Аннотация: Продаються невiльники обох статей. Гарну дiвчину-студентку з двадцять першого столiття виставляють на торги як рабиня. Ставки швидко ростуть, i настає несподiвана розв'язка.
АУКЦIОН РАБИНЬ У КАЗКОВОМУ СВIТI
АННОТАЦIЯ
Продаються невiльники обох статей. Гарну дiвчину-студентку з двадцять першого столiття виставляють на торги як рабиня. Ставки швидко ростуть, i настає несподiвана розв'язка.
. РОЗДIЛ Љ1
Ось уже настає час торгiв аукцiон вiдкрився. Першими на помiст виводять двох дiвчат.
Вони босонiж i покритi покривалами. Спершу їм окрили голови. Стартова вартiсть сто золотих дублонiв за пару - проста для прекрасних рабинь.
- Сто!
Аукцiонiст пiднiмає молоточок, звучить:
- Сто десять...
- Сто двадцять...
I пауза. Iз дiвчат знiмають друге покривало.
Знов шум:
- Сто тридцять,
- Сто сорок!
- Сто п'ятдесят!
I знову пауза... З них зняли третє лiжко.
- Сто шiстдесят!
- Сто сiмдесят!
- Сто вiсiмдесят!
- Двiстi!
Аукцiонiст пiднiмає молоточок i на розспiв вимовляє:
Дiвчат накрили ковдрами i повели. Вони шльопали босими нiжками, що говорило про їхнiй низький, соцiальний статус.
Потiм на аукцiонi продали одразу дюжину м'язових хлопчикiв. Їх узяв у рабство якийсь гном. За всiх оптом - сто динарiв! Цих невiльникiв використовували як робочої сили. Вони зовнi здоровi, доглянутi, привченi до фiзичних навантажень.
Пацани шльопали босими нiжками i нанизали на ланцюг, вiдводячи у двiр. Одна з ельфiй помацала хлопця за мускулистi, засмаглi груди, але на неї прикрикнули.
Потiм знову подавали рабиню, тiльки не босу, а в сандалях. Прикрили покривалами i оголювали три частини.
То була гарна блондинка, i торг дiйшов до п'ятисот дублонiв. Пiд кiнець з неї навiть зняли сандалi та змусили танцювати босонiж. Потiм вiдправили до почесного троля. По дорозi бiлявку загорнули у покривало.
Було весело, i публiка пожвавiшала. Поки купцi й євнухи, що зiбралися у великiй залi, всiх мастей не втомилися, на помiст вирiшили вивести Владлену. Зрозумiло, адже вона найзнатнiша i апетитна страва аукцiону.
Її закрили покривалами, вона була в чобiтках до колiна, i волосся пiдiбрали, щоб не видно, як вони потiм розсиплються по плечах.
Звикнувши ходити босонiж Владлена, вiдчувала себе в чоботях дискомфортно, її сильнi, мускулистi нiжки прелi. I сама закрита. Адже значно бiльший ажiотаж торгу, коли тебе оголюють частинами.
Тут знають психологiю.
Владлен зловила себе на думцi, що їй страшно, i неприємно смокче пiд ложечкою.
Ось її зараз роздягнуть до гола перед сотнями чоловiкiв. Її не дуже, добре видно пiд покривалами зал. Але там не лише люди та схожi на людей гарнi ельфи. Там i гноми, i орки, схожi на босоногих дiтей, хобiти, i якi рогатi тварюки, пара величезних гоблiнiв, носатi тролi. I ще iстота, що нагадує гiгантську жабу iз зоряних воєн у коронi. Це видно цар морський.
Серед публiки та високого зростання кiстлявий суб'єкт - сам Кощiй Безсмертний. Вiн виглядає жахливо, хоч i дуже худий. Тут є i жiнки. Майже всi юнi ельфiйки, або самки тролiв, пара знатних жiнок теж молодих. Але є й одна бабуся з мiтлою. Вона схожа на велику, дуже мiцну бабку, а з-за рота стирчать iкла.
Владлена подумала - баба Яга.
Це розумiє круто та дотепно. Бракувало тiльки змiя Горинича для повного комплекту. А ось дiдьок схоже є. Сумiш людина та дуба.
I пара русалок є. Вони красивi дiвчата з риб'ячим хвостом.
Тут очевидно iстоти i з iнших планет.
Зрозумiло тепер чомусь герцог її виставив на аукцiон. Тiльки раз на рiк стiльки публiки збирається, i це чудовий шанс нажитися.
Однак, то ще доведеться залишитися зовсiм голенькою перед таким кiлькiсть народу рiзного роду i племенi - це жах.
Владлен стало дуже соромно, гидко i страшно. Хоча з iншого боку в нiй прокинулася i гордiсть: вона приверне до себе увагу наче зiрка.
Крiм покривал, i трусикiв, на Владлен ще одягли спецiальний купальний костюм. I не тiльки груди прикриває, а й живiт. Це ще бiльше збiльшувало таємниць у дiвчинки.
Владлена усмiхнулася... Пролунав сигнал, i торги почалися.
Розпорядник на розспiв став вимовляти:
- Знатна особа, прибулиця з iншого свiтобудови, велика войовниця, i дуже вправна в любовi i водночас незаймана. Її звуть Владлена Шаманова i наскiльки вона прекрасна, настiльки ж мудра!
Аукцiонiст кивнув:
- Початкова цiна сто дублонiв!
Публiка зашумiла. Як завжди спочатку навiть за такий рiдкiсний видобуток, як дiвчину iншого свiтобудови, пропонують цiну, гарної рабинi, або десятка мiцних хлопчикiв-рабiв. Цiна не найкрутiша, але це ще тiльки початок торгу.
Купець у синiй чалмi прошипiв:
- Сто двадцять!
Юнак-ельф гаркнув:
- Сто тридцять!
Лiсовик прокряхтiв:
- Сто сорок!
Троль буркнув:
- Сто п'ятдесят!
Баба Яга хихикнула:
- Сто вiсiмдесят!
Лицар у фiолетових обладунках видав:
- Двiстi!
Настала пауза. Публiка ще лише на розiгрiвi. Орк обережно зняв покривало, що прикриває верхню частину обличчя, але не оголюючи поки що волосся.
Оголився високий, гладкий засмаглий лоб дiвчини та сапфiровi очi.
По публiцi пройшов гул захоплення.
Владлена блиснула очима i промуркотiла:
- Дивiться на мене!
Схожий на жабу морський цар про булькал:
- Триста дублонiв!
Баба Яга буркнула:
- Чотириста!
Ельф подав голос:
- П'ять сотень!
Троль прошипiв:
- Шiсть сотень!
Євнух гарему султана вякнув:
- Сiмсот!
Русалка прочiрiкала:
- Вiсiмсот!
Лiсовик знову прокряхтiв:
- Тисяча!
I знову повисла тягуча пауза. Зрозумiло, все було цiкаво подивитись на дiвчину докладнiше. Що за вона за краля? I може бути щось гарне наторгувати. Або придбати.
Орки зняли з неї покривало i вiдкрили нижню частину обличчя. Її виразний рот, гарний, витончений сон, мужнiй пiдборiддя.
Особа справжньої войовницi.
Троль визволив:
- Тисячу п'ятсот!
Морський цар булькнув:
- Двi тисячi!
Лiсовик прошипiв:
- Три!
Баба Яга в'якнула:
- Чотири тисячi!
I несподiвано прохрипiв:
- П'ять тисяч!
Усi озирнулися на Кощiя. Баба Яга хихикнула i вiдзначила:
- I вiн також сюди! Що з нею робитиме.
Знову пауза ... Але зрозумiло ж торг поки що не на пiку. I що собою являє дiвчинка?
Орки знiмають покривало, що прикриває її шию та плечi. I публiка у захватi. Шия та плечi у дiвчини сильнi та мускулистi. Дуже навiть спокусливi. Видно, що це красуня-богатир.
Лицар у фiолетових обладунках буркнув:
- Шiсть тисяч!
Лицар у рожевих додав:
- Сiм!
Кощiй Безсмертний видав:
- Вiсiм!
Морський цар ревнув:
- Дев'ять!
Лицар у фiолетових обладунках, повторно сказав:
- Десять тисяч!
Знову пауза. Сума серйозна, за неї можна купити тисячу хлопчикiв-рабiв або сотню дiвчат-гарних рабинь. Або найняти цiлий полк найманцiв.
Але це ще не все. Покривало падає до нiг дiвчина. Можна розглянути тепер її руки та постать, хай i прикриту купальником.
Руки у Владлен дуже мускулистi, i бiцепси трикутником. Великою войовницею.
Баба Яга хихикнула i брякнула:
- Одинадцять тисяч!
Несподiвано подав голос гном:
- Дванадцять тисяч!
Троль перебив:
- Тринадцять тисяч!
Лицар у фiолетових обладунках, гаркнув:
- П'ятнадцять тисяч!
Лицар у рожевих латах додав:
- Шiстнадцять тисяч!
Кощiй проскрипiв:
- Сiмнадцять тисяч!
Юнак-ельф у коронi вигукнув:
- Двадцять тисяч!
Герцог де Гiззос свиснув: "Ого сам iмператор вирiшив взяти участь у торгу".
Сума була вже значною. А роздягання не скiнчилося. Ось купальниця вiд'єднала орки тканину оголивши живiт. Вiдразу ж з'явилися плитки, немов у шоколад преса, i стало видно вигин дивної талiї, дiвчини-богатиря.
Лицар у помаранчевих обладунках пробурчав:
- Двадцять п'ять тисяч!
Ельф-iмператор прочiрикав:
- Тридцять тисяч!
Кощiй Безсмертний буркнув:
- Сорок тисяч!
Ельф-iмператор знову вставив:
- П'ятдесят тисяч!
I знову пауза. Сума вже величезна. Можна навiть мiсто розпочати будувати. Або лiнiйний корабель купити. Або дiвчаток-красунь табун.
Але, зрозумiло, ще цiкавiше всiм принади Владлени, прихованi пiд одягом.
Ось орки знiмають iз неї лiфчик. Тепер торс дiвчини-богатиря повнiстю оголений. Видно засмаглi, мов динi груди, увiнчанi червоними, як перестигла полуниця сосками. Оце так апетитно.
У торг вступив постачальник султанового гарему, проревiвши:
- Шiстдесят тисяч!
Iнший головних євнух прошипiв:
- Сiмдесят тисяч!
Лицар у помаранчевих обладунках, проорав:
- Вiсiмдесят тисяч!
Кощiй прохрипiв, гримаючи кiстками:
- Дев'яносто тисяч!
Ельф-iмператор знову жорстко видав:
- Сто тисяч дублонiв!
I знову пауза. Сума десяти тисяч хлопчикiв-рабiв. Небачена за одну дiвчина, хай навiть видатну. Це цiлий вiз золота. Дублон це невелика, але золота монетка.
Але все ще починається. I ось нарештi орки оголили дiвчинцi голову. Посипалося немов дощ волосся, кольори сусального золота.
Вони розсипалися по плечах i публiка завелася.
Постачальник султанового гарему вигукнув:
- Сто п'ятдесят тисяч!
Iнший головний євнух буркнув:
- Двiстi тисяч!
Ельф-iмператор прорепетував:
- Двiстi п'ятдесят тисяч!
Кощiй Безсмертний видав:
- Триста тисяч!
I знову пауза. Дiвчина з оголеним торсом, i золотим волоссям, мускулиста i нiжна, пристрасна, i водночас приваблива. Просто небачена краля. I суми за неї пропонуються зовсiм космiчнi. Все в нiй чудово, але ... Нiжки поки що не видно. А так їх усiм хочеться розглянути.
I ось орк скидає чергове покривало. Голi нiжки, до самого колiна. I залишаються лише тоненькi трусики. I зрозумiло, нижче за колiна чобiтки.
Але видно якi все-таки нiжки та дiвчата чудовi. М'язистi, засмаглi, а м'язи наче дрiт, пiд тонкою, бронзовою шкiрою.
Iмператор-ельф проревiв:
- Чотириста тисяч!
Кощiй не поступався:
- П'ять сотень!
Лицар у помаранчевих обладунках, буркнув:
- Шiсть сотень!
Кощiй знову прогугняв:
- Сiмсот! I обережнiший лицар, не така ваша iмперiя багата!
Iмператор-ельф впевнено промовив:
- Вiсiмсот!
Кощiй безсмертний прогарчав:
- Все одно буде моя - дев'ятсот!
Iмператор-ельф проревiв:
- Мiльйон золотих дублонiв!
Сума величезна. Сто тисяч хлопчикiв-рабiв можна купити. Навiть з огляду на розмiри та населення iмперiї - це просто неймовiрна сума. Навiть Кощiй завагався... Чи варто давати мiльйон дублонiв. Це сiм тонн чистого золота!
Але ж торг ще не закiнчений. Володiє майже гола, але ще взута. I це все ще творить iнтригу.
Справдi, що в неї пiд чобiтками? I ось орки роззуваються гарну войовницю, залишаючи її босонiж, в одних лише тоненьких трусиках.
А у неї такi нiжки, просто неповторна досконалiсть лiнiй та фiлiгранна витонченiсть.
Постачальник гарему прорепетував:
- Мiльйон сто тисяч!
Iнший євнух додав:
- Мiльйон двiстi тисяч!
Iмператор-ельф заявив:
- Мiльйон п'ятсот!
Кощiй чисто через впертiсть буркнув:
- Два мiльйони!
Iмператор-ельф рiшуче i агресивно заявив:
- Два з половиною мiльйони!
Сума така висока, що обидва постачальники гарему вiдкрили було рота, але тут же заткнулися. Насправдi це цiлий караван золота. Як ще їхнi султани сприймуть таке марнотратство? I взагалi стiльки вiддати за одну, нехай навiть i надзвичайно гарне дiвчисько?
Але ось розпорядник торгiв кинув у хiд останню карту. У цьому випадку орки стягли з красунi тоненькi трусики i оголили ще й грот Венери.
Тепер Владислава виявилася повнiстю гола, боса, i без жодної нитки на тiлi.
Постачальник гарему вiдчайдушно проголосив:
- Три мiлiони!
Головних євнух, тремтячи пальцями, видав:
- Три з половиною мiльйони!
Iмператор-ельф рiшуче заявив:
- Чотири мiльйони!
Виникла, пауза... Кощiй хотiв щось вимовити i перебити цiну. Але тут же уявив собi, скiльки золота пiде з його бездонної скарбницi i промовчав. Тiльки заскрипiв зубами вiд досади.
Пауза почала затягуватися. З голою i босою, мускулистою войовничкою-дiвчинкою знiмати бiльше нiчого. Хiба що шкiру живцем здерти. Вона абсолютно все дала.
Розпорядник пiдняв молоточок i почав повiльно вимовляти:
- Чотири мiльйони золотих дублонiв разiв! Чотири мiльйони золотих дублонiв два! Чотири мiльйони золотих дублонiв три ... - Але не встиг його молоток опуститися, як громовий голос вигукнув:
- П'ять мiльйонiв золотих дублонiв!
Всi озирнулися, на величезного, незграбного, у чорних обладунках гоблiна. Ось вiд нього цього найменше очiкували.
Розпорядник розгублено сказав:
- Це цiла гора золота! Чи є у вас такi грошi?
Гоблiн впевнено промовив:
- Так, у мене є цiла гора марного золота! А ця дiвчина така апетитна, що я готовий вiддати частину марного, жовтого металу заради цiєї свiжатинки!
Розпорядник кивнув:
- Це ваше право! Ну що ж! П'ять мiльйонiв золотих дублонiв вкотре! П'ять мiльйонiв золотих дублонiв два.
Владлена пiд час торгiв так була захоплена грою фантастичних цифр, що навiть забула, що стоїть перед багатьма сотнями самцiв та самок зовсiм гола.
А тепер їй стало так соромно, що вона машинально прикрилася руками. Особливо їй хотiлося сховати груди та лоно.
Орки кивнули i накинули на неї покривало. А розпорядник зауважив:
- А тепер ви маєте сплатити всю суму грошей. А це понад двiстi тонн золота! I негайно!
Гоблiн вiдповiдно кивнув:
- Зливки у дворi! Можете навiть не рахувати, їх бiльше, нiж треба!
Хлопчаки-невiльники кинулися надвiр. Там i справдi сяяла цiла гора монет, чи точнiше пагорб. Їх було навiть бiльше нiж на тридцять мiльйонiв дублонiв.
Герцог де Гiззос був у нестямi вiд щастя. Проте пiдiйшовши до Владлен, прошепотiв:
- Постарайся втекти!
Дiвчина пошепки запитала, герцога-ельфа:
- Який великий?
Де Гiззос засунув їй у руку сливу i прошепотiв:
- Якщо ти її з'їси, то на годину станеш невидимою, нечутною i без запаху. Але тiльки на годину, не проґав! I тiкай не ранiше, нiж вiдiйдеш на пристойну вiдстань вiд мiста!
Владлен iз погано прихованою iронiєю вимовила:
- Спасибi володарю!
Пiсля вiдчула як їй на шию надягають сталевий обруч iз ланцюгом. Тепер вона має власнiсть гоблiна. I вiн дивиться на неї м'яко облизуючись. I паща у цього чудовиська - величезна, як у кашалота!
ТРЕТIЙ ПРИШАС IМПЕРАТОРА ПАЛПАТИНА.
АННОТАЦIЯ
Iмператор космiчної iмперiї Палпатiн, втративши тiло, зруйноване блискавками сили, зберiг свiй бiсiвський дух. I вiн уселився в клон чарiвної блондинки. I знову вiдроджує i орден темряви, i космiчна iмперiя. I знову киплять жорстокi космiчнi битви мiж iмперiєю та рухом опору. Повертаються старi герої: принцеса Лея, принцеса Рей, Асока Тана, i новi Енакiн - син Люка Скайокера, та Азалiя, дочка принцеси Леї.
. РОЗДIЛ Љ1.
Орден все ще не був знищений. I тривала вiйна. Бiльшiсть флоту iмператора Палпатiна, теж вирвалася з оточення. А у коалiцiї повстанцiв настали розбiжностi, i вона розвалилася. Внучка iмператора Рей, пiшла бродяжити, i не лiзла в полiтику. Її наречений загинув. Вiн залишив їй лише пару - хлопчика та дiвчинку.
I принцеса Рей десь у далекiй глушинi, стала виховувати своїх дiтей.