov chaw. Xws li stellar nrog peb-armed aliens. Thiab peb yuav ua siab loj tawm tsam rau cov tswv yim ntawm fascism thoob plaws ntiaj teb!
  Charlotte, nrog lub ntsej muag luag ntxhi ntawm nws daim di ncauj, hu nkauj:
  - Peb yuav sib ntaus kom kaj tag kis... Cia hnia!
  Magda twb tau hais ntau optimistically:
  - Tab sis nws zoo dua li no! Tsis yog kev tsov rog nyob mus ib txhis, tab sis kev thaj yeeb nyab xeeb!
  Lub sijhawm ntawd, lub tsheb tau hla kuv qhov chaw. Lub tank tshee. Cov menyuam tawg, thiab lub tsheb qeeb me ntsis. Gerda hu ib pab neeg kho hauv xov tooj cua. Qhov kev puas tsuaj tsis tau deprive lub tank ntawm kev tsav tsheb kev ua tau zoo, tab sis me ntsis txo nws ceev. Yog li ntawd, cov menyuam yuav tsum tau hloov sai sai. Ntawm no qhov chaw ntawm kev ncua yog txawv - yooj yim dua rau kev kho dua li qhov kev txiav txim staggered yam ntxwv ntawm "Tigers" thiab "Panthers".
  Tsis tas li ntawd, cov ntxhais zoo siab sov so hauv hav zoov. Vim li cas ho tsis ua luam dej hauv tus dej. Lub tank, ntawm chav kawm, qhov chaw kub, txawm tias lub tshuab cua txias tsis tuaj yeem tiv taus. Tseem muaj nyob rau sab qab teb ntawm Mexico - lub tropics, thiab nyob rau hauv lub Peb Hlis nws yog kub heev. Tab sis feem ntau huab cua yog ntuj ceeb tsheej.
  Tus dej nyob ze thiab cov ntxhais poob rau hauv nws. Koj tsis tas yuav txhawj txog crocodiles. Muaj kev tsov rog tshwm sim ntawm no, thiab tag nrho cov tsiaj muaj sia tau khiav mus ntev. Cov dej yog sov thiab zoo siab ua luam dej hauv. Cov ntxhais ua luam dej thiab qhuas cov shores ntawm lub hav zoov, Gerda pom:
  -Txawm li cas los xij, peb lub ntiaj teb tsis muaj kev ntxim nyiam! Tej zaum nws yuav yog qhov zoo los ua tsis txawj tuag zoo li roob toj siab, thiab txhua tus nyob ua ke nrog tib neeg, saib nws txoj kev loj hlob. Thiab ya hla qhov chaw!
  Cristina nodded, hais tiag:
  - Ntuj tsis muaj kev txhaum, dhuav heev... Tsis muaj hmoov zoo nyob hauv twv txiaj yuam pov, tab sis yeej zoo dua, tsis mus yos hav zoov. Yog, kev ua tsov ua rog yog kev quav yeeb quav tshuaj ...
  Charlotte tau hais tias:
  - Kuv xav tias tsis ntev lawv yuav tsim cov kev ua si uas tuaj yeem tso rau ntawm qhov screen - xws li cov tub rog!
  Magda hais nrog luag ntxhi:
  - Koj yuav tsum rhuav tshem txhua yam!
  Christina coj nws thiab hu nkauj:
  - Kev puas tsuaj yog kev mob siab rau... Txawm lub hwj chim zoo li cas!
  Gerda, hawb pob thiab snorting, hu nkauj:
  - Kuv xav pom qhov khoob ntawm kuv xub ntiag! Hauv nws kuv yuav tsim kuv lub tsev fuabtais, kuv tus npau suav!
  Charlotte giggled thiab hais tias:
  - Tsis yog, nws yeej zoo rau kev sib ntaus! Tab sis nws tseem zoo dua los yeej!
  Christina exclaimed rau saum nws lub ntsws:
  - Sab tes xis ntawm ntuj ceeb tsheej nws tus kheej pab lub teb chaws Yelemees. Peb txoj kev ntseeg Aryan, peb qhov tshwj xeeb monotheism! Thiab dab tsi tsis tua peb ua rau peb muaj zog!
  Gerda txaws dej thiab teb tias:
  - Yog, peb tau muaj zog! Nws yog kev khuv leej uas peb nyuam qhuav dawm rau ntawm kuv lub tank anti-tank.
  Christina hais zoo siab tias:
  - Thiab yuav ua li cas tiv thaiv kab ntsig?
  Gerda shrugged nws lub xub pwg nyom.
  - Kuv tsis paub ...
  Charlotte rationally remarked:
  - Lawv muaj kev tiv thaiv los ntawm cov plhaub nrog cov ntaub thaiv npog, thiab los ntawm cov mines ... Tshwj tsis yog tias lawv yog ua los ntawm tuab, thiaj li tsis tawg!
  Gerda tuav nws lub taub hau.
  - Ces qhov kev tsav tsheb yuav poob vim qhov hnyav nce. Qhov ntawd yuav ua rau lub tank ya!
  Magda lees paub:
  - Yog li ntawd! Yog li ntawd lub tank soars nyob rau hauv cov huab cua thiab tsis poob! Thiab tsim ceev ntawm tsib puas mais ib teev!
  Charlotte, splashing, tshaj tawm cov ntaub ntawv:
  - Kuv hnov tias peb lub nkoj muaj cov nkoj tshwj xeeb uas ya me ntsis yam tsis tau kov dej! Thiab lawv txhim kho qhov nrawm ntawm tus ntsia hlau sib ntaus sib tua, thiab tuaj yeem nqa cov tub rog, nrog rau kev muaj zog ntawm hiav txwv! Xws li aviation ntawm hiav txwv yuav ua rau peb invincible!
  Gerda kho nws tus khub:
  - Thiab peb twb invincible! Qhov no yuav ua rau peb - super invincible!
  Charlotte tig rau ntawm nws nraub qaum, ncaws nws liab qab, chiseled ob txhais ceg saum huab cua thiab cooed:
  - Thaum peb koom siab, peb yog invincible! Peb yog Aryan ntxhais, tua neeg hauv peb lub siab!
  Thiab qhov kev zoo nkauj dhia tob rau hauv dej. Mus tob me ntsis. Nws npuaj nws cov phooj ywg ntawm lub pob taws liab qab thiab tshwm sim. Nws qhib ib tug ciav dej, cooing:
  - Lub caij nplooj ntoo hlav zoo li cas hauv tropics! Dej zoo li steamed mis!
  Gerda hu nkauj lom zem:
  - Teb chaws Africa txaus ntshai muaj, muaj, muaj, yog .... Africa yog txaus ntshai, yog, yog, yog! Tsis txhob mus cov ntxhais mus rau Africa taug kev!
  Cov zoo nkauj luag. Lub skating rink twb tau hloov lawm - pab pawg kho yog qhov zoo tshaj plaws. Thiab cov ntxhais los ntawm thoob plaws lub ntiaj teb dhia mus rau hauv lub tank. Lub silhouette ntawm E-50 yog qhov tsawg heev thiab lub tsheb nws tus kheej tsis pom dhau lawm. Cov poj niam tub rog tig rau lub cav roj turbine thiab khaws ceev hauv ob peb feeb.
  Charlotte, ib tug paub txog tanker, hais tias:
  - Txawm li cas los xij, lub cav roj turbine yog qhov zoo dua li lub diesel. Nws yog ob qho tib si ntau compact thiab accelerates lub tank sai. Peb lub tsheb muaj amazing maneuverability!
  Gerda luag ntxhi hais tias:
  - Nws tsis saib xyuas thiab naive, cov ntxhais muaj ib tug liab qab saib ... Txhua yam nyob ib ncig ntawm zoo li zoo kawg li - peb puas xyoo dhau los!
  Christina zoo siab hais tias:
  - Tsis yog! Peb tus thawj coj tawm tsam nrog kev lom zem... Txawm hais tias nws zoo li ntau pua xyoo dhau los txij thaum pib ua tsov rog ... - Tus ntxhais khiav nws txhais tes hla nws siab, elastic hauv siab thiab txuas ntxiv mus. - Tib lub sijhawm, qee zaum koj ntes koj tus kheej zoo li nag hmo! Auj, tom qab tag nrho, tib neeg lub neej luv luv thiab qee yam dhau los tsis pom!
  Gerda hais hnyav heev:
  Tab sis peb tsis laus, puas yog? Peb muaj zog thiab muaj zog! Thiab peb txoj kev los ntawm yeej mus
  Yeej!
  Magda lined lub tshuab rab phom ntauwd, rhuav tshem Asmeskas cell, thiab cooed:
  - Yog lawm, kuv ntseeg tias peb yeej ... tshwj xeeb tshaj yog tam sim no, thaum peb muaj tag nrho cov trump cards. Tab sis cia peb tsis txhob muab lub laub ua ntej tus nees!
  Gerda nco qab nrog ib tug sigh:
  - Albert... Kuv nco tus me nyuam no ... Nws yog qhov txawv ntawm kev hlub nrog ib tug brat, txawm tias nws siab, nrog lub tsev ntawm Apollo!
  Charlotte logically hais tias:
  Kuv nyiam Albert thiab. Nws muaj qee qhov kev zoo nkauj tshwj xeeb. Thiab feem ntau, cov hluas, thaum lawv physiognomies tseem tsis tau muaj hwj txwv, thiab lawv lub ntsej muag nta tsis tau tiav lawv tsim, yog txawv los ntawm lawv tshwj xeeb ntxim nyiam. Thiab qhov tseem ceeb tshaj, lawv tseem tsis tau ua lag luam, lawv hlub koj, tsis yog koj cov nyiaj!
  Christina rationally remarked:
  - Peb plaub leeg zoo nkauj kawg nkaus uas txiv neej hlub peb lub cev ua ntej. Thiab ntau npaum li cas peb muaj yog peb cov nyiaj tau los!
  Gerda logically hais tias:
  - Ua poj niam yooj yim dua! Hu rau tus aub, thiab nws yuav dhia mus rau hauv txaj. Tsawg kawg thaum koj tseem hluas. Koj yuav tsis muaj ib tug txiv neej. Nws yog ib qho yooj yim kom nyiam lawv. Tab sis ib tug txiv neej, kom muab poj niam pw, yuav tsum sim....
  Charlotte teb sarcastically:
  - Tsis yog koj tom qab tag nrho ... Peb tsis yoo mov!
  Gerda tuav nws lub taub hau ncaj ncees hauv qhov tsis zoo.
  - Tsis muaj tseeb ntawm txoj kev! Kuv hlub cov hluas, zoo nraug, curvy txiv neej. Thiab kuv tsis mus pw nrog leej twg. Raws li txoj cai, kuv xaiv kev ncaws pob tsim. Ib txhia nrog plab, txawm ib tug general tsis nyiam kuv. Thiab peb tuaj yeem xaiv!
  Charlotte giggled thiab hais tias:
  - Ntawm no yog ib tug niam ntiav ntawm lub vaj huam sib luag, koj tsis tas yuav xaiv. Thiab lub lauj kaub-bellied yuav ua hauj lwm, thiab khaus, thiab laus ... Qhov no yog ib qho kev rho tawm ntawm nws txoj hauj lwm!
  Gerda teb tiag tiag:
  - Koj tuaj yeem mus rau tub rog tub rog ... Tom qab ntawd tag nrho koj cov neeg yuav cov hluas thiab slim. Thiab ntau yam thiab ntau dua los yog tsawg txaus nyiam ... Piv txwv li, kuv yeej tsis kam lees ib tug txiv neej zoo nraug!
  Christina giggled thiab cooed:
  - Yog ... Ntau yam tig rau! Kev sib deev xav tau cov tais diav sib txawv thiab cov txuj lom. Peb yog cov ntxhais hluas thiab peb hlub cov hluas... Peb xav tau kev sib tw kis las nrog cov leeg nqaij. Thiab ib tug neeg yuav tsum nrog cov txiv neej tsis zoo nkauj. Koj tsuas khuv xim cov poj niam no xwb!
  Charlotte hu nkauj nrog kev ntxhov siab:
  - Kev zoo nkauj hloov ib tug txiv neej mus ua qhev ... Thiab tom qab kev tuag, ntseeg tias kuv yuav nrhiav tsis tau kev thaj yeeb, kuv yuav muab kuv tus ntsuj plig rau dab ntxwg nyoog ib hmos nrog koj!
  Magda raug rho tawm haujlwm ntawm American self-propelled phom "Witch" thiab chirped:
  - Nws yog kev txhaum, kev sib deev yam twg yog peb sab nraum kev sib yuav ... Nws yog qhov zoo dua los tso kev xav tsis thoob!
  Charlotte teb npau taws:
  - Thiab koj moaned los ntawm orgasms tsis phem tshaj peb ... Yog li koj yuav tsum tsis txhob yug ib tug hypocrite nais maum.
  
  Hitler cov tub rog coj Amelikas mus rau hauv kev sib tw heev. Thiab nias nws nrog ib tug clamp ntawm ob sab.
  Lub tshuab ua tsov rog ntawm Wehrmacht tau nce mus txog Mexico. Kev sib ntaus sib tua hnyav, ntshav ntau thiab cov hlau tawg. Cov chaw txawv tebchaws ntawm Thib Peb Reich kuj raug kev puas tsuaj ntau. Cov Nazis sim tiv thaiv Aryans kom ntau li ntau tau. Cov neeg African, Arabs, Indians, Suav raug pov rau hauv kev sib ntaus sib tua. Cov neeg Nyij Pooj kuj siv cov tub rog muaj xim ntau dua. Qhov no me ntsis qeeb ntawm kev nce qib. Cov Germans lawv tus kheej zaum hauv lub tank hnyav. Lub Fuhrer tau hais kom txhua lub tank sib dua li tsib caug tons raug tshem tawm ntawm kev tsim khoom thiab hloov mus rau E-50 qauv tshiab. Thiab tseem siv cov tsheb hnyav hnyav hnyav hauv kev sib ntaus sib tua nrog Asmeskas.
  Qhov no ua rau qeeb qeeb ntawm kev nce qib ntawm Germans hauv Mexico. Fritz tau siv lub tank tshiab kawg, raug rho tawm haujlwm thiab siv dav hlau tua phom nrog cov cuab yeej ua kom zoo dua qub. Cov neeg Amelikas tau rov qab los. Lub Peb Hlis tau tsis khoom.
  Pilot thiab superas Friedrich tau qhab nia. Tus tub tau tawm tsam qhov kev hloov kho tshiab kawg ntawm ME-262 "X" thiab ua kom nws cov qhab nia zoo dua qub. Nyob rau tib lub sijhawm, khob tawm ob lub hom phiaj huab cua thiab hauv av. Helga sib tw ntawm ib sab ntawm nws sab xis. Kuj muaj kev cia siab rau tub rog. Friedrich twb dhau los ua ib zaj dab neeg tiag tiag, zoo li tus superman zoo heev.
  Thiab tam sim no tus tub tua hluav taws tawg ntawm tsib rab phom. Tam sim ntawd, tsib caug American dav hlau tawg. Lawv tau nqa los ntawm ib lub dav hlau projectile. Lwm lub tsheb tau khov rau hauv ib qho stupor. Lawv yeej tsis tau pom tej yam zoo li ntawd. Thiab Friedrich hluav taws dua. Thiab tsib caug ntau American vultures tau tawg. Qhov no yog ib qho txuj ci tseem ceeb tiag tiag. Helga hluav taws, tua plaub lub dav hlau, thiab ntxhi rau tus tub ace:
  - Koj yog tus superman ntawm qib siab tshaj!
  Cov dav hlau Asmeskas tab tom sim khiav tawm, tab sis qhov thib peb tig licks tawm ib nrab ib puas. Friedrich qhov tseeb yog qhov tsis txaus ntseeg. Nws yeej yog ib tug superman thiab ib tug me nyuam. Thiab ib puas thiab tsib caug American dav hlau raug puas tsuaj. Helga tswj tua tsib lub tsheb, tus so ntawm German fighters txawm tsawg.
  Tus tub hais tias:
  - Ib tug qaib pecks nplej los ntawm nplej, thiab nce hnyav tshaj ib tug npua nqos tej daim loj.
  Thiab tam sim no Friedrich tau coj lub hom phiaj hauv av. Gertrude, nias nws ob txhais taw liab qab ntawm lub pedals, NW nyuam qhuav tuav nrog tus tub. Friedrich tua hluav taws rau ntawm ib sab tank. Ib qho tawg ntawm kev dhia dej ntsug ua rau puas tsuaj: kaum xya Sherman tso tsheb hlau luam, yim Grands, plaub Pershings, cuaj Witch self-propelled phom, peb Loj Toms, thiab kaum yim thauj. Tag nrho cov tsheb no raug ntaus thiab tua hluav taws. Hauv lawv, cov khoom siv sib ntaus sib tua pib tsim kua muag. Thiab kev puas tsuaj ntawm tag nrho kem raws li, lus nyob rau hauv ob peb feeb.
  Helga, zoo nkauj blonde spanks nrog ob txhais taw liab qab, exclais:
  - Friedrich yog qhov txias tshaj plaws nrog peb, nws tsuas yog tias chav kawm siab tshaj mus!
  Tus tub qhia nws lub qhov ntswg thiab giggles... Tig nws ME-262 thiab nrhiav tus tsiaj dua. Nws tau tsim intuition. Ntawm no flashed xya "Mustangs" nyob rau hauv cov huab. Thiab ces lawv raug tua. Ces tus tub txawm tawm tsam cov kab. Nws pib ua pauj rau txhua tus, tsoo ob qho tib si maus taus thiab thauj. Thiab tsis muaj ib yam khoom! Cov neeg Amelikas tsuas yog raug tshem tawm xwb.
  Ib yam dab tsi tswj tuav thiab Helga.
  Tus ntxhais sib ntaus hauv ib lub bikini. Qhov no yog nws txoj kev ntseeg, zoo li ntau tus poj niam pilots ua. Thiab yog vim li cas nws thiaj li sau tseg tias rau cov poj niam, thaum kev tuag tsis tuaj rau lawv nrog tsawg kawg ntawm cov khaub ncaws. Cas muaj hmoo thiab invulnerable ntxhais uas sib ntaus barefooted. Thiab qhov tshwm sim no ua rau cov poj niam pilots undress ntau li ntau tau.
  Thiab thaum tshav kub kub, liab qab yog ntau qab ntxiag. Nws yog lub Peb Hlis kawg, thiab nws kub heev dhau Mexico, thiab hauv lub dav hlau nws tus kheej, lub cav tseem ntxiv cua sov.
  Helga qhuas tus tub txoj kev hloov. Ntawm no nws rhuav tshem nrog ib tug hu, nees nkaum plaub ntxiv Sherman, ntawm uas muaj rau shielded.
  Tus tub zoo li tus menyuam yaus zoo tshaj plaws hauv daim ntawv ntawm kaum peb lossis kaum plaub xyoos, tab sis nws muaj qhov tseeb thiab lub zog zoo li no. Thiab cov poj niam lo rau tus tub blond zoo li koob rau cov hlau nplaum. Ntxiv mus, Friedrich twb yog ib tug thawj coj ntawm aviation.
  Thiab nws tau txais ntau yam khoom plig. Xws li cov xaj xws li Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog platinum ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond. Tsis tas li ntawd Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog platinum ntoo qhib ntaj thiab pob zeb diamond dub. Lub hnub qub ntawm Knight's Cross nrog golden oak nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond. Kaum zoo tib yam Knight's Crosses ntawm Iron Cross nrog ntaj thiab pob zeb diamond. Ib yam li Grand Cross ntawm Iron Cross. Luftwaffe khob hauv kub thiab pob zeb diamond. Pob Zeb Diamond Star Tank Destroyer, Pob Zeb Diamond Star Artillery Destroyer, thiab lwm yam.
  Thaum Frederick tsis tau txais khoom plig. Nws tus account ntawm kev puas tsuaj aircraft yog nce mus txog kaum txhiab. Thaum ncav cuag kaum txhiab, qhov khoom plig tshiab tau npaj lawm: Lub Hnub Qub ntawm Knight's Cross ntawm Hlau Hla, nrog platinum nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond. Zoo li lub platinum Luftwaffe khob teeb hauv pob zeb diamond.
  Tam sim no Friedrich tab tom rhuav tshem lwm kab ntawm cov tso tsheb hlau luam. Tom qab ntawd, nrog kev ua haujlwm tsis tu ncua ntawm tus liab qab, me me ko taw, nws tua kaum cuaj lub dav hlau Asmeskas, suav nrog ob lub B-29s. Yog, nws yeej yog ib tug tub zoo kawg nkaus.
  Friedrich hais ib kab lus uas tsis muaj qhov tsis txaus ntseeg:
  - Cov tub muaj peev xwm ua kom pom ntau dua li cov txiv neej laus ci ntsa iab!
  Thiab qhov tseeb, tus tub hluas yog tus tub rog txias tshaj plaws hauv ntiaj teb! Thiab nws pib tawm tsam thaum nws tseem tsis tau muaj kaum ib xyoos! Tab sis lub sij hawm dhau mus thiab tus tub loj hlob tuaj. Nws yog qhov tshwm sim loj tshaj plaws. Thiab muaj ib yam dab tsi nyob rau hauv nws, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv cov noob, txawm hais tias nws yog ib tug tag nrho qhov siab rau nws lub hnub nyoog, tsuas yog heev nqaij.
  Ntawm no nws ua rau tawg ... Nws tua yim Airacobras thiab rau P-51s. Tus tub hlob, tsis txhob hais dab tsi. Tom qab ntawd khob tawm ob peb lub roj teeb, rhuav tshem ntau tshaj xya caum phom. Zoo, nws yog lub sij hawm rov qab mus, ntxiv cov roj hauv lub tso tsheb hlau luam thiab cov khoom siv sib ntaus sib tua!
  Helga kuj tsoo ob rab phom thiab zoo li txaus siab. Friedrich rov qab los nrog kev yuav khoom loj heev. Ib tug zoo siab. Txawm li cas los xij, nws yuav pom zoo txhim kho nws cov nyiaj. Yuav luag tam sim ntawd, cov tub ntxhais hluas ace hloov mus rau lwm lub dav hlau fighter, tsis tau tos nws lub tsheb yuav tsum tau refueled. Thiab Gertrude twb ya nrog nws. Thiab ib tug zoo nkauj blonde nyob rau hauv ib tug bikini.
  Friedrich nthwv dej rau nws thiab hoists nws lub tsheb ceev. Qhov no ME-262 muaj peev xwm ua kom nrawm mus rau 1200 km ib teev.
  Crazy ceev thiab tib lub sijhawm muaj zog maneuverability yog yam ntxwv ntawm cov tshuab no. Friedrich tua los ntawm qhov deb ntawm Mustangs - knocks cia yim daim thiab ntxiv ceev.
  Gertrude luag:
  Zoo, koj yog ib tug tub rog! Kuv nyob ntawm koj!
  Friedrich luag thiab tawm ntawm nws tus nplaig thiab qw nrov nrov:
  - Thiab Mr. Superstar! Thiab tej roob mloog kuv lus!
  Thiab tua dua, tsoo lub kaum ob lub tsheb. Thiab nws giggles dua... Gertrude hais nrog ib tug chuckle:
  - Koj, ib yam dab tsi uas txawm tias Russians ntshai!
  Friedrich winked ntawm tus ntxhais, txawm hais tias nws tsis pom nws meej:
  - Kuv xav tias qhov txias tshaj plaws yog cov neeg Asmeskas!
  Gertrude howls hauv teb:
  - Koj yog macho! Koj yog macho!
  Tus tub luag ntxhi thiab quaj:
  - Kuv yog super macho!
  Gertrude hissed nrog kov ntawm lub tswb nyiaj hauv nws lub suab:
  - Hero, koj yog tus superhero ntawm tag nrho cov comics thiab tag nrho cov era!
  Friedrich muab qhov tig. Nws tau tua txog peb caug lub dav hlau, suav nrog tsib tus neeg foob pob. Lub tsheb tawg nyob rau hauv cov huab cua zoo li hu nkauj confetti. Tus tub luag ntxhi thiab hais tias:
  - Tab sis lub paj ntawm kev hlub tsis loj hlob, tsis muaj koob meej thiab kev vam meej!
  Gertrude nias lub zog nrog nws txhais ko taw liab qab, thiab chirped:
  - Kev hlub nrog cov txiv neej ua rog, Kuv raug ntes hauv lub vas! Tsov rog xav txog qhov tsis muaj tseeb tsis yog kev hlub hauv ntiaj teb!
  Tus ntxhais tau tua lub dav hlau US Air Force los ntawm nias lub khawm nrog nws tus ntiv tes liab qab thiab txuas ntxiv mus.
  "Qee lub sij hawm tus pab cuam hauv txhua yam, qee zaum nws txawj ua phem ... Thiab peb hu ua tsov rog dawb huv, thiab hu nws ua phem!"
  Gertrude chirped thiab tua lwm lub dav hlau. Thiab tus tub terminator yog kaum tsib ib zaug!
  Friedrich hu nkauj nrog kev zoo siab:
  Peb cog lus rau tus yawm Fuhrer
  Hwm lauj khaws thiab sib ntaus kom kawg...
  Vim nws lub hwj chim zoo li lub hnub,
  Vim lub teb chaws ntse rab ntaj!
  Tus ntxhais cuam nws ob txhais ceg liab qab, ces rub nws lub hauv caug mus rau nws lub hauv siab tag nrho. Ces nws hu nkauj:
  - Kuv nyiam kev sib deev thiab tus phab ej ... Tus Fuhrer tau sawv - nws yuav tua txhua tus!
  Friedrich ib zaug ntxiv ntsia ntawm qhov deb. Nws tua plaub caug aircraft nrog ib tug phooj ywg volley ntawm phom cua.
  Tus tub hu nkauj:
  - Thiab kuv yog Zeus thiab Poseidon hauv ib lub raj mis!
  Gertrude tua lub dav hlau graciously tshuav rau nws los ntawm superace thiab hu nkauj:
  - Thiab tam sim no Ares thiab Mars tab tom saib peb nrog kev zoo siab ... Thiab lawv tuaj yeem pom rau lawv nyiam qhov tshwm sim feem ntau!
  Tus tub hluas superman squealed thaum nws tua lwm lub dav hlau Asmeskas:
  - Kuv caij, tab sis kuv caij txawv, hla pob zeb, hla dej ntws, hla dej lwg ...
  Gertrude slammed rau hauv ib tug American stormtrooper, siv nws liab qab, graceful ko taw, hissing:
  - Nov yog Kev Hlub! Tau kawg kev hlub!
  Tus ntxhais co nws siab, seductive mis heev. Tsis yog txhua yam ua haujlwm rau kev zoo nkauj, tab sis lub dav hlau nres tau ntes hluav taws thiab pib poob sib nrug.
  Gertrude chirped qab zib:
  - Hauv kuv cov tub kawm - npau suav phem ... Ib tug dhia - ib tug ntaus!
  Tab sis muaj dav hlau nyob saum ntuj dua. Cov plaub hau ncaj ncees, zoo nraug Friedrich xa ib kab. Knocks tawm ob peb lub tsheb ntau lub tsheb thiab chirps:
  - Kuv lub ramming tshuab! Peb yuav tsoo txhua tus yeeb ncuab thiab rhuav tshem lawv!
  Gertrude tau tua lub dav hlau fighter tshuav rau nws raws li kev nplij siab khoom plig thiab chirped:
  - Ob txhais ceg raug txiav tawm, lub cev tuag tau tawg, lub siab phem Yankees tua cov tub rog!
  Friedrich chuckled, nco ntsoov lub cev muaj zog, graceful ntawm Gertrude, tus ntxhais tsis muaj roj poob.
  Zoo siab heev nrog cuddle. Tus tub hlob:
  - Kuv kev sib ntaus, qhov no yog kuv kev sib ntaus!
  Thiab yog li ntawd tus tub rog tub rog hluas tau hloov mus rau lub hom phiaj hauv av. Lub tank txav mus. Self-propelled pas nrig. Tus tub qhib kiv cua los ntawm qhov deb thiab hu nkauj nrog:
  - Peb zoo li falcons, soar zoo li eagles ... Peb tsis poob rau hauv hluav taws, peb tsis hlawv hauv dej!
  Txawm li cas los xij, tej zaum, kab lus kawg yuav tsum tau hu ua qhov sib txawv. Tab sis txawm nyob rau hauv hluav taws, nyob rau hauv lub hauv paus ntsiab lus, koj yuav poob dej, thiab dej yuav hlawv.
  Friedrich nco txog qaib ntxhw noj tshais. Qhov no yog ci nyob rau hauv kub ntawv ci. Thiab ob txhais ceg zoo li poj niam. Muaj ntau tus poj niam tsav hauv Luftwaffe. Lawv muaj sia nyob ntau dua li txiv neej thiab tua tau zoo. Thiab ob txhais ceg ntawm cov poj niam raug cob qhia, muaj zog, cev nqaij daim tawv. Lawv xav mob stroke, hnov, pinch.
  Nws Friedrich twb yog ib tug thawj coj. Ib tug tub rog uas tau ua haujlwm tsis txaus ntseeg, zoo heev. Phenomenon thiab genetic mutant. Hauv luv luv, superhuman!
  Friedrich nws tus kheej tau paub txog nws tus kheej qhov tseem ceeb. Nws sawv ntawm lub hnub nyoog me me no los ua pov thawj ib zaug thiab rau txhua yam uas tsis muaj hwj chim uas tsis raug rau Aryan genius.
  Tam sim no tus tub hlawv tag nrho kem. Thiab ya mus. Nws yog ib tug dav dawb hau tiag tiag.
  Gertrude rubbed nws lub plhu du, rosy. Nws xav txog Friedrich hnia nws ob lub mis. Thiab lub txiv mis liab liab tam sim ntawd hardened. Eh, qhov no yog tus naj npawb ib tus tub rog ntawm Thib Peb Reich. Sib ntaus zoo li ib pab tub rog. Thiab tsis nkim ib qho cua projectile. Qhov ntawd twb txawm zoo li supernatural. Txawm hais tias vim li cas nws tsuas zoo li - nws yog supernatural!
  Tus me nyuam tub thawj zaug tua ob lub kaum ob lub npog tiv thaiv, tom qab ntawd tawm tsam lwm kem ntawm cov tso tsheb hlau luam thiab phom nws tus kheej. Ib qho ntawm Asmeskas tso tsheb hlau luam tsis zoo li tus qauv. Koj yuav tsum nco ntsoov lub tsheb zoo li cas. Tom qab ntawd tuaj cov tsheb thauj khoom nrog Yankee tub rog. Zoo, lawv yuav tau txais nws.
  Friedrich hu nkauj:
  - Kuv tseb tseb tuag...koj tsuas saib nws ntshai...Thiab tuag!
  Gertrude stroked lub pedal nrog nws txhais taw liab qab. Nws yeej xav khiav tawm ntawm cov nyom-ant. Thiab ces poob rau hauv caj npab ntawm cov txiv neej. Thiab yuav tsum hnia thiab caressed.
  Ntxim qab kawg... Gertrude yog ib tug ideological fascist. Nws pib sib ntaus tsuas yog rau lub hlis dhau los, thiab ua ntej nws tau nyob hauv Nazi cov tub ntxhais hluas lub koom haum thiab tswj kom tau nyiaj ntxiv los ua tus saib xyuas ntawm lub Hoobkas ua tub rog. Cov neeg ua haujlwm txawv teb chaws yuav tsum tau saib xyuas thiab tib lub sijhawm tau hais kom nplawm.
  Tus ntxhais zoo siab rau kev ntaus. Nws tshwj xeeb tshaj yog nyiam ntaus cov tub hluas ntawm lawv ko taw liab qab.
  Thiab tam sim no nws xav txog, thiab yuav ua li cas qab ntxiag thiab witty nws yuav, kib Friedrich lub liab qab, puag ncig heels. Tom qab tag nrho, tus tub ace zoo nraug heev, thiab nws ob txhais ceg yog ib txwm huv si, tsuas yog tanned zoo li tooj liab. Tab sis lawv tsis tau qias neeg, tsis nyob hauv av, los yog nyom. Nws yog nthuav kom hnov Friedrich. Puas yuav tus superhero quaj tawm hauv qhov mob, lossis ua txuj tias qhov no yog qhov tsis tseem ceeb?
  Gertrude nyiam tsim txom cov tub qhe. Nws kuj nyiam thuam cov neeg raug txim. Hauv tsev kawm ntawv davhlau, cov ntxhais tsis tau xaiv ntau heev txog kev sib raug zoo. Tab sis Gertrude tau dhau los ua tus tsav muaj peev xwm heev. Tag nrho hauv ib nrab xyoo nws tau qhab nia nws tus kheej rau tus tub rog tus ntoo khaub lig ntawm tus ntoo khaub lig hlau nrog nplooj ntoo qhib, thiab tau txais txoj cai ya nrog General Friedrich.
  Tus tub tseem hluas dhau los hais kom ua, thiab qhov no yog tus thawj coj ncaj ncees. Tab sis ntawm qhov tod tes, nws sib ntaus zoo li lub kaum sib faib los ntawm xaiv aces.
  Gertrude xav tsis thoob tawm tsam keeb kwm ntawm Friedrich. Eh, kib tus tub no lub luj taws! Thiab coj lub teeb rau ntawm txhais taw liab qab ntawm ib tug tub hluas zoo nraug. Txhawm rau kom sov cov ntiv tes thiab tawg cov ntiv tes, pib nrog tus ntiv tes me ntsis.
  Gertrude nyiam ua kev lom zem rau nws tus kheej los ntawm kev cuam tshuam cov coals ntawm ko taw ntawm cov tub qhe qhev. Nws sov hauv lub rooj cob qhia, thiab cov tub qhe hluas ib txwm ua haujlwm tsis tau.
  Thiab yuav ua li cas lawv, hlawv lawv tus kheej, funny dhia los yog qw. Zoo heev li os. Thiab funny ...
  Thiab nrog ib tug twig los tuav ntawm coarsened soles ntawm cov tub qhe tub qhe. Nws yog ib tug neeg saib xyuas zoo, lim hiam, nrog kev tu siab. Nws kuj xav tsim txom nws tus mlom ntxim hlub. Tsis tas li ntawd, nws tawm tsis muaj dab tsi rau nws raws li ib tug blond terminator.
  Gertrude coj nws thiab hais tias:
  - Kuv nkees heev ntawm kev ntaus koj, koj ntes tsis tau yoov tshaj cum hauv lub vas!
  Friedrich tau tawm nrog cov tsheb thauj khoom. Nws hloov hluav taws mus rau escort aircraft, thiab R-51 nres aircraft. Lub tsheb kawg yog qhov txaus ntshai heev, nws muaj ntau li yim rab phom tshuab, thiab foob pob hluav taws. Tab sis tau kawg nws tsis yog piv rau lub dav hlau ME-262. Los yog txawm XE-162, lossis txawm XE-262.
  Tus tub raug rho tawm haujlwm thaum nyob rau hauv lub xeev ntawm trance.
  Nws swept ntau tshaj yim caum lub dav hlau, tawm hauv ob peb rau Gertrude sib nrauj. Tus ntxhais nyiam tua hluav taws nrog nws cov seductive, tanned thiab cov leeg nqaij. Lawv tshwj xeeb rau nws - cov duab zoo nkauj, lub teeb chocolate.
  Cov ntxhais feem ntau yog kev mob siab rau. Tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv cov tub rog, qhov twg lawv muaj kev sib tw kis las thiab ntxim nyiam ntawm lub zog. Lawv yog cov ntxhais, tau kawg, pom kev zoo siab rau saib, thiab koj tsuas yog hnov zoo siab thaum koj kov lawv nrog koj cov tawv nqaij elastic.
  Friedrich rov hloov nws cov hluav taws mus rau lub fortified US tiv thaiv kab. Peb yuav tsum ceev nrooj xaus rau Yankees thiab thaum kawg muab nyem rau ntawm USSR. Nws yog qhov tseeb tias qhov kev tawm tsam ntawm Russians yog qhov kev txiav txim siab ntau dua li cov neeg Asmeskas. Tsis tas li ntawd, nyob rau hauv plaub caug-thawj xyoo, cov tso tsheb hlau luam zoo tshaj plaws muaj lus qhia. Qhov txawv, tab sis Russia nyob rau hauv kev tswj hwm ntawm Bolsheviks tsis degrade, thiab tsis tau muab pov rov qab rau hauv Nruab Nrab Hnub nyoog.
  Es tsis txhob, cov Russians ua ib tug tseem ceeb leap rau pem hauv ntej. Thiab yog tias cov Germans tsis muaj lub koom haum muaj zog thiab zoo kawg nkaus, nws yuav tsis muaj peev xwm ua tiav.
  Friedrich nws tus kheej yog qhov tseeb cov khoom ntawm Nazi caj ces thwmsim. Tab sis tus tub tsis paub meej. Nws tsuas yog paub tseeb tias Himmler lub tuam tsev, txawm tias ua ntej Nazis los ua lub hwj chim, tau ua qhov kev sim zais cia uas cuam tshuam nrog cov tub rog occult. Thiab ib yam dab tsi, txiav txim los ntawm qhov tshwm sim ntawm Friedrich, ua tiav.
  Tus tub, tua lwm lub roj teeb, hu nkauj:
  - Kuv tsis yog dab ntxwg nyoog, tab sis rau kuv, tab sis rau kuv, lub hom phiaj tau ua dawb huv! Kuv yog ib tug tim tswv, tiam sis Dab Ntxwg Nyoog qhib txoj kev rau kuv - kom lub ntiaj teb muaj koob meej!
  Ces nws lub dav hlau tig ib ncig. Cov huab cua shells xaus, thiab cov roj yuav tsum tau ntxiv. Friedrich tsis ntshai kev tsim txom, txij li nws lub dav hlau muaj tsawg kawg yog tsib puas kilometers ib teev superior rau American tsheb.
  Thiab hais tias Yankees yuav tuaj yeem tawm tsam lawv.
  Gertrude tsoo tawm ob peb lub tsheb thauj khoom thiab lub cannon, nrog rau lub tank roj. Cov nplaim liab kub zoo nkauj heev. Tus ntxhais zoo siab. Nws xav txog yuav ua li cas hluav taws licked tus me nyuam tub puag ncig, pob taws liab qab, tsis hnov tsw ntawm scorched nqaij kis.
  Nws yog seductive. Txawm tus tub rog nws tus kheej xav noj. Gertrude chirped:
  - Ib, ob - peb xav noj! Qhib qhov rooj dav dua, txwv tsis pub peb yuav noj tus ua noj! - Tus tub rog txias siab nyiam hu nkauj rau menyuam yaus. "Peb yuav noj ib yam li cov neeg ua noj, thiab peb yuav haus cov neeg tuaj koom, peb yuav rhuav tshem tag nrho chav noj mov thiab tua cov tais diav!"
  Gertrude los ntawm qhov no yog funny heev. Ntawm no lawv cov dav hlau fighters tau tsaws.
  Friedrich khiav ntawm ib lub dav hlau mus rau lwm qhov. Thiab Gertrude tau hloov los ntawm Helga.
  Dua tus tub ya mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Helga thiab Gertrude txawv li cas? Ob tug warriors yog ntuj blondes. Ob leeg yog kis las, muaj zog thiab curvy. Tab sis Helga cov yam ntxwv zoo li softer thiab ntau feminine. Tab sis tus ntxhais no kuj nyiam tua nrog nws txhais taw.
  Friedrich hu nkauj, zoo siab:
  - Kuv cov ntxhais zoo nkauj, vim li cas koj nyiam xoom? Kuv ua tau zoo heev, thiab nyob rau hauv ntau txoj kev ib tug cherub uas muaj hwjchim!
  Helga qw rov qab.
  - Tsis yog, koj tsis yog xoom! Koj yog infinity!
  Tus tub tua ib lub kaum ob thiab ib nrab Asmeskas dav hlau thiab qw nrov nrov:
  Mob li ntawd, mob li ntawd! Lub teb chaws Yelemees tawm tsam America kaum tsib xoom!
  Helga cia tus American Mustang los ze zog, raug rho tawm haujlwm, khob tawm thiab licked nws daim di ncauj, hais tias:
  - Ob daim hnyuv ntxwm kuv muaj ntawm lub rooj!
  Friedrich thrashed los ntawm ib qho kev ncua deb, hoisted kaum ib lub dav hlau thiab chirped:
  - Koj hais dab neeg dab neeg, zoo li Faust nws tus kheej hauv ntuj txiag teb tsaus rau Dab Ntxwg Nyoog!
  Helga zoo li ntxhov siab.
  - Thiab koj tso kuv tseg tsis muaj dab tsi! Tus ntxhais squealed mischievously. - Kuv noj tag nrho!
  Friedrich teb nrog ib tug sneer:
  - Qhov ntawd yog qhov peb txhua tus txiv neej!
  Tus ntxhais hais nyob rau hauv ib lub suab quaj:
  Tiamsis koj tseem yog menyuam tub!
  Tus tub ace luag nyav.
  - Tus Colonel General tsis tuaj yeem yog menyuam tub!
  Helga coj nws thiab hu nkauj:
  - Auj, koj yog ib tug txiv neej - ib tug general thiab ib tug colonel!
  Friedrich txuas ntxiv tua ntawm cov phiaj xwm huab cua. Yog lawm, xws li ib tug ace tuaj yeem coj tau ntau hauv kev sib ntaus sib tua rau huab cua superiority hauv tebchaws Askiv. Tab sis tam sim no tsis yog xyoo plaub caug, tab sis yog plaub caug tsib. Thiab teb chaws Aas Kiv twb ua txuj ci tseem ceeb swb lawm. Qhov no tshwm sim li cas?
  Yog vim li cas, tsov ntxhuav tiv tsis tau tawm tsam German hma. Lub zog twg tau sawv hauv ntiaj teb no? Me ntsis koob hmoov rau cov neeg Nyij Pooj thiab Germans hloov txoj kev ua tsov rog. Thiab qhov tseeb tias Wehrmacht muaj lub koom haum muaj zog heev. Thiab Hitler tau npaj txhij txog dhau los ua tus kws tshaj lij thiab tus kws tshaj lij. Dab tsi tuaj yeem tawm tsam qhov no?
  Tam sim no xyoo 1945, Asmeskas kev cia siab yog nws txoj kev lag luam thiab nws cov pej xeem loj.
  Friedrich kuj nco qab nws txoj hauj lwm boxing. Yuav ua li cas txij thaum yau kuv kawm txog txuj ci nyuaj ntawm kev ciaj sia. Thiab nws yuav tsum loj hlob nyob rau hauv lub barracks. Thaum xub thawj, nws twb underestimated. Tab sis tus me nyuam tub los ua ib tug muaj zog thiab, qhov tseem ceeb tshaj plaws, ib tug ntse boxer. Yog lawm, thiab kev kawm tau yooj yim rau nws - nws tuav txhua yam lus ntawm ya!
  Tus tub kawm ntau hom lus, suav nrog Lavxias. Thiab txawm hais tias Friedrich tau tawm tsam nrog Tub Rog Liab, thiab txawm tias muaj peev xwm ua tau zoo, nws hwm cov neeg Lavxias. Lawv ua siab tawv thiab khov kho, txawj sib ntaus sib tua, thiab ua siab tawv tiv kev tsim txom.
  Friedrich nws tus kheej yog ntau tshaj ib zaug xav tsis thoob ntawm lub siab tawv ntawm cov tub rog Soviet. Tiamsis nws ua nws lub luag haujlwm zoo heev. Tus me nyuam tub los ua tej yam kev puas tsuaj. Thiab rau nws nws zoo li kev ua si zoo siab. Tsuas yog qee lub sij hawm lub siab pib mob los ntawm kev ntxhov siab tsis txaus ntseeg. Thiab qhov no melancholy cia noj ntawm qee lub sijhawm ntawm tus tub terminator, tab sis tom qab ntawd rov qab los. Friedrich nws tus kheej qee zaum tsis paub nws xav li cas. Nws cov ntshav tsis yog flawless, thiab nws muaj Lavxias teb sab noob nyob rau hauv nws. Qhov no tsis meej pem tus tub. Tab sis ntawm qhov tod tes, nws yog tus nto moo ace ntawm lub teb chaws Yelemees, thiab tus yeej! Thiab nws tuaj yeem mus deb heev!
  Thiab twb mus rau lub hnub qub siab.
  Tam sim no Friedrich qhib hluav taws dua. Tua peb caug-tsib lub dav hlau, thiab hais nrog kev txaus siab:
  - Kuv nyiam txaws dej hiav txwv sov, zaum ntawm lub laj kab zoo li ib tug me nyuam tub! Txawm hais tias tsis muaj ruble hauv kuv lub hnab ris - kuv cov hluas tsis muaj nqi!
  Helga teb nrog kev txaus siab:
  - Tab sis tib lub sijhawm koj qhov kev paub tshwj xeeb!
  Tus ntxhais ua tiav ntawm US Air Force aircraft graciously muab rau nws, thiab chirped:
  - Qhov no yog kev sib ntaus ... Tsis ntev yuav muaj ib puas thiab xoom!
  Friedrich teb nrog lub ntsej muag luag ntxhi:
  Yog, qhov no yog kev sib ntaus tiag. Thiab tsis ntev yuav muaj ib txhiab - xoom!
  Helga twirled nws ob txhais ceg liab qab. Nws xav ua ib tug ntses taub ntswg ntev, los yog killer whale. Tus tub rog qw nrov nrov:
  - Kuv yog rau twist thiab lub cib fim tshiab! Thiab kuv xav ua ib tug vajtswv poj niam!
  Friedrich, tau tua plaub lub dav hlau los ntawm qhov kev ncua deb, thiab ntxiv ceev, nug:
  - Vim li cas ib tug vajtswv poj niam? Tej zaum txawm yog poj huab tais?
  Helga chuckled thiab teb tiag:
  "Tus vajtswv poj niam tuaj yeem ua txhua yam nws xav tau, thiab muaj ntau yam kev txwv rau poj huab tais. Piv txwv li, khau khiab thiab hauv bikini, koj tsis tuaj yeem ya saum lub dav hlau!
  Friedrich nco qab tias:
  Tus tub huabtais kuj xav khiav taw liab qab. Tab sis lub caij ntuj no British txias. Thiab ua li cas nws thiaj tsis mob caj pas!
  Helga teb nrog luag nyav.
  -Tiamsis vajntxwv tsis muaj mob...Thiab koj kuj zoo li tus tub huabtais!
  Friedrich tau hais tias:
  - Kuv yog huab tais nyob rau hauv thawj qhov chaw ntawm lub ntuj, thiab tsis yog teb chaws Aas Kiv!
  Helga hais tias:
  - Peb tus huab tais yog tus xaiv saum ntuj ceeb tsheej, peb tus huab tais tau sawv hauv qhov tshauv! Peb tus huab tais yog tus xa xov ntawm txoj hmoo, peb tus huab tais tsuas yog koj!
  Nyob rau hauv luv luv, Teb Chaws Asmeskas tsis muaj caij nyoog tawm tsam cov tub thiab cov ntxhais, thiab lawv txoj kev tso siab tau ze.
  
  
  
  Voznesensky Thawj Tswj Hwm ntawm lub USSR
  NTAUB NTAWV
  Raws li qhov tshwm sim ntawm qhov tseeb tias Stalin tuag plaub xyoos dhau los, tus kws tshaj lij thiab txawj ntse Voznesensky tau los ua lub zog. Lub USSR tau dhau los ntawm Asmeskas kev lag luam thiab tau muaj zog dua. Ib qho hluav taws xob tau tsim los ua rau cov neeg xiam oob khab nuclear. Thiab lub ntiaj teb thib peb ua tsov ua rog tshwm sim, raws li ib tug tshwm sim ntawm tag nrho cov ntiaj teb no los ua communist!
  . QHOV #1
  Stalin tuag thaum lub Peb Hlis 1949, ua ntej muaj hnub nyoog xya caum. Thiab nws successor yog Nikolai Voznesensky. Ib tug tub ntxhais kawm ntawv ntawm plaub caug-tsib xyoo yog tus txawj ntse tshaj plaws nyob rau hauv Stalin tus entourage. Tsis tas li ntawd, tus kheej tus thawj coj ntawm txhua lub sijhawm thiab cov neeg tau tso siab rau nws, tsa nws ua nws tus neeg ua tiav.
  Thiab ib tug tshiab era pib. Nikolai Voznesensky ua tib zoo ua qhov kev zam txim thiab txo tus naj npawb ntawm cov neeg raug kaw hauv nom tswv. Tab sis Nikita Khrushchev zam heev. Nationalists, neeg soj xyuas, thiab txhua hom tub ceev xwm thiab cov neeg ua phem tiag tiag tsis tso tawm. Thiab lub thib nees nkaum lub rooj sib tham nrog lub cev qhuav dej ntawm lub cult ntawm cwm pwm tsis tshwm sim. Qhov tseeb, yog vim li cas thiaj ua rau tib neeg txoj kev ntseeg nyob rau hauv tog thiab communism. Thiab Stalin loj dhau los raug tsuj. Ua ke nrog Stalin, ib tus tuaj yeem cuam tshuam kev ntseeg hauv cov tswv yim liab.
  Tsis tas li ntawd, txawm yuav hais li cas los xij, tus thawj kav loj yuav tsum ua siab phem! Koj tuaj yeem nco qab Genghis Khan, thiab Tamerlane, thiab Selim, thiab ntau lwm tus neeg kov yeej thiab kav.
  Voznesensky tau coj txoj kev sib npaug thaum txuas ntxiv txhim kho kev lag luam thiab tsim kev lag luam.
  Rau cov kab mob parasitism thiab ua haujlwm lig, lawv raug kaw raws li Stalin, thiab qhov no txhawb kev loj hlob ntawm kev lag luam. Kev ua liaj ua teb, uas yog me ntsis lagging qab nyob rau hauv Stalin, kuj sawv. Cov chiv, tsheb laij teb, thiab ntau yam khoom siv kuj raug tsim. Nrog kev tswj hwm zoo, txawm tias ua liaj ua teb ua ke tuaj yeem tsim muaj txiaj ntsig. Thiab qhov no, ntawm chav kawm, muab chav rau inventions. Raws li Voznesensky, kev tshawb fawb tau txais nyiaj txiag ntau dua thiab ua siab zoo tshaj li Stalin thiab Khrushchev, cov kws tshawb fawb hluas tau txhawb nqa.
  Ua tsaug rau kev nruj nruj thiab kev txawj ntse, nrog rau kev txhim kho kev tshawb fawb, USSR tau tsim lub satellite ob xyoos dhau los. Thiab lawv tau ya mus rau hauv qhov chaw rov qab rau xyoo 1958 thaum Lub Kaum Ib Hlis 18, Voznesensky hnub yug. Thiab nws tau los ua hnub ntawm cosmonautics.
  Lub USSR tau tsim nyob rau hauv lub nrawm nrawm. Kev qhuab qhia, nyob rau hauv sib piv rau lub sij hawm ntawm liberal Khrushchev thiab stagnant Brezhnev, yog Stalinist. Kev npaj yog kev txawj ntse, kev tsim kho kev tshawb fawb tau siv sai dua. Voznesensky nws tus kheej, ntawm chav kawm, yog ib tug neeg muaj txiaj ntsig thiab muaj txiaj ntsig ntau dua li Nikita Khrushchev thiab Leonid Brezhnev. Thiab nws pab neeg hluas thiab muaj txiaj ntsig zoo. Thiab lub davhlau mus rau lub hli tau tshwm sim hauv USSR xyoo 1967. Tsis tas li ntawd, lub tebchaws Soviet tau tswj hwm Suav teb. Voznesensky ntse thiab nkag siab tias tsis muaj dab tsi koom ua ke tib neeg zoo li ib tus yeeb ncuab sib txawv!
  Kev Tsov Rog Kauslim pib thaum Lub Rau Hli 25, 1950. Stalin kuj xav tau qhov no. Voznesensky kuj mus rau txoj kev no thiab thawb US tawm tsam Tuam Tshoj. Tsov rog rub rau. Lawm, lub ci ntsa iab Voznesensky tsis xav tau kev thaj yeeb. Nws muaj txiaj ntsig zoo rau nws tias NATO thiab Tuam Tshoj tau rhuav tshem ib leeg thiab sib tsoo cov tub rog. Thaum lub Tsib Hlis 1953, kev tawm tsam loj ntawm cov tub rog ntawm Celestial Empire pib. Kev sib ntaus sib tua tig nruj heev. Cov neeg Suav nyob rau lub Kaum Ib Hlis, ntawm tus nqi ntawm kev poob loj, tseem muaj peev xwm coj Seoul. Thaum lub caij ntuj no, kev sib ntaus sib tua hnyav heev. Tuam Tshoj tau cuam tshuam ntau thiab ntau zog rau hauv kev sib ntaus sib tua. Thankfully muaj ntau tus neeg. Asmeskas cov phooj ywg tau tawm tsam tsis txaus siab. Puas tsim nyog tau txais zinc hleb vim qee yam ntawm Kaus Lim Kauslim? Thiab maj mam tawm Kauslim. Tab sis Teb Chaws Asmeskas tawv ncauj tuav tawm, thiab kuj nce nws qhov kev sib cav. Tab sis riam phom nuclear tsis tau siv ... Kev sib ntaus sib tua tau mus txog xyoo 1963.
  Thaum kawg Kennedy txiav txim siab los xaus kev tsov rog uas tau ua rau Asmeskas raug mob ntau dua li Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum II.
  Tom qab poob ntau tshaj li ib lab tus neeg tua ib leeg, Amelikas tawm hauv Kauslim. Tuam Tshoj tau poob tsib zaug ntau dua li raug tua. Tab sis nrog nws cov pejxeem, qhov no tsis yog ntau. Ntau tshaj li ib puas thiab tsib caug txhiab US cov phoojywg kuj tau tuag, tsis suav cov raug mob. Ntxiv rau cov neeg Kauslim tuag.
  Kev tawm tsam kev ua tsov ua rog thiab pacifist kev xav tau nce ntxiv hauv Asmeskas. Tuam Tshoj tau dhau los ua kev vam khom rau USSR.
  Stalin txuas ntxiv ua kev ntseeg thiab pw hauv lub tsev lojcuj nrog Lenin.
  Rau Voznesensky nws tus kheej, lawv txiav txim siab los tsim ib tug cais mausoleum, thiab tejzaum nws nyob rau hauv Leningrad.
  Tsis tas li ntawd, Kazan tau muab npe tom qab Stalin tom qab nws tuag. Lawv txiav txim siab tsis kov Moscow tseem. Tej zaum Voznesensky vam tias yuav dhau Stalin thiab tias Moscow yuav raug hloov npe rau nws txoj kev hwm, Nikolai Voznesensky.
  Ntxiv mus, lub socialist camp txuas ntxiv nthuav.
  Fidel Castro yeej hauv tebchaws Cuba. Thiab tsis ntev Cuba nkag mus rau hauv Warsaw Pact. Tito tsis sib cav nrog USSR. Yugoslavia thiab Albania nkag mus rau Warsaw Pact. Lub ntiaj teb socialist tau koom ua ke thiab kav ntev. Muaj kev tsov rog nyob rau Nyab Laj, tab sis nws tig tawm luv dua.
  Hauv Tebchaws Meskas, kev tawm tsam tawm tsam kev ua tsov rog thiab kev kub ntxhov los ntawm cov neeg tau loj heev. Thiab cov dub tau tshwm sim. Thiab Kaus Lim Qab Teb Syndrome tshwm sim. Asmeskas tau poob ntau dua hauv nws. Tsis tas li ntawd, cov neeg ua haujlwm pab dawb hauv Suav tau koom nrog hauv kev ua tsov rog, thiab ua kom cov tub rog Asmeskas swb. Yog li kev tsov rog tau ua luv luv, tab sis cov neeg Amelikas tau poob ntau dua li keeb kwm tiag tiag.
  Thaum kawg ntawm lub sixties, lub USSR, kev loj hlob ntawm ib tug ceev ceev, outstripped lub tebchaws United States nyob rau hauv cov nqe lus ntawm lub teb chaws cov nyiaj tau los.
  Amelikas, ntawm qhov tsis sib xws, poob ntau dua hauv Kaus Lim Kauslim thiab hauv Nyab Laj tau txhim kho qeeb dua.
  Voznesensky yeej tsis raug cai rho menyuam tawm, thiab tsis muaj cov tshuaj tiv thaiv hauv USSR. Yog li ntawd, ob qho tib si kev yug me nyuam thiab kev loj hlob ntawm cov pej xeem tau siab dua hauv keeb kwm tiag tiag. Lub teb chaws txoj cai tseem nruj dua. Txhua qhov chaw lawv yuav tsum tau kawm Lavxias, muaj Russification ntawm sab nrauv. Xyoo 1971, ib txoj cai tshiab tau txais kev pom zoo uas ua rau USSR ua lub teb chaws ntau dua los ntawm kev txwv cov koom pheej tawm ntawm lub teb chaws Ottoman. Tsis tas li ntawd, lub luag haujlwm ntawm tus thawj tswj hwm ntawm USSR, raug xaiv los ntawm cov neeg, tau tsim.
  Thaum lub Kaum Ib Hlis 18, 1971, cov kev xaiv tsa tau muaj nyob rau hauv tsab cai lij choj tshiab thiab kev xaiv tsa tus thawj tswj hwm ntawm USSR tau tsib xyoos. Thiab qhov no yog lub zog ntawm authoritarianism nyob rau hauv lub USSR, txawm hais tias purely raug cai. Qhov tseeb, Tus Secretary General thiab Thawj Tswj Hwm ntawm Pawg Thawj Kav Tebchaws twb yog tus tswj hwm.
  Voznesensky tau tso cai rau nws txoj kev tswj hwm kev tswj hwm nrog rau tsoomfwv txoj cai tswjfwm. Thiab nws kuj tau qhia txog lub luag haujlwm ntawm tus lwm thawj tswj hwm, saib xyuas tus thawj tswj hwm, yog li ntawd thaum muaj kev quab yuam majeure, nws yuav zam kev tawm tsam rau lub hwj chim hauv nws ib puag ncig. Thiab qhov no, ntawm chav kawm, tau hais txog kev txawj ntse ntau dua li Nikita Khrushchev.
  Lub USSR nkag mus rau hauv Africa, thiab mus rau Latin America. Nws muaj kev vam meej ntau dua li nyob rau hauv Brezhnev. Tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv Latin America. Qhov twg cov Cubans tau nquag nquag. Thiab nyob rau hauv Chile, Soviet thiab Cuban cov tub rog tau qhia txog crushing Pinochet.
  Kaum ib hlis 18, 1973 ua kev zoo siab rau xya caum hnub tseem ceeb ntawm lub USSR tus thawj tswj hwm Nikolai Voznesensky. Los ntawm lub sij hawm no, lub USSR tau dhau los ua lub teb chaws loj tshaj plaws nyob rau hauv lub ntiaj teb no nyob rau hauv cov nqe lus ntawm kev khwv nyiaj txiag, thiab nyob rau hauv cov tub rog nws tau ntev lawm lub siab tshaj plaws. Thiab lawv txawm pib tsim lub foob pob hluav taws super kom ya mus rau Mars. Cov pej xeem ntawm USSR tau loj dua hauv keeb kwm tiag tiag thiab txuas ntxiv mus sai.
  Voznesensky txhawb kev tshawb fawb, thiab ntau yam kev tshawb fawb. Thiab thaum lub Kaum Ib Hlis 25, 1974, hluav taws xob tau tshawb pom uas cuam tshuam cov riam phom nuclear ntawm tag nrho lub ntiaj teb ntiaj teb.
  Lub USSR kuj poob lub peev xwm xa tawm nuclear tawm tsam, tab sis ntawm qhov tod tes, nws tsis tuaj yeem ntshai ntawm kev ua pauj los ntawm Asmeskas. Thiab cov pej xeem ntawm USSR yog ntau dua li ntawm America thiab kev lag luam muaj zog, thiab cov tub rog yog superior rau tus naj npawb thiab zoo. Yog li koj tuaj yeem tiv thaiv kev nyab xeeb.
  Thiab lub Tsib Hlis 9, 1975, Kev Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum III tau pib. Warsaw Pact tawm tsam NATO. Thiab kev sim ntawm communism los tsim kom muaj lub ntiaj teb domination. Tuam Tshoj tseem kav los ntawm cov laus Mao, thiab nws txhawb USSR tawm tsam US. Thiab kev tsov rog loj pib, tsis muaj riam phom nuclear. Nruab nrab ntawm lub Soviet thiab capitalist camps. Thiab ntshav nchuav tawm.
  Cov tub rog Soviet tau pib tawm tsam tawm tsam NATO, nrog rau qee qhov txiaj ntsig zoo. Ua ntej, cov communist tau los ua hwj chim hauv tim Nkij teb chaws thiab nws nkag mus rau hauv Warsaw Pact. Austria kuj tau los ua lub tebchaws Soviet.
  Yog li qhov kev tawm tsam mus zoo. Lub tshuab ntawm lub tso tsheb hlau luam ntawm Red Army yog crushing hwj chim.
  Lub T-80s, qhov kawg ntawm cov roj turbine tso tsheb hlau luam, tau tsiv hla FRG, thiab tsis muaj dab tsi los nres lawv. Lub 125-millimeter cannon pierced German Leopards los ntawm qhov deb ntawm tsib kilometers. Thiab cov tsheb German lawv tus kheej tsis tuaj yeem nkag mus rau hauv Soviet tsim nyob rau hauv lub hauv pliaj, txawm nyob ze. Yog li ntawd, lub Soviet tank tsiv zoo li clockwork.
  Elizabeth, Elena, Catherine caij hauv lub tank. Cov neeg coob tsuas yog peb leeg xwb. Thiab lawv tua cov yeeb ncuab.
  Cov ntxhais nias lub khawm joystick nrog lawv cov ntiv taw liab qab. Thiab lawv ntaus txoj cai. Thiab crushed ntau ntawm German thiab American tso tsheb hlau luam. Lub zog zoo li no tsis tuaj yeem tso tseg. Warriors, kuv yuav tsum hais, yog heev combative.
  Lawv ntaus "Leopard" thiab hu nkauj:
  - Nyob rau hauv yeej ntawm cov tswv yim tsis txawj tuag ntawm communism!
  Thiab cov tub rog coj thiab qhia lawv tus nplaig!
  Elena raug rho tawm haujlwm nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab squeaked:
  - Rau qhov loj ntawm lub ntiaj teb nyob rau hauv liab!
  Ekaterina thrashed siv nws liab qab ntiv taw thiab squealed:
  - Rau Russia zoo!
  Elizabeth sau nrog lub zog, kuj siv nws txhais taw liab qab:
  - Rau kev kov yeej tus yeeb ncuab!
  Tom qab ntawd, cov ntxhais, crushing NATO pab tub rog, hu nkauj ib tug tag nrho romance-poj niam, composing nyob rau hauv;
  NATO tab tom npau taws heev,
  Tus yeeb ncuab ntawm cov tub rog tau pov rau pem hauv ntej ...
  Tab sis cov neeg tua neeg - cov yeeb ncuab,
  Russians yuav ntsib nrog hostility!
  
  Lo rau ntawm daim tawv nqaij ntawm tus npua,
  Tus yeeb ncuab yuav nplawm rau hauv av...
  Cov Russians sib ntaus furiously
  Muaj zog tub rog lub nrig!
  
  Cov ntxhais tsaus ntuj ntawm Komsomol,
  Zealously tawm tsam ...
  Lub ntsej muag ntawm cov tub rog yog ntse,
  Yog li paub NATO kaput!
  
  Lub zog tshaj hauv ntiaj teb
  Cov ntxhais khiav tsis tau ...
  Tsau tag nrho cov yeeb ncuab hauv chav dej,
  OMON yuav tsis muaj peev xwm tuav tau!
  
  Tsov rog yog ib lo lus txaus ntshai
  Qhov no rings steel ...
  Peb txhua tus hu ua eagles,
  Thiab kev ntseeg Lavxias yog daim thaiv!
  
  Tsis muaj ntau tus neeg zoo nkauj Russians hauv qhov chaw,
  Hluas nkauj zoo nkauj...
  Lawv muaj kev phom sij ntau dua hauv lub qab ntuj khwb
  Tus tub txoj kev npau suav yuav los tiag!
  Peb tuaj yeem yug lub ntiaj teb,
  Moscow yog qhov thib peb yog Rome,
  Thiab txoj hauj lwm ntawm kev hlub yog kev tsim,
  Cia peb ua ib lub koob tsheej zoo kawg!
  
  Txhua yam yuav zoo nyob rau hauv Russia,
  Uas tau los ua lub Eden zoo ...
  Thiab cov ntxhais thov Vajtswv
  Tsis muaj teeb meem ntxiv!
  
  Peb muaj lub tank muaj zog heev,
  Roj txaus rau tag nrho lub tank ...
  Tau nruj koj yanks,
  Los ntawm pob taws ntawm tus ntxhais mus rau nickel!
  
  Plhaub ya thiab foob pob ua ntxaij
  Thiab peb muaj cov foob pob txias ...
  Warriors ob txhais ceg yog hu nkauj,
  Nws yuav ntaus nyuaj ntawm qhov muag!
  
  Zoo li lub hnub qub ntawm communism
  Ib tug quasar sparkles saum peb ...
  Peb yuav rhuav tshem hordes ntawm fascism,
  Peb muaj ib tug Lavxias teb sab Vajtswv lub txiaj ntsim!
  
  Txhua tus neeg yuav zoo li peb cov kwv tij,
  Peb kuj muaj ntshav liab...
  Thiab foom phem rau fascists,
  Thiab Lada hlub cov txiv neej!
  
  Txhua tus nyob hauv peb lub tebchaws yog neeg loj,
  Txhua tus neeg zoo li ntiv tes sib npaug ...
  Ua ke nrog Svarog peb yog ib tug,
  Cia peb cov yawg koob ua rau peb zoo siab!
  
  Kuv Russia yog lub tebchaws sib ntaus sib tua,
  Hauv nws, cosmos pom nws tus ntxhais ...
  Tus ntxhais tab tom khiav
  Cia peb caum cov fascists tawm!
  
  Yuav tsis muaj Russia nyob rau hauv NATO,
  Communism yuav kav...
  Peb yuav tsum sib ntaus sib tua rau peb lub teb chaws
  Yog li ntawd tsuas yog pem hauv ntej, tsis poob!
  
  Peb tsim tsev thiab kev
  Peb tsim lub ntiaj teb no rau hnub nyoog ...
  Cov ntxhais zoo nkauj ob txhais ceg
  Txhua tus tub npau suav!
  
  Peb yuav ua kom lub ntiaj teb zoo tshaj plaws
  Thiab tus nplua nuj nyob txhua qhov chaw ...
  Thiab yuav muaj Turkmens thiab Chukchis,
  Nyob hauv lub teb chaws zoo nkauj tshaj plaws!
  
  Ces peb yuav kov yeej tus tsiaj nyaum, koj paub
  Thiab peb yuav ua kom lub ntiaj teb no zoo kawg nkaus lub vaj kaj siab ...
  Daim duab zoo nkauj ntawm lub rooj,
  Rau qhov kev sib ntaus thiab twv!
  Cov ntxhais sib ntaus sib tua thiab hu nkauj nrog lub cev puv nkaus. Asmeskas thiab German tso tsheb hlau luam tsoo tawm. Ntawm no lawv kuj tsoo los ntawm Challenger, faib nws sab los ntawm qhov ntev.
  USSR yog ib lub tebchaws muaj zog. Tab sis kuj lim hiam. Piv txwv li, Elena raug ntes. Nws raug kaw tes thiab coj mus rau qhov chaw kaw ua ntej kev sim siab ntawm MGB.
  Nyob ntawd nws raug coj mus rau ib lub thawv tshwj xeeb thiab xaj kom undress. Elena maj mam tshem nws cov khaub ncaws. Ib tug poj niam hauv lub tsho dawb tau tshwm sim thiab rub hnab looj tes kho mob hla nws txhais tes.
  Luag ntxhi ntawm Elena, nws tau taub hau.
  - Kuv yuav tsum kov koj!
  Thiab nws pib tshuaj xyuas nws ntawm cov plaub hau. Tom qab ntawd nws ntsia mus rau hauv nws pob ntseg, qhov ntswg, nce mus rau hauv nws lub qhov ncauj. Tab sis qhov kev txaj muag tshaj plaws yog thaum tus ntiv tes hauv hnab looj tes roj hmab plunges tob rau hauv plab. Elena xav tias muaj kev xav tsis txaus los tso zis. Tom qab ntawd, nws tus matron hauv lub tsho dawb pib twist nws tus ntiv tes hauv nws lub tsev menyuam. Thiab nws zoo heev... Tus ntxhais moaned voluptuously. Lub matron txuas ntxiv mus rau hauv qhov chaw mos. Txog thaum Elena tuaj, txawm me ntsis limp.
  Tom qab ntawd lawv muab ntiv tes rau hauv hnab looj tes thiab khaws nws lub nroog Yeiuxalees hauv nws thiab.
  Tom qab ntawd nws tau yees duab, ntiv tes los ntawm nws txhais tes thiab taw. Thiab lawv coj kuv mus rau hauv tsev lojcuj da dej.
  Tom qab ntxuav Elena, lawv muab nws lub tsho tshaj sab. Thiab nws mus rau hauv lub bunk. Muaj ntau tshaj peb caug tus poj niam hauv lub cell. Elena, txawm li cas los xij, tau siv nrawm nrawm thiab tsaug zog zoo. Thiab lwm tus neeg raug kaw tau ntshai ntawm nws lub cev muaj zog thiab muaj kev sib ntaus sib tua.
  Nws tau siv peb lub hlis nyob rau hauv lub chaw kaw ua ntej kev sim siab thiab raug tso tawm. Txawm li cas los xij, lub sijhawm tsis yog Stalinist.
  Thiab qhov kev tsim txom me me, nws feem ntau tsis hnav khaub ncaws thiab tshawb nrhiav. Tus txiv neej Masha tau ua nws qhov zoo tshaj plaws. Nws tas li coj nws Elena mus rau orgasm, lo nws cov ntiv tes rau hauv lub xub ntiag ntawm Venus thiab txawj twisting nyob rau ntawd. Thiab qhov ntawd zoo heev!
  Thiab nyob rau tib lub sijhawm, nws mob siab rau txaj muag. Elena nco txog qhov no nrog kev tshee, thiab nws tau ntub ntawm nws ob txhais ceg.
  Thiab tam sim no, nrog tus ntiv tes liab qab, nws nias lub khawm joystick thiab ntaus lwm lub tsheb.
  Cov tub rog Soviet tau ua tiav zoo heev thiab yuav luag raws li kev npaj. Cov ntxhais sib ntaus sib tua saum ntuj Anastasia Vedmakova thiab Akulina Orlova.
  Lawv tawm tsam Yankee aircraft. Thiab lawv tua cov dav hlau.
  Nyob rau tib lub sijhawm, foob pob hluav taws kuj tau siv, ntaus los ntawm qhov deb. Ob tug ntxhais zoo nkauj thiab zoo nkauj heev. Tab sis tib lub sijhawm, lawv kuj tau tawm tsam thaum Tsov Rog Tsov Rog Loj, thiab Anastasia Vedmakova tau tswj xyuas cov lus Mev.
  Cov no yog cov ntxhais ntawm no ntawm colossal Scope thiab txias leaps!
  Anastasia nias lub khawm nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws ntaus lub tsheb Asmeskas thiab squeaked:
  - Kuv yog terminator!
  Akulina kuj ntaus nws pob taws liab qab thiab qw:
  - Kuv yog qhov chaw dab.
  Kev tsov rog tsis txaus ntseeg li thaum Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob. Missiles ua hauj lwm los ntawm qhov deb thiab yog tsom rau lub hom phiaj lawv tus kheej. Thiab qhov no tsis yog qhov chaw uas koj tuaj yeem qhia kev txawj ntse thiab qhia kev txawj ntse.
  Thiab nws yog thaum lawv tau tawm tsam hnyav heev nrog cov Germans.
  Ces nws tawv dua.
  Muaj kev paub, tab sis nyob mus ib txhis cov tub ntxhais hluas Akulina pib hais lus tis tis, scribbling zoo li yog los ntawm rab phom tshuab, thiab nws tus kheej tua cov neeg Asmeskas thiab lwm tus los ntawm rab phom loj;
  Politician, qhov no yog hma uas nyiam cov neeg xaiv tsa tsis yog nrog yaj daim tawv nqaij, tab sis nrog daim ntawv ntsuab!
  Politician, qhov no yog ib tug hma nyob rau hauv tus cwj pwm, uas, txawm li cas los, hlub greenery!
  Cov nom tswv-hma liab ntes cov neeg xaiv tsa zoo li hares ntawm cov lus cog tseg ntawm "cab"!
  Tus nom tswv hla nws tus kheej ntau dhau lawm, tau los ua hwj chim, yuav dhau los ua tus ntoo khaub lig rau cov neeg xaiv tsa!
  Tus nom tswv cog lus rau roob ntawm cov kub cuav, tab sis nws yuav tso tus tiag tiag rau hauv qhov kwj deg ntawm pob zeb!
  Cov ntoo qhib loj poob nrov nrov, cov neeg xaiv tsa nom tswv tsoo cov stumps thaum lawv poob!
  Vajtswv muaj hnub tshiab txhua hnub, tab sis cov nom tswv muaj nyob mus ib txhis rau hnub Friday thiab hnub Monday rau khau raj!
  Cov nom tswv xav tau qhov zoo, tsuas yog hauv nws lub hnab ris!
  Tus neeg dag ntxias dag kom koj luag, tus nom tswv yog tus ntse ua rau koj qw nrov nrov!
  Jesters qhia vaj tswv qhov tseeb, politicians dag rau lawv tus kheej!
  Tsuas muaj tsiaj txhu hauv kev nom kev tswv: nas, hma, hma, jackals, tab sis koj tuaj yeem dhau los ua tsov ntxhuav los ntawm kev ua txiv neej!
  Ib tug nom tswv zoo li ib tug ghoul - nws xav haus ntshav, thiab rau ib lub nyiaj nws yuav kev hlub presses!
  Txawm ib tug neeg ruam los ntseeg Tswv Ntuj los, tsuas yog ib tug neeg txawj ntse xwb thiaj tsis muaj kev ntseeg rau ib tug neeg!
  Cov txuj ci, qhov no yog pob zeb diamond, yuav tsum tau polished los ntawm kev mob siab, thiab txiav los ntawm kev kawm!
  Tus neeg ua lag luam yuav tsis poob nyiaj thaum tus txiv neej tsav nws tus kheej mus rau hauv lub hleb nws tus kheej!
  Vodka yog ib qho tshuaj lom uas ua rau lub xeev, tswj los ntawm cov nom tswv nrog lub hlwb qaug cawv!
  Tsis muaj kev txom nyem loj dua rau tus neeg tshaj li kev nom kev tswv, tsuas yog kev tu siab xwb tsis paub leej twg ua si nrog tus neeg!
  Zib ntab los ntawm daim di ncauj ntawm cov politicians yog intoxicating, tsuas yog ib tug mob hangover thiab yeej tsis ploj mus!
  Kub yog cov hlau mos, tab sis nws tawg los ntawm kev tiv thaiv ntawm ib qho tuab, tshwj tsis yog tias lub siab yog siv lead ua!
  Ib tug nom tswv yeej ib txwm tawm ntawm qhov ncauj nrog kev hais lus raws plab, tab sis qee zaum tus neeg xaiv tsa yuav siv nws rau qhov tsw ntawm roses!
  Ib tug nom tswv, qhov no yog ib tug hma liab uas nws ntxias ib tug yoj ntau zaus tsis yog los ntawm kev khav ntawm nws qhov zoo, tab sis los ntawm kev cog lus ntawm lwm tus neeg qhov tsis txaus!
  Yog hais tias koj xav tshem tawm cov cheese los ntawm tus cw - fuck lub nightingale zoo!
  Cov nom tswv muaj cov hnab ris hauv qab, txawm tias nws yog ib qho hauv qab ntawm kev coj ncaj ncees!
  Cov nom tswv uas muaj nplaim taws rau ntawm lawv daim di ncauj tawm hauv qab ntawm cov suab puam scorched los yog quagmire rotten!
  Tus neeg hais lus kub hnyiab yuav tawm tsuas yog tshauv!
  Yog hais tias lub taub hau yog cam khwb cia hlau, ces nws yog ib feem ntawm lub cev tsis taus!
  Yog tias koj yog ib tug neeg zoo li dev, qhov no tsis txhais hais tias koj tsis nqa tus dev ntawm kev khav theeb ntawm koj!
  Ua ib tug caij - plows zoo li ib tug nees!
  Qhov pib yog ib txwm nyuaj hauv kev ua kis las thiab kev nom kev tswv, tab sis txoj kab tiav yog yooj yim dhau los ya mus rau saum toj!
  Braking phem, tsis muaj brakes yog phem dua puas tau!
  Politician, qhov no yog ib tug hma liab uas nws wriggles nws tus Tsov tus tw mus tom ntej, thiab yog cunning mus txeeb nws lub hnab nyiaj!
  Rau tus nplaig ntawm ib tug politician uas nkag mus rau hauv lub hnab nyiaj, npib lo zoo!
  Muaj ntau qhov iab nyob hauv vodka, thiab hauv kev hais lus ntawm kev nom kev tswv muaj qhov qab zib, tab sis nws ua rau lub hleb tom kawg!
  Ib tug nom tswv yog, ntawm chav kawm, ib tug niam ntiav, tab sis nws ua hauj lwm tshwj xeeb nrog nws tus nplaig!
  Leej twg tau tshwm sim rau ntawm Vajtswv tus Tsim - tau kawg cov nom tswv, lawv tau ua rau muaj kev tsaus ntuj thiab kev kub ntxhov!
  Qhov txawv ntawm ib tug nom tswv thiab tub rog yog dab tsi? Ib tug tub rog sib ntaus sib tua nrog rab ntaj, lub nrig, tus kws lis haujlwm tsuas yog nplawm nws tus nplaig!
  Yog ib tug nom tswv yog pej xeem ces nws yuav rub tus pov npav !
  Ib tug nom tswv tuav feem pua ntawm cov neeg xaiv tsa, tsis yog lub chaw, tab sis tus neeg ua si uas nws txoj kev nom kev tswv yuav tawm mus!
  Cov tub rog yog lub zog, yog tias nws Leej Txiv tsis tau yug los rau qhov tsis muaj hwj chim!
  Cov tub rog tsis muaj zog thaum cov thawj coj muaj lawv lub hlwb nyob tom qab, thiab cov thawj coj hauv lub quarter muaj lawv txhais tes rau hauv shit!
  Ib tug poj niam tsis kam deev poj niam vim kev ntxub ntxaug, thiab nom tswv yuav pw rau manna tsis txaj muag!
  Ib tug poj niam xav tau kev sib deev los ntawm ib tug txiv neej zoo nraug, thiab ib tug nom tswv tau txais kev txaus siab los ntawm lub asshole!
  Ib tug nom tswv muag tau nyiaj ntau, tab sis nws tus kheej tsis muaj nqis, thiab nws tsis vwm!
  Yog hais tias ib tug politician tsis muaj kev txawj ntse, nws them nyiaj rau qhov no nrog rau qhov siab kawg nkaus!
  Cov nom tswv nyiam cem heev, tab sis tus dev zoo li loyalty tsuas yog tus nyuj kub xwb!
  Vim li cas cov nom tswv thiaj li cog lus rau roob kub? Txhawm rau txhawm rau kub npib nrog txhais tes tsis ncaj ncees lawm rau hauv koj lub hnab ris!
  Yog vim li cas ib tug politician zoo dua ib tug niam ntiav? Cov neeg uas kis tus kabmob AIDS tsuas yog piv txwv, tab sis tuag ntau dua!
  Cov poj niam liab qab zoo nkauj ob txhais ceg, tsuas yog hnav khau los ntawm cov nom tswv hauv txoj kev qias neeg!
  Vim li cas hma ho txaus ntshai dua li tsov ntxhuav? Vim hais tias tus nplaig tuag taus tshaj li fangs!
  Tus neeg ruam yuav tsis tsaug zog, tsis zoo li tus neeg qaug cawv, tus nom tswv yuav tsis tso dag, tsis zoo li tus swb!
  Tus niam ntiav siv tshuaj tsw qab los nyiam cov neeg siv khoom, tus nom tswv stinks ntawm kev hais lus raws plab - nyiam cov neeg xaiv tsa!
  Vim li cas cov nom tswv zoo li cov miv rog? Vim lawv cov nas tsuag yog tus nplaig ntev thiab tuav lub puab tsaig ntawm kev dag ntxias!
  Yuav ua li cas yog ib tug poj niam superior rau kev nom kev tswv? Nws attracts ib tug txiv neej nrog ib tug qab ntxiag tsw, thiab ib tug nom tswv tsis tuaj yeem nkaum qhov stench nrog ib qho cologne!
  Tus neeg tua neeg yog tus neeg ncaj ncees tshaj plaws, tus neeg siv yuav tsis yws yws tias nws ua qhov kev txiav txim lig!
  Kev tuag kuj yog kev lom zem, nrog rau kev tsis paub txuas ntxiv, tsuas yog ib tus neeg xav kom zam kev lom zem li ntawd!
  Tus neeg tua neeg no yog tus neeg ua haujlwm uas tus neeg siv khoom tsis yaum!
  Tus kws kho mob qee zaum kuj yog tus tua neeg, tsuas yog tus neeg siv khoom nyob hauv qab nws yeem!
  Tus tub hluas tsis muaj hwj txwv kuj yog tshis!
  Politician, no yog nas uas tom nws tus nplaig!
  Tsis muaj Vajtswv nyob hauv lub siab, tiamsis tus pov thawj nyob hauv lub siab!
  Tsis paub thaum twg lub ntiaj teb yuav xaus, tab sis npau suav phem ntawm lub neej zoo li tsis muaj kawg!
  Ib tug qhua uas tsis tau caw yog phem tshaj tus mob coronavirus!
  Tus kab mob tuag taus tshaj plaws yog cov nom tswv kis tus kab mob ntawm verbiage!
  Vajtswv tsim qhov kaj, qhov tsaus ntuj tshwm sim thaum tib neeg dig muag los ntawm cov nom tswv!
  Thaum twg thawj tus nom tswv tshwm sim? Thaum Eva dag Adas thiab cov kws tshawb fawb pom tias tus txiv neej hloov zuj zus los ntawm tus liab!
  Txawm hais tias ib tug neeg nqis los ntawm ib tug liab yog qhov taw qhia moot, tab sis tsis muaj qhov tsis ntseeg tias tib neeg coj tus mlom tsis tsim nyog!
  Kev ua tsov ua rog yog sledgehammer uas tawg daim iav ntawm tib neeg illusions!
  Ib tug nom tswv cog lus rau kev thaj yeeb, tab sis nws tus kheej tsuas yog tuaj yeem ua phooj ywg nrog nws lub hnab nyiaj!
  Tus nom tswv, nws yog dab ntxwg nyoog, tab sis nws tsis zais nws cov tails ntse!
  Tus nom tswv zoo li tus tim tswv ntawm lub teeb hauv kev hais lus, thiab Dab Ntxwg Nyoog nyob hauv kev ua tiav!
  Yog tias mam li nco dheev koj xav tias qab zib los ntawm cov lus hais ntawm ib tug nom tswv, xyuas seb koj qhov kev txawj ntse tau poob rau hauv av!
  Yuav ua li cas yog ib tug politician ntau los yog tsawg ncaj ncees nyob rau hauv cov lus: lwm tus tsis zoo!
  Politician, hlub mus nchuav nyiaj ntawm kev hais lus, tab sis rau ib co yog vim li cas tsuas nyob twj ywm nyob rau hauv lub sij hawm tau kub!
  Txawm lub pob zeb diamond tsis nyuaj npaum li tsis ua stupefied los ntawm lub siab tawv siab lub siab xav ntawm ib tug politician cog lus!
  Ntawm no cov tub rog twb hloov lawv cov khoom siv sib ntaus sib tua thiab rov qab mus rau lub hauv paus. Yog lawm, kev tawm tsam ntawm USSR tub rog muaj zog heev.
  Sib ntaus sib tua thiab lwm tus tub rog. Piv txwv li, Mirabela tshem tawm cov phiaj xwm av nrog kev ua haujlwm zoo.
  Nws lub dav hlau nres dav hlau tau tawm tsam ntau lub hom phiaj, feem ntau ntawm thaj av.
  Tus ntxhais nias cov nyees khawm nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab hu nkauj nrog kev zoo siab;
  Peb yuav rhuav tshem tag nrho lub ntiaj teb kev ua phem,
  Ntxim qab kawg li os...
  Peb yuav tsim lub ntiaj teb tshiab, tshiab -
  Leej twg tsis muaj leej twg, nws yuav dhau los ua txhua yam!
  Cov tub rog Soviet twb mus txog Bonn. Cov tub rog ntawm cov tub rog liab txaus siab heev. Lawv ntseeg siab yeej. Tab sis hauv kev sib ntaus sib tua, cov txiaj ntsig sib txawv tuaj yeem tshwm sim. Cov Tub Rog Liab tau coj cov tsheb ciav hlau thiab cov tshuab ua pa, thiab lwm yam riam phom. Cov kev sib ntaus sib tua tau pom tias Asmeskas M-60 tso tsheb hlau luam tsis yog sib tw rau Soviet T-72 thiab T-80. Txawm li cas los xij, txawm tias yav dhau los T-64s tseem muaj zog dua li Asmeskas.
  Yog li ntawd, lub xub ntiag ntawm cov tub rog Soviet tshwj xeeb tsoo cov yeeb ncuab. Marshals ntawm USSR kos duab kos duab ntawm kev ua phem. Thiab cov tank siab heev nkag mus rau Rhine River. Thiab dov tshaj nws nrog kab ntsig. Thiab nws yog ib qho kev pom zoo.
  Tom qab ntawd, tag nrho cov tub rog ntawm cov ntxhais, pov lawv lub tsho, txaws rau hauv tus dej. Thiab nws zoo nkauj heev.
  Cov tub rog Soviet nkag mus rau hauv Belgium ... Nws tseem yog lub Tsib Hlis 1975, thiab nws tau sov thiab huab cua tau ntim rau lub caij nplooj ntoo hlav.
  Cov neeg hauv zos nyob rau pem hauv ntej ntawm cov tub rog poob rau hauv lub hauv caug thiab hnia lawv liab qab, chiselled ko taw.
  Cov tub rog yeej ...
  Alenka, piv txwv li, nrog nws pab neeg, yog thawj zaug khiav mus rau Brussels. Anyuta pov ib lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab cooed:
  - Rau liab communism!
  Alla, scribbling los ntawm ob rab phom ib zaug, sau tseg:
  - Thiab ntsuab communism tsis phem!
  Maria pov ib lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab, rhuav tshem ib tug tub rog NATO thiab squeaked:
  - Thiab cov xim ci tshaj plaws yog xim ntawm yeej!
  Marusya tua ib tug bazooka, tsoo tus yeeb ncuab tank thiab chirping:
  - Peb yuav yeej!
  Thiab nws co co nws liab liab txiv mis ntawm nws ob lub mis. Ntawm no yog tus ntxhais ...
  BMPs kuj tseem sib ntaus sib tua ntawm no, nrog phom thiab rab phom tshuab. Thiab lawv kuj tseem ua rau cov tub rog NATO.
  Tus ntxhais, raws li ib txwm, yog tag nrho ntawm aggression thiab excitement. Thiab lawv ob lub qhov muag ci ntsa iab. Lawv yog ib tug zoo kawg nkaus warriors.
  Olympias, firing los ntawm ib lub tsheb sib ntaus sib tua infantry, hu nkauj:
  Qhov loj ntawm Russia tsis tuaj yeem nkag siab
  Nws muaj hwj chim thiab dawb huv heev...
  Cov tub rog ntawm Fatherland yog invincible,
  Rau lub yeeb koob ntawm cov tub rog tsis muaj zog!
  Thiab tus ntxhais yuav coj thiab tua los ntawm lub foob pob hluav taws. Thiab nws yuav tso ntau tus yeeb ncuab.
  Yog, cov ntxhais no groovy ...
  Thiab tam sim no lawv tau hla Brussels thiab Soviet tso tsheb hlau luam tau nkag mus rau Paris. Thiab lawv ua nws nrog lub zog loj.
  Cov ntxhais Margarita thiab Oksana teeb tus chij liab rau ntawm Eiffel Ntauwd. Thiab nws txav nrog cua.
  Cov ntxhais saib thiab pom tag nrho Paris hauv qab lawv. Zoo kawg thiab zoo nkauj heev nroog. Thiab hluav taws ci nyob rau hauv qhov tsaus ntuj.
  Margarita hu nkauj:
  Master thiab Margarita,
  Koj paub tias muaj tsov rog...
  Master thiab Margarita,
  Dab Ntxwg Nyoog hero yog dab tsi?
  Oksana ntseeg tau hais tias:
  - Bulgakov tsis tau qhia tias Soviet neeg uas yuav tsum txaus siab rau!
  Margarita pom zoo nrog qhov no:
  - Muab pov rau ntawm cov ntawv, nws yog dab tuag!
  Oksana yoj nws txhais tes rau cov neeg tsav dav hlau thiab sau tseg tias:
  - Tab sis cov poj niam uas ua npau suav ntawm kev hnav khaub ncaws hnav tuaj yeem nkag siab!
  Margarita luag thiab cooed:
  - Koj tsis tuaj yeem nyob tsis muaj poj niam, tsis yog,
  Nyob rau hauv lawv lub hnub ntawm May, raws li tus kws sau paj lug hais!
  Oksana logically muab:
  Txawm koj muab pes tsawg lo lus
  Rov los hlub peb dua...
  Yog li txhua lub sijhawm, tsawg kawg rau ib teev!
  
  Tub rog liab yeej yeej. Cov neeg coob coob tau txais tos cov tub rog Soviet ua kev ywj pheej. Thiab xws li ib tug loj tus naj npawb tau sau nyob rau hauv tus chij liab.
  Thiab suab paj nruag ua si, lub orchestra suab ...
  Alenka, khiav raws txoj kev rocky ntawm Paris, chirped:
  Kuv npau suav tib yam
  Kuv nyob Paris dua, kuv hlub dua.
  Lub hnub tom qab lub ru tsev ntsib peb hauv Paris.
  Dheev kuv saib - koj tab tom sawv ntawm lub café.
  Kuv kawm Fab Kis thaum ib tug me nyuam
  Thiab kuv txiav txim siab yuav pib sib tham li cas.
  Hais ncaj ncees "Bonjup", Kuv mam li qhia koj ...
  Alla cuam tshuam Alenka:
  - Zaj nkauj no yuav tsum tau hu los ntawm ib tug txiv neej! Peb puas yog lesbians?
  Alenka pom zoo nrog luag:
  - Yog, nws zoo dua los hu nkauj rau tus tub hluas! Vysotsky hom!
  Thiab cov ntxhais luag.
  Tom qab kev ntes ntawm Paris, cov tub rog Soviet tsiv mus ntxiv mus rau Porte de Calais thiaj li yuav tawm tsam Britain los ntawm qhov ntawd. Thiab qhov no yog lawv cov kauj ruam ua haujlwm rau Red Army.
  Lub Soviet navy kuj nce qib thiab nias. Tshwj xeeb tshaj yog cov submarines muaj ntau heev thiab sneaky.
  Gouged los ntawm Soviet infantry tsheb ...
  Natasha, piv txwv li, nkag mus hauv Rome. Nws zoo nkauj heev hauv Rome. Lub nroog no tsis yog tsis muaj laj thawj hu ua nyob mus ib txhis. Thiab muaj ntau yam zoo nkauj hauv nws, suav nrog Colosseum. Thiab ntau yam ntawm cov pej thuam rau huab tais, thiab Caesars ...
  Natasha npuaj nws txhais taw liab qab ntawm lub pob zeb thiab squeaked:
  - Lub koob meej rau lub teb chaws Ottoman ntawm USSR!
  Ces tus ntxhais txawm dhia mus rau saum huab cua. Thiab nws cov pob taws liab qab flashed li ntawd.
  Zoya taw qhia aggressively:
  - Yog, USSR muaj npe nrov heev!
  Augustine hais nrog luag:
  - Thiab yuav muaj ib lub sijhawm ntawm kev ntseeg hauv vaj!
  Ces tus hluas nkauj winked rau nws cov neeg koom tes. Thiab nws pom tseeb tau zoo siab dua. Thiab nws tau npaj ua las voos.
  Svetlana flashed nws liab qab, liab qab heels thiab sau tseg:
  - Communism zoo nkauj! Tab sis tsis yog nyob rau hauv lub vaj, tab sis nyob rau hauv lub taub hau!
  Thiab cov ntxhais tawg tawm luag, baring lawv cov hniav.
  Rome xa mus rau lub tebchaws Soviet, zoo li Ltalis. Thiab tib lub sijhawm, kev tsaws hauv tebchaws Askiv tau pib. Thiab Tub Rog Liab kuj tau tawm tsam Tebchaws Meskas, hla Alaska. Thiab qhov no kuj yog xws li ib tug bold nkag.
  Cov ntxhais Alice thiab Angelica tsoo Alaska, thiab ua haujlwm zoo heev. Yog hais tias lo lus extreme yog tsim nyog rau efficiency.
  Alice, tua tus yeeb ncuab, thiab tuav nws cov hniav, hais tawm:
  - Kuv ntseeg communism!
  Angelica qw npau taws, pov ib lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab:
  - Tsis txhob quav ntsej qhov koj ntseeg - kev paub yog lub zog!
  Cov ntxhais tau tawm tsam kev tawm tsam ntawm cov yeeb ncuab siv txhua txoj kev muaj. Alice ib zaug ua si chess nrog Botvinnik thiab sib cav nrog thawj tus neeg sib tw hauv ntiaj teb Soviet:
  - Puas muaj tseeb tias nyob rau hauv txoj haujlwm tsis zoo, txhua qhov kev txav mus los tsis zoo?
  Mikhail Moiseevich teb nrog luag nyav:
  - Tus neeg ua si chess zoo tsis ua rau muaj xwm txheej phem!
  Alice shook nws lub taub hau skepically.
  Tab sis txawm koj poob!
  Botvinnik nodded, tab sis hais tias:
  - Poob, tab sis sawv dua!
  Hauv lub ntiaj teb no, txawm li cas los xij, muaj qee qhov nuances. Mikhail Moiseevich Botvinnik, tsis tau txais txoj cai los ua pauj thiab yeej Petrosyan hauv kev sib tw rov qab. Tom qab ntawd nws ua si nrog nws. Thiab poob rau Spassky. Tom qab ntawd, Botvinnik thaum kawg txiav txim siab tso pauj kua zaub ntsuab. Txawm hais tias kuv tau ua si hauv kev sib tw dawb rau ob peb xyoos ntxiv. Spassky tau swb los ntawm Bobby Fischer. Tom qab ntawd Fischer tau txais txiaj ntsig ntau dua. Thiab thaum nws tseem yog lub ntiaj teb chess champion. Karpov tsis ua si nrog nws. Thiab Fischer npaj txhij mus tua.
  Alice, txawm li cas los xij, ua si chess zoo heev. Thiab Botvinnik ntsib nws lub zog. Nws zoo nkauj heev nias nws lub ntiaj teb champion.
  Tam sim no Alice tua nws rab phom sniper thiab hu nkauj:
  - Lub koob meej rau Komsomol, txoj hlua khi ncig koj lub caj dab tau tawg!
  Angelica hais tias:
  - Me me me me koj tau txais Alice!
  Tus ntxhais snorted teb. Thiab muab lwm tig los ntawm rab phom tshuab.
  Cov ntxhais tau tawm tsam qhov kev tawm tsam ntawm tus yeeb ncuab thiab pib txav mus ntxiv. Angelica nyiam ua si Go. Thiab yeej koob muaj nrog ntau tus neeg koom tes.
  Tab sis tam sim no nws yog hluav taws kub heev. Thiab nws tua, tsoo cov tub rog Yankee.
  Thiab thaum tus ntxhais hu nkauj:
  Kuv yog ib tug tub rog Lavxias teb sab ntawm lub hauv caug ntawm cov savages,
  Cov yeeb ncuab ntawm Russia Kuv yuav cheb tawm lub ntsej muag ntawm lub ntiaj teb!
  Thiab yuav ua li cas nws winks ntawm nws tus khub. Thiab nrog cov ntiv taw liab qab, nws yuav pov ib lub grenade dua.
  Lub foothold ntawm Red Army hauv Alaska nthuav dav sai. Thiab cov tub rog Soviet tsiv zoo li cov tee dej mercury ntawm qhov chaw. Hauv particular, lub teeb cavalry tanks nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua.
  Thiab cov kev sib ntaus sib tua tau koom nrog lub tsheb rau ib tus neeg, qhov twg tus ntxhais pw tsaug zog, thiab qis heev silhouette - compact. Thiab US txoj haujlwm tau txais cov tsheb zoo li no. Thiab tam sim no Margarita caij hauv lub tsheb zoo li no thiab tua hluav taws ntawm Asmeskas, thiab hu nkauj rau nws tus kheej.
  -Tra, ta, ta! Tra, ua, ta! Kuv tua tus miv!
  Thiab los ntawm ib rab phom nrog ib rab phom luv luv zoo li lub suab nrov. Sib ntaus cov ntxhais, uas cov neeg raug kaw hnia lawv liab qab, puag ncig heels.
  Cov tub rog no tsis muaj kev hlub tshua rau leej twg. Ntawm no yog tus ntxhais Domino, tseem nyob ntawm lub tank txawb, thiab ib lub rooj zaum yoov, thiab tsoo nws cov neeg sib tw.
  Thiab qhov twg Asmeskas tuaj yeem sib tw nrog cov neeg zoo li no?
  Domino scribbles los ntawm rab phom tshuab, thiab nplawm tawm cov nqi tuag thiab squeaks:
  - Rau Russia, peb lub teb chaws ntawm communism!
  Domino yog ib tug ntxhais txias, thiab cov txiv neej pem hauv ntej ntawm nws poob rau hauv caug ...
  Nws twb yog Lub Rau Hli thiab kev sib ntaus sib tua nyob rau sab nrauv ntawm London. Cov British tsis xav tias lawv lub peev yuav raug tua sai sai. Thiab nyob rau hauv cov teb chaws Europe, Soviet pab tub rog tau kov yeej lub Pyrenees, twb nyob rau hauv Spain. Thiab lawv tuaj rau Madrid.
  Elizabeth ntawm T-80 tank. Cov ntxhais tau yeej ntau qhov kev yeej muaj koob meej thiab tam sim no nkag mus rau hauv lub nroog Spain. Franco tseem ciaj sia, thiab twb tau khiav hauv kev ntshai. Thiab cov neeg txais tos cov tub rog liab ua liberators.
  Lub dictatorship tau poob lawm, thiab paj tau muab pov rau hauv qab kab ntsig ntawm lub tank Soviet.
  Elizabeth hais tias:
  - Peb rhuav tshem Nazis!
  Elena, nrog kev pab los ntawm nws cov ntiv taw liab qab, tua ob txhais ceg, rhuav lub American tankette thiab grunted:
  - Kuv tau ua qhov kuv yuav tsum ua, plaub caug xyoo dhau los!
  Catherine hissed aggressively:
  - Yog lawm, lawv tsis tau tsoo fascism hauv Spain, thiab nws tuaj rau peb thaj av!
  Elizabeth teb nrog luag nyav:
  - Zoo tsis muaj dab tsi! Tab sis tam sim no peb yuav tsoo tag nrho cov Nazis uas tsis tau tiav nyob rau hauv lub paj! Yuav muaj kev sib koom ua ke thoob ntiaj teb ntawm kev coj noj coj ua! Thiab tib neeg yuav tsis tua ib leeg ntxiv!
  Cov ntxhais chirped in unison:
  - Tib neeg yuav tsis tua ib leeg! Lub koob meej rau Russia!
  Madrid poob. Soviet tso tsheb hlau luam kuj nkag mus rau Lisbon. Tus thawj tswj hwm Salazar, uas tau zaum ntawm lub zwm txwv ntev, kuj raug rhuav tshem, paub txog nws txoj kev khuv leej rau Hitler, thiab yuav luag tshaj tawm ua rog rau USSR.
  Cov ntxhais Alenka thiab nws pab neeg tau yuam cov neeg raug kaw kom hnia lawv txhais taw liab qab ... Tom qab ntawd cov kem ntawm Soviet tso tsheb hlau luam txav mus.
  Gibraltar yog qhov kawg NATO qhov chaw ruaj khov nyob hauv Europe. Nws tsis xa nws lub sijhawm rau Napoleon lossis Hitler. Tab sis tam sim no cov tub rog Liab tau tawm tsam nws.
  Elizabeth hluav taws los ntawm lub tank ntawm British roj teeb.
  Tus ntxhais luag nyav heev thiab tua kom raug. Hits lub hom phiaj thiab squeaks:
  - Tsis muaj kev cuam tshuam rau communism!
  Elena kuj raug rho tawm haujlwm zoo, siv nws cov ntiv taw liab qab thiab qw nrov nrov:
  - Ntxhais, nqa lub tshuab sai li sai tau!
  Ekaterina kuj ntaus tus yeeb ncuab. Nws punched nws raws nraim thiab squealed, baring nws cov hniav:
  - Thiab lub foob pob hluav taws xob hauv qab yuav los ua ke!
  Cia peb hais tias cov ntxhais raug tua ntawm txoj haujlwm ntawm Tebchaws Askiv hauv kev sib ntaus sib tua.
  Elizave, txawm tias thaum tua, tau txais kev tshoov siab thiab tsim ntau lub kaum ob aphorisms;
  Tus tsov ntxhuav yog tus huab tais ntawm cov tsiaj, tab sis hma feem ntau kav cov tsiaj!
  Tus hma tso rau yaj cov khaub ncaws, tus nom tswv hnav cov hnab looj tes dawb!
  Kev nom kev tswv yog kev lag luam qias neeg thiab hnab looj tes dawb hauv nws yog qhov tsim nyog raws li cov tsho dawb hauv kuv lub tsev!
  Vajntxwv tsis yog tus uas qw zoo li tsov ntxhuav, tiamsis yog tus uas txawj ntse zoo li hma!
  Tus dictator hlub qhia kev cai ywj pheej zoo li ib tug tsaj rau hmo ntuj hu nkauj!
  Cov neeg, qhov no tsis yog nyuj, thiab tus kav tsis yog lauj!
  Txiv neej yog Tswv Ntuj tus tub, vim lawv muab nws ntsia saum ntoo khaub lig!
  Ib tug nom tswv yog qee zaum hma nyob rau hauv yaj cov khaub ncaws, tab sis feem ntau yog ib tug yaj nyob rau hauv tsov ntxhuav khaub ncaws!
  Cov nom tswv muaj cov kos duab loj tshaj plaws, muag muag, uas tsis muaj nqis!
  Politician, qhov no yog tus dictator ntawm fwj - nws hais lus ua rau ib tug hangover!
  Tsis muaj cov neeg ncaj ncees hauv kev nom kev tswv tsawg li cov neeg tsis noj nqaij ntawm hma!
  Kev txiav txim tau muab tso rau hauv ntsiag to, kev ntxhov siab ua rau muaj kev hais lus!
  Cov nom tswv yog ib tug neeg dig muag nrog tus nplaig ntev thiab ambitions loj heev!
  Tsis muaj pob zeb qhuav nyob rau hauv tus dej, tsis muaj cov nom tswv uas huv si!
  Vajtswv yuav tsis cia noob neej puastsuaj yog nws tsis nqis los rau theem ntawm cov tsiaj ntuj raug txim!
  Yog ib tug tub hluas tsis muaj hwj chim zoo dua ib tug tshis uas hloov nws cov hluas!
  Tus nom tswv exudes tus ntxhiab tsw, los ntawm cov tsw qab zib ntawm honeyed hais lus!
  Tus nom tswv muaj ib lub hom phiaj - lub hwj chim, thiab txhua txoj hauv kev ua kom tiav nws yog qhov av!
  Politician, nws tsis yog ib tug muaj zog txhais tes, tab sis ib txwm ib tug ntev tus nplaig!
  Tus nplaig ntev ntawm tus nom tswv luv luv lub neej ntawm cov neeg xaiv tsa!
  Nyob rau hauv ib tug dictatorship, nws zoo li nyob rau hauv lub tsheb npav - ib nrab yog zaum, ib nrab yog co, thiab tus tswj tyrant yog ib tug cowardly hare nws tus kheej!
  Tus nom tswv yog ib tug lej uas tsis xav nrog leej twg, tab sis nyiam coj mus!
  Tsis muaj cov kwv tij hauv kev nom kev tswv, tab sis muaj cov tub hluas, tsis muaj wizards, tab sis puv hmo fairies!
  Tus nom tswv xav qhia cov neeg pov npav tias nws yog ib tug khawv koob, tab sis qhov tseeb nws tsuas yog hmo ntuj!
  Ib tug nom tswv tsis muaj pob hlau khiav txoj kev pheej hmoo ntawm nws lub ris!
  Politician, qhov no yog ib tug clown, tab sis es tsis txhob luag, nws ua rau koj ntuav!
  Cov nom tswv yog ib tug neeg dag, tab sis tsis yog ntaub pua plag, tab sis yog ntaub pua plag!
  Cov nom tswv yog ib tug jester, tab sis nws lub tswb nrov nrog cov tooj liab ntawm kev hais lus tsis muaj zog!
  Kev nom kev tswv, txhua yam av thaum nce mus rau saum!
  Politician, nyiag ua suab nrov ntau li ntau tau, tab sis nyiag tsis tau nyiaj xwb!
  Cov nom tswv sau cov pov npav los kaw nws lub qhov ncauj!
  Politician, qhov no yog Vajtswv tib txoj kev nyob ib ncig ntawm, tus muaj hwj chim loj tsim kev txiav txim tawm ntawm chaos, thiab cov politician hloov mus rau hauv chaos!
  Cov nom tswv yog ib tug cowardly hare ntawm lub siab, thiab kuj hlub greenery!
  Vodka yog dab tsi muab kev lom zem rau ib teev, ib tug nom tswv ua rau koj los kua muag poob siab rau ib puas xyoo!
  Nyob rau hauv ib khob ntawm vodka, lub siab yuav tsis poob dej, tab sis txawm ib tug nco qab qab zib hais lus ntawm ib tug politician yog txaus rau poob rau hauv lub teb chaws!
  Hma yog ib tug nais maum nyob rau hauv hav zoov, ib tug nom tswv nrog hma tuav neeg thiab tsiaj txhu!
  Tus dictator yog hma, tab sis ntau gluttonous, thiab muaj peev xwm nqos tag nrho cov neeg nrog ib tug boa constrictor!
  Kev nom kev tswv yog kev hais lus, zoo li tus sledgehammer cuam tshuam kev xav, txawm tias nws tsis muaj qhov hnyav!
  Ib tug nom tswv yog ib tug crowbar uas ntaus lub hlwb, tsuas yog softer dua wax thaum nws los txog rau hauv paus ntsiab lus!
  Kev nom kev tswv yog ib qho chaw uas txhua leej txhua tus raug dag, thiab txhua leej txhua tus yog yuam kev, tab sis tus yeej yog tus uas distorts lub plausibility!
  Ib tug poj niam liab qab tsis pheej hmoo kis tus mob khaub thuas ntawm txiv neej indifference!
  Txiv neej tsis muaj poj niam lub tswv yim rau outfits, cov poj niam tsis muaj masculine realism rau khau!
  Ib tug poj niam hlub thaum ib tug txiv neej mloog lus, thiab indifferent rau cawv, tab sis ib tug txiv neej yuav subjugate nws intoxicates!
  Cov ntxhais, nyob rau hauv luv luv, yog tag nrho-round craftswomen thiab coj Gibraltar. London kuj poob. Soviet ships twb tau tsaws hauv Ireland. Thiab yog, Alaska raug ntes, thiab Tub Rog Liab nkag mus rau Canada.
  Cov hluas nkauj khaus pim...
  Alice hais nrog luag:
  Peb yog cov tub rog tawv!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws pov ib lub grenade.
  Angelica sau tseg:
  - Kev nruj tsis yog ib qho cim ntawm kev txawj ntse!
  Thiab nrog nws pob taws liab qab nws succumbed mus rau ib tug sib nqus mine. Thiab pw ntau fighters.
  Cov ntxhais khiav hla tebchaws Canada thiab hu nkauj;
  Cov ntxhais Komsomol yog qhov txias tshaj plaws ntawm txhua tus,
  Lawv sib ntaus fascism zoo li eagles...
  Thov kom peb lub teb chaws vam meej,
  Warriors zoo li nrog cua sov ntawm ib tug noog!
  
  Lawv hlawv nrog kev zoo nkauj tsis muaj kawg,
  Nyob rau hauv lawv, tag nrho lub ntiaj teb sov lub nplaim taws brighter ...
  Thov kom qhov tshwm sim tsis muaj kev txwv
  Lub teb chaws yuav txawm tsoo roob!
  
  Rau lub yeeb koob ntawm peb Motherland, neeg dawb huv,
  Peb yuav sib ntaus nrog cov fanatics ...
  Ib tug hluas nkauj khiav ko taw liab qab hauv cov daus,
  Nws nqa grenades nyob rau hauv ib tug nruj knapsack!
  
  Yuav pov khoom plig rau hauv lub tank muaj zog heev,
  Khawb nws rau koob meej...
  Tus ntxhais tua phom tshuab,
  Tab sis muaj ib tug tub rog ntawm lub xeev siab tawv!
  
  Txhua yam yuav ua tau ib tug ntxhais, koj ntseeg
  Nws tuaj yeem sib ntaus hauv qhov chaw ...
  Thiab cov chains ntawm fascism yuav yog tsiaj nyaum,
  Tom qab tag nrho, Hitler tsuas yog ib tug duab ntxoov ntxoo ntawm ib tug neeg siab phem clown!
  
  Peb yuav ua tiav, yuav muaj lub vaj kaj siab nyob hauv lub qab ntuj khwb,
  Thiab tus ntxhais yuav txav roob nrog nws pob taws ...
  Yog vim li ntawd koj thiaj tawm tsam thiab twv
  Rau lub yeeb koob ntawm peb Motherland Russia!
  
  Tus Fuhrer yuav tos lub voj voog rau nws tus kheej,
  Thiab nws muaj rab phom tshuab nrog grenade rau nws ...
  Koj tsis txhob ruam ruam,
  Peb yuav faus lub Wehrmacht nrog rab chais!
  
  Thiab nws yuav nyob hauv lub qab ntuj khwb yog li ntawd Eden,
  Loj li qhov chaw thiab blooming heev ...
  Koj surrendered rau cov Germans ruam Sam,
  Thiab Yexus ib txwm nyob hauv tus ntsuj plig!
  
  Ua ib tug tswv cuab Komsomol zoo heev,
  Hnav hauv qab tus chij liab zoo nkauj ...
  Txawm tias qee zaum nyuaj rau kuv
  Tab sis qhov exploits ntawm kev zoo nkauj yog tsis nyob rau hauv vain!
  
  Taw taw liab qab, kuv tau khiav mus rau qhov txias,
  Snowdrifts tickle pob taws liab qab ...
  Tus hluas nkauj ardor tau nce tiag tiag,
  Peb yuav tsim lub ntiaj teb tshiab ntawm kev ntseeg!
  
  Tom qab tag nrho, Motherland yog peb tus kheej niam,
  Peb tab tom cuam tshuam nrog vibrant communism...
  Cia siab rau peb tsis txhob tsuj lub teb chaws,
  Cia peb muab xaus rau dab phem phem-fascism!
  
  Kuv ib txwm yog ib tug ntxhais zoo nkauj
  Txawm hais tias kuv tau siv los ua tus taw liab qab hauv snowdrift ...
  Npau suav loj los muaj tseeb
  Dab tsi golden braids kuv muaj!
  
  Fascism tau hla txoj cai mus rau Moscow,
  Nws yuav luag zoo li lawv tab tom tua ntawm Kremlin ...
  Thiab peb cov ntxhais yog taw liab qab hauv cov daus ...
  Lub Ib Hlis sawv, tab sis zoo li peb lub Tsib Hlis!
  
  Peb yuav ua, rau Leej Txiv, paub txhua yam
  Tsis muaj ib lub teb chaws twg nyob hauv qab ntuj khwb li os...
  Cia muaj lub neej garish heev,
  Tsis tas yuav so ntawm lub txaj xwb!
  
  Cia peb tsim kom muaj kev sib haum xeeb radiant,
  Qhov twg yog ib lub palace nrog ib tug branched vaj rau sawv daws ...
  Thiab fascism yuav tuag nyob rau hauv lub ntiajteb sab hauv,
  Nws yog ib qho tsim nyog los tawm tsam rau Niam Russia!
  
  Yog li nws yuav zoo nyob hauv lub qab ntuj khwb,
  Thaum peb tua cov yeeb ncuab sai sai...
  Tab sis tam sim no kev sib ntaus sib tua nyuaj heev,
  Cov ntxhais tab tom taug kev tsis tau!
  
  Peb yog cov ntxhais, fighters-heroes,
  Cia peb muab fascism qus tso rau hauv ntuj txiag teb tsaus...
  Thiab koj saib barefoot kev zoo nkauj
  Kom tus chij ntawm communism ua tau!
  Cov nkauj yuav tsis zoo rau lub caij, tab sis los ntawm lub siab thiab tag nrho kuv lub siab ....
  Thaum Lub Xya Hli 1972, Tub Rog Liab tau nkag mus rau Tebchaws Meskas. Thiab nws yeej nrog persuasiveness, txawm hais tias ncua kev sib txuas lus. Thiab qhov kev vam meej ntawm Red Army yog qhov loj heev.
  Thiab superiority hauv riam phom ib yam nkaus.
  Tshwj xeeb tshaj yog raws li tanks, thiab aviation ib yam nkaus. Thiab lawv yeej cov neeg Amelikas.
  Tam sim no Elizabeth tab tom sib ntaus sib tua ntawm thaj chaw ntawm Tebchaws Meskas nws tus kheej. Sib ntaus thiab yeej, thiab tsis txhob hnov qab hu nkauj:
  - Ib ob Peb! Txhaum cov fascist!
  Elena hluav taws siv nws cov ntiv taw liab qab thiab squeaks:
  Peb yuav kov yeej America!
  Ekaterina nias nws lub txiv mis liab liab ntawm lub khawm joystick thiab tawm:
  - Qhov txias tshaj plaws yeej yuav yog peb li!
  Nyob rau tib lub sijhawm, qee cov ntxhais zoo siab thiab aphorisms nco qab:
  Ib tug nom tswv uas cog lus rau lub ncuav qab zib rau saum ntuj cia cov cuab yeej ntawm lub teb chaws mus rau cua!
  Tus niam ntiav tau nyiaj nrog nws tus nplaig, tus nom tswv tau pov npav, tab sis tom kawg yog kev dag ntau dua!
  Cov nom tswv yog ib lub nroog Yeiuxalees uas xav tig cov neeg pov npav rau hauv pob luav!
  Cov nom tswv muaj ib tug tub sab foob - extortion of votes!
  Ib tug nom tswv yog ib tug tshis uas yog mis nyuj nrog cov lus hais raws plab!
  Tus poj niam ncaj ncees ntau dua li kev nom kev tswv, poj niam txiv neej pauv nyiaj, zoo dua li duab liab qab rau lub suab!
  Cov nom tswv tau muab ua tus niam ntiav kawg, tab sis kis tau rau txhua tus neeg siv khoom ib zaug!
  Lub hnab looj qau tiv thaiv tus niam ntiav los ntawm kev kis kab mob, tsuas yog lub pob ntseg yuav pab tiv thaiv kev kis kab mob!
  Cov nom tswv ceev ceev ntawm tus nplaig, qeeb ntawm kev ua tiav ntawm cov lus cog tseg, tab sis tsuas yog cheetah hauv kev ncaj ncees!
  Tus nom tswv yog tus tswv ntawm kev dag, tus tswv loj ntawm kev dag ntxias, tus yeej ntawm kev khiav tawm, tab sis nws tsis paub cov kev cai ntawm kev ncaj ncees!
  Tus nom tswv tsis ntsuas xya zaus, tab sis txiav peb daim tawv nqaij!
  Ib tug nom tswv yog ib tug poj niam uas zaum ntawm cov neeg pov npav, tab sis txawm tias nws me me, nws hnyav heev!
  Tus poj niam xav li cas, Vajtswv xav tau, thiab qhov uas ib tug nom tswv xav tau, txawm Dab Ntxwg Nyoog tsis xav tau!
  Ib tug nom tswv yog ib tug boxer nrog tsis ncaj refereeing thiab txhaum cai punches!
  Ib tug nom tswv yog ib tug kws kos duab uas nyiam kos duab rau xim tsaus!
  Tsis muaj ib yam dab tsi ntxiv dua li txoj kev ntawm tus nom tswv mus rau saum toj, tsuas yog nqes nws thawb cov neeg xaiv tsa!
  Tsis txhob ntseeg tias tus nom tswv yog koj tus phooj ywg thiab txoj sia, nws yog koj tus yeeb ncuab thiab rub koj mus rau hauv qhov kwj deg!
  Lub siab yog ib yam khoom kim heev, tab sis nws tsis muag los ntawm qhov hnyav, thiab nws tsis tau yuav ua ke!
  Txhua tus nom tswv muaj lub cev pob txha hauv nws lub txee dai khaub ncaws, tab sis cov neeg pov npav tau hais tias lawv yog nqaij hauv lub tub yees!
  Tus neeg nom tswv no yog ib tug miv uas muaj lub cuab yeej npaj rau cov neeg xaiv tsa, tsuas yog cov kab nuv ntses tsis yog cheese, tab sis hais lus tso quav!
  Tus neeg pov npav haus vodka, thiab tus nom tswv tab tom tsim nws caj pas!
  Zoo dua haus txhua hmo dua li pov npav rau ib tus nom tswv uas qaug qhov muag!
  Cov nom tswv hu nkauj, ua txuj ua nws tus kheej, tab sis raws li lwm tus sau ntawv!
  Tsis muaj ntawv cuav nyob rau hauv kev hlub, thiab kev nom kev tswv yog tag nrho cov dag!
  Ib tug nom tswv uas tshaj tawm cov lus nrog kab txaij yuav muab cov neeg pov npav nrog lub ntuj checkered!
  Feem ntau hauv kev nom kev tswv los ua ntej - tus tsiaj nyaum kawg!
  Txawm hais tias ib tug nom tswv thiab tus ntxhw hauv khw muag khoom hauv Suav teb, nws yuav nkag los ntawm kev tawg!
  Tus poj niam liab qab ntxias cov txiv neej, muab khau rau cov nplua nuj, thiab muab nws lub pob taws liab qab hauv pob taws!
  Poj niam liab qab ob lub mis yuav tawm hauv ib tug txiv neej tsis muaj ris!
  Tus niam ntiav undresses pem hauv ntej ntawm tus neeg thov, tus nom tswv muab daim tawv yaj rau pem hauv ntej ntawm cov neeg xaiv tsa!
  Yog tias koj raug shod los ntawm headless politicians, ces koj yog lub kaus mom kawg!
  Yog koj tsis muaj vaj ntxwv nyob hauv koj lub taub hau ces koj yog lub kaus mom thiab xav tau!
  Lub kaus mom tsis yog rau tus uas muaj lub kaus mom!
  Cov lus kim tshaj plaws yog golden silence!
  Ib tug txiv neej pob zeb diamond nrog lub siab xav thiab cov hlab ntsha ntawm cov hlau!
  Kev coj ncaj ncees adorns ib tug neeg, tab sis ib tug nom tswv nyiam tsa nws tus kheej mus rau qhov tsis zoo!
  Yuav luag tsis muaj cov nom tswv ncaj ncees, tab sis tag nrho ntawm kev poob siab whiners!
  Txaus tham, sijhawm pib!
  Nyob rau hauv kev hais lus raws plab ntawm cov neeg ua nom ua tswv, deeds, tab sis cov lus khoob tau tshwm sim!
  Kev nom kev tswv thiab dej hiav txwv yog lub hauv caug tob, tab sis nws raug npog rau nws pob ntseg nrog kev hais lus raws plab!
  Los ntawm zib mu los ntawm lub qhov ncauj ntawm politicians, koj yuav tsaug zog mus ib txhis!
  Cov ntxhais ua tau zoo thiab sib ntaus sib tua zoo heev. Philadelphia poob thiab cov neeg Amelikas tau nchuav rau hauv.
  Cov tub rog Soviet thiab Suav tau nce mus thoob plaws Tebchaws Meskas hauv kev sib tw yeej.
  Hauv tebchaws Amelikas, ntshai, thiab txaj muag, thiab zoo li tsis muaj kev cawmdim.
  Cov tub rog liab coj lub nroog tom qab lub nroog. Thiab twb tau mus txog thaum kawg ntawm Lub Yim Hli mus rau New York thiab Washington.
  Tag nrho cov tub rog ntawm cov ntxhais pib cua daj cua dub hauv Teb Chaws Asmeskas lub peev.
  Lawv sib ntaus sib tua nyob rau hauv ib tug neeg mob, taw liab qab thiab nyob rau hauv bikinis. Thiab lawv pov grenades nrog lawv cov ntiv taw liab qab.
  Thiab rushed ncig Washington. Thiab lawv tua cov neeg tawm tsam los ntawm rab phom tshuab thiab pov grenades.
  Thiab lawv roared:
  - Lenin nrog peb nyob rau lub Kaum Hli,
  Nrog ib tug loj deuce nyob rau hauv lub chaw muag mis nyuj!
  Thiab raws li tus nplaig qhia. Thiab muab tua cov yeeb ncuab. Thiab yuav ua li cas Soviet tank thresh.
  Thiab ntaus howitzers, thiab foob pob ua ntxaij launchers.
  Qhov ntawd yog li cas "Smerch" thrashes, thiab tshuab txhua yam ib zaug. Thiab tag nrho cov zej zog tawg thiab tawg.
  Thiab nws tau dhau los ua ib qho kev ua phem ntawm kev sib tsoo tshuab. Thiab cov foob pob hluav taws tawg ...
  Lub Tsev Dawb raug rhuav tshem thiab Asmeskas Congress tau khiav tawm. Qhov no yog li cas tsov rog tig tawm. Thiab cov ntxhais qw thiab tua.
  Ces lawv muab cov neeg raug kaw rau hauv caug thiab ua kom lawv hnia lawv ob txhais taw liab qab. Thiab lawv ua nws tshee hnyo nrog ntshai.
  Maria, uas tau hnia ntawm pob taws los ntawm ib tug tub rog dub, cooed:
  - Lub koob meej rau CPSU!
  Thiab nyem nws cov ntiv taw liab qab ntawm lub qhov ntswg.
  Augustine hais tias:
  - Rau liab communism!
  Thiab cov tub rog tau sau cov tub rog thiab cia dhia rau lawv. Thiab qhov no yog kev nruj nruj ntawm Soviet mares.
  
  Tab sis qhov teeb meem tsis txwv rau qhov no ib qho ... Cov ntxhais kuj teeb cov txiv neej me ntsis rau hluav taws.
  Tab sis luv luv, Washington poob. Thiab New York ib yam nkaus... Cov neeg Amelikas tau thim rov qab los yog khiav mus rau sab qab teb.
  Tab sis lawv tau caum los ntawm Red Army. Thiab tsav tsheb thiab tsav tsheb mus rau Mexico.
  Thaum lub Cuaj Hlis 3, 1975, Tebchaws Meskas tau tso tseg. Tsov rog yuav luag tag. Tab sis nws kuj tseem yuav tsum tau ntes Latin America nrog cov neeg Asmeskas kev tswj hwm kev tswj hwm. Lawv tsis yog cov neeg sib tw hauv lub zog, thiab cov neeg nyob hauv cov tebchaws no yog rau USSR thiab cov communist.
  Tab sis koj yuav tsum txav mus thiab mus ntxiv. Thiab kov yeej kev deb.
  Tsov rog tseem tab tom ua thiab cov ntxhais sib ntaus sib tua.
  Natasha, txhawm rau txo lub sijhawm, ya saum lub dav hlau nrog nws pab neeg.
  Cov ntxhais ua si tshwj xeeb ntawm chess rau plaub thiab sib tham txog qhov sib npaug ntawm lub zog.
  Zoya hais nrog luag ntxhi:
  - Tam sim no peb yuav muaj tag nrho cov communism!
  Augustine sau tseg:
  - Yuav muaj kev sib koom ua ke ntawm cov xeev thiab cov neeg. Thiab tom qab ntawd yuav tsis muaj kev tsov rog ntxiv, tsis muaj teeb meem ntxiv. Peb yuav ya tsis yog rau Mars xwb, tab sis mus rau hnub qub. Thiab muaj hnub nyoog laus yuav swb, thiab peb txhua tus yuav liab qab, noj qab nyob zoo thiab zoo siab!
  Svetlana luag thiab teb tias:
  - Ib Txhis Hluas! Mus ib txhis barefoot!
  Natasha luag thiab hais tias:
  - Nws zoo heev!
  Kev sib ntaus sib tua hauv Latin America yog patchy. Cov neeg nyob rau sab ntawm cov tub rog Liab, cov tub rog thiab tub ceev xwm yeej tsis xav tuag rau lawv cov dictators tsis raug cai. Tab sis ib tug neeg fanatics tawm tsam, tab sis lawv tau yooj yim suppressed. Thiab cov tub rog tau nce siab, tsoo thiab kov yeej cov yeeb ncuab.
  USSR yeej nrog yooj yim heev ...
  Tiamsis tsov rog tseem tsis tau tiav. Txawm hais tias thaum Lub Kaum Ib Hlis Santiago coj thiab rhuav tshem Pinochet. Thiab tag nrho Latin America tau tswj hwm.
  Tab sis peb tseem yuav tsum tau tso cov neeg dub hauv South Africa thiab tswj hwm Middle East thiab Islamic lub teb chaws.
  Lub USSR tau tsim lub ntiaj teb hegemony. Thiab nws xav tswj txhua yam. Xyoo 1976 tau los txog ... Cov tub rog Soviet thiab Suav, nrog rau cov phooj ywg, tau tuav tag nrho Middle East, thiab Pakistan thiab Iran hauv ib hlis thiab ib nrab. Cov neeg Khab kuj tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua rau Pakistan. Tsis tas li ntawd, ib hlis tom qab, lawv tau tswj hwm sab qaum teb Africa. Kev tawm tsam tsis muaj zog, txawm tias cov tub rog Soviet thiab Suav tau tua ntau heev. Lwm lub tebchaws hauv tebchaws Africa tsis tawm tsam. Thiab lawv tau kov yeej yooj yim heev thiab yuav luag yeem yeem.
  South Africa kuj tawm tsam tsuas yog ob lub lis piam. Dub, tau kawg, txhawb USSR thiab Tuam Tshoj. Thiab yeej tau tiav. Thiab muaj kev ya mus rau Mars, thiab txhua yam yog ilv heev. Tub rog liab kuj nyob Australia thiab New Zealand.
  Tom qab ntawd, nws tau txiav txim siab coj thiab tsim ib lub teb chaws Ottoman. Mao Zedong nyuam qhuav tuag. Thiab nyob rau hauv Tuam Tshoj, kiag li pro-Soviet rog tau los rau lub hwj chim.
  Thiab thaum lub Kaum Ib Hlis 18, 1976, lub ntiaj teb referendum tau tuav ntawm kev tsim ntawm USSR rau tag nrho lub ntiaj teb ntiaj teb. Yog li xaus kev sib sau ua ke ntawm lub tebchaws Soviet. Lub USSR tau los ua ib lub teb chaws nyob rau hauv tag nrho lub ntiaj teb no.
  Thiab Nikolai Voznesensky yog tus thawj coj ntawm txhua lub ntiaj teb ntiaj chaw. Tsis ntev tom qab ntawd, kev xaiv tsa tus thawj tswj hwm tau muaj tsib xyoos. Lub zog ntiaj teb muaj zog tau tsim. Thiab tib neeg tau ya mus rau lub ntiaj teb ntawm lub hnub ci.
  Alas, Nikolai Voznesensky tsis yog tsis txawj tuag. Thiab lawv tsis tau tswj kom pom kev tsis txawj tuag. Thiab nws tuag nyob rau hauv 1980, thaum lub spaceships twb tau mus txog Mercury.
  Tab sis nws muaj ib tug lwm thawj coj, ib tug poj niam, Margarita Korshunova, uas pib kav tom qab Voznesensky.
  Thiab lub neej ntws zoo thiab zoo siab.
  Cov neeg txawj ntse lub ntiaj chaw ntawm lub hnub ci system. Lawv pib tsim lub nroog nyob rau lub hli, Mars, Venus, Mercury.
  Thiab nyob rau hauv 2020, thawj manned davhlau sab nraum lub hnub ci system mus rau lub ntiaj chaw uas revolved nyob ib ncig ntawm lub hnub qub Sirius pib. Thiab nws yog heev nthuav thiab nyob rau hauv nws tus kheej txoj kev, zoo nkauj.
  Hauv ntiaj teb ntiaj teb, cov teeb meem khoom siv twb tau daws lawm thiab tsis muaj kev txom nyem. Tshuaj tiv thaiv kab mob qog noj ntshav tau tsim thiab ntau yam kab mob tau raug tshem tawm. Kev sim nrog rejuvenation pib. Ntau ntau tau ua tiav.
  Txhua leej txhua tus twb muaj tsheb nyob rau hauv lawv tus kheej muaj. Ntau yam khoom tau ua dawb, tshwj xeeb yog khoom noj. Lwm tus tau pheej yig heev. Ntxiv mus, cov nqi tau poob tas li, thiab cov nyiaj ua haujlwm tau loj hlob.
  Tsis muaj nyiaj poob haujlwm. Muaj tseeb tiag, txoj kev loj hlob sai ntawm kev tshawb fawb tau tsim kom muaj kev ua haujlwm tsis txaus. Tab sis qhov no tau daws los ntawm kev txo qhov ntev ntawm hnub ua haujlwm. Ua ntej, ib lub lim tiam ua haujlwm tsib hnub tau qhia. Tom qab ntawd plaub hnub. Thiab tom qab ntawd hnub ua haujlwm tau dhau los ua rau 6 teev. Thiab ces txo mus rau plaub.
  Ntawd yog, kev ua haujlwm hauv 2020 tau dhau los ua plaub teev hauv ib hnub thiab peb hnub so hauv ib asthiv! Thiab qhov ntawd zoo heev. Thiab ntau yam khoom yog dawb thiab nplua nuj. Muaj tseeb kev yug me nyuam los tiv thaiv cov neeg coob coob, tab sis yog li ntawd. Peb tus menyuam tuaj yeem muaj yam tsis muaj teeb meem.
  Kev sib raug zoo ntawm haiv neeg thiab haiv neeg, yam tsawg kawg nkaus sab nraud, tau vam meej thiab ua phooj ywg zoo. Cov neeg nyob ua ib tsev neeg ntawm tib neeg. Cov neeg Soviet tau pib tswj hwm, thiab txhua yam zoo li zoo.
  Kev ntseeg yog communism, materialism, thiab atheism. Qhov tseem ceeb yog kev ntseeg ntawm tib neeg lub siab. Tau kawg, tib neeg yuav tsum yog neeg.
  Zoo, cia siab rau kev tsis txawj tuag los ntawm lub hwj chim ntawm communist science. Lawv hais tias lub sijhawm yuav los, thiab kev tshawb fawb yuav dhau los ua txhua yam uas nws yuav sawv hauv qhov tuag rov qab los.
  Thiab Stalin, thiab Lenin, thiab Voznesensky!
  Thiab ntseeg tias kev tshawb fawb yuav tsa txhua tus neeg hauv ntiaj teb. Ib txhia rau txoj sia nyob mus ib txhis, lwm tus rau kev rov kawm dua.
  Thiab qhov no yog qhov zoo dua li phau Vajlugkub zaj dab neeg ntawm lub vaj kaj siab. Thiab tib neeg ntseeg hauv kev ntseeg thiab kev tsis txawj tuag. Thiab tsis ntev ntawd yuav muaj kev zoo siab hauv lub qab ntuj khwb.
  Thiab kev ntseeg maj mam ploj mus thiab poob qhov tseeb. Thiab Islam twb tsis ua li ntawd lawm. Thiab tseem mosques thiab cov tsev teev ntuj raug kaw, nrog rau cov tuam tsev. Thiab cov neeg ntseeg nyob rau hauv cov vajtswv, raws li nyob rau hauv fairy-taleas cim.
  Kev ua txhaum cai yuav luag ploj mus, lub neej zoo heev, dua li muaj ntau lub koob yees duab video, thiab kev tshawb pom yuav luag tam sim. Thiab lub neej ua kev lom zem.
  Kuj tseem muaj kev ywj pheej hauv eroticism, thiab txawm tias ib qho kev zam rau lub cev liab qab. Kuj tseem muaj kev coj noj coj ua ntawm lub cev noj qab haus huv thiab kev kawm lub cev.
  Tib neeg tau tsiv mus rau qhov kev zoo siab thiab yeej dhau txoj kev tuag! Cov tib neeg lub cev twb tau cloned, thiab cov neeg xiam oob qhab thiab cov neeg xiam oob qhab tau ploj mus.
  Thiab tib neeg, ua tsaug rau qhov tseeb tias Stalin tuag plaub xyoos dhau los, yog qhov zoo rau yav tom ntej!
  
  
  PUTIN muaj hmoo nrog HITLER
  Hitler tau txais koob hmoov ntawm Lavxias Thawj Tswj Hwm Putin nrog kev pab los ntawm kev ua yeeb yam zoo nkauj. Thiab nws tau hloov pauv keeb kwm yav dhau los. Thaum xub thawj cov huab cua sib ntaus sib tua rau teb chaws Aas Kiv yeej yeej. Muaj tseeb tiag, Hitler tsis twv yuav tsaws, tab sis nyob rau saum ntuj lub Luftwaffe yeej dominance. Franco nyob rau hauv cov xwm txheej no tau pom zoo rau kev tawm tsam ntawm Gibraltar. Cov Germans ntes tau lub fortress nyob rau hauv ob hnub. Thiab lawv tau xa tub rog mus rau Africa.
  Kev ua tsov ua rog nrog USSR raug ncua. Tab sis nws tsuas tau txais txiaj ntsig rau Nazis, yog li Dub Tebchaws tau kov yeej.
  Tus lej superiority ntawm Nazis thiab lub koom haum zoo dua tso cai rau lawv ntes Africa, Middle East thiab India hauv ib xyoos.
  Thiab thaum lub Kaum Ib Hlis 1942, cov Nazis mam li tsaws thiab ntes Britain hauv kaum ib hnub.
  Tom qab ntawd, kev npaj pib ua tsov rog tawm tsam USSR. Cov Germans tau siv cov tso tsheb hlau luam tshiab: "Panthers", "Tigers", "Lions", npaj rau kev sib ntaus sib tua. Thiab thaum Lub Rau Hli 22, 1943, kev ntxeem tau pib.
  Yog lawm, USSR tau tswj kom npaj tau zoo rau lub sijhawm no hauv ob xyoos. Tus naj npawb ntawm cov tso tsheb hlau luam loj hlob mus rau peb caug-yim txhiab thiab ib puas thiab nees nkaum faib, tus naj npawb ntawm cov dav hlau mus txog tsib caug txhiab. Cov phom thiab lwm hom riam phom kuj nce ntxiv. Tab sis Wehrmacht ntxiv ntau heev. Tus naj npawb ntawm cov tso tsheb hlau luam hauv Thib Peb Reich tau nce los ntawm rau txhiab mus rau nees nkaum txhiab hauv ob xyoos. Thiab lawv qhov zoo tau zoo dua qub.
  Aviation nyob rau hauv Peb Reich kuj sawv. Tus tshiab ME-309 yog ib qho riam phom muaj zog heev thiab nkag mus rau hauv koob. Lub Focke-Wulf, thiab Yu-288 thiab Yu-188 tau muaj zog dua. Thiab nws mob heev. Lub Fritz kuj muaj cov roj tua hluav taws, thiab ntau ntxiv. Xws li cov phom loj MP-44 muaj zog dua.
  Qhov tseem ceeb tshaj plaws, cov Germans muaj coob tus infantry. Lawv tuaj yeem siv cov tub rog colonial thiab tub rog los ntawm Tebchaws Europe.
  Tab sis muaj lwm yam nuances thiab. Tub rog liab tsis tau npaj rau kev tiv thaiv. Yog lawm, lawv tsis tau qhia nws kom tiv thaiv nws tus kheej. Thiab txawm hais tias lawv tau ua tiav cov fortifications ntawm txoj kab Molotov, lawv nyob ze rau ciam teb thiab tsis sib sib zog nqus txaus.
  Tsis tas li ntawd, cov Germans tuaj yeem tawm tsam los ntawm Qaib Cov Txwv thiab Iran, thiab Is Nrias teb. Ntxiv rau, Nyiv tau xa cov tub rog rau kev tawm tsam.
  Yog lawm, lawv nias nyuaj.
  Thiab nyob rau hauv peb lub hlis lub USSR twb swb lawm thiab Moscow poob. Ob lub hlis tom qab, Russia tau tag nrho nyob.
  Tom qab ntawd Hitler txiav txim siab tawm tsam Asmeskas. Thiab ntawm no cov Germans tau pab los ntawm koob hmoov.
  Cov tub rog Asmeskas tsis muaj zog, lub dav hlau poob qab. Thiab cov Germans tau ua tiav cov dav hlau dav hlau, thiab cov dav hlau ya ya tau tshwm sim rau cov caj npab me, thiab submarines tsis yog hydrogen peroxide. Thiab cov tso tsheb hlau luam ntawm E series. Lawv tsoo lub tebchaws United States, txawm tias muaj kev nyuaj, tab sis ntau dua vim qhov deb ntawm Lub Ib Hlis 30, 1946. Tsuas yog cov seem ntawm US Army capitulated.
  Thiab lub Plaub Hlis 20, 1951, Hitler, ntshai tias cov samurai tau tsim lub foob pob atomic, tau tawm tsam Nyij Pooj ib yam nkaus ... Kev tsov rog tau kav ib txoj kev. Cov Nazis muaj ntau dua pyramidal tso tsheb hlau luam, muaj zog ya saucers nrog lasers, thiab riam phom ultrasonic. Ntau tshaj ntau lub foob pob hluav taws xob tua hluav taws xob, thiab ntau ntxiv.
  Ntawd yog, Nyiv siv sijhawm tsis ntev tshaj rau lub hlis. Thiab kev tsov rog tau xaus nrog lwm qhov yeej rau Wehrmacht.
  Putin txoj hmoo tau pab Hitler kov yeej lub tebchaws tseem ceeb kawg hauv ntiaj teb.
  Thiab nyob rau lub Plaub Hlis 20, 1959, lub ntiaj teb referendum tau tuav, uas tsim lub imperial daim ntawv ntawm tsoom fwv ntawm lub ntiaj teb no hwj chim, coj los ntawm Adolf Hitler.
  Twb tau nyob rau hauv 1949, cov Germans ya mus rau lub hli. Thiab lub Plaub Hlis 20, 1957, lub davhlau mus rau Mars tau tshwm sim.
  Cov Nazis paub txog lub hnub ci. Thiab thoob plaws ntiaj teb tam sim no muaj hlau, German xaj. Thaum muaj hnub nyoog xya caum, Adolf Hitler tau los ua tus huab tais ntiaj teb, ua tsaug rau qhov zoo ntawm Vladimir Putin. Qhov no yog qhov ua tau zoo kawg nkaus.
  Tom qab ntawd nws tseem mus tshawb txog lwm lub ntiaj teb, thiab tib neeg kev sib koom ua ke. Txawm li cas los xij, tau kawg, ntau qhov chaw tsim kho, ntau yam thoob ntiaj teb. Xws li ib qho chaw hauv av los ntawm Chukotka mus rau Alaska. Tab sis lub Tsib Hlis 1, 1959, Adolf Hitler tau poob nws lub dav hlau. Thiab txoj kev kav zoo heev ntawm tus tshaj tawm tau xaus. Pom tau tias, Putin, nrog nws txoj hmoo zoo, tsis tau muaj lub neej nyob ntau dua xya caum xyoo.
  Tab sis Hitler twb muaj ib tug qub txeeg qub teg. Ntawm cov me nyuam tau los ntawm kev tsim insemination. Yog li ntawd, lub dynasty ntawm Adolf txuas ntxiv mus. Thiab tib neeg txuas ntxiv kev tsim kho ntawm ntau qib.
  Txawm tias nyob rau hauv teb chaws Africa, txoj kev thiab railways thiab tsheb tau tsim, nrog rau ntau lub nroog. Thiab cov neeg dub tau ua haujlwm ntawm no thiab tsa kev lag luam ntawm Tebchaws Dub.
  Tib neeg tau evolved thiab sawv. Communism tau raug tsim, thiab tib neeg lub neej tau zoo thiab zoo dua.
  Tom qab Hitler, tus huab tais tau kav los ntawm nws tus tub Hma Thawj. Nws tseem hluas, tab sis txawj ntse, thiab txhawb tib neeg mus rau qhov siab loj. Ib qho ntawm cov tswv yim yog txhawm rau nce cov poj niam thiab sim cov noob. Tshwj xeeb, nws tau txiav txim siab kom muaj cov poj niam ntau ntxiv kom lawv muaj tsib zaug ntau dua li cov txiv neej.
  Nyob rau tib lub sijhawm, xyoo 1961, cov kws tshawb fawb ntawm lub tebchaws tau ya mus rau Venus, thiab ib xyoos tom qab, mus rau Mercury. Ob peb xyoos tom qab ntawd peb tau mus xyuas lub satellites ntawm Jupiter. Mus xyuas lwm lub ntiaj teb. Txog thaum xyoo 1980, lub ntiaj teb nyob deb tshaj plaws hauv lub hnub ci, Pluto, tau mus xyuas. Thiab nws zoo heev.
  Thiab nyob rau hauv lub xyoo 2000, thawj lub hnub qub ntoj ke mus kawm pib. Kev ua txhaum cai yuav luag ploj mus hauv ntiaj teb, thiab cov kab mob thiab cov kab mob sib kis tau tiav, tib neeg tsis nco qab txog kev tshaib kev nqhis thiab cov khoom tsis txaus. Lub neej tau zoo thiab zoo dua.
  Thiab tau ua ib lub vaj kaj siab tiag tiag. Thiab tib neeg tsis sib ntaus sib tua. Kev tshawb fawb tau tsim kho sai heev. Thiab coj kev zoo siab rau tib neeg. Technology kuj tau hloov zuj zus. Lub masterpiece ntawm no, ntawm chav kawm, yog lub diskette. Lawv twb muaj peev xwm ya nruab nrab ntawm cov ntiaj chaw. Thiab Fritz tsis tuaj yeem nres.
  Nyob rau hauv Russia, guerrilla tsov rog sai sai sai. Cov neeg txiav txim siab tias tsis muaj sijhawm los pov tseg cov Nazis thiab lawv yuav tsum tau ua neej nyob. Thiab lub neej tau zoo dua thiab zoo dua. Lub teb chaws Ottoman tau taug kev mus rau communism. Tab sis tom qab xyoo 2000, ntau yam khoom tau dhau los ua dawb. Tsis muaj cov neeg tsis muaj tsev nyob, sawv daws muaj haujlwm. Thiab cov tsev zoo nkauj heev tau tsim. Thiab txhua tus muaj tsheb, thiab txhua tus muaj internet dawb, thiab ntau ntxiv.
  Txoj sia nce mus. Nws yog qhov zoo rau tib neeg. Thiab txhua tus tau maj mam siv los ua ib lub tebchaws. Thiab muaj assimilation.
  Russians thiab lwm yam Slavs tau txais kev sib npaug nrog cov Germans. Yog lawm, thiab lwm lub tebchaws nyob zoo nyob rau hauv kev tswj hwm ntawm Nazis.
  Leej twg tsis tawm tsam, tsis koom nrog, nyob nrog lub meej mom. Cov Germans tsis tau ua rau kev rau txim, tsis muaj laj thawj.
  Thiab tiag tiag, sai li sai tau thaum peb tshem tawm ntawm cov neeg tawm tsam, kev tawm tsam tau nres ib zaug.
  Txoj cai tswjfwm ua haujlwm hloov pauv tau raug tsim. Muaj kev tswj hwm tus kheej thiab siv cov neeg ua haujlwm hauv zos. Thiab nyob rau xyoo 2020, txhua tus neeg hauv ntiaj teb tau txais kev ua pej xeem thiab kev sib haum xeeb raug cai thaum kawg tau tsim.
  Los ntawm lub sijhawm no, kev tshawb fawb tau txhim kho ntau yam uas cov laus tau swb lawm, thiab txhua tus tau los ua hluas thiab zoo nkauj nyob mus ib txhis.
  Thiab nyob rau lwm lub ntiaj teb ntawm lub hnub ci system, kev nyob ntawm peb Reich tshwm sim. Thiab yog li ntawd nws tau rais los ua neeg zoo nyob hauv ntiaj teb.
  Cov tub hluas thiab cov ntxhais hauv ntiaj teb no pib kis thoob plaws lub galaxy. Virtual kev muaj tiag twb tshwm sim nyob rau hauv lub Hypernet matrix, thiab ib tug ntau ntawm txhua yam zoo thiab hluas thiab zoo nkauj. Txhua yam tuaj yeem tsim tawm.
  Lub teb chaws Ottoman ntawm Thib Peb Reich tau dhau los ua lub tebchaws muaj lub sijhawm zoo thiab kov yeej lub ntiaj teb.
  Thiab tus poj niam hauv nws tau ua tsib zaug ntau dua li txiv neej. Thiab lawv txhua tus zoo nkauj, cov ntxhais hluas, thiab cov txiv neej yog cov tub hluas uas tsis tas yuav chais plaub hau. Nyob rau hauv qhov tseeb, hwj txwv yog tsuas yog ib tug primitive, tsiaj atavism.
  Thiab tam sim no virtual kev muaj tiag xws li kev ua si nthuav tawm yog raging thiab hlawv.
  Ib qho ntawm cov neeg tsim muaj peev xwm ntawm lub Ntiaj Teb, Friedrich Sfero, tsuas yog npaj qhov txias tshaj plaws "kev lom zem".
  Namely, qhov chaw sib ntaus sib tua. Ntawm qhov tod tes, nws cov tub rog, sawv cev rau lub tebchaws Yelemes Zoo siab, ntawm qhov tod tes, cov tub rog lub hnub qub ntawm ib tus hluas nkauj, tib tus tsim muaj peev xwm ntawm lub ntiaj teb ntawm Harlequinade - Lub teb chaws Yelemees txaus ntshai. Yog li, txij li txhua tus neeg muaj kev sib ntaus sib tua, nws yuav lom zem txias, mus txog qhov tsis muaj peev xwm.
  Lub vise ntawm pab tub rog ntawm txaus ntshai lub teb chaws Yelemees yog inexorably compressed. Hyperplasmic puag tau sim nyem cov yeeb ncuab uas muaj zog los ntawm Lub Tebchaws Yelemes Loj dua nruj dua. Ntau lab thiab ntau lab lub hnub qub pom lawv qhov kev puas tsuaj ntawm no. Feem ntau heroic, thiab qee zaum tsis zoo. Lawv tuag, nrog luag nyav ntawm lawv daim di ncauj, vam tias yuav sawv rov los nrog lub sijhawm. Txawm hais tias nws zoo nkaus li creepy... Lub streamlined poob zoo li cov duab colossus kub hnyiab nrog cov nplaim tshwj xeeb zom cov teb ntawm qhov chaw thiab lub tshuab nqus tsev. Cov nplaim taws nrawm nrawm ntawm txoj kev hauv tsev thiab qhov cua nkag ntawm lub dav hlau. Ntau lab tus tub rog nyob, ob qho tib si tib neeg thiab cov neeg sawv cev ntawm lwm haiv neeg nrog ntau lab tus neeg hlau nyob hauv lub nkoj, tab tom sim khiav tawm ntawm txhua qhov kub hnyiab. Yuav luag txhua tus neeg sib ntaus sib tua yog cov ntxhais zoo nkauj tshaj plaws, pleev xim rau cov plaub hau zoo nkauj, avant-garde, zoo li yog sib sau ua ke tsis yog rau kev sib ntaus sib tua hnyav, tab sis rau lub pob imperial - ib tug masquerade. Ib tug ntawm cov ntxhais ntes tau hluav taws nyob rau hauv nws cov plaub hau nyob rau hauv daim ntawv ntawm ib tug windmill nrog cov hniav nyob rau hauv cov duab ntawm peacock tis, thiab nws qw lub plawv-rendingly. Qhov mob yog unimaginably txaus ntshai thiab cov tawv taub hau literally so. Cov hniav ntawm lub tshuab cua tuaj tawm thiab tom qab ntawd tig mus rau cuaj cua daj cua dub ntawm kinespatial curvature.
  Tab sis cov orcs thiab elves roar tshwj xeeb tshaj yog menacingly, rau lawv nws yog heev npau suav phem tsis tuaj nrog, cov nplaim yuav siv sij hawm ib daim ntawv los yog lwm yam. Txawm li cas los xij, qhov no yog lub ntsej muag luag ntxhi ntawm tus ntsuj plig uas muaj kev txhaum hu los ntawm tus neeg ua khawv koob necrophilic los ntawm qhov qis tshaj plaws ntawm lub ntiaj teb, los yog lub teeb seev cev nyob ib ncig ntawm lub cabins thiab twisting rab phom nyob rau hauv daim ntawv ntawm ib tug txaus ntshai, heev furious predator. Thiab nws tuaj yeem ua kom txaus ntshai tias qhov surreal nyob rau hauv daim duab ntawm cov khoom puas tsuaj thiab hlawv.
  Thiab tag nrho cov no yog nyob rau qhov ntsuas ntawm lub hnub qub uas tsis qis dua qhov loj me rau Mercury... Txawm li cas los xij, los ntawm cov qauv ntawm tus tsim lub ntiaj teb, tsis muaj ntau. Tus tsim tib yam ntawm xws li cov ntaub ntawv muaj tseeb, txiav txim siab tawg tag nrho.
  Sfero Friedrich Katastrofov tau ntsib kev zoo siab thiab tib lub sijhawm txaus siab: ib qho xoom hauv nws qhov kev nyiam. Cov tub ntxhais hluas tsim-terminator ua U-tig, txav deb ntawm lub beam ntawm magoplasma thiab, mus rau lub suab ntawm lub crackling ntawm gravionuclear rays, swaying lub nqus tsev vacuum, nws thawb nws mus rau sab nraum qab ntawm lwm magolet. Nws tsis yooj yim kom nkag tau rau hauv, kev ua tsov ua rog cov cav sib tsoo zoo li cov hooves ntawm cov nees dhia, thiab txawm tias tau tsav los ntawm cov shaitan uas tau sau tag nrho lub zog ntawm lub ntiajteb sab hauv. Thiab tsis muaj kev cai lij choj ntawm physics thiab cosmology paub txog cov neeg rov qab los ntawm yav dhau los. Lub tswv yim ntawm inertia tsuas yog nyob ntawm qhov kev thov ntawm tus tsim.
  Tam sim no (muaj xws li Hyper-princeps-mago-plasma ntawm xws li ib tug incomprehensible yam teeb meem rau tib neeg kev xaav, ces koj muaj peev xwm coj ib yam dab tsi thiab kev hloov kho ntawm uas twb muaj lawm, hloov qhov luaj li cas ntawm lub nucleus ntawm ib tug photon, thaum koj dawb do tso lub tag nrho lub ntiaj teb nyob rau hauv trillions ntawm parsecs nyob rau hauv txoj kab uas hla nyob rau hauv koj xib teg!) Sfero xaiv incarnate lub cev ntawm ib tug biologically kho me nyuam tub, uas tau kawm nyob rau hauv lub hwj chim thiab technically advanced teb chaws Ottoman ntawm txaus siab Russia, txawm thaum nws yog maturing raws li ib tug embryo nyob rau hauv lub tsev menyuam. ntawm lub incubator-computer.
  Txij thaum lub sij hawm ntawm conception, muaj kev cob qhia nyob rau hauv ib tug npau suav, cuam tshuam los ntawm kev mob impulses, ntawm ib tug tshwj xeeb, cosmic tsov rog. Thiab tseem muaj kev nco, txij li txoj hauv kev ntawm Moguls, deprived ntawm inertia, yog unpredictable kiag li. Tab sis Sfero tsis nyuaj txog qhov no. Nws txhob txwm txwv kom ua kom nws lub peev xwm nthuav dav ntxiv. Tom qab tag nrho, Txaus siab rau lub teb chaws Yelemees, kis thoob plaws ntau billions ntawm galaxies thiab quadrillion neeg nyob ntiaj teb, qhov no creation yog, ntawm chav kawm, ib tug virtual matrix. Thiab qhov kev ua si ntawm qhov chaw ua tsov rog yuav tsum ua raws li cov cai. Yog li ntawd tsis muaj chaos kiag li. Creator tub. tua peb ntxiv, ploj lawm ob zaug. Tej yam yees siv impulses ntawm riam phom tshuab, zoo heev nyob rau hauv tsim, txiav lub nqus tsev vacuum thiab txawm ua nws tev tawm, slices ntawm zib mu cheese, twb nyob rau lwm theem ntawm lub ntug. Ntawm no Sfero dua dhia mus rau hauv lub qhov hauv qhov chaw, nkag mus rau hom kev tawm tsam. Nyob rau tib lub sijhawm, Tus Tsim Tus Tub tau xaiv lub sijhawm kom nws tsis tuaj yeem kho los ntawm cybernetic soj ntsuam systems, uas muab cov ntsiab lus tiav ntawm qhov chaw nyob ib puag ncig cov magoletes ntawm ntau yam kev hloov kho.
  - Magomatrix absorbs los ntawm kinezphoton! - Philosophically, knocking down lwm fighter thiab dodging lub smashing tentacles ntawm lub princeps-plasma, hais tias tus Creator-tub.
  Cov tub rog ntawm Julius Caesar, uas Sfero Frederick tso siab rau tag nrho cov lus txib, txuas ntxiv mus, ua kom zoo dua ntawm cov lej zoo dua, tawm hauv tsis muaj kev sim ua tsis tiav los ntawm cov flanks. Harlequinade tus henchman Hannibal sprayed ntau thiab ntau pab tub rog, sim mus ncab ob peb parsecs (ib parsec yog qhov deb uas lub teeb ntawm lub teeb mus nyob rau hauv ob thiab ib nrab xyoo) nyob rau hauv nws cov lus txib ib tug loj armada. Qhov ntom ntawm kev tsim cov tub rog tau txo qis, thiab lub luag haujlwm ntawm tus kheej kev txawj ntse tau nce. Ntawm no, ob tog tau ua pov thawj tias tsim nyog, ua qauv qhia aerobatics thiab kos duab ntawm maneuver. Tab sis qhov kev poob yog colossal, ntau tshaj li ib lab starships hlawv nyob rau hauv lub greedy teeb ntawm kev puas tsuaj.
  Sfero mam li nco dheev hloov qhov chaw ntawm kev sib ntaus thiab pom nws tus kheej ib sab ntawm tus ntxhais zoo nkauj tshaj plaws. Tus Creator-tub thiab Valentina tau tuav ib leeg tes, lwm tus txiv neej thiab ntau tus ntxhais sib pauv winks. Lawv nqa cov roj teeb thiab qhib cua daj cua dub cua daj cua dub ntawm cov nkoj, ib lub rooj zaum maglets, fighters, brigantines, destroyers, destroyers thiab lwm yam me me nkoj. Sphero lub qhov muag flashed yeej.
  Cov theem ntawm kev cob qhia ntawm cov neeg tua rog uas raug cob qhia rau kev ua tsov ua rog, txawm tias thaum lawv ua luam dej li fetuses hauv ib hom khoom noj khoom haus nruab nrab, yog siab heev. Tab sis lawv tsis tas yuav poob tawm ntawm ntau cov kab nrib pleb thiab lub tshuab nqus tsev vacuum. Nyob rau hauv teb, tus yeeb ncuab kuj tua nws ruthless hluav taws, muaj txawm tus kheej matrix. Ib tug kwj ntawm hyperplasma hlawv los ntawm cov tsis muaj zog matrix tiv thaiv thiab, ib nrab-qhov chaw pierced rau hauv lub armor. Ntawm no nws yog, qhov chaw ua khawv koob tsis tuaj yeem sawv ntsug, tawg, ntau xim dej ntawm ultra-hluav taws poob rau ntawm khub tua. Sphero hlawv tam sim ntawd (nws tsuas yog ib qho kev xav zoo heev thaum lub cev puas tsuaj!), tus hluas nkauj tus khub evaporated caj npab mus rau lub xub pwg nyom, ceg rau hauv caug, lub cev mus rau tav. Kev zoo nkauj qw thiab rov qab. Valentina xaj.
  - Pab kom cyber regeneration.
  Lub cev ntawm tus ntxhais (zoo li lwm tus neeg) tsis tau muaj protein ntau rau lub sijhawm ntev. Qhov no yog ib tug tshwj xeeb nqaij nrog hyperplasmic inclusions, thaum cov neeg lawv tus kheej pub rau superenergy. Yog li ntawd, cov nqaij tom qab raug mob pib maj mam loj hlob. Kev qeeb qeeb, cov txheej txheem nws tus kheej pom ntawm qhov muag liab qab, tus nqi ntawm cov ntaub so ntswg loj hlob yog 0.9 centimeters ib ob. Tab sis kev sib ntaus sib tua hnyav heev yog sai heev, cov cuab yeej tau hlawv nyob rau ntau qhov chaw. Ob rab phom evaporated, rau cov tub rog tuag, ib tug tub hluas raug hlawv mus rau ib nrab, tus ntxhais poob nws tawv taub hau thiab ntiv tes ib ntus. Sphero, luag, rov qab los, hais tias, koj tau ua tiav ntau npaum li cas los ntawm kev kov yeej tus tuav ntawm tus tsim ntawm lub ntiaj teb? Miraculously tswj kom tsis txhob detonation ntawm shells. Tab sis qhov kev puas tsuaj yog colossal, huab cua siphons ejected flashing rau hauv lub tshuab nqus tsev. Txawm li cas los xij, cov txiv neej teb txaus. Sfero nws tus kheej tau ua tiav kev txhaj tshuaj tiv thaiv kab mob, rub tawm lub dav hlau triple nres. Valentina, nws tus nplaig lengthened, licked tus txiv leej tub ntawm daim di ncauj.
  - Megaquasar!
  - Cia peb hyper-annihilation (super-destroying) plasma eruption! - barked tus hluas Creator ntawm ntug.
  Ob tug magolets raug tua los ntawm lwm yam phom, peb rab phom tua raug tua ntawm tus tua. Tab sis nws yog nyob rau lub sijhawm ntawd uas lub foob pob hluav taws tau tsom nws cov phom rau lawv. Tus tub-tus tsim, tsis yog tsis muaj kev txaus siab, nrog kev xav ntse, hnov qhov ua tsis taus pa ntawm kev tuag ntawm nws lub ntsej muag. Tus poj niam laus loj loj nrog ib tug scythe raug hem, thiab Captain Sfero muab qhov kev txiav txim.
  - Yooj yim khiav tawm! Txav mus zoo li tus nab, dhau ntawm hedgehog!
  Lub roj teeb rushed rov qab, tab sis qeeb me ntsis. Lub tshuab nqus tsev zoo li mob nrog qhov mob, lub cua daj cua dub tau dhau los. Lub tshuab txaus ntshai ntawm gravioplasma hooked lub roj teeb. Tam sim ntawd tsib rab phom thiab kaum ob tus neeg ntawm pab pawg tau tig tawm kom tag nrho evaporated. Sfero thiab lwm tus ntxhais raug pov tseg los ntawm lub zog nqus dej. Tus Creator Tub ya mus, ntaus nws lub taub hau ntawm lub abs ntawm tus kis las tab sis zoo nkauj heev Valentina. Thiab qhov no yog qhov nyuaj thaum lub cev nqaij daim tawv uas koj yuav tsum tau ram tsis yog protein:
  - Wow, koj pulsar-collapse qhov! Sphero yws. Thiab nws luag ntxhi li ib tug hyperelectricity tua los ntawm nws.
  Muaj cov kab nrib pleb loj hauv cov cuab yeej. Lawv txiav zoo li ravines rau hauv cov xim liab ntawm cov hlau ntau tshaj li ib lab lub sij hawm muaj zog dua titanium. Lub hwj chim loj npaum li cas yog muab zais rau hauv hyperplasm lossis nws qhov zoo tshaj plaws ntau yam ntawm princeps-plasma muaj peev xwm txav cov hnub qub thiab tua quasars. Tab sis tsuas yog thib rau, xya, thiab lwm yam, lub xeev ntawm teeb meem. Tag nrho dej hiav txwv ntawm hyperplasm tuaj yeem tau txais los ntawm ib qho molecule. Txoj kev xav (kom txog rau thaum qhov no tsis muaj rau tib neeg), ib qho tseem ceeb yuav tsim tawm tag nrho lub ntiaj teb. Los yog rhuav tshem! Xws li yog quasi-divine possibilities ntawm hyperplasma.
  Lub roj teeb swb los ntawm qhov hloov pauv hloov pauv vibrating hauv kinesspace, cov tub rog raug nias los ntawm lub zog tsis muaj zog ntawm inertia. Tom qab ntawd lub caij nplooj ntoos hlav tawm, thiab lub roj teeb rov qhib hluav taws tsuas yog ntawm lwm qhov chaw hauv qhov chaw.
  Friedrich Sfero hais kom ua:
  - Ntaus nrog lub nqaj nqaim, hloov cov phom mus rau hom ramrod concentrated.
  Txij li cov khoos phis tawj raug kaw, qhov no yuav tsum tau ua manually. Tswj cov dej ntws ntawm hyperplasma siv lub nruas. Tab sis ua qhov no tsis yog ib qho yooj yim, nws txuag qhov tseeb tias qhov kev quab yuam majeure no kuj tau muab rau hauv qhov kev cob qhia. Cov tub hluas thiab cov ntxhais tiv nrog qhov teeb meem no hauv hom pib. Sfero Friedrich ntes lub nkoj foob pob hluav taws ntawm qhov pom, txhaj tshuaj me ntsis. Lub thinnest squeak ntawm lub tshuab nqus tsev puas tau hnov, lub nkoj yog torn rau tej daim. Judging los ntawm lub hwj chim ntawm tawg, muaj ib tug detonation ntawm mos txwv. Ib qho chaw ntawm lub teeb tshuab lub tsheb. Magolet kuj raug rhuav tshem, tus ntxhais rov tsim dua qhov kev txhaj tshuaj.
  tis ya tawm nyias, nyob rau tib lub sij hawm spinning nyob rau hauv lub nqus ntawm flaming tails.
  Tus yeeb ncuab brigantine yuav siv kev puas tsuaj ntxiv, tab sis teb nrog cov volleys loj. Ib tug kwj deg nkag mus rau ntawm qhov tawg, pov tus ntxhais tawm, nthuav tawm lub mis golden nrog cinnabar, luminescent txiv mis.
  Sphero squeals nrog zoo siab:
  - Koj pom li cas txias! Chernodyrno!
  Valentina npuaj tus tub uas muaj zog tag nrho ntawm nws lub hauv caug magoplast-skinned.
  - Princeps-quasar! Zapulsar ellipsis! Nce tus knight tus mace siab dua!
  Lub teardrop-zoo li tus brigantine bristled nyob rau hauv volleys. Spiky dewdrops ntawm hyperplasm txau thoob plaws qhov chaw sib ntaus sib tua.
  Friedrich Sfero xuav:
  - Muab lub photon, rau hauv lub cev qhuav dej ntawm abyss!
  Ib lub frigate popped los ntawm sab, tib lub sij hawm cov nyob sib ze roj teeb jerked. Nws zoo li cov hais mav tsis muaj hmoo, lawv dawm rau ntawm lub foob pob hluav taws hnyav lossis Vibro-tav uas tshem tawm cov hlau ruaj khov tshaj plaws rau hauv cov hmoov.
  Tus tub sim tig lub platform kom muaj sia nyob xws li kev tawm tsam. Tab sis tom qab tag nrho, cov neeg tawm tsam yog cov tub txawg hauv chav kawm siab uas kawm tiav los ntawm yuav luag tib lub tsev kawm ntawv. Tus creator ntawm Harlequinade kuj tsis yog ib tug scammer nyob rau hauv lub Creation ntawm Civilizations!
  Tempropreon cannon tau tawg. Nws tau tawg mus rau hauv ib pawg ntawm sparkling qhov chaw. Tus ntxhais thiab tus Creator-tub tub pab phom raug pov tseg zoo li yog los ntawm lub tshuab ntaus pob. Lawv tsoo mus rau hauv lub armor nrog colossal acceleration, me ntsis dented nws, thiab lawv lawv tus kheej muaj zog flattened, shuddering los ntawm kev poob siab nrog lawv heev elastic thiab muaj zog lub cev. Tom qab ntawd lawv pib tev tawm cov txheej txheem hnyav, muab cov duab zoo nkauj rau lawv cov duab zoo nkauj, embossed zoo li cov mlom ntawm cov vajtswv qub.
  Sphero hnov txias nyob rau hauv lub plab mog. Qhov ceev ntawm tus yeeb ncuab lub plasma eruption intensified, zoo li cov tshiab rog tau kos rau hauv kev sib ntaus sib tua. Piv txwv li, lub ultra-kev sib ntaus sib tua nws tus kheej yog qhov loj ntawm ib tug dlej asteroid, thiab cov duab ntawm ib tug loj dagger studded nrog emitters emitted ib tug nplua nuj ornaments ntawm hyperplasmic jets. Ib tug nkhaus, twisted-nyob rau hauv-zoo hybrid ntawm ib tug matryoshka thiab ib tug accordion, cov khoom poob rau lub cruiser ntawm txaus siab lub teb chaws Yelemees. Lwm qhov kev puas tsuaj ntawm kev puas tsuaj tau tsoo plaub lub teardrop-zoo li cov phom loj platforms.
  Sphero lub hauv caug sab xis sab xis evaporated, thiab tsis tau tos kom nws loj hlob nyob rau hauv ib tug natural txoj kev, nws instantly nce nws ceg.
  Julius Caesar, txawm tias tag nrho nws cov txuj ci, tau poob kev sib ntaus sib tua, cov lej superiority nrog kwv yees li kev sib luag ntawm cov thev naus laus zis, nyob rau sab ntawm tus yeeb ncuab. Qhov tsuas yog qhov uas yuav tsum tau ua nyob rau hauv qhov teeb meem nyuaj no yog kom thim rov qab, tsis txhob cuam tshuam. Sphero mloog yam tsis muaj lub siab xav ntawm tus huab tais-kev sib txuas lus, cov lus txib muab rau cov neeg hlau. Lawv sounded unlimited optimism, nqhis dej rau ib tug thaum ntxov yeej. Julius Caesar's frigate tau txais qee qhov kev puas tsuaj thiab ua rau qeeb. Sphero xav tias npau taws, lub zog nws tsim zoo li yuav poob, koj yuav tsum rhuav tshem cov yeeb ncuab ntau li ntau tau. Qhov ntawd yog, nws muaj kev xaiv los yeej lossis tuag. Txawm hais tias nws yog pom tseeb tias kev puas tsuaj ntawm ob peb muggles; yuav hloov yuav luag tsis muaj dab tsi, tab sis qhov no yog yuav luag qhov kev ua yeeb yam tsis sib xws ntawm cov tib neeg uas tsim rau hauv cov kwj deg uas rhuav tshem txhua yam teeb meem. Tus tub, siv lub cim xeeb ntawm tus neeg nqa khoom, tab sis qhov tseeb nws tus kheej tsim (Yuav ua li cas nws tswj hwm tus kheej thiab tej yam nyuaj hauv cov qauv yog ib lo lus nug cais!) sai sai nco qab txog qhov nws tau tsav hauv ntau qhov kev cob qhia. Nws yog ib qho tsim nyog uas koj tsis pom, nyob hauv cov qeb dav dav ntawm cov neeg hlau. Yog li ntawd nws yog qhov nyuaj dua kom mus txog qhov ntawd, tab sis qhov tshwm sim ntawm qhov tshwm sim yog qis dua. Tab sis ntawm qhov tod tes, nws puas muaj cai los zaum ntawm lub sijhawm tseem ceeb no? Tom qab tag nrho, ib tug tub rog yuav tsum: saib xyuas kev cawm neeg txoj sia, taw tes ob: tshem tawm cov yeeb ncuab kom ntau li ntau tau. Nyob rau hauv cov ntaub ntawv ntawm ib tug contradiction - qhov no yog cov kev lig kev cai, ua ib qho kev xaiv nyob rau hauv lub thib ob txoj kev. Cov no yog cov neeg Amelikas ntawm cov hnub qub: lawv xav ntau ntxiv txog kev khaws lawv cov tawv nqaij. Yog li ntawd, cov Yankees poob, ntxiv rau, lawv cov lus tshaj tawm tsis muaj zog. Nws tsis muaj tag nrho thiab inclusiveness. Yog hais tias peb nco qab lub ancient keeb kwm ntawm lub ntiaj teb: nyob rau hauv cov hnub thaum tib neeg raug chained mus rau ib tug ntiaj chaw. Ib tug txaus ntshai, sib cais ntiaj teb no, nws yog tsim nyog los sau tag nrho cov teb chaws thiab haiv neeg rau hauv ib lub nrig. Ntau lub tebchaws tau lees paub nws. Ua ntej tshaj plaws, Tebchaws Asmeskas, Tuam Tshoj, lub koom haum Islamic. Lub ntiaj teb no tau dhau los ua ntau tus polar thiab tau raug rhuav tshem, cov xeev ywj pheej loj hlob, kev cais ntawm cov haiv neeg me tau hloov mus ua kev xav. Lub tsev Lub ntiaj teb tau hluav taws, tib neeg tau poob rau hauv lub abyss! Nyob rau hauv ancient sij hawm, muaj hwj chim kav uas xav kom tib neeg sib sau ua ke. Qhov no yog thawj Alexander lub Great, ib tug ntawm cov tseem ceeb tshaj plaws commanders ntawm tag nrho cov sij hawm thiab cov neeg. Nws yog invincible, tab sis muab kev txaus siab muab nws lub neej luv luv. Thiab yog li ntawd nws muaj feem ntau, nws tau tsim lub tebchaws thoob ntiaj teb, coj cov kab lis kev cai siab Hellenic rau Asia. Txawm tias Carthage thiab Rome thaum ub tau xa khoom plig zoo rau Macedonian, Slav zoo tshaj plaws ntawm lub sijhawm qub! Ua ntej Alexander, Great Persia nyob rau hauv ntau tus vajntxwv (tshwj xeeb tshaj yog Cyrus) tau txais kev kov yeej loj, los ntawm Is Nrias teb mus rau tim lyiv teb chaws, tab sis cov lus qhuab qhia: muaj ib tug kav rau tag nrho lub ntiaj teb no, nws yog tus thawj coj! Hauv Rome, Julius Caesar tau thov lub luag haujlwm ntawm tus kav ntiaj teb, tab sis nws lub neej tsis ntev txaus. Tom qab Caesar ntawm cov emperors: tsis muaj zog txaus commanders. Tus Vajtswv Augustine yog mob thiab lub cev tsis muaj zog, lub charismatic Nero feem ntau txaus ntshai. Cov thawj coj nto moo tshaj plaws, Diolektan thiab Constantine, tau tawm tsam ntau dua los tswj cov xwm txheej tsis muaj kev xav txog kev kov yeej loj. Muaj lwm cov thawj coj, tom qab lub caij nplooj zeeg ntawm Rome. Ntawm no, tus cwj pwm tseem ceeb tshaj plaws: Genghis Khan, Tamerlane, Napoleon, Adolf Hitler, Stalin. Genghis Khan tau ua tiav heev. Nws kov yeej yuav luag tag nrho Tuam Tshoj, Afghanistan, Khorezm, advanced detachments mus txog Ancient Russia. Nws muaj txoj hauv kev zoo los yeej, tsis muaj leej twg tuaj yeem tiv thaiv cov tub rog tsis tu ncua ntawm tus thawj coj txawj ntse thiab txawj ntse. Tab sis txawm tias nws lub neej ntev ntev los ntawm cov qauv ntawm Cov Hnub Nyoog Nrab Hnub nyoog tsis txaus rau lub ntiaj teb kev ntes. Genghis Khan tau tsim ib lub dynasty, tab sis tsis muaj ib tug zoo li nws, muaj peev xwm sib sau ua ke tag nrho cov nomads. Ib yam li Tamerlane. Kev yeej tom qab yeej, lub tebchaws loj loj, thiab kev sib cais, kev puas tsuaj ntawm Timurat, sib cav sib ceg ntawm cov tub thiab cov xeeb ntxwv. Thiab tsis muaj ib tug tsim nyog successor. Napoleon thiab Hitler, tau kov yeej Tebchaws Europe, rhuav tshem lawv rov qab tawm tsam Russia. Tu siab, Russia nws tus kheej ua tsis tau tejyam mus cuag lub ntiaj teb no domination. Muaj tseeb tiag tus thawj coj zoo yog Stalin, uas tau hloov lub teb chaws tsis paub ntawv uas taug kev hauv khau bast mus rau hauv lub zog muaj zog.
  Thiab tom qab ntawd, twb nyob rau hauv nees nkaum-thawj xyoo pua, lub hwj chim los ntawm qhov pib ntawm lub teb chaws Yelemees, thiab tom qab ntawd thoob plaws ntiaj teb, tau txais los ntawm ob peb tus neeg tsis paub qab hau uas muaj lub hwj chim loj heev ntawm kev txawj ntse.
  Lawv tsim cov cuab yeej cuab tam tam sim no ntawm princeps, thiab tib neeg maj mam tsim mus rau lub xeev ntawm virtual omnipotence.
  Tab sis kev ua tsov ua rog yog kev ua tsov ua rog, tshwj xeeb tshaj yog kev ua tsov rog hauv chaw, ntawm no miscalculations thiab kev txi yog inevitable. Tus tub rog Friedrich Sfero, uas tau txiav txim siab los pheej hmoo, muaj hmoo kom deb li deb, nws tau tswj hwm kom rhuav tshem plaub lub tsheb sib ntaus sib tua yam tsis tau nyiam nws tus kheej.
  - Yuav muaj birch porridge rau me me! Zoo li princeps-plasma!
  Yog lawm, cov kev ua si ntxim nyiam no tau ua si los ntawm cov pej xeem ntawm Thib Peb Reich faj tim teb chaws, kov yeej lub ntiaj teb.
  Thiab yuav ua li cas tag nrho nws yuav xaus, thiab mus txog qhov siab ntawm omnipotence muaj peev xwm rau noob neej, txawm tias tsis muaj hwj chim fantasy, ncav cuag.
  
  
  COG thiab SHPUntiK thiab lub thib peb REICH
  Hauv Ntiaj Teb Tsov Rog Zaum Ob tau cuam tshuam popadany. Nyob rau hauv cov ntaub ntawv no, shorty constructors Vintik thiab Shpuntik. Thaum tsiv mus, lawv xaus rau hauv Berlin. Zoo, txij li thaum lawv tsis paub dab tsi txog kev nom kev tswv thiab lub ntiaj teb ntiaj teb, lawv tau hloov mus rau kev pabcuam ntawm Germans. Thiab cov kws kho mob yog qhov zoo tshaj plaws. Thiab lawv tau koom nrog txoj kev loj hlob ntawm Panther. Cov neeg tsim qauv tsim qauv tsim ua lub pej thuam nqaim thiab me me, tiv thaiv zoo dua, tab sis sib dua. Lub cav thiab kis tau tus mob tau muab tso rau hauv ib qho thaiv, thiab lub gearbox ntawm lub cev muaj zog nws tus kheej. Ib qho yooj yim thiab sib dua chassis dua li hauv keeb kwm tiag tiag kuj tau ua. Thiab qhov siab ntawm "Panther" tsuas yog 1.8 meters. Yog li ntawd, lub armor ntawm lub hauv pliaj ntawm lub hull ntawm 80 hli tau ntsia rau ntawm cov ces kaum loj ntawm kev xav inclination thiab yuav luag impenetrable. Lub hauv pliaj ntawm tus pej thuam yog 120 millimeters nrog txoj kab nqes, thiab ob sab yog rau caum millimeters inclined. Lub ntsiab lus tsis muaj zog yog ob sab ntawm lub cev - tsuas yog 40 hli. Tab sis lub cev yog heev compact thiab sab saum toj yog nyob rau ntawm ib tug loj lub kaum sab xis ntawm inclination, thiab 30 mm shields tau muab tso rau hauv qab npog lub rollers. Thiab tag nrho cov ntxim nyiam no hnyav tsuas yog 26 tons, nrog lub cav ntawm 650 horsepower. Thiab rab phom yog 75mm 70 EL chim ntev, tua 15 rounds ib feeb.
  Ntxiv rau, zoo visibility thiab optics.
  Lub tank no tau mus los ntawm qhov ceev ntawm 70 kilometers ib teev, yog impenetrable rau sab rau lub teeb phom, feem ntau yog plaub caug-tsib, thiab anti-tank phom, coj peb caug-plaub los ntawm ob kilometers ntawm lub hauv pliaj, thiab xyaum tsis tawg. Thiab yuav luag tag nrho cov anti-tank riam phom ntawm lub USSR tsis nkag mus rau hauv lub hauv pliaj.
  Thiab tus tshiab "Panther" ntawm kev sib ntaus sib tua ntawm Kursk ua ib qho txaws. Nyob rau tib lub sijhawm, nws yooj yim dua los tsim, thiab nws siv yuav luag ob zaug tsawg dua hlau dua li Panther hauv keeb kwm tiag tiag.
  Raws li qhov tshwm sim ntawm kev siv lub tank no, Nazis tsoo los ntawm kev tiv thaiv ntawm cov tub rog Soviet thiab kaw lub boiler, hla Kursk. Thiab yog li seized lub teg num. Thiab txhim kho kev vam meej, lawv coj Voronezh.
  Tom qab ntawd Hitler tau hais kom cov tub rog tig mus rau sab qab teb. Thiab lub armada ntawm cov tub rog tsiv mus rau Stalingrad.
  German tso tsheb hlau luam tau nce. Thiab ib pab neeg ntawm cov ntxhais tab tom sib ntaus sib tua ntawm Panther, tawg los ntawm Soviet phom thiab tsheb.
  Cov Germans tsoo mus rau Stalingrad ... Tab sis tsis yog tag nrho. Nyob rau hauv teb chaws Africa, Rommel lub corps ntawm tshiab tso tsheb hlau luam yeej ib tug series ntawm yeej. Qhov xwm txheej rau cov phoojywg tau ua rau hnyav dua los ntawm qhov tseeb tias Vintik thiab Shpuntik kuj tau tsim lub dav hlau fighter. Tsis tas li ntawd, nws yog lub teeb heev, yooj yim rau kev tsim khoom, maneuverable, thiab tswj hauv paus.
  Thiab lub dav hlau tshiab VSh-162 tau dhau los ua lub dav hlau zoo tshaj plaws hauv huab cua, thiab ua rau cov Allied cov dav hlau puas tsuaj loj heev.
  Yog li ntawd, cov Nazis pib nce qib hauv Africa mus rau tim lyiv teb chaws. Hitler tsis kam coj Stalingrad los ntawm cua daj cua dub, thiab nres nws cov tub rog. Tab sis Fritz pib qhov kev tawm tsam tseem ceeb hla nrog kev tawg mus rau Hiav Txwv Caspian. Thiab qhov xwm txheej tau nce ntxiv.
  Thiab cov haujlwm tshiab tau ua raws nyob rau sab qaum teb. Cov Nazis tawm tsam Sweden. Thiab nyob rau hauv ob peb hnub lawv yuam nws mus rau capitulate. Thiab nws tig tawm los ua txias.
  Gerda thiab Charlotte ntawm "Panther" tau mus ncig thoob tebchaws Sweden, thiab yuam cov tub rog raug ntes kom hnia lawv txhais taw liab qab, qhia lawv cov chav kawm loj. Cov ntxhais no ntxim hlub tiag tiag li.
  Ntau tus txiv neej ntawm kev sib ntaus sib tua surrendered rau lawv. Thiab hnia liab qab soles.
  Tab sis tam sim no lawv nyob hauv Sweden, qhov twg nws twb tau daus thiab txias.
  Thiab cov Germans, coj los ntawm Rommel, yeej cov British nyob rau hauv Egypt. Thiab tam sim no lawv tau hla mus rau Middle East thiab lawv muaj kev vam meej tom qab ua tiav.
  Ntawm no, kev sib tw ntawm cov tub rog zoo nkauj tsis nres ... Gerda hais tias mob siab rau, rub nws txhais taw liab qab ntawm cov hlau:
  - Yog lawm, "Tiger" ntawm chav kawm, lub tank uas muab cov masterpieces thiab lub tshuab colossal hais txog lub zog. Tseem yooj yim!
  Charlotte hais lus tsis txaus ntseeg:
  - Tus kheej, Kuv nyiam Leo. Txij li thaum tsis muaj dab tsi los tsoo lub tsheb zoo li no! Thiab nws yog zoo meej nyob rau hauv cov duab!
  Magda nco qab tias lawv tau ua yeeb yam li cas thaum lub Kaum Ib Hlis 7 thiab hu nkauj:
  - Thiab kuv nyiam Nas, nws loj heev! Thiab nrog ob rab phom ib zaug!
  Christina giggled thiab dov nyob rau hauv lub thauj:
  - Ob rab phom hauv ib lub tsheb - qhov txias!
  Gerda twisted nws ob txhais ceg saum huab cua thiab hais tias:
  - Puas yog nws ya zoo li no? Peb puas yuav mus txog Australia sai sai no?
  Charlotte tuav nws lub taub hau.
  - Tsis yog! Tsis ntev! Yuav ya los ntawm Sweden - yuav luag thoob plaws ntiaj teb!
  Lub dav hlau yeej tsaws rau refuel. Cov ntxhais khiav tawm sab nraud. Lawv tau xaus rau hauv qhov kub Medina, qhov chaw uas lub dav hlau tau tsaws thaum muaj xwm txheej ceev. Txawm tias thaum kawg ntawm lub Kaum Ib Hlis, qhov kub ntawm no yog txog peb caug degrees. Thiab nyob rau hauv Sweden, ib yam li lawv tau tawm mus, ib qho cua daj cua dub ntaus thiab qhov kub thiab txias poob mus rau rho tawm peb caug.
  Cov ntxhais khiav ceev npaum li lawv ua tau kom tsis txhob khov rau tus neeg ua haujlwm thauj, thiab cov te me ntsis ntawm tus ntxhais liab qab pob taws. Nws tsis yog ib qho yooj yim kom tsis txhob hnav khau ntawm txoj cai, tshwj xeeb tshaj yog thaum taug kev.
  Tab sis tam sim no cov ntxhais tau khiav hla cov xuab zeb kub ntawm Medina. Cov Arab tau ntshai saib cov ntxhais ib nrab liab qab, tab sis lawv ntshai ua ib yam dab tsi. Txawm li cas los xij, cov Germans muaj lub koob npe nrov heev. Tseeb tiag, lawv tau pom tias yog ib lub teb chaws ntawm cov neeg superhumans, thiab yog li ntawd lawv zam txim me me pranks. Zoo li thaum kev zoo nkauj hnav tsuas yog ib qho bikini.
  Tom qab huab cua txias, thaum ob txhais ceg tau txias tas li, nws yog qhov zoo nkauj heev kom khiav raws cov xuab zeb kub. Cov ntxhais nyiam nws, thiab lawv txaus siab rau lawv tus kheej los ntawm kev cuam tshuam cov xuab zeb ntawm ib leeg.
  Gerda, dhia hla cov suab puam zoo li ntawd, xav tias nws tseem zoo kawg nkaus nyob hauv lub tebchaws uas muaj lub caij ntuj sov tas li. Thiab nws zoo npaum li cas ...
  Tshav ntuj thiab huv si, cua tshiab tshuab rau ntawm lub ntsej muag. Los yog tsis heev tshiab, tab sis kub suab puam huab cua.
  Charlotte hais nrog luag nyav:
  - Tam sim no cov av no yog rau peb Reich. Tsis muaj ib yam dab tsi uas tib neeg tau koom ua ke. Zoo sib xws, kom muaj kev sib koom siab li tam sim no. Thiab tag nrho cov no ua tsaug ntau ntau rau cov neeg txawj ntse ntawm Fuhrer.
  Magda logically hais tias:
  - Ib feem kuj vim Hitler muaj hmoo heev. Piv txwv li, cov British poob zoo li peas. Thiab kev nthuav dav ntawm Africa tsis tau ua pov thawj tias yog ib qho teeb meem. Yog, txhua yam nyob ntawm peb sab. Txawm hais tias qee zaum muaj qhov yuam kev!
  Christina teb tias:
  - Hais txog hmoov zoo, tsis yog tiag! Peb tsis muaj hmoo, piv txwv li, nrog lub caij ntuj no hauv plaub caug thawj. Thiab yog li lawv yuav tau coj Moscow rov qab thaum ntawd. Thiab kev tsov rog nyob rau sab hnub tuaj yuav xaus. Thiab yog li koj tseem yuav tau rub tawm Stalinist pos.
  Gerda pom zoo nrog ib tug sigh:
  - Tej zaum yuav tsum tau! Tu siab kawg li! Ntau tus txiv neej thiab cov ntxhais zoo yuav tuag!
  Magda tsis kam ua kua muag thiab hais tias:
  -Txoj kev...koj tsis ncaj ncees npaum li cas! Thiab qee zaum koj tuaj ntawm lub sijhawm tsis raug!
  Gerda maj nrawm rau qhov tsis pom zoo:
  - Tsis yog qee zaum! Thiab ib txwm nyob ntawm lub sijhawm tsis ncaj ncees lawm! Koj paub tias koj xav ua neej li cas, thiab tsis kam tuag!
  Christina logically hais tias:
  Peb xav tau qhov no vim peb muaj zog thiab noj qab nyob zoo. Thiab tus pog, uas yog ib puas xyoo thiab nyob rau hauv uas txhua yam mob, tej zaum muaj ib tug txawv kiag li tus cwj pwm ntawm kev tuag!
  Charlotte tuav nws lub taub hau thiab hais tias trepidation:
  - Au Vajtswv txwv! Vajtswv txwv tsis pub koj yuav laus!
  Gerda yoj nws tawm thiab ncaws cov xuab zeb nrog nws txhais taw liab qab:
  - Cia peb tsis txhob tham txog qhov no! Yog tias koj pib xav tias hnub nyoog li cas, koj yuav vwm, lossis rhuav koj lub neej!
  Magda sim nplij tus ntxhais nkauj xwb:
  - Thaum Yexus los, tag nrho cov neeg tuag yuav sawv, thiab cov hluas no nyob mus ib txhis!
  Gerda luag ntxhi thiab hais tias:
  - Vajtswv foom koob hmoov!
  Christina teb npau taws:
  Thiab kuv yog ib tug neeg tsis ntseeg Vajtswv. Thiab kuv tsis ntseeg Vajtswv thiab kuv tsis qhia koj!
  Gerda shrugged nws muaj zog, tanned lub xub pwg nyom.
  - Kuv yuav tsis hu kuv tus kheej tias muaj kev ntseeg, tab sis ... Muaj ntau yam uas materialists thiab atheists piav tsis tau. Xws li lub hauv paus chiv keeb ntawm lub qab ntuj khwb!
  Charlotte, plunging rau hauv cov xuab zeb kub, teb tias:
  - Tab sis kuv nyiam lub tswv yim ntau - ntau tus vajtswv. Tias cov demiurge Gods sib sau ua ke tsim lub ntiaj teb thiab lub ntiaj teb. Tom qab ntawd muaj kev tawm tsam ntawm lawv, uas ua rau cataclysms thiab kev puas tsuaj ntuj tsim. Yog li ntawd, txhua yam kev txom nyem tshwm sim. Kev sib ntaus ntawm cov vajtswv thiab ua rau muaj kev tsov rog ntawm tib neeg!
  Gerda teb tias:
  - Tab sis tus German Vajtswv yeej ib txwm yeej!
  Charlotte tuav nws lub taub hau.
  - Qhov no tsis tau tshwm sim nyob rau hauv Thawj Ntiaj Teb Tsov Rog. Txawm tias peb nyob ze rau yeej!
  Christina nodded zog.
  - Yog li ntawd! Nws yog ib qho tsim nyog yuav tau txi ib ntus rau East Prussia, tab sis tsis txhob thim cov tub rog los ntawm Sab Hnub Poob. Tom qab ntawd lawv yuav tau ncig thiab coj Paris. Fabkis capitulates... Nws yeej swb lawm. Thiab ntxiv ... Kuv xav tias yog Tebchaws Askiv yuav ua kom tawv ncauj, ces peb tuaj yeem poob rau nws ua ke nrog Ltalis, Qaib ntxhw thiab Nyiv. Thiab lawv yuav tsoo lawv nrog submarines thiab ib qho kev ua ntawm cov nkoj!
  Magda hais tias:
  - Koj tsis nco qab txog Russia!
  Christina rov zoo.
  - Kuv tsis nco qab dab tsi! Russia yuav tau swb tom qab lub surrender ntawm Fabkis. Tsis tas li ntawd, Tsar Nicholas II tsis yog Stalin. Tus huab tais ntawm Russia yuav xaus kev sib haum xeeb nrawm nrog peb, tau raug kev puas tsuaj. Thiab peb xav ... Hauv luv luv, Russia ntawm tsarist lub sij hawm tseem tsis muaj zog tshaj li cov communist!
  Charlotte luag ntxhi.
  - Ua li no! Tab sis, tau kawg, peb tsis muaj lub sijhawm ntawd. Adolf Hitler tau ntse dua. Nws tau ua ib qho kev tsis sib haum xeeb nrog Stalin, thiab tsoo nws cov yeeb ncuab ib feem. Qhov no yog qhov kev txawj ntse ntawm kev nom kev tswv!
  Christina hais tias:
  - Nws yuav yog qhov xav tau ntau dua los ua kom deb nrog Tebchaws Askiv, thiab tsuas yog tom qab ntawd tawm tsam Soviet Union!
  Charlotte hais nrog luag nyav:
  - Kuv pom zoo nrog qhov no!
  Gerda, ntawm qhov tsis sib xws, tawm tsam:
  - Yog tias peb tsis tau tawm tsam USSR hauv plaub caug xyoo, thiab tsis tau kov yeej cov tub rog liab uas tsis tau npaj ua tsov rog tiv thaiv, lawv tuaj yeem poob rau peb thaum peb yuav cua daj cua dub. Yog li ntawd peb tsis muaj lwm txoj kev xaiv!
  Magda shrugged.
  - Stalin yog ib tug ceev faj nom tswv! Tej zaum nws yuav tsis muaj kev pheej hmoo li kev lom zem!
  Gerda rationally remarked:
  - Hloov chaw, ntawm Stalin, kev taug txuj kev nyuaj loj yog muab sijhawm rau peb los yob tawm Tebchaws Askiv. Nyob rau hauv cov ntaub ntawv no, superior zog yuav poob rau nws. Thiab peb yuav faus nws. Thiab yog li thaum Britain tawm tsam, Russia tseem muaj lub sijhawm tawm tsam peb. Txwv tsis pub, peb yuav tsum lees tias peb cov yeeb ncuab tsis muaj caij nyoog!
  Charlotte kuj pom ib yam dab tsi los tawm tsam:
  - Txog thaum tej dab phem xws li USSR thiab USA raug swb lawm, nws yog qhov ntxov ntxov hais tias tus yeeb ncuab tsis muaj caij nyoog. Peb tau ua ntau yam thiab tuaj deb heev, tab sis... Peb tseem muaj teeb meem ua ntej peb. Tam sim no Australia. Lwm thaj tsam rau cov tub rog German!
  Gerda teb tias:
  - Cia peb tawg thiab! Twb tau muaj ob txoj kev taug kev hauv Switzerland thiab Sweden, thiab hauv Australia tsawg kawg yog sov dua.
  Charlotte luag ntxhi thiab hais tias:
  - Kuv ntseeg peb txoj kev yeej! Txwv tsis pub, nws tsuas tsis tshwm sim!
  Cov ntxhais yuav tsum tsis txhob ua kom sov hauv cov suab puam thiab rov qab mus rau kev thauj mus los. Refueling tau ua tiav. Thiab cov ntxhais tau koom nrog lawv cov phooj ywg qub los ntawm "Tigress" battalion.
  Cov ntxhais los ntawm cov poj niam no detachment tau yos hav zoov rau khoob Mujahideen. Qhov twg, txawm li cas los xij, muaj tsawg. Thiab tam sim no lawv zoo siab tau tawm mus kov yeej Australia. Lwm lub teb chaws thiaj li ntshaw rau Wehrmacht.
  Lub teb chaws Yelemees tab tom sib sau ua ke rau kev dhia thiab npaj kev tsaws.
  Margaret ntsib nws tus qub acquaintance Christina thiab Gerda nrog kev hwm. Txawm li cas los xij, tsis yog txhua tus tuaj yeem tau txais pob zeb diamond rau tus tub rog tus ntoo khaub lig! Tom qab lub tuam txhab no, cov ntxhais yuav tsum raug xa mus rau insemination thiab mus rau ib tug tshwj xeeb camp rau bearing offspring. Yog li nyob rau hauv Lavxias teb sab tuam txhab, tej zaum lawv yuav tsis muaj sij hawm los koom.
  Cov kev zoo nkauj, txawm li cas los xij, saib zoo siab thiab sib ntaus sib tua. Kuv tsis xav pw ntxiv lawm, thiab cov ntxhais, tau kaw lawv tus kheej hauv ib lub tsev sib cais, tau sib tham.
  Magda, zaum hauv lub rooj zaum tawv tawv, hais tias:
  - Paganism, nrog rau tag nrho nws cov logic sab nrauv, kuj tsis tuaj yeem teb ntau cov lus nug. Piv txwv li, ntau tus vajtswv demiurge tuaj qhov twg?
  Charlotte giggled thiab tawm tsam:
  - Ib yam li monotheism tsis muaj peev xwm teb cov lus nug, qhov twg yog Vajtswv tib leeg uas tsim lub Ntiaj Teb los?
  Magda shrugged.
  - Nws yog ib lo lus nug ntawm yuav ua li cas hais ... Peb los ntawm txoj kev ntseeg coj nws raws li ib tug axiom uas Vajtswv tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus yeej ib txwm muaj. Thiab qhov no yog ib qho axiom uas tsis xav tau kev pov thawj.
  Cristina hais, tuav nws lub taub hau:
  - Nws yog tsis yooj yim sua xav txog tej yam nyob mus ib txhis, thiab infinitely muaj zog, thiab infinitely ntse. Qhov no yog tawm tsam logic. Raws li peb pom nyob rau hauv lub ntiaj teb, qhov yooj yim ua rau lub complex, thiab peb saib evolution. Thiab tom qab ntawd los ntawm ntau qhov nyuaj, qhov yooj yim mus. Uas contradicts qhov pom kev muaj tiag.
  Piv txwv li, tib neeg yog qhov nyuaj, tsis yooj yim! Thiab peb tsis degrade tag nrho, tab sis theej ua zoo meej dua!
  Charlotte giggled thiab hais tias:
  - Logically! Lub evolution ntawm cov vajtswv coj mus rau lub creation ntawm tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus Demiurge Vajtswv!
  Magda hais hnyav heev:
  - Cov tswv yim zoo li no tuaj yeem rhuav tshem tus ntsuj plig!
  Charlotte nqaim nws ob lub qhov muag thiab blurted tawm:
  - Tab sis lo lus nug yog, lub ntiaj teb muaj hnub nyoog npaum li cas?
  Magda shrugged nws muaj zog, tsim lub xub pwg nyom.
  - Tsis paub! Thiab yog vim li cas ib lo lus nug?
  Charlotte rationally teb:
  - Nws yuav tsum ua nrog Xatas txoj kev ntxeev siab. Dab Ntxwg Nyoog yog ib tug ntawm cov tubtxib saum ntuj, yog tias tsis yog qhov ntxov tshaj plaws. Raws li lawv hu nws - Leej Tub ntawm Kaj ntug! Thiab yog hais tias nws ntxeev siab, ces tej zaum tsis dhau lub sij hawm dhau mus txij thaum nws tsim thiab ntxeev siab. Thiab nws hloov tawm tias rau ntau txhiab lab xyoo nws coj tus cwj pwm tsis zoo thiab tam sim ntawd dag ib puag ncig.
  Magda frowned thiab cooed:
  - Thiab yog li cas?
  Smart Charlotte hais tias:
  - Thiab cov kws tshawb fawb hais tias peb lub ntiaj teb muaj ntau txhiab xyoo! Nws yuav siv sij hawm ntau heev rau lub teeb ntawm cov hnub qub kom ncav cuag lub ntiaj teb ntiaj teb! Thiab nws hloov tawm raws li phau Vajlugkub nws tsis tuaj yeem yog billions!
  Magda xav ib pliag thiab teb tias:
  -Vajtswv tsim lub teeb ci ntawm cov hnub qub uas twb los rau peb lawm. Adas thiab Evas yog neeg laus, tsis yog menyuam mos. Lub hnub, lub hli, thiab cov hnub qub twb ci rau lawv. Qhov ntawd yog, tus Tswv tsim lub ntiaj teb no hauv kev txhim kho. Yog li ntawd tag nrho koj cov lus cog tseg ua pov thawj tsis muaj dab tsi.
  Charlotte stubbornly remarked:
  - Los yog tej zaum lawv ua pov thawj tias muaj ntau tus vajtswv? Cov vajtswv uas tsim lub qab ntuj khwb!
  Magda teb nrog qee qhov hesitation:
  - Peb lub ntiaj teb yog ntau dua los yog tsawg dua kev sib koom ua ke thiab tsim, nrog rau tag nrho nws cov irregularities. Thiab lub xub ntiag ntawm ntau tus vajtswv coj mus rau qhov tseeb tias lub ntiaj teb yuav raug muab faib ua tej daim.
  Charlotte kuj tau pom zoo heev rau qhov tsis pom zoo:
  - Kev sib ntaus sib tua tsim muaj ntau tus neeg! Txawm li cas los xij, kev sib ntaus sib tua yog ib lub tshuab. Yog lawm, thiab Lub Ntiaj Teb yog tsim los ntawm ntau tus vajtswv-demiurges, tab sis lub ntiaj teb tsis dhau los ua qhov tseem ceeb ntawm qhov no!
  Magda stretched nws lub ntsej muag thiab cooed:
  - Thiab qhov ntawd suab - muaj laj thawj! Tab sis qhov no yog tib neeg logic nkaus xwb. Nws tsis muaj dab tsi ua nrog Divine hwj chim, uas yog incomprehensible!
  Charlotte luag ntxhi.
  - Qhov kev sib cav yooj yim tshaj plaws - qhov kev xav ntawm tus Tswv yog qhov nkag tsis tau! Thiab qhov no tuaj yeem raug xa mus rau thiab coj mus rau txhua lub sijhawm!
  Magda ntxhi:
  Thiab nyob rau hauv txhua yam ntawm tus Tswv ceg no,
  Kuv pom lub siab xav hauv npau suav los ua tus zoo tagnrho ...
  Tab sis qhov txawv, peb cov neeg raug kev txom nyem yuav luag nyob rau hauv lub ntiajteb sab hauv,
  Thiab lub despot ntawm nyiaj txiag cruelly fettered peb tis!
  Charlotte luag nyav.
  - Noj zoo! Ua cas koj ho tsis hneev rau tus ncej?
  Magda tuav nws lub nrig.
  - Yog koj!
  Cov ntxhais pib ua kom meej meej dhuav ... Kev sib tham txog kev ntseeg tsis mus zoo. Koj tuaj yeem tham txog dab tsi ntxiv? Kev xav ntawm cov tub rog ntawm SS battalion tau txwv.
  Gerda kov lub tank hauv kev sib tham:
  - Ntawm no yog peb "Lion" tsuas yog lub embodiment ntawm German ntsuj plig! Yog li loj thiab nrog rab phom!
  Magda pom, nws khaus khaus khaus khaus khaus khaus nrog nws txhais tes:
  - Thiab "Nas" ntau dua - txhais tau tias muaj zog dua! Thiab nws tej cuab yeej yog tuab dua! Thiab ob rab phom ib zaug!
  Charlotte exclaimed nrog zoo siab:
  - Tus nas me ntxim nyiam! Peb yuav zuaj txhua tus kom hmoov!
  Magda coj nws thiab hu nkauj:
  - Kev foom phem thiab thaum ub, tus yeeb ncuab tau cog lus dua! Sib tov kuv, zom kuv rau hmoov! Tab sis tus tim tswv tsis tsaug zog, thiab txhua yam yuav ua haujlwm ... Thiab txhua yam yuav xaus zoo! Thiab txhua yam yuav xaus zoo!
  Charlotte txawj ntse hais tias:
  - Leej twg suav rau kev pab ntawm cov tim tswv, poob ncaj qha rau hauv ntuj txiag teb tsaus!
  Magda retorted:
  - Leej twg lub ntuj raug txim nyob rau hauv lub taub hau, yav tom ntej ib tug ntuj raug txim!
  Gerda mam li nco dheev hais tias:
  - Kuv tau paub zoo nrog T-34 nrog Charlottes thaum lawv sim! Thiab koj paub, qhov no tsis yog lub tank phem tshaj plaws hauv ntiaj teb!
  Redhead hais venomously:
  - Tsis yog qhov zoo tshaj plaws, tab sis ... Nws pom kev tsis muaj zog. Hauv kev xyaum, nws yog qhov nyuaj heev kom nkag mus rau hauv cov yeeb ncuab los ntawm lub tank zoo li no! Peb yuav tsum lees nws!
  Gerda logically hais tias:
  - Cov cuab yeej zoo li qub thiab turret. Txawm hais tias "Tiger" -2, thiab "Lion" - kev tiv thaiv ntawm ob sab yuav zoo dua.
  Christina qhov no liab-haired naughty pom:
  - "Tsov" tseem muaj ib tug pej thuam zoo, hais txog txoj kab nqes ntawm lub hauv pliaj. Tab sis "Tiger" -2 lub hauv pliaj yog yuav luag tsis inclined.
  Gerda teb tias:
  - Tab sis lub thickness ntawm armor yog 180 hli. Qhov no them nyiaj rau lub kaum sab xis me me ntawm inclination ntawm daim ntawv. Nyob rau hauv cov nqe lus ntawm tus pej thuam, tsov ntxhuav tau zoo dua li Tsov, tab sis qhov no, ntawm chav kawm, tsis yog qhov txwv. Kuv paub tias peb cov neeg tsim qauv yuav tsim ib yam dab tsi zoo meej.
  Thiab tus ntxhais zoo nkauj ntaus cov ntawv hlau nrog nws txhais ko taw liab qab, ntau heev kom lub suab paj nruag trill swept.
  Cov tub rog dhuav. Lawv xav pw tsaug zog. Tej zaum yuav muaj ib yam dab tsi nthuav ...
  Lub caij no, muaj kev tsov rog tshwm sim hauv Caucasus. Cov Germans, ntxiv rau "Panther", kuj siv "Tiger" -2. Tsis tas li ntawd zoo ib yam li lub tank, tab sis me ntsis loj dua, hnyav dua nrog 88mm cannon, thiab cov armor tuab. Tau kawg, qhov hnyav ntawm peb caug-tsib tons, ntau dua, tab sis tseem tsis tseem ceeb, tuaj yeem tawm tsam nrog lub cav qub ntawm 700 horsepower. Txawm li cas los xij, Vintik thiab Shpuntik twb tau ua 1000 horsepower engine. Thiab "Tiger" -2 kuj pib cia ya. "Lion" tshwm sim, nrog cov tuab tuab, tshwj xeeb tshaj yog sab armor, thiab 105-millimeter phom.
  Thiab hnyav plaub caug tsib tons, nws tau los ua ib qho teeb meem loj heev rau cov tub rog Soviet.
  Nyob rau lub caij ntuj no ntawm plaub caug-peb - plaub caug-plaub xyoo, lub Caucasus raug ntes los ntawm cov tub rog German. Tsov rog pib mus tsis raws li Stalinist scenario.
  Cov Nazis ntes tau Is Nrias teb thaum Lub Peb Hlis, thiab pib tsiv mus rau Australia. Thiab nyob rau tib lub sijhawm raked Africa.
  Stalin muab kev thaj yeeb rau lawv rau txhua nqe lus. Nyob rau lub caij nplooj ntoo hlav xyoo 1944, tom qab ua tiav qhov kev kov yeej ntawm Africa, Hitler tau txais Stalin txoj kev thaj yeeb.
  Cov xwm txheej tau mob siab rau, suav nrog kev them nyiaj rov qab, thiab kev muab cov khoom siv raw thiab lwm yam rau peb Reich.
  Thaum lub caij ntuj sov xyoo 1944 tau tsaws hauv tebchaws Askiv, thiab London poob hauv ib lub lis piam. Tom qab ntawd, kev tawm tsam loj tau pib rau Asmeskas. Vintik thiab Shpuntik tau tsim cov submarines tshiab uas sai sai dua cov nkoj thiab tsom torpedoes ntawm lub radar. Thiab ntau yam ntxiv tau tsim.
  Lub laser installation ntawm diskettes tau ua tshwj xeeb tshaj yog muaj zog. Thiab nws tsuas yog zoo heev.
  Amelikas tau tuav tawm mus txog Lub Xya Hli 1945 thiab tau txais kev txhawb nqa. Lub sij hawm ntawm kev thaj yeeb tau los. Qhov tseeb ib ntus...
  Hitler tsis txaus siab rau qhov tseeb tias Nyiv tau txeeb ntau thaj chaw. Thiab nws tsuas xav tau kev ua pauj thiab kev ua haujlwm ntawm thaj av.
  Thiab lub Plaub Hlis 20, 1953, kev ua tsov ua rog nrog Nyiv tau pib. Stalin tus successor, Beria, muab Hitler nws pab.
  Lub Fuhrer pom zoo, ntawm qee yam xwm txheej. Namely, lub USSR tab tom sib ntaus sib tua ntawm tag nrho cov zog, tab sis tsuas yog yav qab teb Sakhalin thiab lub Kuril ridge tau rov qab.
  Beria, uas txuas ntxiv them Hitler ib colossal tribute, pom zoo rau cov nqe lus no thiab.
  Txij thaum pib, kev ua tsov ua rog tsis ua tiav rau cov neeg Nyij Pooj. Lawv tau txhawj xeeb tshwj xeeb los ntawm lawv cov tais diav ya, uas tau muaj riam phom laser thiab cov kab hluav taws kub. Thiab txhua yam tau raug hlawv mus rau tshauv thiab melted rau hauv hlau shavings.
  Lub USSR, ntawm qhov tod tes, cuam tshuam rau hauv kev sib ntaus sib tua T-54 thiab IS-7 tso tsheb hlau luam, uas tseem muaj zog dua cov Nyij Pooj, thiab dav hlau dav hlau.
  Tsov rog tau kav tsib lub hlis thiab xaus nrog kev yeej thiab kev ua haujlwm ntawm Nyiv. Nws yog ib qho kev yeej tseem ceeb ...
  Thiab nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua, lub tank neeg coob ntawm Alenka ntawm IS-7 txawv lawv tus kheej. Lub tsheb ua tau zoo, thiab tsoo ntau Japanese mastodons.
  Thiab cov ntxhais tua siv lawv cov ntiv taw liab qab, thiab yog qhov tseeb.
  Tab sis cov no yog cov ntsiab lus ...
  Lub USSR tau rov qab rau sab qab teb ntawm Sakhalin thiab Kuril Ridge. Thiab yog li ntawd nws tau ruaj ntseg txoj cai thiab thaj av tshiab ...
  Hitler, ib co ntxiv raked lub ntiaj teb no nyob rau hauv nws. Tab sis lub USSR yog tas li ib tug eyeore rau nws. Lub Fuhrer xav tau kev kov yeej tshiab thiab kev ua yeeb yam ntawm Wehrmacht.
  Thiab lub Plaub Hlis 20, 1958, kev tsov rog loj tshiab pib nrog kev tawm tsam rau Moscow.
  Cov ntxhais German sib ntaus sib tua saum ntuj. Albina thiab Alvina.
  Lawv tua cov dav hlau Soviet. Cov ntxhais yuav luag liab qab, nyob rau hauv ib tug bikini thiab liab qab. Cov phom dav hlau yog qhia rau cov yeeb ncuab.
  Albina tsoo lub tsheb Soviet thiab squeaks:
  - Nws yog kev poob siab hauv peb lub tswv yim!
  Alvina kuj txiav tawm lub Soviet Yak thiab ntxiv:
  Rau lub yeeb koob ntawm peb lub teb chaws Ottoman!
  Thiab cov tub rog ntawm ib zaug kuj tau tawm tsam thiab tawm tsam nrog cov yeeb ncuab. Thiab lawv nyiam tsim txom tib neeg.
  Ntawm no cov tswv cuab Komsomol raug tsim txom. Ntxoov thiab liab qab ntxhais raug nplawm. Ces tus tswv cuab Komsomol tus liab qab taw tau hlawv nrog ib tug pas nrig liab kub. Thiab kuv yuav tsum hais tias lawv nyiam nws.
  Ces lawv tsoo tus ntxhais ntiv taw. Thiab qhov chic tshaj plaws ntawm kev tsim txom, muab hluav taws kub hnyiab ntawm Venus nrog lub teeb. Thiab tus ntxhais tsis nco qab los ntawm qhov mob poob siab.
  Albina, txawm li cas los xij, tsis tau tso siab rau qhov no. Nws coj lub teeb rau ntawm lub hauv siab liab qab ntawm tus ntxhais. Thiab kib nws. Tom qab ntawd nws txiav tawm thiab noj cov nqaij mos, hais tias:
  - Yuav ua li cas qab!
  Alvina kib lwm lub txiv mis nrog nplaim taws thiab hais tias:
  - Yog, nws zoo heev!
  Thiab cov ntxhais German yeej nyiam nws.
  Tab sis tsis yog txhua tus tsiaj zoo li ntawd. Ntawm no Anastasia Vedmakova thiab Akulina Orlova tab tom sib ntaus sib tua saum ntuj tiv thaiv German vultures.
  Thiab lawv qhia lawv tej txuj ci thiab kev txawj ntse.
  Cov ntxhais, ntawm chav kawm, sib ntaus sib tua ntawm taw liab qab thiab hauv bikinis. Thiab nqa khoom plig ntawm kev tuag rau tus yeeb ncuab.
  Thiab hu nkauj rau lawv tus kheej;
  -Nyob rau lub teb chaws communism,
  Lenin txhawb peb kom sib ntaus ...
  Ntxoov ntxoo paub fascism
  Cia peb tsim lub ntiaj teb tshiab!
  Anastasia tua tus yeeb ncuab, siv nws cov ntiv taw liab qab, tua lub dav hlau German thiab qw:
  - Rau liab communism!
  Akulina Orlova deftly ntaus tus yeeb ncuab, siv nws ob txhais ceg liab qab, txiav nws tawm thiab barked:
  - Rau kev yeej ntawm Lavxias teb sab ntsuj plig!
  Thiab cov ntxhais qw nrov nrov hauv chorus:
  - Rau Niam Txiv thiab Stalin!
  Qhov no yog ib tug nyuaj sib ntaus sib tua mus thoob plaws pem hauv ntej.
  Cov Germans yeej muaj zog. Thiab lawv txav mus, txawm tias maj mam, nrog kev puas tsuaj loj.
  Cov ntxhais sib ntaus sib tua nyob rau hauv infantry ...
  Komsomol cov ntxhais hauv panties ib leeg.
  Ntawm no Alenka muab tawg los ntawm rab phom tshuab, txiav tawm cov Nazis, thiab khob tawm tag nrho cov kab ntawm cov neeg tua rog.
  Ces nws hais tias:
  - Lub koob meej rau Russia!
  Anyuta kuj tua cov yeeb ncuab. Nws ua qhov no zoo heev thiab meej. Thiab txiav cov Nazis. Tom qab ntawd nws pov ib lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab, tsoo lub tank ntawm Nazis thiab squeaks:
  - Rau Russia dawb huv!
  Allah kuj tua cov yeeb ncuab. Nws ua nws zoo heev. Nrog ib tug liab qab pob taws, nws pov ib tug tam sim no ntawm kev tuag, ua nws masterfully. Cov plaub hau liab Fritz knocks tawm thiab squeals:
  -Rau lub sij hawm ntawm communism!
  Maria kuj tua cov yeeb ncuab. Nws mows cia cov Nazis, uas ua rau nws nruj heev thiab squeaks:
  - Rau Russia, peb niam!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab, nws yuav rov muab cov grenade dua. Lub tank German, tau txais kev puas tsuaj, dov dhau ... Thiab cov khoom siv sib ntaus sib tua tau tawg.
  Marusya, tsoo cov Nazis. Thiab nrog nws lub luj taws liab qab nws pov tag nrho pawg ntawm grenades, muab tawm:
  - Rau Niam Txiv Zoo!
  Xws li cov ntxhais ntawm no, tsuas yog colossal fighters. Yog li txhua tus neeg raug tshem tawm hauv kab.
  Ntawm no yog kev sib ntaus sib tua tsib. Thiab muaj pes tsawg fascists pret. Thiab cov tub rog dub tau koom nrog hauv kev tawm tsam. Kuv yuav tsum hais tias lawv yog cov neeg sib ntaus sib tua heev.
  Tab sis lawv cov ntxhais Lavxias teb sab tsis muaj kev ua koob tsheej.
  Ib pab tub rog zoo nkauj thaum cov tub rog yuav luag liab qab. Thiab yog li tanned, chocolate.
  Thiab saum ntuj koj tuaj yeem pom Yu-888 lub tsheb muaj zog German. Lawv tso cov foob pob rau ntawm Soviet txoj haujlwm, tsoo cov yeeb ncuab. Thiab lawv ua nrog kev mob siab rau.
  Eva, tso lub foob pob, nias nws liab qab, puag ncig pob taws ntawm lub pedal. Pov cov khoom plig ntawm lub nroog Soviet, roars:
  - Peb Reich yog invincible!
  Agatha pom zoo rau qhov no, spewing khoom plig ntawm kev puas tsuaj:
  - Peb twb tau rhuav tshem tag nrho peb cov yeeb ncuab!
  Thiab cov Nazis twb ntws ncig Moscow los ntawm ntau sab.
  Tom qab ntawd Oleg thiab cov ntxhais rov nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua, pab Russia, los yog lub USSR.
  Tom qab ntawd tus ntxhais taw liab qab Margarita koom nrog lawv. Tsis tas li ntawd, ib tug poj niam laus sau ntawv tau los ua ib tug ntxhais uas muaj hnub nyoog kaum ob hauv kev sib pauv rau kev tsis txawj tuag thiab ua tiav txoj haujlwm.
  Warriors los ntawm nees nkaum-thawj xyoo pua dua nrog cov Nazis ntawm lub nees nkaum.
  Muaj ntau cov tub rog nyob rau hauv lub tebchaws fascist xim av. Lawv ntws zoo li tus dej ntws tsis kawg.
  Oleg Rybachenko, txiav cov Nazis nrog ntaj, roared ob infantry thiab tso tsheb hlau luam:
  - Tsis txhob tso tseg!
  Thiab ib tug ntse disk ya los ntawm tus tub liab qab!
  Margarita, crushing tw, baring nws cov hniav, grunted:
  - Muaj qhov chaw ua yeeb yam hauv ntiaj teb!
  Thiab cov koob tshuaj lom tau tawg los ntawm tus ntxhais ntawm ko taw liab qab, ntaus Nazis thiab lawv cov dav hlau thiab tso tsheb hlau luam.
  Natasha kuj cuam tshuam nws cov ntiv taw liab qab, tua neeg thiab quaj qw:
  Peb yuav tsis hnov qab thiab tsis zam txim.
  Thiab nws rab ntaj tau hla cov fascists hauv lub zeb.
  Zoya, txiav cov yeeb ncuab, squeaked:
  - Rau qhov kev txiav txim tshiab!
  Thiab cov koob tshiab tau tawg los ntawm nws txhais taw liab qab. Thiab yog dab tsi nyob rau hauv lub qhov muag, dab tsi nyob rau hauv lub caj pas ntawm Nazi cov tub rog thiab aircraft.
  Yog lawm, nws pom tseeb tias cov tub rog tau txais kev zoo siab thiab npau taws heev.
  Augustine, txiav cov tub rog dawb thiab tso tsheb hlau luam, squeaked:
  - Peb cov hlau yuav!
  Thiab ib qho khoom plig tshiab tuag ya los ntawm nws txhais taw liab qab. Thiab poob takni thiab dawb fighters.
  Svetlana txiav rau miller, nws rab ntaj zoo li xob laim.
  Cov Nazis poob zoo li chais.
  Tus ntxhais pov koob nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaks:
  - Rau Niam Russia yuav yeej!
  Oleg Rybachenko nce qib tawm tsam Nazis. Terminator tus tub txiav cov tub rog xim av.
  Thiab nyob rau tib lub sijhawm, cov ntiv taw ntawm tus tub ntawm ob txhais ceg liab qab pov cov koob nrog tshuaj lom, lawv rhuav tshem cov pob tw thiab tua cov dav hlau.
  Tus tub hluas:
  - Lub koob meej rau yav tom ntej Russia!
  Thiab nyob rau hauv tsab ntawv tsa suab txiav txhua leej txhua tus lub taub hau thiab muzzle.
  Margarita kuj tsoo cov neeg tawm tsam.
  Nws ob txhais taw liab qab yog flailing. Cov Nazis tuag coob heev. Warrior qw:
  - Rau cov ciam teb tshiab!
  Thiab ces tus ntxhais yuav coj thiab txiav ...
  Qhov loj ntawm lub cev tuag ntawm cov tub rog fascist.
  Tab sis Natasha yog nyob rau ntawm qhov kev tawm tsam. Nws txiav cov Nazis nrog rau cov tso tsheb hlau luam, thiab hu nkauj:
  - Russia yog qhov zoo thiab ci ntsa iab,
  Kuv yog ib tug ntxhais coj txawv txawv heev!
  Thiab disks ya los ntawm nws txhais taw liab qab. Leej twg pom lub caj pas ntawm Nazis. Yog, qhov no yog ib tug ntxhais.
  Zoya nyob rau ntawm qhov kev tawm tsam. Txiav cov tub rog xim av nrog ob txhais tes. Tawm ntawm ib lub raj. Thiab pov cov koob tuag nrog cov ntiv taw liab qab - tua cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau.
  Thiab nyob rau tib lub sij hawm nws hu nkauj rau nws tus kheej:
  -Auj, bludgeon cia peb mus,
  Auj, kuv nyiam yuav mus!
  Augustina, txiav cov Nazis thiab tua cov tub rog xim av, squeals:
  - Txhua tus shaggy thiab nyob rau hauv daim tawv nqaij ntawm tus tsiaj,
  Nws maj nrawm rau tub ceev xwm tawm tsam nrog lub club!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab, nws yuav tso rau ntawm tus yeeb ncuab, ib yam dab tsi uas yuav tua tus ntxhw, thiab ntau dua li lub tank.
  Thiab ces squeak:
  - Hmab!
  Svetlana ntawm kev tawm tsam. Txiav, txiav cov Nazis. Nrog taw liab qab, nws tso khoom plig ntawm kev tuag rau lawv.
  Khiav ib lub zeb nrog ntaj.
  Nws crushed ntau fighters thiab squeals:
  - Kev yeej loj yuav los!
  Thiab dua tus ntxhais yog nyob rau hauv ib tug qus txav.
  Thiab nws ob txhais taw liab qab tso cov koob tuag, rhuav tshem cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau.
  Oleg Rybachenko dhia tawm. Tus tub twirled nyob rau hauv ib tug somersault. Ntshai ntau ntawm Nazis hauv kev dhia.
  Nws pov cov koob nrog nws tus ntiv tes liab qab thiab gurgled:
  - Ua kom nto moo rau kuv lub siab tawv zoo nkauj!
  Thiab dua tus tub yog nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua.
  Margarita mus rau qhov kev tawm tsam. Shreds tag nrho cov yeeb ncuab ua ke. Nws cov ntaj tawv tawv dua li cov hniav nyiaj hniav kub. Thiab cov ntiv taw liab qab yog pov khoom plig ntawm kev tuag, tso tsheb hlau luam thiab dav hlau kub hnyiab.
  Tus hluas nkauj nyob ntawm qhov kev ua phem. Exterminates xim av warriors yam tsis muaj ceremony.
  Thiab dhia txhua txhua tam sim no thiab tom qab ntawd, thiab twists!
  Thiab khoom plig ntawm kev puas tsuaj ya los ntawm nws.
  Thiab cov Nazis lawv tus kheej poob tuag. Thiab tag nrho mounds ntawm corpses pawg.
  Margarita squeaks:
  - Kuv yog American cowboy!
  Thiab dua nws ob txhais taw liab qab pov rab koob.
  Thiab ces kaum ntau koob!
  Natasha ntawm qhov kev tawm tsam kuj txias heev.
  Thiab cuam nrog ob txhais taw liab qab, thiab nto qaub ncaug los ntawm straw.
  Thiab qw rau saum nws lub ntsws:
  - Kuv yog ib tug sparkling tuag! Txhua yam koj yuav tsum ua yog tuag!
  Thiab dua kev zoo nkauj nyob rau hauv tsab ntawv tsa suab.
  Zoya cua daj cua dub blockage ntawm Nazi corpses. Thiab boomerangs ntawm kev puas tsuaj kuj ya los ntawm nws txhais taw liab qab.
  Thiab cov tub rog xim av pheej poob thiab poob.
  Zoya qw:
  - Tus ntxhais liab qab, koj yuav yeej!
  Thiab ib tug kaum ob koob ya los ntawm tus ntxhais liab qab pob taws. Uas ncaj qha mus rau hauv caj pas ntawm Nazis khawb.
  Lawv poob tuag.
  Lossis, tuag tag.
  Augustine ntawm qhov kev tawm tsam. Crushes cov tub rog xim av. Nws rab ntaj nqa hauv ob txhais tes. Thiab nws yog ib tug zoo warrior.
  Lub cua daj cua dub cheb los ntawm cov tub rog fascist.
  Hluas nkauj nrog plaub hau liab roars:
  - Lub neej yav tom ntej yog zais! Tab sis nws yuav yeej!
  Thiab ntawm qhov kev tawm tsam, kev zoo nkauj nrog cov plaub hau fiery.
  Augustine roars nyob rau hauv qus ecstasy:
  - Cov vajtswv ntawm kev ua tsov ua rog yuav rhuav txhua yam!
  Thiab tus tub rog ntawm kev tawm tsam.
  Thiab nws ob txhais taw liab qab pov ntau ntse, tshuaj lom koob.
  Svetlana hauv kev sib ntaus sib tua Thiab yog li sparkling thiab sib ntaus sib tua. Nws ob txhais ceg liab qab pov tawm ntau yam tuag taus. Tsis yog txiv neej, tab sis kev tuag nrog cov plaub hau daj.
  Tab sis yog tias nws tawg, ces koj tsis tuaj yeem nres nws.
  Svetlana hu nkauj:
  - Lub neej yuav tsis yog zib mu,
  Uas dhia hauv ib puag ncig seev cev!
  Cia txoj kev npau suav muaj tseeb -
  Kev zoo nkauj hloov ib tug txiv neej mus ua qhev!
  Thiab nyob rau hauv lub zog ntawm tus ntxhais liab qab muaj ntau thiab ntau npau taws.
  Oleg nyob rau hauv qhov kev tawm tsam yog accelerating txhua yam. Tus tub ntaus cov Nazis.
  Nws ob txhais taw liab qab pov cov koob ntse - tearing tanks thiab dav hlau.
  Cov tub rog tub rog squeaks:
  - Lub tebchaws npau taws yuav rhuav tshem txhua tus!
  Thiab dua tus tub yog nyob rau hauv txoj kev mus.
  Margarita yog ib tug ntxhais cua daj cua dub hauv nws txoj haujlwm. Thiab thrashes cov yeeb ncuab.
  Ntawm no nws launched nrog nws txhais ceg liab qab, ib tug peas nrog explosives. Nws yuav tawg, thiab ib puas Nazis thiab kaum lub tank yuav raug pov tseg.
  Tus ntxhais qw:
  - Kev yeej yuav los rau peb!
  Thiab nws yuav khiav lub zeb nrog rab ntaj - lub thoob ntawm lub tso tsheb hlau luam ya nyob rau hauv txawv kev taw qhia.
  Natasha tau nrawm nws lub zog. Tus ntxhais txiav cov tub rog xim av. Thiab thaum qw:
  - Kev yeej tos lub teb chaws Ottoman ntawm Russia.
  Thiab cia peb tshem tawm cov Nazis ntawm qhov nrawm nrawm.
  Natasha yog ib tug terminator ntxhais.
  Nws tsis xav nres thiab qeeb, thiab tso tsheb hlau luam thiab dav hlau mus yuam kev.
  Zoya nyob rau ntawm qhov kev tawm tsam. Nws rab ntaj zoo li txiav nqaij thiab hlau nyias. Tus ntxhais qw rau saum nws lub ntsws:
  - Peb txoj kev cawm seej muaj zog!
  Thiab liab qab cov ntiv taw kuj pov cov koob zoo li no.
  Thiab ib pawg ntawm cov neeg uas muaj caj pas, pw nyob ib ncig ntawm cov neeg tuag, nrog rau cov tso tsheb hlau luam tawg thiab cov dav hlau poob.
  Augustine yog ib tug ntxhais vwm. Thiab nws crushes txhua leej txhua tus zoo li nws yog ib tug neeg hlau los ntawm hyperplasma.
  Nws twb tsoo tsis tau ib puas Nazis. Tab sis txhua yam picks li pace. Thiab tus tub rog tseem roar.
  - Kuv yog invincible! Qhov txias tshaj plaws nyob rau hauv lub ntiaj teb no!
  Thiab dua, kev zoo nkauj hauv kev tawm tsam.
  Thiab los ntawm nws cov ntiv taw liab qab, ib lub txiv tsawb ya tawm. Thiab peb puas Nazis thiab kaum ob lub tank tau tawg los ntawm kev tawg muaj zog.
  Augustine hu nkauj:
  - Koj yuav tsis twv txeeb peb lub tebchaws!
  Svetlana tseem nyob ntawm qhov kev tawm tsam. Thiab tsis muab ib gram ntawm respite. Hluas nkauj qus Terminator.
  Thiab nws txiav cov yeeb ncuab thiab tua cov Nazis. Thiab qhov loj ntawm cov xim av fighters twb poob rau hauv kwj dej thiab raws txoj kev.
  Rau qhov npau taws heev. Ua tsov rog sib ntaus.
  Oleg Rybachenko rov qab ua haujlwm. Thiab nws nce mus, waving ob rab ntaj. Thiab tus tub terminator khiav lub zeb. Cov tuag Nazis poob.
  Loj ntawm corpses. Tag nrho cov roob ntawm lub cev ntshav.
  Tus tub sau ntawv nco txog lub tswv yim qus. Qhov twg, ib yam nkaus, nees thiab tib neeg sib xyaw ua ke.
  Oleg Rybachenko squeaks:
  - Woe los ntawm lub siab!
  Thiab yuav muaj nyiaj ntau!
  Thiab tus tub terminator nyob rau hauv lub zog tshiab. Thiab nws ob txhais taw liab qab yuav muab ib yam dab tsi thiab pov nws.
  Tus tub txawj ntse roared:
  - Master chav kawm thiab ruaj "Adidas"!
  Ib qho yeeb yam zoo heev tau ua kom txias. Thiab pes tsawg tus neeg tua Nazis. Thiab tus naj npawb ntawm cov loj tshaj tua cov xim av fighters.
  Margarita kuj tseem nyob hauv kev sib ntaus. Crushes cinnamon thiab steel tub rog thiab roars:
  - Kev poob siab loj heev! Peb txhua tus tsav tsheb mus rau hauv lub hleb!
  Thiab nws rab ntaj raug nyiag ntawm Nazis. Qhov loj ntawm cov neeg sib tw xim av tau tawg lawm.
  Tus ntxhais qw nrov nrov:
  - Kuv tseem txias dua panthers! Ua pov thawj tias txhua tus yog qhov zoo tshaj plaws!
  Thiab los ntawm lub pob taws liab qab ntawm tus ntxhais, zoo li lub txiv laum huab xeeb nrog cov khoom tawg muaj zog, yuav ya tawm.
  Thiab ntaus tus yeeb ncuab.
  Thiab nws yuav coj thiab tsoo qee tus neeg tawm tsam thiab tso tsheb hlau luam thiab txawm tias dav hlau.
  Thiab Natasha yog nyob rau hauv txoj cai. Thiab nws yeej cov neeg tawm tsam, thiab nws tus kheej yuav tsis muab ib qho kev nqis peev rau leej twg.
  Muaj pes tsawg Nazis twb cuam tshuam.
  Thiab nws cov hniav ntse heev. Thiab lub qhov muag yog sapphire. Qhov no yog tus ntxhais - lub ntsiab executioner. Txawm hais tias nws muaj tag nrho nws cov neeg koom tes - executioners!
  Natasha qw:
  - Kuv vwm! Koj yuav raug nplua!
  Thiab dua, tus ntxhais yuav txiav ntau Nazis nrog ntaj.
  Zoya tab tom txav mus thiab tau txiav ntau tus tub rog xim av.
  Thiab liab qab taw pov koob. Txhua rab koob tua ntau tus Nazis. Cov ntxhais no zoo nkauj heev.
  Augustine nce qib thiab tsoo cov neeg tawm tsam. Thiab tib lub sijhawm, nws tsis hnov qab qw:
  - Koj tsis tuaj yeem khiav lub hleb!
  Thiab tus ntxhais yuav coj nws cov hniav thiab liab qab nws cov hniav!
  Thiab lub taub hau liab yog li ntawd ... Cov plaub hau fluttering nyob rau hauv cov cua, zoo li ib tug proletarian banner.
  Thiab txhua yam hais los ntawm kev npau taws.
  Svetlana ntawm kev txav mus los Ntawm no nws tau txiav ntau lub pob txha taub hau thiab lub tank yees. Ib tug tub rog uas liab qab nws cov hniav.
  Qhia tus nplaig. Thiab tom qab ntawd nchuav los ntawm straw. Ces nws quaj:
  - Koj puas yuav tuag!
  Thiab ib zaug ntxiv, cov koob tuag tau ya los ntawm nws txhais taw liab qab, uas ntaus infantry thiab aircraft.
  Oleg Rybachenko dhia thiab dhia.
  Ib tug me nyuam tub liab qab tawm ib pawg koob, tsoo lub tank, thiab hu nkauj:
  - Cia peb mus pw hav zoov, qhib tus account loj!
  Tus tub rog tub rog yog nyob ntawm nws qhov zoo tshaj plaws.
  Nws laus heev, tab sis nws zoo li menyuam yaus. Tsuas yog muaj zog heev thiab cov leeg.
  Oleg Rybachenko tau hais tias:
  - Cia qhov kev ua si tsis ua raws li txoj cai - peb yuav tawg los ntawm fraera!
  Thiab ib zaug ntxiv, cov koob tuag thiab smashing tau ya tawm ntawm nws txhais taw liab qab.
  Margarita hu nkauj nrog kev zoo siab:
  - Tsis muaj dab tsi ua tsis tau! Kuv ntseeg tias kev ywj pheej yuav kaj ntug!
  Tus hluas nkauj dua pov ib tug tuag cascade ntawm koob ntawm lub Nazis thiab lawv cov tso tsheb hlau luam, txuas ntxiv mus:
  - Qhov tsaus ntuj yuav ploj mus! Tej zaum roses tawg!
  Thiab sai li sai tau thaum tus tub rog pov ib qho pea nrog nws cov ntiv taw liab qab, ib txhiab Nazis tam sim ntawd ya mus rau saum huab cua. Yog lawm, cov tub rog ntawm cov xim av, ntuj raug txim teb chaws Ottoman yog yaj ua ntej peb ob lub qhov muag.
  Natasha hauv kev sib ntaus sib tua. dhia zoo li cobra. Explodes cov yeeb ncuab. Thiab ntau Nazis tau tuag thiab dav hlau poob.
  Lawv tus ntxhais thiab ntaj, thiab nplej rau ntawm lub thee, thiab hmuv. Thiab koob.
  Nyob rau tib lub sijhawm, nws kuj nrov:
  - Kuv ntseeg tias yeej yuav los!
  Thiab lub yeeb koob ntawm Russians yuav pom!
  Cov ntiv taw liab qab pov koob tshiab, xuas nrig ntaus cov neeg sib tw.
  Zoya nyob rau hauv ib tug qus tsiv. Attacks cov Nazis. Txiav lawv mus rau hauv me me pieces.
  Tus poj niam tub rog pov koob nrog nws tus ntiv tes liab qab. Tawg los ntawm cov neeg sib tw, thiab yuav ua li cas thiaj nrov:
  Peb yeej yeej nyob ntawm tes!
  Thiab nws nqa ib lub zeb qus nrog rab ntaj, cheb lub tank. Qhov no yeej yog ib tug ntxhais zoo li ib tug ntxhais!
  Tab sis Augustine tus cobra mus rau qhov kev tawm tsam. Tus poj niam no yog npau suav phem rau txhua tus npau suav phem.
  Thiab yog hais tias nws txiav nws, nws txhais tau tias nws yuav txiav nws.
  Tom qab ntawd, lub taub hau liab yuav coj thiab hu nkauj:
  - Kuv yuav qhib tag nrho cov pob txha taub hau! Kuv yog ib tug npau suav zoo!
  Thiab tam sim no nws rab ntaj tau ua haujlwm thiab txiav los ntawm nqaij thiab hlau.
  Svetlana kuj mus rau qhov kev tawm tsam. Tus ntxhais no tsis muaj brakes. Thaum lawv chop, yog li cov neeg tuag coob coob tau littered, thiab dav hlau thiab tso tsheb hlau luam poob.
  Tus pojniam plaub hau daj terminator roars:
  - Yuav ua li cas zoo! Nws yuav zoo npaum li cas - Kuv paub nws!
  Thiab tam sim no ib tug killer pea ya los ntawm nws.
  Oleg dua ib puas ntawm Nazis, nqa ib tug meteor, txiav tawm. Thiab nws yuav khaws ib lub foob pob thiab pov nws.
  Me me, tab sis tuag ...
  Yuav ua li cas tawg rau hauv me me.
  Tus tub terminator qw nrov nrov:
  - Cov tub ntxhais hluas cua daj cua dub ntawm cov tshuab txaus ntshai!
  Margarita yuav ua qhov no dua hauv kev sib ntaus sib tua.
  Thiab txiav ntau cov xim av fighters. Thiab txiav qhov khoob loj.
  Tus ntxhais qw:
  - Lambada yog peb cov seev cev ntawm cov xuab zeb!
  Thiab ntaus nrog lub zog tshiab.
  Natasha ntawm qhov kev tawm tsam yog qhov npau taws ntau dua. Yog li threshing Nazis. Nws tsis zoo rau lawv los tawm tsam cov ntxhais zoo li no.
  Natasha coj nws thiab hu nkauj:
  - Kev khiav ntawm qhov chaw yog ib qho kev sib koom ua ke!
  Thiab tus ntxhais tub rog tau tawg mus rau hauv cov neeg sib tw nrog xws li cascade ntawm tshuab.
  Thiab nws yuav pov cov discs nrog taw liab qab.
  Ntawm no nws khiav lub zeb. Qhov loj ntawm lub taub hau ntawm cov tub rog xim av dov rov qab thiab cov tso tsheb hlau luam tau hlawv.
  Nws yog kev sib ntaus sib tua zoo nkauj. Yeej koj tus kheej xws li ib tug daj armada.
  Zoya tab tom txav mus, tsoo txhua tus yam tsis muaj kev zam. Thiab nws rab ntaj zoo li txiab tuag.
  Tus ntxhais ntxim hlub xwb. Thiab nws ob txhais taw liab qab pov koob tshuaj lom heev.
  Defeat cov neeg sib tw. Lawv tho lawv caj pas thiab ua hleb, ua kom lub tank thiab dav hlau tawg.
  Zoya coj nws thiab squeaked:
  - Yog tsis muaj dej hauv kais...
  Natasha qw nrog zoo siab:
  Yog li ntawd nws yog koj qhov txhaum!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws pov ib yam dab tsi uas tua kom huv si. Qhov no yog ib tug ntxhais ntawm cov ntxhais tiag tiag.
  Thiab los ntawm nws ob txhais ceg liab qab, yuav ua li cas cov hniav yuav ya. Thiab nws yuav ntaus ntau fighters, txiav tawm yees los ntawm tso tsheb hlau luam.
  Augustine ntawm kev txav mus los. Swift thiab tshwj xeeb hauv nws txoj kev zoo nkauj.
  Cov plaub hau ci li cas nws muaj. Zoo li ib tug proletarian banner fluttering. Tus ntxhais no yog ib tug vixen tiag.
  Thiab nws txiav cov neeg tawm tsam - zoo li nws tau yug los nrog ntaj ntawm nws txhais tes.
  Redhead, damn bastard!
  Augustine coj nws thiab hais tias:
  - Yuav muaj ib tug nyuj taub hau - cov fighters yuav tsis mus vwm!
  Thiab ntawm no nws rov crushed ntau fighters.
  Oleg Rybachenko yws yws:
  - Koj xav tau dab tsi! Ntawm no yog tus ntxhais!
  Margarita, pov ib rab riam nrog nws txhais ko taw liab qab, rhuav tshem lub tank turret, lees paub:
  - Tus ntxhais loj thiab txias!
  Augustine nkag siab pom zoo nrog qhov no:
  - Kuv yog ib tug tub rog uas yuav tom leej twg!
  Thiab dua, nrog cov ntiv taw liab qab, nws yuav tua ib tug neeg tua neeg.
  Svetlana hauv kev sib ntaus sib tua tsis yog qis dua rau cov neeg sib tw. Tsis yog ib tug ntxhais, tab sis kom tiav nrog xws li ib tug dab nyob rau hauv nplaim taws.
  Thiab qw:
  - Lub ntuj xiav li cas!
  Augustine, tso ib rab riam nrog nws txhais taw liab qab, txiav tawm lub tank turret, lees paub:
  - Peb tsis yog cov neeg txhawb nqa ntawm tub sab!
  Svetlana, txiav cov yeeb ncuab thiab tua cov dav hlau, chirped:
  -Tus neeg ruam tsis xav tau riam....
  Zoya squeaked, pov koob nrog nws liab qab, tanned ob txhais ceg:
  - Koj yuav dag rau nws ntawm peb lub thawv!
  Natasha, txiav cov Nazis, ntxiv:
  - Thiab ua nrog nws rau ib lub nyiaj!
  Thiab cov tub rog yuav coj thiab dhia. Lawv thiaj ntshav thiab txias. Feem ntau, lawv muaj kev zoo siab heev.
  Oleg Rybachenko zoo li stylish heev hauv kev sib ntaus sib tua.
  Margarita hu nkauj:
  - Lub tshuab muaj zog, thiab tus txiv neej muaj kev txaus siab ...
  Tus tub txawj ntse tau pib nrog nws txhais ko taw zoo li lub nyoob hoom qav taub. Nws txiav tawm ob peb puas lub taub hau los ntawm Nazis thiab tso tsheb hlau luam, squeaked:
  - Heev sporty!
  Thiab ob leeg - ib tug tub thiab ib tug ntxhais nyob rau hauv tag nrho openwork.
  Oleg, txiav cov tub rog xim av, gurgled:
  - Thiab yuav muaj kev yeej loj rau peb!
  Margarita hissed nyob rau hauv teb:
  - Peb tua txhua tus - nrog taw liab qab!
  Tus ntxhais yog ib tug active terminator.
  Natasha hu nkauj hauv kev tawm tsam:
  - Dawb huv tsov rog!
  Thiab tus tub rog tau tshaj tawm qhov ntse disk-boomerang. Nws ya nyob rau hauv ib tug arc, txiav down ntau Nazis thiab tank yees.
  Zoya ntxiv, txuas ntxiv kev tua neeg:
  - Nws yuav yog peb txoj kev yeej!
  Thiab cov koob tshiab tau ya los ntawm nws txhais taw liab qab. Thiab lawv ntaus ib tug ntau ntawm fighters thiab aircraft.
  Tus ntxhais plaub hau daj hais tias:
  - Txheeb xyuas tus neeg sib tw!
  Thiab nws qhia nws tus nplaig.
  Augustine, waving nws ob txhais ceg thiab ntuav-edged swastikas, gurgled:
  - Imperial chij rau pem hauv ntej!
  Svetlana tau lees paub tias:
  - Lub koob meej rau tus phab ej poob!
  Thiab cov ntxhais qw nyob rau hauv unison, tsoo cov Nazis:
  - Tsis muaj leej twg yuav txwv peb!
  Thiab tam sim no ib tug disk tau ya los ntawm txhais taw liab qab ntawm cov tub rog. Cov nqaij yog torn thiab lub tank yees raug rhuav tshem.
  Thiab quaj dua:
  - Tsis muaj leej twg tuaj yeem kov yeej peb!
  Natasha ya mus rau saum huab cua. Ripped sib nrug cov neeg sib tw thiab winged vultures, thiab tshaj tawm:
  - Peb yog nws hma, kib cov yeeb ncuab!
  Thiab los ntawm nws cov ntiv tes liab qab, ib tug heev tuag disk yuav ya tawm.
  Tus ntxhais txawm twists hauv ecstasy.
  Thiab ces nws yws tias:
  - Peb pob taws nyiam hluav taws!
  Yog lawm, cov ntxhais tau ntxim hlub tiag tiag.
  Oleg Rybachenko gurgled:
  - Auj, ntxov, muab kev ruaj ntseg!
  Thiab winked ntawm warriors. Lawv luag thiab liab qab lawv cov hniav hauv teb.
  Natasha txiav cov Nazis thiab squealed:
  - Hauv peb lub ntiaj teb tsis muaj kev xyiv fab, tsis muaj kev tawm tsam!
  Tus tub teb tias:
  "Qee zaum kev sib ntaus tsis lom zem!"
  Natasha pom zoo:
  - Yog tsis muaj zog, ces yog ...
  Tab sis peb cov tub rog yeej ib txwm noj qab nyob zoo!
  Tus hluas nkauj pov koob rau tus yeeb ncuab nrog nws cov ntiv taw liab qab, tsoo lub tank loj, thiab hu nkauj:
  -Tus tub rog yeej ib txwm noj qab nyob zoo,
  Thiab npaj rau kev nqis tes ua!
  Tom qab ntawd, Natasha rov txiav cov yeeb ncuab, rhuav tshem cov yees ntawm lub tso tsheb hlau luam.
  Zoya yog ib tug me nyuam ceev heev. Ntawm no nws tau tshaj tawm tag nrho lub thoob ntawm Nazis. Thiab rub ob peb txhiab los ntawm ib qho tawg.
  Ces nws squealed:
  - Tsis txhob nres, peb pob taws yog ci ntsa iab!
  Thiab ib tug ntxhais hauv kev sib ntaus sib tua lace!
  Augustine hauv kev sib ntaus sib tua kuj tsis qaug zog. Yog li threshing Nazis. Raws li yog los ntawm ib tug sheaf ntawm chains knocks tawm.
  Thiab chopping tw - hu nkauj:
  - Ceev faj, nws yuav pab tau
  Yuav muaj lub ncuav qab zib nyob rau lub caij nplooj zeeg!
  Dab ntxwg nyoog plaub hau liab yeej plows hauv kev sib ntaus sib tua zoo li dab ntxwg nyoog nyob rau hauv lub snuffbox.
  Thiab ntawm no yog li cas Svetlana fights. Thiab cov Nazis tau txais nws los ntawm nws.
  Thiab yog tias nws ntaus, nws yuav ntaus.
  Los ntawm nws, ntshav txaws ya tawm.
  Svetlana harshly pom thaum hlau splashes ya los ntawm nws txhais taw liab qab, uas yaj lub pob txha taub hau thiab yees ntawm tso tsheb hlau luam:
  - Lub hwjchim ci ntsa iab rau Russia, muaj koob meej heev!
  Tanks maj nrawm rau pem hauv ntej ...
  Kev faib tawm hauv cov tsho liab -
  Nyob zoo cov neeg Russia!
  Ntawm no cov ntxhais coj Nazis. Yog li ntawd lawv txiav thiab shredded. Tsis yog tub rog, tab sis tiag tiag panthers uas tau tawg cov saw.
  Oleg nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua thiab tawm tsam cov Nazis. Nws ntaus lawv yam tsis muaj kev khuv leej, txiav los ntawm lub tso tsheb hlau luam, thiab squeals:
  Peb zoo li cov nyuj!
  Margarita, tsoo cov tub rog xim av thiab txiav los ntawm cov tso tsheb hlau luam, khaws:
  Peb zoo li cov nyuj!
  Natasha coj nws thiab quaj qw, txiav cov neeg tua xim av nrog rau cov tso tsheb hlau luam:
  - dag yog tawm ntawm tes!
  Zoya rub cov Nazis sib nrug, squeaked:
  - Tsis yog, tsis tawm ntawm tes!
  Thiab nws, ib yam nkaus, yuav coj thiab tso lub hnub qub nrog nws txhais ko taw liab qab thiab ua kom tiav ntau ntawm fascists.
  Natasha coj nws thiab squeaked:
  - Peb lub TV tau qhib!
  Thiab ib tug killer pob ntawm koob yoov los ntawm nws txhais ceg liab qab.
  Zoya, kuj rhuav tshem cov Nazis thiab lawv lub tank, squeaked:
  - Peb kev phooj ywg yog monolith!
  Thiab ib zaug ntxiv xws li pov hais tias lub voj voog plooj nyob rau hauv tag nrho cov lus qhia. Qhov no yog ib tug ntxhais - ntshiab extermination ntawm tw.
  Tus ntxhais nrog nws cov ntiv taw liab qab yuav coj thiab tso peb boomerangs. Thiab lub cev tuag los ntawm qhov no tau dhau los ua ntau dua.
  Tom qab ntawd, kev zoo nkauj yuav muab tawm:
  - Peb yuav tsis muab tus yeeb ncuab txoj kev hlub tshua! Yuav muaj lub cev tuag!
  Thiab dua qhov tuag taus ya tawm ntawm pob taws liab qab.
  Augustine kuj tau sau tseg tias:
  - Tsuas yog tsis yog ib lub cev, tab sis ntau!
  Tom qab ntawd, tus ntxhais tau coj nws thiab taug kev mus rau ko taw liab qab hla lub pas dej. Thiab nws tau tua ntau tus Nazis.
  Thiab yuav ua li cas nws roars:
  - Kev tua neeg coob heev!
  Thiab tam sim no nws yuav bang nws lub taub hau rau Nazi general. Txiav nws lub taub hau thiab muab tawm:
  - Banzai! Koj yuav mus saum ntuj!
  Svetlana npau taws heev nyob rau hauv qhov kev tawm tsam, tshwj xeeb tshaj yog knocking down tank, nws squeaks:
  - Koj yuav tsis dim!
  Thiab ib rab koob ya tawm ntawm nws cov ntiv tes liab qab. Thaum nws tsoo txhua tus, cov dav hlau tawg. Thiab ntau heev txawm tus tub rog sim shred thiab tua.
  Oleg Rybachenko squeaks:
  - Rauj yeeb koob!
  Thiab tus tub kuj cuam xws li lub hnub qub txias nyob rau hauv daim ntawv ntawm swastika nrog nws txhais taw liab qab. Intricate hybrid.
  Thiab qhov loj ntawm cov Nazis vau.
  Oleg hais tias:
  - Banzai!
  Thiab tus tub yog dua nyob rau hauv ib tug qus tua. Tsis yog, nws tsuas yog pom nrog lub zog, thiab volcanoes gurgle!
  Margaret ntawm kev txav mus los. Nws yuav rub txhua tus lub plab.
  Ib tug ntxhais nrog nws ko taw yuav pov tsib caug koob ib zaug. Thiab lub loj raug tua los ntawm tag nrho cov hom ntawm cov yeeb ncuab, khob tawm ob lub tank thiab dav hlau.
  Margarita hu nkauj hais txog kev zoo siab:
  - Ib, ob! Kev nyuaj siab tsis yog teeb meem!
  Koj yuav tsum tsis txhob poob siab!
  Khaws lub qhov ntswg thiab tus Tsov tus tw siab dua nrog ib lub yeeb nkab.
  Paub tias ib tug phooj ywg tiag tiag yeej nrog koj!
  Qhov no yog ib lub tuam txhab txhoj puab heev. Tus ntxhais thrashes thiab qw:
  "Tus Thawj Kav Tebchaws Dragon yuav dhau los ua neeg tuag!"
  Natasha hauv kev sib ntaus sib tua tsuas yog qee yam ntawm cov terminator. Thiab roaring gurgled:
  - Banzai! Tau sai!
  Thiab ib tug grenade ya tawm ntawm nws txhais taw liab qab. Thiab cov Nazis zoo li cov ntsia hlau. Thiab nws yuav tsoo ntau mastodons thiab tis, infernal tshuab.
  Ntawm no yog tus tub rog! Rau txhua tus tub rog - tub rog!
  Zoya tseem nyob ntawm qhov kev tawm tsam. Zoo li npau taws heev.
  Thiab nws coj nws thiab gurgled:
  - Peb txiv yog Tswv Ntuj Dawb!
  Thiab nws txiav ib lub zeb peb npaug ntawm Nazis!
  Thiab Augustine tau hu rov qab:
  - Thiab kuv tus Vajtswv yog dub!
  Tseeb tiag, lub taub hau liab yog lub cim ntawm kev dag ntxias thiab kev phem. Rau cov yeeb ncuab, tau kawg. Thiab rau cov phooj ywg, nws yog ib tug darling.
  Thiab yuav ua li cas nrog cov ntiv taw liab qab nws yuav coj thiab pov. Thiab ntau heaps ntawm warriors ntawm lub teb chaws Ottoman xim av, nrog rau lawv cov tso tsheb hlau luam thiab aircraft.
  Redhead qw:
  - Russia thiab cov dub Vajtswv nyob tom qab peb!
  Ib tug tub rog uas muaj peev xwm sib ntaus sib tua heev. Tsis yog, hauv qab no nws yog qhov zoo dua tsis txhob cuam tshuam. Raws li cov yees ntawm tso tsheb hlau luam raug torn tawm thiab tis ntawm fascist aircraft.
  Augustine hais tias:
  - Peb yuav tsoo txhua tus neeg ntxeev siab rau hauv hmoov!
  Thiab wink ntawm nws cov neeg koom tes. Yog lawm, tus ntxhais npau taws no tsis yog ib yam uas yuav ua rau muaj kev thaj yeeb nyab xeeb. Tsuas yog kev thaj yeeb yuav tuag!
  Svetlana, tsoo cov yeeb ncuab, tawm:
  - Peb mam li cheb koj hauv kab!
  Augustine tau lees tias:
  - Peb yuav tua txhua tus!
  Thiab los ntawm nws ob txhais taw liab qab, lub txiaj ntsim ntawm tag nrho kev puas tsuaj ya mus dua! Thiab ntau lub tso tsheb hlau luam thiab dav hlau tawg mus rau hauv cov chips me me ib zaug.
  Oleg hu nkauj teb:
  - Yuav muaj banzai tiav!
  Augustine, rhuav tshem cov Nazis nrog nws txhais tes liab qab, txiav lawv nrog rab ntaj, thiab pov koob nrog nws cov ntiv taw liab qab, rhuav tshem cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau ib zaug, tawm:
  - Hais lus luv luv! Hais lus luv luv!
  Natasha, rhuav tshem cov tub rog xim av, squeaked:
  - Hauv luv - banzai!
  Thiab cia peb txiav cov neeg tawm tsam nrog kev iab iab.
  Oleg Rybachenko, txiav tawm cov neeg tawm tsam, tshaj tawm:
  - Qhov kev twv txiaj no tsis yog Suav,
  Thiab qhov debut, ntseeg kuv, yog Thaib!
  Thiab dua, ib tug ntse, hlau-txiav disk ya los ntawm tus tub liab qab. Nws txiav tawm ob lub turrets ntawm lub tso tsheb hlau luam thiab cov tails ntawm lub dav hlau.
  Margarita, txiav cov tub rog ntawm lub teb chaws Ottoman xim av thiab cov cuab yeej ntawm cov tso tsheb hlau luam, hu nkauj:
  - Thiab peb yuav pom leej twg hauv kev sib ntaus sib tua,
  Thiab peb yuav pom leej twg hauv kev sib ntaus sib tua ...
  Cia peb tsis txhob tso dag nrog qhov ntawd -
  Cia peb rhuav tshem!
  Cia peb rhuav tshem!
  Lawv ua tau ib txoj hauj lwm zoo ces nrog cov Nazis ... Thiab Soviet Russia yeej lub teb chaws Ottoman xim av thaum lub sij hawm cua daj cua dub ntawm Moscow.
  Kev tsov rog tseem tsis tau tiav, tab sis USSR twb muaj lub caij nyoog los kov yeej Nazis lawv tus kheej. Yog li ntawd, rau lub thib rau yuav tsum cuam tshuam qhov kev ua tiav ntawm lawv lub luag haujlwm super thiab txias.
  
  Ib tug USSR ntawm HOLVES
  Qhov teeb meem tshwm sim vim yog lub hnub ci hluav taws xob, vim li ntawd, thaum Lub Rau Hli 22, 1941, Tebchaws Meskas, Tebchaws Askiv thiab nws cov cheeb tsam raug kaw. Thaum xub thawj, qhov no tsis tshwj xeeb rau kev ua tsov rog. Cov Germans tau nce ntau yam zoo ib yam li hauv keeb kwm tiag tiag. Lub Fuhrer kuj tig mus rau sab qab teb, thiab Nyij Pooj tau tos-thiab-saib txoj haujlwm ... Thiab dua, lub caij ntuj no txias tau cawm cov Tub Rog Liab los ntawm kev swb tiav, thiab tso cai rau nws mus rau kev tawm tsam ze Moscow. Thiab Nyiv, lub sijhawm no, txeeb cov khoom muaj nyob hauv Dej Hiav Txwv Pacific uas yav dhau los tau koom nrog Tebchaws Askiv thiab Tebchaws Meskas, thiab cov tub rog ntxiv tam sim no tsis tuaj yeem nkag mus rau hauv.
  Nyob rau sab hnub tuaj pem hauv ntej nyob rau hauv lub caij nplooj ntoos hlav thiab lub caij ntuj sov thaum ntxov, cov Germans yeej ib tug series ntawm yeej, thiab rov pib ib qho kev tawm tsam rau Stalingrad. Txawm li cas los xij, qhov no yog qhov kev sib txawv ntawm qhov tseeb pib. Qhov tsis muaj ob sab pem hauv ntej tso cai rau cov neeg German hloov cov tub rog ntau dua los ntawm Tebchaws Europe, thiab los ntawm Libya, tsuas yog cov tub rog Italian nyob ntawd.
  Thiab qhov kev tawm tsam tau pib tsis yog ntawm Stalingrad, tab sis kuj rau Tikhvin. Thiab tam sim no lawv tau raug txib los ntawm Rommel, uas tus Fuhrer tau txais txiaj ntsig zoo rau kev swb ntawm British hauv Libya thiab kev ntes ntawm Tolbuk.
  Thawj Tiger tanks kuj tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua. Rommel pib tawm tsam thaum hmo ntuj thiab tswj kom coj cov tub rog Soviet los ntawm kev xav tsis thoob. Qhov xwm txheej tau hnyav zuj zus los ntawm qhov tseeb tias cov neeg German tau muaj txiaj ntsig zoo hauv aviation, yog li lawv tsis nkim lawv lub zog ntawm kev sib ntaus sib tua cov phooj ywg.
  Pilot Marseille tau txais nyiaj sai sai rau sab hnub tuaj. Rov qab rau lub Rau Hli 1942, nws tau tshaj tus naj npawb ntawm cov dav hlau poob ntawm ib puas thiab tsib caug thiab tau txais Knight's Cross of the Iron Cross nrog nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Tab sis qhov ntawd tsuas yog qhov pib ntawm txoj haujlwm.
  Nyob rau saum ntuj, qhov tseeb, nws nyuaj rau cov tub rog Liab. Thiab cov Germans tau coj Tikhvin, thiab tom qab ntawd ob peb lub nroog ntxiv thiab txiav tawm Leningrad nrog ob lub nplhaib, thaiv lub nroog no dua.
  Lub Soviet commander tau sim ua txhaum mus rau Leningrad, thiab nce mus rau hauv qhov chaw. Tab sis tsis muaj lub zog txaus kom ua tiav hauv cov cheeb tsam no.
  Qhov tsuas yog kev nplij siab yog tias Nazis tau bogged nyob rau hauv Stalingrad, uas tau muab sij hawm rau lawv mus sau tshiab reserves.
  Tab sis Leningrad tseem thaiv. Txog tam sim no, Qaib Cov Txwv thiab Nyij Pooj tsis tau nkag mus rau hauv kev ua tsov ua rog, thiab USSR muaj lub sijhawm los tig qhov kev sib ntaus sib tua. Thaum lub Kaum Ib Hlis 1942, cov tub rog Soviet tau pib tawm tsam ze Rzhev thiab Stalingrad.
  Raws li Rzhev, kev vam meej tsis tiav. Tab sis nyob ze Stalingrad, lub nplhaib raug kaw. Tab sis raws li nws muab tawm nyob rau hauv lub sij hawm. Qhov thib peb Reich muaj ntau qhov tshwj xeeb, thiab Rommel tau tawm tsam rau Stalingrad los ntawm sab qaum teb, thiab Mainstein los ntawm sab qab teb.
  Qhov xwm txheej tau ua rau hnyav zuj zus los ntawm kev npaj txhij txog kev nkag tebchaws Nyij Pooj mus rau hauv kev ua tsov rog. Cov samurai, txawm tias raug txwv los ntawm kev sib ntaus sib tua hauv Suav teb, tau tawm tsam Vladivostok.
  Tej zaum Hirohito ntshai tias Thib Peb Reich yuav plam thiab nkag mus ua tsov rog.
  Ntxiv mus, Nyiv muaj peev xwm txaus thiab infantry rau kev tawm tsam tag nrho.
  Cov Tub Rog Liab tau raug pinned, thiab Rommel tau tswj xyuas los ntawm sab qaum teb mus rau Stalingrad. Mainstein tau nres ib ntus, tab sis tau txais kev txhawb nqa ntxiv thiab kev txhawb nqa los ntawm Paulus, nws tau txuas nrog cov tub rog uas twb tau thaiv lawm.
  Yog li, lwm lub nplhaib tshwm sim, uas cov tub rog Soviet pom lawv tus kheej.
  Tom qab kev sib ntaus sib tua tawv ncauj, lawv feem ntau raug rhuav tshem thiab raug ntes. Tom qab ntawd, cov Germans ua tiav kev ntes ntawm Stalingrad. Thiab nyob rau lub Peb Hlis 1943, Qaib ntxhw kuj tau nkag mus rau hauv tsov rog. Qhov xwm txheej tau dhau los ua qhov nyuaj. Nyob rau hauv cov huab cua, cov Germans tuav superiority. Marseille tau tshaj li ntawm peb puas lub dav hlau poob thiab dhau los ua thawj tus neeg German tau txais qhov thib ob Knight's Cross of the Iron Cross nrog Oak Nplooj, Ntaj thiab Pob Zeb Diamond.
  Thaum lub Tsib Hlis, cov neeg German tau pib tawm tsam tshiab, siv cov tso tsheb hlau luam loj heev - "Tiger", "Panther" thiab "Lion". Thiab lawv tau ua tiav tiav, txawm hais tias Tub Rog Liab tau txais kev tiv thaiv muaj zog. Tab sis cov rog twb tsis sib npaug, txij li thaum cov tub rog Soviet tau tawm tsam ntawm peb sab pem hauv ntej - Tawm tsam Thib Peb Reich, nws cov satellites, Nyiv thiab nws cov cheeb tsam, thiab Qaib Cov Txwv. Qhov xwm txheej tau hnyav zuj zus los ntawm tag nrho kev ua tsov rog tshaj tawm los ntawm Nazis, uas ua rau muaj kev nce hauv kev tsim riam phom ntau zaus thaum tsis muaj kev foob pob los ntawm cov phooj ywg. Yog li txoj hauv kev ntawm USSR tau txo qis sai!
  Muaj tseeb, Fritz tau nce siab qeeb, vim tias muaj kev tiv thaiv hauv qhov tob hauv pem hauv ntej ntawm lawv. Thiab cov tub rog Soviet, muaj kev paub, tau tawm tsam heev. Tab sis lawv tseem poob.
  Txawm li cas los xij, lawv tau tawm tsam nrog kev ua siab loj, thiab qee tus tub rog tau pom cov chav kawm siab tshaj plaws. Ntawm no, piv txwv li, lub tank neeg coob ntawm Elizabeth ntawm qhov zoo tshaj plaws T-34-76 yog tawm tsam cov Nazis.
  Thiab cov Germans maj mam txav mus rau hauv cov tub rog Soviet, nyob rau hauv ib lub voj voog, lossis ib tug npua. Ua ntej yog qhov hnyav tshaj plaws thiab zoo tshaj plaws tiv thaiv tank "Lev". Nws zoo li Panther, tsuas yog loj dua thiab hnyav cuaj caum tons. Cov armor frontal ntawm lub hull yog 150 hli thiab nqes hav zoo li T-34, thiab ob sab yog 82 hli nrog nqes hav. Lub hauv pliaj ntawm tus pej thuam feem ntau muaj kev tiv thaiv zoo heev: 240 mm nrog txoj kab nqes, thiab ob sab kuj tsis muaj zog tshaj 82 hli, zoo li lub hull. Thiab rab phom muaj zog ntawm 105 hli nrog lub thoob loj ntev ntawm 70 EL. Qhov no yog lub tank muaj peev xwm ntaus los ntawm qhov deb.
  Elizabeth hloov lub gearbox mus rau saum nrog nws txhais taw liab qab.
  Thiab peb caug plaub picks ceev. Nws tsis muaj txiaj ntsig los tua ntawm "Lion" los ntawm qhov deb thiab koj yuav tsum tau los ze zog. Lub tshuab German muaj zog xa ib qhov projectile ntawm lub zog tuag taus. Nws rushes dhau los. Cov ntxhais hauv lub tank luag zoo siab thiab txav lawv txhais taw liab qab.
  Nws yog kub nyob rau sab qaum teb Caucasus thaum kawg ntawm lub Tsib Hlis, thiab kev zoo nkauj hauv bikinis muaj kev lom zem heev.
  Elena sau nrog xuav:
  - Tam sim no tus fascist yuav tau txais zoo nyob rau hauv lub horns!
  Ekaterina, co nws liab qab, tanned ceg, pom zoo:
  - Peb yeej yuav ntaus nws!
  T-34-76 txuas ntxiv mus, tab sis txoj kev ceev yog txwv. Tus "Lion" NW nyuam qhuav nkag txhua, thiab qhov nrawm dua "Panthers" thiab "Tigers" qeeb kom tsis txhob rub mus tom ntej.
  Tab sis cov tshuab no yog qhov txaus ntshai, tshwj xeeb tshaj yog Panther, muaj peev xwm tua tau kaum tsib zaug ib feeb. Los ntawm qhov no koj tuaj yeem cia siab tias yuav xav tsis thoob.
  Euphrasia, nias nws pob taws liab qab ntawm cov roj, squeals:
  - Cia peb sib ntaus hauv txoj kev tsim txiaj!
  Cov phom ntawm lub tank "Lion" muaj qhov tsis zoo, nws tsuas yog tua tsib zaug ib feeb xwb. Feem ntau, tsis yog tus qauv zoo tshaj plaws. Armor-piercing yog ntau dhau, thiab nws tsis tas yuav ntaus los ntawm qhov deb heev. "Tigers" thiab "Panthers" tawg los ntawm ob kilometers, los ntawm ib tug ntau dua nyob deb nws yuav luag tsis yooj yim sua kom nkag mus rau hauv lub xov tooj ntawm tes thiab me me peb caug-plaub. Yog li nws puas tsim nyog muab tus Tsov ntxhuav nrog rab phom muaj zog? Lwm lub tank Soviet tseem sib dua, tshwj tsis yog KV-1S, tab sis lub tank no kuj tsis muaj qhov zoo hauv kev tiv thaiv, thiab kev tsav tsheb tsuas yog phem dua.
  Elizabeth tig nws lub cev thiab squeals:
  - Kuv ua pa nrog kuv lub hauv siab, huab cua yog nthwv dej dav,
  Nws ci ntsa iab, lub hnub qub ntaub pua plag yog qhov kawg ...
  Kev xav ua si, cov ntxhais liab qab muaj sia nyob,
  Ua si saum ntuj, Kuv xav ya mus rau lub hnub mus ib txhis!
  Nws tsis yooj yim rau kev tawg ntawm Lev tank, txawm mus rau sab. Ob sab ntawm lub turret, zoo li cov Panther, yog txoj kab nqes, thiab sab sauv ntawm sab ntawm lub hull ib yam nkaus. Nyob rau hauv cov tso tsheb hlau luam, cov qauv "miv" twb tau txais yuav, muab kev tiv thaiv zoo dua vim qhov chaw siab tshaj. Tsis zoo li "Tsov", yuav luag square. Tab sis "Tiger" tau tsim ua ntej ua tsov ua rog, thiab zoo li KV khaub ncaws. Tab sis "Tiger" -2, kev txhim kho tom qab, kuj yog nyob rau hauv daim ntawv ntawm "miv", thiab tsis ntev lub tank yuav mus rau hauv koob. "Lion" rau tawg rau hauv lub rooj tsavxwm kuj yuav luag tsis yooj yim sua. Tsuas yog sab qis ntawm lub hull tsis muaj armor slopes, tab sis nws yog them los ntawm rollers. Ntawd yog, koj yuav tsum tau tawg los ntawm kev kaw thiab tau raws nraim nruab nrab ntawm cov rinks.
  Yog li cov ntxhais muaj ib txoj hauj lwm nyuaj. Ntxiv mus, peb caug-plaub nyob rau hauv cov lus tsa suab shakes ntau heev uas nws yuav luag tsis yooj yim sua kom tua kom raug.
  Elizabeth nug nws cov phooj ywg:
  Peb puas tuaj yeem kov yeej tus yeeb ncuab?
  Elena ntseeg siab teb tias:
  - Thaum cov ntxhais tsis muaj khau, lawv tau txais kev nkag siab zoo li no nrog lawv txhais taw liab qab uas lawv yuav raug ntaus yeeb ncuab.
  Elizabeth pom zoo nrog qhov no:
  - Yog lawm, cov ntxhais pob taws liab qab yog qhov lees paub ntawm yeej!
  Thiab tam sim no, zam kev swb, peb caug plaub plam mus rau pawg thawj coj. Qhov tseem ceeb ntawm no yog kom tsis txhob muaj phom Panther thiab Tiger. Lawv ceev ceev thiab raug. Thiab koj tsis tuaj yeem tawg los ntawm cov tso tsheb hlau luam hauv lub hauv pliaj thiab.
  Elena tua ntawm German siv nws cov ntiv taw liab qab. Tab sis tau dhau los ntawm rink ntawm kev txav mus los yuav luag tsis yooj yim sua. Tab sis tus yeeb ncuab lub rink dej khov tawg, thiab "Lion" nres.
  Peb caug plaub taug kev hla nws dua. Thiab xa ib qhov projectile tuag mus rau hauv qis ntawm sab.
  Catherine sau ntawv:
  - Peb lub cannon yog qhov qub - "Tsov" tiag tiag tsis tuaj yeem nqa!
  Tab sis raws li nyob rau hauv annoyance, Elena ntaus tus yeeb ncuab sab ib feem, thiab lub "Lion" ntes tau hluav taws.
  Cov ntxhais tsis qeeb, rov rod rau pem hauv ntej. Tam sim no lawv muaj lub hom phiaj tsis muaj zog: "Panther". Nws txaus los ntaus nws sab xis.
  Elizabeth sau tseg:
  - Cov tswv yim miv!
  Catherine hais nrog luag:
  - Tab sis nws NW nyuam qhuav crawls thiaj li tsis tau tawm ntawm lub npog ntawm "tsov".
  Thiab Elena raug rho tawm los ntawm qhov deb ntawm Panther, uas tig tawm mus rau sab thiab qhib nws sab. Nws muaj qhov nyias nyias - 40 millimeters, thiab nws tsis muaj teeb meem tias nws yog qaij.
  Lub tank German tawg nrog lub suab nrov. Yog, cov beauties tau sharply fucked.
  Lawv nrog lawv cov ntxim nyiam ntxim nyiam ntawm martial beauties.
  Tab sis cov shells xuav thaum lawv dhau mus, yuav luag kov cov cuab yeej.
  Peb caug-plaub yog qhov txaus ntshai heev, thiab nws zoo li tus neeg uas dhia ntawm trickles.
  Elizabeth raug rho tawm haujlwm dua nrog nws txhais ko taw liab qab thiab hu nkauj:
  - Kuv tuaj yeem ua txhua yam, peb yuav ntaus Wehrmacht nrog kev tso siab!
  Tau kawg, nrog cov ntxhais zoo li no, dab ntxwg nyoog nws tus kheej tsis txaus ntshai. Txawm hais tias Nazi kev tawm tsam yog txhoj puab heev, thiab lawv muaj ntau lub tso tsheb hlau luam ....
  Lub zog tsis sib npaug. Txawm hais tias tus naj npawb ntawm lub tsheb yog kwv yees li sib npaug, cov German hnyav dua. Ntau lub tso tsheb hlau luam Soviet yog lub teeb thiab tsis tshua muaj kev sib ntaus sib tua-npaj tawm tsam Nazi monsters.
  Tab sis cov neeg coob ntawm Elizabeth ua haujlwm xav tsis thoob thiab tua lwm tus "Panther" ntawm kev mus.
  Cov tswv cuab Komsomol sib ntaus sib tua nrog phom. Lawv tua kom raug. Lawv khiav, flashing barefoot, puag ncig heels. Thiab ntaus tus yeeb ncuab txoj cai ntawm lub hom phiaj.
  Alenka txib nrog mob siab rau:
  - Tsis txhob tso cov ntxhais!
  Thiab tam sim no lub cannon spits tawm ib qhov projectile, raws nraim ntawm T-4, tho lub tank. Tab sis ntawm no, ntawm chav kawm, "Lion", nws tsis yog li ntawd yooj yim mus noj. Thiab ntawm no koj yuav tsum sim.
  Anyuta taw tes rau ntawm lub tsheb nrog kev pab ntawm nws cov ntiv taw liab qab thiab tua hluav taws raws nraim qhov kawg-rau-kawg, hais tias:
  - Muaj koob meej rau communism!
  Alla kuj tua tau raug heev thiab ntxiv:
  - Lub koob meej rau heroism!
  Koj tsis tuaj yeem hais dab tsi txog cov ntxhais sib ntaus ntawm no - cov chav kawm siab tshaj plaws thiab aerobatics!
  Maria, pub lub projectile rau hauv rab phom, hu nkauj:
  - Siab dua thiab siab dua thiab siab dua
  Nrhiav lub davhlau ntawm peb cov noog ...
  Thiab ua pa hauv txhua lub kiv cua,
  Lub tranquility ntawm peb ciam teb!
  Marusya ntxiv, tua ntawm Fritz:
  - Tseeb tiag nws yog....
  Lub heroism loj ntawm Russians thiab tsis tsuas yog cov neeg Lavxias teb sab tau tshwm sim nyob rau hauv txhua yam ...
  Qhov ntsuas, muffled suab ntawm cuckoo, zoo li lub moos chiming, swept hla lub trench. Cov ntoo tsawg, nrog cov xim ntsuab ntsuab hauv cov cua daj cua dub, zoo li cov tho kev hauv lub salute, tos txais nkees cov tub rog. Rau qee tus, qhov no tuaj yeem zoo li kev ceeb toom - lawv hais tias, koj yuav mus rau lub ntiaj teb tom ntej!
  Lub battalion nyob rau hauv cov lus txib ntawm Vladimir Mikhailovsky, ua phem battered nyob rau hauv yav dhau los kev sib ntaus sib tua, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv lub Tsib Hlis rout, yog tam sim no maj nrawm ntxiv nrog cov neeg ua haujlwm tshiab, npaj los npog ib qho ntawm cov chaw txaus ntshai tshaj plaws. Peb kilometers mus rau sab hnub tuaj, cov dej ntawm Don maj nrawm raws cov nplaim taws ntawm kev ua tsov ua rog.
  Feem ntau ntawm cov reeds tau charred los ntawm incendiary foob pob, dej tig dub los ntawm soot. Zoo li kev sib tw loj loj hauv kev quaj ntsuag kev txaj muag, pawg ntawm tus choj rhuav tshem los ntawm kev tawg yoj sawv ib leeg, ua raws li kev txhawb nqa.
  Nyob rau hauv tej nkoj nquam, cov pioneers hauv zos yog thauj cov khoom plig ntawm lub teb, nrog rau lub thawv ntawm mos mos txwv rau cov heroic Soviet cov tub rog, npaj txhij mus koom nyob rau hauv lub ntiaj teb no kev sib ntaus sib tua nrog lub enraged Nazi hordes.
  Yog li ntawd, plaub ntawm lawv rub lub thawv ntev mus rau ib tsob ntoo uas muaj wolfberries. Nyob ntawd, ua tib zoo camouflaged anti-tank phom lurked zoo li ib tug mohawk nyob rau hauv ambush. Peb cov tub rog thiab cov neeg tua phom tua Alesya ua haujlwm ntawm rab phom. Ib tug hluas nkauj, rhiab heev, tab sis nws txhais tes yog sinewy los ntawm kev qaug zog ua hauj lwm. Nws tseem tab tom sim, ua ke nrog cov txiv neej, los npaj ib lub ntxiab thaum lub tank lossis "roj phom" ntawm Nazi pab yaj sim hla lub ntuj hillock.
  Cov tub rog, feem ntau, tseem tsis muaj hwj chim thiab tsis raug rho tawm haujlwm, cov tub ntxhais hluas uas tau ua tiav cov kev kawm luv luv rau kev nrhiav neeg ua haujlwm - ib thiab ib nrab lub hlis, ntxiv rau, tau kawg, tau tsim muaj kev cob qhia ua ntej hauv USSR. .
  Ib txhia tub rog twb muaj kev paub lawm. Lawv txawv ntawm cov tsiaj hluas hauv bristles, sharpness ntawm txav, ib txhia yog rewound. Hauv particular, ib lub qhov muag Ivan, uas zoo li ib tug tiag tiag pirate, cia mus ntawm nws hwj txwv. Lub npe ntawm ensign, thiab twb tau txais ob peb ntawm kev txiav txim tau txais nyob rau hauv ntau yam sib ntaus sib tua, los yog theej thawj ib tug nyob ze Moscow. Thaum, zoo li, lawv tau ua qhov tsis yooj yim sua: lawv nres Fritz, thiab txawm tsav cov yeeb ncuab ob peb puas kilometers, zoo li tus dev ntaus.
  Muaj pes tsawg cov cuab yeej tso tseg Fritz muaj. Tej zaum tsis yog li ntawd, thiab feem ntau muaj cov tso tsheb hlau luam, tab sis cov tub rog cov neeg ua haujlwm nrog cov phom loj thiab rab phom tshuab uas ua rau mob hnyav heev rau cov tub rog Soviet thaum lub caij ntuj sov thiab lub caij nplooj zeeg xyoo 1941 - tsawg kawg ib dime ib lub kaum os!
  Tab sis thaum lub Frost ntau tshaj peb caug degrees, tag nrho cov Teutonic monsters poob lawv lub peev xwm txav tau yooj yim ... Roj av khov thiab roj khov.
  Hmoov tsis zoo, lawv ua tsis tiav ntawm Nazis mus txog thaum kawg. Ib feem los ntawm kev ua txhaum ntawm cov lus txib, uas tau thov kom muaj zog loj los cua daj cua dub lub nroog uas cov German units tau huddled. Yog, thiab thaw tau los - puas yog nws tsis yog ...
  Nyob rau lub caij nplooj ntoo hlav, Ivan kuj tau txais qhov kev txiav txim thib ob - nws muaj hmoo tua tus thawj coj thiab ntau tus tub ceev xwm vim muaj kev tawm tsam. Txawm li cas los xij, kev sib ntaus sib tua tsuas yog ua tiav ib nrab. Thaum lub sij hawm mus nrhiav, ib tug stray fragment ntaus Ivan Krasnov nyob rau hauv lub ntsej muag, depriving nws ntawm nws lub qhov muag. Alas, qhov no yog kev ua tsov ua rog, tsis yog menyuam yaus ua yeeb yaj kiab, qhov twg tus cwj pwm tseem ceeb threshes txhua tus, thiab txawm tias ib puas lub tshuab phom tsis tuaj yeem ntaus nws.
  Thiab tam sim no lawv yuav tsum ua haujlwm hnyav: khawb trenches, hlwb thiab lub qhov ntxiab.
  Cov tho kev pab lawv, thaum lub teb nyob ntsiag to thiab cov txiv neej thiab cov ntxhais lawv tus kheej tau thov kom pab lawv cov kwv tij laus. Lawv txawm ua hauj lwm mob siab rau, sim ua ntau dua, tsis suav lub zog. Qhov no yog li cas cov hlab ntsha o thiab popped tawm ntawm cov tanned, calloused tes thiab liab qab, bruised ko taw ntawm cov me nyuam. Tib lub sijhawm, lawv tseem tswj tau hu nkauj;
  Peb yog cov pioneers ntawm cov me nyuam ntawm communism -
  Qhov hluav taws kub, lub tsev pheeb suab thiab lub suab nrov nrov!
  Invasion ntawm damned fascism -
  Leej twg tos qhov kev npau taws!
  
  Peb tau poob dab tsi hauv cov kev sib ntaus sib tua no?
  Thiab tom qab ntawd hauv kev sib ntaus sib tua nrog cov yeeb ncuab tau txais?
  Peb ib txwm yog menyuam yaus ntawm lub ntiaj teb -
  Thiab tam sim no cov tub rog ntawm thaj av ib txwm!
  
  Tab sis Hitler tau coj ib kauj ruam mus rau peb lub peev,
  Muab cov foob pob pov tseg tsis suav cov dej tsaws tsag!
  Thiab rau kuv lub Fatherland tseem zoo nkauj tshaj lub ntuj -
  Tam sim no lub hnub poob ntshav los txog!
  
  Peb yuav teb rau aggression hnyav -
  Txawm hais tias lawv tus kheej siab, yog, alas, lawv me!
  Tab sis rab ntaj nyob rau hauv txhais tes ntawm ib tug tub hluas uas tsis muaj zog -
  Muaj zog tshaj dab ntxwg nyoog legions!
  
  Cia lub tank maj avalanche tom qab avalanche,
  Thiab peb faib phom rau hauv peb!
  Cia cov tub ceev xwm txhais tau tias nyob tom qab,
  Tiamsis Vajtswv tus Dawbhuv yuav rau txim rau lawv hnyav heev!
  
  Peb txiav txim siab li cas? ua tej hauj lwm ntawm kev thaj yeeb
  Thiab rau qhov ntawd, alas, kuv yuav tsum tua!
  Kev ua siab mos siab muag twb qias neeg lawm.
  Tseem muaj kev kub ntxhov!
  
  Nrog tus hluas nkauj peb khiav tsis taus ua ke -
  Txawm tias nws snowed, ib tug snowdrift hlawv zoo li thee!
  Tab sis tsis txhob ntshai, paub cov me nyuam -
  Cov fascist yuav ua siab tawv tsav mus rau hauv lub hleb los ntawm ib lub mos txwv!
  
  Ntawm no lawv muab lub tuam txhab Fritz vile,
  Thiab tus so ntawm cowards yog nyob rau hauv khiav!
  Peb tsoo infantry zoo li scythe hauv kev sib ntaus sib tua -
  Peb tsis yog ib qho kev cuam tshuam rau cov tub ntxhais hluas lub caij ntuj sov!
  
  Kev ua tiav yeej, yuav yog lub Tsib Hlis,
  Tam sim no lub cua daj cua dub yog prickly, tawv snow!
  Tus tub yog taw liab qab, nws tus muam yog taw liab qab,
  Hauv rags, cov menyuam yaus ntsib lub hnub qub!
  
  Cov zog no tuaj qhov twg los?
  Cia siab rau qhov mob thiab txias, qhov xav tau!
  Thaum ib tug phooj ywg ntsuas qhov qab ntawm qhov ntxa,
  Thaum ib tug phooj ywg quaj - Kuv yuav tuag!
  
  Tswv Yexus foom koob hmoov rau peb cov pioneer,
  Nws hais tias, Leej Txiv yog Vajtswv pub rau koj!
  Nov yog thawj txoj kev ntseeg,
  Soviet, lub teb chaws dawb huv!
  Muaj ib lub rumble nyob deb ntawm kev tuaj txog ntawm lub tank, thiab cov dav hlau buzz saum ntuj. Thiab cov riam phom muaj zog siege twb roar. Los ntawm hits ntawm high-explosive shells, clods ntawm lub ntiaj teb thiab molten turf yog muab pov siab rau saum ntuj. Ntawm no nws tab tom nyeem kev sib ntaus sib tua. Major Vladimir Mikhailovsky tuav trophy binoculars nyob rau hauv nws txhais tes, saib txoj kev ntawm ib tug steel fascist avalanche. Lawv sim tsav cov pioneer mus rau tom qab, tab sis lawv tsis xav tawm thiab thov kom muaj phom nyob rau hauv lawv txhais tes los tawm tsam.
  Tsis muaj riam phom txaus rau txhua tus, txawm hais tias cov menyuam yaus hauv zos coj phom tua phom thiab txawm tias ncaws pob ncaws pob. Txhua leej txhua tus xav sib ntaus siab tawv thiab yeej. Thiab nws yuav tsis ua hauj lwm kom tuag nrog txoj kev xav kawg ntawm Niam Txiv.
  Major Mikhailovsky muab qhov kev txiav txim:
  - Tsis txhob qhib hluav taws yam tsis muaj lus txib!
  Tseeb tiag, lawv tsuas muaj ob "plaub caug tsib" rau tag nrho lub battalion, uas txhais tau hais tias lub caij nyoog yog cia lub Fritz los ze zog.
  Ua ntej, raws li kev cai ntawm Nazis, cov tsheb tiv thaiv tshaj plaws; tso tsheb hlau luam T-4 thiab nws tus kheej-propelled phom "Hunter". Lawv yuav tsum ua txoj kev rau cov tsheb sib zog thiab me ntsis lagging infantry.
  Lub tsheb thiab maus taus ntawm Nazis tam sim no thiab qeeb qeeb vim ntshai tsam tawg ua ntej....
  Tab sis tus thawj coj Julius Petrov ua pov thawj tias lawv tsis nyob ntawm no tsis muaj dab tsi. Ib tug tsis tshua muaj anti-tank mine, smeared nrog homemade kua nplaum, thiab nyob rau sab saum toj ntawm lub turf uas ua rau nws pom tsis tau nrog kev pab los ntawm ib tug hlau, txav ntawm cov stumps, nyob rau hauv lub T-4 kab ntsig.
  Cov hlau phaj ntawm kab ntsig pw ntawm qhov tuag taus tam sim no. Qhov tawg tsis zoo li muaj zog heev, tab sis tus kab ntsig tau tawg, thiab lub tank Nazi pib haus luam yeeb thiab ncig ntawm tus pej thuam.
  Lwm cov tub hluas siv cov khoom siv zoo sib xws. Txij li thaum German infantry yog cowardly, thiab tanks thiab self-propelled phom yog defenseless nyob rau hauv pem hauv ntej, ces lawv yuav raug rau txim rau qhov no.
  Tus naas ej "Hunter", nrog rau qhov qis silhouette thiab muaj zog armor, zoo li tus vaub kib flattened. Cov phom self-propelled no tau tshwm sim tsis ntev los no ntawm Soviet-German pem hauv ntej. Vim muaj kev ua tau zoo ntawm kev tsav tsheb, lub cannon uas nkag mus rau ntawm qhov kev ncua deb thiab muaj sia nyob hauv kev sib ntaus sib tua, "Hunter" tam sim ntawd los ua lus piv txwv hauv lus.
  Tab sis nws cov lem tseem zoo tib yam, txawm hais tias dav ... Txawm li cas los xij, nws tseem zoo dua los ua rau hauv qab ntawm lub tsheb thiab ua rau nws nto qaub ncaug tawm ntawm nws sab hauv nrog cov khoom seem.
  Ntawm no yog ib tug wrecked "Hunter", zoo li ib tug pirate frigate nrog ib tug tawg rudder, swb mus rau sab thiab thawb nws tawm tsam T-4. Thiab ob lub hleb hlau ntawm kab ntsig pib ci, thiab tom qab ob peb lub sijhawm lawv tawg vim tawg mos txwv.
  Twb tau kaum lub tsheb nruab nrab hnyav tau nres tawg thiab tsis muaj kev pab.
  Tab sis tom qab lawv tus pas nrig, tshwj xeeb tshaj yog ntau cov armored sawv daws yuav. Ntawm no tus kheej-propelled rab phom "Hunter" ntxiv ceev thiab ... Poob rau hauv ib tug disguised qhov. Tsuas yog cov kab ntsig lo tawm ntawm sab saud thiab txav mus tsis muaj zog.
  Cov tho kev zoo siab. Ib qho chaw hauv qhov khawb av hauv tsev ua tawg. Nws yog tsim nyob rau hauv ib tug handicraft txoj kev. Ntawm cov hoob kawm, tsis muaj zog tshaj dynamite, tab sis nyob rau hauv thiaj li yuav lov tes taw lub undercarriage yog txaus.
  Fritz raug kev txom nyem hnyav, cov neeg ua haujlwm armored tsis ua haujlwm, qee qhov dhau los ntawm thaj chaw txaus ntshai, tab sis lawv tau ntsib los ntawm kev cuam tshuam cov grenades thiab cov khoom tawg.
  Ntawm no, txawm tus ceev-witted, hluas fighters ua me me catapults. Lawv muab pov tseg ib lub hnab tshwj xeeb ntawm cov ntoo distilled nrog cov hmoov phom ntsiab.
  Thaum ntaus, lub tsho nyias nyias ntawm Nazi thauj mus rau txoj kev, ua rau cov neeg ua haujlwm kub hnyiab nrog cov nplaim taws xiav. Npau suav nrog mob, Fritz qw lub plawv-rendingly thiab tawg nrog lub ntsej muag twisted hauv ntshai heev.
  Qee tus txawm tso lawv cov khoom siv ...
  Qhov tsuas yog kev khuv leej yog tias muaj ntau tus yeeb ncuab, qee lub tsheb, dej nyab txhua yam nrog lub tshuab phom tua hluav taws, mus txog ntawm trenches.
  Thiab lawv stumble raws li hedgehogs ... Alesya, lub caij no, directs plaub caug-tsib. Tau kawg, koj yuav tsis coj T-4 thiab "Hunter" taub hau, tab sis koj tuaj yeem sim ob sab. Tsis muaj dab tsi hais txog cov neeg ua haujlwm armored. Txhua leej txhua tus yuav tawg thiab ua hauv pem teb nrog liab-kub hlau nchuav ntshav!
  Ib rab phom me me muaj ntau yam zoo dua ib qho loj - qhov hluav taws kub, yooj yim ntawm kev camouflage. Thiab lawv paub xaiv cov hom phiaj.
  Cov Nazis snarl, savagely zoo li hyenas. Thiab ntawm cov tub rog Soviet muaj cov neeg tuag thiab raug mob. Nws yog kev tu siab tshwj xeeb thaum cov tub ntxhais hluas tua hluav taws uas nyuam qhuav pib ua neej nyob tuag. Ntawm no yog ib tug hluas nkauj pioneer heev, tsis tau nqa ib pob tawg, rushed nrog nws nyob rau hauv lub lem ntawm lub T-3 nruab nrab tank. Ib lub thawv dab tuag nrog ntev, tab sis zoo li nyias lub cev dhia thiab kua muag tawm ntawm lub tsev square los ntawm nws.
  Thiab cov neeg tua hluav taws tau rov muab cov grenades, thiab cov phom tshuab tau pib ntsia cov maus taus nkag. Thiab lub taub hau ntawm cov tub rog Nazi tawg zoo li cov txiv hmab txiv ntoo siav uas poob los ntawm lawg.
  Thiab cov roj tso tsheb hlau luam ntawm cov maus taus loj tawg, pov tawm cov kwj ntawm hluav taws kub hnyiab. Nws zoo li muaj kev kub ntxhov ntawm infernal genies tab tom mus. Nov yog qee cov neeg ua haujlwm armored kuj koom nrog lawv cov npoj yaig uas tsis muaj teeb meem.
  Alesya taw tes rau ntawm "tus neeg yos hav zoov" aims ntawm sab qis ntawm lub hull. Nws yog ib qho nyuaj kom tau txais qhov ntawd, tab sis qhov no tsuas yog lub caij nyoog los ua txhaum ntawm rab phom uas tsis muaj zog ntawm tus kheej. Smooth txav ntawm tus ntiv tes, thiab tom qab ntawd tig.
  Cov phom muab ib tug mos recoil, thiab lub fascist tshuab splits nyob rau hauv ib nrab. Thiab tus chij nrog lub swastika poob rau hauv cov av nkos.
  Alesya ntxhi:
  - Kev ncaj ncees xav tau kev txi, kev siab hlub xav tau kev pub dawb, thiab kev ua tiav ntawm qhov laj thawj yuav tsum tau txi!
  Ib qho tig, tus ntxhais tua phom so liab qab thiaj li xav zoo dua lub biorhythms ntawm lub ntiaj teb, thiab ua tsis taus pa ntawm cov nyom nrog nws txhais taw thiab tua dua, tsoo lub insidious T-3 nyob rau hauv kev sib koom tes.
  Nws tuaj yeem pom tau tias yuav luag txhua lub tank nruab nrab ntawm Nazi armada twb tau muab tso tawm ntawm kev nqis tes ua. Ntawm no tom kawg raug rhuav tshem los ntawm ib tug tub pioneer, txawm tias raug mob, nws thawb lub thoob, nrog cov khoom sib xyaw ntawm cov pa roj carbon monoxide, cov hmoov av hmoov av, sawdust nrog me me ntawm phosphorus. Tus me nyuam heroic tsis muaj lub zog los thawb lub thoob tom qab lub qhov txhab, thiab nws tus phooj ywg Andrey, hla nws tus kheej ntawm kev khiav, thawb lub plaub caug-tuj Shmel tua nws tus kheej-propelled phom nyob rau hauv lub log. Ib tug obsequious cannon ntawm 150-millimeter caliber tua, thiab tseem tsa. Thiab cov pioneer cov ntsuj plig, fluttering tawm ntawm lawv lub cev torn, rushed mus rau ib tug zoo siab lub nceeg vaj saum ntuj ceeb tsheej, qhov twg tsis muaj kev kub ntxhov thiab kev mob.
  Cov neeg thauj neeg fascist uas tseem muaj sia nyob, tau poob kev txhawb nqa ntawm lawv cov npoj yaig hnyav, pib tig rov qab ... Lub suab nrov ntawm Wagner tau tso tseg, thiab lub dav hlau dav hlau pib.
  Vladimir Mikhailovsky, so ntshav los ntawm nws lub hauv pliaj, hais tias:
  - Tus tub rog Lavxias tuaj yeem tuag sawv, tab sis nws yuav tsis nyob ntawm nws lub hauv caug! Russia yuav los ntshav, tab sis tsis muaj ntshav yuav ua rau peb lub siab tawv thiab siab ncaj rau Fatherland los ntshav!
  Thiab cov pioneers tseem muaj txoj sia nyob tau lees paub qhov no... Txawm hais tias muaj coob tus twb raug hlawv thiab raug mob lawm.
  Thiab Anastasia Vedmakova thiab Akulina Orlova tab tom sib ntaus sib tua saum ntuj, lawv npaj txhij los sib tw nrog vaunted Marseille, uas twb tau qhab nia ntau tshaj plaub puas lub dav hlau downed, uas nws tau txais qib tsib ntawm Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog kub. Oak nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Tab sis cov ntxhais tau txiav txim siab kom sib ntaus sib tua. Ntawm no lawv nyob rau hauv tib bikini thiab barefoot sib ntaus sib tua. Thiab tho lub dav hlau Luftwaffe.
  Anastasia, nrog kev pab los ntawm nws cov ntiv taw liab qab, aims rab phom ntawm lub hom phiaj, knocks down lub fascist, thiab hais tias:
  Peb txoj kev ntseeg loj heev
  Yuav nyob mus ib txhis!
  Thiab winks ntawm nws tus khub. Akulina kuj tsoo cov fascist, ntaus nws, siv nws ob txhais ceg liab qab thiab screeches:
  - Rau qhov loj ntawm cov tswv yim ntawm kev coj noj coj ua!
  Thiab bares nws pearly hniav. Xws li ib tug ntxhais yog sib ntaus sib tua thiab kawm ntawv.
  Thiab sparkles nrog nws cov hniav.
  Anastasia, tua lwm lub dav hlau German, ntawm nws Yak-9, aggressively squeaks:
  - Lavxias teb sab dav dawb hau thoob ntiaj teb,
  Tshaj tawm nws cov tis yuav tawm mus ...
  Tus yeeb ncuab yuav raug hu mus rau account
  Yuav swb, tawg!
  Akulina txaus siab lees paub qhov no los ntawm kev tsoo cov neeg sib tw:
  - Yuav tawg!
  Txawm hais tias, tau kawg, cov ntxhais zoo nkauj aces kuj tshwm sim ntawm cov neeg German. Albina thiab Alvina sib ntaus ntawm ME-309 tshiab. Xws li cov tub rog sib ntaus sib tua nyiag.
  Thiab lawv tsoo lub dav hlau Soviet nrog lub zog zoo kawg nkaus. ME-309 yog ib lub dav hlau muaj zog heev nrog peb 30mm cua phom thiab plaub rab phom tshuab. Tawm tsam xws li dab, tsheb Lavxias tsis tuaj yeem tiv taus.
  Yog lawv tua ces tua xwb tsis khuv xim.
  Albina, nrog kev pab los ntawm nws cov ntiv taw liab qab, hu nkauj lub dav hlau cannon ntawm lub hom phiaj. Ntaus tus yeeb ncuab thiab squeaked:
  - Rau kev yeej ntawm Thib Peb Reich!
  Thiab nws qhia nws tus nplaig.
  Alvina kuj ntaus tus yeeb ncuab. Nws txiav tawm lub Soviet Yak-9s thiab cooed:
  - Rau thaj tsam loj ntawm peb cov tub rog!
  Thiab winked ntawm nws cov phooj ywg.
  Sib ntaus, tau txais cov nqi thiab Huffman. Nws tseem tsis tau yog ib qho ntawm cov aces zoo, tab sis nws tau nce zuj zus. Thiab koj tuaj yeem hais tau dab ntawm ntuj txiag teb tsaus.
  Cov Germans, txawm tias maj mam, thiab nrog kev poob hnyav, tab tom txav mus rau ntawm ntug dej hiav txwv Volga, nce mus txog Hiav Txwv Caspian.
  . QHOV #2
  Cov rog tau meej meej tsis sib npaug. Lub fascist aviation tshwj xeeb yog kev ntxhov siab. Focke-Wulf nkag mus rau pem hauv ntej ntawm cov neeg coob thiab nws cov riam phom muaj zog thiab nrawm dhau los ua teeb meem rau Red Army. Tsis tas li ntawd, lub tsheb no nyuaj dhau los nqa. Nws yog ruaj thiab hnyav armored.
  ME-309 kuj tau dhau los ua ib qho kev xav tsis thoob rau cov tub rog Soviet ob leeg nrog ceev thiab riam phom. Thiab nws zoo nkauj heev shredded lub Soviet units.
  Bombed Soviet txoj haujlwm thiab lub foob pob tshiab Yu-288, lub tshuab muaj zog heev. Nqa plaub tons ntawm foob pob nyob rau hauv ib txwm load, thiab rau tons nyob rau hauv reloading version. Thiab nws tau txais lub Soviet units ncaj ncees.
  Rommel kuj tau qhia nws chav kawm ua tus thawj coj, txawm li cas los xij, zoo li Mainstein.
  Kaw thiab ze dua cov Germans tuaj txog Astrakhan. Thiab, poob nthav rau cov lus txib ntawm Soviet, Fritz mus rau kev tawm tsam raws Volga nyob rau hauv kev coj ntawm Kamyshin. Nws yog qhov ua siab tawv tab sis muaj zog txav. Thiab thaum nws nyuaj rau nres lawv.
  Tab sis kev tiv thaiv ntawm Red Army tseem muaj zog ... Hauv ib lub lis piam, Nazis nce mus txog tsib caug kilometers thiab raug tso tseg.
  Lawv tau ntsib nrog counterattacks, lub Soviet units ....
  Tib lub sijhawm, cov neeg Nyij Pooj tau sim tsim kev tawm tsam rau Alma-Ata. Thiab tom qab ntawd kev sib ntaus sib tua hnyav tau nyob rau hauv tag nrho viav vias.
  Cov ntxhais sib ntaus sib tua ntawm cov txiv neej, thiab tej zaum kuj zoo dua li lawv.
  Margarita Magnitnaya thiab Tatyana Bulatnaya - cov ntxhais zoo nkauj, raug rho tawm haujlwm ntawm rab phom tshuab.
  Lawv tua samurai thiab hu nkauj:
  - Cia peb tsis koom nrog npau suav
  Thawj kauj ruam hauv lub neej yog ...
  Koj pom dua saum lub ntiaj teb,
  Whirlwinds ntawm furious tawm tsam!
  Margarita pov ib rab phom tua neeg nrog nws cov ntiv taw liab qab, rub cov neeg Nyij Pooj thiab hu nkauj:
  - Tsis muaj leej twg yuav txwv peb
  Tsis muaj leej twg yuav kov yeej peb ...
  Peb yuav faus lub Wehrmacht hauv av,
  Peb kev phooj ywg yog monolith!
  Tatyana, tua tus yeeb ncuab, pom zoo:
  - Tiag ib tug monolith!
  Cov neeg Nyij Pooj tau nce qib ntawm Alma-Ata. Lawv muaj ntau tus tub rog thiab ntau hom kev khaws cia. Cov no yog cov tub rog sib ntaus sib tua. Tab sis cov ntxhais ua rau lawv poob. Lawv sib ntaus desperately.
  Tatyana Bulatnaya pov lwm lub grenade, rhuav tshem cov samurai thiab hu nkauj:
  - Rau kuv qhov kev ua tiav zoo!
  Thiab winked ob lub qhov muag, cov xim ntawm sapphire. Hluas nkauj zoo nkauj, tsis txhob hais dab tsi.
  Thiab Margarita, nrog nws pob taws liab qab, yuav coj thiab pov ib qho kev tuag, rhuav tshem cov tub rog Nyij Pooj.
  Thiab hu nkauj:
  - Txhua yam sib xyaw ua ke, sib cuam tshuam, hauv cua daj cua dub ntawm kev txom nyem!
  Thiab dua nws pov nws cov ntiv taw liab qab, ib lub txiv qaub ntawm Japanese ...
  Tus liab qab ntawm lub duav thiab cov tub rog tsis muaj zog Oksana nkag mus rau lawv thiab thawb los ntawm ib lub thawv ntawm grenades, ntxhi:
  - Nws yuav yog cov ntxhais txias!
  Thiab tag nrho peb cov tub rog hu nkauj:
  - Lub samurai ya mus rau hauv av, nyob rau hauv lub siab ntawm hlau thiab hluav taws!
  Thiab cov beauties sib ntaus sib tua nrog kev npau taws heev. Lawv tau hla hluav taws thiab dej thiab cov kav dej tooj liab tsis yog qhov tsis muaj txiaj ntsig.
  Ntawm no Oksana pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab, ntaus Japanese Chikha lub teeb tank. Zoo, qhov ntawd yog lub hom phiaj zoo.
  Margarita, tua ntawm tus yeeb ncuab, hu nkauj:
  - Koj tuaj yeem ntseeg qhov tsis muaj kev ntseeg! Koj tuaj yeem ua qhov tsis muaj rooj plaub!
  Tatyana logically hais tias:
  - Qhov koj hais yog paradox!
  Margarita pov ib lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab hais tias:
  "Tsis yog genius yog phooj ywg ntawm paradoxes?"
  Tatyana muab tig, mowed down lub samurai thiab pom zoo:
  - Tau kawg, phooj ywg!
  Thiab cov tub rog coj nws thiab tawg tawm luag ... Lawv sib ntaus sib tua cov ntxhais, thiab lawv hais dab tsi ntxiv ... Nws tsis yog rau tsis muaj dab tsi uas Russia nco ntsoov tias cov ntxhais sib ntaus sib tua!
  Oksana fights nyob rau theem siab tshaj ntawm cov hoob kawm. Thiab tua los ntawm cov ntsiab lus sib txawv, thiab tus hluas nkauj tig zoo li sab saum toj.
  Cov no yog cov zoo nkauj, lawv yuav tsis tawm ib yam dab tsi rau leej twg. Thiab gnaw tawm treason, nrog rau cov samurai.
  Coj hluav taws thiab Angela. Tus ntxhais kuj txhoj puab heev thiab plaub hau liab. Cov tub rog nyiam sib ntaus sib tua thiab ua feats ntawm colossal proportions.
  Angela muab tig thiab hais nrog luag:
  - Peb yuav ua siab loj mus ua rog,
  Rau lub hwj chim ntawm Soviets!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws pov ib tug txiv qaub tua neeg.
  Kev sib ntaus sib tua mus thiab tam sim no kev tawm tsam ntawm cov neeg Nyij Pooj tau tas sij hawm ....
  Nws twb yog kawg ntawm lub Xya hli ntuj plaub caug-peb. Cov Nazis mus txog ntawm Volga Delta nws tus kheej, thiab kev sib ntaus sib tua tau pib ntawm nws.
  Elizabeth thiab nws pawg neeg sib ntaus sib tua desperately. Thawj Tiger-2 tso tsheb hlau luam kuj pib tuaj txog pem hauv ntej. Lawv zoo ib yam li "Panther" thiab "Lion", tab sis qee yam nyob nruab nrab. Tsis tas li ntawd nrog lub kaum sab xis ntawm qhov kev xav tsis zoo ntawm cov cuab yeej cuab tam thiab rab phom ntev ntawm 88 hli caliber 71 EL. Nyhav rau caum-yim tons, thiab ze rau lub tank "Lion", nyob rau hauv cov nqe lus ntawm armor, tab sis me ntsis me me nyob rau hauv loj.
  Lub tank loj, koj yuav tsis hais dab tsi.
  Elizabeth thiab cov ntxhais tab tom yos hav zoov rau cov neeg German. Lawv tawg los ntawm T-4 thiab squeal:
  - Lub koob meej rau lub tswv yim ntawm lub xyoo kaj,
  Lub suab quaj ntawm cov pioneer yeej npaj txhij!
  Wb hais tias cov tub rog yog thawj chav kawm. Thiab lawv tsis tsuas yog sib ntaus sib tua zoo kawg nkaus, tab sis kuj hu nkauj;
  Lub union yog indestructible, cov neeg ntawm cov dawb,
  Nws tsis yog brute quab yuam thiab ntshai uas rallied ...
  Thiab lub siab nyiam ntawm cov neeg muaj kev kaj siab,
  Thiab kev phooj ywg, lub teeb, laj thawj thiab ua siab loj hauv kev npau suav!
  
  Koob meej rau peb Leej Txiv Saum Ntuj Ceeb Tsheej,
  Lub zog ntawm kev tsim yog kev txhawb nqa mus ib txhis!
  Kev cai lij choj, lub siab nyiam ntawm cov neeg,
  Tom qab tag nrho, rau kev sib sau - ib tug txiv neej yooj yim!
  
  Los ntawm cua daj cua dub lub hnub ntawm kev vam meej ci rau peb,
  Los ntawm cua daj cua dub thiab cua daj cua dub peb rushed rau pem hauv ntej ...
  Peb txav roob, zoo li yog tsis hnyav,
  Tag nrho lub ntiaj teb, beaming rau communism, tab tom los!
  
  Koob meej rau peb Leej Txiv Saum Ntuj Ceeb Tsheej,
  Lub zog ntawm kev tsim yog kev txhawb nqa mus ib txhis!
  Kev cai lij choj, lub siab nyiam ntawm cov neeg,
  Tom qab tag nrho, rau kev sib sau - ib tug txiv neej yooj yim!
  
  Cov neeg hauv ntiaj teb no sib sau ua kwv tij,
  Cov ntseeg Vajtswv, cov phooj ywg Muslim mus ib txhis!
  Cia lub yeeb koob ntawm yog vim li cas, lub npe loj,
  Txhua haiv neeg hauv ntiaj teb no yog ib tsev neeg!
  
  Koob meej rau peb Leej Txiv Saum Ntuj Ceeb Tsheej,
  Lub zog ntawm kev tsim yog kev txhawb nqa mus ib txhis!
  Kev cai lij choj, lub siab nyiam ntawm cov neeg,
  Tom qab tag nrho, rau kev sib sau - ib tug txiv neej yooj yim!
  Cov ntxhais hu nkauj zoo, thiab tseem zoo dua lawv sib ntaus, thiab ua tau zoo li no. Txawm hais tias keeb kwm yog sau los ntawm cov yeej thiab tsis paub tias lawv puas yuav nco qab yog tias tsov rog poob?
  Alenka nrog nws cov roj teeb, nrog pab pawg ntawm cov ntxhais, tab tom sim tuav cov yeeb ncuab ntawm Volga Delta. Thiab nws qhia tau hais tias dab tsi zoo nkauj muaj peev xwm ntawm txoj cai.
  Thiab lawv yeej ua tau ntau heev.
  Anyuta tua nrog nws txhais taw liab qab thiab qw:
  - Muaj koob meej rau lub sij hawm ntawm communism!
  Thiab yog li ntawd tag nrho cov roj teeb coj nws thiab hu nkauj nyob rau hauv unison, nyob rau hauv tag nrho-suab suab;
  Peb sib ntaus rau txoj hmoo zoo
  Ua kom tib neeg lub neej yooj yim dua...
  Thiab tsoo lub damned horde
  Yog li ntawd muaj tsawg tus yeeb ncuab phem!
  
  Saum toj no peb yog ib tug cherub golden-tis,
  Rau lub yeeb koob ntawm peb niam Russia ...
  Cov neeg ntawm Russia ntseeg invincible,
  Thiab ua kom txhua tus hauv ntiaj teb zoo nkauj dua!
  
  Peb tau muab los tawm tsam rau Niam Txiv,
  Tiv thaiv lub Greatness ntawm Fatherland ...
  Thiab qee zaum lub neej tsuas yog ua yeeb yaj kiab xwb
  Txawm hais tias nws yuav tsum yog qhov kev xav ntawm lub vaj kaj siab!
  
  Txhua tus neeg yuav tsum ua kom tiav npau suav,
  Tsim nyog ntseeg communism...
  Yog li kom muaj kev zoo siab ntau dua hauv ntiaj teb,
  Thiab qhov hluav taws kub ntawm revanchism tsis tuaj!
  
  Peb tsar, tus neeg txawj ntse Pugachev,
  Nws tau tsa cov neeg ua liaj ua teb rau kev tawm tsam dawb huv ...
  Txhua yam lag luam yuav nyob ntawm xub pwg,
  Thiab hlub tus ntxhais liab qab!
  
  Peb tseem yuav muaj zog dua dab ntxwg nyoog
  Thaum peb hloov cov horizons ntawm science ...
  Flattened nyob rau hauv lub hooves ntawm tus neeg phem,
  Txawm tias ntshav los ntawm ib tug torn aorta!
  
  Yog, nws yog peb cov phooj ywg,
  Peb tuaj yeem ua rau Motherland zoo siab dua ...
  Tib neeg ntseeg tag nrho ib tsev neeg,
  Great radiant Russia!
  
  Saib cov neeg siab tawv rau hauv qab ntug,
  Txhob cia tej huab phem npog lub ntuj...
  Peb yuav muab cov yeeb ncuab yeej yeej,
  Thiab koj yuav yog, muaj hmoo hero hauv kev sib ntaus sib tua!
  
  Kuv tsis paub lo lus coward
  Peb cov Russians tsis yog qhov qis dua li ...
  Peb Svarog muaj Yexus Dawb,
  Thiab mus ib txhis yuav txaus siab rau May!
  
  Cov ntxhais thiab cov tub hauv ib puag ncig seev cev,
  Peb cov ntxhais liab qab nkag ...
  Rau peb, tom qab tag nrho, tus Vajtswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus,
  Tsis txhob ua ib tug parrot me nyuam tub!
  
  Thiab Lenin tau tshoov peb los tawm tsam,
  Wise Stalin foom koob hmoov rau feat ...
  Ib tug cherub muaj zog yuav nthuav nws tis,
  Thiab peb cov leeg tsuas yog ua los ntawm cov hlau!
  
  Lub majesty ntawm lub Fatherland yuav nyob rau hauv
  Tias peb yog cov tub rog zoo li no nrog Vajtswv ...
  Ntawm no peb yuav lees paub lub yeeb koob nrog rab ntaj hlau,
  Qhov ntaub thaiv npog tau forged ntawm Svarog!
  
  Ua ntej, ua siab ncaj rau tus Tswv,
  Rau lub yeeb koob ntawm lub feem ntau radiant Russia ...
  Peb tsuas paub knights eagles,
  Hauv qab peb yog tus Dawb Huv Tswv Yexus Khetos!
  Ntawm no, los ntawm qhov tseeb ntaus los ntawm rab phom, "Lion" teeb. Yog lawm, cov Nazis tau txais nws tshwj xeeb ntawm lub horns.
  Thaum sib ntaus sib tua ces cov me nyuam tsis nkim sij hawm.
  Dasha thiab Vaska taug kev tom qab ntawm cov tub rog German. Lawv saib seb cov cuab yeej txav mus li cas hauv txhua kab. Cov maus taus yog rushing, phom self-propelled yog nkag. Muaj ntau pab tub rog, suav nrog SS, thiab lwm yam.
  Vaska pom lub zog ntawm "Ferdinand", uas muaj zog German tus kheej-propelled phom, rhuav tshem cov tso tsheb hlau luam.
  Tus tub ntxhi rau tus ntxhais:
  - Nws zoo li Fritz tab tom tsiv ntxiv rog sab qaum teb ntawm Stalingrad.
  Dasha sau nrog luag ntxhi:
  - Peb tus kheej yuav zom lawv li cas!
  Nemtsev los ntawm lub tsheb npau taws qw ntawm cov hais mav. Cov menyuam yaus tawm thiab khiav, flickering, grey nrog plua plav, liab qab, puag ncig heels. Lawv kuj tuaj yeem muab ib lub caij rau lawv.
  Tus tub thiab tus ntxhais khiav mus rau hauv hav zoov thiab dhia hauv. Dasha hais nrog kev txaus siab:
  - Cov neeg tuaj koom ua tau txhua yam!
  Vaska pom zoo nrog qhov no:
  - Tau kawg ... Peb yeej yuav yeej!
  Dasha hu nkauj nrog kev txaus siab:
  - Tos kom yeej! Tos kom yeej! Cov uas xav ua kom tawg shackles! Tos yeej, tos rau yeej! Peb yuav muaj peev xwm kov yeej fascism!
  Vaska tau pom zoo nrog qhov no thiab tsoo tus kab ntsig nrog cov ntiv tes ntawm nws cov menyuam liab qab:
  - Peb ua tau! Peb yug los ua ib zaj dab neeg los muaj tseeb!
  Dasha winked thiab sau tseg:
  - Thiab yog dab tsi? Kuv xav tias peb yuav ua kom zaj dab neeg muaj tseeb, thiab Wehrmacht yuav dhau los ua hmoov av!
  Thiab cov me nyuam hu nkauj nyob rau saum lawv lub ntsws;
  Los ntawm lub npe ntawm peb lub teb chaws ncaj ncees,
  Cas communism yuav muab rau ntiaj teb no...
  Peb yuav ua siab ncaj rau peb Leej Txiv,
  Cia peb taug txoj kev mus rau kev vam meej, muaj tswv yim!
  
  Putin kav Russia zoo li tus phab ej
  Tab sis tus dav dawb hau tau tso nws hauv davhlau ...
  Loj Fuhrer ntawm chav kawm hemorrhoids,
  Tab sis Stalin kuj txhais tau lub npe!
  
  Kuv ntseeg tias peb yuav yeej peb Reich
  Tsis xav tias Putin tsiv mus rau Stalin ...
  Saum toj no lub ntiaj teb no yog ib tug golden-tis cherub,
  Thiab Xatas-Adolf tam sim no npau taws!
  
  Cov Germans muaj tag nrho cov teb chaws Europe ntawm lawv lub ntsis ntiv tes,
  Thiab Africa, thiab Asia, thiab lub xeev ...
  Thiab Adolf xav tias nws txias
  Tab sis Fuhrer yuav raug txim!
  
  Rau Hitler, Russia zoo li lub tsev txhab nyiaj,
  Nws xav ua nws tus kheej ...
  Tab sis nws yuav yog, kuv ntseeg tias communism yog lub vaj kaj siab,
  Strawberries yuav sprout, sowing txaj!
  
  Tsis txhob ntseeg, peb cov neeg tsis qaug zog,
  Tab sis ntau dhau Fritz ntes ...
  Thiab cov Slav txhua yam koj tsis paub ib tug qhev,
  Nyob rau hauv lub npe ntawm peb niam Russia!
  
  Thiab Lenin tau tshoov peb lub siab rau kev ua yeeb yam,
  Nws qhia kuv yuav ua li cas ...
  Vim Tswv Ntuj yog ib tug tiag tiag,
  Tab sis nyob rau hauv communism peb yuav tsum tau ntseeg boldly!
  
  Tsis yog, tsis txhob succumb rau tus yeeb ncuab Lavxias teb sab,
  Tom qab tag nrho, tus Dawb Huv nrog peb - tus tsim ntawm lub ntug ...
  Kuv yuav pab cov txiv neej nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua,
  Yuav tsum nyob rau hauv txoj kev vam meej ntawm lub neej tsis hloov!
  
  Koj tua tau cov neeg koj hlub npaum li cas?
  Hmoov tsis, tsis muaj qhov kawg ntawm kev tsov rog ...
  Yog li thinned nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua ntawm peb pab tub rog,
  Ua tej yam koj yuav tsis txaj muag!
  Zaj nkauj no yog ib zaj nkauj zoo ntawm cov tub rog tub rog. Lawv hu nkauj, thiab tsiv dua, raking hmoov av raws txoj kev nrog lawv liab qab, callused heels.
  Cov menyuam yaus tau zoo siab thiab txaus siab rau lub neej. Txawm hais tias nyias, nws lub ntsej muag yog tanned zoo li chocolate, thiab nws cov plaub hau, ntawm qhov tsis sib xws, yog ncaj ncees. Zoo heev os.
  Ib tug ntawm Germans ntawm lub maus taus hu ua lawv hlub. Thiab muab chocolate. Tshaib plab Dasha stretched nws ob txhais tes, tab sis Vaska rub ntawm nws lub tes tsho:
  - Tsis txhob thuam koj tus kheej!
  Ntse ntxhais pom
  - Cia peb sib sau ua ke cov Nazis zoo dua!
  Vaska, uas nws tus kheej yog tawv nqaij thiab pob txha, nyiam lub tswv yim no. Thiab nws kuj nug txog chocolate.
  Cov Hitlerite nodded thiab puffed nyob rau hauv tawg Lavxias teb sab:
  - Hu nkauj!
  Vaska nodded thiab hu nkauj nrog kev tshoov siab loj;
  Party rallied tag nrho ntawm Russia,
  Tiv thaiv cov teb tsis kawg...
  Tom qab tag nrho, cov neeg ntseeg xws li ib tug quab yuam
  Lub koob meej rau lub tebchaws Soviet!
  
  Stalin yog qhov khoom plig siab tshaj plaws,
  Stalin yog lub davhlau ntawm kev txawj ntse ...
  Koj yuav tsum sib ntaus siab tawv rau nws.
  Txhua tus neeg tab tom ua raws li Stalin!
  
  Peb muab cov tis jubilant,
  Peb muaj lub siab xav zoo...
  Stalin yog kev xyiv fab ntawm kev nplua nuj,
  Glory, lub teb chaws zoo!
  
  Stalin yog tus loj tshaj plaws nyob rau hauv lub ntiaj teb no,
  Stalin golden-winged cherub,
  Peb cov neeg muaj hmoo tsis hloov pauv,
  Ntseeg, mus ib txhis invincible!
  
  Stalin muab txoj kev cawm seej rau cov neeg,
  Qhov loj tshaj eagle nyob rau hauv lub ntiaj teb no ...
  Rau peb Fatherland thiab kev ywj pheej,
  Nws nthuav nws tis hla lub ntiaj teb!
  
  Tsis muaj siab tshaj qhov radiant Stalin,
  Nws kuj zoo kawg nkaus li tus dawb huv xwb...
  Sib ntaus nrog ua npuas ncauj thiab yeej,
  Lub Fuhrer yuav sai sai no tau tsav mus rau hauv lub hleb!
  
  Muab kev hwm rau peb Leej Txiv,
  Paub nws zoo nkauj tshaj nrhiav tsis tau...
  Tsis ntev peb yuav nyob hauv qab communism,
  Thiab peb tsis muaj lwm txoj kev!
  
  Stalin yog kev khav theeb ntawm tag nrho lub ntiaj teb,
  Stalin boundless communism...
  Nws tej hauj lwm yuav raug hu
  Lub fascist puas tsuaj tag!
  
  Stalin ua yeeb yam rau Russia,
  Stalin tsa nws saum lub hnub qub ...
  Nws tsa lub tebchaws vam meej,
  Stalin yog ib qho zoo tagnrho!
  
  Stalin kov yeej lub ntiaj teb no
  Nws muaj lub hnub qub zoo heev ...
  Kev sim yuav yog rau kev tsim kho
  Stalin yuav coj mus rau communism!
  
  Rau Russia, Stalin yog lub hnub,
  Nws ci ntsa iab hauv qhov tsaus ntuj...
  Tus ntxhais lub suab nrov nrov
  Tsis muaj ib tug thawj coj zoo nkauj dua nyob hauv ntiajteb no!
  
  Stalin yog lub embodiment ntawm Svarog,
  Stalin tsim lub hwj chim ntawm Russia ...
  Nws nrhiav Rod ntawm lub siab -
  Huab Tais Tswv Ntuj!
  
  Tsis muaj ib tug thawj coj nyob ntiaj teb no zoo nkauj dua,
  Stalin yog tus loj tshaj ntawm cov txiv neej ...
  Cia peb tsim kev zoo siab hauv peb lub ntiaj teb,
  Tus neeg phem phem raug rhuav tshem!
  
  Kuv cov tub thiab cov tswv cuab Komsomol,
  Rau Niam Txiv, sawv ua ke hauv kev tsim ...
  Tom qab tag nrho, koj cov ntxhais muaj zog dua tsov,
  Nyob zoo genius Stalin nrog peb!
  
  Kev ua tiav tsis tuaj yeem suav,
  Wb ya zoo li tus xub...
  Peb radiant Russia,
  lub teb chaws yog tsiv mus rau communism!
  Dasha hu nkauj nrog Vaska thiab cov menyuam yaus tau txais txhua yam zoo nkauj thiab zoo nkauj.
  Thiab lawv tseem seev cev, stomping lawv tanned me nyuam, uas tsis paub khau los ntawm Frost, thiab twb stomping los ntawm cov daus nyob rau hauv lub peb hlis ntuj, nrog liab qab taw ntawm cov me nyuam.
  Cov neeg German, uas tsis tshua to taub Lavxias teb sab, nyiam zaj nkauj, thiab nws tau muab cov kaus poom nqaij npuas los ntawm nws lub hnab thiab muab rau cov menyuam yaus.
  Thiab nodded pom zoo.
  -Zer Gut!
  Tus tub thiab tus ntxhais nyo hau thiab txav mus. Lawv tsuas muaj kaum ib xyoos xwb, tab sis lawv txawj ntse thiab muaj lub cim xeeb muaj zog. Sau cov ntaub ntawv raug. Thiab ib zaug Daria plaub hau ncaj, txawm nyob rau hauv ib lub pob tawb, coj kuv mus rau Germans. Nws yog ib tug ntxhais ntse thiab paub lawv cov lus zoo. Lawv tsis xav tias tus menyuam zoo nkauj no nrog cov plaub hau dawb thiab lub qhov muag xiav tuaj yeem ua rau tuag taus.
  Thiab qhov no ua haujlwm ...
  Ntawm no lawv mus dua, savoring German chocolates, thiab lawv lub siab zoo siab ...
  Daria sau nrog luag ntxhi:
  - Yog tias peb kov yeej cov Nazis, kuv yuav ua kuv tus kheej ib lub tsev peb-zaj dab neeg, ua los ntawm marble thiab nrog tus ciav!
  Vaska luag nyav.
  - Koj puas yuav dhau los ua bourgeois?
  Tus ntxhais teb tias:
  - Tsis yog! Kuv mam li muaj kuv tus kheej communism!
  Vaska luag thiab hu nkauj dua;
  Thaum cov bourgeois mus rau kuv lub tebchaws,
  Tsev raug hlawv, cov ntxhais raug txiav...
  Nws zoo li tias xoom raug suav,
  Cov tub hluas tau shaved rau xoom!
  
  Tus uas siab tawv Kibalchish coj phom,
  Thiab tau koom nrog Pab Pawg Tub Rog ...
  Tab sis nws tau muab cov phiaj xwm tag nrho Malchish-Bad Boy,
  Leej twg muab ib lub thoob rau jam!
  
  Thiab ntawm no kuv dai ntawm tus tub khib,
  Lawv tsim txom kuv nrog nplawm thiab koob ...
  Hauv kev teb, Kuv luag hauv lub ntsej muag, Kuv yog tus tua neeg -
  Thiab kuv ntseeg tias Leej Txiv yuav dhau los ua lub vaj kaj siab!
  
  Tsiaj txhu ci kuv luj taws nrog hluav taws,
  Tus me nyuam raug ntaus hnyav los ntawm qhov tam sim no ...
  Tab sis ntseeg kuv, hmoov nplej tsis muaj dab tsi,
  Yog li ntawd cov liab bourgeois yeej!
  
  Lawv tsoo pob txha, cov hlau phem tau khawb hauv,
  Ntawm lub khib, cov executioners stagger kuv ...
  Tab sis kuv ntseeg li ntawd, tus tub npau suav
  Yuav khiav ncig Berlin hauv lub Tsib Hlis!
  
  Kuv ntseeg tias yawg Lenin yuav coj
  Dawb, Warsaw, Prague, London!
  Peb mam li tshaj tawm cov qhab nia yeej sai sai
  Thiab dhau Berlin tus chij liab zoo siab heev!
  
  Tam sim no tus me nyuam pob taws tseem kub hnyiab,
  Lub ib leeg, uas yog yuav luag ib txwm barefoot ...
  Thiab tus nplawm tsoo nyuaj rau sab nraub qaum,
  Tej zaum niam koj twb grey plaub hau lawm!
  
  Tab sis kuv yuav tsis tso tseg rau cov neeg tua neeg no,
  Kuv yuav tsis thov kev ntseeg, paub kev hlub tshua...
  Cia lub kat nplawm los ntawm lub xub pwg nyom,
  Kuv paub Lenin yuav muab, ntseeg qhov khoom plig!
  
  Kibalchish luag nyob rau hauv kev tsim txom,
  Tsis qhia secrets, tuag txaus siab ...
  Nyob rau hauv ntuj raug txim mus ib txhis thiaj li qw Bad Boy,
  Dab ntxwg nyoog nchuav resin rau hauv nws caj pas!
  
  Lenin nyob nrog peb, koj tuaj yeem pom mus ib txhis,
  Thiab ib tug nplaim taws kub hnyiab hauv kuv lub siab...
  Npau suav loj los muaj tseeb
  Yuav muaj tus chij liab hla tag nrho lub ntiaj teb!
  Daria ntxhi thiab ntaus nws txhais taw liab qab:
  - Zoo heev! Koj puas tau sau nws tus kheej?
  Vaska nodded.
  - Yog! Nws zaj dab neeg ua rau kuv zoo siab heev!
  Daria nodded thiab hais tias:
  - Koj puas nco qab tias cov tub ceev xwm ntes tau koj thiab kuv thiab tsav peb txhais taw liab qab hauv qhov txias dhau los ntawm cov daus, thiab tom qab ntawd lawv flogped peb, thiab siv cov twigs nyias rau peb pob taws.
  Vaska tau lees paub tias:
  - Nws yog li ntawd.... Koj pob taws raug mob thiab koj lub xub pwg nyom raug mob thaum koj dai ntawm lub khib. Tab sis tsis muaj pov thawj tawm tsam peb thiab....
  Daria hais nrog ib tug sigh:
  - Yog, tab sis tub ceev xwm xav kom peb khov kom tuag. Tab sis thaum lawv ntaus kuv ntawm lub taub hau nrog lub raj mis, kuv ntes tau ib feem ntawm kuv txhais ko taw liab qab. Thiab tom qab ntawd nws hla nws mus rau nws txhais tes. Ces kuv txiav txoj hlua rau kuv tus kheej thiab rau koj.
  Vaska nodded.
  - Yog, nws yog ... txaus ntshai, txawm li cas los xij. Tab sis koj paub, thaum lub caij txias, cov pob khaus ntawm cov pob taws kub hnyiab tsis raug mob! Thiab thaum peb tawm mus tom qab, txhua yam zoo rau peb zoo li ntawm dev!
  Daria tau lees paub tias:
  - Yog kho tau zoo rau peb! Kuv tau ntim cov pob khaus zoo li no uas kuv tsis ntshai taug kev ntawm coals!
  Vaska, puffing, hais tias:
  - kuv kuj! Peb yog cov pioneer, cov me nyuam ntawm communism!
  Daria lees paub:
  Thiab peb yeej yuav yeej!
  Tus tub thiab tus ntxhais hu nkauj:
  Nyob rau hauv yeej ntawm cov tswv yim tsis txawj tuag ntawm communism,
  Peb pom lub neej yav tom ntej ntawm peb lub teb chaws ...
  Thiab tus chij liab, peb Leej Txiv,
  Peb yuav muab siab npuab tus kheej ib txwm!
  . QHOV #3
  Thaum lub Yim Hli Ntuj xyoo 1943, cov Germans txawm li cas los xij tawm los, kov yeej cov kev tawm tsam ntawm cov tub rog Soviet mus rau Hiav Txwv Caspian. Qhov no yog qhov ua tau zoo heev rau Fritz. Uas tau ua tiav cov nyiaj faib loj tshaj plaws. Tam sim no lub Caucasus raug txiav tawm los ntawm thaj av los ntawm lub teb chaws loj.
  Cov Turks kuj tau txais kev vam meej, uas, tom qab kev sib ntaus sib tua tawv ncauj, thaum kawg coj Batumi thiab ua kom tiav lub encirclement ntawm Yerevan. Yog li ntawd, ua tib zoo nias lub Soviet pab tub rog nyob rau hauv lub Transcaucasus.
  Txoj hauj lwm ntawm USSR tau dhau los ua nyuaj heev. Thiab Stalin tau hais kom ua kev tawm tsam nyob rau sab qaum teb txhawm rau txhawm rau hla txoj hauv kev mus rau cov neeg tshaib plab, tuag, tab sis tseem tsis tau tso tseg Leningrad.
  Kev tawm tsam ntawm Tikhvin pib. Cov tub rog tseem ceeb tau muab pov tseg rau ntawd, txawm hais tias lub hauv paus chaw haujlwm tsis muaj peev txheej txaus. Qhov xwm txheej tau nyuaj los ntawm kev tuaj txog ntawm Swedish, liam tias kev ua haujlwm pub dawb rau pem hauv ntej, uas txhawb nqa lawv txoj haujlwm.
  Yog lawm, thiab cov Germans tau ntxiv dag zog rau ...
  Cov kev sib ntaus sib tua tau nthuav tawm txij li lub Yim Hli 10, cov tub rog Soviet tau nce mus txog kaum mais hauv thawj peb hnub ntawm kev sib ntaus sib tua. Ntawm no, nyob rau lub kaum plaub ntawm lub yim hli ntuj, lub German Maus tank nkag mus rau hauv lub sib ntaus sib tua thawj zaug. Tsis muaj kev vam meej heev uas hnyav ib puas thiab yim caum-tsib tons. Muaj tseeb, lub tsheb tau tsav los ntawm cov neeg coob coob, cov ntxhais Nazi sib ntaus sib tua heev.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Aphrodite - tsib beauties ntawm peb Reich nrog tsab ntawv "A". Thiab yuav ua li cas lawv sib ntaus ntawm Maus thiab tua los ntawm ob rab phom ib zaug.
  Cov foob pob tawg siab heev raug rho tawm haujlwm los ntawm cov phom ntev 75-mm, thiab hnyav dua los ntawm 128-mm ib qho, ua kom pom lub zog tawm tsam.
  Agnes hluav taws nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab chiseled ob txhais ceg. Nws tsoo lub tsheb Soviet, hais tawm ntawm nws cov pej thuam thiab squeals:
  - Kuv yog ib tug ntxhais chaw!
  Adala xa kev txhaj tshuaj nrog av kuv thiab squeaks:
  - Thiab kuv yog aerobatics, rhuav tag nrho cov neeg coob!
  Thiab tus ntxhais tseem siv cov ntiv taw liab qab. Soviet peb caug plaub lub plhaub ntaus Maus, tab sis thaws zoo li peas. Lub tsheb tiv thaiv zoo. Thiab koj yuav tsis yooj yim ntaus nws. Plhaub ya los ntawm nws zoo li cov pob ntaus pob tesniv, thiab txawm tias muaj lub cev loj ntawm tus dab no koj tsis tuaj yeem hla.
  Thiab tus ntxhais raug tua los ntawm rab phom tiv thaiv dav hlau, tsis txhob cia cov yeeb ncuab los ze zog.
  Agatha kuj raug rho tawm haujlwm nrog kev pab ntawm nws cov ntiv taw liab qab thiab qw nrov nrov:
  - Cia kuv rab ntaj tawm tsam, peb yuav nplawm cov yeeb ncuab!
  Adala aggressively lees paub, tua heev yog:
  Peb yog cov tub rog ntawm lub teeb thiab lub ntiaj teb!
  Angelina tsoo nrog nws cov ntiv taw liab qab, tsoo lub Soviet T-34-76 tank thiab qw:
  - Rau qhov yeej loj!
  Aphrodite kuj ntaus nrog ib qhov projectile, uas hnyav li ib pawg, tsoo lub Soviet T-60, thiab squeaked:
  - Kev tsov rog dawb huv yuav yog peb txoj kev yeej!
  Agnes thrashed, siv nws pob taws liab qab, tsoo lub frontal armor ntawm tus yeeb ncuab thiab, tawm:
  - Imperial chij rau pem hauv ntej - yeeb koob rau tus phab ej poob!
  Cov ntxhais no mas siab phem thiab tua neeg. Thiab nws tsis yog rau ib yam dab tsi uas koj tsis tuaj yeem hla lawv los ntawm. Ua tsaug rau lawv ob txhais taw liab qab thiab lub cev bikinis, lawv tua yam tsis nco. Qhov no txhais tau tias lawv tsis tuaj yeem raug ntaus yooj yim.
  Txaus ntshai "Nas", tsoo nrog riam phom tuag taus, thiab tsis muab sijhawm rau leej twg.
  Nrog rau KV series.
  Tab sis yog tias muaj cov poj niam German uas sib ntaus sib tua kom tawv ncauj thiab ua tiav, ces muaj cov ntxhais ntawm qib Soviet - tus phab ej.
  Ntawm no, piv txwv li, Natasha nrog nws cov neeg koom tes. Lawv tsuas muaj ib tug me me, nws tus kheej-propelled phom-85 uas nyuam qhuav tuaj txog pem hauv ntej. Thiab cov ntxhais twb ntaus cov Nazis nrog lub zog thiab tseem ceeb ntawm nws.
  Ntawm chav kawm, cov kev zoo nkauj yog khauj khaum thiab hauv bikinis. Thiab lawv tsoo cov Nazis kom huv si, zoo li ib tug sledgehammer tsoo tej khob.
  Thiab qhov no yog qhov nco qab heev thaum cov ntxhais zoo li no qhia txog qib siab tshaj plaws ntawm dav dawb hau.
  Natasha tua nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab tsoo Panther, tom qab ntawd nws qw:
  - Rau lub Great Fatherland!
  Thiab nws yuav qhia nws tus nplaig!
  Zoya kuj ntaus yeeb ncuab. Ntaus nws hnyav heev. Yuav rhuav tshem cov armor thiab blather:
  - Rau lub yeeb koob ntawm communism!
  Augustina kuj tawm tsam nyuaj, thiab yog tias nws nias tus yeeb ncuab, nws ua kom huv si. Breaks thiab roars:
  - Muaj koob meej rau lub ntiaj teb communist!
  Dolbanet thiab Svetlana. Thiab aptly heev. Nrog koj txhais taw liab qab. Crush tus yeeb ncuab lub armor thiab squeak:
  - Rau qhov loj ntawm lub ntiaj teb communist!
  Thiab qhia nws tus nplaig ...
  Ntawm no cov ntxhais, zoo li kev tshoov siab, hu nkauj, sau txoj cai ntawm kev mus;
  Beauties tua liab qab
  Cov ntxhais zoo nkauj no khiav...
  Yog tias tsim nyog los ntaus Fritz nrog lub nrig,
  Lossis tsoo nws nrog rab phom tshuab!
  
  Cov ntxhais tsis muaj kev poob siab
  Lawv yuav faus cov Nazis tuag...
  Thiab lawv yuav ntaus nws hnyav ntawm nws ko taw,
  Thiab qhov chaw carnivorous hma quaj!
  
  Russia yog ib lo lus rau cov tub rog
  Thaum koj ntseeg tias nws tsis tau zoo dua ...
  Txawm hais tias qee zaum kev sib raug zoo tsis zoo,
  Qhov twg phem dub Cain yeej!
  
  Tsis txhob ntseeg, Komsomol cov tswv cuab tsis khiav,
  Thiab yog tias lawv khiav, tsuas yog ntawm kev tawm tsam ...
  Thiab tag nrho cov Nazis yuav raug tua ib zaug,
  Thiab Fuhrer yuav tsa txhua yam mus rau qhov txiav!
  
  Russia yog kuv lub teb chaws
  Nws yog radiant, tsuas yog zoo nkauj ...
  Leej twg yog ib tug coward tsis txawm muaj nqis ib ruble,
  Thiab nws yog qhov txaus ntshai rau kev sib cav nrog ib tug tub rog!
  
  Tab sis paub tias peb yuav kov yeej Nazis,
  Tsis muaj kev phem yuav kav lub zwm txwv...
  Saum toj no peb yog ib tug cherub golden-tis,
  Thiab Vajtswv Svarog nrog zoo nyob rau hauv lub crown!
  
  Leej twg yog tus neeg dag, ntseeg kuv, tus qhev tsis muaj zog,
  Nws txoj hmoo yog ib qho - kom tiv taus kev thuam ...
  Hnub no tus kws kho mob, tag kis koj yog tus thawj coj,
  Thiab koj tus kheej tuaj yeem tuav lwm tus nraub qaum!
  
  Cov ntxhais muaj zog, tsuas yog lub roob hluav taws,
  Nws qee zaum, thiab muaj zog demolishes roob ...
  Tsov rog rages ib tug phem cua daj cua dub,
  Thiab kev tuag ntawm tib neeg haiv neeg, frankly mows down!
  
  Yog li kuv yuav qhia koj ncaj ncees knights,
  Peb muaj zog thaum peb Russians koom siab ...
  Xav tau ib qho khoom noj txom ncauj rau rab diav rawg thiab riam
  Peb yog knights nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua invincible!
  
  Peb txoj kev ntseeg yog dab tsi, nyob rau hauv Tswv Yexus,
  Txawm hais tias Lada tseem muaj kev hwm ...
  Comrade Stalin zoo li ib leej txiv rau peb,
  Thiab qhov chaw ntawm communism yuav yog lub vaj kaj siab!
  
  Tus uas yog thaum nws tuag yuav sawv rov los,
  Thiab peb yuav zoo nkauj dua thiab txawj ntse ...
  Thiab ntawm chav kawm tus txiv neej yog txaus siab heev,
  Txawm hais tias qee zaum ua tsis muaj dab tsi!
  
  Hauv kev hlub, peb Leej Txiv zoo li lub hnub qub,
  Ntseeg kuv, nws yuav tsis tawm mus ...
  Npau suav loj los muaj tseeb
  Yuav muaj kev thaj yeeb thiab kev zoo siab thoob plaws lub qab ntuj khwb!
  
  Kuv hlub Maria, Kuv hwm Lada dawb huv,
  Svarog zoo nkauj thiab Perun zoo heev ....
  Kuv hlub Yexus thiab Stalin
  Lub ntsej muag dawb huv ntawm cov cim yog qhov zoo rau kuv!
  
  Thaum twg yuav lub vaj kaj siab tiag
  Nws yuav los tseeb, ntseeg kuv, txhua qhov kev cia siab ...
  Koj muab koj lub siab rau lub teb chaws,
  Txhua yam yuav zoo, muaj zog dua ua ntej!
  Cov ntxhais muaj kev sib ntaus zoo thiab tsim tau zoo. Yuav ua li cas nrog xws li warriors, tsis muaj Hitler yog txaus ntshai rau Russia.
  Txawm li cas los xij, cov tub rog Soviet, tom qab kaum hnub ntawm kev tawm tsam tawv ncauj, txawm li cas los xij tsoo mus rau Tikhvin.
  Kev sib ntaus sib tua tau nthuav tawm rau lub nroog nws tus kheej. Forces ntawm chav kawm heev txawm tsis sib npaug.
  Cov Germans tau txeeb huab cua zoo tshaj plaws thiab tab tom foob pob tsis nres. Qhov xwm txheej no hnyav zuj zus los ntawm kev sib cais txawv teb chaws uas tawm tsam rau sab ntawm Wehrmacht. Tshwj xeeb tshaj yog ntau ntawm Italian qhov chaw.
  Lawv tab tom sim thawb cov Tub Rog Liab kom deb ntawm Tikhvin. Tab sis cov tub rog Lavxias tau tawm tsam hnyav. Qhov no tsuas yog lawv lub sijhawm tiag tiag los cawm cov neeg nyob hauv Leningrad, tuag tshaib plab. Cov zaub mov tsuas yog poob rau saum huab cua xwb, tab sis cov Germans muaj lub dav hlau fighter muaj zog, thiab nws nyuaj heev los ua qhov no.
  Thiab nyob rau hauv lub thib ob ib nrab ntawm lub yim hli ntuj, cov Nazis stormed Astrakhan. Thiab nyob rau hauv lub nroog no Soviet ntxhais fought nrog zoo heroism thiab ua siab loj.
  Ib lub battalion ntawm cov ntxhais liab qab npog lub nroog heroic.
  Alenka pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab, tom qab ntawd hluav taws kub hnyiab, txiav cov Nazis thiab hais tias:
  - Yog ib tug poj niam ntshaw ntshaw ib yam li miv, ces nws tus txiv muaj nas nyob hauv nws lub taub hau!
  Anyuta, firing ntawm Fritz, thiab tseem muab ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab, chirped:
  - Cov tswv yim ci ntsa iab yog qhov tsis txaus ntseeg los ntawm kev ua yeeb yam duab ntxoov ntxoo, thaum lawv ua tiav!
  Alla, tua ntawm Fritz, thiab pov lub grenade, khob tawm lub tank nrog nws tus ntiv tes liab qab, grunted:
  - Ib tug poj niam txawj ntse zoo li hma liab, thiab nws tseem kav ib tug tsov ntxhuav yog ib tug txiv neej muaj lub siab ntawm ib tug qaib!
  Maria, tua phom, thiab khob Fritz, qw nrov nrov:
  - Vajtswv ua tau txhua yam, tsuas yog tshaj ib tug poj niam hauv kev thov, Nws tsis muaj hwj chim!
  Matryona, tua tus yeeb ncuab, thiab pov ib qho kev tua neeg ntawm kev tuag nrog nws cov ntiv taw liab qab, sau tseg:
  - Poj niam, kom tsis txhob nqos los ntawm ib tug txiv neej zoo li ib tug boa constrictor, yuav tsum tau ib tug cobra sting!
  Alenka, txuas ntxiv tua ntawm Nazis, wittily sau tseg:
  - Ib tug neeg tuaj yeem ua tau zoo li tus Tsim txhua yam, tsuas yog kev coj ua zoo li tus liab tsis ua rau nws zoo nkauj!
  Anyuta tua tus yeeb ncuab, ces khob tawm lub tank nrog ib tug zoo- aimed pov ntawm ib tug grenade, thiab hais tias:
  - Tus txiv neej muaj peev xwm tshaj tus Tswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus nkaus xwb nyob rau hauv nws tus kheej-conceit, thiab txawm yog hais tias nws yog txawj ntse tsim los ntawm ib tug Pithecanthropus!
  Alla, txuas ntxiv tua kom raug ntawm Fritz, tshaj tawm:
  - Poj niam tsis xav ua qaib, tab sis tus txiv neej zoo tshaj yog qaib!
  Maria, tua ntawm Nazis thiab nrog qhov tseeb pov ntawm nws txhais ko taw liab qab, ntaus Panther, sau tseg:
  - Tus poj niam hma tiag muaj hma tuav ntawm txiv neej beavers!
  Marusya, kuj tau tawg ntawm Nazis nrog tawg, thiab muab ib pob tawg nrog nws pob taws liab qab, tawm:
  - Hauv kev nom kev tswv, zoo li hauv hav zoov, yog tias koj noj cov ntoo qhib npua, yog tus hma dev devours, yog tus nees luav - peb daim tawv nqaij yuav plam!
  Alenka, txuas ntxiv mus ua kev tua phom, thiab da dej hauv tub rog nrog cov txiv qaub tawg, vyaknula:
  - Tus poj niam ci ntsa iab, qhov ntau nws yog hma!
  Anyuta kuj raug rho tawm haujlwm ntawm Nazis, mowed down, thiab pov ib tug grenade nrog nws liab qab ntiv taw thiab squeaked:
  - Cov neeg grey tsis muaj teeb meem grey hauv lub hlwb, lub ntsej muag ci, grey hauv lub taub hau ntau ntau!
  Alla, firing ntawm tus yeeb ncuab, muab ib lub pob tawg nrog nws pob taws liab qab, wittily tawm:
  - Tus txiv neej grey kho siab zoo li hma, thiab zoo li hare nws tsis muaj so!
  Maria mowing lub Fritz, wittily hais tias:
  - Yog hais tias tus nom yog hma loj, ces tsov ntxhuav feem yog muab rau nws!
  Marusya raug rho tawm haujlwm ntawm lub foob pob hluav taws, thiab pov ib lub txiv qaub nrog nws cov ntiv taw liab qab, squeaking:
  - Tus hma liab-tus tswj hwm coj mus deb ntawm cov neeg pov npav-crow lub sijhawm caij tsheb zoo li cheese hauv butter!
  Alenka, txuas ntxiv tua hluav taws los ntawm riam phom, thiab nrog nws pob taws liab qab succumbed rau ib pob tawg, yelped:
  - Muaj cov hnub qub nyob saum ntuj tsawg dua li kev txhais Vaj Lug Kub!
  Anyuta, tua ntawm Nazis, tshaj tawm:
  - Tus tua neeg hauv lub tsho liab, ntau dua, tus nom tswv nrog kev hais lus!
  Alla, txuas ntxiv tua hluav taws, sau tseg tias:
  - Tus tua neeg muaj rab hneev nti, tus nom tswv muaj lus ntse, thawj zaug nws lub taub hau, qhov thib ob drips ntawm lub hlwb!
  Maria, txuas ntxiv kom raug ntaus tawm ntawm Fritz, thiab pov lwm qhov khoom plig ntawm kev tuag nrog nws tus ntiv tes liab qab, sau tseg:
  - Txiav taub hau qee zaum yog tib neeg ntau dua li ntws ntawm lub hlwb!
  Matrena, txiav tawm Nazis, thiab pov ib lub grenade nrog nws pob taws liab qab, tawm:
  - Yog tias koj cia cov nom tswv poob rau koj lub hlwb, koj yuav rhuav koj cov plaub hau ntawm kev ntxhov siab!
  Alenka, tua ntawm German general, thiab tsoo los ntawm nws, hais menacingly:
  - Tus kws lij choj hais lus zoo li dej rau lub hlwb!
  Anyuta, ua zoo- aimed tua ntawm tus yeeb ncuab, thiab tua ib tug txiv qaub nrog nws liab qab ntiv taw, tawm:
  - Dab tsi yog Vajtswv loj tshaj hauv kev nom kev tswv, dab tsi tsim kev tsis ncaj ncees!
  Alla, tua ntawm Nazis, thiab pov pob tawg nrog nws pob taws liab qab, tawm:
  - Ib tug nom tswv ib txwm saib tus neeg xaiv tsa zoo li tus nees luav nrog hma liab ntsia rau plhaw!
  Maria, tua tus yeeb ncuab, thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab, tossing lub grenade ntawm lub zog tuag taus, blurted tawm:
  - Tus poj niam nyiam nthuav tawm nws lub cev tsis zoo kom hnav khaub ncaws nplua nuj!
  Marusya raug rho tawm haujlwm ntev, txiav txoj kab ntawm Fritz thiab purring:
  - Tus poj niam khaus khaus tso rau ntawm tus txiv neej sai dua, txawm tias nws tsis yog khau khau heev!
  Alenka, ua qhov tseeb hluav taws ntawm Nazis, sau tseg:
  - Nrog rau tus poj niam liab qab pob taws, nws yooj yim dua rau tig ib tug txiv neej ntawm khau boots!
  Anyuta raug rho tawm haujlwm los ntawm grenade launcher thiab muab:
  - Yuav kom tau txais cov khau zam, poj niam yuav tsum tau "shod" txiv neej!
  Alla, ntaus cov Nazis nrog tawg, thiab pov ib tug grenade rau nws liab qab ntiv taw, teb:
  - Tus poj niam uas tsis paub yuav ris nws txhais ceg li cas rau lub sijhawm yuav nyob "shod" mus ib txhis!
  Maria, tua ntawm tus yeeb ncuab, thiab pov pob tawg nrog nws lub pob taws, tawm:
  - Ntau dhau lawm, saib cov poj niam liab qab ob txhais ceg, ib tug txiv neej khiav txoj kev pheej hmoo ntawm "shod" nws tus kheej mus rau lub xeev ntawm tramp!
  Marusya, tua tus yeeb ncuab kom raug, thiab muab grenade nrog nws lub hauv caug liab qab, teb tias:
  - Txhawm rau kom tsis txhob nyob twj ywm mus ib txhis, koj yuav tsum muaj peev xwm pov koj nkawm khau hauv lub sijhawm!
  Alenka, txuas ntxiv tua ntawm Nazis, thiab khob qhov pa tawm ntawm lawv, wittily tawm:
  - Tus ntxhais ko taw liab qab yog qhov zoo dua li tus neeg tawm tsam lub tarpaulin khau raj!
  Anyuta, txuas ntxiv tua nrog qhov tseeb tsis tuaj yeem, sau tseg:
  - Cov cuab yeej muaj zog tshaj plaws yuav tsis tawm tsam, nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm cov tawv nqaij ilv, ntxim nyiam ib leeg ntxhais!
  Alla, tua ntawm German invaders, tawm:
  - Cov poj niam ntse heev nce mus rau hauv tus txiv neej lub hnab nyiaj nrog taw liab qab!
  Maria raug rho tawm haujlwm ntawm Nazis, nrog qhov tseeb zoo, thiab xuas nrig ntaus lawv lub taub hau, sau tseg:
  - Qhov nplaum tshaj plaws ntawm poj niam lub cev rau cov nyiaj npib kub, ob txhais taw liab qab thiab lub mis liab qab!
  Marusya, txuas ntxiv tua, tsis muaj kev khuv leej rau Nazis, tshaj tawm:
  - Ib tug poj niam yuav tsum tau tshem nws nkawm khau qee zaum, kom tsis txhob txhos caug ua ntej xav tau!
  Alenka, aptly scribbling ntawm Nazis, thiab stacking lawv nyob rau hauv pawg, logically sau tseg:
  - Nws yooj yim dua rau muab tus txiv neej ntawm nws lub hauv caug nrog taw liab qab!
  Anyuta, tua ntawm tus yeeb ncuab, aggressively remarked:
  - Taw taw liab qab nyob rau hauv lub sij hawm, tsis txhob taw liab qab!
  Alla, gouging yeeb ncuab, thiab txiav tawm tw, grunted:
  - Nws yooj yim dua rau tus poj niam nce lub ncov kub nrog taw liab qab!
  Maria kuj thrashed cov Nazis, thiab purred:
  - Koj yog ib tug txiv neej khau, yog tias koj tsis nyiam poj niam ob txhais ceg!
  Marusya, tua cov Nazis, thiab pov ib pob khoom hauv tsev nrog cov khoom tawg nrog nws tus ntiv tes liab qab, uas tus Tsov tig los, qw nrov nrov:
  - Poj niam nrog ob txhais ceg yuav ua rau ib tug txiv neej khoov nyob rau hauv reverence!
  Alenka tsoo cov Nazis, mowed lawv thiab muab tawm:
  - Cov ntiv taw liab qab yog dexterous ntau dua li txhais tes thaum tus poj niam siv nyiaj npib los ntawm lub hnab tshos ntawm tus txiv neej "shod"!
  Anyuta txiav tawm Fritz thiab squeaked:
  - Qhov kev txawj ntse tshaj plaws yog tus poj niam thawb tus txiv neej hauv qab pob taws, nrog nws txhais taw liab qab!
  Alla, tua ntawm cov neeg sib tw, thiab pov lub txiv qaub nrog nws pob taws liab qab, tawm:
  - Txoj kev mus rau lub plawv ntawm ib tug txiv neej yog yooj yim dua rau kev zoo nkauj los tsuj taw liab qab!
  Maria tsoo lub tank German, pov ib lub grenade, squeaked:
  - Ob txhais taw ntawm cov ntxhais, siab tawv dua thaum nce Everest ntawm tus txiv neej lub siab!
  Matryona kuj tua tuag thiab muab tawm:
  - Tau tshem nws nkawm khau, nws yooj yim dua rau tus poj niam hla cov suab puam ntawm cov txiv neej indifference!
  Alenka tsoo cov yeeb ncuab nrog ib tug ntes bazooka thiab squeaked:
  - Koj yuav ruam li khau looj plab hlaub, koj yuav ntaus pob taws txawm ntawm taw liab qab!
  Anyuta kuj muab tig thiab squeaked, baring nws cov hniav:
  - Tus poj niam liab qab txhais ceg ua rau tus txiv neej poob rau hauv ib qho taw qhia thaum yau!
  Liab-haired Alla, tau mowed down lub Nazis, chirped:
  -Feem ntau shod khau boots poob rau hauv ib tug barefoot thaum yau!
  Maria tau nplawm ntawm Nazis thiab squeaked:
  - Yog hais tias ib tug ntxhais muaj ob txhais ceg zoo nkauj, ces nws tsis yog ib tug tramp nyob rau hauv lub neej!
  Matryona, tua cov yeeb ncuab, thiab txiav cov Nazis, zoo li cov nplej ntawm nplej, barked:
  - Tus hluas nkauj taw liab qab zoo dua tus poj niam laus laus, menyuam miv, lom zem dua li tsov ntxhuav qub!
  Alenka, tua cov Nazis, thiab pov cov khoom plig ntawm kev tuag, tawm:
  - Qhov zoo tshaj plaws, tus poj niam tau txais khoom plig nrog lub mis liab qab, thiab khau zam khau nrog taw liab qab!
  Anyuta kuj ntaus cov Nazis, mowed down, thiab nrog nws ob txhais taw liab qab pov grenades thiab squeaked:
  - Los ntawm cov pos ntawm txiv neej indifference, txoj kev zoo tshaj los tiv thaiv tus poj niam yog pob taws liab qab!
  Alla, tua ntawm cov neeg tawm tsam thiab txiav lawv nrog kev tawg tsis siv neeg, sau tseg:
  - Lub pob taws ruaj khov tshaj plaws rau tus txiv neej los ntawm tus poj niam liab qab taw!
  Maria, ntaus cov neeg sib tw, thiab ntaus los ntawm lub foob pob hluav taws, tawm:
  - Cov poj niam pob taws liab qab, khau khau khau khiab tshaj plaws nrog giblets!
  Matryona, tsoo cov Nazis, muab tawm nrog wit:
  - Koj yuav tsis tuaj yeem pov koj nkawm khau hauv lub sijhawm - koj yuav dhau los ua tus taw liab qab!
  Alenka, sau rau ntawm Nazis, sau tseg:
  -Yog tias koj yog lub siab ntawm cudgel, ces koj tuaj yeem sov tau zoo, tsuas yog koj tus kheej xwb!
  Anyuta logically sau tseg, thrashing tus yeeb ncuab, thiab pov ib pob khoom tawg nrog nws txhais taw liab qab:
  - Nws yog qhov zoo kom muaj lub club, nws yog qhov phem los ua lub club!
  Alla, ntaus cov Nazis, thiab muab grenade nrog nws pob taws liab qab, qw:
  - Ntiv nplhaib hlau tuaj yeem pab koj kom ciaj sia, tab sis lub taub hau ntoo qhib yuav ua rau tuag!
  Maria tau sau tseg zoo heev, txiav cov Nazis:
  - Thaum tus kav tsis muaj vaj ntxwv nyob hauv nws lub taub hau, kev kav teb chaws kav teb chaws, thiab lawv muag tsis muaj nuj nqis!
  Matryona, ntaus cov Nazis rationally, sau tseg:
  - Lub kaus mom tsis yog rau lub taub hau uas lub kaus mom!
  Alenka, crushing Fritz, logically sau tseg:
  - Ntawm ntoo qhib taub hau thiab lub kaus mom zaum precariously!
  Anyuta, tua raug heev ntawm Nazis, tshaj tawm:
  - Tsis muaj teeb meem npaum li cas ntoo qhib, tab sis cov khoom siv rau lub taub hau los ntawm nws yog qhov yooj yim tshaj plaws!
  Alla, briskly tua ntawm tus yeeb ncuab, logically deduced:
  - Leej twg yog lub taub hau club, nws tau txais lub taub hau nrog lub club!
  Maria fucking tw, tawm:
  - Tus nom tswv tuav lub hnab nyiaj thiab rab ntaj ntawm nws txhais tes, tsuas yog nws cov nyiaj yog ntoo, thiab rab ntaj yog ntawv!
  Marusya logically sau tseg, pov ib lub txiv qaub nrog nws txhais taw liab qab:
  - Lub taub hau ci, tsawg kawg yog hais txog cov plaub hau grey!
  Matrona, tsoo cov Nazis, hais tias:
  - Tej zaum koj yuav tsis yog ib tug pojniam plaub hau daj, tab sis nws zoo nkauj ua lub siab kaj, cov ntxhais tuaj yeem kov cov neeg phem kom lwm tus muaj kev zoo siab!
  Alenka, tua ntawm Nazis, squeaked:
  - Koj tsis tuaj yeem tsim kev tiv thaiv zoo los ntawm cov ntoo ntoo ntawm cov ntoo ib leeg!
  Anyuta, shooting, logically sau tseg:
  - Yog tias tus nom tswv tsis yog woodpecker, ces nws yuav tshem cov chips, tsis yog los ntawm cov neeg pov npav nkaus xwb!
  Alla aggressively tshaj tawm, knocking down cov Germans:
  - Txawm hais tias tus nom tswv tsis yog dav dawb hau, nws suav hais tias cov neeg xaiv tsa yog crows thiab woodpeckers!
  Maria, txiav cov yeeb ncuab, sau tseg tias:
  - Yog tias koj tso cai rau cov nom tswv tshem cov shavings ntawm koj, ces koj yeej yog ib tug woodpecker!
  Matrena, mowing down lub Nazis, qhia nws tus kheej:
  - Tus nom tswv nrog cov neeg xaiv tsa yog hma, tab sis nrog nws tus kheej, hamster yog hamster!
  Marusya pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaked:
  - Tus kws lij choj ntse zoo li hma liab hauv lub tawb qaib, thiab tus neeg ruam zoo li tus ntxhw hauv khw muag khoom hauv Suav teb!
  Alenka, crushing Fritz, tshaj tawm:
  - Qhov kev txiav txim tau muab tso rau hauv qhov ntsiag to, tus nom tswv tsim kev ntxhov siab los ntawm kev hais lus!
  Anyuta, tawg cov Nazis nrog lub grenade, squeaked:
  - Ib tug nom tswv tham ntau heev, tshwj xeeb tshaj yog thaum nws xav kaw nws lub qhov ncauj!
  Alla aggressively sau tseg, thrashing Nazis:
  - Sib cav nrog ib tug nom tswv uas pounding dej nyob rau hauv ib lub mortar, tshwj tsis yog tias koj ua txhaum cov leeg ntawm tus nplaig, dag nrog profit!
  Maria, tsoo cov yeeb ncuab, thiab pov ib lub grenade nrog nws txhais ko taw liab qab, sau tseg:
  - Cov nom tswv yog kev sib xyaw ntawm hma thiab hma, tab sis nws npua ntau!
  Matrena, tua ntawm Nazis, qw nrov nrov:
  - Cov nom tswv ntau hma, nws npua ntau!
  Marusya, mowing lub Fritz, tawm:
  - Nyob rau hauv kev nom kev tswv, muaj ib tug tsis tu ncua menagerie, hma, hares, qaib, ib tug qaib thiab woodpeckers, tsuas yog ib tug hma liab yeej ib txwm xaiv los ua huab tais!
  Alenka, tsoo cov Nazis, grunted:
  - Tus dictator uas ua tus tsov ntxhuav yog npua tiag!
  Anyuta aggressively sau tseg, knocking down cov yeeb ncuab nrog txhaj tshuaj:
  - Tus nom tswv yuav dhau mus rau tsov ntxhuav tsuas yog tus neeg xaiv tsa yog tus nees luav zoo meej!
  Alla, khob tawm cov Nazis zoo li hmoov av los ntawm cov ntaub pua plag, muab tawm:
  - Ib tug nom tswv muab yaj cov tawv nqaij, tab sis tsuas yog kev nqhis dej ua rau nws cuam tshuam nrog hma, thiab ib tug ram tawv nrog ingenuity!
  Maria, pov lub grenade nrog nws txhais taw liab qab, chirped:
  - Nws yog qhov zoo dua thaum tus kav yog hma nyob rau hauv yaj cov khaub ncaws tshaj li ib tug yaj nyob rau hauv lub guise ntawm tsov ntxhuav!
  Matryona, tua tus yeeb ncuab, nrog qhov tseeb ntawm Robin Hood, tawm:
  - Tus nom tswv bleats txog kev thaj yeeb zoo li yaj, tab sis hma fangs rattling tsov rog!
  Marusya, tua tus yeeb ncuab, qw:
  - Ib tug nom tswv kom tau txais kev pov npav ntawm cov neeg xaiv tsa tau nchuav tawm zoo li nightingale, tab sis tuav lawv rau woodpeckers!
  Alenka, tua ntawm Nazis, tshaj tawm:
  - Yog hais tias tus nom tswv hais lus zoo li ib tug nightingale's trill rau koj, tsis txhob ua ib tug crow nyob rau hauv cov ntaub ntawv no!
  Anyuta wittily sau tseg, tsoo cov Nazis:
  - Yog hais tias ib tug nom tswv hu nkauj zoo li ib tug nightingale, ces nws txiav txim siab koj ib tug haum kev ua si!
  Alla, txiav cov Nazis, sau tseg:
  - Kev yos hav zoov rau cov neeg pov npav txawv ntawm kev yos hav zoov uas tus neeg yos hav zoov ua suab nrov ntau li ntau tau!
  Maria, tua tus yeeb ncuab, qw:
  - Tus neeg ua nom ua tswv, tsis zoo li tus neeg nyiag khoom, tsim lub suab nrov thaum nyiag, thiab hais lus thuam thaum nyiag!
  Matryona, tua ntawm tus yeeb ncuab, gurgled:
  - Ib tug nom tswv kuj yog ib tug vaj tswv, tab sis nws zoo dua tsis txhob ntseeg nws!
  Maria lees paub tias:
  - Cov nom tswv nyiam cog lus rau lub hli raws li tus neeg xaiv tsa, tsuas yog nws tsis nco qab ntxiv tias tsis muaj txoj sia nyob tsuas yog xuab zeb!
  Alenka, txiav tawm cov neeg sib tw, grunted:
  - Kev txom nyem tsis yog los ntawm lub siab, tab sis los ntawm qhov tsis muaj tswv yim ingenuity!
  Anyuta, tua ntawm tus yeeb ncuab, squeaked:
  - Tag nrho cov teeb meem ntawm lub ntiaj teb no tsis yog los ntawm cov nyiaj, tab sis los ntawm lawv qhov tsis muaj nyob rau hauv tus nqi tsim nyog!
  Alla, tua ntawm tus yeeb ncuab, tawm:
  - Cov lus tau muab rau tus neeg ua nom ua tswv kom zais nws txoj kev xav, tab sis tsis yog nrog qhov kev hais lus dab tsi tuaj yeem ua tus nom tswv zais nws lub ntsej muag grey!
  Maria hais lus nquag thaum nws raug rho tawm haujlwm ntawm Fritz:
  -Yog hlau mus saws tes, yuav tsis tso tseg rau ntaj, yog nyiaj nplawm rau hauv cov lus, ces yuav tsis muaj dab tsi them nqi zog!
  Matryona, tua tus yeeb ncuab, grunted:
  - Puas yog ib tug nom tswv muaj khoom plig rau kev ua raws li cov lus cog tseg? Muaj, tab sis tsis muaj dab tsi!
  Marusya, tua ntawm Nazis, sau tseg:
  - Tus ntxhw ua rau ib pawg loj ntawm shit, thiab cov nom tswv-hma, lub roob loj dua ntawm kev hais lus raws plab!
  Alenka wittily sau tseg, tsoo cov Nazis:
  - Cov nom tswv nchuav cov zib ntab qab zib ntau ntawm cov lus hais, ua rau cov neeg pov npav poob rau hauv kev hais lus raws plab!
  Anyuta, tua ntawm cov neeg tawm tsam, tawm:
  - Cov lus qab zib ntawm cov nom tswv zoo li cov dej zib ntab, tsuas yog koj ua luam dej rau hauv thoob khib nyiab!
  Alla, tua ntawm Nazis, sau tseg:
  - Tus nom tswv tuaj yeem ua tiav cov lus cog tseg, tsuas yog ua kom cov neeg pov npav ntseeg tsis tuaj yeem!
  Maria, coj qhov hluav taws kub yog qhov tseeb, tshaj tawm:
  - Muaj ntau tus nom tswv hauv kev xaiv tsa, tab sis tsis muaj leej twg xaiv, leej twg yog tus stump, tus twg yog lawj, tus hma, tus npua, tus dais - tsuas yog ib qho tseem tshuav ntawm kev ntxhov siab - rau lus!
  Matryona raug rho tawm haujlwm ntawm Nazis thiab hais tias:
  - Ib tug nom tswv uas feem ntau los kua muag nws caj pas, koj yuav tsum ncaws koj pob ntseg!
  Marusya txiav cov Nazis, hais tias:
  - Ib tug nom tswv, tsis zoo li nightingale, yeej tsis hu nkauj rau dab tsi, thiab muaj khoom plig hma!
  Alyonka chirped, baring nws cov hniav:
  - Tus nom tswv xav ua tus dav dawb hau, tab sis tus neeg xaiv tsa yeej tsis muaj txoj cai noog!
  Anyuta cooed, tua cov Germans nrog ib tug sniper:
  - Vim li cas koj nyob ntawm tus noog txoj cai, vim lub siab ntawm woodpecker!
  Alla hissed nrog aggression ntawm ib tug python:
  - Tus nom tswv muaj ntau ntau zaj nkauj, tab sis tag nrho tsuas yog ib qho kev xav: xaiv kuv!
  Maria, txiav tawm Nazis, grunted:
  - Tus neeg xaiv tsa, zoo li lub pob, tawm hauv hare, hma, dais, tab sis tus hma liab ua rau nws noj!
  Matrena sau tseg, txiav cov Nazis:
  - Tus nom tswv yuav suav nrog cov lus qab zib ntawm kev txawj ntse ntawm yoov, trill ntawm nightingale, ntawm kev txiav txim siab ntawm woodpecker, tab sis nws cov ntsiab lus ntawm swine pom rau hawk lub qhov muag!
  Marusya, tawm tsam Nazis, ntxiv nrog luag ntxhi:
  - Ib tug poj niam kuj yog ib tug nom tswv zoo, thiab tsawg kawg yog muab lub sijhawm uas nws yuav ua tiav cov lus cog tseg ntawm kev ncaj ncees thiab txaus siab rau!
  Yog li ntawd, cov ntxhais heroically tiv thaiv lub nroog, thiab muab kev cia siab zoo.
  . QHOV #4
  Thaum lub Cuaj Hlis thiab Lub Kaum Hli, kev sib ntaus sib tua rau Astrakhan tseem tab tom ua, thiab Nazis tau tsiv mus rau sab qab teb raws ntug dej hiav txwv Caspian. Muaj ib qho inexorable ua ntej ntawm Nazis ... Nyob rau sab qab teb, cov Nazis ntes lub nroog Ordzhonikidze thiab mus rau cua daj cua dub Grozny.
  Kev tsov kev rog Soviet kuj tau tawm tsam tus yeeb ncuab hauv lub nroog no.
  Lub battalion ntawm cov ntxhais, coj los ntawm Tamara, tau pom kev txiav txim siab thiab ua siab loj.
  Tamara tua hluav taws tawg ntawm rab phom tshuab, thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab pov grenades, hais tias:
  - Lub koob meej rau peb lub tebchaws USSR!
  Anna, tua kom raug ntawm Nazis, thiab tseem cuam tshuam pob tawg nrog nws pob taws liab qab, qw:
  - Lub koob meej rau heroism!
  Akulina, tua tus yeeb ncuab, qw:
  - Rau Niam Txiv thiab hwm!
  Victoria, tua ntawm Fritz, thiab pov lub grenade nrog lub zog tuag nrog nws cov ntiv taw liab qab, qw nrov nrov:
  - Crush lub Wehrmacht nrog heroism!
  Olympias, ib tug hluas nkauj noj qab nyob zoo, muab ib txoj kab rau cov yeeb ncuab, khob tawm Fritz thiab zam txim:
  - Hauv kev ua tsov rog dawb huv, yuav muaj peb txoj kev yeej!
  Tamara, tua ntawm Nazis, thiab rov muab cov grenade nrog nws txhais taw liab qab, sau tseg:
  - Ib tug tub rog yuav tsum muaj lub zog ntawm ntoo qhib, tab sis tsis yog lub taub hau ntoo qhib!
  Cov ntxhais raug rho tawm haujlwm. Nyob ib ncig ntawm qhov loj ntawm ruins, cov ruins yog haus luam yeeb. Kev tawg tom qab tawg raws li. Cov pa taws tuaj rau saum ntuj. Txhua yam nyob ib puag ncig yog hluav taws.
  Kev puas tsuaj loj heev.
  Zoo nkauj, khaus khaus khaus Anna, thaum nws cuam lub grenade, rhuav cov Nazis, blathers zoo li no:
  - Hauv txhua qhov ntoo qhib muaj qhov khoob, hauv txhua lub taub hau ntoo qhib muaj lub qhov uas lub hlwb ntws!
  Akulina, tua tus yeeb ncuab, thiab pov ib tug grenade nrog nws graceful, tanned, liab qab ko taw, squeaked:
  - Yog tias koj ntse zoo li ntoo qhib, ces koj yuav khoov zoo li aspen!
  Victoria, tus ntxhais plaub hau liab no, kuj muaj liab qab, tanned, chiseled ob txhais ceg, chirped:
  - Yog tias koj tsis muaj hma liab cunning, peb daim tawv nqaij yuav tawm ntawm koj!
  Olimpiada, noj qab nyob zoo, siab, loj, nqaij tawv nqaij tawv nqaij, muab ib tug tig, pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaked:
  - Yog hais tias koj ruam li cov ntoo qhib, lawv yuav rhais koj tawm zoo li nplaum!
  Ib tug me nyuam tub taug kev dhau lawv. Nws flashed nrog luj taws dub, thiab pov ib pob tawg rau Nazis. Ces nws squeaked:
  - Ib tug tub rog hluas, zoo dua li tus thawj coj decrepit!
  Tamara rov muab tig. Nws cuam ib tug grenade nrog ib tug tuag taus quab yuam nrog nws txhais ko taw liab qab thiab qw:
  - Rau txhua tus ntawm nws cov khaub ncaws tshiab, tus nom tswv rub peb daim tawv nqaij los ntawm cov neeg xaiv tsa!
  Akulina, tua cov yeeb ncuab, thiab luag ntxhi aggressively, growled:
  - Koj yuav ntse zoo li tsob ntoo Oak, lawv yuav rhais nws tawm zoo li nplaum thiab hares!
  Anna, tua ntawm tus yeeb ncuab, thiab pov grenades nrog nws txhais taw liab qab undermining tso tsheb hlau luam, chirped:
  - Tus hma liab yuav txawm rub peb daim tawv nqaij los ntawm tus tsov ntxhuav, yog tias nws yog ib tug yaj uas muaj lub siab!
  Victoria, tua cov Nazis, thiab pov ib tug tua neeg tam sim no nrog nws pob taws liab qab, tawm:
  - Yog tias koj tsis xav ua hma, koj yuav quaj zoo li dev tshaib plab!
  Lub Olympics mowed down lub Fritz. Tom qab ntawd nws pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab chirped:
  - Tus nom tswv yog hma liab, ces nws faus cov neeg xaiv tsa- qaib nyob rau nruab hnub!
  Lub suab nrov ntawm lub cannonade loj tuaj. Formidable "Sturmtigers" mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Lawv tua cov foob pob hluav taws-propelled. Thiab lawv rhuav tshem tag nrho lub tsev, tsoo tsev ib zaug. Thiab stormtroopers yog ncig saum ntuj. Lawv tua foob pob hluav taws ntawm Soviet txoj haujlwm. Lawv tso cov foob pob. Panther-2 twb pom lawm, lub tshuab siab tshaj li Panther, nrog lub peev xwm loj 88-mm cannon.
  Lub tsheb German muaj qhov nqaim thiab me me, nrog rau lub squat hull. Zoo li tus dab, yog nws thrashes, ces thrashes. Thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws, tsis hnyav dhau, nrog lub cav muaj zog dua ntawm 900 horsepower.
  Tamara pov ib lub grenade ntawm Panther-2 nrog nws txhais ko taw liab qab thiab cooed:
  - Koj yuav ruam ib yam li tsob ntoo, lawv yuav rhais nws tawm zoo li nplaum, tsis yog hma hma, tab sis kuj cowardly hares!
  Anna, tua cov Nazis, thiab txiav cov neeg tawm tsam, pov cov txiv qaub nrog nws txhais taw liab qab, txiav txim siab:
  - Txawm tias ib tug dav dawb hau, ib tug hma liab cunning, yuav nthuav tawm ib tug qaib ntub!
  Akulina, txiav tawm cov yeeb ncuab, thiab xuas nrig ntaus lawv los ntawm, nrog raug txhaj tshuaj, tawm:
  - Ib tug txiv neej ua npau suav txog lub luag hauj lwm ntawm tsov ntxhuav feem ntau ua ib tug nees luav plows los ntawm hma liab!
  Victoria, txiav cov neeg tawm tsam hauv kev tawg, thiab pov ib yam dab tsi tuag nrog nws txhais taw liab qab, qw:
  - Ib tug txiv neej muaj kev xav zoo li tsov ntxhuav, nees luav tawv ncauj, lub clumsiness ntawm tus dais, kev hlub ntawm tus ntxhw, tab sis nws hma liab yeej ib txwm ntxias nws!
  Lub Olympics muab tig rau tus yeeb ncuab. Nws mowed nws zoo li ib tug nyom mower thiab qw:
  - Hma liab ntawm xim liab, ib tug nom tswv ntawm ib tug ntshav ce!
  Kev sib ntaus sib tua tseem loj tuaj. Lub nroog tau thrashed los ntawm Nazis los ntawm cov roj cannons, uas yog superior nyob rau hauv lub hwj chim rau lub Katyusha. Thiab nws nyuaj heev los tawm tsam cov Nazis. Tab sis lub battalion ntawm liab qab, ib nrab-liab qab cov ntxhais tawm tsam nrog colossal txaus siab rau. Thiab cov ntxhais yuav luag tsis tuag, cov txiv neej tau txais ntau dua.
  Tamara, tua cov Nazis, thiab pov cov grenades nrog nws cov ntiv taw liab qab, qw:
  - Tus poj niam kov yeej cov txiv neej muaj zog, ua si ntawm lawv qhov tsis muaj zog, tus nom tswv ntxias cov neeg xaiv tsa tsis muaj zog, pom tseeb dhau kev ua si!
  Anna, txiav tawm cov yeeb ncuab, thiab mowing lawv nrog mos mos, tib lub sij hawm muab nyob rau hauv ib tug tawg pob nrog nws liab qab pob taws, tawm:
  - Tus poj niam yog ib tug neeg txawj ntse tshaj plaws, nws tsis tas yuav kawm los ua hma, tab sis nws yuav tsum tau hnav khau thaum tseem tsis muaj taw!
  Akulina, txiav tawm cov neeg tawm tsam nrog kev tawg, thiab siv nws cov ntiv taw liab qab barked:
  - Ib tug poj niam kuj hlub cov hluas, tab sis ntsuab ntawm nyiaj duas las yog dearer rau nws tshaj lub hnub nyoog ntsuab ntawm tus patron!
  Victoria, tus hma liab-plaub, ua rau tuag taus, tsoo kab thiab squeaked:
  - Cov nroj tsuag ntsuab ntawm tus ntxhais hluas nyiam cov ntawv nyiaj ntsuab ntawm cov txiv neej uas tau loj hlob rog los ntawm cov nyiaj!
  Olympias, tua cov yeeb ncuab, thiab pov lwm qhov khoom plig nrog nws txhais ko taw liab qab, qw:
  - Tsis txhob caum nyiaj ntsuab, teeb meem muaj qhov muag ntsuab dhau lawm, thiab lub plhaub yog crispy!
  Kev sib ntaus sib tua tau nce zuj zus. Tuag tes tuag taw yog rushing. Lawv tawg thiab tsoo lub Soviet txoj hauj lwm, overturning cov phom ntawm cov roj teeb. Thiab cov dav hlau tshiab maj nrawm, thiab phom phom rumble. Cov huab cua ntawm cov plua plav sawv saum ntuj.
  Tamara, tua mercilessly ntawm lub Nazis, coj thiab muab tawm ib lub hlaws, ua ntej uas nws pov ib tug grenade nrog nws ob txhais taw liab qab:
  -Txoj kev ntseeg Tswv Ntuj, tsis txhob poob mus rau qib tsiaj: tus neeg tsis yog yaj, thiab tsis yog tshis stinking!
  Anna, sib ntaus sib tua nrog yeeb ncuab, thiab pov khoom plig ntawm kev tuag nrog nws txhais taw liab qab, sau tseg:
  - Kev khwv nyiaj ntawm tib neeg txoj kev ntseeg yog tib yam li nchuav quav rau ntawm kub, tsis ntseeg yuav tawg!
  Akulina, rhuav tshem Panther, aggressively blew:
  - Ntseeg hnub Sunday, tsis txhob mus txog xya hnub Friday hauv lub lim tiam!
  Victoria, tua cov Nazis kom raug, thiab aggressively mowing down, sau tseg:
  - Kev ntseeg nyob rau hauv lub ntuj raug txim nyob mus ib txhis nplaim taws boils cov mis nyuj ntawm kev ntseeg, los ntawm qhov uas cov npuas raug tshem tawm, neeg phem los ntawm kev ntseeg!
  Olympias, tus poj niam hero, txiav down lub Nazis, thiab pov grenades ntawm colossal puas lub hwj chim nrog nws ob txhais taw liab qab, sau tseg:
  - Tsuas yog stumps thiab oaks ntseeg nyob rau hauv ntuj raug txim bonfire ntawm nplaim taws nyob mus ib txhis, cia lawv tus kheej tev tawm zoo li nplaum!
  Tamara raug rho tawm haujlwm los ntawm tus ntes bazooka, flashed nws liab qab heels thiab chirped:
  - Cov nplaim taws ntawm ntuj txiag teb tsaus nyob mus ib txhis ci li cas? Lub ci ntsa iab ntawm cov nyiaj npib kub hauv hnab ris ntawm cov neeg dag los ntawm kev ntseeg!
  Anna, tua ntawm tus yeeb ncuab, thiab txiav down lub Nazis nrog colossal raug, tawm:
  - Rogues siv Vajtswv los sau lawv lub hnab ris, thiab raug dag tsis yog nrog lub taub hau khoob xwb!
  Akulina muab tig rau tus yeeb ncuab. Nws cuam ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaked:
  - Rogues los ntawm kev ntseeg rhais tawm peb daim tawv nqaij los ntawm yaj, tsoo lub horns ntawm tshis, tsuas yog profit yog hlub rau lawv, thiab kev ntseeg yog rau hack-ua hauj lwm!
  Victoria pov pob zeb sawdust nrog nws pob taws liab qab, tsoo tus yeeb ncuab thiab squeaked:
  - Tus pov thawj ncaj ncees zoo li tus hma tsis noj nqaij, tsuas yog kev ntseeg yeej ib txwm ua siab ncaj, thiab kev siv yog qia dub!
  Olympias tsoo cov yeeb ncuab los ntawm rab phom tshuab. Nws mow down tus yeeb ncuab thiab muab ib pawg ntawm grenades nrog nws liab qab pob taws, uas overturned lub Lev tank. Ces nws qw tias:
  - Txhua txoj kev ntseeg yog zaj dab neeg, tsuas yog cov txiaj ntsig tau los ntawm qhov kev npau suav no hauv qhov sib luag zoo heev!
  Qhov no yog li cas cov ntxhais bravely sib ntaus sib tua nyob rau hauv lub nroog ntawm Grozny. Thiab lawv qhia lawv tus kheej los ntawm qhov siab tshaj plaws ntawm qhov pom ntawm lub siab tawv.
  Thiab lwm tus ntxhais tiv thaiv Astrakhan nrog tag nrho lawv lub siab tawv. Thiab lawv kuj ua kom pom qhov siab tshaj plaws aerobatics thiab fortitude.
  Cov ntxhais sib ntaus sib tua zoo heev.
  Alenka pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab, rhuav cov Nazis sib nrug, thiab cooed, baring nws cov hniav:
  - Leej twg tso cai rau koj dai noodles ntawm koj pob ntseg, yuav tshaib plab mus ib txhis!
  Anyuta, mowing down lub Nazis nrog qhov no, pom zoo:
  - Koj yuav tsis puv cov noodles ntawm koj pob ntseg!
  Alla tua ib tug tawg ntawm cov Nazis, pov ib tug tuag grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab qw:
  - Noodles ntawm pob ntseg yog lub xeem feeb xeev siab-inducing tais!
  Maria wittily sau tseg, baring nws cov hniav, thiab pov pob tawg nrog nws cov ntiv taw liab qab:
  - Yog tias qhov no yog Vajtswv, tsis muaj leej twg paub, tab sis lawv niaj hnub ntsia rau ib tug neeg, zoo li nws yog Tswv Yexus!
  Marusya, fucking lub Fritz, coj nws thiab qw, luag ntxhi aggressively:
  - Ib tug neeg siv zog ua Tswv Ntuj lub hwj chim, tiam sis tam sim no tsuas yog tau txais kev ntsia saum ntoo khaub lig xwb tsis yog raws li Vajtswv!
  Matryona, muab tig, mowed down lub Nazis thiab ntxeev siab, winking aggressively ntawm nws cov phooj ywg:
  - Ib tug neeg lub siab mob siab rau kev zoo, nws lub siab rau profit, thiab nws lub plab rau gluttony, thiab nws thiaj li rub nws txhais taw mus rau hauv lub qhov!
  Thiab kev sib ntaus sib tua rumble hauv Astrakhan. Lub nroog ntawm Volga yog lub ntsiab lus tseem ceeb ntawm kev tiv thaiv Soviet. Thiab ntawm no xws li battles frantic boil. Zoo li lub hwj yog bubbling.
  Thiab hnyav, cov dav hlau tuag tau rushing. Yu-288 yog lub tshuab muaj zog heev. Thiab poob foob pob nrog colossal tenacity.
  Alenka squeals, muab tig ntawm Nazis, thiab pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab:
  - Yog ib tug neeg muaj kev txawj ntse ntawm gorilla, nws yuav plows zoo li nees thiab noj zoo li aub!
  Anyuta tau tsim khoom plig tua neeg tuag nrog nws txhais taw liab qab, tsoo cov Nazis thiab qw:
  - Tus txiv neej tso cai rau nws tus kheej tso rau hauv dab tshos, tab sis txhawm rau plows, nws yuav tsum raug nplawm nplawm!
  Alla launched ib tug txiv qaub nrog nws pob taws liab qab thiab grunted:
  - Tus nom tswv muaj lub hnab tsho loj, tab sis nws tsuas yog tus neeg nqa khoom tsis tseem ceeb!
  Maria, tua cov neeg tawm tsam, hais tias:
  - Ib tug nom tswv uas cog lus rau cov neeg xaiv tsa lub hli saum ntuj ceeb tsheej, tau los rau lub hwj chim, tawm hauv lub hnub qub, thiab quaj los ntawm kev tshaib kev nqhis ntawm lub hnub qub!
  Matryona, luag lag ntseg, hais tias:
  - Dab ntxwg nyoog nyob rau hauv txhua txoj cai txhawb kom coj qhov chaw ntawm tus Tswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus, tsuas yog cov nom tswv muaj peev xwm tsawg heev!
  Marusya, tua ntawm cov yeeb ncuab, thiab ntseeg siab mowing lawv, sau tseg:
  - Ib tug neeg siv zog ua txhua yam, tab sis nws txoj kev coj ncaj ncees tsis ua kom nws zoo dua!
  Cov ntxhais yog pom meej witty mus rau qib siab tshaj plaws.
  Thiab kev ua tsov ua rog yog mus rau ib tug knurled khiav. Lub dav hlau dav hlau tau raug sim hauv Third Reich. Thiab qhov no kuj yog ib qho kev sib cav loj heev hauv kev tsis sib haum xeeb nrog USSR.
  Hitler, ntawm chav kawm, tsis txaus siab heev. Kev tsov rog rub rau, thiab Russia tawv ncauj tawm tsam, txawm hais tias nws kuj muab rau hauv. Kev sib ntaus sib tua kub, zoo li nyob rau hauv lub qhov ncauj ntawm lub roob hluav taws.
  Thaum kawg ntawm lub kaum hli ntuj. Kalmykia raug ntes tag, thiab Nazis tab tom nce mus thoob Dagestan.
  Kev vam meej ntawm Nazis, txawm tias me me, tab sis tas li. Dub hiav txwv Fleet yog nyob rau verge ntawm kev puas tsuaj.
  Ntawm no yog tag nrho pab neeg ntawm lub destroyer muaj cov ntxhais. Cov neeg coob coob hais qhov tsawg. Tus ntxhais nyob rau hauv vests thiab khiav tsis taus pa, flickering nrog puag ncig heels.
  Alice, tus thawj coj ntawm lub destroyer, ntseeg siab hais kom tawm tsam lub fascist cruiser. Launches torpedo thiab hais lus:
  - Hauv kev ua tsov ua rog, ib yam li hauv kev ua yeeb yam zoo, qhov kev ua tom ntej yog qhov tsis paub tseeb, kua muag yuav poob tseeb!
  Andriana yog nws tus khub, txib tag nrho cov menyuam ntxhais. Lawv khiav liab qab liab qab, puag ncig heels, thiab squeaked. Lawv teeb tsa lub tshuab kuv.
  Andriana hais tias:
  Kuv ntseeg tias tag nrho lub ntiaj teb yuav sawv
  Yuav muaj qhov kawg rau fascism ...
  Thiab lub hnub yuav ci
  Teeb pom kev rau communism!
  Veronika, tau raug rho tawm haujlwm ntawm Nazis los ntawm rab phom loj, purred:
  - Thaum tsov rog, zoo li hauv zaj yeeb yaj kiab: qhov kev txiav txim siab, nws yeej tsis tau dhuav, tsuas yog, alas, nws tua tiag tiag!
  Tus tua neeg nrog liab qab-legged, tanned, slender, zoo nkauj heev cov ntxhais dhia ntawm ib sab mus rau sab. Nws muab pov tseg zoo li ib tug plaub.
  Alice, stamping nws chiseled, liab qab taw, yelped:
  - Yog tias koj tsis yooj yim mus, lub ntiaj teb yuav so hauv kev thaj yeeb nyab xeeb!
  Andriana, tua kom raug los ntawm rab phom loj, sau tseg:
  - Ib tug ntxhais uas muaj peev xwm sib ntaus sib tua yog ib tug tub rog!
  Alice kho nws tus kheej thaum nws raug rho tawm haujlwm:
  - Tsis yog, nws yog ib tug hero!
  Thiab cov warriors tawg tawm luag. Thiab qhia hais lus. Thiab ob txhais ceg ntawm kev zoo nkauj, zoo nkauj heev, thiab cov kab mob ntawm cov ntshav tau tso rau ntawm lub lawj. Cov ntxhais muaj zog.
  Thiab liab qab, lawv heels yog li round thiab graceful.
  Alice nco ntsoov tias nws tau raug kaw hauv tsev lojcuj li cas, thiab Nazis tau rub nws ob txhais taw nrog nyias, liab-kub nplawm. Ntawm no koj yuav luag liab qab dai ntawm lub khib. Koj ob txhais taw liab qab yog muab tso rau hauv ib lub Tshuag. Thiab lawv tickle koj nrog liab-kub pas nrig. Ntawm no thiab rau lub txiv mis liab, liab hlau yog cauterized.
  Alice raug tsim txom thiab raug tsim txom ob peb hnub. Tab sis tus ntxhais tau khiav tawm.
  Nws hais rau tus neeg saib xyuas tias nws paub qhov chaw nyob hauv hiav txwv, qhov chaw uas lawv pov ib lub thawv kub uas tau khiav tawm ntawm Sevastopol. Cov fascist poob rau nws.
  Zoo, Alice, txawm tias tag nrho cov kev tsim txom, khaws nws lub siab tawv. Lawv unchained nws thiab, nrog nws txhais tes khi, muab nws tso rau hauv lub nkoj. Thiab nrog nws ob txhais taw liab qab, me ntsis hlawv ntawm lub khib, nws muaj peev xwm nqa rab phom thiab tua ob tug fascists. Tom qab ntawd nws khi cov hlua thiab ua luam dej mus. Nws cleverly kuaj nws tawm. Thiab tau txais kev hwm ntawm cov ntxhais.
  Los ntawm lub tuam tsev tshwj xeeb lawv tau sim khi rau nws, tab sis Alice hem cov tub ceev xwm tshwj xeeb kom npaj kev sib tsoo, thiab tseem muab nws dai rau ntawm tus bitch. Lawv ntshai.
  Alice yog ib tug ntxhais sib ntaus sib tua heev...
  Nws txawm witty deduced:
  - Tus tua neeg nyiam rab hneev los ntawm riam phom, tab sis hauv kev sib ntaus sib tua nws muaj kev txawj ntse!
  Andriana pom zoo nrog qhov no, spanking nws ob txhais ceg chiseled:
  - Koj tseem tuaj yeem noj cov kua zaub los ntawm rab hneev, tab sis dab tsi yog sau nrog tus cwj mem heroic tsis tuaj yeem txiav nrog tus tua phom!
  Yuliana yog ib tug ntxhais zoo nkauj heev. Nws tsuas muaj ib daim kab txaij nyias nyias ntawm nws lub hauv siab, thiab panties. Tab sis nws zoo nkauj heev thiab zoo nkauj heev. Ob txhais ceg ntawm tag nrho cov ntxhais ntawm lub destroyer yog liab qab, thiab heev seductive.
  Thaum cov Germans raug kaw, lawv raug yuam kom hnia cov ntxhais puag ncig, pob taws liab qab. Thiab cov neeg raug kaw dutifully ua nws. Thiab lawv yaim lub luj taws ntawm cov ntxhais, thiab hnia zoo siab heev.
  Juliana hu nkauj:
  - Peb tsis yog tub sab phem,
  Peb tsis xav tua...
  Tab sis liab qab heels mob,
  Kuv xav ntaus txhua tus ntawm lub ntsej muag!
  Cov ntxhais, tau kawg, muaj peev xwm ua tau txhua yam kev vam meej.
  Andriana, stamping nws pob taws liab qab, tawm:
  - Auj, cov tub rog tshiab, tsis txhob ua rau kuv luag!
  Alice pom zoo:
  - Kev txwv tsis pub muaj rau cov neeg uas tsis teem ciam rau lawv tus kheej!
  Veronica npuaj nws ob txhais taw liab qab, clinked nws pob taws liab qab, thiab sau tseg, baring nws cov hniav:
  - Tus neeg muaj zog tshaj plaws yuav tsis rub cov ambitions unbearable!
  Andriana hais wittily, baring nws cov hniav thiab tua nws cannon:
  - Ib tug txiv neej nyob deb ntawm Vajtswv, vim nws tsis tau mus deb ntawm macaque nyob rau hauv nws imitation ntawm xwm!
  Veronica, tsoo cov kwj deg ntawm Nazis ua ntej nrog kev txhaj tshuaj raug, grunted:
  - Ib tug nom tswv nyob rau hauv ambitions yog ib tug vajtswv, nyob rau hauv txoj kev ntawm nws lub ntsej muag, thiab nyob rau hauv kev siv cov kev tshwm sim nws yog ib tug outright npua!
  Cov ntxhais Soviet sib ntaus zoo. Tab sis muaj, ntawm chav kawm, German sawv daws yuav, thiab kuj zoo nkauj nyob rau hauv bikinis thiab barefoot.
  Piv txwv li, Gerda yog ib tug tsis tshua muaj fighter.
  Nws thiab nws cov neeg koom tes zaum ntawm lub tank tshiab "Panther" -2.
  Cov ntxhais tua ntawm cov tub rog Soviet thiab qw nrov.
  Peb yog hma phem, peb thim rov qab, tsis zoo!
  Thiab lawv muag lawv ob lub qhov muag ...
  Gerda, nrog kev pab los ntawm nws cov ntiv taw liab qab, thrashed ntawm cov tub rog Lavxias teb sab, thiab squeaked nrog txaus siab:
  - Leej twg tsis yog hma nyob rau hauv lub neej, peb daim tawv nqaij raug txo los ntawm nws, leej twg tsis yog hma nyob rau hauv nws lub siab, nws gutted zoo li ib tug qaib!
  Charlotte kuj ntaus nrog qhov tseeb projectile, tsoo los ntawm Soviet tank, tsoo lub armor thiab qw:
  - Tus hma yeej ib txwm tshaib plab, tus txiv neej ib txwm tsis txaus siab, thiab cov nom tswv tsis tuaj yeem hais ib lo lus tseeb!
  Christina, heev raug tua ntawm tus yeeb ncuab, thiab ntaus Lavxias teb sab tso tsheb hlau luam nrog ib tug tuag projectile, sau tseg:
  - Hma liab muaj nuj nqis pluav, tab sis hma liab kev lees paub ntawm cov nom tswv tsis muaj nqis!
  Magda coj thiab taw ib rab phom rau tus yeeb ncuab, nrog nws txhais taw liab qab, thrashed thiab grunted:
  - Muaj mis nyuj ntau dua los ntawm tus tshis dua li tus nom tswv uas yog tus yaj uas muaj lub siab!
  Gerda, txuas ntxiv mus kom raug tua ntawm Soviet tsheb, sau tseg:
  - Hauv kev xaiv tsa, cov nom tswv zoo li kis mob plague thiab tus kab mob cholera, txawm hais tias cov nom tswv tau kis ntau dua hauv lawv tus mob schizophrenia!
  Charlotte ntaus peb caug plaub, thiab rhuav lub pej thuam, hais tias:
  - Tus nom tswv muaj tus hma lub qhov ntswg rau cov txiaj ntsig, tab sis nws tus kheej yog tus npua npaj ua rau gutting!
  Christina deftly launched lub projectile nrog kev pab los ntawm nws liab qab ntiv taw thiab muab tawm:
  - Tus nom tswv yog ib tug yaj uas maj mus rau tsov ntxhuav lub zwm txwv, thiab thaum nws nce mus txog saum toj, nws hloov mus ua hma liab gutting qaib cov neeg xaiv tsa!
  Magda aggressively sau tseg, xa lub Soviet self-propelled phom ib tug tam sim no ntawm kev tuag nrog nws liab qab ntiv taw:
  - Lawv tsis ntseeg cov nom tswv, tab sis lawv pov npav, lawv tsis nkag siab cov suab paj nruag, tab sis lawv txaus siab mloog, lawv tsis noj noodles, tab sis lawv txaus siab rau pob ntseg!
  Thiab lawv "Panther" -2 yog nquag heev. Thiab lub projectile xa tau raug heev.
  Lub tshuab German tsoo tag nrho cov tub rog Soviet tso siab rau.
  Gerda tua thiab hu nkauj:
  - Ib, ob, peb - rhuav cov lus qhia!
  Charlotte hluav taws kub yog heev, ntaus tawm tsam thiab xuav:
  - Peb yog cov muaj zog tshaj hauv ntiaj teb!
  Christina, tua nrog kev pab ntawm nws cov ntiv taw liab qab, tawg ntawm peb caug-plaub, ntxiv:
  - Cov yeeb ncuab txhua tus da dej hauv chav dej!
  Magda blasted ntawm tus yeeb ncuab thiab blurted tawm:
  - Leej Txiv tsis ntseeg lub kua muag!
  Gerda squeaked:
  - Thiab peb yuav muab lub siab phem oligarchs nyob rau hauv lub hlwb!
  Charlotte wittily sau tseg, ntaus lub Soviet howitzer nrog lub plhaub:
  - Kub nkaus xwb zoo nkauj, qhov tseeb, cov hlau no, tib neeg ib txwm raug kev txom nyem, nws tau khav theeb!
  Christina, tua tus yeeb ncuab, qhia nws tus kheej wittily:
  - Muaj bared nws lub hauv siab, nws yooj yim dua rau ib tug poj niam los rhuav peb daim tawv nqaij los ntawm ib tug txiv neej!
  Magda, tua ntawm cov neeg tawm tsam, keeb kwm hais tias:
  - Ob txhais taw ntawm cov ntxhais, muab cov txiv neej tso rau hauv galoshes!
  Ntawm chav kawm, cov ntxhais ntawm lub tank yog graceful. Thiab cov pilots yog qhov txias tshaj plaws ntawm Fritz.
  Albina thiab Alvina yog cov aces loj tshaj plaws hauv lub qab ntuj khwb. Ntawm no lawv twb tau mus txog tsib puas lub dav hlau tua txhua tus. Tsuas yog Marseille ua ntej lawv. Nws tau txais txiaj ntsig Grand Cross ntawm Iron Cross rau 500th aircraft ntawm Soviet fleet. Tab sis Albina thiab Alvina pib sib ntaus sib tua ntau tom qab, thiab yog li ntawd sai sai no lawv yuav overtake Marseille.
  Albina thiab Alvina rau 500 lub dav hlau tau txais Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog golden ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Thiab tam sim no lawv tab tom sib ntaus nrog cov neeg tsav tsheb liab.
  Albina nias cov nyees khawm nrog nws cov ntiv taw liab qab, tua tsib lub dav hlau Soviet ib zaug thiab squeals:
  - Yog hais tias ib tug txiv neej yog khau looj plab hlaub, ces ib txwm zaum nyob rau hauv ib tug galosh!
  Alvina, tua ntawm Lavxias teb sab aircraft, thiab khob lawv nrog nws liab qab ntiv taw, sau tseg:
  - Ib tug poj niam liab qab ceg nyob rau hauv lub sij hawm yuav muab tej khau looj plab hlaub nyob rau hauv ib tug galosh!
  Albina, ua zoo heev tua hluav taws rau Soviet tsheb, wittily teb, baring nws cov hniav:
  - Tus txiv neej uas feem ntau saib liab qab, poj niam ob txhais ceg, zaum hauv galosh!
  Thiab ob tug ntxhais, khob ob peb ntxiv Yaks, squeaked:
  - Tus poj niam liab qab ceg, zoo tsav hauv qab pob taws thiab zoo kawg nkaus zaum hauv galosh!
  Cov tub rog ntawm no tuaj yeem pom ntawm qhov siab zoo.
  Tab sis yog tias muaj cov neeg tsav dav hlau German zoo nkauj, ces kuj muaj cov ntxhais zoo nkauj Soviet-Komsomol cov tswv cuab.
  uas sib ntaus nrog lub zog loj. Thiab lawv kuj tau ua tiav tua cov hordes ntawm Thib Peb Reich.
  Anastasia Vedmakova, coj nws thiab nrog kev pab los ntawm nws cov ntiv taw liab qab tsoo tus German thiab squeaked:
  - Ib tug txiv neej tau npaj tig mus rau sab hauv kom rub tawm ib tug ntxhais khau!
  Akulina Orlova, tua ntawm Nazis, wittily sau tseg:
  - Koj tuaj yeem tig txhua lub khau sab hauv tawm nrog lub pob taws liab qab!
  Anastasia kuj thumped Fritz thiab squeaked:
  - Tus poj niam ko taw liab qab yuav tig txhua tus txiv neej sab hauv, txawm tias nws yog khau khiab kawg!
  Akulina Orlova, khob tawm Focke-Wulf thiab nws hais, baring nws cov hniav zoo nkauj;
  - Yog tias koj xav tig ib tug txiv neej sab hauv - tshem koj nkawm khau, yog tias koj xav muab nws tso rau hauv galosh, nthuav tawm koj pob taws!
  Thiab cov ntxhais hu nkauj nyob rau hauv unison:
  Kev tsov rog raging hauv ntiaj teb,
  Los tsoo kom tua tsis muaj laj thawj ...
  Dab Ntxwg Nyoog poob
  Thiab kev tuag los nrog nws!
  
  Thiab leej twg yuav nres qhov ntws
  Ntshav thiab mad Rivers...
  Lub teeb laser yuav tsav mus rau hauv lub tuam tsev,
  Thiab lub flash ploj txiv neej!
  
  Thiab xws li chaos
  Dej nyab ntiaj teb...
  noob neej txoj hmoo tu siab
  Ua siab ntev, kev txom nyem!
  Cov ntxhais tej zaum yuav yog ib feem ntawm txoj cai. Tsov rog tsis yog kev zoo siab. Tab sis tib lub sijhawm, kev lom zem.
  Ob tug German novice pilots, Eva thiab Gertrude, tab tom sib ntaus sib tua ntawm Focke-Wulf assault modifications. Lawv tawm tsam hauv av Soviet lub hom phiaj los ntawm huab cua.
  Eva, tua thiab tua foob pob hluav taws, hais tias:
  - Vim li cas me nyuam yaus liab qab, vim ib tug poj niam liab qab txhais ceg ua rau txiv neej plam taub hau, zoo li cov tub!
  Gertrude blasted nrog foob pob ua ntxaij, nias lub pedal nrog nws pob taws liab qab thiab tsoo lub bunker ntawm cov tub rog Soviet thiab squeaked:
  - Kev xav pom tus poj niam liab qab ua rau tus txiv neej tig sab hauv!
  Eva ntaus dua, ntaus peb caug plaub, tsoo cov yees thiab, wittily hais tias:
  - Txhawm rau undress ib tug poj niam, koj yuav tsum xub muab nws nkawm khau zoo!
  Gertrude thrashed nws tus nrog sib ntaus siv lub liab qab, puag ncig pob taws ntawm nws cov graceful ko taw thiab hais tias:
  - Thaum tsis hnav khaub ncaws raws sijhawm, tus poj niam ua lag luam yuav rub tawm peb daim tawv nqaij ntawm tus txiv neej!
  Eve tua foob pob hluav taws ntawm Soviet bunkers thiab qw tias:
  - Ib tug poj niam uas liab qab nyob rau hauv lub sij hawm yuav tsis ua ib tug barefoot thiab ua tib zoo shod ib tug txiv neej!
  Gertrude, tau tua cov tub rog Soviet, lees paub:
  - Tus poj niam tsis khaus khaus yuav muab khau rau ib tug txiv neej, thiab muab tso rau hauv ib lub galosh, thiab tig nws sab hauv tawm thiab ua rau nws tus taw liab qab kawg!
  Ntawm no, tau kawg, lub logic ntawm cov ntxhais yog tias koj tsis tuaj yeem tawm tsam nws. Thiab cov ntxhais sib ntaus sib tua ntawm taw thiab hauv bikinis.
  Thiab lawv hlub cov tub hluas zoo nkauj, thiab feem ntau xws li tias lawv tsuas yog super.
  Thiab yog hais tias lawv hu nkauj, ces ib puas txiv neej yuav raug tua!
  Ntawm no yog cov ntxhais, ntawm ob sab tsim nyog thiab zoo nkauj heev, yog li ntawd cov txiv neej tig sab hauv!
  . QHOV #5
  Lub nroog Grozny, tag nrho ib puag ncig los ntawm Nazi cov tub rog, poob thaum lub Kaum Ib Hlis 1943. Cov tub rog nrog cov ntxhais tawg tawm ntawm lub cauldron thiab rov qab mus rau Shali.
  Twb twb muaj roob, tej kwj ha, thiab nws tau yooj yim dua rau kev tiv thaiv. Cov tso tsheb hlau luam German hnyav heev, tshwj xeeb tshaj yog Maus, thiab nws tsis yooj yim los tawm tsam lawv hauv roob. T-3 tank twb tau raug tshem tawm ntawm kev tsim khoom, tab sis cov qauv tshiab ntawm T-4 tseem raug tsim tawm. Txawm tias outdated morally. Tab sis nws tseem tuaj yeem tawm tsam T-34-76. Thiab sib ntaus zoo. Nws lub cannon tseem muaj zog dua thiab muaj lub suab nrawm dua li peb caug-plaub.
  Tamara thiab cov ntxhais sib ntaus sib tua hauv Shali. Cov ntxhais sim ua kom lub zos roob no loj heev - lub nroog tiag tiag.
  Cov neeg zoo nkauj tau tawm tsam ua siab loj heev.
  Tamara pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab, tua ib tug tawg thiab cooed:
  - Rau Niam Txiv ntawm USSR!
  Anna qhib hluav taws rau Nazis. Lub sib zog T-4 sim nce qhov nqes hav. Tus ntxhais, pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab, khob tawm lub tshuab Nazi thiab squeaked:
  - Rau peb niam Fatherland!
  Akulina, tua ntawm Fritz thiab nrog nws pob taws liab qab, pab ib tug tuag qhwv nyob rau hauv ntawv ci, vyaknula:
  - Motherland ib txwm dawb huv!
  Veronica, tua tus yeeb ncuab, thiab pov cov txiv qaub nrog nws cov ntiv taw liab qab, muab tawm:
  - Rau Russia loj heev!
  Olympias, tus poj niam loj heev no, kuj cuam tshuam lub grenade ntawm Nazis nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaked:
  - Rau communism!
  Tamara, tua hluav taws zoo ntawm Nazis, thiab txiav lawv zoo li shavings los ntawm tsob ntoo, tawm:
  - Cov ntoo ntoo ntau dua hauv cov tub rog, qhov muaj zog tiv thaiv peb!
  Anna tau sau tseg, tuav nws cov hniav, thiab tua ntawm Nazis nrog qhov tseeb thiab kev npau taws:
  - Kuv yuav rhuav tshem koj txhua tus.
  Tank "Lion", ib lub tsheb loj nrog rab phom ntev. Ntawm no nws muaj rab phom tshiab 105 mm, chim ntev 100 EL. Thiab nws hloov tawm mus ua ib rab phom ntev heev. Thiab lub cev no tawm nrog lub zog tuag.
  Akulina tua los ntawm bazooka ntawm Nazis, thiab squeals:
  - Muaj koob meej rau lub sij hawm ntawm communism!
  Victoria kuj tua hluav taws thiab qw:
  - Lub koob meej rau Heroes ntawm Russia!
  Olimpiada lees paub los ntawm kev tua cov Nazis thiab pov ib lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab:
  - Lub koob meej loj tshaj plaws!
  Cov ntxhais, nws yuav tsum tau muab sau tseg, yog phenomenal, thiab zoo heev. Thiab lawv coolness yog colossal.
  Tamara, tua tus yeeb ncuab, thiab tuav nws cov hniav, hais tias:
  - Rau Russia thiab kev ywj pheej mus txog thaum kawg!
  Anna, tua tus yeeb ncuab, hais aggressively, pov ib tug grenade nrog nws liab qab ntiv taw:
  Cia peb lub siab sib koom ua ke!
  Thiab wink ntawm nws cov neeg koom tes.
  Akulina, ib yam nkaus, yuav tig, yuav ua li cas nws yuav mow down opponents, thiab yuav qw:
  - Rau kuv yeej los ntawm lub ru tsev!
  Akulina Petrovskaya tsis yog ib tug ntxhais yooj yim. Nws yuav tsum dhau mus ntau heev. Tshwj xeeb, nws raug ntes nyiag thiab raug ntes. Nws kuj tau dhau los ntawm cov menyuam yaus cov tub ntxhais hluas. Zoo, tsis muaj dab tsi, nws ciaj sia. Barefoot taug kev los ntawm snowdrifts, tab sis nws tsuas yog ua kom noj qab haus huv thiab muaj zog.
  Victoria fights nrog frenetic npau taws. Muab tig rau tus yeeb ncuab. Fritz downed lub caij nplooj zeeg. Tom qab ntawd, nrog nws cov ntiv taw liab qab, nws pov ib lub grenade. Lub maus taus tig.
  Tus ntxhais hais tias:
  - Rau cov tub rog muaj zog!
  Olympias sib ntaus sib tua nrog kev npau taws heev. Nws lub tshuab muaj zog thiab crushing. Nws yog ib tug ntxhais dab tiag tiag. Thiab yog li ntawd nws thrashes tw. Yog li ntawd, cov Nazis tau nquag tua. Tsis muab sijhawm me ntsis rau lawv.
  Olympias qw rau saum nws lub ntsws:
  - Muaj koob meej rau qhov chaw communism!
  Tamara, tua ntawm Nazis, qw:
  - Lub koob meej rau Lenin txoj kev ntseeg!
  Anna hluav taws ntawm cov neeg sib tw thiab squeaks:
  - Rau USSR!
  Akulina, mowing cia cov yeeb ncuab, thiab qw, squeals:
  - Rau qhov siab tshaj aerobatics!
  Victoria, tua ntawm Nazis, blurted tawm:
  - Rau qhov zoo tshaj plaws yeej!
  Olympias, tsoo lub Nazi tank, grunted:
  - Rau kev cai Communism ntawm USSR!
  Tamara tseem raug tua. Nws tua tau zoo heev, npog cov neeg tawm tsam nrog raug tawg. Nws mows zoo li ib tug scythe thiab squeaks:
  - Muaj koob meej rau lub sij hawm ntawm communism!
  Anna, tua ntawm Nazis, thiab txiav lawv nrog meej strokes ntawm nws scythe, exclais:
  - Lub koob meej zoo rau tus phab ej!
  Thiab cuam grenades nrog liab qab ntiv taw. Ntawm no yog ib tug pog.
  Akulina txiav tawm Fritz, aggressively roars:
  - Rau communism!
  Thiab twitches nrog lub cev nqaij daim tawv.
  Victoria kuj ntaus cov Nazis. Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws cuam tua cov khoom plig ntawm nws cov neeg sib tw thiab squeals:
  - Rau qhov loj ntawm lub ntiaj teb no!
  Olympias kuj tua cov yeeb ncuab. Knocks lawv zoo li ib rab phom fluff thiab roars:
  - Lub koob meej rau lub tebchaws Communism!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab, nws pov ib lub grenade nrog lub zog tuag, rhuav tshem cov yeeb ncuab.
  Qhov no yog li cas cov tsib tau tsa cov yeeb ncuab, thiab cia peb moj lawv, thiab cia peb tshem tawm lawv, thiab zom lawv.
  Cov Germans tau nres thiab ua tib zoo bogged. Ntawm no nws ua nyuaj, thiab lawv sib tw.
  Ntawm no yog cov roj pov, thiab lawv ua aggressively. Thiab rhuav tshem cov haujlwm ntawm Soviet.
  Beats thiab "Sturmtigr" los ntawm qhov deb, ntawm tus yeeb ncuab - Tub Rog Liab.
  Cov ntxhais German taw tes thiab rab phom nws tus kheej " Dais" thiab yuav ua li cas lawv ntaus yeeb ncuab nrog nws. Thiab lawv yog tiag tiag thiab meej fucked. Thiab lub plhaub hnyav ib thiab ib nrab centners tsoo Soviet trench thiab bunkers.
  Warrior Frida roars:
  - Rau peb qhov loj tshaj peb Reich!
  Thiab wink ntawm nws cov neeg koom tes. Tom qab ntawd, cov ntxhais fascist nrog taw liab qab yuav tua dua.
  Thiab yoov roaring thiab puas. Thiab raws li nws blasts, ces ib tug tag nrho funnel nrog lub ntiaj teb boiling los ntawm tshav kub yog tsim.
  Yog lawm, cov Germans tau txais cov tub rog Soviet kom huv si. Ib qho ntawm thawj lub dav hlau TA-152 ya saum ntuj. Multi-purpose tshuab, zoo li Focke-Wulf, tab sis ntau tshaj, ceev, maneuverable nrog haib riam phom thiab armor. Nws tuaj yeem siv tau ob qho tib si raws li kev sib ntaus sib tua thiab ua lub dav hlau tua.
  Rau cov tub rog Soviet, lub tsheb, hais ncaj ncees, tuaj yeem dhau los ua teeb meem loj.
  Helga ya ib lub TA-152 thiab tawm tsam ob peb Soviet tso tsheb hlau luam uas tab tom sim mus ze rau Shali. Tus ntxhais hluav taws zoo. Ua rau lub ru tsev ntawm tus pej thuam ntawm thawj peb caug plaub thiab roars:
  - Kuv yog martial kev zoo nkauj!
  Thiab ces nws tawm tsam lub tsheb thib ob, uas yog sim kom ceev. Tab sis kev hloov cov iav tsis yooj yim li.
  TA-152 pierces tus neeg raug tsim txom no nrog 37-mm cannon.
  Helga teb thiab hu nkauj:
  - Skidded, skided kuv qhov chaw, skided kuv!
  Thiab nws winked ntawm nws tus kheej ... Ntawm no nws tab tom sim tawm tsam Yak-9. Tus ntxhais German yooj yim tsoo nws los ntawm nias lub khawm nrog nws txhais ko taw liab qab thiab winks ntseeg siab, hais tias:
  - Kuv zoo heev!
  Helga zoo nkaus li yog ib tug ntxhais uas muaj lub ntsej muag zoo. Thiab ua kev sim ntshav nrog cov yeeb ncuab.
  Thiab yog tias nws tawg, ces nws yuav tsis zoo li me ntsis rau leej twg.
  Helga tua ntawm Soviet tsheb thiab squeaks:
  - Zoo, yog vim li cas, nws yog tsis yooj yim sua kom ua raws li lub siab!
  Thiab nrog liab qab heels yuav ua li cas ntaus lub kaus mom hlau. Qhov no yog ib tug ntxhais - rau tag nrho cov ntxhais, ntxhais.
  Thiab yog hais tias roars....
  Albina thiab Alvina saum ntuj kuj muaj zog heev thiab sib ntaus sib tua cov tub rog.
  Thiab cov ntxhais, cov dav hlau ntawm Russia, xav tias, rhuav tshem lub neej zoo thiab lub neej zoo.
  Thiab nrog cov ntiv taw liab qab lawv coj cov phom dav hlau ntawm lub hom phiaj. Soviet tsheb yuav tsis ciaj sia. Thiab cov ntxhais ntaus lawv li ntawd. Lawv tsis muab sijhawm me ntsis rau koj.
  Yog, muaj cov ntxhais sib ntaus sib tua,
  Yog lawm, lawv hais dab tsi ntxiv ...
  Lawv ua siab loj tawm tsam Russia,
  Xatas txhais tau tias!
  Albina yog ib tug tub rog hauv kev sib ntaus sib tua thiab qw rau nws tus kheej ntawm nws lub ntsws:
  - Kuv yuav super, Kuv yuav hloov! Super Champion!
  Thiab nrog lub pob taws liab qab, nrog rau ntaus cov keyboard, thiab rhuav cov neeg sib tw rau hauv me me.
  Alvina, tua ntawm cov neeg sib tw, qw rau saum nws lub ntsws:
  - Thiab peb yuav pom leej twg hauv hav zoov,
  Thiab peb yuav pom leej twg hauv hav zoov ...
  yuav tsis tso dag nrog qhov ntawd, peb yuav
  rhuav tshem nws!
  Cia peb rhuav tshem!
  Thiab nrog ib tug liab qab pob taws, yuav ua li cas nws yuav ntxiv tus yeeb ncuab mus rau ib tug tuag puag. Nov yog ib tug ntxhais - tag nrho cov ntxhais yog tus ntxhais txias tshaj plaws!
  Warrior ntawm feem ntau sib ntaus sib tua hack. Thiab yog li ntawd militants thiab txhoj puab heev zoo li ib tug panther.
  Thiab cov miv German loj tau tawm tsam. Storming Astrakhan. Thiab rhuav tshem ntau lub tsev ntawm cov tub rog Soviet.
  Thiab lawv tuag, tab sis tsis txhob tso tseg. Xws li kev sib ntaus sib tua.
  Gerda, ntawm chav kawm, yog nyob rau pem hauv ntej ntawm kev tawm tsam thiab npaj txhij mus tua. Yog li nws tua, zoo li tus poj niam Robin Hood hauv bikini. Thiab qhov no yog txhua tus poj niam txias.
  Thiab yog hais tias nws kuj muab ib lub txiv mis liab liab nyob rau hauv tus txiv leej tub lub qhov ncauj.
  Nws "Panther"-2 ua haujlwm. Los ntawm txoj kev, kev hloov pauv me ntsis ntawm lub tank tau saddled los ntawm cov ntxhais nrog 75 mm 100 EL cannon. Nws yog punchy, thiab ntau ceev-hluav taws. Yog lawm, thiab cov khoom siv ntawm lub plhaub yog ntau dua li ntawm 88-mm phom.
  Gerda tua nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab qw:
  - Ib, ob, peb... Kua muag nrog napalm!
  Charlotte, ib yam nkaus, raug rho tawm haujlwm tom qab nws thiab qw tias:
  - Plaub, yim, tsib - cia ua si sai sai!
  Kristina thrashed, tsoo los ntawm lub Soviet tank thiab chirped:
  - Peb yuav ua siab loj mus ua rog, rau lub hwj chim ntawm Nazis ...
  Magda tua nws ob txhais taw liab qab thiab chirped aggressively:
  - Thiab peb yuav tua lawv tag nrho - tag nrho cov communist!
  Cov ntxhais ua rau qhov siab thiab insanely txhoj puab heev. Thiab lawv "Panther" -2 nrog ib tug raug txhaj overturns lub Soviet howitzer.
  Cov ntxhais luag ntxhi thiab hu nkauj:
  - Lub koob meej rau peb lub ntiaj teb ...
  Thiab Elizabeth ntawm peb caug-plaub, nyob rau hauv lem, ua ib tug qus tua. Thiab nrog nws lub pob taws liab qab nias ntawm tus txhais. Thiab knocks down tus yeeb ncuab, screeching:
  - Cia muaj communism!
  Ekaterina, nrog nws cov ntiv taw liab qab, xa ib qhov projectile ntawm lub zog tuag, pierces tus yeeb ncuab, thiab squeaks rau saum nws lub ntsws:
  - Rau Russia zoo!
  Elena raug rho tawm haujlwm ntawm Nazis. Lub plhaub ntaus Panther lub hauv pliaj thiab ricocheted tawm.
  Tus ntxhais bark:
  - Communism yuav nrog peb!
  Euphrasia kuj tsoo cov yeeb ncuab siv nws cov ntiv taw liab qab. Nws tho lub T-4 thiab qw:
  - Muaj koob meej rau communism!
  Cov no yog cov ntxhais sib ntaus sib tua. Thiab yuav ua li cas lawv tua, lub plhaub ya zoo nkauj heev, thiab peb caug-plaub nws tus kheej yog nyob rau hauv kev txav. Thiab sim, tau nyob rau hauv tsab ntawv tsa suab los ntawm xws li ib lub tsheb. Qhov no yog qhov nyuaj heev.
  Tab sis cov ntxhais nkag mus, thiab lawv sib ntaus hauv bikinis thiab siv taw liab qab. Cov tub rog yog cov zoo thiab zoo kawg nkaus.
  Thiab yog tias lawv tau fucked, ces nws yuav tsis zoo li me ntsis rau leej twg. Thiab lawv xa cov plhaub nrog kev npau taws qus.
  Elizabeth, nrog kev pab los ntawm nws cov ntiv taw liab qab, tua tus yeeb ncuab, thiab tsoo cov yeeb ncuab, hu nkauj:
  - Muaj koob meej rau cov tswv yim ntawm communism! Lub koob meej rau peb lub teb chaws!
  Ekaterina kuj raug rho tawm haujlwm, siv nws cov ntiv taw liab qab, ntaus Fritz thiab squealing:
  - Rau Fatherland thiab yeej mus txog thaum kawg!
  Elena, tua ntawm cov neeg sib tw, teb aggressively, baring nws pearl hniav thiab winking, nrog sapphire ob lub qhov muag:
  - Peb qhov chaw communism yog nto moo!
  Euphrasia, tua ntawm tus yeeb ncuab, ntaus nws nrog colossal, phenomenal raug, tawm:
  - Rau Niam Txiv thiab Stalin - zoo siab!
  Cov ntxhais yog qhov pom tseeb dashing, thiab txhua tus tuaj yeem ...
  Lub Kaum Ob Hlis 1943 twb los txog lawm.
  Alenka thiab nws pab neeg kuj sib ntaus sib tua hauv Astrakhan thiab tseem tuav tawm ntawd. Lub heroine yog sib ntaus sib tua.
  Alenka muab ib tug tig, mows cia rau hauv txoj kab ntawm cov Nazis, ces pov ib tug khoom plig ntawm kev tuag nrog nws liab qab ntiv taw thiab roars:
  - Ib tug txiv neej zoo ib yam li gibbon, tsuas yog, hmoov tsis, ntau zaus hauv kev txawj ntse tshaj li qhov muaj zog!
  Anyuta, tua cov yeeb ncuab, thiab txiav tawm cov yeeb ncuab, muab ib pob tawg nrog nws pob taws liab qab thiab chirped:
  - Tus txiv neej muaj nees luav tawv ncauj, ambition ntawm tsov ntxhuav, tab sis qhov tseeb nws yog ib tug tshis!
  Alla, tua kom raug ntawm Fritz, squeaked:
  - Tus txiv neej rau poj niam zoo li qhov chaw slopes rau tus nyuj, koj ua tsis tau yam tsis muaj nws, tab sis nws yog qias neeg mus rau!
  Maria, tua ntawm Nazis, wittily teb:
  - Dab tsi yog qhov tshwm sim ntawm tus txiv neej thiab chav dej hauv chav poj niam - qhov tseeb tias cov poj niam tsuas yog bleat ntawm txiv neej!
  Marusya, txiav tawm cov Nazis thiab pov grenades nrog nws liab qab ntiv taw, vyaknula:
  - Tus poj niam yog ib tug hma liab uas yuav noj tau ib tug tsov ntxhuav zoo li ib tug luav!
  Matryona, mowing down cov Nazis, thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab, dumping cov mercenaries, muttered:
  - Tus poj niam xav tau ib tug txiv neej zoo li ib tug me nyuam tub, yog nws tsis tuav ib tug txiv neej, ces yuav tsis muaj txoj sia!
  Alenka, tua ntawm Fritz, yelped:
  - Ib tug poj niam xav tau txiv neej zoo li npua lub horns, tsuas yog lub tsho plaub uas cov txiv neej pub dawb xwb!
  Thiab pab neeg liab qab ntawm cov ntxhais yuav ua li cas luag, baring lawv cov hniav, thiab pov grenades nrog lawv cov ntiv tes liab qab.
  Warrior ntxhais dashing. Lawv lub caij sib ntaus sib tua, lawv lub caij sib ntaus!
  Astrakhan, zoo li, yuav tsis tso tseg. Raws li cov ntxhais ntawm no, yeej sib ntaus sib tua.
  Cov tub rog rog ntawm Thib Peb Reich yog colossal. Cov kev faib tank tshiab muaj zog heev ntawm no. Kev tsim cov tank yog nce. Tsis muaj kev foob pob, nws muaj peev xwm muab kev ua haujlwm los ntawm Italian, Fabkis, Belgian thiab Dutch cov khoom nyob hauv Africa.
  Thiab tseem los ntawm teb chaws Africa kom rho tawm roj, tungsten, ntau yam, nrog rau uranium.
  Ntawd yog, cov tank tshiab tau raug ntaus. Hauv particular, cov tsos ntawm "Panther" -2, kev tiv thaiv zoo dua thiab hnyav dua, nrog lub cav muaj zog dua, muaj kev cuam tshuam loj heev rau kev ua tsov rog.
  Muaj ntau ntau lub tank thiab dav hlau. Kev ua haujlwm tau ua tiav ntawm Yu-488. Thawj lub dav hlau tsim tawm ntawm Third Reich nrog plaub lub cav. Muaj zog thiab ceev heev. Nws qhov tseem ceeb yog thaj tsam tis me me, uas yog vim li cas lub foob pob tuaj yeem ya ntawm qhov nrawm ntawm 700 km ib teev. Qhov no txhais tau hais tias Soviet fighters yuav twv yuav raug hu tsis tau nrog nws.
  Yog li ntawd, USSR muaj qhov teeb meem tshiab brewing. Cov tub rog ntawm Red Army tiag tiag depleted. Cov menyuam kawm ntawv raug muab tso rau hauv cov tshuab. Cov tub ntxhais hluas los ntawm lub hnub nyoog kaum plaub twb sib ntaus sib tua, yuav luag officially. Cov tub hluas, ntawm chav kawm, yog cov ntse, thiab feem ntau, zoo fighters. Thaum tseem hluas, nws tseem yooj yim dua los nkaum thiab nce tsob ntoo. Thiab kev txawj tub rog tau paub sai dua. Cov tub ntxhais hluas sib ntaus zoo li cov laus, lawv nyuaj rau ntaus. Yog, thiab kev puas siab puas ntsws nws nyuaj rau tua cov menyuam yaus.
  Cov Germans muaj ob peb tus poj niam snipers, thiab cov tub ntxhais hluas sib ntaus sib tua tsis yooj yim rau cov poj niam tua, txaj muag ...
  Yog lawm, lawv pib hu hauv USSR txij thaum muaj hnub nyoog kaum plaub. Thiab tseem muab tso rau hauv caj npab thiab nyiaj laus. Muaj poj niam ntau dua nyob hauv tub rog. Tshwj xeeb yog txaus siab txais kev sib deev ncaj ncees nyob rau hauv tank thiab aviation troops, thiab nyob rau hauv snipers. Cov poj niam yog cov snipers zoo. Thiab txij li thaum lawv feem ntau me dua cov txiv neej, nws yog qhov yooj yim dua rau lawv sib ntaus sib tua hauv tank, thiab aviation ib yam nkaus. Feem ntau cov hluas kuj sib ntaus sib tua nyob rau hauv lub tank. Nws yuav tsum tau muab sau tseg tias cov tub hluas thiab cov poj niam yog rhiab heev rau lawv cov tawv nqaij, thiab lawv cov dav hlau thiab tso tsheb hlau luam yog tsis tshua muaj yuav tsum tau khob tawm tshaj cov txiv neej laus. Tsis phem cov hluas thiab nyob rau hauv lub luag hauj lwm ntawm ib tug sniper. Ib tug me nyuam tub tuaj yeem nkag mus rau hauv qhov sib txawv me me, zais nws tus kheej, lossis nce tsob ntoo. Feem ntau nyob rau hauv cov tub rog, fighters nyob rau hauv lub hnub nyoog ntawm kaum plaub pib los hla.
  Tsov rog devours human resources. Thiab thaj chaw tau dhau los ua tsawg thiab tsawg dua nyob rau hauv kev tswj hwm ntawm USSR. Thiab tseem yuav tau tawm tsam ntau infantry ntawm Nyiv. Yog, thiab muaj zoo samurai tso tsheb hlau luam, thiab tshwj xeeb tshaj yog nws tus kheej-propelled phom. Lawv kuj tau tshwm sim hauv koob nrog lub tank nruab nrab, piv rau lub zog rau T-34, thiab tseem muaj zog dua nyob rau hauv pem hauv ntej armor.
  Yog li ntawd, Nyiv yog txaus ntshai rau underestimate. Thiab rau kev ua rog nrog nws, cov tub rog xav tau.
  Stalin ntshai heev thiab ntau thiab ntau zaus poob rau hauv npau taws heev. Thaum Lub Kaum Ob Hlis 25, 1943, tau tshaj tawm tsab ntawv ceeb toom tias cov neeg hauv tsev neeg ntawm cov neeg uas tau tso tseg yuav raug tua, suav nrog cov menyuam yaus hnub nyoog kaum ob, thiab cov menyuam yaus yuav raug xa mus rau cov neeg ua haujlwm.
  Barrage detachments tau siv ntau thiab ntau dua. Thiab lawv tau tua ntau dua, thiab siv kev tsim txom.
  Stalin tsuas yog unbearable. Beria yog thawj zaug sim sib tham txog kev sib haum xeeb nrog Nazis. Tab sis Hitler tsis xav tau kev thaj yeeb. Nws xav kom kov yeej lub USSR kiag li. Tshwj xeeb tshaj yog thaum cov phooj ywg tawm ntawm nws txoj kev tswj hwm thiab tawm mus.
  Lub dav hlau dav hlau tau tsim nyob rau hauv Thib Peb Reich. Ua ntej ntawm tag nrho cov, ME-262, tab sis qhov no fighter xav tau ntau txhim khu kev qha cav nyob rau hauv thiaj li yuav tsis txhob poob ntau dhau lawm.
  Ob lub foob pob Arado thiab Yu-287 qhov project zoo li kev cia siab.
  Qhov tshiab tshaj plaws TA-152 tau pom nws tus kheej zoo hauv kev xyaum, ua ntau lub hom phiaj thiab nrawm heev. Feem ntau, cov tub rog German tseem muaj zog nyob hauv huab cua. Tsis tas li ntawd, Soviet Yaks thiab Laggies, nyob rau hauv qhov pom ntawm qhov tsis muaj txhuas, tau dhau los ua hnyav dua thiab tsis muaj zog dua li cov tshuab siv. Yog li ntawd, qhov zoo ntawm Soviet aviation poob mus rau theem tseem ceeb. ME-309, nrog nws cov cuab yeej muaj zog, txawm tias suav nrog cov teeb meem nrog kev ua haujlwm, tau txais txiaj ntsig zoo nrog cov tsheb Soviet, tshem tawm ME-109. Thiab TA-152 yuav tsum tau hloov Focke-Wulf.
  Yog li cov Germans ntau dua lossis tsawg dua hockey.... Tab sis kev ua haujlwm ntawm cov txheej txheem tau ua tiav.
  Piv txwv li, Lev-2 tau cog lus tias yuav yog thawj lub tank nrog cov txheej txheem layout tshiab. Los ntawm kev tso cov kis tau tus mob thiab lub cav nyob rau hauv ib qho thaiv nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lub tank, thiab hloov lub turret mus rau tom qab, cov Germans tau txais kev cawmdim ntawm lub caddy ncej thiab txo qhov siab ntawm lub tsheb. Raws li qhov tshwm sim, "Lion" -2 tau dhau los ua qhov sib dua, thiab yog li sai dua.
  Nyob rau hauv kev pom ntawm cov teeb meem ntawm kev ua tsov ua rog, zus tau tej cov tank hnyav nyob rau hauv lub USSR yuav luag nres, nyob rau hauv lub series yuav luag tag nrho cov koom ua ke raws li lub T-34-76. Yog li Nazis, nyob rau hauv qhov project los tsim ib tug tshiab lub ntsiab tank, twb tsis mus ua rau sab armor tuab heev. Thiab "Lion" tuaj yeem haum rau tsib caug-tsib tons, nrog lub cav ntawm 1200 horsepower. Txawm li cas los xij, qhov hnyav ntawm Lev-2 tank tuaj yeem raug txo ntxiv los ntawm kev txo cov phom phom. Tus qub tau ua kom meej meej dhau los. Ntxiv mus, peb caug-plaub muaj cov cuab yeej ua tau zoo, thiab txawm tias 37-mm, tsis siv neeg German cannon twb pib nkag mus rau lawv.
  Stalin tau meej meej freaking tawm ...Thiab nws tau ntuav xob quaj thiab xob laim ... Tab sis nws ua tsis tau dab tsi ...
  Nyob rau Xyoo Tshiab Eve, cov Germans tau pib ua phem rau ntawm qhov tseem tsis tau nyob ntawm Astrakhan, Volga Delta. Lub xub ntiag ntawm ntau yam dej thaiv, qhov nyuaj struts, qhov sib thooj ntawm Hiav Txwv Caspian tau tso cai rau cov tub rog liab kom nruj kev tiv thaiv ntawm Astrakhan, thiab ua kom nws zoo dua li Stalingrad. Tsis tas li ntawd, cov ntxhais Soviet tau qhia txog kev ua yeeb yam tsis sib xws.
  Thiab nyob rau hauv Caucasus, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau lub caij ntuj no, nws yog ib qho nyuaj heev los mus hla lub roob. Muaj tseeb tiag, cov Germans tau tsiv mus raws lub ntug dej hiav txwv yooj yim dua ntawm Hiav Txwv Caspian. Makhachkala, dhau los ua tus ciam teb, qhov chaw uas cov tub rog Soviet, tau sau tag nrho lawv cov rog rau hauv lub nrig, sim nres Nazis.
  Tab sis cov mos txwv, uas tau xa los ntawm hiav txwv xwb, tsis txaus ...
  Tamara tau tawm tsam desperately nrog nws barefoot battalion ntawm cov ntxhais.
  Cov poj niam tub rog tau tawm tsam tawv ncauj thiab pom qhov ua yeeb yam tsis sib xws thiab ua siab loj.
  Thiab yuav luag liab qab tiv thaiv nyob rau hauv lub caij ntuj no thiab Frost.
  Tamara pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab, thiab muab ib tug tawg, mowing down opponents thiab squeaked:
  - Rau USSR!
  Anna kuj cuam ib tug grenade nrog nws liab qab ntiv taw thiab chirped:
  - Rau communism!
  Akulina muab ib qho zoo- aimed tawg, khob tawm cov yeeb ncuab thiab qw:
  - Rau qhov loj ntawm Russia!
  Victoria pounded ntawm tus yeeb ncuab, pib mow down tus yeeb ncuab, txiav tawm nws hwj txwv li ib rab chais thiab muuttered:
  - Lub USSR yuav sawv!
  Olympias, tua cov yeeb ncuab, thiab pov pob tawg nrog nws cov ntiv taw liab qab, vyaknula:
  - Rau Fatherland thiab yeej mus txog thaum kawg!
  Qhov no yog li cas cov ntxhais sib ntaus. Lawv ua desperately thiab nrog colossal txiav txim siab.
  Tamara, shooting, sau tseg:
  - Dab ntxwg nyoog yuav tsis coj lawv, ces peb yuav coj lawv!
  Kev sib ntaus ntawm no yog kev lim hiam thiab tib lub sijhawm tsim....
  Anastasia Vedmakova fights saum ntuj ... Nws lub ntsej muag txawm twists nrog npau taws, thiab squeals:
  - Hais txog lub caij nyoog ntawm communism!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws aims lub dav hlau cannon ntawm lub hom phiaj, thiab knocks down yeeb ncuab dav hlau, tom qab uas nws screeches:
  - Rau kev ua haujlwm tiav!
  Akulina Orlova, tsoo cov neeg sib tw, ntseeg siab roars, baring nws cov hniav:
  - Rau qhov zoo tshaj plaws communism, nyob thoob ntiaj teb!
  Tus kws tsav dav hlau qw:
  Txawm cov me nyuam paub peb!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws coj lub dav hlau phom ntawm lub hom phiaj, thiab tsoo cov yeeb ncuab, thiab squeaks:
  - Los ntawm lub npe ntawm lub era ntawm communism!
  Wb fim nws, tus hluas nkauj yog ib tug terminator thiab hluav taws kub. Tsis muaj lub roob hluav taws tuaj yeem piv nrog nws.
  Akulina Orlova hu nkauj:
  - Kuv twb, hnub twg, kev ntseeg Vajtswv npau suav, kuv tub nkees heev, kuv tsis xav thov Vajtswv!
  Thiab aggressively winked beauties.
  Ntawm no yog kev sib ntaus ...
  Thiab cov ntxhais lub dav hlau yog outdated. Thiab qhov no yog lawv cov khoom rho tawm. Thiab kuj hnyav thiab tsis maneuverable heev ...
  Ib tug ntawm cov tub hluas uas tawm tsam raug tua, thiab nws tsis muaj sij hawm dhia tawm nrog ib tug parachute. Thiab qhov no, ntawm chav kawm, yog nws colossal feat.
  Cov ntxhais sib ntaus sib tua saum huab cua thiab lom zem ...
  Albina thiab Alvina tab tom sib ntaus sib tua ntawm ME-309 fighters zoo thiab, ntawm chav kawm, lawv nquag tau qhab nia.
  Cov ntxhais zoo siab heev rau lawv txoj kev vam meej ...
  Albina tua lub dav hlau Soviet, nrog kev pab los ntawm ib tug elegant, liab qab taw, thiab squeaked:
  - Rau peb cov dav dawb hau!
  Alvina mowed down peb lub tsheb Lavxias teb sab hauv ib qho tawg thiab qw:
  - Rau peb falcons!
  Cov ntxhais tau nqis mus ua lag luam nto moo ... Tab sis lawv kuj nyiam tsim txom cov tub rog Lavxias.
  Ntawm no, ib tug tub-pilot ntawm kaum plaub xyoos raug ntes. Thiab qhov zoo nkauj ntawm cov menyuam yaus puag ncig heels tau kib rau nws. Thiab ces lawv pib douse liab qab nrog dej khov.... Tom qab ntawd boiling dej, thiab dua dej khov.
  Xws li yog kev sib ntaus sib tua zoo nkauj....
  Albina hu nkauj:
  - Rau peb cov fangs, claws, hniav, nrig!
  Alvina qw rau saum nws lub ntsws:
  - Yog li lawv xav tau kev sib ntaus zoo!
  Thiab cov ntxhais txuas ntxiv ua txuj ci tseem ceeb nrog lawv cov ntiv taw liab qab thiab tua cov dav hlau Soviet.
  Txawm li cas los xij, cov kws tsav dav hlau Lavxias kuj teb lawv. Alice thiab Angela nyuam qhuav pauv mus rau Yak-9. Thiab cia peb tsoo cov Germans thiab tseem hu nkauj tib lub sijhawm;
  Koj yog lub embodiment ntawm lub teb chaws muaj siab tawv,
  Comrade Lenin thiab Comrade Stalin ...
  Nyob rau hauv lub USSR, txhua tus tib neeg yeej sib npaug,
  Thiab lub nrig yog ua los ntawm hlau thiab hlau!
  
  Rau Lenin, tus tsiaj nyaum Adolf tsis ntshai,
  Tam sim no Vladimir yog tus thawj coj Comrade Stalin ...
  Peb ntaus Fritz nyob rau hauv lub qhov muag tsis nyob rau hauv lub qhov muag,
  Tag nrho cov Nazis raug rhuav tshem ib zaug!
  
  Russia yog kuv lub teb chaws
  Great, boundless Motherland ...
  Txhua haiv neeg yog ib tsev neeg,
  Tsis ntev peb yuav nyob hauv qab kev ntseeg!
  
  Cia peb lub teb chaws muaj zog
  Cia Russia tig ntsuab sai sai ...
  Peb yuav ntaus tus fascist hauv pliaj, theej,
  Thiab ntseeg kuv, peb lub hwj chim tsis tig mus rau pob zeb!
  
  Thiab Yexus ua tus thawj coj zoo heev,
  Nws yog peb tus Tswv, thiab Dawb Vajtswv ntawm lub Ntiaj Teb ...
  Thiab tus Fuhrer yuav raug ntaus hnyav heev,
  Tom qab tag nrho, peb txoj kev vam meej tau hloov pauv!
  
  Yog, rau lub hom phiaj ntawm peb Niam Txiv, neeg dawb huv,
  Peb yuav tawm tsam Fritz hnyav ...
  Ib tug hluas nkauj khiav ko taw liab qab hauv cov daus
  Nws xav tawm tsam hauv npau taws!
  
  Yog, Stalin tam sim no tau dhau los ua tus thawj coj ntawm Soviet,
  Zoo heev, siab tawv thiab txawj ntse...
  Tsis txhob kov Russia ntawm communism,
  Txawm hais tias lub zog ntawm Lucifer nrog koj!
  
  Peb tuaj yeem tau txais Hitler, ntseeg kuv
  Txawm hais tias tau txais txiaj ntsig nrog lub zog dab...
  Ib tug Hitler yog ib tug tsiaj nyaum predatory,
  Txawm hais tias lees paub Fritz tsis yog neeg ruam!
  
  Nyob rau hauv luv luv, peb yuav nkag mus rau Berlin fighters,
  Muaj Lenin, aka Stalin, yuav nrog peb ...
  Fascists nyiam cov menyuam dev yooj yim tsim kua muag,
  Thiab ntseeg tias peb lub zog yuav tsis txo qis!
  . QHOV #6
  Xyoo tshiab 1944 tau los txog ... Txawm tias muaj teeb meem nyuaj heev nyob rau hauv pem hauv ntej, kev ua haujlwm tau pib hauv USSR los tsim cov thev naus laus zis tshiab. Tshwj xeeb, kev cia siab siab tau cuam tshuam nrog IS-2 lub tank thiab nws cov riam phom muaj zog. Lub 122-millimeter cannon tuaj yeem dhau los ua kev sib cav muaj zog hauv kev ua tsov rog tawm tsam Nazis. Kev cia siab kuj tau pinned rau ntawm T-34-85 nrog rab phom muaj zog dua, lub turret loj, tab sis tib lub cev thiab hauv qab.
  Qhov xwm txheej tau phem dua nrog cov dav hlau. Lub Yak-3 tsis tuaj yeem muab tso rau hauv kev tsim khoom vim tsis muaj qhov zoo ntawm duralumin, thiab LAGG-7, vim lub cav tshiab, tsis tuaj yeem tsim tawm yam tsis muaj kev poob qis hauv kev tsim khoom.
  Yog li ntawd, Stalin txiav txim siab tias lub sij hawm yog lub ntsiab Soviet fighter yog lub Yak-9 thiab LAGG-5, thiab IL-2 nres aircraft yog ib qho yooj yim mus tsim thiab tenacious. Thiab nyob rau hauv lub tso tsheb hlau luam, ib tug maj mam hloov mus rau lub T-34-85 thiab IS-2.
  Txawm hais tias yog li ntawd tsis muaj kev poob qis hauv kev tsim khoom ...
  Thiab pem hauv ntej tau tawg ntawm cov seams, cov Germans ntes Caucasus. Makhachkala poob, thiab lawv twb mus txog ciam teb ntawm Azerbaijan!
  Ntawm no Tamara tau tawm tsam nrog nws cov poj niam battalion. Ib zaug ntxiv cov ntxhais hauv rags los ntawm tunics thiab barefoot sib ntaus sib tua nrog superior yeeb ncuab rog.
  Tamara tua ib kab ntawm Nazis, txiav qee tus yeeb ncuab. Thiab tom qab ntawd, nrog nws cov ntiv taw liab qab, nws cuam lub grenade ntawm lub zog tuag, thiab qw nrov nrov:
  - Lub koob meej rau lub USSR!
  Anna tua cov Nazis yog heev. Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab, nws cuam grenades ntawm lub zog tuag, rhuav cov neeg sib tw sib nrug.
  Ces nws qw tias:
  - Muaj koob meej rau communism!
  Akulina, tua cov yeeb ncuab, txiav tawm lub fascist infantry. Nws txiav Fritz, pov ib lub grenade nrog nws ob txhais taw liab qab thiab squeaked:
  - Rau Russia, peb niam zoo!
  Victoria, tua tus yeeb ncuab, thiab pov grenades ntawm nws nrog nws txhais ko taw liab qab, sau tseg:
  - Rau Niam Txiv Zoo!
  Olympias, kuj raug tua los ntawm rab phom tshuab, yelped:
  - Muaj koob meej rau lub sij hawm ntawm communism zoo!
  Cov poj niam fighters yog amazing ...
  Lawv sib ntaus, raws li nws yuav tsum tau rau beauties ...
  Tamara, sib ntaus sib tua, nco txog qhov pib ntawm tsov rog. Yuav ua li cas nws yuav tsum tau khiav tawm ntawm cov tub rog German. Tom qab ntawd nws hnov lub suab nrov ntawm rab phom. Tus ntxhais tawm ntawm lub cannonade. Nws tus phooj ywg Tatyana raug ntes los ntawm Germans, thiab lawv tau tshem cov khau tshiab, rhuav tshem cov hniav nyiaj hniav kub thiab qhwv ntsej. Thiab lawv tau tsav nws txhais taw liab qab mus rau hauv kev poob cev qhev ... Tatyana yog tus ntxhais ntawm tus tuav ntaub ntawv ntawm pawg thawj coj hauv cheeb tsam, thiab feem ntau nws tsis tas yuav taug kev yam tsis muaj khau. Qhov no yog ib qho kev txaj muag ntawm kev khav theeb, mus rau khau khiab zoo li ib tus neeg siv, thiab nws mob rau cov leeg nqaij mos. Tus ntxhais khob nws ob txhais ceg rau hauv cov ntshav thiab quaj qw txhua kauj ruam.
  Tamara kuj hnav cov khau tshiab uas nws tau muab, thiab nws rub nws lub luj taws los ntawm kev taug kev ntev. Thiab nws tau hle nws nkawm khau, mus rau khau khiab. Nws yog ib tug ntxhais los ntawm lub zos, uas tau ua nws lub luag hauj lwm nyob rau hauv Ukraine. Nws ob txhais ceg thaum yau taug kev raws roob toj siab. Thiab qhov no yeej tsis piv nrog txoj kev ntawm lub tiaj. Muaj tseeb, nws cov calluses twb tau los ntawm ib leeg, thiab nws tsis yooj yim mus taug kev. Tab sis ob txhais taw sai sai dua. Thiab nws nyuaj heev.
  Tab sis tsis ntev Tatyana tsoo nws ob txhais ceg kom nws taug kev tsis tau lawm. Cov Germans yuav tua nws, tab sis lawv tau khuv xim qhov zoo nkauj. Lawv muab kuv tso rau hauv lub laub, tab sis rov qab los lawv ua rau kuv hu nkauj. Tatyana muaj lub suab zoo, thiab hu ob peb zaj nkauj tsis zoo rau lawv.
  Dab tsi tshwm sim rau nws tom ntej, Tamara tsis paub. Nws tus kheej taug kev hauv hav zoov, hnov nrog nws txhais taw liab qab, tubercles, pob, twigs, thiab nws txawm txaus siab. Qhov ntawd yog thaum koj taug kev raws cov pob zeb ntse ntawm lub roob, ces txawm tias cov khauj khaum, yog tias koj taug kev mus ntev, nws yuav ntse thiab mob. Thiab txawm ntau tsis kaj siab mus taug kev ntawm pos. Thaum cov no lo rau hauv cov leeg nqaij, nws ua rau mob ntau dua, txawm tias cov hluas nkauj ntxhib.
  Tamara ntawm kev sib tw tau kov yeej los ntawm kev qaug zog thiab kev tshaib kev nqhis. Tus ntxhais noj berries, thiab qhov ntawd tsis txaus. Thiab cov Germans tau nce mus sai heev. Nyob rau hauv Ukrainian hav zoov, Tamara, accustomed mus rau nyob rau hauv lub roob, tsis paub nws txoj kev zoo heev. Kuv tau poob, thiab xaus rau hauv qab.
  Thiab tam sim no, zoo li tus miv tua tsiaj hauv hav zoov. Ces tus hluas nkauj ntes tau cov Germans ntawm lub maus taus. Lawv nres lub tsheb nrog lub stroller kom tau dej. Thiab Tamara nkag mus rau lub tshuab rab phom, thiab yuav ua li cas nws txiav los ntawm nws ntawm tus yeeb ncuab. Thiab txiav tsis meej, tab sis raug. Thiab cov Nazis poob thiab writhe nyob rau hauv kev txom nyem. Tamara ua tiav lawv. Nws txav ib pob taws mus rau lub puab tsaig, nws poob. Thiab tus ntxhais tau txais nws.
  Tom qab ntawd, kev zoo nkauj tau nce mus rau lub maus taus, thiab nias lub pedal nrog nws txhais taw liab qab, rub tawm.
  Yog li kev mus ncig yog qhov lom zem ntau dua li taug kev thiab taug kev.
  Tamara hu nkauj raws txoj kev:
  - Zoo kawg, cov kwv tij, nws zoo, nws zoo, cov kwv tij nyob! Koj tsis tas yuav tu siab nrog peb ataman!
  Nov yog qhov kev sib ntaus sib tua tau tshwm sim.
  Thiab tam sim no nws tab tom tawm tsam Nazis zoo li Komsomol terminator. Tab sis cov rog tsis sib npaug, thiab cov tub rog ntawm cov ntxhais raug yuam kom thim. Kev sib ntaus sib tua tau npau taws ntawm no, zoo li dej hauv lub khob loj loj hla lub roob hluav taws.
  Anna, tua, thiab pov ib lub grenade nrog lub zog tuag nrog nws cov ntiv taw liab qab, sau tseg:
  - Hauv kev ua tsov ua rog, txhua txoj kev yog qhov zoo, tshwj tsis yog kev tua tus kheej!
  Akulina, tua cov yeeb ncuab, tsoo cov Nazis, sau tseg:
  - Hauv txhua yam peb yuav yog thawj!
  Thiab lub pob taws liab qab ntawm tus ntxhais tau muab lub txiaj ntsim ntawm kev puas tsuaj.
  Victoria, tua cov Nazis, thiab txiav cov yeeb ncuab nrog tsis siv neeg tawg, qw:
  - Yuav tsis muaj kev hlub tshua rau cov yeeb ncuab!
  Thiab winked ntawm nws tus khub.
  Olympias pov nws liab qab, chiseled ob txhais ceg, ib pawg hnyav ntawm grenades thiab squeaked:
  - Rau qhov zoo tshaj plaws ntawm tib neeg lub tsev hais plaub nyob rau hauv lub ntiaj teb no thiab communism!
  Cov tub rog yeej muaj koob meej ntawm no, thiab zoo li lub hnub nyoog chaw.
  Lawv sib ntaus nrog kev ferocity loj.
  Tab sis cov Nazis tseem nce qib hauv Caucasus. Lub Ob Hlis Ntuj xyoo 1944, cov Germans thiab Turks koom ua ke, txiav cov tub rog Soviet ua ob qhov tsis sib xws.
  Lub Fuhrer tau thov kom ua tiav USSR. Astrakhan tseem tuav tawm. Cov Nazis, raws li ib txwm, yog nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua khaub ncaws ... Thawj ME-262s yog sib ntaus sib tua nyob rau hauv huab cua. Nws yuav tsum raug sau tseg tias lawv tsis tau tsim kev xav. Thaum kev kub ceev, nws tsis yooj yim heev rau ntaus los ntawm 30 mm dav hlau phom. Yog, qhov no yuav tsum tau ua tiag tiag. ME-262 kuj muaj qee qhov teeb meem vim nws qhov hnyav. Nrog maneuverability tshwj xeeb.
  Muaj kev vam meej hauv kev siv TA-152, uas poob rau hauv kev hlub nrog cov neeg tsav dav hlau, thiab dhau los ua tus neeg ua haujlwm. Qhov tseeb, lub tsheb thiab ib lub foob pob hauv ntej, thiab lub dav hlau tua rog thiab tawm tsam. Muaj txawm tias cov tswv yim kom hloov tag nrho German aviation rau lub dav hlau no. Ntawm nws qhov zoo, nws yuav tsum tau sau tseg tias muaj sia nyob thiab nrawm, thiab riam phom muaj zog, tsim nyog rau ob lub dav hlau tawm tsam thiab kev sib ntaus sib tua.
  ME-309, uas tab tom hloov kho tshiab, kuj tau siv ntau dua thiab nquag. ME-109 tseem nyob rau hauv kev pabcuam, uas tsis raug tshem tawm vim tsis txo qis ntau lawm. Txawm tias qhov kev hloov kho tshiab ntawm ME-109 "K" tau tshwm sim nrog lub cav muaj zog dua, nrog rau tsib rab phom cua ib zaug. Koj tsis tuaj yeem tuav lub tshuab zoo li no yooj yim heev.
  ME-309 kuj tau txais lub cav muaj zog dua thiab tis tis. Lub tsheb txaus ntshai heev. Soviet pilots tseem ya dav hlau qub, thiab lawv qhov zoo tsuas yog poob qis. Txog tam sim no, txawm li cas los xij, Yak-9 tsis yog qhov phem heev, nws yog qhov ua tau zoo, thiab nws tsis xav tau ntau dhau.
  Cov tub rog German muaj zog ... Muaj kev tsis sib haum xeeb txog T-34-85 tank. Puas tsim nyog ua lub turret armor thicker? Tom qab tag nrho, nyob rau hauv cov ntaub ntawv no, qhov hnyav yuav nce. Thiab nws yuav tsum tau muab sau tseg tias qhov zoo ntawm Soviet armor tau poob. Alloying ntsiab yog nyob rau hauv luv luv, thiab qhov zoo ntawm vuam los yog casting tau poob mus rau ib tug tseem ceeb theem.
  Tab sis cov ntxhais sib ntaus zoo li heroines ...
  Ces Elizabeth lub tank tawg thiab cov ntxhais tawm mus. Taw taw liab qab thiab bikini-clad, lawv khiav los ntawm cov daus, tawm hauv cov hneev taw zoo nkauj.
  Catherine tau sau tseg nrog kev saib tsis zoo:
  - Peb raug kaw kom nruj!
  Elena sau nrog npau taws:
  Tab sis peb tseem yuav yeej!
  Elizabeth tua ib rab phom, ntaus tus neeg tsav tsheb hauv German thiab yws tias:
  - Kuv ntaus ib tug German! Yuav ua li cas nws yuav tau txais los ntawm kuv!
  Euphrasia sau tseg muaj zog:
  - Nyob ntawd lawv tas lawv lub neej, thiab tsis txhob khiav rov qab!
  Catherine yog ib tug hluas nkauj txhoj puab heev, thiab hu nkauj:
  - Hauv peb txoj kev npau taws, peb hu nkauj ntawm lub teb chaws Ottoman!
  Cov ntxhais khiav rau lawv tus kheej, thiab lawv cov pob taws liab qab flash.
  Tus tub, pom cov ntxhais, ntshai nug lawv:
  - Thiab qhov twg koj tuaj ntawm ko taw liab qab?
  Elizabeth teb tias:
  - Cia peb ua tus tactical maneuver!
  Tus tub hu nkauj:
  - Ib, ob - kev tu siab tsis yog teeb meem,
  Koj yuav tsum tsis txhob thim rov qab!
  Khaws koj lub qhov ntswg thiab tus Tsov tus tw siab dua nrog ib lub yeeb nkab,
  Paub tias ib tug phooj ywg tiag tiag yeej nrog koj!
  Catherine chirped, baring nws cov hniav:
  - Paub tias tus phooj ywg tiag tiag yeej nrog koj!
  Elena qw:
  - Tsis txhob ntshai! Peb yuav rov qab....
  Thiab tag nrho plaub tug ntxhais qw nrov nrov;
  Kuv ntseeg tias tag nrho lub ntiaj teb yuav sawv
  Yuav muaj qhov kawg rau fascism ...
  Thiab lub hnub yuav ci
  Txoj kev, illuminating communism!
  Cov tub rog tau npaj los rhuav tshem cov neeg German ... Thiab taw liab qab hauv cov daus lawv tau ntxim hlub thiab zoo nkauj heev. Cov ntxhais no zoo nkauj npaum li cas, zoo li paj tawg thiab tsis tawg paj.
  Zoo, Hitler tsis yog dag, thiab nyob ib ncig ntawm peb lub Motherland, nws yog kiv cua. Nws tso nws cov hniav mus rau hauv lub siab, thiab haus nws cov ntshav!
  Thiab cov ntxhais tawm cov kab zoo nkauj heev tom qab lawv. Cov Germans ua raws li cov kab no thiab nplawm ntawm lawv lub hauv caug thiab ntsia greedily. Cov no yog cov tub rog qus. Thiab cov Germans hnia cov hneev taw ntawm cov ntxhais.
  Thiab Anastasia Vedmakova thiab Akulina Orlova tab tom sib ntaus sib tua saum ntuj. Ob tug ntxhais zoo.
  Anastasia, tua cov Nazis thiab tig nws lub dav hlau ncig siv nws cov ntiv taw liab qab, hu nkauj:
  Peb yuav sib ntaus sib tua rau tag kis!
  Akulina, txiav tawm tails ntawm Nazis, siv nws liab qab ntiv taw, chirped:
  - Wb hnia!
  Thiab cov ntxhais rov tsoo cov Germans tsis muaj kev khuv leej lossis kev ua koob tsheej. Yog li ntawd lawv thiaj txawj ntse.
  Anastasia, rov tig nws Yak-9 thiab, squeaking, vyaknula:
  - Lub npe yog communism!
  Akulina pom zoo nrog qhov no:
  Kuv ntseeg tias tag nrho lub ntiaj teb yuav sawv ...
  Anastasia, knocking down cov Germans, grunted:
  - Niam teb yog peb lub hnub!
  Thiab xws li yog cov ntxhais sib ntaus sib tua ntawm no, cov chav kawm siab tshaj plaws hauv Soviet.
  Thiab cov Germans tau txais nws, nyuaj heev. Thiab kev ua tub rog tab tom txhim kho ...
  Thaum lub Peb Hlis, cov Nazis pib cua daj cua dub Baku. Muaj kev tawm tsam rau lub nroog loj uas muaj roj. Kev sib ntaus sib tua hnyav heev.
  Cov Germans plhaub Baku siv cov phom loj loj.
  Thiab bombed los ntawm stormtroopers. Tab sis cov foob pob kuj tau poob los ntawm thawj zaug, tshiab tshaj plaws Yu-488s, uas yog qhov txawv ntawm lub zog loj. Cov tshuab no tsuas yog tsiaj nyaum xwb.
  Ntawm lawv, Gertrude, Eva, thiab Frida. Cov ntxhais zoo nkauj, muaj kev pom zoo, tab tom tso cov foob pob rau ntawm Soviet txoj haujlwm. Thiab lawv tua cov tub rog ntawm Red Army thiab cov pej xeem.
  Baku raug hluav taws... Cov pa taws nce hauv ncej. Cov roj qhov dej kub hnyiab, txhua yam yog hluav taws.
  Gertrude hais nrog luag ntxhi:
  - Vajtswv hlub lub teb chaws Yelemees!
  Eva, nias nws lub pob taws liab qab ntawm lub zog thiab xa cov foob pob, pom zoo:
  - Tau kawg! Peb yog haiv neeg xaiv!
  Frida hu nkauj aggressively:
  - Peb cov neeg yog cov xaiv saum ntuj ceeb tsheej!
  Thiab winked ntawm nws tus khub. Cov no yog cov ntxhais ntawm no thiab sib ntaus sib tua, tsuas yog lub embodiment ntawm aggressiveness. Thiab muaj zog sib ntaus sib tua.
  Gertrude muab rab phom cua tawg, thiab qw nrov nrov:
  - Rau qhov loj ntawm peb Fatherland!
  Eve, tua ntawm cov neeg tawm tsam, lees paub tias:
  - Rau colossal greatness!
  Cov ntxhais tuaj yeem pom sai sai rau cov dav hlau. Cov no yog cov hluas nkauj sib ntaus sib tua.
  Thiab koj tsis tuaj yeem yeej lawv ntawm daim npav. Thiab lawv tsoo cov yeeb ncuab nrog ib tug frenzy qus.
  Frida sau tseg:
  - Kuv yog ib tug poj niam ntawm kev npau suav zoo thiab kev zoo nkauj!
  Tom qab ntawd, nws rov raug rho tawm haujlwm los ntawm cov phom dav hlau, tua cov tub rog Soviet uas tau sim tawm tsam German dab.
  Yog lawm, tawm tsam Nazis muaj kev xav tias lawv tsis tuaj yeem tiv taus.
  Baku tab tom tawm tsam.
  Tamara thiab nws pab tub rog sib ntaus sib tua rau lub nroog no. Cov ntxhais sib ntaus desperately thiab qhia unparalleled heroism.
  Tamara muab ib tug tig, pov ib tug grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab, tawg cov Germans thiab lawv cov mercenaries, squeaked:
  - Rau kuv boundless Fatherland!
  Thiab winked ntawm nws tus khub. Nws yog ib tug tub rog ntawm qib siab tshaj plaws, uas tsis muaj qhov sib npaug.
  Txawm hais tias, ntawm chav kawm, lwm tus ntxhais tsis phem. Wb hais tias lawv sib ntaus zoo heev.
  Anna, piv txwv li, coj, nteg cov Nazis, zoo li yog hais tias nrog ib tug tshuab ntawm rab ntaj.
  Thiab chirped:
  - Rau USSR!
  Thiab nrog nws pob taws liab qab muab ib tug tua neeg tam sim no ntawm kev tuag.
  Akulina, tua tus yeeb ncuab, squeaked:
  - Rau kuv Niam!
  Thiab nrog cov ntiv taw liab qab, yuav ua li cas tso tawm kev nthuav qhia kev puas tsuaj uas rhuav tshem txhua tus hauv kab.
  Victoria sib ntaus nrog cov yeeb ncuab, ua yeeb yam desperately thiab decisively. Knocks tawm tw nyob rau hauv tawg. Tom qab ntawd, nrog nws cov ntiv taw liab qab, nws cuam grenades nrog lub zog tuag. Thiab squeals:
  - Rau cov tswv yim ntawm communism!
  Olympics kuj sib ntaus sib tua. Thiab tus ntxhais heroic no yuav pov tag nrho lub thawv ntawm cov khoom tawg nrog nws liab qab, cov leeg nqaij. Thiab lub tank "Lion" yuav dov.
  Warrior exclais:
  - Tab sis Pasaran!
  Sib ntaus cov ntxhais thiab zoo nkauj heev. Tsis txhob tso tseg thiab tsis txhob tso tseg. Lawv muaj lub zog ntawm terminators.
  Thiab cov rog tsis sib npaug heev ... Baku yog engulfed nyob rau hauv hluav taws. Cov tub rog Soviet tsis muaj mos txwv txaus. Thiab qhov no yog qhov teeb meem loj.
  Muaj ntau surrender hauv kev poob siab.
  Gerda thiab nws pab neeg yuam cov txiv neej qhev hnia lawv cov leeg liab qab. Cov dutifully ua nws, thiab yaim lawv pob taws.
  Tom qab ntawd cov ntxhais nce mus rau hauv Panther-2 dua thiab tua. Knocking tawm Soviet phom ...
  Yuav luag tag nrho Caucasus twb raug ntes lawm. Tab sis Yerevan tseem tuav tawm. Lub nroog Poti tab tom sib ntaus sib tua heroically - qhov kawg chaw nres nkoj uas cov seem ntawm Dub Hiav Txwv Fleet tseem tuav.
  Thiab muaj cov ntxhais ntawm ntau haiv neeg sib ntaus sib tua. Thiab ib tug detachment ntawm barefoot Gulnazi yog sib ntaus sib tua. Ib tug poj niam zoo nkauj Georgian, thiab nws muaj pab pawg rau ib tug ntxhais.
  Gulnazi pov ib pob nrog cov khoom tawg nrog nws txhais taw liab qab, kua muag sib nrug ntawm Nazis thiab squeaks:
  - Hwjchim ci ntsa iab ntawm lub ntiaj teb communism!
  Tamila, nws tus khub, tseem cuam tshuam cov grenade tuag nrog nws txhais ko taw liab qab, rhuav lub Turks sib nrug thiab squeals:
  - Rau Niam Txiv!
  Masha yog ib tug ntxhais los ntawm Russia, muab ib tug tig thiab cuam tawg lub hwj chim nrog nws liab qab ntiv taw, thiab lov cov Nazis, qw:
  - Muaj koob meej rau lub sij hawm ntawm lub ntiaj teb communism!
  Margarita kuj tseem muab lub hom phiaj zoo. Nws mowed down lub Nazis thiab xa ib tug tam sim no tua neeg tuag nrog nws liab qab pob taws, tsoo cov neeg tawm tsam, thiab squealing:
  - Rau peb yeej!
  Qhov no yog li cas cov ntxhais sib ntaus heroically. Thiab lawv yeej tsis tuaj yeem nres, thiab lawv tsis tuaj yeem tig rov qab. Lawv tsuas yog poj niam fighters thiab super. Thiab yog hais tias lawv sib ntaus, ces zoo li heroes thiab supermen!
  Tab sis, alas, nws yog ib qho nyuaj rau tawm tsam cov Nazis thiab lawv cov superior rog. Nyob rau saum ntuj, Albina thiab Alvina tau txais kev ntseeg siab. Thiab ntau lub dav hlau raug tsoo kom nws tsis yooj yim sua kom nres lawv.
  Albina, tua lwm lub dav hlau Soviet nrog nws txhais taw liab qab, hu nkauj:
  - Peb tsis tuaj yeem swb, tus neeg yos hav zoov tig mus rau hauv kev ua si!
  Alvina, txiav tawm nws cov neeg sib tw, thiab tig nws lub taub hau ntawm lub caj dab muaj zog, chirped:
  - Lub koob meej rau lub sijhawm ntawm Aryan kev txiav txim tshiab!
  Thiab tseem muab pob taws liab qab ...
  Cov ntxhais twb tau tua ntau tshaj tsib puas lub dav hlau txhua tus thiab tau txais Knight's Cross of the Iron Cross nrog golden oak nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Cov no tsuas yog kev zoo nkauj tsis txaus ntseeg. Thiab yog tias cov yeeb ncuab ntawm Thib Peb Reich twb raug ntaus, ces cov dab ntxwg nyoog no tsis tuaj yeem tso tseg. Ntau tshaj 500 lub dav hlau poob tsuas yog ze Marseilles. Qhov no tshwm sim, ntawm chav kawm, nyob rau sab saum toj. Hitler txawm txiav txim siab pom zoo rau qib thib rau ntawm Knight's Cross of the Iron Cross nrog platinum ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Nws yuav tau txais los ntawm ib tug thawj zaug tshaj ib txhiab downed aircraft. Thiab qhov tshwm sim yuav tsuas yog phenomenal.
  Albina txiav tawm tsib lub dav hlau Soviet ib zaug nrog ib qhov tawg ntawm 30-mm caliber aircraft phom thiab, nias lub triggers nrog nws liab qab ntiv taw, cooed:
  - Muaj koob meej rau peb lub zog!
  Alvina, txiav cov tsheb hauv Soviet, thiab txiav cov yeeb ncuab nrog kev pab ntawm nws cov ntiv taw liab qab, vyaknula:
  - Lub koob meej zoo rau kev ua yeeb yam!
  Thiab cov tub rog sib ntaus sib tua!
  Lawv sib ntaus zoo li ib txwm nyob rau hauv ib tug bikini thiab barefoot, thiab qhov no yog lawv lub zog. Cov ntxhais tsuas yog supermen-poj niam. Txawm lawv ua phem ua qias. Thiab lawv nyiam kib lub pob taws ntawm cov pioneers ntes nrog lub txim. Nov yog cov ntxhais nyob ntawm no. Siab phem tab sis ntxim hlub.
  Albina ib zaug hais tias:
  - Tsis muaj kev ua siab zoo hauv ntiaj teb, tsuas muaj kev qaug zog xwb!
  Thiab nrog nws pob taws liab qab nws tau tso ob peb lub foob pob rau ntawm Soviet txoj haujlwm, khob peb rab phom.
  Cov no yog cov tub rog uas tsis muaj kev hlub tshua rau leej twg! Tab sis lawv cov tshuab tsuas yog crushing.
  Alvina sau nrog luag ntxhi:
  - Tsis muaj chaw rau cov tsis muaj zog, nyob rau hauv lub hnub!
  Thiab winked ntawm nws tus khub.
  Warriors uas qhia tsis muaj zog thiab yeej tsis tso tseg. Lawv yog cov champions tiag tiag. Txawm hais tias nrog lub cim rho tawm, raws li lawv ua haujlwm rau lub zog phem.
  Tab sis tib lub sij hawm funny thiab ntxim nyiam.
  Albina, baring nws cov hniav, thiab xa cov cua daj cua dub ntawm nws cov neeg sib tw, chirped:
  - Lo lus Nazi yog dawb huv - peb yuav rhuav tshem mus ib txhis!
  Alvina aggressively pom, knocking down tw:
  - Peb yog pirates tiag tiag!
  Albina, txiav tawm cov yeeb ncuab, lees paub:
  - Txhua yam yog npau suav!
  Thiab cov tub rog tau dhau los ua kev sib tsoo thiab tsoo txhua tus, zoo li tau qhab nia pucks nrog cov koom haum.
  Alvina chirped thaum nws tsoo lub dav hlau Lavxias teb sab:
  - Peb tab tom tawm tsam Hitler's eagles!
  Thiab winked ntawm nws tus khub.
  Cov tub rog ntawm no, qhov tseeb, cia lub siab ntawm cov yeeb ncuab. Cov tub rog liab tau txais peev los ntawm lawv.
  Sib ntaus cov ntxhais mob siab rau tsoo cov tub rog Lavxias.
  Tab sis Helga ntawm TA-152 rhuav tshem Soviet av rog. Knocks tawm SAU-85 thiab squeals:
  - Rau qhov loj ntawm lub teb chaws Yelemees thiab nws cov tub thiab cov ntxhais!
  Tab sis kev sib ntaus tseem mus rau Astrakhan.
  Cov ntxhais nrog lub zog kawg los tuav.
  Alenka pov ib lub foob pob tawg nrog nws txhais ko taw liab qab. rhuav tshem Nazis thiab squeals:
  - Rau kev ntseeg dawb huv!
  Anyuta, firing ntawm Nazis, thiab tseem muab ib tug grenade nrog nws liab qab ntiv taw, squeals:
  - Thiab kev cawmdim rau lub tebchaws!
  Alla, knocking down opponents, thiab mowing lawv yam tsis tsim nyog ceremonies, thiab pov ib tug grenade nrog nws liab qab pob taws, squeaked:
  - Qhov ntawd yog qhov peb lub koob meej suab zoo li!
  Maria, rhuav tshem cov yeeb ncuab, pov khoom plig ntawm kev tuag nrog nws cov ntiv taw liab qab, roars:
  - Peb zoo nyob rau hauv peb lub yeeb koob!
  Marusya, mowing cia tus nce qib Arab mercenaries nyob rau hauv qeb, thiab pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab, howls:
  - Rau kev hloov pauv, kom tus nqi poob ib zaug!
  Matrona, tua cov Nazis los ntawm rab phom tshuab, coj nws thiab squeaked:
  - Peb lub teb chaws ntawm USSR! Yuav crushed!
  Cov tub rog ntawm no ua nrog kev ua phem heev. Thiab lawv cov kev sib ntaus sib tua yog colossal.
  Feem ntau, lawv qhia lawv colossal aerobatics. Thiab tiag tiag unstoppable siab.
  Warriors barefoot, tab sis zoo siab ...
  Thaum lub Plaub Hlis, tom qab tag nrho, cov Nazis ntes Baku. Qhov tsis muaj mos txwv tau ua rau nws raug mob. Tib lub sijhawm, Poti kuj poob yuav luag ib txhij. Tsuas yog Yerevan, nyob ntawm lub roob toj siab, tuav tawm. Tab sis nws kuj raug puas tsuaj. Cov mos txwv thiab zaub mov kuj tau los xaus rau ntawd. Nws tsuas yog hais tias cov Turks tseem tsis tau tawm tsam lub nroog no, thiab lawv tau sau cov plua plav kom tshaib plab.
  Cov ntxhais los ntawm Tamara lub battalion ib nrab ploj mus ntawm cov av, thiab ib feem, ua ke nrog tus thawj coj, tsiv raws li nram qab mus rau pem hauv ntej ... Lawv xav ua txhaum mus rau lawv tus kheej.
  Lub Caucasus twb yuav luag tag, tab sis kev ua tsov ua rog txuas ntxiv mus. Txawm hais tias USSR poob nws qhov loj tshaj plaws roj av nyob rau lub sijhawm ntawd. Tab sis cov tub rog liab tsis tawg ntawm ntsuj plig. Thiab tseem muaj roj nyob hauv thaj av Volga, hauv Siberia thiab ntau qhov chaw.
  Hitler tau hais kom ua tiav cov neeg Lavxias hauv Astrakhan thaum lub Plaub Hlis 20. Thiab kev sib ntaus sib tua tau nthuav tawm ntawm qhov loj me. Thiab qhov kev foob pob tawg tau hnyav heev.
  Lub USSR tau raug kev nyuaj siab heev. Kev sib ntaus sib tua mus rau Alma-Ata, uas yog cua daj cua dub los ntawm Nyiv. Lub nroog twb yuav luag tag.
  Lub samurai, sai li sai tau thaum nws tau txais me ntsis warmer, sim tsim kev tawm tsam, thiab nyob rau hauv cov kev taw qhia ntawm Magadan.
  Veronika tau tawm tsam hauv Alma-Ata thiab tawm tsam kev tawm tsam ntawm samurai nrog nws cov tub rog ntawm cov ntxhais.
  Thiab muaj ntau ntawm lawv. Cov Suav uas nrhiav los ntawm txoj kev sib tsoo los kuj sib ntaus sib tua.
  Cov neeg Nyij Pooj tab tom pov cov tub rog daj rau hauv kev sib ntaus sib tua ... Lawv tau nce qib thiab muab pov tseg Soviet txoj haujlwm nrog lawv cov neeg tuag.
  Veronica yog hluav taws. Thiab nws mows cia Suav thiab samurai nyob rau hauv qeb. Pov grenades nrog cov ntiv taw liab qab thiab squeaks:
  - Lub koob meej rau tus ntsuj plig Lavxias!
  Marfa kuj tua hluav taws, txiav tawm cov neeg tawm tsam thiab squeaks:
  - Rau peb Leej Txiv!
  Natasha, tua ntawm cov tub rog Nyij Pooj thiab Suav tau nrhiav lub luag haujlwm ntawm cannon fodder, squeals:
  - Rau Kev Communism loj!
  Alina, tua ntawm samurai thiab Suav fighters, mowing lawv nrog kev mob siab rau, thiab muab tam sim no ntawm kev tuag nrog nws liab qab pob taws, squeaked:
  - Rau qhov tshiab frontiers ntawm communism!
  Veronica tua ntawm tus yeeb ncuab nrog qhov tseeb, thiab tawg los ntawm Suav taub hau, thiab tib lub sijhawm squeals:
  - Lub koob meej rau lub tebchaws Soviet!
  Thiab nrog nws txhais ceg liab qab nws xa ib colossal grenade quab yuam, uas kua muag tag nrho cov yeeb ncuab.
  Marfa, chopping down tus yeeb ncuab, thiab pov lub txiaj ntsim ntawm kev tuag nrog nws liab qab ntiv tes, squeals:
  - Tswj lub sijhawm ntawm communism!
  Natashka tawg, pov pob tawg nrog nws txhais ko taw liab qab, ib pawg ntawm Suav, vyaknula:
  - Rau qhov kev txiav txim tshiab Soviet!
  Alina, firing heev raug rau tus yeeb ncuab, squeaked:
  -Rau lub tebchaws tshiab ntawm kev ntseeg, peb yuav tawm tsam!
  Thiab nws pob taws liab qab succumbed rau lub foob pob ntawm kev puas tsuaj.
  Sib ntaus cov ntxhais, zoo li yog sparks yog nchuav los ntawm lawv ob lub qhov muag.
  Tsis yog, cov neeg Nyij Pooj tsis tuaj yeem kov yeej cov neeg zoo li no, txawm tias ua ke nrog Suav rog. Thiab lub samurai pas nrig rau kev ua phem.
  Thiab dua lawv pov corpses ntawm txhua txoj hauv kev. Tab sis muaj ntau ntau ntawm lawv, thiab battalion ntawm barefoot beauties yuav tsum tau rov qab.
  Thiab muaj cov ntxhais Japanese ninja. Thiab nws nyuaj heev los tawm tsam lawv.
  Lawv thiaj li ci ntsa iab, sib ntaus sib tua thiab zoo nkauj. Thiab lawv muab lawv txhais taw nrog lawv txhais taw liab qab, nthuav tawm lub hwj chim loj kawg nkaus.
  Ib tug ntxhais ninja nrog plaub hau xiav txiav cov tub rog Soviet nrog ntaj thiab squeals:
  - Rau lub sijhawm ntawm kev kav ntawm huab tais!
  Ib tug ntxhais ninja nrog cov plaub hau daj khiav lub tshuab cua, tsoo cov tub rog Lavxias, thiab squeaks:
  - Lub koob meej rau lub sijhawm banzai!
  Ib tug ntxhais ninja nrog cov plaub hau liab siv cov txheej txheem nyoob hoom qav taub, txiav ib tug tub ceev xwm Soviet thiab qw:
  - Peb yeej ib txwm yeej!
  Ib tug ntxhais ninja nrog cov plaub hau dawb tau siv cov txheej txheem npauj npaim, txiav peb cov tub rog Lavxias, thiab pov ib lub peas nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws tawg thiab flipped peb caug-plaub.
  Warrior squeaked:
  - Rau qhov kev txiav txim tshiab Japanese!
  Cov hluas nkauj no zoo nkauj kawg li...Thiab cov tub rog Liab nyob sab hnub tuaj ntsib ib tug yeeb ncuab loj heev.
  Tab sis ntawm no nyob rau hauv nruab nrab, Soviet pab tub rog xa ib tug sai sai tshuab nyob rau hauv cov kev taw qhia ntawm Rzhev.
  Ntawm no cov neeg coob ntawm Elizabeth sib ntaus thawj zaug ntawm IS-2 lub tank tshiab. Lub tshuab uas muaj qee qhov kev cia siab cuam tshuam. Feem ntau muaj tsib tus neeg ua haujlwm hauv nws, tab sis ntawm no cov tub rog tiv nrog plaub.
  Elizabeth tua phom 122mm. Ib qho kev puas tsuaj projectile ya nrog lub zog tua neeg. Piav txog qhov arc, thiab hits los ntawm qhov deb T-4.
  Elizabeth exclais:
  - Qhov no yog qhov kuv ua tau zoo!
  Ekaterina, teb, tsub nqi, siv nws cov ntiv taw liab qab, thiab hais lus nrog kev ntxhov siab:
  - Thiab rab phom tsis nrawm heev!
  Elizabeth pom zoo nrog qhov no:
  - Tsis yog lub tank rhuav tshem tag nrho!
  Elena, uas tau pab txhais taw liab qab los thauj cov riam phom, sau tseg:
  - Tab sis killer!
  Thiab ces Catherine raug rho tawm haujlwm. Thiab lub plhaub ntaus Panther ntawm lub nkoj los ntawm qhov deb. Yog, killer gun...
  Catherine sau tseg:
  - Peb muaj ntau lub zog thiab kev zoo siab!
  Elena pom zoo nrog qhov no:
  - Ntau heev! Lub koob meej rau Russia!
  Euphrasia kuj tau sau tseg tias:
  - Qhov pom ntawm lub tsheb no yog cov ntxhais tsis muaj zog. Koj tua nws li cas?
  Elena logically sau tseg:
  - Thiab qhov no yog peb qhov muag tau kawm! Yog peb ntaus, ces peb yeej!
  Thiab cov tub rog tau hu nkauj hauv chorus:
  - Peb yuav tsis ntshai thiab yeej yuav sib ntaus!
  . QHOV 7
  Lub Plaub Hlis 21 Astrakhan tseem yog ib feem ntawm Soviet tswj. Lub German tsis tau kiag li coj los ntawm nws.
  Lub struts ua rau nws muaj peev xwm tiv thaiv zoo ntawm no. Thiab cov Germans txiav txim siab hloov tactics. Es tsis txhob tawm tsam, lawv tau hloov mus rau kev foob pob thiab foob pob.
  Alenka thiab nws pab neeg nkaum hauv bunker thiab tos tawm lub foob pob loj heev.
  Cov ntxhais tsuas yog rau ntawm lawv, ua si phaib. Lawv tuav lub lawj nrog lawv cov ntiv taw liab qab thiab muaj kev sib tham.
  Anyuta hais npau taws:
  - Hauv Caucasus, tsuas yog Yerevan tsis raug coj mus. Qhov no tsuas yog peb cov kob kawg hauv cheeb tsam no. Tom ntej no yog dab tsi?
  Alenka logically pom zoo:
  - Feem ntau lawv yuav mus rau Moscow. Nov yog lawv txoj kev ntseeg!
  Allah hais nrog ib tug sigh:
  - Cov rog tsis sib xws ... Peb yeej poob tsov rog, thiab peb tsis muaj tub rog txaus!
  Maria logically sau tseg:
  - Thiab cov Nazis poob! Lawv tiv tsis tau peb!
  Matrena qhia nws txoj kev xav, pov ib daim ntawv qhia nrog nws cov ntiv taw liab qab:
  - Peb yug los yeej, thiab peb yeej yuav yeej, kuv paub nws!
  Marusya pom zoo, ntaus nws tus nrog sib ntaus nrog nws cov ntiv taw liab qab:
  - Tau kawg, tsis muaj qhov tsis ntseeg!
  Alenka yuav tsis zoo li ntawd, pov ib daim npav nrog nws liab qab, tanned ceg:
  "Peb cov ntxhais yuav tau nyob hauv kev ua haujlwm, tab sis kuv ntseeg tias peb yeej yuav yeej!"
  Anyuta hais emphatically:
  - Koj tuaj yeem sib ntaus nrog cov neeg koom nrog txoj hauv kev, thiab nws yuav zoo nkauj heev thaum koj tawm tsam nrog qhov txias heev!
  Allah aggressively sau tseg:
  - Koj yuav tsum tawm tsam ntau dua!
  Cov ntxhais tsis mloog lus. Tom qab ntawd lawv tsiv mus rau lwm lub ntsiab lus.
  Marusya hais nrog kev ntxhov siab:
  - Cov neeg ntseeg coob zuj zus tuaj. Tawm tsam tag nrho cov logic!
  Anna teb rau qhov no:
  Tseem tsis tau muaj leej twg ua pov thawj tias tsis muaj Vajtswv. Thiab nws tsis tuaj yeem ua pov thawj lwm yam. Yog li ntawm no koj tuaj yeem sib cav ad infinitum.
  Elena lees paub tias:
  - Thiab sib cav ntawm no yog ruam thiab tsis muaj txiaj ntsig!
  Allah pom zoo nrog qhov no:
  - Yog, qhov kev sib tham no tsis muaj txiaj ntsig. Tsis tas li ntawd xwb, yog muaj Tswv Ntuj, ces Nws zoo li nws tsis yog!
  Matryona giggled thiab hais tias:
  - Nws yog qhov zoo dua rau qhov tsis muaj Vajtswv! Txog thaum ntawd, cia peb hu nkauj!
  Thiab cov ntxhais hu nkauj hauv chorus;
  Peb yog cov ntxhais, koom nrog Komsomol,
  Lawv tau cog lus los ntawm kev ntseeg los ua Leej Txiv ...
  Yog li ntawd qhov kev npau taws yeej tos txog Nazis,
  Zoo, thiab Russia nyob rau hauv communism!
  
  Tom qab tag nrho, Lenin nrog peb, zoo li zoo li hlau,
  Los ntawm tooj dag uas muaj zog dua li cov hlau ...
  Kuv npau suav ntawm tig lub ntiaj teb ib ncig
  Raws li tus neeg txawj ntse loj Stalin bequeathed!
  
  Peb yuav ua kom lub Fatherland txias dua
  Thiab peb yuav tsa Fatherland saum cov hnub qub ...
  Thov kom muaj kev vam meej nrog cov tswv cuab Komsomol,
  Txawm peb ob txhais taw liab qab!
  
  Tus fascist tawm tsam kuv lub tebchaws,
  Los ntawm sab hnub tuaj brazenly nce samurai ...
  Kuv hlub Yexus thiab Stalin
  Thiab kuv ntseeg tus yeeb ncuab, peb yuav rhuav tshem!
  
  Tom qab tag nrho, tus nto moo Vajtswv Svarog nrog peb,
  Qhov twg communism, tso dag, yuav tsim ...
  Tus pas nrig uas muaj koob meej muaj zog tshaj txhua tus hauv qab ntuj khwb,
  Yuav ntxiv rau kev nco qab thiab yuav!
  
  Peb ntseeg tias peb yuav tsis tso tseg
  Tsis txhob muab lub teb chaws rau nws lub hauv caug...
  Comrade Stalin yog lub hnub qub ci ntsa iab,
  Thiab peb tus kws qhia ntawv yog tus txawj ntse Lenin!
  
  Peb yuav ua peb Leej Txiv,
  Zoo nkauj thiab ci ntsa iab hauv ntiaj teb ...
  Thiab nws yuav yog, paub rab phom tuag,
  Cia cov neeg laus thiab menyuam yaus muaj kev lom zem!
  
  Hlawv Svarog, tsis txhob hlawv hauv koj lub siab,
  Koj yog tus patron ntawm tag nrho cov ntaj ntawm Russia ...
  Peb yuav txhim tsa sai sai, Kuv ntseeg tias lub vaj kaj siab muaj zog,
  Yexus yuav los ua haujlwm dawb huv!
  
  Tsis txhob tso siab rau Hitler cov phooj ywg
  Tias nws yuav yeej yooj yim thiab menacingly ...
  Txhua yam koj xav tau yog ib tsev neeg -
  Thiab ntseeg tias nws tsis lig dhau los hlub Niam Txiv!
  
  Tus Tswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus tiv thaiv peb txhua tus,
  Nce tus chij tricolor hla lub ntiaj teb ...
  Thiab tus phem predator yuav tig mus rau hauv kev ua si,
  Peb yuav muaj peev xwm tiv nrog Xatas!
  
  Kuv hlub lub Great Fatherland
  Hauv tag nrho lub qab ntuj khwb tsis muaj koj zoo nkauj dua
  Peb yuav tsis muag Russia rau ruble,
  Cia peb tsim kev thaj yeeb thiab kev zoo siab hauv lub qab ntuj khwb!
  
  Nyob rau hauv lub npe ntawm peb Motherland, npau suav,
  Great Russia yuav sawv ...
  Tag nrho lwm yam tsuas yog vanity
  Thiab ib tug Mexiyas tshiab yuav nrog peb nyob!
  
  Au kuv tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus Lada,
  Koj yuav muab kev hlub thiab kev thaj yeeb rau Lavxias teb sab ...
  Kuv tig los rau koj ces kuv thov Vajtswv,
  Thiab yog tias tsim nyog, ntaus nrog xob laim!
  
  Niam Mab Liab ntawm Vajtswv Saum Ntuj Ceeb Tsheej,
  Lub qab ntuj khwb muab Yexus ...
  Vim koj, Tswv Ntuj loj tau sawv rov los,
  Cov neeg tsis tau poob qhov tseeb saj!
  
  Daim ntawv ceeb toom cov tswv cuab Komsomol yog
  Cov vajtswv ntawm Russia tau hwm heev ...
  Peb yog cov tub loj ntawm Niam Txiv,
  Cov Russians yeej ib txwm yeej!
  
  Cov phooj ywg yuav tsum thov Ntuj rau Niam Mab Liab,
  Perun, Yarilo, thiab Svarog yog cov muaj zog ...
  Peb yuav ua tau txiv muaj zog heev
  Thiab peb txawm yuav tshuab huab saum ntuj!
  
  Tam sim no tus yeeb ncuab twb raug pov rov qab los ntawm Moscow,
  Koj ua phem rau fascists ntau heev...
  Peb muab siab npuab Yexus thiab Stalin,
  Yuav muaj lub tank txaus nrog phom!
  
  Tsis yog, tus yeeb ncuab yuav tsis muaj peev xwm txwv cov Russians,
  Vim peb cov tub rog muaj zog tag nrho...
  Kev xeem, xa, tsuas yog rau tsib,
  Yog li ntawd txhua tus tub hluas yuav muaj zog heev!
  
  Ntseeg kuv, Stalingrad yuav muaj koob meej,
  Thiab peb yuav cia nws los ntawm kev tawm tsam ...
  Kev sib tw yeej knight yuav tuaj,
  Txawm tias cov ntshav ntws los tsis muaj zog!
  
  Cov ntxhais liab qab hauv qhov txias
  Lawv khiav, flickering nrog lawv heels ...
  Thiab lawv yuav ntaus cov fascists nrog lub nrig,
  Cas tsis txawj sib hlub yuav npam!
  
  Txhua yam yuav yog, tib neeg paub zoo
  Peb nyob hauv qhov chaw, peb yuav qhib lub hnub qub ...
  Tom qab tag nrho, nws yog ib qho txhaum rau kev tsis ntseeg siab,
  Thiab yuav muaj ib tug txiv neej nyob ntawm Vajtswv lub zwm txwv!
  
  Kev tshawb fawb tsis ntev yuav tsa cov neeg tuag,
  Peb yuav tau ua hluas thiab zoo nkauj dua...
  Saum toj no peb yog ib tug cherub golden-tis,
  Rau kuv niam zoo nkauj Russia!
  Cov ntxhais hu nkauj tag nrho cov paj huam zoo thiab txuas ntxiv ua daim npav nrog lawv txhais taw liab qab ...
  Lub Plaub Hlis 22 yog Lenin lub hnub yug. Cov ntxhais haus cawv diluted nrog dej thiab kas fes thiab purred nyob rau hauv lawv ua tsis taus pa ...
  Cov Tub Rog Liab tau ua lwm yam haujlwm Rzhev-Sychevsk hauv qhov chaw. Cov Germans tau tiv thaiv thiab tawm tsam rov qab. Tshiab Soviet tso tsheb hlau luam T-34-85 thiab IS-2 tawm tsam. Lub tsheb kawg feem ntau tau daig hauv av nkos. Yog, thiab cov cuab yeej cuab tam ntawm "Tiger" -2 thiab hnyav "miv" tsis tau coj mus rau hauv pliaj. "Panther" -2, ib yam nkaus, tsuas yog raug pierced ze.
  Lub tsheb German tshaj plaws tau tho lub tebchaws Soviet los ntawm qhov deb dua.
  Hitler feem ntau txaus siab rau "Panther" -2, uas muaj kev tiv thaiv zoo, thiab kev tsav tsheb zoo thiab riam phom. Tab sis nws tau thov kom tsim ib lub tank uas yuav tiv thaiv zoo dua, thiab tib lub sijhawm tsav kev ua siab ntev ...
  "Nas" nyob rau hauv cov ntaub ntawv no qhia nws tus kheej mus ua ib tug inefficient tshuab. E-100 tau nquag tsim los ua ib feem ntawm E series. Qhov chaw ntawm lub cav thiab kis tau tus mob yuav tsum tau ua ua ke, thiab tus pej thuam yog nqaim thiab ntau inclined, zoo li lub hull. Lub thickness ntawm lub armor tseem muab piv rau Maus, ib yam li cov armament, tab sis qhov hnyav yuav tsum tau txo mus rau 130 tons vim qhov siab. Lub cav, ntawm qhov tsis sib xws, yuav tsum tau ua kom muaj zog ntawm 1500 horsepower, thiab lub tank muaj kev txaus siab txav mus los.
  Feem ntau, "E" series yuav tsum yog ib tiam tshiab ntawm tso tsheb hlau luam. Nrog qis silhouettes, nrog cov ces kaum loj ntawm qhov kev xav tsis zoo, cov phom muaj zog thiab cov cav, cov txheej txheem ntom ntom.
  Txawm li cas los xij, thaum cov Germans twb muaj tsheb zoo. "Panther" -2 hloov tus qauv dhau los. Kuj tseem muaj "Tiger" -2 tshiab nrog lub cav muaj zog dua, lub pej thuam nqaim. Kev tiv thaiv zoo dua thiab sib dua hauv qhov hnyav.
  Yog li ntawd, cov Nazis tsis zaum.
  Thaum lub Plaub Hlis 24, 1944, thawj German Arado dav hlau bomber ntaus Moscow nrog rau tam sim no ntawm kev tuag. Nws poob ib lub foob pob los ntawm qhov siab zoo thiab yooj yim overtook lub Soviet fighters.
  Hitler tau hais tias tam sim no USSR tsis muaj sijhawm, thiab qhov kawg ntawm Tub Rog Liab yuav sai sai no.
  Lub Plaub Hlis 25 tau pib ua phem tshiab rau Astrakhan. Thawj lub ntiaj teb txav tshuab kuj tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua: lub tank hauv av.
  Ob tug ntxhais German tau tawm tsam nws: Mercedes thiab Dora. Warriors sim tawm ib qho qauv hauv av uas txav hauv av.
  Thaum lub teeb heev yog li nrog luv-barreled 75-millimeter cannon thiab plaub rab phom tshuab.
  Cov ntxhais rub tsheb hauv av. Cov drills tig, hla lub pob zeb. Qhov kev txav yog qeeb qeeb xya kilometers ib teev, rau cov tsheb, underground no tsis phem.
  Mercedes nias cov ntiv taw liab qab ntawm thawj lub joystick hauv German pab tub rog. Nws yooj yim heev rau kev khiav lag luam thiab hais:
  - Nov yog peb txoj kev tshawb fawb German ua tiav!
  Dora pom zoo nrog qhov no:
  - Yog, peb twb paub ntau! Peb lub zog loj heev!
  Nws tseem tswj tau nrog lub joystick. Cov ntxhais tab tom sim lub tshuab tshwj xeeb nrog lub radar.
  Ntawm no yog lub roj teeb Soviet ua ntej thiab koj tuaj yeem dhia hauv qab nws.
  Mercedes, baring nws cov hniav, hais:
  - Peb yuav tsim qhov kev txiav txim tshiab!
  Thiab tam sim no lub tshuab ntawm Nazis tshwm sim. Ib tug high-explosive fragmentation projectile hits Soviet phom. Thiab ntaus cov tub rog ntawm Red Army.
  Dora hais nrog luag:
  - Zoo heev revanchism!
  Thiab nrog cov ntiv taw liab qab, nws ua kom raug txhaj tshuaj. Strikes tus yeeb ncuab thiab squeaks:
  - Muaj koob meej rau tus npau suav tshiab!
  Mercedes scribbles los ntawm rab phom tshuab, thiab howling hais tias:
  - Rau lub sijhawm ntawm kev npau suav zoo!
  Cov ntxhais luag thiab qhuas lawv tus kheej. Cov no yog cov aggressive and nimble warriors lawv yog.
  Dona aggressively hais tias:
  - Muaj ntau yam zoo hauv ntiaj teb!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws nias cov nyees khawm thiab tua dua, ntawm Soviet gunners.
  Mercedes lees paub nrog luag nyav:
  - Thiab nws yuav zoo nkauj dua!
  Thiab nws kuj tua nrog nws cov ntiv taw liab qab. Yog li no cov ntxhais sib ntaus sib tua.
  Zoo, dab tsi yog lwm yam khoom siv rau kev ua tsov ua rog ...
  Kev tawm tsam ntawm Nazis ntawm Astrakhan tab tom loj hlob ...
  Txhua txoj hauv kev raug txiav tawm... Thiab cov tub rog Soviet raug yuam kom tawm los rau lub Tsib Hlis 1, 1944, tau ua tiav qhov ntev, kev tiv thaiv ntawm lub nroog. Lub chaw ruaj khov no kuj poob.
  Cov Nazis ua kev zoo siab rau lub caij nplooj zeeg ntawm Astrakhan nrog foob pob hluav taws. Txawm li cas los xij, kev tiv thaiv tsis yog vain. Thiab nws tau siv lub sijhawm Fritz los ntxiv cov tub rog thiab rub cov khoom cia ...
  Lub Fuhrer tau npaj ua ntej mus rau Saratov thiab txuas ntxiv mus rau Volga nrog kev sib sib zog nqus ntawm Moscow.
  Tab sis thaum cov Germans tab tom rov muab lawv cov tub rog, lawv tau rub cov khoom cia. Thiab cov kev sib ntaus sib tua tau nyob saum huab cua.
  German aviation sim sib sau ua ke nws superiority. Kev sib ntaus sib tua ntawm ME-262 qhia txog qhov tsis muaj kev ntseeg siab ntawm lub tshuab no, thiab nws cov xwm txheej nquag, nrog rau cov teeb meem nrog kev ua haujlwm. Yog li thaum tsis muaj tswv yim txog kev hloov pauv ntawm German units nrog lub dav hlau no. TA-152, ntawm qhov tsis sib xws, ua pov thawj tias yog lub tshuab zoo rau nws lub sijhawm thiab tau nthuav tawm ntau ntxiv. ME-309 thiab ME-109 tseem ua haujlwm.
  Lub foob pob hluav taws-propelled ME-163 tau ua pov thawj tias yog ib tus neeg sib tw zoo rau kev sib ntaus sib tua, tab sis lub sijhawm ya davhlau tsawg dhau ua rau nws yuav luag tsis tuaj yeem siv nws hauv kev sib ntaus sib tua.
  Lub dav hlau dav hlau Arado tau ua tiav zoo dua, uas, vim nws qhov kev kub ceev, yuav luag tsis tuaj yeem tua nrog rab phom tiv thaiv dav hlau, thiab cov tub rog Soviet tsis tuaj yeem ntes nws. Cov kws tshawb fawb pom tau zoo heev. Cov Germans kuj tau tsim lwm lub tshuab. Piv txwv li, lub XE-162, ib tug sib sib zog nqus fighter tshaj lub ME-262, yooj yim los tsim, pheej yig thiab maneuverable los ua feem ntau ntawm cov ntoo. Thiab lwm yam fighters. Thiab ME-1010 thiab TA-183 ... Thiab qhov kev hloov kho siab tshaj thiab txhim khu kev qha ntawm ME-262 X. Thiab Gotha tailless fighters, thiab ntau ntxiv.
  Txawm li cas los xij, txog tam sim no cov kiv cua-tsav German cov tub rog tau muaj zog ntau dua li cov tshuab Soviet. Uas poob rau hauv qhov zoo, thiab yog qhov tsis muaj zog ntawm ob lub cav thiab riam phom. Ntxiv mus, Yak-9 tau yooj yim ntxiv thiab tam sim no tsuas yog ib lub 20-mm dav hlau cannon tau muab tso rau ntawm nws, tso tseg lub tshuab rab phom. Qhov no txo tus nqi thiab simplified ntau lawm thiab tso cai kom txo qhov hnyav.
  Tag nrho tib yam, rab phom tshuab tawm tsam German aircraft yog qhov tsis muaj zog. Txog tam sim no, USSR tsis tuaj yeem them taus los tsim cov qauv tshiab ntawm cov tsheb thiab hla kev nrawm thiab riam phom nyob rau pem hauv ntej ntawm Nazis. Qhov hnyav dua ntawm cov tshuab kuj tsim teeb meem nrog maneuverability.
  Thiab qhov tsis muaj roj txo qhov kev qhia dav hlau ntawm cov neeg ua haujlwm winged.
  Alvina thiab Albina, tau paub txog cov riam phom muaj zog ntawm ME-309 ntawm qhov nrawm nrawm, tsis xav tsaws ntawm ME-262, uas tsoo nws tus kheej ntau dhau. Thiab nyob rau hauv ceev lawv twb muaj zog tshaj Russians.
  Alvina, txiav tawm lub tsheb Soviet, sau tseg:
  - Kev sib ntaus sib tua saum ntuj yog qhov nthuav!
  Albina, nrog kev pab ntawm txhais taw liab qab, taw qhia tus neeg tua rog ntawm lub hom phiaj, thiab tsoo nws, pom zoo:
  - Yog, peb yog cov tseem ceeb tshaj plaws nyob rau hauv lub ntiaj teb no!
  Thiab cov ntxhais luag zoo li vwm.
  Tej zaum yuav ua rau muaj kev kub ntxhov. Tub rog liab tseem tab tom sim txiav Rzhev salient.
  Elizaveta raug rho tawm haujlwm los ntawm IS-2 ntawm nws cov neeg sib tw ... Lub tsheb Soviet muaj kev tiv thaiv zoo tsuas yog nyob rau sab saud ntawm lub hauv pliaj ntawm lub hull. Lub hauv pliaj ntawm tus pej thuam tsis muaj kev tiv thaiv txaus. Thiab nws yog pierced txawm nyob ze los ntawm T-4 phom. Txawm li cas los xij, lub tank kawg tau raug txiav tawm thaum lub Tsib Hlis, ib yam li Panther thiab tus tsov ntxhuav thiab Maus. Tam sim no nyob rau hauv lub series "Patera" -2 thiab "Tiger" -2 yog maximally unified thiab nrog zoo sib xws riam phom.
  Cov tshuab no muaj kev tiv thaiv zoo ntawm lub hauv pliaj, tsis muaj zog ntawm ob sab, thiab sib txawv ntawm qhov hnyav. Lawv qhov kev ua tau zoo ntawm kev tsav tsheb nrog cov cav tshiab tau txais rau cov tub rog. Tab sis cov tso tsheb hlau luam no kuj yog ib ntus ... Panther-3 thiab Tiger-3 los ntawm E series tab tom npaj los hloov lawv. Nrog ib tug denser layout, nrog rau qhov chaw ntawm lub cav thiab kis tau tus mob nyob rau hauv ib tug thaiv thiab hla, nrog ib tug lub teeb, simplified, thiab nyob rau tib lub sij hawm passable thiab yooj yim kho undercarriage.
  Cov tshuab tshiab yuav tsum muaj kev tiv thaiv zoo dua, tab sis tsis muaj qhov hnyav ntxiv.
  Ntawm kev siv riam phom, tsis muaj kev sib koom ua ke ntawm no. Armor ntawm Soviet tso tsheb hlau luam yog tsis tuab heev, thiab tsis zoo. Thiab nws tsis muaj kev nkag siab los muab cov riam phom loj loj. Cov tub rog lub 88mm cannon zoo. Nws yuav siv sij hawm peb caug-plaub los ntawm plaub kilometers, thiab IS -2 los ntawm me ntsis ze dua. Yog li kev txhim kho tab tom ua ...
  Nyob rau hauv lub USSR, ib yam dab tsi yuav tsum tau teb. Tab sis ntawm no yog dab tsi, nws tseem tsis tau paub meej ... Muaj cov phiaj xwm tsim SU-100. Cov phom self-propelled no tsuas yog siv tau, thiab nrog kev nkag mus. Nrog nws, qee qhov kev cia siab tau txuas nrog, rau kev sib ntaus sib tua tawm tsam qhov loj hlob tank hnyav ntawm Thib Peb Reich. Tab sis nws tseem yuav tsum tau ua, zoo li lub plhaub rau cov dab zoo li no, thiab kev tsim cov phom loj yuav tsum tau tsim, uas nyob rau hauv kev ua tsov ua rog tsis yog ntau dhau, nws yog tiag tiag.
  Tab sis lub tank neeg coob ntawm Elizabeth tab tom sib ntaus sib tua ntawm T-34-85. Thiab cov ntxhais nyob rau hauv liab qab taw thiab nyob rau hauv bikinis sib ntaus bravely.
  Elizabeth tua nrog nws cov ntiv taw liab qab ntawm Nazis thiab tho lub Panther rau sab, hais tias:
  - Rau communism loj!
  Thiab lawv peb caug-plaub dhia thiab ceev ceev tig ib ncig, tua.
  Ekaterina, ib yam nkaus, tua heev raug ntawm tus yeeb ncuab. Lub tank T-4 tsis siv neeg tawg nws mus rau sab, thiab screeches:
  - Lub koob meej rau knights ntawm lub USSR!
  Thiab winks ntawm nws cov phooj ywg dua. Xws li ib tug tub rog hluas nkauj tig tawm.
  Elena kuj tua cov yeeb ncuab. Nws pierces nws yog heev, nyob rau hauv cov ntaub ntawv no tsoo lub Tiger-2 skating rink thiab qw nyob rau saum nws lub ntsws:
  - Rau Russia dawb huv!
  Euphrasia raug tua ntawm tus yeeb ncuab. Ua kom raug txhaj tshuaj ntawm ib sab ntawm tus yeeb ncuab, tawg los ntawm cov hlau thiab squeals:
  - Rau dawb huv communism!
  Thiab cov ntxhais siv lawv lub tank kom ntseeg siab thiab sib txawv ntawm cov plhaub. Nws tsis yooj yim rau cov ntxhais.
  Ntawm no, tus tshiab thiab formidable "Lion" -2 tshwm sim tawm tsam lawv. Sim ua txhaum ntawm lub tank, thiab nws sim ntaus peb caug-plaub.
  Thiab tua los ntawm ib tug deb.
  Elizabeth teb los ntawm tweeting:
  - Koj yuav tsis coj nws!
  Thiab xa ib qhov projectile mus rau lub tank "Lev" -2 los ntawm qhov deb. Nws ntaus nws hauv pliaj.
  Cov Hitlerite poob.
  Tom qab ntawd Catherine tua dua, siv nws cov ntiv taw liab qab ntawm tus yeeb ncuab, thiab lub sijhawm no, qhov projectile, tau piav txog lub arc, tsuas yog ntaus tus fascist nyob rau hauv lub thoob ntev ntawm lub cannon.
  Catherine coj:
  - Lub qhov muag ntse, slanting tes, qhov no tsis yog hais txog peb!
  Tus German, tau poob nws lub cev, pib sai sai tig thiab tawm mus. "Lion" -2 yog thawj German tank nyob rau hauv uas kis tau tus mob thiab lub cav nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm ib tug thaiv, thiab lub gearbox nyob rau hauv lub engine nws tus kheej.
  Qhov no tso cai rau nws txo nws qhov siab, thiab txo qhov hnyav, nce nws qhov nrawm. Thiab yog li "Lev" -2 sab laug, thiab muaj lub caij nyoog los rhuav tshem qhov kev ncua deb ...
  Elena, siv nws cov ntiv taw liab qab, taw phom, coj nws thiab tua cov yeeb ncuab. Lub plhaub tsoo lub stern ntawm tsov ntxhuav lub hull, tab sis ricocheted....
  Elena hais tias:
  - Damn, qhov kev ncua deb yog zoo heev. Peb yuav tsis tau nws!
  Ekaterina gurgled, baring nws cov hniav:
  - "Tsov", cov ntxhais, qhov no yog "Tsov", yuav ua li cas peb tsis chim! Tsis ntev koj paub koj cov phooj ywg, yuav txaj muag heev!
  Thiab lawv lub tank ntaus T-3, lub tank no tsuas yog tig mus rau sab, thiab nws tuaj yeem raug ntaus los ntawm qhov deb.
  Thiab tus ntxhais tua nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab cooed:
  - Hwjchim ci ntsa iab rau lub sijhawm ntawm communism hauv ntiaj teb!
  Euphrasia tau sau tseg nrog kev ntxhov siab, tua cov yeeb ncuab, thiab siv nws pob taws liab qab:
  - Peb Leej Niam muaj zog, tiv thaiv ntiaj teb!
  Elizabeth chirped, baring nws hniav, thiab hu nkauj, sau tag nrho cov paj huam thaum nws mus:
  Peb yuav tsis raug Xatas kov yeej
  Kuv lub tebchaws yog qhov zoo nkauj tshaj plaws hauv ntiaj teb,
  Hlua nkauj lub teb chaws zoo nkauj....
  Cov neeg laus thiab menyuam yaus yuav zoo siab rau nws!
  
  Cia cov lilies ntawm lub hav tawg nyob rau hauv nws,
  Thiab cov cherubs ua ib zaj nkauj zoo ...
  Fuhrer yuav tuaj kaput
  Russians yog invincible nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua!
  
  Cov tswv cuab Komsomol khiav tsis taus,
  Lawv tsoo saum daus nrog lawv txhais taw liab qab ...
  Hitler koj tsuas saib txias
  Kuv mam li txav koj mus rau hauv lub tank!
  
  Peb puas tuaj yeem kov yeej Nazis
  Raws li ib txwm, peb yog cov ntxhais liab qab ...
  Cov tub rog uas phem tshaj plaws yog peb tus dais,
  Nws yuav tua txhua tus nrog rab phom tshuab!
  
  Tsis yog, peb cov ntxhais twb txias heev,
  Peb cia rhuav tshem txhua tus yeeb ncuab ...
  Peb claws, hniav, nrig...
  Peb yuav tsim ib qho chaw hauv lub vaj kaj siab zoo kawg nkaus!
  
  Kuv ntseeg tias yuav muaj communism txias,
  Lub teb chaws tawg nyob rau hauv nws, ntseeg cov lus qhia ...
  Thiab woeful Nazism yuav ploj mus,
  Lawv yuav, kuv ntseeg, feats raug hu!
  
  Nws yuav tawg, Kuv ntseeg tias ntug yog cua daj cua dub,
  Los ntawm yeej dua peb yuav yeej ...
  Defeat tus Japanese Nicholas
  Samurai yuav teb rau siab!
  
  Peb yuav tsis cia peb tus kheej tilted,
  Tuav peb cov yeeb ncuab nrog ib lub tshuab...
  Cia tus neeg yos hav zoov tig mus ua si
  Peb tsoo lub Wehrmacht rau qhov laj thawj zoo!
  
  
  Ntseeg peb kom tsis txhob tawm ntawm tes,
  Russians yeej ib txwm muaj peev xwm sib ntaus ...
  Peb sharpened peb bayonets los ntawm steel,
  Lub Fuhrer yuav dhau los ua tus duab ntawm ib tug buffoon!
  
  Nov yog kuv lub tebchaws
  Lavxias teb sab accordion plays nyob rau hauv nws ...
  Txhua haiv neeg yog ib tsev neeg phooj ywg,
  Abel yeej tsis yog Cain!
  
  Tsis ntev nws yuav nyob rau hauv lub yeeb koob ntawm lub USSR,
  Txawm peb tus yeeb ncuab lim hiam, ntxeev siab...
  Peb yuav ua piv txwv rau kev ua siab loj,
  Lavxias teb sab ntsuj plig yuav tau koob meej nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua!
  . QHOV #8
  Lub Tsib Hlis 1944 tau dhau mus sai... Albina thiab Alvina tau sau cov nqi ntawm lub dav hlau.
  Lawv yog cov ntxhais uas, zoo li yog nyob rau ntawm tis ntawm cherubs, maj.
  Albina tua ib tug Lavxias teb sab dav hlau nrog nws liab qab ntiv taw, thiab squeals:
  - Rau peb Reich!
  Alvina tseem tsis tau muaj taw liab qab thiab hauv bikini tsoo lub dav hlau Soviet, muab faib ua tej daim thiab squeals:
  - Rau Aryan communism!
  Tom qab ntawd, cov ntxhais, siv 37-mm cannon, pib tua ntawm Soviet tso tsheb hlau luam.
  Lawv khob peb caug plaub thiab squeal:
  - Peb txias heev!
  Albina nias lub pedal nrog nws liab qab, puag ncig pob taws thiab chirps:
  - Cia communism nto npe!
  Thiab tawg los ntawm lub tsheb Soviet.
  Alvina kuj tua raug tus yeeb ncuab, khob nws tawm thiab squeals, baring nws cov hniav:
  - Peb qhov tseeb yog nyob rau hauv lub nrig!
  Cov ntxhais zoo li no...Thiab lawv rhuav tshem Soviet rog... Piv txwv li, lawv tau txais IS-2. Yog li ntawd, lawv tau tawm tsam nws los ntawm huab cua, thiab yuav ua li cas lawv ntsia nws los ntawm rab phom dav hlau. Lawv tsoo cov hlau, thiab ua rau lub tank hlawv. Thiab detonate cov khoom siv sib ntaus sib tua.
  Albina chirped rau saum nws lub ntsws:
  - Tus ntxhais nyiam tua! Ntawm no yog tus ntxhais!
  Alvina yws, baring nws pearly hniav:
  - Lub koob meej rau peb Leej Txiv! Rau communism!
  Cov ntxhais twb tau coj mus rau totalitarian extermination ntawm cov neeg tawm tsam.
  Thiab cov tub rog liab tau ntseeg siab tau tsoo.
  Thiab Gerda tau tawm tsam rau cov neeg coob ntawm nws "Panther" -2 thiab tau koom nrog kev puas tsuaj tag nrho.
  Tus ntxhais taw lub cannon nrog nws txhais taw liab qab. Nws tsoo peb caug plaub thiab qw nrov nrov:
  - Rau qhov loj ntawm communism nyob rau hauv txoj kev Aryan!
  Charlotte kuj tau tua nws cov ntiv taw liab qab ntawm lub tank Soviet, tawg lub tsho tiv no thiab qw:
  - Rau kev vam meej hauv ntiaj teb!
  Fucked tsis muaj ntau ceremony thiab Christina. Yog lawm, nws ua tau zoo heev, khob los ntawm Soviet peb caug plaub nrog nws pob taws liab qab thiab qw:
  - Rau thaj tsam loj!
  Magda kuj tua ib tug projectile nyob rau hauv lem thiab cooed:
  - Rau qhov kev txiav txim tshiab Aryan!
  Tom qab ntawd cov ntxhais coj nws thiab hu nkauj nyob rau hauv unison:
  - Peb txhua tus yog cov kiv cua ntawm lub taub hau ntawm kev ywj pheej, peb tab tom tawm tsam rau qhov kev txiav txim tshiab! Tsis ntev cov neeg yuav dhau los ua Aryan, peb sib ntaus nrog hluav taws thiab ntaj!
  Cov tub rog, kuv yuav tsum hais, tau dhau los ua kev sib ntaus sib tua. Thiab yog hais tias lawv tua tus yeeb ncuab, ces mus rau qhov kawg.
  Lub Soviet Union yog nyob rau hauv kev tawm tsam los ntawm superior rog. Nyiv tab tom thawb los ntawm sab hnub tuaj.
  Ob tug Japanese pilots, Toshiba thiab Toyota, tawm tsam Soviet txoj hauj lwm los ntawm huab cua.
  Ob tus poj niam Japanese zoo nkauj heev thiab tsis muaj khau khiab thiab hauv bikini.
  Toshiba ua rau huab cua mus kom ze, tawg los ntawm lub ru tsev ntawm lub Soviet tank thiab roars:
  - Kuv yog dab los ntawm Japanese ntuj raug txim!
  Toyota, nias tus ntiv taw ntawm nws txhais taw liab qab ntawm lub pedal, thiab txiav tus yeeb ncuab, screeches:
  - Rau qhov zoo ntawm cov tswv yim ntawm Nyiv!
  Cov ntxhais no zoo kawg nkaus. Thiab lawv tsoo cov yeeb ncuab nquag heev.
  Thiab USSR yeej poob rau samurai. Thiab nws nkag siab tias yog vim li cas. Qhov twg los tiv thaiv xws li fanaticism thiab technology.
  Cov ntxhais Nyij Pooj nyob ntawm no ntawm lub teeb, tab sis cov tso tsheb hlau luam nrawm nrawm dhau thiab Tub Rog Liab tau raug ntaus tshwj xeeb.
  Tank units tsis yog lus dag.
  Toshiba tau tso cov foob pob rau hauv Soviet txoj haujlwm los ntawm huab cua, thiab ob peb rab phom ya mus thiab hu nkauj:
  - Rau communism loj!
  Tom qab ntawd nws yuav luag ...
  Toyota hauv davhlau sau tseg:
  - Lavxias teb sab vajtswv yog coj txawv txawv. Lawv pe hawm tus txiv neej raug ntsia saum ntoo khaub lig, thiab xav txog nws tus Vajtswv. Txawm li cas los nws yuav funny!
  Toshiba chuckled hauv teb, hais tias:
  - Thiab peb tus kheej yuav sai sai no los ua vaj tswv thiab txuas ntxiv kev hloov pauv ntawm peb Divinity!
  Thiab cov ntxhais txaus siab luag heev.
  Toyota luag:
  - Peb lub zog yog nyob rau hauv kev sib sau!
  Toshiba aggressively lees paub qhov no:
  - Peb lub zog, peb lub nrig!
  Thiab ib zaug ntxiv, saum ntuj, lawv yuav coj ib tug kwj deg ntawm lub dav hlau plhaub rau ntawm tus yeeb ncuab, tawg los ntawm peb caug-plaub.
  Cov no yog cov ntxhais sib ntaus thiab lawv hais dab tsi ntxiv. Nyiv yuav noj thiab hlawv txhua tus.
  Thiab thaum tus pioneer raug tsim txom, nws hloov tawm mus ua nruj heev.
  Tshwj xeeb tshaj yog yog hais tias tus tub lub luj taws yog kib. Qhov no yog qhov feem ntau uas tsis yog ib qho kev ua super ...
  Thiab cov ntxhais tab tom qw rau saum lub ntsws ...
  Thiab cov ntxhais Soviet kuj tawm tsam ua siab loj thiab tua cov neeg tawm tsam. Thiab lawv ua ua ntej ntawm lub sijhawm thiab ramming.
  Anastasia Vedmakova thiab Akulina Orlova yog cov zoo nkauj heev nyob rau saum ntuj.
  Thiab lawv tua cov Nazis, txawm tias cov dav hlau no muaj zog dua.
  Anastasia nias lub khawm nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab hu nkauj:
  - Nws tsis yog phem kom muaj zog, kom paub meej!
  Akulina nias lub khawm nrog nws pob taws liab qab thiab lees tias:
  - Peb yuav yeej Nazis nyuaj heev!
  Thiab ob tug ntxhais hu nkauj:
  - Muaj zog, muaj zog, nyuaj heev! Muaj zog, muaj zog, nyuaj heev!
  Tom qab ntawd, cov tub rog pib nyeem tis aphorisms uas galloped zoo li nees, los yog cov hluas stallions;
  Ib tug nom tswv feem ntau thab plaub los muab tus quab rau cov neeg xaiv tsa!
  Ib tug qaib ua nom tswv tsoo cov neeg xaiv tsa zoo li qaib!
  Tus nom tswv npau suav caij nees dawb kom muab tus quab rau tus pov npav!
  Hmab yog me me nrog fangs, thiab xav nqos lawv, nws feem ntau nkaum lawv!
  Ib tug nom tswv uas tham ntau txog tib neeg yog ib tug neeg cannibal!
  Thiab tus dais tuaj yeem lulled nrog zib mu-qab zib hais lus!
  Rau cov cawv, vodka iab yog sweeter dua zib mu!
  Tus kws txiav plaub hau yuav dag thiab tsis ntsej muag, tus kws lis haujlwm yuav "dab muag" thiab dag!
  Ib tug poj niam, muab pov nws nkawm khau, tso rau ntawm ib tug txiv neej, mus rau theem ntawm ib tug tramper!
  Yog tias koj xav kom ze rau Vajtswv, txo koj txoj kev ntshaw!
  Txawm hais tias nyob rau hauv qhov tsis txaus ntseeg ntawm tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus dag kev hlub - tom qab tag nrho, cov me nyuam ua ntej ntawm tag nrho cov xav tawm ntawm nyob rau hauv kev saib xyuas ntawm lawv niam lawv txiv!
  Tswv Ntuj ncua kev rau txim rau kev phem kom muaj caij nyoog rau cov neeg txhaum!
  Kev txawj ntse thiab kev mob siab rau ua tus txiv thiab tus poj niam yug los ua tiav tsuas yog ua khub!
  Txawm zib mu yog iab - yog tias koj poob rau hauv nws!
  Kev dag ntxias zoo li cawv txiv hmab thiab mob thiab qab zib thiab nyuaj rau nres!
  Kev hlub zoo li ib qho kev sib cais - nws ua rau lub siab tawg, co lub hlwb, tig tawm lub hnab, mus rau sab!
  Txiv neej yog nyob rau hauv ib co kev sib npaug rau Vajtswv - tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus tsim lub qab ntuj khwb, thiab txiv neej yug los rau kev ruam: ob leeg yog infinite!
  Kev vam meej uas ua rau ntshav - tos txoj hmoo ntawm tus npua stab. Lawv yuav noj lawv cov phooj ywg hauv caj npab - qhov tshwm sim ntawm kev npau taws yog kev tu siab!
  Qee lub sij hawm txoj hauv kev zoo tshaj plaws los tuav lub koob npe nrov yog lub suab nyob ib puag ncig koj lub caj dab! Txawm li cas los xij, tsis txhob cia nws poob!
  Koj tsis tuaj yeem dag hauv qab dais ntev - nws yuav tsoo koj!
  Tej lub sij hawm tus poj niam zoo li ib tug mammoth es tsis txhob daim pam!
  Ib tug kws sau ntawv uas mob siab rau sau cov ntawv nyiaj txiag - nws yuav tsis tseb zoo, nyob mus ib txhis!
  Lub teb chaws tsis muaj kev cai lij choj zoo li lub cev tsis muaj pob txha! Tsuas yog nyob rau hauv thiaj li tsis mus ossify - kev xaiv tsa yuav tsum tau!
  Yog hais tias koj xav tsim ib tug masterpiece - tsis nco qab txog tus nqi!
  Kev dag ntxias tshaj plaws yog thaum koj tsis dag, tab sis tsis muaj leej twg ntseeg koj!
  Tau kawg, kev swb cog lus tias yuav muaj teeb meem loj, tab sis qhov no tsuas yog kev xav txog kev yeej yav tom ntej!
  Hauv kev sib ntaus sib tua, nws ua rau muaj yeej - muaj zog thiab kev txawj ntse zoo.
  Yuav kom ntaus, koj yuav tsum xub pom qhov twg!
  Tus kws tshawb nrhiav yog tus kws ntaus hlau ntawm kev yeej!
  Txhua tus neeg ruam tuaj yeem ua rau tuag taus - tsis yog txhua tus ntse yuav kho tau!
  Ntau tus neeg tua neeg tsis zoo - ob peb tus kws kho mob!
  Leej twg yog kws kho mob, thiab leej twg yog tus tua neeg!
  Yog tsis muaj mob tsis muaj lub siab tawv - tsis muaj lub siab tawv tsis muaj yeej!
  Cov tswv yim ntawm communism yog qhov txwv ntawm idiocy: yog tias kub taub hau thiab lub siab txias ua kom siv lawv!
  Communism yog lub teeb, tab sis cov uas oily heev raug hlawv!
  Yog koj tsis muaj lub siab ntev, hu nkauj pab!
  Cov neeg zoo li hlau - kom txog rau thaum nws txias, muab cov duab uas xav tau!
  Yog tias koj xav ua neeg nyiam - siv zog ntau zaus!
  Kev ntsuam xyuas zoo li cov nyom ntuj raug txim - nws loj hlob thaum koj dej nws nrog kua muag thiab ntshav!
  Cov neeg zoo li cov nroj tsuag - qhov ntau koj tsuj, qhov siab dua nws stretches!
  Kev sib koom siab yog tus yuam sij rau kev yeej!
  Kev qhuab ntuas yog lub cuab yeej rau kev yeej! Lub siab ua si ntawm nws!
  Kev sib koom siab, kev ua siab loj, kev qia dub - tus yuam sij rau kev yeej, kev ywj pheej, kev zoo siab! Yog tsis muaj kev qhuab qhia tsis muaj tub rog, thiab tsis muaj ib pab tub rog nrhiav tsis tau kev ywj pheej!
  Kev ua haujlwm tau ua rau peb muaj zog, sib npaug ntawm lub siab yuav muab kev ywj pheej, thiab ua ke nrog kev zoo siab yuav ua rau muaj kev zoo siab!
  Tus thawj coj zoo li lub sab saum toj ntawm lub pyramid - yuav tsum muaj ib leeg xwb, txwv tsis pub cov qauv zoo li no yuav tawg!
  Cov tsev neeg muaj koob muaj npe muaj kev sib raug zoo nrog kev ua siab loj, raws li qhov ntev ntawm cov plaub hau rau lub siab!
  Tsis muaj hwj chim ntawm cov poj koob yawm txwv yuav pab tau cov neeg lim hiam!
  Cov hniav ua los ntawm cov hlau uas muaj zog tshaj plaws xeb hauv tes ntawm tus neeg hais lus thiab tus neeg lim hiam!
  Cov riam phom uas phem tshaj yog phau Vajlugkub nyob rau hauv txhais tes ntawm ib tug neeg phem!
  Lub ntsiab wealth ntawm ib tug txiv neej: potency, nws tseem yog lub ntsiab ntawm kev puas tsuaj!
  Txoj haujlwm zoo tshaj plaws yog kev ua niam ntiav, koj muab kev lag luam nrog kev txaus siab thiab txhua zaus tus khub tshiab - tsis muaj sijhawm!
  Lub pedigree ntawm tus phab ej - koj tuaj yeem khav tau rau ib puas xyoo, tab sis tau txais kev sib ntaus sib tua - cowardly rushes rau tom qab!
  Lub raj mis ntawm vodka zoo li lub grenade - nws tsoo koj, khob koj lub hlwb, tsoo koj sab hauv!
  Thaum lub siab puv puv nrog kev hlub tshua, rau qee qhov laj thawj lub hnab nyiaj khoob!
  Ib tug neeg dawb huv ua rau peb yam - vim li cas, kev hlub, Vajtswv!
  Kev hlub zoo li lub paj - nws tsis tawg ntev, tab sis nws mob!
  Ib tug qhev nyob rau hauv nws tus plig yog submissive - rau passions, ntshaw, Vajtswv cov tub qhe!
  Hmoov tsis ruaj tsis khov zoo li cov xuab zeb - tsuas yog kev mob siab xwb yuav khi nws nrog cov cement!
  Lub khob cawv zoo li dej hiav txwv - yog tias koj nqa mus, koj plam av hauv qab koj txhais taw!
  Cov poj niam nyiam txiv neej lub hwj chim, tab sis tsis nyob rau hauv rooj plaub thaum lawv ua rau lawv tus kheej!
  Kev hlub zoo li lub nkoj, yog tias koj caij nrawm heev nws yuav poob thiab poob!
  Thaum lub sijhawm, nws qhia ib tsab xov xwm - kev ntxias cov neeg laus los ntawm cov menyuam yaus!
  Koj muab tsis tau tes rau kev hlub!
  Dab tsi yog ntuj tsis txhaum!
  Kev hlub yog kev sib tw, tab sis lub thickest fetters yuav tsis tuav!
  Yog tias tag nrho cov kev cai lij choj ua haujlwm, lub teb chaws yuav tig mus rau hauv tsev loj cuj uas cov neeg saib xyuas raug xaiv los ntawm txawv teb chaws!
  Lub hauv paus ntsiab lus ntawm kev zam txim ntawm kev rau txim tsis ua haujlwm vim tias koj tsis tuaj yeem ntes koj tus kheej!
  Cov kws kho mob yuav tsum tsis txhob mus dhau qhov kev cuam tshuam. Tom qab nws, tes yuav co, thiab tus nplaig yuav wobble thiab ib khob ntawm vodka, tsis zoo li ib tug hangover, yuav tsis pab!
  Tsis muaj ib yam dab tsi ntxiv tiring - ntev idleness!
  Kev tshawb nrhiav pom: xeeb zuj zus - embodied aggressively!
  Tsis yog qhov chaw ntawm kev xav rau kev xav, tab sis qhov chaw ntawm kev sib cav thiab kev npau taws!
  Tag nrho cov teeb meem ntawm noob neej yog los ntawm kev qia dub, kev vam meej tsuas yog ua tau los ntawm kev sib koom tes!
  Ib tug neeg tsis muaj pab pawg zoo li lub ember, tsis muaj hluav taws - nws muab lub teeb me ntsis thiab tawm sai sai!
  Lub teb chaws sov - zoo dua hluav taws!
  Thiab tus tsiaj zoo dua nyob hauv pab tsiaj!
  Logic yuav tsum tsis txhob ua rau instincts - lub siab ntshaw!
  Yuav muaj tsov rog - yuav muaj feat!
  Cov nqaij tsis muaj hlwb, qhov no yog ib txhais tes ntawm cov nqaij - uas lub lauj kaub yog quaj!
  Ntawm ob tug duelists, ib tug yog ib tug ruam, ib tug yog ib tug neeg ruam!
  Tus neeg siab dua yoov, qhov ntau nws tsis txaus siab rau nws txoj haujlwm!
  Sab laug, tus dev nco tus tswv tus pas!
  Tsuas yog nws muaj tis - nws lub siab tsis siv los nkag!
  Nws yog qhov phem thaum koj nyob ib leeg zoo li snob!
  Koj nyob ib leeg, thiab cov yeeb ncuab yog legion!
  Txawm ib tug ntxhw tuaj yeem noj los ntawm kab!
  Yog cov kab tsis yog ib lab!
  Tus thawj coj ntawm lub teb chaws yuav tsum yog kwv tij rau tib neeg, tsis yog kwv tij!
  . Nws yooj yim dua los nrhiav lub pob zeb qhuav hauv dej hiav txwv dua li kev tsim khoom uas tsis tau siv los ua tub rog!
  Yeej zoo li ib tug poj niam - attracts nrog brilliance, tab sis scares tawm ntawm tus nqi!
  Hluav taws tus vajtswv ntawm kev ua tsov ua rog thiab zoo li lwm tus vajtswv xav tau kev saib xyuas thiab kev txi!
  Ib rab ntaj, zoo li cov nag, yuav poob thiab tawg, thiab thaum muaj ntau ntawm lawv, yeej yuav yug los!
  Cia li tsis txhob hu nkauj - rau kev thaj yeeb!
  Kuv lub siab tu siab - kuv lub plab khoob!
  Ua ntej lub tais, ces cov kev xav!
  Kev yeej yog tsim nyog rau lub meej mom!
  Kev hwm yog ib lub tswv yim txheeb ze thiab yuav tsum tau siv feem ntau rau koj cov tub rog!
  Leej twg haus ua ntej kev sib ntaus - hangover nyob rau hauv lub ntiajteb sab hauv!
  Cov kav dej yog nyob ntsiag to, vim hais tias cov hniav hu nkauj - steel muaj zog thiab nrov dua tooj liab!
  Ib pab tub rog uas tsis muaj tus thawj coj zoo li ib pab yaj uas tsis muaj tus tswv yug yaj, yog ib tug hma tsis noj, ces nws yuav ntshai!
  Davhlau yog kev ruam ntau dua li kev ua siab phem! Tom qab tag nrho, cov tub rog feem ntau tuag tsis nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua, tab sis thaum lub sij hawm caum!
  Kev ua tsov ua rog zoo li kev ua si ntawm dominoes, tsuas yog cov pob txha tawg tsis tuaj yeem sau tau ntxiv lawm - lub ntiaj teb tuav!
  Kev tsim txom hloov ib tug tub rog mus ua ib tug tua neeg, ib tug coward mus rau ib tug siab tawv, ib tug txo hwj chim mus rau ib tug insolent!
  Fantasy yog kev sib tw ntawm absurdity thiab absurdity! Nyob rau tib lub sijhawm, tsis muaj ntau yam kev tshawb fawb thiab cov laj thawj!
  Hauv kev ua tsov ua rog, zoo li hauv ib qho kev ua yeeb yam - txhua tus hu nws tus kheej, tsuas yog tus neeg txhawb nqa tuaj yeem ua tus neeg soj xyuas!
  Cov poj niam niaj hnub zam txim rau ib tug txiv neej txhua yam - tsuas yog kev txom nyem!
  Koj puas paub qhov txawv ntawm cov neeg soj xyuas thiab cov neeg saib xyuas?
  kuv paub! Peb tsuas muaj cov kws tshawb nrhiav - cov neeg txawv tebchaws muaj cov neeg soj xyuas!
  Dab tsi yog qhov zoo dua nrog lub taub hau khoob lossis lub hnab nyiaj khoob? Tau kawg nrog lub taub hau khoob - tsis pom zoo!
  Lub siab yog tus sau zoo tshaj plaws ntawm kev nplua nuj!
  Lub siab thiab hmoov zoo: ib khub niam txiv hauv kev hlub - yug rau kev vam meej, kev muaj nyiaj, txoj hauj lwm, tab sis sai sai tawg!
  Nws yooj yim dua rau cov txiv neej txaus siab mloog cov lus qhia thaum nws muab los ntawm tus poj niam - tshwj tsis yog nws yog poj niam!
  Tus poj niam txawj ntse yeej tsim txiaj! Thiab tus poj niam ua lag luam tuaj yeem foob nws!
  Leej twg txaus siab rau tus kheej hauv ib tus neeg, thiab leej twg txaus siab rau nyiaj ntsuab!
  Tib neeg tuaj yeem raug rhuav tshem los ntawm ob yam - khoos phis tawj thiab cov kws tshawb fawb hauv computer. Tus qub yuav atrophy lub siab, tom kawg yuav tsis muaj peev xwm coj kom zoo dua ntawm nws!
  Comrade nyob rau hauv tsov rog thiab ib tug grenade!
  Feem ntau, pomegranate qhia tso dag zoo li lub qe Faberge siv los tawg txiv ntoo!
  Kev txawj ntse zoo li tus ntsuj plig: nws tsis tuaj yeem muab tshem tawm, tab sis nws tuaj yeem rhuav tshem!
  Kev ua pauj tsis tsim nyog - kev ua pauj ntawm kev ncaj ncees!
  Kev khib yog kab mob ntawm kev ua phem, kev nyiam tus kheej yog dej, idleness yog pub!
  Kev tub nkeeg yog qhov phem tshaj plaws ntawm txhua qhov kev ua txhaum cai!
  Nws yog qhov zoo dua kom tuag nrog rab ntaj nrog lub meej mom - dua li ua neej nyob ntawm tus nyuj uas tau nplawm rau hauv lub khw!
  Hauv kev ua tsov ua rog, kev ua siab loj tuaj yeem kov yeej kev txawj ntse, tab sis kev txawj ntse yeej tsis muaj lub siab tawv!
  Kev tsov rog ua rau lub neej txaus ntshai, thiab kev tuag tsim nyog thiab zoo nkauj!
  Kev coj ncaj ncees yog qhov tsis tshua muaj txiaj ntsig rau tus thawj coj, tab sis qhov ntawd ua rau nws muaj txiaj ntsig ntau dua!
  - Jackal yog consonant nrog lo lus quav!
  Tus tsov ntxhuav tsuas muaj ib qho txiaj ntsig tshaj tus jackal - muaj peev xwm tuag nrog kev hwm!
  Cov txuj ci yog tus tua neeg ntawm siab tawv!
  - Tab sis nws tsis muaj tseeb! Qhov tseeb, qhov siab dua ntawm cov thev naus laus zis, ntau qhov kev txawj ntse thiab kev muaj peev xwm xav tau ntawm kev sib ntaus sib tua!
  Qhov twg qhov kev txaus siab ntawm Niam Txiv pib, kev noj qab haus huv ntawm tus kheej yuav xaus!
  Kev ywj pheej yuav tsum ua ke nrog kev qhuab qhia. Anarchy yog qhov ntxeev ntawm kev ywj pheej!
  Lub cim xeeb muaj zog yog tus cob qhia zoo tshaj! Feem ntau, kev ywj pheej tuaj yeem yeej nrog rab ntaj, tab sis tsuas yog nrog kev pab ntawm qhov laj thawj nws tuaj yeem khaws cia!
  - Thaum tus tub rog muaj zog cawm lwm tus, tsis muaj kev hwm tshwj xeeb rau qhov no!
  Tom qab tag nrho, thaum lub siab kub hnyiab hauv koj lub siab, koj yuav tsa koj daim thaiv npog tiv thaiv cov qhev!
  Lub ntsiab lus ntawm tus neeg phem tsis yog kev zam txim rau tus neeg ncaj ncees, vim tias muaj av tsis yog qhov qias neeg!
  Kev hlub yeej tsis pheej yig - tshwj xeeb tshaj yog tias koj tsis them nrog koj lub hnab nyiaj, tab sis nrog koj tus plig!
  Tib yam uas yuav ua kom pom tseeb cov ntshav ntws yog tias lub kua muag tsis ntws los ntawm qhov tshwm sim!
  Cov uas ua haujlwm rau nyiaj yuav tsis muaj peev xwm sib ntaus sib tua nrog cov neeg uas tau tsav los ntawm lub siab tawv thiab xav tau kev ywj pheej!
  Lub kua muag ntawm tus me nyuam yog qhov txaus ntshai vim nws hloov mus rau hauv cov kwj deg uas ntws tawm kev vam meej!
  Txoj hauj lwm ntawm tus thawj coj tsis yog kev sib txuas ntxiv, tab sis lub luag haujlwm ntxiv thiab lub nra hnyav!
  Nws tsis paub tias qhov twg yog qhov tseem ceeb tshaj - noj tag nrho cov tshaib plab lossis so lub kua muag rau ib tus menyuam!
  Kub yog softer dua hlau, tab sis theej ntaus lub siab!
  Tsis yog riam phom uas ua rau tub rog muaj zog, tab sis yog tub rog riam phom!
  Cov ntxhais zoo li witty nrog aphorisms ntawm masters. Thiab yog hais tias lawv pib rhuav tshem cov yeeb ncuab, ces nws yuav cawm tsis tau ntawm lawv.
  Thaum kawg ntawm lub Tsib Hlis 1944, Nazi kev tawm tsam pib nyob rau hauv kev coj ntawm Saratov.
  Lub Shturmlev tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua, lub tshuab ntawm lub chassis ntawm tus tsov ntxhuav qub, nrog lub foob pob hluav taws ntau dua nrog lub caliber ntawm 450 hli, uas txhais tau tias crushes thiab rhuav tshem txhua yam, rhuav thiab rhuav tshem lub zog loj ntawm lub funnel. .
  Thiab xws li foob pob hluav taws yuav tam sim ntawd muab tag nrho thaiv thiab khob nws.
  "Shturmlev" nyob rau hauv kev tswj ntawm ib pab neeg ntawm German ntxhais, tua ntawm Soviet txoj hauj lwm.
  Jane wins ntawm nws cov phooj ywg, thiab ntaus nws ob txhais taw liab qab, nws hais tias:
  - Peb cheb cov yeeb ncuab kom huv si, thiab tig lawv mus rau hauv lub hleb raug!
  Gringeta winks teb, nias lub zog nrog nws txhais ko taw liab qab thiab squeals:
  - Peb yuav ua si thiab kov yeej cov yeeb ncuab!
  Malania sau tseg:
  - Tawm tsam lub tshuab Shturmlev, ib qho kev tiv thaiv Soviet tsis muaj zog!
  Monica, ntaus nws pob taws liab qab, lees paub tias:
  - Peb yeej yug los yeej!
  Jane coj tawm:
  - Kev tsov rog tsis muaj poj niam lub ntsej muag, tab sis lub cev muaj zog uas nyiam cov neeg nrhiav kev zoo siab!
  Gringeta, tua ntawm lub Soviet units nrog rab phom tshuab, tawm:
  - Ib tug poj niam yog ib tug nquab nyob rau hauv ib tug woodpecker txiv neej zoo li ib tug kite!
  Monica, tua cov tub rog Lavxias, sau tseg:
  - Ib tug poj niam ib txwm muaj xya hnub Friday hauv ib lub lis piam, thiab tsis muaj hnub Sunday khoom plig los ntawm kev txij nkawm, nws ib txwm muaj hnub so!
  Malanya, giggling, teb tias:
  - Tswv Ntuj tsis muaj hwj chim nyob hauv txhua yam, nws tsis muaj hwj chim los sib cav ib tug poj niam!
  Jane pom zoo nrog qhov no, tua nrog nws cov ntiv taw liab qab:
  -Txawm yog Tswv Ntuj lub hwj huam loj los, nws tsis muaj peev xwm kaw ib tug poj niam lub qhov ncauj, txwv tsis pub ua nom ua tswv!
  Gringeta logically hais, tua nrog nws pob taws liab qab, nias:
  - Ib tug nom tswv tsis muaj lub siab xav, tus poj niam muaj kev sib haum xeeb, thiab tus poj niam ua nom ua tswv muaj txhua yam kev xav tsis muaj kev ntsuas!
  Monica, tua ntawm cov tub rog Soviet, thiab ntaus lawv kom tuag, sau tseg:
  - Tus poj niam yog paj, prickly zoo li paj, tab sis nws cov ntxhiab tsw qab nyiam tshis thiab drones!
  Malanya, ntaus cov tub rog Soviet thiab rhuav tshem cov bunkers, squeaked:
  - Tus neeg pov npav poob rau hauv menyuam yaus, pov npav rau cov neeg ntxub ntxaug qub nrog hollows!
  Cov ntxhais tau qhia lawv qhov kev txawj ntse, thiab tsav tsheb mus.
  Thiab los ntawm saum toj no, nres aircraft kuj dhia. Thiab yog li ntawd cov tub rog Soviet threshed tsis muaj teeb meem.
  Cov neeg German tau dhau los ua txias heev. Thiab lawv txoj kev ua haujlwm tau zoo dua qub.
  Thiab yog li ntawd cov "Chess Nees", teletanks tswj los ntawm xov tooj cua, mus rau.
  Thiab qhov no yog ib qho teeb meem rau cov tub rog Soviet. Thiab cov Nazis tuav lub Red Army.
  Tab sis cov ntxhais Soviet kuj tau ua siab loj heev.
  Kev sib ntaus sib tua tau nthuav tawm rau Kamyshin. Ntawm no dua Alenka yog nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua.
  Thiab nws battered, tab sis tsis surrendered battalion.
  Alenka hais nrog luag ntxhi:
  - Hauv kev ua tsov rog, ib tug tub rog lub neej tseem ceeb heev!
  Thiab yuav ua li cas nws pov ib tug grenade nrog nws liab qab ntiv taw.
  Cov no yog cov tub rog - cov chav kawm siab tshaj ...
  Anyuta, tua ntawm Nazis, sau tseg:
  - Ib tug tub rog Lavxias tuaj yeem ua kom tawg zoo li lub cav beveled, tab sis tsis muab tso rau ntawm nws lub hauv caug, thiab ua kom co zoo li aspen!
  Alla, tua, thiab muab lub pob tawg nrog nws pob taws liab qab, squeaked:
  - Yog tias koj tsis xav ua tub rog kev qhuab qhia, koj yuav khoov koj nraub qaum zoo li tus neeg raug kaw!
  Maria, tua cov neeg tawm tsam, tua cov neeg tua neeg boomerang nrog nws cov ntiv taw liab qab, tawm:
  - Muaj ntau qhov av hauv peb lub ntiaj teb, tsuas yog cov huab tais tsis tshua muaj nyob hauv nws!
  Matryona, tua ntawm cov neeg sib tw, thiab txiav lawv tawm hauv qhov tawg, thiab tom qab ntawd muab cov grenade nrog nws txhais taw liab qab, sau tseg:
  - Cov nom tswv muaj tus nplaig ntev, tab sis ua raws li nws tau tsoo - nws txhais tes luv!
  Marusya, tua cov yeeb ncuab, thiab txiav cov tub rog German thiab txawv teb chaws, vyaknula:
  - Tus nom tswv ceev faj, maj mam ua kom tiav, thov kev pab, thiab zam txim rau kev dag ntxias!
  Cov ntxhais zoo thiab sib ntaus sib tua. Tab sis lub zog tsis sib npaug heev. Kev puas tsuaj ntau heev.
  German tank "Maus", txawm hais tias tsis heev serial, tseem tuaj nyob rau pem hauv ntej. Thiab nws cannons roar thiab hluav taws. Thiab tsa kev puas tsuaj nyob rau hauv lub trench zoo kawg.
  Tab sis cov ntxhais tua los ntawm cannons tawm tsam Nas. Txawm hais tias lub plhaub bounce zoo li peas. Tab sis cov Germans tseem thawb thiab thawb.
  Thiab lawv tua tau raug heev.
  Cov ntxhais Komsomol khiav ncig, ntsais pob taws liab qab, thiab squeak:
  - Rau lub meej mom ntawm lub teb chaws ntawm cov neeg dawb huv!
  Viola, tua ntawm German infantry, squeaked:
  - Thaum ib tug poj niam tsis muaj khau txaus, nws muab ib tug txiv neej rau taw liab qab!
  Thiab tus ntxhais yuav luag thiab qhia nws tus nplaig.
  Warriors yuav tsum tau hais tias yog funny. Thiab yog hais tias lawv ntaus lawv, lawv yeej morally.
  Viola thiab Margarita, yuav luag liab qab nyob rau hauv tsuas yog panties, sib ntaus, nqa projectiles thiab tua kom raug. Thiab lawv tsis tuaj yeem nres xwb.
  Margarita, squeaking, hais tias:
  - Muaj koob meej rau lub sij hawm ntawm communism!
  Viola aggressively lees tias:
  - Lub yeeb koob zoo rau lub sijhawm hloov pauv!
  Cov tub rog, nws yuav tsum raug sau tseg, hloov mus ua cov ntxhais nruj heev.
  Veronica kuj coj cov plhaub, flashing nws liab qab, puag ncig heels thiab squeals:
  - Muaj koob meej rau communism!
  Nov yog lawv txoj kev sib ntaus sib tua. Thiab ua li cas nruj thiab furiously lawv sib ntaus.
  Thiab liab qab, tanned lub hauv caug flicker.
  Tamara kuj sib ntaus. Nws tau tawm ntawm Caucasus raug ntes los ntawm Nazis thiab dua hauv qib. Sib ntaus sib tua nrog cov carnivorous hnov ntawm cov ntshav. Sib ntaus nrog colossal aggression.
  Tamara pov ib lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab, kua muag rau Nazis thiab squeaks:
  - Communism yuav nrog peb!
  Thiab muab qhov zoo- aimed tawg ntawm lub tshuab ...
  Cov ntxhais tuaj yeem pom ua tej txuj ci tseem ceeb. Thiab lawv muaj hluav taws kub hem kom hlawv lub qab ntuj khwb.
  Veronica, shooting, hu nkauj:
  Nws yuav nthuav, tsis muaj kev poob siab
  Txhua yam hauv ntiaj teb yuav muab lub sijhawm!
  Thiab winks nrog nws ob lub qhov muag sapphire.
  Tamara, shooting, roars:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Heroes ntawm Russia sau lub tswb!
  Thiab muab tig los ntawm rab phom tshuab. Nws txiav tawm Fritz thiab squeaked:
  - Ib tug poj niam feem ntau yog hma liab uas xav lasso tsov ntxhuav, tab sis feem ntau luav poob rau hauv nws lub lasso!
  Victoria, tua thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab, pov lwm qhov kev tuag, tawm:
  - Ib tug poj niam yog ib tug qaib uas hlub cov qe golden, nqa lawv cov cab tsuas yog poob!
  Thiab cov ntxhais tawg tawm luag. Lawv sib ntaus heev admirably nrog colossal siab.
  Tamara tau sau tseg thaum tua ntawm kev faib txawv teb chaws:
  - Tus poj niam yog qaib, tsuas yog nws tuaj yeem nqa cov qe kub rau tus txiv neej, uas yog hma tiag!
  Veronica, tua, thiab baring nws cov hniav, ntxiv:
  - Hmab tiag tiag thiab qaib yuav ua rau koj nteg qe kub!
  Margarita, tua thiab pov grenades nrog nws txhais taw liab qab, sau tseg:
  - Hmab claws tsis yog tsov ntxhuav, tab sis nws yuav rhuav peb daim tawv nqaij los ntawm tus huab tais ntawm tsiaj nyaum!
  Viola, baring nws cov hniav aggressively, hais tias:
  - Tus uas tsis yog hma nrog nws lub siab tsis yog tsov ntxhuav thiab!
  Warriors tau pom nrog lub hom phiaj zoo ntawm kev sib ntaus sib tua. Thiab yog tias lawv pib.
  Olympias, tua thiab nqa ob txhais ceg muaj zog, nqa tag nrho lub thawv ntawm cov khoom tawg thiab tso tawm. Qhov loj ntawm Nazis tau tawg, thiab tus ntxhais zoo nkauj qw:
  - Tswj lub USSR, thiab hu nkauj rau Lucifer! Peb yuav yeej txhua tus!
  Olympias, txawm li cas los xij, tsis nco qab, thiab, tau raug rho tawm haujlwm, hais tawm:
  - Tus poj niam hma muaj peev xwm hais tau txhua tus txiv neej tias nws yog tsov ntxhuav, yug me nyuam zoo li tus nees luav yooj yim!
  Margarita, tua, pom zoo nrog qhov no:
  - Tus poj niam lioness tsuas yog hma lub siab thiab hma tuav!
  Seraphim sau tseg, mowing tw:
  - Tus tsov ntxhuav tsis yog tus uas qw, tab sis yog tus uas kua muag ntsuab ntau heev!
  Viola, ua zoo- aimed tua hluav taws ntawm tus yeeb ncuab, thiab mowing nws, pom:
  - Thaum ib tug nom tswv tsis yog hma, ces peb daim tawv nqaij raug rho tawm ntawm nws thiab muab tso rau ntawm nws caj dab!
  Victoria, baring nws cov hniav thiab winking, thiab tom qab ntawd pov lub txiaj ntsim ntawm kev tuag nrog nws txhais taw liab qab nrog lub zog tuag taus, tawm:
  - Ib tug nom tswv muaj lub nroog loj loj los zaum ntawm ob lub rooj zaum, tab sis nws muaj lub siab dav ntawm cov lus nkaus xwb!
  Olympias, succumbing mus rau lub thoob nrog nws liab qab, leeg ob txhais ceg thiab exploding tus tsov ntxhuav tank, growled:
  - Lub tank raug tho nrog lub uranium-core projectile, tus nom tswv tawg tsis muaj lub siab, tab sis nrog lub hnab nyiaj kub!
  . QHOV #9
  Kamyshin raug tso tseg. Thiab nyob rau hauv thaum ntxov Lub rau hli ntuj 1944, kev sib ntaus sib tua unfolded rau Saratov.
  Ntawm no cov kev sib ntaus sib tua muaj zog heev. Thiab cov ntxhais, zoo li ib txwm, hauv kev sib ntaus sib tua. Thiab cov tub rog zoo li no.
  Alenka sib ntaus sib tua thiab mows cia cov neeg sib tw nrog tsis siv neeg tawg, thiab tag nrho cov qib.
  Tus ntxhais cuam ib tug grenade nrog nws liab qab ntiv taw thiab squeals:
  - Kuv yeej yuav los!
  Thiab dua tua ntawm tus yeeb ncuab.
  Anyuta kuj tua cov yeeb ncuab. Nws ua qhov tseeb thiab meej. Nws rab phom tshuab yog groovy. Thiab cov ntiv taw liab qab pov pob pob tawg ntawm lub zog loj. Lawv rhuav tshem cov Nazis thiab tus ntxhais squeaks saum nws lub ntsws.
  - Rau communism!
  Alla, firing ntawm tus yeeb ncuab nrog colossal raug, thiab mowing down cov yeeb ncuab, squeaks:
  - Rau lub boundless Fatherland!
  Thiab nrog cov ntiv taw liab qab, tus hluas nkauj dua pov ib lub grenade. Nws yuav tsum tau hais tias kev sib ntaus sib tua ntawm kev sib ntaus sib tua.
  Thiab redhead nws tus kheej thiab hauv tib lub luv. Thiab nws tua hluav taws kom raug thiab raug, thiab Fritz pw.
  Maria kuj tua hluav taws heev. Thiab nws yog ib tug hluas nkauj zoo nkauj, thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws cuam lub pob tawg, rhuav nws cov neeg sib tw.
  Ces nws quaj:
  - Tswj lub teb chaws Ottoman ntawm USSR!
  Marusya kuj tua kom raug, ntaus cov yeeb ncuab thiab roars:
  - Los ntawm taiga mus rau lub hiav txwv British, peb pab tub rog yog qhov muaj zog tshaj plaws!
  Thiab nws kuj tua nrog nws txhais ko taw liab qab.
  Tom ntej no, Matryona yuav tua ib tug tuag tes tuag taw projectile ntawm tus yeeb ncuab. Thiab ntaus nws nrog qhov tseeb ntawm ib puas feem pua. Ntuj liab qab pob taws.
  Cov no yog cov ntxhais Soviet ua haujlwm, tab sis cov neeg German tsis nyob deb.
  Christina, Magda, Margaret thiab Schella sib ntaus sib tua hauv Panther. Lub tshuab, txawm tias tsis zoo tagnrho, tab sis nrog cov hluav taws kub ceev, rab phom ntev, muaj zog txaus, thiab cov cuab yeej zoo pem hauv ntej.
  Cov ntxhais German yog khaus khaus thiab hauv bikini, txawm tias lub caij ntuj sov sov, lossis ua tsaug rau nws .. Thiab lawv tab tom ua kev sib ntaus sib tua maneuverable.
  Ntawm no Christina txhaj tshuaj... Lub plhaub tsoo lub T-34-76 turret thiab tho nws. Lub Soviet tank nres nres.
  Cov ntxhais tab tom qw rau saum lawv lub ntsws:
  - Peb coj!
  Ces Magda tua. Kev zoo nkauj nrog cov plaub hau golden kuj thrashed.
  Yog li ntawd, lub pej thuam raug torn tawm ntawm peb caug-plaub.
  Cov ntxhais tsov tuaj tua. Thiab zoo heev. Ntawm no lawv ntaus lwm lub tank Soviet.
  Tom ntej no tuaj Margaret. Thiab ntaus tus kheej-propelled phom SU-76. Deftly fucked. Thiab nws hu nkauj:
  - Peb lub teb chaws Yelemees infernal muaj zog, nws tiv thaiv lub ntiaj teb no!
  Thiab tus nplaig yuav ua li cas!
  Tom qab ntawd nws raug rho tawm haujlwm ntawm Shell's cannon. Nws ntaus lub Soviet tank KV-1S. Tus ntxhais ua tau zoo thiab.
  Yog lawm, plaub tus tub rog hauv bikinis sib ntaus sib tua thiab tsis ntshai qhov txias. Tom qab cov poj niam pib sib ntaus sib tua, txhua yam mus zoo dua rau peb Reich.
  Ntawm no yog cov pilots Albina thiab Alvina saum ntuj. Ob qho tib si zoo nkauj hauv bikini thiab barefoot. Lawv sib ntaus rau lawv tus kheej ntawm Focke-Wulfs. Thiab lub tsheb no hnyav heev.
  Albina, firing los ntawm cua cannons, hais tias:
  - Active croquet! Txhob tu siab rau lo lus!
  Thiab yuav ua li cas nws flashes dazzling luag! Thiab nws yuav tua ob lub dav hlau Soviet ib zaug.
  Alvina kuj txo qis peb nrog cua cannons thiab chirped:
  - Kuv nkag mus yuav tuag thiab npub!
  Tom qab ntawd tus ntxhais bark nws cov hniav thiab qhia nws cov hniav! Nws yog charming nws tus kheej, thiab tag nrho ntawm phenomenal ntxim nyiam.
  Albina txiav tawm lwm lub dav hlau Yak-9 thiab squeaks:
  - Vim li cas peb thiaj xav tau cov kws tsav dav hlau Soviet?
  Alvina tua LAGG-5 thiab ntseeg siab hais tias:
  - Yog li ntawd peb cov neeg German tau qhab nia nyiaj!
  Ob peb tug ntxhais zoo nkauj. Lawv tau npaj li cas txog kev sau khoom plig rau lawv tus kheej. Koj yeej tsis tuaj yeem sib cav tawm tsam cov kev zoo nkauj no. Lawv tua cov dav hlau thiab liab qab lawv cov hniav.
  Thiab lub ntsiab tsis pub leejtwg paub yog nyob rau hauv lub txias, cov ntxhais yuav tsum tau barefoot thiab nyob rau hauv ib tug bikini. Ces cov nqi yuav tuaj.
  Thiab tsis txhob hnav khaub ncaws. Thiab co koj lub hauv siab liab qab, thiab nws yuav nco ntsoov tuav hauv siab!
  Albina txiav tawm lwm lub dav hlau ntawm Red Army thiab hu nkauj:
  - Hauv qhov siab loj thiab stellar purity!
  Thiab nws winked, dhia thiab jerking nws liab qab taw, qw:
  - Hauv hiav txwv nthwv dej thiab hluav taws kub hnyiab! Thiab nyob rau hauv ib tug npau taws thiab npau taws kub!
  Thiab dua tus hluas nkauj tua lub dav hlau nrog ib tug muaj zog mus kom ze.
  Thiab ces Alvina tawm tsam cov yeeb ncuab. Nws ua nws nrog tig, liab qab nws cov hniav thiab squeaks:
  - Kuv yuav yog tus yeej super ntawm lub ntiaj teb!
  Thiab dua lub tsheb tsoo ntawm tus ntxhais ntog. Yog, Tub Rog Liab tau txais kev phem heev.
  Thiab Albina roars nrog qus ecstasy:
  - Tam sim no kuv yog tus tua neeg, tsis yog tus tsav!
  Tua lwm lub dav hlau Soviet, thiab hais tias:
  - Kuv khoov ntawm qhov pom thiab cov cuaj luaj maj mus rau lub hom phiaj, muaj lwm qhov kev khiav ua ntej!
  Tus tub rog yog nruj heev.
  Ntawm no yog ob tug ntxhais tawm tsam hauv av lub hom phiaj. Albina punches peb caug plaub thiab squeals:
  - Qhov no yuav yog qhov kawg!
  Alvina ntaus SU-76 thiab ntxhi:
  - Ua kom tiav kev puas tsuaj!
  Thiab yuav ua li cas nws co nws txhais taw liab qab!
  Cov ntxhais sib ntaus sib tua nyob ntawm no, thiab los ntawm ib sab ntawm lub USSR, cov ntxhais kuj tseem sib ntaus sib tua, sim tiv thaiv Guryev, qhov twg cov Nazi pab tub rog tseem thawb, zoo li feem ntau ntawm ib tug scorpion.
  Alenka tau tawm tsam Guryev, uas tau tawm tsam los ntawm Nazis. Lub siab xav kev zoo nkauj cuam ib tug grenade nrog nws liab qab ntiv taw thiab chirped:
  - Lub koob meej rau Russia thiab haiv neeg tog!
  Tom qab ntawd Natashka tso lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab nws hais tias:
  - Peb tiv thaiv tus ntxhais liab qab!
  Tom qab Anyuta, ib yam nkaus, nrog cov ntiv tes ntawm nws ob txhais ceg liab qab, xa khoom plig ntawm kev tuag, thiab tshuab:
  - Nws yuav yog lub tshuab zoo kawg nkaus!
  Cov plaub hau liab Augustine coj thiab xa ib qho khoom plig ntawm kev puas tsuaj nrog nws sab ceg qis thiab squeaked:
  - Taw tes lub radar rau saum ntuj!
  Thiab ces tus golden-haired Maria muab kev tuag rau cov Nazis nrog nws ob txhais ceg liab qab.
  Thiab nws hu nkauj:
  - Hauv Madagascar, hauv suab puam thiab Sahara! Txhua qhov chaw, kuv pom lub teeb dawb!
  Thiab tam sim no Marusya nrog nws txhais tes liab qab ntawm nws txhais taw yuav pov tag nrho pawg thiab hu nkauj:
  - Hauv Finland, Tim Nkij teb chaws, thiab Australia, Sweden, lawv yuav qhia koj tias tsis muaj cov ntxhais zoo nkauj ntxiv!
  Yog lawm, rau tus ntxhais sib ntaus sib tua zoo heev. Tab sis Fritz coj Kursk lawm ...
  Tsis yog, tsis txhob tawm tsam cov rog zoo li no. Cov fascists lo rau lawv tus kheej thiab tus pas nrig.
  Thiab dab tsi cuam tshuam rau kev npaj ntawm monsters.
  Adolf Hitler tsuas yog vwm: xav tias zoo li ib tus neeg xav tau tiag tiag, uas txhua tus mloog thiab tshee. Yog lawm, yog tias koj xav tau Stalinist kev vam meej, ces koj yuav tsum ua zoo li Stalin, tsis muaj kev khuv leej thiab xav tau ntawm lwm tus thiab koj tus kheej (qhov no yog raws nraim li cas Iosif Vissarionovich xav nyob rau hauv cov kab lus no!). Tam sim no lub rustle yog qhov tsim nyog thiab lub tsheb yuav pib txav mus. Nyob rau hauv dav dav, lub teb chaws Yelemees, coj mus rau hauv tus account lub satellites, muaj ib tug loj kom zoo dua lub USSR nyob rau hauv tus nqi ntawm cov khoom siv industrial, nyob rau hauv ib tug txawj neeg ua hauj lwm thiab nyob rau hauv lub xov tooj ntawm engineers nyob rau hauv tag nrho cov theem. Qhov no yog qhov tseeb, tab sis kev tsim riam phom tseem tsis tau nce mus txog! Lub teb chaws Yelemees poob qab USSR thoob plaws hauv tsov rog, txawm tias tag nrho cov kev puas tsuaj hauv Russia. Thiab los ntawm dab tsi? Tau kawg, vim muaj qee qhov kev ntxhov siab uas tau kav hauv ntau lub tuam tsev, thiab tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv kev lag luam tub rog. Tsis tas li ntawd, lub luag haujlwm tsis zoo tau ua si los ntawm qhov tsis muaj cov khoom siv raw, nrog rau qhov tsis txaus ntseeg ntawm tus yeeb ncuab lub peev xwm. Tshwj xeeb, xyoo 1940, kev tsim riam phom hauv lub teb chaws Yelemees qis dua xyoo 1939 (yog tias peb suav cov ncej, suav nrog cov mos txwv), thiab qhov no txawm tias qhov kev ua tsov rog twb dhau mus lawm, thiab Thib Peb Reich tau tswj hwm. thaj chaw loj nrog loj reserves ntawm ntau lawm muaj peev xwm. Yog lawm, peb tuaj yeem hais li cas txog kev ua haujlwm ntawm Hitler? Tsis ntau dhau, ces nws flashed, nyob rau hauv lub tshav pob ntawm cov tub rog kev lag luam.
  Tus Führer tau tshaj tawm hauv kev hais lus ntev:
  - Hauv qhov teeb meem ntawm kev saib xyuas aviation, lub hwj chim xwm txheej ceev tau muab rau Sauer. Nws yuav ua tib zoo saib xyuas qhov ntau ntawm cov khoom tsim, thiab, tsis muaj qhov tseem ceeb, qhov zoo. Tsis tas li ntawd, ntau ntawm koj cov phooj ywg Goering, txawm tias lawv ib zaug zoo aces, tsis muaj peev xwm ua haujlwm. Tsis yog txhua tus tub rog zoo kuj yog ib tus thawj coj zoo, yog li ntawd tsis yog tus hanged Eric, cov kws tshaj lij yuav raug coj los ntawm ib tus neeg los ntawm cov neeg ua lag luam uas muaj peev xwm hloov kho thiab rov kho cov tub rog aviation. Tom qab tag nrho, Britain tsis tsaug zog, nws yog nce ob qho tib si kom muaj nuj nqis thiab zoo ntawm nws cov tub rog, thiab tshwj xeeb tshaj yog aviation. Peb yuav tsum ua ntej ntawm tus yeeb ncuab los ntawm ob lub taub hau, los ntawm kaum ob kauj ruam, txwv tsis pub peb yuav plam superiority tshaj tus yeeb ncuab. Thiab yog li ntawd, cov kauj ruam zoo yog xav tau.
  Going timidly objected:
  - Kuv cov phooj ywg, cov neeg pov thawj uas tau ua pov thawj lawv cov kev sib ntaus sib tua thiab kev tshaj lij.
  Tus demoniac dictator tau npau taws:
  - Los yog tej zaum kuv, ntawm koj lub tswv yim, tsis nco qab leej twg poob kev sib ntaus sib tua rau teb chaws Aas Kiv? Los yog leej twg ua tsis tiav plaub xyoos txoj kev npaj rau kev txhim kho kev lag luam hauv lub tebchaws. Los yog koj puas xav tau nplawm, thiab txawm nyob rau hauv pej xeem. Yog li kaw koj lub qhov ncauj thiab nyob twj ywm kom txog thaum lawv ua tsis taus koj!
  Mus txawm zaum hauv ntshai. Alas, Fuhrer tsis yog yuav tsum tsis muaj teeb meem nrog. Tom qab ntawd lub suab nrov tau hnov dua, lwm lub dav hlau ME-262 tau tawm mus rau saum ntuj. Lub tsheb loj heev thiab muaj ntau npaum li ob lub cev muaj zog. Cov tis yog me ntsis swept, tus fighter nws tus kheej zoo heev menacing. Nws cov yam ntxwv ceev, rau xyoo 1941, feem ntau yog qhov tsim nyog, thiab txawm tias cov ntaub ntawv tawg los ntawm cov qauv hauv ntiaj teb. Muaj tseeb, lub tshuab nws tus kheej tseem tsis tau txhim khu kev qha thiab yuav tsum tau debugging. Lub fascist dictator, txawm li cas los xij, twb tau muab cov yam ntxwv ntawm cov tshiab, ntau dua fighters ... ME-262 hnyav tshaj li rau tons, uas yog ib co hom ntawm overload. Lub dav hlau fighter yuav tsum me me, pheej yig thiab nimble. Hauv qhov no, ME-163 tuaj yeem ua tau zoo heev, tab sis nws lub foob pob hluav taws lub cav raug yuam dhau thiab tsuas yog ua haujlwm rau rau feeb (lossis ntau dua, nws tseem yuav ua haujlwm!), uas txhais tau tias qhov ntau tsuas yog nyob rau hauv ib lub vojvoog ntawm ib puas kilometers. . Raws li ib tug blitz-style bomber los yog raws li ib tug cover fighter rau armada tawm tsam ntawm England, nws yog, ntawm chav kawm, tsis zoo.
  Tab sis ME-262 tuaj yeem nqa tau ntau lub foob pob, uas yog, ntau npaum li Pe-2 Soviet pem hauv ntej-kab dav hlau. Ntawd yog, qhov kev daws teeb meem zoo tshaj plaws rau ob qho tib si fighter sweeps thiab txhawb pab tub rog. Txawm li cas los xij, vim li cas ho tsis tsim ME-163 Comet-style fighter, tab sis tsis muaj lub foob pob hluav taws, tab sis nrog lub cav turbojet? Lawv tau sim txhim kho lub Comet thiab zoo li tau coj lub sijhawm ya mus rau 15 feeb (qhov no yog qhov ntev txog li 300 mais), uas feem ntau tau txais rau Kev Sib Tw ntawm Tebchaws Askiv. Koj tseem tuaj yeem tau txais London los ntawm Normandy ... Txawm hais tias tsis yog txhua yam yog qhov pom tseeb, koj kuj yuav tsum tau foob pob thiab rov qab mus, thiab kaum tsib feeb tsis nyob rau hauv xws li kev quab yuam. Nyob rau hauv lub neej yav tom ntej, foob pob hluav taws thiab dav hlau fighters tau lees paub tias yog qhov kawg ntawm kev dav hlau. Tab sis tus qauv tsim ntawm "Comet" yog qhov nthuav heev, rau nws qhov me me thiab lub teeb, uas txhais tau tias pheej yig thiab maneuverability.
  Tsis tas li ntawd, tseem muaj kev cog lus zoo heev rau cov neeg tua hluav taws uas hnyav txog 800 kilograms, xws li gliders uas lawv tuaj yeem siv rau hauv kev sib ntaus sib tua huab cua. Muaj tseeb tiag, vim qhov luv luv, kev ya davhlau ntawm lawv tsuas tuaj yeem tawm tsam hauv kev tiv thaiv kev sib ntaus sib tua, lossis xa mus rau London ntawm ... Kev thauj mus los, thiab tom qab ntawd hooked rov qab rau cov neeg tsav nkoj. Nov yog qhov koj yuav tsum xav. Nyob rau hauv keeb kwm tiag tiag, cov gliders tsis muaj sij hawm los ua tsov rog, thiab rau qee qhov laj thawj, Soviet aviation generals tsis kam sim lub tswv yim no hauv Kaus Lim Kauslim. Feem ntau, nws tsis tu siab, tab sis thaum Tsov Rog Kaus Lim Kauslim, tus kws tsav dav hlau Asmeskas yog thawj zaug qhib qhov kev yeej. Yog li Yankees yuav tsum tsis txhob raug xam tias yog.
  Tom qab lub davhlau xaus, ib tug hluas nkauj plaub hau ncaj ncaj tau dhia tawm ntawm lub cockpit thiab khiav tag nrho ceev mus rau Fuhrer.
  Muaj Nazi tus naj npawb ib ncua nws txhais tes rau nws hnia. Zoo siab npaum li cas thaum cov ntxhais hlub koj, thiab Fuhrer, zoo li, tau ua siab dawb siab zoo los ntawm txhua tus neeg German, lossis ntau dua, yuav luag txhua tus tsuas yog ob peb tus neeg raug kaw hauv tsev loj cuj. Tus kws tsav dav hlau hais nrog kev txaus siab:
  - Nws tsuas yog lub dav hlau zoo kawg nkaus, nws muaj qhov nrawm thiab lub zog. Wb rhuav tshem tag nrho cov menyuam yaus zoo li lub tshuab cua sov los ntawm tus neeg sawv cev!
  Lub Fuhrer pom zoo tus ntxhais lub impulse:
  - Tau kawg, peb yuav ua txhaum nws, tab sis ... Debugging lub tshuab yuav tsum tau nqa tawm ntawm lub nrawm nrawm, thiab qhov no tshwj xeeb tshaj yog siv rau cov motors. Ntawm no, tau kawg, kev ntsuas radical yuav xav tau los txhim kho lawv, tab sis yog tias tus thawj coj-tus tsim pab!
  Txhua leej txhua tus barked nyob rau hauv chorus:
  - Lub koob meej rau tus poj Fuhrer! Thov kom Providence pab peb!
  Lub suab nkauj ntawm Thib Peb Reich pib ua si thiab ib kem ntawm cov tub ntxhais hluas sib ntaus los ntawm Hitler Cov Hluas tau tsiv mus. Cov tub hluas ntawm kaum plaub mus rau kaum xya xyoo mus nyob rau hauv lub nruas nyob rau hauv ib tug tshwj xeeb tsim. Thiab tom qab ntawd muaj qhov nthuav tshaj plaws: cov tub ntxhais hluas ntxhais hluas los ntawm cov poj niam lub koom haum ntawm lub teb chaws Yelemees tau taug kev. Lawv nyob rau hauv luv luv tiab, liab qab, liab qab taw ntawm beauties attracted lub qhov muag ntawm cov txiv neej. Cov ntxhais sim tsa lawv ob txhais ceg siab dua, tab sis tib lub sijhawm lawv rub tus ntiv taw, ua tib zoo muab pob taws. Ib qho kev lom zem saib zoo nkauj nrog cov duab tsis zoo ... Muaj tseeb, lub ntsej muag txawv thiab qee tus poj niam hluas fascist yog me ntsis ruam, yuav luag yog txiv neej, thiab txawm tias lawv twisted lawv. Tshwj xeeb tshaj yog thaum lawv coj pob muag ua ke.
  Esthete Adolf sau tseg:
  - Nws yog ib qho tsim nyog uas cov tub thiab cov ntxhais tau txais kev cob qhia lub cev ntau heev. Thiab kuv paub tias ntau tau ua tiav nyob rau lub sijhawm no, tshwj xeeb hauv Jungvolk, tab sis qhov xav tau yog kev sib koom ua ke thiab kev coj ua ntawm Spartan txoj kev. Tau kawg, ntxiv rau kev txhawb nqa tub sab tub nyiag ... Peb cov tub ntxhais hluas thiab cov poj niam yuav tsum loj hlob raws li tus neeg ncaj ncees thiab tib lub sijhawm uas tsis muaj neeg phem.
  Supreme Commander nres. Cov thawj coj nyob ntsiag to, tej zaum ntshai tsam tawm tsam, tab sis tsis xav kom paub meej qhov pom tseeb. Fuhrer txuas ntxiv:
  - Kev ua tsov ua rog tsis yog kev dag, tab sis kev ua siab phem rau cov yeeb ncuab yuav tsum ua ke nrog kev sib koom tes thiab kev nkag siab ntawm kev sib raug zoo ntawm cov phooj ywg. Qhov no yog qhov peb yuav tsum instill nyob rau hauv txhua leej txhua tus ... Tus tshiab superman yog tsis muaj kev hlub tshua rau lwm tus, tab sis rau ib tug ntau dua nws yuav tsum ua siab ntev rau nws tus kheej. Rau inferiority yuav tsum xub muab tshem tawm nyob rau hauv koj tus ntsuj plig, thiab ces tus qaug zog, tib neeg lub cev yuav sawv!
  Lwm lub sijhawm ... Cov thawj coj thiab cov tsim qauv dheev pom tau thiab pib qw nrov nrov. Lub Fuhrer zoo li txaus siab:
  - Nws twb zoo dua, tab sis tam sim no kuv xav pom ib qho kev coj ua ntawm kev sib ntaus sib tua huab cua. Xws li ib tug formidable thiab tag nrho-destroying ...
  Heinkel tsis txaus siab nug:
  - Nrog cov mos txwv nyob lossis lub plhaub, kuv Fuhrer?
  Nazi tus naj npawb ib nodded.
  - Tau kawg nrog kev sib ntaus sib tua. Tsis tas li ntawd, kuv xav xav txog kev ua haujlwm ntawm lub tshuab ejection. Tom qab tag nrho, koj tab tom ua haujlwm rau nws ... - Tus Fuhrer tuav nws lub nrig. - Thaum twg, thaum kawg, nws yuav npaj tau thiab muab tso rau hauv ntau lawm. Tom qab tag nrho, tus neeg tsav tsheb tau paub dhau los yog tus tsav dav hlau uas xav tau kev tiv thaiv rau yav tom ntej kev sib ntaus sib tua!
  Fuhrer-terminator txawm li cas los xij tau txiav txim siab los qhia cov neeg tsim qauv ib lub tswv yim niaj hnub ntawm cov cuab yeej ejection. Qhov no system yuav tsum tsis tshua muaj cumbersome, yooj yim dua thiab sib dua. Tias tus pheej yig thiab twb tau ua tiav los ntawm German kev lag luam squib yog qhov tsim nyog rau lub hom phiaj no.
  Kuv yuav tsum tau kos daim duab ntawm txoj kev mus, tab sis Hitler yog ib tus kws kos duab zoo tiag tiag, thiab nws kos kom meej meej, sai sai, cov kab ntawm cov duab kos thiab cov lem tau pom meej meej yam tsis muaj kev tswj hwm thiab kev sib tham. Lub hit-and-run terminator xav tias nws yog ib qho txawv txawv, ntawm chav kawm, hais tias cov Germans, muaj, feem ntau, xws li ib tug muaj zog thiab mus rau ib co kev txawj ntse xws li National Socialism thiab ib tug totalitarian system, leaked tsov rog rau cov Russians. Tej zaum qhov no yog vim qhov tseeb tias cov tub rog Lavxias tau muaj zog thiab muaj zog tshaj li cov neeg German thiab kawm kom sib ntaus sai.
  Nyob rau hauv dav dav, yog hais tias koj saib nyob rau hauv lub chav kawm ntawm kev ua tsov ua rog tag nrho, ces yog, cov Russians, los yog theej cov tub rog Soviet, kawm kev sib ntaus, thiab cov Germans, raws li nws yog, tsis nco qab li cas ... Lawv cov lus txib tau txiav txim siab ntawm qib ntawm cov tub ntxhais kawm thawj zaug, thiab tej zaum yuav qis dua yog tias cov tub ntxhais kawm qib ib muaj kev paub dhau los hauv kev ua tub rog hauv cov tswv yim tiag tiag. Thiab hais tias qee zaum cov menyuam yaus hnub nyoog 6 xyoo twb dhau los ua tub rog virtual, ces nws tsis muaj kev txhaum rau lawv thiab Zhukov thiab Mainstein kawm. Txawm li cas los xij, qee cov kws tshawb fawb xav txog Zhukov thiab Mainstein nruab nrab. Tseem muaj qhov tsis sib haum xeeb txog cov khoom siv, tshwj xeeb yog raug ntes, Fabkis. Hitler lub cim xeeb (lub cim xeeb zoo, tshwj xeeb tshaj yog thaum nws tseem noj qab nyob zoo!), qhia tias muaj 3600 lub tank raug ntes los ntawm Fab Kis, ib daim duab zoo nkauj heev ... Qee cov qauv, xws li SiS -35, zoo dua rau T- 34 nyob rau hauv lawv tej cuab yeej cuab tam, tab sis tsuas yog nyob rau hauv pem hauv ntej armor. Yog li lub tank no tseem tuaj yeem tsim tawm hauv Fabkis cov chaw tsim khoom, tshwj tsis yog los ntawm kev hloov 47-millimeter riam phom nrog 75-millimeter ntev chim. Qhov tseeb, qhov no yuav tsis txaus. Teb chaws Aas Kiv thiab Tebchaws Meskas feem ntau yeej ib txwm muaj txiaj ntsig rau cov cuab yeej cuab tam feem ntau ntawm lawv cov tso tsheb hlau luam. Ntawm no, piv txwv li, plaub caug-tuj Churchill muaj kev tshwj tseg ntawm 152 - millimeters piv rau 120 - rau lub tank hnyav IS-2.
  Lub Fuhrer hais lwm yam rau cov neeg tsim qauv:
  - Peb muaj cua txaus txaus, yog li nrhiav cov qauv zoo tshaj plaws ntawm lub dav hlau thiab tsim cov ntaub ntawv streamlined, yam tsis tau coj nws mus rau qhov kev ntsuam xyuas kim, qhov twg peb cov aces zoo tshaj plaws kuj ploj mus. Piv txwv li, lub dav hlau ya dav hlau qauv ua tau zoo heev, tshwj xeeb tshaj yog yog tias lub thickness thiab lub kaum sab xis ntawm inclination yuav hloov. Kuv twb muab rau koj daim duab, yog li cov tailless yuav tsum tau npaj. Nws kwv yees qhov ceev yuav txawm nrog lub cav Yumo mus txog 1100 kilometers ib teev. Yog li mus tom ntej, tab sis tsis txhob mus!
  Qhov no tau ua raws li kev noj su hauv huab cua qhib, cov ntxhais tub qhe teem rooj thiab rooj zaum. Zoo nkauj ... Tab sis hom kev hloov kho hauv National Socialism yuav ua li cas? Xws li kom txo tus naj npawb ntawm cov yeeb ncuab thiab ua phooj ywg. Ntawm no, piv txwv li, tsis txhob tsa cov haiv neeg German ntawm txhua qhov tig thiab tseem tuaj yeem txwv tsis pub faib haiv neeg rau hauv chav kawm. Txawm li cas los xij, txoj cai, kev faib cov teb chaws rau hauv qis dua thiab Aryan tseem tsis tau raug cai. Qhov no simplifies yam.
  Ib tug ntxhais zoo nkauj los ntawm cov tub qhe zaum ntawm Fuhrer thiab muab nws txhais tes rau ntawm nws lub hauv caug liab qab. Cooed:
  - Koj puas xav txog ib yam dab tsi, kuv Fuhrer?
  Tus Nazi dictator thiab tib lub sij hawm ib tug virtual player pib. Nws pom tias nws tseem tsis tau tiav nws cov zaub zaub thiab txiv hmab txiv ntoo nyias. Tus Fuhrer hnia tus ntxhais ntawm daim di ncauj, hnov nws cov hluas, qab zib, thiab tshaj tawm tias:
  - Koj yuav caij tsheb nrog kuv. Thiab nej sawv daws mus ua hauj lwm, lub sij hawm noj mov tas lawm.
  Thiab dua lub zog ntawm lub xeev, tsis heev, txawm li cas los xij, zoo-roj mechanism pib tig. Nyob rau hauv txoj kev rov qab, Fuhrer ua rau kev hlub rau kev zoo nkauj, thiab txawm xav tias qhov twg nws tau txais ntau lub zog thiab lub zog los ntawm. Tom qab tag nrho, lawv tau hais tias Fuhrer yog impotent thiab, feem ntau, liam tias yog neeg xiam oob qhab, uas tau mob syphilis ( dag ) thiab castrated (feem ntau lus tseeb!).
  Txawm li cas los xij, tsis yog txhua yam ua tau zoo nyob rau lub Rau Hli 22, 1944, kev ua tsov rog nrog USSR tau mus txog peb xyoos. Tab sis yeej tsis pom, thiab Saratov tseem tuav tawm. Stalin kom tiv thaiv lub nroog no txhua tus nqi.
  Txawm tias tag nrho cov kev poob, kev tsim cov khoom siv tub rog yog qhov siab heev. Cov tshiab IS-2 tso tsheb hlau luam ua pov thawj tau zoo heev. Txawm tias tsis ua txhaum los ntawm ib tug neeg German tsheb nyob rau hauv lub hauv pliaj, lawv tso lawv tawm ntawm qhov kev txiav txim los ntawm ib tug ntev ntev.
  Yog li cov Nazis tau nyuaj heev. Tab sis lawv tau muaj txiaj ntsig zoo. Lub dav hlau dav hlau ME-262 twb tau tawm tsam saum ntuj heev. Thiab nws yog ib tug neeg sib tw loj heev.
  TA-152, txawm li cas los xij, ua pov thawj tias feem ntau yog hom riam phom zoo heev.
  Stalin, lub sijhawm no, kuj tau tuav lub rooj sib tham nyob rau hnub thib peb ntawm kev pib ua tsov rog thiab pib nug cov thawj coj tub rog seb lawv xav li cas thiab yuav ua li cas txhim kho qhov xwm txheej ntawm sab xub ntiag.
  Zhukov hais rau tus thawj coj:
  - Yog tias peb tsuas yog tiv thaiv peb tus kheej thiab tawm tsam kev hem, ces peb yuav tsis poob. Peb yuav tsum tau nce qib!
  Stalin nodded zog.
  - Kuv pom zoo! Tab sis qhov twg!
  Marshal Zhukov hais tias:
  - Kom txog rau thaum Leningrad surrendered, nws yuav tsum raug tso tawm!
  Marshal Vasilevsky pom zoo:
  - Yog, kuv xav tias nws yuav yog qhov zoo tshaj plaws ntawm cov kev xaiv!
  Stalin shrugged nws lub xub pwg nyom thiab hais tias:
  - Yog tias peb ntaus Tikhvin dua, ces lawv yuav tos peb nyob ntawd, thiab peb yuav daig lossis poob rau hauv qhov ntxiab!
  Marshal Zhukov nodded hauv kev pom zoo:
  - Qhov ntawd yog lawm Comrade Stalin! Tab sis kuv xav tias cov tub rog Finnish hauv Petrozavodsk yuav tsum raug ntaus. Lawv tsis muaj zog heev thiab peb tuaj yeem coj tus yeeb ncuab los ntawm kev xav tsis thoob!
  Stalin teb nrog luag nyav:
  - Logically Comrade Zhukov. Yog li ntawd mus rau Petrozavodsk. Thiab coj peb yeej!
  Tom qab cov lus no, ob peb tug ntxhais hauv luv luv tiab dawb thiab taw liab qab nkag mus. Lawv nqa cov hwj cawv liab thiab iav ntawm cov qhaub cij thiab caviar dub. Stalin coj cov qhaub cij ntawd thiab ntxuav, hais tias:
  - Yog li cia peb haus dej kom ntseeg tau tias peb lub peev xwm ib txwm sib haum nrog peb cov kev xav tau.
  Voznesensky hais tias:
  - Qhov zoo ntawm cov cuab yeej ntawm peb cov tso tsheb hlau luam yog qhov tsawg heev. Thiab kuv thov kom IS-2 thiab T-34-85 sib zog, sai thiab ntau maneuverable los ntawm kev txo cov armor. Qhov no yuav ua rau peb txuag nyiaj hauv cov hlau, thiab yuav ua rau cov tshuab no siv tau ntau dua.
  Stalin shrugged nws lub xub pwg nyom thiab hais tias:
  - Tej zaum ... Tab sis kuv tsis yog tus txhawb nqa ntawm kev ua cov tso tsheb hlau luam tawm ntawm plywood!
  Voznesensky tau hais nrog qhov zoo saib:
  - Tab sis tej zaum nws yog ib lub tswv yim zoo los ua qee lub tso tsheb hlau luam yuav luag tag nrho ntawm cov ntoo. Koj tuaj yeem tshawb xyuas seb nws yuav zoo li cas hauv kev xyaum!
  Zhukov nodded nyob rau hauv kev pom zoo thiab tawg mus rau hauv ib tug hais lus:
  - Peb caug-plaub tuaj yeem ua kom sib dua, lawv tseem tsis yooj yim heev thiab kev nce nrawm thiab kev ua haujlwm tuaj yeem ntxiv rau lawv txoj sia nyob. Tsis tas li ntawd, lub gearbox tau zoo dua thiab qhov no them rau qhov txo qis hauv ergonomics los ntawm kev nce hauv qhov hnyav. Tab sis qhov tsis zoo ntawm cov hlau, 90 millimeters tiv thaiv cov phom German muaj zog, hloov mus ua tsis muaj dab tsi. Tsis tas li ntawd, cov Germans tau tshem tawm Panther thiab T-4 yooj yim los ntawm kev tsim khoom, thiab hauv Thib Peb Reich, ntxiv rau cov tso tsheb hlau luam tshawb nrhiav, tsuas yog Panther-2 nrog 88-mm cannon yuav dhau los ua ntu. Thiab peb cov tso tsheb hlau luam tsis rub tawm tsam nws los ntawm qhov deb. Thiab tag nrho cov ntau nws yog tsim nyog los ua kom lawv ceev!
  Stalin nodded.
  - Tso ib feem ntawm T-34-85 thiab IS-2 nrog tsuas yog cov mos txwv tiv thaiv, thiab tom qab ntawd xyuas thiab taug qab seb qhov no yuav cuam tshuam li cas rau lawv cov kev sib ntaus sib tua. Thiab kev ua haujlwm ntawm SU-100 yuav tsum tau nrawm dua. Tej zaum peb yuav tso tseg peb caug-plaub thiab IS-2 nyob rau hauv kev txaus siab ntawm no tus kheej-propelled phom nkaus xwb.
  Marshal Vasilevsky tau hais tias:
  - Nws yog ib lub tswv yim nthuav. Tab sis SU-100 tuaj yeem ntaus cov yeeb ncuab ntawm lub nkoj tsuas yog tig kiag ...
  Stalin hais tias:
  - Ua kom luv luv kom nws tuaj yeem pov thiab tig nrawm dua ... Thiab nyiam dua qhov qis dua silhouette. Tab sis peb xav tau rab phom nws tus kheej zoo li huab cua!
  Zhukov nug:
  - Koj Tus Thawj Coj.... Saratov tseem tuav tawm, tab sis sai sai no yuav poob. Nws yuav tsim nyog los tsim ib txoj kev npaj rau kev khiav tawm ntawm Kuibyshev ntawm yam uas tau coj los ntawm Moscow. Koj tus kheej xav li cas?
  Stalin teb hnyav heev:
  - Hauv Sverdlovsk, thaj, koj yuav tsum khiav tawm. Tab sis nws tseem tuaj yeem ua haujlwm hauv Moscow. Peb muaj ib lub nroog underground tag nrho ntawm no. Peb yeej muaj peev xwm tuav tau nws.
  Vasilevsky hais tias:
  - Moscow yuav tsum khaws cia ntawm tus nqi, ib yam li Saratov!
  Stalin hais tias:
  - Tawm tsam cov Germans hauv qhov sib txawv ntawm Don thiab Volga. Peb yuav tsum tau hloov lub zog. Saratov tuav ntawm txhua tus nqi, mus rau qhov kawg ntawm cov ntshav. Siv txhua txoj kev, txawm tias kamikaze.
  Zhukov tau lees tias:
  - Yog li yuav nws, zoo heev!
  Stalin tig mus rau Yakovlev:
  - Zoo, tus tsim qauv, muaj tswv yim?
  Tus Lwm Thawj Coj tau teb nrog ib tug sigh:
  - Nws yuav tsim nyog los tsim lub dav hlau aviation, tab sis qhov no tseem tsis tau muaj tseeb. Thiab Yak-3 yuav tsum tau zoo duralumin, uas peb tsis muaj!
  Stalin nodded.
  - Kuv paub! Yak-9 yuav tsum nyob hauv peb qib. Thiab nws yuav tsum raug tso tawm ntau li ntau tau! Thiab nce kev tsim tawm ntawm fighters.
  Yakovlev hais tias:
  - Lub German TA-152 yog ob qho tib si lub dav hlau tawm tsam, lub foob pob ua ntej, thiab cov neeg tua rog. Nws yuav yog qhov zoo rau peb los tsim ib lub tshuab ntau lub hom phiaj zoo sib xws!
  Stalin txhawb nqa tus tsim:
  - Qhov no yog lub tswv yim zoo Comrade Yakovlev! Piv txwv li, LAGG-7, yog tias txhim kho me ntsis, tuaj yeem hloov mus rau hauv kev sib xyaw ntawm ob lub dav hlau tawm tsam thiab cov tub rog pem hauv ntej!
  Yakovlev tau lees paub tias:
  - Comrade Stalin yog ua tau ... Tab sis nws yuav siv sij hawm. Yog, thiab lub dav hlau yuav kim.
  Tus Thawj Tub Ceev Xwm tau npau taws slammed nws lub nrig ntawm lub rooj thiab qw nrov nrov:
  - Ua kom pheej yig dua! Thiab feem ntau, koj tuaj yeem kwv yees ntau npaum li cas ntawm lub ncauj lus no. Peb xav tau ib lub dav hlau dav hlau los tsim nws xwb. Thiab qhov ntawd tuaj yeem yog txoj hauv kev tawm.
  Yakovlev hais tias:
  - IL-2 yog qhov yooj yim heev rau kev tsim khoom thiab nws cov tswv yim tau ua tiav. Tsuav koj tsis tshem nws tawm. Nws yog ib tug ncaj ncees tenacious aircraft, txawm hais tias tam sim no nws cov yam ntxwv ya davhlau yog outdated. Tab sis tsis muaj kev phem tsis zoo. Peb zoo ntawm kev foob pob yeeb ncuab tsheb.
  Zhdanov npau taws sau tseg:
  - Peb aviation yuav tsum muaj zog tshaj qhov tsawg tshaj plaws!
  Yakovlev poob siab.
  - Yuav tsum! Tab sis rau tam sim no, peb cov pilots yog qhov zoo tshaj plaws nyob rau hauv lub ntiaj teb no: Anastasia Vedmakova thiab Akulina Orlova!
  Stalin nodded nyob rau hauv kev pom zoo.
  - Cov ntxhais no tsis muaj qhov sib npaug thiab, rau nees nkaum tsib lub dav hlau uas tus yeeb ncuab poob tom ntej, kuv muab lawv rau lwm lub hnub qub ntawm tus phab ej ntawm USSR!
  Zhukov zoo siab qhia:
  - Rau qhov no koj yuav tsum haus!
  Beria hu nkauj nrog kev zoo siab:
  - Peb, nco ntsoov txhua yam, keeb kwm yuav txiav txim,
  Nws lub tsev hais plaub yuav los...
  Raws li los ntawm lub plhaw mus rau riam phom atomic,
  Nws coj lub tebchaws cia siab rau pem hauv ntej!
  Thaum cov tswv cuab ntawm pawg tub rog tau sib tham, cov ntxhais tau tawm tsam.
  Thiab nrog kev pab los ntawm cov ntiv taw liab qab, lawv tsoo cov Nazis thiab ua feats, cov liab qab zoo nkauj no.
  Thiab lawv hu nkauj:
  Peb ntseeg tias tag nrho lub ntiaj teb yuav sawv
  Yuav muaj qhov kawg rau fascism ...
  Thiab lub hnub yuav ci
  Txoj kev, illuminating communism!
  . QHOV #10
  Thaum kawg ntawm lub rau hli ntuj, cov Germans txiav tawm Saratov, thiab nyob rau lub Xya hli ntuj 1, 1944, lub formidable Sturmmaus tau siv thawj zaug. Lub tshuab no nrog lub foob pob hluav taws 650-millimeter foob pob hluav taws tau pib lub foob pob hluav taws tua hluav taws uas tawg tag nrho cov zej zog.
  Cov ntxhais uas tsav lub tsheb no tsuas yog hnav ris tsho, thiab lawv tau tso khoom plig ntawm kev puas tsuaj loj heev.
  Cov menyuam ntxhais liab qab muaj panties liab, dub thiab dawb. Thiab lawv tau coj tej txiaj ntsim ntawm kev tuag.
  Faina, uas txib lawv, tuav lub txiv mis liab liab ntawm nws ob lub mis thiab hu nkauj:
  - Lub koob meej rau lub sijhawm ntawm cov tub rog ntawm tus ntoo khaub lig!
  Peb yuav mus txog qhov kawg ntawm lub qab ntuj khwb!
  Thiab cov tub rog squealed thiab dhia.
  Ib tug ntawm lawv, Margaret, hais tias:
  - Huab Tais Tswv Ntuj nrog nraim peb!
  Faina pom zoo nrog qhov no:
  - Tau kawg! Thiab peb Reich yeej yuav yeej!
  Tus ntxhais ntaus nws txhais taw liab qab thiab hu nkauj:
  -Thaum peb koom siab, peb yeej invincible! Thaum peb koom siab, peb yeej invincible!
  Yog li ntawd, cov tub rog tau tua thiab stomped thiab galloped nrog lawv ob txhais taw liab qab. Warriors ntawm qib siab tshaj plaws.
  Irma tseem xa ib qhov projectile ntawm no los ntawm kev tsav tsheb tsis siv neeg thiab nrov nrov:
  - Kev yeej loj tos peb!
  Cov ntxhais, tau kawg, yog cov uas yuav tsis tso tseg. Thiab lawv tsoo lub Soviet txoj haujlwm nrog kev txaus siab heev.
  Albina thiab Alvina, raws li ib txwm, yog nyob rau saum toj, thiab qhia lawv txhoj puab heev thiab xuav. Lawv yog cov ntxhais, cia li hais tias: super!
  Albina, tsoo lub tsheb Soviet nrog nws txhais taw liab qab, hais tias:
  - Kuv muaj ib tug ntxhais super!
  Alvina, tsoo lwm lub hom phiaj nrog nws pob taws liab qab, dhia thiab, ua si nrog nws cov leeg plab, qw:
  - Kuv yog ib tug tub rog uas kuv tua txhua yam nruj!
  Qhov ntawd yog li cas cov tub rog sib cais.
  Gerda, ua ke nrog Charlotte, txiav txim siab sim lwm German novelty.
  Txog tam sim no, tsuas yog E-25 tus kheej-propelled phom tuaj yeem tshwm sim, hauv tus lej loj txaus - nws yooj yim heev los tsim thiab pheej yig. Txawm hais tias tus qauv no yog ib qho ntawm thawj. Ntawm no nyob rau hauv nws pw ob tug ntxhais nyob rau hauv bikinis. Lub tsheb yog tsawg dua ib thiab ib nrab meters qis thiab ua tsaug rau qhov no nws yog li ntawd zoo tiv thaiv thiab armed nrog ib tug kuj me me luj.
  Ob tug ntxhais Charlotte thiab Gerda, pw tsaug zog, tua phom ntawm Soviet. Nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lawv, lub tsheb crumbled, xov tooj cua tswj, tau tsiv thiab tshem tawm minefields.
  Liab Charlotte tua nws rab phom. Nws overwhelmed rab phom Soviet, thiab tshee nws lub hauv siab, NW nyuam qhuav npog los ntawm ib daim ntaub nyias nyias. Thiab nws cooed:
  - Rabid hluav taws kub hyperplasma!
  Thiab ces Gerda yuav nplawm nws ib yam nkaus, siv nws cov ntiv taw liab qab. Thiab chirps:
  - Kuv yog ib tug ntxhais txias heev thiab tsis phem ...
  Self-propelled phom txav nws tus kheej. Thiab nres ib ntus. Nws cov ris tsho pem hauv ntej yog qhov hnyav hnyav, thiab qhov no muab kev tiv thaiv zoo. Nyob rau hauv Soviet lub sij hawm, lub plhaub yog rhiab heev rau ricochets. Thiab tsis muaj dab tsi hem xws li rab phom self-propelled nyob rau hauv lub hauv pliaj. Ntawm no lawv tseem tuaj yeem hla lub rooj tsavxwm. Tab sis cov ntxhais tsis maj. Ib rab phom uas muaj peev xwm ua tau zoo rau tus kheej hauv cov cuab yeej cuab tam hla dhau SU-100, uas tseem tab tom tsim, thiab tseem muaj kev tiv thaiv zoo dua, ntau lub xov tooj ntawm tes thiab tib lub sijhawm sib dua.
  Thiab Red Army muaj ob peb lub tshuab ziab khaub ncaws, qhov tseeb dua, nws tseem tsuas yog nyob rau theem tsim. Qhov tseeb, T-34-85 tank, uas tsis muaj zog txaus nrog rab phom, thiab cov cuab yeej muaj zog heev. Thiab German tus kheej-propelled rab phom E-25, los ntawm txoj kev, yog sib dua, muaj zog ntau dua nyob rau hauv armor thiab phom.
  Cov hluas nkauj sib ntaus... zoo nkauj heev thiab hluas. Thiab lawv tus kheej-propelled phom foob pob thiab pov ...
  Lub Xya Hli yog kub, thiab lub cev ntawm cov ntxhais hauv lub tsheb liab kub yog ci ntsa iab nrog hws. Lawv tsis tuaj yeem tso tseg thiab thim rov qab.
  Gerda sau ntawv:
  - Cov vajtswv ntawm Wehrmacht yog pom muaj zog,
  Tab sis lawv tsis pab cov tsis muaj zog ...
  Yog tias qhov ua rau Adolf muaj tseeb -
  Tsim lub ntiaj teb lub zog!
  Charlotte hu nkauj zoo siab:
  - Yog, khawv koob xav tau "Panther" thiab "Tiger",
  Los ntshav ntau txawm tias txhua txoj hmoo ...
  Thiab tsis muaj kev xav tsis thoob thiab kev ua si vwm,
  Cia tag nrho haiv neeg hauv ntiaj teb poob rau hauv caug!
  Tab sis cov no yog cov ntxhais German, thiab ntawm qhov tod tes, cov ntxhais Soviet sib ntaus sib tua.
  Yog li kev sib ntaus yuav yog qhov hnyav tshaj plaws. Natasha thiab Anyuta hluav taws los ntawm lub nkoj muaj zog phom thiab squeak:
  - Yuav muaj peb tus chij hla Berlin!
  Thiab liab qab lawv dawb, pearly hniav. Thiab tsis txhob txwv cov ntxhais nrog mines.
  Ob lub plhaub tsoo lub ntsej muag armor ntawm sab sauv ntawm lub hull ... Lawv ricochet. Tsis yog, IS-2 yog lub tsheb loj thiab nws tsis yooj yim los nqa nws.
  Tab sis IS-1, uas tau txav mus rau sab xis ntawm cov ntxhais, zoo li tau txais lub phom loj, ntaus thiab nres. Ua puas qhov kev zoo nkauj.
  Alenka, ua si nrog nws cov leeg nqaij, hu nkauj:
  - Txhua yam ua tsis tau yog ua tau hauv peb lub ntiaj teb, Newton pom tias ob zaug ob ua plaub!
  Kev sib ntaus sib tua tseem mus tsis tau. Soviet cannon ntaus Germans. Loj Marusya ntxig cov plhaub rau hauv lub breech. Xws li yog lub neej thiab txoj hmoo ntawm cov ntxhais. Thiab lawv hu nkauj:
  Tsis muaj leej twg yuav txwv peb, tsis muaj leej twg yuav swb peb! Lavxias hma tsoo cov yeeb ncuab, Lavxias hma hma qhuas tus phab ej!
  Augustine scribbling los ntawm rab phom tshuab, hais tias:
  - Dawb huv tsov rog! Yuav muaj peb txoj kev yeej! Chij ntawm Russia rau pem hauv ntej, yeeb koob rau cov poob heroes!
  Thiab dua lub phom phom tua tuag rumbles, thiab nws suab:
  Tsis muaj leej twg yuav txwv peb, tsis muaj leej twg yuav swb peb! Cov hma Lavxias tab tom tsoo cov yeeb ncuab, koj paub tias lawv muaj tes txias!
  Maria tus ntxhais no nrog cov plaub hau kub coj lub tank thiab squeaks:
  - Cia peb tsoo cov fascists!
  Cov Germans muaj lub sij hawm nyuaj, kev sib ntaus sib tua kuj nyob rau hauv tag nrho viav vias saum ntuj. Tab sis txog tam sim no, Yak-9 yog qhov qis dua hauv kev nrawm thiab kev ua tub rog rau German hom. Kev sib ntaus sib tua tsis sib npaug rau tus kws sau paj huam.
  Marseille, tus kws tsav dav hlau ace no tau ua haujlwm zoo thaum lub sijhawm ua tsov rog xyoo. Ntau tshaj li amazing thiab zoo heev. Tom qab ncav cuag ib puas thiab tsib caug lub dav hlau, nws tau txais Knight's Cross of the Iron Cross nrog nyiaj ntoo qhib ntaj thiab pob zeb diamond. Thaum ncav cuag plaub puas lub dav hlau poob, nws tau txais Knight's Cross of the Iron Cross nrog golden oak nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond. Rau tsib puas lub dav hlau nws tau txais qhov Kev Txiav Txim ntawm German Eagle nrog pob zeb diamond, thiab tom qab xya puas thiab tsib caug Knight's Cross of the Iron Cross nrog platinum ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond. Thiab tau mus txog ib txhiab lub dav hlau, nws tau txais Grand Cross ntawm Knight's Cross.
  Tus kws tsav dav hlau tshwj xeeb muaj peev xwm ua tau ntau lub dav hlau yeej. Thiab thaum nws tseem muaj sia nyob. Marseille tsis ntev los no tau nce mus rau qeb duas. Tab sis nws tseem ya zoo li ib tug neeg tsav dav hlau.
  Raws li lawv hais, nws tsis hlawv hauv hluav taws thiab tsis poob hauv dej. Thaum lub sij hawm ntau xyoo ntawm kev ua tsov ua rog Marseille tau txais lub siab xav ntawm tus neeg yos hav zoov. Nws tau los ua tus neeg tsav dav hlau super-legendary, thiab nrov heev.
  . Tab sis nws kuj muaj tus neeg sib tw muaj zog - Agava thiab Albina thiab Alvina, uas kuj tau tshaj li daim duab ntawm ib txhiab downed tsheb txhua. Thiab Agave ntes tau nrog Marseille sai heev. Tab sis nws tseem hluas heev, thiab tseem tsis tau poob ib tug fighter.
  Tus ntxhais nias rau ntawm lub pedals nrog nws liab qab, chiseled ob txhais ceg, tua ib tug tawg ntawm air guns. Thiab tam sim no plaub lub tsheb Soviet IL-2 raug tua.
  Agave giggles thiab hais tias:
  Rau qee qhov, peb txhua tus yog bitches! Tab sis kuv muaj cov hlab ntsha ntawm cov hlau!
  Thiab dua tus ntxhais tig ib ncig. Nws tua tau xya lub dav hlau Soviet hauv ib qhov tawg - rau PE-2s thiab ib lub TU-3, thiab squeaks:
  - Feem ntau, yog tias tsis super, ces hyper!
  Agave, ntawm chav kawm, yog ib tug bitch. Pilot los ntawm Lucifer. Nkauj hmoob zoo nkauj heev.
  Ntawm no nws muab lwm qhov tawg thiab tua yim lub dav hlau Soviet Yak-9 ib zaug thiab squeaks:
  - Kuv yog tus muaj tswv yim tshaj plaws thiab tawm tsam!
  Hluas nkauj yeej tsis ruam. Txhua yam ua tau, thiab txhua yam muaj peev xwm. Tsis txhob hu nws tus kheej.
  Thiab ob txhais ceg yog tanned, thiaj li graceful ...
  Tab sis Mirabela tawm tsam nws ... Tau ntev, Pokryshkin yog tus zoo tshaj plaws Soviet ace. Nws sau tsib lub hnub qub kub ntawm lub hero ntawm lub USSR, tua ib puas thiab nees nkaum xya aircraft. Tiamsis thaum ntawd nws tuag lawm. Tom qab ntawd tsis muaj leej twg tuaj yeem tuav nws cov ntaub ntawv. Ntxiv rau Anastasia Vedmakova, thiab Akulina Orlova. Thiab tsuas yog tsis ntev los no, Mirabela kuj tau tshaj Yak-9 T ntawm ib qho tattered, tshaj Kozhedub. Thiab tau tua ntau tshaj ib puas thiab yim caum lub dav hlau, nws tau los ua ib tug xya-lub sij hawm hero ntawm lub USSR.
  Nov yog tus ntxhais terminator! Xws li nws yuav nres ib tug nees galloping, thiab nkag mus rau hauv lub tsev pheeb suab.
  Thiab txawm tawv dua.
  Mirabela muaj txoj hmoo nyuaj. Kuv tau mus nyob rau hauv ib tug me nyuam, ua hauj lwm colony. Npog thiab hnav lub tsho grey, nws tau txiav ntoo thiab sawed pob tw. Nws muaj zog thiab noj qab nyob zoo. Nyob rau hauv loj heev frosts nws mus barefoot, thiab nyob rau hauv tsev lojcuj pajamas. Thiab tsawg kawg ib zaug yuav txham.
  Ntawm chav kawm, xws li ib tug tshwm sim kuj tau sau tseg nyob rau hauv pem hauv ntej. Tau ntev, Mirabela tau tawm tsam hauv tub rog, thiab tom qab ntawd los ua tus tsav. Mirabela tau txais nws thawj kev cai raus dej ntawm hluav taws nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua nyob ze Moscow, qhov chaw uas nws mus tam sim ntawd tom qab lub colony. Thiab nyob ntawd nws tau qhia nws tus kheej txias.
  Nws tiv thaiv taw liab qab thiab yuav luag liab qab nyob rau hauv lub iab txias, uas txhais tau tias tuag tes tuag taw Wehrmacht. Xws li ib tug damn, thiab invincible ntxhais yog. Thiab nws ua tau zoo heev.
  Mirabela ntseeg nyob rau hauv lub imminent yeej ntawm lub USSR. Tab sis lub sij hawm dhau mus. Muaj ntau thiab ntau tus neeg raug tsim txom, tab sis yeej tsis tuaj. Thiab nws tau txais creepy tiag tiag.
  Mirabela npau suav ntawm yeej thiab ua tiav. Nws muaj xya lub hnub qub ntawm USSR - qhov no ntau dua li lwm tus! Thiab damn nws, nws tsim nyog nws cov khoom plig! Thiab yuav nqa tus ntoo khaub lig ntawm caj npab thiab tshaj. Txawm tias tom qab Stalin raug tua, nws ua rau muaj sia nyob!
  Tus ntxhais tuaj rau hauv thiab khov ... Nws khob qhov tseeb German XE-162 thiab squeaks:
  - Aerobatics! Thiab ib tug damn tshiab neeg coob!
  Tiag mas nws yog ib tug ntxhais zoo heev. Tus cobra tiag kuj muaj peev xwm ntau.
  Mirabela yog lub hnub qub tshiab....
  Kev sib ntaus sib tua mus rau ob peb hnub, kom txog rau thaum lub lim tiam tshiab los txog thiab Lub Xya Hli 8, 1944 ... Lub Soviet IS-2 tau txais kev puas tsuaj rau cov menyuam thiab cov lem - nws tab tom kho. Yog lawm, xws li kev ua tsov rog siab phem thiab tsis muaj kev hlub tshua. Thiab nws yuav kav ntev npaum li cas?
  Thiab tam sim no Gerda hla Kniesel thiab Wittmann raws li tus naj npawb ntawm cov tso tsheb hlau luam raug puas tsuaj.
  Lawv yuav zam tau li cas? Lawv sib ntaus sib tua hauv ib lub bikini. Cov ntxhais tau ua ib ntus, tsim txom cov menyuam yaus hauv Soviet dua. Thiab tam sim no lawv tau mus txog tus naj npawb ntawm 300 lub tso tsheb hlau luam puas lawm. Thiab lawv tuaj yeem suav rau qhov khoom plig uas tsis tau pom dua: lub hnub qub ntawm Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Ntawm no yog cov ntxhais!
  Gerda tua ntawm lub tsheb Soviet. Kua muag tawm ntawm tus pej thuam thiab squeals:
  - Kuv yog ib yam dab tsi!
  Thiab tua dua. Tom ntej: T-34-85 Thiab squeaks:
  - Lub teb chaws Yelemees!
  Tus ntxhais twitch nws tus kheej. Thiab nws nquag nquag heev ... Yog, nws muaj lub tswv yim zoo li no. Twb yog nruab nrab lub 7 hli xyoo 1944 lawm...Ua tsov rog mus ntxiv... Tsis xav tso tseg. Cov tub rog liab tab tom sim nce mus rau ntau qhov chaw. Tab sis ua tib zoo ua tib zoo, vim tias muaj ob peb tib neeg cov peev txheej sab laug.
  Thiab Russia los ntshav.
  Piv txwv li, Hans Feuer. Tus yau tshaj tau txais kev txiav txim ntawm Iron Cross, Thawj Chav. Thiab tom qab ntawd nws tau los ua tus yau tshaj plaws tau txais txiaj ntsig rau kev ntes ntawm Soviet general nrog rau Order of the Knight's Cross of the Iron Cross.
  Yog, qhov no yeej zoo nkauj heev.
  Thiab cov tub hluas qhia lawv tus kheej heev heev.
  Hans Feuer yog ib tug fighter siab tawv. Tus tub sib ntaus zoo li tus loj heev, nyob rau hauv huab cua txias thiab kub, nyob rau lub caij ntuj sov thiab lub caij ntuj no, hnav ris tsho luv xwb.
  Nrog cov ntiv taw liab qab, tus me nyuam cuam grenades thiab ua legendary.
  Qhov no yog qhov txias tiag tiag!
  Hans tau nto moo rau ntau pua xyoo! Txawm li ib tug antihero!
  Thiab feem ntau, xws li kev tsov rog tsis txaus ntseeg thiab nruj yuav tshwm sim ntawm no ... Txhua AI ploj mus.
  Agave rov qab los rau saum ntuj thiab tua cov tsheb hauv Soviet. Nws yog ib tug neeg tua tsiaj thiab tua tsiaj. Strikes tus yeeb ncuab.
  Cov tsheb uas nws tsoo yog ntog. Thiab ces tus ntxhais hluav taws kub hauv av rog. Knocks tawm IS-2. Thiab nws xav tau:
  - Kuv yog tus zoo tshaj! Kuv yog tus ntxhais uas tua yeeb ncuab!
  Thiab dua nws yog pauv mus rau lub hom phiaj huab cua. Qhov no yog lub tank destroyer thiab tag nrho cov tshuab uas ya thiab tua.
  Tab sis ntawm no yog me me E-5 tank. Tshuab hnyav xya tons. Hla kev sib ntaus sib tua. Thiab gnaws thiab gnaws ntawm tus yeeb ncuab.
  Thiab nws yog lub sijhawm hu nkauj - tsis muaj leej twg yuav txwv peb, thiab tsis muaj leej twg yuav yeej!
  E-5 rushes rau nws tus kheej, thiab tua ntawm qhov txav. Thiab tsis txhob tso tseg xws li lub tank. Thiab cov shells ricochet.
  Thiab nyob rau hauv lub tshuab zaum ib tug me nyuam tub muaj kaum xyoo, Friedrich, thiab squeaks:
  - Thiab kuv yuav yog tus super fighter tiag tiag!
  Thiab dua, yuav ua li cas nws tua ... Thiab nws hits qhov chaw ntawm lub pej thuam. Thiab nws lub zog tuag, txawm tias me me caliber, yog colossal.
  Thiab nyob rau saum ntuj, Helga fights. Ib tug ntxhais tsis tau hnav khaub ncaws nyob rau hauv bikini yog hu rau cov nqi. Thiab zoo siab rau nws txoj kev vam meej.
  Nrog nws cov ntiv taw liab qab, nws taw tes rau ntawm lub tsheb Soviet thiab muab tso rau hauv hluav taws tshwj xeeb, thiab ua rau tag nrho cov kev sib ntaus sib tua nrog cov plhaub tawg.
  Qhov no yog txias thiab vwm.
  Thiab Agave rub ua ntej ... Thiab kuj fights.
  Twb yog lub 8 hli xyoo 1944... Tub rog liab tseem tsis tau muaj kev vam meej nyob qhov twg. Tab sis cov Germans, ib yam nkaus, tsis tuaj yeem nce qib loj. Formidable underground tanks mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Tab sis lawv yog tactical nkaus xwb.
  Cov ntxhais cheb underground, tua lub roj teeb ntawm Soviet phom thiab rov qab los.
  Nyob rau tib lub sijhawm, lawv ntes tau ob peb tug tho kev. Cov ntxhais uas ntes tau cov tub hluas tau hnav ris tsho thiab tsim txom. Lawv tuav cov pioneer nrog hlau, ces ci lawv cov pob taws liab qab nrog hluav taws. Tom qab ntawd lawv pib tsoo lawv cov ntiv taw nrog cov ntiv taw liab liab. Cov tub hluas quaj quaj hauv qhov mob hnyav heev. Thaum kawg, cov ntxhais tau hlawv cov hnub qub ntawm lawv lub hauv siab nrog liab-kub hlau, thiab crushed txiv neej perfections nrog lawv cov khau. Cov pioneers kawg ua tiav thiab lawv tau khoov los ntawm qhov mob hnyav.
  Cov ntxhais, luv luv, qhia cov chav kawm ntxiv. Tab sis dua, cov Germans tsis ua tiav ib yam dab tsi tseem ceeb.
  Cov phom muaj zog ntawm tus kheej-propelled: "Sturmmaus", raug rho tawm haujlwm ntawm Soviet txoj haujlwm. Muaj kev puas tsuaj ntau heev. Tab sis lub Soviet nres aircraft tsoo tawm ib lub tsheb, thiab Fritz rov qab los.
  Saratov tseem tuav tawm thaum Lub Yim Hli 1944. Muaj tseeb, cov Germans tau ntes lub nroog Uralsk hauv Kazakhstan thiab tsiv mus rau Orenburg.
  Ntawm no dua Albina thiab Alvina nyob hauv huab cua, tab sis ib zaug ntawm kev sim ya dav hlau. Lawv taw tes nrog kev pab ntawm cov ntiv taw liab qab, nias cov nyees khawm ntawm lub joystick thiab ua nws tsis tshua muaj neeg deftly.
  Cov ntxhais, tau kawg, ua kom pom qhov siab tshaj plaws aerobatics. Ntawm no lawv rub lawv cov diskette, thiab lub kaum os Soviet ya tshuab raug tua.
  Albina chirps:
  - Pab neeg ua haujlwm npau taws! Yuav muaj hnub qub!
  Thiab tig nws lub tsheb rov qab. Thiab cov ntxhais tab tom tsoo cov Tub Rog Liab. Tsis tas li ntawd, Major ...
  Alvina tseem tsoo lub kaum ob Soviet dav hlau thiab squeaks:
  - Cov ntxhais vwm, thiab tsis yog nkauj xwb!
  Kho qhov kawg. Lawv ob peb taug kev nrog cov txiv neej. Thiab dab tsi cia li tsis sawv. Cov ntxhais hlub txiv neej - nws zoo rau lawv! Thiab tshwj xeeb tshaj yog tias koj ua haujlwm nrog tus nplaig.
  Ib tug hluas nkauj uas siab tshaj plaws ... Ntawm no lawv tsim txom ib tug pioneer ... Ua ntej, lawv undressed nws, thiab ncuav ob peb thoob dej los ntawm nws caj pas. Ces ib tug hlau kub tau coj mus rau lub plab o. Thiab lawv hlawv li cas! Tus pioneer yelled los ntawm kev mob qus ... Nws tsw tsw ntawm hlawv.
  Alvina ntaus nws sab nrog ib tug liab-kub hlau. Thiab xav luag li cas...Tseem funny heev.
  Ces nws hu nkauj:
  - Kuv nkees ntawm harrowing rear - Kuv xav ntxias kuv kev zoo siab!
  Thiab nws luag li cas! Thiab liab qab nws cov hniav pearly! Tus hluas nkauj nyiam tua, tus ntxhais ntawd!
  Thiab tus ntxhais ob txhais ceg yog liab qab thiab graceful. Nws nyiam taug kev barefoot ntawm coals. Thiab kom tsav cov pioneers raug ntes. Lawv squeal heev thaum lawv pob taws yog kib. Txawm Alvina kuj funny heev. Thiab Albina kuj yog ib tug ntxhais, hais ncaj ncees - super! Yuav ua li cas txav tus yeeb ncuab nrog lub luj tshib mus rau lub puab tsaig. Thiab squeak:
  - Kuv yog ib tug ntxhais ntawm chav kawm siab tshaj!
  Thiab liab qab nws cov hniav pearly. Uas ci ntsa iab zoo li raug ntaus. Tus tub rog yog amazing! Nws tuaj yeem yog ib yam dab tsi uas tsis tuaj yeem hais hauv zaj dab neeg, lossis piav nrog tus cwj mem!
  Ob tug tub rog Soviet Yaks, Laggi, Pawns, Ilys raug tsoo saum ntuj. Kev zoo nkauj yog nquag. Tsis muaj qhov tsis ntseeg me ntsis hauv lawv. Thiab xws li ib tug qus thiab frenetic kev zoo nkauj.
  Cov poj niam tub rog tswj lub joystick nrog lawv cov ntiv taw liab qab thiab tawm tsam Lavxias teb sab tsheb. Thaum lawv tsoo, lawv yuav tsoo cov neeg sib ntaus sib tua, zoo li lub club ntawm siv lead ua. Cov ntxhais tsis muaj kev hlub tshua thiab tsis muaj kev hlub tshua. Lawv muaj lub zog ntawm kev npau taws thiab nplaim taws ntawm kev mob siab rau. Thiab kev ntseeg siab kom yeej. Txawm hais tias kev tsov rog tsuas yog nrog USSR rau xyoo plaub. Tab sis nws tsis xav kom xaus. Albina thiab Alvina yog lub ncov ntawm lawv qhov chaw. Thiab lawv tsis xav rov qab los yog nres ib pliag. Thiab lawv tsiv mus rau lawv tus kheej, thiab ram cov yeeb ncuab.
  Albina, tsoo lub dav hlau Soviet, squeals:
  - Kuv nkees ntawm tus ntxhais quaj, Kuv xav da dej khau bast!
  Thiab yuav ua li cas nws grins, thiab sparkles nrog pearl hniav. Thiab tam sim no nws xav tau ib tug txiv neej. Nws nyiam rape txiv neej. Qhov no zoo siab heev rau nws. Ntawm no nws yuav coj thiab rape.
  Albina hais tias:
  Poj niam deev hluas nraug
  Rau kev hu nkauj loj!
  Thiab tus tub rog yuav tawg tawm luag ... Thiab cia peb tua tag nrho peb cov yeeb ncuab dua. Nws muaj zog heev. Thiab tag nrho cov leeg muaj zog.
  Thiab Alvina yuav ua li cas qw:
  - Cia peb tsoo cov yeeb ncuab rau lub mounds!
  Thiab tus tub rog yuav pib luag nquag! Thiab nws xav txog yuav ua li cas nws cov txiv neej pawed. Tab sis nws yog qhov zoo los hais qhov tsawg kawg nkaus.
  Lub Cuaj Hli tsuas yog nyob ib ncig ntawm lub ces kaum... Lub hnub ci qis dua. Nyob rau thawj hnub ntawm lub caij nplooj zeeg, cov tub hluas Lavxias teb sab khiav tsis taus ntawm cov daus uas nyuam qhuav ntog nyob rau sab qaum teb ntawm Russia. Lawv luag rau lawv tus kheej, liab qab lawv lub ntsej muag, thiab qhia cov Germans figs.
  Pioneers nrog liab ties, nrog luv luv haircuts, ib txhia txawm mus rau xoom. Lawv khiav dhia. Lawv ob txhais taw liab qab yuav luag tsis txias. ruam heev. Cov ntxhais kuj khiav, kuj tsis muaj khau. Los ntawm liab, puag ncig heels sparkle nyob rau hauv lub hnub. Cov ntxhais zoo nkauj Soviet. Slender, kis las, accustomed mus ua tej yam me me.
  Thiab txhua leej txhua tus grins thiab grins ntawm lawv cov hniav ... Thawj hnub ntawm lub caij nplooj zeeg yog ib tug tiag tiag kev xyiv fab thiab nqhis dej rau lub teeb thiab creation!
  Thiab nyob rau saum ntuj muaj cua sib ntaus sib tua. Mirabela, qhov no yog tus naj npawb ib tus kws tsav dav hlau Soviet uas tua lwm lub dav hlau German. Thiab raws li ib txwm nyob rau hauv ib tug ntxhais bikini. Ib txwm hluas thiab tsis ploj mus. Xws li yog lub zog ntawm nws tus ntsuj plig.
  Mirabela, txawm li cas los xij, kuj nyiam kov cov txiv neej. Nws yeej nyiam qhov no. Tias yog vim li cas nws yog tus tsav ... Thaum ib tug ntxhais liab qab, lub cev nqaij daim tawv yog wrinkled los ntawm cov txiv neej tes - qhov no yog ib tug tiag tiag relish. Thiab lom zem heev!
  Mirabela tsoo lwm lub tsheb Nazi thiab hais tias:
  - Kuv yog armored bitch!
  Tus ntxhais txawm ntaus lub vaj huam sib luag nrog nws liab qab, puag ncig heels. Nws yog gorgeous. Thiab inimitable.
  Mirabella yog twisted. Thiab Agave ya mus rau nws. Ntawm no, thaum kawg, yuav luag ob tus poj niam ua tub rog tshaj plaws-pilots tau ntsib. Lawv tua ib leeg tom qab. Lawv tab tom sim kom tau nws los ntawm qhov deb. Tab sis nws tsis ua hauj lwm zoo heev. Ob leeg zoo nkauj ya tawm ntawm txoj kab tua. Thiab lawv liab qab lawv cov hniav aggressively. Zoo, cov poj niam yog bitches. Lawv ntsia ib leeg lub qhov muag nyuaj. Ntau precisely taub hau rau lub taub hau thiab tua dua. Lub German ME-262 X tseem muaj riam phom zoo dua li Yak-9 T, thiab lub tsheb Soviet raug tua ...
  Tab sis Mirabela tswj kom tshem tawm, poob lub dav hlau thawj zaug hauv nws txoj haujlwm ya. Qhov phem tshaj plaws yog nws tau mus rau hauv yeeb ncuab thaj chaw. Thiab qhov phem. Yog lawm, xws li yog qhov txawv txav ntawm txoj hmoo. Thiab lub Cuaj Hlis 1, 1944, twb yog xyoo thib tsib ntawm Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob, lub ntiaj teb hloov pauv, tab sis txoj cai ntawm Fuhrer hauv lwm qhov kev ua si keeb kwm tseem nyob.
  Saratov thaum kawg tau tso tseg los ntawm cov tub rog Soviet, thiab cov tub rog Wehrmacht mus txog Kuibyshev.
  Kev sib ntaus sib tua hnyav kuj tseem mus rau Orenburg.
  Barefoot Tamara sib ntaus nyob rau ntawd, pov pob tawg ntawm cov yeeb ncuab, thawb lawv nrog nws txhais taw liab qab thiab squealing:
  - Koob meej rau lub teb chaws Communism!
  Veronica tua ntawm cov neeg sib tw. Nws pov ib pob tawg nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab qw:
  - Rau cov tswv yim ntawm communism!
  Victoria, tua ntawm cov neeg sib tw, thiab ua nws zoo li Robin Hood hauv bikini, chirps, pov pob ntawm tus yeeb ncuab nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab quaj:
  - Muaj koob meej rau lub sij hawm ntawm communism!
  Olya, tua tus yeeb ncuab thiab mowing lawv nrog ib tug rab ntaj, coj nws thiab chirped:
  - Rau qhov loj ntawm lub xeev Soviet thiab lub koob meej loj!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab, nws yuav rov pov pob tawg ntawm colossal, lub zog puas tsuaj.
  Larisa, tua ntawm Nazis, squeaked:
  - Kuv lub teb chaws yog Russia, koj nyob mus ib txhis los ntawm Vajtswv nyob rau hauv lub ntuj xiav!
  Thiab wink ntawm nws cov neeg koom tes ...
  Agafya, tua ntawm Nazis, purred:
  - Orenburg yuav tsis tso tseg! Peb yuav tawm tsam cov yeeb ncuab ntawm Leej Txiv!
  Cov ntxhais muaj zog thiab npaj siab sib ntaus sib tua tiag tiag kom txog qhov kawg ntawm cov ntshav.
  Orenburg tseem tab tom tuav tawm. Tab sis lub Cuaj Hlis 3, 1944, kev tawm tsam ntawm Kuibyshev pib. Thiab USSR, ntawm chav kawm, tsis zoo.
  Alenka tua ntawm Nazis thiab squeals:
  - Rau lub tebchaws Communism ntawm lub tebchaws Soviet!
  Thiab dua, nrog ib tug liab qab taw, nws yuav tso ib tug grenade ntawm lub hwj chim puas.
  Anyuta hluav taws ntawm nws tus neeg sib tw thiab squeals:
  - Cia peb tiv thaiv Kuibyshev!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab, nws yuav pov pob tawg nrog lub zog loj heev.
  Thiab rhuav tshem ntau tus yeeb ncuab.
  Alla, tua ntawm Fritz, chirps thiab co nws lub hauv siab:
  - Rau qhov siab cosmic ntawm Polisya!
  Thiab nrog lub pob taws liab qab, lub grenade yuav succumb mus rau kev puas tsuaj thiab tag nrho kev tuag ntawm tag nrho cov aggressors Fritz.
  Maria, tua ntawm Nazis, thiab pov lub hwj chim tuag tes tuag taw Fritz nrog nws txhais taw liab qab, squeaked:
  - Aboard!
  Thiab tus ntxhais yuav luag rau saum nws lub ntsws!
  Marusya, tua ntawm cov fascist chains, thiab pov ib tug puas tsuaj grenade nrog nws liab qab ntiv taw, chirped:
  - Lub koob meej rau communism thiab yeej!
  Matrena hais nrog luag nyav, xa lwm qhov tawg tawg thiab mowed down Fritz:
  - Lub teb chaws yog dawb huv!
  Cov ntxhais sib ntaus zoo li tus phab ej.
  Qhov kev sim ntawm lub flying saucer tsuas yog pib ua tiav, thiab tom qab ntawd nws ua tsis tiav.
  Yog li Albina thiab Alvina tam sim no tau sib ntaus sib tua hauv ME-309, lub tsheb zoo heev rau lawv cov qauv.
  Cov ntxhais raug rho tawm haujlwm ntawm Soviet aircraft, thiab squealed:
  - Chaw ua si zoo, thiab hluav taws xob spaghetti!
  Albina tua ib tug zoo- aimed tawg ntawm tus yeeb ncuab, tsoo lub tsheb Soviet, taw tes nrog nws liab qab thiab squeaked:
  - Kuv thawj qhov kev tawm mus yuav tuag rau tus yeeb ncuab!
  Alvina kuj tua cov yeeb ncuab. Nws txiav nws kom huv si, thiab baring nws cov hniav muab tawm:
  - Communism yog kuv txoj hmoo!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws ntaus lwm lub hom phiaj.
  Cov ntxhais tseem sib ntaus sib tua hauv lub tsheb qub. Screw fighters tseem tsis tau raug tshem tawm ntawm kev tsim khoom. Ntxiv mus, koj tseem yuav tsum tau siv dav hlau tshuab thiab xa tag nrho cov txheej txheem rau lawv. Thiab qhov no tsis yog yooj yim ua.
  Albina, tua ntawm Soviet tsheb, logically sau tseg:
  - Kuv yuav tsim lub era ntawm communism thiab coj lub teb chaws Ottoman mus rau lub hnub qub!
  Thiab nrog nws pob taws liab qab, nws nias ntawm lub pedals.
  Alvina, tua ntawm lub tsheb Lavxias teb sab, xuas nrig ntaus lawv txoj cai los ntawm, squeaked:
  - Peb lub hom phiaj yog Aryan communism!
  Thiab dua, tus tub rog siv nws cov ntiv taw liab qab. Thiab nws tau ua sai heev.
  Thaum ob tug ntxhais rov qab los, tau siv tag nrho cov khoom siv sib ntaus sib tua, lawv tso cai rau lawv lub cev ntxuav hauv da dej. Cov txiv neej zoo nkauj tau tsoo lawv nrog brooms. Albina, sov so, hais tias:
  Peb tseem xav tau txiv neej!
  Alvin pom zoo nrog qhov no:
  - Xav tau tiag tiag! Txawm hais tias ntawm no peb cov poj niam zoo nkauj dua!
  Albina tawg tawm luag thiab chirped:
  - Vim li cas poj niam thiaj xav tau txiv neej kom muaj neeg ntaus !
  Cov ntxhais, ntawm chav kawm, pom zoo nrog qhov no.
  Helga los ntawm TA-152 raug rho tawm haujlwm ntawm Soviet tso tsheb hlau luam, thiab tho lawv los ntawm, luag ntxhi:
  - Lub koob meej rau Kaiser communism!
  Thiab tus ntxhais luag.
  Agave yog nyob rau saum ntuj mus yos hav zoov rau Soviet aircraft. Ntau zuj zus, Yak-9 tau pom saum ntuj, uas yog qhov yooj yim tshaj plaws los tsim khoom. Lub tshuab no, txawm li cas los xij, tsis muaj zog heev. Hauv kev hloov kho T, nws tau ua tub rog nrog 37mm cannon thiab tuaj yeem tua Fritz mob.
  Agave hits los ntawm qhov deb ntawm nws ME-262 thiab hu nkauj los ntawm nws lub qhov ntswg:
  -Kuv yog tus txawj ntse tshaj hauv ntiaj teb no, kuv tua cov yeeb ncuab hauv chav dej!
  Thiab winks saum ntuj rau nws cov tim tswv.
  Tab sis ntawm no dua Mirabela nyob hauv huab cua. Tus ntxhais no, txawm tias tag nrho cov poob, tsis poob siab.
  Thiab txawm pib hu nkauj, sau rau ntawm txoj kev mus;
  Kuv koom nrog Komsomol, ua si
  nkauj hmoob zoo nkauj...
  Kuv xav tias lub ntiaj teb yuav nyob mus ib txhis May,
  Txhua hnub yog hnub yug ntawm lub caij nplooj ntoos hlav!
  
  Tab sis rau qee yam nws tsis ua haujlwm.
  Cas kuv poob tsis tau txoj kev hlub...
  Zoo, qhia rau cov txiv neej ntawm kuv txoj kev hlub tshua,
  Lub neej yog ruaj heev paddle!
  
  Suddenly tsov rog dheev thundered,
  Thiab nag xob nag cua rushed tuag ...
  Thiab kuv cov ntxhais lub cev muaj zog
  Koj tuaj yeem ntaus tam sim ntawd!
  
  Tsis xav, ntseeg kuv, kuv tso tseg,
  Sib ntaus sib tua rau Niam Mab Liab kom kawg...
  Peb nqa grenades nyob rau hauv ib lub hnab uas muaj zog,
  Stalin hloov nws txiv hauv lub siab!
  
  Warriors yog zoo nyob rau hauv Russia.
  Peb tuaj yeem tiv thaiv lub ntiaj teb kev txiav txim ...
  Lub hnub qub ntawm lub ntuj irrigated lub velvet,
  Thiab tus neeg yos hav zoov tig mus rau hauv kev ua si!
  
  Kuv yog ib tug hluas nkauj taw liab qab sib ntaus sib tua
  Tag nrho ntawm kev ntxias thiab kev hlub ...
  Yuav, kuv paub ib qho chaw hauv lub vaj kaj siab no,
  Koj tsim tsis tau kev zoo siab ntawm cov ntshav!
  
  Warriors ntawm Great Fatherland,
  Peb yuav sib ntaus sib tua nyob ze Moscow ...
  Thiab ces tus npau suav nyob rau hauv communism
  Tawm tsam ntuj txiag teb tsaus nrog Dab Ntxwg Nyoog!
  
  Cov tub rog Lavxias teb sab,
  Tias lawv sib ntaus sib tua ncaj ncees mus txog thaum kawg ...
  Lawv ntaus los ntawm rab phom tshuab,
  Yog tias tsim nyog, nrog lub kaus mom kub!
  
  Tsis muaj ib lub mos txwv tuaj yeem nres peb
  Tswv Yexus yog Vajtswv tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus...
  Hnub ntawm tus zaj ntawm prey yog dhau los,
  Nws txawm ci ntsa iab saum ntuj!
  
  Kuv hlub koj heev Lada,
  Vajtswv lub siab tshaj Svarog yuav nyob rau hauv lub yeeb koob ...
  Peb yuav tsum tau tawm tsam rau Russia
  Tus Dawb Huv zoo tshaj yog nrog peb!
  
  Tsis txhob muab cov Russians rau ntawm lawv lub hauv caug
  Ntseeg peb, peb lub cev tsis tuaj yeem kho tsis tau ...
  Stalin thiab tus poj Lenin nrog peb,
  Qhov kev xeem no kuj yuav tsum xeem dhau!
  
  Kev mob ntawm Leej Txiv kuj nyob hauv peb lub siab,
  Peb ntseeg nws txoj kev loj hlob ...
  Peb qhib qhov rooj mus rau qhov chaw briskly,
  Nws yuav yog lub neej qab zib heev!
  
  Nthuav peb cov ntxhais zoo nkauj,
  Peb khiav nrawm dhau ntawm cov snowdrifts ...
  Peb tsis xav tau no vodka iab,
  Lub Cherub nthuav nws tis!
  
  Rau Fatherland, peb cov ntxhais yuav sawv,
  Thiab peb yuav teb cov Fritz, tsis muaj kev phem,
  Infernal Cain yuav raug rhuav tshem,
  Thiab nyob zoo rau Khetos tus Cawm Seej!
  
  Yuav muaj ib lub sijhawm - nws tsis zoo dua,
  Cov tuag yuav sawv mus ib txhis...
  Lub qab ntuj khwb yuav ua ib lub vaj kaj siab nyob,
  Txhua tus neeg txoj kev npau suav los muaj tseeb!
  . QHOV #11
  Lub Cuaj Hli Ntuj xyoo 1944 dhau los hauv kev sib ntaus sib tua hnyav ... Lub Fritz muaj peev xwm nyob ib puag ncig Kuibyshev thiab Orenburg thiab yog li ntawd cov nroog tau raug puas tsuaj, tab sis txawm tias txhua qhov teeb meem lawv tau tawm tsam.
  Cov ntxhais tau pom qhov ua tau zoo tshaj plaws ... Thaum Lub Kaum Hli Ntuj, cov Nazis tseem tsis tau coj Kuibyshev thiab tawm tsam Penza. Thiab kev sib ntaus sib tua pib npau taws rau lub nroog no.
  Natasha thiab nws pab neeg tau tawm tsam nyob ntawd.
  Tus ntxhais cuam ib tug grenade nrog nws liab qab, graceful ko taw thiab cooed:
  - Rau cov ntsuj plig Lavxias.
  Tom qab ntawd, Zoya raug rho tawm haujlwm ntawm bazooka. Thiab khob tawm German tank "Lion" -2.
  Cov Germans qeeb zog me ntsis ... Lub Panthers thiab T-4s raug tshem tawm ntawm kev pabcuam. Tab sis thaum cov tshuab no tseem ua haujlwm. Tseeb tiag, Panther yog lub tank tua pov tseg zoo, thiab muaj kev tiv thaiv zoo nyob hauv pliaj. Tab sis cov laug cam yog nws qhov teeb meem. Txawm li cas los xij, "Panther" -2 tiv thaiv los ntawm ob sab, tsis zoo heev. Tab sis feem ntau ntawm cov phom yog khaws cia.
  Txoj kev loj hlob ntawm E series tab tom tab tom ua ... Lub E-75 tank cog lus tias yuav dhau los ua lub cim tshiab tsheb nrog zoo kawg nkaus npog sab. Cov Germans tau nqis peev rau qhov no. Lub luag haujlwm yog kom tau lub tank uas tsis hnyav dhau, nrawm thiab tiv thaiv zoo. Thawj qhov kev sim ntawm hom no yog Nas, tab sis kev xyaum qhia qhov hnyav ntawm lub tank no. Hloov chaw, E-100 twb tau ua tiav lawm. Lub tank no muaj ib tug nruj layout thiab qis silhouette. Feem ntau, nws qhov hnyav, piv nrog Nas, tau poob mus rau ib puas thiab peb caug - ib puas thiab plaub caug tons. Cov sab tau muab ntsia rau ntawm cov kaum sab xis. Lub thickness ntawm ob sab, ua ke nrog cov ntxaij vab tshaus, mus txog 210 mm. Lub armament yog tib yam li Maus, ib rab phom 128-millimeter thiab 75-millimeter nrog ib rab phom luv. Cov neeg German tau teeb tsa lub cav muaj zog dua ntawm 1,500 horsepower, thiab lub tank txav ntawm plaub caug kilometers ib teev ntawm txoj kev loj.
  Uas yog feem ntau txaus siab. E-100 tseem hnyav dhau lub tank lawm. Tab sis nrog riam phom zoo heev thiab kev tiv thaiv.
  Nws cov kev sib ntaus sib tua zoo yuav tsis yog qhov phem, tab sis kev thauj mus los ntawm lub tank, thiab nws txoj kev thauj mus los tseem muaj teeb meem. Kev paub tiag tiag tau pom tias lub tank tuaj yeem, rau kev hloov pauv tsim nyog raws txoj kev thiab txuas hniav, hnyav tsis ntau tshaj yim caum tons.
  Yog li Hitler muab qhov txwv ntawm E-75 kom ua tau raws li qhov hnyav no, tab sis tsim kom muaj lub tshuab txhim khu kev qha ntawm kev tiv thaiv. Vim li cas thiaj txiav txim siab tso tseg 75-millimeter cannon. Thiab ua kom cov txheej txheem nruj li sai tau: hauv ib qho thaiv, lub cav thiab kev sib kis thoob plaws thiab lub gearbox ntawm lub cev muaj zog. Tom qab ntawd tej zaum nws yuav tau txais lub tank, tiv thaiv txhua sab thiab tsis hnyav dhau.
  Hitler, feem ntau, tsis txaus siab rau German tshuab. Txawm hais tias Lev-2 yog qhov zoo tshaj plaws, nws lub 105 hli cannon yog redundant rau kev sib ntaus sib tua Soviet tso tsheb hlau luam, thiab tsis txaus rau firing ntawm unarmored lub hom phiaj. "Panther" -2 feem ntau tuaj yeem haum rau cov tub rog nrog riam phom thiab kev tiv thaiv pem hauv ntej, tab sis sab tseem tsis txaus, tab sis kev ua haujlwm ntawm kev tsav tsheb yog qhov txaus siab.
  Lub Fuhrer tau thov kom tsim lub tank uas tuaj yeem haum rau cov tub rog txhua yam.
  Tab sis qhov no tsis yog yooj yim kom ua tiav. Puas yog nws muaj peev xwm compact lub layout mus rau qhov siab tshaj plaws thiab lighten lub chassis nrog kev pab los ntawm tshwj xeeb bogies thiab springs, thiab nqa ib yam dab tsi tawm ntawm lub cev. Thiab cov neeg ua haujlwm npaj qhov tseeb tiag.
  Qhov kev txhim kho zoo li no tuaj yeem ua tau zoo heev. Thawj lub tank E-75, koom ua ke nrog E-50, tuaj yeem hnyav tsis ntau tshaj xya caum tons, thiab qhov no yog lub tshuab loj heev.
  Elizabeth, ntawm qhov tod tes, tawm tsam T-34-85 tank thiab tsis txaus siab rau nws txoj kev tiv thaiv. Fragile vim tsis muaj alloying ntsiab, lub armor tsis tiv thaiv lub tank ntau dhau.
  Elizabeth raug rho tawm haujlwm nrog kev pab ntawm nws cov ntiv taw liab qab thiab qw nrov, baring nws cov hniav:
  - Kuv yog qhov chaw vixen.
  Ekaterina thrashed tus yeeb ncuab, ntaus tus yeeb ncuab ntawm ib sab thiab hissed, baring nws cov hniav:
  - Rau communism nyob rau hauv lub USSR!
  Elena kuj tua heev nquag aiming ntawm tus yeeb ncuab, thiab ntaus nws nrog tuag quab yuam, thiab muab lub fact tias nws ob txhais ceg twb liab qab, nws croaked:
  - Rau txoj cai lij choj ntawm yeej!
  Euphrasia raug rho tawm haujlwm ntawm tus yeeb ncuab, thaum siv nws cov ntiv taw liab qab thiab squealing:
  - Peb ua siab ncaj rau Svarog thiab Stalin rau lub teb chaws zoo!
  Xws li cov ntxhais sib ntaus sib tua ntawm no. Lawv muaj pab neeg zoo tshaj plaws.
  Qee lub tank T-34-85 tau tshwm sim nrog kev tiv thaiv cov mos txwv, uas txo lawv qhov hnyav. Qhov ceev thiab maneuverability ntawm lub tshuab tau nce. Tab sis tam sim no nws tuaj yeem raug coj los ntawm rab phom tiv thaiv tank, rab phom loj-caliber, thiab ntau hom grenades. Thiab cov phom cua yog pierced kiag li. Muaj tseeb, xws li lub tank yog qhov yooj yim dua rau kev tsim khoom, pheej yig dua thiab ntxiv rau kev txav ceev.
  Tam sim no, yog tias cov ntxhais tsav tsheb no, lawv tsis cia lawv nkag mus rau hauv txhua txoj kev.
  Elizabeth, tus hluas nkauj nrawm ntawm lub caij puas tsuaj loj, tau sau tseg tias:
  - Koj tsis tuaj yeem hloov lub zog nrog cov cuab yeej!
  Catherine pom zoo nrog qhov no:
  - Yog, yog lawm, yog li koj yuav tsis teeb!
  Thiab cas koj luag...
  Cov ntxhais ntxim nyiam kawg. Thiab yog hais tias cov yeeb ncuab raug threshed, ces lawv ua aggressively thiab meej.
  Elena, tom qab lawv lub tank tau siv cov khoom siv sib ntaus sib tua, thiab tau tsiv mus rau cov khoom siv ntxiv, nug nws cov phooj ywg:
  - Qhov ntawd yog li cas cov ntxhais xav, peb puas muaj lub sijhawm los kov yeej peb Reich?
  Catherine ntseeg siab teb tias:
  - Raws li Vasily Terkin hais tias ... Peb tuaj ntaus, tsis suav!
  Elizabeth kho:
  - Qhov ntawd yog qhov Suvorov hais!
  Thiab tus ntxhais, nrog nws cov ntiv taw liab qab, coj thiab twisted ib daim ntawv xov xwm rau hauv luam yeeb. Nws yog funny rau nws.
  Euphrasia hu nkauj, rocking nws lub cev:
  - Kuv yog ib tug ntxhais hluas-terminator,
  Nws yuav mob heev rau Fritz - cultivator!
  Thiab yuav ua li cas tus tub rog yuav luag!
  Cov ntxhais txiav txim siab mus ua phaib. Nws yog funny. Thiab cov losers ua push-ups thiab squats.
  Elena thaum lub sij hawm qhov kev ua si, pom:
  - Tab sis tiag tiag, peb tsis muaj txoj hauv kev los yeej! Lub Caucasus tau poob thiab peb poob!
  Catherine pov ib daim npav nrog nws txhais taw liab qab, ntaus tus yeeb ncuab thiab squeaked:
  - Tab sis peb muaj riam phom zais cia!
  Tus tub rog tawg tawm luag thiab pov ib daim npav nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab.
  Elizabeth hais nrog ib tug sigh:
  - Peb tsuas muaj ib qho kev cia siab tseg rau riam phom zais cia tshiab!
  Euphrasia whined, pov daim npav nrog nws cov ntiv tes liab qab ntawm ob txhais ceg zoo nkauj:
  - Yog, peb tsis tuaj yeem ua yam tsis muaj riam phom zais cia!
  Thiab cov ntxhais hu nkauj nyob rau hauv unison:
  - Peb rab ntaj hlawv nrog hluav taws, peb yuav txiav cov yeeb ncuab! Peb yog cov tub rog ntawm USSR!
  Warriors yog tuned thiab tiag tiag hauv kev sib ntaus sib tua.
  Tab sis cov rog tsis sib npaug ... Hauv nruab nrab Lub Kaum Hli, Kuibyshev txawm li cas los xij poob ...
  Cov Germans tau ntes tau ib qho tseem ceeb tiv thaiv khoom. Tiamsis cov nag los... Muaj kev cia siab rau lub caij nplooj zeeg.
  Txawm li cas los xij, kev sib ntaus sib tua txuas ntxiv mus saum ntuj.
  Peb tus kws tsav dav hlau hauv Soviet: Mirabela, Anastasia, Akulina tau tawm tsam nrog kev txaus siab rau tsiaj qus.
  Mirabela, tsoo ib tug Nazi nyob rau hauv davhlau, ntawm nws outdated, tab sis formidable Yak-9 T, hu nkauj:
  - Yuav muaj ib lub sijhawm, lub sijhawm ntawm kev ntseeg!
  Anastasia, nias nws cov ntiv taw liab qab ntawm qhov tshwm sim, lees paub, baring nws cov hniav:
  - Kuv yuav ya mus saum ntuj nrog ib zaj nkauj!
  Thiab winked ntawm nws cov phooj ywg.
  Akulina, tsoo lwm tus German los ntawm nias nws liab qab, puag ncig lub pob taws ntawm lub pedal, muab tawm:
  - Rau lub yeeb koob ntawm USSR!
  Cov ntxhais yuav tsum tau hais tshwj xeeb sib ntaus.
  Mirabela tua cov fascist ME-262 los ntawm 37-millimeter cannon, tweeted:
  - Muaj koob meej rau communism!
  Anastasia, txiav tawm lub Nazi nrog ib tug zoo- aimed mus kom ze, thiab pom tus yeeb ncuab, blurted tawm:
  - Lub koob meej rau lub ntiaj teb liab!
  Akulina yog ib tug ntxhais sib ntaus sib tua heev, tsoo lub tsheb German thiab, xuav, qw:
  - Rau lub tebchaws Communism ntawm lub tebchaws Soviet!
  Cov tub rog yuav tsum tau sau tseg rau lawv cov colossal toughness.
  Albina, Alvina, Agave ntawm qhov tod tes, tau txais lawv cov nyiaj. Thiab cov ntxhais kuj sib ntaus sib tua ntawm taw thiab hauv bikinis.
  Yuav ua li cas funny yog thaum cov ntxhais yuav luag liab qab thiab nyob rau hauv dav hlau.
  Albina nrog nws cov ntiv taw liab qab tsoo tawg, ntau lub tsheb hauv Soviet ib zaug thiab squeaks:
  - Rau cov kwv tij Aryan!
  Alvina kuj tawm tsam Red Army thiab ua siab loj. Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws coj cov phom phom cua, thiab txiav cov tsheb hauv Soviet, squealing:
  - Rau cov tswv yim ci ntsa iab!
  Agave kuj tua cov tub rog Soviet thiab tawm tsam cov dav hlau, cia lawv tsoo thiab qw:
  - Rau qhov yeej ntawm peb Reich!
  Thiab cov ntxhais tsis mloog thiab raug cov yeeb ncuab rau kev tsim txom hnyav. Tshwj xeeb yog cov tub hluas zoo nkauj.
  Albina, kib lub pob taws ntawm tus pioneer ntawm ceg txheem ntseeg, ib zaug sau tseg:
  - Cov tub hauv daim ntawv kib thiab nrog kua txob qab heev!
  Thiab nws luag li cas. Thiab qhia nws tus nplaig!
  Alvina pom qhov no, baring nws cov hniav:
  - Tus tub yog kib hauv qhov cub, qab heev nrog qej!
  Agave, nrog kev pab los ntawm nws cov ntiv taw liab qab, tsoo ob peb tus neeg tawm tsam Soviet thiab qw:
  - Peb yog qhov chaw shrews!
  Thiab winked ntawm nws cov phooj ywg. Nws yog ib tug ntxhais ntawm qhov tsis tshua muaj, sib ntaus sib tua.
  Albina, tua lub dav hlau nrog nws liab qab, graceful chiseled ob txhais ceg, sau tseg:
  - Koj tsis tuaj yeem nkag siab Russia nrog koj lub siab, koj tuaj yeem xaiv cov thawj coj zoo li Stalin li cas!
  Alvina tau sau tseg aggressively, baring nws cov hniav thiab tua nrog nws liab qab ntiv taw:
  - Thiab peb Hitler tsis zoo dua!
  Agave giggled, tsoo lub tsheb Soviet nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab sau tseg:
  - Adolf, tau kawg, muaj! Tab sis tib lub sijhawm, ntau npaum li cas twb tau tswj kom yeej tsis ntsuas!
  Cov ntxhais yog cov sib ntaus sib tua thiab txhoj puab heev.
  Thiab tom qab ntawd lawv tau ci ob tug tub ntawm ceg txheem ntseeg ciaj sia. Ib yam li ntawd, lawv raug tho rau ntawm ceg txheem ntseeg steel, thiab pib kib, thiab lawv qw thiab writhed. Tom qab ntawd, thaum cov tub hluas tseem tsis tau muaj kev ntxhov siab, tag nrho cov ntxhais ntawm pawg tub rog pib khiav mus rau cov neeg ua haujlwm kib, txiav cov nqaij ntawm lawv thiab noj.
  Thiab nws yog cua heev, tshwj xeeb tshaj yog tias cov tub hluas tseem nyob tau peppered thaum lub sij hawm kib.
  Piv txwv li, Agave noj tus tub ncej puab nrog kev zoo siab heev. Cov ntxhais ntawd ua tau haujlwm zoo heev. Thiab tsuas yog cov pob txha thiab giblets tseem nyob ntawm ob tug tub. Cov hluas lub siab mas qab heev. Nws cov ntxhais noj nrog zoo siab heev.
  Thiab tam sim no lawv tab tom sib ntaus sib tua saum ntuj ...
  Orenburg poob thaum lub Kaum Hlis kawg ...
  Cov Germans tuaj txog Ufa. Nws twb txias heev thiab nws tseem daus.
  Tamara thiab nws pab neeg nyob sab nraud ntawm Ufa tab tom tawm tsam nrog Nazis. Lub German infantry tab tom tawm tsam los ntawm cov tub rog dub uas lawv tau nrhiav nyob rau hauv Fabkis thiab Belgian colonies.
  Lawv cia muab corpses ntawm txhua txoj hauv kev.
  Tamara muab tig, thiab pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaks:
  - Lub sijhawm ntawm kev coj noj coj ua yuav muaj npe nrov rau ntau pua xyoo, Kuv ntseeg tias Stalin yuav yog peb txhais tes ruaj khov.
  Veronica, shooting, hais tias:
  - Tsis txhob rhuav tshem USSR!
  Thiab nrog nws pob taws liab qab nws pov ib pob tawg.
  Anfisa, tua ntawm Nazis thiab pov lwm cov lus ntawm kev tuag nrog nws cov ntiv taw liab qab, sau tseg:
  - Txoj kev loj hlob ntawm communism nyob nrog peb!
  Victoria, tua cov yeeb ncuab, thiab mowing down lub Nazis, pov ib tug grenade nrog nws ob txhais taw liab qab, squeaks:
  - Thov kom Leej Niam tau koob meej!
  Olympics raug hluav taws. Thiab tom qab ntawd tus ntxhais-tus phab ej no yuav pov tag nrho lub thawv tawg ntawm Nazis thiab qw:
  - Lub koob meej rau peb qhov chaw Motherland!
  Thiab cov ntxhais txhua tus qw hauv ib leeg.
  - Rau USSR! Yuav muaj ib tug tho kev!
  Cov tub rog ntawm Red Army sib ntaus sib tua nyiag. Thiab thaum nws snowed, lawv tseem sib ntaus sib tua hauv ib lub bikini.
  Thaum lub Kaum Ib Hlis Ntuj, Nazis tau pib ua phem rau Ulyanovsk. Lub nroog uas Lenin yug los thiab nyob rau hauv uas Stenka Razin raug mob hnyav. Qhov no yog lub capital frontier ntawm Russia lub zos.
  Alenka tua cov Nazis. Thiab nws hu nkauj rau nws tus kheej, pov grenades ntawm Nazis nrog nws ob txhais taw liab qab:
  - Lub koob meej rau Russia, koob meej ...
  Tanks yog rushing rau pem hauv ntej ...
  Kev faib tawm hauv cov tsho liab,
  Nyob zoo cov neeg Russia!
  Anyuta, firing ntawm cov yeeb ncuab, thiab mowing lawv, thiab ces pib tawg pob khoom ntawm sawdust nrog nws liab qab ntiv taw, vyaknula:
  - Rau Stalin's communism!
  Thiab nws muab tig mus rau tag nrho cov kab ntawm cov tub rog dub, mowed.
  Alla, tua ntawm cov neeg tawm tsam thiab siv nws cov ntiv taw liab qab, ntuav cov grenade tuag, squeaked:
  - Rau Native Russia!
  Maria, tua cov Nazis, thiab siv nws cov ntiv taw liab qab, thaum muab khoom plig ntawm kev tuag ntawm tus yeeb ncuab, snapped, sau tseg:
  - Rau qhov chaw communism!
  Matryona, tua ntawm Nazis, thiab txiav cov yeeb ncuab, tawm:
  - Rau kev hloov pauv hauv kev sib ntaus sib tua!
  Marusya, gouging Fritz, thiab ntaus lawv kom tuag, coj nws thiab aggressively blathered, erasing nws mus rau hauv hmoov:
  - Rau kev yeej ntawm tus qauv siab tshaj plaws!
  Thiab nrog nws txhais ko taw liab qab nws pov ib tug grenade tuag.
  Cov ntxhais ntawm no yog txias thiab groovy.
  Alenka, tua thiab txiav cov yeeb ncuab, thiab pov cov grenades nrog nws cov ntiv taw liab qab, squeaked:
  - Kev loj hlob ntawm communism nyob nrog peb!
  Thiab tus hluas nkauj coj nws, thiab khob tawm lub tank German nrog zoo aplomb.
  Thiab ntawm no yog lwm qhov kev hloov kho ntawm Lev-2 tank nrog 88-millimeter cannon. Lub pej thuam yog nqaim, thiab lub tank me dua, thiab hnyav tsib caug-tsib tons, thiab lub cav yog 1200 horsepower thaum txhawb nqa. Ceev ceev German tsheb.
  Tab sis nws tsis thab tus tub rog.
  Alla pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaked:
  - Rau communism!
  Anyuta pov cov neeg tua neeg ntawm kev tuag nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab cooed:
  - Rau cov ciam teb tshiab!
  Thiab tus ntxhais yuav xuav. Thiab lub German tank "Lion" -2 yuav coj thiab tig, thiab cov rollers cia ya mus.
  Maria, tua ntawm Nazis, hu nkauj:
  Thiab kev sib ntaus txuas ntxiv mus ntxiv
  Thiab lub siab ntxhov siab nyob hauv siab ...
  Thiab Lenin tseem hluas heev -
  Thiab cov tub ntxhais hluas lub Kaum Hli yog ua ntej!
  Matryona, tua cov yeeb ncuab, thiab txiav cov qib, pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab chirped:
  - Thawj kauj ruam hauv lub neej yog qhov tseem ceeb!
  Marusya, khob tawm cov Nazis, squeaked:
  - Koj pom dua lub ntiaj teb, cua daj cua dub ntawm kev tawm tsam npau taws!
  Thiab xws li yog cov tub rog inflexible.
  Tab sis tseem lub zog tsis sib npaug. Penza twb poob lawm. Thiab cov Nazis tau tawm tsam Saransk.
  Tam sim no tsis tshuav ntau npaum li cas rau lub nroog Gorky.
  Lub Kaum Ib Hlis 7, 1944, Stalin tau tuav lwm lub rooj sib txoos hauv Moscow. Txawm tias nws tsis yog yeej.
  Fritz, txawm li cas los xij, raug rho tawm haujlwm ntawm Moscow thawj zaug nrog V-2 ballistic missiles. Thiab nyob rau tib lub sijhawm, lub nroog tau raug foob los ntawm lub dav hlau dav hlau, suav nrog Arado bombers. Qhov kev ua no ua rau sawv daws xav tsis thoob. Lub foob pob hluav taws V-2 tau ya raws txoj kev siab thiab poob dheev, txawm tias cov radars tsis pom lawv zoo.
  Muaj ntau yam kev puas tsuaj thiab kev txom nyem. Cov tub rog Soviet raug tua thaum lub sijhawm ua yeeb yam.
  Stalin tau tuav lub rooj sib tham ceev hauv qhov chaw nyob hauv av uas tuaj yeem tiv taus txawm tias raug ntaus los ntawm lub foob pob atomic.
  Lub taub hau ntawm cov neeg ua haujlwm dav dav, Vasilevsky, sau nrog kev txhawj xeeb:
  - Cov Germans muaj riam phom tshiab ntawm kev puas tsuaj loj. Thiab peb radars tsis pom nws ...
  Stalin quaj, npau taws stamping nws heels:
  - Ntawm no koj yog neeg ruam! Xws li ib tug surprise yuav tsis pom!
  Marshal Vasilevsky tau sau tseg tias:
  - Ib yam dab tsi yog Comrade Stalin ....
  Beria tam sim ntawd hais tias:
  - Cov no yog A-5 chav kawm missiles. Tsis txhob txhawj Comrade Stalin. Lawv nqa tsuas yog yim puas kilograms ntawm aminolone, thiab sawv zoo li lub dav hlau bomber zoo. Cov Germans tau tua ob peb lub kaum os cuaj luaj, tab sis qhov kev tsim no tsis nkag mus rau hauv cov koob, txij li kev foob pob nrog lub dav hlau dav hlau yog ob qho tib si pheej yig dua thiab siv tau ntau dua.
  Stalin, tau calmed down, hais tias:
  - Yog li nws tsis yog riam phom zoo? Zoo heev!
  Beria tau sau tseg nrog lub suab nrov:
  - Tab sis dav hlau bombers, qhov no yog ib qho teeb meem loj. Comrade Stalin yuav tsum tawm tsam qhov no!
  Marshal Zhukov hais tias:
  - Tej zaum peb yuav coj nws thiab peb yuav ua foob pob hluav taws peb tus kheej. Kuv txhais tau tias av-air. Dab tsi, tswj lawv los ntawm xov tooj cua kom tua cov dav hlau!
  Voznesensky sau tseg:
  - Nws yuav siv sijhawm los tsim cov foob pob hluav taws! Nws yog qhov yooj yim dua los ua cov dav hlau pheej yig heev tawm ntawm cov ntoo, sau lawv nrog cov khoom tawg thiab ram cov yeeb ncuab. Qhov ntawd yuav yog kamikaze style!
  Stalin nodded nyob rau hauv kev pom zoo.
  - Yog, lub dav hlau kamikaze yuav tsum tau siv. Qhov no yog peb lub caij nyoog, txawm hais tias qhov tseeb no tsuas yog ncua kev nyuaj siab ntawm peb cov Tub Rog Liab.
  Koj yuav tsum nrhiav ib yam dab tsi zoo dua!
  Yakovlev teb nrog ib tug sigh:
  - Comrade Stalin tab tom ua haujlwm rau lub dav hlau tshiab. Tab sis rau tam sim no, peb tau tsom mus rau kev khaws cov khoom siv ntau tshaj plaws ntawm cov tsheb. Tag nrho cov reserves yog siv thiab peb muab cov menyuam yaus hnub nyoog kaum xyoo mus rau lub tshuab. Full mobilization, tag nrho thiab supertotal.
  Stalin hais tias:
  - Ntau ntau yuav tsum tau ua! Koj ua dab tsi tsawg dhau!
  Molotov hais tias:
  - Kev sib cuag nrog cov phooj ywg tsis tuaj yeem ua tau. Zoo li peb nyob ib leeg. Sim sib tham nrog cov neeg Nyij Pooj ... Lawv xav tau thaj chaw mus txog rau Urals, uas yog qhov tsis txaus ntseeg.
  Stalin hais tias:
  - Nws yog qhov tsim nyog los tawm tsam Nyij Pooj thaum lub caij ntuj no, tab sis li cas txog Leningrad?
  Zhukov hais tias, baring nws cov hniav:
  - Kev tawm tsam ntawm Petrozavodsk tsis ua tiav raws li qhov xav tau. Sweden tau nkag mus rau hauv kev ua tsov rog nyob rau sab ntawm Thib Peb Reich thiab peb yuav tsum tau nrog cov tub rog loj. Yog li nws tsis tuaj yeem tsim qhov kev tawm tsam tam sim ntawd, thiab cov yeeb ncuab, rub tawm qhov chaw ntawm Wehrmacht, tau tawm tsam peb qhov kev tawm tsam. Lub nroog Leningrad yog nyob rau hauv lub nplhaib tag nrho ntawm kev thaiv, thiab yog nruj nreem kaw. Kuv xav tias kom txog rau thaum lub caij nplooj ntoos hlav vim yog kev tshaib kev nqhis tag nrho, tag nrho cov pejxeem yuav tuag. Thiab lub caij nplooj zeeg ntawm Leningrad yuav inevitable.
  Nws yog xyaum tsis yooj yim sua kom muab nws los ntawm huab cua. Tus yeeb ncuab yeej dominates saum ntuj. Cov Germans txawm tam sim no muab ib tug knight tus ntoo khaub lig, tsuas yog rau ib puas downed aircraft.
  Stalin chim siab:
  - Ua tsis taus pa!
  Zhukov nodded.
  - Ntau txoj kev tsheb ciav hlau tawg, thiab peb tau siv zog tsawg dhau. Thiab peb yuav tsum them se rau Finns thiab Swedes, lawv tseem nyob rau hauv kev tiv thaiv. Tab sis tsis yog tag nrho. Cov Germans kuj hla Murmansk. Tam sim no lub nroog no nyob ib puag ncig. Peb tsis paub yuav ua li cas!
  Stalin hais tias:
  - Tshem tawm!
  Zhukov teb:
  - Tsis muaj zog rau qhov no! Thiab tus yeeb ncuab tuaj yeem ntes tag nrho Karelian Peninsula!
  Stalin hais tias:
  - Rub lub zog thiab tso tawm! Thaum lub caij ntuj no, cov Germans tsis muaj zog heev. Nws yuav ua tau kom nias lawv capitally!
  Vasilevsky sau tseg:
  - Nws yog qhov tsim nyog los tiv thaiv kev sib sib zog nqus tob, thiab qhov ntawd peb lub zog yuav coj cov yeeb ncuab!
  Stalin hais tias:
  Peb yuav tawm tsam rau kev ntseeg!
  Voznesensky xa xov xwm zoo siab dua:
  - SU-100 twb embodied, nyob rau hauv hlau thiab npaj rau loj ntau lawm. Chassis raws li T-34. Zoo nkauj yooj yim los tsim. Lub projectile yuav luag npaj rau rab phom tshiab. Yog li SU-100 yuav tshwm sim nyob rau pem hauv ntej. Tag kis thawj lub tshuab mus rau pem hauv ntej!
  Stalin nodded pom zoo.
  - Tsawg kawg nws ua rau kuv zoo siab! Tab sis T-34-85 tseem tsis tau raug tshem tawm ntawm kev tsim khoom. Tsis tas li ntawd xwb, ua rau cov armor thinner thiab txo qhov hnyav rau nees nkaum tons. Cov kev sib ntaus sib tua tau pom tias nws tsis tuaj yeem ua tsis tau!
  Voznesensky sau tseg:
  - Koj tuaj yeem ua armor tawm ntawm ntoo! Peb tsim ntau pua lub tso tsheb hlau luam ib hnub, txawm tias ntau tshaj li Nazis. Tab sis peb lub tsheb tau yooj yim tua Fritz txawm tias muaj phom phom tiv thaiv lub tank.
  Zhukov sau tseg:
  - Muaj Gerda. Qhov no yog ib tug poj niam txias! Nws khob tawm ntau peb lub tank thiab phom.
  Stalin nodded.
  - Peb yuav tsum ntes nws, thiab kib nws pob taws liab qab. Nkauj kho siab heev!
  Zhukov pom zoo:
  - Koj yuav tsum tuav nws! Thiab peb yuav rhuav tshem cov Nazis!
  Beria nodded thiab gurgled:
  Cia peb ua haujlwm tshwj xeeb!
  Stalin tau sau tseg nrog ib tug sigh:
  - Qhov no yog ib lub tswv yim zoo, tab sis ... Peb tseem yuav tsum ua kom tiav ib yam dab tsi!
  Beria hais tias:
  - Cia peb ntes lawv txhua tus!
  Stalin tshee taub hau.
  - Tsis yog ... tua heroes tsis zoo! Kuv xav kom Gerda coj tuaj rau kuv! Qhov no yog qhov ceev!
  Beria sau tseg:
  - Nyob?
  Stalin tau lees paub tias:
  - Tau kawg, kuv tseem ciaj sia!
  Beria gurgled, puffing nws ob sab plhu:
  - Txhua yam ua tsis tau, tej zaum kuv paub tseeb!
  Ntau tus ntxhais tau tshwm sim hauv daim tiab luv thiab nrog ob txhais ceg liab qab. Lawv nqa iav cawv thiab wink ntawm GKO cov tswv cuab.
  Zhdanov sau tseg:
  - Peb xav tau ntau tus ntxhais hauv pab tub rog! Lawv yuav kho nws nyob ntawd!
  Stalin hais tias:
  - Kuv muab khoom plig Anastasia, Mirabela, Akulina nrog "Lub Hnub Qub ntawm Kev Txiav Txim Siab" nrog pob zeb diamond! Lub koob meej rau lub USSR!
  Txhua leej txhua tus tau qw nyob rau hauv unison:
  - Lub koob meej rau tus phab ej!
  Thiab lawv npuaj teg.
  Ib tug ntawm cov ntxhais tau hneev thiab txhos caug, hnia Stalin lub khau looj plab hlaub.
  Tus Thawj Tub Ceev Xwm tau nchuav cawv rau nws thiab qw nrov nrov:
  - Peb lub zog yog peb lub nrig!
  Beria hais tias:
  Hitler yog neeg ruam!
  Stalin tawm tsam:
  - Tsis yog neeg ruam, tab sis lub embodiment ntawm kev dag ntxias!
  Thiab txhua leej txhua tus tau qhuas dua.
  . QHOV #12
  Lub nroog Ulyanovsk tau nyob ib puag ncig tag nrho, tab sis tam sim no tuav rau .... Nws twb yog kawg ntawm lub Kaum Ib Hlis thiab nws yog snowing nrog Frost. Cov Germans tsis txaus siab los tawm tsam, thiab tam sim no lawv tau tua.
  Nyob rau hauv huab cua, huab cua tsis heev flighty. Tab sis cov ntxhais tseem sib ntaus sib tua thiab qhia txuj ci tseem ceeb ntawm kev ua siab loj.
  Gerda nrog nws pab pawg ntawm Panther-2. Tab sis Panther-3 tank yuav tsum tshwm sim sai sai thiab tus tub rog yeej xav tawm tsam nws.
  Nyob rau hauv lub meantime, nws tua ntawm Soviet txoj hauj lwm.
  Nrog nws txhais taw liab qab, nws taw tes lub cannon ntawm lub hom phiaj thiab raug rho tawm haujlwm. Nws tsoo lub Soviet peb caug-plaub thiab chirped:
  - Rau dawb huv Prussia!
  Charlotte kuj raug rho tawm haujlwm los ntawm rab phom, pierced lub Soviet howitzer thiab squeaked:
  - Peb txoj kev zoo siab rau lub hnub nyoog!
  Christina kuj raug rho tawm haujlwm, ntaus yeeb ncuab nrog nws txhais taw liab qab thiab croaking:
  - Rau cov txiv neej uas tsim nyog peb!
  Magda kuj raug rho tawm haujlwm heev, chirping:
  - Rau lub Greatness ntawm lub teb chaws Ottoman!
  Thiab ntawm qhov tshiab tshaj plaws SU-100, plaub ntawm Elizabeth tau sib ntaus sib tua.
  Cov ntxhais tau paub qhov tshiab ntawm tus kheej-propelled rab phom thiab tua.
  Elizabeth raug rho tawm haujlwm nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab hu nkauj;
  Tus tua neeg fascist kua muag tawm ntawm nws lub xub pwg nyom,
  Ntawm no yog lub khib, lub tog raj, xyaum ntawm tes!
  Nws xav ua kom lub cev ntawm tus ntsuj plig,
  Dab tsis tseem ceeb, tab sis saib txias!
  
  Nws cog lus nyiaj txiag, nkoj hauv hiav txwv,
  Dab tsi txawm tias lub npe tuaj yeem muab tau!
  Tiag tiag muab koj rau ntawm kab,
  Tom qab tag nrho, rau nws koj tsuas yog lub cev tuag thiab kev ua si!
  
  Nws xav paub txog peb txoj kev lag luam,
  Dab tsi tshiab nyob rau hauv cov saw ntawm cov neeg pluag shackle!
  Yog li ntawd, kuv yuav tsav dav dav mus nrog,
  Kom tsis nco qab nws txiv thiab nws niam!
  
  Tab sis peb yuav ua hauj lwm rau lub Motherland ruaj khov,
  Peb tsis tuaj yeem tawg los ntawm kev ua phem ntawm tus tua neeg!
  Ib ceg yuav khoov los ntawm cua daj cua dub,
  Thiab cov menyuam liab qab quaj!
  
  Yog lawm, kuv poob thawj qhov nyuaj,
  Tiamsis tus uas muaj Hwjchim Loj Kawg Nkaus yuav muab sij hawm rov qab!
  Thiab ces kuv kuv tus kheej yuav xa cov yeeb ncuab mus rau lub knockout,
  Kuv lub nrig yuav tuav lub puab tsaig ntawm cov tsiaj reptile!
  
  Motherland muab lub zog rau kuv
  Tias nws muaj peev xwm kov yeej qhov mob ntawm txhua qhov kev tsim txom!
  Thiab tawm ntawm lub qhov ntxa uas tsis muaj qab hau no,
  Yog li tsis txhob noj, npau taws dais!
  
  Ib me ntsis ntxiv thiab txoj kev cawm seej nyob ze -
  Peb yuav kov yeej cov yeeb ncuab!
  Nyob rau hauv lub cover ntawm lub teeb ntawm communism,
  Yog li ntawd lub hnub dej nyab lub tsev nrog kub!
  Thiab cov ntxhais hu nkauj thiab raug rho tawm los ntawm ib tug tshiab, tua phom loj. Lawv yog ib tug formidable warriors.
  Elena hais nrog luag:
  - Communism yuav tsim, peb ntseeg nws!
  Catherine pom zoo nrog cov lus no:
  - Cia peb tsim kev ntseeg, thiab yuav muaj kev yeej!
  Euphrasia coj nws thiab gurgled, tua nrog kev pab los ntawm nws cov ntiv taw liab qab, thiab ntaus Panther.
  Ces tus tub rog squeaked:
  - Auj, communism, communism! Sophism yuav raug tsoo!
  Thiab "Panther", ntaus nyob rau hauv lub hauv pliaj thiab los ntawm ib tug deb.
  Cov no yog cov ntxhais uas koj tsis tuaj yeem tawg yooj yim.
  Tam sim no lub Kaum Ob Hlis tab tom los... Cov neeg Nyij Pooj yuav luag tsis muaj kev sib ntaus sib tua thaum huab cua txias.
  Tab sis saum ntuj, txawm tias lub caij ntuj no huab cua, tseem muaj kev sib ntaus sib tua.
  Ntawm no yog Toshiba thiab Toyota, ob tug Japanese pilots sib ntaus sib tua zoo li lub siab xav nyiag.
  Toshiba tsoo lub dav hlau Soviet nrog nws cov ntiv taw liab qab, thiab qw rau saum nws lub ntsws:
  - Kuv muaj ib tug ntxhais super!
  Toyota, knocking tawm ib tug Lavxias teb sab fighter, thiab baring nws pearly hniav, ntseeg siab tias:
  - Thiab muaj ib tug poj niam hyper!
  Cov poj niam Japanese, ntawm chav kawm, yog fighters ntawm colossal pib lub zog. Kev hwm ntawm samurai tsis tuaj yeem tiv taus.
  Tab sis nyob rau hauv txhua rooj plaub, lub ntuj tseem nyob rau hauv tag nrho viav vias.
  Thiab ntawm thaj av, plaub tus ntxhais ninja coj mus tua cov tub rog Soviet.
  Tus ntxhais xiav ninja tuav lub zeb txais tos, txiav tawm ob peb tus neeg sib tw Lavxias teb sab, thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab tau pib lub txiv laum huab xeeb ntawm cov khoom tawg ntawm lub zog loj heev.
  Nws rub nws thiab tweeted:
  - Hlo Japan!
  Tus ntxhais ninja daj kuj hu nkauj npauj npaim txheej txheem nrog ntaj. Nws txiav tawm ib tug xov tooj ntawm rivals thiab squealed:
  - Rau kev pauj kua zaub ntsuab!
  Thiab nrog cov ntiv taw liab qab, yuav ua li cas tso ib qho kev puas tsuaj ntawm kev puas tsuaj.
  Ces nws yws tias:
  - Rau qhov loj ntawm Nyiv!
  Tus ntxhais liab ninja tuav lub nyoob hoom qav taub txais nrog ntaj. Nrog cov ntiv taw liab qab, nws pov ib qho khoom plig uas tuag taus, thiab squealed:
  - Rau kuv txoj kev hlub!
  Thiab ces nws hais tias:
  - Thiab qhov twg ua pauj kua zaub ntsuab?
  Tus ntxhais daj ninja, tsoo cov tub rog Lavxias, thiab rov muab cov grenade nrog nws pob taws liab qab, tawm:
  - Thiab txawm hais tias yuav muaj kua zaub nrog miv!
  Tus ntxhais dawb ninja, tsoo nws cov neeg sib tw, thiab pov khoom plig ntawm kev tuag nrog nws cov ntiv taw liab qab, tawm:
  - Peb yuav yeej rau cov tswv yim ntawm communism!
  Thiab tag nrho plaub tus tub rog yuav luag hauv chorus thiab qhia lawv cov hniav hlaws.
  Kaum Ob Hlis Ntuj mus sai sai... Tom qab lub siege, cov Germans coj Ufa thiab Saransk. Tab sis Ulyanovsk tseem tuav tawm nyob rau hauv ib tug ua tiav blockade.
  Stalin tau hais kom Xyoo Tshiab tuav ntawm tus nqi ntawm lub nroog uas Lenin yug los.
  Txawm li cas los xij, cov Germans, txawm tias muaj Frosts, twb tau mus txog Kazan. Yog li ntawd, lub USSR twb nyob rau hauv lub verge ntawm ib tug tag nrho vau.
  Yuav ua li cas nyob rau hauv lub USSR tseem tsis tau paub meej thiab tswv yim.
  Stalin ua kev zoo siab rau Xyoo Tshiab hauv Moscow thiab hauv bunker. Nws ntsia pom kev tsaus ntuj, tab sis lub siab xav sib ntaus tsis muaj zog.
  Hitler, lub sijhawm no, txiav txim siab npaj ib qho chaw rau nws tus kheej, hauv Libya, qhov chaw sov.
  Thiab nyob ntawd nws txaus siab rau qhov pom ntawm kev sib ntaus sib tua cov ntxhais gladiator.
  Tsis muaj dab tsi ntau tshwm sim nyob rau Xyoo Tshiab Eve, tsuas yog rau kev foob pob ntawm Moscow.
  Thiab kev tso tawm thawj "Panther" -3 series. Lub tank no muaj lub thickness ntawm armor ntawm "Tiger" -2, tab sis nrog loj slopes, thiab hnyav tsuas yog plaub caug-tsib tons. Thiab nws qhov siab tau poob qis dua li ob meters. Lub cav muaj zog ntawm 1200 horsepower yog nyob rau hauv ib qho thaiv thiab hla nrog kev sib kis. Lub tsheb nws tus kheej tau tig tawm los ua cov cuab yeej zoo kawg nkaus thiab nrog cov khoom siv kho qhov muag zoo thiab lub zog hydraulic. Thiab nyob rau hauv lub nqaim turret muaj ib tug cannon ntawm 88 mm nyob rau hauv 100 EL, muaj tseeb heev thiab armor-piercing.
  Gerda thiab nws pab neeg tau tawm hauv lub tsheb no. Zoo meej thiab sib zog khiav iav, zoo kawg nkaus khiav los ntawm cov daus. Lub tank no zoo tag nrho. Thiab nws cov armor nrog cov nqes hav loj zoo kawg nkaus tiv thaiv lub hauv pliaj ntawm lub tsheb. Sab saum toj ntawm 150-millimeter rooj plaub tshwj xeeb tshaj yog tiv thaiv ntawm lub kaum sab xis ntawm 40 degrees los ntawm kab rov tav. Thiab qhov no yog hais txog 330 millimeters armor ntawm lub kaum sab xis ntawm cuaj caum degrees. Tsis muaj ib tug Soviet cannon yuav nkag mus rau sab saum toj ntawm Panther-3 hull. Hauv qab occupies ib feem peb ntawm thaj tsam ntawm lub hauv pliaj ntawm lub cev ntawm 120 mm thiab nyob rau tib lub kaum sab xis, thiab kuj yuav luag impenetrable.
  Lub hauv pliaj ntawm tus pej thuam yog 185 millimeters tuab thiab ntawm ib lub kaum sab xis ntawm 50 degrees, kuj impenetrable rau Soviet phom.
  Tab sis ntawm no cov sab tsis muaj zog ntawm 82 hli nrog txoj kab nqes, thiab lawv tuaj yeem nqa tau. Tshwj xeeb tshaj yog cov SU-100, ib tug tshiab Soviet self-propelled rab phom sai sai tau koob meej ntawm cov tub rog vim nws yooj yim ntawm kev tsim khoom thiab armor-piercing cannon.
  Gerda tau tua thawj zaug ntawm cov tub rog Soviet. Nws tho lub tank IS-2 thiab qhia nws tus kheej:
  - Qhov no yog ib tug zoo fighter!
  Charlotte tau sau tseg, tua cov yeeb ncuab, thiab rhuav tshem lub tshuab Soviet los ntawm nias lub pob nrog nws pob taws liab qab:
  - Cov txheej txheem no yuav luag flawless!
  Kristina, aiming a quick-firing, automatic cannon German nrog nws liab qab ntiv taw, sau tseg:
  - Onboard armor yog qhov tsis muaj zog! Peb yuav muaj lub tsheb muaj zog dua!
  Magda kuj raug rho tawm haujlwm, siv nws txhais taw liab qab, thiab npau taws heev thiab qw:
  - Yuav muaj tsuas yog troika, tab sis troika frolic!
  Thiab cov ntxhais luag nyob rau hauv unison ... Lub tank yog tiag tiag zoo, tshwj xeeb tshaj yog nws cov yam ntxwv tsav tsheb.
  Dhau kev xeem sib ntaus sib tua thiab lub tsheb E-100. Nws hnyav heev. Tab sis zoo tiv thaiv. Thiab nws rab phom tsis tuaj yeem nqa tau yooj yim heev.
  Thiab hauv nws, ib yam nkaus, cov ntxhais German zaum. Thiab txawm tias qhov txias txias thiab hauv bikini.
  Adala, tua cov neeg tawm tsam, thiab ntaus cov yeeb ncuab, qhia nws tus kheej tias:
  Peb yuav nyob hauv qab kev ntseeg!
  Thiab nrog pob taws liab qab, yuav ua li cas nias....
  Agatha, tua ntawm Soviet txoj haujlwm, ntaus cov neeg tawm tsam nrog nws cov ntiv taw liab qab, squeaked:
  - Thiab qhov ua tau zoo ntawm peb txoj kev yeej yuav nyob rau ntau pua xyoo!
  Agnes kuj raug rho tawm haujlwm shrapnel ntawm Soviet infantry, nrog nws txhais ko taw liab qab, tau kawg, thiab qw nrov nrov:
  - Tsis yog, peb yuav tsis tawm mus rau Fuhrer!
  Tus ntxhais ntawm lub tank, Athena, thumped tus yeeb ncuab siv nws cov ntiv taw liab qab thiab qw:
  - Rau Fuhrer, tsis yog Fuhrer!
  Agnes luag thiab hais tias:
  Peb yog ib pawg neeg ntawm supermen!
  Andriana, tua ntawm Soviet roj teeb, thiab rhuav tshem cov yeeb ncuab txoj haujlwm, qhia nws tus nplaig thiab tawm:
  - Cov neeg German zoo tshaj plaws paub lub ntiaj teb!
  Thiab nrog nws lub hauv caug liab qab, zoo li nws yuav tso siab rau tus yeeb ncuab.
  Agatha, coj hluav taws, sau tseg:
  - Peb yuav rhuav tus zaj rau tej daim...
  Lub tank E-75 tseem tsis tau npaj txhij. Lub Führer tau thov kom qhov hnyav yog rau caum-tsib tons thiab lub cav 1500 horsepower rau kev txav siab, nrog rau sab armor yam tsawg kawg yog 170 hli ntawm qhov chaw siab. Thiab nws tau siv sijhawm.
  Tab sis thaum lub Nazis yeej ib txwm ... Thaum Lub Ib Hlis, Ulyanovsk thaum kawg poob. Fritz pib cua daj cua dub Gorky thiab Kazan.
  Txog tam sim no lawv nce dhau Moscow.
  Stalin npau taws heev, tab sis tsis muaj dab tsi nws ua tau. Qhov tseeb, koj ua dab tsi ntawm no, ua tsis tiav ...
  Tab sis cov ntxhais sib ntaus sib tua saum ntuj thiab hauv av ...
  Yog li Natashka's SU-100 tsoo lub dav hlau nres German nrog kev tawm tsam huab cua. Nws muab tawm zoo nkauj heev. Txawm hais tias tsis tshua muaj tswv yim thiab muaj peev xwm. Txawm li cas los xij, Natasha tsis yog ib tus tub ntxhais kawm thawj zaug, thiab nws yuav ua li cas.
  . Tam sim no tus ntxhais nyob rau hauv lub twb paub T-34 tank. Ib tug phooj ywg me me xwb. Lub turret loj dua, thiab rab phom yog 85 mm es tsis txhob 76. Lub undercarriage yog tib yam.
  Cov ntxhais tig ib ncig. Lawv zoo ib yam li yav dhau los, tib lub bikini. Thiab ntawm no yog lub tsheb ua Soviet. Tseem muaj cov plhaub nyob hauv qhov chaw.
  Superman-Natasha luag ntxhi nrog qhov zoo siab:
  - Cov Nazis nyob qhov twg?
  Ib daim duab ntawm ib tug tub txib hluas tau tshwm sim hauv lub tank. Tus me tub hu nkauj:
  - Qhov no yog lub tank uas tau tshwm sim nyob rau pem hauv ntej ntawm Kev Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib Ob hauv xyoo plaub caug plaub thiab tseem ua haujlwm nrog Red Army. Tawm tsam nws, E-25. Cov phom self-propelled nrog 88 mm cannon thiab 120 mm frontal armor. Zoo sib ntaus!
  Tseeb tiag, nyob deb, nrog kev nyuaj siab, koj tuaj yeem pom rab phom German tus kheej. Squat, nrog lub cev ntev. Tsis paub txog cov ntxhais uas tawm hauv pem hauv ntej ntawm Great Patriotic War thaum ntxov. Tab sis Superman-Natasha tau sau tseg tam sim ntawd:
  Nws tuaj yeem tau txais peb. Nws muaj qhov ntev ntawm 71 EL.
  Zoya tam sim ntawd hais tias:
  - Koj yuav tsum txav mus kom tsis txhob raug ntaus!
  Futurist Angelica tau hais hauv kev ntxhov siab:
  - Damn nws! Lawv tam sim ntawd swb ib lub tsheb uas zoo tshaj rau peb!
  Lawv tus kws saib xyuas-tus tub ceev xwm npau taws tshaj tawm tias:
  - Thiab nws tseem yog ib qho me me! E-75 yuav phem dua! Koj yuav tsis tau tawg los ntawm nws los ntawm txhua lub kaum sab xis. Thiab khaws cia!
  Superman-Natasha hla nws tus kheej thiab nws hais tias:
  - Raws li ib tug tiag tiag communist, kuv qhia rau koj - mus rau ntuj txiag teb tsaus!
  Futurist Angelica bark, stamping nws txhais ko taw liab qab:
  - Cia peb ua!
  Lub tsheb Soviet pib qeeb me ntsis, thiab buzzed. Nws yog qhov tsis muaj tseeb los tho cov German hauv pliaj thiab Fritz yuav tsum tau mus rau hauv nkoj. Tab sis sim nws? Nws blasts tawm ntawm nws ntev-barreled cannon ... Nws tsuas yog cia siab rau ceev.
  Superman-Natasha npau taws. Ib tug zoo tib yam German tus kheej-propelled phom, thiab txawm sib dua li peb caug-plaub, yog heev superior nyob rau hauv kev ua tau zoo. Ntawm no koj involuntarily mus vwm.
  Lub tsheb Soviet mus txog. Hmoov zoo, lub gearbox zoo dua ua ntej.
  Svetlana so nws pob taws liab qab thiab chirps:
  - Lub Fuhrer sai sai peb tig ib ncig!
  Futurist Angelica lees paub qhov no:
  Peb yuav rhuav tshem Hitler!
  Golden-haired Zoya hauv qab no:
  - Muab nws ib lub nrig nrawm!
  Thaum lub sij hawm ntawd, lub plhaub hnyav ntawm Nazi cannon ntaus txoj cai ntawm lub hauv paus ntawm tus pej thuam. Cov ntxhais raug tsa thiab nqa hauv cov hlau torn.
  Thiab ib pliag tom qab, tag nrho plaub tus yuav luag liab qab tag nrho hauv panties thiab dai ntawm ib lub khib. Ib tug hluav taws blazed nyob rau hauv lub liab qab taw ntawm beauties. Cov nplaim taws licked liab qab, graceful soles ntawm cov ntxhais.
  Superman-Natasha sim twitch, tab sis nws ob txhais ceg tau ruaj khov rau hauv cov khoom lag luam, thiab cov leeg ncab ua rau mob hnyav heev. Nws yog ib tug classic khib, nrog tsoos heel toasting. Thiab cov ntxhais ob txhais ceg tau ntxim hlub heev, thiab hluav taws licking cov leeg ua rau lawv ntxim nyiam dua.
  Tab sis nws mob beauties. Lawv tab tom sim kom tau dawb. Tab sis cov pads muaj zog heev. Thiab cov ntxhais Valkyrie kuj dai hnyav rau nws.
  Tsis tas li ntawd cov tub rog nyob rau hauv luv luv tiab, nrog ob txhais taw liab qab, txhais tes liab qab, tab sis lub cev yog them nrog nyiaj saw mail. Lawv rake hluav taws nrog pokers, thiab pov cov coals kom cov pob taws tau kib ntau dua.
  Ntawm no lub khib twists cov pob qij txha, thiab hluav taws fries los ntawm hauv qab no. Thiab ces ib tug tub huabtais los ntawm huab tais Wilhelm dynasty tau tshwm sim. Nyob rau hauv ob txhais tes ntawm lub yim hli ntuj me nyuam tub, tus huab tais-demiurge uas pauv tus thib ob lab daus las rau ib txoj hauj lwm nyob rau hauv lub SS, ib tug nplawm ntawm barbed hlau. Thiab tseem nws Valkyries yog warmed nrog ib tug flamethrower.
  Tus tub huabtais-deity winked, thiab yuav ua li cas nws yuav ntaus Superman-Natashka ntawm cov leeg nraub qaum. Txawm hais tias tus ntxhais ua siab loj, nws tau raug mob los ntawm nws pob taws mus rau sab nraub qaum ntawm nws lub taub hau uas qhov kev zoo nkauj qw nrov nrov.
  Tus tub huabtais tau muab lub tshuab tom ntej rau Zoya. Txawm hais tias nws tuav nws cov hniav kom nruj, nws tsis tuaj yeem pab qw. Thiab nyob rau sab nraub qaum tshwm los ntshav kab txaij thiab kub hnyiab.
  Barbarossa Jr. hais nrog luag ntxhi:
  - Koj tseem yuav tau kawm!
  Lub tshuab tom ntej no poob rau ntawm Futurist-Angelica. Thiab tus ntxhais no pab tsis tau tab sis qw. Tus tub muab nws tus menyuam ko taw liab qab rau hauv qhov hluav taws kub. Nrog cov ntiv tes zoo heev nws tau muab ib daim ntawm cov thee pov tseg thiab muab tus tsiaj nyaum liab pov rau ntawm lub ntsej muag. Nws qw nrov nrov, nws mob!
  Barbarossa Jr. tau hais nrog lub ntsej muag txaus siab:
  - Tab sis koj xav mus nrog cov Germans!
  Tom qab ntawd nws yeej Svetlana ib yam nkaus. Hos nws tsis nkim nws lub puab tsaig, nws kuj qw. Txawm li cas los xij, ib qho nplawm ntawm liab-kub, barbed hlau yog qhov mob hnyav dua li cov nplaim taws hauv qab taw. Tsis tas li ntawd, cov ntxhais twb tau siv mus yam tsis muaj khau rau ntau xyoo, thiab lawv cov khau ntawm ko taw yog elastic thiab ruaj khov.
  Tab sis hluav taws kub lawv ib yam nkaus. Lawv twb tuav Valkyries nyob rau hauv lawv txhais tes, thiab nplawm los ntawm liab-kub hlau.
  Superman Natasha qw rau saum nws lub ntsws:
  - Yog, nws yog dab tsi?
  Barbarossa Jr. hais tias:
  - Kev nug ntawm cov poj niam recalcitrant! Koj nyob hauv kev poob cev qhev thiab yuav teb rau txhua yam!
  Natasha sau tseg:
  Peb tsis xav tuag li no! Los, cia peb mus, thiab peb yuav sib ntaus sib tua!
  Barbarossa Jr hais tias:
  - Vim li cas cia koj mus?
  Angelica teb tias:
  - Peb yog dab, thiab peb muaj peev xwm muab tus txiv neej uas yuav cawm tau peb lub txiaj ntsim tshaj plaws ntawm txhua yam ua tau!
  Barbarossa Bock xav tsis thoob:
  - Yog, thiab koj yuav muab dab tsi rau kuv?
  Natasha ntseeg tau hais tias:
  - Peb yuav ua rau koj ib tug hluas nyob mus ib txhis, thiab koj yuav tsis laus!
  Tus me tub nodned.
  - Yog, kuv tuaj yeem tso koj mus! Tab sis koj tuaj yeem ua pov thawj li cas!
  Natasha hais tias:
  "Cia li muab koj txhais tes rau hauv hluav taws thiab koj yuav tsis raug mob!" Koj yuav pom tias peb tuaj yeem conjure!
  Barbarossa Jr. ceev faj muab nws txhais tes rau hauv qhov hluav taws kub, scrolled thiab teb nrog luag nyav:
  - Yog, koj tuaj yeem! Zoo, koj txoj kev ywj pheej yog dab tsi los pauv rau kuv txoj kev tsis txawj tuag!
  Thiab cov ntxhais muaj lub caij nyoog tshiab. Thiab kev tsov rog tseem tab tom mus ... Lub Ib Hlis, Gorky thiab Kazan raug coj mus.
  Thaum lub Ob Hlis Ntuj thaum ntxov, cov Germans thiab Finns thiab Swedes ntes Karelia thiab tau mus rau cua daj cua dub Arkhangelsk. Qhov xwm txheej tau hnyav zuj zus lawm.
  Elizabeth tau pauv mus rau SU-100 rau lub nroog no.
  Nws tau tawm tsam nyob ntawd. Lub Ob Hlis thiab Frost. Tab sis cov ntxhais tseem sib ntaus sib tua.
  SU-100 hnyav tsuas yog kaum yim tons nrog kev tiv thaiv mos txwv. Nws yog qhov yooj yim, tab sis mobile. Thiab nws tsis yog yuav tsum tau sawv ntsug hauv ambush, nws yuav tsum txav kom nws tsis txhob raug ntaus.
  Thaum koj txav mus, lub tank cua sov thiab cov ntxhais hauv ko taw liab qab thiab hauv bikinis tsis txias.
  Elizabeth, tua ntawm Nazis, hu nkauj:
  - Tab sis lawv yog cov xwm txheej! Thiab ntawm no yog hnub Wednesday! Txawm li cas los xij, qhov txias yog qhov zoo rau koj kev noj qab haus huv! Huab cua txias yog qhov zoo rau peb kev noj qab haus huv!
  Thiab nrog cov ntiv taw liab qab, yuav ua li cas them cov Nazis. Thiab T-4 lub tank me me no tawg.
  Warriors yuav tsum tau muab sau tseg fighters ntawm ib colossal chav kawm.
  Ekaterina kuj tua nrog nws ob txhais taw liab qab thiab squeals:
  - Communism yuav!
  Elena, kuj tua ntawm tus yeeb ncuab, thiab xuas nrig ntaus los ntawm nws, luag deafeningly:
  - Kev yeej npau taws tos peb!
  Ephrasia xuas nrig ntaus los ntawm cov tso tsheb hlau luam ntawm Wehrmacht, nrog nws ob txhais ceg liab qab, xiav los ntawm qhov txias, teb tias:
  - Tsis muaj dab tsi yuav txwv peb!
  Cov tub rog no tsuas yog super!
  Tab sis, alas, lawv heroism yog heev me me... Arkhangelsk kuj poob lawm... Kom meej meej tsis muaj mos txwv txaus....
  Cov Germans tsiv mus rau Moscow los ntawm lub rear. Thaum Lub Peb Hlis, kev sib ntaus sib tua tau nthuav tawm rau Ryazan. Hitler's hordes ntws los ntawm sab hnub tuaj ...
  Qee cov kauj ruam ceev yog xav tau.
  Moscow tseem tab tom tuav tawm thiab Stalin tau koom ua pawg saib xyuas kev ruaj ntseg. Kev sib tham tau ntshai. Tsis muaj tswv yim tshiab.
  Tsuas yog Beria pom zoo:
  "Tej zaum peb yuav tsum muab kev thaj yeeb nyab xeeb rau peb Reich ntawm txhua nqe lus, tsuav yog lawv tsis kov peb!"
  Stalin npau taws teb tias:
  - Qhov no tsis yog ib txoj hauv kev tsim kho Comrade Beria! Peb xav tau kev txav zog!
  Marshal Vasilevsky teb ncaj ncees:
  - Koj Tus Thawj Kav Tebchaws tsis muaj qhov tshwj tseg! Yuav luag txhua tus ntawm lawv tau nyob hauv kev sib ntaus sib tua. Ntxiv rau SU-100, tsis muaj lwm hom riam phom tshiab hauv koob. Muaj tseeb, IS-3 yuav tau npaj sai sai no, tab sis lub tank no nyuaj rau kev tsim khoom, thiab nws yuav nyuaj rau kev tso nws mus rau hauv cov xwm txheej tam sim no.
  Marshal Zhukov chim siab sau tseg:
  - Yog tias koj tsis tuaj yeem yeej, ces tsuas muaj ib qho tseem tshuav - tuag nrog kev hwm!
  Stalin xav hais ib yam dab tsi, tab sis ib tug hluas nkauj liab qab nyob rau hauv ib tug luv luv tiab. Flashing nws liab qab pob taws, nws coj ib tug xa.
  Stalin khiav nws ob lub qhov muag hla nws thiab qw npau taws:
  - Leningrad, tsis muaj peev xwm tiv taus kev tshaib kev nqhis thiab ntau lub hlis ntawm kev thaiv poob! Tam sim no peb lub nroog thib ob tau raug ntes los ntawm Fritz!
  Marshal Zhukov nthuav nws txhais tes thiab sau tseg:
  - Auj, tus poj Stalin ... Nws txaus ntshai!
  Beria hais tias:
  - Tej zaum hauv kev hwm ntawm qhov no tua ib txhiab tus neeg?
  Supreme Commander tau hais hauv qab no:
  - Kaw koj bald idiot! Ib yam yuav tsum tau ua!
  Molotov qhia, stammering thiab nervously stroking cov ntxhais lub hauv caug liab qab:
  - Cia peb muab cov Germans kev tso tseg ib ntus, thiab tsuas yog tom qab ntawd pib kev sib haum xeeb ntawm txhua nqe lus.
  Stalin croaked:
  - Sim! Tab sis yuav tsis muaj surrender. Moscow yuav poob, peb yuav ua tsov rog guerrilla!
  Beria tau sau tseg nrog lub ntsej muag luag ntxhi:
  - Tab sis qhov no tsuas yog ua kom cov neeg raug kev txom nyem, Comrade Stalin. Tej zaum...
  Stalin decisively slammed nws lub nrig ntawm lub rooj:
  - Tsis yog! Cia Molotov tawm tswv yim sib tham! Thiab tsis muaj dab tsi ntxiv, shit mus rau qhov kawg!
  Cov Germans ncig Ryazan nyob rau nruab nrab Lub Peb Hlis. Muaj kev tsis txaus ntawm cov mos txwv, cov tub rog Soviet tau ua kom tawg ntawm lub nroog.
  Alenka thiab nws pab neeg tab tom khiav, taw liab qab flickering ntawm lub caij nplooj ntoos hlav melted daus.
  Tus ntxhais tua ntawm Nazis thiab hu nkauj:
  - Lub koob meej rau peb tus ntsuj plig, lub koob meej rau lub tebchaws loj!
  Thiab nrog nws txhais ko taw liab qab nws yuav pov ib qho kev tua neeg ntawm kev tuag. Thiab ua kom cov Nazis tawg mus rau txhua qhov chaw.
  Anyuta, tua ntawm cov neeg tawm tsam, tawm:
  - Thiab peb lub tshuab, khoom plig dawb ceev, thiab tus nqi!
  Alla kuj khiav, hluav taws kub nyhiab ntawm Nazis, pov pob zeb tawg nrog nws txhais taw liab qab, thiab hais lus:
  - Peb yuav tsis tso tseg!
  Thiab tam sim no lub sparkling Mary, tua ntawm cov Nazis, thiab mowing lawv, thiab snarling nrog grins ntawm nws cov hniav, squeals:
  - Tsis muaj leej twg yuav txwv peb!
  Thiab nws pob taws liab qab xa tawm ib pob ntawv kev tuag thiab crushing.
  Marusya, tua ntawm Nazis, sau ntawv zoo heev:
  - Communism yuav tsis ploj mus!
  Matryona, tua cov yeeb ncuab thiab txiav cov qib, zoo heev thiab rationally sau ntawv:
  - Thiab kev ntseeg nyob rau hauv tog yuav nyob twj ywm rau ntau pua xyoo!
  Thiab cov ntiv taw liab qab yuav cuam tshuam qhov kev puas tsuaj.
  Cov ntxhais khiav tawm ntawm lub nplhaib. Tab sis qhov xwm txheej tseem ntxhov siab.
  Thiab lawv tsis muaj qhov twg mus.
  Lub caij nplooj ntoos hlav thaw ncua kev ua ntej ntawm Germans me ntsis. Tsis tas li ntawd, cov Nazis koom nrog Nyij Pooj, thiab tau mus rau kev ua haujlwm ntawm Central Asia.
  Qhov ntawd kuj cuam tshuam rau lawv thiab lub Plaub Hlis dhau los kuj nyob twj ywm. Thiab nyob rau hauv lub Tsib Hlis, thawj Soviet tank IS-3 raug tso tawm thaum kawg. Thiab nws tuaj yeem raug xa mus rau May Day parade.
  Cov laus thiab tsis muaj zog Stalin saib qhov no, hunched dhau. Nws qhia tau tias yog neeg tuag taus.
  IS-3, nyob rau hauv saib ntawm lub laboriousness nyob rau hauv ntau lawm, tseem tsis tau ua serial.
  Nws qhov tseem ceeb sib txawv ntawm ob tsuas yog cov duab ntawm tus pej thuam. Nws zoo li ib tug ya saucer, thiab nws lub hauv pliaj zoo li ib tug crane lub beak. Ntawm chav kawm, qhov nce lub kaum sab xis ntawm inclination tiv thaiv lub frontal ib feem zoo, tab sis nyuaj ntau lawm. Tsis tas li ntawd, qhov qis ntawm lub hauv pliaj yog qhov yooj yim, thiab yog tias qhov projectile ntaus muaj, ces nws tsis ricocheted.
  Stalin waved nws txhais tes thiab ploj mus rau hauv lub bunker, tom ntej no Nazi raid pib. Lub TA-400 thiab Yu-287 nrog lub tis thim rov qab tau koom nrog hauv kev tawm tsam huab cua.
  Thiab dua lawv tau tua cov foob pob hluav taws uas coj los ntawm tis hauv xov tooj cua.
  Lub Kremlin tau txais kev puas tsuaj loj.
  Stalin tiag tiag xav txog lub davhlau ntawm lawv Moscow.
  Nyob rau hauv nruab nrab Lub Tsib Hlis, tom qab ua tiav qhov kev faib tawm ntawm Central Asia, Nazis tau pib tawm tsam Moscow los ntawm sab hnub tuaj thiab sab hnub poob. Lwm qhov kev sib ntaus sib tua hnyav tshwm sim.
  Cov tub rog Soviet tau tawm tsam heroically. Tab sis cov rog tsis sib xws. E-75 Tiger-3 tanks kuj tshwm sim hauv kev sib ntaus sib tua. Thiab loj heev "Panther" -3. Xws li kev sib ntaus, cia peb hais, yog txawv tshaj plaw.
  Thaum kawg ntawm lub Tsib Hlis thaum pib ntawm Lub Rau Hli, Nazis tau ua tiav qhov zoo tag nrho ntawm Moscow.
  Stalin solemnly tshaj tawm hais tias nws yuav nyob twj ywm nyob rau hauv lub capital thiab yuav sawv nyob rau ntawd mus rau qhov tuag.
  Moscow tau foob pob thiab foob pob. Nws tau nyob ib puag ncig los ntawm cov kab muaj zog heev ntawm kev tiv thaiv, uas tsis yooj yim kom kov yeej. Cov mos txwv loj thiab khoom noj khoom haus tau tsom mus rau hauv lub peev.
  Thiab Stalin nyob rau hauv lub nroog underground kuj muaj kev nyab xeeb.
  Hitler nyob rau lub Rau Hli 22, 1945, thaum muaj plaub xyoos dhau los txij li thaum pib ntawm Kev Tsov Rog Loj Loj, tau txiav txim kom tsis txhob muaj kev tawm tsam ntawm lub nroog, es tsis txhob rhuav tshem nws nrog cov phom loj thiab dav hlau. Thiab txuas ntxiv kom ntseeg siab foob pob.
  Ib qho kev tawm tsam tau tsiv mus rau Siberia. Nws yog ib qho tsim nyog yuav tsum coj Sverdlovsk thiab Chelyabinsk mus txog rau thaum cov nroog no npog cov daus ... Thaum kawg ntawm Lub Rau Hli thaum pib Lub Xya Hli, ob lub nroog tseem ceeb tau raug coj mus tom qab kev sib ntaus sib tua ... Cov Germans tau tsiv mus thoob plaws Siberia. Lub zos Soviet poob ib tug los ntawm ib tug.
  Ntawm no cov Nazis thaum lub Cuaj Hlis 1945 tuaj txog Novosibirsk. Kev sib ntaus sib tua kuj tawg rau qhov kev sib hais haum no.
  Cov Tub Rog Liab tau tawm tsam nrog cov tub rog hauv zos. Tamara tawm tsam ntawm no zoo li ib tug heroine.
  Nws yog lub Cuaj Hlis kawg, nws yog daus thiab nws khov. Thiab lub battalion ntawm cov ntxhais sib ntaus sib tua ntawm taw liab qab thiab qhia tau hais tias zoo kawg nkaus heroism.
  Thiab cov tub rog sib ntaus zoo li panthers.
  Tamara muab tig, pov ib pob tawg ntawm cov thee nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaked:
  - Tsis muaj leej twg yuav txwv peb! Tsis muaj leej twg kov yeej peb!
  Lwm cov ntxhais npau taws heev:
  - Peb yuav tuag, tab sis peb yuav tsis tso tseg!
  Thiab kev sib ntaus sib tua txuas ntxiv ...
  Novosibirsk poob tsuas yog thaum pib lub Kaum Ib Hlis ... Tsov rog txuas ntxiv. Lub Soviet Union tseem tsis tau capitulate. Moscow tau thaiv thiab raug hluav taws kub.
  Nyob rau hauv lub nroog underground, ib lub tswv yim muab khoom noj thiab mos txwv yog khaws cia, thiaj li hais tias nws muaj peev xwm tuav tau ib co sij hawm.
  Cov Germans niaj hnub foob pob thiab foob pob hauv nroog.
  Kuj tseem muaj lub tank hnyav tshiab "Nat". Lub tshuab no hnyav ob txhiab tons thiab tau ua tub rog nrog ntau rab phom.
  Ib lub tsheb nrog 400 mm armor tau siv los ua lub tank tawg....Tam sim kev sib ntaus sib tua....
  Tab sis daig ntawm hedgehogs, thiab raug rhuav tshem los ntawm tus kws tsav dav hlau kamikaze uas rammed nws.
  Txawm li cas los xij, lub tank tshiab "Nat" -2 tshwm sim txawm tias loj dua thiab hnyav dua ...
  Stalin ua kev zoo siab rau Xyoo Tshiab xyoo 1946 nyob rau hauv Moscow, uas tseem tsis tau coj. Tus thawj coj loj ntawm USSR suav rau qhov txuj ci tseem ceeb. Moscow tau dhau los ua lub nroog fortress tiag.
  Cov khoom noj khoom haus tuaj yeem kav ntev li ob peb xyoos, thiab muab cov neeg poob qis vim kev foob pob thiab foob pob, ntev dua. Tab sis cov mos txwv nyob ntawm qhov ceev thiab kev siv ntawm kev tawm tsam.
  Txawm li cas los xij, Beria tau hais tias:
  - Tej zaum Comrade Stalin yuav pom zoo nrog Hitler ntawm peb txoj kev ywj pheej?
  Tus Thawj Fwm Tsav Tebchaws Loj, tau hais tawm tsam, slamming nws lub nrig khov kho ntawm lub rooj:
  - Kuv tsis tham nrog Cannibals Lavrenty! Koj puas to taub!
  Beria hais nrog ib tug sigh:
  Cia peb cia siab rau qhov txuj ci tseem ceeb!
  Stalin hais tias, croaking:
  - Ua siab ntev thiab siv zog me ntsis!
  . EPILOGUE
  Xyoo 1946 tshiab tau tshwm sim hauv kev sib ntaus sib tua hauv zos. Cov Germans thiab Japanese maj mam ntes tag nrho cov nroog loj. Verkhoyansk yog lub caij nplooj zeeg kawg thaum Lub Yim Hli. Cov Germans muaj cov tso tsheb hlau luam tshiab AG-50 nyob rau hauv daim ntawv ntawm lub pyramid.
  Tamara thiab nws pab neeg sib ntaus sib tua hauv Verkhoyansk.
  Cov ntxhais, raws li ib txwm muaj, tau taw liab qab thiab hauv bikinis.
  Lawv sawv kev tuag. Thiab nrog lawv cov ntiv taw liab qab lawv tau pov pob tawg ntawm lub zog tuag taus.
  Thiab tom qab ntawd, thaum cov mos txwv khiav tawm, lawv muaj peev xwm mus dhau hauv qab daus thiab qhov av mus rau hauv taiga.
  Lawv tau npaj los tuav caj npab thiab rov ua rog dua, txawm tias yog kev ua rog rog.
  Partisan thaj tsam tau tshwm sim hauv USSR, thiab kev ua tsov rog hauv av tau nthuav tawm.
  Lub peev tseem tab tom tuav tawm, yog li Hitler xav kom tshaib plab thiab cawm nws cov tub rog, ntawm ntau tus neeg twb tuag lawm.
  Thiab cov ntxhais, lub sijhawm no, tua cov Nazis thiab cov neeg Nyij Pooj, hauv ntau txoj hauv kev thiab txoj hauv kev.
  Tshwj xeeb tshaj yog Natasha thiab nws pab neeg.
  Thiab lawv tau rov qab rau hauv T-34-85. Lub tsheb yeej tsis tshiab. Thiab rau qhov kawg ntawm plaub caug-rau xyoo, outdated.
  Thiab ntawm no yog AG-50. Nws zoo li lub pyramid qis nrog lub cev ntev heev. Lub tshuab yog tag nrho rau caum-tsib tons. Lub thickness ntawm armor los ntawm tag nrho cov ces kaum yog 250 mm ntawm ib lub kaum sab xis. Rau lub plhaub, T-34 yog kiag li impenetrable.
  Superman-Natasha hissed nyob rau hauv annoyance:
  - Nws zoo li txoj haujlwm! Nce roob!
  Futurist Angelica ntsia ib ncig. Tam sim no lawv tau nyob rau hauv lawv cov tsoos bikinis. Thiab ib yam dab tsi zoo nkauj tuaj rau hauv siab.
  Thiab Svetlana nias lub levers nrog nws lub luj taws liab qab thiab tsav lub tank. Nws hais tias:
  - Maneuver! Tsuas yog maneuver!
  AG-50 yog nruab nrog lub peev xwm loj 105 hli nrog lub thoob ntev ntawm 100 EL. Nws muaj peev xwm tawm tsam ntawm qhov deb heev. Ntxiv mus, peb caug plaub nrog qhov zoo ntawm armor tsis muaj teeb meem. Ib tug ntaus thiab nws tag.
  Svetlana pib rocking lub Soviet tank. Tus yeeb ncuab tua. Lub projectile txawm me ntsis kov lub armor. Tab sis hmoov zoo nws plam. Tab sis lub zog yog colossal - uranium core.
  Superman-Natashka ntxhi nrog nws daim di ncauj liab qab:
  - Ntawm cov cim nrog lub ntsej muag tu siab - lub teb chaws Ottoman yuav yug dua tshiab!
  Futurist Angelica raug rho tawm haujlwm siv nws cov ntiv taw liab qab. Lub plhaub tsoo lub tank nyob ruaj khov pyramidal. Thiab swb tawm lub armor mus rau hauv ib tug ricochet. Nws sloping heev thiab cemented.
  German tank, ntawm chav kawm, yog impenetrable, los ntawm txhua lub ces kaum, txawm rau IS-7. Thiab qhov twg yog T-34-85 ua ntej nws.
  Ib zaug ntxiv cov German tua ... Svetlana nias nws pob taws liab qab ntawm tus nres. Thiab nws muaj peev xwm khiav tawm lub tank los ntawm kev swb. Txawm hais tias qhov kev tuag tam sim no tau dhau los ze heev.
  Superman-Natasha hais hauv npau taws:
  - Yog, peb tau daig!
  Futurist Angelica luag nyav. Nws txias dua nws lub tsho loj. Tshaj ob lub mis nrog strawberry txiv mis. Nws bared nws pearly hniav. Thiab chirped:
  - Coward tsis ua si hockey!
  Thiab nias nws lub txiv mis liab liab ntawm tus txhais. Xws li nws yog ib tug bold thiab sparkling dab ntxwg nyoog. Los yog tej zaum ib tug zoo, Lavxias teb sab Angel incarnate.
  Lub projectile ya tawm ntawm ib tug tsis ntev muzzle. Nws swept los ntawm ... Thiab tsaws txoj cai nyob rau hauv lub cev ntawm ib tug German AG tsheb. Knocked nws zoo li ib tug cracker.
  Thiab tag nrho plaub tug ntxhais nyob rau hauv chorus barked:
  - Ib, ob - Kuv tau txais nws! Fritz muab lub horns li ntawd!
  Thiab yuav ua li cas lawv co lawv ob txhais taw liab qab. Ntawm no yog cov ntxhais! Thiab thaum lawv siv lub hauv siab liab qab thaum tua, nws yog ib puas npaug zoo dua.
  Superman-Natasha hais nrog luag ntxhi:
  - Lub tank tam sim no muaj kev nyab xeeb rau peb. Tab sis yuav ua li cas rhuav tshem nws?
  Zoya hais nrog luag ntxhi:
  - Thiab hauv kev sib ntaus sib tua cowboy style, peb yuav cheb nws tam sim ntawd!
  Svetlana tau nrawm lub zog ntawm nws lub tank. Tab sis tus yeeb ncuab, dheev tig ib ncig thiab rushed mus rau nws heels. Nws nrawm nrawm nrawm nrawm: tom qab tag nrho, lub cav roj turbine. Thiab nws tau meej meej sai dua T-34-85.
  Zoo li ib tug ntxhw khiav tawm ntawm Moska. Txhua yam yuav zoo. Tab sis ntxhw tuaj yeem txav tau sai heev.
  Superman-Natasha npau taws stomped ntawm armor nrog nws txhais ko taw liab qab thiab qw:
  - Ntawm no! Zoo, ua li cas peb poob qab Nazis!
  Zoya, nrog kev tu siab hauv nws lub suab, hu nkauj:
  - Txhua yam ua tsis tau yog ua tau hauv peb lub ntiaj teb!
  Thiab co nws cov plaub hau, xim ntawm nplooj kub.
  Futurist-Angelica hu nkauj nrog kev zoo siab, thiab tua lwm qhov projectile. Nws tsoo lub armored stern thiab tawg.
  - Ua npau suav tsis tau pom dua mus ... Yog belated wreaths weaving ... Gerasim yog ruam ib zaug! Nimno nws cem!
  Svetlana sternly hais tias:
  - Kev hais lus phem yog lus dag!
  Superman-Natasha xav hais ib yam dab tsi witty. Tab sis tom qab ntawd lwm lub fascist tank tshwm. Lub sijhawm no E-75. Kuj zoo tiv thaiv hauv pliaj, tab sis ntau zuj zus los ntawm ob sab. Muaj tseeb, peb caug plaub tseem tsis tuaj yeem hla nws.
  Lub sijhawm no, Zoe tshem nws lub tsho. Thiab nthuav tawm lub txiv mis liab liab.
  Nws coj nws thiab nias lub khawm nrog nws lub hauv siab. Cov riam phom ua haujlwm ...
  Lub plhaub rov ntaus ncaj qha rau hauv lub thoob ntawm ib rab phom loj. Thiab ib puas thiab tsib millimeter cannon tau tawm ntawm kev txiav txim.
  Thiab tus German no rushed rau nws heels. Ib txoj hauv kev zoo los cuam tshuam cov tsheb tiv thaiv tshaj plaws yog ntaus lub pob tw.
  Superman-Natasha zoo siab tshaj tawm:
  - Ntawm no koj pom! Peb yeej!
  Thiab ntawm no yog lub tank thib peb. Lub sijhawm no "Royal Lion". Nws muaj riam phom, foob pob 450 hli. Yog hais tias qhov no yog fucked, ces nws yuav tsis zoo li me ntsis.
  Lub sijhawm no Superman-Natasha txiav txim siab tua nws tus kheej. Nws muab nws lub tsho pov tseg. Cas lub siab thiab lub hauv siab nws tseem muaj. Tshiab zoo li ib tug ntxhais. Thiab tus tub rog yuav coj nws thiab nias nws nrog lub txiv mis ruby.
  Lub plhaub tau ya tawm ... Thiab "Royal Lion" tau txais txoj cai rau hauv lub thoob. Thiab yuav ua li cas lub tsheb loj yuav tawg. Tias ob peb lub tso tsheb hlau luam sawv ntawm cov npoo ya tawm ob peb puas meters.
  Yog, thiab peb caug plaub tshee. Lub tsheb yuav luag dov thiab raug tshem tawm hauv av.
  Futurist-Angelica txawm ntaus nws lub hauv pliaj thaum tsaws, qw:
  - Zoo li nees nees luav!
  Thiab nws hem Fritz nrog nws lub nrig.
  Superman-Natasha txaus siab, thiab bared nws pearly, loj heev hniav:
  - Ntawm no peb muab rau tus yeeb ncuab! Raws li nws yuav tsum yog!
  Zoya hu nkauj, nrog kev zoo siab:
  - Kev hlub thiab kev tuag! Zoo thiab phem! Dab tsi yog dawb huv, dab tsi yog kev txhaum... Tab sis kuv tsis quav ntsej!
  Thiab tus ntxhais txav nws txhais taw liab qab rau ntawm cov hlau.
  Tus yeeb ncuab tom ntej yog E-100. Lub tsheb yog qhov txaus ntshai. Nrog lub foob pob foob pob thiab 75 mm cannon nrog lub thoob ntev heev. Xws li kev ua phem hloov kho, thiab muaj peev xwm ua tau lub luag haujlwm ntawm lub tank destroyer. Thiab xya caum-tsib millimeter cannon rau lub tank Soviet yuav txaus.
  Thiab lub thoob ntawm lub foob pob yog npog nrog lub hau.
  Superman-Natasha hla nws tus kheej nrog nws txhais taw liab qab, thiab qw nrov nrov:
  - Yog lawm, peb puas yuav ntaus nws?
  Zoya, baring nws cov hniav, pom zoo:
  - Tau kawg peb yuav!
  Futurist Angelica nias lub cim nrog nws lub txiv mis liab liab. Cov riam phom ua haujlwm. Nws spat tawm tus nqi killer. Thiab nws tau tsoo lub cev nyias nyias, tab sis ntev lub thoob ntawm German cannon.
  Svetlana zoo siab tweeted:
  - Zoo! Tam sim no cia kuv tua!
  Thiab tus tub rog kuj bared nws lub cev. Tag nrho plaub lub hauv siab yog nyob saum. Thiab txawm zoo nkauj heev, sexy, seductive. Yog li ntawd, nrog cov ntxhais zoo li no koj xav ua kev hlub. Zoo, dab tsi yuav zoo dua li lawv? Tej zaum tsuas yog lwm tus ntxhais!
  Thiab ces tus ntxhais ntes tau lub caij thaum lub kaus mom pib qhib. Thiab siv nws lub txiv mis liab, yuav ua li cas tua hluav taws ntawm lub foob pob German.
  Thiab Fritz tsis txawm muaj sijhawm los ntsais qhov muag ... Thaum nws siv nws thiab tawg ... Cov pa luam yeeb hlau tau tawg mus rau txhua qhov chaw.
  Svetlana rub nws txhais tes muaj zog thiab squeaked:
  - Kuv yog ib tug ntxhais zaj tiag tiag!
  Thiab nws luag li cas! Thiab nws yuav coj nws thiab qhia nws tus nplaig!
  Superman-Natasha coj nws thiab zoo siab hu nkauj:
  - Patriot! Soviet patriot! Muaj pes tsawg Fritz koj tua!
  Zoya khaws zaj nkauj, thiab tuav nws lub hauv siab liab qab, nws hais ntxiv:
  - Patriot! Liab patriot! Thiab cov ntxhais tag nrho koj cov npau suav!
  Thiab tseem tus tub rog yuav ua li cas coj nws thiab tawg tawm luag! Thiab tus nplaig yuav qhia! Thiab bared nws cov hniav-fangs!
  Thiab txav lub lever nrog ob txhais taw liab qab ...
  Cov ntxhais ntawm no yog qhov tseeb ntawm lawv qhov zoo tshaj plaws, txawm tias lawv muaj lub tank tsis tu ncua. Thiab lawv tseem mus koom nrog.
  Tab sis lub Plaub Hlis 20, 1947, kev tawm tsam tshiab ntawm Moscow pib. Nws tau koom los ntawm Nyiv, thiab cov Turks, thiab tag nrho cov tub rog txawv teb chaws.
  Hitler, thaum kawg, khiav tawm ntawm kev ua siab ntev thiab nws txiav txim siab los xaus lub USSR. Thiab tus kheej nrog Stalin, txuas nrog nws lub guerrilla tsov rog uas tseem blazing nyob rau hauv ib ncig ntawm Russia.
  Zoo li, yog tias Moscow ntog, kev ua tsov ua rog yuav tsis muaj kev poob siab.
  Thiab qhov kev txiav txim siab dav dav pib.
  Lub tso tsheb hlau luam hnyav "Rat" -2, "Dab", E-200, E-500 thiab lwm tus kuj tau tawm tsam.
  Rau ib qho, lub nroog tau raug rho tawm haujlwm nrog cov foob pob hluav taws.
  Thiab kev sib ntaus sib tua, cov diskettes uas tsis muaj zog ntawm Thib Peb Reich kuj tau siv. Xws li yog armada.
  Alenka thiab nws pab neeg ua siab loj ntsib cov Germans thiab muab kev sib ntaus rau lawv.
  Alyonka pov ib lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab, tua ib qho tawg thiab qw:
  - Rau tus ntsuj plig Lavxias!
  Anyuta, tua ntawm cov neeg sib tw, thiab txiav cov yeeb ncuab ntawm cov yeeb ncuab, chirped nrog nws pob taws liab qab, succumbing rau pob ntawm kev tuag:
  - Rau qhov loj ntawm communism!
  Alla, tua cov yeeb ncuab ntawm USSR thiab pov ib lub foob pob nrog nws cov ntiv taw liab qab, qw:
  - Rau niam Russia nyob rau hauv communism!
  Maria, ua zoo tua hluav taws ntawm tus yeeb ncuab, thiab ntseeg siab mowing nws down, sau tseg, baring nws cov hniav:
  - Russia xav tau tus thawj coj tshiab!
  Matrena tau sau tseg, tua thiab tso siab rau kev rhuav tshem cov neeg tawm tsam, thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab, muab lwm qhov khoom plig ntawm kev tuag:
  - Tau kawg, nws yog qhov tsim nyog!
  Thiab los ntawm nws pov, uas poob mus rau hauv lub rink, ob German tso tsheb hlau luam tsoo.
  Marusya, tua ntawm Nazis, nquag sau tseg:
  - Txhua yam nyob hauv USSR, tab sis tus yeeb ncuab coj tus lej!
  Thiab nrog nws pob taws liab qab, yuav ua li cas nws yuav tua cov neeg tua neeg thiab inexorable!
  Alenka txhawb nws cov phooj ywg:
  - Tsis txhob maj mus faus Russia! Peb kuj muaj tej yam ua!
  Thiab nrog cov ntiv taw ntawm nws txhais ko taw liab qab nws yuav pov lub txiaj ntsim kev puas tsuaj loj heev.
  Anyuta, tua ntawm Nazis, pom zoo nrog qhov no:
  - Peb yuav ntaus cov yeeb ncuab, tus dej ntawm Leej Txiv yuav tsis qhuav!
  Thiab nrog ib tug liab qab, puag ncig luj taws, tus hluas nkauj yuav energetically coj thiab succumb rau cov yeeb ncuab.
  Alla, tua ntawm Nazis, thiab tso ib qho ntawm cov khoom tawg los ntawm slingshot, rub txoj hlua nrog nws cov ntiv taw liab qab, tawm:
  - Nws yuav tsuas yog superman - leej twg yuav hloov Stalin!
  Maria, tua nrog qhov tseeb tiag tiag, thiab pov cov grenades nrog nws cov ntiv taw liab qab, hais tawm:
  - Txhua yam uas tsis hloov, txhua yam yog qhov zoo dua!
  Matryona, tsoo Fritz nrog kev txhaj tshuaj zoo. Thiab tom qab ntawd, tau ua puas lub tank nrog nws txhais ko taw liab qab, nws tau sau tseg:
  - Peb nrog peb qhov kev hloov pauv thiab kev ua siab zoo!
  Marusya pov tag nrho pawg ntawm grenades nrog nws ob txhais taw liab qab. Yog li ntawd, tus kheej-propelled phom ntawm Nazis tig thiab squeaked:
  - Kuv yuav yog tus muaj zog tshaj!
  Alla, khob tawm lub thauj los ntawm Nazis nrog pov, grenades nrog pob taws liab qab, pom, kho:
  - Tsis yog kuv, tab sis peb! Txhua yam muaj zog!
  Alyonka hu nkauj txhawb nqa nws txoj kev sib ntaus sib tua, sau rau ntawm kev mus. Thiab lwm tus ntxhais, tua ntawm Nazis, tuaj tos;
  Peb yog cov ntxhais ntawm lub teb chaws ntawm lub USSR,
  Uas yog lub teeb rau tag nrho lub ntiaj teb no ...
  Cia peb qhia, paub qhov zoo ntawm ib qho piv txwv,
  Ntawm no yog heroic deeds hu!
  
  Cov ntxhais yug los nyob rau hauv tus chij liab,
  Thiab qhov barefoot maj nrawm los ntawm Frost ...
  Cov ntxhais thiab cov tub sib ntaus sib tua rau Russia,
  Qee lub sij hawm tus nkauj nyab muab rau tus txiv leej tub!
  
  Yuav muaj ib tug chij liab hla lub qab ntuj khwb,
  Ci ntsa iab zoo li nplaim taws...
  Tom qab tag nrho, peb muaj lub viav vias heroic,
  Thiab peb tus chij ci ntsa iab zoo li lub hnab liab!
  
  Tsis txhob ntseeg, damned fascist yuav tsis dhau,
  Thiab tus ntsuj plig Lavxias yuav tsis ploj mus ...
  Yeej yuav qhib ib tug account tsis kawg,
  Wb hais nyob zoo rau sawv daws!
  
  Russia yog ib lub teb chaws zoo kawg nkaus
  Koj muab communism rau haiv neeg...
  Tswv Ntuj pub txiaj ntsim mus ib txhis,
  Rau Niam Txiv, rau kev zoo siab thiab kev ywj pheej!
  
  Tus yeeb ncuab yuav tsis kov yeej Txiv Plig,
  Thiab txawm yuav lim hiam npaum li cas los nws yeej txawj ntse...
  Peb invincible Russian dais,
  Cov tub rog ntawm Russia yog nto moo rau nws yeej!
  
  Zoo nkauj lub tebchaws Soviet
  Cov ntxhais hauv no zoo siab tias lawv zoo nkauj ...
  Nws muab rau peb mus ib txhis thaum yug los,
  Thiab cia peb ua neeg ncaj ncees Komsomol!
  
  Peb sib ntaus sib tua ntawm sab nrauv ntawm Moscow,
  Lub caij ntuj sov snowdrifts, thiab cov ntxhais yog taw liab qab ...
  Tsis txhob muab lub Fatherland rau Dab Ntxwg Nyoog,
  Peb txawm tua raug nrog scythes!
  
  Yog li ntawd, nyob rau hauv ib tug npau taws cov ntxhais yog xav mus tua,
  Thiab lawv pov pob tawg tawg-pob nrog pob taws ...
  Nws tsuas yog fascist xwb, vim nws zoo nkaus li txias,
  Qhov tseeb, tsuas yog ib tug phem Cain!
  
  Cov yeeb ncuab yeej tsis yeej cov ntxhais,
  Lawv yug los nyob rau hauv lub hnub qub no ...
  Tus dab invincible yog peb dais,
  Leej twg ua tus Niam Tsev ua poj niam!
  
  Peb cov ntxhais Lavxias zoo
  Peb tsis ntshai kev tsim txom thiab Frost ...
  Thiab tawm tsam, ntseeg qhov kev tawm tsam ntawm lub siab phem horde,
  Tus yeeb ncuab yuav pissed tawm ntawm koob!
  
  Cov yeeb ncuab tuaj yeem thawb rov qab los ntawm Moscow,
  Txawm hais tias nws muaj zog heev ...
  Peb cov ntxhais zoo siab heev rau peb tus kheej
  Cov neeg tawm tsam ploj tag nrho rau hauv qhov ntxa!
  
  Tsis txhob ntseeg, Russia tsis tuaj yeem swb los ntawm cov yeeb ncuab,
  Txij li txhua tus tub rog los ntawm cov pawm ...
  Tus neeg yos hav zoov tau tig mus ua tus tsiaj,
  Thiab tus yeeb ncuab tseem yog menyuam yaus!
  
  Tab sis tus ntsuj plig Lavxias, ntseeg tus ntsuj plig loj,
  Nyob rau hauv nws, koj paub, xws li rog tau muab zais ...
  Nws yuav raug crushed rau tus yeeb ncuab nyob rau hauv fluff,
  Tom qab tag nrho, knights yog invincible nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua!
  
  Tso koj cov kev ua xyem xyav
  Peb yog cov paub zoo tshaj plaws hauv ntiaj teb ...
  Cia peb muab Dab Ntxwg Nyoog pov rau hauv ntuj txiag teb tsaus,
  Cia cov yeeb ncuab ntawm txhua tus nyob hauv chav dej!
  
  Kev tsov rog dawb huv yuav xaus
  Yuav muaj kev thaj yeeb nyab xeeb thiab sawv ntxov thoob ntiaj teb....
  Nws nyob mus ib txhis nrog lub hnub paub muab,
  Mus ib txhis blaze lub caij ntuj sov!
  
  Thiab communism nyob mus ib txhis hauv yeeb koob,
  Thiab Lenin thiab tus poj Stalin nrog peb ...
  Hauv cov yeeb yaj kiab ntshav, tsuas yog tam sim no yog fascism,
  Thiab peb txoj kev ntseeg yuav muaj zog dua hlau!
  
  Kuv Russia txoj cai rau ntau pua xyoo
  Thiab muab kev zoo siab rau tag nrho lub qab ntuj khwb....
  Xav tau lub nrig lub nrig steel
  Thiab prowess, tab sis ib tug tsim nyog nchuav!
  
  
  
  WITCHES tsim WONDER riam phom
  Gerda, Charlotte, Magda thiab Christina, uas tau raug sim los ntawm Tsov thaum lub sij hawm, kuj tau tsim ib qho kev cog lus qauv: Panthers -2. Cov ntxhais tso lub cav thiab xa mus rau hauv ib qho thaiv - hla, thiab ua rau lub pej thuam nqaim thiab me me. Thiab lub gearbox tau nruab rau ntawm lub cev muaj zog nws tus kheej. Raws li qhov tshwm sim, "Panther" -2 tau dhau los ua silhouette hauv qab ob metres, thiab cov neeg coob coob tau txo mus rau peb tus neeg. Lub thickness ntawm armor ntawm lub hauv pliaj ntawm lub hull yog nce mus rau 120 mm nyob rau hauv loj slopes, thiab ob sab mus rau 82 mm nyob rau hauv nqes hav. Thiab cov yees muaj txog li 150 hli hauv pliaj thiab 82 hli sab, nyob rau hauv qhov chaw siab tshaj. Nyob rau tib lub sijhawm, tag nrho lub tsheb tau txo mus rau 35 tons, uas ua rau nws tuaj yeem tau txais los ntawm lub cav ntawm 700 horsepower thiab nce qhov ceev thiab maneuverability ntawm lub tank. Nyob rau tib lub sijhawm, lub patency ntawm lub tsheb kuj tau txhim kho, thiab lub chassis tau sib dua thiab yooj yim dua los kho thiab tswj. Muaj rau lub rollers tag nrho, uas yog cov tswv yim thiab yooj yim. Hitler nyiam "Panther" -2 thiab nkag mus rau hauv koob txij lub Cuaj Hlis plaub caug-peb. Lub tsheb muaj kev vam meej, nrog rau qhov zoo, cov cuab yeej cuab tam thiab rab phom ceev ceev. Nws ua haujlwm thiab txav mus sai, nrog ergonomics zoo heev.
  Thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws, nws yooj yim dua los tsim thiab xav tau cov hlau tsawg dua. Thiab nyob rau tib lub sij hawm nws tau txawv los ntawm peev survivability. Nws tsis yog yooj yim heev kom tawg los ntawm lub tsheb zoo li no nrog txoj kab nqes loj ntawm armor.
  Cov tub rog Soviet tau txais teeb meem loj. Tsis tas li ntawd, cov Germans, es tsis txhob ntawm qhov kev pab cuam Fau, tau nqis peev pab rau hauv kev txhim kho cov neeg sib tw nrov, thiab tsim XE-162, yooj yim thiab pheej yig los tsim thiab lub teeb thiab maneuverable.
  Lub tshuab no tau tsim los tsim nyob rau hauv cov xwm txheej zoo dua, thiab kuj yooj yim rau kev khiav lag luam. Thiab nws tsis yooj yim rau nws tiv.
  Kuv yuam rau cov tub rog Soviet thiab cov phoojywg, hnyav, kev sib ntaus sib tua. Tus neeg tua rog hnyav tsuas yog ib thiab ib nrab tons thaum khoob thiab muaj yuav luag tag nrho cov ntoo. Yog li ntawd, lub tshuab tig tawm los ua tau zoo heev.
  Qhov xwm txheej tau hnyav dua los ntawm qhov tseeb tias cov ntxhais German pib nquag nkag mus rau hauv chav dav hlau.
  Albina thiab Alvina pib nquag tau qhab nia, sib ntaus sib tua, raws li txoj cai, tsis muaj khau khiab thiab hauv ib lub bikini. Thiab cov ntxhais no tsis tuaj yeem raug tsoo. Thiab lawv lawv tus kheej thiaj li nquag txiav tawm yeeb ncuab. Thiab zoo nkauj npaum li cas cov blondes tau: tsuas yog Aryans tiag!
  Albina nias lub khawm nrog ib tug graceful ceg thiab txiav down ob peb Soviet aircraft thiab squeals:
  - Lub koob meej rau peb Reich!
  Alvina nias lub khawm nrog nws lub txiv mis liab, thiab ntaus peb lub tsheb Soviet thiab nrov nrov:
  - Lub koob meej rau peb Leej Txiv!
  Sib ntaus cov ntxhais - koj tsis tuaj yeem hais tias lawv tsis muaj zog. Tsis yog, lawv yog cov txhoj puab heev thiab tuaj yeem rhuav tshem txhua tus rau hauv daim.
  Dashing tag nrho, cov tub rog no. Thiab nyob rau hauv lub caij ntuj no lub pem hauv ntej kab stabilized. Mainstein pib tawm tsam, thiab tswj kom kov yeej cov tub rog Soviet hla Dnieper, tsim kom muaj ob lub boilers loj. Cov Germans kuj tseem tuaj yeem tawm tsam qhov kev tawm tsam ze Leningrad. Ntawm no lawv tso siab rau txoj kab muaj zog tiv thaiv. Ntxiv rau, tom qab swb hauv Ukraine, Stalin tshem tawm ntau qhov kev faib tawm ntawm qhov kev taw qhia no thiab tso cai rau cov neeg German tawm tsam kev tawm tsam. Lub hauv ntej tuav tawm, thiab cov Germans muaj peev xwm tuav tawm nyob rau hauv lub caij ntuj no raws tag nrho cov cheeb tsam ntawm kev tawm tsam.
  Gerda tus kheej tawm tsam ntawm "Panther" -2, nrog rau cov ntxhais. Thiab txawm tias lub caij ntuj no, cov kev zoo nkauj tau tawm tsam tsis muaj taw thiab tsuas yog ib qho bikini.
  Gerda nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab, ntaus tus yeeb ncuab thiab squeaked:
  - Lub koob meej rau peb lub teb chaws Ottoman!
  Charlotte tseem nias lub zog nrog nws cov ntiv taw liab qab, rhuav tshem peb caug-plaub ntauwd thiab lees paub nrog kev ua phem:
  - Lub koob meej rau tus phab ej!
  Kristina thrashed los ntawm nias lub pob nrog nws liab doog txiv mis thiab, ntaus lub Soviet tshuab, squeaked:
  - Thiab muaj koob meej rau peb!
  Magda tau tua plaub lub tshuab rab phom tawg, txiav tawm ntawm Soviet infantry nrog kev pab los ntawm nws cov ntiv taw liab qab, thiab tawm:
  - Nyob mus ib txhis, yeej koob meej!
  Yog li ntawd, cov ntxhais tsis zoo nkauj thiab liab qab, lawv puag ncig heels ci ntsa iab.
  Thiab ntawm txoj hauv kev ntawm "Tiger" -2, lub tank no, nrog qhov hnyav ntawm tsib caug-tsib tons, cog lus tias yuav muaj kev tiv thaiv ntawm 250 hli hauv pliaj, thiab sab ntawm 170 hli.
  Ntawd nrog rab phom 88-mm hauv 71 EL, lub tsheb zoo heev.
  Thiab nyob rau lub caij nplooj ntoos hlav, cov Germans twb tau nce qib hauv ltalis thiab muaj kev ntseeg siab rau cov phooj ywg.
  Lawv coj Naples thiab txeeb Sicily.
  Thiab ntau pua txhiab tus tub rog Allied surrender. Thiab smash lawv kom huv si. Lub German Panthers yog unstoppable.
  Thiab cov ntxhais ua rau cov lus Askiv poob rau hauv lub hauv caug thiab hnia lawv liab qab, chiseled ob txhais ceg, thiab lick lub beauties 'round heels nrog lawv tus nplaig.
  Thaum Lub Rau Hli, cov phoojywg tau sim ua kom nce qib los ntawm cov tub rog tsaws hauv Normandy. Tab sis lawv raug kev txom nyem crushing nyob ntawd. Ib zaug ntxiv, ntau pua txhiab tus neeg raug kaw, thiab ntau yam cuab yeej raug ntes.
  Roosevelt tau mob plawv thiab ua tsis taus. Tebchaws Meskas tab tom sim txo qis kev ua tsov rog nyuaj li no. Tebchaws Askiv tab tom xav txog kev xaiv rau kev sib haum xeeb nrog Fritz. Qhov xwm txheej no hnyav dua los ntawm kev foob pob muaj zog dua ntawm cov nroog Askiv siv dav hlau dav hlau. Thiab British fighters tsis tuaj yeem ntes nrog cov dav hlau no.
  Yog li ntawd Churchill pib thov kom muaj kev thaj yeeb. Tab sis Fuhrer tsis nyob twj ywm. Nws tabtom tawg nrog kev paub txog nws tus kheej lub zog.
  Tab sis cov British tseem pom zoo rau kev thaj yeeb. Thiab qhov no txhawj xeeb Stalin, uas muab Fuhrer kev sib tw. Hitler pom zoo kom tsis txhob muaj kev sib ntaus sib tua rau peb lub xyoos, yog tias tsis muaj kev cuam tshuam los ntawm cov neeg sab nrauv, thiab cov tog neeg tseem nyob ntawm lawv ciam teb, thiab USSR yuav muag roj thiab mov rau cov neeg German.
  Stalin pom zoo rau qhov no ... Thiab cov Fritz untied lawv ob txhais tes.
  Thawj qhov kev tawm tsam, tau kawg, yog Gibraltar. Tau ntes lub fortress no, koj tuaj yeem hloov cov tub rog mus rau Africa hla qhov luv tshaj plaws. Thaum storming lub fortress, cov Germans siv qhov tseeb MP-44 phom phom, cov ntxhais kuj txhim kho lawv: lawv ua rau lawv yooj yim dua thiab txhim khu kev qha.
  Thiab Albina thiab Alvina tau tawm tsam saum ntuj, cov ntxhais uas ua rau lub dav hlau German ntau qhov ua tau zoo thiab nrawm.
  Thiab lawv tsoo cov phoojywg sab xis thiab sab laug. Gibraltar yuav raug coj mus rau qhov kev txav mus los. Franco raug yuam kom pom zoo rau Hitler lub ultimatum. Tsis txhob cia cov Nazis nyob hauv koj lub tebchaws.
  Cov Germans tau nrawm nrawm ntawm cov tso tsheb hlau luam thiab tsoo rau hauv cov yeeb ncuab qhov chaw.
  Tom qab lub caij nplooj zeeg ntawm Gibraltar, Fritz nkag mus hauv Morocco. Thiab lawv tsiv mus, ntes thaj chaw. Fritz tanks tau tsiv tshwj xeeb hauv Algeria. "Panther" -2 nrawm nrawm rau ntawm cov xuab zeb. Nws tau upgraded nrog ib tug haib engine, thiab nws raced. Panther-2 txaus siab rau cov tub rog nrog nws lub hauv pliaj tiv thaiv, thiab Tiger-2 feem ntau yog lub tank zoo kawg nkaus. Cov phooj ywg poob zoo li yog khob.
  Cov ntxhais German tau tawm tsam hauv cov suab puam, feem ntau yog taw liab qab thiab hauv bikinis. Lawv tsuas yog lubricated daim tawv nqaij nrog ib tug tshwj xeeb tiv thaiv cream kom nws yuav tsis hlawv.
  Tom qab ntawd cov kev zoo nkauj ntawm cov lus Askiv raug ntes tau muab tso rau ntawm lawv lub hauv caug, thiab ua rau tus ntxhais lub pob taws lick. Thiab lawv nyiam nws, tshwj xeeb tshaj yog cov neeg African, uas ua nws nrog kev txaus siab.
  Lub xyoo plaub caug tsib tau ua tiav zoo rau cov neeg German, lawv tau ntes feem ntau ntawm Africa, Middle East. Thiab nyob rau hauv thawj ib nrab ntawm lub xyoo plaub caug-rau xyoo lawv kuj ntes Is Nrias teb, thiab Burma thiab lwm yam ntawm Africa. Thiab muaj teeb meem ntau ntxiv nrog rau kev muab cov tub rog, kev nthuav dav ntawm kev sib txuas lus, thaj av, dua li nrog kev tawm tsam ntawm British thiab Asmeskas units. Ntxiv mus, cov tub rog colonial tsis kam tawm tsam. Hauv kev siv thev naus laus zis, Germans muaj qhov zoo tshaj plaws hauv kev ua tau zoo. Piv txwv li, ME-262 X, thiab muaj ib tug ceev txog li 1200 kilometers ib teev, thiab yog armed nrog tsib aircraft phom. Thiab lub tebchaws United States thiab Britain, thaum ntau los yog tsawg haum rau kev sib ntaus sib tua siv, tsis muaj dav hlau fighters, thiab bombers txawm ntau.
  Ntxiv mus, cov Germans muaj discos, tsim, ceev ntawm qhov kev txiav txim ntawm plaub lub suab. Lawv tau ua kom tsis muaj zog rau cov caj npab me, ua tsaug rau lub dav hlau laminar uas ntws ncig lub tsheb. Tab sis vim li no, lawv tus kheej tsis tuaj yeem tua. Tab sis ntawm qhov tod tes, nws tuaj yeem tso lub foob pob los ntawm qhov siab, thiab siv nws hauv kev tshawb nrhiav, thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws, ram yeeb ncuab tsheb los ntawm kev tsoo lawv nrog cov dav hlau.
  Flying saucers yog cov cuab yeej siv tau zoo nrog ntau qhov ntev thiab muaj peev xwm ya los ntawm Tebchaws Europe mus rau Tebchaws Meskas. Thiab qee zaum lawv tau khiav los ntawm cov ntxhais zoo nkauj heev uas nyiam sib ntaus sib tua thiab hauv bikini.
  Nov yog Gertrude thiab Eve hauv davhlau. Cov no yog ob tug zoo nkauj cuties. Piv txwv li, ib tug neeg Asmeskas dub raug ntes. Muab khi rau ib lub log. Thiab yog li ntawm nws tus txiv neej perfection lawv caij ntev heev uas tus neeg raug kaw tsis nco qab, overworked.
  Thiab tam sim no Gertrude, nrog nws cov ntiv taw liab qab, coj thiab tsom lub diskette ntawm lub hom phiaj, tua cov dav hlau Asmeskas. Ntawm no yog ib tug ntxhais sib ntaus sib tua.
  Thiab Eva, ib yam nkaus, nrog kev pab ntawm nws cov ntiv taw liab qab, coj lub tsheb ntawm tus yeeb ncuab nrog lub zog tuag taus.
  Thiab furiously rams tus yeeb ncuab, thiab lub tsheb ntawm England thiab lub US poob.
  Kev tsaws ntawm cov neeg German tau npaj rau lub Kaum Ib Hlis kawg. Ua ntej, tsis muaj leej twg tos lub sijhawm no. Qhov tseeb, huab cua tsis zoo heev thiab muaj kev pheej hmoo kom ciaj sia. Tab sis nyob rau hnub so koj tuaj yeem ua luam dej hla English Channel thiab av. Tsis tas li ntawd, muaj qhov zoo ntawm kev tsaws thaum hmo ntuj, vim tias nws nyuaj rau kev tiv thaiv thaum hmo ntuj.
  Cov Germans los ntawm lub sijhawm no tau tua cov tub rog Askiv thiab Asmeskas ntau heev.
  Yog li kev tsaws tau xav tias tsis muaj teeb meem. Cov tub rog tshwj xeeb ntawm cov ntxhais tau dhau los ua lub zog tawm tsam muaj zog, uas txawm tias nyob rau lub Kaum Ib Hlis thaum lub caij ntuj sov tau taw liab qab hauv bikini nkaus xwb.
  Kev tsaws pib thaum lub Kaum Ib Hlis 26, 1946. Nyob rau hnub tseem ceeb ntawm kev xaiv tsa rau Reichstag, tom qab ntawd Hitler tau txais txoj haujlwm ntawm Reich Chancellor.
  Tsis muaj ib tug twg los tso tseg. Thiab nyob rau hauv qhov kev tawm tsam, loj loj ntawm infantry thiab txawm qhov tseeb pyramidal tso tsheb hlau luam tau koom nrog. Qhov twg tsis tuaj yeem nkag los ntawm txhua lub kaum sab xis.
  Cov ntxhais ntawm chav kawm sib ntaus hauv lawv, thiab ua siab tawv.
  Thiab qee cov tub rog twb tau taw liab qab tsoo ntug dej khov ntawm cov pas dej khov thaum hmo ntuj. Thiab lawv sib ntaus sib tua heev. Thiab lawv ua tej txuj ci tseem ceeb. Thiab thaum lawv pov cov grenades nrog lawv cov ntiv taw liab qab thiab rhuav tshem cov neeg Askiv sib nrug, nws yuav txias heev ...
  Gerda, ntawm qhov tod tes, sib ntaus sib tua ntawm Tiger-4 pyramidal tank nrog rab phom loj thiab foob pob foob pob, thiab ua siab loj heev. Xa projectile tom qab projectile, thiab rips yeeb ncuab sib nrug.
  Ua tsis tau los ntawm kev ntxuav yog dov, nias lub khawm ntawm lub joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab, tus ntxhais qw:
  - Peb liab qab peb cov hniav nquag, peb exterminate heev!
  Charlotte siv lub txiv mis liab liab thaum tua, nias nws ntawm lub khawm joystick thiab ntaus tus yeeb ncuab, chirped:
  - Peb pab neeg tsim kho thoob ntiaj teb!
  Lupanula nrog lub foob pob hluav taws thiab Christina siv cov ntiv taw liab qab. Nws tsoo ntau tus neeg tawm tsam thiab grunted:
  - Rau qhov loj ntawm peb Reich!
  Magda qw nrov tom qab nws. Lub sijhawm no nrog lub txiv mis strawberry. Tore tus yeeb ncuab thiab roared:
  - Rau Aryan communism!
  Ntawm no yog cov ntxhais ntawm qib super! Thiab yuav ua li cas lub infantry ntawm cov ntxhais khiav nrog liab qab taw, pov grenades ntawm txoj kev mus. Thiab nws loj npaum li cas thiab tuag taus.
  Cov ntxhais sib ntaus sib tua thiab zoo nkauj heev.
  Thiab lawv tab tom tsoo cov British sab xis thiab sab laug. Nws tsis yog qhov xav tsis thoob tias nrog qhov kev tawm tsam thiab tsaws los ntawm Fabkis thiab Norway, England tau tuav tsuas yog kaum hnub. Qhov no zoo heev!
  Lub nroog loj poob. Thiab theem tom ntej yog kev mus rau Asmeskas. Thaum Lub Ob Hlis, cov Germans, txawm tias lub caij ntuj no, tau ua ib qho kev tsaws hauv Iceland: Kev Ua Haujlwm Icarus, thiab tau ntes thaj chaw tseem ceeb no.
  Thiab ib zaug ntxiv, cov ntxhais uas tsis muaj pob taws los ntawm cov tub rog sib txawv SS tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua.
  Thiab lawv tau ua tiav los ntawm flashing lawv pob taws liab qab los ntawm cov daus.
  Stalin tau hais rau Hitler thaum Lub Peb Hlis 1947, sib koom ua rog tawm tsam Tebchaws Meskas. Lub Fuhrer tau pom zoo rau qhov no, tab sis nyob rau hauv cov xwm txheej uas USSR yuav tau rov qab tsuas yog Alaska, nyob rau hauv qee txoj kev cai thaj chaw. Thiab yuav tsis thov ntxiv.
  Stalin pom zoo nrog qhov no ... Thiab kev ntxeem tau ntawm cov tub rog Soviet los ntawm Alaska pib. Yog li ceev thiab siab phem.
  Tshiab Soviet tso tsheb hlau luam tau tsiv.
  Cov neeg coob ntawm Elizabeth tau tawm tsam thawj zaug, sim thiab tsis ua tiav T-54 tank. Plaub Hlis Ntuj 1947. Tseem muaj daus nyob rau hauv Alaska, tab sis Lavxias teb sab cov ntxhais sib ntaus sib tua ntawm taw liab qab thiab hauv bikinis. Thiab cov ntxhais zoo nkauj no.
  Elizabeth tua nrog nws cov ntiv taw liab qab ntawm tus yeeb ncuab. Tus American Sherman hits. Thiab baring nws cov hniav, tus tub rog hais tias:
  - Muaj koob meej rau cov tswv yim ntawm communism zoo!
  Ekaterina kuj tua siv cov ntiv tes liab qab ntawm chiseled ob txhais ceg thiab squeals:
  - Lub koob meej rau qhov yeej ntawm peb cov tub rog!
  Elena kuj raug rho tawm haujlwm, lub sijhawm no siv lub txiv mis liab liab ntawm nws lub hauv siab, ntaus tus yeeb ncuab nrog cov qhab nia zoo heev thiab qw nrov nrov:
  - Lub koob meej rau qhov kev txiav txim siab tshiab!
  Euphrasia, slammed ntawm cov neeg sib tw, siv lub txiv mis strawberry, thiab xuas nrig ntaus "Pershing" barked:
  - Thiab peb yuav yeej!
  Cov tub rog pom tau tawg ua ke zoo li cov neeg tawg rog. Thiab yog li ntawd cov neeg Amelikas tau threshed.
  Ntawm no ib tug projectile hits lub hauv pliaj ntawm lub tank, tab sis tam sim ntawd ricochets tawm. Elizabeth qw thiab dhia:
  - Muaj koob meej rau cov tswv yim ntawm communism!
  Thiab nws kuj xa ib qhov projectile teb, nrog kev pab ntawm nws cov ntiv taw liab qab. Nov yog ib tug ntxhais uas tab tom ua haujlwm tiag tiag.
  Xws li cov kev zoo nkauj ntawm kev sib ntaus sib tua.
  Cov tub rog Soviet tau tuav tawm hauv Alaska. Thiab nyob rau hauv lub Tsib Hlis, thawj IS-7 embodied nyob rau hauv hlau tuaj txog.
  Thiab ntawm nws yog Alenka lub tank neeg coob.
  Ntawm no yog ib tug hluas nkauj sib ntaus sib tua. Thaum nws tua tus yeeb ncuab, nws ntaus nws heev heev.
  Thiab rab phom, muaj zog npaum li cas: 130 mm. Nws punches tus yeeb ncuab los ntawm qhov deb. Rau cov neeg Amelikas, lub tank tseem ceeb tseem yog Sherman, uas tsuas yog zoo rau cov qhab nia German thiab Soviet tank aces. Muaj ib qho zoo me ntsis Pershing, nrog rab phom muaj zog dua li 90mm caliber. Thiab qhov me me "Supershing", uas nws rab phom yog 90 hli nyob rau hauv caliber thiab muaj ib lub thoob ntev ntawm 73 EL, muaj peev xwm ua rau muaj kev phom sij txaus ntshai ntawm lub tshuab Soviet IS-7 ntawm lub nkoj thiab nyob ze. Cov phom Asmeskas tsis siv cov pyramidal German tso tsheb hlau luam ntawm txhua lub ces kaum. IS-7 yog xuas nrig ntaus rau sab. T-54 - "Supershing", tuaj yeem nyob ze ntawm lub hauv pliaj, thiab ntawm lub nkoj ntawm qhov deb. Tab sis rau tam sim no, USSR muaj lub tank loj T-34-85, uas tseem tsis tau raug tshem tawm ntawm kev tsim khoom thiab tab tom tawm tsam cov neeg Asmeskas. Nws yog kwv yees li sib npaug rau Sherman, thiab tsis muaj zog tshaj Pershing.
  Yog li ntawd, cov tub rog Soviet muaj kev nyuaj siab. Thiab lawv saib nrog kev khib ntawm tib qho, thawj qhov kev sim tank IS-7.
  Lub tsheb no zoo siab thiab txias.
  IS-2 thiab IS-3 kuj sib ntaus sib tua. Lub tshuab kawg nyob rau hauv lub hauv pliaj yog tsis nkag mus tsuas yog rau "Superpershing". Zoo, IS-3 kuj tuaj yeem tho rau hauv qab ntawm lub nkoj.
  IS-2 yog me ntsis qaug zog nyob rau hauv pem hauv ntej armor ntawm lub turret.
  Cov ntxhais Natashka thiab nws pab neeg sib ntaus sib tua ntawm lub tank no. Sib ntaus zoo nkauj. Thiab lawv los ntawm IS-2 xa cov tshuab crushing, nrog rau cov phiaj xwm tuag taus.
  Natashka nias nws ob txhais taw nrog nws cov ntiv taw liab qab, thiab pov tawm tus neeg tua neeg, tawg los ntawm Asmeskas thiab vyaknula:
  - Muaj koob meej rau cov tswv yim ntawm kev ntseeg zoo!
  Zoya nias nws lub txiv mis liab liab tawm tsam tus neeg tua neeg thiab qw:
  - Rau Aryan kev thaj yeeb thiab kev txiav txim!
  Augustine kuj blasted nrog obliteration nrog nws pob taws liab qab, ntaus tus yeeb ncuab thiab barked:
  - Rau kev txiav txim siab yeej!
  Thiab thaum kawg, Svetlana pov nws ob txhais ceg nrog kev pab los ntawm nws cov ntiv taw liab qab, txiav cov yeeb ncuab thiab squeaks:
  - Rau lub zog loj!
  Cov tub rog ntawm Red Army tau nce mus thoob Alaska. Lub caij ntuj sov tuaj thiab sov, thiab nws yog qhov zoo rau cov ntxhais hauv bikinis thiab khau khiab ntawm cov tso tsheb hlau luam. Cov Germans, tau kov yeej Greenland, tsaws hauv Canada. Thiab los ntawm sab qab teb lawv pib tsiv los ntawm Argentina. Hauv tebchaws Brazil, muaj kev sib cais ua rau cov neeg nyiam German thiab cov neeg Asmeskas cov tub rog. Cov Germans, nrog rau lub zog muaj zog los ntawm lawv cov kev sib ntaus sib tua ntau dua, tau txiav txim siab qhov teeb meem hauv lawv txoj kev nyiam.
  Cov Nazis muaj lub zog ntau dua thiab muaj txiaj ntsig kev tua phom, uas tua los ntawm qhov deb thiab nrawm heev. Cov Yankees raug kev txom nyem tom qab swb.
  Pab pawg tshiab ntawm cov ntxhais Askiv, coj los ntawm Jane Armstrong, tau nce mus rau sab qab teb ... Tus tub rog tau tawm tsam hauv Brazil thaum lub caij ntuj sov ... Cov tub rog Asmeskas tau tawm tsam sluggishly.
  Tab sis hauv Venezuela, cov poj niam tub rog tau ntsib los ntawm Asmeskas cov tub rog. Lawv tau tawm tsam ntawm qhov qub "Panther" -2, uas twb tau xyaum txiav tawm hauv kev pom zoo ntawm cov khoom siv pyramidal.
  Tab sis cov British, txawm nyob rau hauv lub tank no, muaj zog dua cov neeg Amelikas. Lawv raug rho tawm haujlwm ntawm rab phom ntawm Shermans, uas twb tsis muaj kev cia siab lawm, lawv tsuas tuaj yeem sib ntaus sib tua nrog Soviet peb caug plaub.
  Jane raug rho tawm haujlwm nrog nws cov ntiv taw liab qab los ntawm qhov deb. Ntaus tus yeeb ncuab thiab chirped:
  - Qhov no yog qhov loj ntawm Tebchaws Askiv - nws yuav tsis ploj mus!
  Gringeta tsoo nws ob txhais ceg chiseled rau hauv yeeb ncuab nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws tsoo Sherman thiab squeaked:
  - Peb lub tebchaws yuav txias!
  Thiab nws qhia nws tus nplaig!
  Tom qab ntawd Monica raug rho tawm haujlwm, ntaus tus yeeb ncuab ntawm lub hom phiaj nrog nws txhais taw liab qab thiab cooed:
  - Rau txoj kev cawm seej ntawm tus ntsuj plig!
  Thiab tom qab lawv lupanula thiab Malanya. Ua kom raug ntaus Pershing txaus ntshai, rhuav tshem nws lub cev.
  Tau kawg, nrog cov ntiv taw liab qab, nws cooed:
  - Muaj koob meej rau cov tswv yim ntawm cov tub rog muaj koob muaj npe!
  Cov ntxhais sib ntaus sib tua heev aggressively thiab constructively.
  Thiab nyob rau hauv Canada, xaiv German units tau tsiv. Gerda ntawm lub tank "Tiger" -4 pyramidal crushed America thiab nws dominions. Thiab lawv tsoo nyob rau hauv lub crushing tshuab ntawm tus yeeb ncuab.
  Gerda raug rho tawm haujlwm nrog kev pab ntawm nws cov ntiv taw liab qab, ntaus tus yeeb ncuab thiab qw:
  - Rau Aryan communism!
  Charlotte tseem thumped, lub sijhawm no nrog lub txiv mis liab liab ntawm nws lub hauv siab, tho lub tsheb Asmeskas thiab gurgled:
  - Rau qhov loj ntawm lub teb chaws Yelemees!
  Christina kuj ntaus yeeb ncuab. Nws tsoo nws tej cuab yeej cuab tam, nrog kev pab los ntawm cov ntiv tes liab qab ntawm chiseled ob txhais ceg, zoo li lub qe, thiab gurgled:
  - Rau peb qhov kev ua tiav zoo kawg nkaus!
  Magda kuj rumbled, tsoo cov yeeb ncuab zoo li av nplaum thiab roared:
  - Rau cov peev txheej uas nws tsis tuaj yeem hais hauv zaj dab neeg, tsis yog los piav nrog tus cwj mem!
  Nws yuav tsum tau muab sau tseg tias cov ntxhais yog heev combative thiab heev mobile. Nws kuj lom zem heev nrog lawv thiab.
  Thiab ces lub nroog tseem ceeb ntawm Canada poob: Quebec thiab Toronto. Thiab lub neej tau zoo dua, Fritz thiab lom zem ntau ...
  Hitler tshaj tawm tias Amelikas yuav ua tiav!
  Nrog rau kev txhim kho lub foob pob atomic, Tebchaws Meskas tsis ua tiav. Nws tuaj yeem pom tias muaj hmoo tau tig mus rau qhov no los ntawm Asmeskas hauv kev pom zoo ntawm Wehrmacht. Yog li cas? Muaj lwm lub hauv paus rau kev yeej thiab kev vam meej. Yog li ntawd nws tseem ntxov dhau rau kev poob siab.
  Tab sis Fritz nrog lawv cov tub rog txawv teb chaws yog qhov zoo tshaj rau Tebchaws Meskas ua tub rog. Thiab lawv muaj peev xwm ua tau ntau yam hauv kev rhuav tshem cov yeeb ncuab.
  Ntawm no Gerda, piv txwv li, ntes tau ib tug neeg tua rog dub. Thiab lawv tsim txom nws heev, yuam kom nws hlub, kom nws tso nws hooves. Thiab nws yeej zoo nkauj heev.
  Nyob rau lub caij nplooj zeeg ntawm plaub caug-yim, Fritz tau nkag mus rau thaj chaw ntawm Tebchaws Meskas kom raug. Cov tub rog Soviet tseem tab tom sib ntaus sib tua hauv Canada.
  Alenka ntawm IS-7 tau tawm tsam nrog tag nrho cov tub rog ntawm Sherman thiab Pershings. Cov Shermans ntawm no yog cov chav kawm Firefly, nrog rau cov phom ntev 76 hli, uas yog qhov txaus ntshai rau IS-7 thaum tua rau sab. Yog li ntawd, cov ntxhais nyob rau hauv ib qho teeb meem loj. IS-7, rau tag nrho nws cov txiaj ntsig, muaj rab phom loj nrog cov mos txwv txwv thiab tsis nrawm heev.
  Ntawm no Alenka raug rho tawm haujlwm nrog kev pab ntawm nws cov ntiv taw liab qab, ntaus Asmeskas thiab squeaked:
  - Ntawm kuv txoj kev ua rog!
  Anyuta thrashed nyob rau hauv lem, nrog kev pab los ntawm ib tug liab liab txiv mis, ntaus Sherman thiab qw:
  - Rau kev yeej ntawm USSR!
  Alla kuj thumped nrog kev pab ntawm cov ntiv taw liab qab. Nws chob lub tsheb American thiab qw tias:
  - Rau cov tswv yim ntawm communism!
  Maria kuj punched, nrog kev pab los ntawm ib tug txiv pos nphuab txiv mis, tsoo tus nrog sib ntaus rau tej daim thiab hissed:
  - Rau cov ntawv sau zoo ntawm Lenin!
  Thiab Matrena muab rau hauv nrog nws pob taws liab qab, tsoo Sherman lub armor thiab squeaked rau saum nws lub ntsws:
  - Rau kuv knights ntawm lub teeb!
  Qhov no yog tsib, qhov no yog cov ntxhais - koj nrhiav tsis tau txias! Thiab lawv tag nrho cov hluas thiab tshiab. Thiab cov hluas nkauj tsw zoo li zib mu. Tsis xav tsis thoob cov tub rog uas muaj kev zoo siab li no lick lub bosom ntawm Venus nrog lawv tus nplaig. Thiab lawv tseem licking.
  Yog lawm, IS-7 succumbed rov qab kom nws yuav tsis raug torn rau shreds. Yog vim li cas qhov no yog lub tank, txhua lub tank yog lub tank.
  Tej zaum tsuas yog rau lub pyramidal German ...
  Tab sis feem ntau ntawm cov Sherman tau raug tua, thiab tus so yog retreating.
  Yog li ntawd cov ntxhais Soviet txiav.
  Thiab nyob rau hauv lub ntuj, Anastasia Vedmakova thiab Alenka Sokolovskaya threshing lub Fritz. Tias Pokryshkin tsis phim rau cov ntxhais no. Thiab cov beauties sib ntaus sib tua hauv ib lub bikini. Thiab cov txiv mis liab liab ntawm lub mis yog siv thaum tua, uas ua rau kom muaj kev sib ntaus sib tua ntawm kev tua.
  Tab sis nws nkag siab Albina thiab Alvin zoo dua. Cov ntxhais tau tswj kom tau rau qib ntawm Knight's Cross. Qhov siab tshaj plaws rau chav kawm Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog platinum ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond tau muab rau lawv tom qab lawv tua ntau tshaj ib txhiab lub dav hlau.
  Ntawm no yog cov ntxhais - cov ntxhais rau txhua tus ntxhais ...
  Tab sis ob qho tib si Anastasia Vedmakova thiab Alenka Sokolovskaya txhua tus tau sau ntau tshaj ob puas lub dav hlau. Thiab lawv twb muaj yim hnub qub ntawm lub hero ntawm lub USSR.
  Anastasia nias nws cov ntiv taw liab qab ntawm lub pob khawm ntawm lub dav hlau phom thiab tsoo lub tsheb Asmeskas, squeaking:
  - Kuv muaj ib tug ntxhais super!
  Alenka Sokolovskaya slashed ntawm tus yeeb ncuab nrog kev pab los ntawm lub txiv mis liab liab ntawm nws lub hauv siab, tsoo peb lub dav hlau thiab barked:
  - Thiab kuv tseem txias dua!
  Cov no yog cov ntxhais, cov ntxhais zoo li no!
  Thiab rhuav tshem America.
  Zoo, tau kawg, Alvina thiab Albina ua rau nws lom zem thiab txias dua.
  Alvina siv lub txiv mis liab liab thaum tua ...
  Thiab Albina strawberry ...
  Thiab ob tug ntxhais nyiam ua haujlwm nrog tus nplaig nrog jade, pulsating rods. Lawv muaj kev mob siab rau thiab kev ntseeg ntawm kev ua phem!
  Albina nias nws cov ntiv taw liab qab thiab chirped:
  - Thiab lawv mus rau hiav txwv, dashing ntxhais!
  Alvina, tua, lees paub:
  - Lub caij txias, tua lub caij!
  Thiab tam sim no cov Germans thiab Soviets thiab cov Nyij Pooj tau nkag mus tob rau hauv Asmeskas thaj chaw.
  Cov Japanese muaj lawv tus kheej fighters: ninja ntxhais. Siab tawv heev thiab sib ntaus sib tua.
  Ntawm no yog ib tug ntxhais xiav ninja, yuav ua li cas nws tso rab chais hniav nrog nws cov ntiv taw liab qab, txiav cov taub hau ntawm Asmeskas thiab blathers:
  - Lawv yuav tsis dhau!
  Thiab nws txiav lub zeb nrog ntaj.
  Thiab tus ntxhais ninja daj yuav tuav tus kiv cua tiag tiag nrog ntaj. Thiab tom qab ntawd, nrog cov ntiv taw liab qab, nws yuav pov koob tshuaj lom, thiab tua lawv nrog kev tua ntawm Yankee cov tub rog, xuas nrig ntaus cov neeg sib tw.
  Thiab quaj rau saum nws lub ntsws:
  - Nyob rau hauv tag nrho cov yeeb yam Japanese!
  Thiab tus ntxhais nrog cov plaub hau liab, raws li lub slanting zeb yuav tuav, thiab txiav cov yeeb ncuab.
  Thiab tom qab ntawd nws yuav coj nws nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab tsoo rau lawv thiab ua rau cov Yankees tawg mus rau lwm qhov. Qhov no yog kev zoo nkauj ntawm kev sib ntaus sib tua.
  Thiab nrov:
  - Peb yog ninjas!
  Thiab tom qab ntawd ib tug ntxhais nrog cov plaub hau dawb ninja yuav tuav lub nyoob hoom qav taub nrog ntaj. Chop up opponents, tsoo lawv. Thiab los ntawm lub txiv mis liab liab nws thrashes nrog xob laim, roaring:
  - Rau kev yeej ntawm Nyiv!
  Zoo, tsis muaj leej twg yuav tiv tau cov tub sab no! Ntawm no yog cov ntxhais, txhua tus ntxhais ntxhais ...
  Thiab lawv txhoj puab heev.
  Tab sis ntawm no cov battles rumble nrog colossal siv. Axis rog tau tsiv los ntawm sab qaum teb thiab sab qab teb, cia li nyem America nrog cov ntiv tes loj heev.
  Ntawm no yog ib daim clip ntawm ib lub teb chaws zoo kawg nkaus uas staggers lub tswv yim.
  Thaum kawg ntawm lub caij nplooj zeeg, Fritz twb zoo nkauj heev wedged lawv tus kheej mus rau hauv lub tebchaws United States.
  Ntawm no Gerda tab tom sib ntaus sib tua hauv Tiger-4 tank thiab raws txoj kev nco txog nws tus qub,
  Kuj zoo kawg nkaus feats.
  Gerda tau npog me ntsis hauv cov ntshav, tab sis nws txaus siab. Tab sis lub siab xav tau lwj los ntawm qhov txaus ntshai stench emanating los ntawm lub plab txiav ghoul thiab ntshai tias lwm puas, yog tsis ntau, ntawm tib creatures yuav los khiav.
  Charlotte, lub sijhawm no, coj nws tus neeg sib tw tenacious los ntawm lub taub hau thiab ua qhov "ob Nelson" txheej txheem, twisting tus tsiaj lub caj dab. Tus tub rog fiery ntawm no tau ua nyob rau hauv lub luag hauj lwm ntawm ib hom niam Teresa - hais txog kev hlub tshua rau tus neeg phem ntaus ghoul. Qhia:
  - Kuv ua siab zoo, siab zoo, thiab kuv niam siab zoo - zoo li tus neeg txawj ntse!
  Gerda txhawj xeeb:
  - Koj tsis nkag siab?
  Charlotte xav tsis thoob.
  - Kuv yuav tsum nkag siab li cas?
  "Yuav tsis tau dinosaurs lossis hybrids ntawm nas thiab kab laum hnov?" Gerda pursed nws daim di ncauj.
  Charlotte luag ntxhi.
  "Kuv tsis xav tias koj yuav yog tus neeg dag li ntawd!" Yog lawm, peb yuav tua tsawg kawg ib txhiab ntawm lawv!
  - Lawv ntaus koj lub taub hau nrog lub club!
  - Tsis yog. Ntseeg kuv, lub megagnome tuaj yeem hnov peb. - Ces tus ntxhais stuttered. "Yog hais tias Sultan ntawm Dwarves tsis coj nws, uas yog, tsis tau hu nws mus rau qhov kev pab cuam, ces nws yuav tsis tau mus deb dhau ntawm peb.
  Gerda nug nrog kev ntseeg siab tsis muaj zog:
  "Thiab lwm cov dwarves, elves, annihobbits?"
  Charlotte sai sai nrog txiv neej ruthlessness extinguished nws kawg kev cia siab:
  - Lwm tus, tej zaum lawv hnov, tab sis lawv xav li cas txog qhov ntawd? Paub tsuas yog megagnome Kiy-Dar.
  Gerda pib so nws cov ntshav-stained ceg ntawm nplooj loj loj. Nplooj tsuas yog sab nraud zoo li mos, tab sis qhov tseeb nws yog prickly. Tus poj niam liab qab liab qab tau muab kev coj ncaj ncees:
  - Tsis yog txhua yam yog kub uas glitters, tab sis txhua yam uas stinks - ib txwm hloov mus ua shit! Lub ntiaj teb no muaj av ntau heev uas nws tsis tuaj yeem ntseeg qhov kev huv huv ntawm tus tsim, txawm tias tom qab ua ob peb kauj ruam hauv av!
  Hauv kev teb, Dab Ntxwg Nyoog Hluav Taws tau rov qab nrog huab cua hauv nws cov yeeb nkab yas. Ces cov ntxhais mloog hmo ntuj ntev. Tab sis lub megagnome Kiy-Dar tsis hnov, los yog tsis hnov. Thiab muaj kom meej meej tsis muaj lwm yam gnome ntawm no.
  Gerda tau hais tias:
  - Yog ib tug phooj ywg dheev tig los ua ib tug phooj ywg los yog ib tug yeeb ncuab, tab sis ib tug gnome ... Qhov no txhais tau tias peb tos rau ib tug madhouse!
  Charlotte cuam tshuam nws tus phooj ywg:
  - Zoo, koj puas xav kom peb tau overlayed los ntawm ib pawg ntawm ghouls? Tuaj nrog koj txhais taw, thiab sai sai!
  Ib zaug ntxiv, lawv txuas ntxiv lawv txoj kev khiav tawm, txawm hais tias ob leeg tub rog twb mob qaug zog lawm. Qee zaum Gerda tsaug zog ntawm txoj kev mus, hauv lub sijhawm luv luv nws zoo li tias nws tau pw tsaug zog, so (ib hom pw tsaug zog hauv npau suav - nws tsuas yog txias heev!). Tab sis lub zeem muag tau tawg zoo li ib pob av nplaum uas poob rau hauv av - yooj yim thiab tsis muaj zog, tsuas yog lub cev tshee tshee. Thiab tom qab ntawd txhua yam pib dua, zoo li qhov pom tsis pom pendulum tau viav vias. Muaj qee yam ntawm ib nrab-kev muaj tiag thiab ib nrab-kev muaj tiag nyob ib puag ncig, Kuv yuav tsum tau bulge kuv daim tawv muag kom lawv, hnyav, tsis kaw. Ob txhais taw liab qab ntawm cov ntxhais raug mob hnyav heev, tab sis nws yog qhov mob txaus ntshai uas tsis tso cai rau lawv tsis nco qab thiab poob lawv qhov kev muaj tiag. Thiab toj roob hauv pes maj mam hloov.... Cov phab ntsa siab pom meej meej pom los ntawm qhov tsaus ntuj nyob ib puag ncig, tus tub rog tawv nqaij tawv tawv zoo li yog nyob hauv txoj kev hauv pob zeb dub. Muaj suab nrov, hnyav ncha ntawm nws khiav. Thiab muaj lwm yam txaus ntshai thiab tsis muaj zog ua ntej. Ib yam dab tsi tseem muaj sia nyob, nws, thaum tsis pom, tab tom tos cov ntxhais, thiab lawv tau khiav mus rau ntawd. Yog lawm, lawv tsis xav poob rau hauv ntuj txiag teb tsaus, tab sis lawv tseem khiav zoo li yaj caum tus tsov. Nws tseem tsis tau paub meej tias yog vim li cas, lawv pib npau suav ntawm cov khib nyiab zoo li no, tej zaum yog vim muaj kev tawm dag zog lub cev ntawm lub lis piam kawg ntawm kev ua tsov ua rog hauv cov suab puam ntawm Africa thiab cov roob ntawm Asia ...
  Gerda ntxhi:
  - Thiab txawm ntuj ceeb tsheej tuaj yeem yog ntuj txiag teb tsaus, uas koj tsis tas yuav ua luam dej rau ntuj txiag teb tsaus ntev!
  Ib yam dab tsi tuav tus ntxhais txhais tes. Nco ntsoov rov qab mus rau tus tub rog. Nws mam li pom nws tus kheej sawv ntsug. Lub hauv av sloped maj mam ua ntej. Thiab muaj ib qho dej ntws me me. Freshness thiab noo noo ua pa rau hauv lub ntsej muag sab ntawm tus ntxhais.
  Gerda tau hais tias:
  - Wow, koj tuaj yeem khiav mus saum ntuj!
  - Viry! Charlotte sighed nrog kev xav. - Qhov chaw uas cov tub rog poob ntawm Lub Tebchaws Yelemees zoo siab. - Nws lub suab tub rog uas muaj suab npe muaj kev xyiv fab tiag tiag.
  Gerda tsis tau qhia qhov kev cia siab no:
  "Ntau dua li lub forefield ntawm Virius.
  Charlotte tau hais tias:
  - Nyob qhov twg muaj teb, muaj teb!
  Gerda nco txog cov lus dab neeg, nco ntsoov li cas, ntawm txoj kev mus rau lub Reich-Saray, lawv hla ib tug me me nyiaj-dej dej. Los ntawm qhov siab ntawm tus huab tais nees, txoj kev hla zoo li yooj yim thiab nrawm nrawm. Cov tub rog blonde txawm xav tias zoo li ib tug sultan, los yog ib tug sultana, uas, los ntawm txoj kev, yog zoo dua! Tab sis nws yog ib qho uas yuav zaum ntawm tus nees loj loj, thiab lwm yam mus ncig ntawm koj tus kheej ob txhais ceg ntawm tus vajtswv poj niam. Kuv xav paub tias tus dej no tob npaum li cas thiab treacherous?
  Gerda slyly tab sis figuratively remarked:
  - Thiab lub forefield yog kuv li!
  - Koj tuaj yeem ua luam dej? Tus ntxhais plaub hau liab tig los rau nws.
  Gerda shrugged.
  - Cov lus nug ruam dab tsi. Qhov twg koj pom ib tug neeg sawv cev ntawm cov neeg tseem ceeb SS battalion uas ua luam dej tsis tau.
  Charlotte co nws flaming curls decisively.
  - Tsis nco qab SS cov neeg tseem ceeb. Muaj lub ntiaj teb sib txawv kiag li lossis txawm tias lub ntiaj teb tsis kawg nrog ntau lub ntiaj teb. Tsis yog txhua yam zoo li nws tau nrog peb!
  "Kuv tuaj yeem tau?" Gerda nug nws tus kheej, rov saib rau hauv qhov khoob uas nyob hauv tus tub rog.
  Charlotte hais tias:
  - Zoo, yug sai sai! Lub sij hawm dhau mus!
  "Tau kawg kuv yuav tsum muaj peev xwm ua luam dej!" tus tub rog blonde tau hais tias zoo siab, pom qhov tsis ntseeg ntawm lub siab mos siab muag thiab tib lub sijhawm ua rau lub ntsej muag ntawm nws tus phooj ywg.
  Npauj npaim qhov luaj li cas ntawm albatross, nrog xiav-thiab-daj tis tis, fluttered nws antennae raws li ib tug kos npe rau ntawm kev pom zoo tias cov liab qab-legged blonde tau qhia qhov tseeb.
  "Qhov ntawd yog qhov kuv xav, ib yam nkaus, lossis yuav luag li ntawd," Charlotte teb tsis tu ncua. - Txawm hais tias koj paub cov lus paj huam: qaib ntxhw xav thiab nkag mus rau hauv cov kua zaub, tus cw tsis xav thiab xaus rau hauv lub suab nrov! Txawm li cas los xij, nws zoo dua yog tias koj paub yuav ua li cas, vim kuv tsis tuaj yeem coj koj tawm. Thiab peb tsuas muaj ib txoj kev - mus rau sab nraud.
  Gerda tuav nws lub nrig nruj nreem.
  - Tau kawg, tus txias ua luam dej!
  Charlotte ceeb toom:
  "Peb yuav muaj teeb meem nrog ntaj!"
  Glamorous warriors mus txog ntawm ntug dej hiav txwv thiab nqis mus rau hauv cov dej tsaus ntuj. Gerda hnov lub siab ntawm cov dej - lub rivulet muaj me ntsis tam sim no. Tus liab qab-legged tau txhos caug thiab greedily tau qaug dej qaug cawv, tom qab ntawd nws sprinkled nws lub ntsej muag nkees, plua plav. Qhov qaug zog tam sim ntawd ploj mus. Cov dej txias thiab maj mam, Kuv xav pw hauv nws thiab so cov leeg mob ntawm tus poj niam lub cev ...
  Gerda hais nrog kev txaus siab:
  - Thiab cov mines nyob rau hauv lub forefield yog tsis pom!
  - Tos ib pliag! Charlotte ntxhi.
  Gerda xav tsis thoob:
  - Thiab dab tsi yog cov ntxiab ntawm no dua?
  Tus tub rog uas kub hnyiab tau rov ua dua:
  - Tsis yog, tab sis ... Kuv xav tias peb tseem muaj caij nyoog!
  Tus tub rog tua hluav taws hnia nws cov yas dawb dua nrog nws daim txhuam cev. Nws mloog, ua tib zoo saib ib ncig.
  Gerda, nyob rau hauv lem, so, thiab zoo li pub rau saum ntuj los lub zog los ntawm dej. Charlotte nug nws tias:
  - Thiab koj pom, nws nyuaj rau kuv kom mloog zoo rau hauv qhov chaw no.
  Tus liab qab-legged blonde kuj ntsia rov qab. Nws xav tias nws yuav kaj sai sai. Qhov tsaus ntuj tso tseg ua suab-dub, zoo li tsis ntev los no, qhov khoob tsis khov kho tau tshwm sim hauv nws qhov tsis muaj zog - nws zoo li, me ntsis ntxiv, thiab lub npog ntawm hmo ntuj yuav poob. Yog li, txoj kev caum yuav pib sai sai. Qhov zoo lawv ua rau tus dej. Gerda, ntsia nws ob lub qhov muag, saib ze: cov dej tau pom meej meej ntawm nws ob txhais ceg uas ua rau cov txiv neej vwm, vaguely - nyob rau hauv nruab nrab ntawm tam sim no. Lwm sab yog yuav luag poob rau hauv qhov tsaus ntuj.
  Tus tub rog snow-dawb tau hais tias:
  - Yog tias tsuas yog tam sim no cov txiv neej txhais tes yuav caress peb lub cev qaug zog nrog cov leeg pom los ntawm kev nro. Peb yuav txaus siab rau nws li cas? O kev txom nyem nqaij ntawm cov ntxhais dawb huv. Kuv lub xub ntiag ntawm tus vajtswv poj niam Venus, yog li xav tau kev hlub, thiab kev zoo siab, yam twg poj niam xav tau!
  Charlotte coj nws cov yeeb nkab dua. Lub sijhawm no nws zoo li Gerd tias, txawm nyob hauv huab cua lossis hauv av, ib yam dab tsi trembled nyob rau hauv teb. Thiab ntawm pob taws liab qab ntawm tus tub rog blonde, ib yam dab tsi tau rubbed nrog spikes thiab tib lub sij hawm yog li kev sib tw. Nws hais tias:
  - Ntawm no nws yog qhov zoo siab ntawm boa constrictor.
  - Koj puas hnov? Tus tub hluas dab ntxwg nyoog zoo siab heev tuav nws tes. - Cov kauj ruam ntawm megagnome! Huag snow-dawb poj niam tsw tsw? Kiy-Dar teb. Charlotte hnia nws tus phooj ywg ntawm pob ntseg. - Ntseeg kuv, peb yeej nyob ze, Nws yog qhov chaw ntawm no!
  Gerda hais tias:
  - Yog, kaw ... Zoo li lub hli rau booger!
  Charlotte pib tshuab nyuaj rau hauv nws lub xuav ua los ntawm cov yas yas tsim los ntawm elves (techno-magic ho!), ces nias nws pob ntseg rau hauv av. Lub sijhawm no, qhov sib cuam tshuam ntawm cov av tau pom ntau dua.
  Gerda hais txog philosophically:
  - Muaj cov cim qhia tias ntev dua koj tsis muaj hmoo thaum pib, qhov kawg yuav ua tiav!
  - Yog ... - Lub qhov muag emerald ntawm tus ntxhais zoo nkauj tshaj plaws squinted zoo siab, - nws tuaj rau hu! Key-Dar!
  Gerda muab nws tus ntiv tes rau nws daim di ncauj:
  - Yog, ceev faj. Tej zaum nws tsis yog megagnome kiag li, los yog ib tug tsiaj ntawm ib tug txawv kiag li kev txiav txim!
  Lawv froze, mloog. Lub ntiaj teb tshee hnyo los ua ib yam nkaus, hnyav. Qhov chaw nyob ze, nruab nrab ntawm "cov kob" ntawm cov hav txwv yeem, tus cwj pwm loj tau ua nws txoj kev. Nws zoo li ib tug genie loj heev, mloog lus nrhiav tus tswv, txawm tias nws yog tus hluas tsis muaj hwj chim kawg...
  Charlotte hais tias:
  - Tej zaum koj tsis tuaj yeem xav txog txhua lub zog ntawm meganomes. Cov no yog cov muaj hwj chim loj heev uas txawm tias hluav taws kub hnyiab rov qab los ntawm lawv!
  Gerda tam sim ntawd tawm tsam:
  - Tsis yog, yog vim li cas kuv xav tsis thoob ... Yog hais tias ib tug gnome yog ib tug muaj zog creatures, ces ib tug megagnome yuav tsum tau ib tug txiav txim ntawm magnitude muaj zog. Tom qab tag nrho, cov lus heev mega, nws yog ib lab lub sij hawm ntau!
  Charlotte txaus siab, raws li ib tug ntxhais nyob rau hauv ib hnub nrog ib tug pop hnub qub, pom zoo:
  Yog, koj yog kuv tus phooj ywg! Raws nraim hauv ib lab, qhov no yog tag nrho cov tub rog invincible!
  Gerda xav tsis thoob:
  "Vim li cas koj tsis hu nws ua ntej thiab cia peb cov phooj ywg tuag?"
  Es tsis txhob teb, tus hluas thiab liab-hais plaub hau nws-dab ntxwg nyoog rov hnia nws xuav, huab cua khiav nrog ib tug me ntsis hiss los ntawm nkhaus nozzle. Thiab tam sim ntawd Charlotte khov nyob rau hauv ib nrab ua tsis taus pa, nws emerald ob lub qhov muag sib npaug. Hma fiery zaum hauv dej, kov Gerda txhais tes. Kuv xav tau heev, kuv yuav tsum teb nws, thaum dheev ...
  Tus ntxhais liab qab dheev kub hnyiab nrog qhov mob heev uas lawv dhia ib zaug thiab ... thaum kawg sawv. Madeleine tab tom tuav lub club nrog ib lub xov tooj hluav taws xob txuas nrog nws. Ib lub hlwv ntawm hluav taws xob tawm tau tshwm sim ntawm lub paj liab, txawm tias me ntsis keratinized los ntawm kev khiav ntawm cov xuab zeb kub thiab cov pob zeb ntse roob.
  Tus thawj coj SS qw nrov nrov:
  - Sawv thiab npaj txhij hnav khaub ncaws hnav! Koj tsis tuaj yeem khav ntawm ib qho bikini nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm tus thawj tub rog! Saib, tus me nyuam, koj yuav tau txais nqi zog, tab sis yog tias koj pov tseg qhov kev ruam, ces kuv yuav ua rau Conan lub log tig rau ib hnub, thiab tib lub sijhawm muab hluav taws xob poob siab. - Madeleine ntawm no ua lub ntsej muag txaus ntshai. - Txawm tias tsis yog, tsis yog ib hnub, tab sis ib lub lim tiam, tsis muaj ib feeb ntawm kev so. Peb tseem muaj sijhawm.
  Cov ntxhais sai sai pib sau.... Thiab nyob rau lwm lub teb chaws, nthuav cov xwm txheej kuj tshwm sim, thiab cov zoo sib xws.
  Yog lawm, thiab tam sim no kev sib ntaus sib tua tau rov qab los, thiab tus tub rog Gerda, siv nws cov ntiv taw liab qab, xa ib qhov projectile ntawm lub zog tuag. Lub wrecked Pershing nres.
  Ib yam dab tsi loj thiab clumsier creeps nyob rau hauv no. Qhov tseeb American txoj kev loj hlob, ib tug self-propelled phom nrog ib tug caliber ntawm ib rab phom ntev 155 hli thiab ib tug tuab ntawm armor ntawm 305 hli. Nws hnyav ib puas thiab nees nkaum tons thiab yog qeeb heev. NW nyuam qhuav nkag...
  Gerda tsoo Sherman nrog kev txhaj tshuaj zoo thiab sau tseg:
  - Mus rau peb tus ntsuj plig!
  Charlotte raug rho tawm haujlwm siv nws cov ntiv taw liab qab, tsoo cov yeeb ncuab rau hauv cov hlau tawg thiab squeaked:
  - Rau kev hwm thiab Motherland!
  Christina hais nrog kev ntxhov siab:
  - Koj puas tuaj yeem kos nws nrog lub foob pob?
  Magda ntseeg hais tias:
  - Cia qhov no rau kuv!
  Thiab tus ntxhais taw ib rab phom rau ntawm tus yeeb ncuab, nrog nws cov ntiv taw tenacious, thiab thrashed.
  Thiab Asmeskas dab nres thiab tawg.
  Cov no yog cov ntxhais los ntawm Thib Peb Reich - ua tau zoo!
  Lub caij ntuj no tau los, thiab IS-7 tab tom txav los ntawm cov daus. Kev sib ntaus sib tua tau tshwm sim hauv Asmeskas. Cov kev zoo nkauj los ntawm USSR tau tawm tsam furiously.
  Alenka raug rho tawm haujlwm ntawm Pershing nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab tsoo tus yeeb ncuab.
  Thiab nws cooed:
  - Muaj koob meej rau Lavxias teb sab communism!
  Anyuta kuj ntaus nrog lub plhaub. Nws siv cov txheej txheem nrog kev pab ntawm cov ntiv taw liab qab thiab cooed:
  - Kuv mam li hais Superman ntxhais!
  Alla kuj coj thiab raug rho tawm haujlwm thiab ntaus lwm lub tank Patton. Thiab txias heev.
  Cov zaub dab tsi yog qhov tshiab tshaj plaws Patton tank? Nws yog "Ntau tshaj", tsuas yog nrog lub cav muaj zog dua 810 horsepower thiab ntau dua armor.
  Dab tsi yog lub tshuab ua tau zoo uas tuaj yeem ua teeb meem rau T-34-85. Tab sis IS-7 ntaus nws zoo li los ntawm qhov deb. Thiab lub Soviet tank, tau txais ib tug projectile nyob rau hauv lub frontal armor, xa nws mus rau hauv ib tug ricochet. Ntawm no yog lub tsheb sib ntaus sib tua. Thiab nyob rau hauv cov lus teb, nws tsoo cov neeg Amelikas nrog ib lub viav vias.
  Ces Maria hluav taws, ntaus tus yeeb ncuab kom raug. Nws pierces nws los ntawm thiab squeals:
  - Peb cov tub rog muaj zog, tiv thaiv lub ntiaj teb!
  Thiab nws kuj siv cov ntiv taw liab qab.
  Thiab tom qab ntawd Marusya yuav raug fucked. Thiab tsoo tus yeeb ncuab tej cuab yeej rau hauv tej daim. Nrog kev pab nyob rau hauv cov ntaub ntawv ntawm ib tug liab qab pob taws.
  Thiab nrov:
  - Rau Stalin txoj kev hloov kho tshiab!
  Nws yog qhov zoo nkauj sib ntaus sib tua, thiab nws xav ua kom txaus siab rau txhua tus.
  Qhov no yog li cas pab neeg ntawm IS-7 ua haujlwm, uas yog mob rau ntuj txiag teb tsaus.
  Tab sis ntawm no los cov ntxhais.
  Elizaveta tab tom sib ntaus sib tua ntawm T-54. Thiab ua desperately. Xws li ib tug nruj bitch.
  Thiab cov ntxhais muaj lub tsheb zoo heev. Thiab lawv tua los ntawm nws tsis tshua muaj tseeb.
  Piv txwv li, lawv coj thiab ntaus "Superpershing", thiab lawv qw:
  - Peb cov communism dawb huv!
  Elizabeth tsom rab phom nrog nws cov ntiv taw liab qab. Lupanula ntawm lub hom phiaj thiab squeaked:
  - Kuv yeej yuav zoo!
  Thiab winked ntawm nws tus khub.
  Ekaterina thrashed nrog kev pab los ntawm ib lub txiv mis liab thiab squealed:
  - Rau peb txoj kev yeej zoo!
  Thiab yuav ua li cas nws luag rau saum nws lub ntsws.
  Thiab Elena, nrog kev pab los ntawm nws cov ntiv taw liab qab, yuav slam rau tus yeeb ncuab. Nws tsoo lub cuab yeej muaj zog, faib cov hlau thiab squeaked:
  - Muaj hwj chim peb haiv neeg!
  Thiab qw rau saum nws lub ntsws ...
  -Hloov!
  Thiab Euphrasia kuj thrashes tus yeeb ncuab, lub sij hawm no nrog ib tug strawberry txiv mis. Crush tus yeeb ncuab thiab blather:
  - Rau qhov loj ntawm communism nyob rau hauv tag nrho cov ntiaj chaw ntawm lub galaxy!
  Cov no yog cov ntxhais txias tshaj plaws hauv lub ntiaj teb. Thiab tsis muaj ib yam dab tsi los nres lossis txwv lawv.
  Ekaterina squeals thiab co nws lub hauv siab:
  - Kuv muaj ib tug ntxhais super!
  Thiab nws lub txiv mis raug pov nrog rubies ... Nws ib zaug shoved lawv nyob rau hauv lub ntsej muag ntawm ib tug txiv neej dub thiab yuam nws mus lick. Ces nws licked nws txiv neej perfection nrog nws tus nplaig. Cas qab ntxiag saj.
  Nws zoo npaum li cas rau ib tug ntxhais - tsis yog piav qhia txog kev txaus siab ntau dua hauv ntiaj teb.
  Qhov no yog li cas cov ntxhais tsoo cov yeeb ncuab. Thiab lawv txaus siab rau lawv txoj kev yeej muaj koob meej thiab kev ua tiav loj.
  Thiab Anastasia Vedmakova thiab Alenka Sokolovskaya feem ntau amazing ntxhais. Nkoj ntawm kev mob siab rau thiab tsunami ntawm kev ntshaw tsuas yog pom hauv lawv.
  Anastasia tua nws lub txiv mis liab liab ntawm tus yeeb ncuab, ntaus lub dav hlau Yankee thiab squeals rau saum nws lub ntsws:
  - Kuv yog superman zoo nkauj!
  Alenka Sokolovskaya, txuas ntxiv mus tsoo cov yeeb ncuab, nrog kev pab los ntawm strawberry txiv mis thiab roars:
  - Thiab kuv siab dua tus ntxhais ntawm txhua tus hauv ntiaj teb!
  Xws li cov poj niam sib ntaus sib tua, thiab kuv yuav tsum hais tias lawv nyiag qee qhov ntxiv! Tsis muaj leej twg yuav tawm tsam lawv.
  Txawm tias Amelikas ... thiab txhua tus twb tau txais kaum lub hnub qub kub ntawm tus phab ej ntawm USSR ...
  Raws li ib tug tshwm sim, lawv tau txais ib tug tshwj xeeb khoom plig: lub pob zeb diamond lub hnub qub hero ntawm lub USSR. Uas nyob rau hauv nws tus kheej yog heev hwm thiab txias.
  Muaj kev lom zem beauties!
  Qhov zoo tshaj plaws, tau kawg, tseem los txog!
  Oleg Rybachenko tau ua lwm yam haujlwm hauv Saudi Arabia.
  Cov tub rog tsarist ntawm Nicholas II nthuav dav hauv tebchaws Russia. Ua ke nrog Oleg, tus ntxhais Margarita Korshunova tam sim no sib ntaus sib tua. Kuj yog ib tug mutant - ib tug tub rog uas tau txais kev tsis txawj tuag.
  Zoo, cov me nyuam nyob mus ib txhis tau coj los ua kev mloog lus tag nrho cov neeg laib ntawm Mujahideen. Thiab lawv kov yeej lawv - yuam kom lawv mus cog lus rau Lavxias teb sab Tsar.
  Nyob rau tib lub sijhawm, Oleg Rybachenko tsis tawm tsam kev sau ntawv zoo nkauj thiab sib txawv me ntsis txuas ntxiv ntawm cov ntxhais txoj kev lom zem;
  Tom qab lub xyoo tshiab, cov Germans thiab cov pab pawg tau nce siab thoob plaws Tebchaws Meskas. Cov neeg Amelikas, cuam tshuam nrog cov yeeb ncuab thev naus laus zis ntau dua, tau poob.
  Thaum kawg ntawm lub Peb Hlis, Wehrmacht mus txog Washington thiab pib cua daj cua dub hauv Teb Chaws Asmeskas lub peev.
  Cov kev sib ntaus sib tua tsis sib npaug thiab pom tseeb tias cov ntxhais tau yeej ntawm no ... Tshwj xeeb tshaj yog cov pyramidal tank, Gerda yog qhov zoo, zoo li nws cov ntawv sau.
  Gerda, thaum lub sij hawm tua ntawm Tsev Dawb, thaum nws lub tank raug hluav taws ncaj qha, tsaug zog, thiab nws npau suav zoo li no ...
  Nws pom cov neeg koom nrog Lara Mikheyko ntes tau los ntawm Nazis. Ib tug ntxhais hnub nyoog kaum plaub xyoos rov qab los ntawm Nazis. Ob tug ntawm nws tus khub raug tua. Thiab nws tus kheej nkaum hauv lub tsev pheeb suab.
  Yawg xav tso nws tseg ua nws tus xeeb ntxwv, tab sis cov Nazis tsis ntseeg nws. Thiab lawv coj kuv ... Kev tshawb nrhiav tab tom pib.
  Thiab tom qab ntawd Lara rub lub grenade, Nazis poob. Tus ntxhais lub siab hais lus zoo rau lub teeb no thiab muab pov tseg ... Tab sis lub grenade tsis tawg.
  Nws tsis muaj peev xwm khiav tawm heroically.
  Lawv khob Lara, ntaus nws ob peb zaug, thiab muab ib qho nqaij ntshiv hauv qab nws lub qhov muag. Tab sis lawv tsis raug mob hnyav, pom tau tias lawv ntshai ua txhaum!
  Thaum nws raug coj mus rau lub tsev pheeb suab rau kev nug, Lara coj tus cwj pwm tsis ncaj ncees.
  Saib bravely rau hauv lub qhov muag ntawm SS colonel, nws hais tias:
  - Lub Fritz yuav rhuav tshem koj sai sai! Hnov cov phom rumble, kev tuag yog los ntawm Red Army!
  Colonel teb tias:
  - Tus ntxhais Daring, koj yuav tau paub nrog nplawm!
  Lara boldly qw:
  Mob tsis ntshai kuv!
  Colonel hais tias:
  - Coj tus neeg phem no tawm sab nraud nrog daim ntawv tshaj tawm: cov neeg koom siab thiab qhia tag nrho lub zos!
  Tub ceev xwm ceev ceev hais tias:
  - Nws snowed ntawm txoj kev, thiab nws yog frosty ... Yuav tsum tsis txhob tus ntxhais yuav tsum tau muab tshem tawm los ntawm txhais tes kom nws txias nws ardor!
  SS Colonel nodded hauv kev pom zoo.
  - Yog lawm! Cia nws zoo li ko taw liab qab hauv qhov Frost, tej zaum tuaj rau koj lub siab!
  Lara lub tsho tiv no tau tawg, nrog rau nws lub tsho tiv no. Tsuas yog nyob rau hauv ib lub tsho paj rwb xwb. Lawv rub tawm lawv cov khau tawv thiab cov hnab looj tes dub. Tus ntxhais tseem tsis tau muaj taw nyob hauv ib qho, hnav ris tsho.
  Lawv dai ib daim kab xev nyob ib ncig ntawm nws caj dab nrog inscription: "Kuv yog ib tug neeg koom nrog." Thiab thaum khi nws ob txhais tes tom qab, lawv coj nws tawm mus rau lub qab nthab. Tus ntxhais ko taw liab qab hnov txias thiab daus.
  Lara luag ntxhi. Nws tau txaj muag tiag tiag los ntawm qhov nqaij tawv ntawm nws lub ntsej muag, zoo li nws ntsia. Thiab koj muaj peev xwm taug kev barefoot nyob rau hauv lub snow. Nws cov tawv nqaij tau dhau los ua nruj heev thaum lub caij ntuj sov, los ntawm ntau yam kev hloov pauv tsis tau. Nws hnav nws nkawm khau tsis ntev los no, thiab nws tsis yog thawj zaug uas nws yuav tsum tau nyiaj txias thiab kev tshaib kev nqhis.
  Lara mus nws tus kheej thiab tseem luag ntxhi. Cov cua tshuab, tshuab nws cov plaub hau liab liab, thiab daus ntog hauv qab nws txhais taw liab qab.
  Tus ntxhais taug kev zoo li no, zoo li tus ntxhais huab tais ntawm lub zwm txwv. Thiab sab laug qab elegant, me me hneev taw, yuav luag me nyuam ko taw.
  Cov neeg saib nws nrog kev khuv leej.
  Ib tug ntawm cov grandmas nyob rau hauv lub tsho tiv no pluab yws tias:
  - Ntshai heev! Lawv coj tus ntxhais ko taw liab qab!
  Cov huab cua yog tshav ntuj, thiab Lara lub hardened, callused soles NW nyuam qhuav raug mob los ntawm txias. Nws taug kev rau nws tus kheej, thiab bared nws cov hniav.
  Ntawm no nws raug hlawv los ntawm ib lub tshuab nplawm. Tus hluas nkauj qw thiab tom nws daim di ncauj.
  Nws raug ntaus ob peb zaug ntxiv nrog quab yuam. Lara tsis tuaj yeem sawv ntawm nws ko taw, thiab nrog kev siv zog ntawm nws lub siab nws txwv nws txoj kev quaj.
  Tus ntxhais tawv ncauj raug xa mus rau ib lub tsev pheeb suab tshwj xeeb, uas muaj cov cuab yeej siv rau kev tsim txom.
  Ntawm no lawv muab nws tso rau ntawm ib lub khib, thiab pib hlawv nws lub luj taws nrog ib tug liab-kub hlau ...
  Thiab ob tug tua neeg nplawm Lara nrog nplawm. Thaum xub thawj, tus ntxhais tuav nws lub suab qw nrog kev siv zog titanic, tab sis thaum cov hlau dav dav, liab los ntawm tshav kub, tau siv rau tus menyuam liab qab, nws qw thiab tsis nco qab. Nws tau coj los rau hauv ...
  Txaus ntshai...
  Gerda sawv.... Damn nws, koj yuav tsum ua npau suav txog nws thaum lawv nyob rau hauv lub ua yeeb yam ntawm yeej, lawv tank yog shelling lub Tsev Dawb.
  Thiab ces tej yam phem li ntawd los tawm...
  Gerda raug rho tawm haujlwm ntawm "Superpershing" tawm hauv tsev, pierced nws thiab cooed:
  - Kev thaj yeeb, kev ua haujlwm thiab kev hlub!
  Ces nws nyiav nws tus nplaig.
  Charlotte kuj thumped tus yeeb ncuab, siv cov ntiv tes liab qab ntawm nws ob txhais ceg thiab qw:
  - Kuv yog ib tug ntxhais super!
  Christina kuj xuas nrig ntaus rau hauv, hais lus nrog tus nab thiab nias lub khawm joystick nrog nws lub txiv mis liab, xuas nrig ntaus los ntawm tus yeeb ncuab:
  - Peb yog supermen!
  Thiab Magda yuav nplawm cov yeeb ncuab, tsoo lub tank, ua rau cov khoom siv sib ntaus sib tua, thiab teeb meem:
  - Muab aerobatics!
  Tom qab ntawd nws winks ntawm nws cov neeg koom tes. Ntawm no yog ib tug hluas nkauj - xav txog lub siab tshaj plaws chav kawm gunner.
  Cov poj niam tub rog tab tom rhuav tshem Yankees thiab tau txais cov qhab nia ... Albina thiab Alvina twb tau qhab nia ob txhiab lub tsheb poob txhua. Rau qhov no lawv tau txais ib qho khoom plig tshiab: Pob Zeb Diamond Hnub Qub ntawm Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Qhov no yog li cas cov ntxhais txawv lawv tus kheej los ntawm kev ua aces ntawm cov chav kawm super. Thiab tsis muaj leej twg tuaj yeem txwv lawv thiab kov yeej lawv.
  Anastasia Vedmakova thiab Akulina Sokolovskaya thiab Orlova txhua tus tau txais ib qho khoom plig tshiab: Kev Txiav Txim Siab ntawm qib siab tshaj plaws nrog cov pob zeb diamond, uas lawv zoo siab heev. Cov no yog ib co ntxhais txias.
  Thiab tsov rog los txog rau qhov kawg ... Cov neeg Amelikas lub Plaub Hlis 20, 1948 capitulate. Thiab lwm zaj dab neeg ntawm Kev Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib Ob tau tig rov qab.
  Lub sij hawm no nws zoo li lub sijhawm ntawm kev thaj yeeb nyab xeeb ntev. USSR tau txais Alaska rov qab thiab txhua tus zoo siab. Thiab lub teb chaws ntawm Teb Chaws Asmeskas tau faib los ntawm Nyiv thiab Thib Peb Reich. Yog li xaus qhov kev faib tawm ib ntus ntawm lub ntiaj teb.
  Cov Germans nkees ntawm kev ua tsov ua rog.
  Hitler tau tso cai polygamy nyob rau hauv Thib Peb Reich - txog li plaub tus poj niam txhua tus, thiab qhia txog cov se draconian rau cov niam txiv uas tsis muaj menyuam lossis tsawg dua peb. Qhov no yog ib qho kev txav zog los txhawb cov pej xeem txoj cai.
  Tsis tas li ntawd, Hitler nws tus kheej muaj ntau tus menyuam tau txais los ntawm kev siv tshuaj tua kabmob. Thiab ntawm lawv nws yog tsim nyog los xaiv tus txais los ntawm lub zwm txwv.
  Tsis muaj kev tu siab, qhov thib peb Reich tau zom cov kov yeej ua ke nrog Nyiv.
  Tab sis lub Peb Hlis 5, 1953, Stalin tuag. Thiab Beria tau los ua lub zog. Vim li cas Beria? Hauv keeb kwm tiag tiag, nws kuj muaj txoj hauv kev zoo rau lub zwm txwv, tab sis qhov xwm txheej tiv thaiv nws: kev tawm tsam hauv GDR, thaum lub sijhawm kev tawm tsam ntawm qhov kev tawm tsam tawm tsam Beria matured. Thiab ntawm no GDR, ntawm chav kawm, tsis yog.
  Tsis tas li ntawd, Hitler kuj xav kom cov neeg paub zoo thiab paub zoo txog Beria, uas yog Germanophile, los kav tom qab Stalin. Thiab Stalin, thaum nws txoj kev noj qab haus huv tsis zoo, ua rau muaj kev txaus siab rau Beria.
  Yog li ntawd txhua yam tau txiav txim siab nyob rau hauv kev pom zoo ntawm lub taub hau ntawm lub zais cia thiab tsis tsuas yog tub ceev xwm zais cia.
  Zoo, Beria muab Hitler nrog Nyiv kom txog thaum nws tau txais riam phom nuclear.
  Koj yeej tsis paub tias samurai tuaj yeem xav li cas.
  Beria thiab Hitler tau pom zoo rau kev sib koom ua rog nrog Nyij Pooj, thiab kev faib ntawm nws thaj chaw.
  Lub Plaub Hlis 20, 1954, kev sib koom ua rog pib tawm tsam lub tebchaws loj heev ntawm samurai.
  Dab tsi yog nplooj ntawv tshiab tab tom tig hauv keeb kwm. Cov tub rog Soviet tau nce mus rau Nyiv.
  Thiab cov Germans ib yam nkaus ... Ntawm no dua Gerda thiab Charlotte tab tom sib ntaus sib tua nyob rau hauv lub pyramidal tank. Lawv muaj ib lub tsheb ob lub rooj uas hnyav tsib caug tons thiab ib tug compact gas turbine engine ntawm 2500 horsepower. Koj muaj peev xwm xav txog dab tsi lub tsheb German ceev. Thiab armor yog tshwj xeeb, nrog ib tug additive ntawm yas. Thiab muaj zog heev impenetrable los ntawm txhua lub ces kaum. Ib rab phom me me ntawm 75 hli, tab sis nrog lub suab nrov heev ntawm qhov projectiles hauv rab phom siab. Nws tau nce armor-piercing. Thiab cov khoom ntawm cov plhaub thiab tus nqi hluav taws kub zoo heev. Conductivity yog siab.
  Lub tank nws tus kheej tsuas yog super ... Yog li Gerda paub dab tsi los tawm tsam.
  Soviet tsheb tsis muaj zog. Lub ntsiab tank tseem yog T-54, lub tsheb tsis phem, kuj pheej yig, tab sis ntau inferior rau German nyob rau hauv txhua yam. IS-7 tseem tsis tau ua loj. Nws tau pom los ntawm IS-10, uas tau txais 122-mm cannon, tab sis nrog lub thoob ntev thiab zoo hauv pliaj armor, nrog rau sab tsis muaj zog. Tab sis tag nrho cov no haum rau qhov hnyav ntawm tsib caug-peb tons, uas tsis yog phem.
  Gerda tua nws lub tank Panther-6 ntawm cov neeg Nyij Pooj, siv nws cov ntiv taw liab qab thiab nias ntawm lub khawm joystick, thaum nrov:
  - Muaj koob meej rau lub tswv yim ntawm Aryan cov kwv tij!
  Charlotte nias cov nyees khawm ntawm lub joystick, nrog nws lub txiv mis liab, ib kab ntawm xya rab phom tshuab, thiab squeals:
  - Peb txoj kev zoo siab yog nyob rau hauv kev ntseeg ntawm Aryan npau suav!
  Thiab tus ntxhais luag dua ...
  Christina thiab Magda sib ntaus sib tua ntawm lwm lub pyramidal "Panther"-6.
  Christina nias cov nyees khawm ntawm lub joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab, thiab ntaus cov yeeb ncuab los ntawm Nyiv thiab roars:
  - Ua tsaug rau kuv tus hluas nraug!
  Magda tseem qhib hluav taws, thiab luag tsis txaus ntseeg, nws hais tias, nias lub khawm joystick nrog nws lub txiv mis ruby:
  - Lub koob meej rau peb cov tub hluas!
  Thiab yuav ua li cas lawv luag rau saum lawv lub ntsws. Xws li yog, hais ncaj ncees, cov ntxhais zoo nkauj hauv kev zoo siab ntawm kev ua tsov ua rog.
  Yog lawm, rau Nyiv, zoo li tias hnub txiav txim tau los. Tab sis txhua yam yog mus raws li kev npaj.
  Elizabeth thiab nws cov neeg coob tab tom sib ntaus sib tua ntawm T-54 tank, me ntsis kho tshiab. Tab sis qhov txawv me me. Cov phom tau dhau los ua me ntsis sai dua, thiab qhov projectile ntau dua armor-piercing. Qhov no yog qhov txawv.
  Thiab lub cav yog tib lub cav diesel nrog 520 horsepower ... Cov Japanese siv tso tsheb hlau luam ntawm lawv tus kheej tsim thiab cov ntawv tso cai German. Cov tsheb feem ntau zoo ib yam thiab. Tshwj xeeb tshaj yog lub tshuab Hirohito-3, hnyav tsib caug-yim tons, nrog ib rab phom 105 hli nrog lub chim ntev ntawm 70 EL, superior rau T-54 nyob rau hauv armament, thiab tsis inferior nyob rau hauv armor thiab tsav tsheb, tshwj tsis yog rau lub hwj chim cia.
  Lub tank Japanese no yog ib qho teeb meem rau USSR. Tab sis kuj tseem muaj tsheb sib zog ntawm thaj av ntawm Rising Sun.
  Nws yooj yim dua nrog lawv.
  Elizabeth hluav taws nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab ntaus lub samurai tso tsheb hlau luam. Nws ua nws ntse heev, thiab squeals:
  - Lub koob meej rau peb Leej Txiv Dawb!
  Ekaterina rov tua hluav taws, siv lub txiv mis liab liab, thiab tsoo lub tsheb Japanese, squeals:
  - Rau Vajtswv muab Russia!
  Elena kuj ntaus tus yeeb ncuab, tsoo cov yeeb ncuab lub tank nrog kev pab los ntawm nws pob taws liab qab thiab roars:
  - Rau qhov loj ntawm cov tswv yim ntawm kev coj noj coj ua!
  Euphrasia kuj tua thiab ua nws nrog kev pab los ntawm strawberry txiv mis ntawm nws lub hauv siab elastic, thiab squeals:
  - Lub koob meej rau kev yeej ntawm kev ntseeg siab dua!
  Yog li ntawd lawv deftly txav lawv lub tank thiab tsis txhob swb. Lub tank Hirohito-3 kuj tuaj yeem raug cais raws li hnyav, tab sis nws loj heev. Nws nyuaj rau ntaus lub tshuab zoo li no.
  Thiab ntawm no nws mus rau cov ntxhais. Cov phom yog loj nyob rau hauv caliber thiab siab tshaj lub muzzle tshaj tawm ntawm lub projectile. Lub hauv pliaj armor ntawm lub Japanese ntauwd yog txawm thicker tshaj lub Soviet 240 hli, thiab lub hauv pliaj ntawm lub hull yog thicker nyob rau hauv lub Upper 150 hli thiab 120 hli. Thiab qhov ceev ntawm Japanese yog ntau dua, lub cav roj turbine yog 1500 horsepower. Yog, lub tank no yog qhov zoo tshaj plaws nyob rau hauv Nyiv. Tsis txhob dag nrog nws.
  Tab sis Elizabeth, nrog kev pab los ntawm ib lub txiv mis liab liab, xa ib qhov projectile ncaj nraim mus rau lub pob tw, thiab cov Japanese tank tawg, ua tsis tau rau lub tsheb Soviet.
  Ekaterina chirped thiab hnia nws tus phooj ywg ntawm nws pob taws liab qab:
  Koj ntse Lisa!
  Elizabeth tsis pom zoo.
  - Kuv tsuas yog ib tug neeg txawj ntse xwb!
  Thiab yuav ua li cas nws luag rau saum nws lub ntsws. Ntawm no yog tus ntxhais.
  Thiab lawv qw ntau heev ... Ekaterina, piv txwv li, nco txog plaub caug-ib xyoos li cas nws thiaj li ntws mus. Cov khau tawg tom qab ob peb hnub, thiab kuv yuav tsum tau stomp. Thiab tawm ntawm tus cwj pwm rau ib tug hluas nkauj hauv nroog, nws mob, txhua lub pob, txhua twig, txhua pob yog hnov. Thiab nws khob nws ob txhais ceg rau cov ntshav, thaum txhua kauj ruam tawg hauv qhov mob.
  Nws yeej tsis xav tias kev taug kev ko taw yuav mob heev. Tsis muaj qhov xav tsis thoob tias Hugo ua rau muaj kev sib haum xeeb nrog tus ntxhais tsis tau hnav khaub ncaws. Yog hais tias txawm nyob rau lub caij ntuj sov xws li girlish ob txhais ceg, ces zoo li cas ntawm lub caij ntuj no.
  Catherine, txawm li cas los xij, sai sai tau siv rau nws, cov tub ntxhais hluas lub cev yoog sai sai, lub qhov txhab raug mob yog overgrown nrog calluses thiab coarsened. Thiab nws yog qhov zoo rau taug kev tsis muaj zog. Ekaterina tsis txawm hnav nws nkawm khau kom txog thaum lub caij ntuj sov. Txawm li cas los xij, tom qab ntawd lawv plaub tsim thiab Euphrasinia qhia lawv txog kev ua khawv koob. Thiab witches feem ntau khiav ko taw liab qab hauv cov daus kom ntev lawv cov hluas. Thiab nyob rau hauv luv luv, cov ntxhais tau mastered tsis pub leejtwg paub kev paub, thiab saib nees nkaum xyoo, thiab liab qab thiab nyob rau hauv ib tug bikini tsis khov nyob rau hauv txias. Ntawm no yog cov kev zoo nkauj. Thiab tsis muaj qhov txias dua, tshwj tsis yog, tau kawg, Alenka. Nws tau tawm tsam ntawm IS-10 hauv kev hloov kho nrog lub thoob txuas ntxiv. Lub tank tau tshwm sim hauv koob tsis ntev los no. Thiab tseem tsawg. IS-7 yeej tsis tau nkag mus rau hauv cov koob loj. Thaj vim yog tus nqi siab thiab kev nyuaj hauv kev tsim khoom.
  Yog li cov neeg coob ntawm Alenka rhuav tshem cov Japanese thiab hu nkauj rau nws tus kheej.
  ya zoo li hluav taws xiav hmo ntuj
  Peb yog cov pioneer me nyuam ntawm cov neeg ua haujlwm ...
  Lub sijhawm ntawm lub teeb xyoo yog los ze,
  Lub suab quaj ntawm cov pioneer yeej npaj txhij!
  Thaum cov ntxhais poob mus ua lag luam, koj tiv tsis tau lawv. Qhov no yeej yog ib tug zoo meej creation ntawm tsov rog.
  Kev sib ntaus sib tua mus tau zoo thiab Nyiv tau poob.
  Ntawm no cov tub rog Soviet coj sab qab teb Sakhalin thaum lub Tsib Hlis. Thiab lawv tau ua nrog ceev faj heev.
  Tab sis lub battalions ntawm Soviet ntxhais qhia ib tug zoo kawg nkaus chav kawm ntawm kev sib ntaus sib tua.
  Ntawm lawv hom riam phom, tau kawg, AK pib siv. Phem tshaj German, tab sis yooj yim thiab txhim khu kev qha. Thiab mows cia cov neeg sib tw, txawm hais tias lub hom phiaj ntawm qhov kev ncua deb yog qis dua li ntawm German quab yuam carbine.
  Cov ntxhais Soviet ntawm cov neeg raug kaw hauv Nyij Pooj ua rau lawv liab qab, plua plav ko taw hnia, pob taws liab qab lick. Qhov no yog lawv tactic.
  Sib ntaus sib tua cov tub rog, cov chav kawm siab tshaj.
  Thaum lub caij ntuj sov xyoo 1954, cov Germans tau tshem tawm Amelikas ntawm cov tub rog Nyij Pooj.
  Lub battalion ntawm cov ntxhais liab qab, coj los ntawm Margaret, tawm tsam tshwj xeeb tshaj yog zoo nkauj. Tus ntxhais tau tawg los ntawm samurai, thiab tus tub hluas raug ntes tau raug yuam kom hnia nws lub luj taws thiab yaim lub xub pwg ntawm Venus.
  Gerda thiab nws pab neeg ntawm Panthers-6 tau ua haujlwm zoo, thiab xa ntau tus neeg Nyij Pooj mus rau ntuj txiag teb tsaus, thiab qee qhov mus rau saum ntuj ceeb tsheej.
  Plaub tus ntxhais ninja tau tawm tsam nrog cov tub rog Soviet uas tau nce qib hauv Manchuria.
  Ib tug ntxhais ninja nrog cov plaub hau xiav hacked nrog ntaj thiab khiav lub tshuab cua, tsoo cov tub rog Soviet. Tom qab ntawd nws pov ib lub txiv laum huab xeeb nrog cov khoom tawg nrog nws cov ntiv taw, hla lub Soviet T-54 tank thiab barked:
  - Lub teb chaws txias tshaj plaws yog Nyiv!
  Ib tug ntxhais ninja nrog cov plaub hau daj kuj tseem yuav tua cov yeeb ncuab nrog cov hniav thiab muab lub boomerang nrog nws pob taws liab qab, qw:
  - Rau peb yeej ntawm samurai!
  Ib tug ntxhais liab-haired ninja yuav ua rau muaj kev txhoj puab heev nrog rab ntaj yam tsis muaj teeb meem, txiav cov tub rog Soviet. Tom qab ntawd nws cov ntiv taw liab qab yuav tso lub foob pob. Lub USSR tank yuav torn sib nrug thiab tus tub rog yuav squeak:
  - Los ntawm lub npe ntawm cov tswv yim ntawm communism!
  Ib tug ntxhais ninja nrog cov plaub hau dawb coj thiab txiav nws cov neeg sib tw, zoo li yog khiav kiv cua thoob plaws hauv lub tshav pob, txiav tawm cov tub rog Lavxias dua, thiab nrog nws cov ntiv tes liab qab, zoo li yog tua tus neeg tuag uas yuav rhuav tshem ob lub tank Soviet tag nrho rau hauv cov khoom seem. .
  Thiab nrov:
  - Rau qhov loj ntawm lub teb chaws!
  Cov ntxhais nyiam tua, thiab ntau dua lawv nyiam rape cov neeg raug kaw. Yog, yog li ntawd cov txiv neej tsis nco qab los ntawm overexertion. Thiab qhov ntawd yog li cas cov ntxhais ninja nyiam nws. Dhia rau cov txiv neej khi thiab tib lub sijhawm nplawm lawv nrog nplawm.
  Tab sis, txawm lub heroism ntawm cov neeg Nyiv Pooj, lawv poob mus rau zoo dua thiab ntau dua technology.
  Tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv lub ntuj super-chav kawm, aces Anastasia Vedmakova thiab Akulina Sokolovskaya, uas tsoo cov Japanese zoo li windmills.
  Anastasia, nrog kev pab los ntawm nws cov ntiv taw liab qab, txiav tawm rau Japanese dav hlau ib zaug hauv ib qho tawg thiab squeaks:
  - Muaj koob meej rau cov tswv yim ntawm kev ntseeg hauv Russia!
  Akulina, los ntawm nias lub pob nrog nws lub txiv mis liab liab, txiav tawm xya lub dav hlau Japanese ib zaug thiab qw:
  - Lub koob meej rau Heroes ntawm Russia!
  Cov tub rog ua pauj rau Nyiv rau lawv qhov kev tsis txaus siab yav dhau los. Thiab tshwj xeeb tshaj yog rau kev swb nyob rau hauv tsov rog ntawm lub sij hawm ntawm Tsar Nicholas II. Tsis yog, lawv yuav tsis hnov qab, thiab tiam neeg yuav tsis zam txim.
  Anastasia, nias nws lub txiv mis ruby, muab lwm qhov tawg, tua cov dav hlau Japanese thiab nrov nrov:
  - Muaj koob meej rau lub sijhawm ntawm Communism Beria!
  Akulina nias nws txhais taw nrog nws cov ntiv taw liab qab, tsoo lub samurai dav hlau thiab cooed:
  - Rau kev yeej zoo!
  Thiab Albina thiab Alvina tau txais cov ntaub ntawv sau tseg. Rau peb txhiab lub dav hlau poob lawv tau txais qhov kev txiav txim: Pob Zeb Diamond Hnub Qub ntawm Knight's Cross ntawm Iron Cross thiab golden oak nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Albina, nrog kev pab los ntawm lub txiv mis liab liab, muab tig. Nws txiav tawm ib lub dav hlau Japanese ib zaug thiab cooed:
  - Rau kuv lub hauv siab!
  Thiab nws xav txog nws tus kheej hauv caj npab ntawm tus tub rog dub.
  Alvina ncaws nrog kev pab ntawm nws cov ntiv taw liab qab, tsoo ib lub dav hlau Japanese thiab squeaked:
  - Rau kev yeej zoo!
  Cov ntxhais German sib ntaus sib tua thiab zoo nkauj heev. Cov txiv neej dub nyiam heev, thiab lawv cov nplaig yeej ib txwm npaj los txhuam cov ebony zoo tag nrho ntawm cov txiv neej.
  Albina, nrog kev pab los ntawm nws cov ntiv taw liab qab, rov ntaus cov samurai thiab tua lawv cov dav hlau.
  Thiab nws cooed:
  - Kuv yog Superman!
  Alvina nias nws lub txiv mis strawberry, mowed ib pawg ntawm Japanese dav hlau thiab squeaked:
  - Kuv yog qhov chaw vixen!
  Tus ntxhais yog heev combative thiab nquag nyob rau hauv nws hypersexuality.
  Tseeb Aryans - tsuas yog super! Thiab nyob rau hauv dav dav xws li beauties ntawm lub siab tshaj plaws chav kawm ntawv!
  Cov tub rog German thiab Soviet, kov yeej cov yeeb ncuab, tab tom nce mus thoob plaws Tuam Tshoj.
  Thaum lub sij hawm ua phem rau Singapore, cov neeg tua hluav taws ntawm lub dav hlau faib thiab cov ntxhais tsis muaj khau khiab "Barracuda" txawv lawv tus kheej. Cov ntxhais, nplawm lawv pob taws liab qab los ntawm cov pas dej ntawm cov nag los nag, tsoo rau hauv lub zog ntawm cov neeg Nyij Pooj thiab tau chob lawv nrog bayonets.
  Xws li yog kev sib ntaus sib tua zoo nkauj.
  Nyiv shuddered los ntawm crushing tshuab ntawm xws li ib tug txhoj puab heev pab neeg.
  Thaum lub caij nplooj zeeg xyoo 1954, feem ntau ntawm Tuam Tshoj raug coj los ntawm Axis powers. Thiab qhov xwm txheej tau dhau los ua nyuaj dua rau thaj av ntawm Rising Sun.
  Hitler hais tias:
  - Ob tug noog nyob rau hauv ib lub lair tsis tuaj yeem nrog!
  Thiab cov tub rog Albina thiab Alvina tau tua plaub txhiab lub dav hlau. Nyiv tsim cov dav hlau pheej yig tab sis tsis zoo hauv cov khoom loj, yog li nws yooj yim heev los sau cov nqi.
  Albina, siv nws cov ntiv taw liab qab, txiav tawm lwm tus samurai thiab squeaked:
  - Nov yog peb lub ntiaj teb zoo nkauj!
  Alvina, nrog kev pab ntawm lub txiv mis liab liab, tsoo lub kaum ob lub tsheb Japanese thiab tweeted:
  - Hwjchim ci ntsa iab rau lub sijhawm ntawm Communism, nyob rau hauv tag nrho lub ntiaj teb!
  Albina, kuj siv lub txiv mis strawberry thiab tsoo lub samurai, xav tsis thoob thiab qw:
  Puas yog koj hais txog communism?
  Alvina, siv nws cov ntiv taw liab qab, thiab txiav lub kaum ob lub dav hlau Japanese, qhia:
  - Qhov kev txiav txim tshiab Aryan yog kev ntseeg!
  Cov ntxhais luag ... Rau plaub txhiab lub dav hlau lawv tau txais lub Pob Zeb Diamond Hnub Qub ntawm Knight's Cross ntawm Hlau Hla nrog platinum ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond. Tias txawm tias qhov khoom plig siab heev yog cov ntaub ntawv rau kev zoo nkauj.
  Cov no yog cov ntxhais mus saib....
  Txawm li cas los, Anastasia Vedmakova thiab Akulina Sokolovskaya tsis inferior thiab tshaj cov qhab nia ntawm tsib puas downed aircraft.
  Thiab lawv tau txais khoom plig tshiab uas siab heev, thiab lawv tau sau tag nrho cov hnub qub rau lawv tus kheej.
  Anastasia aims nws riam phom nrog nws ob txhais taw liab qab, thiab knocks down tus yeeb ncuab, txiav tus yeeb ncuab thiab squeaks:
  - Rau communism nyob rau hauv tag nrho lub ntiaj teb no!
  Akulina, chopping down tus yeeb ncuab los ntawm nias lub liab liab lub txiv mis, aggressively screeches:
  Txawm cov me nyuam paub peb!
  Thaum lub caij ntuj no, Nyiv tau poob yuav luag tag nrho nws cov cheeb tsam, thiab kev sib ntaus sib tua tau hloov mus rau hauv nroog loj nws tus kheej.
  Xyoo 1955 tau los lawm, thaum kev sib ntaus sib tua muaj cua daj cua dub thiab pom tsis muaj qhov kawg lossis ntug.
  Nyiv tab tom muab rau hauv, maj mam tab sis muaj tseeb. Thiab maj mam poob tsov rog.
  Tab sis lub samurai sib ntaus desperately thiab nyuaj.
  Alyonka thiab nws cov neeg coob tau tsiv mus rau IS-11 sim tank. Lub tshuab no tau nruab nrog rab phom 130 mm thiab muaj cov kab hauv qab.
  Alenka tua nrog nws cov ntiv taw liab qab, tho cov yeeb ncuab, thiab qw:
  - Lub koob meej rau communism nrog pob taws liab qab ntawm cov ntxhais!
  Anyuta kuj raug rho tawm haujlwm nrog kev pab los ntawm lub txiv mis liab liab, nias cuaj ntawm lawv ntawm cov phom tshuab thiab qw:
  - Peb cov ntxhais zoo nkauj heev!
  Alla kuj xuas nrig ntaus siv nws cov ntiv taw liab qab, tsoo cov yeeb ncuab thiab qw nrov nrov:
  - Zoo, los ntawm cov ntsia hlau!
  Maria fucked, nrog kev pab los ntawm pob taws liab qab. Nws pierced tus yeeb ncuab los ntawm thiab dhau los thiab cooed, baring nws hniav:
  - Rau kev ua tiav tshiab!
  Marusya xuas nrig ntaus nrog kev pab los ntawm strawberry txiv mis, ramming cov yeeb ncuab nrog ib tug tuag tuav thiab chirping:
  - Rau cov neeg communism loj!
  Alenka raug rho tawm haujlwm dua thiab roared:
  - Yog li ntawd tus thawj tswj hwm ua liaj ua teb thiab gypsy dictator Sashka tuag!
  Thiab nplawm nws txhais ko taw liab qab ntawm lub tsho tiv no.
  Qhov ntawd yog li cas cov ntxhais sib cais, tsuas yog super. Lawv feem ntau yog amazing warriors.
  Ntawm no lawv hu nkauj nyob rau hauv unison:
  Tsis yog, tus ceev faj yuav tsis ploj mus,
  Lub gaze ntawm ib tug falcon, dav dawb hau ...
  Lub suab ntawm cov neeg yog sonorous -
  Ntxawm yuav nplawm tus nab!
  
  Stalin nyob hauv kuv lub siab
  Kom peb tsis paub kev tu siab...
  Qhib qhov rooj rau qhov chaw
  Cov hnub qub ci ntsa iab saum peb!
  
  Kuv ntseeg tias tag nrho lub ntiaj teb yuav sawv
  Yuav muaj qhov kawg rau fascism ...
  Thiab lub hnub yuav ci
  Txoj kev, illuminating communism!
  Elizaveta tseem tab tom tawm tsam nrog nws lub tank T-54, xws li kev sib ntaus sib tua-ntxhais ntxhais.
  Thiab kev zoo nkauj tau tsoo los ntawm Japanese tsheb nrog lawv txhais taw liab qab.
  Elizabeth nias lub khawm joystick nrog nws lub txiv mis liab thiab chirped:
  - Muaj koob meej rau cov tswv yim ntawm Soviet communism!
  Thiab qhov kev zoo nkauj no yuav luag li cas! Thiab sparkle nrog pearly hniav.
  Ekaterina coj nws thiab tseem tua nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab chirped:
  - Nyob rau hauv yeej ntawm lub tswv yim tsis txawj tuag ntawm communism,
  Peb pom lub neej yav tom ntej ntawm peb lub teb chaws...
  Elena npuaj nws tus nrog sib ntaus nrog lub txiv mis ruby, baring nws cov hniav, squealing:
  - Thiab tus chij liab ntawm peb Leej Txiv,
  Peb yuav muab siab npuab tus kheej ib txwm!
  Ephrasia thumped nrog nws pob taws liab qab thiab nws hais tias:
  - Lub koob meej rau Fatherland, peb dawb,
  Kev phooj ywg ntawm haiv neeg, txhawb nqa mus ib txhis!
  Thiab tag nrho cov ntxhais, siv lawv cov ntiv taw liab qab, hu nkauj nyob rau hauv unison:
  - Lub hwj chim ntawm txoj cai, lub siab nyiam ntawm cov neeg,
  Tom qab tag nrho, rau kev sib sau ntawm tus neeg yooj yim!
  Warriors, kuv yuav tsum hais, muaj kev sib ntaus sib tua aggression.
  Thiab ntawm no yog Gerda sib ntaus sib tua ...
  Nws "Panther"-6 zoo li lub supertank, shredding txoj hauj lwm ntawm samurai.
  Gerda hluav taws nrog lub txiv mis liab liab, nias lub khawm joystick thiab qw:
  - Rau lub ntiaj teb Aryan!
  Charlotte tseem yuav nplawm, nrog kev pab ntawm nws cov ntiv taw liab qab, nws yuav rhuav tshem ib pawg ntawm Nyiv thiab blather:
  - Rau thaj tsam loj!
  Christina thiab Magda kuj sib ntaus sib tua. Cov ntxhais sib ntaus sib tua heev, thiab zoo nkauj heev, yuav luag liab qab hauv bikinis.
  Christina raug rho tawm haujlwm nrog nws lub txiv mis ruby, tsoo Japanese Hirohito-4 tank thiab cooed:
  - Koob meej rau kuv lub tebchaws!
  Magda kuj ncaws, siv nws cov ntiv taw liab qab, tsoo lub samurai howitzer thiab qw:
  - Lub koob meej rau kev ua tiav zoo!
  Cov ntxhais no yog ib qho zoo tshaj plaws!
  Tokyo poob thaum kawg ntawm lub Peb Hlis. Thiab thaum lub Plaub Hlis 20, 1955, Nyiv tau poob siab thiab yog li xaus kev tsov rog loj.
  Tus ntxhais Albina thiab Alvina tshaj tsib txhiab lub dav hlau poob. Thiab rau qhov no lawv tau txais ib qho khoom plig tshwj xeeb: Grand Pob Zeb Hnub Qub ntawm Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog nyiaj ntoo qhib nplooj, pob zeb diamond ntaj.
  Tsov rog tseem tsis tau tiav. Nws cia li nkaum ib pliag. Tab sis Hitler tau kov yeej yuav luag tag nrho lub ntiaj teb.
  Beria tau txais rov qab rau yav qab teb Sakhalin, lub roob Kuril, thiab Manchuria, nrog rau Port Arthur.
  Lub USSR tau los ua ib lub teb chaws muaj zog uas licked nws cov qhov txhab. Qee lub sij hawm, Nazi lub teb chaws Yelemees tau kov yeej lwm lub tebchaws, txwv tsis pub lawv cov kev tawm tsam tsis tseem ceeb.
  Kev tsov rog tau dhau mus rau kev puas tsuaj thiab kev tswj hwm ntiaj teb. Tab sis lwm qhov kev tawm tsam thoob ntiaj teb yog brewing.
  Meanwhile, huab tau sib sau ua ke nyob rau hauv lub USSR. Thiab nyob rau hauv 1959, nyob rau hnub ntawm nws xya caum hnub yug, Adolf Hitler txiav txim siab mus tua Soviet Russia, qhov twg Beria kav. Nyob rau sab ntawm lub Fuhrer yog yuav luag tag nrho lub ntiaj teb no.
  Tab sis lub USSR tau los ua ib tug muaj zog, muaj zog. Yog li ntawd kuv pom ib tug scythe ntawm ib lub pob zeb.
  Ob lub teb chaws muaj riam phom nuclear, tab sis Gerda thiab Albina muaj peev xwm tsim lub tshuab hluav taws xob uas hluav taws xob npog tag nrho lub ntiaj teb ntiaj teb, ua rau kev siv hom kev puas tsuaj no ua tsis tau.
  Thiab Hitler tau txiav txim siab los tuav lub hwj chim kawg hauv ntiaj teb. Ciam teb nyob rau sab hnub poob khiav raws Dnieper, thiab tom qab ntawd Belarus, thiab Baltic xeev nyob rau hauv cov Germans. Cov Nazis tuaj yeem khaws Crimea qab lawv. Tshwj tsis yog lub USSR xauj ib lub hauv paus rau Dub hiav txwv Fleet nyob rau hauv Sevastopol.
  Ntxiv rau qhov seem ntawm thaj chaw, Russia yog ib feem ntawm Tuam Tshoj - Manchuria. Yog li ntawd, cov pej xeem ntawm lub USSR, qhov twg ib tug heev active txoj cai ntawm kev txhawb nqa tus nqi yug me nyuam thiab polygamy raug cai los ntawm lub communist, atheistic tsoom fwv, twb dhau lub pre-ua tsov ua rog cov nuj nqis ntawm 1941, txawm nyob rau hauv lub teb chaws poob, thiab txhua txhua xyoo nws nce. los ntawm peb feem pua.
  Beria txwv tsis pub rho menyuam thiab tshuaj tiv thaiv. Thiab qhia txog cov se qus rau cov tsev neeg uas muaj tsawg dua plaub tus menyuam.
  Raws li txoj kev npaj thiab lo lo lus, USSR tau tsim sai heev, thiab nws cov tub rog lub zog tau nce.
  Hitler, xav tias muaj peev xwm hem, tau ua tiav kev sib sau ua ke hauv ntiaj teb rau hauv ib qho Thib Peb Reich, txiav txim siab pib nws txoj kev ua tsov rog kawg ntawm lub ntiaj teb no.
  Tsov rog kawg yog dab tsi? Tsis muaj ib yam dab tsi ntxiv los kov yeej hauv ntiaj teb. Ib xyoos dhau los, cov neeg German tau ya mus rau lub hli, thiab lub sijhawm ntawm qhov chaw nthuav dav qhib. Tab sis Hitler puas yuav nyob kom pom lub sijhawm Star Wars thiab kev kov yeej ntawm galaxies? Txawm hais tias muaj kev noj qab nyob zoo, kev noj zaub mov tsis tu ncua, kev tawm dag zog ib txwm thiab ntsuas lub cev, nws pom tseeb tias Fuhrer yog laus. Ib qho chaw tawv nqaij tawg ntawm lub taub hau ntau dua, cov plaub hau tig grey, thiab qhov zoo li nkees. Txawm hais tias Fuhrer sim ua kom zoo siab.
  Ua li ntawd, koj yuav tsum ua kom tiav koj lub luag haujlwm kawg thiab kov yeej USSR. Thiab yog li ntawd, txawm tias Fuhrer tuag, ces nws muaj txog ib txhiab tus tub uas tau txais los ntawm ntuj tsim insemination. Thiab ib qho ntawm lawv yuav raug lees paub tias yog qhov zoo tshaj plaws, muaj peev xwm tshaj plaws thiab coj lub zwm txwv ntawm tus thawj tswj hwm loj tshaj plaws hauv keeb kwm ntawm ntiaj chaw ntiaj teb.
  Txawm li cas los xij, kev ncua sijhawm yog qhov txaus ntshai heev, thiab thaum lub riam phom nuclear tsis ua haujlwm, Hitler tau pov ntau tshaj tsib caug lab tus tub rog ntawm USSR hauv thawj echelon ib leeg. Muaj coob tus tanks, dav hlau, thiab ya discs. Thiab qhov no yog lub zog colossal.
  Lub USSR tseem niaj hnub ua riam phom. Lub tank T-64 tau tshwm sim, hnyav dua thiab nrog rab phom muaj zog ntawm 125 hli, muaj peev xwm nkag mus nrog cov plaub hau thiab cov tsheb loj German. Muaj tseeb, T-64 nyuam qhuav pib nkag mus rau ntau lawm. Lub tank tseem ceeb tseem yog T-54, tsis muaj zog txaus tiv thaiv cov qauv German. Qhov no kuj yog ib qho laj thawj vim li cas Hitler tau maj nrawm nrog kev ua phem tawm tsam Russia.
  Lub IS-11 tsis ntes tau ... Lub IS-12 tau tsim los ntawm lub tshuab nrog 203 hli cannon, tab sis tig mus rau kim heev, hnyav, thiab loj. IS-15 yog kev sib haum xeeb hauv 152mm, rab phom ntev. Lub tshuab no zoo li qhov loj T-64 thiab tseem nyuam qhuav pib mus rau hauv ntau lawm.
  Lub tank tseem ceeb German, Panther-6, yog pyramid-zoo li tus, thiab nws tau hloov kho me ntsis rau hauv Panther-7, ua kom lub caliber ntawm rab phom mus rau 88mm los tsim kev puas tsuaj ntau dua. Thiab lub cav, tau teeb tsa lub zog ntau dua 3000 horsepower, muab qhov nrawm nrawm thiab ua haujlwm tau zoo thaum tuav lub luj ntawm tsib caug tons, thiab txhim kho cov cuab yeej zoo.
  Txawm tias cov tshiab tshaj plaws Soviet T-64 tau pom tias tsis zoo rau German hauv kev tsav tsheb thiab kev tiv thaiv ntawm ob sab, thiab lub hauv pliaj ib yam nkaus. Tab sis T-64 tsawg kawg tuaj yeem nkag mus rau German, txawm tias los ntawm qhov deb.
  Nyob rau saum ntuj, cov Germans kuj muaj zog dua thiab muaj ntau thiab zoo ntawm cov tshuab. Thiab lawv tsis tau tswj los tsim lawv tus kheej discos nyob rau hauv lub USSR. Thiab cov neeg German tau teeb tsa cov hluav taws xob hluav taws xob rau ntawm Belonsi disks - xws li lasers, thiab tuaj yeem ua haujlwm zoo dua qub.
  Thiab ntawm cov Nazis, discos ya ntawm ib tug ceev ntawm kaum suab. Thiab nws yog tiag tiag loj. Xws li yog cov tub rog ntawm Thib Peb Reich muaj zog.
  Thiab lawv muaj underground tanks. Thiab ntau lwm yam zoo nkauj. Nyob rau hauv luv luv, Beria muaj suab tsis muaj caij nyoog.
  Tab sis cov tub rog Soviet muaj colossal defensive zog. Thiab kev ntxeem tau pib nrog kev tawm tsam huab cua. Cov rog tsis sib npaug thiab cov Germans tsoo lub nroog Soviet. Kaum txhiab tsiv hla Russia thiab coj Smolensk.
  Natasha tau txiav txim siab:
  - Nws yog ib qho tsim nyog los yuam Hitler thiab nws cov neeg laib kom tshem tawm cov tub rog los ntawm USSR, thiab tso cov menyuam yaus raug kaw!
  Playful Zoya pom zoo nrog qhov no:
  - Tau kawg koj yuav tsum! Thiab cawm koj cov yawg koob ntawm fascism!
  Augustine tau hais, ntaus nws ob txhais taw liab qab:
  Peb yuav ua yam tsis muaj kev poob siab!
  Svetlana tau lees paub tias:
  - Peb muaj txhua txoj hauv kev rau qhov no!
  Tsis tau sai dua hais tias ua tiav, thiab plaub tus poj niam tub rog tau tawm tsam cov fascist hordes.
  Warriors los ntawm Vajtswv lub xyoo pua Russia thiab mutant witches dua grappled nrog Nazis ntawm lub nees nkaum.
  Muaj ntau cov tub rog nyob rau hauv lub tebchaws fascist xim av. Lawv ntws zoo li tus dej ntws tsis kawg.
  Tau kawg, plaub tus ntxhais coj kev puas tsuaj ntawm cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau ntawm Wehrmacht nto moo heev. Txij thaum pib, lawv tsoo lawv ob txhais tes thiab taw, raug npog los ntawm lub zog teb. Tab sis...
  Raws li yog hais tias los ntawm hauv av, Oleg Rybachenko thiab Natasha tus ntxhais yau Margarita Korshunova tshwm sim.
  Lawv ntes lightsabers thiab them nrog nanobots. Lawv tawm mus rhuav tshem cov ntxub fascists. Yog li plaub tus tau hloov mus ua rau rau.
  Natasha Korshunova, snapping nws liab qab, chiselled taw, hais tias:
  - Ua li cas? Zoo, peb txoj hmoo yog dab tsi, peb tsis tuaj yeem tuav lwm yam!
  Lub txhoj puab heev golden-haired Zoya, txuas ntxiv mus tsoo cov Germans, logically sau tseg:
  - Cia peb ua sai dua! Cia peb txuag lub USSR!
  Oleg Rybachenko, ib tug tub hluas tsis muaj hnub nyoog qis dua kaum ob, qw nrov Nazis nrog ntaj, ob qho tib si infantry thiab tso tsheb hlau luam:
  - Tsis txhob tso tseg!
  Thiab ib tug ntse disk ya los ntawm tus tub liab qab taw, uas txiav tawm peb fascist dav hlau ib zaug!
  Margarita Korshunova, ci ntsa iab nrog nws pob taws liab qab, tsoo cov neeg tawm tsam, ob lub tso tsheb hlau luam thiab cov tub rog, bared nws cov hniav, grunted:
  - Muaj qhov chaw rau kev ua yeeb yam hauv ntiaj teb!
  Thiab cov koob tshuaj lom tau tawg los ntawm tus ntxhais ntawm ko taw liab qab, ntaus Nazis thiab lawv cov dav hlau thiab tso tsheb hlau luam.
  Natasha Korshunova kuj tawm ntawm nws cov ntiv taw liab qab, tua neeg, thiab quaj qw:
  Peb yuav tsis hnov qab thiab tsis zam txim.
  Thiab nws cov lightsabers tau hla lub zeb ntawm Nazis. Tom qab ntawd cov blasters slashed ntawm lub tso tsheb hlau luam, txiav tawm lub bashes. Cov dav hlau tau txais nws thiab.
  Cov plaub hau liab Augustine, hlais los ntawm cov yeeb ncuab, squealed:
  - Rau qhov kev txiav txim tshiab!
  Thiab cov koob tshiab tau tawg los ntawm nws txhais taw liab qab. Thiab yog dab tsi nyob rau hauv lub qhov muag, dab tsi nyob rau hauv lub caj pas ntawm Nazi cov tub rog thiab aircraft.
  Yog lawm, nws pom tseeb tias cov tub rog tau txais kev zoo siab thiab npau taws heev.
  Txias Zoya, txiav dawb, cov tub rog xim av thiab tso tsheb hlau luam nrog dav hlau, squeaked:
  - Peb cov hlau yuav!
  Thiab ib qho khoom plig tshiab tuag ya los ntawm nws txhais taw liab qab. Thiab cov tso tsheb hlau luam thiab cov neeg tua rog dawb tau poob, thiab cov tails tau kub hnyiab ntawm cov dav hlau.
  Svetlana Snow White txiav lub miller, nws rab ntaj zoo li xob laim.
  Cov Nazis poob zoo li chais.
  Tus ntxhais pov koob nrog nws txhais taw liab qab, tua cov yeeb ncuab dav hlau thiab squeaks:
  - Rau Niam Russia yuav muaj tib neeg lub tebchaws huab tais, yeej!
  Oleg Rybachenko nce qib tawm tsam Nazis. Terminator tus tub txiav cov tub rog xim av.
  Thiab nyob rau tib lub sijhawm, cov ntiv taw ntawm tus tub ntawm ob txhais ceg liab qab pov cov koob nrog tshuaj lom, lawv rhuav tshem cov pob tw thiab tua cov dav hlau.
  Tus tub hluas:
  - Lub koob meej rau yav tom ntej Russia!
  Thiab nyob rau hauv tsab ntawv tsa suab, nws txiav txhua leej txhua tus lub taub hau thiab muzzles, thiab tib lub sij hawm tank yees.
  Tus ntxhais terminator Margarita kuj rhuav tshem cov neeg tawm tsam thiab dav hlau thiab tso tsheb hlau luam.
  Nws ob txhais taw liab qab yog flailing. Cov Nazis tuag coob heev. Warrior qw:
  - Rau cov ciam teb tshiab!
  Thiab ces tus ntxhais yuav coj thiab txiav ...
  Qhov loj ntawm lub cev tuag ntawm cov tub rog fascist.
  Thiab ntawm no yog Natasha Korshunova ntawm kev tawm tsam. Nws txiav cov Nazis rau nws tus kheej nrog rau tso tsheb hlau luam, dav hlau thiab hu nkauj:
  - Russia yog qhov zoo thiab ci ntsa iab,
  Kuv yog ib tug ntxhais coj txawv txawv heev!
  Thiab disks ya los ntawm nws txhais taw liab qab. Leej twg pom lub caj pas ntawm Nazis. Yog, qhov no yog ib tug ntxhais demolishing tso tsheb hlau luam.
  Zoya Angelskaya ntawm kev tawm tsam. Txiav cov tub rog xim av nrog ob txhais tes. Tawm ntawm ib lub raj. Thiab nws pov cov koob tuag nrog nws cov ntiv taw liab qab - nws tua cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau.
  Thiab nyob rau tib lub sij hawm nws hu nkauj rau nws tus kheej:
  -Auj, bludgeon cia peb mus,
  Auj, kuv nyiam yuav mus!
  Augustine, txiav cov Nazis nrog rab ntaj laser thiab tua cov tub rog xim av, nrog rau cov tso tsheb hlau luam, squeals:
  - Txhua tus shaggy thiab nyob rau hauv daim tawv nqaij ntawm tus tsiaj,
  Nws maj nrawm rau tub ceev xwm tawm tsam nrog lub club!
  Thiab nrog cov ntiv taw liab qab, yuav ua li cas tso rau hauv cov yeeb ncuab, ib yam dab tsi uas yuav tua tus ntxhw, thiab ntau dua li lub tank.
  Thiab ces squeak:
  - Hmab! Nees nkaum xyoo pua!
  Svetlana Snow White ntawm kev tawm tsam. Txiav, txiav cov Nazis. Nrog taw liab qab, nws tso khoom plig ntawm kev tuag rau lawv.
  Khiav ib lub zeb nrog ntaj.
  Nws tsoo ntau tus neeg tua rog, nrog rau cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau, thiab squeals:
  - Kev yeej loj yuav los!
  Thiab dua tus ntxhais yog nyob rau hauv ib tug qus txav.
  Thiab nws ob txhais taw liab qab tso cov koob tuag, rhuav tshem cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau.
  Oleg Rybachenko dhia tawm. Tus tub twirled nyob rau hauv ib tug somersault. Ntshai ntau ntawm Nazis hauv kev dhia.
  Nws pov koob nrog nws tus ntiv tes liab qab, tsoo lub tank thiab dav hlau, gurgled:
  - Ua kom nto moo rau kuv lub siab tawv zoo nkauj!
  Thiab dua tus tub yog nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua.
  Tus ntxhais tawv Margarita Korshunova mus rau qhov kev tawm tsam. Shreds tag nrho cov yeeb ncuab ua ke. Nws cov ntaj tawv tawv dua li cov hniav nyiaj hniav kub. Thiab cov ntiv taw liab qab yog pov khoom plig ntawm kev tuag, tso tsheb hlau luam thiab dav hlau kub hnyiab.
  Tus hluas nkauj nyob ntawm qhov kev ua phem. Exterminates xim av warriors yam tsis muaj ceremony.
  Thiab dhia txhua txhua tam sim no thiab tom qab ntawd, thiab twists!
  Thiab khoom plig ntawm kev puas tsuaj ya los ntawm nws.
  Thiab cov Nazis lawv tus kheej poob tuag. Thiab tag nrho mounds ntawm corpses pawg.
  Margarita squeaks aggressively:
  - Kuv yog American cowboy!
  Thiab dua nws ob txhais taw liab qab pov rab koob.
  Thiab ces kaum ntau koob!
  Natasha Korshunova kuj txias heev ntawm kev tawm tsam.
  Thiab cuam nrog ob txhais taw liab qab, thiab nto qaub ncaug los ntawm straw, knocks down tanks thiab dav hlau.
  Thiab qw rau saum nws lub ntsws:
  - Kuv yog ib tug sparkling tuag! Txhua yam koj yuav tsum ua yog tuag!
  Thiab dua kev zoo nkauj nyob rau hauv tsab ntawv tsa suab.
  Zoya Angelskaya cua daj cua dub blockage ntawm Nazi lub cev tuag. Thiab boomerangs ntawm kev puas tsuaj kuj ya los ntawm nws txhais taw liab qab.
  Thiab cov tub rog xim av tau poob thiab poob, nrog rau cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau.
  Zoya ntxhais qw:
  - Tus ntxhais liab qab, koj yuav yeej!
  Thiab ib tug kaum ob koob ya los ntawm tus ntxhais liab qab pob taws. Uas ncaj qha mus rau hauv caj pas ntawm Nazis khawb.
  Lawv poob tuag.
  Los yog es, tag nrho tuag, ib qho chaw nrog tso tsheb hlau luam thiab dav hlau.
  Augustine ntawm qhov kev tawm tsam. Crushes cov tub rog xim av. Nws rab ntaj nqa hauv ob txhais tes. Thiab nws yog ib tug zoo warrior.
  Lub cua daj cua dub sweeps los ntawm cov tub rog fascist - dav hlau thiab tso tsheb hlau luam poob.
  Hluas nkauj nrog plaub hau liab roars:
  - Lub neej yav tom ntej yog zais! Tab sis nws yuav yeej!
  Thiab ntawm qhov kev tawm tsam, kev zoo nkauj nrog cov plaub hau fiery.
  Augustine, nyob rau hauv qus ecstasy ntawm kev npau suav, xa ib tug pulsar nrog nws liab qab pob taws thiab roars:
  - Cov vajtswv ntawm kev ua tsov ua rog yuav rhuav txhua yam!
  Thiab tus tub rog ntawm kev tawm tsam.
  Thiab nws ob txhais taw liab qab pov ib tug ntau ntawm ntse, tshuaj lom koob uas tua cov dav hlau thiab tho lub armor ntawm tso tsheb hlau luam.
  Svetlana Snow White hauv kev sib ntaus sib tua. Thiab yog li sparkling thiab sib ntaus sib tua. Nws ob txhais ceg liab qab pov tawm ntau yam tuag taus. Tsis yog txiv neej, tab sis kev tuag nrog cov plaub hau daj.
  Tab sis yog tias nws tawg, ces koj tsis tuaj yeem nres nws.
  Svetlana Snow White hu nkauj:
  - Lub neej yuav tsis yog zib mu,
  Uas dhia hauv ib puag ncig seev cev!
  Cia txoj kev npau suav muaj tseeb -
  Kev zoo nkauj hloov ib tug txiv neej mus ua qhev!
  Thiab nyob rau hauv lub zog ntawm tus ntxhais liab qab muaj ntau thiab ntau npau taws. Thiab tag nrho cov wrecked tanks thiab dav hlau.
  Oleg Rybachenko hauv kev tawm tsam, txhua yam nrawm nrawm. Tus tub ntaus cov Nazis.
  Nws ob txhais taw liab qab pov cov koob ntse - tearing tanks thiab dav hlau.
  Cov tub rog tub rog squeaks:
  - Lub tebchaws npau taws yuav rhuav tshem txhua tus!
  Thiab dua tus tub yog nyob rau hauv txoj kev mus.
  Margarita yog ib tug tub ntxhais kawm ntawv muaj cua daj cua dub, thiab tag nrho cov neeg ua haujlwm hauv nws txoj haujlwm. Thiab thrashes cov yeeb ncuab.
  Ntawm no nws launched nrog nws txhais ceg liab qab, ib tug peas nrog explosives. Nws yuav tawg, thiab ib puas Nazis thiab kaum lub tank yuav raug pov tseg.
  Tus ntxhais qw:
  - Kev yeej yuav los rau peb!
  Thiab nws yuav khiav lub zeb nrog rab ntaj - lub thoob ntawm lub tso tsheb hlau luam ya nyob rau hauv txawv kev taw qhia.
  Ntawm no Natasha Korshunova accelerated lub zog. Tus ntxhais txiav cov tub rog xim av. Thiab thaum qw:
  - Kev yeej tos lub teb chaws Ottoman ntawm Russia.
  Thiab cia peb tshem tawm cov Nazis ntawm qhov nrawm nrawm, nrog rau cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau.
  Natasha Korshunova yog ib tug ntxhais terminator.
  Nws tsis xav nres thiab qeeb, thiab tso tsheb hlau luam thiab dav hlau mus yuam kev.
  Zoya Angelskaya ntawm kev tawm tsam. Nws rab ntaj zoo li txiav nqaij thiab hlau nyias. Tus ntxhais qw rau saum nws lub ntsws:
  - Peb txoj kev cawm seej muaj zog!
  Thiab cov ntiv taw liab qab kuj muab cov koob zoo li no.
  Thiab ib pawg ntawm cov neeg mob caj pas tawg, pw nyob ib puag ncig hauv cov pob zeb ntawm cov neeg tuag, nrog rau cov tso tsheb hlau luam tawg thiab cov dav hlau poob.
  Augustine yog ib tug ntxhais vwm. Thiab nws crushes txhua leej txhua tus zoo li nws yog ib tug neeg hlau los ntawm hyperplasma.
  Nws twb tsoo tsis tau ib puas Nazis thiab ntau lub tso tsheb hlau luam nrog aircraft. Tab sis txhua yam picks li pace. Thiab tus tub rog tseem roar.
  - Kuv yog invincible! Qhov txias tshaj plaws nyob rau hauv lub ntiaj teb no!
  Thiab dua, kev zoo nkauj hauv kev tawm tsam.
  Thiab los ntawm nws cov ntiv taw liab qab, ib lub txiv tsawb ya tawm. Thiab peb puas Nazis thiab kaum ob lub tank tau tawg los ntawm kev tawg muaj zog.
  Augustina, ua si nrog cov leeg ntawm cov xovxwm, thiab tuav nws lub hauv siab nrog lub txiv mis liab, hu nkauj:
  - Koj yuav tsis twv txeeb peb lub tebchaws!
  Svetlana Snow White kuj yog qhov kev tawm tsam. Thiab tsis muab ib gram ntawm respite. Hluas nkauj qus Terminator.
  Thiab nws txiav cov yeeb ncuab thiab tua cov Nazis. Thiab ib pawg ntawm cov neeg sib tw xim av tau poob rau hauv qhov kwj dej thiab ntawm txoj kev, nrog rau cov tso tsheb hlau luam tawg thiab dav hlau.
  Rau qhov npau taws heev. Ua tsov rog sib ntaus.
  Karate menyuam Oleg Rybachenko rov qab ua haujlwm. Thiab nws nce mus, waving ob rab ntaj. Thiab tus tub terminator khiav lub zeb. Cov tuag Nazis poob.
  Loj ntawm corpses. Tag nrho cov roob ntawm ntshav lub cev, ib pawg ntawm cov tsheb tawg nrog dav hlau.
  Tus tub inventor nco txog lub tswv yim qus. Qhov twg, ib yam nkaus, nees thiab tib neeg sib xyaw ua ke.
  Tus me nyuam tua neeg Oleg Rybachenko squeaks:
  - Woe los ntawm lub siab!
  Thiab yuav muaj nyiaj ntau!
  Thiab tus tub terminator nyob rau hauv lub zog tshiab. Thiab nws ob txhais taw liab qab yuav muab ib yam dab tsi thiab pov nws.
  Tus tub txawj ntse roared:
  - Master chav kawm thiab ruaj "Adidas"!
  Ib qho yeeb yam zoo heev tau ua kom txias. Thiab pes tsawg tus neeg tua Nazis. Thiab qhov loj tshaj plaws ntawm cov loj tshaj tua cov xim av fighters, nrog rau tso tsheb hlau luam thiab dav hlau.
  Tus ntxhais liab qab Margarita kuj nyob hauv kev sib ntaus sib tua. Crushes cinnamon thiab steel tub rog thiab roars:
  - Kev poob siab loj heev! Peb txhua tus tsav tsheb mus rau hauv lub hleb!
  Thiab nws rab ntaj raug nyiag ntawm Nazis. Qhov loj ntawm cov neeg sib tw xim av tau tawg lawm. Thiab nrog lawv tanks thiab dav hlau.
  Tus ntxhais qw nrov nrov:
  - Kuv tseem txias dua panthers! Ua pov thawj tias txhua tus yog qhov zoo tshaj plaws!
  Thiab los ntawm lub pob taws liab qab ntawm tus ntxhais, zoo li lub txiv laum huab xeeb nrog cov khoom tawg muaj zog, yuav ya tawm.
  Thiab ntaus tus yeeb ncuab.
  Thiab nws yuav coj thiab tsoo qee tus neeg tawm tsam thiab tso tsheb hlau luam, thiab txawm tias dav hlau.
  Thiab Natasha Korshunova yog nyob rau hauv txoj cai. Thiab nws yeej cov neeg tawm tsam, thiab nws tus kheej yuav tsis muab ib qho kev nqis peev rau leej twg.
  Muaj pes tsawg tus Nazis twb raug tua nrog rau tso tsheb hlau luam thiab dav hlau.
  Thiab nws cov hniav ntse heev. Thiab lub qhov muag yog sapphire. Qhov no yog tus ntxhais - lub ntsiab executioner. Txawm hais tias nws muaj tag nrho nws cov neeg koom tes - executioners!
  Natasha Korshunova qw:
  - Kuv vwm! Koj yuav raug nplua! Tsis txhob noj txawm tias ib tug ruble!
  Thiab dua, tus ntxhais yuav txiav ntau Nazis nrog ntaj.
  Zoya Angelskaya tab tom tsiv thiab txiav ntau tus tub rog xim av.
  Thiab liab qab taw pov koob. Txhua rab koob tua ntau Nazis lossis tua ib lub dav hlau nrog lub tank. Cov ntxhais no zoo nkauj heev.
  Augustine nce qib thiab tsoo cov neeg tawm tsam. Thiab tib lub sijhawm, nws tsis hnov qab qw:
  - Koj tsis tuaj yeem khiav lub hleb!
  Thiab tus ntxhais yuav coj nws cov hniav thiab liab qab nws cov hniav!
  Thiab lub taub hau liab yog li ntawd ... Cov plaub hau fluttering nyob rau hauv cov cua, zoo li ib tug proletarian banner.
  Thiab txhua yam hais los ntawm kev npau taws.
  Svetlana Snow White nyob rau hauv tsab ntawv tsa suab. Ntawm no nws tau txiav ntau lub pob txha taub hau thiab lub tank yees. Ib tug tub rog uas liab qab nws cov hniav.
  Qhia tus nplaig. Thiab tom qab ntawd nto qaub ncaug los ntawm cov quav cab - tsoo cov dav hlau. Ces nws quaj:
  - Koj puas yuav tuag!
  Thiab ib zaug ntxiv, cov koob tuag tau ya los ntawm nws txhais taw liab qab, uas ntaus infantry thiab aircraft.
  Oleg Rybachenko dhia thiab dhia.
  Ib tug me nyuam tub liab qab tawm ib pawg koob, tsoo lub tank, thiab hu nkauj:
  - Cia peb mus pw hav zoov, qhib tus account loj!
  Tus tub rog tub rog yog nyob ntawm nws qhov zoo tshaj plaws.
  Nws twb muaj hnub nyoog ob peb xyoos lawm, txhua leej txhua tus tab tom taug txuj kev nyuaj nrog Natasha thiab tuam txhab, tab sis nws zoo li menyuam yaus. Tsuas yog muaj zog heev thiab cov leeg.
  Oleg Rybachenko tau hais tias:
  - Cia qhov kev ua si tsis ua raws li txoj cai - peb yuav tawg los ntawm fraera!
  Thiab ib zaug ntxiv, cov koob tuag thiab smashing tau ya tawm ntawm nws txhais taw liab qab. Ob lub dav hlau thiab lub tank.
  Sparkling nrog liab qab, puag ncig heels, Margarita Korshunova hu nkauj nrog kev zoo siab:
  - Tsis muaj dab tsi ua tsis tau! Kuv ntseeg tias kev ywj pheej yuav kaj ntug!
  Tus hluas nkauj dua pov ib tug tuag cascade ntawm koob ntawm lub Nazis thiab lawv cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau, txuas ntxiv:
  - Qhov tsaus ntuj yuav ploj mus! Tej zaum roses tawg!
  Thiab sai li sai tau thaum tus tub rog pov ib qho pea nrog nws cov ntiv taw liab qab, ib txhiab Nazis tam sim ntawd ya mus rau saum huab cua. Yog lawm, cov tub rog ntawm cov xim av, ntuj raug txim teb chaws Ottoman yog yaj ua ntej peb ob lub qhov muag.
  Natasha Korshunova hauv kev sib ntaus sib tua. dhia zoo li cobra. Explodes cov yeeb ncuab. Thiab ntau Nazis tau tuag, thiab dav hlau poob.
  Lawv tus ntxhais thiab ntaj, thiab nplej rau ntawm lub thee, thiab hmuv. Thiab koob.
  Nyob rau tib lub sijhawm, nws kuj nrov:
  - Kuv ntseeg tias yeej yuav los!
  Thiab lub yeeb koob ntawm Russians yuav pom!
  Cov ntiv taw liab qab pov koob tshiab, xuas nrig ntaus cov neeg sib tw.
  Zoya Angelskaya nyob rau hauv qus txav. Attacks cov Nazis. Txiav lawv mus rau hauv me me pieces.
  Tus poj niam tub rog pov koob nrog nws tus ntiv tes liab qab. Nws tawg los ntawm cov neeg sib tw, nrog rau cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau, zoo li lub suab nrov:
  Peb yeej yeej nyob ntawm tes!
  Thiab nws nqa ib lub zeb qus nrog rab ntaj, cheb lub tank. Qhov no yeej yog ib tug ntxhais zoo li ib tug ntxhais!
  Tab sis Augustine tus cobra mus rau qhov kev tawm tsam. Tus poj niam no yog npau suav phem rau txhua tus npau suav phem.
  Thiab yog hais tias nws txiav nws, nws txhais tau tias nws yuav txiav nws.
  Tom qab ntawd, lub taub hau liab yuav coj thiab hu nkauj:
  - Kuv yuav qhib tag nrho cov pob txha taub hau! Kuv yog ib tug npau suav zoo!
  Thiab tam sim no nws swords yog nyob rau hauv kev txiav txim thiab txiav nqaij thiab hlau nrog aircraft duralumin.
  Svetlana Snow White kuj mus rau qhov kev tawm tsam. Tus ntxhais no tsis muaj brakes. Thaum lawv chop, yog li cov neeg tuag coob coob tau littered, thiab dav hlau thiab tso tsheb hlau luam poob.
  Tus pojniam plaub hau daj terminator roars:
  - Yuav ua li cas zoo! Nws yuav zoo npaum li cas - Kuv paub nws!
  Thiab tam sim no ib tug killer pea ya los ntawm nws.
  Tus tub liab qab zoo nraug, cov leeg nqaij Oleg dua ib puas ntawm Nazis, nqa lub meteor, nto moo txiav tawm. Thiab nws yuav khaws ib lub foob pob thiab pov nws.
  Me me, tab sis tuag ...
  Yuav ua li cas tawg mus rau hauv me me pieces ntawm aircraft nyob rau hauv lub ntuj.
  Tus tub terminator qw nrov nrov:
  - Cov tub ntxhais hluas cua daj cua dub ntawm cov tshuab txaus ntshai!
  Tus ntxhais tsis muaj taw Margarita yuav ua qhov no dua hauv kev sib ntaus sib tua.
  Thiab txiav ntau cov xim av fighters. Thiab nws txiav los ntawm loj clearings, ntawm tanks thiab aircraft.
  Tus ntxhais qw:
  - Lambada yog peb cov seev cev ntawm cov xuab zeb!
  Thiab ntaus nrog lub zog tshiab.
  Natasha Korshunova tseem npau taws ntau dua hauv kev tawm tsam. Yog li threshing Nazis. Nws tsis zoo rau lawv los tawm tsam cov ntxhais zoo li no.
  Natasha Korshunova coj nws thiab hu nkauj:
  - Kuv ncaws taw tsis pom kev!
  Kev khiav ntawm qhov chaw yog ib qho kev sib cav sib ceg!
  Thiab tus ntxhais tub rog tau tawg mus rau hauv cov neeg sib tw nrog xws li cascade ntawm tshuab.
  Thiab nws yuav pov cov discs nrog taw liab qab.
  Ntawm no nws khiav lub zeb. Qhov loj ntawm lub taub hau ntawm cov tub rog xim av dov rov qab, thiab cov tso tsheb hlau luam tau hlawv, cov dav hlau tau tawg.
  Nws yog kev sib ntaus sib tua zoo nkauj. Nws ntaus nws tus kheej xws li xim av armada.
  Zoya Angelskaya tab tom txav mus, tsoo txhua tus yam tsis muaj kev zam. Thiab nws rab ntaj zoo li txiab tuag.
  Tus ntxhais ntxim hlub xwb. Thiab nws ob txhais taw liab qab pov koob tshuaj lom heev.
  Defeat cov neeg sib tw. Lawv tho lawv caj pas thiab ua hleb, ua kom lub tank thiab dav hlau tawg.
  Zoya Angelskaya coj nws, co lub txiv mis liab liab ntawm nws lub mis tag nrho, thiab squeaked:
  - Yog tsis muaj dej hauv kais...
  Natasha Korshunova qw nrog zoo siab:
  Yog li ntawd nws yog koj qhov txhaum!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws pov ib yam dab tsi uas tua kom huv si. Qhov no yog ib tug ntxhais ntawm cov ntxhais tiag tiag.
  Thiab los ntawm nws ob txhais ceg liab qab, yuav ua li cas cov hniav yuav ya. Thiab nws yuav ntaus ntau fighters, txiav tawm yees los ntawm tso tsheb hlau luam.
  Barefoot Augustine nyob rau hauv tsab ntawv tsa suab. Swift thiab tshwj xeeb hauv nws txoj kev zoo nkauj.
  Cov plaub hau ci li cas nws muaj. Zoo li ib tug proletarian banner fluttering. Tus ntxhais no yog ib tug vixen tiag.
  Thiab nws txiav cov neeg tawm tsam - zoo li nws tau yug los nrog ntaj ntawm nws txhais tes.
  Redhead, damn bastard! Nrog nws, nws tau mus rau hauv kev sib ntaus sib tua nrog ntuj teeb, tsis muaj xim.
  Augustine coj nws thiab hais tias:
  - Yuav muaj ib tug nyuj taub hau - cov fighters yuav tsis mus vwm!
  Thiab ntawm no nws rov crushed ntau fighters.
  Tus tub terminator Oleg Rybachenko grunted:
  - Koj xav tau dab tsi! Ntawm no yog tus ntxhais!
  Margarita Korshunova, pov ib rab riam nrog nws txhais ko taw liab qab, rhuav tshem lub tank turret, lees paub:
  - Tus ntxhais loj thiab txias!
  Augustine nkag siab pom zoo nrog qhov no:
  - Kuv yog ib tug tub rog uas yuav tom leej twg!
  Thiab ib zaug ntxiv, nrog cov ntiv taw liab qab, nws yuav tso lub dav hlau tuag.
  Natasha Korshunova nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua yog tsis inferior rau nws tw. Tsis yog ib tug ntxhais, tab sis kom tiav nrog xws li ib tug dab nyob rau hauv nplaim taws. Thiab cov Nazis muaj lub sij hawm nyuaj: dav hlau thiab tso tsheb hlau luam poob.
  Thiab qw:
  - Lub ntuj xiav li cas!
  Augustine, tso ib rab riam nrog nws txhais taw liab qab, txiav tawm lub tank turret, lees paub:
  - Peb tsis yog cov neeg txhawb nqa ntawm tub sab!
  Svetlana Snow White, txiav cov yeeb ncuab thiab tua cov dav hlau, hu nkauj:
  -Tus neeg ruam tsis xav tau riam....
  Zoya Angelskaya squeaked, pov koob nrog nws ob txhais taw liab qab, thiab tsoo lub tso tsheb hlau luam thiab dav hlau nrog nws ob txhais ceg tanned:
  - Koj yuav dag rau nws ntawm peb lub thawv!
  Natasha Korshunova, txiav cov Nazis, ntxiv:
  - Thiab ua nrog nws rau ib lub nyiaj!
  Thiab cov tub rog yuav coj thiab dhia. Lawv thiaj ntshav thiab txias. Feem ntau, lawv muaj kev zoo siab heev.
  Oleg Rybachenko, yuav luag liab qab, zoo nraug, cov leeg nqaij hauv luv luv ib leeg, zoo li stylish heev hauv kev sib ntaus sib tua.
  Tus ntxhais zoo nkauj Margarita, nrog nws cov ntiv taw liab qab, cuam nws ob txhais ceg, ib daim ntawm antimatter thiab hu nkauj:
  - Lub tshuab muaj zog, thiab tus txiv neej muaj kev txaus siab ...
  Tus tub txawj ntse tau pib nrog nws txhais ko taw zoo li lub nyoob hoom qav taub. Nws txiav tawm ob peb puas lub taub hau los ntawm Nazis thiab tso tsheb hlau luam, squeaked:
  - Heev sporty!
  Thiab ob leeg - ib tug tub thiab ib tug ntxhais nyob rau hauv tag nrho openwork.
  Tus tub terminator Oleg, txiav cov tub rog xim av, gurgled:
  - Thiab yuav muaj kev yeej loj rau peb!
  Margarita hissed nyob rau hauv teb:
  - Peb tua txhua tus - nrog taw liab qab!
  Tus ntxhais yog ib tug active terminator.
  Natasha Korshunova hu nkauj hauv kev tawm tsam:
  - Dawb huv tsov rog!
  Thiab tus tub rog tau tshaj tawm qhov ntse disk-boomerang. Nws ya nyob rau hauv ib tug arc, txiav down ntau Nazis thiab tank yees.
  Zoya Angelskaya ntxiv, txuas ntxiv kev tua neeg:
  - Nws yuav yog peb txoj kev yeej!
  Thiab cov koob tshiab tau ya los ntawm nws txhais taw liab qab. Thiab lawv ntaus ib tug ntau ntawm fighters thiab aircraft.
  Tus ntxhais plaub hau daj hais tias:
  - Txheeb xyuas tus neeg sib tw!
  Thiab nws qhia nws tus nplaig.
  Taw taw liab qab thiab kub hnyiab, Augustine, waving nws ob txhais ceg thiab ntuav swastikas ntse, gurgled:
  - Imperial chij rau pem hauv ntej!
  Svetlana Snow White, nrog nws pob taws liab qab pov pob ntawm hyperplasm, tau lees paub tias:
  - Lub koob meej rau tus phab ej poob!
  Thiab cov ntxhais qw nyob rau hauv unison, tsoo cov Nazis:
  - Tsis muaj leej twg yuav txwv peb!
  Thiab tam sim no ib tug disk tau ya los ntawm txhais taw liab qab ntawm cov tub rog. Cov nqaij yog torn, thiab cov yees ntawm cov tso tsheb hlau luam thiab cov tails ntawm aircraft yog demolished.
  Thiab quaj dua:
  - Tsis muaj leej twg tuaj yeem kov yeej peb!
  Natasha Korshunova ya mus rau saum huab cua. Ripped sib nrug cov neeg sib tw thiab winged vultures, thiab tshaj tawm:
  - Peb yog nws hma, kib cov yeeb ncuab!
  Thiab los ntawm nws cov ntiv tes liab qab, ib tug heev tuag disk yuav ya tawm.
  Tus ntxhais txawm twists hauv ecstasy.
  Thiab ces nws yws tias:
  - Peb pob taws nyiam hluav taws!
  Yog lawm, cov ntxhais tau ntxim hlub tiag tiag.
  Oleg Rybachenko, ib tug zoo nraug, cov leeg nqaij nyob rau hauv luv luv, gurgled:
  - Auj, thaum ntxov, muab lub horns tiv thaiv!
  Thiab winked ntawm warriors. Lawv luag thiab liab qab lawv cov hniav hauv teb.
  Natasha Korshunova tsoo cov Nazis thiab squealed:
  - Hauv peb lub ntiaj teb tsis muaj kev xyiv fab, tsis muaj kev tawm tsam!
  Tus tub terminator nrog liab qab, puag ncig, me me pob taws, muab rau hauv lub pulsar thiab rhuav tshem Nazis, tawm tsam:
  "Qee zaum kev sib ntaus tsis lom zem!"
  Natasha Korshunova pom zoo:
  - Yog tsis muaj zog, ces yog ...
  Tab sis peb cov tub rog yeej ib txwm noj qab nyob zoo!
  Tus hluas nkauj pov koob rau tus yeeb ncuab nrog nws cov ntiv taw liab qab, tsoo lub tank loj nrog dav hlau, thiab hu nkauj:
  -Tus tub rog yeej ib txwm noj qab nyob zoo,
  Thiab npaj rau kev nqis tes ua!
  Tom qab ntawd, Svetlana Snow White rov txiav cov yeeb ncuab, rhuav tshem cov yees ntawm cov tso tsheb hlau luam thiab cov tails ntawm lub dav hlau.
  Zoya Angelskaya yog ib tug menyuam mos ceev heev. Ntawm no nws tau tshaj tawm tag nrho lub thoob ntawm Nazis. Thiab rub ob peb txhiab los ntawm ib qho tawg.
  Ces nws squealed:
  - Tsis txhob nres, peb pob taws yog ci ntsa iab!
  Thiab ib tug ntxhais hauv kev sib ntaus sib tua lace!
  Augustine hauv kev sib ntaus sib tua kuj tsis qaug zog. Yog li threshing Nazis. Raws li yog los ntawm ib tug sheaf ntawm chains knocks tawm.
  Thiab chopping tw - hu nkauj:
  - Saib seb, nws yuav zoo,
  Yuav muaj lub ncuav qab zib nyob rau lub caij nplooj zeeg!
  Dab ntxwg nyoog plaub hau liab yeej plows hauv kev sib ntaus sib tua zoo li dab ntxwg nyoog nyob rau hauv lub snuffbox. Thiab yuav ua li cas tanks hlawv thiab dav hlau hlawv.
  Tab sis tus ntxhais liab qab nyob rau hauv lub tunic, Margarita Korshunova, yuav ua li cas nws fights. Thiab cov Nazis tau txais nws los ntawm nws.
  Thiab yog tias nws ntaus, nws yuav ntaus.
  Los ntawm nws, ntshav txaws ya tawm.
  Natasha Korshunova harshly pom thaum hlau splashes ya los ntawm nws txhais taw liab qab, uas melted lub pob txha taub hau thiab yees ntawm tso tsheb hlau luam:
  - Lub hwjchim ci ntsa iab rau Russia, muaj koob meej heev!
  Tanks maj nrawm rau pem hauv ntej ...
  Kev faib tawm hauv cov tsho liab -
  Nyob zoo cov neeg Russia!
  Ntawm no cov ntxhais coj Nazis. Yog li ntawd lawv txiav thiab shredded. Tsis yog tub rog, tab sis tiag tiag panthers uas tau tawg cov saw.
  Tus tub txias Oleg Rybachenko hauv kev sib ntaus sib tua thiab tawm tsam Nazis. Nws ntaus lawv yam tsis muaj kev khuv leej, txiav los ntawm lub tso tsheb hlau luam, thiab squeals:
  Peb zoo li cov nyuj!
  Margarita Korshunova, tsoo cov tub rog xim av, thiab txiav los ntawm tso tsheb hlau luam thiab dav hlau tails, khaws:
  Peb zoo li cov nyuj!
  Natasha Korshunova coj nws thiab quaj qw, txiav cov xim av fighters nrog rau tso tsheb hlau luam:
  - dag yog tawm ntawm tes!
  Zoya Angelskaya rhuav tshem Nazis, squeaked:
  - Tsis yog, tsis tawm ntawm tes!
  Thiab nws, ib yam nkaus, yuav coj thiab tso lub hnub qub nrog nws txhais ko taw liab qab thiab ua kom tiav ntau ntawm fascists.
  Natasha Korshunova coj nws thiab tso nws tawm, poob ceeb thawj los ntawm lub txiv mis liab liab thiab squeaked:
  - Peb lub TV tau qhib!
  Thiab ib tug killer pob ntawm koob yoov los ntawm nws txhais ceg liab qab.
  Zoya Angelskaya, kuj rhuav tshem cov Nazis thiab lawv cov tso tsheb hlau luam nrog dav hlau, squeaked:
  - Peb kev phooj ywg yog monolith!
  Thiab ib zaug ntxiv xws li pov hais tias lub voj voog plooj nyob rau hauv tag nrho cov lus qhia. Qhov no yog ib tug ntxhais - ntshiab extermination ntawm tw.
  Tus ntxhais nrog nws cov ntiv taw liab qab yuav coj thiab tso peb boomerangs. Thiab lub cev tuag los ntawm qhov no tau dhau los ua ntau dua.
  Tom qab ntawd, kev zoo nkauj yuav muab tawm:
  - Peb yuav tsis muab tus yeeb ncuab txoj kev hlub tshua! Yuav muaj lub cev tuag!
  Thiab dua qhov tuag taus ya tawm ntawm pob taws liab qab.
  Cov plaub hau liab Augustine kuj tseem ceeb heev hais tias:
  - Tsuas yog tsis yog ib lub cev, tab sis ntau!
  Tom qab ntawd, tus ntxhais tau coj nws thiab taug kev mus rau ko taw liab qab hla lub pas dej. Thiab nws tau tua ntau tus Nazis.
  Thiab yuav ua li cas nws roars:
  - Kev tua neeg coob heev!
  Thiab tam sim no nws yuav bang nws lub taub hau rau Nazi general. Txiav nws lub taub hau thiab muab tawm:
  - Banzai! Koj yuav mus saum ntuj!
  Svetlana Snow White yog npau taws heev hauv qhov kev tawm tsam, tshwj xeeb tshaj yog tsoo lub tso tsheb hlau luam, thiab dav hlau ib yam nkaus, nws squeaks:
  - Koj yuav tsis dim!
  Thiab ib rab koob ya tawm ntawm nws cov ntiv tes liab qab. Thaum nws tsoo txhua tus, cov dav hlau tawg. Thiab ntau heev txawm tus tub rog sim shred thiab tua.
  Cov leeg nqaij, embossed menyuam yaus hauv luv luv Oleg Rybachenko, knocking down crows nrog xuav, squeaks:
  - Rauj yeeb koob!
  Thiab tus tub kuj cuam xws li lub hnub qub txias nyob rau hauv daim ntawv ntawm swastika nrog nws txhais taw liab qab. Intricate hybrid.
  Thiab qhov loj ntawm cov Nazis vau.
  Oleg Rybachenko hais tias:
  - Banzai!
  Thiab tus tub yog dua nyob rau hauv ib tug qus tua. Tsis yog, nws tsuas yog pom nrog lub zog, thiab volcanoes gurgle!
  Gorgeous Margarita nyob rau hauv tsab ntawv tsa suab. Nws yuav rub txhua tus lub plab.
  Ib tug ntxhais nrog nws ko taw yuav pov tsib caug koob ib zaug. Thiab lub loj raug tua los ntawm tag nrho cov hom ntawm cov yeeb ncuab, khob tawm ob lub tank thiab dav hlau.
  Sparkling nrog nws pob taws liab qab, Margarita Korshunova hu nkauj nyob rau hauv cov nqe lus ntawm kev zoo siab:
  - Ib, ob! Kev nyuaj siab tsis yog teeb meem!
  Koj yuav tsum tsis txhob poob siab!
  Khaws lub qhov ntswg thiab tus Tsov tus tw siab dua nrog ib lub yeeb nkab.
  Paub tias ib tug phooj ywg tiag tiag yeej nrog koj!
  Qhov no yog ib lub tuam txhab txhoj puab heev. Tus ntxhais thrashes thiab qw:
  "Tus Thawj Kav Tebchaws Dragon yuav dhau los ua neeg tuag!"
  Natasha Korshunova nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua tsuas yog ib yam ntawm cov terminator. Thiab roaring gurgled:
  - Banzai! Tau sai! Thiab qhov kawg ntawm tus dictator!
  Thiab ib tug grenade ya tawm ntawm nws txhais taw liab qab. Thiab cov Nazis zoo li cov ntsia hlau. Thiab nws yuav tsoo ntau mastodons thiab tis, infernal tshuab.
  Ntawm no yog tus tub rog! Rau txhua tus tub rog - tub rog!
  Zoya Angelskaya tseem nyob ntawm qhov kev tawm tsam. Zoo li npau taws heev.
  Thiab nws coj nws thiab gurgled:
  - Peb txiv yog Tswv Ntuj Dawb!
  Thiab nws txiav ib lub zeb peb npaug ntawm Nazis!
  Thiab lub taub hau liab, sparkling nrog pob taws liab qab thiab ruby txiv mis ntawm Augustine lub mis, roared nyob rau hauv teb:
  - Thiab kuv tus Vajtswv yog dub!
  Tseeb tiag, lub taub hau liab yog lub cim ntawm kev dag ntxias thiab kev phem. Rau cov yeeb ncuab, tau kawg. Thiab rau cov phooj ywg, nws yog ib tug darling.
  Thiab yuav ua li cas nrog cov ntiv taw liab qab nws yuav coj thiab pov. Thiab ntau heaps ntawm warriors ntawm lub teb chaws Ottoman xim av, nrog rau lawv cov tso tsheb hlau luam thiab aircraft.
  Redhead qw:
  - Russia thiab cov dub Vajtswv nyob tom qab peb!
  Ib tug tub rog uas muaj peev xwm sib ntaus sib tua heev. Tsis yog, hauv qab no nws yog qhov zoo dua tsis txhob cuam tshuam. Raws li cov yees ntawm tso tsheb hlau luam raug torn tawm thiab tis ntawm fascist aircraft.
  Augustine, crushing tw, hissed:
  - Peb yuav tsoo txhua tus neeg ntxeev siab rau hauv hmoov!
  Thiab wink ntawm nws cov neeg koom tes. Yog lawm, tus ntxhais npau taws no tsis yog ib yam uas yuav ua rau muaj kev thaj yeeb nyab xeeb. Tsuas yog kev thaj yeeb yuav tuag!
  Svetlana Snow White, tsoo cov yeeb ncuab, tawm:
  - Peb mam li cheb koj hauv kab!
  Redhead Augustine tau lees tias:
  - Peb yuav tua txhua tus!
  Thiab los ntawm nws liab qab, chiseled ob txhais ceg, tam sim no ntawm tag nrho kev puas tsuaj ya rov! Thiab ntau lub tso tsheb hlau luam thiab dav hlau tawg mus rau hauv cov chips me me ib zaug.
  Thiab tom qab ntawd tus ntxhais, zoo li yog los ntawm lub txiv mis liab liab, ntaus nrog xob laim.
  Xa khoom plig ntawm kev tuag nrog nws pob taws liab qab, Oleg Rybachenko hu nkauj teb:
  - Yuav muaj banzai tiav!
  Augustine, rhuav tshem cov Nazis nrog nws txhais tes liab qab, txiav lawv nrog rab ntaj, thiab pov koob nrog nws cov ntiv taw liab qab, rhuav tshem cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau ib zaug, tawm:
  - Hais lus luv luv! Hais lus luv luv!
  Natasha Korshunova, rhuav tshem cov tub rog xim av, nrog rau cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau, squeaked:
  - Hauv luv - banzai!
  Thiab cia peb txiav cov neeg tawm tsam nrog kev iab iab.
  Ko taw liab qab, zoo nraug, ib tug me nyuam tub nyob rau hauv luv luv Oleg Rybachenko, chopping tw, tawm:
  - Qhov kev twv txiaj no tsis yog Suav,
  Thiab qhov debut, ntseeg kuv, yog Thaib!
  Thiab dua, ib tug ntse, hlau-txiav disk ya los ntawm tus tub liab qab. Nws txiav tawm ob lub turrets ntawm lub tso tsheb hlau luam thiab cov tails ntawm lub dav hlau.
  Margarita, ib tug hluas nkauj sib ntaus sib tua hlau, hu nkauj tawm ntawm cov tub rog ntawm lub teb chaws Ottoman xim av thiab cov armor ntawm tso tsheb hlau luam, txiav down:
  - Thiab peb yuav pom leej twg hauv kev sib ntaus sib tua,
  Thiab peb yuav pom leej twg hauv kev sib ntaus sib tua ...
  Cia peb tsis txhob tso dag nrog qhov ntawd -
  Cia peb rhuav tshem!
  Cia peb rhuav tshem!
  Lawv tau ua haujlwm zoo nrog Nazis ces ...
  Ntawm no Hitler thiab nws pab neeg poob rau hauv lub hauv caug ua ntej cov ntxhais thiab cov me nyuam.
  Natasha Korshunova ua ntej ntawm tag nrho cov yuam Nazi tus naj npawb ib hnia nws ob txhais taw liab qab.
  Ces Hitler thiab tag nrho nws cov entourage hnia lub liab qab soles thiab heels ntawm lwm cov ntxhais thiab. Thiab lawv licked lawv heels nrog lawv tus nplaig. Thiab ib tug zoo nkauj heev blond tus tub Oleg Rybachenko tau hnia los ntawm tus ntxhais liab qab taw.
  Tom qab txaus siab heev nrog kev txaj muag ntawm cov txiv neej cab, Natashka hais tias:
  - Tam sim no, thaum peb tsis tau tua koj tag nrho, kos npe rau qhov kev txiav txim kom tiav thiab unconditional surrendered ntawm peb Reich rau lub Soviet Union!
  Txhua yam yog zoo uas xaus zoo. Qhov thib peb Reich capitulated thiab lub hwj chim Wehrmacht raug tshem tawm. Hitler thiab nws pab neeg tau mus rau lub qhov taub ntawm Beria.
  Kev txiav txim sai sai tab sis ncaj ncees. Thaum Lub Rau Hli 22, 1959, Hitler raug dai rau ntawm Red Square!
  
  
  
  
  FUHRER tus dab ntxwg nyoog npau suav hloov keeb kwm
  Hitler nyob rau hauv plaub caug-thawj xyoo hloov nws lub siab txog kev coj lub peev Moscow mus rau lub USSR. Ib qho laj thawj rau qhov no yog tias Fuhrer tau npau suav nrog kev swb ntawm Wehrmacht. Thiab thaum lub Kaum Ib Hlis 20, 1941, Hitler tau muab kev thaj yeeb rau Stalin. Tus thawj coj ntawm lub USSR, traumatized los ntawm yav dhau los defeats, pom zoo. Cov Germans tau txais txhua yam lawv tau tswj kom ntes tau. Yuav luag tag nrho ntawm Ukraine thiab lub nroog Rostov-on-Don, thiab Belarus, lub Baltic xeev, ib feem ntawm Russia.
  Ntawm Stalin qhov kev xav, Hitler tau pom zoo rau kev sib pauv. Russia tau pom zoo tso tag nrho Donbass, thiab ib feem ntawm Don's chernozem-nplua nuj thaj av, pauv rau txoj kev mus rau Leningrad thiab thawb ciam teb ntawm Moscow. Hitler tau pom zoo thawb ciam teb rau thaj tsam Smolensk, tab sis rov qab los ntawm USSR tau xa ib feem ntawm Donbass uas cov neeg German tsis muaj sijhawm los tuav, thiab Don nrog nplua nuj av dub, uas cov Germans xav tau tshaj plaws. Yuav luag tag nrho cov Crimea, tshwj tsis yog rau Sevastopol, yog German. Hauv Karelia, ciam teb tau kos raws kab pem hauv ntej, uas haum rau Finns. Murmansk tseem nrog USSR. Nyob rau sab qab teb, ciam teb tau kos raws Don, thiab cov Germans thaum kawg tuaj yeem ua kom lawv cov zaub mov ruaj ntseg. Lawv kuj muaj cov thee thiab hlau los ntawm Donbass. Thiab nplua nuj deposits ntawm alloying ntsiab. Lub Wehrmacht tseem nyob rau hauv cov roj luv luv, tab sis qhov no yog ib ntus, raws li Hitler npaj yuav txeeb Middle East thiab. Ntau los yog tsawg consolidated.
  Cov Germans yeej ntseeg tias Hitler nrawm nrog lub ntiaj teb. Tab sis Fuhrer paub zoo dua. Ntxiv mus, nws muaj peev xwm mus txuas ntxiv ua tsov rog nyob rau sab hnub poob. Ua ntej, Fuhrer ntsib nrog Franco. Kuv hais rau nws tias koj tus kheej pom tias USSR swb lawm. Qhov thib peb Reich muaj zog dua puas tau thiab Britain yog doomed. Yog li koj yuav tsis cia cov Germans mus rau hauv Gibraltar, yog li koj yuav qhia txoj hmoo ntawm Fabkis. Thiab yog li Gibraltar yuav dhau los ua lus Mev, thiab koj tuaj yeem thov rau qee thaj av ntawm cov tebchaws Askiv. Thiab tsis muaj sijhawm los yaum Franco ntev ntev, tes ntawm Wehrmacht tsis tau khi, thiab tag nrho cov teb chaws Africa thiab feem ntau ntawm Asia, suav nrog Is Nrias teb, yuav raug coj los tswj kom tiav.
  Generalissimo pom zoo. Thiab tam sim no, nyob rau lub Kaum Ob Hlis, cov neeg German tau ntes Gibraltar nrog ib lub tshuab tam sim ntawd, thiab thaiv kev nkag mus rau Hiav Txwv Mediterranean los ntawm sab hnub tuaj. Thiab nyob rau tib lub sijhawm, Nazis tsoo lub hauv paus British hauv Malta, thiab ntes nws los ntawm kev tsaws.
  Rommel cov tub rog tau txais kev txhawb nqa thiab ntes Tolbuk thiab tom qab ntawd tua cov neeg Askiv hauv tebchaws Iziv. Lawv poob zoo li peas. Tim lyiv teb chaws raug ntes thiab Suez Canal raug kaw. Tom qab ntawd cov Germans tau tsiv mus rau Iraq thiab Kuwait. Lawv tuav cov lus Askiv zoo li chop pear. Thiab lawv tsoo lawv los ntawm kev ntes Middle East. Thaum lub caij nplooj ntoos hlav xyoo 1942, tag nrho sab qaum teb ntawm Africa, Middle East thiab Fabkis cov khoom tau nyob. Thiab nws yog, kuv yuav tsum hais, ib qho kev yeej loj.
  Cov Germans, txawm li cas los xij, thov ntau dua. Thiab lawv tau ntes tag nrho Africa. Thiab cov neeg Nyij Pooj tau rhuav tshem Tebchaws Meskas ntawm hiav txwv. Thiab yeej tau ua raws ib qho tom qab. Thiab tam sim no, nyob rau lub caij ntuj sov xyoo 1942, Iran thiab Is Nrias teb tau raug ntes los ntawm Germans. Thiab thaum lub caij nplooj zeeg, txoj hauj lwm ntawm teb chaws Africa tau ua tiav thaum kawg. Yog li, cov Nazis tau ua tiav kev txeeb ntawm thaj chaw tseem ceeb thiab cov peev txheej, koom nrog Nyij Pooj.
  Tebchaws Askiv tau poob nws lub tebchaws nyob hauv Africa thiab Asia, pom nws tus kheej hauv qhov xwm txheej nyuaj heev. Thiab thaum lub caij nplooj ntoos hlav xyoo 1943, cov neeg German, nrog rau cov Nyij Pooj, tau tsaws hauv Australia. Thiab Britain nws tus kheej tau raug foob pob loj heev.
  Hitler tau thov kom xaus rau tsov ntxhuav lub teb chaws Ottoman lub caij ntuj sov. Thiab muaj ib tug active submarine ua tsov ua rog. Cov Germans tau txais submarines siv los ntawm hydrogen peroxide. Thiab cov no yog lub zog hnyav heev.
  Thaum Lub Xya Hli Ntuj xyoo 1943, qhov kawg tau ua tiav. Tanks tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua: "Panther", "Tiger" thiab "Lion", thiab "Ferdinands". Thiab tib lub ME-309 fighters thiab Yu-288 bombers. Thiab nws tau poob rau cov tub rog Askiv nrog lub zog txaus ntshai. Kev sib ntaus sib tua hauv av tsuas yog kaum ib hnub thiab xaus rau kev yeej rau Wehrmacht.
  Thiab qhov no yog qhov ua tiav loj ntawm German tub rog tshuab.
  Tom qab ntawd, tsov rog tau dhau mus rau sab Asmeskas. Thiab Iceland raug ntes. Amelikas tom qab ntawd tsis tuaj yeem foob Tebchaws Europe. Roosevelt ceeb toom tsis txaus ntseeg thiab muab kev thaj yeeb nyab xeeb rau Hitler ntawm txhua nqe lus.
  Tab sis cov Nazis txiav txim siab ua kom tiav ntawm Tebchaws Meskas, thiab txuas ntxiv kev tawm tsam. Nyob rau hauv plaub caug-plaub xyoo, kev tso tawm ntawm lub dav hlau dav hlau ua loj, thiab cov Yankees cia jammed nws. Thiab Marseille, tau tshaj ib txhiab lub dav hlau poob lawm, tau txais Grand Cross ntawm Iron Cross, raws li lub crown ntawm heroism thiab efficiency ntawm lub davhlau chav kawm.
  Lub Führer tau hais kom pinch America siv cov phooj ywg hauv Argentina, nrog rau hauv Brazil. Thiab txav los ntawm sab qab teb nrog cov neeg Nyij Pooj, thiab los ntawm sab qaum teb, hla tebchaws Canada. Thiab nws zoo li ob lub pincers. Hitler hnov nws tus kheej ntawm ib tug nees dawb.
  Muaj kuj yog ib tug series ntawm thawj tus kheej-propelled E, sib zog thiab ntau zoo meej. TA-400 thiab Yu-488 tau pom lub zog loj. Thiab lawv tau pib rhuav tshem cov yeeb ncuab. Thiab cia cheb lawv nrog ib tug whisk.
  Thiab cov Nazis tsoo cov phoojywg. Thiab lawv ua tau zoo heev uas US tab tom tawg. Lawv tsis muab sijhawm rau cov neeg Amelikas. German phom phom phom yog qhov zoo tshaj plaws hauv ntiaj teb thiab lawv tsis muaj qhov sib npaug. tshwm sim thaum kawg ntawm lub xyoo thiab cov thawj diskettes, uas, vim hais tias ntawm lub laminar dav hlau, tsis tuaj yeem nqa. Thiab lawv rhuav tshem America.
  Lub teeb rau nws tus kheej-propelled phom los ntawm E series qhia lawv tag nrho superiority tshaj Yankee tso tsheb hlau luam. Lawv txhais tau mus ncig thiab tsoo txhua yam thiab tig mus rau hauv chop thiab flattened rau hauv tshauv. Amelikas tsis muaj sijhawm tawm tsam Tebchaws Meskas.
  Xyoo plaub caug tsib, Tebchaws Meskas twb kub hnyiab lawm. New York thiab Washington poob rau lub Peb Hlis.
  Thiab nyob rau hauv lub Plaub Hlis muaj ib tug capitulation. Yog li ntawd, kev faib ntawm lub teb chaws Ottoman tau tshwm sim. Cov Nazis thiab cov Nyij Pooj, tau yeej, ua tsov rog ib ntus. Lub sij hawm ntawm kev thaj yeeb tau los. Lub Plaub Hlis 20, 1950, thawj lub davhlau ntawm astronauts mus rau lub hli.
  Thiab thaum lub Plaub Hlis 20, 1953, kev tsov rog loj tau tshwm sim ntawm Third Reich thiab Nyiv. Stalin tus tshiab successor, Beria, muab Hitler sib koom ua tsov rog nrog rau thaj av ntawm lub Rising Sun. Hitler hais rau Beria tias USSR yuav tsum sib ntaus sib tua tag nrho, tab sis yuav tau txais tsuas yog yav qab teb Sakhalin thiab lub roob Kuril. Thiab yog hais tias, ces tus thib peb Reich yuav coj thiab tshem tawm lub USSR mus rau hauv hmoov.
  Hitler cov tub rog yog technologically muaj zog tshaj cov Japanese. Lub pyramidal tso tsheb hlau luam yog tshwj xeeb tshaj yog formidable ntawm cov Germans. Thiab lawv tsis tuaj yeem tawg los ntawm txhua lub kaum sab xis. Thiab dav hlau aviation yog unmatched. Thiab cov diskettes ncav cuag speeds ntawm kaum sonic viav vias. Tsis yog, Nyiv tsis tuaj yeem tiv taus lub zog zoo li no.
  USSR kuj muaj qee yam. Tank T-54, hauv paus ntsiab lus, tsis yog phem. Tab sis muaj lwm lub tsheb thiab. Piv txwv li IS-7, lub zog nres tsis zoo heev. Alenka tsav lub tank no thiab rhuav tshem cov neeg Nyij Pooj.
  Tus ntxhais squeals thiab whistles ib zaj nkauj roars:
  - Thiab ya mus rau hauv lub hleb ntawm samurai,
  Nyob rau hauv lub siab ntawm steel thiab hluav taws!
  Tam sim no lawv muaj Beria es tsis txhob Stalin, thiab lub teb chaws ntawm lub Soviets yuav tsum tau kov yeej cov tshiab frontiers.
  Nyiv muaj tso tsheb hlau luam ntawm E series, tab sis lawv yog outdated thiab imperfect, thaum ntxov hloov. Ntawm no yog ib qho piv txwv ntawm IS-7 hauv qhov no, E-90. Lub tsheb hnyav ib puas thiab yim tons, plaub caug ntau tshaj lub tsheb Soviet. Thiab nws cov cuab yeej yog tuab, tshwj xeeb tshaj yog nws lub hauv pliaj. Lub hauv pliaj ntawm tus pej thuam yog 285 hli, tawm tsam 210 rau IS-7, thiab lub hauv pliaj ntawm lub nkoj yog 250 hli tawm tsam 150 rau lub tshuab Soviet. Tab sis txoj kab nqes ntawm armor yuav tsawg dua. Thiab ob sab yog tib yam 150 mm. Muaj tseeb, cov Japanese pub yuav thicker 150 mm piv rau 94. Cov phom yog ze li ntawm 128 mm rau cov neeg Nyij Pooj thiab rau Soviet 130 mm nrog ntev ntev. Tab sis lub Soviet ib tug tej zaum zoo me ntsis. Thiab ntawm no lawv tau los ze zog.
  Cov neeg Nyij Pooj tseem muaj kev tiv thaiv zoo dua nyob rau hauv lub hauv pliaj, tab sis kev tsav tsheb tsis zoo, txawm hais tias lub samurai muaj 1500 horsepower engine.
  Anyuta nplawm Isa cov cuab yeej nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab coos:
  - Yuav muaj ib lub sij hawm ntawm communism nyob rau hauv lub vaj!
  Alla dab ntxwg nyoog liab no pom zoo:
  - Tau kawg nws yuav!
  Maria luag thiab tshwm sim:
  - Peb tog yog qhov yeej nyob mus ib txhis!
  Olympics roars:
  - Rau motherland rau Stalin!
  Thiab tam sim no lub tank Soviet yuav ntaus tus yeeb ncuab. Thiab nws yuav ci ntsa iab, thiab cia peb ua kua muag rau tej daim. Thiab cia rhuav tshem cov cuab yeej.
  Alenka luag ntxhi thiab sau tseg:
  - Nws zoo dua nrog poj niam!
  Cov Japanese Mastodon tau raug rhuav tshem. Thiab tus so ntawm samurai tso tsheb hlau luam tsis yog li ntawd zoo tiv thaiv. Thiab lawv yooj yim dua los tuav. Thiab koj yeej rhuav tshem lawv, txias heev.
  Anyuta hu nkauj, nias lub khawm nrog nws pob taws liab qab:
  - Tsis txhob ua siab ntev rau kev txaj muag ntawm Slavs,
  Peb yuav sawv ib lub roob rau Russia ...
  Cia peb tsis txhob thuam ntxiv lawm
  Cia peb tuav cov yeeb ncuab nrog ib txhais tes steel!
  Thiab dua qhov projectile rhuav tshem E-50 tso cai tank. Kuj tsis yog lub tsheb zoo tshaj plaws. Heev hnyav, tab sis sab yog qhov tsis muaj zog tiv thaiv, thiab tuaj yeem nkag mus los ntawm qhov ntev.
  Elizabeth tau tawm tsam ntawm T-54 thiab nws nyuaj dua rau nws. Tab sis tus hluas nkauj tau pom qhov ua tau zoo heev. Thiab nrog kev pab ntawm cov ntiv tes liab qab, yuav ua li cas nws xa ib qhov projectile thiab pierces E-75, thiab qhov no yog qhov txias heev. Thiab kev puas tsuaj loj heev.
  Elena, ib yam nkaus, blasted, nrog colossal siab. Thiab slammed nrog lub zog tuag.
  Thiab ntawm no cov Japanese hlawv thiab tawg. Thiab nws cia ua kom nws puas tsuaj.
  Catherine tweeted:
  Nws coj kuv, nws coj kuv
  Kuv yuav zaum, kuv yuav zaum, ntawm ib tug nees!
  Thiab wink ntawm lawv cov neeg koom tes. Thiab cov ntxhais ntawm no zoo nkauj heev thiab tsuas yog ib qho bikini. Thiab barefoot ntawm chav kawm, zoo nkauj heev.
  Elizaveta, tus poj niam sib ntaus sib tua thiab khob tawm E-50 los ntawm Nyiv, hais tias:
  - Rau qhov kev ntseeg loj no!
  Ephrasia, tsoo cov Japanese, squeaked:
  - Hla kuv ciam teb!
  Nyiv tuav tawm me ntsis dhau ib xyoos thiab yeej swb. Thiab qhov thib peb Reich tau los ua lub ntiaj teb lub tebchaws.
  Lub Plaub Hlis 20, 1957 tau pib lub davhlau ntawm tus kws tshawb fawb mus rau Mars. Thiab nws yog ib kauj ruam zoo kawg nkaus.
  Lub Plaub Hlis 20, 1959, tau muaj kev xaiv tsa, ua raws cai rau huab tais huab tais thiab cov nom tswv hauv tebchaws Thib Peb Reich.
  Tab sis Hitler yuav tsis yog Hitler yog tias nws tsis xav daws qhov teeb meem ntawm USSR. Thiab ntawm chav kawm, nws lub siab xav ua kom tag nrho lub ntiaj teb.
  Lub Plaub Hlis 20, 1961, Third Reich invaded lub USSR. Kev txhoj puab heev yog ruthless thiab muaj zog loj. Uas tsis sib xws.
  Thiab lub hordes ntawm peb twb ob lub lis piam tom qab pib ntawm kev sib ntaus sib tua pib ntws ncig Moscow.
  Oleg nyob rau hauv qhov kev tawm tsam yog accelerating txhua yam. Tus tub ntaus cov Nazis.
  Nws ob txhais taw liab qab pov cov koob ntse - tearing tanks thiab dav hlau.
  Cov tub rog tub rog squeaks:
  - Lub tebchaws npau taws yuav rhuav tshem txhua tus!
  Thiab dua tus tub yog nyob rau hauv txoj kev mus.
  Margarita yog ib tug ntxhais cua daj cua dub hauv nws txoj haujlwm. Thiab thrashes cov yeeb ncuab.
  Ntawm no nws launched nrog nws txhais ceg liab qab, ib tug peas nrog explosives. Nws yuav tawg, thiab ib puas Nazis thiab kaum lub tank yuav raug pov tseg.
  Tus ntxhais qw:
  - Kev yeej yuav los rau peb!
  Thiab nws yuav khiav lub zeb nrog rab ntaj - lub thoob ntawm lub tso tsheb hlau luam ya nyob rau hauv txawv kev taw qhia.
  Natasha tau nrawm nws lub zog. Tus ntxhais txiav cov tub rog xim av. Thiab thaum qw:
  - Kev yeej tos lub teb chaws Ottoman ntawm Russia.
  Thiab cia peb tshem tawm cov Nazis ntawm qhov nrawm nrawm.
  Natasha yog ib tug terminator ntxhais.
  Nws tsis xav nres thiab qeeb, thiab tso tsheb hlau luam thiab dav hlau mus yuam kev.
  Zoya nyob rau ntawm qhov kev tawm tsam. Nws rab ntaj zoo li txiav nqaij thiab hlau nyias. Tus ntxhais qw rau saum nws lub ntsws:
  - Peb txoj kev cawm seej muaj zog!
  Thiab cov ntiv taw liab qab kuj muab cov koob zoo li no.
  Thiab ib pawg ntawm cov neeg uas muaj caj pas, pw nyob ib ncig ntawm cov neeg tuag, nrog rau cov tso tsheb hlau luam tawg thiab cov dav hlau poob.
  Augustine yog ib tug ntxhais vwm. Thiab nws crushes txhua leej txhua tus zoo li nws yog ib tug neeg hlau los ntawm hyperplasma.
  Nws twb tsoo tsis tau ib puas Nazis. Tab sis txhua yam picks li pace. Thiab tus tub rog tseem roar.
  - Kuv yog invincible! Qhov txias tshaj plaws nyob rau hauv lub ntiaj teb no!
  Thiab dua, kev zoo nkauj hauv kev tawm tsam.
  Thiab los ntawm nws cov ntiv taw liab qab, ib lub txiv tsawb ya tawm. Thiab peb puas Nazis thiab kaum ob lub tank tau tawg los ntawm kev tawg muaj zog.
  Augustine hu nkauj:
  - Koj yuav tsis twv txeeb peb lub tebchaws!
  Svetlana tseem nyob ntawm qhov kev tawm tsam. Thiab tsis muab ib gram ntawm respite. Hluas nkauj qus Terminator.
  Thiab nws txiav cov yeeb ncuab thiab tua cov Nazis. Thiab qhov loj ntawm cov xim av fighters twb poob rau hauv kwj dej thiab raws txoj kev.
  Rau qhov npau taws heev. Ua tsov rog sib ntaus.
  Oleg Rybachenko rov qab ua haujlwm. Thiab nws nce mus, waving ob rab ntaj. Thiab tus tub terminator khiav lub zeb. Cov tuag Nazis poob.
  Loj ntawm corpses. Tag nrho cov roob ntawm lub cev ntshav.
  Tus tub sau ntawv nco txog lub tswv yim qus. Qhov twg, ib yam nkaus, nees thiab tib neeg sib xyaw ua ke.
  Oleg Rybachenko squeaks:
  - Woe los ntawm lub siab!
  Thiab yuav muaj nyiaj ntau!
  Thiab tus tub terminator nyob rau hauv lub zog tshiab. Thiab nws ob txhais taw liab qab yuav muab ib yam dab tsi thiab pov nws.
  Tus tub txawj ntse roared:
  - Master chav kawm thiab ruaj "Adidas"!
  Ib qho yeeb yam zoo heev tau ua kom txias. Thiab pes tsawg tus neeg tua Nazis. Thiab tus naj npawb ntawm cov loj tshaj tua cov xim av fighters.
  Margarita kuj tseem nyob hauv kev sib ntaus. Crushes cinnamon thiab steel tub rog thiab roars:
  - Kev poob siab loj heev! Peb txhua tus tsav tsheb mus rau hauv lub hleb!
  Thiab nws rab ntaj raug nyiag ntawm Nazis. Qhov loj ntawm cov neeg sib tw xim av tau tawg lawm.
  Tus ntxhais qw nrov nrov:
  - Kuv tseem txias dua panthers! Ua pov thawj tias txhua tus yog qhov zoo tshaj plaws!
  Thiab los ntawm lub pob taws liab qab ntawm tus ntxhais, zoo li lub txiv laum huab xeeb nrog cov khoom tawg muaj zog, yuav ya tawm.
  Thiab ntaus tus yeeb ncuab.
  Thiab nws yuav coj thiab tsoo qee tus neeg tawm tsam thiab tso tsheb hlau luam thiab txawm tias dav hlau.
  Thiab Natasha yog nyob rau hauv txoj cai. Thiab nws yeej cov neeg tawm tsam, thiab nws tus kheej yuav tsis muab ib qho kev nqis peev rau leej twg.
  Muaj pes tsawg Nazis twb cuam tshuam.
  Thiab nws cov hniav ntse heev. Thiab lub qhov muag yog sapphire. Qhov no yog tus ntxhais - lub ntsiab executioner. Txawm hais tias nws muaj tag nrho nws cov neeg koom tes - executioners!
  Natasha qw:
  - Kuv vwm! Koj yuav raug nplua!
  Thiab dua, tus ntxhais yuav txiav ntau Nazis nrog ntaj.
  Zoya tab tom txav mus thiab tau txiav ntau tus tub rog xim av.
  Thiab liab qab taw pov koob. Txhua rab koob tua ntau tus Nazis. Cov ntxhais no zoo nkauj heev.
  Augustine nce qib thiab tsoo cov neeg tawm tsam. Thiab tib lub sijhawm, nws tsis hnov qab qw:
  - Koj tsis tuaj yeem khiav lub hleb!
  Thiab tus ntxhais yuav coj nws cov hniav thiab liab qab nws cov hniav!
  Thiab lub taub hau liab yog li ntawd ... Cov plaub hau fluttering nyob rau hauv cov cua, zoo li ib tug proletarian banner.
  Thiab txhua yam hais los ntawm kev npau taws.
  Svetlana ntawm kev txav mus los Ntawm no nws tau txiav ntau lub pob txha taub hau thiab lub tank yees. Ib tug tub rog uas liab qab nws cov hniav.
  Qhia tus nplaig. Thiab tom qab ntawd nchuav los ntawm straw. Ces nws quaj:
  - Koj puas yuav tuag!
  Thiab ib zaug ntxiv, cov koob tuag tau ya los ntawm nws txhais taw liab qab, uas ntaus infantry thiab aircraft.
  Oleg Rybachenko dhia thiab dhia.
  Ib tug me nyuam tub liab qab tawm ib pawg koob, tsoo lub tank, thiab hu nkauj:
  - Cia peb mus pw hav zoov, qhib tus account loj!
  Tus tub rog tub rog yog nyob ntawm nws qhov zoo tshaj plaws.
  Nws laus heev, tab sis nws zoo li menyuam yaus. Tsuas yog muaj zog heev thiab cov leeg.
  Oleg Rybachenko tau hais tias:
  - Cia qhov kev ua si tsis ua raws li txoj cai - peb yuav tawg los ntawm fraera!
  Thiab ib zaug ntxiv, cov koob tuag thiab smashing tau ya tawm ntawm nws txhais taw liab qab.
  Margarita hu nkauj nrog kev zoo siab:
  - Tsis muaj dab tsi ua tsis tau! Kuv ntseeg tias kev ywj pheej yuav kaj ntug!
  Tus hluas nkauj dua pov ib tug tuag cascade ntawm koob ntawm lub Nazis thiab lawv cov tso tsheb hlau luam, txuas ntxiv mus:
  - Qhov tsaus ntuj yuav ploj mus! Tej zaum roses tawg!
  Thiab sai li sai tau thaum tus tub rog pov ib qho pea nrog nws cov ntiv taw liab qab, ib txhiab Nazis tam sim ntawd ya mus rau saum huab cua. Yog lawm, cov tub rog ntawm cov xim av, ntuj raug txim teb chaws Ottoman yog yaj ua ntej peb ob lub qhov muag.
  Natasha hauv kev sib ntaus sib tua. dhia zoo li cobra. Explodes cov yeeb ncuab. Thiab ntau Nazis tau tuag thiab dav hlau poob.
  Lawv tus ntxhais thiab ntaj, thiab nplej rau ntawm lub thee, thiab hmuv. Thiab koob.
  Nyob rau tib lub sijhawm, nws kuj nrov:
  - Kuv ntseeg tias yeej yuav los!
  Thiab lub yeeb koob ntawm Russians yuav pom!
  Cov ntiv taw liab qab pov koob tshiab, xuas nrig ntaus cov neeg sib tw.
  Zoya nyob rau hauv ib tug qus tsiv. Attacks cov Nazis. Txiav lawv mus rau hauv me me pieces.
  Tus poj niam tub rog pov koob nrog nws tus ntiv tes liab qab. Tawg los ntawm cov neeg sib tw, thiab yuav ua li cas thiaj nrov:
  Peb yeej yeej nyob ntawm tes!
  Thiab nws nqa ib lub zeb qus nrog rab ntaj, cheb lub tank. Qhov no yeej yog ib tug ntxhais zoo li ib tug ntxhais!
  Tab sis Augustine tus cobra mus rau qhov kev tawm tsam. Tus poj niam no yog npau suav phem rau txhua tus npau suav phem.
  Thiab yog hais tias nws txiav nws, nws txhais tau tias nws yuav txiav nws.
  Tom qab ntawd, lub taub hau liab yuav coj thiab hu nkauj:
  - Kuv yuav qhib tag nrho cov pob txha taub hau! Kuv yog ib tug npau suav zoo!
  Thiab tam sim no nws rab ntaj tau ua haujlwm thiab txiav los ntawm nqaij thiab hlau.
  Svetlana kuj mus rau qhov kev tawm tsam. Tus ntxhais no tsis muaj brakes. Thaum lawv chop, yog li cov neeg tuag coob coob tau littered, thiab dav hlau thiab tso tsheb hlau luam poob.
  Tus pojniam plaub hau daj terminator roars:
  - Yuav ua li cas zoo! Nws yuav zoo npaum li cas - Kuv paub nws!
  Thiab tam sim no ib tug killer pea ya los ntawm nws.
  Oleg dua ib puas ntawm Nazis, nqa ib tug meteor, txiav tawm. Thiab nws yuav khaws ib lub foob pob thiab pov nws.
  Me me, tab sis tuag ...
  Yuav ua li cas tawg rau hauv me me.
  Tus tub terminator qw nrov nrov:
  - Cov tub ntxhais hluas cua daj cua dub ntawm cov tshuab txaus ntshai!
  Margarita yuav ua qhov no dua hauv kev sib ntaus sib tua.
  Thiab txiav ntau cov xim av fighters. Thiab txiav qhov khoob loj.
  Tus ntxhais qw:
  - Lambada yog peb cov seev cev ntawm cov xuab zeb!
  Thiab ntaus nrog lub zog tshiab.
  Natasha ntawm qhov kev tawm tsam yog qhov npau taws ntau dua. Yog li threshing Nazis. Nws tsis zoo rau lawv los tawm tsam cov ntxhais zoo li no.
  Natasha coj nws thiab hu nkauj:
  - Kev khiav ntawm qhov chaw yog ib qho kev sib koom ua ke!
  Thiab tus ntxhais tub rog tau tawg mus rau hauv cov neeg sib tw nrog xws li cascade ntawm tshuab.
  Thiab nws yuav pov cov discs nrog taw liab qab.
  Ntawm no nws khiav lub zeb. Qhov loj ntawm lub taub hau ntawm cov tub rog xim av dov rov qab thiab cov tso tsheb hlau luam tau hlawv.
  Nws yog kev sib ntaus sib tua zoo nkauj. Yeej koj tus kheej xws li ib tug daj armada.
  Zoya tab tom txav mus, tsoo txhua tus yam tsis muaj kev zam. Thiab nws rab ntaj zoo li txiab tuag.
  Tus ntxhais ntxim hlub xwb. Thiab nws ob txhais taw liab qab pov koob tshuaj lom heev.
  Defeat cov neeg sib tw. Lawv tho lawv caj pas thiab ua hleb, ua kom lub tank thiab dav hlau tawg.
  Zoya coj nws thiab squeaked:
  - Yog tsis muaj dej hauv kais...
  Natasha qw nrog zoo siab:
  Yog li ntawd nws yog koj qhov txhaum!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws pov ib yam dab tsi uas tua kom huv si. Qhov no yog ib tug ntxhais ntawm cov ntxhais tiag tiag.
  Thiab los ntawm nws ob txhais ceg liab qab, yuav ua li cas cov hniav yuav ya. Thiab nws yuav ntaus ntau fighters, txiav tawm yees los ntawm tso tsheb hlau luam.
  Augustine ntawm kev txav mus los. Swift thiab tshwj xeeb hauv nws txoj kev zoo nkauj.
  Cov plaub hau ci li cas nws muaj. Zoo li ib tug proletarian banner fluttering. Tus ntxhais no yog ib tug vixen tiag.
  Thiab nws txiav cov neeg tawm tsam - zoo li nws tau yug los nrog ntaj ntawm nws txhais tes.
  Redhead, damn bastard!
  Augustine coj nws thiab hais tias:
  - Yuav muaj ib tug nyuj taub hau - cov fighters yuav tsis mus vwm!
  Thiab ntawm no nws rov crushed ntau fighters.
  Nyob rau hauv luv luv, lawv hais tias nrog pab neeg no, Hitler yuav tsis ciaj sia. Thiab thaum lub Tsib Hlis 9, 1961, cov ntxhais coj Adolf Hitler nrog lawv cov ntiv taw liab qab ntawm caj npab thiab txhais ceg, thiab Margarita ntawm lub qhov ntswg, thiab rub lawv sib nrug, thiab lub Tsib Hlis 9, 1961, lawv coj Hitler thiab tuag! Thiab USSR tau kov yeej tag nrho lub ntiaj teb!
  
  BABA YAGA YOG IB QHOV CHAW UA HAUJ LWM HAUV USSR!
  Baba Yaga, uas tau tsav los ntawm kev ntxub ntxaug rau tib neeg, cuam tshuam hauv keeb kwm ntawm keeb kwm. Nws coj nws thiab, nyob rau hauv ib lub mortar, nyob rau hauv lub tuam txhab nrog Zmey Gorynych, tawm tsam American dav hlau uas xav mus foob pob Japanese aircraft carriers. Thiab tus nab Gorynych, thaum nws coj nws, thiab ntaus cov neeg Asmeskas nrog lub dav hlau loj ntawm nplaim taws los ntawm peb lub taub hau. Thiab hlawv ntau tshaj ib puas lub dav hlau ib zaug. Thiab cov Yankees ntshai. Thiab tom qab ntawd muaj Baba Yaga, pov qhov sib txawv-nyom rau hauv hiav txwv thiab Asmeskas cov neeg nqa dav hlau thiab lwm lub nkoj uas npog nrog nthwv dej. Yog li ntawd, Asmeskas ntawm Kev Sib Tw ntawm Midway tau swb tag nrho.
  Cov neeg Nyij Pooj tau ntes ntawm kev txav mus los thiab Hawaiian Archipelago tau tswj hwm tag nrho ntawm Dej Hiav Txwv Pacific. Thiab lawv cov tub rog hauv av tau tawm tsam Is Nrias teb thiab taug kev hauv Delhi.
  Cov neeg Askiv, txhawm rau khaws Is Nrias teb, hloov ib feem ntawm cov tub rog los ntawm tim lyiv teb chaws thiab tso tseg Kev Ua Haujlwm Torch. Amelikas tseem tsis tau tsaws hauv Casablanca thiab cov Germans tuaj yeem khov ua tsov rog hauv Africa.
  Qhov no tsis tau cawm cov Nazis los ntawm kev swb ntawm Stalingrad. Tab sis Mainstein qhov kev tawm tsam yeej muaj zog. Vim qhov tseeb tias cov tub rog tsis raug xa mus rau Africa, Mainstein muaj ntau qhov kev faib tawm, suav nrog peb caug Tigers, uas ploj mus hauv cov xuab zeb ntawm Sahara kom tsis muaj txiaj ntsig hauv zaj dab neeg tiag. Tsis tas li ntawd, aviation ntawm Nazis muaj zog dua. Tom qab tag nrho, lawv tsis tau siv cov peev txheej ntawm kev muab khoom rau Africa thiab kev siv huab cua tawm tsam ntawm Thib Peb Reich poob ntau zaus.
  Nws tuaj txog rau sab hnub tuaj, thiab thaum Lub Peb Hlis 1943 lub legendary ace Marseille tau coj tus naj npawb ntawm cov dav hlau poob rau sab hnub poob rau peb puas, thiab dhau los ua cov lus dab neeg tiag tiag txhua lub sijhawm. Thiab nyob rau sab hnub tuaj, Soviet pilots ntaus nws nyuaj. Marcel tsis zam qhov kev sib ntaus kub tshaj plaws thiab yog qhov tshwm sim tiag tiag. Ib tug txiv neej tau tsim nyog rau tag nrho aviation Corps.
  Cov tub rog Soviet raug kev txom nyem ntau dua li hauv keeb kwm tiag tiag. Tsawg tus ntawm lawv tau dim ntawm qhov thaiv. Thiab cov Germans recaptured tsis tsuas Kharkov thiab Belgorod, tab sis kuj Kursk, thiab kuj ntes Krasnodon thiab Voroshilovgrad dua.
  Cov tub rog Soviet poob siab ... Thaum lub sij hawm thaw, lawv ib nrab rov zoo. Muaj huab cua sib ntaus sib tua saum ntuj. Cov Germans txeeb qhov kev pib. Cov neeg Nyij Pooj, lub sijhawm no, dhau los ntawm Asmeskas cov hlab ntsha hauv Panama, thiab tau ntes cov strait. Hauv Tebchaws Meskas, nws tau txiav txim siab kom khov tag nrho European kev coj ua. Tab sis German submarine nkoj ua haujlwm tau zoo heev, tsim txom cov neeg Askiv thiab Asmeskas. Thiab Churchill, tsis muaj kev pheej hmoo rau kev thaj yeeb nyab xeeb lossis kev sib haum xeeb, tau hais tias cov neeg German tau tso cov brakes rau kev ua tsov rog. Qhov ntawd yog, tsis txhob xaus kev sib haum xeeb, tab sis yeej tsis ua tsov rog.
  Hitler tau thov hauv kev teb kom tsis txhob muaj kev pab cuam rau USSR. Tebchaws Askiv thiab Tebchaws Meskas tsis kam qiv qiv, tab sis hais tias lawv tuaj yeem muag qee yam rau Russia rau kub.
  Tsis tas li ntawd, cov neeg Askiv thiab Asmeskas tau hais tias yog Hitler tso tseg kev puas tsuaj ntawm cov neeg Yudais, lawv tuaj yeem muag cov khoom siv roj thiab lwm yam khoom siv raw xav tau los ntawm cov neeg German ntawm credit. Tus Fuhrer, tau txiav txim siab tias cov neeg Yudais yuav tsis mus qhov twg, pom zoo.
  Ua ntej tshaj plaws, peb yuav tsum ua kom deb ntawm USSR. Muaj tseeb, tsis muaj kev sib koom ua ke ntawm Fritz. Qee tus thawj coj hais tias lawv yuav tsum tawm tsam Moscow. Lwm tus hais tias nws yog ib lub tswv yim zoo rau recapture lub Caucasus.
  Fuhrer txiav txim siab mus rau Voronezh. Thiab ces tig rov qab mus rau Stalingrad. Hitler nws tus kheej yeej xav ua pauj rau qhov swb nyob ze lub nroog no. Soviet txawj ntse raug kwv yees qhov twg tus yeeb ncuab yuav ntaus lub ntsiab tshuab thiab npaj muaj zog tiv thaiv. Tab sis alas, cov Germans muaj zog. Txawm li cas los xij, lawv cov tso tsheb hlau luam "Panther", "Tiger", thiab tshwj xeeb tshaj yog "Lion" tsis zoo txaus.
  Ferdinands kuj siv, tshuab kuj yog tsiaj tiag. Thiab yog li ntawd lub nrig ntaus nrig ntawm Nazis tau tawm tsam thaum Lub Xya Hli 5, 1943. Cov Nazis tab tom sim nce qib, tab sis kev tiv thaiv muaj zog nyob hauv lawv txoj kev. Tsis tas li ntawd, cov phom loj ua rau muaj kev tiv thaiv, txawm tias tsis zoo heev, cov phom loj tawm tsam rau tus yeeb ncuab.
  Tom qab ntawd, cov Nazis tau mus tawm tsam thiab muaj peev xwm ua kom pom tseeb rau hauv txoj haujlwm ntawm cov tub rog Soviet. Cov Nazis muaj zog ntau dua, thiab lawv tswj huab cua. Marseille, tau tua ntau tshaj tsib puas lub dav hlau, tau txais Grand Cross ntawm Iron Cross. Thiab ua ntej ntawd, Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog golden oak nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Cov Germans tau nce qib thiab nce qib, dhau los ntawm kev tiv thaiv Soviet. Zoo li ib tug battering ram, lub tank "Lev" tau tsiv, tus yeeb ncuab haib tshaj mastodon hais txog tej cuab yeej cuab tam thiab riam phom, hnyav cuaj caum tons. Thiab nws nkag siab Ferdinands, lawv tau ua nrog lub zog txaus ntshai ntawm no.
  Tab sis kev tiv thaiv ntawm Red Army tau muaj zog thiab tsis xav muab rau hauv. Cov Nazis tau nce mus qeeb thiab raug kev txom nyem hnyav. Tab sis nyob rau hauv cov huab cua lawv tau pib. Thiab Focke-Wulf yog lub tshuab ua haujlwm tau zoo, thaum siv kom raug. Thiab tenacious thiab nrog riam phom muaj zog. Maj mam, cov Nazis tuaj txog Voronezh. Tab sis nws tau siv lawv ob lub hlis los ua li ntawd. Thaum kawg ntawm kev ua tsis taus pa, thiab tuag tes tuag taw, Fritz nres thaum lawv mus txog Don River. Lawv tau poob hnyav hauv cov cuab yeej, tshwj xeeb tshaj yog ntawm Panthers thiab T-4s thiab T-3s. Cov "Tigers" thiab "Lions" raug kev txom nyem me ntsis. Tab sis ntau Lev tanks trivally tsoo.
  Muaj ib ntus thiab Nazis tau tsim kev puas tsuaj. Stalin cia siab tias yuav txeeb qhov kev pib thaum lub caij ntuj no. ME-309 tau tshwm sim hauv huab cua hauv koob, uas, ua tsaug rau nws qhov kev kub ceev thiab riam phom muaj zog, tau dhau los ua qhov teeb meem tseem ceeb rau Soviet aviation. Zoo li Yu-288. Lub caij nplooj zeeg lig tuaj thiab daus pib poob. Cov Tub Rog Liab tau pib tawm tsam hauv Voronezh cov lus qhia, thiab hauv nruab nrab, nrog rau ntawm Taman Peninsula.
  Thaum lub caij ntuj no, ntau yam tuaj yeem yeej rov qab. Tab sis poob nthav, Nyiv tau nkag mus ua rog tawm tsam USSR. Nws cov tub rog hauv av muaj ntau heev. Tau yeej ntau yeej, cov samurai xav ua pauj rau Khalkhin Gol.
  Thiab kev sib ntaus sib tua ntawm colossal proportions unfolded. Tawm tsam Vladivostok, tawm tsam hauv Primorye thiab Mongolia.
  Stalin ncua kev tawm tsam nyob rau hauv Taman kev taw qhia, thiab nyob rau hauv nruab nrab, thiab sim mus ua txhaum los ntawm tsuas yog nyob rau hauv Voronezh. Cov Nazis nyob ntawd, txawm li cas los xij, tuav tenaciously. Lawv muaj zog heev.
  Lawv tseem muaj sab tes saum ntuj. Ntxiv mus, Nyiv kuj tau hloov ib feem ntawm kev dav hlau. Yog li ntawd tsis muaj yeej.
  Samurai muaj peev xwm thaiv Vladivostok thiab ntes ib feem ntawm Mongolia. Tab sis qhov ntawd yog qhov uas lawv txoj kev vam meej xaus. Tab sis ntawm qhov tod tes, cov Germans muaj peev xwm ciaj sia lub caij ntuj no thiab zam kev swb, raws li nws nyob rau hauv plaub caug-thawj thiab plaub caug-ob xyoo. Thiab qhov no yog kev vam meej loj.
  Thaum lub Tsib Hlis, Nazis tau ntxiv lawv lub zog. Lawv muaj ME-262 dav hlau fighter nyob rau hauv lub series uas tsis muaj sib npaug. Thiab Marseille tau tua ib txhiab lub dav hlau. Rau xya puas thiab tsib caug lub dav hlau, nws tau txais lub Knight's Cross of the Iron Cross nrog platinum ntoo qhib ntaj thiab pob zeb diamond. Thiab rau ib txhiab lub hnub qub ntawm Knight's Cross nrog nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond. Yog li Marseille tau dhau los ua tus super ace ntawm txhua lub sijhawm thiab tib neeg.
  Tab sis USSR tsis ua kom yooj yim dua. Thaum kawg ntawm lub Tsib Hlis, cov Germans tau rov ua lawv qhov kev tawm tsam. Tab sis lawv cov tub rog tau nce siab heev. Lub USSR tau siv lub tshiab T-34-85 thiab IS-2 tso tsheb hlau luam, uas tsim ib co teeb meem rau cov Nazis. Cov Germans "Tigers" -2 thiab "Panther" -2 tau los ua lub zog loj. "Lion" thiab "Maus" raug txiav tawm. Hloov chaw Maus, E-100, lub tank tiam tshiab, pib tsim. Nrog ib tug compacted layout, ib tug tsawg silhouette, loj cov ces kaum ntawm inclination ntawm armor, ib tug zoo meej thiab sib dua undercarriage. Nrog rau cov cav tov ntawm "E" series, muaj kev cia siab ntau tau txuam nrog. Thiab lub zog colossal heev. Kev sib ntaus sib tua heev. Cov Germans tau tswj kom thawb rov qab cov tub rog Soviet dhau ntawm Don hauv peb lub hlis. Tab sis lawv tau ua tiav tsis muaj dab tsi ntxiv.
  Nyiv tau ua tsov rog nrog Asmeskas, thiab nyob rau lub caij ntuj sov nws txwv nws tus kheej nkaus xwb rau cua daj cua dub ntawm Vladivostok thiab Khabarovsk. Samurai coj Khabarovsk, tab sis tsis Vladivostok. Thiab nyob rau hauv Mongolia, cov samurai ua tau zoo me ntsis.
  Thaum lub caij ntuj no xyoo 1945, cov neeg Amelikas tseem tuaj yeem kov yeej Nyij Pooj thiab tsav nws tawm ntawm Panama. Thiab txoj kev ua tsov rog mus txawv.
  Thaum lub caij ntuj no xyoo 1945, Tub Rog Liab tau nce siab hauv qhov chaw, tab sis tsis muaj peev xwm kov yeej Nazi tiv thaiv. Thaum Lub Peb Hlis, cov neeg German twb tau nce mus rau sab qab teb, tab sis ua tau zoo me ntsis.
  Thaum lub Tsib Hlis, cov Nazis tau sim nce mus rau Moscow, tab sis tsis ua tiav qhov kev vam meej, thiab nyob rau hauv ob lub hlis ntawm kev sib ntaus sib tua lawv tau nce peb caug lossis plaub caug kilometers.
  Cov phom self-propelled ntawm E series tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua, lawv lub teeb thiab tseem tsis zoo. Lub E-50 tank nrog serial ntau lawm tau ncua. Lub dav hlau dav hlau, tshwj xeeb tshaj yog cov neeg tawg rog, tau dhau los ua teeb meem rau USSR. Nyob rau saum ntuj, lub superiority ntawm Nazis tau ntxiv dag zog. Marseille tau tua ob txhiab lub dav hlau thiab tau txais lub Hnub Qub ntawm Knight's Cross, tus ntoo khaub lig hlau nrog golden ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond. Thaum lub caij ntuj sov, cov tub rog Soviet sim ua ib yam dab tsi ntxiv. Tab sis nws tsis ua hauj lwm ... Txog rau thaum xaus ntawm lub xyoo, lub pem hauv ntej kab yog inactive.
  Xyoo 1946 tuaj.... Cov Germans muaj discos, tab sis lawv kim heev, nyuaj rau kev tsim, thiab txawm tias cov invulnerability vim lub ntws laminar dav hlau, lawv lawv tus kheej tsis tuaj yeem tua hluav taws. Yog li nws tsis tau muab qhov kev txiav txim siab kom zoo dua. Tab sis nyob rau hauv ME-262 X series, ib tug muaj zog fighter nrog swept tis. Thiab ME-1100 nrog sib txawv cheb tis. Thiab TA-283 nrog lub fuselage txuas ntxiv. Ob leeg Yu-287 thiab TA-500 yog rau lub dav hlau dav hlau. Thiab ntau lwm yam technology.
  Lub USSR tseem tab tom poob qis hauv qhov no, thiab saum ntuj Nazis muaj kev pib ua tiav.
  Lub tank E-50 thaum kawg tau mus rau hauv koob thiab E-75. Cov cav tov tau txais cov qauv nruj thiab ua kom sib dua. Lub E-50 hnyav tsuas yog tsib caug tons nrog lub cav 1200 horsepower thiab muaj zog dua armor. Lub E-75 hnyav xya caum-tsib tons, nrog ntau tuab thiab sloped armor tshaj Tiger-2, muaj zog armament thiab 1,500 horsepower engine.
  Cov Germans thaum kawg lub Tsib Hlis tau pib tawm tsam Moscow. Lub sijhawm no lawv tau tswj hwm mus txog Mozhaisk kab ntawm kev tiv thaiv, thiab nyob ntawd lawv tau khiav mus rau hauv kev tiv thaiv nruj thiab xav tau kev tiv thaiv.
  Qhov xwm txheej tau nyuaj los ntawm kev tawm tsam ntawm Nyiv hauv Siberia. Tab sis nws tsis tau zoo heev. Kev tsov rog yog ib yam uas phem heev. Thiab yog li ntawd cov tub rog Soviet tseem tuav Moscow.
  Lub caij ntuj no dhau hauv kev sib ntaus sib tua. Xyoo 1947 tuaj... Cov Germans rov sim ua ntej rau lub caij nplooj ntoos hlav. Lawv cov E-series tanks tau tsim nyog. Lub USSR tau mus rau IS-4 thiab IS-7 series. Tab sis tseem nyob rau hauv me me. Thiab lub tank T-54 tau tshwm sim, tab sis dua nyob rau hauv me me. Thiab tseem tsis tau muaj dav hlau dav hlau.
  Cov Nazis tau nce mus rau sab qab teb. Lawv ntaus lub ntsiab tshuab nyob rau hauv cov kev taw qhia ntawm lub Caucasus. Thiab lawv muaj peev xwm ua tiav. Lawv tawg mus rau pem hauv ntej... Qhov xwm txheej tau hnyav dua los ntawm Qaib Cov Txwv nkag mus rau hauv kev ua tsov ua rog. Thaum kawg cov Ottoman tau kov yeej qhov kev xav tsis thoob. Ntxiv mus, cov phoojywg nrog Thib Peb Reich tsis tau ua tsov rog ntev.
  Tab sis Nyiv kom meej meej pib poob ... Tab sis txawm qhov no, lub samurai tau pib tawm tsam thaum lub caij ntuj sov hauv Siberia. Thiab yog li ntawd, cov Nazis muaj peev xwm rov qab tau lub Caucasus. Thaum kawg ntawm xyoo 1947 lawv tau txiav nws los ntawm av. Thiab los ntawm lub caij nplooj ntoos hlav xyoo 1948, lawv thaum kawg tau ntes nws.
  Hauv qhov xwm txheej no, Stalin tau muab Hitler rau kev tawm tsam ntawm txhua nqe lus.
  Tau txais cov roj ntawm Caucasus thiab cov nplej ntawm Ukraine, cov thee ntawm Donbass, Hitler txiav txim siab los lees txais Stalin qhov kev thov, tab sis ntawm cov xwm txheej nyuaj heev.
  Lub USSR tau xa rov qab cov neeg raug kaw, hloov khoom siv mus rau Thib Peb Reich, thiab tau txais kev them nuj nqis hnyav thiab loj heev hauv cov khoom siv raw thiab kub.
  Ib thaj tsam poob kuj zoo heev. Ntxiv rau qhov tseeb tias cov Germans twb ntes tau, lawv yuav tsum tso Leningrad thiab Murmansk, thiab Karelian Peninsula, thiab Arkhangelsk.
  Stalin, gritting nws lub siab, pom zoo rau qhov no. Thiab ib daim ntawv cog lus kev thaj yeeb tau kos npe.
  Qhov thib peb Reich tshaj tawm nws tus kheej yog tus yeej thiab tig mus rau sab hnub poob.
  Twb tau nyob rau lub caij nplooj zeeg xyoo 1948, Nazi hordes tau tsiv mus thoob plaws Africa thiab Middle East. Thiab thaum lub caij ntuj no, feem ntau ntawm cov av dub thiab tag nrho Middle East tau raug ntes.
  Thiab nyob rau lub caij nplooj ntoos hlav xyoo 1949, sab qab teb ntawm Africa kuj tau kov yeej. German hydrogen peroxide submarines tau dhau los ua lub zog tshaj plaws hauv ntiaj teb, thiab lawv cov dav hlau thiab cov diskettes tsis muaj qhov sib piv. Tsis tas li ntawd, xyoo 1949, cov Nazis muaj lub tank pyramidal, uas cov phom Allied tsis tuaj yeem nkag los ntawm txhua lub kaum sab xis.
  Thiab yog li ntawd, thaum lub caij ntuj sov xyoo 1949, kev tsaws hauv tebchaws Askiv tau tshwm sim. Marseille rau lub downed tsib txhiab lub dav hlau tau txais Grand Star ntawm Knight's Cross nrog nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Tam sim no US nyob ib leeg... Truman muab kev thaj yeeb nyab xeeb rau Hitler ntawm txhua nqe lus. Führer tsis lees paub qhov no. Xyoo 1950, cov neeg German tau hla tebchaws Iceland thiab Canada, thiab tau mus rau Tebchaws Meskas los ntawm sab qaum teb.
  Xyoo 1951, kev sib ntaus sib tua pib hauv Asmeskas nws tus kheej. Cov Germans tau hla nrog cov Nyij Pooj los ntawm Mexico thiab Canada. Tebchaws Meskas tsis muaj cuab yeej technology los tawm tsam Nazis. Lub pyramidal tso tsheb hlau luam ntawm Thib Peb Reich tsis muaj qhov sib npaug, thiab rhuav tshem kev tiv thaiv.
  Thiab ib lub nroog Asmeskas tom qab lwm qhov poob ... Lub Ib Hlis 30, 1052, Tebchaws Meskas tau tawm tsam peb Reich. Thiab qhov xwm txheej tau dhau los ua mob hnyav dua.
  Stalin tuag rau lub Peb Hlis 5, 1953. Thiab nyob rau lub Plaub Hlis 20, 1953, thawj manned ya mus rau lub hli tau tshwm sim. Lawm, cov Germans ya. Thiab nws zoo nkauj heev. Thiab lub davhlau tau zoo heev.
  Tab sis lub sij hawm tau los rau kev thaj yeeb nyab xeeb thiab lub plab zom mov ntawm conquests. Thiab yog li ntawd lub colonization ntawm lwm lub teb chaws thiab tsim ntawm Hitler lub teb chaws Ottoman pib. Nyob rau hauv 1959, lub Plaub Hlis 20, ib tug referendum tau muaj nyob rau ntawm kev hloov ntawm lub thib peb Reich mus rau hauv ib tug huab tais thiab lub teb chaws Ottoman, nrog huab tais Adolf Hitler. Thiab nyob rau hauv lub USSR, Beria txiav txim. Nws tau txais lub hwj chim, vim hais tias muaj kev xav tau ntawm tes ruaj khov, thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws, lawv xav tau kev txiav txim siab hauv kev txom nyem thiab kev puas tsuaj los ntawm kev ua tsov ua rog thiab kev them nyiaj USSR.
  Thiab lub Plaub Hlis 20, 1960, lub davhlau ntawm thawj tus txiv neej mus rau Mars pib. Thiab nws tau txias heev. Tab sis Hitler tuag thaum lub Peb Hlis 1961. Thiab nws qhov chaw raug coj los ntawm tus tub uas tau txais los ntawm kev yug me nyuam Hma. Kuj yog huab tais thiab hluas heev.
  Thiab Hma tau txiav txim siab, yam tsis muaj ado ntxiv, pib ua tsov rog nrog Nyiv. Lawv hais tias tsis tuaj yeem muaj ob lub tebchaws loj hauv ntiaj teb, tab sis tsuas yog ib qho xwb.
  Zoo, Beria coj sab ntawm Thib Peb Reich. Lawv hais tias, qhov tseeb, ntev npaum li cas koj tuaj yeem zaum ntawm lub thoob. Nyiv tau kov yeej ib feem ntawm Far East thiab Primorye los ntawm Russia. Thiab qhov no feem ntau tsis kaj siab thiab qus.
  Hma yog thawj zaug tshaj tawm tias USSR tuaj yeem rov qab tau Primorye, ib feem ntawm Siberia, thiab Sakhalin, nrog rau lub roob Kuril, tab sis tsis muaj ntxiv lawm. Beria tau zoo nrog qhov ntawd. Thiab USSR tau pib ua tsov rog.
  Nws muaj lub tank loj T-54 thiab T-55, thiab IS-10 thiab IS-12. Cov Germans muaj ntau yam ntxiv: pyramidal. Thiab qhov no yog, ntawm chav kawm, ib tug loj thov rau yeej.
  Nyiv, ntawm qhov tod tes, lagged qab USSR hauv kev siv tshuab. Ntawm lub zwm txwv ntawm cov neeg Nyij Pooj yog tib yam irremovable Emperor Hirohito. Thiab qhov tseeb, nws kuj xav tau lub hwj chim thoob ntiaj teb. Tab sis cov Nazis tsis muaj zog.
  Tsov rog pib thaum lub Plaub Hlis 20, 1961. Hitler tab tom npaj ua tsov rog nrog cov neeg Nyij Pooj, nws kuj xav tau lub hwj chim ua tiav thoob ntiaj teb. Tab sis Hma tau ua ntej ntawm nws. Ntau qhov tseeb, Adolf Thawj thiab Tus Great tsis muaj sijhawm. Thiab kev tsov rog loj thiab phem tau pib.
  Cov nplai vibrated nrog lub zog loj.
  Cov Germans txij thaum pib, muaj kev siv thev naus laus zis ntau dua, txeeb qhov kev pib. Tab sis cov Japanese tawm tsam heev heroically. Tab sis nyob rau hauv thawj peb lub hlis, cov Germans thiab USSR cov tub rog muaj peev xwm pom tau tias txav mus tob rau hauv lub tebchaws Nyiv Pooj, thiab ntes tau ntau heev.
  Kev sib ntaus sib tua tau mus nrog ntau yam kev vam meej, tab sis ntau dua rau Nazis. Thiab cov Germans tau tsiv mus ntxiv thiab ntxiv mus. Thiab qhov no yog lawv colossal thiab inimitable kev vam meej. Lawv cov pyramidal tso tsheb hlau luam tau ua los ntawm cov yas tshwj xeeb, thiab lawv tsoo txhua qhov kev tiv thaiv. Thiab tsis muaj kev hlub tshua rau Nyiv.
  IS-12 yog lub tank hnyav tsib caug tons thiab tiv thaiv zoo nyob rau hauv lub hauv pliaj, nrog 122-millimeter cannon, tab sis 60EL ntev. Thiab nws txaus ntshai thrashed yeeb ncuab.
  Cov tub rog Nyij Pooj tau dhau los thiab poob. Tom qab ob peb lub hlis ntawm kev sib ntaus sib tua, ib feem peb ntawm lub samurai faj tim teb chaws raug ntes.
  Thiab thaum kawg ntawm xyoo 1961, Thaj Av Ntawm Lub Hnub Ci tau poob yuav luag ib nrab ntawm nws thaj chaw.
  Xyoo 1962 tau los txog ... Cov Germans thiab USSR txuas ntxiv lawv qhov kev tawm tsam ... Beria tau nce siab. Ib zaug ntxiv fights thiab yeej. Ib xyoos tom qab, txog lub Plaub Hlis 20, 1962, ntau tshaj li ob feem peb ntawm lub tebchaws Nyiv Pooj tau raug ntes lawm. Thiab kev tsov rog txuas ntxiv mus.
  Cov tub rog ntawm USSR tawm tsam nrog kev ua phem....
  Tam sim no lawv tsaws rau ntawm qhov mob Hokkaido ... Thiab lub Cuaj Hlis 3, 1962, Nyiv capitulated. Thiab qhov kev tsov rog no dhau lawm.
  Hma thawj, tau los ua tus loj, thiab ntiaj teb huab tais. Thiab dua nws yog lub sij hawm los zom cov khoom colonial ntes.
  German flights rau txawv ntiaj chaw. Xyoo 1965 rau Venus. Xyoo 1967 mus rau Mercury. Thiab nyob rau hauv 1968 mus rau lub satellites ntawm Jupiter.
  Tab sis qhov no tsis txaus rau Wolf thawj zaug, xyoo 1971, cov satellites ntawm Saturn kuj tau mus xyuas. Thiab nyob rau hauv 1971, lub Plaub Hlis 20, Hma Thawj tau tawm tsam USSR. Nws txiav txim siab mus ntes lub hwj chim kawg ntawm lub ntiaj teb ntiaj teb uas tseem tsis tau subordinate rau nws.
  Beria tseem kav lub USSR. Nws yog xya caum-ob, los tsis txawm.
  Thiab cov tub rog ntawm Thib Peb Reich tau kov yeej thaj chaw. Lub tshuab tseem ceeb tau ntaus nyob rau hauv cov kev taw qhia ntawm Moscow, uas Hitler yeej tsis tswj coj.
  Tab sis txog tam sim no, tau kawg, txhua yam tau mus rau qhov kev pom zoo ntawm Thib Peb Reich. Uas muaj ntau zog thiab tanks.
  Tab sis hmoov tsis zoo, cov tub rog Soviet tuaj txog, thiab cia peb tsoo cov Nazis, nrog lub zog txaus ntshai.
  Oleg Rybachenko rov qab ua haujlwm. Thiab nws nce mus, waving ob rab ntaj. Thiab tus tub terminator khiav lub zeb. Cov tuag Nazis poob.
  Loj ntawm corpses. Tag nrho cov roob ntawm lub cev ntshav.
  Tus tub sau ntawv nco txog lub tswv yim qus. Qhov twg, ib yam nkaus, nees thiab tib neeg sib xyaw ua ke.
  Oleg Rybachenko squeaks:
  - Woe los ntawm lub siab!
  Thiab yuav muaj nyiaj ntau!
  Thiab tus tub terminator nyob rau hauv lub zog tshiab. Thiab nws ob txhais taw liab qab yuav muab ib yam dab tsi thiab pov nws.
  Tus tub txawj ntse roared:
  - Master chav kawm thiab ruaj "Adidas"!
  Ib qho yeeb yam zoo heev tau ua kom txias. Thiab pes tsawg tus neeg tua Nazis. Thiab tus naj npawb ntawm cov loj tshaj tua cov xim av fighters.
  Margarita kuj tseem nyob hauv kev sib ntaus. Crushes cinnamon thiab steel tub rog thiab roars:
  - Kev poob siab loj heev! Peb txhua tus tsav tsheb mus rau hauv lub hleb!
  Thiab nws rab ntaj raug nyiag ntawm Nazis. Qhov loj ntawm cov neeg sib tw xim av tau tawg lawm.
  Tus ntxhais qw nrov nrov:
  - Kuv tseem txias dua panthers! Ua pov thawj tias txhua tus yog qhov zoo tshaj plaws!
  Thiab los ntawm lub pob taws liab qab ntawm tus ntxhais, zoo li lub txiv laum huab xeeb nrog cov khoom tawg muaj zog, yuav ya tawm.
  Thiab ntaus tus yeeb ncuab.
  Thiab nws yuav coj thiab tsoo qee tus neeg tawm tsam thiab tso tsheb hlau luam thiab txawm tias dav hlau.
  Thiab Natasha yog nyob rau hauv txoj cai. Thiab nws yeej cov neeg tawm tsam, thiab nws tus kheej yuav tsis muab ib qho kev nqis peev rau leej twg.
  Muaj pes tsawg Nazis twb cuam tshuam.
  Thiab nws cov hniav ntse heev. Thiab lub qhov muag yog sapphire. Qhov no yog tus ntxhais - lub ntsiab executioner. Txawm hais tias nws muaj tag nrho nws cov neeg koom tes - executioners!
  Natasha qw:
  - Kuv vwm! Koj yuav raug nplua!
  Thiab dua, tus ntxhais yuav txiav ntau Nazis nrog ntaj.
  Zoya tab tom txav mus thiab tau txiav ntau tus tub rog xim av.
  Thiab liab qab taw pov koob. Txhua rab koob tua ntau tus Nazis. Cov ntxhais no zoo nkauj heev.
  Augustine nce qib thiab tsoo cov neeg tawm tsam. Thiab tib lub sijhawm, nws tsis hnov qab qw:
  - Koj tsis tuaj yeem khiav lub hleb!
  Thiab tus ntxhais yuav coj nws cov hniav thiab liab qab nws cov hniav!
  Thiab lub taub hau liab yog li ntawd ... Cov plaub hau fluttering nyob rau hauv cov cua, zoo li ib tug proletarian banner.
  Thiab txhua yam hais los ntawm kev npau taws.
  Svetlana ntawm kev txav mus los Ntawm no nws tau txiav ntau lub pob txha taub hau thiab lub tank yees. Ib tug tub rog uas liab qab nws cov hniav.
  Qhia tus nplaig. Thiab tom qab ntawd nchuav los ntawm straw. Ces nws quaj:
  - Koj puas yuav tuag!
  Thiab ib zaug ntxiv, cov koob tuag tau ya los ntawm nws txhais taw liab qab, uas ntaus infantry thiab aircraft.
  Nws yog qhov tseeb tias pab pawg no yuav rhuav tshem cov Nazis, txawm tias Thib Peb Reich ntes yuav luag tag nrho lub ntiaj teb thiab pib nyob rau lwm lub ntiaj teb!
  
  OLEG RYBACHENKO TAU TXAIS LUB EMPIRE
  NTAUB NTAWV
  Oleg Rybachenko tau txais kev tsis txawj tuag raws li khoom plig, tab sis nws yuav tsum ua nws tawm, tau ua haujlwm hauv cov tub rog Lavxias rau ib puas xyoo. Tab sis ntawm qhov tod tes, nws pab Russia yeej tsov rog nrog Nyiv, cawm Admiral Makarov, thiab ua tau zoo heev feats!
  . QHOV #1
  Oleg Rybachenko yog, los ntawm lub siab nyiam ntawm Lavxias teb sab demiurge vajtswv, hloov mus ua ib tug me nyuam tub, tab sis tsis yog ib tug yooj yim, tab sis ib tug tsis txawj tuag. Thiab nws raug xa mus ua lub luag haujlwm hauv Port Arthur - tiv thaiv Russia nyob ntawd. Thiab nws tau hloov mus ua ib tug menyuam yaus uas muaj hnub nyoog kaum xyoo, tab sis ceev heev - sai dua cheetah, thiab invulnerable rau txhua hom riam phom. Raws li ib tug me nyuam tub ntawm kaum xyoo, nws yuav ua hauj lwm tsarist Russia rau ib puas xyoo, thiab tom qab ntawd loj hlob mus txog rau kaum rau thiab khaws kev tsis txawj tuag los ua tus tswv ntawm nws tus kheej txoj hmoo, tab sis qee zaus nws ua hauj lwm raws li lub behest ntawm Lavxias teb sab Gods- demiurges.
  Thiab nws incarnation tam sim ntawd muaj kev cuam tshuam rau ntawm keeb kwm.
  Rau kaum xyoo, Oleg Rybachenko, los ntawm cov qauv ntawm lub xyoo pua nees nkaum, tsis zoo li me me, thiab tam sim ntawd nws tau txais mus rau hauv cov tub rog. Tsis tas li ntawd, tus tub hluas tau yooj yim khoov thiab ncaj nrog nws cov ntiv tes, thawj zaug ntawm nws txhais tes, thiab tom qab ntawd ntawm nws txhais taw liab qab, ib lub nyiaj tooj liab. Dab tsi ua rau muaj kev xav.
  Yuav pib nrog, tus me nyuam tub muaj peev xwm cawm Admiral Makarov los ntawm kev tuag. Tus tub ua nws yooj yim heev, nws nkag mus rau hauv Petropavlovsk hnub ntawm kev tuag tawm mus rau hiav txwv. Thiab trivally dhia mus rau lub helm, thiab thawb tus neeg tsav nkoj, spun lub nkoj.
  Txawm li cas los xij, qhov no tsis tau txais txiaj ntsig. Thiab lub duav yog plaub caug lashes rau xws insolence.
  Tab sis hmoov zoo tus admiral tsis tuag.
  Tab sis tseem, lub siege ntawm Port Arthur pib. Cov neeg Nyij Pooj tseem muaj qhov zoo dua ntawm hiav txwv, thiab General Partridge yog qhov tsis txaus ntseeg.
  Tab sis tus thawj coj ntawm Chaw nres nkoj Arthur tuag, nws tau raug mob ntawm lub taub hau hauv keeb kwm tiag tiag, tab sis ob peb millimeters ntawm ib feem tau dhau los ze rau lub hlwb. Thiab Oleg Rybachenko, paub txog zaj dab neeg, tsuas yog imperceptibly npuaj nws xibtes rau ntawm lub tuam tsev, thiab ib feem cuam tshuam lub hlwb thiab tua nws. Nyob rau hauv luv luv, tus neeg ntxeev siab uas surrendered lub citadel tuag thiab Kondratenko, tus hero ntawm kev tiv thaiv ntawm Port Arthur, coj nws qhov chaw.
  Tus thawj coj tshiab, txhawm rau ntxiv dag zog rau kev tiv thaiv ntawm lub fortress, tau sau tag nrho cov neeg tsav nkoj thiab nkoj cov phom loj mus rau ntawm ntug dej, thiab tshem tawm cov tub rog, tab sis tiv thaiv Port Arthur.
  Admiral Makarov nyob rau hauv tag nrho kev sib koom siab nrog nws nyob rau hauv no. Ntxiv mus, Lavxias teb sab fleet ua tsis tau tejyam mus txeeb lub teg num ntawm lub hiav txwv nyob rau hauv zaj dab neeg no.
  Raws li qhov tshwm sim, lub citadel tau raug tiv thaiv kom zoo, ntxiv rau cov kev txawj ntse ntawm Commander Kondratenko. Kev tiv thaiv tau zoo. Kondratenko ntxiv dag zog rau kev tiv thaiv ntawm Vysoky fortress nyob rau hauv lub sij hawm thiab cov Nyij Pooj tsis tuaj yeem coj nws.
  Ntxiv rau, Oleg Rybachenko, tus neeg tsis txawj tuag, tus tub liab qab tau tawm tsam zoo li titan thaum txias. Thiab nws ua rau txhua tus xav tsis thoob nrog nws qhov tseeb qhov tseeb.
  Tus tub hluas dhia mus rau hauv rab phom tshuab, thiab, so nws liab qab, puag ncig, me nyuam pob taws, tsom riam phom. Thiab nws pib sau ntawv. Thiab tsis tau ib lub mos txwv tau nkim. Cov samurai raug txiav cia nyob rau hauv qeb.
  Oleg, tus tub hluas nyob mus ib txhis, thrashed nws tus kheej nrog kev txaus siab, thiab aggressively hummed, composing ntawm txoj kev mus;
  Kuv yog ib tug tub yug lub 11 hli
  Nyob rau hauv lub hnub nyoog, lub hnub nyoog cua daj cua dub ...
  Bloom Tsarist Russia hauv ntiaj teb,
  Ntseeg kuv, peb Cadets tsis yog cripples!
  
  Tus Tswv uas zoo Svarog xa kuv,
  Ua haujlwm rau Fatherland nrog lub siab thiab tus ntsuj plig ...
  Rau peb, tom qab tag nrho, Vajtswv Dawb Huv Dawb Huv -
  Peb yuav tiv, ntseeg Xatas!
  
  Russia yog peb lub teb chaws, ntseeg
  Uas yog ib tug nyob rau hauv lub ntiaj teb no ...
  Txawm tias ib tug tsiaj nyaum heev tawm tsam,
  Muaj ib qho chaw rau peb cov neeg Lavxias hauv ntiaj teb!
  
  Lub teb chaws muaj zog kawg nkaus
  Tus vaj uas txawj ntse tshaj kav...
  Nws muab rau peb mus ib txhis los ntawm Kin -
  Cia Abel kov yeej, cia Cain tuag!
  
  Kuv tiv thaiv siab tawv Port Arthur,
  Sib ntaus tus tub thiab taw liab qab hauv qhov txias,
  Ntseeg kuv, cov Japanese tsis khoov,
  Cov ntxhais nthuav tawm lawv cov braids!
  
  Tus tub raug txiav tawm nrog rab phom tshuab ib zaug,
  Mowed down ib detachment ntawm ferocious samurai ...
  Thiab hits daj txoj cai nyob rau hauv lub qhov muag
  Peb yog cov pioneer ntawm kev phem yuav rhuav rau tej daim!
  
  Cia peb ua communism mus ib txhis
  Cov tsars ntawm Russia muaj txoj kev zoo kawg nkaus.
  Npau suav zoo yuav los tiag
  Rau lub yeeb koob ntawm legendary Svarog!
  
  Peb ntseeg tias peb yuav tiv thaiv Niam Txiv,
  Kuv sib ntaus rau saum roob loj, siab...
  Saum toj no peb yog ib tug cherub golden-tis,
  Thiab tus Tswv Perun nws tus kheej yog qhov pom tseeb!
  
  Kuv yog rau peb Leej Txiv mus txog thaum kawg,
  Ntseeg kuv, kuv yuav tawm tsam heev bravely ...
  Tsar Nicholas hloov kuv txiv,
  Peb yuav muab Yudas tso rau ntawm lub aspen!
  
  Russia tsuas yog ib qho zoo tagnrho
  Lub teb chaws ntawm cov neeg dawb huv thiab cov neeg txawj ntse ntawm lub ntiaj teb....
  Kuv npau suav ntawm nrhiav tau koob meej nyob rau hauv nws, me tub,
  Thiab ua Mars thiab Tswv Yexus ua ib tug mlom!
  
  Kuv ntseeg Lada niam ntawm Vajtswv,
  Qhov kev hlub ntawm ntug muab ...
  Peb xav tau cov lus ntxiv rau kev thov Vajtswv,
  Mary mus ib txhis qhuas tus nkauj xwb!
  
  Tsar Nicholas peb yuav pab koj,
  Kom kov yeej cov neeg Nyij Pooj ntseeg kev lim hiam ...
  Svarog cov xeeb ntxwv, peb yog cov tub ntawm kev yug menyuam,
  Thiab nyob rau hauv rati, peb ntseeg hais tias txias docks!
  
  Thiab ntawm no tus tub loj heev sib ntaus,
  Cas rab phom rati mows...
  Tus Tswv yeej ib txwm nrog peb,
  Tswv Yexus lub tshuab yeej tshuab huab!
  
  Zoo, cov Japanese tau nyuaj li cas?
  Koj tsis tuaj yeem kov yeej Port Arthur ...
  Peb yuav tsim lub ntiaj teb Russia nyob txhua qhov chaw,
  Thiab yuav muaj ib daim duab ntawm Lada nrog kub!
  
  Rau qhov vajntxwv yuav ncaj ncees mus ibtxhis,
  Peb yuav cawm nws thiab Vaj Ntsuj Plig Dawb Huv ...
  Nyob rau hauv tus duab ntxoov ntxoo ntawm ob lub taub hau lub tsho tiv no ntawm caj npab,
  Peb yuav ua kom Victoria txias!
  
  Nyob rau hauv Russia, txhua tus tub yog ib tug hero,
  Nws yuav tshuab nrog rab ntaj, ua si ib nrab ntawm lub ntiaj teb ...
  Tsis txhob nyiag cov ntxhais rau hauv koj lub yasyr,
  Thov kom peb ua tau qhuas!
  
  Yog, Russia muaj pioneers,
  Tias txoj hlua khi liab tau nruj ...
  Peb khaws kev ncaj ncees, lub siab, kev hwm,
  Thiab peb pom communism, lub hnub muab!
  
  Thiab tam sim no peb repulsed lub horde,
  Thiab lawv tiv thaiv lub fortress ntawm Port Arthur ...
  Svarog hais tias: Kuv yuav txais cov neeg tuag,
  Hauv lub Vaj Kaj Siab, cov ntxhais tab tom tos lawv los ua ib daim duab!
  Hu nkauj, tus tub pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab, rhuav lub samurai sib nrug.
  Los ntawm txoj kev, lub grenade yog ua los ntawm sawdust thiab muaj hwj chim loj puas tsuaj. Yog li cov neeg Nyij Pooj tsis tuaj yeem tiv taus nws.
  Oleg Rybachenko, sau thiab hu nkauj:
  Thiab cov samurai ya mus rau hauv av,
  Nyob rau hauv lub siab ntawm steel thiab hluav taws!
  Thiab nws txoj kev pab rau kev tiv thaiv yog qhov tseem ceeb. Thiab Admiral Makarov tau qhia nws cov txuj ci hauv av.
  Tsis tas li ntawd, cov Russians muaj ntau cov khoom siv thiab cov khoom siv, ua tsaug rau cov txuj ci ntawm cov lus dab neeg qub.
  Thiab qhov tseeb hais tias Lavxias teb sab tub rog ntawm Togo tau battered ntau ho.
  Thaum kawg ntawm lub Kaum Ob Hlis, cov samurai tau qaug zog hauv kev tawm tsam. Thaum Lub Ib Hlis, muaj lub suab nrov los ntawm Kuropatkin qhov kev sim tso tawm qhov thaiv, tab sis tsis ua tiav.
  Thaum Lub Ob Hlis, qhov kev tawm tsam tau rov ua dua, thiab rov ua dua nrog kev poob hnyav rau cov neeg Nyij Pooj.
  Thaum lub sij hawm tiv thaiv, tus tub Oleg Rybachenko coj heroically. Thaum lub sij hawm pib ntawm lub siege, tus me nyuam tub no tsuas muaj kaum xyoo nyob rau hauv tsos. Tus menyuam tau sib ntaus sib tua nrog cov neeg laus thiab mus rau kev tshawb nrhiav.
  Nws qhia nws tus kheej kom ua siab loj thiab sib ntaus sib tua. Thiab tiv thaiv tuav.
  Thiab tus tub, tawm tsam lwm qhov kev tawm tsam, tua ntau pua tus samurai los ntawm rab phom tshuab, thiab tsis tso cai rau lawv mus nqa Mount High. Nyob rau tib lub sijhawm, tus tub hluas rov hu nkauj nrog kev zoo siab heev;
  Tsar Nicholas tam sim no yog ib tug huab tais loj,
  Koj Lenin yuav tsis muaj sijhawm rau lub hwj chim ...
  Peb yuav tso tseg hordes ntawm qus Japanese,
  Rhuav tus neeg ua phem rau Russia lub qhov ncauj!
  
  Thov kom Russia kav mus ib txhis hauv lub qab ntuj khwb,
  Nyob rau hauv nws, lub hwj chim, formidable Tsar Nikolai ...
  Peb tuaj yeem ntaus yeeb ncuab nrog rab ntaj,
  Rau qhov no koj sib ntaus thiab twv!
  
  Kev loj hlob ntawm Russia nyob rau hauv lub ntiaj teb no,
  Tsis muaj leej twg tuaj yeem kov yeej cov Russians ...
  Nrog nws lub zog hauv kev sib ntaus sib tua tsis hloov pauv,
  Peb yuav coj cov yeeb ncuab tawm ntawm Leej Txiv!
  
  Los ntawm lub npe ntawm peb Leej Txiv Saum Ntuj Ceeb Tsheej,
  Russia yuav yeej kev sib ntaus sib tua ...
  Thiab lub yeeb koob ntawm Russians yuav incorruptible,
  Kev xeem dhau tsuas yog tsib!
  
  Peb yuav tsis txhos caug
  Saum toj no peb yog cherub golden-winged...
  Ntau tiam neeg yuav dhau mus
  Thiab yuav muaj kev thaj yeeb nyob mus ib txhis hauv lub qab ntuj khwb!
  
  Svarog yuav nrog Yexus mus,
  Lawv yuav tsa tag nrho cov neeg tuag ib zaug ...
  Tom qab tag nrho, kho yog qhov zoo tshaj plaws kos duab,
  Txiv Plig lub Kaum Hli Ntuj yuav yug me nyuam!
  
  Thiab Lenin, Stalin, Nikolai thiab Peter,
  Txhua txhais tes ua ke yuav clench thiab nkag siab ...
  Dab tsi yog tus chij ntawm Russia nyob rau hauv lub ntiaj teb txaus siab,
  Cov yeeb ncuab ntawm Leej Txiv yuav tuag thiab tuag!
  
  Vajtswv foom koob hmoov rau kev pabcuam ntawm Russia,
  Nce mus rau qhov siab tshaj pedestal ...
  Svarog tus Mexiyas zoo kawg nkaus,
  Ntseeg kuv, kuv tsis tau tso tseg kev hlub cov tub rog!
  
  Peb yuav ntseeg tsis ntev peb yuav muaj zog dua
  Nce tus chij Russia hla lub ntiaj teb ...
  Leej twg yuav ua rau muaj lub tswv yim zoo,
  Peb hu nkauj hauv prose thiab paj huam!
  
  Nws zoo npaum li cas thaum lub hnub qub ntawm Russia
  Saum lub ntiaj teb yuav ci zoo li lub pob zeb diamond ...
  Tom qab tag nrho, lub hnub qub ntuj velvet watered,
  Thiab ntaus tus yeeb ncuab ntawm qhov muag!
  
  Tsis txhob ntseeg tus uas hais tias lawv qaug zog,
  Hais tias Russians titans tsis match ...
  Nyob rau hauv lub npe ntawm lub xeev Orthodox,
  Coj tus tub no rau ntawm nees!
  
  Thiab peb maj mus rau hauv kev sib ntaus sib tua rau lub yeeb koob ntawm lub ntiaj teb,
  Kom bravely yeej nyob rau hauv lub Fatherland ...
  Yuav piav tsis tau rau Shakespeare
  Peb cov tub rog yuav muaj koob meej npaum li cas!
  
  Peb lub teb chaws yuav mus txog qhov khoom plig,
  Los ntawm txhua tus Vajtswv nyob hauv lub qab ntuj khwb qhov zoo tshaj plaws ntawm txhua tus ...
  Guests yeej ib txwm txais tos nyob rau hauv peb lub Fatherland,
  Yog koj tuaj nrog kev zoo, koj tsis yog neeg phem!
  
  Hlub vajntxwv thiab Tswv Yexus
  Thiab pe Lada rau kev hlub ...
  Tsis txhob ua ib tug coward nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua,
  Koj tsim tsis tau kev zoo siab ntawm cov ntshav!
  
  Lub neej yuav nyob mus ib txhis, cua daj cua dub thiab zoo nkauj,
  Muaj ib qho chaw rau sawv daws ua siab loj...
  Sib cav nrog ib tug Lavxias teb sab knight yog txaus ntshai,
  Tsis suav ces koj teeb meem!
  
  Tab sis tsis ntev yuav muaj kev thaj yeeb nyob hauv lub qab ntuj khwb,
  Thiab zoo yuav yeej nyob rau hauv greatness ...
  Peb yuav nyob hauv kev zoo siab, lub vaj kaj siab tsis hloov,
  Tus Tswv yuav muab tis muaj zog!
  Nrog cov nkauj zoo li no, tau kawg, cov tub rog Lavxias tsis tuaj yeem poob. Thiab tus tub terminator tsis nco. Thiab lwm tus tub rog raug rho tawm haujlwm ntawm Nyiv cua daj cua dub Mount Vysokaya nrog qhov tseeb tiag.
  Lub Peb Hlis twb los lawm... Cov Nyij Pooj rov qab los dua. Ntshav Hnub Sunday tsis tshwm sim nyob rau hauv Russia, txij li thaum Tsar Nicholas, txij li thaum Port Arthur tuav, tau nyob rau hauv lub siab zoo thiab tawm mus rau cov neeg. Vajntxwv cov neeg kuj tos txais nws nrog kev zoo siab thiab zoo siab heev. Thiab txhua yam mus zoo.
  Cov tub rog Lavxias teb sab tau ntxiv, thiab tau dhau los ua ntau dua. Thaum kawg ntawm lub Peb Hlis, cov neeg Nyij Pooj tau sim ua ntej, tab sis Kuropatkin cov tub rog muaj ntau tus lej zoo tshaj thiab tshem tawm txhua qhov kev tawm tsam.
  Thiab qhov zoo tshaj plaws ntawm samurai ntawm General Noga tau pinned los ntawm lub siege ntawm Port Arthur. Tom qab raug kev txom nyem hnyav, cov neeg Nyij Pooj rov qab los. Tab sis dua Kuropatkin hesitated.
  Thaum kawg ntawm lub Plaub Hlis, kev tawm tsam tshiab tau ua raws, uas, txawm li cas los xij, kuj tau raug tshem tawm.
  Thiab Oleg Rybachenko, tus tub siab tawv no txawm ntes tau ib tug tub rog Nyij Pooj, nrog kev pab ntawm ib tug ntxiab, tau kawg.
  Thaum pib ntawm lub Tsib Hlis, tsuas muaj kev sib tsoo me me, thiab ntawm 25th Rozhdestvensky's squadron thaum kawg nkag mus rau Port Arthur. Tus naas ej admiral coj tsib caug-ib lub nkoj hla peb hiav txwv ib zaug!
  Tom qab ntawd, kev tiv thaiv tau txais kev txhawb nqa. Thiab thaum lub Rau Hli, qhov kev tawm tsam kawg ntawm Port Arthur tau ua raws. Qhov kev quab yuam yog qhov xav tau thiab hnyav heev. Thiab ib zaug ntxiv nws raug repulsed nrog loj losses rau cov Japanese. Tus tsar thaum kawg tshem Kuropatkin thiab tsa Linevich. Nyob rau nruab nrab Lub Xya Hli 1905, cov neeg Nyij Pooj tau kov yeej thaum kawg. Thiab tus heroic tiv thaiv ntawm Port Arthur, uas kav ntau tshaj ib xyoos, tau tas.
  Kondratenko tau txais qhov Kev Txiav Txim ntawm St. Andrew Thawj Hu. Thiab tau txais qib ntawm field marshal. Tom qab ntawd cov tub rog ntawm Rozhdestvensky, ua ke nrog Port Arthur, coj los ntawm Admiral Makarov, yeej cov neeg Nyij Pooj ntawm hiav txwv. Ntxiv mus, Admiral Togo nws tus kheej tuag hauv kev sib ntaus sib tua.
  Oleg Rybachenko, tus tub nyob mus ib txhis rov txawv ntawm nws tus kheej thiab tus kheej tau ntes cov neeg Nyij Pooj sib ntaus sib tua. Ob peb tus ntxhais zoo nkauj, tsis muaj taw liab qab kuj tawm tsam nrog nws.
  Kev sib ntaus sib tua Natashka pom nws tus kheej tshwj xeeb tshaj yog ci ntsa iab - lub roob hluav taws tiag tiag hauv kev sib ntaus sib tua thiab invincible.
  Thiab thaum ib tug hluas nkauj pov ib tug grenade nrog nws liab qab ntiv taw, ces qhov no yog ib tug colossal bummer thiab kev puas tsuaj. Coal grenade thiab thiaj li puas.
  Ib tug tub tho kev tawm tsam cov neeg Nyij Pooj thiab hu nkauj tib lub sijhawm;
  Peb qhov yuav yog Dej Hiav Txwv Pacific, ntseeg
  Russia ntawm Kingdom ntawm Rod nrog Nicholas ...
  Thiab tus tsiaj nyaum yuav raug puas tsuaj
  Peb, cov knights ntawm cov yeeb ncuab, yuav rhuav tshem txhua leej txhua tus!
  
  Kuv lub teb chaws, ntseeg tshaj txhua yam,
  Cia cov hnub qub ntawm communism ci ntsa iab...
  Kev vam meej nrog cov knights,
  Peb yog lub ntsiab lus ntawm tsuas yog altruism!
  
  Kuv yog ib tug pioneer tsoo ua tsov rog,
  Tsuas yog ib tug tub sab laug xwb...
  Tab sis kuv yuav zom tus yeeb ncuab ua hmoov,
  Thiab kuv yuav rhuav tshem cov uas tawm tsam lub horns!
  
  Nyiv vim li cas thiaj mus rau peb
  Koj dared tawm tsam Russia ...
  Thiab tau txais txoj cai ntawm lub qhov muag nrog pob taws,
  Svarog tus Tswv txoj haujlwm tseem ceeb!
  
  Hlub Lada Niam Nws Vajtswv,
  Nws yug tau ntau, kaj lug thiab zoo kawg...
  Rau lub yeeb koob ntawm Genus cov tub siab tawv,
  Peb yuav tsum tsis txhob tua cov yeeb ncuab qus!
  
  Tsis txhob kov yeej Japanese daj Rus,
  Peb tus phab ej hauv kev sib ntaus sib tua yog invincible ...
  Sib ntaus sib tua rau Niam thiab tsis txhob ntshai,
  Thaum cov neeg thiab cov vaj ntxwv sib sau ua ke!
  
  Au Nikolai, peb yuav muab rau koj
  Rau Dawb Huv Russia peb yog ib lub plawv ...
  Saum toj no peb yog ib tug cherub golden-tis,
  Qhib nws lub qhov rooj rau lub qab ntuj khwb!
  
  Rau lub yeeb koob ntawm Vajtswv Lavxias teb sab Christ,
  Peb hu nkauj rau peb Russia ...
  Mary txoj kev hlub, dawb huv heev
  Dab tsi hloov porridge rau me nyuam noj su!
  
  Rau koj Mary kuv yuav tig kuv ob lub qhov muag,
  Ua ke nrog Lada, koj muab kev hlub rau txhua tus ...
  Txawm yog Dab Ntxwg Nyoog muab rab hneev rau peb,
  Tswv Ntuj yuav nrog peb nyob kaj lug nyob mus ib txhis!
  
  Tsis yog, lub hnub yuav tsis tawm mus
  Tsis muaj kev cia siab ntawm Supreme Russia...
  Npau suav loj los muaj tseeb
  Txhua yam yog earing tias nyob rau hauv lub ntuj xiav!
  
  Peb hu nkauj qhuas Tswv Ntuj,
  Psalms thiab nkauj, txhua lub sijhawm ...
  Yog tias peb yuav tsum mus rau hauv kev sib ntaus sib tua nrog ib rab phom,
  Tom qab tag nrho, Stalin thiab Great Lenin nrog peb!
  
  Rau Niam Txiv, rau Vajtswv, rau lub tebchaws,
  Peb cov tub rog sib ntaus sib tua...
  Paub tias tsis yog ib tug foom phem,
  Thaum lub bayonet ntawm ib tug tub rog Russia yog sharpened!
  
  Rau peb lub tebchaws, ib tug pioneer hauv kev sib ntaus sib tua,
  Svarog tswj hwm lub ntsej muag ntawm kev hlub ...
  Peb pom tej yam hauv peb txoj kev npau suav kaj
  Peb yuav qhuas Tswv Ntuj lub txiaj ntsim mus li twg!
  
  Nyob rau hauv luv luv, cov Japanese twb Khan,
  Thiab Port Arthur tsis tso tseg hauv kev sib ntaus sib tua ...
  Vim li ntawd, Leej Txiv Saum Ntuj Ceeb Tsheej muab rau peb,
  Yog li hais tias koj tawm tsam bravely rau Russia!
  . QHOV #2
  Nyiv tau yuam kom muaj kev thaj yeeb nyab xeeb nrog Russia, kho los ntawm Tebchaws Meskas.
  Kuv yuav tsum tau muab cov Kuril Islands tuaj, thiab Taiwan. Russia tau ruaj ntseg tiv thaiv Kaus Lim Kauslim, Manchuria, tswj hwm Port Arthur. Tsis tas li ntawd, Nyiv tau them nyiaj ntau ntawm ib lab nyiaj daus las rau tsarist Russia.
  Lub yeej tau ntxiv dag zog rau txoj hauj lwm ntawm Tsar Nicholas II. Russia nthuav dav nws thaj chaw, thiab Zheltorossiya pib tsim los ntawm kev yeem koom nrog cov cheeb tsam Suav. Tsis muaj lub xeev Duma - Russia tseem yog ib tug monarchy kiag li, tsis muaj ib tug parliament.
  Ntawm chav kawm, vim muaj yeej thiab kev ruaj ntseg ntawm kev nom kev tswv, kev lag luam kev loj hlob tau pib ntxov dua hauv keeb kwm tiag tiag thiab muaj zog dua.
  Thawj Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb pib zoo li hauv keeb kwm tiag tiag. Tab sis nws tau ua tiav ntau dua rau Russia. Nyob rau hauv uas cov tub rog loj dua thiab zoo dua, suav nrog ua tsaug rau kev hloov kho ntawm Field Marshal Kondratenko, thiab kev lag luam muaj zog dua, thiab txoj cai ntawm tsar yog siab dua.
  Oleg Rybachenko kuj tawm tsam desperately thiab bravely heev. Tus tub khiav zoo li lub meteorite. Nws scribbled los ntawm ib rab phom tshuab hauv tsev rau cov Germans. Thiab tom qab ntawd nws tau khiav nrawm dua li lub laub nrog rab phom tshuab. Thiab nws kuj mob siab rau tsoo cov tub rog ntawm Kaiser.
  Nws ntsia zoo li ib tug me nyuam tub uas muaj txog kaum, thiab nws liab qab, zoo li me nyuam ko taw tau muab pov tseg, cov sawdust grenades tuag taus.
  Coj tus tua hluav taws zoo, tus tub ceev xwm hummed;
  Peb lub tebchaws yog lub tebchaws dawb huv,
  Lub koob meej rau peb Leej Txiv Saum Ntuj Ceeb Tsheej ...
  Dab Ntxwg Nyoog tus yeeb ncuab yuav tsis tsoo,
  Peb pom, peb nyob deb ze ze!
  
  Kuv Fatherland yuav vam meej
  Tsar Nicholas sawv saum lub ntiaj teb ...
  Invincible Lavxias teb sab tub rog,
  Cia peb los ze zog rau Huab Tais Ntuj!
  
  Kuv yog ib tug tub pioneer yooj yim,
  Tab sis tau txais txiaj ntsig nrog lub zog uas tsis tau pom dua ....
  Thiab kuv yuav qhia txhua tus ua piv txwv muaj zog,
  Yuav kom tsis txhob hu ua shabby rau!
  
  Kuv ntseeg nrog koj, Tswv Yexus,
  Koj yog tus muaj zog tshaj plaws hauv lub qab ntuj khwb,
  Thiab kuv thov Vajtswv rau koj nrog Lada,
  Txhawm rau coj cov channel ntawm kev tsim!
  
  Peb yuav nyob rau Mars sai sai no, ntseeg kuv
  Peb lub teb chaws yuav kav lub ntiaj teb no...
  Thiab lub infernal Kaiser tus tsiaj nyaum yog crushed,
  Cov exploits ntawm knights yog hu ua nkauj!
  
  Tus tub khiav ib tug pioneer barefoot,
  Liab qab heels ncig cov ntxhais khiav ncig ...
  Nws yuav ntaus Kaiser nrog nws lub nrig,
  Tom qab tag nrho, peb cov knights tham nrog cov vajtswv!
  
  Glory rau Russia, lub teb chaws zoo,
  Paub vaj ntxwv yuav sawv dawb huv communism...
  Tsis txhob kov yeej peb, ntseeg Dab Ntxwg Nyoog,
  Fascism tau raug pov rau hauv cov tshauv ntawm Boudin!
  
  Peb lub teb chaws tsis muaj zog nyob hauv ntiaj teb,
  Tsis muaj Russia nyob rau hauv lub ntiaj teb no zoo nkauj dua ...
  Kuv yog ib tug dav dawb hau, tsis yog ib tug siab phem sparrow,
  Kuv yuav coj kev xyiv fab thiab kev zoo siab rau txhua tus neeg!
  
  Peb ua siab loj tsav mus rau hauv ntuj txiag teb tsaus ntawm tus yeeb ncuab,
  Peb yooj yim tsoo cov yeeb ncuab ntawm Nazis ...
  Peb yuav txiav cov Kaiser horns sai sai no,
  Yuav muaj ib lub sij hawm ntawm lub teeb ntawm cov communist!
  Thiab cov ntxhais kuj tsoo cov Germans, thiab thiaj li nto moo. Lawv raug ncaws tawm nrog kev pab ntawm txhais taw liab qab nrog rau cov pob khoom tawg. Thiab lawv prick tib lub sijhawm nrog bayonets.
  Lawv rhais qhib lub plab ntawm cov yeeb ncuab yam tsis muaj koob tsheej ntau.
  Natasha hu nkauj;
  Tos yeej, tos rau yeej! Rau Tsar Nicholas lub roob!
  Zoya, tua thiab pov cov grenades nrog nws cov ntiv taw liab qab, lees tias:
  - Yeej awaits, yeej awaits! Tus yeeb ncuab koj yog tus phooj ywg zoo siab!
  Thiab cov plaub hau liab Augustine, uas nws cov plaub hau flutters nyob rau hauv cov cua zoo li ib tug proletarian banner, roars:
  - Vajtswv cawm vajntxwv!
  Svetlana, khob tawm cov tub rog Kaiser, thiab pov cov grenades nrog nws cov ntiv taw liab qab, squeals:
  - Lada nrog peb!
  Cov no yog cov ntxhais ntawm no sib ntaus sib tua thiab zoo nkauj. Thiab lawv cov leeg dov nyob rau hauv daim tawv nqaij tanned.
  Kev ua tsov ua rog tau siv sijhawm me ntsis dhau ib xyoos thiab xaus nrog lub cev qhuav dej ntawm Austria-Hungary thiab kev swb ntawm Ottoman Empire thiab lub teb chaws Yelemees. Thiab Bulgaria, pom dab tsi nws tsw zoo li, coj sab ntawm Serbia thiab Russia, raws li, los ntawm txoj kev, tau ua Ltalis thiab Nyiv.
  Field Marshal Kondratenko tau txais qib siab tshaj plaws - Generalissimo. Thiab nws tau los ua tus tuav ntawm yuav luag txhua qhov kev txiav txim, zoo li Suvorov. Brusilov los ua tus thawj tswj hwm. Admiral Kolchak ua hauj lwm, thiab Kornilov, Denikin. Tsarist Russia txuas rau nws tus kheej: Galicia, Bukovina, Krakow Voivodeship, Poznan Cheeb Tsam, Klaipeda. Czechoslovakia kuj tau los ua ib feem ntawm Lavxias teb sab faj tim teb chaws. Thiab Asia Minor nrog Constantinople. Thiab sab qaum teb Iraq.
  Txhua yam nyob rau hauv tag nrho, nws muab tawm zoo. Cov neeg Nyij Pooj tau faib lub tebchaws German nrog Russia hauv Dej Hiav Txwv Pacific.
  Tom qab ntawd Saudi Arabia tau muab faib rau Russia, Fabkis thiab Britain. Tsis tas li ntawd, tom qab ua tsov rog luv luv, Russia thiab Britain tau faib Iran.
  Oleg Rybachenko tau koom nrog hauv kev ua tsov rog no. Tus tub hluas tau tawm tsam dua, khiav nrawm dua li cheetah nrog rab phom tshuab, thiab pov cov grenades ntawm colossal tua hwj chim nrog nws liab qab taw. Thiab rhuav tshem tag nrho cov yeeb ncuab.
  Thiab cov ntxhais dab sib ntaus sib tua nrog nws. Lawv hu nkauj zoo nkauj thiab zoo siab heev thaum lawv tsoo cov Pawxia.
  Peb yog cov me nyuam ntawm Tsev Neeg, cov ntxhais ntawm Vajtswv,
  Thiab nyob rau tib lub sijhawm, cov tswv cuab Komsomol tsis muaj ...
  Ntawm qhov yuav tsum tau siv nyiaj ntxiv paub npau suav
  Lub bayonet ntaus ntawm cov ntxhais yog ntse heev!
  
  Peb yuav muaj peev xwm kov yeej txhua tus Nazis,
  Palaces los tsim - banner ntawm communism ...
  Peb invincible Russian dais,
  Refuting lub dogmas ntawm Darwinism!
  
  Peb yog cov ntxhais zoo nkauj, ntseeg kuv
  Thiab nrog pob taws liab qab peb yuav ntaus lub qhov ntswg ...
  Cia peb qhib qhov rooj rau communism sai sai no,
  Peb yuav nthuav tawm qhov tsaus ntuj ignoramus!
  
  Ntawm no peb tab tom khiav tawm ntawm qhov kev tawm tsam,
  Captivated los ntawm kev zoo nkauj ntawm lawv tus ntxhais ...
  Saum toj no peb yog ib tug cherub golden-tis,
  Thiab cov ntxhais muaj lub suab zoo li no!
  
  Cia lub tebchaws Russia nto moo,
  Uas yug los nyob rau tiam neeg...
  Cov neeg hauv ntiaj teb no yog tsev neeg phooj ywg,
  Lenin zoo yuav pab tau peb!
  
  Tab sis tam sim no lub yeeb koob Nikolai txoj cai,
  Thiab cov neeg loj heev tau tawm tsam rau nws,
  Peb sawv daws mus txog qhov ntawd, peb tsuas yog ntseeg saum ntuj ceeb tsheej,
  Thaum cov neeg thiab Tsar ntawm Russia koom ua ke!
  
  Yog lawm, peb yuav mob siab rau vaj ntxwv,
  Pab Nws nrog tag nrho lub siab thiab tus ntsuj plig...
  Kuv hlub Yexus thiab Ladoya,
  Mus ib txhis kuv yuav Svarog nrog koj!
  
  Peb cov ntseeg Lavxias tseem ceeb rau peb,
  Peb hlub lawv nrog tus ntsuj plig ntawm cov neeg Soviet ...
  Thiab nws tsuas yog cov machinations ntawm Dab Ntxwg Nyoog,
  Thaum Perun nrog Lada, koj yuav tsis lees paub!
  
  Kuv hlub vaj ntxwv, nws yog peb txiv,
  Pab Nws ncaj ncees thiab nrog kev hlub ...
  Cia muaj qhov kawg rau cov yeeb ncuab ntawm Russians,
  Txawm hais tias qee zaum nws tau muab rau hauv cov ntshav!
  
  Russia yuav nyob hauv lub ntiaj teb rau txhua tus,
  Kom ci ntsa iab nrog quasar ci ntsa iab thiab muaj zog ...
  Fatherland yuav tsis muaj teeb meem,
  Txawm tias tus yeeb ncuab tau kos huab phem!
  
  Thov kom Huab Tais Tswv Ntuj nrog nraim peb,
  Leej twg yog tus kav lub qab ntuj khwb....
  Hauv qab peb yog tus Dawb Huv tshaj plaws,
  Leej twg hauv nws txoj kev ua siab zoo!
  
  Cia muaj kev tsim nyob ntiaj teb,
  Peb yuav yeej, kuv paub tseeb ...
  Tos kom ua tiav ntawm txoj kev npau suav kaj,
  Yuav muaj chaw rau cov neeg nyob hauv lub vaj kaj siab!
  
  Au, kuv tus dawb huv neeg txawj ntse Russia,
  Nyob rau hauv lub npe ntawm kev vam meej ntawm communism ...
  Vaj tswv-demiurges paub kuv cov txheeb ze,
  Thiab qhov kev sim ntawm revanchism yuav tsis dhau!
  
  Peb ntseeg tias cov yeeb ncuab yuav raug tshem tawm mus rau hauv av,
  Peb yuav tsa tus chij Lavxias thoob plaws lub qab ntuj khwb ...
  Peb yuav kov yeej cov fascists thiab dushmans,
  Thiab peb yuav qhuas Tsev Neeg lub npe mus ib txhis!
  Thiab, ntawm chav kawm, cov ntxhais tua thiab pov cov grenades tuag taus nrog lawv cov chiseled, liab qab, tanned ob txhais ceg.
  Thiab koj tiv tsis tau cov neeg zoo li lawv.
  Tom qab ntawd cov neeg raug txhom Mujahideen hnia liab qab, hu ua ntxhais. Dusty tab sis heev seductive ko taw.
  Thiab tom qab ntawd Afghanistan. Muaj tseeb, muaj kev tsov rog me ntsis. Thiab cov British tsis muaj hmoo heev thaum xub thawj.
  Txawm li cas los xij, Oleg Rybachenko tau qhia nws qib zoo ntawm tus tub rog ntawm lub teeb nyob ntawd.
  Ua ke nrog cov ntxhais hauv bikinis, nws tsoo cov yeeb ncuab nrog yooj yim heev, tig lub Mujahideen mus rau hauv lub sieve. Thiab cov ntxhais, nrog lawv cov ntiv taw liab qab, pov pob ntawm lub zog tuag, thiab rhuav tshem tag nrho cov tub rog ntawm Afghan.
  Thiab sib ntaus sib tua, tus tub hu nkauj, sau raws li nws mus;
  Kuv yog ib tug pioneer, tau mus tua nyob rau hauv Afghanistan,
  Kev tsov rog txaus ntshai tos ...
  Tab sis Russians ib txwm paub yuav ua li cas sib ntaus,
  Tus yeeb ncuab yuav suav tsuas yog xoom!
  
  Thov kom lub sij hawm ntawm communism nyob rau hauv lub yeeb koob,
  Thaum Svarog tus Vajtswv loj yuav los ...
  Dispel lub hordes ntawm formidable fascism,
  Wins qhib ib tug account tsis kawg!
  
  Lub ntuj yog xiav nyob rau hauv Afghanistan
  Ib tug tub liab qab khiav hla roob...
  Nws txoj haujlwm yog qhov zoo,
  Tom qab tag nrho, Lavxias teb sab kev ntseeg yog ib qho khoom monolith!
  
  Dushmans nce hauv huab nruj heev,
  Tab sis lawv raug tsoo los ntawm ib tug pioneer siab tawv,
  Fighter tub los ntawm Russia muaj zog,
  Nws yuav ua piv txwv rau cov laus!
  
  Peb txhua tus ntseeg nyob rau hauv kev yeej ntawm Communism,
  Thiab yog tias koj yuav tsum tau tawm tsam rau huab tais ...
  Cia peb faib cov pab yaj ntawm revanchism mus tshauv,
  Rau peb thiab roob, dej hiav txwv sov!
  
  Russia yuav kav lub qab ntuj khwb
  Yog li bequeathed Lub Siab Tshaj Plaws Tshaj Lij...
  Nrog nws lub zog hauv kev sib ntaus sib tua tsis hloov pauv,
  Peb tsav cov yeeb ncuab ntawm Fatherland mus rau hauv lub hleb!
  
  Peb tsis tuaj yeem raug coj los rau hauv peb lub hauv caug los ntawm Russians,
  Rau peb Svarog thiab Dawb Vajtswv ntawm kev hlub ...
  Peb yuav tsis lees paub qhov kev nplua nuj ntawm kev tub nkeeg no,
  Yog peb xav tau dej hiav txwv, cia peb los ntshav!
  
  Rau lub yeeb koob ntawm peb Motherland Russia,
  Tus knight dares cawm kuv Rus ...
  Peb Tsev Neeg yog tus siab tshaj plaws thiab Khetos yog txoj haujlwm,
  Muaj peev xwm qhia qhov kaj ntawm kev tsim!
  
  Kuv hlub Russia, uas yog dearest ntawm tag nrho cov,
  Qhov paj zoo nkauj...
  Peb yuav txav mus rau Fuhrer nyuaj ntawm lub ntsej muag,
  Thiab iab defeats tsis suav!
  
  Qab peb yog Lada, leej niam ntawm Great Gods,
  Qab peb yog Perun, Yarilo, hwj chim ....
  Peb yuav rhuav tshem tag nrho cov tsiaj qus,
  Cia peb pab cov neeg qaug zog!
  
  Yog, cia lub Fatherland vam meej nyob rau hauv lub yeeb koob,
  Lub ntiaj teb yuav nce siab tshaj txhua yam ...
  Abel yuav sawv thiab Cain yuav tuag,
  Yuav muaj ib tug neeg phem nyob hauv ntuj txiag teb tsaus!
  
  Thaum Russia tsa nws rab ntaj loj heev,
  Thiab muab peb lub zog ntawm Russians, dawb Vajtswv ...
  Tag nrho cov dab phem nyob hauv lub ntiaj teb no yuav ploj mus sai sai,
  Lub Teeb Siab Tshaj Plaws tau pab tsim dab tsi!
  
  Yog li ntawd, ntseeg Tswv Yexus,
  Ntseeg peb tus Khetos lub yeeb koob...
  Txhob npam koj niam koj txiv
  Cia li ntseeg Rod mus txog thaum kawg!
  
  Ces yuav muaj nqi zog heev,
  Thiab xa mus rau Russians thoob ntiaj teb ...
  Nws yog ib qho tsim nyog yuav tsum tau tawm tsam ua siab loj rau Leej Txiv,
  Svarog zoo Vajtswv thiab mlom!
  
  Txhua tus tuag yuav sawv hauv qhov tuag rov qab los,
  Hnub nyoog, zoo li cua, tawg hauv kev xyiv fab ...
  Ob lub ntuj thiab lub ntiaj teb nyob rau hauv lawv lub hwj chim loj,
  Cov neeg thoob ntiaj teb hwm Tsev Neeg!
  Qhov no yog li cas Oleg Rybachenko tau tawm tsam hauv Afghanistan nrog cov ntxhais. Thiab ib qho ntawm nws txoj kev ntseeg siab thiab muaj suab nrov yeej tom qab lwm qhov.
  Nov yog tus tub terminator! Thiab tus ntxhais nrog pob taws liab qab tig tawm heev heev thiab ci ntsa iab!
  Lub ntiaj teb tau pom kev ruaj ntseg thiab kev vam meej. Kom txog rau thaum lub Great Depression ntaus nyob rau hauv 1929. Russia, tom qab kev loj hlob sai, kuj poob rau hauv kev kub ntxhov.
  Xyoo 1931, Nyiv tau tawm tsam Russia, nrhiav kev ua pauj rau yav dhau los swb.
  Ntawm chav kawm, lub teb chaws Ottoman tsarist tau npaj ua tsov rog.
  Tab sis lub sij hawm no, nws yog tua tus kheej. Cov tub rog tsarist kov yeej cov Japanese.
  Oleg Rybachenko rov tawm tsam nrog lub siab tawv, tab sis technically deb qab Russia, samurai.
  Tus tub hluas tau raug rho tawm haujlwm los ntawm rab phom tshuab muaj zog, txiav tawm txoj haujlwm tawm tsam ntawm cov tub rog Lavxias samurai los ntawm ntau pua thiab txhiab. Txiav thiab txiav tag nrho cov tub rog ntawm Nyij Pooj ib zaug.
  Nws rab phom tshuab zoo li tsis nkees. Thiab nws tau tsoo txhua yam thiab tshem tawm cov neeg tawm tsam hauv cov hmoov ntshav.
  Thiab tus me nyuam nyob mus ib txhis, uas tseem zoo li muaj hnub nyoog kaum xyoo, tab sis muaj zog ntau dua li ib tug ntxhw, cuam nrog nws cov ntiv taw liab qab, pob khoom tawg ntawm lub zog loj. Thiab cov yeeb ncuab tau rub mus rau hauv qhov tsawg tshaj plaws.
  Thiab cov ntxhais, nrog rau nws, tsoo thiab mowed down tus Japanese. Txiav lawv zoo li rab chais plaub hau.
  Thiab lawv tau qhia lawv tus nplaig thiab luag.
  Thiab tib lub sij hawm cov ntxhais hu nkauj nrog kev zoo siab thiab kev zoo siab. Nrog kev xyiv fab sau cia ntawm kev mus;
  Russia yog lub teb chaws loj tshaj plaws
  Peb yuav tsim communism nyob rau hauv nws nrog huab tais,
  Kev khi lus nyob mus ib txhis yog muab rau peb nrog Tsev Neeg,
  Tias txhua tus neeg tau yug los ua tus phab ej!
  
  Peb yuav swb Nyij Pooj tso dag
  Nyob rau hauv vain koj tawm tsam Russia ...
  Ntawm qhov kev tawm tsam, tus ntxhais twists nws broadword,
  Warriors ntawm daj tore!
  
  Peb yog Komsomol nyob mus ib txhis fighters,
  Thaum peb sib ntaus, lub hnub ci ci dua ...
  Txiv Plig Nyiaj Pov,
  Peb knights tsis yog menyuam yaus!
  
  Cia siab tias tsis muaj leej twg txwv peb
  Los ntawm lub npe mus ib txhis communism ...
  Peb yuav sai sai tsav cov yeeb ncuab ntawm Russia,
  Leej twg tawm tsam nrog kev phem cynicism!
  
  Vajtswv Svarog yuav kav nyob rau hauv lub Fatherland,
  Nws yog tus patron neeg dawb huv ntawm cov tub rog loj ...
  Cov yeeb ncuab yuav tsis raug tso cai txawm nyob ntawm qhov chaw pib,
  Tus uas muaj Hwjchim Loj kawg nkaus ntawm tus tsim ntawm txhiab tus ntsej muag!
  
  Rau peb lub koob meej Motherland destiny,
  Defeat txhua leej txhua tus, jokingly txiav cov yeeb ncuab ...
  Kuv xav muab ib zaj nkauj rau Rod,
  Dab tsi tau dhau los ua qhov chaw hauv lub ntiaj teb lub vaj kaj siab!
  
  Ntawm no cov poj niam Komsomol liab qab khiav,
  Lawv heels flash zoo li daim iav ...
  Nws yog tseeb tias samurai tseem tos rau kaput,
  Warriors briskly kua muag sib nrug!
  
  Tsis txhob ntseeg cov uas tsis muaj zog ntawm sab ntsuj plig,
  Peb yog knights nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua invincible ...
  Koj tsuas yog ib tug qhev nyuaj siab xwb
  Thiab Lada thiab Khetos yog ib tug nyob hauv tus ntsuj plig!
  
  Peb muaj ib tug chij liab,
  Nws zoo li lush rose reddens ...
  Peb yuav ntaus leej twg yog tus phem txoj cai nyob rau hauv lub qhov muag,
  Cia lub tswv yim tawm tsam Russia!
  
  Ntawm no cov poj niam Komsomol liab qab khiav,
  Lawv zoo nkauj thiab muaj lub ntsej muag zoo nkauj...
  Leej twg tsis qw vicious kaput,
  Cia li kho koj txoj cai!
  
  Rau peb lub teb chaws kaj lug npau suav,
  Txhua tus nyob hauv lub yeeb koob, kev zoo nkauj zoo nkauj ...
  Tag nrho lwm yam tsuas yog vanity
  Txawm hais tias lub ntsej muag ntawm cov neeg dawb huv feem ntau tsaus!
  
  Zoo, peb sib ntaus sib tua zoo li eagles,
  Thiab peb maj taw liab qab los ntawm Frost ...
  Peb muaj zog thiab txaus siab rau Komsomol cov tswv cuab,
  Thiab dhau lub Motherland lub hnub nce hnyav!
  
  Nov yog lub yeeb koob ntawm peb Leej Niam Dawb Huv,
  Peb hu nkauj thiab sau nkauj ...
  Kuv yog ib tug pioneer me nyuam tub tag nrho taw liab qab,
  Frost yog tormenting kuv pob taws liab qab!
  
  Tab sis paub tias kuv yuav tsis thim rov qab los ntawm lub hom phiaj,
  Txij li thaum Russia lub siab xav tau muaj zog dua ...
  Kuv hlub Tswv Ntuj tsev neeg, kuv hlub sawv daws kawg siab kawg ntsws,
  Txhawm rau tawm tswv yim tsis zoo!
  
  Cia peb qhuas Lada - tus tub txib ntawm Vajtswv,
  Leej twg tsim ntiaj teb nyob rau hauv kev hlub ...
  Peb xav tau cov lus hais ntxiv,
  Rau peb, Perun, Svarog, los ntawm hluav taws ntawm Yarilo!
  
  Nyiv tau sim los tuav
  Peb qhov chaw nres nkoj Arthur thiab thaj av ntawm peb cov yawg koob,
  Tab sis ntawm no tus neeg yos hav zoov tau hloov mus ua kev ua si,
  Peb tua hluav taws yog heev!
  
  Peb mow down ntau samurai,
  Cov yeeb ncuab tsis muaj lawm...
  Peb yog cov ntxhais, cov tub,
  Saum toj no peb yog Leej Niam ntawm Vajtswv Dawb Huv Lada!
  
  Tsis muaj tus yeeb ncuab yuav tsis muab,
  Tsis yog, Russians yuav tsis pom ntawm lawv lub hauv caug ...
  Vajtswv lub Cherub sparkles nrog kub,
  Thiab qhuas Yexus nrog Tsev Neeg Lub Npe!
  
  Tsis pom qhov twg yog Russia zoo nkauj dua kom pom,
  Nws zoo nkauj, nyob mus ib txhis Russia ...
  Txhua tus saib tsis muaj ntau tshaj nees nkaum,
  Peb yog cov tswv cuab ntawm Komsomol barefoot Messiah!
  
  Yog, peb tau tsav lub samurai,
  Tus Qav Siab Tshaj Plaws tau pab peb hauv kev sib ntaus sib tua no ...
  Yuav ua li cas muaj zog eagles
  Thiab tus dawb huv tshaj plaws Vajtswv!
  
  Nws kuj tshwm sim rau cov ntxhais sib ntaus,
  Nrog fascism los rhuav jokingly "Panthers".
  Thiab lawv yeej nrog ib pab tub rog hnyav,
  Txawm hais tias lawv tau ntsuas qhov hnyav!
  
  Thiab Hitler tau txais ib qho loj
  Peb rub nws mus rau shreds hauv npau taws heev ...
  Raws li nws tau muab tawm, Fuhrer zoo li neeg ruam,
  Thiab peb yuav pom communism nyob deb!
  
  Moscow tawm tsam Nazism zoo li lub roob,
  Thiab peb nrog kev nyuaj, tab sis bravely tawm tsam ...
  Zoo nkauj Lavxias teb sab
  Thaum peb tsim txom Fritz nruj!
  
  Khiav taw liab qab hauv qhov txias
  Peb cov ntxhais Komsomol....
  Lawv rub cov yeeb ncuab ntawm Russia mus rau hauv captivity los ntawm quab yuam,
  Thiab lawv tau qhia ib tug dexterous npau taws heev!
  
  Nyob ze Stalingrad lawv muab nws nyuaj rau lub qhov muag,
  Thiab Tsov tau tsoo nws lub cev tsis tu ncua ...
  Txawm hais tias nws yeej yog ib lub sijhawm nyuaj,
  Tab sis cov tswv cuab Komsomol tsis muaj zog yog txhua yam!
  
  Thiab yog li peb nkag mus hauv Berlin zoo siab,
  Koj paub tias qhov txias txias tau tshwm sim ...
  Dab tsi hwm Russia tag nrho lub ntiaj teb,
  
  Peb rhuav Adolf!
  
  Zoo, qhov kev yeej no yog qhov zoo,
  Peb yeej txhua tus hauv kev sib ntaus sib tua yam tsis tau poob,
  Lub hnub qub Lavxias hlawv saum peb,
  Thiab peb txoj kev ntseeg los ntawm Tsev Neeg yeej tsis hloov!
  
  Hauv luv luv, peb cov phiaj xwm yuav xaus,
  Lub ntiaj teb yuav dhau los ua ib feem ntawm Russia ...
  Peb txhua tus yuav tau nyiaj ntau,
  Pob zeb diamond tau irrigated peb groves!
  . QHOV #3
  Oleg Rybachenko twb yog ib tug tub ceev xwm thiab muaj ntau yam khoom plig. Thiab nws tau txais kev hwm, txawm tias nws zoo li menyuam yaus. Thiab txawm tswj kom tau sib yuav. Yog li ntawd txoj hauj lwm mus zoo nrog tus tub nyob mus ib txhis.
  Admiral Kolchak tsis yog nyob rau hauv tag nrho cov laus, nws qhia nws ntse heev, piv rau Ushakov thiab Admiral Makarov. Lub Ntiaj Teb ntawm Lub Hnub Rising tau tsoo tag rau hauv hiav txwv thiab ces nyob.
  Kev tawm tsam tawm tsam Tokyo tau muaj koob meej thiab yeej. Thiab Oleg Rybachenko tswj kom paub qhov txawv ntawm nws tus kheej los ntawm kev ntes tus mikado nws tus kheej. Thiab rau qhov no nws tau txais thawj St. George Cross nyob rau hauv keeb kwm ntawm Russia nrog ib tug kub hneev thiab pob zeb diamond.
  Txawm hais tias lawv tsis kam tsa nws hauv qib: tus tub zoo li menyuam yaus dhau lawm. Txawm hais tias nws muaj kaum xyoo ntawm nws tus kheej, uas yog, rau lub sijhawm no, koj tuaj yeem muab kaum peb xyoos. Tab sis tseem yog ib tug snotty me nyuam.
  Nyob rau hauv txhua rooj plaub, Russia yeej.
  Qhov no tau ua raws li kev tawm suab uas feem ntau ntawm cov neeg Nyij Pooj tau pom zoo los koom nrog Russia.
  Yog li ntawd, Tsar Nicholas II tau ntxiv dag zog rau nws lub hwj chim hauv Dej Hiav Txwv Pacific. Russia txuas ntxiv mus hla Suav teb. Tsis muaj zog los ntawm kev kub ntxhov, Tebchaws Askiv, Fabkis, thiab Tebchaws Meskas tsis cuam tshuam nrog kev tswj hwm ntawm Celestial Empire.
  Nyob rau hauv 1933, Hitler tau los ua hwj chim nyob rau hauv lub teb chaws Yelemees. Nws pib ua kom lub zog qub ntawm lub qub zog qub. Thiab ntawm chav kawm, nws sim tsis sib cav nrog Russia.
  Mussolini hauv ltalis muaj kev phooj ywg nrog Russia. Thiab ntawm cov sly captured Ethiopia, nthuav lawv colonies. Muaj kev sib tham txog kev tsim Triple Alliance.
  Tsarist Russia xav muab tag nrho cov cheeb tsam ntawm lub zog ntawm Askiv thiab Fabkis. Zoo, cov Germans thiab Italians yog to taub ib yam. Tebchaws Meskas muaj nws txoj kev npaj.
  Xyoo 1937, Lub Tebchaws Yelemees tau koom nrog Austria, tsim cov Anschluss. Thiab nyob rau lub Kaum Ib Hlis 1937, lub dav hlau poob nrog Nikolaev thib ob. Lub nceeg vaj xaus zoo heev. Nicholas II ua tiav colossal conquests nyob rau hauv plaub caug-peb xyoo ntawm nws kav.
  Lawv hu nws Nicholas tus Great! Thiab txawm tias tus loj tshaj plaws, lawv tau nce siab dua Peter lub Great.
  Nyob rau hauv Nicholas II, hnub ua hauj lwm raug txo mus rau kaum teev, xya xyoo ntawm kev kawm tau los ua yuam kev thiab dawb. Qhov nruab nrab cov nyiaj hli nyob rau hauv lub teb chaws mus txog 75 rubles ib lub hlis nrog xoom inflation thiab kub backing ntawm ruble. Cov txiaj ntsig muaj koob muaj npe yog qhov nyuaj tshaj plaws thiab hloov pauv tau tshaj plaws hauv ntiaj teb.
  Russia muaj cov tub rog hauv av loj tshaj plaws hauv ntiaj teb, thiab qhov loj ntawm cov nkoj hla hla tebchaws Askiv thiab Tebchaws Meskas.
  Lavxias teb sab tso tsheb hlau luam yog qhov zoo tshaj plaws nyob rau hauv lub ntiaj teb no, xws li aircraft. Thiab cov nyoob hoom qav taub nyob rau lub sijhawm ntawd tau xyaum tib lub hauv ntiaj teb. Feem ntau ntau thiab zoo submarine fleet. Qhov zoo tshaj plaws artillery. Advanced technologies hauv TV thiab video. Lub ntiaj teb thawj xim zaj duab xis kuj tau pib ua yeeb yaj kiab hauv Tsarist Russia. Xws li ua tsaug rau kev mob siab rau ntawm Tsar Nicholas II rau kev yees duab.
  Tom qab koom nrog Tuam Tshoj, Russia tau tawm los saum toj kawg nkaus hauv ntiaj teb ntawm cov pej xeem, hla tebchaws Askiv nrog tag nrho nws cov cheeb tsam.
  Tsar Nicholas II hloov dua siab tshiab Orthodoxy thiab legalized polygamy. Qhov kev txawj ntse no tswj tau ua ntau yam. Thiab nws dhau mus tsis spat rau, tsis raug tsim txom, tsis tau poob Russia, tab sis kuj zoo kawg thiab. Thiab tsuas yog ob peb millimeters ntawm cov tawg ua haujlwm cuam tshuam rau keeb kwm ntawm Russia zoo li no.
  Ntxiv rau, tsiv mus rau yav dhau los xws li tus tub zoo nkauj thiab muaj zog thiab nrawm zoo li Oleg Rybachenko. Thiab lawv hais tias tsis muaj xwm txheej hauv keeb kwm! Tseem yuav ua li cas lawv. Ob Nicholas II thiab qhov tshwm sim ntawm Generalissimo Kondratenko tau qhia qhov no.
  Tab sis tom qab kev tuag ntawm Tsar Nicholas, muaj ib ntus leapfrog. Thaum xub thawj, huab tais Alexei II tuag ua ntej nws tuaj yeem ua tus kav. Tom qab ntawd lwm tus txais, Kirill Vladimirovich Romanov, kuj tuag. Thiab Vladimir tus thib peb nce lub zwm txwv nyob rau hauv 1938. Tus huab tais tseem hluas, tab sis feem ntau tsis ruam thiab muaj zog-willed thiab ambition.
  Zoo, nws tau nqis mus ua lag luam! Russia, Ltalis, Lub teb chaws Yelemees, tawm tsam Britain, Fabkis thiab, yav tom ntej, Tebchaws Meskas. Ntawm no, tau kawg, Triple Alliance muaj zog ntau dua.
  Lub Tsib Hlis 1940, Lub Tebchaws Yelemees tau tawm tsam Fabkis, Belgium, Holland thiab Britain. Russia tau tawm tsam Fabkis, Askiv, thiab Dutch thaj tsam. Lub unceremonious txeeb ntawm thaj chaw pib.
  Cov British thiab Fabkis tsis tuaj yeem tiv thaiv cov tub rog Lavxias. Thiab cov Germans yeej thiab yuam kom capitulate Fabkis, Belgium thiab Holland nyob rau hauv ib lub hlis thiab ib nrab.
  Tom qab ntawd tus Fuhrer tau tuav Spain thiab Portugal, thiab ntes Denmark thiab Norway. Russia tuav Sweden.
  Tsov rog yuav luag nyob hauv ib lub rooj vag. Nrog kev txhawb nqa ntawm cov pej xeem hauv zos, Russia tau ntes Is Nrias teb, Indochina, yav qab teb Afghanistan, yav qab teb Iran, Middle East thiab nkag mus rau tim lyiv teb chaws.
  Oleg Rybachenko tau tawm tsam ib txwm ua tiav thiab muaj kev txaus siab heev. Tus tub hluas ua haujlwm nrog ob rab phom tshuab ib zaug, txiav cov tub rog Askiv thiab Fabkis txoj kev ua tub rog. Thiab qhov no yog nws txoj haujlwm zoo thiab kev sib ntaus sib tua hauv ib lub rooj vag.
  Thiab tus me nyuam tus taw liab qab pov cov grenades tuag taus. Thiab plaub tus ntxhais sib ntaus nrog nws, thiab ua tau zoo heev.
  Nyob rau tib lub sijhawm, Oleg Rybachenko tsis hnov qab hu nkauj thaum tua cov yeeb ncuab ntawm Russia;
  Yuav tsum tau yug nyob rau hauv lub hnub nyoog ntawm cyborgs yog muab,
  Thaum lub computer, ib tug neeg uas ua ntawv nyob ntawm tes ...
  Thiab lub ntiaj teb no tsuas yog ua yeeb yaj kiab xwb
  Tsis paub lub sijhawm tam sim no txawv!
  
  Tsis tas yuav ruam tua cov txheeb ze,
  Lub tswv yim ntawm tus menyuam yaus hauv qab xib teg ntawm nws txhais tes ...
  Phau ntawv tau dhau los ua tsis tsim nyog hauv lub cell,
  Peb yog cov menyuam yaus tsis paub txog lub xyoo pua nrog qhov mob!
  
  Tab sis los ntawm lub siab nyiam ntawm tus Vajtswv npau taws,
  Tus tub tau tsiv mus rau lub ntiaj teb tshiab ...
  Muaj ob peb lub nrig los yeej ntawm no,
  Zoo li dab ntxwg nyoog tau mus berserk!
  
  Tsov rog thiab qw nrov, kev tsaus ntuj ntawm kev puas tsuaj,
  Tag nrho ntawm kev tua neeg thiab kev tshaib kev nqhis los ...
  Paub txoj hmoo ntawm cov neeg,
  Thaum muaj kev tu siab thiab txias hauv lub siab!
  
  Tsis tas yuav xav, Russians tsis tuaj yeem tawg,
  Cia Great Russia tawg ...
  Tus tub sab phem tiag tiag yuav swb,
  Svarog yuav los - lub luag haujlwm zoo!
  
  Ntawm no tus Tsar Great Nicholas ploj mus,
  Tam sim no Vladimir tsuas yog nyob rau hauv lub hwj chim ...
  Nws kuj tuaj yeem hais tias yog dav dawb hau,
  Thiab nthuav nws cov tis thoob plaws ntiaj teb!
  
  Los ntawm Tswv Yexus Khetos lub npe,
  Ua cov neeg zoo nrog kev xyiv fab...
  Mary txoj kev hlub, dawb huv heev
  Yuav ua li cas annoy koj nrog koj stupidity!
  
  Nyob rau hauv Russia, koj paub txhua yam yuav zoo,
  Nws yuav tsa tus chij hla lub qab ntuj khwb...
  Txawm tias tus yeeb ncuab khob ntawm lub chisel,
  Peb yuav tau koob meej tsuas yog los ntawm creation!
  
  Kuv ntseeg hais tias tus Tswv ntawm Russia yuav kav
  Leej twg tsim qhov tsaus ntuj ntawm lub ntiaj teb no ...
  Txawm yog Dab Ntxwg Nyoog yog ib lub cev muaj zog heev,
  Peb yuav tau koob hmoov!
  
  Ntawm no hauv Russia yog lub sijhawm tshiab,
  Tus huab tais muaj Vladimir nyob rau hauv lub hwj chim ...
  Romanovs los ntawm lub tsev hais plaub huab tais,
  Lub dav dawb hau muaj ob lub taub hau tis thoob plaws ntiaj teb!
  
  Lub Greatness ntawm Fatherland rau ntau pua xyoo,
  Los yog tej zaum txawm Russia yuav nyob mus ib txhis ...
  Tus dej Lavxias ntws tsis muaj ciam teb,
  Thiab tib neeg yuav yog tib neeg hauv siab!
  
  Ces kuv yog ib tug tub pioneer,
  Uas rushes nrog pob taws liab qab nyob rau hauv txias.
  Tab sis los ntawm dab tsi Sir tawm tsam,
  Kuv yuav muab lub ntsej muag tawv rau nws nrog ntshav!
  
  Koj ntaus tsis tau tus tub
  Nws yog ib tug muaj zog thiab loj warrior ...
  Thiab tig txawm tias tsov los ua kev ua si,
  Vim yog qhov yeej!
  
  Thiab Komsomol cov poj niam khiav tsis taus,
  Lawv heels tig liab dawb los ntawm qhov txias ...
  Thiab tsis ntev yuav muaj kaput rau txhua tus yeeb ncuab,
  Cia lub tswv yim tsis muaj txiaj ntsig!
  
  Ntawm no peb twb tau coj cov British nyob rau hauv hav zoov,
  Cov yeeb ncuab ntawm Russia raug tua ua ke ...
  Peb taug kev raws ntug ntawm cov liab liab,
  Thiab lawv raug mob heev greyhound mais!
  Nyob rau hauv luv luv, tus me nyuam tub loj hlob heev,
  Thiab nws tau dhau los ua ib tus tub ceev xwm ntse heev ...
  Lub hwj txwv tsis tau tawg, tab sis twb yog titan,
  Thiab ua lwm yam piv txwv rau cov knights!
  Tus tub sib ntaus thiab tsoo cov yeeb ncuab. Thiab tom qab ntawd cov tub rog dub thiab daj thiab dawb raug ntes tau poob rau hauv caug thiab hnia cov ntxhais ko taw. Thiab nws zoo heev.
  Natasha, tom qab hnia ntawm pob taws, cooed:
  - Kuv hlub txiv neej!
  Zoya pom zoo nrog qhov no:
  - Tig rau ntawm tus pas yog qhov txaus siab heev!
  Thiab yuav ua li cas nws nyem ib tug tub rog ntes ntawm lub qhov ntswg nrog nws pob taws liab qab.
  Augustine, nrog nws cov ntiv taw liab qab, tuav Arab lub qhov ntswg thiab yuam kom nws txhos caug.
  Tus ntxhais qw:
  - Kuv yog tus dab txhoj puab heev!
  Svetlana kuj tau tawm tsam heev. Thiab ntau ntau hom tub rog cuam tshuam. Thiab tus ntxhais yuam nws hnia nws heels thiab qw nrov nrov:
  - Koj tiv tsis tau!
  Tau kawg, cov tub rog colonial tsis tuaj yeem tiv thaiv cov tub rog tsarist, thiab lawv tsis xav tau tiag tiag. Kev ntes ntawm Africa tau qeeb qeeb vim tsis muaj txoj kev thiab kev sib txuas lus ntev. Cov neeg German tau tsiv mus thoob tebchaws Africa los ntawm Gibraltar thiab Morocco, Russians hla tebchaws Egypt, thiab ntxiv rau Sudan.
  Txawm li cas los xij, thaj chaw muaj kev cuam tshuam ntau dua li kev tawm tsam ntawm British lossis Fabkis cov tub rog. Muaj ob peb ntawm lawv, thiab lawv tsis muaj tub rog, thiab feem ntau yog los ntawm cov neeg nyob hauv zos. Leej twg tsis paub yuav ua li cas thiab tsis xav sib ntaus.
  Xyoo 1940, Hitler tsis kam tsaws hauv tebchaws Askiv. Nws pib tawm tsam huab cua, thaum xub thawj tsis ua tiav. Tab sis nyob rau lub caij nplooj ntoos hlav xyoo 1941, Lavxias teb sab dav hlau nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua, thiab teb chaws Aas Kiv pib raug ntaus tuag.
  Thiab nyob rau lub Yim Hli, kev tsaws ntawm kev sib koom ua ke ntawm German-Lavxias cov tub rog ua raws, thiab tom qab ob lub lis piam ntawm kev tawm tsam tawv ncauj, kev ntes ntawm London.
  Oleg Rybachenko thiab cov ntxhais nquag nquag cua daj cua dub hauv tebchaws Askiv. Ib zaug ntxiv tus me nyuam tub tau taw liab qab, thiab ntaus me nyuam mos, chiseled ob txhais ceg nrog kev puas tsuaj ntawm tsob ntoo-bark grenades uas overturned ib yam, txawm lub tank haib tshaj nyob rau hauv teb chaws Aas Kiv. Xws li hnyav tsib caug tons, thiab txawm tias yim caum-tuj "Tortillas" hlawv kom huv si, thiab tsoo hauv kev sib ntaus sib tua hnyav.
  Tus tub thaum sib ntaus sib tua, hu nkauj, sau raws li nws mus;
  Peb cov Russians tuaj rau teb chaws Aas Kiv,
  Yuav tsum kov yeej cov neeg tawm tsam tawm tsam ...
  Tias cov Saxons raug tso tseg,
  Tiamsis peb hwm cov uas tsis ntseeg!
  
  Russia yog lub teb chaws loj tshaj plaws
  Uas tsim lub ntiaj teb no...
  Qhov no ominous pos huab yuav tawg,
  Thiab peb lub lag luam yuav tsim!
  
  Kuv hlub Orthodox Christ
  Cia lub hwj chim ntawm Tsev Neeg nyob hauv peb ...
  vajtswv poj niam Lada yog dawb huv raws li ib tug siv lead ua,
  Huab cua dawb huv yeej ib txwm zoo nyob rau hauv Russia!
  
  Peb ntseeg tias lub qab ntuj khwb yuav kov yeej
  Cia peb muab kev zoo siab rau lub ntiaj teb Russia ...
  Saum toj no peb yog ib tug cherub golden-tis,
  Los ntawm koj lub hwj chim tsis hloov pauv ntawm Vajtswv!
  
  Warriors ntawm kuv dawb huv Russia,
  Lawv yuav tsis cia peb txhos caug...
  Qhia rau Tswv Yexus zam txim rau kuv
  Yog Lenin yuav cia ib yam dab tsi mus deb dhau!
  
  Thov kom peb lub teb chaws vam meej,
  Peb tuaj yeem tsim kom muaj kev ntseeg dawb huv hauv nws ...
  Kuv yuav cheem cov tub rog Askiv,
  Thiab kuv yuav ua ib tug hero mus ib txhis!
  
  Peb yuav tsa peb Russia mus rau saum ntuj,
  Thiab peb yuav kov yeej kev txaus siab London hauv kev sib ntaus sib tua ...
  Tsis xav tias tus dawb huv Yexus sawv hauv qhov tuag rov qab los,
  Thiab Russia yuav thim rov qab meanly!
  
  Motherland koj yog kuv niam,
  Kuv hlub koj ib yam li lub hnub tsis muaj kev poob siab...
  Cov yeeb ncuab yuav tuaj yeem rhuav tshem,
  Rau lub yeeb koob ntawm txhua tiam neeg yav tom ntej!
  
  Yog, peb tsis muaj kev cia siab ntawm Russia blooms,
  Grain hlob, zoo li pob ntseg kub ntawm pob kws ...
  Kev yeej qhib ib tus account unlimited,
  Cov ntsej muag zoo li no los ntawm Orthodox icons!
  
  Nyob rau hauv Russia, ib tug tshiab ci ntsa iab tsar yog tam sim no,
  Nws lub npe yog Vladimir, tus tub ntawm Kirill ...
  Tus Tswv tsa nws sawv-txoj kev ntse,
  Thiab Russia yuav yog ib tug loj heev sledgehammer!
  
  Zoo, kuv lub Great Fatherland,
  Leej twg tsis muaj leej twg yuav ntxeev siab...
  Yuav ploj mus zoo li ib tug maum tsaus ntuj,
  Kev lom zem Lavxias teb sab tswv yim!
  
  Peb yeej yuav kov yeej tus tsov ntxhuav
  Thiab kov yeej no impregnable London ...
  Txawm Xatas yeej tsis yeej peb
  Yog li peb bravely tawm tsam hordes!
  
  Nyob rau hauv Russia tsis muaj chaw rau weaklings,
  Peb yuav kov yeej txhua tus yeeb ncuab ib zaug ...
  Peb qhia kev hlub rau Leej Txiv nyob hauv nqe,
  Tus yeeb ncuab yuav yooj yim petrify!
  
  Tam sim no vaj ntxwv nws tus kheej tau poob rau ntawm nws lub hauv caug,
  Thiab nws tau hneev rau cov tub rog ntawm Russia ...
  Tom qab tag nrho, peb txoj kev ntseeg muaj zog dua hlau,
  Thiab tus tsov ntxhuav nkaum hauv qab txaj ntawm kev ntshai!
  
  Zoo, koj tau yug los ua tub rog los yeej,
  Zoo nkauj, muaj txiaj ntsig thiab lom zem ...
  Kuv ntseeg tias cov tub rog yuav swb,
  Thiab lub hwj chim yuav rov qab los rau peb yeem!
  
  Kuv ntseeg tias tsis ntev peb yuav kov yeej
  Venus, Mars, thiab siab phem Jupiter ...
  Lub ntiaj teb yuav kawg li cas
  Koj tsis txhob rhuav tshem Huab Tais Ntuj!
  
  Txawm li cas los xij, tom qab peb ntaus kab,
  Tsuas tshuav me ntsis xwb ces peb yeej...
  Tom qab ntawd peb tau txais kulesh qab zib,
  Nyob rau hauv yeeb koob yuav yog peb yawm txiv nyob rau hauv lub rati!
  
  Tsis txhob tso siab rau tus uas qaug zog hauv siab ntshai,
  Tus neeg phem yuav tsis yeej...
  Thiab tau kawg koj tsis yog qhev,
  Peb cov ntseeg yuav ua tus txiav txim hauv kev sib ntaus sib tua!
  
  Thiab yog li ntawd London poob, thiab thaj av yog peb li,
  Nws ua dawb, thiab yog li radiant ...
  Txhua yam hauv ntiaj teb yuav yog chav kawm xwb,
  Hauv qab chij ntawm Lavxias teb sab communism!
  Cov ntxhais, ib yam nkaus, tawm tsam cov tsiaj qus ntawm cov tsov ntxhuav tshaib plab.
  Natasha, txiav los ntawm cov tub rog colonial, thiab pov cov grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab, qw nrov nrov:
  - Tswj lub ntiaj teb Russia!
  Zoya, tsoo cov hordes ntawm lus Askiv uas npog lub Ntauwd, thiab pov cov pob zeb nrog cov pob zeb tawg nrog nws cov ntiv taw liab qab, squealed, baring nws cov hniav los ntawm pearls:
  - Kuv tabtom rhuav tshem txhua tus!
  Thiab yuav ua li cas tus ntxhais terminator yuav luag.
  Augustina kuj tawm tsam nrog cov tsiaj qus hysteria. Thiab lub ruby ntawm cov lus Askiv, twb nyob hauv vaj ntxwv vaj ntxwv nws tus kheej.
  Txiav los ntawm cov yeeb ncuab nrog ntaj thiab cuam grenade ob txhais ceg nrog liab qab ntiv tes thiab roars:
  - Rau tsarist communism!
  Tab sis nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua thiab Svetlana. Yuav ua li cas aggressively nws fights. Thiab thiaj li muaj ntau fighters - twb tws tag nrho mound.
  Thiab nrog nws pob taws liab qab nws yuav muab rau hauv ib pob ntawm sawdust nrog cov khoom tawg. Thiab overturn lub tank.
  Tom qab ntawd nws yuav nrov:
  - Rau tus ntsuj plig ntawm Lavxias teb sab invincible!
  Yog li ntawd lawv txhua tus tau sim thiab ntes tau tus huab tais, nrog rau Churchill.
  Thiab tus Thawj Fwm Tsav Tebchaws Askiv tau txhos caug thiab hnia cov ntxhais, los ntawm cov plua plav, ntshav ntawm lawv txhais taw liab qab.
  Thiab ces nws raug yuam kom yaim lub grotto ntawm Venus. Qhov uas ua rau cov tub rog luag zoo siab heev.
  Tom qab ntawd, tag nrho sab hnub tuaj hemisphere, suav nrog Australia thiab New Zealand, dhau los ua Lavxias, German thiab Italian.
  Tab sis tseem muaj US.
  Tsar Vladimir tau txiav txim siab autocratic los tawm tsam Asmeskas. Hitler thiab Mussolini txhawb nqa nws hauv qhov kev txiav txim siab no. Qhov thib peb Reich tsiv tub rog mus rau Iceland, thiab ntxiv mus rau Greenland thiab Canada, thiab tsarist Russia tsiv mus rau Alaska. Cov rog, ntawm chav kawm, tsis sib npaug. Tebchaws Asmeskas muaj lub nkoj tsis muaj zog, thiab cov pejxeem tsawg dua li Russia, nrog rau tag nrho nws cov cheeb tsam. Txawm hais tias kev lag luam yog tsim. Tab sis xws li ib tug dab yuav tiv tsis tau.
  Tom qab pib qhov kev tawm tsam xyoo 1943, cov tub rog Lavxias tau ceev nrooj nyob Alaska hauv ob lub caij ntuj no. Thiab thaum lub caij nplooj ntoos hlav, nrog rau cov Germans, nws tau ntes yuav luag tag nrho Canada.
  Oleg Rybachenko, tau kawg, kuj tau tawm tsam ntawm no thiab nws txawv nws tus kheej los ntawm kev qhia txog kev ua yeeb yam tsis zoo, cov txheej txheem colossal, thiab nws lub hwj chim kev txawj ntse.
  Tus tub tseem zoo li menyuam yaus, tsuas yog cov leeg nqaij thiab muaj zog heev, muaj zog ntau dua li tus ntxhw loj, thiab nrawm dua cheetah.
  Thaum lub sij hawm tawm tsam cov neeg Amelikas, tus tub hu nkauj, sau ib zaj paj huam tag nrho ntawm txoj kev mus;
  Russia yog lub teb chaws loj tshaj plaws,
  Leej twg kav lub ntiaj teb no...
  Kev khi lus nyob mus ib txhis tau muab rau peb los ntawm Kin,
  Ua kom Lada ua tus mlom rau ntau pua xyoo!
  
  Tebchaws Meskas ua siab tawv tawm tsam
  Peb tawm tsam - lawv nyob Alaska ...
  Peb yuav coj yeej rau lub siab,
  Thiab tig tag nrho lub ntiaj teb mus rau hauv ib zaj dab neeg!
  
  Warriors ntawm qhov zoo nkauj tshaj plaws Russia,
  Nrog ib lub tshuab, peb tus me nyuam yuav txiav cov ntoo qhib ...
  Thiab koj tus ntxhais tsis txhob tu siab
  Koschey Txoj Kev Tuag yuav tsis rhuav tshem koj!
  
  Nyob rau hauv Russia, muaj ntau tus tub rog rog rog.
  Cov ntxhais thiab cov tub tab tom sib ntaus sib tua ...
  Los ntawm peb cov yawg koob thiab txiv lub npe,
  Desperate warriors sib ntaus!
  
  Tus ntxhais yuav txiav Fritz ntawm kev khiav,
  Cov dej khov liab qab hauv tus dej yuav tawg nrog koj ko taw ...
  Txawm yog tus yeeb ncuab hu ua Xatas,
  Nws tus ntxhais txaus siab yuav tawg!
  
  Peb muaj ib tug warrior loj heev,
  cheem tus yeeb ncuab nrog ib lub tshuab...
  Peb Tsev Neeg Zoo yog ib puas xyoo,
  Txhua tus Rusichi yeej rau qhov laj thawj zoo!
  
  Kuv Russia yog blooming zoo li ib tug wreath,
  Nws yog ib tug zoo nkauj grey-tis nquab ...
  Kev yeej qhib ib qho nyiaj tsis kawg,
  Tus tub ntawm Russia yog ib tug invincible fighter!
  
  Nyob rau hauv txhua yam kuv Motherland zoo nkauj,
  Txawm hais tias samurai brazenly nce mus rau hauv kev sib ntaus sib tua ...
  Cov neeg hauv ntiaj teb no puav leej yog ib tsev neeg,
  Tiamsis peb ua phem rau tus yeeb ncuab!
  
  Thiab peb xav tau dab tsi Hitler - tsuas yog tsis muaj zog,
  Paub tias nws tsis yooj yim tawg nws horns ...
  Txawm tias ib tug furious morel tawm tsam,
  Txawm hais tias nws muab tawm qee zaum tho txawv!
  
  Lub teb chaws Russia yog blooming zoo nkauj,
  Nws los nrog zib mu thiab kev hlub ...
  Peb yuav kov yeej tus yeeb ncuab tsis yog qhov tsis muaj nqis,
  Wb ua kom nws nqhis ntshav!
  
  Zoo kawg li os kwv tij,
  Thaum tag nrho cov kev tsov kev rog nyob rau hauv lub ntiaj teb no tuag ...
  Thiab coj davhlau paub horde,
  Tswv Ntuj yuav tsis ncaim peb lub teb chaws!
  
  Russia yog qhov chaw yug ntawm ntxhw,
  Peb ua pyramids hauv Egypt ...
  Peb tau tsav caravans ntawm nees luav,
  Thiab nws zoo dua nrog peb thiab sisadima!
  
  Peb yuav tsis nyob twj ywm
  Thiab yog tias tsim nyog, peb yuav tawm tsam siab tawv ...
  Hnub nyoog dhau, xyoo txaus ntshai,
  Tab sis peb yuav rov qab los nyob mus ib txhis!
  
  Tus tub sab ntshav yuav tsis kov yeej peb,
  Mamai yeej swb, thiab peb yeej Batu ...
  Cov yeeb ncuab yuav tuaj yeem mob siab rau tawg,
  Cov ntxhais tab tom khiav thiab taw liab qab hauv qhov txias!
  
  Kev tsov rog yog ntshav, nws muaj kev npau suav ntawm ntau pua xyoo,
  Nws yuav zoo nkauj kom paub thoob ntiaj teb ...
  Tsis xav tau cov neeg ntxiv paub cov lus
  Cia cov me nyuam muaj kev lom zem!
  Thaum nws nyuaj rau peb, Vajtswv yuav pab peb,
  Svarog nws tus kheej forged swords ua si rau peb ...
  Yuav muab lub zog boundless nyob rau hauv lub hwj chim Qws,
  Txhua tus yuav tau txais lawv qhov chaw nyob saum ntuj!
  
  Nws yog qhov zoo thaum lub ntiaj teb tawg
  Lub Wehrmacht yuav tsis coj peb mus rau hauv peb lub hauv caug ...
  Thiab defeats yuav tsis suav,
  Stalin, lub ci ntsa iab Lenin, yog qab peb!
  
  Tag nrho Russia, cov tub rog sib ntaus sib tua,
  Cov ntxhais yuav tsis muab txoj kev rau cov tub thiab ...
  Koj yuav tso qhov kawg,
  Vim peb yog cov kws txiav txim loj tshaj plaws!
  
  Peb yuav tsis muab Stalingrad rau Nazis,
  Peb yuav tsis muab Moscow rau Fritz thiab ...
  Tus txiv neej Lavxias yeej ib txwm zoo siab tawm tsam
  Peb cem wits - yeej tsis ruam!
  
  Ntawm no yog cov ntxhais tsis tau taug kev ntawm lub caij snowdrift,
  Cov neeg txaus siab tau nqis mus rau hauv ib kab ...
  Lawv coj tus yeeb ncuab mus rau hauv lub hleb,
  Thiab Hitler tau raug ntaus zoo nkauj!
  
  Tam sim no peb tab tom ua siab tawv rau New York,
  Npaj los rhuav cov yeeb ncuab ua si...
  Peb yog cov neeg zoo li no, txhua tus dav dawb hau,
  Kev yeej yuav tuaj sai sai hauv lub Tsib Hlis zoo kawg!
  
  Tsov rog zoo li lub roob hluav taws
  Lava ntws hauv npau taws heev ...
  Peb yuav ntaus lub teb chaws USA nrog lub suab nrov,
  Txawm hais tias tus ntxhais Komsomol yog taw liab qab hauv cov daus!
  
  Tsis txhob ntseeg tias Hitler no yog neeg loj,
  Tsis txhob ntseeg tias Roosevelt kuj tsis yog neeg txhaum...
  Tug Tswv kws kaav ib puas tsaav yaam,
  Thiab nws yuav kav ib xyoos ib zaug!
  
  Peb muaj rab ntaj ntse li no
  Thiab ntseeg tias daim ntaub thaiv tsis tuaj yeem raug tho los ntawm qhov projectile ...
  Yog li coward cia li kaw
  Cia lub siab lub ntsws tsim txom nrog kev nyuaj siab!
  
  Peb lub tank muaj zog tsuas yog superman xwb,
  Muaj peev xwm ua txhaum ntawm kev txiav txim ...
  Thiab yuav muaj lub sijhawm hloov cua daj cua dub,
  Peb yuav ua siab loj cog txaj, kuv ntseeg!
  
  Poj niam liab qab khiav
  Daus tsis yog ib qho kev cuam tshuam nrog nws pob taws liab qab ...
  Kuv ntseeg tias tus yeeb ncuab yuav raug ntaus hnyav,
  Thiab ntseeg Roosevelt tsis luag!
  
  Nws xav li cas los dag ntxias Moscow,
  Thiab tau txais khoom plig loj heev ...
  Peb yuav smash rau shreds, ntseeg horde,
  Kev sim txwv Leej Txiv yog tsis muaj dab tsi!
  
  Tab sis peb Russia blooms nyob rau hauv grandeur,
  Qhov chaw yug ntawm cov neeg loj heev...
  Nws coj kev vam meej mus rau communism,
  Thaum cov neeg thiab cov tub rog sib sau ua ke!
  
  Vajntxwv kav peb - ib tug huab tais siab tawv,
  Leej twg challenged underworld ...
  Peb tsoo cov yeeb ncuab ua hmoov av
  Txawm hais tias qee zaum koj yuav tsum yeej nrog ntshav!
  
  Peb yuav tsis nyob ntsiag to knights ntseeg
  Kev yeej yog muab rau cov neeg siab tawv thiab txawj ntse ...
  Tsuas yog ib tug tsiaj nyaum predatory yuav torn rau tej daim,
  Thiab lub hnub ci ntsa iab hla lub Niam Txiv!
  
  Tus executioner yuav tsis tuaj yeem nqa rab chais,
  Thiab ntaj ntawm Russia yuav tsis dull lub sting ...
  Tus Tswv tau nthuav nws daim npog rau Russia,
  Txawm hais tias qee zaum nws zoo li peb tias nws tsis txaus!
  
  Tsis muaj chaw ua tsov ua rog rau cov uas yog sparrows,
  Ntawm nws, eagles sib ntaus nrog ib tug qus quaj ...
  Tua cov yeeb ncuab ntawm Fatherland nyob rau hauv npau taws heev,
  Yog li ntawd tus neeg dawb huv shrugged nrog lub ntsej muag ci ntsa iab!
  Svarog thiab Lada, thiab Fighter-Perun,
  Lawv yuav pab peb hauv kev sib ntaus sib tua Russians ...
  Koj tus tub-tus phab ej khoov tus nees nees,
  Tsis muaj leej twg yuav txiav txim rau koj!
  
  Tab sis tam sim no lub yeej ntawm Russians tau los,
  New York jesters fighters tso tawm....
  Tom qab tag nrho, peb lub neej yog rab koob ntse tshaj,
  Cia peb ua tiav txoj kev taug kev hauv Berlin swb!
  . QHOV #4
  Brazil, thiab Venezuela, thiab Mexico, thiab lwm lub tebchaws tau tshaj tawm ua rog rau Tebchaws Meskas.
  Kev txav ntawm cov tub rog Lavxias nyob rau sab qaum teb ntawm Asmeskas tau pib. Cov rog, ntawm chav kawm, tsis sib npaug. Russia thiab lub teb chaws Yelemees zoo dua ob qho tib si zoo thiab muaj nuj nqis.
  Cov ntxhais Natasha, Zoya, Aurora thiab Svetlana tab tom sib ntaus sib tua ntawm lub ntiaj teb lub tank zoo tshaj plaws "Kondratenko"-3, lub tsheb txawb nrog rab phom ntev ntev thiab tua hluav taws. Heev agile, nrog ib tug tsawg silhouette.
  Los ntawm qhov hnyav, lub tank Kondratenko-3 yog kwv yees li plaub caug tons, thiab muaj kev tiv thaiv zoo. Thiab rab phom, txawm tias me me caliber ntawm 76 mm, nrog ib tug zoo muzzle tshaj tawm.
  Shermans, lub tank no tsis tuaj yeem nkag los ntawm txhua lub kaum sab xis. Yog li ntawd...
  Cov ntxhais, sib ntaus sib tua ntawm taw liab qab thiab hauv bikinis, tsuas yog tua neeg Asmeskas thiab luag heev.
  Tshwj xeeb tshaj yog Natasha ... Thiab nrog cov ntiv tes liab qab, nws nias lub joystick, hais tias:
  - Lub koob meej rau kuv Russia!
  Zoya tua ib yam nkaus. Nws ua qhov no nrog nws cov ntiv taw liab qab, nias lub khawm joystick thiab qw:
  - Thiab tag nrho peb lub tebchaws!
  Aurora hluav taws ntxiv. Nws ntaus tus yeeb ncuab, thiab hais tias, baring nws cov hniav:
  - Thiab lub zog siab dua nyob tom qab peb!
  Thiab tseem tus ntxhais winks fieryly! Nrog cov ntiv taw liab qab, nws nias zoo li cov nyees khawm ntawm lub joystick.
  Thiab ces Svetlana hluav taws. Xws li ib tug ntse thiab spunky ntxhais. Emits los ntawm lub qhov ncauj sunbeams. Thiab nws kuj hu nkauj:
  - Kuv yog lub hnub qub ntiaj teb! Kuv khiav nrawm dua li Dab Ntxwg Nyoog!
  Nrog cov ntxhais zoo li no, dab ntxwg nyoog nws tus kheej tsis txaus ntshai. Lawv tab tom tsoo cov neeg Asmeskas, nruj ib puag ncig Chicago.
  Thiab tsis pub leej twg tawm ntawm qhov ntawd. Lawv thunder, cia peb hais, trivally. Cov no yog cov ntxhais.
  Thiab tam sim no Chicago garrison capitulates. Paub peb li!
  Thiab Lavxias teb sab tso tsheb hlau luam twb mus txog New York. Tsar Vladimir rub nws txhais tes txaus siab. Puas yog cov Russians puas tau mus deb?
  Cov ntxhais thiab nyob rau hauv huab cua sib ntaus sib tua bravely. Piv txwv li, ob niam txiv ntxim hlub: Maria thiab Mirabela.
  Tau txais lawv cov nqi, taw liab qab thiab kev zoo nkauj bikini. Lawv hais tsis muaj dab tsi los tawm tsam. Xws li cov ntxhais ntawm no yog cov zoo nkauj thiab dazzlingly txhoj puab heev thiab zoo aim.
  Maria tua ib tug tua, tua ib tug kaum ob lub dav hlau, nyob rau hauv ib tug tawg thiab hu nkauj:
  - Ua tsaug rau koj, peb lub tebchaws! Nyob rau hauv lub npe ntawm Russia!
  Mirabela kuj raug rho tawm haujlwm thiab qw nrov nrov:
  -Tab sis muaj ib tug thawj coj hauv lub zog loj,
  Nws yuav hu cov Slavs los ua rog ...
  Yuav tsis kam nrog Russia
  Thaum Vladimir yog huab tais!
  
  Los ntawm ruaj, muaj zog, nrog ib tug hlau yuav,
  Zoo li txiav hlau ...
  Cov neeg Lavxias tsis xav tau kev sib koom zoo dua -
  Tsuas yog tib neeg ua npau suav txog qhov no!
  
  Cov yeeb ncuab ntawm Fatherland taug kev mus rau Gehenna,
  Cov yeeb ncuab yuav tsis txwv Russia ...
  Peb yuav kov yeej lub qab ntuj khwb,
  Khau raj ci ntsa iab hauv lub peb hlis ntuj!
  Yog, cov ntxhais no sib ntaus thiab hu nkauj masters ...
  Los ntawm txoj kev, nyob rau hauv nruab nrab ntawm lub cua daj cua dub ntawm New York, thawj Lavxias teb sab cosmonaut ya mus rau hauv qhov chaw, ya nyob ib ncig ntawm lub ntiaj teb no. Thiab qhov no yog lwm qhov ua tiav ntawm tsarist Russia ntawm Romanov dynasty.
  Thiab tom qab ntawd New York garrison capitulated, thiab Washington sai sai poob.
  Oleg Rybachenko paub nws tus kheej thaum lub sij hawm ua phem. Tus tub uas tsis txawj tuag no tau tawm tsam zoo li tus terminator tiag. Thiab nws liab qab, me nyuam ko taw cuam peas nrog tawg ntawm lub hwj chim loj puas tsuaj.
  Cov menyuam yaus tawm tsam cov yeeb ncuab, thiab tib lub sijhawm hu nkauj, sau rau ntawm kev mus;
  Kuv yog ib tug pioneer Lavxias teb sab falcon,
  Dab tsi ua rau huab tais lub hwj chim ...
  Kuv yuav qhia txhua yam hauv kev sib ntaus sib tua ua piv txwv,
  Lub Fatherland yuav muaj yeeb koob nyob mus ib txhis!
  
  Peb yog cov xeeb ntxwv ntawm Rod, thiab cov tub,
  Dawb Huv, Mama Lada ...
  Thiab cov knights ntseeg eagles,
  Deservedly tuaj rau qhov khoom plig!
  Hlub koj dawb huv Russia,
  Lub teb chaws uas lub ntiaj teb nyob rau hauv lub crown txiav txim ...
  Sib ntaus rau ntawm ntug thiab tsis txhob ntshai,
  Txawm tias tej lub sij hawm dab ua rau peb puas tsuaj!
  
  Peb yuav kov yeej lub Wehrmacht
  Tsis txhob coj peb mus rau hauv caug
  Peb muaj peev xwm coj New York thaum ua si,
  Peb muaj Vladimir lub tsar - tsis yog Lenin!
  
  Nyob rau hauv lub teb chaws, lub vaj paj zoo li ib tug swarm,
  Thiab qhov tsw ntawm zib mu aroma ...
  Thiab tsis ntev Roosevelt yuav yog kaput,
  Thiab peb paub tias lub ntiaj teb yuav tsim ib qho tshiab!
  
  Tsis txhob tso siab rau cov uas qaug zog ntawm sab ntsuj plig,
  Tom qab tag nrho, ib tug txiv neej nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua yog omnipotent ...
  Nws yog vajntxwv, tsis yog ib tug qhev siab phem hauv kev sib ntaus sib tua,
  Yug me nyuam quaj qw zog!
  
  Kuv yog ib tug tho kev pab vajntxwv
  Kuv tau siv los sib ntaus sib tua hauv txhua txoj kev ...
  Kuv hlub Tswv Yexus thiab Stalin
  Thiab tus knight tsis yog nrog tus ntsuj plig ntawm buffoon!
  
  Yuav muaj lub nceeg vaj ntawm cov neeg
  Qhov twg Dawb Vaj kav mus ib txhis...
  Tus neeg phem tsis txawj xav tau tawg,
  Kev phem Cain hlawv hauv ntuj txiag teb tsaus!
  
  Crown ntawm ib tug tub rog rau centuries
  Muaj zog communism los tsim...
  Ntseeg txoj kev npau suav
  Cia peb tua cov yeeb ncuab ntawm Fatherland!
  
  Ntaj yog ntse dua scimitar
  Thiab lawv txiav zoo li lub laser nrog rab chais ...
  Peb yuav ntaus zoo li no
  Dab tsi yuav Roosevelt raug ntaus hnyav!
  
  Thiab peb yuav ntaus Hitler paub
  Yog hais tias nws nce mus rau Russia zoo li ib tug nab ...
  Thiab yuav muaj lub vaj kaj siab nyob hauv ntiaj teb,
  Txawm hais tias qee zaum tawg lub ru tsev!
  
  Thaum Tsev Neeg Loj tuaj,
  Peb yuav pab nws dawb huv...
  Yeej txwv tsis pub qhab nia,
  Rau lub yeeb koob ntawm cov tub rog Lavxias!
  
  Russia yog qhov zoo tshaj plaws hauv txhua yam,
  Nyob rau hauv nws lub yeeb koob thiab nyob rau hauv greatness kev zoo siab ...
  Tus dej tob
  Thiab qee zaum huab cua phem nchuav los saum ntuj!
  
  Tsis yog kev cuam tshuam ntawm ob tus dej ntws,
  Civilization tau yug los ...
  Nyob rau hauv Russia, thawj tus neeg
  Peb muaj tag nrho cov neeg!
  
  Russia yog lub teb chaws
  leej twg tsim lub pyramids ...
  Dab Ntxwg Nyoog los rau hauv ntiaj teb
  Tab sis cov Cherubim tiv thaiv!
  
  Tsis yog peb yuav tsis tau khoov
  Slavs yuav tsis ua qhev...
  Lavxias teb sab plows yuav plows av,
  Tsis txhob tso tseg khau looj plab hlaub!
  
  Txhua qhov chaw Russia ntawm ib tug nees,
  Zaum nrog tus huab tais loj ...
  Peb tsis tau ntxeev siab rau lub Ob Hlis
  Tsis tau tso Mamaia hauv Russia!
  
  Yog li ntawd, lub teb chaws blooms
  Peb txhua tus yeej nyob hauv lub ntiaj teb no...
  Roosevelt yuav tau txais koj qhov kev suav,
  Los ntawm ntug Russian mus rau ntug!
  
  Zoo, dab tsi koj yuav tau txais fascist
  Los ntawm peb nrog ib lub club hauv lub ntsej muag....
  Paub ntau lub zog hauv Fatherland,
  Thiab tus chij ntawm Russia zoo siab heev!
  Tag nrho lub ntiaj teb yuav sau npe rau peb,
  Thiab tej zaum txawm lub ntiaj teb ...
  Svarog koj yog peb tus mlom tshaj plaws,
  Thiab peb lub lag luam yog creation!
  Thiab thaum lub Cuaj Hlis 3, 1943, Tebchaws Meskas tau txais tag nrho. Yog li xaus Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob, uas tau pib thaum lub Tsib Hlis 15, 1940. Kev tsov rog yog yeeb koob rau Russia thiab yeej.
  Tau kawg, Hitler thiab Mussolini tau txais ntau heev los ntawm kev ua tsov rog no. Ob tus thawj tswj hwm tau txais khoom muaj nyob hauv Africa, qee qhov hauv Tebchaws Europe thiab Asmeskas. Teb chaws Europe thaum kawg tau muab faib ntawm lub teb chaws. Thiab Bulgaria tom qab lub referendum los ua lub nceeg vaj ntawm Bulgaria raws li ib feem ntawm Russia.
  Nws yuav zoo li tias lub ntiaj teb tau rov muab faib dua thiab cov cheeb tsam tuaj yeem zom tau. Tab sis Hitler, tau kawg, yuav tsis yog Hitler yog tias nws tsis xav tau ntau dua. Hauv particular, defeat Russia. Thiab coj hla nws thaj chaw.
  Thiab tau kawg cov Germans tau suav hnyav rau cov tshiab, muaj zog dua riam phom. Tank ntawm "E" series thiab ballistic missiles thiab tshwj xeeb tshaj yog rau ya saucers.
  Txawm li cas los xij, Tsarist Russia tau nthuav tawm qhov thib peb Reich hauv cov foob pob hluav taws thiab txawm ya mus rau lub hli thaum lub Plaub Hlis 12, 1951.
  Thiab cov tso tsheb hlau luam ntawm "E" series tsis muaj qhov zoo tshaj plaws ntawm cov neeg Lavxias.
  Thiab tsuas yog ya saucers yog qhov tsis paub. Ua tsaug rau lub dav hlau laminar, lawv tau dhau los ua kom tsis muaj zog rau txhua yam ntawm caj npab me. Tab sis tib lub sijhawm, lawv tus kheej tsis tuaj yeem tua hluav taws.
  Mussolini tuag thiab nws tus tub tau ua tiav rau lub zwm txwv. Hitler tso siab rau nws thiab tus tub hluas pom zoo sib ntaus nrog Russia. Lub Plaub Hlis 20, 1955, kev ua tsov rog ntiaj teb thib peb tau pib. Nyob rau sab ntawm Hitler yog: Ltalis, Brazil, Argentina, Chile, Mexico, nyob rau hauv luv luv, tag nrho cov Latin America, tshwj tsis yog rau teb chaws Cuba, uas txhawb Russia. Thiab tsis muaj lwm lub tebchaws nyob hauv lub ntiaj teb! Tsov rog ntiaj teb thib peb tau pib thaum lub Plaub Hlis 20, 1955. Thiab Tsar Vladimir tau ntsib qhov kev sib tw loj tshaj plaws ntawm nws txoj kev kav.
  Qhov tsuas yog qhov uas tuaj yeem nplij nws yog tias kev ua tsov rog no yuav yog qhov kawg hauv keeb kwm ntawm kev ua tsov ua rog hauv ntiaj teb. Txij li thaum txhua lub teb chaws hauv ntiaj teb koom nrog nws!
  Zoo, thaum tsov rog tau pib, ces nws yuav tsum tau waged! Hitler qhov kev tawm tsam tsis yog qhov tshwj xeeb xav tsis thoob. Hungary, Yugoslavia, ib feem ntawm Russia nrog txwv autonomy, lawv tsar Vladimir thib peb. Albania yog nyob ntawm Ltalis. Txhua qhov kev txiav txim los ntawm kev txiav txim. Cov Germans tab tom sim nce qib ntawm East Prussia, Austria, Ltalis los ntawm sab qab teb. Thiab kev sib ntaus sib tua tau tshwm sim hauv Africa. Ib lub koom haum ntawm Latin lub teb chaws ntawm Tebchaws Meskas. Tab sis lawv tsis nquag nquag muaj. Tsuas yog tshaj tawm ua tsov rog.
  Thiab Hitler, lub sijhawm no, tau txav cov tub rog tseem ceeb hauv Tebchaws Europe.
  Thiab lub ntuj raug txim ntawm kev tsov rog tawg. Kev tsov rog loj kawg hauv keeb kwm ntawm noob neej.
  Cov Germans tau xa cov tshuab tseem ceeb hauv Hungary hauv kev coj ntawm Budapest. Oleg Rybachenko tau tawm tsam nyob ntawd. Nws tseem zoo li ib tug me nyuam tub uas muaj txog kaum. Muaj tseeb tiag, nws lub cev muaj zog heev, nqaij tawv, ceev ceev, thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws, zoo li tus neeg taug kev tsis txawj tuag. Yog, tus kws sau ntawv thiab kws sau paj huam Oleg Rybachenko tau txais kev tsis txawj tuag, tab sis nyob rau hauv cov xwm txheej uas nws dhau los ua ib tug me nyuam tub txog kaum xyoo, thiab ua hauj lwm rau Russia nyob rau hauv ib tug me nyuam, tab sis heev zog thiab ceev lub cev. Thiab nws yog menyuam yaus txij thaum Lub Ib Hlis 1, 1904. Thaum nws nyob hauv Port Arthur ua ib tug me nyuam tub. Zoo, nws thiab tus tub tsis yog tus me tshaj plaws, tab sis muaj zog thiab nrawm txij thaum pib, thiab lawv coj nws mus rau lub nkoj.
  Ntxiv mus, thaum lawv tsis ntseeg tias nws yog me me, Oleg Rybachenko khoov ib lub nyiaj npib tooj liab nrog nws tus ntiv tes ntawm kev twv. Tom qab ntawd, tsis muaj kev sib tham, nws raug coj mus rau lub nkoj.
  Tus tub tau txais ntau yam khoom plig, koom nrog txhua yam kev tsov kev rog. Ua tub ceev xwm. Tab sis nws zoo li menyuam yaus. Yog li ntawd, txawm hais tias nws tau txais khoom plig rau ntau qhov kev ua yeeb yam, lawv tsis tsim nyog tus tub nyob mus ib txhis saum tus thawj coj. Thiab tam sim no Oleg Rybachenko tau ua tub rog rau ntau tshaj li ib nrab xyoo pua. Kuv tau txais ib tug tub ceev xwm nyiaj laus nyiaj laus ntev, tab sis yog tias koj muaj hlau noj qab haus huv, ces yog vim li cas tawm ntawm qhov kev pab cuam.
  Tsis tas li ntawd, tsis muaj computers, game consoles, TV yog ib qho kev tho txawv. Thiab nyob rau hauv pab tub rog, koj yog tus thawj coj tsawg kawg yog tsav cov tub rog. Yog, lub sij hawm tseem ticking los ntawm.
  Generalissimo Kondratenko tuag. Grand Admiral Kolchak, uas tshaj Ushakov, kuj tuag. Ntau tus uas Oleg Rybachenko pib, qhov kev pabcuam tsis muaj lawm.
  Ntau qhov tseeb, txij li lub siege ntawm Port Arthur, yuav luag txhua tus qub tub rog tau tuag. Tsuas yog Vovka tseem nyob. Nws ib yam nkaus, thaum ntawd nws yog ib tug me nyuam tub, thiab tam sim no nws twb yog ib tug yawg laus plaub hau. Qhov tseeb tseem ua haujlwm. Thiab nws xav tsis thoob tias Oleg tseem yog tib tug tub, uas tsis muaj ib qho caws pliav ntawm nws lub cev. Xws li yog qhov tshwm sim paub thoob plaws hauv Lavxias, tsarist tub rog. Qhov tseeb fights txias heev.
  Tus tub Oleg yog taw liab qab, yog li nws zoo siab thiab ntau dexterous. Nws tsom phom tom qab phom, thiab tua hluav taws ntawm German tso tsheb hlau luam ntawm "E" series. Cov tshuab ntawm Nazis tsuas yog loj. Thiab zoo li tsis muaj dab tsi los txwv lawv.
  Tab sis tus tub nyob mus ib txhis hits zoo heev uas nws tawg los ntawm cov hlau. Paints lub Fritz, kua muag los ntawm tus yees thiab hu nkauj.
  - Tsar Vladimir, Russia Tsar ...
  Orthodox sovereign!
  Tsis ntev peb yuav kov yeej lub ntiaj teb no,
  Tom qab tag nrho, ib tug Cherub nyob saum peb!
  Hitler yuav xaus
  Thiab leej twg mloog - ua tau zoo!
  Thiab tus tub, zoo li yog pov ib tug grenade, liab qab, nrog ib tug me nyuam ko taw. Yawg-bearded grey Vovka tsuas yog co nws lub taub hau.
  Ntau tshaj li tsib caug xyoo ntawm kev ua ib tug me nyuam, tus kws sau ntawv thiab kws sau paj huam Oleg Rybachenko siv nyob rau hauv lub xyoo pua nees nkaum. Thiab kuv yuav tsum lees tias kuv tau pom ntau heev. Ua tsis txawj tuag, nws tau ploj mus tag nrho kev ntshai. Thiab kev tsov rog ua rau nws nco txog lub tswv yim hauv computer.
  Nws yooj yim thiab lom zem ua si. Thiab kuj zoo sib ntaus. Nws yog qhov zoo thaum sawv ntxov lwg nyob hauv qab koj txhais ko taw liab qab, thiab koj yog ib tug tub nyob mus ib txhis da dej, thiab hnav ris tsho luv luv!
  Oleg Rybachenko raug tso cai khiav hauv luv thiab taw. Rov qab rau hauv Port Arthur, tus menyuam yaus qhia kuv taug kev yam tsis muaj khau, txawm tias nyob hauv qhov txias. Tom qab tag nrho, lub cev tsis txawj tuag tsis tuaj yeem mob khaub thuas lossis mob, tab sis koj tau siv rau qhov txias sai sai, uas tsis ua rau mob. Ib yam li Peter Pan. Thiab nws yuav luag zoo siab rau khiav taw liab qab hauv cov daus. Hauv kev txav, qhov txias yog xyaum tsis hnov, tsuas yog thaum koj zaum tseem, liab qab taw me ntsis tan! Tab sis rau ib tug me nyuam, nws yog ib tug me me.
  Tab sis kuj muaj cov ntxhais dab Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! Lawv kuj koom ua rog. Tab sis tsis yog txhua lub sijhawm, tab sis ntu. Pab kom Mount Siab thaum nws nyuaj tshaj. Barefoot beauties sib ntaus sib tua muaj, thiab nyob rau hauv bikinis. Lawv pov lawv ob txhais taw nrog cov ntiv taw liab qab, sharply honed disks.
  Thiab txiav nrog ntaj. Thiab Oleg Rybachenko tom qab ntawd hnia los ntawm rab phom tshuab - cov phooj ywg laus raug tua. Thiab raws li qhov tshwm sim, kev ua phem ntawm samurai bogged down, thiab Mount High hloov mus rau unshakable!
  Thiab cov ntxhais tau qhia lawv cov chav kawm siab tshaj plaws thiab aerobatics ntawm Valkyries.
  Thiab tam sim no cov Germans nyob rau ntawm kev tiv thaiv. Cov tub rog tsarist tau npaj ua tsov rog. Lub Führer ua tsis tau tejyam ua kom muaj kev xav tsis thoob.
  Thiab cov tub rog Lavxias tau tawm tsam ua siab loj. Nws zoo nkaus li tias Hitler yuav foom phem rau nws tus kheej ntau dua ib zaug rau kev pib ua tsov rog. Ntxiv mus, txawm tias qhov tseeb tias Fuhrer muaj ob feem peb ntawm Tebchaws Europe thiab ib feem peb ntawm Africa hauv qab caj npab, tab sis tseem
  nws tsis yog ib tug rival rau Russia.
  Thiab tus naj npawb ntawm cov tub rog ib yam nkaus. Thiab cov tub rog Italian tsis muaj zog. Lub teb chaws ntawm Latin America tau koom ua tsov rog sluggishly. Thiab lawv cov tub rog yog technically thiab koom haum tsis zoo heev.
  Yog li Russia tseem tuav tus yeeb ncuab hauv kev tiv thaiv hauv qhov tob.
  Tank "Kondratenko"-6 yog ib txoj hauv kev los tawm tsam nrog cov koob no. Yog, thiab "Nikolay" -4 hnyav dua, nws qhia nws tus kheej li lub tshuab muaj zog heev.
  Cov neeg Lavxias tuaj yeem tawm tsam hnyav dua German monsters.
  Tshwj xeeb tshaj yog nyob rau "Nikolay"-4 qhov twg cov neeg coob ntawm Alenka, cov ntxhais zoo nkauj heev thiab nyob rau hauv ib tug bikini.
  Phom hauv 130 mm caliber. Yuav ua li cas ntaus cov fascists. Nyob rau hauv vain Hitler popped rau Tsarist Russia. Ntawm no nws tsis yog ib qho yooj yim taug kev rau nws, tab sis kev ntaus.
  Anyuta nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab hu nkauj:
  - Rau Russia thiab kev ywj pheej mus txog thaum kawg!
  Thiab yuav ua li cas kev zoo nkauj yuav luag!
  Thiab ces Augustine yuav tua ib tug projectile ntawm tus yeeb ncuab. Tshem cov hlau thiab hu nkauj:
  Cia peb lub siab sib koom ua ke!
  Thiab nws kuj nias cov nyees khawm ntawm lub joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab. Qhov no yog ib tug ntxhais txias!
  Thiab ntawm no Maria zoo li ib tug lupanet. Thiab cais cov fascists. Thiab rhuav tshem cov yeeb ncuab.
  Thaum siv cov ntiv taw liab qab. Thiab kuj hu nkauj:
  - Los ntawm lub npe ntawm peb Leej Txiv, neeg dawb huv! Cia tus fighter tsuas yog txias!
  Thiab tawg tawm luag, thiab qhia nws cov hniav!
  Thiab ces lub Olympics nrog ib tug hnyav lupanet projectile. Tom qab tag nrho, nws tsuas yog qhov koj xav tau - kua txiv kua txiv juiciest!
  Thiab dua cov ntxhais tsoo los ntawm E-50, khob tawm lub pej thuam thiab luag.
  Alenka xa ib qhov projectile, tsoo lub E-100, tho nws mus thiab dhau. Thiab siv cov ntiv taw liab qab. Vim li cas tus ntxhais hu nkauj:
  - Txhaum tus yeeb ncuab!
  Thiab Anyuta thrashes ncig, siv nws txhais taw liab qab thiab squeaks:
  - Fritz kab!
  Thiab ces ntaus Augustine. Kuj zoo heev thiab siv cov ntiv taw liab qab, cooing:
  - Xaus Hitler!
  Thiab ces Maria yuav ntxiv aggressively. Crush cov fascists thiab squeak ::
  - Thiab leej twg tau mloog, ua tau zoo!
  Thiab qhia nws tus nplaig!
  Thiab tom qab ntawd Olympias xa ib qhov projectile, tua cov neeg tawm tsam.
  Thiab kuj liab qab taw nyob rau hauv lub chav kawm ntawm cia mus thiab hu nkauj:
  - Tag nrho muag tawm!
  Thiab dua tus ntxhais yuav coj tus nplaig thiab qhia nws.
  Yog li lawv txiav...
  Cov Germans, tom qab ib lub hlis ntawm kev sib ntaus sib tua txij thaum pib ntawm kev tawm tsam, nce los ntawm tsib caug mus rau ib puas kilometers, thiab raug kev txom nyem hnyav, txawm loj heev losses. Thiab cov Italians nyob rau hauv teb chaws Africa tau nyob rau hauv lub cauldron thiab ib puag ncig. Lawv cov tub rog yeej tsis tshua muaj yeej.
  Ntawm no lub Tsib Hlis 21, Adolf Hitler tau hais kom hu mus rau hauv pab tub rog, txhua tus tuaj yeem nqa caj npab ntawm kaum tsib mus rau rau caum tsib. Cov tub rog tsarist tau rub tawm cov khoom cia.
  Raws li nws tau muab tawm, German discs tsis txaus ntshai hauv kev xyaum. Muaj tseeb, Lavxias teb sab dav hlau tuaj yeem tua nrog ib tug ram. Tab sis koj muaj peev xwm khiav deb ntawm qhov no, ua tsaug rau lub siab maneuverability ntawm cov cav tov ntawm tsarist pab tub rog.
  Thiab Hitler txoj kev suav rau ib qho riam phom uas tsis muaj zog txaus ntshai tsis tau tshwm sim txhua.
  Cov tub rog tsarist tseem nyob ntawm kev tiv thaiv. Cov kab muaj zog ntawm kev tiv thaiv khawb ua ntej, muaj zog tiv thaiv. Cia Hitler ua pa. Tab sis nyob rau hauv teb chaws Africa, koj tuaj yeem tso siab rau ib qho tsis muaj zog, Italian phooj ywg.
  Yog hais tias lub Fuhrer tsis txiav txim siab mus ua tsov ua rog nrog tsarist Russia, nws yuav undoubtedly nqis mus rau hauv keeb kwm raws li ib tug zoo, thiab txawm lub loj tshaj tus thawj coj ntawm lub teb chaws Yelemees. Thiab yog li ntawd tus dab xav kom kav lub ntiaj teb no, thiab dab tsi los ntawm nws?
  Cov ntxhais Lavxias yog qhov txias tshaj plaws tom qab tag nrho hauv ntiaj teb.
  Oleg Rybachenko, raws li ib txwm, yog nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm kev sib ntaus sib tua. Tsis muaj ib lub mos txwv los yog cov tawg yuav coj nws mus. Nws yog ib tug neeg siab dawb siab zoo.
  Ib tug me nyuam tub luv luv thiab tsis muaj taw, tawm tsam Nazis. Thiab cuam grenades rau lawv, thiab khiav hauv cov hlau lead nag.
  Yog, nws yog ib qho kev khuv xim uas tsis muaj Kondratenko ci ntsa iab, tab sis muaj cov tub ntxhais hluas thiab muaj peev xwm commanders. Tshwj xeeb, Field Marshal Vasilevsky, uas twb tau sawv tawm thaum Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib ib. Thiab commands energetically thiab txawj ntse.
  Thiab Fritz, tsoo rau hauv kev tiv thaiv tawv, tsis muaj kev cia siab tau bogged hauv nws. Tab sis lawv tseem sim ua txhaum.
  Oleg Rybachenko, tus tub nyob mus ib txhis no luag, tsa nws cov hniav thiab hu nkauj:
  - Kuv lub teb chaws! Kuv Leej Txiv Saum Ntuj Ceeb Tsheej!
  Thiab kuj yuav ua li cas nws pov ib tug grenade nrog nws ob txhais taw liab qab.
  Thiab ntawm no yog Natasha, Zoya, Aurora thiab Svetlana nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Lawv yog cov ntxhais uas nyob mus ib txhis-tus dab ntawm tus tub qhe ntawm tus Vaj Ntsuj Plig Dawb Huv Rod. Lawv yeej tsis sib ntaus sib tua, txwv tsis pub Russia yuav tau kov yeej tag nrho lub ntiaj teb no. Tab sis nws yeej ib txwm ua tau zoo thiab tawm tsam.
  Cov ntxhais nyiam tua: cov no yog cov ntxhais!
  Thiab yuav ua li cas lawv yuav taug kev ntawm Nazis, thiab lawv yuav ua li cas ...
  Thiab nrog cov ntiv taw liab qab lawv yuav pov cov discs, tua Fritz.
  Cov Nazis yog bogged down thiab raug kev txom nyem ntau dua. Vasilevsky tus thawj coj zoo tshaj tawm tswv yim kom tsoo cov Nazis thiab Italians hauv Africa. Yog li ntawd muaj ntau yam zoo, thiab nrog zoo maneuverability, Lavxias teb sab tso tsheb hlau luam yuav muaj qhov zoo dua. Thiab nyob teb chaws Europe, cia cov Nazis khiav qus. Yog li hais tias lawv yuav tag nrho lawv cov peev txheej.
  Tsar Vladimir tau txais cov phiaj xwm zoo li no. Thiab cov tub rog tshiab tau pauv mus rau Africa.
  Elizabeth thiab nws cov neeg coob tau tawm tsam hauv Libya, txiav tawm Italian units. Nws kub nyob ntawd thiab tus ntxhais zoo nkauj hauv bikini. Lawv muaj lub tank tshiab tshaj plaws "Kondratenko"-6, uas cov tub rog hla dhau txoj haujlwm ntawm Italians thiab Fritz, thiab ntseeg siab tsoo lawv.
  Elizabeth hluav taws ntawm lub tank los ntawm lub teb chaws Ottoman ntawm Mussolini Jr. thiab hais tias:
  - Hauv hiav txwv, ntawm nthwv dej, lub tsho tiv no thiab taug kev caftan!
  Thiab siv, ntawm chav kawm, liab qab ntiv taw.
  Ekaterina tua tom ntej. Punches lub tsheb German thiab roars:
  - Nyob rau hauv Russia, Tsar Vladimir yog ib tug hero!
  Elena ntaus nws, ntaus nws tus kheej-propelled phom ntawm Fritz thiab chirps:
  - Rau Niam Txiv, koj tua Hitler!
  Thiab thaum kawg, Olympics yuav tso lub projectile. Crush lub Fritz, zuaj lawv thiab squeak:
  - Qhov tshwm sim yuav zoo heev!
  Thiab nws kuj siv cov ntiv taw liab qab ntawm cov me nyuam ko taw.
  Hauv tebchaws Africa, thaum lub Tsib Hlis thiab Lub Rau Hli Ntuj, cov tub rog Lavxias tau ua tiav qhov tseem ceeb. Kev sib ntaus sib tua tau tsiv mus rau thaj chaw ntawm Libya thiab Ethiopia. Thaum Lub Rau Hli 12, Tripoli poob. Thiab thaum Lub Rau Hli 15, lub peev ntawm Ethiopia tau raug coj mus rau qhov kev txav mus los. Yog li ntawd, cov tub rog ntawm Mussolini Jr. poob. Alas, nws ua tsis tau tejyam txhawb nws txiv.
  Thiab nws lub yeeb koob raws li ib tug conqueror ib yam nkaus thiab. Tab sis Mussolini, tau coj ib feem ntawm Askiv thiab Fabkis txoj cai, suav tias yog nws tus kheej Caesar. Tab sis kom dhau Caesar, zoo li dhau ntawm nws lub zog.
  Oleg Rybachenko tau tawm tsam hauv kev hais kom ua lub roj teeb. Thiab yog li ua siab loj uas cov Germans poob ntau lub tank los ntawm nws cov hluav taws txhua hnub. Nws tus tub txawm tau txais lwm tus ntoo khaub lig. Thiab txawm, thaum kawg, tag nrho cov tib yam, lawv tau txais tsub lub sij hawm ntev-deserved qeb ntawm loj.
  Yav dhau los tsis tsim nyog vim nws zoo li menyuam yaus. Tab sis tus me nyuam tub qhia tau zoo heev heroism. Thiab muaj peev xwm sib ntaus.
  Thaum Lub Rau Hli 22, 1955, cov tub rog Lavxias hauv tebchaws Africa thaum kawg tau ntes Italian Somalia. Thiab nyob rau lub Rau Hli 25, 1955, cov seem ntawm cov tub rog Italian hauv Ethiopia capitulated.
  Imperial Army ntseeg siab yeej. Mainstein, uas tau suav hais tias yog tus thawj coj zoo tshaj plaws ntawm Thib Peb Reich, tau sau rau hauv nws phau ntawv teev npe:
  - Peb tsa tus dais infernal! Tam sim no peb tab tom tawg!
  Thaum kawg ntawm Lub Rau Hli, cov neeg German tau raug kev puas tsuaj loj heev uas lawv raug yuam kom ncua lawv qhov kev tawm tsam hauv Tebchaws Europe.
  Tsar Vladimir tau hais kom nce siab hauv Africa. Ua ntej Lub Tebchaws Dub, tom qab ntawd txhua yam - hais tias huab tais zoo tshaj! Thaum Lub Xya Hli 1, 1955, cov neeg German tau sim nce qib hauv Scandinavia. Thiab lawv maj nrawm mus rau Stockholm, tab sis dawm raws li kev tiv thaiv hnyav heev. Thiab lawv raug kev puas tsuaj loj heev.
  Thaum pib ntawm Lub Xya Hli 1955, cov tub rog Lavxias nkag mus hauv German Algeria.
  Libya twb nyob rau hauv kev tswj ntawm Tsarist Russia. Muaj kev tawm tsam thiab lub voj voog ntawm Niger.
  Cov neeg ua haujlwm tank ntawm Elizabeth tab tom tawm tsam Nazis. Nws yog kub heev thiab cov ntxhais txawm tshem tawm lawv cov bras thiab tam sim no lawv tsuas hnav panties nyob rau hauv lub tank Kondratenko-6. Lawv raug tua ntawm Nazis.
  Thiab lawv xav tau tej yam loj.
  Tsarist Russia tseem yog lub tebchaws autocratic. Thiab nws tseem tsis muaj parliament. Thiab hais tias lub kiv puag ncig tsis tshwm sim, thiab Duma tsis tau tsim. Cov vaj lawv tus kheej tsis xav txwv lawv tus kheej hauv lub hwj chim. Thiab cov Fuhrer thiab Duce yog cov dictators. Ntawd yog, muaj kev tsov rog ntawm ob lub tshuab nrog kev tswj hwm kev tswj hwm.
  Tab sis rau tsarist Russia nws yog ntau natural. Thiab muaj kev nyuaj siab, thiab kev sib ntaus sib tua tsis tu ncua.
  Elizabeth nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab tua hluav taws. Purring rau nws tus kheej:
  Cia peb faus cov fascists kom tawg!
  Ekaterina tseem nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab tso tus neeg tua neeg, purred:
  Cia peb coj Hitler!
  Thiab Elena kuj ntaus, khob tawm cov Nazis thiab squeaks:
  - Kuv yuav rhuav nws!
  Thiab yuav ua li cas luag ntxhi! Thiab nrog nws ob txhais ceg liab qab nws yuav nias cov nyees khawm ntawm lub joystick.
  Thiab ces lub Olympics yuav ua li cas nws yuav tig tawm, thiab yuav ua li cas lupaen. Nws yuav tsoo txhua tus thiab gurgle:
  - Infernal passage thiab neeg coob!
  Tsis txhob hnov qab nias lub khawm joystick nrog koj cov ntiv taw liab qab. Thiab ntaus tus yeeb ncuab.
  Warriors yeej muaj siab tawv heev thiab sparkling nyob rau hauv tus cwj pwm.
  Oleg Rybachenko, lub sijhawm no, tawm tsam lwm qhov kev tawm tsam ntawm Fritz thiab hu nkauj:
  - Rau Niam Txiv thiab Vladimir Tsar - hurray!
  Yog, nyob rau hauv keeb kwm tiag tiag muaj xws li ib tug tus kheej-tshaj tawm huab tais ntawm Russia, Vladimir thib peb, lub taub hau ntawm Romanov dynasty. Thiab nws yeej pib ua txoj cai kav xyoo 1938. Thiab ces Vladimir tig tawm - ib tug tiag tiag huab tais, thiab txawm ib tug zoo! Vladimir Kirillovich Romanov yog ib tug tsar uas muaj txhua lub caij nyoog los ua tus huab tais ntawm tag nrho lub ntiaj teb!
  Tom qab kev yeej, los yog qhov kev xav ntawm kev tawm tsam, Oleg Rybachenko, pauv daim npav nrog nws cov subordinates. Ib tug me nyuam tub luv luv, blond, heev nqaij, thiab sculpted ua si nrog grey-haired fighters. Txawm li cas los xij, Oleg laus dua lawv txhua tus. Tab sis tus tub no txiav nws tus kheej.
  Nco ntsoov Port Arthur, tus heroic tiv thaiv los ntawm lub yeeb koob ntawm Russia tuaj. Lub koob meej loj tib lub sijhawm ...
  Tus tub uas tsis txawj tuag hais tias:
  - Nov yog qhov peb daws txhua yam teeb meem! Tsis ntev yuav muaj ib lub caij uas tib neeg yuav tsis tua ib leeg!
  Cov tub rog thiab tub ceev xwm pom zoo:
  - Tau kawg, Major! Lawv yuav tsis tua!
  Oleg ntsia lub ribbon nrog nws ntau yam khoom plig. Yog lawm, muaj ntau qhov kev txiav txim, ob peb generals muaj. Thiab nws yuav zoo kom tau txais lub npe rau koj tus kheej. Tub huabtais, suav, Duke!
  Duke Rybachenko - suab zoo nkauj!
  Thiab tus tub hluas dhia siab dua thiab spun nyob rau hauv lub turntable.
  Cov Germans tau sim tawm tsam, tab sis tau rov rub tawm dua thiab raug kev puas tsuaj loj heev uas tsis tuaj yeem hloov pauv.
  Nyob rau hauv Lub Xya hli ntuj, cov tub rog Lavxias teb sab tau ua tiav tshiab, loj kev vam meej nyob rau hauv teb chaws Africa. Thaum qhov hnyav ntawm kev tawm tsam ntawm tsarist pab tub rog nyob ntawd. Algeria muaj ntau qhov zoo tshaj plaws ntawm cov riam phom Lavxias. Thiab thaum kawg ntawm lub hli, cov Germans tau nyob ib puag ncig thiab puas tsuaj nyob rau hauv lub cauldron.
  Thaum Lub Yim Hli, cov tub rog Lavxias kuj tau tsoo los ntawm Morocco. Desperately tawm tsam, cov ntxhais ntawm lub tank "Kondratenko" -6, tawg mus rau hauv lub tuab ntawm nws.
  Txhua lub sijhawm tam sim no thiab tom qab ntawd muaj cov lus ceeb toom ntawm kev tso siab rau cov neeg German txog lub nroog raug coj mus.
  Muaj kev sib ntaus sib tua hauv Nigeria thiab hauv ntau qhov chaw. Cov Russians coj ob qho tib si hauv cov lej thiab ntau tus kws tshaj lij xov tooj ntawm tes, thiab nrog kev txhawb nqa ntawm cov pej xeem hauv zos, uas cov neeg ntxub ntxaug fascists tig tawm tsam lawv tus kheej.
  Teb chaws Africa tau dhau los ua qhov tsis muaj zog txuas hauv lub tswv yim ntawm Hitler thiab Mussolini Jr.
  Russia yeej muaj ... Thiab nyob rau hauv lub Cuaj Hli Ntuj, rub mus maj mam, cov rog tsiv nyob rau hauv Norway. Cov Nazis raug kev puas tsuaj loj heev. Thiab Alenka thiab nws pab pawg tau caij lub tank. Lub tank tshiab tshaj plaws "Nikolay" -5 hnyav, ua pov thawj kom siab dua li E series.
  Txawm hais tias lub tank muaj zog li E-200 tau ua nws txoj hauv kev los ntawm cov phom ntawm lub tshuab tsarist.
  Alyonka, nias cov nyees khawm ntawm lub joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab, rubbed nws txhais tes txaus siab:
  - Kuv yog ib yam uas tuaj yeem rhuav tshem Wehrmacht!
  Anyuta tseem nias lub pob nrog nws cov ntiv taw liab qab, xuas nrig ntaus los ntawm lub tsheb German thiab lees paub tias:
  - Peb yuav so lub Wehrmacht ua hmoov av! Rau lub zog ntawm tsarism!
  Txias Augustine raug rho tawm haujlwm, thiab qw:
  - Thiab peb yuav nyob hauv qab kev ntseeg!
  Maria nkag siab pom zoo nrog qhov no:
  - Yog, nyob rau hauv tsarist communism!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws nias lub khawm joystick. Thiab nyob rau tib lub sij hawm, raws li ib tug lupanet, thiab tsoo cov yeeb ncuab.
  Thiab ntawm no Marusya yuav squeak:
  - Thaum kawm tiav!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws yuav nias lub khawm joystick.
  . QHOV #5
  Cov tub rog Lavxias twb tau ncig Oslo. Kev sib ntaus mus rau txhua tsob ntoo thiab tsev.
  Nyob rau hauv nruab nrab, cov tub rog tsarist yog dua repulsing lub German offensive. Oleg Rybachenko, raws li ib txwm, yog nyob rau hauv pem hauv ntej thiab tawm tsam kev ntseeg siab. Lavxias artillery ua haujlwm zoo li clockwork.
  Txhua yam yog thiab raug ...
  Thaum Lub Kaum Hli, cov tub rog Lavxias thaum kawg txiav tawm Africa los ntawm cov khoom siv hauv av, tso Morocco. Cov Nazis pom lawv tus kheej hauv ib hom cauldron.
  Txawm nyob rau lub teb chaws dub. Hitler tau npau taws heev, tab sis nws tsis tuaj yeem noj dab tsi.
  Yog lawm, nws poked nws tus kheej mus rau Russia ... Lub caij ntuj no los txog. Oleg Rybachenko, txawm tias qhov tseeb tias nws pib daus, tseem tab tom khiav ntawm taw thiab luv luv. Zoo, tus tub - koj yuav noj dab tsi! Thiab heev ib tug tsis ntshai.
  Thiab cuam grenades nrog liab qab ntiv taw.
  Thiab hu nkauj:
  - Cia khiav clumsy,
  Armored tanks nyob rau hauv lub puddles ...
  Thiab ntawm lub ru tsev yog rab phom tshuab -
  Cheburashka rab phom,
  Crocodile rab phom!
  Shakoklyak tab tom tawm tsam!
  Tus tub terminator pov ib lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab, rhuav cov Nazis thiab hu nkauj:
  - Thiab kuv ua si nrog dynamite,
  Nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm passers-by!
  Yuav ua li cas cov khoom Fritz yuav txaj muag!
  Txhua leej txhua tus yog dag, thiab kuv mus!
  Thiab tus tub no mas funny tiag tiag! Tab sis twb nyob rau hauv cov tub rog rau ntau tshaj tsib caug xyoo. Thiab tsuas yog dab ntxwg nyoog! Txawm blond!
  Oleg Rybachenko rov pov lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab qw:
  - Lub koob meej rau Tsar thiab Nicholas thiab Vladimir thib peb!
  Thiab kuv xav tias cia lawv tsis txhob ua txhaum Vladimir Kirillovich Romanov nrog Vladimir Putin! Romanov zoo tsars yog tsev neeg zoo kawg nkaus! Cov uas ua rau Russia ua lub teb chaws loj tshaj plaws!
  Thiab tsis yog li ntawd los ntawm hmoov zoo li Putin!
  Tab sis tam sim no cov tub rog Lavxias tab tom tawm tsam lwm qhov kev tawm tsam.
  Kaum ib hlis yuav los. Cov Nazis ua tsis taus pa. Tab sis tshiab reserves yog pov rau hauv kev sib ntaus sib tua. Lawv twb tau ua tiav lawm hauv Africa. Nws nyuaj rau cov fascists.
  Yog li ntawd, lawv tshem tawm lawv txoj kev npau taws rau cov neeg raug kaw. Ntawm no lawv tau txais Nicoletta zoo nkauj. Lawv rub nws mus rau hauv nws lub panties thiab coj nws hla lub Kaum Ib Hlis Ntuj.
  Ib tug ntxhais nrog nws txhais tes khi, yuav luag liab qab, taug kev los ntawm snowdrifts, tawm liab qab, zoo nkauj hneev taw. Nws zoo nkauj heev. Thiab cov Germans ua raws nws, nplawm nws nrog nplawm. Thiab lawv tuav lawv tus kheej zoo nkauj, lawv yeej. Cov ntshav ntws los ntawm nws lub nraub qaum.
  Nicoletta tsuas yog gritted nws cov hniav. Thiab txaus siab tuav nws lub taub hau. Thiab nws cov plaub hau tooj liab-liab flutters zoo li ib tug proletarian banner.
  Thiab nws ob txhais taw liab qab kuj tig liab qab, tab sis tus ntxhais tsis txawm tsa ib lub qhov muag.
  Nws muaj lub siab loj npaum li cas.
  Txawm hais tias Nazis twb tau coj nws thiab muab tso rau hauv lawv lub hauv siab liab qab nrog lub teeb. Tiamsis txawm yog thaum ntawd tus hluas nkauj tsuas tshee hnyo, tab sis tsis quaj.
  Nws muaj kev ntseeg loj heev...
  Tus ntxhais raug rub rau ntawm ib lub khib, nws cov pob qij txha yog twisted. Tom qab ntawd, hluav taws kub hnyiab hauv qab taw. Nws licks qhov kev zoo nkauj ntawm ob txhais taw liab qab. Thiab nrog liab-kub chains, lawv nplawm lub cev liab qab ntawm kev zoo nkauj.
  Nicoletta hu nkauj teb;
  Kuv yog Chernobog, tus phem Vajtswv tus ntxhais,
  Kuv tsim chaos, kuv tseb kev puas tsuaj...
  Kuv txoj kev loj hlob tsis tuaj yeem kov yeej,
  Tsuas yog npau taws ua pauj kub hnyiab hauv tus ntsuj plig!
  
  Raws li ib tug me nyuam, kuv xav tau ib tug ntxhais zoo,
  Nws sau paj huam thiab pub miv...
  Sawv ntxov sawv ntxov
  Saum toj no fluttered, cov tis ntawm cherubs!
  
  Tiamsis nimno kuv paub tias qhov phem yog dabtsi
  Dab tsi ua rau lub ntiaj teb no tsis zoo siab ...
  Thiab koj hais dab tsi zoo?
  Ntawm no yog kev puas tsuaj passionately hlub!
  
  Thiab qhia nws tus hluas nkauj fervor,
  Dab tsi yog Vajtswv tus ntxhais ci ntsa iab tau dhau los ua ...
  Peb yuav kov yeej cov kev nthuav dav ntawm lub qab ntuj khwb,
  Cia peb qhia lub zog, muaj zog heev!
  
  Txiv yawg no Chernobog,
  Nws coj chaos, tsov rog rau hauv lub qab ntuj khwb ...
  Koj thov kom Svarog pab,
  Qhov tseeb, koj tau txais nqi zog!
  
  Yog li kuv hais tias, cawm tus Tswv,
  Cia npau taws rau hauv koj lub siab...
  Peb yuav tsim kev zoo siab, Kuv ntseeg hauv cov ntshav,
  Cia lub plab yuav puv mus rau qhov kawg!
  
  Kuv nyiam cunning, siab phem thiab dag,
  Yuav ua li cas dag Stalin tus tyrant ...
  Tsis tuaj yeem txaj muag
  Thiab muaj huab cua ntau npaum li cas hauv ntiaj teb!
  
  Ntawm no kuv tau hais kom ua kom muaj zog,
  Ib lub tshuab los rhuav tshem qhov phem...
  Tab sis ib tug dub heev Vajtswv poob rau hauv kev hlub,
  Hauv txhua qhov teeb meem, ob qho tib si no thiab tom qab lub neej!
  
  Yuav ua li cas kuv tig mus rau accustomed rau kev phem,
  Thiab nyob rau hauv lub siab npau taws, furiously nourished ...
  Nthuav kev ntshaw rau kev xyiv fab, kev zoo,
  Thaum npau taws nkag los ntawm lub pedestal!
  
  Thiab dab tsi txog Stalin - nws kuj phem,
  Txog Hitler, yog li tsis muaj lus nug ...
  Genghis Khan yog ib tug tub sab txias
  Thiab muaj pes tsawg tus ntsuj plig uas nws tswj tau ua txhaum!
  
  Yog li kuv hais tias vim li cas ua kom zoo,
  Yog tsis muaj kev txaus siab rau tus kheej me ntsis ntawm nws ...
  Thaum koj yog woodpecker - koj lub siab yog chisel,
  Thiab ploj mus thaum kev xav ruam!
  
  Yog li kuv hais rau kuv tus kheej thiab rau lwm tus,
  Ua lub zog zoo li tus cwj mem dub ...
  Ces peb yuav kov yeej lub qab ntuj khwb,
  Ntshai yuav tawg mus thoob qab ntuj!
  
  Peb yuav ua phem kom muaj zog
  Nws yuav ua rau npau taws tsis txawj tuag,
  Cov uas qaug zog ntawm sab ntsuj plig twb raug cua tshuab lawm,
  Thiab peb yog cov neeg muaj zog tshaj ntseeg hauv qhov no!
  
  Hauv luv luv, peb yuav ua kom muaj zog nyob txhua qhov chaw,
  tsa ntaj ntshav hla lub qab ntuj khwb...
  Thiab peb txoj kev npau taws yuav nrog nws,
  Peb yuav tau txais txoj haujlwm uas muaj txoj hmoo!
  
  Hauv luv luv, kuv ncaj ncees rau Chernobog,
  Kuv pab lub zog tsaus ntuj no tag nrho kuv lub siab...
  Kuv tus ntsuj plig zoo li tis ntawm ib tug dav dawb hau
  Cov neeg uas nrog Tswv Ntuj Dub yog invincible!
  Kev ua tsov ua rog ntawm Russia thiab Hitler pawg tau txuas ntxiv mus. Thaum lub Kaum Ob Hlis, cov tub rog Lavxias thaum kawg ua tiav cov neeg Italians, yuam kom lawv poob rau hauv Africa, thiab yuav luag tag cov neeg German nyob ntawd. Nws raug tshem tawm ntawm Fritz thiab Norway.
  Tam sim no cov tub rog tsarist tau tawm tsam rau lub Kaum Ob Hlis 25. Kev sib ntaus sib tua hnyav heev. Nyob rau hauv lub caij ntuj no, Lavxias teb sab tso tsheb hlau luam tau meej meej muaj zog. Thiab pierced los ntawm kev tiv thaiv ntawm tus yeeb ncuab.
  Oleg Rybachenko, tus tub nyob mus ib txhis, tau khiav ntawm taw thiab luv luv los ntawm cov daus, hu nkauj:
  - Nov yog peb qhov kawg thiab kev sib ntaus sib tua! Cia peb tuag rau Fatherland - cov tub rog tom qab kuv!
  Lavxias teb sab tso tsheb hlau luam yog heev nimble nyob rau hauv cov roj turbine cav. Thiab cov Nazis tsis tuaj yeem txwv lawv yooj yim.
  Ntawm no ua ntej rushes "Nikolay" -5. Nws muaj tsib tug ntxhais uas mob siab rau hu nkauj:
  - Tsis muaj leej twg yuav txwv peb, lub ntiaj teb Lavxias tsis tuaj yeem swb!
  Thiab los ntawm ib tug cannon yuav ua li cas mus tumble! Nws ua tau hloov tawm tsuas yog zoo! Cov ntxhais txawm hais tias txias, nyob rau hauv bikinis thiab barefoot. Thiab lawv tua lawv tus kheej, thiab tsis xav kom nres.
  Lawv tsuas yog qus, frenetic zog.
  Alyonushka hlub tsis tsuas yog tua, txawm hais tias nws nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab ntaus German, tab sis kuj los sau cov dab neeg.
  Piv txwv li, nws tau sau li cas ib tug ntxhais mus rau thaj av deb kom cawm tau ib tug miv. Tau peb caug-peb hnub kuv taug kev tsis muaj pob zeb, tsoo kuv ob txhais ceg hauv cov ntshav.
  Thiab tseem kuv nrhiav tau tus tsiaj. Rau qhov no, tus fairy ua tiav nws txoj kev xav thiab tus ntxhais tau yuav tus tub huabtais.
  Txawm li cas los xij, Alyonushka xav, vim li cas nws thiaj xav tau ib tug txiv rau ib tug tub ceev xwm ntawm Lavxias teb sab tub rog? Zoo dua kom muaj pawg neeg hlub. Thiab nyiaj ntau dua thiab lom zem dua. Tom qab tag nrho, txiv neej txawv li ntawd. Thiab nrog lawv, ntawm chav kawm, koj muaj kev txaus siab nyob rau hauv ntau txoj kev. Tus txiv ua li cas? Koj yuav dhuav nrog nws sai sai thiab dhuav!
  Tab sis ib tug tub hluas uas nyuam qhuav pib tshawb pom lub ntiaj teb cov neeg laus yog qhov nthuav ntau dua.
  Thiab Alenka tua dua, ntaus German E-100.
  Thiab nws txav nws ob txhais ceg zoo nkauj heev, zoo li cov poj niam Greek thaum ub.
  Thiab ces Anyuta tua. Kuj liab qab cov ntiv taw. Thiab rhuav tshem German cannon.
  Ces tus ntxhais hais tias:
  - Muaj ntau tus neeg ntse hauv Russia, tab sis Tsar Vladimir yog tus vaj ntxwv zoo tshaj plaws!
  Augustine hais tias:
  - Thiab Nicholas II tsis yog phem! Auj, peb tsis paub yuav ua li cas qhuas vaj ntxwv!
  Maria hu nkauj, tua ntawm Nazis nrog kev pab ntawm nws cov ntiv taw liab qab, thiab luag ntxhi:
  - Nws yog ib qho tsim nyog yuav tsum ua raws li cov neeg Lavxias, nrog lub siab dawb huv thiab txawj ntse! Thiab rau lub yeeb koob ntawm Nicholas, nws yog tus huab tais loj ntawm vaj!
  Thiab Marusya hu nkauj ib yam dab tsi ... Thiab nws kuj ua si nrog nws txhais taw liab qab ...
  Cov tub rog Lavxias tau nce qib. Oleg Rybachenko kuj sib ntaus. Nws tseem yog ib tug tub muaj kaum xyoo. Xws li yog tus nqi ntawm kev tsis txawj tuag. Yog, tab sis nws zoo siab thiab zoo siab npaum li cas! Nws muaj ntau lub zog thiab muaj lub zog ntws tawm.
  Tus tub cuam ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab, thiab squeaks:
  - Kuv yog tsov, tsis yog miv, tam sim no nyob hauv kuv, tsis yog Leopold, tab sis Leopard!
  Tus tub loj, raws li ib txwm, yog nyob rau hauv ib tug sparkling tshuab. Tsis txhob tso tseg Nazis.
  Ntawm no cov tub rog Lavxias thaum Lub Ib Hlis 1 tau tshem tawm tag nrho lawv thaj chaw ntawm cov tub rog ntawm lub teb chaws Yelemees thiab Ltalis, thiab nkag mus rau hauv qhov muaj ntawm Thib Peb Reich.
  Nyob rau tib lub sij hawm, Lavxias teb sab units nkag mus rau Mexico. Xyoo tshiab 1956 tau los lawm.
  Rau cov Russians, nws pib nrog yeej tshiab. Lub Ib Hlis 7 surrendered cov seem ntawm cov tub rog German hauv teb chaws Africa. Thiab tag nrho Tebchaws Dub tau dhau los ua Lavxias.
  Tam sim no tus dab uas muaj Fuhrer pom tau hais tias nws tau raug kaw kom huv si. Thiab nws muab Russia kev sib tham.
  Rau qhov uas Tsar Vladimir teb tias:
  - Peb tsuas yog tham txog qhov tsis muaj kev lees paub ntawm Thib Peb Reich thiab Ltalis!
  Cov lus zoo li cas! Thiab kev tsov rog txuas ntxiv mus. Oleg Rybachenko, ntawm chav kawm, yog nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm kev tawm tsam. Cov tub rog Lavxias nkag mus rau East Prussia. Cov kab kev tiv thaiv ntawm no muaj zog. Koj yuav tsum tawg nrog kev sib ntaus sib tua, thiab koj yuav tsis nce mus sai.
  Ib qho ntawm txoj kev ua kom tawg yog rab phom nws tus kheej nrog rau Alexander-4 foob pob. Muaj zog heev thiab tuag taus.
  Thiab kuj zoo nkauj cov ntxhais ntawm no yuav ua li cas ua koob tsheej ntawm no. Lawv tso cov projectiles siv lawv cov ntiv taw liab qab los ntawm nias lub khawm joystick. Thiab rhuav tshem cov pillboxes thiab pillboxes ntawm tus yeeb ncuab.
  Cov ntxhais ua siab tawv khiav los ntawm cov daus - qhov no yog cov poj niam Lavxias teb sab rau. Thiab nws raug pov rau hauv kev sib ntaus sib tua los ntawm Isdias Asmesliskas thiab Suav. Cov no twb tau sau cov kev mus rau lub trench nrog lawv cov corpses. Tab sis tseem lawv tswj coj nws.
  Cov tub rog Lavxias tab tom tsiv mus.
  Txawm li cas los xij, tus kws tshaj lij Vasilevsky hloov lub tshuab tseem ceeb rau ltalis - uas yog qhov tsis muaj zog. Thiab tam sim no cov tub rog Lavxias yeej ib qho yeej tom qab lwm qhov.
  Lub Ib Hlis tau ua tiav heev. Lavxias teb sab pab tub rog overturned cov Italians thiab saddled lub Alps. Thiab thaum Lub Ob Hlis lawv tau nyob hauv Venice. Thiab lawv nkag mus hauv Lorbandinia. Lawv kuj coj Poznan. Cov Germans rov qab los. Lub Peb Hlis 2, Klaipeda poob. Cov tub rog Lavxias tau nce mus txog East Prussia hauv kev tiv thaiv qeeb, hnyav heev. Kuv yuav tsum tau cia li hlawv txoj kev nrog shells.
  Tab sis nyob rau hauv ltalis, lub pasta pem hauv ntej tsoo. Thiab cov tub rog Lavxias tau maj nrawm mus rau Rome. Lub Peb Hlis 30, 1956 tau pib ua phem rau lub peev ntawm Ltalis. Yog li ntawd cov neeg tau them nyiaj rau cov ambitions ntawm tsev neeg Mussolini.
  Rome, lub nroog ntawm Ltalis, tab tom tawm tsam. Kev sib ntaus sib tua heev. Txawm hais tias cov neeg Italians tau nce siab tso tseg. Ntawm no cov ntxhais sib ntaus sib tua zoo nkauj heev thiab nyob rau hauv bikinis thiab liab qab. Warriors pov grenades nrog lawv ob txhais ceg thiab khob tawm Mussolini cov tub rog.
  Cov ntxhais zoo nkauj ntawm no, thiab tau kawg tau ntxim hlub heev. Thiab nrog cov leeg ntawm cov titans. Thiab yuav ua li cas lawv pov grenades nrog lawv txhais taw liab qab tsuas yog amazing.
  Natashka mus rau pem hauv ntej thiab tua, thaum quaj:
  - Rau Leej Niam zoo nkauj hauv lub siab, kuv lub qhov muag hluav taws kub hnyiab!
  Zoya, firing, hu nkauj nrog:
  - Cia peb qhib qhov rooj rau kev ua tiav! Peb txoj kev ntseeg thiab vaj ntxwv yog ib tug monolith!
  Thiab tom qab ntawd muaj Aurora, zoo li cov ntiv taw liab qab, ib tug liab-haired bitch yuav tso cov discs. Thiab cov txiav Italians poob.
  Thiab ces Svetlana hu nkauj aggressively, baring nws cov hniav:
  - Peb yuav tua txhua tus! Peb yuav tsoo txhua tus!
  Lawv pov cov discs nrog lawv txhais taw liab qab thiab zom cov fascists. Yog li ntawd Mussolini tau nyob rau hauv lub disassembly ntawm cov ntxhais. Lub Plaub Hlis Ntuj xyoo 1956 yog qhov hnyav heev, thiab xav txog heev.
  Thiab ntawm no cov tso tsheb hlau luam tau tsav tsheb, cov kab hluav taws kub hnyiab tau tawg los ntawm lawv lub cev.
  Cov ntxhais nce mus thiab pov grenades nrog lawv txhais taw liab qab. Thiab yuav ua li cas lawv nchuav ib yam dab tsi los ntshav.
  Thiab lawv luag...
  Natasha hu nkauj fervently:
  - Tsar Vladimir, muab Hitler rau ntawm lub ntsej muag!
  Thiab wink nrog nws ob lub qhov muag sapphire. Ib tug ntxhais zoo li no.
  Cov hluas nkauj npau taws heev. Lawv tua los ntawm rab phom tshuab. Lawv tua cov yeeb ncuab, lawv khiav tawm tsam Nazis. Thiab tom qab ntawd muaj Olympics. Thiab nyob rau hauv ob txhais tes ntawm lub hwj chim poj niam-hero tuav ib tug flamethrower. Thiab nws yuav coj nws thiab ntaus nws, tab sis yuav ua li cas nws yuav tsoo.
  Chips ya los ntawm Nazis nyob rau hauv tag nrho cov lus qhia. Thiab cov tub rog kuj yuav ua li cas lawv xav luag.
  Ces nws yuav hu nkauj:
  - Mussolini yuav raug ntaus! Peb kev phooj ywg yog monolith!
  Thiab dua, nrog lub qhov muag sapphire, nws ci ntsa iab! Thiab ntaus Nazis.
  Thiab koj xav tau dab tsi? Rome raug coj ib zaug los ntawm Slavs nyob rau hauv kev coj noj coj ua ntawm Attila. Thiab tam sim no cov Russians tab tom tuav.
  Olympias, kib cov neeg sib tw ciaj sia nrog lub teeb txawb, hu nkauj:
  - Lub hnub ci ci ntawm kev cia siab
  Rhuav lub teb chaws dua..
  Russia yeej zoo li ua ntej -
  Warriors ntawm Wehrmacht yeej!
  
  Lavxias teb sab dav dawb hau thoob ntiaj teb
  tis, kis, tshem tawm ...
  Tus yeeb ncuab yuav raug hu mus rau account -
  Yuav swb - tawg!
  Tom qab lub caij nplooj zeeg ntawm Rome, cov tub rog Italian pib tso siab rau en masse. Mussolini lub teb chaws Ottoman, tus khub tub rog tub rog ntawm Thib Peb Reich, tau hlawv.
  Cov tub rog Lavxias coj Naples yuav luag tsis muaj kev tawm tsam, thiab tsaws hauv Sicily. Nyob ntawd, ib yam nkaus, yuav luag tsis muaj kev tawm tsam. Thiab Hitler yog hysterical.
  Thaum kawg ntawm lub Tsib Hlis, Ltalis tau ua tiav. Ntau pua txhiab tus neeg raug kaw raug coj mus.
  Cov ntxhais Lavxias muab lawv lub hauv caug thiab yuam lawv tus kheej hnia lawv txhais taw liab qab. Lawv dutifully chuckled. Qee tus, tshwj xeeb tshaj yog cov tub hluas, tau ua nws nrog kev txaus siab.
  Cov ntxhais zoo nkauj quaj heev.
  Tus tub nyob mus ib txhis Oleg Rybachenko yuam cov neeg raug txhom hnia lawv txhais taw liab qab, menyuam yaus.
  Lawv ua nws txaus siab txaus. Cov tub hluas zoo nraug heev, cev nqaij daim tawv thiab daj ntseg. Muaj tseeb tiag, nws tseem me heev, thiab nws tsis xav ua tej yam hnyav dua rau cov poj niam. Tab sis thaum lub pob taws ntxhib tickle nrog tus nplaig - nws zoo!
  Oleg Rybachenko ntes tus thawj coj, thiab tau txais lwm qhov kev txiav txim. Qhov uas nws zoo siab heev.
  Mussolini Jr. tau ntxeev siab los ntawm nws tus kheej entourage, thiab tsarist Russia tau txais lwm qhov yeej. Thiab Benedito Mussolini Sr. tsis ua neej nyob kom pom nws txaj muag, thiab kev tawg ntawm fascism hauv ltalis. Txawm li cas los xij, tib txoj hmoo tau tos cov Nazis hauv Tebchaws Yelemees. Cov tub rog Lavxias tau tsiv tawm thaum lub Rau Hli 1956 ntawm kev tawm tsam. Austria yog lub hom phiaj tseem ceeb.
  Elizaveta thiab nws pab pawg ntawm "Nikolay" -5 tau tawm tsam cov Germans. Cov tub rog Lavxias tau nrhiav ncig Vienna.
  Fuhrer, tau kawg, pom nws tus kheej hauv qhov xwm txheej nyuaj. Cov khoom ntawm cov neeg German hauv teb chaws Africa, Scandinavia, thiab feem ntau ntawm Tebchaws Meskas tau ploj mus. Thiab tam sim no cov kev sib ntaus sib tua tau tshwm sim tshwj xeeb ntawm thaj chaw ntawm Thib Peb Reich. Uas, ntawm chav kawm, yog redder unpleasant rau cov Germans. Cov tub rog Lavxias kuj nkag mus rau Mexico. Pojniam Grey de Monca yog tus thawj coj ntawm cov neeg ua haujlwm tank hauv lub tebchaws no.
  Thiab Elizabeth yog tus thawj coj "Nikolay" -5 ncig Vienna. Nws tus yeeb ncuab tseem ceeb yog E-50, uas lub tshuab tsarist pierces zoo li blotter.
  Elizabeth raug rho tawm haujlwm, siv nws cov ntiv taw liab qab, nias cov nyees khawm ntawm lub joystick.
  Ntaus lub tank German thiab chirped:
  - Peb yuav muab peb lub siab rau Saint Nicholas Russia!
  Ekaterina kuj raug rho tawm haujlwm nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab kho nws tus khub:
  - Tej zaum, tib yam, nws yog qhov tseeb dua hais tias Vladimir!
  Elizabeth raug rho tawm haujlwm dua nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab chirped:
  - Tab sis tseem, nws yog Emperor Nicholas, uas tau muab peb cov pej xeem ntawm Tuam Tshoj, ua rau Russia invincible!
  Tseeb tiag, nyob rau hauv infantry uas raug xa mus rau cua daj cua dub txoj hauj lwm German, Suav tau ua ntej tag nrho. Lawv cia muab pov tseg. Tab sis lawv tau tawg.
  Feem ntau cov Russians sib ntaus sib tua hauv aircraft thiab tso tsheb hlau luam. Infantry los ntawm Suav, Indians, Asians. Muaj ntau Suav. Tsis tas li ntawd, lub taub hau ci ntsa iab Nicholas II qhia txog kev sib deev thaum hloov kho Orthodoxy, thiab cov txiv neej Suav ntxiv raug xa mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Thiab cov Russians coj poj ntsuam thiab cov poj niam uas tsis tau yuav Suav ua poj niam.
  Cunning tswv yim.
  Thiab cov Suav nce rau ntawm kev quab yuam, tuag, thiab tawg los ntawm kev tiv thaiv ntawm Germans.
  Elena, siv nws cov ntiv taw liab qab, nias lub khawm joystick, thiab ntaus Fritz dua.
  Thiab hu nkauj:
  - Rau Dawb Huv Russia, peb yuav tawm tsam ua siab loj!
  Tom qab ntawd, tus ntxhais yuav coj nws thiab wink. Thiab liab qab nws cov hniav dawb! Thiab nws nruj heev.
  Thiab ntawm no yog li cas Olympics yuav snap. Thiab nws kuj thrashes nrog cov ntiv taw liab qab, thiab crushes.
  Ces nws yuav qw:
  - Kuv yog cobra tuag!
  Nws yuav tsum raug sau tseg tias E-50 tank tuaj yeem ua rau muaj kev phom sij. Nws 88mm cannon nrog 100EL chim yog ceev-hluav taws kub, kaum ob rounds ib feeb, thiab yog heev. Feem ntau hits armor, thiab tuaj yeem ua rau puas tsuaj.
  Yog li ntawd, cov ntxhais sim ua kom lub ntsiab German tank tawm ntawm txoj kev. Tshwj xeeb tshaj yog nyob ze, nws lub peev xwm nkag mus tau nce dramatically. Thiab cov Germans muaj lub hauv paus hauv lub plhaub los ntawm uranium lossis tungsten. Muaj tseeb tiag, tom qab poob ntawm Africa thiab cov uranium deposits hauv Congo, lub zog ntawm cov tub rog German pib qhuav.
  Thiab cov ntxhais zoo nkauj heev thiab liab qab thiab txias.
  Ntawm no lawv hu nkauj rau lawv tus kheej nrog kev txaus siab:
  - Ci zoo li lub hnub qub thoob plaws ntiaj teb,
  Los ntawm qhov tsaus ntuj nti ...
  Zoo hero Tsar Vladimir,
  Paub tsis mob, tsis ntshai!
  
  Cov yeeb ncuab tawm tsam ua ntej koj
  Pab pawg txhawb siab ...
  Russia lees txais koj -
  Txoj cai txhais tes muaj zog!
  Sib ntaus cov ntxhais, koj tsis tuaj yeem hais dab tsi tawm tsam lawv. Thiab lawv ob txhais taw yog li liab qab thiab chiselled. Thaum ntes cov Germans hnia lawv, nws pom tseeb tias ob tus ntxhais thiab txiv neej nyiam nws. Thiab cov warriors yog squealing heev.
  Thiab liab qab lawv cov hniav pearly.
  Cov no yog ib co ntxhais txias. Thiab nrog cov ntiv taw liab qab, lwm tus neeg fascist tau khob tawm los ntawm Elizabeth.
  Tom qab ntawd, raws li nws hais tias:
  - Lub koob meej rau lub Great Fatherland!
  Thiab yog li ntawd Catherine yuav tua. Nws yuav ram tus yeeb ncuab tank, tsau Fritz thiab squeak:
  - Tuag rau cov yeeb ncuab!
  Thiab Elena tseem thrashes, siv nws cov ntiv taw liab qab, nias lawv ntawm cov nyees khawm joystick. Thiab chirps:
  - Rau Motherland nyob rau hauv greatness!
  Thiab tom qab ntawd lub projectile yuav tso tawm thiab qhov zoo tshaj plaws Olympics - kuj yog ib tug blonde. Thiab raws li nws chirps:
  - Rau Russia zoo!
  Thiab cov ntxhais muaj kev txaus siab tag nrho.
  Ntawm no los txog E-75 tank. Nws rab phom muaj zog dua: 128mm, thiab nws tuaj yeem cuam tshuam ntau dua. Tsis tas li ntawd, lub tank no muaj kev tiv thaiv zoo dua thiab cov khoom hnyav dua.
  Tab sis Elizabeth zoo li ib tug neeg ruam. Thiab nws yuav tso ib yam dab tsi ua rau tuag taus, nkag mus ntawm qhov deb. Thiab tsuas yog daim hlau torn tseem nyob ntawm German.
  Thiab tus ntxhais yuav hu nkauj:
  - Kev zoo nkauj dawb huv thiab npau suav loj!
  Tom qab ntawd nws yuav qhia tus nplaig.
  German E-75 tso tsheb hlau luam tau dhau los ua loj dua. Lawv muaj rab phom ntev, uas tso cai rau koj los daws cov tub rog Lavxias, tshwj xeeb tshaj yog cov uas yooj yim dua. Thiab qhov no ua rau Fritz txaus ntshai.
  Tab sis cov ntxhais Soviet tsis txaj muag los ntawm qhov no. Thiab lawv tsoo Fritz.
  Thiab cov tub rog lawv tus kheej yog ntau tshaj li nyob rau hauv tshav kub nyob rau hauv ib tug bikini, thiab liab qab. Thiab lawv sib ntaus sib tua heev ntseeg.
  Lawv yeej overwhelmingly.
  Catherine raug rho tawm haujlwm ntawm Nazis thiab hu nkauj:
  - Tab sis ua siab ncaj! Kuv tsoo tag nrho cov Fritz yam tsis muaj kev zam!
  Elena kuj raug rho tawm haujlwm nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab chirped:
  - Peb yuav yeej txhua tus thiab, tau kawg!
  Olympics kuj yeej cov Nazis tsis muaj kev hlub. Nws yog ib tug invincible bitch.
  Thiab tseem nrog kev pab ntawm cov ntiv taw liab qab.
  Natasha thiab nws pab neeg sib ntaus sib tua ntawm Kondratenko-6 tank. Lub tsheb no yog me ntsis sib dua, tab sis ntau mobile tshaj Nikolai. Tau kawg, nrog qhov hnyav dua, lub caliber me dua, thiab cov cuab yeej yog me ntsis thinner. Thiab qhov ntawd txhais tau tias txoj kev pheej hmoo ntawm kev tuag yog ntau dua.
  Tab sis cov ntxhais, kuv yuav tsum hais, tsis txaj muag txhua. Thiab lawv sib ntaus zoo li giants ntawm kev sib ntaus sib tua.
  Natasha hu nkauj, nquag tua:
  - Nws yuav yog peb txoj kev yeej!
  Thiab nws nias cov nyees khawm ntawm lub joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab.
  Zoya kuj tua, nrog kev pab ntawm nws ob txhais ceg liab qab thiab squeaks:
  - Tsar Vladimir rau pem hauv ntej!
  Thiab tag nrho cov ntxhais bark nyob rau hauv chorus:
  - Lub koob meej rau tus phab ej poob!
  Tom qab ntawd, Aurora raug rho tawm haujlwm, tig lub tank German tshaj thiab tawm:
  - Tsis muaj leej twg yuav txwv peb! Tsis muaj leej twg yuav kov yeej peb!
  Nws kuj tuav nws txhais taw liab qab.
  Thiab tom qab ntawd Svetlana muab rau hauv, siv nws cov ntiv taw liab qab, thiab qw rau saum nws lub ntsws:
  - Cov neeg Lavxias tau tawm tsam furious!
  Thiab tag nrho cov ntxhais exclaimed nyob rau hauv chorus:
  - Muaj zog tub rog lub nrig!
  Thiab dua cov beauties maj mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Tua kom raug thiab raug!
  Ntawm no los ntawm Jane cov neeg ua haujlwm, ntaus cov neeg Mev. Nws kuj yog ib tug poj niam zoo nkauj heev.
  Thiab cov ntxhais nyob rau hauv nws lub tsheb thauj khoom - tsis muaj khau khiab thiab hauv bikinis. Lawv tawm tsam lawv tus kheej nrog kev npau taws thiab npau taws.
  Tom qab ntawd Gertrude raug rho tawm haujlwm, siv nws cov ntiv taw liab qab, thiab qw nrov nrov:
  - Kuv yog ib tug hluas nkauj uas yuav rhuav tshem txhua leej txhua tus nyob rau hauv ib tug sib cais thib ob!
  Thiab ntawm no Malanya zoo li lub lupanet. Thiab rhuav lub Latin tank los ntawm qhov deb.
  Thiab muaj Matilda, nrog kev pab ntawm nws cov ntiv taw liab qab, yuav ntaus nws.
  Thiab luag:
  - Kuv muaj ib tug ntxhais super!
  Thiab warriors ntawm lub siab tshaj plaws thiab furious txiav txim. Lawv tsis muaj zog lossis npau taws.
  Raws li lawv fuck, lawv fuck.
  Thiab Alyonka kuj sib ntaus sib tua heev ntseeg.
  Thaum kawg ntawm Lub Rau Hli, Vienna yog ib puag ncig. Lub tshuab crushing tau raug cuam tshuam rau lub teb chaws Yelemees thiab nws lub koob meej. Nyob rau tib lub sijhawm, cov tub rog Lavxias tab tom nce mus rau Oder. Lawv muab suav, Khab, Arabs ua rog. Thiab tawg los ntawm kev tiv thaiv ntawm Fritz.
  Hitler, ntawm chav kawm, twb nyob rau hauv ib tug ntshai. Yuav ua li cas cov ntxhais ntawm lub tank thiab dav hlau nias nws.
  Ntawm no yog Albina thiab Alvina, ob tus neeg tsav dav hlau Lavxias. Tsis tas li ntawd liab qab thiab nyob rau hauv ib tug bikini, lawv tsoo cov Nazis zoo li pears nrog ib tug stick los ntawm ib ceg. Thiab rau ob peb tug, lawv cia li ua tej txuj ci tseem ceeb.
  Albina tua tsib lub dav hlau nrog ib qho tawg ntawm nws tus neeg tua rog "Peter the Great" thiab hu nkauj:
  - Peb yog dais saum ntuj!
  Alvina tua 6 lub dav hlau nyob rau hauv ib qho tawg ntawm nws lub dav dawb hau tsov rog, thiab qw nrov nrov:
  - Thiab peb yuav tsoo txhua tus!
  Nyob rau saum ntuj, nkawm niam txiv no twb legendary!
  . QHOV #6
  Cov ntxhais tau txais xya qib ntawm St. George Cross: tus ntoo khaub lig nyiaj, tus ntoo khaub lig nyiaj nrog hneev, tus ntoo khaub lig kub, tus ntoo khaub lig kub nrog lub txhab nyiaj. Ib yam li tus ntoo khaub lig kub nrog pob zeb diamond, thiab tus ntoo khaub lig kub nrog pob zeb diamond thiab hneev nti. Thiab qhov siab tshaj plaws yog lub hnub qub ntoo khaub lig, nrog hneev ntawm pob zeb diamond. Qhov khoom plig siab dua - lub hnub qub loj ntawm tus ntoo khaub lig golden, nrog pob zeb diamond thiab hneev nti, tau tsim tsis ntev los no.
  Yog li cov ntxhais tuaj yeem ua ncaj ncees txaus siab rau lawv qhov kev ua tiav. Thiab ib txwm, txawm tias nyob hauv qhov txias, lawv tau tawm tsam tsuas yog hauv bikini thiab tsuas yog khaus khaus xwb.
  Cov ntxhais zoo li no.
  Albina raug rho tawm haujlwm thiab hu nkauj:
  - Rau peb cov yeej zoo tshaj plaws!
  Alvin hais ntxiv:
  Cia peb cov xeeb ntxwv thiab yawg hlob peb!
  Cov tub rog thiab qhov tseeb - cov ntxhais ntawm chav kawm colossal!
  Lawv tuav cov Nazis saum ntuj thiab hu nkauj:
  - Lub koob meej rau Russia, Lub koob meej! Peb Tsar Vladimir yog ib tug hero! Thaum kaj ntug yuav muaj zog! Bury Hitler hauv av!
  Tau kawg, Vladimir Kirillovich Romanov tuaj yeem txaus siab rau nws cov tub rog.
  Yog tias lawv sib ntaus, ces nyob rau hauv txoj kev uas koj tsis tuaj yeem tsa hmuv tawm tsam lawv!
  Vladimir Kirillovich Romanov yog ib tug tsar uas muaj txhua lub caij nyoog los xaus kev tsov kev rog ib zaug thiab rau tag nrho cov!
  Thiab cov fascists shudder nyob rau hauv lub tshuab ntawm tsarist pab tub rog ...
  Encircled Vienna sai sai poob. Thaum nruab nrab Lub Xya Hli, cov tub rog ntawm tsarist faj tim teb chaws tuaj tawm ntawm sab xub ntiag mus rau Oder. Thiab Koenigsberg tau thaiv tag nrho.
  Thiab cov Germans tau thim rov qab dhau ntawm Oder. Thiab lawv tau sim tsim ib txoj kab ntawm kev tiv thaiv nyob ntawd. Capitally tiv thaiv. Tab sis nyob rau hauv lub thib ob ib nrab ntawm Lub Xya hli ntuj, Lavxias teb sab pab tub rog pib tawm tsam Hamburg ... Cov Nazis maj mam tab sis muaj tseeb muab rau hauv.
  Kev sib ntaus sib tua heev. Qee lub zos hloov ob peb zaug. Lub tank German tshiab ntawm AG series ntau dua, cov pyramidal, kuj tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua. Lawv txawv los ntawm kev tiv thaiv zoo los ntawm txhua lub ces kaum. Tab sis cov tub rog tsarist tshaj lawv.
  Thiab coob tus neeg Esxias ko taw tub rog tuag nyob rau pem hauv ntej. Tab sis lawv cia koj tsiv mus.
  Cov Germans, ntawm qhov tod tes, kuj tau depleted ntawm tib neeg cov peev txheej. Thaum kawg ntawm Lub Yim Hli, Hamburg tau nyob ib puag ncig, thiab Munich raug kaw.
  Cov Germans poob ib thaj chaw tseem ceeb. Thiab lawv tsis muaj dab tsi los tuav lawv txoj haujlwm.
  Oleg Rybachenko tawm tsam nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lub teb chaws Yelemees nws tus kheej. Thiab tus tub nyob mus ib txhis tsis tu ncua luag nyav thiab bared nws pearly hniav.
  Thiab nyob rau ntawd nws pov grenades nrog liab qab, me nyuam txhais ceg. Nws yog qhov zoo los ua ib tug me nyuam - yuav ua li cas ntuj nws yog nyob rau hauv lub tshav kub nyob rau hauv luv luv. Thiab txij li thaum koj tsis txawj tuag, koj tuaj yeem ua ib nrab liab qab nyob rau lub caij ntuj no yam tsis muaj kev pheej hmoo ntawm tus mob khaub thuas.
  Yog li ntawd tus tub hluas hu:
  -Npuag, tsuas yog taw liab qab,
  Nyob rau hauv lub Xya hli ntuj thunder thiab nyob rau hauv lub suab ntawm nthwv dej!
  Taw taw liab qab, tsuas yog taw liab qab xwb
  Nws yog ib qho yooj yim rau ib tug me nyuam tub los ua ib tug cowboy txias!
  Thiab cov me nyuam loj ntawm cov fascists txuas ntxiv ua kom nws tus kheej puas tsuaj. Thiab lawv desperately counterattack.
  Nws twb yog lub Cuaj Hlis... Nws pib los nag... Cov tub rog tsarist, sau cov neeg tuag ntawm Suav, coj Munich thiab Hamburg, thiab tau nce mus rau thaj tsam Ruhr. Qhov tseem ceeb tshaj plaws hauv kev lag luam ntawm lub teb chaws Yelemees.
  Thiab cov Germans tau tawm tsam rov qab.
  Natasha tab tom sib ntaus sib tua ntawm nws lub tank, thiab qw nrov nrov:
  - Fascists yuav nruj heev!
  Thiab nrog cov ntiv taw liab qab thaum nws nias ntawm cov nyees khawm ntawm lub joystick. Thiab nws yuav tua lub plhaub ntawm Nazis.
  Thiab tom qab ntawd muaj Zoya, ua li cas npuaj. Thiab tseem nrog kev pab ntawm cov ntiv taw liab qab.
  Thiab kuj hu nkauj:
  - Russia yog dab tsi tawm tsam Hitler!
  Thiab ntawm no yog Aurora, nws yuav ua kom nruj. Thiab tseem nrog kev pab ntawm cov ntiv taw liab qab:
  - Rau txoj kev Lavxias!
  Thiab tom qab lawv yog Svetlana, leej twg tseem yuav tso tawm qhov projectile tuag. Pierce lub German tank thiab squeak:
  - Rau Tsar Vladimir Kirillovich!
  Thiab nws kuj yuav qhia nws tus nplaig.
  Cov ntxhais tau mus qus nyob ntawm no.
  Alenka ntawm lub tank hnyav kuj tsoo cov Nazis. Thiab nws ntaus lawv los ntawm qhov deb.
  Tus tub rog hu nkauj:
  - Kuv subjugated ib nrab lub ntiaj teb nrog kuv ob lub mis!
  Thiab Alenka ob lub mis nrog liab doog txiv mis.
  Thiab tom qab ntawd Anyuta zoo li tawg nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws yuav ram lub fascist tank thiab blather:
  - Kuv yog ib tug ntxhais superstar! Hauv phau ntawv dab neeg!
  Thiab luag...
  Thiab ces Augustine yuav tso ib tug killer projectile. Crush cov Nazis thiab chuckle:
  - Thov kom peb pab tub rog muaj zog tshaj!
  Thiab nws kuj txav nws ob txhais ceg ...
  Thiab tom qab lawv, Maria yuav coj, thiab gouge ntawm Nazis. Twist nws tus kheej, aggressively flaccid:
  - Peb yog cov ntxhais ua phem loj!
  Thiab tom qab ntawd Marusya yuav tso nws txoj kev tuag heev, kev puas tsuaj rau cov Nazis. Thiab nrog kev pab ntawm liab qab, girlish ob txhais ceg.
  Thiab ces hu nkauj:
  - Peb yog tag nrho swb ntawm yeeb ncuab!
  Lub Cuaj Hli dhau los hauv kev sib ntaus sib tua hnyav heev. Cov Germans tau tawm tsam rov qab nruj heev. Tab sis nyob rau hauv Lub kaum hli ntuj, thaum los nag los hnyav heev, cov tsarist pab tub rog tau txais qhov zoo dua. Thiab nws pib tsiv mus rau Ruru. Tom qab muaj kev tawm tsam hnyav, Koenigsberg poob. Cov Nazis tau txais lwm lub ntsej muag.
  Thiab nyob rau sab qab teb ntawm Fabkis, cov tub rog muaj koob muaj npe ncig Toulon. Yog li cov Nazis muaj lub sijhawm phem heev.
  Hitler npau taws, tab sis thaum nws nyob hauv Berlin. Nws txoj hauj lwm tsis muaj zog.
  Nws yog qhov tseeb tias tsis muaj leej twg xav mloog kev sib tham. Tab sis cov Nazis tau daig zoo li yoov.
  Thaum lub Kaum Ib Hlis, cov tub rog ntawm tsarist pab tub rog nyob feem ntau ntawm cheeb tsam Ruhr nrog kev sib ntaus sib tua, yog li depriving lub teb chaws Yelemees ntawm lub hauv paus loj.
  Thiab nyob rau lub Kaum Ob Hlis, cov tub rog tsarist nyob rau sab qab teb ntawm Fabkis, thiab nkag mus rau Spain. Thiab ntawm German pem hauv ntej, nws thaum kawg tau tuav Ruhr. Ntxiv mus, lwm thaj av ntawm lub teb chaws Yelemees kuj raug ntes. Thiab cov tub rog tsarist kuj tau tsaws hauv Denmark.
  Hitler npau taws zoo li ntuj txiag teb tsaus hauv lub tawb, tab sis nws pab tsis tau nws.
  Ntawm Catholic Christmas, cov tub rog tsarist tsiv mus rau Paris. Txawm tias muaj daus thiab Frost, Natasha cov neeg coob tau taw liab qab thiab hauv bikini.
  Cov Germans surrendered ntau thiab ntau zaus. Thiab Fabkis tsis xav tawm tsam cov Russians kiag li.
  Ua txhaum German roj teeb, Natashka tau hais tias:
  - Yog li, qhov tseeb, Adolf suav nrog dab tsi thaum pib ua rog nrog peb?
  Golden-haired Zoya logically hais tias:
  - Tej zaum, qhov tseeb tias peb, tau poob rau hauv siab, yuav poob zoo li npib los ntawm lub hnab holey!
  Aurora tsoo lub walnut nrog nws cov ntiv taw liab qab. Tom qab ntawd nws muab tso rau hauv nws lub qhov ncauj thiab hais rationally:
  - Keeb kwm qhia tias nws tsis qhia dab tsi!
  Svetlana nias nws cov ntiv taw liab qab ntawm lub khawm joystick. Nws khob tawm lwm lub phom German thiab teb tias:
  Cia peb ua tus zoo fighters!
  Cov poj niam tub rog zoo li, qhov tseeb, txiav txim siab tawm tsam thiab yeej.
  Oleg Rybachenko yog ib tug me nyuam tub liab qab sib tw hauv luv luv thiab liab qab, lub cev nqaij daim tawv. Nws txawm sways thiab roars:
  - Cia peb tuav lub Fritz! Wb yeej Fritz! Thiab tuav lub thoob!
  Thiab tus tub muaj xws li dawb, pearl hniav! Tsuas yog ib tug hluas thiab inflexible terminator.
  Oleg Rybachenko tua ntawm kev khiav. Tua fascists thiab hu nkauj:
  - Lavxias teb sab ntsuj plig yog lub hwj chim ntawm vaj ntxwv, rhuav lub Fritz!
  Tus tub pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab hu nkauj:
  - Lavxias teb sab waltz, kaj ntug sawv - nyob rau hauv lub yeeb koob ntawm huab tais!
  Tseeb tiag, tus tub tau hloov mus ua kev sib ntaus sib tua heev. Thiab gouge Nazis ntawm thawj tus lej.
  Thiab cov ntxhais sib ntaus sib tua. Ntawm no yog Mirabela... Tseem yog ib tug kws tsav dav hlau. Tsis muaj leej twg tuaj yeem txwv nws. Nws khob Fritz thiab hu nkauj, baring nws cov hniav:
  - Tus ntxhais vwm! Nov yog nws daim ntawv lo!
  Thiab nws yuav coj thiab tso lub foob pob hluav taws!
  Yog, muaj poj niam nyob ntawm no! Thaum cov ntxhais Lavxias sib ntaus, ces tsis muaj zog yuav tiv tau lawv.
  Mirabela tau tua xya lub dav hlau German nrog ib qho tawg ntawm tsib lub phom cua, thiab qw nrov nrov:
  - Tsar Vladimir Kirillovich yog peb tus Vajtswv!
  Thiab tus ntxhais nplawm nws ob txhais taw liab qab ntawm lub khob.
  Thiab kuj Albina thiab Alvina tab tom sib ntaus sib tua saum ntuj.
  Lawv yog cov nyiag zoo li no. Ntau thiab ntau tus account tau txais. Thiab thaum lawv hu nkauj:
  - Nyob rau hauv lub ntuj peb yog perfection! Aces peb yog perfection! Los ntawm kev luag nyav mus rau kev taw qhia - dhau kev qhuas!
  Albina tua plaub lub dav hlau German nrog ib qho tawg thiab chirped:
  - Auj, dab tsi bliss! Dab tsi yog qhov zoo tshaj plaws hauv kev sib ntaus sib tua!
  Alvina txiav tsib lub dav hlau German thiab txuas ntxiv mus:
  - Kom paub qhov zoo tshaj plaws hauv kev sib ntaus sib tua! Thiab txias zoo tagnrho!
  Cov tub rog hu nkauj hu nkauj, txiav cov Nazis:
  - Cov ntxhais! Cov ntxhais nyuaj! Cov ntxhais! Cov ntxhais nyuaj!
  Lawv pom lawv cov fuse txhoj puab heev. Lawv tsis tau nias qhovntsej thiaj tsis mob, qhov tseeb, tsis muaj ib qho ntawm Nazi aces.
  Tab sis cov Nazis, ntawm chav kawm, nyob rau hauv qus siab.
  Hitler nyob hauv ib lub bunker hauv Berlin thiab lawv foob nws zoo li kab laum. Nws xav tau dab tsi? Ua tiav fascist thib ib! Nws tau mus rau tsarist Russia, thiab tam sim no nws tus kheej raug tsoo zoo li kab laum.
  Tsar Vladimir Kirillovich tam sim no so los ntawm lub caij ntuj no ntawm ntug dej hiav txwv Indian. Cov ntxhais zoo nkauj ntawm ntau haiv neeg thiab haiv neeg tau seev cev rau pem hauv ntej ntawm nws.
  Txawm li cas los xij, huab tais tsis xav saib kev sib ntaus sib tua gladiator. Ntawm no, piv txwv li, ob tug ntxhais tawm tsam ob txoj kev zoo nkauj.
  Lawv sib ntaus nrog rab ntaj yas kom tsis txhob sib tsoo. Txawm li cas los, lawv sib ntaus desperately.
  Cov no yog cov tub rog. Muaj kev sib pauv npau taws. Ob tug blondes thiab ob redheads ...
  Tsar Vladimir nug Field Marshal Vasilevsky:
  - Dab tsi yog qhov nyuaj tshaj plaws hauv kev ua tsov rog nrog cov neeg German?
  Tus thawj tub rog teb ncaj ncees:
  - Tau txais kev ntseeg siab! Tsuas yog thaum pib, thaum tus yeeb ncuab pib nce, kuv puas tsis xis nyob. Thiab tam sim no peb tau pib yeej thiab txhua yam yog qhov tseeb ntawm cov yeeb ncuab! - Field Marshal Vasilevich, tus kws tshaj lij tshaj lij no, tau haus cawv.
  Vladimir Kirillovich logically hais tias:
  - Nws yog qhov nyuaj heev los yeej txhua lub sijhawm! Tab sis peb tau qhia peb tus kheej muaj peev xwm ntau! Thiab tam sim no yuav muaj sijhawm, thiab tag nrho lub ntiaj teb yuav nyob kaj siab lug!
  Field Marshal Vasilevsky tau lees paub:
  - Kuv ntseeg tias!
  Cov ntxhais tau muab cov nqaij ntshiv ntawm lawv lub cev liab qab, thiab zoo li ntshai heev.
  Lawv tau tawm tsam, ntawm chav kawm, tsis zoo li nyob rau hauv Ancient Rome - lawv sim ua kom tsis txhob muaj teeb meem ntau rau lawv tus kheej. Tab sis lawv nquag nquag.
  Lub sijhawm ntawd, kev sib ntaus sib tua txuas ntxiv mus. Thaum Lub Ib Hlis, cov tub rog tsarist tau ntes Paris ntawm kev txav mus los. Lub peev ntawm Denmark, Copenhagen, kuj raug coj mus. Cov tub rog German tau qaug zog. Cov Russians txuas ntxiv mus dhau lub teb chaws Yelemees nws tus kheej. Fritz tau tawm tsam desperately, tab sis lawv lub zog tau tawg.
  Oleg Rybachenko, tus tub hluas uas tsis txawj tuag no dhia taw liab qab hauv cov daus thiab maj nrawm ua ntej ntawm txhua tus neeg tawm tsam, tsis muaj kev ntshai ntawm hluav taws. Thiab thaum whistling:
  - Leej twg siv los sib ntaus sib tua kom yeej,
  Yeej swb yeeb ncuab...
  Nws luag ntxhi thiab ua tau zoo heev,
  Thiab Hitler yuav raug ntaus hnyav!
  Thiab nrog tus tub ntawm ko taw liab qab nws yuav pov ib lub grenade! Thiab nws bared nws pearly, loj hniav tshaj nws xyoo. Yog lawm, nws twb muaj lub qhov ncauj zoo li hma. Yuav gnaw los ntawm caj pas.
  Thiab cov ntxhais nyob rau hauv tso tsheb hlau luam yog tsiv los ntawm sab qab teb mus rau sab qaum teb ntawm lub teb chaws Yelemees. Ntawm no lawv tawm mus rau hiav txwv. Thiab tsuas yog thaj av ze Berlin thiab Pomerania yuav nyob nrog Fritz.
  Natashka, khob tawm fascist tso tsheb hlau luam, hais tias:
  - Thiab nyob rau hauv kev ua tsov ua rog nws lom zem nyob rau hauv nws tus kheej txoj kev!
  Zoya, ntaus rau Nazis, pom zoo:
  - Zoo li nws tau txais! Tshwj xeeb tshaj yog thaum peb yeej!
  Aurora, tua nrog nws cov ntiv taw liab qab, hais tias:
  - Txhua yam ua tsis tau yog ua tau hauv lub qab ntuj khwb, yog tias tsuas yog me ntsis....
  Thiab tus ntxhais plaub hau liab luag!
  Cov poj niam warriors twitch nyob rau hauv frenzied kev xyiv fab thiab npau taws heev. Thiab lawv tsoo cov Germans.
  Nyob rau tib lub sijhawm, cov tub rog tsarist tau nce mus thoob Spain thiab tab tom mus txog Seville.
  Olga nyob rau hauv ib tug armored neeg ua hauj lwm nqa khoom yog firing ntawm Germans thiab tub ceev xwm pab tub rog.
  Cov neeg Spanish hauv zos tsis kam tawm tsam. Lwm lub teb chaws yog ntog nyob rau hauv lub axes ntawm Russia.
  Oleg raug rho tawm haujlwm thiab hu nkauj:
  - Aerobatics, yuav muaj bash ntawm bash!
  Thiab nws tus khub Alice chirped:
  - Qhov loj ntawm Russians tau lees paub los ntawm lub ntiaj teb,
  Fascism raug nplawm nrog rab ntaj...
  Peb tau hlub thiab qhuas los ntawm txhua haiv neeg hauv ntiaj teb,
  Cia peb sawv ntawm qhov zoo kawg nkaus tsardom!
  Thiab cov ntxhais yuav nplawm thiab nias lub joystick nrog lawv cov ntiv taw liab qab.
  Tsov rog ntawm tsarist faj tim teb chaws ntawm Vladimir Kirillovich Romanov thiab Nazi lub teb chaws Yelemees txuas ntxiv.
  Cov tub rog Lavxias yuav luag tag nrho kev ywj pheej Fabkis los ntawm Nazi hordes. Lub ob hlis ntuj 1957... Cov tub rog tsarist liberates Portugal.
  Lub Ob Hlis 23, Lavxias teb sab units los ntawm Denmark thiab lub teb chaws Yelemees koom ua ke.
  Oleg Rybachenko, tus tub nyob mus ib txhis, nplawm hauv av nkos nrog nws txhais taw liab qab. Tus me nyuam loj qw rau saum nws caj pas:
  - Lub koob meej rau Lavxias teb sab Tsar Vladimir thib peb! Kuv yuav hack Hitler, Kuv yuav ntsuas nrog nplawm!
  Thiab tus tub hluas yuav qw dua, thiab nrog nws cov ntiv tes liab qab nws yuav muab pov rau ib daim disk uas muaj zog heev. Thiab ntaus tus fascist hauv caj pas. Thiab ces nrog ib tug liab qab, me nyuam ceg nws yuav pov ib tug boomerang, thiab tam sim ntawd txiav lub caj pas ntawm tsib Fritz.
  Yog lawm, Hitler lub tswv yim phem los tawm tsam xws li lub teb chaws Ottoman.
  Natasha thiab nws pab neeg ua tiav cov Germans kawg hauv Portugal. Lawv lub tank yog relentless nyob rau hauv kev puas tsuaj.
  Thiab lawv kuj nias cov nyees khawm ntawm lub joystick nrog lawv cov ntiv taw liab qab, ua rau kev puas tsuaj loj heev.
  Zoya raug rho tawm haujlwm, tsoo German cannon thiab hu nkauj:
  - Rau Russia thiab kev ywj pheej mus txog thaum kawg!
  Aurora, nrog kev pab los ntawm nws cov ntiv taw liab qab, ncaws cov Nazi thiab chirped nrog aplomb:
  - Vajtswv cawm vajntxwv!
  Svetlana kuj ncaws, nias cov nyees khawm ntawm lub joystick nrog tus ntiv tes ntawm nws ob txhais ceg liab qab thiab squeaked:
  - Muaj zog sovereign!
  Cov ntxhais tsoo Nazis. Tab sis tom qab ntawd ib tug tshiab Nazi tank "Maus" -4 tshwm sim. Tus qauv muaj zog heev - peb puas tons hauv qhov hnyav, thiab rab phom 310 millimeters. Nws tuaj yeem nkag mus ntawm qhov deb heev, thiab nws tus kheej muaj cov cuab yeej tuab tuab uas lub tank Kondratenko-6 yuav tsis coj nws los ntawm txhua lub kaum sab xis.
  Natasha hais tias:
  - Cov ntxhais, peb yuav tsum tau los ze thiab thawb mus rau hauv qis ntawm sab, nruab nrab ntawm cov rinks - qhov no yog peb lub sijhawm nkaus xwb!
  Zoya thumped German cannon nrog nws txhais taw liab qab thiab hu nkauj:
  - Txoj hmoo muab sijhawm kawg rau koj, tab sis maj nrawm ua ntej! Los nag thiab lawg thiab daus!
  Augustine kuj thrashed thiab chirped:
  - Lub caij nyoog kawg, txoj hmoo muab rau koj! Ntev mus taug kev, thiab khiav txhua hnub!
  Thiab tseem nrog cov ntiv taw liab qab, tab sis yuav ua li cas nws yuav twist. Thiab rhuav tshem cov fascists.
  Svetlana hais tias:
  - Rau cov ciam teb tshiab thiab ua kom yeej!
  Lavxias teb sab tank tshem tawm, khaws ceev. Thiab cov ntxhais yuav coj nws thiab hu nkauj:
  - Lub hwj chim muaj zog, muaj koob meej tshaj plaws nyob rau hauv lub hnub nyoog, Orthodox Tsar, kav rau lub yeeb koob, rau lub yeeb koob rau peb!
  Thiab lawv tau nrawm dua, txav deb ntawm qhov hnyav hnyav xa los ntawm rab phom uas German Maus-4 muaj. Cov ntxhais squealed:
  - Tsis txhob khoov rau hauv ib tug ram horn! Yog li ntawd koj Hitler - tuag!
  Thiab lawv lub tank yog accelerating. Zoo li ib tug me me boxer ntaus ib tug loj. Tab sis qhov muaj feem yog, ntawm chav kawm, tsib caug-tsib caug.
  Natasha, tom qab lub zog ntawm lub tank, nco ntsoov tias nws boxed nrog ib tug txiv neej nyob rau hauv lub nplhaib. Nws plam lub tshuab, thiab nws raug ntaus, tab sis nws tuav. Thiab ces confidently snapped. Thiab nws ntes tau tus yeeb ncuab lub zog, thiab nyob rau hauv lub puab tsaig. Kov tawm!
  Tau txais ib txhiab rubles. Nov yog tus ntxhais sib ntaus sib tua. Yog nws ua, ces nws yuav!
  Natasha tuav nws txhais ceg liab qab thiab hu nkauj:
  - Qhov no tsis yog kev sib ntaus kawg, tab sis muaj kev txiav txim siab! Rau lub meej mom ntawm Fatherland, rau lub Motherland thiab hwm!
  Thiab tam sim no lawv lub tank hla dhau ntawm ib sab, thiab xa ib qhov projectile ... Zoya kuj siv cov ntiv taw liab qab, xws li ib tug ntxhais golden-haired, thiab agile zoo li ib tug liab. Thiab Maus-4 pib tawg. Nws pom tseeb tias muaj cov foob pob tawg. Thiab tom qab ntawd yuav ua li cas nws yuav rhuav tshem cov yees, thiab nws yuav ya mus rau saum huab cua!
  Cov ntxhais qw ib leeg:
  - Yeej! Txias yeej!
  Thiab lwm lub tank ntawm lawv cov npe!
  Lub Peb Hlis 1, 1957 cov tub rog Lavxias pib hla lub Elbe. Zoo li Hitler tau nqis los rau hauv caj pas.
  Tus tub Oleg Rybachenko pov ib lub grenade nrog nws liab qab, me nyuam ko taw, fascist tank thiab qw:
  - Rau cov tshiab, inflexible frontiers!
  Alenka lub tank neeg coob tig mus rau sab hnub tuaj. Lub teb chaws Yelemees sab hnub poob thiab Fabkis twb tau dim lawm. Tsuas yog thaj av ntawm Oder thiab Elbe tseem nyob hauv kev tswj hwm ntawm Nazis. Zoo, kuj Britain thiab Ireland. Muaj cov rog kawg ntawm Nazis.
  Alenka, tua lub roj teeb fascist, hais tias:
  - Tsosarevich Nicholas,
  Yog koj yuav tau kav...
  Tsis nco qab -
  Famously cov tub rog sib ntaus sib tua!
  Thiab ntawm no dua lwm qhov projectile raug xa nrog ob txhais taw liab qab. Thiab ntaus phom ntawm Fritz.
  Tua nrog cov ntiv taw liab qab thiab Anyuta. Hits ib tug fascist, thiab roars saum nws lub ntsws:
  - Kuv yog ib tug ntxhais zoo li no - Hitler ntuav!
  Tom ntej no, lub fiery Augustine rau tes. Tsis tas li ntawd yog dab ntxwg nyoog aimed zoo, thiab roars:
  - Rau lub rooj vag ntawm ntuj txiag teb tsaus!
  Thiab siv ko taw liab qab.
  Maria tua tom qab nws. Ib yam li nws siv thiab ntaus, thiab screeches:
  - Tsis muaj leej twg yuav txwv kuv tus tsov, tsis muaj leej twg yuav txwv tus ntxhais tsis muaj zog nyob qhov twg thiab yuav raug ntaus!
  Thiab ces yuav ua li cas Olympics yuav txiav. Thiab nws yuav khob tawm lub tank German, rhuav tshem tus pej thuam zoo li lub kaus mom nceb los ntawm nws.
  Thiab cackles:
  - Rau qhov tshiab, ntxhab pem hauv ntej!
  Thiab nws mam li qhia nws tus nplaig dua!
  Cov ntxhais no nyuaj rau lawv tus kheej thiab desperately tawm tsam. Thiab cov Nazis tab tom poob rau hauv lawv lub tshuab.
  Lub Peb Hlis 2, 1957, cov Nazi kawg hauv Portugal tau tso tseg. Nws tau pom tseeb tias kaj ntug ntawm fascism tau teeb tsa. Ntau precisely, kaj ntug? Npau suav phem hnub poob!
  Thiab cov tub rog Lavxias tau nce qib. Cov Germans tau nce zuj zus lawv cov riam phom thiab tso siab rau.
  Lawv poob rau hauv caug. Thiab cov ntxhais Lavxias thiab Suav hnia lawv txhais taw liab qab.
  Nws zoo li txias thiab zoo heev. Thiab cov Nazis tab tom raug txiav thiab txiav.
  Natasha cov neeg coob twb nyob ntawm lub tsheb ciav hlau mus rau sab qaum teb, nrog Fritz.
  Cov ntxhais zaum hauv lawv chav. Lawv ua si daim npav nrog lawv cov ntiv taw liab qab.
  Natasha hais tias:
  - Qhov ntawd yog qhov nthuav, thaum peb coj Berlin, dab tsi ntxiv?
  Zoya tau teb tias:
  - Tom ntej no yuav yog London!
  Lub fiery Aurora giggled thiab nug dua:
  - Thiab tom qab ntawd?
  Zoya hais emphatically:
  - Latin America yuav yog peb li! Peb yuav tsis sawv ntawm kev ua koob tsheej nrog Nazis!
  Svetlana pom zoo nrog qhov no:
  - Tau kawg peb yuav tsis! Cia peb kov yeej thoob ntiaj teb!
  Natasha txaus siab lees paub:
  - Thiab tom qab ntawd yuav muaj kev thaj yeeb nyab xeeb, thoob plaws ntiaj teb!
  Cov ntxhais hu nkauj nyob rau hauv unison, composing li lawv mus;
  Lub koob meej rau lub Great Russia ntawm Tsarism,
  Qhov twg Vladimir zaum ntawm lub zwm txwv ...
  Peb yuav tsoo lub hordes ntawm phem fascism -
  Lub koob meej rau cov tub rog thiab peb yog ib tug monolith!
  
  Nyob rau hauv txoj kev ntseeg ntawm lub siab loj tau tempered,
  Peb Leej Txiv Saum Ntuj Ceeb Tsheej nrog peb lub siab...
  Peb yog cov tub ntawm Tsar Nicholas
  Thiab lawv tsis tau tuag rau nws nyob rau hauv vain!
  
  Peb lub teb chaws koj muaj nqi tshaj txhua yam,
  Wb tsa ib tug tis, saum ntuj ceeb tsheej salute...
  Koj tseem tabtom tawm tsam lub Fatherland,
  Zoo, cia cov Nazis tag nrho tuag!
  
  Hitler xav kom peb cov av,
  Thiab tus dev phem sim rau huab tais ...
  Tab sis peb yog dashing, peb yuav tsis txais qhov ntawd,
  Yog li ntawd fascism swooped rau ntawm peb nyob rau hauv vain!
  
  Vajntxwv yog ib tug zoo thiab txawj ntse kav,
  Soaring zoo li roob dav dawb hau thoob ntiaj teb...
  Vladimir yuav yog tus tswv ntawm lub horde,
  Peb kev phooj ywg zoo ib yam li steel monolith!
  
  Peb khob qhov kev txhawb nqa tawm ntawm Fritz ob txhais ceg,
  cia Hitler suffocate nyob rau hauv lub noose ...
  Peb yuav ntxeev siab rau kev ua phem, ua rau txaj muag,
  Leej twg ua phem rau ntiaj teb!
  
  Royal hwj chim, thiab muaj koob muaj npe txawj ntse,
  Yuav muaj fascists, tsoo tsis ntsuas ...
  Hitler ntseeg kuv, nws ua qhov ruam ruam,
  Thiab tam sim no nws lub neej zoo li xov!
  
  Yog li ntawd, hwm cov vaj ntxwv loj
  Tsis muaj qhov txias dua li Romanovs hauv ntiaj teb ...
  Hauv kev sib ntaus sib tua ntawm Nazis, ntaus lub siab,
  Txhawm rau qhib txoj hauv kev kom ua tiav, kev npau suav!
  
  
  Peter the Great coj peb mus rau hiav txwv,
  Alexander kov yeej Paris ...
  Yog, qee zaum kev nyuaj siab tshwm sim,
  Tab sis Russia tau khaws cia los ntawm ib tug cherub!
  
  Txhua yam zoo nkauj nrog peb
  Thiab cov ntxhais thiab cov txiv neej ntseeg ...
  Vajntxwv kav, nej yeej paub lawm
  Txawm tias ib tug phem tsiaj nyaum ntawm qhov chaw pib!
  
  Tsis muaj kev txwv, ntseeg hauv kev ua tiav
  Communism yuav sai sai no muaj vaj ntxwv...
  Peb yuav qhib qhov rooj rau kev kaj siab,
  Damned fascism puas tsuaj!
  
  Rau Russia, ciam teb tsis tau teem,
  Peb, ntseeg peb, yuav kov yeej tus yeeb ncuab ...
  Cov ntxhais liab qab, zoo li hauv Sparta,
  Zoo, peb Tsar Vladimir yog ib tug!
  
  Peb ntseeg Rod - Tswv Ntuj,
  Dab tsi tsim lub zoo meej Slavs ...
  Peb tawm tsam rau kev hwm thiab kev ywj pheej
  Cia peb tawm tsam Nazism!
  
  Koj yog tsev neeg Romanov loj tshaj plaws,
  Yuav kav Russia mus ib txhis...
  Vajntxwv loj, dav dav tshaj plaws,
  Dab Ntxwg Nyoog yuav tsis rhuav lub dav dawb hau!
  
  Rau kev hlub rau Russia zoo heev,
  Peb xa cov tub rog mus rau hauv kev sib ntaus sib tua ...
  Cov ntseeg los ntawm cov cim qhuas lub ntsej muag,
  Tom qab tag nrho, txhua tus tub rog kuj yog huab tais!
  
  Peb lub siab kub hnyiab rau Fatherland,
  Peb yog cov ntxhais txias hauv kev sib ntaus sib tua ...
  Peb yuav qhib me ntsis rau hauv qhov chaw, paub lub qhov rooj,
  Kuv yuav tua Adolf zoo li ib tug bitch!
  
  Tsuas yog me ntsis sab laug mus rau Berlin,
  Peb yuav tau txais koob meej ntawm vaj ntxwv ...
  Laus tsis hem peb cov ntxhais,
  Peb, ntseeg kuv, tsis txhob nchuav dej!
  
  Cia peb faus tus uas phem thiab phem,
  Zaj yuav ntog ntog...
  Thiab peb muaj golden icons,
  Rodnovery yog txoj cai nyob mus ib txhis!
  Cov ntxhais threshed Nazis nto moo heev, yog vim li cas Fritz succumb rau lawv. Caij nplooj ntoos hlav 1957. Ob txhais taw liab qab ntawm cov ntxhais yog txaws los ntawm lub pas dej. Thiab nws zoo nkauj heev thiab zoo nkauj heev. Thiab thaum cov ntiv tes liab qab tanned ob txhais ceg pov ib tug peas nrog antimatter muaj peev xwm ntawm tawg los ntawm tej yam, txawm lub feem ntau haib fascist tank.
  Hitler hauv Berlin, qhov chaw muaj zog tiv thaiv nplhaib nyob nruab nrab ntawm Elbe thiab Oder. Thiab muaj nws yuav tsum tau crushed tshwj xeeb.
  Thiab dab tsi txog nruab nrab lub Peb Hlis, thiab lub ntiaj teb tau ua kom ntub thiab ntub. Tab sis qhov no yuav tsis txwv cov ntxhais thiab Oleg Rybachenko.
  . QHOV 7
  Kev sib ntaus sib tua txuas ntxiv ... Cov tub rog ntawm tsarist Russia nres nyob rau hauv thiaj li yuav regroup lawv rog. Tib lub sijhawm, kev tsaws hauv tebchaws Askiv tau pib thaum lub Plaub Hlis 1. Huab cua tseem txias thiab cua daj cua dub. Tab sis hnub no tau ua kom muaj kev thaj yeeb nyab xeeb nrog cov tub rog Lavxias pib tsaws.
  Alenka tau tawm tsam nrog lwm tus ntxhais. Txawm tias muaj tseeb hais tias cov daus tsis tau yaj nyob txhua qhov chaw, cov ntxhais tau tawm tsam cov yeeb ncuab uas tsis yog lawv tus kheej thiab hnav tsuas yog bikini.
  Alenka pov ib lub grenade nrog lub zog tuag nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab cooed:
  - Rau kev yeej muaj koob muaj npe!
  Anyuta, uas kuj raug rho tawm haujlwm, thiab nws ob txhais ceg liab qab tau pib tawg pob ntawm sawdust, qw:
  Peb lub hom phiaj yog kom yeej!
  Alla, txiav tawm cov yeeb ncuab, muab tawm, baring nws hniav:
  - Kuv ntseeg tias yeej yuav los.
  Thiab nws kuj tau pov ib lub foob pob nrog nws cov ntiv taw liab qab. Thiab rhuav tshem ib pawg ntawm Fritz.
  Maivliag ua raws li nws. Ntawm qhov nws nias lub txiv mis liab liab ntawm tus txhais ntawm bazooka, thiab tsoo lub Nazi tank.
  Hluas nkauj hu:
  - Muaj koob meej rau lub sij hawm ntawm communism!
  Lub Olympics kuj tau tawm tsam desperately. Nws tuav cov Nazis, tsoo lawv thiab hu nkauj:
  - Haj dawb huv communism! Nazism yuav swb!
  Thiab tuav ib lub thoob ntawm cov khoom tawg rau ntawm qhov liab qab thaum nws tso nws. Thiab nws yuav rhuav tshem ntau tus yeeb ncuab.
  Txawm hais tias tej zaum nws yuav hais txog communism hu nkauj thaum tsarist tsoom fwv nyob rau hauv lub hwj chim yog tsis tsim nyog kiag li.
  Cov Nazis tab tom sim tawm tsam qee yam. Ib txhia ntawm cov British kuj tawm tsam cov tub rog Lavxias. Qhov no yog ib feem nkag siab: cov yeeb ncuab qub, kev sib tw nyob mus ib txhis.
  Tab sis koj tseem yuav tsum coj lub teb chaws no. Thiab tom qab ntawd kev ua tiav thiab qhov kawg yeej yuav los. Zoo li Nazi tiv thaiv ntawm Elbe thiab Oder.
  Txawm tias kev txom nyem ntawm no yog txawv tshaj plaw. Cov Nazis raug foob los ntawm huab cua thiab nias. Cov dav hlau sib ntaus sib tua saum ntuj. Thiab tseem unsolved discs ntawm peb Reich.
  Qhov kawg riam phom yog formidable, tab sis hmoov zoo, vim tus nqi siab thiab complexity nyob rau hauv zus tau tej cov cav tov, nws tsis loj heev. Thiab nws tightens qhov tsis kam.
  Eva thiab Gertrude ntawm lub dav hlau ya mus yos hav zoov rau Soviet tshuab. Thiab lawv tseem mus yos hav zoov.
  Cov poj niam tub rog tswj cov diskettes nrog lawv cov ntiv taw liab qab, thiab lawv ua kom raug thiab raug.
  Eve hu nkauj nrog luag:
  Hitler yuav nrog peb mus ib txhis!
  Gertrude luag thiab hais, baring nws cov hniav:
  - Thiab peb nrog nws!
  Thiab yuav ua li cas nws nias tus ntiv taw ntawm nws txhais taw liab qab ntawm lub joystick khawm, thiab rams lwm tus neeg Lavxias teb sab fighter. Thiab lub flying saucer nws tus kheej yog invulnerable.
  Tej zaum yog vim li cas Hitler txiav txim siab rau kev ua tsov rog, nrog rau Russia muaj zog, uas nws muaj diskettes.
  Tab sis qhov no tsis txaus los yeej.
  Qhov zoo tshaj plaws German aces ntawm dav hlau fighters Albin thiab Alvin. Lawv yog cov ntxhais siab tawv, thiab sib ntaus yuav luag liab qab.
  Albina nias nws cov ntiv taw liab qab ntawm nws ko taw. Knocked tawm ib lub tsheb Lavxias tu siab hais tias:
  - Tsov rog los txog rau qhov kawg!
  Alvina, txiav tawm lwm lub dav hlau Lavxias, pom zoo:
  - Rau peb swb yeej muaj tsov rog!
  Albina zoo siab tau sau tseg:
  Tiamsis peb yuav ua peb lub luag haujlwm.
  Nrog kev pab ntawm nws cov ntiv taw liab qab, Alvina tua lub dav hlau tom ntej, thiab qw nrov nrov:
  - Tau kawg peb yuav ua kom tiav!
  Cov ntxhais yeej ua siab tawv, txawm tias ua phem. Lawv tsim txom ib tug me nyuam tub uas muaj kaum plaub xyoos. Ua ntej, tus tub hluas raug rub rau ntawm lub khib. Tus tub tsis kam.
  Tom qab ntawd lawv dai ib qho thaiv ntawm nws ob txhais taw thiab tuav nws nruj nreem. Tom qab ntawd lawv pib dai hnyav, ncab nws cov leeg, thiab arching nws pob qij txha. Nws mob heev thiab tus me nyuam quaj.
  Tom qab ntawd, Albina pib ntaus tus tub nrog nplawm ntawm nraub qaum thiab pob tw. Thiab Alvina muab tus pas liab kub ntawm nws txhais tes, thiab pib hlawv tus tub liab qab, puag ncig pob taws. Los ntawm qhov uas nws tsw qab ntxiag thiab appetizingly ntawm kib nqaij. Nws zoo li kebabs kib, thiab nws zoo heev kom tsw nws.
  Thaum kawg, Albina muab nplawm thiab khaws cov hlaws liab los ntawm tshav kub. Thiab nws coj lawv tawm ntawm tus me nyuam tub txoj kev ua neeg zoo. Nws raug coj los ntawm kev mob siab rau tsiaj qus thiab leaned rov qab.
  Ntau precisely, tus me nyuam tub tuag tsim txom.
  Alvina quaj thiab hais tias:
  - Thov txim rau nws! Peb yuav ua li cas?
  Albina teb nrog luag:
  - Cov tawv nqaij rau lub teeb, thiab cov nqaij peb noj rau cov npua kom lawv rog!
  Alvin hais tias:
  - Los yog tej zaum nws zoo dua los muab nws rau xab npum?
  Albina, tus ntxhais plaub hau daj, tawm tsam:
  - Tsis yog! Tsis muaj roj txaus hauv nws - nws yuav tsis muaj txiaj ntsig!
  Ntawm no lawv yog charming blondes warriors. Zoo nkauj ntawm lub ntsej muag - npau taws sab hauv!
  Thiab cov kws tsav dav hlau Lavxias, tshwj xeeb tshaj yog Anastasia Vedmakova, thiab Akulina Orlova yog qhov zoo ntawm kev sib ntaus! Thiab tau kawg lawv sib ntaus sib tua.
  Anastasia hu nkauj:
  - Txhua yam ua tsis tau yog ua tau hauv ntiaj teb no!
  Thiab nrog cov ntiv taw liab qab nws txiav tawm lub dav hlau German.
  Akulina, tsoo lwm tus yeeb ncuab, tawm:
  - Cov yeeb ncuab txhua tus da dej hauv chav dej!
  Anastasia tawm tsam hauv kev sib ntaus sib tua, siv nws cov ntiv taw liab qab, tus ntxhais zoo nkauj.
  Thiab zoo nkauj heev, hlub cov tub rog hluas. Anastasia tau nyob ib ncig ntawm lub sijhawm ntev, tab sis nws zoo li zoo. Lub duav zoo li tus ntxhais hluas, thiab nws cov hniav yog pearl, thiab nws yog tshiab, tsis yog ib tug wrinkle. Xws li ib tug zoo nkauj tsuas yog ib tug dab thiab attracts txiv neej. Tsis xav tias nws lub xeem yog Vedmakova.
  Anastasia sib ntaus sib tua nrog kev npau taws qus thiab ntshav txias tib lub sijhawm. Cov dav hlau tab tom tsoo hauv pawg.
  Thiab nws muaj ntau yam khoom plig muaj koob muaj npe. Xws li St. George's Cross ua los ntawm platinum nrog rab ntaj thiab pob zeb diamond.
  Nov yog ib tug ntxhais: super!
  Anastasia yog npaj txhij mus tua bravely thiab yeej. Nws muaj cov plaub hau liab liab, yog li stinging, tuab, curly. Poj niam zoo nkauj.
  Mirabela yog ib tug zib mu blonde thiab feem ntau yog ib tug super ntxhais, thiab ib tug heev tub rog tsav. Nrog lub siab zoo ntawm aerodynamics.
  Thiab nrog kev pab ntawm cov ntiv taw liab qab, nws yooj yim tua cov dav hlau Nazi.
  Thiab hu nkauj:
  - Nws yog ib qho nyuaj rau kwv yees, tau kawg.
  Dab tsi tshiab hauv ntiaj teb no...
  Peb yuav ya mus saum ntuj
  Zaum hauv lub hnub qub dav hlau!
  Thiab nws txiav lwm lub tshuab Nazi, lub sijhawm no los ntawm nias lub txiv mis liab, nws tau sau tseg;
  - Nws tshwm sim tias tub rog cov kua mis tsis qhuav ntawm nws daim di ncauj, tab sis nws tsis xa cov mos txwv rau hauv cov mis nyuj, thiab nrog nws cov hluas ntsuab, nws ua rau cov neeg laus ua liab!
  Oleg Rybachenko, uas tau los ua ib tug tiag tiag lus dab neeg nyob rau hauv Lavxias teb sab pab tub rog, crushing lub Nazis desperately sim mus pov lub Soviet pab tub rog los ntawm lub choj hla lub Elbe, kuj tsim ib tug tag nrho phau ntawv ntawm tis aphorisms.
  Zoo aphorisms, lawv rushed zoo li tis nees nyob rau hauv lub taub hau ntawm tus me nyuam nyob mus ib txhis thaum nws tua cov Nazis;
  Ua yam tsawg kawg yog me ntsis dodgy hma yog tias koj tsis xav ua tus nees luav hackneyed!
  Tsis txhob ntseeg cov nom tswv, rau cov neeg xaiv tsa lawv tsuas yog cov ntawv xuab zeb uas rhais tawm ntawm cov ntoo qhib!
  Leej twg tsis yog ib tug neeg ruam ruam, lub penny yuav tig mus rau hauv ib tug hnyav penny!
  Tsis muaj kwv tij neej tsa, tab sis muaj cov uas xav qhia koj li kwv tij!
  Muaj ntau yam tsis zoo hauv lub neej, tab sis qhov phem tshaj plaws yog thaum lub neej los txog qhov kawg!
  Yog hais tias koj xav mus ze Vajtswv, ntsia tus liab nyob rau hauv koj tus ntsuj plig rau tus ntoo khaub lig!
  Txiv neej originated, yog tsis los ntawm ib tug liab, ces tsawg kawg yog ceased los ua liab!
  Yog hais tias koj yog ib tug liab nrog lub siab, tus hma yuav nqos koj zoo li ib tug predatory boa constrictor!
  Tsis muaj ib yam dab tsi tsis kawg, tsuas yog lub sijhawm nws siv rau cov nom tswv kom ua tiav cov lus cog tseg!
  Yog tias koj bark ntau, koj yuav quaj zoo li tus dev raug ntaus!
  Tsis txhob tso siab rau tus uas hais liab, thiab hluav taws kub tuaj yeem hlawv!
  Txawm yog Tswv Ntuj tsis tuaj yeem sib cav nrog ib tug poj niam thiab tsa ib tug liab mus rau theem ntawm tib neeg kab lis kev cai!
  Yog tsis muaj kev hlub, tsis muaj kev luag nyav, tshwj tsis yog tias nws yog kev luag nyav ntawm tus nom tswv!
  Ntev dhau lawm hauv huab, wingless txoj cai ya mus rau hauv lub chimney!
  Ib tug me ntsuj plig, ib txwm muaj lub ambition ntawm ib tug loj heev!
  Ib tug me ntsuj plig muaj ib tug loj heev conceit!
  Tus nom tswv yog tub sab uas sau txoj cai rau nws tus kheej, thiab suav tias lub tebchaws yog thaj chaw ntawm thaj chaw!
  Cov nom tswv muaj xya hnub Friday ib lub lim tiam, tab sis thaum koj xav ua kom tiav cov lus cog tseg, cov neeg Yudais Hnub Caiv los!
  Kev sib haum xeeb yog qhov zoo, tshwj tsis yog nws yuav mating nrog ib tug politician!
  Ib tug nom tswv yog ib tug tsiaj uas nws xav ua ib tug yaj tawm ntawm koj nrog npua txoj kev!
  Txoj kev swine ntawm cov nom tswv hloov cov neeg pov npav rau hauv chop!
  Hauv qab tus npua, lub neej yeej tsis rog!
  Ua tus thawj tswj hwm npua rog dhau!
  Yog tias koj xav ua tus thawj tswj hwm, ntes koj lub sijhawm muaj hmoo!
  Tus kav uas txiav txim siab cov neeg xaiv tsa yog yaj yog tus npua ib txwm!
  Tswv Ntuj tsis yog tsuas muaj lub hwj chim xwb, tab sis kuj yog lub siab xav mus rau saum ntoo khaub lig rau lwm tus!
  Tus kav uas zaum saum lub zwm txwv ntev ua rau lub xeev poob!
  Ib tug thawj coj hluas zoo li ib tug nees tshiab, tus laus zoo li ib tug mare nrog hooves tawg!
  Nyob rau hauv txoj kev ua tiav Divine qhov siab, tus nom tswv yog Dab Ntxwg Nyoog nws tus kheej!
  Politician Vajtswv tsuas yog nyob rau hauv ib yam, nyob rau hauv lub excuses yog vim li cas nws cov phiaj xwm cog lus rau devilishly ua tsis tau tejyam!
  Ib tug nom tswv zoo li npias, zoo thaum txias thiab ntawm rooj!
  Cov nom tswv qab zib nrog cov lus hais, tab sis qhov iab tom qab los ntawm lawv tsis yog npias txhua!
  Ib tug nom tswv tsuas yog tau qhov tseeb tawm ntawm nws lub qhov ncauj thaum nws qhia nws tus kheej!
  Cov nom tswv ntsia saum ntoo khaub lig rau cov neeg xaiv tsa kom tau txais me ntsis ntawm Tswv Ntuj!
  Txawm tias lub zog bearish yuav tsis cawm koj yog tias koj yog lub lawj ntse!
  Hmab yog ib tug tsiaj nyaum uas nws yuav rub peb daim tawv nqaij ntawm ib tug tsov ntxhuav!
  Cov nom tswv ces yog tus muaj zog, nws cov neeg xaiv tsa tsis muaj zog hauv siab!
  Cov nom tswv thiaj li mus nrog zib ntab, kom cov neeg xaiv tsa tsis nto qaub ncaug kiag li!
  Muaj zog tau ib rab ntaj, tus uas muaj sawdust hauv nws lub taub hau!
  Oak yog tus huab tais ntawm cov ntoo, lub taub hau Oak hloov ib qho stump rau hauv ib qho kev kawm!
  Oak yog rot resistant, ntoo qhib taub hau yog tag nrho ntawm hmoov av!
  Yog hais tias koj yog ib tug stump, ces tsawg kawg yog koj muaj ceg txheem ntseeg ntawm koj lub taub hau!
  Qhov tsis paub yog txaus ntshai, tab sis qhov paub qee zaum ua rau koj ntshai!
  Kev paub ua rau muaj kev ntseeg siab txawm tias nyuaj, kev tsis paub ua rau muaj kev ntxhov siab txawm tias yooj yim!
  Tus neeg lim hiam tsis yog ib tug uas ntshai, tab sis yog ib tug uas tub nkeeg ua siab loj rau nws tus kheej!
  Ntshai yog qhov tsis muaj zog, kev ua siab loj yog lub zog, tab sis ceev faj ntawm cov neeg ruam hauv koj tus kheej!
  Leej twg tso cai rau nws tus kheej coj lub qhov ntswg khiav txoj kev pheej hmoo ntawm kev poob ntawm peb pines!
  Ua rau kev taug kev hauv lub voj voog tsis muaj qhov kawg, nrog kev tsis txaus ntseeg!
  Tsis muaj teeb meem yog tias cov mis nyuj ntawm daim di ncauj tsis qhuav, nws yog qhov phem dua yog tias callousness nyob rau hauv lub siab!
  Stale begging bread, iab ntsev ntawm kev hloov siab lees txim!
  Zib ntab los ntawm lub qhov ncauj ntawm ib tug nom tswv, nyiam cov neeg uas tsis tau qhuav mis nyuj ntawm lawv daim di ncauj!
  Tus nom tswv tsis yog tub sab, nws yog tub sab ua txoj cai!
  Tus nom tswv cog lus rau lub neej qab zib, nchuav zib ntab los ntawm nws lub qhov ncauj, tab sis nws cov paws nplaum zoo li yoov!
  Ib tug hais lus zoo, ib tug leech tom rau hauv cov neeg xaiv tsa lub hnab nyiaj!
  Yog vim li cas silence yog golden vim nws them rau!
  Dab tsi yog qhov loj tshaj plaws hauv ntiaj teb? Lub roob ntawm cov lus cog tseg uas tau muab los ntawm ib tug nom tswv!
  Cov nom tswv xav tau nyiaj txiag thiab hwj chim, nws npaj txhij los rhuav tshem leej twg!
  Ib tug nom tswv yog thawj thiab tseem ceeb tshaj plaws hma liab, tsis yog ib txwm ci hauv qhov tsos, tab sis ib txwm wagging nws tus Tsov tus tw!
  Cov nom tswv zoo siab los sau koj lub hnab nyiaj tsis muaj dab tsi tab sis tsis muaj lus cog tseg!
  Ib tug nom tswv tsuas yog ncaj ncees txog ib yam, thaum nws hais - peb, yog li ntawd nws tsis muaj nws tus kheej lawm!
  Dab tsi yog ntau tshaj li atoms hauv lub ntiaj teb? Qhov ncauj qhov ntswg thiab qhov ncauj qhov ntswg ntawm politicians!
  Ib tug nom tswv ua li cas txaus siab tshaj plaws - ntxuav lub hnab ris ntawm cov neeg xaiv tsa!
  Tus nom tswv tsis tau ib txwm ua, tab sis nws cov lus cog tseg ib txwm hnov zoo li cov khoom lwj!
  Ib tug nom tswv muaj xya hnub Friday ib lub lim tiam, tab sis mloog cov neeg xaiv tsa ib hnub so!
  Leej twg yog thawj? Politicians, rau lawv tsim chaos!
  Tsis txhob ntseeg qhov tawv tawv ntawm tus qaib ntxhw, lawv ib txwm hu los ntawm lwm tus hma liab lub suab!
  Yog hais tias ib tug politician nchuav tawm zoo li ib tug nightingale, nws txhais tau hais tias ib tug hma liab ua suab paj nruag rau nws!
  Tiam sis, mob qog noj ntshav saum roob yuav xuav, dua li cov nom tswv yuav ua tiav cov lus cog tseg yam tsis tau blushing!
  Tus nom tswv zoo li hmo ntuj, tsuas yog nws feem ntau rhais tawm cov neeg siv khoom thaum nruab hnub!
  Tus nom tswv zoo li dev li cas, thaum nws hais lus ntau, ces nws yeej muaj tus tswv thiab!
  Cov neeg uas lawv pov npav nrog lawv lub siab feem ntau xaus nrog cov neeg xaiv tsa hauv lub siab!
  Ib tug nom tswv zoo li vodka, tus neeg pov npav yuav hnov nws lub siab tias nws yog scorched!
  Tus nom tswv twist nws lub hlwb zoo li vodka, tsuas yog nyob rau hauv sib piv rau nws yog tag nrho ntawm turbidity!
  Cov nom tswv nyiam sau cov pos huab, nrog lub hom phiaj ntawm kev nplua nuj!
  Cov nom tswv muaj ntau yam lus cog tseg, tab sis tseem muaj kev zam txim ntau dua yog tias lawv tsis ua tiav!
  Ib tug nom tswv yog hma, tab sis feem ntau yog grey!
  Tus nom tswv tshem shavings los ntawm ntoo qhib, thiab tsoo acorns zoo li ib tug npua!
  Yog ib tug nom tswv hais lus zoo li tus sawm ces nws yeej yuav ua tus ruam tawm ntawm tus pov npav!
  Tus nom tswv nyiam tham txog Vajtswv vim nws yog Dab Ntxwg Nyoog!
  Ib tug nom tswv yog ib tug cunning li dab ntxwg nyoog, tab sis ib tug tim tswv nyob rau hauv faib cov lus cog tseg!
  Tus nom tswv nyiam ua kev cai raus dej, tab sis nws txhais tes ib txwm ncav cuag nws lub hnab nyiaj!
  Tau pov npav rau ib tus neeg hais lus zoo, koj khiav txoj kev pheej hmoo ntawm ntuav ntshav tom qab!
  Feem ntau cov neeg xaiv ntawm miv nyob rau hauv ib tug poke, hma nyob rau hauv yaj lub khaub ncaws, thiab ib tug hma liab nrog rotten cheese!
  Yog tus nom tswv ua raws li nws cov lus cog tseg, saib lub roob, yog tias mob qog noj ntshav yuav nplawm nws!
  Nws yooj yim dua rau dai kolobok dua li yuam kom tus nom tswv ua tiav nws cov lus cog tseg!
  Cov nom tswv zoo ib yam hauv ib yam nkaus - nrhiav nyiaj hauv nws lub hnab ris!
  Cov nom tswv hloov nws cov phooj ywg-hauv-pob npab zoo li hnab looj tes, tsuas yog nws txhais tes ua qias neeg los ntawm qhov no!
  Tus nom tswv yog ib tug tsiaj uas nws ua ib tug mos lwj tawm ntawm tus neeg pov npav!
  Ib tug nom tswv, yog tsis yog hma nyob rau hauv yaj cov khaub ncaws, ces ib tug raug ram!
  Ib tug nom tswv tsis yog hma liab, ces yog ib tug yaj, los yog ib tug mos lwj!
  Ib tug nom tswv tuaj yeem cog lus rau roob, tab sis tom qab nws koj tsuas yog rub lub pob zeb!
  Tsis txhob maj mus pov npav rau ib tug qaib, nws yuav peck koj nrog giblets!
  Tus kws lij choj, qhov no yog hma, ntawm lub zwm txwv ntawm tsov ntxhuav, puag ncig ntawm rams!
  Yog tias koj tsis xav ua mos lwj, ua tus hma me me ntawm koj tus kheej!
  Tus uas tsis xav txog qhov khoom plig yeej qhov kev xaiv tsa!
  Koj tuaj yeem pov npav nrog koj lub siab, tab sis tsis muaj koj lub siab, tus yeej yuav tawm ntawm lub hlwb!
  
  Cov nom tswv yog ib tug hma liab uas nyiam ntsuab cheese raws li cov xim ntawm cov xim xim, los ntawm cov neeg uas xav txog cov raven!
  Tus poj niam tsis yog ib tug mitten, sai li sai tau thaum koj hloov hnab looj tes, koj yuav twv yuav raug hu tso tseg rau hauv ib tug scumbag, los ntawm sultry adventures!
  Cov tub txawj ntse ua ntau qhov kev tshawb pom ntau dua li cov txiv neej laus ntawm cov lus qhia!
  Nyob rau hauv cov hluas, muaj hluav taws nyob rau hauv lub plawv, discoveries nyob rau hauv lub taub hau, thiab yog li ntawd, yeej!
  Txoj kev mus rau txoj kev vam meej tsis yog ib txwm ncaj, tab sis nws tsis zam lub nraub qaum hauv kev txo hwj chim!
  Tus nom tswv khoov hneev taw nqa nws lub qhov ntswg siab!
  Cov nom tswv nyo hau, ces khoov tus neeg xaiv tsa!
  Tus nom tswv tau npaj khawb av nrog nws lub qhov ntswg kom faus nws lub luag haujlwm rau cov neeg xaiv tsa!
  Txhua yam ua tsis tau yog ua tau hauv peb lub ntiaj teb, thiab ntseeg kuv, nws nyuaj heev rau kev ua neej nyob, zoo li nyob rau hauv kev tua ntau!
  Ib tug nees luav nrog ib lub hnab kub yuav tsoo los ntawm lub fortress phab ntsa zoo dua ib tug mammoth nrog ib tug steel ram!
  Tus nom tswv muaj lub qhov ncauj kub, hloov cov neeg xaiv tsa mus rau hauv nees luav, nrog lub hnab kub ntawm kev muab khoom plig!
  Leej twg yog tus tsiaj nyaum tshaj plaws? Tau kawg ib lub nroog Yeiuxalees loaded nrog ib lub hnab kub! Hmab yuav hlawv cov xim daj ntawm kev ntxeev siab thiab kub npib ntawm kev fij!
  Cov nom tswv feem ntau yoj chij liab rau cov xim daj ntawm cov nyiaj npib uas lawv nqa los ntawm cov neeg xaiv tsa lub hnab ris yam tsis muaj blushing!
  Liab hais lus ntawm cov neeg ua nom ua tswv siab phem ua rau cov niam txiv uas nws cov tub tuag hauv kev sib ntaus sib tua ntshav!
  Leej twg cog lus rau roob kub tsis muaj nqis txawm tias ib lub nyiaj tooj liab tawg!
  Cov nom tswv cua zoo li tus hma, wriggles zoo li hma, tab sis lub sijhawm nws yuav gnaw los ntawm tus neeg xaiv tsa lub caj pas zoo li hma!
  Ib tug nom tswv nyiam suav nyiaj hauv lwm tus lub hnab, tab sis feem ntau forks tsuas yog rau xiab!
  Cov nom tswv txawj ntse nrog cov neeg xaiv tsa zoo li hma nrog kolobok, tsuas yog noj rau cov npuaj teg!
  Cov nom tswv txiav shavings los ntawm cov neeg xaiv tsa nrog lub golden cutter ntawm silvery hais lus, mllifluous executioners!
  Cov ntoo qhib hluav taws kub hnyiab tau ntev, tab sis sai sai los ntawm cov nom tswv hais lus kub heev!
  Tej zaum qhov teeb meem loj tshaj plaws ntawm lub teb chaws, lub siab me ntawm tus kav!
  Insignificance ntawm lub zwm txwv, ib qho teeb meem loj rau lub xeev!
  Ib tug nom tswv feem ntau yog ib tug tsov ntawv, thiab ib tug fanged hma, nws yug los rau kev ua si phem, thiab yog zoo rau kev dag!
  Ib tug nom tswv tsis yog ib lub hnab nyiaj tag nrho, uas txhua tus nyiam, tab sis ib txwm yog lub hnab ntim khoom uas rhuav tshem lub siab!
  Ib tug txiv neej nyiam zaub ntsuab hauv nws lub hnab tshos thiab npau suav ntawm lub rooj zaum, tsuas yog nyiaj hauv huab yog tias koj nyob hauv nirvana!
  Tus nom tswv txaus siab bulls, tab sis txaus siab plows, txawm hais tias nws siv zog plows tus neeg xaiv tsa nrog tag nrho cov kev mob siab rau ntawm tus nyuj khov!
  Ib tug nom tswv uas ua si ntawm kev ntxub ntxaug gay yuav tsis blush thaum nws nqus tus neeg pov npav hauv lub nroog Yeiuxalees!
  Cov nom tswv hauv qab chij liab tsis blush nrog kev txaj muag, los ntshav liab!
  Nyob rau hauv lub ntiaj teb no koj yog ib tug hma grey los yog ib tug yaj dawb, los yog ib tug zoo noj hma liab los yog ib tug noj hare, thiab nyob rau hauv kev nom kev tswv vim li cas, ib tug tyrant coj ib tug ci rau kev ywj pheej!
  Tus nom tswv muaj tus cwj pwm hma, tus cwj pwm zoo li hma, tab sis tob hauv nws tseem yog chocolate hare, tsuas yog tsis tuaj yeem ua tiav rau cov neeg xaiv tsa!
  Qhov ntau fervently ib tug nom tswv cog lus, sai npaum li cas cov neeg xaiv tsa yuav khov nyob rau hauv kev cia siab!
  Ib tug nom tswv zoo li ib tug niam ntiav, nws ua hauj lwm ntau heev nrog nws tus nplaig, tab sis nws tsuas muaj peev xwm txaus siab rau kev txawj ntse tsis muaj zog!
  Qhov txawv ntawm ib tug nom tswv thiab ib tug niam ntiav yog dab tsi? Rau tus niam ntiav, tus neeg siv khoom yeej ib txwm yog; rau tus nom tswv, tus neeg pov npav ib txwm muaj teeb meem!
  Ib tug nom tswv nrog ib tug qaib quaj, eagle's ambition, a kite's tuav, raven's greed, but still wingless!
  Ib tug nom tswv feem ntau ntse li khau raj, tab sis khau cov neeg xaiv tsa madly!
  Txhua tus nom tswv tuaj yeem hnav khau, tab sis tom qab ntawd tus neeg xaiv tsa yog tus tramp hauv lub neej!
  Tus nom tswv muab nws txhais tes rau hauv koj lub hnab nyiaj thaum nws hla nws tus kheej quab yuam, thiab txav nws mus, txhos caug!
  Vim li cas cov ntseeg hu ua yaj, lawv raug sheared los ntawm cov neeg siab phem uas tsis muaj dab tsi dawb huv!
  Yog koj yog ib tug yaj, koj yuav taug kev ib puas xyoo; yog tias koj yog ib tug tshis, koj yuav nyob twj ywm ib lub nroog Yeiuxalees! Yog tias koj yog ib tug txiv neej nrog koj lub siab, ces koj yuav zoo siab mus ib txhis!
  Tus hma tiag hauv kev nom kev tswv tsis tuaj yeem tsuas yog khawb ib tug yaj, tab sis kuj rub peb daim tawv nqaij los ntawm tus tsov ntxhuav!
  Ib tug txiv neej yuav tsum cia tus poj niam dhau mus, tab sis qhov twg nws tsis nkag mus rau hauv qhov xwm txheej uas nws tsis xav tau poj niam ua siab ntev thiab txiv neej ua siab loj!
  Qhov tsis txaus ntseeg tshaj plaws yog tus uas tsis txawj ntse hauv kev ua tub rog, thiab tsis yog lub laj thawj!
  Yog ib tug poj niam ntshaw ntshaw ib tug miv, ces nws tus txiv muaj nas nyob hauv nws lub taub hau!
  Cov tswv yim ci ntsa iab yog qhov tsis txaus ntseeg los ntawm kev ua yeeb yam duab ntxoov ntxoo, thaum lawv ua tiav!
  Ib tug poj niam txawj ntse zoo li hma liab, thiab txawm tswj tus tsov ntxhuav yog tus txiv neej muaj lub siab ntawm qaib!
  Vajtswv ua tau txhua yam, tsuas yog tshaj ib tug poj niam hauv kev thov, Nws tsis muaj hwj chim!
  Ib tug poj niam, kom tsis txhob nqos los ntawm ib tug txiv neej zoo li ib tug boa constrictor, yuav tsum tau sting ntawm ib tug cobra!
  Ib tug neeg muaj peev xwm ua tau zoo ib yam li tus Creator nyob rau hauv txhua yam, tsuas yog imitation li liab tsis xim nws!
  Tus txiv neej muaj peev xwm tshaj tus Vajtswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus nkaus xwb nyob rau hauv kev xav, thiab txawm yog hais tias nws yog intellectually tsim los ntawm ib tug Pithecanthropus!
  Poj niam tsis xav ua qaib, tab sis tus txiv neej zoo tshaj yog qaib!
  Poj niam hma tiag muaj hma tuav ntawm beaver txiv neej!
  Hauv kev nom kev tswv, zoo li hauv hav zoov, yog tias koj noj oak ib tug npua, yog ib tug hma devours hma, yog ib tug nees luav - peb daim tawv nqaij yuav raug muab tshem tawm!
  Tus poj niam ci ntsa iab, qhov ntau nws yog hma!
  Cov neeg grey tsis muaj teeb meem grey hauv lub hlwb, tus cwj pwm ci ntsa iab, grey hauv taub hau ntau ntau!
  Tus txiv neej grey kho siab zoo li hma, thiab zoo li hare nws tsis muaj so!
  Yog hais tias ib tug politician yog ib tug hma liab, ces tsov ntxhuav feem yog guaranteed rau nws!
  Fox-politician deprises tus neeg pov npav-crow ntawm lub sijhawm caij tsheb zoo li cheese hauv butter!
  Muaj tsawg lub hnub qub nyob saum ntuj dua li kev txhais Vajluskub!
  Tus tua neeg nyob rau hauv lub tsho liab, ntau dua, ib tug nom tswv nrog eloquence!
  Tus neeg tua neeg muaj rab hneev nti, tus nom tswv muaj lus ntse, thawj zaug nws lub taub hau, qhov thib ob drips ntawm lub hlwb!
  Chopping taub hau qee zaum yog tib neeg ntau dua li ntws ntawm lub hlwb!
  Yog tias koj cia cov neeg ua nom ua tswv poob rau hauv koj lub hlwb, koj yuav rhuav koj cov plaub hau ntawm kev ntxhov siab!
  Cov nom tswv hais lus zoo li dej rau lub hlwb!
  Dab tsi yog Vajtswv loj tshaj hauv kev nom kev tswv, dab tsi tsim kev tsis ncaj ncees!
  Ib tug nom tswv yeej ib txwm saib cov neeg xaiv tsa zoo li ib tug nees luav nrog hma liab ntsia mus plows!
  Ib tug poj niam nyiam nthuav tawm nws lub cev tsis zoo kom hnav khaub ncaws nplua nuj!
  Poj niam khaus khaus tso rau ntawm tus txiv neej sai, txawm tias nws tsis yog khau looj plab heev!
  Nrog ib tug poj niam liab qab pob taws, nws yooj yim dua rau tig ib tug txiv neej ntawm khau boots!
  Yuav kom tau cov khau zam rau nws tus kheej, ib tug poj niam yuav tsum "khau" txiv neej zoo!
  Tus poj niam uas tsis paub yuav ris nws txhais ceg li cas rau lub sijhawm yuav nyob "shod" mus ib txhis!
  Feem ntau, saib cov poj niam liab qab ob txhais ceg, ib tug txiv neej khiav txoj kev pheej hmoo ntawm "shod" nws tus kheej mus rau lub xeev ntawm tramp!
  Txhawm rau kom tsis txhob nyob ib leeg mus ib txhis, koj yuav tsum muaj peev xwm muab koj cov khau pov tseg hauv lub sijhawm!
  Ib tug hluas nkauj ko taw liab qab yog zoo dua li tus invader lub tarpaulin khau raj!
  Cov cuab yeej muaj zog tshaj plaws yuav tsis tawm tsam, nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm cov tawv nqaij ilv, ntxim nyiam hluas nkauj soles!
  Cov poj niam ntse heev nce mus rau hauv tus txiv neej lub hnab nyiaj nrog taw liab qab!
  Qhov nplaum feem ntau ntawm poj niam lub cev rau cov nyiaj npib kub, ob txhais taw liab qab thiab lub mis liab qab!
  Ib tug poj niam yuav tsum tau tshem nws nkawm khau qee zaum kom tsis txhob txhos caug xav tau!
  Nrog ib tug liab qab taw nws yog yooj yim dua rau muab ib tug txiv neej nyob rau hauv nws lub hauv caug!
  Taw taw liab qab nyob rau hauv lub sij hawm, yeej tsis ib tug liab qab!
  Nws yog ib qho yooj yim rau ib tug poj niam liab qab mus nce lub ncov golden!
  Koj yog ib tug txiv neej khau, yog koj tsis hlub poj niam ob txhais ceg!
  Ib tug poj niam nrog ob txhais ceg yuav ua rau ib tug txiv neej khoov nyob rau hauv reverence!
  Cov ntiv taw liab qab yog dexterous ntau dua li txhais tes thaum tus poj niam siv nyiaj npib los ntawm lub hnab ris ntawm tus txiv neej "shod"!
  Qhov kev txawj ntse tshaj plaws yog rau tus poj niam thawb tus txiv neej hauv qab pob taws nrog nws txhais taw liab qab!
  Txoj kev mus rau lub plawv ntawm ib tug txiv neej yog yooj yim dua rau kev zoo nkauj trample nrog ob txhais taw liab qab!
  Ob txhais taw ntawm cov ntxhais, siab tawv dua thaum nce Everest ntawm tus txiv neej lub siab!
  Tom qab tshem nws nkawm khau, nws yooj yim dua rau tus poj niam hla lub suab puam ntawm cov txiv neej indifference!
  Koj yuav ruam li khau looj plab hlaub, koj yuav ntaus pob taws txawm ko taw liab qab!
  Oleg Rybachenko sau zoo nkauj. Thiab nws fights tag nrho ntawm kev txaus siab thiab kev sib ntaus sib tua zoo.
  Ntawm no yog lub formidable tank E-90. Nws muaj armor frontal ntawm tus pej thuam 285 mm hauv pliaj, thiab 210 mm sab. Lub hauv pliaj ntawm lub hull yog 250 hli ntawm txoj kab nqes ntawm plaub caug tsib degrees, thiab sab yog 210 hli. Thiab ib rab phom 120 hli nrog 100 EL. Qhov hnyav ntawm lub tsheb yog qhov loj ntawm 110 tons, tab sis lub cav roj turbine yog 2000 horsepower. Lub tshuab zoo li no tsis yooj yim rau kev kov yeej.
  Tus tub ntxhias. Thiab nrog tag nrho nws lub dag lub zog, nws pov ib lub peas nrog homemade antimatter sab hauv.
  Thiab cov khoom tawg tau tawg. Tias ib zaug kaum E-90 tso tsheb hlau luam yuav raug pov rau saum huab cua thiab tig rov qab. Qhov no yog ib qho kev puas tsuaj loj heev.
  Tus tub tau txais nws thiab hu nkauj dua hauv kev xyiv fab;
  Anthem ntawm kuv niam zoo nkauj,
  Tag nrho lub ntiaj teb no txhawb nqa kev ua yeeb yam ...
  Sib ntaus ib tug tub rog Lavxias yog txaus ntshai,
  Nws yog tus loj heev!
  
  Peb muaj peev xwm ntes tau ib tug nees nrog peb txhais tes,
  Thiab rhuav tshem lub tank nrog lub grenade npau taws ...
  Tus ntxhais ncaws nrog nws txhais taw liab qab
  Invincible Motherland tub rog!
  
  Peb npaj txhij los tawm tsam Nazis,
  Tom qab tag nrho, peb txoj kev ntseeg muaj zog dua hlau ...
  Tom qab tag nrho, cov Russians yeej ib txwm muaj peev xwm sib ntaus sib tua,
  Ua Leej Tub ntawm Mars, Kuv npau suav ntawm ib tug me nyuam!
  
  Kuv xav ya tus tub sai sai rau hauv qhov chaw,
  Nws yog lub sij hawm rau peb cua daj cua dub Berlin twb ...
  Nws yeej tsis lig dhau mus ua hluas
  Saum toj no peb yog ib tug cherub golden-tis!
  
  Hlub cov neeg koj Khetos nrog Svarog,
  Peb muaj ib tug vajtswv paub txhua yam...
  Txawm tias Dab Ntxwg Nyoog ua rau nws lub taub hau hnyav heev,
  Tsis muaj lub teb chaws zoo nkauj dua hauv ntiaj teb!
  
  Rau lub yeeb koob ntawm peb cov ntaub ntawv Russia,
  Npaj ua hauj lwm rau Tsev Neeg ncaj ncees...
  Hais txog ib yam dab tsi cov poj niam ua dag quaj,
  Tab sis lub neej yuav tsis cuam tshuam, paub xov!
  
  Nyob rau hauv txhua yam koj cov neeg nyeem Lada,
  Nws yug tau ntau tus vajtswv...
  Peb muaj zog tshaj Russians thiab Suav,
  Cia peb pom lub embodiment ntawm txhua tus npau suav!
  
  Yog lawm, Hitler rushes mus rau Fatherland nrog ib tug horde,
  Nws muaj hwj chim heev, dab ntxwg nyoog...
  Russia tau dhau los ua ib lub tebchaws xaiv
  Paub phem yog peb faib!
  
  Rau Rhoda, txhua haiv neeg tsuas yog menyuam yaus xwb,
  Lawv hlub tib neeg nrog lawv tus ntsuj plig...
  Thiab tsis txhob npau taws tus vajtswv poj niam Lada,
  Cia tus tub hauv kev sib ntaus sib tua no nyuaj!
  
  Peb yog falcons ya zoo li eagles
  Cov ntaj yog cov ntse thiab muaj zog tiv thaiv ...
  Cov ntxhais khiav nrog taw liab qab
  Cov ntxhais muaj zog, cov tub siab tawv!
  
  Peb yuav yeej thiab qhov no yog peb qhov tseeb
  Russia yuav vam meej ...
  Nws tau kub heev hauv kev sib ntaus sib tua.
  Tus yeeb ncuab thiab tub sab yuav swb!
  Lub fascist tau khiav mus rau hauv peb lub nrig muaj zog,
  Thiab Hitler tau nyuaj rau lub ntsej muag ...
  Xws li ib qhov projectile muab zais rau hauv ib lub hnab ntim khoom,
  Tsuas yog koj yog tus Tswv ntawm cov dab!
  
  Yeej yuav muaj sai sai no, peb nyob Paris,
  Blooms zoo li Rose Russia ntiaj teb ...
  Peb yuav sawv saum lub hnub qub saum ntuj ceeb tsheej,
  Cov neeg hauv ntiaj teb no yog tsev neeg phooj ywg!
  . QHOV #8
  Lub Plaub Hlis 15, 1957, kev tawm tsam loj ntawm cov tub rog Lavxias tau pib ntawm xya-fold Nazi tiv thaiv nplhaib ncig Berlin. Kev sib ntaus sib tua tau ua kom nruj heev, thiab hluav taws kub hnyiab tau poob rau ntawm txoj haujlwm ntawm Nazis. Kev npaj phom loj heev tau tsiv heev.
  Lawv kuj siv lub teeb tsom rau qhov muag tsis pom tus yeeb ncuab. Thiab qhov kev tawm tsam ntawm armada ntawm tsarist pab tub rog ntawm Vladimir thib peb pib.
  Muaj ntau lub tank. Ntawm no, Alexander-7 tau los ua ib lub tsheb zoo. Lub tshuab, hnyav xya caum tons, muaj kev ceev nrawm, thiab muaj zog tiv thaiv, nrog lub peev xwm loj 130-mm cannon. Thiab nws tsis yooj yim kom nres lossis khob tawm.
  Cov armor frontal ntawm lub tsheb no tuav yuav luag tag nrho Wehrmacht anti-tank phom.
  Cov neeg coob ntawm tsuas yog plaub tus neeg. Lub tsheb yog tsawg dua ob meters siab. Thiab nqa nws tus kheej.
  Elizabeth tua tus yeeb ncuab nrog kev pab ntawm nws txhais taw liab qab thiab chirped:
  - Los ntawm lub npe ntawm cov tswv yim dawb huv tsarism!
  Ekaterina kuj raug rho tawm haujlwm thiab sau tseg:
  - Tus poj niam hauv kev ua tsov ua rog zoo li lub hlaws hauv lub plhaub - nws yuav tsis xis nyob, tab sis kev ntxim nyiam ripens mus rau tag nrho!
  Elena kuj tua nrog kev pab los ntawm nws cov ntiv taw liab qab thiab wittily remarked:
  - Tus neeg qaug cawv muaj lub qhov ntswg liab, tsis yog lub neej liab thiab lub koob npe dub!
  Elizabeth teb tiag tiag:
  - Qhov no tsis siv rau peb, peb tsis haus!
  Euphrasia sau tseg:
  - Vodka yog dej haus muaj zog uas hloov ib tug txiv neej mus rau hauv ib tug slob!
  Elizabeth, tau tua tus yeeb ncuab, pom zoo:
  - Rau ib tug nom tswv-jelly, hais lus raws plab yog yam ntxwv!
  Ekaterina, tua, thiab zoo heev nrog kev pab los ntawm nws cov ntiv taw liab qab, sau tseg:
  - Tus nom tswv tsis tshua muaj tus tswv yug yaj zoo, tab sis ib txwm siv zog txiav cov plaub hau zoo li tus menyuam yaj!
  Elena, tua ntawm Nazis, pom zoo:
  - Tus nom tswv yog tus qab zib tshaj plaws ntawm kev hais lus, hloov mus rau hauv kev hais lus raws plab!
  Euphrasia nkag siab pom zoo nrog qhov no:
  - Yog Vajtswv muab dej los ua cawv txiv hmab, ces tus nom tswv thiaj li hais lus raws plab mus ua dej nag hauv nws lub hnab!
  Cov ntxhais tau ua haujlwm zoo ntawm lawv lub tank, tig lub roj teeb ib ncig. Kev sib ntaus sib tua nce ntxiv.
  Tau kov yeej thawj qhov chaw ntawm Seelow Heights thaum hmo ntuj, cov tub rog Soviet tau sim ua kom lawv txoj kev vam meej thaum nruab hnub. Tab sis ib tug loj tus naj npawb ntawm xov tooj cua tswj minefields, raws li zoo raws li cov hluav taws kub hnyav los ntawm lub tshuab rab phom thiab cov phom ceev ceev, rov tsav cov infantry mus rau hauv av. Thiab ntau lub tank tau tawg.
  Txawm li cas los xij, cov neeg ua haujlwm kho yog tus phab ej tsis muaj qhov phem dua li cov tub rog sib ntaus sib tua thiab ib feem tseem ceeb ntawm cov tsheb rov qab mus rau kev pabcuam thaum hnub kawg.
  Alice thiab Angelica yeej tsis kaw lawv lub qhov muag. Lawv sib ntaus, tua, qw ib yam dab tsi ...
  Cov Nazis tsis yog neeg ruam, tshwj xeeb tshaj yog, ntau ntawm lawv cov phom tau zoo heev zaum tawm hauv qhov tob, thiab tom qab ntawd lawv tau tsa nrog lub tsho. Tom qab ntawd lawv thrashed ...
  Hom phom ntau tshaj plaws yog, tau kawg, 88-millimeter anti-aircraft phom. Lub universal cannon rau firing ntawm aircraft, tso tsheb hlau luam, thiab infantry. Tsuas yog hloov lub plhaub xwb... Qhov tseeb yog me ntsis cumbersome, tab sis tom qab tag nrho, tshwj xeeb jacks yog siv, muab rau tso tsheb hlau luam thiab nws tus kheej-propelled phom.
  Muaj ntau cov tub ntxhais hluas thiab cov poj niam ntawm cov neeg tiv thaiv. Tib neeg cov peev txheej ntawm Thib Peb Reich yog depleted, yog li koj yuav tsum tau rake txhua tus ua ke. Txawm tias cov tub hluas uas muaj hnub nyoog kaum xyoo sib ntaus sib tua tsis yog qhov txawv. Tom qab tag nrho, lawv, ib yam nkaus, muaj peev xwm pov ib lub raj mis nrog ib tug combustible sib tov thiab muab tso rau hauv ib tug ambush infantryman.
  Txoj kab tiv thaiv ntawm Seelach yog qhov muaj zog heev, lawv pib tsim txawm tias ua ntej pib Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib Ib, yog tias cov tub rog tsarist raug pov rau Berlin. Yog lawm, twb nyob rau hauv lub xyoo pua kaum yim, nyob rau hauv Elizabeth, uas tsuas yog ntxov ntxov tuag tiv thaiv los ntawm hu ua lub Great, cov Russians coj Berlin!
  Yog li cov qhov siab muaj ntau qhov kev sib txuas lus hauv av, labyrinths ntawm trenches, thiab chaw nyob rau snipers. Nws tuaj yeem hais tias yog ib hom nroog.
  Txawm hais tias qhov tseeb tias Adolf Hitler feem ntau tau txais txiaj ntsig nrog kev xav zoo ntawm tus neeg mob, kev ua haujlwm loj ntawm kev ntxiv dag zog ntawm Berlin pib thaum lub caij nplooj ntoo hlav ntawm plaub caug-peb, ua ntej muaj kev sib ntaus sib tua nrog Tsarist Russia. Thiab tsis zoo li Western, Atlantic Wall, nws muaj peev xwm ua kom tiav nws mus txog thaum kawg.
  Tag nrho cov tuag sectors raug mined, los yog npaj rau napalm pouring ...
  Alice thiab Angelica twb hlawv lawv liab qab, elegant ob txhais ceg ib zaug ntxiv thaum ib tug ominous sib tov ntawm hluavtaws roj av, sulfur, phosphorus nchuav tawm hauv av ...
  Thiab tus ntxhais lub pob taws tau kub hnyiab heev thaum yav tsaus ntuj, lawv tau npog nrog cov hlwv loj, nws dhau los ua tsim txom rau kauj ruam.
  Cov ntxhais tau tso siab rau thiab tam sim no raug tua, dag hauv kev tawm tsam, tshwj xeeb tshaj yog txij li cov tub rog Lavxias tau ua yuav luag tsis muaj kev vam meej thaum nruab hnub. Txawm li cas los xij, snipers yuav tsum ua li ntawd, thiab thaum kev sib ntaus sib tua nyob rau hauv tag nrho viav vias, yuav muaj lub hom phiaj ... Thiab koj tuaj yeem ntxiv koj tus account ntxiv.
  Alice, khawb nws ko taw kub hnyiab ntawm cov hlau, qw nrov nrov:
  - Yog, Angelica thiab kuv mob heev thiab mob. Tab sis ntseeg kuv, nco txog cov tub rog ntawm Lavxias teb sab Tsarist Army uas raug hlawv ciaj sia ua rau kuv raug kev txom nyem ntau.
  Tus tub rog plaub hau liab liab ntshai clanked nws pearl hniav:
  - Thiab ntseeg kuv, nws yog qhov iab ntxiv rau pom lawv, tshwj xeeb tshaj yog cov neeg uas tsis tuag tam sim ntawd, tab sis raug hlawv ... Tsov rog txawv ntawm ntuj txiag teb tsaus, tsuas yog nyob rau hauv uas tsis muaj kev tsim txom niaj hnub hauv nws!
  Alice, tau tua tus neeg tua phom fascist uas tsis pom zoo saib tawm tom qab lub npog nrog lub hom phiaj zoo, hais tias:
  - Yog tias txhua tus yog peb cov tub rog, zoo li peb? Txawm hais tias wit, ntawm chav kawm, yog yooj yim dua li tua!
  Angelica tsis pom zoo.
  - Nws yog rau ib tus neeg nyiam! Tus kheej, ob leeg nyuaj rau kuv ... Los ntawm txoj kev, vim li cas lawv hu koj Alice?
  Tus tub rog golden-haired tau teb yooj yim zoo li hauv kev lees txim:
  -Koj paub, kuv niam nyeem ib zaj dab neeg zoo ib yam li me nyuam yaus ... Zaj dab neeg zoo nkauj, tab sis ruam heev. Tom qab ntawd, nws txiav txim siab tias nws tus ntxhais yuav tsum, zoo li Alice, nrhiav lub ntiaj teb tshiab, tab sis tsis nyob hauv ntiaj teb, tab sis nyob hauv qhov chaw. Koj nkag siab...
  Angelica raug rho tawm haujlwm thiab plam, hauv kev ntxhov siab nws ntaus lub Tshuag nrog nws lub puab tsaig:
  - Yog, yog! Tau kawg kuv nkag siab. Koj paub, koj tus kheej tau npau suav ntawm kev mus rau lub ntiaj teb uas txawm nyob rau ntawm tus ncej muaj lub caij ntuj sov nyob mus ib txhis, thiab tib neeg tsis paub mob thiab hnub nyoog laus. Tsis muaj lub vaj kaj siab nyob hauv lub ntiaj teb, thiab nyob rau tib lub hav zoov Is Nrias teb, muaj cua sov, cov av noo siab, thiab huab cua ntawm cov kab nastiest!
  Alice luag ntxhi.
  - Tab sis muaj Mowgli ... - Tom qab ntawd nws hloov nws lub suab mus rau qhov hnyav dua. - Kuv xav tias tsis ntev Is Nrias teb yuav dhau los ua Soviet.
  Angelica heev xav tsis thoob tias:
  - Tus Nehru no tsuas yog qaug zog xwb. Nws yog pacifist thiab tsis yog communist. Cov neeg zoo li nws ua phem tshaj qhov zoo. Peb xav tau cov phooj ywg muaj zog thiab mob siab rau ntau lub tswv yim liab kom coj kev ntseeg thiab nws lub teeb rau hauv ntiaj teb!
  Alice tau tua ob peb zaug ntxiv, nws pom tias Nazis maj mam poob qis. Aleksey's stormtroopers tshwm nyob rau saum ntuj dua... Lawv tau tawm thaum ntxov, ua raws li "pawns".
  Alice tau hais txog cov foob pob me me no:
  - Pawns tsis yog txiv ntoo thiab - yav tom ntej poj huab tais, koj fascist khiav!
  Angelica hais gloomily:
  - Nrog cov phooj ywg tsis muaj zog, txawm tias lub tsheb muaj zog yuav tsis ua haujlwm!
  Alice tau tsim nyog txaus siab rau lub nuances:
  - Tab sis ntawm no, piv txwv li, Romanian huab tais Micah. Tus huab tais thiab los ntawm thiab loj tsuas yog ib tug tub hluas pampered. Tab sis, txawm li cas los xij, nws tau txais qhov kev txiav txim siab tshaj plaws ntawm tsarist Empire ntawm Vladimir - "Kev yeej".
  Angelica grimaced sourly.
  - Hmoov tsis zoo, xaj hla kuv. Txawm hais tias rau "Jagdtiger" raws li txoj cai lawv muab "Great Tsarist War" tsis qis dua qib thib ob. Los yog tsawg kawg yog "Royal Banner".
  Alice teb nruj nreem:
  - Heroes tsim nyog yuav tsum tau dai nrog ib qho kev txiav txim, cov neeg uas txib lawv, kom tsuas yog hanged! Rau tus thawj coj zoo pib kev sib ntaus sib tua tsuas yog thaum tsuas yog tsis muaj chaw rau kev ua yeeb yam, vim yog qhov kev ua tiav ntawm yeej!
  Angelica paub tseeb tias:
  - Yog, koj yog ib tug golden-hais tswv ntawm paradoxes ... Tab sis ces Vladimir Kirillovich yuav tsum tau muab dai!
  Alice luag ntxhi.
  - Tau kawg koj ua! Peb cov txiv neej coob kawg tuag vim nws. Cov tub rog thaum pib ntawm kev ua tsov ua rog tau nyob rau hauv ib txoj kev tsis tsim nyog rau kev tiv thaiv. Thiab qhov tshwm sim yog swb thaum pib!
  Angelica muab nws tus ntiv tes rau hauv nws daim di ncauj liab qab:
  -Nej saib....Ua tib zoo nrog lub khw. Tom qab tag nrho, tsis muaj leej twg tseem tau yaj lub chaw tshwj xeeb ntawm tsarist tub ceev xwm zais cia.
  Alice tau hais tias:
  - Aw oh oh! Kuv pom ib yam dab tsi los ntshai - hedgehog nrog semolina! Ntseeg kuv, peb muaj zog tshaj txhua tus vaj ntxwv cov neeg soj xyuas muab tso ua ke. Tshwj xeeb tshaj yog ntsuj plig!
  Angelica dua, zoo li nws tau raug ntaus ntawm caj npab, tsis nco qab ... Txawm li cas los xij, twb tsaus ntuj thiab tsis muaj kev pom, thiab lub hom phiaj yog me me thiab tsis meej, thiab txawm tias txawb. Zoo, yuav ua li cas tiv thaiv lawv?
  Alice tsis tua ntau zaus thiab. Nws tau siv rau qhov tseeb tias nws tsis tau smeared rau xyoo tas los thiab tsis xav qhia cov txheeb cais tu siab. Thiab ces qhov no tsuas yog tsis tua dig muag. Tsis tas li ntawd, ntawm kev sib ntaus sib tua feem ntau tshwm sim "tsov-nosed" fighters. Nws yog kev khuv leej rau lawv tus siab zoo Alice.
  Txawm li cas los xij, piv txwv li, zoo li Hitler tau hais tias: kev hlub tshua hauv kev ua tsov ua rog yuav tsum tsis txhob dhau qhov kev txwv ntawm kev lag luam expediency! Economic feasibility yuav tsum tsis txhob tshaj ascetic xav tau kev pab!
  Txawm li cas los xij, tom kawg, zoo li cov lus hais; phom es tsis txhob butter, tsis tau hwm nyob rau hauv txoj kev zoo tshaj plaws! Rau kev zoo siab ntawm USSR thiab kev tuag ntawm peb Reich!
  Hmo ntuj ntawm lub kaum rau rau lub kaum xya ntawm lub Plaub Hlis poob, thiab ib tug loj heev nres pib. Cov khoom tshwj xeeb tshiab, suav nrog cov tank, tau los ua si.
  Hauv particular, qhov tseeb "Nikolai" -7. Lub tank no yog peb caug centimeters qis dua Nikolai-6, thiab muaj zog dua pem hauv ntej armor rau ob qho tib si turret thiab lub hull. Ntau qhov kev cia siab tau cuam tshuam nrog lub tsheb no, tab sis ...
  Qee lub tso tsheb hlau luam nres ntawm txoj kev thiab lawv cov kev sib kis tsis tau ... Pom tseeb, cov neeg tsim khoom thiab cov neeg tsim khoom tsis tuaj yeem hloov kho rau nws txoj kev hloov pauv thiab lub gearbox tsuas ua tsis tau zoo thaum sim hloov lub zog. lub tank Nikolay).
  Tsuas yog peb ntawm nees nkaum-tsib lub tso tsheb hlau luam tshiab tshaj plaws tuaj yeem nce Seelow Heights. Txawm li cas los xij, lawv txav mus qeeb, lub cav roared, thiab dub, tsw ntxhiab pa taws tawm ntawm cov kav dej.
  Thiab cov tub rog tshiab tau khiav tom qab, qw nrov nrov ...
  Cov ntxhais tseem raug tua rau qee lub sijhawm, tab sis tom qab tsis tau them sai sai rau qhov kev puas tsuaj loj, cov comrades pheej poob rau hauv lub tshuab phom tawg, cov tub rog Soviet tau nce mus rau tom ntej, cov tub rog tau maj nrawm tom qab lawv.
  Txawm li cas los xij, cov Nazis tseem muaj zog. Txaus ntshai Tsis-162, Me-109 "K", thiab Fokken-Wulfs rushed mus rau lub nres aircraft thiab pawns.
  Ntawm lawv, Focken-Wulf neeg tua tsiaj, hauv kev hloov pauv kev ua phem, tshwj xeeb tshaj yog txaus ntshai. Plaub 37-millimeter caliber cannons ib zaug tua ntawm ob infantry thiab tso tsheb hlau luam.
  Ib tug ntawm cov Soviet Alekseev txawm mus ram ib tug hnyav thiab ntau armed yeeb ncuab tsheb ... Lawv sib tsoo thiab .... Cov German muaj hmoo tshaj, nws tswj kom eject, thiab nyob rau hauv Alexei tsis muaj xws li ntaus ntawv.
  Hauv kev ntxhov siab, Alice tau tso tus neeg tsav dav hlau German ua ntej nws qhib nws lub tshuab raj thiab hais lus nrov nrov:
  - Kuv ua siab zoo! Qhov zoo hauv tsev yog qhov lawv muaj nqis, zoo rau tus ntsuj plig uas raug ntiab tawm!
  Cov ntxhais hloov hluav taws mus rau lub dav hlau ... Tab sis Focken-Wulf ntawm kev hloov pauv kev ua phem tsis tau tawm hauv av nrog rab phom. Kev tiv thaiv zoo heev, thiab cov roj tso tsheb hlau luam nyob hauv qab cov cuab yeej nyob ib ncig ntawm lub cockpit. Yam txaus ntshai...
  Tsis yog-162 nyob rau hauv no hais txog yog qhov yooj yim prey ... Ntawm Me-109 "K" koj yuav tsum tau ua tshwj xeeb nres. Qhov kev hloov kho loj kawg ntawm Messerschmit... Kev hloov kho nrog cov phom phom tshwj xeeb, peb rab phom 30 hli, thiab ob rab phom 15 hli. Lub tshuab muaj zog, khib rau Peter-2, thiab txawm mus rau qhov zoo tshaj plaws Peter-3, hauv kev pabcuam, tau kawg. Tsuas muaj teeb meem nrog maneuverability, txawm tias lub cev muaj zog tshaj plaws ...
  Alice thiab tom qab ntawd txiav txim siab los qhia nws qhov kev xav:
  - Cov Germans them nyiaj ntau dhau rau cov ntsuas xws li armor thiab armament ntawm aircraft. Piv txwv li, ntawm Messerschmit, qhov nce ntawm lub zog hluav taws xob gobbled tag nrho cov zog ntawm lub cav. Thiab yuav ua li cas maneuverability deteriorated.
  Angelica snapped:
  - Thiab koj txo qis qhov qaug zog maneuverability. Nws yooj yim tshaj los tham tus nplaig, sib ntaus ...
  Alice cuam tshuam nrog kev chim siab hauv nws lub suab:
  - Kuv tsis sib ntaus! Tab sis tiag tiag, xav txog ntau npaum li cas Me-109 nrog tsib rab phom cua? Tab sis "Salamander" yog qhov zoo tshaj plaws ua ke ntawm cov nqi tsheb, kev tsim khoom, qhov hnyav, maneuverability, ceev, thiab riam phom ib yam nkaus. Txawm hais tias nyob rau hauv no hais txog, tau kawg, nws yog phem tshaj Messerschmitt los yog tshwj xeeb tshaj yog Focken-Wulf.
  Angelica hais gloomily:
  - Koj hais li ntawd, vim tus noog no tsuas yog tus uas peb coj los nqes xwb. Tsis li ntawd...
  Alice hais tias:
  - Tsis txhob ruam!
  Txawm li cas los xij, Soviet "Alexei" thiab "Petra" tau ua tiav nrog cov Nazi hawks muaj zog dua ... Lawv ua rau cov nquab flare, txawm tias lawv ua ...
  Thiab tsib phom Messerschmitt thiab rau phom Focken-Wulf yuav tsis pab, Nazis yuav tsum faus lawv lub qhov ntswg hauv av.
  Tab sis cov Soviet aces raug kev txom nyem. Thiab qhov poob yog qhov tsim nyog, yog li tuaj los kuj yooj yim rau koj lub siab. Thiab tus nab npawb ntawm rams yog nce.
  Alice hais txog qhov no:
  - Rams, tau kawg, lub cim ntawm kev muaj siab, tab sis lub cim ntawm lub siab kom yeej yam tsis muaj kev poob!
  Angelica tsis pom zoo.
  -Ib cim kev txawj ntse....Txawm yog ib lub cim ntawm kev txawj ntse yeej tsis poob. Tab sis qhov no tsis yog tsov rog lawm.
  Alice qw nrov nrov hauv teb:
  - Dab tsi yog tsov rog rau?
  Angelica tau ntse heev ntawm no:
  - Tab sis yuav ua li cas peb thiaj paub qhov txawv ntawm cov txiv neej tiag tiag, thiab qhov twg cov txiv neej tsis ncav cuag cov poj niam!
  Alice ces tau mloog mus rau pab pawg tshiab ntawm cov dav hlau:
  - Saib ntawm pob ntseg ... Dab tsi ua rau lub cim ntawm cov dab hmo ntuj ... Natasha tej zaum muaj. Tam sim no xws li Nazi yuav tawm tsam lub chatterbox!
  Angelica pom zoo.
  - Txaus siab tiag tiag! Yog li ntawd peb tsis txhob hlawv!
  Ekatriina-2 cov neeg tawg rog hmo ntuj, raws li lawv nyiam hu ua Katerinki, thiab tseem muaj npe nrov dua, thiab tsis txaus ntseeg, lub npe menyuam yaus ntawm pob kws.
  Cov ntxhais pilots sib ntaus rau lawv. Lub dav hlau ya tau yooj yim thiab ya tau yooj yim. Hauv kev sib ntaus sib tua huab cua, nws tsis kub heev, yog li nws feem ntau yog siv rau kev tawm tsam thaum hmo ntuj.
  Nyob ntawd, nws tsis tshua muaj suab nrov, lightness thiab maneuverability cuam tshuam. Muaj tseeb tiag, muaj qhov tsis txaus, muaj peev xwm nqa tau rab phom tiv thaiv lub dav hlau ... Lub dav hlau yog tus tua neeg tua neeg.
  Tab sis ntawm no lub ntuj twb raug tshem tawm ntawm yoov tshaj cum vultures, thiaj li hais tias ib tug ntau yooj yim tshuab yuav muab tso rau hauv kev nqis tes ua.
  Alice ntxhi ib tug thov Vajtswv:
  - Tus Tswv, cawm Natasha thiab lwm tus ntxhais txoj sia ... Lawv zoo thiab hlub koj heev. Tsis txhob cia qhov loj tshaj plaws thiab feem ntau tsuas yog kov yeej kev phem thiab kev tu siab thoob ntiaj teb!
  Angelica swb ntawm nws lub xub pwg nyom;
  - Kev thov Vajtswv rau ib yam dab tsi tsis zoo. Tom qab tag nrho, txhua yam nyob rau hauv peb lub ntiaj teb no yog predetermined los ntawm nws, yog li cas yog lub ntsiab lus ntawm kev cia siab tias Nws yuav hloov ib yam dab tsi!
  Alice xav pom zoo:
  - Thiab yog vim li cas koj xav hais tias Nws muaj nyob rau hauv tag nrho ... Thiab yog hais tias muaj, ces xws li nyob rau hauv phau Vajlugkub los yog Kaulees?
  Angelica tuav nws lub taub hau.
  - Kuv tsis xav li ntawd kiag li... Ntawm no koj zaum sib cav sib txawv. Kuv nco qab tias cov daus dawb koj ib zaug hais rau kuv ib txoj kev xav, ib qho tshiab saib ntawm kev ntseeg, tab sis kuv ua li cas tswj tsis nco qab nws?
  Alice maj nrawm nrog kev xyiv fab los ceeb toom:
  - Koj yuav tsum tau nyeem txog Vernadsky lub npe nrov Noosphere txoj kev xav, puas yog? Txog nws txoj kev qhia tias txhua qhov kev xav uas los rau hauv lub siab yog cov khoom siv thiab tsis tsuas yog nyob hauv daim ntawv ntawm kev nco hauv qee qhov ntawm lub hlwb, tab sis kuj tseem sau tseg hauv qhov chaw submaterial zoo li ntawm daim kab xev?
  Angelica tau lees paub tias:
  - Yog, kuv paub tej lus qhia zoo li no. Nws yog feem ntau yog logical. Yog hais tias ib lo lus tuaj yeem sau rau hauv daim kab xev, yog vim li cas ho tsis muaj kev xav lossis kev ua lossis kev xav yuav raug luam tawm hauv ib txoj kev zoo sib xws.
  Alice yuav luag tau txais ib qho khoom plig hauv siab thiab raug yuam kom dhia mus rau sab laug. Ces teb, tawv ncauj tshuab rab phom. Nws tsaug zog, thiab tus tub rog plaub hau kub hais ntxiv rau nws cov lus qhuab qhia:
  - Tseeb tiag... Tab sis ib lo lus, los yog ib kab lus, yav tas los hais thiab tom qab ntawd kaw rau hauv daim kab xev, thiab thaum ua si nrov, tuaj yeem lag ntseg lossis ntxias kom ua. Ib yam li cov duab ntawm ib tug neeg, reproduced nyob rau hauv tsab ntawv tsa suab nyob rau hauv ib zaj duab xis tuaj yeem dazzle, ntshai, lossis hloov tus cwj pwm ... Feem ntau, tig tus ntsuj plig thiab txawm kho tus kab mob ...
  Angelica grumbled hauv kev pom zoo:
  - Yog, nws tuaj yeem!
  Alice ntxiv:
  - Yog li ... Muaj tshwj xeeb Universal Hypernoosphere. Nws muaj ntau qhov sib txawv ntawm ib daim kab xev, tab sis nyob rau hauv nws txoj kev ntseeg, kev cia siab, kev thov Vajtswv ntawm tib neeg kuj tau imprinted zoo li billions ntawm billions ntawm ib zaj duab xis. Yog hais tias billions ntawm cov neeg ntseeg nyob rau hauv ib yam dab tsi, ces nws tsis ploj mus yam tsis muaj ib tug kab, lawv txoj kev ntseeg yog cov khoom thiab accumulates ib colossal npaum li cas ntawm lub zog. Thiab lub zog no tseem tuaj yeem tawg tawm, cuam tshuam lub ntiaj teb cov khoom siv. Ntawd yog, nug thiab koj yuav muab tsis yog ib kab lus khoob. Nws yog qhov ua tau heev uas, nyob rau hauv qee qhov xwm txheej, kev thov Vajtswv yuav ua rau lub zog muaj zog hauv Hypernoosphere thiab nws lub zog yuav pab daws qhov teeb meem ntawm lub ntiaj teb ... Yog li Vajtswv muaj nyob thiab nws yog khoom siv, tiag tiag thiab nquag, tab sis nws tsis yog tus Tsim. ntawm lub ntiaj teb, tab sis theej tsim los ntawm noob neej thiab lawv txoj kev ntseeg rau hauv Nws!
  Angelica tam sim ntawd kho:
  - Tab sis qhov no, nws tsis yog yuav tsum tau thov Vajtswv. Koj tsuas nug tau ... Los ntawm txoj kev, vim li cas yuav tsum Vajtswv. Communism nyob rau hauv vaj ntxwv version kuj yog kev ntseeg ruaj khov. Yog li, yog tias koj nug cov neeg lub siab nyiam ntawm Bolshevism, lossis Stalin, rau qee yam, ces qhov no yuav ua tiav?
  Alice hais nrog kev ntseeg siab tiag tiag:
  - Yog! Nws yuav zoo! Thiab nws yuav ua tiav, thiab yeej!
  Angelica raug rho tawm haujlwm ob peb zaug... Lub ridge thib ob ntawm Zeel Heights twb coj mus lawm. Tab sis tseem muaj ib feem peb, lub fortified tshaj plaws, qhov twg reserves thiab fists los ntawm tso tsheb hlau luam thiab self-propelled phom sawv. Nws tsis yooj yim rau nkag mus rau qhov kev tawg ntawm no ...
  Cov tub rog Soviet, sab sab los ntawm kev sib ntaus sib tua hnyav, tau nres thaum sawv ntxov ... Ntau tus tub rog tub rog tuag, cov tsheb ciav hlau puas tsuaj yuav tsum tau kho ... Cov ntawv tau welded rau lawv ntawm kev mus thiab pov rau hauv kev sib ntaus sib tua dua. Txhua yam tau ua tiav nyob rau tib lub sijhawm nyob rau hauv ib qho kev quab yuam, cov neeg kho kho tsuas yog khiav ncig, zoo li ib tug neeg tau nrawm rau zaj duab xis. Ntawm qhov tod tes, ntawm daim kab xev qub, cov thav ntawv tsuas yog txav nrawm dua li qhov tiag tiag.
  Alice thiab Angelica lawv tus kheej tau txais lwm qhov mob tsis zoo, thiab raug yuam kom pw tsaug zog. Cov ntxhais tau qaug zog thiab xav pw tsawg kawg yog ob peb teev, tab sis lub suab nrov nrov tsis tso cai rau lawv ua li ntawd.
  Thiab lub Soviet tank thiab infantry loj, poob zoo li nthwv dej ntawm nthwv dej thiab maj mam khom ... Nws yog ib qho tsim nyog los sib sau ua ke lub zog thiab co cov German tiv thaiv dua. Yuav ua li cas lwm nthwv dej raws ib nthwv dej. Cov ntxhais ob lub qhov muag tau daig ua ke, tab sis txoj cai nruj ntawm Marshal Zhukov txuas ntxiv tsav lawv thiab ntau tus txiv neej mus rau qhov kev tawm tsam.
  Thiab cov tub rog tsis muaj zog ntxiv lawm, thiab tsis yooj yim nkag tau zoo li qwj, tsuas yog nrawm me ntsis....
  Thiab ces Alice txiav txim siab hu nkauj rau kev zoo siab:
  Los ntawm cov iav siv lead ua ntawm lub pas dej;
  Kuv tabtom skating zoo li nqos!
  Kuv tsis tau khov kuv lub siab -
  Glorious Russia muab rau koj!
  
  Thiab nyob rau lub caij nplooj ntoos hlav cov ntoo yog ntsuab;
  Thiab cov tub ntxhais hluas caij nplooj ntoos hlav boils nrog lub neej!
  Muaj tua loj hlob tshiab,
  Nyob ntawd lub emerald nplooj rustle!
  
  Koj zoo nkauj npaum li cas dej tob;
  Lub hnub lub teeb yog reflected!
  Cov nplej hauv teb tau ntim cov kua txiv hmab txiv ntoo,
  Kaj ntug dyed lawv nyob rau hauv rubies!
  
  Yuav kom dawb huv Archangels xav tau;
  Cia sawv daws huv si ua ntej tshoob!
  Thiab ua hauj lwm, nyem ob txhais taw rau hauv lub khob cij,
  Tig cov xov zoo tshaj plaws los ntawm silk!
  
  Tab sis kuv tsis xav tias hu
  Nyob rau hauv kuv lub siab, ib tug horde ntawm dab!
  Yuav ua li cas coj lub neej zoo li no, tu siab;
  Nws zoo dua mus ua rog - tua kev phem nyob ntawd!
  
  Ntawm no ua ntej peb yog kev nthuav dav ntawm txawv teb chaws;
  Hauv qab hooves ntawm suab puam suab puam!
  Tsis muaj qhov txias txias uas tsis muaj neeg tuag nyob hauv qab pines,
  Saib dab tsi ghoul nqos!
  
  Hauv tsov rog kuv paub kev txom nyem
  Ua rau koj tuag!
  Thiab dab tsi yog sobs
  quaj ntawm cov menyuam ntsuag ko taw liab qab!
  
  Tab sis ntawm lwm sab ntawm kev taug txuj kev nyuaj,
  Muaj kev pheej hmoo ntau, koj ua neej nyob!
  Tus Tswv puas pub kev zam txim?
  Yog, peb tsis xav tau lub vaj kaj siab - koj nyob qhov twg louse!
  
  Txiv neej yog ib yam tsiaj
  Dab tsi ua rau nws nyob ntsiag to!
  Ces nws tsim nws lub qab ntuj khwb,
  Kev tswj hwm kev txiav txim yog txias!
  
  Thiab Leej Niam yog Leej Niam;
  Koj yog Russia, lub teb chaws dawb huv!
  Zoo li velvet koj pebbles, pebbles,
  Qhov twg tus liab qab khiav!
  
  Tab sis lub sij hawm tau los, lub ntsiab lus yog insidious,
  Kev hlub crept los ntawm ambush!
  Kuv raug ntxias, Kuv pom kuv tus kheej ib tug txiv neej,
  Ntawm no yog ib tug corrupt nqaij!
  
  Tau, ntawm chav kawm, nws tau mob siab rau Fatherland:
  Yuav tsis muaj kev phem kev qias!
  Tab sis xws li yog txoj hmoo ntawm noob neej,
  Tias peb yog neeg, qhov tseeb nyuj!
  
  Nws tau los ua ib tug neeg soj xyuas, ruthless,
  Nws muab peb tej kev npaj uas tsis hwm!
  Tab sis qhov no tsis yog menyuam yaus pranks,
  Yog tus yeeb ncuab ntxeev siab rau koj!
  
  Tej yam tau phem
  Ntawm no yog peb faib nyob rau hauv lub cauldron!
  Thiab cov Nazis ntes tau los ntawm braids,
  Yog li ntawd kuv tau los ua qhev!
  
  Kuv ua hauj lwm liab qab hnub thiab hmo ntuj
  Kuv nkoj thiab crushed ore!
  Thiab nyob rau lub caij ntuj no thiab lub caij ntuj sov kuv tsis tau taw,
  Thiab kuv tab tom khiav tom qab lub wheelbarrow!
  
  Lub nplawm tsim txom kuv thiab tsis muaj kev hlub tshua,
  Thiab kuv paub kev nruj kev tsiv tag nrho!
  Auj, dab tsi pov tseg peb tau dhau los,
  Tus neeg phem Dab Ntxwg Nyoog hle nws cov hniav!
  
  Koj yeej tsis qhia cov xeeb leej xeeb ntxwv,
  Txhob mus ntxeev teb chaws!
  Tsis txhob hloov lub siab nrog ib npib,
  Peb Leej Txiv; Vajtswv, lub siab, Niam!
  Cov ntxhais tau tawm tsam ntawm no, thiab Oleg Rybachenko tsoo mus rau Berlin los ntawm Elbe. Tus tub nyob mus ib txhis ntawm kaum xyoo (ntau dua precisely, me ntsis loj, vim hais tias Oleg yog npaum li cas siab tshaj qhov nruab nrab qhov siab ntawm ib tug txiv neej!) Sib ntaus zoo li ib tug titan.
  Ib tug tub zoo nraug nrog cov leeg muaj zog heev, nws cuam grenades nrog nws liab qab ob txhais ceg, rhuav lawv sib nrug los ntawm cov yeeb ncuab thiab qw nrov:
  - Rau lub yeeb koob ntawm huab tais, peb yuav tsis tshem tawm cov yeeb ncuab nyob rau hauv vain!
  Tom qab uas tus me nyuam tub coj thiab pib sau ib zaj nkauj zoo kawg li thaum nws taug kev;
  Zoo, zoo nkauj, lub teb chaws Russia,
  Nyob rau hauv nws, Tsar Vladimir txiav txim siab heev ...
  Nws yog Vajtswv tus uas tsim lub ntiajteb mus ibtxhis...
  Peb yog Russian warriors ntawm ib yob!
  
  Peb yuav muaj peev xwm kov yeej kev phem ntawm ntuj txiag teb tsaus thaum ua si,
  Txawm hais tias Wehrmacht tawm tsam mob siab rau ...
  Tus txiv leej tub invincible Russian yog peb dais,
  Kom meej meej ib tug txiv neej tsis yog ib tug liab!
  
  Kuv ntseeg tias peb yeej yuav kov yeej Nazis,
  Tus ntxhais yuav pov pob nrog nws pob taws liab qab ...
  Ntawm no nws nthuav nws tis, ib tug cherub muaj zog nyob saum peb,
  Zoo nkauj scythe warriors!
  
  Kuv yog ib tug tub pioneer,
  Leej twg tsis ntshai daus thaum txias ...
  Qhia tag nrho cov tub rog ua piv txwv,
  Cov neeg dawb huv ntawm no ci los ntawm lub ntsej muag ntawm lub ntsej muag!
  
  Ib tug me nyuam tub sau los ntawm rab phom tshuab,
  Mowed down cov qeb nyob rau hauv npau taws ntawm fascist ...
  Nce daim thaiv ntawm peb fatherland,
  Tsis pub scum-revanchism!
  
  Tub rog tub rog pov rau yeeb ncuab,
  Nrog ib tug liab qab taw ntawm sawdust ib lub foob pob ...
  Nws yuav rhuav Ntxwg Nyoog cov yeeb ncuab,
  Adolf yuav txav los ntawm lub viav vias ntawm lub ntsej muag!
  
  Tus tub sib ntaus - npau taws titan,
  Mortar hluav taws erupts...
  Ib tug nag xob nag cua cheb dhau lub ntiajteb sab hauv,
  Cia tus phem Cain raug rhuav tshem!
  
  Ib zaug ntxiv muaj zog grenade yoov,
  Cov yeeb ncuab ntawm Fatherland mob siab rau rhuav tshem ...
  Tom qab tag nrho, peb kev phooj ywg yog ib qho khoom monolith,
  Peb kuj yuav los hauv qab lub vaj kaj siab!
  
  Thov kom peb lub teb chaws dawb huv,
  Thiab cia lub Cherub nce saum ntuj ...
  Nrog ib tug liab qab tus ntxhais golden-haired,
  Kuv tab tom ua kev sib tham, tua ntawm horde!
  
  Ntau xyoo dhau mus, Yexus yuav los,
  Thiab nws yuav yog leej niam ntawm Vajtswv, poj huab tais Lada ...
  Kev yeej qhib ib tus account unlimited,
  Thiab yuav muaj nqi zog tsis kawg rau txhua tus!
  . QHOV #9
  Akulina Orlova thiab Anastasia Vedmakova rhuav tshem German aircraft hla Berlin.
  ME-462 yog ib tug heev formidable tshuab tawm tsam nrog Lavxias teb sab hwj chim. Lub superiority ntawm tsarist aviation nyob rau hauv cov zauv yog colossal. Thiab cov Germans ua si.
  Tab sis lawv tau tawm tsam heroically.
  Albina thiab Alvina sib ntaus sib tua saum ntuj, ua yeeb yam qhia lawv chav kawm.
  Albina tsoo lub tsheb Lavxias nrog nws txhais taw liab qab thiab qw:
  - Kuv yog Dab Ntxwg Nyoog tus ntxhais!
  Alvina tseem rhuav tshem lub dav hlau ntawm tsarist pab tub rog nrog kev pab los ntawm cov ntiv tes zoo nkauj ntawm nws sab sab thiab squeaked:
  - Rau peb cov yeej txias!
  Thiab nws tsoo lwm lub tsheb Lavxias.
  Tab sis thaum kawg, ob qhov zoo tshaj plaws aces ntawm Thib Peb Reich thiab ob qhov zoo tshaj plaws aces ntawm tsarist Russia tuaj ua ke.
  Ib khub hluas nkauj tawm tsam lwm khub niam txiv. Cov ntxhais los ntawm Thib Peb Reich yog ob qho tib si ntxim nyiam blondes. Thiab tawm tsam lawv, cov Russians - ib tug blonde thiab ib tug redhead.
  Ob leeg niam txiv feem ntau sib ntaus sib tua thiab hnav tsuas yog bikini.
  Albina thiab Anastasia pib tua ib leeg los ntawm qhov deb.
  Albina twisted nws txhais taw liab qab thiab tua los ntawm tis ntawm Lavxias teb sab tsav.
  Nws ua pauj los ntawm kev ua phem rau nws tus nrog sib ntaus tus Tsov tus tw. Ob lub dav hlau Lavxias thiab German pib haus luam yeeb.
  Anastasia hu nkauj:
  - Hail tsarism!
  Thiab nrog nws pob taws liab qab nws xa ib qho khoom plig ntawm kev tuag rau tus yeeb ncuab.
  Albina kuj ntaus tus yeeb ncuab thiab muab tawm:
  - Rau Niam Txiv, rau Fuhrer!
  Ob lub dav hlau twb raug hluav taws kub hnyiab, thiab ci ntsa iab nrog lub teeb xiav. Thiab cov ntxhais pib nce qib thiab sim muab lawv tso rau hauv qhov chaw hauv qab no. Yog li hais tias cov tshuab tsis tawg tag.
  Akulina thiab Alvina raug rho tawm haujlwm ntawm ib leeg thiab maneuvered. Tsis tas li ntawd, lub zog ntawm cov ntxhais tau sib npaug. Lawv yog ob qho tib si zoo nkauj, liab qab blondes. Thiab xws li amazing beauties. Thiab lawv nyiam tsim txom thiab txawm rape txiv neej. Tshwj xeeb yog cov hluas nkauj xwb.
  Warriors da dej ib leeg nrog plhaub.
  Akulina, nrog nws cov ntiv taw liab qab, txawm li cas los xij tsom rau rab phom dav hlau thiab tua cov yeeb ncuab.
  Tab sis Alvina tswj kom tawg, kuj siv nws cov ntiv taw liab qab, lub plab ntawm tus nrog sib ntaus sib tua.
  Ob lub dav hlau pib tawg ua ke hauv nplaim taws. Thiab tsis muaj dab tsi tshuav tab sis kom eject.
  Cov ntxhais poob qis, waving lawv liab qab, tanned, chiseled ob txhais ceg, thiab hu nkauj:
  - Peb yuav rhuav txhua leej txhua tus, thiab peb yuav khi txhua tus yeeb ncuab,
  Peb yuav tsis tso peb tus ntsuj plig los tsis muaj kev sib ntaus!
  Thiab qhov chaw nyob rau saum toj, kev sib ntaus sib tua hnyav tseem tab tom mus. Anti-aircraft phom tua hluav taws thiab foob pob ua ntxaij ya.
  Oleg Rybachenko, pov lwm lub grenade nrog nws liab qab, me nyuam ob txhais ceg, tearing li Nazis, nws hais;
  Tus kws sau ntawv zoo ib yam li Vajtswv hauv kev xav, tsim cov masterpieces, tab sis txawv ntawm kev khuv leej rau kev tsim!
  Ib tug neeg poob kev txhaum zoo li lub caij nplooj zeeg maple nplooj, tsuas yog tus neeg saib xyuas tsis zoo Vajtswv hlawv tsob ntoo nws tus kheej!
  Yog li ntawd tsob ntoo ntawm noob neej tsis tso nplooj ntawm kev txhaum, koj yuav tsum tau ua pa nrog koj lub siab!
  Kuv yuav tsum hais tias tus tub yog witty heev.
  Thiab nws tau raug cog lus tias thaum kawg yuav tau txais cov lus cog tseg ntev thiab tsim nyog tau txais txiaj ntsig zoo ntawm cov dav dav. Cia nws zoo li menyuam yaus.
  Oleg Rybachenko txiav txim siab tias rau qhov no nws yog tsim nyog los ntes lub Fuhrer. Thiab nws yuav txias heev.
  Cov tub rog Lavxias mus rau qhov kawg, feem ntau muaj zog kab ntawm Seelow Heights. Kev nyuaj siab, kev poob zoo heev, cov toj siab heev, zoo li lub piano nrog cov yawm sij tawg, npog nrog cov neeg tuag. Tank, txawm los ntawm Nikolay series, skid nyob rau hauv cov ntshav thiab tsis xav mus rau pem hauv ntej. Thiab cov shells tseem tawg thiab erupting, zoo li yog cov volcanoes tau qaij thiab qhib lawv cov vents.
  Lava yog qhov sib xyaw ntawm cov nplaim hluav taws thiab cov hlau lead, cov foob pob uas muaj txhua yam ntawm cov khoom tawg, muab pov rau hauv Lavxias ya Salamander armadas. Thiab kev sib cav, twb cov Nazis tsis saib tsis taus ramming. Xws li iab, kev sib ntaus sib tua tshwm sim.
  Cov poj niam tub rog lawv tus kheej khiav mus rau qhov kev tawm tsam, lawv pom tias cov phom tshuab hnyav ntawm Nazis li cas, zoo li cov cab, nkag los ntawm lawv lub qhov thiab nto qaub ncaug tuag taus. Thiab thaum ntaus nrog xws li ib tug hnyav thiab tawg ntho, cov tub rog torn rau tej daim thiab nrog cov pob txha smashed rau smithereens ya rov qab.
  Cov tso tsheb hlau luam nres ze rau sab saum toj, thiab cov tub rog thawb cov neeg ua haujlwm armored nrog kuv txhais tes. Nyob rau tib lub sijhawm, lub suab nrov, qw nrov nrov, thiab ib tus phooj ywg tshee hnyo tau hnov. Ib khub ntawm cov neeg ua haujlwm armored, tau ntog rau ntawm cov mines, tawg, thiab cov khoom ntawm lub cev ya mus rau txhua qhov kev taw qhia.
  Tab sis cov tub rog thawb mus ntxiv, twb muaj ob peb ib nrab ntawm cov pillboxes yog nyob los ntawm Lavxias teb sab Tsarist Army.
  Cov ntxhais tua ntau heev, lawv raug mob dua, tab sis tawm hauv lawv txoj haujlwm tsis yog rau lawv. Lawv cia li kaw lub qhov txhab nrog cellophane thiab poob rau ntawm qhov tseeb hais tias lub zog.
  Nws twb tsaus ntuj lawm, thiab thaum pom kev tsis zoo, nws nyuaj rau kev tiv thaiv. Txawm hais tias qee tus yeeb ncuab tso tsheb hlau luam thiab phom nws tus kheej faus rau hauv av muaj cov cuab yeej pom kev hmo ntuj.
  Tab sis tsis muaj kev xav rov qab ...
  Alice rub nws tus khub ntawm lub xub pwg nyom.
  - Saib seb Jagdtiger ua dab tsi.
  - Nws tab tom khawb nws lub ntxa! Angelica snapped.
  Qhov muaj zog tshaj plaws ntawm cov cuab yeej cuab tam lub zog thiab kev tiv thaiv, Yagdtigr-3 tank destroyer, raug rho tawm heev ntawm cov nyees khawm Soviet tso tsheb hlau luam Nikolai thiab Alexander. Nws yuav luag peb caug-kilogram armor-piercing projectile tsuas ripped tawm ntawm lub cev turret yam tsis tau tawm hauv cov neeg ua haujlwm kom muaj txoj sia nyob. Nws yog qhov nyuaj heev los rhuav tshem xws li colossus, thiab txawm tias faus rau hauv av, sprinkled nrog sandbags.
  Alice ntxhi rau nws tus phooj ywg:
  - Kuv mam li sim ua txhaum nws qhov muag pom thiab qhov pom kev hmo ntuj.
  Angelica luag ntxhi zoo siab heev.
  - Tuav lub qhov muag ... Nws yog funny! Feem ntau cov poj niam tua nrog lawv ob lub qhov muag, tsis yog lawv lub qhov muag. Koj tau pom tej yam tshiab!
  Alice, muab lub pob tw rau nws lub xub pwg nyom thiab so nws lub hauv caug-ntev ob txhais ceg rau hauv av ploughed los ntawm shells, coj tus yeeb ncuab ntawm rab phom, ntxhi:
  - Yog hais tias ib tug sparrow nyob ze, peb yuav tua hluav taws rau lub cannon! Yog hais tias ya - ntaus ya, thiab xub mus rau lub tsev kho mob puas hlwb!
  Angelica, tau tshem tawm Fritz nrog lwm qhov kev txhaj tshuaj zoo, teb tias:
  - Yog li cov txuj ci txias ntawm ib tug neeg ua yeeb yam hauv circus ploj mus. Tsuas yog tam sim no, feem ntau nyob hauv peb lub tebchaws lawv raug xa mus rau ib lub chaw pw hav zoov, tsis yog tsev kho mob puas hlwb!
  Alice, tua nrog kev pab ntawm nws cov ntiv taw liab qab, tawg nrog qhov raug ntaus, qhov pom ntawm Jagdtiger playfully hu nkauj:
  - Ntawm lub ruins ntawm Berlin, Taras Bulba ntub nws tus tub! Thiab yog vim li cas peb yuav tsum coj Berlin - tag nrho lub ntiaj teb no zoo dua ib zaug!
  Angelica plam nrog luag, thiab lwm tus "fascist" swb lawm. Tus ntxhais ntaus nws tus kheej ntawm lub puab tsaig nrog nws lub nrig.
  - Tsis yog nyob rau pem hauv ntej, txhua yam tsis raug, tsis muaj kev lom zem! Koj haus luam yeeb ntawm lub plab khoob, koj haus nrog hangover!
  Alice winked rov qab.
  - Tab sis kuv tsis haus thiab tsis muaj leej twg yuav nchuav nws caj pas. Muaj kev xyiv fab ntau dua li hops, xws li txav tau, hu nkauj thiab seev cev!
  Angelica tsis nco qab lawm, nws txoj kev xav tua hluav taws tua tsis tau tsim kho zoo li Alice, thiab nws txoj kev luag yog qhov tsis tsim nyog thaum muaj ntau tus neeg tuag nyob ib puag ncig uas ib tus yuav tsum sim tsis txhob nqis los ntawm lub cev. Thiab qee zaum kuv yuav tsum tau khiav hla qhov seem ntawm lub cev ...
  Cov plaub hau liab Siberian warrior hais tias:
  - Yog li kuv nkag siab tias kev ua tsov rog muaj lub ntsej muag tsis muaj poj niam, tab sis poj niam ua siab ntev hauv kev ntshaw rau cannibalism!
  Alice kuj tsoo lub zeem muag hmo ntuj, thiab hais nrog kev ntxhov siab:
  - Kuv tsis nyiam rhuav tej yam zoo!
  Angelica snorted contemptuously.
  Dab tsi yog qhov zoo ntawm cov cuab yeej no? Kuv qee zaum ntsia mus rau hauv lub trophy ... Txhua yam blurs, zoo li tus neeg noj qab haus huv muab tso rau hauv tsom iav, thiab nrog lub ntsej muag ntsuab.
  Alice teb sensibly:
  -Qhov zoo yog paub nyob rau hauv kev sib piv. Peb tsis muaj qhov ntawd!
  Angelica ntseeg siab hais tias:
  - Tsis yog, nws yuav! Thiab txawm zoo dua cov Fritz ... Tab sis Nazi lub teb chaws Yelemees yuav tsis muaj dab tsi tshuav, tsuas yog tshaj plaub caug kilometers rau Berlin. Thiab peb yuav hla lawv, txawm li cas los xij yog rau peb, thiab tus yeeb ncuab tsis tas yuav!
  Alice paub meej tias:
  - Zoo, tau kawg, cia peb mus! Ntawm no kuv paub tseeb tiag! Tab sis tam sim no, nws yuav tsis ua rau peb hloov qhov chaw xa tawm ...
  Cov ntxhais khiav, nplawm lub kaus mom hlau nrog lawv ob txhais ceg zoo nkauj uas npog nrog cov pob khaus thiab abrasions, yuav luag rau hauv caug, tab sis tseem zoo nkauj. Cov tub rog txawm tias qee qhov nyiam qhov mob no, ua rau lub siab tawv tsis tuaj yeem nkag mus, txawm tias ntau tus txiv neej.
  Alice wisely remarked:
  - Ib tug txiv neej tsis tsuas yog hwj txwv ntawm nws lub ntsej muag, thiab cov pob hlau hauv nws lub ris, tab sis kuj muaj lub plawv kub hauv nws lub hauv siab!
  Angelica pom zoo nrog qhov no:
  - Ib tug tshis kuj muaj hwj txwv, tab sis tsuas yog ib tug txiv neej tiag tiag muaj lub siab kub!
  Lub ridge thib peb tseem tsis tau nyob. Attack aircraft raug kev txom nyem, tshwj xeeb tshaj yog los ntawm Focken-Wulf - lub dav hlau dab. Ib lub rooj sib tw muaj zog tshaj plaws nyob rau hauv cov lus ntawm armament thiab armor, no workhorse ntawm lub ntiaj teb no ua tsov ua rog II, yog heev tsis kaj siab rau Alekseev. Qee qhov tsis muaj zog hauv kev ua haujlwm hauv kev sib ntaus sib tua, nrog rau cov dav hlau tsis muaj zog heev, tsis muaj kev cuam tshuam tshwj xeeb, tab sis lub zog ntawm riam phom ...
  Thiab Peter thiab Ivan poob qab ...
  Alice, paub tias Fokken-Wulf tsis tuaj yeem raug tua los ntawm tus neeg tua phom, khob tawm ntawm Salamanders lossis Me-462. Muaj caij nyoog...
  Angelica, ntawm qhov tod tes, raug rho tawm haujlwm ntawm lub hom phiaj hauv av. Nrog ntau yam kev vam meej, tab sis snipers tsis nco txhua, tsuas yog hauv cov yeeb yaj kiab. Los yog hauv cov yeeb yaj kiab uas tsis tshua muaj npe. Alice, txawm tias nws nco, nws yog imperceptible. Nws tsis xav plam nws lub koob npe nrov li ib tug tub rog terminator!
  Tab sis Angelica smeared ntau thiab ntau zaus. Ntawm no, txawm li cas los xij, tsis yog nws qhov txhaum, hmo ntuj, pa taws, pa taws, txawm tias huab cua vibrates los ntawm tshav kub. Tab sis tus tub rog Siberian ntxhov siab thiab nws hu nkauj:
  - Alisa Selezneva, coj kuv lo lus rau nws! Tua zoo li nyuj, Nazi madhouse!
  Tus tub rog plaub hau kub tsis quav ntsej cov lus dag. Txawm tias nws raug thab plaub.
  Alice cia li xav
  - Wit qee zaum qhia qhov dullness ntawm lub siab, zoo li daim iav ncaj nraim lub ntsej muag nkhaus!
  Cov salamanders ya mus rau hauv thiab tawm, ntawm qhov tsis sib xws. Lawv siv lawv cov superiority nyob rau hauv ceev thiab maneuverability, yog li ntawd lawv tau sim ua kom lub siab rau lub Lavxias teb sab aces, tsim ib lub zos superiority nyob rau hauv lub zog ntawm ib tug los yog lwm yam sector ntawm pem hauv ntej.
  Tsis yog-262s, fluttering zoo li npauj npaim, speckled ntsuab thiab xiav khaki. Lawv tau ua ib lub thoob yob, ib lub kaum ob thiab ib nrab ntawm cov tsheb zoo nkauj no ib zaug, ces ntog rau ntawm tis zoo li cov skaters.
  Alice nyem nws tus nplaig:
  - Bab! Nws tsuas yog zoo kawg nkaus! Tab sis skaters, nws yuav tsis cawm koj!
  Npauj npaim yeej nkag rau hauv lub teeb thiab poob!
  Meanwhile, nyob rau hauv lub meantime, Vladimir lub thib peb ntawm hmo ntuj los ntawm 17 mus rau 18 muab qhov kev txiav txim:
  - Zhukovsky muaj lub sijhawm nyuaj! Yog li ntawd, kuv hais kom cov shock units ntawm thawj Ukrainian pem hauv ntej tig mus rau sab qaum teb thiab tawm tsam Berlin los ntawm sab qab teb!
  Cov thawj coj muab cov lus txib, thiab cov tub rog thiab cov tub rog sib ntaus sib tua yam tsis xav.
  Alice ua rau lwm "Salamander" hlawv (Kuv xav paub tias yog vim li cas cov Germans hu ua lawv lub dav hlau zoo tshaj plaws hauv kev sib ntaus sib tua. Tej zaum los ntawm kev sib piv nrog cov ntawv tshiab nto moo; Karl Capek - tsov rog nrog salamanders. ua hauj lwm ntawm mutant salamanders thiab fascist-Nazis!), hais tias:
  - Rau qee qhov laj thawj, ib tus neeg yoov tau yooj yim tua!
  Angelica tawm tsam eloquently:
  - Ib tug neeg uas tig tawm los raug tua los ntawm lub pob zeb yooj yim, cov tis tau tsoo los ntawm cov pob zeb twb tau ya!
  Alice luag ntxhi.
  - Yog, ntawm no yog dialectics! Lub dialectics ntawm txoj kev loj hlob thiab lub tswv yim ... Raws li Fabkis hais ...
  Angelica cuam tshuam nws tus khub:
  - Muaj Kutuzov - nws yeej Fabkis! Tam sim no Vladimir yog tus Vajtswv ntawm tag nrho lub ntiaj teb no!
  Cov ntxhais, tom qab cov lus no, giggled dua, ib leeg ib leeg. Alice, tua ntau thiab nrawm dua, txawm tias nws rab phom tsis siv neeg overheated thiab hlawv nws tus ntiv tes. Ntawm no, piv txwv li, nws txawm muaj peev xwm los tsoo qhov yuav luag tsis muaj zog Focken-Wulf thaum lub sijhawm tig. Angelica qhuas:
  - Koj lub qhov muag yog pob zeb diamond! Thaum lub qhov muag yog pob zeb diamond, tsis zoo li lub pob zeb ntuj, nws yog ib txwm nyob ntawm tes thiab tsis tas yuav khawb tawm!
  Alice jokingly sau lwm aphorism:
  - Txawm tias tus nyuj yuav tsum tau ris yog tias lawv nyob ntawm qhov nkhaus ntawm lub tiaj ua si thiab lub qhov dej! Ib tug poj niam txaus siab rau cov khaub ncaws ntawm nws tus kheej, ib tug txiv neej txaus siab rau nws qhov tsis tuaj, thiab tus neeg sau se txaus siab rau cov lej ntawm thaj ua rau thaj uas tuaj yeem txiav los ntawm lwm tus hnav khaub ncaws los ntawm patching lub xeev pob nyiaj siv!
  Muaj ib ntus lull nyob rau saum ntuj, tab sis mam li nco dheev, nyob rau hauv nruab nrab ntawm txoj hauj lwm, cov tub rog Lavxias teb sab nce qib zoo li tawg, zoo li lub meteorite poob rau hauv lub ntiaj teb. Pua pua ntawm infantrymen raug rhuav tshem, hlawv thiab muab pov rau hauv kev sib txawv. Lawv tawg khiav ri niab, zoo li lawv tsis yog neeg, tab sis ib tug tag nrho nthwv dej ntawm tsunami tau sawv los ntawm cov ciaj sia, tattered thiab tuag lub cev.
  Angelica qw nrov nrov:
  - Wow! Ntawm no yog tshuab! Txawm "Andryusha" tsis ntaus li ntawd!
  Alice hais tias:
  - Qhov no yog Strumtigr, nrog nws tus foob pob. Tus haib tshaj tracked phom phom!
  Angelica pov nws ob txhais tes.
  - Yog, Kuv tsis tau pom qhov durra ua ntej! Tej zaum nws tus kheej-propelled phom yam koj xav tau!
  - Peb yuav tsum pom cov phom nws tus kheej no thiab ua rau nws tsis zoo! Alice hais. - Txwv tsis pub, peb yuav npau taws hauv da dej!
  Angelica tso dag tawm ntawm qhov chaw:
  - Peb yuav nyob hauv da dej: yog li da dej rau ib tus neeg Lavxias yog kev zoo siab!
  Xws li chaos kav nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua uas Alice tswj tau kho qhov twg txhaj koob tshuaj tivthaiv los ntawm tsuas yog ib tug thib ob volley. Ntxiv mus, ob leeg, "Sturmtiger", tau thrashed ib zaug. Yog li cov foob pob tawg, ntau tus neeg raug tsim txom ...
  Angelica, zoo li Spinoza thiab Cicero dov rau hauv ib qho, hais tias:
  - Rau kev kos duab, cov neeg ua yeeb yam ua kev ywj pheej rau kev txi, rau kev ua tub rog kos duab, cov neeg mloog raug yuam kom txi! Cov pej xeem ib txwm xav tau ib qho kev sib tw nrog cov txuj ci zoo nkauj; tsis muaj leej twg sab laug los ntawm cov pej xeem uas xav rov ua dua nrog cov txuj ci ua tub rog! Concerts of the maestro of art, cov nyiaj loj yog them rau daim pib, thiab cov nyiaj ntau dua yog them kom tsis txhob concerts ntawm maestro ntawm martial art!
  Alice cuam tshuam nws tus phooj ywg:
  - Los ntawm kuv tus account, cia li tua ncaj qha mus rau hauv cov channel ntawm qhov dav muzzle ntawm rab phom loj, ces cov foob pob nyob rau hauv tus nqi propellant yuav detonate!
  Angelica twisted nws tus ntiv tes ntawm nws lub tuam tsev:
  - Koj yuav tsum xub hloov txoj hauj lwm, tias lub kaum sab xis yog ncaj thiab stomp koj ob txhais ceg!
  Cov tub rog khiav nrog tag nrho lawv cov agility, tab sis dua lawv tsis muaj sij hawm. Stormtigers zoo li tau txais cov khoom siv tsis siv neeg ntxiv thaum rov pib dua thiab lawv qhov hluav taws kub tau nce ntxiv. Tsis tas li ntawd, tsis tsuas yog cov tub rog tub rog, tab sis kuj tso tsheb hlau luam raug kev txom nyem los ntawm kev ntaus pob, cov pej thuam raug torn tawm, thiab cov hlau tau tov nrog cov nplaim taws hauv dab ntxwg nyoog lub cauldron.
  Cov ntxhais, ntxhov siab ntawm lawv txoj kev qeeb, lub hom phiaj tau nqis tes rau lawv liab qab, poj niam ko taw mus rau hauv qhov hluav taws kub txhawm rau rau txim rau lawv tus kheej nrog kev mob!
  Angelica hais tias:
  - Peb tsim nyog nws!
  Alice, grimacing nyob rau hauv kev txom nyem thiab seev cev barefoot ntawm hluav taws, ntxiv:
  - Thiab cov yeeb ncuab tsim nyog txawm tias phem dua!
  Angelica teb tias:
  - Nws yog qhov zoo dua los tua ib tus neeg phem tshaj qhov nthuav tawm ib puas, tus neeg phem kawg ua rau lawv tus kheej!
  Alice txiav txim siab, raws li ib tug tub rog ntawm Lucifer, tshaj tawm tias:
  - Thiab qhov no yog qhov peb yuav ua!
  Cov ntxhais coj lub hom phiaj, seev cev los ntawm cov nplaim taws me me, qhov mob thiab kub hnyiab tso cai rau lawv kom mloog zoo. Tom qab tag nrho, qhov no yog lawv lub tebchaws, lawv cov kwv tij yog cov tub rog Lavxias, lawv yuav tsum yeej thiab ua cov kauj ruam kawg rau Berlin. Thaum communism yeej, txiv neej yuav tsis tuag ntawm lwm tus txiv neej txhais tes!
  Pib mos, cov mos txwv tshwj xeeb ntawm kev nce armor-piercing ya tawm ntawm lub thoob. Ntawm no qhov teeb meem tseem ceeb tsis yog kom nkag mus rau hauv lub qhov cua xwb. Cov Nazis kuj tsis yog neeg ruam thiab tiv thaiv lub thoob qhib nrog lub hau zoo li lub hau tshuaj yej. Yog li ntawd, nws yuav tsum muaj sij hawm los cog nws nyob rau hauv lub sij hawm luv luv thaum lub kaus mom sawv nyob rau hauv ib qho instant ntawm txhaj tshuaj. Tom qab ntawd, zoo li cov mos txwv tho qhov sib xyaw ntawm ob peb cov kua aggressive ...
  Nws tawg monstrously, thawj ob explosions nyob rau tib lub sij hawm, ces ob peb ntxiv los ntawm detonation ntawm ib tug kaum ob ntau mos txwv foob pob. Ob peb lub pillboxes nyob ze, Fritz raug rhuav tshem lossis puas tsuaj loj, qhov khoob khoob tau ua rau lawv.
  Lub moj tej tawg muaj zog heev uas nws yuav luag khob ob warriors ntawm lawv nraub qaum. Hauv kev xyiv fab, cov ntxhais qw:
  - Muaj! Tsuas yog chav kawm xwb!
  Alice ntxiv:
  - Lub qhov muag ntse ntawm tus sniper muaj peev xwm tho lub tsho tuab ntawm cov pob muag tuab, tus tub rog ruam tshaj plaws!
  Ib lub suab txaus siab tau hnov los ntawm qab.
  - Kuv pom nws! Cov ntxhais, xav txog qhov Order of Glory ntawm thawj degree nyob rau hauv koj lub hnab tshos ... Ib tug txiv neej nyob rau hauv lub uniform ntawm ib tug loj ntawm tsarist tub ceev xwm zais cia tau zoo tu qab tso. - Ntau precisely ntawm lub hauv siab! Nyob zoo cov ntxhais! Txawm li cas los xij, qhov no tsis yog txhua yam koj siv!
  Alice pouted:
  - Qhov no yog qhov pib xwb!
  Angelica dhia nce.
  - Thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws yog qhov pib zoo!
  Major ntxiv:
  - Qhov no yog qhov pib, thiab qhov kawg hauv Berlin! Kuv yuav tsis xav tsis thoob yog tias koj tseem ntes Hitler los ntawm cov pob. Tom qab tag nrho, koj yog cov ntxhais nyob rau theem ntawm ib tug superman!
  Cov tub rog me me teb tias:
  - Tsis yog, peb tsuas yog cov poj niam Soviet xwb!
  Kev tuag ntawm Sturmtigers thiab kev poob siab los ntawm kev swb zoo li tau tawg lub zog ntawm Fritz, qhov thib peb ridge twb tau kov yeej thaum sawv ntxov ntawm lub kaum yim. Cov tub rog, tshwj xeeb tshaj yog cov tso tsheb hlau luam, nkag mus rau ntau qhov chaw. Cov ntxhais txawm yuav tsum thawb lub tshuab hnyav li no!
  Angelica hais tias:
  - Kev ua tsov ua rog yog qhov kev twv txiaj tshaj plaws, tsuas yog hauv nws lub xeev poob, tsis zoo li poker, tus uas tsis tuaj yeem ua rau nws tus kheej rau kev zoo siab!
  Alice ntxiv tiag:
  - Kev tawm tsam hauv kev ua tsov ua rog zoo li kev sib tw nees, tsuas yog hippodrome muaj ntau yam teeb meem thiab cov neeg ncaws pob tsis ncaj ncees!
  Angelica teb tias:
  - Qhov aphorism no tsis raug! Ntawm kev sib tw nees, koj tuaj yeem xiab cov neeg ncaws pob, thaum lub sijhawm tawm tsam, tus khiav paub tias lub neej tsis yog rau kev muag!
  Cov tub rog tau khiav mus deb heev...Thiab tuav lawv cov hniav pearly tib lub sijhawm. Alice txawm hu nkauj:
  - Kev zoo nkauj, kev zoo nkauj, peb tab tom noj miv, siskin, aub, Petka tus thab plaub, liab, ib nrab ntawm tram mus rau lub tsev vwm! Ntawm no yog ib lub tuam txhab!
  Angelica khiav rau pem hauv ntej mus rau trenches ntxiv:
  - Lub tuam txhab uas tsis tuaj yeem muag hauv qab rauj!
  Alice nodded.
  - Yog! CPSU yuav noj peb!
  Angelica xav tsis thoob:
  - Thiab CPSU yog dab tsi? Kuv tsis paub lo lus no!
  Alice piav qhia nyob rau hauv ib tug peculiar yam:
  - Qhov no tuaj yeem txhais tau tias yog Pawg Neeg Communist ntawm Soviet Union!
  Angelica shrugged nws lub xub pwg nyom.
  Tab sis tseem tsis tau muaj npe li...
  Alice pov, sab xis:
  - Ntseeg kuv, nws yuav! Yuav tsum tau!
  Angelica pov:
  - Noj qab nyob zoo!
  Alice txhawb nqa qhov tso dag loj:
  - Kuv yuav twv yuav raug hu!
  Nyob rau hauv lub tiaj, kuj tsis muaj zog, tab sis tseem tawv ncauj. Cov Ferdinands tau ntxhov siab tshwj xeeb, cov phom tua tus kheej, zoo li cov bumblebees loj, tawg rau hauv cov cuab yeej siv Soviet nrog lawv lub plhaub. Kev rhuav tshem Ferdinand tsis yog ib qho yooj yim, nws tsis yog rau tsis muaj dab tsi uas rab phom nws tus kheej yog qhov loj tshaj plaws ntawm cov hnyav thiab yog tus thib ob hauv tus lej nkaus xwb rau Panzer-4.
  Angelica pom ib tug ambush Panzer nyob rau hauv bushes ... Lub tsheb tsuas yog nees nkaum ob thiab ib nrab tons ntawm hnyav, tab sis nws muaj ib tug Panther cannon. Qhov qis silhouette ua rau nws yooj yim rau camouflage thiab tawm tsam tom qab ambushes. Alice kuj pib nkag mus rau ntawm Panzer ... Lub tsheb muaj kev vam meej, tab sis nws lub peev xwm tag nrho tsis tau siv tag nrho, vim yog kev ruam ntawm German lus txib. Feem ntau, qhov no yog qhov txawv txav ntawm Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob. Lavxias teb sab tub rog hais kom ua nyob rau hauv lub chav kawm ntawm hostilities tau pom zoo txhim kho nyob rau hauv kos duab ntawm kev ua tsov ua rog, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv lub tactical theem. Thiab cov Germans, ntawm qhov tsis sib xws, pib tswj cov tub rog hnyav dua li thaum pib ua tsov rog. Vim li no, txawm tias cov khoom siv ntau ntxiv (hauv xyoo 1956 ntau lub tso tsheb hlau luam thiab cov phom nws tus kheej tau tsim nyob rau hauv ib lub hlis tshaj li tag nrho ntawm 1954!), tsis pab lawv tiv thaiv Lavxias teb sab cua ntawm tsarist pab tub rog. Piv txwv li, yog tias peb siv cov cuab yeej tsim khoom, ces nyob rau hauv tsib caug-tsib thiab tsib caug-rau xyoo, cov proportions nyob rau hauv qhov piv ntawm cov khoom siv tau zoo dua rau cov Germans tshaj li tsib caug-tsib thiab tsib caug-ob xyoo. Tab sis cov chav kawm ntawm hostilities tsis tau zoo dua rau peb Reich, tab sis qhov opposite!
  Cov ntxhais, lawv tsis txwv lawv tus kheej rau kev puas tsuaj ntawm Panzer-4 optics, lawv kuj tau tawg lub tsheb nrog ntes cov grenades. Thawj tus Panzer, thiab tom qab ntawd tom ntej ...
  Angelica luag.
  - Yog li peb tsoo cov vipers!
  Alice, baring nws dagger hniav, pom zoo:
  - Peb thaws ntau heev tias txawm tias lub plhaub vauv yuav tsis cawm Panzer-4!
  Muaj ntau cov tub ntxhais hluas nyob rau hauv trenches, thaj hu ua tsis ntev los no. Tseem muaj cov tub hluas uas siab phem ntawd txawm tsis rub cov hluas, txog cuaj los kaum xyoo. Lawv ntsia tsis meej pem thiab ntshai.
  Cov tub rog riam phom, recoilless caliber 20mm. Lub teeb yuag, thiab nyob ze lawv koj tuaj yeem kib lub infantry, los yog tua tus kab ntsig tank. Ntawm no yog ib tug me me, lub teeb-plaub ib tug, faus rau hauv ib tug ambush, tsuas yog nws liab qab heels lo tawm. Ntau tus tub hluas yog taw liab qab, tsis muaj khau looj plab hlaub ntawm qhov tsim nyog, thiab nyob rau hauv lub teb chaws Yelemees nyob rau nruab nrab lub Plaub Hlis huab cua zoo li nyob rau hauv Russia nyob rau hauv sov May. Cov tub hluas ntawm Thib Peb Reich, txawm li cas los xij, tsis txhob tawg, tawm ntawm kev ntshai, xws li cov neeg laus German tub rog ntawm thawj lub sijhawm, tsa lawv cov paws mus rau saum, lossis khiav mus rau Berlin.
  Tsuas yog cov tub hluas kaw lawv lub pob ntseg thiaj li ua lag ntseg los ntawm qhov tawg ntawm lub plhaub, thiab lub suab quaj ntawm cov khoom plig ntawm "Andryush" thiab "Katyusha". Thiab yog li ntawd lawv sib ntaus kom txog thaum kawg. Qee tus txawm mus rau kev dag ntxias, cia cov tub rog ntawm Red Army, nqa cov ntaub dawb los ze zog, thiab tom qab ntawd tshuab lawv tus kheej nrog lawv. Cov me nyuam ua siab loj raug tshuaj los ntawm kev tshaj tawm, thiab cov neeg laus tseem ceeb, tshwj xeeb tshaj yog cov neeg uas nco qab zoo hnub ua ntej Hitler, thiab tsis tso cai rau lawv tus kheej kom ntxuav hlwb tag.
  Yog li ntawd, qhov ze rau Berlin, cov neeg laus tsawg dua khiav mus rau tom qab dhau los ua, thiab ntau zaus tsis muaj hwj txwv, tab sis cov tub hluas siab tawv sib ntaus.
  Tab sis ntawm cov neeg sib ntaus sib tua, cov ntxhais German pib txav ntau dua. Hitler, rau nws qhov credit, suav tias yog lub luag haujlwm ntawm tus kav los tiv thaiv cov poj niam thiab tsis txhob cia lawv mus rau pem hauv ntej xws li cannon fodder. Tsis tas li ntawd, qhov tsis muaj txiv neej los ntawm qhov kev xav ntawm pej xeem tsis yog qhov txaus ntshai, ib tug txiv neej tuaj yeem tsim muaj ntau pua tus poj niam. Tab sis ib tug poj niam xav tau cuaj lub hlis yug me nyuam thiab ntxiv ob xyoos kom rov zoo.
  Alice, pom tias Angelica raug tua ntawm cov tub hluas, ntaus lub muzzle, qw:
  - Tsis txhob tua menyuam! Koj puas nkag siab tus poj niam lossis tus hma?
  Angelica snapped nruj zoo li tus panther:
  - Lawv puas tuaj yeem tua peb?
  Alice hais tias:
  - Cov no yog cov me nyuam, lawv tsis to taub... Tsis tas li ntawd, muaj ntau theem ntawm kev coj ncaj ncees. Fascist morality yog lub hauv paus, communism morality yog sublime. Raws li qhov no, koj yuav tsum nkag siab tias peb ua tsis tau, yuav tsum tsis txhob ua phem li peb tus nrog sib ntaus. Tsis tas li ntawd, qhov tseem ceeb ntawm peb thov lub luag haujlwm ntawm qhov zoo hauv kev sib ntaus sib tua tiv thaiv kev phem.
  Angelica xav tig lub aphorism nyob rau hauv teb, tab sis nws lub taub hau yog khoob, zoo li ib tug reveler lub hnab nyiaj. Thiab tsis muaj dab tsi tuaj, witty thiab caustic.
  Alice patted nws tus phooj ywg ntawm lub xub pwg nyom.
  - Yog li ntawd! Txawm hais tias Stalin tau hais tias peb yuav teb rau lub tshuab ntawm tus yeeb ncuab nrog peb lub tshuab, nws tsis tau txhais hais tias lub ntsiab lus yuav tsum tau teb nrog peb lub ntsiab lus. Thiab ntawm kev lim hiam triple cruelty! Hauv qhov no, lub hauv paus ntsiab lus ntawm lub qhov muag rau ib lub qhov muag tsis yog peb lub hauv paus ntsiab lus!
  Angelica frowned nyob rau hauv annoyance thiab heev muaj nuj nqis hais tias:
  - Tus txiv neej laus, tawg, lawv muaj lub siab xav muaj zog ntau dua rau kev ciaj sia nyob txhua qhov nqi. Yog li ntawd, qhov no yog ib lub tswv yim tsis sib haum xeeb heev ... Qhov ntawd yog, kuv xav hais tias tsis ntev peb yuav tsis muaj leej twg tua tsuas yog cov tshuab nqus tsev xwb... Yog li, peb yuav tig rov qab li cas?
  Alice taw tes rau Angelica nrog nws tus ntiv tes taw mus rau sab hnub poob:
  - Koj pom, "Panthers" tab tom nkag, ntseeg kuv, peb tseem yuav muaj ib tus neeg tawm tsam ntawm no thiab ib tus neeg tsoo! Nws tsis meej!
  Angelica nug nws tus phooj ywg:
  - Tias kuv ob txhais tes yog trembling nrog qaug zog, thiab kuv ob txhais ceg heev ... Tej zaum koj yuav hu nkauj rau kuv ib yam dab tsi zoo siab?
  Alice teb tias:
  - Yog, kuv, ib yam nkaus, tsis tau kaw kuv lub qhov muag rau hnub thib tsib! Hu nkauj, puas yog ib qho ua rau koj zoo siab ... Los ntawm qhov qub?
  Angelica jerked nws lub taub hau npau taws li ib tug mare.
  - Tsis yog! Damn nws laus! Cia peb hu nkauj zoo dua, tshiab, lom zem, Soviet!
  Alice ntsia nws lub ntsej muag.
  - Nws yuav lom zem, tab sis txiav txim rau koj tus kheej li cas Soviet!
  Angelica, tsis nco qab, npau taws jabbed rab phom taub qab tiv thaiv nws sab plhu, muttering:
  Peb tsis xav tau hype ntxiv! Peb xav tau, ua siab dawb, zoo nkauj, thiab poetically ...
  Alice hu nkauj, hauv nws lub suab zoo kawg nkaus inimitable:
  Lavxias teb sab ntsuj plig nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua tsis poob,
  Au liab lub hnub, caij nplooj ntoos hlav rays!
  Txawm hais tias Fuhrer tau nyob ib puag ncig los ntawm lub laj kab zeb,
  Peb lub rauj ntaus zoo li lub nruas hauv qhov tsaus ntuj!
  
  Hauv qab ntawm qhov tob peb groves -
  Thiab lub golden nplej ntawm zib mu ntawm ib txwm teb!
  Cia tus chij liab hla cov tub rog yaug,
  Thiab dav hlau muaj tis saum ntuj ntawm cranes!
  
  Cia txoj kev ntawm Fatherland nce siab;
  Peb tsa communism hla ntiaj teb!
  Peb hnov lub suab ntawm ib puas txhiab haiv neeg muaj zog,
  Txhua yam yog siab thiab tus knight tsis nqis los!
  
  Ntseeg tias, lub caij nplooj zeeg yuav tsis tuaj hauv lub tebchaws,
  Thiab peb yuav tsis khov hauv qab daus!
  Nws yog qhov zoo dua los txiav cov ntxhais moping -
  Yuav rov qab los, paub peb cov tub rog nrog yeej muaj koob meej!
  
  Berlin yuav poob, peb pom sai sai no
  Thiab peb tsis ntshai "Panthers", "Tigers" kiag li!
  Yuav muaj kab lus rau Fritz,
  Zoo, tau txais khoom plig, cov tub ntawm Russia!
  
  Thiab peb txoj kev vam meej zoo li nplaim taws,
  Fascism yuav tawg mus rau hauv cov hmoov tshauv!
  Thiab yuav hardness zoo li lub pob zeb,
  Lub projectile rumbles, crushing - bang!
  
  Xatas tej lus thov, tsis txhob mloog,
  Tus Tswv txiav txim siab cia nws yog tib txoj kev!
  Cia peb ntxuav lub ntiaj teb los ntawm Nazism,
  Tom qab tag nrho, lub ntiaj teb tsis yog ib tug tavern rau tag nrho cov Fritz!
  
  Tau kawg peb tau them ntau heev
  Peb cov hiav txwv nkaus xwb tau ploj lawm!
  Tam sim no Russia yog lub zog liab,
  Thiab tsis muaj dab ntxwg nyoog txoj kev dag yuav rov qab los!
  
  Tom qab tag nrho, qhov ua rau ntawm communism yog dawb huv,
  Nws muaj qhov zoo, tsis muaj kev cia siab nyob hauv nws!
  Thiab raws li txoj cai ntawm kev tseeb dualism,
  Capitalism tsis destined kom vam meej!
  
  Yog li ntawd kev tshaib kev nqhis tsis tsim txom haiv neeg,
  Ua liaj ua teb yuav tsum tau cog rau txhua qhov chaw!
  Nws tsuas siv plaub xyoos xwb
  Tus uas Muaj Hwjchim Loj Kawg Nkaus yuav muab lub zog tsib rau kev tsim kho!
  
  Thiab ces qhov chaw - lub tshav puam ntawm lub ntug,
  cheb nws kom zoo, nrog tus nplaig muaj zog!
  Lub yeeb koob no muaj zog imperishable -
  Nyob rau hauv uas txhua tus neeg yog ib tug loj hero!
  
  Tsis txhob quaj poj ntsuam rau cov tub rog,
  Tom qab tag nrho, tsis muaj lub hom phiaj ua tsis tau rau kev tshawb fawb!
  Lawv raug nqi zog nrog txoj kev sawv hauv qhov tuag rov qab los,
  Thiab peb yuav xa koj ib pob paj los ntawm peb, los ntawm liab doog roses!
  . EPILOGUE.
  Hitler ua kev zoo siab rau lub Plaub Hlis 20, 1957 rau caum yim caum xyoo. Qhov no yog yuav luag ib hnub tseem ceeb, cov hnub caiv yog nyob rau hauv ib tug poob txoj hauj lwm. Tam sim no tus Fuhrer muaj kev xaiv: los yog tuag nrog kev hwm. Los yog khiav thiab nkaum hauv av.
  Ob qhov ntawd thiab lwm Hitler tsis txaus siab heev. Yog li qhov xwm txheej rau Thib Peb Reich yog qhov hnyav heev.
  Hitler saib ntawm kev sib ntaus sib tua gladiator. Cov tub hluas sib ntaus sib tua nyob rau hauv tib lub pob tw ua luam dej.
  Cov tub hluas hnub nyoog kaum xyoo txhua tus nthwv dej me me thiab npog lawv tus kheej nrog cov ntaub thaiv npog. Lawv liab qab, tanned, nyias lub cev glisten nrog hws.
  Cov tub hluas twb khawb ib leeg. Ib tug ntawm lawv nco ib tug yeej thiab poob. Moor hlawv nws pob taws liab qab nrog ib lub teeb.
  Tus tub dhia dhia. Thiab nws nco dua. Thiab poob rau hauv cov ntshav.
  Hitler qw rau saum nws lub ntsws:
  - Ua kom tiav!
  Thiab tapped nrog qhuav tes. Kev tsov rog zoo li yuav los txog rau qhov kawg thiab Fuhrer lub siab tsis zoo.
  Nws yog lub sijhawm rau nws ncaws. Thiab qhov no, raws li lawv hais, yog qhov xav tau ceev.
  Cov tub rog siab tawv tau mus txog sab nrauv ntawm Berlin, uas tau tawm tsam los ntawm Red Army. Ib tug ntawm cov ancient forts, ntxiv dag zog los ntawm niaj hnub fortifications, tseem sib ntaus sib tua nyuaj, Lavxias teb sab pab tub rog tau sim mus tob rau hauv lub nroog citadel.
  Thiab cov pa luam yeeb zoo li tau txais ntau dua thiab siab dua ...
  Alice rov zoo me ntsis ntawm nws qhov txhab, tab sis nws tsis tau khiav ceev heev, tseem muaj zog ntawm nws ob txhais ceg. Tsuas yog hais tias lub xov tooj cua tshaj tawm tias cov tub rog Lavxias teb sab tsarist thiab Asmeskas-Lavxias teb sab thiab tsarist rog tau ntsib, kaw lub nplhaib ncig Berlin. Muaj fraternization ntawm cov tub rog.
  Kev ua tsov ua rog, lim hiam, txias, twb nyob rau ntawm txoj kab kawg. Tab sis qhov ze, ze kawg ua rau muaj zog, yug tau lub zog.
  Cov ntxhais tau nce mus rau lub ru tsev tawg thiab los ntawm qhov ntawd pib mus yos hav zoov rau lub fort.
  Cov phab ntsa yog monstrous, ua nrog tag nrho cov meticulousness yam ntxwv ntawm medieval builders.
  Muaj ntau yam phom tiv thaiv dav hlau, phom tshuab thiab mortars. Txawm li cas los xij tuaj hla "Jagdtigers" npog rau ntawm cov hlau nplaum ntau dua thiab stern nrog cov pob zeb ua kom muaj zog.
  Nws tsis yooj yim kom tau ze, txawm tias tawv ncauj Aleksei tshwm nyob saum ntuj. Pom tau tias lawv tau sim kom tau txais armored bunkers hnyav.
  Alice sau tseg:
  - Lub fort no yog phab ntsa, koj bastard!
  Angelica hais tias:
  - Yog lawm, nws tau daig! Tab sis nws hnyav dua rau peb.
  Alice hais tias:
  - Tej zaum ze rau qhov chaw. Peb yuav pom ntau lub hom phiaj.
  Angelica heev deftly khawb nws ob txhais ceg liab qab qab nws pob ntseg nrog graceful knocked-down ntiv tes:
  "Ua ntej, rhuav tshem Jagdtigers cov cuab yeej kho qhov muag, thiab tom qab ntawd peb yuav tsiv mus rau qhov chaw, thiab yuav muaj kev yos hav zoov loj!"
  Ib zaug ib tug nquab dawb-dawb, nws tig dub los ntawm kub hnyiab thiab zoo li ib tug raven. Thiab nyob rau hauv lub ntuj, embers ntawm lub hnub qub timidly tshwm sim los ntawm cov soot. Ntawm no nws yog lub ntiaj teb, tsis muaj qhov zoo tshaj plaws ... Txawm tias qhov zoo tshaj plaws yog dab tsi?
  Alice sau tseg:
  - Qhov zoo tshaj plaws hauv ntiaj teb yog qhov koj tsis tuaj yeem hais - nws tsis tuaj yeem ua phem!
  Angelica, raws li ib tug kab los ntawm Arbakan, tso:
  - Dab tsi yog qhov phem hauv ntiaj teb, tsuas yog hauv kev tsov rog, thiab tom qab yeej nws tsis zoo dua!
  Tus tub Oleg Rybachenko, uas dhia mus rau lawv, qw:
  - Koj hais dab tsi. Tus yeeb ncuab twb txiav peb lub tank lawm!
  Tseeb, los ntawm cov vents ntawm ib tug ntev thiab tuab muzzle, cumulative shells poob. Muaj plaub "Jagdtigr" -3, peb tsis tuaj ntawm qhov deb, thiab tus thib plaub ntaus lub nrawm "Nikolai" -3 txoj cai nyob rau sab laug kab laug sab. Los ntawm lub crushing tshuab ntawm peb caug-kilogram projectile, cov chais thiab lem raug torn tawm, thiab lub tsheb nws tus kheej yuav luag tig.
  Angelica xuav nrov nrov.
  - Qhov ntawd yog ib qho hnoos. Zoo, koj puas tuaj yeem cuam tshuam lawv cov optics?
  Alice tsis paub meej.
  - Tsis muaj zog ntawm cov ntiv tes, tes tshee ... Kuv tsis paub meej.
  Angelica snorted contemptuously.
  - Tab sis koj tseem yog neeg Lavxias! Koj puas paub dab tsi cov neeg Lavxias muaj peev xwm?
  Alice ntaus nws tus kheej ntawm lub puab tsaig hauv kev ntxhov siab.
  Txhua yam tab sis kev ruam!
  Tus tub rog snow-dawb nqaim nws lub qhov muag sab xis thiab pib taw. "Jagdtigers" -3 muaj ib tug manacing tsos - tshwj xeeb tshaj yog lub frontal armor, lub npog ncauj ntawm rab phom, muab nws ib tug zoo li tus npua lub snout. Tab sis me ntsis ntau dua rangefinder thiab periscope raj. Qhov ntawd yog qhov koj yuav tsum cog nws!
  Alice sim mloog zoo...Xav txog lub mos txwv zoo li ib tug ntxhais uas yuav tau sib yuav. Thiab nws tus fiance ntawm yuav luag ib mais deb yog qhov pom qhov muag. Thiab nws yuav tsum tau nailed down ...
  "Jagdtigers" -3 dua nto qaub ncaug, ib tug ntawm cov tsheb "Nikolai" tshuab down lub pej thuam nrog ib tug raug ntaus ... Thiab lub hull nrog lub undercarriage txav mus rau pem hauv ntej los ntawm inertia. Phasmogoria!
  Alice ntxhi:
  - Zoo, Niam ntawm Vajtswv thiab George, pab koj haus dej cawv los ntawm Gehenna! - Tus ntxhais maj mam nias lub khawm.
  Angelica rudely zaum nws tus phooj ywg thiab rubs ntawm nws lub xub pwg nyom:
  - Koj hais dab tsi. Koj puas xav haus Virgin Mary nrog cob?
  Alice pov nws txhais tes uas muaj zog, zoo li tus kws ntaus hlau txhais tes thiab tshaj tawm tias:
  - Nov yog qhov kuv nco qab cov poj niam cev xeeb tub nrog lub plab plab, thiab cov menyuam mos dai los ntawm txoj hlab ntaws, ces kuv xav kom txhua tus ntseeg ... Xav rau koj tus kheej, yog tias lawv tso cai muaj kev kub ntxhov, ces lawv yog cov neeg ntseeg dab tsi!
  Angelica khawb tus choj ntawm nws lub qhov ntswg nrog lub pob tw ntawm nws lub pob tw thiab snorted - "ib qho phem":
  - Yog, kuv twb paub qhov ntawd ntev lawm. Txawm nyob hauv tsev kawm ntawv los lawv piav qhia rau peb tias yog vim li cas tsis muaj Tswv Ntuj - yog Tswv Ntuj tso lub ntiaj teb no ntuj txiag teb tsaus, ces nws yog Tswv Ntuj li cas?
  Alice giggled nyob rau hauv teb, tus ntiv tes taw ntawm nws sab tes xis mob treacherously. Tus ntxhais khov thiab sim sib sau ua ke nws nees-xav. Tsom ntsoov rau kev tua. Tab sis kev xav mus rau qhov chaw mus rau sab, thiab txawm poob ...
  Alice wisely remarked:
  - Thiab peb qhov kev lom zem yam tsis muaj tsov rog yog dab tsi? boring tiag tiag! Xav txog tib neeg li neeg hlau? Thiab peb yog cov me nyuam frisky thiab zoo siab ntawm tus Muaj Hwjchim Loj Hlob ...
  - Thiab tsis yog phem! - Angelica. - Zoo, ua cas koj tsis tua?
  Alice blinked stupidly.
  - Tus ntiv tes tawm tsam ... Kuv tuaj yeem nco ...
  Angelica hu nkauj ntawm no:
  - Kuv nco thawj zaug, khuv xim zaum ob, thiab zaum peb nco nws, uas tus txiv ntxawm hu nkauj!
  Alice txuas ntxiv zaj nkauj:
  - Lub suab paj nruag ua si, lub nruas tau ntaus - tus tub txib Fritz raug coj mus rau tom toj ntxas!
  Spitting "Jagdtigers" -3 yog qhov sib txawv ntawm qhov ua tau zoo, tab sis thaum ntaus, lawv rhuav tshem txhua yam ua ke. "Nikolai" -3 raug rho tawm haujlwm thiab ntaus ntawm qhov kev txav mus los, tsis tau xav txog lub hom phiaj. Txawm li cas los xij, sim, sim xws li colossus. Ib lo lus - Nazi fakyu!
  Twb "Alexander" -4 tau txais nws "lub tsev so", tus pej thuam yog twisted ...
  Alice sim rub tus txhais, tab sis tus ntiv tes tsis xav khoov. Tsis tas li ntawd, nws yog o, thiab tus hluas nkauj thiaj li ruam.
  Tab sis ntawm no Oleg Rybachenko, raws li ib txwm xav txhawb nws tus hluas nkauj hauv lub sijhawm nyuaj, pib hu nkauj nrov nrov:
  Lub ntiaj teb fairy taleas tuaj yeem ua phem
  Tom qab tag nrho, khawv koob kuj yog ob lub ntsej muag!
  Txhua yam zoo li cov hluas zoo
  Kuv xav tau qhov tseeb; nyob rau hauv lub meej mom nto moo!
  
  Tab sis qhov chaw ib tug troll weaves network,
  Ib tug phem ghoul tab tom teeb ntxiab!
  Peb tab tom mus taug kev ntev
  Lawv tab tom tos peb mus kuaj, tsis yog khoom ua si!
  
  Tej zaum lub moss yog prickly txaus ntshai,
  Zoo, ib tug dej lily es tsis txhob ntawm ib tug ntxiab!
  Ntshav sobbing kua muag los ntawm huab,
  Hloov ntawm lub hli ntawm cov hniav, lub corsair ci!
  
  Tab sis kuv tus phooj ywg yog ib lub teeb elf,
  Cov curls ntawm ib tug phooj ywg ci nrog kub!
  Tus fairy hais tias - tus tub tsis txhob ya,
  Thiab ncab tawm tes!
  
  Dal elf buddy ntaj zaj lus qhia,
  Lunge, rebound, variable poses!
  Yog li ntawd lub cev ntawm lub neej nyob rau hauv kev phem tsis shrink,
  Koj muab ob tug sorceress!
  
  Tus kws ntaus hlau ntsia saum ntoo khaub lig,
  Nws hais rau kuv, luag ntxhi;
  Koj puas xav tau qhov kawg ntawm kev sib ntaus sib tua,
  Nws yog ib qho tsim nyog yuav tau ua phooj ywg nrog lub cev kab lis kev cai ardently!
  
  Ua ke plaub caug ntws hauv kev cob qhia,
  Thiab thaum kawg, Damask steel tau mloog kuv lus!
  Koj txiav thawj zaug ntawm tsob ntoo ntawm cov pob caus,
  Yog li ntawd, koj yuav dhau los ua ib tug neeg ua rog loj!
  
  Ntawm no tuaj sib ntaus sib tua; nrog elves
  Trolls, thiab ghouls qw nrog lawv!
  Tab sis rau kuv cov tub rog yog ib tsev neeg,
  Thiab tsis muaj lub siab xav shirk hauv kev sib ntaus!
  
  Kuv nco txog kev txav, lub lunge ntawm cov hniav,
  Lub siab phem ghoul choked crimson!
  Peb muab cov tsiaj muaj zog hniav,
  Peb yuav tsim lub ntiaj teb, huv si thiab tshiab!
  Tus tub hu nkauj, thiab Alice hloov tactics, thiab daig nruab nrab, ntev ntiv tes ntawm ib txhais ceg liab qab rau tus dev ntawm rab phom sniper ... Yog li, qhib txoj kev tua neeg tshiab.
  "Jagdtigers" -3 sai sai mus rau qhov muag tsis pom, thiab tom qab ntawd ib lub kaus mom qhib, lub taub hau shaved nrog ib thaj dub ntawm nws lub qhov muag sab xis daig tawm.
  Angelica mechanically thawb nws cov phooj ywg ntawm ceg kom tiv thaiv nws los ntawm kev tua thiab tua nws tus kheej ... Tab sis kev npau taws tau dhau los ua ib tus neeg pab tsis zoo, cov mos txwv thaws dhau lub npog tuab ntawm cov phom loj loj ntawm nws tus kheej. Cov Nazi tau hais kom cov ntshav txias, thiab rab phom raug rho tawm dua thiab ... Lwm peb caug plaub poob nws lub turret, khav theeb tawm saum lub hull.
  Alice ua tsis tiav, zoo li tus panther nrog tus Tsov tus tw scorched, sim ncaws nws tus phooj ywg foul nrog ncaws. Yog li ntawd, nws yeej tawm ntawm nws qhov kev tawm tsam nrog kev teeb tsa kom meej meej:
  - Vim li cas koj thiaj li dawb?
  - Koj ua dab tsi? Alice tua xob laim los ntawm nws lub qhov muag sapphire. - Peb tab tom sib ntaus sib tua rau ib qho laj thawj, rau txoj kev cawm seej thiab kev zoo siab ntawm txhua tus tib neeg txoj kev vam meej, thiab dab ntxwg nyoog muaj kev khib ntawm nws tus phooj ywg uas nws tua cov Nazis ntau dua, thiab thawb.
  Angelica xav txaj muag thiab, nws pom tam sim ntawd:
  - Thiab kuv khob yoov tshaj cum tawm ntawm koj ob txhais ceg. Koj twb poob ntshav ntau dhau lawm, nws tseem nqus tus nplawm!
  Alice kho nws tus phooj ywg nrog kev thuam tsis zoo:
  - Tus yoov tshaj cum tsis yog ib tug bastard, nws yog arthropod ignoramus!
  Angelica, hauv kev teb, qhia nws tus nplaig rau nws tus tubtxib saum ntuj daus dawb - hu nkauj:
  - Kuv muab kev paub, nyob rau hauv kev cia siab ... Tias ib tug master's degree tej zaum yuav muab tsub rau ib tug ignoramus!
  Oleg Rybachenko cuam tshuam nws cov phooj ywg thiab txawm muab lub ntsej muag liab liab, nws pom tau tias nws tsis xav tias nws tsis txaus siab los ntawm tus tub uas nws zam txim rau nws:
  - Yog, koj tua, thiab rant, zoo li poj niam hauv khw!
  Angelica sim teb, tab sis cov tub ntxhais hluas scout-colonel kuj muaj cov tshuaj tiv thaiv ntawm tus nab-catcher thiab dhia rov qab. Tab sis dab ntxwg nyoog fiery pom tseeb tsis xav zam txim thiab sai sai tom qab nws. Tus tub hluas dhia hla lub pob, tanned, nrog lub hauv caug-ntev trousers, liab qab taw. Angelica nyob tom qab nws.
  Alice hloov mus rau qhov chaw tua. Zoo, yog tias nws tus tub rog yuav tsum siv cov ntiv tes ntawm nws ob txhais ceg zoo nkauj ua lub cuab yeej. Tom qab tag nrho, lawv yog cov dexterous thiab saj zawg zog, lawv muaj peev xwm lis nws tsis phem tshaj nws txhais tes.
  Lub fascist lub taub hau shaved tau muab faib los ntawm ib lub mos txwv tseeb ntawm lub qhov muag ... Tau kawg, tib neeg tsis tuaj yeem tsom nrog lawv txhais taw li niaj zaus. Ntawm no nws yog es intuition thiab kev twb kev txuas nrog lub ntiaj teb, uas muab lub zog ntawm ib tug kho qhov txhab.
  Alice ces xav tias tej zaum nyob rau hauv ib puas xyoo, thaum cov xeeb leej xeeb ntxwv noj zoo yuav nyeem txog lawv txoj kev taug txuj kev nyuaj, ntau tus ntawm lawv yuav xav tias: "cov neeg ruam ruam." Lawv maj nrawm nroos, hla pos, tawg, tawg cib, pob zeb thiab hluav taws ... Tej zaum cov masochistic perverts kuj yuav hais.
  Thiab lawv tsis paub tias lub ntiaj teb, txawm tias German los ntawm ib qho liab qab, muab lawv lub hwj chim tiag tiag, los ntawm qhov mob uas kho tau sai sai, lub zog zoo heev, thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws, kev xaav sib txawv ntawm cov khoom ntiaj teb. Namely, kev xaav uas ua rau nws ib tug superhuman sniper. Zoo li Angelica, los ntawm txoj kev, ntawm no nws, txawm tias tsis muaj kev nyuaj, ntes tus tub thiab tuav nws ntawm caj npab ntev. Txawm hais tias Oleg Rybachenko tsis yog li ntawd me me, thiab cov leeg nqaij thiab sinewy, lub ntuj fortress nrog rau qhov tseem ceeb hardening.
  Tus tub xyaum tsis paub txog nkawm khau, txawm hais tias nyob rau hauv lub caij ntuj sov hnyav nees nkaum degrees nws thiab Alice, txawm ntau tshaj li ib thiab ib nrab, qhov siab tshaj plaws ntawm ob teev, tseem tsis tuaj yeem sawv hauv qhov taw qhia tsis tau. Thiab tom qab ntawd koj yuav tsum txav mus, thiab nyob rau hauv ib qho chaw tos txais, nyob rau hauv qhov txias, koj ob txhais ceg sai heev thiab mob hnyav heev .... Tab sis Angelica siv hmo ntuj, burrowing headlong rau hauv cov daus thiab tib lub sij hawm nyob rau hauv ib da dej suits, los yog txawm. tsuas yog hauv panties. Thiab tsis muaj dab tsi, txawm tias daim tawv nqaij tsis tig xiav, zoo li nws yog Huab tais Daus.
  Alice vam tias thaum kawg nws yuav muaj peev xwm mus txog qib zoo sib xws. Ua ntej ua tsov ua rog, nws nyob hauv ib tsev neeg uas tsis yog neeg pluag, nws txiv yog tus thawj coj ntawm pawg thawj coj hauv nroog, nws niam yog engineer-economist.
  Lawv tsis muaj sij hawm khiav tawm, thiab cov niam txiv zoo li tau ploj mus ... Lub tsheb uas Alice tau tsav yuav luag dhau los ntawm lub suab nrov nthwv dej, thiab lub log raug txiav nrog shrapnel.
  Yog li ntawd ua ke lawv yog cov tub, ces nws tseem tsuas yog ib tug tho kev, tsiv ntawm lawv tus kheej mus rau sab hnub tuaj.
  Tab sis tom qab ntawd cov tub hluas cia lawv poob, leej twg txiav txim siab tawm tsam yam tsis muaj neeg laus ... Zoo, cov ntxhais nyob tom qab lawv.
  Thiab yog li ntawd lawv tau xaus rau hauv thaj tsam ntawm txoj haujlwm ...
  Lub neej ntawm cov ntxhais nyuaj. Alice, nyob ib leeg, yuav tsum tau ua haujlwm ua haujlwm ... Thiab qhov no yog lub ntuj raug txim nyob, txawm tias ... Hmoov zoo, cov niam txiv tsis ua rau tus ntxhais ntau dhau, nws muaj kev paub txog kev ua haujlwm lub cev, tab sis tsis muaj zog heev.
  Thiab cov neeg ua haujlwm tau ua haujlwm hnyav, rau ob feem peb ntawm ib hnub ... Tau kawg, nyob rau lub caij nplooj ntoo hlav, lub caij ntuj sov thiab lub caij nplooj zeeg, Alice tau kawm taug kev hauv cov paj rwb hnav ris tsho thiab taw liab qab, raws li qhov tseeb, yuav luag txhua tus menyuam yaus hauv txoj haujlwm. Txawm tias cov tsev neeg ntawm tub ceev xwm thiab cov txwj laus sim ua kom coj tus cwj pwm li sai tau.
  Alice, txawm li cas los xij, raws li kev paub txij thaum pib, tab tom nrhiav kev sib txuas nrog hauv av thiab sim ua kom tiav qhov no lossis txoj haujlwm ntawd.
  Raws li ib tug ntxhais, nrog cov plaub hau dawb-dawb thiab lub ntsej muag ntawm tus tim tswv, nws yog qhov tsim nyog rau lub luag haujlwm ntawm tus tub txib lossis tus saib xyuas. Nws muaj lub cim xeeb zoo heev, nws paub lus German thiab lus Askiv txawm tias bounces tawm ntawm nws cov hniav, thiab koj pom zoo li ntawd tsis muaj leej twg yuav xav tias tus ntxhais tab tom coj kev tuag rau Fritz.
  Alice stomped nws cov menyuam yaus, coarsened los ntawm kev taug kev ntev ntawm ntau txoj kev, thiab pom txhua yam ... Tab sis nws tsis txwv nws tus kheej rau qhov no. Nws xav tua cov neeg phem no, tshwj xeeb tshaj yog tom qab nws raug nplawm tas li, ua yuam kev rau tub sab.
  Yog li vim li cas ho tsis nqa qee cov khoom tawg rau hauv pob tawb?
  Raws li ib tug kws tshawb fawb, nws ib zaug tswj tau luam theej "Royal Tiger", uas tuaj txog hauv tebchaws Poland rov qab rau lub Kaum Ob Hlis 1955 ... Qhov ntawd yog thaum tus ntxhais zoo nkauj khov, yog li nws nyob rau hauv qhov hnyav hnyav tsuas yog khau bast ntawm nws txhais taw liab qab, rau txim tus dev plucked rau hauv lub tsho tiv no tattered, tab sis .. Txawm li cas los xij, nws tsis txawm txham, txawm tias nws tshee, tom qab lub Kaum Ob Hlis Ntuj nws muaj zog.
  Thiab cov hauj lwm ntawm ib tug sniper twb tawm mus rau ib tug zoo pib ... Nyob rau hauv ib tug luv luv lub sij hawm, nws tau los ua ib tug thawj coj ntawm fighters. Thiab nws tsis yog tsuas yog qhov tseeb qhov tseeb, tab sis kuj yog kev xav yos hav zoov.
  Muaj tseeb, Alice categorically tsis kam tua cov hluas thiab cov poj niam ... Tej zaum yog vim li cas lawv thiaj li tsis maj mus ua ib tug heroine tawm ntawm nws!
  Tab sis tam sim no txhua tus neeg uas sim ua kom lawv lub taub hau tawm ntawm qhov hatch kom taw tes ntawm lub qhov muag yog hnub nyoog thiab cov neeg nyiam fascists. Thiab tsis txhob tu siab rau lawv ...
  Tab sis Angelica txoj hmoov zoo tau txiav txim siab los ua pauj rau nws txoj kev khib, thiab kev tawg paj tawg. Oleg Rybachenko tseem tsis tau khawb, tab sis cov tub rog kub hnyiab, tau tsoo, raug txiav kom zoo. Ntau qhov tawg tau tho nws lub hauv siab, ntaus nws txhais tes, ob txhais ceg, thiab txawm me ntsis txiav rau nws lub tuam tsev.
  Nyob rau hauv lub hauv siab thiab lub xub pwg nyom, nws mob heev, tab sis Angelica tau sawv lawm thiab mus sim nyob twj ywm ncaj. Nyob rau tib lub sijhawm, thiab foom phem:
  - Ntawm no yog cov fiends! Cov neeg Hitler uas tsis paub qhov kev faib ua feem! Los yog yooj yim txaj muag!
  Oleg Rybachenko, uas tsis tau raug mob, tshwj tsis yog nqaij tawv thaum ntog los ntawm lub moj tej tawg, sarcastically sau tseg:
  - Thiab ntawm qhov kev txaj muag, qhov ntawd yog txoj cai - npog!
  Tus tub hluas ua yeeb yam. Angelica nyob rau hauv qhov tseeb yuav luag liab qab, nws cov khaub ncaws raug rhais tawm thiab txiav, thiab cov ntshav ntws los ntawm nws. Lub cev tau pom nyob rau hauv tag nrho nws txoj kev zoo nkauj. Cov nqaij ntshiv heev, tab sis kuj yog poj niam tib lub sijhawm, cov leeg zoo li cov hlau, cov leeg thiab cov leeg ua haujlwm zoo heev, thiab zoo li qhov no yog cov cam khwb cia hlau ntawm Amazon. Animated tib lub sij hawm los ntawm tus vajtswv ntawm tsov rog Ares.
  Alice xiab.
  - Wow! Zoo, koj tau txais nws!
  Angelica luag nyav indulgently.
  - Kuv muaj nqaij tawv heev! Dab tsi yog kev tuag rau ib tug German yog zoo rau ib tug Lavxias teb sab! Yog li tsis txhob ntshai "Snow White", nws tsuas yog piss kuv tawm, tab sis nws yuav tsis khob kuv!
  Alice hais tias:
  - Peb infantry thiab hlau, tank cavalry twb tawg rau hauv lub fort. Tam sim no, dab tsi, ntawm no peb yos hav zoov lossis hauv nroog?
  Angelica dheev tig mus rau tus tub:
  - Thiab Maksimka yuav hais li cas?
  Tus kws tshawb fawb hluas, co nws cov plaub hau daj thiab nplawm nws lub nrig tanned nrog cov knuckles tseem ceeb, tau hais tias:
  - Tau kawg, rau Berlin, txwv tsis pub Hitler yuav raug ntes tsis muaj peb! Tus neeg nuv ntses tab tom nrhiav rau qhov chaw uas tsis yog qhov yooj yim tshaj plaws, tab sis cov txiaj ntsig zoo tshaj plaws!
  Alice tau tshem tawm lwm Fritz tawm ntawm tus pej thuam uas tau dim ntawm lub plhaub thiab rub lub txiav, tab sis yuav luag kaw ib leeg, hais tias:
  - Thiab yog dab tsi? Nws ua rau tsis muaj kev txiav txim siab mus hatch qe ze ntawm lub qhov dej khov ... Koj yuav tsum nrhiav qhov chaw sov dua!
  Oleg Rybachenko fervently hu nkauj:
  Fatherland ntsuj plig, mob siab rau -
  Hlawv koj lub cev tag nrho hauv kev sib ntaus sib tua yam tsis muaj kab!
  Lub meej mom thiab kev hwm, khaws cia, tuag;
  Lub ntiaj teb ua ntej - tam sim no kev sib ntaus sib tua!
  Angelica patted tus tub liab qab lub xub pwg nyom nrog ib tug callused tes. Oleg Rybachenko strained nws xovxwm, ua qauv qhia cov vuas. Nws yog pov thawj tias, tau nce qhov hnyav, tus tub yuav sai sai no tig mus ua ib tug tub hluas uas muaj zog thiab zoo nraug. Ntau precisely, tsis yog li ntawd sai sai no, ntau tshaj plaub caug-tsib xyoo tshuav mus txog rau thaum nws loj hlob tuaj, mus rau ib tug tub hluas.
  Alice hais tias:
  - Koj Oleg Rybachenko tsis yog ib tug sniper, tej zaum koj yuav txav deb ntawm peb me ntsis ... Txij li thaum koj yog ib tug scout, ua reconnaissance!
  Tus tub tau ua phem rau:
  - Koj puas xav tias kuv yog lub nra ntawm cov tsiaj ntawv?
  Angelica cuam tshuam kev sib cav:
  - Olezhka yuav khiav ua ntej ntawm peb. Thiab peb ua raws li nws zoo li no, zoo li geese nyob rau hauv dashes.
  Tus tub hluas pom zoo tam sim ntawd.
  - Nws los! khiav lub peb hlis ntuj...
  Hauv nroog nws tus kheej, kev sib ntaus sib tua yog tawv. Qee txoj kev tau dav. "Nikolai", "Alexander", thiab nws tus kheej-propelled phom ntawm txhua yam tsiv raws lawv. Hauv particular, SU-100. Cov phom tus kheej no zoo li lub tank npe tom qab Nicholas II, tab sis nrog rab phom muaj zog dua. Nws tau suav hais tias yog qhov zoo tshaj plaws tank destroyer, tsuas yog tshwm sim lig, thaum tsov rog twb kub hnyiab tawm, thiab tsis muaj sij hawm los muaj kev cuam tshuam tseem ceeb ntawm kev sib ntaus sib tua.
  Tab sis ntawm ib feem ntawm Nazis, lub tank tau tshwm sim, uas, yog tias nws tau muab tso rau hauv kev tsim tub rog raws sijhawm, yuav tsis muaj kev cia siab ncua kev swb ntawm Thib Peb Reich rau lub sijhawm ntev.
  Txawm li cas los xij, txhua tus ntawm koj, saib lub ntsej muag ntxim hlub uas yog tam sim no kev ywj pheej Europe, tej zaum yuav xav, tab sis nyob rau hauv cov Nazis, gays thiab "dub" yuav tsis tau txais dawb rein!
  Thiab ntawm no yog lub tank AG-25, me me, flattened zoo li tus vaub kib nrog ntev Panther muzzle. Nws tua hluav taws los ntawm rab phom no ntawm "Nikolai", tawg los ntawm lub nkoj los ntawm qhov deb ntawm 2 kilometers. Ua kom pom tseeb qhov zoo ntawm qhov pib siab ceev ntawm sub-caliber projectile, thiab qhov chaw ntawm lub gearbox ncaj qha rau ntawm lub cav, thiab cov neeg coob nyob rau hauv txoj hauj lwm supine ...
  Plhaub "Nikolaev" tau txais kev pab nyob rau hauv lub frontal armor nrog ib tug tuab ntawm 150 millimeters ntawm ib tug loj lub kaum sab xis ntawm rational inclination thiab ... ricochet.
  Rau peb caug tons ntawm qhov hnyav, lub tank yog tsim nyog tiv thaiv thiab koj tsis tuaj yeem nqa nws, impudently.
  Alice, tau nce mus rau lub ru tsev ntawm lub tsev puas tsuaj, saib raws li ob tug AG-25s nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua nrog ib kem ntawm Lavxias teb sab Nikolaev-3s. Cov Germans lub tsheb tau nrawm, maneuverable thiab dhia tawm sai sai. Frontal armor yog qhov tseeb impenetrable ... Yog, ob sab tseem yog ib qho zoo 100 - millimeters thiab ntawm kaum ntawm plaub caug degrees los ntawm kab rov tav. "Panther" nrog cov ntaub ntawv zoo li no hauv xyoo 1955 yuav yog invincible. Thiab nyob ze Warsaw, cov tub rog tsarist yuav tsum tau thim rov qab ...
  Tab sis AG-25 tsis tau, hmoov zoo, yuav tsum dhau los ua lub tank zoo tshaj plaws ntawm qhov thib ob, lossis qhov thib peb kev ua tsov rog ntiaj teb. Thiab ob lub tsheb, tsis muaj zog kom nres tsib caug.
  Lub SU-100s tab tom sim tsom rau lub tsheb armored ntawm Fritz, tab sis cov Nazis yog viav vias lawv lub tsheb los ntawm ib sab mus rau sab. Ceev Thugs: 700 horsepower rau 30 tons ntawm qhov hnyav, muab ceev ceev, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv txoj kev loj. Muaj kaum ob lub zog nyob rau hauv ib lub thawv mounted ncaj qha rau ntawm lub cev muaj zog, tsis suav cov rov qab gears, uas tso cai rau lub tsheb tawm thaum muaj kev hem thawj.
  Tseem muaj plaub SU-100s xwb, lawv tua, ib tug ntaus... Tab sis lub rebound, cov cemented armor muaj lub kaum sab xis loj, thiab cov tuab yog dlej ... Lub Fritz tsheb hluav taws nyob rau hauv teb, tab sis lawv kuj tau txais .
  Alice, nws tus ntiv tes sab xis tau txav mus deb, ua rau lub qhov muag pom dua. Tus hluas nkauj daus-dawb liab qab nws cov hniav thiab hem nrog nws lub nrig:
  - Ntawm no nws yuav yog rau koj!
  Angelica saib dhau lub tshav rog. Rau "Nikolaev" -3 tau khob tawm hauv lub nkoj, tab sis muaj lub caij nyoog uas cov tsheb yuav rov qab mus rau kev pab cuam. Lub caliber projectile yog me me, nrog cov phab ntsa tuab, thiab tsis yog li kev puas tsuaj. Muaj tseeb tiag, ib qho detonation tshwm sim hauv ib lub tsheb, thiab nws pib ntuav.
  SAU-122 kuj tau txais nws feem, nws tau chob thiab nws yog hluav taws ...
  Alice kuj ntaus tus thib ob, luag ntxhi siab phem...
  - Tam sim no lawv dig muag li cas!
  Cov plaub hau liab nws-dab ntxwg nyoog tsis ntseeg:
  -Auj, puas yog? Koj puas ntseeg lawv qhov muag tsis pom!
  - Kuv tsis nco! Daus Dawb snapped.
  Yog, thiab zoo li lawv ib yam nkaus! Angelica nplawm nws ntiv tes rau hauv kev taw qhia ntawm lub tsheb.
  Tseeb tiag, AG-25s txuas ntxiv tua, txhua tsib vib nas this, pov tawm ib qhov projectile los ntawm lawv cov cannons semi-automatic.
  Nyob rau tib lub sijhawm, lawv tsis tshua smeared nws, lawv tus kheej tau txais nws, tab sis lawv tuav lub tshuab ... Pom tau tias cov cuab yeej ua tau zoo. Yog li ntawd lub SU-100 tau mus rau hauv lub corps ... Khoov dua ...
  Alice tsis nyob rau hauv me ntsis surprise:
  - Puas yog kuv nco tiag tiag ... Qhov no yog clumsy, los yog qhov mob ua rau kuv.
  Daus dawb raug rho tawm haujlwm dua thiab saib cov txiaj ntsig ntawm kev tua nrog lub qhov muag ntse. Angelica kuj tua ntawm lawv ob lub qhov muag ... Tab sis tsis yog, nws tsis noj.
  Alice ntxhi ib tug thov Vajtswv:
  - Cov mos txwv, mos txwv yog qhov tseeb, peb yog rau lub laj thawj, rau Tswv Yexus!
  Tsis yog, nws tsis nco, nws tsuas yog hais tias cov optics tau tiv thaiv los ntawm cov iav tuab heev thiab cov khoom siv zoo heev. Snow White paub qhov no tsis ntev txaus ... Thiab cov lem ntawm German txuj ci tseem ceeb tso tsheb hlau luam tau tawg los ntawm grenades. Yog li cov hinges crumbled tag nrho cov asphalt. Ib tug txawm hais tias - absurd! Lub tso tsheb hlau luam yog immobilized, thiab nyob rau hauv txoj kev xav nws yuav tsum tau mus ncig, tab sis lub rhuab Soviet tsheb tsav mus ntxiv, da dej rau lawv nrog shells ...
  Thaum muaj ntau hits, qhov no yog ntau lub teeb tshuab hauv hnab looj tes rau lub taub hau. Los ntawm thawj zaug nws tsis txiav down, tab sis tom qab ntawd nws maj mam accumulates, thiab muaj xws li ib yam li ib tug technical knockout.
  Yog li ntawd yog armor, nws splits los ntawm ib tug series ntawm hits thiab crumbles ... Yog vim li cas tus qauv ntawm super-hnyav tsheb tsis yeej nyob rau hauv lub ntiaj teb no tank tsev. Txawm hais tias nws zoo li koj tuaj yeem ua qhov kev tiv thaiv ntawm cov chav kawm siab tshaj plaws.
  Txawm li cas los xij, Tebchaws Askiv hauv Churchill tank tau mus rau txoj hauv kev ntxiv dag zog rau cov cuab yeej cuab tam, txawm tias muaj kev puas tsuaj ntawm kev ua tub rog. Tsuas yog tus Challenger yog lub tshuab sib haum xeeb hauv kev faib ua feem (hluav taws-tsim phom-maneuver). Tab sis nyob rau hauv no hais txog, tanks yeej ib txwm yog tshiab. Txawm hais tias nyob rau hauv cov ntsiab lus ntawm kev sib xyaw, AG-25 tseem tsis tau muaj txiaj ntsig thaum lub sijhawm ua tsov rog ntiaj teb thib peb.
  Tab sis nws twb tau "faus". Alice thiab Angelica hloov lub hom phiaj, thiab teem caij ua haujlwm ntawm infantry, cannons thiab Faustniks.
  Tam sim no cov tub rog tau tawm tsam ncaj qha hauv Berlin nws tus kheej. Muaj ntau, ntau tus tub rog sib ntaus sib tua. Thiab cov neeg laus tau raug tshem tawm hauv kev sib ntaus sib tua dhau los, thiab tam sim no txhua tus txiv neej tau raug tsa los, txij li hnub nyoog kaum xyoo, lossis tseem hluas dua.
  Cov ntxhais kuj tau tawm tsam, txawm tias tsis yog neeg coob. Txawm li cas los xij, Hitler, dab tsi nws yog, tsis yog tus txhawb nqa ntawm kev xa cov poj niam mus rau pem hauv ntej, xav txog kev ua tsov rog yog ib tug txiv neej nkaus xwb. Txawm li cas los xij, thaum nws los tiv thaiv lub peev, tej zaum yuav muaj kev zam rau cov cai.
  Alice zam kev tua cov tub hluas hnub nyoog qis dua kaum rau ntawm txoj cai. Txawm hais tias qee qhov ntawm Fritz tawg tau zoo heev nrog cov neeg ua haujlwm faustly.
  Muaj ntau qhov poob ntawm Soviet tanks, thiab ntau infantry. Lwm lub tsev yuav luag pelted nrog cov neeg tuag. Muaj ntau lub tshuab phom hauv Berlin, thiab MP-74 phom phom kuj ua haujlwm tau zoo. Barrels thiab recoilless yog ntaus.
  Ua kom muaj hluav taws zoo thiab cov tub rog Lavxias. Ntawm no dua cov Elis tawm tsam. Rolling attack aircraft, thiab hnyav hluav taws los ntawm anti-aircraft phom thiab tshuab phom.
  Cov tub rog Lavxias tsis muaj ib ntus sim kov yeej lub fortifications nrog ib qho pov tseg. Tab sis kev tiv thaiv yog ua kom muaj zog. Ntawm no lub tsev raug coj mus, ib tug tricolor chij zoo siab ya hla nws ... Thiab mam li nco dheev, raws li nws tawg, phab ntsa crumble, crushing ntau fighters.
  Alice frowns hnyav heev.
  - Cov av mines yog tswj los ntawm xov tooj cua. Tseem muaj minefields uas sappers tsis pom.
  Angelica, firing nquag thiab tshee, grimacing los ntawm qhov mob nyob rau hauv nws heev heev qhov txhab, gurgling npau taws, pom zoo:
  - Yog, Fritz tsim teeb meem. Tshwj xeeb tshaj yog lub tank txhua ... Ntawm no, thaj, txoj kev yuav tsum tau hnyav hnyav nrog txhuas thiab ntshav!
  Alice khaws qee tus txiv neej laus. Nws poob tus faustpatron, riam phom ya mus, thiab tawg ntawm kev cuam tshuam, tsa ib pawg hmoov av. Qab nws tsoo, tuav nws txhais taw hauv khau bast (!) Thiab yawg nws tus kheej. Nws txoj hauj lwm tiav lawm. Thiab txiav txim los ntawm tus ntoo khaub lig hlau, txoj hauj lwm tau koob meej, muaj txawm ib tug knight tus ntoo khaub lig ntawm tus ntoo khaub lig hlau. Nws yog qhov txawv txav uas tus neeg tsav nkoj tau xaiv Faustpatron ua riam phom, uas cov tub rog muaj zog feem ntau yog tub rog.
  Angelica tsis muaj kev xav tshwj xeeb thiab tua tus hluas Faustist, nthuav tawm tom qab phab ntsa, hauv nws txhais taw liab qab. Tus tub poob, nws cov pob txha tawg, thiab nws qw nrov nrov. Dab Ntxwg Nyoog plaub hau liab, ua tiav hauv qab ntawm lub taub hau, pom tias:
  - Kev hlub tshua hauv kev ua tsov ua rog, tsis zoo li cov ntxhais pej xeem, raug nqi ntau dua, tab sis tsis tuaj yeem txaus siab!
  Alice retorted:
  - Tsuas yog ib tug neeg uas muaj lub siab dawb siab zoo tiag tiag tsis ua siab ntev qhia txoj kev hlub tshua rau cov neeg poob!
  Angelica snorted contemptuously.
  - Ntawm no koj yog dua Snow White flailing nrog koj tus nplaig. Koj tsis tuaj yeem hais qee yam ntse dua?
  Alice hais tias:
  - Puas yog nws ua siab loj tua tus menyuam tsis muaj hmoo?
  Angelica snorted nrog kev thuam ntau dua.
  "Koj tsis yog ib tug me nyuam tua koj tus kheej?" Thiab tam sim no koj tseem yog ib tug me nyuam ntxhais, tsis hnia los ntawm ib tug txiv neej. Yog li tsis txhob pib lub bagpipes, tab sis theej tua! Feem ntau thiab zoo. Thiab tsis txhob tu siab rau cov tshuab, lawv tsis tu siab rau koj los yog peb cov tub rog nyob rau hauv me ntsis!
  Alice, es tsis txhob teb, hloov nws txoj hauj lwm ... Nyob rau hauv ib tug loj, albeit ncaj ncees puas lub nroog, ib tug sniper muaj nthuav, ntau lub hom phiaj, ntau tus neeg raug tsim txom.
  Thiab muaj ntau tus tub hluas tsis muaj taw, txeeb los ntawm kev ua siab loj los tiv thaiv Berlin. Thiab qee zaum lawv tsis zoo heev, phom, fausts, Molotov cocktails, tab sis lawv sib ntaus desperately. Txawm li cas los xij, pawg ntawm cov tub hluas twb pom - khi los ntawm cov tub rog Lavxias.
  Tab sis ntawm no yog ib tug ntawm cov tub hluas nyob rau hauv ib tug torn tunic, tsa nws ob txhais tes thiab, raws li nws yog, mus rau surrendered. Nws daj ntseg, emaciated lub ntsej muag, nrog ntshav pissages thiab sunken lub puab tsaig, yog siab tawv thiab tag nrho ntawm kev poob siab.
  Cov tub rog Lavxias nthuav tawm lawv txhais tes rau nws ... Tus me nyuam tub rub ib yam dab tsi thiab ib lub suab nrov nrov! Fragments ya mus deb, thiab tej nqaij ntshav.
  Alice xav rau nws tus kheej, dab tsi yog tus menyuam yaus German ntxhi thaum kawg? Thov Vajtswv rau niam, Vajtswv lossis ntuj raug txim dab Adolf Hitler? Nws npau suav txog dab tsi hauv vib nas this kawg? Koj puas nco qab dab tsi?
  Angelica hais gloomily:
  - Qhov no yuav txo peb ntawm tus cwj pwm phem ntawm kev ntes cov tub ntxhais hluas. Saib seb lawv nkag siab li cas! Peb yuav tsum tshem tawm tag nrho lub tebchaws German!
  Alice tawm tsam emphatically:
  - Tsis yog! Nws tsis yog lawm! Cov Germans yog ib lub teb chaws zoo thiab txawj ntse heev. Thiab yog hais tias muaj degenerates ntawm lawv ... - Daus dawb, ces pom tias nws tus khub tau noj ib tug hluas nkauj nrog ib rab phom ntawm phom, poked nws nyob rau hauv lub sab. Tsis txhob twv tua menyuam! Nws zoo.
  Angelica savagely, zoo li tshaib plab thiab raug mob (thiab nws yeej raug mob!) panther snapped. Nws txoj kev ntsia nws tau ua rau muaj kev ntxub ntxaug.
  - Koj tsis pom, nws yog menyuam yaus tua ntawm peb cov tub rog!
  Alice resolutely tawm tsam, poking lub chim ntawm nws rab phom ntawm nws puag ncig thiab tag nrho girlish mis:
  "Tom qab ntawd tua kuv!" Txij li thaum kuv yuav tau ua nyob rau hauv nws qhov chaw raws nraim tib txoj kev, tiv thaiv lub peev ntawm kuv Motherland!
  Angelica foom.
  - Veal tenderness! Tab sis yog vim li cas koj ho tsis khuv xim tus txiv neej laus, nrog tus knight tus ntoo khaub lig, zoo li ntau lwm tus?
  Alice teb tsis muaj hesitation:
  Vim qhov no yog tsov rog! - Thiab ua ntej Angelica, nws ntxiv. - Thiab nyob rau hauv kev ua tsov ua rog muaj cov cai - knights tsis tua me nyuam! Txoj cai no raug coj dawb huv hauv txhua txoj haujlwm romantic!
  Dab ntxwg nyoog hluav taws kub hnyiab teb:
  - Tsis txhob kho koj! Tua zoo dua rau cov laus. Koj tsis nyiam senility!
  Alice nodded nws lub taub hau eagerly.
  - Tsis muaj leej twg xav txog tus neeg ua teb uas txiav cov laus, decrepit tua dab. Tab sis kom rhuav tshem cov tub ntxhais hluas tua yog zapadlo!
  Kev hloov pauv tau tshwm sim hauv daim duab ntawm kev sib ntaus sib tua, "Salamanders" tshwm sim saum ntuj zoo li yoov tshaj cum ntawm hluav taws. Lawv tawm tsam Lavxias teb sab Alekseys nrog tag nrho lawv txoj kev npau taws, tua los ntawm 30-millimeter cannons. Soviet pilots coj kev sib ntaus.
  Alice hloov nws qhov tseem ceeb thiab hloov qhov kev tua mus rau lub tshuab ya. Feem ntau, ib lub dav hlau, txawm tias nws yog monoblock li HE-162, yog lub tsheb kim, thiab nws qhov kev puas tsuaj muaj txiaj ntsig ntau dua li cov tub rog lossis txawm tias tus tub ceev xwm SS.
  Muaj tseeb, nws tau pom tseeb ntawm no tias qib kev cob qhia ntawm German pilots tsis tseem ceeb. Tej zaum, cov pib tshiab uas tsis paub yuav ua li cas coj thiab tua yog sib ntaus. Txawm li cas los xij, cov neeg ua haujlwm tsis paub qab hau tau diluted nrog ntau qhov kev paub dhau los, uas ua rau muaj teeb meem loj.
  Tshwj xeeb tshaj yog thaum tua ntawm qis-maneuverable Alekseys. Thiab lub fighter npog tau lig heev. Tshwj tsis yog tseem muaj PE-2s uas lawv tau sim siv ntawm qib tactical.
  Alice, tau tsoo ob peb tus neeg tuaj tshiab, tau tsom nws qhov hluav taws kub ntawm cov aces raws caij nyoog. Nws yog ib qho tseem ceeb: txhawm rau tshem tawm ntau cov vultures li sai tau, tsis txhob cia lawv cov menyuam ntsuag Lavxias teb sab.
  Nyob rau tib lub sijhawm, tus tim tswv dawb-dawb tau ntsib kev txhawb siab ntawm sab ntsuj plig uas nws hu nkauj saum nws lub ntsws;
  Dab tsi yog kev pabcuam rau Motherland?
  Txoj hauj lwm no - uas muab kev xyiv fab rau peb!
  Peb kos kev xyiv fab - kev tshoov siab,
  Peb tsis quav ntsej txog cua cua cua daj cua dub!
  
  Rau Fatherland, lub plawv dhia hnyav,
  Txhua tus yuav tsum sib ntaus sib tua rau nws!
  Thiab tom qab ntawd ib zaj dab neeg zoo kawg nkaus yuav los,
  Qhov twg hauv kev hlub tsuas muaj ib tug hare - tsov ntxhuav!
  
  Tab sis tsis yog ib tug tsov ntxhuav tam sim ntawd los ua ib tug cowardly hare,
  Tsuas yog coj tau lub siab tawv oblique!
  Peb tsis tas yuav txom nyem, txom nyem,
  Huab deb - ci ntsa iab golden!
  
  Peb cov ntxhais yog tub rog tub rog,
  Peb yuav tawm tsam, thov qhuas rau lub teb chaws!
  Tom qab tag nrho, peb muaj tus ntsuj plig thiab lub zog,
  Lub suab nkauj hu li cas Archangels!
  
  Zaj nkauj no hais txog kev hlub tshua txog kev hwm,
  Hais txog kev hlub dawb huv, tsis yog neeg tawv nqaij!
  Peb yuav nrog Vajtswv nyob mus ib txhis,
  Dab mus nrog kev cia siab!
  
  Rau kuv, Tswv Yexus tus Tsov Rog Loj,
  Nws yog rau kev ncaj ncees, siab zoo!
  Yog lawm, peb tau ntshav ntau heev
  Kuv thov txim rau qhov poob rau lub neej Kuv yuav tsis nyeem dua!
  
  Tab sis peb tsis tas yuav suav qhov poob,
  Tus Tswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus yuav sawv hauv qhov tuag rov qab los!
  Yuav muab lub siab dawb paug, nws nqi zog,
  Txhawb nqa peb lub zog, ntaj thiab daim thaiv!
  
  Tus siab tawv yeej tsis txawj tuag,
  Nws muaj lub hauv paus ntawm lub neej no!
  Hmoov zoo yuav los rau peb, ntseeg nws,
  Txhaum tus yeeb ncuab nrog npau taws!
  
  Lub ntiaj teb no qee zaum zoo li ntuj raug txim,
  Tsis muaj kev txiav txim, lub siab, kev hlub!
  Qab zib, withered cherries,
  Tag nrho qhov sib npaug - qhov tsaus ntuj ntawm minuses, xoom!
  
  Tab sis kev zoo siab yuav los rau lub ntiaj teb sai sai no,
  Txiv neej yog tus tsim ntawm nws tus kheej txoj hmoo!
  Yuav muaj txoj sia thiab kev tuag nyob hauv lub hwj chim loj,
  Cia peb ua tej yam uas cov yawg koob ua tsis tau!
  Alice, tsis muaj exaggeration, ua keeb kwm, khob tawm cov qhab nia, zoo li darning ntawm lub tshuab xaws nrog kev txhaj tshuaj, ntawm cov haib tshaj plaws Luftwaffe fighters, thiab tag nrho cov German pilots, tau poob cov seem ntawm lawv sib ntaus sib tua ntsuj plig, retreated nyob rau hauv ntshai.
  Ib leeg ntawm lub sijhawm no, cov ntxhais tau tawm tsam dua. Ob tug txiv neej SS siab thiab ob peb tug tub hluas uas muaj zog los ntawm Hitler Cov Hluas tau nkag mus rau lawv thiab ... Tsis txhob ua kom zoo dua ntawm cov tub rog 'kev txaus siab heev rau kev tua ntawm huab cua lub hom phiaj los tua snipers los ntawm kev tawm tsam, lawv txiav txim siab coj lawv ciaj sia. . Los yog tej zaum qhov kev zoo nkauj zoo heev, uas tau dhau los ua ntau dua erotic vim yog qhov txhab thiab qaug zog ntawm cov ntxhais, ua rau lawv lub siab xav siv cov neeg raug kaw rau lawv tus kheej lub hom phiaj.
  Nyob rau hauv txhua rooj plaub, lub pob tw tshuab rau sab nraum qab ntawm lub taub hau neeg tsis taus Alice, uas nyob rau hauv ib tug tiag tiag lub xeev ntawm trance, rau lub sij hawm ntev, ces lub Fritz rushed ntawm lub siab Angelica.
  Txawm li cas los xij, dab ntxwg nyoog fiery, txawm raug mob hnyav, tseem yog tus neeg sib tw txaus ntshai tshaj plaws. Nws reflexively ntsib tus txiv neej SS loj loj nrog nplawm lub puab tsaig. Nws hiccupped, nws lub qhov ncauj qhib dav, drooling nchuav tawm thiab cov carcass yuav ya tawm ntawm lub ru tsev. Yog, cas nws tsoo rau hauv bricks ...
  Angelica, zam kev txhaj tshuaj ntawm lwm tus fascist, ntaus nws nrog nws lub luj tshib nyob rau hauv qis sab xis taw tes ntawm lub puab tsaig, ntawm ib lub kaum sab xis ntawm qhov chaw. Thaum koj xuas nrig ntaus zoo li ntawd, txawm tias lub tshuab me me tuaj yeem cuam tshuam tus neeg tua rog nrog kev ntxhib los mos loj. Thiab Angelica ntaus kev tshaj lij, nrog twisting ntawm lub cev thiab twisting ntawm lub xub pwg nyom.
  Lub puab tsaig tawg, cov Nazi poob rau hauv qhov tob, yuav luag tuag. Ob tug tub hluas los ntawm Hitler Cov Hluas nrog cov ntoo qhib ntoo qhib lawv lub qhov ncauj, exhaling:
  - Aw, Rush-hero!
  Tom qab ntawd lawv rushed ntawm nws, waving sapper shovels. Tom qab ob tug loj heev, cov hluas uas saib tsis muaj hnub nyoog tshaj kaum plaub lossis kaum tsib tsis zoo li txaus ntshai. Muaj tseeb, ntoo qhib acorns ntawm dab tshos hais tias qhov no yog cov neeg tseem ceeb lossis cov neeg ua haujlwm. Yog tias Angelica yog tub rog tsis tu ncua, cov tub hluas no yuav raug hem. Tab sis rau ib tug poj niam Siberian hardened los ntawm liab-kub hlau thiab txhuas, cov no yog cov noob.
  Angelica ua ib tug dag zog, thiab ib tug phooj ywg, tig lub ci ntsa iab zoo li tus kiv cua thiab hooked tus me nyuam tub, nws ya mus rau pem hauv ntej, flashing kis las khau rau spikes ntawm hlau alloy. Lawv yog cov kom meej meej tsis nyob rau hauv lub zos barefoot. Tab sis lwm tus tub sim ntaus nws nrog nws txhais taw, tab sis pom tseeb tsis ua tiav, txij li nws nws tus kheej ya tawm, tsoo nws nraub qaum mob. Angelica tau sau tseg:
  - Nov yog cov txheej txheem ntawm Rush-hero!
  Thiab Oleg Rybachenko, lub sijhawm ntawd, tau ntes Adolf Hitler. Lub Fuhrer tau sim khiav tawm ntawm lub dav hlau ya, tab sis nws tus tub ua yeeb yam tau tua los ntawm ib qho tshwj xeeb slingshot nrog ib daim antimatter. Thiab tswj kom tawg los ntawm lub dav hlau laminar.
  Thaum Fuhrer thiab ob peb ntawm nws cov neeg saib xyuas tau sim tawm mus, cov menyuam yaus ua yeeb yam tau ntes nrog lawv. Nrog ib qho tawg, tus tub terminator mowed ntawm Fuhrer tus neeg zov.
  Thiab nws ntes Hitler nws tus kheej nrog cov ntiv taw liab qab ntawm tus menyuam ko taw ntawm lub qhov ntswg. Thiab muab nws pov tseg.
  Lub Plaub Hlis 30, 1957, kev ua tsov ua rog nrog Thib Peb Reich tau dhau los.
  Oleg Rybachenko tau txais qhov kev txiav txim siab tshaj plaws ntawm Russia: "Yexus Khetos" thaum kawg los ua tus thawj coj. Thaum tseem yog tub.
  Russia annexed tag nrho cov teb chaws ntawm lub ntiaj teb no. Thiab tsim lub ntiaj teb lub teb chaws Ottoman.
  Muaj kev ya mus rau lwm lub ntiaj teb ntawm lub hnub ci system.
  Tshuaj lagged qab me ntsis thiab Vladimir tus thib peb tuag tam sim ntawd nyob rau hauv 1992, tau kho tsib caug-plaub xyoo - tshaj lub sij hawm ntawm lub reign ntawm Ivan lub txaus ntshai.
  Tus huab tais tus tub xeeb ntxwv muaj kaum ib xyoos George thawj tau nce lub presto. Thiab nws niam Maria los ua tus regent. Txog thaum nws muaj hnub nyoog kaum yim xyoo.
  Oleg Rybachenko tau ua haujlwm rau ib puas xyoo, tab sis tsis tawm haujlwm. Tom qab xyoo 2004, tus tub pib loj hlob tuaj. Thiab nyob rau hauv 2010 nws tau los ua ib tug muaj hnub nyoog kaum rau xyoo, zoo nraug heev, tsis muaj hwj txwv, tab sis tsis tshua muaj nqaij leeg tub hluas. Thiab yog li ntawd nws tseem nyob ntawm no zoo kawg nkaus muaj hnub nyoog kaum rau. Thaum cov poj niam hlub koj, tab sis koj tsis tas yuav chais plaub hau.
  Xyoo 2021, thawj tib neeg ya davhlau sab nraum lub hnub ci pib.
  Txog tam sim no, nws yuav tsum tau siv sijhawm ntev heev.
  Oleg Rybachenko, raws li ib tug tsis txawj tuag, tau los ua tus thawj coj ntawm thawj interstellar ntoj ke mus kawm. Cov Hluas Nyob Mus Ib Txhis yeej pom zoo. Rau nws, lub sijhawm khiav nrawm dua rau lwm tus, thiab nws tsis ntshai hnub nyoog laus.
  Tus tub terminator hu nkauj tag nrho cov paj huam ua ntej pib, sau txoj cai ntawm kev mus;
  Kuv yog ib tug pioneer ntawm lub teb chaws ntawm lub Soviets,
  Thiab nyob rau tib lub sijhawm, tsarist general ...
  Kuv tuaj yeem hu cov yeeb ncuab ntawm Russia mus rau account,
  Lub Wehrmacht rhuav tshem!
  
  Tus tub liab qab tsoo cov Nazis,
  Cov yeeb ncuab ntawm Russia txias exterminated ...
  Tsis yog, tsis txhob txiav txim rau tus menyuam kom nruj,
  Tus Vaj Ntsuj Plig Dawb Huv tau xaiv nws los ua rog!
  
  Thiab qhov twg nws tsuas yog tsis pom tseeb,
  Dab tsi battles tus tub tsis tau mus ...
  Ib tug snowdrift hlawv ib tug me nyuam ko taw liab qab,
  Nws nyob hauv qee txoj kev txawm tias Vajtswv lub hom phiaj!
  
  Hauv kev sib ntaus sib tua lub redoubts wavered,
  Cov txiv neej tawm tsam qhov npau taws txaus siab ...
  Cov tub rog Lavxias tau tawm tsam hnyav heev,
  Qhib ib tug account, twb raug nplua!
  
  Kuv yog ib tug pioneer hauv kev sib ntaus sib tua hnyav,
  Nthuav cov grenades barefoot ...
  Thiab hnia tus ntxhais ntawm daim di ncauj,
  Vim pom tseeb, kuv yog ib tug me nyuam txias!
  
  Tab sis cov Germans tsuas yog fanatics,
  Lawv yeej yog ib tug zoo fighters....
  Hauv kev sib ntaus sib tua, tus tub twb dhau los ua tub ceev xwm,
  Yawg txiv thiab yawm txiv zoo siab rau tus me nyuam!
  
  Kuv yuav tsis cia cov Nazis kov yeej lub Fatherland,
  Kuv yuav muab Fritz Rus kov yeej qhov ntawd ...
  Kuv ntseeg tias peb yuav nyob hauv qab communism,
  Invincible Lavxias teb sab hero- dais!
  
  Kuv tau tawm tsam Nyij Pooj thaum ib tug tub,
  Kuv tsis loj hlob, vim rau ib puas xyoo tus tub ...
  ntes tau tus uas yog ib lub pob muaj zog,
  Tom qab tag nrho, txiv neej siab dua liab!
  
  Cov ntxhais kuj sib ntaus sib tua,
  Tom qab tag nrho, nws yooj yim dua, thiab khau boots yog nruj ...
  Qee lub sij hawm muaj cov hnub qub zoo li saucers
  Mikado yuav yog ib tug kaput siab tawv!
  
  Zoo, lub fascist yuav tau txais koj ib tug grenade,
  Nws yuav tawg nrog lub zog tuag ...
  Kuv yuav hu nkauj rau tus ntxhais,
  Thiab peb yuav ya mus rau lub hnub qub!
  
  Russia yog ib lub hwjchim ci ntsa iab,
  Nws zoo nkauj thiab xim thaum caij nplooj ntoos hlav ...
  Russia thiab Vajtswv lub yeeb koob tos peb,
  Txawm tias kuv yog menyuam yaus, nyob mus ib txhis thiab tsis muaj taw!
  
  Lawv sib ntaus nrog Wilhelm, thiab cov dab nrog kuv,
  Hais txog defeating lub Kaiser regiments ...
  Zoo, tam sim no tus yeeb ncuab yog daj ntseg,
  Tus dais bared nws cov fangs ntse!
  
  Peb cov tswv cuab Komsomol tsis yog qis dua,
  Lawv yog cov zoo nkauj, lawv yuav xuas nrig ntaus ...
  Lawv mus rau pem hauv ntej ntawm lawv tus kheej,
  Zoo, tus yeeb ncuab yuav dhau los ua ib tug asshole!
  
  Thiab qhov twg peb tsuas yog tsis sib ntaus sib tua,
  Peb chop txias nrog rab ntaj ntawm tus yeeb ncuab ...
  Thiab tshwj xeeb tshaj yog peb muab Hitler,
  Huab cua loj npaum li cas!
  
  Russia yog lub Motherland ntawm Svarog,
  Nws sawv ncaj ntawm lub ruins ...
  Nyob rau hauv Tswv Ntuj txhua tus muaj zog tshaj qhov zoo,
  Lavxias teb sab cherub hla peb!
  
  Cov ntxhais nyiam sib ntaus sib tua
  Thiab lawv muaj zog dua, paub tsis pom ...
  Kuv muaj grenades nyob rau hauv lub satchel muaj zog,
  Peb yuav tuaj yeem nkag mus rau Berlin nrog lub tank!
  
  Hais tias peb hais mav nyob rau hauv cov battles,
  Peb tau cawm cov neeg raug txim los ntawm lub suab ...
  Tsis ntev peb yuav pom communism muab,
  Lub teb chaws twb muaj koob muaj npe valiant tsev neeg!
  
  Lub teb chaws yuav nce siab dua cov hnub qub zoo nkauj,
  Hauv nws, peb cov ntxhais ci zoo li quasar ...
  Nws yog qhov txaus ntshai rau kev sib ntaus nrog kuv tus ntxhais
  Nws ntaus ib qho nyuaj!
  
  Zoo, dab tsi ua rau Nazis nyuaj,
  Los ntawm peb, koj Fritz khiav ib zaug ....
  Khiav furious mais
  Peb ntaus koj tsis nyob rau hauv lub qhov muag tab sis nyob rau hauv lub qhov muag!
  
  Peb hwm Rod, thiab thov Vajtswv rau Svarog,
  Peb hlub Lada - leej niam ntawm tus Vajtswv loj ...
  Thaum nws mus rau txoj kev nyuaj,
  Tsis tas yuav nkim lus!
  
  Kev nplua nuj ntawm Russians tsuas yog tsis tuaj yeem ntsuas,
  Nws paub tsis kawg...
  Peb yuav tsum muab siab npuab Vajtswv txoj kev hlub,
  Tom qab tag nrho, peb tsis yog tus duab ntxoov ntxoo ntawm cov ntsaum!
  
  
  Qhia rau cov kwv tij yuav ua ke nrog Russia,
  Peb yuav kov yeej txhua tus thiab tiv thaiv cov tsis muaj zog ...
  Txawm hais tias qee zaum peb nco qab nrog kev tu siab,
  Tiamsis peb yeej yuav tsa cov uas poob rov los!
  
  Kuv Russia, koj yog lub tebchaws dawb huv,
  Koj yuav tsis zoo nkauj dua hauv ntiaj teb no...
  Tus hluas nkauj khiav ko taw liab qab hla lub daus,
  Nws tsis zoo li nees nkaum!
  
  Kuv ntseeg hauv kev yeej tsis kawg
  Tias Russia yuav vam meej mus ib txhis ...
  Hais tias yuav muaj cov nqaij qab rau noj hmo,
  Cas yuav tsis tuaj rau peb tub sab!
  
  Nyob rau hauv Russia, txhua yam yuav tawg, ntseeg kuv,
  Thiab cia peb ya jokingly rau Mars ...
  Peb tus kheej pib ntseeg cov kws txiav txim,
  Thiab txhua yam hauv Fatherland yuav yog cov chav kawm siab tshaj plaws!
  
  AMERICA yog thawj zaug hauv kev sib ntaus sib tua
  Lub Plaub Hlis 20, 1941, Tebchaws Meskas tau tshaj tawm ua tsov rog rau Nazi Lub Tebchaws Yelemees. Hauv zaj dab neeg no, Roosevelt cov hlab ntsha tsis tuaj yeem sawv ntsug, thiab nws, nyob rau hauv kev xav ntawm pej xeem, txiav txim siab koom nrog kev tua neeg. Tebchaws Meskas tau raug liam tias ncua sijhawm nkag mus rau hauv kev ua tsov rog rau lub sijhawm ntev, thiab feem ntau tsis qhib rau pem hauv ntej thib ob.
  Txawm tias nyob rau hauv plaub caug-plaub xyoo, cov phooj ywg tsis tau muab pov rau hauv hiav txwv vim muaj hmoo. Thiab tom qab ntawd Tebchaws Meskas tau mus rau hauv kev ua tsov rog tsis tau npaj. Lub Fuhrer tau txiav txim siab ncua lub phiaj xwm Barbarossa. Tsis tas li ntawd, nws xav tias USSR yog cov txiv ntoo nyuaj rau tawg dua li ib tus tuaj yeem txiav txim los ntawm lub tuam txhab Finnish.
  Thiab thawj zaug, cov Nazis nyob hauv Yugoslavia thiab tim Nkij teb chaws. Thiab tom qab ntawd cov kob ntawm Crete.
  Tab sis qhov kev txiav txim siab tau raug xa tawm thaum Lub Rau Hli 22, 1941 rau Malta. Ib tug loj tus naj npawb ntawm aircraft, nrog rau bomber aircraft, tau koom nyob rau hauv no. Thiab ces tuaj tsaws. Lub sijhawm no muaj kev txhim kho thiab ua tiav.
  Malta tau poob thiab cov Germans tau nce qib dua. Lub sijhawm no hauv Libya. Qhov twg ntxiv plaub lub tank faib tau raug xa mus. Thiab Rommel lub nrig tsoo cov British txoj haujlwm. Pal Tolbuk. Thiab tom qab ntawd thaum Lub Yim Hli thiab Lub Cuaj Hli Ntuj, Egypt tau kov yeej.
  Ib pab tub rog ntawm cov ntxhais zoo nkauj los ntawm SS "Wolves" tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua. Lawv sib ntaus sib tua ntawm taw, thiab nyob rau hauv ib tug bikini. Thiab lawv cov leeg liab qab tau hlawv cov xuab zeb ntawm Sahara. Tab sis cov ntxhais los ntawm qhov no tsuas yog sib ntaus sib tua zoo dua.
  Tim lyiv teb chaws poob ... Ib feem ntawm cov tub rog German tsiv mus rau Sudan, thiab ib feem mus rau Palestine thiab Iraq.
  Nyob rau tib lub sijhawm, Nazis coj Gibraltar thiab pib hloov lawv cov tub rog mus rau Morocco thiab kov yeej Africa.
  Nws yuav tsum raug sau tseg tias Hitler thiab Stalin tau tuav lub rooj sib tham tus kheej hauv Stockholm. Thiab nyob rau ntawd, Stalin tau lees paub ntawm nws tus phooj ywg nruab nrab, thiab hais tias USSR tsis xav tau ntau dhau. Tiamsis nws tsis kam koom ua rog.
  Lub Fuhrer tau txiav txim siab los siv sijhawm thiab rhuav tshem Africa. Qhov no yuav muab ob qho tib si raw khoom thiab qhev rau kev lag luam. Thiab koj tuaj yeem mus rau Is Nrias teb los ntawm Iran.
  Cov Germans tau ntes Iraq thiab Kuwait, thiab nyob rau lub caij ntuj no lawv tau tuav tag nrho Middle East.
  Cov ntxhais hma paddled muaj lawv ob txhais taw liab qab. Thiab thaum lub caij nplooj ntoos hlav, kev sib tw pib los ntawm Iran mus rau Is Nrias teb.
  Lub Wehrmacht, zoo li cov hordes ntawm Genghis Khan, taug kev hla Persia thiab ya mus rau Is Nrias teb. Nyiv tsoo America thiab Britain ntawm lwm sab pem hauv ntej. Nyob ze ntawm Midway, cov neeg Amelikas raug ntaus phem heev. Thiab lub Hawaiian archipelago raug ntes los ntawm samurai.
  Kev vam meej ntawm Nyiv hauv kev sib ntaus sib tua ntawm Midway tau txhawb nqa los ntawm plaub tus ntxhais ninja uas tau tua tag nrho cov dav hlau ntawm cov neeg Amelikas uas tau sim tawm tsam cov nkoj ntawm lub tebchaws ntawm Rising Sun.
  Nyiv yeej yeej ib qho kev yeej. Cov ntxhais kuj tau tawm tsam nrog khau khiab thiab tsuas yog hauv bikini, thiab qhov no ua rau lawv lub cev rhiab heev. Thiab tshwj xeeb tshaj yog rau aircraft vibrations.
  Thiab lawv tsoo cov neeg Amelikas hnyav heev ... Thaum lub caij ntuj sov thiab lub caij nplooj zeeg ntawm plaub caug-ob xyoo, lub Wehrmacht tau ntes tag nrho cov teb chaws Africa, thiab thaj av rau Burma, koom nrog cov Nyij Pooj.
  Colossal cov peev txheej tau nyob rau hauv kev tswj hwm ntawm lub teb chaws Yelemees. Ntxiv mus, tus txawj ntse Speer tau los ua tus imperial Minister ntawm armaments thiab mos txwv.
  Txhawm rau nce huab cua siab ntawm Tebchaws Askiv thaum Lub Ib Hlis 1943, Reichstag tshaj tawm "Tag Nrho Tsov Rog".
  Lub dav hlau tsim tau nce sai heev. Qhov siab dua Yu-188 cov foob pob tawg thiab Focke-Wulf fighter-bomber, nrog rau cov haib dua DO-277, tau mus rau hauv cov koob.
  Cov Germans nias Britain. Nyob rau lub caij nplooj ntoo hlav xyoo 1943, ME-309 tau tshwm sim, uas tsis muaj qhov sib npaug ntawm kev ua tub rog thiab kev ya davhlau. Ntxiv rau qhov muaj zog tshaj Yu-288, thiab tshwj xeeb tsaws gliders muaj peev xwm txav tau ob lub ntiaj teb thiab rau lub cav tsheb thauj mus los.
  Cov Nazis tau tso tseg teb chaws Aas Kiv mus rau hauv av, thiab lawv cov nkoj submarine tau dhia dej txhua lub nti uas tau caij nkoj mus rau hauv nroog loj. Thiab nyob rau lub yim hli ntuj 1943, ib qho amphibious tsaws tau tshwm sim nyob rau hauv teb chaws Aas Kiv. Hauv kev sib ntaus sib tua, Tsov, tsov ntxhuav, Panthers raug sim, thiab txawm tias Tsov -2 thiab nas tau siav.
  Teb chaws Aas Kiv poob ... Cov neeg Nyij Pooj ntawm hiav txwv yeej Tebchaws Meskas thiab tseem muab rau cov neeg Amelikas cov hlab ntsha hauv Panama.
  America, nyob ib leeg, thov kev hlub tshua. Roosevelt zoo siab heev.
  Hitler tsis pom zoo rau kev thaj yeeb nyab xeeb, thiab nws cov tub rog tau nce mus rau Canada. Lub lag luam los ntes Iceland mus yuav luag tsis poob. Thiab tom qab ntawd cov Germans tau tsiv los ntawm Greenland.
  Plaub caug-plaub xyoo dhau los hauv kev sib ntaus sib tua hnyav nyob rau sab hnub poob. Qhov thib peb Reich muaj dav hlau dav hlau. suav nrog tus foob pob. Qhov txaus ntshai plaub tus foob pob tawg Yu-488, thiab dav hlau "Arado", kev hloov pauv ntawm tsheb.
  Tsis tas li ntawd, lub tshuab tsav-tsav yog qhov zoo tshaj plaws, tshwj xeeb tshaj yog TA-152. Qhov kev hloov pauv no ntawm Focke-Wulf tau ua tiav zoo heev thiab rhuav tshem Asmeskas cov tsheb.
  German MP-44 submachine rab phom thiab submarines uas siv los ntawm hydrogen peroxide kuj tau ua ntau dua. Panther-2 tau dhau los ua lub tank loj, thiab yog lub taub hau thiab lub xub pwg nyom saum American Shermans. Cov neeg German tag nrho tau zoo tshaj rau Tebchaws Meskas raws li kev siv tshuab, thiab lawv cov peev txheej tau ua kom muaj peev xwm ua kom muaj nuj nqis.
  Ntawm cov German aces, Marseille yog qhov tseeb tshwm sim. Nws tau qhab nia sai heev uas nws yog thawj zaug hauv peb lub dav hlau tau txais txiaj ntsig Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond ob zaug. Thiab tom qab ntawd rau plaub puas dav hlau nrog Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog golden ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond. Thiab rau tsib puas Grand Cross ntawm Iron Cross.
  Rau xya puas thiab tsib caug lub dav hlau, nws tau txais khoom plig tshwj xeeb: Knight's Cross of the Iron Cross nrog platinum ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Tsis tas li ntawd, Marseille kuj tau txais kev ua tub rog muaj txiaj ntsig hla nrog pob zeb diamond. Thiab rau ib txhiab lub dav hlau nws tau txais lub Hnub Qub ntawm Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Nws tsuas yog ib qho txaus ntshai rau Asmeskas.
  Cov tub rog German tau yooj yim hla tebchaws Canada, thiab Nazis thiab Nyij Pooj tau hla Mexico thiab tawm tsam Tebchaws Meskas.
  Nws zoo li ciaj sia nyob rau hauv zuam. Cov Germans nias. TA-400 tau foob pob Asmeskas cov nroog thiab cov chaw tsim khoom, ua rau muaj kev txaus ntshai tag nrho. Thiab Yankees succumbed rau crushing tshuab.
  Cov Germans tau nce qib thiab cov neeg Amelikas tau tsoo, tshwj xeeb tshaj yog cov neeg ua haujlwm tank ntawm Gerda.
  Tus ntxhais nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab tsoo cov neeg Asmeskas.
  Nws tsoo cov Sherman thiab tsoo lawv cov yees.
  Thiab quaj rau saum nws lub ntsws:
  - Gerda nyiam tua! Ntawm no yog Gerda!
  Thiab Charlotte, zoo li pob taws liab qab, yuav nias thiab xa tawm qhov tuag taus. Yuav tsoo tus yeeb ncuab.
  Thiab luag, baring nws cov hniav:
  - Kuv yog ib tug ntxhais chaw!
  Ntawm no Kristina thrashes, thiab tseem siv nws cov ntiv taw liab qab, tsoo lub armor ntawm lub tank.
  Thiab nrov:
  - Dhau ntawm Aryan ciam teb!
  Magda kuj tua hluav taws nrog qhov tseeb, thiab nrog nws txhais taw liab qab.
  Thiab cooing:
  - Rau yeej ntawm colossal rog!
  Cov neeg Amelikas tau muaj kev nyuaj siab heev ... Lub xyoo plaub caug plaub yog lub sijhawm swb thiab kev puas tsuaj rau Tebchaws Meskas nyob rau txhua qhov chaw.
  Ntau dua German self-propelled phom ntawm E series tshwm sim hauv kev sib ntaus sib tua, tshwj xeeb tshaj yog E-10 thiab E-25. Thiab lawv ci ntsa iab thiab nrawm muab lub Yankees nyob rau hauv lub horns. Thaum lub sij hawm US surrendered rau lub Ib Hlis 30, 1945, thawj E-50 tau tuaj txog pem hauv ntej. Lub tshuab no tseem tsis tau zoo tag nrho nrog qhov hnyav ntawm ntau tshaj rau caum tons, muaj armor frontal ntawm 150 mm ntawm lub hull, thiab 185 mm ntawm lub hauv pliaj ntawm lub turret. Thiab ob sab yog 82 hli nyob rau hauv qhov chaw siab tshaj. Uas yog roughly piv rau "Tiger" -2. Muaj tseeb, lub cav nrog lub tshuab raj thiab lub supercharger, muab lub zog mus txog 1200 horsepower. Thiab rab phom yog 88 hli 100 EL, thiab muaj tseeb heev thiab cov cuab yeej tho.
  Thiab yog li ntawd tus yeeb ncuab desperately thrashed.
  Thiab thaum kawg, lub flying saucer tshwm. Eva thiab Gertrude, ob leeg-legged thiab bikini-poj niam, zoo heev. Thiab nws tau ua kom txias heev nrog crushing phau ntawv.
  Thiab yog li Asmeskas cov dav hlau raug rhuav tshem.
  Tab sis ntawm no yog qhov yeej. Thiab cov Germans, nrog rau cov neeg Nyij Pooj, yuav xaus rau USSR.
  Kev txeeb chaw tau teem rau lub Rau Hli 22, 1946. Los ntawm lub sij hawm no, cov Germans tau stamped ib tug loj tus naj npawb ntawm E-series tso tsheb hlau luam, tshwj xeeb tshaj yog, E-50 tau txhim kho thiab lub cav thiab kis tau tus mob yog ib tug thaiv, hla, thiab lub gearbox nyob rau hauv lub cev muaj zog. Lub undercarriage tau dhau los ua sib dua, thiab qee qhov ntawm cov khoom tau raug tsiv tawm ntawm lub cev. Qhov siab ntawm lub tshuab tau poob, thiab qhov hnyav tau poob mus rau plaub caug tsib tons. E-75 kuj dhau los ua sib zog rau xya caum tons thiab txo nws qhov hnyav. Thiab lub cav tau ua kom muaj zog dua hauv 1500 horsepower thiab roj turbine. Nyob rau tib lub sijhawm, lub thickness ntawm armor ntawm lub hauv pliaj ntawm tus pej thuam yog 252 hli, thiab ob sab yog 160 hli nyob rau hauv qhov chaw siab tshaj. Thiab lub hauv pliaj ntawm lub cev: 200 hli sab saum toj nrog txoj kab nqes loj, thiab 160 hli hauv qab nrog txoj kab nqes loj. Sab ntawm 120 mm thiab ntxiv shields ntawm 50 mm.
  Yog li, E-75 tau dhau los ua lub tank ntau dua lossis tsawg dua, thiab tib lub sijhawm nws tau tiv thaiv zoo kawg nkaus ntawm txhua lub ces kaum. Thiab nws muaj ob hom phom: 105 mm nyob rau hauv 100 EL chim ntev, thiab 128 mm nyob rau hauv 55 EL chim ntev.
  Rau kev sib ntaus sib tua tank, thawj hom phom zoo dua.
  Lub USSR los ntawm lub sij hawm no, ntawm chav kawm, tsis nyob twj ywm. Piv nrog rau keeb kwm tiag tiag, nws tau pib pib tsib xyoos. Kev tsim khoom lag luam nyob rau lub sijhawm no, raws li cov ntaub ntawv raug cai, yuav luag ob npaug. Txawm tias nyob rau hauv kev muaj tiag nws yog hais txog ib tug thib peb overestimated. Ntau lub tank thiab dav hlau tau tsim. Yog hais tias lub Rau Hli 1, 1941, lub USSR muaj 22,600 tso tsheb hlau luam, thiab lwm peb txhiab tankettes, thiab ib tug thiab ib nrab txhiab tus kheej-propelled phom. Tom qab ntawd los ntawm Lub Rau Hli 1, 1946, peb caug txhiab ntxiv tank tau ntxiv. Tau kawg, ntau lub tsheb tau tsim, tab sis lub ntuj poob. Yog li ntawd, lub USSR muaj tsib caug-peb txhiab tanks nyob rau hauv kev pab cuam. Ntawm no, qhov loj tshaj plaws T-34-76. Tab sis kuj muaj lub teeb tsheb. Thiab tsis siv BT thiab T-26, thiab lwm lub tso tsheb hlau luam uas tseem tab tom npaj rau decommissioning. Thiab feem ntau hnyav hnyav. Thiab tsis yog txhua tus ntawm lawv tau ua kom haum. KV-3 tau tshwm sim thaum Lub Yim Hli 1941. Qhov hnyav yog 68 tons, thiab rab phom yog 107 millimeters thiab muzzle tshaj tawm ntawm qhov projectile yog 800 meters ib ob. Thiab nyob rau lub Cuaj Hli, KV-5, kuj muaj 107 mm thiab 76 mm cannon. Thiab ib puas tons. Thiab txij lub Peb Hlis Ntuj xyoo 1942, KV-4 hnyav 108 tons tau nkag mus rau hauv koob, thiab tib yam riam phom xws li KV-5, tsuas yog cov ris tsho pem hauv ntej tsis yog 170 hli, tab sis 180 hli. Muaj ntau, tab sis tsis muaj rational ces kaum ntawm inclination. Cov tso tsheb hlau luam E-50 zoo kawg nkaus tho los ntawm kev sib ntaus sib tua. Lub tsheb no muaj cov cuab yeej pem hauv ntej nrog cov ces kaum loj, thiab nws yuav luag tsis tuaj yeem tawg los ntawm lub tank pem hauv ntej. Qhov no tsis yog "Tiger" -2, cov tshuab tshiab tshaj plaws muaj ntau lub kaum ntse ntse.
  Lub USSR tsis ua tsov rog, tom qab Finland, thiab Stalin tsis tawm. Thiab thev naus laus zis hauv USSR tsis mus raws li cov phom loj tshaj plaws. KV series kuj tau txav mus rau cov qauv hnyav dua. Thaum Lub Ob Hlis Ntuj xyoo 1943, KV-6 tau tshwm sim nrog lub ntsej muag armor thickness ntawm 200 hli, armament nrog ib rab phom 152 hli thiab rab phom 76 hli, thiab qhov hnyav ntawm ib puas thiab tsib caug tons. Thiab nyob rau lub Tsib Hlis 1943, thiab KV-7 hnyav 200 tons, thiab peb rab phom ib zaug: 152 hli thiab ob 76 hli.
  T-34-76 yooj yim los tsim thiab ntau yam tank tsuas yog nyob rau hauv 1944 tau upgraded nrog 85 mm phom thiab ib tug loj turret.
  T-34-85 tau tshwm sim. Thiab nws tau los ua lub tshuab tseem ceeb. Ua nyob rau hauv me me thiab lub teeb amphibious tso tsheb hlau luam thiab BT - wheeled-tracked. Xyoo 1944, KV-8 tau tshwm sim, hnyav ob puas thiab tsib caug tons, thiab phom 152 hli thiab ob 85 hli. Tab sis superheavy monsters tsis tau tso cai rau lawv tus kheej. Tsuas yog Stalin tau nqa mus los ntawm gigantomania.
  Tab sis cov Germans tso tseg cov Nas hnyav heev. Lub tank loj yog nruab nrab E-50 U thiab hnyav E-75. Hauv qhov me me kuj tseem E-100. Ntxiv rau cov phom nws tus kheej E-10 thiab E-25. Lawv me me, tab sis yog li txawb thiab siv tau.
  Nyob rau hauv lub USSR, ua ntej pib ntawm tsov rog, self-propelled phom tsis txaus ... Nyob rau hauv no hais txog, Soviet Russia lagged qab. Thiab kom deb li deb, tawm ntawm ob txhiab, thiab feem ntau ntawm lawv yog nyob rau hauv 76 thiab 85 millimeters ntawm caliber. Lub SU-100 tsis tshwm sim ... Txij li qhov kev ua tau zoo ntawm kev ua tsov rog tsis txaus. Nyob rau hauv lub USSR, tom qab lub KV-8 nyob rau hauv no series, qhov hnyav tsis tau nce ntxiv lawm. KV-9 tau muaj phom 107 hli thiab ob rab phom 76 hli. KV-10 nrog phom 107 hli thiab ob 85 hli. Tsuas yog T-34-85, USSR tsis muaj lub tank ua tiav. Log-tracked rau kev ua tsov ua rog nyob rau hauv ib ncig ntawm Russia tsis haum zoo. T-54, ib qho kev ua tau zoo dua, tseem tab tom tsim. KV-11 tau tshwm sim ua ntej ntawm kev ua tsov ua rog. Txhawm rau tawm tsam German tso tsheb hlau luam nrog 122-mm cannon thiab ob lub 76, thiab KV-12 nrog 122-mm thiab 85-mm cannon.
  Kev ua tsov ua rog tom qab tau pom qhov ua phem ntawm KV series ... Lub xeem KV-13 lub tank tau tshwm sim thaum lub sijhawm ua tsov rog nrog ib qho, tab sis ntawm qhov tod tes, 203-mm cannon. Qhov ntawd yog yam tsawg kawg ib yam uas muaj peev xwm tawm tsam Nazis.
  Nyob rau hauv aviation, lub USSR kuj poob qab: tsis muaj dav hlau aircraft. Muaj tseeb ntsia hlau MIG-7 thiab MIG-11, thiab Yak-9, Yak-11, thiab LA-5, thiab LA-7 tshwm sim. Tab sis, ntawm chav kawm, Soviet aircraft yog tsis phim rau German dav hlau. Thiab ntxiv, Nazis kuj muaj discos. Qhov twg tsis tuaj yeem raug tua los ntawm cov caj npab me.
  Thiab tag nrho ntau yam ntawm ntau hom tsheb. Thiab cov neeg tua rog, suav nrog tailless "Gotha", thiab txhua yam ntawm lwm lub tshuab. Thiab ME-262 X, uas muaj qhov ceev ntawm 1200 kilometers ib teev, thiab tsib phom cua. Thiab tseem muaj zog dua nrog xya ME-362 phom cua. Thiab qhov twg los sib tw nrog xws li USSR. Thiab XE-262 yog ib qho zoo tshaj thiab tseem ceeb tshaj plaws pheej yig dav hlau fighter. Thiab ME-1100 nrog tis uas hloov cheb.
  Thiab TA-283 nrog lub fuselage ntev. Thiab ntau lwm yam tseem ceeb heev thiab percussive yam.
  Thiab lub TA-400, thiab tshwj xeeb tshaj yog lub dav hlau TA-500, uas yuav tsau txhua leej txhua tus thiab jokingly tsoo txhua leej txhua tus.
  Thiab cov no yog, cia peb hais, monsters.
  Thiab tsis txhob nres lub tsheb German ... Ua li cas lawv yeej ...
  German aviation ntawm 2:30 Moscow lub sij hawm twb tawm. Winged monsters tau npaj kom poob rau hauv Soviet av.
  German pilots Gertrude thiab Adala, nplawm lawv ob txhais taw liab qab, nce mus rau hauv ob-seater XE-328, mus rau hauv lub dav hlau tshuab - qhov no yog ib tug dab nrog kaum cuaj phom.
  Cov nag nyuam qhuav dhau mus thiab cov ntxhais tawm zoo nkauj heev, pom meej meej ntawm lawv ob txhais ceg.
  Lawv tau ntxim nyiam heev uas cov tub ntxhais hluas ua haujlwm ntawm lub tshav dav hlau greedily devoured liab qab hneev taw nrog lawv ob lub qhov muag, thiab txawm tias cov tub hluas pib o zoo tag nrho. Feem ntau, muaj ntau tus neeg tsav dav hlau - kev sib ntaus sib tua pom tias cov poj niam, nyob rau hauv qhov sib npaug, muaj ob npaug ntawm cov ciaj sia taus ntau dua li cov txiv neej. Thiab qhov ntawd txhais tau tias lawv muaj txiaj ntsig. Thiab Hitler, ntawm chav kawm, tsis yog ib tug neeg zoo li no los hlub leej twg.
  Nyob rau hauv lub thib peb Reich nws tus kheej, polygamy twb officially qhia - txoj cai rau plaub tus poj niam. Qhov no yog qhov siv tau heev. Tab sis tsis dhau haum rau cov kev cai Christian. Tsis xav tias fascism tab tom nrhiav ib hom kev ntseeg tshiab. Hitler hais tias nws yog monotheism, tab sis tshwj xeeb heev - nrog pantheon ntawm pagan, cov vajtswv qub Germanic. Tau kawg, Hitler nws tus kheej nyob rau hauv lub pantheon no yog muab tso rau saum toj no tag nrho raws li ib tug neeg xa xov liaison thiab tus tub txib ntawm tus Tswv Siab Tshaj Plaws.
  Yog li, Fuhrer, ntawm chav kawm, nyiam cog nws tus kheej heev.
  Gertrude thiab Adala tso lawv lub dav hlau tua ntau yam rau saum ntuj, uas tuaj yeem ua lub luag haujlwm ntawm kev sib ntaus sib tua.
  Cov tub rog muaj kev ntseeg siab heev. Cov Russians tsis muaj dav hlau dav hlau, thiab lawv tsis zoo li yuav muaj peev xwm tiv taus cov tsov rog saum ntuj.
  Gertrude hais tias:
  - Kuv yog ib tug tub rog ntawm cov kwj deg kub hnyiab ...
  Adala txaus siab lees paub, baring nws cov hniav:
  - Thiab kuv mam li checkmate txhua tus!
  Cov ntxhais luag. Lawv nias lawv lub pob taws liab qab ntawm lub pedals, thiab spun lub dav hlau nres dav hlau.
  Nws tseem tsaus ntuj, tiam sis muaj ib lub teeb pom kev nyob rau sab hnub tuaj. Cov hluas nkauj ntxhi... Lub ntees ntawm Russia twb ntab nyob rau hauv lawv. Cov poj niam warriors giggled thiab winked ntawm ib leeg. Lawv yog cov extravagant thiab zoo nkauj heev.
  Ntawm no cov tsheb Soviet tawm ntawm lawv. Cov ntsia hlau Yak-9 yog kab tias yog lub tshuab tsim ntau tshaj plaws ntawm cov kev tshaj tawm tshiab. Tsis muaj riam phom ntau dhau, tab sis kuj pheej yig thiab nrog cov cuab yeej me me. MIG-5, nrawm dua, nrog rab phom tshuab. MIG-3 yog tus qauv ua ntej. LAGG-7 yog qhov ceev tshaj plaws thiab feem ntau cov noog. Hauv qhov kev hloov kho tshiab kawg, muaj ntau li peb 20-mm cannons.
  Tab sis cov no yog tag nrho cov kiv cua-tsav tshuab - dav hlau dav hlau tsis tau tsim. Thiab cov Germans muaj kev ntseeg siab heev.
  Gertrude tua kaum cua phom. Lawv ntaus 30 hli thiab ob rab phom 37 hli. Lawv maj nrawm zoo li cua daj cua dub los ntawm Soviet aircraft. Txawm li cas los xij, cov neeg tsav tsheb liab sim dodge thiab mus rau tus Tsov tus tw.
  Adala yog maneuvering lub sijhawm no. Koj tsis tuaj yeem nqa lub tsheb German taub hau, tab sis nkag mus rau hauv cov tails yog fraught. Rau USSR, qhov kev tawm tsam tsis tau npaj txhij. Anti-aircraft phom twb tau launched. Exploded shells ci nyob rau hauv qhov tsaus ntuj.
  Cov Germans tab tom ntsib ib qho kev ntxhov siab. Zoo li lawv twb tau pom ntau heev uas tsis muaj dab tsi yuav ua rau koj xav tsis thoob, tab sis ... Soviet pilots yog siab tawv thiab tsis ntshai ntawm kev poob. Tsis muaj dab tsi los ntshai lawv. Tab sis kev paub tsis txaus. Lub dav hlau German yooj yim tawm ntawm kev dhia dej thiab tua cov tsheb hauv Soviet. Txhaum lwm tus rau tej daim.
  Lub zog ntawm riam phom German yog qhov zoo heev. Qhov no yog ib feem nyob rau hauv uas Fritz muaj ib tug loj kom zoo dua Russia. Tab sis qhov ceev ntawm Nazis yog colossal.
  Adala nrawm nrawm thiab tawg rau pem hauv ntej. Thiab Gertrude foob pob hluav taws ntawm tus yeeb ncuab. Cov lus qhia tau txais los ntawm cov hniav. Qee cov mos txwv yog tsom rau ntawm tshav kub lossis suab.
  Adala ntxhi:
  Lawv yuav tsis tua peb!
  Cov ntxhais tig tsheb...lawv sim ua kom txias. Thiab tom qab ntawd ib tug Soviet fighter rams ib tug nyob ze German dav hlau tua aircraft. Thiab yuav ua li cas nws pib tsim kua muag, thiab sib cais. Ob lub ntuj thiab huab cua.
  Gertrude ntxhi:
  - Kev tuag vwm!
  Cov tub rog tau meej meej tsis meej pem, thiab lawv tuaj yeem raug rammed li ntawd.
  Tank tab tom tsiv mus rau ciam teb. Cov neeg coob coob ntawm Gerda, Charlotte, Christina thiab Magda.
  Plaub tus tub rog tau tswj hwm lawv tus kheej nrog lub yeeb koob los ntawm kev sib ntaus sib tua ob tus neeg Askiv thiab Asmeskas. Thaum lub sij hawm muaj kev kub ntxhov nrog Asmeskas, cov kev zoo nkauj tau paub txog Panther-2 tank. Tsis yog lub tsheb phem, zoo tshaj rau Shermans ob leeg hauv armament thiab frontal armor. Tom qab "Pershing" xyaum tsis muaj sijhawm los ua tsov rog. Yog, thiab nws tsis yog ib qho kev sib tw rau "Panther" -2.
  Ces plaub tug ntxhais yeej koob meej. Txawm hais tias feem ntau lawv txoj kev muaj koob meej pib hauv plaub caug thawj xyoo. Himmler yaum cov Fuhrer sim cov poj niam battalions hauv kev sib ntaus sib tua, los ntawm cov kws qhia tshwj xeeb Aryans.
  Kev sib ntaus sib tua tau pom tias cov poj niam tsis nyob hauv txhua qhov kev sib txuas tsis muaj zog thiab paub kev sib ntaus zoo. Thiab nyob rau tib lub sij hawm dais tsawg dua cov txiv neej. Cov tub rog kuj tau tawm tsam hauv cov tub rog, ntaus lawv txhais taw liab qab ntawm cov xuab zeb kub ntawm Sahara suab puam. Thiab mastered lub tank. Tau sim "Tiger", hauv kev sib ntaus sib tua nrog Britain.
  Txoj hmoo ntawm Panther tank tau nthuav tawm kom txaus siab. Hauv keeb kwm tiag tiag, qhov zoo tshaj plaws thiab thib ob loj tshaj plaws tank ntawm Thib Peb Reich ua lub luag haujlwm tseem ceeb hauv Pantsval. Hauv lwm txoj hauv kev, "Panthers" yuav luag tsis sib ntaus. Lawv tsis tshua muaj sijhawm rau kev tawm tsam ntawm British metropolis. Ntau tshaj thiab muaj zog "Panthers" -2 tau mus rau hauv koob rau kev sib ntaus sib tua tiv thaiv Asmeskas.
  Thiab tam sim no cov plaub tau txais ib qho tseem ceeb dua thiab zoo meej "E" -50, txawv los ntawm riam phom muaj zog thiab kev tiv thaiv.
  Cov tub rog muaj kev ntseeg siab heev. Kev tswj ntawm lub tank yog qhov niaj hnub tshaj plaws nrog joysticks. Lub tsheb tshiab. Txawm tias lub cav roj turbine. Tab sis kuj muaj ntau ntawm "Panthers" -2. Peb caug plaub tsis yog ib qho kev sib tw rau lub tshuab zoo li no.
  Gerda tau zaum hauv lub rooj zaum rooj zaum. Nws yog bikini. Cov ntxhais twb siv los ntaus ib nrab liab qab. Cov xuab zeb kub ntawm cov suab puam hlawv lawv ob txhais taw liab qab, pebbles ntawm lub roob pricked lawv cov leeg liab qab. Tab sis cov tub rog tsis tau tawg kiag li thiab tsis rub tawm mus rau hauv hmoov.
  Tus thawj coj ntawm cov neeg coob, uas tau txais ntau yam khoom plig, nws hais tias:
  - Thiab tam sim no Russia tawm tsam peb! Kev lom zem tshiab thiab yeej tos!
  Nws co nws dawb li daus taub hau. Ntuj blondes, zoo nkauj heev thiab tanned.
  Charlotte luag ntxhi.
  Tus ntxhais no muaj cov plaub hau liab liab uas kub hnyiab zoo li nplaim taws. Tseem muaj kev zoo nkauj, nrog lub bronze tan. Nyob rau hauv ib tug bikini, tanned, muscular. Nrog ob txhais taw liab qab, stomping ntawm kub xuab zeb thiab ntse pob zeb.
  Dab ntxwg nyoog fiery hais tias:
  - Cov Russians yog kab tias peb cov neeg tawm tsam tshaj plaws!
  Christina tsa nws lub suab. Nws cov plaub hau yog tooj liab-daj, kuj kub hnyiab zoo li nplaim taws, tab sis nrog ib tug golden hue. Thiab tib yam tan, nqaij, thiab kev zoo nkauj. Qhia thiab tib lub sij hawm maj mam ntsej muag. Thiab ib tug bikini. Ob txhais ceg uas tau stamped rau mais ntawm qhov nyuaj thiab kub hnyiab, tab sis tsis tau poob lawv txoj kev tshav ntuj thiab cov kab du. Cov ntiv taw liab qab tau txiav kom zoo nkauj thiab nrawm heev.
  Tus ntxhais plaub hau liab nug:
  - Vim li cas koj xav li ntawd?
  Magda teb rau nws. Tus ntxhais no muaj cov plaub hau dawb-kub, zib mu blonde. Zoo nkauj heev, cov leeg nqaij, nrog lub ntsej muag qhia, thiab lub qhov muag sapphire-emerald. Ob txhais ceg kuj tawv, nrog pob luj taws thiab cov ntiv taw ncaj. Tej zaum Magda muaj lub ntsej muag zoo nkauj tshaj plaws, yuav luag luag ntxhi, txawm tias nws lub puab tsaig siab tawv. Gerda, piv txwv li, zoo li tawv dua. Me ntsis softer dua Christina, thiab me ntsis perversely zoo li tus dab Charlotte.
  Magda hais tias:
  - Lawv muaj tag nrho txoj cai zoo li peb. Yog li ntawd lawv thiaj tawv dua!
  Gerda luag ntxhi thiab teb tias:
  - Soviet tank yog ib pawg ntawm cov khoom siv hlau. Peb yuav tsum tsis txhob ntshai lawv!
  Magda teb softly:
  - Hauv KV series, nws yog tag nrho ntawm mastodons. Tshwj xeeb tshaj yog KV-14.
  Cov ntxhais luag ntxhi. Lub tank kawg tau dhau los ua "tus kws tshaj lij" - lub tshuab hnyav tshaj plaws nrog peb rab phom: ob lub 152 hli thiab ib qho 122, nrog rau qhov hnyav ntawm peb puas tons, thiab armor ntawm 200 hli. Ib qho ntawm cov qauv tsis ua tiav hauv lub tsev tank. Nws tsis muaj peev xwm thauj tau lub tank zoo li no. Thiab lub tsheb tsuas yog siv nyiaj pov tseg xwb! KV-10 (B) kuj tau nkag mus rau hauv cov koob - lub tshuab nrog peb rab phom 107 hli thiab qhov hnyav ntawm ob puas tons, ib hom tank destroyer.
  Tsis yog lub tswv yim zoo tshaj los muab ob rab phom rau ntawm lub tank. Thiab txawm ntau tshaj peb. Ntawm no Stalin, ntawm chav kawm, qhia tyranny. Thiab heev cuam tshuam nrog lub teb chaws. Txawm li cas los xij, lub tank los ntawm Isov series kuj tau tsim. Tab sis kuj loj thiab hnyav. Qhov sib txawv ntawm KV series tsuas yog kev sim los teeb tsa cov cuab yeej cuab tam ntawm txoj kab nqes rational. Tab sis Red Army tsis ua tsov rog, thiab yog li ntawd cov txheej txheem tsis txhim kho ntau. Thiab tsis muaj kev sib ntaus sib tua ntawm kev siv tshuab.
  Feem ntau, cov neeg German siv plaub xyoos ncua sijhawm piv nrog cov keeb kwm tiag tiag ntau fruitful.
  Cov plaub hau liab Charlotte nias nws cov ntiv taw liab qab ntawm lub joystick. Raug rho tawm ntawm ciam teb bunker. Lub plhaub 105mm ntaus phom Soviet thiab tig nws. Kev sib ntaus sib tua pib tsim kua muag, thiab lub plhaub tau tawg.
  Red witch hissed:
  - Kuv yog ib tug txaus ntshai knight - ntawm koj lub hauv caug savages! Kuv yuav cheem cov yeeb ncuab ntawm Fatherland tawm ntawm lub ntsej muag ntawm lub ntiaj teb!
  Thiab lub grin ntawm pearl hniav, thiab sparkle ntawm emerald ob lub qhov muag. Cov ntxhais no yeej zoo kawg nkaus.
  Christina luag ntxhi thiab teb tias:
  Tam sim no kuv mam tua!
  Thiab kuj raug rho tawm ntawm tus yeeb ncuab. Ib tug Soviet 76mm cannon raug rho tawm haujlwm. Lub plhaub ntaus lub hauv pliaj nqes ntawm E-50 U nrog rab phom hnyav dua. Thiab ricocheted tawm. Nws tsuas yog nrov hauv pob ntseg ntawm cov ntxhais.
  Gerda npuaj nws ob txhais taw liab qab thiab chirped:
  - Dab tsi yog nqe lus!
  Thiab nws tus kheej raug rho tawm haujlwm tom ntej ... German tso tsheb hlau luam tua ntawm thaj tsam ntawm Soviet fortified. E-100 kuj ua haujlwm. Lub tshuab no kuj tau los ua ib tug derivative ntawm nas. Tsis yog ib lub tswv yim zoo heev rau ob rab phom tank. E-100 twb raug txiav lawm.
  Hloov chaw, kev hloov pauv kev ua phem ntawm "E" series nkag mus rau hauv koob. Tab sis qhov no tseem ua haujlwm. Thiab tua hluav taws projectiles.
  Charlotte giggles shrilly thiab co nws txhais taw liab qab.
  - Kev ua tsov ua rog yog lub xeev txaus ntshai, tab sis nws ntxim nyiam zoo li kev ua si!
  Thiab tus ntxhais tua, thiab aptly.
  Christina bared nws pearly hniav. Nws yog ib tug carnivorous, predatory panther.
  Cov phom Soviet raug tua, thiab nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lawv yog minefields. German teletanks tsiv. Thiab cov foob pob tawg ua haujlwm nrog lub suab nrov.
  Ciam teb posts yob ib ncig. Hitler's hordes hla ciam teb.
  Magda hais tias tsis txawj ntse heev, tapping nws txhais ko taw liab qab ntawm cov cuab yeej:
  - Peb cheb deb ntawm kev tiv thaiv muaj zog, tab sis steel panicles!
  Thiab yog li ntawd kev tsov rog nrog USSR tau pib. Uas mus los ntawm qhov pib heev rau Soviet Russia yog li tsis tau tiav.
  . PART 2
  Cov tub rog sib ntaus sib tua. Lub Soviet tiv thaiv muaj zog heev. Tshwj xeeb tshaj yog min. Thiab qhov no ncua sijhawm rau cov neeg German. Tab sis lawv tseem tswj tau mus tom ntej.
  Bombers ua hauj lwm nyob rau hauv Soviet txoj hauj lwm, thiab tawm tsam aircraft kuj los saum toj no. Rushing mus rau hauv qhov tob ntawm kev tiv thaiv ntawm Red Army thiab TA-400 thiab TA-500, yog ib qho kev hloov kho ntawm cov neeg tawg rog tshaj plaws. Raws li ntau li rau lub cav, suav nrog lub dav hlau. Thiab lawv tab tom foob pob thiab rhuav tshem lub nroog Soviet.
  Gerda, tua, hais nrog luag ntxhi:
  - Hauv kev sib ntaus sib tua, peb yog tsiaj, tab sis nrog lub siab ntawm tus txiv neej!
  Thiab raug rho tawm dua. Ua kom puas lub foob pob hluav taws Soviet. Feem ntau, qhov no yog ib tug ntxhais ntawm lub siab tshaj plaws echelon. Thiab nws txias heev.
  E-50 raug rho tawm haujlwm ntawm Soviet txoj haujlwm, nws tus kheej xyaum tsis raug puas tsuaj. Lub tsheb sloping armor nrog cemented steel muab ricochet zoo heev. Soviet shells tsis tuaj yeem khawb cov Germans kom zoo.
  Christina nco txog qhov kev sim ntawm "Tiger". Tom qab ntawd nws yog thawj pawg tsim tawm German tank. Tsis muaj lub plhaub yuav ua rau Tsov Rog puas tsuaj. Cov British poob rau hauv nws lub tshuab. Tab sis ntawm no yog kaum xya-foot cannon, pierced nyob rau hauv lub hauv pliaj. Ces cov ntxhais yuav luag tuag. Thiab qhov no tau nco qab los ntawm tus tub rog. Lawv nyob ze npaum li cas rau tus poj niam laus cev nqaij daim tawv nrog lub scythe, hnov nws ua pa dej khov.
  Tus ntxhais rub nws liab qab ib leeg rau ntawm lub ces kaum. Nws yeej xav dhia tawm ntawm lub tank thiab khiav. Nws yog ib tug direct warrior.
  Christina hu nkauj nrog aplomb:
  - Blue pos, thiab txhua qhov kev dag ntxias!
  Cov tub rog giggled... Lawv cov video tau ntxim hlub thiab erotic.
  Thiab rab phom ua haujlwm thiab raug rho tawm haujlwm. Nws tseem tsis tau xav txog kev tso tseg. Txhua tus xa lub plhaub tom qab plhaub. Txhaum lub Soviet txoj hauj lwm rau hauv chips thiab fragments.
  Ib zaj nkauj uas nrov nrov tom qab;
  Tus tub rog yeej ib txwm noj qab nyob zoo
  Tus tub rog npaj txhij rau txhua yam ...
  Thiab hmoov av zoo li los ntawm cov ntaub pua plag,
  Peb tawm ntawm txoj kev!
  Thiab tsis txhob nres
  Thiab tsis txhob hloov ob txhais ceg -
  Peb lub ntsej muag ci
  khau looj plab hlaub!
  hla lub tiaj tiaj,
  Hauv qab 'meter'
  Lawv mus rau Ukraine
  Tub rog pawg center!
  Thiab dua lub hwj chim ntawm lub dav hlau bomber ntog nyob rau hauv Soviet txoj hauj lwm. Thiab ib zaug ntxiv, kev puas tsuaj thiab tag nrho thaj chaw fortified raug pov tseg. Thiab cov phom ya tawm hauv txhua hom kev taw qhia.
  Ob peb lub tank German raug tua tib lub sijhawm thiab rhuav tshem txhua yam.
  Gerda zoo li Bagheera tawm mus yos hav zoov. Ntawm no thawj kab ntawm Soviet tiv thaiv twb puas lawm. Tab sis cov tub rog ntawm Red Army tseem tab tom tua thiab tua cov Germans.
  Ntawm cov combatants kuj muaj pioneers. Cov tub ntxhais hluas Leninists yeem koom nrog Red Army. Feem ntau ntawm cov tub hluas yog taw liab qab thiab luv luv. Lawv hnav lawv tus kheej, fuss.
  Thiab cov pioneers tab tom tuag ...
  Charlotte, coj hluav taws, qw nrov nrov:
  - Thiab cov tho kev, qhov ntawd yog qhov, tag nrho lub tebchaws tau saib!
  Nws tua cov Russians, thiab Christina, hissing venomously:
  - Peb zoo li falcons, soar zoo li eagles!
  Thiab dua nws tso tawm ib tug fiery luag. Cov ntxhais zoo nkauj...
  Ob peb German tso tsheb hlau luam tau txav mus rau hauv av. Thiab lawv tshwm sim nyob rau hauv lub rear ntawm lub Soviet pab tub rog, ua rau ntshai thiab scribbling rab phom tshuab. Cov Nazis tshwm sim zoo li yoov tshaj cum los ntawm npau suav phem.
  E-50 pom qhov txav ntawm peb caug-plaub los ntawm optics. Gerda bared nws cov hniav thiab pib taw tes lub thoob. Soviet tshuab nrog ib tug me me pej thuam T-34-76 thiab mobile heev. Sim qhov no thiab tau txais nws. Tus ntxhais twb dhau los lawm, tab sis lub tsheb Soviet tseem tsis zoo li American Sherman.
  Thiab qhov kev ncua deb mus rau Lavxias teb sab yog yuav luag tsib kilometers.
  Tus ntxhais khawb nws pob taws liab qab, Charlotte tickles ntawm nws cov ntiv taw. Cov ntxhais luag ntxhi.
  Tom qab ntawd Gerda tua ntawm lub tsheb Lavxias. Lub plhaub rushes ze heev, yuav luag khawb lub armor ... Tab sis tseem dhau los. Gerda thumps hlau nrog nws lub nrig hauv kev ntxhov siab.
  Magda hais rau nws tus khub:
  - Koj ntaus lub corps! Nws yuav yooj yim dua mus rau ntawd!
  Gerda hla lub joystick rau Magda thiab ntxhi:
  - Yog li koj ua koj tus kheej!
  Magda hu nkauj zoo siab:
  - Lub ntiaj teb nyob rau hauv lub porthole, lub ntiaj teb nyob rau hauv lub porthole ... - Tus hluas nkauj coj lub joystick nrog nws liab qab ntiv tes thiab nias lub khawm, txuas ntxiv hu nkauj. - Lub ntiaj teb pom nyob rau hauv lub porthole!
  Thiab nws qhov projectile tsuas yog ntaus lub hauv paus ntawm lub Soviet tank. Lub tsheb tawg thiab tawg. Nws pib hlawv ... Soviet shells tawg hauv plab.
  Magda tuav nws ob txhais tes liab qab thiab croaked:
  - Saib seb kuv tau txais li cas! Thiab koj hais ...
  Charlotte hnia, baring nws fangs.
  - Peb hais dua, ntau hom lus!
  Cov tsheb tshiab Soviet tau tshwm sim. Peb caug plaub mus ua ntej. Movable thiab ntau lub tsheb. Tom qab ntawd peb tsiv los ntawm BT series. Qhov no yog ib hom kab laug sab uas tsis muaj log. Lub antediluvian T-26s kuj tau nce mus, uas tsis muaj peev xwm ntawm lwm yam tshaj li khawb German armor. Ntau zog thiab hnyav HFs tau nce qib kawg. Thiab ntau cov tub rog ko taw.
  Christina luag ntxhi thiab qw nrov nrov:
  Zoo, peb mam li qhia lawv!
  Cov tsheb German tau qhib hluav taws los ntawm qhov deb, sim ua kom cov tub rog Soviet mus rau hauv av. Lawv kuj rhuav tshem lub tank thiab lwm yam tsiaj muaj sia.
  Soviet nres aircraft kuj tshwm sim nyob rau hauv lub ntuj: lub nto moo Ilys. Lawv tawm tsam German tsim. Hitler's fighters sib tw ntawm lawv. Nws yog lub pov tseg tiag. German XE-262 fighters, heev nimble thiab nimble nrog maneuverability. Lawv tawm tsam Soviet technology, nias zoo li hlau.
  Charlotte raug rho tawm haujlwm dua. Tau mus rau hauv lub Soviet BT, thiab qw nrov nrov:
  - Zaj nkauj no tsis yog zaj dab neeg... Zaj dab neeg yuav nyob tom ntej!
  E-50 nres thiab xav txog kev tawm tsam Soviet. Tsis muaj kev paub dhau los hais kom cuam tshuam lub tank cia tiag rau kev tua. Thiab Lavxias teb sab tsheb tau tsoo - zoo li qaib hauv pluck. Thiab lawv tau tawm tsam lawv kom huv si.
  Gerda tua ib tug tua, tsoo lub hauv pliaj ntawm peb caug-plaub thiab hais tias:
  - Tus Creator yog dab tsi - qhov raug mob ntuj raug txim!
  Charlotte kuj raug rho tawm haujlwm, tau pom lub hom phiaj, cov tsheb Soviet tau txav mus rau hauv txoj kab ncaj nraim, thiab cov ntxhais tswj tau tua. Thiab nyob rau hauv dav dav, qhov no plaub ntawm phenomena.
  Red harpy hu nkauj:
  - Peb cov tshuaj lom neeg tua txhua tus!
  Thiab cov tub rog tseem tua hluav taws, lawv cov hniav muaj zog thiab loj li nees.
  Christina tweeted nrog aplomb:
  - Peb cov tshuaj lom neeg tua txhua tus!
  Magda, ntaus peb caug plaub, barked:
  - Nov yog peb qhov tshwm sim!
  Veronica, Oksana thiab Natasha, nrog rau lwm tus ntxhais, tawm ntawm qhov chaw. Cov tub rog ntawm cov ntxhais raug yuam kom rov qab mus rau tom qab, txij li cov tub rog tau xyaum tsis muaj riam phom tiv thaiv tank. Stalenida Pavlovna muaj kev paub txog kev ua tsov ua rog, ua haujlwm pab dawb hauv Spain. Thiab kuv nkag siab tias cov tub rog pem hauv ntej tsis tuaj yeem tiv thaiv lub tank ntawm "E" series. Cov ntxhais, txawm li cas los xij, tshem tawm ntau tus neeg thauj khoom, tab sis lawv tus kheej raug kev puas tsuaj.
  Tam sim no lub battalion dispersed thiab retreated.
  Veronica, Oksana thiab Natasha, tau muab pov tseg lawv cov khau, tau tawm ntawm taw liab qab, thiab hauv lub teeb blouses. Cov tub rog Soviet tsis tau npaj txhij los tawm tsam hnyav tank txhua. Thiab tsuas yog tsis muaj dab tsi los tsoo los ntawm E-50 tank. Tib lub caij nyoog yog ua kom puas lem. Tab sis nyob rau hauv lub tshuab no, cov chais yog nyob rau ntawm cov tsheb sib cais, thiab nws yog ib qho nyuaj rau lov tes taw lawv.
  Cov ntxhais tsiv mus rau sab hnub tuaj ntawm cov ntoo, thiab hauv cov pab pawg me. Lawv saib heev kov. Lawv dov li lawv lub ris, thiab tsuas yog lub teeb lub tsho. Ntev, blond, me ntsis curly plaub hau ntws. Ob txhais taw liab qab zoo siab tickled los ntawm cov nyom, thiab qee zaum ua pob tuaj. Txhua yam zoo li erotic heev. Lub mis qhia los ntawm lub tsho nyias.
  Veronica, raking cov nyom nrog nws txhais ko taw liab qab, hais hauv kev ntxhov siab:
  - Damn nws - kev ua tsov ua rog nyuam qhuav pib, thiab koj yuav tsum rov qab!
  Oksana, nws cov plaub hau daj me ntsis reddish, grinning nws cov hniav, teb:
  - Thiab kuv tsis muaj qhov illusions tshwj xeeb! Hitler kov yeej yuav luag tag nrho lub ntiaj teb no... Sim nrog cov neeg coob coob, koj tuaj yeem kov nws!
  Natasha tuav nws cov plaub hau dawb dawb thiab hais tias:
  - Txhua leej txhua tus xav thov ... Nws nyuaj rau nrog lawv! Kev ntseeg tsis yog ib qho yooj yim!
  Veronica nodded. Nws cov plaub hau yog golden thiab zoo nkauj heev. Nws zoo heev.
  Tab sis Victoria ntes tau nrog lawv. Ib tug ntxhais plaub hau liab. Cov plaub hau zoo li hluav taws. Thiab thiaj li poignant. Cov cua tshuab thiab, zoo li, nws yog tus proletarian banner fluttering, xws li cov plaub hau flaming.
  Victoria tshem nws lub tsho thiab nthuav tawm nws lub cev. Nws ob lub mis puv, nws lub mis liab liab, zoo li poppies. Tus tub rog zoo nkauj. Thiab nws lub cev muaj zog, kev cob qhia raug nthuav tawm.
  Natasha giggled thiab bared nws lub cev, ceeb toom:
  - Thiab peb lub cev zoo nkauj ... Peb tsuas yog Amazons!
  Veronica tuav nws lub taub hau.
  - Tsis yog nws dhau radical - kom nthuav tawm lub hauv siab! Koj yuav tsum ua raws li cov cai ntawm kev ncaj ncees!
  Victoria tuav nws lub taub hau thiab co nws liab curls.
  - Nyob rau hauv ib lub zej zog communist - cov kev cai ntawm kev coj ncaj ncees, lub tswvyim yog txheeb ze. - Tus hluas nkauj co nws ob lub mis liab qab, nws liab liab txiv mis ci heev seductively. - Kev liab qab tsis yog kev txhaum. Ntau precisely, lub tswv yim ntawm kev txhaum yog pov thawj, tab sis peb txoj kev ntseeg yog kev ywj pheej ntawm bourgeois kev coj ncaj ncees!
  Natasha lees paub, co nws lush thiab elastic bust:
  - Ze rau qhov xwm txheej! Kaw rau ntuj! Thiab ntuj nudity!
  Oksana kuj luag nyav thiab bared nws lub cev. Qhov tseeb, nyob rau lub caij ntuj sov, nws zoo siab npaum li cas thaum lub mis liab qab. Thiab cua tshuab lawv. Ib tug ntxhais zoo nkauj, thiab liab qab tab tom tuaj. Tag nrho cov ntxhais yog kis las, nrog cov duab, lub cev liab qab ntawm cov tub rog saib zoo sib haum xeeb.
  Cov ntxhais zoo nkauj taug kev raws txoj kev. Lawv zoo nkauj heev thiab ntxim nyiam heev.
  Veronica chirped, tuav nws lub taub hau.
  Tab sis nws tsis yog tag nrho aesthetically pleasing!
  Victoria tuav nws lub taub hau tsis zoo.
  - Tsis yog! Peb muaj lub cev zoo heev! Thiab peb saib liab qab xwb zoo!
  Natasha nodded, thiab dhia nce, hais tias:
  - Nws yog qhov zoo kom liab qab ... Ntawm no Ilyich tuaj nrog rab phom!
  Oksana stroked nws lub hauv siab thiab squeaked:
  - Qhov tseeb, kuv lub bust yog super!
  Victoria hu nkauj zoo siab:
  - Auj, cov ntxhais, thiab peb yog cov tub rog! Cov hnab nyiaj, hnab nyiaj, thiab hnab nyiaj! Peb tau pom duas - roob kub!
  Natasha, tuav nws ob lub mis liab qab, hu nkauj luag ntxhi:
  - Lawv siv liab qab, taw liab qab, phem!
  Thiab plaub ntawm lawv tawg tawm luag. Cov ntxhais spanked liab qab taw, lifted lawv liab qab pob taws. Cov tub rog zoo nkauj. Hauv qab lawv yog cov hnab ev ntawv thiab PPSh phom phom. Cov tub rog ntxim hlub, zoo heev.
  Veronica hais softly:
  - Ua ntej Vajtswv, peb txhua tus sib npaug ... Thiab peb yuav tau teb rau kev ua phem!
  Natasha giggled thiab teb nrog txhua qhov kev txiav txim siab:
  - Tsis muaj Vajtswv! Nov yog zaj dab neeg!
  Victoria, co nws liab qab, tanned ob lub mis, enthusiastically exclaimed:
  - Vajtswv tau tsim los ntawm cov neeg muaj hwj chim hauv ntiaj teb no kom cov neeg nyob hauv txoj kev ntseeg!
  Veronica tuav nws lub taub hau golden tsis zoo.
  Leej twg thiaj tsim lub qab ntuj khwb?
  Victoria luag ntxhi thiab teb tias:
  - Lub ntiaj teb lawv tus kheej loj hlob zoo li nplooj ntawm tsob ntoo. Lawv loj hlob tsis muaj dab tsi. Thaum nyob deb infinity ib tsob ntoo hauv lub qab ntuj khwb pib loj hlob los ntawm kos, thiab txij thaum ntawd los, ntau lub ntiaj teb tau tshwm sim.
  Natasha giggled thiab daig tawm nws tus nplaig, hais tias:
  - Nws kub! Peb puas tuaj yeem tshem peb lub ris?
  Victoria txhawb lub tswv yim:
  - Nws yog ib lub tswv yim zoo!
  Thiab tag nrho peb tus ntxhais koom ua ke tau tshem ntawm lawv lub ris, tshuav hauv lawv cov panties. Thiab lawv lub cev muaj zog thiab cov leeg zoo li cas. Tsuas yog zoo kawg nkaus, thiab aerobatics.
  Oksana hu nkauj nrog kev zoo siab:
  - Kab laum muaj antennae, tus ntxhais muaj panties liab qab!
  Tsuas yog Veronica tshuav nws lub ris dov thiab nws lub tsho rau. Nws teb reproachfully:
  - Tsis zoo los liab qab li ntawd! Yuav ua li cas yog lawv pom peb!
  Natasha luag ntxhi thiab teb tias:
  - Thiab cia lawv pom! Kuv nyiam excite txiv neej!
  Victoria giggled, co nws tus ncej puab liab qab, teb tias:
  - Txiv neej yog khib nyiab - tsuas yog scum!
  Thiab ntaus ib tug tshiab fungus nrog ib tug liab qab taw, nws ntxiv:
  - Yuav ua li cas zoo nws yog coj ib tug stallion thiab caij nws!
  Oksana hais nrog luag ntxhi:
  - Thaum lawv saib xyuas koj, nws zoo ... tshwj xeeb tshaj yog cov txiv neej hluas, zoo nraug ...
  Natasha qhia cov ntxhais:
  - Nco ntsoov, peb ntes tus tub. Ib tug me nyuam zoo, thiab paub tseeb tias nws muaj qhov zoo tshaj plaws ntawm nws lub xyoo!
  Victoria licked nws daim di ncauj thiab hais nrog kev ntshaw hauv nws lub suab:
  - Nws yuav zoo los xyuas nws!
  Veronica bark indignantly:
  - Dab tsi phem koj hais! Koj tsis tuaj yeem ua kev lom zem rau tib neeg txoj kev xav li ntawd! Tshwj xeeb tshaj yog thaum nws los txog rau German, tab sis ib tug me nyuam tub!
  Oksana luag ntxhi thiab teb tias:
  - Thov txim, tab sis kuv lub siab yog foul heev ...
  Natasha tau lees paub tias:
  - Cov neeg German tau nce qib, thiab kuv xav ua npau suav txog qee yam zoo! Piv txwv li, hais txog cov tub!
  Cov plaub hau liab Victoria tawm tswv yim nrog chuckle:
  - Thiab ua li cas yog tias koj yeej ntes txiv neej? Nws zoo heev!
  Veronica teb hnyav:
  - Cov poj niam tau dai kom zoo nkauj nrog kev coj ncaj ncees, tsis khav theeb thab plaub!
  Victoria tuav nws lub taub hau tsis zoo. Nws npuaj nws ob txhais taw liab qab thiab barked:
  - Tsis yog! Tsis muaj kev txaus siab ntau dua, xaiv tus txiv neej nws tus kheej thiab rub nws mus rau hauv txaj. Cov plaub hau liab nws-dab ntxwg nyoog co nws tooj liab-liab curls thiab txuas ntxiv mus. - Ua li ntawd kom tau pw hauv hav zoov kom muaj kev txaus siab, thiab tsis mus rau hauv txoj kev.
  Veronica hais sternly:
  - Kev sib deev yam tsis muaj laj thawj yog lub cim ntawm tus neeg ruam! - Thiab ntxiv. - Qhov no yog qhov tsis sib xws rau cov qauv kev coj noj coj ua ntawm kev coj noj coj ua!
  Victoria tsis pom zoo:
  - Lenin nws tus kheej hais tias - poj niam yuav tsum muaj ntau!
  Natasha giggled thiab hais tias:
  - Zoo, Kuv tsis tuaj yeem hais tias kuv tau cuam tshuam rau cov txiv neej zoo li ntawd, tab sis nws yog qhov zoo los ua lub luag haujlwm! Yog koj tus kheej nyiam xaiv rau leej twg ntaus! Tab sis nyob rau hauv peb feem nws tsis tuaj txog ntawd.
  Victoria nodded hauv kev pom zoo.
  - Yog, peb tsuas muaj cov ntxhais ... Tab sis koj tuaj yeem hla lub laj kab! - Tus ntxhais hu nkauj zoo siab heev. - Cov neeg ua teb, muzhiks... Peb cov txiv neej mob siab rau nws lub plab!
  Veronica tuav nws lub taub hau tsis zoo.
  - Tsis yog, Lenin tsis tau hais li ntawd!
  Natasha exclaimed nyob rau hauv tawm tsam:
  - Tsis yog, qhov ntawd yog qhov uas Vladimir Ilyich tau hais! Nyob rau hauv communism, txhua yam yuav zoo ib yam, nrog rau cov poj niam!
  Victoria luag ntxhi thiab yws tias:
  - Poj niam zoo... Txiv neej txawm zoo! Eh, yuav tsum tau ntes, raug raped muaj los ntawm tag nrho cov tuam txhab.
  Cov ntxhais luag nyav ib leeg. Thiab Victoria, luag ntxhi, ntxiv:
  - Thiab tom qab ntawd lawv tuav nws nrog rab phom taub qab! Thiab lub pob taws yuav tau muab tso rau ntawm hluav taws nrog ib tug mos mos thiab sprinkled nrog corbite!
  Natasha ncaws pob nrog nws txhais taw liab qab thiab cooed:
  - Heels txaus siab thaum lawv raug ntaus nrog xyoob! Ntawm no nyob rau hauv Suav teb, cov ntxhais thiab cov tub hluas raug ntaus nrog sticks ntawm lawv txhais tes liab qab. Thiab lawv hlub nws!
  Victoria hu nkauj nrog gusto:
  - Dab tsi tsim txom hauv Hollywood! Tsuas yog kats xwb, tsis yog neeg!
  Veronica wisely remarked:
  - Ntawm no koj yuav mus rau ntuj txiag teb tsaus ... Koj yuav raug tsim txom, thiab koj pob taws yuav raug hlawv tsis yog nrog xyoob, tab sis kuj nrog liab-kub hlau!
  Natasha hu nkauj, tuav nws lub nrig nruj nreem:
  - Dub raven ntawm lub rooj vag tom ntej!
  Victoria, tuav nws lub plab liab qab, nrog lub txiv mis liab liab, txuas ntxiv:
  - Cradle, handcuffs, torn lub qhov ncauj!
  Oksana, nws ob lub mis tseem liab qab, thiab tuav nws lub duav, teb tias:
  - Muaj pes tsawg zaus tom qab sib ntaus kuv lub taub hau!
  Veronica txhawb lub impulse, stomping nws liab qab taw:
  - Los ntawm pawg neeg coob coob kuv ya mus qhov twg....
  Natasha npau taws heev, tuav nws ob lub mis liab qab:
  - Leej Txiv nyob qhov twg! Cia lawv qw dab tuag!
  Victoria spanked thiab squealed, twisting nws lub duav, NW nyuam qhuav npog los ntawm pob tshab panties:
  - Thiab peb nyiam nws, txawm tias nws tsis zoo nkauj!
  Oksana hnia, jerking nws liab qab tanned lub hauv caug:
  - Tso siab rau bastards!
  Veronica hais nrog ib tug sigh:
  - Peb yog Soviet ciam teb. Thiab peb tab tom tham zoo li laj kab whores. Puas yog qhov ua tau ...
  Victoria hu nkauj teb:
  - Ua tsaug rau Stalin-tus thawj coj! Rau ruam, qhov muag khoob! Rau qhov peb zoo li ib tug nas, koj ua tsis tau!
  Natasha hem dab ntxwg nyoog liab nrog nws lub nrig:
  - Nu, koj tsis yog greyhound! Koj yuav nyob hauv ntu tshwj xeeb!
  Victoria ntseeg tau hais tias:
  - Tsis ntev cov Germans yuav tuaj rau Moscow ... Thiab twb Stalin yuav raug coj mus rau hauv lub tawb!
  Oksana luag ntxhi thiab tawm tsam:
  Koj puas xav tias qhov tshwm sim ntawm kev ua tsov ua rog yog qhov kev txiav txim siab ua ntej?
  Victoria teb tiag tiag:
  - Ua li cas ntxiv? Hitler muaj ntau tshaj li ib nrab ntawm lub ntiaj teb no nyob rau hauv txoj hauj lwm, ntxiv rau Nyiv thiab nws cov colonies. - Tus ntxhais npau taws ntaus nws zoo nkauj, liab qab taw. - Thiab peb tsis txawm muaj lub tso tsheb hlau luam zoo! KV series yog parody ntawm tsheb. T-34 yog me me heev. Tab sis lub tank ib txwm tsis tau tsim! Thiab armor-piercing shells yuav phem dua li German!
  Natasha sighed hnyav thiab gurgled:
  - Peb yuav tsum pom zoo nrog qhov no! Alas, peb cov tso tsheb hlau luam tseem tsis zoo tag nrho. KV yog leej twg? Yog, lawv tawg ...
  Cov ntxhais nyob ntsiag to thiab lawv cov playfulness poob.
  Tseeb, twb yog thawj teev ntawm kev ua tsov ua rog pom tau hais tias lub T-34-76 tsis muaj ib tug kiag li txhim khu kev qha gearbox, thiab txawm ntau yog li KV series. Thiab dab tsi yog foul, lub tank hnyav dua, qhov tsis muaj zog nws tau yoog rau kev txav mus los. Thiab 200 mm frontal armor tsis txaus los tuav lub plhaub ntawm 88 mm Panther-2 cannon, thiab tsis yog E-50.
  Raws li nws tau tshwm sim poob nthav, German tsheb yog qhov kev txiav txim ntawm qhov muaj zog dua nyob rau hauv pem hauv ntej armor thiab muaj peev xwm mus ntaus. Thiab Soviet technology yog kom meej meej tsis ua hauj lwm.
  Txawm li cas los xij, hauv keeb kwm tiag tiag, cov Germans yeej thawj zaug thiab hnub. Tab sis lawv tsis muaj xws li ntau lub tso tsheb hlau luam thiab aircraft, thiab formidable dav hlau aircraft. Thiab tsis muaj tsheb hnyav dua nees nkaum ob tons. Feem ntau, cov Germans tau ua rau tsis muaj zog txaus nyob rau hauv plaub caug thawj xyoo. Thiab nyob rau tib lub sij hawm, dab tsi yog coj txawv txawv yog defeating ib tug muaj zog tus nrog sib ntaus. Thiab tam sim no? Tag nrho cov trump phaib ntawm Nazis: kev sib ntaus sib tua, kev ua tub rog zoo dua, muaj peev xwm tawg mus rau hauv kev tiv thaiv - tau nce ntxiv. Thiab lub Fuhrer tsis yog peb thiab ib nrab txhiab lub teeb, thiab lub tank welter, tab sis ntau txhiab tus hnyav. Thiab dav hlau aircraft, uas, nyob rau hauv lub hauv paus ntsiab lus, propeller tsis yog ib tug rival.
  Thiab Tub Rog Liab tseem tau kawm zoo dua los tawm tsam dua li tiv thaiv. Thiab lawv tau qhia cov tub rog kom kov yeej cov yeeb ncuab ntawm nws thaj chaw, thiab tsis txhob tiv thaiv nws tus kheej. Tau kawg, qee yam tau zoo dua. Txoj kab Molotov tau ua tiav. Qhov no yog ib qho ntxiv. Txoj kab tiv thaiv nyob rau hauv cov nqe lus ntawm engineering muaj zog ntau dua li plaub caug-thawj xyoo.
  Tsis tas li ntawd, cov tub rog tseem tab tom npaj tau zoo dua li hauv keeb kwm tiag tiag. Thiab npaj los tua lub tshuab. Tab sis tseem kev cob qhia hauv kev tiv thaiv tsis zoo heev. Ntsuj Plig tsis ua phem dhau. Aviation frankly dhau. Thiab theem ntawm kev cob qhia cov neeg tsav tsheb tsis tuaj yeem piv nrog German. Tab sis Fritz muaj qhov kev paub zoo heev.
  Qhov sib npaug ntawm lub hwj chim yog qhov phem dua li ntawm plaub caug thawj xyoo. Tom qab ntawd lub USSR muaj plaub zaug ntxiv tso tsheb hlau luam thiab dav hlau, thiab tseem poob. Thiab tam sim no? Tam sim no cov Germans muaj qhov zoo ntawm qhov zoo thiab muaj nuj nqis. Ntxiv mus, nyob rau hauv tso tsheb hlau luam, qhov zoo yog huag, yuav ua li cas pom nyob rau sab ntawm lub Nazis. Yog, thiab aviation ib yam nkaus.
  Tej zaum yog vim li cas plaub tus ntxhais thiaj li xav tsis thoob.
  Warriors tsis pib kiag li.
  Natasha, taug kev ntawm cov hauv paus ntoo, thiab hnov lub suab ntawm nws txhais taw liab qab, pom:
  - Peb tau qhia peb nraub qaum rau cov yeeb ncuab! Los yog tej zaum nws yuav zoo dua los sawv thiab tuag nrog kev hwm!
  Victoria tuav nws lub taub hau liab.
  Peb txoj kev tuag yuav hloov li cas? Tsuas yog cov Nazis yuav khav txog qhov yeej tshiab!
  Veronica pom zoo:
  - Yog lawm! Peb txoj kev tuag tsuas yog ntxiv fascist laurels! Thiab koj yuav tsum tau txais riam phom tshiab thiab tawm tsam Nazis.
  Oksana skepically hais tias:
  - Tab sis li cas? Tawm tsam E-50, tsis muaj riam phom!
  Cov ntxhais nyob ntsiag to ... Thiab tiag tiag, dab tsi lub tank yog E-50? Lub tshuab nrog ib tug tuab layout, hauv qab no ob meters thiab loj ces kaum ntawm inclination ntawm armor. Ib hom zoo meej hauv lub tsev tank.
  Ib tiam tshiab ntawm cov tshuab nrog phom hydraulic stabilizer. Thiab cov cuab yeej yog tilted thiab ob sab, thiab lub hauv pliaj, thiab stern. Squat hom. Nyob rau hauv txoj cai, qhov tsis muaj zog taw tes yog hauv qab ntawm lub hull, yog tias koj tau txais ntawm cov chais. Tab sis qhov no kuj yuav tsum tau paub. Tsis tas li ntawd, cov Germans dai ntawm kab ntsig thiab cov ntxaij vab tshaus - muab kev tiv thaiv ob npaug.
  Yog li Fritz tau txais lub tank zoo tshaj plaws, uas SU-100, tseem yog rab phom uas tsis tshua muaj tus kheej, tsis tuaj yeem nqa.
  Thaum lub sij hawm lub foob pob ntawm Soviet txoj hauj lwm, roj cannons thiab bombers tau siv.
  Tab sis tam sim no, nres aircraft ya hla cov ntxhais. Lawv kom meej meej hem kom faus cov zoo nkauj.
  Yog tias lawv tsuas pom lawv, tau kawg.
  Natasha, baring nws lub ntsej muag, hais tias:
  - Peb txhua tus yog poj niam bitch - Fuhrer tsis txias!
  Thiab dua nws xa ib tug luag ntxhi rau Nazis.
  Victoria logically thiab witty hais tias:
  - Nws tsis yog thawj tus neeg tua rog, tsis yog tus thib ob!
  Oksana tau sau tseg tias:
  - Ib "Panther" -2 ntawm lub nkoj yog qhov ua tau. Nws tsuas muaj 82 hli ntawm armor nyob rau hauv ib tug me ntsis nqes hav. Nws yuav tsis muaj teeb meem rau peb!
  Veronica giggled thiab hais tias:
  - Tej zaum peb tuaj yeem ua lub tank zoo li no ...
  Cov ntxhais taug kev tau ob peb teev tsis nres. Lub sij hawm dhau los tav su. Koj tuaj yeem nres thiab noj. Cov neeg nyob rau hauv lub USSR tsis nyob yooj yim heev, tab sis qhov xwm txheej ntawm kev khwv nyiaj txiag tau txhim kho. Qee cov khoom raug muag ntawm tus nqi qis heev, qee qhov ntawm cov nqi lag luam siab.
  Qhov thib peb txoj kev npaj tsib xyoos ntawm 1938-1942 tau ua tiav txawm tias ua tiav. Qhov no tau ua tiav, txawm li cas los xij, los ntawm kev ua kom ntev ntawm hnub ua haujlwm, thiab kev rau txim hnyav rau kev tsis tuaj. Tag nrho cov kev cai ntau dua, thawj ob lub phiaj xwm tsib xyoos tau ua tiav, tab sis qhov tseeb qhov no tsis yog qhov teeb meem. Cov qib siab ntawm kev nce nqi ua rau nws muaj peev xwm los tswj cov txheeb cais.
  Tab sis lub teb chaws loj hlob sai heev. Tej zaum tsis ceev li raws li cov ntaub ntawv txheeb cais, tab sis ... Cov nuj nqis tau loj hlob. Factories tau tsim, ntau lawm tau nce tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv mechanical engineering. Nce ncej thiab riam phom.
  Stalin tau tswj hwm los tsim kev lag luam muaj zog, tab sis Fuhrer yeej ntau dhau, thiab nws tsis tuaj yeem cuam tshuam nrog nws. Cov peev txheej dhau los ua qhov tsis sib xws.
  Tab sis ib tug zoo stew twb tau tsim nyob rau hauv lub USSR. Thiab cov ntxhais tau noj nws nrog kev txaus siab, nrog rau cov dos thiab qhob cij.
  Natasha npau taws hais, zom nqaij:
  - Zoo, ua cas tus Fuhrer tsis tau mus rau Nyiv! Thiab tuaj rau peb!
  Victoria, slamming nws liab qab ko taw nyuaj ntawm lub snag, teb:
  - Kev ruam tsis muaj zog!
  Oksana hais tias:
  - Kuv xav tias Fritz underestimate peb! Tab sis nyob rau hauv kev muaj tiag, peb yuav tsum rhuav tag nrho cov Hitler lub pob no rau pieces!
  Veronica hais nrog ib tug sigh:
  - Peb tsis muaj hmoo ... Txawm hais tias kev tsov rog tuaj yeem pib hauv plaub caug thawj. Cov ntawd yog cov lus xaiv thaum ntawd!
  Victoria nodded nyob rau hauv kev pom zoo, thiab co nws lub hauv siab liab qab, hissing:
  - Tej zaum yog li ntawd! Tab sis thaj tsam Yugoslavia, thiab cov kev vam meej ntawm teb chaws Aas Kiv tawm tsam Ltalis tsis meej pem Hitler cov phiaj xwm. Tab sis, qhov tseeb, nws txawm tau txais txiaj ntsig Fritz.
  Natasha tsoo tus ntsaum nrog nws cov ntiv tes liab qab ntawm ob txhais ceg zoo nkauj, thiab nodded hauv kev pom zoo:
  - Muaj tseeb! Nyob rau hauv plaub caug-thawj xyoo, lub thib peb Reich, tsis muaj hnyav tso tsheb hlau luam thiab foob pob ua ntxaij artillery, yuav muaj kev nyab xeeb kiag li rau peb. Peb yuav tau dared nws ... Thiab yog li ntawd lub Fritz tsa lub bar.
  Tus ntxhais sighed hnyav heev.
  Victoria ntsia Natasha. Ntawm nws liab qab, elastic ob lub mis thiab xav tias: "txawm li cas los xij, qhov zoo nkauj npaum li cas," nws yuav zoo npaum li cas rau nws. Tab sis nws tsis tau hais kom nrov nrov - nws yog indecent tiag.
  Veronica logically hais tias:
  - Keeb kwm tsis muaj lub siab xav ... Tab sis feem ntau, nws yuav zoo dua rau kev tawm tsam rau xyoo plaub caug, thaum Nazis nce mus rau Fabkis. Ces lub caij - yooj yim dua tsis tshwm sim!
  Victoria snorted contemptuously.
  - Thiab rhuav tshem lub pact? Stalin yuav tsis pom zoo rau qhov no! Nws muab nws cov lus qhuas tsis txhob tawm tsam!
  Natasha luag thiab hais tias:
  - Auj, peb yog leej twg!
  Cov ntxhais ua tiav lawv cov mov ci, stew, thiab dos. Lawv haus cov kua mis qaub los ntawm lub khob. Peb tsiv mus.
  Lawv pob taws liab qab flashed, tig grey los ntawm hmoov av.
  Ib qhov chaw muaj lub cav cav. German tanks tau tsiv mus. Ntawm lawv yog qhov loj tshaj plaws E-100. Speer tswj tsis lees txais cov qauv loj dua. Tab sis tiag tiag, vim li cas lub tank xav tau ob lub thoob? Nws yog qhov zoo dua los ua ob lub tank sib zog nrog cov thoob sib txawv dua li ib qho nrog ob, tab sis hnyav.
  E-100 kuj tawm ntawm kev tsim khoom, tab sis nws tseem tuaj yeem pom hauv koob. Ntxiv mus, Hitler kuj nyiam mastodons, thiab tau hais kom khaws tag nrho cov koob ntawm E-5 txog E-100.
  Zoo nkauj loj E-75 tshuab nrog 128 hli thiab hnyav ntawm yim caum tons. Kev sib koom ua ke nrog E-50 hauv armor. Nws tsis yog qhov zoo tshaj plaws qauv, xyaum nws yuav txawm phem dua. "Royal Lion" nrog rau 210 hli cannon, thiab hnyav ib puas tons.
  Cov ntxhais nce toj ntoo thuv siab thiab saib cov tso tsheb hlau luam. "Royal Lion" ua tsaug rau lub cav ntawm 1800 horsepower, heev mastodon haib thiab nimble. E-100 kuj tau nruab nrog lub cav muaj zog. Lub Shturmlev tseem tab tom txav mus, nrog lub zog muaj zog 500-millimeter foob pob hluav taws. Nws yog ib qho ntawm cov tshuab ua haujlwm tau zoo tshaj plaws.
  Txoj hmoo ntawm Lev tank nws tus kheej tsis meej. Nws tau tshwm sim ua ntej "Panther", thiab tswj kev sib ntaus sib tua hauv Sweden, Switzerland, thiab thaum lub sij hawm tsaws hauv teb chaws Aas Kiv nws tus kheej.
  Hitler tau kov yeej Switzerland thiab Sweden, ua rau muaj kev cog lus ua qhev rau Spain thiab Portugal. Cov neeg raug yuam kom tso tseg lawv lub teb chaws txiaj thiab txais yuav lub cim. Yog li ntawd, poob nyob rau hauv lub hwj chim ntawm German peev.
  Tank "Lion" yuav tsum tau siv tawm tsam Asmeskas. Tab sis hnyav heev ib lub tsheb, nrog ib rab phom ceev ceev tsis txaus, tsis haum rau cov tub rog. Preference tau muab rau qhov siab tshaj "Panther" -2. Lub tsheb no txaus siab rau cov tub rog nrog nws cov riam phom, thiab kev ua haujlwm ntawm kev tsav tsheb, thiab tshwj xeeb tshaj yog cov cuab yeej tiv thaiv pem hauv ntej, yog qhov tsim nyog tshaj. "Panther" -2 tau los ua lub tank ntawm kev yeej hauv kev ua tsov rog nrog Tebchaws Meskas. Thiab "Lion" tau siv tsis tshua muaj neeg. "Tiger" kuj tsis yog lub tank tsim tau zoo heev, NW nyuam qhuav muaj sij hawm los teeb rau hauv kev sib ntaus sib tua ntawm qhov kawg ntawm plaub caug-ob xyoo. Thiab "Tiger" -2 yog outdated, NW nyuam qhuav muaj sij hawm los tshwm. Niaj hnub nimno "Panther" -2, nrog ib tug luj ntawm tsib caug tons, tsis yog inferior mus rau lub "Tigr" -2 nyob rau hauv kev tiv thaiv thiab armament, thiab yog superior nyob rau hauv tsav kev ua tau zoo nrog ib tug luj ntawm kaum yim tons tsawg.
  Kev sib ntaus sib tua tau pom tias "Panther" -2 yog qhov zoo tshaj rau "Sherman" hauv kev sib ntaus sib tua zoo, xuas nrig ntaus lub tsheb no los ntawm kev deb, mus txog peb thiab ib nrab mais, thiab xyaum ua tsis tau hauv pliaj thiab tsuas yog nyob ze. range yog yooj yim rau sab. Thiab qhov ntawd yog deb ntawm qhov ua rau txhua tus qauv Sherman.
  Amelikas poob rau German dav hlau dav hlau thiab Panthers, nrog rau cov E-25 ua ntej - ib rab phom tshwj xeeb rau nws tus kheej, tsuas yog ib thiab ib nrab meters siab.
  Teb Chaws Asmeskas capitulated ...
  PART peb
  Natasha stroked nws tus kheej strawberry txiv mis. Thiab nrog ib tug beaming luag nws hais tias:
  - Kuv, koj! Nws, nws - ua ke tag nrho lub teb chaws!
  Victoria txhawb:
  - Ua ke ib tsev neeg phooj ywg! Hauv ib lo lus, peb yog ib puas txhiab kuv!
  Oksana giggled thiab, taw tes rau mastodons, hais tias:
  - Tank "E" luv heev thiab squat. Nws yuav nyuaj kom tau nws.
  Veronica hassed tu siab:
  - Vajtswv foom koob hmoov rau peb!
  Natasha giggled thiab chirped:
  - Hauv Asmeskas rau tag nrho lub tebchaws, hauv Asmeskas rau tag nrho lub tebchaws, hauv Asmeskas rau tag nrho lub tebchaws - cov sijhawm sib npaug!
  Fiery Victoria giggles thiab roars:
  - Cov cib fim sib npaug sib npaug rau ntau pawg ntawm zej zog!
  Thiab koj xav li cas. Thiab nws cov hniav zoo nkauj raws li lawv qhia.
  Oksana commented:
  - Thaum cov Germans tawg, nws yuav phem heev rau lawv los ntawm lawv cov khoom siv hauv paus!
  Veronica giggled thiab hais tias:
  Cia peb thov Vajtswv ces!
  Natasha snorted contemptuously thiab co nws lub taub hau.
  - Tsis yog! Peb yog cov tswv cuab Komsomol, uas txhais tau tias peb yog neeg tsis ntseeg Vajtswv!
  Victoria aggressively ceeb toom:
  - Thiab feem ntau kuv yog ib tug tub rog tsis ntseeg Vajtswv! Thiab tsis muaj Vajtswv - qhov no yog qhov tseeb kho mob!
  Veronica ceev faj hais tias:
  Tab sis koj tsis tuaj yeem ua pov thawj!
  Victoria flashed nws emerald ob lub qhov muag aggressively teb. Thiab nws luag ntxhi:
  - Kuv ua tau! Yog muaj Vajtswv ces nws yuav tsum muaj lub luag haujlwm. Nws txhais tau tias saib xyuas tib neeg. - Tus ntxhais plaub hau liab txhoj puab heev tsoo lub pob tw ntoo nrog nws txhais taw liab qab. - Puas yog nws ua tau los xav txog lub siab zoo cosmic uas yuav tsis mob siab txog nws qhov kev tsim!
  Natasha tau lees paub tias:
  - Yog li ntawd! Tom qab tag nrho, peb nyob rau Vajtswv ib yam li cov me nyuam yog rau Leej Txiv, thiab nws tsis xav txog peb!
  Veronica ceev faj hais tias:
  Tab sis txawm leej txiv tu siab rau txim rau nws cov me nyuam ...
  Natasha giggled nyob rau hauv teb.
  - Tab sis tsis txhob disfigure lawv!
  Victoria npau taws hais tias:
  - Muaj tiag tiag txoj kev coj txawv txawv ntawm kev tu koj tus Vajtswv! Piv txwv li, nws tau coj thiab poob dej tag nrho noob neej thiab txawm tias cov tsiaj tsis huv. Cov lus nug tshwm sim, hom kev fascist zoo li cas?
  Oksana ntxiv nrog luag ntxhi:
  - Thiab feem ntau, kev tsim txom nyob mus ib txhis nyob rau hauv ntuj txiag teb tsaus ... Qhov no kuj yog ib tug pom tseeb overkill, txij li thaum tsis muaj txoj kev ntawm kev ncaj ncees muaj peev xwm ua kom tsim txom!
  Veronica nthuav tawm nws txhais tes hauv kev tsis meej pem, thiab hais nrog ib tug sigh:
  - Kuv kuj xav tias Nau-a dej nyab dhau lawm. Tab sis lub ntiaj teb tau puv nrog kev txhaum ua ntej ntawm Vajtswv lub qhov muag ...
  Victoria luag:
  - Yog lawm, cov menyuam yaus pib ua si pranks. Leej Txiv khaws rab phom tshuab thiab tua cov neeg uas npau taws, tsuas yog cov uas zaum ntsiag to dua dej, hauv qab cov nyom. Lub taub hau liab bared nws cov hniav loj. - Xws li tau txais analogy!
  Veronica shrugged nws lub xub pwg nyom thiab hais softly:
  - Kuv tsis yog ib tug pov thawj los teb cov lus nug no. Tab sis kuv xav tias Vajtswv muaj laj thawj rau qhov ntawd.
  Victoria giggled thiab hais tias:
  - Yog ... Vim li cas lawv poob rau qhov tsis muaj laj thawj, tsuas yog lawv pom txhua tus zoo li lawv tau ploj lawm!
  Natasha hais tias:
  - Tej zaum phau Vajlugkub tsuas yog ib zaj dab neeg ntawm cov neeg Yudais xwb. Vim li cas peb yuav tsum ntseeg nws?
  Oksana qhia nws txoj kev xav:
  - Koj yuav tsum, txawm li cas los xij, khaws koj lub meej mom. Thiab tsis txhob suav ntau dhau ntawm lub vaj kaj siab tom qab!
  Victoria giggled thiab hais tias:
  - Yog... Cov pov thawj nyiam qhia dab neeg! Thiab tsis txaus nyiam heev!
  Veronica ntsiag to hais tias:
  - Tab sis Yexus Khetos yog ib qho duab ntxim nyiam heev!
  Victoria giggled thiab co taub hau.
  - Kuv yuav tsis yuav ib tug pacifist!
  Natasha giggled thiab hais tias:
  - Yog lawm, ib tug txiv neej yuav tsum sawv ntawm nws tus kheej... Thiab phau Vajlugkub qhia li cas? Lawv ntaus koj sab plhu - tig koj sab laug!
  Veronica xav hais, tab sis meej meej txaj muag. Thiab ces Victoria muab tso rau hauv:
  - Kev coj ncaj ncees tiag tiag. Txawm yog Vajtswv qhia peb kom hlub cov yeeb ncuab, lossis ua rau noob neej poob rau ib zaug. Thiab yuav piav li cas txog qhov no?
  Natasha teb nws tus kheej:
  - Kuv xav tias phau Vajlugkub tau sau los ntawm cov neeg txawj ntse!
  Veronica languidly tawm tsam qhov no:
  - Leej twg saib nws... Tab sis lwm yam tshaj li qhov muaj nyob ntawm Vajtswv nws yog tsis yooj yim sua los piav txog lub ntsej muag ntawm lub ntug. - Ces tus ntxhais zoo siab. Nws khiav nws liab qab, chiseled ceg raws cov tawv ntoo thiab txuas ntxiv mus. -Txawm li cas los xij ib tug yuav hais, tab sis nws tsis tuaj yeem nrhiav lossis tsim ib qho kev ntseeg ntau dua ntawm keeb kwm ntawm lub Ntiaj Teb, tsuas yog Vajtswv tsim nws li cas!
  Natasha shrugged nws lub xub pwg nyom thiab nug:
  - Thiab lub hauv paus ua rau lub ntsej muag ntawm Vajtswv?
  Veronica sighed thiab teb, poob kev ntseeg siab:
  - Qhov no twb yog axiom... Nws yuav tsum tau txais los ntawm txoj kev ntseeg tias Vajtswv muaj nyob. Thiab hais tias nws tau muaj nyob mus ib txhis thiab tsis muaj thawj qhov laj thawj.
  Natasha tuav nws lub taub hau tsis zoo.
  - Txais los ntawm txoj kev ntseeg ua ntej Vajtswv nyob mus ib txhis? Tab sis kuv muaj peev xwm muab tau los ntawm txoj kev ntseeg nyob mus ib txhis ntawm lub qab ntuj khwb, tab sis tsis muaj tus uas Muaj Hwjchim ci ntsa iab ...
  Veronica logically hais tias:
  - Nws zoo li alogism. Qhov teeb meem nyob mus ib txhis yog li cas, thiab nws tuaj qhov twg los?
  Victoria tam sim ntawd retorted:
  - Thiab qhov laj thawj yog dab tsi - Vajtswv nyob mus ib txhis... Thiab nws tuaj qhov twg!? Txhua yam tam sim ntawd omnipotent thiab omniscient?
  Veronica teb nrog kev poob siab:
  - Nws yeej ib txwm muaj... Peb lees txais los ntawm kev ntseeg! Thiab qhov no ua tau li cas - tsis nkag siab!
  Natasha hais tias:
  "Qhov tseeb, peb nyob ntawm qhov sib npaug ntawm no. Teeb meem yuav tsum tau los ua qee yam. Thiab qhov tsis xav tau tshwm sim. - Tus ntxhais luag ntxhi thiab ntseeg siab sau tseg. - Tab sis tseem, lo lus nug ntawm yog vim li cas muaj ntau yam phem nyob rau hauv lub ntiaj teb no tseem qhib.
  Kev ua tsov ua rog txuas ntxiv mus, thiab Nazis nkag mus rau hauv thaj av Soviet tob thiab tob. Thiab lawv tau muaj kev vam meej. Thiab cov cuab yeej siv siab tshaj thiab muaj zog dua li Tub Rog Liab.
  Thiab crushing tshuab ntaus Red Army los ntawm sab hnub tuaj. Nyiv yuav tsum tsis txhob luv nqi.
  Lub tshuab txaus ntshai poob rau kev thaj yeeb Vladivostok (hauv Far East, kev cai lij choj tsis tau qhia). Feem ntau ntawm cov nkoj ntawm Pacific Fleet tau raug tshem tawm hauv cov chaw nres nkoj, ntau tus neeg tsav nkoj kuj tau pauv mus rau sab hnub poob pem hauv ntej. Ntawm qhov tod tes, kev tawm tsam ntawm Lub Ntiaj Teb ntawm Rising Sun tau xav txog, tab sis nyob rau hauv kev xyaum nws tau tig tawm tias lawv tsis xav tau. General Yamamoto tau ua thawj koom ruam ntawm kev tawm tsam ib txhij nrog txhua lub zog uas tuaj yeem siv tau. Amelikas, tau txais kev yeej sai sai, tsis muaj sijhawm los cuam tshuam rau feem coob ntawm cov tub rog Nyij Pooj, kev sib ntaus sib tua sawv cev tshwj xeeb tshaj yog lub zog loj.
  Tus thawj coj ntawm thawj qeb, Vasilchikov, tsuas yog nyob rau lub caij ntuj no, tab tom ua si nrog lwm tus tub ceev xwm ntawm lub nkoj. Cov txiv neej tseem hluas heev, lawv tau tawm ntawm no kom paub tseeb tias cov nkoj tsis tawg tag. Vasilchikov tsuas yog ib tug ntawm lawv uas tsis hnov tsw phom, nws raug xa mus los ntawm Leningrad vim xav tau kev kho mob rau mob ntsws, ntes tau nyob rau hauv ib tug heev huab nroog. Tus thawj coj ntawm thawj qib, lossis yog tias hloov mus rau hauv av rog, tus thawj tub rog, nyiam qhov ntsiag to ntawm Vladivostok, nws txoj kev vam meej. Lub caij ntuj no dhau mus, Plaub Hlis dhau los nrog kev xyiv fab, nws zoo kawg nkaus, sov so, Lub Rau Hli tsis nyob hauv nruab nrab, tab sis nyob rau hauv thaj chaw sov. Cov tub ceev xwm haus me ntsis, cov vodka zoo nyob rau hauv lub khw muag khoom marine, los ntawm cov qauv niaj hnub no (kev ua tsov rog ua ntej kev nce nqi depreciated lub ruble), yuav luag pheej yig dua li mis nyuj.
  Txawm li cas los xij, qhov kev xav tau ua rau muaj kev puas tsuaj los ntawm cov xov xwm hais tias lub caravan tom ntej nrog American stew yuav tsis tuaj, vim tias cov khoom noj txom ncauj tau nce nqi, thiab tsis yog Texas nqaij nyug, peb yuav tsum tau noj cov ntses uas twb tho txawv nrog pickles. . Cov tub ceev xwm ob peb zaug sim txhais cov lus sib tham ntawm lub ntsiab lus ntawm kev ua tsov ua rog thiab hais kom tham txog qee yam kev sib ntaus sib tua, tab sis Vasilchikov tseem nyob twj ywm thiab hloov kev sib tham mus rau sab. Thaum kawg, thaum kawg lawv tau txais nws, nws hais tias:
  - Lawv yuav xa koj mus rau pem hauv ntej, yog li ntawd koj yuav paub Kuz'kin niam. Nkag siab tias cov hmoov phom tsw tsw ntxhiab tsw, tab sis ntawm cov neeg tuag!
  Ib tug tub rog tub rog tub rog hluas heev (nws nyuam qhuav tau txais epaulettes, tom qab ib nrab xyoo ntawm kev kawm, uas nws nkag mus tam sim ntawd los ntawm tsev kawm ntawv) dhia:
  - Tus ntawd yog tus uas peb ploj lawm! Poj niam! Poj niam zoo nkauj! Vim li cas peb thiaj zaum ib leeg, vim lub nroog puv nkaus cov ntxhais kho siab.
  Cov tub hluas zoo siab:
  - Tau kawg, cia peb mus saib cov ntxhais.
  Tus tub ceev xwm hu nkauj romance:
  - Zoo npaum li cas los pw saum nyom, thiab noj dab tsi qab! Npaj ib qho kev hloov hauv chav da dej, thiab hu rau cov ntxhais hluas!
  Vasilchikov qw rau cov hluas raging:
  - Muaj kev txwv sab nraud thiab cov ntxhais pw tom qab ua haujlwm hnyav! Tsis yog txhua tus muaj hmoo txaus kom tau txais qhov chaw tub sab, zoo siab thaum hws thiab ntshav ntws ncig.
  Tub ceev xwm hais tias:
  - Cov hmoov phom tsis hnov tsw tsis yog ntsuj plig, tab sis ntawm cov neeg tuag, tsuas yog rau cov neeg ntiag tug xwb, cov thawj coj muaj lub ntsej muag roj nrog lub lim!
  Vasilchikov frowned.
  - Philosopher! Hom Spinoza, nws tsuas yog kawm kom rub tus txhais nrog koj tus nplaig! Thiab nws yuav yog: pab! Ploj! Ploj!
  Cov tub ceev xwm luag, txawm lub qhov rais pib tshee hnyo. Vasilchikov ntxiv:
  - Koj tus nplaig zoo heev thaum koj tus nrog sib tham lub siab me me!
  Tus tub ceev xwm junior yws tias:
  "Txog qhov ntawd, cia peb haus dej!"
  Tus so ntawm fighters roared:
  - Yog lawm, ncuav nws! Txog thaum kaj ntug, tau kawg, peb yuav muaj vodka txaus, tab sis kuj tseem yuav muaj khoom noj txom ncauj txaus rau ntuj txiag teb tsaus!
  Thiab cov dej kub tau nchuav rau hauv iav! Yog, yog li ntawd nws pib boil thiab froth, qias neeg, qias neeg nkauj suab.
  Lub qhov rooj swung qhib dheev, thiab chav zoo li tau tawg los ntawm cua daj cua dub. Ib tug ntxhais siab kub dhia mus rau cov tub ceev xwm, thiab nrog rau tag nrho nws tej zaum yuav tawg lub cib ntsa nrog ib lub raj mis uas tsis tiav ntawm vodka. Tus ntxhais qw:
  - Alcoholics thiab boors! Tag nrho lub teb chaws ua hauj lwm, los yog sib ntaus sib tua, koj zoo siab ib yam li npua. Tsis nco qab txog lub siab thiab kev hwm! Tsis muaj qhov xav tsis thoob Lenin tau hais tias: kev qaug cawv yog qhov phem tshaj plaws ntawm txhua qhov kev phem, nws qhov kev puas tsuaj tshwj xeeb hauv pej xeem!
  Tus tub ceev xwm junior twb qaug cawv heev, nws ob lub qhov muag squinted, thiab nws qw rov qab, tuav lub raj mis khoob:
  - Koj bitch tawm ntawm no! Tam sim no kuv yuav!
  Tus ntxhais luv luv ntaus tus ntiv taw ntawm nws khau raj hauv qab lub hauv caug. Lub tshuab zoo li lub teeb, tsis muaj kev txwv, tab sis tus tub hluas quaj qw thiab ntog. Lub raj mis poob thiab tawg. Txhua leej txhua tus gasped, Vasilchikov exclaimed:
  - Yog lawm, cov no yog cov cim qhia ntawm Anna Vedmakova, tus tsav ace hauv Spain thiab Finland. Nws muaj cov plaub hau legendary, xim ntawm hluav taws! Nyob zoo, Squadron Leader...
  Tus Witcher nodded.
  - Kuv tseem nyob hauv qib loj, thiab thawj ace pilot tau txais lub hnub qub ntawm tus phab ej ntawm USSR. Tsuas yog tuaj txog hauv nws lub MIG-5 fighter. Thaum lwm pab tub rog nyob rau sab hnub tuaj pem hauv ntej. Kuv tau qhia ... Zoo, nws tsis yog ib qho ntawm koj txoj kev lag luam uas kuv tau qhia. Txawm li cas los xij, kuv xav tau koj tus neeg tua hluav taws kom tsa tus chij Asmeskas tam sim ntawd thiab mus rau hiav txwv.
  Vasilchikov xav tsis thoob:
  - Vim li cas peb?
  Lub Witcher lub qhov muag ntsuab flashed.
  -Vim lub tsheb no yog tsim nyob rau teb chaws USA. Nws raug xa tuaj rau koj raws li qiv-Lease, thiab tom qab ntawd ua raws li kuv cov lus txib nkaus xwb.
  Vasilchikov grimaced:
  - Colonel ua raws li tus loj, thiab txawm los ntawm lwm lub department. Koj muaj cai.
  Vedmakova tuav tawm ib daim ntawv nrog lub foob ntawm NKVD thiab kos npe ntawm tus Lwm Thawj Coj ntawm lub hauv paus chaw ua hauj lwm thiab tus thawj coj ntawm lub Council of People's Commissars, lub taub hau ntawm tub ceev xwm zais cia - Marshal Beria.
  - Nkag siab! Thiab yog tsis muaj ado ntxiv, koj tsuas yuav mloog kuv lus! Yuav ua li cas lwm yam, kuv yuav tsis hais: koj tsis yog tsib xyoos!
  Vasilchikov nyo hau:
  - Zoo! Lub destroyer tab tom txav mus, nws tsuas yog yuav tsum tau tsa cov neeg tsav nkoj los ntawm cov tub rog thiab caij nkoj hauv ob teev.
  Vedmakova tuav tus tub ceev xwm hluas los ntawm cov plaub hau, nws yog lub taub hau siab dua nws thiab muaj zog dua:
  - Dab tsi yog boor thiab tus neeg qaug cawv! Vim li cas koj thiaj li muaj pab pawg disbanded! Tus txiv neej no zoo li ib tug me nyuam tub hauv cabin dua li tus tub ceev xwm. Tej zaum rau qhov pib, tshuab nws zoo kom tag nrho cov hops tuaj.
  Vasilchikov txaj muag:
  - Qhov no yog Pasha Kolobkov. Nws raug xa mus rau cov kev kawm ncaj qha los ntawm Tsev Kawm Ntawv Suvorov, raws li kev kawm luv luv. Nws tseem yog ib tug me nyuam tub, nyob rau hauv ob lub hlis nws hnub yug yog kaum rau xyoo.
  Witcher grimaced:
  - Wow! Thaum kaum tsib thiab twb yog tub ceev xwm! Qhov ntawd yog qhov acceleration ua! Thiab kuv tsis paub tias cov mis nyuj twb tau txais lub npe.
  Vasilchikov shrugged nws lub xub pwg nyom.
  - Nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm communist, cov me nyuam loj hlob ntxov! Ntxiv mus, ib zaj dab neeg tau tshwm sim rau nws, zoo li nws tau sau zaj dab neeg zoo tshaj plaws txog kev tiv thaiv zoo heev ntawm Moscow, thiab Zhukov tau sau tseg qhov no thiab qhia nws kom hloov tus tub los ntawm tub rog mus rau tub ceev xwm.
  Lub Witcher tau txhim kho:
  - Zoo! Tsis yog nws tsis yog neeg ruam, tsis haus dej ntxiv! Kuv hnov nws, thiab kuv lub qhov ntswg zoo li aub, tam sim ntawd nyob rau hauv lub tsev hais plaub! Qhov tseeb, koj yuav them rau nws. Twb yog ib tug txiv neej nruab nrab, tab sis nws tus kheej.
  Vasilchikov hnoos:
  - Qhov tseeb, kuv muaj peb caug-ob, tab sis kuv twb raug mob rau lub sij hawm hauv Spain thiab Finland, yog li kuv zoo li qub ...
  Vedmakova xav hais ib yam dab tsi nyob rau hauv cov lus teb, thaum dheev ib tug monstrous qw tsoo lub predawn silence. Nws zoo li cov pob zeb hnyav tau poob saum ntuj, lub qhov rais iav tawg ib zaug. Shards ntawm hailstones pounded rau ntawm lub rooj thiab txawm tsaws nyob rau hauv ob txhais tes thiab ntsej muag ntawm cov tub ceev xwm qaug cawv. Witcher qw:
  - Sawv daws tawm tam sim ntawd.
  Vasilkov qw nyob rau hauv teb, ntau npaum li ntawd nws yuav luag torn nws lub suab qaum:
  - Cov no yog kaum ob nti plhaub! Cov Japanese battleships zoo li nyob rau hauv kev yos hav zoov, uas txhais tau tias.
  Vedmakova, nyob rau hauv annoyance, ntaus phab ntsa nrog nws khau raj:
  - Pib, tab sis tsis yog raws li peb npaj! Tsis yog kiag li! Damn, peb yuav tsum tam sim ntawd coj cov tub rog mus rau hauv hiav txwv thiab tog nkoj ntawm lub teb chaws ntawm nqaim-eyed liab.
  Vasilchikov hais tias:
  - Muaj riam phom tsuas yog ntawm kuv tus neeg tua rog thiab ntawm ob peb lub troughs me. Peb kuj tsis muaj lus teb.
  Vedmakova qhia nws lub nrig:
  - Zoo, koj yuav tsum muaj cov phom loj ntawm ntug hiav txwv! Tom qab tag nrho, tsis yog txhua leej txhua tus raug xa mus rau sab hnub poob pem hauv ntej, nrog rau aviation. Tom qab tag nrho, qhov tseeb tias Nyiv tuaj yeem nkag mus rau hauv kev ua tsov rog txhua lub sijhawm tau tham txog ntau xyoo.
  Vasilkov xav hais ib yam dab tsi, tab sis dua nws rumbled, fragments rained. Lub siren wailed, ceeb toom ntawm tuaj txog ntawm aircraft. Vasilchikov tau sawv thiab qw nrov nrov ntawm Witcher:
  - Peb muaj aviation, thiab cov roj teeb ntawm ntug dej hiav txwv, txawm tias tsis nyob rau hauv tag nrho, muaj. Cia peb teb!
  Tus kws tsav dav hlau qw thaum nws khiav hla txoj kev:
  - Kuv yuav cia li khiav mus rau kuv tus fighter thiab kuv yuav cog cov Japs, nws yuav zoo li tsis txaus. Lawv tseem yuav them rau Tsushima, thiab Muden.
  Vasilchikov pom zoo:
  - Yog, lawv yuav them! Yog, txawm nrog ib feem pua!
  Muaj explosions thiab belated chirp ntawm anti-aircraft phom. Feem ntau, feem ntau ntawm kev tiv thaiv huab cua ntawm Vladivostok tau raug coj tawm rov qab rau plaub caug xyoo, txhawm rau ntxiv dag zog rau kev tiv thaiv ntawm Moscow (Nws xav tias Hitler yuav tawm tsam, tab sis tom qab ntawd nws dhau lawm!), Yog li ntau lub ntsiab lus ntawm yoov tshaj cum. -lub tsev ntawm lub teb chaws ntawm Rising Sun tsis zoo li yuav tsum tau them sai sai rau xws li "suab nrov". Japanese dive bombers poob caij nplooj ntoos hlav "khoom plig" nrog ib tug tho screech. Lub tshuab tau ua rau ob qho tib si ntawm lub nroog thiab ntawm lub nkoj. Cov dav hlau Japanese tsis loj heev, tab sis nimble, tab sis kev sib ntaus sib tua, ntawm qhov tsis sib xws, hnyav heev. Txog tam sim no, cov neeg Amelikas tau tswj xyuas tsuas yog ob qho kev zoo nkauj no, thiab cov neeg muaj txoj sia nyob, nrog rau cov neeg caij nkoj, tau rhuav tshem cov ntug dej hiav txwv. Nws zoo ib yam li cov neeg phem tua neeg ntawm thaj av ntawm Rising Sun thaum Lub Ib Hlis 27, 1904. Tsuas yog thaum ntawd tsis muaj aviation.
  Vasilchikov xav tias nws ua tsis taus pa los ntawm kev khiav. Nws tsis yog superman, tab sis ib tug txiv neej yooj yim nrog mob ntsws, ntes tau nyob rau hauv ib qho teeb meem nyuaj. Thiab nyob rau hauv Vedmakova nws tsis overtake nws los ntawm ntau. Kuv xav tias nws muaj hnub nyoog npaum li cas, tsis yog ntau tshaj peb caug, nws lub mis loj, thiab nws lub xub pwg dav dav zoo li tus txiv neej.
  Vedmakova dheev tig ib ncig thiab yoj nws txhais tes:
  - Tsis txhob khiav laus, raws kuv qab! - Nws qw nrog lub zog uas lub suab nthwv dej tsuas yog tsoo nws pob ntseg. - Tshem tus tua neeg tawm mus rau hiav txwv sai li sai tau.
  Kev tawg rumbled nyob ze, cov khib nyiab los nag, ib tug ntawm lawv poob ncaj qha rau Vedmakova, thiab nws mechanically ntes nws nrog nws txhais tes. Tus ntxhais tsav tau zoo li tus neeg ncaws pob uas ua tiav qhov kev nplua, qhov tawg yog puag ncig, sov thiab zoo li lub pob. Anna mam li nco dheev hnov tej yam kua uas ntws los ntawm nws txhais tes. Tus ntxhais ntsia ntawm qhov tawg, thiab tom qab ntawd txawm tias nws tus tub rog hlau, tawv los ntawm kev ua tsov rog peb xyoos (Ua ke nrog cov lus Mev), xeev siab tuaj rau hauv caj pas. Nws muaj ib tug me nyuam lub taub hau nyob rau hauv nws txhais tes. Cov ntxhais pluag (qhov no tuaj yeem pom los ntawm cov pigtails luv, nrog rau lub qhov muag gouged. Vedmakova ua tib zoo muab nws lub taub hau rau ntawm qhov tawg asphalt thiab hla:
  - Koj tsis muaj sijhawm ua txhaum, tsis ua neej nyob! Txawm li cas los xij, tsis muaj ib qho kev txhaum loj dua li Vajtswv, yog li ntawd tsis muaj kev txhaum loj dua li kev tsis quav ntsej txog kev txom nyem ntawm cov menyuam yaus.
  Ib zaug ntxiv, ib lub suab nrov, thiab tawg, ib tug ntaus tus ntxhais hauv khau raj, khawb daim tawv nqaij. Vedmakova twb xav tig ib ncig thiab maj nrawm raws li nws tuaj yeem mus rau txoj kev khiav, qhov chaw uas nws MIG tau ua siab ntev tos tus poj niam txhoj puab heev, tab sis ...
  Ntsej muag raws li ib tug dagger hniav, tus tub rog txoj kev ntsia pom ib tug unbearable grimace ntawm qhov mob ntawm lub ntsej muag ntawm tus thawj coj ntawm thawj qeb Vasilchikov, thaum nws sab sauv ntawm lub torn ntawm lub cev ya mus los ntawm lub moj tej tawg yoj. Tus ntxhais nws tus kheej NW nyuam qhuav dodge. Nws twb nyob rau hauv ib lub sij hawm, cas hooked nws sab plhu, txawm thaum lub sij hawm huab cua sib ntaus sib tua nyob rau hauv Spain. Yog li ntawd, ib qho caws pliav tob tseem nyob, uas, rau lub sijhawm ntev, ua rau nws zoo li tsis zoo. Muaj tseeb, nyob rau hauv Siberia nws tau qhia rau ib tug sorcerer uas muaj zog heev, uas, nrog kev pab los ntawm cov tshuaj pleev thiab cov invocation ntawm ntsuj plig, tswj kom zoo li yog hais tias nws twb tsis tau, qhov mob no thiab ob peb ntxiv. Rau qhov no, Vedmakova muab nws lub siab dawb paug, paub txog kev xyiv fab ntawm cov poj niam. Tom qab ntawd, tus ntxhais tau txais lub sijhawm me ntsis los tom qhov kev zoo siab ntawm kev hlub nrog ib tug txiv neej, uas nyuaj heev rau ua nyob rau hauv sanctimonious Soviet lub sij hawm, txawm nrog nws cov dab ntxwg nyoog zoo nkauj thiab muaj peev xwm mus ntxias. Lub ntsiab lus, ntawm chav kawm, tsis yog ntau heev kom yaum tus txiv neej, tab sis kom ntseeg tau tias tus neeg koom tes tsis paub txog qhov no. Thiab muaj ntau tus scammers ntawm tag nrho cov kab txaij uas ib tug snitch, ntawm ib tug snitch thiab ib tug snitch, tsav lawv rau. Yog li koj yuav tsis nrawm nrawm yog tias koj txoj haujlwm tseem ceeb rau koj. Tab sis txog plaub lub hlis dhau los, thaum nws tau txais lub hnub qub ntawm tus phab ej, rau nees nkaum-tsib lub dav hlau fascist tua nyob rau hauv ib kab: nws tau ntsib nyob rau hauv Beria. Thiab nyob rau hauv tag nrho cov neeg tseem ceeb ntawm Soviet tsis muaj ib tug poj niam zoo dua li lub taub hau ntawm cov tub ceev xwm zais cia.
  Vedmakova khiav zoo li ib tug khiav. Ntxiv mus, uas tsis tshua muaj tshwm sim rau nws, nws tau sib xyaw ntawm txoj kev hauv lub nroog tsis paub, vim tias nws tsuas yog nce qhov kev ncua deb.
  Tus kws tsav dav hlau khiav tawm thiab nco qab tias: Beria tau tsim tawm hauv txaj, tab sis tsis yog nws saj, tawv, plab, tsis yog Apollo. Yog li ntawd nws yeej tsis tau los ua nws tus hlub. Feem ntau, cov lus xaiv uas Beria raped poj niam yog ib tug meej exaggeration. Yog hais tias nws tau hais tias tsis muaj kev ruaj ntseg, tus txiv neej thib ob ntawm Lub Tebchaws Liab, raws li txoj cai, tsis siv rau kev quab yuam. Txawm hais tias leej twg dares los ntawm cov ntxhais hais tias tsis muaj dab tsi? Executioner ntawm Russia thib ib!
  Tab sis ntawm no nws tau los ua ib tug neeg ntseeg siab ntawm Lavrenty Palych. Feem ntau, nws tau los ua ib tus poj niam ua haujlwm pub dawb rau kev sib ntaus sib tua hauv Spain. Qhov tseeb, ob peb tus neeg tsav dav hlau hauv Soviet tau koom nrog kev ua tsov rog hauv zej zog no. Nws zoo nkaus li tias Stalin nws tus kheej tsis yog tshwj xeeb xav kom yeej ntawm socialists. Thiab dab tsi yog qhov laj thawj, nyob rau Fabkis, cov socialists, zoo li cov neeg sab laug, yeej, thiab kev sib raug zoo nrog USSR tsuas yog zuj zus. Tab sis tib lub sijhawm, vim tias Franco yog fascist thiab bourgeois, thiab cov neeg tsoomfwv ntawm Spain zoo li yog sab laug, nws tsis tuaj yeem tsis quav ntsej txog kev thov kev pab. Yog lawm, Soviet pilots xav tau kev paub, sim cov cuab yeej tshiab. Thaum pib, kev ua tsov ua rog tau ua tiav nrog kev sib txawv, tab sis tom qab ntawd Franco cov tub rog, nrog kev txhawb nqa ntawm Italian thiab German units, tswj kom ntes Catalonia. Kev sib ntaus sib tua hauv huab cua yog thawj zaug sib npaug, tab sis tom qab ntawd tus nto moo Messerschmitt tau tshwm sim. Hauv kev sib ntaus sib tua huab cua thawj zaug, Vedmakova xav tias lub zog ntawm lub dav hlau no piv rau IL-16. Tshwj xeeb, ceev, qhov sib txawv ntawm ib puas kilometers ib teev, tso cai rau fascist pilots xaiv rau lawv tus kheej nyob qhov twg, yuav ua li cas thiab thaum twg mus koom kev sib ntaus sib tua. Qhov thib ob, cov cuab yeej cuab tam ntawm 20 hli cua phom tuaj yeem tua cov plywood IL-16 ntawm qhov deb, thaum lub ME-109, muaj cov mos txwv tiv thaiv pem hauv ntej armor, tuav txhaj tshuaj los ntawm 9.6 hli tshuab rab phom ntawm Soviet fighter. Yog li ntawd, txhawm rau rhuav tshem Messer, nws yog qhov tsim nyog los tawm tsam los ntawm lub nraub qaum, lossis yog tias koj muaj hmoo heev kom nkag mus rau hauv lub cav, lossis lub iav pom. Nws yuav tsum raug sau tseg tias cov neeg German kuj muaj kev sib txuas lus zoo dua thiab ua kom muaj kev sib haum xeeb. Vedmakova raug tua ob zaug, thiab peb zaug nws raug mob hnyav thiab raug kaw hauv tsev loj cuj. Lub sij hawm ntawd hnyav heev, tab sis txij li thaum tsov rog twb ploj lawm, Madrid poob, Hitler, raws li ib tug kos npe rau ntawm siab zoo, thiab npaj ib tug alliance nrog Stalin, hais kom rov qab los ntawm Soviet neeg raug kaw rau lawv lub teb chaws. Vedmakova tsuas yog siv sijhawm ib hlis hauv kev poob cev qhev, nws tau muab tso rau hauv tsev kho mob rau cov tub ceev xwm, noj zoo thiab saib xyuas. Tsis muaj leej twg tuav lossis raug raped, tej zaum cov Nazis thiab Franco tsoom fwv sim qhia lawv tus kheej rau tag nrho lub ntiaj teb no raws li humanists as opposed to cov ntshav tyrant: Stalin! Tab sis tom qab rov qab mus rau nws lub teb chaws, ntawm tag nrho cov qub neeg raug kaw ua tsov ua rog, tsuas yog ib tug Vedmakova nyob rau hauv loj.
  Muaj tseeb, qhov kev txiav txim muab, rau tus tsuas downed Italian fighter, twb deprived ntawm nws. Tab sis nws tseem nyob hauv cov tub rog, thiab txawm tau koom nrog hauv kev ua rog nrog Finland. Suomi lub teb chaws tsuas muaj 118 lub plywood tsis siv nyob rau hauv nws cov dav hlau dav hlau. Tus ntxhais yuav luag tsis tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua hauv huab cua, nws tau koom nrog kev tshawb nrhiav, nws tau txais kev txiav txim, zoo li ib lub dav hlau, txawm li cas los xij, nws raug tua, tab sis tsis suav.
  Witcher mam li nco dheev poked rau hauv lub conflagration. Lub tsev kho mob foob pob tawg hauv nroog tau raug hluav taws. Daim duab no yog apocalyptic tiag tiag, thiab cov poj niam, menyuam yaus, thiab cov laus tau hlawv ciaj sia. Ntawm no tus me nyuam poob rau hauv qhov hluav taws kub, thiab tag nrho cov nyob ib ncig ntawm muaj ib tug txaus ntshai qw thiab moans.
  Vedmakova hnov lub trumpets ntawm archangels nyob rau hauv nws lub taub hau thiab muab nws tus kheej mus rau hauv cov nplaim taws. Tus nplaig ntawm hluav taws licked tus hluas nkauj txhais tes liab qab thiab qhib lub ntsej muag, tab sis tus tsav tau txav nrawm heev uas nws tswj tuav tus me nyuam, rub nws tawm ntawm txoj kev puas tsuaj.
  Tus ntxhais dhia tawm, tsuas yog hnov qhov khaus me ntsis ntawm nws daim tawv nqaij, ntsia rau ntawm tus menyuam. Alas, nws lig dhau lawm, tus tub hluas tuag tes tuag taw, kos nplaim taws rau hauv nws lub ntsws, kub hnyiab ntawm nws lub ntsej muag puag ncig. Xws li cov pob khaus ntawm daim tawv nqaij yog softer dua li daisy buds. Witcher qw:
  - Ntawm no nws yog tib neeg chaos!
  Nws tsoo ib pawg khib nyiab nrog nws lub khau, tom qab ntawd nws maj nrawm los pab tawm leej twg tuaj yeem cawm tau. Nws zoo li tus cobra seev cev ntawm cov roj hlawv, tus ntxhais wriggled heev txawv txawv thiab seev cev. Nws raug kub hnyiab, nws khau looj plab hlaub, nws lub tunic tau kub hnyiab, tab sis nws tseem ua phem rau txhua lub kua muag ntawm tus menyuam, rau txhua qhov kev ntaus ntawm lub siab me me, rau txhua lub neej tsis yooj yim, tab sis tsim nyog rau lub tebchaws! Cov khau khiab tau poob sib nrug, thiab tam sim no tus ntxhais seev cev los ntawm cov cua daj cua dub ntawm nplaim taws, nws liab qab, ntxim nyiam, ob txhais ceg. Nws yog ib tug neeg tua neeg, tab sis tsis yog ib tug txiv plig tsim txom nws tus kheej nrog kev yoo mov thiab nplawm, uas tsis muaj txiaj ntsig rau Vajtswv lossis tib neeg, ib tug neeg tua neeg tua neeg cawm txoj sia. Ob txhais ceg ntawm tus ntxhais tsav tau npog nrog ib txheej ntawm cov hlwv me me, tab sis lawv txav nrawm dua thiab nrawm dua los ntawm qhov mob.
  Tus thawj coj ntawm kev pabcuam khomob, tshem cov khau loj ntawm nws lub hnab, qw rau nws:
  - Coj lawv, muab tso rau sai sai! Koj yuav ua neeg qaug zog.
  Tus kws tsav dav hlau teb tam sim ntawd:
  - Nws yog qhov zoo dua los ua neeg tsis taus lub cev dua li ua tus neeg tsis ncaj ncees! Tsis yog thib ob rau koj tus kheej, txhua yam rau pem hauv ntej, txhua yam rau yeej!
  Tus thawj coj ntawm lub chaw kho mob teb tias:
  - Nov yog tus txiv neej Soviet tiag!
  Tus poj dab foom phem:
  - Thiab koj yog dab tsi tsim nyog cawm tib neeg!
  Tus thawj coj sighed.
  - Kuv muaj prostheses, tsis yog ob txhais ceg!
  Vedmakova, rub tawm lwm tus ntxhais nrog ib nrab-scorched ntsej muag thiab tsis nco qab, qw:
  Tswv Ntuj siab phem npaum li cas!
  Tus thawj coj shrugged.
  Nws tsis yog Vajtswv qhov txhaum, tiam sis tib neeg!
  Vedmakova tawm tsam:
  - Qhov no yog ib yam uas hais - tsis yog niam txiv yuav cem, tab sis cov me nyuam!
  Tus thawj coj xav hais ib yam dab tsi, tab sis cov huab cua tau nkag mus rau hauv nws caj pas, thiab nws hnoos npau taws.
  Tus ntxhais liab qab hais tias:
  - Kuv yog poj dab thiab tsis muaj txoj haujlwm zoo nkauj dua!
  Thiab muab pob taws liab qab, nws hais ntxiv:
  - Adolf cia muaj kev tos txais thiab ib pob paj hauv lub hleb phem!
  Cov tub rog bikini txuas ntxiv mus. Cov Nazis hla lub Brest Fortress thiab ntsaws lub boiler. Tank E-50, txav mus rau sab hnub tuaj.
  Gerda hu nkauj zoo siab:
  - Kuv yog ib tug ntxhais txias! Kuv rhuav tshem tag nrho cov yeeb ncuab zoo li cov dej khov ... Thiab nyob rau hauv qhov txias, tsis xis nyob, ua siab loj, uas txawm tias sparks nchuav los ntawm kuv txhais taw!
  Charlotte giggled, khob peb caug-plaub rau hauv lub cev thiab qw zoo siab:
  - Tsis muaj laj thawj tsis ntseeg Leej Niam! Warriors tawv dua txiv neej!
  Christina kuj nias lub khawm nrog nws txhais taw liab qab, thiab npau taws heev ntxeev siab, khob tawm lub Soviet cannon. Yog li ntawd txawm lub cev tawm los:
  - Cov nyiaj tau los siab npaum li cov roob siab!
  Magda tua nws rab phom ib tug los ntawm ib tug. Nws yog 105 hli thiab tuag nyob rau hauv qhov kev hloov kho tshiab, nws tau nrawm heev-hluav taws kub, tua kaum txhaj tshuaj ib feeb.
  Tus ntxhais nias nws tus ntiv tes liab qab thiab ntxhi:
  - Feem pua ntawm cov kab ntawm yav tom ntej tau muab ...
  Gerda thumped lub Soviet tank, tsoo lub armor thiab qw:
  - Koj yuav pom koj tus kheej!
  Nws thumped thiab Charlotte, siv nws cov ntiv taw liab qab, nrog lub suab qw nrov nrov:
  - Lub Fatherland tam sim no nyob ze rau peb!
  Christina kuj raug rho tawm haujlwm, siv cov ntiv tes ntawm nws liab qab, tanned ob txhais ceg, tawm:
  - Ua tsaug rau lub hnub nrog peb!
  Magda tseem thumped, thiab nias nws pob taws liab qab. Nws tsoo lub Soviet cannon rau hauv cov khoom tawg, hu nkauj:
  - Motherland yog lub zog tshaj!
  Thiab cov tub rog yuav qw zoo li nyuj nyob rau hauv lub tsev tua tsiaj. Plaub tus txiv neej nyiam heev. Nws yeej suits lawv. Vim li cas ho tsis? Lawv zoo nkauj heev thiab txhoj puab heev. Thiab hlub. Thiab tus txiv neej yog aub, tsuas yog beckon. Thiab koj yuav muaj txhua yam, suav nrog nyiaj. Thiab cov poj niam no lub cev muaj zog heev. Thiab lawv digest txiv neej perfection nrog ib tug npau taws npau taws. Thiab kev txaus siab tas li.
  Tsis tas yuav tos ib xyoos rau ib tug txiv neej - thiab tsis tau ib qho orgasm yuav pom koj!
  Gerda coj nws thiab qw, tua ntawm Soviet peb caug-plaub, thiab rhuav tshem tus pej thuam:
  - Kuv yog ib tug tiag tiag knight ntawm kev puas tsuaj!
  Christina daig tawm nws tus nplaig thiab hooted menacingly:
  - Thiab kuv lub ntsej muag zoo li tus panther!
  Charlotte hais lus nruj, tuav nws lub nrig thiab thawb lub joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab.
  Thiab muaj kev hloov loj ua ntej!
  Magda chirped thiab qw:
  - Peb yog lub embodiment ntawm hetaera!
  Gerda luag ntxhi thiab teb tias:
  - Nws yog qhov zoo npaum li cas thaum ob txhais tes ntawm cov tub hluas zoo nraug saib xyuas koj!
  Thiab tus ntxhais xav txog yuav ua li cas nws ob txhais tes tau pawing ntawm strawberry txiv mis. Nws yeej zoo kawg nkaus li. Thiab ticklish thiab exciting. Thiab zoo heev.
  Gerda raug rho tawm haujlwm ntawm Soviet SU-85. Nws tsoo lub tsheb, thiab chirped, nplawm nws ob txhais taw liab qab ntawm armor:
  - Auj, oak poj niam, oak poj niam!
  Charlotte aggressively lees paub, puffing nws ob sab plhu thiab co nws tag nrho ob lub mis.
  - Duba! Oak! Duba cov poj niam!
  Thiab nws yuav coj li cas thiab luag ... Zoo li lub tswb nrov. Thiab nws lub suab nrov heev.
  Thiab nws tus neeg raug tsim txom yog 76-millimeter, rab phom Lavxias. Cov riam phom yog heev archaic.
  Christina giggled thiab squealed:
  - Kuv yuav qw thiab tawg!
  Thiab nrog nws tus ntiv tes liab qab, nws kuj tau qhia ib lub phiaj xwm ntawm lub tsheb yeeb ncuab.
  Nws zoo nkauj npaum li cas. Kub thiab tooj liab zoo heev!
  Magda yog golden kiag li, thaum nws hu nkauj nrog kev txaus siab:
  -Hmoov-gurdy tseem quaj...
  Tom qab ntawd nws tig ib ncig ntawm lub Soviet peb caug plaub thiab txuas ntxiv hu nkauj tu siab.
  - Nws yog ib tug neeg txawv txawv hauv Berlin!
  Gerda chirped hauv teb. Nws nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab tua ib tug Soviet howitzer.
  - Berlin yog lub peev ntawm lub ntiaj teb!
  Charlotte mumbled nrog aplomb hauv teb:
  - Thiab London yog lub peev ntawm Paris!
  Thiab cov ntsia hlau ntawm lub Soviet T-26. Lub tshuab, txawm tias tsis loj, kuj suav hais tias yog lub tank.
  Christina coj nws thiab muab nws tam sim ntawd, tig lub tsheb kauj vab nrog nws txhais taw liab qab:
  - Thiab Paris yog lub peev ntawm Rome!
  Ces, sai li sai tau thaum nws luag ... Thiab nrog emerald ob lub qhov muag nws yuav laum los ntawm tag nrho cov warriors nyob rau hauv ib tug kab. Thiab grin tib lub sij hawm, thiab sparkle nrog cov hniav. Tab sis nyob rau hauv tag nrho yuav ua li cas nws yuav coj thiab rauj rau Soviet tso tsheb hlau luam. Nws yuav rhuav tshem ib nrab ntawm lub pej thuam ntawm peb caug-plaub.
  Thiab tom qab nws, Magda yuav coj nws thiab teeb nws nrog grenade. Ntawd yog, projectile. Raws li SU-76. Twb tau hais meej ib lub tsheb dhau los, tab sis tseem muaj npe.
  Thiab chirped:
  - Thiab Rome yog lub peev ntawm Miami!
  Zoo kawg li os. Tab sis cov ntxhais tau dhau mus lawm. Lawv tsis pom yuav ua li cas ob peb tug tub rog Soviet cov tub rog tau nkag mus rau lawv nrog cov khoom siv tiv thaiv tank grenades thiab tawg cov lem. Thiab yuav ua li cas nws yuav coj thiab tawg. Cov rollers tawg thiab E-50 poob nws txoj kev txav mus los.
  Kuv yuav tsum tau kho kuv lub tsheb.
  QHOV TSEEB
  Cov foob pob tawg tau qis, tab sis kev foob pob txuas ntxiv mus. Lub nkoj phom phom muaj cov khoom siv zoo ntawm cov plhaub, txawm li cas los xij, tam sim no qhov hluav taws kub tau qhia ntau dua ntawm cov nkoj uas tsis muaj tub rog Soviet. Yamamoto nkag siab tias kev tswj hwm ntawm hiav txwv yuav hloov qhov pib hauv kev ua tsov rog no mus rau Nyij Pooj mus ntev. Thiab los tsim cov nkoj, cov txheej txheem yog kim thiab ntev, txawm hais tias, piv txwv li, submarines, tej zaum, yooj yim dua rau stamp. Qhov no, ntawm chav kawm, yuav tsum tau coj mus rau hauv tus account, tab sis nws yog ib qho tseem ceeb uas yuav tau ua txhaum cov qauv. Admiral Yamamoto, Nyiv tus txiv neej muaj zog tshaj plaws tom qab Emperor Hirohito, zoo li ib tug vajtswv. Ib tug vajtswv tiag tiag, yog li kev ntseeg ntawm lub tebchaws ntawm Rising Sun tau qhia tias txoj hauv kev zoo tshaj plaws rau kev deification yog kev ua tub rog! Thiab tam sim no tus thawj coj loj tuaj yeem tsim txom thiab ua rau thaj chaw nyob ib puag ncig nws.
  Saum toj no Vladivostok muaj tuab, cov huab dub ntawm cov pa luam yeeb rau ntau kilometers; cov no yog cov chaw cia roj thiab roj depots ntawm hluav taws. Pua pua, txhiab tus neeg raug hlawv, ntuj txiag teb tsaus, zoo, tom qab ntawd, ua li cas koj yuav tsis xav zoo li ib tug vajtswv uas tau ua pauj rau cov neeg Lavxias rau ntau pua xyoo ntawm kev txaj muag, cov neeg zoo raug yuam kom huddle hauv cov Islands tuaj me me piv rau kev nthuav dav ntawm Russia. Tam sim no cov nkoj Lavxias tau poob, thiab tsis zoo li Peru Harbor, lawv yuav tsis tawm hauv ib lub nkoj.
  Thaum lub sij hawm sib ntaus sib tua ntawm Khalkhin Gol, Yamamoto tau thov kom xa ib qho kev sib tw zoo sib xws rau Vladivostok, uas tau tsim cov phiaj xwm ntxaws. Tab sis Hitler npaj txhij txog ua kev thaj yeeb nrog Stalin. Feem ntau, Hitler ruam, pib tua cov neeg Yudais thiab yog li tau tawm tsam nws tus kheej ob qho tib si Poland thiab lub teb chaws ntawm sab hnub poob. Thiab vim li cas nws thiaj xav tau nws? Xav tau cov neeg Yudais nplua nuj? Tab sis nws yog qhov zoo dua los ua ib lub ntiaj teb lub hwj chim, kov yeej lub USSR, thiab tej zaum lwm lub teb chaws. Sab hnub poob yooj yim dua los yeej vim qhov tseeb tias nws txoj kev xav tsis tshua muaj tus cwj pwm los ntawm fanaticism thiab nyiam kev txi rau tus kheej. Puas muaj tsawg kawg ib rooj plaub paub txog Asmeskas cov kws tsav dav hlau ramming. Muaj tseeb, muaj ob peb qhov kev sib tsoo, tab sis qhov no feem ntau yuav muaj kev sib tsoo.
  Russians yog fanatical, uas yog coj txawv txawv, vim hais tias txoj kev ntseeg Orthodox tsis pom zoo rau kev tua tus kheej, thiab tsis xav txog tias ib tug yuav khwv tau ib txoj kev mus rau lub vaj kaj siab los ntawm feats ntawm caj npab. Feem ntau, cov lus qhia ntawm Khetos, nyob rau hauv nws lub tswv yim, yog heev ruam thiab impractical. Nws Yamamoto nyeem Vajluskub thiab xav tsis thoob rau qhov kev ruam ntawm cov neeg los xav txog qhov kev sib haum xeeb ntawm Vajtswv. Piv txwv li, nws qhia: lawv ntaus koj sab plhu sab xis - tig koj sab laug, lawv thov ib lub tsho - muab ob, hlub koj tus yeeb ncuab! Tsuas yog ib tug neeg mob hlwb xwb thiaj xav txog Tswv Yexus. Cov kev ntseeg zoo li no tsuas yog rau cov qhev, cov tub rog sib koom ua ke. Thiab tag nrho cov teb chaws Europe thiab ib nrab ntawm lub ntiaj teb no yuav tsum tau ntseeg.
  Muaj tseeb tiag, cov lus qhia ntawm Tswv Yexus, txawm tias qhov tseeb hais tias nws tsis lees paub lub hauv paus ntsiab lus ntawm Phau Qub, ib lub qhov muag rau ib lub qhov muag, thiab qhia koj kom hlub koj cov yeeb ncuab, tsis tiv thaiv cov neeg Askiv los ntawm kev kov yeej ib feem peb ntawm tag nrho lub ntiaj teb, tsim lub feem ntau lub teb chaws Ottoman nyob rau hauv keeb kwm ntawm noob neej. Thiab qhov no yog txawm tias muaj kev ntseeg ntawm Britain, qhov twg Vajtswv tau hais txawm nyob hauv lub suab nkauj. Qhov txawv, Asmeskas cov thawj tswj hwm tau cog lus rau hauv phau Vajlugkub, tab sis txawm li cas los xij tau foob pob Japanese lub nroog nrog napalm foob pob, hlawv ntau txhiab tus poj niam thiab menyuam ciaj sia. Ntxiv mus, lawv tua cov pej xeem pej xeem, tsis yog los ntawm kev huam yuaj, tab sis txhob txwm tshaj tawm, qhov no yog ib tug tactic ntawm terrorizing cov pej xeem: undermining tib neeg thiab nyiaj txiag kev pab.
  Tab sis cov neeg Nyij Pooj tsis tau foob pob hauv Tebchaws Meskas thaum xub thawj, ua ntej German ntxeem tau, thaum lub sijhawm ua tsov rog tag nrho tsuas yog ib tus neeg foob pob tawg thiab tua, tsuas yog rau cov neeg pej xeem. Thiab lawv kuj ntaus nqi tshwj xeeb ua phem rau cov samurai. Tom qab tag nrho, nws Yamamoto, yog tias xav tau, tuaj yeem hla nrog cov neeg tawg rog rau hauv Asmeskas cov nroog, tshwj xeeb tshaj yog tom qab swb ntawm Yankee nkoj ze ze ntawm Peru Harbor. Yog lawm, cov neeg European yog cov neeg tsis ncaj ncees. Lawv muaj kev nkag siab yuam kev, kev ntseeg, kev qhia thiab tsis ua!
  Tsis yog nyob rau hauv Nyiv! Qhov peb raug qhia yog qhov peb ua. Tsis muaj ib yam uas Vajtswv hais kom tig sab plhu, tiamsis nws cov tub qhe txhob txwm tua cov menyuam yaus. Yog lawm, feem ntau, kev ntseeg tias Vajtswv yog ib tug thiab muaj hwjchim loj kawg nkaus yuav tsis muaj tseeb. Yog tias nws nyob ib leeg, nws yuav saib xyuas kom tib neeg pe hawm nws kom raug, hauv kev ntseeg thiab qhov tseeb, thiab muaj ib qho lus qhuab qhia. Thiab yog li ntawd txhua leej txhua tus thov Vajtswv raws li nws xav, yam nws xav tau. Thiab lub ntiaj teb no yog dab tuag thiab tsis ncaj ncees lawm tsim los ntawm ib tug Vajtswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus. Tom qab tag nrho, txhua tus thawj tswj hwm lub luag haujlwm hauv thawj qhov chaw mob siab rau kev txiav txim thiab kev ncaj ncees. Nws xav kom cov uas muaj zog, txawj ntse, muaj hwj chim, ncaj ncees ua thawj, thiab lwm tus yog kho lawv tus kheej, loj hlob ntawm lub cev thiab sab ntsuj plig, lossis ... Txawm li cas los xij, yog Vajtswv yog tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus thiab tus tsim lub qab ntuj khwb, ces nws yuav. tsis tsim lub cev thiab lub hlwb freaks.
  Tom qab tag nrho, vim li cas huab tais qee zaum yuam kom ua siab ntev rau cov neeg tsis muaj zog raws li qhov muab? Vim tias tsis muaj lwm txoj hauv kev, nws tsis tuaj yeem tig freaks mus rau hauv cov txiv neej zoo nraug thiab cov neeg lim hiam rau hauv cov neeg siab tawv hauv ib lub qhov muag. Tab sis yog tias kuv ua tau, kuv yuav ua tam sim ntawd! Alas, Kuv yuav tsum lees txais qhov yog thiab cuam tshuam nrog tib neeg cov khoom uas kuv tau txais raws li qhov muab. Tab sis los ntawm leej twg nws tau txais nws yog lwm lo lus nug. Yog, thiab tus huab tais nws tus kheej muaj qhov tsis muaj zog: nws tsuas yog ib tug txiv neej - nws tau laus, mob, decrepit. Qhov txawv, ib tug huab tais saum ntuj los feem ntau nyob tsawg dua ib tug tub qhe zoo tib yam, muaj riam phom tsawg dua li cov thawj coj thiab ntau tus tub rog. Zoo, dab tsi yog nyob rau hauv nws los ntawm Vajtswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus. Tab sis dawb tsis zoo! Nyob rau hauv tag nrho cov keeb kwm ntawm cov teb chaws Europe, tsis muaj ntau txaus ntshai thiab ua tau zoo conqueror tshaj Hitler. Yog lawm, nws yog lub cim tiag tiag ntawm kev ua tub rog ntawm cov neeg dawb! Thiab, txawm li cas los xij, tus thawj coj loj tshaj plaws ntawm txhua lub sijhawm thiab tib neeg, tsis tuaj yeem ua tiav lub gymnasium, tau txais kev kawm theem nrab, uas yog qhov yuav tsum tau ua hauv Nyij Pooj!
  Ntxiv mus, Hitler tsis tau txais mus rau hauv cov tub rog, vim kev noj qab haus huv. Qhov txawv, qhov kev mob siab rau ntawm kev ntseeg ntawm lub zog, tsov ntxhuav ntawm kev ua tsov ua rog, tau ua rau lub cev tsis muaj zog, txawm tias nyob hauv lub tebchaws Yelemes, qhov chaw muaj tub rog ntawm txhua tus ncej, nws tsis raug hu ua tus kheej. Yuav ua li cas degraded Europe yog.
  Txawm li cas los xij, Stalin, lwm tus neeg tseem ceeb tshaj plaws ntawm peb lub sijhawm, kuj tsis muaj kev kawm theem nrab, nws yog ib tug nugget. Thiab nthuav, nws kuj tsis tau sau rau hauv cov tub rog, rau kev noj qab haus huv. Qhov zoo siab, qhov xwm txheej, ob tus yeeb ncuab phem tsis muaj kev kawm theem nrab, tsis raug hu ua tub rog vim kev noj qab haus huv, muaj txiv ntawm cov neeg qaug cawv, thiab Hitler txiv kuj ua haujlwm ua tus tsim khau thaum xub thawj!
  Ntawm no yog ib tug coincidence, coj txawv txawv, ominous. Göring, Hitler tus thawj tswj hwm, tsis zoo li ntawd. Nws yog los ntawm ib tsev neeg ntawm aristocrats, Goering tus poj koob yawm txwv yog tus thawj tswj hwm ntawm lub teb chaws Yelemees, Bismarck. Yog li ntawd, Churchill: ib tug aristocrat, los ntawm ib tsev neeg noble, thiab American plutocrats, (Thawj Tswj Hwm Roosevelt tsis muaj dab tsi ntau tshaj li ib tug pawn, lawv sai sai nrhiav ib hom lus nrog nws.
  Lawv xav hloov Hitler nrog lawv, tab sis nws tsis ua haujlwm. Hitler kov yeej lawv txhua tus! Goering yog ib tug businessman, oligarch, aristocrat thiab pragmatist. Nws zoo dua Hitler muaj peev xwm sib sau ua ke tag nrho cov kev tawm tsam Bolshevik thiab cov tub rog tawm tsam Lavxias thoob ntiaj teb. Amelikas thiab Askiv xav kom xaus Russia, txawm li cas los xij, txawm li cas los xij, tsis hais txog kev tswj hwm kev tswj hwm, tab sis cov neeg communist, uas tsis lees paub lub tswv yim ntawm cov khoom ntiag tug, lawv xav kom xaus qhov phem heev. Nws yog fanatical tias lawv txawm tig qhov muag tsis pom kev rau kev txhawb zog ntau dhau ntawm lub teb chaws Yelemees thiab lawv tus kheej raug yuam kom koom nrog Thib Peb Reich.
  Txawm li cas los xij, lub teb chaws Yelemees yog tus neeg sib tw geopolitical, tab sis tus neeg sib tw nyob rau hauv lub moj khaum ntawm cov peev txheej thiab cov kev cai aristocratic ntawm qhov kev ua si, thiab Bolshevik Russia yog neeg txawv teb chaws thiab ua phem. Nws yog qhov xav tsis thoob tias Churchill nws tus kheej tau muab kev pab rau Stalin, txawm tias tag nrho nws cov kev tawm tsam, kev coj noj coj ua, kev ntxub ntxaug Askiv ntawm Russia.
  Rov qab rau xyoo 1941, kuv xav teem Stalin tus Russia tawm tsam Hitler lub teb chaws Yelemees. Mob heev, cov Germans nyem nws. Tom qab tag nrho, lub teb chaws Yelemees nyob rau hauv lub reds yog ib tug tsov rog nees harnessed rau lub Soviet chariot, thiab lub USSR nyob rau hauv lub browns yog ib tug nyob mus ib txhis partisan cheeb tsam. Tom qab tag nrho, cov kiv cua Bolsheviks yuav tsis sib haum xeeb rau lawv tus kheej, thiab yuav ua rau muaj kev sib ntaus sib tua guerrilla, uas yuav ua rau peb lub Reich tag nrho cov kev npau suav ntawm kev nthuav dav ntxiv yuav ploj mus zoo li zaj sawv tom qab cua daj cua dub! Russia nyob rau hauv lub teb chaws Yelemees, zoo dua lub teb chaws Yelemees nyob rau hauv Russia! To taub qhov no, nws yog qhov tseeb tias vim li cas Churchill thiab Tebchaws Meskas, tom qab ua tub rog swb thiab tso siab rau, sai sai mus rau kev sib tham nrog Thib Peb Reich.
  Yamamoto yog ib tug pragmatist, nws tau tawm tsam kev tsov rog nrog Asmeskas thiab Tebchaws Askiv. Tab sis ob lub teb chaws no lawv tus kheej provoked Nyiv los ntawm imposing ib embargo rau cov khoom ntawm roj av. Tom qab tag nrho, lub teb chaws ntawm Rising Sun tsis muaj nws tus kheej lub qhov dej, thiab ntau lwm yam ntaub ntawv raw. Cov neeg Nyij Pooj tau sib tham, cov neeg Amelikas tau ua kom muaj kev xav tsis thoob ntau dua.
  Thiab nyob rau tib lub sij hawm, Yankees, provokes tsov rog, tsis nyob rau hauv tag nrho cov saib xyuas ntawm coj cov tub rog thiab tub rog mus rau combat npaj txhij. Qhov kev ntxias tau dhau los ua qhov loj heev, txhua qhov ntau ntxiv muaj kev cia siab tias Moscow tab tom yuav poob thiab lub teb chaws Yelemees, thiab nws cov phooj ywg yuav los cawm. Tsis tas li ntawd, muaj kev cia siab tias Tebchaws Meskas, tseem yog lub tebchaws muaj kev ywj pheej, vam khom rau pej xeem cov kev xav, yog tias tsov rog rub tawm, yuav tsis xav nchuav ntshav rau lwm tus neeg lub tebchaws. Tseeb tiag, yog vim li cas ib tug txiv neej Amelikas zoo tib yam nyob rau hauv txoj kev yuav tau zinc hleb nrog nws cov txheeb ze, yog tias peb tsis tham txog kev tiv thaiv thaj tsam ntawm Tebchaws Meskas nws tus kheej, thiab txawm them se loj rau tub rog! Tej zaum yog vim li cas tsarist Russia poob, muaj tub rog ntau dua, tab sis cov neeg Lavxias tsis xav txog Manchuria lawv thaj chaw, thiab tsis xav them cov ntshav thiab hws rau kev txaus siab tsis txaus ntseeg. Alas, Hitler tsis mus rau Moscow, ib feem yog vim tsis tau npaj rau lub caij ntuj no hnyav, thiab ib feem yog vim li cas tus cwj pwm fanaticism ntawm Bolsheviks.
  Kuv tsis xav ua kuv tus kheej.
  Txawm li cas los xij, tsis yog tsuas yog Bolsheviks xwb, cov neeg Lavxias tau yoog rau tus kheej kev txi rau lub hom phiaj zoo. Tom qab tag nrho, thawj huab cua ram yog tsim los ntawm Lavxias teb sab txiv leej tub Messer. Nws tseem ceeb heev uas nws tau ua qhov no tsis yog rau lub sijhawm teev ntuj ntawm lub Vaj Kaj Siab, tab sis rau lub hom phiaj ntawm Fatherland. Txawm hais tias ... Messer yog ib feem ntawm tus neeg ruam, vim nws yog tus tswv ntawm aerobatics, tus tsim khoom, tus tsim qauv, thiab ntawm chav kawm, kev ua neej nyob yuav ua rau muaj txiaj ntsig ntau dua rau Niam. Tej zaum cov Yankees tsis yog li ntawd yuam kev, rov ua lub hauv paus ntsiab lus: qhov tseem ceeb hauv kev sib ntaus sib tua yog kom muaj sia nyob! Tom qab tag nrho, cov tuag yuav tua tsis tau lawm!
  Ob peb tug hluas nkauj liab qab, liab qab-mis nyo hau pom zoo.
  Admiral Naumo tau hais tias:
  - Peb twb tau siv ntau tshaj li ob feem peb ntawm cov mos txwv. Cov phom kub heev, lawv tau nchuav nrog thoob dej!
  Yamamoto ua ib tug ntoo khaub lig nrog nws tus ntiv tes nyob rau hauv cov huab cua thiab hais nyob rau hauv lub qis, me ntsis hoarse lub suab:
  - Kuv xav tias cov phom yuav tiv taus qhov kawg peb ntawm lub plhaub. Txawm hais tias tsis yog, khob tawm mus txog cuaj caum tsib feem pua.
  Admiral Naumo shrugged thiab so tawm hws ntawm nws hauv pliaj.
  - Nws puas tsim nyog muab tag nrho qhov zoo tshaj plaws rau thawj hnub?
  Yamamoto clenched nws lub nrig.
  - Tus nqi! Tau kawg nws tsim nyog! Peb coj cov neeg Lavxias los ntawm kev xav tsis thoob, zoo li nws yog xyoo 1904, cov neeg German hauv xyoo 1940, tab sis Stalin yuav rau txim hnyav rau cov lus txib thiab qhov no yuav tsis tshwm sim dua. Yog li ntawd, nws yog ib qho tsim nyog yuav tau siv qhov tseeb tias zaj tus Tsov tus tw tsaug zog. Qhov tseeb, kuv nkag siab Stalin, kev ua tsov ua rog nrog lub teb chaws Yelemees tau txais nws txoj kev xav txog qhov uas nws tsis saib xyuas Far East. Thiab nws cov entourage yam tsis muaj ib tug thawj coj yog ntshai los pib. Ntawm no peb nco peb lub tshuab. Ib yam li cov neeg Amelikas. Nws tau pom tseeb rau txhua tus tias qhov teeb meem tab tom npaj, huab tau sib sau ua ke, xob quaj yuav sai sai, tab sis ...
  Lawv khiav, flashing barefoot, puag ncig heels ntawm tus ntxhais. Lawv tau ua txoj haujlwm tseem ceeb.
  Naumo kov lub pob tw ntawm samurai ntaj dai ntawm nws txoj siv sia, los yog raws li nws feem ntau hu ua katana:
  - Russians ib txwm ua lig! Kev tsov rog yuav tsis ntev dhau lawm thiab peb yuav mus txog lub Urals.
  Yamamoto tsa muag ntsia saum ntuj.
  "Thov kom cov vajtswv pab peb hauv qhov no, tab sis kuv tsis xav li ntawd!" Lawv kawm tau sai, Khalkhin Gol tau qhia tias cov neeg Lavxias yog siab dua thaum ua tsov rog xyoo 1904-1905. Tsis tas li ntawd xwb, kuv yuav qhia rau koj paub tsis pub leej twg paub. Peb tus neeg saib xyuas zais cia hauv Vladivostok tau pab me ntsis tias cov phom loj loj ntawm ntug dej hiav txwv tsis muaj lub plhaub, thiab lub dav hlau tsis tuaj yeem tawm hauv lub sijhawm. Nov yog tsov rog zais cia.
  Naumo xav tsis thoob:
  - Thiab qhov twg SMERSH thiab NKVD saib?
  Yamamoto chuckled, co nws ntiv tes.
  "Cov tub ceev xwm phem tshaj plaws ntawm Russia ua haujlwm ntawm no nyob rau sab hnub tuaj Far East, cov neeg uas ntshai tuag ntawm Soviet-German pem hauv ntej tau mob siab rau Vladivostok. Yog li ntawd, ntawm no, nws yog qhov yooj yim dua los nrhiav tus neeg ntxeev siab lossis tus neeg ruam saum toj kawg nkaus, nrog rau tus neeg ua haujlwm rau tus kheej. Thiab NKVD tau paub zoo txog kev nthuav tawm kev xav txog kev koom ua ke uas nws tsis pom cov neeg ntxeev siab tiag. Yog li nws muaj peev xwm ua haujlwm heev. Los ntawm txoj kev, yog hais tias ob peb generals mus rau sab ntawm lub Germans, txawm lub fact tias lawv tsev neeg, cov txheeb ze thiab cov phooj ywg raug hem nrog kev tua rau qhov no, nws yog heev muaj peev xwm mus xiab ib tug neeg los ntawm sab saum toj. Lossis siv qhov tsaus ntuj, uas yog qhov zoo dua.
  Yog li peb tau ua haujlwm ntau heev. Peb cov neeg Nyij Pooj feem ntau yog tus cwj pwm los ntawm kev ua tib zoo xav txog kev ua tub rog, thiab suav nrog txhua yam me me.
  Naumo rub lub hilt ntawm nws katana.
  - Yog lawm! Tab sis kev txaj muag ntawm Khalkhin Gol evokes ib qho kev xav ntawm iab thiab muaj zog annoyance! Yuav ua li cas peb ...
  Yamamoto consoled:
  - Muaj Manchus ntau dua li cov neeg Nyij Pooj, thiab feem ntau nws tsis tuaj yeem yeej txhua lub sijhawm. Kuv yuav tsum nco ntsoov tias, txawm li cas los xij, tsis yog qhov zoo tshaj plaws hauv kev sib ntaus sib tua ntawm peb sab, thiab cov Russians tau muaj txiaj ntsig zoo hauv aviation thiab tso tsheb hlau luam.
  Naumo ib nrab kos nws katana.
  - Peb tsis ncaj ncees lawm! Ib tug samurai yuav tsis xa mus rau ib tug dull hniav thiab ib tug nkees nees, ntau tus yeeb ncuab, thiab ib tug tsis muaj zog riam phom!
  Yamamoto kho:
  - Samurai, ntawm chav kawm tsis, tab sis ib tug txiv neej, hmoov tsis yog! Tib neeg nyiam ua yuam kev!
  Yamamoto tau cuam tshuam thiab qw ib yam dab tsi rau hauv cov kav dej, thiab txuas ntxiv mus:
  - Thiab koj paub, kuv tau hais kom tawm tsam Russia rov qab rau lub Tsib Hlis 1942. Qhov no tuaj yeem tiv thaiv kev ua ntej ntawm thawj Fritz.
  Naumo nodded.
  - Tiag tiag! Tab sis peb tau tawm tsam Asmeskas thiab Tsov Tsov.
  Yamamoto tapping lub wheelhouse nrog nws tus ntiv tes.
  - Yog! Muaj tseeb tiag, tab sis Asmeskas tau raug ntaus hauv cov hniav, Tebchaws Askiv poob nws cov cheeb tsam, thiab lub teb chaws Yelemees tau nruj heev. Peb xav kos lub zog ntau li ntau tau los ntawm sab hnub poob ntawm Russia txhawm rau ua kom yooj yim dua rau Wehrmacht mus rau qhov kev tawm tsam rau Tebchaws Askiv yam tsis muaj kev ntshai ntawm tus neeg sab nraub qaum los ntawm Stalin. - Tus admiral haus lub hom phiaj muab los ntawm ib tug poj niam liab qab hauv ib lub tiab luv thiab txuas ntxiv mus. - Lub tshuab tau npaj rau lub Tsib Hlis, los ntawm lub sijhawm txoj kev tau qhuav, tab sis cov neeg Asmeskas tiv thaiv.
  Naumo rub nws katana thiab txiav nws saum huab cua:
  - Tuag rau USA! Lawv ib txwm cuam tshuam nrog Nyiv.
  Yamamoto luag ntxhi.
  - Tsis yog ib txwm, tau kawg, piv txwv li, thaum peb thawj zaug sib ntaus sib tua nrog Russia, Yankees tau pab peb ntau nrog kev qiv, nrog rau cov khoom siv riam phom. Ntau tshaj li ib nrab ntawm peb lub nkoj tau ua nrog cov nyiaj ntawm Tebchaws Meskas thiab Tebchaws Askiv, thiab ntawm lawv tus kheej lub nkoj nkoj. Yog li Asmeskas tsis yog ib txwm phem, tab sis tsis yog qhov no.
  Naumo nug hauv surprise:
  - Thiab yog vim li cas?
  Lawv khiav dhau cov Japanese admirals dua, flashing lub liab qab heels ntawm tus tub qhe ntxhais.
  Yamamoto condescended piav qhia:
  - Ib pab pawg ntawm cov foob pob ntev ntev tau hla mus rau Tokyo, thiab tau ua rau muaj kev tsis txaus ntseeg rau lub nroog, siv lub foob pob napalm. Ntau pua lub tsev ntoo raug hlawv, thiab tus huab tais tau txiav txim rau txhua tus nqi kom txav thaj chaw tswj kom deb ntawm lub nroog. Thiab ua ntej ntawm tag nrho cov, mus ntes cov kev sib ntaus sib tua complex ntawm American bases ntawm lub Medei archipelago, ze tshaj rau cov Japanese skeletons. Alas, peb ua tsis tau tiav, yog li peb pib poob kev sib ntaus sib tua rau Dej Hiav Txwv Pacific. Nws yog qhov zoo uas nyob rau tib lub sijhawm peb muaj kev txawj ntse los xaus kev sib koom tes nrog Thib Peb Reich thiab tawm me me. Txwv tsis pub, txawm tias ruins yuav tsis tshuav ntawm peb lub zos.
  Cov ntxhais liab qab txawm dhia mus, co lawv cov braids dub thiab liab.
  Nauma yoj nws rab ntaj saum huab cua:
  Peb yuav tau yeej lawm! Yog li nws puas tsim nyog muab Hitler rau Philippines tom qab tsov rog? Lub hlaws no ntawm Nyiv lub kaus mom, impregnable Singapore, blooming Hong Kong, Indonesia, roj qhov dej ntawm lub tebchaws Askiv raug ntes, thiab Fabkis Guinea, Indochina, Burma, Thaib teb. Thiab ntau ntxiv, dab tsi los tham txog tsis tig tus nplaig. Tom qab tag nrho, peb tab tom sawv ntawm ciam teb nrog Is Nrias teb, ntawm qhov pib ntawm Fuhrer txeeb - Australia. Thiab muab nws tag nrho yam tsis muaj kev sib ntaus, zoo li tus neeg lim hiam ...
  Yamamoto cuam tshuam:
  - Ntawm cov dawb, ib yam nkaus, muaj ntse! Tsis xav tias Emperor nyob rau hauv nws lub chaw ua hauj lwm, muab ib tug bust ntawm Napoleon. Tab sis muaj lwm tus Caesar, nws hais tias: nws yog ib qho nyuaj rau ua kom lub conquered tshaj yeej. Hauv qhov no, qhov no siv rau peb hauv thawj qhov chaw. Nyob rau theem no, peb tsis muaj kev xaiv. Peb txiav txim siab khaws ib feem kom tsis txhob poob txhua yam, suav nrog kev sovereignty.
  Nauma reproduced daim duab yim nrog ntaj:
  Kuv nkag siab nrog kuv lub siab, tab sis nrog kuv lub siab!
  Yamamoto sawv ntsug thiab npuaj nws cov npoj yaig ntawm lub xub pwg nyom.
  - Yog, koj tsis txhob chim, qhov no, yog peb tawm, ces rov qab. Peb yuav kov yeej lub USSR thiab rov rush mus rau lub thib peb Reich tawm tsam lub teb chaws USA thiab cov British, tab sis peb twb yeej lawv ua ke nrog cov Germans thiab pasta. Thiab tom qab ntawd peb yuav rov qab txhua yam, ntxiv rau peb tseem yuav ntes Is Nrias teb, Australia, Alaska thiab mus txog ... Nws yuav pom muaj, tom qab tag nrho, peb yuav muaj peev txheej ntawm Lavxias Siberia, thiab Asmeskas yuav poob rau hauv kev nyuaj siab dua. Qhov no yuav tsum to taub!
  Ib zaug ntxiv, cov ntxhais liab qab-legged nodded nyob rau hauv qhov kev pom zoo loj tshaj plaws. Lawv zoo nkauj heev, tanned, qee cov ntxhais txawm nrog cov plaub hau daj, thiab cov leeg.
  Admiral Nauma, nrog rau qhov yuav luag imperceptible txav, zais lub katana hauv nws daim ntaub thiab, lisping, ntxhi:
  - Lub neej yav tom ntej yog qhov zoo, tab sis tam sim no zoo dua! Hnov ntawm cov neeg nqa dav hlau, tag nrho cov khoom foob pob tau raug siv, thiab ntawm ...
  Yamamoto luv luv xaj:
  - Los ntawm lub lawj thiab saib ib ncig, hauv ib nrab ib teev peb yuav tig ib ncig thiab tawm mus rau peb lub hauv paus ze tshaj.
  Nauma whistled los ntawm nws lub qhov ntswg:
  - Mloog tus thawj coj!
  Tus admiral dhia tawm, tuav lub qhov rooj kom tsis txhob slamming. Ua ntej nws hneev taw tau tuag lawm, ib tug duab ntxoov ntxoo plam tawm ntawm lub qhov rooj, nws taug kev tiptoe thiab pov tawm ntawm coverlet. Yamamoto luag ntxhi.
  - Poj niam Armstrong, koj tam sim ntawd ib txwm!
  Ib tug kwj ntawm lub teeb poob rau tus tsiaj, qhia nws nyob rau hauv tag nrho nws lub yeeb koob. Nws yog ib tug blonde, nymph daim duab, zoo kawg nkaus proportioned, tab sis nrog lub ntsej muag ntawm ib tug poj niam laus nyob rau hauv nws thirties. Me ntsis siab dua Yamamoto, nyob rau hauv cov khau tawv tawv embroidered nrog emeralds thiab sapphires kom phim cov xim ntawm yoj, nrog cov mos mos. Tom qab muab pov tseg, nws nyob rau hauv ib lub tsho da dej thiab tsiv zoo li Indian ua las voos.
  Yamamoto nres tus poj niam:
  - Ua las voos tom qab! Lub sijhawm no, ua tib zoo mloog kuv hais, ua li cas tus menyuam roj hmab tus thawj tswj hwm ntawm Tebchaws Meskas uas yog ib feem ntawm Thib Peb Reich, Henry Truman, tau hnov qab peb cov lus pom zoo kom muab tag nrho thaj chaw ywj pheej ntawm cov xeev ywj pheej?
  Armstrong teb hauv nws lub suab maj mam:
  - Nws hais tias nws thiab Churchill tawm tsam nws. Txhua lub tebchaws yuav nyob mus ntxiv, thiab Tuam Tshoj yuav nyob sib cais. Los ntawm txoj kev, Truman tau hais tias yog Nyij Pooj pab tsoomfwv Chai Kang Shi, nws tuaj yeem cawm tau - nws tus kheej yuav nug Hitler tias yog li ntawd. Hauv ntej, koj muaj koj lub hauv paus hauv Manchuria, nrog rau tsoomfwv, thiab txawm tias tau txais qee yam hauv Suav teb loj. Tshwj xeeb, kev pom zoo thiab nkag mus rau cov khoom siv raw.
  Yamamoto luag ntxhi.
  - Nws yog ib txoj xov zoo! Puas yog nom tswv Meskas puas paub tias peb ntaus USSR? Los tsis tau?
  Armstrong ua ib lub voj voog nrog nws tus ntiv tes.
  -Nws twb paub lawm! Txog tam sim no, tseem tsis tau muaj kev tawm tsam tawm tsam, tab sis Truman twb tau tswj kom qw: ua tau zoo Japs!
  Yamamoto frowned thiab twitched nws ob muag npau taws.
  - Peb tsis yog Japs rau nws, tab sis cov neeg Nyij Pooj, ib lub teb chaws ntawm cov tub rog thiab cov neeg txawj ntse, thiab tsis yog cov neeg yug yaj thiab cov neeg raug txim zoo li Asmeskas. Txawm hais tias, ntawm chav kawm, qhov no yog qhov zoo, nws txhais tau hais tias yuav tsis muaj kev cuam tshuam rau kev tawm tsam tob rau Siberia.
  Tus poj niam playfully txav nws ob txhais ceg rau hauv pem teb:
  - Siberia yog qhov zoo - nws loj, nplua nuj! Thiab nyob rau tib lub sijhawm, Siberia yog qhov phem - muaj daus thiab txias!
  Yamamoto pursed nws daim di ncauj.
  - Cov tub rog Nyij Pooj tsis ntshai Frost. Qhov no yog lub ntsiab lus ntawm Bushido code: tsis txhob nrhiav lub neej yooj yim rau koj tus kheej, tab sis kov yeej cov teeb meem. Tsis xav tias lub cim ntawm samurai yog - crucian carp! Cov ntses no ib txwm ua luam dej tawm tsam tam sim no.
  Armstrong xav tsis thoob:
  - Carp? Xws li tus ntses tsis muaj mob. Puas yog cov dab phem tiag tiag ntawm apocalypse samurai piv nrog lawv tus kheej nrog minnow, uas yog kib hauv lub lauj kaub, thiab tsis nrog tsov los yog tsov ntxhuav.
  Yamamoto nthuav nws txhais tes.
  - Tsis muaj tsov ntxhuav nyob hauv Nyiv! Thiab tus tsov yog tus miv heev, nws tsis muaj siab tawv. Koj paub, ib qho ntawm cov kev ntsuam xyuas tseem ceeb ntawm samurai, thaum muaj hnub nyoog kaum xyoo, nws tau nkag mus rau hauv lub tawb nrog tus Tsov thiab nws yuav tsum nqa ib daim nqaij tshiab los ntawm cov tsiaj nyaum. Tias Zenki hatched, koj tsis ntseeg?
  Armstrong tuav nws lub taub hau.
  "Kuv tsis ntseeg tias ib tug me nyuam tub muaj kaum xyoo tuaj yeem tuav tau tus Tsov, txawm tias nws muaj rab ntaj ntse tshaj hauv nws txhais tes.
  Yamamoto maj mam muab nws txhais tes rau ntawm tus ntxhais lub nraub qaum thiab rub nws liab qab, velvety daim tawv nqaij.
  - Koj nkag siab yuam kev. Tus tub ntawm samurai nkag mus rau hauv lub tawb nrog tus tsov tsis muaj ntaj los yog riam phom. Nws yuav tsum siv nws lub siab thiab lub siab xav kom tus Tsov muab nws cov zaub mov rau nws!
  Armstrong tau hais tias:
  - Yog, nws tsuas yog zoo kawg nkaus! Samurai yog dab ntxwg nyoog tiag! Koj puas tau nyob hauv lub cell thiab?
  Yamamoto txo nws lub qhov muag.
  - Hmoov tsis tsis muaj! Nov yog kev cai ntawm lub sijhawm thaum ub! Tab sis yog tias koj xav tau, peb yuav muab koj pov rau hauv lub tawb? Hais tias koj xav mus rau hauv lub tawb nrog tus tsov?
  Armstrong purred, nws tanned, zoo nkauj Greek caj npab qhwv ib ncig ntawm tus admiral lub caj dab. Daim di ncauj qhib invitingly:
  - Yog tias tsov yog koj, ces kuv npaj txhij txawm rau ntuj txiag teb tsaus! Txawm hais tias lub vaj kaj siab phem tshaj ntuj txiag teb tsaus tsis muaj koj, oh kuv tus hlub samurai.
  Yamamoto dheev thawb tus poj niam tawm thiab qw:
  - Tam sim no kuv yuav tsum tau sau cov txiaj ntsig ntawm kev tawm tsam ntawm USSR nrog rau lwm cov neeg qhuas, nrog rau nrhiav seb cov khoom nyob rau hauv av li cas. Tsis muaj sijhawm los ua kom txaus siab rau poj niam txoj kev lom zem. Koj nkag siab: tsis muaj sijhawm! Kuv yuav hu koj tsuas yog yav tsaus ntuj. Los ntawm txoj kev, txoj kev nqaim ntawm kuv ob lub qhov muag thiab cov tawv nqaij daj tsis thab kuv.
  Armstrong dov nws lub duav.
  - Tsis yog! Heev qhov opposite! Yog li txawm ntau romantic thiab txawv txawv! Koj yog neeg Nyij Pooj, kuv yog neeg Asmeskas: haiv neeg daj thiab dawb, tus tim tswv thiab dab! Qhov kev sib piv no yog vwm! Cov poj niam feem ntau nyiam qhov qub thiab tsis nyiam tus so.
  Yamamoto hliv nws tus kheej ib nrab ib khob ntawm sake tov nrog "Ginn" thiab nqos nyob rau hauv ib tug poob swoop, so:
  - Qhov tseeb, kuv xav tias cov poj niam muaj kev saib xyuas ntau dua li txiv neej. Cov poj niam puas tau ua ntau yam kev tshawb fawb?
  Armstrong pov nws lub taub hau thiab co nws cov plaub hau daj, hais tias:
  - Qhov kev tshawb pom tseem ceeb tshaj plaws rau tus poj niam yog qhov kev tshawb pom ntawm tus txiv neej tshiab, tsuas yog nyob rau hauv qhov xwm txheej tias nws yog phau ntawv, tsis yog xov tooj cua! Thiab samurai tsis yog hais lus!
  Muaj ib tug hysterical trill ntawm lub tswb, lub teeb ntsuab flashed. Tus admiral ncuav nws tus kheej ib nrab ib khob, snorted nyob rau hauv Lavxias teb sab, thiab noj txiv qaub smeared nrog zib mu. Nws licked nws daim di ncauj thiab qhia lub hilt ntawm ib tug samurai ntaj:
  - Kuv tus kheej tua ntau tshaj li ib puas leej neeg, tsawg kawg yog nees nkaum ntawm lawv cov ntxhais! Koj yuav yog tus zoo nkauj tshaj plaws ntawm txhua tus neeg raug tsim txom.
  Armstrong hem, tawm tsam Yamamoto tus nplaig crimson:
  - Kuv muaj peb tug tub thiab lawv yuav ua pauj rau koj thiab koj tsev neeg, Admiral!
  Yamamoto tsis zoo li kev chim siab hlo li.
  - Nws yug tau peb tug me nyuam ...
  - Tsib! Amstrong kho.
  Tshwj xeeb yog tsib! Thiab khaws tus ntxhais lub duav?
  Tus poj niam cuam nws txhais ceg hla nws caj dab:
  - Kuv yog neeg Amelikas thiab hais tias nws tag nrho!
  Yamamoto nodded thiab hissed:
  - Tam sim no ib tug me nyuam tub yuav los rau koj, nws yog ib tug haib ninja fighter. Muab nws ua tus qauv siab tshaj plaws. Nkag siab?!
  Armstrong nodded nyob rau hauv kev pom zoo.
  - Kuv hlub cov hluas... Kuv vam tias nws zoo nraug?
  Cov neeg Nyij Pooj tau teb tias:
  - Txawm ntau! Koj yuav nyiam nws!
  Thiab resolutely tawm ntawm lub tsev. Es tsis txhob, ib tug me nyuam tub tshwm sim tam sim ntawd. Nws zoo nkaus li muaj hnub nyoog kaum peb lossis kaum plaub xyoos, cov leeg nqaij, taw liab qab thiab hnav luv. Zoo nraug heev, nrog cov plaub hau daj.
  Armstrong zoo siab heev... Tias nws yuav tsis tau nrog ib co qub freak.
  Tus tub, txawm li cas los xij, ntsia kev npau taws thiab succinctly yws ua lus Askiv:
  - Tau hnav khaub ncaws!
  Tus poj niam luag ntxhi thiab hais tias:
  - Tej zaum me ntsis romantic!
  Tus tub teb los ntawm nplawm nws ntawm lub ntsej muag. Poj niam lub plhu hlawv. Tus neeg soj xyuas sighed hnyav heev thiab pib tshem nws cov khaub ncaws. Alas, tsis yog qhov pib zoo heev.
  Tus tub bared nws cov hniav, pov nws lub luv luv, thiab qhia tias hnyav txiv neej perfection.
  Nws luag ntxhi:
  - Puag!
  Nrog lub sigh, Poj niam Armstrong pw ntawm nws nraub qaum thiab nthuav nws ob txhais ceg. Tus tub nrog siab thiab rudely nkag mus rau nws, thiab pib rauj zoo li rab phom tshuab. Tsis hais lus, tsis muaj lus ...
  Tus neeg soj xyuas twb yog ib tug poj niam uas muaj kev paub dhau los, thiab nws tsis raug mob. Ntawm qhov tsis sib xws, ntse jolts yuav luag qab ntxiag. Yog li ntawd, lawv zoo siab rau nws, thiab lub grotto ntawm Venus pib sau nrog noo noo. Tom qab ntawd nws pib kiag li, thiab voluptuous moans tau hnov.
  Cov poj niam raug mob hnyav, tab sis qhov no kuj yog qhov txaus siab. Thiab ntawm no koj tau npog los ntawm nthwv dej ntawm orgasm.
  Tus tub tam sim ntawd nres pounding, tuav pojniam Armstrong los ntawm cov plaub hau nrog quab yuam, thiab khoov rau liab qab rau nws zoo meej. Tus neeg soj xyuas qhib nws lub qhov ncauj thiab lub dav hlau tsoo nws tus nplaig. Nws tsis yog thawj zaug thiab. Thiab dawb gruel los ntawm tus tub yog qab zib, thiab qab ntxiag heev rau saj. Armstrong licks nws daim di ncauj nrog zoo siab tiag tiag.
  Tom qab ntawd cov tub ntxhais hluas ninja nws tus kheej leans ntawm nws lub xub pwg nyom nrog nws lub ntsej muag, thiab pib ua hauj lwm selflessly. Armstrong shudders nrog lwm nthwv dej ntawm ecstasy thiab roars zoo li ib tug nyuj nyob rau hauv ib tug slaughterhouse. Nws yuav tsum tau ua kom tiav nrog nws lub qhov ncauj liab qab. Thiab ua haujlwm nrog tus nplaig liab. Kom txog thaum tus ciav dawb thiab qab zib erupts dua.
  lom zem heev. Thiab cov tub ntxhais hluas, cov leeg nqaij, thiab blond ninja tsuas yog tsis nkees. Nws lub zog yog immeasurable thiab overwhelming. Qhov no illustrious fighter thiab txaj loj heev. Thiab cov plaub hau daj ... Tsuas yog txhua yam yog super thiab qib siab tshaj plaws.
  Cov kho E-50 tau mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Cov Russians txawm li cas los xij zoo nkauj heev teeb tsa lub fortifications, thiab cov Germans yuav tsum kov yeej kev tiv thaiv hauv qhov tob. Warriors methodically rhuav tshem lub roj teeb.
  Gerda raug rho tawm haujlwm, rhuav tshem Soviet phom, thiab tom qab ntawd nrog luag ntxhi hauv nws lub suab hais tias:
  - Peb yuav ntaus tib neeg, thiab tuav lub thoob!
  Charlotte hu nkauj tawm nws cov tooj liab-liab curls:
  - Peb yog, oh, tub sab! Tub sab!
  Thiab nias lub khawm joystick nrog nws tus ntiv tes liab qab, nws xa ib qhov projectile, tsoo lub Soviet bunker.
  Thiab tom qab ntawd Christina qw nrov nrov:
  - Bang Bang! Thiab koj tuag lawm! Cov tuag! Cov tuag!
  Thiab nws kuj nias ib tug graceful ceg nrog ib tug liab qab ntiv tes, xa tus yeeb ncuab mus rau lub knockout.
  Thiab ces muaj Magda. Ntawm no yog tus ntxhais. Nws tseem nias lub joystick nrog cov ntiv taw ntawm nws txhais taw liab qab, thiab nws thrashes li cas.
  -Auj, leej twg pom peb yuav dhia sai sai!
  Charming Gerda, co nws ob lub mis tag nrho, banged ntawm peb caug-plaub, thiab squealed:
  - Thiab rau ib tug neeg nws yuav tsw kib!
  Charlotte nias nws cov ntiv tes liab qab ntawm cov nyees khawm joystick, thiab chirped zoo li ib tug sparrow:
  - Thiab peb khaws ib yam dab tsi hauv peb lub xub ntiag!
  Kristina rhuav tshem ib rab phom Soviet nrog lub plhaub thiab rustled, smacking nws daim di ncauj liab qab:
  - Tsis txhob los ze peb ...
  Magda kuj nias lub khawm nrog nws tus ntiv tes liab qab. Nws tshuab peb caug plaub thiab qw tias:
  - Tsis txhob los ze peb!
  Thiab Gerda, tus tsiaj no txhoj puab heev nrog cov plaub hau daj, kuj yuav pounded nrog ib tug projectile, thiab peb caug-plaub yuav tawg zoo li ib tug boxer lub qhov ntswg nyob rau hauv ib tug puncher lub nrig. Thiab tus tub rog yuav quaj:
  - Peb yuav tua nws!
  Thiab dua cov ntxhais yuav tawg rau hauv lub kua muag thiab tua, tsis muaj kev khuv xim los yog ncua.
  Charlotte hooted enthusiastically:
  - Kuv yog ib tug tub sab zoo...
  Thiab tseem yuav ua li cas nws hits lub Soviet howitzer. Tsuas yog qhov chaw ya mus rau qhov sib txawv.
  Christina yog snarling. Thaum nws nias nws tus ntiv tes liab qab ntawm lub khawm joystick thiab chirps:
  - Thiab tus ntxhais ntawm dab tuag!
  Magda tseem ntsia hlau los ntawm nias nws ob txhais taw liab qab ntawm ib qho khoom tawm tsam, tsoo lub tank Soviet thiab muab tawm:
  - Thiab tsis coj tus yam ntxwv!
  Gerda bared nws cov hniav, nws cov hniav flashed. Nws xav txog ib tug tub hluas zoo nraug. Yog li brawny, kis las, nrog cov leeg nyem, thiab loj txiv neej zoo meej. Thiab yuav ua li cas nws leans dua thiab qhwv nws daim di ncauj liab qab nyob ib ncig ntawm nws lub pulsing, jade core. Nws qab npaum li cas, zoo li chocolate ice cream. Thiab qhov ntawd chocolate ice cream koj yaim nrog koj tus nplaig. Thiab nws zoo heev, zoo siab heev.
  Auj, zoo npaum li cas yog tias lwm tus tub hluas yuav koom nrog nws tom qab. Thiab lub pulsating, jade qws yuav nkag mus rau hauv lub moist grotto ntawm Venus. Thiab nws zoo npaum li cas.
  Gerda txawm tshee nrog languor. Nws zoo li kov thiab zoo siab npaum li cas rau nws.
  Tus ntxhais raug tua ntawm rab phom Soviet. Thiab nws chirped admiringly, stamping nws txhais taw liab qab:
  Txiv neej, txiv neej, nws nyob ntawm koj ...
  Charlotte kuj thrashed thiab tsoo lub tank Lavxias teb sab, thaum nws blathers, co nws tag nrho bust:
  - Txuag lub ntiaj teb los ntawm hluav taws!
  Christina tuav nws cov plaub hau daj-daj. Nws bared fiery luag, chirping:
  - Peb yog kev thaj yeeb, kev phooj ywg, kev luag nyav ntawm lub ntiaj teb....
  Magda xa ib nias rau ntawm lub joystick nrog nws tus ntiv tes liab qab. Nws tsoo lub Soviet tank thiab qw nrov nrov:
  - Rau cov rooj sib tham zoo!
  Cov tub rog saib zoo siab heev. Thiab yuav ua li cas lawv bared lawv cov hniav. Thiab lawv wink thiab squeal.
  Charlotte kuj xav txog ib tug txiv neej. Hluas, tab sis muaj hwj txwv. Thaum nws caresses nws ob lub mis. Raws li ib tug hwj txwv tickles lub hauv siab, curly plaub hau khiav hla lub ripe strawberries ntawm lub txiv mis. Thiab nws tickles nws, thiab hnia nws ob lub mis. Circle lub qab zib, zib mu txiv mis nrog koj tus nplaig. Xws li yog idyll. Thiab yog hais tias tus txiv leej tub tseem sticks nws tus nplaig mus rau hauv lub grotto ntawm Venus. Ua li cas saj!
  Charlotte tua thiab squeals:
  - Thiab rab ntaj yuav ntse!
  Yog lawm, cov ntxhais, txawm hais tias kev zoo nkauj, ua qias neeg - lawv tua cov tub rog Soviet. Tiamsis lawv raug qhia li ntawd txij thaum yau. Lawv yog hma ruthless.
  
  
  LUCKY FUHRER TICKET
  Hitler tau txais daim pib zoo heev: hmoov zoo ntawm Lavxias Thawj Tswj Hwm Vladimir Putin. Thiab nws tau ua zoo heev rau Fuhrer coj. Muaj tseeb, tsis yog tag nrho Hitler lub carnival. Nws nres cov tub rog nyob ze Duker. Tab sis kev khiav tawm tau tshwm sim rau cov neeg Askiv thiab Fabkis nrog kev poob hnyav, thiab nrog cov neeg raug kaw ntau dua. Thiab nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua rau huab cua supremacy, teb chaws Aas Kiv raug kev txom nyem ntau npaum li cas, thiab cov Germans tau tua ntau lub dav hlau tshaj nyob rau hauv keeb kwm tiag tiag, thaum lawv lawv tus kheej poob tsawg. Thiab Fuhrer txawm li cas los xij txiav txim siab los tsaws. Thiab nws tau ua tiav heev. London poob hauv kaum ib hnub. Thiab cov tub rog British capitulated.
  Feem ntau ntawm cov tub rog colonial thiab dominions tau lees paub tus tshiab thiab, ntxiv rau, tus huab tais raug cai ntawm Tebchaws Askiv ntawm kev coj zoo ntawm German thiab tsoomfwv Mosley. Yog li ntawd, Fuhrer yeej ib qho kev yeej hauv lub sijhawm luv luv.
  Tab sis nws tsis muaj sij hawm tig mus rau sab hnub tuaj. Nyiv tau tawm tsam Asmeskas hauv Peru Harbor. Hitler tau hais tias nws yuav tsum tau ntes Amelikas ua ntej nws txoj kev lag luam muaj zog tau rov tsim kho dua ntawm kev ua tsov rog. Thiab USSR, raws li kev txawj ntse tau pom, twb tau npaj txhij rau kev ua tsov ua rog thiab nws tsis yooj yim rau coj nws. Thiab lub caij ntuj no nyob rau hauv Russia yog hnyav heev.
  Tsis tas li ntawd, tom qab kev ntes ntawm London, Stalin tau tuav lub rooj sib tham tus kheej nrog Hitler, thiab ob tus thawj tswj hwm tau txaus siab rau ib leeg. Tus Fuhrer txiav txim siab tias nws yuav ua tiav ntawm Asmeskas thiab tom qab ntawd USSR.
  Stalin pom zoo tias USSR tuaj yeem koom nrog hauv kev ua tsov rog. Hitler tau muab txoj kev mus ua ntej rau kev txuas ntxiv rau Russia, raug cai Alaska. Tab sis nws tsis kam tso Finland. Txawm hais tias Stalin tseem suav tias thaj chaw no yog qhov tseem ceeb, Lavxias.
  Tab sis kuv txiav txim siab tsis sib cav. Thiab Alaska tsis yog phem ... Ib qho kev tsov rog loj pib ntawm USSR, Nyiv, Ltalis, Peb Reich tawm tsam Asmeskas. Ntxiv rau, Fabkis thiab Askiv kuj tau tawm tsam. Cov tub rog Fascist subjugated tag nrho cov colonies ntawm lub teb chaws nyob.
  Thiab kev ua tsov ua rog nrog Tebchaws Meskas tau mus txij thaum pib mus rau Thib Peb Reich ua tiav. Nyiv me ntsis phem dua. Tab sis nyob rau hauv plaub caug-ob xyoo, cov Germans twb subjugated yuav luag tag nrho cov Canada nyob rau hauv lub caij nplooj zeeg. Thiab nyob rau lub caij nplooj ntoo hlav xyoo 1943, kev tawm tsam tau pib tawm tsam Tebchaws Meskas. Cov German "Tigers", "Panthers", "Lions" twb tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua. Thiab lawv yog formidable tshuab. Cov neeg Amelikas tau tawm tsam nyuaj, tab sis maj mam poob. Tub rog liab kuj tawm tsam. Tau ntes Alaska, Stalin txawm li cas los xij tau xa cov tub rog tawm tsam Tebchaws Meskas txhawm rau txhawm rau txeeb lub teb chaws ib yam nkaus, thiab tsis tas yuav yog ib tug noog.
  Nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua "Panther" thiab "Tiger", thiab Soviet tsheb muaj kev sib tw nrog US pab tub rog. Cov kev sib ntaus sib tua tau pom tias T-34-76 tsis muaj riam phom txaus. Thiab Stalin tau hais kom xyoo tom ntej tso rab phom loj thiab turret rau ntawm lub tank no. Tsis txhob hloov lub chassis. Tab sis KV series pom nws tus kheej tsis muaj zog.
  Lub tank KV-3 tau nkag mus rau hauv koob thaum Lub Yim Hli 1941, thiab KV-5 nyob rau lub Cuaj Hli xyoo no. Hauv plaub caug-ob xyoo, KV-4 kuj tau mus rau hauv koob, thiab Stalin xaiv qhov hnyav tshaj plaws, tab sis kev tiv thaiv zoo dua kev hloov kho ntawm 108 tons hauv qhov hnyav. Thaum kawg ntawm lub xyoo, KV-6 tshwm sim nrog peb rab phom, hnyav ib puas thiab tsib caug tons. Thiab nyob rau hauv plaub caug-peb xyoo thiab KV-7 hnyav ob puas tons.
  Raws li nws tau muab tawm, tag nrho cov Soviet tso tsheb hlau luam ntawm KV series muaj kev ua haujlwm tsis zoo ntawm kev tsav tsheb, lub iav tsis ruaj khov, thiab feem ntau lawv tau daig thiab tawg. Thiab ib lub tank ntawm ob puas tons, feem ntau, yuav luag tsis tuaj yeem txhais.
  Tab sis tsis muaj qhov phem tsis zoo. Thiab KV series tau raug muab tua, thiab IS series tau tshwm sim es tsis txhob ... Ntxiv mus, Stalin txawm txwv tsis pub txoj kev loj hlob ntawm tank hnyav tshaj plaub caug xya tons. Tab sis T-34 tau ua pov thawj tias ua tau zoo heev uas Stalin tau hais kom ua lub tank no yog qhov tseem ceeb tshaj plaws, yooj yim thiab loj.
  Tebchaws Asmeskas tau tawm tsam thiab Germans thiab Reds thiab Nyij Pooj. Nws tau tsoo ob sab qab teb thiab sab qaum teb.
  Cov neeg Amelikas tau tawg sai sai ... Txawm hais tias blitzkrieg tsis dhau, lawv tau coj New York thiab Washington thaum lub Kaum Ob Hlis. Thiab cov neeg Amelikas tau poob rau lub Ib Hlis 30, 1944.
  Muaj kev ncua ib ntus ... Lub Peb Hlis thiab Nyij Pooj tau zom lawv cov khoom. Thiab lub USSR tsis maj. Stalin thiab Hitler tau los ua phooj ywg zoo. Cov Germans thiab Nyij Pooj tau ntes Latin America, tawm tsam hauv Suav teb, nqos lwm lub tebchaws.
  USSR tau ua tiav txoj kev npaj tsib xyoos thib peb. Thiab tom qab ntawd thib plaub... Lub Peb Hlis Reich tab tom npaj riam phom tshiab... Thiab xyoo 1952, thaum lub Plaub Hlis 20, kev tsov rog tshiab tau pib ntawm Nyiv thiab Thib Peb Reich. Stalin, ntawm chav kawm, coj ib sab ntawm peb Reich.
  USSR tau dhau los ua lub tebchaws muaj zog nrog kev lag luam loj hlob. Lub tank loj T-54 thiab IS-7, Stalin nyiam lub tshuab kawg, thiab nws muab lub teeb ntsuab rau cov koob. Nyob rau hauv lub thib peb Reich muaj ib tug series ntawm "E", zoo heev tso tsheb hlau luam ntawm tiam tshiab. Tab sis tom qab ntawd cov pyramidal los ntawm AG series tshwm sim. Tsis tas li ntawd, Nazis muaj riam phom tshwj xeeb - diskettes, thiab ntau ntxiv. Nyob rau hauv cov ntsiab lus, peb Reich muaj zog tshaj Nyiv, thiab kom txog thaum lub samurai tau tsim riam phom nuclear, lawv yuav tsum tau kov yeej.
  Stalin, laus thiab tsis muaj zog, xav tau koob meej. Tab sis Hitler tau hais tias nws tsuas yog tso cai rov qab los ntawm Kuril Ridge thiab South Sakhalin.
  Stalin txaus siab rau qhov no nrog qee qhov tshwj xeeb. Muaj tseeb tiag, USSR tsis tau koom nrog lub sijhawm no hauv kev ua tsov ua rog. Kev sib ntaus sib tua heev.
  Alenka lub tank neeg coob tau tawm tsam ntawm IS-7.
  Lub tank Soviet yog qhov zoo, tab sis cov pyramidal German tseem zoo dua, thiab muaj kev tiv thaiv ntau dua nrog ib sab.
  Alenka nias nws cov ntiv taw liab qab ntawm lub khawm joystick. Tua nrog ib tug killer projectile.
  Lub Japanese E-50, theej raws li daim ntawv tso cai los ntawm ib hom uas tsis siv lawm, tawm tsam nws. Lub tshuab no muaj 88 hli phom nrog 100 EL chim ntev. Txaus ntshai rau tom ntawm sab thiab theoretically muaj peev xwm xuas nrig ntaus taw tes-dawb thiab hauv pliaj. Siab heev armor-piercing. Thiab qhov pib tshaj tawm ntawm qhov projectile yog colossal.
  Lub sab sauv ntawm lub hull yog heev zoo tiv thaiv los ntawm ib tug loj txoj kab nqes, tab sis lub hauv pliaj ntawm tus pej thuam yog phem heev.
  Tus ntxhais Anyuta taw phom nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab ntaus lub samurai tank. Los ntawm thawj zaug ntaus thiab yuam kom kaw.
  Cov neeg Nyij Pooj tau zoo heev, tab sis hnyav yuav luag ntau npaum li IS-7 nrog tsis muaj zog, tshwj xeeb tshaj yog kev tiv thaiv onboard.
  Ntawm no yog lwm E-50 cov ntxhais ntaus rau ntawm lub nkoj los ntawm qhov deb, txawm hais tias qhov no yuav tsum muaj qhov tseeb zoo.
  Tab sis tom qab tag nrho, cov plaub hau liab Alla tsoo nws cov ntiv taw liab qab, thiab qhov no tsawg kawg yog txhais tau tias qee yam.
  Tab sis Japanese E-75 tab tom ua haujlwm. Nws tsis nrawm li E-50 thiab hnyav dua. Tab sis nws lub hauv pliaj muaj zog tiv thaiv. Lub turret yog tuab heev nrog rau pem hauv ntej armor, 252 hli tuab dua li IS-2. Lub hauv pliaj ntawm lub cev yog nyias, tab sis nrog txoj kab nqes loj. Sab tsis muaj zog ntawm lub hull tsuas yog 120 hli, tsis muaj nqes hav. Thiab nyob rau hauv lawv nws yog qhov zoo tshaj plaws mus ntaus los ntawm ib tug deb deb.
  E-75 yog ib lub tshuab me ntsis dhau los uas hnyav tshaj cuaj caum tons. Nws yog qhov tsis txaus ntseeg. Txawm hais tias 128 mm cannon tseem muaj zog heev. Thiab T-54 pierces zoo lub tshuab no.
  Maria raug rho tawm haujlwm nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws chob ib sab ntawm lub hull thiab sau tseg tias:
  - Tsis yog qhov zoo tshaj plaws tsim!
  Olympias muab rab phom tshuab tawg thiab pom zoo:
  - Yeej tsis yog qhov zoo tshaj plaws!
  Thiab liab qab ntiv taw thaum nws nias ntawm cov nyees khawm.
  Cov neeg Nyij Pooj tau poob kev tsov rog tshiab, tab sis lawv sib ntaus sib tua thiab tsis tso tseg. Txawm hais tias lawv cov tub rog yog technologically qab.
  Soviet MIG-15s yuav muaj zog dua cov tsheb Japanese. Thiab German ME-462 yog tag nrho ntawm kev sib tw.
  Lawv tuav cov Nyij Pooj saum ntuj. Thiab tsis muaj tshuaj tua kab mob tawm tsam disc-planes txhua.
  Txawm hais tias discos tsoo yuav luag txhua yam uas txav mus.
  Eva thiab Gertrude tau pom lawv tus kheej nyob rau hauv tag nrho lawv lub yeeb koob los ntawm kev tsoo lub tsheb ntawm Thaj Av Ntawm Lub Hnub Ci.
  Eve tua nws ob txhais taw liab qab thiab qw nrov nrov:
  - Rau kuv tus hluas nraug!
  Gertrude tau lees paub thaum nws tsoo cov neeg sib tw:
  - Yog li ntawd txhua tus txiv neej tuag!
  Thiab tseem nrog cov ntiv taw liab qab, nws yuav nias cov nyees khawm ntawm lub joystick thiab tua ntau lub dav hlau.
  Cov neeg Nyij Pooj tau raug ntaus thiab nias txhua yam. Hitler tau thov kom tso tseg cov yeeb ncuab kom sai li sai tau.
  Gerda thiab Charlotte sib ntaus sib tua nyob rau hauv lub pyramid zoo li lub tank. Qhov hnyav ntawm lub tsheb tsuas yog plaub caug-tsib tons, thiab cov armor yog 250 hli nrog cov nqes hav loj ntawm txhua lub ces kaum. Thiab lub cav yog 1800 horsepower, roj turbine.
  Thiab ib rab phom siab siab uas threshes txhua tus zoo li sledgehammer. Cia lub caliber tsuas yog 88 hli, tab sis qhov projectile siab ceev.
  Tsis tuaj yeem tiv thaiv lub tank German.
  Gerda thrashed cov nyees khawm ntawm lub joystick nrog kev pab los ntawm cov ntiv tes liab qab ntawm tanned ob txhais ceg, tsoo lub Japanese tank thiab barked:
  - Rau qhov loj ntawm communism nyob rau hauv Aryan lub teb chaws!
  Thiab tus ntxhais daig nws tus nplaig tawm. Nws yog mobile thiab liab.
  Charlotte kuj raug rho tawm haujlwm nrog nws cov ntiv taw liab qab, ntaus tus yeeb ncuab thiab squeaked:
  - Rau Russia dawb huv!
  Thiab winked ntawm nws tus phooj ywg.
  Thiab lawv yeej cov Japanese kom huv si, thiab briskly.
  Albina thiab Alvina kuj sib ntaus sib tua zoo nyob rau saum ntuj, tuav cov Nyij Pooj, thiab ua rau lawv tawg.
  Albina nquag tsoo nrog kev pab ntawm nws cov ntiv taw liab qab, thiab tsoo lub samurai saum ntuj ...
  Thiab roared:
  - Lub koob meej rau peb Reich!
  Alvina tsoo lub tsheb Japanese thiab squeaked:
  - Lub koob meej rau Heroes ntawm Prussia!
  Thiab tseem siv cov ntiv taw liab qab.
  Cov ntxhais yog heev sib ntaus sib tua hom thiab crushing tej obstacles. Thaum lub dav hlau samurai hlawv zoo li lub teeb thiab ntog. Thiab tom qab nws yog tsib tus neeg tua hluav taws los ntawm thaj av ntawm Lub Hnub Ci.
  Yog li ntawd cov ntxhais ntawm no yog amazingly zoo sib koom tes.
  Elizaveta nyob ntawm T-54 lub tank nrog nws cov neeg coob thiab rhuav tshem Japanese tso tsheb hlau luam.
  Nws tsis yooj yim rau kev sib ntaus. Lub ntsiab Japanese tank tau theej los ntawm kev hloov kho thaum ntxov ntawm E-50 yog lub tsheb loj heev. Thiab nws tsis yog inferior rau Soviet tank nyob rau hauv pem hauv ntej armor thiab armament. Thiab txawm tias me ntsis nws rab phom ntau dua armor-piercing thiab kev tiv thaiv zoo dua ntawm lub hauv pliaj ntawm lub hull, tshwj xeeb tshaj yog rau saum.
  Muaj tseeb, cov neeg Nyij Pooj hnyav dua lub tsheb Soviet, tab sis lub cav muaj zog ntau dua rau qhov no.
  Elizabeth tua los ntawm qhov deb thiab maneuvers.
  Ntau precisely, Euphrasia yog tsav tsheb. Thiab nws tsis cia nws tus kheej raug ntes.
  Ekaterina, ib tug tswv cuab ntawm cov neeg coob, thumped nws liab qab ntiv taw thiab squeaked:
  - Rau communism!
  Ces Elena, raws li ib tug moj tej tawg, yuav tsoo lub hom phiaj mus rau sab. Thiab nrov:
  - Peb yog qhov tseeb tshaj plaws hauv ntiaj teb.
  Lub tank T-54 tuaj yeem tho rau ntawm lub hauv pliaj los ntawm cov neeg Nyij Pooj, thiab ntau dua li ntawm sab. Thiab nws tsis muaj lub taub hau pib hauv kev sib ntaus sib tua. Yog li nws nyuaj rau kev tawm tsam samurai.
  Thiab ntawm no los txog E-100. Lub tsheb phem heev. Nws cov cuab yeej muaj zog los ntawm txhua lub ces kaum, thiab rab phom muaj zog heev ntawm 150 mm. Nws yuav tsoo lub tsheb Soviet rau tej daim. Thiab nws yog ib qho nyuaj rau ua txhaum ntawm cov Japanese. 210mm nrog board shields.
  Thiab lub hauv pliaj yog 250 millimeters, yog li koj tsis tuaj yeem hla lub colossus.
  Tank T-54 tab tom tuaj txog. Tsis txhob tho cov Japanese hauv pliaj. Kuv mam nias rau sting ntawm sab thiab ces lawv cia li tua.
  Cov phom muaj zog, tab sis nws qhov hluav taws kub qis dua. Thiab qhov tseeb kuj txo cov caliber.
  Yog li virtuoso maneuvering yog xav tau los ntawm Eurasia. Yog li ntawd, Vajtswv txwv, lawv tsis raug ntaus.
  Hluas nkauj hu:
  - Russia yog peb lub zog loj,
  Russia yog peb lub teb chaws zoo ...
  Mighty will, ntseeg tau koob meej,
  Koj nyob mus li!
  Elena npuaj Japanese E-50 thiab sau tseg tias:
  - Peb nyob USSR, tsis yog Russia1
  Eurasia pom zoo nrog qhov no:
  Yog, tab sis lub ntsiab lus yog tib yam!
  Thiab yog li ntawd lawv dodge qhov txhaj tshuaj, thiab ntog mus rau lub tank nws tus kheej. Thiab txoj cai mus rau sab, nyob rau hauv qhov chaw uas tsis muaj qhov nqes hav thiab mus rau hauv cov ntaub thaiv npog, koj tho los ntawm lub underbarrel caliber.
  Thiab E-100 pib detonate thiab tawg. Thiab ua li cas nws tag nrho tawm.
  Russia nyob rau hauv Stalin muaj zog thiab aviation, thiab tso tsheb hlau luam, thiab ib feem txawm lub fleet.
  Txog tam sim no, txawm li cas los xij, USSR tsis muaj ntau lub nkoj loj, tab sis lawv tau teeb tsa me me.
  Thiab nyob rau hauv lub destroyer, tag nrho cov neeg coob muaj cov ntxhais ib leeg. Thiab lawv threshed cov Japanese.
  Thiab lawv ships, yam tsis muaj ntxiv ado, crumble.
  Cov ntxhais khiav ncig thiab xa cov phom phom phom nrog lawv cov ntiv taw liab qab.
  Thiab yuav ua li cas lawv liab qab pob taws flash.
  Stalinida, tus thawj coj ntawm pab pawg, coj nws thiab hu nkauj:
  - Lub koob meej rau peb Leej Niam Dawb Huv!
  Thiab dua, cov phom Soviet yog hammering ntawm cov Japanese. Thiab tam sim no tag nrho cov cruiser ntawm samurai tawg. Thiab cov tub rog daj tau poob dej.
  Ntawm no los sib ntaus dua...
  Hauv thawj rau lub hlis, thaj chaw tswj hwm los ntawm Lub Ntiaj Teb ntawm Rising Sun tau raug muab tshem tawm ib nrab.
  Thiab muaj yeej nyob rau hauv tag nrho cov fronts.
  Cov tub rog liab tau ntes Sakhalin sab qab teb thiab tsiv mus rau Kuril Islands. Lawv kuj tawm tsam Manchuria. Thiab tawm tsam rau Port Arthur.
  Thiab qhov kev quab yuam ntawm lub nroog no tau hnyav heev.
  Alenka tawm tsam cov Japanese thiab cooed, baring nws cov hniav:
  - Peb yuav yeej!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab, nws nias lub khawm joystick, thiab ua rau lub samurai howitzer.
  Anyuta kuj raug rho tawm haujlwm. Smashed tus yeeb ncuab thiab squeaked:
  - Rau USSR!
  Thiab Alla hammered nrog wild fury, thiab squeaked:
  - Rau cov ciam teb tshiab!
  Thiab, ib yam nkaus, nrog cov ntiv taw liab qab ntawm ob txhais ceg, zoo li lawv tau hammering.
  Maria chirped thiab qw:
  - Rau Stalin!
  Thiab lawv ntaus nrog tag nrho lawv lub zog ...
  Olympias kuj tau tawm tsam nrog cov ntiv tes liab qab, yuav ua li cas txiav cov yeeb ncuab, thiab tawg.
  Chaw nres nkoj Arthur poob ... Thiab qhov no yog qhov kev yeej tseem ceeb.
  Tau peb lub hlis ntxiv, kev sib ntaus sib tua mus rau lwm qhov ... Xyoo 1953 tuaj txog ... Kev sib ntaus sib tua hauv nws yog qhov phem heev.
  Cov tub rog Soviet sim tsaws hauv Nyij Pooj, tab sis raug tua los ntawm kev tiv thaiv tus kheej.
  Hauv hiav txwv, ib yam nkaus, kev sib ntaus sib tua tseem tsis tau ploj mus ...
  Cov ntxhais sib ntaus zoo li cov tub rog tiag.
  Thiab ntawm chav kawm lawv tau liab qab-legged thiab zoo nkauj heev, tanned. Thiab yuav ua li cas lawv tsoo cov Japanese nrog foob pob.
  Thiab lwm cov ntxhais sib ntaus sib tua. Piv txwv li, Anastasia Vedmakova. Nws yog ib tug ntxhais sib ntaus sib tua thiab ua txuj ci tseem ceeb ntawm MIG-5.
  Thiab nws tua lwm lub dav hlau, lub sijhawm no cov neeg Nyij Pooj, siv 37-mm cannon.
  Tus tsav sib ntaus sib tua nyob rau hauv ib tug swimsuit thiab yog ib tug heev txhoj puab heev ntxhais. Thiab ntaus tus yeeb ncuab kom raug.
  Thiab txhua qhov ntawm nws qhov kev txhaj tshuaj ntaus lub hom phiaj.
  Anastasia chirped, hu nkauj:
  - Nkauj qhuas vaj tswv hu nkauj hauv peb lub siab,
  Tsis muaj ib tug poj niam zoo nkauj tshaj nyob hauv lub qab ntuj khwb...
  Squeeze muaj zog knight tshuab rab phom,
  Tuag rau Vajtswv muab Russia!
  Akulina Orlova, uas tawm tsam cov neeg Nyij Pooj, baring nws cov hniav, khoom:
  - Tsis yog! Zoo dua cia tus yeeb ncuab tuag, thiab peb yuav nyob!
  Thiab nws nco qab li cas, piv txwv li, cov neeg koom nrog Lara raug tsim txom los ntawm Nyij Pooj. Thiab tus ntxhais no tau tsav los ntawm cov daus liab qab. Thiab nws tsuas yog luag ntawm executioners ntawm lub ntsej muag. Txawm hais tias cov hlau liab-kub dav siv rau nws liab qab, khov-khov ib leeg, nws muaj peev xwm tuav tau nws txoj kev quaj ntawm qhov mob. Txawm tias tom qab los ntshav.
  Qhov no yog ib tug ntxhais partisan Lara.
  Thiab nws muaj lub siab loj. Thiab nws ua siab ntev thaum nws raug ntaus nrog cov hlau barbed, ib tug tam sim no tau dhau los ntawm nws lub cev.
  Yog li ntawd nws tsis tau hais dab tsi. Lawv tsis tua nws, tab sis xa nws mus rau ib tug tuag camp nyob rau hauv ib tug quarry.
  Lara tsis tau rhuav tshem qhov ntawd, thiab txuas ntxiv nws txoj kev ua siab loj thiab ua yeeb yam.
  Akulina Orlova tua lwm lub dav hlau Japanese thiab hu nkauj:
  - Peb yuav tawm tsam tus yeeb ncuab kom txog thaum kawg,
  Kev siv dag zog ntawm cov tub rog tsis suav tus lej ...
  Russians yeej ib txwm muaj peev xwm sib ntaus sib tua -
  Dab Ntxwg Nyoog yuav raug puas tsuaj!
  Tab sis tam sim no Lub Peb Hlis twb los lawm ... Stalin tuag lawm. Lub sijhawm muaj koob meej ntawm txoj cai ntawm tus thawj tswj hwm thiab tus yeej tau xaus. Beria tau los ua tus kav. Stalin txawm tshuav ib daim ntawv pov thawj tias Lavrenty Palych yuav tsum yog Thawj Tswj Hwm ntawm Pawg Saib Xyuas Kev Tiv Thaiv Xeev thiab tus thawj coj.
  Thiab nyob rau lub Tsib Hlis 2, lub peev ntawm Nyiv, Tokyo, raug coj los ntawm Germans thiab Soviet pab tub rog. Thiab nyob rau lub Tsib Hlis 9, 1953, kev tso siab rau thaj av ntawm Rising Sun tau ua raws, thiab kev ua tsov rog tau xaus rau hauv yeej. Thiab txhua yam zoo li zoo thiab qab ntxiag.
  Thaum lub Plaub Hlis 20, 1955, thawj txoj haujlwm ua haujlwm rau lub hli tau tshwm sim. Ua ntej ntawm noob neej zoo li tag nrho cov boundless cosmos.
  Tab sis lub Plaub Hlis 20, 1957, Hitler tau mus ua rog nrog USSR. Nws twb tswj tau txhua yam thiab tsuas muaj ib lub hwj chim nyob hauv nws txoj kev xwb.
  Leej twg yuav txwv Hitler?
  Lavrentiy Beria tau muaj zog hauv lub zog. Nws yog Georgian, thiab qhov no ntau dua los yog tsawg dua li tus duab ntxoov ntxoo ntawm Stalin haum rau cov neeg.
  Thiab ntawm no los ua tsov rog ...
  Cov Germans muaj zog, thiab lawv muaj cov tub rog los ntawm thoob plaws lub ntiaj teb. Lub USSR kuj muaj zog, tab sis qis dua Wehrmacht hauv tshuab.
  Lub tank IS-10 tau tshwm sim ... IS-11 thiab IS-12, tab sis cov cav tov no kuj yog lub teeb ntawm tsib caug tons, tsuas yog rab phom muaj zog dua thiab ntev-barreled rau IS-11 ntawm 122 hli, rau IS- 12-130 hli. Thiab tsuas yog IS-15 tau ua lub tank muaj zog dua li IS-7. Nws muaj 152-millimeter thiab tib lub sijhawm ntev-ntev phom hnyav txog li ib puas tons.
  T-55 kuj tshwm sim. Nrog rab phom muaj zog ntau dua hauv 105 mm caliber thiab tiv thaiv zoo dua.
  Thaum pib, cov Germans tau ua tiav tiav. Lawv lub tank yog siab dua, zoo li lwm yam tsheb. Thiab qhov tseem ceeb tshaj, muaj zog ntau dua.
  Rau peb lub hlis ntawm kev tawv ncauj thiab kev sib ntaus sib tua, cov Nazis mus txog Moscow. Thiab lub caij ntuj no tseem nyob deb ...
  Poj niam Armstrong txuas ntxiv mus sib ntaus, nrog rau nws cov phooj ywg.
  Plaub tus ntxhais tau tawm tsam ntawm Goering-5 tank. Lawv yog cov poj niam Askiv hauv kev pabcuam ntawm Wehrmacht. Thiab nws tsis yooj yim rau lawv txhua. Peb yuav tsum tawm tsam cov Bolsheviks, uas tawm tsam ob qho tib si fanatically thiab txawj ntse. Tsis txhob muab Britain qhovntsej thiaj tsis mob.
  Jane puas lub phom Lavxias nrog kev txhaj tshuaj meej, thiab cooed:
  - Lub neej yog ib pliag, nruab nrab ntawm yav dhau los thiab yav tom ntej!
  Gringeta, tus neeg tua phom tsis muaj taw, siv phom, raug rho tawm haujlwm thiab ua rau muaj kev txaus siab:
  - Peb yog ib tug ntxhais dav dawb hau!
  Thiab nws projectile yuav ntaus txoj cai rau hauv lub Soviet howitzer. Yog, tus ntxhais yog super. Thiab rhuav tshem txhua leej txhua tus ua ke.
  Malanya ncaws heev, siv nws cov ntiv taw liab qab. Ua kom puas ib rab phom Lavxias. Ua rau detonation ntawm cov khoom siv sib ntaus sib tua. Ntawm no yog ib tug hluas nkauj dashing. Thiab chirped:
  - Lub neej yav tom ntej yuav kaj... Kev tsov rog yuav xaus, kuv ntseeg nws!
  Matilda tau hais tsis ntseeg tias:
  - Kuv muaj kev xav tias peb tau ntaus ib leeg rau ntau tshaj ib puas xyoo. Txhua yam sib ntaus, sib ntaus sib tua, thiab sib ntaus!
  Tus zoo nkauj Jane tawg tawm luag thiab hais wittily:
  - Kev sib ntaus zoo dua li xoom!
  Thiab rov ntaus lub Soviet phom nrog ib tug raug txhaj. Nws yeej yog ib tug ntxhais ntawm no. Thiab cov npoo ntawm kev nyab xeeb clobbers cov Russians.
  Ua ntej kev sib ntaus, cov ntxhais tau so me ntsis hauv tavern. Peb haus npias Bavarian, noj nqaij npuas rog thiab yaj. Tom qab ntawd lawv caw ib tug kaum ob tug tub hluas thiab frolicked nrog lawv. Thiab nws yog funny thiab lom zem heev.
  Nws yog qhov zoo rau cov menyuam ntxhais. Thiab zoo siab rau lub cev muaj zog thiab ncaj ncees.
  Tam sim ntawd, lub zog them ua ntej kev sib ntaus sib tua nce. Thiab rub, ntawm qhov tseeb tshaj plaws feats! Thiab tom qab ntawd cov tub rog nias cov nyees khawm nrog lawv txhais taw liab qab thiab khob tawm cov txiaj ntsig zoo.
  Tam sim no lawv tau tawm tsam Moscow. Thiab lub nroog tsis xav muab rau hauv. Cov Russians tawv ncauj heev. Tseeb tiag, nws zoo li lub sijhawm siab kom paub tias lawv txoj haujlwm tsis muaj kev cia siab thiab tso siab rau txoj kev hlub tshua ntawm tus yeej. Yog li tsis muaj. Lawv nyob twj ywm. Ua kom pom kev tsis muaj zog. Thiab tuav, qhov twg nws zoo li tsis muaj txoj hauv kev, tsis muaj kev tuav pov hwm.
  Piv txwv li, cov British nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua rau London tsis yog li ntawd tawv ncauj. Lawv muab sai sai. Thiab tam sim no lawv tab tom sib ntaus sib tua hauv tib pab pawg nrog Nazis!
  Thiab yog dab tsi? Ua koj tus kheej txoj haujlwm!
  Jane xav tias ntawm tus nees dawb, thiab muaj kev ntseeg siab heev. Kuv xav qhia kuv tus kheej rau tus ntxhais los ntawm qhov siab tshaj plaws ntawm qhov pom. Thiab muab cov Russians ib co zoo. Ua ib tug poj huab tais tiag tiag nws tus kheej.
  Tus tub rog tua hluav taws dua. Nws ntaus tus tub rog Lavxias teb sab, thiab mob siab rau hais tias:
  - Tsis ntev yuav muaj lub vaj kaj siab hauv ntiaj teb!
  Tus ntxhais zoo nkauj heev hauv lub cev, tab sis nws ua qhov tsaus ntuj.
  Gringeth tus neeg tua phom kuj tsis nco. Nws tsoo lub 152-mm howitzer zoo li lub thawv dej khov nrog rauj. Qhov ntawd yog qhov nws yog ib tug hluas nkauj nimble thiab sparkling. Tej zaum koj yuav tsis pom qhov zoo nkauj dua. Txawm hais tias ... Ib tug hluas nkauj leeg, nrog ib tug me ntsis rustic thiab yooj yim nta. Ruddy, zoo li ntom, tab sis tsis muaj ib qho poob ntawm cov rog hauv lub cev. Tsuas yog nqaij nyuj xwb.
  Nws hlub kev sib deev heev thiab yeej tsis pw ib leeg. Nws nyiam nws thaum nws lub cev muaj zog yog wrinkled los ntawm txiv neej txhais tes. Gringeta yog ib tug ntxhais zoo nkauj heev. Tab sis nws ua li cas. Dua nws ntaus lub roj teeb Soviet. Ntawm no yog tus neeg ruam...
  Gringeta hu nkauj nrog luag:
  - Tsis muaj cawv txiv hmab ntawm lub tsiab peb caug, tab sis Dab Ntxwg Nyoog ua vodka!
  Thiab nws qhia nws tus nplaig.
  Thiab dua lub tank "Goering" -5 coj tsom hluav taws. Thiab cov tub rog nyob rau hauv nws yog heev seductive. Lawv plam ib zaug thiab ntaus peb zaug. Tom qab ntawd lawv tau nplawm ib leeg nrog cov leeg liab qab! Thiab bared lawv cov hniav.
  Txawm li cas los xij, kev xyiv fab ntawm cov ntxhais ntawm cov neeg nyob hauv tebchaws Askiv tau luv luv. Ntawm no yog ib tug ntawm cov ntxhais liab qab uas muaj peev xwm thawb ib mine nyob rau hauv tus kab ntsig. Thiab qhov tam sim no ntawm kev puas tsuaj tau rub tawm kom ua tiav ntau qhov kev sib tw skating tam sim ntawd tawg. Thiab lub tank loj xya caum-tuj tam sim ntawd poob nws txoj kev mus.
  Kuv yuav tsum nqa kuv lub tsheb mus kho. Kev hloov pauv tau ua tiav ntawm qhov chaw los ntawm pab pawg tshwj xeeb.
  Yog, "Goering" -5 tsis tuaj yeem muab piv nrog cov pyramidal tsev neeg ntawm AG. Tab sis xws li, riam phom phem tshaj tau muab rau cov ntxhais Askiv.
  Tab sis ntawm no cov ntxhais Soviet tawm tsam.
  Lub yim hli ntuj 1957 xa. Moscow yog ib puag ncig tag nrho thiab nws txoj haujlwm zoo li tsis muaj kev cia siab.
  Alyonka sib ntaus sib tua ntawm IS-15. Muaj zog kev loj hlob ntawm Soviet designers. Frontal armor yog 500 mm sloped. Tsis txhob hla cov Germans. Thiab nws hnyav tshaj ib puas tons. Thiab lub cav roj turbine ntawm 3200 horsepower. Thiab lub cannon muaj peev xwm nkag mus rau German pyramidal tso tsheb hlau luam los ntawm qhov deb.
  Alyonka tsoo lub tsheb German nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab squeaked:
  - Rau Russia zoo!
  Thiab qhov kev zoo nkauj chirped.
  Anyuta, ib yam nkaus, yuav ua li cas tuav tus yeeb ncuab. Thiab nws kuj siv nws cov ntiv taw liab qab, thiab tho lub tank los ntawm qhov deb thiab squeals:
  - Rau Niam Txiv!
  Cov phom muaj ib lub thoob ntev ntawm 120 EL, uas yog impressive. Thiab ib tug projectile nrog ib tug uranium core. Lub tank no kuj muaj kaum ob lub tshuab phom uas muaj zog heev.
  Alla kuj lashed tawm ntawm Nazis thiab qw:
  - Rau peb USSR!
  Maria, ib yam nkaus, coj thiab txiav cov Nazis, thiab lub sijhawm no nias lub khawm joystick nrog nws lub txiv mis liab, hu nkauj:
  - Rau Niam Russia!
  Olympics kuj zoo li txiav rau tus yeeb ncuab. Thiab nws yuav rhuav tshem lub turret ntawm German tank thiab squeak:
  - Rau Fatherland thiab kev ywj pheej mus txog thaum kawg!
  Lub Soviet tank qhia nws tus kheej kom muaj kev sib ntaus sib tua ...
  Tab sis alas, lub zog tsis sib npaug ...
  Tsis sib xws...
  Tab sis cov ntxhais zaum hauv ambush ntes lawv lub sijhawm.
  Elizabeth stroked nws cov leeg mob plab. Tom qab ntawd, nrog kev pab los ntawm lub pob taws liab qab, nws tau xa ib qhov tseeb projectile ntawm tus yeeb ncuab.
  Thiab ntaus tus yeeb ncuab txoj cai ntawm lub hom phiaj.
  Thiab nws cooed:
  - Muaj zog tub rog, nyem rab phom tshuab,
  Ib qho txiaj ntsig nthuav yuav tuaj!
  Elena xa ib tug killer tam sim no tuag ntawm lub hom phiaj thiab sau tseg:
  - Hitler nyob rau hauv vain poked nws lub taub hau rau peb. Txawm peb khiav deb npaum li cas los peb yuav tsis tso tseg!
  Ekaterina kuj raug rho tawm haujlwm, tsoo lub hom phiaj thiab sau tseg:
  - Peb tsis rau rau tes, tab sis ib yam dab tsi ntau ntau yuav tsum tau ua!
  Evrasiya muab rab phom tshuab tawg thiab tawm:
  - Russia nyob rau hauv tus quab yuav tsis khoov, peb pab tub rog tsis tso tseg!
  Elizabeth pom zoo nrog qhov no:
  - Tsis yog! Red Army tsis tso tseg!
  Thiab nws kuj tau xa ib qhov projectile ntawm lub hom phiaj nrog nws pob taws liab qab. Thiab nws muab tawm zoo thiab raug.
  Peb yuav tsum tuav ntawm txhua tus nqi. Ntawm no cov Nazis tsim txom cov pioneer.
  Nkawd coj tus tub los liab qab. Thiab ces lawv pib ntaus nws nrog ib tug liab-kub hlau. Lawv ntaus kuv heev mus txog thaum kuv tsis nco qab lawm. Thiab ces ncuav nrog ntsev. Yuav ua li cas tus me nyuam tau quaj hauv kev txom nyem. Thiab nws twb roasted nrog torches dua. Thiab ces lawv muab nws thiab plunged ib tug liab-kub pas nrig rau hauv lub qhov quav.
  Qhov ntawd yog qhov ua phem rau Fritz. Lwm qhov kev lom zem uas lawv muaj yog kib lawv pob taws. Ib tug ntxhais Komsomol tau smeared nrog roj rau ntawm ib sab, thiab ib tug brazier tau muab tso rau hauv hluav taws. Thiab tus ntxhais qw hauv qhov mob hnyav heev. Thiab cov Nazis kib thiab hu nkauj rau lawv tus kheej.
  Thiab lawv tsis tau ua dab tsi. Thiab cov ntxhais cov ntiv tes ntawm ko taw liab qab tau tawg, thiab cov tub hluas tau yaj hauv cov kua qaub, thiab lawv daim tawv nqaij raug rhais tawm ciaj sia.
  Elizabeth raug rho tawm haujlwm dua. Nws ntaus lub hom phiaj thiab cooed:
  - Peb yuav tsis tso tseg!
  Thiab Elena pom zoo nrog qhov no:
  - Tsis txhob tso tseg!
  Thiab nws tau xa ib qhov projectile mus rau lub hom phiaj nrog kev pab ntawm nws cov ntiv taw liab qab.
  Lwm lub tank raug coj mus tua hluav taws zoo li lub teeb ...
  Catherine aggressively sau tseg:
  - Peb yuav ua tus yeej ntiaj teb!
  Thiab nrog nws pob taws liab qab nws xa lwm qhov projectile mus rau lub hom phiaj.
  Tab sis alas, txawm tias tag nrho cov heroism nyob rau hauv lub Cuaj Hli Ntuj, Moscow poob. Thiab nyob rau hauv Lub kaum hli ntuj cov Germans twb tau mus txog lub Urals. Thiab lawv tau ntes Central Asia los ntawm sab qab teb. Thiab thaum lub Kaum Ob Hlis 1957, lawv tau nyob tag nrho thaj chaw ntawm USSR.
  Yog li ntawd xaus lub conquest ntawm lub ntiaj teb no.
  Lub Plaub Hlis 20, 1959, tau muaj kev xaiv tsa los tsim tsa huab tais huab tais thiab lub ntiaj teb lub tebchaws ntawm Thib Peb Reich. Qhov no coincided nrog thawj lub davhlau ntawm ib tug astronaut mus rau Mars, thiab cov tshiab achievements ntawm peb Reich. Thiab Hitler yuav tau txais lub npe ntawm Super-Emperor.
  Nws zoo nkaus li tias tag nrho cov hom phiaj tau ua tiav.
  Tab sis thaum lub Tsib Hlis 1961, Hitler tau poob rau hauv lub dav hlau thiab nws txoj kev kav ntev thiab kev kav ntev tau cuam tshuam.
  Tab sis nws tus tub hlob tau dhau los ua neeg laus, thiab Fuhrer lub dynasty tau ua kom ruaj khov thiab muaj zog. Thiab tam sim no Thib Peb Reich kov yeej qhov chaw.
  Txhua haiv neeg tau txais txoj cai sib npaug thiab kev ua pej xeem ntawm lub tebchaws tshiab.
  Thiab tib neeg tab tom txav mus rau lub neej yav tom ntej Brighter!
  
  LUB SIJ HAWM NAPOLEON nyob rau hauv WATERLOO
  Napoleon yeej kev sib ntaus sib tua ntawm Waterloo. Nws tsis muaj kev qaug dab peg thaum lub sij hawm sib ntaus sib tua, thiab cov British tau swb lawm. Thiab tom qab ntawd cov Germans, coj los ntawm Blucher, kuj raug ntaus. Tom qab ntawd cov Fab Kis tau hla tebchaws Netherlands.
  Ib zaug kov yeej cov Prussians thiab Austrian. Russia tsis xav nkag mus rau hauv tsov rog. Tsar Alexander yog thawj zaug uas nkees ntawm kev sib ntaus sib tua thiab tsis xav los ntshav.
  Napoleon Bonaparte, ib yam nkaus, tau xav kom tsis txhob rub tawm tsov rog. Tom qab ua rau ntau qhov kev swb dua rau cov phoojywg, nws tau ua kev thaj yeeb nrog lawv. Fabkis tau txais ib feem ntawm Ltalis thiab Netherlands thiab qee thaj av hauv lub tebchaws Yelemes thiab ua kom txias.
  Ib pliag, ntawm chav kawm ... Napoleon tawm tsam Algeria hauv nees nkaum xyoo thiab kov yeej nws. Thiab tom qab ntawd nws tau hla Morocco. Lub sijhawm African ntawm kev nthuav dav ntawm huab tais pib. Napoleon tau tawm tsam hauv Africa thiab nws cov tub rog rov mus txog tim lyiv teb chaws thiab Sudan.
  Napoleon entrenched nws tus kheej nyob rau hauv teb chaws Africa ... Tab sis nws tseem tsis tau nce mus rau hauv cov teb chaws Europe. Tus huab tais nyob tau ntev heev nyob rau hnub ntawd. Thiab nws tuag hauv 1840 thaum muaj hnub nyoog xya caum, tau siv peb caug rau xyoo ua huab tais, thiab tag nrho cov thawj coj Fabkis rau plaub caug xyoo! Qhov no yog ib tug kav ntev heev thiab muaj koob meej. Hauv qab nws, Fabkis tau ntsib ob qho kev yeej thiab kev ua haujlwm. Feem ntau ntawm Africa, suav nrog Sudan thiab Nigeria, tau dhau los ua Fabkis txoj kev nyob. Tsis tas li ntawd, Napoleonic marshals kuj tau kov yeej Indochina.
  Lub Bonaparte dynasty tau ntxiv dag zog. Napoleon II kuj muaj menyuam yaus thiab tau nce lub zwm txwv thaum muaj hnub nyoog loj hlob. Thiab nws dynasty txuas ntxiv nws txoj kev loj hlob. Nyob rau hauv 1848, coj kom zoo dua ntawm lub kiv puag ncig nyob rau hauv Austria, Fabkis tau tshem tawm Ltalis los ntawm lub Habsburg Empire. Tom qab ntawd ua tsov rog nrog Russia nrog rau Britain.
  Cov Fabkis, nrog rau cov Austrian, yeej cov Russians. Thiab lawv txeeb tau ntau thaj av. suav nrog Ukraine. Napoleon II tau tsim tsa lub Koom Txoos, muab nws tus tij laug rau ntawm lub zwm txwv. Russia tau relegated mus rau qeb ntawm minor powers. Napoleon II txuas ntxiv nws qhov kev kov yeej thiab ntes ntau Prussia thiab Austria. Thiab muaj, ib yam nkaus, tso lawv cov txheeb ze, tau txais ib qho chaw nyob hauv Europe. Britain sim tawm tsam, tab sis raug ntaus....
  Thaum muaj kev tsov rog hauv tebchaws Amelikas, Napoleon II cuam tshuam rau sab qab teb. Thiab nws yeej ... Fabkis kuj txuas ntxiv kev kov yeej ntawm Africa, thiab tau tswj hwm Is Nrias teb. Nyob rau hauv hiav txwv, cov Fabkis, muaj superiority nyob rau hauv cov kev pab cuam, tau tawm tsam cov British zoo li ib tug ntxhw tawm tsam Moska. Thiab lawv txawm ntes Britain nws tus kheej los ntawm kev tsaws rau sab av loj xyoo 1873.
  Fabkis tau tuav Australia thiab Canada thiab tau los ua ib lub zog loj. Xyoo 1881, Napoleon II, Great, kuj tuag. Thiab Napoleon III tau nce lub zwm txwv. Hauv qab nws, Fabkis txuas ntxiv txav nws cov tub rog thoob ntiaj teb. Tshwj xeeb, muaj kev sib tw tawm tsam Moscow thiab Russia thiab Tebchaws Meskas thaum kawg xa. Thiab muaj tsov rog nyob rau Suav teb. Xyoo 1904, tom qab kev tuag ntawm Napoleon III, Napoleon IV tau nce lub zwm txwv. Nws tau ntes Nyij Pooj xyoo tom ntej thiab ob peb xyoos tom qab ua tiav kev kov yeej ntawm Tuam Tshoj. Tom qab ntawd kev ntxeem tau ntawm Latin America pib. Napoleon tus thib tsib uas kav xyoo 1933 ua tiav kev kov yeej txhua lub tebchaws hauv ntiaj teb thiab tsim lub ntiaj teb lub tebchaws. Nyob rau hauv 1937, thawj manned ya mus rau hauv qhov chaw tau tshwm sim. Xyoo 1945, tib neeg tau ya mus rau lub hli. Thiab nyob rau hauv 1957 mus rau Mars, thiab lwm xyoo mus rau Venus.
  Nws yog lub conquest ntawm qhov chaw. Thaum kawg ntawm lub xyoo pua nees nkaum, tag nrho cov ntiaj chaw ntawm lub Hnub Ci System twb tau mus xyuas los ntawm astronauts, thiab txawm nyob rau hauv tej qhov chaw - nyob rau lub hli, Mars, Venus, kev sib haum xeeb tau tsim.
  Thiab nyob rau hauv 2021, lub davhlau ntawm thawj interstellar ntoj ke mus kawm pib. Fabkis lub teb chaws Ottoman, ntau haiv neeg thiab loj, tau tswj hwm tag nrho lub ntiaj teb thiab lub hnub ci. Thiab nws txoj kev npau suav yog lub zog tshaj lub qab ntuj khwb!
  
  
  LUB TSHIAB ADVENTURES NTAWM LUB PHEM HAUV LUB NTIAJ TEB NTAWM AIVENGO
  Txawm hais tias Rebecca tau txais kev cawmdim los ntawm kev tua los ntawm lub siab tawv Ivanhoe, nws zaj dab neeg tsis xaus. Zoo li taug txuj kev nyuaj. Isaac yeej ua tau nws qhov zoo tshaj plaws. Thiab nws tau pib thov rov qab cov hniav nyiaj hniav kub thiab cov khaub ncaws kim oriental coj los ntawm Rebecca. Tab sis tau kawg nws tsis kam.
  Dab tsi yog cov cuab yeej ntawm kev txiav txim, ces nws yog, thiab cov neeg Yudais tsis tas yuav qhia.
  Yog li ntawd Rebecca siv qee lub sijhawm nyob rau hauv huab cua txias tsis tau taw liab qab, thiab tsuas yog nyob rau hauv lub sackcloth robe. Yog lawm, ua ntej qhov kev tua, nws tau taw liab qab thiab hnav khaub ncaws thiab kaw rau hauv lub tsev teev ntuj. Nws yog txias thiab ntub thiab muaj nas. Ntawm no Rebecca thiaj li haggard thiab daj ntseg.
  Nyob twj ywm hauv qhov taub thiab ntawm txoj kev hauv huab cua txias ua rau tus ntxhais tau mob khaub thuas thiab mob khaub thuas. Thiab Isaac yuav tsum tau ntiav kws kho mob sai. Yog li ntawd, nws tau siv zoo, suav nrog them tus nqe txhiv rau cov tub sab.
  Thiab kuv tab tom nrhiav ib txoj hauv kev mus nrhiav thiab khwv tau nyiaj nyob qhov twg. Ntxiv mus, Richard lub Lionheart tshaj tawm hais tias ib tug grandiose jousting kev sib tw yuav muaj nyob rau hauv kev twb kev txuas nrog nws coronation. Thiab tus yeej yuav tau txais nqi zog loj.
  Thaum lub sij hawm ntawd, thaum Isaac dheev pom ib tug me nyuam tub nyob rau hauv luv luv ris, liab qab, liab qab ntawm lub duav, tab sis heev nqaij. Nws cov nqaij ntshiv zoo nkauj heev, thiab hais tob tob hauv qab daim tawv nqaij tanned. Raws li cov qauv ntawm Cov Hnub Nyoog Nrab Hnub nyoog, tus tub hluas tsis yog me me, tab sis nrog lub ntsej muag me me, puag ncig. Nws yog tseeb hais tias qhov no tseem yog ib tug me nyuam uas, yog hais tias nws loj hlob tuaj, yuav dhau los ua ib tug txiv neej ntawm lub cev muaj zog heev.
  Isaac nug tus tub nrog luag ntxhi:
  Tus tub hluas xav tau dab tsi?
  Tus tub, ntaus nws txhais taw liab qab, hais tias:
  - Kuv xav koom nrog kev sib tw ntawm knights! Tib lub sijhawm pab koj tus ntxhais mob!
  Cov neeg Yudais nplua nuj xav tsis thoob:
  - Koj puas yog kws kho mob?
  Tus tub teb nrog luag nyav:
  "Txawm hais tias kuv lub ntsej muag hluas, kuv twb muaj ntau yam kev tua neeg. Thiab hauv tshuaj ib yam nkaus! Thiab dawb kiag li!
  Isaac zoo siab teb tias:
  - Zoo kawg! Yog lawm. Koj muaj cov leeg nqaij muaj zog, tab sis lawv puas yuav txaus los koom nrog kev sib tw?
  Tus tub hais nrog luag nyav:
  - Nqa ib tug nees nees rau kuv!
  Cov neeg Yudais nplua nuj frowned.
  - Vim li cas!
  Tus tub ceev xwm hais tias:
  - Kuv yuav tawg!
  Isaac qw nrov nrov:
  - Okay, kuv ntseeg! Koj muaj cov nqaij ntshiv zoo nkauj heev, nyob rau sab hnub tuaj koj yuav zoo siab muag rau lub sultan lub harem!
  Tus tub nyob rau hauv teb dhia nce, spun ob peb zaug nyob rau hauv cov huab cua thiab roared:
  - Kuv yuav tsis tso tseg!
  Cov neeg Yudais qw nrov nrov:
  - Koj ceev npaum li cas thiab agile! Okay, kuv yuav muab ib tug nees thiab tej cuab yeej rau koj nrog ib tug hmuv thiab ntaj rau kev sib tw. Tsuas yog koj yuav rov qab tag nrho cov no rau kuv hauv triplets!
  Tus tub nodned.
  - Zoo, vim hais tias nees thiab riam phom thiab armor mus rau tus yeej. Hauv qhov no, koj tuaj yeem sib ntaus.
  
  Zoo siab heev, Isaac hais tias:
  - Txiv neej yawg ... Koj lub npe hu li cas?
  Tus tub hluas teb tias:
  - Oleg Rybachenko! Kuv yog ib tug tub rog uas pab cov tsis muaj zog, thiab feem ntau ua haujlwm rau Russia. Tab sis qhov no, kuv tuaj cawm koj tus ntxhais. Txij li thaum bronchitis yog ib yam kab mob txaus ntshai heev los ntawm cov qauv ntawm Nruab Nrab Hnub nyoog. Thiab muaj ob peb tus kws kho mob txawj ntse uas tuaj yeem cawm tus ntxhais!
  Isaac teb nrog luag nyav:
  - Koj zoo li qub dua koj saib?
  Tus tub nodned.
  - Yog, kuv tau ntau xyoo! Nws yog ib qho nyuaj rau suav pes tsawg, txij li thaum kuv mus ncig thiab nyob hauv ntau lub ntiaj teb. Tab sis kuv muaj ntau yam xwm txheej thiab kev xav.
  Jew sau tseg tias:
  - Okay! Mus kho kuv tus ntxhais! Nyob rau hauv lub meantime, kuv yuav xa mus rau ib tug nees thiab armor. Yog, thiab tam sim no koj ntsuas qhov kev loj hlob. Koj zoo li yog ib tug me nyuam tub xwb, tab sis loj heev thiab dav-lub xub pwg nyom. Siab npaum li Ivanhoe, thiab tej zaum koj yuav dav dua hauv lub xub pwg nyom!
  Oleg nodded thiab hais tias:
  - Rau kev kho mob ntawm koj tus ntxhais, kuv xav tau cawv, rog, ib lub khob me me. - Pom Isaac lub ntsej muag twisted li cas, tus me nyuam tub maj nrawm ntxiv. - Cov khob tsuas yog ib ntus xwb. Thiab nws kuj yuav zoo los nrhiav cov rog rog. Tus tub hluas nraug. Thiab koj tus ntxhais yuav zoo li tshiab!
  Isaac nodded nyob rau hauv kev pom zoo.
  - Yog, tsuas yog me ntsis khawv koob! Zoo, txhua yam yuav npaj txhij, mus cawm kuv tus ntxhais.
  Tus tub hluas khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khaus khau looj plab hlaub
  Nws pib fuss ncig Rebecca. Tus ntxhais daj ntseg thiab hnoos. Tseeb tiag, tsis zoo li tus me nyuam tub uas tsis txawj tuag, nws tsis txawj ua kom txias. Tus ntxhais ntawm ib lub teb chaws yav qab teb, nyob rau lub caij nplooj zeeg ntawm teb chaws Aas Kiv, siv hmo ntuj tsis pom kev thiab nyob rau hauv ib lub tsho nrog ib tug damp thiab txias cell, thiab ob peb hnub nyob rau hauv cov huab cua ntshiab. Ntawm no thiab zam txim tsis ntev.
  Thiab tam sim no koj yuav tsum tau muab tso rau hauv tsev txhab nyiaj rau nws - qhov zoo tshaj plaws pej xeem tshuaj, uas yuav pab tau ntau heev.
  Rebecca daim tawv nqaij yog xim daj ntseg thiab tsis tanned. Nws txaj muag liab qab nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm ib tug zoo nraug cov leeg.
  Oleg Rybachenko hais tias muab nws tus ntiv tes taw rau nws daim di ncauj:
  - Kuv yog kws kho mob! Tsis txhob txaj muag rau kuv!
  Thiab tus ntxhais luag nyav.
  Tus tub, uas twb muaj kev paub dhau los, muab cov kaus poom rau nws. Tus ntxhais winced.
  Tab sis Oleg tau mob siab rau nws lub siab mos siab muag, tsoo lub pob khaus khaus. Tus ntxhais uas tsis paub cai taug kev raws txoj kev thiab nws ob txhais taw liab qab tau punctured los ntawm pebbles. Thiab txoj hauv kev rau kev tua tau ua rau mob hnyav heev rau tus ntxhais nplua nuj uas tsis tau siv los ua yam tsis muaj khau.
  Tus tub hluas uas khiav tsis tau taw txhua lub sijhawm sau tseg:
  - Kev sib tw, yog li kev sib tw!
  Thiab nws muab cov kaus poom rau ntawm nws, los ntawm qhov uas muaj cov cim ntawm tus ntxhais sab nraub qaum. Tab sis cov tsev txhab nyiaj rub tawm tus kab mob. Thiab yog li ntawd Rebecca tau txais ib co mis nyuj nrog zib mu thiab tsaug zog.
  Tom qab ntawd, Oleg tau tso tus tub txib mus txuas ntxiv muab cov mis nyuj nrog zib ntab thiab malik, nrog rau cov rog rog.
  Thiab nws maj nrawm mus rau qhov kev sib tw. Nws yog ib qho tsim nyog yuav tsum ua haujlwm tawm ob tus nees thiab cov cuab yeej thiab riam phom.
  Cov neeg Yudais txawm yog neeg siab hlob, tsis yog neeg ruam. Thiab tus nees tau zoo thiab cov cuab yeej nrog riam phom tsis yog phem. Oleg tau nce mus rau hauv cov cuab yeej cuab tam thiab xav tsis thoob hauv lawv. Kev sib ntaus sib tua liab qab yuav ua tau ntau dua dexterous. Tab sis muaj cov kev cai sib tw: txhua tus neeg yuav tsum nyob rau hauv armor thiab nees. Ntawm no, sib ntaus liab qab nrog ntaj, ces Oleg Rybachenko tua tag nrho cov tub rog nrog ntaj.
  Tus tub hluas sib tw nees dawb, thiab tos ntsoov rau kev sib ntaus sib tua.
  Kev sib tw tau muaj nyob rau hauv London. Ivanhoe twb rov zoo los ntawm nws qhov txhab thiab raug suav hais tias yog ib qho ntawm cov nyiam kev sib tw. Richard tus Lionheart nws tus kheej tab tom npaj rau kev sib ntaus sib tua. Kev tuaj txog ntawm cov tub rog los ntawm lwm lub teb chaws kuj xav tau. Hauv particular, lub Duke ntawm Alba: ib tug haib fighter los ntawm Spain. Fabkis Duke ntawm Guise, barons los ntawm lub teb chaws Yelemees. Ntau tus neeg tua rog. Txawm tias nyob deb ntawm Russia, Tub Vaj Ntxwv Ruslan tuaj txog. Ntau precisely, tsis yog los ntawm Russia, tab sis los ntawm Kievan Rus.
  Yog li qhov sawv cev ntawm no tau dhau los ua qhov ruaj khov. Thiab nws yog qhov kev sib tw uas tsis tau muaj dua los nrog cov khoom plig.
  Tus yeej yuav tsum tau txais tag nrho lub hauv siab kub, uas Richard lub Lionheart coj los ntawm Palestine. Thiab lub hauv siab no hnyav tsawg kawg yog ib tuj.
  Yog li cov neeg uas xav sib ntaus sib tua - thaj, invisibly.
  Kev sib tw, nyob rau hauv kev pom ntawm coob tus neeg tuaj koom, tau tuav raws li lub khob system.
  Oleg Rybachenko tuaj txog ntawm lub chaw tshwj xeeb rau cov tub rog. Armor thiab nees, qhov no yog qhov dhau, tab sis tsis muaj leej twg xav tau cov ntaub ntawv.
  Tus tub hluas tau siv hmo ntuj hauv lub yeej. Thaum yav tsaus ntuj ib tug poj niam uas yooj yim tsim txiaj tuaj rau nws. Pom tias nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws tseem yog ib tug me nyuam yaus thiab zoo nkauj heev, nws taub hau:
  - Kuv yuav pab koj tus tub dawb!
  Oleg nodded hauv kev pom zoo thiab sau tseg:
  - Koj yuav tsis khuv xim nws, Kuv muaj kev paub dhau los!
  Thawj thawj zaug nyob rau hauv lub xyoo, tus niam ntiav tej zaum yuav ntsib ob peb orgasms tiag tiag thiab txawm saib hluas dua. Nws tso siab. Tsis ntev no cov hluas nkauj tau tshwm sim. Oleg sau tseg:
  - Koj yuav tsum them rau kev sib deev! Thiab rau poj niam txiv neej ob npaug! Ib lub npib kub rau txhua qhov orgasm!
  Cov niam ntiav txaus siab pom zoo ... Oleg khwv tau nyiaj zoo, tab sis hmo ntuj nws kaw nws lub qhov muag. Nws cov ntxhais thiab ib tug poj niam tuaj txog. Lawv feem ntau yog cov hluas thiab zoo nkauj, tab sis koj tuaj yeem ntes tus kab mob. Muaj tseeb, Oleg yog ib tug me nyuam tsis txawj tuag thiab tus kab mob tsis coj nws mus.
  Tab sis kuv tau nkees me ntsis ua ntej kev sib ntaus ...
  Thiab ces lub suab trumpet thiab kev sib tw pib thaum sawv ntxov. Ntawm no cov knights tawg thoob plaws hauv lub teb. Nws yuav siv sij hawm ntau ntawm kev sib ntaus. Xaiv cov lus qhia tsis tseeb lossis ntse. Txhua yam yog txiav txim los ntawm ntau.
  Oleg poob mus sib ntaus sib tua thawj zaug nrog German baron. Nws loj dua thiab hnyav dua tus me nyuam tub, thiab yog ib tug tub rog uas muaj peev xwm heev.
  Tab sis tus tub terminator yog kev paub thiab kev txawj. Thiab yog li ntawd koj tsis raug tsoo los ntawm hmuv, koj me ntsis hloov daim ntaub thaiv mus rau sab thiab soften lub tshuab. Thiab koj cog koj tus kheej nrog tig lub cev.
  Oleg muaj zog heev, thiab tus yeeb ncuab raug tua nrog nws tus nees. Thiab tus tub ntxhias. Nws twb dhau los ntawm ntau qhov kev sib ntaus sib tua hauv ntau lub ntiaj teb. Thiab nws tau tawm tsam nrog Thib Peb Reich nyob rau hauv ib qho kev sib txuas ntawm lub ntiaj teb uas Nazis thawj zaug ntes tag nrho lub ntiaj teb, thiab tsuas yog tom qab ntawd tawm tsam USSR. Thiab nws yog qhov muaj zog txav ntawm lawv feem.
  Thiab tus tub tom qab ntawd tawm tsam nrog Margarita, tus ntxhais tsis txawj tuag, uas yog ib tug neeg laus. Thiab nrog lawv plaub tus ntxhais zoo nkauj thiab tseem yuav luag tsis txawj tuag. Rau tus supermen tau tawm tsam nrog ib pab tub rog uas tau tuav yuav luag tag nrho lub ntiaj teb. Thiab qhia colossal heroism.
  Thiab tam sim no kev sib tw. Nws tsis yog qhov nyuaj ntawm kev sib cog lus. Thiab rau ib tug tub super, ib hmo pw tsaug zog nrog niam ntiav tsis yog ib qho kev cuam tshuam.
  Tus me nyuam tau txais nws thawj qhov khoom plig: nees, riam phom thiab riam phom. Feem ntau cov knights ransomed lawv rau nyiaj. Yog li ntawd, yog tias koj yog ib tug zoo fighter, ces kev koom tes nyob rau hauv cov kev sib tw yog pab tau rau koj.
  Tom qab ntawd lwm qhov kev sib ntaus sib tua ... Lub sijhawm no ntau tau coj Oleg mus rau Spanish Duke ntawm Alba muaj zog. Nws tau suav hais tias yog tus tub rog zoo tshaj plaws ntawm Spain. Nws yuav tau nthuav ntau dua los tawm tsam nws mus rau qhov kawg, tab sis ntau yog ntau heev.
  Tus yeeb ncuab yog ib tug loj, thiab hnyav peb zaug ntau tshaj Oleg. Hauv kev sib ntaus hmuv, qhov hnyav yog qhov tsis zoo. Thiab tus nees nyob ze Alba yog cov cua ntsawj ntshab. Tej zaum cov carcass zoo li no yuav tsis tseem ceeb los tsoo koj.
  Oleg tsis muaj kev paub ntau hauv kev sib tw. Nws feem ntau sib ntaus sib tua me ntsis. Tab sis tag nrho kev sib ntaus sib tua ntawm tus tub terminator yog colossal.
  Thiab yog li ntawd nws tau ncaim mus. Cov hmuv yog ntse thiab ntse.
  Alba rushed ntawm nws nrog ceev ceev. Nws tus nees, txawm yog ib tug nees nees, yog qhov nrawm heev. Oleg, txawm li cas los xij, nrawm dua li Alba nws tus kheej. Thiab thaum tus me nyuam los txog, nws tso hmuv thiab ntaus cov yeeb ncuab nyob rau hauv lub visor. Lub tshuab yog crushing, thiab nyob rau hauv lub dab tshos ntawm lub hull. Alba ya tawm ntawm nws tus nees muaj zog thiab poob. Txawm tias ob peb cov hniav poob.
  Oleg yeej, thiab hais nrog luag nyav:
  - Ib qho khoom plig muaj txiaj ntsig rau lub tshoob!
  Txoj kev yeej ua rau tus tub pom. King Lionheart nws tus kheej tuav tes nrog nws, hais tias:
  - Koj yog ib tug tub rog muaj zog! Koj nyob qhov twg?
  Oleg teb nrog luag nyav:
  - Cia thaum koj majesty nyob twj ywm!
  Ntawm no yog qhov thib peb sib ntaus sib tua ntawm knights. Zoo, peb kev sib ntaus sib tua hauv ib hnub yog ntau, tej zaum txawm tias plaub yuav nyob rau lub sijhawm.
  Oleg tam sim no tau sib ntaus sib tua ib tug Askiv fighter. Cov tub rog hauv zos tsis loj npaum li Alba, thiab saib ceev faj.
  Tab sis koj tuaj yeem pom kev paub txog thiab muaj zog fighter.
  Oleg, tawm ntawm tus cwj pwm, dispersed nws nees thiab ntaus, muab tso rau hauv thiab tig lub cev, thiab ntawm chav kawm, nws tus kheej tau tsiv tawm ntawm hmuv.
  Ib zaug ntxiv rau cov yeeb ncuab nyuaj siab. Nws tsis nyuaj thiab koj tau txais kev ntseeg siab.
  Yog li peb knight yeej swb lawm.
  Kev ncua ib ntus thiab lub koob tsheej ntawm cov yeej. Tus naj npawb ntawm cov neeg koom tau txo qis. Thiab lawv noj ntau heev.
  Oleg tshem nws lub kaus mom hlau. Ntau tus xav tsis thoob tias nws tseem hluas heev, txawm tias nws lub hwj txwv tsis loj hlob.
  Tus tub tau noj ntau heev thiab hnyav me ntsis.
  Nws tus neeg sib tw tom ntej yog tus ntaus rog zoo tshaj plaws hauv Fabkis - Duke of Guise.
  Zoo, ua cas ho tsis ntshai hma hauv hav zoov.
  Lub Duke ntawm Guise yog heev dexterous, technical, loj, siab, dav-lub xub pwg nyom.
  Thaj, nws yog ib tug ntse fighter.
  Oleg Rybachenko txiav txim siab tias nws yuav kov yeej nws hauv txoj kev yooj yim.
  Thaum cov neeg caij tsheb sib cais, thiab tom qab ntawd pib sib sau ua ke. De Guise feinted nrog nws hmuv thiab sim ntaus tus tub hauv lub cev, dhau ntawm daim thaiv. Tab sis Oleg, muaj cov tshuaj tiv thaiv kiag li, tswj tau tawm mus, thiab nws tus kheej thauj hmuv rau hauv siab kom nws tawg. Tau kawg, nws ntxiv ib lub cev.
  Thiab de Guise tau ya thiab tsoo hnyav heev uas cov ntshav ntws tawm ntawm nws lub qhov ncauj. Ntawm no yog lub tshuab.
  Tus tub luag nyav thiab hais tias:
  - Tsis txhob tyrannize!
  Qhov no yog kev sib ntaus kawg ntawm hnub. Muaj plaub tug ntxiv rau tus tom ntej.
  Oleg txaus siab.
  Tiamsis nws tsis muaj sijhawm so. Ib zaug ntxiv lawv tuaj rau kev hlub mus ntes orgasms ntawm tus niam ntiav. Tsis tas li ntawd, lawv tau xa nws nqe txhiv rau tej cuab yeej cuab tam thiab nees. Thiab de Guise lub tsho tiv no, piv txwv li, yog nrog pebbles, thiab cov nyiaj tau los ntau heev.
  Tau kawg, Ixaj kuj yuav tsum tau them cov nuj nqis. Cov neeg Yudais zoo li tsis txaus siab rau nws tus kheej. Tias nws kom rov qab cov nuj nqis tsuas yog peb zaug, tab sis nws tuaj yeem yog tsib, lossis kaum zaus. Txawm li cas los xij, Oleg, pom tias cov neeg Yudais siab hlob tau raug kev txom nyem, tau muab nws nees nkaum npib kub ntxiv rau Rebecca, ua khoom plig los ntawm tus ntxhais.
  Thiab tom qab ntawd nws tau ua haujlwm rau niam ntiav dua. Thiab tsa tus nqi rau ob lub npib kub. Txawm li cas los xij, muaj ntau tus neeg xav tau. Thiab ob peb tug poj niam kuj tuaj. Lawv kuj xav ntes tau ib tug zoo heev orgasm, los yog txawm xeeb tub los ntawm xws li ib tug zoo kawg li knight.
  Ib zaug ntxiv Oleg Rybachenko tsis tsaug zog txhua hmo thiab ua haujlwm. Tab sis qhov no feem ntau yog qhov zoo. Xws li ib tug hluas gigolo tau nyiaj npaum li cas.
  Thiab plaub zaug ntxiv ua ntej tau txais lub khob.
  Thiab thawj tus nrog sib ntaus yog ib tug fighter los ntawm Africa. Loj heev. Zoo, tsuas yog ib tug loj, yim feet siab. Thiab qhov hnyav ntawm phaus yog tsawg kawg yog nees nkaum. Vim qhov hnyav nws yeej. Nws tawm tsam tsis txawm nyob rau ntawm ib tug nees, tab sis nyob rau ntawm ib tug loj camel. Thiab crushed sawv daws.
  Dab tsi tuaj yeem tawm tsam nrog tus txiv neej dub. Oleg Rybachenko txawm txaus siab tias nws tus nrog sib ntaus yog tus loj heev. Nws yog nthuav thiab intriguing.
  Tsis tas li ntawd, cov ceg txheem ntseeg tau muab faib, thiab nws muaj peev xwm bet rau koj tus kheej thiab, nyob rau hauv cov ntaub ntawv ntawm yeej, tsawg kawg yog khwv tau ib yam dab tsi.
  Oleg hu nkauj:
  - Kuv yog ib tug tub rog ntawm kev ntseeg ntawm lub hauv caug ntawm cov savages,
  Cov yeeb ncuab ntawm Russia, Kuv yuav cheb tawm lub ntsej muag ntawm lub ntiaj teb!
  Thiab yog li ntawd tus me nyuam tub coj nws thiab npaj me ntsis rau kev sib ntaus sib tua, smearing daim ntaub thaiv npog nrog roj.
  Ib tug tub rog dub loj loj tua nws ... Oleg rushed ntawm nws. Tus yeeb ncuab nyob saum ib tug ntxhuav, thiab nce zoo li lub pob zeb. Muaj tseeb tiag, xws li ib tug fighter tsis yog li ntawd yooj yim mus nqa.
  Oleg tso tus yeeb ncuab lub nkoj loj loj thiab ntaus tus yeeb ncuab ntawm cov cuab yeej cuab tam.
  Tus tub hmuv tsoo, tab sis tus yeeb ncuab, staggering, tawm tsam. Oleg whistled, ib txwm nyob rau hauv lub dab tshos ntawm lub corps tsis pab.
  Tus tub terminator tau muab dua hmuv thiab lawv sib cais dua.
  Oleg txiav txim siab hais tias nws yuav zoo dua lub sij hawm no mus ntaus tus yeeb ncuab nyob rau hauv lub visor. Qhov no ua rau muaj txiaj ntsig, txawm tias nws yuav nyuaj rau ntaus.
  Tus tub rog los ntawm Africa yog cunning thiab lub sij hawm no aimed nws hmuv ntawm lub steed lub hauv siab. Tab sis Oleg, foreseeing xws li ib lub sij hawm, tswj kom txav nws tus nees mus rau sab. Txawm tias me ntsis thiab khawb tus nees. Oleg, nyob rau hauv ib tug npau suav phem, ntaus nws nrog ib tug hmuv thiaj li hais tias ntawm lub visor uas nws tsoo los ntawm tuav, lub ntsiab lus nkag mus rau hauv lub hlwb. Lub tshuab ua rau tuag taus. Nws tsis ua txhaum txoj cai. Ib feem pua ntawm cov tub rog hauv kev sib tw, tshwj xeeb tshaj yog cov hmuv ntse, tuag.
  Txawm li cas los xij, nws tau dhau los ua qhov xav tsis thoob. Thiab tus yeeb ncuab lub cev tuag los ntawm tus ntxhuav.
  Yeej koob meej. Tsuas yog tus nees raug mob me ntsis. Thiab Oleg smeared ib tug ntev kos nrog kho balm. Thiab qhov no, ntawm chav kawm, tsis ntxiv kev noj qab haus huv rau tus nees.
  Thiab tus yeeb ncuab tom ntej yog los ntawm Russia. Lub sijhawm no Prince Ruslan. Kuj yog ib tug loj thiab agile heev fighter. Oleg tsis zoo siab heev tom qab peb hmo pw tsaug zog.
  Txawm li cas los xij, nws tus nrog sib ntaus kuj pom tias nkees tom qab tsib sib ntaus.
  Oleg pw tsaug zog raws nraim ib teev. Nws pw tsaug zog tob thiab nws npau suav txog ib yam dab tsi los ntawm kev lom zem yav dhau los.
  Yog lawm, rau tus tub rog tau coj Nazis ntawm lub sijhawm ntawm Stalin thiab Fuhrer, ua kom lawv puas tsuaj nrog rau cov tso tsheb hlau luam.
  Oleg Rybachenko ua hneev nrog nws sabers, txiav cov tub rog fascist. Thiab tom qab ntawd nrog ib tug liab qab, boyish ceg nws yuav muab cov ntse thiab ntse koob, tua cov neeg tawm tsam thiab tso tsheb hlau luam.
  Thiab tom qab ntawd dua, zoo li nightingale tus tub sab ntxhi. Thiab tag nrho cov flakes ntawm stunned crows yuav poob rau ntawm Nazi pab tub rog.
  Tus tub terminator squeaked:
  - Ib tug me nyuam tub nrhiav tau ib tug flamethrower,
  Yog, koj fascists, alas, tsis muaj hmoo!
  Margarita kuj txiav cov Nazis desperately. Tab sis nyob rau tib lub sij hawm, nws pov nyias disks nrog nws txhais taw liab qab. Lawv txiav lub taub hau ntawm cov tub rog ntawm lub teb chaws ntawm Hitler lub infernal hnub thiab lub cev ntawm lub tank.
  Tus hluas nkauj ntxhi tib lub sijhawm, thiab qw:
  - Rau Russia dawb huv!
  Thiab cov crows poob, thrashing lub Nazis zoo li lawg thiab loj ntawm tanks hlawv.
  Tsis yog cov me nyuam nyob mus ib txhis thiab plaub tus ntxhais dab sib ntaus sib tua. Lavxias teb sab Red Army tub rog tiv thaiv peb caug Nazi kev faib ua qauv qhia tsis muaj zog.
  Natasha, lub sijhawm no, coj, txiav lub zeb nrog rab ntaj. Crushed yeeb ncuab warriors. Thiab tom qab ntawd nrog ob txhais taw liab qab nws tau tsim lwm lub boomerang. Nws txiav lub caj pas ntawm Nazis thiab lub cev ntawm lub tso tsheb hlau luam.
  Thiab los ntawm lub txiv mis liab liab blazed ib tug pulsar, hu nkauj:
  - Lub koob meej rau lub loj tshaj Russia!
  Zoya kuj tsis muab sijhawm rau nws cov neeg sib tw. Nws txiav, txhua txhua tam sim no thiab tom qab ntawd, lengthening ntaj thiab tub rog thiab tso tsheb hlau luam. Thiab tom qab ntawd, nrog nws cov ntiv taw liab qab, nws pov cov koob tshuaj lom. Thiab tom qab nws lub txiv mis crimson spewed tag nrho cascades ntawm xob laim uas melted German mastodons.
  Tus tub rog hu nkauj:
  - Russia yog peb lub teb chaws!
  Kuv yeej yuav muab siab npuab nws!
  Thiab yuav ua li cas ib tug pulsar tua tawm ntawm tus ntxhais lub plab. Yog lawm, tsoo cov Nazis rau hauv daim tawv nqaij tawg. Thiab ces nws yuav nqa lub tank.
  Augustina kuj tsis muab sijhawm rau cov fascists. Cov plaub hau liab liab ntawm tus ntxhais terminator flutters nyob rau hauv cov cua zoo li ib tug proletarian banner.
  Thiab liab qab, chiseled ob txhais ceg pov heev heev khoom plig ntawm kev tuag. Dab tsi tsis muab sijhawm rau cov tub rog lossis lub tank ntawm Wehrmacht.
  Nyob rau tib lub sijhawm, tus tub rog pov tawm qhov kub hnyiab ntawm cov ntshav plasma melting hlau los ntawm ruby txiv mis. Thiab tsis txhob hnov qab hais tias:
  - Hwjchim rau Leej Niam - ua neej nyob hauv tebchaws Communism!
  Thiab tom qab ntawd los ntawm nws txoj hlab ntaws, zoo li xob laim.
  Svetlana kuj tseem nyob hauv kev sib ntaus sib tua. Nws yog ib tug ntxhais zoo nkauj heev. Thiab tseem thrashes Nazis nrog ntaj. Thiab liab qab, graceful ob txhais ceg kuv pov tag nrho daggers ntawm kev tuag. Hais tias lawv txiav cov taub hau ntawm Nazis thiab txiav tawm cov yees ntawm cov tsheb hnyav thiab nruab nrab.
  Thiab los ntawm strawberry txiv mis nws tseem yuav muab tawm corona tawm. Thiab qhov no yog tiag tiag ntau tshaj qhov tuag taus, tshwj xeeb tshaj yog rau tso tsheb hlau luam thiab aircraft.
  Thiab tus tub rog kuj los ntawm lub dab teg yuav succumb rau lub txiaj ntsim ntawm kev puas tsuaj.
  Thiab hu nkauj:
  - Lub koob meej rau lub Great Russia! Vajtswv cawm tau peb!
  Thiab cov tub rog Lavxias raug tua ntawm Nazis los ntawm cov phom nrov Mosin. Ob peb rab phom tshuab kuj ua haujlwm. Phom phom. Ib qho ntawm thawj Lavxias teb sab dav hlau mortars ntawm lub zog "Andryusha" kuj tseem ua haujlwm.
  Cov tub rog ntawm cov tub rog Soviet tau npaj tau zoo. Lawv ntaus raug thiab raug qhuab ntuas heev.
  Oleg Rybachenko, txiav cov Nazis, ob qho tib si infantry thiab tso tsheb hlau luam thiab txawm lub dav hlau, xav: yuav ua li cas peb cov neeg tswj kom poob rau Nazis nyob rau hauv no lwm txoj kev muaj tiag?
  Nws yog qhov txaj muag kawg! Tab sis cov Russians zoo dua. Qhov no yog li cas cov tub rog Slavic tho me me, dawb thiab dub cov tub rog nrog bayonets thiab tshuab tso tsheb hlau luam nrog grenades. Tsuas tshuav me ntsis xwb thiaj yeej. Thiab cov tub rog muaj koob muaj npe yog heroic heev. Ntawm no yog ib tug Lavxias teb sab, nrog ib tug liab qab plab, ib tug tshuab rab phom ntxhais tua ntawm cov tub rog German. Nyob rau hauv ib tug luv luv tiab thiab barefoot tus ntxhais no, tab sis nws xa cov mos txwv aptly.
  Thiab Oleg Rybachenko txiav nrog ntaj. Thiab tom qab ntawd nws tseem yuav pov ib lub boomerang nrog cov menyuam liab qab ob txhais ceg, txiav tawm cov yeeb ncuab thiab tso tsheb hlau luam. Thiab thaum tus tub ntxhias ...
  Thiab ntxiv, yuav ua li cas cov crows yuav poob rau Nazis. Cov Nazis tsis muaj sijhawm tom qab ntawd. Thiab tawm tsam aircraft ib yam nkaus.
  Oleg Rybachenko, tus tub nyob mus ib txhis squeaked:
  - Lub koob meej rau kuv lub cosmic Fatherland!
  Margarita, tus ntxhais nyob mus ib txhis no kuj kub hauv kev sib ntaus sib tua. Thiab nws txiav nrog sabers, heev famously. Thiab yuav ua li cas nws whistles tias ib pawg ntawm crows hits saum toj no thiab tawg los ntawm lub taub hau ntawm lub Nazis, thiab los ntawm lub hatches ntawm lub yees ntawm fascist tso tsheb hlau luam. Thiab nrog liab qab, me me taw nws cuam boomerangs kom cov tub rog ntawm lub teb chaws ntawm infernal fascist hnub poob nyob rau hauv kaum ob.
  Marguerite koom nrog:
  - Kuv nyob Russia - ib tsev neeg phooj ywg ntawm cov neeg!
  Natasha tua cov Nazis nrog ntaj. Nws poked tag nrho cov koob nrog nws cov ntiv tes liab qab. Lawv coj thiab riddled cov Nazis thiab ua rau lub kaum ob tanks. Tus ntxhais, txawm li cas los xij, tsis hnov qab tso tawm corona tawm ntawm nws lub txiv mis liab liab.
  Thiab yuav ua li cas xob laim yuav raug pov tawm ntawm lub dab tshos nrog qhov tshwm sim tuag taus, tshwj xeeb tshaj yog rau cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau.
  Tus ntxhais squeaked:
  - Kuv yuav zoo heev!
  Zoya kuj sib ntaus sib tua qus. Thiab nws rab ntaj ci ntsa iab zoo li cua daj cua dub npau taws, cov kwj deg hluav taws kub hnyiab thiab txiav cov tso tsheb hlau luam zoo li butter nrog rab riam kub. Thiab ob txhais taw liab qab ntawm tus ntxhais terminator pov koob uas dot lub Nazis zoo li ib tug hedgehog.
  Thiab tuag pulsars ntawm kev puas tsuaj ya tawm ntawm crimson txiv mis thiab dav hlau thiab tso tsheb hlau luam hlawv tawm ntawm lawv. Warrior yog heev combative nyob rau hauv tsos thiab kev ua.
  Kev zoo nkauj txiav cov Nazis, cov dav hlau thiab cov phom nws tus kheej, tsis muab kev hlub tshua rau lawv.
  Thiab tus ntxhais sib ntaus sib tua squeals:
  - Lub koob meej rau Niam Txiv!
  Augustine hauv kev sib ntaus sib tua tsis paub kev thaj yeeb nyab xeeb, thiab kev npau taws heev nrog nws. Thiab nws txiav cov yeeb ncuab zoo li zaub qhwv nrog sabers. Thiab nws ob lub qhov muag kub zoo li emeralds. Thiab ob txhais taw liab qab, zoo li lub kiv cua, pov tawm cov lus ntawm kev puas tsuaj uas rhuav tshem lub dav hlau tank.
  Thiab ruby-xim txiv mis xa cov kwj ntawm cov ntshav ntshav mus rau Nazis uas tsis muaj dab tsi tuaj yeem tiv taus nws.
  Tab sis thaum lub kwj ntawm tej yam yees siv xob laim tawm ntawm Augustine lub dab teg. Thiab nws yuav tsoo tag nrho pawg ntawm cov yeeb ncuab nrog rau cov tso tsheb hlau luam.
  Tus ntxhais qw nrov nrov ntawm nws lub ntsws.
  - Hwjchim ci ntsa iab rau tus Vaj Ntsuj Plig Dawb Huv!
  Svetlana tab tom sib ntaus sib tua tsiaj qus. Thiab tus ntxhais yuav ua li cas ntaus nrog npauj npaim. Thiab nrog ob txhais taw liab qab, yuav ua li cas tso lub boomerang tshiab uas txiav tawm cov yees ntawm lub tsheb. Hyper class warrior thiab natural blonde.
  Thiab yuav ua li cas ib tug tsunami ntawm blots ntawm khawv koob yuav tso tawm ntawm lub txiv mis strawberry. Thiab nws coj nws thiab tsoo cov yeeb ncuab, zoo li yog cov dej khov tawg tawg nyob rau hauv lub tshuab ntawm ntaj. Thiab los ntawm txoj hlab ntaws nws tau tawg nrog corona tawm. Qhov loj ntawm tanks melted, ntau lub dav hlau hlawv.
  Svetlana tweeted:
  - Tus hluas nkauj nyiam tua,
  Ntawm no yog tus ntxhais!
  Oleg Rybachenko sib ntaus zoo li titan tiag tiag. Tus tub terminator no yog ib tug neeg siab phem fighter. Thiab nrog cov menyuam liab qab taw nws yuav tso ob peb lub disks uas txiav cov yeeb ncuab, cov hlau ntawm cov tso tsheb hlau luam zoo li rab koob liab kub ntawm cov dej khov.
  Thiab yuav ua li cas ib tug me nyuam karate khiav cua tshuab.
  Thiab yog hais tias nws coj nws thiab xuav rau saum nws lub ntsws. Tias tag nrho pawg ntawm crows yuav coj thiab poob. Thiab ram lub taub hau ntawm Nazi fighters.
  Thiab ces nws yuav nto qaub ncaug tawm ntawm cov yeeb nkab... Thiab nws rhuav tshem cov txiv neej zoo tag nrho ntawm ib puas fascists thiab tso tsheb hlau luam nrog dav hlau. Cov los ntawm qhov mob shock coj thiab okochurilas.
  Tus kws sau ntawv me squealed:
  - Rau communism nyob rau hauv Russia!
  Margarita, nyob rau hauv kev npau taws heev, yuav nto qaub ncaug ntawm Nazis, thiab cov kwj ntawm cov ntshav plasma ya tawm ntawm nws lub qhov ncauj. Thiab lawv tau noj cov Nazis mus rau lub cev pob txha. Thiab cov tso tsheb hlau luam melted, thiab cov dav hlau tau tangled nyob rau hauv lub fiery web.
  Tus tub rog yog ib tug ntxhais nrog cov plaub hau kub.
  Thiab nws ob txhais taw liab qab pov cov khoom prickly thiab tuag kom tsuas yog cov nqaij torn ya tawm ntawm Nazis, thiab pob tw los ntawm tso tsheb hlau luam.
  Thiab cov ntxhais kuj tau koom nrog kev mob siab rau ...
  Lawv txawm muab lawv tej ris tsho hnav. Tom qab ntawd, kev puas tsuaj ntawm Nazis tau mus ua haujlwm ntau dua.
  Natasha nqa tawm ib qho kev sib tsoo ntawm cov tub rog dawb thiab dub. Thiab tam sim no nws ob txhais taw liab qab yuav pov ob peb lub grenades, thiab rhuav tshem tag nrho cov tub rog ntawm Nazis thiab lub tank loj. Thiab tom qab ntawd los ntawm lub txiv mis liab liab nws yuav tso cov nthwv dej uas ua rau muaj kev puas tsuaj rau Nazis, zoo li cascade ntawm tsunami cov tub rog, ob qho tib si rau infantry thiab tso tsheb hlau luam nrog aircraft.
  Thiab los ntawm lub dab teg nws yuav siv ib tug tuag xob laim zoo li lub davhlau, thiab hlawv lub Nazi cohort, thiab los ntawm lawv tsuas charred corpses tseem tshuav thiab peb lub kaum os tank nrog lawv.
  Thiab thaum kawg, zoo li los ntawm lub xub ntiag ntawm Venus, ib tug hluas nkauj zoo nkauj, ib tug tua neeg pulsar yuav ya tawm, uas, loj hlob nyob rau hauv loj, coj nws, dov, thiab hlawv tag nrho cov tub rog ntawm Nazis thiab ib puas tso tsheb hlau luam, nrog rau ob peb. Nas, ib zaug.
  Warrior roared:
  - Rau communism loj!
  Zoya coj thiab nqa tawm kev sib xyaw ua ke, ua kom ntev nrog rab ntaj, txiav tawm cov yees ntawm lub tso tsheb hlau luam. Thiab tus tub rog tub rog sab nrauv coj nws thiab tso nws nrog cov disks, sib xyaw nrog lub pob pea. Thiab yuav rhuav ntau tus neeg Nyij Pooj. Thiab tom qab ntawd los ntawm lub txiv mis raspberry nws yuav coj nws tus kheej thiab tso tawm cov kwj tshiab ntawm xob laim. Thiab rhuav tshem cov yeeb ncuab rau hauv chips nrog me me chips. Thiab tsis muaj dab tsi seem ntawm lub tank.
  Thiab tom qab ntawd los ntawm lub dab teg, zoo li yog ntaus los ntawm cov kab teeb laser. Thiab cov pawg neeg ntawm Nazis yuav raug txiav tawm. Thiab cov tso tsheb hlau luam feem ntau poob cov yees, tawg cov yob tawm ntawm lawv.
  Thiab nyob rau hauv xaus, raws li los ntawm lub grotto ntawm Venus, ib tug warrior nrog cov plaub hau xim ntawm nplooj ntawv kub yuav pov tawm ib tug frantic kwj ntawm lub zog. Thiab nws yuav cheb cov Nazi cov neeg tiv thaiv thiab ntau lub tso tsheb hlau luam thiab cov dav hlau thiab phom rau nws tus kheej. Cov no yog cov tawv fighters.
  Tus tub rog tau qw rau saum nws lub ntsws:
  - Lub koob meej rau kev ntseeg ntawm Stalin thiab Tsar Alexander III!
  Oleg Rybachenko sawv thiab npaj txhij rau kev sib ntaus tshiab. Nws tus nrog sib ntaus Ruslan dhia ntawm ib tug nees.
  Zoo, ob tug Lavxias teb sab knights sib ntaus sib tua. Txawm hais tias Ruslan zoo li loj dua, nws tus nrog sib ntaus nrawm dua thiab muaj zog dua.
  Thiab yog li ntawd lawv rushed rau ib leeg.
  Oleg Rybachenko coj rab hmuv rau ntawm daim ntaub thaiv thiab txav mus rau sab. Thiab ntaus tus yeeb ncuab nrog ib tug tig nrog ib tug enclosing lub cev. Thiab nws hmuv kuj tsoo, tab sis tus yeeb ncuab floped nrog nws nees.
  Tus neeg caij tsheb zaum ruaj, tab sis tus nees dhau mus. Oleg yeej dua thiab tau txais lub trophy.
  Thiab rau yav dhau los sib ntaus nws muaj nyiaj.
  Oleg tom qab qhov kev yeej no twb tau npaj rau lub semifinals. Thiab nws tus yeeb ncuab yuav tsum yog Richard tus Lionheart nws tus kheej. Qhov kev cia siab zoo heev.
  Tab sis lub pob zeb plaub knights noj ua ke.
  Cov ntxhais zoo nkauj tau pab lawv. Txawm hais tias muaj kev coj noj coj ua nruj ntawm Nrab Hnub nyoog, cov ntxhais tau liab qab, tiab luv thiab tsis muaj taw.
  Xim ribbon yog woven rau hauv cov plaub hau daj ntawm cov ntxhais.
  Lawv muab zaub mov thiab cawv txiv hmab.
  Richard the Lionheart tau sau tseg tias:
  Koj tseem hluas heev xyoo. Koj twb tsis muaj hwj txwv. Tab sis xws li ib tug muaj zog thiab txawv txawv fighter. Yog koj xav tau, kuv yuav tsa koj ua tus thawj saib xyuas!
  Oleg Rybachenko teb ncaj ncees:
  - Kuv yuav tsis mloog, tab sis tsis ntev kuv yuav tsum tawm hauv tebchaws Askiv. Thiab kuv yuav raug yuam kom tawm tsam hauv lwm lub ntiaj teb nrog lwm cov tub rog. Yog li, alas, kuv tsis tuaj yeem pab koj ntxiv lawm!
  Ivanhoe ntseeg siab hais tias:
  - Kuv ua tau!
  Oleg ntsia nws. Txawm hais tias Rybachenko nyob rau hauv lub cev ntawm ib tug me nyuam tub txog kaum ob, Ivanhoe yog tib qhov siab li nws. Thiab nyob rau hauv lub xub pwg nyom, txawm lub cev nqaij daim tawv zoo li dav. Tab sis qee qhov no tus tub hluas tsis yooj yim yeej. Richard lub Lionheart yog Ivanhoe lub taub hau siab dua thiab dav dua hauv lub xub pwg nyom. Thiab tus thib plaub knight yog lub taub hau siab dua Richard nws tus kheej. Thiab dab tsi ... Ob lub taub hau txawv txawv thiab tsawg kawg peb zaug thicker, tab sis Ivanhoe yog suav tias yog cov nyiam.
  Tej zaum lawv yuav ntsib hauv qhov kawg. Nws yog qhov nthuav yuav ua li cas Ivanhoe kov yeej cov neeg uas loj dua thiab hnyav dua nws. Thiab leej twg qhia nws xws li cov txheej txheem filigree ntawm kev sib tw wrestling.
  Oleg noj nqaij thiab haus cawv ... Lub rooj zaum xis nyob thiab koj tuaj yeem pw tau ob peb teev ntxiv.
  Tshwj xeeb tshaj yog txij thaum Richard tau pw tsaug zog. Tus tub terminator tau npau suav txog ib qho ntawm nws txoj haujlwm dhau los;
  Yog lawm, Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova, plaub tus poj dab poj niam thiab qhov no yog qhov hnyav heev. Tab sis dhau ntawm lawv, ntawm chav kawm, yuav muaj lwm yam hits.
  Oleg Rybachenko tua los ntawm rab phom tshuab nrog cov cartridges ruaj. Nws zoo nkaus li ib tug tub hluas uas muaj lub cev muaj zog txog kaum ob, hnav ris tsho luv thiab liab qab-hauv siab. Thaum nws yog ib tug neeg laus, nws tau los ua ib tug me nyuam nyob mus ib txhis uas tau txais kev tsis txawj tuag. Thiab tam sim no nws tab tom ua haujlwm rau nws hauv ntau txoj haujlwm. Thiab tus kws sau ntawv keeb kwm yav dhau los nyiam nws.
  Margarita kuj zoo li ib tug hluas nkauj txog kaum ob, tab sis nws yog ib tug neeg laus sau ntawv uas tseem yuav tsis txawj tuag nyob rau hauv kev pauv rau ua tiav ntau yam haujlwm. Tus ntxhais sib ntaus thiab ntaus los ntawm rab phom tshuab.
  Tsis tas li ntawd, Oleg Rybachenko kuj txiav nrog ntaj uas lengthen rau ntau kaum ntawm meters. Tus tub tseem muab grenades nrog nws txhais taw liab qab. Thiab nws tsis txhob hnov qab spew los ntawm txoj hlab ntaws ntawm xob laim uas Suav yog kib zoo li barbecues.
  Tab sis kev ntxhib los mos kuj zoo heev. Ces cov quas puj quas puj quas quas puj quas puj quas puj quas puj quas quas quas quas quas quas quas quas quas quas quas quas vog quas quas quas quas quas quas quas zug quas quas zug quas quas zug quas zug quas zug quas zug quas zug quas quas zug quas quas zug quas quas zug quas quas zug quas quas zug quas quas zug quas quas quas zug quas quas quas quas quas quas dlua quas puj quas puj quas puj quas puj quas zug.
  Tus tub qw:
  - Lub koob meej rau lub USSR!
  Lub hom phiaj no zoo nkauj heev, tab sis tsis muaj cov rosy li ntawd. Ntawm no nyob rau hauv ib lub ntiaj teb no, German witch ntxhais: Gerda, Charlotte, Christina, Magda tsim ib tug tshwj xeeb tank - "Panther" -2. Lub tsheb no tig tawm nrog lub silhouette qis, qhov chaw ntawm cov kis tau tus mob thiab lub cav ua ke thiab hla lub tank. Cov armor frontal ntawm lub hull yog 120 hli ntawm txoj kab nqes loj, ob sab yog 82 hli ntawm txoj kab nqes, lub turret yog 150 hli ntawm txoj kab nqes loj. Thiab 88mm cannon nrog txhim kho ballistics thiab tus nqi hluav taws.
  Lub tsheb no tseem tiv thaiv zoo dua li Tiger-2, thiab lub nkoj tsuas yog plaub caug tons.
  Qhov no tau tso cai rau nws mus rau hauv kev tsim khoom loj thaum lub caij nplooj zeeg xyoo 1943, nrog lub cav qub ntawm 700 horsepower.
  "Panther" -2 tam sim ntawd los ua lub tank zoo tshaj plaws ntawm Kev Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib Ob, thiab cov Germans pib yeej.
  Thiab lawv txawm mus txog Moscow, thiab tsaws tog ntawm cov neeg ntaus neeg tsoo lawv thiab ua rau lawv tawg.
  Txawm li cas los xij, kev tua cov Germans yog qhov tsis txaus siab rau haiv neeg dawb, thiab tau kawg cov tub rog daj tsis yog kev hlub.
  Tshwj xeeb tam sim no Tuam Tshoj tau kis tus kab mob thoob ntiaj teb!
  Xws li nyob rau hauv Russia. Yog li cia peb zom cov celestials!
  Margarita kuj txiav cov Suav nrog ntaj ntev. Thiab nws tua nws tus kheej los ntawm rab phom tshuab - txhua lub mos txwv yog nyob ntawm lub hom phiaj. Thiab nrog liab qab graceful ntiv taw nws pov cov grenades tuag taus.
  Thiab yuav ua li cas xob laim tso tawm ntawm lub dab teg, cov yeeb ncuab, ua kom puas tsuaj thiab hlawv thiab melting tso tsheb hlau luam.
  Thiab yog hais tias tus hluas nkauj whistles, ces nws hloov tawm mus ua ib tug blockage.
  Thiab cov crows tab tom ntog rau saum Suav teb thiab tsoo cov dav hlau.
  Hluas nkauj nrov:
  - Muaj koob meej rau communism!
  Qhov no yog li cas cov me nyuam tsis txawj tuag, ib zaug neeg laus, coj Suav. Tab sis plaub tug ntxhais ntxiv-witches, cov tub ntxhais hluas nyob mus ib txhis, ua kom lub zog ntawm lub ntiaj teb xilethi-aus.
  Natasha muab cov phom tshuab tawg nrog cov cartridges rov siv tau. Thiab tom qab ntawd nws kos ib lub zeb nrog nws rab ntaj ib puas meters hauv qhov ntsuas!
  Thiab nrog cov ntiv taw liab qab nws pov ib lub grenade ntawm sawdust thiab soaked nyob rau hauv ib tug potion. Nws tawg zoo li lub tshuab nqus tsev vacuum. Cov neeg tawg rog Suav thiab lawv cov tso tsheb hlau luam qub ya tuaj. Thiab tom qab ntawd tus ntxhais cuam xob laim los ntawm nws lub txiv mis liab, nws hlawv cov tub rog Suav ciaj sia. Thiab pulsars ntawm kev puas tsuaj raug pov tawm ntawm lub dab teg.
  Lawv tsoo cov dav hlau zoo li npauj npaim hlawv Tuam Tshoj cov dav hlau hauv lub teeb.
  Tab sis lub crown ua kom yuam kev, thaum txhoj puab heev tej yam yees siv tsunamis ya tawm ntawm lub bosom ntawm Venus, lawv hlawv Suav zoo li nplaim taws ntawm ntuj txiag teb tsaus.
  Natasha chirped:
  - Lub koob meej rau lub Fatherland ntawm lub USSR!
  Zoya tseem nyob ntawm qhov kev tawm tsam. Nws yog ib tug ntxhais hauv chav kawm super. Thiab nws txiav nrog ntaj, thiab tua los ntawm tshuab rab phom. Thiab cov cartridges ntawm no yog qhov kawg, thiab lawv txiav cov yeeb ncuab kom huv si. Thiab thaum tus hluas nkauj ob txhais taw liab qab pov grenades, tearing Suav tub rog sib nrug. Thiab tom qab ntawd los ntawm lub txiv mis raspberry, fiery pulsars yog ntaus - rhuav tshem cov yees ntawm tso tsheb hlau luam.
  xob laim yaav taag lug ntawm cov tub ntxhais hluas plaub hau kub. Thiab ntau pua tus tub rog ntawm Celestial Empire tau ci kom tuag.
  Thiab ntawm no yog lub grotto ntawm Venus emitted ib tug tua neeg cua daj cua dub. Nws hla nrog ib tug scythe ntawm kev tuag ntawm cov tub rog Suav.
  Zoya tweeted:
  - Rau Niam Txiv thiab Stalin!
  Augustine giggled, thiab baring nws cov hniav, emitting sunbeams hlawv Suav, sau tseg:
  - Stalin tsis yog lawm!
  Thiab nws muab ib rab phom tshuab tawg, thiab txiav nrog rab ntaj elongated. Thiab tom qab ntawd cov ntiv taw liab qab pov grenades. Lawv rhuav tshem ntau Suav. Thiab los ntawm ruby txiv mis ntawm kev zoo nkauj ya xob laim ntawm kev puas tsuaj thiab kev puas tsuaj. Lawv hlawv ntau tus neeg tua rog los ntawm Celestial Empire. Thiab ib tug loj tus naj npawb ntawm Suav tau torn sib nrug los ntawm pulsars ya los ntawm lub dab teg, nrog rau cov tso tsheb hlau luam. Lawv kub thiab hluav taws ua pa.
  Tab sis lub bosom ntawm Venus coj thiab ua hauj lwm. Thiab ntau tus neeg tawm tsam coj thiab hlawv.
  Augustine hais tias:
  - Rau qhov loj ntawm USSR!
  Svetlana hauv kev sib ntaus sib tua yog qhov txias tshaj plaws, thiab lim hiam. Thiab tom qab ntawd nws tau tua cov phom tshuab tawg, txiav cov neeg tawm tsam los ntawm Tuam Tshoj mus rau daim nrog rab ntaj elongated.
  Tab sis los ntawm strawberry txiv mis xob laim dhia tawm uas scorched tus neeg sib tw tsis muaj kev hlub tshua thiab lub ntiaj teb xilethi-aus lub teb chaws yog nyob rau ntawm hluav taws, thiab yees raug torn tawm ntawm nws lub tso tsheb hlau luam.
  Cov ntiv taw liab qab ntawm tus ntxhais ko taw pov lub foob pob thiab tua Suav coob heev. Thiab yuav ua li cas ib tug liab qab pob taws yuav tseem pov ib tug pulsar ntawm kev puas tsuaj, tearing sib cais tw.
  Thiab los ntawm txoj hlab ntaws, xob laim kib ib txhiab tus tub rog Suav.
  Zoo, thaum lub bosom ntawm Venus ua hauj lwm, nws txawm heev txhoj puab heev.
  Thiab ces Svetlana roared:
  - Rau communism thoob plaws ntiaj teb!
  Rau qhov ua haujlwm tau zoo heev. Thiab nws ua nrog qus, txhoj puab heev aplomb.
  Tab sis tom qab ntawd ib pab ntxhais los ntawm Thib Peb Reich tuaj koom lawv. Lawv coj nrog lawv ib qho tseem ceeb dua AG-800 nrog yim cannons thiab nees nkaum lub tshuab phom. Thiab cov ntxhais tswj tag nrho cov no nrog kev pab los ntawm joysticks.
  Gerda nias cov nyees khawm nrog nws cov ntiv taw liab qab, xa ib lub foob pob tawg thiab yws:
  - Lub koob meej rau Aryan kev phooj ywg!
  Charlotte tseem nias nws ob txhais taw liab qab ntawm cov nyees khawm ntawm lub joystick, spat tawm lub txiaj ntsim ntawm kev tuag thiab qw nrov nrov:
  - Muaj koob meej rau communism!
  Christina coj nws thiab nias nws cov ntiv taw liab qab ntawm cov nyees khawm thiab cooed:
  - Aryan communism!
  Magda, tua, thiab siv nws ob txhais taw liab qab, sau tseg:
  - Aryan communism nws tus kheej!
  Cov ntxhais los ntawm Thib Peb Reich txaus siab txiav cov Suav. Peb yuav tsum pab peb cov kwv tij Aryan hauv kev ua rog nrog Tuam Tshoj. Thiab lub teb chaws no suav tias tag nrho lub ntiaj teb ua paug los ntawm nws tus mob Coronavirus.
  Gerda nias dua nrog nws cov ntiv taw liab qab, pov tawm qhov projectile thiab sau tseg:
  - Peb yuav tsis cia lub tebchaws daj rov qab los! Peb yuav tsis cia koj kis kab mob thoob ntiaj teb!
  Charlotte tseem nias cov nyees khawm nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab qw:
  - Tau kawg peb yuav tsis!
  Christina, siv nws lub txiv mis liab liab, kuj tau tua ntawm cov tub rog daj ntawm Celestial Empire, tawm:
  - Rau lub neej yav tom ntej Aryan!
  Magda, rhuav tshem cov ceg zoo nkauj ntawm cov tub rog Suav nrog nws tus ntiv tes liab qab, grunted:
  - Rau qhov ua tau zoo tshaj plaws Aryan!
  Thiab tom qab ntawd muaj ib lub dav hlau thib peb Reich nyob saum ntuj. Thiab qhov no yog los ntawm lwm lub ntiaj teb. Nyob ntawd Fuhrer muaj peev xwm coj Moscow rov qab rau plaub caug-thawj xyoo. Nws tshwm sim li cas? Nyiv tau tawm tsam rov qab thaum Lub Xya Hli 1941, thiab pinned Soviet rog nyob rau sab hnub tuaj. Yog li ntawd, tsis muaj zog txaus rau kev tiv thaiv ntawm Moscow, thiab lub peev poob rov qab rau lub Kaum Hlis 1941 ... Thiab tom qab ntawd, Red Army cov thawj coj tau chim siab, thiab Stalin tau mob plawv. Kev yeej nrawm dhau ntawm USSR tom qab ntawd tig mus rau hauv kev sib ntaus sib tua nrog Britain thiab Asmeskas. Nyob rau hauv lub chav kawm ntawm nws, discos tau tsim, uas tau ya ncig los ntawm lub dav hlau laminar thiab yog invulnerable.
  Thiab tom qab yeej Amelikas, cov tshuab ya ya tau tswj xyuas Mars thiab tau txais hydrogen-pumped lasers.
  Albina thiab Alvina ya los ntawm lub ntiaj teb sib npaug ntawm lub diskette nrog cov kab sib tua los pab USSR.
  Thiab ntawm no lawv yog, ib yam nkaus, taw liab qab thiab hauv bikini. Cov dab no ib zaug pib tawm tsam hauv Spain, thiab tau dhau los ntawm txhua qhov kev sib ntaus sib tua tseem ceeb ntawm Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob. Thiab tam sim no ntawm lub tsheb sib ntaus sib tua hauv kev sib ntaus sib tua.
  Albina, nrog nws cov ntiv tes liab qab ntawm chiseled seductive ob txhais ceg, nias lub joystick nyees khawm, tua ib tug nqaj uas txiav tawm Suav dav hlau thiab yelped:
  - Cov no yog qhov xav tsis thoob ntawm peb cov thev naus laus zis!
  Alvina kuj, nrog nws cov ntiv tes liab qab ntawm ob txhais ceg zoo nkauj, emitted ib nqaj ntawm lub tso tsheb hlau luam ntawm Celestial Empire, txiav lawv tawm thiab chirped:
  - Kev loj hlob ntawm Fatherland nyob nrog peb!
  Thiab cov ntxhais Terminator tawg tawm luag hauv ib leeg. Lawv yog xws li kev sib ntaus sib tua thiab classy beauties.
  Albina twb nias lub khawm joystick nrog nws lub mis liab liab lub txiv mis, hlawv Suav nrog rays thiab squeaked:
  - Rau qhov kev txiav txim Aryan hauv ntiaj teb!
  Alvina coj thiab nias lub khawm joystick nrog nws lub txiv mis ruby, thiab txiav tawm cov tub rog ntawm Celestial Empire, qw nrov nrov:
  - Rau kev kov yeej ntawm cov neeg dawb!
  Thiab ob tus ntxhais tub rog tau nplawm lawv liab qab, txiv neej pw tsaug zog ob txhais ceg ntawm cov hlau txheej ntawm lub dav hlau.
  Lub diskette yog ib qho riam phom loj heev. Nws ua lub luag haujlwm tseem ceeb hauv kev kov yeej Tebchaws Meskas los ntawm Thib Peb Reich. Thiab Tuam Tshoj yuav tsum tau ntsib lub hwj chim ntawm kev npau taws ntawm Aryan lub teb chaws.
  Tab sis cov tub rog Nyij Pooj kuj tau nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua tawm tsam cov tub rog ntawm Celestial Empire.
  Plaub zoo nkauj, yuav luag tag nrho liab qab, steel-muscled ninja ntxhais tau koom nrog kev sib ntaus sib tua. Nyiv yog ib txwm yeeb ncuab ntawm Tuam Tshoj, thiab npaj txhij los pab USSR hauv qhov kev sib tw no. Ntxiv mus, cov ntxhais nyiam tua.
  Ntawm no yog thawj tus ntxhais ninja nrog cov plaub hau xiav, slashing nrog ob rab ntaj, txiav los ntawm cov tub rog Suav. Tom qab ntawd nws pov peas nrog cov khoom tawg nrog nws cov ntiv taw liab qab.
  Tsis tas li ntawd, xob laim tawg tawm ntawm lub txiv mis liab liab ntawm cov ntxhais ninja.
  Tus tub rog qw:
  - Lub koob meej rau Nyiv!
  Ib tug ntxhais ninja nrog cov plaub hau daj kuj slashed nrog ntaj, khiav lub tshuab cua tshuab. Nws txiav ib pawg tub rog Suav. Nws ob txhais taw liab qab tsoo koob tshuaj lom, tua cov tub rog daj. Thiab fiery pulsars ya los ntawm crimson txiv mis.
  Warrior roared:
  Cia peb tsoo Tuam Tshoj!
  Ib tug ntxhais ninja nrog cov plaub hau liab spun cov txheej txheem npauj npaim nrog nws rab ntaj. Tsis tas li ntawd txiav cov tub rog Suav coob heev. Tom qab ntawd nws cov ntiv taw liab qab pov swastika-zoo li tus disks, thiab xuas nrig ntaus los ntawm pawg tub rog ntawm lub ntiaj teb xilethi-aus. Thiab los ntawm ruby txiv mis los nag los nag xob nag cua. Lawv hlawv cov Suav thiab ntau ntau ntawm lawv lub tank thiab dav hlau.
  Tus tub rog qw:
  - Peb cov kwv tij Lavxias!
  Ib tug ntxhais ninja nrog cov plaub hau dawb, kuj nrog ntaj, nqa tawm kev sib xyaw ua ke, txiav cov tub rog ntawm Suav teb chaws Ottoman. Tom qab ntawd nws cov ntiv taw liab qab tsoo lub foob pob hauv tsev, thiab rhuav tshem ntau tus tub rog daj.
  Thiab tom qab ntawd cov txiv pos nphuab tso tawm cov duab zoo nkauj txiav cov nqaij ntawm cov tub rog ntawm Celestial Empire, thiab tib lub sijhawm txiav tawm ob lub yees thiab cov tails ntawm lub dav hlau.
  Thiab tus tub rog blurted tawm:
  - Rau kev npau suav Japanese!
  Cov tub rog ntawm Nyij Pooj tau tawm tsam zoo. Thiab lawv ob txhais taw liab qab yog li khoom plig ntawm kev tuag thiab pov.
  Thiab ninjas tawm tsam Tuam Tshoj. Tab sis Tub Rog Liab kuj tau ua nws txoj kev pab.
  Cov ntxhais tau tshwm sim ntawm IS-25. Lub tank tshiab tshaj plaws Soviet, nrog plaub phom thiab nees nkaum yim lub tshuab phom.
  Txhua yam yog automated nyob rau hauv nws, thiab Komsomol witches tswj nrog kev pab los ntawm joysticks.
  Alyonka coj nws thiab nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab. Ib qho kev txhaj tshuaj tau nrov, thiab av kuv tau ua rau cov neeg Suav thiab lawv cov tsheb tawg.
  IS-25 yog lub tank loj heev. Nws muaj lub cav ntawm peb thiab ib nrab ib txhiab horsepower - diesel. Thiab cov cuab yeej muaj peev xwm tuav tau lub tshuab muaj zog heev. Ib tug hluas nkauj sib ntaus ntawm no. Thiab nws lub mis mis yog xws li hais tias lawv sparkle nrog rubies.
  Anyuta kuj nias cov nyees khawm ntawm lub joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab tsoo ntawm Suav fighters. Nws rub lawv mus rau hauv me me, rhuav lub tso tsheb hlau luam ntawm Celestial faj tim teb chaws mus rau hauv me me fragments thiab hlawv lub dav hlau.
  Thiab nws cooed:
  - Lub koob meej rau tus Vaj Ntsuj Plig Dawb Huv ntawm Stalin!
  Aurora kuj raug rho tawm haujlwm, nias nws ob txhais taw liab qab ntawm cov nyees khawm ntawm lub joystick, rhuav tshem cov neeg tua neeg Suav, cov chais ntawm cov yeeb ncuab tank dov thiab tus ntxhais squeaked:
  - Rau kev yeej ntawm USSR!
  Maria, kuj siv nws cov ntiv taw liab qab, tsav ntau tus Suav thiab lawv cov tso tsheb hlau luam rau hauv lub hleb, cooed:
  - Rau communism loj!
  Olympias tseem nias nws cov ntiv taw liab qab ntawm lub khawm joystick, thiab lwm qhov av mines ntaus cov tub rog ntawm Celestial Empire - rhuav tshem tag nrho cov tub rog mus rau tej daim.
  Warrior squeaked:
  - Lenin nyob hauv peb lub siab!
  Thiab tag nrho tsib taw liab qab, yuav luag liab qab cov ntxhais nrog ib tug nyem nyem, hu nkauj nyob rau hauv unison:
  Tsis yog, tus ceev faj yuav tsis ploj mus,
  Saib, falcon, eagle ...
  Lub suab nrov nrov
  Ntxawm yuav nplawm tus nab!
  
  Stalin nyob hauv peb lub siab,
  Kom peb tsis paub kev tu siab...
  Qhib qhov rooj rau qhov chaw
  Cov hnub qub ci ntsa iab saum peb!
  
  Kuv ntseeg tias tag nrho lub ntiaj teb yuav sawv
  Yuav muaj qhov kawg rau fascism ...
  Thiab lub hnub yuav ci
  Txoj kev, illuminating communism!
  
  Lub yeeb koob yuav nyob mus ib txhis
  Hauv ntau tiam neeg...
  Russia lub hwj chim yuav sawv,
  Great Lenin nrog peb!
  Cov ntxhais tsoo cov Suav zoo. Txawm li cas los xij, cov neeg Askiv kuj ua haujlwm zoo. Jane Armstrong thiab nws pab neeg kuj tau mus rau Tuam Tshoj. Txij li thaum muaj ntau lab tus tub rog nyob rau hauv lub Celestial faj tim teb chaws, ib tug loj tus naj npawb ntawm hitmen los cawm lub USSR.
  Thiab tau kawg lawv coj tus yeeb ncuab.
  Warriors sib ntaus ntawm lub tank "Victoria" -400. Tua cov British los ntawm cannons thiab rab phom tshuab.
  Jane nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab, tsoo lwm lub tank Suav thiab squeaked:
  - Rau lub teb chaws vam meej!
  Malanya, kuj tsis xav ob zaug, nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab, tsoo Suav tus kheej-propelled phom thiab squeaked:
  Peb yuav tsis ua qhev!
  Gertrude kuj raug rho tawm haujlwm ntawm Suav nrog kev pab ntawm nws cov ntiv taw liab qab, txiav lwm lub tsheb, thiab squeaked:
  Peb yog lub tebchaws ywj pheej!
  Monica kuj tsis muab txoj kev hlub tshua, lub Celestial Empire. Thiab kuj nrog ib tug liab qab taw qhia ib tug kwj ntawm kev puas tsuaj. Muaj pes tsawg tus Suav thiab lawv lub tank raug tua.
  Tus ntxhais co nws ob lub mis nrog strawberry txiv mis, thiab deafeningly chirped:
  - Lub koob meej rau Niam Txiv!
  Cov neeg Askiv tseem nyob hauv kev txav thiab kev puas tsuaj ntawm Tuam Tshoj.
  Alenka, lub sijhawm no, hloov tactics me ntsis. Nws muab nws lub tsho pov tseg thiab twb nias lub khawm joystick nrog kev pab los ntawm lub txiv mis liab liab.
  Nws xa ib qhov projectile thiab squeaked:
  - Rau communism txias!
  Anyuta tseem hle nws lub tsho hauv qab, thiab nrog lub txiv mis crimson nias lub khawm joystick, xa lwm qhov khoom plig ntawm kev tuag.
  Ces nws hu nkauj:
  - Lub ntiaj teb paub qhov zoo ntawm cov Russians,
  Fascism raug nplawm nrog rab ntaj...
  Peb tau hlub thiab qhuas los ntawm txhua haiv neeg hauv ntiaj teb,
  Cov neeg thoob plaws lub tebchaws tab tom taug kev mus rau communism!
  Aurora kuj tau tshem ntawm nws lub tsho. Nws bared nws lub hauv siab, thiab ntaus Suav nrog ib tug tso tawm. Nws tua lawv ntau heev thiab hlawv lawv, nias lub pob nrog nws lub txiv mis ruby.
  Thiab qw:
  - Russians, Russians,
  Tsis yog txoj hmoo zoo...
  Tab sis yog vim li cas, yuav tsum muaj zog,
  Peb xav tau teeb meem!
  Maria tsis xav ob zaug tso nws lub hauv siab los ntawm qhov teeb meem. Thiab nrog lub txiv mis-xim strawberry nws nias lub khawm joystick. Ib qho kev tuag thiab tsis muaj kev hlub tshua tau ya mus. Tshem tawm ob puas tub rog ntawm Celestial Empire ib zaug. Thiab tus ntxhais qw:
  - Hwjchim ci ntsa iab rau lub siab loj Fatherland,
  Nyob mus ib txhis nyob rau hauv communism!
  Cov Olympics, qhov loj tshaj ntawm lawv, kuj nthuav tawm lub bust loj. Thiab los ntawm cov txiv pos nphuab, nws tau tso tawm lub zog tawm ntawm kev puas tsuaj los ntawm nias lub khawm joystick. Thiab ib tug neeg tua neeg av tau tsoo ib pawg ntawm cov tub rog Suav.
  Warrior roared:
  - Communism yuav nyob mus ib txhis,
  Peb tsuas loj hlob, tsis poob!
  Yog lawm, yog tias ib tug poj niam Lavxias pib siv lub txiv mis ntawm nws ob lub mis, ces qhov no yog qhov tseeb heev. Thiab cov Suav raug mob hnyav heev. Thiab lawv yeej raug torn rau shreds. Thiab cov tub rog ntawm lub faj tim teb chaws xilethi-aus tau tuag los ntawm ntau txhiab txhua ob. Yog li ntawd, cov ntxhais thiab tus tub uas tsis txawj tuag tau coj lawv mus.
  Oleg Rybachenko tau tua rab phom tshuab, tua cov Suav nrog ntaj. Thiab tom qab ntawd, nrog cov ntiv taw liab qab ntawm cov me nyuam ko taw, nws tau tsim lwm lub txiaj ntsim ntawm kev puas tsuaj. Muaj ntau tus tub rog saum ntuj ceeb tsheej tuag.
  Tshwj xeeb tshaj yog thaum tus tub terminator coj nws thiab xuav dua, khob cov crows rau ntawm lawv shaved Suav saum.
  Tus tub hluas tub rog hais tias:
  - Txhua yam zoo hauv ntiaj teb thaum koj tseem hluas thiab noj qab nyob zoo!
  Yog lawm, nws yog qhov zoo los rhuav tshem cov haiv neeg uas kis tau mus thoob ntiaj teb. Suav yeej kis tau. Tus tua neeg tiag tiag uas yug tau tus kab mob plague tshiab. Uas, los ntawm txoj kev, kis tau ntau dua li AIDS. Tus mob coronavirus tuaj ntawm lub ntiaj teb, thiab Tuam Tshoj, wittingly lossis unwittingly, cia tus genie tawm ntawm lub raj mis. Yog li ntawd cia nws them nws tej kev txhaum nrog ntshav!
  Thiab tus tub terminator ntaus cov tub rog daj nrog xob laim los ntawm nws lub dab teg.
  Margarita Korshunova, uas thaum lub hnub nyoog muaj kev hwm los ua ib tug ntxhais dua, pom zoo:
  - Yog, cov hluas zoo kawg nkaus! Txawm tias kev ua tsov ua rog coj kev xyiv fab thaum lub cev noj qab haus huv, puv ntawm cov hluas thiab lub zog!
  Thiab tus ntxhais, taw liab qab, nrog tus menyuam ko taw, pov lwm lub grenade. Thiab nws kuj yuav nplawm, tsoo cov crows rau ntawm cov tub rog Suav.
  Natasha ntawm kev tawm tsam. Nrog ob txhais taw liab qab, nws pov ib qho grenade tuag tom qab lwm qhov. Thiab nws txiav nrog rab ntaj thiab tua los ntawm rab phom tshuab. Thiab tom qab ntawd, los ntawm cov txiv mis liab liab, nws yuav bangs ntawm Suav tso tsheb hlau luam. Qhov no zoo heev. Cov yees ntawm lub tank tawg thiab ya mus deb.
  Thiab yuav ua li cas xob laim yuav ya los ntawm lub dab teg. Tab sis lub zog heev ntawm kev puas tsuaj los ntawm lub bosom ntawm Venus. Thiab qhov no, qhov tseeb, hnyav heev.
  Natasha hais tias:
  - Lub hwjchim ci ntsa iab tsis txawj tuag tos txog kev ntseeg!
  Zoya, ib tug tub rog ntawm Lavxias teb sab vajtswv, coj thiab txiav nrog rab ntaj, lengthening lawv los ntawm ib puas meters. Thiab ces nws tua nws rab phom. Nws zoo nkauj heev, ob txhais taw liab qab pov ib tug heev grenade uas torre peb Suav tso tsheb hlau luam ib zaug nrog ib tug fiery cua daj cua dub. Tom qab ntawd, tus tub rog thiab los ntawm lub txiv mis liab liab tso tawm ib qho kev sib tua heev. Thiab los ntawm lwm lub hauv siab ntawm lub dav hlau.
  Thiab yog li ntawd lub pulsars los ntawm cov hlab ntsha mus thiab enmasse hlawv cov yeeb ncuab.
  Zoo, lub grotto ntawm Venus tshwj xeeb coj nws lub txiaj ntsim ntawm tus yeeb ncuab, thiab incinerated.
  Zoya hais tias:
  - Chaw communism!
  Augustine nyob rau hauv qus, cobra-leaping suab. Thiab nws cov txiv mis ruby pov cov khoom puas tsuaj, rhuav thiab hlawv cov tso tsheb hlau luam thiab cov tub rog.
  Thiab thaum liab qab girlish ko taw pov khoom plig ntawm kev tuag. Thiab lawv tua cov yeeb ncuab yam tsis tau muab txoj kev hlub tshua me ntsis.
  Tab sis rab ntaj ntawm cov plaub hau liab zoo nkauj, uas nws tooj liab-liab plaub hau flutters zoo li ib tug proletarian banner nyob rau hauv cov huab cua, flog ntau txhiab tus tub rog Suav.
  Thiab los ntawm txoj hlab ntaws xob laim ya tawm, thiab cov yeeb ncuab raug hlawv mus rau tshauv.
  Thiab tom qab ntawd ib lub txiv ntoo tau muab pov nrog cov ntiv taw liab qab, uas tau tua ntau lub dav hlau ib zaug, tawg nrog ib daim ntawm cov tshuaj tiv thaiv.
  Augustine hais tias:
  - Peb yeej communism!
  Thiab los ntawm lub xub pwg nyom ntawm Venus yoov, dab tsi coj, tsis muaj kev hlub tshua, thiab tsis muaj kev sib cog lus, kev puas tsuaj.
  Svetlana nws tus kheej yog qhov txias tshaj plaws hauv kev sib ntaus sib tua qus. Thiab tam sim no lawv tau txiav tawm cov neeg ntxub cov tub rog daj ntawm lub teb chaws Ottoman uas tawm tsam USSR los ntawm rab phom tshuab. Thiab tam sim no nws rab ntaj txuas ntxiv mus, thiab tau txiav los ntawm cov qib thiab cov tub rog ntawm lub hwj chim saum ntuj ceeb tsheej. Tom qab ntawd tus liab qab, zoo nkauj ob txhais ceg ntawm tus ntxhais nkauj xwb blonde pov ib yam dab tsi tiag tiag tuag, thiab rhuav tshem lub tso tsheb hlau luam ntawm Tuam Tshoj. Thiab tom qab ntawd cov txiv pos nphuab tso tawm kev puas tsuaj thiab kev puas tsuaj tag nrho, nrog rau cov neeg tuag ntawm cov neeg Suav.
  Thiab thaum xob laim nchuav tawm ntawm cov hlab ntsha, ib qho kev thaiv tag nrho tshwm sim.
  Qhov feem ntau tuag tam sim no ntawm kev tuag raug xa los ntawm lub bosom ntawm Venus Svetlana. Kev tuag yog qhov tseeb.
  Tus ntxhais hu nkauj:
  - Cov pob txha ntawm Wehrmacht tau tawg hauv kev sib ntaus sib tua,
  Bonaparte khov tag nrho pob ntseg ...
  NATO raug rhuav tshem
  Thiab Tuam Tshoj tau nyem ntawm cov ntoo thuv!
  Rau tus neeg tua rog, ib tug tub thiab tsib tus ntxhais, ua tau zoo thiab siv tau. Thiab lawv tau muab cov grenades uas tuag taus thiab txhoj puab heev nrog lawv ob txhais taw liab qab.
  Gerda thiab nws cov neeg ua haujlwm tank kuj tau koom nrog kev mob siab rau. Cov ntxhais ntawm no tau ntxim hlub heev thiab tau poob lawv cov bras.
  Gerda nias lub khawm joystick nrog kev pab ntawm lub txiv mis liab liab, thiab vim li ntawd, tus nqi tuag tau ya mus.
  Warrior roared:
  - Rau Aryan ua tiav!
  Charlotte kuj coj thiab nias lub khawm joystick siv lub txiv mis crimson thiab ntaus Suav tank.
  Ces nws qw nrov nrov:
  - Lub koob meej rau Niam Txiv!
  Christina kuj tsis nyob hauv cov nuj nqis thiab nias lub txiv mis ruby ntawm lwm lub khawm thiab tsoo cov tub rog Suav ntau heev.
  Tus ntxhais qw:
  - Rau lub Great Fatherland!
  Magda tsis tau tso tseg yam tsis hloov qhov kom zoo dua. Nws kuj coj thiab blasted nrog ib tug tso tawm ntawm tuag quab yuam nrog kev pab los ntawm strawberry txiv mis. Thiab nws tau kuaj nws tus kheej:
  - Rau qhov zoo tshaj yeej!
  Cov hluas nkauj tawg ua luaj li. Cov ntxhais ntawm no yog qhov siab ntawm kev sib ntaus sib tua. Gerda nws tus kheej tau dhau mus ntau, zoo li nws cov phooj ywg. Nyob rau hauv ib lub sij hawm lawv tau khiav hla lub Sahara, sib ntaus sib tua nyob rau hauv lub roob, thiab sib ntaus sib tua nyob ze Moscow. Lawv coj lub peev ntawm lub USSR. Cov ntxhais tau dhau los ntau heev. Thiab lawv paub tias nws zoo li kev sib ntaus sib tua hauv ib qho bikini hauv Lavxias teb sab Frost.
  Thiab dab tsi yog cov xuab zeb kub ntawm cov suab puam nyob rau hauv lub liab qab maiden ib leeg.
  Lawv yuav tsum tau rape Soviet ntes tub rog thiab raug raped lawv tus kheej - uas yog txias!
  Gerda qw, tua thiab tua cov Suav:
  Lub ntiaj teb no nyob ntawm kev ua phem
  Volcano ntawm npau taws nplawm hauv txoj kev loj ...
  Siab zog,
  Erupts nrog mob thiab ntshai ...
  Tsuas yog ntshai yuav ua rau peb cov phooj ywg,
  Tsuas yog mob txhawb koj ua haujlwm!
  Vim kuv xav tau ntau thiab ntau
  Txhawm rau tawg rau hauv cov yeeb ncuab los ntawm rab phom tshuab!
  Rau qhov kev sib ntaus sib tua tsis txaus ntseeg tias cov tub rog ntawm lub teb chaws Ottoman tau tuag ntau pua.
  Cov menyuam yaus da dej heev. Thiab lawv ob txhais taw liab qab pov nrog nruj nruj. Thiab cov txiv mis yog liab, zoo li poppies pov tawm cov pulsars puas tsuaj.
  Oleg Rybachenko xuav dua, khob crows. Tus tub yog tag nrho ntawm lub zog thiab aggression.
  Thiab cov crows poob zoo li hailstones. Thiab Suav lub taub hau tawg. Thiab crows kuj tua cov dav hlau. Kev lag luam hauv Suav teb yog qhov qub, tab sis muaj ntau ntawm nws, yog li koj yuav tsum ua haujlwm hnyav. Thiab cov kev sib ntaus sib tua tau nthuav dav heev txaus ntshai.
  Margarita pov ib lub grenade ntawm cov tub rog ntawm Celestial Empire nrog nws txhais ko taw liab qab thiab squeaked:
  - Lub koob meej rau lub USSR!
  Thiab tus ntxhais nrog nws pob taws liab qab succumbed rau lub txiaj ntsim ntawm kev tuag thiab kev puas tsuaj. Thiab rau xws li ib tug dispersed, nws tsuas yog txaus ntshai.
  Cov me nyuam nyob mus ib txhis no yog greyhounds thiab txhoj puab heev.
  Lub diskette los ntawm saum toj no kuj pib tua txawm tias nyuaj thiab nyuaj nrog lasers.
  Albina, siv lub txiv mis liab liab, nias lub khawm joystick thiab tua lub laser tuag taus.
  Ib kab hla dhau Suav thiab kib ntau tus neeg tua rog.
  Ib tug zoo nkauj German blonde squeaked:
  - Lub koob meej rau peb Reich!
  Alvina tseem tua hluav taws. Nws kuj nias nws lub txiv mis ruby rau ntawm lub khawm joystick thiab squeaked:
  - Lub koob meej rau Fatherland ntawm Communism!
  Tus ntxhais beams tsoo cov neeg tua neeg Suav no. Thiab cov tso tsheb hlau luam txiav Albin nrog lawv cov txiv mis liab, thiab dav hlau txiav Alvin nrog lawv cov txiv mis ruby. Cov ntxhais tsis saib tsis taus rau tsoo Fritz nrog lawv cov ntiv tes liab qab ntawm ob txhais ceg zoo nkauj.
  Albina hu nkauj:
  Lub koob meej rau Great Russia,
  Vajtswv cawm tau peb!
  Alvin kho:
  - Peb yog neeg German, tsis yog Russians!
  Albina hais tias:
  - Tab sis peb muaj ib tug Aryan, Lavxias teb sab ntsuj plig!
  Ob tug ntxhais German ntxiv los ntawm dav hlau tab tom ntaus Suav. Helga thiab Margaret thiaj li coj cov tub rog ntawm Celestial Empire. Qhov tseem ceeb ntawm no yog yuav luag liab qab, ces Suav yuav tsis muaj hwj chim. Thiab ntaus, ntaus, thiab tawg.
  Helga nias lub zog nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab squeaked:
  - Lub koob meej rau Fatherland ntawm lub Reich!
  Margaret, kuj siv nws cov ntiv taw liab qab, xa foob pob hluav taws ntawm Suav, rhuav cov neeg tawm tsam thiab squeaked:
  - Lub koob meej rau kev ntseeg hauv Aryan communism!
  Xws li kev sib ntaus sib tua ob leeg Aryan zoo nkauj.
  Thiab ntawm no yog Anastasia Vedmakova, tus ntxhais no uas tau los ua cov lus dab neeg hauv ntau yam kev tsov kev rog. Nws maj nrawm rau hauv kev sib ntaus sib tua ntawm qhov kawg MIG-25 fighter. Thiab cia peb tua cov Suav. Kuj tseem yog ib tug ntxhais nyob mus ib txhis uas tawm tsam ntau lub sijhawm.
  Thiab fights nyob rau hauv ib tug bikini thiab barefoot. Zoo heev thiab. Tsis muab tus yeeb ncuab me ntsis kev hlub tshua.
  Anastasia nias lub khawm nrog nws cov ntiv taw liab qab. Tua ntau lub dav hlau Suav nyob rau hauv ib qho tawg, thiab squeaks aggressively:
  - Tus tub rog Lavxias tsis ntshai tuag,
  Peb tsis ntshai tuag ntawm tshav rog!
  Rau qhov dawb huv Motherland yuav tawm tsam ...
  Thiab txawm tuag yuav yeej!
  Thiab Vedmakova yuav raug cua tshuab....Thiab lub foob pob hluav taws yuav tawg ib lub kaum os Suav dav hlau.
  Yog lawm, cov ntxhais Soviet nyob rau sab saum toj ... Ntawm no cov ntxhais los ntawm ntau lub ntiaj teb sib sau ua ke thiab tsoo cov tub rog ntawm lub ntiaj teb xilethi-aus.
  Nov yog Anna Vinogradova hauv kev sib ntaus sib tua. Kuj tseem yog tus tsav, thiab siv liab qab, zoo nkauj ob txhais ceg hauv kev sib ntaus sib tua.
  Tab sis ob tus neeg tsav nkoj Anna thiab Anastasia tseem tsis tau siv tag nrho lawv cov peev txheej hauv kev sib ntaus sib tua. Yog li ntawd, lawv tau muab lawv lub tsho pov tseg thiab pib tsoo cov yeeb ncuab nrog kev pab ntawm lub txiv mis liab liab.
  Ntawm no lawv nias cov nyees khawm nrog lawv thiab tso tawm tau tshwm sim. Thiab cov Suav raug hlawv.
  Cov ntxhais qw ib leeg:
  Cia peb txaus siab rau lub ntiaj teb tsis muaj kev phem,
  Txawm tias qee zaum nyuaj rau ntseeg ...
  Cov menyuam yaus yuav ua si thiab luag
  Thiab peb yuav ua tiav kev tsis txawj tuag - tej zaum!
  Tus ntxhais sib ntaus zoo li eagles tiag tiag thiab tsov. Ntawm no yog tag nrho cov poj niam tub rog.
  Tsuas yog ib tug txiv neej Oleg Rybachenko. Nws zoo li ib tug me nyuam tub, tab sis heev nqaij thiab zoo nraug. Tsis xav tias poj niam hlub nws. Qhov tseeb, nws yog ib qho zoo rau cov neeg laus lub siab, tab sis lub cev hluas.
  Oleg khiav ib lub zeb nrog ntaj, txiav ntau tus Suav thiab hu nkauj:
  - Tus tub teb, furrow nws ob muag:
  Kuv xav ua haujlwm dawb huv Russia ...
  Cia kom ntshav ntau
  Tiamsis Vajtswv cawm tau peb!
  Natasha, tso xob laim los ntawm nws lub txiv mis liab, sau tseg:
  - Cov vajtswv Lavxias muaj zog tiag tiag,
  Tab sis lawv tsis pab cov tsis muaj zog ...
  Yog koj muab siab npuab Vajtswv Rod -
  Tsim lub ntiaj teb lub zog!
  Thiab tus ntxhais nrog nws pob taws liab qab succumbed rau grenade nrog lub zog tuag taus. Thiab rhuav tshem ib pawg thiab tag nrho lub roob ntawm Suav.
  Augustine bared nws cov hniav thiab hais tias:
  Peb yog cov yeej tiag tiag!
  Thiab tawm ntawm ruby txiv mis, nws zoo li banging rau Suav. Ib tug zoo heev thiab sib ntaus sib tua ntxhais tig tawm.
  Thiab tag nrho cov beauties qw nyob rau hauv chorus:
  - Rau qhov loj tshaj ntawm communism!
  Thiab lawv yuav siv zog ntxiv los ntawm qhov thib tsib. Thiab tam sim ntawd ib lab Suav tau thim rov qab lawv cov hooves.
  Gerda, nrog kev pab ntawm lub txiv mis liab liab, xa ib daim av kuv, sau tseg:
  Peb muaj kev yos hav zoov zoo!
  Cov ntxhais Ninja, tsoo cov Suav, squeaked:
  Peb yog cov muaj zog tshaj hauv ntiaj teb no
  Soak tag nrho cov yeeb ncuab hauv chav dej!
  Peb tsis ntseeg ninja kua muag,
  Thiab peb yuav muab lub siab phem Suav!
  Thiab liab qab pob taws ntawm cov ntxhais dua, zoo li yog hais tias lawv yuav pov peas ntawm kev tuag, tearing daim tawv nqaij ntawm cov tub rog daj rau hauv shreds.
  Oleg Rybachenko xuav dua, thiab pom li cas cov crows tau xuas nrig ntaus Suav, nws hu nkauj:
  Tus maum dub, ntawm lub ntsej muag ntawm kev tuag, tab tom tos tus neeg raug tsim txom thaum ib tag hmo!
  Margarita pov lub foob pob nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaked:
  - Tab sis Pasaran!
  Los ntawm txoj hlab ntaws yuav xa xob laim ...
  Cov me nyuam hu nkauj, thiab cov ntxhais ntawm tag nrho cov kab txaij thiab cov neeg ntawm exterminating Suav uas tawm tsam USSR khaws;
  Hauv ntiaj teb no muaj kev nyuaj siab thiab muaj hmoo,
  Pob zeb nrog txoj hmoo pov lub seine!
  Qee zaum Pallas zoo li nees,
  Tu siab thiab npub xyoob!
  
  Ntsuas qhov qaug cawv hauv qab ntawm cov tsom iav,
  Xav kom tus ntsuj plig puv qhov mob!
  Xav tias kub delirium ntawm cov pos huab,
  Tej zaum gild lub hnab nyiaj!
  
  Kuv tseem yog ib tug tub ntsuab
  Lub neej yog pob tshab, zoo li lub hiav txwv nto!
  Sib sib zog nqus hauv kev hlub nrog Fatherland,
  Nco txog Russia hauv ib zaj nkauj!
  
  Lub neej zoo li cov nees nyob hauv ib lub carousel,
  Txhua lub sijhawm zoo li dej!
  Cia cov yeeb ncuab mus vwm
  Yog li ntawd tus tub rog ntawm kev ua haujlwm yeej!
  
  Ua ib tus neeg ua haujlwm thiab cov neeg ua liaj ua teb ua ke,
  Nws muab rauj ntawm nws txhais tes, ua haujlwm rau nws tus kheej!
  Nws yog ib qho nyuaj thiab lub hnub yog heev soaring,
  Pioneer yog nkees - nkees!
  
  Tab sis kuv ua hauj lwm tsis yog rau ib tug neeg xwb,
  Kuv tau siv rau pab pawg liab!
  Peb yuav muab tag nrho cov scum pov rau hauv swamp,
  Hauv ib lo lus, peb cov lus Lavxias muaj zog!
  
  Tes tau muaj zog los ntawm kev ua haujlwm sai,
  Koj tsis yog ib tug tub lawm - ib tug tho kev!
  Yog li ntawd lub teb chaws blooms nyob rau hauv ib tug ntshiab ntuj,
  Ua piv txwv!
  
  Ntawm no nws raug xa mus rau pem hauv ntej raws li ib tug neeg pab dawb,
  Thiab nws tau dhau mus rau tag nrho kev tsov rog mus txog thaum kawg!
  Yunak tau los ua yeej rau Komsomol,
  Tus Tswv tau tshoov siab rau kev sib ntaus sib tua ntawm lub siab!
  
  Thiab tom qab ntawd tus nkauj nyab, tshoob, kev xyiv fab,
  Cov menyuam yaus lub suab luag hnov hauv tsev!
  Kev tshawb fawb yuav yeej, Kuv ntseeg tias muaj hnub nyoog laus
  Lub yeeb koob thiab kev vam meej yuav nyob mus ib txhis!
  Sawv los, Oleg Rybachenko tau sau tseg tias nws tau pw me ntsis ntau dua li qub.
  Ivanhoe twb tau tswj kom khob nws tus nrog sib ntaus tawm ntawm nws tus nees thiab tus tub terminator tsis pom qhov no.
  Tab sis Richard tsis sawv thiab npaj txhij. Lionheart muab hmuv hmuv thiab Oleg Rybachenko pom zoo.
  Ob tug knights sib cais. Vajntxwv siab dua thiab hnyav dua. Oleg tau sau tseg tias, pom meej, Nws Majesty xav ntsib Ivanhoe nws tus kheej hauv qhov kawg.
  Zoo, yuav ua li cas.
  Ob tug knights sib cais. Rebecca hnia Oleg goodbye. Thiab tus ntxhais ua nws mob siab rau.
  Oleg sau tseg:
  - Ua tsaug! Kuv tuaj yeem ua rau koj tus menyuam!
  Rebecca tawm tsam:
  - Ib tug tub tawm ntawm kev txij nkawm yog kev txaj muag!
  Tus tub terminator teb tias:
  - Txhua yam zoo dua! Nws yuav yog ib tug tub rog tiag tiag! Zoo, kuv yuav tsum mus!
  Ob tug tub rog tau txav los ze dua.
  Oleg pom tias Richard yog ib tug neeg txawj fighter, thiab agile heev thiab ceev, thiab heev technical. Ntawm no nws ua ib tug dag zog nrog ib tug hmuv. Tab sis Oleg yog ib qho nyuaj rau confuse thiab txav ceev. Thiab ntaus tus tub nrog lub zog ntawm lub cev nyob rau hauv ib tug inclination. Cov hmuv tawg tawg tawg. Richard nco.
  Tab sis los ntawm qee qhov txuj ci tseem ceeb, Lionheart tau dim. Thiab ob tug nees sib cais. Oleg hloov nws hmuv. Vajntxwv zaum tsis txawv txav hauv lub eeb. Thiab nws tsis yooj yim rau thawb nws.
  Lawv pib los ze dua. Oleg, noj kom zoo dua ntawm lub sijhawm, ua rau nws lub cev sib tw thiab tib lub sijhawm tawm ntawm tus nees. Lub tshuab muaj zog heev uas Richard tau tsoo nrog nws tus nees. Tab sis Oleg tau txais kev thawb uas nws tus nees poob ib yam nkaus.
  Ces dua muaj ib tug kos.
  Ob tug nees tau sawv ... Oleg pom tias huab tais tiag tiag zaum hauv lub eeb zoo li hnab looj tes.
  Thiab hais tias nws tsuas yog coj los nrog ib tug nees. Tab sis Richard tus Lionheart tus nees yuav loj dua thiab hnyav dua.
  Tom qab ntawd Oleg txiav txim siab hloov mus rau lub ntxhuav, uas tau los ua nws qhov khoom plig tom qab kov yeej tus tub rog African. Nws yog ib lub tswv yim nthuav, muaj peev xwm nce lub zog ntawm tus tub.
  Tus tsiaj pib ncaws thaum xub thawj. Tab sis Oleg hais tias:
  - Koj thiab kuv yog tib cov ntshav - koj thiab kuv!
  Thiab tus ntxhuav tau mloog. Tsis muaj sij hawm mus ncig ntxiv.
  Thiab ntawm no dua cov knights dispersed nyob rau hauv sib txawv cov lus qhia. Thiab cia peb mus nrog ceev ceev.
  Oleg Rybachenko tau hais tias:
  - Tsok, tsok, tsok - kwj rolls ... Lub dashing cavalry drives cov dawb!
  Thiab yog li ntawd lawv tau ua ke. Oleg Rybachenko tau khiav tawm ntawm hmuv ntawm Richard lub Lionheart thiab ntaus lub nruab nrab ntawm daim ntaub thaiv npog. Thiab lub tshuab tau tsoo thiab tsoo tus huab tais ntawm Britain nrog nws tus nees. Tab sis tus ntxhuav loj heev ciaj sia.
  Thiab ntawm no yog ib qho kev yeej muaj koob meej.
  Tam sim no qhov kawg tau los. Ob leeg knights npaj los sib ntaus nrog frenzy thiab npau taws.
  Ivanhoe saib sab nraud zoo siab. Nws pom meej tias nws nkag siab tias tus yeeb ncuab muaj zog heev, tab sis nws tau npaj txhij rau qhov kev sim.
  Oleg Rybachenko kuj muaj kev ntseeg siab. Nws muaj kev paub ntau yam hauv kev sib ntaus sib tua. Txawm hais tias muaj kev sib tw tsawg dua. Thiab nws nkag siab tias Ivanhoe, rau tag nrho nws cov txheej txheem zoo kawg nkaus, tsis yog nws tus yeeb ncuab.
  Txawm li cas los, tsis txhob underestimate tus yeeb ncuab. Ivanhoe, nrog rau qhov loj me me, kov yeej cov neeg sib tw loj dua nws tus kheej. Nws txhais tau tias nws tau ua ib yam dab tsi.
  Oleg Rybachenko txiav txim siab tias nws yog qhov zoo dua los txuas ntxiv kev tawm tsam ntawm cov ntxhuav. Thiab qhov no yog qhov hnyav.
  Ob leeg knights rov sib tw ntawm ib leeg. Ivanhoe zaum motionless. Tab sis nws tau pom tseeb tias nws tau npaj txhij heev. Thaum Oleg ib txwm txav deb ntawm tus nrog sib ntaus hmuv thiab ntaus nyob rau hauv nruab nrab ntawm daim ntaub thaiv npog, nws tus nrog sib ntaus tau txav daim ntaub thaiv mus rau sab laug thiab softened lub tshuab. Ob tug knights sib cais, khob ib leeg tawm ntawm lawv cov nees.
  Oleg Rybachenko sau tseg:
  - Kuv cov txheej txheem!
  Thiab lawv tau sib cais dua, thiab txhawb nqa lawv cov nees rushed kom sib ntsib. Txog tam sim no, Ivanhoe ua dag zog nrog rab hmuv, thiab ntaus daim thaiv, tab sis Oleg coj kev tiv thaiv mus rau sab xis, thiab ntaus rov qab nrog twist. Tab sis Ivanhoe tswj kom khiav tawm. Ib zaug ntxiv lawv tau tawg hauv kev kos. Thiab lawv tau pib txav los ze rau zaum peb.
  Oleg xav tias tom qab tag nrho, nws tus nrog sib ntaus yog yooj yim incredibly ceev. Rau tib neeg, nws ntse dhau lawm. Thiab nws puas yog ib tug hitman? Zoo, tus yeeb ncuab muaj zog dua, kev ua tsov rog nthuav dav dua.
  Oleg ua kev dag ntxias nrog nws hmuv, thiab nws tus nrog sib ntaus kuj sim dag nws tus khub.
  Tab sis Oleg tseem txav nrawm dua, thiab yuav ua li cas nws ntaus nws hauv plab nrog rab hmuv, hla daim thaiv. Cov kev cai thov kom ntaus nrog rab hmuv, thiab tsis hais qhov twg. Tsuas yog nyob rau hauv lwm tus neeg tus nees tau suav hais tias yog kev txaj muag. Lub sijhawm no, Ivanhoe tau txais lub tshuab muaj zog thiab poob nrog tus nees. Tsis tas li ntawd, lub tsho tiv no tseem hnav, thiab tus tub hluas raug mob hnyav.
  Horn tshaj tawm Oleg Rybachenko tus yeej. Thiab nws tau muab ib lub goblet golden nrog pebbles, thiab ntawm chav kawm ib tug khoom muaj nqis hauv siab.
  Nyob rau tib lub sijhawm, hauv kev hwm ntawm tus yeej ntawm kev sib tw thoob ntiaj teb, lub koob tsheej tau tshaj tawm nrog kev koom tes ntawm cov ntxhais zoo nkauj thiab ntxim hlub.
  Oleg Rybachenko noj thiab haus ntau heev. Cov ntxhais seev cev maj mam ntuav tawm ntawm lawv cov khaub ncaws, tshuav NW nyuam qhuav npog los ntawm cov ntaub nyias nyias. Oleg, qaug zog, thiab haus cawv ntau kim thiab muaj zog cawv, tsaug zog.
  Nws npau suav txog nws tus kheej taug txuj kev nyuaj hauv lwm lub ntiaj teb.
  Oleg Rybachenko thiab Margarita Korshunova tam sim no tau sib ntaus sib tua ntawm ntug dej hiav txwv, tawm tsam cov samurai.
  Tus tub thiab tus ntxhais khiav mus rau lawv cov yeeb ncuab, ua kom lawv rab ntaj ntog. Thiab nrog rau lawv, muaj cov ntxhais hauv kev tawm tsam.
  Helicopters ncig saum toj no.
  Lub ntug dej hiav txwv ntawm Nyiv yog cov xuab zeb, cov ntug hiav txwv dej. Thiab lawv khawb trenches thiab ntau redoubts.
  Cov hlau yog ncab, thiab muaj cov tshuab rab phom yees. Cov tub rog Lavxias qhib hluav taws.
  Tab sis cov me nyuam yog tsis txawj tuag, thiab cov ntxhais yog cov dab uas muaj kev tiv thaiv khawv koob, thiab tsis muaj mos txwv los yog plhaub tsoo lawv.
  Lawv tsoo cov tub rog ntawm lub tebchaws daj.
  Oleg Rybachenko txiav samurai, ua ib txwm zeb. Tom qab ntawd nws pov ib lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab. Scatters cov Japanese nyob rau hauv txawv kev qhia.
  Tus tub nco txog zaj yeeb yaj kiab: "Empire of the Sun". Kuj tseem muaj ib tug me nyuam ua cim. Lus Askiv, dub plaub hau. Los ntawm txoj kev, nyob rau hauv lub chav kawm ntawm cov zaj duab xis nws hloov ntau heev uas tej zaum koj yuav xav hais tias txawv actors ua si tib tus tub. Txawm nws cov plaub hau sib dua. Oleg Rybachenko tau saib zaj yeeb yaj kiab no thaum xub thawj yam tsis muaj kev txhais lus, thiab xav tias tus tub zoo li nug cov neeg Nyij Pooj rau khau thaum nws nyob hauv caug. Tom qab ntawd, tau txais nkawm khau, nws nkag mus rau hauv ko taw liab qab, hla cov hlau.
  Ntawm no yog ib qho nthuav kev xaav yam tsis muaj kev txhais lus. Tom qab ntawd nws zoo li tus tub hluas tab tom nyiag zaub, lossis tau txais zaub mov. Thaum koj saib movie nrog kev txhais lus, txhua yam txawv. Thiab phau ntawv txawv me ntsis.
  Yog lawm, ib tug me nyuam tub liab qab, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv huab cua sov ntawm yav qab teb Tuam Tshoj, tej zaum zoo dua li khau. Txawm hais tias rau ib tus neeg Askiv qhov no yog qhov kev txiav txim siab ntawm koob meej.
  Ntawm no Oleg Rybachenko tso rau khau tsuas yog nyob rau hauv lub parade, los yog ntawm lub rooj sib tham nrog tsar. Ntau ntau dexterous nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua yam tsis muaj tus general lub khau boots. Tsis tas li ntawd, lub cev tsis txawj tuag tsis ntshai khaub thuas, kis kab mob, lossis raug mob. Yog li nws tsis xav tau khau hauv lub caij ntuj no, thiab nws tsis txaus ntshai khiav los ntawm snowdrifts.
  Qhov ntawd yog qhov zoo dua thaum koj zoo li koj muaj kaum ob xyoos? Nws yog ib qho ua tau los ua tsis muaj khau, thiab flicker nrog liab qab, puag ncig, me nyuam pob taws thiab qhov no yog qhov qub. Thiab txawm zoo nkauj.
  Thiab ib tug neeg laus yuav ua tsis taus pa. Thiab yog li koj ib txwm zoo li menyuam yaus thiab nws zoo heev. Tsis tas li ntawd, nws lub ntsej muag hluas tsis tiv thaiv nws los ntawm kev ua tub rog, ib tug duke, thiab tau txais ntau lub npe.
  Thiab ua tus txiv neej nplua nuj tshaj plaws hauv Russia.
  Tam sim no, Oleg pov pob zeb sawdust nrog nws txhais ko taw liab qab thiab rhuav tshem cov neeg Nyij Pooj.
  Tom qab ntawd, thaum nws xuav, thiab pawg neeg coob coob ua lag ntseg, tau txais lub plawv nres thiab poob rau ntawm cov tub rog ntawm lub teb chaws Ottoman ntawm Rising Sun. Thiab tho cov pob txha taub hau ntawm cov tub rog.
  Margarita kuj txiav cov neeg Nyij Pooj. Thiab nrog cov ntiv taw liab qab ntawm cov me nyuam ko taw nws cuam boomerangs ntawm kev tuag. Nws nco txog Oleg ntawm Gerda. Nws tsuas yog yuav yog lwm txoj hauv kev. Yog li ntawd nws loj hlob mus rau ib tug neeg laus sai heev. Thiab tus no yog ib tug neeg laus, txawm tias ib tug poj niam laus, tab sis nws tau los ua ib tug ntxhais. Thiab kuj tsis muaj taw. Thiab nws yog ntau dexterous yam tsis muaj khau.
  Tseeb tiag, ob qho tib si khau thiab khau thiab khau tiv thaiv koj ntawm kev txav thiab khiav.
  Thiab txij li thaum cov me nyuam tsis txawj tuag muaj kev txav ceev dua li cheetah thiab lwm yam tsiaj hauv av, cov khau ntawm lawv txhais taw sai sai. Yog li Oleg nyiam sib ntaus sib tua hauv luv luv xwb.
  Nrog nws lub cev zoo nkauj thiab cov leeg nqaij, nws tseem zoo dua. Ntawm no Bruce Lee muaj lub cev nyem thiab nws nyiam ua liab qab ntawm lub duav.
  Oleg, ntawm qhov tod tes, muaj huv si, du, me nyuam yaus, tab sis tawv nqaij tawv heev, uas tsis muaj caws pliav thiab kub hnyiab, thiab nws yuav zoo nkauj yuav luag liab qab.
  Thiab luv luv yog li ntawd - rau decency.
  Thiab nyob rau hauv lub nroog Makarenko, cov tub ntxhais hluas raug kaw nyob rau hauv luv luv thiab beacons, thiab thaum nws yog kub, tsis muaj T-shirts. Thiab yog li ntawd lawv tau mus rau lub caij txias heev. Uas tsis zoo heev rau lub cev.
  Tab sis nws tseem kub tam sim no. Lub caij ntuj sov nyuam qhuav dhau los saum nws lub taub hau, lub Xya Hli kawg. Thiab qhov no yog Nyiv, qhov twg nws tseem sov thiab qab ntxiag rau lub sijhawm no. Cia nws nyob rau sab qaum teb.
  Los ntawm txoj kev, nyob rau sab qab teb ntawm Nyiv, lub caij ntuj no yog me ntsis. Thiab nyob rau sab qaum teb, lub caij ntuj no txias heev. Txawm hais tias lub teb chaws kuj me me. Tab sis cov dej txias ntws ncig sab qaum teb, thiab cov dej sov ntws ncig sab qab teb. Los ntawm txoj kev, nyob rau hauv Port Arthur, lub caij ntuj no yog me ntsis ntau dua nyob rau hauv Vladivostok. Kuj tseem muaj kev hloov pauv hauv kev nyiam dej hiav txwv thiab dej ntws.
  Oleg Rybachenko fights nyob rau hauv no zoo kawg thiab vam meej av. Kuv yeej tsis xav tua cov neeg Nyij Pooj. Cov no tsis yog tus mob coronaviruses, tab sis cov neeg nyob.
  Tshwj xeeb ntawm lawv muaj ntau cov tub ntxhais hluas sib ntaus sib tua. Cov tub hluas Japanese zoo nraug heev. Lawv muaj cov yam ntxwv softer dua li cov neeg laus thiab tsis yog daj, thiab yog li ntawd ntau dua li cov neeg European. Thiab cov ntxhais Japanese kuj zoo nkauj heev.
  Tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv Nyiv, ntau tus poj niam lighten lawv cov tawv nqaij, thiab zoo li Europeans ntau dua.
  Yog lawm, tua lawv tsis zoo siab heev. Koj twb ua cas nkees ua luaj li no cov ntshav.
  Tab sis ntawm qhov tod tes, kev ua tsov rog zoo li kev zoo siab npuas hauv koj. Thiab koj pib thrash lub samurai nrog nruj, nruj quab yuam.
  Oleg Rybachenko dua tuav lub turntable nrog ntaj. Txiav tawm ntau tus Japanese thiab roared:
  - Lub koob meej rau lub sijhawm ntawm Tsar Nicholas.
  Margarita kuj cuam tshuam kev tua neeg ntawm kev tuag nrog nws cov ntiv taw liab qab. Tshem tawm ntau tus Japanese, thiab chirped, baring nws cov hniav:
  - Lub koob meej rau lub sijhawm ntawm cov vaj ntxwv zoo!
  Tom qab ntawd, cov me nyuam tsis txawj tuag yuav nplawm. Thiab khoom plig ntawm kev puas tsuaj yuav poob rau txoj haujlwm ntawm cov neeg Nyij Pooj. Ua txhaum ntawm lawv cov pob txha taub hau.
  Thiab nyob rau hauv lub hiav txwv, ib tug ntxhais tab tom sib ntaus sib tua nrog ib tug daj horde. Cov neeg tua neeg tua neeg ntawm kev zoo nkauj hauv bikinis yog kev sib ntaus sib tua ntawm samurai. Thiab cov ntxhais qhia cov qib siab tshaj plaws thiab sib ntaus sib tua.
  Marina nrog nws cov phooj ywg taw liab qab taw tes rau cov neeg Nyij Pooj. Muaj tseeb hluav taws thiab hais.
  - Ib, ob, peb... Ua rau Japanese! 4, yim, 5! rhuav lub nkoj!
  Thiab cov ntxhais txhawb nws, quaj:
  - rhuav lub nkoj!
  Thiab flash liab qab, puag ncig, liab heels. Masha, kuj yuav luag liab qab, tsuas yog luv luv, aims lub chim, thiab roars:
  - Muaj koob meej rau lub sijhawm ntawm tsarist communism!
  Thiab kuj zoo li hluav taws. Thiab lub mine apparatus yog launched. Thiab rams txoj cai mus rau sab ntawm Japanese cruiser.
  Masha squealed enthusiastically:
  - Kuv yog terminator warrior!
  Thiab nws liab qab, puag ncig heels yog li seductive. Thiab cov neeg coob tsuas yog cov ntxhais xwb. Kuv tuaj yeem hais li cas, nws zoo nkauj heev.
  Marina, sim ua kom nws cov neeg sib tw, grunted:
  - Lub koob meej rau lub Soviet Fatherland! Peb yuav nyob hauv qab kev ntseeg!
  Thiab lwm tus yeeb ncuab cruiser yog dab dej.
  Nws yog qhov zoo thaum pab pawg tsuas muaj cov ntxhais. Thiab cov ntxhais nyiam khiav hauv tshav kub hauv lawv cov luv. Thiab lawv yeej nyiam nws, rau ntuj txiag teb tsaus.
  Ntawm no tus ntxhais Melonica coj nws thiab tso lub boomerang nrog nws cov ntiv taw liab qab. Thiab ob peb Japanese txiav tawm poob rau hauv hiav txwv.
  Melonica coj nws thiab hu nkauj:
  - Kuv txoj kev ntseeg, kev ntseeg nyob rau hauv communism!
  Thiab dua launches ib tug tua neeg boomerang.
  Masha coj lwm lub txiaj ntsim ntawm kev tuag rau tus yeeb ncuab. Thiab tam sim no lub nkoj nkoj ntawm Japanese tub rog tau tawg dua. Nws yog qhov tseeb tias nws yog qhov phem rau kev sib ntaus nrog cov poj niam Lavxias. Lawv yuav tom tsov nrog lawv cov hniav.
  Natasha nyob rau hauv kev tawm tsam txiav ib tug Japanese tub ceev xwm nyob rau hauv ib nrab. Thiab aggressively tshaj tawm, baring nws cov hniav:
  - Lub zog Lavxias teb sab ntsuj plig nyob hauv lub ntiaj teb!
  Thiab ib zaug ntxiv, kev zoo nkauj hauv kev tawm tsam hnyav.
  Zoya, nrog nws lub pob taws liab qab, pov lub foob pob hluav taws. Tore apart tag nrho pawg ntawm Japanese. Thiab nws rub tawm ntau samurai tes thiab taub hau. Ces tus zoo nkauj hu nkauj:
  - Kuv ntseeg hauv communism loj!
  Thiab xob laim yuav ya tawm ntawm nws lub txiv mis strawberry.
  Augustine ntawm kev tawm tsam zoo li tus cobra. Ntawm no yog ib tug me me Japanese tank cia torn sib nrug los ntawm ib tug grenade pov los ntawm nws. Thiab kev zoo nkauj fiery pov nws, ntawm chav kawm, nrog kev pab los ntawm nws liab qab ntiv taw.
  Tom qab hu nkauj:
  - Cog siab rau Tsar Nicholas! Kuv xav kom nws cov menyuam yeej!
  Svetlana kuj yog tsiaj nyaum tiag tiag hauv kev sib ntaus sib tua. Ua kua muag rau cov neeg Nyij Pooj no, zoo li lawv yog qee yam ntawm cov menyuam roj hmab.
  Thiab tus tub rog tau qw rau saum nws lub ntsws li xob laim tawm ntawm nws lub txiv mis strawberry:
  - Rau lub sijhawm tsarist! Nicholas II yog eagle tiag tiag!
  Thiab nrog nws lub pob taws liab qab, tus ntxhais yuav pov lwm lub pob zeb tawg.
  Tab sis nyob rau hauv kev tawm tsam thiab lub tank neeg coob ntawm Gerda. Tus ntxhais sib ntaus hauv lub tsheb Lavxias.
  Thiab ntawm no nws qhia nws tus kheej los ntawm qhov zoo tshaj plaws sab.
  Nrog taw liab qab, Gerda aims rab phom thiab tua cov yeeb ncuab. Lub plhaub rhuav tshem lub tsheb Japanese.
  Blonde nyob rau hauv bikini roars:
  - Lub koob meej rau peb lub teb chaws -
  Dab Ntxwg Nyoog yuav tsis kov yeej peb!
  Lub vixen liab liab nyob rau hauv kev tawm tsam, tsoo riam phom ntawm samurai roars:
  - Rau qhov zoo ntawm Aryan tswv yim!
  Ob txhais taw taw taw lub breech ntawm rab phom.
  Ces nws qw nrov nrov:
  - Rau peb Reich tshiab!
  Christina, tua ntawm samurai, sau tseg:
  - Lub neej yav tom ntej ntawm lub teb chaws Yelemees yog ua ntej! Nyob rau hauv lub meantime, peb tab tom sib ntaus sib tua rau tsarist Russia!
  Thiab nws kuj nias lub pedal nrog nws pob taws liab qab.
  Magda, tua cov yeeb ncuab, aggressively tawm, baring nws fangs:
  - Peb yuav rov yug dua tshiab thiab txias dua Russia!
  Thiab nws flashed pearly hniav. Yog lawm, cov no yog plaub tug txiv neej sib ntaus sib tua heev. Ntau qhov tseeb, cov ntxhais, uas yuav luag liab qab, tab sis zoo nkauj heev, thiab sib ntaus sib tua.
  Gerda, tua ntawm Japanese, ntxhi:
  -Txhua yam yog sib xyaw, intertwined,
  Lub tswb ntawm daim ntawv yog ringing ...
  Qhov tseeb cuav, dag dag
  Cov ntxhais liab qab pob taws!
  Charlotte, scribbling ntawm samurai nrog rab phom tshuab, roared:
  Duab ntxoov ntxoo, ntxoov ntxoo, ntxoov ntxoo ...
  Petrel tus duab ntxoov ntxoo ...
  Thiab nias lub khawm nrog nws pob taws liab qab, tus ntxhais liab plaub hau croaked.
  Christina, tsoo tus yeeb ncuab, lees paub tias:
  Rhuav lub teb chaws dua!
  Thiab nrog lub txiv mis strawberry, yuav ua li cas nws yuav nias tus dev, thiab lub cannon yuav tua ib tug projectile. Thiab nws yuav ncaj nraim mus rau lub mos txwv depot. Thiab tag nrho cov roj teeb yuav siv sij hawm ib zaug thiab tawg.
  Magda, thrashing tus yeeb ncuab lub graceful girlish ob txhais ceg nrog nws liab qab ntiv tes, cackled:
  Duab ntxoov ntxoo, ntxoov ntxoo, ntxoov ntxoo ...
  Petrel tus duab ntxoov ntxoo!
  Gerda nias lub khawm nrog lub txiv mis liab liab ntawm nws lub hauv siab thiab xa ib qhov projectile ntawm tus yeeb ncuab, tawm:
  - Nws yog lub sijhawm them rov qab!
  Charlotte, tua nrog kev pab ntawm nws cov ntiv taw liab qab, qw, tawm ntawm nws tus nplaig:
  - Ntxoov ntxoo, ntxoov ntxoo, ntxoov ntxoo,
  Petrel tus duab ntxoov ntxoo!
  Christina, tua nrog lub txiv mis ruby ntawm cov tub rog Nyij Pooj, tawm:
  - Hauv cua daj cua dub ntawm kev txom nyem thiab teeb meem!
  Magda, nrog kev pab ntawm nws cov ntiv taw liab qab, tsoo cov yeeb ncuab thiab squeaked:
  - Koj tsis tuaj yeem ntxias peb rau hauv kev hloov pauv!
  Gerda nto moo nplawm cov neeg Nyij Pooj siv ib puag ncig, liab qab, pob taws zoo nkauj thiab sau tseg:
  - Tsuas yog vajntxwv thiaj muaj teeb meem ntau!
  Cov ntxhais, qhov tseeb, tau kawg, yog Aryans ntawm qib siab tshaj plaws. Tam sim no lub teb chaws Yelemees yog lub teb chaws tsis muaj kev ntxhov siab. Hitler poob qhov kev xaiv tsa thawj tswj hwm, thiab nws txoj hauv kev rau lub hwj chim twb zoo li ploj lawm. Thiab nws tsuas muaj qee tus txheeb ze nyob hauv Reichstag.
  Oleg Rybachenko, tawm tsam cov neeg Nyij Pooj, nco qab tias qee yam zoo sib xws hauv Russia.
  Thaum Zhirinovsky, uas tau muab piv nrog Hitler, yeej thawj qhov chaw hauv kev xaiv tsa rau Lub Xeev Duma, tab sis tuaj yeem tsis tsuas yog txhim kho kev vam meej, tab sis txawm tuav nws txoj haujlwm.
  Tus tub pov ob peb hnub qub nrog nws cov ntiv taw liab qab. Lawv ripped qhib lub plab ntawm ib lub kaum os Japanese. Ces tus tub rov xav dua.
  Hais tias Zhirinovsky yog ib tug coward thiab nws muaj tus ntsuj plig ntawm ib tug hare. Tus neeg pov npav xav li cas thiab tsis pov npav rau nws hauv kev xaiv tsa thawj tswj hwm hauv tebchaws Russia.
  Tus tub terminator xuav xuav, thiab crows pib ntog rau cov neeg Nyij Pooj, uas, tau stunned, los ua ib tug battering ram. Thiab pierced los ntawm lub taub hau ntawm lub samurai.
  Ces tus tub rov xav dua. Ntawm no tib neeg feem ntau xav illogically. Qhov tseeb, lawv tau ntxias ib zaug los ntawm Yeltsin. Txawm hais tias nws pom tseeb tias Boris tsis ci nrog kev txawj ntse. Thiab hais tias tus thawj tswj hwm los ntawm nws yog nruab nrab. Qhov tseem ceeb tshaj plaws yog Yeltsin tawv ncauj, nrog lub siab xav hloov pab pawg, uas yog, npaj cov neeg ua haujlwm leapfrog. Nyob rau hauv no hais txog, Lukashenka zoo ib yam li nws, kuj nyiam mus shuffle lub lawj ntawm cov neeg ua hauj lwm thiab hloov Shilov rau Mylov. Txawm hais tias kev sib hloov cov neeg ua haujlwm nquag dhau los ua rau muaj teeb meem.
  Piv txwv li, lub yim Prime Minister Rumos twb tau ua yeeb yaj kiab. Thiab muab tso rau hauv nws qhov chaw txawm phem dua. Lukashenka feem ntau pib vwm ntau xyoo. Thiab txawm tias nws tus kheej entourage pib to taub tias tus dictator yog kiag li tsis txaus. Tsis xav tias ntau tus thawj tswj hwm tau mus rau pawg thawj tswj hwm. Muaj kev sib cais ntawm cov neeg tseem ceeb tswj hwm.
  Thiab Lukashenko coj li cas nrog tus mob coronavirus? Nws tus cwj pwm tsuas yog vwm xwb! Tab sis hauv Belarus me ntsis, kev ntsuas cais tawm thiab kaw ciam teb tuaj yeem muaj txiaj ntsig zoo. Ntxiv mus, muaj lub taub hau pib hauv lub sijhawm.
  Tab sis Lukashenka coj tus cwj pwm tsis quav ntsej tib neeg txoj kev noj qab haus huv. Thiab Belarus tau hla tebchaws Ltalis thiab Tuam Tshoj raws li tus lej ntawm tus kabmob.
  Tom qab ntawd, feem ntau ntawm Belarusians ntxub tus dictator. Thiab tsuas yog kev dag ntxias loj heev, kev siv kev tswj hwm kev tswj hwm, kev nyuaj siab rau cov neeg xaiv tsa, tau muab txoj hauv kev los yeej qhov kev xaiv tsa thib rau hauv Belarus.
  Oleg Rybachenko tau ua npauj npaim npauj npaim txheej txheem nrog ntaj, txiav lub kaum os samurai thiab hu nkauj:
  - Peb cog lus tsis nyuaj, nws muaj tseeb, yog! Tab sis tom qab ntawd, nrog dab tsi nyuaj peb poob rau hauv abyss tag nrho tom qab!
  Thiab tus tub lub pob taws liab qab tau pib lub pob ntawv tua neeg tuag ntawm lawv cov sawdust.
  Yog lawm, kev kho mob rau tus mob coronavirus yog kim heev thiab kho dua kev noj qab haus huv. Yog li tus thawj tswj hwm Lukashenka tau cawm tsis tau dab tsi los ntawm kev tsis kam ua kev ntsuas ceev. Thiab dab tsi yog tus mob coronavirus, nws tseem yuav tsum tau ntsib hauv nws daim tawv nqaij. Lavxias teb sab vajtswv thiab siab zog rau txim rau cov dictators rau frivolity. Feem ntau, tsuas yog tsoomfwv ua txhaum cai cawm tib neeg txoj kev noj qab haus huv.
  Oleg Rybachenko pov ib lub foob pob hauv tsev nrog nws cov ntiv taw liab qab. Tam sim no nws yog ib tug tub uas tsis txawj tuag. Thiab roared rau saum nws lub ntsws:
  - Hwjchim ci ntsa iab rau lub teb chaws ntawm Russia, qhov twg tib neeg zoo li eagles!
  Margarita tuav tus kiv cua txais tos, thiab tsoo cov yeeb ncuab, squeaked:
  - Nov yog peb thaj av! Russia yog peb!
  Thiab lub pob taws liab qab ntawm tus ntxhais xa khoom plig ntawm kev puas tsuaj rau cov yeeb ncuab.
  Margarita xuav dua, thiab cov crows poob rau ntawm lub taub hau ntawm cov tub rog Nyij Pooj.
  Thiab tsis muaj dab tsi yuav cawm tau nws.
  Tus ntxhais yog kev sib ntaus sib tua thiab txias txaus los tsoo txhua lub zog ntawm tus yeeb ncuab.
  Natasha tab tom tawm tsam ... Nws tab tom txiav cov yeeb ncuab.
  Thiab ntawm no nyob rau saum ntuj Alenka nrog nws cov neeg coob.
  Tsib tus ntxhais nyob rau hauv ib tug loj loj nqaij grinder nrog peb hniav.
  Alenka tua los ntawm lub dav hlau cannon, rhuav tshem cov Japanese thiab squeaks:
  - Rau lub yeeb koob ntawm leej txiv- huab tais!
  Anyuta ntaus cov samurai nrog rab phom tshuab thiab qw:
  - Peb yuav tsis yeej nyob rau hauv vain!
  Alla poob ib lub foob pob ntawm Japanese txoj haujlwm thiab qw nrov nrov:
  - Thiab roob thiab hiav txwv!
  Maria kuj raug tua los ntawm rab phom dav hlau. Tshem tawm cov samurai thiab squeaked rau saum nws lub ntsws:
  - Ua Vajtswv tsaug!
  Marusya launched ib mine los ntawm qhov nyoob hoom qav taub lub tsev menyuam. Nws dhia, khob tawm cov tub rog Nyij Pooj.
  Thiab tus ntxhais hero bark:
  - Tag nrho peb lub tebchaws!
  Cov tsib coj ntawm samurai kom huv si. Thiab lub nyoob hoom qav taub nqa tam sim no tom qab tam sim no ntawm Nyiv.
  Nws yog ib qho nyuaj rau nres tsarist pab tub rog. Tshwj xeeb tshaj yog yog hais tias muaj xws li pilots nyob rau hauv nws, thiab Anastasia thiab Akulina.
  Anastasia Vedmakova fights nyob rau hauv nws luv. Thiab xa ib tug killer khoom plig ntawm kev puas tsuaj rau tus yeeb ncuab.
  Ces nws hu nkauj:
  - Tsar Nicholas zoo tshaj plaws hauv ntiaj teb!
  Thiab dua, nrog kev pab ntawm cov ntiv taw liab qab, nws aims ib rab phom dav hlau. Thiab knocks down lwm Japanese ace.
  Akulina Orlova kuj tawm tsam siab tawv. Thiab smashes cov Japanese kom huv si. Thiab nws siv nws cov ntiv taw liab qab. Thiab dua lwm lub dav hlau ntawm thaj av ntawm lub hnub nce zuj zus tuaj. Tom qab ntawd nws yuav qw, thiab aggressively:
  - Kuv yog tub rog cia li hais, tsuas yog super!
  Thiab wink ntawm tw. Zoo li, koj tseem tsis tau muaj lub caij nyoog me ntsis ntawm samurai. Thiab cov ntxhais yeej yuav rhuav koj ib leeg.
  Anastasia Vedmakova tsoo lub tsheb Japanese dua. Ntau precisely, lub dav hlau primitive chirps:
  - Peb yuav muab peb tus ntsuj plig rau peb Leej Txiv,
  Thiab peb yuav sawv thiab yeej dua!
  Akulina Orlova, tsoo lwm lub tsheb nrog kev pab ntawm nws cov ntiv taw liab qab, squeaked:
  - Lub koob meej rau lub Royal Fatherland! Glory to Tsar Nicholas II!
  Thiab tus tub rog ua rau lwm qhov zoo kawg nkaus tig. Thiab ob lub dav hlau Japanese sib tsoo. Thiab cov plywood thiab cov khib nyiab poob rau hauv cov lus qhia sib txawv.
  Txog tam sim no, Nyiv yog lub hauv paus qis dua rau Russia ua dav hlau. Tsis tas li ntawd, nws tseem tsis tau muaj lub sijhawm los tuav lub sijhawm ntev. Cov Russians muaj zog heev.
  Yog li cov tanks txawm av.
  Cov neeg coob ntawm Elizabeth ntawm "Alexander thib peb" yog rushing mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Txawm hais tias nws qhov loj me me, lub tank Lavxias tau yooj yim nce ntawm ntug dej hiav txwv thiab tsis tau daig hauv cov xuab zeb.
  Yog li ntawd, cov tub rog Lavxias tseem tab tom tsiv nrog kev pab ntawm cov tso tsheb hlau luam muaj zog uas muaj peev xwm sib tsoo txhua lub zog.
  Elizabeth tua ib rab phom siv nws cov ntiv taw liab qab thiab hais tias:
  - Peb lub tebchaws yog Russia,
  Ua kom muaj kev zoo siab dua hauv ntiaj teb!
  Elena tua phom tshuab. Cov samurai tau ntog zoo li cov ntoo ntoo los ntawm cov khoom plig uas cov ntxhais xa tawm.
  Elena hais nrog luag:
  - Peb lub teb chaws yuav zoo nkauj dua,
  Pab cov ntxhais ntawm Russia!
  Ekaterina nias nws pob taws liab qab. Nws xa ib qhov projectile ntawm colossal tuag quab yuam. Tshem tawm ib pawg ntawm Japanese thiab squeaked:
  - Rau kev yeej muaj koob muaj npe!
  Euphrasia, tsoo cov Japanese nrog kab ntsig, sau tseg:
  - Tsis yog huab tais, tab sis kuj yog peb tus kheej!
  Elena rov qab siv nws cov ntiv taw liab qab. Nws rub lub samurai rau hauv torn pieces, thiab squeaked:
  - Yog, rau peb txoj kev yeej zoo!
  Elizabeth tua phom tshuab. Zoo, nws muaj ib tug crushing tank. Yog li thrashes Japanese.
  Tus ntxhais hu nkauj, txiav cov samurai hauv pawg neeg:
  - Tsis muaj leej twg zoo nkauj dua Motherland-Russia,
  Sib ntaus rau nws thiab tsis txhob ntshai ...
  Tsis muaj lub tebchaws, ntseeg Russia zoo nkauj dua,
  Nrog peb Ukraine, Belarus!
  Ekaterina, tua ntawm tus yeeb ncuab, bared nws cov hniav, nias nws liab qab pob taws ntawm tus txhais thiab bellowed:
  - Rau Russia, uas yog qhov zoo nkauj tshaj plaws ntawm txhua tus!
  Euphrasia, slashing nyob rau hauv lub frenzy ntawm lub samurai, thiab chopping down cov tub rog daj, aggressively tshaj tawm:
  - Russia sawv, thiab yuav sawv zoo li pob zeb!
  Thiab lub tank "Alexander thib peb" nrawm. Nws yog kev khuv leej, tab sis nws yog kev khuv leej uas Tsar Alexander III tuag ntawm plaub caug cuaj. Yog tias nws nyob ntev dua, tej zaum Russia yeej thawj tsov rog nrog Nyiv. Thiab ces lub autocracy yuav unshakable thiab invincible. Thiab nyob rau hauv Kev Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib 1, lub Ob Hlis lub coup tau tshwm sim thaum Russia tau nyob rau ntawm qhov kawg ntawm kev yeej.
  Tab sis yog tias tsis muaj kev sib ntaus sib tua nrog cov neeg Nyij Pooj, yuav tsis muaj kev xav. Thiab qhov ntawd txhais tau tias yog ib qho kev kub ntxhov ntawm kev tawm tsam thiab txhua yam kev koom ua ke. Tsis tas li ntawd, nyob rau hauv txoj cai, noj qab nyob zoo li ib tug nyuj, Alexander tus thib peb yuav nyob ntev. Thiab nws puas tuaj yeem tswj hwm tus kheej kom yeej Thawj Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb? Thiab yog dab tsi? Tus huab tais Austrian, uas tau mus rau hauv kev sib ntaus sib tua nrog Russia Franz, nyob yim caum-rau xyoo, thiab kho rau caum-yim. Thiab nws tuag hauv 1916! Thiab tias Alexander tus thib peb tsis tuaj yeem nyob ntev lossis ntau dua?
  Nyob rau hauv txhua rooj plaub, Russia yog tam sim no txiav txim los ntawm Nicholas II. Thiab nws txoj kev kav ntev.
  Nws twb ua ntej ntawm Catherine II nyob rau hauv lub sij hawm. Thiab yog li ntawd nws tseem tuaj yeem thaiv Peter lub Great. Los yog tej zaum Ivan tus txaus ntshai. Muaj tseeb tiag, nws tau txiav txim siab dawb huv rau qee lub sijhawm.
  Elizabeth hluav taws dua. tsoo lub tsheb Japanese, thiab baring nws cov hniav hais tias:
  - Kuv ntseeg nyob rau hauv lub era ntawm communism!
  Thiab winks ntawm nws cov neeg koom tes!
  Elena mows cia lub samurai tawg ntawm rab phom tshuab, thiab hais tias, baring nws cov hniav dawb:
  - Yuav muaj lub sijhawm tshiab thiab lub hnub nce!
  Thiab dua, nrog kev pab ntawm cov ntiv taw liab qab, tus ntxhais hluav taws.
  Ekaterina, firing ntawm nws cov neeg sib tw, aggressively tawm:
  - Lub sijhawm ntawm Tsar Nicholas II yuav muaj yeeb koob heev!
  Thiab tus ntxhais yuav ua rau nws tus khub. Zoo, lawv nyiam ua li ntawd.
  Thiab lub tank tsoo cov Japanese. Thiab ua phem rau cov tub rog.
  Ob tug poj niam German sib ntaus sib tua saum ntuj: Albina thiab Alvina. Lawv twb tau txais tag nrho thawj plaub qib ntawm St. George Cross. Thiab thawj tus ntoo khaub lig ua los ntawm nyiaj. Qhov thib ob yog nyiaj nrog hneev. Tus ntoo khaub lig thib peb yog golden. Ntxiv kub nrog hneev. Thiab qhov thib tsib uas cov ntxhais xav tau tiag tiag yog golden nrog pob zeb diamond me me. Qib thib rau ntawm tus ntoo khaub lig yog kub nrog hneev thiab pob zeb diamond. Thiab tseem muaj qib xya - platinum hla nrog pob zeb diamond, thiab thib yim: platinum hla nrog pob zeb diamond thiab hneev nti. Cov hlaws kawg yog loj dua cov kub thiab muaj ntau pob zeb diamond rau lawv. Thiab lub hneev kuj studded nrog pob zeb diamond.
  Muaj ntau li yim degrees, thiab siab dua qhov degree. Qhov nyiaj ntau yog them rau nws txhua hli rau lub neej. Ntxiv mus, cov tuav ntawm ib tug degree nrog pob zeb diamond tsis yog tsuas yog them nyiaj rau cov khoom plig rau lawv tus kheej, tab sis kuj yog cov qub txeeg qub teg. Nrog kub hla nrog pob zeb diamond - tsib caug xyoo, thiab platinum hla nrog pob zeb diamond - ib puas xyoo!
  Cov khoom plig nrog pob zeb diamond yog qhov tsawg, tab sis lawv muaj peev xwm muab tau rau lub sijhawm ntev tsis yog tsuas yog tus phab ej xwb, tab sis kuj yog cov xeeb ntxwv.
  Thiab cov ntxhais los ntawm lub teb chaws Yelemees sim heev kom tau lawv.
  Albina tua ib lub dav hlau Japanese nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab chirps:
  -Tab sis tus yawm Reich....
  Alvina txiav tawm lwm lub tsheb los ntawm thaj av ntawm lub hnub nce thiab txuas ntxiv nrog quab yuam:
  - Peb tau hais kom tsis txhob ya!
  Albina tig lub dav hlau ncig, raug rho tawm haujlwm. Cov Japanese teeb zoo li tswm ciab.
  Tus ntxhais blondes cooed:
  - Rau qhov loj ntawm Aryan communism thoob plaws ntiaj teb!
  Alvina ntaus lub tsheb samurai thiab cooed:
  - Rau peb txoj kev vam meej!
  Thiab siv nws cov ntiv taw liab qab, nws rov xa ib qho khoom plig tua neeg ntawm kev tuag.
  Cov ntxhais German yog cov neeg nyiag khoom muaj zog heev. Thiab tam sim no lawv tab tom tua cov yeeb ncuab ntawm Russia. Tab sis lawv tseem tuaj yeem tua cov tub rog Lavxias. Lawv yog mercenaries.
  Lermontov sau txog cov neeg zoo li no;
  Tab sis qhov xav tsis thoob los ntawm qhov deb
  Zoo li ntau pua tus neeg khiav tawm ...
  tshwm rau peb los ntawm txoj hmoo ntawm txoj hmoo,
  Kom ntes tau koob meej thiab qeb duas!
  Albina tau sau tseg nruj heev thaum tsoo cov Japanese tshiab nrog kev ntseeg tus kheej zoo:
  - Kuv yog tus zoo tshaj plaws hauv ntiaj teb!
  Alvina txiav lwm tus neeg tsav dav hlau Japanese, kuj tau qw tawm tsam, thiab qhia nws tus nplaig:
  - Tsis yog! Kuv yog tus zoo tshaj plaws nyob rau hauv lub ntiaj teb no!
  Albina hu nkauj conciliatoryly, tua cov Japanese dav hlau:
  - Peb yog cov zoo tshaj plaws nyob rau hauv lub ntiaj teb no
  Peb yuav tsau tag nrho cov yeeb ncuab hauv chav dej ...
  Txiv Plig Nyiaj Pov tsis ntseeg lub kua muag -
  Peb yuav muab lub siab phem oligarchs nyob rau hauv lub hlwb!
  Tab sis ntawm lwm tus tub rog ntawm cov tub rog txawv teb chaws, Jane Armstrong kuj tseem sib ntaus sib tua. Hluas nkauj Askiv zoo nkauj. Thiab nrog nws hauv pab neeg, ib yam nkaus, tshwj xeeb tshaj yog kev sib deev ncaj ncees.
  Warriors ntawm chav kawm barefoot thiab nyob rau hauv ib tug bikini.
  Gertrude thauj phom nrog nws cov ntiv taw liab qab. Thiab Malanya taw tes thiab raug rho tawm haujlwm.
  Japanese cannon overturned.
  Monica chirped, nodding nws lub taub hau.
  - Lub koob meej rau Great Britain!
  Jane Armstrong hu nkauj thaum nws tua nws rab phom tshuab:
  - Tswj Britannia lub hiav txwv saum ntuj ceeb tsheej,
  Peb yuav tsis ua qhev!
  Lub koob meej rau peb lub tebchaws Askiv!
  Zoo, Russia muaj tsar!
  Thiab dua, tus tub rog yuav coj nws thiab tua kom raug heev. Thiab Japanese tank tau muab faib ua tej daim.
  Gertrude, coj hluav taws, coj nws thiab hu nkauj:
  - Lub hnub ci ci ntawm kev cia siab
  Sawv rov los nyob teb chaws vam meej...
  Peb yeej zoo li ua ntej
  Thiab lawv mus hiking!
  Thiab cov poj niam Askiv nyob rau hauv tag nrho viav vias thiab kev sib ntaus sib tua trance.
  Oleg Rybachenko sib ntaus nrog cov Japanese. Nws zoo ib yam li tus tub los ntawm Conan tas luav. Tsuas yog nrawm dua. Thiab yog li no cov samurai raug threshed. Nws yog tseeb tias Nyiv tsis muaj caij nyoog tawm tsam pab pawg no.
  Tus tub terminator coj thiab pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab, thiab aggressively hu:
  - Sawv lub teb chaws loj,
  Sawv daws sib tua kom tuag!
  Nrog lub armada tsaus nti,
  Thiab lub yellow horde!
  Margarita kuj coj thiab txiav nrog nws rab ntaj ib peb zaug zeb. Ces
  Nrog nws pob taws liab qab, nws ntaus ib pawg ntawm grenades uas tus tub txib muab rau nws.
  Tshem tawm ib pawg ntawm Japanese thiab hu nkauj;
  Tej noble npau taws
  Rip zoo li nthwv dej...
  Muaj neeg tsov rog -
  Dawb huv tsov rog!
  Yog lawm, qhov no yog ob peb tug me nyuam tsis txawj tuag, lawv muaj zog heev hauv kev rhuav tshem thiab txiav cov yeeb ncuab. Los ntawm xws li tomboys tsis tuaj samurai txoj kev hlub tshua. Tab sis nyob rau hauv txhua rooj plaub, ntawm no tag nrho cov tsarist pab tub rog muaj heroes, thiab feem ntau yeej yeej.
  Oleg Rybachenko, txiav cov yeeb ncuab, sau tseg:
  - Tsis muaj kev hlub tshua, tsis muaj kev hlub tshua, tsis muaj kev hlub tshua rau tus yeeb ncuab!
  Kuv yog leej twg, kuv yog leej twg, kuv yuav rhuav cov tub rog nrog ntaj!
  Thiab tus tub yuav xuav dua nyob rau hauv ib tug tshwj xeeb ntau yam. Thiab cov ravens yuav tsaus muag, chob mus rau kev tuag nrog lawv cov beak lub pob txha taub hau ntawm cov tub rog ntawm lub teb chaws ntawm lub hnub nce.
  
  GERMAN PANTHER's Hell grin
  NTAUB NTAWV
  Cov ntxhais German muaj peev xwm ua tau xws li "Panther", uas yog lub taub hau thiab lub xub pwg nyom muaj zog dua li Soviet tso tsheb hlau luam. Raws li qhov tshwm sim, Wehrmacht tau hloov qhov kev ua tsov rog thiab pib yeej. Thaum cov ntxhais sib ntaus sib tua, lawv tsis tuaj yeem nres.
  . QHOV #1
  Yog hais tias lub tank Soviet T-34 yog ib qho kev poob siab rau cov neeg German, ces cov Nazis teb rau qhov no nrog ib qho tseem ceeb tshaj thiab muaj txiaj ntsig Panther-2. Gerda thiab Charlotte tau tsim lub hauv paus tshiab tank. Nrog ib tug nqaim thiab me pej thuam. Cov neeg coob coob raug txo mus rau plaub. Lub cav thiab kis tau tus mob tau muab tso ua ke thiab hla, thiab lub gearbox ntawm lub cev muaj zog nws tus kheej. Qhov hnyav ntawm lub tank raug txo mus rau peb caug-rau tons. Nyob rau tib lub sijhawm, sab armor ua zoo li "Tiger" -2 ntawm 82 mm nyob rau hauv qhov chaw siab tshaj. Thiab lub hauv pliaj ntawm lub hull yog 120 hli nyob rau hauv qhov chaw loj, thiab lub hauv pliaj ntawm tus pej thuam yog 150 hli, ob sab yog 82 hli thiab kuj nrog cov nqes hav. Nrog lub cav ntawm 700 horsepower, xws li lub tank yog mobile thiab maneuverable. Nws chassis kuj tau sib dua thiab kho tau yooj yim dua, thiab dhau mus. Qee cov khoom tau raug tshem tawm ntawm lub cev. Qhov siab ntawm lub tank tsuas yog 1.80 meters.
  Nws lub ntsej muag tuaj raws li kev poob siab rau cov tub rog Soviet. Lub tsheb tsis tshua ua rau Kursk Bulge. Nws pib tso tawm rau hauv koob nkaus xwb nyob rau lub Cuaj Hli ntawm plaub caug-peb xyoo.
  Tab sis thaum lub sij hawm lub Mainstein counterattack, lub tank no thawj zaug siv en masse.
  Thiab Gerda nws tus kheej nrog nws pab neeg tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua.
  Txawm tias muaj Frost, cov ntxhais nyob rau hauv bikinis thiab barefoot, xws li siab tawv stealers.
  Txog tam sim no, lub tank muaj lub qub 75-mm ntev-ntev phom, uas yog txaus kom yeej tus yeeb ncuab.
  Gerda tau tua phom phom siv nws cov ntiv taw liab qab thiab ntaus lub tsheb Soviet hauv pliaj.
  Ces tus tub rog qw nrov nrov:
  - Muaj koob meej rau lub tswv yim ntawm Aryan cov kwv tij!
  Tus ntxhais no muab peb caug plaub zoo heev.
  Tom qab ntawd Charlotte, zoo li yog nplawm, los ntawm rab phom tua hluav taws sai. Thiab ntaus lub tank txoj cai nyob rau hauv nruab nrab ntawm lub pej thuam. Thiab nrov:
  - Rau kev yeej zoo!
  Thiab ces Christina coj thiab raug rho tawm haujlwm. Cov ntxhais tau tig tua, thiab txawm siv ob txhais taw liab qab.
  Tus tub rog hu nkauj:
  - Kuv txoj kev yeej tos kuv!
  Magda ntaus thiab. Tus ntxhais kuj siv nws cov ntiv taw liab qab, thiab tsoo lwm lub tsheb Soviet, cooing:
  - Los ntawm Yexus lub npe!
  Plaub tus ntxhais German ua haujlwm zoo. Thiab zoo heev.
  Thiab lwm lub tank knocks tawm. Cov tub rog ua haujlwm zoo li ib pab tub rog sib ntaus sib tua.
  Lawv tsoo tawm plaub caug Soviet tso tsheb hlau luam nyob rau hauv ib tug sib ntaus sib tua, lawv lawv tus kheej tau txais ob peb hits ricocheted.
  Mainstein lub counterattack yeej nyob rau hauv lub zog, thiab cov Germans muaj peev xwm kov yeej lub Soviet pab tub rog thiab pov lawv hla lub Dnieper.
  Nws yog thawj qhov kev yeej loj hauv lub hlis. Thiab cov Nazis muaj peev xwm tuav tau Dnieper.
  Tab sis nyob rau hauv Lub ib hlis ntuj lub Red Army tau nce ntxiv, lub sij hawm no nyob ze Leningrad, thiab tau ua tiav. Muaj tseeb, kev sim yuam Dnieper dua nyob rau sab qab teb ua tsis tiav, tab sis qhov thaiv ntawm Leningrad raug tshem tawm. Tawm tsam keeb kwm no, cov neeg German tau tuav tawm hauv qhov chaw thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws thaum tig ntawm Dnieper. Kev sib ntaus sib tua hnyav nyob rau lub caij ntuj no tsis tau muab cov tub rog Liab ua kom zoo dua hauv txoj haujlwm no.
  Yog lawm, lub tank tshiab "Panther" -2 ua lub luag haujlwm. Nws tig tawm kom ua tiav. Ceev ceev thiab tiv thaiv zoo. Yuav luag ob zaug sib zog dua "Tiger" -2, thiab xyaum tsis ua rau lub tsheb no nyob rau hauv booking. Los ntawm txoj kev, "Tiger" -2 tsis mus rau hauv lub series. Hloov chaw, kev hloov kho muaj zog dua ntawm Panther-2 tsis tshwm sim, tsuas yog ib tuj hnyav dua.
  Thiab Hitler tau hais kom Tiger-2 rov tsim kho kom cov cuab yeej ua kom tuab dua rau qhov hnyav. Ntawm tus nqi ntawm rab phom muaj kev tsis sib haum xeeb - kom nce lub caliber ntawm rab phom los yog tsis. Txawm li cas los xij, ntau calibers qis qis ntawm hluav taws, raug thiab cov khoom ntawm cov plhaub.
  Ntawm no yog rab phom qub ntawm Panther, nws ua haujlwm zoo nrog nws txoj haujlwm. Thiab txawm tias IS-2, xuas nrig ntaus hauv pliaj.
  Yog li puas tsim nyog hloov? Txawm hais tias qhov projectile me me thiab tsis rhuav tshem ntau dhau.
  "Panther" -2 B, nrog ib rab phom 88-mm tag nrho, yog lub tshuab uas haum rau cov tub rog ntau dua.
  Nyob rau lub caij nplooj ntoos hlav, cov Germans tau mus rau qhov kev tawm tsam ntawm Italian pem hauv ntej, ua kom zoo dua ntawm lub lull ib ntus nyob rau sab hnub tuaj.
  Thiab lawv tau tswj kom yeej cov Allied pab tub rog nyob rau hauv no sector ntawm pem hauv ntej. Cov tsos ntawm ME-262 kuj tau ua rau muaj kev vam meej. Lub dav hlau tshiab fighter tau poob siab. Nws tau tshwm sim ntxov dua li keeb kwm tiag tiag, ua tsaug rau cov kws tshaj lij tau ntseeg Hitler kom tsis txhob ua blitzblomer, ua tus qauv tsis zoo. Tsis tas li ntawd, es tsis txhob ntawm qhov kev pab cuam Fau missile, qhov tseem ceeb tau muab rau kev tsim dav hlau dav hlau. Thiab qhov no cuam tshuam txog kev ua tsov rog. Thiab Charlotte thiab Gerd ntseeg Hitler ntawm qhov no.
  Qhov lawv hais tias foob pob hluav taws yeej tsis muaj txiaj ntsig vim lawv qhov raug qis thiab tus nqi siab. Tab sis lub dav hlau dav hlau yog lub neej yav tom ntej. Ntxiv mus, ME-262 yog qhov yooj yim los tswj, thiab vim li ntawd, nws muaj rau aces. Thiab nws nyuaj rau khob nws. Lub dav hlau hnyav dua ntawm lub tsheb ua rau nws muaj peev xwm dai armor rau nws, thiab ob lub dav hlau cav, thiab ntsug maneuverability yog impressive. Thiab riam phom muaj zog ua rau nws tuaj yeem nqa lub tsheb hauv ib qho mus. Ob tug ntxhais uas dhau los ua aces hauv lawv thawj qhov kev sib ntaus sib tua tau zoo tshaj plaws: Albina thiab Alvina.
  Raws li txoj cai, lawv tau tawm tsam yuav luag liab qab, tsuas yog luv luv thiab ib daim ntaub nyias nyias ntawm lawv lub hauv siab. Thiab lawv ua hauj lwm xav tsis thoob.
  Albina ua ib tug tig. Nws nias nws txhais taw liab qab ntawm lub pedal. Tua ib tug American dav hlau thiab hu nkauj:
  - Rau lub hwj chim ntawm Aryan communism!
  Alvina tsoo cov phooj ywg lub tsheb thiab txuas ntxiv tua nrog nws cov ntiv taw liab qab. Thiab nws cooed:
  - Rau peb cov txiv neej!
  Cov ntxhais yog dashing thiab sib ntaus sib tua thiab warlike. Lawv yog cov nto moo heev uas rhuav tshem cov phoojywg saum ntuj.
  Thiab yog li furiously nce nqi.
  Cov Nazis twb tau tshem tawm cov phoojywg, ntes ntau tus neeg raug kaw thiab cov khoom plig, los ntawm Ltalis. Tab sis ntawm cov kob ntawm Sicily lawv tau them los ntawm cov tub rog muaj zog ntawm cov phooj ywg.
  Thaum lub caij ntuj sov, cov phoojywg tab tom npaj tsaws hauv Fab Kis. Tab sis lawv nyob rau hauv lub siab tsis xis nyob. Cov Germans tau ua kom muaj zog thiab muaj lub tank zoo tshaj plaws hauv ntiaj teb. Thiab dav hlau fighters kuj yog qhov zoo tshaj plaws nyob rau hauv lub ntiaj teb no, tsuas yog muaj txog ib txhiab ntawm lawv txog tam sim no, tsis muaj ntau.
  Tab sis lawv tuag heev.
  Thaum lub caij ntuj sov, thiab Stalin tab tom npaj kev tawm tsam. Tab sis txoj hauj lwm nyuaj dua li hauv keeb kwm tiag tiag. Tsis muaj lub sam thiaj hauv Polissya, thiab Dnieper tseem yog ib qho teeb meem loj. Thiab German tiv thaiv muaj zog.
  Tab sis German tanks tej zaum zoo dua rau lub sijhawm tam sim no. Thiab dav hlau ib yam nkaus. Ntawm no tau tshwm sim TA-152, kev hloov pauv ntawm Focke-Wulf, thiab lub tshuab no yog lub dav hlau loj heev. Thiab multipurpose tib lub sijhawm. Thiab nws muaj peev xwm tua cov neeg tawm tsam yam tsis muaj kev poob siab. Muaj zog riam phom thiab armor. Thiab qhov zoo tshaj plaws davhlau kev ua tau zoo thiab ceev.
  Cov Germans ob qho tib si hauv huab cua thiab hauv av tau txais cov cuab yeej zoo dua. Tab sis lawv tseem tsis tau muaj txaus. Thiab lawv tau sau lub zog thiab tau ua haujlwm tiv thaiv.
  Cov Tub Rog Liab, siv cov tshiab IS-2 thiab T-34-85 tso tsheb hlau luam, tau mus tawm tsam. Lub tshuab tseem ceeb tau muab rau hauv qhov chaw. Ib feem ntawm cov rog, txawm li cas los xij, kuj tau ntaus Dnieper's tig. Cov Germans tau npaj txhij los tawm tsam lub tshuab. Txawm hais tias me ntsis ua ntej, Allied tsaws hauv Normandy tau pib.
  Nws tau ua tiav thaum xub thawj. Tab sis tom qab ntawd cov tso tsheb hlau luam tau pib tawm tsam kev tawm tsam. Tus kheej-propelled phom E-10, ib tug heev light thiab me me-propelled rab phom nrog ob tug neeg coob coob nyob rau hauv nws, kuj koom nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua, tsuas crushing cov phooj ywg. Lub silhouette tsawg heev ntawm 1.2 meters, qhov hnyav ntawm kaum tons, thiab lub cav ntawm 400 horsepower muab txias txav. Nyob rau tib lub sij hawm, lub frontal armor ntawm 80 mm ntawm ib tug loj txoj kab nqes ua rau lub tsheb yuav luag impenetrable rau lub hauv pliaj ntawm cov phooj ywg. Thiab me me, sneaky. Thiab nws stings nws cov phooj ywg zoo li ib tug muv. Thiab cov Germans tsoo cov phoojywg. Albina thiab Alvina tau tua ntau tshaj peb puas lub dav hlau txhua tus thiab txhua tus tau txais Knight's Cross of the Iron Cross nrog nyiaj ntoo qhib ntaj thiab pob zeb diamond. Cov ntxhais no tsuas yog amazing xwb.
  Thiab lawv crushed txhua leej txhua tus tsis muaj teeb meem nyob rau hauv lawv cov hauj lwm zoo.
  Albina, nrog kev pab los ntawm nws cov ntiv taw liab qab, taw qhia tus neeg tua neeg ntawm tus yeeb ncuab, thiab pib tsoo nws nrog nws kev npau taws qus. Thiab ces peb fighters thiab ib tug Allied bomber poob rau hluav taws.
  Warrior purred:
  - Rau Prussia!
  Alvina txuas ntxiv mus tsoo cov phooj ywg ntawm lub zog, thiab cia hlawv lawv. Thiab nws cooed:
  - Rau peb Reich!
  Thiab dua, nrog cov ntiv taw liab qab, nws taw tes rau cov phom dav hlau ntawm lub hom phiaj. Thiab nws tig tawm zoo heev.
  Alvina tweeted:
  - Peb yog tsov loj, lub embodiment ntawm huab tais!
  Albina txiav tawm lwm lub dav hlau Askiv, ua rau nws haus luam yeeb thiab cooed:
  - Yog poj niam yog ib tug tsov, ces nws yuav rhuav tus txiv neej ua tej daim, txawm tias nws tsis yog ib tug nees luav tag!
  Thiab nias lub pedal nrog nws pob taws liab qab.
  Alvina, tua cov neeg tawm tsam, thiab txiav lawv, sau tseg:
  - Tus ntxhais liab qab taw, txhua tus txiv neej yuav raug yuam kom nkag hauv pob taws!
  Albina, tau tua lwm lub dav hlau ntawm pawg tub rog, pom zoo:
  - Ib tug txiv neej ntawm qhov pom ntawm ib tug poj niam liab qab pob taws los ua ib lub khauj khaum tag nrho!
  Alvina, nrog nws tus ntiv tes liab qab, txiav tawm lwm lub tsheb British, baring nws cov hniav, nws muab tawm:
  - Ib tug hluas nkauj taw liab qab yuav hnav ib tug txiv neej tag nrho, txawm tias nws tau siv los ua lwm tus khau!
  Albina, tsoo cov neeg Asmeskas, sau tseg:
  - Ib tug txiv neej yuav tsum muaj zog zoo li cov ntoo qhib, thiab tsis txhob cia cov chips tshem tawm ntawm nws zoo li los ntawm cov stump!
  Alvina nkag siab pom zoo nrog qhov no:
  - Tus poj niam pob taws liab qab, tus txiv neej yuav raug stripped rau lub hom phiaj, thiab shod rau pob ntseg!
  Albina hloov cov ntsiab lus me ntsis, txiav tawm lwm tus neeg Asmeskas:
  - Ib tug tub rog yog flint, yog hais tias lub siab tsis yog ib tug cobblestone!
  Alvina khob tawm cov yeeb ncuab nrog nws cov ntiv tes liab qab, thiab pob zeb ntawm cov hniav tau sau tseg:
  - Tus txiv neej yog pob zeb diamond tiag tiag thaum nws muaj lub siab kub thiab cov hlab ntsha hlau!
  
  Albina, tau tua lwm lub dav hlau Allied, cooed:
  - Ib tug txiv neej yuav tsum muaj zog li hlau, tab sis nruj li ib tug stump!
  Alvina tau sau tseg nruj heev thaum nws tsoo lub dav hlau Asmeskas:
  - Ib tug neeg yuav tsum muaj lub qhov muag dav dav, thiab kev hnov lus yuav tsum tsis txhob zoo li tus noog!
  Albina, tsoo tus yeeb ncuab, squeaked:
  - Ib tug txiv neej tsuas muaj lub siab tawv ntawm tus dav dawb hau xwb, tab sis qhov tseeb, feem ntau tus cwj pwm yog ib tug raug qaib!
  Alvina aggressively hais, txiav tawm American nrog ib tug sib ntaus sib tua leap:
  - Tsis muaj poj niam dab tuag, tsuas muaj txiv neej qias neeg xwb!
  Hauv luv luv, cov ntxhais tsuas yog super. Thiab los ntawm Lub Xya Hli, txhua qhov kev tua tau tshaj tsib puas lub dav hlau thiab tau txais Knight's Cross of the Iron Cross nrog golden oak nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Lub Allied tsaws hauv Normandy tau ua tiav hauv kev swb. Cov Germans ntes ntau tshaj xya puas txhiab tus neeg raug kaw ib leeg. Thiab qhov no yog txias thiab colossal kev vam meej!
  Nyob rau sab hnub tuaj, Tub Rog Liab tau tswj kom thawb cov Germans me ntsis. Cov Nazis tau ruaj khov zoo, thiab tawm tsam zoo li dab ntxwg nyoog. Thiab lawv tau siv fortifications txhim kho ua ntej nrog kev koom tes ntawm cov pej xeem hauv zos. Thiab tau kawg nws tau pab lawv. Cov Nazis tau tawm tsam desperately, thiab repulsed yuav luag txhua qhov kev tawm tsam.
  Kev sib ntaus sib tua tau pom tias "Panther"-2 nrog txoj kab nqes loj ntawm cov phiaj xwm pem hauv ntej thiab cov silhouette qis yog tseem invulnerable rau Soviet tso tsheb hlau luam nyob rau hauv lub hauv pliaj. Thiab nws copes zoo nrog cov cav tov ntawm Red Army. Thiab muaj ib tug loj stocks ntawm shells.
  Yog li ntawd, tag nrho cov kev tawm tsam ntawm cov tub rog Soviet poob rau hauv ib qho khoom thaiv. Yog lawm, thiab cov fascist infantry muaj MP-44 rab phom phom uas tsis muaj qhov sib npaug thiab tau hais tawm ntawm Soviet infantry. Yog li ntawd, cov fascists tsis tuaj yeem cuam tshuam nrog txhua txoj kev.
  Thiab Fritz tau tawm tsam qhov kev tawm tsam. Kom txog rau thaum lawv tau maj mam tawm tsam. Nws yog ib qho tsim nyog yuav tsum tso lub tank tshiab "Tiger" -3, hnyav dua, nrog lub cav muaj zog dua thiab tiv thaiv zoo dua.
  Yog, thiab tsim dav hlau dav hlau. Tshwj xeeb tshaj yog XE-162 - lub dav hlau fighter ntau pheej yig dua, sib dua thiab yooj yim dua los tsim dua ME-262 thiab Arado bombers.
  Lub German tshiab plaub-cav Yu-488 kuj tsis phem, uas tsim ib tug colossal ceev rau ib tug propeller bomber ntawm xya puas kilometers ib teev, ua tsaug rau ib tug me me tis cheeb tsam.
  Thaum lub Fritz sau zog. Thiab lawv tau ua tsov rog submarine ... Allied defeats nyob rau hauv ltalis thiab Fabkis tsis muaj zog Roosevelt txoj hauj lwm. Thiab ntawm no kuj cov neeg Asmeskas tau swb thaum lawv sim tsaws hauv Philippines. Cov tub rog Nyij Pooj tuaj yeem ntes thiab rhuav tshem cov tub rog Asmeskas tsaws.
  Roosevelt poob qhov kev xaiv tsa rau cov tub ntxhais hluas Republican Joseph Biden. Thiab qhov no yog tus thawj tswj hwm, uas tau qhib siab tshaj tawm tias USSR tsis xav tau kev pab. Tias Stalin phem dua Hitler, thiab txhua qhov kev siv zog yuav tsum tau tsom mus rau Nyiv.
  Churchill kuj muaj teeb meem.
  Yog li ntawd, thaum Hitler tos, thiab cov Germans zaum nyob rau hauv nruj tiv thaiv. Tsuas yog hauv Sicily lawv tau ua haujlwm thiab rov qab los ntawm cov phoojywg. Tsis tas li ntawd, lub nkoj British tau poob qis vim kev ua haujlwm ntawm Nazi submarines.
  Thaum lub caij nplooj zeeg, Tub Rog Liab tau sim mus rau sab qab teb. Thiab kuj tawm tsam Finland.
  Lub caij ntuj sov kev tawm tsam ntawm Karelian Isthmus ces xaus tsis tiav. Cov Finns thiab German txawj ntse tau nthuav tawm nws thiab npaj. Thiab USSR tau faib ob peb lub zog rau txoj haujlwm no.
  Thaum lub caij nplooj zeeg ntau cov tub rog raug pov, tab sis lawv kuj tau bogged, thiab cov Germans tau npaj txhij. Cov Nazis siv dav hlau dav hlau nyob rau hauv kev soj ntsuam, uas Soviet fighters thiab zoo meej optics tsis tuaj yeem ntes nrog. Nrog rau cov koob yees duab tshwj xeeb. Thiab qhov ntawd tau pab ntau heev.
  Yog li lawv pib kawm paub yuav ua li cas nthuav tawm cov ntaub ntawv tsis tseeb thiab taug qab cov tub rog txav mus.
  Yog li tam sim no Stalin tsis tuaj yeem tawm tsam sai sai. Thiab cov Nazis tau txais kev tiv thaiv.
  Thaum lub caij ntuj no, cov tub rog Soviet rov sim ua ntej hauv qhov chaw. Lub tshuab raug ntaus ntawm Dnieper thiab Western Dvina. Thiab nws yog ib qho kev ua siab tawv. Tab sis nws yog qhov pom tseeb heev thiab cov Germans tau muaj zog ntxiv rau qhov ntawd. Thiab lawv tau rub cov tso tsheb hlau luam tshiab thiab cov phom tus kheej E-25, nrog rau 88-mm cannon. Lub tshuab no, hnyav nees nkaum-rau tons, muaj lub cav ntawm 700 horsepower, thiab frontal armor ntawm 120 mm nyob rau hauv qhov chaw siab tshaj, thiab sab ntawm 82 mm, nrog ib tug siab ntawm 1.4 meters. Cov phom self-propelled yog impenetrable nyob rau hauv lub hauv pliaj vim lub loj cov ces kaum ntawm inclination ntawm armor. Thiab nyob rau hauv lub nkoj nws tseem npog los ntawm rollers. Thiab koj tuaj yeem dai cov ntxaij vab tshaus.
  Yog li ntawd, Red Army ntsib ib tug yeeb ncuab loj heev. Uas yog tsis yooj yim rau kov yeej. Thiab cov Nazis rov tawm tsam lub Ib Hlis kev tawm tsam ntawm Tub Rog Liab.
  Hauv kev sib ntaus sib tua dua coj txoj hmoo ntawm Gerda thiab Charlotte. Ob tug ntxhais tau tawm tsam ntawm tus kheej-propelled phom E-25, pw tsaug zog. Thiab lawv txhais tau khob tus ntsuj plig tawm ntawm tus yeeb ncuab.
  Gerda thrashed nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab chirped:
  - Muaj koob meej rau peb pab tub rog!
  Charlotte raug rho tawm haujlwm, lub sijhawm no nias nws lub txiv mis liab liab tawm tsam lub khawm joystick thiab chirping:
  - Lub koob meej rau cov yeej zoo!
  Gerda tau hais nruj heev, tua tus yeeb ncuab:
  - Rau qhov loj ntawm lub ntiaj teb!
  Thiab nrog nws pob taws liab qab, zoo li nws yuav ntaus lub pob.
  Charlotte nplawm nws lub txiv mis ruby dua, thiab tawg los ntawm lub tsheb Soviet los ntawm chirping:
  - Rau lub ncov kov yeej!
  Thiab nws luag li cas. Sib ntaus fascists.
  Thiab nyob rau lub Peb Hlis 1945, cov Nazis tau tawm tsam. Thiab ua thawj zaug txhaj tshuaj. Lawv tsoo los ntawm kev tiv thaiv hauv thaj tsam ntawm Western Dvina.
  Los ntawm lub sijhawm no, Tebchaws Meskas tau txwv tsis pub muaj kev tawm tsam tawm tsam Thib Peb Reich thiab Britain ib yam nkaus.
  Thiab tam sim no cov Nazis tau tsom mus rau sab hnub tuaj. Hitler xav hlawv txhua yam. Thiab txhua yam yog nruj heev thaum nws flares.
  Tab sis kev tiv thaiv ntawm cov tub rog Soviet yog heev pheej, thiab lub sij hawm no nyob rau hauv ob peb echelons. Thiab cov Germans tsoo los ntawm nws tom qab dhau tsib caug-peb mais ntawm kab, tab sis lawv tau nres ntawm plaub. Tsis tas li ntawd, muaj thaw thiab kev sib ntaus sib tua tau qeeb ib ntus.
  Thaum kawg ntawm lub Plaub Hlis, Stalin rov sim tawm tsam. Thiab nws cov tub rog tau siv ntau heev thaum lub sijhawm tshawb nrhiav lub teeb. Tab sis qhov no, ib yam nkaus, ua tiav me ntsis. Lawv tsoo los ntawm kev tiv thaiv thiab nce qib, tab sis tom qab ntawd lawv tau raug pov rov qab mus rau lawv qhov qub chaw.
  "Tiger" -3 muaj ib tug frontal armor ntawm 250 hli, thiab sab armor ntawm 170 hli, thiab lub engine ntawm 1200 horsepower, nrog ib tug luj ntawm rau caum-tsib tons. Yog li lub tank no tsuas yog tsim txom cov haujlwm ntawm Soviet. Cov phom yog 88 hli thiab 100 EL ntev chim.
  Thaum lub Tsib Hlis, USSR tau txais lub tank tshiab IS-3. Lub tsheb yog peb tons hnyav dua li IS-2, thiab nyuaj rau kev tsim khoom, tab sis nrog kev tiv thaiv zoo dua, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv pliaj. Tseem, rab phom Tiger-3 tsis nkag rau hauv pliaj. Thiab lub tank nws tus kheej muaj kev tsav tsheb tsis zoo dua li IS-2.
  Hauv dav hlau aviation, cov Germans khaws qhov zoo dua thiab txawm tias nws cov kev siv zog. Txij li thaum Lub Rau Hli, lawv tau tshwm sim hauv kev tsim khoom loj ntawm ME-262 X, nrog lub tis swept thiab ob lub tshuab siab dua. Lub dav hlau no tau tsim kom muaj kev ceev txog li 1200 km ib teev, thiab tsoo txhua tus.
  Lub tshuab hnyav dua yog TA-400 nrog lub dav hlau tshuab thiab rau lub cev muaj zog. Lub tshuab no tau foob pob ua lag luam Soviet hauv Urals thiab dhau ntawm Urals. Tom qab ntawd thiab lwm yam. Muaj zog armada. Thiab lub dav hlau Yu-287 tau dhau los ua teeb meem rau Soviet aircraft.
  Tab sis qhov tsis txaus siab tshaj plaws rau Red Army yog discos uas ncav cuag qhov nrawm txog li plaub lub suab nrawm, thiab vim tias lub dav hlau laminar ntws ncig lub tsheb, lawv tau xyaum ua kom tsis muaj zog.
  Thiab tom qab ntawd cov Germans kuj tau txais hostless ME-263 ntawm foob pob ua ntxaij dav hlau tshuab, thiab me me, ceev thiab muaj peev xwm ya tau plaub caug tsib feeb, thiab lawv tuaj yeem siv tau zoo dua ua ntej ME-163.
  Lub Fritz kuj tau muab tso rau hauv kev ua haujlwm ntawm Gotha fighters, kuj tsis muaj neeg siv thiab ua tau zoo. Thiab kuj gliders tau pib siv hauv kev sib ntaus sib tua.
  Nyob rau hauv hiav txwv, cov Nazis txuas ntxiv tsim txom cov British siv lub submarine nkoj. Xws li cov me me submarines rau ib tus neeg. Thiab nws zoo heev.
  Lub Soviet Baltic Fleet raug kev txom nyem loj heev. Thiab los ntawm aviation thiab submarine tsov rog.
  Albina thiab Alvina, ob qho tib si cov ntxhais uas khiav tsis tau taw thiab hauv bikinis nyob rau hauv tej huab cua, los yog txawm nyob rau hauv panties ib leeg, tau dhau los ua legendary pilots. Rau ib txhiab lub dav hlau poob lawv tau txais ib qho khoom plig tshiab ntawm Knight's Cross of the Iron Cross nrog platinum ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Cov ntxhais yog ib tug heev dashing stealers. Thiab cov nyiaj zoo li no tau txais.
  Hitler pom lawv. Thiab txawm tias Fuhrer tus kheej tau hnia lawv txhais taw liab qab.
  Thaum Lub Rau Hli, cov neeg German tau sim nce mus ncig ntawm Dnieper. Soviet troops nyob rau hauv lub defensive. Tab sis lawv caved nyob rau hauv maj nyob rau hauv lub onslaught. Kev pab raws li qiv-Lease yeej nres. Thiab lub USSR muaj lub sij hawm nyuaj. Cov foob pob tawg tau loj tuaj.
  Lub tank Soviet T-34-85 yog ib rab phom tsis muaj zog tiv thaiv German tsheb. Thiab nws tsis tuaj yeem ua kom muaj zog dua T-54. Thiab tom qab ntawd qhov tseem ceeb thawj koom ruam tau ua rau ntawm SU-100 tus kheej-propelled phom. Lub tsheb no hauv keeb kwm tiag tiag tsis dhau los ua huab hwm coj, tab sis nyob rau hauv lwm txoj kev, nws cov khoom tau nce ntau thiab ntau dua.
  Qhov ntawd yog thaum cov Germans muaj peev xwm nce mus rau hauv qhov chaw thiab mus rau Smolensk, kev sib ntaus sib tua tau tshwm sim nrog kev siv loj ntawm SU-100. Qhov siab tshaj plaws tau mus txog lub Yim Hli.
  Cov neeg ua haujlwm ntawm lub tank ntawm Elizabeth ua haujlwm xav tsis thoob ntawm rab phom nws tus kheej. Tshwj xeeb tshaj yog thaum cov ntxhais sib ntaus yuav luag liab qab thiab liab qab.
  Elizabeth txawm nias lub khawm cannon nrog nws lub txiv mis liab liab thiab ntaus Nazi tank, cooing:
  - Rau Great Russia!
  Ekaterina nias nws lub txiv mis crimson ntawm nws lub hauv siab. Nws tsoo lub tsheb German thiab squeaked:
  - Rau USSR!
  Elena kuj blasted nrog zoo raug. Nws ntaus lub fascist tank nrog kev pab los ntawm ib tug ruby lub mis txiv mis thiab squeaked:
  - Rau Niam Txiv!
  Euphrasia coj lem blasting los ntawm ib tug self-propelled phom ntawm tus yeeb ncuab. Thiab siv lub txiv mis strawberry, nws qw:
  - Rau Fatherland!
  Cov no yog cov ntxhais sib ntaus sib tua.
  Cov Germans yog txhua tus stick thiab stick. Cov phom Soviet tsis coj Tiger-3 nyob rau hauv pliaj. Yog, thiab "Panther" -3 yog impenetrable. Cov Germans tau ua cov armor thicker nyob rau hauv nws, thiab nyob rau hauv thiaj li yuav tsis poob mus, lawv tau nruab ib lub cav ntawm 900 horsepower. Yog li tus pas nrig ntawm lawv lub tsheb shamelessly.
  Elizabeth tua nrog nws cov ntiv taw liab qab. Soviet projectile ricochets.
  Tus ntxhais chirped:
  Peb yuav tawm tsam rau kev ntseeg!
  Ekaterina kuj thrashed, siv nws cov ntiv taw liab qab, thiab sau tseg, baring nws cov hniav:
  - Tsis yog! Tsis yog li ntawd!
  Elena, kuj siv nws txhais taw liab qab, raug rho tawm haujlwm ntawm Nazis thiab hu nkauj:
  - Peb yuav ua siab loj mus rau hauv kev sib ntaus sib tua!
  Euphrasia, aggressively sau, baring nws cov hniav:
  - Rau lub hwj chim ntawm Soviets!
  Thiab kuj zoo li hluav taws, siv cov ntiv taw liab qab. Qhov no yog ib tug hluas nkauj txhoj puab heev.
  Cov tub rog liab tau thim rov qab me ntsis hauv qhov chaw, tab sis khaws cia Smolensk ... Thaum lub caij nplooj zeeg, cov Germans nres lawv cov kev tawm tsam, tab sis pib, ua kom zoo dua ntawm huab cua zoo dua, txhawm rau txhawm rau txhawm rau tawg. Thiab lub siab no loj tuaj. Thiab foob pob poob rau USSR unabated.
  Txog tam sim no, lub tebchaws ntawm Soviets tsis muaj aviation, thiab tsuas yog tsis muaj dab tsi los npog cov yeeb ncuab ua haujlwm.
  Thiab tus yeeb ncuab yog capitally nias. Thiab ntau thiab ntau nquag thiab phem foob pob ntawm Russia.
  Huffman kuj tau tshaj 1,000 lub dav hlau poob rau lub Kaum Ob Hlis 1945 thiab tau txais Knight's Cross of the Iron Cross nrog Platinum Oak Leaves, Ntaj thiab Pob Zeb Diamond.
  Thiab cov ntxhais coj lawv cov qhab nia ntawm ob txhiab txhua thiab tau txais ib qho khoom plig tshwj xeeb txhua. Lub hnub qub ntawm Knight's Cross ntawm Iron Cross thiab nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Yog lawm, Albina thiab Alvina yog cov ntxhais txias thiab zoo nkauj heev uas sib ntaus yuav luag liab qab thiab liab qab, thiab kov yeej txhua hordes ib zaug - lawv yog cov ntxhais tuag.
  Thaum lub caij ntuj no, Tub Rog Liab tau sim ua ntej. IS-3 tanks tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua. Tab sis lub tshuab no ua haujlwm heev hauv kev tsim khoom thiab muaj peev xwm hla lub tebchaws tsis zoo, txawm tias muaj kev tiv thaiv zoo hauv pliaj, cov tub rog tsis nyiam nws. Thiab lawv thov kom hloov lub tank. Tab sis IS-4 tau khiav mus rau qhov teeb meem. Stalin txwv txoj kev loj hlob ntawm cov tso tsheb hlau luam hnyav dua li plaub caug xya tons. Thiab thaum lub tank no nyob rau hauv limbo. Raws li kev sim tsim lwm lub tshuab los ntawm Isov tsev neeg.
  Txog tam sim no, Fritz tau muaj txiaj ntsig zoo hauv kev siv tshuab zoo. Thiab nws loj hlob saum ntuj.
  Yog li, hauv kev teb, kev tsim cov tank nruab nrab T-34-85 thiab SU-100 tau nce. Txog tam sim no, cov lus qhuab qhia ntawm USSR tau tsim los ntawm qhov no.
  Lub caij ntuj no tawm tsam tsis ua tiav. Nws tsis muaj peev xwm ua tau tiag tiag, thiab kev poob hnyav.
  Cov Germans tau khaws cia cov tank. Xyoo 1946 tuaj... Cov tub rog Fritz tau sib sau ua ke, thiab lawv npaj yuav tawm tsam thaum lub Tsib Hlis.
  Txog tam sim no, USSR tsis tuaj yeem tsim lub dav hlau fighter thiab poob kev cia siab hauv kev sib ntaus sib tua saum huab cua.
  Ob tug ntxhais Albina thiab Alvina mus txog peb txhiab lub dav hlau poob thaum lub Peb Hlis 1946. Thiab lawv tau txais ib qho khoom plig tshiab - Lub Hnub Qub ntawm Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog golden ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Thiab qhov no yog qhov qhia tau zoo heev ntawm kev ua tiav.
  Thiab nyob rau hauv lub Plaub Hlis, lub discotheques ntawm peb Reich, ntxiv rau cov ram, coj thiab siv ultrasound. Thiab qhov no yog thawj zaug los ntawm lub dav hlau laminar thiab ua tau zoo heev.
  Lub USSR tau ntsib lub sijhawm nyuaj ua ntej.
  . QHOV #2
  Thaum lub Tsib Hlis 1943, qhov kev tawm tsam loj tshiab ntawm Nazi hordes tau pib. Tau khawb lub tso tsheb hlau luam, thiab tau sau ib pawg ntawm "Tigers" -3, uas tau los ua lub ntsiab tank, raws li kev tiv thaiv tshaj plaws thiab muaj zog, cov Nazis pib ramming. Thiab lawv tau tswj kom tawg los ntawm kev tiv thaiv thiab pib tsiv mus nyob ib ncig ntawm lub Dnieper los ntawm sab qaum teb.
  Nyob rau saum ntuj, cov Nazis yeej. Qhov xwm txheej tau hnyav zuj zus los ntawm kev nkag mus rau hauv kev ua tsov rog ntawm Turkey.
  Cov Ottoman tau tawm tsam Russia kaum peb zaug hauv lawv keeb kwm. Thiab suav rau lub kaum plaub, tseem yeej. Ntxiv mus, Thib Peb Reich nrog lawv, thiab sab hnub poob tsis cuam tshuam. Tseeb, nyob rau hauv teb chaws Aas Kiv lub Churchill tsoom fwv poob thiab tsoom fwv tshiab tau pom zoo rau kev sib tw nrog peb Reich. Thiab lub tebchaws United States officially tshaj tawm ib tug truce. Tsis tas li ntawd, kev ua tsov rog nrog Nyij Pooj tsis zoo heev, thiab Asmeskas kev poob hauv kev sib ntaus sib tua nrog cov samurai tau zoo heev.
  Yog li ntawm no peb Reich yog unleashed kiag li. Thiab nws tau tswj kom yaum Qaib ntxhw kom qhib qhov thib ob pem hauv ntej hauv Transcaucasia.
  Cov tub rog Ottoman tau npaj ua tsov rog ntev ntev thiab cuam tshuam ib lab pab tub rog tawm tsam USSR, nrog rau cov khoom siv loj heev. Yog li tam sim no nws tau tig tawm thiab nws tsis zoo rau Russia txhua. Thiab lwm qhov teeb meem yog TA-500 dav hlau foob pob, uas tuaj yeem tsoo cov chaw tsim khoom hauv Soviet nrog rau kev tsis txaus siab. Thiab lub dav hlau tailless B-28, uas tuaj yeem ncav cuag ib qho chaw hauv USSR, thiab ua kom puas tsuaj. Yog li tam sim no Russia tau nrawm nrawm. Nws kuj tau ua phem zuj zus ntxiv nrog rau kev muab cov Tub Rog Liab, tshwj xeeb nrog cov khoom tawg thiab mos txwv. Thiab tsis muaj roj txaus. Cov Germans tau foob pob qhov dej hauv Baku thiab thaj tsam Volga.
  Yog li tam sim no cov Nazis muaj lub caij nyoog, thiab lawv paub nws. Ua ntej tshaj plaws, lawv xav ntes Donbass. Nyob ntawd, kev tiv thaiv tau ua kom tsis muaj zog dua li kev coj ntawm Moscow, thiab nws ua tiav.
  Kev sib ntaus sib tua hnyav tau nthuav tawm rau Kharkov. Thiab nws tau ntshav heev nyob ntawd.
  Gerda thiab nws pab neeg tau tawm tsam ntawm "Tiger" -4, lub tank no tau nruab nrog lub cav muaj zog ntau dua ntawm 1500 horsepower, thiab muaj rab phom muaj zog dua ntawm 105 hli hauv 100 EL ntev chim, tab sis nrog tib qhov hnyav.
  Yog, thiab rab phom ntawm Germans yog tsis siv neeg thauj khoom thiab hluav taws kub ceev.
  Thiab qhov hnyav ntawm lub tank yog tib yam, thiab lub silhouette tseem qis dua, thiab txoj kab nqes ntawm cov cuab yeej tau ua ntau dua.
  "Tiger" -4 yog undoubtedly lub tank siab dua, thiab nws cov tub rog yog thawj zaug sim nws.
  Gerda raug rho tawm haujlwm, nias nws lub txiv mis liab liab ntawm lub khawm joystick thiab cooed:
  - Peb yeej tsis nyob deb.
  Thiab tsoo lub Soviet tsheb IS-3.
  Charlotte kuj tsoo lub Soviet tsheb, thiab tsoo los ntawm armor, hlawv los ntawm nws thiab cooed:
  - Rau peb yeej!
  Thiab nws luag li cas.
  Thiab Christina yuav noj thiab nplawm. Thiab lub Soviet SU-100 yuav tshuab. Thiab ces nws chirps:
  - Rau communism.
  Tau kawg, tus ntxhais siv lub txiv mis ruby.
  Magda kuj raug rho tawm haujlwm nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws ntaus tus yeeb ncuab thiab cooed:
  - Rau kev ua tiav tshiab!
  Thiab cov ntxhais luag. Txog tam sim no, lawv tau ua txhua yam zoo li nws yog qhov zoo tshaj plaws.
  Cov Nazis hla Kharkov thiab tom qab ntawd coj nws. Tom qab ntawd lawv tau nce mus rau Kranodon thiab Voroshilovgrad. Poob thiab Eagle...Thiab qhov no yog ib qho kev ua phem rau Tub Rog Liab.
  Stalin kom khaws Eagle ntawm txhua tus nqi, tab sis Nazis ... tig tawm kom muaj zog. Nrog rau lawv cov phom muaj zog tua tus kheej-propelled phom. Tshwj xeeb, Sturmtigr, thiab nws muaj zog dua Sturmlev. Qhov kawg ntawm tus kheej-propelled rab phom tau nruab nrog lub dav hlau zoo dua thiab muaj zog ntau dua.
  Thiab tsoo cov tsev kom huv si. Thiab cov ntxhais tau bustling nyob ze ntawm lub foob pob. Cov neeg coob ntawm Agatha thiab Adala ua haujlwm zoo rau Shturmlev. Thiab cov ntxhais so lawv ob txhais ceg liab qab tiv thaiv hlau.
  Agatha raug rho tawm haujlwm, nias nws cov ntiv taw liab qab ntawm lub khawm joystick thiab qw nrov nrov:
  - Peb yuav rhuav tshem tag nrho lub ntiaj teb kev ua phem!
  Adala lashed tawm nrog rab phom tshuab, thiab txiav tawm infantrymen sau tseg:
  - Thiab faus capitalism.
  Thiab liab qab, pob taws liab yuav ci ntsa iab.
  Txawm li cas los xij, yog tias koj saib, cov lus nug yog, dab tsi nyob hauv Thib Peb Reich? Tej zaum kuj capitalism?
  Agatha, thrashing ntawm nws cov neeg sib tw, cooed:
  - Rau yav tom ntej ntiaj teb kev thaj yeeb!
  Thiab lub foob pob-launcher tau ua haujlwm dua, rhuav tshem tag nrho lub tsev ib zaug. Thiab nws yuav tsum tau muab sau tseg hais tias ib tug zoo heev txav.
  Adala, tua nrog kev pab ntawm nws cov ntiv taw liab qab, lees paub:
  - Lub koob meej rau peb cov tub rog mus ib txhis!
  Sib ntaus cov ntxhais ntawm no nyob rau hauv lub thib peb Reich, tab sis tsis yog phem nyob rau hauv lub USSR. Lawv kuj paub sib ntaus.
  Twb tau cov kev sib ntaus sib tua tau nthuav tawm rau Kursk thiab cov ntxhais Lavxias tau tawm tsam nyob ntawd.
  Natasha pov ib lub grenade ntawm Nazis nrog nws txhais ko taw liab qab thiab hu nkauj:
  - Yog lawm...
  Zoya nthuav tawm khoom plig ntawm kev tuag nrog nws pob taws liab qab thiab ntxiv:
  - yeeb ncuab...
  Augustine succumbed rau ib yam dab tsi puas thiab squeaked:
  - Xav...
  Svetlana pov ib lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab squeaked:
  - Dab tsi...
  Natasha pov ob peb txiv qaub nrog nws ob txhais taw liab qab thiab qw:
  - Russian...
  Zoya kuj succumbed rau ib yam dab tsi nquag thiab tuag taus, squeaking:
  - Tswj...
  Augustine pib qhov kev tuag, yws yws:
  - Yeeb ncuab....
  Svetlana dua succumbed rau kev puas tsuaj thiab vyaknula:
  - Tawg!
  Natasha muab tig thiab squeaked:
  - Who...
  Zoya kuj raug rho tawm haujlwm ntawm cov neeg txawv teb chaws dub uas Nazis nrhiav thiab squeaked:
  - Tsaus!
  Augustine hais nrog quab yuam thiab npau taws:
  - Tias...
  Svetlana succumbed nrog luag ntawm ib tug panther:
  -V...
  Natasha pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab qw:
  - Sib ntaus...
  Zoya pov qhov tam sim no ntawm kev tuag nrog nws tus ntiv tes liab qab thiab yws tias:
  - Tawm tsam!
  Augustine chim rau hauv thiab yws tias:
  - Cov yeeb ncuab...
  Svetlana muab ib pawg ntawm grenades nrog nws cov leeg liab qab, thiab yuav ua li cas nws qw rau saum nws lub ntsws:
  - Peb yuav ...
  Natasha ntsia qhov tawg thiab nws hais tias:
  - Npau taws...
  Zoya txiav tawm Nazis thiab squeaked:
  - Yeej!
  Augustine rov tua dua, thiab qw tias:
  - Npau taws...
  Svetlana chirped thaum nws raug rho tawm haujlwm:
  - Yeej!
  Natasha dua pov ib tug grenade nrog nws graceful, liab qab ko taw, chirped:
  - Peb yuav rhuav tshem Nazis!
  Zoya coj nws thiab qw nrov nrov:
  - Txoj kev yav tom ntej mus rau kev ntseeg!
  Thiab pov ib tug txiv qaub nrog nws liab qab ntiv taw.
  Augustine tau coj thiab tawg cov kab, thiab nws ob txhais ceg liab qab ya nrog kev puas tsuaj raws Fritz:
  - Peb yuav faib cov neeg tawm tsam!
  Svetlana coj nws thiab pov nws nrog nws pob taws liab qab, ib pawg ntawm grenades, thiab squeaked:
  Cia peb tsoo cov fascists!
  Thiab plaub tau txuas ntxiv tua thiab pov cov grenades. Lub German E-75 tau tsiv mus. Lub tshuab nrog rab phom 128 mm. Thiab tua nws tus kheej.
  Thiab cov ntxhais pov grenades. Undermined cov Nazis. Thiab lawv raug rho tawm haujlwm rov qab. Lawv nce pem hauv ntej. Lub tank yog dov dua. Tsiv qhov tseeb German "Leopard" -1. Lub tsheb loj heev.
  Tab sis nws cov ntxhais tau hla thiab khob nws tawm. Lawv torn rau daim ib lub tshuab mobile nrog lub cav roj turbine. Thiab lawv tshuab nws rau tej daim.
  Natasha hais nrog luag:
  Peb sib ntaus sib tua zoo heev!
  Zoya pom zoo nrog qhov no:
  - Zoo heev!
  Augustine txawj ntse hais tias:
  - Peb yuav yeej!
  Thiab nws tau tsim ib lub foob pob hluav taws los tiv thaiv lub tank nrog nws txhais taw liab qab. Tus ntxhais muaj zog. Thiab nws muaj kev txawj ntse heev.
  Svetlana kuj tau tsim ib qho kev tuag nrog nws cov ntiv taw ntawm nws txhais taw liab qab, thiab ntaus tus yeeb ncuab. Ib tug hluas nkauj txhoj puab heev, nrog ob lub qhov muag xim ntawm cornflowers. Nws muaj lub ntsej muag zoo li no, thiab dhau ntawm lub zog!
  Natasha muab tig thiab luag ntxhi:
  - Rau Russia dawb huv!
  Zoya tua heev nquag, thiab luag ntxhi, qhia pearl hniav:
  - Kuv yog ib tug tub rog ntawm qib uas tsis ploj mus!
  Augustine kuj raug rho tawm haujlwm. Mowed down lub Nazis thiab gurgled:
  "Kuv yog ib tug tub rog ntawm ambition zoo!"
  Thiab nws bared nws pearly hniav!
  Svetlana paub tseeb tias:
  - Lub hom phiaj loj heev!
  Natasha pov ib tug txiv qaub nrog nws txhais taw liab qab thiab hu nkauj:
  - Los saum ntuj...
  Zoya tseem cuam ib tug grenade nrog nws tus ntiv tes liab qab thiab hais tias:
  - Hnub qub...
  Augustine tau tsim khoom plig ntawm kev tuag nrog nws txhais ko taw liab qab thiab hu nkauj:
  - Ci ntsa...
  Svetlana kuj cuam ib tug grenade, nrog kev pab los ntawm ib tug liab qab ko taw, thiab muab:
  - Crystalline!
  Natasha tig mus thiab hais tias:
  - Kuv rau koj ...
  Zoya pib lub txiaj ntsim ntawm kev tuag nrog nws tus ntiv tes liab qab, nws hais tias:
  - Nkauj...
  Augustine succumbed nrog nws pob taws liab qab, dab tsi ua rau tuag thiab squeaked:
  - Kuv yuav hu nkauj ...
  Natashka txuas ntxiv, hu nkauj aggressively:
  - Txog....
  Zoya pov pob tawg nrog nws txhais ko taw liab qab, ua rau cov Nazis tawg thiab squeaked:
  - Neeg...
  Augustina muab ib pawg ntawm grenades nrog nws pob taws liab qab, muab tawm:
  - Stalin!
  Tab sis tseem, cov tub rog thiab Kursk tsis tuav rov qab. Cov yeeb ncuab tsoo los ntawm Soviet tiv thaiv, nce mus rau hauv kev coj ntawm Voronezh. Lub caij ntuj sov, thiab sov...Tam sim no yog xyoo thib rau ntawm Kev Tsov Rog Loj Loj, thiab sawv daws kub siab thiab zoo siab heev. Txawm hais tias qhov poob ntawm ob sab yog colossal.
  Gerda rov qab ua haujlwm thiab yuav tau sim tawm lub tank tshiab tshaj plaws.
  Gerda, Charlotte, Kristina thiab Magda tab tom caij ntawm U-chav kawm E-100 tank. Lub tsheb no yog compact, rau plaub tus neeg ua haujlwm. Thiab nws cov riam phom yog dav hlau bomber thiab universal 88-millimeter cannon 100 EL - tank destroyer.
  Warriors mus thiab xuav rau lawv tus kheej.
  Gerda tua phom ntev. Nws punches mus rau sab los ntawm qhov deb ntawm IS-3 thiab chirps:
  - Peb yuav muab peb lub siab rau lub teb chaws,
  Thiab peb yuav kib Stalin thiab noj nws!
  Charlotte tua nws lub foob pob hluav taws. Nws npog lub Soviet bunker thiab squeaked:
  - Peb yog invincible!
  Christina coj nws thiab qw qw, rub tus txhais nrog nws pob taws liab qab:
  - Peb yuav tau txais nws hauv ob qho tib si!
  Dolbanula thiab aptly thiab Magda. Ua kom puas lub Soviet self-propelled phom SU-152. Thiab nws cooed:
  - Yuav muaj sijhawm, yeej yuav los!
  Gerda squealed thaum nws raug rho tawm haujlwm:
  - Tsis muaj leej twg tuaj yeem nres peb!
  Charlotte tau lees paub tias:
  - Tab sis Pasaran!
  Cov tsiaj nyaum liab liab tau dhau los ntawm tag nrho Kev Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb nrog Gerda, pib los ntawm Poland thiab xaus nrog qhov kev tawm tsam loj uas tau pib thaum lub Tsib Hlis. Dab ntxwg nyoog plaub hau liab pom ntau yam.
  Thiab npaj mus tua kom kawg!
  Christina kuj tua, thiab bared nws cov hniav. Nws cov plaub hau yog golden liab. Hauv tsov rog, cov ntxhais tsis muaj hnub nyoog, thiab txawm tias, tej zaum, hluas! Lawv ua nruj ua tsiv thiab hlub. Lawv liab qab lawv cov hniav.
  Thiab tsis yog ib lub qhov ntawm cov hniav.
  Magda muaj plaub hau xim ntawm nplooj kub. Thiab tseem nquag luag ntxhi. Hluas nkauj txias. Nws muaj xws li kev txhoj puab heev thiab lub zog ntawm ib txhiab nees.
  Gerda, ib tug hluas nkauj nrog plaub hau dawb, tua, thiab hais lus luag ntxhi:
  - Muaj ntau qhov zoo thiab phem nyob hauv ntiaj teb ... Tab sis damn nws, ntev npaum li cas kev tsov rog tau rub rau!
  Charlotte pom zoo nrog qhov no:
  - Thiab qhov tseeb, kev ua tsov rog ntiaj teb thib ob rub ntev dhau lawm. Txhua yam sib ntaus, sib ntaus sib tua...Tsawg kawg!
  Christina txav nws txhais ko taw liab qab raws li lub tsho tiv no thiab qw tias:
  - Tab sis Britain tseem tsis swb!
  Magda raug rho tawm haujlwm ntawm Russians thiab qw nrov nrov:
  - Ib tug yuav tsum swb! Nov yog peb txoj kev ntseeg!
  Gerda hissed, firing ntawm Russians, baring nws ivory hniav:
  - Peb xav tau kev yeej!
  Fucked thiab Charlotte, hauv qab no:
  - Ib qho rau tag nrho, peb yuav tsis sawv ntawm tus nqi!
  Christina tus liab-haired thiab golden tsiaj nyaum squealed:
  - Tsis yog! Cia peb tsis txhob sawv!
  Magda smacked nws daim di ncauj liab qab, chirping:
  - Peb tsis mus tom khw rau tus nqi!
  Thiab lub golden-haired harpy raug rho tawm haujlwm.
  Gerda kuj ntaus cov tub rog Lavxias. Ntaus lub tsheb thiab qw:
  - Peb yog cov muaj zog tshaj hauv ntiaj teb!
  Charlotte ntxiv, hu nkauj nrog:
  - Cov yeeb ncuab txhua tus da dej hauv chav dej!
  Christina txhawb zaj nkauj impulse:
  - Leej Txiv tsis ntseeg lub kua muag!
  Magda txuas ntxiv hauv lub suab hu nkauj:
  - Thiab peb yuav muab tag nrho cov communist nyob rau hauv lub hlwb!
  Thiab cov ntxhais winked ntawm ib leeg. Lawv feem ntau muaj lub tank zoo. Tsuas yog los ntawm qhov deb nws yog qhov nyuaj rau tawg los ntawm hnyav tsib caug-tuj IS-3 taub hau. Tab sis tom qab tag nrho, cov Germans muaj ib tug nyuaj projectile, tab sis nrog ib tug uranium core. Thiab muaj ntau tus neeg dub nyob hauv cov tub rog. Leej twg sib ntaus nrog frenzied fury. Thiab tsis yog txhua tus tuaj yeem sib tw nrog lawv.
  Cov ntxhais siv los sib ntaus sib tua. Txawm tias nyob rau hauv teb chaws Poland, lawv tsuas yog nyob rau hauv ib tug bikini, thiab liab qab.
  Thaum tus liab qab ib leeg nkag mus rau hauv av, nws rejuvenates. Tej zaum yog vim li cas cov ntxhais tsis muaj hnub nyoog! Txawm tias lub sijhawm yuav dhau mus! Warriors, cia hais tias heroic heev.
  Lawv tau ua ntau yam, tab sis lawv sib ntaus zoo li cov tub rog zoo tib yam. Thiab ib txwm tsuas yog nyob rau hauv ib tug bikini, thiab barefoot. Nyob rau hauv lub caij ntuj no, nws yog ib qho yooj yim rau lawv spank nrog liab qab taw ntawm snowdrifts.
  Gerda tua thiab hu nkauj:
  Peb yuav hla hluav taws thiab dej!
  Charlotte tua cov neeg Lavxias nrog nws tus foob pob thiab hais tias:
  - Lub koob meej rau cov neeg Prussian!
  Christina kuj raug rho tawm haujlwm, thiab squeaked:
  Peb yuav kav lub ntiaj teb!
  Magda nailed thiab paub tseeb tias:
  - Peb yuav twv yuav raug hu!
  Gerda ntaus lub projectile dua thiab squeaked:
  "Txawm tias napalm yuav tsis nres peb!"
  Charlotte pom zoo nrog qhov no:
  - Thiab txawm lub foob pob atomic, uas peb tsis ntshai!
  Christina shushed thiab teb tias:
  - Cov neeg Asmeskas ua tsis tiav los tsim lub foob pob atomic! Nws yog bluff!
  Magda qw rau saum nws lub ntsws:
  - Lub ntiaj teb tsis tuaj yeem khiav tawm qhov kev txiav txim tshiab German!
  Cov neeg German nyob rau lub Tsib Hlis tau nce mus ncig Smolensk los ntawm sab qaum teb. Lawv cov kab tank muaj zog thiab muaj ntau cov tub rog nrhiav neeg nyob hauv Africa thiab Arab lub teb chaws. Fritz raug coj los ntawm tus lej.
  Tsis tas li ntawd, lub teb chaws Yelemees tau armed nrog diskettes invulnerable rau me me caj npab.
  Ob tug ntxhais Albina thiab Alvina ya mus rau lawv tus kheej ntawm lub nkoj ya ya. Lawv yog cov invulnerable ua tsaug rau lub zog laminar dav hlau. Tab sis lawv tsis tuaj yeem tua lawv tus kheej. Tab sis ua tsaug rau lub colossal ceev lawv muaj peev xwm overtake thiab ram Soviet aircraft.
  Albina, khoov nws daim diskette, hais tias:
  - Hlau tshuab, yeej tsim nyog thiab pab tau heev!
  Alvina giggled, bared nws cov hniav thiab hissed:
  - Tab sis txhua yam yog txiav txim siab los ntawm tus ntsuj plig!
  Albina hais tias:
  - Qhov feem ntau uas tsis yog qhov tseeb ntawm kev sib ntaus sib tua!
  Ob tug ntxhais yog blonde thiab hauv bikinis. Zoo nkauj heev thiab liab qab. Thaum tus tub rog tsis muaj khau, nws muaj hmoo. Tam sim no cov ntxhais muaj xim zoo nkauj thiab zoo nkauj heev.
  Thiab ua ntej mus sib ntaus, cov beauties yuav twv yuav raug hu ua hauj lwm nrog tus nplaig nrog txiv neej perfection. Nws zoo heev thiab muaj zog. Cov poj niam tub rog nyiam haus dej los ntawm lub nkoj ua khawv koob. Qhov no yog lub tsiab peb caug tiag tiag ntawm cev nqaij daim tawv rau lawv.
  Cov ntxhais zoo li ntawd.
  Alvina tua ob tug Soviet Yak-11s thiab tweeted:
  - Muaj koob meej peb yos hav zoov!
  Albina lees paub qhov ramming thiab tshaj tawm:
  Thiab nws yuav tsis yog qhov kawg!
  Alvina tsoo peb lub dav hlau Soviet IL-10 ntxiv, thiab squeaked:
  - Qhov no yog li cas koj xav tias Vajtswv hlub lub teb chaws Yelemees?
  Albina tuav nws lub taub hau doubtfully.
  - Thaj tsis ntau!
  Alvina luag ntxhi thiab nug dua:
  - Vim li cas koj xav li ntawd?
  Albina rammed ob lub tsheb Soviet thiab squeaked:
  Tsov rog tau mus ntev dhau lawm!
  Alvina logically hais tias:
  - Tab sis peb tab tom los!
  Albina luag ntxhi thiab qw:
  - Yog li txoj kev yeej yuav los!
  Alvina tua plaub lub dav hlau Soviet ib zaug, nrog kev ua siab tawv thiab squeaked:
  - Nws yeej yuav tuaj!
  Albina pom tias nws yuav tsum nco ntsoov:
  - Tom qab Stalingrad, kev ua tsov ua rog tsis mus raws li txoj cai ...
  Alvin pom zoo nrog qhov no:
  - Nws yog qhov tseeb tawm tsam cov cai!
  Albina squeaked nyob rau hauv annoyance:
  - Peb pib poob!
  Alvina squeaked nrog annoyance:
  - Yeej muaj!
  Albina rammed ntau ntau lub tsheb Soviet thiab squeaked:
  - Tsis yog qhov teeb meem rau peb?
  Alvina tua ob peb lub dav hlau Lavxias teb sab fighter thiab blurted tawm:
  Peb xav tias qhov xwm txheej tsis muaj kev cia siab!
  Albina luag ntxhi carnivorously thiab hissed:
  - Peb pom dab tsi tam sim no?
  Alvina tweeted nrog aplomb:
  - Ib yam dab tsi unshakable thiab tshwj xeeb!
  Albina flashed nws pearly hniav thiab teb:
  - Qhov tseeb tias peb Reich yeej!
  Alvina tsoo ob peb lub dav hlau tawm tsam Soviet thiab coj tawm:
  - Yeej yuav tsum yeej!
  Cov ntxhais grimaced. Nyob rau hauv ib lub sij hawm lawv ua hauj lwm, thiab officially nyob rau hauv ib tug tub rog lub brothel. Ntau tus txiv neej dhau los ntawm lawv tus kheej, thiab tsis yog haiv neeg dawb xwb. Thiab lawv yeej nyiam heev. Zoo, nws zoo npaum li cas rau lub cev. Tab sis tom qab ntawd cov niam ntiav tuaj nyob rau hauv Soviet tawm tsam. Lawv raug kaw. Zoo, cov hotties xav tias lawv yuav raug raped. Thiab ntawm no yog dab ntxwg nyoog ob!
  Lawv ua cov niam ntiav khawb trenches thiab trenches. Thiab yav dhau los hmo ntuj fairies tsis nyiam nws heev. Yog li ntawd, lawv txhua tus tau khiav tawm. Lawv ntxias cov tub txib.
  Thiab lawv tau cog lus ua pauj rau cov Russians.
  Thiab lawv tau tawm tsam Russia. Cov no yog damn...
  Albina pov tseg ob peb lub tsheb Lavxias ntxiv thiab yws tias:
  - Koj tseem tuaj yeem nyob nrog txiv neej!
  Alvina nkag siab pom zoo nrog qhov no:
  - Nws tsis yog ua tau, tab sis nws yog qhov tsim nyog!
  Albina bard nws cov hniav thiab teb tias:
  - Tab sis tseem ... Nws yog qab zib tua.
  Thiab cov ntxhais tau tua tsib lub tsheb Soviet ntxiv nrog kev txav ntawm lub diskette.
  Alvina luag ntxhi thiab hais tias:
  - Thiab thaum twg nws iab?
  Albina tsoo rau 6 lub tsheb ntxiv thiab teb tias:
  - Kuv yuav tau sib yuav tom qab yeej! Thiab yug tau kaum tus menyuam!
  Thiab ob tug ntxhais tawg tawm luag.
  Thiab lawv hu nkauj;
  Peb yog cov knights ntawm txoj kev ntseeg ntawm fascism,
  Cia peb so cov neeg tawm tsam ntawm kev ntseeg rau hauv plua plav!
  Thiab yuav ua li cas lawv luag, rocking lawv dawb-topped roob.
  Yog, cov no yog cov fascist bitches thiab txhoj puab heev, thiab phem heev.
  Cov Nazis muaj peev xwm hla Smolensk thiab coj Pskov. Kuj tseem muaj kev hem thawj rau Leningrad. Qhov xwm txheej feem ntau tseem ceeb heev. Txawm tias tsis muaj kev puas tsuaj. Tab sis lub USSR tsis muaj ntau reserves tshuav. Thiab nws tsis paub ntev npaum li cas Russia yuav tuav tau. Yog, thiab cov Germans tau ntshav thiab qaug zog.
  Tab sis cov Krauts muaj plaub tug ntxhais thiab xws li greyhounds.
  Gerda tua nws rab phom thiab ntaus T-54 nyob rau hauv qab ntawm lub hull, thiab chirped, blinking nws sapphire ob lub qhov muag:
  - Tsis yog, tom qab tag nrho, Vajtswv hlub lub teb chaws Yelemees! Peb yeej yuav yeej!
  Charlotte tau nkag siab pom zoo nrog qhov no:
  - Peb tsis tuaj yeem poob! Tsis ntev peb yuav tawm mus rau Kalinin, thiab Moscow yuav yog pob zeb pov tseg!
  Christina bared nws pearly nippers thiab qw:
  - Cia peb mus txog qhov ntawd, yuav muaj sijhawm rau Vladivostok!
  Magda sau nrog kev tu siab:
  - Thiab cov neeg Nyij Pooj twb tau swb lawm. Qhov no yog qhov hnyav heev, peb tau plam ib tus phooj ywg tseem ceeb.
  Gerda khob tawm lub tank tshiab Soviet thiab squeaked:
  - Peb tuaj yeem ua yam tsis muaj lawv!
  Charlotte giggled thiab hais tias:
  - Yog tias tus menyuam luag ntxhi, tej zaum txhua yam yuav ua haujlwm!
  Christina tau hais tawm hauv cov lus sib dhos:
  - Ib tug hippopotamus tawg los ntawm luag nyav!
  Magda txhawb nqa nws:
  - Tus ntxhais muaj lub qhov ncauj greedy!
  Thiab cov tub rog coj nws thiab tawg tawm luag. Lawv muaj lub zog ci ntsa iab, ib tus yuav hais tias, thiab nplua nuj!
  Gerda raug rho tawm haujlwm dua ntawm lub tsheb Soviet thiab qw:
  - Lub xyoo tom ntej yuav yog peb li!
  Charlotte kuj chimed thiab lees paub:
  - Yuav muaj kev ya mus rau hauv qhov chaw!
  Christina tau lees paub qhov no:
  - Cia peb ya mus rau hauv qhov chaw!
  Magda raug rho tawm haujlwm ntawm lub foob pob-launcher thiab muab tawm:
  - Zaum hauv lub hnub qub dav hlau!
  Gerda daig tawm nws tus nplaig thiab squeaked:
  - Nyob rau hauv lub xyoo pua tshiab, lub teb chaws Ottoman ntawm Thib Peb Reich yuav kav!
  Charlotte nrog kev ntxhib ntxhib ntxhib los mos lees paub:
  - Thiab plaub thiab.
  Tom qab ntawd, kev zoo nkauj dua tig lub tank Soviet ib ncig.
  Christina, tus dab ntxwg nyoog tub rog no, sparkling nrog pearly hniav, squeaked:
  - Yog, cia muaj kev txiav txim tshiab! Thiab muaj koob meej rau lub Great Empire!
  Magda lees paub nrog kev npau taws:
  - Lub koob meej rau lub teb chaws Ottoman!
  Gerda raug rho tawm haujlwm dua thiab hais tias:
  - Muaj koob meej rau peb thiab!
  Thiab pom tau tias tus ntxhais tau txais nws.
  Gvozdanula thiab Charlotte. Thiab zoo heev. Kuv chob ib lub tank Soviet nyob rau sab. Ces nws chirped:
  - Peb sib ntaus rau qhov kev txiav txim tshiab!
  Magda, tua thiab ntaus cov neeg tawm tsam, lees paub:
  - Thiab tsis muaj qhov tsis ntseeg peb yuav ua tiav nws!
  Gerda nailed dua, thiab zoo heev thiab muab tawm:
  - Peb yuav ua tiav nrog cov npoo loj!
  Thiab nws ci ntsa iab nrog sapphire, thiab lub qhov muag ci heev.
  Charlotte kuj raug rho tawm haujlwm, ntaus lub tsheb Lavxias thiab qw, qhov no yog dab ntxwg nyoog nrog cov plaub hau txiv kab ntxwv:
  - Txhua yam yuav tsuas yog aerobatics!
  Magda kuj raug rho tawm haujlwm nrog kev npau taws heev. Nws tsoo lub T-54 thiab squeaked:
  - Thiab cov neeg ua haujlwm yav tom ntej!
  Ntawm no, txawm li cas los xij, cov ntxhais muaj teeb meem. IS-14 tau tshwm sim. Lub tsheb loj heev. Thiab nws muaj 152-millimeter phom nrog lub thoob ntev. Tej zaum ib tug German yuav tawg los ntawm.
  Gerda nqaim nws ob lub qhov muag thiab nug Charlotte:
  - Koj puas tuaj yeem npog nws nrog lub foob pob?
  Redhead teb tias:
  - Tau kawg muaj lub caij nyoog ... Tab sis qhov tseeb ntawm lub foob pob tsis txaus!
  Christina hais lus mob siab rau:
  - Cia kuv sim kuv daim ntawv 88-graph?
  Gerda tsis ntseeg hais tias:
  - Qhov no IS-14 muaj 400 mm frontal armor ntawm ib tug loj nqes hav. Koj coj tsis tau nws!
  Charlotte luag ntxhi thiab hais tias:
  - Damn nws! Thiab kuv xav tias cov Russians tsis muaj lub tank zoo li no! Tsuas yog lus xaiv!
  Magda hais tias:
  Kuv kuj xav tias yog kab laum! Tab sis peb pom tias qhov no tsis yog li ntawd! Thiab lub thoob ntawm Lavxias teb sab yog li ntawd ntev!
  Gerda hu nkauj, tapping nws pob taws liab qab rau hauv pem teb armored:
  Peb yuav tawm tsam tsis ntshai!
  Charlotte lees paub nws tus khub tus cwj pwm:
  - Peb yuav raug txiav tsis rov qab!
  Christina hais tias:
  - Thiab yuav ua li cas yog tias koj khob tawm lub tank Soviet nrog raug ntaus ntawm lub plhaub hauv lub thoob?
  Gerda tsis ntseeg:
  - Koj tuaj yeem ua li ntawd, los ntawm qhov deb heev?
  Christina lees paub tias:
  - Yog tias koj nqa cov nplaim taws rau kuv cov leeg liab qab, ces kuv muaj peev xwm ntaus tau zoo heev!
  Es tsis txhob teb, Gerda nyem rau ntawm nws lub teeb. Christina twisted nws txhais taw liab qab thiab liab qab, me ntsis tawv pob taws gleamed nyob rau hauv lub teeb ntawm cov nplaim taws.
  Gerda coj hluav taws rau tus ntxhais ntawm ib leeg. Muaj qhov kub hnyiab. Ntxim qab heev, zoo li grilled shish kebab.
  Christina ntxhi:
  - Thiab rau lub pob taws thib ob!
  Ces Magda teeb qhov hluav taws kub. Ob tus nplaig ntawm nplaim taws tam sim no licking cov leeg liab qab ntawm tus ntxhais zoo nkauj heev thiab liab-plaub.
  Tom qab ntawd Charlotte qw thiab bared nws ob lub mis. Tsis muaj kev ua koob tsheej, nws coj nws thiab nias lub khawm joystick nrog nws lub txiv mis liab liab. Cov phom raug rho tawm haujlwm.
  Lub plhaub ya los ntawm nws tus kheej, thiab tsaws txoj cai nyob rau hauv lub thoob ntawm ib tug impressive, Soviet tshuab.
  Zoo li ib tug ntxhw loj loj txiav tawm ib lub cev ntev. Tom qab tau txais lub tshuab crushing, lub Soviet tank nres lub zog. Nws zoo li yog ib rab ntaj tau raug tshem tawm ntawm nws txhais tes.
  Tias muaj hmoo whores!
  Charlotte hu nkauj, luag nyav zoo siab:
  - Tsuas yog ntshai yuav muab rau peb cov phooj ywg! Tsuas yog mob txhawb koj ua haujlwm!
  Gerda ntxiv enthusiastically:
  - Kuv xav tau ntau dua los tsoo koj lub ntsej muag ruam!
  Cov tub rog ntawm Thib Peb Reich zoo li txaus siab heev!
  . QHOV #3
  Kev ua tsov ua rog txuas ntxiv mus, tab sis tau mus txog Voronezh, cov neeg German tau so. Qhov hnyav ntawm kev sib ntaus sib tua tau nqa mus rau saum huab cua. Txhua yam tshwm sim muaj nrog cov tsiaj qus aplomb ntawm Tsov Rog Loj
  Txog tam sim no, tsis muaj leej twg yeej. Tshwj tsis yog nyob rau saum ntuj lub Nazis muaj zog ntau dua nyob rau hauv qhov zoo ntawm aviation.
  Thiab qhab nia lawv aces. Lawv kuj sim Tiger-4 hauv kev sib ntaus sib tua, uas yog lub tsheb zoo tshaj plaws. Thiab txawm tias IS-3 tsis yog ib qho kev sib tw rau nws.
  Tus Fuhrer, me ntsis nkees, hais tias Tebchaws Askiv sib ntaus nrog USSR ua ke. Tab sis cov British tsis kam lees nws. Rau qhov no nws yuav ntau dhau. Yog li Hitler raug yuam kom tawm tsam ib leeg rau lub sijhawm.
  Lub teb chaws Yelemees tsis muaj peev txheej tib neeg. Cov neeg laus thiab cov tub ntxhais hluas txij thaum muaj hnub nyoog kaum plaub raug tsim los ua tub rog. Kev faib txawv teb chaws kuj tau siv. Thiab hivi thiab lwm yam zog.
  Tab sis kev tsov rog mus ntxiv thiab ... Cov Nazis nres.
  Albina thiab Alvina tawm tsam Soviet aircraft.
  Lawv twb tua plaub txhiab lub dav hlau. Thiab lawv tau txais lub Hnub Qub ntawm Knight's Cross ntawm Hlau Hla nrog platinum ntoo qhib ntaj thiab pob zeb diamond.
  Tam sim no nce mus rau tsib txhiab.
  Albina raug rho tawm haujlwm, tua ntau lub dav hlau Soviet nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab cooing:
  - Rau khoom plig tshwj xeeb!
  Alvina kuj thrashed, siv nws cov ntiv taw liab qab, txiav tawm Soviet aircraft thiab qw:
  - Rau lub ntiaj teb tshiab!
  Cov Germans tau bogged nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua rau Smolensk, tab sis muaj peev xwm nyob ib ncig ntawm lub nroog. Thiab lawv raug rho tawm haujlwm ntawm nws tus kheej siv phom "Shturmlev" thiab "Sturmmaus". Lub zog ntawm Nazis zoo heev.
  Txawm li cas los xij, txawm tias me nyuam yaus tawm tsam Nazis. Cov tub hluas thiab cov ntxhais cuam tshuam cov pob khoom tawg tsis zoo ntawm German tso tsheb hlau luam, phom tus kheej, thiab tub rog.
  Cov tho kev tau ua siab loj heev. Lawv paub tias fascist captivity txhais li cas.
  Piv txwv li, tus ntxhais Marinka poob rau hauv lub clutches ntawm Nazis. Lawv oiled nws ob txhais taw liab qab thiab muab tso rau nws nyob ze ntawm lub brazier. Cov nplais ntawm cov nplaim yuav luag licked tus ntxhais liab qab, tawv heels los ntawm kev taug kev ntev ntev. Kev tsim txom txuas ntxiv mus txog li kaum tsib feeb, kom txog thaum cov pob qij txha tau npog. Tom qab ntawd, tus ntxhais liab qab tau muab khi. Thiab dua lawv nug cov lus nug. Lawv tuav kuv nrog roj hmab hoses ntawm kuv lub cev liab qab.
  Tom qab ntawd lawv dhau qhov tam sim no ... Marinka raug tsim txom rau kaum tsis nco qab thaum lub sijhawm nug. Thiab ces lawv cia nws so. Thaum ob txhais taw liab qab me ntsis twitchy, lawv tau smeared nrog roj dua thiab lub brazier tau rov qab los. Kev tsim txom zoo li no tuaj yeem rov ua dua ntau zaus. Thiab tsim txom nrog tam sim no, thiab nplawm nrog roj hmab hoses.
  Marinka raug tsim txom rau rau lub hlis. Txog thaum nws mus dig muag thiab tig grey los ntawm kev tsim txom. Ces lawv muab nws faus rau hauv av. Tsis txhob nkim ib lub mos txwv.
  Pioneer Vasya, cov Nazis nplawm nrog liab-kub hlau ntawm nws lub cev liab qab.
  Tom qab ntawd liab qab pob taws raug hlawv nrog liab-kub strips ntawm hlau. Tus tub tsis tuaj yeem sawv ntsug, tab sis tseem tsis tau ntxeev siab rau nws cov phooj ywg.
  Cov Nazis yaj nws ciaj sia nyob rau hauv hydrochloric acid. Thiab qhov no yog qhov mob txaus ntshai.
  Cov Fritzes no yog cov dab no... Cov tswv cuab Komsomol raug tsim txom nrog hlau. Tom qab ntawd lawv muab nws dai rau ntawm ib lub khib, nqa nws thiab muab pov rau hauv. Tom qab ntawd, lawv pib hlawv nrog liab-kub crowbar. Lub mis tau torn tawm nrog forceps. Tom qab ntawd lub qhov ntswg raug muab tshem tawm nrog liab-kub pliers.
  Tus ntxhais raug tsim txom kom tuag...lawv tsoo tag nrho nws cov ntiv tes thiab nws txhais ceg. Lwm tus tswv cuab Komsomol, Anna, raug impaled. Thiab thaum nws tuag, lawv hlawv nrog taws.
  Hauv luv luv, Nazis thuam qhov zoo tshaj plaws uas lawv tuaj yeem ua tau thiab raws li lawv xav tau. Lawv tsim txom thiab tsim txom txhua tus.
  Natasha thiab nws pab neeg tseem tab tom sib ntaus sib tua hauv ib puag ncig. Cov ntxhais siv lawv cov liab qab, zoo nkauj ob txhais ceg hauv kev sib ntaus sib tua, thiab pov grenades. Lawv tau tawm tsam lub zog loj ntawm Fritz. Lawv tuav lawv tus kheej ua siab loj heev, thiab yuav tsis rov qab los.
  Natasha, coj kev sib ntaus sib tua, xav tias, yuav ua li cas yog Vajtswv? Tseeb tiag, nyob rau hauv phau Vajlugkub, uas yog li ntawd ntseeg, nws yog tag nrho ntawm kev ua yuam kev thiab contradictions.
  Nov yog qee qhov piv txwv;
  Tsiaj txhu tau tsim ua ntej txiv neej
  Yog lawm. (Chiv Keeb 1:20-27)
  Tsis muaj. (Chiv Keeb 2:7, 18-20)
  Txawm li cas los xij, nws yog dab tsi? Zoo, qhov tseeb, Lenin tau hais ntev dhau los: kev ntseeg yog kev ua yeeb yam ntawm tib neeg!
  Thiab muaj dab tsi los tham?
  Zoya kuj tawm tsam kev ntseeg siab, thiab pov lub grenade nrog lub zog tuag nrog nws cov ntiv taw liab qab. Thiab rhuav tshem pawg tub rog ntawm Thib Peb Reich.
  Nws hu nkauj:
  - Nyob rau hauv yeej ntawm lub tswv yim tsis txawj tuag ntawm communism,
  Peb pom lub neej yav tom ntej ntawm peb lub teb chaws...
  Peb yuav tshem tawm cov tshauv ntawm leej faj, peb yog cov hordes ntawm fascism,
  Thiab yuav muaj cov ntxhais dav dawb hau loj!
  Thiab Zoya luag!
  Augustina kuj tawm tsam hnyav thiab ntseeg siab mows nws cov yeeb ncuab thiab qw:
  - Hwj chim rau cov communist!
  Svetlana, tua tus yeeb ncuab, cooed:
  - Rau Niam Txiv!
  Thiab nrog cov ntiv taw liab qab nws yuav pov ib lub grenade.
  Cov ntxhais tawg tawm luag tom qab cov lus no. Thiab tshem lawv cov bras. Nws pib da dej ib leeg ob lub mis nrog hnia. Vim hais tias nws zoo heev thiab amazing. Lawv yog cov tub rog tiag tiag.
  Natasha hais tias:
  Phau Vajlugkub yeej yog ib zaj dab neeg!
  Augustine logically hais tias:
  - Tsis tas yuav tsum muab kev tshwm sim rau Vajtswv, los ntawm cov neeg Yudais zaj dab neeg! Kuv tus Vajtswv yog tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus! Rau lub yeeb koob ntawm Tsev Neeg Supreme, peb yuav sib ntaus!
  Thiab tag nrho plaub tus ntxhais exclaimed, pov lawv ob txhais taw liab qab:
  - Muaj koob meej rau Russia zoo!
  Txij li thaum lub blockade ntawm Smolensk dragged rau, plaub ntxhais raug kev txom nyem los ntawm txias thiab tshaib plab, zoo li cov seem ntawm lub Soviet garrison. Yog li ntawd, tsis muaj dab tsi xav tsis thoob nyob rau hauv qhov tseeb hais tias cov ntxhais tau txais ib tug txiav txim kom tawm ntawm lub encirclement.
  Los ntawm lawv lawv tsis muaj dab tsi tab sis luv luv, tanned, barefoot, mus rau ib tug breakthrough.
  Lawv khiav mus rau lawv tus kheej, thiab ua ib qho kev txhaj tshuaj, raws li cov cartridges yuav tsum tau txais kev cawmdim.
  Thiab cov Nazis tau coj los rau ntawm lawv txhais tau tias tag nrho cov ncej hluav taws. Tab sis cov ntxhais tsis yog tsis muaj laj thawj tsuas yog nyob rau hauv nyias panties. Cov mos txwv, yog li ntawd, tsis txhob coj lawv. Thiab lawv maj, ua kiag li invulnerable. Thiab liab qab taw kuj zoo kawg nkaus tiv thaiv cov ntxhais hauv kev sib ntaus sib tua.
  Natasha raug rho tawm haujlwm, tsoo cov fascist thiab qw nrov nrov:
  Stalin nrog peb!
  Zoya kuj raug rho tawm haujlwm, cuam tshuam ib feem ntawm lub raj mis nrog nws txhais taw liab qab. Nws pov tseg ob Fritz thiab qw:
  - Stalin nyob hauv kuv lub siab!
  Augustina kuj raug rho tawm haujlwm, thiab xa nrog aplomb:
  - Nyob rau hauv lub npe ntawm Russia!
  Thiab nws qhia nws tus nplaig. Thiab nws pov tseg cov fascist.
  Svetlana nailed, ntaus Nazi, thiab chirped:
  - Los ntawm lub npe ntawm communism!
  Plaub barefooted, tsuas yog nyias panties ntawm cov ntxhais, rushed los ntawm txoj hauj lwm ntawm Nazis. Cov tub rog yuav luag tsis muaj khaub ncaws. Tsuas yog panties ntawm cov xim sib txawv: dub, dawb, liab, xiav.
  Thiab qhov no kuj yog khawv koob, diverting mos txwv thiab fragments. Sim cov ntxhais no nrog koj txhais tes liab qab! Lawv tsuas yog cov zoo nkauj ntawm cov chav kawm siab tshaj plaws!
  Thiab lub mis dab tsi. Lub txiv mis zoo li strawberries. Thiab seductive heev. Feem ntau, cov ntxhais zoo nkauj heev, thiab yuav luag liab qab.
  Natashka, tua, nthuav tawm nws tus kheej ntawm kev sib tw ntawm cov qhev. Raws li daim ntaub thaiv tom qab daim ntaub thaiv raug tshem tawm ntawm nws. Lawv nthuav tawm lub cev muaj zog, cev nqaij daim tawv, hluas nkauj. Thiab nws sawv ntawm nws tus kheej, khav theeb ncaj nws lub xub pwg nyom, tsa nws lub taub hau, qhia tias nws tsis txaj muag. Nws yog ib tug ntxhais ntawm cov chav kawm siab tshaj. Thaum kaj ntug ntawm lub zog, thiab tsis laus.
  Thaum ib tug poj niam taug kev tsis taus, nws tseem hluas, thiab mus ib txhis tseem hluas. Qhov tseem ceeb tshaj plaws yog qhov tsawg kawg nkaus ntawm cov khaub ncaws, thiab kev sib deev tsis tu ncua nrog ib tug txiv neej. Ntau precisely nrog txiv neej sib txawv thiab nyiam hluas. Ua hluas.
  Natasha xav txog nws tus kheej liab qab ntawm lub khw qhev, thiab zoo siab heev. Raws li cov neeg yuav khoom tau hnov nws, thiab nce mus rau qhov chaw rhiab tshaj plaws nrog lawv txhais tes. Yuav ua li cas zoo kawg nkaus ua qhev. Tab sis lub harem tsis muaj kev lom zem. Tsis muaj txiv neej, tsuas yog eunuchs. Thiab kuv xav tau ntau thiab nrog lwm tus.
  Ah, cov poj niam pluag ntawm lub harem. Cas tsis muaj hmoo koj nrog txiv neej. Ntau npaum li cas koj tuaj yeem raug kev txom nyem los ntawm abstinence! Tab sis Natashka tsis xav kom txwv tus shark txoj kev xav.
  Tus ntxhais tua ntawm fascist thiab qw:
  - Kuv yog terminator!
  Zoya kuj raug rho tawm haujlwm, hu nkauj:
  - Thiab kuv yog ib tug super-class warrior!
  Augustine coj thiab khob peb fascists thiab chirped:
  - Stalin nrog peb!
  Svetlana tau txais kev cawmdim. Nws yeej plaub fascists thiab squeaked:
  - Stalin nrog peb!
  Natasha tua ntau tus tub txib ntawm peb Reich, pov pob zeb nrog nws txhais ko taw liab qab thiab squeaked:
  - Stalin yuav ib txwm nrog peb!
  Zoya luag ntxhi thiab daig tawm nws tus nplaig, squeaking:
  - Rau qhov loj ntawm Russia!
  Augustine txawb lub qhov rais iav nrog nws tus ntiv tes liab qab, txiav qhib lub caj pas fascist thiab squeaked:
  - Rau peb tus pas Slavic tshiab!
  Thiab luag...
  Svetlana raug rho tawm haujlwm ntawm Nazis, txiav tawm ntau tus neeg tawm tsam thiab tawm:
  - Rau Russia dawb huv!
  Natasha tau ntsia lub Nazis. Nws muab lub grenade nrog nws pob taws liab qab, uas cov Nazis tau pib ntawm nws. Kev tawg ntawm qhov tseeb ntaus ntawm Fritz thiab vyaknula:
  - Rau Svarog!
  Tom qab ntawd nws bared nws lub ntsej muag, nyob rau hauv uas muaj kev hlub thiab npau taws heev ntawm tus panther.
  Zoya coj nws thiab khiav ib tus ntsia hlau rusty nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws tho lub qhov muag ntawm ib tug tub ceev xwm Nazi, thiab qw nrov nrov:
  - Rau Vajtswv Dawb!
  Augustine coj thiab succumbed rau nws pob taws liab qab nrog ib pob tawg. Nws tawg lub Fritz zoo li tawg ntawm iav, thiab squeaked:
  - Rau qhov kev txiav txim tshiab Lavxias!
  Svetlana coj nws thiab pov nws nrog nws cov ntiv taw liab qab, tuag taus, pierced Fritz thiab barked:
  - Rau lub tsev Lavxias!
  Plaub tug ntxhais sib ntaus sib tua heev, thiab sib ntaus sib tua heev. Cov Germans thiab lawv cov mercenaries retreated. Thawb pem hauv ntej ntawm cov ntxhais. Cov Nazis tawm tsam Red Army nyob qhov twg.
  Nco ntsoov Fritz Stalingrad. Yuav ua li cas cov ntxhais ntaus lawv nyob ntawd. Lawv kuj tau tawm tsam rau taw liab qab thiab hauv bikinis. Cov no yog cov khaub ncaws zoo tshaj plaws. Tsis muaj leej twg yuav txwv cov ntxhais thaum lawv liab qab ib nrab. Thiab nrog ob txhais taw liab qab lawv pov khoom plig ntawm kev puas tsuaj.
  Natashka pov ib daim ntawm ceramics nrog nws tus ntiv tes liab qab. Nws tawg lub pob txha taub hau ntawm German general, thiab hu nkauj:
  - Nyob rau hauv lub npe ntawm Niam Russia!
  Zoya coj thiab cuam tshuam nrog nws cov ntiv tes liab qab, xuas nrig ntaus los ntawm fascist thiab qw:
  - Yog, rau kuv lub tsev!
  Augustine launched, nrog ib tug liab qab tsav. Nws txiav rau Nazis thiab squeaked:
  - Rau Stalin!
  Svetlana kuj tau muab rau hauv nqe lus tshiab, tsoo Fritz thiab squeaked:
  - Rau lub ntiaj teb tshiab!
  Tam sim no Gerda cov neeg coob tau nce mus rau hauv kev coj ntawm Vyazma. Kaum kilometers mus rau lub nroog. Tab sis qhov kev tawm tsam ntawm Red Army yog loj hlob. Cov tshiab Soviet IS-4 tso tsheb hlau luam yuav mus rau hauv kev sib ntaus sib tua, nrog rau cov phom 125-millimeter muaj zog dua thiab cov cuab yeej hnyav dua. Muaj tseeb, tseem muaj ob peb lub tshuab zoo li no.
  Charlotte, nias lub khawm joystick nrog nws txhais taw liab qab, tho lub tsho tiv thaiv ntawm Soviet tank sab xis ntawm qhov chaw sib tshuam. Tau raug ntaus lub tsheb ntawm Red Army, txawm tias nws muaj kev tiv thaiv zoo dua piv rau IS-3.
  Dab ntxwg nyoog liab giggled thiab hais tias:
  - Peb muaj cov tub rog uas muaj zog tshaj plaws!
  Christina hais nrog luag ntxhi:
  - Thiab peb yuav muaj zog tshaj txhua tus!
  Thiab nws kuj nias nws txhais taw ntawm cov nyees khawm ntawm lub joystick nrog nws cov ntiv tes liab qab. Ntaus lub tsheb Soviet. Nws yog ib tug ntxhais ntse heev. Christina nco qab tias nws ua yeeb yam li cas. Yuav ua li cas kuv tau hlub rau Shah ntawm Iran. Yog, nws zoo nkauj heev!
  Thiab tus tub rog yws yws tias:
  - Rau lub teb chaws Yelemees zoo!
  Magda, tus poj niam no nrog cov plaub hau kub, raug rho tawm haujlwm ntawm cov tub rog Soviet thiab hais tias:
  - Rau qhov yeej dawb huv!
  Tus ntxhais, tua, xav nrog kev ntxhov siab. Cov Germans plam lawv lub sijhawm thaum Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib ib. Thiab vim li cas lawv thiaj cuam tshuam txoj kev npaj tawm tsam Paris thiab hloov peb lub koom haum mus rau East Prussia? Nws muaj peev xwm los txi ib ntus thaj chaw nyob rau sab hnub tuaj, tab sis coj Paris thiab daws qhov teeb meem ntawm Fabkis txoj kev radical tshaj plaws.
  Tab sis qhov no tsis tau ua. Thiab feem ntau nws tsis tsim nyog tshaj tawm ua tsov rog rau Russia. Muaj tseeb Nicholas II yuav tsis tau mus ua rog nrog cov yeeb ncuab muaj zog xws li lub teb chaws Yelemees. Thiab yog vim li cas thiaj yuav tsum tau sib ntaus sib tua ntawm ob sab? Nws ua tau, nws muaj peev xwm tawm tsam Russia, tsis quav ntsej Fabkis thiab Belgium.
  Thiab feem ntau, xav Magda, nws yog qhov tsim nyog los tawm tsam Russia thaum nws tau fettered los ntawm kev ua tsov ua rog nrog Nyiv. Hauv qhov no, Nicholas II tuaj yeem ua tiav yam tsis muaj kev txhawb nqa los ntawm Tebchaws Askiv thiab Fabkis. Nws yuav raug nias los ntawm Austrian, thiab Turks, thiab Italians, thiab lub teb chaws Yelemees thiab Nyiv.
  Lawv tsuas yuav tsoo Russia. Thiab nws yuav tsis ua dab tsi.
  Hloov chaw, Lub teb chaws Yelemees tau txais kev ua tsov rog ntawm ob sab pem hauv ntej, tawm tsam lub zog muaj zog. Xws li Nyiv, thiab Asmeskas, thiab Ltalis.
  Yog li Wilhelm miscalculated. Hitler tau ua kom pom kev deb dua, ua kom muaj kev thaj yeeb nyab xeeb nrog USSR thiab kov yeej Fabkis.
  Tab sis cov neeg German thaum Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib ib tau raug ntes ntawm lub pob zeb thiab qhov chaw nyuaj. Tsar Nicholas II feem ntau yog tus swb. Tab sis nws lub teb chaws Ottoman loj, peb npaug ntawm cov neeg German. Thiab nws tau dhau los ua nyuaj heev los tawm tsam cov Russians.
  Muaj ntau lub zog, tsarist Russia sawv cev yuav luag ib nrab ntawm thaj av rog ntawm Entente. Thiab nws tau destined los yeej. Yog hais tias nws tsis yog rau tub rog coup uas tshwm sim nyob rau hauv St. Petersburg, nws tsis zoo li hais tias lub teb chaws Yelemees yuav ciaj sia. Tab sis ib qho txaus ntshai tshwm sim rau cov Russians - lub monarchy poob. Tus uas Vajtswv xaiv tseg lawm. Thiab nws tau phem heev!
  Thiab rau cov neeg German, kev pab, txawm li cas los xij, tseem lub teb chaws Yelemees poob.
  Tebchaws Meskas tau nkag mus ua tsov rog thiab ua pov thawj tias muaj zog heev. Thiab tseem ceeb tshaj plaws tanks. Lawv cia crushed cov Germans nrog lawv cov hlau loj.
  Kev txaj muag poob. Thiab, txawm tias ib tus yuav hais li cas, tej zaum kev tso siab yog txoj hauv kev zoo tshaj plaws. Lub teb chaws Yelemees poob tag nrho nws cov phooj ywg, nws tau nias los ntawm tso tsheb hlau luam. Tsis muaj caij nyoog tiag tiag ntawm yeej.
  Yog lawm, thiab Bolshevik Russia tuaj yeem qhib qhov thib ob sab hauv sab hnub tuaj.
  Txawm li cas los xij, qhov kev txiav txim siab rau capitulate yog qhov nyuaj, tab sis yuam.
  Magda nco qab tias nws tau raug flogged li cas rau nyiag ib daim mov ci hauv chav noj mov. Tus ntxhais ntawd lees txim thiab tau txais nplawm me ntsis. Thiab nws muaj peev xwm ua siab ntev rau lub txim nyob ntsiag to. Nws tsis quaj los tsis quaj. Txawm hais tias thaum lawv ntaus rau sab nraub qaum nws mob.
  Gerda raug rho tawm haujlwm, tho lub tank Soviet thiab qw nrov nrov:
  -Yug invincible!
  Charlotte pom zoo nrog qhov no:
  - Tsis muaj leej twg tuaj yeem nres peb!
  Christina snapped thiab qw:
  - Tsis txhob nyob hauv ntiaj teb!
  Magda squeaked deafeningly:
  - Thiab nyob rau hauv lub ntiaj teb tom ntej - ib yam nkaus thiab!
  Plaub tus tub rog tawm ntawm qhov chaw. Nws taug kev me ntsis ntawm cov swamps, thiab hu nkauj zoo siab;
  Lub hli tig crimson,
  Qhov twg nthwv dej tsoo tawm tsam pob zeb.
  "Cia li mus, kev zoo nkauj, caij,
  Kuv twb tos koj ntev lawm."
  
  "Kuv mus nrog koj txaus siab,
  Kuv nyiam dej hiav txwv.
  Unleash lub nkoj
  Kuv yuav nqa lub log kuv tus kheej. "
  
  "Koj kav lub hiav txwv qhib,
  Qhov twg peb ua tsis tau cua daj cua dub.
  Nyob rau hauv tej huab cua vwm
  Koj tsis tuaj yeem ntseeg cov nthwv dej. "
  
  "Yuav tsis tau? Vim li cas, kuv tus hlub?
  Thiab yav dhau los, txoj hmoo dhau los,
  Koj puas nco qab, treacherous traitor,
  Kuv tso siab rau koj li cas?"
  
  Lub hli tig crimson,
  Qhov twg nthwv dej tsoo tawm tsam pob zeb.
  "Cia li mus, kev zoo nkauj, caij,
  Kuv twb tos koj ntev lawm."
  Cov ntxhais hu nkauj thiab npuaj lawv tus kheej. Augustine hais, luag ntxhi ntawm kaum ntawm nws lub qhov ncauj:
  - Yog, peb muab cov Nazis ntau heev. Kev sib ntaus tau yeeb koob thiab rau ntau qhov kawg!
  Natasha luag ntxhi.
  - Koj zoo li Mowgli!
  Augustine luag ntxhi thiab pom zoo:
  Mowgli zoo heev!
  Zoya hais nrog luag ntxhi:
  - Peb yuav tsum tuaj nrog txoj hauv kev los kov yeej lub zog zoo ntawm Wehrmacht!
  Svetlana hais tias:
  - Qee hom roj muaj zog heev!
  Augustine hu nkauj, nplawm nws ob txhais taw liab qab hauv lub pas dej:
  Gases, gases, gases, gases! Peb yuav ua kom tag nrho cov yeeb ncuab ib zaug!
  Natasha hais tias:
  Cia peb hu lwm yam!
  Thiab cov ntxhais hu nkauj nyob rau hauv unison;
  Lub hli tig crimson,
  Qhov twg nthwv dej tsoo tawm tsam pob zeb.
  "Cia li mus, kev zoo nkauj, caij,
  Kuv twb tos koj ntev lawm."
  
  "Kuv mus nrog koj txaus siab,
  Kuv nyiam dej hiav txwv.
  Unleash lub nkoj
  Kuv yuav nqa lub log kuv tus kheej. "
  
  "Koj kav lub hiav txwv qhib,
  Qhov twg peb ua tsis tau cua daj cua dub.
  Nyob rau hauv tej huab cua vwm
  Koj tsis tuaj yeem ntseeg cov nthwv dej. "
  
  "Yuav tsis tau? Vim li cas, kuv tus hlub?
  Thiab yav dhau los, txoj hmoo dhau los,
  Koj puas nco qab, treacherous traitor,
  Kuv tso siab rau koj li cas?"
  
  Lub hli tig crimson,
  Qhov twg nthwv dej tsoo tawm tsam pob zeb.
  "Cia li mus, kev zoo nkauj, caij,
  Kuv twb tos koj ntev lawm."
  Cov ntxhais ua tiav zaj nkauj thiab tig mus ua somersaults. Tom qab tag nrho, lawv muaj ib tug loj nyob rau hauv ci taub hau. Peb blondes thiab redhead. Cov ntxhais txias.
  Augustine, thaum khiav, nco ntsoov nws ua si billiards. Yeej tsis yog nyiaj. Thiab txij li thaum nws tsis muaj dab tsi nyob rau hauv lub sij hawm ntawd, tus hluas nkauj tso rau ntawm ib tug blowjob, tawm tsam tsib rubles. Thiab yeej thawj qhov kev ua si. Ntxiv mus, kuv ua si taw liab qab, uas tau pab ntau heev. Tom qab ntawd nws ua si nrog tus tub sab nto moo.
  Thiab yeej dua. Tom qab ntawd lwm qhov kev ua si nrog ob npaug ntawm cov ceg txheem ntseeg. Tus ntxhais ntse heev. Thiab lub txim txhaum cai kuj qaug dej qaug cawv. Thaum kawg, nws rub rab phom thiab pib tua. Augustine, noj cov nyiaj nws yeej, ploj mus, flashing nws liab qab pob taws. Yog, cov txiv neej no ntshai heev. Tej zaum yeej tsis ua si nrog lawv, tab sis kom tau nyiaj los ntawm kev hlub?
  Augustine tuaj yeem nyob zoo nyob rau hauv Moscow, tab sis tus ntxhais, tom qab lub colony, xav mus rau pem hauv ntej. Nws xav sib ntaus. Tsis tas li ntawd, nws tau attracted rau exploits. Ua ib tug heroine zoo heev!
  Koj kuj yuav tsum muaj peev xwm ua si daim npav kom tau nyiaj. Augustine tau raug dag los ntawm cov neeg dag, thiab lawv yuav tsum tau yaim. Zoo, koj tuaj yeem xav tias qhov no yog zib ntab thiab koj tus kheej xav kom nws tsis txhob qias neeg. Tab sis ua hauj lwm rau lub limber, yog li nws yog feem ntau txaus siab rau ib tug temperamental liab-haired nws-dab ntxwg nyoog. Nws nrog ib tug txiv neej mus txog ib tug orgasm. Yog li ntawd nyob rau hauv Moscow nws tau nyiaj yooj yim thiab zoo siab rau nws tus kheej.
  Nws yog kev khuv leej, tab sis kev ua tsov ua rog tau hloov kho nws tus kheej. Augustine txawm siv nws cov ntxim nyiam hauv kev tshawb nrhiav. Thiab ntxias tag nrho cov txiv neej ua ke. Thiab nws nyiam ntxias lawv. Tshwj xeeb yog cov hluas. Dab ntxwg nyoog nyiam nws. Txawm li cas los xij, txawm tias muaj ntau yam khoom plig, cov ntxhais tseem mus rau tus thawj coj, thiab tsuas yog Natasha los ua tus loj.
  Cov Nazis, tom qab lub caij nplooj zeeg ntawm Smolensk, overlaid Vyazma. Lub nroog tuav ntawm stubbornly. Nyob rau sab qaum teb, cov Nazis tswj hwm coj Novgorod, thiab lawv mus txog Leningrad. Qhov xwm txheej tau hnyav zuj zus los ntawm kev nkag ntawm Sweden mus rau hauv kev ua tsov ua rog. Lub teb chaws no kuj xav tau thaj av tau los ntawm Russia. Thiab lawv nco txog kev tsov rog yav dhau los, tshwj xeeb tshaj yog Charles lub Kaum Ob Hlis. Kuj tseem ceeb cov xwm txheej ntawm lub sijhawm qub. Thiab Swedish kev faib tawm tau tshwm sim nyob rau pem hauv ntej, thiab tsiv mus rau Petrazavodsk thiab Leningrad los ntawm sab qaum teb. Prut Finnish-Swedish thiab German pab tub rog nrog cov neeg txawv teb chaws. Thiab tsis txhob nres zoo li lawv.
  Cov ntxhais zoo nkauj Swedish ya saum lub dav hlau. Gringeta thiab Gertrude, ob Gs, sib ntaus hauv khub. Lawv yog cov ntxhais siab tawv heev. Thiab zoo nkauj. Lawv ya mus rau lawv tus kheej ntawm ME-362, dav hlau fighters yuav los ntawm Germans. Raws li ib txwm muaj nrog cov ntxhais hauv ib qho bikini thiab khaus khaus.
  Lub tshuab German yog riam phom muaj zog heev. Nws muaj xya rab phom cua. Ib 37mm thiab rau 30mm. Soviet MIG-15 fighters maj tawm tsam. Cov riam phom me me: 37 hli cua phom thiab ob rab phom 23 hli. Ntawd yog, lub zog tsis sib xws.
  Gringeta tua cov phom cua. hits lub dav hlau Soviet fighter thiab squeaks:
  - Nov yog peb aerobatics!
  Gertrude tseem tsoo nws lub tsheb tawm ntawm thawj zaug thiab squeaks:
  - Rau Charles kaum ob!
  Tseeb tiag, dab ntxwg nyoog pojniam plaub hau daj yog qhov txaus ntshai heev uas Sweden poob tsov rog rau Russia. Nyob rau hauv Ivan lub txaus ntshai, cov Swedes muaj peev xwm coj Narva, thiab ob peb lub zos Lavxias teb sab ntug dej hiav txwv. Tab sis tom qab ntawd Russia, nyob rau hauv Fedot thawj, rov qab tau nws cov av poob hauv Livonian tsov rog. Muaj tseeb, qhov no tau txhawb nqa los ntawm qhov tseeb tias Poland tau tawm tsam ntawm Russia.
  Tab sis tom qab ntawd cov Swedes thaum lub sij hawm kav ntawm Shuisky muaj peev xwm kov yeej Lavxias teb sab nroog. Tom qab ntawd coj Novgorod. Nyob ze Pskov. Tab sis tsis muaj kev vam meej.
  Tom qab ntawd muaj kev tsov rog ntawm Russia thiab Poland. Ntawm qhov sly, Swedes tau ntes feem ntau ntawm Baltic xeev thiab Riga. Ua ntej ntawd, thaj av hauv Tebchaws Europe tau kov yeej.
  Sweden tau dhau los ua lub zog hauv ntiaj teb. Tau mus txog qhov siab tshaj plaws.
  Tab sis nyob rau hauv Russia, Peter lub Great tau los ua hwj chim thiab pib tsa ib tug loj faj tim teb chaws. Sweden tau tawm tsam los ntawm Poland, Saxony, Denmark thiab, tau kawg, Russia. Lub zog tsis sib npaug.
  Tab sis Charles lub Kaum Ob Hlis, thaum muaj hnub nyoog kaum rau, muaj peev xwm kov yeej Denmark ntawm kev txav mus los, thiab tom qab ntawd nyob ze Narva tau tawm tsam cov tub rog loj ntawm Russia thiab yeej zoo kawg li.
  Tab sis Peter lub Great tsis tau tawg los ntawm kev ua tsis tiav. Nws tau sau cov tub rog tshiab, thiab mus rau qhov kev tawm tsam, ua kom zoo dua ntawm qhov tseeb tias Charles lub Kaum Ob tau tawm tsam nrog Poland.
  Tab sis cov Swedes kov yeej Poland. Thiab txoj hauv kev ntawm cov tub rog Lavxias tsis pab. Peter lub Great txawm npaj rau kev thaj yeeb nyab xeeb, rov qab lub zos thiab Narva kov yeej los ntawm Russians mus rau Swedes.
  Tab sis Charles lub Kaum Ob Hlis tau txiav txim siab. Txawm li cas los xij, Peter lub Great tau tswj kom tig qhov kev ua tsov rog. Nws ua lub luag haujlwm uas cov neeg ntawm Poland thiab Ukraine tsis txhawb Charles lub Kaum Ob Hlis. Nyob ze Poltava, cov Swedes raug kev txom nyem zaum kawg. Nws tshwm sim li cas? Cov Russians muaj peev xwm hnav lub Swedes los ntawm kev tiv thaiv lawv tus kheej tom qab lub redoubts. Thiab ces txhua yam yog txiav txim siab los ntawm ib tug tuag counterattack.
  Lub qhov txhab ntawm Charles XII ua ntej kev sib ntaus sib tua kuj ua lub luag haujlwm tsis zoo.
  Tom qab Narva, Russia kiag li txeeb lub teg num. Thiab nws muaj peev xwm kov yeej cov Swedes txawm nyob rau hauv hiav txwv. Uas yog heev, heev annoying.
  Charles tus Kaum Ob tuag thaum lub sij hawm siege ntawm Norwegian fortress. Thiab kev tsov rog sai sai no xaus nrog qhov tseeb swb ntawm Swedes. Muaj tseeb tiag, Peter lub Great tau pom zoo, nyob rau hauv kev ntxhov siab los ntawm European lub teb chaws, kom formalize nws thaj chaw yuav khoom raws li kev yuav khoom. Sweden tau poob ntau thaj chaw, suav nrog hauv Europe. Thiab twb nyob rau hauv Alexander thawj, Finland kuj tau kov yeej los ntawm Russians.
  Ntawm chav kawm, Sweden yog qhov kev npau taws thiab xav ua pauj. Qhov xwm txheej tau nce ntxiv, tshwj xeeb tshaj yog tom qab yeej ntawm Nazis hauv kev xaiv tsa nom tswv. Thiab tam sim no kev ua tsov ua rog yog rau cov Swedes nrog keeb kwm parallels.
  Gertrude tawm tsam lub tshuab Soviet thiab hu nkauj:
  - Muaj nyob Anton plaub ...
  Gringeta txiav tawm MIG-15 fighter thiab roars:
  Nws yog ib tug huab tais muaj koob meej...
  Gertrude tsoo ib tug Lavxias teb sab thiab hu nkauj:
  -Nws hlub cawv rau ntuj txiag teb tsaus....
  Gringeta sim nkag mus rau hauv lub tsheb Soviet thiab howls:
  - Yuav ua li cas tawg qee zaum!
  Gertrude hu nkauj:
  - Yog lawm! lwj bom!
  Thiab tus ntxhais daig tawm nws tus nplaig liab.
  Cov hluas nkauj zoo nraug...Lawv sib ntaus sib tua nrog kev zoo siab heev. Lawv sib ntaus sib tua zoo li eagles. Thiab lawv yeej tsis thim rov qab.
  Gringeta khiav ko taw liab qab hla lub daus. Thiab nws yog ib tug hluas nkauj groovy. Thiab nws nco qab nws exploits. Yuav ua li cas lawv tau barefoot thiab nyob rau hauv ib tug bikini yos hav zoov rau ib tug polar dais. Uas lom zem heev.
  Cov ntxhais ib nrab liab qab raug tua ntawm ib tug tsiaj qus nrog hneev nti. Lawv ntaus thiab ua rau tsiaj nyaum qw.
  Tom qab ntawd lawv khiav tawm, flashing girlish heels liab los ntawm qhov txias. Cov ntxhais zoo nkauj heev. Yuav luag liab qab, tab sis siab tawv heev. Thiab lawv tua lawv tus kheej, tsis ntshai.
  Tom qab ntawd, thaum tus dais raug mob tuag, cov ntxhais ci nws cov nqaij thiab ua noj mov. Zoo heev li os. Cov ntxhais ua luam dej hauv lub qhov thiab nchuav ib leeg nrog daus. Tom qab ntawd lawv khiav ntub dej los ntawm cov snowdrifts. Nws yog txhua yam zoo heev thiab txias.
  Gertrude thiab Gringeta tam sim no nyob rau hauv kev yos hav zoov rau Soviet pilots. Lawv nco qab txog txoj cai tseem ceeb: nws yog ib qho tsim nyog los tua yuav luag liab qab thiab liab qab, thiab tom qab ntawd tus ntxhais yuav tsis raug tua. Muab lub zog zoo li no rau cov tub rog thaum lawv yuav luag tsis muaj khaub ncaws. Yog vim li cas tsis muaj leej twg kov yeej tag nrho lub ntiaj teb nyob rau hauv Nruab Nrab Hnub nyoog?
  Vim lawv underestimated lub zog ntawm liab qab, poj niam txhais taw. Thiab cov ntxhais tsis muaj khau khiab yog qhov txias thiab muaj zog heev! Thaum ib tug ntxhais tsis muaj khau, nws ib leeg liab qab tau txais lub zog ntawm lub ntiaj teb.
  Qhov no yog lub zog colossal ntawm cov tub rog.
  Gertrude tua lub dav hlau Soviet thiab tweeted:
  - Cov ntxhais liab qab yog txias dua!
  Gringeta kuj thumped nyob rau hauv Lavxias teb sab, thiab squeaked:
  Cov ntxhais tsis xav tau khau!
  Thiab saib cov hlawv, Lavxias teb sab fighter, ntog.
  Kuv xav txog tias nws zoo npaum li cas rau kev khiav tsis tau, thiab dhau ntawm snowdrifts, thiab hla cov suab puam. Ib leeg ntawm tus ntxhais ob txhais ceg dhau los ua elastic thiab ruaj khov, thiab tib lub sijhawm tsis tawg. Yog li tsis txhob txhawj txog teeb meem. Nyob rau hauv Russia, lub caij ntuj no feem ntau hnyav, thiab nws yuav zoo rau khiav hauv cov daus. Nws yog tus ntxhais ntawm txoj kev siab tshaj.
  Thiab yuav ua li cas graceful thiab uniquely zoo nkauj barefoot, girlish ko taw ntawm ib tug snowdrift? Thiab cov ntiv tes, thiab ko taw, thiab tag nrho cov no ua ke? Nws zoo npaum li cas thaum chiseled ob txhais ceg nqis ntawm qhov chaw dawb, thiab lawv tus kheej yog tanned. Thiab cov ntxhais muaj cov plaub hau daj, lawv yog cov blondes txias.
  Thiab lawv nyiam nws thaum txiv neej hnia lawv ntawm lawv pob taws liab qab.
  Gringeta tua lwm lub tsheb Soviet thiab tweeted:
  - Lub koob meej rau Fatherland, Hwjchim!
  Gertrude tua ib tug Lavxias teb sab fighter thiab tawm:
  - Charlemagne nrog peb!
  Cov ntxhais tsuas yog zoo nkauj heev, thiab lawv muaj kev zoo nkauj heev. Koj tuaj yeem mus vwm nrog cov ntxhais no. Thiab lawv lub cev, yog li cov leeg thiab qab ntxiag.
  Gringeta nyiam heev ntawm kev raug mob los ntawm cov txiv neej. Nws zoo siab heev rau nws. Thiab nws daim tawv nqaij yog du, elastic, zoo li polished. Ntawm no yog tus ntxhais.
  Thiab kuv nyiam massage.
  Tam sim no nws tau tua ib lub dav hlau Lavxias teb sab thiab qw nrov nrov:
  - Kuv zoo li dais!
  Thiab nws qhia nws tus nplaig!
  Gertrude raug rho tawm haujlwm dua thiab hu nkauj:
  Peb yog tsov!
  Thiab cov ntxhais nyob rau hauv unison ua tuag loops. Lawv feem ntau yog cov tub rog txias. Lawv tag nrho ntawm kev mob siab rau thiab kev yeej ntawm lub siab nyiam. Thiab daim tawv nqaij yog li tanned, zoo li bronze.
  Cov tub rog tau tswj hwm kev sib ntaus sib tua hauv Africa thiab infantry. Qhov no zoo heev rau blondes. Thiab lawv tau dhau los ua zoo nkauj thiab swarthy.
  Gertrude hu nkauj:
  - Ntuj blond! Muscular rov qab!
  Gringeta tau lees paub:
  - Kuv yeej txhua qhov kev xaiv tsa!
  Cov tub rog Soviet sib ntaus sib tua rau Vyazma, uas tau ncig los ntawm Nazis los ntawm yuav luag txhua sab. Thiab sib ntaus heroically.
  Natashka, txawm li cas los xij, pov lub grenade nrog nws txhais taw liab qab, squeaked:
  - Kev yeej tsis yog yuav tsum zam!
  Zoya kuj muab tig. Nws tso ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab. Tua cov Nazis thiab squeaked:
  - Tsis tuaj yeem muaj ob txoj kev tuag!
  Muab tig thiab Augustine. Dab Ntxwg Nyoog plaub hau liab pov lub grenade nrog nws txhais ko taw liab qab thiab chirped:
  - Lub xyoo tom ntej yuav yog peb li!
  Svetlana kuj raug rho tawm haujlwm. Nws nteg ib pawg ntawm Fritz, thiab gurgled:
  - Peb yug los tshiab!
  Thiab nws qhia nws tus nplaig!
  Cov ntxhais yog imposing heev. Lawv zoo nkauj heev, thiab tanned, peb blondes thiab ib tug redhead, nrog qhuav thiab nyem cov leeg.
  Cov ntxhais zoo li cas...
  Natasha xav thaum nws tua, vim phau Vajlugkub tsis yog Vajtswv txoj lus, ces cov Russians xav tau ib tug txawv, zoo meej kev ntseeg. Kom loj hlob ntawm sab ntsuj plig thiab qhov tseeb!
  Thiab dab tsi yuav zoo dua li kev ntseeg hauv Tsev Neeg Siab Tshaj Plaws!
  . QHOV #4
  Cov Nazis nce mus raws tus dej Don. Tab sis lub caij ntuj no los thiab xyoo tshiab 1947 ...
  Kev tsov rog tseem tab tom mus thiab USSR yuav tsis tso tseg. Txawm hais tias muaj coob tus ntseeg hais tias tsis ntev no qhov kawg ntawm qhov kev tsis sib haum xeeb. Lub caij ntuj no thiab qee qhov kev thaj yeeb. Txawm hais tias kev sib ntaus tseem tawg tawm hauv qhov chaw.
  Tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv nruab nrab thiab sab qaum teb. Qhov twg tus pas nrig yog tseem ceeb yeeb ncuab rog, thiab colossal hwj chim.
  Ntxiv mus, Natasha, pom li cas lawv raug nias los ntawm txawv teb chaws ratis, thiab tshwj xeeb tshaj yog ib tug ntau ntawm cov dub thiab Arabs, muaj los hu nkauj:
  - Cia cov ntxhais nkauj!
  Svetlana pom zoo:
  - Nkauj Hmoob!
  Thiab tag nrho plaub tus tub rog tau hu nkauj;
  Lub teb chaws Russia yog nto moo,
  Communism tswj lub ntiaj teb no...
  Teb strewn nrog kub
  Cia peb mus ncaj nraim, tsis yog nqes!
  
  Peb lub siab kub hnyiab rau lub teb chaws,
  Peb yog cov ntxhais - tsis muaj lub ntiaj teb zoo nkauj dua ...
  Peb yuav tawm tsam peb cov yeeb ncuab kom txog thaum kawg
  Peb txoj kev ntseeg yuav sawv hauv Rodnoverie!
  
  Muaj zog tshaj tag nrho cov liab nyob rau hauv lub ntiaj teb no, Russia,
  Nws ci zoo li lub hnub nyob hauv lub qab ntuj khwb ...
  Koj tawm tsam rau nws thiab tsis txhob ntshai,
  Thov kom cov laus thiab cov me nyuam tau koob meej!
  
  Russia yog lub teb chaws loj tshaj plaws
  Thaum lub Fatherland kav los ntawm Stalin ...
  Xws li txoj hmoo yog muab rau cov neeg Soviet,
  Yog li ntawd cov knights tau ua los ntawm hlau!
  
  Nyob rau hauv Fatherland, txhua tus hero yog tam sim no,
  Muaj peev xwm ua kom Niam Mab Liab zoo nkauj dua...
  Los ntawm peb niam dawb huv lub npe,
  Qhov kawg ntawm Russia sab ntawm Russia!
  
  Peb yuav ua kom leej twg yog tus ua txhaum,
  Yuav tsis muaj dictatorship hla teb chaws...
  Cia ntau lab lub teb chaws xa
  Thiab Fuhrer lub horned uroy!
  
  Thov kom zaj raging kav
  Nws xav tias nws tuaj yeem hlawv Russia ...
  Tab sis cov Nazis tab tom tos kom npau taws poob,
  Txij li thaum tus knight paub, nws yog omnipotent heev!
  
  Peb yuav tsis tso tseg rau Fritz,
  Cov Russians thiab Suav yuav tsis kov yeej ...
  Ib lub hnub qub ci ntsa iab saum peb
  Rau Easter, peb pleev xim Easter ncuav qab zib thiab qe!
  
  Koj tuaj yeem ua tiav ntau fighters,
  Nws yog yam uas tsis tau zoo dua ...
  Peb cov txiv tsev zoo siab heev rau peb,
  Vim peb tab tom tsim ib qho chaw hauv lub vaj kaj siab!
  
  Cov ntxhais liab qab khiav los ntawm cov daus
  Lawv tsis paub ntshai thiab cem...
  Kuv yog ib tug mej zeej ntawm Komsomol,
  Vim tsis muaj kev thaiv, thiab tsis muaj hnub kawg!
  
  Yog li cia peb tsis txhob muab rau cov ntxhais
  Tsis txhob nyo peb lub taub hau hauv qab axes ...
  Thaum teeb meem tuaj txog rau Txiv Plig,
  Wb trample nws ob txhais taw liab qab!
  
  Hlub cov viv ncaus ntawm yawg Ilyich,
  Thiab hwm Stalin li Yexus ...
  Tsis tas yuav txiav cov fighters ntawm lub xub pwg nyom,
  Yog hais tias koj tsuas yog yuav tsum tau khiav barefoot!
  
  
  Peb cov ntxhais yog ib tug loj horde,
  Peb nyiam sib ntaus thiab tsis thim rov qab ...
  Txawm hais tias taug kev qee zaum yog lus xaiv tsis zoo,
  Kev yeej yuav nyob rau lub Tsib Hlis!
  
  Thiab ntseeg tias communism yuav los nrog npau suav,
  Thiab hauv ntiaj teb yuav tsis muaj hwj chim ntawm nyiaj ...
  Peb muab txoj hmoo rau tus account ntxhib,
  Tsis muaj kev ua phem thiab tub nkeeg!
  
  Nyob rau hauv luv luv, sai sai no peb yuav ya mus rau lub hnub qub,
  Thiab peb yuav tsa tus chij Lavxias hla lub ntiaj teb ...
  Tshaj tawm nws tis, liab cherub,
  Nyob rau hauv lub npe ntawm Tsev Neeg - tus Tswv ntawm Russia!
  Cov ntxhais ntawm plaub nto moo tuaj tawm ntawm Vyazma. Lawv ua nws thaum hmo ntuj, imperceptibly thiab belligerently.
  Natasha, nkag rau ntawm nws lub plab, pom tias:
  - Eh, tam sim no koj xav rau koj tus kheej, nws puas tsim nyog lub sijhawm sib ntaus sib tua, ces poob!
  Zoya hais tawv tawv:
  - Tau kawg, swb cog lus tias muaj teeb meem loj! Tab sis qhov no tsuas yog ib qho kev xav txog yav tom ntej yeej!
  Augustine capriciously hais tias:
  - Yog li ntawd cov vaj tswv Lavxias tsis pab peb ntau dhau! Tab sis koj yeej xav yeej thiab ncav cuag qhov siab tshaj plaws!
  Natasha luag nyav.
  - Nws zoo li mus saum ntuj?
  Augustine giggled thiab winked.
  - Tej zaum mus saum ntuj!
  Cov plaub hau liab uas nws-dab ntxwg nyoog pib piav qhia:
  - Muaj ntau lub ntiaj teb nyob rau hauv txoj kev milky. Thaum ib tug neeg, los yog nws lub cev, tuag, tus ntsuj plig tawm hauv lub cev. Tab sis nws raug thauj mus rau lwm lub ntiaj teb. Tus uas ua hauj lwm rau Russia-ua vaj ntxwv. Leej twg yog tus yeeb ncuab ntawm Russia yuav ua qhev los yog neeg tuag tes tuag taw. Txhua qhov kev txiav txim los ntawm kev txiav txim!
  Svetlana hais tias:
  - Lub koob meej rau Russia!
  Natasha giggled thiab muab nws tus ntiv tes rau nws daim di ncauj liab qab:
  - Nyob ntsiag to! Thiab qhov ntawd tuaj yeem yog qhov teeb meem!
  Zoya tweeted:
  - Cov tub rog tsis muaj teeb meem! Peb paub Nazis! Thiab lawv tshee hnyo!
  Tom qab ntawd, tus ntxhais tso ib daim iav nrog nws txhais taw liab qab. Tus fascist poob nrog nws caj pas txiav.
  Golden-haired zoo nkauj squeaked:
  - Tsis muaj leej twg yuav txwv tau peb!
  Natasha pom zoo.
  - Nws muaj tseeb tias tsis muaj leej twg!
  Thiab qhia nws tus nplaig!
  Augustine kuj tau tshaj tawm lwm qhov shard nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab squeaked:
  - Nyob rau hauv lub xyoo tom ntej, peb yuav tuaj nrog unfurled banners!
  Thiab cov Nazis tsuas yog tuag los ntawm kev raug iav.
  Feem ntau, koj tuaj yeem pom tam sim ntawd - cov ntxhais yog txhoj puab heev, tau ntxim hlub. Peb blondes thiab redhead. Thiab ntawm chav kawm yuav luag liab qab thiab nyob rau hauv ib tug bikini. Thiab cov ntxhais zoo li no.
  Lawv kuj nyiam hu nkauj! Tab sis tseem tsis tau muaj chaw thiab sijhawm.
  Svetlana coj nws thiab cooed:
  - Lub koob meej rau Great Russia nyob rau hauv tsov rog nrog lub Wehrmacht!
  Natasha giggled thiab daig tawm nws tus nplaig. Nws tau tsim cov hniav ntawm lub disc, uas dhau los ntawm lub caj pas ntawm Nazis. Ua rau lawv los ntshav thiab ncaws lawv hooves.
  Lub blond terminator muab nws:
  - Rau qhov kev txiav txim tshiab hauv ntiaj teb!
  Golden-haired Zoya piav qhia:
  - Rau qhov kev txiav txim tshiab Soviet!
  Thiab winked ntawm nws cov phooj ywg. Lawv hais li ntawd thiab...Peb yuav swb cov Fritz thiab lawv cov mercenaries. Thiab cia lawv lub tso tsheb hlau luam ntawm E series tsav lawv, Txawm tias cov roj turbines ntawm Red Army tsis txaus ntshai.
  Augustine coj nws thiab qw nrov nrov:
  - Kev hlub yuav cawm lub siab!
  Svetlana ntxiv, kuj ua tiav cov fascist nrog pov ntawm nws txhais taw liab qab:
  - Thiab tus noog ntawm koob hmoov yuav ya dua!
  Natasha luag ntxhi thiab teb tias:
  "Yog li cov fascists yuav tsis ua zoo heev!" kuv paub meej!
  Tus ntxhais nco ntsoov tias cov tho kev tawm tsam Nazis li cas. Lawv tua phom phom ntawm infantry, rushed nyob rau hauv lub tso tsheb hlau luam. Feem ntau, lawv tawm tsam zoo li tus phab ej tiag tiag. Thiab tshuav tom qab mounds ntawm corpses. Cov Nazis ua tsis tau dab tsi txog nws.
  Ntawm no yog ib tug me nyuam tub, nrog ib pawg ntawm grenades, nres lub formidable dab E-100, txi nws lub neej, rau lub hom phiaj ntawm lub Soviet Motherland.
  Tsuas yog ob txhais taw liab qab nyob ntawm tus menyuam. Thov txim tus tub. Natasha nws tus kheej, txawm tias muaj kev tiv thaiv ntawm bikini, tau txais ib feem ntawm pob taws. Uas yog kev ntxhov siab heev. Tab sis tus hluas nkauj sai sai. Thiab tsis muaj caws pliav lawm. Txawm hais tias, ntawm chav kawm, nws tsis kaj siab rau kev khiav. Feem ntau, lawv yog xws li hardened bitches. Nyob rau hauv ib tug bikini, lawv sib ntaus sib tua nyob rau hauv Frots, thiab tsis muab nyob rau hauv! Cov ntxhais ntawm tus qauv siab tshaj plaws!
  Natashka dua pov ib rab chais nrog nws cov ntiv taw liab qab, qhib tus tub ceev xwm lub caj pas.
  Thiab qw:
  - Rau Russia thiab USSR!
  Cov tub rog tau nkag siab txog qhov lawv tau cog lus tseg rau lawv Leej Txiv. Thiab yuav ua li cas lawv tawm tsam rau Russia.
  Zoya hais tias:
  - Lavxias teb sab dais muaj clawed paws heev!
  Augustine heev authoritatively hais tias:
  - Thiab nws yuav rhuav tshem tag nrho cov yeeb ncuab ntawm Leej Txiv!
  Svetlana coj nws thiab qw:
  - Tsis txhob rhuav tshem USSR!
  Natasha tau lees paub qhov no los ntawm kev cuam tshuam nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws ntaus tus fascist thiab squeaked:
  - Russia tsis tuaj yeem raug coj los rau hauv lub hauv caug!
  Zoya raug rho tawm haujlwm thiab. Nws pov tseg cov Nazi thiab chirped:
  - Yuav muaj tag nrho aplomb!
  Dab ntxwg nyoog plaub hau Augustine, coj thiab pov ib lub grenade nrog nws lub luj taws liab qab, tawg ua rau Nazis, thiab squeaked:
  - Muab daim ntawv xaj tshiab!
  Svetlana pov ib daim ntawm ib tug bayonet nrog nws ob txhais taw liab qab. Nws daig, taw tes hauv caj pas ntawm fascist. Nws khoov duav. Tso ib tug ciav ntshav.
  Lub blond terminator squeaked:
  - Yuav muaj kev hloov pauv rau qhov zoo dua! Cia peb thawb cov fascists kom deb ntawm Moscow!
  Zoya qw rau saum nws lub ntsws:
  Stalin nyob ntev! Leej twg tuag, tab sis nws txoj hauj lwm tseem nyob!
  Svetlana chirped, tso lub grenade nrog nws txhais taw liab qab:
  - Stalin nyob hauv peb lub siab!
  Thiab luag!
  Natasha kuj muab tig ... Mowed down lub Nazis thiab squeaked:
  - Lenin muaj sia nyob ntau dua li txhua tus nyob!
  Thiab kuj pib tua hluav taws. Lub Nazi tank tig dua. Lub skating rink ya tawm, tsoo lub caj dab ntawm peb Nazis.
  Cov ntxhais luag ntxhi thiab qhia lawv tus nplaig. Feem ntau, lawv tuaj yeem hais tau zoo kawg nkaus, rau tag nrho ob puas feem pua!
  Natasha coj nws thiab bark:
  - Lub koob meej rau kev ntseeg nyob mus ib txhis!
  Zoya vigorously lees paub:
  - Lenin tseem nyob hauv peb lub siab!
  Svetlana blurted tawm:
  - Nyob mus ib txhis!
  Kev tsov rog tau ploj mus ib ntus. Cov Germans ncig Leningrad, ua haujlwm nyob rau lub caij nplooj zeeg ntawm plaub caug thawj xyoo. Thiab lawv yuav luag coj Kalinin. Pal thiab Eagle. Tab sis Hitler, rau qee yam, txiav txim siab tias nws tseem ceeb dua mus rau sab qab teb. Thiab cov Nazis tau ua ib pawg ntawm cov rog.
  Cov ntxhais tau so me ntsis, ua si phaib.
  Cov Turks tab tom tawg los ntawm sab qab teb. Lawv tau tswj hwm Batumi thiab ncig Yerevan. Tab sis lub peev ntawm Armenia tsis tso tseg. Thiab ntawm no, ib yam nkaus, kev sib ntaus sib tua yog colossal.
  Cov Turks tuaj.
  Thiab cov ntxhais, coj los ntawm Tamara, desperately tawm tsam rov qab. Thiab lawv tau txais txiaj ntsig.
  Tamara braced nws tus kheej nrog nws ob txhais taw liab qab thiab raug rho tawm haujlwm zoo li bazooka. Thiab rhuav tshem qhov loj ntawm lub tank ntawm lub teb chaws Ottoman.
  Thiab nrov:
  - Rau dawb huv communism!
  Thiab lwm cov ntxhais sib ntaus nrog ob txhais taw liab qab thiab liab doog mis lub mis.
  Kev sib ntaus sib tua hauv zos tau tshwm sim hauv Kalinin. Kwv yees li kaum feem pua ntawm lub nroog tseem nyob hauv kev tswj hwm ntawm Tub Rog Liab.
  Cov Nazis sim kov yeej cov Russians. Lawv sim foob pob thiab tua. Nyob rau sab qab teb, kev sib ntaus sib tua rau Voronezh rub rau.
  Cov ntxhais tawm tsam ntawd thiab. Hauv tshwj xeeb zoo nkauj Anna thiab Alice. Ob tug ntxhais tua phom thiab hu nkauj.
  Anna raug rho tawm haujlwm, tsoo German thiab chirped:
  - Los ntawm lub npe Niam Txiv, cov neeg dawb huv!
  Alice chirped:
  - Koj tsuas yog xiav Hitler!
  Cov ntxhais sib ntaus sib tua, thiab cov tub rog yuav tsum hnav tsuas yog dub, nyias luv thiab taw liab qab. Qhov no tso cai rau lawv ntaus txhua lub sijhawm thiab tsis nco.
  Lawv yog cov tub rog uas yuav tsis nyo taub hau, quav lawv tis, thiab nkag mus rau hauv lub plhaub.
  Anna txiav Fritz thiab chirped:
  - Hluas Lenin!
  Alice txiav tawm cov fascist. Nws cuam ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaked:
  - Thiab qhov txias tshaj plaws!
  Ob leeg ntxhais yog curvy, muaj zog, blonde. Nrog lub ntsej muag ua siab loj thiab zoo nkauj. Thiab tau kawg lawv hlub txiv neej. Txawm li cas los xij, zoo li, yuav ua li cas koj thiaj nyiam tus txiv neej no?
  Tab sis cov ntxhais tseem raug foob.
  Anna tua thiab hais lus npau suav tias:
  - Nws yog ib qho kev txaj muag uas huab tais raug rhuav tshem!
  Alice tua ib tug fascist thiab nug:
  - Ua cas thov txim?
  Anna raug rho tawm haujlwm dua thiab piav qhia:
  - Tom qab ntawd lawv yuav tau ua tiav ntawm lub teb chaws Yelemees, thiab Hitler yuav tsis tau twv nws lub taub hau!
  Alice pib Fritz thiab squeaked:
  - Yog, tej zaum, tab sis ...
  Tus ntxhais tua lwm tus tub rog dub los ntawm African pawg ntawm Wehrmacht thiab hais tias:
  - Nws tuaj yeem yog qhov phem dua! Yog Hitler yuav tau tawm tsam tsarist Russia.
  Anna whistled thiab quaj:
  Peb ntseeg tias peb yuav yeej!
  Cov ntxhais, txawm li cas los xij, tseem tsis tau paub meej. Cov fascists muaj zog heev. Yuav tiv thaiv lawv li cas?
  Tus yeeb ncuab yeej muab pov tseg. Tab sis nws muaj ntau yam kev pab tib neeg. Ob leeg Arabs thiab Africans. Sim daws qhov xwm txheej zoo li no. Tab sis cov tub rog paub tseeb tias Wehrmacht yuav tso nws tus kheej sai lossis tom qab.
  Alice raug rho tawm haujlwm, tsoo cov fascist thiab squeaked:
  - Txawm li cas los xij, peb yuav tsis tso ib nti av!
  Anna pom zoo nrog qhov no:
  - Peb yuav tuag, tab sis peb yuav tsis tso tseg!
  Thiab dua nws lashed tawm ntawm Nazis. Nws tawm tsam bravely thiab frenzied npau taws.
  Alice nailed thiab squeaked:
  - Communism yuav nyob mus ib txhis!
  Thiab muab khoom plig ntawm kev tuag nrog nws txhais taw liab qab!
  Anna deftly hooked fascist, thiab gurgled:
  Peb yuav ua txhua yam!
  Thiab thumps dua. Thiab nws txhais ko taw liab qab yuav tso lub grenade. Yuav ua li cas kom tau fascists mus rau tonsils heev. Thiab lawv, Nazis, muaj ntau lub hleb sib txawv thiab tuag.
  Alice nrog ib tug grin ntawm cov hniav, coj thiab launched lwm txiv qaub. Ua rau Nazis tawg thiab squeaked:
  - Kev ywj pheej lossis kev tuag!
  Anna giggled, thiab thrashed, txiav tawm Nazis thiab squeaked:
  - Hauv txhua yam peb yuav yog thawj!
  Thiab dua liab qab ntiv tes pov ib tug grenade tuag.
  Alice tua cov yeeb ncuab. Tua cov Nazis thiab chirps, qhia pearl hniav:
  - Kuv yog ib tug ntxhais uas, hais ncaj, yog super!
  Thiab ib zaug ntxiv ib tug grenade pov nrog ib tug liab qab ko taw yoov.
  Anna tua cov Nazis nrog qhov tseeb txhaj tshuaj. Thiab dua ib tug grenade. Kuj nrog cov ntiv tes liab qab. Ntawm no yog ib tug ntxhais, ib tug ntxhais rau txhua tus ntxhais.
  Tsuas yog super thiab hyper!
  Warriors ntawm no ci nrog kev zoo nkauj. Alice nco ntsoov tias nws ob txhais taw liab qab tau kov los ntawm peb tug tub hluas ib zaug. Zoo heev li os. Rau lub ntsej muag zoo nkauj rub koj txhais taw, ci ntsa iab, hauv caug, thiab pob taws. Thiab ces lawv nce mus. Rau girlish ncej puab thiab lub duav. Tau kawg, qhov no yog qhov txaus siab. Tus ntxhais, kom paub meej, yog temperamental.
  Alice raug rho tawm haujlwm ntawm Nazis thiab squeaked:
  Thov kom tus ntsuj plig nyob nrog peb!
  Thiab nrog nws pob taws liab qab muab ib tug txiv qaub kom tuag.
  Anna fucked thiab. Yeej ntaus tus yeeb ncuab. Thiab squeaked nrog kev txaus siab:
  - Nyob rau hauv lub npe ntawm Russia thiab cov kwv tij ntawm cov Slavs!
  Thiab dua, ib qho khoom plig pov nrog ib tug liab qab ko taw yoov, tsoo cov Nazis.
  Alice ua tib zoo tso tus thawj tub rog ntawm German tub rog thiab bark:
  - Kuv lub siab mob rau Leej Niam!
  Thiab nws qhia nws tus nplaig. Thiab ib zaug ntxiv, barefoot, chiseled ceg ntawm kev ua haujlwm.
  Tus ntxhais nco ntsoov tias nws tau khiav los ntawm ko taw liab qab los ntawm cov daus kom xa ib tsab ntawv mus rau lub hauv paus chaw haujlwm. Kwv yees li nees nkaum kilometers tus hluas nkauj raced raws cov dawb, prickly, hlawv crust. Nws yog qhov zoo, thiab, tias nws ob txhais ceg tsis yog kev sib tw, txhua lub sij hawm los ntawm Frost mus rau Frost liab qab. Txwv tsis pub, nws yuav tau nyob tsis taus.
  Tab sis txawm li cas los xij nws tau xa ib tsab ntawv, nrog rau ib qho tseem ceeb font.
  Thiab yuav ua li cas cov daus hlawv lub luj taws. Lawv thiaj li liab, calloused, scratched. Ces Alice khiav rov qab mus rau taw liab qab. Nws tau muab, txawm tias yuav hnav khau boots, tab sis tus ntxhais hais tias nws yog dexterous ntau dua li ntawd. Thiab feem ntau, nws nco qab Gerda los ntawm Snow Queen. Yog li ntawd tus ntxhais ntawd tseem ua tsis tau siab loj. Nws thov ib nkawm khau los nrhiav nws tus tij laug hu ua Kai. Tab sis Alice tawv ncauj tshaj tawm tias nws yuav tswj hwm. Nws yeej tsis tau mob, hnoos, los sis qhov ntswg. Thiab yog tias muaj, ces tsis muaj dab tsi yuav tshwm sim rau nws hauv ib teev ntawm kev khiav. Feem ntau, koj tuaj yeem taug kev khaus khaus txhua xyoo puag ncig.
  Nyob rau hauv luv luv, Alice tau tag nrho nrog nws nkawm khau thiab tsis tau txham.
  Ib yam mus rau Anna.
  Thiab tam sim no cov ntxhais tab tom sib ntaus sib tua, nyob rau hauv tib lub panties, txawm lub caij ntuj no, thiab hais tias nws tau los ua noticeably txias. Thiab lawv yeej los ntawm kev tua cov Nazis.
  Tom qab Kalinin raug puas tsuaj tag, Tub Rog Liab tau tso nws tseg.
  Natasha thiab nws pab neeg tau dhuav me ntsis. Ntawm txoj kev tsheb ciav hlau tawg, cov ntxhais raug xa mus rau Voronezh, uas tau los ua ib yam dab tsi zoo li Stalingrad ntawm plaub caug-ob xyoo. Tab sis lub xyoo yog ib txhiab cuaj puas plaub caug xya.
  Kev sib ntaus nyob ntsiag to ...
  Tab sis cov Germans tseem npau taws. Piv txwv li, ob tug pioneer scout raug ntes.
  Cov tub hluas raug ntes thaum txias. Thiab lawv pib undress. Cov tsho tiv no, khau boots, sweaters, tsho thiab T-shirts tau torn tawm. Thiab sweatpants ib yam nkaus. Lawv tso cov me nyuam tho kev nyob rau hauv ib yam dab tsi tab sis luv luv dub. Tom qab ntawd lawv khi lawv ob txhais tes tom qab thiab thawb lawv tawm mus rau hauv qhov txias txias. Leshka thiab Sasha, pioneers ntawm lub USSR, cov tub hluas ntawm txog kaum peb, taw liab qab thiab yuav luag tag nrho, paddled nyob rau hauv cov daus. Lawv ob txhais taw pib liab, thiab lawv ob txhais taw liab qab hlawv. Thiab lawv tuav cov tub hluas nrog nplawm.
  Cov tub hluas taug kev los ntawm snowdrift, clenched lawv cov hniav. Cov me nyuam pluag hauv panties, thiab tawv heev nyob rau hauv German txoj hauj lwm. Muaj tseeb, lawv tsis zoo li emaciated, thiab cov leeg ua si hauv qab daim tawv nqaij tanned. Tab sis lawv raug ntaus ntawm kev txav mus los, thiab lawv tau tso cov kab thiab kab liab liab ntawm lawv nraub qaum.
  Cov me nyuam ko taw, dhau lawm, tig liab, zoo li ko taw ntawm geese. Thiab nws tau pom tseeb tias txhua kauj ruam ntawm cov pioneers ntawm cov tub ntxhais hluas tshawb nrhiav tau tawg nrog qhov mob. Tab sis lawv mus thiab sim nyob ncaj thiab tsis yws.
  Cov menyuam yaus-scouts raug coj los ntawm cov Frost rau ib nrab ib teev, ces lawv raug coj mus rau lub tsev pheeb suab kub kub. Thiab yuav ua li cas nws mob, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv ob txhais taw liab qab, los ntawm txias nyob rau hauv lub tshav kub.
  Cov tub hluas txawm qw nrov nrov.
  Tom qab ntawd lawv tau sov dua thiab coj tawm mus rau qhov txias. Thiab qhov no yog kev tsim txom thiab tsim txom.
  Tau tsiv ob peb zaug, kom txog thaum cov tub hluas tau tag nrho. Ces lawv cia li pw ib pliag.
  Thiab ces lawv muab dej rau nws haus, thiab muab nws tso rau ntawm lub khib. Ua ntej, kev tsim txom txias. Thiab ces hluav taws.
  Cov tub hluas pob taws liab qab tau ci thiab tickled los ntawm cov nplaim taws. Tom qab ntawd, thaum cov pob qij txha tau npog nrog cov hlwv, lawv raug ntaus nrog cov hlua roj hmab. Thiab cov tub faus.
  Lawv tau doused nrog dej khov thiab ntaus dua, lub sij hawm no nrog barbed hlau. Thiab qhov liab qab ntawm cov menyuam yaus tau muab dav, liab-kub strips ntawm hlau.
  Lawv tsim txom cov tub hluas tau ntev lawm... Ces lawv pib tawg lawv ob txhais taw nrog cov ntiv taw liab liab, ces lawv tav. Lawv tsim txom cov tho kev nyuaj, tsim txom lawv yuav luag tuag.
  Tab sis lawv tsis tua. Yog li ntawd tsis muaj dab tsi ua tiav, lawv txiav txim siab xa lawv mus rau quarries.
  Cov Nazis kuj tau sim foob pob Moscow nrog rab phom ntev ntev. Lub tswv yim tsis yog qhov tsim nyog tshaj plaws, thiab nws yog qhov zoo dua kom tsuas yog foob pob nrog lub dav hlau dav hlau.
  Tab sis Fuhrer xav sim rab phom 1000 hli caliber nrog lub tswv yim tshiab ntawm qhov projectile acceleration, hauv peb feem. Thiab rab phom no tuaj yeem tsoo mus txog tsib puas kilometers. Tab sis qhov kev ua si yuav tsis tau tsim nyog rau lub tswm ciab. Qhov tseeb ntawm qhov kev ncua deb no tsawg. Lub projectile nws tus kheej tsis muaj zog txaus, txawm hais tias nws hnyav kaum ob tons. Thiab ib rab phom kim. Txawm tias ib tug tiag tiag ua hauj lwm ntawm kos duab. Txawm tias txias dua Dora - ntev ntev thiab muaj zog dua, thiab phom kim dua, hu ua "Eva". Thaj, nyob rau hauv kev hwm ntawm Fuhrer tus poj niam.
  Txawm li cas los xij, los ntawm lub sijhawm no, Hitler muaj lwm txoj kev mob siab rau hluas dua. Thiab qhov no tseem ceeb heev.
  Tus ntxhais Cleopatra - uas yog nws lub npe, hais kom tua. Thiab nws tus kheej nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab. Thiab ib colossal lethal force ua haujlwm.
  Cov ntxhais txawm squealed, flashing lawv liab qab, liab heels. Cov ntxhais zoo nkauj nyob ntawm no, thiab ob txhais ceg tau ntxim hlub thiab zoo nkauj. Thiab koj tuaj yeem saib lawv ntev heev nrog kev qhuas. Thiab stroking yog ntau qab ntxiag, thiab qhov no tsuas yog loj! Ntawm no yog cov ntxhais. Thiab cov shells ya. Nyob rau hauv Moscow. Tab sis qhov no yog siv me ntsis.
  Cleopatra hais tias:
  - Kuv yuav xa ib rab phom loj,
  Kuv yuav ntaus Stalin hauv pliaj ...
  Kuv yuav mus jokingly mus rau hauv lub tsev kho mob puas hlwb,
  Cia tus damned zaj tuag!
  Thiab tus tub rog yuav rov co nws liab qab, puag ncig, pob taws liab.
  . QHOV #6
  Tsov rog yog tsov rog. Thiab Hitler, ntawm chav kawm, yog accumulating zog. Thaum lub caij nplooj ntoos hlav, nws npaj kev tawm tsam tshiab. Thiab nws tab tom sau cov tub rog.
  Thiab kev sib ntaus sib tua hauv zos tseem tab tom mus.
  Qhov xwm txheej nyob rau hauv pem hauv ntej tau me ntsis stabilized. Cov Germans tsis tuaj yeem coj Voronezh thiab txav mus.
  Cov Turks yog qhov nyuaj me ntsis. Tab sis lawv kuj raug tso tseg. Yog li thaum koj tuaj yeem khaws koj lub qhov ntswg. Thiab ntseeg tias txoj kev ua tsov rog tuaj yeem thim rov qab. Thiab hais tias tsis muaj hmoo, Stalin lub neej tsis tas. Thiab cov tub rog kuj sib ntaus sib tua.
  Natasha muab tig. Tua ob peb lub kaum Nazis. Thiab nws hais tias:
  - Russia thaum lub sijhawm yog ...
  Zoya kuj muab tig thiab lees paub:
  - Muaj thiab yuav muaj!
  Tom qab ntawd tus ntxhais pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab. Ua rau Nazis tawg, thiab squeaked:
  - Tus ntsuj plig ntawm Stalin nrog peb!
  Augustine kuj raug rho tawm haujlwm ntawm Nazis. Poob ib lub kaum ntawm lawv. Thiab nws chirped nyob rau hauv npau taws:
  - Lub koob meej rau peb Russia!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws tau tso lub grenade tuag. Thiab cov Nazis tau txais kev zoo siab heev nyob rau hauv lub horns.
  Svetlana kuj thumped, thiab chirped zoo li ib tug hma menyuam lob ib daim nqaij:
  - Lub koob meej rau Russia thiab Tsar!
  Natasha muab tig thiab hu nkauj:
  - Lub koob meej rau tus phab ej!
  Kuv nco qab tus ntxhais Borodino. Thiab loj heroism ntawm cov neeg Lavxias. Thiab hais tias lawv muaj peev xwm nres Napoleon. Thiab lawv tau ua pov thawj tias yog invincible. Thiab cov chav kawm siab tshaj ntawm kev ua tsov ua rog.
  Zoya kuj tau tso lub grenade thiab squeaked:
  - Lub koob meej rau Russia! Thiab cov tub rog Lavxias zoo tshaj plaws!
  Augustine qw furiously:
  - Lub koob meej rau cov tub rog zoo tshaj plaws!
  Thiab yuav ua li cas nws pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab.
  Thiab Svetlana tseem yuav coj nws thiab tso lub txiv qaub ntawm kev tuag. Thiab nws yuav tawg cov Nazis, squeaking:
  - Tus dej ntawm txoj kev tuag yuav tsis kov yeej peb!
  Thiab dua ib tug grenade launched nrog ib tug liab qab ko taw yoov.
  Qhov no yog li cas cov ntxhais sib ntaus. Thiab nws yog qhov tseeb tias Nazis tsis tuaj yeem hla lawv. Twb yog lub peb hlis ntuj 1947. Thiab qhov ntawd txhais tau tias lub caij ntuj sov tsuas yog nyob ib ncig ntawm lub ces kaum. Thiab nyob rau hauv huab cua sov, nws nyuaj dua los tawm tsam cov Nazis. Thiab nyob rau hauv dav dav, nws yuav ua tau rau crush no Fuhrer.
  Muaj kev cia siab rau nws!
  Natasha pov ib tug grenade thiab squeaks:
  - Lenin muaj sia nyob ntau dua li cov neeg nyob, thiab Stalin tsis txawj tuag!
  Thiab sparks ya los ntawm nws cov ntiv tes liab qab.
  Zoya tseem cuam tshuam kev tua neeg ntawm kev tuag, thiab squeaks:
  Thov kom lub sij hawm ntawm communism nrog peb!
  Thiab nws ob txhais ceg, kuj liab qab, tanned thiab ua o ntawm ib tug jade, pulsating pas nrig.
  Thiab ntawm no yog Augustina, kuj yog ib tug ntxhais ntawm lub siab ntshaw tshaj plaws aerobatics. Yuav tua tus yeeb ncuab li cas, thiab yuav ua li cas tsoo. Thiab muab nyob rau hauv nrog liab qab heels.
  Thiab ib tug tuag grenade ya, nrog frenzied npau taws.
  Liab nws-dab ntxwg nyoog squeaks nrog aplomb:
  - Kuv yog tus npau taws tshaj plaws hauv ntiaj teb!
  Thiab dua, rau lub sij hawm umpteenth, khoom plig ntawm kev tuag yoov, pov los ntawm txhais taw liab qab ntawm ib tug hluas nkauj nrog fiery plaub hau.
  Svetlana kuj coj nws thiab pov ib tug grenade... Nws crushes txhua leej txhua tus ib zaug. Thiab cov hem los ntawm Nazis tsis quav ntsej. Thiab Fritz mus qhov twg?
  Cov ntxhais Terminator tos lawv txhua qhov chaw. Thiab yuav ua li cas pov ib tug grenade. Thiab cov txiv mis ntawm lawv ob lub mis yog appetizing.
  Ib tug txiv neej mus vwm rau cov ntxhais zoo li no. Thiab lawv ua tsis tau dab tsi txog nws.
  Yuav ua li cas yuav ib tug fascist tawm tsam ib tug terminator ntxhais? Tsuas yog Nazi tuaj yeem tsav nws tus kheej mus rau hauv lub hleb. Thiab raug ntaus thiab tua.
  Svetlana hais tias:
  - Yuav writhe nyob rau hauv ntuj txiag teb tsaus, thiab dai tawm ntawm ib tug bitch!
  Cov ntxhais ntxim nyiam ntxim nyiam. Thiab lawv tua li cas. Kuj ceeb tias zoo li Robin Hoods hauv panties, damn txoj cai.
  Natasha raug rho tawm haujlwm thiab hais tias:
  - Lub koob meej rau tus phab ej Lavxias!
  Thiab pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab.
  Zoya kuj ntaus cov fascist mercenary. Nws drilled rau hauv nws lub plab, thiab squeaked:
  - Rau lub teb chaws tshiab nyob rau teb chaws USA! Peb lub xeev tom ntej!
  Hluas nkauj hu tau zoo heev. Thiab nws muaj kev xav zoo nkauj. Hauv particular, lub siab xav ua hauj lwm nrog tus nplaig nrog tej yam kub thiab loj.
  Augustina bares nws nees ntawm cov hniav frisky nyuaj. Thiab nws xav tias nws yog shark. Muaj peev xwm tom txawm ib tug nees tiag tiag.
  Ntawm no, piv txwv li, Augustine pov ib lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab. Thiab tawg lub Fritz. Mov lawv cia li nyom.
  Thiab hu nkauj:
  - Qhov ntsuas siab tshaj plaws yuav nyob hauv txhua yam! Peb txoj kev hlub yog peb lub tsev!
  Svetlana, tus tub rog zoo nkauj no, coj peb lub grenades. Nws muab pob taws liab qab rau lawv thiab qw nrov nrov:
  - Hauv lub npe ntawm kev hlub thiab kev npau suav!
  Thiab aggressively txiav los ntawm lub tshuab rab phom. Nws yog dab ntxwg nyoog ntawm tej cib fim thiab lub zog ntawm dab dawb.
  Koj yuav ntsib nrog cov tub rog zoo li no thiab nws yuav tsis zoo li tias lawv ntaus koj me ntsis.
  Tsis xav tias Nazis tau daig hauv Voronezh. Txawm hais tias sawv daws nkees ntawm kev ua tsov ua rog. Feem ntau, qhov twg tsis muaj tub rog.
  Nov yog cov pilots saum ntuj. Lawv kuj sib ntaus. Tshwj xeeb yog Margaret. Tus ntxhais feem ntau ya mus rau kev sib ntaus hauv panties ib leeg. Tab sis yuav ua li cas nws tsoo. Cov txiv neej Aces ua tsis tau li ntawd.
  Margarita zoo nkauj heev, nws cov plaub hau zoo li lub hnub ci. Thiab daim duab zoo heev. Thiab rau ib tug ntxhais, style yog txias heev nyob rau hauv panties ib leeg. Thiab cov panties kuj liab nrog rauj dawb thiab kab mob. Ib tug ntxhais zoo li no tuaj yeem hlub ib pab tub rog ib zaug.
  Qhov no yog ib tug ntxhais zoo nkauj.
  Margarita tau tua ib tug fascist, uas tau sib tw ntawm ME-462, thiab ua rau Nazi haus luam yeeb nws tus Tsov tus tw. Ib tug ntxhais nrog cov plaub hau golden, zoo nkauj heev. Thiab lub qhov ncauj liab heev.
  Margarita txiav lwm Fritz thiab qw:
  - Koj tuaj yeem nyob yam tsis muaj tsov rog, tab sis tsis muaj kev thaj yeeb!
  Yog, warriors yog heroic thiab siab tawv mus rau qhov kawg ntawm kev npau taws.
  Cov ntxhais sib ntaus sib tua zoo li tus phab ej ntawm lub ntiaj teb cosmos. Thiab lawv yeej muaj kev ntseeg siab.
  Hitler lub tank tau hluav taws. Thiab lawv tawg zoo li grenades. Thiab muaj xws li cov tub rog zoo nkauj ntawm no. Tag nrho ntawm kev qhuas thiab kev tshav ntuj. Lawv muaj kev lom zem zoo nkauj heev.
  Natasha pov ib tug grenade.
  tweeted:
  - Kuv yuav rhuav tshem tag nrho cov fascists!
  Thiab yuav ua li cas nws yuav pov lwm tus masterpiece ntawm kev tuag nrog nws txhais taw liab qab.
  Zoya kuj mow down cov Nazis.
  Nws cuam nrog nws txhais taw liab qab dab tsi tua.
  Nws squealed nrog npau taws:
  - Rau Russia dawb huv! Thiab kev hloov pauv loj rau qhov zoo dua! Thiab dua, tam sim no ntawm kev tuag, poddany liab qab pob taws, yoov.
  Tom qab sib ntaus sib tua heev, muaj ib tug lull. Nws tseem yog lub caij nplooj ntoos hlav xyoo 1947. Cov Germans, thaum mudslides tsis warriors. Lawv nkaum lawv tus kheej thiab noj. Nws tsis tuaj yeem xaus tsov rog xyoo tas los. Ib zaug ntxiv, kev sib ntaus sib tua nyuaj ua ntej.
  Cov ntxhais tau so ...
  Ob tug ntxhais German Albina thiab Alvina tab tom mus yos hav zoov diskette rau Soviet tsheb.
  Beauties, ntawm chav kawm, nyob rau hauv bikinis thiab barefoot. Thiab sexy heev.
  Tswj lub disc aircraft nrog lub joystick.
  Albina tig lub tsheb ncig, tua ib tug Soviet fighter thiab squeaks nrog zoo siab:
  - Thov kom peb cov ntshav nqhis dej Reich muaj npe nrov!
  Alvina coj nws thiab tseem tau pib lub tshuab muaj zog rau lub tsheb Lavxias. Nws khob thiab chirped:
  - Genius Express!
  Ob tug hluas nkauj nplawm lawv ob txhais taw liab qab. Lawv blondes ntxim hlub heev. Thiab cov xovxwm ntawm cov ntxhais yog heev embossed. Los nrog cov vuas.
  Albina rov demolishes lub Soviet aircraft. Thiab winks thiab roars:
  - Muaj koob meej rau txoj kev tua neeg!
  Alvina kuj slurred nyob rau hauv Lavxias teb sab. Nws flattened lawv thiab whistled:
  - Thov kom Fuhrer nrog peb!
  Cov ntxhais nyob rau hauv lub aplomb tshaj plaws! Thiab lawv muaj ntxim nyiam heev. Thiab cov hniav ntawd ci ntsa iab heev. Zoo li pearls tau los ntawm Captain Nemo.
  Albina rammed lub tsheb thiab squeaked:
  - Yog li cia peb lub eeb tus txiv neej!
  Alvina tawg tus neeg tua rog thiab qw nrov nrov:
  - Thiab kaum ob tug txiv neej!
  Albina giggled thiab hais tias:
  - Kev sib deev zoo thaum tus poj niam xauj ib tug txiv neej rau nyiaj!
  Alvin pom zoo:
  - Qhov no yog chav kawm, tsuas yog nyiaj yog kev hlub!
  Albina tua lwm lub dav hlau Soviet thiab squeaked:
  - Thiab dab tsi rau lub hom phiaj ntawm kev txaus siab thiab nyiaj txiag tsis yog ib tug pity. Tsis ntev peb yuav kov yeej cov Russians thiab tau peb tus kheej ib qho cuab yeej cuab tam!
  Alvina ntaus lwm lub tsheb liab thiab qw nrov nrov:
  - Hmoov tsis zoo, kev tsov rog rub rau! Cov Russians no tawv ncauj heev. Nws zoo li xuas roj hmab nrog koj lub nrig!
  Albina tawm tsam nrog kev ntxhov siab:
  - Yog tias tsuas yog rau roj hmab. Nws zoo li cov pob zeb muaj zog. Thiab kuv cov pob txha raug mob heev!
  Alvina chirped, ntaus lub tsheb Soviet, thiab qw nrov nrov:
  - Peb yuav tawg los ntawm cov pob zeb!
  Albina tsoo lub Yak-11 fighter los ntawm kev khiav:
  - Thiab tawg cov hlau, thiab evaporate!
  Alvin pom zoo nrog qhov no:
  - Txiav thiab yaj! Tsis ntev peb yuav muaj lasers! Thiab ces cov Russians yuav twv yuav raug hu!
  Albina tau sib haum nrog qhov no:
  - Tsis tuaj yeem tiv taus lub laser!
  Alvina giggled furiously.
  - Cia peb coj Moscow, thiab tom qab ntawd London!
  Albina hais hauv kev ntxhov siab:
  Nws yog lub sijhawm coj London!
  Cov ntxhais tau muab lawv daim diskette. Txawm hais tias muaj pes tsawg Soviet Yak phom phom tua ntawm Nazis lub tsheb, lawv ua tsis tau dab tsi tsim nyog. Muaj zog, laminar dav hlau knocks down tag nrho cov projectiles thiab fragments.
  Alvina, txiav down tus tub rog Lavxias teb sab, squeaked:
  - Tus dais yuav tsis seev cev npauj npaim seev cev.
  Albina, nrog kev pab ntawm nws tus ntiv tes liab qab, taw tes rau nws lub tsheb thiab qw nrov nrov:
  - Yog, dais... Koj yog tsiaj zoo heev. Tshwj xeeb tshaj yog nyob rau ntawm ib tug saw thiab thaum koj daim tawv nqaij yog flayed!
  Cov ntxhais ua haujlwm nrog kev npau taws ntawm tsov. Eh, hauv txaj lawv kuj temperamental. Lawv nyiam ua haujlwm. Thiab lawv tsis zam qhov tsis tu ncua. Hauv qhov no, tsuas yog sharks. Thiab lawv nyiam kev sim. Thiab lawv muaj lub ncauj hlub heev.
  Alvina tsoo lub tsheb Soviet thiab squeaked:
  - Rau kev hloov pauv hauv kev ua tsov rog rau peb txoj kev yeej!
  Albina hais nrog kev ntxhov siab thiab npau taws:
  - Yog lawm, tsov rog tau rub rau ... Nws tsuas yog npau suav phem Hoobkas thiab Dab Ntxwg Nyoog chav ua noj xwb. Peb cov txiv neej thiab cov ntxhais tuag pes tsawg!
  Alvina hu nkauj nrog ib tug sigh:
  - Peb cov kwv tij coob npaum li cas poob rau hauv lawv qhov ntxa... Duab ntxoov ntxoo ncig lub ntiaj teb no... Kuv tsis nkag siab tias yog dab tsi.
  Albina, grinning carnivorously thiab crushing cov Russians, gurgled:
  - Koj xav li cas, hluas nkauj, Vajtswv puas muaj?
  Alvina, kuj tua, hissed:
  - Kuv muaj kev tsis ntseeg loj. Tsov rog tau mus ntau xyoo lawm. Thiab hais tias tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus tsis hlub lub teb chaws Yelemees yog tias nws tso cai rau nws cov tub thiab cov ntxhais zoo tshaj plaws kom tuag!
  Albina hais tias:
  - Tej zaum muaj qee lub ntsiab lus tob hauv cov kev sim no?
  Alvina luag ntxhi thiab qw:
  - Lub ntsiab lus? Yuav tsim txom tib neeg ntau dua, thiab tshwj xeeb tshaj yog peb cov neeg German?
  Albina tau hais nrog kev txaus siab ntawm nws-hma uas hla tus menyuam yaj:
  - Tom qab ntawd peb yuav pom lub ntiaj teb zoo siab dua! Thiab kev sib haum xeeb!
  Alvina bard nws cov hniav thiab yws tias:
  - Kev hlub tub rog tseem zoo dua!
  Albina pom zoo nrog qhov no:
  - Tau kawg, tshwj xeeb tshaj yog nrog cov tub hluas. Lawv hnov cov hluas, thiab tsis muaj plaub hau li cov txiv neej laus! Nws yog qhov zoo siab ua lag luam nrog lawv!
  Alvina, tsoo lub dav hlau Soviet, squeaked:
  - Thiab cov txheej txheem kev kawm yog qhov txaus nyiam heev. Kuv nyiam coj lub luag haujlwm ntawm tus cob qhia! Zoo heev li os!
  Albina pom zoo nrog qhov no:
  - Nws tsis muaj kev noj qab haus huv!
  Cov ntxhais, feem ntau, yog funny, tab sis whores. Thiab ntawm chav kawm lawv ua ib yam dab tsi uas tsis txaus siab nyeem txog.
  Cov ntxhais dhia ua siab ntev. Lawv xav tau kev hlub ntau li ntau tau! Thiab kom mob stroke lawv txhua hnub. Zoo dua, peb zaug ib hnub. Tsis yog, nees nkaum zaug ib hnub!
  Alvina poob qis, lwm tus neeg tua rog thiab squeaked:
  - Tsis yog, muaj Vajtswv! Nws tso cai rau peb tshem tawm cov tub rog Soviet!
  Albina kuj thumped thiab bellowed:
  - Auj, kuv ploj lawm dab tsi? Muaj kev sib deev, muaj txiv neej ... Muaj kev lom zem ntau, tab sis tsis muaj kev pheej hmoo tuag! Yog li vim li cas peb thiaj xav tau kev tsov rog kawg?
  Alvina nkag siab pom zoo nrog qhov no:
  - Raws li qhov tseeb, thiab rau dab tsi! Peb yuav tawm tsam kom txog thaum kawg!
  Albina hissed nyob rau hauv ib co annoyance:
  - Thiab kev ua tsov ua rog yog tias tom qab kawg, koj xav tias tsis tshua khoob.
  Alvina nyiam heev uas tau groped rau nws ob lub mis. Nws yog rhiab heev thiab erotic. Thiab hnia zoo dua. Thiab thaum ob peb tus txiv neej temperamental xav tias koj ib zaug. Tshwj xeeb tshaj yog tias lawv yog cov tub, thiab tseem zoo siab heev.
  Hauv ntej, cov ntxhais feem ntau yog super thiab antiheroes!
  Natashka thiab nws pab neeg nyob rau lub Plaub Hlis 1, 1947, repelled ua ntej ntawm Fritz nyob rau hauv Voronezh.
  Cov Germans tau txav lawv cov tso tsheb hlau luam nyob rau hauv cov daus ntub thiab sim ua kom tawg mus rau cov flanks.
  Warriors, zoo li ib txwm nyob rau hauv mini-bikinis thiab barefoot, tawm tsam thaum txias. Lawv burrowed rau hauv cov snowdrifts thiab raug rho tawm los ntawm qhov ntawd thiab pov grenades thiab tawg pob khoom nrog lawv ob txhais taw liab qab.
  Zoo nkauj heev, tau ntxim hlub, thiab zoo nkauj inflated ntxhais. Tanned, liab qab.
  Natasha txiav Fritz thiab squeaked:
  Peb cov ntxhais zoo siab heev rau peb tus kheej!
  Zoya kuj ntxhi thiab qw nrov nrov:
  - Peb siv zog tsuas yog hauv thawj kab!
  Augustine, tus liab-haired nws-dab ntxwg nyoog, hu nkauj:
  - Peb tsuas yog primas thiab ballerinas!
  Tom qab ntawd nws tso lub grenade nrog nws txhais taw liab qab.
  Svetlana coj nws thiab raug rho tawm haujlwm. Pov ib txiv qaub
  - Cia peb sib ntaus! Peb tsis muaj lub siab tus neeg dag!
  Cov ntxhais ua tau zoo heev. Lawv tua thiab pov grenades nrog lawv ob txhais ceg seductive. Yuav ua li cas yog Fuhrer ...
  Natashka bared nws lub hauv siab, thiab nrog nws liab liab txiv mis muab ib tug grenade. Nws ya los ntawm, thiab tsaws hauv qib ntawm Nazis, squeaked:
  - Yog, yuav muaj ib tug loj doomsday!
  Zoya tweeted:
  - Thiab Svarog tus Vajtswv loj yuav los!
  Thiab tseem, ib yam li cov ntiv tes liab qab, tso lub grenade.
  Augustine chuckled thiab hais tias:
  - Tseem nthuav. Cov ntseeg muaj ib tug pacifist Yexus. Thiab peb muaj ib tug zoo gunsmith Svarog! Pom qhov sib txawv!
  Thiab nws tseem yuav pov pob tawg nrog nws pob taws liab qab.
  Ces Svetlana, nrog nws txhais taw liab qab, yuav ntaus tus yeeb ncuab nrog ib tug grenade. Thiab hu nkauj, baring nws cov hniav:
  - Peb tus Tswv Ntuj yog Huab Tais Ntuj! Tsis yog pacifism!
  Cov ntxhais ntawd txawm muab snowballs rau ib leeg. Natasha giggled thiab hais tias:
  - Nws yog qhov zoo uas Vladimir tau ntse txaus tsis lees txais Judaism. Txawm li cas los xij, kuv xav tias nws yuav zoo dua los txhim kho koj tus kheej! Zoo, vim li cas peb thiaj xav tau lwm tus txoj kev ntseeg?
  Tus ntxhais coj thiab tso ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab. Thiab tsoo cov fascists.
  Zoya, shooting, ntxiv:
  - Tsis yog, tiag tiag, ua rau txoj kev ntseeg pacifist! Tab sis koj tuaj yeem tuaj nrog koj tus kheej Iriy!
  Thiab tseem nrog cov ntiv taw liab qab, yuav ua li cas tso khoom plig ntawm kev tuag, thiab tsoo ob peb lub kaum os fascists.
  Ntawm no Augustine kuj banged rau Nazis. Thiab dua, liab qab taw succumbed, tawg pob.
  Nws khiav tawm ntawm Nazis thiab squeaked:
  - Ib zaj dab neeg qub hauv txoj kev tshiab!
  Thiab nws qhia nws tus nplaig!
  Svetlana tau nyob hauv kab. Nws mowed Fritz thiab squeaked:
  - Thiab kev hloov pauv loj rau yav tom ntej!
  Thiab nws tau pib nws nrog nws pob taws liab qab, tsoo lub nraub qaum ntawm Fuhrers.
  Natashka coj nws thiab qw nrog kuv lub siab ntshaw:
  - Kuv yog tus ntxhais txias tshaj plaws! Tag nrho ib zaug cheb!
  Thiab liab qab cov ntiv taw pov kev tuag thiab chaos.
  Zoya kuj pissed tawm. Tua ntau fascists.
  Thiab nws bark:
  - Rau kev hwm thiab Motherland!
  Tom qab ntawd, dua, nws txhais ko taw liab qab yuav pib ib yam dab tsi.
  Ntawm no thiab Augustine yuav coj nws thiab nqus nws kub. Tsis ntseeg cov fascists. Txiav lawv mus rau hauv pieces.
  Ces nws yuav coj thiab hu nkauj:
  - Lub koob meej rau Niam thiab hwm!
  Svetlana tseem yuav tso khoom plig ntawm kev tuag, thiab blather:
  - Thiab peb yuav ua ke!
  Thiab ob txhais ceg liab qab yuav pib qhov kev puas tsuaj.
  Natasha, dhau lawm, yuav coj nws thiab ntsia nws ... Nws yuav mow down Fritz.
  Ces nws yuav coj thiab muab tig.
  Nws hu nkauj, baring nws lub qhov ncauj:
  - Kuv tsis yog ib tug ntxhais yooj yim! Cov plaub hau daj!
  Natasha, ntawm chav kawm, yog ib tug ntxhais ntawm nws tus kheej lub siab. Txhua yam yog ua tau thiab npaj rau txhua yam. Thaum nws tua, koj yuav tsuas qhuas nws. Thiab mows cia cov yeeb ncuab zoo li ib tug cultivator.
  Thiab squeaks:
  - Kev hlub ua rau tuag!
  Zoya tua ib yam nkaus. Nrog nws txhais ko taw liab qab, nws muab rau hauv ib lub grenade, thiab hais tias:
  - Ci ntsa iab chord!
  Thiab ntxiv:
  - Txhua tus fascists hauv kev siv nyiaj!
  Augustina kuj tua cov yeeb ncuab. Exterminates Fritz. Mows cia cov Nazis thiab squeaks:
  - Ntxiv me ntsis thiab peb yuav dhau los ua txhua tus muaj zog!
  Thiab ob txhais taw liab qab ntawm kev zoo nkauj dua pov tus dais ntawm kev tuag.
  Svetlana kuj tua cov Nazis. Thiab tua ib tug grenade, nrog kev pab los ntawm cov ntiv taw ntawm ib tug liab qab ko taw. Thiab chirps:
  - Peb tsis paub muaj teeb meem, tab sis ib tug neeg nyob ze tuaj!
  Thiab nws luag thiab.
  Cov ntxhais zoo nkauj heev. Thiab busty. Thiab lawv hlub nws heev thaum lawv rub lawv ob lub mis.
  Ntawm no yog cov kev zoo nkauj. Qhov no yog aerobatics ntawm kev hlub thiab paj huam! Qhuas cov ntxhais zoo nkauj! Yog, cia lawv zoo heev!
  Natashka blasted cov Nazis nrog lub dav hlau lead thiab squeaked:
  - Theej, ntseeg peb, tsis yog!
  Thiab nrog nws txhais ko taw liab qab nws yuav rov pib qhov kev tuag!
  Thiab ntawm no Zoya zoo li lupanet. coj cov fascists los. Thiab squeaks:
  - Koj nrhiav tsis tau kev tswj peb!
  Augustina, kuj zoo li lupanet, nrog kev pab los ntawm nws cov ntiv taw liab qab, khob tawm ib pawg ntawm Fritz thiab squeaks:
  Thiab lub xyoo tom ntej yuav yog peb li!
  Tom qab ntawd, nws cov hniav yuav ci ntsa iab zoo li daim iav!
  Svetlana kuj coj thiab tso ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab. tua cov fascists. Thiab propilikala nrog aplomb:
  - Yeej nyob mus ib txhis! Svarog nrog peb!
  Natashka tso ib daim iav nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws txiav lawv caj pas rau Fritz thiab squeaked:
  Thiab Yexus yuav nrog peb nyob!
  Ces nws ntxiv tias:
  - Zoo li Lavxias Dawb Vaj!
  Zoya kuj muab ib tug grenade thiab qw:
  - Lub koob meej rau Great Russia!
  Thiab nrog pob taws liab qab nws yuav pov pob tawg.
  Augustine tuav nws lub txiv mis uas zoo li txiv pos nphuab. Kuv cog ib kab rau Nazis.
  Tom qab ntawd nws pov tuag ntawm Fritz nrog nws txhais taw liab qab thiab qw:
  - Cia peb tsis muaj teeb meem!
  Thiab nws qhia nws tus nplaig.
  Svetlana kuj muab tso rau hauv ib lub queue. Nws rub cov Nazis mus rau tej daim ... Thiab ces ib tug grenade launched nrog ib tug liab qab ko taw yoov.
  Blonde ntxhais qw:
  - Thov kom Lub Zog nrog peb!
  Thiab tag nrho plaub tug ntxhais qw:
  - Hwjchim rau tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus, Omnipresent, Omniscient, nyob mus ib txhis, thiab nyob mus ib txhis tsev neeg!
  Ntawm no Svetlana kuj tau muab ib tug cwj mem nrog nws txhais ceg me ntsis, thiab tau txiav nws aria.
  Ntau cov lus dab neeg hais txog Veles zoo tshaj plaws tau hais los ntawm tib neeg - thiab yuav ua li cas nws yug los ntawm Tsev Neeg lub siab nyiam, thiab yuav ua li cas nws tau coj los rau hauv ntiaj teb ntawm Navi los ntawm Vajtswv Viy, yuav ua li cas nws taug kev thoob plaws ntiaj teb ntawm Reveal hauv kev tshawb nrhiav nws. destiny thiab raug tsim txom los ntawm kev phem inclination uas nws tau bewitched. Cov lus dab neeg tau hais txog nws txoj kev hlub rau lub qhov muag pom Yasuna thiab tias nws tau txi nws tus kheej kom cawm nws txoj sia. Lawv hu nkauj txog nws txoj kev siv nyiaj thiab kev pab tib neeg. Koj tsis tuaj yeem rov hais dua txhua zaj dab neeg hauv ib qho txuj ci.
  Tom qab ntawd cov ntxhais tsoo tawm. Lwm qhov kev tua ntawm Voronezh tau pib. Cov foob pob tawg ua haujlwm. German foob pob kuj tuaj. Cov kws tsav dav hlau ua siab tawv tawm tsam cov Nazis. Tshwj xeeb yog Maria. Txawm tias txias, tus ntxhais tsuas hnav dawb nyias panties. Nws nias nws cov ntiv taw liab qab ntawm lub pedals, txiav cov Germans. Tus ntxhais tau tua lub dav hlau foob pob Yu-387, ua rau nws haus luam yeeb thiab poob. Zoo siab exclaimed:
  - Lub koob meej rau lub Great, communist Russia!
  Tom qab lub foob pob nres, cov tub rog tau txuas ntxiv sau txog cov vajtswv Lavxias.
  Tswv Ntuj Veles. Zoo nkauj npaum li cas Rodnoverie - ntau tus Vajtswv. Thiab txhua tus muaj zog, nthuav, tus kheej yog koom nrog hauv kev tsim lub Ntiaj Teb!
  Natasha sau nrog ob txhais taw liab qab:
  Lub npe nrov tshaj plaws ntawm Vajtswv Veles yog "Bull's head". Lub cim, zoo ib yam li ib tug nyuj lub taub hau, nco ntsoov hais tias tus Vajtswv ntawm lub Slavs Veles yog tus patron ntawm cov tsiaj nyeg. Lub cim yog paub, siv ntau zaus tshaj li lwm tus, rau lub sij hawm ntev nws tau absorbed tag nrho cov ntau yam tswv yim ntawm cov Slavs txog lub hwj chim ntawm Vajtswv, nrog rau kev txawj ntse thiab tej yam yees siv hwj chim.
  Ces tus golden-haired Zoya txuas ntxiv;
  Lub cim ntawm Vajtswv Veles yog hlub los ntawm cov txiv neej, cov laus thiab cov hluas, nyiam cov poj niam uas muaj peev xwm ua khawv koob.
  Txhua tus neeg uas hnav lub cim ntawm Veles muaj txoj cai los ntawm nws txoj kev tiv thaiv muaj zog los ntawm kev ua khawv koob, kev loj hlob ntawm nws tus kheej lub peev xwm, kev loj hlob thiab muaj peev xwm los nrhiav kev daws teeb meem hauv ib puag ncig nyuaj.
  Nyeem ntxiv txog lub amulet Bull lub taub hau.
  Ntoo - ntoo thuv, walnut los yog tshauv (yew), tej yam yees siv staves thiab amulets yog tsim los ntawm cov hom
  Tsiaj txhu - elk, mos lwj, dais, ox (tour), nyuj, nab, lizard (lizard).
  Heraldry, khoom - ntev braids (cov plaub hau), hwj txwv thiab horns
  Treba (kev muab) - lawv txi tooj liab (raws li tus Vajtswv ntawm kev vam meej thiab kev vam meej), ntaub plaub thiab plaub, thiab kuj poured kvass - cov dej haus uas nws qhia tib neeg los npaj raws li ib tug ntawm cov dab neeg.
  Thiab Augustine caij tom qab lawv. Fiery thiab liab qab.
  Cov tub rog liab tsis tso siab rau Voronezh, thiab clings rau nws desperately. Ob tug tub thiab ntxhais sib ntaus ntawm no.
  Ib tug me nyuam muaj kaum ib xyoos tua phom Mosin ntawm Nazis. Cov daus yuav luag melted, tag nrho ntawm av nkos. Tus tub yog taw liab qab thiab luv luv. Nws tawv heev thiab xav tias lub zog ntawm lub ntiaj teb zoo dua.
  Oleg tsoo ib tug Nazi thiab hais tias:
  - Lub koob meej rau Russia!
  Ib sab ntawm nws yog tus ntxhais Margarita. Tsis tas li ntawd barefoot nyob rau hauv ib lub teeb tiab. Tib lub hnub nyoog li Oleg Rybachenko.
  Nws kuj tua zoo. Nws ntaus cov fascist thiab squeaks:
  - Rau lub yeeb koob ntawm Ntuj Ceeb Tsheej Niam!
  Tus tub thiab tus ntxhais tau nyob ntawm no txij li thawj hnub ntawm kev tawm tsam. Txij thaum muaj hnub nyoog kaum xyoo, twb muaj kev sib ntaus sib tua nrog Nazis.
  Dab tsi tsis yog txhaj tshuaj los ntawm rab phom yog ntaus.
  Oleg Rybachenko tua ib tug tub rog German. Nws stomps nws liab qab, tanned ko taw thiab hais tias:
  - Cia muaj lub teeb ntawm Lavxias teb sab Vajtswv!
  Margarita, qhov no yog tus ntxhais terminator lees paub:
  - Yog, ib txwm nto moo!
  Thiab nws yuav pov ib daim disk nrog nws txhais ko taw liab qab ntawm qhov ze ntawm samurai.
  Thiab ces tus me nyuam tub pov nws cov ntiv tes liab qab. Oleg, tau tawg ntho cov Nazis, chirps:
  - Thiab cov yeeb ncuab pab yaj ya mus rau hauv av! Nyob rau hauv lub siab ntawm steel thiab hluav taws!
  Tus tub yog ib tug zoo tua. Ntawm no ntog tus tub ceev xwm tua. Thiab qab nws yog lwm tus. Cov Germans tseem muaj lub tank txaus thiab lawv, siv mercenaries, cua daj cua dub txoj kev qub. Muaj ntau ntawm lawv perished nyob rau hauv lub phab ntsa ntawm Voronezh. Thinned cov qib thiab tiv thaiv.
  Tab sis cov tub rog Soviet tsis tso tseg. Voronezh tseem tab tom tuav tawm. Lub siege tau mus rau kaum lub hlis tam sim no. Tab sis lub nroog-fortress tsis tso tseg.
  Thaum lub Plaub Hlis, caij nplooj ntoos hlav. qias neeg. Tab sis lub hnub ci ntsa iab thiab sov so. Kub.
  Margarita, tus ntxhais no nrog cov plaub hau kub, muab lub grenade nrog nws txhais ko taw liab qab thiab hu nkauj nyob rau hauv rhyme.
  Tus tub Oleg kuj hu nkauj thiab muab cov grenades hauv tsev nrog nws txhais taw liab qab;
  Huag Pushkin, koj eccentric tsis yog,
  Peb tsis xav mob lub caij nplooj ntoos hlav!
  Tom qab tag nrho, tsis hnov tsw ntawm May tshuaj ntsuab,
  Muaj peev xwm tsav txhua tus neeg tawm ntawm lub rooj zaum!
  
  Snowdrops tawg thaum lub caij nplooj ntoo hlav
  Lawv muaj qhov purity ntawm hmo ntuj glaze ...
  Muab yug rau ib tug mos mos npau suav
  Tus tub hluas xav cua daj cua dub dua!
  
  Nyob rau hauv lub caij nplooj ntoos hlav lub txias yuav rov qab,
  Txoj kev phem kev qias yuav ploj mus...
  Yos hav zoov muaj koob meej mus ib txhis
  Haus tus nkauj xwb ua tsis taus pa!
  
  Raws li cov tub ntxhais hluas, txhua yam zoo,
  Thiab May yog cov hluas ntawm xwm!
  Lub woodpecker yog bludgeoning nrog ib tug chisel,
  Thunder yog co, spewing vaults!
  
  Nyob rau lub caij nplooj ntoos hlav, ntws yws yws zoo li lub trill,
  Thiab lawv muses suab zoo li nthwv dej txia.
  Ntawm no cov berries loj hlob draws -
  Kub los ntawm kev zoo nkauj ntawm lub siab!
  
  Txhua yam hauv peb cheeb tsam yog kev zoo nkauj,
  Nyom zoo li velvet nyob rau hauv ib tug poj niam hnav ris tsho.
  Qhov muag tsis pom zoo li cas
  Siv zog ua neeg tawv ncauj hauv nroog!
  
  Vim li cas peb thiaj xav tau ib lub nroog thiab ib lub zos,
  Ua, zoo li tus neeg siab phem, taug kev hauv hav zoov.
  Thiab yog hais tias nws snows,
  Qhov taw liab qab maj nrawm dua!
  
  Qws tau muab lub zog ntawd
  Uas peb yuav kav li vaj tswv.
  Ntawm no rye yog golden nyob rau hauv lub teb,
  Los ntawm lub icon lub ntsej muag ci nruj!
  
  Svarog Slavyan Leej Txiv Dawb Huv -
  Nws txib kom hlub thiab ua neej rau cov kwvtij!
  Leej twg yog ib tug neeg ncaj ncees
  Tom qab tag nrho, tus Creator nws tus kheej txais kev ntsia saum ntoo khaub lig!
  
  Thiab tus knight yuav ntse nws rab ntaj,
  Vim muaj kev kub ntxhov hauv lub neej!
  Tus Tswv hais tias: Kuv yuav tsis muab kev thaj yeeb,
  Tom qab tag nrho, ntuj raug txim, ntseeg kuv, yog impotence!
  
  Yog li tsis txhob ntseeg tias kev pw tsaug zog yog ntuj ceeb tsheej
  Qhov tseeb, kev zoo siab yog qhov tseem ceeb ntawm kev txav mus los.
  Thiab koj sib ntaus thiaj li twv -
  Thov kom tus executioner zam txim!
  
  Thiab yog hais tias nws retreated nws tus kheej,
  Tus pas yuav pab, ntseeg koj tus tub!
  Tshem cov plua plav thiab khib nyiab tawm ntawm koj lub taub hau:
  Dab tsi ua rau koj quaj - Kuv yuav tsis lees paub!
  . QHOV #6
  Tus tub thiab tus ntxhais raug rho tawm haujlwm thaum hu nkauj. Embroidered fascists.
  Txhua txoj hauv kev tau littered nrog cov neeg tuag. Cov tub rog Lavxias tau tawm tsam qhov kev tawm tsam ntawm cov tub rog ntau dua.
  Ntau txhiab txhiab tus tub rog tom qab tub rog - peb tus phab ej cuam tshuam kev puas tsuaj!
  Ib tug tub thiab ib tug ntxhais nyob rau ntawm ntug, cov Nazis yuav dai nyob rau hauv ib tug noose. Cov Nazis tsis tuaj yeem kov yeej Russia, peb tuaj yeem rhuav tshem lawv ua tej daim!
  Oleg Rybachenko hais thaum nws tsoo ib tug German general thiab ua rau nws ntuav ntshav.
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita, firing, enthusiastically hu nkauj nrog:
  - Tus tiv thaiv ntawm Fatherland! Perunov tub rog!
  Oleg Rybachenko, txiav cov yeeb ncuab, hu nkauj:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita pov ib lub grenade nrog nws liab qab, me nyuam ko taw thiab chirped:
  - Heroes ntawm Russia sau nyob rau hauv tswb!
  Thiab nyob rau hauv lwm qhov chaw, Soviet ntxhais tab tom sib ntaus sib tua ntawm tus kheej-propelled phom SU-100.
  Xws li yog cov tub rog zoo nkauj, coj los ntawm Elizabeth.
  Txawm hais tias German tso tsheb hlau luam yog formidable thiab muaj zog heev.
  Ekaterina, nias lub khawm ntawm lub joystick nrog nws txhais taw liab qab, tawg los ntawm lub tshuab fascist thiab chirps:
  - Rau Russia dawb huv!
  Elena kuj tua los ntawm lub tshuab ziab khaub ncaws, pierces tus yeeb ncuab mus rau sab. Thiab aggressively grinning, tshaj tawm tias:
  - Rau communism!
  Thiab nrog nws pob taws liab qab nws ntaus rau ntawm cov cuab yeej.
  Euphrasia kuj tua tus yeeb ncuab nrog nws txhais taw liab qab thiab chirped:
  - Rau kev ntseeg ntawm Russia dawb huv!
  Thiab nws luag li cas!
  Elizabeth coj nws thiab qw:
  - Rau USSR!
  Thiab tseem yuav ua li cas nws tua ...
  Thiab cov ntxhais hu nkauj:
  Cov neeg ntawm Ukraine thiab Russia tau koom ua ke,
  Peb yog kwv tij Slavs mus ib txhis phooj ywg ...
  Thov kom tus Tswv tau koob meej lub npe,
  Txhua haiv neeg hauv ntiaj teb no yog ib tsev neeg!
  Qhov ntawd yog qhov cov me nyuam nyob ntawm no - heroic thiab muaj zog. Xws li ob tug tub tho kev thiab cov ntxhais tho kev.
  Ib tug tub thiab ib tug ntxhais, Oleg Rybachenko thiab Margarita Korshunova, sib ntaus sib tua ntawm Mount Visokosnaya. Uas cov Nazis ua tsis tau tejyam. Twb tau lub Plaub Hlis 20 thiab hnub dhau los ua kom sov.
  Txawm hais tias lub siab xav ntawm cov menyuam yaus thiab ntxhov siab. Nyob rau hauv lub USSR, kev tsis sib haum xeeb pib, tshwm sim los ntawm ib tug ntshav riot ntawm cov neeg raug kaw. Thiab nws tau pom tseeb tias nws yog lub sijhawm los xaus kev tsov rog. Tab sis lub Wehrmacht stubbornly sim ntes Voronezh. Txawm hais tias, ib yam nkaus, cov tub rog ntawm Thib Peb Reich twb tau los ntshav.
  Thiab cov Nazis tso siab rau Voronezh nrog lub kawg ntawm lawv lub zog.
  Oleg Rybachenko tseem yog menyuam yaus, tab sis nrog cov leeg muaj zog thiab cov plaub hau ncaj ncees.
  Nrog rau kev txhaj tshuaj zoo, nws tsoo tus German thiab qw nrov nrov:
  - Ua koob tsheej rau Vaj Ntxwv Yauxej!
  Palit thiab Margarita, qhuas qhuas:
  - Thiab peb lub teb chaws tshiab!
  Tom qab ntawd, tus ntxhais thiab tus tub pib tua sai dua. Lawv reload phom nrog lawv cov ntiv taw liab qab thiab mow down samurai.
  Oleg hu nkauj, khob thiab xuas nrig ntaus Nazis:
  - Tab sis kev txawj ntse tau qhia meej ... Thiab nws tau mus tawm tsam, peb lub zog muaj zog! Nyob ze lub teb chaws uas nyob sab hnub tuaj. Armored poob siab battalion!
  Margarita kuj hummed, xa cov mos txwv tom qab mos txwv:
  - Armored, poob siab battalion!
  Tus tub thiab tus ntxhais sib ntaus sib tua nrog kev ntseeg siab. Lawv twb muaj khoom plig lawm.
  Lawv tau txais lawv thawj kev cai raus dej ntawm hluav taws thaum cov Germans tsuas yog sim ua kom nruj lub noose nyob ib ncig ntawm Voronezh.
  Lub sijhawm ntawd, cov menyuam yaus hnub nyoog kaum xyoo tsis tsuas yog nqa lub plhaub rau cov phom Soviet, tab sis Oleg kuj tau tua nws tus kheej. Thiab tua ib tug Nazi howitzer. Qhia qhov tseeb.
  Tus tub thiab tus ntxhais tau dhau los ntawm kev sim hnyav. Tab sis Voronezh tsis tso tseg. Thiab lawv tau tawm tsam zoo li tus phab ej.
  Oleg Rybachenko, txiav tawm Nazi, hu nkauj:
  - Vajtswv cawm vajntxwv!
  Margarita txhawb nqa:
  - Muaj zog sovereign!
  Oleg Rybachenko, tua, hais tias:
  - kav rau yeeb koob!
  Margarita, txiav cov Nazi, squeaks:
  - Lub koob meej rau peb!
  Oleg hu nkauj nrog kev zoo siab:
  - Ruam ntawm kev ntshai ntawm cov yeeb ncuab!
  Thiab tus tub pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab.
  Margaret tau lees tias:
  - Tsar Orthodox!
  Thiab tus ntxhais kuj cuam ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab!
  Zoo heev ob peb. Tsuas yog menyuam yaus, thiab txias heev.
  Crazy element, vwm element.
  Lub Plaub Hlis 20, kev tawm tsam ntawm Nazis tau raug tshem tawm. Tom qab ntawd, cov Nazis pib plhaub Mount Visokosnaya. Tab sis tsis muaj kev vam meej ntau.
  Oleg thiab Margarita tau ua ib qho kev sib tw.
  Ib tug me nyuam tub thiab ib tug ntxhais cuam tshuam nrog lawv txhais taw liab qab. Lawv ntaus cov Nazis hauv caj pas thiab qw nrov nrov:
  - Lub koob meej rau Tsar Stalin!
  Ces lawv pib rhuav tshem cov Nazis.
  Oleg raug rho tawm haujlwm ntawm tus tub ceev xwm German. Ntaus nws thiab squeaked:
  - Rau qhov kev txiav txim tshiab!
  Margarita fucked ib tug fascist. Nws pov ib lub iav nrog nws tus ntiv tes liab qab thiab squeaked:
  - Kev txiav txim tshiab hauv txoj kev qub!
  Oleg pissed tawm dua. Tso lub koob tshiab. Nws xuas nrig ntaus Nazi ntawm qhov muag. Thiab roared:
  - Rau kev ua tiav ntawm tsarism!
  Margarita tua ib hom daj. Nws ntaus nrog ib tug pov ntawm nws liab qab ntiv taw nyob rau hauv lub qhov muag thiab chirped:
  - Kev txiav txim siab ntawm Tsar Stalin hauv lub neej!
  Tub thiab ntxhais tsuas yog irresistible. Qhov no yog li cas fascists raug tsoo. Thiab lawv yog dab tsi phenomena. Thiab Voronezh yuav tsis raug tso tseg, txawm tias ntau npaum li cas Nazis maj mus rau lub fortress no.
  Oleg dumped lub fascist general thiab squeaked:
  - Peb tog muaj zog!
  Margarita coj thiab tseem pov tseg tus thawj coj loj thiab nws hais tias:
  Nws khaws lub ntiaj teb no!
  Tus tub thiab tus ntxhais ncaws pob nyob ib ncig ntawm lub mos txwv depot. Tus tub rub tus hneev nrog nws cov ntiv taw liab qab. Thiab tua ib tug xub nrog ib tug fiery kawg.
  Nws ya mus rau hauv lub thawv nrog lub plhaub thiab foob pob. Thiab txhua yam pib tawg thiab tawg.
  Oleg exclais:
  - Yuav muaj kev puas tsuaj tag nrho! Kuv thawj qhov kev tawm mus yog kuv qhov kawg txav!
  Thiab tus tub daig tawm ntawm nws tus nplaig.
  Dua tus tub hluas tua thiab ntaus. Ua haujlwm flawlessly. Thiab cov Germans tsis tuaj yeem ua dab tsi txog nws.
  Margarita kuj tua thiab squeaks:
  - Rau Russia! Qhov dawb huv ntawm lub teb chaws!
  Cov menyuam yaus mus zoo li tsunami nthwv dej. Me me, tab sis tuag taus.
  Natasha thiab nws pab neeg tseem tabtom tawm tsam Nazis.
  Cov ntxhais tua thiab pov grenades nrog lawv cov ntiv taw liab qab. Lawv yog cov tub rog sib ntaus sib tua.
  Thiab tom qab ntawd muaj lwm cov tho kev sib ntaus sib tua.
  Cov tub hluas tua cov Nazis thiab qw:
  - Rau communism!
  Thiab qhia cov lus fascists.
  Seryozhka thiab Petka, ob tug tub pioneer, coj thiab ntaus cov Nazis los ntawm ib tug slingshot, thiab yuav ua li cas lawv qw:
  - Rau communism!
  Thiab lawv yuav luag!
  Svetka thiab Katya tseem yuav txiav thiab purr:
  - Rau qhov loj ntawm USSR!
  Thiab lawv fuck.
  Cov ntxhais Komsomol kuj sib ntaus sib tua.
  Thiab zoo li nplawm ntawm Nazis los ntawm rab phom loj. Thiab lawv yuav tshuab lawv tag nrho sib nrug.
  Tsis yog, USSR tsis tuaj yeem tawg. Thiab cov Nazis pheej tuaj thiab tuaj. Thiab lawv tau sau txhua txoj hauv kev rau lawv txoj haujlwm nrog cov neeg tuag. Tab sis lawv tseem nce siab mus ntxiv.
  Tab sis nyob rau lub Plaub Hlis 30, fascist lub teb chaws Yelemees pib ib tug tshiab, npau taws phem rau Voronezh. Lub ntsiab tshuab poob rau Mount Vysokosnaya.
  Oleg thiab Margarita tau tawm tsam, tam sim no siv phom tshuab. Ib tug tub thiab ib tug ntxhais ntaus phom. Cov me nyuam cia li mowed down lub Nazis.
  Oleg, shooting, hu nkauj:
  - Auj, vim kev tu siab tsis yog teeb meem!
  Margarita, scribbling ntawm Nazis, thiab nplawm nws ob txhais taw liab qab, squealed:
  - Yog tias tsuas yog qhov tsaus ntuj ntawm cov nyiaj!
  Tus me nyuam tub ntsia cov Nazis, khob lawv tawm hauv qib, coj nws thiab squeaked desperately:
  - Danube dej thiab Don dej!
  Margarita hu nkauj nrog kev zoo siab:
  - Zoo, lub sijhawm no, mus taug kev!
  Oleg, tsoo cov Nazis, squeaked:
  - Tsis txhob kov yeej lub Cossack!
  Thiab tus tub daig tawm ntawm nws tus nplaig. Nws ci ntsa iab thiab ceev heev. Nws yog tus tub terminator. Qhov twg ntawm lub tshuab phom scribbling. Thiab dab tsi tsis yog mos txwv, ces nyob rau hauv lub hleb.
  Tsar Nicholas II feem ntau poob nws txoj cai vim yog tsov rog nrog Nyiv. Ntau precisely vim yog ib tug tsis muaj hmoo poob. Qhov tseeb, leej twg yuav plam! Tsis yog dab ntawm ntuj txiag teb tsaus!
  Thiab Asia, uas cov Russians yeej ib txwm ntaus! Ntxiv mus, muaj tus lej superiority.
  Tab sis ntawm no, General Chuikov yog nyob rau hauv lub taub hau ntawm Voronezh. Thiab ib tug ob peb terminator cov me nyuam. Lawv yuav muab rau hauv thiab tsis muab rau hauv.
  Oleg Rybachenko ntaus nrog rab phom tshuab thiab qw:
  - Npua npau taws, nag xob nag cua nrawm!
  Margarita zoo siab txhawb nqa:
  - Peb qhov kev pom zoo nkauj! Nws hais qhov tseeb!
  Tub thiab ntxhais tsuas yog irresistible. Nyob rau hauv lawv, ib tug spark ntawm colossal txuj ci yog pom.
  Oleg mows rau Nazis thiab nug tus ntxhais:
  Vim li cas koj xav tias chocolate qab?
  Margarita teb nrog luag:
  Vim nws yog chocolate!
  Oleg giggled thiab cooed:
  - Nyob rau hauv lub npe ntawm niam Russia, cia lub Motherland ua zoo nkauj dua!
  Margarita giggled thiab qw:
  - Yeej yuav!
  Tus ntxhais zoo li rab phom tshuab txiav cov Nazis. Nws muaj ntxim nyiam heev. Lub embodiment ntawm kev zoo nkauj.
  Thiab Mount Vysokosnaya zoo kawg nkaus fortified, thiab dominates txoj hauj lwm. Nws yuav tsis raug xa mus rau Nazis yooj yim li ntawd. Cov Soviets sib ntaus sib tua nrog kev poob siab, tab sis txawj ntse heev.
  Txoj kev thaiv tau mus yuav luag ib xyoos tam sim no. Tab sis qee zaum caravans nrog zaub mov thiab mos txwv nkag mus. Yog li ntawd lub nroog phab ntsa tuav. Thiab nws yuav tsis tso tseg.
  Txawm hais tias Georgy Zhukov tau lig me ntsis. Qhov ntawd yog qhov uas Tsar Stalin xav. Tej yam nws muaj indecisive generals.
  Oleg tua tsib caug Nazis tawg los ntawm rab phom tshuab thiab hais tias:
  - Tsis muaj leej twg yuav txwv peb! Nyob rau hauv kev rau siab ua hauj lwm rau lub motherland!
  Margarita, kuj tua, squeaked:
  - Thiab tsis muaj leej twg yeej!
  Thiab tus tub rog flashed nws pearly hniav.
  Oleg raug rho tawm haujlwm dua thiab tshaj tawm:
  Peb yog hma dawb!
  Margaret teb tias:
  - Tsis muaj tsov rog ntxiv!
  Thiab dua tus tub thiab tus ntxhais tua. Nws yog qhov tseeb tias Nazis tsis tuaj yeem kov yeej lawv. Thiab tsis muaj zog yuav tawg.
  Oleg hluav taws thiab roars:
  - Ta-ta-ta hais tias rab phom tshuab!
  Margarita squeaks teb:
  - Kuv yuav tsoo lub tshuab rab phom hais tias!
  Thiab tus ntxhais thiab tus tub tawm tsam Nazis ua kom pom lub zog loj thiab ruaj khov ntawm lub siab nyiam.
  Muaj kev sib ntaus sib tua hauv hiav txwv nrog Nazis.
  Nyob ntawd, ib tug destroyer tab tom ua ntej ntawm tag nrho cov fleet. Thiab tsuas muaj cov ntxhais ntawm nws. Nyob rau hauv luv luv, taw liab qab, thiab hauv vests.
  Cov ntxhais khiav ncig lub lawj. Lawv zoo nkauj heev. Cov plaub hau yog blond, hnub-bleached, thiab daim tawv nqaij yog tsaus, tanned. Zoo nkauj zoo nkauj.
  Thiab lawv round, liab heels flash los ntawm.
  Veronica, ib tug charming blonde nkoj nkoj, nug tus tub hauv cabin:
  - Yulia dab tsi, koj ntshai ntawm kev sib ntaus sib tua?
  Tus ntxhais hauv cabin squeaked teb:
  - Yog, kuv npau suav ntawm kev sib ntaus!
  Veronica giggled thiab hais tias:
  - Tab sis koj yuav raug ntes los ntawm Nazis, thiab lawv yuav kib koj pob taws liab qab!
  Tus ntxhais ntsia nws liab qab, tanned ob txhais ceg, thiab squeaked:
  "Kev mob tsis ntshai kuv!" Kuv yog Amazon qus tiag tiag!
  Veronica hais tias:
  - Koj yuav yog kaum tsib sai sai. Yuav tau sib yuav sai sai no! Koj npau suav txog dab tsi?
  Juliana teb ncaj ncees:
  - Kuv xav tau ib tug tub huabtais!
  Veronica grimaced.
  - Tub huabtais?
  Tus ntxhais hais tias:
  - Tus tub huabtais elf!
  Veronica xav tsis thoob:
  - Koj puas nyiam elves?
  Juliana nodded, thiab txawm dhia mus:
  - Tau kawg lawv ua! Lawv yog irresistible!
  Veronica luag ntxhi.
  Yuav ua li cas txog cov txiv neej?
  Tus ntxhais npau taws ntaus nws txhais taw liab qab rau ntawm lub lawj cua sov:
  - Tsis yog! Cov txiv neej mas qias neeg, plaub hau, tsw ntxhiab. Thiab cov elves zoo nkauj heev, maj mam. Lawv muaj ntsej muag zoo li hluas nkauj, ntxim hlub heev. Thiab ob txhais ceg yog du thiab tsis nyob rau hauv tag nrho cov plaub hau!
  Veronica nkag siab pom zoo nrog qhov no:
  - Cov elves zoo nkauj heev.
  Thiab tus ntxhais tsoo cov kab nrog nws liab qab, zoo nkauj ko taw. xiab:
  "Hmoov tsis zoo, alas, peb yuav tsum nrog tib neeg cov txiv neej. Thiab lawv ua phem heev!
  Juliana luag thiab hais tias:
  - Tab sis yog vim li cas. Cov tub hluas no ntxim hlub heev. Tsis zoo nraug hlob txiv neej. Thaum cov plaub hau loj hlob ntawm lub ntsej muag, nws qias heev.
  Veronica pom zoo nrog qhov no:
  - Ntshai! Cov tub hluas zoo nkauj tshaj plaws ntawm kaum rau. Lawv twb loj txaus txaus siab rau ib tug poj niam, tab sis tseem tsis tau raws li cov plaub hau li cov laus.
  Juliana giggled thiab squeaked:
  - Feem ntau, cov tub hluas yeej qab ntxiag thaum koj hnia nrog lawv, thiab lawv saib xyuas koj ... Tab sis lwm yam tsuas yog ntshai! Auj, kom nyob mus ib txhis nyob rau hauv thaum yau!
  Veronica hais emphatically:
  - Koj yuav nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua! Loj hlob ua ke!
  Julian hu nkauj teb:
  - Ntxhais ib txwm hluas,
  Txhob maj loj hlob...
  Ua funny, bold, nrov...
  Koj yuav tsum sib ntaus, yog li sib ntaus!
  Tsis paub kev thaj yeeb
  quaj thiab luag tawm ntawm qhov chaw!
  Kuv yuav yog ib tug ntxhais ua clockwork
  Cia ib puas thiab tsib caug tshuab!
  Veronica ntaus nws txhais taw liab qab thiab squealed:
  - Cov hluas tuaj yeem nyob mus ib txhis! Qhov tseem ceeb yog ntseeg vim li cas, tsis yog Vajtswv!
  Ua ntej tshwm sim, ib tug German destroyer. Cov ntxhais tam sim ntawd maj, ntsais lawv lub luj taws mus rau ntawm kaum-nti cannon. Thiab lawv tau pib taw tes rau tus yeeb ncuab.
  Cov ntxhais ua yeeb yam sai thiab sib haum xeeb. Feem ntau, nws zoo nkauj heev thaum cov neeg coob ua los ntawm cov ntxhais ib leeg. Thiab lawv tag nrho cov tsis muaj taw, curvy, zoo kawg nkaus.
  Lawv taw phom thiab yuav ua li cas lawv yuav yeej Nazi. Nyob rau tib lub sijhawm, lawv so lawv cov chiseled, liab qab taw.
  Lub projectile ya los ntawm thiab ntaus tus destroyer. Zoo li lub club ntaus. Lub nkoj tab tom co. Thiab lub destroyer puas lawm. Cov ntxhais pib rov qab rab phom. Lawv raug ntiab tawm.
  Veronica squeaked:
  - Rau kev ntseeg, huab tais thiab Fatherland thiab USSR!
  Thiab yuav ua li cas nws jumps ...
  Juliana tweeted:
  - Hitler xav tias nws yog tsov rog, ua ib rab phom tawm ntawm ... ntawm!
  Thiab tus ntxhais yuav coj nws thiab luag. Liab qab nws cov hniav, xim ntawm pearls. Thiab nws yog ib tug kitty ntxim hlub. Thiab nrog nws txhais ko taw liab qab nws yuav rub ib daim ice cream poob.
  Veronica squeaked thiab hu nkauj:
  - Cov neeg raug txim ntawm lub siab! Peb yuav ua kom koj dawb!
  Thiab cov ntxhais nyob rau hauv chorus li cas kuv yuav noj.
  Thiab aiming riam phom, lawv rov blasted ntawm tus destroyer. Lub sij hawm no lawv txawm ntau meej. Thiab lub nkoj ntawm Nazis sib cais thiab pib ua dab dej.
  Cov ntxhais qw qw, twitching lawv ob txhais ceg liab qab. Zoo siab kawg li.
  Thaum lub lull kav ntev, cov ntxhais nyiam sau txog ntau yam. Tshwj xeeb, Natasha tau sau nrog nws cov ntiv taw liab qab txog AI, qhov chaw Port Arthur tsis tau coj.
  Yog li ntawd, pawg tub rog ntawm Rozhdestvensky tuaj rau ntawm qhov chaw nres nkoj. Muaj koom ua ke nyob rau hauv Lavxias teb sab, txawm tias tsis muaj zog, Pacific squadron. Rau lub sijhawm tam sim no, lub nroog tseem nyob rau hauv siege. Tab sis qee qhov nws tau yooj yim dua. Thiab ntxiv optimism.
  Tam sim no nws yuav tsum tau tos rau lub zog ntawm Linevich. Trans-Siberian throughput tau nce mus rau nees nkaum echelons ib hnub twg. Thiab cov tub rog ntawm Russia, colossal nyob rau hauv lub zog, sau.
  Yog li nws yog lub sijhawm txav mus los thiab yeej. Tab sis nyob rau hauv thiaj li yuav yeej, nws tsis yog yuav tsum tau outnumber tus yeeb ncuab. Raws li Alexander Suvorov ua pov thawj. Koj muaj peev xwm kov yeej tus yeeb ncuab nrog tsawg zog.
  Tab sis yog ib tug tub rog Lavxias phem tshaj ib tug Japanese? Tsis muaj dab tsi phem, thiab txawm zoo dua.
  Thiab Mosin phom yog qhov kev ntseeg siab tshaj plaws thiab siv tau hauv ntiaj teb. Nws txawm nyob rau hauv Great Patriotic ua tsov ua rog twb nyob rau hauv ntau lawm. Yog li tsis muaj dab tsi los yws txog.
  Tshwj tsis yog tias nws yog txoj hmoo, uas, zoo li yog lub hom phiaj, rigged ntau yam tawm tsam tsarist Russia. Alas, qhov no yog, ntawm chav kawm, tsis ncaj ncees. Russia mus txog lub ncov ntawm lub hwj chim thiab pib poob. Thiab vim li cas thiaj tsim nyog rau lub hwj chim siab dua?
  Rau qee qhov laj thawj, muaj qee yam ntawm lub zog uas rhuav tshem lub tebchaws. Los ntawm Persian, Macedonian, Roman, Arabic, Turkish, Spanish, British thiab hais txog. Koj tuaj yeem nco qab Genghis Khan thiab Tamerlane. Tsis muaj leej twg yuav tswj tau txhua yam. Lub teb chaws Ottoman Mongol yog qhov dav tshaj plaws, txawm tias tom qab kev tuag ntawm Genghis Khan nws tsis yog monolithic.
  Txawm tias tej zaum qhov loj tshaj plaws yog Britain. Tam sim no nws yog o los ntawm cov colonies thiab tab tom sim nres Russia nrog txhais tes ntawm Nyiv. Tab sis nws tsis ua haujlwm rau British. Port Arthur ua pov thawj indestructible. Nws tuav nws tus kheej zoo li lub monolith.
  Thiab cov ntxhais, ntawm chav kawm, tuaj yeem ncaws txhua tus neeg ua phem rau hauv lub horns.
  Thaum kawg ntawm lub Tsib Hlis, Nazis rov rushed rau cua daj cua dub Voronezh. Peb mus rau qhov kev tawm tsam.
  Oleg thiab Margarita ua haujlwm zoo nrog rab phom tshuab. Lawv tua.
  Oleg nug tus ntxhais, txuas ntxiv tua:
  - Koj xav li cas, yog Spartak zoo lossis phem?
  Margarita, baring nws lub ntsej muag, teb tias:
  - Kuv xav tias nws zoo dua qhov phem!
  Oleg, tua los ntawm rab phom tshuab, hais tias:
  "Tab sis Rome yog kab lis kev cai zoo. Thiab yog cov qhev barbarian yeej, yuav ua li cas tshwm sim?
  Margarita giggled, mowed down ob peb qib ntawm Nazis, thiab teb:
  - Tej zaum nws yuav zoo heev!
  Oleg whistled thiab sau tseg:
  - Tsis yog txhua yam yog rosy li nws zoo li! Alas, tsis yog tag nrho!
  Margarita logically hais tias:
  - Tab sis txhua yam yog rau qhov zoo tshaj plaws! Rome raug rhuav tshem los ntawm barbarians. Tab sis tom qab ntawd tau sawv ntawm qhov chaw ntawm lub ruins, ib qho tseem ceeb dua thiab tsim kab lis kev cai. Nws thiaj li tshwm sim tias kev nce qib pib tsuas yog sai dua.
  Oleg whistled, txiav tawm ob peb qib nrog kev pab ntawm lub tshuab rab phom tawg, thiab squeaked:
  Tsis muaj leej twg tuaj yeem nres peb txoj kev vam meej!
  Tus tub cuam ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab. Thiab tsoo tus yeeb ncuab.
  Margarita kuj cuam tshuam qhov kev tuag nrog tus ntiv tes ntawm nws txhais taw liab qab thiab giggled:
  - Leej twg nres yuav pulverized.
  Tus tub Oleg Rybachenko rov pib lub foob pob hauv tsev nrog cov ntiv taw liab qab ntawm cov menyuam ko taw. Cov Nazis raug ntaus nyob rau hauv ib txoj kev uas nws tsis zoo li txaus. Tus tub hu nkauj:
  - Rau thawj lub tebchaws Russia!
  Thiab qhia nws tus nplaig.
  Margarita mowed ib nrab ntawm Nazi battalion nrog rab phom tshuab thiab squeaked:
  - Peb Tsar Joseph Stalin, thov kom nws tau koob hmoov!
  Thiab dua nws yuav muab khoom plig ntawm kev tuag nrog nws txhais taw liab qab.
  Oleg hu nkauj, mowing cia cov Germans:
  - Kuv yog ib tug tub rog tub rog ...
  Margarita txhawb qhov no, tshee nrog nws txhais taw liab qab, uas yog li deftly pov grenades:
  - Thiab kuv yog ib tug tub rog ntawm Vajtswv!
  Oleg, scribbling ntawm Nazis, nug:
  - Vajtswv zoo li cas?
  Margarita squeaked thiab teb, khob tawm cov Nazis, thiab ces pov ib lub txiaj ntsim ntawm kev tuag nrog nws txhais taw liab qab:
  - Kuv tsis paub! Tus kheej, kuv tsis nkag siab nws. Cov poj niam yog disfigured. Thiab qhov no, kom ncaj ncees, yog kev qias neeg thiab tsis ncaj ncees lawm!
  Oleg nodded hauv kev pom zoo, scribbling ntawm Nazis:
  - Tom qab plaub caug xyoo, cov poj niam qias neeg! Kuv ncaj ncees tsis nyiam lawv. Cov poj niam nyob rau hauv lawv cov hluas yog heev txaus nyiam, nyob rau hauv sib piv rau lub hnub nyoog, uas spoils lawv!
  Margarita hu nkauj zoo siab, ntuav lub grenade nrog nws liab qab, me me ceg:
  - Heroism tsis muaj hnub nyoog! Nyob rau hauv lub plawv ntawm ib tug hluas hlub rau lub teb chaws!
  Oleg, tseem tua cov Nazis, coj nws thiab squeaked:
  - Muaj peev xwm kov yeej cov npoo ntawm qhov chaw! Ua kom txhua tus zoo siab hauv ntiaj teb!
  Qhov ntawd yog qhov nws nyiam nyob hauv qhov chaw! Qhov twg xws li immeasurable nrug.
  Nyob rau hauv Soviet Russia, tej yaam num rau kev ya davhlau tshaj qhov cua twb tau tsim.
  Raws li Tsar Joseph Stalin, kev tshawb fawb tau tsim sai heev. Lub tebchaws Soviet yuav dhau los ua lub zog tshaj plaws hauv ntiaj teb. Thiab Britain poob hauv av.
  Margarita squealed nrog luag. Ib zaug ntxiv, nws muab ib tug grenade nrog nws ob txhais ceg graceful, zoo li tus ntxhais huabtais, thiab squeaked:
  - Peb yuav yog thawj! Xws li Russia - Pallas-txoj hmoo!
  Oleg hais hauv kev ntxhov siab:
  - Thaum kawg, Georgy Zhukov tso peb. Koj yuav tsum txuag txhua daim cartridge. Txawm li cas los xij, ib lub caravan tshwj xeeb coj peb cov khoom siv!
  Margarita flashed nws pearly hniav thiab squeaked:
  - Yuav zom ntau thiab ntau Nazi units! Txog thaum kawg peb yeej!
  Oleg coj nws, txiav tawm ntawm Nazis, thiab hais tias:
  - Imperial chij! Cia muaj Russia nyob rau Suav teb thiab!
  Margarita chirped nrog luag ntawm cov hniav:
  - Txhua yam yuav zoo nkauj!
  Thiab dua nws pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab ....
  Oleg, scribbling ntawm Nazis, squeaks:
  - Yeej nyob ze!
  Margaret tau lees tias:
  - Tej zaum nws yuav yog li ntawd!
  Cov Nazis, lub sijhawm no, sim ua txhaum hauv Caucasus. Kev sib ntaus sib tua hnyav tau nthuav tawm rau lub nroog Sukhumi. Qhov tseeb, kev sib ntaus sib tua hnyav tau nyob rau hauv tag nrho ntawm no, thiab cov ntshav ntws tawm ntau heev.
  Cov Nazis maj nrawm mus rau Caucasian roj.
  Cov ntxhais los ntawm lub destroyer "Victoria" kuj tau tawm tsam. Cov tub rog zoo nkauj tau ib nrab liab qab, tshwj xeeb tshaj yog txij li lub caij ntuj sov nyob rau hauv xws li latitudes yog kub, thiab liab qab. Qhov tseeb, thaum tus ntxhais muaj qhov tsawg kawg nkaus ntawm cov khaub ncaws, nws yog qhov yooj yim tshaj plaws.
  Veronica tua ntawm Nazis thiab pov lub grenade nrog nws txhais taw liab qab. Thiab tus ntxhais txhais ceg yog meej heev.
  Cov Nazis ya mus rau txhua qhov chaw. Lawv qw thiab poob.
  Juliana tseem cuam ib tug grenade nrog ib tug liab qab txhais ceg, thiab cov Nazis poob. Thiab tus tub rog tua, giggling:
  - Peb yuav sawv rau Tsar Joseph Stalin!
  Coj hluav taws thiab ntxim nyiam Anna. Ib tug ntxhais zoo nkauj heev, tsuas yog panties. Thiab nws kuj mows cia cov Nazis, hais tias:
  - Peb Tsar Joseph Stalin yuav zoo!
  Julian, txiav cov Nazis, lees paub:
  - Yuav tsum tau!
  Thiab ib tug grenade ya tawm ntawm nws txhais taw liab qab.
  Cov ntxhais yog supermen zoo.
  Ntawm no yog ib tug ntawm lawv loj thiab siab: Angelina.
  Thiab xws li ib tug redhead ... Nws tshem tawm nws lub tsho khuam thiab tam sim no nws fights nyob rau hauv panties ib leeg.
  Thiab lub mis nws muaj dab tsi! Zoo li lub udder ntawm tus nyuj zoo tshaj plaws, nrog loj teat strawberries.
  Qhov no yog ib tug ntxhais, ib tug tiag tiag mare. Thiab nws hlub txiv neej heev, tab sis nws tsis zam qhov tsis tu ncua. Vim li cas nws yuav tsum tsis hlub? Hu tau zoo kawg li os cov phooj ywg.
  Angelina qw nrov nrov, thiab tseem cuam tshuam tag nrho pawg ntawm grenades nrog nws cov leeg liab qab, nws hais tias:
  - Lub koob meej rau Russia thiab Tsar Joseph Stalin!
  . QHOV 7
  Hluas nkauj battalion txias. Cov poj niam tub rog tau tshem lawv lub tsho tshaj sab, thiab txhua tus tuav lawv ob lub mis. Thiab lawv sib ntaus tsuas yog nyob rau hauv nyias panties. Thiab nws zoo nkauj npaum li cas.
  Dab tsi yuav zoo dua li poj niam liab qab lub cev.
  Thiab tag nrho battalion ntawm warriors.
  Thiab cov Nazis poob, littering txoj kev mus rau txoj hauj lwm ntawm cov tub rog Soviet, nrog lawv cov corpses.
  Veronika hais nrog kev mob siab rau, txiav cov Nazis:
  Peb cov vajtswv tab tom taug kev!
  Juliana pov ib qho khoom plig ntawm kev puas tsuaj nrog nws txhais taw liab qab thiab lees paub, baring nws cov hniav:
  - Lavxias teb sab Gods - Gods of War!
  Anna, coj hluav taws thiab zaub mov, barked:
  - Rau Russia, sib ntaus sib tua thiab tsis txhob ntshai!
  Thiab winked nws ob lub qhov muag ntsuab!
  Angelina xa nrog nws pob taws liab qab tag nrho lub thawv ntawm cov khoom tawg, nqa ob lub tuam txhab ntawm Nazis mus rau saum huab cua, thiab qw:
  - Lub teb chaws Ottoman tsarist tsis tuaj yeem tawg!
  Veronica hissed enthusiastically:
  - Peb haiv neeg nyob mus ib txhis!
  Thiab dua nws pov lub grenade nrog nws txhais taw liab qab.
  Juliana, tua, thiab pov cov grenades nrog nws sab caj npab, hssed, baring nws cov hniav:
  - Thiab kev tuag tsis tshwm sim ob zaug!
  Anna, tua, squeaked:
  - Thov kom yawg koob hmoov nrog nraim peb!
  Thiab dua ib tug grenade launched nrog ib tug liab qab ko taw yoov!
  Angelina coj nws thiab squeaked, baring nws cov hniav:
  - Txoj cai trinity thiab qhov no yog txoj cai!
  Thiab xa ib lub thawv tag nrho ntawm cov khoom tawg.
  Veronika teb nrog kev npau taws, cheb cov Nazis los ntawm thaj teb:
  - Nyob mus ib txhis Russia, zoo li Ukraine ua ib feem ntawm Russia!
  Thiab dua, yuav ua li cas nws tsoo cov Nazis.
  Juliana, shooting, squeaked:
  - Peb cov neeg yuav tsis zam!
  Thiab nws kuj launched ib tug grenade nyob rau hauv ib tug arc.
  Anna coj nws thiab luag ntxhi. Lub hleb tawg ntawm Nazis. Nrog lub siab tawv nws mowed lawv down thiab squeaked:
  - Cia Russia kav Suav teb!
  Angelina tshaj tawm nrog frenzy thiab excitement:
  - Thiab yuav tsis tso ib nti av!
  Thiab cov ntxhais yog tag nrho cov tub rog ntaus rog ntawm Nazis.
  Cov ntxhais hauv tsuas yog nyias panties sau tiav, thiab squealed piercingly:
  - Thov kom Russia thiab nws cov Vajtswv tau koob meej!
  Augustine tau hais tias:
  - Tsis muaj ib yam dab tsi zoo dua li kev ntseeg hauv tsev neeg Lavxias teb sab!
  Svetlana yws yws tias:
  - Thiab peb yuav tsis mus rau hauv lub teeb ntawm lwm tus vajtswv! Peb cov Russians yog invincible!
  Thiab tag nrho plaub tus ntxhais tau tsa tes, qw:
  - Lub koob meej rau Russia thiab Lavxias teb sab vajtswv!
  Cov ntxhais ntawm chav kawm sib ntaus impulse thiab cwj pwm. Thiab lawv tsoo cov Nazis kom huv si.
  Tsis yog, cov neeg zoo li no yuav tsis pub rau Sukhumi.
  Thiab lub siab tawv pilots Anastasia Vedmakova thiab Akulina Orlova tab tom sib ntaus sib tua saum ntuj, npau suav phem aces.
  Anastasia Vedmakova txiav tawm lub dav hlau Nazi, ua rau nws haus luam yeeb, thiab poob.
  Tus ntxhais hu nkauj, baring nws cov hniav:
  - Peb yog super warriors!
  Thiab nias lub pob nrog nws pob taws liab qab.
  Akulina Orlova kuj slams ntawm tus yeeb ncuab. Thiab nws yuav tsoo lub tsheb German, cia crushing nws. Thiab nrov:
  - Rau communism neeg dawb huv!
  Lub caij no, cov Nazis tawm tsam Sukhumi.
  Lub battalion, muaj ob leeg-legged thiab ib nrab-liab qab cov ntxhais, them rau qhov txaus ntshai tshaj plaws kev taw qhia - Mount Eagle's Zes.
  Cov ntxhais sib ntaus sib tua zoo heev. Txhua yam zoo nkauj, slender, kis las.
  Thiab flicker nrog liab qab taw. Lawv pov grenades nrog lawv cov ceg liab qab. Lawv txhua tus tsuas yog ntxim hlub thiab ntxim nyiam.
  Tab sis tiag tiag, vim li cas cov ntxhais xav tau khaub ncaws? Liab qab, lawv zoo nkauj dua, thiab zoo nkauj dua, ntxim nyiam dua.
  Thiab kuv xav hnia barefoot, puag ncig heels li ntawd. Thiab lick txhua tus ntiv tes.
  Kev tua thiab pov cov grenade nrog nws txhais ko taw liab qab, Veronika hais tias:
  - Fuck koj, tsis txhob ntaus koj!
  Ntawm no Juliana, tau nailed cov Nazis, thiab pov ib tug grenade nrog nws liab qab ntiv tes, squealed:
  - Peb tus ntsuj plig tsis muaj zog Lavxias!
  Thiab tus hluas nkauj luag ... Nws xav li cas ib tug me nyuam tub ntxim hlub tickling nws txhais ceg. Yog, rau cov poj niam rhiab tawv nqaij yog qhov zoo.
  Cov plaub hau liab Anna kuj pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab. Nws khiav tawm ntawm Nazis, thiab squeaked:
  - Rau qhov dawb huv tshaj plaws Russia nyob rau hauv lub ntiaj teb no.
  Thiab noj qab nyob zoo, muaj zog Angelina pov ib lub hnab tawg ntawm Nazis nrog nws lub luj taws liab qab thiab gurgled:
  - Rau peb txoj kev yeej muaj koob meej!
  Veronica muab tig. Nws tua cov Nazis, thiab squeaked:
  - Nov yog peb lub luag haujlwm!
  Juliana pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab qw:
  - Thiab peb yuav ua kom tiav!
  Anna txiav tawm ob peb Nazis, thiab qw nrov nrov:
  - Lavxias teb sab txoj kev yeej!
  Angelina rov pib ib yam dab tsi hnyav ntawm Nazis, gurgling:
  - Thiab peb yuav yeej!
  Txawm li cas los xij, nws yog qhov zoo uas thaum tshav kub kub cov ntxhais tau tshem lawv lub tsho. Yog li ntawd, lawv zoo nkauj heev nrog lub cev liab qab. Thiab tanned, thiab nqaij. Lub cev tsuas yog cam khwb cia hlau.
  Cov ntxhais zoo li cas thaum lawv liab qab.
  Thiab lawv tsis xav tau khaub ncaws.
  Veronika mows cia ib pawg ntawm Nazis thiab squeaks:
  - Ua nto moo rau peb Russia nyob rau hauv txhua lub hnub nyoog!
  Yuliana coj thiab tso ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab, thiab qw:
  - Rau peb thaj chaw!
  Ntawm no Anna coj nws thiab hammered, nrog npau taws:
  - Rau kev nyob mus ib txhis thiab tib neeg!
  Thiab dua ib tug grenade launched nrog ib tug liab qab ko taw yoov.
  Yog li ntawd, Angelina kuj coj nws. Poob ib pawg ntawm grenades. Knocked tawm ib feem ntawm Nazis, nrog swoop. Thiab nws hu nkauj:
  - ya saum ntuj, ua si nrog lub hnub - Kuv xav mus ib txhis!
  Thiab plaub tug ntxhais yeej zoo nkauj heev. Thiab tag nrho cov battalion ib yam nkaus thiab. Yuav ua li cas seductively flash lawv liab qab taw ntuav grenades. Cov ntxhais zoo nkauj npaum li cas hauv tsov rog.
  Thiab ib pawg xim av ntawm Nazi cov tub rog ntab rau ntawm lawv. Cov Nazis thiab lawv cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau tuag ntau txhiab leej, tab sis lawv tseem tsis nres. Ntsia koj tus kheej thiab ntsia hlau. Kev sib ntaus sib tua hnyav heev.
  Veronica tua ntawm Nazis thiab chirps:
  - Peb txoj kev xaiv Lavxias yog kev hwm thiab Motherland!
  Juliana, tua cov yeeb ncuab, liab qab nws cov hniav, uas ci ntsa iab tshaj hiav txwv pearls. Thiab hais tias:
  - Txhua xyoo pua muaj cov phab ej thiab yuav muaj!
  Ces tus hluas nkauj txawm muab nws rab hneev nti los lawm.
  Fiery Anna, tua tus yeeb ncuab, squeaked:
  Peb yeej kov tsis tau! Tsis txhob coj Russia mus rau nws lub hauv caug!
  Thiab dua tus tub rog lub grenade pov los ntawm nws txhais taw liab qab yoov.
  Angelina tua tuag thiab tua neeg nrog nws txhais ko taw liab qab. Thiab baring nws cov hniav, nws chirps:
  - Kuv ntseeg tias peb yuav nyob hauv lub Vaj Kaj Siab!
  Victoria cuam tshuam tus poj niam heroic:
  - Tsis yog! Tsis yog nyob hauv lub Vaj Kaj Siab, tab sis yuav nyob mus ib txhis hauv ntiaj teb ntiaj teb, uas yuav dhau los ua lub vaj kaj siab tiag tiag!
  Thiab tus ntxhais-tus thawj coj pov ib lub foob pob tawg heev nrog nws txhais taw liab qab.
  Veronica hais tias:
  Koj yog tus thawj coj txawj ntse...
  Thiab kuj nrog ib tug liab qab taw launched ib tug carrier kev puas tsuaj.
  Juliana squeaked thiab tig. Tua Nazis. Baring loj hniav, tus ntxhais squeaked:
  - Kuv tsis xav ua poj niam laus! Thiab kuv xav nyob mus ib txhis!
  Anna kuj cuam lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab nug tus ntxhais blondes tsis ntseeg:
  - Koj puas nyiam peb lub ntiaj teb?
  Juliana teb tsis muaj hesitation:
  - Lub tswv yim zoo! Tshwj xeeb tshaj yog nyob rau lub caij ntuj sov! Kuv nyiam lub hnub thiab hnub so!
  Anna tau pom zoo nrog qhov no:
  - Thaum lub caij ntuj sov, yeej zoo! Nws zoo npaum li cas rau cov hluas!
  Juliana teb nrog npau taws:
  - Yog, thiab cia nws nyob mus ib txhis lub caij ntuj sov, zoo li hauv Africa! Thiab Africa yuav yog peb li!
  Angelina pov ib lub thoob ntawm cov khoom tawg nrog nws liab qab, cov leeg nqaij thiab hais tias:
  - Tej zaum nws yuav yog li ntawd! Thiab txhua lub sijhawm.
  Cov qib ntawm Nazis tau thinning, thiab lawv tau ua kom meej meej khiav tawm ntawm chav.
  Thiab nyob ze Sukhumi, cov tub rog Soviet sim tawm tsam cov Nazis.
  Ib pab tub rog ntawm cov ntxhais tsis muaj taw, hauv luv luv thiab tsho khuam, yog thawj zaug nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua.
  Cov ntxhais zoo nkauj tau pib tsoo cov tub rog ntawm Nazis, twb raug ntaus hauv kev sib ntaus sib tua dhau los.
  Ua ntej tshaj plaws, cov tub rog tau tawm tsam cov roj teeb. Grenades pov nrog taw liab qab ya ntawm Nazis. Lawv ntse heev. Thiab cov tub rog Lavxias teb sab lawv tus kheej coj thiab pov tawm ntawm lawv lub tsho. Kom nyob twj ywm liab qab.
  Yog li yuav luag tag cov ntxhais liab qab yuav luag tsis tuaj yeem ntaus. Thaum tus poj niam daim tawv nqaij liab qab, nws cov mos txwv tsis noj.
  Veronica pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab, thiab chirped:
  - Kuv yuav yog tus yeej!
  Thiab co nws cov plaub hau dawb, curly.
  Julian kuj tsis yooj yim li. Lupanula ntawm Nazis. Thiab ces, thaum nws pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab, thiab qw:
  - Hauv lub npe Dawb Huv, Tsarist Russia!
  Thiab dua nws yuav co nws tag nrho ob lub mis nrog scarlet txiv mis. Thiab lub duav ntawm tus ntxhais yog nyias.
  Tsis tas li ntawd, cov plaub hau liab Anna rushes rau hauv kev sib ntaus sib tua. Xws li ib tug sparkling thiab reactive ntxhais. Yuav ua li cas pov ib tug grenade nrog ib tug liab qab ko taw. Yog li Nazis yuav tawg mus rau txhua qhov chaw. Thiab yob ib ncig, zoo li yog khob.
  Thiab tus ntxhais hluav taws rau lawv thiab squeaks:
  - Rau Tsar Orthodox Stalin thiab cov vajtswv Lavxias!
  Angelina kuj thrashed. Thiab ib lub thawv ntawm lub plhaub, pov los ntawm nws liab qab, muaj zog zoo li tus nees, ya mus. Thiab nws tau tsoo ntau Nazis.
  Cov ntxhais feem ntau yog super thaum liab qab thiab liab qab. Tab sis nyob rau hauv luv luv, khiav nyob rau hauv txoj hauj lwm yog txawm txias.
  Thiab strawberry txiv mis, yog li ci!
  Victoria kuj tseem yuav tso lub grenade nrog nws lub ntsej muag liab qab, thiab ntaus Nazis raws li nws xav. Ntawm no yog tus ntxhais. Thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws, tus thawj coj ntawm lub battalion ntawm cov ntxhais ntawm lub destroyer. Thiab tsuas yog hauv panties.
  Thiab co nws lub hauv siab liab qab. Uas zoo nkauj thiab sexy.
  Veronica coj thiab pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab. Nws cuam tshuam ib pawg ntawm Nazis thiab squeaked:
  - Aerobatics rau boarding!
  Yuliana kuj deftly pov ib tug grenade nrog nws txhais ceg me ntsis liab qab, thiab squeaked, mowing down lub Nazis:
  - Peb lub ntsej muag luag ntxhi thiab crushing tshuab!
  Ces yuav ua li cas ci ntsa iab hniav.
  Thiab yog li Anna coj nws thiab fucked nws. Tua ntau fascists. Thiab nws ua li cas.
  Thiab yuav ua li cas tua ib tug grenade nrog ib tug liab qab ko taw. Thiab squeaks:
  Peb tsis yog qhev!
  Ces nws yuav luag thiab qhia nws tus nplaig.
  Angelina coj nws thiab hu nkauj nrog kev npau taws npau taws, nto qaub ncaug rau tus yeeb ncuab:
  - Kuv yog tus txias tshaj ntawm qhov txias.
  Thiab nrog nws ob txhais ceg liab qab nws launched ib lub foob pob hnyav. Nws coj thiab ua rau cov Nazis tawg, tawg lawv.
  Veronica, ib yam nkaus, yuav coj thiab rauj ntawm cov xim av horde. Thiab crushes lawv cov pob txha.
  Tus ntxhais coj nws thiab qw nrov nrov:
  - Peb yuav tsoo txhua tus!
  Thiab ib zaug ntxiv, ib tug tuag taus thiab tshwj xeeb grenade ya los ntawm ib tug liab qab ko taw.
  Thiab tsoo cov Nazis. Thiab vim li cas lawv thiaj tuaj rau tebchaws Russia, Soviet? Txhua yam ntawm no belongs rau Russia los yog USSR.
  Juliana tso lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab hu nkauj:
  - Lub koob meej rau Great Russia! Peb tsis xav tau lub Xeev Duma! Peb xav tau lub USSR!
  Red Anna tau taw qhia aggressively:
  - Kuv yuav yog tus yeej.
  Thiab ib tug grenade pov nrog ib tug liab qab ko taw ntawm ib tug ntxhais yuav flatten txhua leej txhua tus. Tsuas yog nqaij ntshav xwb.
  Tab sis Angelina coj nws thiab squeaked. Tua ib pawg ntawm fighters. Thiab swept zoo li ib tug tim tswv ntawm kev tuag.
  Thiab qhov loj ntawm cov Nazis tuag.
  Cov tub rog Lavxias tau nias ntawm Nazis los ntawm txhua sab. Lawv crushed thiab crushed.
  Tes-rau-tes sib ntaus sib tua. Cov tub rog Lavxias tau tua cov Nazis nrog bayonets. Cov phom Mosin, txawm tias dhau los, yog lub club zoo heev. Uas tawg ntawm pob txha taub hau. Thiab tawg pob txha.
  Tab sis cov ntxhais nrog ntaj sib ntaus tshwj xeeb zoo nkauj. Nws zoo heev. Tshwj xeeb tshaj yog thaum liab qab ob lub mis sway.
  Thiab lub txiv mis yog ruby thiab ci ntsa iab. Yog li koj xav saib lawv thiab hnia lawv.
  Thiab hnia tsis nres.
  Cov ntxhais sib ntaus nrog kev npau taws ntawm cov panthers tshaib plab uas pom cov menyuam yaj. Lawv tsim txom lawv thiab tawv nqaij.
  Veronica, tua ntawm Nazis, squeals:
  -Txoj kev tuag!
  Yuliana, pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab, ntxiv:
  - Ntshav rau ntshav!
  Anna, scribbling ntawm Nazis, squeals:
  -Ib qhov muag rau ib lub qhov muag!
  Thiab nws kuj muab ib tug txiv qaub nrog nws txhais taw liab qab. Nws muaj zog tshaj txhua leej txhua tus thiab torn rau daim nrog aplomb.
  Thiab ntawm no los Angelina. Ib lub thoob tag nrho, nrog rau cov khoom tawg yuav tuag, thiab zom cov yeeb ncuab.
  Ces, thaum nws hu nkauj:
  - Kuv yog ntxhw ko taw liab qab thiab txias heev!
  Tus ntxhais no haib tiag tiag. Thiab nws ob txhais ceg zoo li cov clubs. Yuav ua li cas txav cov Nazi hauv puab tais. Tias tsib meters nce thiab ya mus. Rushed zoo li ib tug catapult launched los ntawm ib lub pob zeb. Ntau precisely, tej zaum los ntawm ib tug catapult pob zeb!
  Victoria, tus thawj tub rog tub rog, tua ib kab ntawm Nazis. Nws mowed ib co ntawm cov xim av warriors thiab squeaked:
  Peb yuav tawm tsam rau Dawb Huv Russia.
  Thiab nrog ib tug liab qab, tanned lub hauv caug, zoo li nws yuav txav mus rau lub puab tsaig. Thiab rhuav tus yeeb ncuab lub puab tsaig.
  Victoria zoo siab heev....
  Juliana zoo siab hais tias:
  - Yuav muaj Tsar Joseph Stalin, tus loj tshaj ntawm Lavxias teb sab tsars!
  Thiab tag nrho cov battalion ntawm ib nrab-liab qab, cov ntxhais liab qab, yuav ua li cas bark nyob rau sab saum toj ntawm lawv lub ntsws, exterminating Suav.
  - Tej zaum nws yuav yog li ntawd!
  Thiab lub sij hawm no, lwm cov ntxhais kuj tawm tsam cov Nazis. Tab sis cov Nazis kuj muaj cov tub rog siab tawv thiab cov tub rog.
  Lub tank neeg coob ntawm Gerda nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua nrog lub Soviet tsheb.
  Cov Germans tau siv lub tshuab hluav taws xob siab tshaj plaws nrog lub thoob luv luv.
  Cov phom tshiab muaj lub caliber ntawm 88 millimeters thiab ib tug muzzle tshaj tawm ntawm 1,700 meters ib ob. Nrog nws cov kev pab, nws muaj peev xwm chob tag nrho cov Soviet tsheb los ntawm ib tug deb deb. Tej zaum, tsuas yog rau lub super hnyav Isov. Tab sis lawv kuj tuaj yeem raug tho, tsuas yog me ntsis ze dua.
  Cov tub rog German muab lawv lub tsheb nrog zoo heev frontal armor.
  Soviet T-34-85 thiab tam sim no tsis tshua muaj T-54 sim mus ze rau cov Germans, thiab dispersed, cia hem rau ram.
  Gerda raug rho tawm haujlwm ntawm lub tank Soviet. Tshem tawm lub pej thuam los ntawm nws thiab chirped:
  - Dab tsi tawm tsam tigresses khiav mus rau hauv?
  Charlotte tseem nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab, thiab squeaked:
  - Cia peb ua tus yeej ntiaj teb!
  Thiab smashed ib tug Soviet tank.
  Fucked hauv Lavxias thiab Christina. Cov phom tshiab tshaj plaws yog tsis siv neeg, thiab tua kaum ob zaug ib feeb.
  Tus ntxhais nrog golden plaub hau liab squealed:
  - Tsis muaj teeb meem rau cov tub rog Lavxias!
  Lub golden-haired Magda kuj tsoo lub Soviet tank thiab bared nws cov hniav:
  Kuv yog tus muaj zog tshaj plaws...
  Cov ntxhais npau taws. Kev tsov rog mus ntxiv, thiab mus ntxiv. Thiab thaum twg Reds yuav swb? Lawv yuav txiav ntev npaum li cas? Tsuas yog cov txiv neej tawv.
  Thiab cov ntxhais Lavxias muaj qhov lawv xav tau.
  Piv txwv li, cov Germans tsim txom ib tug tswv cuab Komsomol nyob rau lub caij ntuj no. Ua ntej undress tus ntxhais nyob rau hauv txias.
  Gerda rub tawm nws lub tsho tawv yaj ua ntej. Tom qab ntawd, ua ke nrog Charlotte, nws pib tshem nws cov khau. Txawm li cas los xij, cov khau yog tarpaulin thiab tsoo. Nkawm khau tsis raug mob.
  Tom qab ntawd Gerda ripped qhib Komsomol tunic thiab lub tsho nrog rab riam. Tsuas tshuav ib lub tsho loj xwb. Nws txiav nws lub ris.
  Charlotte rub tawm ntawm Komsomol tus ntxhais plaub hau daj. Tom qab ntawd lawv yog Gerda thiab Charlotte, nyob rau hauv ib tug bikini, lawv coj ib tug Komsomol tus tswv cuab liab qab thiab hnav khaub ncaws da dej. Peb tus ntxhais liab qab tau khiav mus rau qhov txias txias. Tus ntxhais Komsomol coj ua siab loj. Thiab kuv khiav tau ob teev. Txawm tsis txias npaum li ob tug tsov. Ob txhais ceg ntawm tus ntxhais Lavxias teb sab tig liab, thiab tom qab ntawd tig xiav los ntawm qhov txias.
  Tom qab ntawd nws Gerda thiab Charlotte raug khi los ntawm qab thiab muab tso rau hauv khib. Tus ntxhais Komsomol tshee hnyo mob. Kuv pib khoov dua. Gerda rub nws los ntawm lub xub pwg nyom thiab twirled nws ncig. Okhnuv los ntawm qhov mob, tus tswv cuab Komsomol ncaj nraim rau ntawm lub khib, nws pob tw crunched.
  Ob txhais taw liab qab ntawm Lavxias teb sab ntxhais tau clamped rau hauv cov stocks, thiab lawv pib dai lub load. Charlotte loaded lub cav ua ntej.
  Tus ntxhais Komsomol qw nrov nrov, tab sis tom qab ntawd clenched nws cov hniav thiab ntsiag to.
  Charlotte thiab Gerda sai sai tawg ceg. Cov tswv cuab Komsomol tau pw hauv qab lawv ko taw liab qab thiab teeb taws.
  Nws yog qhov nthuav heev rau kib pob taws liab qab. Thiab funny heev, thiab lom zem beauties.
  Cov nplaim taws licked me ntsis roughened soles ntawm tus ntxhais Komsomol, tsw ntawm kib shish kebab. Qhov mob, ntawm chav kawm, los ntawm hluav taws yog txaus ntshai. Cov tswv cuab Komsomol shuddered, tawm hws los ntawm nws, cov ntxhais moaned softly. Tab sis lub suab nrov tau tuav rov qab los ntawm kev siv zog txaus ntshai.
  Ces lawv pib nplawm tus ntxhais nrog spruce ceg. Ob leeg Gerda thiab Charlotte thrashed tag nrho lawv lub zog. Txawm tias daim tawv nqaij ntawm lub nraub qaum ntawm tus ntxhais tawg. Muab cov ntshav nchuav tawm, nrog hws. Nws lub tsho khuam ya tawm, poob rau hauv qhov hluav taws kub thiab ntxiv cua sov rau nws ob txhais taw liab qab.
  Gerda leaned tshaj thiab licked tawm ib tug sib tov ntawm hws thiab ntshav. Nws ua rau nws txaus siab.
  Charlotte tuav tus tswv cuab Komsomol ntawm lub hauv siab. Thiab tom qab ntawd tus ntxhais coj thiab ntaus nws lub nrig hauv lub hnub ci plexus. Tom qab ntawd cov plaub hau liab uas nws-dab ntxwg nyoog ntxiv ceg rau qhov hluav taws kub hauv qab ko taw liab qab ntawm tus tswv cuab Komsomol. Tus ntxhiab tsw ntawm qhov kub hnyiab txawm muaj zog dua.
  Gerda nws npau taws:
  - Koj yuav hais!
  Charlotte pinched nws lub hauv siab nyuaj thiab hissed:
  - Txhob ua si ruam!
  Gerda muab ib ceg hlawv tawm ntawm qhov hluav taws thiab coj mus rau lub hauv siab liab qab ntawm Komsomol ntxhais.
  Yog li ntawd nws twitched, thiab nws blond taub hau swayed, ntog ntawm nws sab.
  Charlotte luag ntxhi zoo li dab ntxwg nyoog.
  - Nws zoo li tus ntxhais npaj txhij!
  Gerda giggled thiab pib zaws Komsomol tus tswv cuab lub ntsej muag thiab caj dab. Nws noj qab nyob zoo thiab zoo li sai tau. Ces tus pojniam plaub hau daj tau muab ib tug nplaim taws tawm ntawm qhov hluav taws thiab coj nws mus rau tus neeg raug txhom lub ntsej muag muag. Tus ntxhais tawm tsam thiab twitched.
  Gerda licked nws daim di ncauj thiab hissed:
  - Koj puas yuav hais tias kev zoo nkauj?
  Tus tswv cuab Komsomol whined:
  - Tua kuv! Thov tsis txhob raug kev txom nyem!
  Gerda teb tiag tiag:
  - Tsis yog! Koj yuav raug tsim txom ntev heev thiab yuav raug kib kom txog thaum kawg.
  Charlotte hais tias:
  - Los yog tej zaum muab rau txiv neej. Nws tseem yog nkauj xwb thiab nws yuav ua rau nws mob heev thaum nws ...
  Tus tswv cuab Komsomol qw desperately:
  - Tsis txhob! Kuv yuav tsis qhia koj lawm!
  Gerda tau hais tias:
  Peb puas yuav hlawv nws lub hauv siab?
  Charlotte tuav nws lub taub hau.
  - Tsis yog! Muaj ib txoj hauv kev zoo dua los rho tawm cov ntaub ntawv.
  Gerda nodded.
  - Yog... Qhov no yog ua kom lub siab ntawm cov hlab ntsha hauv caj dab. Txhawm rau tsim ib cheeb tsam, thiab nws yuav qhia peb txhua yam uas nws paub thiab nws tsis paub!
  Charlotte giggled thiab hais tias:
  Vim li cas peb thiaj tsim txom nws?
  Gerda teb ncaj ncees:
  - Ntshiab rau kev lom zem. Thiab tam sim no.
  Tus neeg hais plaub hau daj muab nws txhais tes rau ntawm caj dab ntawm tus tswv cuab Komsomol. Nws dov nws ob lub qhov muag, thiab zoo li ib tug ntses tuag. Gerda tau hais khov kho:
  - Lub roj teeb nyob qhov twg?
  Cov Germans nce qeeb heev. Av nkos thiab slush slowed lawv. Kev sib ntaus sib tua tau qhia txog qhov ua tau zoo ntawm cov phom loj siab tshiab los ntawm kev deb heev ntaus T-34-85 - lub ntsiab Soviet tank, nrog rau IS-3, thiab IS-4, thawj T-54s.
  Gerda, tua los ntawm qhov deb heev, pom:
  - Cov riam phom tshiab tau yooj yim dua.
  Charlotte pom zoo nrog qhov no:
  - Tsis txhob cia tus yeeb ncuab los ze!
  Kristina, nias lub khawm joystick nrog nws tus ntiv tes liab qab, khob tawm lub tank Soviet thiab grunted:
  Tiamsis peb ntse heev thiab. Tsuas yog phenomenal! Yog li tsis muaj dab tsi yuav nres thiab rhuav tshem cov tub rog!
  Magda rationally remarked:
  - Thiab ua tib zoo mloog koj tus kheej! Namely, nws colossal aggressiveness!
  Thiab tus ntxhais kuj nias tus ntiv tes ntawm nws txhais taw liab qab ntawm cov nyees khawm ntawm lub joystick, ntaus lub tank ntawm Red Army.
  Gerda, tua, nug cov ntxhais:
  - Kuv xav tias qhov twg cov Russians muaj zog heev. Lawv sawv zoo li lawv ua los ntawm titanium. Thiab lawv tsis xav muab rau hauv.
  Charlotte ntxiv nrog luag:
  - Thiab lawv yuav tsis muab rau hauv! Tom qab tag nrho, qhov no yog cov neeg muaj zog tshaj plaws! Thiab cov neeg yog inflexible!
  Magda giggled thiab, baring nws cov hniav, thiab sparkling lub qhov muag, zoo li sapphires, nws muab tawm:
  - Lub koob meej rau peb lub Great Motherland!
  Christina hissed in annoyance:
  - Nws yuav tsis mob kom coj London!
  Gerda luag ntxhi thiab hais tias:
  - Dab tsi, koj muaj tswv yim dab tsi? Ua kev thaj yeeb nrog Russia?
  Charlotte raug rho tawm haujlwm ntawm Stalinist, tsoo los ntawm lub turret ntawm lub tshuab Soviet thiab squeaked:
  - Tsis yog! Kev thaj yeeb yog tawm ntawm lo lus nug!
  Kristina kuj tsoo lub tso tsheb hlau luam ntawm Red Army thiab hais tias:
  - Puas tuaj yeem muaj lus nug txog kev sib tw?
  Magda squeaked hauv kev pom zoo:
  - Yog, ib ntus kev zam txim. tig sab hnub poob.
  Gerda xa ib qhov projectile thiab sau tseg:
  - Nws yog qhov ua tau. Ib ntus ua kom muaj kev thaj yeeb nyab xeeb nrog cov neeg Lavxias, thiab lawv tus kheej yuav tsiv mus rau Tebchaws Askiv. Thiab tom qab ntawd peb tsis tau coj London ntev!
  Charlotte giggled thiab hais tias:
  - Cia peb coj Moscow thiab tsis muaj leej twg hauv ntiaj teb yuav txwv peb!
  Christina, nrog luag nyav ntawm tsov txaij cov hniav, shushed:
  - Tsis yog, tsis muaj leej twg yuav nres thiab yeej tsis!
  Magda squeaked nrog wild fury:
  - Tsis yog, yuav tsis muaj roob kub! Thiab yuav muaj pob zeb diamonds!
  Gerda bared nws cov hniav thiab squeaked, tsoo lub Soviet tsheb zoo li ib tug siv lead ua nrog rauj:
  - Hauv cov neeg siv khoom siv - tag nrho ntawm kev tsim txom!
  Thiab dua tus ntxhais ntawm tus hniav flashed, uas ci ntsa iab tshaj pearls. Gerda nyiam tsim txom thiab tsim txom.
  Ntawm no, piv txwv li, nws coj ib tug pioneer, thiab yaj nws ciaj sia nyob rau hauv aqua regia. Cov ntawd yog nws txoj kev xav. Thiab kev tsim txom ua rau nws zoo siab. Komsomolskaya Pravda, piv txwv li, tom qab lawv tso tawm tag nrho cov ntaub ntawv tseem ceeb, lawv pib hlawv nrog hluav taws. Cia kib ciaj sia hauv siab. Thiab ces lawv raug txiav tawm, peppered thiab noj.
  Yog lawm, Charlotte thiab Gerda tau koom nrog kev noj haus. Thiab lawv tau noj cov tswv cuab Komsomol ciaj sia. Thiab qhov no yog qhov tsis zoo thiab tsis zoo nkauj txaus nyiam. Thiab qhov tseem ceeb tshaj, nws mob.
  Xav txog ib tug hluas nkauj, tseem tsis tau tua, kib, thiab txiav tawm ntawm nws daim ib thooj. Tom qab ntawd dipped nyob rau hauv sauce thiab noj.
  Gerda thiab Charlotte txawm noj tib neeg cev nqaij daim tawv. Lawv mob raws plab thiab cov ntxhais tsav tsheb. Kuv yuav tsum tau kho kuv tus kheej hauv cov hav txwv yeem.
  Thiab hais tias cannibalism yog txim.
  Lawv noj cov tub rog thiab cov tub rog. Tag nrho plaub ntawm cov pioneers roughly undressed Sashka, ces muab tso rau ntawm ib tug loj frying lauj kaub. Thiab nyob rau hauv zaub roj, tus me nyuam tub tau kib ib yam li ntawd. Thiab feem ntau nws zoo heev.
  Magda tab tom noj tus tub sab ceg, thiab hais tias:
  - Thiab yog dab tsi? Nws txias thiab zoo!
  Christina sau tseg:
  - Txhua yam zoo rau peb!
  Cov kua txiv hmab txiv ntoo ntawm cov pioneer tau txiav rau hauv nyias slices thiab dipped nyob rau hauv lub sauce. Cov ntxhais noj thiab hu nkauj.
  Gerda quaj:
  Tsis muaj kev hlub tshua, tsis muaj kev hlub tshua rau tus yeeb ncuab! Kuv tshuab communist zoo li nplej!
  Thiab nws stomps nws ob txhais taw liab qab nyob rau hauv cov daus.
  Cov ntxhais yuav luag tag noj tus tub. Txaus siab rau nws lub siab. Lawv txiav tag nrho cov nqaij. Peb noj thiab haus cawv. Lawv noj thiab ces pw tsaug zog.
  Hauv kev npau suav, cov tub rog ua npau suav tias dab ntxwg nyoog lawv tus kheej tau ci hauv cauldrons. Thiab tib lub sijhawm, daim tawv nqaij raug txiav tawm nrog kev pab ntawm riam. Thiab ces lawv twist thiab tawg.
  Ces qhov kev tsim txom phem tshaj plaws pib. Cov ntxhais tau dai ntawm lawv cov plaub hau thiab pib ua viav vias ntawm lub khib. Thiab ces lawv taws nws nrog hluav taws. Thiab lawv tau ua nrog virtuoso sophistication.
  Gerda nco txog qhov no thaum tua, thiab tom qab ntawd nug:
  - Koj nyiam ntuj txiag teb tsaus li cas?
  Charlotte teb nrog luag nyav:
  - Ib qho chaw nthuav tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv cov nqe lus ntawm lub tuam txhab!
  Christina luag ntxhi thiab teb tias:
  - Koj tuaj yeem ntswj dab ntxwg nyoog tails nyob ntawd!
  Magda nrog luag ntxhi ntawm cov hniav squeaked:
  - Thiab ua tiav cov txiaj ntsig siab tshaj plaws! Feem ntau, yuav ua li cas txog kev sib tw tua hluav taws?
  Gerda tau mus rau hauv lub tank Soviet thiab txiav txim siab tshaj tawm:
  - Tsuas yog cov yeeb ncuab ntawm Thib Peb Reich yuav nyob hauv ntuj raug txim! Thiab qhov tseeb Aryans yuav txuas ntxiv mus sib ntaus hauv lwm lub ntiaj teb!
  Charlotte ntseeg siab lees paub, tapping nws txhais taw liab qab tiv thaiv cov cuab yeej:
  - Tej zaum nws yuav yog li ntawd!
  Thiab nws flashed nws pearly hniav.
  Christina hais tias:
  Wb ua horns!
  Magda giggled thiab barked:
  - Cia peb los ua dab ntxwg nyoog ntawm qib siab tshaj plaws!
  Thiab nws qhia nws tus nplaig.
  Cov ntxhais zoo siab heev, thiab lawv cov leeg muaj zog heev.
  Gerda hais tias:
  - Auj, Mowgli yuav yog peb!
  Charlotte kho nws tus phooj ywg:
  Zoo li Tarzan!
  Christina giggled thiab squeaked:
  Aw, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Tus kav txhua lub tebchaws!
  Magda squealed nrog zoo siab:
  - Peb muaj tus ntsuj plig Prussian! Peb hnov Prussia!
  Gerda giggled, faib lub Soviet tank thiab grunted:
  - Tsis yog! Peb yog Xatas cov menyuam!
  Charlotte hissed nrog bared hniav:
  - Thiab peb yuav ua siab ncaj rau Leej Txiv!
  Christina tau lees paub qhov no:
  - Yog, peb yuav! Ua ke nrog lub teb chaws thiab tog!
  Magda yws yws nrog kev zoo siab:
  - Cov thawj coj tuaj thiab mus, tab sis tog tseem nyob!
  . QHOV #8
  Tsov rog, ntawm chav kawm, dragged rau ... Cov Germans raug kev txom nyem thiab nce siv neeg txawv teb chaws nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua. Txawm li cas los xij, lawv lub zog loj dua. Cov Turks kuj tuaj. Lawv sim coj Yerevan los ntawm cua daj cua dub.
  Tab sis tus heroic Soviet cov tub rog tseem muaj peev xwm tawm tsam qhov kev tawm tsam no, muaj zog tshaj.
  Lub battalion ntawm cov ntxhais thiab ntawm no ua pov thawj kom tshaj qhuas. Cov poj niam tub rog tau zoo nkauj thiab txhoj puab heev. Thiab lawv cuam grenades nrog tuag taus nrog lawv txhais taw liab qab. Ib yam li pob khoom tawg.
  Thiab nyob rau hauv hiav txwv muaj kev sib ntaus sib tua ntawm German thiab Soviet nkoj. Dub hiav txwv Fleet tseem ciaj sia thiab tawm tsam tawv ncauj nrog cov tub rog loj heev ntawm Nazi, thiab txawm yeej.
  Victoria, tus thawj coj ntawm lub nkoj tua pov tseg, thiab tib yam li ib nrab liab qab, tanned rau dub, plaub hau plaub hau zoo li tus so.
  Ntawm chav kawm, nws yog qhov zoo nkauj heev thaum cov ntxhais yuav luag liab qab, slender, nqaij. Thiab yog tias ob txhais ceg liab qab, ces qhov no yog txhua yam ntxim nyiam thiab kev ntxias.
  Victoria furiously hais tias:
  - Kuv yog ib tug tub rog uas yug los ntawm Svarog! Kuv yog Vaajtswv tug tub xeeb ntxwv. Thiab kuv tuaj yeem ua txuj ci tseem ceeb!
  Angelina logically hais, lub iav tsom rau Nazis:
  "Kuv tsis yog ntshav ib yam nkaus. Saib seb nws muaj zog npaum li cas. Kuv yawg koob yog Ilya Muromets.
  Thiab tus ntxhais tso ib lub thawv tag nrho nrog nws txhais taw liab qab.
  Veronica tau tawm tsam tas li, tawm tsam nrog tag nrho lub zog, thiab pib lub zog sib ntaus sib tua.
  Tus ntxhais zoo nkauj heev, blonde, curvy, nrog ntev, cov leeg nqaij. Nws nyiam raug mob stroke.
  Veronica hais tias:
  - Vim li cas lub teb chaws Yelemees nce mus rau Russia!
  Yuliana, tus ntxhais zoo nkauj no, squeaked, thrashing ntawm Nazis:
  - Kom nrhiav tau koj tus kheej doom!
  Cov tub ntxhais hluas ntxhais hluas tau loj hlob nyob rau hauv lub hlis tsis ntev los no thiab tau dhau los ua cov leeg nqaij thiab curvaceous. Juliana blossomed, thiab zoo nkauj heev. Thiab nws cov plaub hau yog dawb nrog me ntsis gilding. Ntau thiab ntau nws xav tau ib tug txiv neej. Tsuas yog innocence yog txaus ntshai poob.
  Tab sis cia lawv mob stroke, caress, hnia, lick. Nws yog qhov zoo tshaj rau cov tub hluas hauv tsev. Lawv kuj ntshai, thiab txaj muag, thiab tsis tshua muaj kev pheej hmoo tias lawv xav tau ib yam dab tsi loj dua.
  Yuliana yog ib tug tub rog zoo heev thiab tua. Nws kuj npau suav los ua ib tug tub txib. Tsis tas li ntawd, nws xav ua zoo li Mohammed thiab tsim nws tus kheej kev ntseeg.
  Ambitious ntxhais.
  Tam sim no, yog tias Tsar Joseph Vissarionovich Stalin nws tus kheej, zoo li Vladimir Solnyshko, yuav coj thiab qhia Rodnoverie hauv Russia thiab Rov qab mus rau Lavxias Vajtswv.
  Vim li cas peb thiaj xav tau Mary?
  Lub koob meej rau leej niam ntawm Vajtswv - Lada.
  Nws yeej zoo dua phau Vajlugkub.
  Peb Lada zoo nkauj heev, nrog cov plaub hau xim kub, thiab nws yog Vajtswv Leej Niam tiag tiag thiab Leej Niam ntawm Vajtswv, thiab Tib Leeg Tub Ntxhais ntawm Tsev Neeg Muaj Hwjchim Loj!
  Tus tsim ntawm lub ntiaj teb.
  Lub xeem yog ib txwm thiab Nws, zoo li Allah - Muaj hwjchim, nyob mus ib txhis, Omniscient, Omnipresent, thiab tag nrho lub ntiaj teb no yog nws lub tuam tsev.
  Yuav ua li cas nws phem dua li cov neeg Yudais lossis qaug zog dua nws?
  Qws tsim ib qho suav tsis txheeb ntawm Lub Ntiaj Teb!
  Nws nyob ntau heev uas koj xav tsis thoob!
  Qws yog ua ntej txhua lub sijhawm. Tsis muaj sijhawm, tab sis Rod Yog!
  Thiab ib txwm yuav!
  Txhua Demirugi Vajtswv yog cov menyuam ntawm Tsev Neeg!
  Thiab peb yog nws cov xeeb ntxwv!
  Tab sis Rod tsis txwv tsis txhob pe lawv cov me nyuam, thiab cov Tswv. Qha yog Vaajtswv kws yog Vaajtswv.
  Thiab Svarog yog Vajtswv ntawm Vajtswv!
  Thiab neeg yog Tswv Ntuj cov xeeb ntxwv! Hwjchim ci ntsa iab rau cov ntseeg Vajtswv!
  Yuliana threshes Nazis. Nws zoo nkaus li tias Lavxias Vajtswv pab cov neeg Lavxias ib yam nkaus.
  Tsis ntev lawv yuav ua kom tiav Hitler thiab qhov kawg ntawm kev ua tsov ua rog. Los yog tej zaum koj yuav tau tsaws hauv lub teb chaws Yelemees. Yog li ntau qhov zoo dua peb yuav kov yeej Berlin. Yog li ntau qhov phem tshaj rau lub teb chaws Yelemees. Txawm li cas los xij, ua ib feem ntawm Russia tsis yog li txaus ntshai.
  Juliana nug Anna:
  - Koj puas xav tias peb yuav tsum tuav lub teb chaws Yelemees?
  Cov plaub hau liab zoo nkauj teb:
  - Tau kawg!
  Juliana nug nrog tsis tseeb surprise:
  - Dab tsi rau?
  Anna emphatically hais tias:
  - Yog li ntawd tom qab ntawd tsis muaj kev hem thawj! Tias kuv tsis tas yuav tawm tsam dua, nrog cov Germans uas xav ua pauj!
  Juliana hais tias:
  - Thiab nws yog lawm!
  Lavxias teb sab fleet caum cov Germans thiab tog lawv ships.
  Yuliana kuj coj kev sib tham txog kev puas siab puas ntsws.
  Vim li cas thiaj xav tau kev thov Vajtswv? Vim nws yeej ib txwm tsis txaus rau ib tug neeg yam nws muaj. Raws li cov nyiaj tau los nce, yog li xav tau. Thiab qhov no yog qhov zoo. Qhov no yog qhov ua rau muaj kev vam meej. Cov neeg xav tau ntau thiab ntau dua. Thiab Lavxias teb sab Gods pab nyob rau hauv no, stimulating science.
  Kev txawj ntse ntawm Lavxias teb sab gods yog zoo heev.
  Thiab Christianity? Nws qhia dab tsi?
  Tias lub ntiaj teb thiab txhua yam uas nyob ntawm nws - yuav hlawv! Puas muaj peev xwm txhawb kev loj hlob ntawm noob neej?
  Tau kawg - Kev ntseeg Lavxias tsis qhia, tsis zoo li cov ntseeg Vajtswv thiab Islam, qhov kawg ntawm lub ntiaj teb. Rodnoverie qhia tias tib neeg yav tom ntej yuav txhim kho thiab ua lawv tus kheej zoo li Vajtswv-demiurges.
  Qhov kev tshawb fawb, kev vam meej thiab yog vim li cas yuav ua rau Vajtswv tawm ntawm peb! Thiab cov neeg ntawd yuav muaj zog thiab txawj ntse.
  Christianity qhia li cas?
  Peb av nplaum yog dab tsi? Tias peb tsis yog leej twg! Tias Vajtswv yog txhua yam thiab tib neeg tsis muaj dab tsi!
  Tab sis Rodnoverie elevates ib tug neeg.
  Tab sis qhov phem tshaj plaws nyob rau hauv phau Vajlugkub yog kev tsa nto ntawm cov neeg Yudais tshaj lwm haiv neeg. Tom qab ntawd, koj xav paub seb leej twg ntseeg li no. Thiab vim li cas cov ntseeg Vajtswv tau ua pov thawj tias muaj kev mob siab rau?
  Tab sis cov neeg Loos tuaj yeem tuaj nrog lawv txoj kev ntseeg. Lawv ntse. Thiab ua koj tus kheej monotheism.
  Vim li cas peb thiaj xav tau lwm tus txoj kev ntseeg. Kuj tseem muaj lub vaj kaj siab - Iriy. Thiab Txoj Kev ntawm cov hnub qub, raws txoj kev Milky, thiab cov lus qhuab qhia ntawm kev hloov pauv ntawm tus ntsuj plig. Thaum koj tus kheej loj hlob tuaj rau Vajtswv.
  Thiab tsis yog ib tug yaj uas khoov lub vaj kaj siab, thiab nws tus menyuam yaj tsav nws nrog ib tug pas nrig.
  Yog li muaj kev xaiv.
  Los yog koj tus kheej, lossis cov neeg Yudais - lwm tus!
  Zoo, vim li cas Russians xav tau lwm tus txoj kev ntseeg. Auj, yog vim li cas Peter lub Great tsis rov kho Rodnoverie.
  Lawv thov Vajtswv rau lawv tej vajtswv, thiab rau lawv niam ntawm Vajtswv Lada.
  Thiab cov Tswv Ntuj Lavxias yuav muaj zog dua txhua tus, thiab yuav coj peb mus rau kev yeej.
  Thiab cov Arabs? Lawv tsim lawv txoj kev ntseeg. Thiab lawv tsis tau coj lwm tus.
  Eh, zoo, yog vim li cas nyob rau hauv Russia tsis muaj Lavxias teb sab Magomed.
  Thiab yog vim li cas ib tug vaj ntxwv tsis txhawb cov yaj saub hauv qhov no?
  Kev ntseeg tshiab - Rodnoverie nyob rau hauv daim ntawv ntawm monotheism!
  Thiab Glory rau Great Russia!
  Nyob rau lub sijhawm no, cov tub rog Soviet tab tom mus yos hav zoov rau Hitler txhawm rau ua kom tiav nws pawg tub rog.
  Cov ntxhais tig mus rau lawv tus kheej, thiab twirled.
  Victoria, nplawm nws txhais taw liab qab ntawm lub tsho tiv no, hais tias:
  - Ntawm no qhov nyuaj tshaj plaws yog nrhiav Hitler, thiab tsis txhob kov nws!
  Juliana luag ntxhi.
  - Thiab nws yuav mus qhov twg! Nws yuav raug tsoo!
  Thiab tus ntxhais xav dua.
  Muaj kev xav tsis thoob tias phau Vajlugkub yog Vajtswv qhov kev tshwm sim. Thiab nws nyob ntawm dab tsi? Tseeb tiag, nyob rau hauv Phau Qub, cov neeg Yudais sawv cev ntawm Vajtswv tau ua tej yam txaus ntshai. Cov poj niam thiab menyuam yaus raug tua, lub nroog raug hlawv, thiab txawm tias tsiaj raug rau txim.
  Lub siab siab puas yuav zoo li ntawd? Tej zaum tsis yog. Thiab nws tsis zoo li Vajtswv yuav pom zoo muab Elisa tua cov menyuam. Txawm li cas los xij, Vajtswv Rod. Tseeb tiag, qhov twg koj tau txais lub tswv yim tias hauv phau Vajlugkub muaj ib qho kev tshwm sim ntawm tus tsim lub ntiaj teb zoo tshaj plaws?
  Lub hauv paus twg?
  Txawm tias phau Vajlugkub nws tus kheej tsis tau hais tias muaj lwm lub ntiaj teb nyob thiab tsim los ntawm Yehauvas. Tsis muaj ib lo lus nug twg uas lub qab ntuj khwb yog tag nrho ntawm cov hnub qub nrog cov ntiaj chaw. Thiab nws txawm sau tias Vajtswv tau teem lub ntiaj teb no rau hauv lub hauv paus ruaj, nws yuav tsis co mus ib txhis.
  Zoo li nws los tsis yog, tab sis tsis yog phau ntawv qhia txog kev tshawb fawb hauv phau Vajlugkub. Yog li nws tsim nyog nrhiav? Thiab pes tsawg zaus nws muaj cov lus qhia - qhov kawg ntawm lub ntiaj teb, plaub kawg ntawm lub ntiaj teb, lub firmament, thiab lwm yam?
  Feem ntau, tus duab ntawm Tswv Yexus yog qhov tsis sib haum xeeb tshaj plaws. Vajtswv tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus thiab tus tsim lub ntiajteb puas yuav raug kev txom nyem saum ntoo khaublig? Qhov no yog qee qhov txawv txav thiab smacks ntawm masochism. Vim li cas thiaj yuav mus cuag Huab Tais Ntuj. Lwm yam los sib ntaus nrog rab ntaj. Tej zaum txawm tawm tsam Chernobog. Ib hom dualism ntawm ob lub ntsiab lus ntawm lub ntiaj teb.
  Tam sim no, yog tias peb txuas ntxiv los ntawm Slavic cov dab neeg hais txog Dawb Vaj, ces qhov no yog ntau qhov laj thawj. Tsis yog masochism, thiab qhov xav tau ntawm kev khuv leej thiab kev ntseeg, tab sis qhov loj tshaj heroism ntawm lub ci ntsa iab ntawm Vajtswv Rod. Nyob rau hauv nws tawm tsam kev phem thiab Chernobog.
  Thaum kawg, Belobog tau kov yeej txoj kev tuag, thiab muab tib neeg, nrog rau tag nrho cov tsiaj nyob hauv lub qab ntuj khwb, muaj lub neej zoo siab.
  Ntxiv mus, tsis zoo li cov ntseeg Vajtswv, uas muab kev zoo siab rau tsuas yog ib feem me me ntawm cov neeg uas tau xaiv ua ntej los ntawm Vajtswv tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus, hauv Rodnoverie txhua tus neeg tsim nyog cawm. Ntau precisely, lawv tau immortality.
  Cov neeg phem raug txim. Incarnated nyob rau hauv qhev, cripples, losers. Hauv qhov xwm txheej hnyav, Ntuj raug txim tos lawv. Tab sis tsis yog mus ib txhis. Tom qab ua hauj lwm rau lub txim nyob rau hauv ntuj raug txim, tus ntsuj plig incarnates dua. Thiab txawm tus neeg phem kawg nkaus tseem muaj lub cib fim loj hlob mus rau Vajtswv-demiurge. Los yog nrhiav koj tus kheej txoj kev kaj siab nyob mus ib txhis hauv Iria.
  Hero warriors muaj lawv tus kheej khoom plig. Los yog koj yuav incarnate rau hauv ib tug huab tais, ib tug thawj coj, ib tug billionaire, los yog ib tug neeg muaj hmoo heev, los yog tej yam tshwm sim. Lossis yog tias koj twb nkees ntawm kev siv dag zog thiab kev tawm tsam tas li, so hauv Iria tos koj. Thiab yog li tag nrho cov kev lom zem tshaj plaws. Koj zoo li ib tug hluas billionaire mus ib txhis ntawm lub chaw so.
  Thiab zoo nkauj Valkyries, tag nrho harems thiab palaces yog tos koj. Thiab kev lom zem, thiab hnub so, thiab kev mus ncig, thiab kev ua si, thiab noj mov, thiab qab zib cawv los ntawm lub taub hau tsis mob, thiab feats yooj yim. Tej zaum koj kuj muaj hwj chim hauv Iria thiab qhev, thiab cov poj niam zoo nkauj tshaj plaws. Thiab cov poj niam-heroines nyob rau hauv Iria, zoo nkauj tshaj plaws thiab hlub cov tub hluas. Thiab txhua yam yuav zoo nkauj thiab zoo kawg nkaus.
  Kev lom zem, tsuas yog kev lom zem thiab kev lom zem - ultra-modern thiab ancient.
  Thiab thaum koj nkees ntawm kev zoo siab, koj tuaj yeem rov ua neej nyob rau ntawm Txoj Kev Milky.
  Thiab txuas ntxiv koj lub zog nrog Kev Txhim Kho Tus Kheej. Yuav kom muaj ib hnub dhau los ua Vajtswv tus Tsim thiab Leej Tub ntawm Tsev Neeg Siab Tshaj Plaws.
  Tsis yog ib tug nyob nrog ib tug neeg, tab sis ntau. Thiab ib txwm muaj lub caij nyoog rau txhua tus ntsuj plig mus txog saum.
  Yog tias koj coj tus cwj pwm phem, yuav muaj kev txom nyem ntau dua. Thiab nyob rau hauv ntuj raug txim lawv yuav kib, uas yuav zoo li tsis txaus. Tab sis yuav tsis muaj kev tsim txom nyob mus ib txhis. Tus neeg txhaum yuav theej nws tej kev txhaum nrog rau txim nyob rau hauv ntuj txiag teb tsaus, thiab yuav tau txais ib lub caij nyoog tshiab rau kev kho thiab kev tsa nto.
  Qhov no txawv ntawm Christianity thiab Islam, qhov twg yog tias koj mus rau ntuj raug txim, ces mus ib txhis thiab tsis muaj caij nyoog. Tsis tas li ntawd, cov ntseeg Vajtswv thiab Islam tau cog lus tias tsis muaj kev txom nyem ntau txhiab lab xyoo ntawm kev tsim txom tsis yog rau kev ua phem phem tau ua rau tib neeg lub neej luv luv, tab sis tsuas yog rau kev tsis ntseeg.
  Thiab qhov no twb yog qhov tseeb inflection point.
  Nws yog txawm tias tsis muaj kev xav tias Rodnoverie nyob ze dua thiab nyiam dua rau tus neeg niaj hnub no, thiab muaj kev xav ntau dua.
  Kev xav tau cuam tshuam los ntawm cov tsos ntawm Japanese nkoj ntawm lub qab ntug. Dab tsi ntes tau nrog Nazi tub rog.
  Cov Nazis tseem tuaj yeem nkaum, tab sis khiav tawm ntawm kev sib ntaus sib tua yog kev txaj muag. Thiab yog li ntawd fascist admiral tau txais kev sib ntaus sib tua tsis sib xws.
  Cov ntxhais khiav ncig lub lawj, taw liab qab thiab ci ntsa iab. Lawv tua lawv tus kheej thiab coj cov Nazis poob. Siab tawv bastards. Lawv muaj hluav taws kub heev. Thiab lub qhov muag ci ntsa iab nrog sapphires thiab emeralds.
  Thiab liab qab heels, rounded flicker. Thiab sparkling luag ntxhi glow.
  Thiab kaum-nti phom tua. Cas bluff. Uas txawm tus destroyer ntawm Hitler tawg.
  Juliana squeaked:
  - Qhov ntawd yog qhov vajtswv Lavxias ua!
  Victoria, uas nws liab qab, tanned ob txhais ceg flashed los ntawm, kho:
  - Tiam sis, peb ua nws tus kheej!
  Veronica hais tias:
  Cia peb hu nkauj!
  Cov plaub hau liab Anna khaws:
  - Tau kawg, zaj nkauj yuav lom zem dua.
  Thiab tag nrho cov tub rog ntawm cov ntxhais hu nkauj, tag nrho cov ballad.
  Tsar Stalin-Lev, koj yog lub tebchaws Russia,
  Rau lub koob meej ntawm peb Motherland ...
  Nyob rau hauv Russia, peb txhua tus yog ib tug phooj ywg tsev neeg,
  Yuav tsis khuv xim, paub peb lub neej!
  
  Rau peb, muaj ib tug huab tais tsuas yog Vajtswv,
  Leej twg txawj ntse kav lub qab ntuj khwb...
  Thiab kuv xav kom tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus pab
  Thiab tig mus rau hauv ib pawg ntawm Moss Cain!
  
  Kuv ntseeg tias yuav muaj kev zoo siab hauv ntiaj teb,
  Thiab kev xyiv fab yuav ci ntsa iab ntawm lub ntiaj teb ...
  Kev thaj yeeb thiab kev xyiv fab kav txhua qhov chaw,
  Russia tau dhau los ua lub vaj kaj siab tiag tiag!
  
  Tsarist communism yuav tsim,
  Muab pov rau hauv ntuj txiag teb tsaus lub suab nrov ntawm tus killer ...
  Thiab peb ya ncaj nce mus tsis nqis
  Tshem tawm cov yeeb ncuab-cov neeg ua ntshav!
  
  Tsis tas yuav xav, huab tais tsis phem txhua,
  Ua rau nws muaj hmoo me ntsis ntxiv...
  Thov kom Tswv Ntuj nrog nraim Stalin-Lev,
  Tom qab ntawd nws yuav muaj peev xwm ua siab tawv embed hloov!
  
  Russia yog qhov chaw yug ntawm ntxhw,
  Lub teb chaws tsuas tsis tuaj yeem ua tau zoo dua ...
  Peb tsis xav tau cov lus hais ntxiv
  Tub rog convenes the tocsin to fight!
  
  Yuav ua li cas tsis txhob sim kov yeej tus yeeb ncuab Russia,
  Kuv paub tias koj yuav tawg qhov txwv ...
  Invincible Lavxias teb sab dais,
  Thiab lub hnub tsis teem dua Russia!
  
  Vim Niam Txiv tsis muaj siab, paub roob,
  Tias lub ncov shimmers ntawm lub nceeg vaj ntawm communism ...
  Kuv ntseeg hais tias tus Tswv yuav tsoo cov yeeb ncuab,
  Thiab lub ntsej muag ntawm revanchism yuav tsis dhau!
  
  Tej zaum Russia ci hla lub ntiaj teb,
  Lub teb chaws muab kev zoo siab rau tib neeg...
  Kev xeem, xa, tsuas yog rau tsib,
  Tom qab tag nrho, lub zog ntawm Motherland yog immeasurable!
  
  Cia nws yog, kev hlub nyob mus ib txhis glorified,
  Nyob rau hauv lub xyoo pua nees nkaum los yog nees nkaum thawj ...
  Cia cov ntshav ntws nruj,
  Tus hero yuav tsis yooj yim superstitious!
  
  Koj ua siab tawv tso cov ntshav ntawm cov yeeb ncuab ntawm Fatherland,
  Cia nws ntws...
  Thiab tsuas yog rhuav tshem tus yeeb ncuab,
  Lub ntsej muag dawb huv foom koob hmoov rau kev sib ntaus sib tua!
  
  Thov kom muaj lub hnub qub nyob hauv peb Leej Niam,
  Dab tsi qhia txog txoj kev thiab lub ntiaj teb ...
  Npau suav zoo yuav los tiag
  Tag nrho lwm tus neeg tsuas yog tswj hwm!
  
  Yog lawm, peb yuav tsoo cov yeeb ncuab ntawm Fatherland,
  Thiab daws nrog qhov kawg horde ...
  Saum toj no peb yog ib tug cherub golden-tis,
  Tsis txhob kov yeej Xatas!
  
  Txawm tias koj paub, Lavxias teb sab Gods muaj zog,
  Peb yuav revive lub greatness ntawm Russia ...
  Txawm tias cov Slavs tau faib,
  Tiamsis kuv tseem yuav yog ib tug Mexiyas!
  
  Peb muaj koob meej Tsar lub Great Stalin-Paradise,
  Koj ntaus Japan zoo kawg...
  Yog li warrior vaiantly twv,
  Thiab ua tau zoo, tsis yog buffoon!
  Tab sis tsis yog txhua tus tuaj yeem yeej. Hauv qee qhov chaw, Nazis tab tom tuav. Albina thiab Alvina tau tua tsib txhiab lub dav hlau thiab tau txais lwm qhov khoom plig: Grand Star ntawm Knight's Cross nrog nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Alvina tsoo lub tsheb Soviet thiab squeals:
  - Kev xyiv fab hauv Hitler yog kuv lub zog!
  Thiab nrog cov ntiv taw liab qab nws sau lwm tus pirouette.
  Albina deftly txiav tawm lwm lub dav hlau Soviet thiab squeals:
  - Nyob rau hauv lub npe ntawm Aryan tswv yim!
  Thiab nws kuj siv taw liab qab.
  Super class ntxhais.
  Thiab lawv ua li cas lawv tsim txom cov pioneer... Thiab lawv tau tsoo lawv cov pob txha nrog cov ntiv tes liab liab. Ua ntej, cov menyuam yaus cov ntiv taw tau tawg ntawm lawv txhais taw liab qab. Thiab tom qab ntawd cov tav tau crushed nrog txhuam. Thiab ces lub siab ntawm cov pioneer raug txiav tawm ntawm lub hauv siab thiab noj tsis muaj ceremony.
  Ntawm no yog cov ntxhais. Tsuas yog barbarians, thiab siab phem shrews.
  Tab sis cov ntxhais Soviet ua pauj rau Nazis thiab raug txiav nrog rab ntaj.
  Cov ntxhais thiab lawv cov tub rog tau nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua nrog Nazis hauv av. Cov ntxhais tau ntsib Nazis nrog kev txhaj tshuaj zoo, sabers thiab grenade cuam nrog lawv txhais taw liab qab.
  Veronica pov ib tug txiv qaub nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaked:
  - Rau huab tais thiab Fatherland!
  Thiab raug rho tawm haujlwm ntawm Nazis.
  Juliana tseem cuam ib tug grenade nrog nws liab qab ntiv taw thiab squeaked:
  - Rau thawj-hu ua Russia!
  Thiab kuj tau nailed cov Nazis.
  Ntawm no cov plaub hau liab Anna thrashed, thiab squeaked:
  - Lub koob meej rau niam huab tais Zoya Kosmodemyanskaya!
  Thiab kuj chob cov yeeb ncuab.
  Angelina kuj tau tawg, tua tag nrho lub thoob ntawm cov khoom tawg nrog nws txhais taw liab qab, thiab ua rau cov Nazis tawg mus deb:
  - Lub koob meej ntawm lub Great Lavxias teb sab faj tim teb chaws!
  Thiab Victoria tau poob siab. Nws tau rhuav tshem cov Nazis thiab succumbed rau cov txiv qaub uas puas tsuaj nrog nws pob taws liab qab.
  Nws qw rau saum nws lub ntsws:
  - Rau cov ciam teb tshiab!
  Veronica ntsia rau Nazis thiab squeaked:
  - Rau Russia nyob mus ib txhis!
  Thiab nws kuj tau tsoo ntawm Nazis thiab barked:
  - Rau cov txiv apples ntawm Mars!
  Juliana coj nws, ntaus Germans. Nws cuam ib tug grenade ntawm tus yeeb ncuab nrog nws txhais ko taw liab qab thiab squeaked:
  - Rau ib leeg thiab indivisible tsarist faj tim teb chaws!
  Thiab tus ntxhais ntxhi. Nws pom tseeb tias tus tub hluas tau loj dua, nws lub hauv siab siab, nws lub duav nqaim, nws lub duav yog nqaij. Nws twb muaj daim duab ntawm ib tug neeg laus, cov leeg nqaij thiab noj qab nyob zoo thiab muaj zog poj niam. Thiab lub ntsej muag tseem hluas. Nrog kev nyuaj siab, tus ntxhais suppressed lub siab xav ua kev hlub. Cia lawv tsuas cares. Thiab nws zoo dua nrog lwm tus ntxhais, yam tsawg kawg nws yuav tsis deprived nws ntawm nws virginity.
  Yuliana heev deftly pov grenades ntawm Nazis nrog nws txhais taw liab qab. Thiab nws ua haujlwm tau zoo heev.
  Anna liab thiab zoo nkauj heev. Thiab nyob rau hauv dav dav, xws li cov ntxhais nyob rau hauv lub battalion yog zoo kawg nkaus, tsuas yog lub siab tshaj plaws relish.
  Anna pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab chirps:
  - Cia Great Russia muaj npe nrov!
  Thiab tseem yuav ua li cas nws spin.
  Zoo, cov ntxhais, zoo, kev zoo nkauj!
  Caij thiab Angelina. Xws li ib tug ntxhais loj - ob meters siab, thiab ib puas thiab peb caug kilograms ntawm qhov hnyav. Nyob rau tib lub sij hawm, tsis rog, nrog cam khwb cia cov leeg, thiab lub croup ntawm ib tug cua ntsawj ntshab nees. Nws hlub txiv neej heev. Npau suav muaj me nyuam. Tab sis txog tam sim no nws tsis tau ua haujlwm. Ntau tus neeg tsuas ntshai nws. Thiab ib tug hluas nkauj txhoj puab heev.
  Nws tsis yog nws cov txiv neej uas nug, tab sis nws tus kheej brazenly thov. Tsis txaj muag thiab txaj muag.
  Thiab nws hlub nws. Ua ib pawg neeg nquag.
  Nyob rau tib lub sijhawm, Angelina yog ib tug tub rog zoo. Thiab nws tau ua tiav ntau yam zoo. Victoria yog tus thawj coj ntawm lawv lub battalion.
  Nws kuj muab ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab qw:
  - Yuav muaj teeb ci thoob plaws lub tebchaws!
  Veronika pov ib lub txiv qaub nrog nws txhais taw liab qab thiab ntxhi:
  - Lub koob meej ntawm lub Great Lavxias teb sab faj tim teb chaws!
  Juliana tseem cuam tshuam nws cov ntiv tes liab qab thiab qw:
  - Rau lub meej mom ntawm lub teb chaws ntawm cov neeg dawb huv!
  Anna qw:
  - Nrog kev tu siab unearthly!
  Thiab ib qho khoom plig pov nrog taw liab qab kuj yoov.
  Tsis tas li ntawd, Angelina quaj. Nws tseem cuam tshuam tag nrho cov grenades nrog nws ob txhais taw liab qab.
  Thiab tus ntxhais heroic roars:
  - Los ntawm Tswv Ntuj lub npe!
  Victoria kuj tau xa ib lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab qw:
  - Los ntawm Tswv Yexus lub npe!
  Thiab tua ob peb txhaj tshuaj.
  Thiab Angelina pib sau los ntawm rab phom tshuab. Nws ua tau zoo heev.
  Nyob rau hauv luv luv, tus ntxhais yog ib tug tsiaj nyaum.
  Veronica squeaked nrog aplomb:
  - Kuv yeej yog Superman!
  Thiab pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab.
  Juliana kuj raug rho tawm haujlwm. Tua Nazis.
  tweeted:
  - Lub koob meej rau Russia!
  Thiab nrog nws txhais ko taw liab qab nws launched ib tug grenade.
  Anna kuj squealed:
  - Rau Russia dawb huv!
  Angelina tau tsim ib lub thawv tag nrho ntawm Nazis. Thiab nws coj nws, roared nrog frenzied npau taws:
  - Rau Svarog!
  Victoria coj nws thiab squeaked:
  - Rau qhov system tshiab!
  Thiab nws pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab!
  Veronica bleated:
  - Rau cov leeg ntawm cov hlau!
  Thiab nws kuj tau tso lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab.
  Juliana kuj coj nws thiab squeaked:
  - Rau kev hlub thiab khawv koob!
  Thiab liab qab taw nyob rau hauv motion.
  Anna tus dab ntxwg nyoog plaub hau liab coj thiab tso ib lub thawv ntawm grenades thiab squeaked:
  - Tawm ntawm qhov ciam teb ntawm Mars!
  Angelina tseem yuav tso lub thoob ntawm dynamite thiab hais lus:
  - Rau lub ntiaj teb kev txiav txim ntawm Russia.
  Thiab Victoria ua li cas barks:
  - Rau txoj kev tshiab rau kev zoo siab!
  Tom qab ntawd, cov ntxhais ob leeg luag ua ke.
  Natasha tseem sau ...
  Cov tub rog ntawm Soviet Russia tau tsiv mus rau lub nroog Krasnodarr. Oleg Rybachenko thiab Margarita yog nyob rau hauv pem hauv ntej. Tus tub thiab tus ntxhais twb tau tswj kom muaj npe nrov thiab ua pov thawj lawv tus kheej hauv kev sib ntaus sib tua. Lawv tawm tsam los ntawm thawj hnub ntawm siege ntawm Voronezh.
  Cov me nyuam no yog cov hero tiag tiag. Nws yog lawv leej twg ua lub luag haujlwm ntawm qhov tshwm sim uas khaws Voronezh thaum lub caij nplooj zeeg, lub caij ntuj no, thiab caij nplooj ntoos hlav tawm tsam.
  Tom qab ntawd ib tug tub thiab ib tug ntxhais, kuj tau taw liab qab thiab ib nrab liab qab nyob rau hauv txias, pw ntawm lub tshuab rab phom.
  Thaum koj tsis xis nyob hauv qhov txias, cov vajtswv Lavxias muab lub zog zoo rau koj thiab koj muaj peev xwm ua txuj ci tseem ceeb.
  Tus tub thiab tus ntxhais pib tua phom tshuab ntawm kev nce qib Japanese. Thiab lawv tau ua nws zoo heev. Dab tsi yog txhaj, ces ntaus. Xws li ib qho txuj ci tseem ceeb tau ua los ntawm ib nrab-liab qab, cov menyuam yaus tsis muaj qhov txias. Thiab nws yog qhov tseeb ua tsaug rau qhov txias thiab qhov tseeb tias ob txhais taw liab qab tau ntsib nrog cov daus uas Lavxias Demiurge Gods tuaj pab lawv.
  Oleg Rybachenko, tua thiab, mowing down lub Nazis, chirped:
  - Ntseeg Lada, pab peb!
  Margarita, tus ntxhais no siab tawv, plaub hau daj, tua cov Nazis, kuj hu ua:
  - Cov yeeb ncuab phem yuav swb!
  Tus tub Oleg pov ib lub grenade nrog nws txhais ko taw liab qab, ua rau cov Nazis tawg, nws hais tias:
  - Lub koob meej rau Fatherland - peb niam!
  Margarita kuj tau tso lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaked:
  - Cov yeeb ncuab yuav dai ntawm lub thoob!
  Tus tub thiab tus ntxhais sib ntaus sib tua nrog colossal ferocity. Lawv muaj ntau lub siab nyiam, lub zog thiab tus cwj pwm uas ib tus tuaj yeem xav tsis thoob.
  Oleg Rybachenko, tua, hu nkauj:
  - Lub koob meej rau Svarog!
  Margarita, tua, tawm:
  - Thiab Tsev Neeg Muaj Hwjchim Loj Kawg Nkaus!
  Cov tub rog tub rog tau zoo thiab zoo kawg nkaus!
  Oleg, xa cov mos txwv los ntawm rab phom tshuab yam tsis nco, tawm:
  - Leej Txiv nyob tom qab peb, Tswv Ntuj dawb nrog kuv nyob!
  Marguerite chirped enthusiastically:
  -Yog li ntawd tus yeeb ncuab ntawm Leej Txiv yuav tuag rau qhov kev txom nyem hnyav!
  Thiab tus ntxhais qhia nws tus nplaig ntev.
  Oleg, tsoo cov Nazis, squealed:
  - Cia kom muaj yeeb koob hauv ntiaj teb!
  Margarita pom zoo nrog qhov no:
  - Cia kom muaj yeeb koob!
  Thiab mowed down lub Nazis.
  Cov menyuam yaus mowed cov Germans los ntawm ntau pua thiab txhiab. Lawv tau nce siab thiab muab pov rau hauv txhua txoj hauv kev.
  Oleg giggled thiab hais, exterminating Nazis:
  - Thiab Vajtswv Dub pab hauv kev sib ntaus sib tua!
  Margarita zoo siab pom zoo:
  - Rau peb thiab Chernobog!
  Thiab nrog ib tug liab qab taw, yuav ua li cas tua ib tug grenade.
  Oleg Rybachenko tau hais tias:
  - txhiab txhiab...
  Margarita, crushing Fritz, ntxiv:
  Regiment tom qab tub rog ...
  Exterminating tus tub terminator, nws squeaked:
  - Peb yuav yeej cov neeg Nyij Pooj los ntawm rab phom tshuab!
  Tus ntxhais Terminator txaus siab ntxiv:
  - Peb tus phab ej zoo nkauj!
  Thiab dua ib tug grenade ya los ntawm ib tug liab qab ko taw.
  Oleg Rybachenko squeaked:
  - Tus ntxhais hais yog lawm, kev zoo nkauj ntawm tus thawj!
  Thiab tus tub kuj cuam ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab.
  Tus me nyuam yuav tsum tau hais tias zoo nkauj, thiab nqaij tawv heev. Thiab nws sib ntaus li cas.
  Margarita exclais, exterminating Nazis:
  - Rau Russia dawb huv!
  Thiab ib tug grenade pov nrog ib tug liab qab ko taw yoov.
  Oleg ntxiv:
  - Rau cov vajtswv Lavxias!
  Thiab tseem muaj ib tug grenade raug rho tawm haujlwm los ntawm tus tub liab qab ceg yoov. Thiab scatters tw.
  Margarita, exterminating Nazis, ntxhi:
  - Rau lub yeeb koob ntawm Niam Txiv ntawm Vajtswv!
  Thiab sticks tawm nws tus nplaig!
  Thiab dua, ib tug grenade pov los ntawm tus ntxhais liab qab ko taw yog tawg rau Nazis. Thiab cov phom tshuab raug tua.
  Oleg, chopping yeeb ncuab, chirps:
  - Heroes ntawm Fatherland sau lub tswb.
  Thiab dua muab tig.
  Thiab cov grenade pov los ntawm tus tub ya.
  Margarita kuj crushes tus yeeb ncuab thiab hisses:
  - Rau Russia dawb huv!
  Thiab tam sim no ib tug grenade ya los ntawm pov ntawm txhais taw liab qab ntawm tus ntxhais. Scatters tus yeeb ncuab nyob rau hauv txhua txoj kev.
  Oleg, tua, thiab yuav luag txhua lub mos txwv ya mus rau lub hom phiaj, hu nkauj:
  - Kuv lub teb chaws...
  Thiab dua nrog ib tug liab qab ib tug grenade tawm tsam cov Nazis.
  Margarita, exterminating Nazis, squeaked:
  - Txaus siab thiab qab zib!
  Thiab ib tug grenade rushes los ntawm tus liab qab ko taw ntawm tus ntxhais.
  Oleg Rybachenko, tua ntawm tus yeeb ncuab, ntxiv:
  - Kuv lub teb chaws...
  Tus ntxhais, firing furiously, ntxiv:
  - Koj yog lub crown ntawm lub siab!
  Thiab dua, ib tug tuag grenade ya los ntawm tus ntxhais liab qab ko taw.
  Mount Big Saddle yog littered nrog cov neeg tuag ntawm Nazis. Cov Nazis da dej nws cov ntshav.
  Tus tub thiab tus ntxhais ntawd tau ci ntsa iab nrog lub koob meej tsis ploj, tab sis lub roob Saddle loj tsis tau muab tso tseg.
  Thiab tam sim no lawv tab tom sib ntaus zoo li cov neeg loj heev tseem nyob hauv thaj av ntawm Soviet Russia ...
  Rolling tshwm sim tsunami nthwv dej. Uas ntog rau txoj hauj lwm ntawm cov tub rog Lavxias teb sab. Tab sis lawv ua siab loj qhia txog kev tawm tsam ntawm tus yeeb ncuab. Thiab qhia lawv heroism.
  Oleg tua thiab chirps:
  Peb yuav ua siab ncaj!
  Thiab ib tug grenade ya los ntawm nws txhais ko taw liab qab dua. Thiab smashes cov Nazis.
  Margarita kuj tua. Thiab nws ua nws heev, zoo heev, hais tias:
  - Russia yuav tsis khoov!
  Thiab tseem muaj ib tug grenade launched nrog ib tug liab qab ko taw hits lub Nazis.
  Terminator cov me nyuam steer thiab pedal.
  . QHOV #9
  Kev sib ntaus sib tua ntawm txhua qhov chaw npau taws zoo li lub suab nrov ntawm lub roob hluav taws.
  Thiab tus muaj Fuhrer tau pom meej meej tsis txaus siab rau txoj kev ua tsov rog.
  Hitler grumbled indignantly:
  - Ntau xyoo koj cog lus rau kuv yeej! Thiab nws tseem ploj mus thiab! Nws tau txais creepy heev!
  Mainstein ntseeg siab teb tias:
  - Tab sis kuv Fuhrer... Cov Russians khawb tob heev.
  Fuhrer hais tias:
  Yog li khawb lawv! Peb yuav tsum xaus kev txom nyem ntawm cov neeg German thiab xaus kev tsov rog!
  Mainstein hais eloquently:
  - Russians tsis tawm tsam ntiaj teb... Muaj ib yam dab tsi xav txog!
  Hitler emphatically hais tias:
  - Yuav tsis muaj kev thaj yeeb nyab xeeb li cas! Tsuas yog yeej xwb! Peb yuav tsum tso tseg qhov kev sib kis ntawm Bolshevik ib zaug thiab rau tag nrho!
  Mainstein pom zoo nrog qhov no:
  - Yog lawm, nws yog qhov yuav tsum tau ua kom tiav kuv Fuhrer! Peb sim peb qhov zoo tshaj plaws los khaws cov ntshav ntawm Aryans. Thiab peb feem ntau ua ntej hauv tshav kub, kom cov Arabs thiab Negroes mus tom ntej. Nov yog peb txoj kev ntseeg!
  Fuhrer nruj me ntsis txwv:
  - Ua ntej raws tus dej Don ... Thiab tib lub sijhawm, nws yuav zoo rau coj Tikhvin thiab strangle Leningrad hauv ob lub nplhaib ntawm kev thaiv!
  Mainstein nodded nyob rau hauv kev pom zoo.
  - Qhov ntawd yuav zoo kuv Fuhrer! Tsis phem kiag li!
  Hitler, baring nws cov hniav, hissed:
  - Peb yuav tuav diagonally!
  Meanwhile, lub suab nrov. Nyob rau lub sijhawm ntawm kev lom zem hnub so: gladiator fights.
  Lub Fuhrer gurgled:
  - Peb yug los ua ib zaj dab neeg los muaj tseeb! Thiab tseem yuav tsum tau kev lag luam!
  Tseeb tiag, peb cov ntxhais tawv dub, hauv cov ntaub loincloths, liab qab-hauv siab thiab tsis muaj taw, tau nkag mus rau hauv qhov chaw. Armed nrog tridents thiab daggers.
  Peb zoo nkauj nrog cov tawv dawb tab sis swarthy tau coj tawm tawm tsam lawv. Hauv qhov no, cov neeg Yudais.
  Kuj yuav luag liab qab, tsuas yog nyob rau hauv nyias panties. Armed nrog ntaj thiab me me shields.
  Hitler nyiam heev thaum cov ntxhais sib ntaus. Tab sis nws tsis nyiam nws thaum cov ntxhais dawb tuag. Yog li ntawd, cov neeg dub, cov neeg Yudais, gypsies tau raug coj mus rau hauv lub nplhaib - cov uas tsis thov txim tso tseg. Qee lub sij hawm cov tub rog Lavxias kuj tau tawm tsam.
  Feem ntau, Fuhrer me ntsis hloov nws tus cwj pwm ntawm Slavs. Cov poj niam ncaj ncees thiab zoo nkauj Slav pib yuav cov Germans. Ntxiv mus, raws li tus poj niam thib ob, thib peb thiab thib plaub.
  Polygamy tau raug cai nyob rau hauv Thib Peb Reich. Ntxiv mus, muaj ib tug ntse tsis txaus ntawm cov txiv neej. Tsis tas li ntawd, los ntawm kev sib yuav zoo nkauj blondes ntawm lwm lub teb chaws, Fuhrer xav tias yuav nce tus naj npawb ntawm Volkdeutsche. Feem ntau, muaj cov neeg German tsawg dhau los tswj lub ntiaj teb. Yog li peb yuav tsum coj txhua tus.
  Ntau tus Poles tau txais kev ua pej xeem German. Slavs nrog Aryan nta kuj tau sau ua Germans.
  Artificial insemination tau nquag siv los ntawm cov txiv neej muaj txiaj ntsig zoo tshaj plaws. Thiab nws tau ua tiav heev.
  Hitler nws tus kheej xav txog kev thaj yeeb nyob rau sab hnub tuaj. Tiamsis nws tawv ncauj. Tsis tas li ntawd, Tebchaws Meskas thiab Tebchaws Askiv yuav muaj lub foob pob tawg sai sai thiab nws tsis yooj yim rau tig tawm tsam lawv.
  Cov poj niam tsis muaj khau khiab thiab khaus khaus: dub thiab dawb sib tsoo. Kev sib ntaus sib tua tau pib.
  Tus Fuhrer nug Speer:
  - Qhia rau kuv, tus thawj coj, vim li cas thiaj muaj cov qhev txaus, tab sis tsis muaj yeej?
  Tus kws tua phom taub hau teb ncaj ncees:
  - Vim tias kev tsim nyog ntawm cov neeg ua haujlwm muaj zog tsawg. Cov neeg African tau ua haujlwm hnyav, txawm tias muaj kev kub ntxhov, tab sis kev cob qhia tsis zoo. Yog li ntawd, tsis yog txhua yam yog yooj yim heev nrog technology.
  Hitler hais tias:
  - Cov qhev yuav tsum tau cob qhia! Thiab tsis txhob cia lawv nplawm thiab qhov cub. Nyob rau hauv dav dav, nws yog lub sij hawm siab los xaus rau cov Russians. Dab tsi tsis ua haujlwm rau koj nyob ntawd?
  Speer hais eloquently:
  - Cov phom loj siab tshiab, muab peb qhov kev ua tau zoo tshaj plaws ntawm kev sib ntaus sib tua. Hais txog qhov no, peb muaj zog dua puas tau. Ntxiv rau tiam tshiab ntawm pyramidal tso tsheb hlau luam. Kev txhim kho kuv tus tswv. Thiab yeej nyob ze!
  Tus Fuhrer tau hais lus qab zib:
  - Tswv Ntuj txwv...Tab sis qhov no tsis yog thawj xyoo uas koj tau qhia kuv!
  Speer hais tias:
  - Cov Russians tab tom khawb txog qhov kawg reserves. Lawv yuav luag tsis muaj txiv neej lawm. Peb muaj Africa thiab Arabs, thiab tau kawg Europe. Peb yuav tshaib plab. Lawv tsis tshua muaj neeg txaus tawm tsam peb. Yog li kev yeej yog qhov tsis tuaj yeem thiab lub sijhawm nyob ntawm peb sab!
  Mainstein pom haum ntxiv:
  - Qaib ntxhw tseem tab tom ua haujlwm ua tub rog, tau txais ntau yam riam phom los ntawm peb ntawm credit!
  Tus Fuhrer nyob twj ywm thiab ntsia ntawm qhov chaw sib ntaus sib tua. Cov neeg Yudais sib ntaus sib tua ntau dua. Ib tug poj niam dub twb raug tua lawm. Qhov thib ob tau txais ob peb qhov txhab thiab tab tom yuav poob. Uh, nws yuav zoo dua tso tsov ntxhuav rau lawv, los yog crocodiles.
  Hitler hais lus hnyav heev:
  - Cov Turks tsis muaj zog txaus. Nws yog qhov tseeb. Lawv yuav tsum tau txhawb nqa. Thiab feem ntau, vim li cas thiaj tsis muaj kev cuam tshuam txog kev tawm tsam?
  Mainstein paub tseeb tias Fuhrer:
  - Xyoo no lub Caucasus yuav yog peb tus zoo. Thiab nrog nws, kev tsov rog yuav mus txawv. Thiab Stalingrad yuav raug coj los ntawm peb. Kuv paub tseeb txog qhov ntawd. Peb tau tsim cov roj phom loj heev uas yuav txiav txim siab qhov tshwm sim ntawm kev sib ntaus sib tua.
  Fuhrer hais tias:
  - Nws yuav tsis ua haujlwm - teb nrog koj lub taub hau!
  Lub caij no, cov tub rog tab tom tawm tsam Nazis, ua yeeb yam nrog kev xav tsis thoob.
  Cov tub rog ntawm cov ntxhais ntseeg siab tawm tsam cov Nazis. Cov ntxhais tau tawm tsam txhua qhov kev tawm tsam, tua, pov grenades nrog lawv txhais taw liab qab, thiab hu nkauj:
  Thov kom lub tebchaws dawb huv tau koob meej,
  Kuv nyob zoo ntiaj teb...
  Cov neeg ntawm Russia yog ib tsev neeg phooj ywg,
  Thiab tsis txhob tsuj lub Fatherland nrog khau boots!
  
  Cia tus txawj ntse Nicholas nyob rau hauv Russia,
  Nws yuav tsa nws lub teb chaws mus rau lub hnub qub heev ...
  Nws yog Orthodox, sovereign ntawm lub ntiaj teb no,
  Thiab kom yeej yog lub caij muaj koob muaj npe!
  
  Russia yog lub Motherland ntawm Vajtswv,
  Nws muaj cov tub rog zoo tshaj plaws hauv ntiaj teb ...
  Thiab cov poj niam yuav ua pies,
  Nrog nws lub zog hauv kev sib ntaus sib tua tsis hloov pauv!
  
  Thov kom peb cov Russians qhuas txog txoj kev zoo kawg nkaus,
  Qhov twg taw tes rau txoj kev tsis muaj ntug ...
  Tsis muaj leej twg tuaj yeem tig peb tawm ntawm txoj kev,
  Peb yuav tsis them se rau cov infidels!
  
  Kev loj hlob ntawm Russia yog qhov zoo,
  Nws zoo nkauj thiab txaus ntshai rau cov yeeb ncuab ...
  Muaj ib txoj kev Lavxias thiab muaj zog oar,
  Nws tsuas yog txaus ntshai rau kev sib cav nrog Niam Txiv!
  
  Tej zaum Russia, paub nws txoj cai, vam meej,
  Ua tiav ib yam dab tsi uas koj ntsuas tsis tau ...
  Kev xeem, xa, tsuas yog rau tsib,
  Txij li thaum koj ntseeg Rod tsis muaj ciam teb!
  
  Cia peb nqa txoj kev ntseeg vajntxwv,
  Mus rau qhov deb tshaj plaws ntawm Russia ...
  Peb cov ntxhais tsis muaj ntau tshaj nees nkaum,
  Tab sis peb ntseeg hais tias tag nrho cov fighters zoo nkauj dua!
  
  Tsis yog, Russia rov qab yuav tsis khoov,
  Cov hniav ntawm cov yeeb ncuab ntawm cov tub rog yuav tsis kov yeej ...
  Dab Ntxwg Nyoog yuav tsis kav Russia,
  Thiab lub cev hauv kev sib ntaus sib tua tsuas yog loj hlob!
  Berlin yog ib qho yooj yim fighters ntseeg tias peb yuav coj
  Nrog ib tug npau suav uas yog tis ...
  Peb yuav tsoo txhua tus yeeb ncuab ib zaug,
  Thiab ntseeg kuv, kev ua pauj awaits txawv Khans!
  
  Thiab Yexus, thiab Vajtswv tus Dawb Huv Svarog,
  Russia yog heev hlub rau cov knights ...
  Hauv qab peb yog tus Dawb Huv zoo tshaj plaws,
  Nyob rau hauv lub npe ntawm peb niam Russia!
  Cov ntxhais hu nkauj thiab pov grenades ntawm Nazis.
  Victoria pov ib lub txiv qaub nrog nws txhais taw liab qab thiab hu nkauj:
  - Nyob rau hauv Russia, cov ntxhais yog fighters!
  Ntawm no Veronica launched ib tug tuag tam sim nrog nws liab qab ceg thiab tawm:
  - Thiab peb yog cov tub rog tub rog super!
  Thiab muab tawg los ntawm rab phom tshuab. Nws mowed down ob peb qib ntawm Nazis.
  Juliana, ib tug ntxhais zoo nkauj, kuj tau tig. Nws txiav cov Nazis ... Thiab nws hu nkauj tawm nws cov hniav:
  - Lub ntiaj teb yuav paub qhov zoo ntawm cov neeg Lavxias!
  Thiab ci ntsa iab nrog cov hniav ntse!
  Zoo nkauj thiab fiery Anna kuj launched ib tug grenade. Nws khiav tawm ntawm Nazis, thiab squeaked:
  - Rau lub ntiaj teb tshiab! Tam sim no koj yog kuv tus mlom!
  Thiab yuav ua li cas cov liab qab ko taw flickers!
  Thiab tus zoo kawg nkaus Angelina, ib yam nkaus, yuav coj thiab tso ib tug grenade. Thiab tawg tag nrho cov yeeb ncuab.
  Tus ntxhais tub rog no noj qab nyob zoo. Thiab tsuas yog ib tug vajtswv poj niam tiag tiag. Nws muaj lub zog zoo li no.
  Thiab tus tub rog roared:
  - Lub koob meej rau Leej Txiv, thiab rau peb!
  Victoria coj nws thiab yws, tua tawm ntawm tes:
  - Thov kom peb Leej Niam nyob rau qhov kawg ntawm kev vam meej!
  Thiab ib tug liab qab taw throws ib tug grenade. Uas yoov thiab rhuav tshem txhua tus.
  Veronica kuj tua, thiab ua tiav tua ib tug general los ntawm cov Noble Nazis.
  Thiab ib tug grenade pov nrog ib tug liab qab ko taw yoov. Fascists poob.
  Tus ntxhais qw:
  - Tsuas yog cov neeg tuag tsis ntseeg qhov loj ntawm Russia!
  Thiab qhia pearl hniav!
  Juliana nkag siab meej tias:
  Peb yog cov muaj zog tshaj plaws! Yog nag hmo, peb hnub no!
  Cov plaub hau liab Anna zoo siab ntxiv:
  - Thiab peb yuav tag kis!
  Ib tug grenade pov nrog ib tug liab qab ko taw kua muag sib nrug cov yeeb ncuab.
  Angelina nthuav tawm tag nrho lub thawv ntawm lub plhaub nrog nws txhais taw liab qab thiab tawm:
  - Lub neej yav tom ntej yog peb li!
  Lavxias teb sab, ntau precisely, lub Soviet pab tub rog stormed Krasnodar.
  Ib tug tub thiab ib tug ntxhais taug kev nyob rau hauv pem hauv ntej: Oleg thiab Margarita.
  Cov menyuam yaus tua cov Nazis thiab nce mus rau lub qub imperial palace uas ib zaug koom nrog Romanov. Mainstein, Hitler tus thawj coj loj tshaj plaws, tshaj tawm hais tias nws yuav tsis tawm hauv lub nroog, thiab yuav nyob ntawd mus ib txhis.
  Oleg tua ib tug tawg ntawm Germans thiab pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab, squeaking rau nws tus kheej:
  - Russia yuav tsis tso tseg!
  Margarita kuj tau tsim ib lub txiv qaub nrog nws txhais ceg me me thiab croaked, baring nws cov hniav:
  - Yeej los yog tuag!
  Thiab ib pab tub rog ntawm cov ntxhais kom tawg mus rau lub palace, qhov chaw uas Field Marshal Mainstein tau mus nkaum. Tag nrho cov ntxhais tau hnav khaub ncaws, tsuas yog panties sab laug. Thiab xws li yuav luag liab qab cov neeg sib ntaus zoo li heroines.
  Victoria pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaks:
  - Nikolay, koj yog mikado!
  Veronica kuj tau nthuav tawm khoom plig ntawm kev tuag nrog nws tus ceg liab qab thiab chirped, baring nws cov hniav:
  Peb tus huab tais yog qhov zoo tshaj plaws!
  Thiab yuav ua li cas nws sparkles zoo li pearls! Thiab xws li ib tug stunning ntxhais.
  Juliana kuj chirps nrog zoo siab, thiab tso ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab:
  - Kuv yog tus yeej kev puas siab puas ntsws!
  Thiab nws qhia nws tus nplaig.
  Ua kom puas Nazis.
  Anna kuj tua, no liab-haired nws-dab ntxwg nyoog. Thiab nws ua nws zoo heev. Mows down lub Nazis.
  Thiab qw rau saum nws lub ntsws:
  - Hwj chim rau kuv lub teb chaws dawb huv!
  Thiab bares nws cov hniav!
  Angelina kuj yog ib tug poj niam heroic, thiab nws yuav tso tag nrho lub thawv ntawm cov khoom tawg.
  Thiab cov Nazis ya mus rau txhua qhov chaw.
  Cov ntxhais mus rau qhov kev tawm tsam, tsoo cov neeg tawm tsam. Ua tiav qhov kev vam meej. Lawv xav tias muaj kev hlub tshua, thiab tsis muaj zog, thiab tsis muaj kev qaug zog. Thiab liab qab ob lub mis yog qhov zoo tshaj plaws guarantee ntawm invincibility thiab unsinkability.
  Victoria, txiav tawm Nazis, chirps:
  - Ob txhais tes ntawm ntoo qhib, taub hau ntawm cov hlau lead!
  Thiab cuam ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab. Scatters cov Nazis.
  Valentina kuj tua hluav taws.
  Crushes cov Germans. Thiab lov lawv mus rau hauv pieces.
  Kaw thiab ze rau lub palace. Thiab ib tug liab qab taw throws ib tug grenade.
  Tus ntshai Nazis surrender. Kev sib cais.
  Terminator Girl hais tias:
  - Perun nyob nrog peb!
  Juliana yog ib tug zoo nkauj terminator ntxhais uas tua nws tus kheej thiab rhuav tshem cov fascist militarists. Nws bared nws cov hniav.
  Tus ntxhais croaked:
  - Peb yog tus phab ej ntawm Russia loj tshaj plaws!
  Tus ntxhais cuam ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab. Ua rau tus yeeb ncuab tawg.
  Juliana coj nws thiab hu nkauj dua:
  - Qhia Suvorov saib tom ntej! Thiab yog tias koj sawv, sawv ntawm koj txoj kev tuag!
  Thiab nws luag ntxhi.
  Fiery Anna kuj hu nkauj thiab bark:
  - Rau cov ciam teb tshiab!
  Thiab ntxiv nrog luag ntxhi:
  - Thiab peb ib txwm ua ntej!
  Angelina, tus hluas nkauj heroic, kuj blasted ntawm tus yeeb ncuab. Tshaj tawm cov imperial-Nazi tiv thaiv thiab squeaked:
  - Rau kev ua tiav ntawm lub sijhawm!
  Thiab dua cov grenades pov nrog liab qab taw ya.
  Cov ntxhais nias tus yeeb ncuab. Lawv nco txog tus heroic tiv thaiv ntawm Voronezh thiab Stalingrad, uas yuav tsis nco qab lawm ntau centuries.
  Eh, zoo, yuav ua li cas ib pab tub rog poob hauv keeb kwm tiag tiag, thiab txawm rau Nazis?
  Uas txaj muag.
  Victoria pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab xuav:
  - Rau ciam teb Russia!
  Veronica kuj tau tsim ib yam dab tsi tuag nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaked squeaked, baring nws cov hniav:
  - Rau kev ua tiav tshiab!
  Thiab nws tau tig mus rau Nazis.
  Thiab ntawm no Yuliana, ib yam nkaus, yuav ua li cas nws yuav coj thiab tuav. Thiab tom qab ntawd nws coj nws nrog nws txhais ko taw liab qab thiab tso lub grenade.
  Thiab ces nws hu nkauj:
  - Peb yuav tsis succumb rau yeeb ncuab dictatorship!
  Thiab bared nws lub ntsej muag!
  Hluas nkauj zoo nkauj heev nrog daim duab ntawm ib tug neeg ncaws pob. Thiab siab tawv heev.
  Thiab Anna zoo li lub nrig ntawm Nazis. Nws tsoo lawv, thiab pov ib tug grenade heev deftly nrog nws txhais taw liab qab.
  Thiab scatters yeeb ncuab, zoo li yog lub fwj ya tawm ntawm lub pob.
  Hluas nkauj nrov:
  - Chocolate, nws yog peb txoj kev!
  Anna yeej hlub chocolates. Thiab nyob rau hauv huab tais, cov kev lag luam muaj puv nrog cov khoom. Yuav hais li cas txog Tsar Nicholas? Vajtswv txwv tsis pub tus huab tais-loser ua ntej peb ob lub qhov muag yuav tig mus ua ib tug zoo. Thiab txhua yam uas xav tau rau qhov no yog rau cov ntxhais sib ntaus sib tua ntawm sab xub ntiag.
  Thiab ob peb tus menyuam yaus-tus phab ej uas tsis tso cai rau Nazis los tuav lub roob, Vysokosnaya thiab Saddle Loj. Thaum txoj hmoo ntawm Vysokosnaya tau txiav txim siab.
  Yog li ntawd, lub Lavxias teb sab teb chaws Ottoman twb crushed.
  Angelina kuj tau tsim ib lub thoob ntawm kev tua neeg thiab tsoo lub phab ntsa sab nrauv ntawm lub palace nrog rab phom tshuab.
  Tam sim no cov ntxhais tab tom khiav hauv chav. Qhov kev txiav txim siab hloov pauv hauv kev ua tsov ua rog tab tom yuav tshwm sim.
  Victoria enthusiastically hais tias:
  - Kuv ntseeg tias, hmoov zoo tos kuv!
  Thiab dua nws pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab.
  Veronica, ua rau hluav taws tuag taus. Embroidering tw, tweets:
  - Kuv yeej muaj hmoo!
  Thiab dua ib tug grenade launched nrog ib tug liab qab ko taw yoov.
  Thiab tom qab ntawd muaj Yuliana, zoo li ob lub foob pob raug rho tawm ntawm nws txhais taw liab qab. Thiab rhuav tshem cov neeg tawm tsam.
  Ces tawg rau hauv luag:
  - Kuv yog ib tug ntxhais comet.
  Thiab dua nws muab cov nplaig kub ntawm txoj kev tuag.
  Thiab ces Anna, tus ntxhais terminator no, twb rushing. Yuav ua li cas nws coj txhua leej txhua tus thiab smeared. Tsuas yog superb.
  Ib tug warrior uas yog ib tug tiag tiag demiurge ntawm kev sib ntaus sib tua.
  Thiab squeaks rau nws tus kheej:
  - Peb cov neeg coob, muaj lub siab tawv tshaj plaws!
  Thiab ces Angelina tshwm sim. Yog li txias thiab edgy. Nws kis txhua tus nrog nws lub zog frantic. Muaj peev xwm kov yeej txhua tus yeeb ncuab.
  Thiab tus tub rog bares nws cov hniav pearly. Thiab lawv loj dua ib tug nees. Ntawm no yog tus ntxhais.
  Angelina giggles thiab qw:
  - Rau eggplants nrog dub caviar!
  Thiab cov ntxhais qw rau saum lawv lub ntsws hauv kev hu nkauj:
  - Kua ntoo yuav tawg rau Mars!
  Thaum Lub Xya Hli 1947, kev sib ntaus sib tua tau rov pib dua ntawm Soviet-German pem hauv ntej. Cov Germans tau nce mus raws Don. Nyob rau tib lub sijhawm, lawv tseem sim coj Voronezh.
  Plaub tus ntxhais tawm tsam ua siab loj thiab ua yeeb yam.
  Lawv tua ncaj.
  Ntawm no Natasha pov ib lub grenade nrog nws txhais ko taw liab qab, tawg ua rau Nazis. Thiab quaj:
  - Lub koob meej rau tus phab ej ntawm Russia!
  Ib tug zoo nkauj, curvy heev plaub ntawm cov ntxhais. Lawv muab lawv lub tsho loj thiab nthuav tawm lawv ob lub mis. Thiab lub txiv mis yog li strawberry, appetizing.
  Coj mus tua hluav taws zoo heev thiab Zoya. Nws mows cia cov Nazis, thiab squeaks nrog zoo siab:
  - Kuv yog tus yeej ntiaj teb!
  Thiab tseem muab ib tug grenade zoo li ib tug liab qab ko taw. Cov Nazis tawg nyob rau hauv ntau txoj kev, zoo li nthwv dej los ntawm lub caij nplooj zeeg meteorite.
  Yog, Zoya nyiam tua!
  Thiab ces Augustine yog hluav taws. Nws kuj tua heev raug. Exterminates Fritz.
  Thiab dua ib tug grenade ya los ntawm nws txhais ko taw liab qab. Txhaum rau hauv cov Nazis.
  Svetlana kuj ntsia lub Fritz. Thiab nws hu nkauj:
  - Kuv yog ib tug ntxhais kub! Kuv yuav tsoo txhua tus mus rau hauv ib daim ntaub!
  Thiab nws cov ntiv taw liab qab pov kev puas tsuaj.
  Cov ntxhais ntawm chav kawm txawm ntau heev! Zoo nkauj, blooming, bold.
  Thiab cov Germans maj mam ua ntej. Txawm hais tias cov artillery yog nquag ua haujlwm. Qhov twg yog qhov zoo! Tsuas yog feem ntau aerobatics ntawm tus grandmaster.
  Natasha raug rho tawm haujlwm ... Thiab qhov xwm txheej ntawm kev tsim txom flashes ua ntej nws ob lub qhov muag.
  Cov Germans ntes tau ib tug ntxhais Komsomol. Tshem nws liab qab. Thiab lawv muab tso rau hauv ib lub cauldron dej. Lawv taws hluav taws hauv qab nws. Pib ua noj ciaj sia. Tus ntxhais qw hauv qhov mob tsis txaus ntseeg. Cov Nazis cia nws dhia tawm ntawm lub cauldron.
  Tom qab ntawd lawv txias dej, thiab dua lawv pov nws thiab pib ua kom sov. Yog li ntawd lawv ua rau tus ntxhais ob peb zaug.
  Ntawm no yog cov dab ... Ces lawv dai tus ntxhais ntawm lub khib thiab hlawv nws nrog ib tug pas nrig liab kub. Tortured beauties kom tuag.
  Zoo, yuav ua li cas tsis ua pauj.
  Natasha pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab, tawg lub Fritz, thiab luag nyav ntawm nws tus kheej.
  Qhov no yog qhov zoo nkauj heev.
  Tus ntxhais hais tias:
  -Nws yuav txias!
  Zoya kuj muab tig. tua cov fascists. Nws txiav cov Nazis thiab lawv cov mercenaries.
  Ces nws rov muab ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab chirped:
  - Zoo kawg nkaus plaub thiab tus neeg ncaws pob!
  Tom qab ntawd kev sib ntaus sib tua txuas ntxiv, nrog rau kev siab thiab cov duab.
  Redhead Augustine tau tso lub grenade nrog nws txhais taw liab qab. Ua kom cov Nazis tawg, ua rau ntau tus neeg nrog cov grenade. Thiab tag nrho cov no Fritz.
  Ces nws qw nrov nrov:
  - Kuv yog lub embodiment ntawm Motherland!
  Thiab tus ntxhais qhia nws tus kheej li raped. Zoo thiab txias! Thiab nws thrashes Nazis rau nws tus kheej. Tus ntxhais yog superman xwb. Lub coolest ntawm tag nrho cov thiab tas li them kom yeej.
  Svetlana kuj yog ib tug hluas nkauj ntxim nyiam. Nws muab ib tug zoo- aimed tig, thiab mowed down lub Nazis. Thiab ces yuav ua li cas nws pov ib tug grenade nrog nws liab qab ntiv taw. Yuav ua li cas tawg Fritz.
  Thiab xws li ib tug blonde yuav npaj. Tag nrho cov mow down nrog ib tug txhaj. Thiab nws chirps, baring nws cov hniav:
  - Yuav muaj qhov kaj nyob mus ib txhis thiab kaj ntug!
  Cov ntxhais ntawm no thiab zoo li ib zaj lus. Cov tub rog zoo kawg li - aerobatics.
  Natasha ntxhi. Nws cuam ib tug grenade nrog nws txhais ko taw liab qab thiab hais tias:
  - Kuv yog ib tug ntxhais zoo!
  Txawm hais tias qhov no yog cov lus tsis txaus ntseeg, nws yog ib feem tseeb. Cov tub rog no ntxim hlub.
  Thiab zoo nkauj heev thiab. Nrog sparkling ob lub qhov muag thiab pearly hniav.
  Thiab lawv sib ntaus zoo kawg nkaus, pov cov khoom tsoo nrog lawv ob txhais taw liab qab.
  Tab sis kev kov yeej cov Nazis yog qhov nyuaj heev. Nws zoo li xuas nrig ntaus phab ntsa.
  Zoya coj nws thiab tua ib kab ntawm Nazis. Thiab nws mowed lawv down, zoo li yog ib tug loj nees nees tau ib tug hoof, khob tawm cov nyom.
  Tom qab ntawd tus ntxhais cuam ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab cooed:
  - Kuv yog npau suav ntawm ntau lab!
  Thiab nws qhia nws tus nplaig. Qhov no yog ib tug ntxhais - ib tug tiag tiag terminator. Txhua leej txhua tus yuav raug txhawb thiab torn rau tej daim. Thiab sawing yam tsis muaj kev poob siab ntawm kev kub ceev.
  Zoya coj nws thiab hu nkauj:
  Tus tub rog yeej ib txwm noj qab nyob zoo
  Tus tub rog npaj txhij rau txhua yam!
  Augustine kuj cuam tshuam ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab. Nws pov cov fascists thiab tawm nrog aplomb:
  - Thiab hmoov av zoo li los ntawm cov ntaub pua plag, peb khob tawm ntawm txoj kev!
  Svetlana, tua, ntxiv:
  - Tsis txhob hloov ob txhais ceg! Peb lub ntsej muag ci! khau looj plab hlaub!
  Warriors li peb pom nyob rau hauv tag nrho cov hnav ris tsho. Thiab cov ntxhais tsis xav tau khau. Lawv muaj peev xwm tshem tau txhua leej txhua tus mus rau hauv plua plav lossis hmoov, xws li xim grey.
  Natasha, tua ntawm Nazis, xav. Tseeb tiag, yog vim li cas thiaj ua tsis tau kom tiav yam tsis muaj kev dag ntxias? Ntawm no Stalin, piv txwv li, coj thiab txeeb hwj chim los ntawm kev dag ntxias. Nws cog lus rau Zinoviev thiab Kamenev roob kub, tab sis nws tus kheej tua lawv.
  Puas yog nws tsim nyog ua li ntawd? Ntau qhov tseeb, nws tsuas yog qhov laj thawj - koj tsis tuaj yeem dag koj tsis tuaj yeem nyob!
  Natasha pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab cooed:
  - Kuv yog lub hnub qub loj!
  Zoya raug rho tawm haujlwm thiab. Tau nws thiab chirped:
  - Thiab kuv kuj zoo kawg thiab!
  Thiab ib tug grenade pov nrog liab qab ntiv taw yoov. Thiab yuav ua li cas cov fascists tau txais nws. Los ntawm cov tonsils loj tshaj plaws.
  Thiab Augustine tua. Thiab nws hits zoo heev. Thiab nws yeej Fritz, zoo li nrog lub tshuab los ntawm ib tug sledgehammer.
  Thiab tus liab qab kuj cuam ib tug grenade heev famously.
  Augustine squeaked:
  - Tsis txhob tsa nto npe thaum nws nyob ntsiag to!
  Thiab dua muab ib tug zoo- aimed tig.
  Svetlana thrashed dua. tua cov fascists. Thiab mumbled:
  - Kuv yog ib tug ntxhais super!
  Thiab ci ntsa iab nrog lub qhov muag thiab squeak nrog lub suab!
  Yog lawm, cov no yog cov ntxhais zoo li no uas koj yuav tsum tsis txhob muab ntiv tes rau hauv koj lub qhov ncauj nrog lawv - lawv yuav tom!
  Natasha, shooting, hais tias:
  - Lawv pib hais lus, txhua yam hais txog kev ua neej ntev.
  Zoya, pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab, ntxiv:
  - Peb txiav txim siab tos me ntsis thaum nqus ntshav ...
  Augustine pov ib lub grenade thiab chirped:
  - Delicious rau peb!
  Svetlana pib qhov khoom plig ntawm kev tuag nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab squealed:
  -Auj, kuv txias!
  Thaum Lub Xya Hli, cov Germans yuav luag nyob Voronezh thiab nres. Muaj ib qho chaw nyob ntsiag to.
  . QHOV #10
  Tab sis Red Army tab tom sim tawm tsam.
  Oleg Rybachenko, uas tseem zoo li ib tug me nyuam tub ntawm kaum ob, thiab ib tug hluas nkauj uas zoo nkaus li muaj hnub nyoog li Margarita, khiav ua ntej ntawm Lavxias teb sab pab tub rog.
  Lawv tua lawv tus kheej. Hauv qab lub xub pwg nyom yog cov hnab grenades.
  Oleg raug rho tawm haujlwm ntawm Germans. Mowed ib pawg.
  Nws cuam ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaked:
  - Kuv yog terminator, ntawm koj lub hauv caug.
  Margarita kuj cuam tshuam lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab ntxiv:
  - Cov yeeb ncuab ntawm Russia Kuv yuav cheb tawm lub ntsej muag ntawm lub ntiaj teb!
  Tus tub thiab tus ntxhais txhua tus maj nrawm rau lawv tus kheej thiab tsoo cov neeg tawm tsam. Lawv ci ntsa iab thiab txias tshaj plaws hauv ntiaj teb.
  Oleg, tus tub nyob mus ib txhis, tua ntawm Germans thiab hu nkauj:
  - Kuv yuav cheem koj mus zoo li dandelions! Peb yog terminators tsis yog tub!
  Thiab dua nws pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab.
  Margarita kuj ntsia thiab hais tias:
  - Peb yog cov champions txias! Russia yog qab peb!
  Tus tub thiab tus ntxhais tag nrho mus thiab ua ntej. Lawv muaj kev zoo siab heev thiab hluav taws. Thiab cov Germans tau pleev xim rau hauv qab lawv cov hooves.
  Ntau precisely liab qab, me nyuam ko taw.
  Oleg tua thiab tua cov yeeb ncuab nrog txhua lub mos txwv.
  Yog, tus tub, zoo li, tsis yooj yim kom nres. Nws yog tus terminator tiag thiab tiag.
  Margarita rov cuam tshuam lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaks:
  - Kuv zoo heev! Kuv yuav dhau los ua tus yeej thoob ntiaj teb!
  Thiab luag rau nws tus kheej...
  Lub caij no, cov ntxhais sib ntaus sib tua. Muaj ntau tus poj niam sib faib.
  Ntawm no tuaj tag nrho battalion. Cov ntxhais liab qab hauv da dej suits. Xws li ib tug skimpy bikini style swimsuit. Thiab liab qab, puag ncig heels ntawm beauties flash. Cov tub rog zoo kawg nkaus.
  Thiab lawv kuj tua cov Germans. Tab sis cov tub rog nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua nrog cov Germans. Yuav ua li cas lawv threshed.
  Thiab yuav ua li cas lawv tua lawv tus kheej nrog bayonets! Ntawm no yog cov ntxhais!
  Zoo heev.
  Cov ntxhais tuav cov Germans nrog lawv ob txhais ceg liab qab thiab luag ntxhi carnivorously. Ntawm no yog cov tub rog. Cov ntxhais ntawm kev sib tw muaj zog. Qhov no yog li cas cov Kaiser cov tub rog tsoo lawv tus kheej.
  Thiab lawv tuav lawv tus kheej. Thiab lawv tab tom los ...
  Muaj xws li super-class warriors. Thiab tag nrho cov taw liab qab thiab yuav luag liab qab. Thiab lawv dhia mus rau lawv tus kheej. Thiab lawv tuav lawv tus kheej nrog pob taws liab qab. Ntawm no yog cov ntxhais - tag nrho cov ntxhais ntxhais.
  Victoria sib ntaus ua ntej. Nws tseem zoo li ib tug hluas nkauj thiab yuag heev. Nws tuav nws tus kheej cov Germans thiab hu nkauj:
  - Vajtswv cawm vajntxwv! Thiab rhuav tshem tag nrho cov scum!
  Yog, cov ntxhais ntawm no yog qhov zoo tshaj plaws.
  Thiab qhov zoo nkauj Veronica yog pom. Kuj cov pojniam plaub hau daj sib ntaus.
  Thiab tus zoo kawg nkaus Yulfi yog ib tug ntxhais uas tau los ua ib tug general tom qab faus nws tus txiv. Yulfi zoo heev. Nws hlub txiv neej heev thiab tsis muaj prejudices nkag mus rau hauv kev sib cuag nrog lawv.
  Qhov tseeb, kev sib deev prolongs lub neej thiab muaj txiaj ntsig zoo rau cov poj niam. Nws rejuvenates lawv.
  Anna kuj sib ntaus sib tua, thiab nrog nws liab, lush plaub hau.
  Thiab kuj zoo siab Angelina - tus tub rog tsuas yog super.
  Ntawd yog, tag nrho cov huab tais, lossis ntau tus neeg saib xyuas Stalinist. Ua tiav cov kev zoo nkauj. Lawv yog li gorgeous thiab sexy.
  Thiab lawv tsoo cov Germans. Txiav lawv mus rau hauv hmoov. Muab cov pob txha thiab rhuav tshem cov nqaij.
  Thiab cov Germans tau khiav tawm ntawm lawv qhov kev tawm tsam. Lawv raug kev txom nyem tom qab swb - txawm nyob rau hauv ib cheeb tsam.
  Thiab yog li feem ntau, thaum lawv muaj kev pib.
  Cov Germans tau nce mus rau sab qab teb raws Don.
  Gerda thiab Charlotte sib ntaus sib tua nyob rau hauv qhov tseeb ob tug txiv neej tank nyob rau hauv cov duab ntawm lub pyramid.
  Thiab lawv sib ntaus zoo heev. Lub tshuab German yog nruab nrog rab phom siab. Lub caliber tsuas yog 75 hli, tab sis qhov no yog txaus vim lub siab muzzle tshaj tawm ntawm lub projectile. Thiab ib lub mos txwv loj thauj khoom raws li qhov tshwm sim. Cov ntxhais hauv lub tank pw. Lub tshuab yog maneuverable heev nrog lub cav roj turbine.
  Gerda raug rho tawm haujlwm ntawm lub tank Soviet thiab hu nkauj:
  - Kuv yog ib tug hma qus, Kuv yeej tsis tau mus txawv tebchaws!
  Thiab nws luag, kais nws txhais ko taw liab qab ntawm lub joystick.
  Cov plaub hau liab Charlotte tsis yog inferior.
  Kuj yog ib tug ntxhais super.
  Nws tua nws tus kheej thiab nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab.
  Zoo kawg nkaus warrior.
  Lub taub hau liab, thaum tua, nug Gerda:
  - Koj xav li cas, kev ntseeg Vajtswv thaum kawg yuav raug txwv?
  Tus pojniam plaub hau daj tau hais emphatically:
  - Kuv xav tias nws yuav!
  Thiab bared nws lub ntsej muag!
  Warriors, feem ntau, yog qhov zoo ntawm kev tua. Ntawm no Gerda thrashed nrog nws cov ntiv taw liab qab. Thiab chirped:
  - Peb Aryans yuav tsum tsis txhob ntseeg nyob rau hauv cov neeg Yudais phau Vajlugkub qhia pacifism.
  Charlotte pom zoo nrog qhov no:
  - Yog lawm, nws tsis haum! Peb yog cov zoo tshaj plaws nyob rau hauv lub ntiaj teb no!
  Lub taub hau liab dua xa ib qho kev tuag nrog nws cov ntiv taw liab qab. Crashed ib lub tsheb Soviet.
  Kev sib ntaus sib tua yog kev phem heev. Nyob rau tib lub sijhawm, cov ntxhais Soviet yog qhov zoo tshaj plaws.
  Ntawm no Natasha raug yuam kom cuam tshuam. Cov fascists rov qab mus dua. Ntau precisely, dub thiab Arabs. Cov Nazis tab tom nrhiav tub rog hauv Africa thiab Asia thiab muab pov rau hauv Soviet txoj haujlwm. Txhua tus tab tom sim tsoo tus lej.
  Natashka deftly pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab hais tias:
  - Qhov loj ntawm Stalin yuav nyob rau ntau pua xyoo!
  Zoya muab cov kab. Nws kuj muab nws txhais taw liab qab ntawm cov neeg tawm tsam. Knocks tawm Nazis thiab hais tias:
  - Ntshai tsis paub txog cov tub rog zoo nkauj!
  Cov plaub hau liab Augustine kuj tua. Thiab zoo heev. Thiab thaum hais tias:
  - Yog, nyob rau hauv peb Fatherland thiab lub plawv nyob!
  Thiab nws kuj muab ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab.
  Svetlana, tua, qhia cov zoo nkauj:
  - Peb yuav tau them nyiaj rau Nazis!
  Thiab los ntawm nws yoov, ib tug grenade launched nrog liab qab ntiv taw. Feem ntau, cov ntxhais ntawm no yog lub siab tshaj poshiba.
  Natasha, tua, chirped:
  - Cia qhov kev tsov rog no yog qhov kawg!
  Zoya enthusiastically ntxiv:
  - Xatas yuav tsis kav.
  Thaum Lub Xya Hli, cov neeg German tau nce mus raws Don thiab twb tau mus txog qhov khoov. Cov kev sib ntaus sib tua tau nyob rau hauv tag nrho viav vias ntawm no. Thiab koj yuav tsis siv lub zog tawm tsam raws li nws yuav tsum tau ua. Voronezh tau los ua ib qho chaw rau kev ua tsov ua rog. Tiag tiag, koj txhawj xeeb txog dab tsi?
  Shelling pib, thiab pib pw tsaug zog nrog xuab zeb thiab fragments. Cov stormtroopers tau ya. Muaj ntau ntawm lawv, thiab lawv txhua tus ntxhov siab zoo li yoov.
  Tus ntxhais hais tias:
  - Cov tsiaj reptiles nkag tau zoo li yoov yoov.
  Thiab nws pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab, tsoo lub dav hlau German nres nrog nws.
  Tom qab ntawd, Zoya ua tib yam. Nws kuj muab ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab tsoo cov fascist.
  tweeted:
  - Kuv yog npau suav taw liab qab, thiab tsuas yog kev zoo nkauj zoo nkauj!
  Thiab dua tus tub rog tau tig.
  Cov plaub hau liab Augustine kuj nkag mus yam tsis muaj teeb meem. Nws rammed ib lub tsheb nrog nws txhais taw liab qab nrog ib tug grenade. Nws tawg nws mus rau hauv pieces. Uas tawg tag nrho cov cheeb tsam thiab lub ruins ntawm Voronezh.
  Thiab ces txawm nyuaj ...
  Thiab Svetlana yuav coj nws, thiab pov lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab. Thiab nws yuav rhuav tshem tag nrho cov yeeb ncuab tsis muaj teeb meem. Yog li nws dhau los, zoo li nyob rau hauv lub hleb - ruam thiab tsis tsim nyog antimony.
  Cov Germans poob ntau dhau hauv kev sib ntaus sib tua rau Voronezh thiab rov ua dua.
  Ua si ib ncig me ntsis. Kuv pom ib tug German nres aircraft. Thiab nws coj nws thiab pov ib lub grenade ntawm nws nrog nws txhais taw liab qab. Lub smashing khoom ya nyob rau hauv ib tug siab arc. Nws tsaws txoj cai nyob rau hauv lub tsheb German, muab faib ua tej daim. Ces tus pojniam plaub hau daj hais tias:
  - Kuv tsis yog koj tus menyuam dev!
  Tom qab ntawd, cov tub rog sib koom ua ke tig rau ntawm lawv lub plab. Flashed liab qab heels.
  Lub Xya Hli tab tom los, sib ntaus sib tua thiab foob pob. Lawv da dej rau txoj haujlwm ntawm cov tub rog Lavxias nrog lub plhaub. Thiab lawv tua nrog riam phom muaj zog. Cov Nazis tab tom nce mus rau thaj tsam ntawm qhov khoov ntawm Don.
  Muaj warriors thiab heroes nyob ntawd. Fritz kuj sib ntaus sib tua ntawm discos. Cov ntxhais zoo nkauj tshwj xeeb: Gertrude thiab Eva. Lawv ya lub dav hlau disc thiab tsoo cov Russians saum ntuj.
  Natasha raug rho tawm haujlwm rau saum ntuj. Nws tua ib tug German unmanned, xov tooj cua tswj apparatus "Rama" -7. Thiab nws hais tias:
  - Tib neeg yuav zoo siab.
  Zoya pov ib lub grenade ntawm German nres aircraft nrog nws txhais taw liab qab, uas ya tawm zoo li ib tug carnivorous piranha thiab chirped:
  - Kev zoo siab mus ib txhis!
  Augustine, ib yam nkaus, tau tsim khoom plig ntawm kev tuag nrog nws txhais ko taw liab qab thiab nws hais tias:
  - Tsoom fwv Soviet ...
  Svetlana kuj cuam tshuam cov khoom tawg, tsoo cov fascist thiab grunted:
  - Lub zog zoo heev!
  Tab sis tom qab ntawd cov Germans tau tawm mus ... Thiab cov ntxhais calmed me ntsis.
  Natasha hais nrog kev luag nyav tu siab:
  - Zoo, kev tsov rog no yuav kav ntev npaum li cas!
  Zoya zoo siab hais tias:
  - Peb tau muaj zog ntau xyoo, tab sis peb tsis muaj hnub nyoog li!
  Cov plaub hau liab Augustine giggled, thiab crushed lub annoying ya nrog nws liab qab ntiv tes:
  - Tau kawg tsis! Tsis txhob laus! Kuv tseem kub npaum li qub!
  Svetlana giggled thiab hais tias:
  - Kev ua tsov ua rog feem ntau ua rau cov ntxhais zoo nkauj. Cov thawj coj tuaj thiab mus, tab sis cov ntxhais tseem hluas!
  Natasha teb nrog lub luag nyav dav:
  - Peb yog rejuvenated - Lavxias teb sab Vajtswv!
  Zoya pom zoo nrog qhov no:
  - Yog, peb tus Vajtswv, Slavic Vajtswv!
  Lub fiery Augustine hu nkauj:
  - Peb nyob ntawm peb txiv lub tebchaws! Lada cov me nyuam yog cov me nyuam zoo! Thiab xyoo ntawm ib tug nees tis, Russia nyob rau hauv lub millennia nyob deb!
  Svetlana luag ntxhi thiab teb tias:
  - Saum ntuj ceeb tsheej lub tswb yuav tawm tsam - nag yuav nchuav torrential! Kuv khiav mus rau kuv thaum yau - lub caij ntuj sov nag raws kuv qab!
  Thiab Natasha khaws nrog kev txaus siab:
  - Qab kuv!
  Thiab cov tub rog tau npuaj lawv liab qab, chiselled ko taw. Lawv yeej muaj peev xwm ua tau tej txuj ci tseem ceeb no. Tsis muaj ib nplooj ntawv tau muab hloov dua tshiab hauv kuv lub neej.
  Ntawm no yog tag nrho tiam ntawm warriors loj hlob tuaj. Twb tau sib ntaus sib tua hauv cov tub rog liab, cov neeg uas tau yug los yuav luag tom qab pib ua tsov rog.
  Ntawm no, piv txwv li, Andreika. Barefoot tus tub hauv luv. Kaum peb xyoos nyob rau hauv tag nrho, tab sis nws yuav sib ntaus li cas? Yog, ib tug me nyuam tub tsis muaj hmoo nyob rau hauv ib txoj kev, uas tsis paub lub ntiaj teb no.
  Natasha hu rau Andreika. Nws ntaus tus pioneer cov plaub hau daj. Saib seb nws zoo li cas, zoo li chocolate. Tus ntxhais muab khoom qab zib rau tus tub. Nws yws yws yws yws tias:
  - Sweet yog phem ...
  Tiamsis nws txawm noj mov lawm. Yog, zoo li ib tug tub. Natasha coj thiab tuav nws txhais tes. Nws tickled tus pioneer lub hardened, plua plav ko taw. Nyob rau hauv teb, nws pib tickle Natashka tus liab qab ib leeg. Zoo siab uas tau kov ib tug tub txhais tes.
  Natasha hais tias:
  - Koj loj hlob Andrey! Yog koj nyob ob peb xyoos ntxiv kuv mam qhia koj.
  Tus tub xav tsis thoob
  -Dab tsi?
  Natasha luag ntxhi.
  - Yuav ua li cas hlub!
  Andrey snorted contemptuously:
  - Kuv twb pom lawm!
  Natasha tuav nws lub taub hau.
  - Qhov koj pom yog tsiaj mating. Thiab kuv yuav qhia koj zoo nkauj thiab zoo siab heev!
  Thaum Lub Yim Hli 1, 1947, cov ntxhais tau pom nyob rau hauv trenches. Lawv tawm tsam Fritz. Ntau lub sij hawm tau dhau mus txij thaum pib ntawm Kev Tsov Rog Loj Loj. Nov yog qhov xwm txheej.
  Natasha tua ntawm Nazis, thiab pov ib lub grenade nrog nws liab qab, chiseled ko taw, hais tias:
  - Rau qhov loj ntawm lub teb chaws communist!
  Ces nws bared nws cov hniav.
  Cov ntxhais sib ntaus sib tua ntawm no, ib txwm yuav luag liab qab. Hnav ris tsho liab xwb, nruj panties, lawv sib ntaus thiab kis tus so ntawm fighters nrog frenzy.
  Thiab lawv raug tua. Thiab lawv tua tau zoo heev. Zoo li snipers thiab warriors ntawm qhov chaw siab tshaj plaws.
  Zoya tua ib yam nkaus. Nws mows cia Nazis thiab chirps:
  - Huag, Kuv Niam thiab tsev neeg zoo!
  Thiab nws pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab. Ib tug ntxhais zoo tshaj plaws.
  Thiab nws cov plaub hau yog xim ntawm nplooj kub.
  Zoya raug tsim txom ib zaug los ntawm Nazis. Ua ntej, lawv coj kuv mus rau lub tsev pheeb suab thiab rub kuv mus rau kuv lub luv luv. Lawv pib hnov, nce nrog lawv txhais tes mus rau hauv qhov chaw rhiab heev. Tom qab ntawd lawv tuav kuv nrog roj hmab hoses. Lawv ntaus kuv ntawm lub hauv siab, thiab ntawm ob sab, thiab ntawm tus ncej puab. Tom ntej no yog lub feem ntau humiliating - raped nrog ib tug roj hmab truncheon. Tab sis qhov kev xav yog mob heev. Nyob rau tib lub sijhawm, nrog rau qhov mob, Zoya tau ntsib orgasm thiab ua tiav. Cov Nazis luag.
  Ces lawv rov raped tus tes-sau kev zoo nkauj nrog ib tug qws, thiab ces lawv lawv tus kheej teem rau nws ... Nees nkaum-tsib cov tub rog, cov tub rog tshaib plab taug kev hla tus ntxhais. Cia tsis yog nkauj xwb, tab sis tseem yog txiv neej. Qhov no yog ob qho tib si zoo siab thiab mob. Xws li mob siab rau. Tshwj xeeb yog raped nyob rau hauv lub thib tsib point.
  Tab sis tsawg kawg lawv tsis raug ntaus. Nws tuaj yeem pom tias Nazis nyiam muaj nws ntawm cov ntsiab lus sib txawv. Lawv tsis tau dai nws. Txog thaum Zoe nws thiaj li khiav tawm. Ua ntej ntawd, los ntawm txoj kev, nws raug coj tawm mus rau hauv qhov txias txias thiab yuav luag liab qab. Tab sis los ntawm lub sijhawm no Zoya twb tau tswj kom tau siv rau qhov txias. Thiab nws khiav tawm hauv nws lub panties xwb. Thiab hais tias nws yog ib tug tub rog ntawm lub siab tshaj plaws liab aerobatics.
  Aurora kuj fights heroically. Mows cia Nazis thiab hu nkauj:
  - Niam, tog, Komsomol! Yuav muaj kev poob siab rau Hitler.
  Thiab tseem yuav ua li cas nws pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab.
  Txhua yam ntawm cov ntxhais yog txias thiab cheeky.
  Thiab Svetlana, ib yam nkaus, yuav coj thiab tsoo. Thiab ua rau Fritz. Thiab nrog cov ntiv taw liab qab nws yuav cog ib lub grenade.
  Thiab roar tib lub sijhawm:
  - Rau qhov ua rau muaj kev tawm tsam ntawm communism!
  Natasha kuj tua, khob tawm cov Nazis thiab hais tias:
  - Los ntawm lub npe ntawm Fatherland, cov neeg dawb huv!
  Thiab ib lub grenade pov nrog cov ntiv taw liab qab tawg ua rau Nazis. Thiab cov ntxhais tau dhau los ua kev zoo siab thiab hu nkauj txhua yam rau lawv tus kheej nrog kev xyiv fab qus.
  Zoya kuj tua nrog qhov tseeb ntawm Robin Hood. Coj hluav taws rau nws tus kheej thiab hu nkauj:
  - Kuv hlub Russia! Lub teb chaws muaj hwj chim! Vim li cas Hitler tsis raug rhuav tshem? kuv tsis nkag siab!
  Thiab nws, ib yam nkaus, nrog nws cov ntiv taw liab qab, yuav coj nws thiab pov cov grenade. Thiab kayuk rau fascists.
  Aurora fucked Fritz. Nws cuam ib tug txiv qaub nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaked:
  - Tab sis Pasaran! Ntse tshuab!
  Thiab Svetlana yuav muab tig. Yuav ua li cas cheb cov Nazis. Yuav ua li cas soak lawv tag nrho thiab squeak:
  - Lub Hwj Chim Loj Kawg Nkaus!
  Thiab nws tseem yuav muab ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab.
  Thiab Natasha kuj yuav tig. Txiav tawm cov fascists. Thiab nws pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab, squeaking:
  - Yog, koj lub npe dawb huv!
  Thiab luag dua. Glittering pearly hniav.
  Thiab ces Zoya succumbs. Nws yuav npog cov fascists ncaj ncees. Thiab nws yuav squeak, pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab:
  - Warrior, coj kev tuag rau txhua tus!
  Thiab dua, nws yuav raug blasted nrog ib tug tuag tawg!
  Thiab ntawm no yog Aurora zoo li lupanet. Thiab tua. Thiab nrog cov ntiv taw liab qab nws yuav xa khoom plig ntawm kev tuag.
  Tom qab ntawd nws chirps:
  - Muaj koob meej rau cov tub rog Lavxias! Lub xub pwg masters!
  Thiab Svetlana, ib yam nkaus, yuav ntaus Nazis. Yuav ua li cas nws mows lawv down, zoo li ib tug kab mob, thiab bounces:
  Kuv yog ib tug tub rog uas yuav tsis hnov qab...
  Thiab dua nrog ib tug liab qab taw, raws li yog hais tias nws twb khiav ntawm cov yeeb ncuab ntawm Russia. Thiab zoo li ib tug grenade cia nws ya.
  Tus ntxhais, ntawm chav kawm, nco ntau heev. Piv txwv li, yuav ua li cas rov qab rau hauv plaub caug-thawj xyoo, Fritz yuam ob tug hluas nkauj khaus khaus mus khawb qhov qhov txias. Thiab cov ntxhais tseem tsis tau tawv heev. Thiab ntawm chav kawm, lawv ob txhais ceg ua ntej tig liab, thiab tom qab ntawd tig xiav los ntawm qhov txias. Thiab nws mob.
  Thiab cov monsters-fascists, nyob rau hauv thiaj li yuav sov so, pib ntaus nrog cov pab pawg ntawm pob taws. Cov ntxhais tsis nco qab lawm. Tom qab ntawd lawv nchuav ob peb lub taub dej khov rau ntawm lawv. Yuav luag nkees.
  Hmoov zoo, cov ntxhais tsis muaj hmoo tau txais los ntawm tus kws kho mob. Lawv tawm los. Thiab txawm tias cov ceg tawv tsis tas yuav tsum tau txiav. Cov ntxhais loj hlob tuaj thiab los ua pawg neeg. Lawv tau ua pauj rau Nazis.
  Tus tub pioneer Alexander Grigorievich tsis tshua muaj hmoo. Nws Nazis, tau ntes, tsis hnav khaub ncaws. Thiab dai rau ntawm ib lub khib thaum txias. Thiab ob txhais taw liab qab ntawm tus pioneer tau nyem rau hauv ib qho thaiv, thiab ib lub pob zeb hnyav ib nrab zaum. Tus me nyuam hawb pob stretched nyob rau hauv lub txias. Thiab nws cov fascists kuj sov nws, nqa ib lub teeb rau lub cev khov kho. Cov no yog cov dab ntawm Nazis.
  Tus tub daig tau peb hnub thiab peb hmo, thiab hnub plaub, nws tsis tuaj yeem ua rau raug tsim txom, nws tuag.
  Cov invaders coj siab phem...
  Komsomol tus tswv cuab Sveta kuj tsis hnav khaub ncaws. Koj muab lub khob loj loj. Sau nrog dej thiab raug Frost. Thiab kom txhua tus neeg nyob hauv tuaj yeem pom yuav ua li cas cov tswv cuab Komsomol khov hauv cov dej khov, cov dej khov nab kuab. ntshai kawg li os.
  Svetlana tua ntawm Nazis thiab ntxhi:
  - Fascism yuav tsis dhau! Lub koob meej rau Russia!
  Natasha kuj tua. Nws raug muab pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab qw:
  - Cia peb tsis txhob dag nyob rau hauv Hitler!
  Zoya lees paub hauv lub suab nrov nrov:
  - Peb yuav tsis pw!
  Thiab tseem qhib hluav taws.
  Thiab ib tug liab qab taw throws ib tug grenade.
  Aurora raug tua. Nrog Nazis, thiab qw.
  - Lub koob meej rau cov Vaj tswv Lavxias!
  Thiab dua nws pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab.
  Thiab Svetlana tua tau raug heev. Thiab qw:
  - Los ntawm lub npe ntawm lub neej hauv ntiaj teb!
  Thiab dua nws pov ib tug grenade yog heev nrog nws txhais taw liab qab.
  Thiab Fritz tsis ua pa.
  Cov ntxhais tau tawm tsam Nazi, thiab hnub tom qab tuaj txog: Lub Yim Hli 2, 1947. Cov beauties repelled qhov kev tawm tsam dua. Peb tua me ntsis, ces frolic nrog cov txiv neej.
  Natashka nco ntsoov yuav ua li cas nyob rau hauv plaub caug-ob xyoo nws taug kev me ntsis raws txoj kev ntawm kev tsov rog tom qab yeeb ncuab kab.
  Muaj ib tug hluas nkauj taw liab qab nyob rau hauv ib tug yooj yim paj rwb tiab. Taug kev tau yooj yim thiab qab ntxiag. Lub caij ntuj sov, wreath yog woven rau hauv Natasha cov plaub hau dawb, me ntsis golden. Pem teb liab qab prick pebbles zoo siab heev. Tus ntxhais ko taw tawv heev, nws tsis mob kiag li. Thiab txawm tias lub raj mis tawg tsis ntshai ntawm pob kws.
  Natashka mus rau nws tus kheej, ua tus saib xyuas. Nws yog ib tug ntxhais zoo nkauj heev, thiab qhov no tuaj yeem siv rau lub tebchaws zoo.
  Yuav ntxias ib tug neeg, mus twist. Plaub caug-ob, txawm li cas los xij, nyuaj rau Russia. Tom qab thawj zaug ua tiav nyob ze Moscow, Leningrad, nyob rau sab qab teb, Red Army pib poob dua.
  Cov tub rog Soviet yeej nyob ze Kharkov thiab ntaus lub boiler. Thiab cov Nazis twb mus rau Voronezh. Tau kawg, qhov no tsis txhawb txoj kev xav. Tus ntxhais, tshwj xeeb tshaj yog thaum sawv ntxov, rho tawm daim ntawv.
  Cov Germans nyuam qhuav tshaj tawm kev ntes ntawm impregnable fortress ntawm Sevastopol. Thiab me ntsis ua ntej, lawv tau tshaj tawm lub caij nplooj zeeg nyob rau hauv teb chaws Africa, kuj ntawm lub unbending citadel ntawm Tolbuk.
  Ntawm no tuaj ib tug hluas nkauj liab qab, stomping nws hardened soles raws ib tug rocky txoj kev thiab xav.
  Dab tsi tuaj yeem yog tom ntej? Cov fascists puas yuav yeej? Tom qab tag nrho, lawv lub zog yog tshwj xeeb heev. Yog, lub siab xav lwj. Tus ntxhais chirped:
  - Stalin nyob hauv kuv lub siab,
  Kom peb tsis paub kev tu siab...
  Qhib qhov rooj rau qhov chaw
  Cov hnub qub ci ntsa iab saum peb!
  Tus ntxhais dheev pom ib tug tub. Ib tug zoo nkauj plaub hau, zoo nkauj me nyuam hnub nyoog txog kaum xyoo. Slender, ntawm chav kawm, tab sis nimble, nyob rau hauv luv, thiab nrog ib tug liab qab torso chocolate los ntawm sunburn.
  Tus tub khiav mus txog Natasha. Nws whistled thiab qw:
  - Fascists dag! Tsis txhob txhawj, peb tseem yuav yeej!
  Tus ntxhais ntawd teb tias:
  - Tau kawg, peb yuav yeej! Nws tsis tuaj yeem ua lwm yam!
  Tus tub nodned thiab hais tias:
  - Natasha, koj paub, tus thawj coj ceeb toom koj tsis txhob mus rau lub zos Novoselovo. Nyob ntawd Fritz teeb tsa ib qho kev tawm tsam.
  Tus ntxhais nodded hauv kev pom zoo.
  - Ua tsaug rau cov lus ceeb toom. Tab sis leej twg yuav xa daim ntawv?
  Tus tub hais tias:
  - Cia kuv. Lawv xyuas txhua tus neeg laus, txawm tias poj niam. Tab sis tus me nyuam tuaj yeem hla dhau.
  Natasha coj ib daim ntawv tawm ntawm nws lub panties thiab muab rau tus tub, tab sis tib lub sij hawm nws nug:
  - Yuav ua li cas yog tias koj ntes tau?
  Tus tub, ntsia ncaj nraim rau hauv nws lub qhov muag, teb tias:
  - Kuv yuav, zoo li Malchish-Kibalchish, tiv kev tsim txom, thiab tuag nrog kuv lub taub hau tuav siab.
  Natasha luag ntxhi. Thiab ces nws ntog. Kuv nco qab tias ob tug tho kev uas muaj kaum ob xyoos raug ntes los ntawm Nazis. Lawv rub tawm cov tub hluas cov khaub ncaws thiab khi lawv txhais tes tom qab nrog hlau thiab coj lawv liab qab thiab taw liab qab mus rau hauv lub iab txias. Tom qab ntawd lawv tau tsav lawv hla cov daus, thiab rov tsav lawv mus rau hauv lub tsev pheeb suab. Lawv tsav tsheb mus txog rau thaum lawv cov escorts khov kom tuag. Cov tho kev tsis xis nyob, tab sis lawv ua siab ntev. Cov tub hluas muaj zog heev.
  Tom qab ntawd, pom tias Frost tsis tau coj cov pioneer, Nazis pib hlawv cov menyuam yaus nrog hluav taws. Thiab lawv tau ua tiav hauv qhov no. Thaum tus executioner siv ib tug liab-kub hlau rau tus me nyuam tub liab qab lub hauv siab, tus me nyuam hais tias:
  Stalin nyob ntev!
  Tom qab ntawd, dav strips ntawm hlau, liab los ntawm tshav kub, tau thov mus rau tus tub liab qab, hardened soles. Tus executioner poj niam nqus tau nrog zoo siab qhov tsw ntawm roasted nqaij los ntawm nws lub qhov ntswg. Tus tho kev rov qw ntxiv tias:
  - ya liab chij hla lub Reichstag!
  Thiab qhia nws tus nplaig. Tom qab ntawd cov Nazis rub tawm lub scrotum nrog liab-kub ntiv tes. Tus tho kev tuag ntawm qhov mob poob siab.
  Yog lawm, cov fascists tau tsim ib qho kev txiav txim tshiab.
  Lawv ua phem thiab lim hiam. Thiab kev tsim txom tau tas li.
  Natasha dua pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab. Scatters Fritz thiab chirps:
  - Thov kom muaj ntuj ceeb tsheej nyob ntiaj teb! Lub Vaj Kaj Siab ntawm Communism, nyob rau hauv uas lub teb chaws ntawm lub Soviets blossoms!
  Zoya tseem tso lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab chirps:
  - Thiab lub yeeb koob yuav los rau hauv ntiaj teb!
  Tom qab ntawd, tus ntxhais muab lub hom phiaj zoo heev. Knocks tawm tw. Thiab bares nws cov hniav dua.
  Thiab ces Augustine hluav taws. Knocks tawm Nazis thiab squeaks:
  - Rau Niam Txiv! Rau Stalin!
  Thiab dua nws pov ib tug grenade nrog nws txhais ko taw liab qab, tawg ua rau cov Nazis. Muaj zog yeej cov tub rog.
  Tsis txhob cia tus yeeb ncuab poob.
  Svetlana kuj cuam tshuam cov grenade nrog nws txhais taw liab qab. Xim cov Nazis thiab squeaks:
  - Muaj koob meej rau peb cov ntxhais Lavxias!
  Thiab yuav ua li cas cov tub rog luag. Tom qab tag nrho, lawv yog cov zoo nkauj uas lawv muaj peev xwm, qhov tseeb, muab tso rau kev sib tw: Mrs. Universe. Lawv ob lub mis thiaj li puv thiab khov rau tib lub sijhawm. Yog li lawv nyiam sib deev nrog txiv neej. Nws yeej excite lawv.
  Tshwj xeeb tshaj yog thaum lub cev groping thiab tseem pinching lub txiv mis.
  Natasha nco qab li cas nws ib zaug tshawb nrhiav los ntawm tub ceev xwm. Nws yog chav kawm tiag tiag. Thaum ib tug txiv neej nrog ib tug paw plaub nkag mus rau hauv koj lub tsev menyuam nrog nws cov ntiv tes. Yuav ua li cas wildly exciting thiab qab ntxiag.
  Ces Natasha tua lawv tag nrho. Yuav ua li cas ntxiv rau tub ceev xwm? Tab sis tus uas xav tias nws, nws kuj raped, khi rau lub rooj ntev zaum. Zoo kawg li rape txiv neej.
  Tom qab ntawd, Natasha hlawv ib lub hnub qub tsib taw rau ntawm lub hauv pliaj ntawm lub fascist accomplice nrog ib tug liab-kub hlau. Qhov no yog li cas cov Nazis yuav tsum tau nrog
  Cov ntxhais tau cuam tshuam thiab pib rhuav tshem Nazis.
  Lawv threshing lub nias Fritz. Thiab tuav tawm xws li frantic thiab infernal nres.
  Natasha hu nkauj nrog, txiav tawm cov Nazis;
  - Cov ntxhais xav tau ntau heev! Koj tus tswv nyob qhov twg!
  Yog lawm, tau ntau tshaj ob xyoos tam sim no Tub Rog Liab tsis muaj lub tank sib npaug rau Nazis, thiab nws tsis tau zoo dua. Ntawm qhov tsis sib xws, Nazis tab tom nias Red Army.
  Zoya tweeted:
  - Thov kom peb Leej Niam nyob ntawm qhov chaw taug kev!
  Thiab nrog ib tug liab qab taw yuav tso ib tug txiv qaub. Xws li tus ntxhais greyhound.
  Augustine raug rho tawm haujlwm ntawm tus yeeb ncuab, hissed;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Peb xav Stalin!
  Thiab nws yuav pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab.
  Svetlana, tua, txuas ntxiv:
  - Yog li ntawd lawv tsis tuaj yeem rhuav tshem peb, sawv ntawm tus tswv ntawm lub ntiaj teb!
  Thiab dua lub grenade pov los ntawm txhais taw liab qab ntawm tus ntxhais yoov.
  Natasha mowed cia ob peb kab thiab tshaj tawm:
  - Thiab rhuav Adolf!
  Cov ntxhais tseem tsis tau tso lub sijhawm los kov yeej Nazis. Lub yim hli ntuj 3, 1947, kev sib ntaus sib tua tau nyob rau hauv tag nrho viav vias.
  Nyob rau tib lub sijhawm, cov Nazis sim txiav tawm ntawm lawv lub hauv paus rau cov tub rog Soviet uas tsis muaj sijhawm los tawm tsam dhau Don. Hauv dab tsi, ntawm lwm yam, lawv txawm ua tiav me ntsis.
  Gerda thiab nws cov neeg ua haujlwm tank, raws li ib txwm muaj, yog nyob rau pem hauv ntej ntawm kev tawm tsam.
  Cov ntxhais hauv panties thiab khau khiab. Lawv tua lawv tus kheej thiab sib ntaus sib tua.
  Muaj ob lub tsheb rau plaub tus tub rog. Compact thiab xis heev, pyramidal.
  Gerda, siv nws cov ntiv taw liab qab, nias lub joystick thiab tua. Thiab nws hits zoo nkauj. Tshem tawm lub turret ntawm lub Soviet tank.
  Ces nws hais tias:
  - Kuv yog terminator nrog cov plaub hau xim daj!
  Thiab nws luag furiously ... Twitches nws tus kheej zoo li ib tug menyuam roj hmab.
  Charlotte tua ib yam nkaus. Zoo heev hits thiab roars:
  - Thiab tus poj Reich, peb tau hais tsis yog los ntawm drift!
  Thiab nrog ib tug liab qab taw, yuav ua li cas thawb.
  Lub Yim Hli 4 tuaj txog, lub sijhawm no yog hnub kub tshaj plaws ntawm lub caij ntuj sov. German tso tsheb hlau luam tawm tsam ntawm qhov khoov ntawm Don. Kev sib ntaus los kuj raging hauv Sukhumi. puv ntshav thiab kev puas tsuaj. Thiab cov neeg vwm tsis tuaj yeem tig rov qab.
  Charlotte thiab Gerda liab qab hauv lub tank. Tsuas yog nyias panties tseem nyob ntawm lawv.
  Thiab cov ntxhais tab tom tua, tawg los ntawm peb caug-plaub tso tsheb hlau luam sim tawg mus rau lawv, uas yog rushing zoo li dev vwm. Thiab txawm tias cov dev no, cia peb hais kom txias. Thiab txhua leej txhua tus yog smashed thiab dissected.
  Koj tsuas yog tsis tuaj yeem nyob ze lawv.
  Thiab cov tub rog yog nruj heev.
  . QHOV #11
  Lub yim hli ntuj 1955. Cov ntxhais zoo nkauj tawm tsam Nazis. Cov Germans tab tom nias rau Voronezh. Cov Nazis tab tom sim nias cov neeg Lavxias.
  Natashka tua, txiav tawm hauv qib. Thiab nws pov ib tug grenade nrog nws txhais ko taw liab qab, tawg rau cov yeeb ncuab:
  - Txhua yam yuav zoo heev!
  Zoya kuj tseem muab kev sib tsoo rau Nazis. Mowed lub Fritz. Thiab pov cov txiv qaub nrog taw liab qab.
  Tus ntxhais qw:
  - Nws yog hyper!
  Ntawm no nws kuj coj Augustine, thiab nplawm cov Nazis. Thiab nws kuj tau muab lub zog tuag nrog nws txhais taw liab qab.
  Tus ntxhais chirped:
  Cia peb tsoo Hitler!
  Tom qab ntawd Svetlana coj thiab pov lub foob pob hluav taws nrog nws cov ntiv taw liab qab. Cov ntxhais coj thiab rhuav tshem Nazis, hu nkauj:
  - Zoo heev!
  Natasha aggressively hais tias:
  Peb yog super fighters!
  Thiab dua nws pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab. Qhov ntawd zoo nkauj heev.
  Zoya tau ua haujlwm zoo ntawm no. Ces ib tug liab qab taw, ib tug zoo nkauj heev ntxhais, pov nws, thiab yeej cov Nazis:
  - Peb yuav txias heev!
  Tom qab ntawd tus ntxhais fiery Augustina coj nws thiab zoo nkauj heev ua pov nrog nws cov ntiv taw liab qab, ua rau cov Nazis tawg mus rau txhua qhov chaw:
  Peb txhua tus yog supergirls!
  Tom qab ntawd Svetlana yog ib tug hluas nkauj zoo nkauj heev, thiab xws li ib tug blonde, nrog ob txhais taw liab qab flashing grenades. Thiab tus ntxhais coj thiab dov tawm Fritz, ib tug ntxhais zoo nkauj heev.
  Ntxhais hauv panties. Thiab nws cooed:
  - Cov ntxhais txawv! Thiab liab heev!
  Cov ntxhais feem ntau yog txias heev, thiab ib txwm tsis muaj taw.
  Svetlana, piv txwv li, tau khiav ntawm ko taw liab qab thoob plaws hauv tsov rog. Thiab nyob rau hauv plaub caug-thawj xyoo nws tsiv los ntawm lub hav zoov. Nws tsis yog thawj zaug rau nws. Nws ua hauj lwm nyob rau hauv ib tug me nyuam, ua hauj lwm colony barefoot, thiab nyob rau hauv lub teeb nyob rau hauv tsev lojcuj hnav ris tsho kom txog rau thaum lub Frost. Tom qab ntawd, tus hluas nkauj txawm khiav los ntawm txhais taw liab qab. Yog li ntawd, Augustine nyob rau hauv lub colony. Nyob ntawd, cov ntxhais muaj peev xwm ua hauj lwm yuav luag liab qab nyob rau hauv hnyav Siberian Frost.
  Thiab nws tsis ntshai lawv. Thiab nws yog qhov zoo npaum li cas rau cov ntxhais kom khiav tawm ntawm cov daus hauv cov daus. Thiab cov pob taws liab qab ntawd tau tom los ntawm Frost. Tsis txaus ntshai. Cov leeg liab qab yog npog nrog pob kws, thiab cov ntxhais tsis raug mob, los ntawm cov dej khov nab kuab.
  Lawv zoo nkauj heev. Cov ntxhais liab qab khiav thiab ua haujlwm nrog axes.
  Cov ntxhais ua tau haujlwm zoo heev.
  Cov ntxhais vwm heev. Ib zaug ntxiv lawv pov grenades nrog lawv cov ntiv taw liab qab.
  Thiab smashed los ntawm Nazis. Cov tub rog txias heev, kuv yuav tsum hais.
  Cov ntxhais pov lawv txhais taw liab qab ntawm tus yeeb ncuab.
  Natasha tua tau raug heev ntawm Nazis.
  Thiab smashed ntau Fritz.
  Tus hluas nkauj zoo nkauj heev ... Thiab liab qab thiab zoo nkauj Natasha, txhoj puab heev.
  Tab sis rau ib tug hluas nkauj nws yog tsim nyog los rhuav tshem dab tsi yog nthuav.
  Ntawm no Oleg Rybachenko thiab Margaret Magnitnaya pib sib ntaus.
  Tus tub thiab tus ntxhais tsoo cov Germans.
  Oleg Rybachenko zoo li ib tug me nyuam tub ntawm kaum ib. Thiab tsoo cov Nazis. Los yog cov uas zoo li fascists.
  Tus me nyuam tub rub nws txhais taw liab qab ntawm Fritz. Crushed thiab yeej.
  Thiab muab tig.
  Thiab Margarita heev thrashed uas me ntsis squinted Fritz.
  Thiab crushed cov Germans. Thiab tus ntxhais sib ntaus zoo nkauj heev.
  Thiab nws muab nws txhais taw liab qab zoo nkauj heev. Thiab tsoo tus yeeb ncuab.
  Margarita tua cov Germans hnyav heev.
  Cov Nazis tau nrawm nrawm heev.
  Margarita, heev crushing tus yeeb ncuab.
  Ob txhais taw liab qab ntawm tus ntxhais thiaj li tsoo tus txha nraub qaum ntawm Nazis zoo nkauj heev.
  Cov ntxhais ua nruj heev.
  Thiab lub battalion mus tom qab hais mav. Cov ntxhais hauv panties, thiab zoo nkauj heev. Tawm tsam cov Germans, thiab mob siab rau heev.
  Lawv ob lub mis liab qab nrog ruby txiv mis yog co. Thiab cov ntxhais sib ntaus nrog siab heev. Lawv tsoo cov Germans. Thiab cov tub rog Nazi muab rau hauv.
  Thiab tam sim no cov Germans tab tom pib rov qab mus.
  Veronica pov ib lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws tsoo cov tub rog, thiab squeaked:
  - Kev hlub yog txoj sia!
  Victoria tau muab lub hom phiaj zoo. Nws txiav tawm cov yeeb ncuab. Thiab cuam ib tug grenade nrog nws ob txhais taw liab qab.
  Thiab ces nws chirped:
  - Peb Leej Txiv tau koob meej!
  Ntawm no Juliana yog ib tug ntxhais zoo nkauj heev, thiab tus thawj coj tus poj niam, thaum nws siv thiab tso lub grenade thiab cooes:
  - Genius Express!
  Thiab tom qab ntawd cov plaub hau liab Anna. Hluas nkauj zoo nkauj heev. Kuv crumpled Fritz, soaked lawv. Thiab ib tug grenade ya nrog taw liab qab. Thiab tawg tawm tsam.
  Ces nws chirped:
  - Dawb Huv Russia ntawm Tsar Joseph Stalin!
  Thiab tus ntxhais winks nrog nws lub qhov muag sapphire. Thiab liab qab nws fangs.
  Thiab tom qab ntawd lub Olympics: ib tug hluas nkauj hero tso ib pawg ntawm grenades nrog nws txhais taw liab qab.
  Thiab kis nyob rau hauv tag nrho cov lus qhia ntawm cov ntshav dej nrog cov Nazis.
  Tom qab tag nrho, ib pab tub rog ntawm cov ntxhais liab qab-legged, luv luv, yog nyob rau pem hauv ntej ntawm kev tawm tsam thiab knocks tawm cov Germans.
  Cov ntxhais tua raug heev, tab sis lawv tsis raug kev txom nyem. Thaum ib tug hluas nkauj liab qab thiab hnav tsuas yog panties, nws yog xyaum invulnerable. Thiab nws yog ib qho nyuaj heev los tuav ntawm.
  Yog li ntawd, cov Germans tsis ntaus cov ntxhais, tsis muaj lub plhaub, los yog nrog ib tug mos txwv, los yog nrog ib tug tawg. Yog li cas? Sib ntaus sib tua!
  Veronica tua nws tus kheej. Nws ntaus tus yeeb ncuab, thiab pov ib tug grenade nrog ib tug liab qab ko taw, thiab chirps:
  - Nws yuav yog qhov kev ua si txias heev!
  Thiab Victoria yog ib tug tub rog tub rog. Thaum nws co nws lub hauv siab liab qab, thiab emits ib qho zoo li xob laim nrog nws cov txiv mis liab liab. Thiab ces ib tug liab qab taw pov ib tug grenade.
  Txhaum cov qeb ntawm cov neeg tawm tsam.
  Tus ntxhais qw rau saum nws lub ntsws:
  - Kuv yog supergirl!
  Thiab bares nws cov hniav.
  Thiab ces Julian. Kuj yog ib tug hluas nkauj uas tsis tshua muaj kev zoo nkauj. Yuav ua li cas tuav ntawm Nazis. Ntau qhov tseeb, tsis yog los ntawm Nazis, tab sis los ntawm Germans, uas, txawm li cas los xij, ua tsov rog nrog Russia lossis USSR.
  Thiab ntawm lub zwm txwv yog tsar thiab tus thawj tswj hwm, uas tau los ua tus huab tais ntawm lub tebchaws Soviet. Thiab nws yog qhov zoo los pom zoo. Thiab lub sij hawm yuav los txog thaum lub USSR yuav muab ntau lub tsho tiv no ntawm caj npab ntawm Soviet koom pheej.
  Yuliana pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab chirped:
  - Cia muaj Stalin nyob rau hauv Soviet Russia - lub teeb!
  Nws winked nws ob lub qhov muag sapphire.
  Thiab ces Anna, tus tsiaj nyaum plaub hau liab, tab tom sib ntaus. Thiab nws tua tau zoo heev thiab.
  Thiab baring nws cov hniav, nws hais tias:
  - Cia muaj lub vaj kaj siab nyob hauv ntiaj teb!
  Thiab Olympias tau tsim ib lub txiv qaub nrog ib txhais taw liab qab. Scattered tw thiab squeaked:
  - Lub koob meej rau Tsar thiab Fatherland!
  Hitler cov tso tsheb hlau luam tuaj yeem ntes qhov khoov ntawm Don, thiab tig mus rau sab qab teb sab hnub poob, txuas ntxiv mus raws tus dej. Lub Nazi nce qib tau ua tiav.
  Kev teeb tsa ntawm sab xub ntiag yog nyob rau hauv lawv qhov kev pom zoo thiab nws nyuaj rau kev hloov pauv kev txhawb nqa rau Red Army hauv German foob pob.
  Tsis tas li ntawd, lub dav hlau disk ntawm Thib Peb Reich, uas yog invulnerable kiag li, tau los ua ib tug zoo heev riam phom, thiab rammed Soviet tsheb nrog ib tug laminar dav hlau.
  Nws yog tshwj xeeb tshaj yog zoo vim hais tias ntawm lub loj loj ceev ntawm ya saucers. Nws tuaj yeem ntes tau yuav luag txhua lub dav hlau Soviet.
  Cov ntxhais zoo nkauj Gertrude thiab Eva mus yos hav zoov rau Soviet tsheb ntawm lub diskette.
  Ntawm no, tshwj xeeb tshaj yog, ob tug Yak-11 fighters tawm tsam, thiab cia lawv flattened.
  Cov no yog cov ntxhais, lawv tsis sawv ntawm sab xis.
  Gertrude nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab chirped:
  - Cov vajtswv German yog cov muaj zog tshaj plaws hauv ntiaj teb!
  Eva kuj tswj tau lub joystick nrog kev pab ntawm nws cov ntiv taw liab qab thiab, baring nws cov hniav, roared:
  Peb mam li ntub tag nrho cov yeeb ncuab hauv chav dej!
  Tus ntxhais tseem yog ib yam. Piv txwv li, ntawm no kuv coj ib tug tho kev. Nws rub tawm tus tub lub khaub ncaws thiab fastened rau aspen nrog hlau. Tom qab ntawd nws pib cauterize lub cev ntawm tus pioneer nrog liab-kub poker ntawm ceg txheem ntseeg. Pib nrog lub plab, ces tsiv mus rau hauv siab. Tsis quav ntsej tus tub lub luj taws.
  Thaum lub poker txias, tus ntxhais sov nws dua, thiab Gertrude cuam tshuam twigs.
  Tom qab ntawd lawv hloov, thiab tus pioneer tau kib los ntawm nws tus khub. Tus neeg hais plaub hau daj Gertrude kuj hlawv tus tub sab plhu. Nyob rau hauv luv luv, tsis yog ib tug tag nrho strip ntawm daim tawv nqaij twb tshuav nrog tus pioneer.
  Ces lawv txawm muab hluav taws kub hnyiab rau tus tub ntawd, muab ntsev, thiab pib noj.
  Cov nqaij yog muaj kua, lean.
  Eve, devouring tus tub, hais tias:
  - Koj yuav tsis tau txais calories ntxiv ntawm cov zaub mov zoo li no.
  Gertrude, licking nws ntiv tes, pom zoo:
  Yog, nws yog nqaij zoo. Tus tub yog nyias, wiry, lean. Qhov no zoo noj.
  Cov ntxhais zoo siab noj lawv cov tho kev. Ob tug German ntxiv los ze. Koom lub tsiab peb caug. Literal cannibalism. Thiab yog li cua, nrog seasoning noj ib tug me nyuam tub.
  Ib tug poj niam German, Frida, hais tias:
  - Peb ua cas boil ib tug poj niam cev xeeb tub. Thiab ces lawv noj tus me nyuam hauv plab. Nws qab heev!
  Thiab cov ntxhais tawg tawm luag. Kev tsim txom thiab kev ua noj ua haus, yog qhov txias!
  Lawv tsuas, tsis muaj kev ntxub ntxaug, txiav ib yam dab tsi rau tus tub thiab txhua qhov me me tawm ntawm ib qho me me.
  Tom qab ntawd, cov tub rog kuj haus cawv txiv hmab - tov nrog aviation cawv. Lawv noj cov nqaij muaj kua.
  Ces cov tub rog seev cev me ntsis. Tom qab ntawd tuaj ob peb ntxiv kev zoo nkauj hauv tib lub panties. Lawv pib noj tus tub. Lawv txiav nws lub siab me me rau hauv ob peb daim. Thiab lawv noj thiab.
  Tom qab ntawd lawv coj nws thiab khiav tsis tau taw hla lub coals. Lawv dhia, lawv dhia. Tom qab ntawd lawv maj nrawm mus rau qhov ze tshaj plaws. Nyob ntawd lawv tawm tsam cov txiv neej, sib raug zoo nrog lawv zoo li tsiaj. Thiab nws zoo heev.
  Cov poj niam mas txhoj puab heev.
  Thiab tam sim no ob tug ntxhais tab tom caum lub dav hlau Soviet. Lawv ram Tu-4, ua rau cov foob pob hauv nws lub plab tawg. Thiab txhua leej txhua tus tsis nres luag. Cov ntxhais zoo nkauj.
  Thiab yuav ua li cas lawv nias cov ntiv tes liab qab ntawm cov nyees khawm ntawm lub joystick. Xws li charming beauties. Lawv muaj lub zog ntawm kev npau taws thiab nplaim taws ntawm kev mob siab rau. Thiab cov ntxhais liab qab muab kev ntseeg siab rau kev yeej.
  Cov ntxhais phem tiag tiag tua cov dav hlau Soviet.
  Gertrude nug Eva nrog luag nyav:
  - Koj puas xav tias phau Vajlugkub yog Vajtswv txoj lus?
  Tus ntxhais teb nrog luag:
  - Tsis yog!
  Gertrude nug nrog pom tseeb surprise:
  - Thiab yog vim li cas?
  Eve hais emphatically:
  - Vim lub ntuj khov! Zoo li daim iav!
  Thiab cov ntxhais luag. Nws saib lom zem heev.
  Gertrude logically hais tias:
  Tiamsis tseem muaj Vajtswv!
  Eva pom zoo:
  - Muaj Adolf Hitler thiab nws tus yaj saub!
  Thiab dua cov tub rog tau tawg tawm luag. Lawv lom zem heev thiab txawm tsis ruam kiag li.
  Thiab lawv nyiam sib ntaus sib tua. Auj, thiab rape txiv neej ib yam nkaus. Nov yog lawv motto....
  Gertrude, tua lub dav hlau Soviet, squeaked:
  - Kuv lub teb chaws! Kuv yuav tua sawv daws rau nej!
  Eva nrog luag ntxhi hais tias:
  - kuv kuj!
  Thiab sparkle nrog sapphire ob lub qhov muag. Cov tub rog no txias. Thiab tsis ruam kiag li.
  Los yog tej zaum phem...Thiab siab phem heev. Ntawm no lawv tsim txom ib tug poj niam ntawm peb caug thiab nws tus tub ntawm kaum ob - txawm tsis yog ib tug tho kev.
  Nkawd dai nkawd ob leeg rau ntawm ib lub khib. Thiab qhov hluav taws kub tau taws hauv qab taw. Tsis tas li ntawd, kom koj tuaj yeem txo qhov kub, tab sis koj cov txheeb ze yuav mus rau qhov hluav taws kub.
  Txawm tus tub lub luj taws yuav kib, ces cov ntxhais.
  Thiab tus poj niam raug mob ntawm lub hlwb thiab lub cev. Niam ob lub mis kuj raug hlawv.
  Yog lawm, lawv raug tsim txom hnyav heev. Cov ntxhais nyiam hluav taws.
  Piv txwv li, cov tub hluas nyiam tsim txom. Txawm yog cov dawb huv kiag li.
  Cia li muab lawv hlawv...
  Los yog dipped nyob rau hauv acid ... Lwm txoj kev tsim txom. Flog tus pioneer nrog ib tug liab-kub hlau, thiab ces smear nws nrog quav nyab. Qhov no yog ob qho tib si mob thiab humiliating.
  Cov pioneers kuj tau nchuav nrog corbit thiab txiv qaub. Zoo, cov fiends-terminator ntxhais.
  Eva ntaus peb lub tsheb Soviet thiab hais tias:
  - Ntawm no peb tsim txom tib neeg ... Thiab nws txias!
  Gertrude, baring nws cov hniav, hais tias:
  - Nws yog qhov zoo tshwj xeeb los tsim ib tug me nyuam!
  Eva pom zoo:
  - Zoo heev! Tab sis nws kuj zoo rau tsim txom ib tug ntxhais!
  Cov tub rog zoo siab heev nyob ntawm no.
  Gertrude tsoo plaub lub dav hlau Lavxias thiab squeaked:
  - Thiab nws yuav zoo rau peb!
  Thiab nws qhia nws tus nplaig.
  Cov ntxhais feem ntau zoo nkauj heev nyob rau hauv tsos thiab npau taws sab hauv. Ib qho kev tsim txom uas cov neeg zoo nkauj tau siv yog. Ntawm no, piv txwv li, koj dai ib tug pioneer los ntawm nws ob txhais taw mus rau lub qab nthab, thiab muab ib tug saw rau nws ob txhais tes. Thiab koj tau txais hluav taws xob. Tus pioneer yuav tsum nqa nws nrog kev pab los ntawm ib lub xovxwm. Kom cov leeg tsis txhob tawg.
  Thiab tom qab ntawd tsis muaj zog txaus thiab rov ntaus nrog tam sim no.
  Cov ntxhais kuj nyiam thaum cov tub hluas tig lub log. Lawv qeeb zog me ntsis, yog li lawv raug ntaus nrog tam sim no. Txaus siab heev.
  Eva nug nws tus kheej:
  - Dab ntxwg nyoog puas muaj?
  Gertrude teb nrog luag ntxhi:
  - Txawm li cas los xij - nws yog dab ntxwg nyoog - nws yog peb!
  Thiab ob leeg nyiag raws li lawv thov. Thiab lub ntsej muag yuav qhia.
  Cov ntxhais yuav tsum tawm tsam lub davhlau ntawm German nres aircraft. Cov tub rog plaub hau daj tau pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab. Thiab tua tus German XE-377. Ces nws chirped:
  - Qhov tseeb kuv muaj - relentless!
  Zoya kuj raug pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab, thiab squeaked:
  - Los ntawm Rod! Thiab muaj koob meej rau Russia!
  Ces tus ntxhais raug rho tawm haujlwm.
  Thiab ces cov plaub hau liab Augustine kuj nailed. Nws yog ib tug ntxhais ntse heev. Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws launched ib tug txiv qaub. Poob lub dav hlau tua German.
  Nws tawg rau saum huab cua tom qab raug ntaus. Thiab flaming khib nyiab pib poob rau hauv av.
  Svetlana tua nws bazooka thiab. Nws coj tus ceev ceev, dav hlau nres aircraft ntawm peb Reich. Thiab chirped:
  - Rau lub yeeb koob ntawm lub Great Lavxias teb sab av!
  Tom qab ntawd, tus hluas nkauj ob txhais taw liab qab dua ib tug tua neeg grenade. Thiab yog heev.
  Natasha kuj tsis nco. Nws co nws ob lub mis liab qab, flashed nws liab liab txiv mis thiab squeaked:
  - Lub teb chaws loj! Peb yog cov tim tswv!
  Thiab qhov kev zoo nkauj tau pom nws tus nplaig ntev. Thiab yog li mobile!
  Zoya kuj luag ntxhi ntxhib ntxhib los mos, thiab hais tias:
  - Tus yeeb ncuab yuav tsis dhau! Russia yuav demolished ...
  Cov ntiv tes liab qab ntawm chiseled ob txhais ceg yog heev pov ib tug tuag taus grenade.
  Thiab tom qab ntawd tus npau taws uas Augustine tau pib pov khoom plig ntawm kev tuag. Ib tug ntxhais nrog lub siab loj thiab ntev ceg.
  Lub grenade pov los ntawm pob taws liab qab yoov. Thiab los ntawm kev tawm tsam aircraft tsuas yog fiery tsuag.
  Thiab ces Svetlana ... Ib yam li ib tug liab qab taw, nws yuav tso, thiab tsoo lub Fritz.
  Los ntawm lub dav hlau, tsuas yog tawg, hlawv tseem.
  Gerda thiab Charlotte hauv lub tank liab kub, liab qab tag nrho hauv lawv cov luv, tau tawm tsam. Soviet tanks counterattacked.
  Gerda raug rho tawm haujlwm ntawm lub tsheb Soviet thiab tsoo lub tsho tiv no. Nws coj nws thiab hu nkauj:
  - Kuv yog dab ntxwg nyoog tus ntxhais!
  Charlotte tsoo los ntawm kev tiv thaiv ntawm T-54 thiab ntxiv:
  - Kuv tuaj yeem kov yeej txhua yam!
  German siab siab cannon yog ib qho cuab yeej siv tau zoo heev. Nws muaj peev xwm nkag tau los ntawm qhov deb heev, thiab ua tau zoo dua qub Soviet 100mm ntawm T-54. Ntxiv mus, cov tsheb Lavxias tsis nkag mus rau qhov tseeb German AG-50 U, ntawm txhua lub kaum ntse ntse. Tsuas yog super-hnyav ISs tuaj yeem ua teeb meem rau Fritz. Tab sis qhov tseeb ntawm qhov teeb meem yog Isov yog qhov me me, thiab lub tshuab raws li T-54. Thiab koj tsis tuaj yeem tawm tsam nws.
  Gerda nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv tes liab qab ntawm ob txhais ceg zoo nkauj. Punches ib lub tsheb Lavxias teb sab thiab squeaks:
  - Kuv yog huab tais uas Superman!
  Thiab tus tub rog qhia ib tug ntev, liab tus nplaig.
  Charlotte hluav taws thiab. Thiab zoo heev. Thiab tua nws tus kheej, nrog kev npau taws ntawm ib tug loj panther.
  Thiab nws kuj nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab.
  Thiab xuav rau nws tus kheej:
  - Kuv yog tus loj super class fighter!
  Tsis tas li ntawd, Gerda twb raug tua. Ntshav liab ntshav. Txawm tias tus poj niam nws tus kheej yog temperamental. Piv txwv li, nws ntsia ntsoov ib tug tswv cuab Komsomol rau ntawm tsob ntoo ntoo. Nws tus kheej tsav cov ntsia hlau rau hauv nws txhais tes thiab taw. Nws muab hluav taws rau nws lub hauv siab liab qab, thiab tom qab ntawd nrog cov ntiv taw liab liab, ua rau nws cov ntiv taw tawg.
  Thiab tam sim no Gerda yog nrov:
  - Peb yog hma dawb thiab tsis paub kev hlub tshua rau leej twg!
  Thiab dua, kev zoo nkauj tua tau raug heev. Thiab punches tus yeeb ncuab. Xws li ib tug zoo nkauj xim daj. Tsis ntev nws yuav tsis ua li ntawd. Ib zaug ntxiv, lub tsheb Lavxias tau tsoo los ntawm qhov deb. Muaj peev xwm ntaus. Thiab ob puas millimeters armor yuav tsis nres nws.
  Charlotte kuj tua thiab squeaks:
  - Kuv yog tus huab tais siab! Kuv yuav nplawm nej txhua tus!
  Thiab nrog cov ntiv taw liab qab, nws nias lub khawm joystick. Cov plaub hau liab uas nws-dab ntxwg nyoog tsim txom cov pioneer nag hmo. Nws ntaus tus tub nrog bunches ntawm nettles. Tom qab ntawd kuv nchuav cov hlwv nrog ntsev. Tom qab ntawd nws coj lub teeb dua. Cov nplaim hluav taws liab ua rau pom tus menyuam pob taws. Ntawm no yog ib tug redhead! Nws qias neeg npaum li cas. Tsuas yog ib tug tsiaj me me xwb, tsim txom txhua tus tsis muaj kev khuv leej thiab tsis muaj zog!
  Txawm li cas los xij, cov ntxhais Soviet teb cov Nazis.
  Warriors coj lawv tus kheej hluav taws. Lawv yog cov ntshav txias thiab suav.
  Natasha pov ib lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab. Mercenaries tau tawg mus rau txhua qhov chaw.
  Natasha hais tias:
  - Txhua yam ua tsis tau tuaj yeem tshwm sim nrog peb!
  Zoya, ib yam nkaus, nrog nws cov ntiv taw liab qab, cia nyob rau hauv ib lub txiv qaub. Ua rau Nazis tawg thiab squeaked:
  - Yog, Kuv Niam yog qhov dawb huv tshaj plaws!
  Thiab tus hluas nkauj winked.
  Thiab ces lub fiery Augustine succumbed rau Nazis nrog nws txhais taw liab qab. Scatters lawv nyob rau hauv txawv thiab deb heev cov lus qhia. Thiab chirps:
  - Kuv yog tus paub txog kev tuag!
  Thiab Svetlana xa ib lub grenade nrog nws pob taws liab qab. Cov Nazis ya mus rau txhua qhov chaw. Lawv tuag yam tsis muaj kev cia siab txog txoj kev cawm seej me ntsis. Thiab cov ntxhais zoo nkauj npaum li cas.
  Svetlana muab tig thiab hu nkauj:
  - Nov yog kuv qhov kev sib ntaus tshiab! Kuv yuav nrog koj mus!
  Ntawm no ib lub tank muaj zog German nce los ntawm cov ruins. Hauv qhov no, AG-100. Cov dab zoo li no tsis yooj yim kiag li. Tab sis cov ntxhais Lavxias tau npaj rau kev sib ntaus sib tua.
  Thiab heev aptly lawv yeej los ntawm ib tug bazooka. Cov Nazi muaj ib lub cev, yog li ntawd lawv coj nws thiab rumble nws. Nws yog feem ntau zoo kawg nkaus.
  Natasha qw aggressively:
  - Cia muaj ntuj ceeb tsheej nyob ntiaj teb!
  Thiab dua lub grenade pov los ntawm nws txhais taw liab qab yoov. Qhov khoom plig tuag ntawm kev rhuav tshem.
  Thiab ces Zoya yuav coj nws thiab ntaus Nazis. Yuav ua li cas nws pov thiab tsoo lawv. Thiab ib tug heev belligerent.
  Thiab nrog cov ntiv taw liab qab, yuav ua li cas ntsia pomegranates. Thiab tau txais cov Nazis ntawm lub horns.
  Thiab Augustine tseem tab tom khawb ntawm Nazis. Thiab nws pob taws liab qab, raws li ib txwm muaj, yog nyob rau hauv kev lag luam.
  Nws tawg cov Nazis zoo li kab laum nyob rau hauv cov ces kaum. Thiab nws cooed:
  - Kuv yog redhead!
  Thiab tom qab ntawd Svetlana, ib yam nkaus, thaum nws coj nws, thiab ntaus ntawm Nazis. Nws crumbles rau hauv ntshav minced nqaij, thiab squeaks nrog qus fury:
  - Kuv yog ib tug hluas nkauj ruthless!
  Qhov kev sib tw tawg. Kev sib ntaus sib tua nyob rau hauv tag nrho viav vias dua, thiab Fritz tab tom yuav cua daj cua dub Voronezh.
  Natasha muab tig. Ib tug grenade pov nrog ib tug liab qab ko taw yoov. Tua cov Nazis, thiab scatters tw.
  Ces nws roar deafeningly:
  - Kuv yog pojniam plaub hau daj uas yuav rhuav tshem txhua tus!
  Zoya kuj tau hais nyob rau hauv ib txoj kev qub heev, txiav cov Nazis:
  - Thiab zib mu blondes txias.
  Thiab ib tug grenade ya los ntawm ib tug liab qab ko taw, thiab crushes txhua leej txhua tus.
  Thiab ces Augustine tua. Thiab yog heev. Tua cov Nazis thiab chirps saum nws lub ntsws:
  - Kuv yog ib tug ntxhais super.
  Thiab cov ntiv taw liab qab ntawm ob txhais ceg kuj aptly pov ib tug grenade.
  Yog li Svetlana tso nws cov khaub ncaws. Tore cov Nazis rau daim nrog kab no. Thiab chirped:
  - Kuv yog tus chij dawb huv Motherland!
  Thiab dua ib tug txiv qaub yog pov nrog ib tug liab qab ko taw.
  Cov ntxhais sib ntaus sib tua. Lawv sib ntaus zoo li tus phab ej tiag tiag. Lawv tag nrho ntawm invincibility.
  Natashka tua nws tus kheej, thiab ua rau cov tub rog mercenary nrog txhuas. Thiab nws tsis ntshai tanks lossis missiles.
  Txawm hais tias ballistic warheads ya ntawm no. Yog, npau taws heev, thiab xav tau, muaj peev xwm ua tau txhua yam!
  Thiab ib tug grenade ya los ntawm ib tug liab qab ko taw. Thiab nrog rau nws, kev puas tsuaj yog brewing thiab annihilation.
  Zoya kuj muab tig. Mows tawm Fritz. Nws liab qab nws cov hniav, uas yog xim ntawm pearls, thiab luag:
  - Kuv muaj ib tug poj niam ua super!
  Thiab nws grins ntawm cov hniav tsuas yog tuag taus.
  Thiab Augustine kuj rhuav tshem cov yeeb ncuab. Thiab mows tsis muaj teeb meem. Thiab cov ntiv tes liab qab tso lub grenade tshiab.
  Thiab tus ntxhais luag:
  - Kuv mam li noj koj txhua tus!
  Thiab ces Svetlana hluav taws kub siab heev. Thiab nws muaj zog heev. Mowed down opponents. Thiab ib tug zoo- aimed grenade, nrog ib tug tuag txhaws, twb launched nrog ib tug liab qab.
  Hluas nkauj nrov:
  - Fascists zaj tuag!
  Thiab dua ib smirk. Plaub tug ntxhais yuav pom tseeb yeej tsis tso tseg.
  Thiab nyob rau lwm qhov chaw, cov Nazis twb tawm tsam.
  Hauv particular, Gerd thiab Charlotte raug tso tseg kom kaw lub boiler - tsuas yog nees nkaum kilometers.
  Thiab cov ntxhais tua lawv tus kheej... Lawv yog ib qho amazing thiab nqaij leeg heev. Lawv lub cev tsuas yog qhov zoo tshaj plaws gusto thiab lub zog.
  Tab sis tus ntsuj plig yog dub... Zoo li cov thee lossis txawm phem dua.
  Ntawm no, piv txwv li, Gerda coj thiab tuaj nrog kev tsim txom tshiab. Plaub tus tub hluas tau txuas nrog cov xaim mus rau cov hlau nplaum thiab lub tshuab hluav taws xob txuas nrog. Lub log nrawm dua, qhov tsis muaj zog tam sim no hits. Thiab qhov qeeb, qhov muaj zog.
  Tus cwj pwm phem hauv Gerda. Cov tub hluas, da dej hauv hws, khiav, thawb lub log.
  Thiab cov ntxhais German los ntawm pob tawb pov coals hauv qab lawv txhais taw liab qab. Kev ua phem rau cov ntxhais - tsis txhob hais dab tsi. siab phem heev thiab.
  Gerda, txawm li cas los xij, nws tus kheej nyiam khiav ntawm kub coals.
  Ntawm no nws raug rho tawm haujlwm ntawm lub tank Soviet, tsoo lub turret thiab hais tias, luag ntxhi rau Charlotte:
  - Ntawm no yog kuv lub npe los ntawm "Snow Queen" loj sissy.
  Charlotte luag ntxhi. Nws kuj humped lub Soviet tank thiab nug:
  - Thiab yog vim li cas?
  Tus pojniam plaub hau daj teb tias:
  - Nws thov ib lub tsheb thiab nkawm khau, kom nws rov mus nrhiav nws tus kwv Kai thoob ntiaj teb. Dab tsi yog qhov tsis zoo ntawm kev taug kev barefoot?
  Charlotte thumped lub Soviet tso tsheb hlau luam dua thiab teb tias:
  - Nws yog lawm! Tus ntxhais twb accustomed mus taug kev barefoot thiab nyob rau hauv lub teeb European Frost. Muaj peev xwm dim txoj kev hloov. Nws taug kev ko taw liab qab hauv cov daus thiab tsis txhob txham!
  Gerda luag thiab hais tias:
  - Yog, thiab nws taug kev mus rau ib lub sijhawm ntev, txij li nws mus ncig ib nrab ntawm lub ntiaj teb. Tsis khau rau ib tug ntxhais yog ib qho khoom kim heev.
  Thiab tus pojniam plaub hau daj. Thaum lub caij ntuj no, lawv tau sim ua li no. Lawv tsav tsheb liab qab, thiab yuav luag liab qab, ib tug tub thiab ib tug ntxhais los ntawm Frost. Thawj kaum feeb thiab mus rau hauv ib lub tsev sov so. Tom qab ntawd nees nkaum feeb thiab tsib so hauv qhov sov so. Thiab tom qab ntawd ib nrab teev, thiab tom qab ntawd ib teev. Thiab tag nrho hmo ntuj.
  Cov me nyuam ko taw o los ntawm qhov txias. Tab sis cov txiv neej yog cov tawv tawv heev, lawv tau siv khau tsuas yog thaum huab cua txias.
  Thiab tom qab ntawd cov pioneers taw liab qab tau tsav hla lub thee. Txawm hais tias cov me nyuam pob taws tau ua ntxhib, lawv tseem ciaj sia thiab hlawv li niaj zaus. Dab tsi tshwm sim rau cov neeg raug txhom tom ntej Gerda tsis nco qab. Nws mus tua. Txawm li cas los xij, plaub ntawm lawv tsis tau hnav lawv nkawm khau txij li plaub caug xyoo, thaum lawv pib sib ntaus sib tua hauv suab puam, hauv Rommel cov tub rog. Cov no yog cov ntxhais txias tshaj plaws.
  Ntawm no dua cov Nazis tawm tsam. Cov ntxhais ntsib Nazis nrog kev txhaj tshuaj zoo, tshem tawm cov yeeb ncuab.
  Thiab lawv pov grenades nrog lawv txhais taw liab qab.
  Txawm li cas los xij, cov tub rog tau tuaj nrog lwm yam. Ntawm no lawv coj, piv txwv li, thiab txuas hluav taws xob. Thiab lawv ntaus cov Nazis nrog hluav taws xob tawm. Thiab cov ntxhais lawv tus kheej tau lawv pob taws kib.
  Cov pob taws ntawm cov ntxhais yog li puag ncig, liab dawb, zoo siab heev rau saib thiab kov.
  Cov Germans thiab txawv teb chaws sib faib tau ntshai heev uas lawv tau thim rov qab ...
  Natasha, licking nws daim di ncauj, hais tias:
  - Ua Vajtswv tsaug Svarog!
  Zoya pom zoo nrog qhov no:
  - Qhov no yog ib tug zoo Vajtswv tiag! Tiamsis Yexus kuj yog ib tug Vajtswv zoo kawg nkaus! Yog li yav tom ntej yog peb li!
  Thiab cov ntxhais winked ntawm ib leeg.
  Augustine bared nws cov hniav thiab hais tias:
  - Peb puas yuav muaj ib yam dab tsi haus? Piv txwv li, ib tug zoo wine uas foams nrog poov xab!
  Svetlana zoo siab tuaj tos:
  - Yog li ntawd! Caw nrog txuj lom! Nws hlawv rog heev!
  Natasha luag.
  Peb tsis muaj rog! Peb feem ntau yog tub rog nrog lub cev zoo li cam khwb cia hlau!
  Zoya hais tias:
  - Ces txoj kev yeej yuav muaj tseeb los rau peb!
  Augustine pom zoo nrog qhov no ib puas feem pua:
  - Peb yeej yuav muaj hmoo! Txawm tias tsov rog tau mus kaum tsib xyoos lawm!
  Natasha dov nws ob lub qhov muag thiab squeaked:
  - Qhov ntawd yog qhov txaus ntshai!
  Thiab cov ntxhais synchronously hla lawv tus kheej.
  . QHOV #12
  Hitler lub aviation tau sim foob pob rau Soviet txoj haujlwm. Nws cia siab rau lawv thiab rhuav tshem lawv.
  Ib lub foob pob TA-500 tau rhuav tshem tag nrho lub koom haum Soviet. Thiab cov ntawd yog kev puas tsuaj loj heev.
  Ntawm lub luag haujlwm ntawm lub dav hlau no yog: Helga, Margaret, thiab Gala.
  Thiab cov tub rog no nias cov nyees khawm ntawm lub joystick nrog lawv cov ntiv taw liab qab, xa cov khoom plig ntawm kev tuag rau cov yeeb ncuab. Thiab crushing lub peev xwm tiv thaiv Soviet.
  Kev sim los ntawm Lavxias teb sab fighters mus tua xaus nyob rau hauv tsis ua hauj lwm. German peb caug-millimeter cannons yooj yim tua cov dav hlau Soviet.
  Thiab ntawm no koj tsis tuaj yeem sib cav tawm tsam Hitler lub hwj chim: Nazis tsuas yog terminators!
  Cov ntxhais luag ntxhi thiab nco ntsoov tias lawv tsim txom tus pioneer ntawm lub khib, thiab ntaus nws nrog barbed, liab-kub hlau. Thiab nws writhed thiab squealed nyob rau hauv qus mob.
  Thiab txhua leej txhua tus tau tuav nws, tuav nws, thiab tom qab ntawd cov me nyuam lub pob luj taws tau ci rau ntawm ceg txheem ntseeg.
  Tus tub los ntawm qhov mob poob siab tam sim no thiab tom qab ntawd tsis nco qab. Nws raug coj los rau hauv nws tus kheej thiab dua los ntawm cov hlau.
  Txog thaum lawv raug tsim txom kom tuag.
  Xws li yog triad ntawm ntxhais pilots ntawm peb Reich: Helga, Margaret thiab Gala.
  Lawv nce ntxiv, zoo li ib tug nquab ntawm writhing Nazis. Cov ntxhais ntawm Pawg Tub Rog Liab tau ntsib lawv nrog lub tshuab muaj zog.
  Lawv tau rhuav tshem cov Nazis nrog kev txhaj tshuaj kom raug thiab zoo, thiab tom qab ntawd kuj nrog kev cuam tshuam nrog grenades siv taw liab qab.
  Cov ntxhais sib ntaus sib tua.
  Tab sis kev sib ntaus sib tua nyuaj heev. Ib tug ntawm cov pioneers tau tawg nws lub taub hau. Tab sis Natashka hnia tus tub ntawm daim di ncauj thiab squeaked:
  - Koj yuav nyob hauv Iria ntawm lub plawv ntawm Rod!
  Thiab dua, yuav ua li cas nws pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab. German tank overturns. Thiab nws cov chais yog spinning ntshai, nrog rattle thiab hlau.
  Txhua yam mus zoo heev.
  Cov ntxhais yog cov ncaws pob zoo tshaj plaws thiab cov tub rog. Yog lawv twb sib ntaus sib tua lawm ces tsis muaj dabtsi piv rau lawv.
  Zoya tseem cuam ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab hais tias:
  - Dawb Russia yuav tsis khoov raws li Nazis!
  Augustine kuj tua hluav taws, hais nrog frenzied fury:
  - Kuv yog ib tug tub rog uas yeej tsis khoov! Thiab txawm yog dab ntxwg nyoog insidious yuav tsis qaij dawb huv Russia!
  Thiab cov hniav bared ntawm cov fiery warrior sparkle zoo li pearls loj.
  Thiab Svetlana tseem raug tua. Nws cheb cov Nazis, thiab tsis muaj cov hniav loj thiab txhoj puab heev:
  - Kuv tsis succumb rau fascism! Muaj koob meej rau communist Russia!
  Thiab tag nrho plaub tug ntxhais exclais nyob rau hauv chorus:
  - Lub koob meej rau qhov Kev Txiav Txim Tshiab ntawm Lavxias Demiurge Vajtswv!
  Thiab nrog ob txhais taw liab qab lawv yuav pov cov nqi tuag! Thiab nws zoo heev!
  Thaum kawg ntawm lub Yim Hli 1947 ... Cov neeg German thaum kawg tuaj yeem txuas lawv cov tentacles ua ntej thiab txiav cov seem ntawm cov tub rog liab uas nyob sab hnub poob ntawm Don.
  Cov tub rog Soviet tau tawm tsam cov Nazis, tam sim no nyob rau hauv tag nrho encirclement. Tab sis lawv tau sib ntaus sib tua heev.
  Ib tug tag nrho battalion ntawm cov ntxhais repulsed tawm tsam ntawm Fritz. Cov tub rog zoo nkauj thiab curvaceous nyiam sib ntaus hauv tsuas yog panties.
  Thiab qhov no tau muab lawv cov khoom zoo heev thiab tseem ceeb. Thiab dab tsi txaus nyiam tub rog thaum lawv co lawv ob lub mis liab qab. Thiab lub txiv mis ntawm lub hauv siab yog li liab qab, thiab sparkling.
  Cov ntxhais sib ntaus thiab tawm tsam qhov kev tawm tsam ntawm cov tub rog dub. Muaj ntau tus neeg Africans hauv cov tub rog German. Muab pov tseg zoo li cannon fodder. Thiab muaj ntau haiv neeg Indian.
  Txawm hais tias cov neeg German tsis muaj sijhawm los ntes Is Nrias teb, qee tus neeg sawv cev ntawm cov neeg no tau muab los ntawm cov neeg Askiv rau kev tua. Txhawm rau tiv thaiv lawv kom tsis txhob muaj kev ywj pheej.
  Thiab cov Germans tseem nce qib. Africans thiab Arabs raug tso tseg... Kev sib ntaus sib tua zoo li hauv cov roj hauv qab hluav taws kub ntawm qhov sib npaug.
  Angelica yog ib tug ntxhais fiery, thiab tus thawj coj ntawm lub battalion, pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab qw:
  - Tsis yog ib kauj ruam rov qab!
  Malvina, ib tug ntxhais nrog cov plaub hau golden, khaws:
  - Tsis txhob thim rov qab thiab tsis txhob tso tseg!
  Thiab nws kuj muab ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab.
  Ces tus ntxhais co nws lub hauv siab liab qab.
  Yees thiab gorgeous Oksana, blonde terminator. Thiab cuam ib tug txiv qaub nrog liab qab toes:
  - Peb yuav tsis pub tus yeeb ncuab rau Stalingrad!
  Angelica, co nws liab qab, hais nrog tag nrho lub mis:
  - Tau kawg peb yuav tsis!
  Thiab dua ib tug grenade pov los ntawm liab qab ntiv taw yoov. Uas scatters tw.
  Thiab ces Akulina raug rho tawm haujlwm los ntawm bazooka. Tsis tas li ntawd, ib tug hluas nkauj liab qab nrog cov plaub hau daj.
  Thiab nrog nws pob taws liab qab nws xa ib tug grenade. Yuav ua li cas tawg cov Nazis nyob rau hauv tag nrho cov lus qhia.
  Tus ntxhais hais tias:
  - Cia muaj lub teeb thiab ntuj ceeb tsheej!
  Oksana muab tig thiab yws, mowing cia cov dub fighters:
  - Yog, Russia yog nto moo!
  Thiab dua nws pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab. Tus pojniam plaub hau daj nyob ntawm kuv lub siab. Nws ib zaug raug tsim txom los ntawm Nazis. Lawv smeared cov liab qab ntawm tus ntxhais ko taw nrog roj. Thiab lub brazier tau teeb tsa ntawm qhov deb. Qhov hluav taws yuav luag kov tus ntxhais lub khauj khaum ci nrog roj.
  Oksana mob heev, tab sis nws clenched nws cov hniav thiab ua siab ntev. Cov Germans raug tua rau nws li nees nkaum feeb. Lawv tawm hlwv ntawm cov leeg. Rau ib lub lim tiam lawv mus, thiab kev tsim txom ntxiv ntxiv.
  Oksana tau kib rau ntawm lub brazier txhua hnub Friday, thiab hnub Monday lawv tuav nws nrog roj hmab hoses, thiab hnub Wednesday lawv tau hla hluav taws xob los ntawm nws lub cev. Lawv tsim txom kuv peb zaug ib lub lim tiam. Tsis tas li ntawd, yuav luag tsis muaj kab mob ntawm lub cev.
  Tus ntxhais tau nyiaj dhau li no tau plaub lub hlis, tab sis tsis tau hais dab tsi rau Nazis. Tom qab ntawd nws raug xa mus rau qhov chaw tuag. Tab sis ntawm txoj kev, Oksana tswj kom khiav.
  Tau kawg, nws kev ntxub ntxaug rau Nazis yog qhov zoo heev. Yam kev tsim txom twg raug siv tawm tsam nws.
  Oksana pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab. Nws tau tawg cov Arabs mus rau txhua qhov chaw. Thiab kuv nco qab.
  Thaum cov leeg liab qab raug licked los ntawm hluav taws, nws zoo li koj tau dipped hauv dej npau npau. Qhov mob yog ntse thiab ntev. Cov roj tsis hlawv ntawm daim tawv nqaij, thiab cov cua sov yog tswj los ntawm cov kws tshaj lij executioners. Thiab nws mob, nws mob heev.
  Oksana lub sijhawm no tab tom sim xav txog tej yam tsis meej.
  Zoo li nws yog ib tug ntxhais fuabtais. Thiab nws raug ntes. Thiab coj mus rau kev tua. Tau kawg, koj yuav tsum taug kev barefoot hauv cov daus. Thiab heels ci.
  Tab sis tus ntxhais huab tais taug kev nrog nws lub taub hau tuav siab. Nws tsis tso tseg thiab tsis xav tso tseg. Txawm hais tias nws tsuas muaj ib daim ntaub rhais chaw rau lub duav. Thiab ib tug zoo-zoo li lub cev yog NW nyuam qhuav npog. Thiab ntau pua tus txiv neej thiab cov tub hluas saib nws thiab txawm qhia lawv tus nplaig.
  Tab sis tus poj huab tais liab qab tsis txaj muag. Nws mus rau nws tus kheej, taug kev zoo siab nrog nws lub hauv siab puffed thiab txawm hu nkauj;
  Painted qhov chaw dub gloomy lub teeb,
  Thiab zoo li cov hnub qub tau dim ntawm lawv lub orbits!
  Kuv xav tau kev hlub, teb kuv hnov - tsis yog,
  Lub siab ntawm lovers tau tawg mus rau hauv smithereens!
  
  Kuv thov koj, kuv tus huab tais, tuaj rau kuv,
  Kuv quaj dej hiav txwv ntawm kua muag hauv kev tu siab!
  Txhaum tag nrho cov chains ntawm prejudice,
  Kuv xav kom koj qhia qhov tseeb!
  
  Kev hlub tseem ceeb tshaj lub luag hauj lwm thiab lub kaus mom,
  Yog hais tias tsim nyog rau koj - Kuv yuav ntxeev siab rau fatherland!
  Thiab kuv yuav muab kuv tus hlub tso rau saum lub zwm txwv,
  Tom qab tag nrho, kuv tus huab tais yog dearer rau kuv tshaj txoj sia!
  Thiab tom qab ntawd nws nce cov kauj ruam ntoo mus rau lub scaffold. Tom qab txias, hlawv daus, nws ob txhais taw liab qab muaj kev kaj siab los ntawm kev kov cov ntoo qhib.
  Tus tua neeg loj heev, nyob rau hauv lub hoodie liab, sharpens ib tug axe. Lub steel hniav gleams nyob rau hauv frosty Lub ib hlis ntuj hnub. Ib tug neeg thov khawv, tus poj huab tais tsis muaj taw, maj mam nce mus rau ntawm qhov txiav.
  Tus tua neeg saib nws thiab kev poob siab yog nyeem hauv nws ob lub qhov muag. Nws vam tias tus kat yuav tau txais cov khaub ncaws nplua nuj thiab cov hniav nyiaj hniav kub ntawm tus ntxhais huabtais.
  Tab sis tag nrho cov khaub ncaws, khau, hniav nyiaj hniav kub ntawm lub yim hli ntuj tus neeg raug torn tawm thaum lub sij hawm tua, muab tso rau hauv ib tug ntau pawg.
  Tus ntxhais huabtais ces xav raped. Tiamsis vajntxwv nws tus kheej xav sim. Thiab ua rau nws yog koj tus poj niam. Tab sis nws tua tus invader yog li ntawd, thiab mob heev txav nws lub hauv caug mus rau hauv puab tais, uas nws poob lub peev xwm los ua ib tug txiv neej ntev.
  Rau qhov no, tus ntxhais huabtais yuav tsum raug tua. Nws yuav luag txog kev tuag, vam tias yuav nrhiav tau kev zoo siab hauv lwm lub neej.
  Tab sis nws tseem ntxov.
  Tus herald nyeem qhov kev liam. Ntawm no, dab tsi yog tsis ntaus nqi rau tus ntxhais huabtais. Thiab kev ua khawv koob, thiab kev ua khawv koob, thiab kev ntxias ntawm nplooj ntawv cov tub hluas, thiab tua neeg thiab incitement rau tsov rog. Tsuas yog thaum kawg nws tau nthuav tawm nrog kev sim rau huab tais.
  Thiab nws yog txias li no sawv ib nrab liab qab nyob rau hauv lub txias thiab cua. Thiab kuv xav kom nws tag sai sai no.
  Txawm li cas los xij, nyob rau hauv vain nws cia siab tias nws tsuas yog txiav nws lub taub hau. Qhov kev txiav txim hais tias tsis yog tib neeg decapitating, tus ntxhais huabtais yuav raug tsim txom pej xeem. Thiab lawv yuav tsim txom nws mus txog thaum nws tas sij hawm.
  Ob tug pab executioners dhia mus rau tus ntxhais huabtais. Lawv rub nws daim sackcloth, ua rau nws liab qab tag nrho. Tom qab ntawd, lawv twisted nws ob txhais tes, rub nws mus rau ntawm lub khib. Lawv pib nce siab dua, thiab ob txhais taw liab qab ntawm tus ntxhais huabtais tau clamped rau ntawm qhov thaiv. Nyias cia mus, twisting cov pob qij txha. Thiab tom qab ntawd cov nplawm los ntawm thoob plaws lub ntiaj teb poob rau ntawm lub cev nqaij daim tawv ntawm lub yim hli ntuj.
  Tus ntxhais gritted nws cov hniav nyuaj.
  Yog lawm, Oksana muaj lub tswv yim tsim. Nws muaj peev xwm xav txog qhov ntawd.
  Thiab tam sim no nws tab tom pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab. Thiab nws tau tawg cov Nazis nyob rau txhua qhov chaw, rhuav tshem lawv txhais tes thiab txhais ceg.
  Tus ntxhais muaj colossal acceleration thiab scope.
  Thiab tom qab tag nrho, cov tub rog ntawm cov ntxhais uas liab qab ob txhais ceg thiab lub mis liab qab yog nyob rau saum!
  Lawv yeej yuav tsis tso tseg thiab yuav sib ntaus zoo li eagles.
  Lub yim hli ntuj dhau los nyob rau hauv loj heev shelling los ntawm lub Nazi artillery. Cov Nazis sim ua kom tiav cov Soviet units txiav tawm dhau Don. Thiab txawm tsim kev tawm tsam ntawm Taman Peninsula.
  Cov kev sib ntaus sib tua tau npau taws, thiab cov tub rog liab tsis thim rov qab. Thiab yog hais tias cov Germans siab heev, ces ntawm tus nqi ntawm colossal poob. Txawm li cas los xij, kev sib ntaus sib tua kom deb li deb tau tshwm sim ntau dua nyob rau hauv cov lus hais ntawm Germans. Lawv tab tom mus tom ntej, txawm tias maj mam. Rostov-on-Don poob, thiab Nazis nkag mus rau Caucasus. Cov Turks kuj tau sim ua ntej.
  Kev sib ntaus sib tua nyob rau hauv tag nrho viav vias ze Yerevan. Tsis tas li ntawd, ib tug poj niam battalion tawm tsam Ottoman.
  Cov ntxhais, nthuav tawm lawv lub cev nqaij daim tawv, tsuas yog panties, qhia txog lub zog zoo tshaj ntawm Turkey.
  Tus tub rog Xenia tawm tsam. Yuav luag tag liab qab. Tanned, liab qab lub hauv caug tsoo pob zeb. Nrog nws txhais taw liab qab, tus hluas nkauj pov ib tug grenade thiab tua cov Turks. Bares nws cov hniav.
  Muab ib tug tig, mows cia lub Ottoman thiab hais tias:
  - Kuv yog ib tug tub rog uas nyob saum koj qhov kev ua phem!
  Tus tub rog txias Vladlena kuj tua tau zoo heev.
  Hluas nkauj zoo nkauj, txiav cov Turks. Thiab desperately resisting, tus tub rog coj thiab tso ib tug txiv qaub nrog nws txhais taw liab qab.
  Nws tsoo cov Ottoman rau hauv cov nqaij ntuag.
  Ces tus ntxhais qw tias:
  - Kuv yog ib tug siab tawv zoo nkauj!
  Xenia tseem muab lub grenade nrog nws txhais taw liab qab. Thiab cov Turks tau nyob hauv qab pob ntseg.
  Cov ntxhais feem ntau yog cov tub rog zoo heev. Lawv ci ntsa iab thiab npau taws heev. Lawv cov leeg gleam los ntawm nro.
  Ntawm no Alenka yog ib tug hluas nkauj, yuav luag tag nrho liab qab. Tsis tas li ntawd liab qab cov ntiv taw pov ib tug tuag, ua puas lub caij. Turks tau tawg mus rau txhua qhov chaw.
  Tus ntxhais luag ntxhi thiab luag ntxhi, qhia nws tus nplaig:
  - Kuv yog lub hnub qub hu ua Sun!
  Thiab kev zoo nkauj winks nrog ib tug ntse saib. Desperate kev zoo nkauj thiab loftiness ntawm kev xav nyob rau hauv nws.
  Xenia kuj tsis tsaug zog. Pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab. Thiab zoo li lub raj mis tsoo los ntawm lub tsheb kauj vab, cov neeg tuag Turks ya mus rau txhua qhov chaw.
  Ksenia twb yog tus thawj coj ntawm qib.
  Nws nco qab li cas Suvorov tsoo lub Ottoman. Tsis yog ib tug ntxhais zoo tib yam. Yog, nws yog xws li hais tias lub superior rog ntawm Qaib Cov Txwv tau swb lawm.
  Ntawm no dua ib tug grenade pov nrog ib tug liab qab ko taw yoov. Thiab cov Turks tau tuag dua.
  Txawm li cas los, lub teb chaws Ottoman txawm li cas los, tom qab hesitation, coj ib sab ntawm lub thib peb Reich. Zoo, ntau pua txhiab tus Turks twb tuag hauv kev tsov rog no. Txog tam sim no, cov Ottoman tuaj yeem ntes tau Batumi nkaus xwb thiab ncig Yerevan. Tab sis tom qab ntawd cov tub rog Liab tau tuaj yeem thaiv lub peev ntawm Armenia.
  Hauv kev sib ntaus sib tua, Soviet tso tsheb hlau luam sib ntaus rau feem ntau nrog British thiab Asmeskas tso tsheb hlau luam muag rau Turkey ntawm credit. Zoo, kuj German obsolete.
  Ntawm no txawm pom T-4.
  Ntawm no yog Ksenia, aptly pov ib tug grenade nrog nws txhais ko taw liab qab thiab khob tawm xws li lub tsheb. Ces nws yws tias:
  - Nyob rau hauv lub npe ntawm Soviet technology!
  Vladlena kuj muab tig rau Turks. Lawv pov ib tug grenade nrog lawv txhais taw liab qab, tua cov Ottoman.
  Cov ntxhais ruam heev.
  Ntawm no, Varvara tab tom tua ntawm Panther los ntawm bazooka. Tus ntxhais kuj zoo nkauj heev thiab tsuas yog panties.
  Heev sexy thiab nrov saib.
  Raws li xws li kev zoo nkauj thrashes, lub roob ntawm corpses ntxiv ib zaug. Ntawm no yog tus ntxhais.
  Tiag tiag terminator los ntawm terminators.
  Thiab tom qab ntawd dua, nrog cov ntiv tes liab qab, nws nias thiab thrashes li cas. Cov Nazis muaj ib puas npaug nyuaj dua li yav tas los. Thiab tus ntxhais tseem tua thiab tsoo cov Turks.
  Lub Ottoman txiav txim siab los ua pauj rau tag nrho cov tsov rog poob nrog Russia. Yog li ntawd lawv yuav raug ntaus.
  Cov ntxhais scorch lawv tus kheej thiab scorch.
  Barefoot Barbara, roars:
  - Thov kom tus ci ntsa iab Stalin nyob.
  Txawm hais tias thaum kawg ntawm lub yim hli ntuj 1947 nyob rau hauv lub vaj, thiab Stalin poob nws hmoov rau ntau tshaj ob xyoos. Yog, tsis muaj hmoo ntawm tus thawj coj ntawm lub USSR, tag nrho cov kev tawm tsam mus tsis ncaj ncees lawm. Thiab hluav taws ntawm kev ua tsov ua rog yog blazing capitally.
  Ntawm no yog tus ntxhais Marusya, loj heev thiab noj qab nyob zoo, nrog lub teeb blond plaub hau. Nws coj nws thiab nrog nws txhais taw liab qab xa tag nrho pawg ntawm grenades. Tua ib tug American Sherman. Thiab chirped:
  - Yog, rau Russia ntawm communism!
  Thiab nws cov khaub ncaws tsuas yog muaj panties. Hluas nkauj txias. Yog li frisky.
  Thiab ntawm no yog lwm tus ntxhais Anastasia. Nws tseem cuam tshuam rau lub foob pob hluav taws, nrog rau lub pob foob pob tawg. Thiab cov Turks tau txais lub tshuab muaj zog ntawm lub ntsej muag.
  Anastasia chirps thiab co nws ob lub mis liab qab:
  - Kuv yog ib tug tub rog ntawm lub teeb!
  Ksenia tso lub grenade nrog nws txhais taw liab qab. Nws ntaus cov Turks, thiab chirps saum nws lub ntsws:
  - Peb yuav yeej! Thiab tsis txhob tso tseg!
  Alenka lees paub, tseem pov lub grenade nrog nws txhais ko taw liab qab:
  - Tsis yog! Peb yuav tsis tso tseg!
  Thiab muab cov queue rau Turks.
  Vladlena mows cia lub Ottoman thiab hais tias:
  - Peb nyob ntawm txoj kev muaj koob meej ntawm Suvorov!
  Thiab qhia nws tus nplaig ntev!
  Coj hluav taws thiab Akulina. Zoo nkauj blonde. Yuav ua li cas lub Turk puas nws tus kheej. Koj cia li poob rau hauv kev hlub. Nws scribbles rau nws tus kheej thiab scribbles.
  Thiab winks hauv frenzy.
  Ntawm no yog nws txhais taw liab qab pov ib tug grenade dua. Thiab tus killer ya hla lub Ottoman. Tsis muab sijhawm rau lawv.
  Angelica, ib yam nkaus, dab ntxwg nyoog plaub hau liab no tsis thim rov qab. Thiab tseem aptly knocks down lub Turks. Thiab nws txhais ko taw liab qab ua haujlwm zoo heev. Thiab khob tawm cov ntshav zoo li hmoov av los ntawm cov ntaub pua plag.
  Thiab ces loj-caliber artillery nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Thiab threshes ntawm Turks.
  Tab sis cov ntxhais hauv panties zoo heev.
  Nicoletta kuj sib ntaus sib tua. Tus ntxhais yuav luag liab qab. Npuag thiab zoo nkauj heev. Nws kuj sib ntaus sib tua. Thiab rhuav tshem cov Turks.
  Ntawm no nws tig dua lub "Churchill" yuav los ntawm Ottoman ntawm credit. Tus ntxhais luag:
  - Kuv yog ib tug zoo nkauj zoo nkauj! Txawm tias ib txwm tsis tau taw!
  Thiab nrog nws pob taws liab qab nws yuav pov lub grenade.
  Thiab tom qab ntawd, tus hluas nkauj yuav rov muab cov grenade tuag, qus, thiab diabolical hwj chim. Thiab nws hits nyuaj heev. Thiab tom qab ntawd tus ntxhais tau tso lub grenade los ntawm ib rab chais.
  Nws tsoo tus yeeb ncuab thiab croaked:
  - Hwjchim ci ntsa iab loj heev...
  Thiab tam sim no cov Turks tau khiav tawm ntawm chav. Tsis muaj peev xwm coj Yerevan, thiab sau cov txheej txheem nrog cov neeg tuag.
  Hnub kawg ntawm lub Yim Hli 1947. Cov ntxhais kub thiab ruam... Cov Germans tau ncua kev tawm tsam ib ntus. Tub Rog Liab kuj tsis mob siab ua rog. Hauv xyoo thib rau ntawm Kev Tsov Rog Loj Loj, peb xav tau kev ncua ntawm kev ua phem kom ntes peb cov pa thiab tsim cov rog tshiab.
  Tag nrho nrog, txawm tias cov neeg German, nrog cov neeg ua haujlwm tau txais thiab cov phooj ywg nyob hauv Africa, Europe, thiab Middle East, yuav tsis muaj txaus los mus.
  Thiab Natasha coj nws thiab peed me ntsis. Thiab nws tau ua nws nrog nws cov ntiv taw liab qab, tau kawg.
  Piv txwv li, txog Gerda, nws tseem nthuav ...
  Me Gerda mus nrhiav nws tus tij laug hu ua Kai. Tab sis nws tsis paub tias nws nyob qhov twg. Thiab tsis tig mus rau sab qaum teb, tab sis mus rau sab qab teb. Thiab ces nws khuv xim tias nws tau hnav cov khau liab tshiab kiag li. Tom qab ob peb teev, lawv rub nws ob txhais ceg. Tom qab ntawd Gerda tshem nws nkawm khau kim, tsoo nws lub wand thiab dai nws nkawm khau ntawm tus nuv.
  Cov huab cua yog caij nplooj ntoos hlav, sov so, koj tuaj yeem taug kev nrog kev zoo siab. Nws tsis yog ib tug ntxhais nplua nuj heev, thiab thaum lub caij ntuj sov nws feem ntau khiav tsis taus. Muaj tseeb tiag, tom qab lub caij ntuj no, nws ob txhais ceg tau softer thiab softer.
  Tsis ntev, taug kev ntawm txoj kev, tus ntxhais pib muaj kev tsis xis nyob los ntawm cov pob zeb me me thiab xuab zeb. Thiab ua kom nws softer, kuv tig mus rau hauv cov nyom. Nws yooj yim dua nyob ntawd. Tab sis tom qab ob peb teev cov pob qij txha twb buzzing.
  Thiab qhov tseem ceeb tshaj, kuv xav noj. Thiab tus ntxhais tsuas muaj ob peb lub pennies me me hauv nws lub hnab ris.
  Txawm li cas los xij, nyob rau hauv lub zos ze tshaj plaws, Gerda yuav nws tus kheej ib lub ncuav ci, thiab sau nws nrog dej tshiab los ntawm lub qhov dej, thiab pw tsaug zog nyob rau hauv ib lub haystack.
  Hnub tom qab, nws khawb, liab qab khaus khaus. Kuv xav noj. Tus ntxhais mus rau nws tus kheej, xav tias nws lub cev sov so tom qab ib hmo txias. Ob txhais ceg mob me ntsis.
  Gerda taug kev raws txoj kev rau qee lub sijhawm, tab sis nws cov khauj khaum, uas tseem tsis tau muaj sijhawm los tawv, pib khaus khaus dua, thiab tom qab ntawd ci. Tus ntxhais mus nyom. Tab sis ntawm no nws qeeb qeeb mus thiab kuj tsis zoo siab heev rau punctured ob txhais ceg.
  Tus hluas nkauj uas nyuaj siab mus txog tus kwj deg. Kuv txo cov ceg downed ntawd thiab txias rau lawv. Kuv xav txog kev hnav khau. Tab sis nws yog ib qho kev khuv leej uas tua cia li nov. Nws yeej xav qhia lawv rau Kai. Txaus siab rau nws cov khau tshiab.
  Ces tus ntxhais pib taug kev dua. Kuv mob siab xav noj.
  Cas Gerda mus txog lub zos thiab yuav mov ci ntxiv. Tab sis cov nyiaj npib tooj tau khiav tawm.
  Thiab tus ntxhais xav. Qhov twg thiaj tau nyiaj noj. Nws tau hais kom muag cov khau kim, morocco, tab sis Gerda tsis kam lees. Nws yuav tshwm sim hauv lawv rau Kai. Txog thaum ntawd, koj tuaj yeem khwv tau nyiaj?
  Gerda nyob rau hauv lub zos tom ntej no muab txiav ntoo. Lawv muab ib rab hneev rau nws. Tus ntxhais txiav me ntsis, tab sis nws nkees heev, tom qab noj mov, nws tsaug zog tam sim ntawd.
  Tom qab ntawd Gerda tau muab rau geese. Tab sis vim li no, tus ntxhais poob ib hnub.
  Thaum kawg, nws txiav txim siab los thov xwb. Txawm li cas los xij, cov neeg ua liaj ua teb tam sim ntawd pom nws cov khau liab. Zoo li, nws yog qhov tseeb tam sim ntawd tsis yog ib tug neeg thov khawv, vim nws nqa ib yam khoom ntawd.
  Thaum kawg, Gerda txiav txim siab muag nws nkawm khau. Txawm li cas los xij, rau qhov no nws yuav tsum tau taug kev mus rau hauv lub nroog. Tus ntxhais ob txhais ceg tawv sai sai, thiab nws yuav luag tsis mob mus taug kev ntawm txoj kev.
  Okay, Gerda txiav txim siab tias txawm tias tsis muaj nkawm khau nws tuaj yeem tsim nyog rau Kai.
  Muag rau ib tug tub luam, tau txais ob peb lub nyiaj npib. Kuv yuav kuv tus kheej ib lub hnab canvas thiab mus zoo li ib tug neeg thov khawv raws txoj kev ntawm Tebchaws Europe. Peb yuav tsum nrhiav ib tug kwvtij. Thiab tus ntxhais, hnov tias nyob rau sab qab teb lawv feem ntau muag cov tub hluas ua qhev, rushed rau ntawd.
  Muaj tseeb tiag, tus ntxhais tau coj tsis zoo thiab taug kev ncig lub tebchaws Yelemes ntev. Txog thaum lub caij nplooj zeeg tuaj. Okay, tus ntxhais liab qab taw tau tawv, zoo li cov hooves ntawm tus nees, txawm li cas los xij, calluses khaus. Tab sis txhua txhua hnub nws tau txias thiab txias.
  Thiab pw sab nraum zoov tsis xis nyob. Thaum tsaus ntuj, txawm tias Gerda hnav khaub ncaws khov thiab nws rub nws tawm nrog kev nyuaj. Yuav tsum ua ib yam dab tsi. Nws twb pib daus lawm. Nyob rau hauv ib lub teeb hnav ris tsho, tus ntxhais khov rau cov pob txha, thiab nws ob txhais ceg tawv tawv tawg ua rau cov dej khov.
  Gerda, txhawm rau kom tsis txhob tsaug zog thiab tsis sawv ib hmo zoo, nyob rau sab qab teb ntawm lub teb chaws Yelemees tseem nyob rau lub caij ntuj no hauv ib lub tsev los ua haujlwm ntawm lub nrig. Rau qhov no, nws yuav tsum ua haujlwm, ntxuav lub tsev, mis nyuj nyuj thiab ntau ntxiv. Tab sis tus ntxhais tau noj thiab muab lub tsho torn thiab khau ntoo.
  Thaum lub caij nplooj ntoos hlav tuaj thiab cov daus pib yaj. Tus ntxhais cuam tawm ntawm cov kev ua haujlwm nyuaj nrog kev zoo siab thiab rov qab mus rau sab qab teb. Nws tsis tau them dab tsi, thiab Gerda yuav tsum tau noj mov. Tsis tas li ntawd, tus ntxhais tseem hu nkauj zoo. Nws hnav ris tsho yog frayed kiag li, thiab nws ob txhais taw liab qab yog horny thiab npog nrog ib tug crust. Thaum kawg tus ntxhais tuaj rau lub Balkans. Dhau Hungary, thiab nkag mus rau Turkey.
  Beggar zamorashka tau tsiv mus rau Istanbul. Nws nkaum ntawm Turks nyob rau hauv hav zoov, thiab nkaum los ntawm cov ntseeg.
  Txawm li cas los, twb nyob rau hauv txoj kev mus rau lub capital nws tus kheej, lub blond ntxhais twb ntes tau. Thiab txij li thaum, los ntawm cov qauv ntawm cov Muslims, nws twb yuav tau sib yuav, ces Gerda raug ntxuav, hnav thiab muag raws li ib tug nkauj xwb ntawm auction. Ib tug ntxhais nrog zoo nkauj dawb, plaub hau curly yog ib qho khoom muaj nqis. Nws mus rau cov laus emir. Thiab nws yuav tsum tshwm sim tias tus emir no, tsuas yog tom qab kev yuav khoom, tau mob hnyav heev uas nws tsis tuaj yeem ua tiav nws txoj haujlwm txij nkawm.
  Tus ntxhais nyob rau hauv ib tug harem. Txaus siab, zoo li nyob rau hauv lub tawb golden, tab sis tho txawv. Qhov tseeb tau kawm lus Turkish thiab Arabic.
  Tshawb nrhiav Islam. Kev ntseeg tshiab tau yooj yim rau tag nrho, yuav luag nkag siab. Nws tsis paub meej tias nws puas yuav tau txais harem ntawm cov txiv neej tom qab nws tuag? Thiab nws puas yuav nyiam nws?
  Tus ntxhais maj mam dhau los ua ib tug ntxhais, thiab zoo nkauj heev, thiab emir tuag tom qab mob ntev.
  Thiab tam sim no Gerda tau rov muab tso rau muag. Lawv hnav liab qab nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm pua pua ntawm cov txiv neej ntshaw ntshaw thiab muag lawv mus rau lub Sultan lub harem. Gerda maj mam nce lub zog nyob rau ntawd, thiab dhau los ua tus poj niam ntawm Sultan. Tab sis lub teb chaws Ottoman twb poob lawm. Kev ua tsov rog tawg nrog Russia uas hem tias yuav xaus Turkey kev tswj hwm ntawm Crimea thiab Hiav Txwv Dub.
  Tom qab Nazis raug tua nyob rau sab hnub tuaj Kuban, cov tub rog Soviet tau tawm tsam rau Krasnodar. Nyob rau sab qab teb, kev sib ntaus sib tua tau ua tiav ntau dua. Ntau lub nroog hauv cheeb tsam tau raug coj mus los. Thiab tseem repulsed Sukhumi nrog ib tug haib tshuab los ntawm Georgia.
  Cov Germans dov rau hauv. Lavxias teb sab T-54 thiab IS-7 tso tsheb hlau luam tau ua pov thawj tias muaj txiaj ntsig zoo hauv kev tawm tsam. Lub teb chaws Yelemees kuj tau swb nyob ze Paris. Thiab nws raug tsis lees paub.
  Hitler poob rau hauv kev poob siab. Cov tub rog Lavxias tau tsiv mus rau hauv kev coj ntawm Hiav Txwv Dub, thiab twb tau mus txog Krasnodar. Thiab tsoo tus yeeb ncuab. Cov Romanian units surrendered nyob rau hauv regiments, thiab feem ntau mus rau lub ntaus nruas.
  Nws tau pom tseeb tias pem hauv ntej tsis tuaj yeem tuav tau yooj yim. Thiab tom qab ntawd Ltalis pib tso siab rau lub hauv ntej tshiab uas Tub Rog Liab tau qhib tawm tsam cov Germans. Thiab pib nce mus rau sab qab teb.
  Nyob rau hauv luv luv, nws hloov tawm mus ua tuag thiab tuag rau Fritz.
  Cov tub rog ntawm cov ntxhais tau nce mus rau Hiav Txwv Dub.
  Warriors pov grenades nrog lawv txhais taw liab qab. Thiab lawv mowed cov Germans nrog rab phom tshuab.
  Ntawm no, nyob rau thaj tsam ntawm daim ntawv qhia no, kev ua tsov ua rog tau ua tiav ntau dua li hauv keeb kwm tiag tiag. Lub zos diav rawg twb muab coj los lawm. Cov Germans khiav. Lavxias teb sab Red Army muaj qhov zoo tshaj plaws hauv cheeb tsam no hauv infantry thiab cavalry. Cov Germans, feem ntau, tsis muaj dab tsi tiv thaiv lub teeb Lavxias teb sab tso tsheb hlau luam.
  Thiab Soviet generals, ntseeg siab rau yeej, thiab lub siab xav ntawm cov neeg, cia peb hais li ntawd - loj.
  Veronica pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab. Scatters Germans thiab squeaks:
  - Cia Russia yog qhov tseem ceeb tshaj plaws!
  Victoria kuj tua. Nws pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaks rau saum nws lub ntsws:
  - Cia lub ntiaj teb yav tom ntej yog peb li!
  Tsis tas li ntawd, tus ntxhais zoo nkauj Juliana tua nws tus kheej yam tsis muaj kev ua koob tsheej.
  Thiab nws kuj muab ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab. Thiab cov Fritz tau tawg heev.
  Tus ntxhais chirped:
  - Kuv yog ib tug neeg vwm!
  Thiab ces Anna, ib yam nkaus li yog tua. Thiab nrog nws txhais ko taw liab qab, nws yuav tso lub grenade heev obliquely, rhuav cov Kaiser units zoo li iav.
  Thiab hais tias:
  - Psychology ntawm yeej! Kev ywj pheej ntawm txoj hmoo!
  Thiab tom qab ntawd Matryona yuav tso tag nrho lub thawv ntawm cov khoom tawg. Thiab yuav ua li cas nws yuav ua rau cov Kaiser cov tub rog. Thiab nrov:
  - Rau Russia nyob rau hauv qhov chaw siab!
  Ob tug ntxhais zoo nkauj tshaj yog caij rau lub teeb tank "Marten" -2. Lub tsheb zoo nrog ob rab phom tshuab. Cov armor tsis yog tuab heev, tab sis nws tuav rab phom tshuab. Cov duab yog streamlined. Cov ntxhais Olga thiab Zhenya nyob rau hauv, reclining thiab scribbling rau lawv tus kheej txog cov Germans.
  Tsis yog lub tsheb phem - kev ceev ntawm ib puas thiab nees nkaum kilometers ib teev. Zoo heev permeability. Thiab kab ntsig.
  Cov ntxhais sau cov tub rog German nrog cov hlau lead thiab hu nkauj;
  Koj, txiv, ci ntsa iab rau ib hlis,
  Tias koj tsis ci tib yam
  Tsis zoo ib yam, tsis zoo ib yam
  Txhua yam koj nkaum qab huab
  Koj tau npog nrog huab cua phem!
  Raws li peb muaj nyob rau hauv Dawb Huv Russia.
  Nyob rau hauv dawb huv Russia, nyob rau hauv pob zeb Moscow.
  Lub Kremlin nyob rau hauv lub nroog muaj koob meej,
  Nyob ze Ivan, ze lub Great,
  Nyob rau hauv lub cathedral yog nyob rau hauv Arkhangelsk,
  Zoo li txoj cai hu nkauj muaj:
  Ib tug hluas archer sawv ntawm lub moos,
  Sawv saum lub moos, thov Vajtswv,
  Nws quaj thaum tus dej ntws
  Weeps - ntws kua muag ntws,
  Nws tuav lub berdysh nrog ib tug ncej,
  Berdysh nrog ib tug ncej ntawm cov av ntub dej:
  "Koj yog ib tug goy, lub ntiaj teb yog damp,
  Koj kis tau mus rau txhua qhov chaw
  Koj qhib, hleb board,
  Tig ib ncig, kub damask!
  Koj sawv, sawv, Orthodox Tsar,
  Orthodox Tsar Alexei Mikhailovich!
  Saib koj tsev neeg
  Rau Dawb Huv Russia, rau Niam Moscow,
  Moscow-niam, menyuam ntsuag!"
  Cov ntxhais hu nkauj rau lawv tus kheej thiab tsoo cov Germans. Lawv taug kev hla cov neeg tuag thiab tawm hauv txoj kev ntshav nrog kab ntsig. Ntawm no yog cov ntxhais. Tsis tas li ntawd nyob rau hauv lub tank lawv yuav luag liab qab, nyob rau hauv tib lub luv luv thiab liab qab. Tab sis cov ntxhais zoo nkauj heev.
  Thiab cov Germans raug kev puas tsuaj loj heev los ntawm lawv cov hluav taws. Cov phom tshuab yog hnyav thiab nrawm nrawm. Thiab cov ntxhais ntse heev. Cov tub rog tsarist tau ua haujlwm zoo.
  Kuj tseem muaj cov kws tshawb fawb Jewish ua haujlwm rau Russia. Ntawm no yog tus haib tshaj Ilya Muromets-7 bomber nyob rau hauv lub ntiaj teb no thaum lub sij hawm ya mus foob pob Germans. Lub ntiaj teb thawj lub dav hlau nrog kaum ob lub cav. Kaum yim lub tshuab phom thiab nees nkaum ob tons ntawm foob pob. Ntawm no yog lub tsheb.
  Txog tam sim no tsuas yog hauv ib daim qauv xwb.
  Thiab kuj nyob rau hauv cov neeg coob ntawm cov ntxhais. Thiab yuav luag liab qab, hauv ib lub tsho da dej. Nws zoo nkauj heev thiab sexy.
  . QHOV #13
  Warrior crew commander ntawm Ilya Muromets-7 bomber, Valentina. Zoo nkauj heev thiab curvy blonde. Nws yog ib qho tsim nyog kom lub tsheb qeeb thiab npog lub German bunker nrog lub foob pob pov tseg.
  Hitler cov tub rog muaj zog thiab kev qhuab qhia. Lawv tua ntawm lub Soviet thiab Lavxias teb sab dab. Tab sis cov warriors thrash nyob rau hauv teb. Yim lub tshuab rab phom cia cheb tawm ntawm German infantry. Cov tub rog tawg ntawm cov tub rog German poob.
  Ua rau hluav taws, cov plaub hau kub Lada grins carnivorously. Tus ntxhais txawm muab nws lub tsho khiab mis kom zoo mloog. Thiab co nws lub hauv siab liab qab. Tsuas yog kev zoo nkauj heev. Yog li ntau txoj kev tshav ntuj thiab precision nyob rau hauv nws. Lada nws tus kheej yog nyias, tab sis sinewy, thiab lub duav yog nyias, zoo li ib tug quav.
  Galina tseem tab tom tua phom tshuab ntawm Germans. Kuj tseem yog ib tug ntxhais, ob qho tib si zoo nkauj thiab curvy. Nrog ob txhais taw liab qab nws nias lub triggers. Thiab lub ntsej muag zoo nkauj heev. Tsis yog tub rog, tab sis tsuas yog ib tug ntxhais super.
  Galina hais tias, luag ntxhi:
  - Rau lub yeeb koob ntawm leej txiv ntawm Tsar Joseph Vissarionovich!
  Kev txhoj puab heev thiab zoo nkauj, nrog cov nplooj kub plaub hau, Lada lees paub:
  - Wb cheb Yudas nrog nplawm!
  Valentina nias nws txhais taw liab qab ntawm lub pedal. Ib lub foob pob tonne poob rau ntawm German bunker. Qhov no yog lub zog tuag. "Ilya Muromets", ua rau kom cov tawg tsis txhob kov nws. Lub bunker tawg, nqa ib kem ntawm cov pa taws.
  Cov ntxhais qw nrov nrov:
  - Ntaus! Lawv muab Fritz!
  Thiab spank nrog zoo siab nrog liab qab taw. Yog lawm, cov no yog cov ntxhais uas muaj peev xwm kov yeej cov Germans. Lawv tawm tsam kev npau suav ntawm lub ntiaj teb uas tib neeg yuav tsis tua neeg. Piv txwv li, yog tias lub tebchaws Soviet ntawm Yauxej Stalin kov yeej tag nrho lub ntiaj teb. Tab sis Russia, los yog lub USSR, yog ib tug tshwj xeeb qhov chaw uas yuav ua tau ib tug nyob mus ib txhis faj tim teb chaws! Vim Yauxej Stalin dynasty kav tau ntau pua xyoo. Thiab tom qab lub overthrow ntawm Emperor Nicholas II, thaum kawg, Russia tau txais kev ruaj ntseg thiab txhua leej txhua tus thaum kawg tau txais lub legitimacy ntawm lub dynasty.
  Thiab tam sim no, tsar thiab tus thawj tswj hwm ntawm GKO, Joseph Stalin, uas tau kov yeej qhov kev tawm tsam, tab tom rhuav tshem cov neeg German.
  Ib qho kev txav zog ntawm Tsar Stalin yog kom nyiam cov poj niam mus rau tub rog. Thiab tus poj niam Lavxias yog tus tub rog txaus ntshai tshaj plaws hauv ntiaj teb! Tsis yog!?
  Ntawm no, piv txwv li, ntawm Sokol fighter, tus tsav Alice rushes. Xws li ib tug zoo nkauj ntxhais, blonde nrog ib tug kov ntawm liab nyob rau hauv nws cov plaub hau. Slender ntxhais, yuav luag liab qab.
  Barefoot nias lub pedal, thiab maneuvers. Thiab ces nws tua nws tus kheej. Tua ib lub tsheb German nrog rab phom loj-caliber. Ua rau nws hlawv thiab hais tias:
  - Kuv yug los ua vajntxwv kav! Tus ntxhais zoo nkauj heev, thiab muaj ntshav xiav, hussars!
  Thiab accelerates tus ceev ntawm "Falcon". Tej zaum Lavxias, Soviet aircraft, txawm tias tsis yog dav hlau, yog qee txoj hauv kev zoo tshaj plaws hauv ntiaj teb.
  Thiab twb nyob rau pem hauv ntej, ib tug hnyav thiab ntau tshaj tank tsim los ntawm tus tub xeeb ntxwv ntawm tus poj Mendeleev tshwm sim. Tshuab nrog ob rab phom ceev ceev thiab kaum rab phom tshuab. Thiab cov ntxhais kuj tswj xws li ib tug colossus.
  Thiab ib tug Lavxias teb sab tank yog los, rhuav tshem cov Germans. Ntxiv mus, nrog ib tug haib diesel cav, thiab heev passable thiab agile.
  Cov ntxhais hauv lub tank hu nkauj;
  Peb tus Vajtswv hlub Russia,
  Lub teb chaws vam meej...
  Zoo, cov huab tais zoo nkauj dua, zoo nkauj dua -
  Txiv Tsar Stalin-lub vaj kaj siab!
  Thiab lub tank lem tsoo cov tub rog German. Cov kab mob hauv plab twb tau nkag mus thiab cov kwj ntawm cov ntshav ntws los ntawm kab ntsig.
  Tus thawj coj tank, Tatyana Krupskaya, hais tias:
  - Yog, peb yuav yeej rau Russia!
  Tus ntxhais, los ntawm txoj kev, yog ib tsev neeg princely, tab sis sib ntaus hauv panties ib leeg. Tab sis ib tug ntxim hlub. Nws muaj zog sab hauv.
  Nrog ib tug liab qab taw, tus hluas nkauj nias lub pedal thiab hais tias, baring nws cov hniav, thiab luag.
  - Koj yog tus loj tshaj Tsar Joseph Stalin!
  Thiab cov tub rog yeej paub tseeb tias lawv yuav ncav cuag Berlin ntawm lub tank zoo li no. Thiab kev ntseeg siab ntawm txhua tus tub rog thiab tub rog tau loj hlob tuaj.
  Natasha, txeeb nrog kev txaus siab, pib sau thiab hu nkauj. Cov hluas nkauj zoo siab;
  Rau Russia dawb huv los tawm tsam peb ntau,
  Peb yog cov ntxhais muaj lub siab loj...
  Lub fascist ntawm lub tebchaws Soviet xav
  Tab sis nrog Rod peb yeej ib txwm koom siab sib ntaus sib tua!
  
  Thov kom peb Russia nyob rau hauv lub yeeb koob nyob mus ib txhis,
  Lub hordes ntawm Genghis Khan yuav tsis kov yeej peb ...
  Sib ntaus sib tua rau Niam thiab tsis txhob ntshai,
  Peb yuav tsoo tej infidel!
  
  Peb khoov cov fascists nruj heev nyob rau hauv lub horn,
  Ntseeg kuv, tsis muaj leej twg yuav kov yeej Russia ...
  Tom qab tag nrho, Yexus tus Vajtswv uas loj tshaj plaws nyob nrog peb,
  Thiab tsis txhob nqa Fritz tsis muaj tseeb!
  
  Txhua leej txhua tus paub tias Leej Txiv tau muab rau peb,
  Rau kev npau taws yeej tsis paub qhov tsaus ntuj ...
  Dab Ntxwg Nyoog txaus ntshai bard nws cov hniav,
  Lub tsho ntub dej!
  
  Rau ib tug tswv cuab Komsomol tsis muaj lo lus coward,
  Rau cov ntxhais, cov teeb meem tsis tseem ceeb ...
  Vajtswv Dawb yuav pab peb Yexus,
  Kev tsis txawj tuag yuav yog qhov khoom plig siab tshaj!
  
  Peb tau sib ntaus sib tua heev nyob ze Moscow,
  Txawm hais tias cov Germans siv lub zog tsis txaus ntseeg ...
  Sib ntaus ib nrab liab qab taw
  Thiab kuv ntseeg tias yeej yuav tos!
  
  Lub greatness ntawm Lavxias teb sab warriors nyob,
  Thiab nws yuav tsis muab rau Nazis ...
  Peb yuav cia Fritz furiously rau hauv noj,
  Dab tsi tsis sawv heev qias neeg dregs!
  
  Yog, Hitler, koj txawj ntse thiab txawj ntse,
  Muaj peev xwm txawm coj ntau dua ib nrab lub ntiaj teb ...
  Tab sis Stalin kuj yog ib tug dav dav dav dav,
  Tsis txhob muab koj tus kheej ua mlom!
  Tsis muaj cov tswv cuab Komsomol, paub tsis txhob thim rov qab,
  Lawv txawm tsis ntshai te...
  Thiab Fritz yuav sai sai no tig mus rau hauv kev ua si,
  Tom qab tag nrho, cov Russians yeej ib txwm muaj peev xwm sib ntaus!
  
  Russia yog lub teb chaws ntawm kev hlub,
  Thiab yuav ua khoom plig ntawm communism ...
  Tsis tas yuav tsim kom muaj qhov ntsuas ntshav
  Nrog ib tug luag ntawm txaj muag revanchism!
  
  Yog lawm, Fuhrer xav coj peb los ntawm caj pas,
  Thiab qaij Russia thoob plaws lub scaffold ...
  Tab sis peb sib ntaus furiously rau tsib
  Tom qab tag nrho, Stalin nrog peb lub tsho thiab lub kaus mom!
  
  Nws yog ib tug tub rog loj, sawv daws paub
  Thiab Komsomol cov tswv cuab yuav ib txwm tsis muaj taw ...
  Thiab peb yuav txav Hitler rau hauv hwj txwv,
  Peb cov braids hlawv nrog ci ntsa iab!
  
  Warriors yog peb txoj hmoo,
  Peb yuav tsoo tus loj Panther ...
  Txawm tias Adolf tsim kev phem kev phem,
  Peb yuav qhia tus qauv thiab kev ntsuas rau nws!
  
  Tsis muaj Stalin ntau ntse thiab muaj zog,
  Nws yog tus thawj coj ntawm lub teb chaws loj loj...
  Thiab koj yeej Fritz muaj zog, ntxhais
  Tom qab tag nrho, peb ib txwm koom ua ke hauv kev sib ntaus sib tua!
  
  Rau kev ua tiav peb tsim tag nrho series,
  Aiming rau hnub qub li ib tug swift-winged noog ...
  Thiab yuav muaj suab nrov,
  Cov ntxhais zoo li no, eagles txaus siab!
  Lub yim hli ntuj 1947 tab tom ua kom ze. Hmo ntuj tau ntev dua thiab hnub luv dua. Cov ntxhais los ntawm ib ntus tawm tsam kev tawm tsam ntawm Nazis. Kev Tsov Rog Loj Loj tau ua rau ntau xyoo. Nws tsuas yog ib qho kev sim siab thiab nyuaj. Qhov twg tsis tuaj yeem muab piv rau txhua yam. Nws ua hauj lwm hnyav heev rau kaum tsib los yog kaum rau teev ib hnub twg, thiab noj ntawm daim ntawv qhia zaub mov, nws tshaib plab heev ntawm kev qaug zog.
  Ntawm chav kawm, nyob rau hauv lub active pab tub rog nws yog ntau zoo dua nyob rau hauv lub rear. Thiab cov ntxhais tuaj yeem tso zis me ntsis thaum muaj luv luv lull.
  Natasha nrog nws txhais taw liab qab coj tawm, tsim los ntawm nws tus kheej:
  Cov tub rog Lavxias mus txog Oder. Cov tub rog tsarist ntawm Nicholas II twb yeej ntau yeej. Ntau lub nroog ntawm Austria-Hungary raug coj, kev sib ntaus sib tua tau tawm tsam hauv Budapest. Qhov twg lwm tus Hungarians tawm tsam. Pali Przemysl, Lviv, Krakow, Bratislava, thiab lwm qhov chaw nyob.
  Cov Germans raug kev txom nyem hnyav thiab thim rov qab. Cov Austrian surrendered tag nrho cov regiments thiab txawm faib. Thiab nrog cov chij tsa nyob rau hauv lub orchestras. Kev ua tsov ua rog tau mus, zoo li hauv zaj dab neeg - zoo siab nrog cov ntshav me me thiab hauv thaj chaw txawv teb chaws.
  Txawm tias feem ntau Russia tsis tshua muaj hmoo thaum lub sij hawm conquests. Thiab yuav luag tag nrho cov kev tsov kev rog thiab yeej tau muab rau cov Russians nrog kev ntshav loj.
  Tej zaum Oleg tau raug hu ua Yaj Saub vim nws muaj peev xwm yuam Byzantium kom tso tsis tau ntshav?!
  Txawm li cas los xij, Nicholas II tau lees paub lub luag haujlwm ntawm tus Greatest.
  Cov ntxhais tawm mus rau Oder. Autumn twb los txog lawm. Golden ntaub pua plag ntawm nplooj.
  Warriors stomped rau ntawm cov ntaub pua plag. Thiab plunged rau hauv dej.
  Veronica, txaws hauv tus dej, nug Victoria:
  - Koj puas xav tias tsar yuav muab av rau cov neeg ua liaj ua teb tom qab tsov rog?
  Tus ntxhais txib tau tshiav nws lub taub hau.
  Vim li cas cov neeg ua liaj ua teb xav tau av?
  Veronica giggled thiab hais tias:
  Yog, lawv ua tsis tau nws ntawm lawv tus kheej. Tab sis muaj cov thawj coj ua lag luam muaj zog uas tuaj yeem rub tau.
  Victoria teb hnyav heev:
  - Ntawm no lawv yuav muag av ntawm credit. Tej zaum nws yuav zoo dua li ntawd.
  Juliana tig rau hauv dej thiab hais tias:
  - Feem ntau, nws zoo dua rau cov tswv av kom muaj av. Lawv tuaj yeem khiav ua liaj ua teb loj thiab siv tsheb laij teb. Private, loj-scale ntau lawm yog qhov zoo tshaj plaws!
  Veronica tsis kam lees pom zoo:
  - Tej zaum. Tab sis qhov no tsim tus nqi ntxiv!
  Juliana giggled thiab hais tias:
  - Tab sis qhov ua tau zoo heev!
  Victoria, uas muaj qib ntawm Colonel, hais nrog luag ntxhi:
  - Nws txhawb kev loj hlob. Thiab dab tsi yog qhov taw tes ntawm kev muab av rau cov neeg ua liaj ua teb, thiab txawm tias tus neeg haus dej haus. Nws yog tus tswv av uas pub ib nrab ntawm lub ntiaj teb nrog cov mov hauv Lavxias! Peb lub teb chaws nplua nuj heev!
  Veronica pom zoo nrog qhov no:
  - Yog, Russia yog nplua nuj thiab lub neej tau zoo dua! Piv txwv li, kuv tus tij laug ua haujlwm ntawm lub Hoobkas Putilov ua tus thawj coj. Thiab nws muaj nyiaj hli ntawm peb puas rubles, tsis suav nyiaj tshwj xeeb.
  Victoria dov thiab, hauv kev qhuas, npuaj nws txhais taw liab qab ntawm dej thiab tau tom:
  - Qhov ntawd yog qhov nws hais! Russia nce! Thiab tsis ntev nws yuav muaj zog dua!
  Cov ntxhais ua luam dej hauv Oder, thiab muaj kev sib tham tsis tu ncua. Anna nug cov ntxhais:
  Koj xav li cas tos peb tom qab kev tuag?
  Juliana luag ntxhi thiab teb tias:
  - Atheists hais - tsis muaj nyob. Thiab kev ntseeg qhia - tus ntsuj plig yuav mus rau Vajtswv, thiab Nws yuav txiav txim siab mus rau qhov twg saum ntuj ceeb tsheej lossis ntuj txiag teb tsaus.
  Veronica nug Juliana:
  - Koj puas xav tias muaj Vajtswv?
  Tus hluas nkauj nplawm dej nrog nws txhais taw liab qab, tsa nthwv dej thiab teb tias:
  - Ua siab ncaj, kuv tsis paub. Muaj kev sib cav ob leeg rau thiab tawm tsam Vajtswv. - Tus ntxhais txaws dua thiab pom. - Tau kawg, tsis muaj lus teb rau lo lus nug no, tab sis koj tuaj yeem nqa ntau yam kev sib cav.
  Victoria pom zoo nrog qhov no:
  - Yeej txawv heev. Thiab dab tsi yog muaj los tham txog. Kuv tus kheej xav tias txij li thaum peb yeej, ces Vajtswv, ntawm chav kawm, muaj! Tab sis muaj qee lub sij hawm thaum peb pom peb tus kheej nyob rau hauv lub Mongol-Tatars. Thiab tom qab ntawd lo lus nug yog - qhov twg yog tus Vajtswv Siab Tshaj Plaws?
  Juliana hais nrog kev luag nyav dawb huv:
  - Tab sis muaj ib yam dab tsi phem dua li Mongol-Tatar quab!
  Victoria xav tsis thoob
  - Dab tsi yog qhov phem tshaj tus quab ntawm Mongol-Tatar?
  Juliana tau hais tias:
  - Laus! Yuav ua li cas yuav phem tshaj cov laus!?
  Victoria pom zoo:
  - Yog, nws yuav phem heev!
  Cov ntxhais nyob ntsiag to. Nws yog ib qho txaj muag rau lawv tham txog nws. Cov ntxhais coj nws thiab dhia tawm hauv dej txias. Lawv khiav mus rau lawv tus kheej, flashing puag ncig, liab qab pob taws.
  Marusya khiav nrog lawv thiab nug nrog luag ntxhi:
  - Tab sis kuv xav paub, vim li cas peb thiaj li xav tau hnub nyoog laus? Nws yuav tsum tau hais tias inhumane!
  Victoria nkag siab pom zoo nrog qhov no:
  - Ua neeg phem tiag tiag! Nws yog qhov zoo tshaj kom ua neej nyob mus ib txhis thiab noj qab nyob zoo!
  Cov ntxhais tau groovy thiab funny, spinning nyob rau hauv somersaults.
  Veronica nrog luag ntxhi thiab luag ntxhi, hais tias:
  - Yog, peb pab tub rog yog cov ntxhais muaj zog! Thiab peb yuav nyob rau hauv cov duab zoo!
  Thiab tus ntxhais winked ntawm nws cov phooj ywg. Lawv txhua tus tawg tawm luag nrog luag nyav, harpies.
  Juliana hais tias:
  - Cia peb nrhiav dej nyob thiab ua tsis txawj tuag tiag! Nws yuav txias heev!
  Cov ntxhais luag ntxhi thiab muag muag rau ib leeg.
  Victoria mam li qhia, baring nws cov hniav, ceeb toom:
  - Yog, nws yuav zoo los nrhiav txoj hauv kev kom tsis txhob laus. Yuav ua li cas zoo thiab zoo nkauj!
  Tus ntxhais xav txog lub ntiaj teb nrog qee tus txiv neej zoo nkauj thiab hluas. Tej zaum txawm zoo dua tsis muaj hwj txwv, kom lub ntsej muag zoo nkauj thiab ntxim hlub.
  Veronica teb nrog ib tug sigh:
  - Yog, qhov no yog qhov zoo tshaj plaws uas tuaj yeem muaj nyob hauv lub ntiaj teb! Peb xav kom cov hluas nyob mus ib txhis thiab kaj.
  Thiab tus ntxhais luag, baring nws pearly hniav.
  Victoria dhia thiab hais tias:
  Cia peb hnub nyoog kawg! Qhov no feem ntau tsis lees txais! Tib neeg lub cev yuav tsum tsis txhob muaj hnub nyoog!
  Veronica, luag ntxhi thiab dhia, hu nkauj:
  - Mr. Colonel, dua li laus! Nws tsis zoo dua kom tuag rau Russia! Rau lub hom phiaj ntawm kev ua siab loj thiab kev hwm - Kuv tsis kidding! Nws teb - tias kuv liab? Kuv tsis xav!
  Cov ntxhais luag txawm nrov. Nws zoo nkauj heev.
  Juliana hais nrog luag:
  - Thiab cia peb rejuvenate tag nrho cov laus poj niam! Yog li ntawd txhua yam ci ntsa iab zoo li lub hnub!
  Victoria pom zoo, dhia nce siab:
  - Rau Niam Txiv thiab Nicholas lub Great!
  Anna, tus tub rog plaub hau liab no, hais tawm:
  -Tab sis tag nrho tib yam, cov nuns, txawm thov Vajtswv, tsis ua hluas. Txawm lawv muaj lub hwj huam dawb huv. Yog li koj pib xav tias, Vajtswv txoj kev ncaj ncees nyob qhov twg?
  Victoria ua pa tob tob thiab teb tias:
  - Ib lub suab quaj thoob plaws ntiaj teb... Koj yog tus tswv, qhov twg?
  Veronica hu nkauj nrog kev npau taws:
  Muaj ntau tus neeg zoo
  Leej twg deeds nyob rau centuries....
  Muaj ntau cov noog uas pom tseeb,
  Cas hu ua immortals!
  
  Thiab cov heroes nyob rau hauv lub epics,
  Lawv yeej horde ib zaug ...
  Russia yuav yug tau lub hwj chim loj,
  Basurman hauv kev sib ntaus sib tua yuav tsim kua muag!
  
  Tab sis ib tug ob-headed dav dawb hau,
  Tsar Rule muaj koob meej Nikolai ...
  Nws yog radiant nyob rau hauv lub ntuj,
  Koj thov Vajtswv rau nws, mus rau nws!
  
  Emperor ntawm tag nrho cov Russia
  Yuav ua li cas tsa lub teb chaws ...
  Lub hom phiaj tiag tiag
  Rau kev vam meej thiab qub txeeg qub teg!
  
  Defeated cov Japanese hauv kev sib ntaus sib tua
  Cov Germans tau swb ib zaug ...
  Lub suab ntawm cov ntxhais yog sonorous,
  Nikolay peb tus Tswv!
  
  Thiab peb tus huab tais yuav tsis tawm hauv kev sib ntaus sib tua,
  Nyob rau hauv kev tsim kho ntawm ib tug loj loj ...
  Nws ntaus cov yeeb ncuab hnyav,
  Thiab nws tau dhau los ua kev sib tw npau taws!
  Ib zaj nkauj zoo nkauj tau khaws los ntawm cov ntxhais hauv kev sib koom ua ke. Lawv yog cov neeg hu nkauj zoo thiab muaj lub cev puv nkaus. Lawv muaj zaj nkauj zoo li no.
  Yog, amazing ntxhais.
  Yog li ntawd lub radiant Natasha, zoo kawg nkaus ntawm cov ntxhais, sau.
  Ntawm no nws raug yuam kom nres thiab tua ntawm Nazi aircraft. Pov ib tug grenade nrog ib tug liab qab ko taw. Tua ib tug stormtrooper thiab exclais:
  - Yeej!
  Zoya kuj tua hluav taws thiab tua tau zoo heev. Tua ib lub dav hlau fascist thiab roars:
  - Rau communism, lub teb chaws ntawm lub Soviets!
  Thiab nws liab qab, puag ncig pob taws cuam ib pob tawg.
  Coj hluav taws thiab Augustine. Nws yog ib tug zoo nkauj, heev nqaij thiab tanned ntxhais. Thiab nws cov plaub hau tooj liab-liab flutters nyob rau hauv cua zoo li ib tug proletarian banner.
  Thiab nrog cov ntiv taw liab qab, zoo li yog pov lub grenade nrog lub zog tuag, lub zog loj heev.
  Thiab nrov:
  - Rau Fatherland thiab kev ywj pheej mus txog thaum kawg!
  Svetlana kuj sib ntaus sib tua nrog swoop qus. Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab, nws cuam grenades ntawm colossal, tua lub hwj chim. Thiab kua muag tawm tsam rau hauv torn pieces.
  Thiab quaj:
  - Rau Kev Communism loj!
  Thiab raws li cov lus yuav qhia. Thiab nrog liab qab, puag ncig, pob taws liab, tus ntxhais yuav muab rau hauv pob khoom tawg.
  Wb fim nws, cov ntxhais no sib ntaus sib tua heev.
  Warrior chav kawm - super!
  Cuaj hlis 1, 1947 nyob rau hauv lub thib peb Reich ua kev zoo siab yim xyoo txij li thaum pib ntawm lub ntiaj teb no ua tsov ua rog II.
  Hitler thiab nws cov menagerie ua kev zoo siab rau qhov kev tshwm sim ua ke nrog kev noj mov thiab seev cev thiab kev sib ntaus sib tua gladiator.
  Tus Fuhrer zaum ntawm lub rooj zaum zoo nkauj thiab saib cov ntxhais seev cev.
  Lawv xub tawm mus hnav khaub ncaws thiab khau, ces pib undress.
  Cov ntxhais tau muab lawv tej khaub ncaws thiab khau. Thiab maj mam nyob rau hauv tsuas yog panties thiab barefoot dancing seev cev.
  Lawv saib zoo nkauj heev thiab.
  Tus Fuhrer grunted zoo li ib tug npua qus, thiab spun nyob rau hauv nws lub rooj zaum. Tab sis cov no tseem tsuas yog paj.
  Ntawm no cov ntxhais seev cev thiab cov gladiator fights pib.
  Cov Nazis rov pib noj thiab tso thawj koom ruam.
  Fuhrer lub rooj yog khoom kim heev, thiab ntawm nws yog cov tais diav nplua nuj, nrog ntau yam khoom qab.
  Hitler noj txiv hmab txiv ntoo nrog kev txaus siab.
  Nws lub siab yog kev sib ntaus sib tua, thiab tsis zoo siab heev. Kev tsov rog tau rub rau thiab nyob rau lub hli tsis ntev los no qhov kev tawm tsam ntawm Red Army txawm hnyav zuj zus.
  Cov neeg Lavxias muaj lub tank tshiab T-54, uas tau zoo dua ua tub rog thiab tiv thaiv thiab tuaj yeem tiv thaiv Nazis. Thiab lub formidable IS-7 tshwm sim. Tau kawg, lub tank kawg yog kim heev thiab nyuaj rau kev tsim khoom thiab, hauv txoj cai, tsis tuaj yeem tsim khoom loj.
  Tab sis nws cannon muaj peev xwm nkag mus rau German tso tsheb hlau luam. Tsis tas li ntawd, txawm tias lub tshuab tshiab IS-7 tsis tawg, thiab qhov projectile mus rau hauv ib qho ricochet, nws muaj peev xwm ua rau nws tsis muaj peev xwm.
  Yog li ntawd lub USSR twb muaj ib lub hwj chim.
  Tab sis thawj khub khiav mus rau hauv lub arena. Cov me nyuam pib sib ntaus sib tua. Ob tug tub uas muaj txog kaum lossis kaum ib tus nrog tridents thiab ib lub vas dhia tawm ntawm ib sab. Lawv nyob hauv tib lub pob tw ua luam dej liab.
  Lawv khiav, flashing liab qab heels. Lawv nyo hau rau Fuhrer, khoov lawv lub nraub qaum.
  Cov cev nqaij daim tawv nyias nyias ntawm cov me nyuam tub uas tseem tanned uas tsis tuaj yeem hu ua cov hluas.
  Hitler xav txog tias lawv raug nplawm, lossis ua rau lawv cov pob taws me me ntawm pob taws kub hnyiab los ntawm qhov kub kub-qhov ntawd yuav txias.
  Thiab ntawm no yog ob tug tub ntxiv nrog ntaj thiab daim thaiv npog khiav tawm. Tsis tas li ntawd liab qab thiab liab qab nyob rau hauv xiav da dej trunks. Tab sis lawv armament yog asymmetrical.
  Cov tswv cuab ntawm cov menagerie pib wager.
  Cov tub hluas yog tib qhov siab thiab hnub nyoog. Xaiv los ua kom txaus nyiam. Ob tog yuav sib tua kom tuag. Txawm hais tias lawv zam txim, ces lawv yuav raug tsim txom nyob rau hauv qab daus nrog obligatory cauterization ntawm pob taws.
  Ntawm no yog cov bets. Hitler insists rau secrecy ntawm cov nqi. Txwv tsis pub, ib puag ncig yuav tsis twv tawm tsam Fuhrer.
  Thiab yog li ntawd tsawg kawg kev sib ntaus yuav tsis sib tham.
  Thiab cia ob tog sib ntaus sib tua.
  Cov tub hluas pounced rau ib leeg, thiab cia cov hniav ntaj thiab tridents. Nws tau tshwm sim tias lawv tsis tau kawm zoo heev, tab sis lawv muaj lub tswv yim. Lawv entangled ib tug nrog ib lub vas, thiab cia peb prick nrog tridents. Tab sis tom qab ntawd tus me nyuam tub tau txais ntaj ntawm lub xub pwg nyom. Thiab muaj khawb.
  Cov menyuam yaus txuas ntxiv mus nkaug thiab txiav ib leeg. Ntshav nchuav tam sim ntawd. Thiab cov tub hluas taw liab qab sab laug liab qab, zoo nkauj hneev taw.
  Tus Fuhrer nyiam nws thaum cov tub hluas tua ib leeg. Thiab thaum lawv txiav thiab shred tsis muaj kev khuv leej.
  Ntawm no cov tub hluas twb raug mob, thiab ib tug ntawm lawv twb tiav lawm. Thiab lawv rushed nrog ntaj mus rau qhov thib ob. Lawv ua rau nws tag lawm, yuam kom nws nyob twj ywm. Tsis tas yuav thov kev hlub tshua.
  Lub pob taws ntawm cov tub tua raug hlawv, thiab lawv tau txuas nrog hooks. Thiab cab mus rau khej.
  Ob tug ciaj sia nyob rau hauv xiav panties teb thiab kho kho. Lawv, ib yam nkaus, tau pricked los ntawm tridents.
  Hitler tsis zoo siab heev los ntawm qhov kev sib ntaus no, thiab hais tias:
  - Yog, ib yam dab tsi tsis yog kov! Thaum twg peb yuav coj Stalingrad?
  Mainstein teb nrog luag nyav:
  - Kev tawm tsam tau pib, thiab peb cov tub rog lub sijhawm no tau npaj tau zoo dua!
  Tus Fuhrer nodded hauv kev pom zoo.
  - Kuv ntseeg! Peb tau ua txoj haujlwm zoo!
  Guderian sau tseg:
  - Txog tam sim no nyob rau hauv lub USSR, T-54 yog tsim nyob rau hauv scanty kom muaj nuj nqis, thiab peb muaj ib tug colossal kom zoo dua li tso tsheb hlau luam!
  Hitler pom zoo:
  - Yog, peb muaj! Tab sis peb tuaj yeem poob nws!
  Guderian ntseeg tau hais tias:
  - Lub pyramidal tank yog qhov ua tiav nws tus kheej, cov neeg Lavxias yuav tsis tuaj yeem ua kom zoo dua!
  Tus Fuhrer npuaj nws ob txhais tes:
  - Peb yuav zoo dua saib kev sib ntaus!
  Lub sij hawm no, ib tug ntxhais zoo nkauj nrog cov plaub hau daj nkag mus rau hauv arena. Nws hnav ib txoj hlua bikini. Thiab ntawm chav kawm barefoot thiab sexy heev.
  Hitler sau tseg:
  - Tus fighter zoo!
  Thiab tus nrog sib ntaus kuj tsim nyog nyob rau hauv cov ntaub ntawv no ntawm ib tug xim av dais. Zoo nkauj loj thiab txaus ntshai.
  Tus ntxhais tau riam phom thiab rab ntaj. Thiab siab, cov leeg, twb yog ib qho kev paub txog kev sib ntaus sib tua.
  Nws twisted nws txhais taw liab qab thiab squeaked:
  
  Cov uas tab tom yuav tuag tos txais koj!
  Hitler tau qw:
  - Tsis yog! Kuv xav kom koj nyob!
  Tus ntxhais zoo nkauj nodned.
  - Yuav sim!
  Tus Fuhrer ua thawj koom ruam, thiab qw nrov nrov:
  - Thawj koom ruam ntawm dais ib yam nkaus, txwv tsis pub peb yuav tsis yeej ib yam dab tsi!
  Bets mus los ntawm nias khawm. Hitler nqa ib khob kua txiv kab ntxwv uas ice cream ntab.
  Kev sib ntaus sib tua pib ... Tus dais tshaib plab thiab npau taws thiab tawm tsam furiously. Tus ntxhais tshem nws nrog rab ntaj, thiab txav mus rau sab. Tus dais qw nrov nrov li nws yuav maj. Thiab tus tub rog hloov dua siab tshiab.
  Nws yeej ceev ceev. Slashes nrog rab ntaj ntawm lub ntsej muag. Tab sis tus tsiaj nyaum yuav tig ib ncig thiab khi tus ntxhais gladiator nrog nws cov claws ntawm lub plab. Muaj ntshav khawb ntawm cov xovxwm.
  Führer tau hais nrog kev zoo siab:
  - Zoo sib ntaus.
  Thiab nws nug Speer:
  - Koj puas tuaj yeem nce cov khoom ntawm diskettes?
  Tus Minister of Armaments thiab Munitions teb tias:
  - Tau kawg peb ua tau! Txawm hais tias technology ntawm no yog heev complex. Tab sis cov tshuab no xyaum tsis raug kev puas tsuaj, tsuas yog kev sib tsoo. Thiab lawv cov naj npawb hauv cov qib tau nce zuj zus.
  Nyob rau hauv tas li ntawd, tus ntxhais tab tom txiav ib tug dais. Nws ntuav ntshav. Thiab nco ib tug dagger nyob rau hauv lub qhov muag. Thiab nws twb tuag lawm. Kos tus ntxhais hauv kev ntxhov siab, tus tsiaj nyaum poob ntsiag to.
  Nws muab pov tseg thiab sawv. Nws muab nws liab qab, chiseled ko taw rau dais thiab roared:
  - Yeej!
  Nws lub tsho loj tau tawg los ntawm tus tsiaj nyaum claw thiab nws ob lub mis raug nthuav tawm thiab khawb rau pem hauv ntej. Thiab txiav lub nraub qaum me ntsis. Tab sis tsis muaj dab tsi loj. Tab sis tus ntxhais los ntshav. Thiab los ntawm dais thiab ntawm txhua lub pas dej.
  Hitler nplawm nws hnia thiab hais tias:
  - Koj ntxim hlub!
  Tom qab ntawd tus yawm dictator hais tias:
  - Muab nqi zog rau nws nrog tus ntoo khaub lig hlau hauv nyiaj, thiab xa nws mus rau qhov chaw so peb hnub!
  Tom qab ntawd, tus ntxhais tawm mus txaus siab heev.
  Cov neeg sib ntaus sib tua dua. Lub sijhawm no ob tug tub uas muaj hnub nyoog kaum ob tawm tuaj tawm tsam ib tug ntxhais nrog ob sabers. Cov tub hluas muaj rab ntaj luv thiab daim thaiv.
  Kev sib ntaus sib tua nyob hauv tib lub cev ua luam dej, suav nrog tus ntxhais. Kev sib ntaus tau cog lus tias yuav nthuav.
  Tus ntxhais tsiv mus zoo, tab sis cov tub hluas kawm tau zoo. Thiab kev sib ntaus sib tua.
  Tus Fuhrer nug Guderian:
  - Puas yog IS-7 tank zoo?
  Tus thawj coj thiab tus kws tshaj lij teb ncaj ncees:
  - Tsis yog lub tsheb phem! Txawm tias 128-millimeter cannon tsis coj nws hauv pliaj. Tsuas yog qhov tshiab tshaj plaws thiab tseem tsis tshua muaj riam phom siab siab tuaj yeem nkag mus rau nws. Thiab ces koj xav tau ib tug loj caliber thiab ib tug uranium core.
  Fuhrer luag ntxhi thiab hais tias:
  - Stalingrad yuav tsum tsis txhob tshwm sim dua!
  . QHOV #14
  Lub Cuaj Hlis 2, 1947, kev sib ntaus sib tua hnyav tau nthuav tawm rau lub nroog ntawm Volga. Cov poj niam sniper battalion nyob rau hauv cov lus txib ntawm tus tauj ncov loj Natashka Kaktusova coj ib tug tiv thaiv txoj hauj lwm nyob rau hauv lub ruins ntawm Volodarsky Street. Cov ntxhais nrog rab phom tshuab thiab phom ntev, khi nrog cov pob zeb tawg, nkaum hauv qab lub ruins.
  Natasha nws tus kheej yog nyob rau hauv ib tug pom tunic tshaj nws lub cev liab qab, nyob rau hauv luv luv ris, thiab liab qab. Ib tug ntxhais zoo nkauj thiab curvy, nrog lub duav muaj zog, lub duav nyias nyias, txiav plaub hau luv luv hauv qab ib nrab lub thawv. Lub ntsej muag yog heev nthuav, nrog ib tug txiv neej lub puab tsaig, xiav ob lub qhov muag dav sib nrug. Lub teeb xim av plaub hau tig grey nrog plua plav, siab hauv siab, nyuaj saib. Tus tauj ncov loj Natasha tau tawm tsam ntau tshaj tsib xyoos thiab txawm tias nws hluas nws tau pom ntau heev. Tus ntxhais ob txhais ceg yog npog rau hauv kev txiav thiab bruises. Ib tug hluas nkauj yog agile dua mus taug kev liab qab dua li khau boots thiab clumsy.
  Tus liab qab ib leeg xav tias qhov kev vibration me ntsis ntawm cov av, ceeb toom ntawm qhov sib thooj ntawm kuv, thiab lub ntiaj teb niam nws tus kheej ntxiv kev ua siab ntev. Ntawm qhov tod tes, tus ntxhais ob txhais taw tau ua kom tawv, thiab lawv tsis ntshai ntawm cov hlau kub, lossis cov pob zeb ntse ntawm cov ruins, tab sis ntawm qhov tod tes, lawv tsis poob rhiab heev thiab yoog raws, ceeb toom los ntawm lub suab nrov ntawm kev txav mus los. lub tank.
  Qab zib Natashka yog tuav ib lub grenade nrog ib pob tawg khi rau nws. Nws yog ib qho tsim nyog yuav tau nkag mus rau lub tank loj German "Lion", watering txoj kev nrog rab phom tshuab.
  Mirabela nkag mus rau ntawm nws. Tsis tas li ntawd liab qab, yog li ntawd tag nrho cov ntxhais los ntawm lub battalion tig tawm los ntawm khau boots, ua raws li lawv tus thawj coj. Nws cov plua plav khaus khaus thaum tus ntxhais nkag mus rau tag nrho plaub. Mirabela cov plaub hau daj yog nkig thiab ntev... Ib me ntsis frizzy. Tus ntxhais nws tus kheej yog slim, nyias, me me nyob rau hauv stature. Nws tuaj yeem ua yuam kev rau ib tug ntxhais, nrog lub xub pwg nqaim thiab zoo li lub taub hau loj.
  Tab sis Mirabela twb tau ntsib ntau heev. Nws tau mus xyuas ob qho tib si fascist kev poob cev qhev, tau dim kev tsim txom, thiab cov mines, los ntawm qhov twg, los ntawm qee qhov txuj ci tseem ceeb, nws tau khiav tawm. Tab sis saib nws lub ntsej muag me me, kev sib tw, koj tsis tuaj yeem hais tias nws raug ntaus nrog roj hmab sticks ntawm nws lub luj taws, ib qho dej ntws los ntawm nws lub cev.
  Mirabela tua ... Ib tug tub rog ntawm peb Reich, nyob rau hauv rooj plaub no Arab, ntog tuag, nws muzzle raising xuab zeb thiab rubble.
  Natashka plam ib pawg ntawm grenades nyob rau hauv ib pawg ntawm cov khib nyiab. Tam sim no cuaj caum-tuj "Lion" yuav nkag los ntawm no thiab tshuab nws. Tus ntxhais lub qhov muag xiav ci ntsa iab zoo li sapphires ntawm nws lub ntsej muag, swarthy los ntawm tshav kub kub thiab hmoov av.
  Kev paub qhia tias lub tank tiv thaiv zoo tam sim no yuav hloov txoj haujlwm. "Lion" muaj 100 hli sab armor, thiab txawm nyob rau ntawm lub kaum sab xis. Peb caug plaub tsis tuaj yeem nkag mus rau nws, tsuas yog hnyav ISs, lossis SU-100s, lossis T-54s muaj sijhawm. Tab sis kab ntsig yog lub hom phiaj. Qhov tseem ceeb tshaj plaws yog deprive lub tsheb ntawm kev txav mus los ...
  Svetlana foob pob hluav taws los ntawm rab phom tshuab... Ib tug tub rog, tsis muaj leej twg paub tias haiv neeg twg, poob. Cov Germans, tau kov yeej feem ntau ntawm Sab Hnub Tuaj Hemisphere, nyiam Aryan cov ntshav thiab pov cov tub rog nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua: Arabs, Africans, Indians, ntau yam Asians, thiab Europeans. Tus naj npawb ntawm Cov Ncej kuj tau nce ntxiv - uas tau siv los ntawm lub txaj txaj kom ntxub Bolshevik Russia. Ukrainian nationalists, thiab Don Cossacks, thiab Chechens, thiab tag nrho cov Caucasian Khaganate yog sib ntaus sib tua ntawm no. Hitler tau tsa tag nrho thoob ntiaj teb.
  Muaj yeeb ncuab ntau...
  Svetlana deftly dodges lub tshuab phom tua hluav taws. Cov mos txwv yuav luag sib cais, blackened los ntawm hmoov av, ib puag ncig, girlish pob taws. Tus thawj coj zoo nkauj txawm hnov tickle thaum kaw qhov loj-caliber tam sim no ya los ntawm. Tus ntxhais hla nws tus kheej, ntxhi:
  Txawm ib lub mos txwv yuav tsis nres peb!
  Mirabela tua rov qab... Lwm tus ntxhais Angelica - plaub hau liab heev, siab tshaj qhov nruab nrab qhov siab, thiab cov leeg nqaij, txawm tias meager rations. Tsis tas li ntawd, ib tug ntxhais zoo nkauj heev, nrog lub duav zoo nkauj, lub duav ntawm lub duav, tsis yog poj niam lub xub pwg dav, thiab lub mis siab.
  Angelica tab tom sib ntaus sib tua hauv nws luv luv, lub tunic yog torn rau shreds, thiab crumbling rau plua plav, thiab cov khaub ncaws tshiab tsis tau xa mus thoob lub Volga. Vajtswv txwv tsis pub hloov cov mos txwv ntau dua, thiab poob ntawm cov zaub mov, rau cov tub rog Soviet sab sab.
  Yog li Angelica yuav luag liab qab, nws ob txhais ceg raug khawb, tshwj xeeb tshaj yog nws lub hauv caug. Ib daim hlab ntaws tsoo ntawm sab xis ntawm ko taw, thiab nws mob, nws nyuaj rau taug kev.
  Cov plaub hau liab, plua plav, yuav luag liab qab Angelica twists nws zoo nkauj, tab sis tib lub sij hawm nyuaj lub ntsej muag. Tus ntxhais, shooting, hais tias:
  - Tus Tswv, Moscow thiab Stalin nyob saum peb!
  Thiab nws txiav tawm cov Nazis tawm tsam, nws tus kheej tsis muaj sijhawm los rov qab.
  Cov ruins thiab txoj kev nqaim ua rau nws nyuaj rau lub tsheb loj loj German tig mus. Ntawm no yog yuav luag ob puas tuj "Ntaus" thiab lawv tsis tuaj yeem hla txhua ...
  Raws li Svetlana xav, "Lev" tsav tsheb me ntsis, thiab faus nws tus kheej hauv ib pawg khib nyiab. Muaj kev tawg. Kab ntsig tawg, ob peb lub chais puas ya tawm.
  Lub tank raug mob nres thiab lub plhaub tau ya tawm ntawm nws lub thoob ...
  Qhov chaw rumbled nyob rau hauv qhov kev ncua deb, tawm hauv lub ruins. Blonde Svetlana, zoo li ib tug nab hissed:
  - Qhov ntawd yog kuv xam! Qhib tus account ...
  Tus ntxhais-tus thawj coj rov raug yuam kom nkag mus. Cov Germans thiab lawv cov satellites tsis tuaj yeem siv lawv cov kev tshaj lij hauv cov pob zeb tawg. Los ntawm kev ua txhaum ntawm lub siab tawv Hitler, hordes ntawm Thib Peb Reich tau bogged nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua nyob rau hauv lub nroog loj heev thiab zoo-fortified.
  Mirabela pov ib lub grenade. yuam kom lawv ua somersaults rau downed Germans los yog Arabs, tig dua. Ib tug ntawm Nazi militants kua muag ntawm nws txhais tes, thiab dai rau nws, ib tug Askiv saib nrog ib tug compass.
  Mirabela hais nrog luag nyav:
  - Dab tsi lub compass qhia koj - txoj kev mus rau ntuj txiag teb tsaus!
  Thiab ib tug hluas nkauj zoo nkauj co tawm ib daim ntawm adhering ceramics los ntawm nws pob taws plua plav.
  Angelica plua plav tawm ib yam nkaus, nrog nws ruaj khov, tag nrho ob lub mis. Cov txiv mis yuav luag dub los ntawm av thiab khaus. Thiab sim ntxuav. Ib zaug ntxiv koj yuav tsum tau burrow thaum German submachine phom yog scribbling. Thiab nkag mus rau hauv txoj kev plastunski.
  Cov tub rog ntawm cov ntxhais tuav lawv txoj haujlwm, txawm hais tias muaj kev foob pob. Thiab lawv rhuav cov plhaub hnyav, thiab cov foob pob poob saum ntuj ... Tab sis tsis muaj dab tsi yuav rhuav tshem lub siab tawv ntawm Soviet cov yeeb yaj kiab.
  Ntawm no Svetlana pom tias Panther nkag mus li cas. Zoo, lub tank no tsis txaus ntshai ntxiv lawm.
  Koj tuaj yeem xuas nws rau sab. Tus ntxhais txham, spat tawm cov hmoov av uas nce mus rau hauv nws lub qhov ncauj elegant. Nws muab ib tug grenade nyob rau hauv nws txhais tes, hnyav nrog ib tug tawg pob. Koj yuav tsum nkag mus tsis tau pom dua. Tab sis muaj pa taws ntau heev nyob ib puag ncig.
  Angelica pib nkag mus, so ntawm lub qhov dej nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab lub luj tshib. Nws zoo li tus miv stalking nas. Tus ntxhais nco txog kev tsov rog los ntawm lub caij ntuj sov txaus ntshai ntawm plaub caug-thawj xyoo, thaum Wehrmacht treacherously invaded lub expanses ntawm lub USSR. Tsis yog tus ntxhais, yuav luag tus ntxhais ntshai? Thaum xub thawj yog, tab sis tom qab ntawd koj tau siv rau nws. Thiab koj twb pom qhov tawg tas li ntawm cov plhaub li ib lub suab nrov nrov.
  Thiab tam sim no nws tawg ze heev. Tus ntxhais npuaj nws lub plab. Fragments maj los saum toj no zoo li ib pab yaj ntawm cov muv qus. Angelica ntxhi nrog daim di ncauj chapped:
  - Nyob rau hauv lub npe ntawm kev ncaj ncees, Tswv!
  Tus ntxhais ceev nws nkag mus thiab pov ib lub grenade nrog ib pob tawg txuas. Tam sim no yoov nyob rau hauv ib qho arc. Ib qho kev tawg yog hnov, lub thinner sab armor ntawm Panther qiv nws tus kheej. Lub tank German pib hlawv, cov khoom siv sib ntaus sib tua detonates.
  Svetlana ntxhi nrog luag ntxhi:
  Ua Vajtswv tsaug! Kuv ntseeg koj xwb! kuv thov koj ib leeg!
  Txhaum tus panther. Tuav tawm, ib lub cev ntev yog faus rau hauv pob zeb. Frontal armor, detached los ntawm sab armor, zoo li ib tug daus.
  Svetlana, nws ob lub qhov muag, ntawm lub ntsej muag xim av los ntawm plua plav thiab tshav ntuj, ci ntsa iab nrog pob kws, hais tias:
  - Qhov ntau oaks tus yeeb ncuab muaj, lub zog peb tiv thaiv!
  Angelica tau ntxim hlub heev, hauv nws lub ris dub, thiab liab qab, plua plav, lub cev muaj zog. Tus ntxhais ntse heev. Nws tuaj yeem cuam tshuam cov iav nrog nws cov ntiv taw liab qab.
  Tam sim no nws pov ib qho khoom ntse nrog nws lub ntsej muag zoo nkauj, plua plav npog ceg. Thiab daig, txoj cai nyob rau hauv lub caj pas ntawm ib tug fascist. Zoo nkauj Angelica babbled:
  - Thiab kuv yog lub cim kev sib deev, thiab lub cim ntawm kev tuag!
  Tus hluas nkauj, tom qab uas nws nkag mus dua, tua. Led hluav taws thiab Svetlana.
  Kev zoo nkauj-tus tauj ncov loj, Natasha, tau txiav tawm fascist, chirped:
  - Lub neej yog ib txoj hlua, thiab cov khoom me me hauv nws yog qhov txuas ...
  Mirabela raug rho tawm haujlwm, txiav Fritz lub taub hau qhib thiab ntxiv:
  - Nws yog tsis yooj yim sua tsis muab qhov tseem ceeb rau qhov txuas!
  Svetlana, rov tua kom raug, croaked:
  - Tab sis koj tsis tuaj yeem mus rau hauv lub voj voog ntawm trifles ...
  Mirabela raug rho tawm haujlwm raug thiab ntxiv:
  Txwv tsis pub, cov saw yuav qhwv koj!
  Lwm tus ntxhais Olimpiada, kuj zoo nkauj heev, ua ke nrog cov pioneer Seryozhka, npaj ib lub mine ntawm ib tug hlau. Nkawd ob leeg thawb nws... Tus insidious booger nkag mus rau hauv tus kab ntsig ntawm "Tsov"-2. Thiab yuav ua li cas lub tsheb German ntev ntev yuav tawg.
  Tus tub blond Sergei hais tias:
  - Peb Russia, koj muaj lub thoob!
  Thiab nws NW nyuam qhuav muaj sij hawm dhia rov qab, flashing, nrog dub, knocked-down heels, los ntawm lub ru tsev ntog.
  Olympias rub tus tub lub caj dab thiab hais tias:
  - Koj ntse heev!
  Tus pioneer ua nws txoj kev mus rau pem hauv ntej thiab koom nrog cov poj niam battalion. Tus tub muaj tswv yim heev thiab. Piv txwv li, nws ua dav hlau mus tua fascist nres aircraft. Thaum Focke-Wulfs, los yog TA-152s, sawv, lub suab nrov nrov heev.
  Cov Germans tawm tsam rau kev sib tw ntawm Wagner symphony. Xws li ib tug majestic suab paj nruag.
  Olympias hais nrog kev ntxhov siab:
  - Lawv tseem tab tom sim ua rau peb ntshai!
  Tus tub pioneer hu nkauj nrog cov lus:
  - Tus tub rog Lavxias tsis ntshai tuag,
  Kev tuag yuav tsis coj peb mus rau hauv qab lub hnub qub!
  Rau cov dawb huv Russia yuav tawm tsam nyuaj,
  Kuv thauj cov phom tshuab muaj zog!
  Olympias, ib tug siab, cov leeg nqaij, nrog lub duav dav thiab lub xub pwg nyom, yog ib tug poj niam peasant. Cov khaub ncaws raug torn thaum lub sij hawm sib ntaus sib tua rau hauv rags, muaj zog ceg yog liab qab, plaub hau yog woven rau hauv ob braids thiab hnyav plua plav.
  Seryozhka tsuas yog kaum ib xyoos, nyias los ntawm kev noj zaub mov tsis txaus, khawb thiab qias neeg, tsis muaj dab tsi tab sis luv. Tus tub ntawm cov plaub hau dawb ib txwm tig grey, thiab cov tav qhia los ntawm daim tawv nqaij nyias, tanned thiab qias neeg. Ob txhais ceg poob siab heev, thiab kub hnyiab, bruises, nrog hlwv. Muaj tseeb tiag, txoj hmoo ua rau tus menyuam raug mob hnyav.
  Tawm tsam nws keeb kwm yav dhau, Olympics zoo li loj thiab rog, txawm hais tias tus ntxhais tsis rog, tab sis muaj zog, kawm nqaij ntawm cov pob txha. Tsis tas li ntawd, kev tshaib kev nqhis tsis zoo li cuam tshuam rau nws lub cev thiab lub cev loj heev.
  Tus ntxhais tua los ntawm ib rab phom hnyav los tiv thaiv tank. Lub tsheb German tsis tuaj yeem tho rau hauv pliaj, tab sis muaj lub caij nyoog nyob rau hauv txoj kev.
  Thiab qhov hnyav "Lion", tau txais qhov hnyav hnyav hauv lub tsheb thauj mus los, pib tshuab pa taws zoo li tus neeg haus luam yeeb hnyav.
  Seryozhka hu nkauj nrog kev phem:
  - Stinky Fritz yam tsis xav, taws luam yeeb ntawm qhov nkag! Tau kawg, nws tau ntsib teeb meem loj!
  Olympias, flickering nrog cov leeg nqaij, tanned calves, tuav tawm ib tug kais seev cev nrog nws liab qab, zoo nkauj ob txhais ceg. Hluas nkauj hu:
  - Lub ntsej muag dawb huv Lavxias teb sab flicker los ntawm lub cim ... Vajtswv txwv tsis pub koj tsau yam tsawg kawg ib txhiab Fritz! Thiab yog hais tias ib tug neeg buzzes ntau tshaj fascists, tsis muaj leej twg, ntseeg kuv, yuav rau txim rau koj rau qhov ntawd!
  Tom qab ntawd nws reloaded lub anti-tank phom thiab tua dua. Lub tsheb thauj neeg German tau puffed pa luam yeeb dua.
  Tus ntxhais battalion ua rau muaj kev puas tsuaj loj rau Fritz. Tab sis nws kuj raug kev puas tsuaj. Ntawm no ib tug ntxhais raug torn nyob rau hauv ib nrab, thiab nws lub ntsej muag los ua li ntawd, txawm cov plua plav, daj ntseg.
  Feem ntau ntawm Stalingrad twb raug ntes los ntawm Nazis, tab sis qhov seem ntawm lub nroog tsis xav muab rau hauv thiab tso tseg.
  Svetlana, lub sijhawm no, tab tom sim tawg los ntawm "Tiger". Lub tsheb German muaj zog, tau txais ib lub grenade nyob rau sab, tab sis tsis succumb. Tig ib ncig mus tua ib tug cannon. Tus ntxhais yuav tsum tau burrow rau hauv av, thiab rubble, thiaj li tsis mus crushed los ntawm lub moj tej tawg yoj tawm los ntawm tam sim no.
  Svetlana ntxhi softly:
  - Niam, txiv, kuv thov txim!
  Mirabela pov ib lub grenade ntawm Tsov, uas tawg rau ntawm nws lub hauv pliaj. Tus ntxhais hais tias:
  - Hais txog qhov tseeb hais tias lub teeb qhia nyob rau hauv lub caij ntuj no nyob rau hauv lub caij nplooj ntoos hlav ... Kuv rov hais dua yam tsis muaj kev zam tias Hitler yog tus kab mob plague!
  Angelica, tawg qhov pom ntawm Nazis, thiab nchuav dej rau lawv nrog tawg, strained:
  - Hauv lub hleb, kuv pom Fuhrer tam sim no! Thiab nws ncaws tus txiv neej pluag hauv qhov muag!
  Tus ntxhais plaub hau liab tau pov ib lub grenade ntawm lub tank nrog nws cov ntiv tes liab qab. Nws tsoo lub thoob ... Ib qho tawg ua raws thiab lub muzzle ntawm "Tiger" raug mangled.
  Lub cowardly German coj nws thiab thim rov qab.
  Svetlana snorted los ntawm nws lub qhov ntswg:
  - Peb, koj li yuav tsis tawm!
  Mirabela txiav ib tug Hitlerite mercenary nrog ib lub mos txwv thiab hu nkauj:
  - Thiab tus neeg phem tsis tso dag! Ob txhais tes thiab taw, nws twist cov hlua Lavxias! Nws nqos nws cov hniav mus rau hauv lub siab heev ... Nws haus lub fatherland mus rau hauv qab!
  Svetlana giggled thiab bark:
  - Tus Fuhrer qw nrov nrov, kua muag nws tus kheej!
  Mirabela raug rho tawm haujlwm thiab ntxiv:
  - Zoo, tuag puffs, luag ntxhi!
  Ib qho txaus ntshai tshaj "Shtumrtiger" tau tshwm sim. Nws rhuav tshem tag nrho cov tsev thiab bunkers. Tsis tas li ntawd, nws tsis mus rau txoj haujlwm ntawm cov tub rog Soviet. Lub tsheb tau khaws cia hauv qab npog los ntawm German tshuab rab phom.
  Svetlana pom tias ze rau txoj haujlwm ntawm Fritz yog qhov tsis muaj tseeb. Tab sis nyob rau hauv lub ntuj Focke-Wulfs. Ib qho ntawm cov tshuab no ya los ze zog rau cov haujlwm ntawm Soviet. Cov ntxhais qhib hluav taws rau nws.
  Angelica pov ib tug grenade, thiab furiously hais tias:
  - Hauv kev tuag tob - tsis muaj kev zam txim!
  Tom qab ntawd, tus ntxhais muab tig los ntawm rab phom tshuab. Rolls rov qab sai. Ib tug tshiab German tank "Panther" -2 nrog ib tug me me turret thiab ib tug qis silhouette sai sai tsav.
  Ntau tus ntxhais pov grenades ntawm lub tsheb German. Nws, tau txais khoom plig, khov thiab tsis tuaj yeem tig mus.
  Angelica whistled, hissing:
  - Nov yog qhov kev tawm tsam tshiab! Peb yuav rhuav nws lub qhov ncauj!
  Panther-2 snarled thiab tua nws cov riam phom muaj zog dua.
  Cov kab hluav taws sib cais huab cua, thiab tam sim ntawd rhuab thiab electrolyzed cua.
  Angelica luag ntxhi, lub plhaub tau ya dhau ntawm ib nrab-liab qab tus ntxhais. Lub taub hau liab tsis txaj muag co nws lub duav thiab hais tias:
  - Thiab Newton kov yeej cov yeeb ncuab, pov tawm ntawm tus quab ntawm lub zwm txwv! Fritz nws decreed nws Newton txoj cai!
  Stalingrad tag nrho cov engulfed nyob rau hauv conflagrations, thaum nplaig ntawm hluav taws zoo li yaim lub ntuj thiab tawg liab doog, txiv kab ntxwv, thiab scarlet sparks! Thiab txhua lub txim yog zoo li ib tug dab khiav tawm ntawm lub tsev fuabtais ntuj raug txim.
  Svetlana, tsoo ib tug German fighter, flashed nws xiav ob lub qhov muag, hu nkauj:
  - Koj whining poj niam laus phem dab tsi? Ntseeg kuv, tsuas yog lub tsev kho mob puas siab puas ntsws tab tom quaj rau koj!
  Mirabela hu nkauj nyob rau hauv chant, tua ntawm Nazis:
  - Nws zoo npaum li cas los pw ntawm cov nyom thiab ntaus Fritz ntawm lub taub hau! Npaj lub poultice rau Fuhrer, thiab xa cov mos txwv los ntawm rab phom tshuab!
  Tus ntxhais giggled wildly thiab dov los ntawm nws lub plab mus rau nws nraub qaum. Kuv ua lub tsheb kauj vab nrog ob txhais ceg. Ib tug grenade ya mus. Tus ya Focke-Wulf, tau txais shrapnel hauv qab plab, briskly soared siab dua. Nws tuaj yeem pom tias cov tawg tawg ua rau nws raug mob. Tus tsiaj fascist ntes tau hluav taws, thiab pib poob tej tis tawg.
  Svetlana, pom li cas Fokke poob qhov siab, croaked:
  - Qhov ntawd yog semaphore! Ib tug ax nyob rau ntawm lub nkoj!
  Lub dav hlau German tau tawg, tawg cov khib nyiab mus rau txhua qhov deb ntawm lub ntuj. Thiab qhov twg fascist ace mus. Ua rau kuv tig kawg. Tus tua neeg mus rau tshauv, tsis yog tus tsav!
  Mirabela txham, tawg plua plav thiab hais tias:
  - Yuav los tsis tau? Tsis yog lus nug!
  Angelica dua pov ib daim iav nrog nws txhais taw, ntau npaum li ntawd, ntaus lub qhov muag, nws tawm ntawm Fritz, dhau ntawm lub taub hau:
  - Kuv yog tank armada! Thiab koj yuav tsum tau kho!
  Cov Germans thiab lawv cov satellites sim ua ntej, pov grenades nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lawv. Xws li tactics tawm tsam cov ntxhais tsis ua haujlwm. Ntawm no Seryozhka deployed ib tug catapult, thiab yuav ua li cas nws hits tus yeeb ncuab teb.
  Tus tub pioneer hauv qab no:
  - Santa Claus tearing Hitler lub qhov ncauj!
  Tus nqi ntawm lub catapult, tho rau hauv cov neeg coob coob ntawm Nazis, ua rau lawv tawg, thiab tib lub sijhawm dov hauv huab cua. Fritz poob, thiab tsoo ntawm lub pob zeb ntawm phab ntsa.
  Tank "Tiger" -2, poob nws qhov nyiaj tshuav, sib tsoo nrog "Tsov". Auj, Leva, koj lub npe zoo nyob qhov twg?
  Svetlana luag ntxhi thiab teb tias:
  - Zoo, ua tau zoo Seryozhka!
  Tus tub hlob zuj zus.
  - Pioneer ib txwm npaj txhij!
  Tus ntxhais co nws txhais taw liab qab teb.
  Tus ntxhais-tus thawj coj pib ntsia hlau dua. Thiab Olympias tickled Seryozhka lub nqaim ko taw, nws nyuaj npaum li cas! Tsis xav tias tus tub hluas tsis ntshai khiav ntawm qhov hluav taws kub.
  Mirabela hauv chant, hais tias:
  - Hluas yog zoo - laus yog phem!
  Angelica, qhov zoo siab lub taub hau liab, pom zoo:
  Tsis muaj dab tsi phem tshaj qhov qub! Qhov no yog qhov tseeb lub xeev qias neeg tshaj plaws ntawm txhua qhov ua tau!
  Thiab tus ntxhais ua ib tug dhia nrog ib tug coup. Nws xav txog ib pliag uas cov niam tais yawm txiv qias neeg. Tsis txhob muab piv, ib tug laus poj niam nrog ib tug ntxhais. Thiab dab tsi kev zoo nkauj, nyob rau hauv lub cev slender.
  Angelica coj nws thiab hu nkauj:
  - Ncua xyoo, xyoo nyob rau hauv lub caravan,
  Tus poj niam laus rub henna hauv mortar ...
  Thiab ua li cas txog kuv daim duab slender,
  Kuv tsis nkag siab tias cov hluas tau ploj mus li cas!
  Svetlana flashed nws ob lub qhov muag, khob tus German poob nrog ib tug ntaus hauv puab tais thiab hais tias:
  - Tsis yog! Tseem, nyob rau hauv kev ua tsov ua rog muaj xws li ib tug ntxim nyiam - nyob mus ib txhis hluas! Ib txwm qaug!
  Olympias muab tus nqi tshiab rau hauv lub catapult. Qhov no yog ib yam dab tsi zoo li mortar. Tus ntxhais hais tias:
  - Tsis txhob dhau, tab sis dhau!
  Seryozhka shuffled nws nyias tab sis nimble ko taw thiab barked:
  - Fritz ntsej muag!
  Thiab ib tug grenade, ua ke nrog ib tug tawg pob, ya nyob rau hauv tag nrho viav vias mus rau lub luag hauj lwm ntawm Nazis.
  Yog, Stalingrad tsis tau muab rau lawv. Rau lub hlis thib peb txij thaum lub Rau Hli xaus, kev tawm tsam tau tshwm sim, tab sis lub nroog tsis tuaj yeem nqa txhua yam. Ntawm lwm cov haujlwm ntawm sab xub ntiag, Nazis tau ua tiav, tab sis tsis yog ntawm qhov no.
  Svetlana tua nws rab yaj phom thiab qw nrov nrov:
  - Txhua yam ua tsis tau, nws tshwm sim tau ... Tsis tas yuav ua kom lub ntiaj teb nyuaj heev!
  Thiab ntaus lub tank roj ntawm lub maus taus. Lub tshuab tawg, thiab cua daj cua dub illuminated lub roob hluav taws. Thiab tus German raug torn sib nrug los ntawm ib tug fiery paw.
  Tus thawj coj ntxhais qw nrov nrov:
  - Kuv nyiam tua neeg phem! Thiab qhov no yog qhov zoo tshaj plaws!
  Mirabela thrashed cov Germans nrog ib tug tawg thiab hissed:
  - Wb ua si porcupine!
  Angelica qhib hluav taws, ntau yog. Ob peb cov dub tau tso dag rau ntawm hmuv-pob pob zeb:
  - Tua tus yeeb ncuab! - Tus ntxhais ntxhi.
  Mirabela playfully hu nkauj:
  - Tau pleev xim rau Hitler nrog mem pleev di ncauj, Mainstein nrog tshuaj tsuag plaub hau, Kuv yuav rub koj mus rau hauv kev poob cev qhev ntawm tus ntxhais huabtais, tus dev ncaj ncees yuav gnaw koj!
  Svetlana, tua, hnia:
  - Los txog rau yav tsaus ntuj, Adolf, dai koj tus kheej ... Tsis txhob dag koj lub taub hau! Los rau yav tsaus ntuj, ya zoo li lub gyrfalcon - kom yeej cov Nazis nyuaj!
  Mirabela tau hais hauv npau taws heev, khob lub kaus mom hlau tawm ntawm tus cua daj cua dub lub taub hau:
  - Peb ua tau! Thiab peb yuav!
  Cov ntxhais los ntawm "Lenin" battalion nres ua ntej ntawm cov tub rog txawv teb chaws. Fritz tau txav mus rau pem hauv ntej, tso pov tseg cov neeg tuag rau hauv qhov chaw. Lub tank "Lev", uas muaj kev cia siab tau pinned, tsis pab ib yam. Ntawm no yog kev hloov kho ntawm lub tshuab nrog rab phom 150 mm.
  Angelica tsoo lub pob zeb daig rau nws lub txiv mis liab qab. Tus ntxhais muaj lub mis zoo nkauj thiab puv nkaus. Tus ntxhais cuam ib tug grenade nrog nws txhais taw. Ob txhais ceg muaj zog dua li ntawm caj npab, thiab pov mus ntxiv.
  "Lion" tau txais qhov sib txawv ntawm kab ntsig, thiab nres. Tua tawm ntawm nws lub qhov ncauj muaj zog. Rumble thiab vau.
  Angelica, nto qaub ncaug, hais tias:
  - Tus tub rog Lavxias tsis quaj rau qhov mob!
  Thiab tus ntxhais tua dua. Thiab nws ua nws zoo heev. Lub fascist leaning tawm ntawm lub pej thuam ntog rov qab.
  Ib tug hluas nkauj liab qab, yuav luag liab qab hais tias:
  - Nyob rau hauv vain tus yeeb ncuab ntseeg hais tias nws muaj peev xwm ua txhaum cov Russians! Leej twg dares, nws tawm tsam nyob rau hauv sib ntaus sib tua, peb yuav fiercely yeej cov yeeb ncuab!
  Thiab Angelica yob cov leeg ntawm cov xovxwm, uas nws tau embossed heev.
  Auj, cov ntxhais zoo nkauj npaum li cas! Kuv tsis xav kom lawv tuag.
  Stalenida khiav ... Ib tug ntxhais zoo nkauj heev, nrog fluffy, plaub hau dawb. Nws qee yam tswj kom smear lawv nrog qee yam potion kom lawv tsis txhob qias neeg.
  Tus ntxhais zoo nkauj heev, nrog rau daim duab ntawm Venus, tsuas yog ntau toned thiab embossed. Khaub ncaws rau nws, tsuas yog ib tug bra thiab panties. Tag nrho lwm yam twb tau tawg lawm. Tab sis ob txhais ceg zoo npaum li cas! Qhov no tsis yog ib tug ntxhais, tab sis yog lub foob ntawm kev ua tiav, lub crown ntawm kev zoo nkauj.
  Nws txav mus rau hauv ib txoj kev tshwj xeeb, zoo li squirrel. Ob txhais taw liab qab thiab flicker, thiab heels, xav tsis thoob nyob twj ywm huv. Stalenida tua, thiab fascist tau txais ib qho mob hauv siab.
  Tus ntxhais hais tias:
  - Kev ncaj ncees rau lub teb chaws yog lo lus siab tshaj!
  Angelica hais nrog luag:
  - Tshem koj lub khiab mis thiab nyob zoo li kuv hauv luv!
  Steelenida tuav nws lub taub hau tsis zoo.
  - Qhov no tsis tsim nyog!
  Angelica tuav nws lub duav, raug rho tawm haujlwm, thiab hu nkauj:
  - Ib yam dab tsi Komsomol cov tswv cuab tau dhau los ua qhov txawv txav! Taug kev liab qab-hauv siab li ntawd yog qhov tsis ncaj ncees lawm!
  Steelenida giggled thiab hais tias:
  - Vim li cas thiaj muaj kev xyiv fab rau Fritz, saib peb txoj kev zoo nkauj!
  Angelica teb decisively:
  - Peb txoj kev zoo nkauj tuag taus!
  Cov ntxhais steel qw qw thiab raug rho tawm haujlwm ntawm TA-200. Lub tsheb Nazi ntes tau hluav taws. Thiab tus zoo nkauj blonded yelped:
  - Tuag rau kev phem!
  Angelica luag ntxhi.
  - Thiab lub neej zoo!
  Steelenida, pom tias tus German poob, qw nrov nrov:
  - Qhov no yog tus nqi siab tshaj! Tsis txhob xav tias Nazis uas koj yeej!
  Angelica hu nkauj:
  - Tos kom yeej! Yeej tos tos... Cov uas xav ua kom tawg shackles! Tos kom yeej! Tos kom yeej! Peb yuav muaj peev xwm kov yeej Nazis!
  Ib tug ntxhais zoo nkauj, thiab nws lub mis liab qab yog co. Zoo nrog lub cev liab qab nyob rau hauv lub tshav kub, uas yog intensified los ntawm hluav taws.
  Svetlana tam sim no saib ntau qhov kev txiav txim siab. Nws tua Fritz nrog rab phom submachine, thiab barked:
  - Kuv yuav castrate koj!
  Thiab qhov tseeb Nazis tau txais khoom plig tuag taus thiab hleb! Thiab tus ntxhais tau qhia lawv ib daim duab, cia peb tsim cov ntiv taw liab qab. Thiab whistled zoo li nightingale-tub sab. Thiab los ntawm cov ntiv tes ntawm qis extremities.
  Tus thawj coj hluas nkauj ntse heev. Thiab ci ntsa iab. Thiab tsis lim hiam kiag li. Nws ib yam nkaus thiab, tej zaum nws kuj tu siab rau cov tub rog ntawm yeeb ncuab, uas tej zaum yuav muaj menyuam yaus uas yuav quaj rau lawv cov txiv tuag.
  Svetlana, txawm li cas los xij, tsav cov kev xav tawm ntawm nws tus kheej, yog li koj xav tawg ua kua muag los ntawm lawv. Tab sis tsis yog cov Russians uas tuaj rau Germans mus nyiag thiab tua. Tsis yog, cov no yog cov neeg German thiab tag nrho cov pob txhoj puab heev ntawm cov neeg txawv teb chaws los ntawm thoob plaws lub ntiaj teb tsoo rau hauv Lavxias teb sab nthuav dav.
  Svetlana hla nws tus kheej thiab raug rho tawm haujlwm ntawm Fritz, uas tab tom sim ntsiag to mus ze rau cov haujlwm ntawm Lavxias Fritz ... Nws lub qhov muag thiab lub hlwb, uas tau raug foob los ntawm ib lub mos txwv, tawm mus.
  Tus ntxhais-tus thawj coj luag ntxhi thiab hais tias, wittily:
  - Ncaj qhov muag rau qhov muag, taub hau rau taub hau!
  Svetlana raug txhaj tshuaj, thiab ntaus ib lub maus taus nrog ib tug sidecar. Lub tsheb pib tsim kua muag, thiab rab phom tshuab ya mus, dov ntau zaus. Tom qab ntawd nws cov muzzle poob rau hauv lub rubble.
  Tus ntxhais rub nws liab qab, plua plav ib sab ntawm lub pob zeb. Thiab nws aimed dua. Nws lub ntsej muag zoo siab, hluas nkauj luag ntxhi ntxhi ntxhi. Hluas nkauj hu:
  - Tsis yog, peb hais rau cov fascists, peb cov neeg yuav tsis zam tias Lavxias teb sab ncuav qab zib hu ua lo lus ford!
  Mirabela tau txhaj tshuaj yog heev, los ntawm qhov uas Focke-Wulf flared, thiab chirped:
  Rau ib tug neeg thuam, tau kawg, kev xaiv yog qhov tseeb,
  Rau nyiaj daus las, nws npaj siab ntxeev siab rau Russia ...
  Tab sis tus txiv neej Lavxias zoo nkauj heev
  Tias nws npaj txhij muab nws txoj sia rau Leej Txiv!
  Tus hluas nkauj, ua ib tug somersault thiab qhia cov Nazis lub fig, thiab scrolled, thiab cov mos txwv tsis kov qhov zoo nkauj.
  Angelica tshwm sim, qhov kev zoo nkauj no, yuav luag liab qab, thiab grimy zoo li dab ntxwg nyoog, pov ib tug grenade ib zaug nrog ob txhais ceg. Thiab nws tau kuaj:
  - Qhov kuv muaj yog ... Fritz nyob rau hauv ib tug ntse sab!
  Olympias kho Angelica:
  - Ntse, nyob rau sab, thiab tsis nyob rau sab ntse!
  Tus hluas nkauj giggled thiab co nws ob lub mis nyuj, thiab launched ib tug grenade siv ib tug grenade nrog ib tug tawg pob. "Tiger" raug ntaus ntawm lub muzzle, thiab qhov kev ua haujlwm ntawm kev kos duab no tau ploj mus.
  Tom qab ntawd, tus tsiaj Nazi rov qab mus. Nws pib nkag mus zoo li tus vaub kib ntes tau hauv hluav taws.
  Svetlana hu nkauj, winking merrily:
  - Thiab "Tsov" rov qab los thiab cov neeg German tau nkaum!
  Maiden Battalion maneuvered nyob rau hauv kev tawm tsam, huab cua tawm tsam thiab phom hnyav. Ntawm no cov dav hlau bombers ntaus, tawg, liab-kub steeps sawv saum ntuj. Thiab cov pob zeb tau hluav taws. Hmoov zoo, tsis muaj ib tug ntawm cov ntxhais tuag, tab sis cov txiv neej mus rau lub ntiaj teb tom ntej - uas tsis yog li ntawd thov txim! Thiab tus ntsuj plig ya - ib txhia mus saum ntuj, thiab lwm tus mus rau ntuj txiag teb tsaus! Qhov twg dab ntxwg nyoog nrog pitchforks twb tos cov neeg uas tsis ntseeg Yexus.
  Angelica yog tus sexiest ntawm cov tub rog nyob rau hauv ib tug npau taws heev: zoo, puas tau cov Nazis los ntawm lawv "Sturmtiger" tiag tiag hluav taws nyob rau hauv lub luag hauj lwm ntawm lub Soviet pab tub rog thiab tua cov liab warriors?
  Thiab tus ntxhais tuav lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab twirled nyob rau hauv cascades ntawm somersaults. Thiab spinning sai thiab ceev. Thiab tom qab ntawd, nrog tag nrho nws lub zog, nws tau muab lub txiaj ntsim ntawm kev tuag rau hauv qhov dav ntawm Stormtiger. Lub liab qab, tanned ob txhais ceg ntawm kev zoo nkauj flashed, thiab cov grenade ya mus rau hauv lub dav muzzle. Thiab lub tshuab haib ua ntej choked, thiab ces maj. Ob tug "Royal Tigers" uas sawv ntawm ob sab ntawm "Sturmtiger" tau muab pov tseg thiab tawg mus rau qhov sib txawv. Cov chais raug rhais ntawm lawv, thiab lawv ntog, ya zoo li lub caj dab tawg ntawm poj huab tais.
  Lub moj tej tawg pov Angelica, thiab tus hluas nkauj ya upside down. Thiab nws tau tig dua, rocked thiab pov. Tab sis txawm li cas los xij, qhov kev zoo nkauj tau tsaws, cov pob zeb ntse, thiab cov pob zeb tawg tau khawb rau hauv nws cov leeg liab qab. Tus ntxhais tau mob, thiab txawm tias dhau los ntawm ko taw calloused, lub taub pierced.
  Tab sis Angelica pom lub zog sawv thiab qw:
  - Koj fascists yuav nyob rau hauv lub tshauv!
  Svetlana thiab lwm tus ntxhais raug cuam tshuam los ntawm kev tawg nthwv dej, thiab txawm tias me ntsis crushed. Tab sis tsis muaj ib tug zoo nkauj warriors tuag. Cov ntxhais tau ntsib nag xob nag cua thiab hluav taws zoo. Nthuav cov Nazis uas tau dhia tawm thiab lwm yam kab mob hnyav los ntawm USSR.
  Mirabela hu nkauj nrog kev zoo siab:
  -Thiab thaum tus Tswv lub suab nrov coj peb mus ua rog, peb yuav ua phooj ywg nrog Komsomol! Thiab raws li Yehauvas lub siab nyiam, kuv yuav nyob ntawm lub ntuj ceeb tsheej!
  Angelica, tuav cov plua plav tawm ntawm nws cov leeg ntshav, hu nkauj:
  - Lenin, tog, Komsomol! Peb tab tom xa tus Fuhrer mus rau lub tsev vwm!
  Cov ntxhais pib luag lag ntseg, thiab Seryozhka hais nrog ceeb toom thiab ntxhov siab:
  - Thiab kuv lub catapult, tsis yog li ntawd - zoo li cov ceg liab qab thiab muaj zog ntawm Angelica!
  Olympias, ua si nrog nws txhais caj npab, hais tias:
  - Zoo tsis muaj dab tsi! Koj tseem xav. Tej yam txias dua!
  . QHOV #15
  Kev ua tsov ua rog tau pom tseeb rub mus, thiab ob tog tau mob siab rau kom xaus qhov kev tua neeg phem no kom sai li sai tau. Cov Nazis nkees thiab cov tub rog Soviet kuj pom tias qaug zog.
  Cov Nazis tau bogged hauv kev sib ntaus sib tua rau Stalingrad. Thiab zoo nkaus li qaug zog. Thiab tau kawg lawv nkees.
  Thiab yog li ntawd Stalin muab kev thaj yeeb nyab xeeb ntawm no ntawm cov ntsiab lus nruab nrab.
  Tus Fuhrer xav. Hais txog muab Stalin ib tug truce. Tag nrho tib yam rau qib twg koj tuaj yeem tso ntshav. Qhov no yog kev ntxhov siab heev rau txhua tus. Thiab Nyiv, ua cas dag thiab tsis maj mus tua. Nws kuj coj tus cwj pwm phem.
  Txawm li cas los xij, Hitler tau xa xov tooj mus rau Stalin thaum Lub Kaum Hli 25, 1945 nrog kev thov kom nres kom txog rau thaum lub Kaum Ib Hlis 8, 1947, tsuas yog nyob rau lub sijhawm rau kev ua koob tsheej ntawm hnub ntawm Munich Putsch thiab, raws li qhov tshwm sim ntawm qhov tseeb los rau lub hwj chim. ntawm Nazis, tag nrho cov hostilities.
  Tau kawg, Stalin, uas twb tau muab cov khoom qub dhau los, muab cov tub hluas hnub nyoog kaum xyoo thiab cov txiv neej muaj hnub nyoog xya caum xyoo ntawm rab phom, zoo siab lees txais qhov kev thov no.
  Tab sis kev sib ntaus sib tua tseem nyob puv nkaus. Cov Germans sim ncig Ordzhonikidze lossis Grozny. Thiab kev tsov kev rog Soviet tau tawm tsam tsuas yog furiously, thiab nyuaj heev.
  Alenka pov ib lub grenade nrog nws zoo nkauj liab qab taw, chirped:
  - Kuv yog ib tug ntxhais txias heev!
  Anyuta coj nws thiab yws, qhia nws tus nplaig, baring nws cov hniav:
  - Mus smash...
  Thiab tseem tso lub grenade nrog ntiv tes liab qab. Thiab ntaus lub muzzle ntawm Nazi tank.
  Nws faib lub cev, thiab tawg tawm luag. Yog lawm, ntxhais. Rau txhua tus ntxhais!
  Thiab ntawm no yog cov plaub hau liab Alla. Yuav ua li cas tua ib tug grenade nrog ib tug liab qab ko taw. Cas nws tau fucked. Thiab scatters txhua leej txhua tus. Ntawm no yog tus ntxhais! Thiab crushes cov Nazis, thiab rakes liab qab ob txhais ceg.
  - Kuv yog ib tug vixen liab!
  Thiab ces Maria coj thiab pov lub txiaj ntsim ntawm kev puas tsuaj nrog nws cov ntiv taw liab qab. Pov tua cov yeeb ncuab. Thiab txiav rau hauv pieces. Xws li ib tug txias ntxhais nrog golden plaub hau. Thiab zoo siab heev thiab. Zoo siab ntxhais. Thiab yuav ua li cas tig. Thiab rhuav tshem cov fascists.
  Nws qhia nws tus nplaig, hu nkauj:
  - Kuv yog ib tug tank, thiab ib tug ntxhais ... Kuv mam li yuav kuv tus kheej lub tsho tiv no yaj! Thiab Spartak mus rau hauv kev sib ntaus sib tua ... Muaj lub tank ruaj khov heev!
  Thiab ntawm no Matryona coj thiab nrog nws cov leeg liab qab cuam tag nrho tus nplaig nrog nplej. Nws muaj xws li xovxwm haib. Thiab ob txhais ceg muaj zog. Thiab tig lub "Panther" -5.
  Lub tsheb zoo li cas no "Panther" -5. Lub teeb yuag version ntawm lub tank los ntawm E series. Nyhav txog plaub caug-tsib tons. Kev tiv thaiv zoo nyob rau hauv lub hauv pliaj, phem nyob rau sab. Lub npe yog muab los ntawm tus miv predatory. Vim qhov kev tiv thaiv tsis zoo ntawm ob sab, tsis yog lub tank nrov tshaj plaws. Feem ntau, cov Nazis hlub Agha. Cov uas los ntawm txhua lub ces kaum raug tiv thaiv. Tab sis txij li AG series muaj me me thiab loj ntawm cov chais, muaj qee qhov teeb meem nrog cov iav khiav. Thiab E series tseem tsis tau raug tshem tawm tag nrho los ntawm kev tsim khoom.
  Feem ntau, nyob rau hauv Thib Peb Reich, ntau yam sib txawv, thiab tsis zoo heev technology yog tsim.
  Alena dua pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab. Tau txais Nazis. Thiab kev zoo nkauj squeaked:
  - Flatten koj lub qhov ntswg!
  Ntawm no Anyuta, nrog nws cov ntiv taw liab qab, nthuav tawm ib qho khoom plig uas tawg taub hau. Thiab hu nkauj:
  - Ntau lab! Peb yuav nug cov fascist txoj cai!
  Thiab ntawm no yog cov plaub hau liab Alla pib seev cev. Nws kuj muab ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab, thiab croaked:
  - Hauv luv - liab tsis yog kev txhaum!
  Thiab cov Nazis tau txais nws los ntawm nws, hauv qab ua pa. Thiab ntawm no yog cov ntxhais!
  Maria kuj coj nws nrog nws txhais ko taw liab qab thaum nws tso lub grenade. Thiab yuav ua li cas nws yuav tsoo cov Nazis.
  Lawv txawm ntshai ntshai. Zoo, nws yog ib tug pog! Thiab nws cov plaub hau zoo li nplooj kub.
  Thiab ntawm no yog Matryona. Nrog liab qab, nqaij leeg ob txhais ceg, nws yuav nplawm ib pawg ntawm grenades. Thiab mus rau Nazis. Thiab tshuab lawv mus zoo li quav nyab hauv cua. Nqa thiab hlawv!
  Thiab yuav ua li cas nws barks:
  - Empire ntawm lub hnub!
  Ntawm no yog cov ntxhais! Rau txhua tus ntxhais, cov ntxhais-terminators!
  Alenka luag thiab tawm ntawm nws tus nplaig. Thiab nws pom cov mercenaries sim tua. Tus ntxhais rov pov ib lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab hais lus:
  - Lub tshuab kub! Kuv zoo li ib tug vandal!
  Thiab cov Nazis tau txais ntshav tshuaj yej!
  Thiab ces Anyuta, raws li ib tug henchman. Thiab yuav ua li cas nws yuav tua hluav taws rau Nazis cov hwj txwv. Thiab nws yuav qw, xa ib tug grenade nrog ib tug pov ntawm nws ob txhais taw liab qab:
  - Raging bull, tus nees ntaus!
  Thiab nws pib giggling thiab luag dua. Ntawm no yog tus ntxhais! Tsuas yog tus ciav ntawm kev txawj ntse thiab koob hmoov!
  Tab sis tom qab ntawd Alla pib qw. Thiab nws hais...Thiab xa khoom plig ntawm kev puas tsuaj nrog ob txhais taw liab qab. Me me yuav tsis zoo li leej twg. Trivially tsav txhua leej txhua tus mus rau hauv lub hleb!
  Thiab ob txhais ceg zoo heev! Bared hniav zoo li lioness. Ntawm no yog tus ntxhais. Nws tsis tau nyob qhov twg!
  Thiab cuam grenades, nrog frenzied npau taws. Thiab rhuav tshem lawv lub cev.
  Thiab tus redhead tseem howls:
  - Kuv yog tsiaj nyaum, Kuv yog tsiaj qus!
  Thiab ces, ntawm chav kawm, Maria. Cov kub ntawm nws cov plaub hau tuaj yeem ua rau cov yeeb ncuab dig muag. Thiab nws zoo npaum li cas, yuav luag liab qab nyob rau hauv txias. Ntawm no nws yuav pov ib lub grenade nrog nws tus ntiv tes liab qab. Thiab lawv yuav tau txais Fritz raws li lawv yuav tsum tau.
  Thiab kev zoo nkauj hu nkauj:
  - Yuav muaj ib tug bummer!
  Alenka kuj tau pib nrog nws txhais taw liab qab dab tsi rhuav tshem. Npaj hluav taws kub siab.
  Tab sis Marusya nqa ib lub thoob ntawm cov khoom tawg thiab xa mus rau cov yeeb ncuab. Dispelled tus yeeb ncuab. Txhaum cov hlau thiab cov hlau ntes tau hluav taws.
  Tus ntxhais bark:
  - Rabid hluav taws! Thiab lub davhlau ntawm lub thermoquark!
  Txawm li cas los xij, nws txhais li cas, lo lus kawg nws tus kheej tsis to taub. Thiab Fritz tab tom threshing ...
  Ntawm no los txog lub tank Xyooj. Lub tshuab yog squat, nrog ib puag ncig turret thiab oval hull. Tsis tas li qhov teeb tsa nruj, thiab 128 mm chim nrog qhov ntev ntawm 100 EL sticks tawm. Ib qhov kev txhim kho tshiab kawg. Ib tug riam phom nrog ntau yam armor-piercing hwj chim. "Yuav", qhov no yog lub tank destroyer, thiab nyob rau tib lub sij hawm firing ntawm fortified txoj hauj lwm.
  Alenka pov ib tug grenade rau nws. Nws ua puas lub cev nrog ib tug pov ntawm nws txhais ko taw liab qab, thiab nws hais tias:
  - Kuv muaj hlau thiab nplaim taws hloov lub siab!
  Ces nws luag li ntawd.
  Thiab Anyuta tseem yuav pov ib qho khoom plig nrog nws tus ntiv tes liab qab. Thiab tawg ntawm lub thoob! Hlau ntws mus rau qhov sib txawv.
  Yog lawm, "Bear" puas lawm thiab pib rov qab mus. Tseem muaj tsheb ntxiv. Lwm qhov kev tsis sib haum xeeb ntawm Third Reich. Nws yog qhov zoo uas tsawg kawg ntawm lub hauv paus ntawm E series.
  Cov plaub hau liab Alla kuj tau pib tua neeg nrog nws cov ntiv taw liab qab. Thiab quaj:
  - Kuv yog ghoul! Kuv txhawb kev ntshai!
  Tom qab ntawd tus ntxhais nrog tooj liab-liab plaub hau daig tawm nws tus nplaig. Thiab nws tau hu nkauj dua. Thiab chirped:
  - Lub taub hau liab, taub hau liab ... Kuv yuav zoo li pom ... Punch ntawm ib ncig ntawm lub ces kaum!
  Thiab luag dua...
  Tab sis Matryona, nrog nws ob txhais ceg muaj zog, yuav tso lub mine hnyav. Conveyor yog rhuab. Cov hlau yog crushed. Thiab ntawm no lawv tau rov tua ntawm cov dav hlau tawm tsam hauv av.
  German dav hlau tshuab nias lub Soviet txoj hauj lwm. Thiab cov foob pob hluav taws uas tsis muaj kev taw qhia tau raug rho tawm haujlwm. Thiab rhuav tshem cov haujlwm ntawm Red Army.
  Alenka tsom ib rab phom tiv thaiv tank. Thiab nias lub trigger nrog nws cov ntiv taw liab qab, khob tawm lub dav hlau nres. Hitler's vulture, tawm hauv qab ib tug tuab xub ntawm pa taws, rushed mus rau hauv av. Thiab cov huab cua cia li hlawv thiab ci ntsa iab.
  Tus ntxhais hu nkauj, ntaus nws ob txhais taw liab qab:
  - Txoj siv tawv dub hauv karate! Kuv tus lej xov tooj yog nyob ntawm tus nplaig!
  Anyuta kuj fucked. Tsuas yog lub sijhawm no los ntawm kev pov pob tawg nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws ya, thiab ncaj nraim rau hauv lub dav hlau nres. Nws coj thiab tsoo cov hlau.
  Anyuta coj nws thiab chirped:
  - Aerobatics! Cov neeg coob tshiab!
  Thiab dua nws tau qhia lub fig, thiab nrog nws ob txhais ceg graceful. Ntawm no yog tus ntxhais! Lub siren tiag!
  Tab sis zoo npaum li cas!
  Alla muab khoom plig nrog nws pob taws liab qab. Thiab coj nws los rau ntawm tus stormtrooper lub plab. Thiab cais hlau, tawg hlau. Ib tug ntxhais zoo li no...
  Nrog xws li redheads, koj tuaj yeem coj Berlin. Warrior chirped:
  - Tau qhab nia lub hom phiaj! Fascism nyob rau hauv kev khiav!
  Thiab qhia nws tus nplaig!
  Cov ntxhais nyiam ua qhov no! Namely, lo tawm tus nplaig raws li lub cim ntawm kev thuam. Thiab ces nto qaub ncaug dua.
  Thiab Maria coj nws thiab tso lub diskette nrog nws txhais ko taw liab qab. Ntau precisely, tus tsim yog yooj yim, tab sis lub cev muaj zog yog me me nyob rau hauv loj. Thiab ntaus lub fascist nres aircraft.
  Crushed tus tub sab. Thiab luag:
  - Qhov taw qhia ntawm kev tuag!
  Zoo, Matrena pov tag nrho pawg ntawm grenades nrog nws txhais taw liab qab. Thiab ntaus ib tug German vulture. Txhaum hlau thiab tsoo tus noog damn. Tom qab ntawd, tus heroic ntxhais rub nws lub hauv siab. Nws strained nws lub zog xovxwm thiab hissed:
  - Nuclear kab laum! Fuhrer hauv pliaj!
  Thiab dua, nws xav li cas!
  Alyonka kuj cuam ib tug grenade nrog ib tug liab qab ko taw thiab squeaked:
  - Kuv zoo tag nrho!
  Nws flashed nws daim iav hniav.
  Thiab tom qab ntawd Anyuta coj nws thiab tso nws nrog nws txhais taw liab qab, ib yam dab tsi ntse thiab ua rau tuag taus. Thiab nws coj nws thiab giggled:
  - Los ntawm kev luag nyav mus rau kev taw qhia!
  Thiab lub tsheb German tau tso tseg tsuas yog horns thiab ob txhais ceg.
  Allah nyob ntawd. Nws tseem yuav muab nws txhais tes liab qab thiab tso tus neeg tuav txoj kev tuag. Thiab ces nws yuav coj thiab coj:
  - Guild ntawm Spartacus!
  Thiab cov hlau tawg yog ya los ntawm Nazi.
  Maria tau tsim ib yam dab tsi ua rau tuag taus nrog nws pob taws liab qab. Thiab tearing hlau. tua cov fascists. Kuv coj nws thiab chirped:
  - Kev! Rau kuv lub yeeb koob!
  Matryona ntaus ntau yam txaus ntshai. Loj loj ntawm cov khoom tawg tawm tsam Nazis. Feem ntau, tus ntxhais yog crushing thiab loj.
  Ntawm no, piv txwv li, nws tau hlub cov txiv neej. Tsuas yog ib nrab teev. Tsov rog thiab ib zaug. Thiab tseem tswj tam sim nrog tsib. Ntawm no yog tus txiv neej nplua nuj. Tsis dhau ntawm chav kawm nws yog kev ncaj ncees. Tab sis Matrena xav tias muaj zog ntxiv los ntawm qhov no.
  Thiab lawv tsis noj mos txwv. Thiab koj pov tag nrho lub thawv ntawm cov khoom tawg, tsoo lub dav hlau nres.
  Hais txog yuav ua li cas cov Nazis, lawv tsib ntshai. Tsis txhob ntxeev siab nrog cov lus. Thiab koj hais tau cov ntxhais yog tsib.
  Alenka pov nrog nws txhais taw liab qab dab tsi nws weeds los ntawm cov nroj tsuag. Thiab txiav rau Fritz.
  Hais:
  - Killer kev ntxias! Txoj cai ntawm lub qhov muag!
  Thiab nws ua si nrog cov leeg nyem ntawm cov xovxwm. Ntawm no yog tus ntxhais. Thiab nws cov vuas zoo nkauj heev. Zoo, ib yam li chocolate.
  Auj, cov ntxhais tsis tau noj chocolate ntev. Tab sis qhov ntawd yog qhov koj xav tau.
  Anyuta, baring nws cov hniav ferociously, launched ib tug khoom plig ntawm kev tuag nrog nws liab qab ko taw, thiab quaj:
  - Nov yog peb qhov kawg thiab kev sib ntaus sib tua!
  Thiab bared nws fangs. Ntau precisely, nws muaj xws li du thiab qab ntxiag hniav. Tsis txhob hais tias nws yog fangs.
  Alla hissed, muab nrog nws pob taws liab qab, dhia jack ntawm kev puas tsuaj:
  - Bull tapeworm!
  Maria cackled thiab muttered:
  - Thiab tus tub ntawm ib tug scooter.
  Yog li ntawd nws coj nws thiab launched nrog nws cov ntiv tes liab qab lub fuse uas txiav tawm lub dav hlau nres. Yog li ntau tus fascists raug ntaus. Yog lawm, ntxhais. Rau txhua tus ntxhais, tus poj dab super thiab tus ntxhais!
  Matryona coj nws thiab hais tias:
  - Kev tuag yuav siab dua txoj sia!
  Thiab los ntawm nws ob txhais ceg muaj zog, yuav ua li cas grenades yuav ya. Thiab tag nrho pawg ntawm kev puas tsuaj. Ntawm no yog tus baba! Tus ntxhais tiag tiag-ambal!
  Thiab cia lub hlwb fascists. Thiab, capitally!
  Alenka kuj tsis nco. Ntxiv dua thiab, nrog ib tug liab qab taw, nws launched ib tug annihilation satellite. Crushed cov yeeb ncuab, thiab hissed:
  - Cov cim siab tshaj ntawm cov teeb meem!
  Thiab tawg tawg tag txhua tus. Thiab nws tau qhia lub ncuav qab zib nrog nws tus ntiv tes liab qab. Auj, tus ntxhais no nyiam sau npaum li cas, txhua hom hlaws.
  Piv txwv li, zaj dab neeg ntawm AI. Yeej, nws yog tiag. Franco, xav tias Britain tsis yog ib tus neeg sib tw rau lub teb chaws Yelemees, tshwj xeeb tshaj yog tom qab cov Germans nyob Fabkis, cia lub Wehrmacht mus rau Gibraltar. Kev quab yuam tau nrawm thiab yeej. Thiab cov Nazis pib hloov cov tub rog mus rau Africa. Hmoov zoo, qhov no tuaj yeem ua tiav ntawm qhov luv tshaj plaws.
  Tab sis ntawm qhov tod tes, cov Nazis yuav tsum tsis nco qab txog kev sib tw tawm tsam USSR. Fritz nyob rau hauv thawj ib nrab ntawm plaub caug-thawj xyoo, ntes tag nrho sab qaum teb ntawm Africa, thiab nkag mus rau Iraq. Tab sis lawv tau pauv ntau tshaj li plaub caug pawg mus rau sab qab teb. Vim li cas txoj kev npaj "Barbarossa" tsis materialize.
  Tab sis cov Germans tau kov yeej Middle East, thiab pib txav mus ntxiv hla tebchaws Askiv. Muaj ntau tus qhev thiab cov khoom siv raw, Fuhrer txiav txim siab los ua huab cua tawm tsam rau Askiv. Aviation tso zis tau nce txhua lub sijhawm. Ntau thiab ntau lub chaw tsim khoom tau tsim. Submarines nqis los rau hauv hiav txwv.
  Africa tau kov yeej tsis ntev.
  Cov Germans nias Britain. Tsim cov foob pob tawg. Yu-188 thiab Do-317 tshwm sim. Tom qab muaj kev sib ntaus sib tua hnyav nyob rau lub Yim Hli ntawm plaub caug-ob xyoo, kev tsaws amphibious txawm li cas los xij tau tshwm sim. Nws tau ua tiav thiab Britain poob.
  Churchill tau khiav mus rau Canada. Tab sis nyob ntawd nws tau ntsib nrog kev txais tos txias. Thiab Nyiv tau tuav tag nrho cov tebchaws Askiv.
  Nyob rau hauv plaub caug-peb xyoo, lub thib peb Reich, tau txais: "Tigers", "Panthers", "Lions", coj thiab tawm tsam lub USSR. Thiab dua nws tig tawm phem heev ... Tab sis tsis yog, nws tseem tsis tawm tsam.
  Kev txawj ntse txog lub foob pob atomic, uas tau ua hauv Tebchaws Meskas, yuam Hitler tig mus rau sab hnub poob. Kev tsov rog tau tshwm sim ntawm Axis powers thiab Eagle Empire.
  Txoj hmoo ntawm "Panther" yog unenviable. Lub tank tsis muaj sijhawm los so kom zoo hauv kev tsim khoom, tau hloov los ntawm qhov hnyav dua "Panther" -2. Lub tshuab tshiab nrog lub cav muaj zog dua, riam phom thiab cuab yeej siv tau tawm tsam Asmeskas. Thiab tau los ua lub ntsiab tank. Txog thaum nws tau hloov los ntawm E-50.
  Tebchaws Asmeskas tau dhau los ntawm Iceland, Greenland thiab Canada ntawm ib sab. Los ntawm Argentina thiab Brazil los ntawm sab qab teb. Thiab los ntawm sab hnub tuaj tuaj Nyiv. Yog li ntawd, tsov rog tau ua rau tawv ncauj, tab sis nyob rau hauv plaub caug-tsib xyoo nws tag nrho. America capitulated.
  Xyoo 1946, txawm li cas los xij, kev ua tsov rog tshwm sim ntawm lub teb chaws Yelemees thiab Nyiv. Cov Nazis yeej muaj zog dua. Tab sis kev tsov rog dragged rau ... Qhov ntawd yog qhov nthuav ntau dua.
  Alenka yuav piav qhia ntau ntxiv txog qhov no, tab sis tam sim no tsis muaj sijhawm. Tus ntxhais ua dab tsi?
  Txhua yam uas tseem tshuav yog pov cov grenades nrog ob txhais taw liab qab. Los yog lwm yam los tsim.
  Piv txwv li, lub ntiaj teb uas Skobelev yuav tsis raug tshuaj lom. Qhov ntawd yog qhov nthuav. Tus thawj coj illustrious coj ib tug tub rog phiaj los nqis tes nyob rau hauv sab qab teb ntawm Russia, mus txog Kushka nyob rau hauv Alexander thib peb. Tab sis nws pom nws tus kheej nyob rau hauv tag nrho nws lub yeeb koob, thaum tsov rog nrog Nyiv.
  Nyob rau hauv hiav txwv, Lavxias teb sab admirals tsis ua zoo heev. Tab sis ntawm thaj av, cov neeg Nyij Pooj tau swb tag nrho. Tom qab ntawd tuaj lub Baltic squadron. Thiab cov Russians thaum kawg pib yeej ntawm hiav txwv. Ua cas, parity tau tsim. Thiab txawm tias qhov zoo dua. Nyiv raug yuam kom ua kom muaj kev thaj yeeb. Pom zoo Lavxias teb sab tiv thaiv hla Kauslim. Nws muab cov Kuril Islands uas yav dhau los tau koom nrog Russia, tab sis tau pauv rau Sakhalin.
  Russia khaws Port Arthur thiab fortified nyob rau hauv Manchuria. Vajntxwv txoj cai tau nce me ntsis. Txawm hais tias nyob hauv hiav txwv, tsis yog txhua yam zoo. Skobelev muaj sia nyob mus txog rau thaum Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib 1. Cov Russians yeej ob peb yeej ntawm Germans. Lawv yeej lawv nyob rau sab hnub tuaj Prussia, coj Przemysl tam sim ntawd. Skobelev los ua ib tug generalissimo. Thiab nws muaj sia nyob mus txog rau yim caum xyoo, nws tuag nyob rau hauv lub yeeb koob thiab meej mom.
  Nyob rau hauv ib co txoj kev surpassing Suvorov. Lub teb chaws Ottoman tsarist tau ua tus loj thiab muaj zog. Nicholas II, mus rau hauv keeb kwm raws li ib tug zoo. Russia kuj tau kov yeej ib feem tseem ceeb ntawm Qaib Cov Txwv thiab yuav luag tag nrho ntawm Iran.
  Zoo, ces ... Nquag sau tib yam li tsarist Russia kov yeej tag nrho lub ntiaj teb thiab cua daj cua dub lub hnub qub. Tab sis, txawm li cas los xij, cov tub rog thaj av muaj zog tshaj plaws hauv ntiaj teb muaj txhua txoj hauv kev los yeej!
  Tau kawg, nws yog ib qho kev tu siab uas Skobelev tuag thaum hluas. Nws cov txuj ci tau tshwm sim ntxov dua li ntawm Suvorov, tab sis kuj ploj mus yam tsis tau ncav cuag nws qhov siab.
  Alexander II ... tus huab tais yog undoubtedly zoo. Nws muaj conquests nyob rau hauv Tuam Tshoj, Central Asia, Qaib ntxhw, xa rov qab lub Danube Delta. Tshwj tsis yog nws muag Alaska - kev ruam loj. Tab sis kom huab tais nyob ntev dua, tej zaum Russia tau nthuav nws cov khoom. Los yog, ntawm qhov tsis sib xws, kev tawm tsam yuav tawg. Ib tsab cai lij choj yuav ua rau tsis meej pem.
  Nikolay thawj yog ib tug conservative. Poob tsov rog nyob rau hauv Crimea. Yeej tsov rog tawm tsam Iran thiab Qaib Cov Txwv, tab sis tag nrho cov ntshav. Tau ntau xyoo nws tau tawm tsam hauv Caucasus. Dab tsi yog qhov ua tau thiab ncua kev nthuav dav Lavxias mus rau sab qab teb. Muaj ambitions, nyob rau sab qab teb. Tej zaum nws yuav yeej tsov rog nrog cov koom haum, yog tias tsis yog rau Menshikov. Framed los ntawm tus thawj coj nruab nrab no.
  Raws li nyob rau hauv nws lub sij hawm Nicholas II Kuropatkin.
  Feem ntau, keeb kwm ntawm tsarist Russia tau ua tiav. Feem ntau ntawm kev tsov kev rog tau yeej thiab lub teb chaws Ottoman nthuav dav. Tab sis kev tsov kev rog pej xeem tsis muaj zog Russia. Txawm li cas los xij, Bolsheviks tau muab kev txhawb nqa tshiab. Rau lub sijhawm.
  Alyonka tsis nyiam Stalin. Ntxim hlub, uncouth bastard. Lub taub hau ntawm lub teb chaws Ottoman loj yuav tsum tau ua kom zoo dua qub. Tsis yog dag thiab ntse dua. Thiab ntawm chav kawm tsis yog cov plebeians los kav Russia.
  Yog li ntawd, thaj tsam ntawm USSR pib poob. Kev tsov rog yuav mus tsis zoo txij thaum pib mus txog thaum xaus.
  Alenka xav, yuav ua li cas? Nws xav hloov. Thiab ib yam dab tsi zoo dua. Bolshevism tsis yog qhov zoo tshaj plaws. Tsis muaj kev xaiv tsa ib txwm muaj. Xaiv ib tus neeg sib tw uas tau lees paub thiab pov npav. Hom noog. Tib neeg yuav tsum muaj kev ywj pheej tiag tiag.
  Alenka xav txog yuav ua li cas nws nyem Stalin lub qhov ntswg nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab giggled. Nws yog tiag thiab funny. Ua tus ghoul no ib tug plum.
  Eh, Russia tsis muaj hmoo nrog cov thawj coj. Vim li cas cov pururges ntawm 1937? Vim li cas thiaj muaj kev tshaib kev nqhis?
  Stalin muaj ntau qhov txhaum cai! Thiab ntawm no, tau kawg, koj yuav tsum muaj lub tswv yim txhawm rau nkag siab txhua yam no.
  Lenin, hmoov tsis, tuag ntxov dhau. Kuv tsis muaj sijhawm los tsim lub hwj chim thiab tsa lub tebchaws. Stalin tau dhau los ua tus pob txha ncaj ncaj. Trotsky tuaj yeem muaj hwj chim - ib tug txiv neej muaj txuj ci zoo. Los yog cov ntse Bukharin.
  Tsis ruam thiab Pyatakov. Tej zaum lawv yuav tsis tau tso cai rau Hitler los ua hwj chim txhua.
  Feem ntau, lub teb chaws Yelemees tuaj yeem yeej Kev Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib ib, tsis yog los ntawm kev xa peb corps mus rau East Prussia, tab sis los ntawm kev ua haujlwm txuas ntxiv mus ncig Paris.
  Ces Fab Kis yuav tau swb sai sai li xyoo plaub caug. Thiab tsarist Russia yuav tsis tau tawm tsam ntawm ib sab. Cov Prussians tuaj yeem tau txais lub hwj chim loj heev thiab Fabkis txoj kev vam meej. Los yog tej zaum lus Askiv thiab. Tab sis nws tsis yog destined kom zoo ib yam li peb Reich. Ntau precisely, qhov thib ob ... Thiab cov Prussians poob. Txawm hais tias lawv muaj peev xwm lov tes taw Russia. Coj txawv txawv, tab sis txawm tias nws tau khi nws txhais tes nyob rau sab hnub tuaj, lub teb chaws Yelemees tsis tuaj yeem tig qhov kev ua tsov rog.
  Thiab ntawm no Fuhrer tswj tau ntau heev. Nyiv kuj ntaus sab hnub tuaj.
  Alenka ib zaug ntxiv ib tug grenade nrog nws liab qab, chiselled ko taw. Nws tawg lub Fritz thiab qw tias:
  - Nws ya thiab qw!
  Cas funny ua luaj...
  Anyuta kuj cuam tshuam me ntsis tam sim no. Nws tso ib tug kwj deg los ntawm nws lub qhov ntswg, thiab yws tias:
  - Cov chav kawm sab saum toj thiab Adidas!
  Liab-haired Alla coj thiab rov pov xws li ib tug zoo- aimed grenade. Nws tsoo lub tshuab saib rau lub tank German, nrov nrov:
  - Noble quirk!
  Thiab nws xa pob nrog nws pob taws liab qab ...
  Maria kuj siv nws zoo nkauj, liab qab taw. Tus ntxhais no kuj sim sau. Piv txwv li, kuv tau kos ib zaj dab neeg zoo li no.
  Pioneer Petya xav pab Bolotnikov. Thiab khiav tawm ntawm lub portal rau nws lub sij hawm. Grabbing tib lub sij hawm ib lub hnab tshos cutter, pob zeb. Zoo, tau kawg, nws yog ib tug me nyuam tub los ntawm yav tom ntej. Thiab lub cutter tuaj yeem siv tau, zoo li engineer Garin's hyperboloid. Tsuas yog qhov loj ntawm qhov riam phom no zoo li rab yaj phom Makarov. Thiab koj tuaj yeem them nws nrog dej. Yog lawm, xws li lub hauv paus ntsiab lus ntawm kev ua haujlwm yog fusion ntawm hydrogen nuclei, thiab tsim cov helium.
  Thiab txawm txiav kev sib ntaus sib tua. Thaum tus tub hluas siv riam phom zoo li no, lawv pib xav tias nws yog tus Tswv ib tug tim tswv. Thiab crowned nyob rau hauv lub luag hauj lwm ntawm Tsar Peter lub Great.
  Ua tau lom zem kawg li os tus me tub. Thiab nws kuj tau kov yeej Poland, thiab Sweden, thiab Qaib Cov Txwv. Lub teb chaws loj loj ntawm Russia tau loj hlob.
  Thiab ces tus me nyuam, uas xyaum tsis loj hlob, tshuav ib tug me nyuam, tau nkees ntawm kev txiav txim thiab rov qab mus rau nws era.
  Tab sis tom qab ntawd nws tau pom tias txhua tus neeg suav tias nws yog menyuam yaus, tsis yog huab tais. Thiab tus tub hluas khiav rov qab.
  Nyob rau hauv nws tsis muaj, tsis meej pem tshwm sim. Tab sis tus tub rov qab los. Thiab txhua leej txhua tus tau cog lus tseg rau nws dua. Tom qab ntawd ua raws li kev ua tsov ua rog, kom txog rau thaum tag nrho lub ntiaj teb tau koom ua ke, nyob rau hauv kev txhawb nqa ntawm Russia. Thiab muaj ib lub teb chaws Ottoman. Thiab tus tub txib kom tsim lub hnub qub thiab nthuav mus rau qhov chaw.
  Nws yuav ua tau kom mob siab rau ntau tshaj ib qho tshiab rau lub ncauj lus no, tab sis tam sim no tsis muaj sijhawm.
  Maria kuj raug yuam kom tawm tsam. Feem ntau, lub neej yav tom ntej zoo li tsis meej pem thiab tsaus muag. Yog Nazis yeej, yuav ua li cas?
  Koom nrog cov koom haum? Thiab nkag mus hauv hav zoov kom txog thaum lawv tua koj? Los yog tej zaum mus rau Wehrmacht?
  Thiab lub tswv yim zoo li no tsis luag nyav rau lawv ntau dhau. Maria sighed hnyav heev.
  Thiab nws cia li pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab. Nws tau qhab nia ntau Fritz, hissing:
  - Hitler kev! Txawm tias nws txias!
  Matryona tseem cuam tshuam ib pawg ntawm grenades nrog nws txhais taw liab qab. Nws tig lub tank thiab tshuab:
  - Infernal hlau! Fritz yuav txaj muag!
  Thiab nws tso tawm sparks los ntawm nws cov hniav.
  Alenka coj nws thiab squealed:
  - Aw, bananas! Oh, txiv maj phaub - Tum-ba-yumba!
  Thiab tus hluas nkauj tau tua lub nrig nrog nws txhais taw liab qab. Thiab tsoo lub armor ntawm Fritz.
  Alyonka ces nco ntsoov lwm lub tswv yim ntawm nws. Sau txog lub ntiaj teb kaj lug. Wb hais tias tom qab tsov rog. Tom qab tag nrho, qhov ntawd yuav zoo heev! Piv txwv li, nyob rau hauv lub hnub ntawm communism. Los yog lwm yam zoo kawg nkaus.
  Zoo li paj huam:
  Lub qab ntuj khwb tau shakes saum peb
  Thiab cov hnub qub irrigated lub ntuj nyob rau hauv pearls ...
  Kev tsov rog kub hnyiab, kev phem kev qias ntawm ntuj txiag teb tsaus,
  Thiab dab ntxwg nyoog xav rhuav tshem Russia!
  Tsuas yog tam sim no cov Germans tau nce mus deb. Storming Gorky. Thiab qhov no yog qhov txaus ntshai.
  Tab sis cov lus xaiv tau tshaj tawm tias Hitler tau rov hais dua ib zaug ntxiv. Thiab qhov no yog lub sijhawm los so kom txaus thiab so. Lub caij nyoog zoo rau kev rov zoo. Yog lub teb chaws raug ntaus xwb ces yuav ncaim mus.
  Tab sis nws yuav mob zuj zus tuaj tom qab.
  Anyuta rov muab cov lus ntawm kev tuag nrog nws txhais taw liab qab. Nws yeej tsis ntseeg Hitler. Tab sis kuv xav kom txo qis ntawm kev sib ntaus sib tua. Thiab tsawg kawg tau so. Eh, Suvorov nyob rau hauv Stalin qhov chaw, tej zaum txhua yam yuav tau mus txawv.
  Cov Germans suav tias Mainstein yog qhov zoo tshaj plaws. Fritz no tseem yog tsiaj nyaum. Thiab koj tuaj yeem hla koj cov hniav txias!
  Anyuta squeaked wittily:
  - Mad Beria, phem Stalin!
  Thiab whistled los ntawm lub qhov ntswg. Nws yog ib tug ntxhais uas muaj kev lom zem heev.
  Thiab nws kuj yuav tsum raug ntes. Tab sis zaj dab neeg no tau muaj kev zoo siab kawg. Txawm li cas los xij, nws tau tshawb nrhiav me ntsis, thiab kuj xav tias nyob hauv qhov chaw sib raug zoo. Tom qab ntawd kuv yuav tsum tau siv ob peb hnub nyob rau hauv lub cell stinking overflowing nrog cov ntxhais. Tab sis ces nws raug tso tawm. Tseem tsis tau pom muaj qhov tseeb. Los yog tej zaum nws yog qhov tseeb tias nws niam nws txiv tseem nyob hauv loj. Tab sis nws yog li cas - tus me nyuam nyob rau hauv tsev lojcuj, thiab leej txiv thiab leej niam tau tawm?
  Tshwj tsis yog tias nws ua tau raws li tsab xov xwm txhaum cai. Anyuta tsis nyob hauv pawg, zoo li Alla thiab Matryona. Tab sis kuj yog ib tug ntxhais ntawm hlau hardening. Thiab ntse-eyed. Nws ua haujlwm ntawm qhov chaw tsim kho. Fought yuav luag txij thaum pib ntawm tsov rog. Thiab tau kawm ntau heev.
  Ntiaj Teb Tsov Rog Zaum II feem ntau ua rau muaj kev ntxhov siab thiab ntxhov siab. Mus nrog luv luv. Thiab miv, lossis txawm tsov, khawb ntawm tus ntsuj plig. Los yog tej zaum nas. Txhua tus lub siab ntawm no yog hom me me. Tab sis hauv kev sib ntaus sib tua koj tsis nco qab thiab cuam tshuam.
  Tej zaum ib yam dab tsi los ntawm suav ntawm Montecristo? Nws yog qhov zoo dua li kev ua haujlwm hnyav lossis kev nyob ib leeg. Thiab, ntawm chav kawm, ua yeeb yam hnyav hauv tsev lojcuj.
  Thiab ntawm no lawv yog dawb kiag li, thiab tuaj yeem qw:
  - Stalin yog tshis!
  Thiab lawv yuav yog tiag tiag! Thiab Stalin, qhov tseeb, tseem yog tshis! Thiab ib tug freak uas framed Russia. Nws yog ib qho kev tu siab uas nyob rau hauv keeb kwm tiag tiag, nws tau los ua ib tug thawj coj nyob rau hauv kev coj noj coj ua uas yeej muaj kev tsov rog. Muaj kev tsis ncaj ncees hauv qhov no. Zoo, vim li cas ho tsis muaj lwm tus thawj coj uas muaj zog thiab txawj ntse tuaj rau pem hauv ntej thaum tsov rog?
  Alla, raws li ib tug qub neeg raug kaw, ntxub Stalin. Tau kawg, qhov no yog nws qhov system. Nws hloov neeg ua qhev thiab raug txim. Koj tsis tuaj yeem tawm tsam qhov no!
  Thiab Stalin yuav tsum raug txim! Txawm yog dai los yog tua. Los yog flog.
  Qee zaum Alla xav txog yuav ua li cas nws yuav ya Stalin. Thiab nws ua rau nws zoo siab heev. Txawm hais tias, ntawm chav kawm, tsuas yog kev xav. Thiab kuv xav tau kev vam meej.
  Tab sis Hitler yuav raug tsim txom. Piv txwv li, coj nws ntawm lub khib. Los yog hluav taws xob tam sim no, los yog hlau kub. Los yog...Dab tsi ntxiv? Piv txwv li, koj tuaj yeem rub nws mus rau hauv ib tus ntxhais nkauj ntsuab. Los yog Fry nyob rau hauv ib lub skillet. Tuav koj txhais tes thiab ob txhais ceg, rub koj caj dab nrog hlua. Yog, thiab ntau ntxiv! Dai me ntsis Fuhrer.
  Tam sim no, yog rau lub quarter? Zoo kawg li os! Lub log! Dissolve nrog nyob acid.
  Los yog tej zaum coj Hitler thiab Stalin ua ke thiab ua rau lawv sib ntaus zoo li gladiators? Thiab ces ncuav nyob rau hauv melted butter? Los yog tej zaum nyob rau hauv ib lub thawv ntawm cov ntsia hlau. Thiab cov ntsia hlau kub? Thiab whitewashed! Thiab dab tsi ntxiv yuav tsis xav txog!
  Thiab tuav lub Fuhrer, tuav, tuav, thiab tuav dua! Muaj cua sov hlau, los yog saw hlau.
  Los yog khov ciaj sia. Piv txwv li, nyob rau hauv ib qho thaiv ntawm cov dej khov. Sau nrog kua nitrogen los yog helium. Feem ntau, incinerate.
  Kev tsim txom nrog hluav taws xob! Lossis nqa cov hmoov txhuas thiab hliv rau hauv Fuhrer lub caj pas.
  Allah giggled. Thiab pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab.
  Nws tig tawm funny. Thiab tus Fuhrer tau crumpled.
  Tus ntxhais coj nws thiab qw nrov nrov:
  - Boo Booo! Kuv yuav khob Hitler!
  Thiab dab tsi muaj qhov zoo nkauj stunning tseem tsis tau tuaj nrog! Ua tau ib tug ntxhais zoo!
  Thiab yog li ntawd liab-haired ... Yuav ua li cas tsis tau hais nyob rau hauv ib tug fairy taleas, tsis piav nrog ib tug cwj mem! Xws li cov plaub hau frizzy. Tsuas yog nplaim taws xwb. Los yog napalm. Thiab nws ncaws, nws yog dashing heev thiab ncaws heev txias. Nov yog tus ntxhais terminator.
  Maria tsis yog khoom plig thiab. Tab sis xwm yog nyias. Thiab txawm yog ib tug ntseeg. Muaj tseeb tiag, nws txoj kev ntseeg tsis muaj zog. Tseeb tiag, Vajtswv zoo li cas, yog tias nws tso cai rau Nazis yeej? Qhov no txawm ua tau li cas?
  Maivliag npau taws rau Vajtswv. Cov Germans mus txog Alma-Ata, Ufa, Gorky. Ib puag ncig Ryazan, Moscow, Leningrad. Thiab lawv tsis nres.
  Yog, Nazis muaj zog. Kev phem kav lub ntiaj teb no tsis paub tus lej. Tiamsis nej cov tub Xatas tsis tuaj yeem rhuav Khetos lub hwj chim!
  Cov tub rog ntawm kev tsaus ntuj yeej ib txwm muaj lub siab tawv. Txij li thaum tib neeg lub siab muaj lub siab xav ua phem. Thiab tsis txhob tso siab rau nws ntau dhau. Thiab leej twg yuav ntseeg? Lub siab ntawm txiv neej! Tom qab tag nrho, tib neeg tsis yog phem! Muaj ntau yam zoo. uas muaj peev xwm tswj tau ncaj ncees. Thiab tsis tas cov ntseeg. Thiab Stalin tseem yog ib tug sadist!
  Maria xav ib pliag. Tshaj li qhov teeb meem no: vim li cas Vajtswv tso kev phem? Thiab ntawm no cov lus teb tsis yooj yim. Tseeb tiag, tsis muaj kev phem.... Sim sau ib phau ntawv uas yuav tsis muaj kev phem! Nws yuav luag tsis yooj yim sua!
  Muaj kev phem nyob hauv txhua yam kev sau ntawv. Los yog kev txhaum... Txawm hais tias lub ntsiab lus ntawm kev txhaum thiab kev phem tsis zoo ib yam nkaus. Kev tsov rog yog kev phem heev. Tab sis lawv tau coj los ntawm Vajtswv lub siab nyiam. Thiab qhov no, raws li nws tau, tsis yog kev txhaum. Xws li yog tus paradox ntawm Phau Qub. Thiab tom qab ntawd tag nrho pacifist New Testament. Thiab tsis yog qhov zoo tshaj plaws thiab ...
  Lawv dag dab tsi hauv qab Nazis? Tom qab tag nrho, Yexus hais tias: lawv ntaus koj ntawm sab xis, muab sab laug!
  Tab sis leej twg yeej ua raws li qhov no? Cov pov thawj? Zoo tsis muaj! Pawg ntseeg nruj heev. Thiab Inquisition thiab Crusades, thiab tub rog formations ntawm lub monasteries.
  Yog lawm, cov pov thawj tsis tau cais los ntawm kev txo hwj chim. Thiab lwm tus ... Ua yog Catholics, Protestants, Orthodox. Thiab qhov no yog nrog kev sib haum xeeb ntawm Phau Tshiab.
  Fascists ua li lawv hais. Thiab ces qhia ua yaj, thiab ua zoo li hma lawv tus kheej.
  Maria nce xav tias kev noj qab haus huv pacifism yuav yog qhov tseeb. Qhov ntawd tsis yog pacifism, tab sis atheism. Lawv hais tias, qhov tseeb, dab tsi yog kev ntseeg tab sis tus kheej hypnosis. Zoo, rau qee yam, cov cim tsis tau ua rau leej twg tsis txawj tuag. Thiab cov yawg koob tuag, ib yam li cov neeg txhaum. Thiab cov hauj sam tsis muaj peev xwm ua tau dab tsi.
  Tsis yog, nws yog qhov zoo dua los ntseeg tiag: ib tug neeg yog tus kws ntaus hlau ntawm nws tus kheej kev zoo siab!
  Thiab tsis txhob tso koj tus kheej nrog kev yoo mov thiab thov Vajtswv. Thiab lub tank tshiab muaj txiaj ntsig ntau dua li ib txhiab thov Vajtswv.
  Maria cuam ib tug grenade nrog nws liab qab, seductive ko taw heev thiab hais nrog ib tug tob tob:
  - Thiab tsis yog lub tsev teev ntuj, tsis yog tavern! Tsis muaj dab tsi dawb huv! Thiab hauv lub neej txhua yam tsis yog li ntawd ... Txhua yam tsis yog li ntawd cov ntxhais!
  Matryona sab laug nrog ob txhais taw liab qab, tag nrho qhov nruab nrab ntawm cov khoom tawg thiab faus ib puas Fritz. Thiab ces nws gurgled:
  - Tsis txhob tu siab! Tag nrho lub neej tom ntej! Txhua lub neej tom ntej, cia siab thiab tos!
  Alenka kuj cuam tshuam cov lus, tsav Fritz mus rau hauv lub hleb. Thiab nws hu nkauj zoo siab. Sau ntawv mus;
  Cov ntxhais Komsomol yog ntsev ntawm lub ntiaj teb,
  Peb zoo li lub ore thiab hluav taws ntawm lub ntiajteb sab hauv.
  Tau kawg, lawv tau loj hlob mus rau feats,
  Thiab nrog peb tus Ntsuj Plig Dawb Huv, tus Ntsuj Plig ntawm tus Tswv!
  
  Peb nyiam sib ntaus sib tua heev,
  Cov ntxhais uas nthuav dav yog rowing lub ntug ...
  Lavxias teb sab tub rog yog invincible,
  Nrog koj mob siab rau, hauv kev sib ntaus sib tua tsis hloov pauv!
  
  Rau lub yeeb koob ntawm peb Motherland, neeg dawb huv,
  Lub dav hlau fighter yog ncig saum ntuj...
  Kuv yog ib tug tswv cuab Komsomol, kuv khiav tsis taus
  Txau dej khov uas npog cov pas dej!
  
  Ua tsis tau cov ntxhais, yeeb ncuab paub ntshai,
  Lawv rhuav tshem tag nrho cov yeeb ncuab missiles ...
  Tus tub sab ntshav yuav tsis lo nws lub ntsej muag rau peb,
  Hauv cov paj huam, feats yuav raug hu!
  
  Fascism tawm tsam kuv lub tebchaws,
  Nws invaded nyob rau hauv xws li ib tug npau suav phem thiab insidious txoj kev ...
  Kuv hlub Yexus thiab Stalin
  Cov tswv cuab Komsomol yog ib tug nrog Vajtswv!
  
  Peb maj nroos hla lub snowdrift,
  Dashing zoo li swift muv...
  Peb yog cov ntxhais ntawm lub caij ntuj sov thiab lub caij ntuj no,
  Lub neej ua rau tus ntxhais tawv!
  
  Nws yog lub sijhawm tua, yog li qhib hluav taws
  Peb yog qhov tseeb, thiab zoo nkauj nyob mus ib txhis ...
  Thiab ntaus txoj cai nyob rau hauv lub qhov muag, tsis nyob rau hauv cov plaub muag,
  Ntawm cov hlau uas yog hu ua lub collective!
  Tsis txhob kov yeej fascism peb redoubt,
  Thiab lub siab nyiam muaj zog dua li muaj zog titan ...
  Nyob rau hauv Fatherland peb tuaj yeem nrhiav kev nplij siab,
  Thiab overthrow txawm lub Fuhrer-tyrant!
  
  Lub tank muaj zog heev, ntseeg "Tiger",
  Nws tua deb thiab raug ...
  Tam sim no tsis yog lub sijhawm rau kev ua si ruam
  Rau qhov phem Cain los!
  
  Peb yuav tsum kov yeej qhov txias, kub,
  Thiab jokingly sib ntaus nrog ib tug vwm horde ...
  Furious npau taws,
  Tus ntsuj plig ntawm tus dav dawb hau tsis yog ib tug neeg siab phem clown!
  
  Kuv ntseeg tias cov tswv cuab Komsomol yuav yeej
  Thiab lawv yuav tsa lawv lub teb chaws saum cov hnub qub ...
  Peb pib taug kev los ntawm Lub Kaum Hli,
  Thiab tam sim no Yexus lub npe nrog peb!
  
  Kuv hlub kuv niam heev,
  Nws ci ntsa iab rau txhua tus neeg ...
  Lub teb chaws yuav tsis raug muab tshem tawm los ntawm ruble,
  Cov neeg laus thiab menyuam yaus luag hauv kev zoo siab!
  
  Nws lom zem rau txhua tus neeg nyob hauv lub ntiaj teb Soviet,
  Nws yog ib qho yooj yim thiab zoo meej xwb ...
  Cia hmoov tsis cuam tshuam nws txoj xov,
  Thiab tus Fuhrer daig nws lub qhov ncauj hauv vain!
  
  Kuv yog ib tug mej zeej ntawm Komsomol,
  Txawm tias Frost tig pob ntseg ...
  Thiab koj tsis tuaj yeem pom qhovntsej thiaj tsis mob, ntseeg tus yeeb ncuab,
  Leej twg xav coj peb los rhuav tshem peb!
  
  Tsis muaj cov lus zoo nkauj ntxiv rau Niam Txiv,
  Tus chij liab, zoo li cov ntshav nyob rau hauv lub rays ci.
  Peb yuav tsis tso siab rau ntau dua li nees luav,
  Kuv ntseeg tias yeej yuav los sai sai no hauv lub Tsib Hlis!
  
  Berlin cov ntxhais liab qab yuav dhau mus,
  Tso cov ntawv luam tawm rau ntawm txoj kev.
  Peb tsis nco qab kev nplij siab rau tib neeg,
  Thiab hnab looj tes tsis tsim nyog hauv kev ua tsov ua rog!
  
  Thiab yuav muaj kev sib ntaus, cia qhov kev sib ntaus sib tua tawm.
  Fritz yuav tsoo txhua yam rau hauv daim!
  Lub teb chaws yog ib tug tub rog mus ib txhis nrog koj,
  Tsis paub arbitrariness yog dab tsi!
  
  Kuv thov txim rau cov neeg uas tuag, qhov no yog kev tu siab rau txhua tus,
  Tab sis tsis txhob coj cov Russians mus rau lawv lub hauv caug.
  Txawm tias Sam xa mus rau Fritz,
  Tab sis rau peb tus poj guru Lenin!
  
  Kuv hnav daim paib thiab tus ntoo khaub lig tib lub sijhawm,
  Kuv yog Communism thiab kuv ntseeg Christianity...
  Tsov, ntseeg neeg, tsis yog movie,
  Fatherland yog peb niam, tsis yog khanate!
  
  Thaum tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus los hauv huab,
  Tag nrho cov tuag yuav sawv hauv lub ntsej muag kaj...
  Cov neeg hlub tus Tswv hauv kev npau suav,
  Vim Yexus yog tus tsim lub rooj!
  
  Ntawm no peb yuav ua kom txhua tus zoo siab,
  Nyob rau hauv tag nrho cov boundless Lavxias teb sab ntug.
  Thaum twg tus plebeian zoo li ib tug phooj ywg,
  Thiab tseem ceeb tshaj plaws nyob rau hauv lub ntug Creation!
  
  Kuv xav puag tus Tswv Yexus,
  Kom tsis txhob tawg ua ntej yeeb ncuab...
  Comrade Stalin hloov nws txiv,
  Thiab Lenin tseem yuav nrog peb mus ib txhis!
  .
  
  
  Cunning Obama
  Tsoomfwv Meskas Tus Thawj Kav Tebchaws Obama tau dhau los ua neeg txawj ntse ntau dua thiab tsis tau foob pob ISIS, tab sis txiav txim siab siv lub Caliphate no los ua ib tug battering ram tawm tsam Iran, Syria thiab Russia. Nws qhov kev xam pom tau raug ncaj ncees. ISIS, tau ntes feem ntau ntawm Iraq, nkag mus ua tsov rog nrog Iran. Cov neeg Asmeskas tau yuav roj los ntawm cov tub rog thiab muag riam phom rov qab. Txhawm rau cawm Assad, Vladimir Putin tau mus ua tsov rog tom qab tag nrho.
  Thiab ISIS foob pob pib. Tab sis nws tsis mus zoo li hauv keeb kwm tiag. ISIS muaj cov tshuab tiv thaiv huab cua muag rau Tebchaws Meskas, thiab cov dav hlau fighter. Russia ntsib ib tug yeeb ncuab muaj zog, thiab raug yuam kom hloov cov tub rog hauv av. Txij thaum pib, cov Russians raug kev txom nyem tangible, thiab lawv lub zog tau tawg. Ntawm no, ntawm chav kawm, nws tsis yog rog.
  Ntau thiab ntau lub zog tau kos rau hauv kev ua tsov rog hauv Syria. Thiab nws tsis nrov. Ntau tus hais tias: Russia puas yuav tsum koom nrog? Thiab ISIS tau nce qib, ua rau muaj kev kub ntxhov hnyav rau cov tub rog Lavxias.
  Cov tub rog tuag coob heev. Tab sis tsis muaj peev xwm tig qhov kev ua tsov rog. Ntxiv mus, kuj muaj kev tsis sib haum xeeb nrog Turkey. Thiab qhov no ua rau nws nyuaj rau siv lub zog.
  Kev ua tsov ua rog pib nrog ISIS rov qab rau lub Tsib Hlis 2015 thiab tau dhau mus ntev. Kev sib ntaus sib tua tau ntev ntev, thiab cov tub rog Lavxias tsis tuaj yeem tuav tus yeeb ncuab rov qab. Muaj zinc hleb. Thiab feem ntau ntawm Iraq yog nyob rau hauv ISIS. Thiab kev sim ua kom tawg tau ua kom nquag plias thiab txhoj puab heev.
  Kev ua tsov ua rog, ntawm chav kawm, tau tig mus rau ncua ... Thiab los ntawm lub sijhawm ntawm kev xaiv tsa thawj tswj hwm hauv Russia, nws tau kav peb xyoos. Thiab ntau tshaj kaum txhiab tus tub rog Lavxias thiab tub ceev xwm thiab ntau tus thawj coj tau tuag.
  Yog li ntawd, Vladimir Putin ntsib kev tawm tsam loj. Pavel Grudinin los ntawm sab laug rog pib sai sai tau qhab nia thiab nom tswv ntsiab lus. Thiab nws txoj kev vam meej yog colossal, raws li kev ntaus nqi dhia.
  Muaj tseeb, qhov kev thuam me ntsis ua rau Grudinin txoj haujlwm, tab sis Girkin tau txais txiaj ntsig zoo. Leej twg, raws li ib tug hero ntawm kev ua tsov ua rog nyob rau hauv lub Donbass, tau dhau los ua lub hnub qub tshiab.
  Nyob rau hauv txhua rooj plaub, Putin twb poob lub koob meej, thiab cov neeg xav hloov, thiab lub annexation ntawm Crimea twb tsis nco qab lawm.
  Cov kev xaiv tsa tau dhau mus, thiab txawm hais tias Putin zoo li tau yeej thawj zaug, kev tawm tsam loj thiab kev thov kom rov xyuas cov txiaj ntsig kev xaiv tsa tau pib. Cov communist tsis ntseeg cov txiaj ntsig, thiab muaj ntau yam piv txwv ntawm kev dag neeg pov npav.
  Thiab nyob rau hauv Moscow muaj kev sib cav loj heev nrog cov neeg tawm tsam. Kev ua tsov rog loj heev kuj tau pib. Thiab kev sib ntaus sib tua hauv Syria txuas ntxiv mus.
  Putin txawm nce qib kev sib ntaus sib tua thiab sim tawm tsam hauv Iraq.
  Tab sis tag nrho cov no tsuas yog coj mus rau qhov nce ntawm tus lej ntawm kev poob.
  Thiab kev sib ntaus sib tua tau loj hlob ntau dua thiab dhau los ua ntshav ...
  Kev tawm tsam kev tsov rog nyob rau hauv Russia tau loj hlob. Muaj kev sib cav loj heev nrog tub ceev xwm thiab tsuas yog tua neeg.
  Tsuas yog tus kab mob coronavirus muaj qee qhov txo qis kev tawm tsam kev ua tsov rog.
  Tab sis kev sib ntaus sib tua hauv Syria, txawm tias muaj kev sib kis, tseem txuas ntxiv mus. Thiab nyob rau hauv 2021, tawm tsam ISIS, lawv tau txiav txim siab los sim cov riam phom tshiab: ib lub rooj pyramidal tso tsheb hlau luam.
  Cov no yog cov tsheb tshwj xeeb uas tsim hauv plaub daim ntawv xwb. Txhua tus hnyav tsib caug tons, thiab muaj ib lub cav ntawm tsib txhiab horsepower. Thiab lub cav tsis yog yooj yim, tab sis hluav taws xob.
  Cov ntxhais zoo nkauj tsav plaub lub tsheb thiab nws txias heev.
  Natasha, ntawm lub pyramidal tank, nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab, thiab txiav Mujahideen nrog rab phom tshuab, txiav lawv nrog uranium-core mos txwv.
  Thiab nws hu nkauj, baring nws cov hniav:
  - Lub koob meej rau Great Russia!
  Zoya, uas tau tua cov neeg tawm tsam nrog rab phom tshuab thiab tua los ntawm rab phom tua hluav taws, qw nrov nrov:
  - Rau Russia uas nthuav nws tis!
  Thiab nrog cov ntiv taw liab qab, kev zoo nkauj nimble nias lub khawm joystick.
  Thiab dua spits tawm shells nrog uranium cores.
  Lwm lub pyramidal tank nrog Augustine tig nws cov claws thiab tsoo cov yeeb ncuab. Nws mows nqes ntawm cov Mujahideen, npog lub roob nrog ib lub roob ntawm cov neeg tuag.
  Thiab nrov:
  - Rau cov communist muab!
  Thiab Svetlana ntaus cov yeeb ncuab, thiab txiav cov Mujahideen. Thiab thaum nws hu nkauj:
  - Communism yuav muaj koob meej!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab, nws nias lub khawm joystick.
  Thiab kev ua tsov ua rog tau nce. Lavxias teb sab pab tub rog ntsib ib tug muaj zog pem hauv ntej.
  ISIS tsis yog khoom plig. Stormtroopers siv tawm tsam nws. Lawv kuj muaj cov ntxhais zoo nkauj: Maria thiab Mirabela. Lawv zoo heev thiab sib ntaus sib tua ntawm taw thiab hauv bikini.
  Cov ntxhais zoo nkauj twb nias rau ntawm txoj haujlwm ntawm Mujahideen. Thiab rhuav tshem lawv nrog missiles.
  Maria hu nkauj hauv kev xyiv fab:
  Raging hauv npau taws heev SATO,
  Tus yeeb ncuab ntawm cov tub rog tsiv mus rau pem hauv ntej ...
  Tab sis cov neeg tua neeg - cov yeeb ncuab,
  Cov neeg Lavxias yuav ntsib nrog kev ua phem!
  Thiab yuav ua li cas xa missiles ntawm tus yeeb ncuab. Thiab ntaus cov yeeb ncuab ib zaug.
  Mirabela, xa cov plhaub, cov lus hais:
  Tsov rog yog dab tsi, tsov rog yog dab tsi? Vim li cas qee tus neeg tswj hwm Assad los ntshav?
  Maria nkag siab pom zoo nrog qhov no:
  - Vim li no, los ntshav tsis tsim nyog!
  Thiab nws kuj tau xa ib lub foob pob hluav taws tuag.
  Cov ntxhais ua raws li cov lus txib, tau kawg. Tab sis xyoo xya tau muaj kev tsov rog, rau qhov pom ntawm leej twg paub dab tsi. Thiab tau kawg, cov ntxhais npau taws rau Putin. Nws tsis paub meej tias nws xav tau dab tsi. Thiab cov tub rog Lavxias tab tom tuav txoj kab, thiab kev sim ua tsis tiav.
  Pyramidal tso tsheb hlau luam yog qhov zoo, tab sis lub roj teeb tseem tawm sai sai ntawm qhov nrawm. Lawv yuav tsum tau coj mus rau tom qab thiab them nrog hluav taws xob.
  Natasha, Zoya, Augustina, thiab Svetlana tau sib sau ua ke thiab cia peb ua phaib.
  Nyob rau tib lub sijhawm, cov ntxhais hu nkauj:
  - Zoo, kuv tuaj yeem hais dab tsi, Kuv tuaj yeem hais li cas, tib neeg tau npaj zoo li ntawd! Xav paub, xav paub! Lawv xav paub dab tsi yuav tshwm sim!
  Thiab cov kev xaiv tsa rau lub Xeev Duma tau pom qhov kev yeej ntawm cov neeg tawg rog. Tab sis dua muaj loj falsifications. Thiab qhov no ua rau muaj kev tawm tsam loj uas ntau lab tus tib neeg tau koom nrog. Lub hnub nyoog tsis muaj zog Zyuganov raug rhuav tshem, thiab cov tub ntxhais hluas tuaj rau hauv nws qhov chaw. Kev tawm tsam hnyav, mus tawm tsam, thiab ntau cov lus hais.
  Hauv kev teb, cov tub rog Lavxias tau pib ua kev tawm tsam loj hauv Syria thiab Iraq. Kev sib ntaus sib tua tau ua rau ntshav siab heev. Ntxiv mus, Iran tsis xis nyob. Muaj kev kub ntxhov thiab kev kub ntxhov.
  Putin pom nws tus kheej hauv qhov xwm txheej nyuaj heev. Hauv tebchaws Russia, kev tsis sib haum xeeb tau dhau los ua ntau dua. Zyuganov thaum kawg poob mob, thiab cov thawj coj hluas tshiab tau thov kom tawm ntawm Putin thiab nws pab neeg.
  Kev sib ntaus sib tua hauv Syria thiab Iraq. Tsov rog nyob ntawd loj heev. Thiab nce rau ntawm rampage.
  Ob tug ntxhais ntxiv, Alice thiab Angelica, tau tawm tsam zoo li dab thiab siv lub nyoob hoom qav taub tshwj xeeb zoo li qub. Thiab tsis muaj txoj hauv kev los tsoo lawv.
  Lub nyoob hoom qav taub tso foob pob hluav taws, hlawv cov neeg tawm tsam, thiab rhuav tshem cov bunkers.
  Alice coj nws thiab qw nrov nrov:
  - Rau Lavxias teb sab Caliphate!
  Thiab yuav ua li cas nws nias nws cov ntiv taw liab qab ntawm lub khawm joystick thiab ntaus tus yeeb ncuab.
  Angelica hauv qab no:
  - Aboard!
  Thiab dua, foob pob hluav taws zoo li lupanet, ntawm tus yeeb ncuab ...
  Kev tawm tsam loj tau tshwm sim hauv Moscow thiab thaum muaj kev sib cav nrog cov tub ceev xwm muaj neeg tuag. Ntau lub tuam txhab tau tawm tsam. Tam sim no cov communist tau qhia lawv lub zog. Thiab lawv twb tau hu ncaj qha rau Putin tus neeg ua txhaum cai thiab tua neeg. Qhov kev tawm tsam tau loj tuaj. Thiab ntawm no thiab muaj ntshav tau los.
  Cov kev tawm tsam tau hloov mus ua kev tawm tsam dav dav. Thiab nws tau dhau los ua qhov loj heev uas cov tub ceev xwm tau txais kev pom zoo.
  Cov txiaj ntsig ntawm kev xaiv tsa rau Lub Xeev Duma tau muab tso tseg. Thiab cov tshiab tau tshaj tawm. Thiab ntawm no cov communist muaj txhua txoj hauv kev los yeej. Thiab txawm tias yeej, tau txais feem ntau ntawm cov rooj zaum hauv parliament.
  Thiab tsoomfwv Mikhail Mishustin tau tawm haujlwm. Kev tsim tsa nom tswv sab laug pib. Nyob rau tib lub sijhawm, cov neeg communist tau sau tseg tias nws yog lub sijhawm los xaus kev tsov rog hauv Syria.
  twb yog 2022 lawm... Vladimir Putin tau hais nrog lub siab ntev tias nws yuav tsis ua. Yog li ntawd, tag nrho cov kev txi nyob rau hauv cov ntaub ntawv no yuav nyob rau hauv vain.
  Ces tus txheej txheem ntawm impeachment pib nyob rau hauv lub xeev Duma. Kuj tseem muaj kev hloov pauv hauv Pawg Sab Laj. Nws tig mus rau sab laug, thiab lawv thov kom cheb tam sim ntawd Matvienko, uas yog heev submissive ib tug puppet ntawm tub ceev xwm.
  Feem ntau, cov neeg pib tawm tsam ntau dua thiab xav tau kev hloov pauv.
  Qhov xwm txheej tau kub. Tam sim no nws yog cov communist uas tau teeb tsa lub suab rau kev tawm tsam. Thiab lawv tau sau npe kos npe rau tsab cai lij choj tshiab.
  Thiab tom qab ntawd Putin tau mob stroke, thiab nws poob mob.
  Kev xaiv nom tswv tshiab tau tshaj tawm.
  Tus neeg sib tw tseem ceeb los ntawm cov Communist yog Alexei Kuznetsov. Thiab nws tau ua ntau heev. Thiab nyob rau hauv kev xaiv tsa, tus thawj coj sab laug tshiab tau tswj kom yeej thawj zaug.
  Thiab nws zoo heev!
  Ntawm no zaj dab neeg xaus, thiab leej twg tau mloog lub dib!
  
  EMELYAN PUGACHEV - CHAW UA HAUJ LWM
  Emelyan Pugachev, tam sim ntawd tom qab kev ntes ntawm Tatishchevo fortress, mus rau Orenburg thiab tswj coj lub nroog los ntawm surprise thiab coj nws los ntawm ib tug ceev ceev quab yuam. Feem ntau ntawm garrison surrendered yuav luag tsis muaj kev sib ntaus.
  Thiab Emelyan Pugachev ntes tau ib lub nroog loj loj, phom thiab mos txwv ntau heev.
  Tom qab ntawd, nws cov tub rog loj hlob sai sai tau tsiv mus rau Verkhne-Yaitskaya fortress thiab coj nws nrog nrawm nrawm. Thiab mus rau Ufa. Ntau thiab ntau tus neeg los ntawm ntau haiv neeg tuaj koom Pugachev. Nws cov tub rog, mus txog Ufa, twb suav yuav luag tsib caug txhiab, thiab ntau phom.
  Lub garrison surrendered yuav luag tsis muaj kev tawm tsam. Tom qab ntawd, Emelyan Pugachev xa ya detachments mus rau lub Urals los tswj ntawm caj npab factories.
  Catherine thib ob tau txais xov xwm ntawm lub caij nplooj zeeg ntawm Orenburg belatedly. Thiab nws ua rau sawv daws xav tsis thoob. Kuv yuav tsum ceev nrooj sau zog. Thiab muaj ob peb ntawm lawv - kev tsov rog Turkish coj txhua yam mus. Tsuas yog ib tug Bibikov, ntau dua lossis tsawg dua tus thawj coj uas tsim nyog, tau tsa. Thiab nws muaj ib pab neeg. Kuv yuav tsum ceev nrooj sau zog.
  Tab sis cov tub rog impostor loj hlob sai heev. Thiab tsiv mus rau Kazan. Kalmyks, Bashkirs, Tatars, Kirghiz thiab lwm haiv neeg tau koom nrog nws. Ib zaug tom qab, Emelyan Pugachev tau lees paub tias yog huab tais raug cai thiab cov chaw tsim khoom thiab cov nroog hauv Urals.
  Thiab coob leej tau koom nrog cov neeg ntxeev siab. Thiab cov tub rog ntawm Emelyan Pugachev tau mus rau Kazan, thiab yooj yim tsoo tawm tsam. Ntau tus tub ceev xwm tau hla mus rau nws sab. Thiab Pugachev cov tub rog tau loj hlob sai. Thiab yog li ntawd Kazan tau tawm tsam.
  Thiab nyob rau hauv keeb kwm tiag tiag, tus impostor muaj peev xwm coj nws nrog ib tug me me thiab phem koom ua tub rog. Thiab tam sim no nws tau dhau los ua yooj yim dua thiab sai dua.
  Thiab Kazan Kremlin raug coj tam sim ntawd. Emelyan cov tub rog tau dhau los ua nrawm.
  Thiab pes tsawg cavalry thiab haib fighters sib sau ua ke. Thiab artillery, thiab fighters los ntawm Ural factories. Thiab ntau riam phom. Yog li Koziedemyansk poob.
  Tsuas yog nyob rau hauv Nizhny Novgorod ua Emelyan Pugachev xav tias yuav loj heev.
  Lawv tau tswj xyuas cov ntsia hlau reinforcements nyob ze ntawm St. Petersburg thiab los ntawm Swedish ciam teb. Tab sis Pugachev twb muaj ntau tshaj li ib puas txhiab tus tub rog thiab ntau phom.
  Bibikov ua yuam kev. Tseem, es tsis txhob tiv thaiv, nws thim ib feem ntawm cov tub rog los ntawm lub nroog. Thiab lawv tau los nyob rau hauv ib qho kev tawm tsam los ntawm lub zog loj ntawm cov neeg ntxeev siab thiab raug tsoo.
  Qhov no pab txhawb kev tawm tsam ntawm Nizhny Novgorod. Ntxiv mus, ib feem ntawm cov tub rog thiab tub ceev xwm tau hla mus rau sab Emelyan Pugachev. Thiab lub nroog loj tshaj plaws poob.
  Bibikov kuj raug ntes. Nws tsis kam cog lus rau tus neeg dag ntxias thiab raug dai.
  Pugachev tsiv mus rau Moscow. Ntau thiab ntau zaus, tsoomfwv cov tub rog, tub ceev xwm thiab txawm tias cov thawj coj mus rau nws sab.
  Ryazan poob yuav luag tsis muaj kev tawm tsam. Thiab ib pab tub rog loj tuaj txog hauv Moscow.
  Muaj ob peb pab tub rog nyob rau hauv nws, thiab tsis ntseeg kiag li. Peb cov tub rog ntawm Don Cossacks mus rau sab ntawm Pugachev. Thiab Moscow tau tawm tsam los ntawm cua daj cua dub.
  Tsuas yog lub Kremlin muaj lub sijhawm los tawm tsam, tab sis cov neeg ntxeev siab tau pom muaj thiab qhib lub qhov rooj rau Pugachev.
  Alexander Suvorov, ceev nrooj rov qab los ntawm Turkish pem hauv ntej, kuj tau mus rau sab ntawm tus kheej tshaj tawm tsar. Nws txiav txim siab tias tsis muaj qhov taw tes rau kev tawm tsam cov neeg. Thiab lo lus nug ntawm huab tais txoj cai yog ib qho teeb meem ntawm lub teb chaws txoj kev ntshaw.
  Suvorov tau ua raws li lwm tus thawj coj. Cov thawj coj ntawm lub taub hau ntawm cov tub rog tau tawg thoob plaws hauv Russia thiab coj cov nroog tom qab lub nroog.
  Thiab Pugachev nws tus kheej mus rau St.
  Catherine Thib Ob, pom tias nws lub zog poob qis, coj ib feem ntawm cov khoom muaj nqis, khiav mus txawv tebchaws, hais kom cov kwv tij Orlov npaj kev tiv thaiv hauv nroog.
  Lawv ua li ntawd xwb. Feem ntau ntawm cov tub ceev xwm tau hla mus rau sab ntawm tus neeg dag, thiab St. Petersburg tau ceev ceev. Lub Orlovs raug ntes thiab dai. Thiab vaj ntxwv tshiab nkag mus rau hauv lub peev. Tsis ntev, yuav luag tag nrho cov generals thiab Lavxias teb sab units lees paub nws. Zoo li cov nroog Lavxias. Catherine tau khiav mus rau Sweden. Thiab los ntawm qhov ntawd mus rau lub teb chaws Yelemees.
  Nws tus tub Pavel tuag nyob rau hauv qhov xwm txheej tsis meej. Thiab Emelyan Pugachev tau sib yuav dua, thiab tshaj tawm txoj cai tshiab. Tom qab ntawd, lub Cossack Ustinya los ua nws tus poj niam.
  Kev ua tsov ua rog nrog Qaib Cov Txwv tau tso siab rau Alexander Suvorov thiab xaus nyob rau hauv ib tug ceev yeej.
  Emelyan tus qub txeeg qub teg tau yug los. Thiab lub dynasty ntawm Romanovs, raws li nws yog, tau ntxiv dag zog.
  Vajntxwv rhuav tshem kev ua qhev thiab ua kev hloov kho. Russia pib tsim thiab nce sai heev. Lwm qhov kev tsov rog nrog Qaib Cov Txwv thiab kev ntes ntawm Constantinople ua raws. Emelyan Pugachev nrhiav tau ib txoj kev ntseeg tshiab, tso tseg Trinity thiab qhia txog kev sib deev. Nws twb yog tib yam rau Islam, tab sis Orthodox Islam.
  Alexander Suvorov tau ua ntau qhov kev sib tw, mus txog Morocco, thiab kov yeej Middle East, Iran, Sudan, thiab North Africa. Thiab tom qab ntawd, thaum muaj kev hloov pauv hauv Fab Kis, cov tub rog ntawm Emelyan Pugachev tau ntes tag nrho cov teb chaws Europe. Yog li tshwm sim qhov loj tshaj plaws ntawm lub teb chaws Ottoman nyob rau hauv keeb kwm ntawm noob neej.
  Emelyan Pugachev tseem hluas heev txij li xyoo 1742 thiab yog li ntawd tau kav ntev, nws muaj sia nyob ntawm Catherine thiab Alexander Suvorov. Tom qab kev kov yeej ntawm Tebchaws Europe, cov neeg Lavxias tau tsiv mus thoob tebchaws Africa thiab nkag mus rau Is Nrias teb, uas lawv tau kov yeej.
  Tsov rog nrog Tuam Tshoj tau tshwm sim nyob rau hauv 1815 nyob rau hauv Pugachev tus tub Peter plaub.
  Kev ua tsov ua rog tau dhau los ua yeej rau Russia thiab Tuam Tshoj tau subjugated. Tom qab ntawd, Russia tag nrho subjugated peb lub teb chaws thiab tsaws hauv Australia thiab Alaska. Thiab txuas ntxiv nthuav mus rau Asmeskas. Nyob ntawd nws tsis muaj kev sib tw loj.
  Tebchaws Aas Kiv yeej swb thiab raug ntes. Thiab tsis ntev tau kov yeej Tebchaws Meskas. Los ntawm 1850, Russia twb tswj tag nrho lub ntiaj teb no.
  Tom ntej no tuaj txog thaum lub cosmic expansion. Thiab nws tig tawm zoo heev.
  Txawm li cas los xij, tau kawg muaj teeb meem.
  Ib tug ntawm lawv yog kev txav mus los ntawm kev pom zoo ntawm tsoomfwv cov koom pheej. Tab sis lub Pugachev-Romanov dynasty nyiam txoj cai thiab txog tam sim no tseem nyob twj ywm unshakable.
  Kuj tseem muaj kev tawm tsam kev tawm tsam thiab kev tawm tsam. Thaum thawj lub davhlau sab nraum lub hnub ci tau tshwm sim rau thaum xaus ntawm lub xyoo pua nees nkaum, ib pab pawg neeg koom nrog thaum pib ntawm lub xyoo pua nees nkaum tau poob rau hauv kev pw tsaug zog thiab ya mus rau lub ntiaj teb nyob deb thiaj li tsim tsa lawv lub xeev nyob ntawd.
  Qee qhov teeb meem tshwm sim nrog cov neeg Yudais. Yog tias lwm lub tebchaws Russified sai sai thiab lees txais Orthodox Islam, ces cov neeg Yudais tau tawv ncauj thiab tawm tsam. Thiab lawv tau raug nias rau nws. Kuj muaj lwm yam teeb meem. Nyob rau hauv lub xyoo pua nees nkaum, atheism tau ua fashionable. Thiab tsis kam lees txoj cai ntawm phau Vajlugkub thiab Kaulees. Thiab raws li txoj cai, kev ntseeg tau tsim los ntawm kev txhais dawb ntawm cov phau ntawv no.
  Thiab qhov no kuj ua rau muaj kev tsis sib haum xeeb. Ntxiv mus, science tau tsim. Lub neej expectancy nyob rau hauv nees nkaum-thawj xyoo pua tau nce loj, thiab tib neeg tau kawm kom saib hluas dua. Thiab tau kawg lawv pib hais, tab sis yuav ua li cas txog Khetos cov lus: koj yuav tsis ua ib cov plaub hau dawb lossis dub? Los yog tej zaum lawv lub hnub yuav yog ib puas thiab nees nkaum xyoo!
  Kuj muaj kev tsis ntseeg. Ntawm qee lub ntiaj teb ntawm lub hnub ci, qhov chaw uas twb muaj kev sib haum xeeb loj, kev xav cais tawm pib tshwm sim. Txawm li cas los xij, muaj kev xav tau rau autonomy. Hauv luv luv, zoo dua hauv keeb kwm tiag tiag, tab sis tseem, muaj teeb meem thiab tsis yog txhua yam yog rosy.
  Tab sis nyob rau hauv txhua rooj plaub, tib neeg muaj kev sib koom siab thiab nrog kev tshaib kev nqhis thiab kev sib kis thiab yuav luag txhua yam kab mob tau dhau mus. Thiab tib neeg tuaj yeem nyob tau ntau pua xyoo yam tsis muaj kev laus, thiab tsis muaj txoj sia nyob, tab sis yuav luag communism thiab saum ntuj ceeb tsheej hauv ntiaj teb nyob rau xyoo pua nees nkaum!
  
  CHURCHILL txoj kev txaus siab
  Churchill tau pom zoo rau kev thaj yeeb nyab xeeb nrog lub teb chaws Yelemees ntawm cov lus hauv qab no. Qhov Thib Peb Reich tau lees tias Tebchaws Aas Kiv muaj kev ncaj ncees ntawm nws lub tebchaws nyob sab hnub poob. Tsis tas li ntawd, Hitler txawm pom zoo tsis thov rov qab los ntawm German cov cheeb tsam uas tau nqus los ntawm Askiv thaum Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib ib. Txawm li cas los xij, cov Germans tau muaj kev ywj pheej tag nrho los pov tseg ntawm Fabkis thiab Dutch colonies. Thiab lawv kuj tuaj yeem ua ntau npaum li lawv xav tawm tsam Russia. Tau kawg, Fuhrer yuav tsis zam lub USSR nrog nws cov neeg nyob ze. Lub teb chaws Yelemees tau txais ntau heev. Thiab nws muaj txaus. Thiab teb chaws Aas Kiv tau poob tsis muaj dab tsi. Yog li ntawd, qhov kev sib tham tau muaj txiaj ntsig zoo. Txawm li cas los xij, Askiv tsis muaj sijhawm los khaws nws cov khoom muaj nyob hauv Africa thiab Asia. Cov Germans tau yooj yim tau ntes Egypt, thiab tom qab ntawd Middle East nrog Iraq thiab Kuwait. Thiab tom qab ntawd, dhau ntawm pro-German Iran, lawv yuav tau mus txog Is Nrias teb.
  Tsis tau hais tias Tebchaws Askiv tsis muaj sijhawm los khaws Africa.
  Submarine thiab huab cua ua tsov ua rog, tiav lawm, yog cov British lawm.
  Thiab yog li ntawd tag nrho cov tog neeg tseem nyob rau hauv lawv cov kev txaus siab. Thiab Hitler pib npaj kev tawm tsam rau sab hnub tuaj. Muaj ntau ntau lub tso tsheb hlau luam nyob rau hauv USSR, thiab ib tug thiab ib nrab txhiab lub tsheb, muaj ntau yam zoo dua German.
  Piv rau zaj dab neeg tiag tiag, Fritz tau tso tsib txhiab lub dav hlau thiab ntau txhiab lub tso tsheb hlau luam. Qhov tsis muaj kev poob hauv Kev Sib Tw ntawm Tebchaws Askiv tau cuam tshuam, thiab muaj peev xwm siv African Corps nyob rau sab hnub tuaj.
  Muaj tseeb, qhov no yog ib feem cuam tshuam los ntawm qhov tseeb tias kev xav tsis thoob yog qhov nyuaj rau ua tiav.
  Txawm li cas los xij, Stalin tau tshaj tawm kev nthuav dav dav dav, thiab coj cov tub rog ceeb toom. Tab sis lub tshuab ntawm cov Germans tseem ua rau muaj zog thiab tactically tam sim ntawd. Ntxiv mus, lawv tsis xav tias Fritz yuav tam sim ntawd pov tag nrho lawv lub zog mus rau hauv tshuab. Thiab los tiv thaiv, Reds raug cob qhia ntau dua li kev tawm tsam.
  Wehrmacht cov tub rog tau tsoo los ntawm kev tiv thaiv thiab tuaj yeem nce mus rau hauv cov lus qhia tseem ceeb.
  Me ntsis qeeb dua hauv plaub caug thawj zaj dab neeg tiag tiag. Tab sis peb tau mus rau Smolensk. Qhov twg lawv tau kawg, lawv tau nres los ntawm cov tub rog Soviet superior. Tab sis cov Nazis tig mus rau sab qab teb. Twb tau nyob rau lub caij nplooj zeeg lig lawv ntes Kiev. Lub caij ntuj no ntes tau Fritz, hauv kev npaj kev sib ntaus sib tua rau kev tawm tsam ntawm Moscow. Cov Nazis nyob rau lub caij ntuj no, nyob rau hauv qhov txias, tsis txhob ua rau cua daj cua dub.
  Leningrad, nyob rau hauv lem, yog thaiv.
  Qhov phem tshaj plaws, Nyiv tsis kam mus ua rog nrog Asmeskas thiab Askiv. Thiab tuaj yeem qhib ob sab pem hauv ntej txhua lub sijhawm. Thaum lub caij ntuj no, cov tub rog Soviet tau sim ua ntej, tab sis German tiv thaiv yeej tsis tawg. Thaum lub caij nplooj ntoos hlav, cov Nazis tau txais lub zog thiab txuas ntxiv ua tus thawj tswj hwm huab cua. Tab sis txij li peb Reich tau txais cov roj tsis yog los ntawm Romania xwb, tab sis kuj los ntawm Libya, Nigeria, Cameroon, Nazis tsis xav tau cov roj Caucasian ntau heev.
  Thiab Fritz tau pib tawm tsam hauv qhov chaw. Nyob rau hauv ib qho kev rau siab coj Moscow.
  Tab sis txoj kab ntawm kev tiv thaiv ntawm cov tub rog Soviet tau ua pov thawj tias muaj zog. Rau peb lub hlis ntawm kev sib ntaus sib tua tawv ncauj, cov Nazis tau nce mus txog tsuas yog ib puas, ib puas thiab nees nkaum kilometers.
  Thiab lawv nres. Tsuas yog nyob rau hauv Crimea yog cov Nazis tuaj yeem nqa Kerch thiab thaiv Sevastopol. Cov Nazis kuj ntes ib nrab ntawm Donbass, tshwj xeeb yog Kharkov. Tom qab kev poob hnyav hauv qhov chaw, Hitler tau hloov nws lub tswv yim, thiab txiav txim siab, ntawm Goering cov lus qhia, los tawm tsam huab cua ntawm USSR.
  Tshwj xeeb, Yu-188 bombers tau siv. Thiab tshiab thiab ntau dua Yu-288. Kev tsov rog tau dhau los ua ntau thiab ntau qhov chaw. Hitler suav nrog riam phom tshiab thiab tso tsheb hlau luam. Ua ntej tshaj plaws, Tigers nkag mus rau hauv koob, thiab me ntsis tom qab Tsov Rog, thiab tom qab ntawd Panther. Qhov kev tiv thaiv tshaj plaws, tau kawg, yog "Lion" nrog 100-mm sab armor, thiab txawm nyob rau ntawm lub kaum sab xis. "Tiger" kuj muaj cov cuab yeej zoo. "Panther" yog qhov phem dua, uas tsis tau rub tawm ntawm lub tank.
  Thaum lub caij ntuj no, cov Germans tuav txoj kab. Cov tub rog Soviet tau nce siab yam tsis muaj kev vam meej hauv qhov chaw. Lawv sim rov qab los thiab ua tsis tiav Kharkov. Cov Germans ntawm no tau npaj txhij rau kev tiv thaiv, thiab tuaj yeem tawm tsam qhov kev tawm tsam. Tsuas yog txoj kev vam meej ntawm Red Army yog Kev Ua Haujlwm Iskra, thaum lawv tau tswj hwm los ntawm txoj kev nqaim mus rau thaj tsam Leningrad los ntawm thaj av.
  Thaum lub Tsib Hlis, Nazis tau tawm tsam rau Sevastopol. Ua tiav rau Lub Xya Hli 9, 1943 lub caij nplooj zeeg ntawm lub nroog fortress. Kev tawm tsam hauv nruab nrab ntawm Nazis pib hnub tom qab. Lawv siv ntau lub tso tsheb hlau luam tshiab. Xws li "Lev", uas, ua tsaug rau kev tiv thaiv los ntawm txhua lub ces kaum, tau cog lus tias yuav dhau los ua lub tank zoo. Cov Ferdinands kuj tau mus rau qhov kev tawm tsam - zoo kawg nkaus rau nws tus kheej-propelled phom nyob rau hauv lawv tus kheej txoj kev.
  Kev tawm tsam ntawm Nazis tau tsim maj mam. Kev poob zoo heev. Tank "Lev", pom qhov tsis txaus ntawm hluav taws ntawm rab phom thiab kev tsav tsheb tsis zoo. Tab sis tseem, cov Nazis tau tswj hwm los puag ncig Vyazma. Thiab ces coj nws. Ib qho kev sib ntaus sib tua tau rub rau lub caij nplooj zeeg lig, thiab kev tawm tsam ntawm Fritz qhuav.
  Cov Tub Rog Liab tau sim ua kom rov zoo li qub thaum lub caij ntuj no. Thiab nws muaj peev xwm tuav Vyazma rov qab. Tab sis txhua qhov kev vam meej tau txwv rau qhov no. Cov Nazis tuaj yeem tawm tsam hauv qhov chaw. Thiab nyob ze Leningrad. Thiab nyob ze Kharkov.
  Hauv kev tiv thaiv, "Panther" tau pom lub tank zoo. Lub tshuab loj tshaj plaws ntawm Thib Peb Reich tau tsim nyob rau hauv ntau qhov ntau, thiab ua pov thawj tias tej zaum qhov zoo tshaj plaws ntawm kev cuam tshuam nrog Soviet tso tsheb hlau luam. Hauv huab cua, kev sib ntaus sib tua mus nrog qee qhov zoo tshaj ntawm Luftwaffe. Cov dav hlau German tau ua tub rog zoo, nrog kev ceev nrawm, tab sis tsawg maneuverable. Txawm li cas los xij, ME-309 tau ua pov thawj ua tau zoo heev, feem ntau vim yog kev ceev thiab kev ua tub rog ntawm lub tsheb.
  Thiab lub dav hlau dav hlau tau nyob ntawm txoj kev. Ua ntej ntawm tag nrho cov, ME-262 fighter, qhov kev sib cav muaj zog tshaj plaws. Muaj tseeb, kim. Cov Germans tas li nce kev tsim riam phom. Lawv siv cov neeg ua haujlwm txawv teb chaws thiab lawv muaj khoom siv ntau dua li USSR. Tus qauv zoo tshaj Focke-Wulf tau tshwm sim - TA-152, uas, nrog cov riam phom muaj zog thiab cov cuab yeej cuab tam, muaj kev ua haujlwm zoo dua thiab nrawm dua.
  Tab sis qhov tseem ceeb tshaj plaws yog, ntawm chav kawm, dav hlau dav hlau. Tshiab Soviet LA-7 thiab Yak-3 tsuas yog ib feem them nyiaj rau qhov zoo li lub cim tshiab ntawm cov tshuab ntawm Nazis.
  Txawm tias ua ntej Panther nkag mus rau kev pabcuam, nws tau xav tias lub tank no tsis muaj kev tiv thaiv txaus. Tshwj xeeb tshaj yog nyob rau sab. Yog li ntawd, Panther-2 tau tsim kom muaj kev tiv thaiv ntau dua, hnyav dua, thiab nrog rab phom 88 hli. Thiab "Tsov" -2.
  Lub USSR muab IS-2 thiab T-34-85. Cov Germans muaj ntau dua MP-44 phom phom. "Maus" kuj nkag mus rau hauv lub series. Tsis zoo li keeb kwm tiag tiag, Thib Peb Reich tsis tau foob pob los ntawm cov phoojywg, thiab ntau yam khoom siv tuaj yeem tsim tau.
  Txawm li cas los xij, kev sib ntaus sib tua pom tias lub tank "Maus" hnyav dhau, thiab ntau dua los yog tsawg dua tsim nyog rau kev tiv thaiv. "Tiger" -2 tsoo ntau dhau thiab tseem yog lub tank tiv thaiv.
  Tsuas yog "Panther" -2 nrog lub cav muaj zog dua ntawm 900 horsepower, ua pov thawj tias yog lub tsheb txaus siab rau kev ua haujlwm sib ntaus sib tua. "Lion" tsis qhia nws tus kheej ntau dhau lawm.
  Kev sib ntaus sib tua tiag tiag tau qhia tias ME-262 tsis yog lub tshuab txhim khu kev qha, kim thiab tsis muaj peev xwm txaus, txawm tias muaj riam phom muaj zog. Ntau zaus, TA-152 tau nkag mus rau hauv cov koob, uas yog ntau dua lossis tsawg dua tsim nyog ua haujlwm. Nws tuaj yeem yog lub dav hlau tawm tsam thiab cov foob pob ua ntej thiab cov neeg tua rog. Cov kev cia siab cuam tshuam nrog ME-262 tsis yog qhov tseeb. Tsuas yog rau qhov tseeb tias tus fighter no nyuaj heev rau tua, nws muaj zog armor. Tab sis nws kuj hnyav heev. Tab sis kev cia siab siab tau cuam tshuam nrog HE-162. Thiab ib nrab lawv raug kev ncaj ncees.
  Thaum lub caij ntuj sov lub Rau Hli 22, 1944, cov Germans tau npaj txhij txog ntaus lub tshuab tseem ceeb nyob rau sab qab teb. Lub Soviet commander khaws cia lub ntsiab rog nyob rau hauv qhov chaw. Stalin ntseeg cov lus qhia tsis tseeb uas tus yeeb ncuab yuav rov mus rau Moscow dua. Tab sis cov Nazis muaj peev xwm outplay Soviet txawj ntse. Tsis tas li ntawd, ib tug loj tus naj npawb ntawm German tso tsheb hlau luam "Panther" -2, uas yog ceev txaus thiab maneuverable, thiab zoo dua tiv thaiv, nyob rau sab, kuj cuam tshuam.
  Tsis tas li ntawd, ntau "Tigers" tau tsim, kuj yooj yim-rau-tsim tshuab. Kuj tseem muaj kev hloov kho tshiab ntawm "Lion". Nrog rab phom sib zog 88mm tab sis nrog lub cav 1250 horsepower. Qhov no "Lion" yog lub tank ua tau zoo tshaj plaws - ntawm "Tiger" -2 hom, tab sis hnyav dua, nrog tuab 120 mm sab thiab stern armor, uas ntau tshaj li compensated rau lub haib engine los ntawm "Maus".
  Lub Lev-2 tau dhau los ua lub tank zoo heev. Cov Germans tau ua tiav ntau yam. Lawv ntes Voroshilovgrad, Kursk, Belgorod, coj Voronezh. Thiab tig mus rau qhov khoov ntawm lub Don. Thaum kawg peb mus txog Stalingrad. Tab sis nyob ntawd lawv tau bogged hauv kev sib ntaus sib tua. Raws li hauv keeb kwm tiag tiag, cov tub rog Soviet muaj peev xwm nyob ib puag ncig cov Germans ze Stalingrad. Txawm li cas los xij, cov Nazis tseem tau tswj xyuas kom tawg tawm ntawm qhov chaw. Txawm li cas los xij, cov Germans muaj ntau lub tso tsheb hlau luam. Kev sib ntaus sib tua tau pom tias "Panther" -2 thiab "Lion" -2 muaj peev xwm sib ntaus sib tua tau zoo nyob rau lub caij ntuj no. Tsis tas li ntawd, E-25 phom self-propelled tau tshwm sim nyob rau pem hauv ntej. Lub tsheb no yog ib tug me me, tsawg-slung Panther cannon, tab sis heev agile thiab ceev-firing.
  Cov Nazis rov qab los ntawm Stalingrad mus rau qhov khoov ntawm Don thiab tuav tawm muaj. Lub caij nplooj ntoos hlav xyoo 1945 tuaj, XE-162 tau mus rau hauv cov koob, thiab Soviet aviation tau muab rau hauv cov qauv no. Tab sis qhov tseem ceeb tshaj plaws yog dav hlau bombers, uas tsis muaj qhov sib npaug. Lawv tsoo cov Russians nrog yuav luag impunity.
  Tus tshiab German tank E-50 nkag mus rau hauv lub series - sib zog tshaj Tiger-2, tab sis zoo dua tiv thaiv thiab armed nrog ib tug haib engine. Thiab nws 88mm 100 EL cannon yog unsurpassed nyob rau hauv qhov tseeb thiab armor nkag.
  Stalin tab tom nrhiav txoj hauv kev los ua kom muaj kev thaj yeeb nyab xeeb nrog Hitler. Txij li thaum lub tank tshiab IS-7 thiab T-54 tseem tab tom tsim. Thiab lub dav hlau dav hlau tseem tsis meej.
  Tab sis Fuhrer tsis xav tau kev thaj yeeb nyab xeeb thiab txuas ntxiv kev tawm tsam. Lub sijhawm no, mus rau Caucasus, dhau ntawm Terek Rooj vag. Cov Nazis tswj kom ntes tau lub nroog Soviet - Grozny thiab Ordzhonikidze. Tab sis thaum lawv nkag mus rau lub roob, lawv txoj kev vam meej qeeb.
  Tom qab ntawd cov Nazis rov rushed mus rau Stalingrad. Hauv kev sib ntaus sib tua, cov tub rog Soviet tau txais ntau thiab ntau dua los ntawm dav hlau tua dav hlau thiab cov foob pob ntawm Luftwaffe. Tab sis Fritz lawv tus kheej tsis tuaj yeem nqa lub nroog, lawv tau poob rau hauv kev sib ntaus sib tua. Txawm hais tias lawv tau tso tseg "Sturmtigers" hauv chav kawm. Thiab aviation nias.
  Lub Soviet Yak-9, lub fighter loj tshaj plaws, yog outdated. Thiab cov Germans tau tshwm sim ntau dua cov qauv ntawm ME-262 nrog ntau qhov ceev thiab maneuverability. Thiab muaj zog nyob rau hauv armament XE-162. Qhov xwm txheej tau nce ntau dua thaum Nyiv thaum kawg nkag mus rau hauv kev ua tsov rog. Qaib ntxhw ua raws li kev cai. Thaum kawg ntawm plaub caug-tsib xyoo, feem ntau ntawm Caucasus raug ntes los ntawm Germans thiab Turks. Thiab xyoo plaub caug rau xyoo tshiab coj kev poob siab ntxiv rau USSR.
  Stalingrad tseem tuav tawm, tab sis thaum kawg ntawm lub Tsib Hlis lub quarter kawg tau coj. Thiab cov Germans thiab cov Turks los ntawm lub sij hawm no kiag li ntes lub Caucasus. Thiab thaum Lub Xya Hli 1946, kev tawm tsam tshiab tawm tsam Moscow tau pib. Qhov muaj feem ntawm Nazis tau zoo heev. Ob leeg E-75 thiab E-100 tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua. Cov tanks no tau denser thiab tiv thaiv zoo dua. Lub Soviet pem hauv ntej tau maj mam tab sis muaj tseeb caved nyob rau hauv ... Thaum kawg ntawm lub caij nplooj zeeg, Moscow twb ncig.
  Saratov kuj poob rau tib lub sijhawm. Ib qho teeb meem nyuaj heev tau tsim. Cov Japanese tau nce los ntawm sab hnub tuaj. Stalin muab Hitler kev thaj yeeb rau txhua nqe lus uas tsis yog kev tso siab rau. Lub Fuhrer tsis lees txais cov lus pom zoo no.
  Thaum lub caij ntuj no, Moscow poob tom qab muaj kev tawm tsam hnyav. Thiab nyob rau lub caij nplooj ntoos hlav thiab lub caij ntuj sov, cov Germans ntes tag nrho cov cheeb tsam Volga-Vyatka. Pala thiab Vologda. Cov Nazis tuaj yeem ncav cuag Sverdlovsk thaum nruab nrab lub caij nplooj zeeg ...
  
  LUB ROOJ HAUJ LWM CHAMBERLAIN
  Chamberlain tsis tso tseg, thiab tswj kom xaus kev thaj yeeb nyab xeeb nrog Hitler.
  Cov xwm txheej rau teb chaws Aas Kiv tau zoo heev: Thib Peb Reich tau lees paub qhov tsis muaj peev xwm ntawm cov cuab yeej cuab tam ntawm tsov ntxhuav lub teb chaws Ottoman. Thiab Britain tsis poob ib nti ntawm thaj chaw. Tab sis rov qab los, Hitler tau txais kev ywj pheej tag nrho hauv thaj av uas nyob hauv Fabkis, Belgium, Holland. Thiab cov no yog thaj chaw loj. Thiab kev ywj pheej ntawm tes nyob rau sab hnub tuaj.
  Thiab Nazi tus naj npawb ib tsis tuaj yeem tsis kam mus rau USSR. Thiab txuas ntxiv mus sau zog.
  Hitler xav tsis tau tsuas yog Africa thiab Syria, nrog rau ib feem ntawm Asia, tab sis kuj Lavxias teb sab av. Ua ntej ntawm tag nrho cov, ntawm chav kawm, granaries ntawm Ukraine, lub Baltic lub xeev, Belarus, thiab Caucasian roj. Yog li cov phiaj xwm ntawm Fuhrer yog Napoleonic.
  Cov Germans tau npaj ua tsov rog, tsim cov tub rog tseem ceeb. Ntawm Barbarossa txoj kev npaj, lawv muaj ntau pab tub rog. Ua ntej ntawm tag nrho cov, ntawm chav kawm, aviation. Peb txhiab lub dav hlau tsis raug tua thaum lub sijhawm sib ntaus sib tua huab cua rau Askiv thiab koom nrog cov qib ntawm Luftwaffe. Ntxiv rau, cov dav hlau uas tsis cuam tshuam los ntawm Hiav Txwv Mediterranean, thiab los npog Tebchaws Europe. Yog li, tsis yog tsib txhiab lub dav hlau tau faib rau Barbarossa txoj kev npaj, ob zaug ntau dua - kaum txhiab.
  Thiab muaj ob peb lub tank ntxiv. Ua ntej, kev tsim tsheb tau nce ntxiv, txij li Thib Peb Reich tsis tau foob pob. Hauv qhov thib ob, plaub puas lub tank tsis mus rau Africa. Thiab ib yam dab tsi raug coj los ntawm Fabkis. Yog li Fritz tau npaj zoo dua rau kev sib ntaus sib tua.
  Muaj tseeb, lawv tau poob sijhawm me ntsis ua ntej tawm tsam Yugoslavia thiab tim Nkij teb chaws. Tab sis ua tiav tsis muaj British sai.
  Thiab qhov ntxeem tau ntawm USSR tau pib thaum Lub Rau Hli 7 nrog ntau dua ib txhiab lub tso tsheb hlau luam, thiab tsib txhiab lub dav hlau. Thiab ntawm chav kawm muaj ntau infantry thiab artillery.
  Qhov tseem ceeb tshaj plaws yog tias USSR, zoo li hauv keeb kwm tiag tiag, tsis tau npaj txhij. Stalin ntshai dhau los tawm tsam Thib Peb Reich thiab sim ncua kev ua tsov rog ntawm txhua tus nqi thiab raug kaw dua.
  Thiab ces Nyiv tau tawm tsam. Vim li cas cov neeg Nyij Pooj thiaj li txiav txim siab tawm tsam lub sijhawm no? Yog vim li cas yog tias Britain tau thim tawm ntawm kev ua tsov ua rog, thiab tam sim no, nyob rau hauv cov ntaub ntawv twg, lub samurai yuav tsum tau tawm tsam lub tebchaws United States thiab teb chaws Aas Kiv tsis khi los ntawm peb Reich.
  Thiab USSR nyob rau hauv txhua rooj plaub zoo li yog ib tug tsis muaj zog yeeb ncuab. Tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv thawj hnub ntawm kev ua tsov ua rog, cov chav kawm ntawm kev sib ntaus sib tua tseem phem heev rau Red Army tshaj li keeb kwm tiag tiag. Yog li ntawd, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv huab cua, lub superiority ntawm lub Nazis muaj zog npaum li cas. Yog, thiab ntau lub tso tsheb hlau luam, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau yav qab teb kev taw qhia, qhov twg Rommel tau qhia txog kev ua yeeb yam. Thiab Red Army tsis tau npaj txhij rau kev tiv thaiv, thiab tsis muaj kev npaj rau kev tiv thaiv kev ua tsov rog. Thiab lawv yog pouring nyob rau hauv ... Thiab txawm Kiev muaj peev xwm yuav tsum tau coj mus rau hauv lub txav, thiab lawv tau mus rau Smolensk thaum ntxov. Thiab Nyiv kuj tawm tsam, yog li tsis txhob tos rau lub caij nplooj zeeg ntawm Moscow, vim hais tias nyob rau hauv rooj plaub no, txhua leej txhua tus yuav liam nws tias nws, zoo li ib tug noog, rushed ntawm tus yeeb ncuab tua. Sib ntaus sib tua tib lub sijhawm los ntawm Germans.
  Tsis yog, lub meej mom ntawm samurai thov kom tawm tsam thaum lub USSR tseem tab tom twitching. Thiab tsov rog mus zoo nkauj heev. Lub samurai tso tseg ib tug loj tus naj npawb ntawm infantry thiab tawm tsam lub luag hauj lwm ntawm lub Red Army. Thiab nws yog ib qho kev vam meej loj ntawm lawv feem.
  Tab sis nyob rau sab nrauv ntawm Vladivostok lawv tau ntsib los ntawm ib pab neeg ntawm cov hluas nkauj khaus khaus. Leej twg tawm tsam nrog kev npau taws qus.
  Alenka muab ib tug queue rau samurai. Thiab tom qab ntawd, nrog nws cov ntiv taw liab qab, nws tau tsoo lub grenade ntawm lub zog tuag taus. Thiab nws rub ntau tus neeg Nyij Pooj, qw:
  - Rau lub yeeb koob ntawm Stalin!
  Anyuta kuj tua cov yeeb ncuab. Nws mowed down tus nias daj fighters thiab roared:
  - Rau Niam Txiv Zoo!
  Thiab nws cov ntiv taw liab qab pov ib qho khoom plig ntawm kev tuag.
  Alla, qhov kev zoo nkauj liab-plaub, mowed down the advancing Japanese. Thiab nws ob txhais taw liab qab pov ib qho khoom plig ntawm kev tuag ntawm lub hwj chim loj heev. Thiab rhuav tshem lub samurai, qw:
  - Muaj koob meej rau communism!
  Maria kuj raug rho tawm haujlwm. Qhov no golden-haired zoo nkauj. Thiab nws cov ntiv taw liab qab tau muab cov txiaj ntsim ntawm kev tuag.
  Thiab qhov loj ntawm samurai vau.
  Thiab tus ntxhais qw nrov nrov:
  Peb yuav tsis tso Vladivostok!
  Thiab lub pob taws liab qab ntawm tus ntxhais succumbed rau lub txiaj ntsim ntawm kev tuag.
  Olympics kuj tau tawm tsam hnyav. Thiab tom qab ntawd nws liab qab, ob txhais ceg muaj zog cuam tag nrho pawg ntawm grenades, rhuav cov neeg sib tw.
  Warrior hais tias:
  - Rau Great Russia!
  Alenka, txiav tawm cov tub rog daj, lees paub:
  - Niam Txiv nyob nrog peb!
  Thiab nws pob taws liab qab succumbed rau grenade. Thiab rhuav tshem cov tub rog tshiab ntawm lub tebchaws loj.
  Tab sis txawm tias tag nrho cov heroism ntawm Red Army, nws tau poob. Nws tsis tuaj yeem hloov pauv kev faib tawm los ntawm Far East. Thiab cov Germans tau pib tawm tsam Moscow ntau dhau los ntawm keeb kwm tiag tiag, thiab twb tau tswj hwm los puag ncig nws, thiab qee qhov ntes nws, ua ntej los nag hnyav thiab thaws tau teeb tsa. Thiab qhov no, ntawm chav kawm, muaj kev cuam tshuam rau kev ua tsov rog.
  Cov Germans tshwj xeeb tshaj yog muaj zog hauv huab cua. Lawv cov dav hlau tau txais cov tub rog Soviet tshwj xeeb.
  Cov Germans nyob rau sab qab teb kuj muaj zog thiab nce ntxiv. Lawv tswj coj Kursk, Voronezh txawm ua ntej thaw, thiab tsiv mus rau Stalingrad. Tau pib ua tsov rog ob lub lis piam dhau los thiab nrog cov tub rog loj, Nazis tau pib lub taub hau ncaj ncees thiab tam sim no muaj txiaj ntsig zoo hauv txhua yam. Thiab zaj dab neeg rau Red Army tau tshwm sim ntau dua li qhov tseeb.
  Cov Germans tsiv nrawm dua hla Crimea, thiab tawg mus rau hauv Caucasus. Thiab muaj, ib yam nkaus, lawv tau ua tiav zoo. Tsis tas li ntawd, Qaib ntxhw kuj tau nkag mus rau hauv kev ua tsov ua rog, pom tias USSR tau tawg li cas.
  Thiab yog li ntawd cov Germans coj Ryazan thiab txuas ntxiv kev tawm tsam. Thiab Stalin nws tus kheej khiav zoo li ib tug hare. Thiab cov Nazis twb mus txog Gorky. Muaj kev sib ntaus.
  Tab sis Moscow tseem tawm tsam: lub nroog loj. Tab sis kev sib ntaus sib tua tau mus rau hauv txoj kev thiab Nazis tau mus txog lub Kremlin.
  Tab sis cov ntxhais Soviet muab kev sib ntaus sib tua rau Nazis, nyob ze lub nroog Gorky.
  Ib tug tag nrho battalion ntawm cov ntxhais liab qab, txawm lub fact tias nws twb tau daus thiab Frost hit, ntsib cov Nazis.
  Natasha qhib hluav taws thiab co nws ob lub mis NW nyuam qhuav npog los ntawm cov hlua bikini.
  Ces tus ntxhais hu tias:
  - Lub koob meej rau Great Russia!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws tau tso lub grenade ntawm lub zog puas tsuaj.
  Zoya, tua cov yeeb ncuab, thiab txiav cov Fritz, cooed:
  - Lub koob meej rau tus phab ej!
  Thiab nws lub pob taws liab qab pov ib qho kev tua neeg ntawm kev tuag.
  Warrior chirped:
  - Peb yuav tsis tso Moscow!
  Augustine, tua cov yeeb ncuab, thiab txiav cov pawg ntawm cov tub rog Nazi ua ntej, squeaked:
  - Peb lub dav hlau zoo!
  Svetlana, tua ntawm Nazis, aggressively tawm:
  - Rau lub teb chaws ntawm kev tawm tswv yim!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab, nws pov ib pob tawg.
  Cov ntxhais zoo nkauj thiab sexy heev...
  Tab sis Alice thiab Angelica tseem sib ntaus sib tua. Lawv sib ntaus sib tua nrog tsis sib npaug.
  Lawv khob tawm lub tank nrog ib tug grenade, thiab nws tig dua.
  Alice pov pob tawg nrog nws txhais taw liab qab. German self-propelled rab phom tawg, thiab cov chais ya. Ib lub paw ntawm Nazi raug tsoo tawm thiab lub moos kub tau ci ntsa iab.
  Alice squeaked:
  - Rau qhov loj ntawm Fatherland!
  Thiab nws cov ntiv taw liab qab, thaum lawv tso lub foob pob tua neeg. Thiab txiav tus general lub taub hau.
  Angelica, ib yam nkaus, yuav tawg ntawm Nazis los ntawm bazooka. Thiab ntaus lwm lub tank. Thiab rhuav tshem cov yeeb ncuab.
  Thiab nws hu nkauj, baring nws cov hniav:
  - Lub koob meej rau lub Great Fatherland!
  Tus ntxhais coj nws thiab, nrog nws liab qab, puag ncig pob taws, succumbed rau qhov khoom plig tuag ntawm kev puas tsuaj.
  Alice ua aggressively thiab nquag. Ib tug ntxhais uas npau suav ntawm kev ua tiav thiab kev vam meej.
  Nws raug ntes nyob rau xyoo peb caug xya, thaum nws tseem yog ib tug ntxhais, nrog rau nws niam nws txiv. Ua ntej, lawv coj kuv mus rau chav tshawb nrhiav. Lawv hais kom kuv hnav liab qab. Thiab Alice tau txaj muag heev. Nws tus poj niam daim duab tseem raug tsim. Tab sis ob lub mis twb loj tuaj, thiab tus neeg saib xyuas tau rub nws lub bust nrog cov lus: "Au, lub mis dab tsi!"
  Alice txaj muag thiab blushed:
  - Tsis txhob kov kuv!
  Tus matron luag.
  - Qhib koj lub qhov ncauj tus ntxhais, phauj tshuaj xyuas kom zoo!
  Alice qhib nws lub qhov ncauj. Thiab tus matron mus txog rau hauv nws lub qhov ncauj nrog nws cov ntiv tes. Unpleasantly, tau kawg, Alice yuav luag ntuav. Tshwj xeeb tshaj yog thaum lawv nias lub hauv paus ntawm nws tus nplaig.
  Tab sis qhov phem tshaj yog tom qab. Tus matron, hnov nws lub qhov ncauj, hais tias:
  "Tam sim no khoov dua thiab nthuav koj ob txhais ceg!"
  Thiab nws muab hnab looj tes rau ntawm nws lub paws loj!
  Thiab yuav ua li cas nws paw plunged mus rau hauv tus nkauj xwb bosom, tearing lub hymen. Yog li ntawd muaj ntshav. Thiab nws mob heev uas Alice qw. Meanwhile, ob tug neeg zov nws tuav nws tes. Thiab tus jailer xav tias nws, nce mus rau lub tsev menyuam, thiab rudely heev. Nws nyuaj siab thiab kua muag ntws los Alice ob sab plhu. Thiab nyob rau hauv lub qhov quav nws tsis tshua mob. Tus neeg saib xyuas lub paw loj, thiab nws cov ntiv tes ntev thiab tuab.
  Alice txawm fainted los ntawm qhov mob thiab txaj muag. Ces lawv coj nws mus. Lawv coj kuv mus rau lwm chav. Yees duab liab qab los ntawm ntau lub ces kaum, thiab muab cov ntiv tes.
  Thiab tom qab ntawd lawv muab kuv cov dej txias los ntawm lub hose thiab sprinkled nrog tshuaj dawb. Lawv muab cov ntaub ntawv pov thawj: luv luv, grey tiab nrog tus lej, thiab coj kuv mus rau ib lub xov tooj nrog lwm tus ntxhais. Nws yog qhov txias mus taug kev taw, tab sis muaj ntau tus menyuam yaus hauv lub xov tooj ntawm tes thiab nws sov heev.
  Alice raug coj mus nug ob peb hnub tom qab. Nws tau hais kom kos npe rau ib daim ntawv. Tus ntxhais tsis kam. Tom qab ntawd lawv kho nws ob txhais taw liab qab hauv cov khoom lag luam thiab tuav nws nrog cov nplaum ntawm nws pob taws liab qab. Alice qw, tab sis tsis kam kos npe kom txog thaum nws tsis nco qab.
  Nws rov muab pov rau hauv lub cell. Kev tsim txom tau loj heev thiab tsis muaj sijhawm los cuam tshuam nrog tus menyuam thiab nug kom ntev. Yog li ntawd, nws tau muab ib lo lus liam rau tub sab nyiag thiab kos npe rau kev xa mus rau cov menyuam yaus txoj haujlwm ua haujlwm yam tsis muaj kev sim siab.
  Alice ua haujlwm thiab kawm nyob ntawd. Muaj ob peb tus neeg txhaum cai, yuav luag txhua tus menyuam yaus yog cov yeeb ncuab ntawm cov neeg. Lawv mus taug kev liab qab mus txog rau thaum Frost, thiab nyob rau hauv Frost khau looj plab hlaub nyob rau hauv lub xeev cov khau looj plab hlaub. Lawv ua hauj lwm kaum ob teev ib hnub twg. Lawv feem ntau noj zaub qhwv, tab sis nyob ua ke. Alice txawm nyob hauv cov menyuam yaus lub chaw pw hav zoov tau muaj zog thiab tawv. Thiab tam sim no nws tau tawm tsam ko taw liab qab hauv cov daus. Thiab nws tus khub Angelica kuj zaum. Tsuas yog nws yog ib tug neeg ua phem txhaum cai tiag tiag. Thiab cov me nyuam lub colony kuj tau txais txiaj ntsig rau nws.
  Cov ntxhais tawm tsam tawv ncauj thiab heroically.
  Tab sis tag nrho tib yam, Moscow poob ... Thiab lub Caucasus raug ntes. Thiab Stalin kuj raug tshuaj lom los ntawm nws tus kheej.
  Beria kos npe rau kev tso siab. Thiab nws tau los ua tus thawj tswj hwm ntawm ib feem ntawm thaj chaw ntawm Russia.
  Thiab kev tsov rog nyob rau sab hnub tuaj twb dhau lawm. Chamberlain tuag, thiab Churchill coj nws qhov chaw.
  Thiab tom qab ntawd Hitler txiav txim siab tias Tebchaws Askiv muaj ntau lub tebchaws. Tsis yog lub sijhawm txiav lawv?
  Thiab nws tau pib ua tsov rog tshiab xyoo 1944. Los ntawm lub sij hawm no, cov Germans muaj qhov tseeb Panther-2 thiab Tiger-2 tso tsheb hlau luam, ntau dua thiab muaj zog xyaw. Thiab tseem ceeb tshaj, dav hlau dav hlau, thiab submarines ntawm hydrogen peroxide.
  Yog lawm, thiab Nyij Pooj xav nthuav nws cov khoom muaj nqis, ntawm kev siv nyiaj ntawm cov neeg nyob hauv tebchaws Askiv thiab Tebchaws Meskas. Los ntawm lub sij hawm no, lub samurai tau yeej yeej Suav teb. Thiab lawv muaj cov phiaj xwm loj.
  Cov Germans tau pib tawm tsam thaum lub caij nplooj zeeg ... Lawv cov tso tsheb hlau luam muaj zog dua txav tau zoo nrog lub cav muaj zog. Thiab lub dav hlau dav hlau tsis muaj tus neeg sib tw txhua.
  Tebchaws Askiv raug foob pob. Thiab lub nkoj submarine tau tsim txom nws. Thiab cov Germans tau tawm tsam Egypt. Thiab lawv sai sai yeej teb chaws Aas Kiv nyob rau ntawd, nkag mus rau Middle East nrog cov Turks. Gibraltar kuj raug coj mus, thiab cov tub rog nkag mus hauv Morocco, kov yeej lub teb chaws dub.
  Nyob rau hauv luv luv, tsov rog mus ib txoj kev. Thaum lub caij ntuj no, cov Germans ntes qaum teb Africa thiab Middle East. Thiab nyob rau lub caij nplooj ntoos hlav kuj Iran thiab Is Nrias teb. Yog lawm, thiab cov neeg Nyij Pooj tau ua tiav qib siab thiab kov yeej Asmeskas hauv Peru Harbor.
  Cov no yog cov yeej loj. Thiab nyob rau hauv lub caij ntuj sov muaj ib tug tsaws nyob rau hauv teb chaws Aas Kiv nws tus kheej, uas tau xaus nyob rau hauv nws lub caij nplooj zeeg nyob rau hauv kaum hnub.
  Thiab thaum lub caij nplooj zeeg, yav qab teb Africa thiab Australia tau raug ntes. Tam sim no US tab tom tawm tsam.
  Plaub caug xyoo dhau los nyob rau hauv kev ntes ntawm cov Islands tuaj, thiab huab cua thiab submarine tsov rog. Xyoo 1947, kev ntes ntawm Canada thiab Mexico tau pib nrog ob lub tshuab. German tso tsheb hlau luam ntawm "E" series tau dhau los ua qhov siab tshaj thiab muaj zog tshaj plaws hauv ntiaj teb. Thiab German MP-64 phom phom tsis muaj qhov sib npaug ntawm txhua yam.
  Thiab ya saucers thiab discs tsuas yog tsis yooj yim sua kom tua, yuav ua li cas invulnerable lawv ua tsaug rau lub dav hlau laminar.
  Thiab ntau losses ...
  Lub Ib Hlis 30, 1948, Tebchaws Meskas tau tso tseg. Tsuas yog kaum tsib xyoos tom qab Hitler tau los ua lub hwj chim. Thiab nws yog ib qho kev tshwm sim muaj koob meej.
  Tom qab ntawd los txog lub sijhawm ntawm kev thaj yeeb... Tab sis rau lub sijhawm. Thaum lub Plaub Hlis 20, 1955, kev ua tsov ua rog tau pib ntawm Thib Peb Reich thiab Thaj Av ntawm Rising Sun nrog tag nrho nws cov cheeb tsam. Kev ua tsov ua rog yog kev ua phem thiab tau siv sijhawm ntau tshaj li ob xyoos, tab sis tag nrho nws tau xaus nrog kev yeej ntawm lub teb chaws Yelemees.
  Lub Plaub Hlis 20, 1959, Hitler tau tuav ib qho kev xaiv tsa uas ib lub tebchaws tau tsim nyob hauv ntiaj teb - Thib Peb Reich. Thiab ib tug huab tais coj los ntawm Hitler.
  Thiab thaum Fuhrer tuag hauv 1961, nws tus tub tau tswj hwm lub zwm txwv.
  Los ntawm lub sijhawm no, tib neeg tau ya mus rau lub hli thiab Mars, thiab lub neej ntawm noob neej zoo li tau zoo dua.
  
  SENSATIONAL CANCELATION OF ELECTIONS
  Yeltsin, tom qab qhov kev xav tau zoo ntawm Liberal Democratic Party hauv kev xaiv tsa xyoo 1993, coj cov lus qhia ntawm cov radicals thiab tshem tawm lawv cov txiaj ntsig. Tsuas yog nyob rau lub sijhawm rau Xyoo Tshiab, tsis pub lub Xeev Duma tuaj ntsib. Thiab nws tau dhau los ua qhov kev xav! Ua ntej kev xaiv tsa tshiab rau Lub Xeev Duma tau teem rau Lub Rau Hli 12, 1994, txoj cai lij choj tau dhau mus rau Pawg Thawj Coj ntawm Pawg Thawj Coj. Thiab nws yog ib qho nthuav tactical txav.
  Tib lub sijhawm, Yeltsin tsis txwv LDPR, thiab cov cai rau kev xaiv tsa nom tswv tseem zoo ib yam. Thiab nws yeej tau los ua ib qho kev txiav txim siab. Los yog qhov tsis sib haum xeeb. Tab sis tag nrho lub zog ntawm kev tshaj tawm tau poob rau ntawm LDPR tog. Thiab muaj av nkos ntau heev. Txawm hais tias ntawm qhov tod tes, qhov ntau lawv thuam, ntau dua qhov muaj koob meej. Zhirinovsky cov neeg txhawb nqa tau poob siab los ntawm kev nyiag yeej.
  Thiab tau muaj kev kub ntxhov. Cov pawg Yabloko, uas tau txais qhov feem pua zoo, kuj tsis txaus siab. Thiab "Cov poj niam ntawm Russia", uas qhia tau hais tias sensational tshwm sim, kuj tsis zoo siab heev. Tab sis "Kev Xaiv ntawm Russia", coj los ntawm Gaidar, tau txais kev txhawb nqa. Yeltsin tshem tawm tus neeg nruab nrab Chernomyrdin, txawm li cas los xij qiv nyiaj ntau los ntawm cov txheej txheem qub thiab yuav xaiv Yegor Gaidar ua tus thawj tswj hwm. Cov tom kawg tau ntxiv pab pawg nrog cov neeg hloov kho tshiab. Thiab ib pab neeg muaj zog sib sau ua ke ... Uas pib ua rau kev lag luam poob qis dua li hauv keeb kwm tiag tiag. Thiab voucher privatization txuas ntxiv.
  Kev tawm tsam nrog cov tub ceev xwm tsuas yog loj tuaj. Thiab qhov kev ntsuam xyuas ntawm Zhirinovsky, txawm lub thoob ntawm av, thiab tej zaum ua tsaug rau lawv, nce. Txawm hais tias kev xaiv tsa kev sib tw tau nruj dua. Thiab muaj ntau ntau tog uas tau sau ib puas txhiab kos npe. Thiab ntau lub sijhawm tau muab los sau kos npe. Thiab nws muaj kev cuam tshuam. Plaub caug plaub tog tuaj yeem koom nrog kev xaiv tsa.
  Thiab lub sij hawm no nrog them airtime nws yog phem dua. Thiab thaum lub rooj sib tham hauv TV, Vladimir Volfovich raug ntes thiab muab pov rau hauv Lefortovo. Raug liam tias txhawb kev ntxub ntxaug hauv phau ntawv The Last Dash South.
  Tab sis qhov no tau tsa nws qhov kev ntaus nqi ntau dua, txawm tias nws tsis tau muab rau hauv pem teb. Thiab yog li kev xaiv tsa rau Lub Xeev Duma tau tshwm sim rau lub Rau Hli 12, 1994. Thiab tam sim ntawd ib qho kev xav. Nyob rau hauv cov xwm txheej ntawm kev sib tw hnyav, LDPR tog yeej ntau dua plaub caug-rau feem pua ntawm cov pov npav hauv pawg neeg xaiv tsa. "Yabloko", "Cov Poj Niam ntawm Russia", "PRES", "agrarians" tsis dhau tsib feem cuam tshuam.
  Qhov chaw thib ob tau coj los ntawm cov neeg tawg rog, thiab qhov thib peb los ntawm "Kev Xaiv ntawm Russia" coj los ntawm Gaidar. Leej twg kov yeej nws tsib feem pua....
  Thiab feem ntau ntawm cov npe tog rau Liberal Democratic Party. Yog lawm, thiab hauv ib cheeb tsam ib leeg, Zhirinovsky tog ntxiv, tau yeej ntau tshaj li ib puas lub rooj. Feem ntau, cov parliament tau tawm tsam tawm tsam thiab tawm tsam Yeltsin. Thiab LDPR tog tau txais feem ntau hauv Xeev Duma, yuav luag ib qho kev cai lij choj. Thiab ua ke nrog cov communist thiab kev cai lij choj.
  Txawm li cas los xij, tseem muaj lub Tsev Nceeg Vaj thiab tus thawj tswj hwm nws tus kheej. Thiab Vladimir Zhirinovsky raug coj ncaj qha los ntawm lub xov tooj mus rau lub rooj sib tham ntawm lub Xeev Duma. Yog li kev tawm tsam tshiab tau tsim.
  Yeltsin tau muaj hwj chim raws li txoj cai tshiab. Thiab lub hwj chim loj heev. Tab sis nws tsis muaj cai los rhuav tshem lub Xeev Duma hauv thawj xyoo. Raws li nyob rau hauv rau lub hlis dhau los ntawm nws tus thawj tswj hwm. Thiab qhov no yog qhov xwm txheej hnyav.
  Txhawm rau tshem tawm cov kev xaiv tsa nom tswv dua yog twb dhau lawm. Thiab Yeltsin, tom qab qee qhov tsis kam lees, txiav txim siab muab lub Xeev Duma ib qho kev pom zoo ntawm kev thaj yeeb thiab kev sib haum xeeb.
  Vladimir Zhirinovsky tau thov nyob rau hauv cov lus teb rau kev tawm ntawm tsoom fwv thiab nws tsim nyob rau hauv lub hauv paus ntawm ib tug feem ntau parliamentary xaiv.
  Qhov no ua rau muaj kev tawm tsam. Thiab Lub Xeev Duma tau dhau qhov kev pov npav tsis muaj kev ntseeg siab rau tsoomfwv Yegor Gaidar thiab tuav txoj cai zam rau cov neeg raug kaw nom tswv.
  Thiab nws mob heev. Yeltsin pom nws tus kheej hauv qhov xwm txheej nyuaj. Thiab nws txoj kev sib raug zoo nrog Lub Xeev Duma tau ua phem. Txawm hais tias ib txoj cai lij choj nyob rau hauv lub tsev hais plaub kev cai lij choj thiab lub rooj sib tham hauv TV tau txais yuav. Raws li lub Civil Code. Thiab ib zaug ntxiv kev pov npav tsis muaj kev ntseeg siab rau tsoomfwv tau dhau mus.
  Yeltsin tau kos npe rau txoj cai lij choj ntawm tus thawj tswj hwm. Thiab tseem nws tau tso Yegor Gaidar.
  Thawj Tswj Hwm ntawm Russia tau thov Yevgeny Primakov ua tus thawj tswj hwm. Qhov no ntau los yog tsawg haum rau txhua tus. Tab sis Yeltsin poob nthav tau pib ua tsov rog hauv Chechnya. Thiab nws tau ntsib qhov tsis zoo los ntawm Lub Xeev Duma. Thiab dua nws tso nws ... Txawm hais tias tsis raws li kev cai lij choj.
  Tab sis dua nws tshaj tawm tshiab kev xaiv tsa nom tswv ... Thiab tso Primakov, xaiv Chubais nyob rau hauv nws qhov chaw.
  Tab sis qhov xwm txheej tau nyuaj dua... Lub Liberal Democratic Party tau yeej dua, thiab tseem ntxiv cov pov npav... Thiab los ntawm lub sijhawm no cov kev xaiv tsa tau raug tuav raws li cov cai tshiab. Nws yog ib qho tsim nyog los sau cov npe kos npe ntxiv, thiab kev koom tes ntawm pawg neeg sawv cev tau qhia. Thiab LDPR yeej ib feem ntawm txoj cai lij choj. Thiab lub thib ob tog yog cov communist. Tus so ntawm tsib feem pua barrier tsis coj.
  Thiab dua confrontation nrog Yeltsin. Ua phem rau keeb kwm ntawm kev ua tsov rog hauv Chechnya. Thiab pib ntawm txheej txheem impeachment.
  Yeltsin tseem poob kev txhawb nqa ntawm cov tub rog vim yog tsov rog hauv Chechnya. Thiab lub Federation Council tsis nyob ntawm nws sab.
  Ntxiv rau, Yeltsin txoj kev noj qab haus huv tsis zoo zuj zus, thiab nws poob mob. Thiab kev xaiv nom tswv tshiab tau tshaj tawm hauv Russia.
  Vladimir Zhirinovsky yog lawv qhov tseeb nyiam.
  Yeltsin nyuam qhuav ua pa.... Yog li ntawd, lub hwj chim nws tus kheej poob rau hauv ob txhais tes ntawm Vladimir Volfovich.
  Tab sis tom qab ntawd muaj kev xaiv tsa thiab tus thawj tswj hwm tshiab hauv Russia. Nws tau txais ib qho keeb kwm nyuaj. Thiab kuv yuav tsum tau ua ntau heev. Tab sis nrog kev ntsuas nruj, Vladimir Volfovich Zhirinovsky tau tsa lub xeev. Thiab Russia tau nce ntau thiab ntau dua. Hauv tsib xyoos, theem ntawm kev txuag nyiaj ua ntej kev hloov kho tau rov qab los. Thiab tsib xyoos tom qab, Russia tau muab ob npaug rau lub teb chaws cov nyiaj tau los uas nws yog ua ntej lub sijhawm hloov kho.
  Tab sis Vladimir Volfovich coj lub restoration ntawm lub USSR. Belarus yog thawj zaug koom nrog Russia thiab yeem. Ces Kazakhstan, ces lwm lub koom pheej ntawm Central Asia, tshwj xeeb tshaj yog thaum lawv raug tawm tsam los ntawm cov Taliban.
  Ukraine tau ci ntsa iab nrog Maidan, thiab Russia tuaj rau nws txoj kev pab, thiab tso cov txiv kab ntxwv ntawm lub hwj chim. Thiab tom qab ntawd muaj kev xaiv tsa thiab koom nrog USSR. Lwm yam Txog thaum xyoo 2015, Russia tau rov qab kho nws cov ciam teb qub.
  Tab sis qhov no tsis txaus. Nyob rau sab qab teb, ISIS tau hla Iraq thiab Syria, thiab ntau lub xeev. Volfovich txhawb cov Islamists, tso cai rau lawv los tuav tag nrho Middle East.
  Nyob rau hauv 2016, Finland tau los ua ib feem ntawm Lavxias teb sab faj tim teb chaws. Thiab xyoo 2020, tau txais txiaj ntsig los ntawm qhov tseeb tias Tebchaws Meskas tau poob rau tus kabmob coronavirus, thiab ISIS tau kov yeej thaj av ntawm Is Nrias teb mus rau Spain.... Thiab kev tsov rog nrog lub Caliphate no pib.
  Vladimir Zhirinovsky txiav txim siab ua nws txoj kev npaj mus ntev: qhov kawg pov mus rau sab qab teb.
  Thiab cov tub rog Lavxias nyob rau lub sijhawm ntawd muaj zog tshaj plaws hauv ntiaj teb. Thiab nws takni tsuas yog zoo heev.
  Tshwj xeeb tshaj yog pyramidal, tsim raws li cov kos duab ntawm lub ci ntsa iab Oleg Rybachenko. Lawv tsuas zoo xwb...
  Lub tsheb yog ob-seater, thiab cov ntxhais nyob rau hauv nws tau pw, nyob rau hauv lub pyramid. Tag nrho tsuas yog tsib caug tons, tab sis lub cav hluav taws xob yog tsib txhiab horsepower. Lawv yog cov tshuab nrawm li no, ua kom tsis muaj zog rau txhua hom phiaj xwm.
  Thiab nws maj nrawm mus rau txoj haujlwm ntawm cov tub rog ntawm Great Empire ntawm ISIS. Thiab cia ua haujlwm zoo kawg nkaus.
  Natasha, dag hauv lub tank no nrog Zoya, thiab tua los ntawm lub kaum ob rab phom tshuab, sau tseg:
  - Kuv puas yog ib tug ntxhais super?
  Zoya ntseeg siab teb, nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab:
  Peb txhua tus zoo nyob ntawm no!
  Lwm lub tank ya nrog Angelica thiab Svetlana kuj rhuav tshem cov tub rog loj ntawm caliphate.
  Cov ntxhais luag ntxhi thiab luag:
  - Peb yog tus tshaj plaws ntawm txhua tus! Thiab cia peb ua kev zoo siab!
  Thiab dua lawv tsoo cov yeeb ncuab.
  Yog, ob lub tso tsheb hlau luam tsis tuaj yeem tho los ntawm ib qho twg los ntawm txhua lub kaum sab xis. Cov no yog cov ntxhais hauv tsheb ntawm qib siab tshaj plaws. Thiab lawv tsis tuaj yeem tawg. Ob lub plhaub thiab rockets ricochet.
  Natasha hais tias, mowing dushmans:
  - Rau USSR!
  Zoya, khob tawm cov neeg sib tw, pom zoo:
  - Rau Niam Txiv!
  Warriors yuav tsum tau sau tseg kev sib ntaus sib tua. Vladimir Volfovich Zhirinovsky rov qab ntau heev los ntawm lub sij hawm ntawm lub USSR. Nws xa rov qab lub Pob Zeb Diamond Star ntawm yeej rau Leonid Ilyich. Nws rov qab los ntawm Beria mus rau qib Marshal nrog tag nrho cov khoom plig. Tsim cov Orders: Ivan the Terrible, Peter the Great, Nicholas II, Alexander II thiab III, Dmitry Donskoy.
  Nyob rau hauv tas li ntawd, Vladimir Volfovich rov qab kho lub monument rau Dzerzhinsky. Tsim Kev Txiav Txim ntawm Ilya Muromets. Qhov no yog rau cov neeg ncaws pob. Thiab qhov kev txiav txim tau tsim los ntawm Mikhail Lomonosov thiab Mendeleev. Thiab qhov no kuj yog ib qho laj thawj.
  Vladimir Volfovich kuj tau tsim ib qho khoom plig hauv cov ntaub ntawv nrog tus nqi kaum npaug ntau dua li Nobel nqi zog. Thiab nws tau ua ntau yam ntxiv.
  Ib qho ntawm nws lub tswv yim yog qhov tsim ntawm qhov kev txiav txim - "Niam teb", uas kim tshaj plaws ntawm tag nrho cov kev txiav txim nyob rau hauv lub ntiaj teb no nrog cov ntaub ntawv ntawm cov pob zeb diamond. Thiab qhov ntawd yog lub tswv yim. Ntxiv rau, qhov tsim ntawm qhov kev txiav txim tau sib cav thiab pom zoo rau lub sijhawm ntev.
  Thiab txawm muaj kev sib tw.
  Vladimir Zhirinovsky tau ua qee qhov kev hloov kho rau tub rog txoj cai. Qhia txog qib ntawm tus thawj tub rog - qis dua tus thawj coj loj, tab sis siab dua tus tub rog. Thiab txoj hauj lwm ntawm general-general yog nyob nruab nrab ntawm Colonel-General thiab General ntawm pab tub rog. Kuj tseem muaj ib tug tub ceev xwm tshiab: Prime Major. Nruab nrab ntawm loj thiab lieutenant Colonel.
  Zhirinovsky tau qhia lwm qib: tus tub ceev xwm tsis yog tub ceev xwm. Qhov no yog nruab nrab ntawm ib tug ensign thiab ib tug junior lieutenant. Corporals kuj tshwm sim. Lwm lub npe tau khaws cia.
  Vladimir Zhirinovsky kuj tau tsim lub npe ntawm Supermarshal, ntawm Marshal thiab Generalissimo. Thiab lub npe tshiab ntawm Supergeneralissimo.
  Qhov no yog li cas heraldry tau tsim.
  Thawj Tswj Hwm hauv kev tawm suab tshem tawm cov kev txwv lub sijhawm. Thiab nws tau los ua tus tswj hwm virtual. Thiab cov kev xaiv tsa tau tuav yuav luag tsis muaj lwm txoj hauv kev. Thiab lawv mus txog thaj tsam ntawm cuaj caum cuaj feem pua nrog ib tug ponytail. Thiab yog li ntawd nws tau tshwm sim ...
  Tab sis nyob rau hauv txhua rooj plaub, tsawg kawg yog kev xaiv tsa, thiab qee qhov kev xaiv hauv hnab tshos tau koom nrog lawv. Hitler tau ua nws tus thawj tswj hwm rau lub neej.
  Los ntawm txoj kev, Fuhrer poob nws qhov kev xaiv tsa nkaus xwb, tus thawj tswj hwm, txawm tias muaj feem pua zoo thiab hauv kev tawm tsam iab. Tab sis tseem, Hitler tsis muaj kev pheej hmoo rau kev xaiv tsa tshiab.
  Xyoo 2020, Vladimir Zhirinovsky tau kov yeej qhov siab tshiab thiab ua tsov rog nrog Islamic Caliphate. Thiab qhov no yog lub zog colossal. Thiab kev sib ntaus sib tua nyob ntawd hnyav heev.
  Thiab cov dav hlau sib ntaus, txawm tias tsis muaj neeg siv. Thiab nws txias thiab ntshav.
  Vladimir Zhirinovsky yog tus thawj coj tshiab ntawm Russia thiab siv zog rau kev tswj hwm ntiaj teb.
  Hauv kev sib ntaus sib tua, ya saucers uas tsis tuaj yeem raug tua kuj koom nrog.
  Thiab zoo nkauj Lavxias teb sab ntxhais ya rau lawv.
  Piv txwv li, Maria thiab Mirabela txias heev hauv kev sib ntaus sib tua.
  Thiab lawv tua cov lasers los ntawm cov saucers. Thiab lawv hlawv ISIS cov tub rog, uas tsuas yog loj heev.
  Yog lawm, lub tebchaws loj heev uas tau nqos Asia mus rau Is Nrias teb, suav nrog Pakistan thiab Afghanistan. Thiab ib nrab ntawm Africa. Thiab pes tsawg tus pej xeem, thiab pes tsawg tus colossal.
  Maria nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab tho qhov ze tshaj plaws yeeb ncuab dav hlau thiab squeaks:
  - Muaj koob meej rau lub sij hawm ntawm communism!
  Mirabela hlawv lub tank nrog lub laser thiab tseem lees paub:
  - Yuav muaj peb lub sijhawm zoo thiab yeej!
  Thiab cov ntxhais luag ...
  Thiab lawv yuav qhia cov hniav uas ci ntsa iab zoo li pearls.
  Maria nco txog lub sijhawm uas nws tseem yog menyuam yaus thiab pom Zhirinovsky ntawm kev sib tw. Nws ua ib qho kev xav rau nws. Tab sis yuav ua li cas kom tsis txhob qhuas qhov no.
  Maria, thaum Vladimir Volfovich raug ntes, mus rau Moscow. Tus me ntxhais, zoo li ib tug neeg dawb huv, txav taw liab qab. Thiab kov yeej lub nroog tom qab lub nroog.
  Thiab nws ob txhais taw liab qab raug ntaus, thiab nws ob txhais taw raug txiav thiab los ntshav. Tab sis tus ntxhais taug kev thiab taug kev. Thiab tuaj rau Moscow. Nyob ntawd nws tau muab tso rau hauv ib lub tsev menyuam ntsuag. Thiab ces xa rov qab rau lawv niam lawv txiv.
  Thiab nws tau dhau los ua hajj rau nws.
  Maria, zoo li Gerda, taug kev ntau pua mais. Nws thov Vajtswv rau txoj kev, nws tshaib plab. Thiab nws liab qab ib leeg raug mob thiab khaus khaus heev, tab sis thaum kawg nws tau npog nrog calluses thiab ua nyuaj li ib tug hoof.
  Maria nco txog qhov no, thiab tam sim no nws tau tsoo cov Mujahideen.
  Thiab nws txawm hu nkauj, sau ib zaj dab neeg ntawm kev mus:
  Kuv yog Chernobog, tus phem Vajtswv tus ntxhais,
  Kuv tsim chaos, kuv tseb kev puas tsuaj...
  Kuv txoj kev loj hlob tsis tuaj yeem kov yeej,
  Tsuas yog npau taws ua pauj kub hnyiab hauv tus ntsuj plig!
  
  Raws li ib tug me nyuam, kuv xav tau ib tug ntxhais zoo,
  Nws sau paj huam thiab pub miv ...
  Sawv ntxov sawv ntxov
  Saum toj no fluttered, cov tis ntawm cherubs!
  
  Tiamsis nimno kuv paub tias qhov phem yog dabtsi
  Dab tsi ua rau lub ntiaj teb no tsis zoo siab ...
  Thiab koj hais dab tsi zoo?
  Ntawm no yog kev puas tsuaj passionately hlub!
  
  Thiab qhia nws tus hluas nkauj fervor,
  Tias tus ntxhais ntawm Vajtswv tau ci ntsa iab ...
  Peb yuav kov yeej cov kev nthuav dav ntawm lub qab ntuj khwb,
  Cia peb qhia lub zog, muaj zog heev!
  
  Txiv yawg no Chernobog,
  Nws coj chaos, tsov rog rau hauv lub qab ntuj khwb ...
  Koj thov kom Svarog pab,
  Qhov tseeb, koj tau txais nqi zog!
  
  Yog li kuv hais tias, cawm tus Tswv,
  Cia npau taws rau hauv koj lub siab...
  Peb yuav tsim kev zoo siab, Kuv ntseeg hauv cov ntshav,
  Cia lub plab yuav puv mus rau qhov kawg!
  
  Kuv nyiam cunning, siab phem thiab dag,
  Yuav ua li cas dag Stalin tus tyrant ...
  Tsis tuaj yeem txaj muag
  Thiab muaj huab cua ntau npaum li cas hauv ntiaj teb!
  
  Ntawm no kuv tau hais kom ua kom muaj zog,
  Ib lub tshuab los rhuav tshem lub siab phem...
  Tab sis ib tug dub heev Vajtswv poob rau hauv kev hlub,
  Hauv txhua qhov teeb meem, ob qho tib si no thiab tom qab lub neej!
  
  Yuav ua li cas kuv tig mus rau accustomed rau kev phem,
  Thiab nyob rau hauv lub siab npau taws, furiously nourished ...
  Nthuav kev ntshaw rau kev xyiv fab, kev zoo,
  Thaum npau taws nkag los ntawm lub pedestal!
  
  Thiab dab tsi txog Stalin - nws kuj phem,
  Txog Hitler, yog li tsis muaj lus nug ...
  Genghis Khan yog ib tug tub sab txias
  Thiab muaj pes tsawg tus ntsuj plig uas nws tswj tau ua txhaum!
  
  Yog li kuv hais tias vim li cas ua kom zoo,
  Yog tsis muaj kev txaus siab rau tus kheej me ntsis ntawm nws ...
  Thaum koj yog woodpecker - koj lub siab yog chisel,
  Thiab ploj mus thaum kev xav ruam!
  
  Yog li kuv hais rau kuv tus kheej thiab rau lwm tus,
  Ua lub zog zoo li tus cwj mem dub ...
  Ces peb yuav kov yeej lub qab ntuj khwb,
  Ntshai yuav tawg mus thoob qab ntuj!
  
  Peb yuav ua phem kom muaj zog
  Nws yuav ua rau npau taws tsis txawj tuag,
  Cov uas qaug zog ntawm sab ntsuj plig twb raug cua tshuab lawm,
  Thiab peb yog cov neeg muaj zog tshaj ntseeg hauv qhov no!
  
  Hauv luv luv, peb yuav ua kom muaj zog nyob txhua qhov chaw,
  tsa ntaj ntshav hla lub qab ntuj khwb...
  Thiab peb txoj kev npau taws yuav nrog nws,
  Peb yuav tau txais txoj haujlwm uas muaj txoj hmoo!
  
  Hauv luv luv, kuv ncaj ncees rau Chernobog,
  Kuv pab lub zog tsaus ntuj no tag nrho kuv lub siab...
  Kuv tus ntsuj plig zoo li tis ntawm ib tug dav dawb hau
  Cov neeg uas nrog Tswv Ntuj Dub yog invincible!
  
  WHITE TIGER CUB
  Ib pab pawg me me tau taug kev ntawm txoj kev Crimean lub caij ntuj sov. Thawj zaug taug kev yog ib tug tub liab qab, plaub hau plaub hau ntev txog kaum ob. Ib tug nyias, tab sis wiry me nyuam nyob rau hauv luv luv, thiab taug kev nyob rau hauv lub tshav kub nrog ib tug liab qab torso. Cov tav daig tawm, tab sis cov leeg zoo li cov hlau, hauv qab yuav luag dub los ntawm daim tawv nqaij.
  Ib tug hluas nkauj raws nws. Lub teeb xim av plaub hau hlawv nyob rau hauv lub hnub, zoo li overripe nplej. Tus ntxhais lub pob muag kuj yog lub teeb, thiab nws lub ntsej muag, los ntawm plua plav thiab tshav kub kub, yog swarthy zoo li cov gypsy. Tab sis lub ntsej muag nta zoo nkauj heev, tsuas yog me ntsis taw tes vim yog thinness. Tus ntxhais yog slender, nyob rau hauv ib lub teeb paj rwb tiab saum lub hauv caug. Thiab kuj tsis muaj khau khiab, txawm hais tias koj yuav tsis khib cov neeg uas tsis muaj khau yog tias lawv taug kev ntawm txoj kev pob zeb ntawm Crimea. Tsis tsuas yog lub pob zeb yog ntse, tab sis kuj kub nyob rau hauv lub caij ntuj sov tshav ntuj.
  Tab sis cov ntxhais thiab tus tub yog accustomed mus rau liab qab ob txhais taw nyob rau hauv lub tshav kub thiab nyob rau hauv lub txias, thiab lawv bronze ob txhais ceg thiab callused soles tsis xyuam xim rau xws li trifles.
  Hauv qab lawv minces ib tug tsiaj ntxim hlub. Dawb, tab sis nrog xim av kab txaij. Ntxim hlub albino tiger cub. Kuj emaciated, txaus ntshai tshaib plab, ntes butterflies ntawm kev mus thiab purring.
  Tom qab tus ntxhais lub xub pwg nyom yog ib qho hurdy-gurdy nyob rau hauv ob txhais tes ntawm ib co accessories. Loaded me ntsis thiab tus tub. Lawv tau taug kev txij thaum sawv ntxov. Tus tub tau nqis los ntawm lub raj mis shard. Thiab nws hnov ib tug prick ntawm callus, nws limped. Thiab yog li ntawd cov liab qab soles yog knocked, thiab calluses khaus los ntawm ntse, kub pob zeb.
  Tus ntxhais luag ntxhi thiab hais tias:
  - Ceev faj Olezhka! Qee zaum muaj kev xav tsis thoob ntawm txoj kev!
  Tus tub hlob npau taws:
  - Yog, tsis muaj dab tsi txaus ntshai, txawm tias ntshav! Tab sis peb yuav noj dab tsi Bimbo!
  Tus ntxhais ua pa tob tob thiab hais tias:
  - Yog, tus Tsov tus me nyuam dhau! Nws xav tau nqaij! Nws yuav tsis kav ntev ntawm cov khoom seem!
  Tus tub teb nrog luag nyav:
  - Muaj ntau dachas nrog cov neeg nplua nuj. Tej zaum peb yuav haus cov nqaij. Thiab koj, Olesya, kuj poob phaus ...
  Tus ntxhais co nws tus kheej thiab hais tias:
  - Thiab nws suits kuv! Agility txawm nce!
  Thiab tus ntxhais dhia thiab twirled ntawm nws tus ntiv taw. Olezhka whistled nyob rau hauv qhuas, thiab tus Tsov tus me nyuam qw qw.
  Ob peb xyoos dhau los lawv tau nyob hauv tib pab pawg ua yeeb yam, uas tau hu rau Tib Neeg Lub Siab nyiam thiab tau swb. Olesya kuj tau koom nrog, thiab raws li cov lus xaiv, nws txawm thuam tus thawj coj. Thiab tam sim no nws taug kev nyob ib ncig ntawm Russia tsis tau khau raj thiab nyob tsis tswm. Thaum lub caij ntuj no, lawv tau tsiv mus rau Iran, Iraq, qhov chaw lawv paddled raws qhov chaw siab tshaj thiab muab kev ua yeeb yam. Thaum lub caij ntuj sov peb mus rau Russia. Olesya paub ntau yam lus, suav nrog Persian, thiab qhia Oleg.
  Nws tseem lom zem taug kev ncig Iran hauv daim ntaub thaiv, tab sis nrog taw liab qab. Lawv tsoo cov yeeb yam, thiab tsis ntev los no lawv tau txais Bimbo. Kuj yog ib tug neeg khiav tawm, los ntawm qee pawg. Ib tug tsiaj nyaum uas tsis tshua muaj kev zoo nkauj, tab sis txaus ntshai voracious. Cov khoom lag luam sai sai tau mus rau nws, txawm hais tias tsov ntxhuav tau sau ntau tus neeg. Tab sis nyob rau hauv cov hnub tsis ntev los no, ib tug tsaus streak tau los rau pab pawg. Yog vim li cas, ib tug ntxhais zoo nkauj, ib tug me nyuam tub thiab ib tug albino tsov cub tsis tau txais ib qho nyiaj. Thiab lawv tau tshaib plab. Thiab qhov phem tshaj plaws, kev tshaib kev nqhis tau nyiaj dhau los ntawm cov tsiaj me me.
  Lub triumvirate zaum ntawm qhov nkhaus. Olesya muab ob lub qos yaj ywm me me ntawm tus tub, thiab muab tag nrho cov khob cij rau tus Tsov tus me nyuam. Nws noj nws greedily thiab thov kom ntxiv. Ntxim qab heev li os...Zoo li ib tug menyuam dev. Thiab ua li cas ib tug skinny.
  Olesya sawv ntawm kev txiav txim siab thiab nplawm nws cov leeg liab qab:
  - Tau mus! Cia ua kev lom zem rau cov txiv neej!
  Twb yog thawj dacha ntsib lawv unfriendly. Tus neeg saib xyuas tsis kam cia nws nyob hauv thiab hu ua Olesya ua niam ntiav.
  Lub sijhawm thib ob zoo dua. Ib tug poj niam muaj peb caug tsib xyoos tso cai rau kuv nkag mus. Oleg hloov mus rau hauv lub nruj nruj nruj, thiab dexterously galloped. Olesya sim. Nws tus hluas nkauj daim duab ntawm ib tug gymnast yog heev dexterous. Bimbo tsis paub ntau, tab sis nws kuj dhia hla lub hoop, uas Olesya tuav nrog nws cov ntiv taw liab qab, nrog cov tawv tawv tawv, tab sis tsis poob kev tshav ntuj. Tus poj niam zoo siab heev thiab nug Oleg:
  - Koj yog ib tug zoo clown!
  Tus tub teb npau taws tias:
  - Kuv tsis yog neeg dag, tab sis yog acrobat thiab me ntsis ntawm juggler!
  Poj niam nug:
  - Hlawv nws!
  Oleg pib pov khoom nrog kev txaus siab. Xws li ib tug cwj mem thiab zuag zuag ntawm lub rooj.
  Tus poj niam, luag ntxhi txaus siab, nug:
  - Thiab tus poj niam no yog koj niam?
  Oleg tuav nws lub taub hau.
  - Tsis yog, kuv tus khub!
  Tus poj niam nodded.
  - Yog, nws tseem hluas heev ... Koj puas muaj niam txiv?
  Tus tub hlob maj mam.
  - Kuv tsis paub kuv niam kuv txiv!
  Tus poj niam sighed tu siab thiab teb tias:
  - Orphan! Zoo, kuv tseem muaj khau los ntawm tus poj niam laus! Nqa lawv!
  Tus footman, yws yws, sab laug. Olesya luag nyav txaus siab. Ces tus footman tuaj. Cov khau twb hnav tawm thiab nrog cov tawv nqaij tawg.
  Tus poj niam yws yws:
  - Kuv tus kheej muaj nuj nqis thiab hmoov tsis kuv muab tsis tau ntxiv!
  Olesya coj nws nkawm khau thiab reservedly ua tsaug rau tus poj niam. Ces lawv txawm ncaim lub tsev lawm. Tus ntxhais yws yws indignantly:
  - Rau cov neeg muag khoom khib nyiab zoo li no, nws yuav tsis muab ntau tshaj nickel. Ntawm qhov stinger! Thiab nws siv sijhawm npaum li cas!
  Oleg hais tias:
  Tau ntev lawm, cia peb tau ntxiv!
  Nyob rau tom ntej dacha, txawm tsawg muaj hmoo. Lawv tau txais, tab sis tom qab kev ua yeeb yam lawv tsuas yog muab ib lub phaj ntawm cov khoom seem ntawm lub rooj. Tus tsov ntxhuav, txawm li cas los xij, tau nqos lawv ciaj sia. Tsawg kawg yog qhov nyiaj tau los.
  Tab sis ntawm plaub lub dacha, tus tub Czech lub kaus mom tawg, thiab nws yuav tsum tau ua mus ntxiv, tawm ntawm lub cev. Thiab lawv muab kuv ib tug dime xwb.
  Thaum lub thib tsib dacha lawv tsis tau tso cai. Hnub thib rau, muaj ob peb tug me nyuam uas, tau ncig tus Tsov tus me nyuam, pib thawb ncuav rau hauv nws. Lawv kuj kho Olezhka. Tus tub tshaib plab noj cov nplaum nplaum nrog chocolate zoo siab. Tab sis lawv yuav tsum ua hauj lwm. Cov me nyuam tsis xav cia mus ntev. Barin kuj saib qhov kev ua tau zoo. Nws tshwj xeeb tshaj yog nyiam kev ua yeeb yam ntawm gymnast Olesya. Nws hais kom kuv rov hais dua ob peb zaug. Ces nws kuj kho tus ntxhais mus ua ncuav mog qab zib. Nws siv sij hawm ntev, thiab lub hnub twb poob lawm. Thiab lawv tsuas them ob hryvnias.
  Thaum kawg, tus tswv muab nws lub paw rau ntawm Olesya txhais ceg liab qab thiab gurgled:
  - Nrog koj cov tsos, koj tuaj yeem khwv tau nyiaj loj hauv lwm txoj kev!
  Olesya ntsia rau:
  - Tsis txhob! Kuv yuav tsis mus rau lub vaj huam sib luag!
  Bartender luag ntxhi thiab hais tias:
  - Nws yog ib qho nyuaj rau ib tug ntxhais circus nrhiav tau ib tug vauv muaj txiaj ntsig tshaj tus poj niam ntawm kev tsim txiaj yooj yim.
  Olesya ntse hais tias:
  - Tab sis kev hlub yooj yim dua!
  Tab sis nees nkaum kopecks kuj yog nyiaj. Koj tuaj yeem yuav ib lub raj mis vodka rau lawv. Txawm li cas los xij, tus tsov ntxhuav tau muab ib daim nqaij. Olesya muag cov khau rau xya kopecks. Lawv tau noj txaus.
  Nws twb tsaus ntuj, thiab koj tsis taug kev ncig lub dachas. Olesya hais rau Oleg:
  - Peb puas yuav mus rau lub tsev so?
  Tus tub nodded ntseeg.
  - Yuav tsis mus! Nws stinks nyob rau hauv!
  Olesya pom zoo:
  - Thiab qaug cawv vagabonds yuav cling rau kuv. Peb yuav nrhiav tau ib qho chaw rau peb tus kheej hauv lub qhov tsua, thiab ua ntej mus pw peb yuav ua luam dej.
  Tus tub nodned. Lawv da dej hauv pas dej suab puam. Cov dej yog sov thiab ntsev. Oleg qhuas tus duab ntawm Olesya, heev nqaij thiab slim. Nws lub cev tsis zoo li nyias nyias, tab sis sib haum xeeb heev. Tanned, tus ntxhais gymnast. Yuav ua li cas nws nquag rakes nws ob txhais tes thiab ob txhais ceg. Zoo li tus panther ntawm kev yos hav zoov.
  Oleg nco txog txoj haujlwm ntawm Mowgli. Muaj ib zaj dab neeg lom zem hais txog ib tug me nyuam tub uas tau yug los ntawm hma. Ib yam zoo ib yam li lawv. Koj taug kev, tab sis koj dawb, koj pom ntau heev. Tib lub dachas yog luxurious, ib txhia nrog cov kwj deg thiab sculptures. Zoo nkauj heev. Tshwj xeeb tshaj yog nyob rau lub caij ntuj sov nyob rau hauv lub Crimea. Txhua yam, lub caij ntuj sov yog lub sijhawm zoo. Nws yog qhov phem tshaj nyob rau lub caij ntuj no. Txawm tias nyob rau Iran thiab Iraq nws txias thaum hmo ntuj. Lawv feem ntau tsiv thaum hmo ntuj kom sov so, pw hauv qhov qhib.
  Tau da dej txaus, tus tub thiab tus ntxhais pw tsaug zog. Lawv yog cov hluas, noj qab nyob zoo, cob qhia. Lawv pw zoo li cov tsiaj qus: suab zoo, tsis xyuam xim rau qhov tawv tawv. Thiab ua li cas txog thaum lub cev noj qab haus huv tsis xav tau feather txaj. Thiab nws yog qhov zoo heev los pw hauv huab cua qhib.
  Tab sis tsis zoo li cov tsiaj, tib neeg pom kev npau suav ... Oleg ua npau suav txog yuav ua li cas nws los ua ib tug me nyuam tub ntawm lub nkoj pirate thiab tawm tsam. Nrog saber, tawm tsam cov tub rog Askiv hauv cov khaub ncaws. Slashing thiab shredding yeeb ncuab. Ntawm no tus tub ntaus nrog nws txhais taw liab qab nyob rau hauv puab tais. Dhia thiab tsoo cov British. Dash ntawm cov yeeb ncuab. Lawv poob, txiav thiab mangled. Thiab tus me nyuam tub khaws lub thib ob saber. Ua lub zeb, thiab masterly heev. Tus tub ntse heev...
  Tab sis kev npau suav tsis meej thiab koj tsuas yog nco qab cov yam ntxwv ntawm lawv.
  Hnub tom qab, koj yuav tsum mus rau dachas dua. Tsis tas li ntawd, lawv yuav raug tua, thiab tus Tsov tus menyuam yuav tsum tau noj.
  Tus ntxhais sim ua kom zoo siab thiab luag ntxhi. Nws zoo nkauj heev, thiab tus saib xyuas lub qhov rooj tau txaus siab qhib rau nws. Tab sis ntawm no lawv ua hauj lwm phem heev. Nyob rau hauv thawj dacha, cov txiv neej txaus siab saib lawv cov pantomime. Tus txiv neej tshwj xeeb tshaj yog nyiam saib lub flickering ntawm Olesya liab qab, leeg, tanned ob txhais ceg. Tab sis ntawm no lawv tau txais cov khoom seem ntawm lub rooj, uas tau pub rau tus Tsov tus me nyuam.
  Lawv khaws cia nws nyob rau hauv lub dacha thib ob rau lub sij hawm ntev, tus tswv txawm stroked tus ntxhais ceg. Tus poj niam kho Olezhka rau lub ncuav mog qab zib. Lawv muab ib tug dime rau kuv. Ob lub dachas tom ntej no yog khoob - cov txiv neej tsis tuaj.
  Olesya hais nyob rau hauv bewilderment:
  - Yog ... Koj ua tsis tau ib lub hmoov zoo ntawm no!
  Olezhka yws npau taws:
  - Nws yog qhov zoo dua los yos hav zoov rau tub sab! Muaj txiaj ntsig ntau!
  Olesya ntsia rau hauv teb thiab hu nkauj:
  - Cas lub ntuj xiav. Peb tsis yog cov neeg txhawb nqa ntawm tub sab!
  Tom ntej no dacha tau txawv los ntawm nws loj loj thiab amazing khoom kim heev. Cov kwj deg tau gilded thiab spouted siab rau saum ntuj. Ntawm qhov nkag sawv luxuriously hnav ris tsho luv. Olesya txawm txaj muag los ntawm nws lub ntsej muag liab qab. Tus neeg laus footman qw:
  - Peb tsis muab rau cov neeg pluag!
  Tus ntxhais teb tias:
  - Peb yog circus! Cia peb tshem kev nyuaj siab!
  Olesya ntxhi thiab tsa nws txhais taw liab qab. Tus Tsov dawb dhia hla thiab luag nyav nyob saum huab cua. Olezhka muab ib tug hoop, thiab Bimbo swb rau hauv nws thiab tig nws upside down dua.
  Lub taub hau footman ntxhi thiab yws tias:
  - Tsis phem! Koj tuaj yeem hla!
  Tus tub thiab tus ntxhais nkag mus rau hauv lub qhov rooj. Ib tug tsov dawb kuj khiav hauv. Tus tswv ntawm lub mainland tsuas yog xav dhuav nyob rau hauv nws luxurious lub teb chaws-hom palace. Zaum ntawm ib lub arbor nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm ib lub rooj luxurious, ib tug nobleman chew fatty nqaij thiab ntxuav nrog kim cawv los ntawm ib tug golden goblet. Ib sab ntawm nws zaum ib tug hluas nkauj, zoo nkauj hnav ris tsho adorned nrog jewels. Nyob rau hauv lub veranda dhia ib tug hluas nkauj txog xya xyoo nyob rau hauv ib tug ntse hnav ris tsho thiab heev zoo li tus tswv tus poj niam, tsuas yog nws cov plaub hau yog sib dua.
  Tus tswv glared ntawm Olesya. Nws yog qhov txawv ntawm tus poj niam. Blonde vs. brunette, slim, nqaij, lean daim duab vs. fullness. Tsaus chocolate tawv tiv thaiv aristocratic pallor. Ntawm chav kawm, tus nobleman eagerly soj ntsuam tus ntxhais, nws liab qab taw, siab lub mis, nyias lub duav. Yog lawm, tus tswv xav tias, kuv tus poj niam tau rog lawm. Thiab qhov no ...
  Olesya thiab Oleg pib ua tus lej. Olesya seev cev nyob rau hauv ib tug ua ke, uas cov txiv neej nyiam heev. Oleg tam sim no ua nyob rau hauv lub tights thiab ci iab T-shirt. Barefoot txawm yog ib qho kev dexterous ntau dua li hauv Czechs. Tus tub yog kiv, ua somersaults, dhia. Olesya tsa nws sawv ntawm nws txhais tes tawm. Tus Tsov Dawb tau dhia dhau ntawm hoops, caj npab thiab txhais ceg, dhau los ntawm txiab.
  Olesya kuj ntaus suab paj nruag ntawm me me hurdy-gurdy. Tus tub juggling. Ces tus hluas nkauj juggled, ces lawv ua ke. Cov neeg ua yeeb yam ua yeeb yam tau nrawm, tig ntau heev. Olesya txawm ua ob zaug somersault, thiab lawv taug kev ntawm lawv txhais tes ua ke. Tom qab ntawd tus Tsov tus menyuam rov dhia hla lub hoops, uas Olesya tuav nrog nws cov ntiv taw liab qab.
  Thaum lub sij hawm ua yeeb yam, tus ntxhais tau tig thiab txhua txhua tam sim no thiab ces qw nrog qhuas. Barin thiab nws tus poj niam applauded txwv tsis pub. Tab sis nws pom tseeb tias lawv zoo siab.
  Thaum kawg, tus tub thiab tus ntxhais hu nkauj, thiab lawv lub suab zoo kawg nkaus, lub suab puv nkaus. Tom qab ntawd, Olesya tuav lub kaus mom los sau nyiaj. Nws zoo nkauj heev, NW nyuam qhuav npog los ntawm kev sib xyaw. Tus tswv-mainland luag ntxhi, thiab hais tias:
  - Kuv yog, ib zaug kuv tus kheej yog ib tug neeg thov khawv, txawm li cas los xij, ntawm tsev neeg muaj koob muaj npe. Thiab nws tau tswj hwm los ua ib tus neeg nplua nuj thiab yuav nws tus kheej ib lub npe princely. Yuav ua li cas rau ib hnub thiab koj yuav nplua nuj!
  Olesya teb nrog luag nyav:
  - Ua tsaug, koj tus Huab Tais!
  Barin hais dryly:
  - Tab sis prodigal, yuav tsis tau txais kev nplua nuj! Yog li ntawd, kuv xav kom koj muag koj tus tsiaj me rau kuv.
  Olesya yuam luag luag ntxhi thiab hais tias:
  - Bimbo yog peb tus phooj ywg, nws tsis yog muag!
  Tus tswv luag ntxhi npau taws thiab hais tias:
  - Qhov ntawd yog qhov lawv feem ntau hais thaum lawv xav tawg tus nqi siab! Tab sis koj dag kuv tsis tau! Kuv paub ntau npaum li cas! Kuv muab ib tug chervonets, thiab tsis yog ib nrab ib lub kaum os ntxiv!
  Olesya tuav nws lub taub hau.
  - Thov txim, tus phooj ywg no tsis yog muag! Tsis yog rau ib qho nyiaj!
  Tus tub huabtais qw npau taws:
  - Yog lawm, koj yuav tsum zoo siab tias kuv txo koj lub nra hnyav. Tsov xav tau hmoov zoo noj. Thiab thaum nws loj hlob tuaj ... Koj puas xav tias koj yuav raug tso cai taug kev ncig lub nroog nrog tus tsiaj loj thiab txaus ntshai?
  Olesya tsis meej pem. Tseeb tiag, kev xav txog yuav ua li cas nrog Bimbo thaum nws loj hlob tuaj qee zaum hla nws lub siab. Twb tau tam sim no tub ceev xwm tab tom nrhiav kev nug rau lawv, tab sis yuav ua li cas tom qab ob peb hlis?
  Txawm li cas los xij, Bimbo yuav tau faib sai sai. Kaum rubles kuj yog nyiaj. Koj tuaj yeem yuav tus menyuam dev thiab cob qhia nws. Tus dev noj tsawg, thiab koj tuaj yeem mus nrog nws rau ib xyoos. Txuag tau ib co nyiaj thiab tej zaum qhib ib co lag luam. Los yog dhia tawm hauv kev sib yuav ... Nws zoo nkauj, xam pom.
  Olesya xav tsis thoob, kev xav pom zoo hais tias tus tub huabtais yuav zoo dua nrog tus Tsov tus menyuam dua li tshaib plab nrog pab pawg taug kev. Thiab yog hais tias koj koom nrog ib tug predator, nws yog qhov zoo dua los ua tam sim no, thaum lub sijhawm zoo li no tau tig los.
  Tab sis tom qab ntawd tus tswv tus ntxhais, ib tug ntxhais nrog hneev embroidered nrog pearls, ncaws nws ob txhais ceg thiab qw:
  - Kuv xav tau tsov! Kuv xav tau tsov dawb!
  Tus tub huabtais waved nws txhais tes thiab thumped nws lub nrig:
  - Ntsuag! Tam sim no kuv ua lag luam!
  Tus poj niam hais tias:
  - Tsis txhob qw rau tus menyuam!
  Tus ntxhais tau pom tseeb ua rau lwj, thiab tsis ntshai. Tab sis dhia rov qab, nws squealed ntau ntsiag to:
  - Yuav txiv! Yuav ib tug tsov...
  Tus poj niam hais rau nws tus ntxhais nrog luag ntxhi:
  - Tus tsiaj no tuaj yeem ua rau muaj kev phom sij ... Nws yog tus tsiaj nyeg thiab nws noj me ntxhais!
  Tus tswv tsoo nws ntiv tes thiab hais tias:
  - Lo lus kawg yog kaum tsib rubles! Tau txais koj lub hauv caug ntxiv, Kuv yuav tsis ntxiv!
  Olesya, nyo hau, nug:
  - Peb puas tuaj yeem so haujlwm, Koj Tus Thawj Coj?
  Tub huabtais hais tias:
  - Tsis yog! Thaum kawg, kuv nug, koj puas muab tus Tsov tus me nyuam rau kaum tsib rubles?
  Olesya tuav nws lub taub hau. Tus tswv ntawm lub mainland sarcastically nug:
  - Koj lub npe hu li cas?
  Tus ntxhais teb nrog luag ntxhi:
  - Olesya.
  Tus tub huabtais luag ntxhi ominously.
  - Koj puas muaj daim ntawv hla tebchaws? Cia peb qhia!
  Olesya shuddered thiab tig daj ntseg. Tus tub huabtais npuaj teg thiab qw:
  - Coj lawv thiab hu rau tub ceev xwm! Lawv nyiag kuv tus tsov thiab kuv lub nplhaib pob zeb diamond!
  Tus ntxhais qw nrog zoo siab:
  - Bravo txiv!
  Olesya tau tawm tsam los ntawm cov neeg tsis muaj zog. Tus ntxhais tsis tawm tsam. Nws thiab Olezhka raug khi nrog hlua thiab kaw hauv qab daus. Tub ceev xwm tuaj sai sai no thiab.
  Tom qab mloog tus huab tais, lawv muab shackles rau Olesya thiab Oleg ntawm lawv txhais tes thiab ko taw. Ntxiv mus, lawv muaj qhov tshwj xeeb loj rau cov menyuam yaus. Nyob rau hauv uas cov me nyuam tub tub sab raug chained.
  Tom qab ntawd, tus ntxhais thiab tus tub raug coj mus kaw. Nyob ntawd lawv tau muab faib. Oleg raug pov rau hauv qab daus, qhov chaw uas twb muaj kaum ob tug tub shackled, thiab Olesya raug pov rau hauv ib lub cell nrog poj niam. Nws tsis qab zib. Muaj ib tug ntxhiab tsw nyob rau hauv lub hlwb, es tsis txhob ntawm lub chav dej muaj ib lub qhov nyob rau hauv pem teb, nws yog ntub thiab ib nrab tsaus nti. Cov tub hluas tau khaws cia hauv shackles, uas tsis yooj yim heev. Ob txhais tes thiab taw yog shackled. Nws yog ib qho nyuaj rau tsiv mus nyob rau hauv ib lub chamber cramped. Lawv tsuas pub mov thiab dej xwb, tej zaum lawv muab txiv hmab txiv ntoo lwj.
  Lawv zaum ntawd mus txog rau qhov kev sim siab. Tom qab ntawd cov tub hluas yuav tsum yog los ntawm kev ua haujlwm hnyav lossis chaw nyob hauv tsev loj cuj. Cov poj niam, ib yam nkaus, tsis yog rau kev ua haujlwm hnyav hauv Siberia, lossis rau Central Asia rau kev sau paj rwb, lossis raug kaw nrog kev ua haujlwm hauv ib lub Hoobkas rau tsoomfwv cov zaub mov. Thiab ua ntej mus sib hais, koj tuaj yeem zaum ntawm qhov kev txiav txim siab ntawm cov tub ceev xwm. Tsis tas li ntawd, cov neeg raug kaw kuj raug flogged.
  Oleg thiab Olesya raug yuam kom flogged tib lub sijhawm. Tus tub thiab tus ntxhais raug stripped rau ntawm lub duav thiab ncab tawm ntawm tus tshis. Lawv tau flanked los ntawm ob tug tub ceev xwm. Cov neeg saib xyuas tau ntub cov pas nrig hauv ib lub mortar. Lawv yoj saum huab cua, knocking down droplets. Thiab tom qab ntawd, ib zaug, ntawm kev hais kom ua, cov tub thiab cov ntxhais ntaus nraub qaum. Olesya thiab Oleg clenched lawv cov hniav kom nruj kom tsis txhob qw. Lub spanking tau ntsuas. Tub ceev xwm thrashed nrog kev txaus siab me ntsis, tsuas yog ua lawv lub luag haujlwm. Tus tub thiab tus ntxhais, ua pa hnyav, ua siab ntev. Tom qab ib lub kaum cua tshuab, daim tawv nqaij tawg thiab cov ntshav ntws. Nws mob heev.
  Tus thawj coj, uas tau sau ib puas tshuab, luag ntxhi. Yog hais tias lub hooves ntawm lub txim raug muab pov tseg, xws li yog txoj hmoo ntawm Vajtswv. Tom qab ntawd lawv lub neej ua haujlwm nyuaj ci ntsa iab. Rau tub sab nyiag ntawm ib qho tshwj xeeb loj, rau kev sim ntawm lub neej ntawm tus tub huabtais thiab nws tus poj niam thiab tus ntxhais. Thiab tom qab ntawd nws kuj tau muab tawm tias lawv tab tom nrhiav Olesya ua ib tus neeg koom nrog hauv kev tua tus tswv xeev. Txawm li cas los xij, tus ntxhais yuav raug tsav mus rau Siberia mus ib txhis. Zoo li tus me ntxhais. Yog li ntawd nws yuav zoo dua kom poob qis.
  Oleg thiab Olesya ua siab loj tiv taus tag nrho ib puas lub tshuab yam tsis muaj kev nco qab. Tab sis lawv cov nraub qaum tau hloov mus ua ntshav tsis txaus. Tom qab ntawd, lawv rov muab shackles rau lawv thiab muab pov rau hauv tsev lojcuj.
  Cov tub-ntxhais kawm ntawv, rattling lawv shackles, muab straw rau tus ntaus Oleg. Sab nraub qaum ntawm ib tug me nyuam tub muaj kaum ob xyoos raug luas tua.
  
  Tus tub circus txawm tso dag:
  - Yog li kuv lub nraub qaum yuav muaj zog dua!
  Tus tub hlob hauv lub cell hais nrog kev hwm:
  - Ua tau zoo, koj tsis tau qw! Tus txiv neej tiag tiag!
  Oleg teb tias:
  Kuv yuav tsis txaus siab rau lawv!
  Olesya tseem tsis tau tso lub suab nrov. Nws pw ntawm cov quav cab hauv poj niam lub cell. Feem ntau ntawm cov ntxhais nyob rau hauv nws yog hluas, nyob rau hauv tatters, ib co clinking nrog chains. Lawv ntxuav Olesya nraub qaum kom nws tsis txhob kis mob.
  Oleg tau coj qee lub xeev cov mov ci thiab dej. Thiab tus ntxhais jailer ncuav mis nyuj. Tus tub uas raug ntaus raug ntaus nrog ib tug ob npaug uas tus ntxhais liab qab nqa tau, thiab nws zoo dua. Ces nws tsaug zog zoo, tsis quav ntsej qhov mob.
  Nws ua npau suav tias lawv, ua ke nrog Olesya, tiv thaiv Sevastopol thaum lub sij hawm ua phem: los ntawm British, Fabkis thiab Turkish pab tub rog.
  Tus tub nqa shells mus rau lub cannon. Thiab nws tua. Olesya ntsiab lus, so ntawm nws liab qab, chiseled ob txhais ceg. Muaj lwm tus ntxhais nyob ib sab ntawm nws.
  Tag nrho cov taw liab qab, thiab nyob rau hauv torn dresses, NW nyuam qhuav npog lawv lub cev. Cov ntxhais tag nrho cov tanned thiab liab qab.
  Lawv plua plav heels flash hauv qab tus tub lub qhov ntswg. Oleg zoo siab heev.
  Cov phom tua hluav taws kub tawg tawg tawg ntau heev. Thiab cheb deb ib pawg ntawm cov tub rog ko taw ntawm pawg tub rog. Thiab lawv tab tom sim ua ntej.
  Thiab los ntawm Russia sab, tag nrho cov tub rog ntawm cov ntxhais sib ntaus sib tua. Thiab lawv tag nrho cov taw liab qab, thiab ib nrab liab qab, thiab zoo nkauj heev.
  Thiab lawv sib ntaus zoo li tus phab ej. Ntau precisely, zoo nkauj, liab qab-legged heroes. Thiab lawv tua zoo. Thiab nrog lawv cov ntiv taw liab qab lawv pov grenades ntawm lub zog tuag taus.
  Oksana, sib ntaus sib tua, hu nkauj:
  - Rau txiv huab tais! Peb yuav tsis yeej nyob rau hauv vain!
  Thiab nws pob taws liab qab pov ib lub foob pob tuag. Thiab rhuav tshem ib pawg neeg tua rog ntawm Allied pab tub rog.
  Cov ntxhais tiv thaiv Malakhovy Kurgan: lub ntsiab lus tseem ceeb hauv kev tiv thaiv ntawm Sevastopol. Thiab kev sib ntaus sib tua yog kev phem heev.
  Oleg nws tus kheej, ua ke nrog cov ntxhais, aims rab phom thiab tua nyob rau hauv nruab nrab ntawm cov tub rog Askiv ua ntej.
  Ces tus tub hu tias:
  - Lub koob meej rau peb lub Great Motherland!
  Thiab nws liab qab, me nyuam ko taw cuam ib tug loj, puas grenade.
  Oksana chirped, winking ntawm nws tus khub:
  - Yog lawm, koj yog ib tug tub zoo!
  Oleg chuckled thiab teb tias:
  - Kuv tuaj yeem hais li cas? Tsov rog yeej ib txwm phem yog tias nws tsis yeej decisively!
  Thiab tus tub dua, liab qab, menyuam yaus, nrog lub pob taws puag ncig, cuam lub grenade ntawm lub zog tuag taus.
  Lwm tus ntxhais, Natasha, tweeted:
  - Kuv yuav rhuav nws!
  Oksana pov ib lub hnab puas tsuaj ntawm sawdust nrog nws txhais taw liab qab thiab hais tias:
  - Thiab tsav mus rau hauv lub hleb!
  Augustine tus ntxhais, kuj tua hluav taws los ntawm rab phom loj. Hu nkauj buckshot mowed cia txoj kab ntawm cov British.
  Tus tub rog plaub hau liab squeaked:
  - Rau lub Fatherland mus txog rau thaum xaus!
  Svetlana kuj sib ntaus nrog tag nrho nws lub zog. Tus ntxhais siv ib rab phom loj nrog ntau lub thoob. Thiab nws scrolled, mowing cia cov qib ib zaug hauv lus Askiv thiab Turkish qib.
  Zoya kuj fights, tus ntxhais no nrog golden plaub hau. Thiab yuav ua li cas nws tsoo cov yeeb ncuab, thiab khob tawm ntau tus yeeb ncuab.
  Thiab chirps:
  - Lub koob meej rau Tsar Lavxias!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab, nws yuav rov muab cov grenade ntawm lub zog tuag taus. Thiab tua ntau tus neeg tawm tsam.
  Cov tub rog ntawm no yog cov zoo nkauj thiab eroticism. Thiab lawv kuj pov cov nqi tuag los ntawm sawdust los ntawm catapults, cia txhua tus sib cais. Thiab sawdust foob pob ua rau tuag taus.
  Natasha qw thiab co nws lub mis liab qab lub txiv mis:
  - Lub koob meej rau Russia!
  Thiab nrog nws pob taws liab qab nws rov cuam tshuam dab tsi coj kev puas tsuaj thiab kev puas tsuaj, rhuav tshem cov tub rog ntawm cov phoojywg.
  Lub pob zeb no yog qhov tseem ceeb. Nws muaj tus yuam sij rau kev tiv thaiv ntawm lub citadel.
  Thiab cov ntxhais paub qhov no thiab sib ntaus sib tua desperately. Thiab cov ntxhais zoo nkauj heev thiab cov leeg thiab tau ntxim hlub.
  Thiab lawv cov leeg ua si, thiab shimmer li ripples ntawm dej. Thiab cov no yog cov ntxhais nruj heev.
  Thiab yog tias lawv sib ntaus, ces nws zoo dua tsis txhob pib nrog lawv. Thiab ces lawv yeej yuav muab nws thiab rhuav nws.
  Olesya, pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab, hais tias:
  - Communism mus ib txhis nrog peb!
  Thiab nws luag li cas! Cia li hais ib tug hluas nkauj sib ntaus sib tua. Thiab yog hais tias nws pib mow down tw, ces nws yuav tsis nres.
  Natasha, tua ntawm cov yeeb ncuab, hu nkauj:
  - Peb tsoo cov yeeb ncuab nto moo,
  Cia muaj qhov tshwm sim ntawm qhov ntxa ...
  Thiab mam li nco dheev nws ua li ntawd ntsiag to
  Wb ncaws cov ntxhais!
  Thiab cov British dov rov qab. Tab sis ntawm no yog cov pearls ntawm Turks. Thiab lawv tau ntsib dua los ntawm phom, ua kom puas tsuaj rau cov yeeb ncuab.
  Zoya coj nws thiab hu nkauj, pov ib qho kev tua neeg ntawm kev tuag nrog nws cov ntiv taw liab qab:
  - Dub raven, swan dawb, yog qhov zoo!
  Yog tias koj muaj txiaj ntsig hauv lub neej - qhov zoo!
  Thiab ib zaug ntxiv, lub pob taws liab qab ntawm tus ntxhais tau pib ua ib yam dab tsi uas tuag taus thiab ua rau muaj kev puas tsuaj loj heev.
  Augustine, tua ntawm cov neeg tawm tsam, tau sau tseg tias:
  - Colossal yeej, tuaj rau peb!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws rov muab cov neeg tua neeg thiab coj kev tuag.
  Svetlana, tua cov phooj ywg thiab cov Turks, sau tseg:
  - Kuv lub zog yuav tsis dhau!
  Thiab nws pob taws liab qab rov pib dua dab tsi yog tearing cov nqaij mus rau shreds.
  Natasha, tua, sau tseg:
  - Kuv ntseeg tias tag nrho lub ntiaj teb yuav sawv!
  Thiab nws txhais ko taw liab qab yuav pib kev puas tsuaj loj heev.
  Kev sib ntaus txuas ntxiv nrog lub zog loj. Cov lus Askiv rov txhim kho lawv cov kev tsis sib haum xeeb thiab tso tseg lawv dua.
  Kev sib ntaus sib tua loj hlob zoo li hluav taws kub hnyiab.
  Tus tub Oleg hluav taws thiab hu nkauj:
  - Kuv lub tebchaws dawb huv,
  Nyob rau hauv hiav txwv ntawm kev hlub thiab lub caij ntuj no teb ...
  Koj nyob ntawm qhov kawg mus rau qhov kawg
  Kuv yog ib tug me nyuam tub dav dav, tsis yog ib tug noog!
  Thiab dua kev sib ntaus sib tua rumbles, thiab nthwv dej splashes thiab dov rau ntawm lub nkoj.
  Thiab cov ntxhais yuav ua li cas tua lub foob pob los ntawm catapult. Thiab Askiv frigate, tau txais kev puas tsuaj, tig dhau.
  Olesya hu ua:
  - Kuv yog ib tug ntxhais, tsis yog miv,
  Nyob hauv kuv tam sim no
  loj hippo,
  Thiab ib tug tsov ntxhuav!
  Thiab ib zaug ntxiv, tus hluas nkauj ko taw liab qab cuam ib yam dab tsi ua rau tuag taus. Thiab txaus ntshai heev.
  Natasha philosophically hais tias:
  - Russia yeej ib txwm tsis npaj ua tsov rog!
  Augustine, pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab, nug:
  - Thiab yog vim li cas?
  Zoya hnia, baring nws cov hniav:
  "Vim tias thaum nws npaj tau, tsis muaj ib tug neeg ruam los tawm tsam nws!"
  Svetlana hu nkauj teb:
  Tsis muaj leej twg zoo nkauj dua Motherland-Russia,
  Sib ntaus rau nws thiab tsis txhob ntshai ...
  Tsis muaj lub teb chaws zoo nkauj dua hauv ntiaj teb -
  Tag nrho lub ntiaj teb, lub teeb ntawm lub teeb Rus!
  Thiab tus hluas nkauj luag nrov nrov ... Thiab dua, nws txhais ko taw liab qab, zoo li yog launched ib qho khoom plig ntawm kev tuag nrog lub hwj chim tua neeg. Thiab nws coj ntau tus neeg tawm tsam thiab rub lawv ib zaug.
  Olesya pom, ua si nrog nws cov leeg plab:
  - Kuv yog ib tug ntxhais heev, tsis yooj yim!
  Thiab nws nto qaub ncaug... Thiab kaum ob tus tub rog Turkish tau tawg los ntawm nws nto qaub ncaug. Thiab nws txaus ntshai.
  Oleg aggressively sau tseg:
  - Kuv ntseeg tias peb yuav kov yeej cov yeeb ncuab!
  Thiab los ntawm tus me nyuam liab qab lub pob taws ya ib qho kev tuag.
  Sib ntaus, Olesya chirped:
  - Cov neeg dawb huv tshaj plaws nyob nrog peb!
  Thiab cov ntiv tes liab qab ntawm tus ntxhais, pov qhov tuag taus thiab kev puas tsuaj.
  Natasha yoj nws txhais tes. Cov ntxhais tau tua phom phom thiab txiav ob peb kab. Ces lawv luag:
  Lub ntuj xiav li cas
  Peb yuav kov yeej tus yeeb ncuab ntawm tub sab ...
  Ib tug tsov ntxhuav thiab eagle tsis xav tau ib rab riam
  Koj yuav nplawm nws nrog lo lus plooj,
  Thiab ces koj sow rye!
  Warriors yeej zoo heev, nrog pearl hniav, thiab feem ntau super.
  Zoya raug rho tawm haujlwm siv ntau lub phom phom, thiab squeaked, baring nws cov hniav:
  - Hauv kev ua tsov rog dawb huv, yuav muaj peb txoj kev yeej!
  Augustine, mowing down opponents, chirped:
  - Imperial chij rau pem hauv ntej! Lub koob meej rau cov poob heroes!
  Thiab cov ntxhais, txuas ntxiv tua hluav taws thiab tua cov tub rog ntawm cov phoojywg, tsis muaj kev so, hu nkauj:
  - Tsis muaj leej twg yuav txwv peb
  Tsis muaj dab tsi yuav kov yeej peb ...
  Tus ntxhais tseem yuav dhau los ua tus phab ej,
  Thiab nws muaj rab ntaj thiab daim thaiv!
  Svetlana txaus siab pom zoo nrog qhov no, thiab pov lwm qhov khoom plig ntawm kev tuag nrog nws liab qab, chiselled ko taw, qw:
  - Muaj rab ntaj thiab daim thaiv!
  Sib ntaus ntxhais ntawm no. Tawm tsam nws, txhua txoj kev tsis muaj zog!
  Warriors ib tug tag nrho cov tub rog, yog li txhua leej txhua tus yog crushed los ntawm lawv prowess. Thiab lawv mow down cov yeeb ncuab heev nquag.
  Zoya, baring nws cov hniav, sau tseg:
  - Koj yuav tsum tawm tsam rau Niam Russia!
  Thiab nws liab qab, puag ncig pob taws pov tawm lwm lub txiaj ntsim ntawm kev tuag rau txawv teb chaws rati.
  
  RUSSIA's LWM CHAW UA HAUJ LWM xyoo 1994
  Yeltsin tau txiav txim siab khaws nws cov lus thiab tuav kev xaiv tsa thaum ntxov thaum Lub Rau Hli 12, 1994. Tom qab tag nrho, nws tau cog lus tseg, thiab txawm tau tshaj tawm tsab cai zoo sib xws. Ntxiv mus, nws zoo li Yeltsin tias nws yuav yeej yeej. Yog li ntawd, txawm nyob rau hauv 1993 tsab cai lij choj tau sau hais tias kev xaiv tsa yuav muaj nyob rau lub rau hli ntuj 12, 1994, tab sis lub countdown ntawm powers nyob rau hauv lub tshiab tsab cai lij choj yuav pib los ntawm lub xyoo no, yog li Yeltsin theoretically tau txais cov nqe lus rau lwm yim xyoo! Tab sis tsis muaj leej twg xav tias Vladimir Zhirinovsky yuav ua tau zoo heev hauv kev xaiv tsa nom tswv uas nws yuav dhau los ua tus neeg sib tw tseem ceeb ntawm Boris Nikolayevich. Thiab tus yeeb ncuab loj. Uas, tsis zoo li cov communist, tsis cuam tshuam nrog yav dhau los yuam kev thiab ua tsis tiav, thiab tuaj yeem tua peev.
  Yeltsin, txawm li cas los xij, tsis tuaj yeem yeej rov qab los, txij li kev xaiv tsa thaum Lub Rau Hli 12, 1994, nrog kev rov pib dua lub sijhawm dhau los, tau muab tso rau hauv ib ntus kev cai lij choj thiab tau lees paub los ntawm kev pov npav. Thiab koj hloov tsis tau li ntawd xwb. Thiab tam sim no koj yuav tsum mus rau qhov chaw xaiv tsa thaum koj muaj cov neeg sib tw txaus ntshai tshaj plaws. Thiab tsis yog ib txwm communist, tab sis leej twg? Fascist? Txawm li cas los xij, Yeltsin yuav tsum tau nrog qee yam tshiab. Thiab kev sib ntaus sib tua tau tshwm sim loj heev.
  Ua ntej ntawm tag nrho cov ntaub ntawv. Thiab kev tshaj xov xwm tsom mus rau Yeltsin thiab Zhirinovsky. Tam sim ntawd muaj kev sib pauv tshuab. Thiab ntawm no Yeltsin muaj qhov tsis zoo ntawm tsoomfwv. Nrog rau kev nce nqi siab thiab kev poob qis hauv kev tsim khoom. Nrog rau kev nce siab hauv kev ua txhaum cai. Thiab Yeltsin muaj teeb meem kev noj qab haus huv. Thiab ces sim kom yeej qhov kev xaiv tsa.
  Vladimir Zhirinovsky, zoo li kev tshoov siab, yog nyob rau hauv ib yob. Thiab ib feem ntawm cov xov xwm nquag txhawb nqa nws.
  Tsis tas li ntawd, muaj kev sib cais ntawm cov neeg tseem ceeb. Qee tus oligarchs suav hais tias Zhirinovsky lawv tus kheej thiab tus thawj coj bourgeois. Thiab vim li cas nws thiaj phem dua Yeltsin? Puas yog lub sijhawm hloov nees? Tsis tas li ntawd, Yeltsin mob heev thiab tau qaug zog rau nws tus kheej thiab yog ib tus neeg tsis zoo thiab qaug dej qaug cawv.
  Lwm cov neeg sib tw kuj tuaj rau pem hauv ntej. Txoj cai xaiv tsa nom tswv tseem tsis tau pom zoo. Thiab kev xaiv tsa tau tuav raws li cov cai qub: sau ib puas txhiab tus kos npe.
  Yeltsin tau qhia kom tsis txhob hloov cov cai. Cia kom muaj ntau tus neeg sib tw ua thawj tswj hwm. Lawv yuav cog lus ntau dua, lawv yuav pulverize cov neeg xaiv tsa tawm tsam. Tej zaum qhov no yuav muaj txiaj ntsig ntau dua rau ib tus neeg sib tw los ntawm cov tub ceev xwm. Yog li ntawd txhua tus tsis txaus siab tau tawg los ntawm cov npe sib txawv. Thiab tsis muaj sij hawm tsawg rau txhua tus los tawm suab.
  Yog li ntawd muaj ntau tus neeg sib tw. Ntawm chav kawm, ua ntej ntawm tag nrho cov, Vladimir Zhirinovsky nws tus kheej. Tom qab ntawd Yavlinsky. Thiab Zyuganov. Thiab me ntsis tom qab, generals Rutskoi thiab Makashov tso tawm nyob rau hauv ib tug amnesty. Tom qab ntawd Varennikov tau los ua tus thawj tswj hwm. Thiab Barkashov, uas tau suav hais tias yog ib tug fascist. Sau npe yam tsis muaj teeb meem: cia Zhirinovsky rub ntau cov pov npav.
  Muaj ntau lub sijhawm rau kev sau npe kos npe thiab muaj tus lej tsim nyog ntawm cov neeg sib tw tau sau npe. Thiab Alla Pugacheva poked nws tus kheej mus rau hauv tus thawj tswj hwm ntawm Russia. Thiab ntau ntxiv. Piv txwv li Yuri Vlasov, thiab Anatoly Karpov. Ib tug tag nrho cavalcade rushed mus cua daj cua dub lub zwm txwv. Nyob rau hauv tag nrho, peb caug cuaj tus neeg sib tw tau dhau los ntawm kev sau npe thiab tau sau npe kos npe ntawm no. Thiab muaj ntau tshaj li ob puas leej neeg xav tau.
  Yeltsin pab pawg txawm txhawb nqa ntau tus neeg sib tw. Tsoomfwv tam sim no tsis xav kom yeej thawj zaug. Tab sis kom pulverize qhov kev tawm tsam, thiab thawj qhov chaw kom Zhirinovsky yaj - thov!
  Zyuganov tseem tsis tau paub zoo thiab paub txog nom tswv thaum lub sijhawm ntawd. Thiab Alexander Lebed tseem nyob hauv cov tub rog thib kaum plaub. Txawm hais tias lawv xav rub nws tawm, tus general cia nyob rau hauv ib tug pos huab. Thiab pom tau tias txiav txim siab tias nws lub sijhawm tseem tsis tau los. Mavrodi, tus thawj coj ntawm MMM, kuj tau tshwm sim ntawm cov neeg sib tw. Nws, ib yam nkaus, tau txais koob meej, zoo li yog lub taub hau ntawm Hermes. Vladimir Bryntsalov kuj tau los ua tus thawj tswj hwm. Tab sis nws lub tuam txhab tau ua siab ntev, thiab nws tsis tau teeb, tsis zoo li kev xaiv tsa ntawm cuaj caum-rau xyoo. Txog tam sim no, nominally Yeltsin yog thawj zaug hauv qhov kev ntaus nqi, tab sis cov ntaub ntawv ntawm cov kev xaiv tsa tau pom tias lawv tsis ntseeg.
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky tau nthuav tawm hauv qhov tsis zoo, tab sis PR dub kuj tuaj yeem ua si rau nws kom zoo dua. Yavlinsky yog qhov thib peb hauv qhov kev ntaus nqi, tab sis nws cov koob meej tau poob qis. Kuj yog ib txoj kev ywj pheej, txawm tias qhov kev tawm tsam tsis nrov.
  Rutskoy tau sau npe, thiab nws qhov kev ntsuam xyuas tau loj hlob me ntsis. Khazbulatov tsis mus rau kev xaiv tsa. Iosif Kobzon kuj tau ua tus thawj tswj hwm. Nws qhov kev xaiv tsa tau ua rau muaj kev tsis sib haum xeeb thiab kev sib cav sib ceg. Tam sim ntawd, tus kav nroog ntawm St. Petersburg, Anatoly Sobchak, kuj tau mus rau Russia tus thawj tswj hwm. Qhov kev xaiv tsa no tau ntsib nrog cov tshuaj tiv thaiv tsis zoo: cov neeg xaiv tsa nom tswv tau tawg. Thiab qhov no txo qis Yeltsin qhov kev ntaus nqi.
  Txawm li cas los xij, Anatoly Sobchak hinted tias nws yuav recuse nws tus kheej los ntawm Yeltsin. Boris Fedorov thiab Shakhrai kuj tau ua tus thawj tswj hwm. Tab sis cov no kuj tsis yog cov neeg ua nom ua tswv tshaj plaws.
  Txawm hais tias kuj los ntawm Yeltsin pab neeg. Thiab lawv kuj tau hais qhia tias lawv yuav tsum thim tawm raws sijhawm.
  Yog li ntawd cov kev xaiv tsa unwinded heev cheerfully thiab muaj intrigue nyob rau hauv lub thib ob ib yam nkaus thiab.
  Tab sis Vladimir Zhirinovsky nyob hauv nruab nrab ntawm kev mloog, thiab lawv tau tham txog nws txhua lub sijhawm. Thiab qee qhov nws mus yam tsis tau hais tias nws tau los ua tus nyiam ntawm haiv neeg. Yog lawm, thiab nws zoo li muaj txiaj ntsig ntau dua rau Yeltsin kom tau txais tus cwj pwm tsis zoo no hauv qhov thib ob ntau dua li qhov tsis txaus ntseeg thiab tus kws tshawb fawb hluas Yavlinsky. Los yog txawm Zyuganov, thiab txawm ntau sobchak. Txawm hais tias Zhirinovsky tau nce siab, thiab nws cov koob meej tau dhau los ntawm lub ru tsev, thiab cov neeg tuaj koom hauv cov chaw ntau pob.
  Thiab cov propaganda hais tias nws yog ib tug fascist yog txawm ua si rau hauv tes: tib neeg tsis nco qab qhov kev txiav txim, thiab ua npau suav ntawm ib tug ruaj tes. Yog, thiab kev ywj pheej nrog kev ntxhov siab, ntau tus neeg nkees.
  Yog li kev xaiv tsa tau tsib caug tsib caug ntawm no. Thiab Zhirinovsky tau qhab nia. Qhov pib ntawm kev ua txhaum cai tawm tsam nws kuj ntxiv rau nws qhov chaw. Ntxiv rau, kev sim tua neeg, uas ua rau muaj kev xav tsis thoob thiab tsa qhov kev ntaus nqi. Tshwj xeeb yog zais.
  Thiab qhov no yog qhov loj heev ... Feem ntau, cov xov xwm nyob rau hauv lub sij hawm tau ua hauj lwm rau sling av nkos ntawm Zhirinovsky, tab sis ib co ntawm lawv kuj nyob rau ntawm nws. Thiab tsom ntsoov. Ib yam dab tsi reminiscent ntawm cuaj caum-rau xyoo: Zyuganov tawm tsam Yeltsin. Tab sis Zyuganov muaj qhov tsis zoo loj: yav dhau los ntawm nws tog. Nws yog ob qho yeeb yam thiab tib lub sijhawm ua tsis tiav. Thiab nyob rau hauv lub cim xeeb ntawm tib neeg, ntev queues thiab khoob rhawv ntawm lub sij hawm ntawm kev tsim socialism tseem tshiab dhau lawm. Thiab tshwj xeeb tshaj yog cov sij hawm ntawm Gorbachev nrog daim coupon thiab phaib. Thiab tib neeg tsis xav rov qab mus rau yav dhau los. Thiab Zhirinovsky cog lus rau lawv lub neej yav tom ntej, uas beckons thiab attracts nyob rau hauv siab.
  Thiab qhov xwm txheej tau dhau los nyuaj dua. Thiab kev xaiv tsa yuav los. Thiab Vladimir Zhirinovsky tseem ci ntsa iab.
  Lub sij hawm ya mus sai heev uas koj tsis muaj sij hawm los saib rov qab. Thiab ces los hnub pov npav. Thawj cov ntaub ntawv yog los ntawm sab hnub tuaj. Thiab Vladimir Zhirinovsky yog tus thawj coj. Tsis tas li ntawd, Yeltsin thiab Zyuganov tab tom sib ntaus rau qhov chaw thib ob. Thiab qhov no yog kev sib ntaus sib tua nyuaj heev.
  Tab sis thaum kawg, Yeltsin overtook Zyuganov ntawm tus nqi ntawm Moscow thiab tuaj nyob rau hauv thib ob qhov chaw. Tab sis qhov sib txawv hauv thawj puag ncig yog qhov tseem ceeb. Thiab Yeltsin muaj tsawg txoj hauv kev los yeej. Tab sis txhua yam tsis pom zoo rau tus thawj tswj hwm tam sim no. Uas yog kom meej meej ploj, tsis muaj xws li ib tug crushing tshuab. Txawm li cas los xij, Yeltsin yeej tsis tau tshwm sim rau kev sib cav hauv TV. Cov kev xaiv tsa tau nthuav dav heev. Zyuganov, uas tau los ua tus thib peb, txhawb Zhirinovsky. Alla Pugacheva kuj txhawb Zhirinovsky. Thiab Kobzon Yeltsin. Xws li yog kev sib cais.
  Rutskoi defiantly khaws cia nruab nrab. Tus so tau muab faib, thiab hu rau kev pov npav sib txawv. Tab sis Yeltsin tsis tau tos txog kev txhawb nqa tsis ncaj ncees. Thiab tsis yog txhua tus tau hais tawm hauv nws txoj kev nyiam.
  Yog li kev xaiv tsa tau ntshai heev. Tab sis Zhirinovsky yog qhov tseeb nyiam. Thiab nws yog ib qho cim tiag tiag.
  Thiab ces qhov thib ob puag ncig tau tshwm sim ... Txij thaum pib, los ntawm kev suav cov pov npav, Vladimir Zhirinovsky tau tuav tus thawj coj thiab khaws cia mus txog thaum kawg, tau txais ntau tshaj xya caum feem pua ntawm cov pov npav. Thiab Yeltsin raug yuam kom tawm mus. Yog li xaus nws lub sijhawm.
  Thiab Vladimir Zhirinovsky tau los ua tus thawj tswj hwm. Tau txais ib qho cuab yeej cuab tam nyuaj. Nrog rau kev poob qis hauv kev tsim khoom thiab Chechnya thiab ib tus tswv tsev ntawm lwm cov teeb meem. Thiab ib tug tshiab era ntawm Lavxias teb sab kev txhawb siab pib. Thaum xub thawj, tsis yog txhua yam ua haujlwm rau Zhirinovsky. Tab sis tsis ntev kev lag luam pib ua haujlwm. Ntau hom riam phom tau pib tsim tawm, kev tsim txom ntawm cov thawj coj tsis ncaj thiab lwm cov tub sab pib. Ntau yam tau raug hloov thiab rov tsim dua.
  Vladimir Zhirinovsky tsis tau zais tias nws yuav tsim kom muaj kev tswj hwm kev tswj hwm, thiab qhov tseeb txwv tsis pub ua haujlwm ntawm ntau tog thiab kev txav chaw. Kev quab yuam agitation thiab modernization pib.
  Nyob rau tib lub sijhawm, kev rau txim raug tshem tawm los ntawm Iraq, uas ua rau muaj kev nce siab hauv cov nqi roj. Thiab ntau ntxiv tau ua tiav. Kev poob haujlwm sai sai sai thiab muaj kev rov zoo tiag tiag.
  Cov hauj lwm raug tsim los ntawm kev nrawm nrawm. Thiab lub teb chaws vam meej ntau thiab ntau zog. Vladimir Zhirinovsky tau raug xaiv tsa rau lub sijhawm thib ob, uas qhia txog qhov ua tau zoo hauv thawj puag ncig. Thiab txuas ntxiv kev txhawb siab ntawm Russia.
  Ib qho ntawm thawj kauj ruam yog kev koom ua ke nrog Belarus. Thiab nws ua tau zoo heev. Tom qab ntawd nws tau txiav txim siab los suav nrog Russia thiab Kazakhstan hauv kev sib xyaw.
  Thiab thaum xyoo 1999 ua tsov ua rog, Yugoslavia tau los ua ib feem ntawm Russia thiab tau txais kev cawmdim.
  Thiab ces muaj ntxiv conquests. Thiab lub teb chaws tshiab yog ib feem ntawm Russia.
  Los ntawm 2008, Russia tau rov qab los nyob rau hauv ciam teb ntawm lub USSR. Tab sis qhov ntawd yog lwm zaj dab neeg.
  
  NYEEM NTXIV FORESIGHT OF THE Führer
  Hitler tau dhau los ua tus txawj ntse me ntsis thiab pom deb dua. Thiab twb nyob rau hauv plaub caug-thawj xyoo nws tau coj txoj kev pheej hmoo thiab pauv ntau qhov kev faib ntxiv mus rau Rommel los ntawm Fabkis mus rau Africa.
  Tus thawj coj ci ntsa iab tau tsim kev tawm tsam sai, thiab coj Tolbuk invaded Egypt. Thiab tsis tau muab cov British so, nws ntes Alexandria thiab Suez Canal. Tom qab ntawd cov tub rog German nkag mus rau Iraq hauv kev yeej thiab tuav Kuwait.
  Kev nkag mus rau cov roj tau txais, tab sis cov Germans raug ntaus nyob ze Moscow. Thiab Fuhrer tau pib tawm tsam, ib yam li hauv keeb kwm tiag tiag nyob rau sab qab teb. Rommel txoj kev yeej yeej cuam tshuam rau lub siab. Thiab thaum Lub Yim Hli, Qaib Cov Txwv tau nkag mus rau hauv kev ua rog tawm tsam USSR. Lub zog muaj zog ntawm Ottoman Empire ntawm txoj haujlwm ntawm Red Army tau ua rau tuag taus. Cov tub rog Soviet tau suav ntau tshaj thiab thim rov qab. Batumi raug coj mus, thiab Yerevan raug puag ncig.
  Cov tub rog tseem ceeb ntawm Red Army tau hloov mus rau sab qaum teb Caucasus. Thiab cov Germans tuaj yeem hla mus rau Hiav Txwv Caspian. Thiab lawv txiav tawm cov tub rog Soviet los ntawm av. Thiab nws tau dhau los ua qhov kev thov loj. Thiab Rommel tau tawm tsam nws nrog rau cov tub rog Turkish. Thiab nws pib tawg mus rau Baku. Yog, qhov no yog qhov hnyav.
  Nyiv hauv ntiaj teb no ua tau zoo dua ntawm Kev Sib Tw ntawm Midway. Thiab khiav dim. Tab sis nws tsis tuaj yeem txhim kho nws txoj kev vam meej, thiab tsis tau ntes Hawaii Archipelago. Thiab qhov no tau muaj kev cuam tshuam rau kev ua tsov rog hauv Pacific. Tiamsis lub Nceeg Vaj kuj zam dhau kev swb. Txawm li cas los xij, nws tsis kam qhib qhov thib ob pem hauv ntej.
  Cov Germans tsis muaj peev xwm coj Stalingrad ntawm qhov kev txav mus los, tab sis txiav cov tub rog liab hla lub Caspian. Thiab lawv tau pib tsim kev tawm tsam rau sab qab teb. Thiab lawv tau ua tiav ... Cov Germans tag nrho tau tawm tsam heev. Thiab lawv tsis tau koom nrog kev sib ntaus sib tua nyob ze Stalingrad, tab sis tau tsiv mus rau sab qab teb raws Volga.
  Nws tsis yooj yim txav mus rau hauv roob thiab Fritz nyiam mus tua raws ntug dej hiav txwv ntawm Caspian Hiav Txwv. Thiab lawv ua tiav.
  Tus kws tsav dav hlau Luftwaffe Marcel tau npog nws tus kheej nrog lub yeeb koob hauv kev sib ntaus sib tua nrog cov neeg Askiv, thiab raug xa mus rau sab hnub tuaj. Nyob ntawd nws tseem mus yuam kom tau nyiaj, tsoo cov yeeb ncuab. Thiab nws zoo heev.
  Nyob rau hauv lub USSR, Marseille tau nicknamed dab ntxwg nyoog dub. Mob sai sai nws tau txais nyiaj. Thiab tsis yog ib tug neeg yos hav zoov, tab sis rushing mus rau hauv tuab ntawm cov tub rog, thiab rhuav tshem cov dav hlau.
  Qhov kev tawm tsam ntawm cov tub rog Soviet nyob ze Stalingrad lub sijhawm no tsis ua tiav, yog li cov Germans tau npaj rau nws. Cov Nazis muaj peev xwm tawm tsam qhov kev sim ntawm Rzhev-Sychov kev ua haujlwm, uas cov tub rog loj tau raug pov tseg.
  Thiab nyob rau lub caij ntuj no, cov Nazis twb mus txog Batumi. Thiab qhov xwm txheej tau dhau los ua qhov tseem ceeb.
  Tus cunning Stalin muab Hitler cais kev sib haum xeeb ntawm txhua nqe lus.
  Nws tau xav tias kev ua tsov rog txuas ntxiv tsis muaj qhov tseem ceeb, thiab yuav ua rau tsis muaj dab tsi tab sis cov neeg raug tsim txom tshiab thiab kev poob.
  Hitler tau pom zoo, tab sis muab cov xwm txheej nyuaj heev: tso tag nrho Caucasus, thaj av raws Volga, nrog rau Karelia, thiab lub nroog Arkhangelsk. Ntxiv rau cov nyiaj them rov qab txhua xyoo, pub dawb ntawm cov khoom siv raw thiab khoom noj, thiab kev hloov pauv txhua yam khoom siv tub rog mus rau Third Reich. Thiab ces cov ciam teb yog kos raws li pem hauv ntej kab.
  Stalin pom zoo nrog qhov no. Txawm tias qhov hnyav ntawm cov xwm txheej zoo li no. Thiab cov Germans yeej yeej. Stalin kuj tau lees tias qhov kawg ntawm kev ua tsov rog guerrilla, thiab rov qab ob peb tus neeg raug kaw. Tsis tas li ntawd, lub USSR kuj tau pauv nws cov nyiaj khaws tseg rau peb Reich.
  Hitler tau txais ntau heev, tab sis tseem muaj Western Front. Thiab nws yog qhov tsim nyog los pab Nyiv.
  Ua ntej tshaj plaws, Fuhrer tau xa tsab ntawv kawg rau Franco, thiab nws cia cov tub rog German mus rau Gibraltar. Lub nroog-citadel raug coj thaum nruab hnub, raws li qhov tshwm sim ntawm kev tawm tsam sai. Tom qab ntawd cov Nazis pib nce qib, kov yeej Africa los ntawm Morocco. Thiab lawv tau ua tiav lawm. Lawv cov tub rog yog ob qho tib si muaj zog thiab ntau dua kev sib ntaus sib tua.
  Tus Tsov tau ua pov thawj tias ua tau zoo heev, lub tank uas yooj yim ua rau cov tub rog British poob siab. Thiab lawv tau co ntshai.
  Cov Germans nyob rau lub caij nplooj ntoos hlav xyoo 1943, kov yeej qhov tsis muaj zog tiv thaiv ntawm British units, ntes tag nrho Fabkis Africa. Thiab ces peb tsiv mus rau sab qab teb thaum lub caij ntuj sov. Lub Fuhrer xav ntes tag nrho Tebchaws Dub. Thiab thaum lub caij nplooj ntoos hlav, cov Nazis tseem nyob hauv Is Nrias teb, yuav luag tsis muaj kev sib ntsib. Ob lub zos cov pej xeem thiab cov sepoys txais tos cov Nazis li liberators.
  Thiab Thib Peb Reich tau txais cov peev txheej loj.
  Thaum lub caij ntuj sov, cov Nazis tau ntes yuav luag txhua lub tebchaws Africa. Thiab nyob rau hauv lub caij nplooj zeeg lawv ua tiav lub conquest ntawm South Africa thiab Madagascar.
  Muaj kev tawm tsam huab cua rau tebchaws Askiv. Ua ntej ntawm tag nrho cov, ME-309 tau pib mus rau saum ntuj, uas ua pov thawj tias yog ib lub dav hlau loj heev. Tseem muaj peb 30-mm dav hlau phom, thiab plaub rab phom tshuab. Tawm tsam xws li dab yog tsis yooj yim rau tiv. ME-309 tau dhau los ua npau suav phem rau cov neeg Askiv. Ib yam li lub foob pob Yu-288, uas tau foob pob rau British txoj haujlwm, tsis muaj kev poob siab.
  Lub dav hlau kawg tau nrawm heev uas yuav luag tsis tuaj yeem ua rau cov dav hlau British tuaj yeem ntes tau. Focke-Wulf kuj ua tau zoo heev. Lub tshuab no feem ntau dhau los ua neeg tua tsiaj rau Tebchaws Askiv thiab Asmeskas.
  Tab sis tus tsav Marseille pib tau cov nqi zoo heev. Rau peb lub dav hlau, nws tau txais txiaj ntsig thawj zaug hauv keeb kwm ntawm Thib Peb Reich nrog Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond dua. Thiab rau plaub puas lub dav hlau, nws tau txais Knight's Cross nrog golden oak nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond raws li qhov khoom plig tshiab. Rau lub dav hlau 500, nws tau txais qhov Kev Txiav Txim ntawm German Eagle nrog pob zeb diamond. Thiab rau txhiab: Grand Cross ntawm Iron Cross. Thiab koj yuav pom zoo tias nws txias heev!
  Thiab cov neeg Askiv raug ntaus hauv huab cua zoo li yaj chops tau kib. Thiab lawv tau sequestered zoo heev.
  Thiab German submarine nkoj loj hlob sai thiab tsoo Britain ntawm hiav txwv. Thiab US ib yam nkaus. Tag nrho cov tonnage ntawm ob lub nkoj tau nrawm nrawm. Thiab German tau loj hlob. Thiab cov nkoj tau nce ntxiv.
  Thiab Britain tseem raug foob pob. Xyoo 1944, lub dav hlau ME-262 tau nkag mus rau hauv cov koob, uas tau dhau los ua npau suav phem tiag tiag rau cov phoojywg. Thiab qhov ua tau zoo dua Arado dav hlau foob pob. Thiab lawv yeej teb chaws Aas Kiv saum ntuj hnyav dua.
  Cov phoojywg tsis muaj lub dav hlau zoo thiab lawv tau poob rau Nazis.
  Nrog cov peev txheej loj thiab cov neeg ua haujlwm loj, Nazis tib lub sijhawm pib FAA foob pob hluav taws. Muaj tseeb, nws ua rau Hitler poob siab me ntsis. Cov missiles tau kim heev thiab tsis muaj tseeb heev. Tab sis lawv tseem coj kev puas tsuaj hnyav tshaj plaws rau tebchaws Askiv. Thiab London tau cuam tshuam tshwj xeeb los ntawm foob pob hluav taws salvos.
  Thaum lub caij ntuj sov xyoo 1944, cov Germans tau ua tiav kev tswj hwm saum ntuj. Lawv kuj muaj ntau dua version ntawm Focke-Wulf - TA-152, uas yog yooj yim heev. Thiab nws tuav lub dav hlau British thiab foob pob hauv av.
  Thaum Lub Xya Hli 1944, Kev Ua Haujlwm Hiav Txwv Lion pib. Nws tau ua tiav heev. Thiab nyob rau hauv ob lub lis piam Britain tau invaded. Lub tank German "Panther" -2 tau ua zoo heev, thiab tseem muaj zog dua thiab tseem ceeb tshaj plaws zoo meej "Lion" -2. Lub tank kawg siv lub tswv yim tshiab rau German tank tsev: kev npaj ntawm lub cav thiab kis tau tus mob hauv ib qho thaiv. Thiab qhov no ua rau nws ua tau kom txo tau qhov siab ntawm lub tank thiab compact lub layout.
  Qhov no txhais tau hais tias qhov hnyav tau txo, thiab lub thickness ntawm armor tau nce. "Lion" -2, hnyav cuaj caum tons, tsa lub thickness ntawm armor mus rau 250 hli nyob rau hauv lub hauv pliaj thiab 170 hli nyob rau hauv sab, thiab nrog ib tug engine ntawm 1250 horsepower. Dab tsi ua rau nws txoj kev tsav tsheb txaus siab. Cov theem ntawm inclination ntawm armor daim hlau kuj tau nce.
  Yog li ntawd, cov Germans tau mus tom ntej thiab cov British tau swb lawm.
  Tab sis tseem muaj Tebchaws Meskas. Cov Nazis ntes Iceland, thiab pib mus rau hauv lub nroog ntawm America. TA-400 tau ua thawj lub foob pob loj heev.
  Kev pom kev tawm tsam kuj tau ua los ntawm V-3 foob pob hluav taws. Cia lawv yuav kim, tab sis lawv tau pom qhov ua tau ntawm kev foob pob.
  Roosevelt twb mob hnyav thiab xav tau kev thaj yeeb. Tab sis Thib Peb Reich tau mob siab ua kom tiav hauv Tebchaws Meskas.
  Cov Germans tau tsiv tam sim no thiab foob pob rau Asmeskas. Ntau thiab ntau lub dav hlau, submarines thiab nkoj tau raug tsim.
  Plaub caug-tsib xyoo tau dhau los ntawm kev sib pauv ntawm cov tshuab loj heev. Teb Chaws Asmeskas tau poob kev sib ntaus sib tua huab cua. Cov Germans siv dav hlau dav hlau. Tshwj xeeb, ME-262 X, uas tau dhau los ua ntau dua thiab ua haujlwm tau zoo.
  Tsis tas li ntawd, German submarine nkoj tau siv hydrogen peroxide submarines, uas yog cov tshuab ceev heev thiab siab heev.
  Hitler thov kom kov yeej Tebchaws Meskas....
  Stalin tseem nyob twj ywm thiab licking nws qhov txhab.
  Xyoo 1946, kev txeeb chaw ntawm Canada pib thiab ib txhij los ntawm Latin America mus rau Mexico.
  Fritz aircraft thiab tso tsheb hlau luam ntawm E series muaj zog heev. Qhov kawg tau dhau los ua npau suav phem rau Asmeskas.
  Lub tank E-50 tsis muaj qhov sib npaug thiab ntseeg siab tau tsoo Sherman thiab Pershings.
  Lub tsheb German muaj lub cav roj turbine tshiab ntawm 1,500 horsepower thiab tag nrho ntawm xya caum tons. Thiab cov armor frontal yog 250 mm nyob rau hauv nqes hav, thiab sab armor yog 170 mm. Thiab lub tsheb no tsoo txhua leej txhua tus. Thiab ib rab phom ntawm 105 mm caliber, thiab ib chim ntev ntawm 100 EL. Thiab yog li ntawd nws crushes thiab tawg txhua leej txhua tus.
  Asmeskas tso tsheb hlau luam ua lawv txoj kev los ntawm tsib kilometers nrog kev lav. Thiab tsuas yog "Superpershing" lawv tus kheej muaj lub sijhawm tawg mus rau sab thiab kaw.
  Thiab cov Germans tau tawm tsam Tebchaws Meskas. Thiab MP-64 phom phom nyob rau hauv lub teb chaws Yelemees yog unparalleled. Thiab tsoo cov neeg Amelikas.
  Tsuas yog kev sib cais los ntawm dej hiav txwv thiab kev sib txuas lus ntev tiv thaiv cov neeg Asmeskas los ntawm kev swb sai sai.
  Hitler roars thiab xav tau kev vam meej ... Canada raug ntes nyob rau lub caij nplooj ntoos hlav thiab lub caij ntuj sov xyoo 1946. Thiab thaum lub caij nplooj zeeg, kev sib ntaus sib tua twb nyob rau hauv tag nrho viav vias hauv Tebchaws Meskas. Cov Nazis, txawm li cas los xij, ntsib kev tawm tsam tawv ncauj.
  Cov Yankees mob siab rau tiv thaiv lawv thaj av, thiab tuav tag nrho lawv lub zog. Lub caij nplooj zeeg dhau los hauv kev sib ntaus sib tua hnyav. Cov Germans siv kev faib txawv teb chaws thiab txuas ntxiv mus. Thiab cov neeg Nyij Pooj kuj tau nce los ntawm sab hnub tuaj. Thiab lawv feem ntau tawm tsam los ntawm Mev sab.
  Lub Fuhrer pounded nws lub nrig thiab thov kom muaj yeej thiab kev vam meej tshiab. Tab sis kev sib ntaus sib tua txuas ntxiv mus, thiab thaum kawg ntawm lub caij ntuj no xyoo 1947, ib nrab ntawm thaj chaw tseem ceeb ntawm Tebchaws Meskas tau raug ntes.
  twb caij nplooj ntoos hlav lawm. Hauv kev sib ntaus sib tua, lub tank tshiab German E-50 tau tshwm sim. Nyob rau hauv nws, qhov hnyav tau poob los ntawm tsib tons, thiab lub cav tau ua kom muaj zog dua hauv 2000 horsepower. Thiab lub tsheb no twb hais ya. Nws txoj kev txav mus los yog qhov poob siab tiag tiag rau cov neeg Asmeskas.
  Thiab TA-500 thiab TA-600 tsuas yog faus cov neeg Asmeskas hauv av. Rat-2 supertank kuj tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua. Tshuab hnyav ob txhiab tons. Txawm li cas los xij, nws tsis tau ua pov thawj tias muaj txiaj ntsig zoo. Muaj tseeb, qhov kev hloov kho tshiab ntawm "Nat" -3 tau nruab nrog lub foob pob muaj zog. Thiab tus foob pob no yuav tsoo thiab rhuav cov yeeb ncuab.
  Lub caij nplooj ntoos hlav xyoo 1947 yog kub. Thiab thaum kawg ntawm lub Tsib Hlis, cov Germans twb tau mus txog New York. Disco kuj tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua. Lawv tau nyob ib puag ncig los ntawm lub dav hlau laminar thiab zoo li invulnerable. Thiab tsoo cov neeg Amelikas saum ntuj thiab hauv av. Thiab thaum lub caij ntuj sov, kev tawm tsam ntawm New York thiab Washington tau pib.
  Cov Germans yeej muaj zog. Thiab Teb Chaws Asmeskas tsis tawm tsam. Txawm hais tias New York tau qhia nws txoj kev ua yeeb yam, thiab txawm tias muaj kev puas tsuaj, nws tsis tso tseg. Thiab nyob mus txog rau thaum lub Yim Hli kawg. Lub tebchaws United States capitulated rau lub Cuaj hli 3, 1947.
  Thiab qhov ntawd yog qhov kawg ntawm Ntiaj Teb Tsov Rog II.
  Qhov thib peb Reich zom thiab paub txog qhov raug ntes rau qee lub sijhawm. Thiab kev thaj yeeb reigned ...
  Tab sis Nyiv tseem thuam Adolf Hitler nrog nws cov khoom. Thiab nws tau pom tseeb tias ob tug noog tsis tuaj yeem nyob hauv ib lub tsev. Thiab nyob rau hauv lub USSR, Stalin tau hloov los ntawm Beria.
  Thiab lub Plaub Hlis 20, 1955, kev tsov rog tshiab tau pib. Thiab Beria tau muab koom nrog hauv nws sab ntawm Thib Peb Reich.
  Hitler tau pom zoo, tab sis hais tias USSR yuav tau txais tsuas yog yav qab teb Sakhalin thiab Kuril Ridge. Thiab tsis muaj dab tsi ntxiv! Kev kho yuav raug txo los ntawm tsib feem pua.
  Beria pom zoo nrog qhov no. Thiab yog li ntawd cov kev sib ntaus sib tua tau mus nrog lub zog loj heev. Cov Germans yog technologically muaj zog. Thiab lawv muaj ntau txoj kev faib txawv teb chaws. Tab sis cov neeg Nyij Pooj tsis qaug zog thiab. Thiab lawv muaj ib pab tub rog loj, tshwj xeeb tshaj yog cov Suav.
  Thiab muaj kev tsov rog loj tshiab, tab sis qhov ntawd yog lwm zaj dab neeg.
  
  TUB ROG USSR THIAB CHINA
  NTAUB NTAWV
  Kev tsov rog loj tshwm sim ntawm USSR thiab Tuam Tshoj. Nyob rau sab ntawm Tuam Tshoj, muaj ib tug colossal superiority nyob rau hauv manpower, Russia yog technically muaj zog thiab muaj ib tug ntau txawj ntse thiab txawj hais kom ua.
  Piv txwv li, kev tsov rog ntawm USSR thiab Tuam Tshoj yuav luag dhau los ua tiag tiag hauv xyoo 1969, thaum sib ntaus sib tua rau Damansky Island. Thiab nyob rau hauv lwm lub ntiaj teb uas sib npaug, Mao Zedong, uas twb muaj xya caum-tsib xyoo, txiav txim siab tias nws twb tsis muaj dab tsi yuav poob, thiab nws yuav tsum tau nqis mus rau hauv keeb kwm raws li tus yeej loj tshaj plaws conqueror thiab warrior thaum tseem ciaj sia. Thiab tshaj Stalin! Thiab yog li ntawd cov tub rog Suav tau mus tawm tsam, thiab tawm tsam USSR. Yog vim li cas yog ib tug artillery tawm tsam nyob rau hauv Suav teb. Thiab thaum Lub Peb Hlis 22, 1969, Tuam Tshoj tau tshaj tawm ua tsov rog rau USSR.
  Yog li pib ib qho kev tsov rog ntshav siab tshaj plaws hauv tib neeg keeb kwm. Tuam Tshoj tau tso siab rau ntau tus tub rog. Nws muaj tsawg dua tso tsheb hlau luam thiab dav hlau tshaj USSR, thiab poob qab ntawm riam phom. Tab sis muaj kev xav loj hauv cov pej xeem, ntxiv rau USSR cov tub rog tseem xav tau hloov tub rog mus rau Far East thiab Siberia. Tom qab tshaj tawm kev tshaj tawm, txog lub Plaub Hlis 1, Tuam Tshoj tau xa ntau tshaj nees nkaum lab tub rog. Ntau tus ntawm lawv tau ua tub rog, tab sis ua siab tawv thiab fanatical. Thiab tus lej loj kom zoo dua.
  Cov Suav tau ntaus lub tshuab loj nyob ib puag ncig Amur, thiab hauv Primorye, thiab ntawm Usuri Thaj Chaw. Tau kawg, cov tub rog tseem ceeb hauv Suav tseem tau nce mus hla Amur, sim hloov cov tub rog Soviet thiab tawg lawv cov rog. Thaum lub Plaub Hlis, kev sib ntaus sib tua tau tshwm sim nyob rau sab nrauv ntawm Vladivostok.
  Thiab sab qab teb cua sov cua sov, thiab lub caij nplooj ntoos hlav tau nyob rau hauv tag nrho viav vias. Ntsuab nyom tshwm.
  Ib tug tshwj xeeb battalion ntawm cov ntxhais nyob rau hauv cov lus txib ntawm Alenka sawv nyob rau hauv txoj kev ntawm Suav.
  Lawv nyob hauv ib qho chaw ruaj khov, thiab tau ua tub rog nrog ntau lub tshuab phom. Thiab Suav perli hauv cov neeg coob coob. Cov ntxhais tau txhaj tshuaj zoo heev.
  Anyuta, scribbling los ntawm rab phom tshuab, tawm:
  - Muaj koob meej rau cov tswv yim ntawm communism!
  Thiab aggressively mowed down cov Suav. Nws txiav lawv zoo li ib tug scythe. Thiab nws ua tau zoo heev.
  Alenka, nrog nws cov ntiv taw liab qab, rub lub grenade, rhuav tshem cov tub rog ntawm Celestial Empire, chirped:
  - Rau lub yeeb koob ntawm communism!
  Zoya, tua cov yeeb ncuab, mowed down opponents nrog daj tawv nqaij. Thiab tus ntxhais coj nws thiab pov lub pob tawg nrog nws cov ntiv taw liab qab.
  Thiab tus tswv cuab Komsomol qw:
  - Rau Russia dawb huv!
  Alla kuj yog ib tug ntxhais plaub hau liab, hauv bikini. Thiab nws mows cia cov tub rog Suav, thiab pov ib tug tua neeg grenade nrog nws liab qab ntiv taw. Ua kom cov yeeb ncuab los ntawm Tuam Tshoj.
  Tus tub rog tau qw:
  - Rau qhov loj ntawm Russia!
  Maria kuj raug rho tawm haujlwm ntawm Suav. Thiab tawm tsam zoo li dab. Nws mowed Mao cov tub rog... Thiab nws ua zoo li ib tug tswv cuab ntawm Komsomol tiag. Thiab yuav ua li cas mow down cov Suav.
  Ces nws qw tias:
  Peb yuav tsis tso Vladivostok!
  Olympiad: tus ntxhais zoo nkauj no, thaum nws tsoo ntawm Suav nrog rab phom tshuab tawg. Thiab mowed ntau cov tub rog daj. Thiab tom qab ntawd nrog cov ntiv taw liab qab, yuav ua li cas tso ib pawg ntawm grenades. Suav lub tank dov dhau, tsoo tsib caug tus tub rog qhov muag nqaim.
  Komsomol cov tswv cuab hu nkauj:
  - Thiab hauv Asmeskas, Nyiv, Tuam Tshoj,
  Tsis muaj Moscow ntau lub nroog zoo nkauj ...
  Qhia lub nroog no nyob rau hauv yeeb koob -
  Kuv nrhiav tsis tau cov lus zoo!
  Thiab ntawm no Alenka dua mows cia cov kab ntawm Suav nyob rau hauv ib tug tawg, thiab pov ib tug grenade nrog nws liab qab ntiv taw.
  Alenka yog ib tug poj niam zoo nkauj heev. Thiab nws tua hluav taws kom raug, txhua lub mos txwv tsoo lub hom phiaj, tua cov Suav.
  Tus ntxhais zoo li logically sau tseg, tua ntawm tus yeeb ncuab:
  - Communism yog ib cosmos zoo,
  Communism yog kuv txoj hmoo!
  Tus ntxhais Komsomol ntxhov siab heev uas Russia poob tsov rog rau Nyiv. Russia, uas yeej Napoleon, poob rau Asians. Thiab nws txaj muag. Thiab nyob rau hauv cov ntaub ntawv ntawm yeej, Tuam Tshoj yuav tsuas yog ib tug Lavxias teb sab xeev. Thiab cov cib fim no tau ploj lawm.
  Anyuta kuj tua tau meej heev ntawm Suav. Mows lawv nrog scythe. Thiab tom qab ntawd nrog ob txhais taw liab qab nws cuam lub grenade thiab overturns lub tank ntawm lub ntiaj teb xilethi-aus.
  Tus tub rog hu nkauj:
  - Rau qhov loj ntawm lub ntiaj teb nyob rau hauv lub yeeb koob nyob mus ib txhis ntawm communism!
  Zoya kuj tua tau zoo heev, thiab ntaus cov neeg tawm tsam. Thiab nws ua qhov tseeb heev. Thiab tam sim no tawg chais ya los ntawm lub tank.
  Zoya squeaks:
  - Rau Russia dawb huv!
  Thiab qhia nws tus nplaig ntev.
  Liab-haired Alla kuj sib ntaus nrog Suav. Ib qho cua uas muaj zog heev, thiab nws cov plaub hau fluttered raws nthwv dej ntawm huab cua zoo li ib tug proletarian banner, uas lawv mus rau cua daj cua dub Palace.
  Hluas nkauj nrov:
  - Rau kev thaj yeeb thiab rau kev ntseeg!
  Maria kuj tau txiav tag nrho cov tub rog Suav. Txiav tawm tag nrho lub qhov. Thiab nws pov ib tug grenade nrog tuag quab yuam nrog nws liab qab ntiv taw thiab qw:
  - Rau qhov loj ntawm Niam Txiv!
  Olympias tau tua cov tub rog ntawm Mao Zedong, tsoo cov yeeb ncuab zoo li nplej nrog cov kab mob, nplawm cov yeeb ncuab ntau, thiab squealed:
  - Rau USSR!
  Thiab nrog cov ntiv taw liab qab, yuav ua li cas tua cov grenade uas rhuav tshem cov tub rog ntawm Celestial Empire thiab tua lub dav hlau.
  Thiab los ntawm Valentine, zoo li yog nws tau hammering ntawm lub dav hlau nres ntawm Tuam Tshoj los ntawm ib tug bazooka thiab khob nws down, luag, hais tias:
  - Russia tsis tuaj yeem khoov thiab tsis muab nws lub hauv caug!
  Cov ntxhais Soviet kuj tseem sib ntaus sib tua nyob ze ntawm lub nroog Dalniy. Thiab txawm nyob rau hauv npau taws heev, cov beauties mus rau lub counteroffensive. Thiab nyob rau hauv ib tug npau taws tawm tsam.
  Tab sis feem ntau ntawm kev sib ntaus sib tua ntawm cov tub rog tau tsiv tom qab Suav. Thiab tsis muaj kev ncua, lawv ntaus tom qab.
  Ib pab tub rog ntawm cov ntxhais tsis muaj taw, hauv luv luv thiab tsho khuam, yog thawj zaug nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua.
  Cov ntxhais zoo nkauj tau pib tsoo cov tub rog ntawm Celestial Empire, twb raug ntaus hauv kev sib ntaus sib tua dhau los.
  Ua ntej tshaj plaws, cov tub rog tau tawm tsam cov roj teeb. Grenades pov nrog taw liab qab ya ntawm Suav. Lawv ntse heev. Thiab cov tub rog Lavxias teb sab lawv tus kheej coj thiab pov tawm ntawm lawv lub tsho. Kom nyob twj ywm liab qab.
  Yog li yuav luag tag cov ntxhais liab qab yuav luag tsis tuaj yeem ntaus. Thaum tus poj niam daim tawv nqaij liab qab, nws cov mos txwv tsis noj.
  Veronica pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab, thiab chirped:
  - Kuv yuav yog tus yeej!
  Thiab co nws cov plaub hau dawb, curly.
  Julian kuj tsis yooj yim li. Lupanula ntawm Suav. Thiab ces, thaum nws pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab, thiab qw:
  - Nyob rau hauv lub npe ntawm Dawb Huv, Tsarist thiab Soviet Russia!
  Thiab dua nws yuav co nws tag nrho ob lub mis nrog scarlet txiv mis. Thiab lub duav ntawm tus ntxhais yog nyias.
  Tsis tas li ntawd, cov plaub hau liab Anna rushes rau hauv kev sib ntaus sib tua. Xws li ib tug sparkling thiab reactive ntxhais. Yuav ua li cas pov ib tug grenade nrog ib tug liab qab ko taw. Yog li cov tub rog ntawm Tuam Tshoj yuav tawg mus rau txhua qhov chaw. Thiab yob ib ncig, zoo li yog khob.
  Thiab tus ntxhais hluav taws rau lawv thiab squeaks:
  - Rau Tsar ntawm Orthodox thiab Lavxias teb sab vajtswv thiab rau USSR!
  Angelina kuj thrashed. Thiab ib lub thawv ntawm lub plhaub, pov los ntawm nws liab qab, muaj zog zoo li tus nees, ya mus. Thiab tsoo Suav ntau heev.
  Cov ntxhais feem ntau yog super thaum liab qab thiab liab qab. Tab sis nyob rau hauv luv luv, khiav nyob rau hauv txoj hauj lwm yog txawm txias.
  Thiab strawberry txiv mis, yog li ci!
  Victoria kuj tseem yuav tso lub grenade nrog nws lub ntsej muag liab qab, thiab ntaus Suav raws li nws ua tau. Ntawm no yog tus ntxhais. Thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws, tus thawj coj ntawm lub battalion ntawm cov ntxhais ntawm lub destroyer. Thiab tsuas yog hauv panties.
  Thiab co nws lub hauv siab liab qab. Uas zoo nkauj thiab sexy.
  Veronica coj thiab pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab. Nws cuam tshuam ntau tus Suav thiab squeaked:
  - Aerobatics rau boarding!
  Yuliana kuj deftly pov ib tug grenade nrog nws txhais ceg me ntsis, thiab squeaked thaum mowing cia Suav:
  - Peb lub ntsej muag luag ntxhi thiab crushing tshuab!
  Ces yuav ua li cas ci ntsa iab hniav.
  Thiab yog li Anna coj nws thiab fucked nws. Tua Suav ntau heev. Thiab nws ua li cas.
  Thiab yuav ua li cas tua ib tug grenade nrog ib tug liab qab ko taw. Thiab squeaks:
  Peb tsis yog qhev!
  Ces nws yuav luag thiab qhia nws tus nplaig.
  Angelina coj nws thiab hu nkauj nrog kev npau taws npau taws, nto qaub ncaug rau tus yeeb ncuab:
  - Kuv yog tus txias tshaj ntawm qhov txias.
  Thiab nrog nws ob txhais ceg liab qab nws launched ib lub foob pob hnyav. Nws coj thiab tsoo cov tub rog ntawm Tuam Tshoj, shredding lawv.
  Veronica, ib yam nkaus, yuav coj thiab rauj ntawm Asian horde. Thiab crushes lawv cov pob txha.
  Tus ntxhais coj nws thiab qw nrov nrov:
  - Peb yuav tsoo txhua tus!
  Thiab ib zaug ntxiv, ib tug tuag taus thiab tshwj xeeb grenade ya los ntawm ib tug liab qab ko taw.
  Thiab tsoo cov Suav. Thiab vim li cas lawv thiaj tuaj rau hauv tebchaws Russia? Txhua yam ntawm no belongs rau Russia. Thiab lub zos Dalniy tsis tuaj yeem raug suav los ntawm Tuam Tshoj.
  Juliana tso lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab hu nkauj:
  - Lub koob meej rau Great Russia! Peb tsis xav tau lub Xeev Duma! Thiab Politburo tsis xav tau ib yam!
  Red Anna tau taw qhia aggressively:
  - Kuv yuav yog tus yeej.
  Thiab ib tug grenade pov nrog ib tug liab qab ko taw ntawm ib tug ntxhais yuav flatten txhua leej txhua tus. Tsuas yog nqaij ntshav xwb.
  Tab sis Angelina coj nws thiab squeaked. Tua ib pawg ntawm fighters. Thiab swept zoo li ib tug tim tswv ntawm kev tuag.
  Thiab coob tus tub rog Suav tuag.
  Cov tub rog Lavxias tau nias rau Suav los ntawm txhua sab. Lawv crushed thiab crushed.
  Tes-rau-tes sib ntaus sib tua. Cov tub rog Lavxias tau tua cov tub rog Suav nrog bayonets. Mosin phom nyob rau hauv ib tug niaj hnub, kev ua phem version yog ib tug zoo heev club. Uas tawg ntawm pob txha taub hau. Thiab tawg pob txha.
  Tab sis cov ntxhais nrog ntaj sib ntaus tshwj xeeb zoo nkauj. Nws zoo heev. Tshwj xeeb tshaj yog thaum liab qab ob lub mis sway.
  Thiab lub txiv mis yog ruby thiab ci ntsa iab. Yog li koj xav saib lawv thiab hnia lawv.
  Thiab hnia tsis nres.
  Cov ntxhais sib ntaus nrog kev npau taws ntawm cov panthers tshaib plab uas pom cov menyuam yaj. Lawv tsim txom lawv thiab tawv nqaij.
  Veronica, tua ntawm Suav, squeals:
  -Txoj kev tuag!
  Yuliana, pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab, ntxiv:
  - Ntshav rau ntshav!
  Anna, sau ntawv rau cov tub rog ntawm Celestial Empire, squeals:
  -Ib qhov muag rau ib lub qhov muag!
  Thiab nws kuj muab ib tug txiv qaub nrog nws txhais taw liab qab. Nws muaj zog tshaj txhua leej txhua tus thiab torn rau daim nrog aplomb.
  Thiab ntawm no los Angelina. Ib lub thoob tag nrho, nrog rau cov khoom tawg yuav tuag, thiab zom cov yeeb ncuab.
  Ces, thaum nws hu nkauj:
  - Kuv yog ntxhw ko taw liab qab thiab txias heev!
  Tus ntxhais no haib tiag tiag. Thiab nws ob txhais ceg zoo li cov clubs. Yuav ua li cas txav ib tug samurai nyob rau hauv puab tais. Tias tsib meters nce thiab ya mus. Rushed zoo li ib tug catapult launched los ntawm ib lub pob zeb. Ntau precisely, tej zaum los ntawm ib tug catapult pob zeb!
  Victoria, tus thawj tub rog tub rog, tua ib kab ntawm Suav. Nws mowed ib co ntawm cov daj warriors thiab squeaked:
  Peb yuav tawm tsam rau Dawb Huv Russia.
  Thiab nrog ib tug liab qab, tanned lub hauv caug, zoo li nws yuav txav mus rau lub puab tsaig. Thiab rhuav tus yeeb ncuab lub puab tsaig.
  Victoria zoo siab heev....
  Juliana zoo siab hais tias:
  - Yuav muaj Tsar Leonid Ilyich Brezhnev, tus loj tshaj ntawm Lavxias teb sab tsars!
  Thiab tag nrho cov battalion ntawm ib nrab-liab liab qab, liab qab cov ntxhais, yuav ua li cas bark nyob rau sab saum toj ntawm lawv lub ntsws, exterminating Suav.
  - Tej zaum nws yuav yog li ntawd!
  Cov Suav, txawm li cas los xij, ntawm tus nqi ntawm kev poob loj, tuaj yeem cuam tshuam lawv tus kheej mus rau hauv txoj haujlwm ntawm Red Army. Thiab txiav tawm Vladivostok. Nyob rau tib lub sijhawm, Mao cov tub rog tau nkag mus rau thaj tsam Usuri. Nyob rau hauv lub USSR, kev txhawb nqa txuas ntxiv thiab ntau thiab ntau pab tub rog raug xa mus rau Far East, Siberia, thiab Kazakhstan. Cov rog tsis sib npaug heev. Tab sis USSR muaj cov cuab yeej zoo dua. Tseem muaj kev sib ntaus sib tua ntawm hiav txwv.
  Thiab ntawm no cov tub rog ntawm USSR yog yooj yim me ntsis. Tuam Tshoj tsis muaj zog heev nyob rau hauv hiav txwv, thiab nws muaj peev xwm xa cov kev sib tw ncaj ncees tawm tsam nws thiab yeej yeej.
  Tshwj xeeb tshaj yog yog hais tias zoo nkauj heev thiab nyob mus ib txhis tub ntxhais hluas Soviet ntxhais thiab nyob rau tib lub sij hawm witches yog sib ntaus sib tua.
  Kev sib ntaus sib tua nrog cov tub rog Suav tau txuas ntxiv mus. General ntawm Hiav Txwv, thiab Admiral ntawm lub USSR Andrei Sokolovsky ua nyob rau hauv cov ntshav txias.
  Nws tsis txawm tswj kev sib ntaus sib tua, tab sis tsuas yog muab cov lus txib.
  - Tuaj ze thiab tuav!
  Cov Russians thrashed rau sab. Ntawm no tus chij ntawm Deng Xiaoping ntes tau hluav taws. Cov kav dej tawg.
  Feem ntau, rau Suav, kev tawm tsam yog me ntsis qeeb. Tab sis lawv zoo siab heev. Muaj tseeb, Deng Xiaoping yog ib qho kev zam. Thiab xaj kom tawm mus.
  Tab sis cov Russians tsis yog li yooj yim kom tawg tawm ntawm. Cov Suav raug kev txom nyem hnyav thiab khiav tawm.
  Victoria, tus thawj coj ntawm lub nkoj tua pov tseg, thiab tib yam li ib nrab liab qab, tanned rau dub, plaub hau plaub hau zoo li tus so.
  Ntawm chav kawm, nws yog qhov zoo nkauj heev thaum cov ntxhais yuav luag liab qab, slender, nqaij. Thiab yog tias ob txhais ceg liab qab, ces qhov no yog txhua yam ntxim nyiam thiab kev ntxias.
  Victoria furiously hais tias:
  - Kuv yog ib tug tub rog uas yug los ntawm Svarog! Kuv yog Vaajtswv tug tub xeeb ntxwv. Thiab kuv tuaj yeem ua txuj ci tseem ceeb!
  Angelina logically hais, lub iav tsom rau samurai:
  "Kuv tsis yog ntshav ib yam nkaus. Saib seb nws muaj zog npaum li cas. Kuv yawg koob yog Ilya Muromets.
  Thiab tus ntxhais tso ib lub thawv tag nrho nrog nws txhais taw liab qab.
  Veronica tau tawm tsam tas li, tawm tsam nrog tag nrho lub zog, thiab pib lub zog sib ntaus sib tua.
  Cov kua muag hais lus Suav.
  Tus ntxhais zoo nkauj heev, blonde, curvy, nrog ntev, cov leeg nqaij. Nws nyiam raug mob stroke.
  Veronica hais tias:
  - Vim li cas Suav horde nce mus rau Russia!
  Juliana, tus ntxhais zoo nkauj no, squeaked, ntaus cov tub rog ntawm Celestial Empire:
  - Kom nrhiav tau koj tus kheej doom!
  Cov tub ntxhais hluas ntxhais hluas tau loj hlob nyob rau hauv lub hlis tsis ntev los no thiab tau dhau los ua cov leeg nqaij thiab curvaceous. Juliana blossomed, thiab zoo nkauj heev. Thiab nws cov plaub hau yog dawb nrog me ntsis gilding. Ntau thiab ntau nws xav tau ib tug txiv neej. Tsuas yog innocence yog txaus ntshai poob.
  Tab sis cia lawv mob stroke, caress, hnia, lick. Nws yog qhov zoo tshaj rau cov tub hluas hauv tsev. Lawv kuj ntshai, thiab txaj muag, thiab tsis tshua muaj kev pheej hmoo tias lawv xav tau ib yam dab tsi loj dua.
  Yuliana yog ib tug tub rog zoo heev thiab tua. Nws kuj npau suav los ua ib tug tub txib. Tsis tas li ntawd, nws xav ua zoo li Magomed thiab tsim nws tus kheej kev ntseeg.
  Ambitious ntxhais.
  Tam sim no, yog tias Tsar Leonid Ilyich Brezhnev nws tus kheej, zoo li Vladimir Solnyshko, yuav coj thiab qhia Rodnoverie hauv Russia thiab Rov qab mus rau Lavxias Vajtswv.
  Vim li cas peb thiaj xav tau Mary?
  Lub koob meej rau leej niam ntawm Vajtswv - Lada.
  Nws yeej zoo dua phau Vajlugkub.
  Peb Lada zoo nkauj heev, nrog cov plaub hau xim kub, thiab nws yog Vajtswv Leej Niam tiag tiag thiab Leej Niam ntawm Vajtswv, thiab Tib Leeg Tub Ntxhais ntawm Tsev Neeg Muaj Hwjchim Loj!
  Tus tsim ntawm lub ntiaj teb.
  Lub xeem yog ib txwm thiab Nws, zoo li Allah - Muaj hwjchim, nyob mus ib txhis, Omniscient, Omnipresent, thiab tag nrho lub ntiaj teb no yog nws lub tuam tsev.
  Yuav ua li cas nws phem dua li cov neeg Yudais lossis qaug zog dua nws?
  Qws tsim ib qho suav tsis txheeb ntawm Lub Ntiaj Teb!
  Nws nyob ntau heev uas koj xav tsis thoob!
  Qws yog ua ntej txhua lub sijhawm. Tsis muaj sijhawm, tab sis Rod Yog!
  Thiab ib txwm yuav!
  Txhua Demirugi Vajtswv yog cov menyuam ntawm Tsev Neeg!
  Thiab peb yog nws cov xeeb ntxwv!
  Tab sis Rod tsis txwv tsis txhob pe lawv cov me nyuam, thiab cov Tswv. Qha yog Vaajtswv kws yog Vaajtswv.
  Thiab Svarog yog Vajtswv ntawm Vajtswv!
  Thiab neeg yog Tswv Ntuj cov xeeb ntxwv! Hwjchim ci ntsa iab rau cov ntseeg Vajtswv!
  Yuliana threshes Suav. Nws zoo nkaus li tias Lavxias Vajtswv pab cov neeg Lavxias ib yam nkaus.
  Tsis ntev lawv yuav ua tiav ntawm Deng Xiaoping thiab qhov kawg yuav ua tsov rog loj hauv hiav txwv. Los yog tej zaum koj yuav tau tsaws hauv lub tebchaws Celestial. Yog li ntau qhov zoo dua peb yuav kov yeej Beijing. Qhov phem tshaj rau Tuam Tshoj. Txawm li cas los xij, ua ib feem ntawm Russia tsis yog li txaus ntshai.
  Ntau precisely, tsis Russia, tab sis lub USSR!
  Juliana nug Anna:
  - Koj puas xav tias peb yuav tsum tuav lub tebchaws Suav?
  Cov plaub hau liab zoo nkauj teb:
  - Tau kawg!
  Juliana nug nrog tsis tseeb surprise:
  - Dab tsi rau?
  Anna emphatically hais tias:
  - Yog li ntawd tom qab ntawd tsis muaj kev hem thawj! Tias kuv tsis tas yuav tawm tsam dua, nrog cov Suav uas xav ua pauj!
  Juliana hais tias:
  - Thiab nws yog lawm!
  Lavxias teb sab fleet caum cov Suav thiab tog lawv ships.
  Yuliana kuj coj kev sib tham txog kev puas siab puas ntsws.
  Vim li cas thiaj xav tau kev thov Vajtswv? Vim nws yeej ib txwm tsis txaus rau ib tug neeg yam nws muaj. Raws li cov nyiaj tau los nce, yog li xav tau. Thiab qhov no yog qhov zoo. Qhov no yog qhov ua rau muaj kev vam meej. Cov neeg xav tau ntau thiab ntau dua. Thiab Lavxias teb sab Gods pab nyob rau hauv no, stimulating science.
  Kev txawj ntse ntawm Lavxias teb sab gods yog zoo heev.
  Thiab Christianity? Nws qhia dab tsi?
  Tias lub ntiaj teb thiab txhua yam uas nyob ntawm nws - yuav hlawv! Puas muaj peev xwm txhawb kev loj hlob ntawm noob neej?
  Tau kawg - Kev ntseeg Lavxias tsis qhia, tsis zoo li cov ntseeg Vajtswv thiab Islam, qhov kawg ntawm lub ntiaj teb. Rodnoverie qhia tias tib neeg yav tom ntej yuav txhim kho thiab ua lawv tus kheej zoo li Vajtswv-demiurges.
  Qhov kev tshawb fawb, kev vam meej thiab yog vim li cas yuav ua rau Vajtswv tawm ntawm peb! Thiab cov neeg ntawd yuav muaj zog thiab txawj ntse.
  Christianity qhia li cas?
  Peb av nplaum yog dab tsi? Tias peb tsis yog leej twg! Tias Vajtswv yog txhua yam thiab tib neeg tsis muaj dab tsi!
  Tab sis Rodnoverie elevates ib tug neeg.
  Tab sis qhov phem tshaj plaws nyob rau hauv phau Vajlugkub yog kev tsa nto ntawm cov neeg Yudais tshaj lwm haiv neeg. Tom qab ntawd, koj xav paub seb leej twg ntseeg li no. Thiab vim li cas cov ntseeg Vajtswv tau ua pov thawj tias muaj kev mob siab rau?
  Tab sis cov neeg Loos tuaj yeem tuaj nrog lawv txoj kev ntseeg. Lawv ntse. Thiab ua koj tus kheej monotheism.
  Vim li cas peb thiaj xav tau lwm tus txoj kev ntseeg. Kuj tseem muaj lub vaj kaj siab - Iriy. Thiab Txoj Kev ntawm cov hnub qub, raws txoj kev Milky, thiab cov lus qhuab qhia ntawm kev hloov pauv ntawm tus ntsuj plig. Thaum koj tus kheej loj hlob tuaj rau Vajtswv.
  Thiab tsis yog ib tug yaj uas khoov lub vaj kaj siab, thiab nws tus menyuam yaj tsav nws nrog ib tug pas nrig.
  Yog li muaj kev xaiv.
  Los yog koj tus kheej, lossis cov neeg Yudais - lwm tus!
  Zoo, vim li cas Russians xav tau lwm tus txoj kev ntseeg. Auj, yog vim li cas Peter lub Great tsis rov kho Rodnoverie.
  Lawv thov Vajtswv rau lawv tej vajtswv, thiab rau lawv niam ntawm Vajtswv Lada.
  Thiab cov Tswv Ntuj Lavxias yuav muaj zog dua txhua tus, thiab yuav coj peb mus rau kev yeej.
  Thiab cov Arabs? Lawv tsim lawv txoj kev ntseeg. Thiab lawv tsis tau coj lwm tus.
  Eh, zoo, yog vim li cas nyob rau hauv Russia tsis muaj Lavxias teb sab Magomed.
  Thiab yog vim li cas ib tug vaj ntxwv tsis txhawb cov yaj saub hauv qhov no?
  Kev ntseeg tshiab - Rodnoverie nyob rau hauv daim ntawv ntawm monotheism!
  Thiab Glory rau Great Russia!
  Hwjchim rau USSR thiab communism!
  Yog li cov Suav tau txiv ntseej. Tab sis nyob rau hauv av lawv muaj zog. Russia tuaj yeem tawm tsam lawv tsuas yog los ntawm kev ua tau zoo. Piv txwv li, cov neeg ua haujlwm tank ntawm Elizabeth tau tawm tsam ze ntawm Alma-Ata. Twb yog lub Tsib Hlis 1969. Nws kub thiab cov ntxhais hauv bikinis.
  Elena raug rho tawm haujlwm, nias lub khawm joystick, liab qab ntiv taw. Lupanula qw rudely:
  - Peb yog invincible!
  T-64 tank yog superior rau Suav tsheb. Thiab rhuav tshem lawv. Tab sis feem ntau ntawm cov hluav taws yuav tsum tau ua nyob rau hauv infantry.
  Thiab qhov kev tawm tsam yog pov los ntawm cov tub hluas Suav. Cov tub ntxhais hluas ntawm kaum peb lossis kaum plaub mus rau kev tawm tsam, flashing lawv pob taws liab qab. Cov tub hluas tsis muaj hnub nyoog khiav mus rau hauv kev sib ntaus sib tua tsis muaj khau. Yog li ntawd nws yog smarter thiab ntau economical. Thiab cov neeg tua hluav taws tua lawv.
  Catherine, mowing down cov fighters ntawm Tuam Tshoj, sau tseg:
  - Lub koob meej rau lub USSR!
  Euphrasia, maneuvering lub tank, qw:
  - Rau Vaj Ntsuj Plig Dawb Huv!
  Qhov tseem ceeb tshaj plaws yog tsis muab cov grenades rau koj. Thiab Soviet tso tsheb hlau luam mow down Suav infantry.
  Tsis yog, lawv yuav tsis muaj kev hlub tshua.
  Elizabeth hu nkauj, xa lub foob pob tawg tawg rau hauv cov tub rog Suav tuab tuab thiab qw nrov nrov:
  - Rau kev ntseeg zoo nkauj!
  Thiab cov ntxhais hu nkauj nyob rau hauv unison:
  Lub union yog indestructible, free republics,
  Nws tsis yog brute quab yuam, tsis ntshai hais tias rallied ...
  Thiab lub siab nyiam ntawm cov neeg muaj kev kaj siab,
  Thiab kev txawj ntse thiab laj thawj, thiab ua siab loj hauv kev npau suav!
  Thiab cov ntxhais zoo nkauj heev. Thiab lawv qhov projectile raug tua tau tsoo Suav tus kheej-propelled phom.
  Lub armada ntawm Tuam Tshoj raug kev txom nyem loj heev, tab sis tsis ncav nws lub hom phiaj, txawm hais tias muaj qee qhov kev ua tiav. Vladivostok tswj kom raug txiav tawm thiab qhov no yog qhov hnyav. Yuav luag tag nrho cov ntug hiav txwv dej tau raug ntes. Nyob rau tib lub sij hawm, cov Suav tau sim los puag ncig Alma-Ata. Tab sis lub Soviet pab tub rog tuav tawm. Lub caij ntuj sov tau los. Ntau thiab ntau units los ntawm ob tog nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Mao Zedong tau thov kom yeej los ntawm cov thawj coj ntawm Celestial Empire.
  Lub tebchaws Warsaw Pact tsis xav mus ua rog nrog Suav. Tsuas yog GDR xa ob peb battalions. Xws li cov tank. Lwm lub xeev tsis tau mus koom ib txoj kev los yog lwm qhov.
  Cov no yog cov phooj ywg. Cov Suav yog cov tsis muaj zog nyob rau hauv technology, tab sis lub tank T-54 tau mastered nyob rau hauv ntau lawm thiab siv nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua. Lub teb chaws Ottoman Celestial, xav kom yeej thiab xav tau lub ntiaj teb domination.
  Mao Zedong pib ua tsov rog thaum nws muaj hnub nyoog xya caum tsib xyoos lawm. Nws muaj me ntsis poob. Lub USSR muaj riam phom nuclear, tab sis Brezhnev tau cog lus tias yuav tsis siv lawv ua ntej. Tuam Tshoj kuj muaj atomic foob pob. Thiab kom tsis txhob poob rau hauv kev tawm tsam nuclear los ntawm USSR, Mao tseem tsis tau siv nws. Kev sib ntaus sib tua nyob rau hauv av ... Thaum Lub Peb Hlis 22, kev sib tsoo loj tau pib. Thaum lub Plaub Hlis, cov tub rog tseem ceeb tau nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Feem ntau, thaum Tuam Tshoj tsis tau ua tiav ntau dhau lawm, tab sis nws tau tswj hwm ua ib yam dab tsi.
  Tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv Primorye.
  Tab sis lub Soviet Pacific Fleet yeej ib tug xov tooj ntawm yeej. Nyob rau hauv hiav txwv, Tuam Tshoj tus superiority nyob rau hauv manpower thiab pej xeem tsis cuam tshuam li ntawd.
  Mao cia siab tias yuav yeej ib qho kev sib ntaus sib tua ntev heev. Nws muaj ob peb zaug ntau tus neeg. Tsis tas li ntawd, US thiab NATO yog cov yeeb ncuab ntawm USSR. Thawj Tswj Hwm Nixon tau hais tias lawv tuaj yeem muag riam phom rau Tuam Tshoj. Tshwj xeeb, tanks thiab dav hlau, thiab nkoj.
  Muaj tseeb tiag, Tuam Tshoj tsis nplua nuj dhau los them rau nws. Tab sis ib feem ntawm cov khoom siv tuaj yeem mus rau credit. Thiab qhov no yog qhov hnyav ...
  Kev tsov rog tau tshwm sim rau nws tus kheej thiab nws tsis txaus siab rau USSR, txawm hais tias Suav raug kev txom nyem ntau zaus thiab ntau dua. Tab sis txhua leej txhua tus nce thiab nce.
  Cov neeg ua haujlwm tank ntawm Gerda tau nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua nrog Suav tsheb.
  Cov Germans tau siv lub tshuab hluav taws xob siab tshaj plaws nrog lub thoob luv luv. Ib qho kev txhim kho zoo heev tau ua hauv GDR thiab muaj peev xwm los tsoo ib feem.
  Cov phom tshiab muaj caliber ntawm 120 millimeters thiab ib tug muzzle tshaj tawm ntawm 1,700 meters ib ob. Nrog nws, nws muaj peev xwm tho tau txhua lub tsheb hauv Suav teb los ntawm kev deb. Tej zaum, tsuas yog rau lub super hnyav Mao tso tsheb hlau luam. Tab sis lawv kuj tuaj yeem raug tho, tsuas yog me ntsis ze dua.
  Cov tub rog German muab lawv lub tsheb nrog zoo heev frontal armor.
  Suav T-54s tau sim kom ze rau cov neeg German, thiab tau tawg mus, ua rau muaj kev hem thawj rau ram.
  Gerda raug rho tawm haujlwm ntawm Suav lub tank. Tshem tawm lub pej thuam los ntawm nws thiab chirped:
  - Dab tsi tawm tsam tigresses khiav mus rau hauv?
  Charlotte tseem nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab, thiab squeaked:
  - Cia peb ua tus yeej ntiaj teb!
  Thiab tsoo ib lub tank Suav.
  Fucked hauv Lavxias thiab Christina. Cov phom tshiab tshaj plaws yog tsis siv neeg, thiab tua kaum ob zaug ib feeb.
  Tus ntxhais nrog golden plaub hau liab squealed:
  - Tsis muaj teeb meem rau Prussian warriors!
  Lub golden-haired Magda kuj tsoo lub tank Suav thiab bared nws cov hniav:
  Kuv yog tus muaj zog tshaj plaws...
  Cov ntxhais npau taws. Kev tsov rog mus ntxiv, thiab mus ntxiv. Thiab thaum twg Suav liab yuav swb? Lawv yuav txiav ntev npaum li cas? Tsuas yog cov txiv neej tawv.
  Thiab cov ntxhais Suav muaj qhov lawv xav tau.
  Piv txwv li, cov Germans tsim txom ib tug tswv cuab Komsomol los ntawm Tuam Tshoj Tuam Tshoj. Ua ntej undress tus ntxhais nyob rau hauv txias.
  Gerda rub tawm nws lub tsho tawv yaj ua ntej. Tom qab ntawd, ua ke nrog Charlotte, nws pib tshem nws cov khau. Txawm li cas los xij, cov khau yog tarpaulin thiab tsoo. Nkawm khau tsis raug mob.
  Tom qab ntawd Gerda ripped qhib Komsomol tunic thiab lub tsho nrog rab riam. Tsuas tshuav ib lub tsho loj xwb. Nws txiav nws lub ris.
  Charlotte rub tawm ntawm Suav Komsomol cov tswv cuab cov plaub hau daj. Tom qab ntawd lawv yog Gerda thiab Charlotte, nyob rau hauv ib tug bikini, lawv coj ib tug Komsomol tus tswv cuab liab qab thiab hnav khaub ncaws da dej. Peb tus ntxhais liab qab tau khiav mus rau qhov txias txias. Tus ntxhais Komsomol coj ua siab loj. Thiab kuv khiav tau ob teev. Txawm tsis txias npaum li ob tug tsov. Ob txhais ceg ntawm tus ntxhais Lavxias teb sab tig liab, thiab tom qab ntawd tig xiav los ntawm qhov txias.
  Tom qab ntawd nws Gerda thiab Charlotte raug khi los ntawm qab thiab muab tso rau hauv khib. Tus ntxhais Komsomol tshee hnyo mob. Kuv pib khoov dua. Gerda rub nws los ntawm lub xub pwg nyom thiab twirled nws ncig. Kev quaj ntsuag hauv kev mob, Suav Komsomol cov tswvcuab ncaj nraim rau ntawm lub khib, nws pob tw crunching.
  Ob txhais taw liab qab ntawm ib tug ntxhais Suav tau clamped rau hauv cov stocks, thiab lawv pib dai lub load. Charlotte loaded lub cav ua ntej.
  Cov tswvcuab Komsomol los ntawm Tuam Tshoj tau quaj, tab sis tom qab ntawd clenched nws cov hniav thiab tsaug zog.
  Charlotte thiab Gerda sai sai tawg ceg. Cov tswv cuab Komsomol tau pw hauv qab lawv ko taw liab qab thiab teeb taws.
  Nws yog qhov nthuav heev rau kib pob taws liab qab. Thiab funny heev, thiab lom zem beauties.
  Cov nplaim taws licked me ntsis roughened soles ntawm Suav Komsomol ntxhais, thiab tsw ntawm kib shish kebab. Qhov mob, ntawm chav kawm, los ntawm hluav taws yog txaus ntshai. Cov tswv cuab Komsomol shuddered, tawm hws los ntawm nws, cov ntxhais moaned softly. Tab sis lub suab nrov tau tuav rov qab los ntawm kev siv zog txaus ntshai.
  Ces lawv pib nplawm tus ntxhais nrog spruce ceg. Ob leeg Gerda thiab Charlotte thrashed tag nrho lawv lub zog. Txawm tias daim tawv nqaij ntawm lub nraub qaum ntawm tus ntxhais tawg. Muab cov ntshav nchuav tawm, nrog hws. Nws lub tsho khuam ya tawm, poob rau hauv qhov hluav taws kub thiab ntxiv cua sov rau nws ob txhais taw liab qab.
  Gerda leaned tshaj thiab licked tawm ib tug sib tov ntawm hws thiab ntshav. Nws ua rau nws txaus siab.
  Charlotte tuav tus tswv cuab Suav Komsomol ntawm lub hauv siab. Thiab tom qab ntawd tus ntxhais coj thiab ntaus nws lub nrig hauv lub hnub ci plexus. Tom qab ntawd cov plaub hau liab nws-dab ntxwg nyoog ntxiv ceg rau qhov hluav taws kub hauv qab taw liab qab ntawm Suav Komsomol tus tswv cuab. Tus ntxhiab tsw ntawm qhov kub hnyiab txawm muaj zog dua.
  Gerda nws npau taws:
  - Koj yuav hais!
  Charlotte pinched tus ntxhais lub hauv siab nyuaj thiab hissed:
  - Txhob ua si ruam!
  Gerda muab ib ceg kub hnyiab tawm ntawm hluav taws thiab coj mus rau lub hauv siab liab qab ntawm tus ntxhais Suav Komsomol.
  Yog li ntawd nws twitched, thiab nws blond taub hau swayed, ntog ntawm nws sab.
  Charlotte luag ntxhi zoo li dab ntxwg nyoog.
  - Nws zoo li tus ntxhais npaj txhij!
  Gerda giggled thiab pib massage lub ntsej muag thiab caj dab ntawm Suav Komsomol tus tswv cuab. Nws noj qab nyob zoo thiab zoo li sai tau. Ces tus pojniam plaub hau daj tau muab ib tug nplaim taws tawm ntawm qhov hluav taws thiab coj nws mus rau tus neeg raug txhom lub ntsej muag muag. Tus ntxhais tawm tsam thiab twitched.
  Gerda licked nws daim di ncauj thiab hissed:
  - Koj puas yuav hais tias kev zoo nkauj?
  Tus tswv cuab Komsomol whined:
  - Tua kuv! Thov tsis txhob raug kev txom nyem!
  Gerda teb tiag tiag:
  - Tsis yog! Koj yuav raug tsim txom ntev heev thiab yuav raug kib kom txog thaum kawg.
  Charlotte hais tias:
  - Los yog tej zaum muab rau txiv neej. Nws tseem yog nkauj xwb thiab nws yuav ua rau nws mob heev thaum nws ...
  Ib tug tswv cuab Komsomol los ntawm Tuam Tshoj tau qw nrov nrov:
  - Tsis txhob! Kuv yuav tsis qhia koj lawm!
  Gerda tau hais tias:
  Peb puas yuav hlawv nws lub hauv siab?
  Charlotte tuav nws lub taub hau.
  - Tsis yog! Muaj ib txoj hauv kev zoo dua los rho tawm cov ntaub ntawv.
  Gerda nodded.
  - Yog... Qhov no yog ua kom lub siab ntawm cov hlab ntsha hauv caj dab. Txhawm rau tsim ib cheeb tsam, thiab nws yuav qhia peb txhua yam uas nws paub thiab nws tsis paub!
  Charlotte giggled thiab hais tias:
  Vim li cas peb thiaj tsim txom nws?
  Gerda teb ncaj ncees:
  - Ntshiab rau kev lom zem. Thiab tam sim no.
  Tus neeg hais plaub hau daj muab nws txhais tes rau ntawm caj dab ntawm Suav Komsomol tus tswv cuab. Nws dov nws ob lub qhov muag, thiab zoo li ib tug ntses tuag. Gerda tau hais khov kho:
  - Lub roj teeb nyob qhov twg?
  Nws teb meekly:
  - Ntawm Mount Bulshim....
  Thiab yog li ntawd... Cov tawv tawv tau los ntawm Dej Hiav Txwv Pacific thiab nag los nag los.
  Cov Germans nce qeeb heev. Av nkos thiab slush slowed lawv. Kev sib ntaus sib tua tau qhia txog qhov ua tau zoo ntawm cov phom loj siab tshiab los ntawm kev deb heev los tsoo T-54 - lub tank tseem ceeb hauv Suav teb ua raws li daim ntawv tso cai Soviet.
  Gerda, tua los ntawm qhov deb heev, pom:
  - Cov riam phom tshiab tau yooj yim dua.
  Charlotte pom zoo nrog qhov no:
  - Tsis txhob cia tus yeeb ncuab los ze!
  Christina, nias lub khawm joystick nrog nws tus ntiv tes liab qab, tsoo lub tank Suav thiab grunted:
  Tiamsis peb ntse heev thiab. Tsuas yog phenomenal! Yog li tsis muaj dab tsi yuav nres thiab rhuav tshem cov tub rog!
  Magda rationally remarked:
  - Thiab ua tib zoo mloog koj tus kheej! Namely, nws colossal aggressiveness!
  Thiab tus ntxhais kuj nias tus ntiv tes ntawm nws txhais taw liab qab ntawm cov nyees khawm ntawm lub joystick, ntaus lub tank ntawm Red Chinese Proletarian Army.
  Gerda, tua, nug cov ntxhais:
  - Kuv xav tias nyob qhov twg cov Suav muaj ntau yam persistence. Lawv sawv zoo li lawv ua los ntawm titanium. Thiab lawv tsis xav muab rau hauv.
  Charlotte ntxiv nrog luag:
  - Thiab lawv yuav tsis muab rau hauv! Tom qab tag nrho, qhov no yog cov neeg muaj zog tshaj plaws! Thiab cov neeg yog inflexible!
  Magda giggled thiab, baring nws cov hniav, thiab sparkling lub qhov muag, zoo li sapphires, nws muab tawm:
  - Lub koob meej rau peb lub Great Motherland!
  Christina hissed in annoyance:
  - Nws yuav tsis mob kom coj London!
  Gerda luag ntxhi thiab hais tias:
  - Dab tsi, koj muaj tswv yim dab tsi? Kev sib haum xeeb los xaus nrog Celestial Empire?
  Charlotte raug rho tawm haujlwm ntawm Stalinist, tsoo los ntawm lub turret ntawm lub tshuab Soviet thiab squeaked:
  - Tsis yog! Kev thaj yeeb yog tawm ntawm lo lus nug!
  Christina kuj ntaus lub tso tsheb hlau luam ntawm Red Chinese Army thiab hais tias:
  - Puas tuaj yeem muaj lus nug txog kev sib tw?
  Magda squeaked hauv kev pom zoo:
  - Yog, ib ntus kev zam txim. tig sab hnub poob.
  Gerda xa ib qhov projectile thiab sau tseg:
  - Nws yog qhov ua tau. Ua kom muaj kev thaj yeeb nyab xeeb ib ntus nrog Tuam Tshoj, thiab ua ke nrog cov neeg Lavxias, lawv lawv tus kheej yuav tsiv mus rau Tebchaws Askiv. Thiab tom qab ntawd peb tsis tau coj London ntev!
  Charlotte giggled thiab hais tias:
  - Coj Beijing thiab tsis muaj leej twg hauv ntiaj teb yuav txwv peb!
  Christina, nrog luag nyav ntawm tsov txaij cov hniav, shushed:
  - Tsis yog, tsis muaj leej twg yuav nres thiab yeej tsis!
  Magda squeaked nrog wild fury:
  - Tsis yog, yuav tsis muaj roob kub! Thiab yuav muaj pob zeb diamonds!
  Gerda bared nws cov hniav thiab squeaked, tsoo lub Suav tsheb zoo li ib tug Crystal nrog rauj:
  - Hauv cov neeg siv khoom siv - tag nrho ntawm kev tsim txom!
  Thiab dua tus ntxhais ntawm tus hniav flashed, uas ci ntsa iab tshaj pearls. Gerda nyiam tsim txom thiab tsim txom.
  Piv txwv li, nws coj ib tug pioneer Suav thiab yaj nws ciaj sia nyob rau hauv aqua regia. Cov ntawd yog nws txoj kev xav. Thiab kev tsim txom ua rau nws zoo siab. Ib tug tswv cuab Komsomol los ntawm Tuam Tshoj, cov poj niam German, piv txwv li, tom qab lawv tso tag nrho cov ntaub ntawv tseem ceeb, lawv pib hlawv nrog hluav taws. Cia kib ciaj sia hauv siab. Thiab ces lawv raug txiav tawm, peppered thiab noj.
  Yog lawm, Charlotte thiab Gerda tau koom nrog kev noj haus. Thiab lawv tau noj cov tswv cuab Suav Komsomol ciaj sia. Thiab qhov no yog qhov tsis zoo thiab tsis zoo nkauj txaus nyiam. Thiab qhov tseem ceeb tshaj, nws mob.
  Xav txog ib tug hluas nkauj, tseem tsis tau tua, kib, thiab txiav tawm ntawm nws daim ib thooj. Tom qab ntawd dipped nyob rau hauv sauce thiab noj.
  Gerda thiab Charlotte txawm noj tib neeg cev nqaij daim tawv. Lawv mob raws plab thiab cov ntxhais tsav tsheb. Kuv yuav tsum tau kho kuv tus kheej hauv cov hav txwv yeem.
  Thiab hais tias cannibalism yog txim.
  Lawv noj cov tub rog thiab cov tub rog. Tag nrho plaub ntawm Tuam Tshoj tus pioneer Bruce Lee tau roughly stripped, ces muab tso rau hauv lub lauj kaub loj loj. Thiab nyob rau hauv zaub roj, tus me nyuam tub tau kib ib yam li ntawd. Thiab feem ntau nws zoo heev.
  Magda tab tom noj tus tub sab ceg, thiab hais tias:
  - Thiab yog dab tsi? Nws txias thiab zoo!
  Christina sau tseg:
  - Txhua yam zoo rau peb!
  Cov kua txiv hmab txiv ntoo ntawm Suav pioneer raug txiav rau hauv nyias slices thiab dipped nyob rau hauv lub sauce. Cov ntxhais noj thiab hu nkauj.
  Gerda quaj:
  Tsis muaj kev hlub tshua, tsis muaj kev hlub tshua rau tus yeeb ncuab! Kuv tshuab communist zoo li nplej!
  Thiab nws stomps nws ob txhais taw liab qab nyob rau hauv cov daus.
  Cov ntxhais yuav luag tag noj cov tub Suav. Txaus siab rau nws lub siab. Lawv txiav tag nrho cov nqaij. Peb noj thiab haus cawv. Lawv noj thiab ces pw tsaug zog.
  Hauv kev npau suav, cov tub rog ua npau suav tias dab ntxwg nyoog lawv tus kheej tau ci hauv cauldrons. Thiab tib lub sijhawm, daim tawv nqaij raug txiav tawm nrog kev pab ntawm riam. Thiab ces lawv twist thiab tawg.
  Ces qhov kev tsim txom phem tshaj plaws pib. Cov ntxhais tau dai ntawm lawv cov plaub hau thiab pib ua viav vias ntawm lub khib. Thiab ces lawv taws nws nrog hluav taws. Thiab lawv tau ua nrog virtuoso sophistication.
  Gerda nco txog qhov no thaum tua, thiab tom qab ntawd nug:
  - Koj nyiam ntuj txiag teb tsaus li cas?
  Charlotte teb nrog luag nyav:
  - Ib qho chaw nthuav tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv cov nqe lus ntawm lub tuam txhab!
  Christina luag ntxhi thiab teb tias:
  - Koj tuaj yeem ntswj dab ntxwg nyoog tails nyob ntawd!
  Magda nrog luag ntxhi ntawm cov hniav squeaked:
  - Thiab ua tiav cov txiaj ntsig siab tshaj plaws! Feem ntau, yuav ua li cas txog kev sib tw tua hluav taws?
  Gerda tau nkag mus rau hauv Suav lub tank thiab txiav txim siab tshaj tawm:
  - Tsuas yog cov yeeb ncuab ntawm USSR thiab German Democratic Republic yuav nyob hauv ntuj txiag teb tsaus! Thiab qhov tseeb Aryans yuav txuas ntxiv mus sib ntaus hauv lwm lub ntiaj teb!
  Charlotte ntseeg siab lees paub, tapping nws txhais taw liab qab tiv thaiv cov cuab yeej:
  - Tej zaum nws yuav yog li ntawd!
  Thiab nws flashed nws pearly hniav.
  Christina hais tias:
  Wb ua horns!
  Magda giggled thiab barked:
  - Cia peb los ua dab ntxwg nyoog ntawm qib siab tshaj plaws!
  Thiab nws qhia nws tus nplaig.
  Cov ntxhais zoo siab heev, thiab lawv cov leeg muaj zog heev.
  Gerda hais tias:
  - Auj, Mowgli yuav yog peb!
  Charlotte kho nws tus phooj ywg:
  Zoo li Tarzan!
  Christina giggled thiab squeaked:
  Aw, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Tus kav txhua lub tebchaws!
  Magda squealed nrog zoo siab:
  - Peb muaj tus ntsuj plig Prussian! Peb hnov Prussia!
  Gerda giggled, faib lub tank Suav thiab grunted:
  - Tsis yog! Peb yog Xatas cov menyuam!
  Charlotte hissed nrog bared hniav:
  - Thiab peb yuav ua siab ncaj rau Leej Txiv!
  Christina tau lees paub qhov no:
  - Yog, peb yuav! Ua ke nrog lub teb chaws thiab tog!
  Magda yws yws nrog kev zoo siab:
  - Cov thawj coj tuaj thiab mus, tab sis tog tseem nyob!
  Thiab cov ntxhais qw nyob rau hauv unison:
  - Lub koob meej rau CPSU!
  Thiab luag, cov charming Germans.
  Tsov rog nrog USSR thiab Tuam Tshoj txuas ntxiv mus.
  Kev sib ntaus sib tua tau tshwm sim hauv av thiab hauv hiav txwv. Thiab cov ntxhais sib ntaus sib tua thiab hu nkauj heev thiab zoo nkauj heev.
  Thiab lawv tau tham txog ntau yam thiab nthuav heev, thiab lawv tau hais ntau yam cua daj cua dub thiab aphoristic;
  Muaj ntau tus neeg ntse thiab ncaj ncees, tab sis lawv tau npaj kom ntse heev kom tsis txhob sib tov!
  Cowardice yog thawj lub cim ntawm kev mloog lus. Thiab kev mloog lus yog tus ntsuj plig ntawm ib tug tub rog! Thiab tus ntsuj plig ntawm ib tug tub rog yog tus yuam sij rau kev yeej - kom yeej koj yuav tsum tau ua ib tug coward! Xws li yog qhov tsis sib xws ntawm kev ua tsov ua rog!
  : Tswv Ntuj nyob hauv txhua tus neeg, Tswv Ntuj yog txhua tus neeg, tsuas yog nws muaj kev coj ncaj ncees xwb, thiab tus ntsuj plig tsis yog tsiaj txhu!
  Kev tua ntawm Tswv Yexus lub npe zoo ib yam li kev tua Khetos!
  Nws yog qhov zoo dua los ua haujlwm hauv kev cob qhia dua li so hauv qhov ntxa!
  Thaum rab ntaj tawg, txhais tes ncav cuag rab ntaj!
  Koj tuaj yeem thov kev banality, lossis tiv taus kev thuam, tab sis koj tsis tuaj yeem ua pov thawj qhov kev thuam thuam!
  Txhua yam nyuaj yog tsis yooj yim thiab perishable, tab sis nyob rau hauv mos zog, muaj zog. Thiab leej twg tsis ntseeg qhov no, ntawm chav kawm, kuv yuav qhia tus nplaig uas koj noj tau! Tag nrho cov hniav tawg mus rau hauv plua plav, tab sis nws tseem ciaj sia - Kuv hais tias bang!
  Kev sib deev tsis tu ncua ua rau kev hlub!
  Kev suav cov koob hmoov zoo li kev dag ntxias Vajtswv thiab ua rau muaj kev tuag!
  Golden txiv apples loj hlob zoo tshaj plaws thaum koj ywg dej tsob ntoo nrog ntshav!
  Muaj peb yam: nws tus nqi tsis hloov pauv: Tus Muaj Hwj Chim Loj, cov niam txiv thiab Niam Txiv!
  Qhov nthuav ua yeeb yam tshaj plaws yog kev ua yeeb yam ntawm kev ua tsov ua rog, tsuas yog tus nqi nkag yog txwv tsis pub siab!
  Tab sis hauv kev ua yeeb yam ntawm kev ua haujlwm, kua muag yeej ib txwm muaj tseeb thiab txhua qhov kev ua yog zaj lus qhia rau lub neej!
  Cov txuj ci tsuas yog tom qab ntawd dhau los ua ib tus neeg txawj ntse, yog tias muab ntau los ntawm kev mob siab rau!
  Procrastination steals laurels, haste coj kev vam meej!
  Tus kws phais neeg tiag tiag yog ib tus uas muaj peev xwm ua haujlwm tsis yooj yim!
  Tsis yog tus boxer uas ntaus, tab sis tus uas khob!
  Kev zoo nkauj yeej ib txwm muaj tshuaj lom - cov nceb ci tshaj plaws yog ya agaric, thiab tshuaj lom zoo li tus poj niam spell - kiv taub hau thiab lom lub siab!
  Lub siab ntuj tuaj yeem rhuav tshem lub zog ntuj, tab sis lub zog hauv lub cev yuav tsis ua rau lub siab!
  Kev tuag txaus siab zoo dua li ua neej txo hwj chim!
  Leej twg tuav txoj sia los ntawm caj pas yuav plam nws dua li tus uas tso tus qaib ntawm kev zoo siab!
  Kev zoo nkauj ploj mus, ua siab loj nyob mus ib txhis!
  rab ntaj ntse heev ua kom lub zog ntawm lub xeev nyob rau hauv nws, flattery qab zib heev haus cov neeg mus ib txhis nrog nws!
  Tus tub rog qhov kev txawj ntse them nyiaj rau qhov kev suav tsis raug, tab sis tsim kev suav rau nws zoo li khawb ib lub qhov nrog rab koob!
  Nws yog ib qho nyuaj rau ignite dab tsi twb nyob rau hauv hluav taws thiab muab tawm qhov uas twb hlawv lawm!
  Tus txiv neej kub siab, ua rau lub hlwb qhuav thiab kub hnyiab hauv qab lub hnab nyiaj!
  Es tsis txhob, nws hlawv ib lub qhov ntawm nws lub hnab tshos - lub siab sov so!
  Lub hnab thickest yog pierced los ntawm ib tug nyuaj phallus!
  Rau ib tug txiv neej, qhov zoo tshaj plaws golden daim iav!
  Ntawm lub npib thiab wrinkles - kho kom zoo nkauj ntawm ib tug txiv neej!
  Kev tsov rog yuav tsis muaj tus yeej - tab sis yeej yuav muaj tus swb!
  Tib neeg tsis muaj zog yog lub ntsiab cav ntawm kev vam meej!
  Yog tias koj xav ua thawj, ua haujlwm zoo li qhov kawg!
  Genius yog cov txheeb ze ntawm divinity, thiab cov txheeb ze tsim nyog!
  Koj tuaj yeem ua haujlwm rau Motherland me ntsis, tab sis koj tsis tuaj yeem ntxeev me ntsis!
  ! Kuv xav tias, yog li ntawd - Kuv muaj, Kuv nyob - yog li ntawd, Kuv nyob, Kuv nyob - yog li ntawd, kuv nyob zoo siab!
  Cov neeg sib deev zoo li cov khoom noj - lawv xav tau ntau yam thiab cov txuj lom kub!
  Lub kiv puag ncig yog tsim los ntawm lub siab dawb huv, tab sis tsis yog nrog cov hnab looj tes dawb; ntawm txoj kev mus rau kev zoo siab, lub log yuav tsum muaj cov roj ntsha!
  Feem ntau, lawv ntxeev siab tsis yog vim kev siab phem, tab sis vim kev qaug zog, txawm hais tias nws yog qhov tsis muaj zog uas inclines rau siab phem!
  Feem ntau, txoj cai yog tias lub tshuab rusty tsuas yog ua haujlwm nrog cov roj kub!
  Cunning thiab xam: yuav ua li cas tus txiv thiab tus poj niam yug los yeej - kev ncaj ncees yog qhov thib peb ntxiv!
  Qhov tsis muaj qab hau tshaj plaws hauv ntiaj teb yog ib khob ntawm vodka, poob rau hauv nws yog qhov kawg, thiab hauv qab yog hauv toj ntxas!
  Tsis yog txhua tus neeg raug txim txhaum cai, tsis yog txhua tus neeg ua txhaum cai yog tus txiav txim!
  Nws yooj yim dua rau tus ntxhuav hla lub qhov muag ntawm rab koob dua li kev tshaj tawm yam tsis muaj blat!
  Tus kws txiav txim plaub ntug zoo li tus poj niam ntiav tshaj lij - qhov sib txawv tsuas yog tus nqi ntawm tus nqi thiab qib ntawm cov pimp!
  Cov nom tswv zoo li tus nab, tsuas yog lawv nyem ntau cov ntshav tawm ntawm lawv lub plab thaum lawv raug ntiab tawm!
  Ntshav yog cov chiv zoo tshaj plaws rau kev cog qoob loo ntawm kev ua siab loj ntawm kev nce qib!
  Cov neeg mob siab mloog lus feem ntau xav nrog lub plab, tsis nrog lub siab, vim tias nws loj dua hauv ntim.
  Txawm li cas los xij, cov lus qhuab qhia tsis ntseeg Vajtswv yog qhov tseeb tshaj plaws, nws qhia txog kev loj hlob ntawm noob neej, thaum twg kev ntseeg, koom nrog thaum yau!
  Tswv Ntuj yog Leej Txiv muaj zog ntawm lub hauv caug muaj zog, uas tus me nyuam tsis muaj zog xav tsa!
  Nws tsis tshua muaj rau leej twg los ua rau lub ntsej muag ntawm cov txuj ci thaum lub dampness ntawm totalitarianism nyob ib puag ncig!
  Cov uas tsis txaus siab rau yav dhau los thiab ntshai tam sim no xav txog yav tom ntej ntau zaus!
  Nws yooj yim dua los tsoo lub hli nrog lub pob zeb dua li yuam cov nom tswv kom ua raws li lawv cov lus cog tseg rau kev xaiv tsa!
  Sugary humanism nyob rau hauv tib neeg lub teb chaws yog tsim nyog raws li qab zib nyob rau hauv borscht!
  Peb yam yog nyob mus ib txhis: Vajtswv, lub sij hawm thiab tib neeg ruam!
  Yog koj xav yeej; tsis nco qab peb lo lus: nyuaj, kuv ua tsis tau, txaus!
  Tus npua yeej ib txwm pom av, nas yuav pom qhov sib txawv, thiab tus neeg tub nkeeg yuav nrhiav kev zam!
  Kev ncaj ncees ntawm tib lub hauv paus nrog lo lus qias neeg! Feem ntau nws yog siv los stain virtue thiab ntxuav tawm vice!
  Hma liab hloov nws daim tawv nqaij ob zaug hauv ib xyoos, thiab tus neeg lis haujlwm lub npog ntsej muag txhua teev!
  Kev tuag zoo li ib tug poj niam ncaj ncees, los yam tsis muaj kev ceeb toom, muab nws pw thiab muab tag nrho!
  Kev ua siab zoo zoo li hws, hws yuav tsum tau siv zog, tab sis lub cev muaj zog, nrog rau txhua qhov poob av tawm!
  Ib tug tub rog zoo li rab chais, polished tsuas yog los ntawm txhais tes tawv! Tab sis kuj tau blunt sai!
  Cov tswv yim siab tshaj plaws tsuas yog thaum lawv ywg dej nrog cov ntshav, watered nrog kua muag thiab fertilized nrog hws!
  Rau ib tug tsis ntseeg Vajtswv, txhua txoj kev ntseeg zoo - vim tsis muaj Vajtswv! Thiab emptiness yog qhov me me despot!
  Txawm hais tias tus hero muaj zog npaum li cas, nws yuav tsis nyem lub hiav txwv tawm ntawm ib tug txiv qaub me me!
  Qhov loj tshaj ntawm kev txawj ntse tsis them rau qhov tsis muaj kev txawj ntse me me!
  Tus thawj coj yog lub hauv paus - yog tias rot, ces tag nrho cov qauv crumbles!
  
  Tus tswv yug yaj zoo dua, nws npau taws rau nws tus dev, tus huab tais softer, qhov hnyav hnyav dua!
  Lavxias tsis yog haiv neeg, tab sis ua haujlwm thiab ua neej nyob!
  Ib tug neeg tsis muaj zog xav tau Vajtswv thaum nws tseem yog menyuam yaus, Leej Txiv thiab Leej Niam, tab sis thaum nws loj hlob tuaj, nws tau ris lub nra ntawm kev saib xyuas, thiab nws, tau cais nws tus kheej ntawm nws niam nws txiv, koom nrog nws tus poj niam - kev tshawb fawb thiab laj thawj!
  Alas, lub siab tsis muaj zog tsis muaj nqis ntau - tus neeg ncaws pob ruam yuav yooj yim strangle tus kws tshaj lij tshaj lij!
  Qhov tseeb yog tias kev tuag, tsis zoo li poj niam, yeej ib txwm muaj tseeb, thiab lub neej yog kev ntxeev siab tag nrho!
  Zoo dua los tsoo ib zaug dua li foom ib puas zaus!
  Kev coj ncaj ncees yog tus muam ntawm kev txawj ntse! boasting ruins lub siab!
  Nws yog ib qho yooj yim rau nyeg tus tsov dua li rov qhia tus neeg ntxeev siab - nas tsis tuaj yeem cob qhia!
  Cov yeeb ncuab ntau dua, kev tsov rog zoo nkauj dua! Pov cov lus tsawg dua - kev ua tsov rog tsis yog kev ua si!
  Tsawg dua hauv hiav txwv dua li lub qhov ncauj qhov ntswg ntawm tus neeg saib xyuas zais cia!
  Cov cuab yeej tsim txom, zoo li lub suab paj nruag, xav tau kev hlub thiab txuj ci! Tsuas yog es tsis txhob luag thiab qhuas koj tau quaj thiab kua muag!
  Yexus nyob hauv pab yaj zoo li lub pob zeb diamond hauv dej phwj!
  Lub sij hawm yog tus tua neeg phem tshaj plaws, nws paub tsis muaj kev hlub tshua thiab lo lus zam txim!
  Ib tug txawj ua nom ua tswv, txawm hais phem phem los yeej tuav tau lub koob npe nrov li ib tug neeg txawj ntse!
  Tus nyuj nyiam nplawm, tab sis tsis nyiam plows!
  Txhawm rau plowing zoo, koj yuav tsum cog txhua xyoo puag ncig!
  Yog tias koj tsis tuaj yeem tom, tsis txhob hnia!
  Tus uas swb ib tug tsov yuav tsis ntshai kaum kaum tus miv!
  Lub tsheb tsis yog khoom kim heev, tab sis yog txoj kev rau txim: ntuj ceeb tsheej rau tub ceev xwm tsheb, purgatory rau lub hnab nyiaj, ntuj txiag teb tsaus rau kev thaj yeeb!
  Ua yuam kev yog yuam kev! Tsis lees paub qhov yuam kev yog kev ua txhaum!
  Txiv neej yog unpredictable - tib neeg poj niam yog ob npaug unpredictable!
  Kev nom kev tswv, tsis zoo li kev caij ski, yuav tsum muaj roj nplua nyeem!
  Lub zog thiab kev txawj ntse, zoo li tus txiv thiab tus poj niam, ua rau kev mloog lus tsuas yog ua khub!
  Tus kav uas muaj zog yuav tsis cog cov yeeb ncuab ntau dua li nws tuaj yeem sib sau ua phooj ywg!
  Nyiaj yog lub fins ntawm shark ntawm kev ncaj ncees!
  Ceev faj; tsis yog lub ntsiab lus rau kev ua siab tawv, tab sis kev ua siab loj - rau kev ua tsis ncaj ncees!
  Tsuas yog cov tuag tsis txhob dag, ces tsuas yog lawv tsis ntseeg xwb!
  Ib tug neeg ntseeg phem nyiag lub cev - tus neeg ntseeg Vajtswv zoo nyiag tus ntsuj plig!
  Txoj hauj lwm tsis muaj lus dag yog zoo li lub tank tsis muaj roj!
  Tus uas muaj kev hlub tshua sib sau ua ke, kev ua phem yog qhov qhia txog kev qaug zog!
  Tom qab tag nrho, kev txawj ntse thiab kev khav theeb yog qhov tsis sib xws!
  Txawm hais tias lub nrig thiab ib nrab yog qhov zoo dua li ib qho - lub siab thiab ib nrab yog qhov phem tshaj ib!
  Ib tug muaj koob muaj npe txaus ntshai nws lub neej - ib tug neeg txawv teb chaws phem!
  Tus thawj coj yuav tsum tsis txhob qab zib - lawv yuav yaim nws! Tab sis nws yuav tsum tsis txhob iab - lawv yuav nplawm nws!
  Nws nyuaj dua nrhiav cov xuab zeb hauv cov suab puam - dua li qhov laj thawj ntawm kev ntes!
  Insidiousness yog riam phom ntawm cov tsis muaj zog - lub ntsiab lus yog riam phom ntawm insidious!
  Siv cov phooj ywg - txuj ci harnesses yeeb ncuab - ntse!
  Lub tshuab qeeb yog tantamount rau nco!
  Tus thawj coj ceev faj zoo li tus ntiv tes hauv nws lub nrig, ib qho tseem ceeb, tab sis nws yuav tsis hloov qhov seem!
  Reflection thiab ib tug kwj ntawm aphorisms tau cuam tshuam los ntawm cov tsos ntawm Suav ships nyob rau hauv lub qab ntug. Dab tsi ntes tau nrog Deng Xiaoping.
  Suav tseem tuaj yeem nkaum, tab sis khiav tawm ntawm kev sib ntaus sib tua yog kev txaj muag. Thiab yog li ntawd Deng Xiaoping tau txais kev sib ntaus sib tua.
  Cov ntxhais khiav ncig lub lawj, taw liab qab thiab ci ntsa iab. Lawv tua lawv tus kheej thiab coj cov tub rog ntawm lub hwj chim saum ntuj ceeb tsheej. Siab tawv bastards. Lawv muaj hluav taws kub heev. Thiab lub qhov muag ci ntsa iab nrog sapphires thiab emeralds.
  Thiab liab qab heels, rounded flicker. Thiab sparkling luag ntxhi glow.
  Thiab kaum-nti phom tua. Cas bluff. Uas txawm tias Suav destroyer raug cais.
  Juliana squeaked:
  - Qhov ntawd yog qhov vajtswv Lavxias ua!
  Victoria, uas nws liab qab, tanned ob txhais ceg flashed los ntawm, kho:
  - Tiam sis, peb ua nws tus kheej!
  Veronica hais tias:
  Cia peb hu nkauj!
  Cov plaub hau liab Anna khaws:
  - Tau kawg, zaj nkauj yuav lom zem dua.
  Thiab tag nrho cov tub rog ntawm cov ntxhais hu nkauj, tag nrho cov ballad.
  Tsar Nicholas, koj yog lub tebchaws Russia,
  Rau lub koob meej ntawm peb Motherland ...
  Nyob rau hauv Russia, peb txhua tus yog ib tug phooj ywg tsev neeg,
  Yuav tsis khuv xim, paub peb lub neej!
  
  Rau peb, muaj ib tug huab tais tsuas yog Vajtswv,
  Leej twg txawj ntse kav lub qab ntuj khwb...
  Thiab kuv xav kom tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus pab
  Thiab tig mus rau hauv ib pawg ntawm moss Cain!
  
  Kuv ntseeg tias yuav muaj kev zoo siab hauv ntiaj teb,
  Thiab kev xyiv fab yuav ci ntsa iab ntawm lub ntiaj teb ...
  Kev thaj yeeb thiab kev xyiv fab kav txhua qhov chaw,
  Russia tau dhau los ua lub vaj kaj siab tiag tiag!
  
  Tsarist communism yuav tsim,
  Muab pov rau hauv ntuj txiag teb tsaus lub suab nrov ntawm tus killer ...
  Thiab peb ya ncaj nce mus tsis nqis
  Tshem tawm cov yeeb ncuab-cov neeg ua ntshav!
  
  Tsis tas yuav xav, huab tais tsis phem txhua,
  Ua rau nws muaj hmoo me ntsis ntxiv...
  Thov kom Tswv Ntuj nyob Russia nrog Nicholas,
  Tom qab ntawd nws yuav muaj peev xwm ua siab tawv embed hloov!
  
  Russia yog qhov chaw yug ntawm ntxhw,
  Lub teb chaws tsuas tsis tuaj yeem ua tau zoo dua ...
  Peb tsis xav tau cov lus hais ntxiv
  Tub rog convenes the tocsin to fight!
  
  Yuav ua li cas tsis txhob sim kov yeej tus yeeb ncuab Russia,
  Kuv paub tias koj yuav tawg qhov txwv ...
  Invincible Lavxias teb sab dais,
  Thiab lub hnub tsis teem dua Russia!
  
  Vim Niam Txiv tsis muaj siab, paub roob,
  Tias lub ncov shimmers ntawm lub nceeg vaj ntawm communism ...
  Kuv ntseeg hais tias tus Tswv yuav tsoo cov yeeb ncuab,
  Thiab lub ntsej muag ntawm revanchism yuav tsis dhau!
  
  Tej zaum Russia ci hla lub ntiaj teb,
  Lub teb chaws muab kev zoo siab rau tib neeg...
  Kev xeem, xa, tsuas yog rau tsib,
  Tom qab tag nrho, lub zog ntawm Motherland yog immeasurable!
  
  Cia nws yog, kev hlub nyob mus ib txhis glorified,
  Nyob rau hauv lub xyoo pua nees nkaum los yog nees nkaum thawj ...
  Cia cov ntshav ntws nruj,
  Tus hero yuav tsis yooj yim superstitious!
  
  Koj ua siab tawv tso cov ntshav ntawm cov yeeb ncuab ntawm Fatherland,
  Cia nws ntws...
  Thiab tsuas yog rhuav tshem tus yeeb ncuab,
  Lub ntsej muag dawb huv foom koob hmoov rau kev sib ntaus sib tua!
  
  Thov kom muaj lub hnub qub nyob hauv peb Leej Niam,
  Dab tsi qhia txog txoj kev thiab lub ntiaj teb ...
  Npau suav zoo yuav los tiag
  Tag nrho lwm tus neeg tsuas yog tswj hwm!
  
  Yog lawm, peb yuav tsoo cov yeeb ncuab ntawm Fatherland,
  Thiab daws nrog qhov kawg horde ...
  Saum toj no peb yog ib tug cherub golden-tis,
  Tsis txhob kov yeej Xatas!
  
  Txawm tias koj paub, Lavxias teb sab Gods muaj zog,
  Peb yuav revive lub greatness ntawm Russia ...
  Txawm tias cov Slavs tau faib,
  Tiamsis kuv tseem yuav yog ib tug Mexiyas!
  
  Peb muaj koob meej Tsar lub Great Nicholas,
  Koj ntaus Japan zoo kawg...
  Yog li warrior vaiantly twv,
  Thiab ua tau zoo, tsis yog buffoon!
  
  Thiab kev tsov rog ntawm USSR thiab Tuam Tshoj tseem txuas ntxiv ... Cov tub rog ntawm Celestial faj tim teb chaws tau nce mus rau pem hauv ntej thiab tsis suav nrog kev poob. Lawv raug mowed down los ntawm cov neeg muaj koob meej Soviet warriors thiab warriors.
  Tuam Tshoj muaj ntau haiv neeg thiab hauv av rog. Lawv yog cov tub rog ntawm Celestial faj tim teb chaws cia da dej rau cov tub rog Soviet nrog cov neeg tuag, yuav luag tag nrho ib puag ncig Alma-Ata. Thiab lawv coj Khabarovsk, wedged mus rau hauv txoj hauj lwm ntawm cov tub rog Soviet, hem kom txiav cov Red Army rau hauv daim. Tab sis nyob rau hauv lub hiav txwv, lub Soviet fleet yeej cov Suav, thiab ua tiav cov kev vam meej loj. Ntawm no cov ntxhais txawm tsaws hauv kev quab yuam thiab tawg mus rau Beijing.
  Lub Soviet, Lavxias teb sab tub rog pib tsaws cov tub rog ncaj qha nyob rau hauv lub Celestial faj tim teb chaws nws tus kheej. Zoo, dab tsi yog tsar thiab Secretary General Leonid Ilyich Brezhnev txiav txim siab cia Russia muaj, los yog lub USSR muaj lwm lub teb chaws Soviet loj nyob rau sab hnub tuaj. Thiab tus kav Lavxias teb sab nws tus kheej yuav dhau los ua tus huab tais Suav.
  Nyob rau tib lub sijhawm, kev hem thawj los ntawm lub teb chaws ntawm Celestial Empire yuav raug tshem tawm mus ib txhis. Thiab cov tub rog Soviet yuav tau ntxiv nrog cov tub rog zoo li tub rog thiab siab tawv.
  Yog li ntawd muaj ib qho laj thawj - kom kov yeej Suav tag nrho. Txawm hais tias nws tseem yog qhov tsim nyog los tawm tsam qhov kev tawm tsam ntawm cov rog loj ntawm Celestial Empire hauv Siberia. Thiab cov tub rog raug xa mus rau lub nroog loj.
  Cov ntxhais thiab lawv pab tub rog mus ua rog nrog Mao cov tub rog nyob hauv av. Cov ntxhais tau ntsib Suav nrog kev txhaj tshuaj zoo, sabers thiab grenade cuam nrog lawv txhais taw liab qab.
  Veronica pov ib tug txiv qaub nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaked:
  - Rau tsar, tus tuav ntaub ntawv dav dav thiab Soviet Fatherland!
  Thiab raug rho tawm haujlwm ntawm Suav.
  Juliana kuj cuam ib tug grenade ntawm cov tub rog Suav daj nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab squeaked:
  - Rau thawj-hu ua Russia!
  Thiab nws kuj tau ntsia cov tub rog ntawm lub faj tim teb chaws xilethi-aus.
  Ntawm no cov plaub hau liab Anna thrashed, thiab squeaked:
  - Koob meej rau niam huab tais!
  Thiab kuj chob cov yeeb ncuab.
  Angelina kuj tau tawg, tua tag nrho lub thoob ntawm cov khoom tawg nrog nws txhais taw liab qab, thiab ua rau cov neeg Suav nyob deb:
  - Lub koob meej ntawm lub Great Lavxias teb sab faj tim teb chaws!
  Thiab Victoria tau poob siab. Nws cheem cov Suav thiab succumbed rau lub siab phem txiv qaub nrog nws liab qab pob taws.
  Nws qw rau saum nws lub ntsws:
  - Rau cov ciam teb tshiab!
  Veronica nailed Suav thiab squeaked:
  - Rau Russia nyob mus ib txhis!
  Thiab nws kuj tau txiav cov tub rog ntawm lub faj tim teb chaws xilethi-aus.
  Yuliana coj nws, ntaus Suav. Nws cuam ib tug grenade ntawm tus yeeb ncuab nrog nws txhais ko taw liab qab thiab squeaked:
  - Rau ib leeg thiab indivisible tsarist thiab Soviet faj tim teb chaws!
  Thiab tus ntxhais ntxhi. Nws pom tseeb tias tus tub hluas tau loj dua, nws lub hauv siab siab, nws lub duav nqaim, nws lub duav yog nqaij. Nws twb muaj daim duab ntawm ib tug neeg laus, cov leeg nqaij thiab noj qab nyob zoo thiab muaj zog poj niam. Thiab lub ntsej muag tseem hluas. Nrog kev nyuaj siab, tus ntxhais suppressed lub siab xav ua kev hlub. Cia lawv tsuas cares. Thiab nws zoo dua nrog lwm tus ntxhais, yam tsawg kawg nws yuav tsis deprived nws ntawm nws virginity.
  Yuliana heev deftly pov grenades ntawm Suav nrog nws txhais taw liab qab. Thiab nws ua haujlwm tau zoo heev.
  Anna liab thiab zoo nkauj heev. Thiab nyob rau hauv dav dav, xws li cov ntxhais nyob rau hauv lub battalion yog zoo kawg nkaus, tsuas yog lub siab tshaj plaws relish.
  Anna pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab chirps:
  - Cia Great Soviet Russia muaj npe nrov!
  Thiab tseem yuav ua li cas nws spin.
  Zoo, cov ntxhais, zoo, kev zoo nkauj!
  Caij thiab Angelina. Xws li ib tug ntxhais loj - ob meters siab, thiab ib puas thiab peb caug kilograms ntawm qhov hnyav. Nyob rau tib lub sij hawm, tsis rog, nrog cam khwb cia cov leeg, thiab lub croup ntawm ib tug cua ntsawj ntshab nees. Nws hlub txiv neej heev. Npau suav muaj me nyuam. Tab sis txog tam sim no nws tsis tau ua haujlwm. Ntau tus neeg tsuas ntshai nws. Thiab ib tug hluas nkauj txhoj puab heev.
  Nws tsis yog nws cov txiv neej uas nug, tab sis nws tus kheej brazenly thov. Tsis txaj muag thiab txaj muag.
  Thiab nws hlub nws. Ua ib pawg neeg nquag.
  Nyob rau tib lub sijhawm, Angelina yog ib tug tub rog zoo. Thiab nws tau ua tiav ntau yam zoo. Victoria yog tus thawj coj ntawm lawv lub battalion.
  Nws kuj muab ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab qw:
  - Yuav muaj teeb ci thoob plaws lub tebchaws!
  Veronika pov ib lub txiv qaub nrog nws txhais taw liab qab thiab ntxhi:
  - Lub koob meej ntawm lub Great Lavxias teb sab faj tim teb chaws!
  Juliana tseem cuam tshuam nws cov ntiv tes liab qab thiab qw:
  - Rau lub meej mom ntawm lub teb chaws ntawm cov neeg dawb huv!
  Anna qw:
  - Nrog kev tu siab unearthly!
  Thiab ib qho khoom plig pov nrog taw liab qab kuj yoov.
  Tsis tas li ntawd, Angelina quaj. Nws tseem muab tag nrho cov grenades nrog nws ob txhais taw liab qab, rhuav cov Suav sib cais.
  Thiab tus ntxhais heroic roars:
  - Los ntawm Tswv Ntuj lub npe!
  Victoria kuj tau xa ib lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab, rub nws mus rau hauv me me, thiab qw:
  - Los ntawm Tswv Yexus lub npe!
  Thiab tua ob peb txhaj tshuaj.
  Thiab Angelina pib sau los ntawm rab phom tshuab, mowed cov tub rog Suav. Nws ua tau zoo heev.
  Nyob rau hauv luv luv, tus ntxhais yog ib tug tsiaj nyaum.
  Veronica squeaked nrog aplomb:
  - Kuv yeej yog Superman!
  Thiab pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab.
  Juliana kuj raug rho tawm haujlwm. tua Suav.
  tweeted:
  - Lub koob meej rau Russia!
  Thiab nrog nws txhais ko taw liab qab nws tau tsim ib lub grenade, rhuav tshem cov tub rog ntawm lub faj tim teb chaws xilethi-aus.
  Anna kuj squealed:
  - Rau Russia dawb huv! Thiab lub USSR!
  Angelina launched ib lub thawv tag nrho ntawm Suav. Thiab nws coj nws, roared nrog frenzied npau taws:
  - Rau Svarog!
  Victoria coj nws thiab squeaked:
  - Rau qhov system tshiab!
  Thiab nws pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab!
  Veronica bleated:
  - Rau cov leeg ntawm cov hlau!
  Thiab nws kuj tau tsim ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab, rhuav tshem cov Suav.
  Juliana kuj coj nws thiab squeaked:
  - Rau kev hlub thiab khawv koob!
  Thiab liab qab taw nyob rau hauv motion.
  Anna tus dab ntxwg nyoog-hais plaub hau coj thiab tso ib lub thawv ntawm grenades, rub cov Suav thiab squeaked:
  - Tawm ntawm qhov ciam teb ntawm Mars!
  Angelina tseem yuav tso lub thoob ntawm dynamite thiab hais lus:
  - Rau lub ntiaj teb kev txiav txim ntawm Russia thiab peb lub teb chaws ntawm lub USSR.
  Thiab cov Suav twb loj hlob tag nrho cov neeg tuag.
  Thiab Victoria ua li cas barks:
  - Rau txoj kev tshiab rau kev zoo siab!
  Tom qab ntawd, cov ntxhais ob leeg luag ua ke.
  Natasha txuas ntxiv sau rau lub sijhawm tam sim no ... Lus ntawm kev mus. Thiab nws scribbled ntawm Suav nrog rab phom tshuab. Nws txiav lawv thiab tua lawv los ntawm ntau txhiab tus tub rog daj. Thiab txhua lub mos txwv tsoo lub hom phiaj.
  Cov tub rog ntawm Soviet Russia, los yog ib khub ntawm cov tub rog liab qab ntawm cov ntxhais, tau tsiv mus rau hauv kev coj ntawm Beijing. Oleg Rybachenko thiab Margarita yog nyob rau hauv pem hauv ntej. Tus tub thiab tus ntxhais twb tau tswj kom muaj npe nrov thiab ua pov thawj lawv tus kheej hauv kev sib ntaus sib tua. Lawv tawm tsam los ntawm thawj hnub ntawm siege ntawm Vladivostok thiab lwm lub nroog.
  Cov me nyuam no yog cov hero tiag tiag. Nws yog lawv uas tau ua lub luag haujlwm ntawm qhov tshwm sim uas tuav Vladivostok thaum lub Kaum Ib Hlis thiab Kaum Ob Hlis kev tawm tsam.
  Tom qab ntawd ib tug tub thiab ib tug ntxhais, kuj tau taw liab qab thiab ib nrab liab qab nyob rau hauv txias, pw ntawm lub tshuab rab phom.
  Thaum koj tsis xis nyob hauv qhov txias, cov vajtswv Lavxias muab lub zog zoo rau koj thiab koj muaj peev xwm ua txuj ci tseem ceeb.
  Tus tub thiab tus ntxhais pib tua phom tshuab ntawm cov neeg Suav ua ntej. Thiab lawv tau ua nws zoo heev. Dab tsi yog txhaj, ces ntaus. Xws li ib qho txuj ci tseem ceeb tau ua los ntawm ib nrab-liab qab, cov menyuam yaus tsis muaj qhov txias. Thiab nws yog qhov tseeb ua tsaug rau qhov txias thiab qhov tseeb tias ob txhais taw liab qab tau ntsib nrog cov daus uas Lavxias Demiurge Gods tuaj pab lawv.
  Ib tug tub zoo nraug uas muaj hnub nyoog kaum ob xyoos, Oleg Rybachenko, tua thiab txiav cov Suav, hu nkauj:
  - Ntseeg Lada, pab peb!
  Margarita, tus hluas nkauj no siab tawv, plaub hau daj, tseem muaj hnub nyoog kaum ob xyoos, tua cov tub rog ntawm Celestial faj tim teb chaws, kuj hu tawm:
  - Cov yeeb ncuab phem yuav swb!
  Tus tub rog tub rog Oleg pov ib lub grenade nrog nws txhais ko taw liab qab, tawg ua rau Suav, nws hais tias:
  - Lub koob meej rau Fatherland - peb niam!
  Margarita kuj tau tso lub grenade nrog nws liab qab, menyuam yaus, chiselled ko taw thiab squeaked:
  - Cov yeeb ncuab yuav dai ntawm lub thoob!
  Tus tub thiab tus ntxhais sib ntaus sib tua nrog colossal ferocity. Lawv muaj ntau lub siab nyiam, lub zog thiab tus cwj pwm uas ib tus tuaj yeem xav tsis thoob.
  Tomboy Oleg Rybachenko, tua, hu nkauj:
  - Lub koob meej rau Svarog!
  Margarita, tua, tawm:
  - Thiab Tsev Neeg Muaj Hwjchim Loj Kawg Nkaus!
  Cov tub rog tub rog tau zoo thiab zoo kawg nkaus!
  Oleg, xa cov mos txwv los ntawm rab phom tshuab yam tsis nco, tawm:
  - Leej Txiv nyob tom qab peb, Tswv Ntuj dawb nrog kuv nyob!
  Marguerite chirped enthusiastically:
  -Yog li ntawd tus yeeb ncuab ntawm Leej Txiv yuav tuag rau qhov kev txom nyem hnyav!
  Thiab tus ntxhais qhia nws tus nplaig ntev.
  Oleg, crushing Suav, squealed:
  - Cia kom muaj yeeb koob hauv ntiaj teb!
  Margarita pom zoo nrog qhov no:
  - Cia kom muaj yeeb koob!
  Thiab mowed down tus Suav.
  Cov me nyuam mowed down the warriors of the Celestial Empire los ntawm ntau pua thiab txhiab. Lawv tau nce siab thiab muab pov rau hauv txhua txoj hauv kev.
  Oleg chuckled thiab hais, exterminating Suav:
  - Thiab Vajtswv Dub pab hauv kev sib ntaus sib tua!
  Margarita zoo siab pom zoo:
  - Rau peb thiab Chernobog!
  Thiab nrog ib tug liab qab taw, yuav ua li cas tua ib tug grenade.
  Oleg Rybachenko tau hais tias:
  - txhiab txhiab...
  Margarita, crushing Suav, ntxiv:
  Regiment tom qab tub rog ...
  Exterminating tus tub terminator, warriors ntawm lub xilethi-aus lub teb chaws Ottoman, thiab barefoot ib grenade nrog liab qab ntiv taw, squeaked:
  - Peb yuav yeej cov neeg Nyij Pooj los ntawm rab phom tshuab!
  Tus ntxhais Terminator txaus siab ntxiv:
  - Peb tus phab ej yog kev zoo nkauj!
  Thiab dua ib tug grenade ya los ntawm ib tug liab qab ko taw.
  Oleg Rybachenko squeaked:
  - Tus ntxhais hais yog lawm, kev zoo nkauj ntawm tus thawj!
  Thiab tus tub kuj cuam ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab.
  Tus me nyuam yuav tsum tau hais tias zoo nkauj, thiab nqaij tawv heev. Thiab nws sib ntaus li cas.
  Margarita exclais, exterminating Suav:
  - Rau Russia dawb huv!
  Thiab ib tug grenade pov nrog ib tug liab qab ko taw yoov.
  Oleg ntxiv:
  - Rau cov vajtswv Lavxias!
  Thiab tseem muaj ib tug grenade raug rho tawm haujlwm los ntawm tus tub liab qab ceg yoov. Thiab scatters tw.
  Margarita, exterminating Suav, ntxhi:
  - Rau lub yeeb koob ntawm Niam Txiv ntawm Vajtswv!
  Thiab sticks tawm nws tus nplaig!
  Thiab dua, ib tug grenade pov los ntawm tus ntxhais liab qab ko taw yog tawg rau cov Japanese. Thiab cov phom tshuab raug tua.
  Oleg, chopping yeeb ncuab, chirps:
  - Heroes ntawm Fatherland sau lub tswb.
  Thiab dua muab tig.
  Thiab cov grenade pov los ntawm tus tub ya.
  Margarita kuj crushes tus yeeb ncuab thiab hisses:
  - Rau Russia dawb huv!
  Thiab tam sim no ib tug grenade ya los ntawm pov ntawm txhais taw liab qab ntawm tus ntxhais. Scatters tus yeeb ncuab nyob rau hauv txhua txoj kev.
  Oleg, tua, thiab yuav luag txhua lub mos txwv ya ntawm lub hom phiaj, hu nkauj:
  - Kuv lub teb chaws...
  Thiab dua nrog ib tug liab qab ib tug grenade rau Suav.
  Margarita, exterminating warriors ntawm lub Celestial faj tim teb chaws, squeaked:
  - Txaus siab thiab qab zib!
  Thiab ib tug grenade rushes los ntawm tus liab qab ko taw ntawm tus ntxhais.
  Oleg Rybachenko, tua ntawm tus yeeb ncuab, ntxiv:
  - Kuv lub teb chaws...
  Tus ntxhais, tua furiously, ntxiv:
  - Koj yog lub crown ntawm lub siab!
  Thiab dua, ib tug tuag grenade ya los ntawm tus ntxhais liab qab ko taw.
  Mount Inimitable yog littered nrog lub cev ntawm cov tub rog ntawm Celestial Empire. Cov Suav da dej los ntshav ntau heev.
  Tom qab ntawd tus tub thiab tus ntxhais tau ci ntsa iab nrog lub yeeb koob tsis zoo, tab sis lub roob ntawm Vladivostok tsis tau muab tam sim ntawd.
  Thiab tam sim no lawv tab tom sib ntaus zoo li cov neeg loj heev uas twb tau nyob hauv av ntawm Celestial Empire ...
  Rolling tshwm sim tsunami nthwv dej. Uas ntog rau txoj hauj lwm ntawm cov tub rog Lavxias teb sab. Tab sis lawv ua siab loj qhia txog kev tawm tsam ntawm tus yeeb ncuab. Thiab qhia lawv heroism.
  Oleg tua thiab chirps:
  Peb yuav ua siab ncaj!
  Thiab ib tug grenade ya los ntawm nws txhais ko taw liab qab dua. Thiab rhuav tshem cov Suav.
  Margarita kuj tua. Thiab nws ua nws heev, zoo heev, hais tias:
  - Russia yuav tsis khoov!
  Thiab tseem muaj ib tug grenade launched nrog ib tug liab qab taw hits cov tub rog ntawm lub Celestial faj tim teb chaws.
  Terminator cov me nyuam txoj cai thiab shred.
  Tab sis cov Suav tseem tawm tsam rau txhua qhov chaw. Lawv muaj ntau heev - kaum tawm lab tus tub rog, thiab lawv tau nce mus pov tseg cov neeg tuag ntawm txoj haujlwm ntawm cov tub rog Soviet. Thiab lawv nce thiab nce pem hauv ntej.
  Raws li cov xwm txheej no, Brezhnev tau hais kom Beijing rov qab los ntawm Tuam Tshoj. Dab tsi yog ib tug heev daring thiab txhoj puab heev ua hauj lwm. Thiab cov tub rog Suav nce thiab nce.
  Tab sis cov tub rog Soviet bravely counterattack. Thiab ib txhia ua tau zoo.
  Cov tub rog Communist tab tom mus txog Beijing. Kev sib ntaus sib tua nyob rau hauv tag nrho viav vias nyob ib ncig ntawm Tuam Tshoj lub peev. Cov tub rog ntawm cov ntxhais ntseeg siab tawm tsam cov tub rog ntawm Celestial Empire. Cov ntxhais tau tawm tsam txhua qhov kev tawm tsam, tua, pov grenades nrog lawv txhais taw liab qab, thiab hu nkauj:
  Thov kom lub tebchaws dawb huv tau koob meej,
  Kuv nyob zoo ntiaj teb...
  Cov neeg ntawm Russia yog ib tsev neeg phooj ywg,
  Thiab tsis txhob tsuj lub Fatherland nrog khau boots!
  
  Cia tus txawj ntse Leonid nyob rau hauv Russia,
  Nws yuav tsa nws lub teb chaws mus rau lub hnub qub heev ...
  Nws yog Orthodox, tus Tswv ntawm lub teeb,
  Thiab kom yeej yog lub caij muaj koob muaj npe!
  
  Russia yog lub Motherland ntawm Vajtswv,
  Nws muaj cov tub rog zoo tshaj plaws hauv ntiaj teb ...
  Thiab cov poj niam yuav ua pies,
  Nrog nws lub zog hauv kev sib ntaus sib tua tsis hloov pauv!
  
  Thov kom peb cov Russians qhuas txog txoj kev zoo kawg nkaus,
  Qhov twg taw tes rau txoj kev tsis muaj ntug ...
  Tsis muaj leej twg tuaj yeem tig peb tawm ntawm txoj kev,
  Peb yuav tsis them se rau cov infidels!
  
  Kev loj hlob ntawm Russia yog qhov zoo,
  Nws zoo nkauj thiab txaus ntshai rau cov yeeb ncuab ...
  Muaj ib txoj kev Lavxias thiab muaj zog oar,
  Nws tsuas yog txaus ntshai rau kev sib cav nrog Leej Txiv!
  
  Tej zaum Russia, paub nws txoj cai, vam meej,
  Ua tiav ib yam dab tsi uas koj ntsuas tsis tau ...
  Kev xeem, xa, tsuas yog rau tsib,
  Txij li thaum koj ntseeg Rod tsis muaj ciam teb!
  
  Cia peb nqa txoj kev ntseeg vajntxwv,
  Mus rau qhov deb tshaj plaws ntawm Russia ...
  Peb cov ntxhais tsis muaj ntau tshaj nees nkaum,
  Tab sis peb ntseeg hais tias tag nrho cov fighters zoo nkauj dua!
  
  Tsis yog, Russia rov qab yuav tsis khoov,
  Cov hniav ntawm cov yeeb ncuab ntawm cov tub rog yuav tsis kov yeej ...
  Dab Ntxwg Nyoog yuav tsis kav Russia,
  Thiab lub cev hauv kev sib ntaus sib tua tsuas yog loj hlob!
  Peb yuav tau yooj yim nqa no moat, fighters,
  Nrog ib tug npau suav uas yog tis ...
  Peb yuav tsoo txhua tus yeeb ncuab ib zaug,
  Thiab ntseeg kuv, kev ua pauj awaits txawv Khans!
  
  Thiab Yexus, thiab Vajtswv tus Dawb Huv Svarog,
  Russia yog heev hlub rau cov knights ...
  Hauv qab peb yog tus Dawb Huv zoo tshaj plaws,
  Nyob rau hauv lub npe ntawm peb niam Russia!
  Cov ntxhais hu nkauj thiab muab cov grenades rau Suav.
  Victoria pov ib lub txiv qaub nrog nws txhais taw liab qab thiab hu nkauj:
  - Nyob rau hauv Russia, cov ntxhais yog fighters!
  Ntawm no Veronica launched ib tug tuag tam sim nrog nws liab qab ceg thiab tawm:
  - Thiab peb yog cov tub rog tub rog super!
  Thiab muab tawg los ntawm rab phom tshuab. Mowed cia ob peb kab ntawm Suav.
  Juliana, ib tug ntxhais zoo nkauj, kuj tau tig. Nws txiav cov tub rog ntawm lub faj tim teb chaws xilethi-aus...Thiab tuav nws cov hniav nws hu nkauj:
  - Lub ntiaj teb yuav paub qhov zoo ntawm cov neeg Lavxias!
  Thiab ci ntsa iab nrog cov hniav ntse!
  Zoo nkauj thiab fiery Anna kuj launched ib tug grenade. Nws tau khiav tawm ntawm cov tub rog ntawm lub ntiaj teb xilethi-aus, thiab squeaked:
  - Rau lub ntiaj teb tshiab! Tam sim no koj yog kuv tus mlom!
  Thiab yuav ua li cas cov liab qab ko taw flickers!
  Thiab tus zoo kawg nkaus Angelina, ib yam nkaus, yuav coj thiab tso ib tug grenade. Thiab tawg tag nrho cov yeeb ncuab.
  Tus ntxhais tub rog no noj qab nyob zoo. Thiab tsuas yog ib tug vajtswv poj niam tiag tiag. Nws muaj lub zog zoo li no.
  Thiab tus tub rog roared:
  - Lub koob meej rau Leej Txiv, thiab rau peb!
  Victoria coj nws thiab yws, tua tawm ntawm tes:
  - Thov kom peb Leej Niam nyob rau qhov kawg ntawm kev vam meej!
  Thiab ib tug liab qab taw throws ib tug grenade. Uas yoov thiab rhuav tshem txhua tus.
  Veronica kuj tua, thiab ua tau zoo tua ib tug general los ntawm cov noble warriors ntawm lub Celestial faj tim teb chaws.
  Thiab ib tug grenade pov nrog ib tug liab qab ko taw yoov. Suav poob lawm.
  Tus ntxhais qw:
  - Tsuas yog cov neeg tuag tsis ntseeg qhov loj ntawm Russia!
  Thiab qhia pearl hniav!
  Juliana nkag siab meej tias:
  Peb yog cov muaj zog tshaj plaws! Yog nag hmo, peb hnub no!
  Cov plaub hau liab Anna zoo siab ntxiv:
  - Thiab peb yuav tag kis!
  Ib tug grenade pov nrog ib tug liab qab ko taw kua muag sib nrug cov yeeb ncuab.
  Angelina nthuav tawm tag nrho lub thawv ntawm lub plhaub nrog nws txhais taw liab qab thiab tawm:
  - Lub neej yav tom ntej yog peb li!
  Natasha siv cov hnub so kawg los sau cov seev cev ntawm kev tuag los ntawm kev chop dab tsi tau ua nrog Tuam Tshoj. Nws sau ntawv, tuav rab phom tshuab nrog nws cov ntiv taw liab qab.
  Thiab coob leej ntau tus flunked Suav.
  Cov tub rog Lavxias tau tawm tsam Beijing.
  Ib tug tub thiab ib tug ntxhais taug kev nyob rau hauv pem hauv ntej: Oleg thiab Margarita.
  Cov menyuam yaus tua cov neeg Suav thiab nce mus rau lub vaj ntxwv huab tais. Mao Zedong tau tshaj tawm tias nws yuav tsis tawm hauv lub nroog thiab yuav nyob ntawd mus ib txhis.
  Oleg tua ib tug tawg ntawm Suav thiab pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab, squeaking rau nws tus kheej:
  - Russia yuav tsis tso tseg!
  Margarita kuj tau tsim ib lub txiv qaub nrog nws txhais ceg me me thiab croaked, baring nws cov hniav:
  - Yeej los yog tuag!
  Thiab ib pab tub rog ntawm cov ntxhais mus tsoo mus rau lub palace ntawm Mao Zedong. Tag nrho cov ntxhais tau hnav khaub ncaws, tsuas yog panties sab laug. Thiab xws li yuav luag liab qab cov neeg sib ntaus zoo li heroines.
  Victoria pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaks:
  - Leonidas, koj yog tus huab tais!
  Veronica kuj tau nthuav tawm khoom plig ntawm kev tuag nrog nws tus ceg liab qab thiab chirped, baring nws cov hniav:
  - Peb tus huab tais thiab tus tuav ntaub ntawv tseem ceeb tshaj plaws!
  Thiab yuav ua li cas nws sparkles zoo li pearls! Thiab xws li ib tug stunning ntxhais.
  Juliana kuj chirps nrog zoo siab, thiab tso ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab:
  - Kuv yog tus yeej kev puas siab puas ntsws!
  Thiab nws qhia nws tus nplaig.
  Crushes Suav.
  Anna kuj tua, no liab-haired nws-dab ntxwg nyoog. Thiab nws ua nws zoo heev. Tshem tawm cov Suav.
  Thiab qw rau saum nws lub ntsws:
  - Hwj chim rau kuv lub teb chaws dawb huv!
  Thiab bares nws cov hniav!
  Angelina kuj yog ib tug poj niam heroic, thiab nws yuav tso tag nrho lub thawv ntawm cov khoom tawg.
  Thiab cov Suav ya mus rau txhua qhov chaw.
  Cov ntxhais mus rau qhov kev tawm tsam, tsoo cov neeg tawm tsam. Ua tiav qhov kev vam meej. Lawv xav tias muaj kev hlub tshua, thiab tsis muaj zog, thiab tsis muaj kev qaug zog. Thiab liab qab ob lub mis yog qhov zoo tshaj plaws guarantee ntawm invincibility thiab unsinkability.
  Victoria, txiav tawm Suav, chirps:
  - Ob txhais tes ntawm ntoo qhib, taub hau ntawm cov hlau lead!
  Thiab cuam ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab. Scatters Suav.
  Valentina kuj tua hluav taws.
  Crushes Suav. Thiab lov lawv mus rau hauv pieces.
  Kaw thiab ze rau lub palace. Thiab ib tug liab qab taw throws ib tug grenade.
  Ntshai Suav tso. Kev sib cais.
  Terminator Girl hais tias:
  - Perun nyob nrog peb!
  Juliana yog ib tug zoo nkauj terminator ntxhais uas tua nws tus kheej thiab tsoo cov militarists. Nws bared nws cov hniav.
  Tus ntxhais croaked:
  - Peb yog tus phab ej ntawm Russia loj tshaj plaws!
  Tus ntxhais cuam ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab. Ua rau tus yeeb ncuab tawg.
  Juliana coj nws thiab hu nkauj dua:
  - Qhia Suvorov saib tom ntej! Thiab yog tias koj sawv, sawv ntawm koj txoj kev tuag!
  Thiab nws luag ntxhi.
  Fiery Anna kuj hu nkauj thiab bark:
  - Rau cov ciam teb tshiab!
  Thiab ntxiv nrog luag ntxhi:
  - Thiab peb ib txwm ua ntej!
  Angelina, tus hluas nkauj heroic, kuj blasted ntawm tus yeeb ncuab. Nws tawg ntho lub imperial liab zov thiab squeaked:
  - Rau kev ua tiav ntawm lub sijhawm!
  Thiab dua cov grenades pov nrog liab qab taw ya.
  Cov ntxhais nias tus yeeb ncuab. Lawv nco txog tus heroic tiv thaiv ntawm Vladivostok, uas yuav tsis nco qab lawm ntau centuries.
  Eh, yuav ua li cas ib pab tub rog poob hauv keeb kwm tiag tiag, thiab txawm rau cov neeg Nyij Pooj?
  Uas txaj muag.
  Victoria pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab xuav:
  - Rau ciam teb Russia!
  Veronica kuj tau tsim ib yam dab tsi tuag nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaked squeaked, baring nws cov hniav:
  - Rau kev ua tiav tshiab!
  Thiab nws muab tig rau Suav.
  Thiab ntawm no Yuliana, ib yam nkaus, yuav ua li cas nws yuav coj thiab tuav. Thiab tom qab ntawd nws coj nws nrog nws txhais ko taw liab qab thiab tso lub grenade.
  Thiab ces nws hu nkauj:
  - Peb yuav tsis succumb rau yeeb ncuab dictatorship!
  Thiab bared nws lub ntsej muag!
  Hluas nkauj zoo nkauj heev nrog daim duab ntawm ib tug neeg ncaws pob. Thiab siab tawv heev.
  Thiab Anna zoo li lub suab nrov ntawm Suav. Nws tsoo lawv, thiab pov ib tug grenade heev deftly nrog nws txhais taw liab qab.
  Thiab scatters yeeb ncuab, zoo li yog lub fwj ya tawm ntawm lub pob.
  Hluas nkauj nrov:
  - Chocolate, nws yog peb li!
  Anna yeej hlub chocolates. Thiab nyob rau hauv huab tais, cov kev lag luam muaj puv nrog cov khoom. Yuav hais li cas txog Tsar Nicholas? Tam sim no, tsar-loser hloov mus ua ib tug zoo ua ntej peb ob lub qhov muag. Thiab txhua yam uas xav tau rau qhov no yog rau cov ntxhais sib ntaus sib tua ntawm sab xub ntiag.
  Thiab ob peb tus menyuam yaus tus phab ej uas tiv thaiv cov neeg Nyij Pooj los ntawm kev ntes Mount Inimitable. Thaum txoj hmoo ntawm Vladivostok tau txiav txim siab.
  Qhov ntawd yog li cas lub tebchaws Soviet poob sib nrug.
  Angelina kuj tau tsim ib lub thoob ntawm kev tua neeg thiab tsoo lub phab ntsa sab nrauv ntawm lub palace nrog rab phom tshuab.
  Tam sim no cov ntxhais tab tom khiav hauv chav. Qhov no yog qhov kawg ntawm kev tsov rog yuav los.
  Victoria enthusiastically hais tias:
  - Kuv ntseeg tias, hmoov zoo tos kuv!
  Thiab dua nws pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab.
  Veronica, ua rau hluav taws tuag taus. Embroidering tw, tweets:
  - Kuv yeej muaj hmoo!
  Thiab dua ib tug grenade launched nrog ib tug liab qab ko taw yoov.
  Thiab tom qab ntawd muaj Yuliana, zoo li ob lub foob pob raug rho tawm ntawm nws txhais taw liab qab. Thiab rhuav tshem cov neeg tawm tsam.
  Ces tawg rau hauv luag:
  - Kuv yog ib tug ntxhais comet.
  Thiab dua nws muab cov nplaig kub ntawm txoj kev tuag.
  Thiab ces Anna, tus ntxhais terminator no, twb rushing. Yuav ua li cas nws coj txhua leej txhua tus thiab smeared. Tsuas yog superb.
  Ib tug warrior uas yog ib tug tiag tiag demiurge ntawm kev sib ntaus sib tua.
  Thiab squeaks rau nws tus kheej:
  - Peb cov neeg coob, muaj lub siab tawv tshaj plaws!
  Thiab ces Angelina tshwm sim. Yog li txias thiab edgy. Nws kis txhua tus nrog nws lub zog frantic. Muaj peev xwm kov yeej txhua tus yeeb ncuab.
  Thiab tus tub rog bares nws cov hniav pearly. Thiab lawv loj dua ib tug nees. Ntawm no yog tus ntxhais.
  Angelina giggles thiab qw:
  - Rau eggplants nrog dub caviar!
  Thiab cov ntxhais qw rau saum lawv lub ntsws hauv kev hu nkauj:
  - Kua ntoo yuav tawg rau Mars!
  Thiab cov ntshav sib ntaus sib tua nrog cov tub rog Suav tau txuas ntxiv mus. Ntau lub nroog hloov txhais tes. Ib tug loj tus naj npawb ntawm Soviet tso tsheb hlau luam tuaj txog los ntawm cov teb chaws Europe, thiab zus tau tej cov tsheb loj heev. Thiab Suav infantry yog crushed los ntawm armored tsheb. Thiab nws nias heev aggressively.
  Tab sis muaj ntau yam Suav. Thiab lawv cov lej, ntawm chav kawm, yog qhov teeb meem loj heev rau USSR tub rog. Thiab tsis tas li ntawd, cov neeg Suav ua siab tawv. Lawv tua nyob rau hauv loj loj. Qee tus, tau qhwv lawv tus kheej hauv cov khoom tawg, pov lawv tus kheej hauv qab lub tsheb Soviet. Thiab lawv tuag nrog ib tug quaj - "Hurrah!"
  Kev sib ntaus, nws yuav tsum tau hais, mus nrog ntau qib ntawm kev vam meej. Txog tam sim no, tsuas yog nyob rau thaj chaw Soviet, tsuas yog rau kev tawm tsam Beijing. Tab sis Mao Zedong tseem muaj kev khiav dim los ntawm txoj kev hauv av thaum lub sijhawm kawg. Thiab ob peb tug ntxhais battalions raug yuam kom thim.
  Yog li ntawd, tsov rog tseem mus ntxiv. Thiab nws tseem ntxov dhau los muab qhov kev yeej.
  Thiab cov tub rog ntawm Celestial faj tim teb chaws yog tag nrho cov stick thiab stick.
  Plaub tus ntxhais tawm tsam ua siab loj thiab ua yeeb yam.
  Lawv tua ncaj.
  Ntawm no Natasha pov ib lub grenade nrog nws txhais ko taw liab qab, tawg ua rau Suav. Thiab quaj:
  - Lub koob meej rau tus phab ej ntawm Russia!
  Ib tug zoo nkauj, curvy heev plaub ntawm cov ntxhais. Lawv muab lawv lub tsho loj thiab nthuav tawm lawv ob lub mis. Thiab lub txiv mis yog li strawberry, appetizing.
  Coj mus tua hluav taws zoo heev thiab Zoya. Nws mows cov Suav Communist, thiab squeaks nrog zoo siab:
  - Kuv yog tus yeej ntiaj teb!
  Thiab tseem muab ib tug grenade zoo li ib tug liab qab ko taw. Cov neeg Suav tawg nyob rau hauv ntau txoj kev, zoo li nthwv dej los ntawm lub caij nplooj zeeg meteorite.
  Yog, Zoya nyiam tua!
  Thiab ces Augustine raug hluav taws. Nws kuj tua heev raug. Tshem tawm Suav.
  Thiab dua ib tug grenade ya los ntawm nws txhais ko taw liab qab. Txhaum Suav ua tej daim.
  Svetlana kuj ntsia cov Suav. Thiab nws hu nkauj:
  - Kuv yog ib tug ntxhais kub! Kuv yuav tsoo txhua tus mus rau hauv ib daim ntaub!
  Thiab nws cov ntiv taw liab qab pov kev puas tsuaj.
  Cov ntxhais ntawm chav kawm txawm ntau heev! Zoo nkauj, blooming, bold.
  Thiab cov Germans maj mam ua ntej. Txawm hais tias cov artillery yog nquag ua haujlwm. Qhov twg yog qhov zoo! Tsuas yog feem ntau aerobatics ntawm tus grandmaster.
  Natasha raug rho tawm haujlwm ... Thiab qhov xwm txheej ntawm kev tsim txom flashes ua ntej nws ob lub qhov muag.
  Suav ntes tau ib tug ntxhais Komsomol. Tshem nws liab qab. Thiab lawv muab tso rau hauv ib lub cauldron dej. Lawv teeb hluav taws hauv qab nws. Pib ua noj ciaj sia. Tus ntxhais qw hauv qhov mob tsis txaus ntseeg. Mao cov executioners cia nws dhia tawm ntawm lub cauldron.
  Tom qab ntawd lawv txias dej, thiab dua lawv pov nws thiab pib ua kom sov. Yog li ntawd lawv ua rau tus ntxhais ob peb zaug.
  Ntawm no yog cov dab ... Ces lawv dai tus ntxhais ntawm lub khib thiab hlawv nws nrog ib tug pas nrig liab kub. Tortured beauties kom tuag.
  Zoo, yuav ua li cas tsis ua pauj.
  Natasha pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab, tawg cov Suav, thiab luag ntxhi rau nws tus kheej.
  Qhov no yog qhov zoo nkauj heev.
  Tus ntxhais hais tias:
  -Nws yuav txias!
  Zoya kuj muab tig. tua Suav. Nws txiav Mao cov tub rog thiab lawv cov tub txib.
  Ces nws rov muab ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab chirped:
  - Zoo kawg nkaus plaub thiab tus neeg ncaws pob!
  Tom qab ntawd kev sib ntaus sib tua txuas ntxiv, nrog rau kev siab thiab cov duab.
  Redhead Augustine tau tso lub grenade nrog nws txhais taw liab qab. Cov neeg Suav tawg khiav ri niab, nplawm cov neeg coob coob nrog cov grenade. Thiab tag nrho cov Mao fighters.
  Ces nws qw nrov nrov:
  - Kuv yog lub embodiment ntawm Motherland!
  Thiab tus ntxhais qhia nws tus kheej li raped. Zoo thiab txias! Thiab nws thrashes Suav rau nws tus kheej. Tus ntxhais yog superman xwb. Lub coolest ntawm tag nrho cov thiab tas li them kom yeej.
  Svetlana kuj yog ib tug hluas nkauj ntxim nyiam. Nws muab ib tug zoo- aimed tig, thiab mowed down tus Suav. Thiab ces yuav ua li cas nws pov ib tug grenade nrog nws liab qab ntiv taw. Cas Mao cov tub rog yuav tawg.
  Thiab xws li ib tug blonde yuav npaj. Tag nrho cov mow down nrog ib tug txhaj. Thiab lub pob zeb chirps nws cov hniav:
  - Yuav muaj qhov kaj nyob mus ib txhis thiab kaj ntug!
  Cov ntxhais ntawm no thiab zoo li ib zaj lus. Cov tub rog zoo kawg li - aerobatics.
  Natasha ntxhi. Nws cuam ib tug grenade nrog nws txhais ko taw liab qab thiab hais tias:
  - Kuv yog ib tug ntxhais zoo!
  Txawm hais tias qhov no yog cov lus tsis txaus ntseeg, nws yog ib feem tseeb. Cov tub rog no ntxim hlub.
  Thiab zoo nkauj heev thiab. Nrog sparkling ob lub qhov muag thiab pearly hniav.
  Thiab lawv sib ntaus zoo kawg nkaus, pov cov khoom tsoo nrog lawv ob txhais taw liab qab.
  Tab sis kev kov yeej Suav yog qhov nyuaj heev. Nws zoo li xuas nrig ntaus phab ntsa.
  Zoya coj thiab tua ib tug tawg ntawm Mao cov tub rog. Thiab nws mowed lawv down, zoo li yog ib tug loj nees nees tau ib tug hoof, khob tawm cov nyom.
  Tom qab ntawd tus ntxhais cuam ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab cooed:
  - Kuv yog npau suav ntawm ntau lab!
  Thiab nws qhia nws tus nplaig. Qhov no yog ib tug ntxhais - ib tug tiag tiag terminator. Txhua leej txhua tus yuav raug txhawb thiab torn rau tej daim. Thiab sawing yam tsis muaj kev poob siab ntawm kev kub ceev.
  Zoya coj nws thiab hu nkauj:
  Tus tub rog yeej ib txwm noj qab nyob zoo
  Tus tub rog npaj txhij rau txhua yam!
  Augustine kuj cuam tshuam ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab. Nws khiav tawm Suav teb thiab tawm nrog aplomb:
  - Thiab hmoov av zoo li los ntawm cov ntaub pua plag, peb khob tawm ntawm txoj kev!
  Svetlana, tua, ntxiv:
  - Tsis txhob hloov ob txhais ceg! Peb lub ntsej muag ci! khau looj plab hlaub!
  Warriors li peb pom nyob rau hauv tag nrho cov hnav ris tsho. Thiab cov ntxhais tsis xav tau khau. Lawv muaj peev xwm tshem tau txhua leej txhua tus mus rau hauv plua plav lossis hmoov, xws li xim grey.
  Natasha, tua neeg Suav, xav. Tseeb tiag, yog vim li cas thiaj ua tsis tau kom tiav yam tsis muaj kev dag ntxias? Ntawm no Stalin, piv txwv li, coj thiab txeeb hwj chim los ntawm kev dag ntxias. Nws cog lus rau Zinoviev thiab Kamenev roob kub, tab sis nws tus kheej tua lawv.
  Puas yog nws tsim nyog ua li ntawd? Ntau qhov tseeb, nws tsuas yog qhov laj thawj - koj tsis tuaj yeem dag koj tsis tuaj yeem nyob!
  Natasha pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab cooed:
  - Kuv yog lub hnub qub loj!
  Zoya raug rho tawm haujlwm thiab. Tau nws thiab chirped:
  - Thiab kuv kuj zoo kawg thiab!
  Thiab ib tug grenade pov nrog liab qab ntiv taw yoov. Thiab cov Suav yuav tau li cas. Los ntawm cov tonsils loj tshaj plaws.
  Thiab Augustine tua. Thiab nws hits zoo heev. Thiab yeej cov Suav, zoo li yog nrog ib tug sledgehammer tshuab.
  Thiab tus liab qab kuj cuam ib tug grenade heev famously.
  Augustine squeaked:
  - Tsis txhob tsa nto npe thaum nws nyob ntsiag to!
  Thiab dua muab ib tug zoo- aimed tig.
  Svetlana thrashed dua. tua Suav. Thiab mumbled:
  - Kuv yog ib tug ntxhais super!
  Thiab ci ntsa iab nrog lub qhov muag thiab squeak nrog lub suab!
  Yog lawm, cov no yog cov ntxhais zoo li no uas koj yuav tsum tsis txhob muab ntiv tes rau hauv koj lub qhov ncauj nrog lawv - lawv yuav tom!
  Natasha, shooting, hais tias:
  - Lawv pib hais lus, txhua yam hais txog kev ua neej ntev.
  Zoya, pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab, ntxiv:
  - Peb txiav txim siab tos me ntsis thaum nqus ntshav ...
  Augustine pov ib lub grenade thiab chirped:
  - Delicious rau peb!
  Svetlana pib qhov khoom plig ntawm kev tuag nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab squealed:
  -Auj, kuv txias!
  Kev tsov rog nrog Suav yeej lim hiam heev. Ntau qhov kev sib nrig sib poob thiab cov neeg raug tsim txom.
  Thiab qee tus tub thiab ntxhais tsuas yog tus phab ej tiag tiag thiab tawv.
  Oleg Rybachenko, uas tseem zoo li ib tug me nyuam tub ntawm kaum ob, thiab ib tug hluas nkauj uas zoo nkaus li lub hnub nyoog li Margarita, khiav ua ntej ntawm cov tub rog Soviet.
  Lawv tua lawv tus kheej. Hauv qab lub xub pwg nyom yog cov hnab grenades.
  Oleg raug rho tawm haujlwm ntawm Suav. Mowed ib pawg.
  Nws cuam ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaked:
  - Kuv yog terminator, ntawm koj lub hauv caug.
  Margarita kuj cuam tshuam lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab ntxiv:
  - Cov yeeb ncuab ntawm Russia Kuv yuav cheb tawm lub ntsej muag ntawm lub ntiaj teb!
  Tus tub thiab tus ntxhais txhua tus maj nrawm rau lawv tus kheej thiab tsoo cov neeg tawm tsam. Lawv ci ntsa iab thiab txias tshaj plaws hauv ntiaj teb.
  Oleg twb tuaj yeem ua ke nrog Margarita loj peev. Xws li muag cov tshuaj pleev ib ce.
  Tus tub yeej ntse heev. Thiab nws twb muaj charter noble. Feem ntau, nws tsis yog tso tseg thaum muaj hnub nyoog kaum ob. Ua ke nrog Margarita, lawv tau txais khoom plig zoo li no. Nyob twj ywm nyob rau hauv lub neej nyob mus ib txhis. Thiab ua supermen.
  Vim li no, txoj hmoo ntawm lub hwj chim nyob rau hauv Russia tau hloov. Nicholas II ua tsis tau tiav, tab sis tau los ua tus thawj tswj hwm. Uas yog kev khib ntawm ntau. Thiab Leonid Ilyich Brezhnev kuj tuaj yeem poob rau hauv keeb kwm, tsis yog tag nrho raws li lub embodiment ntawm stagnation, thiab tus kav uas qhia tau hais tias lub xeev tsis muaj peev xwm tswj tau tag nrho.
  Oleg, tus tub nyob mus ib txhis, tua ntawm Suav thiab hu nkauj:
  - Kuv yuav cheem koj mus zoo li dandelions! Peb yog terminators tsis yog tub!
  Thiab dua nws pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab.
  Margarita kuj ntsia thiab hais tias:
  - Peb yog cov champions txias! Russia yog qab peb!
  Tus tub thiab tus ntxhais tag nrho mus thiab ua ntej. Lawv muaj kev zoo siab heev thiab hluav taws. Thiab cov Germans cia li crumble nyob rau hauv lawv hooves.
  Ntau precisely liab qab, me nyuam ko taw.
  Oleg tua thiab tua cov yeeb ncuab nrog txhua lub mos txwv.
  Yog, tus tub, zoo li, tsis yooj yim kom nres. Nws yog tus terminator tiag thiab tiag.
  Margarita rov cuam tshuam lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaks:
  - Kuv zoo heev! Kuv yuav dhau los ua tus yeej thoob ntiaj teb!
  Thiab luag rau nws tus kheej...
  Txawm li cas los xij, Tuam Tshoj tab tom nrhiav ntau thiab ntau lab tus neeg, thiab kaum tawm lab tus tub rog. Thiab lub Soviet pab tub rog ntawm lub USSR yog tsis tshua muaj active kev rhuav tshem cov neeg tawm tsam.
  Lub caij no, cov ntxhais sib ntaus sib tua. Muaj ntau tus poj niam sib faib.
  Ntawm no tuaj tag nrho battalion. Cov ntxhais liab qab hauv da dej suits. Xws li ib tug skimpy bikini style swimsuit. Thiab liab qab, puag ncig heels ntawm beauties flash. Cov tub rog zoo kawg nkaus.
  Thiab lawv kuj tua cov Germans. Tab sis cov tub rog nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua nrog Mao cov tub rog. Yuav ua li cas lawv threshed.
  Thiab yuav ua li cas lawv tua lawv tus kheej nrog bayonets! Ntawm no yog cov ntxhais!
  Zoo heev.
  Cov ntxhais ntaus Suav nrog lawv ob txhais ceg liab qab thiab luag ntxhi carnivorously. Ntawm no yog cov tub rog. Cov ntxhais ntawm kev sib tw muaj zog. Qhov no yog li cas lawv tsoo liab communist, cov tub rog Suav.
  Thiab lawv tuav lawv tus kheej. Thiab lawv tab tom los ...
  Muaj xws li super-class warriors. Thiab tag nrho cov taw liab qab thiab yuav luag liab qab. Thiab lawv dhia mus rau lawv tus kheej. Thiab lawv tuav lawv tus kheej nrog pob taws liab qab. Ntawm no yog cov ntxhais - tag nrho cov ntxhais ntxhais.
  Victoria sib ntaus ua ntej. Nws tseem zoo li ib tug hluas nkauj thiab yuag heev. Nws txhaj nws tus kheej nrog Suav thiab hu nkauj:
  - Vajtswv cawm vajntxwv! Thiab rhuav tshem tag nrho cov scum!
  Yog, cov ntxhais ntawm no yog qhov zoo tshaj plaws.
  Thiab qhov zoo nkauj Veronica yog pom. Kuj cov pojniam plaub hau daj sib ntaus.
  Thiab zoo kawg nkaus Yulfi - ib tug ntxhais uas los ua ib tug ntxhais huabtais tom qab faus nws tus txiv. Yulfi zoo heev. Nws hlub txiv neej heev thiab tsis muaj prejudices nkag mus rau hauv kev sib cuag nrog lawv.
  Qhov tseeb, kev sib deev prolongs lub neej thiab muaj txiaj ntsig zoo rau cov poj niam. Nws rejuvenates lawv.
  Anna kuj sib ntaus sib tua, thiab nrog nws liab, lush plaub hau.
  Thiab kuj zoo siab Angelina - tus tub rog tsuas yog super.
  Ntawd yog, tag nrho cov neeg saib xyuas huab tais. Ua tiav cov kev zoo nkauj. Lawv thiaj li gorgeous thiab sexy.
  Thiab tsoo cov Suav. Txiav lawv mus rau hauv hmoov. Muab cov pob txha thiab rhuav tshem cov nqaij.
  Thiab cov Suav tab tom khiav tawm ntawm lawv qhov kev tawm tsam. Lawv raug kev txom nyem tom qab swb.
  Ntxiv nrog rau cov tub rog Soviet, cov tub rog ntawm GDR, lossis Germans ntawm qib kawm, kuj tau sib ntaus sib tua tau zoo.
  Gerda thiab Charlotte sib ntaus sib tua nyob rau hauv qhov tseeb ob tug txiv neej tank nyob rau hauv cov duab ntawm lub pyramid.
  Thiab lawv sib ntaus zoo heev. Suav tshuab yog nruab nrog rab phom siab. Lub caliber yog 105 hli, tab sis qhov no yog txaus vim lub siab muzzle tshaj tawm ntawm lub projectile. Cov ntxhais hauv lub tank pw. Lub tshuab yog maneuverable heev nrog lub cav roj turbine.
  Gerda raug rho tawm haujlwm ntawm Suav tank thiab hu nkauj:
  - Kuv yog ib tug hma qus, Kuv yeej tsis tau mus txawv tebchaws!
  Thiab nws luag, kais nws txhais ko taw liab qab ntawm lub joystick.
  Cov plaub hau liab Charlotte tsis yog inferior.
  Kuj yog ib tug ntxhais super.
  Nws tua nws tus kheej thiab nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab.
  Zoo kawg nkaus warrior.
  Lub taub hau liab, thaum tua, nug Gerda:
  - Koj xav li cas, kev ntseeg Vajtswv thaum kawg yuav raug txwv?
  Tus pojniam plaub hau daj tau hais emphatically:
  - Kuv xav tias nws yuav!
  Thiab bared nws lub ntsej muag!
  Warriors, feem ntau, yog qhov zoo ntawm kev tua. Ntawm no Gerda thrashed nrog nws cov ntiv taw liab qab. Thiab chirped:
  - Peb Aryans yuav tsum tsis txhob ntseeg nyob rau hauv cov neeg Yudais phau Vajlugkub qhia pacifism.
  Charlotte pom zoo nrog qhov no:
  - Yog lawm, nws tsis haum! Peb yog cov zoo tshaj plaws nyob rau hauv lub ntiaj teb no!
  Lub taub hau liab dua xa ib qho kev tuag nrog nws cov ntiv taw liab qab. tsoo tsheb suav.
  Gerda luag ntxhi. Thaum lub sij hawm lull, nws kuj tau sau ib txoj hauj lwm nthuav.
  Me Gerda mus nrhiav nws tus tij laug hu ua Kai. Tab sis nws tsis paub tias nws nyob qhov twg. Thiab tsis tig mus rau sab qaum teb, tab sis mus rau sab qab teb. Thiab ces nws khuv xim tias nws tau hnav cov khau liab tshiab kiag li. Tom qab ob peb teev, lawv rub nws ob txhais ceg. Tom qab ntawd Gerda tshem nws nkawm khau kim, tsoo nws lub wand thiab dai nws nkawm khau ntawm tus nuv.
  Cov huab cua yog caij nplooj ntoos hlav, sov so, koj tuaj yeem taug kev nrog kev zoo siab. Nws tsis yog ib tug ntxhais nplua nuj heev, thiab thaum lub caij ntuj sov nws feem ntau khiav tsis taus. Muaj tseeb tiag, tom qab lub caij ntuj no, nws ob txhais ceg tau softer thiab softer.
  Tsis ntev, taug kev ntawm txoj kev, tus ntxhais pib muaj kev tsis xis nyob los ntawm cov pob zeb me me thiab xuab zeb. Thiab ua kom nws softer, kuv tig mus rau hauv cov nyom. Nws yooj yim dua nyob ntawd. Tab sis tom qab ob peb teev cov pob qij txha twb buzzing.
  Thiab qhov tseem ceeb tshaj, kuv xav noj. Thiab tus ntxhais tsuas muaj ob peb lub pennies me me hauv nws lub hnab ris.
  Txawm li cas los xij, nyob rau hauv lub zos ze tshaj plaws, Gerda yuav nws tus kheej ib lub ncuav, thiab sau nws nrog dej tshiab los ntawm lub qhov dej, thiab pw tsaug zog nyob rau hauv ib tug haystack.
  Hnub tom qab, nws khawb, liab qab khaus khaus. Kuv xav noj. Tus ntxhais mus rau nws tus kheej, xav tias nws lub cev sov so tom qab ib hmo txias. Ob txhais ceg mob me ntsis.
  Gerda taug kev raws txoj kev rau qee lub sijhawm, tab sis nws cov khauj khaum, uas tseem tsis tau muaj sijhawm los tawv, pib khaus khaus dua, thiab tom qab ntawd ci. Tus ntxhais mus nyom. Tab sis ntawm no nws qeeb qeeb mus thiab kuj tsis zoo siab heev rau punctured ob txhais ceg.
  Tus hluas nkauj nyuaj mus txog tus kwj deg. Kuv txo cov ceg downed ntawd thiab txias rau lawv. Kuv xav txog kev hnav khau. Tab sis nws yog ib qho kev khuv leej uas tua cia li nov. Nws yeej xav qhia lawv rau Kai. Txaus siab rau nws cov khau tshiab.
  Ces tus ntxhais pib taug kev dua. Kuv mob siab xav noj.
  Cas Gerda mus txog lub zos thiab yuav mov ci ntxiv. Tab sis cov nyiaj npib tooj tau khiav tawm.
  Thiab tus ntxhais xav. Qhov twg thiaj tau nyiaj noj. Nws tau hais kom muag cov khau kim, morocco, tab sis Gerda tsis kam lees. Nws yuav tshwm sim hauv lawv rau Kai. Txog thaum ntawd, koj tuaj yeem khwv tau nyiaj?
  Gerda nyob rau hauv lub zos tom ntej no muab txiav ntoo. Lawv muab ib rab hneev rau nws. Tus ntxhais txiav me ntsis, tab sis nws nkees heev, tom qab noj mov, nws tsaug zog tam sim ntawd.
  Tom qab ntawd Gerda tau muab rau geese. Tab sis vim li no, tus ntxhais poob ib hnub.
  Thaum kawg, nws txiav txim siab los thov xwb. Txawm li cas los xij, cov neeg ua liaj ua teb tam sim ntawd pom nws cov khau liab. Zoo li, nws yog qhov tseeb tam sim ntawd tsis yog ib tug neeg thov khawv, vim nws nqa ib yam khoom ntawd.
  Thaum kawg, Gerda txiav txim siab muag nws nkawm khau. Txawm li cas los xij, rau qhov no nws yuav tsum tau taug kev mus rau hauv lub nroog. Tus ntxhais ob txhais ceg tawv sai sai, thiab nws yuav luag tsis mob mus taug kev ntawm txoj kev.
  Okay, Gerda txiav txim siab tias txawm tias tsis muaj nkawm khau nws tuaj yeem tsim nyog rau Kai.
  Muag rau ib tug tub luam, tau txais ob peb lub nyiaj npib. Kuv yuav kuv tus kheej ib lub hnab canvas thiab mus zoo li ib tug neeg thov khawv raws txoj kev ntawm Tebchaws Europe. Peb yuav tsum nrhiav ib tug kwvtij. Thiab tus ntxhais, hnov tias nyob rau sab qab teb lawv feem ntau muag cov tub hluas ua qhev, rushed rau ntawd.
  Muaj tseeb tiag, tus ntxhais tau coj tsis zoo thiab taug kev ncig lub tebchaws Yelemes ntev. Txog thaum lub caij nplooj zeeg tuaj. Okay, tus ntxhais liab qab taw tau tawv, zoo li cov hooves ntawm tus nees, txawm li cas los xij, calluses khaus. Tab sis txhua txhua hnub nws tau txias thiab txias.
  Thiab pw sab nraum zoov tsis xis nyob. Thaum tsaus ntuj, txawm tias Gerda hnav khaub ncaws khov thiab nws rub nws tawm nrog kev nyuaj. Yuav tsum ua ib yam dab tsi. Nws twb pib daus lawm. Nyob rau hauv ib lub teeb hnav ris tsho, tus ntxhais khov rau cov pob txha, thiab nws ob txhais ceg tawv tawv tawg ua rau cov dej khov.
  Gerda, txhawm rau kom tsis txhob tsaug zog thiab tsis sawv ib hmo zoo, nyob rau sab qab teb ntawm lub teb chaws Yelemees tseem nyob rau lub caij ntuj no hauv ib lub tsev los ua haujlwm ntawm lub nrig. Rau qhov no, nws yuav tsum ua haujlwm, ntxuav lub tsev, mis nyuj nyuj thiab ntau ntxiv. Tab sis tus ntxhais tau noj thiab muab lub tsho torn thiab khau ntoo.
  Thaum lub caij nplooj ntoos hlav tuaj thiab cov daus pib yaj. Tus ntxhais cuam tawm ntawm cov kev ua haujlwm nyuaj nrog kev zoo siab thiab rov qab mus rau sab qab teb. Nws tsis tau them dab tsi, thiab Gerda yuav tsum tau noj mov. Tsis tas li ntawd, tus ntxhais tseem hu nkauj zoo. Nws hnav ris tsho yog frayed kiag li, thiab nws ob txhais taw liab qab yog horny thiab npog nrog ib tug crust. Thaum kawg tus ntxhais tuaj rau lub Balkans. Dhau Hungary, thiab nkag mus rau Turkey.
  Beggar zamorashka tau tsiv mus rau Istanbul. Nws nkaum ntawm Turks nyob rau hauv hav zoov, thiab nkaum los ntawm cov ntseeg.
  Txawm li cas los, twb nyob rau hauv txoj kev mus rau lub capital nws tus kheej, lub blond ntxhais twb ntes tau. Thiab txij li thaum, los ntawm cov qauv ntawm Muslims, nws twb yuav tau sib yuav, ces Gerda tau ntxuav, hnav thiab muag raws li ib tug nkauj xwb ntawm auction. Ib tug ntxhais nrog zoo nkauj dawb, plaub hau curly yog ib qho khoom muaj nqis. Nws mus rau cov laus emir. Thiab nws yuav tsum tshwm sim tias tus emir no, tsuas yog tom qab kev yuav khoom, tau mob hnyav heev uas nws tsis tuaj yeem ua tiav nws txoj haujlwm txij nkawm.
  Tus ntxhais nyob rau hauv ib tug harem. Txaus siab, zoo li nyob rau hauv lub tawb golden, tab sis tho txawv. Qhov tseeb tau kawm lus Turkish thiab Arabic.
  Tshawb nrhiav Islam. Kev ntseeg tshiab tau yooj yim rau tag nrho, yuav luag nkag siab. Nws tsis paub meej tias nws puas yuav tau txais harem ntawm cov txiv neej tom qab nws tuag? Thiab nws puas yuav nyiam nws?
  Tus ntxhais maj mam dhau los ua ib tug ntxhais, thiab zoo nkauj heev, thiab emir tuag tom qab mob ntev.
  Thiab tam sim no Gerda tau rov muab tso rau muag. Lawv hnav liab qab nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm pua pua ntawm cov txiv neej ntshaw ntshaw thiab muag lawv mus rau lub Sultan lub harem.
  Gerda maj mam nce lub zog nyob rau ntawd, thiab dhau los ua tus poj niam ntawm Sultan. Tab sis lub teb chaws Ottoman twb poob lawm. Kev ua tsov rog tawg nrog Russia uas hem tias yuav xaus Turkey kev tswj hwm ntawm Crimea thiab Hiav Txwv Dub.
  Thiab cov Germans tau tawm tsam zoo, tab sis cov tub rog Lavxias tsis muaj qhov phem dua. Thiab cov ntxhais zoo nkauj tau tawm tsam zoo heev, tiv thaiv USSR.
  Natasha raug rho tawm haujlwm rau saum ntuj. Nws tua ib tug Suav tsis muaj neeg siv, xov tooj cua tswj apparatus "Rama" -8. Thiab nws hais tias:
  - Tib neeg yuav zoo siab.
  Zoya pov ib lub grenade ntawm Suav nres aircraft nrog nws txhais taw liab qab, uas ya tawm zoo li ib tug carnivorous piranha thiab chirped:
  - Kev zoo siab mus ib txhis!
  Augustine, ib yam nkaus, tau tsim khoom plig ntawm kev tuag nrog nws txhais ko taw liab qab thiab nws hais tias:
  - Tsoom fwv Soviet ...
  Svetlana kuj cuam tshuam ib tug nplaim taws, tsoo ib tug tub rog ntawm Mao tub rog thiab grunted:
  - Lub zog zoo heev!
  Tab sis Suav tau ncaim lawm...Thiab cov hluas nkauj calmed me ntsis.
  Natasha hais nrog kev luag nyav tu siab:
  - Tag kis, Lub Peb Hlis 22, 1979. Muaj ib xyoos dhau los txij thaum pib tsov rog!
  Zoya zoo siab hais tias:
  - Peb yeej muaj zog ntau xyoo, tab sis peb tsis muaj hnub nyoog li!
  Cov plaub hau liab Augustine giggled, thiab crushed lub annoying ya nrog nws liab qab ntiv tes:
  - Tau kawg tsis! Tsis txhob laus! Kuv tseem kub npaum li qub!
  Svetlana giggled thiab hais tias:
  - Kev ua tsov ua rog feem ntau ua rau cov ntxhais zoo nkauj. Cov thawj coj tuaj thiab mus, tab sis cov ntxhais tseem hluas!
  Natasha teb nrog lub luag nyav dav:
  - Peb yog rejuvenated - Lavxias teb sab Vajtswv!
  Zoya pom zoo nrog qhov no:
  - Yog, peb tus Vajtswv, Slavic Vajtswv!
  Lub fiery Augustine hu nkauj:
  - Peb nyob ntawm peb txiv lub tebchaws! Lada cov me nyuam yog cov me nyuam zoo! Thiab xyoo ntawm ib tug nees tis, Russia nyob rau hauv millennia nyob deb!
  Svetlana luag ntxhi thiab teb tias:
  - Saum ntuj ceeb tsheej lub tswb yuav tawm tsam - nag yuav nchuav torrential! Kuv khiav mus rau kuv thaum yau - lub caij ntuj sov nag raws kuv qab!
  Thiab Natasha khaws nrog kev txaus siab:
  - Qab kuv!
  Thiab cov tub rog tau npuaj lawv liab qab, chiselled ko taw. Lawv yeej muaj peev xwm ua tau tej txuj ci tseem ceeb no. Tsis muaj ib nplooj ntawv tau muab hloov dua tshiab hauv kuv lub neej.
  Ntawm no yog tag nrho tiam ntawm warriors loj hlob tuaj. Nws yog twb muaj peev xwm mus tua nyob rau hauv qeb ntawm Red Army, cov neeg uas yug tom qab pib ntawm tsov rog.
  Ntawm no, piv txwv li, Andreika. Barefoot tus tub hauv luv. Kaum peb xyoos nyob rau hauv tag nrho, tab sis nws yuav sib ntaus li cas? Yog, ib tug me nyuam tub tsis muaj hmoo nyob rau hauv ib txoj kev, uas tsis tau paub lub ntiaj teb no rau ib lub xyoo.
  Natasha hu rau Andreika. Nws ntaus tus pioneer cov plaub hau daj. Saib seb nws zoo li cas, zoo li chocolate. Tus ntxhais muab khoom qab zib rau tus tub. Nws yws yws yws yws tias:
  - Sweet yog phem ...
  Tiamsis nws txawm noj mov lawm. Yog, zoo li ib tug tub. Natasha coj thiab tuav nws txhais tes. Nws tickled tus pioneer lub hardened, plua plav ko taw. Nyob rau hauv teb, nws pib tickle Natashka tus liab qab ib leeg. Zoo siab uas tau kov ob txhais tes ntawm ib tug tub zoo nraug.
  Natasha hais tias:
  - Koj loj hlob Andrey! Yog koj nyob ob peb xyoos ntxiv kuv mam qhia koj.
  Tus tub xav tsis thoob
  -Dab tsi?
  Natasha luag ntxhi.
  - Yuav ua li cas hlub!
  Andrey snorted contemptuously:
  - Kuv twb pom lawm!
  Natasha tuav nws lub taub hau.
  - Qhov koj pom yog tsiaj mating. Thiab kuv yuav qhia koj zoo nkauj thiab zoo siab heev!
  Cov ntxhais hauv kev hlub yeej paub ntau heev. Lawv yog cov neeg tua rog zoo heev, thiab Tuam Tshoj, rau tag nrho nws cov lej loj, twb tau khuv xim qhov kev tawm tsam hnyav peb zaug.
  Natasha hluav taws ntawm Mao cov tub rog, thiab pov ib tug grenade nrog nws liab qab, chiselled ko taw, hais tias:
  - Rau qhov loj ntawm lub teb chaws communist!
  Ces nws bared nws cov hniav.
  Cov ntxhais sib ntaus sib tua ntawm no, ib txwm yuav luag liab qab. Hnav ris tsho liab xwb, nruj panties, lawv sib ntaus thiab kis tus so ntawm fighters nrog frenzy.
  Thiab lawv raug tua. Thiab lawv tua tau zoo heev. Zoo li snipers thiab warriors ntawm qhov chaw siab tshaj plaws.
  Zoya tua ib yam nkaus. Nws mows cia cov Suav thiab chirps:
  - Huag, Kuv Niam thiab tsev neeg zoo!
  Thiab nws pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab. Ib tug ntxhais zoo tshaj plaws.
  Thiab nws cov plaub hau yog xim ntawm nplooj kub.
  Zoya raug tsim txom ib zaug los ntawm Suav. Ua ntej, lawv coj kuv mus rau lub tsev pheeb suab thiab rub kuv mus rau kuv lub luv luv. Lawv pib hnov, nce nrog lawv txhais tes mus rau hauv qhov chaw rhiab heev. Tom qab ntawd lawv tuav kuv nrog roj hmab hoses. Lawv ntaus kuv ntawm lub hauv siab, thiab ntawm ob sab, thiab ntawm tus ncej puab. Tom ntej no yog lub feem ntau humiliating - raped nrog ib tug roj hmab truncheon. Tab sis qhov kev xav yog mob heev. Nyob rau tib lub sijhawm, nrog rau qhov mob, Zoya tau ntsib orgasm thiab ua tiav. Mao cov tub rog luag.
  Ces lawv rov raped tus tes-sau kev zoo nkauj nrog ib tug qws, thiab ces lawv lawv tus kheej teem rau nws ... Nees nkaum-tsib cov tub rog, cov tub rog tshaib plab taug kev hla tus ntxhais. Cia tsis yog nkauj xwb, tab sis tseem yog txiv neej. Qhov no yog ob qho tib si zoo siab thiab mob. Xws li mob siab rau. Tshwj xeeb yog raped nyob rau hauv lub thib tsib point.
  Tab sis tsawg kawg lawv tsis raug ntaus. Nws tuaj yeem pom tias cov tub rog ntawm Red Army ntawm Tuam Tshoj nyiam muaj nws ntawm cov ntsiab lus sib txawv. Lawv tsis tau dai nws. Txog thaum Zoe nws thiaj li khiav tawm. Ua ntej ntawd, los ntawm txoj kev, nws raug coj tawm mus rau hauv qhov txias txias thiab yuav luag liab qab. Tab sis los ntawm lub sijhawm no Zoya twb tau tswj kom tau siv rau qhov txias. Thiab nws khiav tawm hauv nws lub panties xwb. Thiab hais tias nws yog ib tug tub rog ntawm lub siab tshaj plaws liab aerobatics.
  Kev tsov rog nrog Tuam Tshoj yog qhov hnyav thiab tsis muaj kev hlub tshua, tsis ploj mus ib pliag.
  Aurora kuj fights heroically. Nws mows cia cov Suav thiab hu nkauj:
  - Niam, tog, Komsomol! Yuav muaj zog swb rau Mao Zedong.
  Thiab tseem yuav ua li cas nws pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab.
  Txhua yam ntawm cov ntxhais yog txias thiab cheeky.
  Thiab Svetlana, ib yam nkaus, yuav coj thiab tsoo. Thiab mow down the Chinese. Thiab nrog cov ntiv taw liab qab nws yuav cog ib lub grenade.
  Thiab roar tib lub sijhawm:
  - Rau qhov ua rau muaj kev tawm tsam ntawm communism!
  Natasha kuj tua, knocks tawm Suav thiab hisses:
  - Los ntawm lub npe ntawm Fatherland, cov neeg dawb huv!
  Thiab ib tug grenade pov nrog liab qab ntiv taw tawg ua rau Suav. Thiab cov ntxhais tau dhau los ua kev zoo siab thiab hu nkauj txhua yam rau lawv tus kheej nrog kev xyiv fab qus.
  Zoya kuj tua nrog qhov tseeb ntawm Robin Hood. Coj hluav taws rau nws tus kheej thiab hu nkauj:
  - Kuv hlub Russia! Lub teb chaws muaj hwj chim! Vim li cas Hitler tsis raug rhuav tshem? kuv tsis nkag siab!
  Thiab nws, ib yam nkaus, nrog nws cov ntiv taw liab qab, yuav coj nws thiab pov cov grenade. Thiab Suav skiff.
  Aurora fucked Mao's warriors. Nws cuam ib tug txiv qaub nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaked:
  - Tab sis Pasaran! Ntse tshuab!
  Thiab Svetlana yuav muab tig. Yuav cheem Suav li cas. Yuav ua li cas soak lawv tag nrho thiab squeak:
  - Lub Hwj Chim Loj Kawg Nkaus!
  Thiab nws tseem yuav muab ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab.
  Thiab Natasha kuj yuav tig. Txiav cov suav. Thiab nws pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab, squeaking:
  - Yog, koj lub npe dawb huv!
  Thiab luag dua. Glittering pearly hniav.
  Thiab ces Zoya succumbs. Sparklingly Suav yuav npog. Thiab nws yuav squeak, pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab:
  - Warrior, coj kev tuag rau txhua tus!
  Thiab dua, nws yuav raug blasted nrog ib tug tuag tawg!
  Thiab ntawm no yog Aurora zoo li lupanet. Thiab tua. Thiab nrog cov ntiv taw liab qab nws yuav xa khoom plig ntawm kev tuag.
  Tom qab ntawd nws chirps:
  - Muaj koob meej rau cov tub rog Lavxias! Lub xub pwg masters!
  Thiab Svetlana kuj hits Suav thiab. Yuav ua li cas nws mows lawv down, zoo li ib tug kab mob, thiab bounces:
  Kuv yog ib tug tub rog uas yuav tsis hnov qab...
  Thiab dua nrog ib tug liab qab taw, raws li yog hais tias nws twb khiav ntawm cov yeeb ncuab ntawm Russia. Thiab zoo li ib tug grenade cia nws ya.
  Tus ntxhais, ntawm chav kawm, nco ntau heev. Piv txwv li, yuav ua li cas rov qab rau hauv plaub caug-thawj xyoo, Fritz yuam ob tug hluas nkauj khaus khaus mus khawb qhov qhov txias. Thiab cov ntxhais tseem tsis tau tawv heev. Thiab ntawm chav kawm, lawv ob txhais ceg ua ntej tig liab, thiab tom qab ntawd tig xiav los ntawm qhov txias. Thiab nws mob.
  Thiab cov monsters-fascists, nyob rau hauv thiaj li yuav sov so, pib ntaus nrog cov pab pawg ntawm pob taws. Cov ntxhais tsis nco qab lawm. Tom qab ntawd lawv nchuav ob peb lub taub dej khov rau ntawm lawv. Yuav luag nkees.
  Hmoov zoo, cov ntxhais tsis muaj hmoo tau txais los ntawm tus kws kho mob. Lawv tawm los. Thiab txawm tias cov ceg tawv tsis tas yuav tsum tau txiav. Cov ntxhais loj hlob tuaj thiab los ua pawg neeg. Lawv tau ua pauj rau Nazis.
  Tus tub pioneer Alexander Grigorievich tsis tshua muaj hmoo. Nws Nazis, tau ntes, tsis hnav khaub ncaws. Thiab dai rau ntawm ib lub khib thaum txias. Thiab ob txhais taw liab qab ntawm tus pioneer tau nyem rau hauv ib qho thaiv, thiab ib lub pob zeb hnyav ib nrab zaum. Tus me nyuam hawb pob stretched nyob rau hauv lub txias. Thiab nws cov fascists kuj sov nws, nqa ib lub teeb rau lub cev khov kho. Cov no yog cov dab ntawm Nazis.
  Tus tub daig tau peb hnub thiab peb hmo, thiab hnub plaub, nws tsis tuaj yeem ua rau raug tsim txom, nws tuag.
  Cov invaders coj siab phem...
  Komsomol tus tswv cuab Sveta kuj tsis hnav khaub ncaws. Koj muab lub khob loj loj. Sau nrog dej thiab raug Frost. Thiab kom txhua tus neeg nyob hauv tuaj yeem pom yuav ua li cas cov tswv cuab Komsomol khov hauv cov dej khov, cov dej khov nab kuab. ntshai kawg li os.
  Qhov ntawd yog li cas nws nyob rau hauv Great Patriotic War, ntawm no yog ib yam zoo sib xws, muaj tam sim no.
  Svetlana tua ntawm Suav, nco qab tias tsov rog, thiab ntxhi:
  - Fascism yuav tsis dhau! Lub koob meej rau Russia!
  Natasha kuj tua. Nws raug muab pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab qw:
  - Cia peb tsis txhob pw hauv qab Mao Zedong!
  Zoya lees paub hauv lub suab nrov nrov:
  - Peb yuav tsis pw!
  Thiab tseem qhib hluav taws.
  Thiab ib tug liab qab taw throws ib tug grenade.
  Aurora raug tua. Tham nrog Mao cov tub rog thiab qw.
  - Lub koob meej rau cov Vaj tswv Lavxias!
  Thiab dua nws pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab.
  Thiab Svetlana tua tau raug heev. Thiab qw:
  - Los ntawm lub npe ntawm lub neej hauv ntiaj teb!
  Thiab dua nws pov ib tug grenade yog heev nrog nws txhais taw liab qab.
  Thiab cov Suav khiav tawm ntawm chav.
  Tab sis ntau thiab ntau zog tshiab tau nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Thiab tus yeeb ncuab rov los.
  Natasha luag ntxhi. Thiab ces nws ntog. Kuv nco qab tias ob tug tho kev uas muaj hnub nyoog kaum ob xyoos raug suav ua li cas. Lawv rub tawm cov tub hluas cov khaub ncaws thiab khi lawv txhais tes tom qab nrog hlau thiab coj lawv liab qab thiab taw liab qab mus rau hauv lub iab txias. Tom qab ntawd lawv tau tsav lawv hla cov daus, thiab rov tsav lawv mus rau hauv lub tsev pheeb suab. Lawv tsav tsheb mus txog rau thaum lawv cov escorts khov kom tuag. Cov tho kev tsis xis nyob, tab sis lawv ua siab ntev. Cov tub hluas muaj zog heev.
  Tom qab ntawd, pom tias Frost tsis coj cov pioneer, Suav Mao pib hlawv cov me nyuam nrog hluav taws. Thiab lawv tau ua tiav hauv qhov no. Thaum tus executioner siv ib tug liab-kub hlau rau tus me nyuam tub liab qab lub hauv siab, tus me nyuam hais tias:
  Stalin nyob ntev!
  Tom qab ntawd, dav strips ntawm hlau, liab los ntawm tshav kub, tau thov mus rau tus tub liab qab, hardened soles. Tus executioner poj niam nqus tau nrog zoo siab qhov tsw ntawm roasted nqaij los ntawm nws lub qhov ntswg. Tus tho kev rov qw ntxiv tias:
  - Tsa chij liab hla Beijing!
  Thiab qhia nws tus nplaig. Tom qab ntawd cov Suav rub tawm lub scrotum nrog liab-kub tongs. Tus tho kev tuag ntawm qhov mob poob siab.
  Yog lawm, yog li ntawd cov Suav nyob hauv thaj chaw nyob tau tsim ib qho kev txiav txim tshiab.
  Lawv ua phem thiab lim hiam. Thiab kev tsim txom tau tas li.
  Natasha dua pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab. Scatters Suav thiab chirps:
  - Thov kom muaj ntuj ceeb tsheej nyob ntiaj teb! Lub Vaj Kaj Siab ntawm Communism, nyob rau hauv uas lub teb chaws ntawm lub Soviets blossoms!
  Zoya tseem tso lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab chirps:
  - Thiab lub yeeb koob yuav los rau hauv ntiaj teb!
  Tom qab ntawd, tus ntxhais muab lub hom phiaj zoo heev. Knocks tawm tw. Thiab bares nws cov hniav dua.
  Thiab ces Augustine hluav taws. Knocks tawm Suav thiab squeaks:
  - Rau Niam Txiv! Rau Brezhnev!
  Thiab dua nws pov ib lub pomegranate nrog nws txhais ko taw liab qab, tawg ua rau Suav. Muaj zog yeej cov tub rog.
  Tsis txhob cia tus yeeb ncuab poob.
  Svetlana kuj cuam tshuam cov grenade nrog nws txhais taw liab qab. Xim Suav thiab squeaks:
  - Muaj koob meej rau peb cov ntxhais Lavxias!
  Thiab yuav ua li cas cov tub rog luag. Tom qab tag nrho, lawv yog cov zoo nkauj uas lawv muaj peev xwm, qhov tseeb, muab tso rau kev sib tw: Mrs. Universe. Lawv ob lub mis thiaj li puv thiab khov rau tib lub sijhawm. Yog li lawv nyiam sib deev nrog txiv neej. Nws yeej excite lawv.
  Tsuas yog ib tug heev heev tus yeeb ncuab presses rau lub USSR.
  Cov ntxhais tau txais kev cuam tshuam thiab pib rhuav tshem Suav.
  Lawv tsoo cov tub rog uas yog Mao. Thiab tuav tawm xws li frantic thiab infernal nres.
  Natasha hu nkauj nrog, txiav tawm cov neeg Suav npau taws;
  - Cov ntxhais xav tau ntau heev! Koj tus tswv nyob qhov twg!
  Yog lawm, rau ntau tshaj kaum xya xyoo tsis muaj Stalin, thiab nws tsis tau zoo dua. Ntawm qhov tsis sib xws, Suav tab tom nias Red Soviet Army.
  Zoya tweeted:
  - Thov kom peb Leej Niam nyob ntawm qhov chaw taug kev!
  Thiab nrog ib tug liab qab taw yuav tso ib tug txiv qaub. Xws li tus ntxhais greyhound.
  Augustine raug rho tawm ntawm tus yeeb ncuab, hissed;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Peb xav Stalin!
  Thiab nws yuav pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab.
  Svetlana, tua, txuas ntxiv:
  - Yog li ntawd lawv tsis tuaj yeem rhuav tshem peb, sawv ntawm tus tswv ntawm lub ntiaj teb!
  Thiab dua lub grenade pov los ntawm txhais taw liab qab ntawm tus ntxhais yoov.
  Natasha mowed cia ob peb kab thiab tshaj tawm:
  - Thiab rhuav Adolf!
  Zoya chirped, pov ib tug grenade ntawm Suav nrog nws txhais ko taw liab qab, thiab rhuav lawv sib nrug:
  - Ceev faj Mao!
  Augustine, mowing down lub daj fighters, pom zoo:
  Yes Mao! Txawm li cas los xij, tsis muaj ntau tus neeg German!
  Svetlana pom zoo nrog qhov no:
  - Muaj yuav luag ib txhiab lab Suav! Thiab lawv tsis yooj yim tua!
  Cov ntxhais tseem tsis tau tso cai los swb Suav. Thaum Lub Rau Hli 30, 1970, kev sib ntaus sib tua tau nyob rau hauv tag nrho viav vias. Mao Zedong suav nrog kev qaug zog ntawm USSR.
  Thiab dab tsi txog Suav tuag? Cov me nyuam tseem tab tom yug! Nws yuav tsim nyog thiab polygamy yuav qhia. Tom qab tag nrho, Suav tseem tsis ntseeg Vajtswv. Confucianism yog ntau lub tswv yim tshaj li kev ntseeg, thiab kev coj noj coj ua txhawb kev ntseeg tsis ntseeg.
  Nyob rau tib lub sijhawm, Mao cov tub rog tau sim txiav tawm ntawm lawv lub hauv paus rau cov tub rog Soviet uas tsis muaj sijhawm los tawm tsam dhau Amur. Hauv dab tsi, ntawm lwm yam, lawv txawm ua tiav me ntsis.
  Tab sis cov tub rog Liab thiab cov neeg tuaj yeem pab dawb los ntawm GDR tau koom nrog hauv kev tawm tsam. Ua kom zoo dua ntawm qhov zoo tshaj plaws hauv kev ua tau zoo thiab muaj pes tsawg lub tsheb, cov tub rog Soviet thiab lawv cov phooj ywg tua cov Suav.
  Gerda thiab nws cov neeg ua haujlwm tank, raws li ib txwm muaj, yog nyob rau pem hauv ntej ntawm kev tawm tsam.
  Cov ntxhais hauv panties thiab tsis muaj taw. Lawv tua lawv tus kheej thiab sib ntaus sib tua.
  Muaj ob lub tsheb rau plaub tus tub rog. Compact thiab xis heev, pyramidal.
  Gerda, siv nws cov ntiv taw liab qab, nias lub joystick thiab tua. Thiab nws hits zoo nkauj. Kua muag tawm ntawm lub turret ntawm Suav tank.
  Ces nws hais tias:
  - Kuv yog terminator nrog cov plaub hau xim daj!
  Thiab nws luag furiously ... Twitches nws tus kheej zoo li ib tug menyuam roj hmab.
  Charlotte tua ib yam nkaus. Zoo heev hits thiab roars:
  - Thiab tus poj Reich, peb tau hais tsis yog los ntawm drift!
  Thiab nrog ib tug liab qab taw, yuav ua li cas thawb.
  Cov ntxhais German ib txwm nyob saum. Lawv yog cov tsis txawj tuag, tsis muaj hnub nyoog witches uas ib txwm nyob rau hauv ib lub yob. Txawm tias thaum Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib Ob lawv tau tawm tsam, thiab yog li ntawd lawv tseem hluas mus ib txhis, vim yog poj dab. Thiab cov ntxhais Soviet kuj tau tawm tsam hauv Great Patriotic War. Thiab lawv tau nto moo nyob rau ntawd, thiab tam sim no lawv tau tawm tsam nrog Tuam Tshoj.
  Natashka tua, txiav tawm hauv qib. Thiab nws pov ib tug grenade nrog nws txhais ko taw liab qab, tawg rau cov yeeb ncuab:
  - Txhua yam yuav zoo heev!
  Zoya kuj muab ib tug tom tig rau Suav. Mowed cov tub rog ntawm Mao Zedong. Thiab pov cov txiv qaub nrog taw liab qab.
  Tus ntxhais qw:
  - Nws yog hyper!
  Ces Augustine kuj coj nws, thiab lashed tawm ntawm Mao cov tub rog. Thiab nws kuj tau muab lub zog tuag nrog nws txhais taw liab qab.
  Tus ntxhais chirped:
  Cia peb tsoo Hitler!
  Thiab hais tias:
  - Tsis yog, Hitler twb tuag lawm - cia smash Mao!
  Tom qab ntawd Svetlana coj thiab pov lub foob pob hluav taws nrog nws cov ntiv taw liab qab. Cov ntxhais coj thiab rhuav tshem Suav, hu nkauj:
  - Zoo heev!
  Natasha aggressively hais tias:
  Peb yog super fighters!
  Thiab dua nws pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab. Qhov ntawd zoo nkauj heev.
  Zoya tau ua haujlwm zoo ntawm no. Ces ob txhais taw liab qab, ib tug ntxhais zoo nkauj heev, muab nws, thiab tsoo cov Suav:
  - Peb yuav txias heev!
  Tom qab ntawd tus ntxhais fiery Augustine coj nws thiab zoo nkauj heev ua rau pov nrog nws cov ntiv taw liab qab, tawg cov tub rog Suav nyob rau txhua qhov chaw:
  Peb txhua tus yog supergirls!
  Tom qab ntawd Svetlana yog ib tug hluas nkauj zoo nkauj heev, thiab xws li ib tug blonde, nrog ob txhais taw liab qab flashing grenades. Thiab tus ntxhais coj thiab dov tawm Suav, ib tug ntxhais zoo nkauj heev.
  Ntxhais hauv panties. Thiab nws cooed:
  - Cov ntxhais txawv! Thiab liab heev!
  Cov ntxhais feem ntau yog txias heev, thiab ib txwm tsis muaj taw.
  Svetlana, piv txwv li, tau khiav ntawm ko taw liab qab thoob plaws hauv tsov rog. Thiab nyob rau hauv plaub caug-thawj xyoo nws tsiv los ntawm lub hav zoov. Nws tsis yog thawj zaug rau nws. Nws ua hauj lwm nyob rau hauv ib tug me nyuam, ua hauj lwm colony barefoot, thiab nyob rau hauv lub teeb nyob rau hauv tsev lojcuj hnav ris tsho kom txog rau thaum lub Frost. Tom qab ntawd, tus hluas nkauj txawm khiav los ntawm txhais taw liab qab. Yog li ntawd, Augustine nyob rau hauv lub colony. Nyob ntawd, cov ntxhais muaj peev xwm ua hauj lwm yuav luag liab qab nyob rau hauv hnyav Siberian Frost.
  Thiab nws tsis ntshai lawv. Thiab nws yog qhov zoo npaum li cas rau cov ntxhais kom khiav tawm ntawm cov daus hauv cov daus. Thiab cov pob taws liab qab ntawd tau tom los ntawm Frost. Tsis txaus ntshai. Cov leeg liab qab yog npog nrog pob kws, thiab cov ntxhais tsis raug mob, los ntawm cov dej khov nab kuab.
  Lawv zoo nkauj heev. Cov ntxhais liab qab khiav thiab ua haujlwm nrog axes.
  Cov ntxhais ua tau haujlwm zoo heev.
  Cov ntxhais vwm heev. Ib zaug ntxiv lawv pov grenades nrog lawv cov ntiv taw liab qab.
  Thiab tsoo cov Suav hordes. Cov tub rog txias heev, kuv yuav tsum hais.
  Cov ntxhais pov lawv txhais taw liab qab ntawm tus yeeb ncuab.
  Natasha tua raug heev ntawm Suav.
  Thiab tsoo lwm tus tub rog Mao.
  Tus hluas nkauj zoo nkauj heev ... Thiab liab qab thiab zoo nkauj Natasha, txhoj puab heev.
  Tab sis rau ib tug ntxhais, koj yuav tsum tau sau koj tus kheej nthuav.
  Ntawm no Natasha tau tham nrog qhov no. Los yog, nws sau ib zaj dab neeg.
  Qhov ntawd kuj yog qhov nthuav tom qab pib ua tiav, cov tub rog Lavxias ntawm lub teb chaws Ottoman ntawm Nicholas grappled nrog Hindenburg. Thiab lawv tsoo nws los ntawm qhov uas tsarist faj tim teb chaws kov yeej lub teb chaws Yelemees thiab tsis muaj kiv puag ncig.
  Ntawm no Oleg Rybachenko thiab Margaret Magnitnaya pib sib ntaus sib tua nyob rau hauv lub tebchaws Soviet nrog Tuam Tshoj.
  Ib tug tub thiab ib tug ntxhais tsoo cov Suav.
  Oleg Rybachenko zoo li ib tug me nyuam tub ntawm kaum ib los yog kaum ob xyoos. Thiab tsoo Mao cov tub rog. Los yog cov uas zoo li horde ntawm Genghis Khan.
  Tus tub hluas nws txhais taw liab qab rau ntawm Suav. Crushed thiab yeej.
  Thiab muab tig.
  Thiab Margarita tau tawm tsam Mao cov tub rog me ntsis slanted.
  Thiab tsoo cov Suav. Thiab tus ntxhais sib ntaus zoo nkauj heev.
  Thiab nws muab nws txhais taw liab qab zoo nkauj heev. Thiab tsoo tus yeeb ncuab.
  Margarita hnyav heev soaked cov Suav.
  Mao cov tub rog tau nce siab heev.
  Margarita, heev crushing tus yeeb ncuab.
  Ob txhais taw liab qab ntawm tus ntxhais tsoo tus txha nraub qaum ntawm Kaisers zoo nkauj heev.
  Cov ntxhais ua nruj heev.
  Thiab lub battalion ua raws li cov txiv neej, los yog es tus me nyuam ob peb Oleg thiab Margarita. Cov ntxhais hauv panties, thiab zoo nkauj heev. Lawv tawm tsam Suav, thiab mob siab rau heev.
  Lawv ob lub mis liab qab nrog ruby txiv mis yog co. Thiab cov ntxhais sib ntaus nrog siab heev. Lawv tsoo cov Suav. Thiab cov communist, cov tub rog liab ntawm Mao succumb.
  Thiab tam sim no cov Suav tab tom pib thim rov qab.
  Veronica pov ib lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws tsoo cov tub rog, thiab squeaked:
  - Kev hlub yog txoj sia!
  Victoria tau muab lub hom phiaj zoo. Nws txiav tawm cov yeeb ncuab. Thiab cuam ib tug grenade nrog nws ob txhais taw liab qab.
  Thiab ces nws chirped:
  - Peb Leej Txiv tau koob meej!
  Ntawm no Juliana yog ib tug ntxhais zoo nkauj heev, thiab tus thawj coj tus poj niam, thaum nws siv thiab tso lub grenade thiab cooes:
  - Genius Express!
  Thiab tom qab ntawd cov plaub hau liab Anna. Hluas nkauj zoo nkauj heev. Crushed Suav, tsau lawv. Thiab ib tug grenade ya nrog taw liab qab. Thiab tawg tawm tsam.
  Ces nws chirped:
  - Dawb Huv Russia ntawm Tsar Nicholas II!
  Thiab ces kuv kho nws:
  - Ntau qhov tseeb, Tsar Leonidas!
  Thiab tus ntxhais winks nrog nws lub qhov muag sapphire. Thiab liab qab nws fangs.
  Thiab tom qab ntawd lub Olympics: ib tug hluas nkauj hero tso ib pawg ntawm grenades nrog nws txhais taw liab qab.
  Thiab kis mus rau txhua qhov chaw ntawm cov ntshav dej nrog cov tub rog ntawm Mao.
  Tom qab tag nrho, ib pab tub rog ntawm cov ntxhais liab qab-legged, luv luv, yog nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm kev tawm tsam thiab knocks tawm Suav.
  Cov ntxhais tua raug heev, tab sis lawv tsis raug kev txom nyem. Thaum ib tug hluas nkauj liab qab thiab hnav tsuas yog panties, nws yog xyaum invulnerable. Thiab nws yog ib qho nyuaj heev los tuav ntawm.
  Yog li ntawd, Suav tsis txhob ntaus cov ntxhais, tsis muaj lub plhaub, tsis muaj mos txwv, los yog tawg. Yog li cas? Sib ntaus sib tua!
  Veronica tua nws tus kheej. Nws ntaus tus yeeb ncuab, thiab pov ib tug grenade nrog ib tug liab qab ko taw, thiab chirps:
  - Nws yuav yog qhov kev ua si txias heev!
  Thiab Victoria yog ib tug tub rog-tus thawj coj. Thaum nws co nws lub hauv siab liab qab, thiab emits ib qho zoo li xob laim nrog nws cov txiv mis liab liab. Thiab ces ib tug liab qab taw pov ib tug grenade.
  Txhaum cov qeb ntawm cov neeg tawm tsam.
  Tus ntxhais qw rau saum nws lub ntsws:
  - Kuv yog supergirl!
  Thiab bares nws cov hniav.
  Thiab ces Julian. Kuj yog ib tug hluas nkauj uas tsis tshua muaj kev zoo nkauj. Cas banging rau Suav. Ntau precisely, tsis yog los ntawm Suav, tab sis los ntawm Mao cov tub rog, uas, los ntawm txoj kev, yog nyob rau hauv tsov rog nrog Russia, ntau precisely nrog lub USSR.
  Thiab ntawm lub zwm txwv yog Tsar Leonid Brezhnev, raws li nws hu ua, Ilyich II, uas tau los ua Emperor ntawm lub USSR. Thiab nws yog qhov zoo los pom zoo. Thiab sab qaum teb ntawm Tuam Tshoj, Mongolia, North Kauslim, twb yog cov phooj ywg Lavxias tseem raug tawm tsam los ntawm Mao Empire.
  Yuliana pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab chirped:
  - Cia muaj Leonid nyob rau hauv Russia - lub teeb!
  Nws winked nws ob lub qhov muag sapphire.
  Thiab ces Anna, tus tsiaj nyaum plaub hau liab, tab tom sib ntaus. Thiab nws tua tau zoo heev thiab.
  Thiab baring nws cov hniav, nws hais tias:
  - Cia muaj lub vaj kaj siab nyob hauv ntiaj teb!
  Thiab Olympias tau tsim ib lub txiv qaub nrog ib txhais taw liab qab. Scattered tw thiab squeaked:
  - Hwjchim ci ntsa iab rau Tsar thiab lub Fatherland thiab lub Communist Party!
  Suav tso tsheb hlau luam thiab infantry tuaj yeem ntes qhov khoov ntawm Amur, thiab tig mus rau sab qaum teb sab hnub poob, txuas ntxiv mus raws tus dej. Suav nce qib tau ua tiav.
  Kev teeb tsa ntawm pem hauv ntej yog nyob rau hauv lawv qhov kev pom zoo thiab nws nyuaj rau kev hloov cov kev txhawb nqa rau Red Army nyob rau hauv Suav foob pob.
  Tab sis lub USSR yog technologically muaj zog tshaj li innumerable pab tub rog ntawm Mao, uas tau npaj txawm cov tub hluas ntawm kaum ob xyoos nyob rau hauv pab tub rog.
  Tsis tas li ntawd, lub dav hlau disk ntawm German Democratic Republic, uas yog invulnerable kiag li, tau los ua ib tug zoo heev riam phom, thiab rammed Suav tsheb nrog ib tug laminar dav hlau.
  Nws yog tshwj xeeb tshaj yog zoo vim hais tias ntawm lub loj loj ceev ntawm ya saucers. Uas tuaj yeem ntes nrog yuav luag txhua lub dav hlau Suav.
  Cov ntxhais zoo nkauj Gertrude thiab Eva mus yos hav zoov rau Suav tsheb ntawm xws li diskette.
  Tshwj xeeb, lawv tau tawm tsam ob tus neeg tua rog uas tau theej los ntawm Soviet cov neeg nyob rau hauv daim ntawv tso cai MIG-15, thiab ua kom lawv lub ntsej muag.
  Cov no yog cov ntxhais, lawv tsis sawv ntawm sab xis.
  Gertrude nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab chirped:
  - Cov vajtswv German yog cov muaj zog tshaj plaws hauv ntiaj teb!
  Eva kuj tswj tau lub joystick nrog kev pab ntawm nws cov ntiv taw liab qab thiab, baring nws cov hniav, roared:
  Peb mam li ntub tag nrho cov yeeb ncuab hauv chav dej!
  Tus ntxhais tseem yog ib yam. Ntawm no kuv coj li ib tug tho kev. Nws rub tawm tus tub lub khaub ncaws thiab fastened rau aspen nrog hlau. Tom qab ntawd nws pib cauterize lub cev ntawm Suav pioneer nrog liab-kub poker ntawm ceg txheem ntseeg. Pib nrog lub plab, ces tsiv mus rau hauv siab. Tsis quav ntsej tus tub lub luj taws.
  Thaum lub poker txias, tus ntxhais sov nws dua, thiab Gertrude cuam tshuam twigs.
  Tom qab ntawd lawv hloov, thiab tus pioneer tau kib los ntawm nws tus khub. Tus neeg hais plaub hau daj Gertrude kuj hlawv tus tub sab plhu. Nyob rau hauv luv luv, tsis yog ib tug tag nrho strip ntawm daim tawv nqaij twb tshuav nrog Suav pioneer.
  Ces lawv txawm muab hluav taws kub hnyiab rau tus tub ntawd, muab ntsev, thiab pib noj.
  Cov nqaij yog muaj kua, lean.
  Eve, devouring tus tub, hais tias:
  - Koj yuav tsis tau txais calories ntxiv ntawm cov zaub mov zoo li no.
  Gertrude, licking nws ntiv tes, pom zoo:
  Yog, nws yog nqaij zoo. Tus tub yog nyias, wiry, lean. Qhov no zoo noj.
  Cov ntxhais zoo siab tau noj cov tho kev suav. Ob tug German ntxiv los ze. Koom lub tsiab peb caug. Literal cannibalism. Thiab qab heev, nrog seasoning noj ib tug me nyuam tub los ntawm Tuam Tshoj.
  Ib tug ntawm cov poj niam German, Frida, hais tias:
  - Peb ua cas boil ib tug poj niam cev xeeb tub. Thiab ces lawv noj tus me nyuam hauv plab. Nws qab heev!
  Thiab cov ntxhais tawg tawm luag. Kev tsim txom thiab cannibalism yog txias!
  Lawv tsuas, tsis muaj kev ntxub ntxaug, txiav ib yam dab tsi rau tus tub Suav, thiab txhua qhov me me ntawm ib qho.
  Tom qab ntawd, cov tub rog kuj haus cawv txiv hmab - tov nrog aviation cawv. Lawv noj cov nqaij muaj kua.
  Ces cov tub rog seev cev me ntsis. Tom qab ntawd tuaj ob peb ntxiv kev zoo nkauj hauv tib lub panties. Lawv pib noj tus tub. Lawv txiav nws lub siab me me rau hauv ob peb daim. Thiab lawv noj thiab.
  Tom qab ntawd lawv coj nws thiab khiav tsis tau taw hla lub coals. Lawv dhia, lawv dhia. Tom qab ntawd lawv maj nrawm mus rau qhov ze tshaj plaws. Nyob ntawd lawv tawm tsam cov txiv neej, sib raug zoo nrog lawv zoo li tsiaj. Thiab nws zoo heev.
  Cov poj niam mas txhoj puab heev.
  Thiab tam sim no ob tug ntxhais tab tom caum Suav dav hlau. Lawv ram Tu-4, ua rau cov foob pob hauv nws lub plab tawg. Thiab txhua leej txhua tus tsis nres luag. Cov ntxhais zoo nkauj.
  Thiab yuav ua li cas lawv nias cov ntiv tes liab qab ntawm cov nyees khawm ntawm lub joystick. Xws li charming beauties. Lawv muaj lub zog ntawm kev npau taws thiab nplaim taws ntawm kev mob siab rau. Thiab cov ntxhais liab qab muab kev ntseeg siab rau kev yeej.
  Cov ntxhais phem tiag tiag tua cov dav hlau Suav.
  Gertrude nug Eva nrog luag nyav:
  - Koj puas xav tias phau Vajlugkub yog Vajtswv txoj lus?
  Tus ntxhais teb nrog luag:
  - Tsis yog!
  Gertrude nug nrog pom tseeb surprise:
  - Thiab yog vim li cas?
  Eve hais emphatically:
  - Vim lub ntuj khov! Zoo li daim iav!
  Thiab cov ntxhais luag. Nws saib lom zem heev. Tua ob peb lub dav hlau Suav ntxiv.
  Gertrude logically hais tias:
  Tiamsis tseem muaj Vajtswv!
  Eva pom zoo:
  - Muaj Adolf Hitler thiab nws tus yaj saub!
  Thiab dua cov tub rog tau tawg tawm luag. Lawv lom zem heev thiab txawm tsis ruam kiag li.
  Thiab lawv nyiam sib ntaus sib tua. Auj, thiab rape txiv neej ib yam nkaus. Nov yog lawv motto....
  Gertrude, tua ib lub dav hlau Suav, squeaked:
  - Kuv lub teb chaws! Kuv yuav tua sawv daws rau nej!
  Eva nrog luag ntxhi hais tias:
  - kuv kuj!
  Thiab sparkle nrog sapphire ob lub qhov muag. Cov tub rog no txias. Thiab tsis ruam kiag li.
  Los yog tej zaum phem...Thiab siab phem heev. Ntawm no lawv tsim txom ib tug poj niam ntawm peb caug thiab nws tus tub ntawm kaum ob - txawm tsis yog ib tug tho kev.
  Nkawd dai nkawd ob leeg rau ntawm ib lub khib. Thiab qhov hluav taws kub tau taws hauv qab taw. Tsis tas li ntawd, kom koj thiaj li txo tau cov cua sov, tab sis koj cov txheeb ze yuav nqis mus rau qhov hluav taws kub.
  Txawm tus tub lub luj taws yuav kib, ces cov ntxhais.
  Thiab tus poj niam raug mob ntawm lub hlwb thiab lub cev. Niam ob lub mis kuj raug hlawv.
  Yog lawm, lawv raug tsim txom hnyav heev. Cov ntxhais nyiam hluav taws.
  Piv txwv li, cov tub hluas nyiam tsim txom. Txawm yog cov dawb huv kiag li.
  Cia li muab lawv hlawv...
  Los yog dipped nyob rau hauv acid ... Lwm txoj kev tsim txom. Flog tus pioneer nrog ib tug liab-kub hlau, thiab ces smear nws nrog quav nyab. Qhov no yog ob qho tib si mob thiab humiliating.
  Cov pioneers kuj tau nchuav nrog corbit thiab txiv qaub. Zoo, cov fiends-terminator ntxhais.
  Eva tsoo peb lub tsheb Suav thiab hais tias:
  - Ntawm no peb tsim txom tib neeg ... Thiab nws txias!
  Gertrude, baring nws cov hniav, hais tias:
  - Nws yog qhov zoo tshwj xeeb los tsim ib tug me nyuam!
  Eva pom zoo:
  - Zoo heev! Tab sis nws kuj zoo rau tsim txom ib tug ntxhais!
  Cov tub rog zoo siab heev nyob ntawm no.
  Gertrude tsoo plaub lub dav hlau Suav thiab squeaked:
  - Thiab nws yuav zoo rau peb!
  Thiab nws qhia nws tus nplaig.
  Cov ntxhais feem ntau zoo nkauj heev nyob rau hauv tsos thiab npau taws sab hauv. Ib qho kev tsim txom uas cov neeg zoo nkauj tau siv yog. Ntawm no, piv txwv li, koj dai ib tug pioneer los ntawm nws ob txhais taw mus rau lub qab nthab, thiab muab ib tug saw rau nws ob txhais tes. Thiab koj tau txais hluav taws xob. Tus pioneer yuav tsum nqa nws nrog kev pab los ntawm ib lub xovxwm. Kom cov leeg tsis txhob tawg.
  Thiab tom qab ntawd tsis muaj zog txaus thiab rov ntaus nrog tam sim no.
  Cov ntxhais kuj nyiam thaum cov tub hluas tig lub log. Lawv qeeb zog me ntsis, yog li lawv raug ntaus nrog tam sim no. Txaus siab heev.
  Eva nug nws tus kheej:
  - Dab ntxwg nyoog puas muaj?
  Gertrude teb nrog luag ntxhi:
  - Txawm li cas los xij - nws yog dab ntxwg nyoog - nws yog peb!
  Thiab ob leeg nyiag raws li lawv thov. Thiab lub ntsej muag yuav qhia.
  Thiab ob leeg nyiag raws li lawv thov. Thiab lub ntsej muag yuav qhia.
  Ntawm ya saucers, Suav yog threshed. Txawm li cas los xij, qhov no tsuas yog qhov pib xwb. Lub Tebchaws Celestial muaj zog thiab muaj tub rog coob heev. Thiab lawv nce zoo li dab ntxwg nyoog los ntawm qhov ntxa.
  Anna tsoo lwm lub tsheb Suav saum ntuj thiab ntsia saum huab cua. Lawv hais tias koj cov tub rog ntawm Celestial Empire yuav tsis zoo li me ntsis.
  Julian pom zoo nrog qhov no. Txiav tawm lub tshuab tsis siv neeg ntawm lub xeev Mao, thiab luag ntxhi, roars:
  - Niam thiab tub rog yog ob tug ncej,
  Qhov twg lub ntiaj teb so ...
  Peb yuav tiv thaiv koj nrog peb ob lub mis,
  Koj cov tub rog raug hu los ntawm txhua tus neeg!
  Cov Suav nce toj thiab nce toj. Lawv muaj ntau dhau lawm, nyob rau lub sijhawm ntawd yuav luag ib txhiab tus pej xeem, thiab tuaj yeem foob pob rau Soviet txoj haujlwm nrog cov neeg tuag. Thiab lawv tsis paub kev xyiv fab thiab kev khuv xim. Thiab tus naj npawb ntawm cov neeg tuag tsis muaj teeb meem rau lawv.
  Lawv dov zoo li lub avalanche tsis kawg.
  Ntawm no yog lub tshuab rab phom Natasha. Lawv tua cov Suav ua ntej. Nws mowed down ib kab nrog mos txwv. Ces lwm... Suav poob lawm. Feem ntau ntawm lawv yog cov tub hluas, thiab kuv tawm tsam tsis tau. Lawv tuag nrog luag nyav ntawm lawv daim di ncauj. Mao Zedong unleashed tsov rog siab phem. Nws xav tau koob meej thiab cov ntaub ntawv. Thiab ntau lab tus tub rog Suav tau tuag lawm. Thiab nce mus rau hauv kev sib ntaus sib tua ntau thiab ntau qhov chaw.
  Natasha pov ib tug grenade nrog nws liab qab ntiv taw thiab chirps:
  - Koob meej rau lub teb chaws Communism!
  Zoya, tua cov tub rog daj, hais nrog luag nyav:
  -Tab sis Tuam Tshoj kuj yog ib lub teb chaws kav los ntawm cov communist!
  Natasha teb tias:
  - Lawv tsuas muaj ib co communism xwb!
  Augustine, tua ntawm cov tub rog daj, cov ntsiab lus hais tias:
  - Tsis yog nyob rau hauv lub npe ntawm rooj plaub, tab sis nyob rau hauv lub essence!
  Thiab tus ntxhais plaub hau liab pov ib lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab, lub zog tuag taus.
  Svetlana tau hais thaum nws txiav Mao cov tub rog:
  - Yog, lub ntsiab lus tseem ceeb yog qee zaum tseem ceeb dua li lub npe raug cai!
  Thiab ob peb lub kaum Suav poob, mowed los ntawm nws tawg.
  Natasha lees paub los ntawm kev tua ntawm Suav:
  - Yog, yog lawm ... Tsuas yog tam sim no, tsis yog qee zaum, tab sis ib txwm!
  Cov ntxhais luag. Lawv tawm tsam lub horde uas yog nias rau lawv. Zoo li Lavxias teb sab tub rog uas tawm tsam nrog cov tub rog suav tsis txheeb ntawm Genghis Khan. Thiab qhov tseeb, Russia yeej.
  Zoya dua pov ib lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws rub ib tug tub rog Suav nrog nws thiab hu nkauj:
  Nyob rau hauv yeej ntawm cov tswv yim tsis txawj tuag ntawm communism,
  Peb pom lub neej yav tom ntej ntawm peb lub teb chaws...
  Peb yuav tsoo lub hordes ntawm kev phem fascism rau hauv hmoov,
  Defeat cov kwj ntawm lub horde tsis kawg!
  Augustine, tua cov Suav, thiab tua lawv nyob rau hauv kaum ob, thiab txawm pua pua, hais nrog luag nyav:
  - Zoo dua tsis muaj boundless, tab sis ib tug boundless horde!
  Zoya pom zoo nrog qhov no:
  - Yog, tej zaum nws yuav zoo dua!
  Cov ntxhais sib ntaus sib tua heroically, thiab lawv lub siab nyiam yog nyob rau hauv lub nrig.
  Thiab lub zog smashing yog nyob rau hauv cov ntiv taw liab qab. Thiab ntau kev sib ntaus sib tua mob siab rau hauv lawv.
  Elizabeth ntawm lub tank sib ntaus zoo li dab.
  Tus ntxhais, tua, thiab nias nws tus ntiv tes liab qab ntawm cov nyees khawm ntawm lub joystick, hais tias:
  - Kev loj hlob ntawm USSR nyob nrog peb!
  Catherine, tua ntawm Suav, sau tseg:
  - Peb nyob ntawm no zoo li Stalin's falcons!
  Elena, shooting, sau tseg:
  - Leonid Ilyich tseem tsis zoo li qub!
  Catherine tsoo ib lub tank Suav thiab giggled:
  - Fedot, tab sis tsis yog tus!
  Elena tau tua rab phom tshuab, txiav cov tub rog ua ntej ntawm Mao lub xeev thiab squeaked:
  - Peb lub rooj tsavxwm yuav nyob saum!
  Euphrasia kho:
  - Tsis kav, tab sis kev sib ntaus sib tua!
  Elizabeth tua ib lub projectile yog heev thiab sau tseg:
  Peb tseem yuav yeej!
  Thiab cov ntxhais hu nkauj nyob rau hauv unison:
  Tab sis tsis muaj zog Lavxias teb sab ntsuj plig
  Los ntawm lub ruins ntawm peb tus kheej peb yuav revive ....
  Warrior of light coj ntaj sai sai
  Peb yuav sawv thiab yeej dua!
  
  Peb qhib lub ntiaj teb rau cov teb chaws,
  Txoj kev mus rau qhov chaw, mus rau lub ntiaj teb tsis paub ...
  Heroic deeds yog hu nkauj,
  Txhawm rau tshem tawm qhov caws pliav tuag mus ib txhis!
  Cov ntxhais los ntawm GDR kuj tau tawm tsam heroically.
  Gerda thiab Charlotte hauv lub tank liab kub, liab qab tag nrho hauv lawv cov luv, tau tawm tsam. Suav tank counterattacked.
  Gerda raug rho tawm haujlwm ntawm Suav lub tsheb thiab tsoo lub tsho tiv no. Nws coj nws thiab hu nkauj:
  - Kuv yog dab ntxwg nyoog tus ntxhais!
  Charlotte tsoo los ntawm kev tiv thaiv theej los ntawm Soviet T-54, tab sis nrog Suav hauv cov neeg coob, thiab ntxiv:
  - Kuv tuaj yeem kov yeej txhua yam!
  German siab siab cannon yog ib qho cuab yeej siv tau zoo heev. Nws muaj peev xwm nkag mus los ntawm qhov deb heev, thiab ua tau zoo tshaj Suav 100mm ntawm T-54. Ntxiv mus, cov tsheb Lavxias tsis nkag mus rau qhov tseeb German KAG-50 U, ntawm txhua lub kaum ntse ntse. Tsuas yog Isa ntawm cov qauv hnyav tshaj plaws tuaj yeem ua teeb meem rau Fritz. Tab sis qhov tseeb ntawm qhov teeb meem yog tias muaj tsawg heev xws li Suav Iss, thiab lub tshuab raws li T-54. Thiab koj tsis tuaj yeem tawm tsam nws.
  Gerda nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv tes liab qab ntawm ob txhais ceg zoo nkauj. Punches Suav lub tsheb los ntawm qhov deb thiab squeaks:
  - Kuv yog huab tais uas Superman!
  Thiab tus tub rog qhia ib tug ntev, liab tus nplaig.
  Charlotte hluav taws thiab. Thiab zoo heev. Thiab tua nws tus kheej, nrog kev npau taws ntawm ib tug loj panther.
  Thiab nws kuj nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab.
  Thiab xuav rau nws tus kheej:
  - Kuv yog tus loj super class fighter!
  Tsis tas li ntawd, Gerda twb raug tua. Ntshav liab ntshav. Txawm tias tus poj niam nws tus kheej yog temperamental. Piv txwv li, nws ntsia ib tug neeg Suav Komsomol rau saum ntoo thuv. Nws tus kheej tsav cov ntsia hlau rau hauv nws txhais tes thiab taw. Nws muab hluav taws rau nws lub hauv siab liab qab, thiab tom qab ntawd nrog cov ntiv taw liab liab, ua rau nws cov ntiv taw tawg.
  Thiab tam sim no Gerda yog nrov:
  - Peb yog hma dawb thiab tsis paub kev hlub tshua rau leej twg!
  Thiab dua, kev zoo nkauj tua tau raug heev. Thiab punches tus yeeb ncuab. Xws li ib tug zoo nkauj xim daj. Tsis ntev nws yuav tsis ua li ntawd. Ib zaug ntxiv, Suav lub tsheb tsoo los ntawm qhov deb. Muaj peev xwm ntaus. Thiab ob puas millimeters armor yuav tsis nres nws.
  Charlotte kuj tua thiab squeaks:
  - Kuv yog tus huab tais siab! Kuv rhuav nej txhua tus!
  Thiab nrog cov ntiv taw liab qab, nws nias lub khawm joystick. Dab ntxwg nyoog plaub hau liab tsim txom ib tug neeg tho kev suav nag hmo. Nws ntaus tus tub nrog bunches ntawm nettles. Tom qab ntawd kuv nchuav cov hlwv nrog ntsev. Tom qab ntawd nws coj lub teeb dua. Cov nplaim hluav taws liab ua rau pom tus menyuam pob taws. Ntawm no yog ib tug redhead! Nws qias neeg npaum li cas. Tsuas yog ib tug tsiaj me me xwb, tsim txom txhua tus tsis muaj kev khuv leej thiab tsis muaj zog!
  Cov tub rog Suav tau nkag mus rau hauv, zoo li cov kwj ntawm cov lava hnyav tau nchuav tawm ntawm lub roob hluav taws Krakatoa.
  Natasha sim sau memoirs. Thiab nws yog qhov nthuav thiab lom zem rau nws. Kev tsov rog yog tam sim no nyob rau hauv nws xyoo thib ob thiab tau dhau los ua keeb kwm. Thiab qhov no yog qhov hnyav.
  Tab sis lub Great Patriotic War kuj ntev thiab nyuaj. Thiab nyob rau hauv nws cov ntxhais kuj khiav tsis taus pa.
  Thiab nws yuav zoo npaum li cas yog tias tsov rog no tsis muaj. Zoo, cia peb hais tias Hitler txuas ntxiv mus rau sab hnub poob ... Thiab qhov tseem ceeb tshaj, tsis muaj kev vam meej ntau. Txawm hais tias kev kov yeej Africa thiab Asia mus txog rau Is Nrias teb tsis yog teeb meem rau cov neeg German. Ntawm 150 pawg tau muab los tua USSR, ib nrab yuav txaus los ntes tag nrho cov tebchaws Askiv.
  tiam sis ob tug me nyuam los ntawm lub ntiaj teb no raws nws.
  Natasha thiab nws pab neeg tau cuam tshuam los ntawm kev sau ntawv los ntawm lwm qhov kev tawm tsam Suav. Mao cov tub rog tau tsav tsis yog los ntawm lawv tus kheej xwb, tab sis kuj yog cov neeg African thiab Arabs ntiav nyiaj rau kev sib ntaus sib tua. Muaj ib tug tub sab phem.
  Warriors coj lawv tus kheej hluav taws. Lawv yog cov ntshav txias thiab suav.
  Natasha pov ib lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab. Mercenaries tau tawg mus rau txhua qhov chaw.
  Natasha hais tias:
  - Txhua yam ua tsis tau tuaj yeem tshwm sim nrog peb!
  Zoya, ib yam nkaus, nrog nws cov ntiv taw liab qab, cia nyob rau hauv ib lub txiv qaub. Nws khiav tawm Suav teb thiab squeaked:
  - Yog, Kuv Niam yog qhov dawb huv tshaj plaws!
  Thiab tus hluas nkauj winked.
  Thiab ces lub fiery Augustine succumbed rau Suav nrog nws txhais taw liab qab. Scatters lawv nyob rau hauv txawv thiab deb heev cov lus qhia. Thiab chirps:
  - Kuv yog tus paub txog kev tuag!
  Thiab Svetlana xa ib lub grenade nrog nws pob taws liab qab. Cov Suav ya mus rau txhua qhov chaw. Lawv tuag yam tsis muaj kev cia siab txog txoj kev cawm seej me ntsis. Thiab cov ntxhais zoo nkauj npaum li cas.
  Svetlana muab tig thiab hu nkauj:
  - Nov yog kuv qhov kev sib ntaus tshiab! Kuv yuav nrog koj mus!
  Ntawm no ib tug haib Suav tank nce los ntawm ruins. Hauv qhov no, MAG-100. Cov dab zoo li no tsis yooj yim kiag li. Tab sis cov ntxhais Lavxias tau npaj rau kev sib ntaus sib tua.
  Thiab heev aptly lawv yeej los ntawm ib tug bazooka. Cov Suav muaj ib lub thoob, ces lawv thiaj muab nws faus rau hauv. Nws yog feem ntau zoo kawg nkaus.
  Natasha qw aggressively:
  - Cia muaj ntuj ceeb tsheej nyob ntiaj teb!
  Thiab dua lub grenade pov los ntawm nws txhais taw liab qab yoov. Qhov khoom plig tuag ntawm kev rhuav tshem.
  Thiab ces Zoya yuav coj thiab tsoo cov Suav. Yuav ua li cas nws pov thiab tsoo lawv. Thiab ib tug heev belligerent.
  Thiab nrog cov ntiv taw liab qab, yuav ua li cas ntsia pomegranates. Thiab cov Suav tau txais nws nyob rau hauv lub horns.
  Thiab Augustine tseem tab tom tsoo ntawm Mao cov tub rog. Thiab nws pob taws liab qab, raws li ib txwm muaj, yog nyob rau hauv kev lag luam.
  Nws khiav tawm ntawm Suav zoo li kab laum nyob rau hauv cov ces kaum. Thiab nws cooed:
  - Kuv yog redhead!
  Thiab tom qab ntawd Svetlana, ib yam nkaus, thaum nws coj nws, thiab ntaus cov tub rog ntawm Celestial Empire. Nws crumbles rau hauv ntshav minced nqaij, thiab squeaks nrog qus fury:
  - Kuv yog ib tug hluas nkauj ruthless!
  Natasha muab tig. Ib tug grenade pov nrog ib tug liab qab ko taw yoov. Tua cov Suav, thiab tua cov neeg tawm tsam.
  Ces nws roar deafeningly:
  - Kuv yog pojniam plaub hau daj uas yuav rhuav tshem txhua tus!
  Zoya kuj tau hais nyob rau hauv ib txoj kev qub heev, txiav cov Suav:
  - Thiab zib mu blondes txias.
  Thiab ib tug grenade ya los ntawm ib tug liab qab ko taw, thiab crushes txhua leej txhua tus.
  Thiab ces Augustine tua. Thiab yog heev. Knocks cia Suav thiab chirps saum nws lub ntsws:
  - Kuv yog ib tug ntxhais super.
  Thiab cov ntiv taw liab qab ntawm ob txhais ceg kuj aptly pov ib tug grenade.
  Yog li Svetlana tso nws cov khaub ncaws. Tore Suav rau daim nrog kab no. Thiab chirped:
  - Kuv yog tus chij ntawm Vaj Ntsuj Plig Dawb Huv!
  Thiab dua ib tug txiv qaub yog pov nrog ib tug liab qab ko taw.
  Cov ntxhais sib ntaus sib tua. Lawv sib ntaus zoo li tus phab ej tiag tiag. Lawv tag nrho ntawm invincibility.
  Natashka tua nws tus kheej, thiab ua rau cov tub rog mercenary nrog txhuas. Thiab nws tsis ntshai tanks lossis missiles.
  Txawm hais tias ballistic warheads ya ntawm no. Yog, npau taws heev, thiab xav tau, muaj peev xwm ua tau txhua yam!
  Thiab ib tug grenade ya los ntawm ib tug liab qab ko taw. Thiab nrog rau nws, kev puas tsuaj yog brewing thiab annihilation.
  Zoya kuj muab tig. Mows cia cov tub rog ntawm Mao Empire. Nws liab qab nws cov hniav, uas yog xim ntawm pearls, thiab luag:
  - Kuv muaj ib tug poj niam ua super!
  Thiab nws grins ntawm cov hniav tsuas yog tuag taus.
  Thiab Augustine kuj rhuav tshem cov yeeb ncuab. Thiab mows tsis muaj teeb meem. Thiab cov ntiv tes liab qab tso lub grenade tshiab.
  Thiab tus ntxhais luag:
  - Kuv mam li noj koj txhua tus!
  Thiab ces Svetlana hluav taws kub siab heev. Thiab nws muaj zog heev. Mowed down opponents. Thiab ib tug zoo- aimed grenade, nrog ib tug tuag txhaws, twb launched nrog ib tug liab qab.
  Hluas nkauj nrov:
  - Fascists Suav zaj tuag!
  Thiab dua ib smirk. Plaub tug ntxhais yuav pom tseeb yeej tsis tso tseg.
  Qee lub sij hawm cov tub rog Liab mus rau qhov kev tawm tsam. Ua siab loj thiab ua siab loj tawm tsam poj niam tub rog los ntawm GDR
  Tshwj xeeb, Gerd thiab Charlotte tau raug tso tseg kom kaw lub boiler tshaj cov tub rog Suav - tsuas yog nees nkaum kilometers.
  Thiab cov ntxhais tua lawv tus kheej... Lawv yog ib qho amazing thiab nqaij leeg heev. Lawv lub cev tsuas yog qhov zoo tshaj plaws gusto thiab lub zog.
  Tab sis tus ntsuj plig yog dub... Zoo li cov thee lossis txawm phem dua.
  Ntawm no, piv txwv li, Gerda coj thiab tuaj nrog kev tsim txom tshiab. Plaub tus tub hluas los ntawm Tuam Tshoj tau raug khi nrog cov hlau rau ntawm cov hlau nplaum thiab txuas nrog lub tshuab hluav taws xob. Lub log nrawm dua, qhov tsis muaj zog tam sim no hits. Thiab qhov qeeb, qhov muaj zog.
  Tus cwj pwm phem hauv Gerda. Cov tub hluas, da dej hauv hws, khiav, thawb lub log.
  Thiab cov ntxhais German los ntawm pob tawb pov coals hauv qab lawv txhais taw liab qab. Kev ua phem rau cov ntxhais - tsis txhob hais dab tsi. siab phem heev thiab.
  Gerda, txawm li cas los xij, nws tus kheej nyiam khiav ntawm kub coals.
  Ntawm no nws raug rho tawm haujlwm ntawm Suav lub tank, tsoo lub turret thiab hais tias, luag ntxhi rau Charlotte:
  - Ntawm no yog kuv lub npe los ntawm "Snow Queen" loj sissy.
  Charlotte luag ntxhi. Nws kuj ntaus ib lub tank Suav thiab nug tias:
  - Thiab yog vim li cas?
  Tus pojniam plaub hau daj teb tias:
  - Nws thov ib lub tsheb thiab nkawm khau, kom nws rov mus nrhiav nws tus kwv Kai thoob ntiaj teb. Dab tsi yog qhov tsis zoo ntawm kev taug kev barefoot?
  Charlotte thumped lub Soviet tso tsheb hlau luam dua thiab teb tias:
  - Nws yog lawm! Tus ntxhais twb accustomed mus taug kev barefoot thiab nyob rau hauv lub teeb European Frost. Yuav muaj txoj sia nyob txoj kev hloov. Nws taug kev ko taw liab qab hauv cov daus thiab tsis txhob txham!
  Gerda luag thiab hais tias:
  - Yog, thiab nws taug kev mus rau ib lub sijhawm ntev, txij li nws mus ncig ib nrab ntawm lub ntiaj teb. Tsis khau rau ib tug ntxhais yog ib qho khoom kim heev.
  Thiab tus pojniam plaub hau daj. Thaum lub caij ntuj no, lawv tau sim ua li no. Lawv tsav tsheb liab qab, thiab yuav luag liab qab, ib tug tub thiab ib tug ntxhais los ntawm Frost. Thawj kaum feeb thiab mus rau hauv ib lub tsev sov so. Tom qab ntawd nees nkaum feeb thiab tsib so hauv qhov sov so. Thiab tom qab ntawd ib nrab teev, thiab tom qab ntawd ib teev. Thiab tag nrho hmo ntuj.
  Cov me nyuam ko taw o los ntawm qhov txias. Tab sis cov txiv neej yog cov tawv tawv heev, lawv tau siv khau tsuas yog thaum huab cua txias.
  Thiab tom qab ntawd cov pioneers taw liab qab tau tsav hla lub thee. Txawm hais tias cov me nyuam pob taws tau ua ntxhib, lawv tseem ciaj sia thiab hlawv li niaj zaus. Dab tsi tshwm sim rau cov neeg raug txhom tom ntej Gerda tsis nco qab. Nws mus tua. Txawm li cas los xij, plaub ntawm lawv tsis tau hnav lawv nkawm khau txij li plaub caug xyoo, thaum lawv pib sib ntaus sib tua hauv suab puam, hauv Rommel cov tub rog. Cov no yog cov ntxhais txias tshaj plaws.
  Ntawm no Natasha raug yuam kom cuam tshuam. Nws muaj teeb meem saum lub ru tsev.
  Suav rov tawm tsam dua. Cov ntxhais ntsib Mao cov tub rog nrog kev txhaj tshuaj tiv thaiv zoo, tshem tawm cov yeeb ncuab.
  Thiab lawv pov grenades nrog lawv txhais taw liab qab.
  Txawm li cas los xij, cov tub rog tau tuaj nrog lwm yam. Ntawm no lawv coj, piv txwv li, thiab txuas hluav taws xob. Thiab lawv ntaus Suav nrog hluav taws xob tawm. Thiab cov ntxhais lawv tus kheej tau lawv pob taws kib.
  Cov pob taws ntawm cov ntxhais yog li puag ncig, liab dawb, zoo siab heev rau saib thiab kov.
  Tuam Tshoj thiab txawv teb chaws mercenary faib txaus ntshai heev li lawv rov qab ...
  Natasha, licking nws daim di ncauj, hais tias:
  - Ua Vajtswv tsaug Svarog!
  Zoya pom zoo nrog qhov no:
  - Qhov no yog ib tug zoo Vajtswv tiag! Tiamsis Yexus kuj yog ib tug Vajtswv zoo kawg nkaus! Yog li yav tom ntej yog peb li!
  Thiab cov ntxhais winked ntawm ib leeg.
  Augustine bared nws cov hniav thiab hais tias:
  - Peb puas yuav muaj ib yam dab tsi haus? Piv txwv li, ib tug zoo wine uas foams nrog poov xab!
  Svetlana zoo siab tuaj tos:
  - Yog li ntawd! Caw nrog txuj lom! Nws hlawv rog heev!
  Natasha luag.
  Peb tsis muaj rog! Peb feem ntau yog tub rog nrog lub cev zoo li cam khwb cia hlau!
  Zoya hais tias:
  - Ces txoj kev yeej yuav muaj tseeb los rau peb!
  Augustine pom zoo nrog qhov no ib puas feem pua:
  - Peb yeej yuav muaj hmoo! Txawm tias tsov rog twb mus rau kaum tsib lub hlis!
  Natasha dov nws ob lub qhov muag thiab squeaked:
  - Qhov ntawd yog qhov txaus ntshai!
  Thiab cov ntxhais synchronously hla lawv tus kheej.
  Thiab qhov no tau tshwm sim rau lwm qhov.
  Cov poj niam tub rog tau tawm tsam kev ua ntej ntawm cov tub rog loj ntawm Suav. Natasha, raws li ib txwm, yog nyob rau ntawm ntug txiav.
  Ntawm no Natasha dua yuav tsum nres. Puab txawm nce moog ib txhws, zoo le tug nquab yaaj taab meeg Suav. Cov ntxhais tau ntsib lawv nrog lub tshuab muaj zog.
  Nrog kev txhaj tshuaj kom raug thiab zoo, cov neeg Suav tau raug tshem tawm, thiab tom qab ntawd kuj nrog kev cuam tshuam nrog cov grenades siv ob txhais taw liab qab.
  Cov ntxhais sib ntaus sib tua.
  Tab sis kev sib ntaus sib tua nyuaj heev. Ib tug ntawm cov pioneers tau tawg nws lub taub hau. Tab sis Natashka hnia tus tub ntawm daim di ncauj thiab squeaked:
  - Koj yuav nyob hauv Iria ntawm lub plawv ntawm Rod!
  Thiab dua, yuav ua li cas nws pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab. Suav lub tank rov qab. Thiab nws cov chais yog spinning ntshai, nrog rattle thiab hlau.
  Txhua yam mus zoo heev.
  Cov ntxhais, cov no yog cov ncaws pob zoo tshaj plaws thiab cov tub rog. Yog lawv twb sib ntaus sib tua lawm ces tsis muaj dabtsi piv rau lawv.
  Zoya tseem cuam ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab hais tias:
  - Dawb Russia yuav tsis khoov raws li Suav!
  Augustine kuj tua hluav taws, hais nrog frenzied fury:
  - Kuv yog ib tug tub rog uas yeej tsis khoov! Thiab txawm yog dab ntxwg nyoog insidious yuav tsis qaij dawb huv Russia!
  Thiab cov hniav bared ntawm cov fiery warrior sparkle zoo li pearls loj.
  Thiab Svetlana tseem raug tua. Nws cheem cov Suav, thiab ris nws cov hniav tsis muaj tsawg thiab txhoj puab heev:
  - Kuv tsis succumb rau Maoism! Muaj koob meej rau communist Russia!
  Thiab tag nrho plaub tug ntxhais exclais nyob rau hauv chorus:
  - Lub koob meej rau qhov Kev Txiav Txim Tshiab ntawm Lavxias Demiurge Vajtswv!
  Thiab nrog ob txhais taw liab qab lawv yuav pov cov nqi tuag! Thiab nws zoo heev!
  Lub yim hli ntuj 1970 ... Cov Suav tau thaum kawg tau txuas lawv cov tentacles ua ntej thiab txiav tawm cov seem ntawm Red Army ntawm USSR uas nyob rau sab hnub poob ntawm Amur.
  Cov tub rog Soviet tau tawm tsam Mao cov tub rog, tam sim no nyob rau hauv tag nrho encirclement. Tab sis lawv tau sib ntaus sib tua heev.
  Tag nrho cov tub rog ntawm cov ntxhais tau tawm tsam cov neeg Suav. Cov tub rog zoo nkauj thiab curvaceous nyiam sib ntaus hauv tsuas yog panties.
  Thiab qhov no tau muab lawv cov khoom zoo heev thiab tseem ceeb. Thiab dab tsi txaus nyiam tub rog thaum lawv co lawv ob lub mis liab qab. Thiab lub txiv mis ntawm lub hauv siab yog li liab qab, thiab sparkling.
  Cov ntxhais sib ntaus, thiab repulse lub onslaught ntawm daj-skinned infantry. Muaj ntau tus neeg African nyob hauv cov tub rog Suav. Muab pov tseg zoo li cannon fodder. Thiab muaj ntau haiv neeg Indian.
  Txawm hais tias Is Nrias teb tsis muaj sijhawm los ntes cov Suav, tab sis qee tus neeg sawv cev ntawm cov neeg no tau muab los ntawm cov tub rog Esxias rau kev tua. Txhawm rau tiv thaiv lawv kom tsis txhob muaj kev ywj pheej.
  Thiab cov Suav tau nce qib. Africans thiab Arabs raug tso tseg... Kev sib ntaus sib tua zoo li hauv cov roj hauv qab hluav taws kub ntawm qhov sib npaug.
  Angelica yog ib tug ntxhais fiery, thiab tus thawj coj ntawm lub battalion, pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab qw:
  - Tsis yog ib kauj ruam rov qab!
  Malvina, ib tug ntxhais nrog cov plaub hau golden, khaws:
  - Tsis txhob thim rov qab thiab tsis txhob tso tseg!
  Thiab nws kuj muab ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab.
  Ces tus ntxhais co nws lub hauv siab liab qab.
  Yees thiab gorgeous Oksana, blonde terminator. Thiab cuam ib tug txiv qaub nrog liab qab toes:
  - Peb yuav tsis pub tus yeeb ncuab rau Stalingrad!
  Angelica, co nws liab qab, hais nrog tag nrho lub mis:
  - Tau kawg peb yuav tsis!
  Thiab dua ib tug grenade pov los ntawm liab qab ntiv taw yoov. Uas scatters tw.
  Thiab ces Akulina raug rho tawm haujlwm los ntawm bazooka. Tsis tas li ntawd, ib tug hluas nkauj liab qab nrog cov plaub hau daj.
  Thiab nrog nws pob taws liab qab nws xa ib tug grenade. Yuav ua li cas thiaj ua rau Suav nyob txhua qhov chaw.
  Tus ntxhais hais tias:
  - Cia muaj lub teeb thiab ntuj ceeb tsheej!
  Oksana muab tig thiab yws, txiav cov tawv daj-dawb fighters:
  - Yog, Russia yog nto moo!
  Thiab dua nws pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab. Tus pojniam plaub hau daj nyob ntawm kuv lub siab. Nws ib zaug raug tsim txom los ntawm Suav. Lawv smeared cov liab qab ntawm tus ntxhais ko taw nrog roj. Thiab lub brazier tau teeb tsa ntawm qhov deb. Qhov hluav taws yuav luag kov tus ntxhais lub khauj khaum ci nrog roj.
  Oksana mob heev, tab sis nws clenched nws cov hniav thiab ua siab ntev. Cov Suav tua tau nees nkaum feeb. Lawv tawm hlwv ntawm cov leeg. Rau ib lub lim tiam lawv mus, thiab kev tsim txom ntxiv ntxiv.
  Oksana tau kib rau ntawm lub brazier txhua hnub Friday, thiab hnub Monday lawv tuav nws nrog roj hmab hoses, thiab hnub Wednesday lawv hla hluav taws xob los ntawm nws lub cev. Lawv tsim txom kuv peb zaug ib lub lim tiam. Tsis tas li ntawd, yuav luag tsis muaj kab mob ntawm lub cev.
  Tus ntxhais ua siab ntev li no tau plaub lub hlis, tab sis tsis tau hais dab tsi rau Suav. Tom qab ntawd nws raug xa mus rau qhov chaw tuag. Tab sis ntawm txoj kev, Oksana tswj kom khiav.
  Tau kawg, nws kev ntxub ntxaug rau Mao cov tub rog yog qhov zoo heev. Yam kev tsim txom twg raug siv tawm tsam nws.
  Oksana pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab. Caws cov Suav nyob txhua qhov chaw. Thiab kuv nco qab.
  Thaum cov leeg liab qab raug licked los ntawm hluav taws, nws zoo li koj tau dipped hauv dej npau npau. Qhov mob yog ntse thiab ntev. Cov roj tsis hlawv ntawm daim tawv nqaij, thiab cov cua sov yog tswj los ntawm cov kws tshaj lij executioners. Thiab nws mob, nws mob heev.
  Oksana lub sijhawm no tab tom sim xav txog tej yam tsis meej.
  Zoo li nws yog ib tug ntxhais fuabtais. Thiab nws raug ntes. Thiab coj mus rau kev tua. Tau kawg, koj yuav tsum taug kev barefoot hauv cov daus. Thiab heels ci.
  Tab sis tus ntxhais huab tais taug kev nrog nws lub taub hau tuav siab. Nws tsis tso tseg thiab tsis xav tso tseg. Txawm hais tias nws tsuas muaj ib daim ntaub rhais chaw rau lub duav. Thiab ib tug zoo-zoo li lub cev yog NW nyuam qhuav npog. Thiab ntau pua tus txiv neej thiab cov tub hluas saib nws thiab txawm qhia lawv tus nplaig.
  Tab sis tus poj huab tais liab qab tsis txaj muag. Nws mus rau nws tus kheej, taug kev zoo siab nrog nws lub hauv siab puffed thiab txawm hu nkauj;
  Painted qhov chaw dub gloomy lub teeb,
  Thiab zoo li cov hnub qub tau dim ntawm lawv lub orbits!
  Kuv xav tau kev hlub, teb kuv hnov - tsis yog,
  Lub siab ntawm lovers tau tawg mus rau hauv smithereens!
  
  Kuv thov koj, kuv tus huab tais, tuaj rau kuv,
  Kuv quaj dej hiav txwv ntawm kua muag hauv kev tu siab!
  Txhaum tag nrho cov chains ntawm prejudice,
  Kuv xav kom koj qhia qhov tseeb!
  
  Kev hlub tseem ceeb tshaj lub luag hauj lwm thiab lub kaus mom,
  Yog hais tias tsim nyog rau koj - Kuv yuav ntxeev siab rau fatherland!
  Thiab kuv yuav muab kuv tus hlub tso rau saum lub zwm txwv,
  Tom qab tag nrho, kuv tus huab tais yog dearer rau kuv tshaj txoj sia!
  Thiab tom qab ntawd nws nce cov kauj ruam ntoo mus rau lub scaffold. Tom qab txias, hlawv daus, nws ob txhais taw liab qab muaj kev kaj siab los ntawm kev kov cov ntoo qhib.
  Tus tua neeg loj heev, nyob rau hauv lub hoodie liab, sharpens ib tug axe. Lub steel hniav gleams nyob rau hauv frosty Lub ib hlis ntuj hnub. Ib tug neeg thov khawv, tus poj huab tais tsis muaj taw, maj mam nce mus rau ntawm qhov txiav.
  Tus tua neeg saib nws thiab kev poob siab yog nyeem hauv nws ob lub qhov muag. Nws vam tias tus kat yuav tau txais cov khaub ncaws nplua nuj thiab cov hniav nyiaj hniav kub ntawm tus ntxhais huabtais.
  Tab sis tag nrho cov khaub ncaws, khau, hniav nyiaj hniav kub ntawm lub yim hli ntuj tus neeg raug torn tawm thaum lub sij hawm tua, muab tso rau hauv ib tug ntau pawg.
  Tus ntxhais huabtais ces xav raped. Tiamsis vajntxwv nws tus kheej xav sim. Thiab ua rau nws yog koj tus poj niam. Tab sis nws tua tus invader yog li ntawd, thiab mob heev txav nws lub hauv caug mus rau hauv puab tais, uas nws poob lub peev xwm los ua ib tug txiv neej ntev.
  Rau qhov no, tus ntxhais huabtais yuav tsum raug tua. Nws yuav luag txog kev tuag, vam tias yuav nrhiav tau kev zoo siab hauv lwm lub neej.
  Tab sis nws tseem ntxov.
  Tus herald nyeem qhov kev liam. Ntawm no, dab tsi yog tsis ntaus nqi rau tus ntxhais huabtais. Thiab kev ua khawv koob, thiab kev ua khawv koob, thiab kev ntxias ntawm nplooj ntawv cov tub hluas, thiab tua neeg thiab incitement rau tsov rog. Tsuas yog thaum kawg nws tau nthuav tawm nrog kev sim rau huab tais.
  Thiab nws yog txias li no sawv ib nrab liab qab nyob rau hauv lub txias thiab cua. Thiab kuv xav kom nws tag sai sai no.
  Txawm li cas los xij, nyob rau hauv vain nws cia siab tias nws tsuas yog txiav nws lub taub hau. Qhov kev txiav txim hais tias tsis yog tib neeg decapitating, tus ntxhais huabtais yuav raug tsim txom pej xeem. Thiab lawv yuav tsim txom nws mus txog thaum nws tas sij hawm.
  Ob tug pab executioners dhia mus rau tus ntxhais huabtais. Lawv rub nws daim sackcloth, ua rau nws liab qab tag nrho. Tom qab ntawd, lawv twisted nws ob txhais tes, rub nws mus rau ntawm lub khib. Lawv pib nce siab dua, thiab ob txhais taw liab qab ntawm tus ntxhais huabtais tau clamped rau ntawm qhov thaiv. Nyias cia mus, twisting cov pob qij txha. Thiab tom qab ntawd cov nplawm los ntawm thoob plaws lub ntiaj teb poob rau ntawm lub cev nqaij daim tawv ntawm lub yim hli ntuj.
  Tus ntxhais gritted nws cov hniav nyuaj.
  Yog lawm, Oksana muaj lub tswv yim tsim. Nws muaj peev xwm xav txog qhov ntawd.
  Thiab tam sim no nws tab tom pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab. Thiab nws tau tawg cov Suav nyob rau txhua qhov chaw, rhuav tshem lawv txhais tes thiab txhais ceg.
  Tus ntxhais muaj colossal acceleration thiab scope.
  Thiab tom qab tag nrho, cov tub rog ntawm cov ntxhais uas liab qab ob txhais ceg thiab lub mis liab qab yog nyob rau saum!
  Lawv yeej yuav tsis tso tseg thiab yuav sib ntaus zoo li eagles.
  Lub yim hli ntuj dhau los nyob rau hauv loj heev shelling los ntawm Suav artillery. Mao cov tub rog sim ua kom tiav cov Soviet units txiav tawm dhau Amur. Thiab txawm tsim kev tawm tsam ntawm Kamchatka Peninsula.
  Cov kev sib ntaus sib tua tau npau taws, thiab cov tub rog liab tsis thim rov qab. Thiab yog hais tias Suav nce siab, ces ntawm tus nqi ntawm colossal losses. Txawm li cas los xij, kev sib ntaus sib tua kom deb li deb tau tshwm sim ntau dua nyob rau hauv cov lus hais ntawm Suav. Lawv tab tom mus tom ntej, txawm tias maj mam. Khabarovsk poob, thiab Suav nkag mus rau qhov deb. Lawv kuj tau sim tawm tsam los ntawm ib sab ntawm Central Asia.
  Kev sib ntaus sib tua nyob rau hauv tag nrho viav vias ze Alma-Ata. Nyob ntawd, ib yam nkaus, ib pab tub rog poj niam tawm tsam Mao cov tub rog.
  Cov ntxhais, nthuav tawm lawv lub cev nqaij daim tawv, hnav tsuas yog panties, qhia txog lub zog zoo tshaj plaws ntawm Suav Tebchaws.
  Tus tub rog Xenia tawm tsam. Yuav luag tag liab qab. Tanned, liab qab lub hauv caug tsoo pob zeb. Nrog nws txhais taw liab qab, tus hluas nkauj pov ib tug grenade thiab tua cov Suav. Bares nws cov hniav.
  Muab tig, mows Mao tus tub rog thiab hais tias:
  - Kuv yog ib tug tub rog uas nyob saum koj qhov kev ua phem!
  Tus tub rog txias Vladlena kuj tua tau zoo heev.
  Hluas nkauj zoo nkauj, txiav cov suav. Thiab desperately resisting, tus tub rog coj thiab tso ib tug txiv qaub nrog nws txhais taw liab qab.
  Nws tsoo cov Suav rau hauv cov nqaij torn.
  Ces tus ntxhais qw tias:
  - Kuv yog ib tug siab tawv zoo nkauj!
  Xenia tseem muab lub grenade nrog nws txhais taw liab qab. Thiab tau txais Suav nyob rau hauv pob ntseg heev.
  Cov ntxhais feem ntau yog cov tub rog zoo heev. Lawv ci ntsa iab thiab npau taws heev. Lawv cov leeg gleam los ntawm nro.
  Ntawm no Alenka yog ib tug hluas nkauj, yuav luag tag nrho liab qab. Tsis tas li ntawd liab qab cov ntiv taw pov ib tug tuag, ua puas lub caij. Suav raug muab pov rau txhua qhov chaw.
  Tus ntxhais luag ntxhi thiab luag ntxhi, qhia nws tus nplaig:
  - Kuv yog lub hnub qub hu ua Sun!
  Thiab kev zoo nkauj winks nrog ib tug ntse saib. Desperate kev zoo nkauj thiab loftiness ntawm kev xav nyob rau hauv nws.
  Xenia kuj tsis tsaug zog. Pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab. Thiab zoo li lub raj mis tsoo los ntawm lub tsheb kauj vab, cov neeg Suav tuag tau ya mus rau txhua qhov chaw.
  Ksenia twb yog tus thawj coj ntawm qib.
  Nws nco qab li cas Suvorov tsoo lub Ottoman. Tsis yog ib tug ntxhais zoo tib yam. Yog, nws yog xws li hais tias lub superior rog ntawm Qaib Cov Txwv tau swb lawm.
  Ntawm no dua ib tug grenade pov nrog ib tug liab qab ko taw yoov. Thiab cov Suav tuag lawm.
  Lub teb chaws Ottoman, tom qab tag nrho, tom qab hesitation, tsis coj ib sab ntawm Thib Peb Reich hauv keeb kwm tiag tiag. Zoo, ntau pua txhiab tus Turks tsis tuag hauv kev ua tsov rog no vim li ntawd. Txog tam sim no, cov Suav tuaj yeem ntes tau ob peb lub nroog thiab ncig Alma-Ata. Tab sis tom qab ntawd cov tub rog Liab tau tuaj yeem thaiv lub peev ntawm Kazakhstan.
  Hauv kev sib ntaus sib tua, Soviet tso tsheb hlau luam sib ntaus rau feem ntau nrog British thiab Asmeskas tso tsheb hlau luam muag rau Tuam Tshoj ntawm credit. Zoo, tseem suav tsis tau.
  Ntawm no txawm pom daim ntawv tso cai T-34.
  Ntawm no yog Ksenia, aptly pov ib tug grenade nrog nws txhais ko taw liab qab thiab khob tawm xws li lub tsheb. Ces nws yws tias:
  - Nyob rau hauv lub npe ntawm Soviet technology!
  Vladlena kuj muab tig rau Turks. Lawv muab ib tug grenade nrog lawv txhais taw liab qab, tua cov Suav.
  Cov ntxhais ruam heev.
  Ntawm no, Barbara tua hluav taws los ntawm bazooka ntawm "Panther" -3 daim ntawv tso cai Suav. Tus ntxhais kuj zoo nkauj heev thiab tsuas yog panties.
  Heev sexy thiab nrov saib.
  Raws li xws li kev zoo nkauj thrashes, lub roob ntawm corpses ntxiv ib zaug. Ntawm no yog tus ntxhais.
  Tiag tiag terminator los ntawm terminators.
  Thiab tom qab ntawd dua, nrog cov ntiv tes liab qab, nws nias thiab thrashes li cas. Cov Suav muaj ib puas npaug nyuaj dua li yav tas los. Thiab tus ntxhais tseem pheej tua thiab ntaus cov Suav.
  Cov Suav txiav txim siab ua pauj rau tag nrho cov kev tsov kev rog poob nrog Russia. Yog li ntawd lawv yuav raug ntaus.
  Cov ntxhais scorch lawv tus kheej thiab scorch.
  Barefoot Barbara, roars:
  - Thov kom tus ci ntsa iab Stalin nyob.
  Txawm hais tias nyob rau hauv lub vaj ntawm lub yim hli ntuj 1970, Stalin twb tuag rau ntau tshaj kaum xya xyoo. Yog lawm, tsis muaj tus thawj coj ntawm USSR, tag nrho cov kev tawm tsam ib nrab ua yuam kev. Thiab hluav taws ntawm kev ua tsov ua rog yog blazing capitally.
  Ntawm no yog tus ntxhais Marusya, loj heev thiab noj qab nyob zoo, nrog lub teeb blond plaub hau. Nws coj nws thiab nrog nws txhais taw liab qab xa tag nrho pawg ntawm grenades. Nws tua ib tug American "Paton" muag rau Suav ntawm credit. Thiab chirped:
  - Yog, rau Russia ntawm communism!
  Thiab nws cov khaub ncaws tsuas yog muaj panties. Hluas nkauj txias. Yog li frisky.
  Thiab ntawm no yog lwm tus ntxhais Anastasia. Nws tseem cuam tshuam rau lub foob pob hluav taws, nrog rau lub pob foob pob tawg. Thiab lawv tau txais lub zog ua rau lub ntsej muag ntawm Suav.
  Anastasia chirps thiab co nws ob lub mis liab qab:
  - Kuv yog ib tug tub rog ntawm lub teeb!
  Ksenia tso lub grenade nrog nws txhais taw liab qab. Nws ntaus ntawm Suav, thiab chirps saum nws lub ntsws:
  - Peb yuav yeej! Thiab tsis txhob tso tseg!
  Alenka lees paub, tseem pov lub grenade nrog nws txhais ko taw liab qab:
  - Tsis yog! Peb yuav tsis tso tseg!
  Thiab muab lub queue rau Suav.
  Vladlena mows Mao cov tub rog thiab hais tias:
  - Peb nyob ntawm txoj kev muaj koob meej ntawm Suvorov!
  Thiab qhia nws tus nplaig ntev!
  Coj hluav taws thiab Akulina. Zoo nkauj blonde. Nws rhuav tshem cov Suav li cas. Koj cia li poob rau hauv kev hlub. Nws scribbles rau nws tus kheej thiab scribbles.
  Thiab winks hauv frenzy.
  Ntawm no yog nws txhais taw liab qab pov ib tug grenade dua. Thiab tus tua neeg ya hla Suav. Tsis muab sijhawm rau lawv.
  Angelica, ib yam nkaus, dab ntxwg nyoog plaub hau liab no tsis thim rov qab. Thiab kuj tsis tshua muaj tseeb tsoo cov tub rog Suav. Thiab nws txhais ko taw liab qab ua haujlwm zoo heev. Thiab khob tawm cov ntshav zoo li hmoov av los ntawm cov ntaub pua plag.
  Thiab ces loj-caliber artillery nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Thiab threshes rau Suav.
  Tab sis cov ntxhais hauv panties zoo heev.
  Nicoletta kuj sib ntaus sib tua. Tus ntxhais yuav luag liab qab. Npuag thiab zoo nkauj heev. Nws kuj sib ntaus sib tua. Thiab rhuav tshem cov Suav.
  Ntawm no nws tig dua lub "Churchill" yuav los ntawm Suav ntawm credit. Tus ntxhais luag:
  - Kuv yog ib tug zoo nkauj zoo nkauj! Txawm tias ib txwm tsis tau taw!
  Thiab nrog nws pob taws liab qab nws yuav pov lub grenade.
  Thiab tom qab ntawd, tus hluas nkauj yuav rov muab cov grenade tuag, qus, thiab diabolical hwj chim. Thiab nws hits nyuaj heev. Thiab tom qab ntawd tus ntxhais tau tso lub grenade los ntawm ib rab chais.
  Nws tsoo tus yeeb ncuab thiab croaked:
  -Hmoob txoj kev ntseeg loj...
  Thiab tam sim no cov Suav khiav tawm ntawm chav. Tsis muaj peev xwm coj Alma-Ata, thiab sau cov txheej txheem nrog cov neeg tuag.
  Lub yim hli ntuj 1970. Cov hluas nkauj kub thiab ruam...cov suav suav ib ntus ncua kev tawm tsam. Tub Rog Liab kuj tsis mob siab ua rog. Hauv xyoo thib ob ntawm Kev Tsov Rog Loj Loj nrog Tuam Tshoj, koj xav tau kev ncua ntawm kev tawm tsam kom ntes koj ua pa thiab tsim kom muaj zog tshiab.
  Txhua lub sijhawm, txawm tias Suav nrog lawv cov pejxeem piv rau tib lub sijhawm: Africa, Europe, thiab Middle East yuav tsis txaus los tawm tsam.
  Tab sis lub sijhawm ncua luv heev thiab Mao cov tub rog maj nrawm dua.
  Veronica pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab. Scatters Suav thiab squeaks:
  - Cia Russia yog qhov tseem ceeb tshaj plaws!
  Victoria kuj tua. Nws pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaks rau saum nws lub ntsws:
  - Cia lub ntiaj teb yav tom ntej yog peb li!
  Tsis tas li ntawd, tus ntxhais zoo nkauj Juliana tua nws tus kheej yam tsis muaj kev ua koob tsheej.
  Thiab nws kuj muab ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab. Thiab txawm tias Mao cov tub rog tau tawg tawg.
  Tus ntxhais chirped:
  - Kuv yog ib tug neeg vwm!
  Thiab ces Anna, ib yam nkaus li yog tua. Thiab nrog nws txhais taw liab qab, nws yuav tso lub grenade heev obliquely, tawg zoo li ib khob ntawm Mao cov tub rog units.
  Thiab hais tias:
  - Psychology ntawm yeej! Kev ywj pheej ntawm txoj hmoo!
  Thiab tom qab ntawd Matryona yuav tso tag nrho lub thawv ntawm cov khoom tawg. Thiab yuav ua li cas nws yuav tshuab cov tub rog Suav. Thiab nrov:
  - Rau Russia nyob rau hauv qhov chaw siab!
  Ob tug ntxhais zoo nkauj tshaj yog caij ntawm Luna-2 lub teeb tank. Lub tsheb zoo nrog ob rab phom tshuab. Cov armor tsis yog tuab heev, tab sis nws tuav rab phom tshuab. Cov duab yog streamlined. Cov ntxhais Olga thiab Zhenya nyob rau hauv, reclining thiab scribbling rau lawv tus kheej ua lus Suav.
  Tsis yog lub tsheb phem - qhov ceev ntawm plaub caug kilometers ib teev. Zoo heev permeability. Thiab kab ntsig.
  Cov ntxhais sau cov tub rog Suav nrog cov hlau lead thiab hu nkauj;
  Koj, txiv, ci ntsa iab rau ib hlis,
  Tias koj tsis ci tib yam
  Tsis zoo ib yam, tsis zoo ib yam
  Txhua yam koj nkaum qab huab
  Koj tau npog nrog huab cua phem!
  Raws li peb muaj nyob rau hauv Dawb Huv Russia.
  Nyob rau hauv dawb huv Russia, nyob rau hauv pob zeb Moscow.
  Lub Kremlin nyob rau hauv lub nroog muaj koob meej,
  Nyob ze Ivan, ze lub Great,
  Nyob rau hauv lub cathedral yog nyob rau hauv Arkhangelsk,
  Zoo li txoj cai hu nkauj muaj:
  Ib tug hluas archer sawv ntawm lub moos,
  Sawv saum lub moos, thov Vajtswv,
  Nws quaj thaum tus dej ntws
  Weeps - ntws kua muag ntws,
  Nws tuav lub berdysh nrog ib tug ncej,
  Berdysh nrog ib tug ncej ntawm cov av ntub dej:
  "Koj yog ib tug goy, lub ntiaj teb yog damp,
  Koj kis tau mus rau txhua qhov chaw
  Koj qhib, lub hleb board,
  Tig ib ncig, kub damask!
  Koj sawv, sawv, Orthodox Tsar,
  Orthodox Tsar Alexei Mikhailovich!
  Saib koj tsev neeg
  Rau Dawb Huv Russia, rau Niam Moscow,
  Moscow-niam, menyuam ntsuag!"
  Cov ntxhais hu nkauj rau lawv tus kheej thiab tsoo cov Suav. Lawv taug kev hla cov neeg tuag thiab tawm hauv txoj kev ntshav nrog kab ntsig. Ntawm no yog cov ntxhais. Tsis tas li ntawd nyob rau hauv lub tank lawv yuav luag liab qab, nyob rau hauv tib lub panties thiab barefoot. Tab sis cov ntxhais zoo nkauj heev.
  Cov tub rog Suav tag nrho cov pearled zoo li ib tug nquab ntawm cramps. Thiab lawv tau raug txiav los ntawm cov tub rog uas muaj zog Soviet, zoo li ib tug scythe ntawm nyom. Thiab yog li ntawd lawv thrashed, zoo li yog nrog jack sickles.
  Ntawm no yog tus haib tshaj Ilya Muromets-8 bomber nyob rau hauv lub ntiaj teb no thaum lub sij hawm ya mus foob pob rau Suav. Lub ntiaj teb thawj lub dav hlau nrog kaum plaub lub cav. Kaum yim lub tshuab phom thiab ob puas tons ntawm foob pob. Ntawm no yog lub tsheb.
  Thiab kuj nyob rau hauv cov neeg coob ntawm cov ntxhais. Thiab yuav luag liab qab, hauv ib lub tsho da dej. Nws zoo nkauj heev thiab sexy.
  Warrior crew commander ntawm Ilya Muromets-8 bomber, Valentina. Zoo nkauj heev thiab curvy blonde. Nws yog ib qho tsim nyog kom lub tsheb qeeb thiab npog lub bunker nrog rau lub foob pob pov tseg.
  Mao cov tub rog Suav muaj zog thiab qhuab ntuas. Lawv tua nyob rau hauv Lavxias teb sab dab. Tab sis cov warriors thrash nyob rau hauv teb. Kaum yim rab phom tshuab txhais tau cheb cov tub rog Suav. Cov tub rog torn ntawm cov tub rog Suav poob.
  Ua rau hluav taws, cov plaub hau kub Lada grins carnivorously. Tus ntxhais txawm muab nws lub tsho khiab mis kom zoo mloog. Thiab co nws lub hauv siab liab qab. Tsuas yog kev zoo nkauj heev. Yog li ntau txoj kev tshav ntuj thiab precision nyob rau hauv nws. Lada nws tus kheej yog nyias, tab sis sinewy, thiab lub duav yog nyias, zoo li ib tug quav.
  Galina tseem tab tom tua phom tshuab ntawm Suav. Thiab ib tug ntxhais, ob qho tib si zoo nkauj thiab curvy. Nrog ob txhais taw liab qab nws nias lub triggers. Thiab lub ntsej muag zoo nkauj heev. Tsis yog tub rog, tab sis tsuas yog ib tug ntxhais super.
  Galina hais tias, luag ntxhi:
  - Rau lub yeeb koob ntawm leej txiv ntawm Tsar-General Secretary Leonid Ilyich Brezhnev!
  Kev txhoj puab heev thiab zoo nkauj, nrog cov nplooj kub plaub hau, Lada lees paub:
  - Peb yuav cheem koj txhua tus Yudas nrog nplawm!
  Valentina nias nws txhais taw liab qab ntawm lub pedal. Ib lub foob pob tonne ntog rau ntawm lub bunker Suav. Qhov no yog lub zog tuag. "Ilya Muromets" -8, accelerates kom lub fragments tsis ua mob rau nws tus kheej. Lub bunker tawg, nqa ib kem ntawm cov pa taws.
  Cov ntxhais qw nrov nrov:
  - Ntaus! Lawv muab rau Suav!
  Thiab spank nrog zoo siab nrog liab qab taw. Yog lawm, cov no yog cov ntxhais uas muaj peev xwm kov yeej Suav - txawm tias muaj ntau lab tus ntawm lawv! Lawv tawm tsam kev npau suav ntawm lub ntiaj teb uas tib neeg yuav tsis tua neeg.
  Ib qho kev txav mus los ntawm Secretary General Leonid yog kev nrhiav neeg coob ntawm cov poj niam rau hauv tub rog. Thiab tus poj niam Lavxias yog tus tub rog txaus ntshai tshaj plaws hauv ntiaj teb! Tsis yog!?
  Ntawm no, piv txwv li, ntawm Sokol fighter, tus tsav Alice rushes. Xws li ib tug zoo nkauj ntxhais, blonde nrog ib tug kov ntawm liab nyob rau hauv nws cov plaub hau. Slender ntxhais, yuav luag liab qab.
  Barefoot nias lub pedal, thiab maneuvers. Thiab ces nws tua nws tus kheej. Tua ib lub tsheb suav nrog rab phom loj caliber. Ua rau nws hlawv thiab hais tias:
  - Kuv yug hauv lub tebchaws dawb huv, rau kev ua vajntxwv kav! Tus ntxhais zoo nkauj heev, thiab muaj ntshav xiav, hussars!
  Thiab accelerates tus ceev ntawm "Falcon". Tej zaum Lavxias, lossis zoo li Soviet aircraft, yog qhov zoo tshaj plaws hauv ntiaj teb.
  Thiab twb nyob rau pem hauv ntej, ib tug hnyav thiab ntau tshaj tank tsim los ntawm tus tub xeeb ntxwv ntawm tus poj Mendeleev tshwm sim. Tshuab nrog nees nkaum tua hluav taws sai thiab rau rab phom tshuab. Thiab cov ntxhais kuj tswj xws li ib tug colossus.
  Thiab ib tug Lavxias teb sab, Soviet tank yog los, rhuav tshem cov Germans. Ntxiv mus, nrog ib tug haib diesel cav, thiab heev passable thiab agile.
  Cov ntxhais hauv lub tank hu nkauj;
  Peb tus Vajtswv hlub Russia,
  Muaj nyiaj nplua nuj...
  Zoo, cov huab tais zoo nkauj dua, zoo nkauj dua -
  Leej Txiv Tsar Leonidas!
  Thiab lub tank caterpillars tab tom tsoo cov tub rog Suav. Cov kab mob hauv plab twb tau nkag mus thiab cov kwj ntawm cov ntshav ntws los ntawm kab ntsig.
  Tus thawj coj tank, Tatyana Krupskaya, hais tias:
  - Yog, peb yuav yeej rau Russia!
  Los ntawm txoj kev, tus ntxhais yog ib tug princely tsev neeg, tab sis nws fights nyob rau hauv panties ib leeg. Tab sis ib tug ntxim hlub. Nws muaj zog sab hauv.
  Nrog ib tug liab qab taw, tus hluas nkauj nias lub pedal thiab hais tias, baring nws cov hniav, thiab luag.
  - Koj yog tus loj tshaj Tsar Leonid Ilyich!
  Thiab cov tub rog yeej paub tseeb tias lawv yuav ncav cuag Beijing ntawm lub tank zoo li no. Thiab kev ntseeg siab ntawm txhua tus tub rog thiab tub rog tau loj hlob tuaj.
  Natasha, txeeb nrog kev txaus siab, pib sau thiab hu nkauj. Cov hluas nkauj zoo siab;
  Rau Russia dawb huv los tawm tsam peb ntau,
  Peb yog cov ntxhais muaj lub siab loj...
  Lub fascist ntawm lub tebchaws Soviet xav
  Tab sis nrog Rod peb yeej ib txwm koom siab sib ntaus sib tua!
  
  Thov kom peb Russia nyob rau hauv lub yeeb koob nyob mus ib txhis,
  Lub hordes ntawm Genghis Khan yuav tsis kov yeej peb ...
  Sib ntaus sib tua rau Niam thiab tsis txhob ntshai,
  Peb yuav tsoo tej infidel!
  
  Peb tsis tuaj yeem khoov los ntawm cov neeg Suav ua phem rau hauv lub horn,
  Ntseeg kuv, tsis muaj leej twg yuav kov yeej Russia ...
  Tom qab tag nrho, Yexus tus Vajtswv uas loj tshaj plaws nyob nrog peb,
  Thiab tsis txhob hais lus dag nrog Mao!
  
  Txhua leej txhua tus paub tias Leej Txiv tau muab rau peb,
  Rau kev npau taws yeej tsis paub qhov tsaus ntuj ...
  Dab Ntxwg Nyoog txaus ntshai bard nws cov hniav,
  Lub tsho ntub dej!
  
  Rau ib tug tswv cuab Komsomol tsis muaj lo lus coward,
  Rau cov ntxhais, cov teeb meem tsis tseem ceeb ...
  Vajtswv Dawb yuav pab peb Yexus,
  Kev tsis txawj tuag yuav yog qhov khoom plig siab tshaj!
  
  Peb tau sib ntaus sib tua heev nyob ze Moscow,
  Suav quab yuam tus pas nrig zoo kawg ...
  Sib ntaus ib nrab liab qab taw
  Thiab kuv ntseeg tias yeej yuav tos!
  
  Lub greatness ntawm Lavxias teb sab warriors nyob,
  Thiab nws yuav tsis muab rau Suav ...
  Peb yuav xa cov tub rog furiously ntawm tus nqi,
  Dab tsi tsis sawv dregs heev!
  
  Yog Mao, koj txawj ntse thiab txawj ntse,
  Muaj peev xwm txawm coj ntau dua ib nrab lub ntiaj teb ...
  Tab sis Brezhnev kuj yog ib tug dav dav dav dav,
  Tsis txhob ua koj tus kheej ua mlom!
  Tsis muaj cov tswv cuab Komsomol, paub tsis txhob thim rov qab,
  Lawv txawm tsis ntshai te...
  Thiab cov tub rog yuav sai sai no tig mus rau hauv kev ua si,
  Tom qab tag nrho, cov Russians yeej ib txwm muaj peev xwm sib ntaus!
  
  Russia yog lub teb chaws ntawm kev hlub,
  Thiab yuav ua khoom plig ntawm communism ...
  Tsis tas yuav tsim kom muaj qhov ntsuas ntshav
  Nrog ib tug luag ntawm txaj muag revanchism!
  
  Yog, Mao xav coj peb los ntawm caj pas,
  Thiab qaij Russia thoob plaws lub scaffold ...
  Tab sis peb sib ntaus furiously rau tsib
  Tom qab tag nrho, Brezhnev nrog peb lub tsho tiv no thiab lub kaus mom!
  
  Nws yog ib tug tub rog loj, sawv daws paub
  Thiab Komsomol cov tswv cuab yuav ib txwm tsis muaj taw ...
  Thiab cia peb txav tus neeg ua haujlwm nrog lub hwj txwv,
  Peb cov braids hlawv nrog ci ntsa iab!
  
  Warriors yog peb txoj hmoo,
  Peb yuav tsoo tus loj Panther ...
  Txawm yog Mao no tsim kev phem kev qias,
  Peb yuav qhia tus qauv thiab kev ntsuas rau nws!
  
  Tsis muaj Brezhnev ntse dua thiab muaj zog,
  Nws yog tus thawj coj ntawm lub teb chaws loj loj...
  Thiab Mao koj muaj zog tshaj tus ntxhais ntaus,
  Tom qab tag nrho, peb ib txwm koom ua ke hauv kev sib ntaus sib tua!
  
  Rau kev ua tiav peb tsim tag nrho series,
  Aiming rau hnub qub li ib tug swift-winged noog ...
  Thiab yuav muaj suab nrov,
  Cov ntxhais zoo li no, eagles txaus siab!
  Cov Suav raug kev puas tsuaj hnyav thiab rov qab los. Mao cov tub rog tam sim no tau tso tseg tag nrho cov tub rog thiab txawm tias muaj kev sib faib. Thiab nrog cov chij tsa nyob rau hauv lub orchestras. Kev ua tsov ua rog tau mus, zoo li hauv zaj dab neeg - zoo siab nrog cov ntshav me me thiab hauv thaj chaw txawv teb chaws.
  Txawm tias feem ntau Russia tsis tshua muaj hmoo thaum lub sij hawm conquests. Thiab yuav luag tag nrho cov kev tsov kev rog thiab yeej tau muab rau cov Russians nrog kev ntshav loj.
  Tej zaum Oleg tau raug hu ua Yaj Saub vim nws muaj peev xwm yuam Byzantium kom tso tsis tau ntshav?!
  Nyob rau hauv txhua rooj plaub, Leonid Brezhnev, los yog Ilyich II, thov lub luag hauj lwm ntawm lub Greatest.
  Cov ntxhais mus txog ntawm tus dej Khotan. Caij nplooj zeeg twb los txog lawm. Golden ntaub pua plag ntawm nplooj.
  Warriors stomped rau ntawm cov ntaub pua plag. Thiab plunged rau hauv dej.
  Veronica, txaws hauv tus dej, nug Victoria:
  - Koj xav li cas, tus tuav ntaub ntawv ntawm tsar-General Leonid yuav yaj cov ua liaj ua teb tom qab tsov rog thiab muab cov av rau cov neeg ua liaj ua teb?
  Tus ntxhais txib tau tshiav nws lub taub hau.
  Vim li cas cov neeg ua liaj ua teb xav tau av?
  Veronica giggled thiab hais tias:
  Yog, lawv ua tsis tau nws ntawm lawv tus kheej. Tab sis muaj cov thawj coj ua lag luam muaj zog uas tuaj yeem rub tau.
  Victoria teb hnyav heev:
  - Ntawm no lawv yuav muag av ntawm credit. Tej zaum nws yuav zoo dua li ntawd.
  Juliana tig rau hauv dej thiab hais tias:
  - Feem ntau, nws yog qhov zoo dua uas cov thawj coj ntawm pawg ua liaj ua teb muaj thaj av. Lawv tuaj yeem khiav ua liaj ua teb loj thiab siv tsheb laij teb. Socialist, loj-teev ntau lawm yog qhov zoo tshaj plaws!
  Veronica tsis kam lees pom zoo:
  - Tej zaum. Tab sis qhov no tsim tus nqi ntxiv!
  Juliana giggled thiab hais tias:
  - Tab sis qhov ua tau zoo heev!
  Victoria, uas muaj qib ntawm Colonel, hais nrog luag ntxhi:
  - Nws txhawb kev loj hlob. Thiab dab tsi yog qhov taw tes ntawm kev muab av rau cov neeg ua liaj ua teb, thiab txawm tias tus neeg haus dej haus. Nws yog tus tswv av uas pub ib nrab ntawm lub ntiaj teb nrog cov mov hauv Lavxias! Peb lub teb chaws nplua nuj heev!
  Veronica pom zoo nrog qhov no:
  - Yog, Russia yog nplua nuj thiab lub neej tau zoo dua! Piv txwv li, kuv tus tij laug ua haujlwm ntawm lub Hoobkas Putilov ua tus thawj coj. Thiab nws muaj nyiaj hli ntawm peb puas thiab tsib caug rubles, tsis suav nyiaj tshwj xeeb.
  Victoria dov thiab, hauv kev qhuas, npuaj nws txhais taw liab qab ntawm dej thiab tau tom:
  - Qhov ntawd yog qhov nws hais! Russia nce! Thiab tsis ntev nws yuav muaj zog dua!
  Cov ntxhais ua luam dej mus rau Khotan, thiab muaj kev sib tham tsis tu ncua. Anna nug cov ntxhais:
  Koj xav li cas tos peb tom qab kev tuag?
  Juliana luag ntxhi thiab teb tias:
  - Atheists hais - tsis muaj nyob. Thiab kev ntseeg qhia - tus ntsuj plig yuav mus rau Vajtswv, thiab Nws yuav txiav txim siab mus rau qhov twg saum ntuj ceeb tsheej lossis ntuj txiag teb tsaus.
  Veronica nug Juliana:
  - Koj puas xav tias muaj Vajtswv?
  Tus hluas nkauj nplawm dej nrog nws txhais taw liab qab, tsa nthwv dej thiab teb tias:
  - Ua siab ncaj, kuv tsis paub. Muaj kev sib cav ob leeg rau thiab tawm tsam Vajtswv. - Tus ntxhais txaws dua thiab pom. - Tau kawg, tsis muaj lus teb rau lo lus nug no, tab sis koj tuaj yeem nqa ntau yam kev sib cav.
  Victoria pom zoo nrog qhov no:
  - Yeej txawv heev. Thiab dab tsi yog muaj los tham txog. Kuv tus kheej xav tias txij li thaum peb yeej, ces Vajtswv, ntawm chav kawm, muaj! Tab sis muaj qee lub sij hawm thaum peb pom peb tus kheej nyob rau hauv lub Mongol-Tatars. Thiab tom qab ntawd lo lus nug yog - qhov twg yog tus Vajtswv Siab Tshaj Plaws?
  Juliana hais nrog kev luag nyav dawb huv:
  - Tab sis muaj ib yam dab tsi phem dua li Mongol-Tatar quab!
  Victoria xav tsis thoob
  - Dab tsi yog qhov phem tshaj tus quab ntawm Mongol-Tatar?
  Juliana tau hais tias:
  - Laus! Yuav ua li cas yuav phem tshaj cov laus!?
  Victoria pom zoo:
  - Yog, nws yuav phem heev!
  Cov ntxhais nyob ntsiag to. Nws yog ib qho txaj muag rau lawv tham txog nws. Cov ntxhais coj nws thiab dhia tawm hauv dej txias. Lawv khiav mus rau lawv tus kheej, flashing puag ncig, liab qab pob taws.
  Marusya khiav nrog lawv thiab nug nrog luag ntxhi:
  - Tab sis kuv xav paub, vim li cas peb thiaj li xav tau hnub nyoog laus? Nws yuav tsum tau hais tias inhumane!
  Victoria nkag siab pom zoo nrog qhov no:
  - Ua neeg phem tiag tiag! Nws yog qhov zoo tshaj kom ua neej nyob mus ib txhis thiab noj qab nyob zoo!
  Cov ntxhais tau groovy thiab funny, spinning nyob rau hauv somersaults.
  Veronica nrog luag ntxhi thiab luag ntxhi, hais tias:
  - Yog, peb pab tub rog yog cov ntxhais muaj zog! Thiab peb yuav nyob rau hauv cov duab zoo!
  Thiab tus ntxhais winked ntawm nws cov phooj ywg. Lawv txhua tus tawg tawm luag nrog luag nyav, harpies.
  Juliana hais tias:
  - Cia peb nrhiav dej nyob thiab ua tsis txawj tuag tiag! Nws yuav txias heev!
  Cov ntxhais luag ntxhi thiab muag muag rau ib leeg.
  Victoria mam li qhia, baring nws cov hniav, ceeb toom:
  - Yog, nws yuav zoo los nrhiav txoj hauv kev kom tsis txhob laus. Yuav ua li cas zoo thiab zoo nkauj!
  Tus ntxhais xav txog lub ntiaj teb nrog qee tus txiv neej zoo nkauj thiab hluas. Tej zaum txawm zoo dua tsis muaj hwj txwv, kom lub ntsej muag zoo nkauj thiab ntxim hlub.
  Veronica teb nrog ib tug sigh:
  - Yog, qhov no yog qhov zoo tshaj plaws uas tuaj yeem muaj nyob hauv lub ntiaj teb! Peb xav kom cov hluas nyob mus ib txhis thiab kaj.
  Thiab tus ntxhais luag, baring nws pearly hniav.
  Victoria dhia thiab hais tias:
  Cia peb hnub nyoog kawg! Qhov no feem ntau tsis lees txais! Tib neeg lub cev yuav tsum tsis txhob muaj hnub nyoog!
  Veronica, luag ntxhi thiab dhia, hu nkauj:
  - Mr. Colonel, dua li laus! Nws tsis zoo dua kom tuag rau Russia! Rau lub hom phiaj ntawm kev ua siab loj thiab kev hwm - Kuv tsis kidding! Nws teb - tias kuv liab? Kuv tsis xav!
  Cov ntxhais luag txawm nrov. Nws zoo nkauj heev.
  Juliana hais nrog luag:
  - Thiab cia peb rejuvenate tag nrho cov laus poj niam! Yog li ntawd txhua yam ci ntsa iab zoo li lub hnub!
  Victoria pom zoo, dhia nce siab:
  - Rau Niam Txiv thiab Leonid Ilyich lub Great!
  Anna, tus tub rog plaub hau liab no, hais tawm:
  -Tab sis tag nrho tib yam, cov nuns, txawm thov Vajtswv, tsis ua hluas. Txawm lawv muaj lub hwj huam dawb huv. Yog li koj pib xav tias, Vajtswv txoj kev ncaj ncees nyob qhov twg?
  Victoria ua pa tob tob thiab teb tias:
  - Ib lub suab quaj thoob plaws ntiaj teb... Koj yog tus tswv, qhov twg?
  Veronica hu nkauj nrog kev npau taws:
  Muaj ntau tus neeg zoo
  Leej twg deeds nyob rau centuries....
  Muaj ntau cov noog uas pom tseeb,
  Cas hu ua immortals!
  
  Thiab cov heroes nyob rau hauv lub epics,
  Lawv yeej horde ib zaug ...
  Russia yuav yug tau lub hwj chim loj,
  Basurman hauv kev sib ntaus sib tua yuav tsim kua muag!
  
  Tab sis ib tug ob-headed dav dawb hau,
  Vajntxwv, kav lub yeeb koob Leonidas...
  Nws yog radiant nyob rau hauv lub ntuj,
  Koj thov Vajtswv rau nws yam tsis ua piv txwv!
  
  Emperor ntawm tag nrho cov Russia
  Yuav ua li cas tsa lub teb chaws ...
  Lub hom phiaj tiag tiag
  Rau kev vam meej thiab qub txeeg qub teg!
  
  Defeated cov Japanese hauv kev sib ntaus sib tua
  Cov Germans tau swb ib zaug ...
  Lub suab ntawm cov ntxhais yog sonorous,
  Leonid yog peb tus Xib Hwb!
  
  Thiab peb tus huab tais yuav tsis tawm hauv kev sib ntaus sib tua,
  Nyob rau hauv kev tsim kho ntawm ib tug loj loj ...
  Nws ntaus cov yeeb ncuab hnyav,
  Thiab nws tau dhau los ua kev sib tw npau taws!
  Ib zaj nkauj zoo nkauj tau khaws los ntawm cov ntxhais hauv kev sib koom ua ke. Lawv yog cov neeg hu nkauj zoo thiab muaj lub cev puv nkaus. Lawv muaj zaj nkauj zoo li no.
  Yog, amazing ntxhais.
  Yog li ntawd lub radiant Natasha, zoo kawg nkaus ntawm cov ntxhais, sau.
  Ntawm no nws raug yuam kom nres thiab tua ntawm Suav aircraft. Pov ib tug grenade nrog ib tug liab qab ko taw. Tua ib tug stormtrooper thiab exclais:
  - Yeej!
  Kev tsov rog nrog Tuam Tshoj txuas ntxiv mus ... Tab sis cov tub rog Soviet tawm tsam tom qab tshuab tawm tsam cov tub rog ntawm Mao lub teb chaws Ottoman.
  Twb yog lub 11 hli xyoo 1970... Muaj neeg coob coob raug tua, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau sab ntawm lub Nceeg Vaj Celestial. Thiab kev sib ntaus sib tua hnyav heev.
  Tab sis tsis muaj dab tsi yuav txwv cov ntxhais Soviet, thiab tsis muaj leej twg yuav yeej. Cov kws tsav dav hlau tau ua tiav tshwj xeeb thaum lawv los ze rau Beijing.
  Thaum lub ntsiab lus thiab qhov teeb meem, lwm tus neeg sib ntaus sib tua. Ntawm no, piv txwv li, cov tub rog los ntawm Tebchaws Askiv yog cov neeg ua haujlwm pab dawb.
  Jane Armstrong thiab nws pab neeg. Qhov no yog tus poj niam txias tshaj plaws. Thiab zoo tib lub sijhawm. Tua siv cov ntiv taw liab qab ntawm cov tsheb suav thiab chirps:
  - Kuv yog ib tug nyuj zoo nraug!
  Tus ntxhais no, zoo li nws cov ntiv taw liab qab, tseem yuav nias lub Gringet thiab qw:
  - Kuv yog Duchess saib!
  Thiab tsoo Tuam Tshoj tsib caug plaub.
  Malanya yog kev coj tus kheej thiab sau los ntawm rab phom tshuab. Tab sis nws ua nws zoo. Cov ntxhais lub tank yog qhov loj "Challenger" -5, thiab hnyav heev. Advances nws tus kheej, tsis heev nrawm.
  Malanya txav nws txhais taw liab qab thiab chirps:
  - Thiab kuv ntxeev siab, kuv ntxeev siab siab!
  Matilda, tus tsav tsheb, bared nws cov hniav thiab. Yog li nws radiantly ci nrog luag nyav, nyob rau hauv daim di ncauj liab qab. Zoo, yog vim li cas tsis yog ib tug terminator ntxhais? Txawm hais tias nws tsuas yog tswj hwm lub tank loj.
  Cov ntxhais ntawm no yog lus Askiv, tab sis kuj depraved. Lawv xav tau kev hlub thiab kev hlub. Kuv xav tau tiag tiag. Thiab kuj muaj koob meej. Txawm yuav ruam. Warriors, ntawm chav kawm, nrog xws li lub koob npe nrov, zoo li shrews. Thiab lawv txoj kev zoo nkauj yog amazing.
  Tshwj xeeb tshaj yog twb nyob ib ncig ntawm Frost, thiab lawv nyob rau hauv ib tug bikini. Tab sis nws zoo heev! Cov no yog cov poj niam txias. Thiab lawv giggle. Kev nyiam sib txawv, thiab obsessive mus kom ze. Thiab cov ntxhais xav tau ntau yam. Ua ntej tshaj, ua siab zoo.
  Gringeta kuj tau koom nrog kev tsim txom. Nws rub tawm tus tub hluas Suav cov khaub ncaws thiab rub nws mus rau ntawm khib. Nws tuav nws ob txhais taw liab qab rau hauv ib lub Tshuag, dai pob zeb thiab ncab tus neeg raug tsim txom. Tus tub daig, thiab Gringeta hlawv nws lub cev nrog lub qhov cub liab kub. Nws yeej nyiam tsim txom tus tub zoo li ntawd.
  Tus poj niam Askiv kuj tau txais kev nug los ntawm Nazis. Nws yog qhov zoo rau hlawv cov tawv nqaij tanned, du, tsis muaj plaub hau ntawm tus tub. Thiab xws li ib tug zoo kawg nkaus tsw - zoo li ib tug yaj ntawm ib tug skewer kib. Tsuas yog Gringeta tseem yuav yaim nws daim di ncauj.
  Tom qab ntawd tus hluas nkauj taws hluav taws thiab pib kib lub pob taws. Nws kuj nyiam cov txheej txheem. Kev tsim txom zoo li no... Gringeta peppered tus tub lub qhov txhab thiab ci nws. Thiab ces nws tsis tau. Tus tub txhais ceg raug txiav thiab noj. Zoo tiag2 li os. Nws saj zoo li nqaij npuas.
  Gringeta yog ib tug ntxhais noj qab nyob zoo thiab muaj zog heev. Nws tuaj yeem txeeb tau ib tug yaj los yog ib tug npua ntawm ib lub sij hawm. Thiab noj ib co nqaij npua ntxiv. Lossis haus cawv liab. Zoo siab kawg rau tus poj niam no los tsim txom, tsim txom.
  Tus tub tuag ntawm qhov mob poob siab. Gringeta gorged nws tus kheej ntawm tib neeg lub cev. Thiab nrog kev nyuaj, tom qab ntawd nws seev cev - zoo li tus neeg siab phem. Eh, zoo, tej zaum, muaj qee yam kev sib tw nrog lub crust. Thiab yog hais tias koj pleev xim nrog kua txob los yog ketchup.
  Thiab zom nws nrog gusto... Gringeta tseem licking nws daim di ncauj. Txawm hais tias ua ib tug cannibal yog kev txaj muag. Tab sis nws xav tau tib neeg cev nqaij daim tawv. Thiab dab tsi tuaj yeem hais tawm tsam qhov no? Zoo, nws xav noj li ntawd! Tab sis koj pom, qab los noj mov tuaj yeem txwv tsis pub.
  Gringeta raug rho tawm haujlwm ntawm Suav T-54. Nws tsoo los ntawm lub armor nrog ib tug heev tuag taus projectile thiab chirped:
  - Nyob rau hauv luv luv, kuv yog ib tug qw banzai ntxhais!
  Thiab dua chuckles, thiab bared hniav ntawm ib tug tsov. Thiab xa nyob rau hauv tag nrho cov lus qhia lub glare ntawm searchlights.
  Thiab ces Malanya giggles thiab qw:
  - Kuv yuav coj txhua tus thiab rhuav tshem lawv!
  Thiab nws yuav nias nws ob txhais taw liab qab ntawm qhov ua rau ntawm rab phom tshuab. Thiab yuav ua li cas nws yuav pib tua tag nrho cov infantrymen. Thiab lus mow, zoo li ib tug scythe txiav nyom.
  Tus ntxhais tua ntau. Thiab yuav ua li cas liab qab koj cov hniav ... Thiab dua nws yuav noj thiab tua! Thiab cia peb mow dua!
  aw, and bitch...
  Malanya ua txhua yam nrog luag...Thiab tua cov yeeb ncuab. Thiab nws hloov cov underdogs mus ua qhev. Wow, koj, dab ntxwg nyoog! Yog, pog ...
  Nws kuj indulges nyob rau hauv tsim txom. Tshwj xeeb, lawv tau nkaug Suav Komsomol cov tswv cuab hauv siab nrog cov koob liab kub. Thiab nws chob nws lub mis tag nrho. Pierced los ntawm lub txiv mis. Zoo li Malanya txias. Thiab nws pierced tus ntxhais lub plab nrog ib rab koob ntev - txoj cai rau hauv lub plab. Twisted nws ...
  Thiab nws luag li cas. Qhia lus. Thiab yuav ua rau koj luag dua. Thiab yog tias koj tseem nqa lub tswm ciab rau koj lub hauv siab nrog lub txiv mis liab. Ua npuas thiab hlwv.
  Ntawm no nws amuses nws tus kheej nrog tsim txom. Rub tawm ib qho kev lees txim.
  Auj, Malanya, thiab koj yog ib tug zoo nkauj liab qab, plaub hau plaub hau zoo nkauj!
  Thiab tom qab ntawd Matilda pib tsoo cov tub rog Suav nrog kab ntsig. Thiab los ntawm txoj kev, nws nias lawv lub zog. Thiab tib lub sijhawm tsis txhob hnov qab qw:
  - Kuv yog ib tug ntxhais tuag!
  Thiab nqis los ntawm daim di ncauj liab qab, ci, radiant sparks. Qhov no yog ib tug ntxhais tiag tiag - ib tug ntxhais rau txhua tus ntxhais. Vim li cas ib tug ntxhais? Vim, ib yam nkaus, tus executioner thiab whore. Thiab tsim txom cov neeg raug txim.
  Ntxiv mus, Matilda tau ua qhov no siv cov cuab yeej tshwj xeeb - zoo li lub eeb thiab rub tawm cov lus lees txim. Yuav ua li cas nrog tus ntxhais zoo nkauj no tsis tau sawv.
  Ib txoj hauv kev tsim txom yog. Nws coj tus tub liab qab ntawm tus ntxhais Komsomol, nyem nws hauv lub vise, thiab pib nyem. Thiab kom txog thaum cov pob txha tawg. Thiab daim tawv nqaij tawg, ntshav ntws tawm. Thiab tus ntxhais txom nyem tau mob heev uas nws fainted los ntawm kev poob siab.
  Matilda hais tias:
  - Yog li nws yuav nyob nrog txhua tus ...
  Thiab nws dipped lwm tus tswv cuab Komsomol rau hauv boiling dej. Kuj tsim txom. Ua ntej hauv dej npau npau, thiab tom qab ntawd hauv dej khov. Thiab ces dua nyob rau hauv boiling dej. Thiab dua nyob rau hauv lub qhov. Nws mob heev, thiab tus ntxhais ntawm daim tawv nqaij ua heev liab, scalded.
  Tus thawj coj nws tus kheej, tus ntxhais ntawm Tswv Jane Armstrong, tau tawm ntawm kev tsim txom. Thiab kuv tsis xav koom nrog hauv av no. Tom qab ntawd cov Suav undressed nws thiab flogged nrog nettles. Zoo, dab tsi ib tug knackers! Thiab tus ntxhais raug ua phem heev. Ces lawv txawm muab cov roj pleev roj rau ntawm tus Tswv cov ntxhais, thiab muab tso rau hauv qab lub brazier. Lawv taws hluav taws thiab pib kib tus ntxhais lub luj taws. Thiab nws tsuas yog mob hnyav heev.
  Poj niam pluag Jane, nws raug thuam li cas... Tab sis tsis muaj dab tsi, yam tsawg kawg, tsis tau ua tsis taus pa, thiab cov hlwv mus rau ob peb hnub. Yog li ntawd nws yog qhov ua tau kom txaus siab rau lub neej thiab txaus siab rau.
  Jane tawm tswv yim philosophically:
  - Tab sis lub pob taws yuav muaj zog!
  Nws tsis zoo heev, tau kawg, tua Suav, tab sis tus ntxhais ntawm tus tswv raug yuam kom ua nws txoj haujlwm ntxub. Thiab nws pom nws cov phooj ywg tig mus rau hauv cov tsiaj nyaum thiab tua neeg.
  Jane nias nws tus ntiv tes liab qab, ob txhais ceg zoo nkauj ntawm lub joystick thiab qw nrov nrov:
  - Txhua tus dev muaj nws hnub!
  Cov tub rog Soviet txhawb nqa Suav. Thiab peb twb tau taug kev mus rau Beijing. Cov tub rog ntawm Celestial faj tim teb chaws raug kev txom nyem loj heev. Tab sis cov tub rog Suav tseem sim ua kom nce qib. Twb yog xyoo tshiab 1971 ntaus. Tsis ntev tom qab tsov rog yuav muaj ob xyoos. Thiab kev sib ntaus sib tua kub zoo li lub roob hluav taws. Ntau thiab ntau lab tus neeg Suav tau koom nrog kev sib ntaus.
  Txawm tias lub caij ntuj no, cov tub hluas ntawm Celestial faj tim teb chaws mus rau ntawm qhov kev tawm tsam ntawm taw liab qab, thiab sau nrog cov neeg tuag.
  Kev sib ntaus sib tua hnyav heev.
  Thiab Natasha mows lawv nrog rab phom ceev ceev. Txiav tawm cov fighters ntawm Celestial faj tim teb chaws nyob rau hauv qeb.
  Nws pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab hais tias:
  - Rau niam Russia!
  Kev tsov rog, tau kawg, tuaj yeem mus ntev. Tab sis tus tub rog siab tawv Mirabela ntaus foob pob hluav taws mus rau hauv lub bunker uas Mao Zedong nyob. Tus thawj coj ntawm Tuam Tshoj, tus thawj coj loj, tau tuag. Thiab yog li ntawd, kev ua tsov ua rog vwm yog thaum kawg.
  Lub Ob Hlis 23, 1871, kev sib ntaus sib tua tau tso tseg. Thiab USSR thiab Tuam Tshoj tau tsim kev thaj yeeb.
  Muaj tseeb tiag, thaj chaw tsis sib haum xeeb txuas ntxiv mus, thiab kev sib raug zoo ntawm cov phooj ywg tsis tau tsim tam sim ntawd. Tab sis qhov ntawd yog lwm zaj dab neeg.
  Yog tias KAPLAN tau ploj lawm thiab LENIN tseem muaj sia nyob
  Qhov kev sim tua neeg ntawm Lenin tsis tshwm sim. Kaplan tsis nco qab lawm, thiab Vladimir Ilyich zam dhau los ntawm ib lub mos txwv uas ua rau cov hlab ntsha txhaws thiab ua rau mob stroke ntxov. Yog li ntawd, Lenin txoj kev kav txuas ntxiv mus.
  NEP tsuas yog ib ntus so ntawm txoj kev mus rau kev txav mus rau kev coj noj coj ua. Thiab Vladimir Ilyich staked rau yuam industrialization. Thiab nws yog nws lub tswv yim zoo ib yam li Stalin. Thiab tawm peb mus ...
  Lenin nqa tawm kev sib sau ua ke tsis yog rudely, thiab kev tshaib kev nqhis raug zam. Thiab qhov no yog undoubted zoo ntawm Vladimir Ilyich. Thiab lub USSR pib nce.
  Tab sis ces Hitler tau los ua hwj chim. Thiab nws pib tsim lub teb chaws Yelemees.
  Lenin kuj sim flirt nrog nws. Thiab nws tau pab txhawb nqa nws tus kheej.
  Hitler annexed Austria rau lub teb chaws Yelemees - nqa tawm lub Anschluss. Tom qab ntawd, thiab Sudetenland, uas yog vim li cas Munich tshwm sim.
  Tab sis ob tus phooj ywg thiab Lenin tsis xav muab Poland rau nws. Thiab tsov rog pib. Cov tub rog USSR tau ntes Poland los ntawm sab hnub tuaj. Lenin, zoo li Stalin, faib lub xeev ntawm Poles nrog Hitler. Thiab tau tsim ib txoj cai zais cia.
  Qhov tsis sib xws nrog keeb kwm tiag tiag tshwm sim hauv Finland. Lenin tsis tau tshem tawm cov tub rog, thiab nws cov tub rog muaj zog dua.
  Tukhachevsky tau ua qhov kev taug kev zoo tshaj plaws ntawm Mannerheim Kab. Thiab Finland tau swb rau lub sijhawm luv tshaj plaws thiab tau dim los ntawm Red Army.
  Tukhachevsky maneuver yog amazing. Thiab xws li ib tug zoo kawg nkaus yeej. Hitler tau ntes Fabkis thiab tso tseg ib ntus kev ua rog nrog USSR.
  Lub Fuhrer tau txiav txim siab tias Russia muaj zog heev thiab tias Tebchaws Askiv yuav tsum raug coj los ua ntej.
  Kev sib ntaus sib tua huab cua rau Askiv tau ploj lawm. Thiab Hitler pib nrhiav lwm txoj hauv kev. Ib tug ntawm lawv yog kev tsaws ntawm Rommel lub corps nyob rau hauv Libya. Thiab sim coj hla Africa. Cov Germans tau ua tiav kev ntes ntawm Yugoslavia thiab tim Nkij teb chaws. Tab sis kev tsaws rau ntawm cov kob ntawm Crete yog tsim nyog poob hnyav. Tab sis me ntsis tom qab, cov Nazis ntes Malta nrog kev puas tsuaj tsawg rau lawv tus kheej. Thiab qhov no yog lawv txoj kev vam meej. Rommel coj Tolbuk, tau txais plaub lub panzer ntxiv thiab tsim kev tawm tsam rau tim lyiv teb chaws. Lub Suez Canal raug ntes. Thiab coj nyob rau hauv kev tswj. Lwm qhov kev vam meej loj yog kev ntes ntawm Gibraltar. Nrog rau lub caij nplooj zeeg ntawm lub nroog no, Nazis muaj lub sijhawm los hloov cov tub rog mus rau Africa raws qhov luv tshaj plaws.
  Tom qab blitzkrieg sai sai ntawm cov tub rog Soviet nyob rau hauv teb chaws Africa thiab yeej ntawm Kholkin Gol, Hitler heev txaus siab rau lub hwj chim ntawm Red Army thiab tsis suav rau ib tug blitzkrieg. Thiab nws tab tom npaj ua tsov rog loj.
  Cov tub rog German tau tsiv mus rau Middle East. Lub hnub nyoog Lenin yog qhov tsis txaus ntseeg. Cov neeg Arab hauv zos tau txhawb nqa Nazis, thiab txhua txoj hauv kev tau pab txhawb rau lawv qhov kev tawm tsam. Thiab nws tau zoo heev thiab nplua nuj nrog Hitler qhov kev ua tiav.
  Nyob rau tib lub sijhawm, Africa tau raug cuam tshuam. Lub tank T-4 tau hloov kho tshiab thiab nruab nrog rab phom ntev. Thiab lub tsheb no tau khiav zoo.
  Cov Germans tau ua tiav kev ntes ntawm lub teb chaws dub, tsis muaj kev tawm tsam loj. Cov British tau tshaj tus lej thiab ntau dua.
  Cov Nazis maj mam nqus Africa, thiab yeej hauv Middle East. Nyiv kuj tau nkag mus ua tsov rog, tawm tsam Tebchaws Meskas hauv Peru Harbor. Thiab nws tau dhau los ua ib qho kev tawm dag zog heev. Thiab yuav ua li cas cov samurai rhuav tshem cov neeg Amelikas. Thiab txeeb tau cov khoom nyob rau hauv Asia. Singapore yog impregnable los ntawm hiav txwv, tab sis cov Japanese tau coj nws los ntawm av.
  Thiab qhov no yog qhov tshiab, kev vam meej loj ntawm Nazis, yog li lub tebchaws United States raug nias.
  Xyoo 1942, cov Nazis tau pib tawm tsam Is Nrias teb thiab ntes nws ... Thiab Africa tau kov yeej thaum lub Yim Hli kawg. Cov Germans kuj tau ua haujlwm Polar Xyooj, kuj ntes Sweden. Lub Cuaj Hli, Switzerland kuj raug ntes. Tom qab ntawd, cov Nazis tau pib tawm tsam los ntawm submarines thiab dav hlau hauv tebchaws Askiv.
  Lub Fritz muaj cov foob pob tawg tshiab Ju-188, nrog rau cov ntaub ntawv siab dua, thiab lawv tau foob Tebchaws Askiv. Pilot Marseille tau npog nws tus kheej nrog lub yeeb koob thiab dhau los ua cov lus dab neeg tiag tiag.
  Cov Germans yeej cov British zoo li suckers ntawm lub hiav txwv saum huab cua. Tom qab ntawd Hitler muab lawv qhov kawg. Churchill tau npaj rau kev thaj yeeb nyab xeeb, tab sis nws lig dhau lawm.
  Nyob rau tib lub sijhawm, tag nrho tsev neeg ntawm cov tso tsheb hlau luam tshiab tau tsim nyob rau hauv Thib Peb Reich: Panther, Tiger-2, tsov ntxhuav, Maus. Lawv sim ua kom lawv zoo ib yam li qhov ua tau, ntau qhov sib txawv. Tab sis Nas muaj ob rab phom. Thiab nws ua rau lub tank dav dua thiab hnyav dua.
  Cov Germans txuas ntxiv txhim kho lawv lub peev xwm. Lub Yu-188 foob pob teb chaws Aas Kiv, thiab Yu-288 nyob rau hauv txoj kev, txawm ntau haib thiab high-ceev aircraft.
  Lub Fuhrer tau thov kom tsoo Britain.
  Marseille, tau tua peb puas lub dav hlau, tau txais qhov Kev Txiav Txim ntawm German Eagle nrog pob zeb diamond. Thiab thaum nws tua plaub puas: nws tau txais Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog golden ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond. Thiab nws yog thawj tus tau txais qhov khoom plig ntawm qib no. Thiab rau tsib puas lub dav hlau, nws tau txais txiaj ntsig Grand Cross ntawm Iron Cross. Thiab nws yog qhov ua tau zoo heev.
  Tab sis Marseille txuas ntxiv tau sai sai. Tshwj xeeb tshaj yog thaum ME-309 tshwm sim nrog kev kub ceev ntawm 740 kilometers ib teev, thiab xya lub ntsiab lus tua.
  Marseille ntawm lub dav hlau no rhuav tshem cov neeg tawm tsam ntawm Thib Peb Reich. Thaum nws tus account mus txog ib txhiab lub dav hlau, nws tau muab khoom plig tshwj xeeb: Lub Hnub Qub Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  England khaws cia nyob rau hauv lub tshuab ntawm Luftwaffe desperately. Tab sis nws lub nkoj tau yaj. Thiab cov submarines ntawm Thib Peb Reich tau ua ntau dua thiab muaj zog thiab zoo meej.
  Thiab lawv nias teb chaws Aas Kiv yog li ntawd, tsuas yog godlessly. Tom qab ntawd, thaum kawg, thaum Lub Xya Hli 1943, kev tsaws tau tshwm sim. Thiab lub sij hawm no cov Germans siv cov tshiab tshaj plaws ntawm lawv cov tso tsheb hlau luam muaj peev xwm mus cuag yeej. Thiab Tebchaws Askiv tau tawm tsam tsuas yog ob lub lis piam xwb.
  Tom qab lub caij nplooj zeeg ntawm teb chaws Aas Kiv, Hitler tau xav txog. Tawm tsam Asmeskas lossis sim tig sab hnub tuaj? Lenin, thaum muaj hnub nyoog xya caum-peb, tau nyob ntev li Stalin thiab nees nkaum xyoo ntau dua li hauv keeb kwm tiag tiag, tuag thaum Lub Ib Hlis 1944.
  Thaum lub sij hawm no, cov Germans tau ntes Iceland thiab, nrog rau cov Japanese, Australia. Thib Peb Reich ua tiav ntau heev.
  Tab sis Tebchaws Meskas tseem tsis tau ua tiav, thiab tau txiav txim siab los tuav lawv.
  Tab sis tsis yog Lenin, tam sim no Leon Trotsky los ua tus Thawj Tswj Hwm ntawm USSR. Thiab qhov no yog ib tug neeg Yudais dawb huv. Thiab nws tsis nyiam Hitler txoj cai tawm tsam Semitic.
  Tab sis Leon Trotsky yog ib tug neeg txawj ntse heev. Thiab yog li ntawd nws txiav txim siab tsis txhob thuam Hitler tseem. Thiab txawm hais tias yuav tawm tsam nrog Tebchaws Meskas ua ke.
  Lub Fuhrer ntawm lub teb chaws Yelemees pom zoo rau qhov no.
  Thiab yog li ntawd cov tub rog Liab tau mus rau qhov kev tawm tsam hauv Alaska thaum lub caij ntuj sov xyoo 1944.
  Thiab Hitler cov tub rog tau nce mus txog Greenland thiab txuas ntxiv mus rau Canada, thiab dhau los ntawm cov phooj ywg Argentina, thiab Brazil, uas tau hla mus rau sab ntawm Thib Peb Reich, los ntawm sab qab teb.
  Tsov rog, vim qhov ntev ntawm kev sib txuas lus, rub rau. Txawm li cas los xij Teb Chaws Asmeskas tau poob. Cov Germans tau txais lub tank los ntawm "E" series. Lawv tshaj cov neeg Amelikas. Ntxiv rau "Pershing" thiab "Superpershing" nyob rau xyoo 1945, Tebchaws Meskas yuav luag tsis muaj dab tsi. Thiab cov Germans qualitatively dominated tus yeeb ncuab. Soviet tso tsheb hlau luam kuj zoo dua li cov neeg Asmeskas. Lub German MP-44 phom phom, uas txhais tau tias ua rau lawv poob, kuj tau tshaj cov neeg Asmeskas.
  Tebchaws Asmeskas tau tawm tsam ntev thiab nyuaj vim nws txoj kev lag luam muaj zog thiab cov neeg coob. Kev sib cais los ntawm dej hiav txwv, thiab kev sib txuas lus ntau dhau ua rau nws nyuaj rau kev ua tiav ntawm Asmeskas sai. Thiab USSR, uas ntes Alaska, muaj nws tus kheej nyuaj. Tab sis kev tsov rog tau mus ntxiv thiab ... Thiab nyob rau hauv plaub caug-tsib xyoo, yuav luag ib nrab ntawm Tebchaws Meskas tau raug ntes. Lub Tsib Hlis 9, 1946, Tebchaws Meskas tau tso tseg. Yog li ntawd xaus Ntiaj Teb Tsov Rog II.
  Lub hegemony ntawm lub teb chaws Yelemees, Nyiv thiab lub USSR tau tsim nyob rau hauv lub ntiaj teb no. Russia tau txais Alaska rov qab, thiab yuav luag ib nrab ntawm Canada. Yog li ntawd los ntawm kev thaj yeeb ib ntus.
  Thib Peb Reich tau so ib ntus, tab sis lub Plaub Hlis 20, 1953 tau tawm tsam Nyij Pooj. Lub USSR los ntawm lub sij hawm no twb muaj ib tug atomic foob pob. Leon Trotsky tuag, nyob rau hauv ib tug txawv txawv irony, ib yam li Stalin nyob rau hauv lub peb hlis ntuj 1953. Tab sis nws tau ua tiav los ntawm Voznesensky, uas tau dhau los ua tus thawj coj muaj zog heev. Thiab nws kuj tau mus ua rog nrog Nyiv.
  Hitler tseem tsis tau laus, thiab coj txoj kev noj qab haus huv, thiab tsis noj nqaij. Thiab yog li ntawd nws tseem muaj sia nyob.
  Thib peb Reich thiab USSR tau tawm tsam nrog Nyij Pooj tau ntau tshaj ib xyoos, thiab thaum kawg nws tau kov yeej, tsuas yog lub Tsib Hlis 12, 1954.
  Yog li ntawd xaus rau lwm tsov rog. Thiab USSR tau ntxiv dag zog rau nws txoj haujlwm: rov qab los rau yav qab teb Sakhalin thiab Kuril Ridge, nrog rau Manchuria, Port Arthur, thiab Kaus Lim Qab Teb rau nws tus kheej.
  Thiab qhov no yog tsov rog kawg.
  Thib Peb Reich txiav txim siab pib qhov chaw nthuav dav. Thiab USSR ib yam nkaus ... Hitler tuag thaum Lub Peb Hlis 1960, tau tswj hwm kev xaiv tsa rau lub Plaub Hlis 20, 1959 ntawm kev tsim tsa huab tais. Thiab nws tus tub ua tiav nws. Thiab ua tsaug rau qhov no, Thib Peb Reich tseem nyob ruaj khov.
  Thiab ib txhij nrog Hitler yug rau lub Plaub Hlis 20, 1959, astronauts ya mus rau Mars. Ntau precisely, nws pib thiab xaus nyob rau hauv rau lub hlis. Yog li pib lub hnub nyoog tshiab. USSR ya mus rau Mars kaum xyoo tom qab.... Xyoo 1980, tib neeg tau mus xyuas txhua lub ntiaj teb ntawm lub hnub ci thiab nws zoo heev.
  Thiab nyob rau hauv 2020, thawj qhov kev ntoj ke mus kawm interstellar pib.
  
  
  UA HAUJ LWM HAUV AFGHANISTAN
  Lub yim hli ntuj 1, 2001, Lavxias teb sab pab tub rog tawm tsam cov Taliban nrog aircraft thiab missiles. Lub hom phiaj tseem ceeb yog los tiv thaiv qhov yuav swb ntawm sab qaum teb alliance. Qhov kev txiav txim siab yog ib feem tsim nyog, tab sis ... Bin Laden tau tso tseg qhov kev tawm tsam hauv Asmeskas thiab txiav txim siab tsom mus rau Russia tag nrho. Kev ua tsov ua rog tau tshwm sim nrog rov muaj zog dua.
  Sab hnub poob, tau kawg, rau txim rau Russia. Thiab Bin Laden tau hu rau cov neeg ua phem tawm tsam tawm tsam Putin tsoomfwv. Cov Taliban tau txais kev txhawb nqa los ntawm Pakistan thiab rov sim ua ntej. Kev tua neeg ntawm Ahmad Shah Massoud tau pab cov Taliban ua ntej. Russia tau nce lub foob pob. Sib cais ntawm cov tub rog tshwj xeeb kuj raug pov rau hauv kev sib ntaus sib tua. Kev sib ntaus sib tua tau ua rau ntshav siab heev.
  Russia tau txais kev koom tes ntau dua hauv kev ua tsov rog hauv Afghanistan. Tebchaws Meskas, cov tebchaws sab hnub poob, lub ntiaj teb Islamic muab riam phom rau cov Taliban. Kev sib ntaus sib tua yog ntshav. Russia ntau thiab ntau koom nrog nws cov tub rog nyob ntawd.
  Ob lub tso tsheb hlau luam thiab phom tus kheej tau raug xa mus
  Cov Taliban tau foob pob. Thiab cov tub rog Lavxias tau tawm tsam nrog tsis sib xws. Ntau qhov tseeb, cov txheej txheem ntawm kev ua tsov rog guerrilla tau siv tawm tsam lawv.
  Hauv tebchaws Russia, Putin qhov kev tawm tsam tau hnyav zuj zus. Cov communist nco qab tias nws yog Yeltsin tus successor thiab rub Russia mus rau hauv tsov rog tshiab. Liberals kuj tsis txaus siab. Putin tau poob kev txhawb nqa hauv zej zog. Poob thaum lub sij hawm tsov rog Afghan loj hlob.
  Muaj ntau ntau qhov kev thuam thiab kev dag ntxias hauv kev xaiv tsa rau Lub Xeev Duma. Cov communist txhawb lawv txoj haujlwm. SPS thiab Yabloko tsis tau nkag mus rau hauv parliament. Lub Motherland thaiv tau tshwm sim. United Russia kuj tau txais ntau heev thiab Liberal Democratic Party ntxiv. Tab sis cov kev xaiv tsa tau ua phem heev. Motherland, Liberal Democratic Party thiab United Russia khaws cov tub ceev xwm tswj hwm Duma. Tab sis cov communist muaj zog. Hauv kev xaiv tsa thawj tswj hwm, Putin tsuas yog yeej hauv qhov thib ob. Thiab kev ua tsov ua rog hauv Afghanistan txuas ntxiv mus, zoo li hauv Chechnya.
  Russia tau bogged nyob rau ntawd. Ntau thiab ntau pab tub rog raug coj tuaj. Thiab kev sib ntaus sib tua nce ntxiv. Thiab tus naj npawb ntawm kev tawm tsam tau tawg.
  Cov nqi roj tsis tau nce ntau dhau. Yog li ntawd tsis muaj tsov rog nyob rau hauv Iraq. Thiab tsis ntev cov kev rau txim raug tshem tawm ntawm Saddam Hussein. Nws txoj kev tswj hwm tau pib rov muaj zog dua. Thiab npaj ua tsov rog nrog Iran. Thiab Tebchaws Meskas tau pab nws hauv qhov no. Xyoo 2007, kev xaiv tsa rau Lub Xeev Duma tau ua tiav nrog cov neeg Communist, uas thaum kawg tau txais feem ntau.
  Raws li cov xwm txheej no, txawm hais tias muaj tsab cai lij choj, Putin tau khiav mus rau lub sijhawm thib peb, ua haujlwm rau lub tswv yim tawm tswv yim. Thiab nws tau tswj kom hloov cov lus ntawm tsab cai lij choj los ntawm kev tshem tawm ob nqe lus.
  Yog li ntawd, nyob rau hauv 2008, cov laus thiab dhuav Zyuganov, nyob rau hauv tej yam kev mob ntawm cov ntaub ntawv siab, yuav tsis yeej Putin.
  Tab sis tom qab ntawd qhov xwm txheej rau tsoom fwv tseem phem dua. Kev ua tsov ua rog hauv Afghanistan tau ua rau ntau xyoo. Thiab tsis muaj qhov kawg ntawm kev pom rau nws.
  Putin tau khiav mus rau lub sijhawm thib plaub thaum muaj teebmeem kev lag luam. Thiab scandals nrog kev noj nyiaj txiag, thiab cov neeg xaiv tsa tau nkees ntawm nws. Lub caij nyoog ntawm tus dictator tau ploj mus.
  Tab sis ib zaug ntxiv cov kev tswj hwm thiab kev dag loj loj tau muab tso rau hauv kev nqis tes ua. Cov neeg tau nchuav rau hauv txoj kev, thiab kev sib tsoo loj tau tshwm sim. Ntshav nchuav.
  Putin kuj tau khiav mus rau plaub lub sijhawm xyoo 2012. Thiab rov ua tsov rog hauv Afghanistan thiab kev kub ntxhov. Thiab nyob rau tib lub sijhawm tsis tu ncua kev sib cav nrog tub ceev xwm, txhua yam kev tawm tsam, thiab ntau ntxiv.
  Tsis yog lub sijhawm ntawm kev thaj yeeb. Maidan tau tshwm sim hauv Ukraine. Tab sis Crimea tsis tuaj yeem raug nyem tawm. Cov pej xeem hauv zos tsis xav mus rau Putin lub tebchaws Russia. Poroshenko tuaj rau Ukraine thiab txhua yam tau ua tiav ntau dua lossis tsawg dua. Nyob rau hauv 2016, vim hais tias poob nqi roj thiab roj, lub ncov ntawm qhov kev kub ntxhov tshwm sim nyob rau hauv Lavxias teb sab kev khwv nyiaj txiag. Putin mus rau lub sijhawm thib tsib. Thiab nws yeej ua tsaug rau qhov kev dag cuav loj heev, thiab kev cais tawm ntawm txhua tus neeg los ntawm kev xaiv tsa tshwj tsis yog rau lub hnab tshos qub thiab qub Zyuganov.
  Thiab kev ua tsov ua rog hauv Afghanistan txuas ntxiv nrog qhov kawg ntawm cov hleb zinc hleb.
  Tam sim no 2020 tau los txog ... Putin tau raug xaiv los mus rau lub sijhawm thib rau, thiab nws lub hnab tshos tus neeg sib tw Zyuganov tau tawg dua. Thiab kev tsov rog tau mus yuav luag nees nkaum xyoo.
  Kev ua tsov ua rog tseem tab tom tshwm sim hauv Afghanistan. Pilots Anastasia Vedmakova thiab Akulina Orlova tawm tsam saum huab cua.
  Cov ntxhais zoo nkauj sib ntaus hauv ib lub bikini thiab nias lub khawm joystick nrog lawv cov ntiv taw liab qab.
  Tau kawg, kev ua tsov ua rog niaj hnub no tsis txaus ntseeg li Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum II. Tom qab ntawd cov ntxhais yuav tsum tau ua txuj ci tseem ceeb ntawm kev ua siab loj thiab kev ua yeeb yam.
  Tam sim no lub computer ua haujlwm feem ntau rau koj. Thiab nws tsis yog txhua yam zoo heev.
  Tsis yog, ib qho chaw rau exploits. Anastasia Vedmakova xuav... luag... Yog, muaj kev sib ntaus sib tua, thiab lawv hais ib co ntxiv. Thiab tam sim no, tsuas yog ib lub pob nrog ib tug liab qab taw, nias thiab lub computer-guided foob pob ua ntxaij ya. Huab cua sib ntaus sib tua nyob qhov twg? Cov Taliban tsis muaj aviation.
  Yog hais tias cov tub rog Lavxias raug kev txom nyem, tsuas yog los ntawm kev puas tsuaj, mines, thiab stealth ntaus.
  Qee lub sij hawm ISIS thiab Taliban cov neeg tua rog lom cov tub rog Lavxias. Feem ntau, kev ua tsov ua rog tau dhau los ua qias neeg. Raws li nyob rau hauv Syria nws tsis ua hauj lwm. Cov tub rog hauv zos muaj zog heev, thiab Iran tsis xa nws cov tub rog. Lub zog hauv zos hloov. Cov Mujahideen muaj kev txhawb nqa ntawm cov pejxeem. Ntxiv mus, tsoomfwv hauv Kabul tau ntev lawm tsis muaj cai.
  Ntxiv mus, qhov tseem ceeb tshaj plaws yog cov Taliban muaj zog thiab koom nrog ISIS. Kev sim sib tham nrog cov Taliban ua tsis tiav. Thiab lawv yuav tsis mus sib tham nrog ISIS kiag li. Thiab ces muaj Pakistan thiab Islamic lub teb chaws pab cov Mujahideen.
  Cov neeg Amelikas tau ua tiav zam lub Cuaj Hlis 11 cov neeg ua phem tawm tsam, lawv tau thawb cov hemorrhoids mus rau Russia. Putin pom tau tias txiav txim siab tias hiav txwv yog lub hauv caug tob rau nws, thiab txhua yam yuav txiav txim siab yeej thiab muaj ntshav me me. Tab sis nws tau muab tawm tias Afghans tsis xav ua neej nyob raws li Russia cov zaub mov txawv, suav nrog Tebchaws Meskas. Thiab Russia tsis yooj yim li ...
  Nws tsis tuaj yeem kov yeej cov Mujahideen los ntawm kev foob pob. Cov tub rog hauv zos tsis muaj zog thiab ntshai tsam tawm tsam. Ntau thiab ntau spetsnaz units yuav tsum tau muab pov rau hauv kev sib ntaus sib tua. Tsov rog yog nthuav tawm.
  Anastasia Vedmakov xav tias tu siab ... Txhua yam uas tsis tau ua nyob rau hauv lub ntiaj teb no tsiv mus nyob rau hauv ib co hom kauv. Tiamsis txojsia mus ntxiv.
  Tom qab cov neeg Asmeskas kev coj ncaj ncees tawm hauv Afghanistan, Lavxias lub dav hlau tau tawm tsam cov neeg phem, txhawb nqa cov tub rog hauv zos los ntawm huab cua. Nyob rau tib lub sijhawm, xaiv cov tub rog tshwj xeeb tau pib yos hav zoov rau cov thawj coj ntawm cov tub rog.
  Ob tug ntxhais ntxim nyiam, Margarita thiab Anastasia, tab tom sib ntaus sib tua tsis sib haum hauv lub qhov dej. Cov kev zoo nkauj yog siab, muaj zog heev thiab cov leeg, nyob rau hauv kev tiv thaiv chameleon raincoats. Qhov kev zais no ua rau cov neeg tua tsis pom, ua tsaug rau cov duab hauv computer.
  Tab sis ob tug hluas nkauj tsis raug qhuab qhia. Tau nkag mus rau hauv roob ntau ntau mais thiab ntog rau ntawm ib tug neeg loj leeb, lawv qhib hluav taws, tsis xav nrog leej twg. Lawv cov phom tshuab hluav taws kub ceev, nrog cov mos txwv uranium-ntxhais, yog cov neeg tuag tiag tiag. Cov tub rog, dhia hauv daus, tuav cov Mujahideen.
  Margarita raug rho tawm haujlwm los ntawm nws lub foob pob tawg, lub pulsar flashed, khob tawm lub kaum os tub sab. Ob peb tee ntshav txawm mus rau ntawm lub pob tshab armor ntawm lub kaus mom hlau.
  Cov ntxhais muaj riam phom niaj hnub tshaj plaws. Kev cob qhia hauv computer.
  Lawv, ob lub siab cuties, tsim nyog rau tag nrho cov tub rog. Cov tub rog xa cov kab ke, tsoo cov Mujahideen hauv qib.
  Hauv av kub hnyiab thiab ntshav splatters. Mujahideen desperately snarl. Cov ntxhais thaum kawg tau hooked. Tsis txaus ntshai rau lawv tej cuab yeej cuab tam, tab sis lub chameleon cloak yog tawm ntawm kev txiav txim. Txawm li cas los xij, cov cuab yeej ntawm lub khoos phis tawj tsis pom kev yog qhov tsis yooj yim, thiab hauv kev xyaum nws tsis zoo thiab kim.
  Muaj ntau tus neeg tua rog.
  Margaret tau hais tias:
  - Peb puas yuav hu rau kev txhawb nqa?
  Anastasia tuav nws lub taub hau.
  - Cia peb ua nws tus kheej!
  Cov ntxhais, hauv cov kaus mom hlau thiab cov khaub ncaws sib ntaus sib tua, txuas ntxiv sib ntaus sib tua. Lawv siv cov mos txwv me me, tab sis tuab heev, nrog cov khoom tawg. Tab sis tseem, cov mos txwv thauj khoom tau xaus. Thiab cov tub rog tseem tuaj.
  Cov ntxhais pib tawm mus. Tab sis twb lig dhau lawm. Lawv xaus rau hauv lub ntuj raug txim tiag. Pua pua ntawm Mujahideen tau nce los ntawm txhua sab.
  Margaret hais tias:
  Peb tawm ntawm ammo thiab grenades. Tam sim no txhua yam uas tseem tshuav yog melee!
  Anastasia luag ntxhi thiab hais tias:
  - Ua ke, tawm tsam ib txhiab! Tsuas muaj ib leeg xwb!
  Margarita nodded hauv kev pom zoo thiab saluted:
  - Yog, peb hu hluav taws rau peb tus kheej!
  Anastasia qw, txhuam cov plua plav, nws tau rov ntaus los ntawm rab phom loj-caliber. - Tej zaum, yuav muaj qhov nqaij tawv, - tus ntxhais xav.
  Nws ntsia ib ncig thiab qw:
  - Muaj qhov sib txawv! Cia peb dhia hauv, tej zaum peb yuav muaj sia nyob ntawm lub foob pob!
  Margarita kis mus rau hauv xov tooj cua:
  - Muaj ntau dua ib txhiab tub rog nyob ib puag ncig peb! Ntawm lub square 54-85-83 muab lub hiav txwv ntawm hluav taws!
  Tus ntxhais raug ntaus dua los ntawm ib lub kaum pob tawg ib zaug, khob dua. Los ntawm cov armor, lub cev nqaij daim tawv hnov lub tshuab. Lawv kuj ntaus Anastasia.
  Ob tug ntxhais nkag mus rau tag nrho plaub mus rau qhov sib txawv nqaim hauv roob granite txhaum. Thawj Anastasia nyem los ntawm, plam mus rau hauv qhov tob, ces Margarita. Hnyav shells thiab Lavxias teb sab artillery rockets twb ntog los ntawm saum toj no.
  Ib feem loj tsoo lub kaus mom hlau, tawg cov pa roj carbon fiber ntau. Hauv qab ntawm lub taub hau, zoo li yog ntaus los ntawm ib lub club. Tus ntxhais xav tsis thoob nrog qhov nyuaj dhau ntawm qhov sib txawv thiab pib poob rau hauv qhov tob, tsis muaj kev cia siab!
  
  Cais ntiaj teb nrog HITLER
  Xav tias Fuhrer yuav tau txais Stalin qhov kev thov zaum kawg rau kev sib haum xeeb nyob rau lub Cuaj Hli 1943? Qhov tseeb tiag, rau lub teb chaws Yelemees, qhov no twb yog lub caij kawg rau txoj kev cawm seej. Kev sib ntaus sib tua ntawm Kursk tau poob thiab cov Russians tau ua pov thawj tias lawv tuaj yeem yeej txawm tias lub caij ntuj sov. Cov phoojywg tau ntes Sicily thiab tsaws hauv Ltalis.
  Qhov tseem ceeb tshaj plaws satellite - Mussolini poob lub zog thiab lub teb chaws.
  Tsis yog, tiag tiag, yog tias nws muaj tseeb tias Stalin muab kev thaj yeeb nyab xeeb rau Fuhrer, ces Hitler yog tus kawg cretin tsis lees paub nws. Thiab dab tsi tuaj yeem tawm hauv qhov no.
  Lub ntiaj teb no nyob rau hauv lub xoom variant. Cov tub rog Wehrmacht rov qab mus rau ciam teb. Nyob rau tib lub sijhawm, cov tub rog loj ntawm Nazis raug xa mus rau Ltalis. Thiab qhov tseem ceeb tshaj, aviation nrog hardened aces kuj mus rau ntawd.
  Cov phoojywg tau txais kev puas tsuaj ntau dua. German "Ferdinands", "Panthers" thiab "Tigers" tuaj ua si. Tag nrho cov tshuab no muaj zog ntau dua li Asmeskas Sherman thiab Askiv Churchills.
  Yog lawm, thiab kev faib German muaj kev paub dhau los, kev cob qhia thiab kev qhuab qhia ntau dua li Asmeskas thiab Askiv. Thiab txawm ntau ntau.
  Thaum pib lub Kaum Ib Hlis, cov phoojywg tau raug ntiab tawm ntawm Ltalis. Thiab nyob rau lub Kaum Ob Hlis lawv raug ntiab tawm ntawm Sicily. Western poob tau loj heev. Qee tus neeg raug kaw ntau dua peb puas txhiab. Cov kev sib ntaus sib tua tau pom tias "Sherman" tawm tsam "Panther" tsis rub txhua. Yog, thiab tawm tsam "Tiger" ib yam nkaus. Thiab hais tias cov neeg Amelikas tau ploj mus, tau poob rau hauv lub siab ntawm lub tank hordes ntawm Wehrmacht.
  Tom qab swb ntawm cov phoojywg hauv tebchaws Ltalis, Churchill xav tsis thoob. Thiab tau ntsib nrog Roosevelt. Kev sib tham tau kov lub ntsiab lus: yuav ua li cas ua rog tsis muaj USSR? Lub German Focke-Wulf tau dhau los ua tus muaj zog tshaj plaws hauv ib lub rooj sib tw ntawm Thib Peb Reich hauv kev ua tub rog. Thiab ntse tiv thaiv American aircraft. Thiab ntawm txoj kev thiab dav hlau dav hlau. Tsis muaj dab tsi hais txog lub tank. "Sherman" hauv kev sib ntaus sib tua tank - xoom. Thiab txawm pom tias tsis zoo rau lub qub German T-4. Tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv ib rab phom. "Churchill" tsawg kawg yog kev tiv thaiv zoo dua.
  Cov khaub ncaws tiag tiag qhia tias nws tsis muaj tseeb kom tso cov teb chaws Europe los ntawm Nazis.
  Roosevelt thiab Churchill xav tsis thoob. Tab sis Hitler tsis yog. Lub Fuhrer tso siab rau Franco, hem txoj haujlwm thiab tseem yuam Spain kom cia cov tub rog German hla mus rau Gibraltar. Lub fortress poob rau lub Ob Hlis. Thiab tom qab ntawd cov Germans hla qhov nqaim tshaj plaws rau hauv Morocco. Pib qhov kev txeeb ntawm Fabkis txoj cai. Cov kev sib ntaus sib tua tau pom qhov muaj peev xwm sib ntaus sib tua zoo ntawm German hauv av units, lawv lub zog, thiab lub zog sib ntaus sib tua ntawm cov cuab yeej siv.
  Cov phom tshuab tshiab tshaj plaws MP-44 pib tuaj txog hauv Nazi units, thiab ME-262 tau tshwm sim saum ntuj.
  Thaum lub caij nplooj ntoos hlav, cov Nazis tau kov yeej ob peb lub kaum Allied pawg, ntes Morocco thiab Algeria, thiab nkag mus rau Tunisia. Thaum pib lub Rau Hli, ib txhiab lub dav hlau ME-262 twb tau sib ntaus sib tua saum ntuj, tsis muaj kev sib piv hauv kev ua tub rog thiab kev ceev.
  Txawm li cas los xij, cov neeg Askiv thiab Asmeskas thaum ntxov Lub Rau Hli tseem sim tsaws hauv Normandy. Tab sis lawv tau tos nyob ntawd. Nyob rau pem hauv ntej tau tshwm sim "Panther" -2 thiab "Tiger" -2, tej zaum ntau tshaj tso tsheb hlau luam nrog riam phom muaj zog. Thiab muaj zog sloping forehead armor. Lawv rab phom tho tag nrho cov Allied tso tsheb hlau luam ntawm qhov deb heev.
  Cov Germans kuj muaj coob tus ntawm lawv cov tub rog, ntxiv rau lawv nrog cov neeg txawv teb chaws thiab tag nrho kev txhawb nqa, nrog rau cov tub rog uas rov qab los ntawm kev poob cev qhev.
  Kev tsaws rau lub Rau Hli tau xaus rau hauv kev swb tag nrho ntawm cov phoojywg, nrog rau kev ntes ntau tshaj li ib nrab lab tus tub rog thiab tub ceev xwm. Tom qab muaj kev puas tsuaj hauv Normandy, Churchill tau muab kev thaj yeeb nyab xeeb rau Fuhrer tom qab qhov tseeb. Qhov ntawd yog, leej twg tswj tau dab tsi, ces nyob tom qab nws. Cov Germans nyuam qhuav rub tawm cov British los ntawm Tunisia thiab nkag mus rau Libya, thiab nyob rau sab qab teb flank lawv cov tub rog tau mus txog Cameroon.
  Lub sijhawm ntawd, kev sib tham tau mus ntxiv, cov Nazis tau tswj hwm nkag mus rau tim lyiv teb chaws. Tus Fuhrer, zoo li muaj zog, thov kom tag nrho cov khoom Fab Kis muab rau nws. Raws li sab qaum teb Africa thiab Iraq nrog Kuwait. Thiab them nyiaj rov qab.
  Churchill tsis lees txais qhov kev thov no. Tab sis txoj hauj lwm ntawm British tseem nyuaj. Cov Germans muaj lub teeb tshiab, maneuverable thiab, qhov tseem ceeb tshaj plaws, yooj yim los tsim thiab pheej yig dav hlau fighter XE-162, thiab lub dav hlau bomber "Arado". Lub dav hlau kawg tsis tuaj yeem ntes nrog cov neeg tua rog, thiab nws nyuaj rau tua nrog rab phom tiv thaiv dav hlau. Yog li cov Askiv tau ntxiv cov teeb meem. Hauv av, cov Germans tau yeej. ntes Egypt, ces Palestine. Thiab tom qab ntawd, nrog kev txhawb nqa ntawm cov pej xeem hauv zos, lawv tau tawm tsam Iraq thiab Kuwait. Lawv kuj tau tswj hwm thaj chaw no.
  Cov British surrendered, thiab cov tub rog colonial deserted. Txaus ntshai los ntawm kev swb, cov tub rog Askiv tau nce siab rau Churchill.
  Kev ua tsov rog submarine kuj tseem ua haujlwm. Cov Germans tau tsim lub nkoj submarine ntawm hydrogen peroxide, thiab tau txais txiaj ntsig ntau dua ntawm hiav txwv.
  Thaum kawg ntawm xyoo 1944, cov neeg German tau kov yeej yuav luag tag nrho Middle East thiab sab qaum teb Africa. Thawj lub tso tsheb hlau luam ntawm "E" series, ntau dua thiab nrawm, kuj tau tshwm sim rau pem hauv ntej.
  Churchill ntsib kev tawm tsam hnyav. Nws raug hais kom raug rho tawm haujlwm. Roosevelt tseem tsis tau twv kom khiav mus rau plaub lub sijhawm. Thiab cov tub ntxhais hluas Republican tus neeg sib tw yeej.
  Hitler nyob rau lub caij ntuj no thiab caij nplooj ntoos hlav xyoo 1945 tau nce mus rau sab qab teb Africa. Tau ntes ntau thiab ntau thaj chaw. Nyob rau tib lub sijhawm, kev tawm tsam tau npaj rau tebchaws Askiv nws tus kheej. Kev ua tsov rog submarine tau dhau los ua ntau dua.
  Lub caij ntuj sov tau los ... Lub Fritz tau sim lub tank tshiab E-50. Lub tshuab no tsis muaj qhov sib npaug thiab tuaj yeem suav tias yog invincible. Yu-287, lub dav hlau tshuab ntawm cov chav kawm siab tshaj, kuj tshwm sim. Nias lub British ncaj ncees. Thiab ces nyob rau lub yim hli ntuj tsaws ua raws. Xws li ib tug daring ua hauj lwm. Tebchaws Askiv tsis tau peb lub lis piam. Cov Germans coj London thiab luag.
  Lub Fuhrer tus kheej tau txais kev cia siab zoo ntawm "E" series. Lub tso tsheb hlau luam ntawm no series txawv nyob rau hauv qhov chaw ntawm lub cav thiab kis tau tus mob ua ke, thiab lub gearbox ntawm lub cev muaj zog. Qhov no ua rau nws ua tau kom condense lub layout, thiab ua kom tsawg silhouettes. Cov tsheb yog ntau compact. Piv txwv li, SAK E-25, uas hnyav 26.6 tons, muaj ib tug frontal armor ntawm 120 mm ntawm ib tug nqes hav ntawm plaub caug-tsib degrees thiab 82 mm sab armor - ntxiv rau cov menyuam.
  Qhov no ua rau nws tus kheej-propelled phom impenetrable rau British thiab American phom. Thiab lub 700 horsepower engine muab qus ceev thiab maneuverability.
  Cov neeg Askiv tsuas yog xav tsis thoob los ntawm E-25 nrog lub 88-mm cannon thiab cia torn rau daim los ntawm cov cuab yeej tshiab.
  Tom qab lub capitulation ntawm teb chaws Aas Kiv, cov Nazis kuj ntes Iceland nyob rau hauv Lub kaum hli ntuj - los ntawm kev ua hauj lwm Icarus. Cov neeg Asmeskas garrison capitulated. Ze li ntawm 100,000 tus tub rog raug kaw.
  Amelikas tig mus rau Fuhrer nrog rau kev thaj yeeb nyab xeeb thiab kev faib tawm ntawm kev cuam tshuam. Qhov project nrog lub foob pob atomic tseem tsis tau ua tiav, thiab Fritz twb nyob rau ntawm qhov pib.
  Hitler, tom qab hnyav tag nrho qhov zoo thiab qhov tsis zoo, txiav txim siab tawm tsam Asmeskas los ntawm ob sab. Namely, siv tus choj taub hau hauv Argentina thiab Brazil los ntawm sab qab teb. Thiab los ntawm Greenland thiab Canada los ntawm sab qaum teb. Cov neeg Nyij Pooj tau dhau los ua qhov zoo dua qub, uas tau paub txog kev tsim khoom raws li daim ntawv tso cai XE-162.
  Tebchaws Meskas tseem tsis tau muaj lub dav hlau npaj sib ntaus sib tua txaus. Thiab lub nkoj tau raug kev puas tsuaj loj los ntawm submarines. Thiab nws hnia Yankees, nws me. Hitler insisted rau tag nrho tsov rog.
  Lub Fuhrer muaj cov ntaub ntawv hais tias lub reactor nuclear twb tau tsim nyob rau hauv Teb Chaws Asmeskas thiab kev ua hauj lwm tab tom pib ntawm lub foob pob atomic. Thiab txib kom tsoo America.
  Ib tug tshiab riam phom tau launched - discos uas yog invulnerable rau me me caj npab, streamlined los ntawm ib tug laminar dav hlau.
  Lawv tsoo nkoj thiab pom cov dav hlau US Army. Lub xyoo plaub caug tau dhau mus ua ntej ntawm Germans thiab Nyij Pooj los ntawm sab qab teb thiab tsaws hauv Canada los ntawm sab qaum teb. Uas tau zoo heev.
  Cov Germans muaj lub tank E-50, uas yog qhov kev txiav txim ntawm qhov loj tshaj rau Sherman, Pershings, thiab Pattons.
  Lub tank muaj zog nrog 105-millimeter cannon, tsawg dua ob meters siab, nrog 250-millimeter frontal armor ntawm lub kaum sab xis, 170-millimeter sab thiab tseem nyob rau ntawm lub kaum sab xis, nrog lub tsheb hnyav ntawm rau caum-yim tons thiab roj turbine. engine ntawm 1,500 horsepower. Xws li lub tshuab tau los ua lub ntsiab tank ntawm Thib Peb Reich, thiab tsis muaj qhov sib npaug. Cov neeg Amelikas tsis tuaj yeem sib tw nrog nws.
  Muaj tseeb, qhov hnyav ntawm lub tshuab ua rau muaj qee qhov teeb meem. Raws li, ib tug sib zog version ntawm lub tsheb nyob rau hauv daim ntawv ntawm ib tug "Panther" -4. Lub tshuab no muaj ib tug sib zog, tab sis heev txaus phom ntawm 88 mm, frontal armor ntawm 150 mm ntawm lub kaum sab xis thiab 120 mm ntawm sab armor, nrog ib tug luj ntawm plaub caug-rau tons thiab lub engine ntawm 1200 horsepower. Lub tank no tseem tshaj Pershings thiab Pattons, nyob ze rau lawv qhov hnyav.
  Cov Germans tau ua tiav tiav. Captured Toronto, Quebec. Ua ke nrog cov neeg Nyij Pooj, lawv tau tuav Venezuela thiab Panama. Tom qab ntawd lawv nqis los ntawm sab qab teb, mus rau Costa Rica, Nicaragua, Honduras thiab Mexico. Cov Nazis kuj tuaj yeem tawm tsam Tebchaws Meskas los ntawm sab qaum teb - txiav tawm Alaska. Tom qab ntawd ntes feem ntau ntawm nws.
  Thaum pib ntawm plaub caug xya xyoo, ntau precisely los ntawm lub caij nplooj ntoos hlav, yuav luag tag nrho cov Canada thiab Mexico raug ntes los ntawm Nazis.
  Cov fascist tshiab tso tsheb hlau luam tau zoo dua rau cov neeg Asmeskas. Thiab aviation ntau dua li ntawd! Tawm tsam discos - uas lub dav hlau laminar muaj zog ua rau tsis muaj zog - cov neeg Asmeskas tsis muaj riam phom txhua.
  Yog li ntawd, cov Nazis tau tswj hwm lub tshav rog. Thiab MP-54 tau zoo dua li American submachine phom.
  Yog li ntawd, cov rog tau dhau los ua qhov tsis sib xws. Kev tsov rog tsuas yog vim cov neeg Amelikas muaj cov cuab yeej siv ntau dhau thiab cov neeg coob coob. Tab sis cov discs cia li tsoo txhua hom dav hlau thiab lwm lub tshuab. Lawv ua los ntawm ramming - tsim ib tug ceev ntawm tsib los yog rau lub suab.
  Yog li qhov ua qauv qhia ntawm qhov muaj peev xwm ua tau zoo heev. Ntawm no lub tebchaws United States thiab lub foob pob atomic tsis pab. Thiab Hitler muaj lub zog ntawm Africa, Asia thiab kaum tawm lab tus qhev!
  Tebchaws Asmeskas maj mam raug thawb. Thaum lub caij nplooj ntoos hlav thiab lub caij ntuj sov xyoo 1947, cov neeg German twb tau ntes ib nrab ntawm Tebchaws Meskas thiab tag nrho Alaska. Yog li ntawd, cov Yankees tuaj zoo li ib daim hlau ntawm lub dab teg.
  New York poob rau lub caij nplooj zeeg, thiab Washington poob thaum lub Kaum Ob Hlis. Thaum Lub Kaum Ob Hlis 25, 1947, tsuas yog rau lub sijhawm Christmas, Tebchaws Meskas tau poob siab. Lwm qhov kev sib ntaus sib tua hnyav heev ntawm Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob tau xaus. Qhov thib peb Reich muaj cov tso tsheb hlau luam tshiab ntawm AG series - pyramidal. Thiab tseem muaj Russia.
  Hitler npaj siab ua tsov rog. Npaj kev tawm tsam nrog Nyiv. Lub Tebchaws ntawm Rising Sun tau tsim tawm E series raws li daim ntawv tso cai.
  Thiab nws tau nrhiav ntau tus neeg Suav rau hauv nws cov tub rog.
  Tab sis lub Plaub Hlis 20, 1949, Nazi lub teb chaws Yelemees tawm tsam USSR. Qhov thib ob lub sij hawm - siv pyramidal tso tsheb hlau luam los ntawm txawv teb chaws faib. Thiab lub USSR kuj tsis ntev los no tau txais T-54. Lub tshuab, uas, txawm li cas los xij, tuaj yeem suav hais tias yog tsiaj nyaum. Txawm hais tias nws yog qhov qis dua rau AG-50 hauv kev tiv thaiv tshwj xeeb ntawm sab thiab riam phom. Lub T-54 kuj tseem qis dua E-50 ... Qhov ntawd yog, ob hom German tso tsheb hlau luam. Tab sis nws hnyav dua thiab yooj yim rau kev tsim khoom.
  Tab sis cov tshuab German tsim cov chaw tsim khoom hauv ib nrab ntawm lub ntiaj teb. Thiab qhov no ua rau Hitler muaj txiaj ntsig zoo. Tsis tas li ntawd, Soviet aviation tau qis dua hauv qhov ntau thiab zoo rau Nazis. Tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv riam phom, armor thiab ceev. Cov Nazis tau nce siab!
  Cov tub rog liab, tau kawg, kuj muaj zog, tab sis MiG-15 nyuam qhuav pib nkag mus rau cov tub rog, thiab lub ntsiab Yak-9 fighter. Twb tau meej meej dhau los thiab tsis tuaj yeem tiv taus lub zog German aviation. Tank IS-7 tsis tau mus rau hauv ntau lawm. IS-4 tau dhau los ua lub tshuab loj, tseem tsis yog lub tshuab zoo meej, tab sis mus txog E-50 hais txog kev tiv thaiv. Muaj tseeb, German 105 mm 100EL cannon muaj zog dua thiab npaj kev sib ntaus sib tua ntau dua li 122 mm IS-4. Tab sis lub ntsiab Soviet tank tseem yog T-34-85, thiab T-54 yog nyob rau hauv haiv neeg tsawg. Txog tam sim no, nws tau raug tso tawm hauv cov koob me me.
  Cov Germans tau tawg los ntawm Soviet tiv thaiv. Thiab rushed rau pem hauv ntej. Txawm hais tias cov kab tiv thaiv tau muaj zog. Tab sis Fritz tseem tsoo lawv. Thiab txawm tias tsis nrawm dhau mus. Minsk poob rau nruab nrab lub Tsib Hlis.
  Thiab thaum kawg ntawm Lub Rau Hli, cov Nazis tuaj txog Smolensk. Yog li ntawd, cov Nazis yuav tsum tau mus ntev txoj kev hla cov neeg tuag. Smolensk nws tus kheej yog zoo fortified thiab repels assaults. Thaum ntxov Lub Xya Hli, Nazi hordes tuaj txog Kiev. Thaum nruab nrab Lub Yim Hli, Nazis tau thaiv Leningrad. Nyob rau tib lub sij hawm, cov Japanese nias los ntawm sab hnub tuaj. Ib puag ncig Vladivostok. Thiab cov samurai coj Khabarovsk.
  Nyiv muaj nws tus kheej version ntawm qhov theej E-50, nrog lub zog 88mm 100 EL cannon, thiab 200mm sloping frontal armor. Lub tshuab no yog superior rau T-54 nyob rau hauv armor-piercing phom thiab me ntsis vim lub siab dua lub kaum sab xis ntawm kev xav inclination nyob rau hauv kev tiv thaiv, tshwj xeeb tshaj yog rau sab. Thiab lub tank hnyav - txog tsib caug tons - hnyav dua li T-54 hnyav peb caug rau lub tank.
  Nyiv kuj nias thiab tsav cov Suav mus ua rog. Lub samurai sau ib lub zog loj.
  Thaum lub Cuaj Hlis, cov Nazis txawm li cas los xij coj Smolensk, ncig txhua sab, thiab hla Kiev. Thiab lawv pib tsiv nyob rau sab hnub tuaj ntawm Ukraine. Leningrad muaj lub sijhawm nyuaj. Cov Germans mus txog Tikhvin. Qhov xwm txheej tau nce ntxiv. Lub Kaum Hli Ntuj, cov Nazis nkag mus rau hauv Crimea. Lawv pib mus rau Moscow. Lawv ncig Vyazma thiab coj Kharkov.
  Lub German AG-50 yog lub tshuab zoo meej - 250 hli ntawm cov cuab yeej sloped los ntawm txhua lub ces kaum thiab hauv daim ntawv ntawm lub pyramid. Thiab lub cav roj turbine ntawm 2000 horsepower. Cov phom xa mus rau uranium-core projectile uas tuaj yeem nkag mus rau Soviet tso tsheb hlau luam, txawm tias IS-4s, los ntawm qhov deb. Cov Germans muaj phom muaj zog. Thiab lub tank nws tus kheej yog impenetrable rau Soviet phom. Thiab lub tsho tiv no txias, cemented.
  Nyob rau hauv luv luv, Soviet tso tsheb hlau luam tsis muaj peev xwm tiv nrog xws li monsters. Txawm tias IS-7 tau maj mam muab rov qab rau hauv kev tsim khoom. Tab sis qhov no ua rau me ntsis kev nkag siab. Thaum lub Kaum Ib Hlis, Nazis coj Kerch thiab thaiv Sevastopol. Lawv coj Vyazma, Orel, Kalinin. Peb mus rau Tula. Lawv kuj coj tus heroically tiv thaiv Tikhvin. Nws tseem nyob rau Moscow tag nrho hauv tsib caug kilometers.
  Stalin kom meej meej mus vwm. Sim tawm tsam xws li tus neeg sib tw. Muaj zog Wehrmacht. Tab sis ntawm no los txog lub Kaum Ob Hlis. Tab sis cov Nazis tau npaj txhij rau lub caij ntuj no thiab txuas ntxiv mus.
  Voroshilovgrad, Belgorod thiab Kursk tau raug coj! Cov Germans tuaj ze rau Moscow. Thaum Lub Ib Hlis, Tula poob, thiab Fritz muaj peev xwm hla lub peev ntawm sab qab teb. Thaum Lub Ob Hlis, lub nplhaib ncig Moscow thaum kawg kaw. Nyob rau tib lub sijhawm, Nazis kuj coj Voronezh, tig mus rau Stalingrad.
  Stalin nws tus kheej khiav mus rau Kuibyshev. Thaj cia siab tias yuav zawm qhov kev tawm tsam. Moscow tawm tsam rau lub sijhawm ntev. Lub nroog loj. Tab sis nyob rau hauv lub Tsib Hlis lub peev poob lawm. Cov Germans twb ntes tau lub Caucasus.
  Nyiv tau tawg rau hauv Central Asia. Thiab coj ntau yam ntawm ntawd. Lub Rau Hli, cov neeg German tau coj lub nroog Gorky. Yuav luag tag conquered lub Caucasus. Nyob rau hauv Lub Xya hli ntuj, Saratov poob, thiab ... Stalin loj hlob decrepit thiab mob. Beria coj kom zoo dua ntawm lub sijhawm thiab ntxias tus thawj coj. Thiab thaum Lub Yim Hli 1950 nws tau muab kev thaj yeeb nyab xeeb rau lub teb chaws Yelemees. Hitler tsuas pom zoo tso tseg. Beria, paub txog qhov tsis muaj txiaj ntsig ntawm kev tawm tsam ntxiv, mus rau nws. Yog li ntawd xaus Ntiaj Teb Tsov Rog II. Hitler tsis tawm tsam Nyij Pooj thiab kav ntau xyoo ntxiv.
  Nws yuam nws cov phooj ywg yav dhau los nkag mus rau thaj chaw cim, thiab ua rau muaj kev mob hnyav. Tab sis lub Tsib Hlis 1, 1955, thaum muaj hnub nyoog rau caum-rau, nws tau los ua tus neeg raug tsim txom ntawm nws lub dav hlau liner. Thiab tib lub sijhawm lawv tau hais txhua yam uas tau pab.
  Kev siv tshuaj yeeb-tshuaj Göring tau tuag ntxov dua. Thiab Schellenberg, uas hloov Himmler, tau los ua tus tshiab regent. Qhov kawg me ntsis thab tus Fuhrer.
  Hitler tau npaj kom dhau lub zwm txwv rau ib qho ntawm nws cov xeeb leej xeeb ntxwv. Tab sis nws tsis muaj sij hawm ... Tsis muaj leej twg ncaj ncees. Schellenberg txeeb lub sijhawm thiab tsim nws tus kheej dictatorship. Thiab tib lub sijhawm nws tau tawm tsam nrog Nyij Pooj. Xa tawm kev tawm tsam nuclear, thiab tsoo thaj av ntawm Rising Sun, siv ob lub pyramidal tso tsheb hlau luam ua los ntawm cov yas. Thiab, ntawm chav kawm, nws yeej nyob rau hauv ob peb lub hlis.
  Nyiv tau nyob nrog nws cov koog pov txwv. Lub ntiaj teb hegemony ntawm peb Reich tau tsim. Kev lim hiam dictatorship, nrog lub teb chaws faj tim teb chaws. Cov xwm txheej rau cov Slavs tsuas yog me ntsis so. Lawv kuj tau lees paub tias yog Aryans, txawm tias chav kawm thib ob.
  Schellenberg kav mus txog rau thaum 1986, thaum nws tuag. Ib qho kev ntseeg tshiab tau tshwm sim... Tom qab Schellenberg, Mainstein, tus tub ntawm tus tub huabtais nto moo, tau txiav txim.
  Lub teb chaws Ottoman tau tsim thev naus laus zis thiab koom nrog thaj chaw nthuav dav. Kev sib haum xeeb tau tsim nyob rau lub hli, Mars, Venus, Mercury, Jupiter lub satellites. Tib neeg, tau daws los ntawm txoj kev hnyav, cov teeb meem sab hauv tau pib ya mus rau lub hnub qub. Kev tshawb fawb tau tsim sai dua hauv keeb kwm tiag tiag, yog li txhua lub koom haum tshawb fawb tau ua haujlwm hauv ib pab pawg. Thiab tsoomfwv ntiaj teb txhawb kev tshawb nrhiav chaw.
  
  
  Ntiaj teb no nyob rau hauv Ivan lub txaus ntshai Tsar ntawm Russia
  Ivan qhov txaus ntshai tsis raug tshuaj lom, thiab vim li ntawd nws txoj kev kav txuas ntxiv mus.
  Ua ntej, tus huab tais loj txawm li cas los xij sib yuav ib tus ntxhais huab tais Askiv. Thiab tib lub sij hawm txuas ntxiv ua tsov rog nyob rau sab hnub tuaj. Nws tau tsim ntau lub nroog hauv Siberia, suav nrog Tobolsk. Tsar Cannon kuj raug pov tseg.
  Tom qab ntawd muaj kev tsov rog me me nrog cov Swedes. Lub sij hawm no cov Poles nyob rau tib sab nrog Russia. Nws muaj peev xwm ua tiav ntau tshaj li keeb kwm tiag tiag los ntawm kev noj Narva los ntawm cua daj cua dub, thiab rov qab rov qab cov nroog Lavxias. Tom qab ntawd, Ivan Vasilievich hais kom tsim ib lub nroog ntawm lub qhov ncauj ntawm lub Neva. Ib yam li Peter the Great. Tsuas yog lub npe Andrey-grad. Thiab qhov ntawd tsis yog qhov phem.
  Cov Russians ces ua kev thaj yeeb nrog cov Poles dua. Thiab lawv coj Revel. Tab sis cov tub rog tsarist txawm li cas los xij coj Vyborg, thiab muaj zog nyob rau sab qaum teb. Ivan the Terrible muaj zog. Thiab tus thawj coj Shuisky tau hloov mus ua neeg txawj ntse thiab Russia ntau dua los yog tsawg dua ua tiav ... Lub tsar muaj ib tug tub hu ua Peter los ntawm ib tug ntxhais huabtais Askiv. Dmitry tuag nyob rau hauv qhov xwm txheej tsis meej. Fedot kuj tuag. Yog li ntawd, nyob rau hauv 1600, tom qab rau caum-tsib lub reigns, thaum Ivan tus txaus ntshai tuag, ib tug me nyuam tub muaj kaum xyoo, Peter lub Great, los ua tus huab tais tshiab. Thiab nws txuas ntxiv txoj hauj lwm ntawm nws txiv.
  Boris Godunov yog nws regent. Thawj peb xyoos yog qhov nyuaj vim kev tshaib kev nqhis, txias thiab qoob loo tsis ua haujlwm.
  Tab sis tom qab ntawd tsis muaj neeg dag. Thiab thaum muaj kev tsov rog tshiab nrog Lub Tebchaws pib, Russia tau npaj txhij. Tus thawj coj tshiab tau tshwm sim - Skopin Shuisky. Nyob rau hauv ib zaj dab neeg tiag tiag, nws raug lom cov hluas, tab sis nws twb tau tswj xyuas nws tus kheej. Thiab tam sim no nws zoo heev.
  Lavxias teb sab tub rog nyob rau hauv cov lus txib ntawm Peter lub Great twb nyob rau hauv 1608 yeej ob peb yeej thiab liberated Polotsk thiab Minsk. Tom qab ntawd lawv mus txog Brest, coj Vilna xyoo tom ntej. Ces Kiev kuj dim.
  Lavxias teb sab pab tub rog yeej cov Poles. Grodno kuj raug coj mus, thiab cov tub rog Lavxias mus txog Galicia.
  Tab sis txhua yam zoo yuav tsum tau sim. Sweden tau nkag mus rau hauv tsov rog. Lawv txawm tswj coj Vyborg. Tab sis cov Swedes tau swb lawm, thiab cov tub rog Lavxias rov qab Vyborg.
  Ces cov tub rog tsarist kuj coj Lvov. Thiab cov tub rog Lavxias mus txog Warsaw.
  Cov Nceeg Vaj muab kev thaj yeeb nyab xeeb rau Russia: xa rov qab txhua lub tebchaws uas tau ua rau Kievan Rus. Tab sis Peter lub Great tseem ua tsov rog. Warsaw thiab Krakow kuj raug coj mus. Lub Nceeg Vaj ntawm Poland tau los ua ib feem ntawm Russia.
  Tom qab ntawd, muaj kev kub ntxhov ib ntus. Dab tsi tau noj yuav tsum tau zom.
  Cov tub rog Lavxias kaum xyoo tom qab xyoo 1620 tau tsiv mus rau Crimea. Thiab lawv kov yeej lub khanate no, thiab kuj coj Azov. Thiab lawv tau nkag mus rau Hiav Txwv Dub. Lub teb chaws Ottoman tau sim tawm tsam, tab sis raug kev puas tsuaj tom qab swb.
  Cov tub rog Lavxias coj los ntawm Skopin-Shuisky coj Istanbul xyoo 1625. Thiab qhov no yog qhov ua tau zoo tshaj plaws ntawm cov tub rog tsarist.
  Lub teb chaws Ottoman tau tawg thiab cov Russians tau kov yeej nws rau kaum xyoo ntxiv. Txog thaum Algiers, qhov kawg uas tsis tau nyob hauv lub teb chaws Ottoman, poob rau xyoo 1636. Yog li Russia tau dhau los ua lub tebchaws loj tshaj plaws hauv ntiaj teb ob qho tib si ntawm thaj chaw thiab cov pej xeem. Peter the Great tau hloov kho Orthodoxy los ntawm kev qhia txog kev sib deev thiab tso tseg lub Trinity, thiab ua rau Lavxias teb sab Tsar yog tus tub txib tseem ceeb ntawm tus muaj hwjchim. Russia xyoo 1640 tawm tsam Iran thiab ntes nws. Tom qab ntawd cov tub rog Lavxias nkag mus rau Is Nrias teb. Tsis ntev lawv yeej kov yeej nws thiab. Peb kuj mus txog lub hiav txwv Pacific. Los ntawm 1653 Russia twb tau koom nrog Indochina. Thiab kev tsov rog nrog Manchurian Empire pib.
  Xyoo 1660, Peter the Great tuag, thiab nws tus tub xeeb ntxwv Peter thib ob tau nce lub zwm txwv. Nws muaj hnub nyoog nees nkaum tsib xyoos. Thiab kev tsov rog tau ua tiav ntau dua. Thiab nyob rau hauv 1670 lub conquest ntawm Tuam Tshoj tau ua tiav. Thiab kaum xyoo tom qab ntawd lawv tau kov yeej Nyiv thiab Kaus Lim Kauslim.
  Tsarist Russia kuj nyob tag nrho ntawm Indochina, mus txog rau Singapore. Nyob rau tib lub sijhawm, cov neeg Lavxias tau pib tsiv mus thoob tebchaws Africa. Peter II tuag nyob rau hauv 1700. Thiab Ivan tus thib tsib tau los ua vajntxwv, nws tus tub. Vajntxwv no twb muaj peb caug yim xyoo lawm. Nws kuj tau kov yeej Australia, thiab txuas ntxiv mus hla teb chaws Africa. Conquered yuav luag tag nrho lub teb chaws Dub. Thiab nyob rau hauv 1725 nws tuag, hloov lub hwj chim rau Peter peb. Thaum kawg nws yeej kov yeej Africa. Thiab ces nws invaded Ltalis. Thiab nws kov yeej nws yam tsis muaj teeb meem. Tom qab ntawd, Russia pib ua tsov rog rau Asmeskas. Cov kev sib ntaus sib tua tsiv mus. Tom qab Peter tus thib peb hauv 1751, Alexander tus thawj tuaj rau lub zwm txwv. Nws kov yeej lub teb chaws Yelemees thiab feem ntau ntawm Asmeskas. Nyob rau hauv 1781, Alexander II tuaj rau lub zwm txwv. Tsis ntev, xyoo 1789, muaj kev hloov pauv hauv Fab Kis. Thiab Tsar Alexander II ntes nws. Thiab xyoo 1803, Spain thiab Portugal kuj raug ntes. Nicholas kuv tau nce lub zwm txwv hauv xyoo 1810. Nws ua tiav qhov kev ntes ntawm thaj chaw kawg hauv ntiaj teb thiab thaum kawg tsim ntiaj teb Lavxias txoj cai hauv xyoo 1825.
  Thiab yog li ntawd tau xaus lub sij hawm ntawm fragmented kev thaj yeeb thiab kev kub ntxhov. Kev tshawb fawb pib txhim kho sai sai. Kev ntseeg tau hloov kho tshiab. Thiab lub tsev teev ntuj tau tso tseg cov lus qhuab qhia ntawm qhov kawg ntawm lub ntiaj teb no. Ntawm qhov tsis sib xws, lawv pib qhia - ib tug neeg yog tus kws ntaus hlau ntawm nws tus kheej kev zoo siab, thiab nws yuav zoo nyob hauv lub ntiaj teb, thiab tsuas yog zoo! Thiab nyob rau hauv 1833, ib tug txiv neej thawj zaug ya mus rau hauv qhov chaw. Nws yog ib theem tshiab hauv kev ua tiav ntawm Rurik dynasty.
  Nyob rau hauv 1841, lub davhlau mus rau lub hli. Nov yog qhov xwm txheej siab tshaj plaws hauv keeb kwm ntawm noob neej!
  Cov neeg kov yeej qhov chaw. Lawv ya mus rau Mars xyoo 1853. Thiab nws yog ib lub davhlau zoo heev. Thiab peb caug xyoo tom qab, astronauts twb tau mus xyuas tag nrho cov ntiaj chaw ntawm lub hnub ci system. Xyoo 1880, thawj qhov kev sib hais haum ntawm lub hli tau tsim. Thiab ces nws tau los ua ib lub nroog tiag tiag.
  Nyob rau hauv 1895, thawj genetic txhim kho nroj tsuag coj hauv paus rau Venus.
  Thawj qhov chaw nyob ruaj khov tau tsim nyob rau Mars, thiab cov yaj thiab nyuj tau tsa.
  Txawm tias nws nyob hauv tsev.
  Nyob rau hauv 1902, thawj interstellar ntoj ke mus kawm rau Alpha Centauri pib. Lub dav hlau ya mus nees nkaum xyoo, thiab mus txog lub hnub qub, ncig nws thiab tig rov qab ... Cov neeg uas ya mus rau thawj zaug tau muab tso rau hauv kev pw tsaug zog, uas ua rau tag nrho cov txheej txheem hauv lub cev qeeb. Tsis raug tshem tawm cov animation, tab sis yog ib daim ntawv tob dua ntawm kev pw tsaug zog. Tsis tas li ntawd, tib neeg tsiv mus nyob rau hauv lawv txoj kev pw tsaug zog, thiab lawv cov leeg tsis atrophy.
  Nyob rau hauv 1915, lub thib ob interstellar ntoj ke mus kawm rau lub hnub qub Sirius twb launched, thiab nws yuav tsum tau tsaws rau lub ntiaj chaw uas yog theoretically haum rau txoj kev loj hlob.
  Landed, tau kawg, thiab thawj zaug tib neeg taug kev ntawm lub ntiaj teb sab nraum lub hnub ci. Muaj tseeb tiag, nrhiav tsis tau lub neej, tab sis qee cov zaub mov thiab cov kab mob yooj yim tau pom.
  Tsis tas li ntawd, kub placers kuj tig tawm mus rau hauv lub ntiaj teb no, thiab qhov no yog txias!
  Tom qab ntawd lawv pib ya ntau zaus ... Xyoo 1941, thawj zaug, lub nkoj loj tshaj qhov ceev ntawm lub teeb ... Tau kawg, Einstein tsis yog lawm. Nws muaj peev xwm txav tau txawm tias theoretically mus txog qhov ceev tsis kawg. Txawm li cas los xij, lub ntiajteb txawj nqus kuj tshaj qhov ceev ntawm lub teeb los ntawm kaum trillion zaug.
  Thiab qhov no tau dhau los ua qhov prologue rau kev tsim lub teb chaws Ottoman chaw .... Los ntawm 2001, ntau pua kev sib haum xeeb twb tau tsim nyob rau ntau lub ntiaj teb hauv galaxy.
  Ib txhia txawm pom deposits ntawm pob zeb diamond thiab lwm yam tseem ceeb ore.
  Hauv 2020, thawj qhov kev ntoj ke mus sab nraud galaxy pib.
  Qhov no kuj yog ib qho txiaj ntsig zoo heev. Tsis muaj kev vam meej tau pom nyob rau hauv tib neeg galaxy. Lub neej daim ntawv nyob rau hauv lub ntiaj chaw tau ntsib, tab sis feem ntau primitive. Txawm tias bisexual nroj tsuag thiab tsiaj txhu tsis pom.
  Txawm li cas los xij, cov kws tshawb fawb tau hais li ntawd. Thiab cov pov thawj txawm sim xav txog qhov no, hais tias txoj sia tsis muaj Vajtswv! Thiab coob leej ntseeg nws. Lub neej tiam tshiab yeej tsis zoo li qub. Tab sis kev sim tau pom tias kev tsim cov acids complex yog ua tau nyob rau hauv txoj cai. Txawm lawv poob los. Thiab cov kab mob tuaj yeem muaj nyob. Thiab lawv nrhiav tau lawv. Tab sis kom muaj ob tug poj niam txiv neej? Tag nrho cov kev hloov pauv yog xav tau ntawm no, thiab txawm tias nws tau khaws cia.
  Yog lawm, nyob rau hauv lub galaxy, ob los yog peb poj niam txiv neej tsis tshwm sim nyob qhov twg. Thiab tsuas yog lub neej yooj yim tshaj plaws nyob rau hauv lub ntiaj teb. Thiab qhov ntawd tsis yog rau txhua tus. Ntau lub ntiaj teb, txawm tias zoo sib xws hauv kev nyab xeeb rau lub ntiaj teb, tseem nyob deb. Tab sis qhov tseeb ntawm cov ntiaj chaw lawv tus kheej tau ua ntau heev. Thiab muaj ntau qhov chaw los nyob hauv lub galaxy. Yog tias lub ntiaj teb nyob deb, koj tuaj yeem rub nws los ntawm lub hnub qub. Yog tias ze, ntawm qhov tsis sib xws, txav mus.
  Kev nce qib thiab kev tshawb fawb tau ua rau nws muaj peev xwm kov yeej txhua qhov ncov.
  Qhov kev tshawb pom ntawm thermoquark synthesis ua rau nws muaj peev xwm rho tawm lub zog los ntawm ib gram ntawm cov teeb meem piv rau qhov kub ntawm nees nkaum billion tons ntawm thee. Thiab cov no yog qhov ua tau. Thiab thermopreon synthesis ua rau nws muaj peev xwm kom tau txais lub zog ob lab npaug ntau dua li cov thermoquark.
  Tib neeg tau tsim kev vam meej... Hauv 2100, kev nrawm tau tshwm sim uas tuaj yeem ya hla lub galaxy hauv ib hnub nkaus xwb. Thiab feem ntau nws zoo heev. Xyoo 2200, thawj ob lub ntiaj teb thiab lub hnub qub tau tsim los ntawm cov teeb meem me me.
  Xyoo 2300, vim qhov kev tshawb pom ntawm tus dej ntawm lub sijhawm, qhov muaj peev xwm ntawm kev sawv rov los ntawm ib tug neeg tau raug pov thawj, nrog rau ib puas feem pua ntawm tus cwj pwm. Xyoo 2400, tib neeg tuaj yeem pib thawj lub davhlau mus rau lwm lub ntiaj teb.
  Nyob rau hauv tib neeg lub ntiaj teb, ntiaj chaw uas muaj ob tug poj niam txiv neej ntawm lub neej thiab txawm ib tug tshwj xeeb fluorine ntiaj chaw nrog peb hom ntawm lub neej tau pom. Cov tsiaj siab dua nrog cov lus qub, kev ntseeg, thiab txawm tias ib qho kev sau ntawv kuj tau pom.
  Nyob rau hauv 2500, thawj tus txiv neej raug tshem tawm ntawm kwj ntawm lub sij hawm. Thiab tam sim no txoj kev tuag tau kov yeej thaum kawg. Tib neeg tau paub lawv lub ntiaj teb nrog ntau dua 100 sextillions ntawm lub hnub qub.
  Xyoo 3000, thawj zaug, tag nrho lub ntiaj teb tau tsim los ntawm ob peb lub atoms xwb.
  Nyob rau tib lub sijhawm, kev sawv hauv qhov tuag rov qab los. Muaj kev tsis sib haum xeeb - kom sawv rov los los tsis yog? Peb txiav txim siab tias txhua leej txhua tus yuav tsum tau sawv rov los. Txawm tias ua txhaum cai, tab sis rov qhia lawv thiab ua kom lawv tswj tau.
  Hauv 4000, cov txheej txheem ntawm kev rho tawm cov neeg tuag los ntawm tus dej tau ua tiav. Txhua tus neeg uas tau nyob hauv ntiaj teb no tau txais kev tsis txawj tuag. Cov txheej txheem ntawm kev tsim lub ntiaj teb tau muab tso rau hauv kwj.
  Xyoo 5000, txhua txoj cai ntawm physics ua raws tib neeg. Txawm tias cov menyuam mos tuaj yeem tsim lub ntiaj teb. Cov neeg tam sim no embodied tag nrho lawv cov kev xav rau hauv kev muaj tiag.
  Cov uas sawv hauv qhov tuag rov qab los kuj tsim lub qab ntuj khwb thiab kawm tau sai sai no.
  Xyoo 10,000, noob neej tau tsim txoj cai tshiab ntawm physics, biology, chemistry. Tag nrho cov muaj peev xwm nyob rau hauv tib neeg tshwm sim raws li lub peev xwm los embody fantasies. Muaj kev zoo siab thoob ntiaj teb thiab kev vam meej.
  
  ZENON POZNYAK Thawj Tswj Hwm ntawm BELARUS
  Hauv Belarus, muaj xwm txheej tshwm sim hauv kev xaiv tsa xyoo 1994. Tus neeg sib tw tseem ceeb ntawm Alexander Lukashenko raug tua nyob rau hauv kev sim tua neeg. Thiab yog li ntawd, Vyacheslav Kebich tau tshem ntawm tus neeg sib tw txaus ntshai. Tab sis tag nrho cov neeg xaiv tsa ntawm Lukashenka, tus account yog tias qhov no yog kev lag luam ntawm tus thawj tswj hwm. Thiab nws coj nws thiab pov npav rau Zenon Poznyak!
  Thiab nyob rau hauv thawj puag ncig, Zenon Pozniak yeej nrog cov npoo loj. Cov neeg sib tw ntawm keeb kwm kev tshawb fawb, tus thawj coj ntawm Belarusian Nrov Pem Hauv Ntej, thiab txawm tias tus thawj coj. Tus cwj pwm yog tiag tiag charismatic. Thiab txawv los ntawm hlau yuav rigidity.
  Zenon Poznyak, nrog nws thawj kauj ruam, pib kaw cov tsev kawm ntawv Lavxias thiab txwv cov lus Lavxias. Tom qab ntawd txoj cai xaiv tsa tau raug hloov pauv, thiab Belarusian Nrov Pem Hauv Ntej tau txais feem ntau hauv cov neeg sawv cev. Tom qab ntawd Poznyak tuav lub rooj sib tham. Txog kev koom ua ke nrog cov teb chaws Europe, hais txog cov xwm txheej ntawm cov lus Belarusian uas yog tib lub xeev cov lus. Thiab nws tshem tawm lub txim tuag, thiab fenced nws tus kheej tawm ntawm Russia. Zenon Poznyak tshaj tawm: Belarus yuav nyob hauv NATO thiab hauv European Union.
  Lub zog los ntawm Zenon Pozniak tau muaj kev cuam tshuam rau Russia. Alexander Lukashenko, raws li koj paub, txhawb Yeltsin hauv kev xaiv tsa xyoo 1996, yog li pab nws raug xaiv rau lub sijhawm thib ob. Zenon Pozniak tau tawm tsam ob leeg.
  Yog li ntawd, Yeltsin poob kev xaiv tsa thiab Gennady Zyuganov los ua tus thawj tswj hwm ntawm Russia. Tab sis Russia txoj cai tsis tau hloov ntau. Zyuganov txuas ntxiv kev hloov kho, thiab raug liam los ntawm nws cov neeg ua haujlwm ntawm kev siv sijhawm. Thiab nws tau mob hnyav heev.
  Tab sis Zyuganov tswj tuav lub hwj chim. Thiab nws tau rov xaiv dua. Ntxiv mus, nws tau raug tshem tawm txwv rau ob nqe lus hauv Russia. Thiab hauv Belarus, Zenon Poznyak tshem tawm ob lub sijhawm txwv. Xyoo 1999 Belarus koom nrog NATO. Russia yog communist nyob rau hauv cov lus, tab sis nyob rau hauv kev muaj tiag nws kuj ua raws li ib tug pro-Western orientation. Tsis tas li ntawd, Gennady Zyuganov tau dhau los ua tus neeg sab hnub poob ntau dua li Yeltsin.
  Tsis muaj tsov rog hauv Yugoslavia. Vim tias Russia tsis txhawb Slobodan Milosevic, thiab nws tam sim ntawd tau txais kev pom zoo, thiab nws tsis tuaj yeem ua tub rog. Thiab ob peb txhiab tus neeg muaj sia nyob, nrog rau kev sib raug zoo nrog Russia thiab NATO.
  Tsis muaj tsov rog hauv Chechnya ib yam nkaus. Zyuganov ntxiv dag zog rau Maskhadov tsoom fwv, uas tau mus kawm ib qho kev nce qib pro-Lavxias teb sab. Muaj tseeb, cov Taliban hem Afghanistan. Tab sis nyob rau hauv Amelikas tau muaj kev ua phem tawm tsam thiab NATO cov tub rog tau kov yeej cov Taliban. Thiab nyob rau hauv 2005, Russia nws tus kheej koom nrog NATO. Gennady Zyuganov los ua ib tug phooj ywg zoo ntawm Asmeskas.
  Tab sis lub sij hawm dhau mus ... Xyoo 2008, kev kub ntxhov thoob ntiaj teb tau tshwm sim. Nyob rau hauv Russia, lub unrest ntawm lub radical sab laug pib. Lawv liam Zyuganov thiab Communist tog ntawm kev ntxeev siab thiab tawm ntawm Lenin lub tswv yim. Tus thawj coj tseem ceeb tshaj plaws ntawm kev tawm tsam yog Sergei Udaltsov. Tab sis lawv tsis tau overthrow Zyuganov. Cov communist lawv tus kheej los ua bourgeois thiab capitalists. Lawv tsim kev cai rau lawv tus kheej thiab tuav lub hwj chim. Zenon Pozniak kuj yog tus thawj tswj hwm ruaj khov, tab sis mob siab rau rau Tebchaws Meskas. Thiab yog li ntawd, txawm hais tias nws txoj kev tswj hwm kev tswj hwm, nws tau tsim nyog rau Asmeskas. Thiab tsuas yog cov radical sab laug xav rhuav tshem nws.
  Russia tau mus kawm qib siab Asmeskas... Tsis zoo li Yeltsin thiab Putin, Zyuganov tau mloog lus Asmeskas. Ntxiv mus, nws yog qhov tseeb hais tias nws yog ib tug communist uas ua rau nws ntau pro-American. Vim nws yooj yim dua rau nws ua si ntawm kev hlub.
  Cov European Union tsis ntev los no suav nrog Russia hauv nws cov khoom sib xyaw. Thiab lwm lub tebchaws CIS. Thiab yog li ntawd, thaum Zyuganov raug xaiv tsa hauv 2016 rau lwm lub sijhawm, tau kav nees nkaum xyoo thiab tau raug xaiv rau lub sijhawm thib rau, nws raug tawm tsam. Ib yam li kuv tus hlub, koj tuaj yeem zaum ntawm lub zwm txwv ntev npaum li cas? Nws twb indecent! Tej zaum nws yog lub sijhawm tawm mus. Tab sis Zyuganov tsis xav tawm mus. Thiab kev xaiv tsa xyoo 2020 twb tau muaj nyob rau hauv tus kabmob coronavirus. Thiab nyob rau tib lub sij hawm nyob rau hauv Russia thiab Belarus. Zyuganov thiab Zenon Poznyak twb muaj xya caum-rau xyoo lawm. Tab sis lawv stubbornly clung rau lub hwj chim. Thiab lawv tsis xav tawm mus.
  Hauv Belarus, kev lag luam yog ntau dua lossis tsawg dua qub. Tab sis tus mob coronavirus tau ua rau cov teeb meem loj dua. Thiab tus tshiab sab laug tsa tus chij ntawm kiv puag ncig. Thiab lawv liam Zenon Poznyak ntawm kev xaiv tsa loj.
  Nyob rau hauv Russia, ib yam nkaus thiab, lub unrest ntawm sab laug. Thiab Zyuganov twb tau raug xaiv tsa rau lub sijhawm xya ... Tab sis kuj yog nyob rau hauv kev coj tus kabmob coronavirus thiab tsis ncaj ncees kiag li. Thiab ntawm no, ib yam nkaus, cov neeg ntxeev siab. Tab sis tub ceev xwm tseem txwv kev tawm tsam.
  Zenon Poznyak, tau hais tias tej zaum nws lub sijhawm yuav yog qhov kawg thiab nws yuav tso nws txoj haujlwm rau cov hluas. Thiab qhov tiag tiag nees nkaum rau lub rooj tsavxwm yog ntau dhau.
  Tab sis peb yuav tsum tau nrog tus mob coronavirus. Thiab tom qab ntawd yuav muaj lub neej zoo siab thiab zoo siab dua.
  Zyuganov kuj tau hais tias nws lub sijhawm xya yuav yog nws qhov kawg. Feem ntau, xya nqe lus coj kev zoo siab. Thiab yuav muaj communism nyob rau hauv Russia. Thiab lawv yuav tsim cov tshuaj tiv thaiv, thiab nws yuav yooj yim dua rau txhua tus.
  Thiab tib neeg tau mloog qhov no ... Qhov tseeb, nws zoo nkaus li zoo nyob rau hauv Russia. Cov communist muab kev ywj pheej ntau dua li nyob rau hauv Putin. Piv txwv li, cawv tau muag thaum hmo ntuj. Thiab npias hauv khw, thiab nws cov kev tshaj tawm hauv TV raug txwv. Thiab nrog luam yeeb nws yog softer. Thiab lawv txawm pib ua raws cai tshuaj maj. Thiab kev sib yuav poj niam txiv neej.
  Tom qab, los ntawm txoj kev, Zyuganov tus kheej punched los ntawm. Tsis tas li ntawd, txawm tias Pope nws tus kheej tau thov kom tso cai rau kev sib yuav zoo li no los ua crowned, uas feem ntau ua rau muaj kev cuam tshuam nyuaj. Tab sis cov xov xwm tuaj yeem cuam tshuam rau pej xeem kev xav.
  Hauv qee qhov chaw, kev ua niam ntiav twb raug cai lawm. Yog, muaj ntau thiab ntau txoj kev ywj pheej nyob rau hauv Russia. Thiab cov communist tau ua siab dawb siab zoo. Thiab nws yeej ua txuj ci tseem ceeb hauv lub sieve.
  Tab sis feem ntau nws yog ntuj. Gennady tau ua raws li txoj cai tswjfwm sab hnub poob ntau dua li Yeltsin tus txais txiaj ntsig Putin. Xws li vim nws yog ib tug communist.
  Thiab qhov no yog logical.
  Cov communist tseem txuas ntxiv txoj cai tswjfwm ntiag tug, nce kev ua tswv cuab hauv kev lag luam.
  Zyuganov feem ntau ua raws txoj cai ntawm kev phooj ywg nrog Tuam Tshoj. Thiab nws ib nrab ua tiav.
  Tab sis Teb Chaws Asmeskas kuj sov thiab ua phooj ywg ... Trump tsis tau los ua hwj chim. Thiab muaj Hillary Clinton. Nws raug xaiv los ua lub sijhawm thib ob. Hauv Tebchaws Meskas, tus kabmob coronavirus tsis tau tsim muaj zog raws li tus poj niam thawj tswj hwm raws li nyob rau hauv Donald Trump.
  Feem ntau, Asmeskas tau nce qhov tsis tau muaj dua. Muaj coob tus hais tias: siab zog patronize poj niam. Thiab qhov tseeb, yuav ua li cas muaj hmoo tuaj yeem ua rau kev sib deev tsis muaj zog, lossis kev sib deev ncaj ncees. Thiab tus mob coronavirus nyob rau hauv tus poj niam tus thawj tswj hwm tau dim hauv Tebchaws Meskas.
  Zenon Poznyak tau ua qee qhov kev hloov kho hauv Belarus. Nws muab cov khoom ntiag tug, txo cov se, thiab tsim kev lag luam ntiag tug. Thiab nws kuj tau kho cov tub ceev xwm, thiab kho tag nrho cov tub qhe fascist. Ua ntej ntawm tag nrho cov Ostrovsky. Thiab ntawm chav kawm, central council, tsa rau tus chij.
  Hitler pib tshaj tawm thiab qhuas. Thiab demolishes Soviet monuments. suav nrog Lenin. Thiab es tsis txhob ntawm lawv, txoj kev pib muaj npe tom qab tub ceev xwm. Thiab ntawm chav kawm nws yog txias.
  Kev sib raug zoo nrog Ukraine yog qhov sov tshaj plaws. Hauv Minsk, txoj kev tau muaj npe tom qab Stepan Bandera. Thiab ib txoj kev ntxiv hu ua Dzhokhar Dudayev. Cov yeeb yaj kiab tau ua txog Belarusian nationalists. Thiab cov lus Lavxias yog txwv. Tab sis tsis muaj kev txwv tag nrho. Yog li nyob rau hauv Russia muaj ib tug pro-Western tsoom fwv, thiab nws yog nyob rau hauv lub European Union thiab NATO.
  Cov European Union tau nthuav dav thiab dhau los ua Euro-Asian Union. Nyob rau hauv Belarus tsis yog phem nyob rau hauv cov ntaub ntawv. Kuj muaj ntau txoj kev ywj pheej. Nws ua rau kuv nco txog cov teb chaws Europe ntau heev. Lub kaw lus yog kev sib koom ua ke, tab sis Belarusian Nrov Pem Hauv Ntej dominates.
  Kuj tseem muaj Pawg Neeg Communist nyob rau hauv Belarus, tab sis nws yog ib qho kev tawm tsam thiab hnab tshos.
  Kev sib raug zoo nrog Russia yog ntau dua lossis tsawg dua. Thiab txawm tias kev phooj ywg nrog Poles.
  Es tsis txhob ruble, muaj thaler, uas yog kwv yees li sib npaug ntawm Euro. Inflation yuav luag xoom.
  Cov neeg feem ntau txaus siab rau Poznyak ntau dua. Nyiaj hli tshaj ib txhiab daus las. Kev poob haujlwm tsawg, cov nqi siv tau tsis nce. Cov lus Lavxias kuj pom. Lawv txawm qhib cov tsev kawm ntawv Lavxias no thiab nyob ntawd.
  Cawv yog pheej yig thiab muag ib ncig ntawm lub moos hauv txhua lub khw. Ib yam li cov duab liab qab muaj. Muaj kev ywj pheej nyob hauv Internet.
  Thiab leej twg xav tau Lenin? Hloov chaw, cov tub ceev xwm yav dhau los tau tuav kev hwm. Thiab Zenon Pozniak txaus siab rau nws.
  Lub tsho tiv no ntawm caj npab ntawm Belarus Pursuit, thiab tus chij yog Dawb-liab-dawb. Txhua yam, nws yog qhov zoo.
  Lawv tsim lub kaum ob nuclear fais fab nroj tsuag thiab muag hluav taws xob rau cov teb chaws Europe. Nyob rau tib lub sijhawm, Belarus tau tsim ntau txoj kev thiab autobahns.
  Cov tuam tsev tseem tab tom ua, tshwj xeeb tshaj yog muaj ntau lub Koom Txoos Catholic. Yog lawm, Catholics nyob rau hauv Belarus muaj kev hwm.
  Txawm tias lub tsev teev ntuj Catholic loj tshaj plaws nyob rau hauv lub ntiaj teb no tau ua nyob rau hauv Minsk. Thiab Zenon Pozniak zoo siab heev rau nws. Thiab lub tsev teev ntuj yeej zoo nkauj heev nrog golden domes, raws li kev lig kev cai ntawm Orthodoxy. Tus Pope thiab tus yawg koob Moscow tau tuav ntau lub rooj sib tham thiab koom ua phooj ywg hauv Tswv Yexus.
  Interestingly, Saddam Hussein tsis tau overthrown, tab sis poob rau hauv America, ua nws mloog lus vassal. Thiab ntawm chav kawm nws yog ib tug loj surprise. Nws paub meej tias leej twg yog tus muaj zog, nws txoj cai.
  Tuam Tshoj tau qee yam qeeb nws txoj kev loj hlob. Thiab nyob rau hauv nws, ib yam nkaus, cov neeg txhawj xeeb, lawv xav tau kev hloov pauv kev ywj pheej.
  Lub ntiaj teb, tau kawg, tseem muaj teeb meem. Tab sis qee yam yooj yim dua thiab calmer. Zenon Poznyak, uas tau raug xaiv tsis tau rau lub sijhawm xya, tau cog lus tias yuav tawm mus thaum kawg thiab muab txoj hauv kev rau cov tub ntxhais hluas. Tej zaum txawm yog poj niam. Thiab qhov ntawd tau txais txiaj ntsig zoo los ntawm txhua tus.
  Thiab Minister of Foreign Affairs ntawm Russia rau ib lub hlis twg ntawm ib puas xyoo, Vladimir Zhirinovsky. Leej twg hlub heev, yam tsawg kawg ntawm cov lus America, tib neeg txoj cai thiab Western qhov tseem ceeb.
  
  ZOO TSHAJ PLAWS NTAWM TSAR RUSSIA
  Admiral Makarov tsis tuag ... Txoj kev ntawm battleship Petropavlovsk cia li hloov me ntsis, thiab legendary naval commander tseem ciaj sia. Thiab lub nkoj tsis raug puas tsuaj.
  Tsuas yog ob peb meters lub nkoj hla mus rau sab laug, thiab tsuas yog ib qho me me ntawm ib zaug hloov txoj hmoo ntawm lub teb chaws Ottoman thiab tag nrho lub ntiaj teb ntiaj chaw.
  Admiral Makarov txuas ntxiv mus cob qhia cov tub rog Lavxias thiab siv cov tswv yim tshiab. Kev tua ntau dhau lawm, cov nkoj puas tau rov qab los.
  Ntawm no tus admiral tau muab ib qho kev nthuav ntxiab. Txij li thaum pawg tub rog ntawm Togo txhua lub sijhawm dhau los ntawm tib txoj kev, nws yuav muaj peev xwm tawg cov mines ntawm nws txoj kev. Hauv keeb kwm tiag tiag, ib tus neeg tua hluav taws tau tawg ua ke ntawm cov mines thiab ob lub nkoj sib ntaus sib tua. Thiab tom qab ntawd ib lub kaum ob tus neeg tua hluav taws tau tawg ua pob zeb tawg. Thiab vim li ntawd, kaum lub nkoj Japanese tau tawg.
  Muaj ib qho kev ceeb ntshai, thiab cov tub rog Lavxias tau tawm tsam cov samurai, uas tau tua tsis ncaj ncees hauv kev ntshai. Thiab yog li ntawd, nws tau tsoo ib lub nkoj ntau dua. Thiab Admiral Togo nws tus kheej raug ntes. Lub zog ntawm Nyiv ntawm hiav txwv tau undermined. Tab sis nws tsis tau xaus rau ntawd.
  Admiral Makarov txuas ntxiv mus caum cov samurai kom txog thaum nws tsoo tag nrho lawv lub nkoj. Thiab Nyiv yog defenseless. Nws cov tub rog hauv Kaus Lim Kauslim tau swb thiab poob qis.
  Tab sis cov samurai tsis xav tau kev thaj yeeb. Thiab cov tub rog tsarist tsaws nyob rau hauv lub metropolis. Thiab ib qho amazing txuj ci tseem ceeb. Kuropatkin tau dhau los ua tsis muaj kev sib haum xeeb txhua, tab sis tus thawj coj muaj peev xwm. Defeated cov Japanese thiab ntes Mikado. Yog li ntawd, Russia tau ntes lub teb chaws ntawm lub hnub nce nkaus. Thiab tom qab ntawd muaj kev xaiv tsa thiab Nyij Pooj tau los ua ib lub xeev Lavxias. Thiab Nicholas II ntxiv rau nws lub npe - Japanese mikado.
  Mongolia, Manchuria, Kauslim teb tau dhau los ua cov xeev Lavxias. Cov tub rog huab tais tau loj hlob tuaj.
  Russia tau dim ntawm kev poob nyiaj txiag cuam tshuam nrog lub kiv puag ncig. Thiab nws txoj kev lag luam tau tsim dua tshiab, thiab cov tub rog muaj ntau heev. Tsis muaj kev tawm tsam, tsis muaj neeg ruam, tsis muaj txiaj ntsig hauv Xeev Duma. Tsarist Russia muaj nws tus kheej tso tsheb hlau luam, txawm tias lawv lub teeb, tab sis nimble. Thiab cov phom muaj zog dua, thiab ntau dua bayonets, sabers, rab phom tshuab. Kev tsim kho tshiab hauv Lavxias tau dhau los ua riam phom zoo: lub laub.
  Tank ua ntej kev ua tsov ua rog tswj tau nkag mus rau hauv koob, thiab cuam tshuam rau kev ua tsov rog. Admiral Makarov tseem ciaj sia thiab zoo. Thiab nws tau txib kom cov tub rog Lavxias tsoo cov Germans ntawm hiav txwv.
  Kev ua tsov ua rog pib xyoo 1914 thiab txij thaum pib nws tau ua tiav rau tsarist Russia. Tus lej zoo tshaj, Lavxias teb sab units nrog lub teeb tso tsheb hlau luam "Luna" -2 tsoo cov Germans. Thiab nws tau mus yam tsis muaj kev so. Kuropatkin swb lub teb chaws Yelemees, Brusilov yeej Austria-Hungary. Thiab kev tsov rog xaus rau lub Kaum Ob Hlis nrog kev ntes ntawm Berlin.
  Qaib ntxhw, uas kuj tau tswj kom nkag mus rau hauv tsov rog, yeej swb. Thiab tsarist Russia ntseeg siab yeej.
  Thawj Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb tau yeej thiab yeej yeej. Tsarist Russia tau txais thaj chaw loj. Klaipeda, Galicia, Poznan, Krakow cheeb tsam. Zoo li lub nceeg vaj ntawm Czech, Slovak, Hungarian. Romania tau nthuav dav nws thaj chaw, tab sis dhau los ua ib lub vassal ntawm Lavxias. Yugoslavia kuj tau los ua ib tug vassal ntawm Russia.
  Qaib ntxhw tau muab faib thiab ploj ntawm daim ntawv qhia kev nom kev tswv hauv ntiaj teb. Asia Minor, sab qaum teb thiab nruab nrab ntawm Iraq, sab qaum teb ntawm Syria thiab Palestine los ua Lavxias. Tab sis qhov tseem ceeb rov qab mus rau Constantinople thiab cov straits.
  Lub tebchaws Imperial tau nthuav dav li cas?
  Tab sis tsis yog tag nrho. Russia thiab Britain kuj faib Saudi Arabia. Tom qab ntawd Iran - qhov chaw nruab nrab thiab sab qaum teb mus rau Russia. Thiab tom qab ntawd Afghanistan.
  Thiab qhov no tau coj mus rau kev faib thaj chaw.
  Lavxias teb sab kev khwv nyiaj txiag nyob rau hauv Tsar Nicholas II tau tsim sai heev. Thiab txawm tias Kev Nyuaj Siab Loj ntawm xyoo 1929 tsis tau kov lub tebchaws Romanov. Thiab nyob rau hauv 1932, Nicholas II, coj kom zoo dua ntawm lub fact tias lub tebchaws United States yog heev tsis muaj zog kev lag luam, thov kom rov qab los ntawm Alaska. America tsis kam. Thiab thaum Lub Ib Hlis 1, 1933, kev tsov rog ntawm Russia thiab Tebchaws Meskas tau pib.
  Canada coj ib sab ntawm America. Lub Pacific Fleet tau txib los ntawm tus tub ntxhais kawm tsim nyog ntawm Admiral Makarov Kolchak. Leej twg npog nws tus kheej nrog lub yeeb koob.
  Lavxias teb sab tso tsheb hlau luam yog qhov zoo tshaj plaws nyob rau hauv lub ntiaj teb no, dav hlau yog lub zog tshaj. Thiab lub nkoj yog qhov zoo tshaj plaws. Thiab ntxiv rau helicopters, uas thaum lub sij hawm ntawd tsuas yog nyob rau hauv Russia.
  Txhua yam nrog huab tais. Thiab Asmeskas yog qhov tsis muaj zog. Nws muaj ob peb lub tank thiab cov uas yog outdated. Aviation tsis muaj zog thiab dhau lawm. Thiab tsuas yog cov tub rog muaj ntau dua lossis tsawg dua. Thiab kev tsov rog tau los ntawm qhov pib ntawm ib lub rooj vag. Ntxiv mus, nyob rau hauv Russia lawv tsim ib tug railway rau Chukotka nws tus kheej. Thiab cov khoom siv tau txhim kho ntau heev.
  Muaj zog successors Brusilov thiab Kuropatkin yog Denikin, Kornilov, Wrangel, Krasnov, thiab Kaleidin. Lawv tau qhia lawv tus kheej ua cov thawj coj muaj zog.
  Thiab Lavxias teb sab tso tsheb hlau luam yog unmatched thiab thiaj li dej nyab. Cov neeg Amelikas muaj ob peb lub tso tsheb hlau luam, thiab txawm tias cov ntawd tau dhau los thiab tsis muaj zog. Aviation kuj yog qhov qub thiab tsis muaj zog. Thiab tsuas yog cov tub rog muaj ntau heev. Tab sis tau kawg, ob qho tib si kev ua tau zoo thiab kev paub dhau los, thiab kev cob qhia cov neeg ua haujlwm, yog qis dua rau Soviet.
  Yog lawm, thiab Kolchak yog tus thawj coj tub rog zoo. Thiab kuv yuav tsum hais tias nws txias heev.
  Sikorsky's helicopters kuj muaj zog heev thiab puas tsuaj. Thiab nws ua rau muaj kev xav.
  Tebchaws Meskas tsis kav ntev. Me ntsis tshaj ib nrab xyoo. Lavxias teb sab tub rog muaj zog heev thiab ntau heev. Ntawm lwm yam, nyob rau hauv kev tswj ntawm tsarist lub teb chaws Ottoman twb yog ib feem ntawm Tuam Tshoj. Thiab qhov no tau muab ib tug loj loj ntawm cov tub rog. Thiab nws overwhelmed qhov kom muaj nuj nqis thiab zoo.
  Tebchaws Meskas tau los ua ib lub xeev ntawm Russia, zoo li Canada. Thiab Lavxias teb sab faj tim teb chaws tau muaj zog heev.
  Thiab nws cov peev txheej nyiaj txiag tau dhau los ua qhov nyuaj thiab thawj zaug hauv ntiaj teb. Ntawm no yog lub hwj chim.
  Muaj tseeb, kuj muaj Nazi lub teb chaws Yelemees. Nyob rau hauv 1937, Hitler tau koom nrog Austria. Thiab nws lub teb chaws Ottoman tau ua kev koom tes nrog Ltalis thiab Tebchaws Askiv. Txawm hais tias muaj kev tsis pom zoo nrog Fabkis. Nicholas II yog nquag rau Germanophilism. Tab sis Hitler raug ntxias mus rau sab hnub tuaj ... Tab sis Fuhrer nws tus kheej ntshai tsam USSR muaj zog. Thiab nws tau thov kom faib cov cheeb tsam ntawm Fabkis, Belgium, Britain, thiab Holland. Mussolini kuj tau qhia nws txoj kev npaj ua ke nrog Russia. Thiab yog li ntawd, kev sib koom ua ke ntawm cov xeev hauv nruab nrab tau tsim.
  Thiab yog li ntawd, thaum lub Cuaj Hlis 1, 1939, Lub Tebchaws Yelemees tau tawm tsam Fabkis, Belgium, thiab Holland, thiab nrog lawv Tebchaws Askiv. Thiab tsarist Russia tawm tsam cov cheeb tsam hauv Asia thiab ntxiv mus rau Africa. Mussolini nkag mus rau hauv tsov rog tom qab, tom qab tos me ntsis. Tsarist Russia tau ua tiav tiav, ntes cov neeg Askiv nyob hauv Asia thiab Pacific, nrog rau Fabkis. Hauv thawj ob lub hlis, Is Nrias teb, yav qab teb Iran, thiab yuav luag tag nrho ntawm Indo-China, thiab feem ntau ntawm cov khoom ntawm Askiv thiab Fabkis nyob rau Middle East raug ntes. Cov tub rog vajntxwv nkag mus hauv tebchaws Iziv.
  Cov Germans nyob rau pem hauv ntej nyob feem ntau ntawm Belgium, ib feem ntawm Holland, ib nrab wedged rau Fabkis. Tab sis lawv tsis tau ua tiav zoo. Lub teb chaws Yelemees tseem tsis tau npaj kom raug rau kev ua rog. Cov yeeb ncuab tau tshaj cov tub rog, thiab tshwj xeeb tshaj yog cov neeg ua haujlwm thiab cov phom loj. Thiab cov phoojywg tau muaj kev faib ua haujlwm ntau dua.
  Tsis tas li ntawd, txoj kev npaj zoo kawg nkaus uas nyob rau hauv keeb kwm tiag tiag tau ua tiav xyoo 1940 tsis tau tsim. Thiab cov Germans tau nce qib hauv txoj kev qub qub thiab tsis muaj kev vam meej.
  Ib hlis tom qab, cov tub rog Lavxias tau ntes txhua yam hauv Asia thiab Pacific thiab tsaws hauv Australia. Nyob rau sab qab teb lawv ntes Middle East. Thiab tseem Egypt, invading Ethiopia, Sudan, Libya thiab hais txog.
  Cov Germans tau nce siab, me ntsis bogged hauv kev sib ntaus sib tua nrog Fabkis. Muaj tseeb, lawv coj Brussels.
  Hitler tig mus rau Tsar Nicholas II kom pab. Nws pom zoo. Tab sis ua ntej, cov Russians nqa tawm lub capture ntawm Africa. Ntawm no qhov teeb meem tseem ceeb yog thaj av, txoj kev sib txuas lus, tsis muaj txoj kev. Thiab qhov no cuam tshuam ntau dua li cov tub rog Allied me me.
  Cov Russians tau ntes tag nrho cov teb chaws Africa hauv peb lub hlis, thiab thaum kawg muaj peev xwm tsim kom muaj hegemony.
  Thiab tom qab ntawd twb nyob rau lub Peb Hlis 1940, cov tub rog Lavxias-German tau pib tawm tsam Paris. Tsis pub dhau ib hlis thiab ib nrab, Fabkis tau tawm tsam.
  Thiab nyob rau lub yim hli ntuj 1940, ib tug tsaws nyob rau hauv teb chaws Aas Kiv ua raws ... London poob, nyob rau hauv ob lub lis piam England thiab Wales raug ntes.
  Kev ua tsov ua rog xaus nrog kev ua haujlwm ntawm tag nrho cov Allied colonies thiab dominions, thiab Britain. Kev faib thoob ntiaj teb tau dhau mus lawm. Russia tau txais yuav luag tag nrho cov Allied colonies. Lub teb chaws Yelemees rov tau txais qhov poob hauv Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib ib, thiab ciam teb nyob rau sab hnub poob xyoo 1914, nrog rau Namibia. Ltalis tau txais Ethiopia thiab Tunisia. Belgium thiab Holland thiab Luxembourg tau suav nrog hauv Thib Peb Reich nrog qee qhov kev ywj pheej. Fabkis thiab teb chaws Aas Kiv poob tag nrho lawv cov cheeb tsam, thiab lees paub Lavxias tiv thaiv lawv tus kheej. Yog li ntawd xaus tsov rog.
  Thaum Lub Ib Hlis Ntuj xyoo 1941, Nicholas II, tau rov qab los rau hauv lub yeeb koob rau ntau tshaj li plaub caug rau xyoo, tuag, poob mus rau hauv keeb kwm raws li tus huab tais loj tshaj plaws ntawm Russia txhua lub sijhawm thiab tib neeg. Nws tau ua tiav los ntawm nws tus tub Peter Alekseevich, lossis Peter thib plaub, thaum muaj cuaj xyoo. Nyob rau hauv nws, ntawm chav kawm, ib tug regency tau tsim.
  Russia tau dhau los ua lub ntiaj teb hegemon, thiab nws cov tub rog yog suav tsis txheeb. Twb tau nyob rau hauv 1943, thawj Lavxias teb sab cosmonaut ya mus rau hauv qhov chaw.
  Thiab xyoo 1949, cov neeg Lavxias tau ya mus rau lub hli ... Tab sis qhov no tsuas yog qhov pib ntawm qhov chaw gong. Txhua yam yuav zoo, tab sis ...
  Hitler tsis tuaj yeem tiv taus thiab lub Plaub Hlis 20, 1953 tau tawm tsam Russia, pib ua tsov rog. Mussolini tus tub, nrog rau Franco thiab Salazar, hais ntawm nws sab. Thiab lawv tsiv mus rau Tsarist Russia.
  Tam sim no tus tub xeeb ntxwv ntawm Nicholas II muaj lub sijhawm los ua pov thawj nws tus kheej thiab tau txais koob meej thoob ntiaj teb.
  Cov Germans, ntawm chav kawm, tsuas yog thaum xub thawj tuaj yeem cuam tshuam. Thiab tom qab ntawd cov tub rog Lavxias, rub cov tub rog ntxiv, pib tawm tsam. Muaj kev ua tau zoo heev thiab Ltalis. Mussolini Jr. crumbled sai sai. Hauv tebchaws Africa, cov neeg Italians kuj raug ntaus sai sai. Hauv thawj ob lub hlis, cov tub rog tsarist kov yeej Ltalis, thiab ntes tag nrho cov yeeb ncuab nyob hauv Africa. Thiab muab cov Germans mus rau Oder.
  Tom qab ntawd dua qhov kev tawm tsam thiab thaum Lub Yim Hli Berlin raug coj mus. Thiab tom qab ntawd qhov kev tawm tsam thiab thaum lub Kaum Ib Hlis 1953, Thib Peb Reich tau nyob tag nrho. Hitler tau tswj kom khiav mus rau Argentina. Tab sis nws tau caum los ntawm cov tub rog Lavxias. Thiab nyob rau hauv 1954, tag nrho cov Latin America tau kov yeej. Hitler tau pom nyob rau lub Ob Hlis 1955. Muaj ib qho kev sim ... Thiab lub Plaub Hlis 20, 1956, Fuhrer raug hanged.
  Yog li xaus no txoj hauj lwm tsis muaj hmoo ntawm ib tug tyrant. Peter plaub txiav txim siab los koom ua ke thiab suav nrog txhua lub tebchaws hauv tebchaws Lavxias, koom ua ke tib neeg. Thiab ntau tus neeg nyiam nws thiab.
  Thiab yog li ntawd ib lub teb chaws Ottoman ntawm ib hom kev sib koom ua ke tau tshwm sim hauv xyoo 1970. Ib lub teb chaws zoo Russia.
  Thiab muaj cov txheej txheem ntawm kev txhim kho lub hnub ci thiab qhov chaw. Thiab txhua yam ua kom muaj kev thaj yeeb nyab xeeb thiab kwv yees.
  Thiab tam sim no, xyoo 1975, Lavxias teb sab cosmonaus twb nyob rau Pluto. Thiab tag nrho cov ntiaj chaw ntawm lub hnub ci system tau kov yeej.
  Thiab ces ya mus rau hauv qhov chaw thiab mus rau lub hnub qub. Thiab cov flights no yog impressive heev.
  Nyob rau hauv 2000, thawj qhov kev ntoj ke mus kawm interstellar pib. Thiab kaum xyoo tom qab ntawd lawv tau ya mus rau thawj lub ntiaj teb Sirius.
  Thiab hauv 2022, qhov ceev ntawm lub teeb tau tshaj thawj zaug ntawm lub hnub qub. Thiab qhov ntawd zoo heev.
  Thaum xyoo 2500, tib neeg tau tsim lub galaxy.
  Thaum xyoo 3000, tib neeg tau mus txog ntawm ntug ntug dej hiav txwv.
  Thaum xyoo 4000, tus dej ntws ntawm lub sij hawm tau qhib thiab muab tus yuam sij rau kev tsis txawj tuag thiab kev sawv hauv qhov tuag rov qab los.
  Los ntawm xyoo 5000, lawv tau kawm los tsim lub ntiaj teb thiab subjugated tag nrho cov cai ntawm physics.
  Los ntawm xyoo 10,000, tib neeg tau sawv hauv qhov tuag rov qab los, thiab ua tiav cov lus zais ntawm lub qab ntuj khwb thiab dhau los ua txhua yam, tsim lub ntiaj teb. Ntawm cov sawv rov los yog Adolf Hitler. Nws raug xa mus rau hauv tsev lojcuj kom rov kawm dua.
  Los ntawm xyoo 20,000, demiurge tib neeg dominate lub hypermegaverse. Lawv yog cov hyper-omnipotent thiab zoo siab kiag li. Txhua tus neeg tsis yog sawv hauv qhov tuag rov los xwb, tiamsis tsis tau tuag kiag li. Ua tiav kev tsis txawj tuag. Txhua yam kev ntshaw tau ua tiav. Thiab nyob rau hauv dav dav - txhua yam yog zoo kawg nkaus uas muaj peev xwm rau tag nrho cov tib neeg yog yuav luag limitless!
  
  HITLER'S npau suav hloov keeb kwm ntawm ntiaj chaw ntiaj teb ib zaug ntxiv
  Cov tub rog Asmeskas raug yuam tawm ntawm Honduras thaum lub Ob Hlis lig thiab lub Peb Hlis ntxov. Kev sib ntaus sib tua tau tsiv mus rau sab qab teb ntawm Mexico. Plaub tus ntxhais nto moo tau hloov lub tank mus rau qhov hloov tshiab kawg ntawm E-50. Lub tsheb yog heev niaj hnub, tswj los ntawm joysticks, kuj lub teeb ntawm 65 tons nrog ib tug engine ntawm 1550 horsepower.
  Frontal armor yog 250 mm, sab armor yog 170 mm, thiab txawm nyob rau ntawm ib tug tseem ceeb nqes hav. Tab sis vim li no, cov ntxhais hauv lub tank yog me ntsis cramped. Nws tsis zoo li no nyob rau hauv "Tiger" -2, yog li lub tsheb tau condensed thiab tshwj xeeb tshaj yog cov layout. Tab sis tam sim no lub tank tsis tuaj yeem nkag los ntawm Asmeskas tso tsheb hlau luam, txawm tias thaum tua ntawm sab ntawm qhov ze. Xws li kev tiv thaiv muaj peev xwm tiv thaiv kev txhaj tshuaj ntawm IS-2.
  Cov ntxhais zoo siab thiab lub tsheb mus sai heev. Gerda, nias lub khawm ntawm lub joystick, hais tias:
  - Qhov no yog lub tshuab! Tiag tiag ib tug masterpiece!
  Charlotte teb:
  - Ob sab yog txoj kab nqes heev thiab qhov hatch yog nqaim, yuav luag tsis muaj sab saum toj. Koj tsis tuaj yeem tsoo lub tshuab zoo li no, tab sis nws tsis xis nyob!
  Gerda zoo siab hais tias:
  - Tab sis siv tau! Thiab tag nrho impenetrable!
  Magda teb nrog luag nyav:
  - Raws li peb pom, Vajtswv patronizes lub teb chaws Yelemees!
  Christina luag ntxhi thiab teb tias:
  - Peb yeej yeej peb tus kheej! Thiab qhov no yog qhov tseem ceeb ntawm peb lub tswv yim!
  Gerda hais lus zoo siab:
  - Txog thaum tsis ntev los no, lub tank "Lion" zoo li peb qhov kev txwv ntawm kev ua tiav. Thiab tam sim no lub tsheb yog nees nkaum-tsib tons sib zog, tshaj lub "Lion" ob leeg nyob rau hauv armament thiab armor, thiab tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv kev ua tau zoo ntawm kev tsav tsheb. Yog li America tsis tuaj yeem rhuav peb!
  Charlotte luag thiab hais tias:
  - Tsis txhob rhuav nws! Peb yuav rhuav tshem lawv tag nrho!
  Ntawm no nyob rau hauv lub xub ntiag ntawm Magda tshwm "Sherman". Tus ntxhais xa ib qhov projectile ncaj nraim ntawm lub hom phiaj. Ua rau lub tsheb tawg.
  Txawm li cas los xij, nws yuav tsum tau lees paub tias cov neeg Asmeskas hauv lub tsev tank tau pom zoo tom qab. "Sherman" yog kom meej meej tsis rub nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua, thiab "Pershing" tsuas yog me ntsis zoo dua. Tsis tas li ntawd, Pershings tau tshwm sim hauv koob tsuas yog thaum pib ntawm plaub caug-tsib xyoo, thiab hauv lawv cov kev txwv zoo ib yam li Panther qauv thaum ntxov. E-50 punches Asmeskas ntawm qhov deb ntawm ntau tshaj tsib kilometers.
  Cov ntxhais zoo siab heev rau qhov zoo tshaj ntawm lawv cov riam phom. Thiab lawv xuav nkauj.
  Magda hluav taws dua, xuas nrig ntaus, lub sij hawm no ib tug shielded Sherman, thiab chirps:
  - Dispersed pob thiab rushed tawm ntawm ib tug gallop!
  Txawm tias cov ntxaij vab tshaus "Sherman" tsis pab. Lub tank German yog tsav nws tus kheej. Crushes infantrymen nrog kab ntsig. Cov ntxhais xuav xuav zaj nkauj ntawm harmonicas. Splattering ntshav nyob rau hauv lub rollers. Lub tank txav ceev txaus, thiab nws cov lem yog ntau tshaj thiab passable, thaum lub teeb kuj.
  Cov hluas nkauj ntxhi... Gerda hais tias:
  - Mexico yog lub tebchaws kawg ntawm txoj kev mus rau Tebchaws Meskas. Peb twb tau coj ntau lub peev sib txawv. Thiab ntau lub teb chaws tau kov yeej! Peb tau pib thawj qhov kev yeej ntawm Austria thiab tam sim no peb tab tom tsiv mus rau Mexico City! Peb lub tuam txhab tub rog yog lub tuam txhab muaj koob meej!
  Christina teb logically:
  - Ua ntej tshaj plaws, peb zoo tshaj rau peb cov neeg sib tw hauv lub koom haum. Ib lub tebchaws me me yog lub tebchaws Yelemes. Cov Germans yog cov neeg muaj kev qhuab qhia tshaj plaws thiab cov neeg muaj kev sib koom siab hauv ntiaj teb. Ntxiv nrog rau totalitarian National Socialist regime. Qhov ntawd kuj ntxiv dag zog thiab lub koom haum rau peb. - Tus ntxhais khiav nws txhais ko taw liab qab raws li cov alloy sab armor ntawm lub hull thiab txuas ntxiv mus. - Tom qab ntawd cov txuj ci ci ntsa iab ntawm peb cov thawj coj thiab, ua ntej ntawm tag nrho, Hitler. Peb tau tawg peb cov neeg tawm tsam ib ntus. Thiab tom qab ntawd lawv tau txais cov thev naus laus zis zoo tshaj plaws hauv ntiaj teb. Yog li tam sim no peb muaj kev vam meej ua ntej peb! Thiab Thib Peb Reich qhib nws tis thoob ntiaj teb!
  Charlotte rationally remarked:
  - Qhov phem tshaj yog lub caij ntuj no ntawm plaub caug-ob. Peb tau kov yeej hauv Africa thiab ze Moscow. Lawv tawm Tikhvin thiab Rostov-on-Don. Thiab txawm Kharkov raug ntes los ntawm Soviets. Thiab lub tebchaws United States tau nkag mus ua rog tawm tsam peb. Qhov ntawd yog thaum nws zoo li: tias cov nplais swung tsis nyob rau hauv peb lub siab nyiam thiab lub abyss loomed ua ntej. Tab sis lub caij nplooj ntoos hlav coj peb yeej tshiab. Thiab txij thaum ntawd los, txhua yam tau ploj mus hauv peb txoj kev nyiam!
  Magda raug rho tawm haujlwm. Tua ib rab phom American thiab chirped:
  - Tab sis tseem, yog tias tsis muaj kev cuam tshuam ntawm lub zog siab dua, peb cov tub rog yuav tsis muaj peev xwm ua tau zoo li no! Defeating superior yeeb ncuab! Nov yog Vajtswv txhais tes!
  
  Gerda luag thiab teb tias:
  - Kuv pom zoo tias Vajtswv! Tiamsis tsis yog Vajtswv: Aplahas, Ixaj thiab Yakhauj! Thiab pom tau tias yog Aryan, ib tug thiab Vajtswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus! Tus uas tsim lub qab ntuj khwb thiab xaiv cov neeg German ua nws haiv neeg!
  Charlotte nodded thiab lees paub tias:
  - Muaj tseeb! Ixaj tus Vajtswv tsis yog peb tus Vajtswv! Thiab yog hais tias cov neeg Yudais tiag tiag yog Vajtswv cov neeg, peb yuav tsis yeej! Thiab yog hais tias yog li ntawd, ces koj phau Vajlugkub Magda yog ib tug dag! Thiab nws yog lub sijhawm rau koj tso tseg kev ntseeg hauv kev nyiam ntawm Aryan monotheism!
  Charlotte cov lus suab zoo li lub tshuab hluav taws xob.
  Christina ntxiv:
  - Thiab nws zoo li kev ntxeev siab, ua ib tug ntseeg. Tom qab tag nrho, nws hloov tawm tias koj yog rau pacifism - lawv ntaus koj ntawm sab plhu sab xis, tig koj sab laug!
  Gerda pom haum rau ntxiv:
  -Thiab koj xav tias txoj kev cawm seej yog los ntawm cov neeg Yudais! Thiab qhov no feem ntau - zoo li kev ntxeev siab!
  Magda timidly tawm tsam:
  - Kuv tsis xav li ntawd! Kuv lub tswv yim Vajtswv yog ib tug! Thiab tsis yog neeg Yudais, thiab tsis yog Aryan!
  Charlotte qw rov qab.
  - Cas tsis yog Aryan! Tsuas yog Aryan thiab tsis tsawg!
  Gerda ntxiv conciliatoryly:
  Thiab kuj technology! Peb pib qhov twg? Thaum lub Cuaj Hlis 1939 lawv tsuas muaj rau lub tank faib. Thiab yuav luag txhua lub tank yog lub teeb, tsawg dua nees nkaum tons. Tam sim no kuv tus kheej tsis paub tias peb muaj pes tsawg pawg, tab sis peb tab tom caij lub tank zoo tshaj plaws hauv ntiaj teb. Peb lub tsheb yog qhov tsis sib xws ntawm kev ua tub rog, armor, kev ua haujlwm ntawm kev tsav tsheb, thiab tib lub sijhawm nws tsis yog qhov tsis txaus ntseeg ntawm qhov hnyav.
  Kuv nco qab qhov kev xeem ntawm thawj "Tiger", tom qab ntawd rau Hitler lub hnub yug rau lub Plaub Hlis 20, 1042.
  Tus ntxhais nres thiab ua pa, txuas ntxiv mus.
  - Ces "Tsov" twb yog lub tank zoo tshaj plaws nyob rau hauv lub ntiaj teb no. Tab sis nws txoj kev tsav tsheb tsis tuaj yeem suav tias yog qhov txaus siab. Tab sis ntawm qhov tod tes, rab phom muab kev sib ntaus zoo, thiab cov cuab yeej siv tau zoo heev rau lub sijhawm ntawd. Thiab lub tank nws tus kheej tig zoo, uas tau them rau qhov kev sib hloov ceev ntawm lub turret!
  Thiab nyob rau hauv lub xyoo plaub caug, peb tau qis dua Fabkis thiab teb chaws Aas Kiv li tso tsheb hlau luam, thiab lawv cov lej. Tab sis lawv yeej! Hauv plaub caug-thawj xyoo, USSR tau zoo dua T-34 thiab KV tso tsheb hlau luam ntau dua li peb, thiab ntau lub tsheb ntau dua! Tab sis peb tseem yeej! Thiab kev ncaj ncees yog technology thiab yog vim li cas! Thiab ntsuj plig tseem ceeb!
  Christina sau tseg, rub nws pob taws liab qab ntawm lub pedal:
  - Yog tias peb yeej nrog lub tank phem tshaj plaws, ces peb yuav yeej tam sim no! Tau kawg, thaum xub thawj muaj peb tsawg dua cov yeeb ncuab. Tam sim no peb tau sau ib horde! Dab tsi tuaj yeem tiv thaiv peb ntawm kev yeej?
  Gerda teb nrog luag nyav:
  - Kuv xav tias cov teeb meem tseem ceeb nyob tom qab peb! Peb txawm muaj tus lej tam sim no
  Poob hnyav. Kuv tsis xav tias lub tuam txhab tawm tsam US yuav ua teeb meem.
  Charlotte logically hais tias:
  - Kuv tsis ntseeg tias America muaj ib yam dab tsi tawm tsam peb! Nws Sherman tsuas yog cannon fodder, thiab nws Pershing tsuas yog qhov zoo dua. Thaum tawm tsam peb lub tank, lawv tsis muaj phom!
  Gerda pom haum rau ntxiv:
  - Thiab hauv dav hlau dav hlau lawv tsis muaj dab tsi los npog peb cov falcons nrog. Tsis tas li ntawd, muaj ntau tus qhev, thiab peb tsis yog tus lej ntawm Yankees!
  Christina pom zoo nrog qhov no:
  - Peb muaj cov cuab yeej siv - tag nrho cov teb chaws Europe thiab ib feem ntawm USSR. Thiab cov neeg ua haujlwm - ib nrab ntawm lub ntiaj teb! Peb tau hloov peb cov factories mus rau peb txoj haujlwm ua haujlwm, thiab peb tab tom tsim cov chaw tsim khoom tshiab! Cov neeg Asmeskas yuav tsis tuaj yeem muab peb cov lus teb asymmetric, vim yog tus lej. Lawv tsis tshua muaj tes ntau li ntawd!
  Charlotte giggled thiab txav nws lub hauv caug rau hauv lub rooj zaum, qw nrov nrov:
  Lawv yuav tsis symmetrical! - Tus ntxhais raug rho tawm haujlwm ntawm "Grant" thiab ntxiv. - Thiab yog tias cov cuab yeej pib tsim, ces tsuas yog rau kev sau cov qhab nia sib ntaus los ntawm peb!
  Magda hais lus tsis txaus ntseeg:
  - Tab sis thaum lub neej ... Qhov ntawd yog, lub neej qhia tias tsis tsim nyog los so ntawm lub sijhawm txiav txim siab!
  Gerda pom zoo nrog qhov no, thiab tig lub zog nrog nws tus ntiv tes liab qab, nws yws tias:
  "Thiab peb tseem ceev faj kom txog thaum kawg!"
  Charlotte rub rau hauv nws lub plab nyem thiab ceeb toom:
  - Peb tau los ntev heev ... Los ntawm tus qauv T-1 mus rau lub loj E-200. Thiab cov no, tau kawg, yog qhov tseem ceeb ntawm kev sib tw heroic! Ib yam li ntawd, peb lub tank yuav tsis mus rau hlau!
  Thaum kawg, cov ntxhais tuaj hla ib lub kaum os American tso tsheb hlau luam. Yim Shermans, ob qhov nyiaj pab thiab ob Pershings. Lub tsheb kawg muaj qis dua silhouette thiab tsis pom zoo li. Nkag mus rau hauv lub tank siab yog yooj yim dua. Cov ntxhais coj lem tua. Lawv txhua tus ntse thiab muaj kev teb zoo heev. Hardened thiab cob qhia. Tau hla ib feem tseem ceeb ntawm Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob thiab tau mus xyuas ntau lub tebchaws hauv ntiaj teb. Lawv yog cov ntxhais zoo tshaj plaws.
  Thiab cov Sherman yog thawj zaug tawg. Thiab qhov kev ncua deb yog ntau tshaj tsib kilometers. Cov neeg Amelikas tseem tsis tau txais lawv lub tsheb.
  Kev tua, Gerda sau tseg:
  - Peb muaj rab phom zoo tshaj plaws! Nws pierces txhua yam los ntawm qhov deb ntawm kev sib ntaus sib tua tiag tiag, thiab cov khoom loj loj ntawm cov plhaub. Ntawm no 128 mm yuav phem dua.
  Magda pom zoo nrog qhov no. Tom qab tua thiab tsoo tus Sherman, tus ntxhais hais tias:
  - Cov khoom ntawm cov plhaub rau qhov caliber no qis dua. Tab sis nyob rau hauv txoj cai, 88-mm riam phom tsis phem nyob rau hauv txoj cai!
  Charlotte raug rho tawm haujlwm thiab cuam tshuam:
  - Saib rau dab tsi!
  Gerda barked hnyav:
  - Thiab qhov no "Sherman" thiab "Panther" yuav coj. Kuv xav tias rab phom 75mm nrog lub cev ntev tuaj yeem ua rau lawv tawm!
  Christina raug rho tawm haujlwm nrog nws txhais taw liab qab thiab snarled:
  - Yog, thiab cov khoom ntawm lub plhaub yuav siab dua!
  Magda kuj raug rho tawm haujlwm, nias lub joystick nrog nws tus ntiv tes liab qab. Lub xeem "Sherman" nees luav. Lub tshuab tom ntej tau hloov mus rau Grands. Lub tank no twb dhau lawm, thiab txawm phem armored tshaj lub Sherman. Txawm li cas los xij, Asmeskas pib muaj ntau lub tank phem dua li lub teb chaws Yelemees. Nyob rau xyoo plaub caug, Tebchaws Meskas tsuas muaj 502 lub tso tsheb hlau luam, thiab txawm tias tom qab ntawd muaj ntau yam tsis siv lawm. Tab sis twb nyob rau hauv plaub caug-thawj xyoo, cov neeg Amelikas tau tsim ntau tshaj peb txhiab tso tsheb hlau luam. Thiab ces muaj Sherman. Yuav hais li cas txog lub tsheb no? Nyob rau hauv cov nqe lus ntawm frontal armor, nws txawm me ntsis tshaj lub T-34-76, thiab yog me ntsis inferior nyob rau hauv lub hwj chim puas ntawm rab phom. Yog, thiab hauv kev ua haujlwm tsav tsheb. Tab sis ntawm qhov tod tes, optics thiab visibility yog zoo dua li Soviet.
  Tom qab ntawd lub Sherman M 4 twb tshwm sim nyob rau hauv plaub caug-plaub xyoo, lub tank yog piv rau armor thiab armament rau lub T-34-85 thiab me ntsis inferior rau cov yooj yim Panther thiab heev ho rau Panther -2. Tseem tom qab ntawd, "Sherman" firefly tshwm sim, nrog ntev-ntev phom 17-pounder phom. Lub tank no zoo tshaj rau Soviet T-34-85 hauv kev ua tub rog, tab sis tsis loj heev.
  Kuj tseem muaj kev tiv thaiv kev hloov pauv ntawm Sherman nrog cov yam ntxwv tsav tsheb tsis zoo, hnyav dua, tab sis nrog cov cuab yeej ntawm 152 hli. Tab sis kuj tsis yog qhov loj tshaj plaws. Txog tam sim no, cov Germans tau hla tsuas yog tus qauv M4s.
  Tab sis tam sim no lub "Grands" tiav lawm, thiab tam sim no tus tshiab Pershing tank.
  Gerda tau hais tias:
  - Cia peb los ze zog me ntsis. Cov dab no tej zaum yuav muaj cov armor tuab!
  Charlotte grimaced contemptuously.
  - Tsis txhob txhawj! Nws tsuas muaj 102 millimeters xwb. Lub tsheb hnyav plaub caug ob tons, tab sis nws tshuav Sherman muaj zog!
  Gerda luag ntxhi thiab hais tias:
  -Cia li tua!
  Magda tuav nws txhais tes, liab qab. Yuav ua li cas muaj ntau yam ntse, ntse pob zeb, kub xuab zeb ntawm cov suab puam, pos ntawm lub zoov nuj txeeg, snows ntawm Russia tau paub nws liab qab, elastic, graceful soles. Nws nias ntev, tus ntiv tes nrog niam-ntawm-pearl rau tes ntawm lub khawm joystick.
  Thiab raug rho tawm haujlwm armor-piercing projectile nrog uranium core. Thiab nws chirped nrog luag:
  - Cia muaj lub teeb rau koj!
  Lub 105 hli cannon muaj qhov cuam tshuam loj heev. Thiab "Pershing" poob ib nrab ntawm lub pej thuam.
  Gerda tuav nws lub siab, lub mis ruaj khov thiab hais tias:
  - Alas, "Tsov" ua tsis tau li no! Nws tsis muaj zog xuas nrig ntaus! Tab sis tseem, nws zoo dua li Sherman.
  Magda hais tsis meej pem:
  - Saib dab tsi. Yog tias cov ntxaij vab tshaus tau dai ntawm "Firefly", ces nws yuav tsis phem dua li "Tiger", txawm tias zoo dua tiv thaiv hauv pliaj!
  Gerda tuav nws lub taub hau npau taws. Tua ntawm lub tank. Thiab ua tiav qhov kawg "Pershing" ntxiv:
  - Peb "Tsov" tseem kim dua, tag nrho cov Western exotics, thiab Lavxias teb sab perversions. Kuv ntseeg hauv peb txoj kev yeej, txawm tias T-4 tso tsheb hlau luam, yog li ua nws!
  Kaum ob lub tsheb, cov ntxhais nyem zoo li cov noob. Lawv tseem tsis tau tua. Mob siab ntev rau cov phom American.
  Cov ntxhais mus luag. Zoo rau lawv.
  Charlotte pib lub hurdy-gurdy paub dua:
  - Tsis yog, Magda! Koj yuav tsum tso tseg txoj kev ntseeg ib zaug thiab rau tag nrho. Txwv tsis pub, koj yuav yog tus neeg ntxeev siab!
  Tus ntxhais golden-haired retorted:
  - Tsis yog! Kuv mob siab rau peb lub Reich, tab sis kuv yuav tsis tso Yexus Khetos ib yam nkaus!
  Gerda nplawm nws zoo nkauj, cov leeg nqaij ntawm cov cuab yeej nrog nws ib leeg liab qab thiab hais tias:
  "Tab sis Yexus yuav tsum tsis txhob raug tsis lees paub!" Tsuas yog peb yuav tsum lees tias nws yog neeg German hauv cev nqaij daim tawv, thiab tsis yog neeg Yudais, thiab txhua yam yuav zoo!
  Magda teb nrog luag nyav:
  - German... Tab sis li cas txog cov lus tim khawv ntawm phau Vajlugkub?
  Gerda hais hnyav:
  - Ces koj phau Vajlugkub! Yog muaj Main Caf!
  Magda tuav nws lub taub hau.
  - Mein Kaf tsis yog Vajtswv kev tshwm sim. Thiab kev ua haujlwm ntawm ib tus neeg, txawm tias ib qho zoo heev! Kuv ntseeg qhov uas los ntawm Vajtswv!
  Ces tag nrho cov tub rog tau qw nrov nrov:
  - Peb tus Vajtswv yog Adolf Hitler!
  Magda siab tawv teb tias:
  - Tab sis nws tsis yog Hitler uas kov yeej thiab tsim lub ntiaj teb!
  Gerda npau taws thumped nws puag ncig pob taws ntawm lub armor thiab tshaj tawm tias:
  - Thiab qhov no tsis tau tham los ntawm peb lawm! Leej twg tsim lub qab ntuj khwb, lub sij hawm yuav qhia!
  Charlotte tau hais tias:
  - Cia cov ntxhais zoo dua nug peb tus kheej cov lus nug - peb yuav ua li cas tom qab tsov rog?
  Christina luag ntxhi thiab hais tias:
  - Cia peb mus ua lag luam! Qhov no yog qhov zoo tshaj plaws uas peb tuaj yeem ua tau!
  Gerda nodded hauv kev pom zoo nrog nws lub taub hau dawb-dawb:
  - Tau kawg, hauv kev lag luam! Los yog tej zaum peb yuav ua yeeb yaj kiab?
  Magda luag ntxhi thiab hais tias:
  - Thiab yog dab tsi? Qhov no yog qhov zoo txuas ntxiv ntawm txoj haujlwm! Tom qab tag nrho, movies zoo heev!
  Gerda luag ntxhi, khiav nws txhais tes hla nws lub xov tooj nyem thiab hais tias:
  - Thiab leej twg koj yuav ua si? Angel dab tsi?
  Magda nrog ib tug languid saib, hais tias:
  - Vim li cas tsis? Vim kuv muaj txoj cai saib. Kuv yuav qhia txog Yexus Khetos rau txhua tus ntseeg! Qhov ntawd yuav yog tus cawm seej!
  Gerda tuav nws lub taub hau tsis zoo thiab piav qhia:
  - Hauv kev ntseeg tshiab Aryan tsis muaj qhov zoo li kev cawmdim. Qhov tseeb, lub ntsiab lus ntawm cov lus txib rau Aryan yog ua haujlwm rau Reich. Thiab tus so - mloog cov Aryans! Yog li ntawd, peb tsis cawm peb tus kheej, tab sis txoj cai!
  Christina yog ib tug ntxhais nrog tooj liab, tab sis nrog ib tug admixture ntawm cov plaub hau daj, paub tseeb tias:
  - Yog, peb kav thiab kov yeej! Hauv lub ntiaj teb no, peb nyob hauv cov tub rog ntawm Thib Peb Reich. Hauv qhov ntawd peb yuav muaj peb cov tub rog. Thiab peb yuav kov yeej lwm lub ntiaj teb. Txhua yam hauv ntiaj teb no yog txheeb ze... Kuv xav tias yuav muaj tsov rog, thiab noj mov, thiab vaj tse! Kev sib xyaw ua ke ntawm kev lom zem hauv ntiaj teb, thiab kev ua si zoo siab ntawm kev ua tsov ua rog!
  Charlotte yog ib tug hluas nkauj nrog tooj liab-liab plaub hau, nodded nyob rau hauv kev pom zoo.
  - Muaj tseeb! Vim txoj kev thaj yeeb nyab xeeb tiag tiag yog dhuav...Ua rau peb sib ntaus sib tua ua mov rau peb noj!
  Gerda kho nws tus khub:
  - Theej, txawm huab cua! Los yog dej tov nrog qab zib caw!
  Magda hais tu siab tias:
  - Tu siab heev... Qee lub sij hawm muaj kev tu siab los ntawm kuv. Tom qab tag nrho, kev tua lwm tus yog phem. Peb ua rau mob thiab kev txom nyem! Cas, me nyuam tsis muaj txiv!
  Gerda tuav nws lub taub hau, hais tias:
  Peb txhua tus muaj kev pheej hmoo! Tab sis cia siab! Txiv neej tseem tuag! Thiab yog tias koj xav txog nws, puas yog qhov tseem ceeb ntawm peb caug lossis plaub caug xyoo ntawm kev nyob mus ib txhis? Thiab txoj sia nyob mus ib txhis!
  Magda teb nrog ib tug sigh:
  - Zoo, yog koj saib philosophical, ces yog li ntawd nws yog ... Tab sis tiag tiag, qhov no tsis ua rau nws yooj yim dua rau cov me nyuam!
  Charlotte pov nws cov plaub hau liab liab thiab nws hais tias:
  - Xav tias lawv yog cov neeg subhuman! Tsuas yog tsiaj thiab koj yuav zoo dua!
  Magda, tuav lub kua muag los ntawm nws cov plaub muag, teb tias:
  - Tab sis tom qab tag nrho thiab cov tsiaj nws yog ib tug pity! Auj... lub ntiaj teb no peb nyob li cas lawm! Txhua yam tsuas yog ruthless! Thiab txoj kev tuag!
  Charlotte hais lus quab yuam, sau thaum nws mus:
  Cia cov dej ntws
  ntws hauv ntiaj teb,
  Cia lawv quaj hauv qhov mob -
  Hluav taws kub txhua qhov chaw!
  Thiab cia lub siab phem tuag
  Kev npau taws npau taws,
  Nej sawv daws tuag
  Dab Ntxwg Nyoog tau hu koj mus rau account!
  Cia cua daj cua dub nqos
  Kev khiav ntawm tib neeg lub cev ...
  Lub ntiaj teb raug kev txom nyem
  Mayhem kav!
  Gerda cuam tshuam nws tus khub, npog nws lub qhov ncauj liab qab nrog nws txhais ceg liab qab. Tus pojniam plaub hau daj hais tias:
  - Zoo, yog vim li cas pessimistic! Ntawm no kev tsov rog yuav xaus thiab lub ntiaj teb yuav tawg zoo li lub vaj. Kuv xav tias muaj ob peb sab laug. Tebchaws Asmeskas yog lwm rau lub hlis, zoo, xyoo loj tshaj. Tom qab ntawd peb yuav ntxiv Russia, thiab tsuas yog Nyiv yuav nyob twj ywm. Tab sis qhov no yog luv luv rau peb. Feem ntau, nyob rau hauv peb lub xyoos tag nrho kev tsov kev rog yuav nres ... Thiab tib neeg yuav tsis tua ib leeg dua!
  Christina piav qhia:
  - Txawm li cas los xij, hauv kev ua tsov ua rog ... Kuv xav tias lub sijhawm yuav los, thiab sai sai, thaum tsuas yog ib lub tebchaws yuav nyob hauv ntiaj teb. Thiab ces, nyob rau hauv txhua rooj plaub, yuav tsis muaj tsov rog. Thiab kuv xav tias, ua tsaug rau kev txhim kho kev ua liaj ua teb thiab lub koom haum German zoo tshaj plaws, kev tshaib kev nqhis kuj yuav ploj mus ob peb xyoos. Ces vaj tse yuav tsim rau sawv daws. - Tus ntxhais nrog tooj liab-daj plaub hau thiab cov leeg, rhiab thiab zoo kawg nkaus daim duab tau hais nrog kev txaus siab. "Tom qab ntawd tshuaj yuav txhim kho thiab kab mob yuav raug tshem tawm. Peb yuav ya mus rau qhov chaw, peb yuav nyob hauv ntau lub ntiaj teb. Cia peb kov yeej lub hnub nyoog laus. Txhua tus neeg yuav hluas thiab zoo nkauj, zoo li elves zoo heev. Los yog tej zaum kev tsov rog tshiab tos peb hauv qhov chaw. Xws li stellar nrog peb-armed aliens. Thiab peb yuav ua siab loj tawm tsam rau cov tswv yim ntawm fascism thoob plaws ntiaj teb!
  Charlotte, nrog lub ntsej muag luag ntxhi ntawm nws daim di ncauj, hu nkauj:
  - Peb yuav sib ntaus kom kaj tag kis... Cia hnia!
  Magda twb tau hais ntau optimistically:
  - Tab sis nws zoo dua li no! Tsis yog kev tsov rog nyob mus ib txhis, tab sis kev thaj yeeb nyab xeeb!
  Lub sijhawm ntawd, lub tsheb tau hla kuv qhov chaw. Lub tank tshee. Cov menyuam tawg, thiab lub tsheb qeeb me ntsis. Gerda hu ib pab neeg kho hauv xov tooj cua. Qhov kev puas tsuaj tsis tau deprive lub tank ntawm kev tsav tsheb kev ua tau zoo, tab sis me ntsis txo nws ceev. Yog li ntawd, cov menyuam yuav tsum tau hloov sai sai. Ntawm no qhov chaw ntawm kev ncua yog txawv - yooj yim dua rau kev kho dua li qhov kev txiav txim staggered yam ntxwv ntawm "Tigers" thiab "Panthers".
  Tsis tas li ntawd, cov ntxhais zoo siab sov so hauv hav zoov. Vim li cas ho tsis ua luam dej hauv tus dej. Lub tank, ntawm chav kawm, qhov chaw kub, txawm tias lub tshuab cua txias tsis tuaj yeem tiv taus. Tseem muaj nyob rau sab qab teb ntawm Mexico - lub tropics, thiab nyob rau hauv lub Peb Hlis nws yog kub heev. Tab sis feem ntau huab cua yog ntuj ceeb tsheej.
  Tus dej nyob ze thiab cov ntxhais poob rau hauv nws. Koj tsis tas yuav txhawj txog crocodiles. Muaj kev tsov rog tshwm sim ntawm no, thiab tag nrho cov tsiaj muaj sia tau khiav mus ntev. Cov dej yog sov thiab zoo siab ua luam dej hauv. Cov ntxhais ua luam dej thiab qhuas cov shores ntawm lub hav zoov, Gerda pom:
  -Txawm li cas los xij, peb lub ntiaj teb tsis muaj kev ntxim nyiam! Tej zaum nws yuav yog qhov zoo los ua tsis txawj tuag zoo li roob toj siab, thiab txhua tus nyob ua ke nrog tib neeg, saib nws txoj kev loj hlob. Thiab ya hla qhov chaw!
  Cristina nodded, hais tiag:
  - Ntuj tsis muaj kev txhaum, dhuav heev... Tsis muaj hmoov zoo nyob hauv twv txiaj yuam pov, tab sis yeej zoo dua, tsis mus yos hav zoov. Yog, kev ua tsov ua rog yog kev quav yeeb quav tshuaj ...
  Charlotte tau hais tias:
  - Kuv xav tias tsis ntev lawv yuav tsim cov kev ua si uas tuaj yeem tso rau ntawm qhov screen - xws li cov tub rog!
  Magda hais nrog luag nyav:
  - Koj yuav tsum rhuav tshem txhua yam!
  Christina coj nws thiab hu nkauj:
  - Kev puas tsuaj yog kev mob siab rau... Txawm lub hwj chim zoo li cas!
  Gerda, hawb pob thiab snorting, hu nkauj:
  - Kuv xav pom qhov khoob ntawm kuv xub ntiag! Hauv nws kuv yuav tsim kuv lub tsev fuabtais, kuv tus npau suav!
  Charlotte giggled thiab hais tias:
  - Tsis yog, nws yeej zoo rau kev sib ntaus! Tab sis nws tseem zoo dua los yeej!
  Christina exclaimed rau saum nws lub ntsws:
  - Sab tes xis ntawm ntuj ceeb tsheej nws tus kheej pab lub teb chaws Yelemees. Peb txoj kev ntseeg Aryan, peb qhov tshwj xeeb monotheism! Thiab dab tsi tsis tua peb ua rau peb muaj zog!
  Gerda txaws dej thiab teb tias:
  - Yog, peb tau muaj zog! Nws yog kev khuv leej uas peb nyuam qhuav dawm rau ntawm kuv lub tank anti-tank.
  Christina hais zoo siab tias:
  - Thiab yuav ua li cas tiv thaiv kab ntsig?
  Gerda shrugged nws lub xub pwg nyom.
  - Kuv tsis paub ...
  Charlotte rationally remarked:
  - Lawv muaj kev tiv thaiv los ntawm cov plhaub nrog cov ntaub thaiv npog, thiab los ntawm cov mines ... Tshwj tsis yog tias lawv yog ua los ntawm tuab, thiaj li tsis tawg!
  Gerda tuav nws lub taub hau.
  - Ces qhov kev tsav tsheb yuav poob vim qhov hnyav nce. Qhov ntawd yuav ua rau lub tank ya!
  Magda lees paub:
  - Yog li ntawd! Yog li ntawd lub tank soars nyob rau hauv cov huab cua thiab tsis poob! Thiab tsim ceev ntawm tsib puas mais ib teev!
  Charlotte, splashing, tshaj tawm cov ntaub ntawv:
  - Kuv hnov tias peb lub nkoj muaj cov nkoj tshwj xeeb uas ya me ntsis yam tsis tau kov dej! Thiab lawv txhim kho qhov nrawm ntawm tus ntsia hlau sib ntaus sib tua, thiab tuaj yeem nqa cov tub rog, nrog rau kev muaj zog ntawm hiav txwv! Xws li aviation ntawm hiav txwv yuav ua rau peb invincible!
  Gerda kho nws tus khub:
  - Thiab peb twb invincible! Qhov no yuav ua rau peb - super invincible!
  Charlotte tig rau ntawm nws nraub qaum, ncaws nws liab qab, chiseled ob txhais ceg saum huab cua thiab cooed:
  - Thaum peb koom siab, peb yog invincible! Peb yog Aryan ntxhais, tua neeg hauv peb lub siab!
  Thiab qhov kev zoo nkauj dhia tob rau hauv dej. Mus tob me ntsis. Nws npuaj nws cov phooj ywg ntawm lub pob taws liab qab thiab tshwm sim. Nws qhib ib tug ciav dej, cooing:
  - Lub caij nplooj ntoo hlav zoo li cas hauv tropics! Dej zoo li steamed mis!
  Gerda hu nkauj lom zem:
  - Teb chaws Africa txaus ntshai muaj, muaj, muaj, yog .... Africa yog txaus ntshai, yog, yog, yog! Tsis txhob mus cov ntxhais mus rau Africa taug kev!
  Cov zoo nkauj luag. Lub skating rink twb tau hloov lawm - pab pawg kho yog qhov zoo tshaj plaws. Thiab cov ntxhais los ntawm thoob plaws lub ntiaj teb dhia mus rau hauv lub tank. Lub silhouette ntawm E-50 yog qhov tsawg heev thiab lub tsheb nws tus kheej tsis pom dhau lawm. Cov poj niam tub rog tig rau lub cav roj turbine thiab khaws ceev hauv ob peb feeb.
  Charlotte, ib tug paub txog tanker, hais tias:
  - Txawm li cas los xij, lub cav roj turbine yog qhov zoo dua li lub diesel. Nws yog ob qho tib si ntau compact thiab accelerates lub tank sai. Peb lub tsheb muaj amazing maneuverability!
  Gerda luag ntxhi hais tias:
  - Nws tsis saib xyuas thiab naive, cov ntxhais muaj ib tug liab qab saib ... Txhua yam nyob ib ncig ntawm zoo li zoo kawg li - peb puas xyoo dhau los!
  Christina zoo siab hais tias:
  - Tsis yog! Peb tus thawj coj tawm tsam nrog kev lom zem... Txawm hais tias nws zoo li ntau pua xyoo dhau los txij thaum pib ua tsov rog ... - Tus ntxhais khiav nws txhais tes hla nws siab, elastic hauv siab thiab txuas ntxiv mus. - Tib lub sijhawm, qee zaum koj ntes koj tus kheej zoo li nag hmo! Auj, tom qab tag nrho, tib neeg lub neej luv luv thiab qee yam dhau los tsis pom!
  Gerda hais hnyav heev:
  Tab sis peb tsis laus, puas yog? Peb muaj zog thiab muaj zog! Thiab peb txoj kev los ntawm yeej mus
  Yeej!
  Magda lined lub tshuab rab phom ntauwd, rhuav tshem Asmeskas cell, thiab cooed:
  - Yog lawm, kuv ntseeg tias peb yeej ... tshwj xeeb tshaj yog tam sim no, thaum peb muaj tag nrho cov trump cards. Tab sis cia peb tsis txhob muab lub laub ua ntej tus nees!
  Gerda nco qab nrog ib tug sigh:
  - Albert... Kuv nco tus me nyuam no... Nws yog qhov txawv ntawm kev hlub nrog ib tug brat, txawm siab, nrog lub tsev ntawm Apollo!
  Charlotte logically hais tias:
  Kuv nyiam Albert thiab. Nws muaj qee qhov kev zoo nkauj tshwj xeeb. Thiab feem ntau, cov hluas, thaum lawv physiognomies tseem tsis tau npog nrog ib tug hwj txwv, thiab lawv lub ntsej muag nta tsis tiav lawv tsim, yog txawv los ntawm lawv tshwj xeeb ntxim nyiam. Thiab qhov tseem ceeb tshaj, lawv tseem tsis tau ua lag luam, lawv hlub koj, tsis yog koj cov nyiaj!
  Christina rationally remarked:
  - Peb plaub leeg zoo nkauj kawg nkaus uas txiv neej hlub peb lub cev ua ntej. Thiab ntau npaum li cas peb muaj yog peb cov nyiaj tau los!
  Gerda logically hais tias:
  - Ua poj niam yooj yim dua! Hu rau tus aub, thiab nws yuav dhia mus rau hauv txaj. Tsawg kawg thaum koj tseem hluas. Koj yuav tsis muaj ib tug txiv neej. Nws yog ib qho yooj yim kom nyiam lawv. Tab sis ib tug txiv neej, kom muab poj niam pw, yuav tsum sim....
  Charlotte teb sarcastically:
  - Tsis yog koj tom qab tag nrho ... Peb tsis yoo mov!
  Gerda tuav nws lub taub hau ncaj ncees hauv qhov tsis zoo.
  - Tsis muaj tseeb ntawm txoj kev! Kuv hlub cov hluas, zoo nraug, curvy txiv neej. Thiab kuv tsis mus pw nrog leej twg. Raws li txoj cai, kuv xaiv kis las ua. Ib txhia nrog plab, txawm ib tug general tsis nyiam kuv. Thiab peb tuaj yeem xaiv!
  Charlotte giggled thiab hais tias:
  - Ntawm no yog ib tug niam ntiav ntawm lub vaj huam sib luag, koj tsis tas yuav xaiv. Thiab lub lauj kaub-bellied yuav ua hauj lwm, thiab khaus, thiab laus ... Qhov no yog ib qho kev rho tawm ntawm nws txoj hauj lwm!
  Gerda teb tiag tiag:
  - Koj tuaj yeem mus rau tub rog tub rog ... Tom qab ntawd tag nrho koj cov neeg yuav cov hluas thiab slim. Thiab ntau yam thiab ntau dua los yog tsawg txaus nyiam ... Piv txwv li, kuv yeej tsis kam lees ib tug txiv neej zoo nraug!
  Christina giggled thiab cooed:
  - Yog ... Ntau yam tig rau! Kev sib deev xav tau cov tais diav sib txawv thiab cov txuj lom. Peb yog cov ntxhais hluas thiab peb hlub cov hluas... Peb xav tau kev sib tw kis las nrog cov leeg nqaij. Thiab ib tug neeg yuav tsum nrog cov txiv neej tsis zoo nkauj. Koj tsuas khuv xim cov poj niam no xwb!
  Charlotte hu nkauj nrog kev ntxhov siab:
  - Kev zoo nkauj hloov ib tug txiv neej mus ua qhev ... Thiab tom qab kev tuag, ntseeg tias kuv yuav nrhiav tsis tau kev thaj yeeb, kuv yuav muab kuv tus ntsuj plig rau dab ntxwg nyoog ib hmos nrog koj!
  Magda raug rho tawm haujlwm ntawm American self-propelled phom "Witch" thiab chirped:
  - Nws yog kev txhaum, kev sib deev yam twg yog peb sab nraum kev sib yuav ... Nws yog qhov zoo dua los tso kev xav tsis thoob!
  Charlotte teb npau taws:
  - Thiab koj moaned los ntawm orgasms tsis phem tshaj peb ... Yog li koj yuav tsum tsis txhob yug ib tug hypocrite nais maum.
  Gerda tuav nws lub siab, lub mis ruaj khov thiab hais tias:
  - Alas, "Tsov" ua tsis tau li no! Nws tsis muaj zog xuas nrig ntaus! Tab sis tseem, nws zoo dua li Sherman.
  Magda hais tsis meej pem:
  - Saib dab tsi. Yog tias cov ntxaij vab tshaus tau dai ntawm "Firefly", ces nws yuav tsis phem dua li "Tiger", txawm tias zoo dua tiv thaiv hauv pliaj!
  Gerda tuav nws lub taub hau npau taws. Tua ntawm lub tank. Thiab ua tiav qhov kawg "Pershing" ntxiv:
  - Peb "Tsov" tseem kim dua, tag nrho cov Western exotics, thiab Lavxias teb sab perversions. Kuv ntseeg hauv peb txoj kev yeej, txawm tias T-4 tso tsheb hlau luam, yog li ua nws!
  Kaum ob lub tsheb, cov ntxhais nyem zoo li cov noob. Lawv tseem tsis tau tua. Mob siab ntev rau cov phom American.
  Cov ntxhais mus luag. Zoo rau lawv.
  Charlotte pib lub hurdy-gurdy paub dua:
  - Tsis yog, Magda! Koj yuav tsum tso tseg txoj kev ntseeg ib zaug thiab rau tag nrho. Txwv tsis pub, koj yuav yog tus neeg ntxeev siab!
  Tus ntxhais golden-haired retorted:
  - Tsis yog! Kuv mob siab rau peb lub Reich, tab sis kuv yuav tsis tso Yexus Khetos ib yam nkaus!
  Gerda nplawm nws zoo nkauj, cov leeg nqaij ntawm cov cuab yeej nrog nws ib leeg liab qab thiab hais tias:
  "Tab sis Yexus yuav tsum tsis txhob raug tsis lees paub!" Tsuas yog peb yuav tsum lees tias nws yog neeg German hauv cev nqaij daim tawv, thiab tsis yog neeg Yudais, thiab txhua yam yuav zoo!
  Magda teb nrog luag nyav:
  - German... Tab sis li cas txog cov lus tim khawv ntawm phau Vajlugkub?
  Gerda hais hnyav:
  - Ces koj phau Vajlugkub! Yog muaj Main Caf!
  Magda tuav nws lub taub hau.
  - Mein Kaf tsis yog Vajtswv kev tshwm sim. Thiab kev ua haujlwm ntawm ib tus neeg, txawm tias ib qho zoo heev! Kuv ntseeg qhov uas los ntawm Vajtswv!
  Ces tag nrho cov tub rog tau qw nrov nrov:
  - Peb tus Vajtswv yog Adolf Hitler!
  Magda siab tawv teb tias:
  - Tab sis nws tsis yog Hitler uas kov yeej thiab tsim lub ntiaj teb!
  Gerda npau taws thumped nws puag ncig pob taws ntawm lub armor thiab tshaj tawm tias:
  - Thiab qhov no tsis tau tham los ntawm peb lawm! Leej twg tsim lub qab ntuj khwb, lub sij hawm yuav qhia!
  Charlotte tau hais tias:
  - Cia cov ntxhais zoo dua nug peb tus kheej cov lus nug - peb yuav ua li cas tom qab tsov rog?
  Christina luag ntxhi thiab hais tias:
  - Cia peb mus ua lag luam! Qhov no yog qhov zoo tshaj plaws uas peb tuaj yeem ua tau!
  Gerda nodded hauv kev pom zoo nrog nws lub taub hau dawb-dawb:
  - Tau kawg, hauv kev lag luam! Los yog tej zaum peb yuav ua yeeb yaj kiab?
  Magda luag ntxhi thiab hais tias:
  - Thiab yog dab tsi? Qhov no yog qhov zoo txuas ntxiv ntawm txoj haujlwm! Tom qab tag nrho, movies zoo heev!
  Gerda luag ntxhi, khiav nws txhais tes hla nws lub xov tooj nyem thiab hais tias:
  - Thiab leej twg koj yuav ua si? Angel dab tsi?
  Magda nrog ib tug languid saib, hais tias:
  - Vim li cas tsis? Vim kuv muaj qhov zoo saib. Kuv yuav qhia txog Yexus Khetos rau txhua tus ntseeg! Qhov ntawd yuav yog tus cawm seej!
  Gerda tuav nws lub taub hau tsis zoo thiab piav qhia:
  - Hauv kev ntseeg tshiab Aryan tsis muaj qhov zoo li kev cawmdim. Qhov tseeb, lub ntsiab lus ntawm cov lus txib rau Aryan yog ua haujlwm rau Reich. Thiab tus so - mloog cov Aryans! Yog li ntawd, peb tsis cawm peb tus kheej, tab sis txoj cai!
  Christina yog ib tug ntxhais nrog tooj liab, tab sis nrog ib tug admixture ntawm cov plaub hau daj, paub tseeb tias:
  - Yog, peb kav thiab kov yeej! Hauv lub ntiaj teb no, peb nyob hauv cov tub rog ntawm Thib Peb Reich. Hauv qhov ntawd peb yuav muaj peb cov tub rog. Thiab peb yuav kov yeej lwm lub ntiaj teb. Txhua yam hauv ntiaj teb no yog txheeb ze... Kuv xav tias yuav muaj tsov rog, thiab noj mov, thiab vaj tse! Kev sib xyaw ua ke ntawm kev lom zem hauv ntiaj teb, thiab kev ua si zoo siab ntawm kev ua tsov ua rog!
  Charlotte yog ib tug hluas nkauj nrog tooj liab-liab plaub hau, nodded nyob rau hauv kev pom zoo.
  - Muaj tseeb! Vim txoj kev thaj yeeb nyab xeeb tiag tiag yog dhuav...Ua rau peb sib ntaus sib tua ua mov rau peb noj!
  Gerda kho nws tus khub:
  - Theej, txawm huab cua! Los yog dej tov nrog qab zib caw!
  Magda hais tu siab tias:
  - Tu siab heev... Qee lub sij hawm muaj kev tu siab los ntawm kuv. Tom qab tag nrho, kev tua lwm tus yog phem. Peb ua rau mob thiab kev txom nyem! Cas, me nyuam tsis muaj txiv!
  Gerda tuav nws lub taub hau, hais tias:
  Peb txhua tus muaj kev pheej hmoo! Tab sis cia siab! Txiv neej tseem tuag! Thiab yog tias koj xav txog nws, puas yog qhov tseem ceeb ntawm peb caug lossis plaub caug xyoo ntawm kev nyob mus ib txhis? Thiab txoj sia nyob mus ib txhis!
  Magda teb nrog ib tug sigh:
  - Zoo, yog koj saib philosophical, ces yog li ntawd nws yog ... Tab sis tiag tiag, qhov no tsis ua rau nws yooj yim dua rau cov me nyuam!
  Charlotte pov nws cov plaub hau liab liab thiab nws hais tias:
  - Xav tias lawv yog cov neeg subhuman! Tsuas yog tsiaj thiab koj yuav hnov zoo dua!
  Magda, tuav lub kua muag los ntawm nws cov plaub muag, teb tias:
  - Tab sis tom qab tag nrho thiab cov tsiaj nws yog ib tug pity! Auj... lub ntiaj teb no peb nyob li cas lawm! Txhua yam tsuas yog ruthless! Thiab txoj kev tuag!
  Charlotte hais lus quab yuam, sau thaum nws mus:
  Cia cov dej ntws
  ntws hauv ntiaj teb,
  Cia lawv quaj hauv qhov mob -
  Hluav taws kub txhua qhov chaw!
  Thiab cia lub siab phem tuag
  Kev npau taws npau taws,
  Nej sawv daws tuag
  Dab Ntxwg Nyoog tau hu koj mus rau account!
  Cia cua daj cua dub nqos
  Kev khiav ntawm tib neeg lub cev ...
  Lub ntiaj teb raug kev txom nyem
  Mayhem kav!
  Gerda cuam tshuam nws tus khub, npog nws lub qhov ncauj liab qab nrog nws txhais ceg liab qab. Tus pojniam plaub hau daj hais tias:
  - Zoo, yog vim li cas pessimistic! Ntawm no kev tsov rog yuav xaus thiab lub ntiaj teb yuav tawg zoo li lub vaj. Kuv xav tias muaj ob peb sab laug. America, qhov no yog lwm rau lub hlis, zoo, xyoo loj tshaj. Tom qab ntawd peb yuav ntxiv Russia, thiab tsuas yog Nyiv yuav nyob twj ywm. Tab sis qhov no yog luv luv rau peb. Feem ntau, nyob rau hauv peb lub xyoos tag nrho kev tsov kev rog yuav nres ... Thiab tib neeg yuav tsis tua ib leeg dua!
  Christina piav qhia:
  - Txawm li cas los xij, hauv kev ua tsov ua rog ... Kuv xav tias lub sijhawm yuav los, thiab sai sai, thaum tsuas yog ib lub tebchaws yuav nyob hauv ntiaj teb. Thiab ces, nyob rau hauv txhua rooj plaub, yuav tsis muaj tsov rog. Thiab kuv xav tias, ua tsaug rau kev txhim kho kev ua liaj ua teb thiab lub koom haum German zoo tshaj plaws, kev tshaib kev nqhis kuj yuav ploj mus ob peb xyoos. Ces vaj tse yuav tsim rau sawv daws. - Tus ntxhais nrog tooj liab-daj plaub hau thiab cov leeg, rhiab thiab zoo kawg nkaus daim duab tau hais nrog kev txaus siab. "Tom qab ntawd tshuaj yuav txhim kho thiab kab mob yuav raug tshem tawm. Peb yuav ya mus rau qhov chaw, peb yuav nyob hauv ntau lub ntiaj teb. Cia peb kov yeej lub hnub nyoog laus. Txhua tus neeg yuav hluas thiab zoo nkauj, zoo li elves zoo heev. Los yog tej zaum kev tsov rog tshiab tos peb hauv qhov chaw. Xws li stellar nrog peb-armed aliens. Thiab peb yuav ua siab loj tawm tsam rau cov tswv yim ntawm fascism thoob plaws ntiaj teb!
  Charlotte, nrog lub ntsej muag luag ntxhi ntawm nws daim di ncauj, hu nkauj:
  - Peb yuav sib ntaus kom kaj tag kis... Cia hnia!
  Magda twb tau hais ntau optimistically:
  - Tab sis nws zoo dua li no! Tsis yog kev tsov rog nyob mus ib txhis, tab sis kev thaj yeeb nyab xeeb!
  Lub sijhawm ntawd, lub tsheb tau hla kuv qhov chaw. Lub tank tshee. Cov menyuam tawg, thiab lub tsheb qeeb me ntsis. Gerda hu ib pab neeg kho hauv xov tooj cua. Qhov kev puas tsuaj tsis tau deprive lub tank ntawm kev tsav tsheb kev ua tau zoo, tab sis me ntsis txo nws ceev. Yog li ntawd, cov menyuam yuav tsum tau hloov sai sai. Ntawm no qhov chaw ntawm kev ncua yog txawv - yooj yim dua rau kev kho dua li qhov kev txiav txim staggered yam ntxwv ntawm "Tigers" thiab "Panthers".
  Tsis tas li ntawd, cov ntxhais zoo siab sov so hauv hav zoov. Vim li cas ho tsis ua luam dej hauv tus dej. Lub tank, ntawm chav kawm, qhov chaw kub, txawm tias lub tshuab cua txias tsis tuaj yeem tiv taus. Tseem muaj nyob rau sab qab teb ntawm Mexico - lub tropics, thiab nyob rau hauv lub Peb Hlis nws yog kub heev. Tab sis feem ntau huab cua yog ntuj ceeb tsheej.
  Tus dej nyob ze thiab cov ntxhais poob rau hauv nws. Koj tsis tas yuav txhawj txog crocodiles. Muaj kev tsov rog tshwm sim ntawm no, thiab tag nrho cov tsiaj muaj sia tau khiav mus ntev. Cov dej yog sov thiab zoo siab ua luam dej hauv. Cov ntxhais ua luam dej thiab qhuas cov shores ntawm lub hav zoov, Gerda pom:
  -Txawm li cas los xij, peb lub ntiaj teb tsis muaj kev ntxim nyiam! Tej zaum nws yuav yog qhov zoo los ua tsis txawj tuag zoo li roob toj siab, thiab txhua tus nyob ua ke nrog tib neeg, saib nws txoj kev loj hlob. Thiab ya hla qhov chaw!
  Cristina nodded, hais tiag:
  - Ntuj tsis muaj kev txhaum, dhuav heev... Tsis muaj hmoov zoo nyob hauv twv txiaj yuam pov, tab sis yeej zoo dua, tsis mus yos hav zoov. Yog, kev ua tsov ua rog yog kev quav yeeb quav tshuaj ...
  Charlotte tau hais tias:
  - Kuv xav tias tsis ntev lawv yuav tsim cov kev ua si uas tuaj yeem tso rau ntawm qhov screen - xws li cov tub rog!
  Magda hais nrog luag nyav:
  - Koj yuav tsum rhuav tshem txhua yam!
  Christina coj nws thiab hu nkauj:
  - Kev puas tsuaj yog kev mob siab rau... Txawm lub hwj chim zoo li cas!
  Gerda, hawb pob thiab snorting, hu nkauj:
  - Kuv xav pom qhov khoob ntawm kuv xub ntiag! Hauv nws kuv yuav tsim kuv lub tsev fuabtais, kuv tus npau suav!
  Charlotte giggled thiab hais tias:
  - Tsis yog, nws yeej zoo rau kev sib ntaus! Tab sis nws tseem zoo dua los yeej!
  Christina exclaimed rau saum nws lub ntsws:
  - Sab tes xis ntawm ntuj ceeb tsheej nws tus kheej pab lub teb chaws Yelemees. Peb txoj kev ntseeg Aryan, peb qhov tshwj xeeb monotheism! Thiab dab tsi tsis tua peb ua rau peb muaj zog!
  Gerda txaws dej thiab teb tias:
  - Yog, peb tau muaj zog! Nws yog kev khuv leej uas peb nyuam qhuav dawm rau ntawm kuv lub tank anti-tank.
  Christina hais zoo siab tias:
  - Thiab yuav ua li cas tiv thaiv kab ntsig?
  Gerda shrugged nws lub xub pwg nyom.
  - Kuv tsis paub ...
  Charlotte rationally remarked:
  - Lawv muaj kev tiv thaiv los ntawm cov plhaub nrog cov ntaub thaiv npog, thiab los ntawm cov mines ... Tshwj tsis yog tias lawv yog ua los ntawm tuab, thiaj li tsis tawg!
  Gerda tuav nws lub taub hau.
  - Ces qhov kev tsav tsheb yuav poob vim qhov hnyav nce. Qhov ntawd yuav ua rau lub tank ya!
  Magda lees paub:
  - Yog li ntawd! Yog li ntawd lub tank soars nyob rau hauv cov huab cua thiab tsis poob! Thiab tsim ceev ntawm tsib puas mais ib teev!
  Charlotte, splashing, tshaj tawm cov ntaub ntawv:
  - Kuv hnov tias peb lub nkoj muaj cov nkoj tshwj xeeb uas ya me ntsis yam tsis tau kov dej! Thiab lawv txhim kho qhov nrawm ntawm tus ntsia hlau sib ntaus sib tua, thiab tuaj yeem nqa cov tub rog, nrog rau kev muaj zog ntawm hiav txwv! Xws li aviation ntawm hiav txwv yuav ua rau peb invincible!
  Gerda kho nws tus khub:
  - Thiab peb twb invincible! Qhov no yuav ua rau peb - super invincible!
  Charlotte tig rau ntawm nws nraub qaum, ncaws nws liab qab, chiseled ob txhais ceg saum huab cua thiab cooed:
  - Thaum peb koom siab, peb yog invincible! Peb yog cov ntxhais Aryan, tua neeg hauv peb lub siab!
  Thiab qhov kev zoo nkauj dhia tob rau hauv dej. Mus tob me ntsis. Nws npuaj nws cov phooj ywg ntawm lub pob taws liab qab thiab tshwm sim. Nws qhib ib tug ciav dej, cooing:
  - Lub caij nplooj ntoo hlav zoo li cas hauv tropics! Dej zoo li steamed mis!
  Gerda hu nkauj lom zem:
  - Teb chaws Africa txaus ntshai muaj, muaj, muaj, yog .... Africa yog txaus ntshai, yog, yog, yog! Tsis txhob mus cov ntxhais mus rau Africa taug kev!
  Cov zoo nkauj luag. Lub skating rink twb tau hloov lawm - pab pawg kho yog qhov zoo tshaj plaws. Thiab cov ntxhais los ntawm thoob plaws lub ntiaj teb dhia mus rau hauv lub tank. Lub silhouette ntawm E-50 yog qhov tsawg heev thiab lub tsheb nws tus kheej tsis pom dhau lawm. Cov poj niam tub rog tig rau lub cav roj turbine thiab khaws ceev hauv ob peb feeb.
  Charlotte, ib tug paub txog tanker, hais tias:
  - Txawm li cas los xij, lub cav roj turbine yog qhov zoo dua li lub diesel. Nws yog ob qho tib si ntau compact thiab accelerates lub tank sai. Peb lub tsheb muaj amazing maneuverability!
  Gerda luag ntxhi hais tias:
  - Nws tsis saib xyuas thiab naive, cov ntxhais muaj ib tug liab qab saib ... Txhua yam nyob ib ncig ntawm zoo li zoo kawg li - peb puas xyoo dhau los!
  Christina zoo siab hais tias:
  - Tsis yog! Peb tus thawj coj tawm tsam nrog kev lom zem... Txawm hais tias nws zoo li ntau pua xyoo dhau los txij thaum pib ua tsov rog ... - Tus ntxhais khiav nws txhais tes hla nws siab, elastic hauv siab thiab txuas ntxiv mus. - Tib lub sijhawm, qee zaum koj ntes koj tus kheej zoo li nag hmo! Auj, tom qab tag nrho, tib neeg lub neej luv luv thiab qee yam dhau los tsis pom!
  Gerda hais hnyav heev:
  Tab sis peb tsis laus, puas yog? Peb muaj zog thiab muaj zog! Thiab peb txoj kev los ntawm yeej mus
  Yeej!
  Magda lined lub tshuab rab phom ntauwd, rhuav tshem Asmeskas cell, thiab cooed:
  - Yog lawm, kuv ntseeg tias peb yeej ... tshwj xeeb tshaj yog tam sim no, thaum peb muaj tag nrho cov trump cards. Tab sis cia peb tsis txhob muab lub laub ua ntej tus nees!
  Gerda nco qab nrog ib tug sigh:
  - Albert... Kuv nco tus me nyuam no... Nws yog qhov txawv ntawm kev hlub nrog ib tug brat, txawm siab, nrog lub tsev ntawm Apollo!
  Charlotte logically hais tias:
  Kuv nyiam Albert thiab. Nws muaj qee qhov kev zoo nkauj tshwj xeeb. Thiab feem ntau, cov hluas, thaum lawv physiognomies tseem tsis tau npog nrog ib tug hwj txwv, thiab lawv lub ntsej muag nta tsis tiav lawv tsim, yog txawv los ntawm lawv tshwj xeeb ntxim nyiam. Thiab qhov tseem ceeb tshaj, lawv tseem tsis tau ua lag luam, lawv hlub koj, tsis yog koj cov nyiaj!
  Christina rationally remarked:
  - Peb plaub leeg zoo nkauj kawg nkaus uas txiv neej hlub peb lub cev ua ntej. Thiab ntau npaum li cas peb muaj yog peb cov nyiaj tau los!
  Gerda logically hais tias:
  - Ua poj niam yooj yim dua! Hu rau tus aub, thiab nws yuav dhia mus rau hauv txaj. Tsawg kawg thaum koj tseem hluas. Koj yuav tsis muaj ib tug txiv neej. Nws yog ib qho yooj yim kom nyiam lawv. Tab sis ib tug txiv neej, kom muab poj niam pw, yuav tsum sim....
  Charlotte teb sarcastically:
  - Tsis yog koj tom qab tag nrho ... Peb tsis yoo mov!
  Gerda tuav nws lub taub hau ncaj ncees hauv qhov tsis zoo.
  - Tsis muaj tseeb ntawm txoj kev! Kuv hlub cov hluas, zoo nraug, curvy txiv neej. Thiab kuv tsis mus pw nrog leej twg. Raws li txoj cai, kuv xaiv kis las ua. Ib txhia nrog plab, txawm ib tug general tsis nyiam kuv. Thiab peb tuaj yeem xaiv!
  Charlotte giggled thiab hais tias:
  - Ntawm no yog ib tug niam ntiav ntawm lub vaj huam sib luag, koj tsis tas yuav xaiv. Thiab lub lauj kaub-bellied yuav ua hauj lwm, thiab khaus, thiab laus ... Qhov no yog ib qho kev rho tawm ntawm nws txoj hauj lwm!
  Gerda teb tiag tiag:
  - Koj tuaj yeem mus rau tub rog tub rog ... Tom qab ntawd tag nrho koj cov neeg yuav cov hluas thiab slim. Thiab ntau yam thiab ntau dua los yog tsawg txaus nyiam ... Piv txwv li, kuv yeej tsis kam lees ib tug txiv neej zoo nraug!
  Christina giggled thiab cooed:
  - Yog ... Ntau yam tig rau! Kev sib deev xav tau cov tais diav sib txawv thiab cov txuj lom. Peb yog cov ntxhais hluas thiab peb hlub cov hluas... Peb xav tau kev sib tw kis las nrog cov leeg nqaij. Thiab ib tug neeg yuav tsum nrog cov txiv neej tsis zoo nkauj. Koj tsuas khuv xim cov poj niam no xwb!
  Charlotte hu nkauj nrog kev ntxhov siab:
  - Kev zoo nkauj hloov ib tug txiv neej mus ua qhev ... Thiab tom qab kev tuag, ntseeg tias kuv yuav nrhiav tsis tau kev thaj yeeb, kuv yuav muab kuv tus ntsuj plig rau dab ntxwg nyoog ib hmos nrog koj!
  Magda raug rho tawm haujlwm ntawm American self-propelled phom "Witch" thiab chirped:
  - Nws yog kev txhaum, kev sib deev yam twg yog peb sab nraum kev sib yuav ... Nws yog qhov zoo dua los tso kev xav tsis thoob!
  Charlotte teb npau taws:
  - Thiab koj moaned los ntawm orgasms tsis phem tshaj peb ... Yog li koj yuav tsum tsis txhob yug ib tug hypocrite nais maum.
  Hauv luv luv, Hitler ntseeg siab yeej. Thiab nws txoj kev vam meej tsuas yog tuag tes tuag taw hauv Tebchaws Meskas nkaus xwb. Thiab thaum Lub Ib Hlis Ntuj xyoo 1945, New York thiab Washington poob, thiab 30 lub xeev tau tag nrho. Thiab yog li ntawd xaus qhov kev tsov rog ntshav no.
  Thaum cov Germans tau ua tiav ...
  Tab sis tsis yog txhua lub teb chaws tseem tau xa mus rau Thib Peb Reich. Ntawm no yog lub teb chaws ntawm Rising Sun nrog nws cov colonies nthuav tawm. Thiab nws cov fascists xav txiav peev nyiaj.
  Tsov rog pib thaum lub Plaub Hlis 20, 1949. Thiab tsov rog mus zoo nkauj heev.
  Tshwj xeeb yog lawv muaj cov ntxhais zoo nkauj no.
  Thiab Thib Peb Reich tau txais cov tso tsheb hlau luam zoo tshaj plaws hauv ntiaj teb. "Lion" rau nws lub sij hawm yog lub feem ntau tiv thaiv thiab haib tank nyob rau hauv armament. Tab sis tam sim no lawv muaj AG-50. Tus tsim tshiab ntawm lub tshuab hnyav tsuas yog rau caum tons thiab lub cav ntawm 1800 horsepower.
  Kev sib xyaw ua ke ntawm kev txav mus los, maneuverability, ceev thiab kev tiv thaiv los ntawm txhua lub ces kaum. AG-50 pyramidal tshuab - zoo tag nrho nws tus kheej.
  Charlotte hu nkauj zoo siab:
  - Kuv yog lub ntiaj teb loj, zoo, liab tib lub sijhawm!
  Thiab rub liab qab heels. Hluas nkauj zoo nkauj.
  Thiab Christina kuj yog ib tug ntxhais uas muaj peev xwm zoo heev. Nws txawm muaj ib tug joker nyob rau hauv nws lub hnab ris. Thiab nws tau tsim nws tus kheej lub lawj ntawm daim npav. Thiab nws paub yuav ua li cas pov lawv dashingly. Tus tub rog muaj cov plaub hau liab liab. Thiab ib tug poj niam yam koj xav tau.
  Auj, lawv taug kev mus li cas ntawm cov suab puam. Heev xuab zeb hlawv lub pob taws. Tab sis koj sai tau siv rau nws. Thiab Christina coj nws thiab hais tias:
  - Lub sijhawm no, rau tam sim no, tus dej ntws hla pebbles!
  Lub tsheb German yog impenetrable rau Panthers thiab Tigers. Qhov no yog xws li ib tug haib system. Txawm tsis hnyav. Cov neeg Nyij Pooj, ib yam nkaus, tseem tsis tau paub txog lub tank pyramidal, thiab cov Germans tsis tau muab cov thev naus laus zis rau lawv.
  AG-50 yog lub tshuab muaj peev xwm ua tau zoo heev. Projectiles ricochet los ntawm nws.
  Cristina raug rho tawm haujlwm dua siv nws cov ntiv taw liab qab thiab sighed hnyav heev. Qhov thib peb Reich tsis muaj cov tso tsheb hlau luam tsim nyog hauv plaub caug thawj xyoo. Yog li ntawd lawv yeej tsis tau Thiab lub caij ntuj no tsis muaj dab tsi ua nrog nws.
  Christina coj nws thiab qw nrov nrov:
  - Lub tank, muaj lub tank nyob hauv Africa!
  Ces tus ntxhais qhia nws tus nplaig. Nws zoo siab rau nws txoj kev vam meej. Ntawm no nws yog, dab tsi yog poj niam txias.
  Cov plaub hau yog golden. Zoo li tej khoom kub muaj nuj nqis.
  Ntawm no Magda yog dawb thiab kub, thiab Christina yog liab thiab kub.
  Magda kuj raug tso cai tua. Nws raug rho tawm haujlwm, ntaus lub teeb Japanese tank thiab nws hais tias:
  - Tus ntxhais vwm! Thiab nyob rau hauv lub teb chaws Ottoman tsis muaj menyuam yaus!
  Christina raug rho tawm haujlwm dua, thiab hais qhov tseeb:
  - Cov ntawv tseeb yuav tsum tau nyeem!
  Cov ntxhais no lom zem heev. Thiab bared lawv cov hniav, uas yog tiag tiag pearls.
  Thiab ntawm tus nqi ntawm kev npau suav ... Tom qab ntawd Christina yog qhov chaw nres nkoj loj. Piv txwv li, tsis ntev los no ib zaj duab xis tau tso tawm hauv Thib Peb Reich. Star Wars. Muaj kev sib ntaus sib tua hauv qhov chaw. Thiab txhua yam yog nthuav heev! Literally phenomenal footage.
  Eh, lawv muaj peev xwm piav qhia lub teb chaws Ottoman ntawm qhov loj. Fighters ntawm Peb Reich tiv thaiv kab. Arthropods tab tom sim tua lub teb chaws Yelemees. Lawv ntsuas yuav luag peb meters. Thiab ntau kev sib ntaus sib tua robots. Tab sis Wehrmacht tseem muaj zog dua. Tsuas yog imperial.
  Christina hu nkauj zoo siab, npuaj teg:
  - Cua daj cua dub ntawm Avadon nyob saum peb ... Peb yuav ncaj nraim tawm ntawm lub tsev vwm!
  Thiab yuav ua li cas kev zoo nkauj yuav nplawm nrog nws liab qab, chiseled ob txhais ceg. Ntawm no nws yeej yog lub embodiment ntawm ib tug enchanting npau suav. Tsis yog ib tug ntxhais, tab sis muaj kev ntseeg tseeb, thiab ib tug neeg txawv teb chaws ntawm lub ntiaj teb cosmic.
  Tag nrho quartet ntawm cov ntxhais yog txawv. Thiab lawv lub tank ua haujlwm zoo heev.
  Thiab nyob rau saum ntuj, lub dav hlau disk ntawm Thib Peb Reich sau ib yam dab tsi nrog lawv cov dav hlau laminar. Lawv yog cov invulnerable, tab sis lawv tus kheej tsuas yog tua lub dav hlau mus tua lub foob pob ua ntxaij, thiab ces npog lawv tus kheej dua.
  Tau kawg, nyob rau hauv Thib Peb Reich, kev tsim riam phom ntau dua. Ua ntej ntawm tag nrho cov, laser. Tab sis nws yog ib qho nyuaj rau ua ib tug nqaj ntawm lub zog siab. Kev xyaum tau pom tias hyperboloid yog qhov nyuaj heev los tsim dua. Txawm li cas los xij, muaj lwm cov tswv yim thiab.
  Piv txwv li, ib rab phom ultrasonic! Kuj yog ib qho kev xav zoo. Gertrude yeej xav tau riam phom zoo li no. Ntxim qab kawg nkaus li os. Muaj lub siab xav ua kom tiav ib yam dab tsi ntxiv.
  Lub sijhawm ntawd, tus tub rog coj nws lub tsheb. Txiav cov tub rog ntawm Nyiv thiab hu nkauj:
  - Kuv yog ib tug ntxhais, koj paub, nyob zoo ... Zoo nkauj ntawm txhua sab! Los ntawm txhua tus, los ntawm txhua sab!
  Thiab nws qhia nws tus nplaig agile heev.
  Eva kuj ua rau twists tawm tsam cov fighters thiab hu nkauj:
  - Peb tab tom tsim lub ntiaj teb tshiab thiab tsis lees paub yav dhau los ... Peb nyiam ua yam phem ntau zaus!
  Cov tub rog yuav tsum tau hais tias muaj zog heev. Thiab lawv tswj lawv lub tsheb ntawm qib siab tshaj plaws.
  Lub diskette yog ib qho riam phom loj heev. Tab sis cov Japanese tsis sim elude nws. Lawv npaj txhij mus tua. Lawv hluav taws thiab tuag nyob rau hauv lub siab tawv.
  Gertrude exclaimed nrog qhuas:
  - Yog! Nov yog ib tus phooj ywg tsim nyog!
  Thiab yuav ua li cas nws co nws lub duav ... Tus ntxhais nyob rau saum. Spins lub tsheb, tsoo cov Japanese.
  Thiab nws blinks nws ob lub qhov muag, winks li ntawd.
  Eva hais tawm, kuj tswj lub diskette nrog lub joystick:
  - Kawm Tiav Tsev Kawm Ntawv! Tsis txhob zam kev puas tsuaj!
  Thiab ua kom ceev lub dav hlau disc, nws txiav tawm lwm lub tsheb ntau lub tsheb. Nws yog ib tug ntxhais ntxim hlub. Nws xav txog kev sib deev tsis ntev los no nrog txiv neej. Tab sis nws zoo heev. Tsis paub meej tias yog vim li cas thiaj muaj poj niam ntshai ua khub? Tom qab tag nrho, nws zoo siab heev. Thiab tsis yog nyob rau hauv ib tug fairy taleas hais, tsis mus piav nrog ib tug cwj mem.
  Thiab nws zoo npaum li cas thaum muaj ntau tus txiv neej ib zaug. Nws ua rau muaj kev xyiv fab ntau dua.
  Thiab yog dab tsi? Nws yog ib tug tub rog ntawm Thib Peb Reich thiab lawv muaj kev coj ncaj ncees, fascist! Tsis yog txhua tus nkag siab qhov no! Thiab ua phooj ywg nrog leej twg koj xav tau, thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws ntau zaus. Tom qab tag nrho, qhov no yog qhov zoo rau kev noj qab haus huv!
  Eva coj nws thiab hu nkauj nrog kev zoo siab:
  - Kuv yog ib tug ntxhais ... txias heev uas koj nrhiav tsis tau ib tug siab dua!
  Thiab nws yuav luag ... Thiab yuav ua li cas lub joystick yuav nyem nrog nws ob txhais taw liab qab! Thiab nws yuav coj nws txoj kev tuag disc.
  Ob peb tug tub rog ua tau zoo heev.
  Yog li nws nkag siab tias Nyiv tsis tuaj yeem tiv taus ... thiab ntawm no yog lwm pab pawg.
  Thiab hauv qab no muaj lwm cov ntxhais sib ntaus ...
  Jane, piv txwv li, nrog nws pab pawg neeg sib ntaus sib tua. Lawv siv Goering-5 tank, thiab tuaj yeem raug ntaus rau sab ntawm cov neeg Nyij Pooj.
  Armstrong sighs hnyav heev thiab hais tias:
  - Ehem! Lub caij ntuj sov tsis yog lub caij ntuj no! Ehma! Woe los ntawm lub siab!
  Thiab tus tub rog tau qhia nws proboscis. Kuv xav tias lawv muaj sia nyob rau qhov chaw nthuav dav, kev tsov kev rog yuav mus li cas? Tej zaum tsis zoo ib yam li hauv ntiaj chaw ntiaj teb. Puas yuav muaj lwm yam?
  Jane hais rau nws tus kheej:
  - Cuckoo! Kuv yuav cim koj nrog hnub qub, ntseeg kuv!
  Thiab twist koj lub duav! Nws yog ib tug tub rog nto moo! Nws tau nto moo rau qhov chaw loj. Thiab ib tug ntxhais zoo.
  Nws coj nws thiab hu nkauj giggling:
  - Lub suab quaj qus hla thaum tsaus ntuj, kev phem tsis tsaug zog, txoj hmoo tsis tsaug zog! Thiab dispelling pw tsaug zog thiab kev xav, ib tug qus raven ya rau peb!
  Gringeta yog ib tug neeg tua phom ntawm tsev neeg cov neeg ua liaj ua teb: yuav luag liab qab, tsuas yog panties, nws hais tias:
  - Tsov dub... Ua cas koj ho hla kuv taub hau!
  Thiab yuav ua li cas nws co nws lub mis zoo kawg nkaus! Ntawm no yog tus baba! Yog li nqaij thiab noj qab nyob zoo. Thiab ntau tus txiv neej dhau los ntawm nws txhua hmo! Tus tub rog zoo heev! Nws tua cov neeg phem Russians, thiab tam sim no nws tau coj cov Japanese. Furious ntxhais. Thiab ncaws nrog taw liab qab. Nws muaj kev zoo nkauj zoo li no!
  Malanya tua cov neeg Nyij Pooj nrog rab phom tshuab, thiab tuav nws cov hniav, hais tias:
  - Auj, wheatgrass, wheatgrass, muab rau kuv ib puas rubles!
  Matilda luag ntxhi thiab nug tsis txaus ntseeg:
  - Thiab leej twg yuav muab rau koj ib puas rubles? Tej zaum nws zoo dua los thov phaus?
  Malanya tuav nws lub taub hau.
  - Tsis yog! Tsis muaj leej twg yuav muab ib puas phaus rau koj! Tab sis lub ruble yog pheej yig dua li qhov tiag!
  Thiab tag nrho plaub tus ntxhais yuav ua li cas luag. Thiab lawv zoo nkauj heev, yuav luag tsis muaj khaub ncaws, khau khiab thiab tau ntxim hlub. Zoo, tsis yog qhov uas txiv neej npau suav txog?
  Jane coj nws nrog kev zoo siab thiab hu nkauj:
  - Wow, bludgeon - wow!
  Thiab yuav ua li cas nws nplawm nws lub puab tsaig nrog nws ib leeg liab qab! Tseeb tiag, tus npau taws heev Frau Madame!
  Thiab dab tsi yog figurine! Lub embodiment ntawm kev sib haum xeeb, cov leeg thiab kev sib haum xeeb.
  Gringetta tsis zoo li ntawd. Nws yog fleshy, overloaded nrog cov leeg zoo li ib tug bodybuilder. Tab sis nws kuj yog ib tug ntxhais zoo nkauj - nws lub duav yog luxurious zoo li ib tug nees lub croup, thiab nws lub duav yog nyias.
  Gringeta nyiam ua si nrog cov blocks. Nws nyiam nws. Nws yog ib tug ntxhais zoo kawg nkaus. Nws nyuaj rau ua si tsuav. Txawm hais tias feem ntau, lawv puas yuav tsim tsawg kawg qee yam kev ua si console? Tab sis qhov kev sib ntaus tiag yog tseem nthuav ntau ntxiv!
  Gringeta coj nws thiab hu nkauj zoo siab:
  - Kuv yog ib tug ntxhais uas nrov nrov! Thiab nrog lub suab tuab - nws hu nkauj tseeb!
  Thiab ces nws ntaus Japanese "Tiger". Vim muaj ntau armor-piercing projectile, German tank muaj qhov zoo dua. Thiab yog li lub caliber thiab chim ntev yog tib yam.
  Muaj tseeb, lawv cog lus tias yuav nkag mus rau hauv cov phom tshiab. Nrog luv barrels, tab sis nrog ib tug ntau dua muzzle tshaj tawm.
  Gringeta npau suav xav tau rab phom zoo dua. Lub thoob ntev tseem tsim teeb meem, tshwj xeeb tshaj yog tias muaj kev sib ntaus sib tua hauv hav zoov. Txawm li cas los xij, tus tub rog tsis poob siab.
  Malanya scribbles ntawm Japanese nrog rab phom tshuab. Fits samurai thiab Suav. Nws bares nws cov hniav thiab chirps:
  - Mad Empire! Tsis muaj leej twg yuav txwv peb! Tsis muaj leej twg yuav kov yeej peb!
  Kuj tseem yog ib tug ntxhais nrog cov ntaub ntawv zoo heev. Thiab yuav ua li cas nws tua! Muaj tseeb mows cia cov tub rog ntawm lub teb chaws Ottoman ntawm lub hnub nce.
  Koj cov phooj ywg nag hmo yog dab tsi? Thiab tam sim no tsis tseem ceeb yeeb ncuab! Thiab tsis muaj dab tsi uas koj tuaj yeem ua rau nws!
  Matilda whistled, daig tawm nws tus nplaig, zoo li tus cobra. Hmoov tsis zoo nws tsuas yog tus tsav tsheb yooj yim xwb. Thiab nws txoj hauj lwm tsis yog qhov nthuav tshaj plaws. Ntshai ib tug. Ua mob rau ib tug neeg. Tab sis tus ntsuj plig xav tau lwm yam. Ntau tshaj!
  Matilda hais hauv kev ntxhov siab:
  - Yuav muaj tus chij Askiv thoob plaws txhua lub hiav txwv!
  Jane furiously lees paub:
  - Txawm tias peb nyob hauv German txoj haujlwm, peb yuav tsis ua qhev!
  Tom qab ntawd cov ntxhais Soviet kuj sib ntaus, desperately recapturing yav qab teb Sakhalin thiab lub Kuril ridge.
  Alenka thiab nws pab neeg tau tuav lub taub hau hla tus dej Amur. Thiab muaj tsib tus ntxhais raug tua.
  Tab sis cov ntxhais no paub - yog tias koj xav kom muaj sia nyob hauv lub tshav kub, nco ntsoov sib ntaus sib tua hauv ib lub bikini. Thiab koj tuaj yeem txawm tsis muaj lub tsho hauv qab. Thiab ces tsis muaj dab ntxwg nyoog yuav kov yeej koj.
  Alenka pov ib tug grenade ntawm tus Japanese nrog nws txhais ko taw liab qab, thiab hu nkauj:
  -Auj, txoj hmoo, kuv txoj hmoo, oh txoj hmoo!
  Anyuta tseem cuam nws ob txhais ceg, khoom plig ntawm kev tuag, nrog nws liab qab ntiv tes thiab chirped:
  Vim li cas koj thiaj nruj me ntsis rau kuv?
  Fiery Alla muab grenade nrog nws pob taws liab qab. Nws twisted lub steel dawb paug thiab chirped:
  - Kuv ntseeg tsis tau tias koj nkag siab!
  Maria coj nws thiab nrog nws tus ntiv tes liab qab pov cov khoom uas tua, thiab hais nrog chuckle:
  -Auj, txoj hmoo, kuv kev sib cais yog txoj hmoo! Kuv yuav pom ib tug txiv neej tsuas yog hauv lub hleb xwb!
  Thiab tus ntxhais luag ...
  Matrena muab ib pawg ntawm grenades nrog nws txhais taw liab qab. Tua ib tug Japanese tank thiab hais tias:
  - Auj, txiv neej ... Nws tsuas yog mob nrog koj!
  Elena sighed hnyav heev. Thiab dua nws pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab. Lub peb hlis ntuj, lub hnub yog warmer. Zoo tshaj nyob rau lub caij ntuj no. Optimism loj hlob tuaj.
  Yog lawm, yog tias Nyiv tsis tau tawm tsam USSR hauv plaub caug-ob xyoo, nws yuav zoo dua.
  Tom qab ntawd cov Tub Rog Liab tuaj yeem ua tiav cov Nazis, lossis tsawg kawg nres lawv. Thiab lub teb chaws ntawm Rising Sun tau tsis meej pem txhua txoj kev npaj. Thiab insidious heev.
  Elena raug rho tawm haujlwm. Nws ntaus lub taub hau ntawm samurai thiab squeaked:
  - Tub Scout tshiab!
  Thiab nws zoo li funny. Yuav ua li cas lub yeej Japanese poob. Thiab ntau ntawm lawv. Suav puv. Nws yog kev khuv leej uas tsov rog nrog peb Reich tsis tau nres me ntsis ua ntej.
  Alenka ntxhi:
  - Sunny Georgia, kuv haiv neeg Caucasus! Muaj lub roob siab, kuv pub cov yaj!
  Thiab dua tus ntxhais nrog nws pob taws liab qab succumbed mus rau tam sim no ntawm kev tuag.
  Nyiv, cuaj lub hlis tom qab pib tsov rog, raug ntes.
  Thiab kev tsov rog tau xaus ... Stalin tau rov qab rau yav qab teb Sakhalin thiab Kuril ridge, thiab ib feem ntawm Manchuria.
  Tom qab ntawd los txog lub sijhawm rau kev thaj yeeb nyab xeeb. Stalin tuag... Ces, thiab Hitler tuag nyob rau hauv 1959... Tab sis qhov xwm txheej ntawm lub ntiaj teb no ruaj khov, muaj zog thiab vam meej. Thiab txhua yam tau zoo heev. Thiab tib neeg tau kov yeej qhov kev nthuav dav ntawm qhov chaw thiab tsim kev ntseeg.
  
  CHECHEN ADMIRAL MAKAROV
  Lub Kaum Ib Hlis 7, 1999, Akhmad Kadyrov tuag vim yog kev sib tsoo los ntawm Lavxias teb sab artillery. Ib qho ntawm cov xwm txheej tsis txaus ntseeg uas hloov pauv keeb kwm. Nws yog tau hais tias kev tuag ntawm Admiral Makarov los ntawm ib tug Lavxias teb sab mine coj mus rau lub caij nplooj zeeg ntawm Romanov dynasty, thiab kev sib raug zoo system nyob rau hauv Russia tau hloov. Thiab ces qhov xwm txheej zoo sib xws tos Vladimir Putin. Thiab ntawm chav kawm ib tug series ntawm qhov tshwm sim vim qhov no.
  Ua ntej ntawm tag nrho cov, teip Kadyrov liam hais tias cov tub rog Lavxias teb sab ua nws ntawm lub hom phiaj thiab tawg tawm ntawm tsoom fwv. Thiab tsis tsuas yog lub teip no, tab sis kuj cov kwv tij Yamadayev. Kev sib ntaus sib tua rau Gudermes tau tshwm sim dua. Txoj kev ywj pheej ntawm Chechnya uas nyuam qhuav pib, uas tau mus zoo heev, dheev tuaj mus nres. Gudermes tau xaus rau hauv qab ntawm cov tub rog Lavxias, thiab muaj kev tsov rog tiag tiag tshwm sim hauv nws. Yog li ntawd, kev ua haujlwm los thaiv Grozny qeeb qeeb. Thiab kev sib ntaus sib tua tau nruj heev. Cov Chechens nres tawm hauv lawv lub nroog thiab tawm tsam kom tuag. Tam sim no tag nrho Chechnya tau koom ua ke tawm tsam tsoomfwv cov tub rog. Thiab sab hnub poob, ua ke nrog lub ntiaj teb Islamic, tau nce siab heev. Putin tau ua siab tawv, tsis kam sib tham nrog Maskhadov, tab sis txoj kev ua tsov rog tau dhau los ua tsis tau zoo. Thiab cov tub rog Lavxias raug kev puas tsuaj loj.
  Thiab sab hnub poob thiab Tebchaws Meskas tau tsim kev rau txim. Cov Communist kuj tau siv lub sijhawm no thiab tau tawm suab tsis muaj kev ntseeg siab rau tsoomfwv. Apple txhawb lub tswv yim. Thiab Lub Xeev Duma tau sau ntawv pov npav rau kev pov npav. Putin, ntsib nrog qhov no, ncua kev tawm tsam rau Chechnya. Partisan tawm tsam intensified sharply.
  Kev pab rau Chechens kuj nce ntxiv ... Kev poob ntawm cov tub rog Lavxias loj hlob. Thiab yog li kev xaiv tsa rau Lub Xeev Duma tau tshwm sim. Unity bloc tsis yeej. Ntawm qhov tod tes, qhov "Rau yeej" thaiv ntawm cov Communist yeej yeej yeej. Qhov thib ob yog coj los ntawm "Fatherland-Tag nrho Russia". Qhov xwm txheej zoo li no. Oddly txaus, kev ua haujlwm tsis muaj zog ntawm Unity bloc tau txais txiaj ntsig zoo rau Zhirinovsky Bloc, uas tau txais qhov thib peb. Tab sis lub Union of Right Forces tuaj rau pem hauv ntej, tsis muaj zog ua tsis tau raws li tsib feem pua kev txwv. Apple ua tau zoo me ntsis.
  Feem ntau, cov parliament tau dhau los ua kev tawm tsam ntau dua li yav dhau los. Thiab qhov tseem ceeb tshaj, qhov kev tawm tsam tau dhau los ua kev sib koom ua ke ntau dua. OVR thiab cov communist thiab Yabloko koom ua ke. Liberal Democratic Party thiab Unity sim thaiv....
  Putin tau txo qis nws qhov kev ntaus nqi. Yeltsin tseem tsis tau tso tseg. Txawm tias lo lus nug ntawm ib tug successor tseem nyob rau saum huab cua. Lwm txoj kev xaiv dua li Putin, uas tseem muaj qee yam kev ntsuas, zoo li pheej hmoo heev.
  Txoj kev xaiv tsa tau pib. Gennady Zyuganov nyob rau thawj zaug, ua raws li Vladimir Putin, Primakov, thiab Zhirinovsky, ces Yavlinsky. General Lebed tsis mus rau kev xaiv tsa thawj tswj hwm. Thiab qhov no tau muab Vladimir Zhirinovsky qee txoj hauv kev rau qhov thib peb.
  Tab sis Primakov ntog. Nws tsis paub meej tias nws yuav tsum ua tus thawj tswj hwm lossis tsis yog. Luzhkov kuj tuaj yeem sim. Thiab mam li nco dheev tus tswv nroog ntawm Moscow kuj tsiv mus rau pem hauv ntej.
  Cov kev xaiv tsa tau nplua nuj hauv cov xwm txheej.
  Tsis xav txog, Boris Nemtsov kuj tau mus rau pawg thawj tswj hwm. Thiab nws kuj ntxiv intrigue.
  Lavxias teb sab tub rog nyob rau hauv Chechnya yog heev bogged down. Grozny thiab Gudermes tsis tau coj. Thiab cov foob pob tawg tau coj mus rau qhov kev taw qhia ntawm kev rau txim hnyav rau Russia.
  Yeltsin, uas tseem yog tus thawj tswj hwm, txawm li cas los xij hais kom kev sib tham pib thiab kev ua tsov rog raug ncua. Yog li ntawd nws twb los ntshav lawm. Thiab muaj pes tsawg tus neeg tuaj yeem raug tua.
  Zyuganov tau thov rov xaiv tsa tsis muaj kev ntseeg siab rau tsoomfwv. Txhua pawg, txawm tias Liberal Democratic Party, txhawb nqa lub tswv yim no. Zhirinovsky liam Vladimir Putin ntawm kev txiav txim siab thiab tsis muaj zog. Yeltsin, mob hnyav, tsis xav kom muaj kev tsov rog loj ... Thiab nws tau npaj txhij txog kom Putin ntsib Maskhadov. Nws tuav lub rooj sib tham... Cov Chechens tau thov kom rov qab mus rau Khasavyutor cov lus pom zoo thiab tshem tawm cov tub rog los ntawm Chechnya. Yog li ntawd peb tsis pom zoo rau ib yam dab tsi.
  Thiab Lub Xeev Duma ib zaug ntxiv thiab tsa cov lus nug ntawm tsis muaj kev ntseeg siab rau tsoomfwv. Yeltsin xiab Zhirinovsky los ntawm muab nqi zog rau nws nyob rau hauv qeb ntawm general thiab muab nqi zog rau nws lub hnub qub rau lub hero ntawm Russia. LDPR tsis tau pov npav rau qhov tsis muaj kev ntseeg siab, tab sis cov neeg tawm tsam tseem muaj kev pov npav txaus. Thiab muaj kev tsis ntseeg.
  Tam sim no Yeltsin yuav tsum tua Putin. Mikhail Kastyanov ua yeeb yam. Peb xav tau tus thawj tswj hwm tshiab. Tab sis nrhiav ib tus neeg uas haum rau Lub Xeev Duma yog qhov nyuaj.
  Thaum kawg, tom qab ob lub lis piam ntawm hesitation, Yeltsin thov Moscow tus kav nroog Luzhkov.
  Qhov no, ntawm tag nrho, suited lub State Duma ... Thiab cov neeg ib yam nkaus thiab. Tus kav nroog Moscow tau los ua tus thawj tswj hwm thiab tau tshem tawm ntawm kev sib tw thawj tswj hwm.
  Thiab Putin thaum kawg poob nws qhov kev ntaus nqi, thiab NW nyuam qhuav sau ib lab kos npe.
  Tom qab ntawd nws starred rau Maxim Primakov. Vladimir Zhirinovsky kuj txhawb Primakov. Thiab Yavlinsky ib yam nkaus ...
  Thaum kawg, kev xaiv tsa tau tuav thiab Zyuganov thiab Primakov tau mus rau hauv qhov thib ob nrog yuav luag tib tus lej pov npav. Txawm li cas los xij, Zyuganov muaj me ntsis ntxiv. Tab sis yuav luag tag nrho cov neeg sib tw txhawb Primakov. Thiab nws yeej yeej tus thawj coj ntawm cov Communist nyob rau hauv lub thib ob puag ncig.
  Qhov no yog li cas lub zog hloov nyob rau hauv Russia. Txawm Yeltsin yuam kom tshem tawm cov tub rog los ntawm Chechnya. Thiab kev tsov rog hauv Caucasus xaus. Ces txhua yam mus txog ib yam li hauv zaj dab neeg tiag.
  Primakov nrhiav kev ywj pheej ywj pheej. Tebchaws Asmeskas tau ua tsov rog hauv Afghanistan thiab Iraq. Cov nqi roj tau nce. Thiab kev lag luam loj hlob.
  Primakov tau ua haujlwm ob nqe lus thiab sab laug hauv 2008, tsis txuas ntxiv nws lub hwj chim. Thiab yog dab tsi? Nws twb muaj xya caum cuaj xyoo lawm thiab tsis noj qab nyob zoo. Lub zwm txwv tau ua tiav los ntawm tus kav nroog Luzhkov. Daim duab no yog ntau dua lossis tsawg dua kev sib haum xeeb.
  Hauv Chechnya, tom qab tshem tawm ntawm cov tub rog Lavxias, kev ua tsov rog tsis ntev tau pib dua ntawm Maskhadov thiab Shamil Basayev, thiab Salaman Raduev. Cov Wahhabis txhawb nqa Basayev. Tsov rog tau rub rau ib xyoos thiab ib nrab. Thiab muaj kev puas tsuaj ntau heev. Maskhadov poob thiab khiav. Shamil Basayev ib ntus dhau los ua amine. Tab sis Salman Raduev thiab Yamadaevs thiab Kadyrovs sawv tawm tsam nws. Thiab rov ua tsov rog. Cov Wahhabis kuj sib cais. Shamil raug tua nyob rau hauv 2006. Thiab Salman Raduev tau los ua ib tug amine rau ib pliag. Tab sis nws raug tua nyob rau hauv 2008. Thiab nyob rau hauv Chechnya muaj tsov rog thiab tua neeg. Tus kav nroog ntawm Moscow, Luzhkov, tau muab kev pab rau ib tug ntawm ob tog nyob rau hauv pauv rau ib tug rov qab mus rau Russia. Qhov no haum rau Chechens.
  Luzhkov annexed Chechnya thiab, txawm hais tias muaj teeb meem nyiaj txiag, yooj yim yeej qhov kev xaiv tsa xyoo 2012. Txawm li cas los xij, ces teeb meem tshwm sim. Ua ntau tshaj rau sab hnub poob tshaj Putin, Yuri Luzhkov tsis coj Crimea los ntawm Ukraine. Qhov twg, txawm li cas los xij, tsis tau tsim teeb meem tshwj xeeb rau nws. Tab sis cov nqi roj tseem poob. Thiab Luzhkov xav tau lub sij hawm tshiab. Thiab tuav ib tug referendum. Txuas ntxiv nws txoj haujlwm. Thiab nrog kev nyuaj nws yeej qhov kev xaiv tsa ntawm 2016 ... Nws dhau mus rau lub sijhawm thib ob nrog kev thuam thiab kev sib cav. Thiab ces nws tuag hauv 2019.
  Kev xaiv tsa thaum ntxov tau muaj kev sib tw. Thiab nyob rau hauv ob rounds ... Nyob rau hauv Luzhkov, Deribaska, tus thawj tswj hwm, thiab ib tug neeg sawv cev ntawm lub Communist tog tau nce mus rau lub thib ob puag ncig.
  Qhov kev xaiv tsa tau npaj txhij txog yeej los ntawm tus thawj coj tsis raug tshem tawm ntawm Pawg Neeg Communist ntawm Lavxias Federation Gennady Zyuganov. Txhua yam yuav zoo, tab sis xyoo 2020 tus mob coronavirus tuaj rau Russia. Tab sis cov communist tsis tau npaj rau nws.
  Tab sis txhua yam phem los txog rau qhov kawg. Thiab Gennady Zyuganov qee yam coj Russia tawm ntawm qhov tsis txaus ntseeg. Hauv 2023, kev xaiv tsa thawj tswj hwm tshiab hauv tebchaws Russia. Zyuganov, tau kawg, tsis coj lawv ncaj ncees thiab tsis xav tawm mus. Feem ntau, nyob rau hauv Russia, cov thawj tswj hwm yog ib tug txiv neej laus. Thiab Yeltsin twb muaj rau caum, thiab Primakov txawm laus dua. Thiab Yuri Luzhkov kav mus txog rau thaum muaj hnub nyoog yim caum-peb, thiab tuag nyob rau hauv nws txoj hauj lwm. Thiab Zyuganov twb muaj ob peb xyoos lawm. Nws tau los ua tus thawj tswj hwm thaum muaj hnub nyoog xya caum tsib, thiab tam sim no nws muaj xya caum cuaj.
  Tab sis kev xaiv tsa tau tuav raws li cov cai, thaum kev sib tw tsawg, thiab Zyuganov yooj yim dua rau qhov no. Tsis tas li ntawd, Zyuganov xav ua kom nws tus tub xeeb ntxwv ua tus kav.
  Thiab dua qhov yeej ntawm cov thawj coj ntawm cov communist. Laus, mob, thiab tsis xav zoo heev.
  Tab sis nyob rau hauv 2025, cov Russians thaum kawg ya mus rau lub hli. Tsawg kawg yog ib qho kev xyiv fab. Kev lag luam hauv ntiaj teb tau loj hlob dua thiab tau ua kom ruaj khov.
  Hauv Tebchaws Meskas, Joe Biden tau tawm haujlwm los ua Thawj Tswj Hwm Tebchaws Meskas hauv 2024 thiab tau hloov los ntawm ib tug poj niam dub. Nyob rau hauv Ukraine, txij li thaum tsis muaj kev poob ntawm Crimea thiab tsov rog nyob rau hauv lub Donbass, Petro Poroshenko siv tag nrho ob nqe lus. Thiab tsab cai lij choj tsis muab rau nws ntxiv. Tom qab nws, Vitali Klitschko los ua tus thawj tswj hwm ntawm Ukraine.
  Tuam Tshoj tseem kav los ntawm Xi Ze Ping. Txoj cai yog sib npaug. Chechnya raws li ib feem ntawm Russia muaj me ntsis rebuilt. Vladimir Putin, tom qab tawm ntawm tus thawj tswj hwm, tau txais ib txoj haujlwm hauv tsoomfwv hauv Thawj Tswj Hwm Primakov.
  Tab sis nws tsuas yog muab txoj haujlwm ntawm Minister of Justice. Putin ua haujlwm hauv tsab ntawv no, nrog txhua tus mus txog xyoo 2008. Ces nws so haujlwm. Thiab tsis koom nrog kev nom kev tswv lawm.
  Vladimir Zhirinovsky coj txoj hauj lwm ntawm Minister of Interior nyob rau hauv Thawj Tswj Hwm Primakov. Nws ua hauj lwm kom txog rau thaum Luzhkov tus thawj tswj hwm. Nws tau nce mus rau qib ntawm General of the Army. Tom qab ntawd nws rov qab mus rau LDPR pawg. Yog ib tug raug hnab tshos tawm tsam. Luzhkov tau zoo nrog qhov ntawd. Vladimir Zhirinovsky tau koom nrog txhua qhov kev xaiv tsa thawj tswj hwm hauv tebchaws Russia tshwj tsis yog xyoo 2004, thaum nws ua haujlwm thiab nws yuav tsis yooj yim.
  Vladimir Volfovich ua haujlwm zoo, thiab tau txais kev hwm ntawm ntau tus.
  Grigory Yavlinsky ua haujlwm hauv tsoomfwv hauv Primakov. Xyoo 2008 nws raug tso tseg. Txij thaum ntawd los, nws tau tawm tsam, tab sis nws tsis tuaj yeem raug xaiv los ua nom tswv ntxiv lawm. Muaj qee yam khoom plig.
  General Swan nyob rau hauv lub qab ntuj khwb no dim txoj kev tuag absurd. Tab sis tus tswv xeev ntawm Krasnodar Territory tsis tuaj yeem raug xaiv tsa rau lub sijhawm thib ob. Nws so haujlwm thiab pib sau memoirs thiab ntawv tseeb. Alexander Ivanovich tshwj xeeb tshaj yog poob rau hauv kev hlub nrog lwm hom keeb kwm. Nws tau los ua ib tus kws sau ntawv nrov tshaj plaws hauv tebchaws Russia thiab khwv tau ntau lab. Thiab qee qhov ntawm nws cov dab neeg tau raug ua yeeb yaj kiab.
  Lebed tsis mus rau hauv kev nom kev tswv, nws muaj nyiaj txaus thiab muaj koob meej, thiab tsawg kawg nws lub taub hau tsis raug mob.
  Shoigu ua haujlwm rau qee lub sijhawm ua tus Minister of Emergency Situation. Tab sis nyob rau hauv 2003 nws raug tso tseg. Kuv sim khiav rau tus tswv xeev thiab tsim kuv tus kheej tog. Tau txais qee qhov kev txaus siab, tab sis tsis tau nkag mus rau hauv Xeev Duma. Ces nws txawm tso kev nom kev tswv mus ua lag luam.
  Matvienko tsis tau los ua tus kav nroog ntawm St. Tab sis nws ua hauj lwm raws li Tus Lwm Thawj Fwm Tsav Tebchaws hauv qab Primakov. Nws so haujlwm xyoo 2008. Tom qab ntawd, nws tau mus ua lag luam nrog nws tus tub, thiab tsis koom nrog kev nom kev tswv.
  Rogozin tseem nyob ntawm ib sab, thiab tsis tau txais ib qho kev tshaj tawm. Nws ua tsis tau tiav los ua tus thawj coj ntawm Lub Xeev Duma dua. Tab sis cov kev xaiv tsa tseem ceeb tau raug muab tso tseg, thiab nws pawg neeg tsis tau ua qhov cuam tshuam.
  Lukashenka tau ntev nyob ntawm lub beck thiab hu ntawm Lavxias tus thawj tswj hwm. Nws ntau los yog tsawg haum Zyuganov. Txawm li cas los xij, ib qho kev sib raug zoo uas tsis muaj kev ntseeg tau tig los ua. Thiab nyob rau hauv Russia lawv pib nrhiav ib tug hloov. Lawv nrhiav tau ib tug hluas communist thiab txhawb nws. Raws li qhov tshwm sim, kev sib ntaus sib tua tawg, thiab Lukashenka tau ntes tus yeej.
  Thiab Russia tau tsim kev rau txim rau Belarus. Thiab Lukashenka tawm ntawm OBKB thiab thov kom koom nrog NATO. Ntawm no yog kev sib tsoo. Lukashenka tseem tsis tau nkag mus rau NATO, tab sis ob peb lub hauv paus tau muab tso rau hauv thaj chaw ntawm Belarus. Yog li ntawd nws tau dhau los ua kev ceeb toom ntau nyob rau sab hnub poob ciam teb.
  Lub ntiaj teb tag nrho tseem nyob nrog nws cov teeb meem, thiab tsis tau zoo dua. Txawm li cas los xij, nws tseem phem dua thiab. Gennady Zyuganov tau sau tseg tias tus nees laus tseem zoo dua li tus nees luav.
  Lub Koom Haum Communist tseem tseem muaj txoj cai tswjfwm, thiab tseem txhawb nqa nws txoj haujlwm. Lub Philippines tau txais tus thawj tswj hwm tshiab, qhov twg tus legendary boxer Pakio los ua tus thawj tswj hwm. Thiab qhov no kuj yog ib qho surprise tshiab.
  Vitali Klitschko tom qab Maidan, txawm li cas los xij txiav txim siab rov qab los, qhov xwm txheej hauv Ukraine tseem nyob ntsiag to thiab tuav lwm tus tawm tsam Stevenson, uas tau los ua tus yeej ntiaj teb. Vitali Klitschko tau los ua tus yeej ntiaj teb thib plaub rov ua dua qhov tshwm sim ntawm Hollyfield, thiab tib lub sijhawm tau poob hauv keeb kwm los ua tus yeej ntiaj teb thiab tib lub sijhawm tus kav nroog. Tom qab ntawd nws tuav lub yeem tiv thaiv lub npe, thiab kuj xaus kev sib ntaus los ntawm knockout. Tom qab ntawd nws thaum kawg xaus nws txoj haujlwm, teeb tsa lwm cov ntaub ntawv hnyav hnyav - yeej tsib kev sib tw sib tw tom qab plaub caug xyoo.
  Txawm li cas los xij, Vitali Klitschko tau ua tiav thiab zoo siab dua hauv ntiaj teb no.
  Wladimir Klitschko kuj yeej Tyson Fury. Thiab tom qab ntawd nws cov npoj yaig los ntawm Ukraine hauv kev sib ntaus sib tua epic. Tab sis kev sib ntaus nrog Denotheus Wyder tsis tuaj yeem teeb tsa. Vladimir tseem kov yeej Brown, thiab thaum kawg, thaum muaj plaub caug-ib xyoos, nws poob thaum tseem tshuav tus nyiam ntawm Anthony Joshua, ib ntus xaus nws txoj hauj lwm.
  Tab sis tom qab ntawd nws rov qab los rau xyoo 2021 thiab, tau yeej peb qhov kev sib ntaus, tsoo cov ntaub ntawv ntawm George Foreman.
  Qhov no yog li cas lub ntiaj teb tig tawm.
  
  LWM YAM UAS YOG IB TUG NYAB LAJ NYIAJ NYIAJ NYIAJ LAWM
  Sib ntaus sib tua ntawm Midway yuav tsum tau yeej los ntawm Nyiv txawm li cas los xij. Tab sis nws tsis yog qhov tseeb tias samurai yuav qhib qhov thib ob pem hauv ntej hauv qhov hloov pauv no. Thiab yog li tej yam yuav tau mus txawv me ntsis.
  Cia peb hais tias Stalingrad dhau los zoo li hauv keeb kwm tiag tiag. Thiab tsis muaj dab tsi ntau tau hloov. Cov British tau ua haujlwm Torch yam tsis muaj tub rog Asmeskas. Rommel tawg. Muaj tseeb, kev tsaws hauv Morocco tsis tau ua tiav. Cov Germans, tau pauv qee lub zog los ntawm Tebchaws Europe, tau tswj hwm kom tsis txhob muaj kev tawm tsam Askiv.
  Montgomery stumbled raws li tawv tawv tsis kam thiab nres. Cov Germans tuav txoj kab rau qee lub sijhawm. Tom qab ntawd lawv pib hloov cov tub rog ntxiv rau Africa. Rommel tau pib tawm tsam, me ntsis nias cov neeg Askiv, tab sis Montgomery rov qab mus rau txoj kab tiv thaiv hauv Libya. Pem hauv ntej tau ruaj khov.
  Nyob rau hauv Lub Xya hli ntuj ntawm plaub caug-peb xyoo, cov Nazis sim ua txhaum los ntawm lub Soviet tiv thaiv ntawm lub Kursk Bulge. Txij li thaum cov Nyij Pooj tau ntes cov Hawaii Islands tuaj, cov neeg Asmeskas yuav luag nres kev tawm tsam huab cua ntawm German nroog thiab cov chaw tsim khoom. Qhov no tau tso cai rau cov neeg German tsim ob peb lub tso tsheb hlau luam ntxiv, tshwj xeeb yog Tigers thiab Panthers.
  Plaub puas ntau lub tsheb tau koom nrog Kursk Bulge, nrog rau cov tub rog dav hlau tseem ceeb. Tsis tas li ntawd, Hitler tau xa ib qho ntxiv rau 6 pawg tub rog tub rog los ntawm Fabkis thiab tshem tawm qee cov phom los ntawm phab ntsa Atlantic.
  Qhov no ntxiv dag zog rau German pab pawg. Kev tawm tsam tau pib kwv yees li hauv keeb kwm tiag tiag, tab sis txij li Nazis muaj zog me ntsis, lawv tau ua tiav zoo. Txawm li cas los xij, nws tsis tuaj yeem kaw lub nplhaib nyob ib puag ncig kev sib koom ua ke ntawm Soviet. Txawm hais tias Fritz kev tawm tsam nws tus kheej tau siv sijhawm nees nkaum hnub thiab tsuas yog xaus rau Lub Xya Hli 25th. Tom qab ntawd cov tub rog Soviet tau pib tawm tsam kev tawm tsam. Thiab kev sib ntaus sib tua tau ntev dua.
  Cov Germans hauv teb chaws Africa tau tiv thaiv. Lawv tsis tas yuav siv lawv lub zog ntawm Ltalis, thiab cov khoom siv ntau dua raug xa mus rau pem hauv ntej, yog li kev foob pob tsis muaj neeg Asmeskas muaj zog ntau zaus.
  Nyiv txuas ntxiv yeej. Yog li Asmeskas cov lus txib tau ua yuam kev ntau dua, thiab lawv tau nrawm dhau los rov qab los ntawm Peru Harbor. Qhov no coj mus rau lub ntsiab lus ntawm kev pom - America tsis xav tau Europe. Ua tsaug rau qhov no, German submarines xyaum tau nres tawm tsam Asmeskas cov nkoj.
  Cov Tub Rog Liab, yog li ntawd, tsuas yog thaum lub Cuaj Hlis kawg coj Orel thiab Belgorod, tau raug kev puas tsuaj loj. Thiab ib ntus nres qhov kev nce qib. Txawm li cas los xij, tsis muaj laj thawj ua rau ntshai. Lub caij nplooj zeeg los nag ua raws, tom qab lub caij ntuj no. Thiab yuav tsum muaj yeej tshiab ntawm Red Army. Paub txog qhov no, Hitler tau muab rau Stalin ib qho kev sib tw. Zoo li, cia peb so!
  Muaj pes tsawg ntawm peb cov txiv neej raug tua thaum lub sijhawm sib ntaus sib tua kawg? Lub USSR thiab Thib Peb Reich tau tawm tsam peb lub hlis. Kev poob ntawm Red Army tau ntau dua li hauv keeb kwm tiag tiag, thiab Wehrmacht tsis muaj tsawg. Ob tog tau los ntshav.
  Tab sis cov Nazis nce cov khoom siv, lawv muaj peev xwm rov qab tau me ntsis. Nws yuav tsum tau muab sau tseg tias nyob rau hauv lub tso tsheb hlau luam qhov feem ntawm kev poob yog nyob rau hauv kev pom zoo ntawm lub Nazis, thiab txij li thaum lawv tso tawm mus rau siab tshaj nyob rau hauv lub keeb kwm tiag tiag, cov Germans ua rau lawv puas tsuaj. Hauv kev tiv thaiv kev sib ntaus sib tua, Panther tau ua pov thawj tias yog lub tank zoo. Nws cov phom ntev ntev thiab nrawm nrawm nrog optics zoo rau nws lub sijhawm tuaj yeem rhuav tshem Soviet tso tsheb hlau luam.
  Tsis tas li ntawd, peb caug-plaub tsis tau nkag mus rau Panthers, Tigers, Ferdinands hauv pliaj, thiab tseem muaj ob peb lub tank hnyav dhau los cuam tshuam rau kev sib ntaus sib tua.
  Stalin tsis lees txais kev sib ntaus sib tua nrog lub teb chaws Yelemees. Thaum kawg ntawm lub kaum hli ntuj, cov tub rog Soviet rov pib tawm tsam Kharkov thiab Smolensk. Cov Germans tawm tsam heev tawv ncauj. Lawv muaj kev tiv thaiv muaj zog, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv nruab nrab, thiab feem ntau lawv xav tias yuav muaj kev nce qib ntawm Soviet units hauv cov lus qhia no.
  Oddly txaus, tab sis piv rau keeb kwm tiag tiag, cov khoom siv ntau dua, tshwj xeeb tshaj yog cov dav hlau thiab cov tso tsheb hlau luam, tso cai rau cov neeg German tawm tsam ntau yam zoo. Nyob rau hauv tas li ntawd, muaj ntau reserves, lub Nazis ua ntau calmly, tsis maj txog thaum lub sij hawm lub Soviet tawm tsam, nyob rau hauv lub fronts, tab sis coj lub reserves ntau npaum li cas thiab cia siab rau ntau tshaj thiab tiv thaiv nyob rau hauv qhov tob. Ob peb lub kaum ob ntxiv tau txais kev cawmdim vim tsis muaj Italian pem hauv ntej, thiab nyob rau hauv teb chaws Africa Montgomery tsis maj, thiab cov Germans tsis rocking lub nkoj. Kev sib ntaus sib tua nrog Britain poob qis heev.
  Tseem tsis tau muaj kev sib tham txog kev thaj yeeb nyab xeeb, tab sis pom tseeb tias Churchill qeeb qhov kev foob pob, pom meej suav nrog qhov tseeb tias USSR thiab Thib Peb Reich tau sib zog ua ke ntau li ntau tau.
  Kev tso riam phom los ntawm lub teb chaws Yelemees thiab cov satellites tau dhau los ua ib feem peb siab dua hauv keeb kwm tiag tiag. Qhov no ua rau nws tuaj yeem kho qhov qhov, thiab, tso siab rau kev tiv thaiv ntom ntom, kom tiv thaiv tau zoo. Qhov xwm txheej tau hnyav zuj zus los ntawm qhov tseeb tias Soviet cov lus txib yog nyob rau ntawm qhov kev tawm tsam, qhov twg Fritz twb tau tos lawv, thiab tau tswj hwm los ntawm kev tiv thaiv.
  Yog li ntawd, qhov ua ntej nws tus kheej tau qeeb heev thiab raug nqi hnyav heev. Kev ua tsov ua rog pib zoo li Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib 1, thaum kev tiv thaiv tau ua kom muaj zog dua li kev tawm tsam, sab tawm tsam poob ntau dua, thiab cov kab pem hauv ntej tau ua tsis muaj zog vim qhov tshwm sim.
  Cov tub rog Soviet tau nce qhov nruab nrab ntawm ib mus rau ob mais hauv ib hnub, tso cai rau cov neeg German tau txais kev tuav pov hwm, tab sis txoj haujlwm tshiab, thiab ua kom muaj kev tiv thaiv.
  Nws tsis tuaj yeem nkag mus rau qhov chaw ua haujlwm.
  Kharkov, txawm li cas los xij, raug coj mus rau thaum lub Kaum Ob Hlis Ntuj tom qab kev sib ntaus sib tua hauv nroog. Cov Germans tau nce kev tsim aviation. Focke-Wulf thiab ME-309 tau ua tiav kev tawm tsam cov neeg tsis muaj zog Soviet. Tshwj xeeb tshaj yog txaus ntshai yog ME-309 nrog xya rab phom emplacements thiab siab ceev. Thiab Focke-Wulf nrog armor thiab kev tiv thaiv zoo yog lub tshuab tenacious nrog rau phom cua.
  Lub xub ntiag ntawm cov tsheb nrog xws li riam phom, ntawm chav kawm, ua rau lub fact tias cov Nazis tau txais ib tug zoo dua nyob rau hauv cov huab cua. Qhov tsis zoo tshaj plaws maneuverability tau them los ntawm kev kub ceev thaum dhia dej, uas ua rau nws muaj peev xwm khiav tawm thaum nkag mus rau tus Tsov tus tw, thiab cov cuab yeej muaj zog ua rau nws tuaj yeem tua cov dav hlau los ntawm thawj txoj hauv kev. Tsis tas li ntawd, cov Germans tsim tshwj xeeb tactics rau kev sib ntaus sib tua nrog Soviet tsheb nyob rau hauv thiaj li yuav siv ntau haib riam phom thiab high-ceev German aircraft.
  Lub foob pob hluav taws tshiab Yu-288 kuj pom nws tus kheej zoo heev. Lub tshuab no yog ob qho tib si ceev thiab nqa lub foob pob loj. Lub Focke-Wulf tau ua pov thawj los ua tus neeg foob pob hauv ntej, zoo dua rau PE-2 txhua yam.
  Thaum kawg ntawm lub Kaum Ob Hlis, cov tub rog Soviet tau qaug zog thiab raug yuam kom nres vim kev poob loj. Thaum cov Germans tseem tuav Smolensk, thiab ib feem ntawm sab laug-bank Ukraine. Thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws - deposits ntawm bauxite thiab alloying ntsiab. Kev poob ntawm cov tub rog Soviet nyob rau hauv lub tso tsheb hlau luam tau ua kom pom tseeb tias Mainstein pib tawm tsam, thiab tseem muaj peev xwm rov qab tau Kharkov, thiab tsim lub cauldron rau cov tub rog Soviet. Tab sis nyob rau hauv Lub ib hlis ntuj-Lub ob hlis ntuj, cov tub rog Soviet pib tawm tsam, thiab muaj peev xwm rov qab tau lub siab ntev Kharkov dua. Tab sis los ntawm Lub Peb Hlis, Tub Rog Liab tau qaug zog thiab raug yuam kom ncua qhov kev tawm tsam.
  Muaj ib ntus... Ob tog raug kev txom nyem ntau dhau lawm. Tsis tas li ntawd, Stalin xav ua kom nws cov tub rog muaj zog thiab siab dua T-34-85 thiab IS-2 tso tsheb hlau luam. Muaj tseeb tiag, cov Germans kuj tau ntxiv nrog ntau dua thiab muaj zog "Panther" -2 thiab "Tiger" -2. Stalin tseem suav nrog LA-7 thiab Yak-3 siab dua. Tab sis cov neeg German, hauv kev teb, tau pib qhov kev hloov kho tshiab ntawm TA-152 es tsis txhob ntawm Focke-Wulf, thiab qhov tsis txaus siab tshwj xeeb yog lub dav hlau ME-262. Lub dav hlau kawg ntawm kev ceev, armor thiab armament tsis muaj qhov sib npaug. Qhov tseeb yog kim dua, thiab siv zog ntau dua hauv kev tsim khoom.
  Tab sis ntawm qhov tod tes, cov Germans kuj tsim HE-162, uas yog pheej yig, maneuverable, kuj yooj yim rau manufacture thiab kuj reactive. Stalin tseem tsis tau yeej qhov kev sib tw technical. Tebchaws Aas Kiv tau tawm tsam kev tsov rog heev dhau. Tebchaws Meskas tseem tsis tau muaj peev xwm txeeb tau txoj kev pib los ntawm Nyij Pooj.
  Thaum Lub Rau Hli 25, muaj zog ntau ntxiv, Cov Tub Rog Liab tau mus rau qhov kev tawm tsam hauv nruab nrab. Thaum xub thawj, cov tub rog Soviet muaj peev xwm nkag mus rau kev tiv thaiv, tab sis tom qab ntawd lawv tau koom nrog kev sib ntaus sib tua rau Smolensk. Ib qho yuam kev ntawm cov thawj coj liab yog coj lub nroog los ntawm ib hnub. Thiab sim, coj lub nroog zoo-fortified, nrog ib tug haib garrison thiab tiv thaiv.
  Kev tawm tsam ntawm cov tub rog Soviet bogged thaum cov Germans pauv cov tub rog ntxiv thiab pib tawm tsam. Kev sib ntaus sib tua dua, zoo li thaum Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib ib, tau los ua qhov chaw thiab muaj kuab heev. Hitler tau ceeb toom txawv txawv. Tej zaum nws tau suav nrog riam phom txuj ci tseem ceeb thiab kev tsim kho tshiab kawg thiab yog li ntawd tsis maj. Tej zaum, lub siab xav cawm Aryan cov ntshav, uas cov Germans twb ploj lawm ntau, kuj ua lub luag haujlwm. Yog, thiab kev tiv thaiv ntawm Nazi tso tsheb hlau luam muaj txiaj ntsig zoo dua, tshwj xeeb tshaj yog kev tawg "Tiger" -2.
  Kev sib ntaus sib tua hauv nruab nrab tau rub mus txog rau thaum lub caij nplooj zeeg lig. Stalin pom kev tawv ncauj, xav tsim kom muaj kev vam meej. Tab sis nyob rau hauv cov ntaub ntawv no, kuv pom ib tug scythe ntawm ib lub pob zeb. Kev poob ntawm cov tub rog Soviet tau loj heev. Cov Germans, ua tus tiv thaiv sab, poob qis me ntsis. Panther-2 tau ua pov thawj tias yog lub tank zoo. Lub tsheb no tau zoo heev tiv thaiv nyob rau hauv lub hauv pliaj thiab muaj ib tug zoo heev armor-piercing phom, thiab nyob rau tib lub sij hawm dlej kev ua tau zoo tsav tsheb.
  Nws pom tau tias dhau T-34-85 nyob rau hauv cov nqe lus ntawm rab phom hwj chim, kev tiv thaiv pem hauv ntej, thiab tsis yog qis dua nyob rau hauv ceev thiab maneuverability. Txawm hais tias IS-2, lub tshuab German yog tus yeeb ncuab txaus ntshai, tawm tsam ntawm qhov deb heev.
  Vim muaj kev sib tsoo tsis tu ncua, riam phom sib npaug, tsuas yog qhov zoo me ntsis hauv kev tiv thaiv, King Tiger tsis yog qhov zoo tshaj plaws account. Kev hloov kho hnyav dua ntawm "Panther" -2 tau ntes nrog "Tiger" -2 hauv kev tiv thaiv thiab dhau ntawm kev tsav tsheb. Tsis ntev, Germans koom ua ke ntau lawm yuav luag tshwj xeeb ntawm "Panther" -2 hnyav tsib caug-ib tons nrog lub cav ntawm 900 horsepower.
  Lub tank no ntau dua lossis tsawg dua rau cov tub rog. Cov tub rog liab tsis ua tiav yeej thiab nres qhov kev ua ntej. Lub caij ntuj no tuaj. Cov Germans muaj tso tsheb hlau luam ntawm "E" series, thiab cov dav hlau tshiab. Muaj kev sib pauv tshuab. Tebchaws Aas Kiv tseem nyob tsis taus, Tebchaws Meskas twb pib tau ib yam dab tsi tawm tsam Nyij Pooj. Stalin, pom tias thaum lub USSR tab tom ua lub luag hauj lwm ntawm cannon fodder, txais, thiab txawm muab Hitler ib tug truce. Zoo li, cia cov Nazis tig mus rau sab hnub poob thiab cov peev nyiaj ua rog.
  Tus thawj coj txoj kev suav yog insidious thiab yooj yim. Hitler tau pom zoo nrog qhov kev hloov no. Thiab tam sim no, nyob rau lub Ob Hlis ntawm plaub caug-tsib xyoo, cov tub rog German tau mus rau qhov kev tawm tsam hauv Libya. Thiab lawv tau ua tiav nyob rau ntawd. Hauv kev sib ntaus sib tua, nws tau pom tias German tso tsheb hlau luam tau zoo tshaj rau Askiv, thiab lub dav hlau dav hlau tau tawm ntawm kev sib tw. Teb Chaws Asmeskas tseem tsis tau nkag mus rau qhov kev sib tw. Hauv kev sib ntaus sib tua, lub luag haujlwm tseem ceeb tau ua si los ntawm Panther-2 thiab E-100, nrog rau kev hloov kho ntawm Tiger-2 nrog lub turret me me thiab cov tub rog tuab nrog lub cav muaj zog. Lus Askiv "Churchill" tsis yog phem nyob rau hauv armor, tab sis tsis muaj zog nyob rau hauv armament. "Cromwell" tsis rub kiag li. Thiab tus Challenger, lub tank nkaus xwb, tsis yog nyob rau hauv pawg loj.
  Tab sis qhov tseem ceeb tshaj plaws yog qhov zoo ntawm cov tub rog. Cov Germans, tau dhau qhov kev sim ntawm hluav taws thiab hlau nyob rau sab hnub tuaj pem hauv ntej, tau npaj ntau dua li cov tub rog Askiv. Tshwj xeeb tshaj yog cov kev faib colonial. Thiab cov German units tau mus rau qhov kev tawm tsam. Lub Peb Hlis, Egypt raug ntes. Thiab tom qab ntawd cov Germans nkag mus rau Middle East, ntes Iraq, Kuwait, thiab tom qab ntawd Saudi Arabia.
  Hitler tsis xav mus rau Is Nrias teb, hla Iran, tab sis Stalin, uas nws cov tub rog tseem nyob hauv Iran, tsis pom zoo.
  Cov Germans tau mus rau qhov kev tawm tsam, nce mus txog Sudan. Thiab ntxiv rau Ethiopia thiab Somalia. Thiab los ntawm qhov ntawd mus rau txoj kab nruab nrab. Txog xya caum feem ntawm Wehrmacht tau koom nrog hauv kev tawm tsam. Thiab teb chaws Aas Kiv tsis muaj xws li rog los tawm tsam peb Reich.
  Cov Germans kuj ntes Gibraltar. Qhov kev quab yuam tau hloov mus ua ntu zus, thiab yuav luag xob laim sai. Lub dav hlau tua dav hlau, nrog rau lub dav hlau helicopters, kuj tau koom nrog hauv kev tawm tsam. Africa tau nyob rau hauv kev txaus ntshai ntawm tag nrho cov poob los ntawm Britain.
  Tab sis Stalin tsis yooj yim li ntawd. Kev tshem tawm ntawm Tebchaws Askiv los ntawm kev ua tsov rog yog qhov txaus ntshai heev rau USSR. Thiab cov tub rog liab tau mus tawm tsam thaum Lub Rau Hli 1945. Cov tub rog German tsis muaj zog nyob rau sab hnub tuaj tsis tuaj yeem sawv nws thiab succumbed rau lub siab. Cov Nazis, tsis tuaj yeem sawv ntsug, dov mus rau sab hnub poob. Cov tub rog liab muaj peev xwm tso Smolensk, Kiev, thiab nkag mus rau Belarus. Tom qab xa cov tub rog ntxiv los ntawm Africa, cov neeg German nrog kev nyuaj siab heev tuaj yeem nres qhov kev tawm tsam ntawm cov tub rog Soviet. Cov tub rog German tshiab ntawm E-50 series, uas tsis muaj qhov sib npaug, tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua. Tsis tas li ntawd, cov Nazis tau cuam tshuam kev cuam tshuam los ntawm Turkey. Thiab Qaib ntxhw nws tus kheej, nyob rau hauv lub siab los ntawm lub teb chaws Yelemees, tawm tsam lub Soviet Union. Yog li, qhov xwm txheej tau ua nyuaj dua.
  Qhov teeb meem yog tias T-54 tseem tsis tau nkag mus rau hauv cov koob, thiab T-34-85 twb tau hais meej dhau los tawm tsam qhov backdrop ntawm E series thiab txawm tias Panther-2.
  Thaum lub caij ntuj no, cov tub rog Soviet tseem ntaus, tab sis tsis tuaj yeem ua tiav qhov tseem ceeb. Tsis tas li ntawd, discos pib koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua ... Qhov tsuas yog qhov ua tau zoo dua yog kev vam meej ntawm cov neeg Asmeskas tawm tsam Nyij Pooj. Thaum kawg, Yankees tau tswj kom rov qab tau Peru Chaw Nres Nkoj, thiab cov phiaj xwm hauv dej hiav txwv Pacific pib hla mus rau sab Asmeskas.
  Tab sis, alas, Asmeskas kev pab tuaj yeem lig dhau lawm. Nyob rau lub caij nplooj ntoos hlav ntawm plaub caug-rau-xyoo, cov Germans, siv qhov zoo ntawm E tso tsheb hlau luam tshaj peb caug-plaub, tau mus rau qhov kev tawm tsam. Soviet troops, hardened los ntawm kev sib ntaus sib tua, tawm tsam heev stubbornly. Cov Tub Rog Liab tau ua yeeb ncuab thiab hnyav heev nrog cov phom loj. Tshwj xeeb tshaj yog 100mm anti-tank phom. Thiab khawb hauv.
  Cov Germans tswj kom coj Kiev rov qab thiab thawb Red Army rov qab dhau Dnieper. Tab sis nws nyob ntawm qhov dej thaiv no uas cov tub rog Soviet tau tsim kev tiv thaiv tsis muaj zog.
  Cov Germans tau tawm tsam txhua lub caij ntuj sov thiab lub caij nplooj zeeg, tab sis tsis tuaj yeem rhuav tshem cov tub rog Soviet. Tsuas yog lawv tau tswj hwm los thaiv Leningrad dua. Tab sis cov Nazis tsis tau coj lub nroog nws tus kheej. Lub caij ntuj no dhau los ntawm kev sib pauv ntawm cov tshuab. Cov neeg Amelikas tau maj mam tsiv hla hiav txwv Pacific, thiab txog tam sim no lawv tsis tau siv riam phom nuclear.
  Thaum lub caij nplooj ntoos hlav Germans rov sim ua ntej. Lawv tau siv lub tank "E" series, cov tshuab tshiab kawg uas hnyav xya caum tons. Lub USSR tso tawm IS-7, muaj peev xwm tiv thaiv mastodons. Cov tso tsheb hlau luam nruab nrab T-54 kuj tau pib tshwm.
  Tebchaws Askiv kuj tseem muaj zog ntxiv, pib tawm tsam hauv Equatorial Africa. Cov tub rog Asmeskas hauv av kuj tau pab ntawm no. Rau kev ua tsov rog hauv Pacific, cov neeg Asmeskas tsis xav tau ntau pab tub rog thiab tso tsheb hlau luam. Yog li ntawd lawv tau pib nyem cov Nazis tawm ntawm Africa. Tam sim no cov phooj ywg nkag siab tias nws yuav tsis tuaj yeem zaum tawm, thiab cov yeeb ncuab yuav tsum raug tsoo thiab nias. Nyob rau lub caij ntuj sov thiab lub caij nplooj zeeg, Tebchaws Asmeskas thiab Tebchaws Askiv muaj peev xwm rov qab tau ib feem tseem ceeb ntawm Africa, thiab txawm tias tau tsav cov neeg German tawm ntawm Somalia thiab Ethiopia.
  Cov Germans tsis tuaj yeem tsim kev tawm tsam rau Moscow, bogged hauv kev sib ntaus sib tua. Thaum lub caij ntuj no, Stalin ntaus hauv Turkey. Cov tub rog liab tau kov yeej cov tub rog Ottoman thiab ntes Kars, Erzurum thiab Tanrog. Cov Germans raug yuam kom hloov cov tub rog tseem ceeb txhawm rau txhawm rau cawm cov phooj ywg. Tab sis cov tub rog liab, tau npaj txhij txog ntaus ze Leningrad, yeej ib qho kev yeej loj nyob ntawd.
  Xyoo 1948 tuaj... Lub caij nplooj ntoos hlav, cov Germans tau sim ua kom rov qab los dua. Lawv tau tswj hwm los tsim ib qho tseem ceeb pyramidal tank impenetrable los ntawm txhua lub kaum sab xis tua. Thiab nrog lub tshuab no siab cia siab tau txuam nrog. Kev tshaj tawm tau pib thaum lub Tsib Hlis. Tom qab ob lub hlis ntawm kev tawm tsam tawv ncauj, Nazis tuaj txog Smolensk.
  Pyramidal tso tsheb hlau luam qhia lawv cov kev sib ntaus sib tua, tab sis feem ntau tau tawg los ntawm cov mines. Cov Germans tsis tuaj yeem nqa lub nroog thiab ncig nws. Tab sis nyob rau hauv teb chaws Africa, cov phoojywg tau ua tiav cov kev vam meej loj, tsav cov neeg German tawm ntawm tim lyiv teb chaws. Nyiv kuj tau swb lawm, poob ntau lub tebchaws thiab Philippines. Thaum lub caij nplooj zeeg, cov Germans tau nce mus ntxiv nyob rau sab hnub tuaj, hauv nruab nrab, rov qab mus rau Leningrad.
  German aviation tseem muaj zog tshaj li Soviet ib tug, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv zoo. Tab sis thaum kawg ntawm xyoo 1948, MIG-15 tau pib los txog rau pem hauv ntej. Lub tshuab dav hlau Soviet tau qis dua rau German hauv kev nrawm thiab kev ua tub rog, tab sis nws yog qhov ua tau zoo dua. Cov neeg Asmeskas kuj tau txhim kho lawv cov kev ua tau zoo. Thaum lub caij ntuj no xyoo 1949, cov tub rog Soviet tau thawb cov Germans rov qab los ntawm Leningrad thiab thawb lawv rov qab mus rau Smolensk.
  Thiab cov neeg Amelikas, nrog rau cov neeg Askiv, tau tsav cov Nazis tawm ntawm Africa. Thaum lub caij nplooj ntoos hlav xyoo 1949, Qaib ntxhw kuj tau tawm ntawm kev ua tsov rog.
  Thib Peb Reich kuj poob kev tswj hwm ntawm Middle East. Txoj hauj lwm ntawm Nazis zuj zus. Lawv tsis twv kom nce mus rau sab hnub tuaj, tab sis tsiv mus rau kev tiv thaiv nruj. Cov tub rog Soviet, siv T-54 thiab IS-7 tso tsheb hlau luam, sim ua txhaum los ntawm kev tiv thaiv ntawm Wehrmacht. Tab sis cov Nazis nruj tuav lub bloc. Ib qho Allied sim tsaws hauv Spain kuj tau ua tsis tiav. Kev ua haujlwm tau zoo me ntsis hauv Sicily, qhov twg, nrog kev pab los ntawm mafia hauv zos, kev ua tiav tau tiav. Nws twb yog xyoo kaum ib txij thaum pib Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob.
  Txhua lub teb chaws yog qaug zog heev thiab nkees heev. Kev lag luam thoob ntiaj teb tau dhau mus. Thiab txhua tus xav ua kom tiav kev sib ntaus sai li sai tau. Tshwj xeeb tshaj yog hnyav emaciated Germans thiab Russians.
  Stalin muab Hitler kev thaj yeeb nyab xeeb ntawm cov ntsiab lus ntawm kev xaiv xoom: rov qab mus rau ciam teb yav dhau los thiab kev pauv cov neeg raug kaw - tag nrho rau txhua tus! Tab sis Fuhrer tsuas pom zoo rau kev sib tw, tsis xav tso tseg thaj chaw nyob. Tsis tas li ntawd, kev ua haujlwm ntawm kev tsim lub foob pob atomic twb tau ua tiav nyob rau hauv lub teb chaws Yelemees, thiab twb muaj cov missiles intercontinental.
  Tebchaws Meskas tau txiav txim siab siv lub foob pob atomic. Tab sis thaum lawv ntshai ua rau lwj hauv Tebchaws Europe. Thiab lawv tau muab nws tso rau lub Kaum Ob Hlis 1949 ntawm Nyiv. Qhov tshwm sim ntawm kev puas tsuaj yog txaus ntshai. Thiab cov lus qhia zoo sib xws hauv Tebchaws Yelemees tau nkag siab. Tus Fueher tau hais rau lub tebchaws thiab hais tias cov lus nug ntawm lub ntiaj teb muaj meej mom raug txiav txim siab. Tab sis ces nws hloov siab... Xyoo tshiab 1950 los txog. Cov tub rog Soviet tau pib qhov kev tawm tsam tshiab nyob rau pem hauv ntej.
  Kev tiv thaiv los ntawm Germans tau nruj heev. Thiab cov phoojywg tau nce mus txog Ltalis, qhov chaw muaj tub rog tawm tsam, thiab tshem Mussolini. Tab sis cov pyramidal German tso tsheb hlau luam ntau dua Patons thiab Challengers. Cov American Paton, uas tsis tuaj yeem nkag mus rau cov cuab yeej cuab tam ntawm lub tank German, txawm tias nyob ze, tau muab tshwj xeeb nyuaj. Thiab cov phoojywg pib los ntshav.
  Yog, thiab invulnerable German discs ua rau muaj kev puas tsuaj loj heev rau Tebchaws Meskas thiab Tebchaws Askiv. Nyob rau lub sijhawm tam sim no, German aviation tau tswj hwm qhov zoo tshaj plaws ntawm cov phoojywg. Kev sim tsaws lub caij ntuj sov hauv Normandy tau ua tsis tiav. Muaj tseeb tiag, thaum kawg ntawm Lub Yim Hli, tom qab lub foob pob nuclear, Nyiv capitulated. Sab hnub poob tau khi nws txhais tes. Tab sis Tebchaws Meskas tsis kam siv riam phom nuclear, yog li lawv tuaj yeem raug them los ntawm cov foob pob hluav taws sib cuam tshuam ntawm Third Reich.
  Cov Tub Rog Liab tau mus txog Dnieper hauv nruab nrab, tab sis kuj tau nres. Lub zog ntawm ob tog tau qaug zog mus rau qhov txwv ... Thiab thaum kawg, lub Kaum Ib Hlis 25, 1950, Truman tau muab Hitler kev thaj yeeb nyab xeeb, ntawm kev sib haum xeeb. Ntawd yog, Tebchaws Europe tseem nyob nrog Thib Peb Reich, tshwj tsis yog Sicily thiab sab laug ntawm Ltalis. Stalin mus rau kev sib haum xeeb: ciam teb ntawm USSR xyoo 1939. Qhov ntawd yog, cov neeg German txav rov qab me ntsis, muab thaj chaw, tab sis tau txais qee qhov kev yuav khoom.
  Fabkis, Belgium, Holland, thiab lwm yam txawv txawv nyob rau hauv German tswj, tab sis tau txais ib tug npaum li cas ntawm autonomy. Qhov ntawd yog, ib yam dab tsi zoo li European Union tau tsim. Thib Peb Reich xaus kev tua neeg ntawm cov neeg Yudais thiab Gypsies, txawm hais tias qee qhov kev txwv kev cai lij choj ntawm lawv txoj cai yuav nyob twj ywm. Kev sib raug zoo ntawm kev lag luam tau rov qab ua tiav. Lub teb chaws lees txais kev hwm lub tebchaws ntawm lwm tus.
  Kev kho tsis raug rau leej twg. Cov neeg raug txim raug pauv rau txhua tus.
  Stalin thiab Hitler nkees heev uas lawv tau txais qhov kev thov no. Tebchaws Meskas yeej ntau dua li lwm tus, yog li lawv tau tswj hwm suav nrog Tuam Tshoj thiab Asia hauv lawv qhov kev cuam tshuam. Thiab Britain, nrog rau Asmeskas, coj Africa.
  Lub teb chaws Yelemees tau depleted heev human resources. Hauv nws, Fuhrer tau tshaj tawm txog kev sib deev. Lub USSR tau raug tso tseg yam tsis tau txais thaj chaw tau txais hauv peb caug cuaj, plaub caug xyoo. Thiab nws tau qaug zog heev.
  
  
  AUCTION OF RUSSIAN SLAVES NEW YORK
  Cov ntxhais khiav, flashing lawv liab qab, puag ncig, liab pob taws.
  Andriana nco txog qhov kev sib tw no hauv New York. Nws tau thov rau nws, yog li ntawd, los ntawm ib lub zos, loj mafia tus thawj coj. Lub sij hawm xwb ces muaj coob tus neeg nplua nuj tuaj ua ke. Thiab nws yog qhov ua tau kom txuas ib tug nkauj xwb los ntawm Russia.
  Andriana tau muab tso rau kev sib tw uas npog hauv daim ntaub thaiv thiab hauv ib lub tsho da dej. Yuav kom tsis txhob tam sim ntawd qhia nws charms.
  Nws taug kev nrog ib co trepidation. Cov ntxhais hauv cov tsho tawv tawv tau mus rau sab xis thiab sab laug ntawm nws.
  Andriana tsis xis nyob hauv siab heels. Tab sis nws ua tsis tau nws.
  Chav auction loj heev. Cov neeg tuaj saib coob zaum muaj: ob leeg txiv neej thiab poj niam, thiab txawm tias cov hluas. Muaj Arabs thiab dub, thiab Asians, thiab dawb, thiab los ntawm Russia ...
  Lub sij hawm thiab qhov chaw xaiv tau yog lawm... Tab sis Andriana tau txaj muag nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm ob peb txhiab tus txiv neej, poj niam thiab cov hluas, nws yuav raug stripped liab qab zoo li Angelica hauv zaj duab xis. Qhov no yog kev txaj muag thiab txaj muag! Tab sis nyob rau tib lub sij hawm, nws excites, thiab kev txaj muag heev ua rau ib tug qab ntxiag languor nyob rau hauv lub cev.
  Nws zoo li ib tug qhev nruab nrab, uas yuav luag liab qab, thiab ntau txhiab tus txiv neej yuav saib nws nrog lub siab ntshaw.... Auj cas txias!
  Rau lub hom phiaj ntawm xws li thrills, nws yog tsim nyog mus rau lub auction. Thiab tsis txhob tu siab heev tias tsuas yog ib feem pua ntawm tag nrho cov nyiaj yuav mus rau koj!
  Ntawm no nws tuaj tawm hauv siab heels thiab bedspreads. Nws siab tshaj qhov nruab nrab rau ib tug poj niam, rau taw, ntxiv rau cov khau ua rau nws siab dua.
  Cov neeg tuaj saib tig rau, tus qauv cov proportions... Nws cov plaub hau yog khi thiab yuav cia tom qab.
  Qhov pib ntawm kev lag luam tau tshaj tawm... Tus nqi feem ntau me me, tab sis nws sai sai soars.
  Ntawm no cov ntxhais tshem tawm thawj daim ntaub thaiv thiab nthuav tawm sab sauv ntawm lub ntsej muag, thaum tawm hauv nws cov plaub hau zoo nkauj, nplooj-xim plaub hau npog.
  Pom tau yog Andriana lub siab tanned, du hauv pliaj, nws ob lub qhov muag emerald-sapphire. Thiab lub qhov ntswg thiab sab hauv ntawm lub ntsej muag tseem npog ... Tab sis tsuas yog qhov zoo ntawm nws lub qhov muag qhia tau hais tias kev txaj muag tau nyeem, thiab qhov tsis txaus ntseeg ntawm lub ntsej muag ntawm tus poj niam txaj muag, coj cov neeg tuaj saib ...
  Tus nqi qub rau ib hmo nrog ib tug nkauj xwb yog ib puas duas las!
  Tam sim ntawd qw:
  - Ob puas duas las!
  - Peb puas!
  - Plaub puas!
  - Tsib puas!
  - Ib txhiab!
  Cov Arab nyob rau hauv lub daj turban grunted:
  - Ob txhiab!
  Cov neeg Amelikas nrog cov saw kub nyhiab:
  - Peb!
  Ib tug neeg ua lag luam los ntawm Russia, hais nyob rau hauv ib tug nplua nuj ntses bass thaj tsam:
  - Tsib txhiab nyiaj!
  Muaj ib ntus ... Tsis yog vim tus nqi ntawm cov neeg tuaj saib no zoo li ntau dhau. Tsis yog, muaj cov neeg lag luam los ntawm thoob plaws lub ntiaj teb uas muaj peev xwm tso tawm thiab tso ib puas lab nyiaj rau daub los ntawm Picasso lossis Van Gogh. Tab sis lawv xav mus txuas ntxiv cov txheej txheem ntawm undressing.
  Ntawm no yog cov ntxhais hauv lub qhov ncauj qhov ntswg liab thiab lub tsho tawv, nrog lawv txhais tes hauv hnab looj tes kho mob nyias, tshem tawm lwm daim npog. Thiab lawv qhib tus ntxhais lub puab tsaig siab tawv, nws lub qhov ncauj liab qab, nws lub qhov ntswg zoo nkauj. Tam sim no nws lub ntsej muag zoo nkauj tshaj plaws yog pom nyob rau hauv tag nrho. Thiab ib qho screen loj loj nyob rau hauv lub auction room qhia ib tug ntxim hlub, girlish ntsej muag ze-up.
  Thiab cov neeg tuaj saib roars nrog qhuas.
  - Kaum txhiab duas las!
  Hu rau Asmeskas nrog cov saw kub!
  - Nees nkaum txhiab!
  Ib tug sheikh roars nyob rau hauv ib tug ntsuab turban nrog loj emeralds.
  Ib tug Englishman nyob rau hauv ib tug tailcoat exclais:
  - Peb caug txhiab!
  Lub jeweled Hindu squeals:
  - Plaub caug!
  Ib tug tub hluas txog kaum tsib nyob rau hauv tsos, squeaks, txav nws ntiv tes rau hauv pob zeb diamond:
  - Tsib caug txhiab!
  Thiab ib zaug ntxiv ... Ntawm chav kawm, tus nqi rau ib hmo nrog ib tug nkauj xwb, thiab txawm, feem ntau yuav fake, tsis zoo li me me. Nyob ntawd, ntau tshaj Andriana loj dhau ib tug ntxhais zoo li dawb huv. Tab sis cov neeg tuaj saib yog nplua nuj heev thiab capricious. Thiab tam sim no nyob rau hauv lub tshav kub ntawm bargaining, thaum nws xav outdo ib leeg.
  Tab sis txawm ntau kuv xav pom cov txheej txheem ntxiv ntawm kev raug. Thiab tam sim no daim ntaub thaiv tom ntej no raug tshem tawm ntawm Andriana lub xub pwg nyom, nthuav tawm sab sauv ntawm nws ob lub mis thiab nws txhais tes. Tanned, graceful, muscular. Lub sab sauv ntawm lub khiab mis twb pom, thiab lub xub pwg nyom muaj zog, thiab tau ntxim hlub heev nyob rau tib lub sijhawm.
  Andriana shudders dua thiab cua tuaj. Nws yog liab qab ntau.
  Kev lag luam rov pib dua ...
  - Rau caum txhiab!
  Sheikh lus!
  - Xya txhiab!
  - Yim yim!
  Tshaj tawm los ntawm Asmeskas nrog cov saw kub!
  - Ib puas txhiab!
  Ib tug neeg Amelikas nrog lub ruby loj loj rau ntawm nws lub hauv siab quaj.
  - Ib puas nees nkaum txhiab!
  Cov hluas squeaked dua!
  Lub sheikh nyob rau hauv ib lub turban ntsuab thiab emeralds roared:
  - Ntau pua tsib caug txhiab!
  Lub Hindu Raja boomed:
  - Ob puas txhiab daus las rau lub hnub qub ntawm kev sib tw!
  Thiab dua muaj ib qho kev ncua hauv qhov kev sib tw no. Cov pej xeem tab tom tos qhov khoom plig nthuav tawm thiab tig mus rau qhov kawg.
  Ntawm no lawv tshem tawm lwm daim ntaub thaiv ntawm tus ntxhais thiab nthuav tawm nws lub duav.
  Ib lub duav nyias yog pom, ib txoj hlua nqaim ntawm cov ntaub ntawm lub hauv siab tag nrho, thiab embossed vuas ntawm cov xovxwm tanned. Tam sim no Andriana yuav luag liab qab ntawm lub duav.
  Cov neeg mloog lus roars.
  Lavxias teb sab businessman nrog ib tug Siberian hwj txwv boomed:
  - Peb puas txhiab!
  Sheikh nyob rau hauv lub emerald turban growled:
  - Plaub puas txhiab!
  Tebchaws Asmeskas nrog Ruby tau tshaj tawm:
  - Tsib puas txhiab!
  Cov hluas nrog lub nplhaib pob zeb diamond whined:
  - Rau pua txhiab....
  Tus Hindu Raja yws tias:
  - Xya puas tsib caug txhiab!
  Lwm ncua... Ntawm no twb cov sums mus loj, tab sis deb ntawm ruinous rau oligarchs thiab billionaires. Txawm li cas los xij, txhua tus xav tau kev nthuav dav ntxiv ntawm kev zoo nkauj. Tshwj xeeb tshaj yog pom nws ob txhais ceg, xws li ib tug relish rau txiv neej.
  Thiab tam sim no daim ntaub thaiv kawg tsis raug tshem tawm ntawm .... Thiab tam sim no cov leeg nqaij graceful ob txhais ceg yog liab qab. Andriana tseem nyob hauv panties, lub tsho hauv qab hauv pob tshab khau siab heeled. Thiab nws lub zog, tanned ob txhais ceg tig cov txiv neej zoo li ntawd.
  Ua ntej ntawd, tus ntsiag to grey-haired sheikh nrog ib tug ntev hwj txwv thundered:
  - lab daus las!
  Thiab qhov no twb yog ib thaj tsam ntawm kev puas siab puas ntsws. Cov neeg mloog ua suab nrov...
  Cov tub ntxhais hluas hais hauv lub suab tshee:
  - Ib lab puas!
  Sheikh nyob rau hauv lub turban nrog loj emeralds hums:
  - Ib lab ob puas!
  Lavxias teb sab oligarch, hnav tsom iav dub, hais tias:
  - Ib lab plaub puas!
  American nrog ib tug loj ruby:
  - lab tsib puas!
  Dheev, ib tug poj niam dub nkag mus rau tog:
  - lab xya puas!
  Lub sheikh nyob rau hauv lub emerald turban tsis yog inferior:
  - Ib lab yim puas!
  Hindu Raja squeals:
  - Ob lab!
  Lwm ncua... Cov sums tau ruaj khov. Tab sis tseem, lawv muab ntau dua rau Arabian nees. Thiab ntawm no tus ntxhais tsuas yog rau ib hmo xwb. Thiab txawm hais tias ib qho kev zoo nkauj colossal, tab sis tsis yog ib tug nkauj xwb tiag.
  Tab sis tib neeg xav pom nws cov plaub hau ... Thiab Andrian lub phuam qhwv caj dab raug tshem tawm. Thiab nws cov plaub hau yog golden, nplooj los nag los ntawm nws lub xub pwg nyom. Thiab lawv tawg, zoo heev, zoo li lub hnub ci.
  Cov neeg tuaj saib tsuas yog txaus ntshai ... Thiab kev sib cog lus los ua lub neej!
  Cov tub ntxhais hluas squeaked:
  - Peb lab!
  Sheikh nyob rau hauv lub emerald turban grunted:
  - Plaub lab!
  Tus poj niam dub qw tias:
  - Tsib lab!
  Muaj ib lub sijhawm luv luv ... Tus nqi twb tsim nyog. Txawm tias tseem tsis tau muaj ntaub ntawv rau kev sib tw. Tab sis tseem, qhov no tsis yog Van Gogh painting, tab sis tsuas yog ib hmo nrog ib tug ntxhais. Cia nws sau tau zoo....
  Lwm tus taw qhia raws li ... Lub sijhawm no lub tsho tiv no raug tshem tawm. Andriana xav tau qhov no, tab sis mam li nco dheev nws muaj kev txaj muag txaus ntshai uas nws pib tawm tsam ... Cov ntxhais tsis tuaj yeem tiv nrog nws. Ob tug vaj ntxwv dov mus rau Andriana, thiab ncab lawv txhais tes. Ces lub tsho loj tau muab tshem tawm. Thiab lub mis zoo nkauj tau nthuav tawm. Thiab daim tawv nqaij
  tus ntxhais glistening nrog hws.
  Nws lub siab dawb paug ntawm kev coj ncaj ncees, thiab kev tawm tsam, ua rau cov pej xeem nyiam heev. Ntau tus ntseeg tias qhov no yog ib tug nkauj xwb tiag, thiab qhov no yog qhov zoo siab tshaj plaws txawm tias cov paj liab ntawm lub hauv siab.
  Ua ntej ntawd, lub ntsiag to sheikh nyob rau hauv ib tug turban studded nrog pob zeb diamond growled:
  - Xya lab!
  Tus poj niam dub squeaked:
  - Yim lab!
  Cov neeg Asmeskas nrog lub ruby pw:
  - cuaj lab!
  Lavxias teb sab oligarch barked:
  - Kaum!
  Sheikh nyob rau hauv lub pob zeb diamond-studded turban bellowed:
  - Kaum tsib!
  Lub tsev buzzed... Qhov no twb loj dua... Txawm li cas los, xws li ib tug hluas nkauj uas yog tuav los ntawm cov txiv neej loj txhais tes kom nws tsis npog nws lub hauv siab. Qhov ntawd txias npaum li cas. Txhua yam nyob rau hauv tag nrho, zoo kawg thiab kov. Andriana yeej txaj muag tiag tiag, thiab xav tias txaj muag heev. Thiab nyob rau tib lub sij hawm exciting thiab qab ntxiag. THIAB
  Nws muaj nuj nqis npaum li cas!
  Nws zoo heev!
  Thiab tam sim no cov tub qhe ntxhais tab tom tuav nws, rub tawm cov ntaub ntawv kawg - panties ... Thiab tam sim no tsuas yog khau pob tshab tseem nyob ntawm Andrian.
  Thiab nws twitches thiab rub nws txhais tes tawm ntawm lub clutch ntawm ambal, npog lub bosom ntawm Venus. Nws twb nrog nws ob lub paws tuab coj nws txhais tes tawm thiab nthuav tawm nws.
  Andriana lub ntsej muag yog tiag tiag chim, thiab nws txaj muag heev. Cov xim liab liab tuab ua rau dej nyab lub muzzle thiab qhov no ua rau cov neeg tuaj saib ntau dua!
  Dub billionaire exclais:
  - Nees nkaum lab!
  Sheikh hauv pob zeb diamond qw:
  - Peb caug!
  Asmeskas nrog ruby roars:
  - Plaub caug!
  Thiab Hindu Raja hais tias:
  - Tsib caug lab!
  Sheikh nrog pob zeb diamond roars:
  - Rau caum!
  Ib tug billionaire dub nyob rau hauv lub tsho tawv squeals:
  - Xya caum!
  Lavxias teb sab oligarch nyob rau hauv tsaus tsom iav exclais:
  - Yim caum lab!
  Cov tub ntxhais hluas tam sim ntawd squeals:
  - cuaj caum!
  Lawv thuam nws. Exclamations, thiab koj muaj ntau tus menyuam dev!
  Tus neeg nplua nuj dub hauv lub tsho tawv tawv tau hais tias:
  - Pua lab!
  Muaj ib ntus... Qhov no twb yog ib colossal tiag tiag. Yog, tsuas yog rau ib tug nkauj xwb los ntawm Russia. Tsis yog nws ntau dhau lawm? Yuav them npaum li cas rau ib hmo xwb? Yog lawm, koj tuaj yeem yuav ib lab kev paub txog niam ntiav rau tus nqi ntawd.
  Puas yog lawv tibneeg coob heev...
  Lub kush twb txaus lawm, thiab tus auctioneer tsa nws givel thiab pib chant:
  - Ib puas lab nyiaj zaug.... Ib puas lab nyiaj ob....
  Andriana cringed. Zoo, nws yuav tsum tau siv hmo ntuj thiab ib tug hluas African Asmeskas. Tab sis nws yuav muab tag nrho lab daus las rau hauv nws lub hnab! Zoo nkauj heev! Muaj kev cia siab tias nws yog tus yam ntxwv ntawm tus ntsuj plig, thiab tej zaum txawm muaj kev txaus siab!
  Andriana zoo siab heev, thiab hauv nws lub siab nws twb xav txog hmo ntuj nag hmo nrog tus txiv neej zoo nraug thiab nplua nuj heev.
  Tab sis tom qab ntawd tus ntxhais hauv cov tsho tawv tawv tau muab lub teeb liab ... Thiab lawv ripped nws nkawm khau nrog ntse taw. Lawv tshem tawm qhov kawg ntawm chav dej, ua rau Andrian tsis tsuas yog liab qab, tab sis kuj yog taw liab qab.
  Thiab nws ob txhais ceg tsis muaj nkawm khau yog li graceful thiab kov, thiab nws heels yog puag ncig, liab.
  Feem ntau, thaum lub sij hawm auctions, cov ntxhais muaj khau siab heeled mus txog thaum kawg. Tab sis Andriana, tau ntxim hlub heev, thiab nrog kev zoo nkauj txawv txawv thiab zoo meej ntawm txoj kab ntawm ko taw thiab ib leeg. Thiab nws adorable li liab qab. Tshwj xeeb tshaj yog thaum nws tau pom ze-up ntawm qhov screen ...
  Thiab Lavxias teb sab oligarch qw nrov nrov:
  - Ib puas nees nkaum lab!
  Tus txiv neej dub roared:
  - Ib puas tsib caug!
  Ib tug Arab sheikh nyob rau hauv lub turban studded nrog pob zeb diamond grunted:
  - Ob puas lab!
  Muaj ib lub sij hawm ncua ...
  Tus auctioneer tsa nws qhov khoom plig thiab hais tias:
  - Ob puas plhom zaug... Ob puas lab ob...
  Andriana tuav nws txhais taw liab qab thiab tus billionaire dub grunted:
  - Ob puas thiab tsib caug lab!
  Tus billionaire Lavxias teb sab, tsis yielding, blurted tawm:
  - Peb puas lab!
  Sheikh nrog pob zeb diamond yelled:
  - Plaub puas lab!
  Txawm hais tias muaj coob tus tau nyiaj ntau dua, tab sis kom nteg cov nyiaj no tam sim ntawd yog kev puas tsuaj. Thiab nws tuaj yeem chim siab ntau lawm.
  Tus auctioneer tsa nws qhov khoom plig thiab pib hais, maj mam li sai tau:
  - Plaub puas lab zaug, plaub puas lab ob.... Plaub puas lab peb ... thiab nws rauj twitched uncertainly.
  - Ib txhiab daus las!
  Kuv hnov ib tug squeak!
  Thiab txhua leej txhua tus tig... Nws yog ib tug txiv neej Japanese nyob rau hauv lub tsom iav dub npog ib nrab ntawm nws lub ntsej muag. Nws muaj lub cim ntawm mafia - Yakuza!
  Txhua tus khov - tag nrho billion!
  Tus auctioneer tsa nws qhov khoom plig thiab ceeb toom:
  - Tus ntxhais muab rau koj tsuas yog ib hmo! Koj tuaj yeem ua txhua yam nrog nws, tsis txhob tua lossis ua phem!
  Tus Japanese nodded.
  - Kuv yuav tsis lwj!
  Thiab lub rauj sawv, cov lus nchuav tawm:
  - Ib billion zaug! Ib billion ob! Ib billion peb! Muag rau Tswv Yamamoto!
  Andriana raug tso tawm. Thiab nws liab qab kiag li thiab liab qab mus rau lub thawv, qhov twg lub taub hau ntawm lub Japanese mafia tau zaum nyob ib puag ncig ntawm cov neeg zov. Andriana muaj kev ntshai heev, thiab tib lub sijhawm zoo siab heev. Rau ib lab nyiaj daus las, nws yuav tau ua ib yam dab tsi txawv txawv thiab qhov txias! Ntawm qhov tod tes, nws tau dhau los ua kaum lab nyiaj ntau dua, uas yog qhov zoo!
  Txhua yam zoo npaum li cas tau tshwm sim, thiab kev lom zem tshiab tos nws.
  Yamamoto xaj:
  - Thiab tam sim no ntim nws hauv shackles, nws yuav tsis xav tau khaub ncaws!
  Andriana giggled nervously thiab teb:
  "Kuv tsis muaj dab tsi poob tab sis kuv chains!"
  
  Kev tiv thaiv ntawm RYAZAN thiab LANDING POPADATSEV
  Thomas Lincoln, waving nws rab ntaj thiab txiav lub thawb Mongol-Tatars, hu nkauj:
  - Tsis yog rab ntaj nkaus xwb, tsis yog nplawm xwb! Tab sis lub crown xav dag! Tom qab tag nrho, tsis muaj nws, thiab ob feeb - tsis txhob zaum ntawm lub zwm txwv!
  Tus tub terminator khiav lub tshuab cua nrog nws rab ntaj, txiav cov Mongols nce toj Ryazan phab ntsa, thiab txuas ntxiv hu nkauj:
  - Qee zaum tus pab cuam hauv txhua yam,
  Qee lub sij hawm nws mob siab heev ...
  Thiab peb hu nws dawb huv
  Thiab hu nws vile!
  Maria Kovaleva, thiab Yuliana Konovalova, cov ntxhais zoo nkauj thiab cov leeg nqaij, tsoo cov Tatars nias, khaws:
  - Kev dag tsis yog yam tsis muaj laj thawj hauv txhua lub tebchaws,
  Nyiam txhua lub sijhawm...
  Cov lus dag yog qhov zoo nkauj thaum muaj txiaj ntsig
  Thiab txaus ntshai thaum muaj teeb meem!
  Tom, tus tub zoo nraug, cov leeg nqaij, slashing ntawm tus nias nukers, chirped:
  - Thov kom peb lub tebchaws muaj koob meej!
  Maria Kovaleva, txiav tawm cov neeg Mongols, tau lees tias:
  - Thov kom nws muaj koob meej!
  Thiab tus ntxhais cuam nws cov ntiv taw liab qab, nrog lub zog tuag taus, ib qho kev puas tsuaj loj ntawm sawdust grenade.
  Yuliana Konovalova, txiav los ntawm kev tawm tsam Tatars, kuj roared rau saum nws lub ntsws:
  - Rau Niam Txiv thiab Stalin!
  Thiab ib tug liab qab, chiseled ceg, zoo li ib tug tua neeg khoom plig ntawm kev tuag, rhuav tshem lub Mongol rati.
  Cov ntxhais sib ntaus, hais ncaj, desperately thiab boldly. Thiab tiag txiav yeeb ncuab.
  Txawm hais tias lub horde ntawm Batu Khan zoo li suav tsis txheeb. Plaub puas txhiab cavalry nce rau ntawm kev quab yuam. Raws li lub sij hawm ntawm lub xyoo pua kaum peb - ib tug innumerable pab tub rog.
  Tab sis lawv tau ntsib los ntawm kev tsaws ntawm Popadas, coj los ntawm tus ua yeeb yam uas muaj hwjchim loj kawg nkaus Vajtswv tus tsim, Thomas Lincoln.
  Gerda's tank neeg coob tau nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Tus ntxhais terminator nyob ntawm no.
  Plaub qhov zoo nkauj ntawm AG-100 tank nrog peb rab phom thiab kaum ob rab phom tshuab.
  Lawv pib los ntawm kev ua si, lwm lub ntiaj teb, kuj tsim los ntawm tus tub demiurge Thomas Lincoln.
  Nyob ntawd, ib tug neeg raug txim nyob rau hauv Thib Peb Reich, ib tug xib fwb nrog ib tug hloov siab lees txim, Nimbul pab Hitler. Namely, nws tsim riam phom uas ua haujlwm los tswj huab cua. Thiab lawv tau coj thiab tsoo lub nkoj Askiv hauv cua daj cua dub. Qhov no tau ua raws li kev tsaws ntawm cov tub rog German hauv tebchaws Askiv.
  Thaum lub sij hawm tsaws, cov Nazis kuj siv lawv cov tub lag luam nkoj. Yog li ntawd, ntau qhov kev xaiv xaiv tau xaus rau hauv tebchaws Askiv thaum Lub Yim Hli 1940. Thiab lub nroog tau raug ntes nyob rau hauv kaum hnub.
  Ib tug raug cai, pro-German English huab tais tau muab tso rau ntawm lub zwm txwv. Thiab ib tug tshiab Nazi tsoom fwv tau tsim. Feem ntau ntawm cov cheeb tsam thiab lub nkoj ntawm Britain tau lees paub nws.
  Führer tau txais kev pabcuam zoo hauv kev tswj hwm. Thiab ntshai tias Tebchaws Meskas, uas muaj peev xwm loj hlob ntawm kev lag luam, yuav rov ua tub rog, nws txiav txim siab tias USSR yuav tos. Thiab hais tias Stalin yuav nyob twj ywm muaj tseeb rau qhov tsis-aggression pact.
  Lub sijhawm no, nws yog qhov zoo dua los kov yeej Asmeskas. Iceland raug coj ua ntej. Tom qab ntawd cov Germans pib ua ib tug foothold hauv Argentina, thiab los ntawm qhov ntawd mus rau Brazil.
  Cov Nazis nquag tsim lub submarine thiab ntog nkoj. Lawv siv cov peev txheej ntawm cov cheeb tsam thiab cov teb chaws Europe. Kev ua haujlwm tau nrawm tshwj xeeb tshaj yog tom qab Speer tau los ua Reich Minister rau Cov Khoom Siv Hluav Taws Xob thiab Cov mos txwv.
  Tom qab ntawd, nyob rau hauv nws txoj kev tswj hwm, cov nkoj hauv nkoj tau pib tsim sai dua.
  Thiab tseem yuav txhim kho aviation. Tus tshiab, ntau dua Yu-188 tau muab tso rau hauv koob thiab nws cov zis tau nce ntxiv. Focke-Wulf tau nrawm nrawm nrawm. Kuj tseem muaj cov tub rog siab dua.
  Marseille tau dhau los ua lub hnub qub nce siab. Tus kws tsav dav hlau no tau koob meej hauv kev sib ntaus sib tua nrog US aircraft. Tom qab nws tau los ua thawj tus tsav dav hlau tshaj ib puas thiab tsib caug lub dav hlau, nws tau txais: Knight's Cross of the Iron Cross nrog nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Txawm li cas los xij, kev sib cais ntawm Amelikas los ntawm dej hiav txwv, qhov tseeb tias nrog txhua qhov kev ntshaw koj tsis tuaj yeem tsim cov nkoj loj heev sai sai, kev ua tsov rog tau rub rau.
  Txawm hais tias ob lub dav hlau thauj khoom thiab nkoj sib ntaus sib tua tau tsim.
  Thiab maj mam cov Germans thiab Nyij Pooj uas tau qhib lub xub ntiag thib ob tawm tsam Tebchaws Meskas, kov yeej cov neeg Asmeskas nyob ze ntawm Peru Harbor, nias lub dav dawb hau Empire.
  Cov Germans tau muaj zog. Xyoo 1943, lawv tau txais ME-309 fighter muaj zog heev thiab lub foob pob Yu-288. Uas muaj zog ntau dua li cov neeg Asmeskas.
  Hitler tau hem tias yuav cheb Amelikas nrog cov foob pob.
  Tau kawg, tso tsheb hlau luam tau tshwm sim hauv koob: "Tiger", "Panther", "Lion". Nyob rau hauv lub thib ob ib nrab ntawm 1943, "Panther" -2, "Tiger" -2 thiab "Maus" tshwm sim. Thiab lub dav hlau invincible ME-262, uas tsis muaj qhov sib npaug, tau mus rau hauv koob. Thiab Yu-488 yog thawj serial plaub-engine aircraft. Thiab TA-400 yog lub ntiaj teb thawj rau lub cav foob pob tawg. Thiab qhov kawg phom phom MP-44, thiab ntau ntxiv. Xws li dav hlau bombers "Arado". Yog li ntawd, cov Germans tau ntes Canada thiab tawm tsam Asmeskas los ntawm sab qaum teb.
  Thiab ntawm lwm qhov flank, lawv nyob Mexico nrog rau Nyiv, thiab tawm tsam America nyob rau sab qab teb.
  Thiab thaum kawg, nyob rau hauv 1944, lub tebchaws United States capitulated, thiab tau nyob los ntawm Nyiv thiab lub thib peb Reich.
  Gerda zoo siab heev rau nws txoj kev yeej. Thiab tus ntxhais tsoo cov tub rog Mongol. Nws cov ntiv taw liab qab nias cov nyees khawm ntawm lub joystick, thiab tsoo cov nukers hauv kev tsav tsheb.
  Charlotte kuj tsoo cov yeeb ncuab, nias cov nyees khawm nrog nws ob txhais ceg. Thiab tua cov Mongol los ntawm rab phom tshuab. Nws yog ib tug hluas nkauj txhoj puab heev.
  Tus ntxhais qw:
  - Rau lub ntiaj teb thawj communism!
  Christina tua tau raug heev, thiab nws ob txhais taw liab qab yog li deftly nias lub khawm thiab tua Batu Khan cov tub rog. Thiab tshem tawm cov neeg tawm tsam nrog kev npau taws ntawm kev tshaib plab panthers.
  Christina hais tias:
  - Rau lub yeeb koob ntawm Thib Peb Reich!
  Magda kuj ua tau zoo heev- aimed tua hluav taws. Lawv tsoo cov tub rog Mongol, smash lawv rau hauv chips, los yog mus rau hauv cov ntshav nyias. Thiab tsis txhob tso tseg German beauties.
  Lawv muaj ob txhais taw liab qab, thiab lawv cov ntiv tes deftly nias lub khawm joystick thiab ntaus cov neeg sib tw.
  Magda hu nkauj:
  - Teb chaws Africa txaus ntshai, yog, yog, yog! Africa yog qhov txaus ntshai, yog, yog, yog! Tab sis tus poj Reich, peb tau hais kom tsis txhob ya! Peb txhua tus yog Mongols ... mow zoo li ib tug scythe! Cov ntxhais ua tiav - txawm tias nws yog taw liab qab!
  Cov ntxhais zoo nkauj heev thiab tshwj xeeb threshing Batu Khan cov tub rog.
  Tom Lincoln txiav, thiab nws rab ntaj lengthened los ntawm kaum ntawm meters, txiav tawm cov Mongols zoo li ib rab chais soaped plaub hau.
  Tus tub hu nkauj:
  - Kuv yuav cheem sawv daws mus,
  Kuv yuav cheem sawv daws!
  Peb tab tom tos kom vam meej
  Ua kom huv si!
  Thiab tus tub liab qab taw kuj yuav muab ib tug peas nrog lub hwj chim ntawm kev puas tsuaj.
  Thiab lawv yuav tawg cov Mongols mus rau txhua qhov chaw. Thiab kev puas tsuaj loj heev.
  Maria Kovaleva winked ntawm tus tub demiurge. Nws rub nws cov ntiv taw liab qab, ib qho kev tua neeg ntawm kev tuag, thiab tsoo cov tub rog Mongol.
  Maria tweeted:
  - Rau qhov chaw thiab communism!
  Yuliana Konovalova qw nrov nrov, nrog nws pob taws liab qab succumbing rau lub txiaj ntsim ntawm kev tuag:
  - Rau qhov loj ntawm peb Fatherland!
  Thiab tam sim no cov ntxhais tseem tab tom ntaus los ntawm lawv cov hlab ntsha nrog kev sib ntaus sib tua. Sib ntaus zoo nkauj - tsis txhob hais dab tsi!
  Gerda tseem raug tua los ntawm lub tank ntawm AG series. Thaum US capitulated, Adolf Hitler xav tawm tsam USSR. Tab sis Nyiv tau pib thov tawm tsam Thib Peb Reich.
  Thiab Hitler lub Plaub Hlis 20, 1946 tau pib ua tsov rog nrog cov samurai. Thiab nws pov rau hauv kev sib ntaus sib tua nws cov tso tsheb hlau luam tshiab los ntawm "E" series. Thiab cia peb tsoo cov tub rog Nyij Pooj, zoo li scythe nyom.
  Stalin kuj txiav txim siab tsis nyob twj ywm. Thiab nws tau hais kom qhib pem hauv ntej tawm tsam lub teb chaws ntawm Rising Sun.
  Hitler tau pom zoo, tab sis nyob rau hauv cov xwm txheej uas USSR yuav tau txais rov qab tsuas yog yav qab teb Sakhalin, Kuril Islands, thiab Port Arthur nrog Manchuria. Thiab tsis muaj ntau tshaj qhov ntawd.
  Stalin pom zoo rau qhov no. Nws twb tau nthuav nws thaj chaw. Raws li rau tus xibfwb vwm, nws tau pab cov Nazis nrog kev tsim cov tais diav. Thiab cov tshuab no tau txav ntawm kaum sonic ceev thiab tua nrog lasers.
  Lub ntsiab German tank yog E-50. Nws qhov hnyav yog xya caum tons. Frontal armor yog 250 mm, sab armor yog 170 mm, thiab rab phom yog 105 mm nrog ib tug chim ntev ntawm 100 EL. Thiab qhov no yog lub tank tsim tau heev. Nrog ib lub cav ntawm 1500 horsepower - heev nimble.
  Thiab tau kawg cov Japanese tsis ua. Thiab lawv tsis muaj peev xwm nres cov Nazis.
  Thiab muaj kev tawm tsam loj ntawm cov tub rog fascist. Nyob rau hauv txhua rooj plaub tib lub sijhawm.
  Stalin cov tub rog kuj nce qib. Tab sis lawv aviation lagged qab me ntsis. Tsis muaj dav hlau. Thiab Nyiv twb muaj xws li aircraft. Tab sis Soviet tanks kuj zoo. Thiab tsis yog tsis muaj kev vam meej lawv sib ntaus.
  Txawm hais tias KV series yog qhov qub. Ises zoo tshaj plaws tshwm sim nyob rau hauv plaub caug-tsib xyoo. Xws li yog tsev neeg. Tab sis txog tam sim no, ib yam nkaus, tsis muaj ntau lub tank zoo li no.
  Tom qab T-34-85, uas pib tsim los ntawm plaub caug-plaub xyoo. Thiab nws tau los ua lub ntsiab tank nyob rau hauv lub USSR pab tub rog.
  Cov tub rog Soviet pib tawm tsam thiab nias cov Nyij Pooj.
  Hitler hais tias:
  - Tus dais Lavxias tau txais ib pob qab zib!
  Guderian nug:
  - Thiab peb yuav ua li cas nrog nws?
  Fuhrer teb tias:
  - Qab zib rau khoom noj txom ncauj!
  Twb tau nyob rau thawj peb lub hlis ntawm kev sib ntaus sib tua, Japanese faj tim teb chaws poob yuav luag ib nrab ntawm nws cov khoom. Cov samurai muaj ib pab tub rog loj, tab sis lawv ua tsis tau zoo ntawm kev siv tshuab.
  Cov kev sib ntaus sib tua tau pom tias txawm tias Soviet T-34-85 muaj zog dua li cov tshuab Japanese loj. Thiab qhov ntawd tsis zoo rau samurai.
  Thiab tsis muaj kev txais tos txhua yam tawm tsam ya saucers. Vim lub dav hlau laminar muaj zog, lawv yuav luag tsis tuaj yeem tua.
  Thiab lawv tus kheej hlawv nrog lasers, tshav kub rays thiab ultrasound. Yog li sim kov yeej cov no.
  Ntxiv rau, Thib Peb Reich muaj dav hlau dav hlau ntawm nws qhov siab, thiab hydrogen peroxide-powered submarines, thiab ntau ntxiv.
  Tseem muaj underground tanks. Thiab qhov no yog riam phom tiv thaiv uas - lub hau! Tag nrho cov roj teeb Japanese ya ib zaug, thiab lawv muab pov rau saum. Ntxiv rau, tswj huab cua, thaum cua daj cua dub ua rau tag nrho cov nkoj ntawm samurai. Tsis yog, cov neeg Nyij Pooj yuav tsum tau nrog cov yeeb ncuab txaus ntshai heev.
  Peb lub hlis tom qab, cov neeg Nyij Pooj kuj tau raug tshem tawm ntawm Manchuria. Qhov tawv ncauj tshaj plaws yog kev tawm tsam ntawm Port Arthur los ntawm cov tub rog Soviet. Hauv kev sib ntaus sib tua, lub tank sim IS-7 tuaj txog, hnyav xya caum-yim tons, thiab muaj yim lub tshuab phom thiab rab phom 130 millimeters. Thiab lub tshuab no rhuav tshem cov roj teeb Nyij Pooj thiab cov phom nws tus kheej.
  Alenka nws tus kheej yog ib tug tub rog zoo. Thiab ntawm IS-7 nws tau tawm tsam nrog samurai rau Port Arthur. Recapturing ib lub nroog uas ib zaug koom rau Tsarist Russia. Thiab nws yuav tsum tau rov qab.
  Kev txhaj tshuaj muaj zog los ntawm rab phom, thiab tam sim ntawd peb rab phom Nyij Pooj tau tig los ntawm rab phom carriages.
  Tab sis tam sim no tus tub uas muaj hwjchim loj kawg nkaus tau xa Alenka mus tua cov Mongol-Tatar horde. Thiab tam sim no cov tub rog yog nyob rau ntawm IS-12 ntawm tus qauv siab dua thiab muaj zog, nrog rau kaum rab phom tshuab, thiab 152 hli, thiab rab phom nrawm nrawm. Thiab cov ntxhais tab tom ntaus los ntawm lub tank no siv joysticks.
  Anyuta nias lub khawm nrog nws cov ntiv taw liab qab. Ib tug high-explosive fragmentation projectile ya tawm ntawm rab phom. Thiab yuav ua li cas poob rau pawg neeg Mongols. Tam sim ntawd ntau pua thiab ib nrab nukers raug torn thiab ua tsis taus pa.
  Ces Allah raug rho tawm haujlwm. Qhov no yog ib tug ntxhais zoo nkauj liab-plaub, raug rho tawm ntawm rab phom tshuab. Thiab yuav ua li cas nws pib mow down lub Tatar qeb.
  Thiab lub redhead cooed:
  - Thiab thawj thaw, hauv npau suav kuv pom Stalin ...
  Maria kuj thrashed cov yeeb ncuab, nias cov nyees khawm nrog nws liab qab ntiv taw thiab cooing, baring nws cov hniav:
  - Thiab littered nrog corpses, kuv nyob Russia!
  Olympias, tus hluas nkauj heroic no tsav lub tank, muab cov Mongols ib puas tuj tsheb nrog dav lem.
  Hluas nkauj hu:
  - Rau Motherland rau lub yeeb koob ntawm Russia!
  Alenka nias nws cov ntiv taw liab qab ntawm lub khawm joystick, xuas nrig ntaus ntawm tus yeeb ncuab. Nws tsoo ntau nukers, thiab roared:
  - Peb lub teb chaws yog USSR!
  Olympias, tsoo ib pawg ntawm cov nees thiab cov tub rog Mongol, pom zoo:
  Tsis muaj leej twg zoo nkauj dua Motherland-Russia,
  Sib ntaus rau nws thiab tsis txhob ntshai ...
  Hauv ntiaj teb no, tsis muaj lub teb chaws zoo nkauj dua -
  Lub ntiaj teb tag nrho yog lub teeb ntawm lub teeb Rus!
  Tsib tus tub rog hauv bikinis tau pom lub zog tiag tiag thiab tsis muaj zog. THIAB
  Cov ntxhais no tsuas yog amazing xwb!
  Lawv pib rhuav tshem cov tub rog Mongol. Thiab rab phom ua haujlwm thiab ua haujlwm ...
  Thiab Gerda muaj peb rab phom ntawm AG-100. Thiab muaj plaub tug ntxhais nyob rau hauv lub tank thiab kaum ob rab phom tshuab. Thiab lawv khob tawm cov Mongol-Tatars txawm ntau npaum thiab ceev.
  Gerda yog ib tug tub rog uas muaj hwjchim loj kawg nkaus. Thiab dab tsi nws nyuam qhuav tsis tau ntsib. Nws kuj tau koom nrog kev tsim txom. Nws tshwj xeeb tshaj yog nyiam tsim txom cov tub. Lawv tsim txom cov tub ntxhais hluas zoo nkauj feem ntau kom lawv lub taub hau tig.
  Tab sis qhov ntawd yog lwm zaj dab neeg. Tshwj xeeb tshaj yog thaum lawv ci liab qab, puag ncig, me nyuam pob taws rau cov pioneers. Thiab lawv hais lus roared nyob rau hauv mob.
  Nyiv tau tawm tsam rau kaum thiab ib nrab lub hlis ua ntej kev sib tsoo nyob rau hauv qhov tsis txaus ntseeg.
  Gerda yuam tus huab tais ntawm thaj av ntawm Rising Sun kom txhos caug thiab hnia nws txhais taw liab qab. Tus mikado mam li hnia Charlotte ob txhais taw liab qab thiab. Tom ntej no yog Christina lub pob taws liab qab. Thiab thaum kawg, tus liab qab, graceful ib leeg ntawm golden-haired Magda.
  Xws li cov ntxhais zoo nkauj uas huab tais tus kheej hnia thiab licked lawv liab qab, graceful, cov leeg nqaij.
  Tam sim no lawv tau tua cov Mongol rati los ntawm cannons, thiab tsis tau muab tus yeeb ncuab rau me ntsis kev hlub tshua. Cov tub rog ntawm no tsuas yog ci ntsa iab.
  Thiab high-explosive fragmentation shells, yog li ntawd lawv tawg tag nrho cov steppe dwellers. Thiab tshem tawm lawv yam tsis muaj kev hlub tshua thiab tsis ntseeg.
  Gerda tau hais tias:
  - Yuav muaj ib lub sijhawm ntawm kev ntseeg, hauv Aryan!
  Thiab winked!
  Thiab ntawm no yog cov neeg coob ntawm Elizabeth. Cov ntxhais tau tawm tsam ntawm kev sim T-54 tank. Thiab lawv tau tawm tsam cov neeg Nyij Pooj. Japanese tanks tsis zoo heev. Qhov muaj zog tshaj ntawm lawv yog theej los ntawm Panther. Lub tsheb no yeej muaj tseeb.
  Tab sis qhov no, Panther xyaum tsis coj T-54 nyob rau hauv lub hauv pliaj. Tab sis nws tuaj yeem tawg los ntawm lub rooj tsavxwm. Thiab qhov no dictates ib tug tshwj xeeb tactic. Tsuas yog Japanese tus kheej-propelled phom nrog 88 mm 71 EL cannon thiab 150 mm cannon yog txaus ntshai rau lub frontal armor ntawm lub Soviet tank.
  Elizaveta, tua 100-millimeter cannon, pierced Japanese tank los ntawm qhov deb thiab chirped:
  - Rau Russia dawb huv!
  Elena raug rho tawm ib yam nkaus. Nws tsoo lub tsheb Japanese thiab squeaked:
  Peb yuav muaj lub ntiaj teb no!
  Ekaterina thrashed siv nws liab qab, chiseled ob txhais ceg thiab sau tseg:
  - Rau kev ua tiav tshiab ntawm kev ntseeg!
  Warriors yog qhov zoo tshaj plaws.
  Yephrasinya coj nws thiab thumped nws ib yam nkaus, lub sijhawm no nrog rab phom tshuab, thiab cooed:
  - Rau kuv qhov chaw ntiaj teb!
  Thiab nrog pob taws liab qab, yuav ua li cas nias. Thiab ib tug tuag projectile yuav ya tawm tsam cov Japanese.
  Tsis yog, cov no yog cov ntxhais uas yuav tsis tso tseg ib pab tub rog.
  Nyiv swb lawm.
  Thiab tam sim no cov tub rog tau tsiv mus rau lub tank siab dua T-64 thiab tab tom tuav cov tub rog Mongolian los ntawm nws.
  Thiab cov phom ntawm lub Soviet tank thrashes lub fascist qib zoo li ntawd. Thiab cov plhaub tau raug rho tawm haujlwm ib zaug.
  Elena raug rho tawm haujlwm nrog kev pab ntawm nws cov ntiv taw liab qab thiab sau nrog luag nyav, baring nws cov hniav:
  - Nws yog qhov zoo nkauj heev, yog li yuav yeej cov yeeb ncuab!
  Txhob txwv cov ntxhais. Thiab rab phom tshuab nchuav cov mos txwv zoo li lawg. Thiab cov Mongols yog pawg nyob rau hauv mounds. Thiab qhov loj ntawm tua thiab maimed Mongolian lub cev.
  Ib tug loj loj ntawm tua warriors ntawm Batu Khan cov tub rog. Qhov no yog li cas cov ntxhais sib cais.
  Ekaterina sau tseg, winking ntawm nws cov phooj ywg. Thiab mowed down txoj kab ntawm Mongols nrog ib tug tshuab rab phom tawg:
  Peb yuav kav mus ib txhis!
  Elizabeth witty hais tias:
  - Qhov no yog peb lub zog yuav txias heev!
  Tus ntxhais pib nias cov nyees khawm ntawm lub joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab tsoo lub Tatar regiments yam tsis muaj kev khuv leej lossis teeb meem. Thiab tus tub rog tsis txias dua.
  Nws yog lawv lub plhaub uas ua rau Guyuk Khan ua rau ntshav tawg. Thiab tom qab ntawd cov Tatars tsis zoo li txaus.
  Thiab los ntawm lub plhaub uas Gerda coj, Khan Burundai kuj raug torn. Nws tau paub txog kev raping Princess Vladimirskaya tom qab nws raug ntes. Yog, qhov no yog ib tug lustful khan.
  Thiab tam sim no nws tus ntxhais German tau tawg mus rau shreds.
  Thiab tam sim no Thomas Lincoln sib ntaus zoo li dab tiag tiag, thiab txiav cov Mongols.
  Tus tub ntswj nws rab ntaj zoo li tus kiv cua. Thiab stacks ntau tus neeg sib tw hauv pawg. Thiab nws zoo li rab chais txiav tawm hwj txwv. Thiab zoo li tus tub uas muaj hwjchim ci ntsa iab.
  Thiab yog li Maria Kovalev, ib yam nkaus, coj nws cov ntiv taw liab qab thiab pib tua neeg thiab tsoo txhua yam.
  Thiab cov Mongols raug tsav mus rau hauv lub hleb.
  Maria yog ib tug pojniam plaub hau daj, zoo nkauj heev thiab cov leeg. Nws twb yuav tsum tau ua missions sib ntaus sib tua, nws yog ib tug amazing ntxhais.
  Tus tub rog hu nkauj rau saum nws lub suab:
  - Hwjchim ci ntsa iab rau lub sijhawm ntawm Communism, cia peb tsoo tus quab ntawm fascism!
  Yuliana Konovalova kuj sib ntaus zoo li dab los ntawm ntuj txiag teb tsaus. Thiab tam sim no nws cov ntiv taw liab qab xa cov grenade tuag. Uas yuav coj thiab rhuav ntau tus tub rog Tatar.
  Warrior tau hais tias:
  - Rau lub hwj chim ntawm cov tswv yim communist!
  Thiab Maria, ib yam nkaus, nrog nws pob taws liab qab yuav pov ib lub hnab tua neeg ntawm sawdust ...
  Thiab qhov loj ntawm Mongols tau tawg.
  Cov tub rog ntawm no yog lawv qhov zoo tshaj plaws... Tab sis cov kev zoo nkauj tshiab kuj tshwm sim.
  Hauv qhov no, nws yog Eva thiab Gertrude. Lawv tau tshwm sim ntawm lub nkoj ya los ntawm Thomas Lincoln tus tub demiurge. Thiab cov ntxhais no cia li coj nws thiab yuav ua li cas lawv npuaj lub Tatars nrog lasers. Yog, riam phom laser nyob rau hauv Thib Peb Reich yog nyob rau saum. Lawv cia hlawv cov tub rog Nyij Pooj.
  Eve, tus ntxhais zoo nkauj blonde no, nias nws cov ntiv tes liab qab ntawm cov nyees khawm ntawm lub joystick. Nws hlawv tag nrho Mongolian tub rog, thiab cooed rau saum nws lub ntsws, baring nws cov hniav:
  - Rau dawb huv Prussia!
  Gertrude tseem nias nws tus ntiv tes liab qab ntawm lub khawm joystick, thiab txiav tawm ntau nukers, cooing:
  - Kuv lub zog tshaj ntiaj teb!
  Thiab cov ntxhais luag. Lawv muaj kev zoo siab heev thiab hluav taws. Cov no yog cov ntxhais ntawm qhov siab tshaj plaws thiab zoo tshaj plaws aerobatics.
  Thaum Nyiv tau swb lawm, Thib Peb Reich nqos thiab zom cov teb chaws nruab nrab ib ntus, thiab ua ntau dua thiab ntau dua.
  Tab sis qhov no, ntawm chav kawm, tsis txaus rau Nazis. Thiab lub Peb Hlis 5, 1953, Stalin tuag. Qhov no tseem tsis tau muaj dab tsi ... Tus Fuhrer tau xa nws txoj kev tu siab rau nws cov npoj yaig.
  Tab sis thaum lub 20th Congress tau tuav nyob rau hauv Lub ob hlis ntuj 1956, nthuav tawm lub cult ntawm cwm pwm, Hitler tsis zam nws.
  Thiab lub Plaub Hlis 20, 1956, kev tsov rog tshiab tau pib. Kev sim los ntawm Nazis los tuav lub USSR. Thiab Hitler muaj tag nrho lub ntiaj teb nyob rau hauv caj npab. Thiab tom qab ntawd koj tsis tuaj yeem tsoo tawm tsam Wehrmacht.
  Txawm li cas los xij, nyob rau hauv lub ntiaj teb no, tus Creator yog Thomas Lincoln. Thiab tus tub demiurge tsis tso cai rau USSR kom swb. Nws siv daim npav tshiab tawm tsam tus yeeb ncuab: xibfwb Znayka los ntawm pab pawg luv luv. Thiab tus xibfwb no tau tsim riam phom tshwj xeeb tawm tsam Thib Peb Reich.
  Txawm li cas los xij, qhov no yog keeb kwm ntawm kev sib tw ntawm kev tshawb fawb. Txawm li cas los xij, cov tub rog USSR tuaj yeem nres cov Nazis, thiab tom qab ntawd swb thiab rhuav tshem lawv. Hitler thaum kawg raug ntes tau. Thiab thaum lub Tsib Hlis 9, 1958, lawv tau muab thiab dai. Yog li ntawd, tus tub dub-Vajtswv Thomas Lincoln tau ua kev nom kev tswv zoo nrog rau cov fascist tseem ceeb. Ib yam li hauv cov yeeb yaj kiab - kev phem yeej nyob hauv thawj ib nrab, thiab tom qab ntawd poob kev nyuaj siab.
  Thiab tam sim no cov ntxhais ntawm cov Nazis tau zoo threshing. Ntau qhov tseeb, cov Mongol-Tatars, tab sis lawv tseem phem dua li Nazis, vim lawv tua neeg tag nrho lub nroog. Thiab qhov no, ntawm chav kawm, yog qhov phem heev thaum cov neeg Lavxias raug tua.
  Batu Khan pom tias kev puas tsuaj loj npaum li cas nws cov qib qis dua. Cov tub rog Mongol tab tom yaj ua ntej peb lub qhov muag.
  Thiab ntawm no yog tus thawj coj nto moo. Tsuas yog ib tug hauv keeb kwm uas muaj peev xwm kov yeej Russia, uas tsis tau muaj peev xwm ua tau rau leej twg. Lub Batu Khan tam sim no tau pib khiav tawm. Nws yog ib tug commander heev.
  Tab sis lub sij hawm no, lub zog majeure yog tawm tsam nws.
  Thomas Lincoln hu nkauj nrog luag ntxhi:
  - Thiab sab laug yog peb pab tub rog, thiab sab xis yog peb pab tub rog! Nws yog qhov zoo rau peb sib ntaus nrog cawv!
  Tus tub terminator thiaj furiously txiav down lub Tatar regiments, lawv coj nws thiab khiav. Zoo, koj yuav mus qhov twg.
  Lwm pab neeg ntawm ninja ntxhais los ntawm Nyiv. Tus Tub uas Muaj Hwj Chim Loj tau hu lawv thiab.
  Ib tug ntxhais nrog cov plaub hau xiav yuav coj thiab tsoo ntawm Mongols nrog ntaj. Thiab tom qab ntawd, nrog cov ntiv taw liab qab, nws yuav tso cov txiv laum huab xeeb nrog cov khoom tawg.
  Thiab tawg ntau nukers. qw:
  - Lub koob meej rau Nyiv!
  Tom qab ntawd ib tug ntxhais nrog cov plaub hau daj slashes ntawm Mongols. Nws yuav txiav lawv mus rau hauv me me okroshka, thiab qw:
  - Nyob rau hauv lub npe ntawm lub tswv yim ntawm samurai!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab, nws kuj tseem yuav tua cov boomerang tua neeg uas kua muag sib nrug ntawm Mongolian cov tub rog.
  Tus ntxhais plaub hau liab tsoo ib pawg ntawm horde fighters. Txiav Meng Khan. Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab, nws kuj tso lub pob ntse uas tawg txhua yam. Thiab nrov:
  - Rau lub ntiaj teb communist!
  Thiab tus ntxhais nrog cov plaub hau dawb coj thiab txiav ib pawg ntawm Tatar warriors. Thiab tua ntau tus yeeb ncuab.
  Thiab nrog nws lub pob taws liab qab, nws tau pov ib pob tawg nrog cov hmoov puas hauv.
  Nws cooed rau saum nws lub ntsws:
  - Rau lub ntiaj teb muaj meej mom!
  Thiab tam sim no kev sib ntaus sib tua yog ntshav heev. Thiab tom qab ntawd cov tub rog sib cais, thiab yuav ua li cas lawv yeej cov yeeb ncuab.
  Thiab tam sim no tag nrho cov Mongol ratis hlawv ib zaug, thiab raug torn rau hauv me me pieces.
  Thiab Batu Khan tau nyob ib leeg. Cov ntxhais tub rog khiav ntawm nws. Lawv coj tus Tatar ghoul los rau hauv nws lub hauv caug. Thiab yuam kom hnia lawv txhais taw liab qab.
  Tus thawj coj tau ua nws nrog kev txaus siab. Tom qab tag nrho, muaj cov ntxhais zoo nkauj ntawm no. Thiab lawv tau kov yeej ntau cov tub rog. Plaub puas txhiab tus tub rog Mongol-Tatar raug tua.
  Qhov ntawd ua rau muaj kev xav loj heev rau txhua tus. Tshwj xeeb tshaj yog cov tub rog Lavxias uas tau txais kev cawmdim los ntawm kev tuag. Thiab tsis tau tsuas yog warriors, tab sis kuj cov poj niam thiab cov me nyuam. Tom qab tag nrho, Horde yuav tua neeg Ryazan.
  Tab sis tom qab ntawd Batu Khan hnia ob txhais taw liab qab ntawm cov ntxhais. Thiab licked tag nrho lawv heels.
  Thiab nws cov tub rog coj lawv ob txhais taw liab qab, caj npab thiab ceg thiab caj dab. Thiab nrog ib tug ntse jerk tore rau hauv tsib qhov chaw. Qhov no yog li cas Batu Khan xaus nws txoj haujlwm.
  Qhov no txhais tau tias mus rau Russia. Tshwj xeeb tshaj yog tias tus tub demiurge ntawm no tau teeb tsa tawm tsam koj!
  
  CHURCHILL NTAUB NTAWV CEEB TOOM
  Kev ntshai ntawm Bolshevik kev hem thawj cuam tshuam nrog Churchill. Thiab nws tau muab Hitler ib qho zais cia. Cov Germans nres lub extermination ntawm cov neeg Yudais, cov phooj ywg, tsis tsim kev thaj yeeb nyab xeeb, txawm li ntawd los muab lub brakes ntawm kev ua tsov ua rog, thiab ua ntej ntawm tag nrho cov nres lub tswv yim bombing ntawm lub thib peb Reich. Thiab lawv tseem yuav ua lag luam zais cia nrog lub teb chaws Yelemees.
  Lub Fuhrer, nyob rau hauv lub siab los ntawm kev lag luam voj voog ntawm lub teb chaws Ottoman, pom zoo rau qhov no. Churchill sai sai yaum cov neeg Amelikas, thiab lawv kuj tau txiav txim siab muab lub brakes rau kev ua tsov rog nrog peb Reich. Tsis tas li ntawd, Tebchaws Asmeskas txaus siab pom zoo rau kev sib tham tsis pub lwm tus paub, thiab muab kev pabcuam rau USSR nyob rau hauv qiv-Lease nkaus xwb rau kub. Qhov kev pom zoo tau tshwm sim hauv kev zais zais zoo. Tab sis USSR lees paub nws ... Stalin npau taws thiab hais lus hnyav.
  Tab sis tom qab Stalingrad, lub USSR twb tau pib tsim riam phom thiab xav tias yuav rhuav tshem peb Reich. Tab sis thaum pib ntawm plaub caug-peb xyoo, tag nrho kev tsov rog tau tshaj tawm thiab kev tsim riam phom hauv lub teb chaws Yelemees ntau dua ob npaug. Thiab kev tso tseg ntawm kev foob pob los ntawm lub Plaub Hlis 1, 1943 tau ua lub luag haujlwm meej.
  Cov Nazis tab tom npaj Operation Citadel. Tab sis cov British tau xa cov ntaub ntawv hais txog tus naj npawb ntawm cov tub rog Soviet. Nws muab tawm tias USSR, nrog rau kev tsim kho engineering, muaj qhov zoo dua hauv lub zog.
  Hitler tau txiav txim siab ncua qhov kev tawm tsam rau lub sijhawm thiab ua kom cov khoom siv ntau ntxiv. Ua ntej ntawm tag nrho cov, ME-309 fighter, uas Fritz pinned tej kev cia siab. Lub tsheb muaj zog heev nrog kev ceev ntawm 740 kilometers ib teev, thiab riam phom: xya lub ntsiab lus tua, suav nrog peb lub 30-mm cannons.
  Nws yog qhov tseeb tias nws nyuaj rau Red Army los tawm tsam lub tshuab zoo li no. Cov neeg tua rog tshaj plaws: Yak-9 yog riam phom nrog 20mm cannon thiab rab phom tshuab. Yog li sim tiv nrog xws li ib tug txias German.
  Zoo, Focke-Wulf yog ib tug muaj zog fighter nrog riam phom. Nws nyuaj rau qhov ntawd. Thiab, ntawm chav kawm, tanks. "Panther" thiab "Tiger" muaj zog dua li cov Soviet. Ntxiv rau, Yu-288 yog lub foob pob muaj zog heev. Qhov twg Soviet fighters tsis tuaj yeem ntes tau. Thiab lub dav hlau dav hlau tseem nyob ntawm txoj kev. Thiab lub formidable "Panther" -2 nrog riam phom muaj zog thiab muaj zog tiv thaiv.
  Yog li Kev Ua Haujlwm Citadel tau raug ncua. Thiab cov Germans tab tom sib sau ua ke.
  Txawm li cas los xij, Stalin tsis dhau mus ntev thiab thaum Lub Yim Hli 1 kev tawm tsam loj tau pib. Thiab ntawm Oryol kev taw qhia, thiab Belgorod nrog Kharkov.
  Txawm li cas los xij, lub zog ntawm no yog qhov tsis sib xws.
  Cov Germans kuj tau tiv thaiv lawv tus kheej kom muaj zog, khawb ntau trenches. Thiab hauv kev tiv thaiv, Panther yog lub tank zoo, zoo li Tsov. Cov kev sib ntaus sib tua tau pom tias Ferdinand, nyob rau hauv kev tiv thaiv kev sib ntaus sib tua, nrog rau pem hauv ntej sedentary, copes zoo nrog rau txoj hauj lwm ntawm kev rhuav tshem tank.
  Cov Germans tuav txoj kab. Thiab lawv tau npaj txhij rau nws. Lawv rub cov tub rog ntxiv los ntawm Africa thiab Europe. Rommel cov tub rog tau tawm tsam ntawm no, nrog rau qhov chaw ntawm kev sib cais txawv teb chaws thiab cov neeg Mev. Tsis tas li ntawd, kev sib pauv neeg raug kaw tau tshwm sim thiab Luftwaffe tau rov qab tau ntau tus neeg tsav dav hlau. Yog li kev tiv thaiv tau nruj.
  Thiab cov Germans muaj zog aviation. Tshwj xeeb yog riam phom. Thiab muaj zog tsis tsuas yog nrog lub zog ntawm cov phom dav hlau, tab sis kuj nrog kev ceev thiab lub zog ntawm aces. Nyob rau saum ntuj, cov Germans tam sim no siv yuav luag tag nrho lawv cov dav hlau, tsis muaj kev cuam tshuam los ntawm sab hnub poob pem hauv ntej. Thiab qhov no ua rau lawv muaj txiaj ntsig zoo. Thaum Tsov Rog ntawm Kursk, lub hnub qub Huffman pib sawv.
  Cov tub rog Soviet tsis tuaj yeem ua tiav qhov tseem ceeb hauv lub Yim Hli thiab Lub Cuaj Hli hauv kev sib ntaus sib tua hnyav, nce siab tshaj plaws ntawm kaum mus rau kaum tsib mais. Kev sib ntaus sib tua rub mus txog rau thaum lub caij nplooj zeeg lig ... Tom qab ntawd, muaj ib tug lull. Lub Kaum Ib Hlis, Tub Rog Liab tau sim ua kom nce qib hauv qhov chaw. Tab sis nws tsis tau ua tiav nyob rau ntawd. Cov Germans tau tawm tsam kev tawm tsam. Tsuas yog thaum kawg ntawm lub Kaum Ob Hlis, thaum qhov kev tawm tsam pib hauv Oryol kev taw qhia, nws puas tuaj yeem cuam tshuam. Kev sib ntaus sib tua heev. Nyob rau lub Ib Hlis, cov Germans tuaj yeem tawm tsam qhov kev tawm tsam ze Leningrad. Txawm li cas los xij, cov tub rog Soviet tau txiav tawm Oryol ledge. Tab sis qhov ntawd yog qhov uas lawv txoj kev vam meej tau txwv. Fritz muaj peev xwm nce tau ib lub foothold. Tsis tas li ntawd, cov tub rog Soviet raug kev txom nyem ntau dhau thiab tsis tuaj yeem rov qab los. Lub caij nplooj ntoos hlav yog nyob ntsiag to.
  Cov Nazis tau pib lub tank tshiab "Maus" rau hauv koob. Tab sis kev tsov rog tiag tiag qhia tias lub tank no yog clumsy. Thiab nws txoj kev tsav tsheb tsis zoo. Qhov tseeb yog tswj tau zoo los ntawm lub log, thiab kuj yog passable.
  "Maus" raug tiv thaiv los ntawm txhua lub kaum sab xis los tiv thaiv lub tank, tab sis nws raug ntaus los ntawm huab cua. Yog, thiab ib lub tank kim heev ... Nws tsis tau qhia nws tus kheej ntau dhau.
  Soviet tso tsheb hlau luam T-34-85 thiab IS-2 tsis phem. Txawm hais tias lub tsheb kawg tau muaj ntau yam tsis xws luag, thiab kuj muaj kev tiv thaiv tsis zoo los ntawm lub hauv pliaj ntawm tus pej thuam.
  "Panther" -2 tau dhau los ua hnyav ntawm tsib caug-peb tons, tab sis nrog rab phom caliber ntawm 88 mm 71 EL, thiab cov cuab yeej zoo tshaj plaws, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv pliaj. Lub cav muaj zog dua ntawm 900 horsepower ntau dua los yog tsawg dua muab kev tsav tsheb zoo rau lub tsheb. Thiab nws ua haujlwm nws rab phom killer. "Tiger" -2 kuj tshwm sim, tab sis lub tshuab no yog qhov phem dua hauv kev xyaum.
  Cov Germans tau sim ua kom nce qib hauv lub Tsib Hlis hauv Kursk kev taw qhia. Cov tub rog liab tau nce siab hauv qhov chaw. Thiab kev sib ntaus sib tua ua rau tsuas yog hloov me ntsis hauv kab pem hauv ntej. Kev tsov rog zoo li ntau thiab ntau dua li Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib ib. Thaum cov kab pem hauv ntej tau kho tau ntev. Thiab tsov rog los ua lag luam tsis muaj txiaj ntsig heev.
  Lub Yim Hli, Cov Tub Rog Liab tau sim ua kom nce qib, tab sis tsis muaj kev vam meej ... Lub Kaum Hli, cov Germans tau sim ua txhaum, thiab lawv cov kev sim siab kuj raug tshem tawm ...
  Thaum Lub Ib Hlis Ntuj xyoo 1945, Tub Rog Liab tau nce qib hauv qhov chaw. Thiab nyob rau lub Peb Hlis 1945, cov neeg German tau nce peb caug mais mus rau sab qab teb, thiab tau nres.
  Qhov xwm txheej rau Red Army tau dhau los ua qhov nyuaj dua. Cov Germans muaj peev xwm tsim kom muaj kev tsim cov dav hlau dav hlau, thiab txo lawv cov nqi, tau txais huab cua zoo tshaj plaws. Tshiab tso tsheb hlau luam kuj raug tsim.
  E-10 thiab E-25 yog lub teeb thiab ceev heev rau nws tus kheej-propelled phom. Lub tank E-50 tau dhau los ua hnyav thiab loj rau lub tank nruab nrab. Tab sis lub cav muaj zog nrog kev txhawb nqa mus txog 1200 horsepower ntau dua los yog tsawg dua muab nws ceev thiab tsav kev ua tau zoo. Thiab ib rab phom 88-millimeter nrog lub chim ntev ntawm 100 EL thiab armor-piercing thiab ceev-hluav taws thiab yog heev.
  Thiab lawv tau txais E-75s muaj zog heev. Nrog rab phom 128 mm thiab ntev caliber.
  Cov tank no nyuam qhuav pib nkag rau hauv koob. Tab sis Hitler suav nrog cov txheej txheem no. Plaub caug-tsib xyoo tau dhau los ntawm kev sib pauv ntawm cov tshuab. Cov Germans tseem tsis tau muaj ntau lub tso tsheb hlau luam ntawm "E" series, thiab tsis tuaj yeem nce mus. USSR kuj tsis tuaj yeem nqa. Nyob rau saum ntuj, qhov zoo ntawm cov Nazis nce. Dav hlau bombers thiab cov dav hlau tshawb nrhiav tau zoo tshwj xeeb. Cov neeg tua hluav taws tau ua rau qee qhov phem dua. ME-262 muaj teeb meem nrog maneuverability thiab hnyav heev. XE-162 muaj qhov zoo ntawm lub teeb yuag, yooj yim ntawm kev tsim khoom, tab sis xav tau cov kws tsav dav hlau ua haujlwm. Txawm hais tias Huffman tau paub nws zoo. Qhov no blond ace coj tus naj npawb ntawm downed aircraft mus rau plaub puas thiab tau txais qhov khoom plig thib ob xws li Knight's Cross of the Iron Cross nrog golden oak nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond. Thiab ces nws khob tawm tsib puas lub dav hlau twb nyob rau XE-162. Tau txais ib qho khoom plig tshwj xeeb rau qhov no: German Eagle nrog pob zeb diamond. Zoo nkauj tsawg thiab muaj koob muaj npe no me me. Tsis tas li ntawd, Huffman tau txais thawj tub rog tsim nyog hla thiab pob zeb diamond.
  Thiab qhov ntawd zoo nkauj heev.
  Thaum lub caij ntuj no, Cov Tub Rog Liab tau sim ua ntej, tab sis tsis tuaj yeem kov yeej cov yeeb ncuab phem heev tiv thaiv. Lub tank E-50 muaj ntau dhau ntawm "Tiger" -2, txawm hais tias tus pej thuam yog nqaim thiab me dua, thiab lub chassis zoo meej thiab lub teeb. Tab sis qhov chaw ntawm cov kis tau tus mob thiab lub cav tseem nyob ib txwm. Vim li cas tag nrho yog rau caum-peb tons. Tab sis tom qab ntawd kev hloov pauv ntawm lub tank tshwm sim nrog qhov chaw ntawm lub cav thiab kev sib kis hauv ib qho thaiv thiab lub gearbox ntawm lub cev muaj zog. Thiab nws tau muab tawm tias lub tsheb no tseem zoo meej dua thiab sib dua ...
  Xyoo 1946, cov Germans twb muaj ntau lub tso tsheb hlau luam ntawm "E" series, thiab cov tshuab dav hlau muaj zog. Tshwj xeeb, ME-262 X, uas muaj qhov ceev ntawm 1100 kilometers ib teev thiab tsib 30-millimeter cua phom. Thiab cov kev sib ntaus sib tua tau nyob rau hauv tag nrho viav vias tsiv heev mus rau qhov kawg tense.
  Cov neeg German tuaj yeem hla mus rau sab qab teb. Thiab nyob ntawd lawv mus rau tus dej Don. Cov tub rog Soviet tau thim rov qab hla tus dej, tab sis muaj peev xwm tuav tau.
  Kev sib ntaus sib tua rub mus txog rau lub caij ntuj no thiab Fritz qeeb ...
  Xyoo 1947 tau los lawm. Soviet T-54 tso tsheb hlau luam tau tshwm sim, tab sis tseem tsis tau loj heev. Kev sib ntaus yog ntshav thiab ua phem. Tag nrho lub xyoo tau siv rau hauv kev sib ntaus sib tua.
  Huffman coj tus naj npawb ntawm cov tsheb poob mus rau ib txhiab tau txais qhov khoom plig tshwj xeeb ntawm qib thib rau ntawm Knight's Cross of the Iron Cross nrog platinum ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Cov Germans paub yuav ua li cas sib ntaus sib tua zoo, tab sis lawv tau nkees heev. Xyoo tshiab 1948 tau los lawm. Thiab tseem sib ntaus sib tua nrog kev mob siab rau tsim nyog siv tau zoo dua.
  Gerda, Charlotte, Kristina thiab Magda tab tom caij ntawm U-chav kawm E-100 tank. Lub tsheb no yog compact, rau plaub tus neeg ua haujlwm. Thiab nws cov riam phom yog dav hlau bomber thiab universal 88-millimeter cannon 100 EL - tank destroyer.
  Warriors mus thiab xuav rau lawv tus kheej.
  Gerda tua phom ntev. Nws punches rau sab los ntawm qhov deb ntawm T-54 thiab chirps:
  - Peb yuav muab peb lub siab rau lub teb chaws,
  Thiab peb yuav kib Stalin thiab noj nws!
  Charlotte tua nws lub foob pob hluav taws. Nws npog lub Soviet bunker thiab squeaked:
  - Peb yog invincible!
  Christina coj nws thiab qw qw, rub tus txhais nrog nws pob taws liab qab:
  - Peb yuav tau txais nws hauv ob qho tib si!
  Dolbanula thiab aptly thiab Magda. Ua kom puas lub Soviet self-propelled phom SU-152. Thiab nws cooed:
  - Yuav muaj sijhawm, yeej yuav los!
  Gerda squealed thaum nws raug rho tawm haujlwm:
  - Tsis muaj leej twg tuaj yeem nres peb!
  Charlotte tau lees paub tias:
  - Tab sis Pasaran!
  Cov tsiaj nyaum liab liab tau dhau los ntawm Kev Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb Thoob Ntiaj Teb nrog Gerda, pib los ntawm Poland thiab xaus nrog lub Tsib Hlis no. Dab ntxwg nyoog plaub hau liab pom ntau yam.
  Thiab npaj mus tua kom kawg!
  Christina kuj tua, thiab bared nws cov hniav. Nws cov plaub hau yog golden liab. Hauv tsov rog, cov ntxhais tsis muaj hnub nyoog, thiab txawm tias, tej zaum, hluas! Lawv ua nruj ua tsiv thiab hlub heev. Lawv liab qab lawv cov hniav.
  Thiab tsis yog ib lub qhov ntawm cov hniav.
  Magda muaj plaub hau xim ntawm nplooj kub. Thiab tseem nquag luag ntxhi. Hluas nkauj txias. Nws muaj xws li kev txhoj puab heev thiab lub zog ntawm ib txhiab nees.
  Gerda, ib tug hluas nkauj nrog plaub hau dawb, tua, thiab hais lus luag ntxhi:
  - Muaj ntau qhov zoo thiab phem nyob hauv ntiaj teb ... Tab sis damn nws, ntev npaum li cas kev tsov rog tau rub rau!
  Charlotte pom zoo nrog qhov no:
  - Thiab qhov tseeb, kev ua tsov rog ntiaj teb thib ob rub ntev dhau lawm. Txhua yam sib ntaus, sib ntaus sib tua...Tsawg kawg!
  Christina txav nws txhais ko taw liab qab raws li lub tsho tiv no thiab qw tias:
  - Tab sis Britain tseem tsis swb!
  Magda raug rho tawm haujlwm ntawm Russians thiab qw nrov nrov:
  - Ib tug yuav tsum swb! Nov yog peb txoj kev ntseeg!
  Gerda hissed, firing ntawm Russians, baring nws ivory hniav:
  - Peb xav tau kev yeej!
  Fucked thiab Charlotte, hauv qab no:
  - Ib qho rau tag nrho, peb yuav tsis sawv ntawm tus nqi!
  Christina tus liab-haired thiab golden tsiaj nyaum squealed:
  - Tsis yog! Cia peb tsis txhob sawv!
  Magda smacked nws daim di ncauj liab qab, chirping:
  - Peb tsis mus tom khw rau tus nqi!
  Thiab lub golden-haired harpy raug rho tawm haujlwm.
  Gerda kuj ntaus cov tub rog Lavxias. Ntaus lub tsheb thiab qw:
  - Peb yog cov muaj zog tshaj hauv ntiaj teb!
  Charlotte ntxiv, hu nkauj nrog:
  - Cov yeeb ncuab txhua tus da dej hauv chav dej!
  Christina txhawb zaj nkauj impulse:
  - Leej Txiv tsis ntseeg lub kua muag!
  Magda txuas ntxiv hauv lub suab hu nkauj:
  - Thiab peb yuav muab tag nrho cov communist nyob rau hauv lub hlwb!
  Thiab cov ntxhais winked ntawm ib leeg. Lawv feem ntau muaj lub tank zoo. Tsuas yog los ntawm qhov deb nws nyuaj rau tawg los ntawm T-54 hauv pliaj. Tab sis tom qab tag nrho, cov Germans muaj ib tug nyuaj projectile, tab sis nrog ib tug uranium core. Thiab muaj ntau tus neeg dub nyob hauv cov tub rog. Leej twg sib ntaus nrog frenzied fury. Thiab tsis yog txhua tus tuaj yeem sib tw nrog lawv.
  Cov ntxhais siv los sib ntaus sib tua. Txawm tias nyob rau hauv teb chaws Poland, lawv tsuas yog nyob rau hauv ib tug bikini, thiab liab qab.
  Thaum tus liab qab ib leeg nkag mus rau hauv av, nws rejuvenates. Tej zaum yog vim li cas cov ntxhais tsis muaj hnub nyoog! Txawm tias lub sijhawm yuav dhau mus! Warriors, cia hais tias heroic heev.
  Lawv tau ua ntau yam, tab sis lawv sib ntaus zoo li cov tub rog zoo tib yam. Thiab ib txwm tsuas yog nyob rau hauv ib tug bikini, thiab barefoot. Nyob rau hauv lub caij ntuj no, nws yog ib qho yooj yim rau lawv spank nrog liab qab taw ntawm snowdrifts.
  Gerda tua thiab hu nkauj:
  Peb yuav hla hluav taws thiab dej!
  Charlotte tua cov neeg Lavxias nrog nws tus foob pob thiab hais tias:
  - Lub koob meej rau cov neeg Prussian!
  Christina kuj raug rho tawm haujlwm, thiab squeaked:
  Peb yuav kav lub ntiaj teb!
  Magda nailed thiab paub tseeb tias:
  - Peb yuav twv yuav raug hu!
  Gerda ntaus lub projectile dua thiab squeaked:
  "Txawm tias napalm yuav tsis nres peb!"
  Charlotte pom zoo nrog qhov no:
  - Thiab txawm lub foob pob atomic, uas peb tsis ntshai!
  Christina shushed thiab teb tias:
  - Cov neeg Asmeskas ua tsis tiav los tsim lub foob pob atomic! Nws yog bluff!
  Magda qw rau saum nws lub ntsws:
  - Lub ntiaj teb tsis tuaj yeem khiav tawm qhov kev txiav txim tshiab German!
  Cov ntxhais tau pom lawv tus kheej txias heev thiab tsis paub txog. Thiab lawv cov ntiv taw liab qab yog li nimble thiab txias.
  
  Ib qho kev xav tsis thoob uas tau ntsib Red Army yog lub dav hlau ya.
  Ob tug ntxhais Albina thiab Alvina ya mus rau lawv tus kheej ntawm lub nkoj ya ya. Lawv yog cov invulnerable ua tsaug rau lub zog laminar dav hlau. Tab sis lawv tsis tuaj yeem tua lawv tus kheej. Tab sis ua tsaug rau lub colossal ceev lawv muaj peev xwm overtake thiab ram Soviet aircraft.
  Albina, khoov nws daim diskette, hais tias:
  - Hlau tshuab, yeej tsim nyog thiab pab tau heev!
  Alvina giggled, bared nws cov hniav thiab hissed:
  - Tab sis txhua yam yog txiav txim siab los ntawm tus ntsuj plig!
  Albina hais tias:
  - Qhov feem ntau uas tsis yog qhov tseeb ntawm kev sib ntaus sib tua!
  Ob tug ntxhais yog blonde thiab hauv bikinis. Zoo nkauj heev thiab liab qab. Thaum tus tub rog tsis muaj khau, nws muaj hmoo. Tam sim no cov ntxhais muaj xim zoo nkauj thiab zoo nkauj heev.
  Thiab ua ntej mus sib ntaus, cov beauties yuav twv yuav raug hu ua hauj lwm nrog tus nplaig nrog txiv neej perfection. Nws zoo heev thiab muaj zog. Cov poj niam tub rog nyiam haus dej los ntawm lub nkoj ua khawv koob. Qhov no yog lub tsiab peb caug tiag tiag ntawm cev nqaij daim tawv rau lawv.
  Cov ntxhais zoo li ntawd.
  Alvina tua ob lub Soviet MIG-15s thiab tweeted:
  - Muaj koob meej peb yos hav zoov!
  Albina lees paub qhov ramming thiab tshaj tawm:
  Thiab nws yuav tsis yog qhov kawg!
  Alvina tsoo peb lub dav hlau tawm tsam Soviet ntxiv, thiab squeaked:
  - Qhov no yog li cas koj xav tias Vajtswv hlub lub teb chaws Yelemees?
  Albina tuav nws lub taub hau doubtfully.
  - Thaj tsis ntau!
  Alvina luag ntxhi thiab nug dua:
  - Vim li cas koj xav li ntawd?
  Albina rammed ob lub tsheb Soviet thiab squeaked:
  Tsov rog tau mus ntev dhau lawm!
  Alvina logically hais tias:
  - Tab sis peb tab tom los!
  Albina luag ntxhi thiab qw:
  - Yog li txoj kev yeej yuav los!
  Alvina tua plaub lub dav hlau Soviet ib zaug, nrog kev ua siab tawv thiab squeaked:
  - Nws yeej yuav tuaj!
  Albina pom tias nws yuav tsum nco ntsoov:
  - Tom qab Stalingrad, kev ua tsov ua rog tsis mus raws li txoj cai ...
  Alvin pom zoo nrog qhov no:
  - Nws yog qhov tseeb tawm tsam cov cai!
  Albina squeaked nyob rau hauv annoyance:
  - Peb pib poob!
  Alvina squeaked nrog annoyance:
  - Yeej muaj!
  Albina rammed ntau ntau lub tsheb Soviet thiab squeaked:
  - Tsis yog qhov teeb meem rau peb?
  Alvina tua ob peb lub dav hlau Lavxias teb sab fighter thiab blurted tawm:
  Peb xav tias qhov xwm txheej tsis muaj kev cia siab!
  Albina luag ntxhi carnivorously thiab hissed:
  - Peb pom dab tsi tam sim no?
  Alvina tweeted nrog aplomb:
  - Ib yam dab tsi unshakable thiab tshwj xeeb!
  Albina flashed nws pearly hniav thiab teb:
  - Qhov tseeb tias peb Reich yeej!
  Alvina tsoo ob peb lub dav hlau tawm tsam Soviet thiab coj tawm:
  - Yeej yuav tsum yeej!
  Cov ntxhais grimaced. Nyob rau hauv ib lub sij hawm lawv ua hauj lwm, thiab officially nyob rau hauv ib tug tub rog lub brothel. Ntau tus txiv neej dhau los ntawm lawv tus kheej, thiab tsis yog haiv neeg dawb xwb. Thiab lawv yeej nyiam heev. Zoo, nws zoo npaum li cas rau lub cev. Tab sis tom qab ntawd cov niam ntiav tuaj nyob rau hauv Soviet tawm tsam. Lawv raug kaw. Zoo, cov hotties xav tias lawv yuav raug raped. Thiab ntawm no yog dab ntxwg nyoog ob!
  Lawv ua cov niam ntiav khawb trenches thiab trenches. Thiab yav dhau los hmo ntuj fairies tsis nyiam nws heev. Yog li ntawd, lawv txhua tus tau khiav tawm. Lawv ntxias cov tub txib.
  Thiab lawv tau cog lus ua pauj rau cov Russians.
  Thiab lawv tau tawm tsam Russia. Cov no yog damn...
  Albina pov tseg ob peb lub tsheb Lavxias ntxiv thiab yws tias:
  - Koj tseem tuaj yeem nyob nrog txiv neej!
  Alvina nkag siab pom zoo nrog qhov no:
  - Nws tsis yog ua tau, tab sis nws yog qhov tsim nyog!
  Albina bard nws cov hniav thiab teb tias:
  - Tab sis tseem ... Nws yog qab zib tua.
  Thiab cov ntxhais tau tua tsib lub tsheb Soviet ntxiv nrog kev txav ntawm lub diskette.
  Alvina luag ntxhi thiab hais tias:
  - Thiab thaum twg nws iab?
  Albina tsoo rau 6 lub tsheb ntxiv thiab teb tias:
  - Kuv yuav tau sib yuav tom qab yeej! Thiab yug tau kaum tus menyuam!
  Thiab ob tug ntxhais tawg tawm luag.
  Thiab lawv hu nkauj;
  Peb yog cov knights ntawm txoj kev ntseeg ntawm fascism,
  Cia peb so cov neeg tawm tsam ntawm kev ntseeg rau hauv plua plav!
  Thiab yuav ua li cas lawv luag, rocking lawv dawb-topped roob.
  Hnub kawg ntawm lub Rau Hli 1949. Cov Germans tab tom sim hla mus rau Stalingrad. Tawm tsam lub nroog Kalach. Tab sis plaub tug ntxhais uas siab tawv tau sawv ntawm lawv txoj kev.
  Natasha pov ib lub grenade ntawm Nazis nrog nws txhais ko taw liab qab thiab hu nkauj:
  - Yog lawm...
  Zoya nthuav tawm khoom plig ntawm kev tuag nrog nws pob taws liab qab thiab ntxiv:
  - yeeb ncuab...
  Augustine succumbed rau ib yam dab tsi puas thiab squeaked:
  - Xav...
  Svetlana pov ib lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab squeaked:
  - Dab tsi...
  Natasha pov ob peb txiv qaub nrog nws ob txhais taw liab qab thiab qw:
  - Russian...
  Zoya kuj succumbed rau ib yam dab tsi nquag thiab tuag taus, squeaking:
  - Tswj...
  Augustine pib qhov kev tuag, yws yws:
  - Yeeb ncuab....
  Svetlana dua succumbed rau kev puas tsuaj thiab vyaknula:
  - Tawg!
  Natasha muab tig thiab squeaked:
  - Who...
  Zoya kuj raug rho tawm haujlwm ntawm cov neeg txawv teb chaws dub uas Nazis nrhiav thiab squeaked:
  - Tsaus!
  Augustine hais nrog quab yuam thiab npau taws:
  - Tias...
  Svetlana succumbed nrog luag ntawm ib tug panther:
  -V...
  Natasha pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab qw:
  - Sib ntaus...
  Zoya pov qhov tam sim no ntawm kev tuag nrog nws tus ntiv tes liab qab thiab yws tias:
  - Tawm tsam!
  Augustine chim rau hauv thiab yws tias:
  - Cov yeeb ncuab...
  Svetlana muab ib pawg ntawm grenades nrog nws cov leeg liab qab, thiab yuav ua li cas nws qw rau saum nws lub ntsws:
  - Peb yuav ...
  Natasha ntsia qhov tawg thiab nws hais tias:
  - Npau taws...
  Zoya txiav tawm Nazis thiab squeaked:
  - Yeej!
  Augustine rov tua dua, thiab qw tias:
  - Npau taws...
  Svetlana chirped thaum nws raug rho tawm haujlwm:
  - Yeej!
  Natasha dua pov ib tug grenade nrog nws graceful, liab qab ko taw, chirped:
  - Peb yuav rhuav tshem Nazis!
  Zoya coj nws thiab qw nrov nrov:
  - Txoj kev yav tom ntej mus rau kev ntseeg!
  Thiab pov ib tug txiv qaub nrog nws liab qab ntiv taw.
  Augustine tau coj thiab tawg cov kab, thiab nws ob txhais ceg liab qab ya nrog kev puas tsuaj raws Fritz:
  - Peb yuav faib cov neeg tawm tsam!
  Svetlana coj nws thiab pov nws nrog nws pob taws liab qab, ib pawg ntawm grenades, thiab squeaked:
  Cia peb tsoo cov fascists!
  Thiab plaub tau txuas ntxiv tua thiab pov cov grenades. Lub German E-75 tau tsiv mus. Lub tshuab nrog rab phom 128 mm. Thiab tua nws tus kheej.
  Thiab cov ntxhais pov grenades. Undermined cov Nazis. Thiab lawv raug rho tawm haujlwm rov qab. Lawv nce pem hauv ntej. Lub tank yog dov dua. Tsiv qhov tseeb German "Leopard" -1. Lub tsheb loj heev.
  Tab sis nws cov ntxhais tau hla thiab khob nws tawm. Lawv torn rau daim ib lub tshuab mobile nrog lub cav roj turbine. Thiab lawv tshuab nws rau tej daim.
  Natasha hais nrog luag:
  Peb sib ntaus sib tua zoo heev!
  Zoya pom zoo nrog qhov no:
  - Zoo heev!
  Augustine txawj ntse hais tias:
  - Peb yuav yeej!
  Thiab nws tau tsim ib lub foob pob hluav taws los tiv thaiv lub tank nrog nws txhais taw liab qab. Tus ntxhais muaj zog. Thiab nws muaj kev txawj ntse heev.
  Svetlana kuj tau tsim ib qho kev tuag nrog nws cov ntiv taw ntawm nws txhais taw liab qab, thiab ntaus tus yeeb ncuab. Ib tug hluas nkauj txhoj puab heev, nrog ob lub qhov muag xim ntawm cornflowers. Nws muaj lub ntsej muag zoo li no, thiab dhau ntawm lub zog!
  Natasha muab tig thiab luag ntxhi:
  - Rau Russia dawb huv!
  Zoya tua heev nquag, thiab luag ntxhi, qhia pearl hniav:
  - Kuv yog ib tug tub rog ntawm qib uas tsis ploj mus!
  Augustine kuj raug rho tawm haujlwm. Mowed down lub Nazis thiab gurgled:
  "Kuv yog ib tug tub rog ntawm ambition zoo!"
  Thiab nws bared nws pearly hniav!
  Svetlana paub tseeb tias:
  - Lub hom phiaj loj heev!
  Cov ntxhais sib ntaus sib tua ntev heev. Thiab tau kawg lawv tau ua tiav hauv kev ua tub rog. Lawv yog cov zoo nkauj heev beauties. Lub siab zoo. Thiab lawv tua thawj chav kawm.
  Natasha, tua, xav tias yog tus thawj coj tau tuag, ces tsis muaj Stalin ib yam ntawm qhov tsis muaj dab tsi yuav tshwm sim nyob rau hauv tib neeg lub siab. Zoo li tus hlub tau tuag lawm.
  Txawm hais tias tus Georgian no ua phem heev. Thiab nws tsis ua txhua yam kom raug. Tseem muaj ib qho lus piav qhia txog qhov no. Vim li cas Lenin hnav khau thiab Stalin hnav khau? Vim hais tias Vladimir Ilyich xaiv txoj kev, thiab qhov no mustachioed yog rushing ua ntej.
  Hauv qhov no, Stalin tsis yog tus thawj coj zoo. Tseeb tiag, raws li Lenin tau piav qhia nws, nws yog lus dag dhau lawm.
  Tus kws ua zaub mov no npaj tsuas yog ntsim tais diav. Hais txog kev lim hiam, nws yog rab ntaj ob sab.
  Ntawm qhov tod tes, qhov no tau pab tswj kev qhuab ntuas thiab txhawb lub tog apparatus. Ntawm qhov tod tes, cov neeg ua haujlwm muaj txiaj ntsig tshaj plaws thiab cov neeg muaj peev xwm tau raug tshem tawm. Hauv particular, tom qab tsov rog lawv poob zoo li tus thawj coj zoo li Voznesensky. Leej twg muaj cov kev pab zoo tshaj plaws rau lub Motherland.
  Voznesensky yog, tej zaum, tus thawj coj zoo tshaj plaws: tsis yog tawv, tab sis kuj ntse thiab kev kawm. Tus kws kho mob yau tshaj plaws ntawm kev tshawb fawb hauv USSR, kws tshaj lij, tus cwj pwm zoo. Yog tsis muaj Voznesensky, Lavxias teb sab kev lag luam ib yam dab tsi mus tsis ncaj ncees lawm. Thiab kuv yeej tsis yeej Nazis.
  Natasha pov ib tug txiv qaub nrog nws txhais taw liab qab thiab hu nkauj:
  - Los saum ntuj...
  Zoya tseem cuam ib tug grenade nrog nws tus ntiv tes liab qab thiab hais tias:
  - Hnub qub...
  Augustine tau tsim khoom plig ntawm kev tuag nrog nws txhais ko taw liab qab thiab hu nkauj:
  - Ci ntsa...
  Svetlana kuj cuam ib tug grenade, nrog kev pab los ntawm ib tug liab qab ko taw, thiab muab:
  - Crystalline!
  Natasha tig mus thiab hais tias:
  - Kuv rau koj ...
  Zoya pib lub txiaj ntsim ntawm kev tuag nrog nws tus ntiv tes liab qab, nws hais tias:
  - Nkauj...
  Augustine succumbed nrog nws pob taws liab qab, dab tsi ua rau tuag thiab squeaked:
  - Kuv yuav hu nkauj ...
  Natashka txuas ntxiv, hu nkauj aggressively:
  - Txog....
  Zoya pov pob tawg nrog nws txhais taw liab qab, ua rau cov Nazis tawg thiab squeaked:
  - Neeg...
  Augustina muab ib pawg ntawm grenades nrog nws pob taws liab qab, muab tawm:
  - Stalin!
  
  Lub ntiaj teb zoo nkauj nyob rau hauv uas tsis muaj kev sib ntaus sib tua loj heev
  Hitler tsis kam tawm tsam USSR. Nws tau hais los ntawm astrologers tias qhov kev tawm tsam hauv plaub caug xyoo no yuav xaus rau qhov tsis ua tiav. Tab sis Stalin yuav tsis tawm tsam thawj zaug.
  Lub Fuhrer tom qab kev ntes ntawm Crete, thaum kawg ntawm Lub Rau Hli 1941, ntaus hauv Malta, siv ntau lub dav hlau. Thiab tsaws cov tub rog. Lub sijhawm no cov neeg German tau ua txuj ci, siv ntau tus menyuam roj hmab, thiab tuaj yeem ntes lub hauv paus tseem ceeb no yam tsis muaj kev poob zoo. Tom qab ntawd, kev tsaws thiab kev pab rau Rommel tau ua tiav zoo dua. Cov Nazis tau xa plaub qhov kev faib tawm mus rau Africa nrog ntau yam khoom siv. Lawv coj Tolbuk, thiab pib tawm tsam rau hauv Egypt. Thiab lawv muaj peev xwm tswj tau ntawm Suez Canal. Cov kev vam meej ntawm cov neeg German kuj yuam kom Franco cia qhov chaw ntawm Wehrmacht mus rau Gibraltar. Thiab lub caij nplooj zeeg ntawm lub fortress no coj mus rau lub fact tias lub shortest txoj kev mus rau Africa tau qhib.
  Hitler txiav txim siab coj lub teb chaws dub ua ntej. Ib yam li Middle East, thiab Is Nrias teb, hla dhau Iran. Feem ntau, ib nrab ntawm ib puas thiab tsib caug kev faib uas tau muab rau kev ua tsov rog tawm tsam USSR yog txaus rau qhov no.
  Fuhrer tus txiv tau txais cov ntaub ntawv los ntawm nws cov tub rog hais tias ntawm lub rooj sib txoos thaum lub Tsib Hlis 1, 1941, ob qho tib si T-34s thiab KV-2s nrog 152-mm caliber phom tau hla Red Square. Qhov no txhais tau tias USSR muaj zog nyob rau hauv lub tank. Thiab koj yuav tsum tau txhim kho tag nrho cov tshuab hnyav.
  Yog li ntawd, Fuhrer tau txiav txim siab tsim: "Panther", "Tiger" -2 (lawv twb ua haujlwm ntawm "Tiger!"), "Lion" thiab super hnyav "Maus". Kom twb muaj ib tug muaj zog menagerie mus ntaus USSR.
  Nyob rau hauv lub meantime, ntes tag nrho cov British, Belgian, Fabkis, Dutch, colonies nyob rau hauv teb chaws Africa thiab Asia.
  Thiab siv colony cov neeg ua haujlwm thiab cov peev txheej los tua Britain rau hauv av hauv kev tawm tsam huab cua.
  Cov British tsis muaj dab tsi tseem ceeb los nres German hordes. Twb tau thaum lub caij nplooj zeeg ntawm plaub caug thawj xyoo, tag nrho sab qaum teb ntawm Africa raug ntes. Thiab qhov no, kuv yuav tsum hais tias, yog qhov kev twv loj heev rau kev yeej tiag tiag rau kev txhoj puab heev Wehrmacht.
  Thiab nyob rau lub caij ntuj no, Nazis tau ntes tag nrho Middle East thiab nkag mus rau Iran. Stalin zoo li tab tom sim tawm tsam Molotov lub ntsej muag, tab sis nws tsis tawm tsam Iran. Cov Germans kuj tau ntes Niger Loop thaum lub caij ntuj no, nrog rau Sudan thiab Ethiopia.
  Nyiv txawm li cas los xij tawm tsam Asmeskas hauv Peru Harbor, thiab Thib Peb Reich raug yuam kom mus ua rog nrog Asmeskas. Ua ntej ntawm tag nrho cov, ntawm chav kawm, lub submarine fleet. Thiab tib lub sij hawm txuas ntxiv mus ntes. Thaum lub caij nplooj ntoos hlav xyoo 1942, cov Nazis tau kov yeej Is Nrias teb thiab yuav luag tag nrho ntawm Africa. Thaum Lub Rau Hli, lawv cov tub rog kuj tau ntes South Africa, qhov chaw Boers thiab ntau haiv neeg txhawb nqa Nazis. Madagascar kuj poob rau lub Xya Hli. Cov Germans koom nrog cov Japanese. Yog li xaus lub conquest ntawm lub teb chaws dub. Tsuas yog Portugal khaws cov colony nyob ntawd. Tab sis Hitler tau tshaj tawm tsab ntawv kawg rau Salazar: txawm tias koj mus ua rog tawm tsam Tebchaws Askiv thiab Tebchaws Meskas, lossis peb coj koj lub tebchaws.
  Salazar thiab Franco, ntawm chav kawm, tau xaiv los sib ntaus nyob rau sab ntawm peb Reich.
  Hitler coj qhov kev tawm tsam ntawm Askiv los ntawm huab cua, thiab lub nkoj submarine. Nyob rau hauv aviation, cov Nazis tau txais ib tug ntau tshaj thiab haib foob pob ua ntxaij Yu-188, thiab lub haib DO-217 mus rau hauv lub series. ME-109 kuj ua tau zoo dua qub. Lub tshuab Focke-Wulf kuj tau mus rau hauv koob nrog kev kub ceev thiab riam phom muaj zog.
  Cov Germans nias Britain nyuaj dua thiab nyuaj dua. Lawv muaj cov peev txheej ntawm cov cheeb tsam. Tag nrho cov neeg ua haujlwm tshiab tau coj tuaj, thiab cov chaw tsim khoom tau tsim. Txawm li cas los xij, Tebchaws Askiv thiab Tebchaws Meskas kuj tau tsim ntau lub dav hlau. Thiab tsov rog dragged rau. Xyoo 1942, Hitler tau ncua sijhawm tsaws hauv tebchaws Askiv ob peb zaug, thiab nws yeej tsis tshwm sim. Tsis tas li ntawd, cov Nazis xav sim ntau cov qauv ntawm lawv cov khoom siv hauv kev sib ntaus sib tua nrog Askiv thiab Asmeskas. Tshwj xeeb, ME-309 thiab Yu-288.
  Cov tshuab no muaj zog heev. ME-209 ua tsis tiav. Thiab qhov hloov pauv, ME-309 qib siab dua tau tsim. Lub dav hlau no muaj kev kub ceev ntawm 740 kilometers ib teev, thiab riam phom muaj zog heev: peb 30 hli dav hlau cannons thiab plaub lub tshuab phom ntawm 14 hli caliber.
  Xws li lub tshuab tam sim ntawd ua pov thawj tias yog dab tsov rog. Lub dav hlau no mus txog Marseille nrog kev vam meej. Qhov no ace twb yog phenomenon. Thaum lub Cuaj Hlis 1942, nws tau tua rau caum-ib lub dav hlau, teeb tsa cov ntaub ntawv. Thiab muaj ntau tshaj ib puas thiab tsib caug downed aircraft, rau qhov uas nws tau txais lub Order ntawm tus Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond. Thiab los ntawm lub xyoo tshiab 1943, nws tus naj npawb ntawm downed aircraft mus txog peb puas. Rau qhov uas Hitler tau muab nws qhov Kev Txiav Txim ntawm German Eagle nrog Pob Zeb Diamond. Thiab rau plaub puas lub dav hlau nws nthuav tawm Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog golden ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Thaum ncav cuag tsib puas lub dav hlau poob, Marseille tau txais txiaj ntsig Grand Cross ntawm Iron Cross. Tsuas yog Hermann Goering muaj qhov khoom plig ua ntej nws. Tom qab Marseille tau txais ME-309, nws qhov kev sau nyiaj tau nrawm dua. Thaum ncav cuag ib txhiab lub dav hlau poob thaum lub Tsib Hlis 1943, Hitler tau muab nws qhov khoom plig tshwj xeeb: Lub Hnub Qub ntawm Knight's Cross ntawm Hlau Hla nrog nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Tebchaws Askiv tau raug kev kub ntxhov. Teb Chaws Asmeskas kuj raug nyem. Nyiv yeej yeej sib ntaus sib tua ntawm Midway thiab ntes cov Hawaii Islands tuaj. Ces cov samurai, nrog rau cov Germans, ntes Australia. Thiab ces lawv ntes tau lub Isthmus ntawm Panama. Cov Nazis pib sau hauv Argentina thiab Brazil.
  Nyob rau hauv Lub Xya hli ntuj 1943, overcoming hesitation, Hitler muab lub mus-ua ntej rau ib tug tsaws nyob rau hauv teb chaws Aas Kiv. Nws mus zoo nkauj heev. Thaum lub sij hawm tsaws, cov Germans tau sim hauv kev sib ntaus sib tua ntawm Panther thiab Tiger, thiab tsov ntxhuav thiab Ferdinand. "Panther" -2 thiab "Tiger" -2 thiab "Nas", txawm hais tias lawv tsis muaj sij hawm los mus rau lub series rau kev sib ntaus sib tua. Tshwj xeeb tshaj yog nrog "Tiger" -2, vim qhov hnyav hnyav, yuav tsum muaj lub cav muaj zog ntau dua 1000 horsepower, uas ncua kev ua kom zoo ntawm lub tank, xws li "Panther" -2. "Maus" tau tswj kom tso tawm, tab sis nws tsis khaws cia nrog kev tsaws, thiab tsuas yog dhau qhov kev sim. Tab sis "Tigers" tswj tau tso tawm ntau heev. Thiab lub tank no, txawm tias tsis zoo tag nrho thiab hnyav hnyav, ua pov thawj tias yog lub tshuab ua haujlwm zoo. Tshwj xeeb tshaj yog ua tsaug rau high-zoo armor thiab kuj zoo sab kev pab them nqi. Uas nws ua tau ib tug dlej breakthrough tank. Thiab qhov nrawm nrawm thiab muaj zog phom loj tau zoo tiv thaiv cov tub rog thiab cov tso tsheb hlau luam thiab cov fortifications. Qhov phem tshaj yog cuaj caum-tuj tsov, uas hnyav heev. Muaj tseeb tiag, nws muaj rab phom muaj zog heev thiab puas tsuaj. Tshwj xeeb tshaj yog cov caliber ntawm 150 hli, uas yog zoo tiv thaiv bunkers thiab bunkers. Sturmtiger kuj pom nws tus kheej zoo. Lub tshuab no nrog lub foob pob tawg zoo kawg nkaus nkag mus rau lub fortifications, thiab rhuav tshem tag nrho lub tsev lossis bunker nrog ib qho kev txhaj tshuaj.
  Cov kev sib ntaus sib tua tau pom saum ntuj lub zog ntawm ME-309 thiab kev ua tau zoo ntawm cov neeg tawg rog Yu-188 thiab Yu-288. Yog lawm, thiab Focke-Wulf nrog plaub lub dav hlau phom thiab ob rab phom tshuab thiab cov cuab yeej muaj zog tsis zoo. Cov Germans tsoo Tebchaws Aas Kiv, thiab qhov kev txiav txim siab tau tshwm sim nyob rau hauv kaum ob hnub ntawm kev tsaws - ib qho kev yeej zoo.
  Cov khoom plig tshiab thiab cov npe tshiab...Tab sis US tseem tsis tau raug ntaus. Hitler ntes Iceland thaum lub Cuaj Hli. Thiab cov Germans tau tsiv raws cov saw ntawm cov Islands tuaj rau Canada.
  Hnub tsaus ntuj tau los rau Asmeskas. Ntxiv mus, Stalin kuj tsis nkim sijhawm. Lub USSR tau ua tiav txoj kev npaj tsib xyoos thib peb thiab, raws li cov ntaub ntawv raug cai, tau ua ob npaug rau nws txoj kev lag luam. Thiab nyob rau hauv plaub caug-peb xyoo, kev loj hlob ntawm kev tsim riam phom txuas ntxiv mus. Rov qab rau hauv plaub caug-thawj xyoo, USSR tau tshwm sim hauv KV-3 thiab KV-5 series, thiab tom qab ntawd KV-4, thiab hnyav dua KV-6. Aviation kuj tsim. Tom qab nws tau pom tseeb tias Thib Peb Reich yuav tsis ua tsov rog nrog USSR, Stalin nyob rau lub Cuaj Hli 1941 dua unfrozen qhov kev pab cuam rau kev tsim kev sib ntaus sib tua thiab cov nkoj loj ntawm txhua theem. Thiab tom qab 1943, nyob rau hauv 1944 tom ntej no, tshiab Soviet battleships, thauj, thiab txawm ib tug aircraft carrier poob rau hauv dej.
  Thiab Stalin caw Hitler los tawm tsam Tebchaws Meskas ua ke. Tom qab tag nrho, Russia muaj tag nrho cov cai rau Alaska. Hitler thiab Stalin tau ntsib nyob rau lub Tsib Hlis 1944 hauv Stockholm ntawm tsis muaj txiv neej thaj av thiab sib tham lus. Lub Fuhrer tau npaj txhij los muab Alaska rau USSR, tab sis tsis muaj ntxiv lawm. Stalin xav tau ib feem ntawm California thiab Canada thiab sab hnub tuaj Tebchaws Meskas. Tom qab qhov kev tsis sib haum xeeb ntev, lawv tau los rau kev sib haum xeeb: Russia lub Alaska, thiab ib feem ntawm Canada, uas yog sparsely populated thiab Hitler yeej tsis xav tau. Thiab lub tebchaws United States tau faib tag nrho los ntawm lub teb chaws Yelemees thiab Nyiv. Tsis tas li ntawd, USSR yuav tau txais ib feem ntawm American kub tom qab lub surrender.
  Lawv tau pom zoo tias ... Lub Rau Hli 22, 1944, USSR tau tshaj tawm ua tsov rog rau Tebchaws Meskas thiab tau pib tawm tsam Alaska. Yog li pib ua tsov rog tshiab. Tebchaws Asmeskas tsis muaj zog dua li cov neeg German. Ntxiv mus, cov tso tsheb hlau luam tshiab ntawm Nazis "Panther" -2, "Tiger" -2 tau ua tiav thiab nkag mus rau hauv cov koob nrog nqaim turrets thiab cov cav muaj zog. Tab sis qhov zoo tshaj plaws kuv yog "Lion" -2. Nyob rau hauv nws, Porsche muab lub pej thuam nyob rau tom qab, thiab lub cav thiab kis tau tus mob nyob rau hauv pem hauv ntej nyob rau hauv ib tug thaiv, thiab lub gearbox ntawm lub cev muaj zog nws tus kheej. Vim li no, lub crankshaft tsis xav tau thiab qhov siab ntawm lub nkoj tau qis dua. Qhov no ua rau nws muaj peev xwm ntxiv dag zog rau cov cuab yeej ntawm "Lion" nrog tib qhov hnyav ntawm 90 tons, thiab muab lub zog ntau dua ntawm 1250 horsepower. Armor ntawm ob sab ntawm "Lion" mus txog 170 hli, thiab lub hauv pliaj 250 hli nrog txoj kab nqes. American anti-tank riam phom tsis tau siv lub tank taub hau. Thiab nws tau pom nws tus kheej zoo hauv kev sib ntaus sib tua. Lub USSR kuj twb muaj ntau dua thiab muaj zog T-34-85 tank thiab KV series. Isa tseem tsis tau mus rau hauv lub series.
  Tebchaws Meskas tau swb thiab poob siab tom qab muaj kev xav tsis thoob thaum lub Tsib Hlis 9, 1945. Thiab muaj kev faib thoob ntiaj teb ntawm lub teb chaws Yelemees, Nyiv, USSR thiab Ltalis, nrog rau cov satellites me me.
  Hitler tom qab ntawd tau xav txog kev siv foob pob hluav taws thiab chaw nthuav dav. Cov Germans ya mus rau lub hli thaum ntxov li 1850. Thiab thaum lub sij hawm Fuhrer lub xya caum hnub yug, lub davhlau ntawm ntau lub nkoj German mus rau Mars pib. Stalin tuag ob peb xyoos tom qab ntawd - txij li thaum nws tsis muaj zog ntau thaum ua tsov rog, nws lub cev tsis muaj zog. Tab sis tseem, haus cawv, haus luam yeeb, ua haujlwm hmo ntuj tsis ua rau lub neej ntev. Txawm li cas los xij, Stalin tswj kom tshem Beria, thiab Molotov, thiab Kaganovich thiab Khrushchev. Thiab thaum lub sij hawm ua koob tsheej ntawm xya caum-tsib hnub tseem ceeb, nws tshaj tawm Alexander Nikolaevich Shelepin ua nws nom successor. Thaum lub Yim Hli 1955, tom qab Stalin tuag thaum muaj hnub nyoog peb caug-tsib, nws qhov chaw ua tus Thawj Tswj Hwm ntawm USSR thiab General Secretary raug coj los ntawm tus neeg ua haujlwm Komsomol, thiab Beria tus thawj tswj hwm ntawm Sab hauv.
  Lub teb chaws Yelemees, USSR thiab Nyij Pooj muaj riam phom nuclear thiab peb lub zog loj no tau vam meej thiab tsis sib ntaus sib tua. Tsuas yog Ltalis poob rau hauv kev poob qis thiab raug ntes los ntawm cov Germans thiab nrog rau cov cheeb tsam. Hitler kuj tau ntes Spain thiab Portugal nrog rau nws cov cheeb tsam. Thiab tom qab ntawd lawv, ua ke nrog Nyij Pooj, ua rau lwm lub tebchaws lawv cov tebchaws. Yog li, nyob rau hauv lub sixties, tsuas yog peb lub hwj chim tseem tshuav: USSR, Lub teb chaws Yelemees, Nyiv thiab lawv cov cheeb tsam.
  Hitler, nyob rau hauv ib tug referendum nyob rau hauv 1959, tsim ib tug huab tais thiab ib tug keeb kwm ntawm tsoom fwv nyob rau hauv lub thib peb Reich: huab tais thiab huab tais ntawm vaj. Lub Fuhrer tswj los txiav txim qhov qub txeeg qub teg, nws tau los ua Hma, yug los ntawm kev tsim cov noob qoob loo thaum kawg ntawm xyoo 1944. Thiab thaum Hitler tuag nyob rau hauv 1963, nws twb muaj ib tug neeg laus txais qub txeeg qub tes. Yog li ntawd, lub teb chaws Yelemees tseem nyob ruaj khov thiab vam meej txawm tias tom qab Hitler tuag. Shelepin tau kav ntev heev, rau plaub caug xyoo, thiab tseem tswj kom hloov txoj haujlwm mus rau tus tsim nyog ua tiav. Thiab nyob rau hauv Nyiv, Hirohito kav ib yam li hauv keeb kwm tiag tiag txog 1988, thiab tom qab ntawd nws tus tub pib kav. Thiab thaum ntawd, thaum nws tus tub hlob dhau lawm, nws tus tub xeeb ntxwv ua li ntawd.
  Tib neeg tau paub txhua lub ntiaj teb ntawm lub hnub ci. Thiab nyob rau hauv 2020, lub teb chaws Yelemees, USSR thiab Nyij Pooj lub Tsib Hlis 9 tau pib nrog lub dav hlau loj hauv thawj qhov kev ntoj ke mus ncig hauv ntiaj teb ntawm noob neej.
  Yuav ua li cas zoo dua yog lub ntiaj teb no nyob rau hauv uas Hitler tsis tua USSR.
  
  YUAV UA LI CAS YUAV TSUM TAU TXAIS AMERICA
  Tab sis nyob rau hauv ib qho ntawm lub ntiaj teb no, ib tug bum ua rau ib tug foom phem rau America. Thiab cov Yankees tau swb ntawm Midway. Tom qab ntawd lawv poob Hawaii Archipelago. Tsis tas li ntawd, cov neeg Nyij Pooj tau kov yeej lawv nyuaj thiab xyaum tsis muaj kev tawm tsam. Stalin, tej zaum, yuav zoo siab rau qhov no, tab sis ...
  Nyiv, tau sau ntau tshaj ib puas thiab tsib caug pawg hauv Manchuria, tawm tsam cov tub rog Soviet nyob rau sab hnub tuaj. Cov Tub Rog Liab tau raug yuam kom hloov cov tub rog sai sai rau ntawd. Thiab tseem ceeb. Txij li thaum Stalin tsis xav muab Mongolia nyob rau hauv txoj cai ntawm samurai. Yog li ntawd, nws yog tsim nyog los tso tseg counterattacks nyob ze Stalingrad, thiab nyob rau hauv nruab nrab ntawm lub Soviet txoj hauj lwm. Tom qab lub freeze-up tuaj, cov Nazis muaj peev xwm coj Stalingrad thiab tiv thaiv lawv tus kheej nyob rau hauv lub Volga nyob rau hauv nruab nrab Lub Kaum Ob Hlis.
  Cov neeg Nyij Pooj kuj tau ua tiav hauv Is Nrias teb. Lawv txoj kev taug kev ntawm Delhi yuam cov neeg Askiv tso tseg Txoj Haujlwm Torch, ua rau muaj kev cuam tshuam hauv tebchaws Iziv. Thiab Rommel txawm ya mus so. Txhua yam yog, raws li lawv hais, tsis nyob rau hauv kev pom zoo ntawm cov phoojywg.
  Hitler tseem txiav txim siab tshaj tawm tag nrho kev ua tsov ua rog. Yog li nws tau teeb tsa txoj haujlwm los tsim kev sib cais ntxiv rau kev tawm tsam ob qho tib si hauv Africa thiab sab hnub tuaj.
  Ua kom zoo dua lub caij ntuj no txias: Cov Tub Rog Liab tau tawm tsam cov Nyij Pooj, Nazis txhawb nqa Rommel pawg. Thiab nws tau ua ib txoj kev taug kev thiab poob ntawm sab qab teb ntawm Montgomery cov tub rog. Lub sijhawm no, cov neeg Askiv raug ntes tawm ntawm tus neeg saib xyuas, vim tias cov neeg German tau hloov pauv qhov kev nkag mus, thiab cov neeg Askiv tsis tawg nws lub sijhawm.
  Tebchaws Askiv thaum Lub Ob Hlis tau swb tag nrho. Hauv kev sib ntaus sib tua, cov neeg German tau siv peb caug lub npe tshiab "Tigers", uas ua rau cov tub rog ntawm tsov ntxhuav xav tsis thoob.
  Tom qab lub crushing swb ntawm Askiv, cov Germans nkag mus rau Iraq, thiab kuj ntes Kuwait. Qaib ntxhw kuj tau nkag mus rau hauv kev ua tsov ua rog thiab tswj tau nyob rau sab qaum teb Syria. Rommel tsim qhov kev hem thawj ntawm kev tawm tsam los ntawm sab qab teb ntawm lub USSR. Tab sis thaum cov Germans tab tom nqa tawm kev txeeb ntawm Saudi Arabia. Thiab tag nrho Middle East tau kov yeej.
  Nyob rau lub Tsib Hlis 15, 1943, tau nqa cov tso tsheb hlau luam tshiab "Panther", "Tiger", "Ferdinand", thiab cov neeg tsim kho tshiab T-4, cov neeg German tau tsiv mus raws Volga, mus rau Astrakhan thiab Hiav Txwv Caspian. Cov Nazis tau nce qib kuj ua tiav. Tsis tas li ntawd, Nyiv kuj tau nce mus rau sab hnub tuaj thiab siv nws cov tub rog ntau thiab fanatical infantry. Thiab lub USSR muaj ob peb reserves.
  Ib hlis tom qab, Nazis tau hla mus rau Hiav Txwv Caspian thiab txiav tawm Caucasus los ntawm av. Nyob rau tib lub sijhawm, Qaib ntxhw mus rau qhov kev tawm tsam. Nws cov tub rog tau nce qib tau zoo. Lawv coj Batumi thiab ncig Yerevan. Txhua yam ua tau zoo thiab ua tiav rau cov yeeb ncuab ntawm USSR. Thiab Amelikas tau tawg tag thiab kev tsov rog hauv zej zog tau tshwm sim hauv nws.
  Thaum kawg ntawm Lub Rau Hli, cov Germans tau ntes yuav luag tag nrho Dagestan. Thiab nyob rau hauv thaum ntxov Lub Xya hli ntuj lawv tau pib nce mus rau hauv Azerbaijan. Thiab Russia muaj ntau thiab nyuaj.
  Nyob rau hauv Azerbaijan, Soviet pioneers tau tawm tsam nyob rau sab nrauv ntawm Baku.
  Detachment ntawm cov tub liab qab thiab cov ntxhais. Thiab lawv tau tawm tsam nrog kev ua phem.
  Oleg Rybachenko, ib tug me nyuam tub ntawm kaum ob, pov ib tug grenade ntawm Nazis nrog nws txhais taw liab qab thiab qw:
  - Muaj koob meej rau lub sij hawm ntawm communism!
  Ib tug hluas nkauj nrog ib tug khi liab, Margarita Korshunova, kuj pov pob tawg nrog nws tus me nyuam liab qab taw thiab chirped:
  - Lub koob meej rau lub Great Fatherland!
  Cov me nyuam tau tawm tsam heroically, nrog rau tag nrho cov excitement.
  Tus ntxhais Gulchitai nrog nws cov ntiv tes liab qab kuj cuam tshuam txog riam phom tuag taus ntawm tus yeeb ncuab thiab squeaked:
  - Rau USSR!
  Thiab nws cov pioneer khi yog liab heev.
  Tab sis tsis muaj teeb meem npaum li cas cov pioneers no, cov fascists tau coj Baku thaum pib lub Yim Hli. Thiab nyob rau hauv nruab nrab lub Cuaj Hli Ntuj, tag nrho cov Caucasus twb nyob rau hauv kev tswj ntawm fascist rati.
  Saib ntawm lub caij ntuj no, cov Germans tsis tau mus rau hauv qhov tob ntawm Russia, tab sis tsim kev tawm tsam rau Africa. Lub teb chaws dub yog ob qho tib si natural resources thiab qhev. Tau kawg lawv xav ntes nws.
  Cov Germans tau txais lub tank "Panther" -2. Hloov chaw ua haujlwm tsis muaj txiaj ntsig nrog Maus, cov neeg tsim khoom zoo tshaj plaws tau nqis peev hauv lub tsheb no. Qhov kev tsim no ua pov thawj tias ua tiav. Lub kaus mom muaj zog ntawm 88 hli nrog lub thoob ntev ntawm 71 EL, uas tau tho tag nrho cov tsheb sib tw ntawm qhov ntev. Thiab lub frontal armor ntawm tus pej thuam yog 150 millimeters tilted. Thiab lub hauv pliaj ntawm lub hull yog 120 hli, ib yam nkaus, nrog cov nqes hav loj ntawm 45 hli. Thiab sab armor ntawm rau caum millimeters, uas yog txaus siab rau tuav lub plhaub ntawm cov phom me thiab cov phom tiv thaiv tank.
  Nyob rau tib lub sijhawm, cov Germans txo qhov loj ntawm tus pej thuam, ua kom nws nqaim. Lub cav thiab kis tau tus mob tau muab tso rau hauv ib qho thaiv, uas ua rau nws tuaj yeem txo qhov siab ntawm lub tank vim lub crankshaft, thiab vim li ntawd, qhov hnyav ntawm Panther yog plaub caug xya tons, nrog lub cav ntawm 900 horsepower. Thiab lub tank no yuav tsum dhau los ua lub tank tseem ceeb ntawm Wehrmacht, tau nkag mus rau hauv koob rov qab rau lub Cuaj Hlis 1943.
  Cov kev sib ntaus sib tua pom tau hais tias xws li "Panther" yog zoo dua li tag nrho cov tso tsheb hlau luam ntawm cov phoojywg, thiab ntaus lawv yam tsis muaj kev khuv leej.
  British tiv thaiv hauv teb chaws Africa tsis muaj zog. Cov Nazis ntes yuav luag tag nrho lub teb chaws dub thaum lub caij ntuj no. Thaum Lub Peb Hlis 1944 lawv tau kov yeej South Africa, thiab thaum lub Tsib Hlis lawv tau ntes Madagascar. Tsis tas li ntawd, Nazis kuj tau coj Iran nrog ib feem ntawm Is Nrias teb, koom nrog Nyij Pooj.
  Lub USSR, lub sijhawm no, npaj nws cov riam phom tshiab: T-34-85 thiab IS-2 tso tsheb hlau luam. Yog li ntawd, Red Army kuj tau txais LA-7 thiab Yak-3 dav hlau. Muaj tseeb, tom kawg tsis tau mus rau hauv cov koob dav: txij li qhov tsis txaus ntawm cov khoom zoo duralumin.
  Thiab cov Germans tsis zaum tseem. Hitler's ME-262 dav hlau fighter mus rau hauv koob. Kev nplua nuj ntawm cov peev txheej thiab qhov yuav luag tag tsis muaj kev foob pob, ua rau muaj kev taw qhia sai dua thiab txhim kho cov dav hlau dav hlau. Ob leeg cov phoojywg thiab cov tub rog Liab raug kev txom nyem nyob saum ntuj. Koj tsis tuaj yeem tiv thaiv lub dav hlau dav hlau ntawm USSR. Thiab cov Nazis muaj zog heev.
  Tom qab lub conquest ntawm teb chaws Africa, Hitler tsis maj mus tua nyob rau hauv lub center. Nws xav kom nyob hauv tebchaws Askiv sai sai. Thiab yog li ntawd qhov tsaws tau npaj. Nws pib thaum Lub Rau Hli 22, 1944. Thiab Stalin tau tawm tsam cov Nazis hauv nruab nrab thiab ua tiav qee qhov kev vam meej los ntawm kev pov cov tso tsheb hlau luam tshiab thiab dav hlau mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Txawm li cas los xij, German "Panther" -2 tsim nyog tau txais qhov ntsuas siab tshaj plaws. Nws surpassed tag nrho cov Soviet tso tsheb hlau luam, thiab yuav luag invulnerable nyob rau hauv lub hauv pliaj. Thiab qhov tsis muaj zog ntawm sab armor compensated rau qhov ceev thiab maneuverability. Tiger-2, uas muaj cov riam phom zoo sib xws, yuav luag tib yam armor, tab sis hnyav nees nkaum ib tons ntxiv, raug tso tseg los ntawm cov tub rog thiab raug txiav tawm. Tom qab Panther -2, Panther -3 yuav tsum tshwm sim, hnyav dua, tab sis lub cav roj turbine tau tsim rau nws, thiab kev tiv thaiv zoo dua, tshwj xeeb tshaj yog los ntawm ob sab.
  Cov tub rog Soviet tsis tuaj yeem tsim kom muaj kev vam meej. Thiab tom qab lub surrendering ntawm teb chaws Aas Kiv, cov Germans pauv ntxiv rog los ntawm sab hnub poob thiab pib muaj zog counterattacks.
  Lub Panther-2 tau ua pov thawj tias yog lub tank zoo heev, thiab dhau ntawm IS-2 Soviet tsheb, tshwj xeeb tshaj yog tiv thaiv lub hauv pliaj ntawm lub turret. Yog, thiab rab phom tau ntau dua armor-piercing thiab ceev-hluav taws. Nyob rau tib lub sijhawm, lub tsheb German muaj qhov txiaj ntsig zoo hauv ergonomics thiab kev ua haujlwm ntawm kev tsav tsheb. Yog li ntawd, lub Soviet tsheb tau muab rau hauv.
  Stalin muab Hitler kev thaj yeeb nyab xeeb ntawm txhua nqe lus. Lub Fuhrer, ntshai tias Tebchaws Meskas yuav tsim lub foob pob atomic, tau pom zoo, tab sis ua rau muaj kev nyuaj siab rau USSR. Tshwj xeeb, Russia yuav tsum tau muab cov Germans tag nrho nws cov nyiaj khaws cia, nrog rau yuav luag txhua yam khoom siv tub rog. Muab tag nrho cov neeg raug kaw hauv kev ua tsov ua rog thiab muab cov khoom siv raw thiab zaub mov rau Third Reich hauv ntau qhov dawb. Thiab tseem Hitler tau thov kom hloov tag nrho cov cuab yeej ntawm USSR, thiab cov phom loj, thiab cov tso tsheb hlau luam, thiab dav hlau, kom Russia yuav dhau los ua cov hniav thiab nyab xeeb.
  Txawm hais tias nws zoo li kev swb, Stalin pom zoo rau qhov no thiab. Tom qab ntawd, cov Nazis tig mus rau Tebchaws Meskas. Amelikas, nyob rau hauv qhov kev foom phem, yuav luag tsis tawm tsam Nazis. Kev ua tsov ua rog tsuas yog ob peb lub hlis xwb thiab, txawm tias tau sib cais los ntawm dej hiav txwv, tau xaus nrog kev swb ntawm Tebchaws Meskas.
  Kev ua tsov ua rog xaus, nyob rau hauv ib qho txawv txawv txawv, tsuas yog lub Tsib Hlis 9, 1945. Thiab lub sij hawm ntawm kev thaj yeeb tau los. Lub Peb Hlis Reich so. Lub USSR licked tob qhov txhab thiab sim kom rov zoo.
  Tam sim no muaj ob lub zog loj hauv kev ntsuas - Lub teb chaws Yelemees thiab Nyiv. Tab sis nws tsuas yog tsis yooj yim sua rau ob tug predators mus nrog tib lub ntiaj teb. Thiab lub Plaub Hlis 20, 1953, tom qab tuag ntawm Stalin, kev tsov rog tshiab pib ntawm lub teb chaws Yelemees thiab Nyiv. Los ntawm lub sij hawm no, lub USSR tau ib feem rov qab los ntawm nws lub hwj chim, thiab Stalin tus successor, Lavrenty Beria, tig mus rau Hitler nrog rau kev thov kom pab nyob rau hauv tsov rog nrog Nyiv.
  Hitler tau pom zoo, tab sis nyob rau hauv cov xwm txheej uas USSR yuav tau txais rov qab tsuas yog Primorye, Sakhalin Island, thiab Kuril saw. Thiab yuav tsis thov ntxiv.
  Beria hais tias lawv yuav rov qab los ntawm lawv.
  Thiab cov tub rog liab tau mus rau qhov kev tawm tsam. Lub USSR muaj T-54 thiab IS-10 tso tsheb hlau luam hauv koob. Tsis hnyav heev, tab sis zoo heev. Thiab Red Army tau ua tiav qee qhov kev vam meej.
  Kev ua tsov ua rog nrog Nyij Pooj tau cuam tshuam me ntsis, txawm hais tias vim yog kev siv thev naus laus zis ntawm Thib Peb Reich, nws tau mus txij thaum pib nrog qhov zoo ntawm Nazis.
  Tab sis Nyiv tau yeej tsuas yog thaum Lub Peb Hlis 5, 1956. Thib Peb Reich thiab nws cov kev faib tawm tau raug kev puas tsuaj hnyav thiab xav tau sijhawm so.
  Txawm li cas los xij, tag nrho lub ntiaj teb tsuas yog USSR twb tau tswj hwm ntawm Thib Peb Reich.
  Nyob rau hauv 1959, lub Plaub Hlis 20, thaum lub sij hawm xya caum hnub tseem ceeb ntawm lub Fuhrer, ib tug referendum tau tsim ib tug huab tais nyob rau hauv lub ntiaj teb no nyob rau hauv lub scale ntawm lub ntiaj chaw ntiaj teb thiab lub Fuhrer ua huab tais nrog lub hwj chim ntawm noob neej.
  Lub USSR nyob rau hauv ib tug truncated daim ntawv muaj nyob rau hauv kev tswj ntawm Lavrenty Palych Beria.
  Cov Germans twb tswj tau ya mus rau lub hli, thiab lub Plaub Hlis 20, 1961, lub davhlau mus rau Mars pib.
  Lub Tsib Hlis 1, 1961, Adolf Hitler raug tua. Tab sis qhov no tsis tau ntaus peb Reich nyuaj heev. Txij li thaum tus tub ntawm Hitler, tau txais los ntawm cov khoom tsim tawm, Hma Adolfovich Thawj, twb muaj hnub nyoog raws li tus tshiab, tab sis qhov tseeb cov kev cai qub ntawm Thib Peb Reich, thiab nce lub zwm txwv. Keeb kwm ntawm Thib Peb Reich, thiab Soviet Union nyob ntsiag to nrog nws, coj los ntawm Beria, txuas ntxiv mus. Lub ntiaj teb no tau dhau los ua qhov sib txawv, thiab Vajtswv txwv tsis pub tib neeg kom muaj kev zoo siab dua li qhov tseeb ntawm kev npau suav phem tam sim no ntawm nees nkaum thawj lub ntiaj teb sib txawv!
  
  
  YUAV UA LI CAS YUAV TSUM TAU TXAIS NICHOLAS II txuas ntxiv
  Qhov kev sim tua neeg ntawm Grigory Rasputin ua tsis tiav. Thiab "Tus Txwj Laug Dawb Huv" tau dim. Raws li qhov tshwm sim, nws tseem ua haujlwm tsis txaus ntseeg thiab lub Ob Hlis kev tawm tsam tsis tshwm sim.
  Thiab thaum lub caij nplooj ntoos hlav, sai li sai tau raws li txoj kev qhuav, kev tawm tsam ntawm cov tub rog Lavxias pib, thawj zaug hauv Galicia, thiab tom qab ntawd hauv Romania. Tus naj npawb zoo tshaj ntawm cov tub rog tsarist tau tsoo los ntawm sab xub ntiag ntawm Austrian thiab tau nce mus tom ntej. Lvov raug coj mus, thiab tom qab ntawd Przemysl raug ncig. Hauv Romania, cov tub rog Lavxias coj Bucharest. Tom qab ntawd, lawv tsis tau nres los ntawm German pawg. German pem hauv ntej tau tawg. Kaiser thiab nws cov neeg koom nrog twb nrhiav kev thaj yeeb.
  Txawm li cas los xij, Russia kuj nkees ntawm kev ua tsov ua rog. Txawm hais tias nws zoo nkaus li tias yeej yog tiag tiag thiab nyob ze.
  Hauv nruab nrab, ib yam nkaus, txhua yam tau npaj rau kev tawm tsam. Thiab cov tub rog Lavxias tuaj yeem hla ntawm no ib yam nkaus. Peb tau ua tiav qee qhov kev vam meej. yuam cov Germans kom thim rov qab txhua txoj kev mus rau Vistula. Kev vam meej ntawm kev tawg kuj tau txhawb nqa los ntawm kev tsis muaj zog ntawm cov tub rog German, uas tau nias los ntawm cov phoojywg los ntawm sab hnub poob, thiab ib feem ntawm cov rog tau hloov mus rau sab qab teb. Thiab lub sij hawm ntawm General Kornilov, uas qhia nws tus kheej los ua ib tug muaj peev xwm commander, tsis zoo li nws predecessors. Cov yeej ntawm tsarist pab tub rog yuam cov Germans ua kom haum. Thiab tom qab ntawd cov neeg Amelikas tau pib thawb hnyav dua. Thiab Ltalis khiav dim.
  Nyob rau tib lub sijhawm, cov tub rog tsarist tau ua tiav qhov kev vam meej loj ntawm Turkish pem hauv ntej, ntes yuav luag tag nrho cov Asia Minor, thiab qhov no kuj yog qhov ua tiav loj. Thiab Austria-Hungary tau nyob rau ntawm lub verge ntawm lub cev qhuav dej. Tsarist Russia, raws li qhov tshwm sim, tau mus rau cua daj cua dub Constantinople. Thiab nws muaj peev xwm coj Istanbul.
  Cov tub rog Lavxias kuj tau tawm tsam los ntawm hiav txwv, thiab lawv tau txib los ntawm Admiral Kolchak. Kev tsaws coj qaib ntxhw tawm ntawm kev tsov rog.
  Kev txaus siab ntawm cov pejxeem tau nce. Raws li txoj cai ntawm tsar-pov thawj sawv.
  Thaum lub caij ntuj no, cov Russians rov pib ua phem. Nyob rau hauv qhov chaw lawv raug txib los ntawm Kornilov. Thiab kev tiv thaiv ntawm cov Germans tau tawg los ntawm thiab lawv tau raug tsav mus rau Oder.
  Lub Ob Hlis 23, 1918, lub teb chaws Yelemees capitulated. Yog li ntawd thaum Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib ib.
  Russia tau txais Asia Minor, Galicia, thaj av Krakow, Poznan, thiab Constantinople nrog cov straits. Raws li cov nyiaj them rov qab los ntawm lub teb chaws Yelemees. Austria-Hungary poob lawm. Yugoslavia tshwm sim, Romania nthuav. Czechoslovakia tau los ua ib tug vassal ntawm Russia, thiab Tsar Nicholas II tau nce lub zwm txwv hauv lub tebchaws no. Hungary thiab Austria me me. Cov phoojywg ntawm Entente kuj tau faib Saudi Arabia.
  Lub sijhawm ntawm kev thaj yeeb nyab xeeb thiab tsim tau los. Tsarist Russia tau ntsib kev lag luam sai sai thiab muaj cov ntaub ntawv sau tseg ntawm kev lag luam loj hlob. Ntau qhov kev tsov rog me me tau tshwm sim nyob rau tib lub sijhawm. Russia thiab cov phoojywg tau ua tiav qhov kev faib tawm ntawm Saudi Arabia los ntawm kev rhuav tshem lub teeb tsis kam ntawm Arabs thiab tsarist faj tim teb chaws tau txais kev nkag mus rau Hiav Txwv Liab. Tom qab ntawd muaj kev tsov rog hauv Afghanistan.
  Russia thiab Britain tau faib lub tebchaws no. Ntxiv mus, txij li thaum Tebchaws Askiv poob, feem ntau ntawm Afghanistan tau los ua ib feem ntawm tsarist faj tim teb chaws. Ib me ntsis tom qab xyoo 1922, Iran kuj tau muab faib. Tsis tas li ntawd, Russia tau txais kev nkag mus rau Hiav Txwv Indian.
  Yog li lub ntiaj teb Islamic tuaj nyob rau hauv kev tswj hwm ntawm cov ntseeg. Thiab muaj kev ruaj ntseg thiab kev vam meej. Tab sis xyoo 1929 tau muaj kev sib tsoo ntawm kev sib pauv khoom lag luam hauv Tebchaws Meskas thiab nws yog lub sijhawm rau Kev Nyuaj Siab Loj. Qhov poob kuj cuam tshuam rau tsarist Russia, txawm tias nws tsis muaj zog. Nyob rau tib lub sijhawm, Romanov faj tim teb chaws tab tom npaj ua kua zaub ntsuab hauv kev ua rog nrog Nyiv. Lavxias teb sab Tsar xav ntxuav tawm qhov qias neeg ntawm kev txaj muag hauv nws phau ntawv keeb kwm. Thiab sau tau ib lub zog tseem ceeb. Admiral Kolchak tau raug xaiv los ua tus thawj coj ntawm Pacific Fleet. Muaj lwm tus thawj coj loj, txawm tias Brusilov twb tuag lawm. Tab sis muaj Kornilov, Denikin, Wrangel, Kaleidin, Krasnov thiab lwm tus. Cov tub ntxhais hluas General Vasilevsky kuj nce qib. Nws tau ua haujlwm zoo thaum peb xyoos ntawm kev ua tsov ua rog dhau los ua tus thawj coj, thiab tom qab ntawd hauv Saudi Arabia los ua tus thawj coj. Ces lieutenant general. Thiab nws tau npaj kom ua tau zoo. Kev tsov rog pib xyoo 1932 thaum Lub Ib Hlis 27, uas yog lub cim. Yog vim li cas yog Japanese tawm tsam rau Shanghai thiab lwm lub nroog Suav, thiab sim coj Manchuria qaum teb los ntawm Russia.
  Cov tub rog Lavxias tau ua tub rog nrog cov tso tsheb hlau luam zoo, thiab muaj zog, qhov zoo tshaj plaws aviation hauv ntiaj teb thaum lub sijhawm ntawd. Kuj tseem muaj helicopters. Lub nkoj ntawm Russia kuj muaj zog, thiab tseem ceeb tshaj plaws kev sib ntaus sib tua-npaj. Lub teb chaws Ottoman tsarist twb muaj qhov zoo tshaj plaws hauv kev siv tshuab, nrog rau lub zog ntawm cov tub rog thiab nws cov lej. Cov Russians muaj zog dua, thiab lub sij hawm no lawv tsis muaj Kuropatkin, tab sis loj commanders nyob rau hauv lub general commands ntawm Kornilov.
  Kev tawm tsam ntawm cov tub rog Lavxias tau ua tiav. Cov Japanese raug kev txom nyem tom qab swb rau hauv av. Hauv hiav txwv nws nyuaj dua. Lub samurai thaum xub thawj muaj qhov zoo me ntsis hauv lub zog. Tab sis Admiral Kolchak ua rau ntau qhov swb ntawm Nyij Pooj hauv qhov chaw. Thiab tswj tuav lub teg num. Nyob rau hauv av, cov Russians tsiv, defeating yeeb ncuab ntawm ib lub rooj vag. Txog thaum peb mus txog Port Arthur. Ntawm no, rau qee lub sijhawm, kev tiv thaiv tau rub rau.
  Tab sis nyob rau hauv lub Tsib Hlis tau muaj kev tawm tsam thiab lub nroog fortress poob. Tom qab ntawd muaj kev yeej tshiab thiab kev tawm tsam hauv Kaus Lim Kauslim. Ua tiav swb ntawm Japanese nyob rau hauv av. Thiab nyob rau tib lub sij hawm lub phiaj los nqis tes ntawm pab tub rog thiab los ntawm lub hiav txwv Mediterranean.
  Nyob ntawd, ib tug destroyer tab tom ua ntej ntawm tag nrho cov fleet. Thiab tsuas muaj cov ntxhais ntawm nws. Nyob rau hauv luv luv, taw liab qab, thiab hauv vests.
  Cov ntxhais khiav ncig lub lawj. Lawv zoo nkauj heev. Cov plaub hau yog blond, hnub-bleached, thiab daim tawv nqaij yog tsaus, tanned. Zoo nkauj zoo nkauj.
  Thiab lawv round, liab heels flash los ntawm.
  Veronica, ib tug charming blonde nkoj nkoj, nug tus tub hauv cabin:
  - Yulia dab tsi, koj ntshai ntawm kev sib ntaus sib tua?
  Tus ntxhais cabin squeaked teb:
  - Yog, kuv npau suav ntawm kev sib ntaus!
  Veronica giggled thiab hais tias:
  - Tab sis koj yuav raug ntes los ntawm Nyiv, thiab lawv yuav kib koj pob taws liab qab!
  Tus ntxhais ntsia nws liab qab, tanned ob txhais ceg, thiab squeaked:
  "Kev mob tsis ntshai kuv!" Kuv yog Amazon qus tiag tiag!
  Veronica hais tias:
  - Koj yuav yog kaum tsib sai sai. Yuav tau sib yuav sai sai no! Koj npau suav txog dab tsi?
  Juliana teb ncaj ncees:
  - Kuv xav tau ib tug tub huabtais!
  Veronica grimaced.
  - Tub huabtais?
  Tus ntxhais hais tias:
  - Tus tub huabtais elf!
  Veronica xav tsis thoob:
  - Koj puas nyiam elves?
  Juliana nodded, thiab txawm dhia mus:
  - Tau kawg lawv ua! Lawv yog irresistible!
  Veronica luag ntxhi.
  Yuav ua li cas txog cov txiv neej?
  Tus ntxhais npau taws ntaus nws txhais taw liab qab rau ntawm lub lawj cua sov:
  - Tsis yog! Cov txiv neej mas qias neeg, plaub hau, tsw tsw. Thiab cov elves zoo nkauj heev, maj mam. Lawv muaj ntsej muag zoo li hluas nkauj, ntxim hlub heev. Thiab ob txhais ceg yog du thiab tsis nyob rau hauv tag nrho cov plaub hau!
  Veronica nkag siab pom zoo nrog qhov no:
  - Cov elves zoo nkauj heev.
  Thiab tus ntxhais tsoo cov kab nrog nws liab qab, zoo nkauj ko taw. xiab:
  "Hmoov tsis zoo, alas, peb yuav tsum nrog tib neeg cov txiv neej. Thiab lawv ua phem heev!
  Juliana luag thiab hais tias:
  - Tab sis yog vim li cas. Cov tub hluas no ntxim hlub heev. Tsis zoo nraug hlob txiv neej. Thaum cov plaub hau loj hlob ntawm lub ntsej muag, nws qias heev.
  Veronica pom zoo nrog qhov no:
  - Ntshai! Cov tub hluas zoo nkauj tshaj plaws ntawm kaum rau. Lawv twb loj txaus txaus siab rau ib tug poj niam, tab sis tseem tsis tau raws li cov plaub hau li cov laus.
  Juliana giggled thiab squeaked:
  - Feem ntau, cov tub hluas yeej qab ntxiag thaum koj hnia nrog lawv, thiab lawv saib xyuas koj ... Tab sis lwm yam tsuas yog ntshai! Auj, kom nyob mus ib txhis nyob rau hauv thaum yau!
  Veronica hais emphatically:
  - Koj yuav nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua! Loj hlob ua ke!
  Julian hu nkauj teb:
  - Ntxhais ib txwm hluas,
  Txhob maj loj hlob...
  Ua funny, bold, nrov...
  Koj yuav tsum sib ntaus, thiaj li sib ntaus!
  Tsis paub kev thaj yeeb
  quaj thiab luag tawm ntawm qhov chaw!
  Kuv yuav yog ib tug ntxhais ua clockwork
  Cia ib puas thiab tsib caug tshuab!
  Veronica ntaus nws txhais taw liab qab thiab squealed:
  - Cov hluas tuaj yeem nyob mus ib txhis! Qhov tseem ceeb yog ntseeg vim li cas, tsis yog Vajtswv!
  Ua ntej tshwm sim, ib tug Japanese destroyer. Cov ntxhais tam sim ntawd maj, ntsais lawv lub luj taws mus rau ntawm kaum-nti cannon. Thiab lawv tau pib taw tes rau tus yeeb ncuab.
  Cov ntxhais ua yeeb yam sai thiab sib haum xeeb. Feem ntau, nws zoo nkauj heev thaum cov neeg coob ua los ntawm cov ntxhais ib leeg. Thiab lawv tag nrho cov tsis muaj taw, curvy, zoo kawg nkaus.
  Lawv taw phom thiab yuav ua li cas lawv yuav ntaus cov neeg Nyij Pooj. Nyob rau tib lub sijhawm, lawv so lawv cov chiseled, liab qab taw.
  Lub projectile ya los ntawm thiab ntaus tus destroyer. Zoo li lub club ntaus. Lub nkoj tab tom co. Thiab lub destroyer puas lawm. Cov ntxhais pib rov qab rab phom. Lawv raug ntiab tawm.
  Veronica squeaked:
  - Rau kev ntseeg, huab tais thiab Fatherland!
  Thiab yuav ua li cas nws jumps ...
  Juliana tweeted:
  - Togo xav tias tsov rog, ua ib rab phom los ntawm ... ntawm!
  Thiab tus ntxhais yuav coj nws thiab luag. Pleev nws cov hniav, xim ntawm pearls. Thiab nws yog ib tug kitty ntxim hlub. Thiab nrog nws txhais ko taw liab qab nws yuav rub ib daim ice cream poob.
  Veronica squeaked thiab hu nkauj:
  - Cov neeg raug txim ntawm lub siab! Peb yuav ua kom koj dawb!
  Thiab cov ntxhais nyob rau hauv chorus li cas kuv yuav noj.
  Thiab aiming riam phom, lawv rov blasted ntawm tus destroyer. Lub sij hawm no lawv txawm muaj tseeb dua. Thiab lub nkoj ntawm lub samurai tsoo thiab pib tog.
  Cov ntxhais qw qw, twitching lawv ob txhais ceg liab qab. Zoo siab kawg li.
  Tsis yog, Nyiv yuav raug ntaus thaum muaj cov tub rog zoo nyob hauv Russia. Thiab Oleg Rybachenko thiab nws tus hluas nkauj tab tom sib ntaus sib tua ntawm Romanov Empire.
  Oleg thiab Margarita ua haujlwm zoo nrog rab phom tshuab. Lawv tua.
  Oleg nug tus ntxhais, txuas ntxiv tua:
  - Koj xav li cas, yog Spartak zoo lossis phem?
  Margarita, baring nws lub ntsej muag, teb tias:
  - Kuv xav tias nws zoo dua qhov phem!
  Oleg, tua los ntawm rab phom tshuab, hais tias:
  "Tab sis Rome yog kab lis kev cai zoo. Thiab yog cov qhev barbarian yeej, yuav ua li cas tshwm sim?
  Margarita giggled, mowed down ob peb kab ntawm Japanese, thiab teb:
  - Tej zaum nws yuav zoo heev!
  Oleg whistled thiab sau tseg:
  - Tsis yog txhua yam yog rosy li nws zoo li! Alas, tsis yog tag nrho!
  Margarita logically hais tias:
  - Tab sis txhua yam yog rau qhov zoo tshaj plaws! Rome raug rhuav tshem los ntawm barbarians. Tab sis tom qab ntawd tau sawv ntawm qhov chaw ntawm lub ruins, ib qho tseem ceeb dua thiab tsim kab lis kev cai. Nws thiaj li tshwm sim tias kev nce qib pib tsuas yog sai dua.
  Oleg whistled, txiav tawm ob peb qib nrog kev pab ntawm lub tshuab rab phom tawg, thiab squeaked:
  Tsis muaj leej twg tuaj yeem nres peb txoj kev vam meej!
  Tus tub cuam ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab. Thiab tsoo tus yeeb ncuab.
  Margarita kuj cuam tshuam qhov kev tuag nrog tus ntiv tes ntawm nws txhais taw liab qab thiab giggled:
  - Leej twg nres yuav pulverized.
  Tus tub Oleg Rybachenko rov pib lub foob pob hauv tsev nrog cov ntiv taw liab qab ntawm cov menyuam ko taw. Cov neeg Nyij Pooj tau raug ntaus hauv txoj kev uas nws tsis zoo li txaus. Tus tub hu nkauj:
  - Rau thawj lub tebchaws Russia!
  Thiab qhia nws tus nplaig.
  Margarita mowed ib nrab ntawm Japanese battalion nrog rab phom tshuab thiab squeaked:
  - Peb Tsar Nicholas, thov kom nws tau koob hmoov!
  Thiab dua nws yuav muab khoom plig ntawm kev tuag nrog nws txhais taw liab qab.
  Oleg hu nkauj, mowing cov Japanese:
  - Kuv yog ib tug tub rog tub rog ...
  Margarita txhawb qhov no, tshee nrog nws txhais taw liab qab, uas yog li deftly pov grenades:
  - Thiab kuv yog ib tug tub rog ntawm Vajtswv!
  Oleg, scribbling hauv Japanese, nug:
  - Vajtswv zoo li cas?
  Margarita squeaked thiab teb, khob tawm cov neeg Nyij Pooj, thiab tom qab ntawd pov khoom plig ntawm kev tuag nrog nws txhais taw liab qab:
  - Kuv tsis paub! Tus kheej, kuv tsis nkag siab nws. Cov poj niam yog disfigured. Thiab qhov no, kom ncaj ncees, yog kev qias neeg thiab tsis ncaj ncees lawm!
  Oleg nodded nyob rau hauv kev pom zoo, scribbling ntawm lub samurai:
  - Tom qab plaub caug xyoo, cov poj niam qias neeg! Kuv ncaj ncees tsis nyiam lawv. Cov poj niam nyob rau hauv lawv cov hluas yog heev txaus nyiam, nyob rau hauv sib piv rau lub hnub nyoog, uas spoils lawv!
  Margarita hu nkauj zoo siab, ntuav lub grenade nrog nws liab qab, me me ceg:
  - Heroism tsis muaj hnub nyoog! Nyob rau hauv lub plawv ntawm ib tug hluas hlub rau lub teb chaws!
  Oleg, kuj tua ntawm samurai, coj nws thiab squeaked:
  - Muaj peev xwm kov yeej cov npoo ntawm qhov chaw! Ua kom txhua tus zoo siab hauv ntiaj teb!
  Qhov ntawd yog qhov nws nyiam nyob hauv qhov chaw! Qhov twg xws li immeasurable nrug.
  Nyob rau hauv tsarist Russia, tej yaam num rau kev ya davhlau tshaj qhov cua twb tau tsim.
  Raws li Tsar Nicholas II, kev tshawb fawb tab tom txhim kho sai. Lub teb chaws Ottoman tsarist tab tom yuav dhau los ua lub zog tshaj plaws hauv ntiaj teb. Thiab Britain poob hauv av.
  Margarita squealed nrog luag. Ib zaug ntxiv, nws muab ib tug grenade nrog nws ob txhais ceg graceful, zoo li tus ntxhais huabtais, thiab squeaked:
  - Peb yuav yog thawj! Xws li Russia - Pallas-txoj hmoo!
  Oleg hais hauv kev ntxhov siab:
  - Thaum kawg, Linevich tso peb. Koj yuav tsum txuag txhua daim cartridge. Txawm li cas los xij, Rozhdestvensky coj peb cov khoom siv!
  Margarita flashed nws pearly hniav thiab squeaked:
  - Yuav zom ntau thiab ntau qhov Japanese! Txog thaum kawg peb yeej!
  Oleg coj, txiav tawm txoj kab ntawm samurai, thiab hais tias:
  - Imperial chij! Cia muaj Russia nyob rau Suav teb thiab!
  Margarita chirped nrog luag ntawm cov hniav:
  - Txhua yam yuav zoo nkauj!
  Thiab dua nws pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab ....
  Oleg, sau rau ntawm samurai, squeaks:
  - Yeej nyob ze!
  Margaret tau lees tias:
  - Tej zaum nws yuav yog li ntawd!
  Thiab Lavxias teb sab fleet, uas twb ua tiav superiority nyob rau hauv hiav txwv, yog nias lub Japanese. Thiab tawm tsam aggressively. Thiab ntaus tus yeeb ncuab. Thiab tom qab ntawd ntau tus yeej samurai.
  Cov ntxhais los ntawm lub destroyer "Victoria" kuj tau tawm tsam. Cov tub rog zoo nkauj tau ib nrab liab qab, tshwj xeeb tshaj yog txij li lub caij ntuj sov nyob rau hauv xws li latitudes yog kub, thiab liab qab. Qhov tseeb, thaum tus ntxhais muaj qhov tsawg kawg nkaus ntawm cov khaub ncaws, nws yog qhov yooj yim tshaj plaws.
  Veronica tua ntawm cov neeg Nyij Pooj thiab muab cov grenade nrog nws txhais taw liab qab. Thiab tus ntxhais txhais ceg yog meej heev.
  Cov neeg Nyij Pooj ya mus rau lwm qhov kev taw qhia. Lawv qw thiab poob.
  Juliana tseem cuam ib tug grenade nrog ib tug liab qab txhais ceg, thiab lub samurai poob. Thiab tus tub rog tua, giggling:
  - Peb yuav sawv rau Tsar Nicholas!
  Coj hluav taws thiab ntxim nyiam Anna. Ib tug ntxhais zoo nkauj heev, tsuas yog panties. Thiab nws kuj mows down tus samurai, hais tias:
  - Peb Tsar Nicholas yuav zoo!
  Juliana txiav cov neeg Nyij Pooj, lees paub:
  - Yuav tsum tau!
  Thiab ib tug grenade ya tawm ntawm nws txhais taw liab qab.
  Cov ntxhais yog supermen zoo.
  Ntawm no yog ib tug ntawm lawv loj thiab siab: Angelina.
  Thiab xws li ib tug redhead ... Nws tshem tawm nws lub tsho khuam thiab tam sim no nws fights nyob rau hauv panties ib leeg.
  Thiab lub mis nws muaj dab tsi! Zoo li lub udder ntawm tus nyuj zoo tshaj plaws, nrog loj teat strawberries.
  Qhov no yog ib tug ntxhais, ib tug tiag tiag mare. Thiab nws hlub txiv neej heev, tab sis nws tsis zam qhov tsis tu ncua. Vim li cas nws yuav tsum tsis hlub? Hu tau zoo kawg li os cov phooj ywg.
  Angelina qw nrov nrov, thiab tseem cuam tshuam tag nrho pawg ntawm grenades nrog nws cov leeg liab qab, nws hais tias:
  - Lub koob meej rau Russia thiab Tsar Nicholas!
  Hluas nkauj battalion txias. Cov poj niam tub rog tau tshem lawv lub tsho tshaj sab, thiab txhua tus tuav lawv ob lub mis. Thiab lawv sib ntaus tsuas yog nyob rau hauv nyias panties. Thiab nws zoo nkauj npaum li cas.
  Dab tsi yuav zoo dua li poj niam liab qab lub cev.
  Thiab tag nrho battalion ntawm warriors.
  Thiab cov neeg Nyij Pooj tau poob, littering txoj hauv kev mus rau txoj haujlwm ntawm cov tub rog Lavxias, nrog lawv lub cev tuag.
  Veronica hais nrog mob siab rau, mowing down lub samurai:
  Peb cov vajtswv tab tom taug kev!
  Juliana pov ib qho khoom plig ntawm kev puas tsuaj nrog nws txhais taw liab qab thiab lees paub, baring nws cov hniav:
  - Lavxias teb sab Gods - Gods of War!
  Anna, coj hluav taws thiab zaub mov, barked:
  - Rau Russia, sib ntaus sib tua thiab tsis txhob ntshai!
  Thiab winked nws ob lub qhov muag ntsuab!
  Angelina xa tag nrho lub thawv ntawm cov khoom tawg nrog nws lub luj taws liab qab, nqa ob lub tuam txhab ntawm Nyij Pooj mus rau saum huab cua, thiab qw:
  - Lub teb chaws Ottoman tsarist tsis tuaj yeem tawg!
  Veronica hissed enthusiastically:
  - Peb haiv neeg nyob mus ib txhis!
  Thiab dua nws pov lub grenade nrog nws txhais taw liab qab.
  Juliana, tua, thiab pov cov grenades nrog nws sab caj npab, hssed, baring nws cov hniav:
  - Thiab kev tuag tsis tshwm sim ob zaug!
  Anna, tua, squeaked:
  - Thov kom yawg koob hmoov nrog nraim peb!
  Thiab dua ib tug grenade launched nrog ib tug liab qab ko taw yoov!
  Angelina coj nws thiab squeaked, baring nws cov hniav:
  - Txoj cai trinity thiab qhov no yog txoj cai!
  Thiab xa ib lub thawv tag nrho ntawm cov khoom tawg.
  Veronica teb nrog kev npau taws, cheb lub samurai tawm ntawm thaj teb:
  - Nyob mus ib txhis Russia, zoo li Ukraine ua ib feem ntawm Russia!
  Thiab dua, yuav ua li cas nws thrashes cov Japanese.
  Juliana, shooting, squeaked:
  - Peb cov neeg yuav tsis zam!
  Thiab nws kuj launched ib tug grenade nyob rau hauv ib tug arc.
  Anna coj nws thiab luag ntxhi. Crapped nyob rau hauv ib tug queue ntawm lub samurai. Nrog lub siab tawv nws mowed lawv down thiab squeaked:
  - Cia Russia kav Suav teb!
  Angelina tshaj tawm nrog frenzy thiab excitement:
  - Thiab yuav tsis tso ib nti av!
  Thiab cov ntxhais txhua tus yeej cov samurai zoo li ib pab tub rog.
  Kev ua tsov rog tawv ncauj txuas ntxiv nrog txhua qhov kev ua phem. Tab sis cov tub rog Lavxias twb tau tsaws cov tub rog thiab hloov kev sib ntaus sib tua mus rau thaj chaw ntawm lub nroog nws tus kheej.
  Samurai tab tom sim pov cov tub rog Lavxias los ntawm tus choj taub hau.
  Thiab flicker nrog liab qab taw. Lawv pov grenades nrog lawv cov ceg liab qab. Lawv txhua tus tsuas yog ntxim hlub thiab ntxim nyiam.
  Tab sis tiag tiag, vim li cas cov ntxhais xav tau khaub ncaws? Liab qab, lawv zoo nkauj dua, thiab zoo nkauj dua, ntxim nyiam dua.
  Thiab kuv xav hnia barefoot, puag ncig heels li ntawd. Thiab lick txhua tus ntiv tes.
  Kev tua thiab pov cov grenade nrog nws txhais ko taw liab qab, Veronika hais tias:
  - Fuck koj, tsis txhob ntaus koj!
  Ntawm no Juliana ntsia rau cov neeg Nyij Pooj, thiab pov ib lub grenade nrog nws tus ntiv tes liab qab, squealed:
  - Peb tus ntsuj plig tsis muaj zog Lavxias!
  Thiab tus hluas nkauj luag ... Nws xav li cas ib tug me nyuam tub ntxim hlub tickling nws txhais ceg. Yog, rau cov poj niam rhiab tawv nqaij yog qhov zoo.
  Cov plaub hau liab Anna kuj pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab. Siav tus samurai, thiab squeaked:
  - Rau qhov dawb huv tshaj plaws Russia nyob rau hauv lub ntiaj teb no.
  Thiab noj qab nyob zoo, muaj zog Angelina pov ib lub hnab tawg ntawm lub samurai nrog nws lub luj taws liab qab thiab gurgled:
  - Rau peb txoj kev yeej muaj koob meej!
  Veronica muab tig. Tua cov Japanese, thiab squeaked:
  - Nov yog peb lub luag haujlwm!
  Juliana pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab qw:
  - Thiab peb yuav ua kom tiav!
  Anna txiav ib co Japanese, thiab chirped:
  - Lavxias teb sab txoj kev yeej!
  Angelina rov pib ib yam dab tsi hnyav ntawm samurai, gurgling:
  - Thiab peb yuav yeej!
  Txawm li cas los xij, nws yog qhov zoo uas thaum tshav kub kub cov ntxhais tau tshem lawv lub tsho. Yog li ntawd, lawv zoo nkauj heev nrog lub cev liab qab. Thiab tanned, thiab nqaij. Lub cev tsuas yog cam khwb cia hlau.
  Cov ntxhais zoo li cas thaum lawv liab qab.
  Thiab lawv tsis xav tau khaub ncaws.
  Veronica mows ntau tus Japanese thiab squeaks:
  - Ua nto moo rau peb Russia txhua lub hnub nyoog!
  Yuliana coj thiab tso ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab, thiab qw:
  - Rau peb thaj chaw!
  Ntawm no Anna coj nws thiab hammered, nrog npau taws:
  - Rau kev nyob mus ib txhis thiab tib neeg!
  Thiab dua ib tug grenade launched nrog ib tug liab qab ko taw yoov.
  Yog li ntawd, Angelina kuj coj nws. Poob ib pawg ntawm grenades. Knocked tawm ib feem ntawm lub samurai, nrog swoop. Thiab nws hu nkauj:
  - ya saum ntuj, ua si nrog lub hnub - Kuv xav mus ib txhis!
  Thiab plaub tug ntxhais yeej zoo nkauj heev. Thiab tag nrho cov battalion ib yam nkaus thiab. Yuav ua li cas seductively flash lawv liab qab taw ntuav grenades. Cov ntxhais zoo nkauj npaum li cas hauv tsov rog.
  Thiab ib pawg daj ntawm cov tub rog Nyij Pooj ntab rau ntawm lawv. Samurai tuag los ntawm ntau txhiab leej, tab sis lawv tseem tsis nres. Ntsia koj tus kheej thiab ntsia hlau. Kev sib ntaus sib tua hnyav heev.
  Veronica tua ntawm Japanese thiab chirps:
  - Peb txoj kev xaiv Lavxias yog kev hwm thiab Motherland!
  Juliana, tua cov yeeb ncuab, liab qab nws cov hniav, uas ci ntsa iab tshaj hiav txwv pearls. Thiab hais tias:
  - Txhua xyoo pua muaj cov phab ej thiab yuav muaj!
  Ces tus hluas nkauj txawm muab nws rab hneev nti los lawm.
  Fiery Anna, tua tus yeeb ncuab, squeaked:
  Peb yeej kov tsis tau! Tsis txhob coj Russia mus rau nws lub hauv caug!
  Thiab dua tus tub rog lub grenade pov los ntawm nws txhais taw liab qab yoov.
  Angelina tua tuag thiab tua neeg nrog nws txhais ko taw liab qab. Thiab baring nws cov hniav, nws chirps:
  - Kuv ntseeg tias peb yuav nyob hauv lub Vaj Kaj Siab!
  Victoria cuam tshuam tus poj niam heroic:
  - Tsis yog! Tsis yog nyob hauv lub Vaj Kaj Siab, tab sis yuav nyob mus ib txhis hauv ntiaj teb ntiaj teb, uas yuav dhau los ua lub vaj kaj siab tiag tiag!
  Thiab tus ntxhais-tus thawj coj pov ib lub foob pob tawg heev nrog nws txhais taw liab qab.
  Veronica hais tias:
  Koj yog tus thawj coj txawj ntse...
  Thiab kuj nrog ib tug liab qab taw launched ib tug carrier kev puas tsuaj.
  Juliana squeaked thiab tig. Tua neeg Nyij Pooj. Baring loj hniav, tus ntxhais squeaked:
  - Kuv tsis xav ua poj niam laus! Thiab kuv xav nyob mus ib txhis!
  Anna kuj cuam lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab nug tus ntxhais blondes tsis ntseeg:
  - Koj puas nyiam peb lub ntiaj teb?
  Juliana teb tsis muaj hesitation:
  - Lub tswv yim zoo! Tshwj xeeb tshaj yog nyob rau lub caij ntuj sov! Kuv nyiam lub hnub thiab hnub so!
  Anna tau pom zoo nrog qhov no:
  - Thaum lub caij ntuj sov, yeej zoo! Nws zoo npaum li cas rau cov hluas!
  Juliana teb nrog npau taws:
  - Yog, thiab cia nws nyob mus ib txhis lub caij ntuj sov, zoo li hauv Africa! Thiab Africa yuav yog peb li!
  Angelina pov ib lub thoob ntawm cov khoom tawg nrog nws liab qab, cov leeg nqaij thiab hais tias:
  - Tej zaum nws yuav yog li ntawd! Thiab txhua lub sijhawm.
  Cov qib ntawm cov neeg Nyij Pooj tau thinning, thiab lawv tau pom tseeb khiav tawm ntawm chav.
  Cov tub rog Lavxias pib nce mus thoob plaws thaj chaw ntawm Nyij Pooj, thiab tsoo cov samurai, yeej ib qho yeej tom qab lwm qhov.
  Ib pab tub rog ntawm cov ntxhais tsis muaj taw, hauv luv luv thiab tsho khuam, yog thawj zaug nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua.
  Cov ntxhais zoo nkauj pib tsoo cov tub rog ntawm samurai, twb raug ntaus hauv kev sib ntaus sib tua dhau los.
  Ua ntej tshaj plaws, cov tub rog tau tawm tsam cov roj teeb. Grenades pov nrog taw liab qab ya ntawm cov neeg Nyij Pooj. Lawv ntse heev. Thiab cov tub rog Lavxias teb sab lawv tus kheej coj thiab pov tawm ntawm lawv lub tsho. Kom nyob twj ywm liab qab.
  Yog li yuav luag tag cov ntxhais liab qab yuav luag tsis tuaj yeem ntaus. Thaum tus poj niam daim tawv nqaij liab qab, nws cov mos txwv tsis noj.
  Veronica pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab, thiab chirped:
  - Kuv yuav yog tus yeej!
  Thiab co nws cov plaub hau dawb, curly.
  Julian kuj tsis yooj yim li. Lupanula ntawm Japanese. Thiab ces, thaum nws pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab, thiab qw:
  - Hauv lub npe Dawb Huv, Tsarist Russia!
  Thiab dua nws yuav co nws tag nrho ob lub mis nrog scarlet txiv mis. Thiab lub duav ntawm tus ntxhais yog nyias.
  Tsis tas li ntawd, cov plaub hau liab Anna rushes rau hauv kev sib ntaus sib tua. Xws li ib tug sparkling thiab reactive ntxhais. Yuav ua li cas pov ib tug grenade nrog ib tug liab qab ko taw. Yog li cov samurai yuav tawg mus rau txhua qhov chaw. Thiab yob ib ncig, zoo li yog khob.
  Thiab tus ntxhais hluav taws rau lawv thiab squeaks:
  - Rau Tsar ntawm Orthodox thiab Lavxias teb sab vajtswv!
  Angelina kuj thrashed. Thiab ib lub thawv ntawm lub plhaub, pov los ntawm nws liab qab, muaj zog zoo li tus nees, ya mus. Thiab smashed ntau ntawm cov Japanese.
  Cov ntxhais feem ntau yog super thaum liab qab thiab liab qab. Tab sis nyob rau hauv luv luv, khiav nyob rau hauv txoj hauj lwm yog txawm txias.
  Thiab strawberry txiv mis, yog li ci!
  Victoria kuj tseem yuav tso lub grenade nrog nws lub ntsej muag liab qab, thiab ntaus cov samurai raws li nws ua tau. Ntawm no yog tus ntxhais. Thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws, tus thawj coj ntawm lub battalion ntawm cov ntxhais ntawm lub destroyer. Thiab tsuas yog hauv panties.
  Thiab co nws lub hauv siab liab qab. Uas zoo nkauj thiab sexy.
  Veronica coj thiab pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab. Nws cuam tshuam ntau tus neeg Nyij Pooj thiab squeaked:
  - Aerobatics rau boarding!
  Yuliana kuj deftly pov ib tug grenade nrog nws txhais ceg me ntsis liab qab, thiab squeaked thaum mowing cia cov Japanese:
  - Peb lub ntsej muag luag ntxhi thiab crushing tshuab!
  Ces yuav ua li cas ci ntsa iab hniav.
  Thiab yog li Anna coj nws thiab fucked nws. Tua ntau samurai. Thiab nws ua li cas.
  Thiab yuav ua li cas tua ib tug grenade nrog ib tug liab qab ko taw. Thiab squeaks:
  Peb tsis yog qhev!
  Ces nws yuav luag thiab qhia nws tus nplaig.
  Angelina coj nws thiab hu nkauj nrog kev npau taws npau taws, nto qaub ncaug rau tus yeeb ncuab:
  - Kuv yog tus txias tshaj ntawm qhov txias.
  Thiab nrog nws ob txhais ceg liab qab nws launched ib lub foob pob hnyav. Nws coj thiab tawg lub samurai, shredding lawv.
  Veronica, ib yam nkaus, yuav coj thiab rauj ntawm Asian horde. Thiab crushes lawv cov pob txha.
  Tus ntxhais coj nws thiab qw nrov nrov:
  - Peb yuav tsoo txhua tus!
  Thiab ib zaug ntxiv, ib tug tuag taus thiab tshwj xeeb grenade ya los ntawm ib tug liab qab ko taw.
  Thiab tsoo cov Japanese. Thiab vim li cas lawv thiaj tuaj rau hauv tebchaws Russia? Txhua yam ntawm no belongs rau Russia.
  Juliana tso lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab hu nkauj:
  - Lub koob meej rau Great Russia! Peb tsis xav tau lub Xeev Duma!
  Red Anna tau taw qhia aggressively:
  - Kuv yuav yog tus yeej.
  Thiab ib tug grenade pov nrog ib tug liab qab ko taw ntawm ib tug ntxhais yuav flatten txhua leej txhua tus. Tsuas yog nqaij ntshav xwb.
  Tab sis Angelina coj nws thiab squeaked. Tua ib pawg ntawm fighters. Thiab swept zoo li ib tug tim tswv ntawm kev tuag.
  Thiab ntau tus samurai tuag.
  Cov tub rog Lavxias tau nias ntawm Nyij Pooj los ntawm txhua sab. Lawv crushed thiab crushed.
  Tes-rau-tes sib ntaus sib tua. Lavxias teb sab tub rog tua cov samurai nrog bayonets. Mosin phom yog ib lub club zoo heev. Uas tawg ntawm pob txha taub hau. Thiab tawg pob txha.
  Tab sis cov ntxhais nrog ntaj sib ntaus tshwj xeeb zoo nkauj. Nws zoo heev. Tshwj xeeb tshaj yog thaum liab qab ob lub mis sway.
  Thiab lub txiv mis yog ruby thiab ci ntsa iab. Yog li koj xav saib lawv thiab hnia lawv.
  Thiab hnia tsis nres.
  Cov ntxhais sib ntaus nrog kev npau taws ntawm cov panthers tshaib plab uas pom cov menyuam yaj. Lawv tsim txom lawv thiab tawv nqaij.
  Veronica, tua ntawm Japanese, squeals:
  -Txoj kev tuag!
  Yuliana, pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab, ntxiv:
  - Ntshav rau ntshav!
  Anna, sau rau ntawm samurai, squeals:
  -Ib qhov muag rau ib lub qhov muag!
  Thiab nws kuj muab ib tug txiv qaub nrog nws txhais taw liab qab. Nws muaj zog tshaj txhua leej txhua tus thiab torn rau daim nrog aplomb.
  Thiab ntawm no los Angelina. Ib lub thoob tag nrho, nrog rau cov khoom tawg yuav tuag, thiab zom cov yeeb ncuab.
  Ces, thaum nws hu nkauj:
  - Kuv yog ntxhw ko taw liab qab thiab txias heev!
  Tus ntxhais no haib tiag tiag. Thiab nws ob txhais ceg zoo li cov clubs. Yuav ua li cas txav ib tug samurai nyob rau hauv puab tais. Tias tsib meters nce thiab ya mus. Rushed zoo li ib tug catapult launched los ntawm ib lub pob zeb. Ntau precisely, tej zaum los ntawm ib tug catapult pob zeb!
  Victoria, tus thawj tub rog tub rog, tau tua cov neeg Nyij Pooj. Nws mowed ib co ntawm cov daj warriors thiab squeaked:
  Peb yuav tawm tsam rau Dawb Huv Russia.
  Thiab nrog ib tug liab qab, tanned lub hauv caug, zoo li nws yuav txav mus rau lub puab tsaig. Thiab rhuav tus yeeb ncuab lub puab tsaig.
  Victoria zoo siab heev....
  Juliana zoo siab hais tias:
  - Yuav muaj Tsar Nicholas, tus loj tshaj ntawm Lavxias teb sab tsars!
  Thiab tag nrho cov battalion ntawm ib nrab-liab qab, cov ntxhais liab qab, yuav ua li cas bark nyob rau sab saum toj ntawm lawv lub ntsws, exterminating Japanese.
  - Tej zaum nws yuav yog li ntawd!
  Yuav ua li cas thaum koj tso siab rau ROMMEL
  Rommel tau muab lub zog thaum muaj xwm txheej ceev thiab muaj kev ywj pheej ntau dua hauv Fab Kis ua ntej Allied tsaws thaum Lub Rau Hli 1944. Qhov no tau tso cai rau nws kom txawj pov tseg tsib caug yim German pawg, suav nrog kaum lub tank thiab tsib SS faib.
  Thiab cov phooj ywg tau ua phem heev, poob ntau tshaj li ib lab tus tub rog thiab tub ceev xwm ib leeg ua neeg raug kaw. Tsis tas li ntawd, cov Nazis tau ntes cov cuab yeej loj loj.
  Tab sis qhov tseem ceeb tshaj plaws, Hitler thiab nws cov retinue tuaj txog hauv Fabkis los ua kev zoo siab rau qhov kev yeej loj tshaj plaws. Ntawm no lawv tau, zoo li nws yog, "yuam kev" npog los ntawm Allied huab cua tawm tsam. Hitler, Himmler, Bormann thiab Goering tuag. Thiab Goebbels tau maj nrawm los cog lus rau tus tshiab Fuhrer thiab Supreme Commander Rommel.
  Cov phoojywg tau pom zoo sai sai tshaj tawm txoj kev sib tw nrog Thib Peb Reich rau tsib xyoos, tso cov xwm txheej thiab thaj chaw rau lub sijhawm. Thiab tseem tawm sab qab teb ntawm Ltalis thiab Sicily.
  Qhov no tau ua raws li kev sib pauv ntawm cov neeg raug txim ua tsov rog - tag nrho rau txhua tus! Uas tseem ceeb ntxiv dag zog rau German thiab tshwj xeeb tshaj yog cov tub rog Italian.
  Muaj tseeb tiag, nyob rau sab hnub tuaj, cov tub rog liab tau ua tiav kev ua haujlwm "Bagration", tawg mus rau Neman. Tab sis Rommel, inflicting ib tug npaj txhij txog tshuab rau yav qab teb flank, nyob rau hauv opposite lus qhia ntawm Moldova thiab Western Ukraine, tsim ib tug loj cauldron ntawm Soviet pab tub rog nyob rau ntawd.
  Stalin tau ntshai thiab pib muab cov tub rog mus rau sab qab teb. Yog li ntawd, cov Germans muaj peev xwm zam kom tsis txhob muaj kev swb, thiab tuav mus rau ciam teb ntawm Poland. Txawm hais tias Red Army muaj peev xwm tso tau yuav luag tag nrho Belarus thiab ib nrab Lithuania.
  Kev tso cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau nyob rau hauv Thib Peb Reich tau nce ntxiv, tshwj xeeb tshaj yog tom qab kev tso tseg ntawm kev foob pob los ntawm cov phooj ywg.
  Thiab Panther tseem zoo tshaj rau T-34-85 nyob rau hauv pem hauv ntej armor thiab armor-piercing, nrog rau cov phom tus nqi ntawm hluav taws. Lub Panther muaj ntau thiab cov khoom ntawm cov plhaub thiab, qhov tseeb dua, optics.
  Yog li lub tank German muaj zog thiab lawv cov lej tau nce. Thiab Panther tau dhau los ua teeb meem loj, tshwj xeeb tshaj yog vim nws cov lej tau nce ntau heev. Thiab Jagdpanther tau dhau los ua qhov tseem ceeb tshaj, nws yooj yim dua rau kev tsim khoom, tab sis muaj zog dua thiab tiv thaiv zoo dua, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv pliaj.
  "Jagdpanther" tau dhau los ua teeb meem loj rau Tub Rog Liab. Feem ntau, muaj unleashed nyob rau sab hnub poob, cov Germans sai sai sau rog. Rommel muab ob qho tib si Fabkis thiab Poles nyob rau hauv caj npab. Cov tub rog Polish tau tshwm sim, thiab Fabkis chav nyob.
  Thiab German tshuab rab phom yog qhov zoo tshaj plaws MP-44 nyob rau hauv lub ntiaj teb no, thiab lub TA-152 aircraft tau los ua ib tug zoo tshaj plaws multi-purpose riam phom. Ntau yam zoo meej tshaj qhov Focke-Wulf.
  Rommel tau cog lus tias yuav txhawb nqa Tebchaws Meskas. Thiab qhov no tau tshoov cov Poles los tawm tsam rau Wehrmacht. Thiab Fabkis tau tawm tsam, siv lub peev xwm loj, feem ntau yog tib neeg. Cov Nazis tseem muaj peev xwm ua kom Romania thiab Hungary nyob rau hauv lawv txoj kev tswj hwm thiab ntxiv dag zog rau Mussolini txoj haujlwm hauv tebchaws Ltalis - tsim kev faib tshiab.
  Kev sib ntaus sib tua tau pom tias nrog kev siv txuj ci, "Tiger" -2 tsis yog lub tank phem txhua. Hauv particular, nws yog heev tenacious thiab hits los ntawm ib tug ntev deb.
  Cov Germans ruaj khov rau pem hauv ntej thaum lub caij nplooj zeeg. Thiab nyob rau lub caij ntuj no, kev sib ntaus sib tua tau rov ua dua tshiab. Lub sij hawm no lub Red Army ntaus nyob rau hauv nruab nrab. Cov phom self-propelled E-10 thiab E-25, thiab thawj Soviet SU-100 tau sim hauv kev sib ntaus sib tua. Lub tsheb Soviet tsis yog phem, thiab German tsheb me me nrog lub silhouette qis tau zoo heev thiab agile.
  Rommel txiav tawm cov tub rog Soviet uas tau tawg los ntawm kev tawm tsam thiab tsim ob lub boilers loj. Feem ntau, tus thawj coj tshiab ntawm Thib Peb Reich twv txog Soviet maneuvers thiab tswj kom muaj txiaj ntsig zoo.
  Tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv teb chaws Poland, txoj kev tau zoo dua, thiab German tso tsheb hlau luam, txawm nyob rau hauv lub caij ntuj no, ua hauj lwm zoo dua nyob rau hauv lub loj heev ntawm lub USSR. Thiab tam sim no Fritz muaj ntau ntawm lawv.
  Fritz dav hlau dav hlau kuj muaj qhov cuam tshuam. ME-262s yog cov tshuab tenacious, thiab XE-162s yog qhov ceev tshaj plaws thiab maneuverable. Thiab lub dav hlau Soviet tsis tuaj yeem txawm ntes nrog Arado foob pob. Kuj muaj teeb meem. Thiab nyob rau sab qab teb, cov Germans tau tawm tsam Soviet kev tawm tsam, tsim cov cauldrons.
  Rommel tau ntxias cov Tub Rog Liab rau hauv cov ntxiab, thiab siv ntau lub tso tsheb hlau luam, thiab Panther tau zoo heev thaum siv kom raug.
  Stalin roared nrog npau taws, tab sis tig mus rau raug ntaus. Cov Germans tau txhawb nqa lawv lub zog. Thiab es tsis txhob tso cov cuaj luaj tsis muaj txiaj ntsig zoo li FAA, lawv tso siab rau lub dav hlau dav hlau. Thiab tam sim no cov tub rog Liab tau txais nws ob qho tib si saum ntuj thiab hauv av kom huv si.
  Thaum lub Tsib Hlis 1945, siv qhov kev hloov kho tshiab ntawm E-25 tus kheej-propelled rab phom, nrog rau pem hauv ntej armor thickness ntawm 120 hli thiab ib sab armor ntawm 82 hli nrog ib rab phom 88 hli, cov Germans pib nce qib hauv Ukraine.
  Rommel tau ua raws li txoj cai tswjfwm kev ua haujlwm yooj yim dua, tshaj tawm Ukraine lub xeev ywj pheej raws li kev txhawb nqa ntawm Thib Peb Reich thiab txhawb nqa Bandera. Ib tug puppet tsoom fwv ntawm Belarus kuj tau tsim. Cov Germans tam sim no hu ua Slavs Aryans thiab tau cunning.
  Rau Cov Tub Rog Liab, qhov xwm txheej tau ua rau hnyav zuj zus los ntawm kev tso tseg ntawm cov khoom siv hauv Qiv-Lease, thiab cov qoob loo tsis ua haujlwm hauv USSR. Yog, thiab Stalin tam sim no thiab tom qab ntawd cuam tshuam rau hauv cov lus txib thiab kev tswj hwm ntawm cov tub rog, thiab qhov no muaj qhov tsis zoo.
  Yog hais tias Stalin twb paub zoo nyob rau hauv lub tswv yim teeb meem, ces nws yog ib tug tsis muaj zog nyob rau hauv lub lag luam teeb meem, thiab nws xyaum tsis to taub tactics. Tab sis tib lub sijhawm, nws tsis xav mloog cov lus qhia ntawm cov kws tshaj lij.
  Thiab cov Germans nyob rau hauv cov lus txib ntawm tus thawj coj ci ntsa iab Rommel yeej ib qho yeej tom qab lwm qhov.
  Lub Fritz ntes tag nrho Right-Bank Ukraine thiab Kiev lub caij ntuj sov. Thiab tseem Belarus raug ntes los ntawm lub tshuab muaj zog. Ib yam dab tsi yuav tsum tau ua kom cawm USSR!
  Thiab tom qab ntawd nws tshwm sim Sailor Moon nrog nws txhais taw liab qab hauv pab pawg bikini.
  Thiab cov ntxhais los ntawm Japanese anime tau ntsib Nazis, uas tau kov yeej Red Army hauv Belarus, twb tau tsiv mus rau Smolensk.
  Cov ntxhais nyob rau ntawm ntug kev tawm tsam, thiab tawm tsam heev.
  Lawv ob txhais taw liab qab pov grenades, thiab xob laim tawm ntawm lawv cov hlab ntsha. Thiab cov ntaj, lengthening, txiav down fascist dav hlau. Thiab tom qab ntawd cov tub rog ntawm Ceylon Moon tau coj nws thiab lawv xuav li cas. Downed crows yuav poob rau Nazis. Thiab qee cov noog feathered poob rau ntawm lub dav hlau fascist vultures. Thiab coj thiab khob lawv cia.
  Ceylon Moon luag ntxhi aggressively.
  - Dab tsi Fritz tsis muab rau koj Smolensk?
  Lwm tus ntxhais xiav cooed:
  - Thiab peb yuav nco qab Stalingrad!
  Tus ntxhais daj thib peb squeaked:
  - Thiab Sevastopol!
  Thiab plaub barked:
  - Thiab Leningrad ib yam nkaus!
  Thiab tag nrho cov battalion ntawm barefoot nyob rau hauv ib tug bikini kev zoo nkauj yuav ua li cas tso xob laim los ntawm lawv navels. Thiab yuav ua li cas nws yuav ntaus kom tuag ib pawg ntawm fascists.
  Nws zoo nkaus li tias nrog lub hwj chim zoo li no, kev yeej ntawm Pawg Tub Rog Liab yog kev zam. Tab sis...
  Ib tug dab tshwm sim rau cov ntxhais los ntawm Japanese anime thiab hais tias:
  - Thiab cov Russians tsis xav tsoo Kuril Islands!
  Cov poj niam tub rog ntawm Nyij Pooj tau qw hauv kev ntxhov siab:
  - Yuav ua li cas lawv tsis xav thawb cov Islands tuaj? Peb raug dag!
  Thiab flashing barefoot, puag ncig heels ploj ntawm pem hauv ntej.
  Tab sis lawv twb tau tswj kom muaj kev puas tsuaj loj rau Nazis, thiab nres qhov kev tawm tsam.
  Thaum lub caij ntuj no, cov Germans tsuas yog tiv thaiv lawv tus kheej xwb. Lawv muaj kev vam meej heev XE-162 saum ntuj, lawv tuav ruaj khov. Hauv av, E-25 rab phom self-propelled ntau dua los yog tsawg dua muab kev tiv thaiv. Zoo li lwm lub tank. "Tiger" -2 tau hloov kho tshiab, tau txais lub cav muaj zog dua ntawm 1000 horsepower, thiab kev sib kis zoo.
  Lub Soviet T-54s tseem tsis tau npaj txhij, thiab IS-4 muaj ntau yam tsis zoo. Thiab qhov no cuam tshuam tsis zoo rau kev sib ntaus sib tua ntawm Tub Rog Liab.
  Thaum lub caij nplooj ntoos hlav xyoo 1946, cov Nazis tau sim tawm tsam. Tab sis lawv cov tub rog tau bogged nyob rau hauv siab heev Soviet tiv thaiv. Kev tsov rog ntau thiab ntau tau pib zoo li Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib 1, thaum kev tiv thaiv muaj zog tshaj qhov kev tawm tsam, thiab cov kab pem hauv ntej tsis muaj zog. Thaum lub caij ntuj sov, cov Germans kuj tau sim ua ntej, tab sis tsis muaj kev vam meej. Thiab nyob rau lub caij nplooj zeeg thiab lub caij ntuj no, Tub Rog Liab twb tau nce mus lawm, thiab tseem bogged hauv German ntom tiv thaiv. Ntxiv mus, Fritz twb tau yoog mus rau kev sib ntaus sib tua nyob rau lub caij ntuj no, thiab lawv cov khoom siv tsis "ntub" ntau heev thaum lub caij txias. Thiab lub tank ntawm "E" -50 series tau ua pov thawj tias ua tau zoo, thiab siv tau zoo heev.
  Muaj tseeb, lub tsheb hnyav yuav luag 65 tons, tab sis qhov no tau them los ntawm lub cav muaj zog, kuj zoo heev phom ntawm 88 hli hauv 100EL, armor-piercing, raug, ceev-hluav taws.
  T-54 tseem tsis tau nkag mus rau hauv cov koob, thiab cov Germans tseem muaj qhov zoo ntawm cov khoom siv zoo. Thiab nyob rau hauv huab cua, lawv qhov zoo dua tau nce.
  Huffman tau txais, tom qab plaub puas lub dav hlau poob, Knight's Cross ntawm Hlau Hla nrog Golden Oak Nplooj, Ntaj thiab Pob Zeb Diamond. Tom qab lub dav hlau 500th, Kev Txiav Txim ntawm German Eagle nrog pob zeb diamond.
  Plaub caug xya xyoo dhau los ntawm kev sib nrig sib txhaj tshuaj. Rommel ua ceev faj, sim ua kom muaj zog thiab Stalin. Thiab thaum kawg, plaub caug yim xyoo. Cov Tub Rog Liab tau sim ua ntej thaum lub caij nplooj ntoo hlav. Tab sis nws tsis tuaj yeem tawg los ntawm kev tiv thaiv ntom ntom ntawm cov Germans hauv nruab nrab. Nyob rau lub caij nplooj zeeg, cov Germans tsuas yog ua haujlwm me me, ua rau pem hauv ntej nyob rau sab qaum teb.
  Plaub caug cuaj xyoo, cov tub rog Soviet yeej sim tawm tsam. Cov Germans zaum hauv kev tiv thaiv nruj. Cov Tub Rog Liab T-54 twb tau nyob hauv koob, zoo li IS-7, kuj muaj MIG-15. Cov Germans muaj ntau tshaj ME-362, thiab HE-262, thiab ME-2010, nrog rau TA-283.
  Muaj kev sib pauv tshuab. E-50 tau dhau los ua ntau dua. Nws qhov hnyav tau txo mus rau tsib caug tons, nws qhov siab kuj tau txo, thiab kev tiv thaiv ntawm tus pej thuam lub hauv pliaj tau ntxiv dag zog. E-75 kuj condensed thiab nws qhov hnyav poob mus rau ib qho txaus siab thiab nkag mus rau hauv koob.
  E-100 yeej tsis tau nkag mus rau hauv koob, yog li nws hnyav hnyav tsim teeb meem ntau dhau rau cov tub rog.
  Cov Germans tuav txoj kab pem hauv ntej, thiab tam sim no xyoo 1950 ntawm qhov kev ua tsov rog phem no tau pib.
  Rommel muab kev thaj yeeb rau Stalin. Tab sis tau kawg, thov kom tawm ntawm Thib Peb Reich cov av uas cov Germans twb tau kov yeej. Stalin pom zoo rau kev thaj yeeb tsuas yog nyob rau hauv ciam teb ntawm 1941. Tab sis Rommel tsis tuaj yeem pom zoo rau qhov no. Txij li thaum nws tau muab tawm tias ntau lab tus neeg German tuag nyob rau hauv vain.
  Xyoo 1950 tau dhau los ntawm kev sim ntawm Red Army kom tawg mus rau pem hauv ntej. Cov Germans tau nyob rau ntawm kev tiv thaiv.
  Rommel pinned qee qhov kev cia siab ntawm discos. Lawv tau tawm thaum ntxov li xyoo 1945, tab sis tau dhau los ua tsis tsim nyog rau kev sib ntaus sib tua. Tab sis nyob rau hauv 1951, thawj cov cav tov tau tshwm sim nrog ib tug ceev ntawm plaub sonic, thiab ua tsaug rau cov ntws nyob ib ncig ntawm lub laminar dav hlau, lawv tau xyaum invulnerable rau me me caj npab.
  Xyoo 1951, Tub Rog Liab tseem mus tua Nazis. Tab sis nws qhov kev sim ua tsis tau zoo. Cov kab pem hauv ntej tseem nyob ruaj khov.
  Rommel, txawm li cas los xij, tau txais cov ntaub ntawv hais txog kev siv diskettes. Lawv tsis tuaj yeem raug tua, tab sis lawv tus kheej tsis tua, tab sis tsuas yog tuaj yeem ua rau lub hom phiaj huab cua. Uas, txawm li cas los, muab lawv ceev, yog twb tsis phem nyob rau hauv nws tus kheej. Tab sis nws tsis tuaj yeem muab huab cua superior tshaj MIG-15.
  Disklets tau kim thiab nyuaj rau kev tsim khoom, thiab muaj ob peb ntawm lawv.
  Xyoo 1952 kuj tau dhau los ntawm kev sib pauv tshuab, thiab thaum Red Army sim nias, tab sis nws tsis ua tiav, kev tiv thaiv ntawm Fritz muaj zog.
  Ntxiv mus, cov Germans siv cov neeg txawv teb chaws hauv kev ua tsov ua rog. Thiab lawv hais kom txawj ntse heev.
  Stalin tuag thaum lub Peb Hlis 1953. Thiab qhov no tam sim ntawd ua rau muaj kev tsis sib haum xeeb hauv kev coj noj coj ua ntawm tog, txij li tsis muaj ib tus neeg ua tiav.
  Koj yuav tsum tau muab cov lus qhia. Yog li ntawd, Molotov los ua tus thawj tswj hwm ntawm GKO, Malenkov los ua Thawj Tswj Hwm ntawm Pawg Thawj Coj, Nikita Khrushchev tau los ua Thawj Tus Tuav Ntaub Ntawv ntawm Pawg Neeg Saib Xyuas Kev Ncaj Ncees ntawm CPSU, Zhukov, nws tus thawj tswj hwm tsis raug tshem tawm, tau los ua Tus Thawj Coj Loj, thiab Vasilevsky los ua Minister of Defense.
  Beria raug ntes thiab tua sai sai.
  Tab sis qhov kev ntes no ua rau qee qhov tsis meej pem hauv cov tub rog sab hauv. Thiab Rommel tau ua rau lub siab tawg, txiav cov Tub Rog Liab.
  Cov Germans tuaj yeem ntes Smolensk hauv xyoo 1953, thiab cov tub rog Soviet tuav thaj chaw mus txog Rzhev, lub nroog nws tus kheej. Fritz kuj tau tswj hwm los thaiv Leningrad dua, thiab nyob rau sab qab teb mus txeeb Ukraine thiab Crimea, thaiv Sevastopol, thiab ncav cuag Don nws tus kheej. Nws nyob ntawm Don uas cov tub rog Soviet tau nres cov Nazis.
  Thaum lub caij ntuj no, cov Germans thaum kawg tau khiav tawm ntawm chav. Molotov, tus thawj coj ntawm GKO, tshaj tawm tias kev tsov rog yuav mus txog qhov kawg.
  Nyob rau hauv 1954, Rommel cov tub rog tau nce mus rau Moscow, tab sis tag nrho cov kev sim los ntawm Fritz kom tawg tau raug tshem tawm.
  Lawv tsis tuaj yeem ntes Leningrad los ntawm cua daj cua dub.
  !955, Nazis rov tawm tsam dua. Lawv sim coj Stalingrad, tab sis lawv tau raug ntaus nyob ntawd thiab rov qab mus dhau Don. Kev sim coj Moscow kuj ua tsis tiav. Kev tawm tsam ntawm Leningrad kuj tseem ua tsis tiav. Kev poob ntawm Nazis loj heev.
  Thiab nyob rau hauv 1956, lub thib peb Reich mus rau tiv thaiv dua. Thiab twb Red Army sim tawm tsam Rommel cov tub rog. Tab sis nws kuj tsis muaj zog. Cov poob kuj loj heev. Thiab nyob rau hauv 1956 lub pem hauv ntej kab tsis txav.
  Nyob rau hauv 1957, cov Germans muaj tshiab Leopard tso tsheb hlau luam, thiab lub USSR nyob rau hauv lub T-55 series. Lub tshuab no muaj rab phom muaj zog dua hauv 107 hli caliber. Ib qho ntxiv IS-12 kuj tshwm sim. IS-10 tau hloov kho dua tshiab.
  Lub German "Leopard" yog ib lub tshuab siab tshaj ntawm cov tiam tshiab, tab sis tseem tsis tiav. ME-562 fighters kuj tshwm sim. Nrog riam phom muaj zog ntau dua li ua ntej thiab kev kub ceev. Ib yam li lub teeb yuag XE-462. Kuj yog ib tug zoo fighter heev, thiab lub teeb. Nyob rau hauv lub USSR, lawv tau mus txog rau tam sim no los ntawm modernization ntawm lub MIG-15, tsis tau tshem tawm lub loj tshaj Soviet aircraft nyob rau hauv keeb kwm ntawm aviation los ntawm serial ntau lawm. Tsov rog rub rau.
  Xyoo 1958 twb pib lawm...Tseem txaus ntshai npaum li cas tib neeg txoj kev txom nyem mus ntxiv.
  Rommel, feem ntau, pom zoo rau kev thaj yeeb, tab sis nrog kev tuav ntawm txhua yam kov yeej los ntawm Germans. Molotov thiab nws pab neeg tsis pom zoo rau qhov no.
  Pom ib tug scythe ntawm ib lub pob zeb. Thiab qhov poob tau loj hlob.
  Cov Tub Rog Liab tab tom sim nce qib, tab sis tsis tuaj yeem tawg los ntawm kev tiv thaiv tuab. Nyob rau hauv lub caij nplooj zeeg, cov Germans sim coj Leningrad dua, tab sis lawv cov kev tawm tsam yog repulsed.
  Twb yog xyoo 1959 rushing zoo li hma. Yog lawm, lub sij hawm hauv kev ua tsov ua rog ntws hauv te, tab sis nws dhau los tsis pom thiab tsis muaj dab tsi nco. Rommel twb laus lawm. Thiab Molotov muaj ntau xyoo ua tus thawj coj hauv Soviet. Tab sis kev tsov rog tseem mus ntxiv.
  Tub rog liab tseem siv MIG-15, tab sis tseem niaj hnub hloov kho. Ntau tshaj missile thiab anti-aircraft systems kuj tshwm sim. Thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws, lub satellite twb tau xa mus rau hauv lub ntiaj teb qis orbit. Lub USSR twb muaj ballistic missiles muaj peev xwm mus ntaus Berlin. Txawm li cas los xij, zoo li cov Germans.
  Lub foob pob atomic tsis tau tsim vim tias Tebchaws Meskas tsis ntseeg nws qhov tseeb thiab tsis xav nkim nyiaj.
  Thiab qhov thib peb Reich thiab USSR tsis tau mus txog rau tej yaam num kim.
  Qhov no tau tshwm sim nyob rau xyoo 1959, thiab lub ntiaj teb tseem tsis tau muaj riam phom nuclear. Tebchaws Aas Kiv tau poob rau hauv kev ua tsov ua rog nyob rau hauv kev ua tsov ua rog, xav ua kom nws lub teb chaws Ottoman, thiab hauv Teb Chaws Asmeskas, cov roj thiab roj monopolies tau tuav rov qab txoj kev loj hlob ntawm lub zog nuclear.
  Nws thiaj li tshwm sim tias lub ntiaj teb tseem tsis muaj lub foob pob tawg. Txawm hais tias tej zaum nws yog nws qhov tsos uas tuaj yeem xaus qhov kev ua phem, kev ua tsov rog infernal. Nyob rau hauv uas muaj ntau kaum tawm lab tus tib neeg twb tuag lawm.
  Ntawm lwm sab, Asmeskas thiab Askiv tau ua tsov rog nrog Nyij Pooj. Xyoo 1946, Tebchaws Meskas tau tsaws cov tub rog nyob rau thaj av ntawm Rising Sun, tab sis cov samurai pov rau hauv hiav txwv.
  Nyiv txuas ntxiv foob pob thiab foob pob. Tab sis nws tsis kam capitulate.
  Xyoo 1950, Tebchaws Asmeskas tau tsaws dua, lub sijhawm no tau npaj zoo dua thiab siv cov nkoj loj dua, thiab dav hlau thiab lwm yam rog.
  Nyiv tawm tsam rau lwm xyoo thiab ib nrab. Tokyo yog ib qho ntawm lub caij nplooj zeeg kawg, thiab tus huab tais ua nws tus kheej hara-kiri. Tab sis txawm tias tom qab ntawd, kev thaj yeeb tsis tuaj. Cov neeg Nyij Pooj tau ua tsov rog tiag tiag rau cov neeg nyob hauv Asmeskas.
  Qhov no tag nrho cov tsis muaj zog America thiab teb chaws Aas Kiv thiab lawv tsis cuam tshuam rau hauv kev ua tsov ua rog ntawm USSR thiab peb Reich. Rommel tseem muaj peev txheej ntawm tag nrho cov teb chaws Europe. Thiab coj mus rau hauv tus account lub cheeb tsam nyob rau hauv Russia, muaj ntau ntau yam kev pab tib neeg. Muaj tseeb tiag, kev tsov rog rog rog tau tawm tsam cov Nazis. Thiab txawm tias txoj cai tswjfwm kev txawj ntse thiab hloov pauv ntau dua hauv thaj chaw uas nyob tsis tau pab Fritz kom tau txais lub foothold nyob ntawd thiab txwv tsis pub cov koom nrog.
  Thaum lub Cuaj Hlis 1, 1959, raws nraim nees nkaum xyoo tau dhau los txij thaum pib Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib Ob. Cov tub rog liab tau nce mus rau Leningrad kev coj. Cov Germans sim dua ib zaug coj Moscow.
  Koj tuaj yeem sib ntaus ntev npaum li cas? Tsuas yog npau suav phem xwb.
  Nyob rau hauv txhua rooj plaub, ib tug battalion ntawm Soviet ntxhais yog zaum nyob rau hauv lub trench. Thiab qhia txog kev tawm tsam tom ntej ntawm Wehrmacht.
  Natashka Sokolovskaya tua los ntawm AK, thiab hais nrog kev ntxhov siab:
  - Zoo, ntev npaum li cas locust yuav squat?
  Zoya teb cov lus teb los ntawm kev tua los ntawm grenade launcher thiab rhuav tshem kab ntsig ntawm lub tsheb German:
  - Tej zaum, rau cov tub rog kawg!
  Augustine, tua ntawm Nazis, sau tseg:
  - Npau suav phem zoo li no tsis tuaj yeem nyob mus ib txhis!
  Thiab tus ntxhais plaub hau liab nrog nws txhais taw liab qab pov ib tug grenade heev tuag, rhuav cov Nazis mus rau hauv me me pieces. Ces nws hais nrog luag ntxhi:
  - Tsis yog, peb yuav tsum tua lawv txhua tus!
  Svetlana, ib yam nkaus, nrog nws liab qab, chiseled ko taw, pib tua txiv qaub. Nws rhuav tshem Fritz thiab sau tseg tias:
  - Tej zaum peb yuav tua ... Yog peb tus kheej tsis khoov!
  Plaub tus poj niam tub rog sib ntaus sib tua hauv bikinis. Lawv zoo li cov ntxhais hluas thiab zoo nkauj heev. Tab sis lawv tau nyob ib puag ncig ntev. Lawv tau sib ntaus sib tua txij li plaub caug xyoo, thiab lawv twb nkees tag nrho ntawm kev tsov rog no. Thiab ua ntej ntawd lawv twb tau tawm tsam hauv Spain. Lawv kuj tau txais txiaj ntsig.
  Thiab tam sim no tau ntau xyoo - ntau tshaj kaum yim xyoo lawv tau tawm tsam tsis sib haum xeeb tawm tsam fascism. Thiab zoo li yuav tsis muaj qhov kawg ntawm ntug no.
  Natashka nco qab li cas, raws li ib tug hluas nkauj, thaum lub sij hawm lub ntiaj teb no ua tsov ua rog thawj zaug, nws nqa ib pob mus rau ib tug battalion ntawm lub tsarist pab tub rog.
  Nws zoo nkaus li tias nws ob txhais taw liab qab twb tau siv rau txhua yam. Thiab yog hais tias koj taug kev tsib caug versts nyob rau hauv ib hnub, koj calves mob, thiab koj ob txhais taw, txawm calloused, pib khaus thiab mob.
  Ntxiv rau koj tshaib plab. Tsuas yog dej los ntawm cov kwj deg thiab berries. Tab sis tsis muaj dab tsi nyob rau lub caij ntuj sov. Tab sis sim taug kev taw liab qab hauv cov daus rau lub sijhawm ntev. Thaum cov ntiv tes tig liab thiab xiav los ntawm qhov txias. Thiab tsuas yog qhov txav mus tas li thiab tus cwj pwm ntawm tempering los ntawm me nyuam mos txuag los ntawm frostbite.
  Natasha kuj nco txog lub sijhawm tsarist. Muaj ib yam zoo txog lawv. Tshwj xeeb, tsarist ruble yuav yog ib qho txiaj ntsig ruaj khov thiab cov nqi nyob rau hauv txoj kev foom koob hmoov rau Tsar Nicholas II tsis loj hlob. Nyob rau hauv txhua rooj plaub, ua ntej tsov rog nrog cov Germans. Thiab qhov kev ruaj ntseg no tau pab cov neeg ua liaj ua teb khaws nyiaj rau qhov no lossis qhov kev yuav khoom. Thiab koj tuaj yeem yuav luag txhua yam ntawm credit. Yog li nws tseem tsis tau muaj qhov tseeb tias nws tau dhau los ua zoo nyob rau hauv Soviet txoj cai.
  Augustine pov lub txiaj ntsim tua neeg tuag nrog nws txhais taw liab qab. Nws rub lawv los ua ib pawg neeg German thiab lawv cov tub rog ntiav thiab hais nrog kev ntxhov siab:
  - Txhua yam kev tua neeg thiab tua neeg! Thiab tus ntsuj plig xav tau ib yam dab tsi ntxiv!
  Augustine tau koom nrog hauv kev tiv thaiv ntawm Port Arthur. Nws yog hom kev sib ntaus sib tua ntxhais nws yog. Thiab tus ntxhais nyob mus ib txhis. Txhawm rau khaws cov tub ntxhais hluas, witches tsis tso rau khau hauv ib qho twg, qhov hnyav tshaj plaws Frost. Thiab qhov no yog lawv txoj cai thoob ntiaj teb.
  Thiab thaum koj tsis tau taw, tsis muaj mos txwv lossis hnub nyoog laus coj koj mus. Thiab koj tus kheej threshers zoo li sheaves ntawm grain.
  Nws nco qab tias kev sib ntaus sib tua nrog cov neeg Nyij Pooj. Lwm tus ntxhais, yuav luag ib tug me nyuam, tua, aiming phom ntawm samurai nrog nyias tab sis muaj zog txhais tes.
  Thiab cov neeg Nyij Pooj pheej nce toj thiab nce toj, sau tag nrho cov kev mus nrog cov neeg tuag. Boreiko, ua tau zoo. Nws chopped samurai nrog sabers los ntawm ob txhais tes, zoo li lub legendary Ilya Muromets.
  Ib lub roob tag nrho ntawm corpses loj hlob nyob ib ncig ntawm nws. Cov Japanese tseem ua rau nws raug mob nrog bayonets thiab pov tseg nws. Tab sis Boreyko ciaj sia. Tom qab rov qab los ntawm kev poob cev qhev, nws tau tawm tsam nrog cov neeg German hauv Kev Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib ib. Thiab ces cov lem ntawm dais ploj. Tam sim no, yog nws tseem ciaj sia, nws twb laus lawm. Thiab Augustine tsis siv xyoo. Txog rau tam sim no, nws zoo li cov leeg nqaij thiab siab. Thiab txawm tias tau txais qhov txhab, nws daim tawv nqaij kho tsis muaj caws pliav thiab ib qho cim.
  Augustine nco ntsoov tias nws tau tsav cov neeg Nyij Pooj hauv plab nrog nws tus bayonet. Thiab nws qw li ntawd. Thiab nws yog cov plaub hau liab thiab cov hluas, tab sis twb muaj zog thiab siab heev, raws li nws yuav thauj ib tug phooj ywg ntawm ib tug samurai nrog ib tug liab qab pob taws nyob rau hauv lub puab tsaig. Nws coj nws thiab ntog, thiab poob ua tsis tiav uas tus Japanese bayonet tho nws nraub qaum.
  Augustine thiaj li raug rho tawm haujlwm ntawm cov neeg Nyij Pooj tsis ploj. Tab sis muaj ntau dhau lawm. Thiab lawv yeej cov Russians.
  Augustine txawm raug kaw. Nws pib nug. Ib tug brazier tau coj mus rau lawv txhais taw liab qab, tom qab oiling lawv callused ko taw.
  Augustine muaj peev xwm tuav tau nws lub suab qw. Nws xav txog nws tus kheej ua tus Maid ntawm Orleans uas tsuas yog luag thiab luag nyav hauv kev tsim txom. Augustine tau dai ntawm ib lub khib thiab ntaus nrog nplawm. Tab sis nws tsuas yog luag hauv teb.
  Thaum kawg, tus samurai tso nws ib leeg thiab txawm tshem tawm cov saw hlau ua ib qho cim ntawm kev hwm rau nws lub siab tawv. Thiab Augustine coj kom zoo dua qhov no, thiab tua ob tug neeg zov, khiav.
  Tom qab ntawd nws tau tawm tsam hauv cov tub rog ntawm Kuropatkin. Kuv yeej xav kom yeej.
  Tab sis Kuropatkin, zoo li yog lub hom phiaj, xav poob. Lub samurai poob ob zaug ntau npaum li cov tub rog tsarist, tab sis thaum kawg cov Russians tau swb lawm. Alas, ua tsov rog yog dab tsi - cov neeg Lavxias tau tawm tsam siab tawv, qhia lawv tus kheej ua tub rog zoo tshaj plaws hauv ntiaj teb, nrog rau cov lus txib phem tshaj!
  Augustina dua pov ib lub grenade ntawm Nazis nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab qw:
  - Hmoov zoo nrog peb!
  Zoya hais tias:
  - Paub yuav muab rov qab li cas!
  Tus ntxhais golden-haired kuj pov ib tug txiv qaub nrog nws graceful, liab qab taw, purring:
  - Lub koob meej rau Niam Txiv!
  Zoya kuj pom ntau yam. Txawm nws tawm tsam. Sib ntaus sib tua nrog cov neeg Nyij Pooj thiab hauv kev ua tsov ua rog. Nws ntsib Augustine nyob ntawd. Thiab tau kawm ntau heev. Nyob ntawd, Natasha thiab Svetlana koom nrog lawv. Yog li ntawd, lub legendary plaub tshwm. Thiab Red Army ua tsaug ntau rau lawv, thiab nws pib yeej.
  Zoya dua pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab. Kuv ntaus Leopard, thiab nws khiav mus rau nws cov npoj yaig.
  Tus ntxhais nrog cov plaub hau golden chirped:
  - Thov kom kuv Leej Txiv tau koob meej!
  Thiab nws qhia Fritz nws tus nplaig. Feem ntau, Zoya xav tsis thoob txog qhov muaj pes tsawg qhov teeb meem Russia muaj. Nws tag nrho pib nrog tsov rog, thaum Nyiv tawm tsam Russia.
  Tom qab ntawd, Russia tau cua daj cua dub. Zoya tsis tau mus rau Port Arthur, tab sis tau tawm tsam hauv Kuropatkin cov tub rog. Hauv thawj qhov kev sib ntaus sib tua loj, cov Russians tau tawm tsam tag nrho cov Japanese tawm tsam thiab ua rau muaj kev poob hnyav rau lawv. Tab sis tom qab ntawd cov samurai pib hla cov tub rog tsarist, thiab Kuropatkin rov qab los.
  Tab sis yuav ua li cas koj tsis nco qab Alexander Suvorov, uas nws tus kheej tawm tsam cov yeeb ncuab. Suvorov suav hais tias kev tawm tsam yuav muaj zog dua li kev tiv thaiv. Kuropatkin tau dhau los ua tsis txaus rau kev hais kom ua. Thiab Zoya tau ua siab loj, thiab tus kheej tua cov neeg Nyij Pooj nrog rab phom thiab stabbed nrog ib tug bayonet.
  Tab sis tshwj xeeb tshaj yog ntau tus samurai nws muaj peev xwm tua nrog rab phom tshuab. Ua tau zoo heev. Thiab nws mowed lawv zoo li ib tug scythe.
  Zoya dua pov ib tug grenade nrog nws liab qab, graceful ko taw thiab hu nkauj:
  - Lub koob meej rau kuv Niam! Leej niam hlub nws cov me nyuam!
  Svetlana yog tus hlob tshaj ntawm lawv. Ntuj xim av nrog cov plaub hau dawb. Nws kuj tau koom nrog Crimean War thiab tiv thaiv Sevastopol. Yog ntev npaum li cas lawm!
  Tom qab ntawd nws tseem yuav luag ib tug hluas nkauj, taw liab qab nyob rau hauv ib tug torn hnav ris tsho, nws tawm tsam nrog superior yeeb ncuab rog. Svetlana thiab thawj zaug hauv plaub los ua poj dab. Thiab nws tau pab nws ntau heev hauv kev sib ntaus sib tua. Cov British, Fabkis, Turks tau nce mus rau kev tawm tsam. Thiab nws tau tua lawv nrog rab phom qub qub thiab ntaus. Thiab ces stabbed nrog bayonets. Thiab nws tua nws cov yeeb ncuab. Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab, nws pov pob hauv tsev. Hauv kev ua tsov ua rog ntawd, cov neeg Lavxias tuaj yeem tuav Sevastopol tau yuav luag ib xyoos thiab ua rau cov phooj ywg zoo heev kom lawv nres ua tsov rog.
  Tab sis Russia ces muab lub Danube Delta. Thiab thawj zaug nyob rau hauv ib lub sij hawm ntev, nws tig tawm mus rau sab poob.
  Thiab ces lawv muag Alaska. Nws zoo li Svetlana tias qhov kawg ntawm lub ntiaj teb tab tom los ntawm txhua qhov.
  Tab sis xyoo dhau los. Cov Russians kov yeej cov Turks thiab reclaimed lub Danube Delta. Ib zaug ntxiv, Svetlana tawm tsam, zoo nkauj, liab qab khaus khaus. Thiab nws yog qhov zoo los ua ib tug dab - tsis yog mos txwv, los yog hnub nyoog laus, los yog kab mob coj koj. Thiab koj yeej koj tus kheej playfully. Thiab tsuas yog flutter rau tis.
  Svetlana dua pov ib lub grenade nrog nws txhais ko taw liab qab thiab qw:
  - Yuav muaj ntau pua xyoo tshiab,
  Peb lub siab nyiam muaj zog dua hlau ...
  Ripped tus neeg ruam
  Hlo Comrade Stalin!
  Tab sis tam sim no Stalin ploj mus. Qhov tseem ceeb tshaj plaws Molotov. Txawm hais tias nws tsis yog tus thawj coj zoo li Stalin. Thiab tus thawj coj loj-hauv-tus thawj coj Zhukov. Thiab Rommel tseem yog tus thawj coj. Tab sis nws tseem tsis tau muaj peev xwm tawg los ntawm Pawg Tub Rog Liab!
  Natasha kuj cuam tshuam cov grenade tuag nrog nws txhais taw liab qab thiab chirped:
  - Peb yuav muab peb tus ntsuj plig, lub siab, peb yuav muab rau peb Leej Txiv Saum Ntuj Ceeb Tsheej! Peb yuav sawv thiab yeej, thiab peb yuav tsis tseg peb lub neej!
  Cov tub rog sib ntaus sib tua. Tsis yog, hnub no Rommel hordes yuav tsis tawg los ntawm lawv cov kev tiv thaiv. Lawv yuav sib ntaus desperately thiab yeej. Thiab zoo Russia yuav tau koob meej.
  Zoya chirped, pov ib lub txiv qaub nrog nws cov ntiv taw liab qab:
  - Lub hnub ci ci ntawm kev cia siab
  Sawv rov los nyob teb chaws vam meej...
  Russia yeej zoo li yav dhau los
  Wehrmacht's hawks tab tom ntaus!
  Natasha ntse hais tias:
  - Koj zoo nkauj li ib txwm ntxhais nrog cov plaub hau kub!
  Zoya ua pa tob. Kuv nco qab tias kuv mus nrhiav kev tawm tsam cov neeg Nyij Pooj li cas. Thiab coj phom. Thiab cia peb tsoo samurai tawm ntawm nws.
  Lawv mowed down nyob rau hauv ib tug qus frenzy. Thaum ntawd kuv messed ntau heev. Thiab tseem nws raug ntes.
  Nws tus hluas nkauj raug rub mus rau ntawm ib lub khib, thiab nws lub luj taws tau kub hnyiab nrog hlau kub kub. Tab sis Zoya bravely tuav thiab tsis quaj los yog qw. Thiab txawm tias dawb los ntawm cov cua sov hlau nyob rau sab nraum qab tsis ua rau nws hais lus.
  Tom qab raug tsim txom, Zoya raug shackled thiab coj mus rau Tokyo. Tab sis tus tub rog tau khiav tawm. Nws hais rau tus tub ceev xwm tias nws yuav tsum paub qhov twg Kuropatkin, thim rov qab, zais cov tub rog Lavxias. Zoo, nws yuav nws. Yuav kom tsis txhob koom nrog lwm tus, nws coj Zoya hauv tes thiab chains mus rau hauv hav zoov. Tus ntxhais tsis yooj yim li. Nws ntes tau tam sim no, thiab pounded tus tub ceev xwm nyob rau hauv lub puab tsaig nrog nws liab qab, puag ncig pob taws thiab txiav nws tawm. Ces nws txawm muab tus yuam sij qhib lub tes tsho, khiav mus.
  Kev ntshaw tsis ua rau qhov zoo, thiab Zoya txuas ntxiv tua cov neeg Nyij Pooj.
  Tab sis tam sim no cov Nazis kom meej meej tag. Plaub tus ntxhais-dab dab ua rau lawv tsis tshua muaj neeg. Yog li ntau tanks yeej. Thiab ces nws pib tsoo lub dav hlau nres.
  Cov ntxhais hu nkauj nyob rau hauv unison:
  - Lavxias teb sab dav dawb hau thoob ntiaj teb,
  tis, kis, yuav tawm ...
  Zoo, tus yeeb ncuab insidious,
  Yuav swb, tawg!
  Hnub nyoog, grey-haired Rommel tshuaj xyuas daim ntawv qhia ntawm pem hauv ntej. Cuaj hlis 2, 1959 Thiab kev ua tsov ua rog tseem tab tom mus, thiab Moscow tsis tau coj mus. Tsis muaj Stalin ntxiv lawm, thiab tus thawj tswj hwm tseem ceeb ntawm GKO yog Molotov. Tab sis nws tsuas yog thawj ntawm cov sib npaug. Stalin cov posts raug faib, thiab Supreme Commander Zhukov. Thiab nws yog tawm tsam nws tias Rommel fights. Txawm hais tias tseem muaj Minister of Defense Vasilevsky. Thiab lub party yog coj los ntawm Nikita Khrushchev. Thiab lub taub hau ntawm tsoom fwv, Malenkov. Kuj tseem muaj tus thawj tswj hwm ntawm Pawg Thawj Tswj Hwm ntawm Supreme Soviet, USSR, thiab tus thawj coj ntawm lub xeev, Bulgarin.
  Yog lawm, ib lub tuam txhab motley tau sib sau tawm tsam Rommel. Thiab nws yuav tsum tau tawg. Tab sis USSR tsis muab rau hauv. Thiab qhov thib peb Reich yog tag, zoo li Russia.
  Tab sis kev thaj yeeb yuav ua tsis tau. Rommel xav tau kev yuav ib thaj av. Lub Soviet tsoom fwv stubbornly insists ntawm lub xoom xaiv.
  Tebchaws Meskas tam sim no muaj kev kub ntxhov, lawv tsis mus qhov twg. Thiab teb chaws Aas Kiv yog mred nyob rau hauv colonial tsov rog. Yog li ntawd tsis muaj qhov kawg ntawm ntug ntawm Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob.
  Thiab nws nees nkaum thawj xyoo twb pib lawm.
  Qee qhov kev cia siab tau cuam tshuam nrog Leopard tsev neeg. Tab sis lub tank no tsis tau ua pov thawj nws tus kheej. Lwm qhov kev xaiv yog kev txhim kho ntawm RE-50 tank. Lub ntsiab lus ntawm lub tswv yim tshiab yog los tsim ib lub tshuab pyramidal uas xyaum impenetrable los ntawm txhua lub kaum ntse ntse. Qhov no yuav yog qhov nrhiav tau zoo. Nws yog nrog tsev neeg ntawm pyramidal REs uas Rommel pinned nws txoj kev cia siab rau kev yeej ntawm USSR.
  Tab sis cov qub tso tsheb hlau luam tseem sib ntaus sib tua.
  Tab sis lawv muaj zoo fighters.
  Cov neeg coob ntawm Gerd, Charlotte, Kristina, Magda - plaub tus ntxhais, thawj zaug sim lawv tus kheej ntawm T-3 thaum muaj kev tawm tsam ntawm Poland xyoo 1939. Lub tsheb German tseem tsis muaj zog thaum ntawd. Cov ntxhais raug tua ntau dua ntawm cov tub rog, thiab siv peb rab phom tshuab.
  Gerda, tua ntawm Poles, thiab txiav lawv cov tub rog thiab tub rog, cooed:
  - Kuv yog ib tug tub rog nrog ib txhiab dab ntxwg nyoog hauv kuv lub taub hau!
  Thaum tua, Charlotte tau hais tias:
  Nws yog txhua yam nthuav, tab sis ...
  Gerda pov ib lub grenade ntawm tus ncej nrog nws txhais ko taw liab qab thiab squeaked:
  - Tab sis dab tsi?
  Redhead teb tias:
  - Tab sis tam sim no peb tau dhau los ua dab, thiab qhov no muab dab tsi rau peb?
  Gerda, ib tug hluas nkauj daj, mowed tus ncej nyob rau hauv ib tug tawg, thiab logically teb:
  "Tam sim no lawv yuav tsis tua peb yooj yim heev!"
  Kristina kuj ntaus Poles nrog rab phom tshuab thiab hais tias:
  - Peb puas yuav khaws cov hluas nyob mus ib txhis?
  Magda, tsav tsheb kom ntseeg siab, teb tias:
  - Tau kawg yog! kuv kuaj! Nws ua mob rau nws tus kheej, thiab nws ploj mus yam tsis muaj kab!
  Gerda, txiav cov Ncej txaus siab, lees paub:
  - Yog lawm! Tam sim no peb tsis yog tib neeg xwb, tab sis tau dhau los ua superhumans!
  Charlotte, chopping down Poles, squealed:
  - Kuv yog Superman!
  Thiab ib zaug ntxiv, nrog nws txhais ko taw liab qab, nws pov ib lub grenade tua neeg. Yog lawm, tus ntxhais tawg thiab pom tseeb tsis yog tso dag ntxiv lawm.
  Christina, txiav tawm Poles, sau tseg:
  - Niam txiv zoo heev!
  Thiab liab qab cov ntiv taw ntawm ob txhais ceg ntawm ib tug zoo nkauj golden-liab ntxhais launched ib tug txiv qaub.
  Magda kuj muab tig, txiav cov Ncej thiab squeaked:
  - Kuv yog tus yeej ib txwm!
  Thiab tseem, nrog ib tug liab qab taw, nws yuav pov ib tug grenade uas tua thiab rhuav tshem txhua yam.
  Plaub nyob rau hauv teb chaws Poland bravely tawm tsam, thiab txawm coj Warsaw. Tab sis qhov no tsis txaus.
  Tom qab Fabkis, Gerda thiab Charlotte tau mus rau Africa hauv Rommel lub koom haum.
  Ib lub tuam txhab ntawm cov ntxhais los ntawm SS battalion tshwj xeeb "Tigers-Barracudas" ya ntawm lub dav hlau thauj Me-323 mus rau Tunisia. Cov poj niam ua tub rog txhua tus zoo li kev sib tw, hluas thiab tseem tsis tau muaj txij nkawm. Feem ntau cov kis las siab blondes, xim ntawm lub teb chaws German, nws cov ntshav thiab kua txiv hmab txiv ntoo.
  Ob tug ntxhais, ib tug zib mu blonde thiab fiery redhead, sawv ntawm lwm tus tub rog, uas, los ntawm txoj kev, kuj tsim nyog ntawm lub podium nrog lawv kev zoo nkauj thiab hnyav nyob rau hauv lawv ob lub qhov muag. Yog hais tias tag nrho lwm cov tub rog nyob rau hauv cov kev sib ntaus sib tua uas tau tswj hnia phom phom nyob rau Fabkis thiab lub Balkans. Tab sis tsis yog nyob rau hauv xws li ib txoj kev uas ntau dhau, rau transience ntawm hostilities thiab tsis muaj siab xav, xa cov ntxhais mus rau lub tuab ntawm nws.
  Lawv twb tau tawm tsam lawm, ob tug no yog cov hluas heev, zoo li, yuav luag cov ntxhais, lub xeem kawg los hloov cov neeg tua thaum lub sij hawm cua tua. Tau kawg, lawv kuj tau raug cob qhia nrog txhua tus neeg German pedantry, tab sis lawv tseem yog neeg dawb huv vim lawv zoo li lawv nyuam qhuav muaj kaum rau. Cov roses tiag muab tso rau hauv cov suab puam. Tab sis tib lub sij hawm lawv tau sib ntaus sib tua tau yuav luag ob xyoos.
  Lub fiery liab "barracuda tigress" nug nws tus phooj ywg blonde:
  - Muaj ntau tus neeg dub nyob rau hauv British Army. Lawv yog neeg phem thiab lim hiam heev, tab sis xav txog Gerd, yuav ua li cas yog tias koj raug ntes thiab tsim txom pib?
  Tus zib mub liab qab calmly teb:
  - Kuv yuav sim kom tsis txhob raug Charlotte ntes, tab sis yog tias nws tseem yog tus Tswv lub siab nyiam, kuv yuav tsis muab dab tsi rau cov yeeb ncuab!
  Cov plaub hau liab Charlotte ntxhi:
  - Muaj lus xaiv hais tias kev tsov rog loj yuav pib sai sai rau sab hnub tuaj nrog Russia. Thiab cov tub rog twb raug rub los, tsom rau cov tub rog. Tsis xav tias muaj ntau tus tub rog tau tsim ua tub rog, cov ntxhais hais tias yuav luag tsis muaj txiv neej nyob hauv lub zos!
  Gerda pom zoo nrog ib tug sigh:
  - Yog, qhov ntawd yuav txaus ntshai! Yuav ua tsov rog nrog cov Russians: lim hiam thiab fanatical, nrog rau lawv qhov kawg expanses thiab hnyav winters ... Nws yuav yog ib yam dab tsi txaus ntshai!
  Redhead teb tias:
  - Cov neeg Lavxias tsis tuaj yeem kov yeej txawm tias cov tub rog Finnish me me, thiab peb yeej cov yeeb ncuab loj tshaj plaws! Tag nrho cov teb chaws Europe twb nyob rau hauv peb, thiab Rommel yog crushing cov British nyob rau hauv teb chaws Africa. Vim li cas koj xav tias koj yuav poob?
  Gerda tsis kam teb tias:
  - Cov Russians muaj cov neeg coob coob thiab nthuav dav. Lawv yuav nqus cov tub rog ntau dhau! Thiab yog hais tias peb tsis muaj sij hawm mus nqa lub peev ntawm Russia ua ntej lub caij ntuj no, ces peb cov tub rog yuav cias khov, thiab cov cuab yeej yuav chim siab thiab tau bogged nyob rau hauv snowdrifts, nws yuav yog theem pib txaus ntshai!
  Charlotte tuav nws lub taub hau nruj heev.
  -Auj, tsis txhob tham txog tej yam tsis zoo li no, cia peb hu nkauj zoo nkauj. Txog kev hlub...
  Gerda luag ntxhi tsis muaj txim thiab pom zoo:
  - Tau kawg, peb yuav hu nkauj zoo tshaj plaws!
  Cov ntxhais Barracuda Tigress hu nkauj, nyob rau hauv lawv lub suab ntshiab:
  Pearly, trembling hairstyle,
  Kuv txhawj xeeb, kuv lub hauv siab tshee tshee!
  Kuv yog ib tug ntxhais zoo li ib tug timid birch,
  Kuv ntshai txav thiab ua pa!
  
  Thiab dab tsi yog cua tshiab ntxhi hauv koj pob ntseg?
  Sand crunches under ko taw liab qab ...
  Thiab tsis muaj kev zoo siab dua kuv hauv ntiaj teb,
  Thaum kuv taug kev nrog koj mus rau hauv hav zoov!
  
  Qhia qhov zais cia loj rau kuv, tus hlub,
  Koj ua li cas tswj kom bewitch lub siab!
  Tab sis koj lub ntsej muag tu siab heev?
  Lub thinnest xov ntawm wrinkles hla lub hauv pliaj!
  
  Tus tub hluas teb kuv nrog kev ntxhov siab;
  Tsov rog yuav cais koj mus ntev!
  Kom nrhiav tau peb qhov chaw nyob hauv hav zoov ntawm lub vaj kaj siab,
  Dab Ntxwg Nyoog yuav tsum swb rau hauv ntuj txiag teb tsaus!
  
  Nyob rau hauv teb, ib tug slender birch nodded,
  Koj yog ib tug phooj ywg tshaj rau kuv!
  Txawm hais tias qhov tshwm sim ntawm kev sib ntaus sib tua tuaj yeem ua kua muag,
  Tiamsis Vajtswv Yexus tus tswv yug yaj nrog peb nyob!
  
  Cia peb dispel lub ntuj raug txim ntawm dab - duab ntxoov ntxoo phem,
  Yog li ntawd cov groves bloom ntsuab!
  Stroke kuv lub hauv caug tanned
  Tuav kuv nruj tus hlub!
  
  Thiab nws teb zoo li ib tug hluas nkauj nyob rau hauv jest,
  Nws hais rau lub suab uas nthuav cov ceg;
  - Koj puas yuav tos kuv rau ib xyoos, nquab?
  Lub temptation ntawm kub cranes muaj zog!
  
  Hauv kev teb, kuv hais rau nws nruj me ntsis,
  - Kuv yuav tsis yog pej xeem ntawm lub tshuab sawv ntsug!
  Thiab kuv nyiam txoj kev tub rog,
  Kuv xav sib ntaus, kom kov yeej cov phem!
  
  Kuv tuaj txog ntawm - txiav cov ceg, braids,
  Lawv muab kuv lub tshuab tshiab nrog lub disc!
  Txawm hais tias cov nyom quaj zoo li pearls ntawm lwg,
  Yog vim li cas innocence - tau ua zoo li ib tug tub rog!
  
  Yog li ntawd, hais tias lub Motherland yog dearer rau kuv tshaj txhua tus,
  Motherland saum lub hnub qub kub hnyiab hauv tus ntsuj plig!
  Nws tsis yog sab hauv uas yuav nkoj saum txaj,
  Thiab siv sijhawm hmo ntuj nrog rab phom hauv lub tsev pheeb suab!
  
  Kev yeej yuav los, kuv ntseeg ruaj khov rau nws,
  Tom qab tag nrho, peb qhov laj thawj yog ib txwm yog!
  Zoo, luag nyav ntau dua cov txiv neej,
  Txoj hmoo zoo tos peb, ntseeg kuv!
  Tag nrho tsev neeg hu nkauj nrog lawv, thaum cov ntxhais tuav lawv lub taub hau thiab npuaj tes. Tab sis tom qab ntawd lawv cov idyll tau cuam tshuam, lub suab nrov nrov thiab cov dav hlau Askiv tau tshwm sim saum ntuj! Spitfires sim tua cov khoom thauj khoom. ME-109s los ntawm escort escort bravely rushed ntawm lawv. Fiery-liab Charlotte txawm dhia rau kev xyiv fab:
  - Ntawm no nws pib kev sib ntaus sib tua hauv huab cua! Nws yuav txias!
  Gerda zoo siab tau lees paub:
  - Tam sim no peb, lawv yuav muab rau hauv!
  Muaj kaum yim lus Askiv Spitfires, thiab kaum tsib German Messers, tsis txawv ntau. Tshuab rab phom tawg thiab rab phom dav hlau tau hammered. Charlotte chuckled thiab taw tes nrog nws tus ntiv tes:
  - Saib seb peb cov thwj lawv li cas! Kev zoo nkauj!
  Gerda philosophically hais tias:
  - Hauv kev sib ntaus, tsis yog qhov muaj zog tshaj plaws yuav yeej, tab sis lub ntsiab lus txaus los ua rau nws, tab sis tsis txhob nkag mus rau hauv koj tus kheej!
  - Kev ua tsov ua rog yog kev sib tw uas txhua tus tsis tsim nyog txawm tias ua ntej pib! Txhawb Charlotte.
  Nws los ntawm cov lus Askiv "Spitfires" twb ntes tau hluav taws, thiab pib poob, tom qab nws tus German ib tug pib poob ... Kev sib ntaus sib tua pib flare nrog ntau dua ferocity. Cov dav hlau British muaj phom tshuab, thaum cov Germans muaj cov phom loj, qee qhov 20 mm ib thooj, lwm tus muaj ntau li peb 20 mm phom, tab sis tsuas muaj ob lub tshuab xws li ... Ceev cov yam ntxwv thiab maneuverability yuav luag. tib yam, tej zaum txawm rau ME -109 txawm tias qhov hnyav me dua thiab nws ua kom nrawm dua. Tab sis cov neeg Askiv tsis yooj yim li, yog li peb ntawm lawv cov neeg tua rog tau maj nrawm mus rau kev thauj mus los, tsis tau them nyiaj rau lub npog hluav taws. Cov ntxhais sab hauv qw nrov nrov:
  - Los ntawm cov txiv neej, tsis txhob nco nws! Forced hluav taws!
  Charlotte qw:
  - Furr! Furr!
  Me-323 yog kev thauj mus los loj uas muaj peev xwm nqa tau txog 200 tus tub rog, nws muaj rau lub tshuab phom ntawm kev tiv thaiv riam phom. Lawv tau npaj nyob rau hauv "hedgehog" system thiab pib sau ... Fighters hluav taws, thiab loj-caliber mos txwv chob daim tawv nqaij thiab tho lub txheej. Cov ntxhais tub rog dhia rov qab, thaum squealing zoo li npua:
  - Muaj cov me nyuam tsov ntxhuav tsis tau tsim.
  Ib tug ntawm cov ntxhais yog hooked thiab convulsions. Ib tug hluas nkauj-tus kws kho mob dhia mus rau nws thiab tam sim ntawd hais tias:
  - Nws tau tawg tam sim ntawd! - Thiab ua rau nws hnav khaub ncaws. Nws calms down thiab sim tuav nws moans.
  Tab sis tom qab ntawd tus Messerschmitt nkag mus rau tom qab ntawm cov tub rog Askiv, raug txhaj tshuaj thiab nws ntes hluav taws thiab ntog. Cov menyuam yaus:
  - Zoo kawg! Nov yog peb tus txiv neej!
  Lub sijhawm no, lub tshuab rab phom npog lub fuselage (thiab qhov no yog ib tug txiv neej) ntog los ntawm ib lub mos txwv txoj cai los ntawm. Gerda rushes zoo li xob laim, clings rau hlau thiab ntog, nws khau boots ya tawm. Ib tug hluas nkauj flickering nrog liab qab, liab qab pob taws nyob rau hauv ob peb dhia los ntawm lub downed lub cev, dhia mus rau lub tshuab rab phom thiab nias lub trigger. Lead yog nto qaub ncaug tawm ntawm lub thoob thiab lub Spitfire poob tswj, pib poob rau hauv ib tug tailspin.
  Cov ntxhais hma squeal nrog zoo siab thiab chant:
  - Puck! ntxhua khaub ncaws! Lub teb chaws Yelemees tawm tsam Britain ob - xoom!
  Gerda, txawm li cas los xij, tsis muaj sijhawm los tua tus thib ob fighter, nws raug rhuav tshem los ntawm German pilots. Kev sib ntaus sib tua hauv huab cua tau ploj mus, thiab tau poob ntau dua li ib nrab ntawm cov neeg tua rog, cov neeg Askiv tau khiav mus. Qhov qhab nia yog 11 tawm tsam 3 hauv kev pom zoo ntawm Germans. Cov ntxhais qw nrov nrov hauv cov lus teb, zoo siab heev thiab tuav tes nrog ib leeg. Lawv kuj qhuas Gerda, uas tsis poob nws lub taub hau thiab sau thawj lub dav hlau downed, nws tus neeg raug tsim txom, raws li nws lub cuab tam! Tus hluas nkauj blushed nrog zoo siab heev thiab yws yws:
  - Yog, kuv tsis nco qab kuv tus kheej! Puas yog ib yam zoo li ntawd? Tsis xav li cas! Kuv nyob hauv trance...
  Charlotte muttered nrog ib tug tsis txaus siab luag:
  - Tab sis kuv tsis tuaj yeem zam txim rau kuv tus kheej rau kev ncua. Yog li cia li coj tus brakes!
  Tus thawj coj ntawm tuam txhab Madeleine consoled Charlotte:
  - Tseem muaj ntau qhov kev sib ntaus sib tua ua ntej! Nov yog Africa!
  Charlotte giggled thiab quipped:
  - Me me rau tsis muaj dab tsi hauv ntiaj teb, cov menyuam yaus tsis mus rau Africa mus taug kev! Africa muaj sharks, Africa muaj gorillas, thiab Africa muaj crocodiles loj! Tab sis lub Great Reich; hais rau peb - tsis txhob ya!
  Tag nrho cov ntxhais luag nyob rau hauv unison. Zoo kawg li os...
  Lub peev ntawm Tunisia, tseem dais lub npe, Tunisia, nws yog lub hauv paus tseem ceeb ntawm Nazis hauv Africa. Lub hom phiaj tseem ceeb ntawm lub teb chaws Yelemees: Mussolini tau nkag mus rau Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob tsuas yog thaum Lub Rau Hli 17, tsib hnub ua ntej Fabkis swb. Nws xav kom "yeej", los yog ncaws pob, tus yeeb ncuab twb swb lawm thiaj li yuav tau txais txiaj ntsig loj heev. Zoo, yog tias lub teb chaws Yelemees ua tsis tiav, qhib qhov thib ob sab qab teb pem hauv ntej tiv thaiv peb Reich koj tus kheej! Cov tub rog Italian ua yeeb yam, tsis ua tiav, thiab txawm tias muaj ntau tus lej zoo tshaj, nws muaj peev xwm nce mus txog ob peb mais ntawm tus nqi ntawm kev poob loj. Tab sis yog li ntawd Mussolini tsis tau tshwj xeeb hauv kev ua tsov rog. Nyob rau hauv lub neej yav tom ntej, cov Italians tawm tsam heev unsuccessfully. Cov khoom hauv tim Nkij teb chaws, txawm tias lawv cov lej muaj txiaj ntsig zoo tshaj plaws, hauv Ethiopia, muaj yuav luag tsib npaug ntau dua li cov tub rog Askiv, thiab hauv Libya, tau poob yuav luag tag nrho thaj chaw nrog cov roj qhov dej uas tau pib tsim. Tab sis Rommel, tus thawj coj hluas uas tau koom nrog Nazi Party, txawm tias ua ntej Hitler los ua lub hwj chim, tau tawm tsam qhov muaj zog tshaj tawm tsam cov neeg Askiv. Tsis tas li ntawd, nws tau pib ua kev tawm tsam txawm tias ua ntej kev hloov pauv ntawm cov tub rog tseem ceeb, tsuas muaj kaum lub tso tsheb hlau luam thiab tsib caug lub tsheb thauj khoom uas tsis pom zoo li lub tank. Nrog lub nrawm nrawm, qhov zoo tshaj plaws British General Kolenkor raug ntes, thiab yuav luag tag nrho Libya rov qab los tswj cov Nazis. Txawm li cas los xij, lub fortress zoo ntawm Tolbuk, yog li mediocrely surrendered los ntawm Italians, tseem tuav! Rommel tsuas muaj ob puas lub tso tsheb hlau luam, tag nrho T-1 thiab T-2, uas yog, lub teeb, thiab lwm ob puas Italians yog feem ntau tshuab phom tankettes hnyav 2.7 tons. Yog lawm, nrog cov rog zoo li no nws nyuaj rau kev sib ntaus nrog Matildas: muaj armor ntawm 78 hli thiab 70 hli Cromwells. Thaum lub hauv ntej ruaj khov ib ntus, ob tog tab tom txhim kho lub zog ...
  Cov tuam txhab SS tau tsaws ntawm lub tshav dav hlau thiab tau tawg tam sim ntawd rau hauv huab cua kub African. Tseem lub caij ntuj sov, Lub Rau Hli thiab Africa! Cov ntxhais, txawm li cas los xij, sim ceev lawv tus kheej thiab tsis qhia tias lawv kub. Thiab Madeleine tau hais tias:
  Cia peb taug kev hla cov suab puam! Thiab tib lub sij hawm peb yuav sim tshuaj pleev thaiv hnub, koj yuav dhia hauv swimsuits!
  Cov ntxhais grimaced hauv kev tsis txaus siab: lawv tab tom sim dua. Txawm hais tias, ntawm chav kawm, nyob rau hauv ib tug da dej suits nyob rau hauv xws li ib tug kub nws yog ntau qab ntxiag tshaj li ib tug niaj hnub, thiab txawm mos mos vests, uas kuj yuav raug yuam kom hnav.
  Cov ntxhais hloov pauv sai sai rau hauv cov khaub ncaws da dej, pleev xim rau hauv cov xim ntawm cov suab puam, pib smear nrog cov tshuaj tiv thaiv, uas, los ntawm txoj kev, yuav tsum tau pab lawv tan sai dua. Gerda pab smear Charlotte, thiab Gerda. Redhead hais tias:
  - Cov no yog tib lub Tunisia, nyob rau sab nrauv ntawm cov slums, tsuas yog nyob rau hauv nruab nrab ntawm tsib caug lub tsev pob zeb thiab ib lub kaum ob mosques. Kuv tau nyeem cov dab neeg dab neeg thiab xav tias yuav pom cov palaces zoo nkauj nrog cov ciav dej thiab lub vaj ntawm cov Arabs!
  Gerda teb nrog ib tug sigh:
  - Alas, yog tias hauv peb lub ntiaj teb nws zoo li hauv zaj dab neeg! Alas, peb lub ntiaj teb no tsis muaj kev hlub tshua, tsis ncaj ncees, insidious! Cov cev nqaij daim tawv quaj thiab raug kev txom nyem!
  Charlotte txuas ntxiv:
  - Tab sis tus txiv neej yog ntse, kev vam meej! Txawm tias zoo li tus Tswv tsis nco qab nws lawm!
  Cia li nyob ib leeg hauv lawv cov khaub ncaws da dej, thiab yaug me ntsis hauv dej txias ua ntej siv cov tshuaj nplaum, cov ntxhais zoo nkauj tau ntsib qee qhov kev nplij siab. Yog hais tias ntawm lub dav hlau nws tus kheej, nws tseem tsis tau kub, ces nyob rau hauv tshav dav hlau thiab lub nroog nws tsuas yog ntuj txiag teb tsaus. Muaj tseeb tiag, lwm cov tsiaj txhu barracuda twb tau tawm tsam hauv tebchaws Greece, qhov chaw sov thaum lub Plaub Hlis, tab sis tseem tsis zoo li hauv teb chaws Africa lub caij ntuj sov.
  Tom qab da dej, cov ntxhais tau hnav cov khau khiab tawv, tab sis Madeleine tau hais tias:
  - Nqa lwm cov qab zib thiab lubricate cov leeg kom zoo! Koj yuav taug kev los ntawm cov suab puam barefoot! Dab tsi koj tab tom ntsais - koj nkag siab, ua li ntawd.
  Cov ntxhais smeared lawv tus kheej nrog graceful taw ntawm liab qab, girlish ob txhais ceg, tsis muaj kev txaus siab heev. Tom qab tag nrho, cov xuab zeb ntawm Sahara yog yuav luag ib lub lauj kaub kub. Muaj tseeb tiag, ntawm no nws tseem nyob ze rau ntawm ntug dej hiav txwv, thiab meadows overgrown nrog tshuaj ntsuab feem ntau poob. Tab sis kom khiav nrog cov leeg liab qab ntawm pob zeb, pob zeb, xuab zeb, uas ua kom sov lub hnub African? Qhov no feem ntau yog wildness!
  Txawm li cas los xij, cov ntxhais tsis zoo li no, cov kev cob qhia cov neeg tseem ceeb suav nrog kev yuam kev mus rau cov ntxhais los ntawm Women's German Union, thiab feem ntau tau taw liab qab, thiab dhau qhov av ntxhib. Kom cov tub rog tsis sib cav! Nyob rau hauv dav dav, rau fascist lub teb chaws Yelemees, qhov xwm ntawm lub craving rau ntau yam kev sim. Hitler yog ib tug neeg qhuas txog Nietzsche txoj kev xav ntawm tus superman, lossis tus txiv neej ntawm lub neej yav tom ntej. Nws yuav tsum muaj zog, nrawm dua, ntse dua thiab siab phem dua tus txiv neej niaj hnub no. Ib tug tub rog German tiag tiag yuav tsum yog: muaj zog, nrawm, tawv - vim nws yog Aryan! Tab sis Aryan cov poj niam uas yug tus phab ej yuav tsum lawv tus kheej ua tus phab ej, thiab lub zog yuav tsum tau txhawb nqa! Yog li ntawd, cov ntxhais uas kawm tau zoo tshaj plaws yog siv zog cob qhia, tempered, kev kawm! Yog li ntawd, lawv cov hom, zoo nkauj zoo nkauj, yuav tsum dhau los ntawm kev hnyav hnyav hauv African suab puam: los ua pov thawj tias Aryan thiab Aryan tuaj yeem ua txhua yam kev sim, thiab tsis yog qhov thaiv uas lawv tsis tuaj yeem nqa - cov tub rog tsis muaj zog thiab siab tawv ntawm Thib Peb Reich. !
  Thiab tam sim no lub tuam txhab, tawm hauv cov tub rog camp, khiav raws qhov nqaim, pob zeb nuv ntses ntawm Tunisia.
  Tus hluas nkauj liab qab pob taws prick cov dub, ntse pebbles ntawm txoj kev, thiab ci cruelly. Tab sis cov roj nplua nyeem ua kom qhov kub hnyiab me ntsis, thiab thaum koj khiav ceev, nws tsis ci ntau, txawm tias lub hnub dhau los tom qab tav su thiab qhov kub ntawm qhov siab tshaj plaws. Txawm li cas los xij, cov menyuam yaus Arab grimy ua me me, nrog me ntsis pob taws dub, tsis muaj qab zib, thiab tsis txhob frown. Zoo li lawv tau txais calluses ntawm lawv cov leeg. Ntawm yuav luag liab qab cov ntxhais nyob rau hauv da dej suits, thiab nrog tsim cov leeg nqaij, Arab txiv neej saib; lawv lub qhov ncauj gaping, thiab cov poj niam txav nrawm dua mus rau sab, qhwv lawv tus kheej kom nruj dua rau hauv daim ntaub thaiv dub.
  Thiab cov ntxhais khiav tuav rab phom tshuab rau ntawm nws lub xub pwg thiab txhua lub hnab ev ntawv nrog cov khoom siv thiab grenades. Thiab qhov no yog tag nrho cov nees nkaum kilograms ... Txawm hais tias peb xav txog tias cov ntxhais tau khaws lub cev muaj zog, thiab tau txais kev cob qhia hauv Spartan rau ntau tshaj ib xyoos, ces qhov no tseem ceeb heev, tshwj xeeb tshaj yog thaum tshav kub kub. tshaj tsib caug degrees nyob rau hauv ntxoov ntxoo, thiab nws yog ib qhov tsim nyog los kov yeej lub marathon nyob deb.
  Gerda khiav, sim ua pa kom raug raws li qhov ua tau, kom nws muaj zog txaus rau lub sijhawm ntev. Txawm hais tias nws tsis nyob ntau npaum li ntawd, nws yim xyoo dhau los tau siv nyob rau hauv ib lub tsev kawm tshwj xeeb rau cov menyuam yaus ntawm cov neeg tseem ceeb ntawm caj ces. Tab sis qhov no tsis txhais hais tias lawv nyob rau hauv tej yam kev mob. Ntawm qhov tsis sib xws, sawv ntawm tsib thaum sawv ntxov, dousing nrog da dej dej khov, ua haujlwm hnyav, ib teev khiav thiab tom qab ntawd ob peb teev ua haujlwm. Tom qab ntawd kawm, ua ntej noj su, rov kawm dua, suav nrog kev sib ntaus sib tua. Tub rog kev cob qhia, kev kawm, kev cob qhia, mus txog rau kaum teev, tom qab ntawd lub teeb tawm. Muaj tseeb tiag, lawv tau noj zoo, tab sis lawv tsis pub nqaij, zaub, txiv hmab txiv ntoo, ntses, khoom qab zib thiab khoom qab zib, tsuas yog rau Fuhrer lub hnub yug, Christmas thiab Tsib Hlis 1. Muaj kev xyaum tsis muaj sij hawm dawb, txhua yam yog tswj nruj heev... Cov neeg yav tom ntej tau kawm los ntawm lawv, uas yuav tsum tau kav lub ntiaj teb. Himmler nws tus kheej, tus thawj coj ntawm SS, khaws cov kev pabcuam zoo li no hauv kev tswj hwm.
  Ntawm no cov ntxhais cuam tshuam lawv cov kev nco ... Tam sim no lawv tab tom tua cov haujlwm Soviet ntawm Leopard-100 tank. Thiab, ntawm chav kawm, barefooted thiab nyob rau hauv tsis muaj dab tsi tab sis ib tug bikini - yog li cas witches sib ntaus, uas tsis muaj hnub nyoog nyob rau hauv tag nrho cov nees nkaum xyoo, thiab tseem hluas thiab tshiab raws li lub caij nplooj ntoos hlav daisies.
  Lub tshuab no tshwj xeeb - nrog lub dav hlau foob pob, thiab rab phom ntev ntev los tiv thaiv tank.
  Gerda raug rho tawm haujlwm thiab squeaked:
  - Lub koob meej rau Fatherland!
  Charlotte nias rau ntawm cov nyees khawm joystick nrog nws txhais taw liab qab. Nws tsoo lwm lub tank Soviet T-54, lawv tseem tsis tau raug tshem tawm ntawm kev tsim khoom.
  Ces nws mus xyuas:
  Ua tsaug Rommel!
  Christina, tseem sib ntaus sib tua hauv Leopard 100, nias lub khawm nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab chirped:
  - Lub koob meej rau Niam Txiv!
  Magda, tua los ntawm rab phom tshuab, hais tias:
  - Thiab muaj koob meej rau peb cov ntxhais barracuda!
  Yog lawm, lawv yog tub rog ntawm qhov txias tshaj plaws aerobatics.
  Gerda rov nias cov nyees khawm ntawm lub joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab, tsoo rab phom Soviet (tus poj niam phem, txawm tias ib tug zoo nkauj!), Thiab vyaknula:
  - Kuv yuav tua sawv daws!
  Thiab dua nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws, zoo li yog nag hmo, nco flashed;
  Qhov kev ncua deb ntawm tsib caug los yog me ntsis ntau kilometers twb tau them, ib tug colossal load nyob rau hauv xws li kub thiab nrog ib tug load, rau cov me nyuam ntxhais no. Gerda, Charlotte tsis hnov lawv lub cev lawm, lawv tau khiav zoo li somnambulists, hnov ib yam dab tsi rhuav lawv cov leeg, thiab mob npub ntawm lawv lub taub hau. Tab sis ntawm no los cov lus txib:
  - Dhia ib kauj ruam! Txaus rau thawj zaug!
  Cov ntxhais qeeb thiab taug kev twb nrawm nrawm. Heels pib khaus, ntau dua. Gerda ntxhi rau Charlotte:
  - Los ntawm ntuj raug txim mus rau purgatory!
  Hluas nkauj tsis pom zoo.
  - Los ntawm purgatory mus rau saum ntuj ceeb tsheej!
  Cov av pob zeb dhau lawm thiab liab qab, sab sab ko taw ntawm cov ntxhais tab tom nqis mus rau hauv cov nyom mos, emerald. Gerda tau hais tias:
  - Thiab zoo siab npaum li cas, tom qab raug tsim txom los ntawm pob zeb prickly thiab cov xuab zeb kub ntawm cov suab puam, taug kev zoo li cov ntaub pua plag ntuj!
  Lub sijhawm no Charlotte nkag siab pom zoo.
  - Tau kawg, nws yog lub vaj kaj siab tiag tiag! Tom qab kev taug kev hnyav heev! Tab sis kuv xav tias nws yuav nyuaj dua.
  Thaum cov ntxhais thaum kawg mus txog qhov chaw ua si, Madeleine nres lawv thiab hais kom lawv pw saum lawv nraub qaum. Roughly hnov tus taw ntawm kaum saum toj kawg nkaus warriors thiab hais nrog pom tseeb txaus siab:
  - Zoo nkauj! Thiab daim tawv nqaij tsis tev tawm, thiab tsis muaj hlwv ntawm ib leeg. Thiab txawm tias lub pob taws tsis muaj plua plav, lawv tseem liab qab, zoo li koj nyuam qhuav tawm hauv da dej! - Siab Madeleine, nres, thiab ib tug phooj ywg nrog kev ceev ntawm xob laim pov ib tug dagger. Cov hniav flashed zoo li lub hnub ci luav fluffed tawm ntawm daim iav los ntawm ib tug tub kawm ntawv, thiab lub ntsiab lus ntsia ib tug loj, dub scorpion. Lub suab ntawm tus tub ceev xwm SS tau dhau los ua rougher, thiab cov yam ntxwv zoo nkauj ntawm tus ntxhais lub ntsej muag tau nyuaj. - Tag kis peb yuav khiav txij thaum sawv ntxov mus txog yav tsaus ntuj. Vim li cas koj tig ntsej muag - koj puas yog Aryans lossis tsis? Yog tias muaj, ces peb yuav tsum tiv taus, cov neeg poob, peb yuav tua ntawm qhov chaw! Xam thawj, qhov thib ob.
  Tom qab ntawd muaj ib tug npau suav, thiab tom qab ntawd ib tug awakening, thiab dua koj khiav.
  Gerda sawv, dhia dhia sai sai, cov ntxhais tau nrawm nrawm. Peb ntxuav, txhuam peb cov hniav thiab rov lubricated nrog cov tshuaj tiv thaiv nrog ib tug yuam kev los ntawm cov suab puam. Yog li ntawd, lawv yog khau khiab hauv lawv cov khaub ncaws ua luam dej thiab rushed los ntawm cov xuab zeb ntuj raug txim.
  Cov menyuam yaus Arab tau taw tes rau lawv hauv kev xav tsis thoob thiab ntxhi:
  - Deutsche Akbar!
  Gerda ntsia ib ncig thiab saib ntev ntev ntawm cov ntoo xibtes uas ploj lawm, tom qab ntawd nws ntxhi rau Charlotte:
  - Ib zaug ntxiv hauv ntuj txiag teb tsaus!
  Cov plaub hau liab diva teb nrog luag nyav:
  - Txhua tus neeg yog neeg txhaum, thiab lub ntiajteb sab hauv yog lub ntuj tsim ntawm cov neeg txhaum!
  Gerda winked rov qab.
  - Txiv neej ua tsis tau tab sis kev txhaum!
  Charlotte nodded nws fiery plaub hau thiab pib piav thaum nws khiav:
  - Kuv pom zoo! Txawm ib txhiab zaug pom zoo! Feem ntau, kev txhaum yog ib tug txheeb ze, thiab tib neeg lub tswv yim. Piv txwv li, yog tias peb coj kev coj ncaj ncees ntawm lub ntiaj teb thaum ub, ces nyob rau hauv nws, nws yog qhov zoo uas nws tau txais txiaj ntsig rau tus kheej thiab nws pawg neeg zoo. Piv txwv li, kev deev luag poj luag txiv yog ib qho koob hmoov, tsis yog kev txhaum!
  Gerda nkag siab pom zoo:
  - Yog lawm! Lub Fuhrer nws tus kheej ntseeg hais tias nws yog qhov zoo tshaj plaws rau tus poj niam cev xeeb tub los ntawm kev ua tsov ua rog dua li ntawm nws, nyob deb ntawm ib txwm muaj siab tawv tus txiv. Tshwj xeeb tshaj yog tias tus txiv kuj muaj cov cim qhia txog kev phom sij, cov ntshav tsis huv.
  Madeleine qw rau cov ntxhais:
  - Txuag koj cov ntxhais ua pa, lub sijhawm no peb khiav kom qaug zog!
  Gerda luag nyav rov qab.
  Koj tuaj yeem nkees, tab sis koj tsis tuaj yeem nkees.
  Rau ib nrab ib teev cov ntxhais khiav ntsiag to, thiab ces Charlotte ntxhi:
  -Koj puas paub dab tsi npau suav txawv kuv muaj ib tug hluas nkauj?
  Gerda xav tsis thoob:
  - Yog, kuv lees txim thiab! Thiab yog dab tsi?
  Charlotte, luag ntxhi, teb tias:
  - Tsis muaj dab tsi! Xws li ib tug npau suav uas kuv yog ib tug tub rog nyob rau hauv pab tub rog ntawm tus yawm barbarian Attila. Thiab peb tau tawm tsam cov waxes ntawm Rome thaum ub. Thiab txhua yam zoo nkauj heev thiab lim hiam tib lub sijhawm ...
  Gerda chuckled nyob rau hauv teb.
  - Koj paub, kuv npau suav txog nws thiab! Ib me ntsis surprise coincidence. Kuv pom koj hauv kuv npau suav!
  Charlotte winked rov qab.
  - Thiab kuv koj! Koj tau tawm tsam zoo, txawm tias tus tub rog lub qhov muag nqaim thiab ntsej muag daj yuav luag tua koj!
  Lub sijhawm no Gerda tsis xav tsis thoob, nws xav tsis thoob:
  - Tsis tau! Yog li nws tsis tshwm sim tias ob tug neeg pom tib lub npau suav tib lub sijhawm?
  Charlotte teb tias:
  -Yog mob khaub thuas sib sau ua ke, npau suav yuav zoo ib yam. Nov yog li cas nws mus! Kuv hnov tias hauv lub neej Thule muaj cov nruab nrab tshwj xeeb uas noj cov tshuaj thiab ua pa hauv cov tshuaj ntsuab, thiab tom qab ntawd poob rau hauv kev pom! Thiab lawv yeej ua tau zoo rau cov yaj saub!
  Gerda, dhia hla lub cobblestone, pom zoo:
  - Muaj tseeb! Hauv txoj ntsiab cai, lub txiaj ntsim ntawm kev qhia txog yav tom ntej tsis xav tau lub hwj chim supernatural, muaj peev xwm tsuas yog cov khoom siv, thiab tseem tsis tau daws cov cai ntawm lub cev. Tab sis lub hom phiaj ntawm kev npau suav no yog dab tsi?
  Charlotte shrugged nws lub xub pwg nyom thiab teb tias:
  - Kuv tsis paub! Tej zaum peb tus Reich yuav yeej teb chaws Aas Kiv thiab Teb Chaws Asmeskas qab tsov ntxhuav los yog ... Ntawm no koj tuaj yeem twv tau ntev!
  Gerda tab tom hais ib yam dab tsi, thaum dheev nws pob ntseg ntes tau lub suab nrov ntawm lub cev muaj zog. Txawm hais tias nyob deb, nws pom tseeb tias lub cav ntawm cov dav hlau tsis nrov, thiab lawv tau nce mus txog qhov tseem ceeb ... Madeleine tau txib:
  - Dab tsi yog theem ntawm kev tawm dag zog thib ob: zais.
  Cov ntxhais nres, tshem tawm cov khaub ncaws camouflage, pleev xim rau cov xim ntawm cov suab puam, los ntawm lawv lub hnab ev ntawv. Tom qab ntawd lawv pib khawb sai sai, thaum los ntawm saum toj no nws tsis pom, uas yog qhov tsis zoo. Ntawm no Gerda ua tsaug rau txoj hmoo tias lawv muaj riam phom thiab sapper shovels. Tsis tas li ntawd, cov ntxhais nyob rau hauv cov suab puam yuav yooj yim prey rau British nres aircraft los yog dive bombers. Charlotte, khawb cov xuab zeb nrog nws txhais taw liab qab, hais tias:
  - Nws zoo li peb yuav tau hnia rab phom, txawm tias nyob hauv Tunisia ... Tus Tswv txoj kev yog inscrutable!
  Gerda nrog lub ntsej muag tsis pom zoo:
  - Tsis muaj kev paub tseeb yeej ib txwm ua phem, nrog rau ib qho kev zam, thaum nws los txog rau cov phiaj xwm ntawm Tus Tswv!
  
  YUAV UA LI CAS UA HAUJ LWM NTAWM AMERICA UA HAUJ LWM THIAB YUAV UA LI CAS
  Lub tebchaws United States tsis tau txwv tsis pub roj tawm tsam thaj av ntawm Rising Sun. Qhov no ua rau lub fact tias, tom qab ib co hesitation, cov Japanese txawm li ntawd los tawm tsam lub USSR. Lawv yeej xav ua pauj rau Khalkhin Gol thiab tsis xav kom tau lub koob npe nrov li cov neeg khib nyiab. Tab sis tiag tiag tawm tsam lub USSR tom qab lub caij nplooj zeeg ntawm Moscow, ces txhua leej txhua tus yuav hais tias lub samurai txaus siab ntawm lo lus vultures tawm tsam lub cev tuag ntawm lub USSR.
  Tom qab ua tiav tag nrho cov kev npaj thiab rub tawm rog, Nyiv tau ntaus lub Cuaj Hlis 1, 1941. Nws cov tub rog nyob hauv av muaj ntau heev thiab raug qhuab ntuas. Aviation thiab navy kuj muaj zog. Cov chav hauv av tau dhau los ua qhov tsis muaj zog me ntsis ntawm cov khoom siv hnyav. Tab sis lub USSR nyob rau hauv no hais txog tsis muaj zog lawm. Tsis tas li ntawd, Japanese tso tsheb hlau luam yog lub teeb, thiab nrog kev ua haujlwm zoo. Thiab lawv rushed zoo li tsiaj. Thiab lawv pib dissect lub Soviet txoj hauj lwm.
  Cov neeg Nyij Pooj tau tawm tsam nrog kev txaus siab heev thiab ua tiav zoo. Thiab lawv tau tswj kom tawg los ntawm kev tiv thaiv. Thiab lub tshuab rau Vladivostok tau tshwm sim tam sim ntawd, thiab zoo heev. Thiab cov tub rog Soviet thiab cov neeg tsav nkoj loj tau tuag. Thiab cov samurai tau nce qib.
  Nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua, lawv cov tub rog yog heev heroic thiab nce ua ntej. Thiab lawv raug kev txom nyem, tab sis txuas ntxiv kev tawm tsam. Thiab lawv cua daj cua dub.
  Stalin tsis tuaj yeem hloov pauv ib qho kev faib tawm los ntawm Far East. Tsis tas li ntawd, cov samurai tau ntes feem ntau ntawm Mongolia ntawm kev txav mus los thiab Cov Tub Rog Liab tau cuam tshuam cov tub rog los ntawm cov ceev nrooj tsim tseg. Thiab nyob ze Moscow muaj kev puas tsuaj loj. Cov tub rog Soviet tau tsoo rau smithereens. Cov qhab nias tau mus rau ob peb pawg, thiab Nazis tsis muaj Siberian units tawm tsam lawv tus kheej. Thiab qhov ntawd txaus los yeej.
  Raws li qhov tshwm sim, Moscow tau nyob ib puag ncig. Thiab Stalin NW nyuam qhuav tswj kom khiav tawm ntawm qhov ntawd.
  Txawm li cas los xij, lub peev tau tiv thaiv kev ncig mus txog rau thaum lub Kaum Ob Hlis kawg. Cov Germans muaj peev xwm coj Ryazan thiab nce foothold hauv nroog. Qhov kev vam meej kuj tau txhawb nqa los ntawm qhov tseeb tias muaj ntau tus neeg tawm tsam thiab cov neeg tawm tsam hauv Red Army. Cov neeg Nyij Pooj tau ntes yuav luag tag nrho ntawm Primorye thiab txiav tawm Vladivostok. Los ntawm txoj kev, Stalin sim ua kom Mongolia ntawm txhua tus nqi thiab ua rau lub zog ntawm Soviet tsis muaj zog heev. Yog li ntawd, cov Nazis nce siab tsis tau tsuas yog nyob ze Moscow, tab sis kuj nyob rau sab qab teb, tawg nyob rau hauv lub Caucasus.
  Thiab tom qab ntawd Qaib Cov Txwv nkag mus rau hauv tsov rog. Qhov teeb meem thib ob thiab xav tau heev. Cov Turks, uas tau tawm tsam kaum peb zaug nrog Russia, kuj ua npau suav ntawm kev ua pauj. Thiab cov Swedes kuj tau mus rau hauv tsov rog. Lawv kuj nco txog lawv tej kev tsis txaus siab keeb kwm. Thiab kev nqhis dej rau lub koob meej thiab kev yuav khoom hauv thaj av tau dhau los ua kom muaj zog tshaj qhov ntxim nyiam ntawm Kolontai.
  Lub Swedish kev sib faib tau pib ua kev tawm tsam ntawm Murmansk, thiab txiav tawm lub nroog los ntawm thaj av loj, ua rau qhov xwm txheej nyuaj heev. Thiab Leningrad yog nyob rau hauv ib tug tag nrho blockade. Cov tub rog liab tsis muaj zog los rov qab Tikhvin thiab Volkhov. Yog li ntawd nws muab tag nrho kev thaiv thiab kev puas tsuaj ntawm lub hwj chim los ntawm kev tshaib kev nqhis.
  Tom qab lub caij nplooj zeeg ntawm Moscow, Tub Rog Liab tau sim ua qhov kev tawm tsam, tab sis nws tsis muaj zog. Kev sib ntaus sib tua ntawm Soviet units tau poob, thiab lawv tau tawg ua ke. Stalin qw thiab freaked tawm ntau, tab sis nws tsis muaj peev xwm muab dab tsi tsim nyog. Tawm ntawm tus cwj pwm, tus dictator pib loj tua thiab kev tsim txom. Thiab qhov no tsuas yog ua rau qhov xwm txheej tsis zoo.
  Nyob rau hauv lub caij nplooj ntoos hlav, cov Germans resumed lawv tawm tsam nrog lub qhov muag mus rau lub Caucasus. Kev tawm tsam ntawm cov tub rog Soviet tsis muaj zog, thiab Nazis coj Stalingrad yuav luag tam sim ntawd. Zoo li Grozny thiab Ordzhonikidze. Tom qab ntawd lawv koom nrog cov Turks thiab pib sib koom tes tawm tsam Baku.
  Ntawm no, tau kawg, nws yooj yim heev kom tsis txhob tawm tsam Fritz. Thiab Baku poob rau lub Rau Hli 1942. Stalin tau mob stroke, thiab muaj kev sib cais hauv kev coj noj coj ua. Ib feem ua raws Molotov, ib feem ua raws Beria, ib feem ua raws Zhukov. Cov Germans twb tau nce mus yuav luag yam tsis muaj kev tawm tsam. Lawv nyob hauv thaj av Volga thiab Kazan, tus dej Uralsk, thiab ntes Orenburg. Thiab lawv twb tau mus rau Sverdlovsk, qhov twg lub caij ntuj no ntes tau lawv.
  Nyob rau tib lub sijhawm, Nazis kuj tau ntes Central Asia, koom nrog cov Nyij Pooj. Tebchaws Meskas tseem tsis tau nkag mus rau hauv tsov rog, tab sis nws yog qhov tseeb tias qhov no yuav tsis ntev. Thaum Lub Kaum Ob Hlis 1942, cov neeg Nyij Pooj tau tawm tsam US lub hauv paus ntawm Peru Harbor thiab pib ua tsov rog loj hauv Pacific. Siberia twb nyob rau hauv lawv tswj. Hitler kuj ntes tau yuav luag tag nrho Russia, thiab thaum kawg tig mus rau sab hnub poob. Ua ntej tshaj plaws, nws txiav txim siab ntes Africa, thiab tsoo Britain nrog dav hlau.
  Lub rooj sib tham nrog Franco tau tuav lub suab nrov. Lub Fuhrer, hais txog nws txoj kev yeej tawm tsam USSR, tau thov kev pom zoo loj. Thiab tshwj xeeb tshaj yog cia cov tub rog ntawm Thib Peb Reich mus rau Gibraltar yam tsis muaj xwm txheej.
  Franco pom zoo nrog qhov no. Thiab cov Nazis tau tsiv mus nyob, coj lub nroog fortress, thiab pib hloov cov tub rog hla qhov luv tshaj plaws mus rau Morocco.
  Thiab lawv tau pib ntes lub teb chaws dub. Thiab lawv tau ua nws yam tsis muaj teeb meem. Cov tub rog Askiv tsis muaj zog ntawm riam phom, khoom siv, thiab kev qhuab qhia.
  Xyoo 1943, cov neeg German tau tshwm sim hauv cov tub rog ME-309 nrog riam phom muaj zog heev. Peb 30mm aircraft phom thiab plaub 14mm tshuab phom. Qhov no yog lub hwj chim - nyob rau hauv xya firing ntsiab lus. Thiab cov tshuab British thiab Asmeskas tau threshing Fritz kom huv si. Muaj tseeb, tus neeg tua hluav taws nyuam qhuav pib nkag rau hauv kev pabcuam. Thiab tseem yog German aces. Thiab lawv tus kws tsav dav hlau tshaj plaws Marseille. Tus txiv neej no yog cov lus dab neeg thiab hauv keeb kwm tiag tiag tau teev cov ntaub ntawv ntawm rau caum-ib lub dav hlau tua hauv kev sib ntaus sib tua hauv ib hlis. Tab sis ntawm no nws tseem ciaj sia thiab thaum Lub Ib Hlis 1943 tau tshaj li peb puas lub dav hlau poob.
  Rau qhov no, thawj zaug hauv Thib Peb Reich, tus kheej khoom plig tau qhia rau nws: Knight's Cross of the Iron Cross nrog golden oak nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Marseille tau dhau los ua qhov tseeb ya cov lus dab neeg thiab terminator. Thaum lub caij nplooj ntoos hlav xyoo 1943, cov tub rog German tau ntes tag nrho sab qaum teb ntawm Africa thiab mus txog Nigeria. Thiab nyob rau tim lyiv teb chaws, lawv yeej cov British, ntes tag nrho Middle East, nrog rau cov tub rog uas tawm ntawm lub Caucasus. Thiab lawv tau tawm tsam cov neeg Askiv hauv Sudan, kov yeej Ethiopia thaum lub Tsib Hlis.
  Thaum lub caij nplooj ntoos hlav, Marseille coj tus naj npawb ntawm cov dav hlau tua los ntawm nws qhov kev siv mus rau tsib puas. Thiab nws tau txais ib qho khoom plig siab: tus knight tus ntoo khaub lig ntawm tus ntoo khaub lig hlau nrog platinum ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond. Yog li, qib thib rau ntawm qhov khoom plig tau tsim nyob rau hauv qhov kev txiav txim ntawm kev zam. Tom qab ntawd, nws tau txiav txim siab tias knight's crosses ntawm tus ntoo khaub lig hlau nrog pob zeb diamond tuaj yeem muab khoom plig dua. Rau ob puas thiab tsib caug nrog nyiaj nplooj, rau plaub puas nrog kub, rau tsib puas nrog platinum.
  Nyob rau lub caij ntuj sov ntawm plaub caug-peb, cov Nazis tau ua tiav kev ntes ntawm thaj tsam kawg ntawm USSR hauv Siberia, ua tiav ntawm Russia ua ke nrog cov neeg Nyij Pooj. Thiab nyob rau hauv teb chaws Africa lawv mus txog South Africa, thiab nyob rau hauv lub Cuaj Hli Ntuj lawv coj Gibraltar.
  Qhov kev xav tsis thoob hauv tebchaws Askiv thaum lub Kaum Ib Hlis 1943 tau ua tiav tiav. Cov British raug coj los ntawm kev xav tsis thoob. Thiab nyob rau hauv kaum hnub Britain poob.
  Yog li xaus thawj theem ntawm Ntiaj Teb Tsov Rog II, tab sis Tebchaws Meskas tseem nyob. Thiab nws tsis yooj yim kom tau nws.
  Hitler tau txiav txim siab los tsim lub nkoj muaj zog ntawm qhov nrawm nrawm. Thiab cov Germans underwater muaj zog. Thiab cov kev sib ntaus sib tua tau nthuav dav saum huab cua.
  Marseille los ntawm Lub Ob Hlis 1944 tau tshaj ib txhiab lub dav hlau poob qis, thiab tau txais txiaj ntsig thib ob Knight's Cross of the Iron Cross nrog platinum ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond. Thiab yog li Marcel sawv tawm ntawm no, thiab nws txias.
  Xyoo 1944 tau dhau los ntawm kev sib ntaus sib tua hauv av thiab hauv hiav txwv. Cov Germans ntes Iceland - tau ua haujlwm Icarus, thiab tom qab ntawd ua tiav kev ntes ntawm Greenland.
  Thaum kawg ntawm lub xyoo, Marseille tau tua 2,000 lub dav hlau thiab twb tau txais plaub Knight's Crosses ntawm Iron Cross nrog platinum ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Lawv pib sau cov tub rog hauv Latin America. Argentina yog pro-German, thaum Brazil xaiv rau sab nrog lub zog thib peb Reich.
  Thiab nws tau mus hloov tub rog thiab lwm cov tub rog loj rau Asmeskas. Xyoo 1945, thaum lub Tsib Hlis, kev tsaws hauv Canada thiab kev tawm tsam ntawm Venezuela pib. Cov kev sib ntaus sib tua tau nruj heev, thiab cov nplai tau txav ntawm ib sab mus rau sab.
  Marseille tshaj peb txhiab lub dav hlau poob. Thiab nws twb muaj rau qhov khoom plig.
  Thaum lub caij ntuj sov, cov Nazis tuaj yeem ntes tau Mexico thiab Canada, thiab thaum lub caij nplooj zeeg lawv twb hla mus rau thaj tsam ntawm Tebchaws Meskas. America tau desperately ntawm kev tiv thaiv. Tab sis nws txoj hmoo ntawm kev yeej tau yaj zoo li snowball. Thiab cov Nazis thaum Lub Ib Hlis 1946 tuaj yeem hla mus rau New York thiab Washington. Marseille tau tshaj tsib txhiab lub dav hlau poob thiab tau txais khoom plig tshwj xeeb: Grand Cross ntawm Knight's Cross ntawm Iron Cross. Ib qho khoom plig tshwj xeeb tau tsim los rau qhov nyuaj ace.
  Thaum Lub Ob Hlis Ntuj xyoo 1946, New York thiab Washington poob, thiab Asmeskas tau poob rau lub Peb Hlis.
  Yog li ntawd xaus Ntiaj Teb Tsov Rog II. Lub ntiaj teb tau muab faib los ntawm Thib Peb Reich thiab Nyiv. Cov Nazis kuj tau ntes cov xeev me, raking lawv hauv qab lawv. Tab sis qhov no tsis txaus rau Hitler. Tsis xav tso nrog cov neeg sib tw hauv thaj tsam ntawm lub ntsej muag ntawm Nyij Pooj, tus naj npawb ib tus fascist thaum lub Plaub Hlis 20, 1955 tau tawm tsam thaj av ntawm Rising Sun nrog tag nrho nws cov cheeb tsam. Yog li pib ua tsov rog loj tshiab. Samurai tseem muaj zog. Tab sis cov tub rog German nrog pyramidal tso tsheb hlau luam thiab ya saucers yog ntau yam txuj ci.
  Txawm li cas los xij, Japanese sib ntaus fanatically. Thiab lawv tsis mus muab rau hauv. Tab sis cov fascists tau nce qib. Lawv muaj cov tank zoo dua.
  Piv txwv li, ib lub tsheb rau ob tug neeg coob coob hnyav tsib caug tons, thiab ib lub cav ntawm 2,500 txhiab horsepower. Xav txog qhov kev ceev thiab kev caij tsheb zoo li ntawd. Thiab cov duab yog nyob rau hauv daim ntawv ntawm ib tug pyramid. Nws tsis yog yooj yim kom tawg los ntawm xws li ib tug colossal dab.
  Thiab Charlotte thiab Gerda caij ntawm lub tank no. Lawv tsoo Japanese tso tsheb hlau luam thiab kov yeej cov samurai.
  Cov ntxhais Lavxias, Natasha thiab Zoya, kuj sib ntaus nrog lawv. Lawv sib ntaus nrog tag nrho lawv cov qus npau taws. Thiab lawv tua los ntawm lub siab-siab cannon, rhuav lub tsheb ntawm samurai.
  Natasha hu nkauj:
  - Thiab peb yuav pom leej twg hauv kev sib ntaus sib tua, thiab leej twg peb yuav pom hauv kev sib ntaus sib tua! Cia peb tsis txhob tso dag rau qhov ntawd! Cia peb rhuav tshem!
  Thiab dua nws yuav coj thiab tua hluav taws, xuas nrig ntaus los ntawm Nazis. Thiab tawg cov hlau ua tej daim.
  Thiab Alvina thiab Albina tab tom sib ntaus sib tua saum ntuj. Cov ntxhais no kuj txias thiab ntau lub dav hlau raug tua thaum ua tsov rog nrog Asmeskas. Thiab tej zaum twb cosmic beauties. Thiab lawv tua cov neeg tsav nkoj Japanese nrog lawv cov ntiv taw liab qab.
  Cov Germans muaj zog dua nyob rau saum ntuj thiab muaj tub rog zoo dua. Thiab cov samurai yeej. Thiab lawv tuag, poob rau hauv lub boilers. Thiab lawv raug rhuav tshem los ntawm cov tub rog siab phem ntawm Thib Peb Reich.
  Kev sib ntaus sib tua ntawm no yog nruj thiab ntshav. Thiab tsis muaj kev hlub tshua rau leej twg. Thiab cov Nazis rhuav tshem cov Japanese kom huv si. Thiab lawv yog cov lus torn rau tej daim.
  Thiab cov samurai thim rov qab thiab tuag. Thaum thawj rau lub hlis ntawm kev sib ntaus sib tua, Nyiv tau poob ntau dua li ib feem peb ntawm nws thaj chaw, feem ntau yog cov neeg nyob hauv lub tebchaws. Marseille thaum lub Kaum Ib Hlis 1955 coj lawv cov nyiaj rau kaum txhiab lub tsheb poob. Rau qhov no nws tau txais ib qho khoom plig: Lub Hnub Qub ntawm Grand Cross ntawm Knight's Cross ntawm Hlau Hla. Yog, nws yog ib qho khoom plig loj thiab ntev heev. Ib xyoos tom qab pib ua tsov ua rog, thaj chaw ntawm samurai raug txiav los ntawm ntau tshaj ob feem peb. Thiab qhov tshwm sim ntawm kev ua tsov ua rog twb yog ib tug foregone xaus.
  Tab sis cov samurai twb tsis mus tso tseg. Lawv sib ntaus sib tua rau txhua tsob ntoo, rau txhua qhov hollow. Thiab lawv succumbed heev maj mam mus rau lub siab ntawm lub Nazi units.
  Tab sis thaum lub Kaum Ib Hlis 1956, kev sib ntaus sib tua tau nthuav tawm rau lub nroog nws tus kheej. Cov Japanese tau tawm tsam nrog kev poob siab loj. Thiab lawv tau tuav mus txog lub Peb Hlis 1957, thaum, tom qab kev ntes ntawm Tokyo, thaj av ntawm lub hnub nce siab. Thiab kev sib ntaus sib tua tau nruj heev.
  Marseille mus txog nees nkaum txhiab downed aircraft. Rau qhov no, nws tau txais lwm yam khoom plig: Grand Star ntawm Grand Cross ntawm Knight's Cross ntawm Iron Cross, thiab nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Yog li thaum kawg xaus qhov loj, thiab kev tsov rog ntshav siab tshaj plaws hauv keeb kwm ntawm noob neej.
  Thiab nyob rau hauv 1959, nyob rau lub Plaub Hlis 20, muaj ib tug referendum rau tsim ib lub ntiaj teb no teb chaws Ottoman thiab ib tug huab tais nyob rau hauv nws. Thiab Hitler tau los ua tus huab tais ntawm lub ntiaj teb ntiaj teb. Qhov twg yog qhov zoo!
  Thiab xws li lub hwj chim muaj zog raug tsim, uas tau pib tshawb txog qhov nthuav dav ntawm qhov chaw. Tsis tas li ntawd, cov neeg German tau ya mus rau lub hli thaum lub Plaub Hlis 20, 1949. Thiab mus rau Mars thaum lub Plaub Hlis 20, 1959, thiab ob lub hlis tom qab, lub davhlau zoo kawg nkaus tau ua tiav.
  Hitler kuj tseem tshuav cov xeeb ntxwv uas tau los ntawm kev tsim insemination. Thiab qhov ntawd zoo nkauj heev.
  Nws zoo li nws txoj kev kav yuav kav ntev thiab kav ntev ... Tab sis thaum lub Kaum Ib Hlis 8, 1959, Fuhrer tau poob rau hauv lub dav hlau. Thiab nws yog lub sij hawm rau lub regency. Hermann Goering twb tuag los ntawm lub sijhawm no - rog dhau thiab kev siv tshuaj morphine tsis ua rau lub neej ntev. Thiab Himmler tau los ua tus tshiab regent. Thiab tus txais los ntawm lub zwm txwv tseem hluas heev. Txawm hais tias tsis muaj ntau ntau mus txog rau thaum laus. Nws tau nyob hauv Hitler txoj cai txij li hnub nyoog kaum rau. Thiab tus tub yug rau lub Xya hli ntuj 1944. Thiab nws muaj ntau tshaj li ib puas tus kwv tij los ntawm Hitler.
  Himmler tseem tsis tau laus heev, nws xav ua kom muaj kev tawm tsam, tab sis cov tub rog tsis txhawb nws. Thiab nws raug tua. Thiab tus txais tau los kav lub zwm txwv: Hma thawj.
  Hauv qab nws, txoj cai ntawm qhov chaw nthuav dav hauv lub hnub ci pib. Heev sai sai, cov astronauts ntawm peb Reich kov yeej thiab tsaws rau tag nrho cov ntiaj chaw. Qhov kawg yog Pluto hauv xyoo 1973. Thiab tom qab ntawd, kev npaj pib rau qhov chaw nthuav dav sab nraum lub hnub ci. Tab sis qhov ntawd yog lwm zaj dab neeg.
  Nyob rau hauv Thib Peb Reich ntawm ntiaj chaw ntiaj teb, kev lag luam tsim raws li kev npaj, thiab muaj kev txiav txim hauv ntiaj teb. Maj mam, los ntawm txoj kev hnyav, tag nrho cov teeb meem ntawm lub ntiaj teb ntiaj teb tau daws. Kev tshaib kev nqhis, kab mob, kab mob sib kis, thiab lwm yam teeb meem ntawm kev vam meej no tiav lawm. Thiab nws zoo heev.
  Kev ua txhaum cai yuav luag tag. Kev lag luam tau ua kom daws tau tag nrho cov teeb meem khoom siv ntawm cov pej xeem. Cov dub thiab daj tau txwv nruj heev hauv lawv qhov kev yug me nyuam. Cov neeg dawb Aryan bred ntau nquag. Russians thiab lwm yam Slavs tau txais cov xwm txheej ntawm cov neeg Aryan. Txhua yam tau mus zoo txaus.
  Thiab tsis muaj kev tsov rog yav dhau los thiab kev npau suav phem, kev sib kis thiab lwm yam. Lub ntiaj teb tau nce thiab loj hlob.
  Thiab xyoo 2020, thawj lub dav hlau hauv av tau mus txog lub hnub qub Alpha Centauri.
  Thiab nyob rau xyoo 2024, thawj zaug tib neeg tau tsaws saum lub ntiaj teb nyob ze lub hnub qub Sirius.
  Yog li lub ntiaj teb ntiaj teb thiab Thib Peb Reich tau txav mus rau qib tom ntej ntawm kev txhim kho.
  Thiab tib neeg tuaj yeem saib mus rau yav tom ntej nrog kev cia siab zoo !
  
  PASSION NTAWM LUB SIJ HAWM NTAWM MIDDWAY.
  Nyiv nyob rau hauv ib tug parallel ntug yeej sib ntaus sib tua ntawm Midway. Thiab ntes Guyan Islands tuaj, nrog rau US lub hauv paus - Peru Harbor. Nyob rau hauv lub Pacific, lub samurai sawv muaj zog. Muaj tseeb tiag, lawv tsis tawm tsam USSR, tab sis lawv tawm tsam Is Nrias teb. Thiab Churchill raug yuam kom hloov ib feem ntawm cov tub rog los ntawm tim lyiv teb chaws, ncua sij hawm ua haujlwm Torch. Cov neeg Asmeskas kuj tsis kam koom nrog hauv kev tsaws hauv Morocco. Feem ntau, Tebchaws Meskas tau tso tseg txhua qhov kev foob pob ntawm Thib Peb Reich.
  Cov Nazis nyob ze Stalingrad, thiab Tub Rog Liab tau pib ua phem heev.
  Tab sis Mainstein tau pib tawm tsam kev tawm tsam ntawm lub ntsej muag ntawm cov tub rog Soviet.
  Lub sijhawm no, cov fascists tsis tau hloov cov tub rog ntxiv rau Africa, thiab Mainstein qhov kev tawm tsam yeej muaj zog. Ntau qhov kev faib tawm ntxiv tau koom nrog hauv nws, suav nrog peb caug lub tsheb tshiab Tiger tanks, uas hauv keeb kwm tiag tiag ploj mus tsis muaj txiaj ntsig hauv Sahara suab puam.
  Thiab aviation feem ntau yog qhov kev txiav txim ntawm qhov loj dua. Yog li ntawd, lub tebchaws United States tsis tau foob rau peb lub Reich, thiab teb chaws Aas Kiv kuj pauv zog mus rau Nyiv.
  Yog li ntawd, Mainstein muaj peev xwm rov qab tsis tau tsuas yog Kharkov thiab Belgorod, tab sis kuj Kursk, txiav tawm lub nto moo arc ib zaug. Ces qhov tseeb ntawm av nkos nres cov Germans. Tab sis lawv tau ua tiav kev vam meej, thiab ua rau muaj kev puas tsuaj loj dua rau Tub Rog Liab.
  Tom qab ntawd muaj ib tug ntev lull nyob rau sab hnub tuaj. Cov Germans hloov cov tso tsheb hlau luam tshiab mus rau pem hauv ntej: "Tiger", "Panther" thiab "Lion", uas tsis tau muab tso rau hauv kev tsim khoom hauv keeb kwm tiag tiag. Teb chaws Aas Kiv, uas tau ntxhov siab heev los ntawm Hitler lub submarine fleet, tsis pub leej twg paub nrog Fritz muab lub brakes rau kev ua tsov ua rog. Ob lub tebchaws Askiv thiab Asmeskas thaum kawg tau txwv kev ua phem tawm tsam Thib Peb Reich.
  Hitler, nyob rau hauv lem, froze FAA qhov kev pab cuam thiab zus tau tej cov submarines. Thiab cov peev txheej uas tau ua dawb tau siv rau kev dav hlau thiab tso tsheb hlau luam. Ntxiv rau, qhov kev foob pob tau nres. Cov Germans tau txais lub sijhawm los tsim riam phom hauv nroog loj, tsis txhob siv cov peev txheej ntawm kev xav. Lawv tau txais ME-309 fighter, sai li sai tau mus txog 740 kilometers ib teev, thiab haib armed nrog xya firing ntsiab lus: peb 30-mm caliber aircraft phom, thiab plaub kaum plaub-millimeter tshuab phom.
  Hwj chim fighter - tsis txhob hais dab tsi. Thiab rau nws yog tus tshiab Yu-288 foob pob, nqa plaub tons ntawm foob pob nyob rau hauv lub qub version, rau tons ntawm cov foob pob nyob rau hauv overload, thiab ntawm ib tug ceev txog li 650 kilometers ib teev. Ntawd yog, nws lub Soviet Yaks thiab Lagg-5s tsis tuaj yeem ntes tau. Txawm li cas los xij, kev tsim cov dav hlau tshiab thiab tso tsheb hlau luam yuav siv sijhawm.
  Ferdinand self-propelled phom kuj tshwm sim. Tab sis tsis yog ib tug loj heev series.
  Ntau nthuav tank "Lion". Nws tig tawm hnyav heev ntawm cuaj caum tons, thiab rab phom ntawm 105 mm 70 EL caliber. Cov phom, ntawm chav kawm, muaj zog, thiab pierced tag nrho cov tso tsheb hlau luam ntawm lub USSR nyob deb deb. Tab sis tsawg dua-hluav taws kub - tsib rounds ib feeb, thiab lub tank nws tus kheej tig tawm mus qeeb-tsav ntawm tsuas yog 27 kilometers ib teev.
  Kev tiv thaiv pem hauv ntej tsis yog qhov phem - lub cev yog 150 hli ntawm lub kaum sab xis, thiab lub turret tsis tau tho qhov ntev ntawm 240 hli. Tab sis ob sab tsuas yog 82 hli, zoo li niaj zaus "Tiger", tshwj tsis yog tias nrog cov nqes hav, zoo li "Panther". Ntawm txoj kev yog "Tiger" -2 thiab "Panther" -2 ntau dua thiab muaj zog tshuab. Cov Germans tsim colossal rog. Tab sis nws tau siv sijhawm.
  Cov Nazis tseem tsis tau paub qhov twg yog qhov zoo dua los tua. Muaj kev hloov pauv. Tab sis Hitler xav ua pauj rau Stalingrad. Thiab qhov kev tawm tsam ntawm Caucasus yog nws lub tswv yim.
  Tab sis lub tshuab tseem ceeb tau npaj yuav siv rau Voronezh thiab raws Don. Thiab Stalin nkag siab qhov no thiab. Lub USSR tau sau cov tub rog loj, thiab Wehrmacht muaj hwj chim loj heev. Ua ntej Lub Xya Hli, cov Germans tsis muaj sijhawm los ua tus tswv lub tso tsheb hlau luam tshiab, thiab cov dav hlau tshiab Mars tsuas yog nyuam qhuav pib nkag mus rau hauv cov koob, tshwj tsis yog rau Focke-Wulf, uas tseem yog lub tshuab muaj zog heev ntawm kev ua tub rog thiab ceev. .
  
  Lub USSR tau sau cov tub rog, thiab khawb cov trench tshiab, tso cov mines. Cov tub rog Soviet tau khawb hauv. Tab sis Fritz kuj muaj zog. Txawm li cas los xij, tsis yog txhua tus nyiam lub tswv yim ntawm kev tawm tsam Voronezh. Ntxiv mus, Tub Rog Liab tseem tos qhov no. Muaj ib lub tswv yim los tawm tsam los ntawm Taman Peninsula. Thiab Hitler txiav txim siab tawm tsam los ntawm qhov ntawd thiab. Raws li kev tsov rog hauv tebchaws Iziv khov tag, Rommel tau rov qab los rau sab hnub tuaj. Cov neeg German, tau nthuav tawm lawv txoj haujlwm hauv Tebchaws Europe, tau pauv yuav luag txhua qhov kev sib ntaus sib tua mus rau sab hnub tuaj.
  Nyob rau hauv cov huab cua, lawv tau tswj los txeeb dominance vim muaj cov cav tov, thiab tus tshiab ME-309.
  Thaum Lub Xya Hli 10, qhov kev tawm tsam thaum kawg tau pib nyob rau hauv kev coj ntawm Vorozhen, thiab los ntawm sab qab teb ...
  Kev sib ntaus sib tua tig nruj heev. Cov Germans muaj zog dua li hauv keeb kwm tiag tiag, thiab USSR yog me ntsis qaug zog, suav nrog vim qhov kev txiav nyiaj qiv qiv nyiaj. Yog li ntawd, cov Nazis muaj peev xwm ua txhaum los ntawm Soviet kab ntawm kev tiv thaiv. Txawm hais tias ntawm tus nqi siab.
  Hauv kev sib ntaus sib tua, "Lion" thiab "Ferdinand" tau mus ua ntej zoo li ib tug battering ram. Lub Soviet IL-2 tau ua pov thawj tias yog lub dav hlau tawm tsam muaj zog, tab sis ntau tus German fighters txo cov nyhuv ntawm nws siv. Focke-Wulf tsuas yog ib feem nyob ntawm qhov kev cia siab. Tab sis armed heev haib. Yu-288 tseem tsis tau loj heev. Tab sis Yu-188 tau hloov mus ua tau zoo heev, raws li lub foob pob tawg ntau dua.
  "Lion" feem ntau tsoo thiab tau daig, txawm hais tias nws tau tiv thaiv zoo heev nyob rau hauv lub hauv pliaj, thiab txaus siab rau sab. Tab sis "Tiger" ua pov thawj tias yog lub tshuab ua haujlwm zoo dua. Cov Russians ntshai nws. Vim yog qhov tsis muaj zog ntawm sab armor, Panther raug kev txom nyem hnyav los ntawm cov phom teeb thiab cov phom tiv thaiv tank ntawm Red Army.
  "Ferdinand" kuj tsis zoo heev ... Ntau los yog tsawg dua ME-309 fighter nrog haib riam phom thiab ntau maneuverable thiab high-ceev nyob rau hauv kev cia siab, tab sis nws tig tawm mus tsis txaus nyiam nws.
  Cov Germans tuaj yeem hla mus rau Don, tab sis raug kev puas tsuaj loj thiab nres. Nyob rau sab qab teb, nws yooj yim dua rau lawv, tshwj xeeb tshaj yog txij li thaum lawv muaj peev xwm ua tiav qhov kev xav tsis thoob los ntawm kev tawg mus rau pem hauv ntej.
  Cov Germans tsis tuaj yeem txhim kho kev vam meej hauv Voronezh kev coj. Thiab lawv tau nres. Nyob rau sab qab teb, txawm li cas los xij, Fritz kuj raug yuam kom nres los ntawm kev qhia txog kev hem thawj ntawm kev tawm tsam flank.
  Kev sib ntaus sib tua rub mus txog rau lub caij nplooj zeeg. Thiab thaum lub caij nplooj zeeg, Tub Rog Liab tau txais txiaj ntsig zoo.
  Vim yog kev tsav tsheb ntawm lawv lub tank. Thiab cov Nazis raug yuam kom rov qab los ntawm cov npoo. Kev sib ntaus sib tua hnyav heev. Tsis muaj leej twg yuav yeej. Tab sis nyob rau lub caij ntuj no, cov tub rog liab ntawm Nazis nias lub Nazis me ntsis, thawb lawv mus rau Kursk-Belgorod kab. Cov tub rog German tshiab tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua: "Panther" -2 thiab "Tiger" -2. Ob lub tsheb muaj 88 mm 71 caliber phom. Tab sis Panther-2 yog me me nyob rau hauv turret loj thiab nqaim, hnyav kaum yim tons tsawg dua, tab sis tsuas yog me ntsis thinner hauv armor. Thiab cov Germans tau nruab ntau lub cav muaj zog, thiab cov tsheb tau khiav ntau dua los yog tsawg dua.
  USSR teb nrog T-34-85 thiab IS-2 tso tsheb hlau luam. Txawm li cas los xij, kev ua tub rog ntawm Germans tseem zoo dua. Thiab cov armor frontal muaj zog dua. Thiab kev caij tsheb zoo yog qhov zoo. Panther-2 cav ntawm 900 horsepower yog txaus siab heev. Thiab ntawm "Tiger" -2 lawv muab ib txhiab horsepower, uas kuj ua rau lub tank zoo heev. Ntawm no cov "Lion" thiab "Maus" raug tsis lees paub los ntawm cov tub rog.
  Qhov tseeb, muaj qhov hnyav ntau, tab sis kev nkag siab me ntsis. Tab sis nyob rau lub caij nplooj ntoos hlav Germans dej nyab zoo li mastodons.
  Thaum kawg tau tswj kom nthuav dav cov khoom tsim ntawm T-43-85, tab sis lub tshuab no tseem qis dua rau cov neeg German. Fritz pib tau txais cov tso tsheb hlau luam ntawm "E" series. Ua ntej tshaj plaws, "E" -100, uas hloov lub "Maus". Los ntawm kev tso cov kis tau tus mob thiab lub cav ua ke, cov Germans txo qhov siab ntawm lub tank los ntawm kev txuag ntawm lub crankshaft, thiab compacted lub layout. Lub tank tau qis dua, me dua thiab sib dua ntawm 130 tons es tsis txhob 188. Qhov no ua rau nws muaj peev xwm ua kom nws ceev ntawm txoj kev loj mus rau 40 kilometers ib teev, nrog rau ntawm txoj kev. Thiab kev tiv thaiv ntawm lub tsheb tau dhau los ua qhov zoo dua, vim yog qhov kev sib tw ntau dua ntawm cov cuab yeej cuab yeej cuab tam.
  Lub tank no, ntawm chav kawm, yog qhov siv tau ntau dua li Nas. Thiab nws tau pom nws tus kheej zoo hauv kev sib ntaus sib tua. Ntau loj tau cog lus tias yuav yog E-50. Kuj compacted los ntawm cov txheej txheem layout. Zoo sib xws hauv qhov hnyav rau Panther-2, tab sis nrog cov tuab tuab thiab rationally sloped armor thiab qis silhouette. Tab sis thaum lub tsheb no tau ncua. Txij li thaum nws tsis txaus rau Hitler cov armor tuab li "Tiger" -2 tau npaj rau hauv E-50, Fuhrer tau thov kev tiv thaiv ntau dua thiab muaj zog. Piv txwv li, E-100 tau sloped sab nrog shields 210 mm tuab, thiab koj yeej ua tsis tau nws.
  "Panther"-2 tau hloov kho rau 88-mm cannon nrog 100 EL chim ntev. Thiab txog tam sim no nws tau ua haujlwm zoo heev.
  Thaum lub caij ntuj no, cov Germans muaj peev xwm tuav tawm hauv nruab nrab thiab tawm tsam kev tawm tsam. Thiab nyob rau lub caij nplooj ntoos hlav, Fritz tau rov pib lawv qhov kev tawm tsam hauv Caucasus. Lub tank "Lev" -2 tau tshwm sim, sib zog dua nws cov thawj coj nrog qhov chaw ntawm kev sib kis thiab lub cav nyob rau hauv ib qho thaiv hauv pem hauv ntej thiab hla. Ntawm chav kawm, ntau ntau mobile, tab sis nrog tib yam armor thiab riam phom. Thiab "Tiger" -3. Lub tank no tau me ntsis compacted los ntawm kev teeb tsa thiab kev tiv thaiv zoo dua, tshwj xeeb tshaj yog ob sab ntawm 120 mm tawm tsam yav dhau los 82, nyob rau hauv txoj kab nqes. Cov pej thuam nqaim, thiab muaj zog nyob rau hauv armor. Armament, txawm li cas los xij, kuj tau hloov mus rau 88 hli hauv 100EL. Cov phom tshiab tau ua kaum ob zaug ib feeb es tsis txhob muaj yim, yog qhov tseeb dua thiab cov cuab yeej cuab yeej cuab tam dua li qub. Thawj E-75 kuj tshwm sim, tab sis lub tsheb no kuj tsis haum rau cov tub rog thiab nws yuav tsum tau ua kom tiav. hnyav dhau - ntau tshaj cuaj caum tons, thiab tsis zoo tiv thaiv los ntawm ob sab.
  Tab sis nyob rau hauv txhua rooj plaub, lub Fritz muaj zog, thiab lub ntsiab cua tshuab tau xa raws Volga nyob rau hauv cov kev taw qhia ntawm lub Caspian hiav txwv. Thiab lawv muaj peev xwm ua txhaum los ntawm kev tiv thaiv ntawm Red Army, thiab txiav tawm Caucasus los ntawm av.
  Stalin, pom nws tus kheej nyob rau hauv qhov xwm txheej txaus ntshai, hem kom thim tawm ntawm kev ua tsov ua rog thiab xaus kev sib haum xeeb nrog lub teb chaws Yelemees ntawm txhua nqe lus. Hauv Tebchaws Meskas, lwm tus thawj tswj hwm twb tau muaj hwj chim - Republican!
  Thiab nws hais tias koj tsis tuaj yeem coj nws mus rau blackmail. Stalin, hauv kev teb, muab Hitler kev sib tham, ntawm txhua nqe lus. Tus Fuhrer tsis quav ntsej qhov no.
  Lub German kev tawm tsam tau ua tiav; Qaib ntxhw qhib lub xub ntiag thib ob hauv Transcaucasia.
  Txhua yam cia poob sib nrug. Thiab tam sim no cov Nazi hordes twb cua daj cua dub Baku. Thiab zoo li tsis muaj caij nyoog.
  Tab sis ntawm no yog plaub tug ntxhais-witches sib ntaus sib tua rau lub nroog Soviet.
  Natasha tua ib tug tawg ntawm Fritz, thiab pov ib tug grenade nrog nws liab qab, zoo nkauj ko taw. Qhov twg knocks tawm lub Nazi tank.
  Komsomol dab qw qw:
  - Lub koob meej rau Russia!
  Ces Zoya kuj tua, mowing cia Nazis. Thiab nrog cov ntiv taw liab qab nws cuam ib qho khoom plig ntawm kev puas tsuaj. Lub grenade ntaus Panther-2 kab ntsig. Lub tsheb tig, tsoo nrog "Tiger" -2. Thiab ob lub tank tawg thiab tawg.
  Zoya qw rau saum nws lub ntsws:
  - Lub koob meej rau Stalin!
  Augustine kuj muab tig. Tua ib tug tub rog Wehrmacht. Thiab nrog nws txhais ko taw liab qab nws cuam ib tug grenade ntawm tus yeeb ncuab thiab squeaks:
  - Rau lub yeeb koob ntawm communism!
  Thiab Svetlana, qhov no yog ib tug ntxhais nrog cov plaub hau daj, zoo li pov ib lub txiv qaub nrog nws pob taws liab qab, rhuav cov Nazis sib nrug.
  Yuav muab ib tug zoo- aimed tig thiab qw:
  - Lub koob meej rau lub Great Fatherland ntawm lub USSR!
  Thiab tag nrho plaub tus ntxhais qw rau saum lawv lub ntsws:
  - Hwjchim ci ntsa iab rau lub Ntiaj Teb ntawm Lub Ntiaj Teb Immortal!
  Thiab nrog lawv ob txhais ceg liab qab lawv rov muab khoom plig ntawm kev puas tsuaj. Nrog cov neeg sib ntaus sib tua, kev ntseeg siab tau loj hlob tias USSR yuav yeej ib txwm. Tom qab tag nrho, nws muaj lub siab tawv thiab txawj ua tub rog!
  Cov fascists tau ntes cov Caucasus, thiab tiv thaiv lawv tus kheej ... Tab sis lub sij hawm yog tag nrho: 1946 tab tom los. Thiab Moscow tseem tsis tau coj.
  Thiab America sib ntaus nrog Nyiv thiab tsis tso tseg. Zoo, ces Stalin rov muab ib qho kev sib tw rau Hitler ntawm txhua nqe lus.
  Lub Fuhrer, uas kuj tau txais cov ntaub ntawv los ntawm kev txawj ntse hais tias Tebchaws Meskas twb dhau los ntawm kev tsim lub foob pob atomic, tau pom zoo rau kev sib tw rau peb xyoos. Tab sis raws li ib tug tshwm sim, lub USSR yuav tsum them tribute rau lub thib peb Reich nyob rau hauv kub thiab raw cov ntaub ntawv, nrog rau cov zaub mov. Ntxiv rau, xa rov qab tag nrho cov neeg raug txim ntawm kev ua tsov ua rog, thiab hloov ib feem ntawm cov cuab yeej ntawm cov tub rog factories.
  Stalin pom zoo rau txhua yam.
  Tom qab ntawd, Nazis tau pib ua kev tawm tsam loj hauv Africa. Nws muaj kev vam meej, raws li cov British tau qis dua ntawm cov tub rog, thiab nyob rau hauv kev qhuab qhia thiab zoo ntawm riam phom. Thiab cov Germans tau cuam tshuam ntau dua los ntawm kev nthuav dav ntawm kev sib txuas lus, struts thiab tsis muaj txoj kev tshaj li kev tawm tsam ntawm Allied troops. Thiab lub teb chaws dub los ntawm lub caij ntuj sov tau tag nrho los ntawm Nazis.
  Thaum lub caij ntuj no, cov neeg German, nrog rau cov neeg Nyij Pooj, tau thawb ob peb tus neeg Amelikas hauv Dej Hiav Txwv Pacific thiab ua rau muaj kev puas tsuaj loj rau Yankees nrog submarines.
  Thaum lub Peb Hlis Ntuj xyoo 1946, cov neeg German tau nthuav dav lawv lub foob pob ntawm teb chaws Aas Kiv, siv dav hlau ntau zuj zus. Raws li nws tau muab tawm, lub foob pob tseem zoo dua li lub foob pob hluav taws, vim qhov tom kawg yog kim heev thiab tsis raug txaus.
  Nazi submarine nkoj kuj tau pom nws tus kheej ntau thiab ntau dua. Xav ua kom yeej cov Germans nrog cov dav hlau, cov phoojywg kuj tau pib soj ntsuam cov txheej txheem kev sib tham. Thiab tib lub sijhawm lawv tau sim yaum kom Stalin rov qhib rau pem hauv ntej.
  Tab sis tus thawj coj ntawm txhua lub sijhawm thiab tib neeg tau tos. Nws tsis xav nqa cov txiv ntseej tawm ntawm qhov hluav taws dua. Tsis tas li ntawd, kev tsim lawv tus kheej lub dav hlau dav hlau tau qeeb, thiab kev tsim kho lub tank tshiab T-54 tau cog lus tias yuav siv sijhawm ntau dhau. Yog lawm, Nazis tau tswj hwm los tsim cov nom tswv puppet los ntawm cov neeg ntxeev siab hauv zos hauv thaj chaw uas nyob.
  Yog li ntawd, cov tub rog Soviet yuav tsum tau tawm tsam ntau lab ntawm nws cov qub pej xeem. Thiab qhov ntawd tsis zoo heev.
  Yog lawm, thiab Nyiv, nyob rau hauv cov ntaub ntawv no, hinted tias yog Stalin ua txhaum lub truce, nws yuav qhib ib tug pem hauv ntej nyob rau hauv lub Far East.
  Yog li cov Germans tuaj yeem npaj rau kev tsaws amphibious hauv tebchaws Askiv yam tsis muaj kev cuam tshuam. Muaj tseeb tiag, muaj qee qhov teeb meem: tsis yog lus Askiv nkaus xwb, tab sis tseem muaj cov tub rog Asmeskas hauv av nyob hauv nroog loj. Txog tam sim no, Tebchaws Meskas tau tawm tsam feem ntau ntawm hiav txwv, thiab tuaj yeem them taus los txhawb pab tub rog hauv tebchaws Askiv nws tus kheej.
  Qhov no ua rau muaj kev nyuaj siab. Tsis tas li ntawd, cov phooj ywg, tsis zoo hauv aviation zoo, muaj ntau lub dav hlau - them nyiaj rau kev siv thev naus laus zis hauv cov lej.
  Yog li ntawd, Dmitry Sokolovsky, nyob rau hauv tas li ntawd mus ntaus tawm tsam thaj av lub hom phiaj, kuj yos hav zoov rau yeeb ncuab aircraft. Thiab nyob rau hauv ib tug npau suav, nws twb nyob rau hauv lub cev ntawm ib tug ntxhais zoo nkauj!
  Ntawm no tus ntxhais prodigy nres aircraft qhia nws tus kheej ntawm kev tswj ntawm lub dav hlau. Ntawm no nws yog lub dav hlau ME-262, qhov kev hloov kho tshiab kawg nrog cov tis swept. Thiab ntawm qhov ceev ceev tawm tsam ob lub hom phiaj huab cua thiab hauv av.
  Kev zoo nkauj ntawm taw Dmitry Sokolovsky nyob rau hauv nws lub cev hluas nkauj, deftly copes nrog ib tug fighter. Qhib hluav taws tua nrog taw liab qab. Thiab lus Askiv dav hlau teeb, xuas nrig ntaus Asmeskas poob.
  Thiab ntawm sab tes xis ntawm Dimka zoo nkauj, tus ntxhais Arabella. Uas kuj yog ib tug zoo ace pilot. Thiab nws coj, tua aviation plhaub zoo li tus kiv cua, zoo li tis Valkyrie.
  Dmitry Sokolovsky qhia nws lub nrig, ntaus nws liab qab, chiseled girlish ceg, thiab qw:
  - Khaws nws!
  Tus ntxhais zoo siab teb, qhia nws lub nrig hauv teb:
  - Muaj yog li khaws cia!
  Ntawm no muaj plaub lub cav foob pob tawm mus rau Dmitry Sokolovsky. Lub Terminator Pilot khob nws tawm nrog 30mm air cannons, exclaiming.
  - Nws yog qhov zoo dua los sau ib lub mammoth tshaj li ib puas nas, nws yog qhov zoo dua los tua ib tus phab ej tshaj li ib txhiab tus neeg lim hiam!
  Arabella teb los ntawm firing los ntawm ib tug roundhouse nyob rau hauv lub "chim" txheej txheem thiab exclais:
  - Ob tug phooj ywg nyob zoo, plaub tus yeeb ncuab tuag, txawm zoo dua!
  Thiab los ntawm nws hits tawg, zoo li ib kab lined - dav hlau!
  Dmitry Sokolovsky bares nws cov hniav dawb-dawb nyob rau hauv ib tug hluas nkauj luag ntxhi. Thiab tua dua ...
  Nws xav hu nkauj, ib yam dab tsi ua tub rog.
  Kuv yog Superman Creator ntawm Lub Ntiaj Teb,
  Kuv txiav txim siab tias kuv yuav kav ib xyoos!
  Thiab ntau nyob rau hauv pob taws ntawm kuv creatures,
  Hauv kev muaj tiag, txhua tus paub npau suav!
  
  Zoo nkauj tsim thiab weave nplua nuj
  Kuv puas tuaj yeem tawg cov ntaub pua plag ...
  Leej twg yog rebellious tawv retribution -
  Dab Ntxwg Nyoog cov me nyuam yuav mus rau ntuj txiag teb tsaus!
  
  Thiab cov me nyuam hlub kuv kawg siab kawg ntsws,
  Tau txais txhua yam nws xav tau rau ntawm lub dab teg!
  Tsuas yog ib qho khoom plig tau nthuav tawm los ntawm cov neeg txiav txim,
  Leej twg muaj lub siab xav!
  
  Kuv nyiam tsim cov chav hauv qhov chaw,
  Masses hauv lub ntiaj teb khoom....
  Tab sis yuav ua li cas capricious, Vajtswv paub,
  Nws yog ib qho me me rau lawv los cuam tshuam txoj xov ntawm koj lub neej!
  
  Yuav muaj khoom plig, thiab ib qho ntxiv rau nws,
  Kom tus neeg ruam tsis nkag...
  Nws yog ib qho me me los tsim thiab kuv tsis nyiam
  Cia tus Secretary General los ua txiv lws suav thiab!
  
  Kuv weave ib lub web ntawm constellation,
  Muaj peev xwm tua quasar los ntawm tus ntiv tes me ...
  Kuv tsis xav tau ib tug tswm ciab, ib feem kaum -
  Kuv yuav muab nqi zog rau tus neeg kuv tus kheej!
  
  Kev tsis txawj tuag yuav yog, thiab hnav khaub ncaws zoo nkauj,
  Tus nkauj nyab yuav los rau koj nyob mus ib txhis...
  Koj yuav zoo li vajntxwv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus,
  Thiab tsis muaj kev cuam tshuam, tus account saum ntuj ceeb tsheej nyob rau hauv bushes!
  
  Harems thiab seraglios yog cov tsis tshua muaj,
  Qhov tseeb tsuas yog thov Vajtswv xwb...
  Tab sis tib neeg yuav tsum ua kom lawv txoj kev zoo siab,
  Thiab tsis txhob qw, tsuas yog: Tswv cawm!
  Nrog txhua lo lus, ib tug neeg poob tshuab los yog tua. Thiab tus zoo nkauj Arabella, jerking nws ob txhais ceg liab qab, rushed nrog nws thiab ua si nrog nws liab qab ntiv tes, nias lub triggers ntawm cov pa phom. Thiab tseem tau txais ...
  Yog li ntawd, lawv tau tua cov khoom siv sib ntaus sib tua thiab ya rov qab.
  Arabella nug Dmitry, qhov kev zoo nkauj ntawm txhais taw nrog lub mis zoo nkauj thiab lub duav zoo nkauj:
  - Koj yog ib tug ntxhais ntxim hlub... Kuv ib txwm xav ua zoo li koj!
  Tus ntxhais stormtrooper-wunderkind txaus siab teb:
  Thiab kuv xav tias kuv yuav zoo li koj! Txawm tias...
  Tom qab ntawd Dmitry Sokolovsky pom tau hais tias nws hais lus tsis muaj tseeb. Thiab feem ntau, tus txiv neej siv zog ua li cas rau poj niam?
  Arabella, txawm li cas los xij, tsis poob nws lub taub hau thiab muab ib qho aphorism tsis txawj tuag:
  - Ua poj niam zoo dua poj niam!
  Dmitry Sokolovsky pom zoo:
  - Tsis yog txhua tus hauv lub ris yog txiv neej, tsis yog txhua tus hauv tiab yog poj niam!
  Arabella nodded nws lub taub hau thiab hais tias:
  - Nws yooj yim dua los ntxias ib puas poj niam dua li muab ib qho npau suav ntxias!
  Twb tau nyob rau hauv tshav dav hlau, ob tug ntxhais tau puag thiab hnia - lawv ntxim nyiam npaum li cas. Lawv sib sib zog nqus me ntsis, rubbed lawv lub txiv mis liab, sib sau ua ke nrog daim di ncauj zoo li lub paj tawg paj. Nws zoo npaum li cas rau caress tus poj niam lub cev.
  Tab sis tsis muaj sij hawm los nyem tshwj xeeb - peb yuav tsum maj nrawm mus rau lub davhlau tshiab. Thiab dua ua rau crushing huab cua tawm tsam ntawm England. Txog thaum kawg tus tsov ntxhuav British yeej swb lawm!
  Ntawm no, ntxiv rau cov phiaj xwm huab cua, Dmitry Sokolovsky txoj haujlwm nyiam yog kev puas tsuaj ntawm cov tso tsheb hlau luam. Tawm tsam lawv ntawm huab cua. Lub hom phiaj tshwj xeeb rau Tortila yog lub tshuab uas hnyav yim caum tons! Tus dab tiag tiag - dab rau txhua tus dab!
  Txawm li cas los xij, cov neeg German twb muaj cov khoom siv E-100 hauv kev pabcuam, qee yam zoo li Maus, tab sis nrog cov txheej txheem denser, qis dua silhouette thiab sib dua. Lub tshuab tshiab tuaj yeem tsim kev nrawm nrawm rau kev sib ntaus sib tua.
  Nyob rau hauv dav dav, Dmitry Sokolovsky xav txog tej yam tshiab tso tsheb hlau luam ntawm "E" series, npaj rau lub Tsib Hlis 1945. Nrog rau qhov layout ntawm lub gearbox ntawm lub cav nws tus kheej: squat, nrog ntev trunks.
  Lub tshuab loj tshaj plaws "E" -50 yog piv rau qhov hnyav thiab armament rau "Panther" -2, tab sis qis dua hauv silhouette, thiab thicker, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau sab nrog sloping armor. Ob leeg "Sherman" thiab "Churchill" thiab "Pershing" nyob deb ntawm lub tshuab German no nyob rau hauv lawv cov kev tawm tsam thiab kev sib ntaus sib tua.
  Thiab thaum nws tshwm sim hauv kev sib ntaus sib tua, nws tsuas yog yuav tsis sib npaug!
  Thiab lawv twb npaj txhij thiab "E" -50, thiab "E" -75. Lub tshuab thib ob nrog rab phom 128 hli tsuas yog qhov txuj ci tseem ceeb ntawm lub tsev tank. Yuav ua li cas goofy tias txawm "Tortilla" yuav tsis zoo li txaus.
  Thiab ntawm no yog ib tug barefoot warrior Dmitry Sokolovsky twb nyob rau hauv lub tank, nrog rau ib tug zoo nkauj ntxhais pab pawg neeg. Nyob rau hauv ib tug formidable, "E" -100 yoog mus txawm nyob rau hauv dej. Ntawm no yog ib lub tsheb nrog elves, Dmitry Sokolovsky yog tus thib tsib nyob rau hauv nws, thiab plaub ntxhais nrog pointy pob ntseg dhia mus rau hauv lub thickness ntawm lub Atlantic dej hiav txwv. Thiab nws floats muaj, txiav lub hiav txwv nto, nws yog ib tug submarine nyob rau hauv lem.
  Koj yuav tsum hla lub Channel ntawm qhov nqaim tshaj plaws. Dhia tawm mus rau ntawm ntug dej hiav txwv, ua kev foob pob thiab rov qab los.
  Eh, tus neeg txawj ntse German paub yuav ua li cas los tsim masterpieces ntawm kev xav tub rog. Piv txwv li, earthmoving tanks. Txoj kev ywj pheej ntawm tsoomfwv tau ua pov thawj tias tsis muaj txiaj ntsig rau lub tebchaws Yelemes. Dab tsi tshwm sim nyob rau xyoo tas los no? Yog li txhua yam ntawm cov neeg phem thiab cov neeg tsiv teb tsaws chaw nyob ib puag ncig! Thiab leej twg yuav liam? Ua ntej tshaj plaws, qhov tsis muaj zog ntawm cov tub ceev xwm!
  Tab sis tam sim no lawv lub tsheb nrog ob rab phom dhia tawm ntawm qhov tob ntawm hiav txwv.
  Dmitry Sokolovsky, uas tau los ua ib tug hluas nkauj nyob rau hauv ib tug npau suav, nrog kev pab los ntawm ib tug liab qab ntiv tes ntawm nws tus hluas nkauj ceg, tua fragmentation shells ntawm cov phom ntawm lub ntug dej hiav txwv lus Askiv. Tus txiv neej Askiv raug pov siab dua thiab tig rov qab.
  Qhov no yog tag nrho chic!
  Rau qee qhov laj thawj, ib zaj nkauj Lavxias teb sab los ntawm Dmitry Sokolovsky lub taub hau:
  - Lub xyoo tuag, koj tsis tuaj yeem ntseeg kuv - ib txhiab cuaj puas cuaj caum cuaj! Dab ntxwg nyoog yuav tig nrog kub kub, peb cuaj upside down!
  Thiab tom qab ntawd, nyob rau hauv tus neeg ntawm Nazi pab tub rog, dab ntxwg nyoog nkag mus rau Askiv av. Ntawm no yog ib tug txiv kab ntxwv elf raws li ib tug lupanet los ntawm ib tug hnyav 128-millimeter phom.
  Thiab qhov tawg ntawm peb caug-kilogram projectile tsa tus yeeb ncuab bunker mus rau saum ntuj ceeb tsheej.
  Nrog kev pab los ntawm cov ntiv tes liab qab ntawm chiseled ob txhais ceg, Dmitry Sokolovsky tua los ntawm nws luv luv cannon, thiab saib cov ntxhais. Yuav ua li cas zoo nkauj lawv nyob rau hauv lawv skimpy bikinis. Tsis yog ib tug ntxhais, tab sis tsuas yog ib qho txuj ci tseem ceeb ntawm xwm. Yog li koj xav ua kev hlub nrog lawv ... Tsis yog, Karl Marx tseem tsis raug cai. Ntawm no nyob rau hauv nws yog ib tug feminine xwm, thiab lub cev nqaij daim tawv ntawm ib tug charming ntxhais, tab sis nws tseem kos rau poj niam. Rau lawv busty, ci iab lub cev.
  Nws yog ib tug neeg ua liaj ua teb ntawm lub siab, thiab yog li ntawd nws yuav nyob twj ywm ib tug neeg ua liaj ua teb mus ib txhis, txawm tias kev sim siab yam tsis muaj kev hlub tshua yuav coj nws mus rau hauv.
  Thiab ntawm no, nyob rau hauv ib nrab pw tsaug zog ntawm kev taug kev thiab kev npau suav, nws yog qhov qab ntxiag heev ... Koj xav txog hauv koj txoj kev xav txog kev yeej ntawm Thib Peb Reich ...
  Nws tseem tsis tau kawg, tab sis nws tau mus txog ntawd!
  Ntawm no koj tua ntawm cov roj teeb, thiab ib tug ntxhais nrog xiav plaub hau nchuav dej los ntawm ib rab phom tshuab, exterminating English infantrymen. Tua dub poob, lawv nchuav tawm ib yam, zoo li dawb, liab liab. Kev ua tsov ua rog yog lub xeev ntuj ntawm tib neeg...
  Los yog, raws li ib tug philosopher hais tias: nws yog ib qho nyuaj rau kev sib ntaus ntau dua li ua pa, tab sis ntau ntau natural!
  Interestingly, cov ntxhais nyiam siv lawv cov ntiv taw ntev, zoo nkauj thaum tua. Zoo, nws tsis muaj teeb meem dab tsi xim tus miv yog, tsuav nws ntes nas. Yog li nws yog hais txog cov ntxhais - nws tsis muaj teeb meem qhov twg ntawm lub cev, tsuav yog lawv zoo nkauj.
  Ntawm no yog ib tug elf warrior nrog ib tug raug txhaj tshem tawm ib tug me me pej thuam "Churchill".
  Dmitry Sokolovsky yeej tsis tau, muaj lub siab xav sau ib zaj nkauj, thiab stormtrooper prodigy coj lub suab;
  Kuv npau suav ntawm lub txaj los ua tub rog tawv,
  Fly planes thiab tua...
  Los yog tej zaum ib tug me nyuam tub thiab ib tug pirate loj,
  Txawm nyob hauv hiav txwv koj tsuas yog tub sab xwb!
  
  Kuv xav ua tub rog - rau kuv ib tug tub,
  Kev lees paub muaj zog tshaj plaws kom muaj ...
  Koj yuav tsum kawm kev sib ntaus tsis yog los ntawm phau ntawv,
  Txwv tsis pub koj yuav ruam li dais!
  
  Kuv nyeem hauv kuv thaum yau txog dashing corsairs,
  Hais txog boarding thiab ntse jumps ...
  Txawm hais tias koj tuaj yeem dhau los ua neeg raug tsim txom ntawm cov thawj coj,
  Tab sis kev cowardice, tus me nyuam tub tawm ntawm nws txhais tes!
  
  Yam koj xav tau, koj yuav ua tiav txhua lub sijhawm
  Txhua lub lag luam yeej ib txwm sib cav ...
  Thiab lub hnub kuj ci tshaj tus pirate,
  Thiab yog tias cua daj cua dub kuj tsis muaj teeb meem!
  
  Yog, cov gallows kuj hem,
  Tus neeg lim hiam siab phem muab lub Scaffold...
  Thiab tus tub sab yuav tsis pom qhov chaw nyob hauv lub vaj kaj siab,
  Ntuj raug txim tos nws nyob rau hauv lub ntiajteb sab hauv!
  
  Thaum lawv ntes tau kuv los cuag Yexus
  Desperately, kuv tau thov ...
  Kuv succumbed, Kuv hloov siab lees txim rau qhov kev sim siab phem,
  Xav tau cov ntxhais, tsheb muaj yeeb yuj...
  
  Vajtswv teb hais tias: tsis muaj kev zam txim rau koj,
  Thiab tsuas yog Dab Ntxwg Nyoog tos ...
  Tus executioner ntaus ib zaug tsis ncua,
  Thiab lub taub hau dov tawm ntawm chopping block!
  
  Thiab kuv nyob hauv ntuj txiag teb tsaus, tab sis paub tias kuv tsis raug kev txom nyem,
  Koj tuaj yeem haus vodka nrog dab ntxwg nyoog ...
  Thiab tam sim no kuv nqos cov cawv ntawd qab heev,
  Uas yog ntxuav nrog ncuav mog qab zib thiab kev ua si!
  
  Yog, qhov chaw no tsuas yog da pirates,
  Muaj dab ntxwg nyoog - me nyuam qaib nrog bang ...
  Xws li yog kev ua pauj ntawm no,
  Champagne, caw, barbecue thaum sawv ntxov!
  
  Kuv frolicked nyob rau hauv ntuj txiag teb tsaus rau tsib puas centuries,
  Tab sis ntawm no los txog Tswv Yexus ...
  Thiab xaus ntuj raug txim yam tsis muaj kev cuam tshuam,
  Nyob rau hauv lub ntiajteb sab hauv hauv kev zoo siab - tam sim no khoob!
  Hauv ntuj txiag teb tsaus kuv tam sim no raug kev txom nyem heev,
  Yog lawm, nws lig dhau rau kev hloov siab lees txim hauv ntuj txiag teb tsaus ...
  Kuv xav hnav stylishly nrog ib tug poj niam,
  Kuv tsis paub tias kuv yuav nyob rau hauv ntuj txiag teb tsaus hnub no!
  
  Yog li ib zaj lus qhia rau lwm tus pirates
  Ua neeg ncaj ncees, koj yuav yog hom phiaj...
  Txawm hais tias, alas, cov nyiaj hli tsawg,
  Yuav ua li cas peb thiaj li tawg tawm ntawm kev xav tau ntawm chains?
  Nkauj zoo thiab sib ntaus zoo heev...Lawv tau muab lawv cov khoom sib ntaus sib tua thiab rov los. Cov elves exclaimed nyob rau hauv unison:
  - Thov kom lub zog nrog peb!
  Ib zaug ntxiv, lub tank zoo, niaj hnub mus rau hauv hiav txwv. Thiab qhov tob tob, tsis muaj kev cuam tshuam rau lub tsheb khiav ntawm hydrogen peroxide.
  Yuav ua li cas cov Germans tab tom npaj tsaws hauv tebchaws Askiv, thaum Stalin licks nws qhov txhab. Nws twb yog lub rau hli ntuj ... khawb tso tsheb hlau luam raug sim, uas yuav tsum tau khawb qhov tunnels nyob rau hauv lub Channel thiab nkag mus rau lub British metropolis.
  Cov poj niam zoo nkauj hauv daim duab liab qab thiab xiav bikinis tau nce mus rau hauv qhov chaw khawb av, zoo li tus ntses taub ntswg ntev zoo li lub tshuab rab phom tank. Lawv tig rau lub iav thib ob, thiab lub tsheb tau yooj yim mus rau hauv av. Ib qho riam phom tshiab uas tuaj yeem tsoo txhua kab ntawm kev tiv thaiv. Cov poj niam zoo nkauj tub rog txav cov levers nrog lawv cov ntiv tes liab qab, tsav lub tank.
  Thiab cov duab zoo li cas cov ntxhais muaj, thiab lub mis zoo nkauj, NW nyuam qhuav npog bikinis. Koj tuaj yeem qhuas lawv ntau teev. Thiab leej twg yog tus zoo tshaj hauv pab tub rog? Tau kawg, ib tug ntxhais.
  Tab sis cov kws tshawb fawb ntawm Thib Peb Reich tab tom txhim kho tsis yog lub ntiaj teb txav chaw, thiab lwm yam khoom siv hlau. Nyob rau hauv qhov tuag camps, cov kws kho mob ua hauj lwm nyob rau hauv lub creation ntawm ib tug warrior - ib tug txiv neej ntawm lub neej yav tom ntej. Tam sim no, yog tias tus nas noob tau hloov mus rau hauv tib neeg lub cev? Los yog kab laum? Nws qhov kev sib ntaus sib tua yuav nce siab npaum li cas?
  Thiab twb muaj qee hom monsters rau kev ua tsov ua rog, nrog rau cov tub rog zombie. Cov tom kawg tau muaj nyob rau ntau xyoo. Txhua tus neeg tuaj yeem hloov mus ua zombie. Tab sis lawv cov kev sib ntaus sib tua zoo yog dubious - ib yam nkaus thiab ruam. Lawv tsis tsim nyog tus nqi tsim thiab tuaj yeem qhib hluav taws rau lawv tus kheej cov tub rog.
  Yog li cov zombie pem hauv ntej tsis tau mus rau hauv kev tsim khoom loj. Tab sis ntawm qhov tod tes, cov neeg ua haujlwm tsis tshua muaj peev xwm ua tau los ntawm lawv thiab, piv txwv li, cov dav hlau yooj yim thiab cov gliders tuaj yeem tsim tau. Ntau lub gliders tau npaj rau kev tsaws hauv tebchaws Askiv.
  Tab sis kuj tseem muaj qhov zais cia, riam phom tshwj xeeb: discos! Ib yam dab tsi uas tsis tuaj yeem rov ua dua nyob rau xyoo nees nkaum thawj. Cov kws tshawb fawb zoo tshaj plaws nyob rau hauv lub concentration camps tsim riam phom uas muaj cov yam ntxwv tshwj xeeb. Qhov ceev tau mus txog peb lossis plaub lub suab nrawm, tab sis qhov tseem ceeb tshaj plaws, ua tsaug rau lub dav hlau laminar, cov diskettes tau dhau los ua invulnerable rau caj npab me.
  Thiab lawv lawv tus kheej tuaj yeem tua cov tsheb hauv huab cua - tsawg kawg yog los ntawm ramming.
  Thiab dua, Dmitry Sokolovsky sawv cev rau cov ntxhais ntawm lub helm ntawm lub diskette. Nyob rau hauv cov tub rog ntawm peb Reich - cov poj niam tsis tshua muaj. Tab sis hauv koj txoj kev npau suav, vim li cas ho tsis sawv cev rau cov ntxhais. Nrog rau cov plaub hau ntau xim, slender, kis las, busty nrog tsawg kawg ntawm cov khaub ncaws, los yog liab qab kiag li!
  Auj, yog tias tag nrho lub ntiaj teb no tsuas muaj cov ntxhais xwb, thiab nws Johann tseem yog tib tug txiv neej. Thiab nws yuav tig mus li cas?
  Radiant Charlotte ntawm lub diskette, luag ntxhi, thiab nws cov plaub hau liab fluttering nyob rau hauv cov cua, zoo li ib tug proletarian banner. Nws lub ntsej muag zoo nkauj npaum li cas, nws muaj lub ntsej muag zoo nkauj, thiab lub hauv siab convex, lub duav nyias nyias nrog lub zog, lub duav dav. Nws cov panties nyias zoo li xov, thiab tso cai rau koj pom tag nrho cov ntxim nyiam ntxim nyiam ntxim nyiam!
  Thiab lub diskette nws tus kheej zoo li lub npe nrov ya saucers. Nws nce vertically, yuav luag ntsiag to... Ntau lub tshuab loj thiab kim heev. Thaum nce ceev, muaj zog cua ntws ncig nws - muaj peev xwm demolishing ob lub mos txwv thiab plhaub. Yog li, lub diskette hauv kev txav yog invulnerable.
  Muaj tseeb, muaj ib qho kev rho tawm hauv qhov no: lub flying saucer nws tus kheej tsis tuaj yeem tua hluav taws, tab sis ... Ua ntej, lub diskette muaj peev xwm ntawm ramming txhua tus yeeb ncuab aircraft. Thiab muab qhov ceev, tsis yog ib lub tshuab ya tuaj yeem khiav tawm. Thib ob, los ntawm kev tua lub dav hlau, koj tuaj yeem pov lub xov tooj cua tswj lub foob pob thiab ntaus lub hom phiaj! Thiab ces tig rov qab rau ...
  Tsis tas li ntawd, txoj kev loj hlob ntawm ntau yam ntawm beam throwers twb tab tom ua, uas nws yog npaj rau equip flying saucers. Koj hais tau zoo heev! Tab sis leej twg paub dab tsi fascism muaj peev xwm, tau nqos ntau yam kev pab ntawm lub ntiaj teb ntiaj teb.
  Lub discolet tswj system yog qhov niaj hnub tshaj plaws nrog kev pab los ntawm lub joystick. Nws tab tom kuaj kev sib ntaus sib tua. Tebchaws Aas Kiv thiab Amelikas tseem muaj zog hauv aviation, thiab vim li cas ho tsis "flying saucer" ua rau cov yeeb ncuab huab cua nyias nyias?
  Charlotte zoo nkauj heev, lub peev ntawm lub nkoj no. Cov neeg coob muaj tsib tug ntxhais. Lawv zaum hauv lub rooj zaum, lossis dhia nce, rub lawv liab qab, ob txhais ceg xim chocolate los ntawm tshav kub. Lawv cov ntiv tes liab qab so ntawm lub joysticks. Yuav ua li cas erotic nws yog, cov pleev xim rau, elegantly zoo li tus ntsia thawv ci, cov leeg khiav raws sab ceg hauv qab daim tawv nqaij tanned.
  Ib tug ntxhais cov neeg coob yog qhov uas ib tug tub hluas uas pom nws tus kheej hauv cov tub rog npau suav ntawm. Qhov uas coj yeej thiab hmoov zoo.
  Ntawm no lub disc-dav hlau khaws ceev thiab mus txog ntawm ntug dej hiav txwv ntawm Britain nrog ceev ceev. Thiab los ntawm thoob plaws nws rams thawj peb English fighters uas ya saucer ntes tau ntawm txoj kev. Laminar dav hlau tsoo lub tsheb ntawm tsov ntxhuav lub teb chaws Ottoman. Cov, poob lawv tis, poob.
  Charlotte hais nrog lub ntsej muag txaus siab:
  - Ib tug txaus ntshai thiab txaus ntshai heev ... Kuv tsis ntshai thiab hnav pleev!
  Thiab nws pib los teb rau qhov kev sim ntawm cov tub rog Askiv tshiab los tua cov hneev nti chuckles!
  Thiab tam sim no lub flying saucer ua rau U-tig thiab smears American R-51 attack aircraft, uas tsis tau pab los ntawm lub foob pob ua ntxaij launchers los yog yim lub tshuab. Nws tseem yog lub hwj chim loj.
  Tus ntxhais tsis pom kev Dmitry Sokolovsky xav tias cov neeg Amelikas tau ruam tom qab tag nrho, tias lawv tau mus ua rog nrog lub teb chaws Yelemees. Yog li ntawd lawv tsuas yog ua si rau hauv tes ntawm USSR. Pab koj tus yeeb ncuab phem tshaj plaws. Tab sis lawv tuaj yeem cuam tshuam nrog Russia nrog txhais tes German!
  Thiab tam sim no ib tug invulnerable disc-plane yog rhuav tshem tag nrho lawv cov aircraft. Thiab qhov no yog qhov phem heev rau Britain.
  Thiab nws tseem phem dua rau Asmeskas. Tau tawg lub British Ridge, nws yuav muaj peev xwm sim hla dej hiav txwv.
  Charlotte, sparkling nrog emerald ob lub qhov muag, hais nyob rau hauv ib tug chant thiab nyob rau hauv rhyme:
  - Peb zoo li falcons, soar zoo li eagles ... Peb tsis poob rau hauv dej, peb tsis hlawv nyob rau hauv hluav taws!
  Lub dazzling blonde Gertrude teb nrog:
  - Mob dab tsi, mob dab tsi ... Lub teb chaws Yelemees tawm tsam Britain - ib puas - xoom!
  Lub diskette tuaj yeem ya tau ntev heev. Qhov zais cia ntawm nws lub cav tsis tau nthuav tawm hauv lub xyoo pua nees nkaum. Tsuas yog lub zog cia ntawm lub dav hlau ya dav hlau yog qhov loj heev - koj tuaj yeem ya mus rau New York. Thiab cov kev txav tau tawg heev, zoo li lub tshuab tsis muaj inertia.
  Uas tsis yog ib tug fighter los yog ib tug bomber ntes tau yog lub ncuav mog qab zib hauv av rau hauv av.
  Thiab tom qab ntawd cov foob pob pib poob rau London, uas tau poob los ntawm cov tshiab tshaj plaws, German tailless sawv daws yuav. Thiab nws zoo heev.
  Thaum Lub Rau Hli 22, 1945, cov neeg German thiab Nyij Pooj tau tsaws cov tub rog hauv tebchaws Australia. Qhov no yog ib hom kev hnav ris tsho rau kev tawm tsam tom ntej ntawm Tebchaws Askiv. Thiab lub dav hlau disk ya txawm nyob ntawd.
  Los ntawm British navy tsuas muaj horns thiab ob txhais ceg. Cov Germans tau tshwm sim hauv kev tsim khoom ntawm ib lub rooj zaum submarines. Lawv ntog cov nkoj Askiv, thaum lawv lawv tus kheej yog xyaum tsis paub qhov txawv ntawm cov dej.
  Thiab torpedoes uas tsom rau lub suab nrov, lossis cua sov ... Dab tsi tsuas yog cov Germans tsis muaj! Cov kws tshawb fawb zoo tshaj plaws los ntawm thoob plaws lub ntiaj teb, ntawm rab phom, ua haujlwm nyob rau hauv Thib Peb Reich. Thiab lawv raug yuam kom ua haujlwm hnyav, ntxiv dag zog rau German lub zog.
  Zoo nkauj heev, me me E-10s nrog lub silhouette tsawg tab tom tsiv hauv Australia, thiab cov neeg coob tau pw. Lawv, txawm tias lawv qhov hnyav hnyav, piv rau Churchill ntawm cov cuab yeej cuab tam thiab cov cuab yeej cuab tam, tab sis tib lub sijhawm sai dua thiab ntau dua maneuverable. Thiab nyob rau hauv xws li ib lub tsheb cov ntxhais nyob rau hauv.
  Pairs nteg thiab tswj lub tso tsheb hlau luam, txiav cov lus Askiv scum!
  
  Yog BASKY YUAV TAU TXAIS MARCEL
  Lub sijhawm taug kev Natasha Belaya yuam kev cuam tshuam ib yam. Lub Luftwaffe tau khuv xim rau ib tus tub ntxhais hluas tsav tsheb, thiab tau nqa nws nrog lub hwj chim loj thaum nws poob los ntawm kev ua haujlwm tsis zoo. Thiab nws yuav tsum tig tawm tias nws tau dhau los ua Hans-Joachim Marcel, tus tswv ntawm ntau cov ntaub ntawv dav hlau. Xws li rau caum-ib lub dav hlau tua nyob rau hauv ib lub hlis, thiab kaum xya lub dav hlau nyob rau hauv ib hnub. Thiab thawj tus neeg tsav dav hlau German tshaj qhov thaiv ntawm ib puas thiab tsib caug downed aircraft.
  Tsis tas li ntawd, nws cov kev ua tiav tau lees paub los ntawm British, thiab tsis muaj leej twg tua ntau lub dav hlau Allied.
  Yog li Natasha Belaya tau cawm ib tus neeg zoo kawg nkaus uas tawm tsam kev sib ntaus sib tua tiag tiag thiab dhau los ua qhov tshwm sim tiag tiag. Tab sis nws yuav zoo li tias txawm tias qhov zoo tshaj plaws ace tsis tuaj yeem hloov txoj kev ua tsov rog ib leeg.
  Tab sis nws tsis yog hais txog qhov muaj nuj nqis xwb, nws tseem hais txog qhov zoo. Tab sis Marseille tau tswj kom tua lub dav hlau nrog Montgomery nws tus kheej, thiab tus naas ej Askiv nto moo tuag. Qhov no ua rau qhov ua tsis tiav ntawm Kev Ua Haujlwm Torch, uas tau ncua sijhawm tsis kawg. Ib yam li kev tsaws ntawm cov neeg Amelikas hauv Morocco. Uas tseem ceeb heev. Tab sis qhov tseem ceeb tshaj plaws, Hitler tau tswj kom xav tias nyob ze Stalingrad cov neeg Lavxias tau npaj kev tawm tsam los ntawm cov flanks thiab tswj hwm kev tiv thaiv. Yog li ntawd, Fritz npog cov ntsiab lus tsis muaj zog thiab muaj peev xwm tawm tsam Soviet kev tawm tsam thaum kawg ntawm Kaum Ib Hlis.
  Thiab yog li ntawd lawv tau tuav tawm ntawm Stalingrad thiab ntawm Volga. Cov kev paub ntawm Rzhev-Sychov ua haujlwm tau pom tias thaum Nazis tau npaj txhij, lawv muaj peev xwm tawm tsam kev tawm tsam ntawm cov tub rog uas muaj ntau dua Soviet.
  Cov neeg Askiv pib nce qib tom qab, thaum Rommel cov tub rog twb tau npaj los tawm tsam qhov kev tawm tsam. Thiab Rommel nws tus kheej rov qab los ntawm so. Raws li qhov tshwm sim, qhov kev tawm tsam British tau kav ntev li kaum tsib hnub thiab tau rov qab los nrog kev poob qis.
  
  Txawm tias muaj tseeb hais tias cov Germans tuav rau pem hauv ntej, Hitler tshaj tawm tag nrho kev ua tsov ua rog thiab mobilization. Kev tsim riam phom hauv Thib Peb Reich tau nce ntau heev. Thiab kev tawm tsam huab cua los ntawm cov phooj ywg tau poob qis. Fritz pib sib sau ua ke rau kev tawm tsam tshiab.
  Marseille tau tshaj tus naj npawb ntawm cov dav hlau poob hauv peb puas, thiab tau los ua thawj tus tsav dav hlau thiab tub rog ntawm Lufaffe kom rov tau txais Knight's Cross ntawm Hlau Hla nrog nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond. Thiab nyob rau lub Ob Hlis 1943, tus naj npawb ntawm cov dav hlau tua los ntawm Marseille mus txog tsib puas, uas nws tau txais ib qho khoom plig tshwj xeeb uas tau pom zoo rau lub sijhawm no: Knight's Cross of the Iron Cross nrog golden oak nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond. Ua thawj tus tau txais daim ntawv xaj no.
  Marseille tau dhau los ua cov lus dab neeg tseeb thiab ntshai zoo li hluav taws. Tej zaum txawm muaj zog dua cov nplaim taws.
  Thaum lub Kaum Ob Hlis, Stalingrad tau raug tswj los ntawm Germans thaum kawg. Thiab cov Nazis pib npaj kev tawm tsam tshiab. Ob lub Tigers, Panthers, thiab Ferdinands tau koom nrog hauv kev tawm tsam. Kev siv zog los ntawm Africa thiab kev ua haujlwm ntawm cov neeg raug kaw, suav nrog cov neeg Yudais. Thib Peb Reich tseem tsis tau hem tias yuav plam kev ua tsov ua rog, thiab cov neeg Yudais tseem tsis tau raug tshem tawm ntau. Thiab qhov ntawd txhais tau tias muaj neeg ua haujlwm ntau dua. Thiab tso tsheb hlau luam, thiab dav hlau, thiab lwm yam khoom siv raug tsim.
  Tebchaws Aas Kiv thiab Amelikas tau tso lub brakes ntawm kev ua tsov rog tawm tsam Third Reich. Ntxiv mus, submarines tau txais lawv heev. Leej twg yos hav zoov nyob rau hauv pob ntawm hma thiab tsoo ntau lub nkoj.
  Hitler kuj txhawb Rommel nrog cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau. Thiab yog li cov Nazis tau pib tawm tsam hauv Egypt thaum lub Plaub Hlis kawg. Lub sij hawm no muaj kev vam meej dua, thiab vim li ntawd, cov tub rog Askiv tau swb tag nrho. Thiab nws yog ib tug crushing defeat rau tsov ntxhuav lub teb chaws Ottoman.
  Cov tub rog Fascist nkag mus rau Palestine thiab tsoo mus rau Iraq. Thiab tib lub sijhawm lawv tau tswj hwm ntawm Suez Canal. Thiab lawv tau nce siab, ntes Kuwait. Thiab lwm lub qhov dej roj. Thiab nws yog nruj heev thiab txias.
  Thiab thaum kawg ntawm lub Tsib Hlis, kev tawm tsam Wehrmacht pib ntawm Volga, nrog kev nce mus rau sab qab teb.
  Cov Nazis sim hla mus rau Hiav Txwv Caspian thiab ntes Astrakhan. Hitler nyob rau hauv cov ntaub ntawv no tau xaiv cov kev taw qhia yooj yim tshaj plaws rau Red Army thiab ua tau zoo tshaj plaws.
  Lub tank "Lion" kuj tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua. Tab sis lub tshuab no, muaj qhov hnyav ntawm cuaj caum tons, tsis pom nws tus kheej zoo heev. Thiab nws raug tsis lees paub. Tab sis Focke-Wulf tsis yog qhov phem. Thiab thaum kawg ntawm Lub Rau Hli, Marseille tuaj txog ntawm sab hnub tuaj. Nws lub ntsej muag zoo li lub comet hla dhau. Thiab tag nrho cov loj ntawm downed Soviet aircraft. Thaum kawg ntawm Lub Xya Hli, Marseille coj tus naj npawb ntawm cov dav hlau poob mus rau ib txhiab thiab tau txais rau qhov Grand Cross ntawm Iron Cross, ib qho khoom plig uas yav tas los tshwj tseg rau Hermann Goering, rau Fabkis thiab tsis tsim nyog heev. Marcel yog ib tug txiv neej sib ntaus sib tua, thiab Hitler nyiam nws. Xws li ib tug pilot tig tawm los ua: tsuas yog ib qho kev nkag siab tsis meej.
  Cov Nazis mus rau lub hiav txwv Caspian, txiav tawm lub Caucasus los ntawm av. Thiab Qaib Cov Txwv tau coj thiab qhib qhov thib ob pem hauv ntej hauv Transcaucasia. Thiab Tub Rog Liab tau ua nyuaj dua.
  Thiab cov Germans tau pib nce mus raws ntug dej hiav txwv ntawm Caspian Hiav Txwv. Thiab cov Nazis tau nce qib nrog kev vam meej. Thiab thaum kawg ntawm lub Cuaj Hli, cov Germans twb tau nkag mus rau hauv thaj chaw ntawm Azerbaijan. Thiab muaj xws li kev sib ntaus sib tua pib boil.
  Stalin tau hais kom nce qib hauv qhov chaw, ntuav tag nrho nws cov tub rog nyob ntawd ... Cov Germans txawm tswj kom thawb rov qab, txiav txim siab tawg mus rau pem hauv ntej. Cov Nazis yuav tsum tau ncua kev tawm tsam ib ntus, thiab pov cov tub rog tshiab rau hauv kev sib ntaus sib tua. Tab sis lub superiority nyob rau hauv lub zog cuam tshuam.
  Cov Nazis tawm tsam kev tawm tsam ntawm cov tub rog Soviet, thiab txuas ntxiv mus rau hauv Caucasus thaum lub caij ntuj no. Thiab lawv tau siv lub dav hlau tshiab tshaj plaws, cov qauv tshiab.
  Thiab Marseille tau tshaj ob txhiab lub dav hlau poob lawm. Rau qhov nws tau txais khoom plig tshiab nrog lub hnub qub pob zeb diamond ntawm Knight's Cross ntawm Iron Cross, nrog nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Thiab nyob ze Baku twb muaj xws li kev sib ntaus sib tua, siab phem heev.
  Kev sib ntaus sib tua tau pom tias cov poj niam tsis nyob hauv txhua qhov kev sib txuas tsis muaj zog thiab paub kev sib ntaus zoo. Thiab nyob rau tib lub sij hawm dais tsawg dua cov txiv neej. Cov tub rog kuj tau tawm tsam hauv cov tub rog, ntaus lawv txhais taw liab qab ntawm cov xuab zeb kub ntawm Sahara suab puam. Thiab mastered lub tank. Tau sim "Tiger", hauv kev sib ntaus sib tua nrog Britain.
  Txawm li cas los xij, cov ntxhais Soviet ntawm SU-100 kuj sib ntaus sib tua zoo.
  Txawm hais tias Russia txoj haujlwm zoo li tsis muaj kev cia siab. Tab sis cov tub rog, nrog rau Elizabeth, sib ntaus zoo li eagles.
  Ekaterina nias lub zog nrog nws cov ntiv taw liab qab. Xa ib qhov projectile uas tho lub tsheb Nazi E-50 mus rau sab thiab qw:
  - Rau qhov loj liab thiab crimson communism!
  Elena tseem thrashed lub cannon siv nws liab qab, dainty ceg. Nws raug ntaus tus yeeb ncuab tank.
  Tus ntxhais chirped:
  - Rau kuv zoo nkauj Russia!
  Euphrasia aggressively remarked, ua ib tug zoo- aimed tua hluav taws:
  - Lub koob meej rau peb Leej Txiv!
  Thiab nws kuj siv liab qab, chiseled ob txhais ceg.
  Lub tshuab Soviet muaj zog heev thiab sib ntaus sib tua. Thiab nws tua zoo nkauj heev.
  SU-100 muaj peev xwm nkag mus rau E-50 rau sab. Tab sis cov ntxhais txawm tawg los ntawm nws lub hauv pliaj, nkag mus rau hauv kev ntxias lossis qhov kawg-rau-kawg. Thiab lawv txiav los ntawm hlau.
  Elizabeth, siv nws cov ntiv taw liab qab, tua tus yeeb ncuab. Thiab chirped:
  - Los ntawm cov dej xiav ...
  Ekaterina kuj raug rho tawm haujlwm, lub sijhawm no thawb lub zog nrog nws lub txiv mis liab liab thiab cooing:
  Tus dej pib ...
  Elena, luag ntxhi aggressively thiab hissing, tawm:
  Zoo, kev phooj ywg pib ...
  Thiab nws kuj nias lub zog nrog nws pob taws liab qab.
  Euphrasia cooed, firing ntawm tus yeeb ncuab:
  - Nrog luag nyav!
  Cov ntxhais ua haujlwm ntawm SU-100 nquag heev. Thiab rhuav tshem cov cuab yeej yeeb ncuab.
  Thiab nyob rau sab nrauv ntawm Baku, cov pioneers tab tom khawb trenches. Muaj cov txiv neej sib txawv. Tshwj xeeb, ntau lub taub hau ci ntsa iab. Muaj cov menyuam yaus liab thiab dub thiab daj.
  Ib yam uas koom ua ke lawv: kev ntseeg nyob rau hauv kev yeej ntawm communism thiab liab qab taw. Nws yog qhov tseeb tias tsis yog txhua tus muaj nkawm khau thaum ua tsov ua rog, thiab yog li ntawd, raws li ib qho kev qhia ntawm kev sib koom siab, txhua tus menyuam yaus flaunt lawv liab qab, puag ncig heels. Lub caij ntuj no hauv Transcaucasia yog qhov me me, thiab thaum koj tsiv mus thiab ua haujlwm nrog shovels, qhov txias tsis txaus ntshai.
  Cov menyuam yaus ua haujlwm nrog kev txaus siab, thiab hu nkauj:
  Tsa hluav taws, hmo ntuj,
  Peb yog cov tho kev - cov menyuam ntawm cov neeg ua haujlwm ...
  Lub sijhawm ntawm lub teeb xyoo yog los ze,
  Hu rau cov tho kev - ib txwm npaj txhij!
  Hu rau cov tho kev - ib txwm npaj txhij!
  Thiab ntawm no tuaj lub tswb dua. Cov tub thiab ntxhais dhia mus rau hauv qab ntawm lub trench. Thiab lub plhaub tau pib tawg los ntawm saum toj no: cov yeeb ncuab phom loj ua haujlwm.
  Pashka nug Masha:
  - Zoo, koj puas xav tias peb yuav muaj sia nyob?
  Tus hluas nkauj ntseeg siab tias:
  - Peb yuav tawm tsam tsawg kawg ib zaug, hauv lub sijhawm nyuaj tshaj plaws!
  Pioneer Sasha tau sau tseg tias:
  Peb heroism yog unshakable.
  Tus tub tau rub nws tus kheej liab qab rau ntawm pob zeb. Nws tuaj yeem pom tias tus tub tau sau nws tus kheej nrog cov khoom calluses.
  Tus ntxhais Tamara hais tias:
  Peb yuav tawm tsam tsis ntshai
  Peb yuav raug txiav tsis rov qab ...
  Cia lub tsho soaked nrog ntshav -
  Ntau tus yeeb ncuab, tig tus tub rog mus rau ntuj txiag teb tsaus!
  Tus tub Ruslan, ib tug tho kev nrog cov plaub hau dub, sau tseg tias:
  Ntau pua xyoo dhau los, lub sijhawm yuav los,
  Nyob rau hauv uas yuav tsis muaj kev txom nyem thiab dag ...
  Sib ntaus rau qhov no kom txog thaum koj ua pa kawg -
  Ua hauj lwm rau koj Niam, koj los ntawm lub plawv!
  Tus tub Oleg, nyias thiab ncaj-hais plaub hau, chirped, nqes:
  Tsis yog, tus ceev faj yuav tsis ploj mus,
  Qhov zoo ntawm ib tug falcon, dav dawb hau ...
  Lub suab ntawm cov neeg yog sonorous -
  Ntxawm yuav nplawm tus nab!
  
  Stalin nyob hauv kuv lub siab
  Kom peb tsis paub kev tu siab,
  Qhib qhov rooj rau qhov chaw
  Cov hnub qub ci ntsa iab saum peb!
  
  Kuv ntseeg tias tag nrho lub ntiaj teb yuav sawv
  Yuav muaj qhov kawg rau fascism ...
  Thiab lub hnub yuav ci
  Teeb pom kev rau communism!
  Cov tub hluas thiab cov ntxhais tau qhuas nyob rau hauv ib qho kev sib koom siab.
  Tab sis tam sim no lub dav hlau nres aircraft twb ya thiab xa cov foob pob. Thiab qhov no yog ib qho kev txhoj puab heev.
  Oleg thiab Sasha tsa ib tug slingshot thiab launched ib tug khoom plig ntawm kev tuag. Thiab lub thoob tau raug ntaus los ntawm Nazi nres aircraft.
  Tus ntxhais Natasha hu nkauj:
  - Komsomol tsis yog hnub nyoog nkaus xwb,
  Komsomol yog kuv txoj hmoo!
  Kuv yuav kov yeej qhov chaw, kuv ntseeg
  Cia peb nyob mus ib txhis!
  Ahmed, ib tug tub pioneer los ntawm Azerbaijan, teb nrog luag nyav:
  - Koj tseem tsis tau yog Komsomol tus tswv cuab Natasha!
  Tus hluas nkauj npau taws ntaus nws txhais taw liab qab thiab teb lub suab nrov;
  Ib sab ntawm cov txiv, nrog zaj nkauj zoo siab,
  Peb sawv rau Komsomol ...
  Lub sijhawm ntawm lub teeb xyoo yog los ze,
  Lub suab quaj ntawm cov pioneers - ib txwm npaj txhij!
  Lub suab quaj ntawm cov pioneers - ib txwm npaj txhij!
  Oleg kuj ntaus nws liab qab, me nyuam ko taw thiab hauv qab:
  Stronger rauj nyem lub proletarian,
  Los ntawm titanium tes crushing tus quab ...
  Peb yuav hu nkauj ib txhiab arias rau peb lub teb chaws,
  Thiab lub teeb rau yav tom ntej, zoo!
  Cov me nyuam zoo siab heev. Thiab qhov tseeb, cov Germans tau foob pob, thiab tsuas yog ib tug ntxhais tau txais ib feem ntawm nws liab qab, puag ncig, pob taws liab.
  Pioneer qw, tab sis tom qab ntawd tom nws daim di ncauj.
  Thiab yog li ntawd lawv tau npaj los tawm tsam qhov kev tawm tsam. Thiab twb muaj tank nrog Nazis. Formidable E-100s tab tom tsiv. Xws li cov tshuab muaj zog thiab txaus ntshai.
  Lawv muaj kev tiv thaiv zoo li no. Tias koj tsis tuaj yeem nkag los ntawm txhua lub kaum ntse ntse. Koj tsis tuaj yeem ntaus nws los ntawm ib lub kaum sab xis xwb. Tib lub caij nyoog yog ua txhaum txoj kab.
  Cov me nyuam npaj txhij mus tua, thiab waving lawv ob txhais taw liab qab. Ntawm no lawv yog nyob rau ntawm cov xaim thawb pob khoom nrog cov khoom tawg hauv tsev hauv qab ntawm Nazis. Nws ua haujlwm thiab rhuav tshem cov chais ntawm cov tso tsheb hlau luam ntawm Rommel cov tub rog.
  Thiab nws zoo li txaus ntshai.
  Sasha squeaks:
  - Muaj koob meej rau communism!
  Tus tub Pashka tua nrog Oleg los ntawm ib tug slingshot thiab squeals:
  - Muaj koob meej rau cov pioneer!
  Tus tub Ruslan, ua ke nrog tus ntxhais Sufir, rub lub mine nyob rau hauv German nrog ib tug hlau thiab qw:
  - Lub koob meej rau lub USSR!
  Cov menyuam yaus los ntawm Azerbaijan thiab cov tub rog Lavxias sib ntaus sib tua. Tanned, nyias, taw liab qab pioneers tawm tsam ib colossal armada ntawm tso tsheb hlau luam.
  Tus ntxhais Tamara stomps nws graceful, me me, liab qab taw thiab hais tias:
  - Lub koob meej rau Russia!
  Pioneer Ahmet lees paub thaum tua tus yeeb ncuab:
  - Peb yog ib tsev neeg phooj ywg ua ke!
  Tus tub Ramzan, plaub hau liab Azerbaijani, lees paub, khob tawm lub tsheb:
  - Los ntawm lo lus peb yog ib puas txhiab kuv!
  Cov me nyuam yog phooj ywg ... Ntawm no yog Armenian ntxhais Azatuhi, uas kuj deftly hloov lub pob tawg nyob rau hauv lub fascist kab ntsig nrog kev pab los ntawm ib tug hlau, thiab squeaks:
  - USSR yog ib tsev neeg ntawm haiv neeg!
  Lwm tus ntxhais Armenian Aghas hais tias:
  - Tsis txhob khoov rau fascism:
  Thiab tus ntxhais rub cov hlau nrog nws cov ntiv taw liab qab. Ntau tus menyuam yaus Azerbaijani thiab Armenian muaj cov plaub hau daj thiab tsis txawv ntawm cov menyuam yaus Slavic, uas kuj muaj ntau. Leej twg tso cov Germans tseg, lwm cov tsev neeg Lavxias nyob hauv Azerbaijan txawm nyob hauv qab tsars.
  Muaj ntau Slavs nyob rau hauv lub Caucasus. Muaj ntau cov khub niam txiv sib xyaw. Yog lawm, thiab cov menyuam feem ntau muaj cov plaub hau sib dua li lawv niam lawv txiv. Thiab cov Slavic hais mav tau tanned kom koj tsis tuaj yeem qhia lawv los ntawm cov neeg hauv zos. Ntxiv mus, cov menyuam yaus feem ntau zoo sib xws ntau dua li cov neeg laus.
  Yog li ntawd, thoob ntiaj teb Soviet battalion ntawm cov tub thiab cov ntxhais yog sib ntaus sib tua, thiab lawv tag nrho cov koom ua ke, thiab heev zoo sib xws. Lawv pob taws liab qab flash thaum tsiv.
  Thiab npau suav cov me nyuam xa khoom plig ntawm kev tuag. Shamil thiab Seryozhka, ob leeg tub tho kev, rub cov hlau. Thiab tam sim no lub German E-50 nres nrog ib tug kab ntsig tawg.
  Cov tub hu nkauj nyob rau hauv unison:
  Union indestructible, dawb republics,
  Nws tsis yog brute quab yuam uas rallied, tsis ntshai ...
  Thiab lub siab nyiam ntawm cov neeg muaj kev kaj siab,
  Thiab kev phooj ywg thiab laj thawj, thiab ua siab loj hauv kev npau suav!
  Thiab cov me nyuam zoo siab heev. Lawv luag ntxhi dawb, txawm cov hniav. Thiab lawv zoo siab, txawm tias lawv raug hem nrog kev tuag.
  Thiab cov Germans nqus. Cov tso tsheb hlau luam puas tsuaj tua lawv cov cannons thiab cov phom tshuab scribble.
  Qee lub tsheb German tau nruab nrog grenade launchers thiab txaus ntshai heev.
  Tus tub Maksimka thiab tus ntxhais Zara los ntawm Azerbaijan, thiab leaning ntawm lawv ob txhais taw liab qab, rub ib tug mine nyob rau hauv cov yeeb ncuab thiab khob tawm lub fascist mastodon.
  Thiab qw rau saum lawv lub ntsws:
  - Rau USSR!
  Cov me nyuam lom zem heev.
  Pioneers Abbas thiab Vladimir kuj siv riam phom. Hauv qhov no, lub catapult thiab tsoo E-75 kab ntsig rau Nazis. Ces cov tub hu nkauj:
  - Rau qhov loj ntawm lub ntiaj teb nyob rau hauv lub npog ntawm communism!
  Oleg thiab Abdula kuj yog cov pioneer ntawm ntau haiv neeg, tab sis nrog ib lub siab, lawv kuj tso cov khoom tawg. Lawv ntaus E-100 thiab hu nkauj ...
  Peb qhib lub ntiaj teb rau cov teb chaws,
  Txoj kev mus rau qhov chaw, mus rau lub ntiaj teb tsis pom ...
  Heroic deeds yog hu nkauj -
  Txhawm rau tshem tawm qhov caws pliav tuag mus ib txhis!
  
  Nyob rau hauv lub Holy Banner ntawm Russia,
  Hauv kev thaj yeeb, kev phooj ywg, kev zoo siab thiab kev hlub ...
  Cov neeg thoob qab ntuj yuav zoo siab dua,
  Ntuj raug txim tsaus yuav dispel nyob deb!
  Sib ntaus cov me nyuam no...
  Abdurrahman thiab Svetlana - ib tug tub Azerbaijani thiab ib tug ntxhais los ntawm Belarus rub ib tug hlau ua ke thiab khob tawm lub fascist tank. Thiab lawv hu nkauj:
  - Lub npe loj ntawm dawb huv Russia,
  Ci thoob ntiaj teb - zoo li lub hnub ci ...
  Kuv ntseeg tias kev sib koom siab peb yuav zoo siab dua,
  Cia peb qhia tib neeg txoj kev yog!
  Cov menyuam yaus siab tawv heev. Thiab cov Nazis tsuas yog xav tsis thoob los ntawm qhov tawv ncauj thiab npau taws heev.
  Abudurrahman yog ib tug pioneer, nws tau txais ib feem ntawm nws ib leeg liab qab. Nws pierced lub callused nto ntawm tus me nyuam txhais ceg.
  Tus tub hais tias:
  - Thiab nws ua rau kuv mob!
  Svetlana kuj tau ntaus pob taws, thiab khawb nws lub xub pwg nyom. Tab sis tus ntxhais hais tias:
  - Tsis txhob rhuav cov Pioneers!
  Azim thiab Kolka kuj rammed lub tsheb German.
  Cov tub hluas taw tes nrog ib tug hlau thiab hu nkauj:
  Tus yeeb ncuab ntxeev siab mus rau qhov kev tawm tsam,
  Tab sis kuv ntseeg tias nws yuav tsis poob, cov neeg Soviet ...
  Tus yeeb ncuab awaits defeat thiab oblivion,
  Thiab lub yeeb koob ntawm Russia yuav tawg ntau zog!
  Tus yeeb ncuab awaits: defeat thiab oblivion,
  Thiab lub yeeb koob ntawm Russia yuav tawg ntau zog!
  Cov menyuam yaus ua siab tawv thiab tsis khoov. Thiab lawv xav yeej. Thiab lawv hu nkauj thiab sib ntaus sib tua.
  Cov neeg German raug kev txom nyem hnyav. Muaj tseeb, feem ntau lawv tau tawg lem thiab rollers. Thiab nws tsis tuag.
  Qhov phem tshaj rau cov pioneer uas raug kaw.
  Tus tub Abdulhamid, thaum nws raug kaw, raug muab tso rau hauv khib los ntawm Nazis. Lawv muab tus pioneer tus taw liab qab tso rau hauv qhov thaiv, thiab pib dai qhov hnyav ntawm hooks. Thiab tom qab ntawd nws tau taws hluav taws. Thiab tus tub lub pob taws liab qab tau licked los ntawm hluav taws. Thiab ib tug nplawm poob rau ntawm nws nraub qaum. Lawv tuav kuv ntev heev. Thiab tom qab ntawd cov Nazis pib tawg cov tav nrog liab-kub ntiv tes.
  Tus tub, tuag nyob rau hauv kev tsim txom, thaum hlau ntawm nws tav, liab los ntawm tshav kub, tsoo nws, hu nkauj:
  Berlin yuav luag nyob rau hauv peb txoj cai,
  Los ntawm binoculars peb pom lub damned Reichstag ...
  Kuv vam tias yuav muaj kev thaj yeeb thiab kev zoo siab sai sai;
  Qhov kuv yuav piav qhia hauv kuv cov paj huam!
  
  Russia qhib communism rau lub ntiaj teb no,
  Nws tau los ua tsev neeg rau txhua tus.
  Tab sis lub Wehrmacht dai ib tug npua snout rau peb,
  Thiab tam sim no cov ntshav yog txaws los ntawm cov leeg zoo li tus ciav!
  
  Qhov Fuhrer tsis nco qab nrog peb los ntawm kev sib tsoo,
  Kuv xav tau av thiab ua qhev!
  Fascism tau mus nrog kev sib tw ntev heev -
  Thiab ntawm no yog npau suav phem tiag tiag, npau suav ntuj raug txim!
  
  Ib tug txiv neej yooj yim, ib tug me nyuam tub liab qab,
  Tsis ntev los no khi liab khi.
  Nws xav tsim lub ntiaj teb no nws tus kheej tsis muaj Vajtswv,
  Tab sis mam li nco dheev napalm erupted saum ntuj!
  
  Kuv yuav tsum tau khiav mus rau pem hauv ntej, peb AWOL,
  Tsis muaj leej twg xav coj cov hluas li no!
  Tab sis tus tub-tub rog nyob rau hauv rab phom ua nws,
  Txoj kev ntawm cov txiv tau ua kom tsim nyog!
  
  Fought qhov twg ob cunning thiab quab yuam,
  Thiab tsis muaj zog kuj iab, alas ...
  Cov phooj ywg yuav tsum khawb qhov ntxa
  Npaj Pine hleb hauv Frost!
  
  Kuv yog ib tug pioneer tam sim no accustomed rau kev txom nyem,
  Nws mus rau kev tshawb nrhiav tsis tau taw, lub snowdrift crunched.
  Tej zaum kev rau txim rau kev tsis ntseeg,
  Tias kuv tsis xav paub Yexus!
  
  Tab sis peb teev ntawm Golgotha yog dab tsi?
  Ntau tshaj peb xyoos ntawm kev ua tsov ua rog tau dhau mus!
  Nyob rau hauv ib lub zos, poj ntsuam quaj iab,
  Yuav ua li cas cov tub tuag nyob rau hauv lub ntxa ntawm lub teb chaws!
  
  Kuv dim, raug plhaub-shocked, raug mob los ntawm ib lub mos txwv,
  Tab sis hmoov zoo nws nyob ntawm nws ko taw!
  Peb ncaj ncees rov qab cov nuj nqis rau lub teb chaws Yelemees,
  Lub fascism ntawd tau raug tsuj rau hauv av los ntawm peb!
  
  Kuv muaj matured, tab sis tseem yog ib tug tub,
  Lub hwj txwv tsis tawg, tab sis twb yog titan!
  Yog, ib tug neeg laus, thiab tej zaum txawm ntau dhau lawm,
  Tom qab tag nrho, lub siab ua nyuaj li hlau!
  
  Hero Star siab tshaj plaws puav pheej -
  Stalin nws tus kheej, ntseeg kuv, muab nws hla!
  Nws hais tias: yuav tsum ua piv txwv los ntawm cov neeg zoo li koj,
  Cov neeg tua rog tab tom tsim cov yuam sij rau lub qhov rooj rau Eden!
  
  Tab sis tam sim no muab lub siab tawv phom,
  Coj koj, pincers, rauj thiab ua haujlwm!
  Ua ib lub nkoj thiab lub nkoj tawm ntawm ntoo
  Thiab tsim ib lub dav hlau kom tus noog ya mus!
  Tab sis txawm tias tag nrho cov heroism loj ntawm cov pioneers thiab tub rog ntawm Red Army, Baku poob. Thiab Nazis ntes tag nrho Caucasus.
  Stalin ntshai heev, thiab muab Hitler tawm tsam. Lub Fuhrer, txhawj xeeb los ntawm kev txawj ntse uas Asmeskas thiab Tebchaws Askiv tab tom tsim lub foob pob atomic thiab kov yeej Nyij Pooj, txiav txim siab los tsim kev tawm tsam loj nyob rau sab hnub poob.
  Daim ntawv cog lus tau kos npe. Lub USSR tau pom zoo kom xa tag nrho cov neeg raug txim ntawm kev ua tsov ua rog rov qab mus rau Thib Peb Reich, thiab muab pub dawb rau ntau cov ntaub ntawv raw xav tau los ntawm Wehrmacht.
  Hitler pom zoo nrog qhov no. Thiab nyob rau lub caij nplooj ntoo hlav xyoo 1944, kev tawm tsam loj ntawm Nazis tau pib hauv Africa. Cov Nazis, twb tswj sab qaum teb, tau tsiv mus rau sab qab teb. Thiab tib lub sij hawm txuas ntxiv ua tsov rog submarine. Nyob rau sab qab teb, cov Nazis tau ua tiav tiav. Nyob rau tib lub sijhawm, cov Nazis tau tsiv mus rau Sab Hnub Tuaj. Tau nce qib, lawv dhau Iran, thiab yuav luag tsis muaj kev tawm tsam ntes Is Nrias teb. Thiab tsis yog tsis muaj kev vam meej ntes cov cheeb tsam loj. Yog li Nazis yeej ua tiav ntawm no.
  Thiab thaum lub Kaum Ib Hlis 3, 1944, hnub ntawm kev xaiv tsa thawj tswj hwm, Tebchaws Meskas mam li tsaws hauv tebchaws Askiv thiab ntes nws. Thiab nws yog ib qho kev ua tiav. Thiab nws tig tawm los ua tau txias heev. Thiab tsuas yog ib lub lim tiam lawv tau ntes nws. Thiab nws tig tawm txias heev. Lub Panther-2 tank, uas yog qib siab dua thiab muaj tub rog zoo dua, kuj tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua. Tab sis lub tank Lev-2 tau ua kom muaj zog dua. Nyob rau hauv nws, Porsche, thawj zaug nyob rau hauv German tank tsev, tso lub cav thiab kis tau tus mob nyob rau hauv ib tug thaiv thiab hla, thiab muab tso rau lub gearbox ntawm lub engine nws tus kheej. Qhov siab ntawm lub hull raug txo, thiab lub turret yog me thiab nqaim. Yog li ntawd, qhov hnyav ntawm lub tsheb poob, thiab lub cav, ntawm qhov tsis sib xws, muaj zog dua ntawm 1000 horsepower.
  Yog li lub tank "Lion" -2 yog ib qho kev poob siab rau cov neeg Askiv, thiab qhov zoo tshaj plaws nyob rau lub sijhawm ntawd.
  Britain capitulated. Thiab tam sim no cov Nazis tau txav kev ua rog tawm tsam Tebchaws Meskas. Cov neeg Amelikas muaj peev xwm ua tau hauv lub tsev tank, tsuas yog Pershing, uas tsis muaj zog dua li German tsheb. Thiab tsuas yog "Superpershing" tseem tuaj yeem tawm tsam cov Germans. Tab sis Fritz twb muaj lub zog "E" series. Thiab lub zog tsis sib npaug.
  Plaub caug-tsib xyoo dhau los nyob rau hauv naval battles. Cov Nazis ua haujlwm Icarus. Lawv kuj tau hla Greenland.
  Tab sis nws tsis yooj yim kom Asmeskas hla dej hiav txwv. Tab sis cov tub rog German tau siv hydrogen peroxide-powered submarines. Uas yog ceev heev, zoo li tus ntses tob hauv hiav txwv, thiab cia cov neeg Asmeskas tawm mus rau hiav txwv. Thiab qhov no, ntawm chav kawm, tsis pleev xim rau Tebchaws Meskas. Thiab ib feem ntawm cov tub rog German yog tsom rau hauv Argentina thiab Brazil. Thiab los ntawm qhov ntawd lawv tau pib nkag mus rau sab qaum teb. Thiab nws txias heev. Nazis tab tom tuav lub teb chaws USA. Lub tank tshiab "E" series muaj zog heev thiab tsis tuaj yeem cuam tshuam nrog. Lub tank tshiab ntawm E-50 series, hnyav rau caum-tsib tons, tau txais cov armor frontal 250 mm tuab nyob rau hauv qhov chaw siab tshaj, thiab sab 170 mm tuab, kuj nrog cov nqes hav loj. Thiab 88-mm cannon nrog 100 EL uas rhuav tshem Asmeskas tso tsheb hlau luam yam tsis muaj teeb meem me ntsis.
  Cov Nazis rhuav tshem US. Thiab thaum lub caij nplooj zeeg xyoo 1946, lawv tau ntes tag nrho Canada. Thiab thaum lub caij nplooj zeeg, Mexico kuj raug ntes. Thiab Asmeskas pib ntshai. Thiab nyob rau lub caij ntuj no ntawm xyoo plaub caug rau thiab plaub caug xya, Alaska thiab ib feem peb ntawm thaj chaw ntawm Amelikas twb raug ntes lawm. Caij nplooj ntoos hlav yog lub sijhawm txiav txim siab ua kom tiav cov neeg Asmeskas.
  Marseille yog ib tug kws tsav dav hlau ua tau zoo heev. Thiab tam sim no, tom qab lub thib peb txhiab downed aircraft, nws tau muab tsub lub Pob Zeb Diamond Hnub Qub ntawm Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog golden oak nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Nyob rau hauv Thib Peb Reich, lawv kuj tau pom zoo rau qib thib rau ntawm Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog platinum ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond, rau cov neeg uas ncav cuag ib txhiab lub dav hlau poob, lossis tib lub tso tsheb hlau luam tawg.
  Hauv Knight's Cross no, tsawg kawg yog ib puas pob zeb diamond yuav tsum tau txuas nrog, thiab nws yuav loj dua li lwm tus Knight's Crosses. Yog li ntawd qhov khoom plig tsis yog tsuas yog qhuas, tab sis kuj kim.
  Albina thiab Alvina tab tom ya hla saum ntuj. Lawv tua lawv lub dav hlau Yankee thiab hu nkauj ntawm lawv cov hniav:
  - Cov ntxhais zoo nkauj,
  phooj ywg zoo...
  Yuav yog formidable txiv neej -
  Thiab ncaws pob zoo!
  Albina tsom lub dav hlau phom nrog kev pab los ntawm nws cov ntiv taw liab qab, thumped American thiab squeaked:
  - Teeb pom kev zoo siab!
  Thiab winked ntawm nws tus khub. Nws txiav nws tus khub. Nws tsoo tus yeeb ncuab rau tej daim uas siv nws cov ntiv taw liab qab thiab chirped:
  - Rau communism thiab peb yeej koob meej!
  Albina kho nws tus khub, tua lub dav hlau Yankee:
  - Rau Aryan communism!
  Thiab ob tug ntxhais tawg tawm luag.
  Thiab lawv tau txais qib thib rau ntawm Knight's Cross, tau tua ntau tshaj ib txhiab lub dav hlau txhua.
  Thiab Marseille, tau tua lwm plaub txhiab lub dav hlau, tau txais lub Hnub Qub Pob Zeb Diamond ntawm Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog platinum ntoo qhib nplooj, thiab tau txais ntaj thiab pob zeb diamond. Cov neeg Amelikas tau khiav tawm ntawm nws.
  Lub caij no, kev tsov rog txuas ntxiv mus. Cov neeg Amelikas tau pom meej meej poob rau tus yeeb ncuab zoo tshaj plaws hauv kev siv tshuab thiab kev cob qhia, thiab txawm tias siv kev faib tawm txawv teb chaws.
  Tsuas yog "Superpershing" tuaj yeem nkag mus rau German E-50 rau sab. Qhov txiaj ntsig ntawm rab phom thiab lub caliber ntawm 90 mm thiab lub thoob ntev ntawm 73 EL. Tab sis ntawm qhov tod tes, qhov hluav taws kub tsuas yog plaub zaug ib feeb piv rau kaum ob rau German E-50, thiab qhov hnyav ntawm tsib caug tons yog loj heev rau lub cav ntawm 500 horsepower. Yog, thiab lub tsho tiv no tsis txaus. Nyob rau hauv lub hauv pliaj ntawm German lub ntsiab mastodon, cov neeg Amelikas tseem tsis tau tawg. Thiab Fritz kuj muaj E-75 nrog 128 mm caliber phom thiab 210 mm sab armor thickness nyob rau hauv qhov chaw siab tshaj, nrog kev tiv thaiv zoo dua thiab lub cav ntawm 1500 horsepower.
  Yog li txij thaum pib, Teb Chaws Asmeskas poob. Tsuas yog lub tank T-93, qhov tseeb dua ib rab phom tus kheej uas hnyav cuaj caum-peb tons, nrog rau lub ntsej muag armor thickness ntawm 305 hli thiab 155 hli cannon, tuaj yeem tawm tsam German mastodons taub hau.
  Tab sis kev ua tau zoo ntawm kev tsav tsheb ntawm rab phom tus kheej no tsis tseem ceeb, ib yam li qhov hluav taws kub. Thiab cov Germans rhuav tshem nws nrog aircraft.
  Yog li ntawd, cov neeg Amelikas tag nrho tau ua tsis tau zoo, thiab tau poob kev cia siab.
  Thiab cov tub rog German tau los ze dua thiab ze rau New York thiab Washington.
  Truman thov Hitler rau kev thaj yeeb.
  Tab sis Fuhrer tsuas yog xav ua kom tiav tsis muaj kev cia siab. Washington tau nyob ib puag ncig. Thiab cov Nazis pib ua phem rau US lub peev.
  Marseille tau txais ib qho khoom plig tshwj xeeb rau tsib txhiab lub dav hlau poob: Grand Pob Zeb Hnub Qub ntawm Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond. Thiab nws txias.
  Cov neeg ua haujlwm tank ntawm Gerda tau tawm tsam rau tag kis. Thiab nws yeej tsis muaj teeb meem.
  Tus ntxhais txawm pib tua tsis tau tsuas yog nrog nws cov ntiv taw liab qab, tab sis kuj nrog lub txiv mis liab liab ntawm nws ob lub mis. Thiab qhov ntawd tau pab ntau heev.
  Charlotte kuj raug rho tawm haujlwm los ntawm nias nws lub txiv mis ruby ntawm lub khawm joystick thiab chirping:
  - Qhov loj ntawm communism nyob rau hauv tsis yog ib tug ntses, tab sis ib tug whale!
  Christina, tua, nias lub khawm ntawm lub joystick, sau tseg:
  - Thiab peb cov neeg German yuav tsim kom muaj kev ntseeg loj tshaj plaws!
  Magda, tua lub txiv mis crimson ntawm nws cov neeg sib tw, tawm tsam hnyav:
  - Lub brightest communism! Tsuas yog nce, tsis yog kauj ruam!
  Gerda taw lub cannon nrog nws cov ntiv taw liab qab, thiab tig los ntawm American howitzer nrog kev txhaj tshuaj zoo, lees paub:
  - Rau Aryan communism!
  Tom qab lub caij nplooj zeeg ntawm Washington, Amelikas tsis ntev los no. Thiab nws tau tshwm sim rau Lub Xya Hli 4, 1947.
  Tom qab ntawd cov Nazis tsoo Nyij Pooj, thiab lub Tsib Hlis 15, 1957 lawv tau tawm tsam USSR, cov no yog Nazis. Ib qhov kev cia siab, rau Alisa Selezneva!
  Thiab tam sim no Alice pab neeg kuj nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Alisa Selezneva nws tus kheej thiab nws ob tug phooj ywg thiab ob tug phooj ywg. Lawv tau tawm tsam rau lub tsev ntawm Adolf Hitler thaum Lub Rau Hli 22, 1957.
  Alice pov ib qho kev rhuav tshem grenade nrog nws txhais taw liab qab. Nws rub cov Nazis thiab qw:
  - Muaj koob meej rau communism!
  Thiab nws ntaus cov Nazis nrog ib tug blaster.
  Aleksey Teterev tua cov yeeb ncuab nrog rab phom rays thiab squeals:
  - Nws yuav yog peb txoj kev yeej.
  Thiab lub German tank yog cia melted. Thiab cov tub hluas tua xob laim ntawm lawv ob lub qhov muag.
  Natasha Belaya kuj tseem tua cov yeeb ncuab. Thiab nyob rau tib lub sij hawm, tsis muaj ntxiv ado, nws ob txhais taw liab qab yog pov, nrog colossal weighty lub zog, ib tug tuag grenade.
  Tus ntxhais qw:
  - Muaj koob meej rau peb qhov kev ua tiav!
  Arkasha Sapozhkov kuj tseem nyob rau ntawm kev tawm tsam. Tus tub muaj kev zoo siab heev. Txij li qhov kev qias neeg no tau tso cai nyob rau hauv lub ntiaj teb sib npaug, nws txhais tau tias nws yuav tsum tau kho.
  Tus tub rog tub rog tau tawm tsam nrog rab phom laser thiab hais tias:
  - Rau lub yeeb koob ntawm cov tswv yim ntawm kev hlub neeg!
  Masha Belaya kuj kub hauv kev sib ntaus sib tua. Tus ntxhais tso ib tug kwj ntawm pulsars thiab hluav taws npuas cooing:
  - Tuag rau fascists!
  Thiab nrog cov ntiv taw liab qab, nws kuj cuam tau peas ntawm kev puas tsuaj.
  Tsib tus neeg tawg rog siv lawv lub peev xwm hauv kev tawm tsam tawm tsam tag nrho lub nroog tsim rau Hitler los ntawm Versailles.
  Thiab lawv txiav, piv txwv li, lub tank muaj zog los ntawm E-800 series ntawm colossal proportions. Thiab tom qab ntawd lawv pib rhuav tshem cov tshuab pyramidal nrog lub cev muaj zog. Cov tswv cuab ntawm tsib tau ua hauv kev sib ntaus sib tua. Thiab siab tawv heev.
  Aleksey Sapozhkov siv lub zog teb uas qhia txog lub plhaub thiab foob pob ntawm Wehrmacht, thiab blasted nrog ib tug tuag tes tuag taw beam. Thiab ntau txhiab tus fascists, ib pawg ntawm cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau tawg.
  Natasha squeaked, muab tawm:
  - Txhua tus ntseeg hauv kev yeej fervently!
  Alexey Teterev gurgled:
  - Thiab kuv muaj hiav txwv, hiav txwv yog lub hauv caug tob! Thiab kuv muaj peev xwm tuav tau tej roob!
  
  Mashka Belaya pom zoo nrog qhov no:
  - Qhov tseeb, ntawm lub xub pwg nyom!
  Tus ntxhais ntsia hauv kev sib ntaus sib tua, tshwj xeeb tshaj yog thaum nws ntaus cov fascists nrog cov kwj deg ntawm kev puas tsuaj. Thiab tam sim no lawv pab neeg tau los ze zog mus rau lub palace uas Hitler nyob.
  Thiab yuav ua li cas yog pyramidal tso tsheb hlau luam thiab lwm yam fascist hwj chim nyob rau hauv lawv txoj kev?
  Qee lub tsheb German loj heev uas lawv zoo li lub pyramid tiag tiag. Tab sis lawv tsis tuaj yeem tiv taus lub teeb laser.
  Thiab ntawm no yog cov Nazis thiab siv diskettes. Tab sis lawv yog invulnerable los ntawm plhaub thiab mos txwv, thiab tsis muaj zog tiv thaiv ib tug hyperlaser!
  Alice tab tom tawm tsam, thiab rov qab nws cov ntiv taw liab qab raug pov tawm, ib yam dab tsi ua rau tuag taus. Tus ntxhais qw:
  - Tus zoo nkauj nyob deb, koj ua phem rau Nazis,
  Koj nyuaj rau Nazis, Alice rushes zoo li lub tank!
  Thiab cov ntshav ntws mus rau hauv ib tug kwj deg, koj ua phem rau cov Nazis,
  Koj ua phem rau Nazis! Alice ntaus nickel!
  Lyoshka Teterev, tawm tsam, kuj squeals thiab growls. Tus tub hluas raug tua los ntawm lub laser muaj zog, txiav tawm Nazis hauv kev faib, thiab hu nkauj:
  - Koj yog perfection nws tus kheej, koj yog perfection nws tus kheej,
  Los ntawm kev luag nyav mus rau kev piav tes piav taw, dhau kev qhuas!
  Natasha Belaya, tua raug heev ntawm Nazis, thiab spewing kwj ntawm kev tuag nrog ntiv tes liab qab ntawm girlish ob txhais ceg, aggressively khaws:
  -Auj, koob hmoov zoo li cas, kom paub tias kuv zoo tag nrho,
  Paub tias kuv zoo tag nrho! Paub tias kuv zoo tag nrho!
  Arkasha, tua nrog ib tug cascade emitter, thiab muab cov Nazis tshwj xeeb ntawm lub horns, nws hais tias:
  - Stalin, koj yog Comrade Stalin,
  Raws li ib txwm muaj, tus hero yog nyob rau hauv ib yob!
  Masha Belaya, tua ntawm Nazis, hu nkauj:
  Nws tshoov peb lub sijhawm nyuaj,
  Tau ua lub siab nyiam steel ...
  cawm lub ntiaj teb los ntawm tus kab mob plague
  Nyob zoo phooj ywg Stalin!
  Thiab tus ntxhais pib ua kom puas tsuaj boomerang nrog nws cov ntiv taw liab qab. Thiab ib tug loj pyramid-zoo li tus tank ntawm peb txhiab tons tig dua.
  Alice, tua ntawm Nazis, buzzed:
  - Hauv ntau cov duab, ntsuas,
  Nyob rau hauv lub ntiaj teb infinite ...
  Koj qhib txoj hauv kev rau peb -
  Qhia nws mus ib txhis!
  Thiab nws ob txhais taw liab qab heev aptly pov lub tam sim no ntawm tua neeg tuag. Tus ntxhais nias lub fascists thiab nquag nquag.
  Alexey Teterev, sib ntaus sib tua nrog Nazis, hu nkauj:
  - Plasma ntaj,
  Xav txiav koj...
  Hlawv zoo li hluav taws ntawm ntuj txiag teb tsaus
  Laser Beam...
  Natasha Belaya, tua cov Nazis, thiab ntxuav lawv lub tsheb ob qho tib si saum ntuj ceeb tsheej thiab hauv ntiaj teb kom hmoov, tweeted hauv kev txhawb nqa:
  Tab sis koj tsis txhob xav
  Yuav cawm tau koj txoj sia
  Ntseeg siab hlub
  Koj mus txog qhov kawg!
  Thiab nrog cov ntiv taw liab qab, zoo li yog pov ib qho tam sim no ntawm tag nrho kev tuag. Thiab nws yog tiag tiag, tuag taus. Thiab kev puas tsuaj ntau ntawm cov Nazis no.
  Arkasha Teterev, hlawv cov dab phem xim av, tau los ze zog rau Hitler. Tus tub txhoj puab heev, hu nkauj:
  -Nyob rau hauv yeej ntawm cov tswv yim tsis txawj tuag ntawm communism....
  Thiab cov Nazis nqes.
  Masha Belaya, tua kom raug thiab tshem tawm cov Nazis, lees paub:
  - Peb pom yav tom ntej, peb lub teb chaws!
  Thiab nws cov ntiv taw liab qab pov peas ntawm kev tuag.
  Alice, tsoo cov fascist hordes, thiab siv riam phom ua tub rog los ntawm lub neej yav tom ntej, squeaked:
  - Thiab lub cim liab, peb Leej Txiv!
  Alexei Teterev, tsoo cov Nazis, thiab ntaus lawv zoo li bunnies, qw rau saum nws lub ntsws:
  - Peb yuav ua siab ncaj rau peb tus kheej!
  Natasha Belaya yog dua nyob rau hauv kev tawm tsam qus, hlawv lub hordes ntawm peb Reich uas tau ntes tau tag nrho lub ntiaj teb no. Tus ntxhais yog heev technically nruab thiab cov Nazis tiv tsis taus nws.
  Ntawm no nws pov ib qho khoom plig ntawm kev puas tsuaj nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws hlawv ntau fascists thiab cooed:
  - Lub koob meej rau Great Russia!
  Thiab dua tus ntxhais yog nyob rau ntawm kev ua phem.
  Arkady Sapozhkov tau tawg ib kwj ntawm kev puas tsuaj. Tshem tawm ntau cov tub rog Nazi. Nwg muab puab rhais chaw, muab puab rhais chaw, hab rhuav puab ob txhais teg. Thiab rhuav tshem cov yees ntawm lub tank.
  Tus me tub hu nkauj:
  - Muaj koob meej rau lub sij hawm ntawm communism!
  Masha Belaya nyob rau hauv kev tawm tsam qus tsoo lub taub hau ntawm Nazis, khob tawm ntau yam khoom siv, thiab qw:
  - Rau qhov loj ntawm lub ntiaj teb!
  Thiab tus hluas nkauj cov ntiv taw liab qab tau pib ua ib yam dab tsi tiag tiag thiab tsis tshua muaj neeg tuag.
  Alice yog nyob rau ntawm kev tawm tsam thiab xws li txhoj puab heev thiab sib ntaus sib tua ntxhais. Txhua leej txhua tus yog mowed kom zoo. Thiab tsim lub ntsej muag thiab qw. Thiab lub ru tsev ntawm lub palace ntawm Hitler coj thiab vau.
  Ib tug qhua los ntawm lub neej yav tom ntej howled:
  - Rau qhov muaj zog communism nyob rau hauv lub ntiaj teb no!
  Thiab Alice cov ntiv taw liab qab yuav rov ua ib yam dab tsi uas ua rau cov Nazis pib tawg. Thiab Alice nws tus kheej yuav coj nws thiab hu nkauj:
  - Kuv ntseeg tias tag nrho lub ntiaj teb yuav sawv,
  Yuav muaj qhov kawg rau fascism ...
  Lub hnub yuav ci ntsa iab,
  Teeb pom kev rau communism!
  Lyoshka Teterev txhawb nqa cov ntxhais los ntawm kev xa cov kwj deg ntawm kev puas tsuaj.
  Tus tub yog nyob rau hauv ib tug qus mob siab rau, zoo li ib tug tsiaj nyaum. Nws desperately tawm tsam tus yeeb ncuab thiab squealed:
  - Muaj koob meej rau lub teb chaws ntawm lub Soviets!
  Thiab nws tuav cov Nazis zoo li lawv tau chops.
  Natasha Belaya tseem nyob ntawm qhov kev tawm tsam. Erases lub Fritz nyob rau hauv wildest mob siab rau. Thiab mows down Fuhrer tus kheej tus neeg saib xyuas. Ib tug ntxhais zoo li no. Thiab kev sib ntaus sib tua - demolishes Nazis kom huv si.
  Thiab nws cov ntiv taw liab qab tawg ua ib qho khoom plig ntawm kev tuag.
  Natasha hais tias:
  - Los ntawm lub npe ntawm lub tswv yim!
  Arkasha Sapozhkov kuj ua phem heev. Thiab tua, melting Himmler.
  Ces tus tub txawm qw nrov nrov tias:
  - Rau peb qhov kev ua tau zoo thiab yeej!
  Mashka Belaya kuj ua rau kev sib ntaus sib tua. Thiab nws rhuav tshem cov Nazis hauv qhov tseem ceeb tshaj qhov peev. Thiab nws cov kab teeb laser, tsuas yog sib ntaus sib tua uas Nazis tsis tuaj yeem khiav ntawm nws. Masha Belaya yog ib qho kev zoo nkauj heev.
  Nrog nws cov ntiv taw liab qab, nws pov ib qho kev tua neeg ntawm kev tuag thiab squeaks:
  -Rau ib communism tshiab!
  Alice, firing ntawm cov yeeb ncuab, bares nws cov hniav thiab squeaks nyob rau sab saum toj ntawm nws lub ntsws, tso sparks los ntawm nws ob lub qhov muag:
  
  Txhua yam yog tshiab hauv communism!
  Thiab thaum kawg lawv ncig Hitler. Nrog nws cov ntiv taw liab qab, tus ntxhais nyem Fuhrer lub qe, thiab nws qw mob:
  - Kuv tso tseg!
  Cov tsib tam sim ntawd yuam lub ntsiab fascist kom tsis txhob muaj kev tawm tsam ntawm USSR thiab tshem tawm cov tub rog los ntawm thaj chaw ntawm Russia. Tus ntshai Fuhrer pom zoo rau qhov no.
  Qhov thib peb Reich tau tawg, thiab kev tsis sib haum xeeb pib ntawm cov thawj coj ntawm lub xeev fascist.
  Thiab Hitler raug coj mus rau Moscow. Nyob ntawd nws raug sim thiab thaum lub Kaum Ib Hlis 7, 1957, fascist tus naj npawb ib tau raug dai ntawm Red Square. Qhov no yog qhov kawg ntawm Hitler, thiab ua tau zoo Alice!
  Thiab tag nrho lub ntiaj teb no tau dim ntawm fascism ib zaug, thiab USSR tau ntes tag nrho lub ntiaj teb, nyob rau hauv lub taub hau tshiab ntawm Voznesensky!
  Muaj koob meej rau communism thiab USSR!
  
  
  TSEEM CEEB
  Nyiv, nrog rau cuaj caum feem pua lub caij nyoog, yuav tsum tau yeej Kev Sib Tw ntawm Midway, thiab nws yeej. Thiab tom qab ntawd lawv tau ntes cov tub rog ntawm lub teb chaws Ottoman ntawm lub hnub nce siab thiab Hawaiian archipelago, kov yeej cov neeg Asmeskas thiab tswj hwm ntawm Peru Harbor puag.
  Zoo, ces cov Nyij Pooj tau coj thiab tawm tsam Is Nrias teb, kuj hem kom tswj hwm nws. Cov British, ntshai, coj thiab pauv ib feem ntawm cov tub rog los ntawm tim lyiv teb chaws, tso tseg Operation Torch. Thiab Africa tau nyob ntsiag to. Nyob rau sab hnub tuaj pem hauv ntej, nws mus, raws li nyob rau hauv keeb kwm tiag tiag. Cov Germans tau swb ntawm Stalingrad thiab lawv pem hauv ntej poob. Tab sis thaum lub Ob Hlis lig thiab lub Peb Hlis ntxov, Mainstein tau tawm tsam. Piv nrog rau keeb kwm tiag tiag, cov Germans muaj ntau qhov sib faib. Txij li Hitler tsis tau hloov tub rog mus rau Africa. suav nrog peb caug lub npe Tigers tshiab.
  Calm reigned nyob rau hauv teb chaws Africa. Cov neeg Askiv tsis tau nce qib, cov neeg Amelikas, raug ntaus hauv Dej Hiav Txwv Pacific, tsis tsaws hauv Morocco. Thiab ntau qhov kev faib tawm uas Hitler hauv keeb kwm tiag hloov mus rau lub teb chaws dub tau siv hauv kev tawm tsam rau sab hnub tuaj. Thiab nyob rau hauv aviation txawm ntau zog tau koom tes. Yog li tsis tas yuav siv nyiaj rau Africa.
  Thiab vim li ntawd, kev puas tsuaj ntau dua tau ua rau cov tub rog Soviet, thiab cov Germans tuaj yeem rov qab tsis tau tsuas yog Kharkov, Belgorod, tab sis kuj Kursk, txiav tawm lub arc tam sim ntawd. Thiab qhov poob ntawm Red Army tau siab heev.
  Off-road, txawm li cas los xij, ncua kev sib ntaus sib tua. Thiab tom qab ntawd muaj ib tug lull - ob sab sib sau muaj zog. Cov Germans tshaj tawm tag nrho kev ua tsov ua rog thaum Lub Ob Hlis thiab nce kev tsim riam phom. Lawv cia siab tias yuav coj kev ua haujlwm zoo dua qub. Sau thiab rog, thiab Tub Rog Liab. Thiab nyob rau hauv teb chaws Africa nws yog li ntawd nyob ntsiag to li Hitler txiav txim siab hloov lub ci ntsa iab commander Rommel mus rau sab hnub tuaj pem hauv ntej. Qhov twg, feem ntau, txoj hmoo ntawm kev tsov rog tau txiav txim siab. Tsis tas li ntawd, cov neeg Amelikas thiab cov neeg Askiv tseem raug kev txom nyem tom qab swb los ntawm Nyiv hauv Pacific. Thiab lawv tsis mus txog Tebchaws Europe. Kev foob pob ntawm Thib Peb Reich xyaum tau tso tseg, uas ua rau nws muaj peev xwm ua kom cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau ntau dua li hauv keeb kwm tiag tiag. Yog li Nazis muaj zog. Thiab txawm muaj zog heev.
  Ib lub tso tsheb hlau luam tshiab, ntxiv rau "Tigers" thiab "Panthers", yog "Tsov". Lub tshuab no zoo ib yam li "Panther" thiab "Tiger" -2. Hitler xav siv lub tank tshiab kawg hauv kev sib ntaus sib tua.
  Txawm hais tias, tau kawg, muaj cov lus nug ntawm qhov twg los tua. Lub Fueher tseem xav nrhiav lub sijhawm rau nws tus kheej hauv Caucasus. Qee tus thawj coj hais tias Moscow yuav tsum raug coj ua ntej. Muaj ib lub tswv yim thiab cua daj cua dub ntawm Leningrad. Thaum kawg, lub ntsiab lus ntawm kev pom tau kov yeej mus rau Voronezh thiab nce raws Volga mus rau Stalingrad los ntawm sab qaum teb. Thiab los ntawm sab ntawm Taman Peninsula, hla mus rau lub nroog no nyob rau hauv lub Volga los ntawm sab qab teb, tsiv mus rau converging cov lus qhia.
  Ntawd yog, Fuhrer xav ua pauj. Cov Nazis, tsis nkim lawv cov tub rog nyob rau sab hnub tuaj, qhov chaw ua tsov rog khov, nrog rau tso cov nkoj tsawg dua thiab, thaum khov FAA cov phiaj xwm cuaj luaj, nce kev tsim cov tank thiab dav hlau.
  Kev tsim khoom ntawm Focke-Wulf tshuab tau nce tshwj xeeb tshaj yog sai. Nws tsis yog tsuas yog ib tug neeg tua rog xwb, tab sis nws tuaj yeem nqa tau txog 1800 kilograms ntawm foob pob, ua si lub luag haujlwm ntawm tus foob pob hauv ntej, thiab ua tsaug rau cov cuab yeej muaj zog thiab riam phom, nws kuj tuaj yeem ua lub dav hlau tua. Yog li Fritz paub tias lawv ua dab tsi. ME-309, tus neeg tua rog sai dua thiab muaj tub rog zoo dua, kuj tau nkag mus rau hauv koob. Ib yam li Yu-288, uas tuaj yeem nqa txog rau 6 tons ntawm foob pob.
  Unwinding hom riam phom tshiab tau siv sijhawm, thiab kev tawm tsam tau ncua ntau zaus. Ntxiv mus, Hitler nws tus kheej kuj xav sim "Tiger" -2 hauv kev sib ntaus sib tua thiab "Maus".
  Tab sis qhov tseem ceeb tshaj plaws yog Fritz tseem tsis tau tso tseg Africa. Von Bock tau tsa tus thawj coj nyob ntawd. Thiab poob nthav tau txais kev txhawb nqa loj.
  Lub Fuhrer xav kom yeej hauv Africa, thiab tom qab ntawd coj mus rau sab hnub tuaj pem hauv ntej. Thiab tseem poob nthav thiab rov qab Rommel. Tau xa cov tub rog uas tab tom npaj tawm tsam ntawm Taman Peninsula mus rau tim lyiv teb chaws.
  Muaj xya hnub Friday nyob rau lub lim tiam.
  Thiab thaum Lub Xya Hli 5, kev tawm tsam loj ntawm Nazis tau pib hauv tebchaws Iziv. Cov tub rog thib yim Italian kuj tau koom nrog hauv nws, uas tau rov qab ua dua thiab rov qab los tom qab swb hauv Russia.
  Raws li qhov tshwm sim, Tebchaws Askiv raug kev puas tsuaj loj. Rommel hla nws txoj kev tiv thaiv hauv cov suab puam thiab tsoo mus rau Nile. Thiab cov Nazis thaiv lub Suez Canal.
  Kev vam meej ntawm Fritz tau piav qhia los ntawm qhov tseeb tias lawv tau tswj hwm los tsim cov lej zoo tshaj. Thiab tseem muaj qhov tseeb tias "Panther" thiab "Tiger", thaum lub sijhawm ntawd tsis muaj lub tank sib npaug.
  Tub Rog Liab tseem tos txog lub sijhawm. Tab sis Stalin lub siab ntev snapped, thiab nyob rau lub yim hli ntuj 1, Soviet pab tub rog pib ib tug loj kev tawm tsam nyob rau hauv lub Oryol-Kursk-Belgorod kev taw qhia. Kev sib ntaus sib tua hnyav heev.
  Hitler, tom qab kev yeej hauv tebchaws Iziv, tau tsiv tub rog mus rau Iraq thiab ntes nws nrog kev txhawb nqa ntawm Arabs, nrog rau Kuwait.
  Stalin txiav txim siab pov ib feem ntawm cov tub rog mus rau Iraq, tab sis provoked Qaib ntxhw nkag mus rau hauv tsov rog. Cov tub rog Ottoman qhib qhov thib ob pem hauv ntej thiab hla Red Army.
  Cov Germans muaj peev xwm tawm tsam qhov kev tawm tsam ntawm cov tub rog Soviet. "Panther" tau qhia nws qhov zoo tshaj plaws kev sib ntaus sib tua hauv kev tiv thaiv. Thiab phem yeej tawm tsam ntawm Red Army.
  Cov Germans kuj txhawb lawv tus kheej hauv Iraq thiab Kuwait los ntawm kev nkag mus rau cov roj. Lub caij nplooj zeeg los txog. Cov Nazis tso siab rau kev tiv thaiv. Tus tshiab Panther-2 tau tso tawm rau hauv koob. Armed nrog ib tug 88 hli cannon, thiab ntau armored, nws hnyav tsib caug-peb tons, tab sis qhov no yog offset los ntawm ib tug muaj zog 900 horsepower engine. Qhov no "Panther" -2 ua pov thawj tias yog lub tshuab txaus ntshai heev. Nws cov armor frontal ntawm tus pej thuam mus txog 150 mm, thiab lub hull 120 mm ntawm lub kaum sab xis ntawm inclination ntawm 45 degrees. Thiab kev tiv thaiv pem hauv ntej tau zoo heev, piv rau "Tiger" -2, thaum lub thickness ntawm sab armor yog 60 hli nyob rau hauv qhov chaw siab tshaj. Uas yog feem ntau txaus siab.
  Hitler khaws kev tiv thaiv nruj rau sab hnub tuaj. Cov kab pem hauv ntej tau tiaj tus thiab nws nyuaj rau Red Army hla nws. Thiab hauv kev txawj ntse, feem ntau, kev ua haujlwm tau tsim tau zoo. Ntxiv mus, cov Germans feem ntau twv Stalin lub tswv yim. Thiab nws stubbornly ntaus rau tib lub ntsiab lus, rov sim dislodge cov tub rog German los ntawm Kursk thiab Orel.
  Kev sib ntaus sib tua hauv huab cua tau pom tias ME-309 yog ib tus neeg tua rog zoo, thiab nws cov riam phom muaj zog tso cai rau koj tua lub tshuab Soviet los ntawm kev hu thawj zaug.
  Thaum lub caij ntuj no, tsis muaj dab tsi tseem ceeb tau ua tiav - Fritz tau tshem tawm tag nrho cov kev tawm tsam Soviet.
  Nyob rau hauv 1944, lub USSR tau txais tshiab tso tsheb hlau luam T-34-85 thiab IS-2. Tab sis tom kawg tau hloov mus ua tsis tau zoo heev, thiab xav tau kev txhim kho, thiab nws cov ntsiab lus tsis muaj zog yog lub hauv pliaj ntawm tus pej thuam. T-34-85 kuj muaj qhov tsis zoo. Nws lub turret tau loj dua thiab yooj yim dua rau ntaus, thiab tus naj npawb ntawm cov plhaub hauv cov mos txwv thauj khoom raug txo.
  Qhov tseem ceeb tshaj plaws, cov neeg German tau tswj hwm los tsim cov khoom loj ntawm Panther-2 thiab txhim kho Tiger-2 qauv nrog lub cav ntawm ib txhiab horsepower. Tab sis ntawm no
  Lub Fuhrer tau hais kom qhov kev tawm tsam pib thaum kawg lub Tsib Hlis. Thiab nyob rau hauv cov kev taw qhia ntawm Voronezh, thiab lub Taman kev taw qhia, thiab los ntawm Qaib Cov Txwv.
  Tab sis kev sib ntaus sib tua hnyav tau pom tias Tub Rog Liab tau muaj peev xwm ntxiv dag zog rau nws tus kheej, thiab nws nyuaj heev los rhuav tshem nws cov kev tiv thaiv. Tsis tas li ntawd, cov nas, loj heev thiab hnyav, zoo li tsov ntxhuav tank, tsis ua rau lawv tus kheej. Stalin feem ntau txwv tsis pub tsim cov tank hnyav dua li plaub caug xya tons. Thaum lub German "Panther" -2, uas tau los ua lub tank loj tshaj plaws nyob rau hauv cov nqe lus ntawm serial ntau lawm, hnyav tsib caug-peb tons.
  Thiab ntawm chav kawm Fritz Soviet cov tub rog tau nruj nreem nias. Txawm li cas los xij, lawv muaj peev xwm mus ua haujlwm hauv qhov chaw. Tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv cov kev taw qhia ntawm Voronezh.
  Qhov tseem ceeb uas Fritz muaj yog, ntawm chav kawm, lub tsheb muaj zog. Tshwj xeeb, los ntawm Lub Rau Hli 1944, ntau tshaj li ib txhiab ME-262s twb tau sib ntaus sib tua ntawm Soviet-German pem hauv ntej. Tsis yog phem thiab muaj kev hloov kho siab dua ntawm Focke-Wulf - TA-152, nws tau qhia nws cov txiaj ntsig.
  Nazis, ntawm tus nqi ntawm colossal poob, mus txog Voronezh, tab sis nres.
  Kev sib ntaus yog ntshav heev. Cov tub rog Turkish ncig Yerevan, tab sis tsis tuaj yeem nqa nws. Thaum lub caij nplooj zeeg, cov Nazis maj mam nce mus raws Don. Thiab lawv tsoo los ntawm kev tiv thaiv ntawm colossal quab yuam. Txawm li cas los xij, thaum kawg lub Kaum Ib Hlis, cov tub rog Soviet tau thim rov qab dhau ntawm Don. Poob ib feem ntawm thaj chaw. Thiab lawv raug nias hnyav heev.
  Tus tshiab Arado dav hlau-hom foob pob tawg ua rau lub Red Army. Thiab lawv tau foob pob heev.
  Thaum lub caij ntuj no, cov Germans tau tiv thaiv. Nyob rau hauv Lub ib hlis ntuj, lawv repuls lub offensive ntawm lub Soviet troops. Lub xyoo plaub caug tsib pib nrog kev sib ntaus sib tua thiab hauv huab cua thiab kev sib ntaus sib tua loj.
  Nyob rau hauv cov huab cua, cov Germans ntau thiab ntau seized lub teg num. Ib qho kev hloov kho tshiab ntawm ME-262 X tau tshwm sim, uas tsim kev nrawm dua 1100 mais ib teev. Thiab tsib rab phom cua. Thiab swept tis. Thiab zoo dua crushed tw. Thiab XE-162 yeej txhua tus. Thiab ib tug heev maneuverable fighter thiab lub teeb.
  Thaum lub Tsib Hlis 1945, cov neeg German tau siv cov E-series tso tsheb hlau luam tshiab, tshwj xeeb tshaj yog cov phom loj E-25 tus kheej, thiab tsim E-50 sai sai. Lub tank kawg tseem tsis tau zoo tag nrho. Nws cov armor yog tuab li ntawm Tiger-2, tab sis nrog cov nqes hav ntau dua, lub turret yog me dua thiab nqaim dua, lub cev qis dua, thiab cov hauv qab yog sib dua thiab ntau dua. Engines ntawm 1200 horsepower. Thiab rab phom yog 88 hli ntev nrog lub chim ntawm 100 EL, thiab kaum ob txhaj tshuaj ib feeb.
  Lub tank no, vim qhov tseeb tias lub cav tau nyob ua ke nrog kev sib kis, tau txais kev txuag hauv qhov siab ntawm lub hull, vim lub crankshaft. Thiab lub gearbox yog nyob ncaj qha rau ntawm lub cev muaj zog. Qhov hnyav ntawm lub tank yog tsib caug tons, thiab nws tau dhau los ua mobile thiab xis rau kev sib ntaus sib tua. Thiab nws cov armor frontal yog kiag li impenetrable, rau yuav luag tag nrho cov phom. Lub kaum sab xis ntawm inclination ntawm lub hull los ntawm kab rov tav yog 40 degrees, thiab lub kaum sab xis ntawm inclination ntawm lub hauv pliaj ntawm tus pej thuam nrog ib tug tuab ntawm 185 millimeters yog tsib caug degrees.
  Yog li ntawd, cov phom Soviet tsis tuaj yeem nkag mus rau hauv pliaj. E-50 tau ua pov thawj tias yog lub tank zoo heev. E-25 rab phom self-propelled tau dhau los ua qhov zoo tshaj plaws, nrog lub cav muaj zog heev ntawm 900 horsepower, nrog qhov hnyav ntawm nees nkaum rau tons.
  Nws muaj zog nyob rau hauv lub breakthrough, thiab tenacious heev.
  Nyob rau hauv lub Caucasus, cov Germans muaj peev xwm ua tau ib tug breakthrough. Muaj tseeb, Stalingrad tsis tuaj yeem nqa tam sim ntawd. Tab sis tom qab ntawd, cov Germans ncig Grozny, thiab Ordzhonikidze. Thiab thaum lub Yim Hli 1945 lawv tuaj yeem tawg mus rau Hiav Txwv Caspian. Thiab lawv tau ua phem heev.
  Stalin freaked tawm, tab sis nws tsis tuaj yeem nres Nazis. Nws raug ntaus zoo li tus miv.
  Lub tank German tshiab E-75 tsuas yog ua rau poob siab rau Red Army vim nws muaj zog tiv thaiv los ntawm txhua lub ces kaum.
  Thaum lub Cuaj Hlis, Nazis tau tawm tsam rau Volga Delta thiab kev tawm tsam ntawm Astrakhan.
  Kev sib ntaus sib tua ... Thaum lub caij ntuj no, cov Germans ntes yuav luag tag nrho Caucasus. Tom qab muab cov mos txwv raug cuam tshuam, Tub Rog Liab hauv thaj av no tsis tuaj yeem tuav tau ntev.
  Lub Peb Hlis 1946, Yerevan yog lub caij nplooj zeeg kawg. Thiab nws tau dhau los ua ib qho kev yeej.
  Lub zog ntawm USSR tau raug puas tsuaj. Thiab Nyiv tseem tuav lub Pacific thiab yeej cov British thiab Asmeskas.
  Stalin, txhawm rau yuav lub sijhawm, muab Hitler rau kev sib tw rau peb xyoos. Thiab ntawm cov nqe lus zoo heev rau peb Reich. Rov qab los ntawm tag nrho cov neeg raug txim ntawm kev ua tsov ua rog yam tsis muaj tej yam kev mob. Thiab cov nyiaj them rov qab: cov khoom noj thiab cov khoom siv raw, tshwj xeeb tshaj yog paj rwb - Central Asia tseem nyob rau hauv kev tswj ntawm USSR.
  Hitler kuj xav tau kub thiab khoom siv bauxite. Thiab tseem yuav ntxeev siab rau qee qhov tshiab thiab niaj hnub tshuab rau kev tsim riam phom.
  Stalin, xav nce lub sijhawm ntawm tus nqi, pom zoo rau qhov no.
  Kev thaj yeeb tuaj rau lub Tsib Hlis 1946...
  Thiab cov Germans, ntawm chav kawm, pib sib ntaus sib tua nyob rau sab hnub poob. Thawj qhov kev tawm tsam hauv Africa, nws tau ua tiav heev. Thiab huab cua sib ntaus sib tua rau England.
  Ntawm no, dav hlau dav hlau tau nyob rau ntawm qhov kev tawm tsam. Thiab nws tau foob pob thiab foob pob. Thiab tseem muaj zog disks uas tsoo cov British thiab Asmeskas.
  Cov neeg Amelikas raug ntaus.
  Thiab tam sim no, thaum lub Kaum Ob Hlis 1946, cov Nazis tau tsaws hauv tebchaws Askiv. Thiab lawv tau pib ntes nws.
  Tsis muaj leej twg xav tias Hitler yuav txiav txim siab tsaws rau lub caij ntuj no. Thiab nws tau txais kev pheej hmoo.
  Thiab nws tau txais yeej. Hauv ob lub lis piam xwb. Tebchaws Askiv poob thiab Churchill tau khiav mus rau Canada.
  Xyoo 1947 tau los lawm. Cov Germans ntes Iceland twb nyob rau lub Ob Hlis. Thiab Kev Ua Haujlwm Icarus tau ua tiav. Thiab ntawm no tuaj cov captures los ntawm thoob plaws.
  Cov Germans thiab Nyij Pooj tam sim no tau nce qib hauv Asmeskas. Los ntawm Argentina, Brazil, Venezuela, thiab ntxiv Panama. Nrog kev nce qib thiab dhau los ntawm Canada, nrog kev tsaws. Thiab kev txhawb nqa tau zoo heev.
  Tab sis qhov stretch ntawm kev sib txuas lus cuam tshuam nrog cov khoom. Yog li xyoo 1947, cov neeg German thiab cov neeg Nyij Pooj tsuas yog ntes Latin America thiab nkag mus hauv Mexico mus rau thaj tsam yav qab teb ntawm Tebchaws Meskas, thiab dhau los ntawm Canada mus rau sab qaum teb ntawm Asmeskas.
  Thiab kev sib ntaus sib tua hauv Tebchaws Meskas tau dhau los ua lub zog tag nrho.
  Xyoo 1948 tau los lawm. Cov Germans tau ua tiav ntau los ntawm pinching America nrog rau cov neeg Nyij Pooj. Thiab lawv tau nce nrog kev sib ntaus sib tua ...
  Cov neeg Amelikas tau qis dua rau Nazis hauv ob qho tib si zoo thiab muaj nuj nqis ntawm cov tub rog. Thiab tsis muaj txoj hauv kev los tawm tsam Wehrmacht. Cov Nazis cuam tshuam rau hauv kev sib ntaus sib tua thiab cov dub, thiab Arabs thiab Khab. Cov neeg Nyij Pooj kuj coj lawv lub zog los ris.
  Cov neeg Amelikas succumbed maj mam tab sis muaj tseeb ... Tab sis thaum kawg ntawm lub Cuaj Hli Ntuj xyoo 1948, cov Germans tau tawm tsam New York thiab Washington.
  Thiab thaum lub Kaum Ib Hlis 9, 1948, Tebchaws Meskas tau tso tseg. Thiab thawj feem ntawm Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob tau xaus.
  Stalin yuav lub sijhawm. USSR tau txais T-54 thiab IS-4 tanks. Lub tank IS-7 tsis tau mus rau hauv kev tsim khoom vim nws tus nqi siab. Tsim thiab tshuab MIG-15 thiab lwm yam.
  Tab sis qhov no tsis txaus ... Hitler xyoo 1949 tuaj yeem tsim kev tawm tsam tawm tsam USSR thaum lub caij ntuj sov, tab sis pom zoo kom ncua kev sib tw. Tab sis ntawm chav kawm, nyob rau hauv sib pauv rau ib tug hnyav tribute uas lub USSR pom zoo them.
  Thaum cov Germans thiab cov Nyij Pooj ua tiav lub ntiaj teb los ntawm kev ntes lwm lub tebchaws, Stalin tau sim tsim riam phom super. Tab sis qhov kev sim tsim lub foob pob atomic ua tsis tiav.
  Stalin tuag rau lub Peb Hlis 5, 1953. Nws tau ua tiav los ntawm Beria. Tsis zoo li keeb kwm tiag tiag, tus thawj coj ntawm USSR, xav tias muaj kev puas tsuaj, muaj kev tswj hwm los tawm ntawm cov ntawv sau txog tus neeg ua tiav. Thiab tsis muaj leej twg zoo dua Beria lawm. Tsis muaj.
  Raws li nws muab tawm, Stalin tsis yuam kev.
  Thaum Hitler tau tawm tsam Nyij Pooj thaum lub Plaub Hlis 20, 1954, Beria tau npaj ua tsov rog nyob rau sab ntawm Thib Peb Reich.
  Lub Fuhrer tau pom zoo rau cov xwm txheej uas USSR yuav rov qab tsuas yog yav qab teb Sakhalin thiab Kuril Islands tuaj.
  Beria raug yuam kom pom zoo rau qhov no. Txawm nrog lub siab hnyav. Zoo, tam sim no ob lub dab tau poob rau Nyiv.
  Thiab cov kev sib ntaus sib tua tau nthuav tawm nrog kev zoo siab heev. Hitler xav kov yeej Nyiv ua ntej nws tsim lub foob pob atomic.
  Qhov thib peb Reich siv laser riam phom discs thiab pyramidal tso tsheb hlau luam tawm tsam samurai.
  Lub tsheb kawg yog formidable, thiab impenetrable los ntawm txhua lub ces kaum.
  Ntawm no Gerda thiab Charlotte caij ntawm lub pyramidal tank thiab tua hluav taws ntawm Nyiv.
  Lawv yog cov ntxhais thiaj li ci ntsa iab thiab sib ntaus sib tua mus rau qhov chaw ntawm colic hauv puab tais. Thiab lawv cov phom rumble zoo li lub cev.
  Gerda hu nkauj, baring nws cov hniav:
  - Sib tsoo, tsoo, thiab rhuav tshem! Qhov no yog lub neej, qhov no yog kev zoo siab!
  Charlotte, tau tsoo tus Japanese tus kheej-propelled rab phom nrog lub hom phiaj zoo, pom zoo nrog qhov no:
  - Sib tsoo, tsoo, thiab rhuav tshem! Qhov no yog lub neej, qhov no yog kev zoo siab!
  Qhov no yog li cas cov ntxhais German tau tawm tsam.
  Thiab ntawm no yog cov Soviets sib ntaus sib tua ntawm IS-10 tank. Cov poj niam tub rog tua lawv 122mm cannon thiab hu nkauj:
  - Stalin nyob hauv kuv lub siab,
  Kom peb tsis paub kev tu siab...
  Qhib qhov rooj rau qhov chaw
  Cov hnub qub ci ntsa iab saum peb!
  Thiab Natasha tsoo lub tank Japanese nrog qhov raug ntaus ....
  Cov tub rog ntawm USSR thiab Thib Peb Reich yog ntau dua kev sib ntaus sib tua-npaj thiab cov cuab yeej cuab tam. Txawm li cas los xij, kev ua tsov rog mus ntxiv, thiab muaj kev vam meej sib txawv.
  Tab sis tau kawg, cov samurai poob txog ib feem peb ntawm lawv thaj chaw hauv thawj ob lub hlis.
  Rau peb lub hlis ntawm kev sib ntaus sib tua hnyav dua lwm lub quarter. Xws li yog tsov rog uas tsis muaj kev hlub tshua.
  Cov tub rog Soviet tau tawm tsam sab qab teb ntawm Sakhalin, thiab tsiv mus ntxiv raws li Kuril Ridge. Tsis tas li ntawd, cov tub rog tsarist kuj tau tawm tsam hauv Manchuria. Thiab nws twb mob heev lawm.
  Cov yeej tau ua raws ib qho tom qab. Thiab kev vam meej thiab kev ua tiav tshiab.
  Rau lub hlis tom qab, thaum Lub Kaum Hli 20, 1954, Nyiv twb tau poob ntau tshaj li ib nrab ntawm nws cov khoom, thiab tau ploj lawm. Thiab nws tau thov, zais cia rau Russia, ib qho kev sib koom ua ke tawm tsam Thib Peb Reich. Tab sis Beria tsis kam lees nws ...
  Los ntawm Xyoo Tshiab, ntau tshaj li ob feem peb ntawm thaj chaw ntawm thaj av ntawm Rising Sun twb ploj lawm.
  Hirohito, xav tias puas tsuaj, muab Fuhrer muaj kev thaj yeeb nyab xeeb. Tab sis nws tsuas xav tso siab rau.
  Thaum Lub Ib Hlis Ntuj xyoo 1955, cov tub rog Soviet thiab German tau ua tiav qhov swb ntawm Nyij Pooj hauv Suav teb. Thiab nyob rau lub Ob Hlis, cov samurai kuj raug ntaus nyob rau hauv cov cheeb tsam nyob deb. Thaum lub Peb Hlis Ntuj xyoo 1955, kev sib ntaus sib tua pib hauv lub nroog nws tus kheej. Nws muaj ib tug npau taws heev.
  Cov Germans thiab Russians tau nce qeeb tab sis muaj tseeb. Thaum lub Yim Hli, Tokyo poob, thiab lub Cuaj Hlis 3, 1955, Nyiv capitulated.
  Muaj lwm ncua kev ua tsov ua rog. Lub USSR tau rov qab rau sab qab teb Sakhalin thiab ntes Kuril Ridge. Tsis ntau dhau. Tab sis ntawm qhov tod tes, qhov ntim ntawm cov khoom plig txhua xyoo rau cov neeg German poob qis.
  Txawm li cas los xij, Russia tseem tsuas yog thaj chaw ywj pheej ntawm Thib Peb Reich. Lub Plaub Hlis 20, 1958, lub davhlau mus rau Mars tau tshwm sim hauv Peb Reich. Ib qho kev ua tiav zoo. Kev vam meej ntawm Aryan xav. Tab sis qhov no tsis txaus rau Hitler.
  Lub USSR tseem thuam nws txoj kev ywj pheej. Thiab tsis tas li ntawd, nyob rau hauv kev zais zoo heev nws tau sim ua lub foob pob atomic thiab hydrogen. Tau kawg, Hitler sim rub tawm qhov kawg "splinter" raws li nws ntseeg hauv ntiaj teb ntiaj teb, txhawm rau ua kom tiav kev sib koom ua ke thoob ntiaj teb.
  Thiab ntawm Fuhrer lub hnub yug rau lub Plaub Hlis 20, 1959, kev ua tsov rog tshiab pib nrog kev cuam tshuam ntawm USSR. Leningrad yuav luag nyob ib puag ncig thiab muaj kev sib txuas lus tsuas yog nyob ntawm Lake Ladoga. Tseem muaj me ntsis ntawm txoj kev mus rau Moscow. Qhov chaw tsis ntau tshaj peb puas kilometers. Cov Germans tsis tau sim tawm tsam nws thaum thawj tsov rog.
  Thiab tam sim no lawv twitch. Thiab peb tau tsiv nrog kev txaus siab heev. Lawv muaj laser beam discs thiab pyramidal tso tsheb hlau luam.
  Tub rog liab tsuas muaj T-54 tso tsheb hlau luam, loj tshaj plaws. T-55, uas nyuam qhuav pib tsim. Thiab tso tsheb hlau luam IS-10, tsis siv IS-4, thiab qhov tseeb, tab sis tsis yog txhua qhov tsim tawm IS-12. Lub tank kawg muaj 130mm cannon thiab zoo ib yam li IS-7. Nws qhov hnyav yog li xya caum tons.
  Cov Germans muaj ntau dua pyramidal tso tsheb hlau luam. Cov neeg coob ntawm ob, nrog rab phom siab thiab electromagnetic nyob rau hauv 88-millimeter caliber, tab sis tsis tshua muaj armor-piercing. Thiab armor yog multi-layered thiab impenetrable.
  Lub aviation ntawm Nazis kuj zoo dua thiab zoo meej dua li Soviet ib. Tshwj xeeb tshaj yog tailless bombers thiab fighters, raws li zoo raws li disco. Lub tom kawg txhim kho qhov nrawm txog li kaum lub suab, thiab muaj riam phom laser. Thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws, lawv yog impenetrable rau cov caj npab me.
  Txij li thaum lub dav hlau laminar ntws nyob ib ncig ntawm lawv, thiab cov dej ntws tawm tag nrho cov plhaub thiab cov mos txwv thiab cov khoom tawg.
  Yog li cov Germans nyob saum toj. Thiab qhov tseem ceeb tshaj, lawv muaj zog ntau dua. Muaj kev faib txawv teb chaws los ntawm thoob plaws lub ntiaj teb. Thiab lawv sib ntaus sib tua nrog rab phom tshuab ntau dua, lossis ua phem carbines.
  Cov Nazis txawm muaj riam phom ultrasonic, thiab rab phom tshuab nrog laser pom, lossis hluav taws kub.
  Dab tsi tsuas yog Fritz tsis muaj. Kuj tseem muaj cov foob pob hluav taws. Thiab tsis yog qhov no xwb.
  Muaj cov khoos phis tawj, thiab kev taw qhia, thiab cov foob pob ntse. Thiab kev taw qhia ntawm radars, thiab ntawm lub suab, thiab cua sov. Thiab Fritz tuaj yeem siv cov tso tsheb hlau luam uas txav mus rau hauv av nrog kev xyaum, thiab submarines rau ib tus neeg. Lawv kuj muaj ib lub tank me me, uas cov menyuam kawm tau zoo thiab kawm tau zoo sib ntaus sib tua.
  Ntawm chav kawm, cov rog tsis tshua muaj sib npaug. Thiab nyob rau tib lub sijhawm, rau kev tawm tsam ntawm USSR, Hitler tau sau ib puas lab tus tub rog thiab tub ceev xwm tsuas yog nyob rau hauv thawj echelon. Thiab nyob rau hauv Soviet Russia, tag nrho cov pejxeem, nrog rau cov menyuam mos, tsuas yog tshaj li ib puas lab. Thiab nyob rau hauv cov tub rog muaj peev xwm sib sau ua ke, tag nrho cov tub rog tsis ntau tshaj kaum tsib lab. Thiab lawv tsis yog qhov zoo tshaj plaws. Qhov tsuas yog qhov ntau ntawm cov kab tiv thaiv tau khawb.
  Thiab ntawm chav kawm, Nazis, tau mus rau qhov kev tawm tsam thiab muaj qhov zoo tshaj plaws hauv cov rog, yuav luag tam sim ntawd tawg los ntawm kev tiv thaiv. Thiab lawv tsiv mus tsis tau nres. Thiab kaum hnub tom qab ntawd lawv ncig Moscow. Thiab yog li ntawd qhov kev tsov rog no tau pib.
  Tab sis nyob rau lub Tsib Hlis 1, 1959, Hitler poob nthav nws lub dav hlau. Thiab nws hloov qhov sib npaug ntawm lub hwj chim. Thiab nyob rau hauv Thib Peb Reich pib muaj kev tawm tsam hnyav rau lub hwj chim. Dab tsi tau muab rau USSR qhov kev npaj txhij txog rau txoj kev cawm seej.
  
  STALIN OVERTHROW
  Stalin raug rhuav tshem los ntawm nws tus kheej cov tub rog thaum Lub Kaum Hli 1941. Zoo, nws yog to taub, tus ntxub Caucasian twb tau txais txhua leej txhua tus. Yog lawm, nws tsis zam txim rau kev tsim txom. Cov tub rog tsis txaus siab, thiab tshwj xeeb tshaj yog Zhukov. Molotov kuj txhawb cov phiaj xwm, thiab Beria raug tua ntawm qhov chaw. Stalin tau maj nrawm sim thiab tua.
  Tab sis tag nrho cov no ua rau muaj kev tsis sib haum xeeb ntawm cov tub rog, thiab cov Germans tuaj yeem coj Moscow. Molotov khiav mus rau Kuibyshev. Ntau tus tub rog tau tso tseg thiab tso tseg. Nyiv tau tawm tsam Tebchaws Meskas, ces cov Fuhrer nkag mus ua rog. Thiab cov samurai tau tawm tsam Far East.
  Molotov, nyob rau hauv cov xwm txheej no, muab kev thaj yeeb nyab xeeb rau Fritz. Hitler pom zoo kom rov qab Moscow hauv kev pauv rau Caucasus. Tsis tas li ntawd, cov nyiaj them rov qab siab tau raug xa mus rau USSR. Kuv yuav tsum muab ob qho tib si Leningrad thiab Arkhangelsk.
  Cov Nazis tso lawv txhais tes mus rau sab hnub tuaj thiab hloov mus rau Tebchaws Meskas thiab Tebchaws Askiv.
  Lub Fuhrer hem Franco nrog txoj haujlwm, thiab Generalissimo tau pom zoo tso cai rau cov tub rog German hla dhau nws thaj chaw. Gibraltar tau tawm tsam los ntawm kaum ob pawg German xaiv. Thiab nws tau raug coj mus rau peb hnub, tom qab ntawd cov Nazis nkag mus hauv Morocco thiab pib tuav Africa. Ib feem ntawm cov tub rog German dhau los ntawm Caucasus thiab Iran mus rau Is Nrias teb thiab Middle East. Thiab lawv tau hla.
  Cov tub rog Askiv tau tsawg dua thiab tsis muaj tub rog zoo. Thiab cov kev sib cais colonial tsis xav tawm tsam txhua. Loj heev surrendered. Thiab cov Germans tau ntes ib lub koom txoos tom qab lwm qhov. Cov neeg Askiv kuj poob vim kev sib txuas lus, thiab kev qhuab qhia tsawg dua ntawm cov tub rog. Nyob rau hauv plaub caug-ob xyoo, lub Peb Reich ntes sab qaum teb thiab ib feem ntawm qhov chaw ntawm Africa, Middle East thiab Is Nrias teb, koom nrog cov Japanese.
  Thiab nyob rau lub Ob Hlis plaub caug-peb, ua raws li kev tsaws hauv Australia. Thiab tom qab ntawd kev tawm tsam rau South Africa.
  Yog li, Nazis tau kov yeej yuav luag txhua lub tebchaws Askiv thiab cov thawj coj.
  Churchill cowardly thov kom muaj kev thaj yeeb. Hitler tsis kam, yog li nws twb coj txhua yam. Thiab nyob rau lub Rau Hli 1943, kev tsaws hauv av hauv tebchaws Askiv tau ua raws.
  Plaub tus ntxhais zoo nkauj: Gerda, Charlotte, Christina thiab Magda. Lawv caij hauv lub tank sim - "Panther" -2.
  Cov ntxhais yog ntawm chav kawm barefoot thiab hauv bikinis.
  Lawv lub tank ya tawm ntawm cov khoom lag luam thiab mus rau ntug dej hiav txwv. "Panther" -2 yog lub tank zoo hauv txoj cai. Lub armor ntawm lub nkoj yog 100 hli, lub turret yog 120 hli, sab yog 60 hli, thiab cov phom loj yog 88 hli 71 EL. Xws li rab phom ntaus British tso tsheb hlau luam, txawm tias Churchills, los ntawm qhov deb heev.
  Gerda, nrog kev pab los ntawm nws cov ntiv taw liab qab, nias lub khawm phom thiab tsoo lub tank British.
  Nws ntaus lub tsheb thiab hu nkauj:
  - Lub koob meej rau peb Reich!
  Charlotte, uas txhoj puab heev vixen. Kuj raug tua ntawm tus yeeb ncuab. Nws tsoo los ntawm cov armor frontal ntawm Churchill thiab purred:
  - Rau peb txoj kev yeej muaj koob meej!
  Thiab nws kuj tua nrog taw liab qab.
  Ces tus ntxhais no qw nrov nrov tias:
  - Yog lawm, kuv yuav thaws koj!
  Christina yog txhaj tshuaj yog heev. Nws tsoo tej cuab yeej cuab tam rau kev puas tsuaj uas lawv muab ib co nyiaj.
  Ib tug liab-haired warrior nrog golden plaub hau chirped:
  - Rau peb Reich!
  Thiab dua, nrog ib tug liab qab taw, nws launched ib yam dab tsi uas yog tuag taus. Thiab qhov twg yog cov British tawm tsam cov Germans. Fritz muaj cov cuab yeej muaj zog, cov neeg ua haujlwm zoo dua.
  Ces Magda raug rho tawm haujlwm, thiab txiav cov neeg tawm tsam. Thiab nrog nws txhais ko taw liab qab nws taw tes rab phom ntawm tus yeeb ncuab. Thiab raug rho tawm haujlwm nrog quab yuam.
  Tus tub rog squeaked thiab growled:
  - Rau lub zog siab dua ntawm lub ntiaj teb!
  Tus hluas nkauj ci ntsa iab ntawm no. Thiab thrashed tw. Yog lawm, tsis muaj nuj nqis, Prime Minister Churchill tau hu rau Third Reich. Nws mus tawm tsam leej twg? Nws yog ib tug crushing tshuab.
  Tau kawg, tsis muaj kev txais tos tawm tsam Gerda. Nws yog ib tug ntxhais ntawm colossal zog.
  Thiab dua nws yuav tua nrog nws txhais ko taw liab qab, thiab nws yuav ua rau cov neeg Askiv tawg.
  Tom ntej no, Charlotte yuav tua nrog nws cov ntiv taw liab qab. Thiab ces nws thrashes ntawm Cromwell. Yog lawm, cov British tau txais lub horns kom huv si.
  Charlotte tau poob.
  - Kuv yog tus neeg txias tshaj plaws hauv ntiaj teb!
  Christina kuj tua raug cov yeeb ncuab. Nws yog ib tug ntxhais uas muaj peev xwm heev. Thiab yog hais tias nws tua, nws tua.
  Thiab nws cov shells xa los ntawm ko taw liab qab yog li tuag taus. Thiab tus tub rog quaj qw:
  - Rau qhov ua tau zoo tshaj plaws!
  Magda kuj coj nws thiab npuaj cov British kom puv nkaus. Siv koj txhais ceg liab qab. Defeated cov tub rog British thiab squeaked:
  - Txhua yam yuav zoo heev!
  Ces tus tub rog qhia nws tus nplaig.
  Nyob rau hauv luv luv, cov ntxhais ntawm no yog heev txias. Thiab tsis ruam kiag li. Thiab nrog pob taws liab qab lawv tsom cov thoob ntawm Askiv tso tsheb hlau luam thiab phom tus kheej.
  Nyob rau hauv luv luv, qhov tsaws tau ua tiav. Cov Germans kuj yeej cov British nyob rau saum huab cua. Tus tshiab ME-309 fighter qhia nws tag nrho superiority tshaj tus yeeb ncuab. Zoo li Focke-Wulf. Uas ntshai cov British.
  Nyob rau hauv luv luv, thaum London nyob ib puag ncig. Thiab Churchill sim khiav tawm. Tab sis nws tsis nyob ntawd.
  Ob tug German poj niam pilots Albina thiab Alvina tua tag nrho cov escort dav hlau thiab yuam Churchill lub liner rau tsaws. Tus thawj nom tswv txaus siab raug yuam kom txhos caug thiab hnia ob txhais taw liab qab ntawm cov neeg zoo nkauj. Nws hnia Churchill, ob txhais ceg ntawm Albina thiab Alvina. Thiab ob txhais taw, thiab ntiv tes, thiab pob taws. Tom qab ntawd, nws cov ntxhais - Thawj Tswj Hwm ntawm Tebchaws Askiv raug yuam kom yaim lawv lub xub ntiag ntawm Venus. Qhov twg cov ntxhais nyiam.
  Qhov ntawd yog li cas lawv yog assholes.
  Tebchaws Askiv tau poob. Thiab Fritz ntawm ib tug nees dawb, yeej.
  Adolf Hitler tau tshaj tawm tias:
  - Kuv coj ntau lub peev tshaj Genghis Khan!
  Nws tseem tsuas yog kov yeej lub tebchaws United States. Tab sis qhov no yuav siv sij hawm me ntsis.
  Tag nrho xyoo 1944 tau dhau los ntawm kev sib pauv ntawm kev sib ntaus sib tua hauv huab cua thiab naval. German submarines tau txhim kho thiab ua tau zoo dua li Asmeskas. Los yog, lawv twb zoo dua, lawv superiority tsuas yog ua tag nrho.
  Lub Fuhrer, raws li lawv hais, nce nws lub zog. ME-262 dav hlau fighters thiab submarines powered los ntawm hydrogen peroxide tshwm nyob rau hauv serial ntau lawm. Yog li Fritz tam sim no muaj ntau yam kev pab. Thiab qhov ntawd suav nrog tib neeg.
  Lub nkoj sib ntaus sib tua Bismarck tau tsim dua tshiab ntawm kev nrawm nrawm. Nws tau tsim nyob rau lub Peb Hlis 1944. Lub nkoj tshiab tau loj dua ob npaug ntawm kev hloov pauv raws li yav dhau los thiab peb zaug ntau dua riam phom muaj zog. Cov neeg nqa dav hlau kuj tau tsim, thiab muaj zog heev.
  Ib lub dav hlau thauj khoom muaj peev xwm nqa tau ib puas thiab nees nkaum lub dav hlau thiab nrog lub dav hlau ua haujlwm tau pib thaum Lub Ib Hlis 1945.
  Thib Peb Reich tab tom npaj dhia. Xyoo 1945 tuaj... Cov nkoj Amelikas raug kev txom nyem hnyav. Thiab Nyiv kuj tau nias los ntawm sab hnub poob rau Tebchaws Meskas. German aircraft tau los ua ntau thiab zoo meej, cov nqi ntawm aces nce.
  Piv txwv li, ob tus neeg tsav dav hlau los ntawm Thib Peb Reich - Albina thiab Alvina hu ua lawv A - square, lawv tau qhab nia zoo heev. Txog tam sim no, Huffman tau tuav cov ntaub ntawv. Thaum Lub Rau Hli 1945, nws coj nws tus account mus rau plaub puas lub tsheb thiab vim li ntawd tau txais Knight's Cross of the Iron Cross nrog golden oak nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond. Thiab qhov no yog qib tsib.
  Tab sis Albina thiab Alvina twb ntes tau nws. Tshaj li peb puas lub tsheb poob rau txhua tus, lawv tau txais Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond. Tiamsis nimno lawv twb mus txog plaub puas lawm. Thiab lawv twb tsis mus nres.
  Ntawm no Albina nias nws cov ntiv taw liab qab ntawm lub kauj tsheb pedals thiab chirped:
  - Lub koob meej rau lub Great Fatherland!
  Thiab tua ob peb lub dav hlau Asmeskas.
  Alvina, txuas ntxiv hluav taws, kuj thrashed. Nws tua ob lub dav hlau US Army nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaked:
  Peb yog lub embodiment ntawm kev ntxub ntxaug!
  Cov ntxhais sib nrauj. Lawv agile heev nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua.
  Albina tua nws rab phom thiab hais tias:
  - Lub koob meej rau Fatherland - nplawm!
  Alvin pom zoo nrog qhov no:
  - Lub yeeb koob loj!
  Cov Germans nias cov neeg Amelikas nyuaj heev. Thiab lawv coj qhov zoo ntawm lawv aviation.
  E-50 tau dhau los ua kev txhim kho zoo. Lub tank no tau tig tawm nrog cov cuab yeej cuab tam thiab rab phom tua hluav taws sai. Thiab nrog zoo frontal tiv thaiv.
  Asmeskas Sherman tsis yog nws tus yeeb ncuab. Thiab Pershing ib yam nkaus. E-50 ua pov thawj tias yog tsiaj nyaum ntawm lub tshuab.
  Cov Germans nyob rau hauv plaub caug-tsib xyoo nyob rau hauv Greenland, thiab tsim ib tug foothold nyob rau hauv Canada. Nyob rau tib lub sij hawm, German diplomacy yeej Brazil mus rau nws sab, nrog rau Argentina, uas tau ntev mloog lus. Thiab kev nce qib tau pib los ntawm cov choj yav qab teb.
  Xyoo 1946 tau txiav txim siab. Cov tub rog German thiab Nyij Pooj tau tawm tsam Mexico, thiab ntes yuav luag tag nrho Canada, txeeb Alaska thiab. Thiab thaum kawg cov kev ua phem tau raug xa mus rau Tebchaws Meskas. Ntawm nws thaj chaw, kev sib ntaus sib tua tiag tiag pib tshwm sim.
  Thiab ntawm chav kawm, German tso tsheb hlau luam ntawm E series tau qhia lawv tus kheej kom txaus ntshai thiab kev sib ntaus sib tua tsheb. Cov neeg Amelikas nyob qhov twg ua ntej lawv. Cov fascists muaj zog li ntawd.
  Tshwj xeeb tshaj yog thaum Gerda lub tank neeg coob nyob rau ntawm kev tawm tsam thiab tsoo US cov tub rog.
  Nws muaj E-50 series tsheb, agile thiab ceev. Nws muaj lub thoob ntev ntawm 100 EL thiab rab phom caliber ntawm 105 hli. Yog rab phom zoo li no.
  Gerda nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab, raug rho tawm haujlwm, raug ntaus tus yeeb ncuab thiab squeaked:
  - Lub koob meej rau peb Reich!
  Charlotte, tus ntxhais plaub hau liab no kuj tsoo, siv nws cov ntiv taw liab qab, ntawm Asmeskas thiab chirped, baring nws cov hniav:
  Lub koob meej rau peb cov tub rog invincible!
  Kristina kuj tapping nws lub ntsej muag, chiseled ob txhais ceg nrog nws tus ntiv tes liab qab thiab qw:
  - Lub koob meej rau lub heroism ntawm lub Wehrmacht!
  Magda, siv tus ntiv tes ntev ntawm nws ob txhais ceg liab qab, kuj thrashed thiab squealed:
  - Lub koob meej rau lub invincible Wehrmacht!
  Thiab plaub tus ntxhais yuav coj nws thiab qw rau saum lawv lub ntsws:
  - Peb yog cov dav dawb hau tiag tiag, thiab tag nrho ntawm kev ua yeeb yam! Thiab peb ya zoo li noog, cov tub ntawm lub siab tawv Motherland!
  Gerda raug rho tawm haujlwm dua nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws ntaus lub tsheb Asmeskas thiab nws hais tias:
  - Tsis yog, tsis yog tub, tab sis cov ntxhais!
  Charlotte raug rho tawm haujlwm ntawm lub tsheb Asmeskas, rub tawm nws lub turret thiab chirped:
  - Tau kawg, cov ntxhais yog ib tug heroic heev!
  Christina npuaj nws tus nrog sib ntaus. Nws pierced tus yeeb ncuab los ntawm thiab los ntawm, thiab hissed, baring nws hniav:
  - Peb yog lub tshuab tiag tiag ntawm kev tuag!
  Magda kuj tua cov yeeb ncuab. Nws tsoo tus yeeb ncuab tej cuab yeej, rammed tus yeeb ncuab lub hauv pliaj thiab qw:
  - Thiab peb yog cov tshuab zoo tshaj plaws hauv ntiaj teb!
  Thiab cov ntxhais quaj qw hauv chorus:
  - Lub koob meej rau lub teb chaws Yelemees, lub yeeb koob, lub tso tsheb hlau luam tau maj nrawm rau pem hauv ntej! Kev faib tawm ntawm Thib Peb Reich txais tos cov neeg siab tawv!
  Nyob rau hauv luv luv, cov Germans yeej ua tau zoo, thiab lawv cov tub rog tau qhab nia ib tug yeej tom qab lwm.
  Tebchaws Asmeskas, tau kawg, muaj kev lag luam muaj zog, tab sis lawv poob ntawm kev siv tshuab. Tshwj xeeb tshaj yog tanks thiab dav hlau aircraft. Cov Germans twb muaj ME-262 X nyob rau hauv serial ntau lawm, thiab lub dav hlau no ob leeg ciaj sia taus, ceev tshaj 1150 kilometers ib teev, thiab armed nrog tsib aircraft 30-mm cannons. Cov neeg Amelikas tsis tuaj yeem tiv lub tshuab zoo li no.
  Cov Germans kuj muaj ib tug noog XE-262, yooj yim los tsim, yuav luag tag nrho cov ntoo, lub teeb heev thiab maneuverable. Tab sis XE-262, vim nws qhov hnyav dhau lawm thiab kev kub ceev, kuj nyuaj rau kev tswj hwm thiab xav tau cov kws tsav dav hlau. Tab sis nws yog qhov zoo rau Huffman's style, uas ua haujlwm hauv kev sib raug zoo. Thiab nyob ze nws tau tsoo cov neeg Asmeskas.
  Tab sis dhau ntawm Huffman, kuj muaj ob tug ntxhais uas ua yeeb yam: Albina thiab Alvina. Lawv txhua tus tshaj peb puas lub dav hlau downed thiab tau txais Knight's Cross ntawm Hlau Hla nrog nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond. Knight's crosses nrog golden oak nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond muaj txog tam sim no tsuas yog Huffman, uas tua ntau tshaj tsib puas lub dav hlau, thiab Rudel, lub legendary nres aircraft, knocked tawm ntau tshaj tsib puas tso tsheb hlau luam, thiab ntau lwm yam lub hom phiaj. Thiab kaum xya lub dav hlau ntxiv.
  Nyob rau hauv Thib Peb Reich, lawv kuj tau pom zoo rau qib thib rau ntawm Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog platinum ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond, rau cov neeg uas ncav cuag ib txhiab lub dav hlau poob, lossis tib lub tso tsheb hlau luam tawg.
  Hauv Knight's Cross no, tsawg kawg yog ib puas pob zeb diamond yuav tsum tau txuas nrog, thiab nws yuav loj dua li lwm tus Knight's Crosses. Yog li ntawd qhov khoom plig tsis yog tsuas yog qhuas, tab sis kuj kim.
  Albina thiab Alvina tab tom ya hla saum ntuj. Lawv tua lawv lub dav hlau Yankee thiab hu nkauj ntawm lawv cov hniav:
  - Cov ntxhais zoo nkauj,
  phooj ywg zoo...
  Yuav yog formidable txiv neej -
  Thiab ncaws pob zoo!
  Albina tsom lub dav hlau phom nrog kev pab los ntawm nws cov ntiv taw liab qab, thumped American thiab squeaked:
  - Teeb pom kev zoo siab!
  Thiab winked ntawm nws tus khub. Nws txiav nws tus khub. Nws tsoo tus yeeb ncuab rau tej daim uas siv nws cov ntiv taw liab qab thiab chirped:
  - Rau communism thiab peb yeej koob meej!
  Albina kho nws tus khub, tua lub dav hlau Yankee:
  - Rau Aryan communism!
  Thiab ob tug ntxhais tawg tawm luag.
  Lub caij no, kev tsov rog txuas ntxiv mus. Cov neeg Amelikas tau pom meej meej poob rau tus yeeb ncuab zoo tshaj plaws hauv kev siv tshuab thiab kev cob qhia, thiab txawm tias siv kev faib tawm txawv teb chaws.
  Tshwj xeeb, Yankees muaj lub ntsiab Sherman tank. Zoo, qhov twg nws tawm tsam lub ntsiab German E-50. Lub tshuab ntawm lub Nazis muaj ib tug frontal armor ntawm 250 millimeters, sab armor ntawm 170 millimeters, thiab ib tug hnyav ntawm xya caum tons nrog ib tug engine ntawm 1200 horsepower nrog lub engine boost.
  Nws yuav tsum raug sau tseg tias Sherman tsis tuaj yeem nkag mus rau sab German, txij li cov cuab yeej ntawm E-50 yog txoj kab nqes. Txawm tias ib tug Sherman nrog ib rab phom kaum xya-ko taw, Firefly, yeej tsis coj ib tug German nyob rau hauv lub nkoj. Tab sis lub tank no tsis loj heev.
  Thiab cov Germans ntseeg siab coj American tank los ntawm tsib kilometers deb. Tsis tas li ntawd, nws muaj lub siab silhouette. Cov neeg Amelikas tau Pershing me ntsis zoo dua. Tab sis lub tank no tsis loj npaum li Sherman, thiab tseem nws rab phom 90-mm tsis txaus rau kev sib ntaus sib tua.
  Tsuas yog "Superpershing" tuaj yeem nkag mus rau German E-50 rau sab. Qhov txiaj ntsig ntawm rab phom thiab lub caliber ntawm 90 mm thiab lub thoob ntev ntawm 73 EL. Tab sis ntawm qhov tod tes, qhov hluav taws kub tsuas yog plaub zaug ib feeb tiv thaiv kaum ob rau German E-50, thiab qhov hnyav ntawm tsib caug tons yog loj heev rau lub cav ntawm 500 horsepower. Yog, thiab lub tsho tiv no tsis txaus. Nyob rau hauv lub hauv pliaj ntawm German lub ntsiab mastodon, cov neeg Amelikas tseem tsis tau tawg. Thiab Fritz kuj muaj E-75 nrog 128 mm caliber phom thiab 210 mm sab armor thickness nyob rau hauv qhov chaw siab tshaj, nrog kev tiv thaiv zoo dua thiab lub cav ntawm 1500 horsepower.
  Yog li txij thaum pib, Teb Chaws Asmeskas poob. Tsuas yog lub tank T-93, qhov tseeb dua ib rab phom tus kheej uas hnyav cuaj caum-peb tons, nrog rau lub ntsej muag armor thickness ntawm 305 hli thiab 155 hli cannon, tuaj yeem tawm tsam German mastodons taub hau.
  Tab sis kev ua tau zoo ntawm kev tsav tsheb ntawm rab phom tus kheej no tsis tseem ceeb, ib yam li qhov hluav taws kub. Thiab cov Germans rhuav tshem nws nrog aircraft.
  Yog li ntawd, cov neeg Amelikas tag nrho tau ua tsis tau zoo, thiab tau poob kev cia siab.
  Thiab cov tub rog German tau los ze dua thiab ze rau New York thiab Washington.
  Truman thov Hitler rau kev thaj yeeb.
  Tab sis Fuhrer tsuas yog xav ua kom tiav tsis muaj kev cia siab. Washington tau nyob ib puag ncig. Thiab cov Nazis pib ua phem rau US lub peev.
  Cov neeg ua haujlwm tank ntawm Gerda tau tawm tsam rau tag kis. Thiab nws yeej tsis muaj teeb meem.
  Tus ntxhais txawm pib tua tsis tau tsuas yog nrog nws cov ntiv taw liab qab, tab sis kuj nrog lub txiv mis liab liab ntawm nws ob lub mis. Thiab qhov ntawd tau pab ntau heev.
  Charlotte kuj raug rho tawm haujlwm los ntawm nias nws lub txiv mis ruby ntawm lub khawm joystick thiab chirping:
  - Qhov loj ntawm communism nyob rau hauv tsis yog ib tug ntses, tab sis ib tug whale!
  Christina, tua, nias lub khawm ntawm lub joystick, sau tseg:
  - Thiab peb cov neeg German yuav tsim kom muaj kev ntseeg loj tshaj plaws!
  Magda, tua lub txiv mis crimson ntawm nws cov neeg sib tw, tawm tsam hnyav:
  - Lub brightest communism! Tsuas yog nce, tsis yog kauj ruam!
  Gerda taw lub cannon nrog nws cov ntiv taw liab qab, thiab tig los ntawm American howitzer nrog kev txhaj tshuaj zoo, lees paub:
  - Rau Aryan communism!
  Tom qab lub caij nplooj zeeg ntawm Washington, Amelikas tsis ntev los no. Thiab nws tau tshwm sim rau lub Ib Hlis 31, 1947.
  Kev Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib Ob tau dhau lawm. Thiab Hitler qhov nce mus rau lub hwj chim coincided nrog lub capitulation ntawm America.
  Zoo li muaj kev thaj yeeb nyab xeeb ntev. Qhov tseeb, tag nrho kev tsov kev rog dhau lawm, Tebchaws Meskas raug ntes, thiab koj xav tau dab tsi ntxiv? Tab sis muaj ib tug ntxiv superpower nrog colonies: Nyiv. Thiab Hitler xav kov yeej nws thiab.
  Lub Plaub Hlis 20, 1953 tau pib ua tsov rog tshiab rau kev hloov pauv ntawm lub ntiaj teb. Lub USSR tseem muaj nyob rau hauv daim ntawv truncated. Cov tub rog uas tau los ua hwj chim tom qab Stalin, muab Voznesensky ua tus tseem ceeb tseem ceeb ntawm tsoom fwv. Tus thawj coj no tau tswj hwm ib feem rov qab los ntawm Lavxias teb sab kev lag luam. Thiab nws tau muab Hitler koom nrog USSR hauv kev ua rog tawm tsam Nyij Pooj. Nws tau pom zoo, tab sis nyob rau hauv cov xwm txheej uas Russia yuav rov qab tsuas yog Primorye, Sakhalin Island thiab Kuril saw, yav dhau los raug ntes los ntawm samurai.
  Yog li ntawd, Voznesensky tau txais ib lub caij nyoog tshiab rau revive lub USSR, thiab ib feem rehabilitate lub teb chaws Ottoman.
  Kev sib ntaus sib tua tau nthuav tawm tag nrho lub zog.
  Alenka thiab nws pab neeg tau tawm tsam ntawm lub tank tshiab, sim T-11. Lub tsheb no hnyav thiab tiv thaiv zoo. Nws cov armor pem hauv ntej mus txog 300 millimeters nrog lub tshuab hnyav ntawm rau caum-yim tons thiab 130-mm caliber phom. Nyob rau hauv lub meantime, lub ntsiab tank T-54 yog tseem nyob rau hauv lub USSR, uas yog tsis phem kiag li.
  Thiab Alenka thiab nws tus khub raug tua los ntawm rab phom muaj zog los ntawm kev deb. Cov Japanese, ntawm chav kawm, muaj lawv tus kheej lub tsheb. Tshwj xeeb, ntawm no yog E-75, theej los ntawm German qauv raws li daim ntawv tso cai. Tab sis lub tank no twb dhau lawm me ntsis.
  Thiab Alenka khob nws tawm siv nws cov ntiv taw liab qab. Thiab nws xa cov projectile raws nraim qhov kawg-rau-kawg.
  Hluas nkauj chirps:
  - Muaj koob meej rau lub sij hawm ntawm communism! Lub koob meej rau Lenin hauv lub siab!
  Tseeb tiag, qhov no yog kev zoo nkauj ntawm tus qauv siab tshaj plaws.
  Anyuta kuj tua, siv nws cov ntiv tes liab qab ntawm chiseled ob txhais ceg thiab squeaks:
  - Kuv yog ib tug tub rog txias heev, thiab nws zoo li tus menyuam roj hmab ua haujlwm!
  Alla kuj tua hluav taws nyob rau hauv lem. Tus ntxhais no tsoo lub samurai thiab hais tias:
  - Los ntawm lub npe ntawm lub teeb, cua sov thiab cua!
  Thiab, ntawm chav kawm, siv ob txhais taw liab qab.
  Thiab ces Maria tsaws. Nws yog ib tug ntxhais ntawm sab ntsuj plig muaj zog heev. Nws tsoo lub tank Japanese thiab chirped:
  - Rau cov muaj zog communism!
  Thiab succumbed rau nws pob taws liab qab.
  Thiab thaum kawg nws raug rho tawm haujlwm nrog kev pab ntawm ib txhais taw liab qab thiab Marusya. Tus ntxhais ntaus tus yeeb ncuab thiab nws hais tias:
  - Lub koob meej rau lub sijhawm ntawm lub ntiaj teb zoo dua!
  Thiab ua li cas nws xuav ... Qhov no yog ib tug ntxhais txias heev.
  Cov neeg ua haujlwm hauv lub tebchaws Soviet tau ua haujlwm zoo thiab khaws cov nqi. Cov ntxhais ntawm chav kawm sai sai ua tus thawj coj. Lawv kuj muaj lub tsheb zoo tshaj plaws rau Red Army.
  Thiab Gerda tab tom sib ntaus sib tua ntawm lub pyramidal tank. Lub tsheb no twb dhau los lawm thiab tsuas muaj ob tug neeg coob coob xwb.
  Lawv, nrog rau Charlotte, tab tom tua cov neeg Nyij Pooj, thiab lawv tau zoo heev.
  Gerda, siv nws cov ntiv taw liab qab, nias lub khawm joystick thiab ntaus lub tsheb Japanese, nws hais tias:
  - Thiab cov samurai ya mus rau hauv av nyob rau hauv lub siab ntawm hlau thiab hluav taws!
  Charlotte kuj raug rho tawm haujlwm ntawm nws, siv cov ntiv tes liab qab ntawm nws ob txhais ceg chiseled, thiab nws hais tias:
  - Tab sis peb Wehrmacht los ntawm taiga mus rau lub hiav txwv British, tag nrho cov ntawm lawv muaj zog ntau lab lub sij hawm!
  Magda thiab Christina tab tom sib ntaus sib tua hauv lwm lub tank pyramidal.
  Terminator cov ntxhais yog qhov sib ntaus sib tua thiab muaj zog heev.
  Thiab yog li Christina tua, siv nws cov ntiv taw liab qab thiab xuas nrig ntaus cov neeg Nyij Pooj.
  Ces nws screeches:
  - Peb lub sijhawm nrog yeej ua ntej!
  Magda kuj tua cov yeeb ncuab. Demolishes tus pej thuam los ntawm samurai thiab squeals:
  - Thiab cov kev ua tiav tseem tos txias dua!
  Thiab dua, nrog cov ntiv taw liab qab, nws tau txais txiaj ntsig los ntawm lub kaw lus, rhuav tshem cov yeeb ncuab.
  Yog lawm, muaj cov ntxhais uas yuav tsum nres ib tug nees nees thiab nkag mus rau hauv lub tsev pheeb suab.
  Cov tub rog tau kov yeej cov yeeb ncuab thiab maj mam nce mus.
  Nyiv poob lawm. Thiab cov Germans siv riam phom loj heev - discos.
  Cov flying saucers paub tsis sib npaug.
  Ntawm no Agatha thiab Adala tab tom sib ntaus sib tua ntawm lub diskette. Cov tub rog tswj hwm lub tshuab nrog kev pab los ntawm joysticks, thiab xa mus rau qhov chaw muaj zog tshaj plaws. Thiab yog li ntawd lawv tsoo cov neeg tawm tsam. Thiab lawv ntaus nrog tshav kub rays los ntawm huab cua. Qhov tseeb rhuav tshem lub hwj chim ntawm cov neeg sib tw.
  Agatha, firing ntawm tus yeeb ncuab, roars:
  - Mob kuv lub siab!
  Thiab nrog ib tug liab qab, puag ncig pob taws, zoo li yog nias.
  Adala, tua ntawm cov yeeb ncuab, ntseeg siab tshaj tawm:
  - Nws tsuas yog lub zog!
  Thiab nws kuj siv nws cov ntiv taw liab qab tawm tsam cov yeeb ncuab.
  Cov hluas nkauj yeej sib ncaim. Thiab xws li, cia peb hais ncaj sib ntaus zoo nkauj.
  Tias tsis muaj dab tsi sab laug ntawm Nyiv.
  Lub Ntiaj Teb ntawm Rising Sun tau poob. Thiab alas, nws zoo li yuav luag tsis muaj kev cia siab.
  Lub samurai ntsib kev thev naus laus zis zoo tshaj. Thiab tus yeeb ncuab loj heev ntawm kev npaj ua haujlwm.
  Nyiv tau kov yeej Russia nyob rau hauv nws lub sij hawm, tab sis tam sim no nws twb poob rau coalitions.
  Thaum kawg, Thib Peb Reich txawm pib tawm tsam nuclear ntawm cov Islands tuaj, thiab thaj av ntawm lub hnub nce siab.
  Yog li ntawd, lub conquest ntawm colossal av twb tiav. Txawm li cas los xij, Thib Peb Reich tau tawm tsam me ntsis ntxiv hauv Latin America, thiab ua rau muaj kev qaug dab peg ntxiv.
  Tab sis thaum tag nrho lub ntiaj teb no nyob rau hauv lub thib peb Reich, lub tseem dawb USSR yog teasing lub Fuhrer.
  Thiab lub Plaub Hlis 20, 1957, kev ua phem tawm tsam Russia pib. Thiab colossal rog yog nce mus rau lub USSR.
  Red Army suav tau dab tsi nyob rau hauv cov xwm txheej no? Cov rog twb tsis sib npaug.
  Tab sis pom tau tias, Russians thiab lwm haiv neeg tseem muaj qee qhov kev suav.
  Thiab lawv sib ntaus sib tua heev.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana tab tom tawm tsam Nazis.
  Cov ntxhais ib txwm ua rau taw liab qab thiab hauv bikinis. Thiab qhov no yog lawv txoj kev ntseeg. Lawv sib ntaus sib tua nrog ferocity qus.
  Natasha, tua los ntawm rab phom tshuab, hais tias:
  - Peb zoo li cas, peb paub sib ntaus!
  Zoya, tua ntawm tus yeeb ncuab, pom zoo:
  - Peb ua tau!
  Thiab pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab.
  Augustina scribbled ntawm Nazis nrog rab phom tshuab, thiab nrog kev zoo siab heev, qw, pov ib lub grenade nrog nws pob taws liab qab:
  - Kuv yog tus rhuav tshem ntawm kev phem!
  Svetlana, tseem tua cov yeeb ncuab, thiab tua kom raug, txiav cov yeeb ncuab thiab pov ib lub hnab tawg nrog nws txhais taw liab qab, vim hais tias lub tank tig dhau, provocatively tawm:
  - Kuv yuav zom peb Reich rau hmoov!
  Thiab tus ntxhais daig nws tus nplaig tawm dua.
  Ntawm no yog cov tub rog. Nrog lawv koj tuaj yeem tawm tsam yuav luag txhua tus dab. Thiab txawm Hitler tus.
  Natasha, tua ntawm Nazis, thiab tiv thaiv Moscow, hu nkauj:
  - Peb raug quab yuam ntawm lub horde,
  Peb raug tsim txom los ntawm tus quab ntawm tus infidel ...
  Zoya, tua ntawm Fritz, thiab tso nws cov ntiv taw liab qab nrog nws txhais taw, tso tawm lub suab nrov nrov:
  Tab sis nws boils nyob rau hauv peb cov leeg
  Lub ntuj ntawm Slavs ...
  Augustina, tua cov Nazis, thiab ua yeeb yam nquag, muab grenade nrog nws pob taws liab qab, txuas ntxiv:
  Thiab los ntawm ntug hiav txwv zoo kawg nkaus,
  Mus rau ntug dej ntawm Kolyma ...
  Svetlana hu nkauj nrog kev mob siab rau tsiaj qus, ua si nrog cov leeg ntawm nws ob txhais ceg, thiab cov vuas xovxwm muab tawm:
  Tag nrho cov no yog peb lub ntiaj teb,
  Txhua yam no yog peb!
  Thiab ntawm no cov ntxhais, kuv yuav tsum hais, tau nrog kev khav theeb thiab kev ua phem heev.
  Tsis muaj leej twg tuaj yeem txwv lawv, tsis muaj dab tsi tuaj yeem kov yeej lawv. Kev phem nws-hma tsoo cov yeeb ncuab, tsov rog phem qhuas tus phab ej.
  Los yog tej zaum heroines. Ntawm no yog cov ntxhais twv txiaj ntawm qhov siab tshaj plaws ntawm cov noog.
  Thiab yog lawv sib ntaus, ces ntawm lub siab....
  Thiab Alenka nrog nws pab neeg ntawm T-13 tank. Lub tshuab uas npaj txhij los tawm tsam German, pyramidal compositions. Tus ntxhais tua tus yeeb ncuab, thiab hu nkauj:
  - Peb lub tank, nws tsuas yog qhov txuj ci tseem ceeb,
  Los ntawm cov suab puam mus rau sab qaum teb hiav txwv!
  Peb yuav rhuav tshem koj, ntseeg Yudas,
  Tus tsiaj nyaum phem yuav raug rhuav tshem!
  Anyuta tau lees paub nrog kev npau taws, tseem tua cov yeeb ncuab nrog kev pab ntawm nws cov ntiv taw liab qab:
  - Kuv yuav rhuav cov yeeb ncuab thiab zom lawv ua hmoov.
  Alla coj lem them tus yeeb ncuab nrog kev pab ntawm nws liab qab ntiv taw thiab chirped:
  - Rau qhov loj ntawm liab communism!
  Maria kuj thrashed tus yeeb ncuab, ua ib tug zoo- aimed tua nrog nws liab qab ceg thiab qw nrov:
  - Rau kev yeej zoo nkauj!
  Marusya kuj, nrog kev pab ntawm nws cov ntiv taw liab qab, txav tus yeeb ncuab, zoo li ntaus nws, thiab qw:
  - Rau cov tswv yim siab tshaj plaws ntawm kev ntseeg!
  Tsib tau tawm tsam cov Nazis zoo li terminators.
  Thiab Soviet pilots kuj tawm tsam saum ntuj. Hauv particular, Anastasia Vedmakova thiab Akulina Orlova.
  Lawv sib ntaus zoo li epic poj niam heroes. Siv cov ntiv taw liab qab, lawv xa cov cua projectiles. Lawv ntaus cov yeeb ncuab heev.
  Anastasia nias nws lub txiv mis liab liab ntawm lub khawm joystick, ntaus tus fascist thiab chirped:
  - Muaj koob meej rau cov tswv yim ntawm communism!
  Tua ntawm tus yeeb ncuab siv strawberry txiv mis, ib nrab-liab qab Akulina kuj cooed:
  - Lub koob meej rau Heroes ntawm lub USSR!
  Cov no yog cov ntxhais kub thiab muaj zog ntawm no. Yuav ua li cas lawv sib ntaus zoo li tsiaj nyaum tiag. Thiab lawv muaj superhuman mob siab rau thiab colossal zog.
  Anastasia, tsoo cov Nazis, hu nkauj:
  - Saum toj no lub ntiaj teb hmoov tsis dai,
  Evil Fritz pom kev tsaus ntuj ...
  Tus neeg ua haujlwm ntxub nws rab hneev,
  Ntsej muag thiab chop koj lub taub hau!
  
  Txawm li cas los, nws tsis yog ib tug pawn,
  Thiab tsis mus ib txhis taug kev hauv qab tus quab ...
  Hloov cov yeeb ncuab phem mus rau hauv lub foob pob hluav taws,
  Yuav ua tus kav lub ntiaj teb no!
  Thiab tom qab ntawd muaj Elizabeth ntawm T-55 tank. Lub tshuab uas muaj zog tshaj 105-millimeter cannon tshaj T-54 thiab npaj txhij mus tua cov yeeb ncuab.
  Cov ntxhais hauv lub tank, ntawm chav kawm, tsuas yog ib qho bikini.
  Elizabeth nias lub khawm Joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab, tua heev raug ntawm tus yeeb ncuab, thiab cooed:
  - Rau Russia ntawm communism!
  Tom qab ntawd Ekaterina raug rho tawm haujlwm, siv lub txiv mis liab liab ntawm nws lub hauv siab los tua.
  Nws ntaus Nazi tank thiab cooed:
  - Rau kev vam meej hauv kev tsim kev ntseeg!
  Elena kuj raug rho tawm haujlwm ntawm nws tus nrog sib tw siv nws cov ntiv taw liab qab. Nws tsoo lub chim ntawm lub pyramidal tank, ua nws tag nrho aptly.
  Ces nws chirped:
  - Lub brightest peb yuav muaj communism!
  Tom qab ntawd lupanula thiab Euphrasia, txawm hais tias nws feem ntau yog tus tsav tsheb xwb. Tab sis tus ntxhais ntaus raug heev, ntaus tawm lub muzzle ntawm Nazi tank.
  Tom qab ntawd nws cooed:
  - Peb txoj kev ntseeg yog ci ntsa iab tshaj lub hnub!
  Cov ntxhais ntawm lub tank yog taw liab qab thiab hauv bikini saib zoo nkauj heev thiab ntxim nyiam. Thiab lawv muaj ob lub mis nrog xws li liab liab txiv mis.
  Elizabeth hu nkauj zoo siab;
  Cia peb tsoo tus quab, ntseeg fascism,
  Yog tsim nyog kuv yuav txav roob....
  Yuav muaj ib lub caij nyoog, lub sij hawm ntawm communism,
  Kuv yuav ya mus saum ntuj nrog ib zaj nkauj!
  Thiab dua, tus ntxhais nrog nws lub txiv mis liab liab yuav nias lub khawm joystick thiab ntaus Nazis.
  Yog li tus Fuhrer yuav tsis pom nws me ntsis.
  Nrog cov ntxhais zoo li no, nws yog qhov tseeb tias USSR tseem muaj sia nyob, thiab Hitler tsis tuaj yeem tawg yooj yim heev.
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"